Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Marbhrann Fhuhreag Mal Le Tachartas Culach

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Chaidh Adolf Hitler a mharbhadh mar thoradh air co-fheall de sheanalairean. Ach cha do rinn seo ach suidheachadh an USSR na bu mhiosa. Bhon a chuir na càirdean crìoch air fois leis an Treas Reich agus thòisich iad air a" Ghearmailt a chuideachadh. Agus bha Rommel na àrd-cheannard ùr. Agus rinn seo a h-uile dad gu math duilich don Ruis Shobhietach. Agus dh"fhàs toradh a" chogaidh neo-shoilleir. Gu dearbh, tha caileagan Sòbhieteach, mar a bha e an-còmhnaidh, air am mullach, agus bidh iad a 'tilgeil grenades, biodagan, pìosan glainne le casan rùisgte, agus tha eadhon tancaichean Sherman a chaidh a reic ris an Treas Reich air creideas gun chumhachd nan aghaidh!

  MARBHRANN FHUHREAG MAL LE TACHARTAS CULACH
  ANNATOCY
  Chaidh Adolf Hitler a mharbhadh mar thoradh air co-fheall de sheanalairean. Ach cha do rinn seo ach suidheachadh an USSR na bu mhiosa. Bhon a chuir na càirdean crìoch air fois leis an Treas Reich agus thòisich iad air a" Ghearmailt a chuideachadh. Agus bha Rommel na àrd-cheannard ùr. Agus rinn seo a h-uile dad gu math duilich don Ruis Shobhietach. Agus dh"fhàs toradh a" chogaidh neo-shoilleir. Gu dearbh, tha caileagan Sòbhieteach, mar a bha e an-còmhnaidh, air am mullach, agus bidh iad a 'tilgeil grenades, biodagan, pìosan glainne le casan rùisgte, agus tha eadhon tancaichean Sherman a chaidh a reic ris an Treas Reich air creideas gun chumhachd nan aghaidh!
  . CAIBIDEIL #1
  Air 20 Giblean, 1944, chaidh Adolf Hitler a mhurt mar thoradh air co-fheall coitcheann. Chaidh an cur an grèim agus an cur gu bàs, Himmler, Goebbels, Goering, Bormann.
  A bharrachd air an sin, chaidh cogadh catharra agus blàran mòra a sheachnadh.
  Thàinig Albert Speer gu bhith na sheansalair ùr air a" Ghearmailt le cumhachdan air leth.
  Ach chaidh Erwin Rommel ainmeachadh mar Fuhrer agus Àrd-cheannard. Bha e na cheannard math agus tàlantach. Dh" aontaich an Reichstag iad, agus thug iad air ais a h-uile lagh cinneadail agus an-aghaidh Semitic san Treas Reich.
  Chuir na Càirdean stad sa bhad air nàimhdeas an aghaidh na Gearmailt agus a caraidean. Agus chuir iad crìoch air fois fad beatha nan còmhraidhean.
  B" e dragh eile don USSR a bhith a" cur stad air lìbhrigeadh Iasad-màil.
  Thuirt Albert Speer gun robh e a" cumail ri luachan deamocratach an Iar agus gum biodh e a" cogadh airson an USSR a shaoradh bho shlabhraidhean deachdaireachd Bolshevik agus totalitarianism.
  Dh" aontaich an Iar ri seo agus dh"iarr e air Stalin ath-leasachadh deamocratach a dhèanamh. A chaidh a leantainn le diùltadh cinnteach.
  Lean an t-Arm Dearg air adhart leis an ionnsaigh anns a" Chrimea. A dh'aindeoin barrachd gnìomhachd nan Gearmailtich, thuit Sevastopol. Agus neartaich an USSR anns a 'Crimea.
  Thug Albert Speer a-steach seirbheis obrach uile-choitcheann. Thòisich na Gearmailtich an urra ri seòrsachan ùra de bhuill-airm.
  Bha dòchasan sònraichte co-cheangailte ri itealain jet. An seo, gu dearbh, chan eil a h-uile dad math sa Ghearmailt. Bheir e ùine ath-thogail. Ach cho-dhùin Rommel am pròiseact FAA a reothadh airson bomairean jet. Cuideachd anns an Treas Reich, chaidh tancaichean an t-sreath "E" a leasachadh gu làidir, agus bha cinneasachadh an trodaiche ME-262 a 'meudachadh gu luath.
  Ach airson a-nis, an dèidh bruidhinn ri eòlaichean mu na tha san amharc airson itealain jet. Agus dh'fheumadh seo bun-structar sònraichte a chruthachadh, agus leudachadh air raointean-laighe, agus ath-thrèanadh phìleatan agus seòrsachan sònraichte de chonnadh, agus mar sin air adhart .... Ann an ùine ghoirid, dh" òrduich Rommel àrdachadh ann an cinneasachadh an TA-152 de mhion-atharrachadh nas adhartaiche air an Focke-Wulf agus cinneasachadh luchd-sabaid deiseil ME-309 air an stiùireadh le propeller agus bomair Yu-288.
  A-nis tha na Gearmailtich, leis gu bheil stailcean bho itealain nan Caidreach air stad, air fàs nas fhasa. Agus mheudaich iad gu luath cinneasachadh uidheamachd. Gu sònraichte, mìos às deidh sin, ràinig cinneasachadh Panther na sia ceud aonad a dh "fheumas an armachd gach mìos. Cha robh gu leòr sgiobaidhean le trèanadh ann airson barrachd.
  Mheudaich cinneasachadh an "Tiger" -2, agus an "Tiger" àbhaisteach anns an atharrachadh "E", le gunna EL-71 88-mm nas fhaide, gu luath cuideachd. Bhuail an gunna seo gu furasta tancaichean Sòbhieteach bho astar fada.
  Chaidh am Panther-2 a-steach don t-sreath cuideachd, ge-tà leis an aon ghunna 75-mm, ach air a dhìon nas fheàrr agus le turaid chumhang.
  Ghluais na Gearmailtich saighdearan bhon aghaidh an iar agus an Eadailt cuideachd. A bharrachd air an sin, thòisich iomlaid phrìosanaich cogaidh. Agus thòisich pìleatan a 'tilleadh gu itealan Luftwaffe. Tha, agus tha cuideachd mòran saighdearan-coise air chall ann an Afraga.
  Ann an Tunisia a-mhàin, chaidh cairteal de mhillean saighdear agus oifigearan a thoirt gu prìosanach, agus chaidh leth dhiubh sin a thaghadh, feachdan Gearmailteach. Agus thòisich na saighdearan sin mar an ceudna air tilleadh.
  Stalin lorg e fhèin na aonar. Fiù 's ron chupa, ghabh na Gearmailtich suas ris an USSR ann a bhith a' dèanamh phlèanaichean. Agus a-nis tha iad air a dhol seachad air. Tha seo le armachd nas cumhachdaiche agus astar charbadan. Agus a thaobh na tha de thancaichean agus de ghunnaichean fèin-ghluasaid, ghabh iad suas ann am mìos. Agus an uairsin chaidh iad air adhart.
  Gus nach caill iad uachdranas cainneachdail, cho-dhùin Stalin eadhon dì-choimiseanadh an tanca T-34-76 nach deach a chleachdadh a chuir dheth, a dh" aindeoin an armachd nach robh gu leòr aige. Mar sin, lean an T-34-85 a thoirt a-mach ann am meudan beaga. Ach, bha na buannachdan aig an t-seann tanca Sòbhieteach cuideachd - gu sònraichte, tha e tòrr nas duilghe faighinn a-steach do thùr beag, a bharrachd air ergonomics. Fìor, cha b 'urrainn don t-seann trithead' sa ceithir a dhol a-steach eadhon faisg air bòrd an "Tiger" -2. Ach b" urrainn i reithe.
  Thòisich na Gearmailtich cuideachd air an raidhfil ionnsaigh MP-44 fhaighinn ann am meudan mòra san t-sreath. Bha i aig an àm sin na gàirdeanan beaga as fheàrr air an t-saoghal.
  A bharrachd air an sin, thòisich na h-Ameireaganaich a 'reic ghunnaichean submachine air creideas. Agus tha feadhainn math aca. Agus gunnaichean inneal sìmplidh cuideachd.
  Chaidh roinnean cèin a chruthachadh sa Ghearmailt cuideachd. An toiseach, bho na Pòlaichean. Agus Eòrpaich eile cuideachd. Ach gheall Rommel dha na Pòlaichean an Co-fhlaitheas ath-bheothachadh agus chaidh grunn aonadan a chruthachadh gu luath.
  Anns an Treas Reich, thòisich iad air gairm airson an airm bho ceithir bliadhna deug a dh'aois. Agus chleachd iad boireannaich nas gnìomhaiche ann an riochdachadh agus mar luchd-stiùiridh.
  A bharrachd air an sin, chaidh an àireamh de phìleatan boireann, snaidhpichean agus tancairean suas gu mòr cuideachd.
  Agus bha sin cuideachd a" ciallachadh atharrachadh. Bha mòran roinnean anns an Treas Reich agus bha an àireamh aca air an aghaidh an ear a" dol am meud.
  Fo na cumhaichean seo, bha dileab aig Stalin: feitheamh ris an oilbheum no stailc an-toiseach? Bha ùine ag obair an aghaidh an USSR. Dh'fhaodadh coltas an t-sreath "E" barrachd buannachd a thoirt dha na Gearmailtich ann an càileachd nan tancaichean. Tha, agus dh'fhaodadh an "Panther" -2 as ùire, air sgàth dìon nas fheàrr, gu h-àraidh na taobhan, a bhith na dhuilgheadas. A bharrachd air an sin, b 'urrainn dha na Gearmailtich cuideam a' chàr a chumail taobh a-staigh dà fhichead 's a còig tunna, agus chaidh einnsean ùr de 900 each-chumhachd a chuir a-steach. Agus thionndaidh an "Panther" -2 ùr chan ann a-mhàin air a dhìon nas fheàrr, ach cuideachd nas gluasadach na an t-seann fhear.
  Tha tancairean Gearmailteach dìreach air tòiseachadh ga mhaighstir, ach ...
  Agus air 22 Ògmhios, 1944, chuir an t-Arm Dearg Operation Bagration air bhog gus Belarus a shaoradh.
  Fìor, an turas seo cha robh e comasach iongnadh a dhèanamh air na Gearmailtich. Bha Rommel, mar phrìomh neach-ro-innleachd, an dùil gum biodh am prìomh bhuille air a lìbhrigeadh air a" balcony.
  A bharrachd air an sin, bha amharas aige gun robh na trèanaichean a deas a" ruith tron latha, agus san ionad air an oidhche.
  Bu chòir a thoirt fa-near gun tug na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich cuideachd mòran fiosrachaidh fiosrachaidh gus casg a chuir air an Arm Dearg bho bhith a" buannachadh.
  Reic na SA agus Breatainn cuideachd grunn thancaichean agus itealain ris na Gearmailtich air creideas. Ach bha an Gearmailteach "Panther" nas fheàrr ann an càileachd sabaid na an "Sherman" Ameireaganach, agus bha an àireamh de sgiobaidhean trèanaidh cuingealaichte. Mar sin cha robh fàilte mhòr air a' chàr seo leis na Gearmailtich. Is e dìreach an Sasannach Challenger, an coimeas ri armachd agus armachd ris a 'Phanther, ach dusan tunna nas aotroime, a fhuair fàilte dheimhinneach. Agus cuideachd an Challenger, air a dhìon gu math le armachd 152 mm, ach cha deach mòran de na tancaichean sin a cheannach bho na Gearmailtich co-dhiù.
  Ach, a 'toirt aire don riochdachadh aca fhèin, tha buannachd àireamhach aig na Gearmailtich fhathast ann an tancaichean agus gunnaichean fèin-ghluasaid air an aghaidh an ear. Bha e ann am fìor eachdraidh, ach bha an USSR nas fheàrr na eòlas Gearmailteach agus fhuair e buannachd anns an ionad.
  Ach a-nis tha na Gearmailtich air an rabhadh. A bharrachd air an sin, tha barrachd charbadan aca le armachd nas fheàrr. Agus chan fheum thu deich tanca agus còig roinnean SS a chumail san Fhraing, a bharrachd air saighdearan san Eadailt, agus ann an Nirribhidh, is mar sin air adhart.
  Dh'fheumadh Stalin ionnsaigh a thoirt, gun a bhith nas àirde na tancaichean agus itealain, air loidhne dìon cumhachdach a chaidh ullachadh ro-làimh.
  Ach cha robh roghainn aige.
  An coimeas ris an fhìor eachdraidh, bha beagan a bharrachd tancaichean aig an USSR, air sgàth gun deach an T-34-76 a dhì-choimiseanadh. Ach gu dearbh càileachd nas miosa.
  Ach dh'fhastaidh na saighdearan-coise dà mhillean saighdear a bharrachd. Sgrios iad na stòran-stòrais, chuir iad clann-sgoile gu na h-innealan, eadhon prìosanaich a chuir ris.
  Agus chuir iad cuideachd òganach bho aois sia-deug a-steach don arm. Agus cha robh dòigh eile ann a-mach.
  Ann an dòigh air choireigin mheudaich an àireamh de shaighdearan. Chuir na Gearmailtich meudan ris cuideachd. Ach chan eil càileachd nan saighdearan-coise aca fìor mhath nas motha.
  Thàinig an dà chuid sin agus feadhainn eile fo armachd agus seann daoine agus òigearan agus boireannaich.
  Ach fhathast, ann an tancaichean, bha buannachd aig na Gearmailtich. Agus chan ann a-mhàin ann am meud, ach ann an càileachd. Tha am Panther nas làidire na an seann trithead "s a ceithir, gu sònraichte anns a" bhlàr a tha ri thighinn.
  Agus thàinig oilbheum iomlan Stalin gu bhith na gheam.
  A dh'aindeoin sin, cha robh adhbhar ann airson dàil a chur air. Agus chaidh an t-Arm Dearg air adhart.
  Thòisich gnìomhachd "Bagration". Tha beagan buannachd aig an USSR ann an saighdearan-coise, ach nas lugha de thancaichean agus itealain, agus eadhon barrachd buannachd ann an làmhachas.
  Ach chan eil Rommel cho sìmplidh, agus tharraing e air ais stòrasan bho bhuillean ghunnaichean Sòbhieteach.
  Agus chuir na Gearmailtich an aghaidh dìon mòran nas èifeachdaiche na ann an eachdraidh fhìor.
  Agus mar sin thòisich oilbheum an Airm Dearg. Bha e an dèidh ullachadh làmhachais cumhachdach.
  Agus anns na ciad làithean, chaidh againn air sinn fhèin a cheangal a-steach do dhreuchdan Gearmailteach. Aig an aon àm, bha na partisans cuideachd an sàs.
  Ach cheannaich na Gearmailtich agus na h-Ameireaganaich pàirt de na partisans, gan clàradh ann an Arm Geal a 'Mheadhain Rada. Mar sin thionndaidh an sabotage gu bhith air a lagachadh, agus cha do rinn e an aon mhilleadh.
  Agus thòisich na riochdairean Gearmailteach ag obair nas èifeachdaiche. Bha mòran de na poileis a thòisich ag obair às deidh buaidh an Airm Dheirg an-aghaidh na partisans a-rithist air an dìon leis na Gearmailtich.
  Mar sin an seo ... claidheamh dà-oir. Às aonais na Stàitean Aonaichte, chan eil e furasta a bhith a 'sabaid an Treas Reich, chan ann a-mhàin gu h-ionmhasail, ach cuideachd gu moralta.
  Tha Ealasaid agus an sgioba aice a' sabaid anns a' charbad T-34-76. Tha e cuingichte le tùr beag. Ach lùthmhor. Samhradh agus teth.
  Bidh caileagan le toileachas mòr a 'sabaid casruisgte agus cha mhòr rùisgte.
  Agus is toil leotha e. Is e an aon rud gu bheil an càr a" beucaich mar ceud buabhaill ann an taigh-spadaidh, agus an einnsean dìosail a" gèilleadh. Chan eil an trithead "s a ceithir uirsgeulach comhfhurtail don sgioba a bhith ag obair, ach chan eil e cho furasta faighinn a-steach don tùr aige, agus tha astar math aige.
  Bidh Euphrosinia a" bruthadh a òrdagan lom air na peadalan. Agus tha an càr aice a" seachnadh peilear a" Panther.
  Faodaidh an Gearmailteach briseadh troimhe bho astar dà chilemeatair. Agus na gabh e air a" mhaoil agus air a" phuing bàn.
  Tha, tha an inneal Sòbhieteach seann-fhasanta, ach tha e furasta a dhèanamh, agus le solar mòr de shligean.
  Bidh Ekaterina a" losgadh le a òrdagan rùisgte. Ann an gluasad, na trithead 's a ceithir crathadh, agus cha mhòr nach eil e comasach a bhith a' bualadh air a 'Ghearmailtis. Ged a tha am "Panther", air an làimh eile, gun ghluasad.
  Tha an Fritz a 'tuigsinn nach urrainn don tanca Sòbhieteach ach an toirt air bòrd. Mar sin bidh iad a" strì gus na trithead "s a ceithir a chumail air falbh. Mar bhocsair le gàirdeanan fada.
  Agus a 'seasamh fhathast a' feuchainn ri faighinn a-steach. Agus tha am Panther cunnartach - bidh e a" losgadh còig-deug buillean gach mionaid.
  Sheinn Ealasaid:
  - Chan eil eagal air na tancaichean againn ro shalachar,
  Ruith mar shaighead a-steach don itealan ...
  Tha sinn a 'creidsinn gu bheil fios againn daonnan mar a nì sinn sabaid,
  Sgriosaidh an nighean na faisistich gu lèir!
  Loisg Ekaterina, agus cuideachd a 'cleachdadh a h-òrdagan lom. Agus rinn i gàire mar an ceudna:
  - Airson an USSR!
  Is e seo sabaid anns a bheil tughadh cogaidh. Nas mionaidiche, tha am "Panther" a 'losgadh, agus tha an inneal Sòbhieteach a' tighinn dlùth.
  Agus bidh na caileagan brèagha a" seinn:
  - Agus dìreach colbh sneachda chun na h-àirdean as àirde,
  Ach bidh sinn dìreach a" leum air an àrd-rathad ...
  Ach a-mhàin eich, bidh eich a" cur lioncs,
  A" toirt a" mhìos a-mach aig gallop!
  Agus mar sin bhuail iad gu sgiobalta am Panther air bòrd. Agus chaidh an tanca Gearmailteach na theine.
  Ach san fharsaingeachd, cha robh e comasach briseadh tro aghaidh nan Nadsaidhean. Bha sgiobaidhean boireann, tanca aca cuideachd.
  An seo, gu sònraichte, loisg Adala cuideachd le cuideachadh bho shàilean lom, cruinn, agus cuideachd fìdeag.
  Agus loisg an canan Panther tancaichean Ruiseanach, agus gu math misneachail. Agus bho astar mòr.
  Cha b' urrainn don Arm Dearg an ionnsaigh a leasachadh agus dh'fhuiling e call mòr.
  Agus chuir na Gearmailtich ionnsaigh an-aghaidh. Bhuail iad buille gearraidh bhon balcony, tro Polissya.
  Agus an uairsin thòisich an t-sabaid.
  Anns an adhar, ghlac na Gearmailtich ceannas. Rinn iad barrachd itealain agus càileachd nas fheàrr na an USSR. A bharrachd air an sin, chuir an Iar stad air lìbhrigeadh fo Iasad-màil agus bha gainnead alùmanum aig gnìomhachas itealain Sobhietach.
  Agus tha sin air a thighinn gu bhith na dhuilgheadas mòr cuideachd. Agus thòisich na Gearmailtich a 'bruthadh.
  Anns an èadhar, nas trice bidh iad a 'bualadh air an itealan dearg TA-152, a tha na itealan fìor ioma-adhbhar. Agus ann an armachd agus luaths, tha iad tòrr nas làidire na Sòbhieteach càraichean.
  Agus tha aces nas fheàrr aig na Gearmailtich, gu dearbh. A bharrachd air an rionnag ùr Huffman, a tha airson a 'chiad uair ann an eachdraidh an t-saoghail air a dhol thairis air an toradh de thrì cheud itealan, tha pìleatan boireann cuideachd a' gabhail pàirt anns na blàran.
  Gu sònraichte, Albina agus Alvina. Tha iad nan nigheanan blonde cho fionnar.
  Agus bidh iad a 'sabaid gu treun ann am bikinis.
  Bidh Albina a" bruthadh putanan an luib le a òrdagan rùisgte. A" toirt spreadhadh de ghunnaichean adhair. Agus loisg iad sìos an Sobhietach Yak.
  Tha an nighean ag èigheach:
  - Is mise an tè as làidire air an t-saoghal,
  Bidh mi bog a h-uile duine anns an taigh-beag!
  Bidh Alvina cuideachd a" losgadh air na saighdearan Sòbhieteach. A 'leagail fear eile
  Càr Ruiseanach agus squeals:
  - Glòir dha na feachdan infernal!
  Agus gabhaidh an dithis nighean e agus glaodhaidh iad:
  Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal
  Marbhamaid na nàimhdean uile anns an taigh-beag!
  Agus gluaisidh iad an teanganna, agus tilgidh iad dhibh gu h‑aon ghuth am umha, agus an scarlaid
  Bidh nipples broilleach air am brùthadh.
  An uairsin bidh a" chàraid a" seinn:
  Deagh nigheanan
  Deagh charaidean...
  Chan eil annainn ach mucan
  Tha sinn a' feuchainn!
  An sin ghabh na gaisgich e, agus beuc iad:
  - Woof, woof, woof, woof, woof, woof -
  Bidh boa constrictor a" snàgadh a-mach às an speur!
  Agus tha a 'chàraid milis seo a' leantainn air adhart le plèanaichean an Airm Dearg,
  Sguab.
  Is iad seo na boireannaich ... Agus an uairsin bidh iad a 'steigeadh prìosanaich Sòbhieteach san aghaidh,
  An casan lom, gràsmhor. Agus air an èiginn theangan a reamhrachadh
  tha na sàilean cho pinc agus cruinn. 'S pòg am bonnach cruaidh,
  caileagan àlainn.
  Anns na speuran, ghlac na Gearmailtich ceannas. Agus thòisich iad a 'briseadh tro na Sòbhieteach
  Togail. Agus mar sin bidh iad gam bhualadh.
  Chan eil tanca "Panther" dona. Tha gunna aige mar ghunna math.
  Agus losgadh luath agus ceart aig an aon àm. Chan urrainn cur na aghaidh.
  Ach, sheinn Alenka, a" sabaid nan Nadsaidhean:
  Cha'n fhaod sinn bhi air ar gabhail le tinneas,
  Còig deuchainnean...
  diabhal na mara,
  Gabh baraille ruma
  Chan urrainn dha cur an aghaidh!
  Dh" aontaich Anyuta le seo, a" tilgeil lemon le a òrdagan rùisgte,
  - Chan e, na cuir an aghaidh!
  Rinn Alla Dearg gàire:
  - Hitler air an taobh!
  Agus thilg a sàil rùisgte pasgan de stuth-spreadhaidh.
  Tha na nigheanan sin dìreach iongantach!
  Thug Alenka fa-near gu loidsigeach, a" cuir casg air a fiaclan:
  - Cha 'n 'eil àite aig an lag !
  Thuirt Alla, a" sgrìobhadh air na Gearmailtich:
  - Tha thu tighinn gu dinneir !
  Chuir Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean, a-mach gu làidir:
  - Airson buadhan den chlas as àirde!
  Agus ghabh an gaisgeach e, agus ghuil e, le a sùilean saphir.
  Bha Olympias a 'magadh:
  - A 'feitheamh ri buaidh, a' feitheamh ri buaidh,
  An fheadhainn a tha airson a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean ...
  Tha buaidh a" feitheamh, tha buaidh a" feitheamh
  Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air an horde!
  'S a' chaileag ghaisgeil, 's i a' cur baraille slàn air bhog le casan casruisgte,
  le nitroglycerin.
  Bidh e ag itealaich seachad agus a 'spreadhadh, a' sèideadh am platoon gu lèir bho chèile.
  Ach fhathast tha na Gearmailtich an sàs. Agus bidh iad a 'bruthadh gu cruaidh. Agus bhuail iad a-mach
  Saighdearan Sòbhieteach.
  Thug an t-Arm Dearg cùl-stòran dhan bhlàr agus chuir iad stad air adhartas na Gearmailt.
  Gu ruige seo, bha a h-uile dad ann an staid de chothromachadh fiùghantach.
  Rinn Rommel geall air a" bhomadh. gu h-àraidh reactive,
  "Arado". Ach chan eil mòran innealan mar sin aig na Gearmailtich fhathast.
  Ach air an làimh eile, tha iad èifeachdach, agus chan urrainn dha luchd-sabaid Sòbhieteach cumail suas riutha.
  Cha robh an trodaiche jet NE-162 ùr gu tur ceart,
  Bha e duilich a riaghladh, ged a bha e aotrom, saor,
  itealain a ghabhas gluasad. Sheall Huffman na toraidhean as fheàrr air.
  Tha Albina agus Alvina nan sàr nigheanan.
  As t-fhoghar, bha na Gearmailtich mu thràth a 'cleachdadh an fheadhainn a bha air an dìon,
  agus an tanca aig astar luath "Panther" -2, a tha gu litireil a 'tolladh,
  dìon an airm Dheirg.
  Ach a dh" aindeoin sin, thug fuachd is sneachda air na Gearmailtich an gnìomhachd a lughdachadh.
  Agus san Fhaoilleach, chaidh an t-Arm Dearg air adhart a-rithist sa mheadhan.
  Agus a-rithist, dìon cruaidh, agus cleachdadh a 'chiad ghunnaichean fèin-ghluasadach,
  Clas "E", a bha glè ìosal sgàil-dhealbh, lùthmhor agus
  le armachd cumhachdach.
  Bha Gerda agus Charlotte a" sabaid còmhla ann an E-10. Bha an càr aotrom
  Chaidh aige air cumail taobh a-staigh aon tunna deug le einnsean 400
  Cumhachd eich. Aig an aon àm, is e 82 mm an armachd aghaidh, agus is e 52 an armachd taobh.
  Tha e cho practaigeach. Tha E-10 mar thoradh air leathad an armachd cha mhòr do-ruigsinneach air a" mhullach. Agus tha seo ga dhèanamh na inneal gu math làidir. Bidh IS-2 eadhon an uairsin a" reubadh projectile bhon mhaoil.
  Mar sin, chaidh gunna fèin-ghluasaid fìor èifeachdach a chruthachadh. A tha cho furasta gun a bhith a" briseadh a-steach don taobh, agus mar sin tha e ìosal agus chan eil e furasta faighinn a-steach.
  Chaidh na gunnaichean fèin-ghluasadach E-10 a chrìochnachadh leis na dealbhadairean as fheàrr den Third Reich. Dh"atharraich iad rudeigin anns an dreach thùsail. Chaidh àirde a 'ghunna fèin-ghluasaid a lùghdachadh tuilleadh le bhith a' cur an sgioba nan laighe, agus an einnsean agus an tar-chuir chan ann a-mhàin ann an aon bhloca, ach cuideachd tarsainn. Lùghdaich iad cuideachd an àireamh de bhuill a" chriutha bho thrì gu dhà.
  Mar thoradh air an sin, bha an càr air a dhìon gu math, agus beag, agus gu math sùbailte agus aotrom.
  Mar sin, rugadh gunna fèin-ghluasaid fìor èifeachdach.
  Agus tha Gerda agus Charlotte dha-rìribh nan deamhan. Is e an aon rud a tha a dhìth bho na gunnaichean fèin-ghluasadach ùra na gunnaichean Panther. Tha gunna aice bhon T-4 fhathast, ach cuideachd fìor mhath.
  Ach, feumaidh tancaichean Sòbhieteach a bhith air an losgadh bho chùl ambush, a 'leigeil leotha faighinn nas fhaisge.
  Bidh caileagan Gearmailteach a 'sabaid ann am bikinis. Tha an gunna fèin-ghluasaid aca air a pheantadh geal agus cha mhòr nach fhaicear e.
  Agus a 'cur shligean a' gèilleadh mar ghualainn.
  An seo loisg Gerda le cuideachadh bho a òrdagan lom. Bhuail i an Sobhietach trithead "s a ceithir agus sheinn i:
  - Do na gaisgich threun !
  An uairsin loisg i cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan lom agus Charlotte. Loisg i gu math ceart. Agus bhuail an Sobhietach tanca.
  An sin sheinn i, a" giùlan a fiaclan:
  - Glòir do ar n-Athair, glòir dha na caileagan le bainne curd!
  Agus an dà ghaisgich mar a nì iad gàire.
  Tha an E-10 na ghunna fèin-ghluasadach soirbheachail, ged a tha e dìreach air tòiseachadh a" dol a-steach don bheulaibh. Tha e gu math sìmplidh agus saor a dhèanamh, comasach air an làn de nàimhdeas a thionndadh.
  Anns an eadar-ama, is e am Panther am prìomh charbad dìon aig na Gearmailtich, gu ìre mar-thà am Panther -2 le dìon agus astar nas fheàrr, agus an gunna fèin-ghluasaid Jagdpanther. Bha an càr mu dheireadh ann am fìor eachdraidh san t-sreath, ach cha robh e mòr gu leòr.
  Agus an uairsin chuir na Nadsaidhean stampa air, agus tha e èifeachdach ann an dìon. Ach tha an Jagdtigr cuideachd na inneal cumhachdach, ach chan eil e èifeachdach. Ged a tha e fhathast a 'buntainn. Ach tha "Yagdtrigr" dìreach airson taisbeanadh. Gu dearbh, chan fhiach an inneal seo an coinnle, agus tha e gu math trom. Cha robh Rommel eadhon airson a chuir air bhog ann an sreath.
  Mar sin tha e soilleir gur e trom-laighe a th" ann an gunna fèin-ghluasadach de sheachdad "s a còig tonna. Agus tha tanca Maus eadhon nas miosa. Chuir Rommel, air comhairle Guderian, casg air leasachadh tancaichean nas truime na ceud tunna. Cha robh ach "Tiger" -2 fhathast san t-sreath. Ach chaidh an tanca seo ùrachadh ann an atharrachadh ùr.
  Gu sònraichte, chaidh turaid nas lugha agus nas cumhainge a chuir a-steach, a rinn an càr nas aotroime, a bharrachd air einnsean cumhachd 1000.
  Às deidh sin, dh'fhàs an "Tiger" -2 nas freagarraiche don arm agus riarachail a thaobh coileanadh dràibhidh. Agus tha e cuideachd air a chleachdadh ann an sabaid.
  San fharsaingeachd, bha na Gearmailtich deiseil agus chuir iad às do oilbheumach an Airm Dheirg.
  Anns a 'Ghearran, dh' fheuch iad ri ionnsaigh a thoirt air taobh a deas. Ach an sin, cuideachd, cha robh e comasach briseadh tron dìon.
  Is ann dìreach gu ìre a chaidh an t-Arm Dearg a-steach, ach chuir na Gearmailtich an dìon air ais le frith-bhuaidhean.
  Lean an t-sabaid mar tug-of-war. Bha ìre nas èifeachdaiche de structaran dìon aig na Nadsaidhean agus bha iad air an cumail a-mach le misneachd.
  Cha robh buannachdan sam bith aig an Arm Dearg san adhar, air an làimh eile, thionndaidh an Luftwaffe gu bhith
  nas làidire. Bha e na bu duilghe leis na saighdearan-coise.
  Thrèig Rommel agus Speer am beachd gòrach air uachdranas nàiseanta agus chuir iad an EuroReich air dòigh. Agus mar thoradh air an sin, chaidh saighdearan bho air feadh na Roinn Eòrpa a chleachdadh.
  Agus cha robh an USSR air thoiseach ann an saighdearan-coise tuilleadh. Agus thionndaidh an raidhfil ionnsaigh Gearmailteach MP-44 gu math èifeachdach agus sabaid. Agus gheàrr e sìos na pàirtean adhartach.
  Às deidh dhaibh nach do shoirbhich leotha, tharraing an t-Arm Dearg air ais gu na loidhnichean tùsail aige.
  Bha na Gearmailtich, gu dearbh, fhathast a" togail an cuid feachdan. An toiseach, bha feum aca air tanca briseadh làidir. "Tiger" -2 a-mhàin gu ìre a 'freagairt an airm ann an inbhe seo, mar "Panther" -2. Chaidh cruthachadh an "Tiger" -2 no E-75 a dhèanamh. Bha còir gum biodh armachd tòrr nas tiugh aig a" charbad seo, ach na b" fheàrr às aonais àrdachadh mòr ann an cuideam, agus le sgàil-dhealbh ìosal.
  Mar sin, bu chòir seachdad tunna de armachd aghaidh a bhith air a lìonadh a-steach do 250 mm, agus armachd taobh 170 mm fo na leòidean. Agus dèan einnsean roth-uidheam gas de 1500 each-chumhachd. Agus thug e ùine.
  A 'tuigsinn nach eil an "Tiger" -3 agus "Panther" -3 le sgeama cruth nas adhartaiche deiseil fhathast, chaidh an geall a dhèanamh air an "Tiger" -2 agus "Panther" -2 ann an dreachan ùr-nodha.
  Agus dh'fhaodadh na h-innealan sin, ged a bha iad neo-fhoirfe, fhathast a 'briseadh tro dhìonan Sòbhieteach ann an àireamhan mòra. Bha an coileanadh dràibhidh àbhaisteach, agus cha robh an armachd aghaidh dona, le buill-airm iomchaidh.
  Anns a 'Chèitean, an dèidh dha feachdan mòra a chruinneachadh, a' gabhail a-steach an tanca Penshing Ameireaganach mu dheireadh, a bha gu ìre mhòr riaraichte leis na Gearmailtich. Agus cheannaich a" Ghearmailt Tortillas à Breatainn air creideas, agus bha iarrtas mòr orrasan, le dìon làidir, leis na Nadsaidhean.
  Agus chan eil feum aig na Gearmailtich air Sherman. Anns an USSR, ge-tà, thug iad air falbh an T-34-76 bho riochdachadh agus dh'fheuch iad ri togail suas an T-34-85 agus IS-2. Anns a 'Chèitean, nochd an IS-3 san t-sreath le deagh dhìon aghaidh.
  Cha robh an T-44 gu tur soirbheachail, agus an àite sin, chaidh co-dhùnadh an T-54 a leasachadh.
  Tha seo uile, gu dearbh, gu math fionnar. Ach a thaobh àireamh nan tancaichean, bha na Gearmailtich fhathast air thoiseach. Gu sònraichte air gunnaichean fèin-ghluasadach. Tha gnìomhachas aca air feadh na Roinn Eòrpa agus an luchd-obrach. Agus gu dearbh tha an Iar a 'cuideachadh.
  Anns a 'cho-fharpais teicneòlasach, bidh an USSR a' call: leis gu bheil barrachd obrach agus comas gnìomhachais aig an Treas Reich. Agus as cudromaiche, tha riaghaltas Speer gu h-èifeachdach gan cur às, eu-coltach ri Hitler.
  Mar sin tha barrachd itealain agus tancaichean aig na Gearmailtich, agus chaidh an glacadh ann an làmhachas.
  A bharrachd air an sin, bha bomaichean jet air leth èifeachdach. Gu dearbh, cha ghabh trodaiche suas riutha, agus tha e cha mhòr do-dhèanta faighinn bho ghunna anti-itealain aig astar itealaich cho àrd.
  Sheall na bomairean Arado iad fhèin gu math. A bharrachd air an sin, chaidh itealain ionnsaigh jet a-steach don t-sreath. A tha cuideachd nach eil lag.
  Tha XE-162 na luingear math ma tha pìleat le teisteanas àrd aige agus gu bheil e gu math sùbailte agus comasach a ghluasad.
  Sheall TA-152s, a bha air an cleachdadh an dà chuid mar luchd-sabaid agus mar phlèanaichean ionnsaigh, agus mar bhomaichean aghaidh, iad fhèin gu math anns na planaichean sin. Cha robh a leithid aig an USSR.
  Tha ME-309 cuideachd na phlèana èifeachdach air a stiùireadh le propeller. Chaidh am bomair sgriubha U-488, anns a bheil ceithir einnseanan agus raon sgiathan beag, gu cinneasachadh cuideachd. Agus chuir e cuideam air an Arm Dearg.
  Agus tha an TA-400 le sia einnseanan mar-thà air factaraidhean a bhomadh anns na h-Urals agus taobh a-muigh nan Urals.
  Bha e cruaidh anns an speur.
  Agus air an t-slighe, chaidh trodaiche ME-262X nas adhartaiche a chruthachadh, aig nach robh co-ionann, le sgiathan sguabte agus astar 1150 cilemeatair san uair.
  Is e fìor chumhachd a tha seo.
  Bha a choltas airson toiseach tòiseachaidh mòr a thoirt dha na Gearmailtich.
  Anns an eadar-ama, tha na Gearmailtich a 'feuchainn ri gluasad air adhart gu deas. Bho Moldova, taobh an iar na h-Ucrain agus Polissya.
  Ach tha dìon làidir aig an Arm Dearg. Agus ged a tha an dà thaobh a 'fulang call mòr.
  A dh'aindeoin sin, bha na Gearmailtich fhathast comasach air briseadh troimhe agus a dhol a-steach do dhreuchdan Sòbhieteach.
  Chaidh sinn air adhart eadar seasgad gu seachdad cilemeatair. Agus bha iad fhathast air an stad le ionnsaighean fiadhaich an airm Dheirg.
  Anns an Ògmhios, bha saighdearan Sòbhieteach mar-thà a 'feuchainn ri adhartachadh. Ach a-rithist bha na blàran a 'tighinn air adhart, agus na Gearmailtich bha buannachd anns an adhar.
  Bha an loidhne aghaidh a" bucall. Chleachd na Gearmailtich san Ògmhios airson a 'chiad uair am "Panther" -3. Tha an inneal seo, le cuideam leth-cheud tunna, air a uidheamachadh le einnsean 1200 each-chumhachd agus gunna 88 mm 100 EL. Bha an armachd coltach ris an "Tìgear" -2, ach le barrachd leòidean.
  "Panther" -3 gu h-iomlan air a dhearbhadh gu bhith na chàr math, gu sònraichte ann an astar agus dìon aghaidh. A bharrachd air an sin, thionndaidh aghaidh a" chabhail gu tur do-ruigsinneach air sgàth an leathad mòr reusanta.
  Agus tha an gunna gu math ceart agus rinn e dusan sealladh gach mionaid. Bha còir aig "Panther" -3 a bhith na phrìomh tanca Gearmailteach.
  Lìbhrig Fritz am prìomh bhuille air feadh an Dnieper taobh Kyiv. Agus chaidh aca air adhart, ged a bha iad aig cosgais call mòr.
  Chleachd Rommel innleachdan ionnsaigh oidhche agus scrionaichean ceò.
  Ro dheireadh an Iuchair, thàinig na Gearmailtich gu Kiev bhon taobh a tuath, a 'cruthachadh fìor chunnart.
  Dh"òrdaich Stalin oilbheum anns na Baltics. Ach an sin thuislich iad air dìon cruaidh nan Nadsaidhean.
  Mheudaich an suidheachadh. Gun dùil, chaidh an t-Suain cuideachd a-steach don chogadh air taobh an Treas Reich. Rinn iad leisg airson ùine mhòr, ach reic Ceann-suidhe ùr na SA Truman àireamh mhòr de thancaichean agus itealain air creideas dha na Suainich.
  A bharrachd air an sin, fhuair na Gearmailtich B-29 air creideas bho na Stàitean Aonaichte, an aon bhomair a dh'aontaich iad a ghabhail, leis gu bheil an còrr de itealan Gearmailteach bhon Treas Reich mòran nas fheàrr na an fheadhainn Ameireaganach.
  Chaidh an t-Suain a-steach don chogadh. Agus a-nis thàinig roinnean ùra a-steach bhon taobh a tuath. Agus a-rithist tha Leningrad na chunnart.
  A bharrachd air ionnsaigh eile air Murmansk.
  Anns an Lùnastal, bha e comasach dha na Gearmailtich a dhol seachad air Kyiv, agus a-rithist san Úcráin fhuair iad soirbheachas, ghabh iad Zhitomir.
  San t-Sultain, air sgàth suidheachadh gu math duilich, dh'òrdaich Stalin a dh'aindeoin sin a tharraing air ais nas fhaide na an Dnieper, agus gluasad air adhart gu dìon bodhar.
  Bha an suidheachadh iom-fhillte nuair a chaidh an Tuirc a-steach don chogadh. A-nis tha aghaidh eile air fosgladh.
  Dh'fhàs an suidheachadh uabhasach na bu mhiosa. Anns an Dàmhair sheas an loidhne aghaidh. Ach mu thràth nas fhaide na an Dnieper.
  Ghabh na Gearmailtich gu tur thairis an Right-Bank Ukraine. Agus shocraich iad sìos an sin.
  Nochd an trodaiche ME-262X mu dheireadh san t-sreath, a chaidh thairis air itealan Sòbhieteach le ceann. Agus am bomair jet Yu-287, aig nach robh co-ionnanachd, agus eadhon le sgiathan air ais.
  Dh'fhàs an suidheachadh èiginneach.
  Tha na Turcaich a 'dol air adhart bhon taobh a deas, a tha air Batumi a ghabhail agus air Yerevan a chuairteachadh. Agus na dìochuimhnich mu Iapan.
  Às deidh stad a chuir air nàimhdeas eadar an Iar agus an Treas Reich, lorg na samurai iad fhèin ann an suidheachadh gun dòchas.
  Agus dh'iarr an ìmpire fhathast sìth. Dh'aontaich Truman am briathrachas gèilleadh a thrèigsinn. Ach bha aig Iapan ri mòran a thoirt seachad.
  A-nis bha na samurai a 'reamhrachadh an cuid lotan, agus bha iad ag ullachadh airson dìoladh airson an call anns a' Chuan Sèimh le bhith a 'faighinn seilbh ann an ceann a tuath Siberia agus fearann eile an USSR.
  Bha coltas cho eu-dòchasach air an t-suidheachadh. Ged a tha na Gearmailtich fhathast fada bho na clachan-mìle a ràinig iad anns a' chiad dà fhichead no dà fhichead 's a dhà.
  Thàinig an t-Samhain, agus rinn Stalin co-dhùnaidhean, uile mar an ceudna, gus an tig an sneachda agus an reothadh. Agus feuch ris a" chogadh a thionndadh aig cosgais sam bith.
  . CAIBIDEIL #2
  Aig an aon àm, lean an còmhstri brìgheil eadar an USSR agus an Treas Reich.
  Aig deireadh an t-Samhain 1945, thòisich oilbheum ùr Sòbhieteach sa mheadhan. Tha na Gearmailtich, gu dearbh, deiseil. Agus is urrainn dhaibh marbhadh an Airm Dheirg a chuir air ais, leis na tancaichean aca agus gu sònraichte an gunna fèin-ghluasaid E-10. No eadhon nas dìon le gunna Panther, E-15. Tha an inneal seo còig tunna nas truime, ach le armachd nas tiugh agus einnsean de 550 each-chumhachd. Agus tha an gunna 75 mm 70 EL aice tòrr nas èifeachdaiche agus nas luaithe na losgadh.
  Tha fichead dealbh sa mhionaid fionnar.
  De na tancaichean Sòbhieteach, cha robh ach an IS-3 air a dhìon gu leòr, ach bha na tancaichean sin ro iom-fhillte airson a bhith air an dèanamh gu mòr. A bharrachd air an sin, tha coileanadh dràibhidh aige cuideachd, gu sònraichte san t-sneachda, neo-chudromach.
  Bha cuideam an IS-3 dà fhichead sa naoi tunna, le einnsean de 520 each-chumhachd, agus bha an turaid cuideachd a" sleamhnachadh cus air an aghaidh.
  Ged nach robh anns an tanca seo ach gunna Panther, cha b' urrainn dha fiù 's bualadh air.
  Ach gu ruige seo, b 'e prìomh tanca an USSR an T-34-85, leis nach robh an T-54 fhathast deiseil airson mòr-chinneasachadh.
  B" fheàrr le Rommel dìon sa gheamhradh. Bha na Gearmailtich an dùil ionnsaigh a chuir air bhog as t-earrach. Agus b'fheàrr leis na Seapanach.
  Agus bha saighdearan Turcach mu thràth a" sabaid air an taobh. Agus dh'fheuch iad fiù 's ri stoirm a chur air an t-sèist Yerevan.
  Chaidh na tancaichean Ameireaganach Sherman agus Pershing, a chaidh a reic ris na Ottomans air creideas, a-steach don bhlàr.
  Gu dearbh, choinnich buidheann-chatha de chlann-nighean Sòbhieteach riutha. A dh 'aindeoin a' gheamhraidh, cha robh na caileagan ach ann am bikini agus casruisgte.
  Agus mar sin bidh iad a 'sabaid gu treun.
  Thug Natasha tionndadh dha na h-Ottomans. Gheàrr iad sìos iad.
  An uairsin thilg i grenade le a òrdagan rùisgte agus sheinn i:
  - Airson spiorad na Ruis!
  Bha Zoya, a" tilgeil peilear, a" gearradh dheth am Mujahideen, a" leigeil a-mach am buillean, agus le a sàil chruinn, lom, a" gèilleadh do thiodhlac a" bhàis, vyaknula:
  - Agus bidh buaidh mhòr ann!
  Loisg Augustina cuideachd loidhne le deagh amas aig na h-Ottomans. Ghearr i sìos iad mar sguab connlaich, agus dh"èigh i:
  - Airson co-mhaoineas!
  Chuir Svetlana, a" losgadh air na Turcaich, agus cuideachd a" tilgeil a" mhurt le a òrdagan lom, a-mach:
  - Airson buadhan cinnteach!
  Ach mar as trice tha caileagan ann am bikinis air am mullach.
  Bhrùth Anastasia Vedmakova putanan an luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, a "leagail an nàmhaid, agus a" coidseadh:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Bidh Akulina Orlova cuideachd a 'sabaid gu làidir agus gu h-èifeachdach. Agus tha a nipples scarlet an-còmhnaidh ann an gnìomhachas.
  Tha na caileagan, ge-tà, nan deagh mhaighstirean air a h-uile càil. Gu sònraichte, tha iad gu math dèidheil air fir. Agus tha e a" còrdadh riutha gu mòr.
  Agus aig àm a 'chogaidh ann an Armenia an aghaidh nan Turcaich, tha seo air leth cudromach airson do karma agus aura àrdachadh. An uairsin bidh thu nad bhoireannach gu math làidir, às deidh dhut lùth dhaoine a ghabhail a-steach.
  Bidh Akulina a-rithist a 'dol a-steach do dhàibheadh agus a' cur rocaidean air falbh le cuideachadh bho chorragan lom de chasan gràsmhor. Tha e cho math dhi.
  Agus a-nis tha itealan Sòbhieteach a 'bualadh air na h-Ottomans agus ga dhèanamh gu luath, air sgèile mhòr.
  Nas mionaidiche, cho fada "s a tha itealan gu leòr aca. Feumaidh seo a bhith air aithneachadh mar chuideam.
  Agus tha mòran Turcaich ann. Agus tha plèanaichean reusanta aca - feadhainn Ameireaganach.
  Is e seo an duilgheadas dha-rìribh. Gu sònraichte ma tha an Airacobra a 'sabaid. Tha an càr seo gu math iongantach.
  Tha ME-309 aig na Turcaich cuideachd. Tha seachd puingean teine aig a" chàr seo. Trì gunnaichean itealain trithead-millimeter, agus ceithir gunnaichean-inneal. Feuch ri a" chùis a dhèanamh air leithid de Messerschmitt. Thionndaidh na Gearmailtich a-mach gu bhith na chàr uamhasach agus cunnartach, ach an turas seo le sgioba Gearmailteach. Mar sin bhrùth iad an t-Arm Dearg gu math.
  A dh'aindeoin sin, bha Yerevan fhathast air a chumail. Ged a chaidh pàirt den bhaile a ghlacadh leis na h-Ottomans, aig cosgais call mòr.
  Tha an geamhradh fo làn ghluasad, agus thathas fhathast a" feuchainn ri briseadh troimhe, no co-dhiù a bhith a" lagachadh dìon na Gearmailt.
  Agus na sia Tha còignear nigheanan bho na feachdan sònraichte agus am balach Leshka a 'sabaid air long-cogaidh fearainn - IS-6 deuchainneach, seòrsa sònraichte de tanca trom, ach aig an aon àm gluasadach.
  A-nis chuir mi romham cuid de chairtean a chluich. Bidh sianar againn a" cluich gu math luath. Agus tha na cairtean ag itealaich bho thaobh gu taobh.
  Thilg Alenka an t-slat le a òrdagan rùisgte agus rinn i co-èigneachadh:
  - Uill, tha mi a-muigh!
  Rinn Leshka gàire. Tha an geama gu math sìmplidh agus feumach air sgil a bharrachd air cuimhneachadh.
  Bidh an neach a chailleas a" dèanamh deich push-ups.
  An turas seo, bha aig na h-Oiliompaics ri push-ups a dhèanamh. Is i an nighean as motha de na còig, agus gu math fèitheach.
  Brùth air gu furasta. Ach tha Leshka, balach mu dhà-dheug, na suidhe air a druim.
  Dè tha tòrr nas inntinniche. Bidh an leanabh bàn na laighe le sàilichean rùisgte na h-ìghne air lannan gualainn a" chùil fharsaing.
  Tha Olympias a" gàireachdainn agus rinn e fichead putadh suas. Tha a corp gu math tana, agus tha a falt fionn, agus tha a fèithean làidir.
  Leum Lyoshka far a dhruim agus a-rithist thòisich e air cairtean a sgaoileadh. Rinn iad sgrios gu tur air na Nadsaidhean anns an tanca aca le einnsean dìosail.
  Bha aig Leshka ri push-ups a dhèanamh an ath thuras e fhèin. Chuir Anyuta a cas-rùisgte air lannan gualainn geur a" bhalaich. Rinn Lyoshka push-ups, bhrùth an nighean. Aig àireamh deich, sheas an gille suas, agus a 'cluich le leacan nam preas, chuir e a-mach:
  - Is mise Ruiseanach nach deach a" chùis a dhèanamh,
  Cha do rugadh fhathast ...
  Cò dh'fhaodadh mo bhriseadh!
  Às deidh sin, shuidh am balach sìos a chluich a-rithist ... Chuir Alla Dearg tic air sàil rùisgte, chruinn, gharbh, ach leanabhach agus mhothaich e:
  - A dh'aithghearr bidh thu nad dhuine!
  Fhreagair Alexei le gàire:
  - Dè tha thu ag iarraidh?
  Rinn a' bhìnn lasrach gàire.
  - Agus bidh sinne, le cuideachadh bho dhraoidheachd, gad fhàgail gu bràth mar bhalach!
  Rinn Leshka gàire mar fhreagairt agus fhreagair i:
  - Tha mi airson fàs suas agus a bhith nam oifigear!
  Thuirt Maria, an nighean seo le falt òir:
  - Còrdaidh e riut a bhith nad leanabh!
  Ach a-nis tha am stad seachad, agus na sia a" snàgail a-steach don tanca. A rèir na stàite, bu chòir inneal trom le dusan gunna-inneal agus canan 130-mm a bhith air a fhrithealadh le sianar.
  Bha còir aig a' chriutha an toiseach a bhith boireann. Ach theich Alyoshka bhon taigh dìlleachdan agus shiubhail e air feadh an USSR. Agus eadhon air faighinn gu Ioran.
  An sin chaidh a ghlacadh le Allah. Agus thairg i a bhith na mac do rèisimeid.
  Dh"aontaich am balach. Agus a-nis tha e còmhla ris na nigheanan terminator.
  Agus mar a thog na h‑àilleachdan suas an Taliban, agus iad a" bualadh nan Nadsaidhean le feachd mòr, marbhtach.
  Bhrùth Alenka na putanan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus rinn i co-èigneachadh, a" giùlan a fiaclan:
  - Glòir don Ruis agus bidh co-mhaoineas againn!
  Dhearbh Anyuta gu sunndach, a" putadh air a" phutan le sgàrlaid a bhroilleach, agus a" bualadh air an Fritz le urchraichean:
  Biodh co-mhaoineas againn!
  Alla ruadh, a" pronnadh nan Nadsaidhean, air a sgaoileadh gu sunndach:
  - Glòir do linn ghlòrmhor a' chomanachaidh !
  Agus le sàilean lom, mar a bhrùthas tu. Agus bidh grenades gas ag itealaich.
  Ach bhrùth Maria, le nipple sùbh-làir, putanan a" mhaide gàirdeachais agus bhuail i le dealanach. Agus bha ùine chruaidh aig saighdearan an Treas Reich.
  Agus chroch an gaisgeach:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Is e Olympias am fear as motha de na caileagan, agus, mar gum biodh fèithean air am fighe bho ròpannan, dh" èigh iad:
  - Airson an dùthaich mhòr!
  Agus le corragan a chasan rùisgte, brùthaidh e na putanan, agus mar sin air adhart chaidh na Nadsaidhean a spreadhadh, le feachd mharbhtach.
  Agus bhrùth am balach Lyoshka an luamhan le a shàilean rùisgte ... Agus chaidh na Nadsaidhean a bhualadh le sgaoileadh dealain. Tha an tanca uamhasach trom den arm Sobhietach ag obair, agus cha leig e leis an Fritz falbh - gan punnd leis na ceudan!
  Agus chanadh eadhon gille mu dhà‑dheug Lesca:
  Is sinne luchd-tòiseachaidh clann a" chomanachais -
  Teine, teanta agus biastagan fàinne!
  A" toirt ionnsaigh air faisisteachd damnaichte -
  Cò a tha a 'feitheamh ri ruith fiadhaich!
  
  Dè a chaill sinn anns na blàran sin?
  Agus an uairsin ann am batail leis an nàmhaid a chaidh fhaighinn?
  B" àbhaist dhuinn a bhith dìreach clann an t-saoghail -
  Agus a-nis gaisgich na dùthcha dùthchasach!
  
  Ach ghabh Hitler ceum a dh"ionnsaigh ar prìomh-bhaile,
  Bomaichean air tuiteam gun a bhith a" cunntadh an eas!
  Tha sinn an Fatherland eadhon nas bòidhche na an speur -
  A-nis tha dol fodha na grèine fuilteach air tighinn!
  
  Bheir sinn freagradh cruaidh air fòirneart -
  Ged tha iad fein beag an inbhe !
  Ach an claidheamh ann an làmhan deugaire lag -
  Nas làidire na legions Satan!
  
  Leig leis na tancaichean maoim-sneachda a reubadh às deidh maoim-sneachda,
  Agus bidh sinn a 'roinn an raidhfil ann an trì!
  Biodh na poileis gu ciallach ag amas air a" chùl,
  Ach smachdaichidh Dia naomh iad gu dian !
  
  Dè cho-dhùin sinn? dean obair an t-saoghail
  Agus airson sin, mo thruaighe, bha agam ri losgadh!
  Tha suaimhneas mar-thà tàmailteach.
  Tha fòirneart ann cuideachd!
  
  Leis a 'chaileig tha sinn a' ruith casruisgte còmhla -
  Eadhon ged a bhiodh an sneachda ann, bidh sruth-sneachda a" losgadh mar ghual!
  Ach na biodh eagal ort, biodh eòlas agad air a" chloinn,
  Bidh am faisisteach air a ghluasad gu dàna a-steach don chiste le peilear!
  
  An seo chuir iad an companaidh borb Fritz,
  Agus tha an còrr de na mairbh a" teicheadh!
  Bidh sinn a" pronnadh saighdearan-coise mar speal ann am blàr -
  Chan eil sinn nar bacadh air samhraidhean òga!
  
  Bidh buaidh sa Chèitean,
  A-nis tha an cathadh-catha na shneachda gruamach, cruaidh!
  Tha am balach casruisgte, tha a phiuthar casruisgte,
  Ann an ragaichean, choinnich clann an latha!
  
  Cò às a tha na cumhachdan sin a" tighinn?
  Mairidh pian agus fuachd, sin feum!
  Nuair thomhais caraid bonn na h-uaighe,
  Nuair a bhios caraid ag osnaich - gheibh mi bàs!
  
  bheannaich Criosd sinn luchd-tòiseachaidh,
  Thuirt e, Tha an t-Athair air a thoirt dhut le Dia!
  Is e so an ceud chreidimh do na h-uile,
  Sòbhieteach, dùthaich naomh!
  Thionndaidh an tanca gu math - tha an IS-6 seo ann an atharrachadh fìor throm, ach is e an aon fhear san Arm Dearg.
  Ach bha a 'chiad leth-bhreac den "Panther" -4 aig na Gearmailtich mar-thà aig an aghaidh agus tha an càr seo gu math dona. Agus tha caileagan Gearmailteach a tha gu math sabaid a 'sabaid ann.
  Ach, tha e tuigseach gu bheil iad gu h-èifeachdach a" leagail tancaichean Sòbhieteach bhon canan aca.
  Agus chan eil e cho inntinneach.
  Agus ann an Yerevan, tha caileagan bhon Arm Dearg a 'sabaid leis na Turcaich agus glè mhath.
  Agus thug Natasha cuideachd tionndadh dha na h-Ottomans. lomadh sìos iad mar chorran chruith- neachd.
  Thilg i grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Glòir dha na diathan Ruiseanach!
  Chuir Zoya, a" pronnadh arm ìmpireachd a" chorrain, agus a" leagail torran de chuirp, a-mach:
  Agus glòir dha na gaisgich againn!
  Às dèidh sin, thilg a shàil rùisgte, am mèirleach òr-bhuidhe, tiodhlac mortaich gu bàs.
  Ach gearraidh Augustine ruadh sìos na h-Ottomans. Bheir lupanet le cuideachadh bho nipple scarlet bho bazooka agus fìdeag seachad:
  - Airson an Ruis Svarog againn!
  An uairsin ann am blàr Svetlana. Tha an nighean seo cuideachd gu math ionnsaigheach.
  Agus bidh i a" pronnadh na h-Ottomans le fearg mhòr. Agus tha a h-òrdagan rùisgte a" tilgeil feachd marbhtach mòr - tiodhlac bàis.
  Svetlana ag ràdh:
  - Airson an Fatherland, ar màthair -
  Cuir às do na bastards ifrinn!
  Is e seo an ceathrar ann am blàr, cho ionnsaigheach agus gun samhail. Agus ghabh iad air na h-Ottomans, agus tha an sgrios iomlan a 'dol air adhart.
  Ach chan eil an t-Arm Dearg an-còmhnaidh a 'buannachadh. Aig amannan bidh an luchd-dùbhlain aice soirbheachail agus tha na caileagan sabaid aca fhèin.
  Agus bho shuas, Albina mar a bhuaileas tu arm nan Sòbhieteach le urchraichean. Uill, chan eil an nighean seo lag idir. Agus mar a tha e a 'sgrios nàimhdean.
  Tha Albina na bòidhchead blàth agus nàdarra. Agus bidh an rocaid aice a" bualadh às na speuran dìreach a" leagail nan clachan-mullaich ann an diofar dhòighean. Agus mar gum biodh e a 'cur muc-mhara bhon tobar a' losgadh talamh agus meatailt. Tha e gu math fionnar.
  Bidh Alvina cuideachd, le a cas lom, chiseled, a 'bruthadh a' phutan, agus mar a spreadhadh i às deidh sin. 'S tha tomad nan sruthan marbhtach a' dol dhan iarmailt.
  Agus bidh an nighean fionn nàdarrach a" beucadh:
  - Air son glòir na dùthcha agus nèimh !
  Seo mar a bhios caileagan nan saighdearan Sòbhieteach a' pronnadh.
  Ach is e nigheanan dona a tha seo, ach tha feadhainn math ann.
  Cia mheud de na caileagan brèagha sin a tha air an aghaidh.
  Elizaveta, Ekaterina, Elena a 'sabaid air an T-44, mar-thà a-mach à riochdachadh.
  Tha triùir nigheanan air tanca Sòbhieteach glè theth. Agus bidh iad a" cur slige às deidh slige chun nàmhaid.
  Ealasaid, a' giùlain fhiaclan, ghlan i:
  - Agus cha'n 'eil neach air bith o thoiseach an t-saoghail,
  Chan fhacas a leithid a-riamh!
  Chrath Catherine, a" spreadhadh nan Ottomans:
  - Bidh sinn a" buannachadh le bhith a" cur casg -
  Tha sinn a 'faighinn tòrr bhon Teaghlach!
  Chuir Elena, a" losgadh air na saighdearan Turcach, a-mach:
  - Tha ar dùthaich ainmeil,
  Cha bhuannaich Satan!
  Agus tha an triad de chlann-nighean ag obair gu fìor shunndach. Bidh iad a" cur projectiles le buaidh mhòr millteach àrd-spreadhaidh.
  Bidh Ealasaid a" bruthadh nam putanan air a" phannal smachd le a òrdagan rùisgte, a" leagail an nàmhaid agus a" seinn:
  - Tha sinn beò air tìr ar n-athar !
  Bhrùth Catherine a nipple scarlet air dubhan an t-seallaidh, leag i a-mach platoon slàn de shaighdearan Turcach agus rinn i squeak:
  - Is clann ghlòrmhor oghaichean Svarog !
  Bhreab Elena, a 'putadh air a' phutan le a sàil rùisgte, cruinn agus dh'èigh i:
  - Agus ag itealaich air each sgiathach ...
  Agus bha na nigheanan uile a" beucaich còmhla:
  - An Ruis ann am mìltean bhliadhnaichean!
  Seo mar a tha an tanca T-44 a 'sealltainn a neart iongantach agus a chumhachd iongantach.
  Seo mar a tha an triad de chlann-nighean ag obair gu sunndach. Tha gaisgich nan aerobatics, gu sònraichte nuair a tha iad cha mhòr rùisgte.
  Sheinn Ealasaid gu sunndach, a" putadh a" phutan leis a" chuthag sgàrlaid aice:
  - Rinn an Ruis gàire agus ghlaodh is sheinn,
  Anns a h-uile aois, is ann air sgàth sin a tha i fhèin agus an Ruis!
  Is iad sin na caileagan sabaid an seo ... Ach chan eil na h-Ottomans a 'magadh.
  Ghlac iad Veronica. Mar sin chaidh an nighean a rùsgadh lomnochd an toiseach. Agus an uair sin thòisich iad a 'seargadh le mòr dealas. Bhuail iad i chan ann a-mhàin le cuip air a druim, ach cuideachd le maidean air a shàilean lom, cruinn.
  Bha Veronica eadhon a" sgreuchail, bho phian fiadhaich. Agus chaidh a bualadh le cuip agus maidean gus an do chaill i mothachadh. An uairsin dhòirt iad na lotan le salann. Agus bha casan rùisgte, air an tumadh o bhuillean, air am bruthadh ann an stoc agus air teine fhadadh foidhe. Agus ròist iad sàiltean rùisgte na h-ighinn.
  Chaill Veronica mothachadh grunn thursan bho chlisgeadh sabaid. Chaidh a toirt gu a mothachadh. Agus aig an aon àm thug iad an lòchran chun a 'chiste, an dèidh dha a bhith air a lubadh le ola. Agus mar a loisg sgàrlaid na h-ìghne.
  Chaidh Veronica a chràdh airson ùine mhòr. Chaidh uchd Venus a chur na theine cuideachd... Dè as urrainn dhut a ghabhail - cha mhòr nach robh na h-Ottomans anns a' chùis seo ach barbarianaich.
  Aig a 'cheann thall, chaidh Veronica atharrachadh airson aon de na ceannardan làraich. Agus gheall an nighean dìoghaltas a dhèanamh air na h-Ottomans.
  Ach tha na Turcaich air am bualadh le rocaidean. Bidh Stalenida agus Victoria a" cur chosgaisean dìreach aig targaidean.
  Agus sgriosaidh iad beanntan gu pìosan ...
  Bhrùth Steelenida a òrdagan rùisgte air na putanan air a" phannal smachd agus rinn i coed:
  - Tha mi a 'creidsinn gu bheil an saoghal gu lèir dhuinne!
  Bhrùth Victoria a nipple scarlet air putan breech a" ghunna, agus fhreagair i:
  - Seadh, cha 'n 'eil suim aig an t-saoghal duinn !
  Agus gu dearbh, bha na meadhanan cruinne nas coltaiche air taobh nan Nadsaidhean. Agus thug iad cunntas, a" faighinn blasad den fhiosrachadh, mu na spreadhaidhean barbarach ris an robh Feachd an Adhair Sobhietach a" cumail a-mach gun do chuir iad às do bhailtean-mòra Turcach.
  Gu dearbh cha robh e às aonais. San fharsaingeachd bha an cogadh uamhasach agus fuilteach.
  Bhrùth Steelenida a nipple ruby air an targaid a-rithist agus rinn i squeak:
  - Airson Tìr nan aisling!
  Agus rinn i osna ... Bha i dòigh air choireigin a" bruadar air bruadar a bha gu tur neo-chrìochnach agus air leth math. Anns an USSR, thathar ag ràdh gu bheil taghaidhean air an cumail airson cathraiche an GKO. Tha am prìomh strì eadar an t-seann agus gu soilleir mì-fhallain Joseph Stalin, agus an òigridh commissar gnìomhachas trom agus planadh stàite, Nikolai Voznesensky. Agus dìreach mar sin, is e dìreach an comannach òg agus tàlantach a tha a" tighinn air adhart.
  Tha Stalenida, Victoria agus Tamara ag amas air na h-urchraichean a-rithist air na targaidean. Bidh na caileagan a 'sabaid ann an dìreach na panties aca. Ach tha e sgoinneil.
  Sheinn Steelenida:
  - casruisgte, dìreach casruisgte,
  Fo thàirneanach an Iuchair
  Agus fo fhuaim an surf ...
  Bhrùth Victoria am putan le a sàil rùisgte agus lean i:
  - casruisgte, dìreach casruisgte,
  Tha cead againn dannsa còmhla riut!
  An seo cuideachd, chuir Tamara cuideam air a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Airson an Fatherland - ar piuthar!
  Tha na nigheanan seo sgoinneil!
  Bhiodh e snog an seo, bhiodh e comasach a" chùis a dhèanamh air feachdan adhartach faisisteach Rommel, ach ...
  Agus seo cuid a bharrachd nigheanan à Iapan - mercenaries ninja. Tha seo trom.
  Thug nighean ninja le falt gorm e agus chuir i dealanach air bhog bho na nipples scarlet aice, agus loisg i mòran de shaighdearan Sòbhieteach.
  An uairsin rinn i muileann le claidheamhan, a 'gearradh cinn shaighdearan an Airm Dheirg.
  An uairsin thilg a òrdagan rùisgte pea le stuth-spreadhaidh.
  Chaidh na Ruiseanaich a reubadh gu pìosan, agus rinn an nighean gàire:
  Airson math Iapan!
  Chuir nighean ninja le falt buidhe cuideachd blasad air an luchd-dùbhlain aice le nipples connlach. Cha robh aig na gaisgich ach panties tana bho aodach. Agus rinn na claidheamhan ath-riochdachadh air an dòigh dealan-dè, a" toirt air cinn clogaidean Sòbhieteach tuiteam. Agus an uairsin chuir òrdagan lom nan casan girlish boomerang air bhog, a" gearradh dheth cinn nan saighdearan dearga.
  Choisich na Warriors:
  - Airson tursan-adhair ninja!
  Chuir nighean ninja le falt ruadh a-mach buillean bàis bho a ruby nipples le cumhachd marbhtach. Agus an uairsin gheàrr na claidheamhan, a 'leudachadh, cinn nan saighdearan Sòbhieteach. Agus an uairsin thilg òrdagan rùisgte diosgan biorach, urramach a gheàrr cinn mar ràsair.
  Choisich an gaisgeach:
  - Tha na diathan Iapanach againn a" toirt ionnsaigh!
  Bha nighean ninja le falt geal cuideachd a" spreadhadh aig na nàimhdean le cnap lasrach a bha ag itealaich a-mach à nipples dearg. An uairsin dh'èigh i:
  - Tha ar diathan sàr-mhath!
  Agus thilg a òrdagan rùisgte pasgan de stuth-spreadhaidh guail, a" reubadh saighdearan Sòbhieteach nam pìosan beaga.
  Agus a-nis tha na claidheamhan a 'crìonadh a-rithist. Seo na caileagan - an itealaich as àirde de eun.
  Is iad sin na saighdearan-duaise a thàinig à Iapan. Agus buailidh sinn mar chop le ialtag de shaighdearan Sòbhieteach.
  Ach tha cuideachd nigheanan math, Ruiseanach, no nach eil buileach Ruiseanach airson nigheanan dona an nàmhaid.
  Tha Alice agus Angelica cuideachd a" dèanamh a" chogaidh aca fhèin. Bidh iad a" cleachdadh raidhfilean snaidhpear.
  Tha iad a" losgadh air na h-Ottomans...
  Alice, le cuideachadh bho raidhfil, bhuail an nàmhaid, a bha a 'feuchainn ri faighinn a-Sòbhieteach heileacoptair Ameireaganach, prìomhadail, ach mar-thà cunnartach, Stinger. An uairsin rinn i gàire:
  - Airson ar n-Athair, gun tig sonas an USSR a-rithist!
  Bhuail Angelica cuideachd an nàmhaid le fìor chruinneas, loisg e sìos plèana nàmhaid agus rinn i grunt:
  - Airson ar Lada!
  Chan eil ann am plèana nan Ottomans, ge-tà, ach itealan dachaigh. Bidh iad fhèin a" dèanamh tòrr itealain ann an dòigh artisanal. Agus bidh iad a 'sabaid gu cruaidh.
  Alice bidh an nighean fionn seo a" sabaid le dealas mòr. Tha i na gaisgeach aig an ìre as àirde.
  Agus a" marbhadh saighdear Turcach eile. Seo bòidhchead àlainn. Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Dh" aontaich Angelica, an nighean ruadh agus mòr bikini seo, le seo:
  - Mòr ghlòir a bhitheas àm a' chomuinn !
  Agus tha an dithis nighean am falach air cùl nan creagan. Tha iad gu math tana agus bòidhchead fèitheach. Ach aig an aon àm lùthmhor dexterous.
  Thilg Alice tiodhlac a" bhàis le a òrdagan rùisgte de chumhachd murt agus rinn i squeak:
  - Airson saoghal na co-mhaoineas!
  Thuirt Angelica nuair a loisg i:
  Dè tha thu a" ciallachadh le co-mhaoineas?
  Fhreagair Alice gu diongmhalta, le a sàil rùisgte a" gèilleadh do spreadhadh a" phacaid:
  - Fìor nèamh air an talamh!
  Dh" aontaich Angelica le seo:
  Uill, tha pàrras na phàrras!
  Agus thilg a nighean ruadh, le a òrdagan rùisgte, dòrlach de grenades.
  Seo bravado cho ionnsaigheach a fhuair iad an seo. Agus bha na nigheanan ag obair còmhla. Agus chuir e peilear às deidh urchair.
  Bha na sàilean lom, cruinn aca beagan dusty. Agus nigh na caileagan an casan ann am maragan. Agus a-rithist thòisich iad air corragan rùisgte a thilgeil air an nàmhaid, rud a bheir sgrios.
  Sheinn Alice le sunnd:
  Neo-chrìochnach dorchadas fois
  Air a bhogadh ann an dubhagan nan trioblaidean beaga ...
  Bris tron t-sàmhchair, lasair a" bhlàir,
  Dèan briseadh air an t-sàmhchair le rumble buaidh!
  Thug Angelica fa-near gu làidir, a" leagail Ottoman olc eile le cuideachadh bho nipple scarlet:
  - Bidh caileagan math a "dol gu neamh, agus bidh gaisgich boireann a" dol gu Hyperparadise!
  Dh" aontaich Alice le seo:
  - Ruigidh sinn far a bheil uile luchd-gràdhaich na dùthcha ag amas!
  Thionndaidh na gaisgich a-mach gu bhith air an stèidheachadh airson a "bhuaidh as fhìor ...
  Agus an uairsin thuit saighdear Ottoman eile troimhe. Is iad sin na caileagan - is e doineann a th" annta gu trie.
  Ghlac Natasha, aig an aon àm, an ceannard ionadail. Chuir an ceathrar nighean an ceannard air a ghlùinean agus thug iad air pòg a thoirt dha na buinn rùisgte, chruaidh aca.
  Rinn an ceannard e gu socair. Agus chòrd e eadhon ris.
  Chuir Zoya tweet:
  - Am bheil e maith gu'n robh thu air do ghlacadh le mnathan ?
  Ghuil e, a' reamhrachadh a bhilibh :
  - Tha thu fìor uair a thìde!
  Mhol Augustine:
  "Is dòcha gum bu chòir dhut a bhith air do bhruthadh le sradag?"
  Dh"èigh an ceannard:
  - Chan eil feum!
  Bha Svetlana, a 'bualadh a fiaclan gu làidir, a' fàs nas miosa:
  - Mar sin bruidhinn mus fàs sinn feargach.
  Agus thòisich seanalair na h-Ìmpireachd Ottoman mòr a 'toirt fianais.
  Ach, dh'fhàillig iomairt geamhraidh an Airm Dheirg. Agus thàinig an earrach.
  An turas seo tha na Fritz deiseil airson ionnsaigh a thoirt. Agus chruinnich na h‑Iapanaich armailt on àird an ear.
  Airson an oilbheum san t-sreath, tha na tancaichean Tiger-3 ann an atharrachadh nas adhartaiche, agus na Panthers-3 sùbailte agus eadhon a "chiad Panthers-4 air ullachadh mar-thà.
  Agus anns na speuran, tha ceannas iomlan aig na Gearmailtich mu thràth agus coltas luchd-sabaid jet nas adhartaiche ME-363, AND TA-283. A bharrachd air an ME-263 gun earball aice air einnsean jet rocaid, nas adhartaiche agus nas luaithe. Agus air sgàth cho beag "s a tha e, cha mhòr nach eil e so-leònte.
  Tha an dà chuid gliders agus bomairean jet nas adhartaiche aig na Gearmailtich, a 'gabhail a-steach an TA-500, a dh' fhaodadh a bhith a 'bomadh fearann an USSR gu lèir.
  Is e sin, tha saighdearan Rommel làidir. Agus fhuair iad eadhon gunna-inneal MP-64 nas adhartaiche, a bha gu litireil a" gearradh sìos an t-Arm Dearg.
  Tha an àireamh de Fritz agus luchd-còmhdhail air a dhol suas. A bharrachd air inneal-losgaidh gas cumhachdach.
  Chaidh an arm aca a thrèanadh gu faiceallach. Agus chaidh an adhartas seo a dhèanamh aig ìre àrd.
  Agus chuir gunnaichean de dhiofar seòrsa air falbh mòran. Agus bha am buille a" pronnadh sa mheadhan.
  Chaidh suidheachadh an Airm Dheirg a bhriseadh troimhe. Agus chaidh na Gearmailtich air adhart, a 'còmhdach an slighe le cuirp.
  Bha Gerda agus an sgioba aice a 'sabaid air an deuchainneach Tiger-4. Bha canan cumhachdach aig a 'charbad seo: 105 mm ann an 100 EL, agus armachd aghaidh 250 mm aig leathad 45 ceum, agus armachd taobh 170 mm cuideachd le leòidean.
  Aig an aon àm, bha einnsean ùr roth-uidheam gas de 1800 each-chumhachd, agus chaidh cuideam an tanca a lùghdachadh gu trì fichead 's a còig tunna.
  Mar sin bha inneal nas foirfe agus nas làidire ann. Agus tha sgioba boireann aig a" chiad fhear dhiubh.
  Bidh Gerda a" losgadh le a òrdagan rùisgte. Briseadh tro tanca Sòbhieteach agus squeals:
  - Stoirmean nan seachd cuantan,
  Tha mi nas làidire na na nàimhdean gu lèir!
  Bidh luachair an tanca aca aig a h-uile astar.
  Loisg Charlotte cuideachd le a òrdagan rùisgte, thol i an IS-2 Sòbhieteach agus rinn i gàire:
  - Airson càirdeas agus gràdh!
  An uairsin bhuail Cairistìona bho chanan. Loisg i toll ann an tanca an Airm Dheirg, reub i an turaid agus smèid i:
  - Airson crìochan air leth!
  Bhuail Magda an nàmhaid cuideachd. Agus ann a bhith a" dèanamh seo, lughdaich i a bra a" cleachdadh an nipple scarlet.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Gu'm biodh gràdh leinn !
  Agus nì na caileagan gàire còmhla.
  Thionndaidh a-mach gu robh an Cèitean 1946 teth. Agus bidh na Gearmailtich a 'briseadh tron dìon.
  Aig an aon àm, thug Iapan ionnsaigh gu h-obann air Vladivostok. Chaidh am buille a chuir gu cha mhòr a h-uile feachd.
  Ghabh eadhon pìleatan kamikaze pàirt san ionnsaigh. Agus chrath iad soithichean Sòbhieteach.
  Agus spreadh iad gu litireil. Cha robh an cabhlach Sobhietach ann an Vladivostok làidir.
  Mar sin chaidh buille uamhasach a làimhseachadh dha.
  Agus thug saighdearan-coise agus tancaichean Iapanach ionnsaigh air saighdearan crìche nan Sòbhieteach.
  Cuideachd nigheanan ninja.
  Is e fìor ghaisgich den chlas as àirde a tha seo, le claidheamhan fìor gheur.
  Ghabh nighean ninja le falt gorm agus ruith i na muilnean-gaoithe le a claidheamhan, a 'gearradh cinn shaighdearan Ruiseanach.
  An uairsin thilg a casan lom, chiseled tiodhlac bàis marbhtach, a chuir saighdearan Sòbhieteach gu bàs, agus gheàrr iad dheth an cinn.
  Sheinn an nighean ninja:
  - Tha sinn a" dol a thoirt ionnsaigh air a" bhanzai!
  Bidh nighean ninja le falt buidhe cuideachd a 'gearradh saighdearan Sòbhieteach le claidheamhan katana fìor gheur agus marbhtach. Agus aig an aon àm, bidh a casan a 'tilgeil rionnagan biorach a bhios a' briseadh shaighdearan Ruiseanach.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Glòir do àm ridirean samurai!
  Bidh nighean ninja le falt ruadh a" snìomh a claidhnean gun stad mar lannan heileacoptair.
  Agus bidh a òrdagan rùisgte a" tilgeil snàthadan puinnseanta. Agus tha bòidhchead Iapan ag èigheach:
  - Bidh sinn uile a 'marbhadh gu deireadh! Leig leinn ar cridheachan a lasadh airson glòir Iapan!
  Bidh nighean ninja le falt geal cuideachd a 'gearradh saighdearan Ruiseanach. Bidh i gan gearradh ann an leth. 'S a' frasadh fuil scarlaid air gach taobh.
  Agus a-nis tha a sàil chruinn lom a" bualadh air giallan seanailear Sòbhieteach.
  Agus gu litireil a 'leagail fiaclan.
  Nighean ninja le roars falt geal:
  - Bheir sinn bàs gu nàimhdean Iapan,
  Agus bheir sinn sìos cinn nan ridirean uile!
  Seo na nigheanan.
  Ach, air an làimh eile, tha Malvina agus Faina a 'sabaid.
  Agus tha na caileagan sin a 'losgadh air na Seapanach bho ghunnaichean inneal.
  Agus aig an aon àm bidh mi a 'tilgeil le mo òrdagan lom casan cumhachd marbhtach lemon.
  A tha a" reubadh an samurai èalaidh.
  Bidh caileagan Komsomol a" seinn:
  Agus tha an t-sabaid a 'dol air adhart a-rithist
  Agus tha an cridhe iomagaineach sa bhroilleach ...
  Agus tha Lenin cho òg
  Agus tha an Dàmhair òg air thoiseach!
  . CAIBIDEIL #3
  Bha na Gearmailtich a 'tighinn air adhart, air an reubadh gu stiùir Moscow. Agus a-nis tha iad mu thràth air cuairteachadh Smolensk. Agus tha sinn air adhartas mòr a dhèanamh ann an raointean eile cuideachd.
  Dh" fhàs an suidheachadh na bu mhiosa. Thòisich an t-sabaid airson baile-mòr Kalinin. Agus tha seo mar-thà gu math faisg air Moscow.
  An seo bha na nigheanan a 'sabaid gu cruaidh. Is e samhradh 1946 a th" ann mu thràth. Bidh na caileagan a 'sabaid cha mhòr rùisgte, ach bidh iad ga dhèanamh gu cruaidh.
  Thòisich buidheann-chatha snaidhpear nam boireannach fo stiùir a" Chaiptein Vladlena Streltsova ann an suidheachadh dìon anns na tobhtaichean air Sràid Volodarsky. Bha nigheanan le gunnaichean-inneal agus raidhfilean, ceangailte le bagaichean de grenades, am falach air cùlaibh an tobhta.
  Tha Vladlena fhèin ann an tunic spotach thairis air a corp rùisgte, ann am pants goirid, agus casruisgte. Nighean bhrèagha, lùbach, le cnapan làidir, sliasaid tana, gearradh falt goirid fo leth-bhogsa. Tha an aghaidh gu math brìoghmhor, le smiogaid manly, sùilean gorma farsaing bho chèile. Thionndaidh falt aotrom donn liath le duslach, broilleach àrd, coltas cruaidh. Tha an Caiptean Natasha air a bhith a 'sabaid airson còrr is dà bhliadhna agus a dh' aindeoin a h-òige tha i air tòrr fhaicinn. Tha casan na h-ìghne còmhdaichte le gearraidhean agus bruthaidhean. Tha caileag nas lùthmhoire gluasad casruisgte na bòtannan garbha is neo-thruaillidh.
  Bidh an t-aonar lom a" faireachdainn a" chrathadh as lugha den ùir, a" toirt rabhadh mu cho faisg "s a tha mèinn, agus tha am màthair-talmhainn fhèin a" cur ri seasmhachd. Air an aon làimh, chaidh casan na h-ìghne a chruadhachadh, agus cha robh eagal orra ro mheatailt teth, no sprùilleach biorach nan tobhtaichean, ach air an làimh eile, cha do chaill iad cugallachd agus sùbailteachd, a 'toirt rabhadh tro ghluasad gluasad. tancaichean.
  Tha Vladlena, a ghràidh, a" cumail grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte. Feumar snàgadh chun tanca làidir Gearmailteach "Royal Lion", a 'toirt uisge air na sràidean le gunnaichean inneal.
  Tha ceud tunna de chuideam aig an inneal seo, agus tiugh an armachd: aghaidh trì cheud millimeters aig ceàrn, agus taobhan dà cheud mìleameatair, cuideachd le leathad.
  Tha Nicoletta a" snàgail ri a taobh. Cuideachd casruisgte, agus mar sin thàinig a h-uile nighean bhon bhuidheann-chatha a-mach à bòtannan, a 'dèanamh atharrais air an ceannard aca. Bidh a buinn dustach a" geurachadh fhad "s a bhios i a" snàgail air a h-uile ceithir. Tha falt buidhe Nicoletta caran fada agus fada... Beagan frizzy. Tha an nighean fhèin caol, tana, beag ann an inbhe. Faodar eadhon a mhearachdachadh airson nighean, le guailnean cumhang agus ceann a tha coltach gu mòr.
  Ach tha mòran eòlas air Nicoletta mu thràth. Chaidh aice air tadhal air an dà chuid ann am braighdeanas faisisteach, às deidh dhi a bhith beò tro chràdh cruaidh, agus mèinnean, às an sin, le mìorbhail do-chreidsinneach, fhuair i air teicheadh. Ach a 'coimhead air a h-aodann leanabhach, tairgse, chan urrainn dhut a ràdh gu robh i air a bhualadh le maidean rubair air a sàil, chaidh sruth a dhol tro a corp.
  Bidh Nicoletta a 'bròg ... Tha saighdear bhon Treas Reich, anns a' chùis seo Arabach, a 'tuiteam marbh, a tholl a' togail gainmheach agus sprùilleach.
  Bidh Vladlena a" sleamhnachadh dòrlach de grenades fo chrann sgudail. A-nis bidh Tìgear-4 naochad tunna a" snàgadh an seo agus ga spreadhadh. Bidh sùilean gorma na h-ìghne a" deàrrsadh mar shaphir air a h-aodann, gun smal bho losgadh grèine is duslach.
  Tha eòlas a" nochdadh gun atharraich tanca le deagh dhìon a-nis suidheachadh. "Tìgear" -4 Tha armachd taobh 170 mm, agus eadhon aig ceàrn. Chan urrainn dha trithead "s a ceithir a dhol a-steach dha, is e dìreach IS-7an trom no rudeigin mar sin a tha cothrom. Ach 's e bratagan an t-amas. Is e am prìomh rud gluasad a thoirt don chàr ...
  Bidh Svetlana blonde a" losgadh spreadhadh bho ghunna-inneal... Saighdear, chan eil fios aig duine dè an nàiseantachd a tha tuiteam. Bidh na Gearmailtich, le taic bhon mhòr-chuid den leth-chruinne an ear, a 'toirt meas air fuil Aryan agus a' tilgeil saighdearan coloinidh gu cath: Arabaich, Afraganaich, Innseanaich, diofar Àisianach, agus Eòrpaich. Tha an àireamh de Phòlaichean air a dhol suas cuideachd - a tha cleachdte bhon chreathail gu bheil gràin aca air Bolshevik Ruis. Tha nàiseantach Ucràineach, agus Don Cossacks, agus Chechens, agus an Caucasian Khaganate gu lèir a" sabaid an seo. Thog Rommel eadar-nàiseanta gu lèir.
  Mòran nàimhdean ...
  Bidh Svetlana casruisgte a" seachnadh teine gunna-inneal. Cha mhòr nach do dhealaich am peilear, air a dubhadh bho dhuslach, sàilean cruinn, gruagach. Bha an caiptean brèagha eadhon a" faireachdainn diog mu cho faisg "s a bha tiodhlac mòr a" sgèith seachad. Chaidh an nighean thairis oirre fhèin, ag èigheach:
  Cha chuir eadhon peilear stad oirnn!
  Nicoletta a' losgadh air ais... Nighean eile Angelica - glè ruadh, os cionn àirde na cuibheasachd, agus fèitheach, a dh'aindeoin na cuibhreannan gann. Cuideachd nighean glè bhòidheach, le cromagan sòghail, meadhan tucked up, chan e guailnean farsaing boireann, agus cìochan àrda.
  Tha Angelica a" sabaid ann an dìreach na shorts aice, tha an tunic air a reubadh gu shreds, agus a" crìonadh gu duslach, agus chan eil èideadh ùra gan lìbhrigeadh air feadh an Volga. Nar leigeadh Dia barrachd armachd, agus braon de bhiadh, a ghluasad dha na saighdearan Sòbhieteach sgìth.
  Mar sin tha Angelica cha mhòr rùisgte, tha a casan air an sgrìobadh, gu sònraichte a glùinean. Bhuail pìos shrapnel bonn na cas dheas, agus goirteas e, tha e duilich coiseachd.
  Tha falt ruadh, duslach, cha mhòr rùisgte, Angelica a" toinneamh a h-aodann breagha, ach aig an aon àm cruaidh. Tha an nighean, a" losgadh, ag ràdh:
  - Tha an Tighearna, Moscow agus Stalin os ar cionn!
  Agus tha i a" gearradh dheth na Nadsaidhean a tha a" toirt ionnsaigh, is gann gu bheil ùine aice i fhèin gluasad air ais.
  Tha na tobhtaichean agus na sràidean cumhang ga dhèanamh duilich dha na tancaichean mòra Gearmailteach tionndadh mun cuairt. An seo, chan urrainn faisg air dà cheud tunna de "Mamots" -3 a dhol seachad idir ...
  Mar a bha dùil aig Svetlana, ghluais an "Royal Lion" beagan, agus thiodhlaic e e fhèin ann an dòrlach de sgudal. Bha spreadhadh ann. Bhris am bratag, chaidh rolairean millte no dhà air falbh.
  Stad an tanca leònte agus chaidh slige a-mach às a bharaille...
  Chaidh àiteigin air falbh air falbh, a 'fàgail na tobhta. Bha an neach-crìochnachaidh fionn Svetlana a 'sreap mar nathair:
  - Sin an àireamhachadh agam! Dh" fhosgail mi cunntas...
  Tha aig a" chaiptean-nighean air falbh a-rithist. Chan urrainn dha na Gearmailtich agus na saidealan aca an sàr theicnigeach a chleachdadh anns an sprùilleach. Tro choire Hitler borb, chaidh tagaichean an Treas Reich a ghluasad sìos ann am batail suidheachaidh ann am baile-mòr caran mòr agus daingnichte.
  Bidh Nicoletta a 'tilgeil grenade. A" toirt orra corran a dhèanamh air na Gearmailtich no na h-Arabaich a chaidh sìos, a" tionndadh a-null. Bidh fear de na saighdearan Nadsaidheach a" reubadh a làimhe, agus a" crochadh oirre, uaireadair Sasannach le combaist.
  Tha Nicoletta ag ràdh le gàire:
  - Ciod a tha an combaist a' nochdadh dhuit - an t-slighe gu ifrinn !
  Agus bidh nighean bhrèagha a" crathadh dheth pìos de chrèadha a tha a" cumail ris bho a sàil dusty.
  Bidh Angelica a" duslach cuideachd, le a cìochan daingeann, làn. Tha na nipples cha mhòr dubh bho shalachar is tachais. Agus feuch ri nighe. A-rithist feumaidh tu tolladh nuair a tha na gunnaichean submachine Gearmailteach a" sgrìobadh. Agus snàgail ann an dòigh plastunski.
  Bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" cumail an dreuchdan, ged a tha rùsgadh ann. Agus bidh iad a" reubadh shligean troma, agus bidh bomaichean a" tuiteam às na speuran ... Ach cha bhris dad misneachd bana-ghaisgeach Sòbhieteach.
  An seo tha Svetlana a 'faicinn mar a tha "Panther" -3 a' snàgadh. Uill, chan eil an tanca seo cho eagallach tuilleadh.
  Faodaidh tu a phutadh a-steach don taobh. Rinn an nighean sreothartaich, agus thilg i a-mach an duslach a dhìrich na beul eireachdail. Thug i grenade na làimh, le cuideam le pasgan spreadhaidh. Feumaidh tu a dhol suas gun mhothachadh. Ach tha uiread de cheò timcheall.
  Thòisich Angelica air èaladh suas, a 'gabhail fois air an drèana le a h-òrdagan lom agus a h-uilllean. Bha i mar chat a" stalcaireachd luchag. Chuimhnich an nighean air a 'chogadh bhon t-samhradh uabhasach sin den dà fhicheadamh bliadhna, nuair a thug an Wehrmacht ionnsaigh gu fealltach air raointean an USSR. Nach robh an t-eagal idir air an nighinn, cha mhòr nach robh an nighean? An toiseach tha, ach an uairsin fàsaidh tu cleachdte ris. Agus tha thu mar-thà a 'faicinn an t-sìorraidheachd de shligean mar fhuaim àbhaisteach.
  Agus a-nis spreadh e gu math faisg. Bhuail an nighean air a stamag. Bidh mìrean a" ruith bho shuas mar threud de sheilleanan fiadhaich. Bidh Angelica a" feadaireachd le bilean le sleagh:
  - Ann an ainm a' cheartais, a Thighearna !
  Bidh an nighean a" luathachadh a snàgadh agus a-nis, le toiseach tòiseachaidh, bidh i a" tilgeil grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte. Bidh an latha an-diugh ag itealaich ann an arc. Cluinnear spreadhadh, tha armachd taobh nas taine a" Phanther a" toirt iasad dha fhèin. Tòisichidh an tanca Gearmailteach a" losgadh, bidh an uidheamachd sabaid a" spreadhadh.
  Bidh Svetlana a 'gàireachdainn le gàire:
  Tapadh leat a Thighearna Iosa! Tha mi a 'creidsinn annad a-mhàin! Guidheam ort a-mhàin!
  A 'briseadh a' phanther. Air a reubadh, tha stoc fada air a thiodhlacadh ann an sprùilleach. Tha an armachd aghaidh, air a sgaradh bhon taobh-armachd, coltach ri scoop.
  Tha Svetlana, aig a bheil sùilean, air aodann donn bho dhuslach is losgadh grèine, a" deàrrsadh le flùraichean arbhair, ag ràdh:
  - Mar as motha de dharaich a tha aig an nàmhaid, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Tha Angelica gu math sexy, na panties dubha aice, agus bodhaig rùisgte, dusty, làidir. Tha an nighean gu math smart. Faodaidh i pìosan glainne a thilgeil le a òrdagan rùisgte.
  A nis thilg i nì geur le a cas ghràsmhor, còmhdaichte le duslach. Agus steigte, dìreach ann an amhach faisisteach. Bhris Angelica àlainn:
  - Agus tha mi nam shamhla gnè, agus na shamhla air bàs!
  Bha an nighean, às deidh sin a 'snàgail a-rithist, a' losgadh. Stiùir teine agus Svetlana.
  An caiptean bòidhchead, Vladlena, air gearradh sìos air am faisisteach, thuirt e:
  - Is e slabhraidh a th" ann am beatha, agus is e na rudan beaga a tha innte na ceanglaichean ...
  Loisg Nicoletta, roinn e ceann Fritz fosgailte, agus thuirt i:
  - Tha e do-dhèanta gun a bhith a 'cur cuideam air a' cheangal!
  Svetlana, a-rithist a 'losgadh gu ceart, crooked:
  - Ach chan urrainn dhut a dhol ann am baidhsagalan air trifles ...
  Loisg Nicoletta gu ceart agus thuirt i:
  Rud eile, còmhdaichidh an t-seine thu!
  Dh'ullaich nighean eile Olimpiada, cuideachd glè bhrèagha, còmhla ris an tùsaire Vladislav mèinn air uèir. Phut an dithis aca i... Chaidh am booger brùideil a-steach do bhratag an "Tìgear"-2. Agus mar a spreadh an càr Gearmailteach seo le baraille fhada.
  Thuirt am balach bàn Slavka:
  - An Ruis againn, tha bucaid agad!
  Agus is gann gun robh ùine aige leum air ais, a" lasadh, le sàilean dubha, air an leagail, bhon mhullach a bha a" tuiteam.
  Bhuail Olympias amhaich a" bhalaich agus thuirt e:
  - Tha thu glè ghlic!
  Rinn am fear-tòiseachaidh a shlighe chun aghaidh agus chaidh e a-steach do bhuidheann-chatha nam boireannach. Tha am balach gu math cruthachail cuideachd. Mar eisimpleir, rinn e plèanaichean gus itealan ionnsaigh faisisteach a losgadh sìos . Nuair a dh" èiricheas na Focke-Wulfs, neo TA-152s, cluinnear ràimh a tha uamhasach bodhar.
  Bidh na Gearmailtich a' dol an cois symphony Wagner. A leithid de cheòl eireachdail.
  Tha Olympias ag ràdh le buaireadh:
  - Tha iad fhathast a 'feuchainn ri eagal a chur oirnn!
  Sheinn am balach tùsaire le pathos:
  - Chan eil eagal air a 'ghaisgeach Ruiseanach ro bhàs,
  Cha toir am bàs sinn fo na speuran rionnagach!
  Oir bidh an Ruis naomh a 'sabaid gu cruaidh,
  Luchdaich mi an inneal-ghunna cumhachdach!
  Tha Olympias, nighean àrd, fèitheach, le cnapan farsaing agus guailnean, na boireannach àbhaisteach tuathanaich. Bha an t-aodach air a reubadh gu bhith na luideagan rè an t-sabaid, tha casan làidir lom, falt air fhighe ann an dà shleagh agus air a duslach gu mòr.
  Chan eil Vladislav ach aon bliadhna deug a dh'aois, le dìth beathachaidh, air a sgrìobadh agus air a sgrìobadh agus air a sgrìobadh, ann an rud sam bith ach goirid ghoirid. Thionndaidh falt nàdarrach geal a" bhalaich liath, agus chithear na h-asnagan tro chraiceann tana, tana agus salach. Bidh casan air an leagail gu h-uamhasach, agus ann an uillt, bruthaidhean, le blisters. Fìor, chùm an dàn an leanabh bho dhroch leòn.
  An aghaidh a chùl-raon, tha coltas mòr agus geir aig na h-Oiliompaics, ged nach eil an nighean reamhar idir, ach le feòil làidir air a thrèanadh air na cnàmhan. A bharrachd air an sin, cha robh coltas gu robh an t-acras a 'toirt buaidh air a h-ìomhaigh agus a h-ìomhaigh mhòr idir.
  Bidh an nighean a" losgadh bho raidhfil trom an-aghaidh tanca. Chan urrainnear càraichean Gearmailteach a tholladh air an aghaidh, ach tha cothrom ann anns na slighean.
  Agus thòisich an "Royal Lion", an dèidh dha stuth-spreadhaidh trom fhaighinn anns an fho-charbad, a 'sèideadh ceò mar neach-smocaidh trom.
  Sheinn Slavka le droch-rùn:
  - Stinky Fritz gun smaoineachadh, lasadh toitean aig an t-slighe a-steach! Gu dearbh, chaidh e ann an trioblaid mhòr!
  Rinn Olympias, a" priobadh le laoigh fèitheach, tana, a" chùis air dannsa tap le a casan rùisgte, breagha. Sheinn an nighean:
  - Bidh aghaidhean Ruiseanach naomh a" priobadh bhon ìomhaigh ... Nar leigeadh Dia dhut co-dhiù mìle Fritz a bhogadh! Agus ma dh" èireas neach nas motha na na faisisteach, cha dìt neach sam bith, mise, thu airson sin!
  An uairsin rinn i ath-luchdachadh air an raidhfil an-tanca agus loisg i a-rithist. Chuir an neach-còmhdhail Gearmailteach a-mach ceò a-rithist.
  Rinn am buidheann-chatha milleadh mòr air an Fritz. Ach dh"fhuiling e call cuideachd. An seo bha aon nighean air a reubadh na leth, agus dh'fhàs a h-aodann mar sin, a dh'aindeoin an duslach, bàn.
  Tha a" mhòr-chuid de Stalingrad air a ghlacadh leis na Nadsaidhean mar-thà, ach chan eil na tha air fhàgail den bhaile ag iarraidh a thoirt a-steach agus gèilleadh.
  Tha Svetlana, aig an aon àm, a 'feuchainn ri briseadh tron "Tiger". Càr cumhachdach Gearmailteach, fhuair e grenade air a chliathaich, ach cha do ghèill e. A" tionndadh mun cuairt gus canan a losgadh. Feumaidh an nighean tolladh a-steach don talamh, agus sprùilleach, gus nach bi i air a pronnadh leis an tonn spreadhaidh a tha an làthair.
  Bidh Svetlana a "gàireachdainn gu socair:
  - Mom, athair, tha mi duilich!
  Thilg Nicoletta grenade air an Tìgear-3, a spreadh air a h-aghaidh. Rinn an nighean tàir air:
  - Mu dheidhinn gu bheil an teagasg aotrom sa gheamhradh as t-earrach ... bidh mi ag ath-aithris gun eisgeachd gu bheil Hitler na bastard plàigh!
  Angelica, a" briseadh sealladh nan Nadsaidhean, agus a" dòrtadh uisge orra le spreadhadh, fo theannachadh:
  - Anns a 'chiste, chunnaic mi am Fuhrer a-nis! Agus bhreab i an duine bochd dìreach san t-sùil!
  Thilg an nighean ruadh grenade air an tanca le a corragan rùisgte. Bhuail e air a' bharaille ... Lean spreadhadh agus chaidh beul an "Tìgear" a mhùchadh.
  Ghabh an Gearmailteach gòrach e agus thill e air ais.
  Rinn Svetlana snìomh tro a cuinnlean:
  - An tè againne, cha toir an tè agadsa toradh!
  Gheàrr Nicoletta sìos mercenary Hitlerite le peilear agus sheinn i:
  - Agus chan eil an villain a 'magadh! Làmhan is casan, bidh e a" toinneamh nan ròpan Ruiseanach! Bidh e a 'dol a dh' fhiaclan a-steach don fhìor chridhe ... Bidh e ag òl an athar gu bonn!
  Svetlana, a 'gàireachdainn, a' comhartaich:
  - Bidh am Fuhrer ag èigheach gu fiadhaich, ga deòir fhèin!
  Loisg Nicoletta, thuirt e:
  - Uill, puffs bàis, gàire!
  Tha "Shtumrtiger" eadhon nas cunnartach air nochdadh. Bidh e a" sgrios thogalaichean agus buncairean gu lèir. A bharrachd air an sin, chan eil e a 'tighinn faisg air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach. Tha an càr air a chumail fo chòmhdach le gunnairean inneal Gearmailteach.
  Tha Svetlana den bheachd gu bheil faighinn faisg air suidheachadh Fritz neo-phractaigeach. Ach anns na speuran, atharrachadh jet Focke-Wulf. Tha aon de na h-innealan sin ag itealaich nas fhaisge air suidheachadh nan Sòbhieteach. Bidh na caileagan a" fosgladh teine oirre.
  Bidh Angelica a" tilgeil grenade, agus ag ràdh gu feargach:
  - Ann am bàs domhain - cha 'n 'eil maitheanas !
  Às deidh sin, bheir an nighean tionndadh bhon inneal-ghunna. A "dol air ais gu sgiobalta. Bidh tanca Gearmailteach an ìre mhath ùr "Panther" -2 le turaid bheag agus sgàil-dhealbh nas ìsle a "draibheadh suas gu sgiobalta.
  Bidh grunn nigheanan a 'tilgeil grenades air a' chàr Gearmailteach. Às deidh dhi na tiodhlacan fhaighinn, bidh i a" reothadh agus chan urrainn dhi tionndadh mun cuairt.
  Rinn Angelica feadan, a" sgàineadh:
  - Is e ionnsaigh ùr a tha seo! Reubaidh sinn a beul!
  Rinn am Panther-4 snarled agus loisg e an armachd nas cumhachdaiche aige.
  Bha an colbh teine a 'sgoltadh an èadhair, agus sa bhad a' teasachadh agus a 'dèanamh dealanaich an àile.
  Rinn Angelica gàire, chaidh na sligean seachad air an nighean leth-rùisgte. Chrath an ceann ruadh gun nàire a cromagan agus thuirt i:
  - Agus thug Newton buaidh air na nàimhdean, thilg e dheth a 'chuing bhon rìgh-chathair! Fritz dh" òrduich e a lagh Newton!
  Bha Stalingrad uile an sàs ann an conflagrations, nuair a bha coltas gu robh teangannan teine a" reamhrachadh na speuran agus a" sgàineadh sradagan purpaidh, orains is scarlaid! Agus tha gach sradag mar thaibhse a" teicheadh o chaisteal ifrinn.
  Chuir Svetlana, a 'leagail sìos trodaiche Gearmailteach, a sùilean gorma, a' seinn:
  - Ciod a tha thu 'g èigheach droch chailleach ? Creid mi, tha dìreach ospadal leigheas-inntinn ag èigheach riut!
  Sheinn Nicoletta ann an seinn, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Dè cho math 'sa tha e laighe sìos air an fheur agus bualadh air Fritz air a' cheann! Cuir air dòigh poultice airson an Fuhrer, agus cuir peilearan bho ghunna-inneal!
  Ghluais an nighean gu fiadhaich agus chaidh i a-null bho a stamag gu a druim. Rinn mi baidhsagal le casan. Chaidh grenade suas. Bha an itealaich Focke-Wulf-490, an dèidh dha shrapnel fhaighinn fon bhroinn, a 'dol suas gu h-àrd nas àirde. Chithear gu robh mìrean biorach ga leòn. Chaidh an creutair faisisteach na theine, agus thòisich e air pìosan de sgiathan briste a chall.
  Bha Svetlana, a 'faicinn mar a bha Fokke a' call àirde, a 'cromadh:
  - Sin semaphore! Tha tuagh an crochadh air bòrd!
  Spreadh am plèana Gearmailteach, a" sgapadh sprùilleach a-steach do gach ceàrnaidh de na speuran. Agus càit an deach an ace faisisteach. Rinn an turas mu dheireadh agam. Chaidh am fear a chuir gu bàs gu luaithre, chan e am pìleat!
  Rinn Nicoletta sreothartaich, a" sgapadh an duslach agus thuirt i:
  - A bhith no gun a bhith? Chan e ceist a th" ann!
  Thilg Angelica a-rithist pìos glainne le a cas, cho mòr gus, a 'bualadh na sùla, thàinig e a-mach aig Fritz, tro chùl a' chinn:
  - Tha mi nam armada tanca! Agus feumaidh tu a bhith air do làimhseachadh!
  Dh" fheuch na Gearmailtich agus na saidealan aca ri dhol air adhart, a" tilgeil grenades air am beulaibh. Cha do dh'obraich innleachdan mar seo an-aghaidh nigheanan. An seo chleachd Slavka catapult, agus mar a bhuail e an nàmhaid mar fhreagairt.
  Sheall am balach tùsanach:
  - Santa Claus a" reubadh beul Hitler!
  Thug casaid a" chaiptein, a" tolladh a-steach don t-sluagh de Nadsaidhean, iad a" sgapadh, agus aig an aon àm roiligeadh a-steach don adhar. Thuit Fritz, agus bhris e air sprùilleach nam ballachan.
  Tanca "Tiger" -3, an dèidh call cothromachadh, bhuail e le "Royal Lion". O, Lebha, càit a bheil an t-ainm iongantach agad?
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Uill, is math a rinn thu Slavka!
  Dh" èigh am balach gu làidir.
  - Tha Pioneer an-còmhnaidh deiseil!
  Chrath an nighean a cas-rùisgte mar fhreagairt.
  Thòisich an nighean-chaiptein air tàirnneadh a-rithist. Agus chuir Olimpiada tic air cas chumhang Slavka, cho cruaidh 's a tha i! Chan iongnadh nach eil eagal air a" bhalach ruith tro na teintean.
  Thuirt Nicoletta ann an seinn:
  - Tha an òige math - tha seann aois dona!
  Dh" aontaich Angelica, an ceann ruadh sunndach seo:
  Chan eil dad nas miosa na seann aois! Is e seo gu dearbh an suidheachadh as tàmailteach de na h-uile!
  Agus rinn an nighean leum le coup. Smaoinich i airson mionaid air seanmhairean tàmailteach. Chan e, na dèan coimeas, cailleach le nighean. Agus dè am bòidhchead, ann an cuirp caol.
  Ghabh Angelica e agus sheinn i:
  - A" sruthadh às deidh bliadhna, bliadhnaichean ann an carabhan,
  Cailleach a' suathadh henna ann an mortar...
  Agus dè mu dheidhinn mo fhigear caol,
  Chan eil mi a" tuigsinn mar a chaidh òigridh!
  Bhris Svetlana a sùilean, leag i an Gearmailteach sìos le buille san groin agus thuirt i:
  - Chan eil! Fhathast, ann an cogadh tha leithid de seun - fuireach gu bràth òg! An-còmhnaidh leis an deoch!
  Chuir Olympias casaid ùr anns a" chatapult. Is e seo rudeigin mar mortar math. Rinn an nighean tàir air:
  - Na gabh seachad, ach imich !
  Shuidhich Seryozhka a chas tana ach bog agus chrom i:
  - aodann Fritz!
  Agus chaidh grenade, còmhla ri pasgan spreadhaidh, leis a h-uile cumhachd a-steach gu suidheachadh nan Nadsaidhean, eadhon ged a bha e fo stiùireadh Rommel.
  Seadh, cha deach Kaliningrad a thoirt dhaibh. Airson mìos a-nis, bho dheireadh an Ògmhios, tha an ionnsaigh air a bhith a" dol, ach cha deach aig a" bhaile air a h-uile càil a ghabhail. Air roinnean eile den aghaidh, bha na Nadsaidhean soirbheachail, ach chan ann air an fhear seo.
  Loisg Svetlana a daga agus rinn i gàire:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha e a" tachairt gu bheil e comasach... Chan fheumar an cruinne-cè a dhèanamh gu math toinnte!
  Agus bhuail an tanca gas de bhaidhsagal-motair. Bhris an t-inneal, agus shoilleirich crith-thalmhainn teine an sealladh-tìre smocach. Agus bha an Gearmailteach air a reubadh às a chèile le spòg lasrach.
  Dh" èigh an nighean-chaiptein Vladlena:
  - Is toigh leam olc a mharbhadh! Agus is e seo am math as àirde!
  Rinn Nicoletta a" chùis air na Gearmailtich le spreadhadh agus rinn i sgadan:
  - Cluichidh sinn porcupine!
  Dh'fhosgail Angelica teine, nas mionaidiche. Chaidh beagan dhubh fhàgail nan laighe air sprùilleach còmhdaichte le sleagh:
  - Marbh an nàmhaid! - Rinn an nighean feadaireachd.
  Sheinn Nicoletta gu sunndach:
  - An dèidh dha Hitler a pheantadh le lipstick, Mainstein le fras fuilt, slaodaidh mi thu gu braighdeanas na bana-phrionnsa, bidh an cù dìleas gad shlaodadh!
  Svetlana, a 'losgadh, a' sgioblachadh:
  - Thig air adhart san fheasgar, Adolf, croch thu fhèin ... Stad a bhith ag ionndrainn do cheann! Thig air adhart san fheasgar, itealaich mar gyrfalcon - gus na Nadsaidhean a bhualadh gu cruaidh!
  Thuirt Nicoletta le feirg, a" leagail a" chlogaid far ceann an stoirm-stoirm:
  - S urrainn dhuinn! Agus bidh sinn!
  Chuir na caileagan bhon bhuidheann-chatha "Lenin" stad air adhartas nan saighdearan cèin. Ghluais Fritz air adhart, gu litearra a 'tilgeil cuirp dhan fhànais. Cha do chuidich an tanca "Royal Lion", leis an deach dòchasan a phinnadh, nas motha. Seo atharrachadh air an inneal le gunna 150 mm.
  Bidh Angelica a" leagail clach a tha steigte don nipple rùisgte aice. Tha cìochan cho breagha agus làn aig an nighean. Bidh an nighean a 'tilgeil grenade le a cas. Tha a 'chas nas làidire na gàirdean, agus tha an tilgeil a' dol nas fhaide.
  Fhuair Leòmhann an Rìgh ruaig anns a' bhrataich agus stad e. Air a losgadh o bheul cumhachdach. Rumble agus tuiteam.
  Angelica, spitting, ag ràdh:
  - Chan eil an gaisgeach Ruiseanach ag osnaich ann am pian!
  Agus tha an nighean a 'losgadh a-rithist. Agus tha e ga dhèanamh glè mhath. Tha am faisisteach a tha a" lùbadh a-mach às an tùr a" tuiteam air ais.
  Tha nighean ruadh, cha mhòr rùisgte ag ràdh:
  - Gu dìomhain tha an nàmhaid den bheachd gun deach aige air na Ruiseanaich a bhriseadh! Cò a tha dàna, bheir e ionnsaigh ann am blàr, buailidh sinn gu cruaidh air na nàimhdean!
  Agus bidh Angelica a 'roiligeadh fèithean nam meadhanan, a tha i air a bhith gu math bogach.
  O, dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan! Chan eil mi airson gum bàsaich gin dhiubh.
  Ruith Stalenida... Nighean glè bhòidheach, le falt bàn, geal. Tha i air dòigh air choireigin a" faighinn a-mach iad le seòrsa de phoit gus nach fàs iad salach.
  Tha an nighean gu math brèagha, le figear Venus, dìreach nas tònaiche agus boglach. Aodach oirre, dìreach bra agus panties. Tha a h-uile càil eile air a reubadh às a chèile mu thràth. Ach cia gràsmhor na casan ! Chan e nighean a tha seo, ach ròn foirfeachd, crùn bòidhchead.
  Bidh i a" gluasad ann an dòigh shònraichte, mar fheòrag. Tha cas-rùisgte agus flicker, agus sàilichean, gu h-iongantach fhathast glan. Bidh Stalenida a 'bròg, agus bidh am faisisteach a' faighinn ulcer na bhroilleach.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Is e dìlseachd don dùthaich mhàthaireil am facal as àirde!
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Thoir dheth do bra agus fuirich mar mise ann an shorts!
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Chan eil seo iomchaidh!
  Chrath Angelica a cromagan, loisg i gu h-iomchaidh, agus sheinn i:
  - Tha rudeigin de bhall Komsomol air fàs neo-àbhaisteach! Tha a bhith a" coiseachd casruisgte mar sin gu math drabasta!
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Carson a bheir thu toileachas don Fritz, thoir sùil air ar bòidhchead!
  Fhreagair Angelica le cinnt:
  - Tha ar bòidhchead marbhtach!
  Rinn an nighean stàilinn gàire agus loisg i air an TA-200. Chaidh an càr Nadsaidheach na theine. Agus dh'èigh am fionn àlainn:
  - Bàs gu olc !
  Rinn Angelica gàire.
  - Agus tha beatha math!
  Bha Steelenida, a 'faicinn gu robh a' Ghearmailteach a 'tuiteam, a' fàs nas miosa:
  - Is e seo an luach as àirde! Na bi a" smaoineachadh gur e na Nadsaidhean a bhuannaich thu!
  Tha Angelica a" seinn:
  - A 'feitheamh ri buaidh! Tha buaidh a' feitheamh... An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! A" feitheamh ri buaidh! A" feitheamh ri buaidh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean!
  A nighean bhòidheach, 's a cìochan rùisgte air chrith. Math le torso lom anns an teas, a tha air a dhianachadh leis an teine.
  Bha Svetlana a-nis a" coimhead tòrr nas cinntiche. Loisg i aig an Fritz le gunna submachine, agus rinn i comhartaich:
  - Sgriosaidh mi thu!
  Agus gu dearbh fhuair na Nadsaidhean tiodhlacan marbhtach agus cisteachan-laighe! Agus sheall an nighean dhaibh figear, togaidh sinn òrdagan lom. Agus air a feadalaich mar robair-oidhche. Agus tro chorragan nan cinn as ìsle.
  Tha an caiptean nighean gu math sgiobalta. Agus spìosrach. Agus chan eil e cruaidh idir. Bidh i cuideachd uaireannan a 'faireachdainn duilich airson saighdearan an nàmhaid, aig a bheil clann a dh' fhaodadh a bhith ag èigheach airson an athraichean marbh.
  Tha Svetlana, ge-tà, a 'toirt a leithid de smuaintean air falbh bhuaithe fhèin, agus mar sin tha thu airson a bhith a' caoineadh bhuapa. Ach cha b' e na Ruiseanaich a thàinig gu na Gearmailtich a ghoid agus a mharbhadh. Chan e, is iad sin na Gearmailtich agus bhris pasgan ionnsaigheach de choigrich bho air feadh an t-saoghail a-steach do raointean farsaing na Ruis.
  Chaidh Svetlana thairis oirre fhèin agus loisg e air an Fritz, a bha a 'feuchainn ri faighinn gu sàmhach faisg air suidheachadh Fritz na Ruis ... Chaidh a shùil agus a eanchainn, a chaidh a leagail le peilear, a-mach.
  Rinn an nighean-caiptean Vladlena gàire agus thuirt i gu h-eireachdail:
  - Sùil dhìreach gu sùil, ceann ri ceann!
  Loisg Svetlana gu ceart agus bhuail e baidhsagal-motair le càr-taobh. Thòisich an càr air reubadh, agus sgèith an inneal-ghunna dheth, air a roiligeadh thairis grunn thursan. An uairsin chaidh a muzzle fodha dhan sprùilleach.
  Suathadh an nighean i bonn lom, dustach air an sprùilleach. Agus bha i ag amas a-rithist. Bha a h-aodann òg sunndach a" gàireachdainn caran grinn. Sheinn an nighean:
  - Chan e, thuirt sinn ris na faisisteachan, chan fhuiling na daoine againn gur e am facal ford a chanar ri aran cùbhraidh Ruiseanach!
  Loisg Nicoletta sealladh fìor cheart, a chuir am Focke-Wulf na theine, agus rinn i gàire:
  Airson scoundrel, gu dearbh, tha an roghainn soilleir,
  Airson dhollairean, tha e deiseil airson an Ruis a bhrath ...
  Ach tha an duine Ruiseanach cho breagha
  Gu bheil e deiseil airson a bheatha a thoirt don Motherland!
  Rinn an nighean corran agus sheall i do na Nadsaidhean am fige, agus sgrol i, agus cha do bhean na peilearan ris a' bhòidhchead.
  Nochd Angelica, thilg am bòidhchead seo, cha mhòr rùisgte, agus gruamach mar diabhal, grenade le dà chas. Agus rinn i sgrùdadh:
  - Is e na tha agam ... Fritz ann an taobh biorach!
  Ceartaich Olympias Angelica:
  - Gu geur, anns a' chliathaich, agus cha'n ann air an taobh gheur !
  Rinn an nighean gàire agus chrath i a broilleach watermelon, agus chuir i grenade air bhog a "cleachdadh grenade le pasgan spreadhaidh. Chaidh an "Tìgear" -3 a bhualadh aig a 'mhullach, agus chaidh an obair ealain cham seo a sheachnadh.
  Às deidh sin, thill an creutair Nadsaidheach air falbh. Thòisich i ri snàgadh mar thurtar air a ghlacadh ann an teine.
  Sheinn Svetlana, a" suirghe gu sunndach:
  - Agus tha an "Tìgear" a 'dol air ais, agus tha na Gearmailtich a' falach!
  Ghluais Buidheann-chatha na Maighdeann fo ionnsaigh, stailcean adhair agus gunnaichean troma. An seo bhuail na bomairean jet, dh'èirich steapaichean briste, dearg-theth dhan iarmailt. Agus bha na clachan na theine. Gu fortanach, cha do bhàsaich gin de na caileagan, ach chaidh fir chun an ath shaoghal - nach eil cho duilich! Agus bidh anaman ag itealaich - cuid gu neamh, agus cuid eile gu ifrinn! Far a bheil deamhan le pitchforks mu thràth a "feitheamh ris an fheadhainn nach robh a" creidsinn ann an Iosa.
  Is e Angelica am fear as feise de na gaisgich ann an rage: uill, an urrainn dha na Nadsaidhean bhon "Sturmtiger" aca losgadh gu mòr air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach agus na gaisgich dearga a mharbhadh?
  Agus rug an nighean air grenade le a casan rùisgte agus thionndaidh i ann an easan. Agus a 'snìomh nas luaithe agus nas luaithe. Agus an uairsin, le a h-uile neart, thilg i tiodhlac a" bhàis a-steach do bheul farsaing an Stormtiger. Dh" fhalbh casan rùisgte, tana na h-àilleachd, agus chaidh an grenade a-steach don bhobhla fharsaing. Agus thachd an inneal cumhachdach an toiseach, agus an uairsin ruith e. Chaidh dà "Royal Tigers" a sheas air taobhan an "Sturmtiger" a thilgeil suas agus a sgapadh ann an diofar stiùiridhean. Chaidh na rolairean a reubadh uapa, agus thuit iad sìos, ag itealaich mar mhuineal briste na Banrigh.
  Thilg an tonn spreadhaidh Angelica, agus chaidh an nighean bun os cionn. Agus chaidh a tionndadh thairis, a chreachadh agus a thilgeil. Ach a dh" aindeoin sin thàinig a" bhòidhchead gu tìr, sprùilleach biorach, agus clachan brùite air an cladhach na buinn rùisgte. Bha an nighean ann am pian, agus eadhon tron chas ghleusach, chaidh am bàrr a tholladh.
  Ach lorg Angelica an neart airson seasamh suas agus èigheachd:
  - Bidh na faisistich agad anns an luaithre!
  Chaidh Svetlana agus caileagan eile a thilgeil le tonn spreadhaidh, agus eadhon beagan air am brùthadh. Ach cha do chaochail gin de na gaisgich àlainn. Choinnich na caileagan le doineann agus teine le deagh amas. A' cuir às do na Nadsaidhean a leum a-mach agus biastagan ionnsaigheach eile a' toirt ionnsaigh air an USSR.
  Sheinn Nicoletta le fìor dhealas:
  - Agus an uair a bheir trompaid an Tighearna sinn gu cath, bithidh sinn 'nar càirdean do'n Komsomol ! 'S le toil Iehobhah bidh mi ri gairm rola neamh !
  Sheinn Angelica a-mach, a" crathadh an duslach bho na buinn fhuilteach aice:
  - Lenin, pàrtaidh, Komsomol! Tha sinn a 'cur an Fuhrer gu madhouse!
  Thòisich na caileagan a 'gàireachdainn gu bodhar, agus thuirt Vladislav le eagal agus buaireadh:
  - Agus an catapult agam, chan eil e cho ceart - mar na casan lom agus làidir sin aig Angelica!
  Thuirt Olympias, a" cluich le fèithean a gàirdein:
  - Tha sin ceart gu leòr! Tha thu fhathast a" smaoineachadh. Rudeigin nas fhuaire!
  . CAIBIDEIL #4
  Tha na Gearmailtich a-nis air tòiseachadh air an ionnsaigh air Tula. Bha coltas gu robh beagan air fhàgail, ach bha e uamhasach duilich a dhol seachad air an fhear mu dheireadh. Cha do chuidich eadhon cleachdadh mòr de "Sturmtigers". Ged a dh'adhbhraich sgrios bhomaichean jet uabhasach mòr. B" e dòigh eile air bomaichean napalm.
  Bha am buidheann-chatha de chlann-nighean air tanachadh, ach bha na bòidhchead fhathast a" sabaid. Air 20 Dàmhair, 1946, bha an sneachda ann, agus bha na bòidhchead uile casruisgte. Bidh iad a" fàgail lorgan gràsmhor air an raon-leapa geal agus chan eil an sàilean cruinn, lom a" reothadh!
  Nigheanan brèagha, air an rolladh beagan san t-sneachda agus dh'fhàs iad nas glaine. Cha do lorg an Olympias mòr, às deidh don tùsaire òg Vladislav a ghlacadh, àite dha fhèin. Fhathast airson balach cho spaideil agus cho breagha a chall. Agus dè a bha a" feitheamh ris ann am braighdeanas faisisteach? A" chiad chràdh, agus an uairsin am peanas bàis!
  Bha am balach gu dearbh faisg air a bhith air a losgadh, ach chrìochnaich e anns na mèinnean. Ag obair sia uairean deug san latha, agus cuibhreannan gann, bha cuip an neach-stiùiridh an dùil ris an leanabh Slavka.
  Nas mionaidiche, tha am balach mar-thà na chuaraidh, agus ag obair gu cruaidh an sin mar asal. Ach tha e tòrr nas blàithe fon talamh na tha e air an uachdar. Agus feumaidh na gaisgich, gus nach reothadh iad, leum is ruith. Agus tha na nigheanan a 'sabaid. Seo an tanca cumhachdach "Royal Lion" ann am mion-atharrachadh ionnsaigh. Tha gunna 150 mm aige, tòrr nas èifeachdaiche agus nas practaigeach airson blàran anns a" bhaile. Tha an Fritz dèidheil air an tanca seo oir tha e air a dhìon gu math bho gach taobh.
  "Luch" -3 ag èaladh beagan air chùl. Bha an carbad Gearmailteach, nas lugha na dà cheud tunna, cuideachd air a armachd le canan 150-milimeter agus losgadh goirid, luath seachdad 's a còig. Mar sin tòrr nas practaigeach. Tha an àireamh de ghunnaichean-inneal air a dhol suas gu ceithir, agus mar a bha e roimhe, tha e furasta gun a bhith faisg air an tanca.
  Bidh Svetlana, Nicoletta agus Angelica a" feuchainn ris a" mastodon a ghleusadh còmhla. Air a thaghadh gu faiceallach dha.
  Sheinn Svetlana le dealas:
  - Mar a bha sinn beò, a 'sabaid, agus gun eagal a' bhàis ... Mar sin bho seo a-mach, bidh thu fhèin agus mise beò! Agus anns na h-àirdean rionnagach, agus sàmhchair nam beann, ann an cogadh nèibhidh agus teine feargach! Agus ann an teine feargach, agus feargach!
  B" e Maus-4 am mion-atharrachadh as ùire, le uimhir ri sia gunnaichean-inneal, dà choaxial le baraillean, agus ceithir air an snìomh air lùdagan.
  Thuirt Nicoletta, a" snàgadh suas an t-sneachda:
  - Cha toir sinn seachad gu bràth! Às deidh na h-uile, tha Iosa an Dia as àirde còmhla rinn!
  Nuair a thàinig an nighean nas fhaisge, thilg i pasgan spreadhaidh air brat-ùrlair Mouse-4. Thuit e, fon sgiath, agus bhris an rinc.
  Dh'èigh na nigheanan sandal le toileachas:
  - Faigh faisisteach!
  Agus nochd sàilean lom, beagan dusty.
  Ghabh Angelica swing agus thilg i grenade frag aig an Fritz. Chaidh am faisisteach a thilgeil suas le tonn spreadhaidh, còmhla ris chaidh cinn dithis luchd-sabaid dubha bho na saighdearan coloinidh a reubadh dheth.
  Dh' fheadalaich bòidhchead a' ghruagaich:
  - Airson an Motherland agus Stalin!
  Thilg Svetlana am pasgan spreadhaidh a-rithist... An turas seo cha robh e cho soirbheachail, bhuail i an armachd agus spreadh i air uachdar na slige stàilinn.
  Thuirt an nighean ann an àmhghar:
  - O, smeuraich mi!
  Agus chaidh e a-steach airson cuibhreann ùr de stuth-spreadhaidh dachaigh. Bha a shàilean cruinn, dearg bhon fhuachd, a" priobadh. Nighean cha mhòr rùisgte, a" snàgail san t-sneachda, rud beag mì-chofhurtail. Ach bi foighidneach. A bharrachd air an sin, nuair a bhios sligean a 'tachairt bho cus teas, bidh an sneachda a' leaghadh.
  Sheinn Svetlana eadhon:
  - Tha fios agam, a dh'aithghearr falbhaidh an fhuachd,
  Bidh an dùn a 'ruith gu làidir ...
  Agus tha iad mu thràth a" ruith tro na maragan -
  Nigheanan casruisgte!
  Bidh an nighean a" losgadh, agus an Arabach bho na saighdearan coloinidh a" tuiteam às a chèile. Bidh oidhirpean nàmhaid a bhith an sàs ann am buidhnean beaga a" leantainn gu call mòr.
  Bidh an canan goirid "Maus" -4 a 'losgadh briseadh a-rithist. Bhris sligean an àiteigin sa cheò. Agus tòrr bhriseadh ...
  Cha mhòr nach eil na Gearmailtich air Tula a ghlacadh ... Chan eil mòran air fhàgail. Ach is e seo dìreach a tha a 'cur casg air an Wehrmacht bho bhith a' cleachdadh bhomaichean mòra agus làmhachas trom. Leigidh am Fritz le coigrich a dhol air adhart, nach eil duilich.
  Loisg Nicoletta an raidhfil aice. Thuit am mercenary faisisteach agus roilig e thairis air clachan an tobhta.
  Suathadh an nighean a cìochan rùisgte le nipples scarlaid. Sgeadaich iad na gaisgich gu tur - leumaidh iad anns na shorts aca. Ach air an làimh eile, cha mhòr nach eil cnapan sam bith orra. A rèir coltais nudity, dòigh air choireigin gu sònraichte a 'dìon na bòidhchead. Leis gu bheil iad comasach air a bhith beò ann an ifrinn cho mòr!
  Bidh Angelica a" crathadh a" mheasgachadh de shneachda is eabar agus a" losgadh a-rithist. Bhuail e saighdear dubh dìreach san t-sùil. A ghalla dhona, na abair dad.
  Tha an triùir nigheanan a" tighinn faisg air Maus-4 a-rithist. Tha e duilich a dhol a-steach do chàr aig a bheil armachd cho tiugh bho gach taobh. Ach tha na gaisgich làn dòchas. Mura h-urrainn dhut briseadh tron t-slige fhèin, carson nach cuir thu dheth am baraille.
  Sheinn Angelica, a" breabadh clodan salach le a casan rùisgte:
  - Ar fìrinn, ar fìrinn ... Mar ghathan na grèine! Bithidh ar n-ath-mhàireach deàlrach, sruthain a' sruthadh o na beanntaibh !
  Tha gaisgich air a bhith armaichte o chionn fhada le MP-64an a chaidh an glacadh. Tha raon fada aig na raidhfilean ionnsaigh sin. Bidh bòidhchead a 'losgadh gu misneachail. Bidh dubhan a 'tuiteam a-rithist. Bidh iad a" losgadh tobraichean fala scarlaid.
  Sheinn Nicoletta, a" losgadh, le raidhfil agus gunna-inneal glacte air a guailnean:
  - Tha an damhan-allaidh brùideil air a ghathan a gheurachadh,
  Agus bidh e ag òl fuil naomh, Ruiseanach bhon Ruis!
  Gach ni beag is beag d'a namhaid, marbhaidh e,
  Cò aig a bheil gaol don Ruis!
  Gràdh dhan Ruis!
  Chuir an nighean peilear a-steach don "gheàrd" measgaichte a dhìrich a-mach às na sgàinidhean. Rinn a" bhòidhchead gàire, chùm a h-aodann, ged a bha i tàmailteach, a seun agus a seun.
  San fharsaingeachd, tha a h-uile nighean anns a 'bhuidheann-chatha aca brèagha. An seo, mar eisimpleir, an Tatar Seraphim. Tha a h-athair Tatar, ach tha a màthair à Belarus, agus shealbhaich Serafima falt dath cruithneachd aibidh bhuaipe. Cuideachd nighean bhrèagha, casruisgte, agus cha mhòr rùisgte. Agus bidh e a" losgadh bho ghunna-inneal a chaidh a ghlacadh, ann an spreadhaidhean goirid. Agus bidh faisisteach bho shaighdearan eile a" snàgadh air.
  Bidh Serafima a" losgadh gu math ceart. Ri a taobh bha an gruagach Nicoletta. Bidh an dithis nighean a" losgadh agus a" seinn.
  - Motherland! Thòisich Nicoletta...
  - Agus an t-arm! - A 'leantainn, a' losgadh Seraphim.
  Chuir Nicoletta tweet:
  - Tha seo...
  A 'stiùireadh an teine agus a' bualadh air an dath, thuirt Seraphim:
  - Dà phòla!
  Rinn Nicoletta gàire agus gàire:
  - Air an...
  Loisg Seraphim agus thuirt e:
  - Dè...
  Lean Nicoletta, a 'gearradh dheth còig, a' leantainn:
  - Cùm do ghrèim!
  Seraphim, a' losgadh, a' cur fàilte air :
  - Planet!
  Nicoletta, losgadh, chirped:
  - Cìche...
  Seraphim, losgadh, glanadh :
  - Dìon ...
  Bhris Nicoletta ceann an fhaisisteach agus thug i a-mach:
  - Sin thu ....
  Seraphim a" gearradh nan Nadsaidhean le peilearan, a" fanaid:
  - An dùthaich!
  Nicoletta, a 'cur peilearan le deagh amas, chirped:
  - A h-uile duine ....
  Thuirt Seraphim, a" losgadh barrachd is nas cruinne:
  - Daoine!
  Sheinn Mirabela, a" tilgeil a falt òrail, salach bho a clàr:
  - Rat...
  Seraphim urchair, agus a' cur urchair, thug e mach:
  - Tha do...
  Lean Nicoletta, a 'bualadh air an fhaisisteach san amhaich, a' leantainn:
  - Blàth!
  Lean an Tatar blonde, a "cur dhealbhan, a" leantainn:
  - Neòil...
  Thuirt Nicoletta, a" losgadh gu ceart:
  - Tarraingeach!
  Seraphim, a' gàireachdainn, a' gàireachdainn:
  - Uill agus ...
  Loisg Nicoletta gu ceart agus rinn i feargach:
  - A ghrian !
  Seraphim, a' bualadh burst, air a bhualadh:
  - Zoy!
  Lean Nicoletta oirre le gàire:
  - fèin-ghluasadach...
  Bha Seraphim, mar gu'm biodh e a' losgadh, a' comhartaich :
  - Nathair...
  Chuir Nicoletta seallaidhean le deagh amas ris:
  - Gualainn...
  Thuirt Seraphim le gàire:
  - Saighdear !
  Sheinn Nicoletta gu sunndach agus i a" lasadh:
  - cladhaichidh mi...
  Thuirt Seraphim, a bha os cionn teine sabaid:
  - Uaigh...
  Leag Nicoletta sìos an Afraganach agus lean i:
  - A nàmhaid!
  Tha na caileagan a-mach à armachd. Agus b 'fheudar dhi ruith gu luath airson còmhdach. Tha solar tron chanàl gu math duilich. Bomadh is rùsgadh seasmhach. An seo thig companaidh neartachaidh bhon taobh eile.
  Bidh fuarain de spraeadh agus mìrean a" goil timcheall nan eathraichean. Bidh stoirmean-troopers a" beucaich san adhar. Seo an jet Focke-Wulfs ag itealaich a-steach. Agus bidh iad a" leagail bhomaichean.
  Bhris grunn bhàtaichean suas. Tha saighdearan Sòbhieteach a' bàthadh agus a' bàsachadh.
  Tha teine làmhachais an nàmhaid ro dhùmhail. Ach chan urrainn dha nigheanan casruisgte a bhith fo eagal le seo eadhon airson ceud.
  Fiù 's air an oidhche, bidh am Fritz a' cumail a h-uile càil fo theine. Agus tha na bomairean dàibhidh aca air an caitheamh. A 'gabhail a-steach seanair Yu-87. Ged a tha itealain jet air a dhol a-steach don t-sreath mu thràth.
  Seo an sgeulach Sòbhieteach Yak-9. Tha e a" sabaid ME-609 Gearmailteach. Gluasad aontaichte, an aghaidh luaths agus armachd. Tha an Gearmailteach a 'feuchainn ri a' chùis a dhèanamh air a 'chàr Sòbhieteach bhon chiad ghairm. Ach chan eil e a" soirbheachadh. Bidh an yak, an uair sin, a 'strì ri dhol a-steach don earball, ach tha na Nadsaidhean a' fàgail air sgàth astar àrd.
  Gearmailteach nas luaithe, le buill-airm nas làidire, an aghaidh Ruiseanach nas so-ghluasadach. Ach tha an itealan luath a" leantainn. Bidh am faisisteach a" cleachdadh seachd puingean losgaidh an aghaidh seachd, agus a" suathadh ris a" chàr Sòbhieteach. Bidh i a 'call astar agus a' tòiseachadh a 'tuiteam.
  Bidh e a 'toirt a-mach slatan de cheò. Agus tha an einnsean air ...
  Dè an cogadh a tha seo! Tha e duilich a bhith an aghaidh inneal cho cumhachdach ann an armachd ris an ME-609, anns a bheil seachd puingean losgaidh a" dèanamh dìoladh airson cus cuideim agus droch ghluasad.
  Tha astar àrd a 'leigeil leis an fhaisisteach a dhol a-steach do dhàibheadh, agus tha aghaidh an t-sabaid Gearmailteach air a dheagh armachd.
  Tha Svetlana a-rithist a" feuchainn ris a" Maus a lagachadh. Tha an nighean ann an cunnart a beatha. Tha i mu thràth uile air a sgrìobadh suas, a" snàgail rùisgte tro na daingnichean. A h-uile bòidhchead ann an sgrìoban agus pisuga. Ach an uairsin bidh e a 'tilgeil grenade le pasgan ceangailte ris an spreadhadh. Tha i eadhon air a bualadh le spreadhadh bho ghunna-inneal. A 'sgrìobadh gualainn na bòidhchead.
  Ach air an làimh eile, bhuail am pasgan spreadhaidh am beul canan 150-mm. Agus tha an Gearmailteach mar-thà air milleadh mòr fhaighinn. Le duilgheadas mòr, bidh an càr a" gluasad às a àite, agus a" snàgail air ais gu suidheachadh a shaighdearan gus a lotan a reamhrachadh.
  Tha Focke-Wulfs agus grunnan TA-152 a" nochdadh anns na speuran. Bidh iad a 'tòiseachadh a' sgoltadh nan dreuchdan Sòbhieteach. Nochd dhà de na carbadan jet ionnsaigh as ùire HE-183 cuideachd. Ràinig na vultures sin astaran suas ri ochd ceud cilemeatair san uair, agus cha mhòr nach robh e comasach am bualadh.
  Bidh na caileagan a" losgadh air ais air na Gearmailtich. Tha an-còmhnaidh cothrom ann an nàmhaid a cheangal, a dh" aindeoin dìon cumhachdach itealain ionnsaigh bho theine talmhainn.
  Fhuair Svetlana agus Anzhelika an Luftfaust a chaidh a ghlacadh air ais. Tha an armachd seo, anns a bheil naoi eadar-cheangailte fichead millimeters recoilless.
  Faodaidh tu losgadh mar ghunna beag anti-itealain.
  Agus bidh na gaisgich a" comharrachadh an nàmhaid. Bidh iad a 'bruthadh an toiseach gu rèidh ... Chuir an dà bhòidhchead an casan lom air an sprùilleach, a' faireachdainn tilleadh rèidh.
  Bidh Focke-Wulf le sia gunnaichean adhair, a 'tòiseachadh a' smocadh - tha a bhroinn air a reubadh fosgailte.
  Bidh na caileagan a" beucaich le toileachas:
  - Poc! Nigheadair! Amas!
  Bidh plèanaichean Gearmailteach eile a 'tòiseachadh a' cuairteachadh thairis air cinn nan nigheanan. Bidh bòidhchead a" deàrrsadh a-steach do na trannsaichean fon talamh, a" seachnadh rocaidean Focke-Wulf.
  Fhuair Svetlana sàilean cruinn garbh le twinkle. Rinn an nighean gearan:
  - O lasraichean ifrinn !
  Bha bonn na h-ìghne air a chòmhdach le blisters agus gu goirt. Bha mi airson rudeigin fuar a phutadh.
  Agus air an uachdar, tha na beàrnan a 'leantainn. Bidh sneachda a" spìonadh às na lasraichean, tha tobhtaichean air an reubadh às a chèile. Bidh na Gearmailtich a" tuiltean na h-àiteachan le teine, ach chan eil ach glè bheag de chiall bho seo. Chaidh gaisgich am falach mar luchainn ann am mionc. Leig leotha iad fhèin iarnaigeadh.
  Thuirt Angelica ann an cluais Svetlana:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gum bi na Nadsaidhean mu dheireadh a' ruith a-mach à smùid a dh'aithghearr. Tha tòrr neart aca, ach ann an Stalingrad chan eil cothrom aca tionndadh mun cuairt!
  Fhreagair an nighean bhàn gu pròiseil:
  Tha sinn an seo mar trì cheud Spartans! Bidh sinn a" nochdadh feachdan adhartach an nàmhaid!
  Rinn Angelica, ruadh-ruadh, gàireachdainn agus suirghe air a nighean com-pàirteach:
  - Agus chan fhaigh thu timcheall oirnn!
  Nuair a ràinig na caileagan an uachdar, thàinig an ionnsaigh gu crìch. Nochd saighdearan-coise dubha ùra. Dhìrich iad air adhart, agus bha aig na caileagan ri teine fhosgladh, a 'toirt air an nàmhaid an talamh a chladhach le an sròinean.
  A-rithist, chaidh na "Royal Lions" agus "Tigers" -3 a-steach don bhlàr. Dh'fheuch na Gearmailtich ri cuideam a chur air arm nan Sòbhieteach le tancaichean trom. Bho àm gu àm bha sligean a 'sileadh sìos. Dh'fheuch an "Tiger" nas so-leònte gun a bhith a 'briseadh air falbh bho na cumaidhean aige. Thuit mortaran cuideachd.
  Loisg na caileagan air na Gearmailtich agus an saighdearan-duaise. Chuir e às do luchd-dùbhlain. Loisg Angelica agus Svetlana ann an càraidean. Nochd muzzles nàmhaid agus shocraich iad. An uairsin, sreath ùr, a 'toirt air adhart nàimhdean.
  Bhiodh na caileagan a' seinn aig àm a' bhlàir.
  Thòisich Angelica le bhith a" losgadh:
  - Aghaidh...
  Svetlana, losgadh, lean:
  - Leut...
  Rinn Angelica osna agus thuirt i:
  - Legion...
  Svetlana, a 'gearradh dheth trì, shushed:
  - Nàmhaid...
  Thuirt Angelica, a" tilgeil an luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Tha iad....
  Lean Svetlana, an dèidh dha leth de chlaigeann nan Arabach a leagail:
  - Tha iad ag iarraidh...
  Lean Angelica, a 'pronnadh an nàmhaid, a' leantainn:
  - Tha thu...
  Svetlana, losgadh, sgàineadh ann an rage:
  - Shred...
  Bha Angelica, a 'tolladh claigeann nan Arabach, a' gàireachdainn:
  - Sgrios...
  Thuirt Svetlana, a 'leantainn air adhart a' slaodadh, ag ràdh:
  - Notaichean...
  Bha Angelica, mar gum biodh e a" losgadh, a" feadalaich:
  - Na biodh sgàth ort...
  An dèidh dha Svetlana sealladh ceart a dhèanamh, dh'èigh e:
  - Nàmhaid...
  Lean Angelica, a 'losgadh mar snaidhpear, a' leantainn:
  - Shtykov...
  Svetlana, a 'losgadh nas fhaide, a' comhartaich:
  - Comasach air ...
  Thuirt Angelica, gun stad a chuir air losgadh:
  - Neart...
  Bha Svetlana, a 'losgadh gu fiadhaich, a' caoineadh, a 'ceartachadh a caraid:
  - Misneachd...
  Bha Angelica, ann an ecstasy cruaidh, an dèidh dha losgadh tro chinn nan Afraganach, a" comhartaich:
  - Neart...
  Svetlana, a 'bualadh le teine, a' sgioblachadh:
  - Àrdachadh...
  Lean Angelica, a" crathadh a curls dearga, oirre:
  - Agus nàimhdean ...
  Chuir Svetlana, an dèidh dha an Arabach a bhualadh sa stamag, a-mach:
  - Anns a 'bhad...
  Bha Angelica, a" losgadh leis a h-uile seòrsa, a" comhartaich:
  - Sgrios...
  Ghabh na caileagan anail. Agus às deidh dhaibh beagan a bharrachd a losgadh, dh"èigh iad:
  - Is sinne ridirean an raidhfil snaidhpear, tha guth a" mhurt a" glaodhaich!
  Chaidh an tonn de shaighdearan putadh, coloinidh sìos beagan. Ghluais na Nadsaidhean na tancaichean air adhart a-rithist. Nochd "Tìgearan" -4 leis na mucan fada aca, agus loisg iad sligean air a h-uile dad a fhuair iad an aire.
  Bha cumadh tùsail an tùir aig "Tiger" -4 agus leòidean nan lannan armachd bho na taobhan. Rinn seo e beagan nas seasmhaiche. Thagh na gaisgich boireann slighean an tanca a-rithist mar an targaid aca. Dh'fheumadh am faisisteach a bhith coltach ri nathair ann am pana-fhrithealaidh.
  Thilg Svetlana pasgan spreadhaidh, a 'pronnadh rolair aghaidh an "Tiger" -2 agus sheinn i:
  - Choinnich mi thu le tiodhlac ... Gu dearbh, mhìnich mi àite sa chiste!
  Rinn Angelica sgadan, gu toilichte a" tilgeil pasgan mòr, spreadhaidh air an fhaisisteach:
  - Ach Pasaran !
  Agus bhon spreadhadh, thionndaidh beul fada an tanca Gearmailteach. Agus thòisich an rìgh Tìgear air tionndadh air ais. A-rithist, bha am faisisteach air a dhroch leòn. Ghlac Angelica e agus rinn i rùsg, a" tilgeil pìos glainne le a òrdagan rùisgte:
  - Gu 'm bitheadh tu 'n ciste dharach !
  Thàinig glainne, ag itealaich, air tìr dìreach ann an amhaich Innseanach, am measg saighdearan Gearmailteach a 'choloinidh.
  Rinn Svetlana suirghe air a cèile agus sheinn i:
  - Cuiridh mi mo cheann anns a' bharaille so ! Bidh mi a" dupadh a h-uile duine!
  Loisg Angelica spreadhadh bhon ghunna-inneal aice. Bha na Gearmailtich fo ionnsaigh a-rithist. Rinn an nighean tàir air:
  - Is urrainn dhuinn a h-uile càil a dhèanamh! Agus bidh sinn a bhuannachadh!
  Loisg Svetlana an raidhfil aice agus thuirt i:
  - Tha buannachadh mòr a" feitheamh! Gum biodh ar seanairean ann an glòir!
  Rinn Angelica corran agus roilig timcheall, a" snìomh mar chraobh Nollaige. Sheinn an nighean, a' snìomh,:
  - soirbheachas Mgr, càit a bheil thu a' dol ... soirbheachas Mgr - bidh na faisisteach a' gàireachdainn ...
  Mheudaich tancaichean Gearmailteach, gun a bhith a" sàbhaladh shligean, an teine. Dhòirt iad na tiodhlacan-spreadhaidh aca. Agus thàinig iad gu suidheachadh nan Sòbhieteach, a' feuchainn ri beàrnan a sheachnadh.
  Bha Svetlana, a 'cleachdadh uèir, mar a dh' ionnsaich an Seryozhka glacte dhaibh, a 'tarraing suas mèinn cuideamach. Chaidh "Royal Lion" gu slaodach suas gu suidheachadh nan Sòbhieteach. Bha an gunna 150mm aige a" sgoltadh shligean a-mach. Rinn a" chlann-nighean sgadan agus dh" fhalbh iad.
  Sheinn Svetlana:
  - Gearmailtich-piobair, faisisteach-Nadsaidhean... Tha deireadh sìthiche a' feitheamh riut!
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Pacifism... Tha e fiù 's gòrach a bhith a' bruidhinn air sìtheachadh nuair a thig e gu na Nadsaidhean!
  Bhuail Svetlana air sròn Arabach bhon gheàrd coloinidh le peilear le deagh amas agus rinn i gàire:
  - Agus tha iad lag ann an smaoineachadh ... Agus ann an cùisean armailteach chan eil iad cho làidir! A dh'aithghearr cuiridh sinn às dhaibh bho aghaidh a 'phlanaid Talamh!
  Loisg Angelica spreadhadh eile, shuath i a cìochan rùisgte an aghaidh an sprùilleach, agus sheinn i:
  - 'S e ridire Ruiseanach a th' annam air glùinean luchd-brathaidh ... sguabaidh mi air falbh nàimhdean an athar bho aghaidh na Talmhainn!
  Chrath na caileagan am broilleach lom ri chèile.
  Dh'eirich ailleachd a' ghruagaich, Ag amharc suas air na speuraibh. Bha "Frames", gunnairean Gearmailteach, a" snìomh an sin.
  A 'fàs suas, a-nis agus a-rithist, a' dol an sàs ann am briseadh gaoithe Gearmailteach "Lion". Agus chùm a ghunna a" smàladh.
  Svetlana, a 'gluasad mèinn fo shlighean tanca Gearmailteach, chuir e stad air:
  - Airson Slava ...
  Stad an Gearmailteach agus loisg e a-rithist. Spreadh an t-slige air cùlaibh nan nigheanan.
  Thuirt Svetlana:
  - Sligean bainne, aig a bheil eanchainn pàisde!
  Sheas "Royal Lion" airson greis. Co-dhiù an robh an sgioba eòlach Gearmailteach a" faireachdainn cunnart ro-làimh, no an robh iad airson an uidheamachd sabaid a chleachdadh. Ach sheas " Leòmhann an Rìgh" car ùine agus spùt e a-mach sligean marbhtach.
  Thug Svetlana fa-near gu bheil gunna nas fheàrr aig an tanca Gearmailteach agus a 'losgadh nas trice na an KV-2. Agus tha seo, gu dearbh, a 'dèanamh an càr seo tòrr nas cunnartaiche. Chaidh Svetlana thairis oirre fhèin agus rinn i sgadan:
  Theid na h-aingidh gu ifrinn !
  Loisg Angelica air an fhaisisteach ann am plexus na grèine, agus rinn i rùsg:
  - Tha ar buaidh do-sheachanta! Agus thig a h-uile càil gu crìch gu math!
  Gheàrr Svetlana dheth an Turc cuideachd, agus sheinn i:
  - Ged a tha e coltach gum bi beatha air a bhriseadh a dh'aithghearr nuair a bhuaileas trioblaid air a adhairc dhubh ... Bidh eich nàbaidh agus fuil a 'sruthadh mar abhainn, agus a-rithist bidh an talamh a' falbh bho bhith fo do chasan!
  Thuirt Angelica, an dèidh dha an Iranian a bhogadh, ag ràdh:
  - Ach tha an neach-dìon fhèin aig an talamh cuideachd ... Agus eadar na reultan air an sìneadh thuige ... Snàithleanan sàbhalaidh do-fhaicsinneach gus Hitler fògradh gu Kolyma!
  Sheinn na caileagan, a' losgadh, còmhla ri chèile:
  - Briseamaid Adolf, gortaichidh e e! Tha mi a" creidsinn gun tèid a" chùis a dhèanamh air faisisteachd! Agus anns an Ruis againn, nochdaidh am Mesiah, Tighearna sluagh gach dùthaich!
  Agus lean na gaisgich a" losgadh. Ach laigh saighdearan-coise an nàmhaid, agus thòisich iad air losgadh agus grenades a thilgeil. Dh" fheuch buidhnean faisisteach ri na caileagan a smocadh a-muigh le teine mortar. Agus a 'tilgeil tòrr grenades.
  Thuirt Angelica gu feallsanachail:
  - Faodaidh tu an àireamh a ghabhail anns na taghaidhean, an sgil anns na taghaidhean gun chogadh!
  Rinn Svetlana gàire agus thug e fa-near:
  - Tha cogadh na raon far a bheil càileachd a" toirt buaidh air meud, tha taghaidhean, mar riaghailt, an taobh eile, agus is e fealla-dhà a tha seo!
  Thill na gaisgich beagan air ais, bha grenades agus na criomagan aca a" dòrtadh ro thiugh. Ghabh Angelica eadhon grèim air an tiodhlac a chaidh a thilgeil le a cas agus thilg i air ais e. Chaidh an grenade seachad agus bhuail iad na Nadsaidhean air na clogaidean aca. Agus mar a tha e a 'spreadhadh ...
  Bha e mar gum biodh ceangal eile air spreadhadh an àiteigin.
  Thuirt Angelica gu feallsanachail:
  - Is e fortan an dàrna toileachas, is e soirbheachas an treas fear, ach a" chiad sgil!
  Rinn Svetlana gàire agus chuir i a-steach:
  - Tha fortan na dhuais airson misneachd, ach chan ann airson neo-chùram!
  Thug Angelica a-mach sùil Hindu bhon arm coloinidh agus rinn i sgàineadh:
  - Cò tha fortanach, tha anam a 'seinn!
  Rinn Svetlana gàire agus rinn i gàire:
  - Uill, nuair a tha thu fortanach, tha e a 'ciallachadh gun sàbhail Dia thu!
  Tha na nigheanan beagan nas èibhinn. An uairsin ghluais an "Leòmhann" Gearmailteach air adhart, agus bhuail e mèinn. Ruith am bratag a-steach do inneal spreadhaidh agus chaidh a reubadh às a chèile.
  Shnìomh an "Royal Lion" leònte agus sheas e ... Bha na gaisgich air leth toilichte agus sheinn iad aig mullach an sgamhanan:
  - Tha leòmhann na chrùb ann an smaoineachadh, tha tìgear na thùs de gach seòrsa trioblaid ... Chan eil dad nas inntinniche na duine san t-saoghal!
  Thug Svetlana loidhne fhada, dìreach dh'èirich arm cèin gu stoirm agus sheinn i:
  Tha rocaidean, plèanaichean againn,
  An spiorad Ruiseanach as làidire san t-saoghal ...
  Aig an stiùir aig na pìleatan as fheàrr -
  Bidh an nàmhaid air a phronnadh gu duslach agus sìos!
  Tha e coltach gu bheil Leòmhann an Rìgh air a dhroch mhilleadh. Reòthadh i, a" spùtadh a-mach beagan shligean eile.
  Nochd "Panther" -3 sùbailte. Ach, bha eagal oirre a dhol gu domhainn a-steach do shuidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach, agus thòisich i air losgadh. Bhiodh sligean a" feadaireachd thairis air cinn nan nigheanan. Agus bhris iad sprùilleach agus teintean.
  Bha Svetlana deiseil airson grenade a thilgeil, deiseil airson an àm a ghlacadh nuair a thàinig an tanca faisisteach faisg air astar ruigsinneach. Ach chan eil amadan sam bith anns a" Phanther nas motha. Loisg na Gearmailtich, a" cur shligean ann am pàtran checkerboard, a" feuchainn gun a bhith ag ionndrainn aon phìos talmhainn. Agus gu litireil thug e a-mach a h-uile clach.
  Chrath Angelica a broilleach lom agus thuirt i:
  - Tha innleachdan Fritz lochtach ... Dè an ìre a choileanas iad mar sin?
  Thuirt Svetlana gu ciallach:
  - Bidh cearc a" buain gràin le gràn, agus a" faighinn cuideam fada nas luaithe na muc a" slugadh pìosan mòra!
  Loisg "Panther" -3 còrr is ceithir fichead peilear, agus an dèidh dha armachd a chleachdadh, thionndaidh e mun cuairt, a 'dol air ais chun an uachdair aige. Nochd mastodon ùr "Sturmtigr"-3 na àite. Chòmhdaich an inneal a stoc farsaing le caip. Chithear, mar sin, an dòchas e fhèin a shàbhaladh.
  "Sturmtigr" -3, air a losgadh aig suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach bho astar. Rocaid air a losgadh. Dh' eirich an talamh suas, agus dhòirt tobar lasrach a mach asda lasrach.
  Is gann gun do mhair na caileagan beò, bha iad còmhdaichte gu ìre mhath. Bha Svetlana eadhon beagan bodhar. Gu h-obann chunnaic an nighean i fhèin a" gallopadh air each. Agus gu bheil i ag òrdachadh sguad a thug ionnsaigh air arm Tatar. Agus bidh gaisgich a" marcachd eich leatha. Na Mongol-Tatars, gun chomas seasamh an aghaidh a "bhuille, a" teicheadh agus a "bàsachadh nam mìltean fo na cnuimh.
  Tha Svetlana, air an làimh eile, a 'sgoltadh dà chlaidheamh agus a' gearradh sìos nàimhdean. Ach chaidh an sealladh a bhriseadh gu h-obann.
  Bhuail Angelica a cèile air a ghruaidhean, ga crathadh, ag ràdh:
  - Uill, a h-uile rud! A-nis stad air laighe mun cuairt!
  Fhreagair Svetlana gu feargach:
  - Cha do luidh mi sìos, ach shabaid mi!
  Leum an nighean suas ann an corraich agus thilg i grenade. An làthair, an dèidh itealaich, air tìr ann am beul an tanca "Lev". Às deidh dha milleadh fhaighinn, chrath an càr an stoc cuideamach aige.
  Ghlaodh Svetlana aig mullach a sgamhanan:
  - Is mise ridire na Ruis!
  Loisg Angelica spreadhadh bhon ghunna-inneal aice agus rinn i gàire:
  - Fhreagair an gille, a 'crathadh a shùilean,
  Tha mi airson seirbheis a thoirt don Ruis Naoimh ...
  Leigibh muir de dhoirteadh fola
  Ach is urrainn Dia ar sàbhaladh!
  Thuit Svetlana air an sprùilleach le a stamag lom agus a broilleach. Dìreach ann an tìde, mar a chaidh na ceudan de spreadhaidhean gunna-inneal a sguabadh thairis air a ceann. Chuir an nighean a-mach a teanga agus thuirt i:
  - Tha cuthach shaighdearan gaisgeil na shàbhaladh-beatha do sheanalairean abstruse!
  Dh" aontaich Angelica.
  - Tha an saighdear gaisgeil, tha an seanalair ciallach, tha an nàmhaid seòlta, is e soirbheachas dìlseachd a-mhàin le misneachd glic!
  Dh" fhosgail na caileagan teine a-rithist agus rinn iad gàire ann an dìlseachd:
  Os a chionn, sguadranan
  A 'gàireachdainn còmhla
  Tha Adolf na amadan làidir -
  A 'cur Sodom!
  Nochd "King Lion" le armachd eile. Ruith dà shaighdear air falbh bhuaithe, a" breithneachadh leis na h-aghaidhean swarthy - Arabs. Dh'fheuch iad ri slabhraidh a thilgeil air an dubhan gus an tanca leasaichte a tharraing bhon bhlàr.
  Loisg Anzhelika agus Svetlana, aig an aon àm a 'leagail nan techies. Sheinn na gaisgich:
  - Na sgrios thu fhèin agus cuidich companach, cuidich daoine eile a-mach às a "chòmhstri!
  Nochd triùir dhubh. Rinn iad rèis leis an t-seine cho luath 's a b' urrainn dhaibh, ach chaidh an losgadh leis na caileagan cuideachd. A bharrachd air an sin, loisg Svetlana bho ghunna, a 'putadh a' chù le òrdagan rùisgte.
  Agus fhuair i air an luchd-dùbhlain aice a bhualadh gu mòr, mar Robin Hood gu h-iomchaidh.
  Thuirt Angelica:
  - Chan e an comharra am fear a bhuaileas gu soirbheachail, ach a bhios ag ionndrainn le droch fhortan!
  Thilg Svetlana grenade le a cas-rùisgte agus rinn i sgadan:
  - Faodaidh an neach as ceart le sealladh biodag a bhith ag ionndrainn, ach faodaidh inntinn neo-thròcaireach geur sleamhnachadh seachad air an targaid!
  Bhuail an grenade air a" mortar agus thòisich e air spreadhadh, a" spreadhadh nam mèinnean.
  Seadh, cha robh Tula furasta dha na Gearmailtich. Fhuair i iad 'n a dùn àluinn a' bhàis !
  
  
  TAMERLANE CONQUERS CHINA
  GNIOMHARA
  Bidh nighean bhrèagha làidir bhon aonamh linn air fhichead a 'tuiteam a-steach do àm ìmpireachd Tamerlane agus sàbhail an ceannard mòr Timur bho thinneas. Mar thoradh air an sin, tha Tamerlane a" tòiseachadh iomairt an-aghaidh Sìona. Bidh feachd làn de luchd-bualaidh a" gabhail pàirt anns na blàran, agus mar thoradh air an sin, tha an Ìmpireachd Celestial a" fulang call mòr. Agus tha cùrsa eachdraidh an t-saoghail ag atharrachadh.
  . CAIBIDEIL #1
  Choinnich Vladlen sa Ghearran 1405, ri Tamerlane a dh'fhàs tinn le fiabhras. Thug an nighean a bhuail còmhla rithe seata slàn de antibiotaicean, agus bha i comasach, às deidh beagan stealladh, ceannard mòr nam Meadhan Aoisean a chuir air a chasan.
  Bha Tamerlane fhathast ann an cumadh math agus, mar a bha e an-còmhnaidh, làidir agus cruaidh. Sheall sgrùdaidhean mummy Tamerlane gu robh e fhathast làidir gu leòr airson cumail a 'dol os cionn feachdan agus a' coileanadh iomairtean.
  B 'e an rud as duilghe dha Vladlena coinneachadh ris a' cheannard seo agus a dhol tro na geàrdan. Ach thug fionn eireachdail le figear lùth-chleasachd i fhèin a-steach mar dhotair. Agus dotair mòr agus ainmeil.
  Tha i àrd agus mòr airson boireannach anns an aonamh linn air fhichead. Agus airson na Meadhan Aoisean, bana-phrionnsa idir.
  Agus nuair a chuir i a-mach dà ghaisgeach le aon bhuille de a cas rùisgte, cumhachdach, gu cinnteach chreid iad i agus leig iad troimhe gu riaghladair pàirt chudromach den t-saoghal.
  A bharrachd air an sin, bha suidheachadh Tamerlane mar-thà air aithneachadh le dotairean ainmeil mar neach gun dòchas.
  Agus carson nach creid thu boireannach-laoch agus, a bharrachd air sin, fionn? Gu sònraichte treun a" coiseachd casruisgte san t-sneachda? Chan eil a h-uile boireannach comasach air seo, agus eadhon fèithean faochaidh làidir aice.
  Ann an suidheachadh sam bith, tha a h-uile dad a "coimhead gu math taigh-cluiche agus gu math cinnteach.
  Feumar na caileagan a ràdh an seo gu sìmplidh - super!
  Nas mionaidiche, chan e nigheanan, ach aon nighean gu math fionnar. Agus dh'fhàs i uabhasach murt. Ach aig an aon àm, gu dearbh, agus comasach air leigheas. Agus slànaich agus cuir às do na h-uile.
  Thàinig Tamerlane beò agus thug e Vladlena faisg air. Agus ghluais arm mòr de Mhuslamaich agus Hindus cràbhach sa mhòr-chuid chun ear gus Sìona a ghlacadh.
  Tha an ìmpireachd celestial seo mu thràth air i fhèin a shaoradh bho chumhachd nam Mongols. Agus bha Tamerlane airson an ìmpireachd mhòr a bh" ann roimhe a thoirt air ais agus a dhol thairis air a sinnsear Genghis Khan.
  Agus seo an arm aige air a" chaismeachd. Tha e air caismeachd an aghaidh Sìona agus a 'gluasad mar rolair stàilinn. Cò nach gabh stad. Ged a chruinnich an Ìmpireachd Celestial armailt mhòr.
  Tha sluagh mòr ann an Sìona. Agus bha iad deiseil. Ràinig daoine fa leth bho gach mòr-roinn den Impireachd Nèamhaidh.
  Agus thionndaidh e a-mach gu h-obann gun robh trì tursan nas motha de shaighdearan Sìonach na arm mòr Tamerlane air an cruinneachadh bhon ìmpireachd gu lèir.
  Agus lean cath borb.
  Gu dearbh, ann am bruadar Vladlena, thàinig balach agus còignear nighean bhon àm ri teachd gu teasairginn. Agus mar sin eadhon nas inntinniche.
  Bha gaisgich bhon aonamh linn air fhichead a-rithist a" sabaid ri na Sìonaich air a" chòigeamh linn deug.
  Tha cus shaighdearan anns an Ìmpireachd nèamhaidh. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos na Sìonaich le claidheamhan, bellowed:
  - Na leig às gu bràth!
  Agus dh" fhalbh diosc geur bho chas-rùisgte a" ghille!
  Rinn Margarita, a" pronnadh luchd-dùbhlain, grunta:
  - Tha àite airson feat anns an t-saoghal!
  Agus snàthadan puinnseanta air an sgapadh bho chas lom na h-ìghne, a 'bualadh air na Sìonaich.
  Thilg Natasha cuideachd a òrdagan rùisgte, gu murt agus a" caoineadh:
  Cha dìochuimhnich sinn gu bràth agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a claidheamhan tron mhuileann air na Sìonaich.
  Rinn Zoya, a" gearradh nan nàimhdean, squeak:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus snàthadan ùra air an sgapadh bho a casan rùisgte. Agus dè a tha san t-sùil, dè a tha ann an sgòrnan saighdearan Sìonach.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus feargach.
  Gheàrr Augustine na saighdearan buidhe, a 'sguabadh às:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a cas-rùisgte. Agus tha na mealltaichean buidhe a 'tuiteam.
  Bidh Svetlana a 'gearradh chun a' mhuillear, tha a claidheamhan coltach ri dealanach.
  Tha na Sìonaich a 'tuiteam mar sguaban.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le a casan rùisgte agus a" squeaks:
  - Airson Mother Russia a bhuannaicheas!
  Gheàrr Vladlena cuideachd na Sìonaich le cuideachadh bhon dòigh dealan-dè, gan gearradh nam pìosan. An uairsin thilg i snàthadan puinnseanta le a òrdagan rùisgte, a 'bualadh air na nàimhdean agus a' sreap:
  - Airson stiùirichean òga ùra na Ruis!
  Oleg Rybachenko adhartasan an aghaidh nan Sìonach. Balach Terminator a 'gearradh saighdearan buidhe.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan lom a 'bhalaich a' tilgeil snàthadan le puinnsean.
  Tha am balach ag èigheach:
  - Glòir don Ruis san àm ri teachd!
  Agus ann an gluasad a 'gearradh a h-uile duine ceann agus muzzle.
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh luchd-dùbhlain.
  Tha a casan rùisgte a' seirm. Tha na Sìonaich a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus an uairsin bheir an nighean agus gearraidh ...
  Milleadh cuirp de shaighdearan Sìonach.
  Ach tha Natasha air an oilbheum. Bidh e a" gearradh a Shìonais fhèin agus a" seinn:
  - Tha an Ruis sgoinneil agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh diosgan ag itealaich bho a casan casruisgte. A gheàrr sgòrnan nan Sìonach. Seadh, is e nighean a tha seo.
  Tha Zoya air an sàrachadh. A 'gearradh saighdearan buidhe leis an dà làmh. A 'sgoltadh a-mach à tube. Agus a 'tilgeil snàthadan marbhtach le òrdagan lom.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - O, bludgeon rachamaid,
  O, thèid am fear as fheàrr leam!
  Augustine, a 'gearradh sìos na Sìonaich agus a' sgrios nan saighdearan buidhe, squeals:
  - Gach dubhach agus ann an craiceann ainmhidh,
  Ruith e gu poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan lom, mar a thèid thu a-steach don nàmhaid, rudeigin a mharbhas ailbhean.
  Agus an uairsin squeak:
  - Madaidhean-allaidh!
  Svetlana air an ionnsaigh. Gearraidhean, a 'gearradh sìos air na Sìonaich. Le casan casruisgte, bidh e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  A' ruith muileann le claidheamhan.
  Bhris i mòran de luchd-sabaid agus squeals:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus tha a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach.
  Bhris Vladlen a-rithist, leudaich a claidheamhan. Agus an uairsin reub an nighean a bra agus, mar bhrat dealanaich bho nipple sgàrlaid, chog i:
  - Air son aonachd a' chinne-daonna !
  Leum Oleg Rybachenko suas. Ghluais am balach ann an corran. Ghearr e suas mòran de Shìonaich san leum.
  Thilg e na snàthadan le a chorragan rùisgte agus ghuidh e:
  - Bi ainmeil airson mo mhisneachd àlainn!
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Tha Margarita a" dol air adhart leis an oilbheum. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas cruaidhe na lannan muileann-gaoithe. Agus bidh òrdagan lom a 'tilgeil thiodhlacan bàis.
  Tha an nighean air an eucoir. Cur às do ghaisgich bhuidhe gun deas-ghnàth.
  Agus leuman a-nis agus a-rithist, agus toinneamh!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Sìonaich fhèin a 'tuiteam marbh. Agus cruinnichidh tuman iomlan de chuirp suas.
  Tha Margarita ag èigheach:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist thilg a casan rùisgte an t-snàthad.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Tha Natasha air an ionnsaigh cuideachd gu math fionnar.
  Agus tilgidh e casruisgte, agus spìonar as connlach e.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e bàs spìocach a th' annam ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist bòidhchead ann an gluasad.
  Tha Zoya a" cur casg air cuirp Shìonach. Agus bidh boomerangs an sgrios cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Agus bidh na gaisgich buidhe a 'tuiteam agus a' tuiteam.
  Tha Zoya a" sgreuchail:
  - Nighean casruisgte, buannaichidh tu!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha gu dìreach a-steach do amhach a" chladhach Sìneach.
  Bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh.
  Augustine air an oilbheum. A 'briseadh saighdearan buidhe. Tha na claidheamhan aice air an giùlan na dhà làimh. Agus tha i na sàr ghaisgeach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro shaighdearan Sìonach.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus air an oilbheum, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine a' beucadh ann an ecstasy fiadhaich:
  - Bidh diathan a 'chogaidh a' reubadh a h-uile càil!
  Agus an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta.
  Svetlana ann an cogadh Agus mar sin spìosrach agus sabaid. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan marbhtach. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e, chan urrainn dhut stad a chuir air.
  Tha Svetlana a" seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  An leum sin ann an dannsa cruinn!
  Leig leis an aisling a thighinn gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus ann an gluasad na h-ìghne barrachd is barrachd fearg.
  Rinn Vladlen figear a h-ochd le a claidhnean. Ghearr i dheth cinn ghaisgich na h-Iompaireachd nèamhaidh.
  An uairsin, le a sàil rùisgte, bhuail i pasgan de stuth-spreadhaidh a bha a" reubadh na Sìonaich, agus rinn i co-èigneachadh:
  - Airson spiorad na Ruis agus na diathan!
  Tha Oleg anns an ionnsaigh a 'luathachadh a h-uile càil. Rinn am balach a' chùis air na Sìonaich.
  Tilgidh a chasan rùisgte snàthadan geur.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean stoirmeil na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Spreadhaidh i, agus sa bhad tilgidh i ceud Sìneach suas.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruith am muileann le claidheamhan.
  Luathaich Natasha na gluasadan aice. Tha an nighean a' gearradh sìos nan gaisgeach buidhe. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuir sinn às do na Sìonaich aig astar luathaichte.
  Tha Natasha na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e a 'smaoineachadh stad agus slaodadh sìos.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòr-shluagh le sgòrnan loit, nan laighe mun cuairt ann an tuiltean de chuirp.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e robot a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mu thràth air ceud Sìneach a bhriseadh. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Sìonach a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  sheinn Augustine:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus bidh e a 'gearradh nan nàimhdean agus a' cur às do na Sìonaich. Agus tha an àireamh de luchd-sabaid buidhe mu thràth air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean.
  Bha an t-sianar feargach. Rinn sabaid fiadhaich. Nas mionaidiche, eadhon na seachd gaisgich mòra.
  Vladlena coltach ri ròin a. Agus bhon nipple ruby loisgidh e le dealanach marbhtach agus loisgidh e am buidheann-chatha gu lèir.
  An uairsin tha e a 'gearan:
  - Airson an Ruis agus buaidh gu deireadh!
  Tha Oleg Rybachenko air ais ann an gnìomh. Agus adhartasan a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha am balach crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Sìonaich marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn nam buidhnean fuilteach.
  Tha cuimhne aig a" bhalach air ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thàinig coileanadh fìor fhionnar agus fionnar a-mach. Agus cia mheud a mharbh Sìonaich. Agus mharbh an àireamh as motha den fheadhainn as motha na luchd-sabaid buidhe.
  Tha Margarita cuideachd anns an t-sabaid. A' pronnadh armailtean buidhe 's a' beucaich :
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha na claidheamhan aice a" tarraing air na Sìonaich. Tha an àireamh de luchd-sabaid buidhe air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus smachdaichidh e cuid den luchd-dùbhlain.
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Sìneach a tha air briseadh a-steach mu thràth.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Shìonaich le claidheamhan.
  Tha Zoya a 'gluasad agus a' gearradh mòran de ghaisgich buidhe.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a 'marbhadh grunn Shìonaich. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana a ' dol a-nuas An seo gheàrr i tòrr chlaigeann. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Mhothaich Vladlen gu seòlta a" sgoltadh nan Sìonaich le claidheamhan, agus a" tilgeil peasgan sgrios le a òrdagan rùisgte:
  - Airson an Tìr mo Shlat naomh glòir!
  Oleg Rybachenko leum is leum.
  Bidh am balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan agus a" seinn:
  - Rachamaid a champachadh, fosgail cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e gu math sean, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus briste a-mach às a chasan casruisgte.
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Sìonaich agus lean i:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus cho luath sa bhios an gaisgeach a 'tilgeil pea le a òrdagan rùisgte, chaidh mìle Sìonach suas dhan adhar sa bhad. Seadh, tha arm na h-Iompaireachd nèamhaidh a' leaghadh dìreach fa chomhair ar sùl.
  Natasha ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Shìonaich a" bàsachadh.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air an gual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, bidh e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya ann an gluasad fiadhaich. A 'toirt ionnsaigh air na Sìonaich. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. A" briseadh tro luchd-dùbhlain, agus mar a bhithear a" rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus ruith muileann fiadhaich le claidheamhan. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe airson a h-uile trom-laighe.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gum bi e ga ghearradh.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis a claidheamhan ann an gnìomh agus a 'gearradh na feòla.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Mar a ghearras tu, gus am bi an t-uabhas de chuirp air a sgaoileadh.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus a-nis tha peas marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Rinn Vladlen innleachd gearraidh le claidheamhan.
  Agus bho nipple sùbh-làir ghabh i agus chuir i beam de lasers draoidheil, gheàrr i tomad de ghaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh agus rinn i squeak:
  - Airson buadhan san àm ri teachd!
  Oleg a-rithist ceud Sìnis, a 'giùlan meteor, ghearradh dheth. Agus togaidh e boma agus tilgidh e e.
  Beag ann am meud, ach marbhtach ...
  Mar a bhriseadh tu ann am pìosan beaga.
  Rinn balach an neach-crìochnachaidh gàire:
  - Òigridh stoirmeil innealan uamhasach!
  Nì Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearradh sìos mòran de luchd-sabaid buidhe. Agus a 'gearradh beàrnan mòra.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus bhuail e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha air an ionnsaigh eadhon nas feargach. Mar sin tha e a" toirt buaidh air na Sìonaich. Chan eil e math dhaibh a bhith an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Tha ruith san spot na rèiteadair cumanta!
  Agus chaidh an nighean gaisgeil a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan cas-ruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Thionndaidh tomad cinn an airm bhuidhe air ais.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Beat thu fhèin armada cho buidhe.
  Tha Zoya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach àlainn. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe.
  Ghabh Zoya e agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Ghlaodh Natasha le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh'iticheas an lann. Agus bhuail mòran luchd-sabaid.
  Augustine a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhreabadair.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn!
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - Bidh ceann an tairbh - na falbh luchd-sabaid seòlta!
  Agus an seo rinn i a-rithist mòran de luchd-sabaid a phronnadh.
  Bhris Vladlen làmh-làimhe cuideachd, mar gum biodh na claidheamhan aice nan lannan heileacoptair. Gearr dheth mòran de luchd-sabaid Sìneach.
  An uairsin thilg a sàil chruinn, rùisgte suas na gibhtean marbhtach de sgrios iomlan agus chrath i:
  - Is mise am ban-dia as cumhachdaiche san t-saoghal!
  Rinn Oleg Rybachenko gàire:
  - Na tha a dhìth ort! Seo an nighean!
  Dhearbh Margarita, a" tilgeil biodag le a cas-rùisgte:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh" aontaich Aurora le seo:
  - Tha mi nam ghaisgeach a bheir bìdeadh do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, cuiridh e air bhog fear murt.
  Chan eil Svetlana ann am blàr nas ìsle na an luchd-dùbhlain. Chan e nighean ach crìoch lasair.
  Agus a" sgreuchail:
  - Abair speur gorm!
  Dhearbh Augustine, a 'leigeil a-mach an lann le a cas-rùisgte:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana, a 'gearradh sìos air na nàimhdean, chirped:
  - Chan fheum amadan sgian ....
  Rinn Zoya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan lom, tana:
  - Luidhidh tu dha o thri bocsaichean !
  Thuirt Natasha, a" gearradh sìos na Sìonaich:
  - Agus deanaibh leis air son sgillinn !
  Agus bheir na gaisgich agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. Anns an fharsaingeachd, tha tòrr toileachas aca.
  Bhuail Vladlena bho nipples dearg le sruthan de antiparticles, loisg i mòran de Shìonaich agus rinn i squeak:
  - Airson an òrdugh ùr Ruiseanach!
  Tha Oleg Rybachenko a 'coimhead gu math stylish anns a' bhlàr.
  Sheinn Margarita:
  - Tha am buille làidir, agus tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach sàr-mhath air bhog le a chas a bha coltach ri propeller heileacoptair. Ghearr e dhà cheud ceann de na Sìonaich agus dh"fhalaich e:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean ann an làn obair fhosgailte.
  Oleg, a 'gearradh sìos air na saighdearan buidhe, gurgled:
  - 'S bidh buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean gu dearbh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha anns an ionnsaigh:
  - Cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach air bhog diosc-boomerang geur. Dh'itealaich e ann an arc, gheàrr e sìos mòran de Shìonaich.
  Thuirt Zoya, a" leantainn air adhart leis a" mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus chaidh snàthadan ùra a-mach às a casan casruisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Thoir sùil air an neach-dùbhlain!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oir biorach, gurgled6
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na caileagan le chèile, a" pronnadh nan Sìonaich:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha diosc ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha an fheòil air a reubadh.
  Agus caoineadh a-rithist:
  - Chan urrainn dha duine a 'chùis a dhèanamh oirnn!
  Chaidh Natasha dhan adhar. Reub i an luchd-dùbhlain agus thug i a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, friogais an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte, falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Rinn Vladlena innleachd earball peucaig leis a chlaidheamhan. Gearr dheth mòran de shaighdearan Sìonach.
  Agus an uairsin loisg i dealanaich às a h-inneal-bogha agus rinn i smàl:
  - Airson iPhone ùr!
  Oleg Rybachenko mu dheidhinn an t-acras:
  - O, tràth, a 'toirt tèarainteachd!
  'S a dhuisg air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha sìos na Sìonaich agus rinn i squeak:
  - Anns an t-saoghal againn chan eil aoibhneas, gun strì!
  Fhreagair am balach:
  "Uaireannan chan eil sabaid spòrsail nas motha!"
  Dh'aontaich Natasha:
  - Mura h-eil neart ann, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean a òrdagan rùisgte air snàthadan an neach-dùbhlain agus sheinn i:
  - Tha 'n saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson gnìomh!
  Às deidh sin, bhris Natasha a-rithist na nàimhdean.
  Tha Zoya na leanabh gu math luath. Seo baraille slàn anns na Sìonaich air bhog. Agus reub e mìle no dhà bho aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha ar sàilean deàlrach!
  Agus nighean ann an lace sabaid!
  Augustine ann am blàr cuideachd nach eil lag. Mar sin tha e a" toirt buaidh air na Sìonaich. Mar gum biodh bho sguab slabhraidhean a 'bualadh a-mach.
  Agus bho ruby nipples, draoidheil plasma, blots itealaich a-mach.
  Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain - a' seinn:
  - Thoir an aire, bidh e feumail
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh ann am blàr mar dheamhan ann am bogsa-snaoisean.
  Agus seo mar a bhios Svetlana a 'sabaid. Agus gheibh na Sìonaich bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buailidh i.
  Às an sin, bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach.
  Mhothaich Svetlana gu cruaidh nuair a bha frasan meatailt ag itealaich bho a cas rùisgte, a" leaghadh chlaigeann:
  - Glòir don Ruis, gu mòr eadhon glòir!
  Tha na tancaichean a' ruith air adhart...
  Roinn ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  An seo ghabh na caileagan air na Sìonaich. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air an t-sreath a bhriseadh.
  Bidh Vladlen a" beucaich aig mullach a sgamhanan, a" tilgeil boomerang le oirean biorach le òrdagan rùisgte agus a" gearradh dheth cinn ghaisgich na h-Ìmpireachd Celestial:
  - Airson buadhan mòra còmhla rinn!
  Tha Oleg ann an cath agus a 'toirt ionnsaigh air na Sìonaich. Buailidh e iad gun truas is gun sgios :
  Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita, a" pronnadh an airm bhuidhe:
  Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na sabaidean buidhe:
  - Tha laighe a-mach à làimh!
  Reub Zoya na Sìonaich, a" squeaked:
  - Chan e, chan ann a-mach à làimh!
  Agus bheir e mar an ceudna e agus leigidh e ma sgaoil an rionnag le a cas-rùisgte.
  Ghabh Natasha e agus rinn i squeak:
  - Tha an telebhisean againn air adhart!
  Agus bidh pasgan marbhtach de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Rinn Zoya, a bha cuideachd a" pronnadh nan Sìonaich, squeak:
  - Tha ar càirdeas na monolith!
  Agus a-rithist an leithid de thilgeil gu bheil na cearcallan a" blur anns a h-uile taobh. Is e seo nighean - cuir às do luchd-dùbhlain fìor.
  Gabhaidh an nighean le òrdagan rùisgte trì boomerangs agus cuiridh i air bhog iad. Agus dh'fhàs na cuirp às an seo eadhon nas motha.
  Às deidh sin, bheir am bòidhchead seachad:
  - Cha toir sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud marbhtach ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thuirt Augustine cuideachd gu reusanta:
  - Chan e a-mhàin aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh e mòran de Shìonaich.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Murt mòr!
  Agus an uairsin bidh e a" bualadh a cheann air seanalair Sìneach. Bris a chlaigeann, agus thoir a mach :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana, gu math feargach san ionnsaigh, a" squeaks:
  - Cha bhith thu air do shàbhaladh!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich far a corragan lom. Mar a bhuaileas i a h-uile duine. Agus gu mòr bidh eadhon an gaisgeach a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Agus tha Vladlen, mar fhreagairt, a" peiceadh le cuideachadh bho nipples scarlet na bhroilleach, a" spùtadh sruthan de chuairt-ghaoith:
  - Airson buaidh thairis air an dràgon!
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - òrd glòrmhor !
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas-rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Sìonach.
  Rug Oleg:
  - Banzai!
  Agus tha am balach a-rithist ann an ionnsaigh fhiadhaich. Chan e, tha e dìreach a" faicinn cumhachd, agus bholcànothan a" gortachadh!
  Mairead a' gluasad. Bidh e a" reubadh bolg a h-uile duine.
  Tilgidh nighean le a cas a-mach leth-cheud snàthad sa bhad. Agus tha am mòr-shluagh air a mharbhadh leis a h-uile seòrsa de nàimhdean.
  Sheinn Margarita a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm an t-sròn agus an earball nas àirde le pìob.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a" caoineadh agus a" sgreuchail:
  "Bidh Ceann-suidhe an Dragon gu bhith na chorp!"
  Natasha ann am blàr - dìreach seòrsa de terminator. Agus a" caoineadh mu dheidhinn gurgling:
  - Banzai! Faigh gu sgiobalta!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus tha na Sìonaich mar ìnean. Agus smash.
  Seo an gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire mu dheidhinn:
  - Is e ar n-athair an Dia Geal fèin !
  Agus tha e a" gearradh muileann trì-fhillte dha na Sìonaich!
  Agus chrom Augustine air ais:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson caraidean, tha i na leannan.
  Agus mar le òrdagan rùisgte bheir e agus tilgidh e. Agus mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd celestial.
  Dh'èigh an ceann ruadh:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor àrd. Chan e, fo seo tha e nas fheàrr gun a bhith a 'gabhail dragh.
  rinn Augustine sgios :
  - Bidh sinn a" pronnadh a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. 'S e, chan e dìreach rudeigin a th' anns a 'chaileag lasrach seo a bheir sìth. Mur bi sìth marbhtach!
  Svetlana, a 'pronnadh na nàimhdean, a-mach:
  - Sguabaidh sinn san loidhne thu!
  Dhearbh Augustine:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte, tha tiodhlac sgrios iomlan ag itealaich a-rithist!
  Chùm Vladlen cleas - cearcall Chonan, agus gheàrr e sìos mòran de shaighdearan nàmhaid, gu bhith nan compote fuilteach.
  An uairsin bhuail i bhon bhoglaich le pulsar cruaidh agus dh" èigh i:
  - Airson ginealach ùr de luchd-poilitigs!
  Sheinn Oleg mar fhreagairt:
  - Bidh banzai iomlan ann!
  Augustine, a' reubadh nan Sìonach le a làmhan rùisgte, 'gam bualadh le claidh- ibh, agus a' tilgeadh shnàthadan le 'òrdaibh rùisgte, thug e mach:
  - Goirid a 'bruidhinn! Goirid a 'bruidhinn!
  Natasha, a 'sgrios na gaisgich buidhe, squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus gearramaid luchd-dùbhlain le searbhas fiadhaich.
  Chuir Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus is e a" chiad turas, creid mise, Thai!
  Agus a-rithist, chaidh diosc biorach, gearradh meatailt a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich.
  Sheinn Margarita, a" gearradh sìos gaisgich na h-Ìmpireachd Celestial:
  - Agus cò gheibh sinn sa bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Na bitheamaid ri fealla-dhà le sin -
  Reubamaid as a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  An uairsin rinn iad obair mhath leis na Sìonaich ... Agus rinn ìmpireachd Tamerlane a' chùis air an ìmpireachd fo neamh.
  
  . GAME SALKER GAN RIAGHAILTEAN
  GNIOMHARA
  Tha stalcair, duine gu math àbhaisteach, air a choinneachadh le caileagan a tha gu math iongantach. Agus tha mòr-chumhachdan aca agus cuibhrigean fionnar mar sin. Tha na nigheanan sin dìreach super agus hyper.
  . CAIBIDEIL #1
  Feumaidh gun robh e timcheall air trithead diogan mus do sguir an othail nam chluasan. Shèid e gu math cruaidh. Chaidh a thilgeil beagan mheatairean air ais, nas fhaisge air oir a" bhoglaich, far an robh e a "faireachdainn gu robh stench borb a" tòiseachadh a "dol a-steach do na sgamhanan aige.
  Thog e a làmh, bhean e ri a cheann, a" dèanamh cinnteach an robh dad mì-mhodhail innte ann an cruth toll à peilear no criomag glaiste. Ach bha a h-uile dad ann an òrdugh, nam biodh a leithid idir iomchaidh don stàit nuair nach urrainn dhut èirigh, agus tha gluasad sam bith ag adhbhrachadh pian cho mòr is gum faigh thu bàs gu neo-thoileach le clisgeadh pian.
  Bha cearcallan a" snàmh fa chomhair mo shùilean, phronnadh mo bhroilleach agus ràinig mo làmh sa bhad airson mo phòcaid, far an robh pasgan ciad-chobhair le steallaire. Cha mhòr gum biodh neart gu leòr air a bhith gu leòr airson barrachd, ach aig an àm sin bha e co-dhiù rudeigin.
  Às deidh dha an droga riatanach a lorg, chuir an stalcair an t-snàthad leis an neart mu dheireadh aige agus bhrùth e a-mach a h-uile susbaint, a "faireachdainn mar a sgaoil an leaghan agus an cumhachd tro na veins, a" glanadh na h-inntinn agus a "lìonadh na fèithean le lùth.
  Cha b" fhada gus an robh e mar-thà a" faicinn gu h-àbhaisteach, mean air mhean chaidh am pian na bhroilleach sìos, agus mu dheireadh fhuair e air èirigh agus faicinn gun robh e fad na h-ùine seo air a bhith na laighe ann am meadhan cuilc, gath agus salachar. Chaidh an armachd a thilgeil air ais leis an spreadhadh beagan nas fhaide. Cha robh lotan follaiseach air a 'bhodhaig, agus cha do shoirbhich leis na h-oidhirpean aige gus co-dhiù rudeigin a lorg a' dearbhadh a 'phian a bha e a' faireachdainn ron an-stealladh. Bha e slàn, ged a bha e beagan sgìth.
  Bha an èadhar làn de bhàs. Bhathar a" faireachdainn leis a h-uile anail agus leis a" chuibhreann de dh"èadhar a chaidh a-steach dha na sgamhanan aige agus e a" snàgail chun armachd aige agus a" faicinn tron bhalla de phlanntaichean glasa agus feur boglach grunn bhuidhnean de stalcairean nan laighe dìreach air beulaibh a shùilean. Faisg air làimh, chualas èigheach chon-eun agus creutairean eile, a' caoineadh, a' faireachdainn glè fhaisg air an àite seo. A 'fàileadh fala agus feòil ùr, bha iad gu bhith a' nochdadh an seo.
  Thug an duine sùil gheur air an iris - bu chòir gum biodh na cartridean air a bhith gu leòr airson beagan mhionaidean, ach dìreach mura biodh na creutairean a" dol sìos air en masse, bhiodh ùine chruaidh aige.
  "Grenade" - lasadh tro a cheann. B" e seo an argamaid mu dheireadh ann an connspaidean le mutants, ach gu mì-fhortanach cha robh dad den t-seòrsa aige a-nis.
  "'S dòcha thoir sùil air na cuirp? Feumaidh gun robh co-dhiù aon dhiubh aig fear dhiubh."
  Ràinig e a chasan, thug e air falbh an glacadh sàbhailteachd fèin-ghluasadach agus gu faiceallach, mar gum biodh e a 'coiseachd tro raon-mèinn, thòisich e a' gluasad air adhart, a 'tighinn nas fhaisge agus nas fhaisge air an àite far an robh an spreadhadh air tàirneanach agus a chompanaich air am marbhadh.
  Seo. cha mhòr aig an t-sloc, far an robh mèinn gu soilleir air a laighe, bhuail blas feòil loisgte air mo shròn. Dh'fheitheamh e beagan, a 'cur bacadh air faireachdainn a' chuir a-mach, an uairsin ghabh e aon cheum, thuit e gu aon ghlùin agus thionndaidh e corp millte an stalcair air a dhruim.
  Droch fhortan, smaoinich e, a" sgrùdadh a phòcaidean airson grenades.
  An uairsin chaidh e chun an dàrna, an treas. B" fheudar dhomh grunn irisean a bharrachd a thoirt air falbh agus gluasad a dh" ionnsaigh an t-seann shack a bha air fhàgail an seo bhon chiad cuir a-mach agus barricade mi-fhìn, a" fàgail dìreach aon slighe a-mach às an robh e comasach losgadh air na mutants nam biodh iad ga mhothachadh agus a" stampadh dìreach chun taigh.
  "Damn," thuirt e mu dheireadh às a bhroilleach.
  Thug an duine a-mach walkie-talkie, chuir e gu chluais e agus thòisich e air faclan a bha air ionnsachadh o chionn fhada a bhruidhinn, an dòchas gum biodh e air a chluinntinn mus do ghabh na mutants am pìos mu dheireadh den fheòil aige.
  - Bun, is e seo an t-seabhag, chaidh ar mealladh, is e dìreach mise a thàinig beò.
  Rinn e seo a-rithist grunn thursan, ag èisteachd ri falamh an ether. An uairsin rinn e e aon uair eile, an dòchas gur e an sgaoileadh o chionn ghoirid a bu choireach, agus chuir am fear seo bacadh air conaltradh rèidio, ach às deidh a ghairm airson cuideachadh nach deach a fhreagairt, chuir e dheth an rèidio, a 'putadh an gunna-inneal air a bhroilleach.
  Bha e blàth anns an taigh-feachd aig an àm sin. Timcheall air naoi uairean feasgar, nuair a thill na sgiobaidhean taisgealaidh agus sealgairean artifact gu na h-àiteachan fuirich àbhaisteach aca airson na h-oidhche, dh" fhàs an rùm làn sluaigh. Bha an talla làn de dhaoine, chaidh hubbub, sgeulachdan agus naidheachdan a phuinnseanachadh.. Chaidh an fheadhainn a fhuair air rudeigin nas daoire na briogais reubte a thoirt a-mach às na h-iomairtean sa bhad chun mharsanta, aig an robh an kennel suidhichte air an dàrna làr dìreach air cùl oifis Borov.
  Cha robh am bodach deònach conaltradh a dhèanamh. B" e duine sàmhach a bh" ann san fharsaingeachd. Mar as trice bidh iad sin air an iomain, air am meas seòlta no nach eil den t-saoghal seo. Ach bhon a bha an seanair ('s e sin a thug a h-uile stalcaireachd ionadail le spèis dha airson aois agus eòlas) na cheannard air an sanatorium, b' e an fheum a bh 'ann co-dhiù uaireannan tionndadh thuige airson cuideachadh a' toirt air na stalcairean boghadh ris.
  Chan urrainn dhomh a chreidsinn gu bheil sinn aig neoni a-rithist.
  Chaidh Victor a-steach don talla gu sgìth, a" coimhead timcheall an t-seòmair làn sluaigh, far an robh, mar as àbhaist, fàileadh fallas, toitean, deoch làidir agus sgeulachdan dòrainneach. An uairsin choisich e beagan air adhart, far an do chunnaic e bòrd beag anns an dearbh oisean agus chaidh e còmhla ri dà stalcair eile a bha a 'crìochnachadh an lionn às deidh an t-slighe.
  -Uill, ciamar? Cò leis a thàinig thu air ais, Vitya? A" breithneachadh le d" aghaidh, tha e na bhreugan.
  Bha e uabhasach sgìth air rathad fada agus cunnartach. Cha robh boglaichean Polissya a-riamh càirdeil do choigrich, gu h-àraidh ma chaidh iad a-steach don t-seilbh aice airson artifacts. Bhon fhìor àm nuair a ghluais an Sòn gu tuath agus a chòmhdaich pàirt de roinnean Brest agus Gomel, mhol mòran de luchd-stalcach na h-àiteachan sin, a" toirt a-mach grunn swag agus stuthan tearc às an sin. Chaidh carabhanaichean slàn a-steach do na stalcairean boglach, gus an do thòisich an tobar air tiormachadh. Tha tòrr uisge air sruthadh fon drochaid bho na làithean sin. Tha Khabar air fàs mòran nas lugha, agus tha an cunnart air a dhol suas iomadh uair. Chaidh aig cuideigin eile air sampall no dhà tearc a lorg airson an robh luchd-saidheans deiseil gus sgòrnan a chèile a reubadh, ach aon uair aig àm cha do thachair e agus bha dusanan gu tur neoni airson aon turas soirbheachail. Agus tha e math mura biodh call sam bith ann. Às deidh na h-uile, bha cùisean ann nuair a thill leth den luchd-dìon bho ionnsaigh gu tur àbhaisteach, ag innse mar a reub coin pseudo an còrr air an t-slighe gu na h-àiteachan, no eadhon nas miosa. Bha mòran sgeulachdan mu na h-àiteachan sin, ach cha do chuir seo stad air na stalcairean fhathast. Tha tart airson prothaid na leithid de rud. Tha e duilich thu fhèin a chumail bho chunnart mòr nuair a bheir an kush beatha chofhurtail gu seann aois.
  "Tha a h-uile dad dona," thuirt Victor, a" toirt a-mach an canastair mu dheireadh bhon bhaga, a chaidh fhàgail bhon iomairt. Dh" fhosgail e gu sgiobalta e, a" ruith bàrr na sgian thairis air a" mhullach, agus às deidh sin dh" ith e a h-uile stuth sa bhad, a" slugadh a" mhòr-chuid dheth cha mhòr gun a bhith a" cagnadh - bha faireachdainn cho làidir aig an stalcair leis an acras.
  Chaidh sinn fad na slighe chun a" Chrater fhèin.
  - An robh thu ann? - dh'fhaighnich fear de na stalcairean a bha nan seasamh faisg air làimh.
  Rinn e gàire gu socair.
  Is dòcha nach eil thu gam chreidsinn, chan eil mi a" sparradh ort rud sam bith.
  - Agus cò ris a tha e coltach an sin? Chuala mi gu bheil bandos air na pàirtean sin a thaghadh. Tha e goireasach beul buidhe a ghlacadh - tha na h-àiteachan bodhar. Chan eil e ciallach a bhith a" coimhead airson cuideigin a thèid à sealladh, agus mar sin bidh iad diùid an sin ann an dròbhan.
  Thug an dà stalcair sùil air a chèile. Thuig Victor gu robh fios aca air seo gu dìreach.
  -Tòrr de gach seòrsa sgudal an sin agus is e bandits an fheadhainn as lugha de na h-uilc a choinnich mi an sin.
  Às deidh dha na bha air fhàgail den bhiadh stalcair aige a chrìochnachadh, thog e am baga-droma air a ghuailnean, thug e taing don luchd-tuatha airson an cuid companaidh agus chaidh e chun mharsanta. Bha beagan na bu lugha de dhaoine air an dàrna làr, ach air sgàth cho beag "s a bha an rùm agus gainnead uinneagan agus deagh fhionnarachadh, sheas e mar gum biodh fuamhaire meallta dìreach air a mharbhadh agus air a sgoltadh an seo, aig an robh tha e nis 'na sheasamh fo a chasan. Chuir iad crìoch air faireachdainn fàileadh Victor agus na toitean a" smoldadh air a" bhòrd aig a" mharsanta. Cha robh e air smocadh airson grunn bhliadhnaichean agus, eu-coltach ri a cho-obraichean a bha a 'smocadh, bha e a' faireachdainn gràin tombaca leis a h-uile anail.
  Bha ciudha ann. Rinn grunn shaighdearan bho dhleasdanas, a rèir choltais a" dol tro na h-àiteachan sin chun ionad aca agus a" stad gus armachd agus solar ath-lìonadh, sgrùdadh dian air a "bhathair a bha air a chuir sìos air a" bhòrd. Armachd. Armachd. Uidheam agus èideadh. Bha seo uile ann an staid cha mhòr no nach robh cho ceart, rud a dh" adhbhraich uaireannan nach robh cho iongantach ris an burer anns na sgìrean mun cuairt, leis gu robh an ionad sanatorium agus na togalaichean còmhnaidh agus a-muigh faisg air làimh glè fhada bho thìr-mòr, agus thionndaidh e a-mach gur e uabhasach duilich seo fhaighinn. Ach bha Vitold na huckster airson sin, oir bha fios aige ciamar a lorgadh e toradh sam bith, agus nam biodh airgead math ceangailte ri seo, cha b 'urrainn dha duine a bhith draghail mun toradh - bhiodh a h-uile dad air a lìbhrigeadh ann an àm agus ann an tìde. Agus a-nis, nuair a chaidh buidheann de luchd-fiach, an dèidh dhaibh ceannach a dhèanamh mu dheireadh agus a lìonadh màileid Vitold le notaichean banca, ceum air cheum, bha gàire air aodann.
  - Chan eil latha air a chaitheamh gu dìomhain nuair a dh'fhàgas an neach-dèiligidh riaraichte, agus bidh mi a 'dèanamh prothaid.
  - Tha mi toilichte gu bheil a h-uile dad gu math leat, - thuirt Victor, a" tighinn faisg air a" chunntair.
  - Uill, monsieur, dè mu dheidhinn a rinn thu gearan? Chan eil thu air a bhith ann airson greis. Bha mi a 'smaoineachadh airson uair a thìde gu robh thu uile marbh, mar sin a bhruidhinn, thug an sòn thu agus thionndaidh e thu gu bhith na aon de na freaks sin aig an losgaidh.
  Ach tha mi an seo agus tha m" eanchainn ceart gu leòr.
  - Agus tha e a" toirt toileachas dhomh, tha e a" ciallachadh gu bheil toradh math agad.
  Bha Victor sàmhach. Gu fìrinneach, cha robh dad aige ri thabhann do Vitold agus cha robh e airson aideachadh. Bhon ionnsaigh mu dheireadh, thàinig an stalcair a-mach falamh agus gun neart, cha mhòr a 'ruigsinn an sanatorium. A dh'aindeoin sin, bha rudeigin aige, rudeigin luachmhor nach gabhadh suathadh no measadh fradharcach, rudeigin a bha eadhon Borov a 'bruadar a bhith a' faighinn.
  - Tha fiosrachadh agam, a Witold. Tha fios agam càit an deach am famhair chimera. Is urrainn dhomh sealltainn.
  Sheall am marsanta gu amharasach air an neach-dèiligidh aige, agus an uairsin choimhead e air na stalcairean eile air a chùlaibh, a bha a" feitheamh ris an tionndadh aca, às deidh sin lean e air adhart beagan, a" crochadh a chorp os cionn deasc na sgoile a bha na dheasg aig Vitold.
  - B' fhearr dhuit gun luaidh air a' chreutair mheirgeach so. An turas mu dheireadh a mharbh i dusan duine aig RUES. Bhon uairsin, chan fhaca duine i, agus bhiodh e na b" fheàrr nan tuiteadh i dìreach ann an ifrinn na chuir i eagal air mo luchd-dèiligidh le a làthaireachd.
  Gu dearbha, dh'ainmich mòran dhaoine i meirgeach air sgàth dath na clòimhe garbh, a bha coltach ri uèir bhiorach meirgeach air a leòn air an aon chraiceann garbh agus seasmhach. A bharrachd air a h-uile duine eile den t-seòrsa seo, chuir i i fhèin i fhèin air stalcairean gu meud iongantach, agus is e sin as coireach gun do chuir buidhnean ionadail eadhon casg air nàimhdeas gus a h-aonachadh agus a marbhadh. Ach às deidh an ionnsaigh air an RUES, chaidh an creutair à sealladh gun lorg agus bhon uairsin chan eil duine air fhaicinn.
  - Mar sin chan eil thu deiseil airson pàigheadh air a shon?
  Thill Witold chun a dhreuchd roimhe, a 'lùbadh air ais na chathair, a' crìonadh fo chuideam an neach-seilbh aige. A" snamh a chorragan agus a" suathadh a mhaoil fharsaing, sheall e le a choltas mar a bha sannt agus feòrachas a" sabaid na bhroinn.
  "Dam," thuirt e, a" slam a làmhan air a" bhòrd. - Chan eil mi air a bhith air mo shàrachadh le molaidhean mar seo airson ùine mhòr.
  - Mar sin is e a" cheist a "phrìs?
  "Chan e a-mhàin," stad e airson diog. - Dè ma tha thu nad laighe? Dè ma gheibh thu an t-airgead agus nach abair dad ciallach. An uairsin coimhead airson na gaoithe san raon. Tha an sòn mòr, tha fios aig an diabhal càite an toir e thu.
  - An robh mi a-riamh ag innse breugan dhut?
  Chan e, ach tha a" chiad turas ann airson a h-uile càil.
  "Ann am prionnsapal, tha mi a" tuigsinn do rabhadh, "thuirt Victor, a" tilgeil a mhàileid thairis air a ghuailnean.
  - Tha mi glè thoilichte gun do lorg sinn co-thuigse. Tha e nas fheàrr a dhol gu Borov. Tha e ceart an sin an-dràsta. Tha am bodach geur, bidh e a 'dèanamh eadar-dhealachadh air a' bhreug sa bhad, mas urrainn dhut a chreidsinn, cuidichidh mi thu le rudeigin nad shealg, ach a chaochladh - duilich. An seo, tha gach dàrna neach air taibhsean fhaicinn, no conaltradh ri Dia, no air mutants neònach fhaicinn anns a 'choille air gealach làn. Agus feumaidh a h-uile duine airgead, buill-airm agus uidheamachd.
  Dh"fhalbh Victor, fhathast a" cluinntinn seann ghearanan a" mharsanta. Stad e aig an doras - dh'fhosgail cuideigin grunn uinneagan lobhta, far a bheil paidhir snaidhpear nas fhaisge air an oidhche airson adhbharan sàbhailteachd, agus thòisich èadhar ùr, air a phutadh le barrachd gaoithe, a 'dol a-steach don sanatorium.
  Ghabh Victor anail domhainn. Bha e taitneach dha anail a ghabhail, mura biodh e buileach glan, ach èadhar ùr, a bha a" lagachadh a" mheasgachaidh shiùcair de stench a bha crochte fad na h-ùine seo air an dàrna làr. Ceum air cheum, ghabh e anail na bu trice, mar gum biodh an èadhar seo a 'toirt a-steach a bheatha gu lèir agus nach b' urrainn dha a chorp a shàthadh leis mus coinnich e ris an rud a bha do-sheachanta.
  Bhuail e air an dorus anns an dòigh shean-fhasanta : tri uairean goirid, a' cuimhneachadh air diomhaireachd a sheanar, air a nochdadh anns cha mhòr a h-uile ni. Cha deach am freagairt àbhaisteach don gnogadh a leantainn, ach airson adhbhar air choireigin bha Victor den bheachd gum faodadh e a dhol a-steach mu thràth, às deidh sin dh" fhosgail e an doras fiodha trom agus chaidh e a-steach don oifis air a dheagh shoillseachadh.
  Bha Borov na shuidhe aig bòrd mòr, a 'coimhead air rudeigin air sgrion an sgrùdaidh. Cha robh ùidh aig an neach a chuir a-steach ann idir, dìreach aon uair "s gun do choimhead e suas gus sùil a thoirt air an aoigh, às deidh sin chaidh e a bhàthadh a-rithist ann an loidhnichean na sgrìobhainn teacsa a" ruith sìos.
  Choisich Victor nas fhaisge air a 'bhòrd, shuidh e sìos air cathair faisg air làimh agus dh'fhuirich e. Thachair do'n t-seann duine an uair a thug e an aire do na bha tachairt mu'n cuairt air, agus an deigh sin thill e a rithist do'n t-saoghal mar nach biodh dad air tachairt. Agus a-nis bha aig Victor ri feitheamh còig mionaidean deug mus do choimhead Borov suas bhon choimpiutair aige agus mu dheireadh thionndaidh e aire chun stalcair.
  " Labhair," rinn an seanair tàirneanach le guth bas.
  - Tha fiosrachadh agam mun chimera, am fear a chuir dragh sònraichte air ar nerves o chionn sia mìosan. Chunnaic mi i air crìoch sgìre Brest ann an sgìre Zhadin. Thuirt muinntir an àite gu bheil an creutair nas cunnartaiche: Stolin, Rechitsa, Ravens. Tha daoine a" dol à sealladh barrachd is barrachd. Tha e coltach gu bheil i a" socrachadh a-steach don raon seilge ùr aice.
  Cha tuirt Borov dad. Gun a bhith ag èirigh bhon chathair aige, thionndaidh e chun a 'mhapa a bha crochte air a' bhalla agus choimhead e air an àite air an robh Victor a 'bruidhinn.
  - Chaidh mi fada.
  - Choinnich mi rithe air an t-slighe chun an t-sloc. Chaidil i air an talamh ìosal, dìreach anns a' chuilc, a 'feitheamh ri teas meadhan-latha. San fharsaingeachd, bha mi fortanach, nam biodh mi air mo ghlacadh leatha beagan nas fhaide air adhart, nuair a dh" fhàsadh e nas fhuaire, cò aig a tha fios ciamar a thigeadh e gu crìch.
  Bha am bodach sàmhach. Bha e coltach gu robh e a" tomhas na buannachdan agus na h-eas-bhuannachdan, mar Vitold, air a chràdh le teagamhan mun fhiosrachadh, cha robh e ann an cabhag sam bith co-dhùnadh a dhèanamh, a thug gu sònraichte deuchainn air foighidinn Victor. Bha e gu bhith a 'tionndadh mun cuairt agus a' coiseachd air falbh, a 'sgoltadh air na riaghailtean gu lèir, a bhith a' fastadh dhaoine agus a 'fuasgladh a' chreutair neo-eisimeileach gu neo-eisimeileach agus a 'dol seachad airson sealgair uirsgeulach, nuair a thàinig am bodach beò gu h-obann. Thill e o dhùthaich nam meòrach, anns an robh e fad na h-ùine so. Thionndaidh e ri aghaidh an stalcaire agus thuirt e an aon rud gu laconically.
  -Dè tha thu ag iarraidh?
  - Tha feum agam air an armachd cheart. Thill mi dìreach bho chreach an-diugh agus tha mi rùisgte mar sheabhag. Chan eil an t-airgead agam airson a h-uile dad a tha a dhìth orm a cheannach, ach ma chuidicheas tu mi leis a" ghnìomhachas seo, agus gun tèid agam air a" chreutair a lìonadh, thig stalcairean an seo ann an dròbhan agus bidh tòrr swag ann.
  Bha an seanair sàmhach airson diog.
  - Agus mura h-eil?
  An seo cha do lorg Victor dad ri ràdh. Gu fìrinneach, b 'e fìor chuthach agus fèin-mharbhadh a bh' ann an sealg Rusty gu lèir. Mharbh i daoine le deagh armachd aig an RUES, gum bu chòir dhi an aon rud a dhèanamh le buidheann bheag de stalcairean, agus eadhon air an fhearann aice.
  - Feuchaidh mi ri toirt air obrachadh.
  Mu dheireadh chuir Victor a-mach. Ach sheas Borov an talamh aige. Chuir an seanair a cheist a-rithist.
  - Dè mura h-urrainn dhut a dhèanamh?
  Às deidh dha Victor a "cheist fhàgail gun fhreagairt, thionndaidh an seanair gu sàmhach chun choimpiutair agus lean e air a leughadh. Bha seo a" ciallachadh gun robh an còmhradh seachad. Ghabh am bodach ris a" cho-dhùnadh agus cha b" urrainn dha bruidhinn air armachd sam bith.
  Chaidh e a-mach don trannsa, far an robh e fhathast na sheasamh mar sgudal, air a dhol seachad le dithis stalcach eile a bha a 'feitheamh ris an luchd-èisteachd aca aig Borovp, agus an uairsin chaidh iad sìos chun chiad làr. Bha na daoine uile ann. Aig àm air choreigin, bha uimhir dhiubh ann is gu robh e do-dhèanta ceum a ghabhail gus nach do bhuail e cuideigin le gualainn.
  A dh'aindeoin sin, fhuair e air adhart gu ruige an t-slighe a-mach agus a-mach, far an robh Victor comasach air anail domhainn a ghabhail. Cha robh ceò tombaca a" brùchdadh a sgamhanan tuilleadh - dh" fhàs anail mòran na b" fhasa, agus dh" fhan am measgachadh cloying de fallas is alcol air a chùlaibh. Chaidh dorsan meirgeach ach làidir a dhùnadh air a chùlaibh agus dh" fhosgail an Sòn fa chomhair a shùilean.
  Nuair a ràinig e an seo an toiseach, cha robh mòran air an robh daoine a" fuireach agus bha a h-uile càil san sgìre coltach ri mì-riaghailt shàmhach, mharbh a thachras nuair a dh"fhàsas fungas niùclasach air fàire agus an tonn clisgeadh gad sèideadh gu ifrinn. Thachair rudeigin coltach ris an seo cuideachd. Ach, feachd sònraichte: thòisich an Tighearna no nàdar, mar a tha ùidh aig duine sam bith, air òrdugh ath-nuadhachadh agus a dh'aithghearr bha na h-àiteachan sin air an lìonadh le creutairean beò, air an atharrachadh gu rèididheachd ann an dòigh air choireigin, agus nuair a thòisich an ionnsaigh seo a" seargadh air falbh, air a ghiùlan air falbh le feachdan neo-aithnichte nas fhaide. tuath, thòisich e ri nochdadh agus daoine. Thàinig na mutants às an dèidh. Gu h-obann lorg an sealgair agus an neach-fulang (a rèir dè an taobh air am bu chòir coimhead) iad fhèin air beulaibh a chèile, a thug air gach buidheann cunntas teann a thoirt air na bha aca. Shuidhich daoine ann an togalach sary an sanatria. An iom-fhillte de amannan an USSR nach maireann, tha e air a ghleidheadh gu math eadhon às deidh a h-uile cataclysms agus dusanan de sprèadhadh, a "fàs na àite sàbhailte dha na ceudan de luchd-sreap agus vagabonds a bha a" coimhead airson an toileachas anns an Sòn. Bha sgìre bheag timcheall air trì àrainnean an sanatorium cuideachd air a dhìon le daoine, ach bha a h-uile dad a bha air a chùlaibh na fhàsach, bhuineadh e dha na mutants. Bha laghan eile ann. Prìomhadail, beathaichean, nuair a dhùisg na h-instincts a bha nan tàmh taobh a-staigh nan stalcairean agus thionndaidh iad gu bhith nan aon chreachadairean, a 'dìochuimhneachadh mu am beatha daonna.
  Agus a-nis, a" coimhead air thoiseach air, a-steach don astar as fhaide air falbh, far an deach fuigheall na h-ìmpireachd a bha uair mòr a bhàthadh ann an tiugh àrd de chuilc, far an do thionndaidh togalaichean ioma-làir gu bhith nan leapannan teth de mutants agus creutairean nach robh eòlach air saidheans, bha Victor a" faireachdainn a chorp gu lèir. braced, agus ruigeadh a làmhan gu fèin-ghluasadach airson armachd.
  Tha an saoghal air atharrachadh gu mòr. Chan ann cho luath sa bha e coltach do mhòran, ach gu mòr, ag atharrachadh cruth-tìre na crìche gu lèir ri anaman nan daoine a chuir roimhe am beatha a chaitheamh don Sòn. Ghabh i a-steach daoine, bha seilbh aice air na h-inntinnean cho mòr 's nach b' urrainn dha dope a dhèanamh. Air a shealbhachadh leis na mìorbhuilean a bha a 'tachairt san àite seo, air a stiùireadh le aislingean mu bhith a' fàs beairteach no dìreach a 'faighinn eòlas air beatha eadar-dhealaichte, bhiodh daoine a' dòrtadh a-steach do na h-àiteachan sin ann an todpas, ge bith dè an cunnart a th 'ann.
  Choisich Victor air sràid fhada, air a shìneadh a-mach mar boa constrictor ann an tiugh, eadar na togalaichean àrda a bha uair nan còmhnaidh. Chaochail iad. O chionn ùine mhòr, dh"fhàg daoine an dachaighean, a" fàgail nam fuamhairean breige airson am beatha a chaitheamh san t-saoghal ùr.
  Meatailt glaiste fon chois - bha slighean trama dìreach a" ruith san àite seo. Fìor, a-nis bha iad meirgeach agus coltach ri veins swollen, fada gun fhuil, ach cha bu lugha uamhasach airson sin.
  Falamhachd.
  Gu h-obann chunnaic Victor lorgan-coise neònach. Bha iad coltach ri coineanaich, ach gu math mòr. Dè bhios na spuirean an seo tìgear agus gu math biorach. Chaidh eadhon meatailt an rèile a sgrìobadh.
  Rinn Victor gàire. Cha robh e gu leòr tuiteam air coineanach mutant. Dh'fhaodadh am beathach seo, meud leòmhann math, puinnsean a spìonadh air falbh. Agus chan eil e furasta stad
  eadhon peilear spreadhaidh. Tha e soilleir nach robh coinneachadh ri coineanach mar sin agus tìgear puinnseanta aig an aon àm gu math. Tha e dha-rìribh na uilebheist.
  Thionndaidh Victor gu bhith na alley agus chaidh e sìos gu neo-thoileach. Cha robh e a" coimhead airson tachartasan neo-riatanach.
  Thug e a-mach daga às a chrios. Dh'èist mi. Chan urrainn beathach cho mòr a dhol suas gun mhothachadh. Gu h-obann, chunnaic an stalcair cnàimhneach bho thaobh. Bha e cho...
  Gu h-obann air a bhualadh agus air a bhualadh. Agus air na cnàmhan bha pìosan den fhoirm a 'crochadh, agus gu follaiseach bha iad air am marbhadh agus air an gnawed o chionn ghoirid - cha robh ùine aig an fhuil a bha a' sruthadh a reothadh.
  Rinn Victor mallachd:
  - Is e poileas Iapanach a tha seo!
  Agus froze ... Dh'èist e a-rithist. Bha coltas gu robh a h-uile dad sàmhach. Ach mhol intuition gum biodh e na b" fheàrr tilleadh gu companaidh stalcairean eile, no taigh a thaghadh
  nas earbsaich. Ghluais Victor a 'crùbadh ... Agus ann an sgrìoban goirid.
  Agus an uairsin chualas gu math borb, agus sgrìobadh spògan cumhachdach cuideigin. Luathaich Victor, ruith e chun an dorais. Aig an aon àm, chaidh lasraichean suas air a chùlaibh.
  Agus bhuail an teine an deise shalach. Choimhead Victor air ais. Lean uilebheist e. Bha meud tarbh na mheasgachadh de choineanach le cluasan agus leòmhann le spògan cumhachdach.
  Agus gidheadh las a' bheathach so le teine.
  Bha Victor air cluinntinn gum faodadh coineanaich mutant a bhith a 'sgoltadh puinnsean, ach cha robh e den bheachd gu robh an comas seo a' leudachadh gu bhith a 'toirt anail air teine.
  Cha mhòr nach do bhàsaich an duine leis an eagal. Agus lughdaich a 'bhiast an astar gu luath. A-nis tha e mar-thà air a dhol seachad air Victor agus bhuail e an stalcaire le spòg. Thug a" bhuaidh an duine far a chasan.
  Chaidh an closaichean air Victor bho shuas agus phronnaich e e. An uairsin chliog beul feòil-itheach.
  Mionaid eile agus tha e seachad. Aig an àm sin, thàinig beam sìos, agus thilg feachd neo-aithnichte an coineanach mutant air falbh. Bha e mar gum biodh e air a bhualadh le dealanach.
  Dh'fheuch an t-uilebheist ri tionndadh a-rithist, ach chaidh a bhualadh a-rithist gu bàs. Agus chaidh an closaichean mòra a losgadh, sìos.
  Bha Victor ann an clisgeadh mòr. Cha robh dùil aige ri seo a-riamh. Agus gus am biodh armachd cho cumhachdach anns a 'chrios gum biodh e a' losgadh le ghathan.
  Aig an aon àm, chuir an t-eagal grèim air an duine. Agus gu h-obann thèid e fhèin a mharbhadh. Cò a tha feumach air - grunn stalcair eile ...
  Tha leth de Belarus mar-thà air a chòmhdach leis an raon neo-riaghailteach, agus bidh luchd-iomairt bho air feadh an t-saoghail a 'tighinn an seo an tòir air stuthan. Agus tha cuideigin gu sònraichte a 'coimhead airson dè
  faodar a ghoid. Gheibh thu fhathast tòrr rudan luachmhor anns na taighean. Agus tha na h-ùidhean aige fhèin aig a" mhafia anns an raon.
  Dh" fheuch Victor ri slaodadh air falbh. Agus an uairsin, gu h-obann, nochd figear air a bheulaibh. Dhùin Victor a shùilean. Bha e coltach gu robh e gòrach.
  Air an aghaidh bha nighean le bòidhchead eireachdail. Bha deise-leum teann oirre nach do dh" fhalach a h-ìomhaigh le ceann fosgailte, agus chitheadh tu mar a bha i buidhe,
  gruag lus. Agus tha an aghaidh misneachail agus aig an aon àm brèagha.
  Dh'fheuch Victor ri èirigh, oir gu h-obann ghabh an nighean agus rug i air a shròn le a òrdagan rùisgte. Bha rudeigin ri dhol dhan mhullach dha-rìribh.
  Bidh nighean eireachdail breagha a" coiseachd timcheall an raon casruisgte. Agus mar sin ghlac mi e.
  Bha Victor a 'faireachdainn pian mòr. Bha a chuinneanan air am pronnadh mar phionnaichean. Agus bha corragan cho làidir aig a" chaileag bhrèagha seo. Agus an uairsin dh'fhairich e rudeigin grèim
  air agus air cùl a' mhala.
  Chuala Victor guth nighean eile, bha e gu math tlachdmhor, agus aig an aon àm sinister:
  - Uill, an do ghlac Gerda an leanabh?
  Fhreagair an nighean bhàn le gàire:
  Ciamar a tha thu a" faicinn Charlotte? Fìor dhuine beag agus gun a bhith ro eireachdail!
  Bha Victor troimh-chèile. Gu dearbh, dè a th 'ann: stubble trì latha, gun a bhith air a nighe airson ùine mhòr, sweaty, fàileadh. Tha, agus chan eil e a 'deàrrsadh le bòidhchead, agus tha e mu thràth còrr is deich bliadhna fichead a dh'aois.
  San fharsaingeachd tha Victor na dhuine cho math ... An tè as àbhaistiche. Tha àirde cuibheasach, chan eil dad sònraichte san leabaidh nas motha. Tha grunn fhiaclan a dhìth mu thràth agus chan eil dad ri chuir a-steach.
  An duine as sìmplidh, chan e gaisgeach Hollywood. Agus seo na nigheanan. Nochd dàrna nighean air thoiseach air. Bha i dearg. Agus cuideachd ann an teann
  uilebheistean nach eil a" falach an fhigear. A bharrachd air an sin, bha e soilleir gu bheil na nigheanan gu math fèitheach agus gu bheil absar aca le leacan. Tha an dithis glè bhrèagha, le aghaidhean misneachail,
  agus àrd. Co-dhiù tha iad meatair ochdad "s a còig agus tha e casruisgte. ann an sàilean àrda, bhiodh na caileagan àrd idir.
  Bha an ceann ruadh air a h-armachadh le inneal-ghunna snasail, agus air a crios crochte tha fios aig an diabhal dè eile. Tha, agus fionn le làn arsenal.
  Bha Victor den bheachd gu robh e neònach gu robh na nigheanan casruisgte. Às deidh na h-uile, tha uimhir de ghalaran anns a "chrios, agus tha an ùir fhèin air a phuinnseanachadh, agus làn de dhiofar mhodalan puinnseanta, fungasan, deanntagan, agus
  diofar sheòrsaichean de bhiastagan.
  Gu dearbh, chuir na caileagan sin an cunnart gu mòr leis na buinn rùisgte aca, a tha, gu h-annasach gu leòr, pinc agus glan, chan eil salachar is duslach a" cumail a-staigh annta.
  San fharsaingeachd, tha na caileagan sin cho neo-àbhaisteach.
  Tha fada nas lugha de bhoireannaich san sgìre na fireannaich. Agus tha e furasta a bhith a 'faighinn infertility ann, agus breith leanabh mutant. Ged is ann ainneamh a bhios luchd-iomairt ann - ban-bandits,
  agus siùrsaich. Ged, gu dearbh, bidh boireannaich a tha gu tur truaillidh a 'dol gu siùrsaich, agus tha mòran dhiubh uamhasach agus leis an deoch. San fharsaingeachd, tha fèill mhòr air alcol anns an raon.
  Tha e den bheachd gu bheil e a 'neodachadh co-dhiù pàirt de rèididheachd agus mòran phuinnseanan. Ach bho mhisg, bidh boireannaich a 'fàs sean gu luath agus a' call an coltas margaidheachd. Tha seo duilich.
  Agus na caileagan sin, cho òg, ùr, tana agus fallain - dìreach cuirm dha na sùilean.
  Rinn Victor gearan, a 'glacadh cas-rùisgte Gerda le a làmhan, a lean air a' cumail a shròin:
  - Leig leis falbh oir tha e goirt!
  Rinn an nighean gàire, ag ràdh:
  - Tha, tha e goirt ... Ach dè a chanas tu patsuk. shàbhail mi thu!
  Fhreagair Victor le osna:
  - B 'urrainn dhomh do phàigheadh, ach cha mhòr nach eil dad agam!
  Rinn Gerda gàire agus thuirt e:
  - Agus dè a bheir thu bho dhuine cho bochd mar thusa!
  Thuirt Red Charlotte:
  - Theagamh gu'n reub e sinn ?
  Rinn Gerda srann gu tàir:
  - Tha e ag èigheach!
  Agus bhreab e Victor air falbh. Thog an duine air a dhruim... Rinn na caileagan gàire còmhla. Bha iad cho gnèitheach is gun deach Victor a thogail gu neo-eisimeileach.
  Aig an aon àm, chaidh Charlotte gu closaichean a 'choineanaich mutant agus bhuail i am bian aice, ag ràdh:
  - Duine uasal! Ach chan eil ach an earball aige luachmhor!
  Chrath Gerda agus dh'fhaighnich e do Victor:
  - Mur 'eil thu 'g iarraidh oirnn do cheann a ghearradh dhith, innis dhuinn c'àit am bheil clach an fhortain !
  Thuirt Victor ann an troimh-chèile:
  - Seadh, tha mi ... Am bithinn-sa mar sin nam biodh clach fhortan agam!
  Ghearr Charlotte dheth earball preasach an leòmhann choineanach. Chuir i na poca e agus rinn i gàire:
  - Tha e na laighe! Dh" innis am bodach dha far an robh a" chlach! An gearr sinn dheth a cheann ?
  Thuirt Victor ann an troimh-chèile:
  Carson a chanadh e sin? Cò mise dha? A bharrachd air an sin, bhiodh fios agad bhuaithe ...
  Dh'èigh Gerda:
  - Chan obraich e... Ach tha mi a' faireachdainn nach eil e cho sìmplidh 's a tha e coltach. Is dòcha gun toir sinn chun làr ìseal e agus gun chràdh sinn e a rèir nan riaghailtean!
  Chrath Charlotte ri aonta.
  - Gu cinnteach bu chòir a dhèanamh! Thoir e chun an làr ìseal agus feuch an sin!
  Bha Gerda airson rudeigin a ràdh, nuair a chuala i mionnachadh agus drabasta salach.
  Thionndaidh na caileagan. Nochd dusan fear salach agus briste air an rathad. Bha iad a" gluasad a dh"ionnsaigh nan nigheanan. Agus aig an aon àm bha iad mallaichte, agus gu math salach.
  Rinn Charlotte gàire.
  - Is e seo gang de dhòrn ... Dè cho làn de chreideasan sa tha an saoghal!
  Agus thug i a-mach gunna.
  Chrath Gerda aonta.
  - Marbhamaid iad ! Tha cus salachar anns an raon!
  Agus ghabh an dithis nighean agus rùisg iad an aghaidhean. Chrith Victor leis an eagal. Bha uimhir de fhearg a" nochdadh ann an sùilean nan nigheanan iongantach sin. Saoil cò iad?
  Agus dè an cumhachd iongantach a th" aca! Dè dìreach nach urrainn dhaibh.
  Bho na dagaichean aig Charlotte agus Gerda, chaidh sailean a-mach. Bhuail iad air na fir a bha a 'gluasad nan stiùir, gu soilleir ag iarraidh a bhith a' èigneachadh na bòidhchead.
  Agus an uairsin an teas ifrinn agus ... Chaidh grunn dhaoine a ghearradh aig an aon àm leis na ghathan. Thuit iad le caoineadh. Thog an còrr na gunnaichean-inneal aca agus na gunnaichean-gunna a chaidh a shàbhaladh.
  An dithis nighean: an dearg agus am fionn air a roiligeadh thairis. Agus sa bhad bheir iad agus cuiridh iad. B" iad sin sreathan bàis. Agus an seo tha iad a 'tuiteam a-rithist, a-steach
  mais an fhir. Sluagh gu math dona...
  Loisg Gerda air ais agus squeak:
  - Fa doll!
  Thug Charlotte fa-near:
  - Gu sgiobalta tha sinn còmhla riutha!
  Chaidh dusan duine bhon bhuidheann kulak a mharbhadh. Chaidh am bualadh le armachd giùlain neo-àbhaisteach. Bha dithis dhiubh fhathast a" sgròbadh agus a" feadaireachd.
  Dh'èigh Gerda:
  - Fitheach dubh an aghaidh a' bhàis,
  Tha an neach-fulang a' feitheamh airson meadhan oidhche...
  Dhearbh Charlotte:
  - Bidh neo-bhàsmhorachd do ghaisgich,
  Ma bhuaileas tu gu trom san t-sùil!
  . CAIBIDEIL #2
  Bha na caileagan gu dìcheallach a" creachadh nan cuirp. Thug iad air falbh an t-airgead gu lèir às am pòcaidean agus criosan, thug iad leotha clachan beaga de stuthan.
  An ath rud, tagh na buill-airm. Agus an uairsin cha b 'urrainn dha Victor a shùilean a chreidsinn. Chaidh na sgeinean, dagaichean, gunnaichean inneal, gunnaichean-sàbhaidh sin uile a-steach do bhagaichean-làimhe
  gaisgich agus gu litireil air falbh an sin ...
  Dh" fhaighnich Victor le iongnadh:
  - Ciamar a tha thu ga dhèanamh?
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  Chan eil thu a" tuigsinn a dhuine!
  Thuirt Charlotte gu loidsigeach:
  Uill, tha e ro fhada airson mìneachadh! Thig air èirich agus lean sinn! Bidh thu fhathast feumail mura h-eil thu airson a bhith air do ghearradh dheth
  ceann!
  Rinn Gerda gàire agus thuirt e:
  - Tha, agus sa bhad!
  Agus rug e air Victor le scruff na h-amhaich. Reub e gu furasta far an talamh e, agus ghiùlain e e.
  Chaidh an duine thairis agus bhuail e gun chuideachadh san adhar. Thog Charlotte an gunna aig Victor le a òrdagan rùisgte agus thilg i air e.
  Rug e gu fèin-ghluasadach air an armachd.
  Chrath an ceann ruadh le cead.
  - Chan e droch fhreagairt a th 'ann!
  Fhreagair Victor le osna:
  - Air dhòigh eile na bi beò!
  Chuir Gerda air a chasan e agus chrom e.
  - Thig còmhla rinn! Agus na biodh eagal ort ruith air falbh. Bidh sinn a" gluasad nas luaithe na am fear as luaithe san t-saoghal.
  Agus phut i Victor le inneal-ghunna.
  Chrom e a-null agus choisich e còmhla ris na caileagan. Bha e coltach ri cù air a bhualadh.
  Bhuail an nighean a casan, a" fàgail lorgan-coise rùisgte, gràsmhor anns an duslach. A bharrachd air an sin, thum Charlotte a casan ann am fuil.
  Tha e coltach nach do ghoid an dithis duine gun eagal a bhith orra. Agus tha iad cho sexy - dìreach dùbhlanach.
  Dh" fhaighnich Victor dha na nigheanan:
  - Cò thu?
  Fhreagair an gaisgeach ruadh le gàire:
  - Dè tha thu fhèin a 'smaoineachadh?
  Thilg an duine suas a làmhan.
  - Chan eil fhios agam! Ach tha thu cho sònraichte!
  Chrath Gerda, a" rùisg a fiaclan.
  - Is sinne an fheadhainn as urrainn do mharbhadh ... Ach anns a 'chùis sin is urrainn dhuinn duais a thoirt seachad. tha e mu thràth an urra riut fhèin!
  Bha Viktor a" gàireachdainn gu teagmhach.
  - Ciamar as urrainn dhomh a bhith feumail dha boireannaich cho fionnar mar thusa?
  Mar fhreagairt, thog Gerda a cas agus a-rithist rug i air sròn Victor le a corragan rùisgte agus bhrùth i tòrr na bu duilghe. Agus dh'èigh i:
  Chan e sinne na boireannaich agad! Bidh boireannaich a" reic sìol air a" mhargaidh!
  Chrath Charlotte.
  - Deas! Ach tha fios agad air tòrr! Mar eisimpleir, leithid artifact mar chlach ath-nuadhachadh!
  Chrath Victor agus thug e fa-near:
  - Is e clach glè ainneamh a tha seo. Agus tha frith-bhuaidhean aige. Faodaidh tu eadhon a bhith nad bhalach beag ma chumas tu nad làmhan airson ùine mhòr.
  A bharrachd air an sin, taobh a-muigh na sòn, bidh an fheadhainn a fhuair an leithid de dh'òigridh dìreach a 'bàsachadh. Agus taobh a-staigh na sòn, a 'tionndadh gu clann, bidh inbhich cuideachd a' call
  neartan agus sgilean, agus gu tric cuimhne inbheach.
  Chrath Gerda aonta.
  - Seadh, chuala sinn gu bheil taobh aig cloich na h-òige, agus nach 'eil buadhan taitneach. Ach, nuair a thèid a chur còmhla ri clach fortanach,
  agus le cuid de stuthan eile, faodaidh e duine taobh a-muigh na sòn a dhèanamh na shàr-dhuine òg neo-bhàsmhor agus gu bràth. Mar sin...
  Dhearbh Charlotte gu furasta:
  - Ma tha thu airson a bhith beò, cuidich sinn!
  Ghluais Victor agus dh'fhaighnich e:
  - Cò thusa co-dhiù?
  Thuirt Gerda le gàire:
  - Cha dèan eòlas a bharrachd ach do bheatha a ghiorrachadh!
  Dhearbh Charlotte:
  Chan eil againn ach barrachd adhbharan airson do mharbhadh!
  Stad Victor... Chaidh iad seachad air an dump fetid. Nuair a chunnaic cuid de na caileagan na caileagan, ruith iad thuca agus thòisich iad ri guidhe:
  - Thoir don dìlleachdan ... rùsg arain!
  Thog Charlotte pìos glainne le a òrdagan rùisgte agus thilg i e. Fhuair cnap a leum ro fhaisg air puing dìreach san t-sùil. Agus pìos glainne
  lot e an gas agus chaidh e a-steach don eanchainn. Thuit an t-uachdaran.
  Rinn Viktor feadan.
  - Ach! Gu math glic!
  Thug Gerda fa-near:
  - Chan urrainn dhuinn sin a dhèanamh!
  Chaidh Charlotte gu mòr.
  - Tha, bog mi am microbe!
  Thuirt Victor:
  - Is e so cuideachd an duine agus tha marbhadh cho an-iochdmhor !
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - No is dòcha a chaochladh. Na bhith an seo airson fàsmhorachd san t-saoghal eile bidh e tòrr nas fheàrr dha daoine gun dachaigh!
  Thuirt Gerda le gàire:
  - Deas! Carson a bu chòir scumbag a bhith beò ... Airson daonnachd, is e call beag a tha seo!
  Dearg ris:
  - Agus is dòcha prothaid!
  Cha tuirt Victor dad, a" smaoineachadh nach robh e na eisimpleir cho cudromach dha daonnachd, agus gum faodadh na bòidhchead crìoch a chuir air. Agus imichidh iad agus an cas-ruisgte, cruinn,
  flash sàilean pinc.
  Bha Victor a 'smaoineachadh carson nach eil eagal orra coiseachd casruisgte. Às deidh na h-uile, tha uimhir de dhiofar sheòrsaichean de ghalaran agus mhìrean agus salachar eile ann.
  Chuir an duine dàil air agus dh"fhaighnich e:
  - Agus carson a tha thu ... gun bhrògan!
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - Tha e nas fhasa a bhith beò casruisgte agus ...
  Thuirt Charlotte:
  - Chunnaic thu fein cho seòlta 's a chuir mi cùl ris a' bheum so !
  Chrath Viktor.
  - tòrr nas practaigeach. Ach carson nach eil do chasan a' fàs salach?
  Thuirt Gerda gu cruaidh:
  Chan eil dad a" giorrachadh beatha mar theanga fhada. Mar sin tha thu nas fheàrr dùnadh!
  Fhreagair Charlotte le fìor thòn:
  - Leis nach eil ar casan a" faicinn salachar ...
  Mar sin ràinig iad an taigh air a thrèigsinn. Bha cuideachd triuir chromagan òil ann. Cha robh na caileagan a' caitheamh ghathan orra. Leum Charlotte agus air itealaich
  rug i air sgriob nan cuip a bha air tuiteam sìos le a òrdagan rùisgte agus mar a bhuail i iad. Bha am buille làidir, agus sgàin na claigeann. Dhòirt fuil a-mach.
  Ghluais Gerda an treas cuspair le a sàilean lom, cruinn chun an smiogaid. thuit a ghiall. Agus thuit e marbh, agus thuit e na thosd.
  A-nis tha na caileagan a 'faireachdainn mar banrighrean.
  Rug an ceann ruadh air a" bhotal inc le a cas-rùisgte agus thilg i air a" bhalla e, ga bhriseadh. An uairsin dh'èigh i:
  - Is mise an duine as làidire san t-saoghal!
  Thilg an neach-crìochnachaidh fionn greim-bìdh a-mach air an uinneig agus rinn e squeak:
  - Daoine gun dachaigh air am bogadh anns an taigh beag!
  Agus rinn na nigheanan gàire àrd. Agus cha robh anns na gaisgich a-nis ach nigheanan - sàr-mhath.
  Thionndaidh Victor air ais chun an t-slighe a-mach. Ach rug Gerda a-rithist air leis an t-sròin fhada fhulangach agus tharraing e:
  - Gabh fois, a ghobhar! Bidh sinn gad cheasnachadh a-nis!
  Thuirt Viktor:
  - Chan eil fios agam càil!
  Bha sùilean emerald Charlotte a" lasadh.
  - Mar sin gheibh thu bàs!
  Chrath an duine... Thàinig an nighean bhàn thuige agus rug i air a ghualainn. Ghlan i a corragan agus rinn i caoineadh:
  - Inns na thuirt thu mu na stuthan Borov7
  Rinn Victor gàire:
  - Chan eil dad sònraichte! Tha e às an dèidh cuideachd ...
  Chrath Gerda.
  - faodaidh tu a cheasnachadh. Agus thusa sinn...
  Mhol Charlotte:
  Is dòcha nach cuir sinn às dha dìreach fhathast. Tha aon bheachd ann.
  Chrath an terminator fionn.
  Faodaidh sinn an-còmhnaidh cockroach a mharbhadh. Agus tha diofar bheachdan againn!
  Mhol an gaisgeach ruadh:
  - Feuchamaid clach a dh'fhuasgail urchair air an uair sin. AGUS...
  Fhreagair Gerda:
  - Tha sinn air feuchainn mu thràth, ach chan eil e ag obair an aghaidh nan ghathan. Dè na beachdan eile a tha ann?
  Mhol Charlotte le gàire:
  - An urrainn duinn innseadh dha mu'n obair a rinn sinn ?
  Fhreagair am blonde:
  - Na tilg neamhnaidean air beulaibh mhucan. Na toir an fhìrinn dha coin!
  Fhreagair Charlotte seo:
  "Is dòcha gum bi cuimhne aige air rudeigin an uairsin!" Tha e gun fheum faighneachd. Agus feumaidh sinn clach fortanach. An uairsin faodaidh e tionndadh a-mach gu math còmhla ri clachan eile.
  Chrath Gerda aonta.
  "An sin innsidh mi dha!" Leig leis suidhe agus èist.
  Agus thòisich am fear-crìochnachaidh fionn air sgeul fhighe;
  Bha neo-riaghailteachd a" snàgail a-mach à àite sam bith a" cuairteachadh nan nigheanan bho gach taobh. Bhris a" chlach agus bhuail i gu tric air na làmhan. Bha e coltach gun robh eadhon an èadhar mun cuairt a" reothadh agus a" fàs marbh. Aig an aon àm, bha na caileagan a 'faireachdainn àrdachadh ann an rèididheachd.
  Loisg i an èadhar, ag adhbhrachadh cothlamadh de nitrigin agus ocsaidean niuclas. Às an sin bha a h-uile càil air a shàthadh le ùrachadh iongantach a chuir an t-sròn gu mòr.
  - Feumaidh sinn faighinn a-mach às an seo! Thuirt Gerda.
  Dh"aontaich Charlotte.
  - Gabhamaid hyperfits agus feuchaidh sinn ri briseadh troimhe!
  Chuir na caileagan iad fhèin a-steach sa bhad le leaghan a lughdaicheas nochdadh rèididheachd. Bha e a" faireachdainn mar gum biodh na mìltean de sheilleanan rèidio-beò a" goid do chraiceann.
  Ghluais Gerda:
  - Rachamaid air adhart!
  Dh'aontaich Charlotte:
  - Tha! Cha robh mi airson a dhol seachad air an superanomaly seo a-rithist. Gu h-obann tha coltas ann air instinct creachaidh agus bheir e timcheall oirnn.
  Thug an neach-crìochnachaidh blonde fa-near:
  - Mar riaghailt, chan eil raointean mar sin leantainneach agus lorgaidh sinn beàrn.
  Chuimhnich an gruagach ruadh:
  - Is e am prìomh rud na crìochan a mhìneachadh gu ceart.
  Chan eil an tè mu dheireadh cho furasta a dhèanamh. Dh"fheuch cuid, a" dèanamh atharrais air sgrìobhadairean aig nach robh sgil phractaigeach, dìreach boltaichean is chnothan a thilgeil.
  Chan eil e earbsach, faodaidh iarann itealaich gun a bhith a 'slaodadh sìos agus a' tuiteam, ach brisidh e stuth organach.
  An seo feumaidh tu dòigh-obrach nas seòlta, bidh thu a" dòrtadh duslach breagha bho luaidhe àbhaisteach, ga thilgeil, agus an uairsin a" leantainn an gluasad as lugha de ghiùlan lanntair.
  Far a bheil an gath dìreach tha beàrn eadar na raointean neo-riaghailteach. Saidheans air a dhearbhadh le luchd-saidheans.
  San fharsaingeachd, carson a dh'fhàs sòn àbhaisteach Chernobyl gu h-obann cho cas - a 'briseadh laghan nàdair.
  Chan eil luchd-saidheans air freagairt shoilleir a thoirt dha seo. Agus bha connspaidean agus tràchdasan air an sgrìobhadh le ceudan de leabhraichean. Tha e math gun urrainn dha nigheanan leughadh le astar coimpiutair, air neo thionndaidheadh iad buidhe thairis air leabhraichean.
  Do sgrìobhadairean ficsean saidheans, tha an sòn cuideachd air a thighinn gu bhith na bhò airgid, ach tha iad fhathast a" sgrìobhadh rudeigin monotonously: ribeachan, farters, artifacts, mutants, bandits!
  Tha cuideigin a 'marbhadh cuideigin! Ach chan eil gràdh fìor-ghlan agus boireannaich eadhon a 'fàileadh! Ach tha cogadh boireann!
  Rinn na caileagan an slighe gu slaodach, a 'ruighinn tron adhair chrith. An uairsin chaidh teas a thoirt dhaibh gu h-obann san aghaidh, mar gum biodh cuideigin air teasachadh a chuir air dòigh.
  Bha inneal beag sònraichte aig na scouts òga, agus tha luaidhe no iarann anns an raon na smugaid ri lorg.
  Sreath tana de dhuslach a" frasadh ann an sealladh flashlight. Airson a" chiad deich meatairean bha an neo-riaghailteachd làidir.
  An uairsin, mar a thàinig na caileagan air adhart, thòisich cuid de sgàinidhean a 'nochdadh san raon. Bha na scouts a" cumail sùil gheur air an dlùth.
  - Tha! Mhothaich Charlotte.
  - Faodaidh tu falbh.
  - Feuch sinn e! Thug Gerda taic dhi.
  Bha na caileagan a" dol air adhart air an loidhne. Air thoiseach bha coltas clach-chreachainn, agus b" fheudar dhomh ceum a chuir ris gu follaiseach gus nach bithinn a" suirghe a-staigh.
  Gu h-obann rinn an èadhar osna, agus chaidh na scouts a dhùsgadh le sruthan eabar.
  - Tha e coltach gu bheil i a 'faireachdainn ar treòrachaidh. Mhothaich Gerda.
  Chaidh Charlotte gu mòr.
  - 'S dòcha! Bruidhinn nas sàmhaiche.
  Lean na caileagan a 'gluasad. Gu h-obann, chaidh am meatailt pulverized a-steach gu crith. An uairsin chuir e iongnadh air, is ann dìreach mar thoradh air comasachd lùth-chleasachd nach do thuit na nigheanan.
  Bha an griola trusaidh a bha na sheasamh air a thaobh air a reubadh às a chèile, agus na pìosan air am pasgadh ann an lace eireachdail. Ach tha an t-slighe air adhart air fàs beagan nas fharsainge.
  Tha am feur air seargadh, tha an talamh coltach ri cataclysm seismic. Air thoiseach air an trannsa, chaidh an t-slighe a bhacadh gu h-obann le feansa concrait.
  Dìrich a-null, cha robh e comasach, bho os cionn na sòn neo-riaghailteach a" toirt anail gu bàs.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Chan eil e ciallach tionndadh air ais. Tha sinn air a dhol ro fhada agus chan eil fios an lorg sinn beàrn eile. Tha mi a 'moladh a bhith a' sèideadh suas le grenade.
  - Carson, mas urrainn dhut a phronnadh le buille de Ross-karate. Thuirt Gerda.
  Rinn Charlotte gàire.
  - Tha thu cinnteach gu bheil an fheansa gu math tiugh.
  Thug an neach-crìochnachaidh blonde fa-near:
  - Tha puingean lùth sònraichte ann an cruadhtan a leigeas le briseadh tron structar gu lèir. Tha, agus cha dèan trèanadh chasan dochann.
  Thug an gaisgeach ruadh an aire gu cruaidh:
  - An uairsin tha mi còmhla riut.
  Gus nach milleadh iad na brògan, thug na caileagan air falbh am bòtannan, agus le an casan gràsmhor, mar ìomhaighean de sheann mhaighstirean, thòisich iad a 'bualadh a-steach don chruadhtan.
  Gu h-iongantach, bha an casan tana, lomnochd air an trèanadh cho math 's gu robh e coltach gu robh iad air am bualadh le bàraichean-feannag stàilinn.
  Bho leanabas, fhuair na caileagan trèanadh sabaid, agus sin dhaibh còig air fhichead ceudameatair de chruadhtan.
  Bha am balla còmhdaichte le sgàinidhean, an dèidh beagan dhiog thuit e.
  Ged a bha na casan a 'cromadh beagan bho chonnachadh, fuil a' dol troimhe, bha na scouts toilichte.
  Dh'èigh Charlotte:
  - Bhris sinn troimhe leat!
  Dhearbh Gerda:
  - Aig an aon àm agus blàthachadh! -
  Dh'fhàs e spòrsail dha na bòidhchead òga, cha robh ach an aghaidhean a 'tughadh bho fheusagan Dushman agus breug-riochd.
  Bha an t-slighe eile na b 'fhasa, bha na caileagan mar-thà air ionnsachadh eadar-dhealachadh a dhèanamh air crìochan an neo-riaghailteachd a-mhàin le bhith a' tionndadh solais.
  Cha robh agad ach an flashlight a chuir air agus chitheadh tu a h-uile càil. Fìor, bha agam ri coiseachd airson timcheall air leth cilemeatair, a "lùbadh thairis, a" dol thairis air loidhne cunnartach: chaidh an trannsa a chaolachadh a-rithist.
  - An do dh'òl thu Gerd a-riamh? dh'fhaighnich Charlotte.
  Fhreagair am blonde:
  - Chan eil! Fìor, thug iad a-steach deoch làidir dhomh gus sùil a thoirt air freagairt na bodhaig ri deoch làidir.
  Bhuail an ceann ruadh.
  - Agus ciamar?
  Fhreagair Gerda gu h-onarach:
  - Bidh an ceann a 'goirteachadh, bidh na caolain a' tionndadh a-mach. Thug iad mion-capsailean meud muilt. Mheudaich iad an corp an aghaidh alcol.
  Ged is peacadh an mhisg, cha n-urrainn thu dheanamh as a aonais ann an ìnnleachd.
  Rinn Charlotte gàire.
  - peacadh eile ! Mar sin às deidh a h-uile càil, bidh na sagartan ag òl! Agus san fharsaingeachd, ma thèid sinn a-steach do neo-riaghailteachd, gheibh sinn eòlas air hangover, dìreach mìle uair nas làidire.
  Chaidh bàrr an raidhfil ionnsaigh AKM a-steach don neo-riaghailteachd gun fhiosta agus chrom e beagan. B" fheudar dhomh a shìneadh a-mach. Dhòirt uisge bho shuas, le boinneagan mòra, gu math blàth.
  Taobh a-staigh an neo-riaghailteachd, bha iad dìreach a" sgàineadh agus a" falmhachadh. Chaidh gàrradh sgudail a chàrnadh seachad air: air an tionndadh, làraidhean mangled, tractaran, pìosan de uidheamachd àiteachais trom, baraillean meirgeach.
  Taobh a-muigh an taigh-bathair, a 'toirt aire don chùl-raon marbhtach, shuidh snàgaire, turtar criostail dearg le ceann siorc. Dh"ith i meatailt gun duilgheadas sam bith, agus tha a spògan rudeigin eadar claw crùbag, spògan tìgear.
  - Rifulik! Thuirt Charlotte.
  Dhearbh Gerda:
  - Measgachadh cruth beatha neo-phròtain de quartz agus lithium.
  Dh'èigh an gaisgeach ruadh:
  - Na aghaidh, is dòcha gu bheil na buill-airm againn gun chumhachd.
  Shrug am fionn.
  - Chan eil fhios agam! An fheadhainn a loisg air a leithid de chreutair, mar riaghailt, cha do mhair. Fìor, carson a tha feum aige air ar feòil phròtain, tha e nas dualtaiche cuirm a dhèanamh air gunna-inneal.
  Thug Charlotte rabhadh:
  - Na luathaich an gluasad, brosnaichidh e rifulika.
  Tha na caileagan fhathast rèidh, ach a 'gluasad nas luaithe agus nas luaithe. Fìor, cha b 'fhada gus an do thuit iad air uèir bhiorach. Dh'fheumadh i a bhith air a gearradh.
  Dhèilig na caileagan ri seo gu foirfe, gu proifeasanta a" seachnadh creachadh.
  An deidh beagan cheuman, thuirt Tearlach ann an cluais Gerda : - Seall, a ghràidh, seo a' chiad duais againn.
  Chomharraich i clach le dath lemon.
  Fhreagair am fear blonde terminator:
  - Chan eil dad sònraichte, is e seo an artifact "kulesh" as cumanta. Barrachd air mìle dolar, chan urrainn dhut a chuideachadh.
  Chrath an ceann ruadh.
  Is dòcha eadhon nas lugha, ach chan eil sin dona nas motha.
  Thòisich an neo-riaghailteachd timcheall nan nigheanan a" tighinn beò, thug i a-mach fuaim squeaky sònraichte, a" reubadh an druma cluaise.
  Bha e thar beachd cluais an duine, ach chuala na caileagan e.
  - Tha dragh air an diabhal! Mhothaich Charlotte.
  Dhearbh Gerda:
  - Ged a tha thu an seo air iomall an dubh-aigein, na labhair mu dheidhinn neo-ghlan.
  Dh' eirich an gaisgeach ruadh :
  - Siuthad!
  Mheudaich an t-sròin agus an teas gu mòr, dh" fhuasgail boinneagan uisge mus ruigeadh iad an talamh, thòisich am feur air dathan atharrachadh, agus nochd soilleireachd aig a" chrìch.
  San fharsaingeachd, tha an sealladh an dà chuid brèagha agus uamhasach. Choimhead na caileagan air ais air an reefulik, bha e gu math fada air falbh mar-thà, ach bha e coltach gu robh e air ithe, cha do ràinig an "grunt" na cluasan mothachail aca.
  Shocraich na scouts oir feumaidh an ceò seo tighinn gu crìch mu dheireadh.
  Thuirt Gerda gu loidsigeach:
  "Chan urrainn dhut feachd mòr a thoirt an seo!" Bidh sinn a" sgrios an dà chuid daoine agus uidheamachd, seall.
  Gu dearbh, nochd heileacoptair MI-8 anns na speuran, a 'toirt fa-near don raon, thòisich e a' sreap, ach bha e ro fhadalach. Bhiodh teantaichean blurry a" ruith thuige agus gan pasgadh timcheall a" chàir.
  Thachd "pinwheel" agus thòisich e air tuiteam. Sguir an propeller a thionndadh, ach chaidh an inneal fodha gu slaodach, mar gum biodh e ann an uisge. Air an t-slighe, thionndaidh i gu bhith na sheòrsa de bhocsa.
  Ach, cha robh na caileagan cho measail air an t-sealladh seo agus iad a 'feuchainn ri faighinn a-mach às an raon cunnart. Shèid èadhar teth nan aghaidhean, a" togail lannan feòir, duslach, molagan ann an crith.
  Bha sùilean nan nigheanan, gu nàdarrach sapphire ann an Gerda, ach air am peantadh fo dhonn, agus emerald ann an Charlotte, deòir. An uairsin chaidh sgaoileadh tron talamh, bhuail clisgeadh dealain.
  Rinn na caileagan gàire. Ruith sinn beagan. An uairsin dh'fhàs e gu tur dona, gu h-obann dh'fhàs an ùir mar ìm agus bòtannan glued.
  An uairsin thàinig bàs marbhtach bho shuas, bhrùth an sòn na caileagan gu làr.
  "Tha e coltach gu bheil sinn ann airson kiddyk mòr," thuirt Charlotte.
  Dh"èigh am fionn:
  - Dean aithreachas mus bi e ro fhadalach !
  Thog an ceann ruadh:
  - Chan e, Gerda, chan eil mi airson bàsachadh fo thràilleachd spioradail. A bharrachd air an sin, dè a bheir ort smaoineachadh gu bheil bàs a" feitheamh oirnn.
  Dh'aontaich am fionn.
  - Tha mi an dòchas nach eil! 'S duilich am bàs cho òg. Cha robh tìde agam dad a dhèanamh airson an Motherland.
  Rinn Charlotte srann gu tàireil.
  - Cha do mharbh i i! Tha agam air mo chunntas, tha snaidhpear ann co-dhiù.
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Agus cha do ghabh thu pàirt ann an obair armachd.
  Dhearbh an dearg gu furasta:
  - Chan eil! Chaidh aire a thoirt dhòmhsa, mar thusa, airson cùisean nas cudromaiche. Chan eil ach dithis againn anns an dùthaich gu lèir.
  Chrath an terminator fionn.
  - Mar sin tha feum agam air aon airson clann a bhreith bhuaithe.
  Rinn an gaisgeach ruadh-bhog :
  - Chan eil fios agam gu cinnteach! Is dòcha gu bheil e do-dhèanta dhuinn a bhith trom le leanabh sìmplidh.
  Mu dheireadh thàinig na heileacoptairean sìos thuca, ruith dà reefulik suas thuca. Nuair a chunnaic iad iarann ùr, chaidh iad air adhart gu biadh creachaidh.
  - Dè an fheachd uamhasach a dh" fheumas tu a bhith a" reubadh iarann cho làidir. Mhothaich Gerda.
  - Tha metabolism eadar-dhealaichte aca le in-ghabhail ultra-radaigeach. Thuirt Charlotte.
  Chlisg am fionn:
  - Ach, mar nach biodh iad a' gob suas ar n-airm. Tha milleanan dolar leisg a thilgeil air falbh.
  Rinn na caileagan sgrùdadh air an dubhaig le sgian, turas no dhà steig na sgeinean, ach chaidh a bàrr a reubadh dheth. An uairsin, a 'tilgeil ball plastaig, lorg iad gu robh an ùir nas fhaide air adhart gu bhith àbhaisteach.
  - Tha e math gu bheil camouflage sìmplidh againn air ar casan, chan eil e duilich a ghearradh. Thuirt Charlotte.
  Ghabh Gerda e agus dh"fhuilig e:
  - Feumaidh mi dàibheadh mar iasg dha-rìribh, ach leum.
  Thug an dearg sùil gu gnìomhach:
  - Chaidh ionnsachadh dhuinn leum bho shuidheachadh sam bith, is urrainn dhuinn a làimhseachadh.
  Thug am blonde fa-near gu làidir:
  - Ann an cogadh, tha ullachadh math mar èadhar airson na sgamhanan, bidh droch mheasgachadh de ghasaichean a" crùbadh agus a" marbhadh!
  Gheàrr na caileagan am bòtannan, chuir iad stad air beagan agus leum iad gu sgiobalta. Cha mhòr nach do stad Gerda a-rithist, sgrìob i a cas.
  A-nis tha an trannsa air fàs tòrr nas fharsainge agus dh'fhaodadh na caileagan faighinn a-mach às. Ghluais na scouts gu slaodach, gus, mu dheireadh, stad an neo-riaghailteachd a 'gluasad.
  Thuirt Charlotte le sealladh toilichte:
  - Piuthar beò! Agus bha mi a" smaoineachadh gun robh a h-uile duine sgìth.
  Thug Gerda fa-near gu loidsigeach:
  - A-nis feumaidh sinn bòtannan a lorg, air neo tha ar casan ro bhrèagha airson feusag Mujahideen.
  Dh" aontaich an Ceann ruadh le seo:
  - Bidh sinn dìreach a" stèidheachadh ambush agus a" càineadh cuideigin.
  Chuir am fionn a cnap.
  - Ma lorgas sinn e!
  Cho-dhùin na caileagan, a dh'aindeoin an luchd, a dhol airson ruith, gu h-àraidh ann an cabhaig, gus nach biodh fuaim ann. Thog an èisteachd deònach an losgadh bhon taobh dheas.
  - Sin rudeigin! Tha e coltach ri sealg no disassembly. Mhothaich Charlotte.
  Ghabh na caileagan ceum, chaidh iad seachad air a' chnoc, às an sin chaidh sealladh, rathad, fhosgladh suas. Chualas feart fuaim Jaguar thairis air.
  Leum an càr cumhachdach ochd-suidheachain seo a-mach às a" chùl nuair a bha e làn fhàs le coille. Shuidh e dusan seòrsa ann an seacaid leathair agus armachd.
  Bha aghaidhean dòrainneach agus cinn air an crathadh a" brathadh bandits, bha tatùthan aig cuid dhiubh air an làmhan. Agus bha tatù air aodann aig an fhear a bu mhotha. Bha e coltach ri villain comic book.
  - 'N uair a tha neach gu h-ealamh a' toirt sealladh uaibhreach air fein, tha so 'na chomharradh cinnteach air anmhuinneachd spioradail. Mhothaich Charlotte.
  - Is dòcha gu bheil am madadh-allaidh ann an aodach chaorach cho uamhasach, agus chan e a 'chaora ann an craiceann madadh-allaidh! Lean Gerda air adhart.
  Bha na còmhlan-ciùil armaichte le PKU - gunna-inneal Kalashnikov leasaichte. Dh" fhaodadh na peilearan 14.7mm aige rabhaidhean nan nigheanan a tholladh.
  Ach, a rèir an t-seacaid àbhaisteach, bha armachd aotrom, ach fìor làidir aig na caileagan air an dèanamh le titanium hydrohydrogen, trì tursan nas làidire na titanium nàdarrach, dà uair gu leth nas aotroime.
  Fìor, tha an leithid de phost slabhraidh a 'cosg mar tanca T-90 gu lèir. Ach bualadh orra le peilear cho mòr, cha b 'urrainn dha eadhon cnàmhan làidir nan nigheanan cur an aghaidh.
  Ach chan eil "Kalashnikov" no "Abakan" uamhasach bho astar sam bith. Bha an ceannard, mar a bha e an-còmhnaidh, mallaichte.
  - An sin dh' innis a' chuthag dhuinn gu'n robh dà fheadan a' snàgadh. Feumaidh tu an cagnadh suas.
  Mar fhreagairt air caoineadh fiadhaich:
  - Cha'n 'eil anns a' bhogha bastard, ach tha puing ann. Cha d'thainig ach rud 's cha d' fhuair e greim air an t-sleagh.
  Mar an ceudna fàsach air a mheasgadh le draosdachd:
  - Is iad sin Arabs, a tha a" ciallachadh gu bheil coltas gu bheil "uaine" agus dope aca.
  Cho-dhùin Charlotte an AKM a losgadh. Is e prìomh ana-cothrom an inneil an ìre mhath mòr de pheilearan a sgaoileadh, gu sònraichte aig astaran fada. Fìor, ma chleachdas tu chan e inbhe 7.62, ach 5.45, bidh an cruinneas ag àrdachadh.
  Tha cinn brùideil nam bandits fosgailte. Dh'fhosgail Charlotte teine, agus thòisich Maria, mar a bha e an-còmhnaidh, ri ùrnaigh. Chaidh ceithir meirleach a mharbhadh sa bhad. Dh'èigh fear dhiubh:
  -... eud!
  Tha bandits air an comharrachadh le freagairt instinctive. Chan eil e soilleir cò às a tha iad a 'losgadh, tha e nas fheàrr a bhith a' slaodadh sìos agus a 'laighe sìos, ach tha an stiùiriche, gun teagamh, air grenade FU-12 a ghlacadh, cuideachd le sgaoileadh suas ri dà cheud meatair, ach le in-ghabhail uranium air. na truinnsearan agus stuthan-spreadhaidh nas cumhachdaiche.
  Agus càite an do chladhaich e e, oir chan eil iad sin ach ann an seirbheis le feachdan sònraichte na Ruis. Loisg Gerda, bhuail a peilear dìreach meadhan an grenade.
  Shèid e gu h-uamhasach, chan e FU-12 F-1. Bha na còmhlan-ciùil tòimhseach, agus chaidh an Jaguar, an dèidh smachd a chall, a lùghdachadh mean air mhean. Chàin an dràibhear air na breicichean ann an sròn a' bhàis.
  Sguir am brand-bhiast cumhachdach. Ruith caileagan aig a h-uile astar suas rithe. Bha aon duine deug ann còmhla ris an dràibhear. Bha iad a" coimhead uamhasach air am bualadh.
  Thòisich Charlotte air na pocannan a sgrùdadh. Bha ùidh aice sa mhòr-chuid ann an artifacts. Rinn i sgrùdadh orra gu faiceallach. A bharrachd air an "kulesh" is e an artifact as cumanta a tha comasach air deàrrsadh san dorchadas agus bataraidh beag ath-lìonadh.
  A bharrachd air an sin, chaill a 'chlach seo a cuid seilbh dìreach bliadhna an dèidh dha an raon fhàgail. Am measg rudan luachmhor eile bha paidhir "Cutters" comasach air gearradh tro stàilinn alloyed.
  Feumaidh iad a bhith còmhdaichte le clòimh, air dhòigh eile loisgidh meatailt a 'chàir. Bha clach pinc "Love" an seo, a tha a 'meudachadh comas fireann gu mòr, agus gu math luachmhor anns a' chrios "Sgiath", a tha a 'neodachadh buaidh rèididheachd àbhaisteach.
  - Nach do chruinnich na meirleach so uile ? dh'fhaighnich Gerda dhi fhèin.
  Fhreagair Charlotte:
  - Chan e, is coltaiche gun tug iad bho luchd-brathaidh e.
  Dh"fhaighnich am fionn gu naive:
  - Agus ciod a rinn iad riu ?
  Dh'èigh an ceann ruadh:
  - Air a mharbhadh! Dè eile! Agus tha e math mura robh e roimhe sin gun chràdh. Tha àiteachan falaich aig cuid de luchd-brathaidh a" feitheamh ri prìsean swag èirigh.
  A bharrachd air an sin, às deidh a h-uile càil, chan eil luchd-saidheans a "suidhe gu seòlta. Tha iad a" coimhead airson dòighean air feartan artifacts a neartachadh agus gu sònraichte am beatha sgeilp a leudachadh taobh a-muigh na sòn.
  - Tha fios agam air! Lìon sùilean Gerda le deòir. "Ach thachair rudeigin dhomh. Thàinig mi fhèin gu bhith na mhortair, bhàsaich seachdnar bhon urchair agam.
  Cha toir mi mathanas dhomh fhèin gu bràth airson seo. Bha e mar shreang a' briseadh a'm' anam.
  Rinn Charlotte gàire.
  - Uill, carson a tha thu cho gòrach.
  Dh"èigh am fionn:
  - Eaglais an aghaidh fòirneart.
  Thill an ceann ruadh uile-fhiosrach air ais:
  - A bheil e? Chan e peacadh a th" ann am marbhadh villain. An t-eadar-theangachadh litireil o'n Eabhra, àithne na sèathamh àithne Na dean mortadh : tha i a' fuaimneachadh ; na dean olc !
  Is e sin, chan eil e math ach daoine math a mharbhadh, agus feumar olc a pheanasachadh.
  Thuirt Gerda gu sgiobalta:
  Ach cha do lean Iosa fhèin seo.
  Fhreagair Charlotte:
  - Uill chan eil! Cha b'e neach-sìthiche a bh' ann an Dia neo-thruaillidh. Anns an t-Seann Tiomnadh, bha Crìosd air a choimeas ri Rìgh Daibhidh, agus bha e na ghaisgeach mòr.
  Tha Iosa fèin ag ràdh - Cha tug mise sìth gu talamh, ach claidheamh. Is e droch thùs fuil lecher. Seadh, a bharrachd air an sin, mus deach a chorp a-steach, a bhith an aghaidh Ieh `obhah, chuir Iosa seachad binn bàis, dh" òrduich e cuir às do Amialikan gu lèir, loisg e Sodom agus Gomorrah.
  Is e sin, feumaidh ceartas peanas an uilc. Cò na meirleachan ionadail? Thugs bho scumbags, fògarraich bho àiteachan grèim, maniacs a tha air an liosta a tha ag iarraidh eadar-nàiseanta, dìreach na ceannaircich a ghlacas sinn.
  Is e sin, tha e olc, agus air sgàth math bu chòir a sgrios. Is e droch thobar fuil luchd-brathaidh, thuirt Iosa.
  Thiormaich na deòir ann an sùilean Gerda. Dh'fhaighnich i le iongnadh:
  - Ciamar a tha fios agad air an sgriobtur cho math ?
  Fhreagair Charlotte gu h-onarach:
  - Uill, mar a bhith a 'fuireach ann an dùthaich gu foirmeil Orthodox agus gun a bhith eòlach air a' cheisteachan. Ach feumaidh eòlas a bhith air a chuir an sàs gu ciallach gus nach seas e ri sàmhchair uamhasach Fianaisean Iehòbha.
  Chrath am fionn.
  - Tha fios agam air an roinn seo! Chan eil iad ag aithneachadh Crìosd mar Dhia. Ach, chan eil e inntinneach dhomh a bhith a" bruidhinn mu heretics, chan ann dhutsa.
  Dh'aontaich Dearg.
  Feuch an càraich sinn an càr an toiseach.
  Chaidh an càr a mhilleadh beagan, bha lannan meatailt air na h-oirean aige, agus bha an gunna-inneal, aig nach robh ùine airson losgadh, air a luchdachadh le teip ùr.
  - Mharbh mi an inneal gunner an toiseach. Rinn Charlotte bòstadh.
  - Gu loidsigeach! A-nis feuchaidh sinn ri tòiseachadh. - Lorg na bòtannan ceart. Bha Gerda tàmailteach a bhith a" feuchainn air brògan às deidh casan meirleach fàileadh.
  Bha i dìreach dìmeas, a bharrachd air Charlotte. Chaidh na caileagan dhan allt agus nigh iad am bòtannan. Bha iad beagan ro mhòr, ach an dèidh beagan smaoineachaidh tharraing iad air aodach-coise.
  Chan eil e gu math goireasach, ach nuair a bhios iad a" dèanamh ùrnaighean, cha bhith na seunan aca a" tarraing cus aire. A-nis, às deidh dha na caileagan na cuirp a leigeil a-steach don dìg, b" urrainn dhaibh draibheadh air cuibhlichean.
  Ach, tog, tarraing aire chreutairean eile: radain-choineanaich. B' e mutation sinistr a bh' ann, measgachadh de radain cumanta agus geàrran. Is e dìomhaireachd a th" ann mar a fhuair na gnèithean sin air adhart eadar-ghluasad, ach thionndaidh e a-mach gu bhith na mheasgachadh gu math sinister le fiaclan puinnseanta.
  Ruith na coineanaich a-mach air an rathad. Bha co-dhiù leth-cheud dhiubh ann, feadhainn mhòr cho mòr ri cù. Chrom iad am fiaclan cho tana ri snàthadan.
  Gu math tric bha iad a 'briseadh, ach an dèidh latha no dhà dh'fhàs feadhainn ùra. Tha an corp fhèin dubharach, dìreach an cùl agus earball lusach, cha mhòr coltach ri sionnach. Taobh a-muigh na sòn, bhathas a 'cur luach air bian mar sin.
  Gu sònraichte na boireannaich. Ach bha na h-ainmhidhean fèin ro-dheas agus geur, cha do rinn iad dìmeas air giùlan. A bharrachd air an sin, fhuair iad eòlas sgiobalta sònraichte bho radain.
  Mar eisimpleir, is dòcha nach bi corp marbh cho blasta, ach tha e sàbhailte, ach ann an sòn nam marbh ...
  - Uill, dè a nì thu leotha! dh'fhaighnich Gerda.
  Fhreagair Charlotte le cinnt:
  - Leig leinn losgadh agus gearradh dheth na h-earbaill! Bidh rudeigin ri reic.
  Bha am fionn teagmhach::
  Carson a tha feum againn air airgead. Thug an FSB airgead dhuinn, agus lorgadh trithead mìle bonn uaine ann am pòcaidean nan còmhlan.
  Rinn an ceann ruadh gàire.
  - Tha! Mhothaich mi gur fheàrr leis na ceannaircich agus am mafia an dolar na an euro, a dh'aindeoin an eadar-dhealachaidh anns an ìre iomlaid.
  Dolar glic às deidh cridheachan na bandits
  An fheadhainn a tha airson an Ruis a sgrios!
  Tha an nota-banca borb, airgead dìosganaich
  Bidh mercenary a" faighinn a mharbhadh!
  
  A" tarraing fuil thuige fhèin agus gràineileachd
  Chan ann airson dad an dath uaine air sùilean trioblaid!
  Biodh caoimhneas agus ionracas anns a' chridhe
  Nach toir sinn do aislingean gu buil!
  . CAIBIDEIL #3
  Leughadh le Charlotte.
  - Cò na dàin? - dh"fhaighnich Gerda
  - Sgrìobh mi fhìn e! - Fhreagair an gruagach ruadh.
  Rinn am fionn gàire.
  - Deagh bheachd. Agus as cudromaiche buileach, tha e fìor agus fìor. Ach tha thu ceart, le bhith a" reic swag a bharrachd leigidh sin leinn eòlas prothaideach a dhèanamh am measg luchd-reic.
  Thug na caileagan leis na radain aig a' ghunna, agus loisg iad air volley. Feumaidh tu losgadh a-mhàin sa cheann, leis gu bheil an corp air ath-nuadhachadh gu furasta, cha mhòr nach eil eadhon fuil uaine steigeach a "sruthadh a-mach.
  Bhris am peilear claigeann deich uilebheistean. Thuit iad, thòisich cuid eile air ruith.
  - Wow, agus sa bhad chuir iad luach air ar cumhachd sabaid.
  - Cha'n iad sin coin phearsonta a dhìreas air thoiseach. Ach, chaidh an losgadh cho mòr mar-thà, gheàrr iad cuideachd na h-earbaill aca dìreach beagan nas miosa na an fheadhainn coineanach. Mhothaich Gerda.
  - Is e earbaill sionnaich radan as luachmhoire. Bidh iad a' pàigheadh trì tursan nas motha na airson sables. - Charlotte Burknual.
  Chrath am fionn.
  - Tha iad ag ràdh gum faod am bian aca dath atharrachadh.
  Loisg na caileagan air deich radain eile. An uairsin chaidh iad sìos an staidhre. Chaidh earbaill lus a ghearradh dheth le gluasadan misneachail.
  - Bi faiceallach le d "fhiaclan, ann am prionnsapal tha antidote ann airson am puinnsean aca, ach cosgaidh e mìle ochd ceud dolar airson ampoule. Thug Charlotte rabhadh.
  Thug Gerda fa-near:
  - Cha deach mo theagasg na bu mhiosa na thusa. A thuilleadh air an sin, ma bhios na fiaclan a 'briseadh dheth agus a' fuireach anns a 'bhodhaig, bidh fìor phròiseas sèididh ann.
  "Gu math goirt, ged a tha na cuirp againn làidir agus chan eil iad cho furasta an galar. - chuir e am fionn.
  Bha na caileagan mu thràth a' dèanamh air a' chàr nuair a nochd na coin-dhubh. Chan eil mòran, timcheall air còig-deug. Cuideachd a rèir coltais a 'tarraing losgadh.
  - An e truas urchair a chaitheamh orra? Mhothaich Charlotte.
  Dhearbh Gerda:
  - Ged nach eil iad puinnseanta, bidh iad a" bìdeadh, agus faodaidh iad galar a ghabhail le saoidhean. Nach slaod sinn iad le dagaichean gus nach tèid cartridean fèin-ghluasadach a ghluasad gun dad.
  -Cha 'n fhaigh ach an neach a dh' ionndrainneas, sgàineadh, air an aghaidh ! Mhol Charlotte.
  Rinn am fionn gàire.
  - Agus tha tòrr òige agad.
  Loisg na caileagan bhon TT-100 leasaichte. Tha na tomhasan, an ath-ghairm agus an inbhe nas lugha na an fheadhainn aig TT traidiseanta, agus tha an fheachd marbhtach agus an ìre teine nas àirde air sgàth dealbhadh sònraichte muzzle.
  Agus solar de fhichead cruinn am baraille. Chan e losgadh, ach spòrsail. Gun a bhith a 'cosg aon pheilear a bharrachd, bhris na caileagan cinn chon-eun.
  Fìor, às deidh sin chualas treud eile a" tighinn faisg.
  - Tha fios agad! Mhol Charlotte. Na caith sinn ammo orra.
  Dhearbh Gerda:
  - Tha sinn, nam bheachd-sa, gu leòr armachd meirleach. Tha, agus TT-100, faodaidh tu cha mhòr dath sam bith a ghluasad.
  Choed Charlotte:
  - A h-uile h-aon, chan eil e inntinneach dhuinn. Cuireamaid ar n-asail an cunnart, agus coinnichidh sinn iad gun ni air bith ach sgeinean.
  Chrath am fionn, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha fuaimean tarraingeach, ach a bheil còir againn air cunnart falamh.
  Fhreagair am fear ruadh:
  - Nuair a rinn sinn trèanadh aig sgoil FSB, cha robh sinn ann an cunnart bàs no droch leòn. Agus seo cothrom math deuchainn a dhèanamh ort fhèin.
  Rinn Gerda gàire:
  - Co-dhiù, is e bìdeadh san asal an dòigh as fheàrr le coin-brèige. Mu dheidhinn seo eadhon ann an cuimhneachain a 'chiad stalcairean, mar a chanadh iad riutha fhèin an toiseach, tha e air a mhìneachadh.
  Chrath Charlotte.
  - Farter a 'fuaimeachadh nas bòidhche agus mèirlich! A-nis leig dhuinn na sgeinean fhaighinn.
  Sheas na caileagan cùl ri cùl, bha co-dhiù trithead cù-brèige ann. Cha robh an t-sabaid gu bhith furasta.
  Gu h-obann, thilg Charlotte a biodag air a 'chù as fhaisge, ga bhualadh dìreach san amhaich. Agus an uairsin chaidh a fàgail gun armachd. Leum a dh"ionnsaigh nan coin, buille làidir do cheann a" choin.
  Thuit am beathach clisgeadh. An uairsin lòn, mar ladhar san t-sùil, punch sa ghiall. Bidh an nighean a" bualadh mar òrd, bidh a fiaclan a" crùbadh mar phògan tioram.
  Bidh Gerda a' ruith às a dèidh, casan brisg na h-ìghne a' tilgeadh dheth na fireannaich. Bidh coin a 'tuiteam, a' rolladh thairis. Bheir buille le biodag buaidh air an sgòrnan.
  - Air buille làidir, feumaidh tu tiodhlac! Thuirt Charlotte.
  - Cò nach buail, bidh e air chall! Chuir Charlotte ris.
  Dhealaich na caileagan dòighean. Leum Charlotte àrd, rinn i cuibhle prìne, ag itealaich thairis air cinn, leag i sìos trì coin ann an leum. Gheàrr i fear thairis air an amhaich, a 'gearradh dheth a ceann.
  Rinn Gerda a-rithist an gluasad, a 'leagail ceithir, agus a' crìochnachadh le buille don chridhe. Fìor, b 'urrainn don chù a sgrìobadh beagan.
  Dh"èigh am fionn:
  - Galla salach.
  Dearg ceartachadh:
  - Feumaidh mi a ràdh galla.
  - Cha 'n 'eil e sìobhalta eadhon cù mar sin a ghairm.
  Dh'èigh Charlotte:
  - Ach craicte.
  Bha na coin gu mòr airson na caileagan a bhìdeadh air an asal. Mar as trice bidh seacaidean armachd air farters agus bandits agus chan urrainn dhut dìreach bìdeadh troimhe. Agus bidh na pants nas taine.
  Chuir Gerda san t-sùil e, agus shàth Charlotte a corragan le aon làimh, agus chleachd i am biodag leis an làimh eile.
  Dh"èigh am fionn:
  - Sin e, a-nis dè?
  Thug Redhead fa-near:
  - Thilg sinn sgeinean air a 'cheann, agus mar sin is dòcha gu bheil e nas fheàrr sa chiste.
  Rinn na caileagan a-rithist an gluasad, bha coin gòrach gòrach gu tur gun instinct seòlta agus fèin-ghlèidhte. Choisich iad air adhart, ruith iad, bha na geansaidhean aca ro-innseach.
  Agus thug a h-uile duine beagan sgrìob dha Charlotte leis na spuirean aca.
  Thuirt dearg:
  - Chan e, tha beàrnan anns an ullachadh againn. Agus gu h-obann bhiodh e na chreutairean le spuirean fìor phuinnseanta.
  Dh"èigh am fionn:
  - Ciamar a tha na radain ?
  - Mar sin biodh e! Air an t-slighe, tha na snàthadan aca nas làidire na stàilinn. creutairean gu math neònach.
  - Anns an fharsaingeachd, rudeigin de iomadh diofar derivatives bho radain.
  Gheàrr Charlotte ceann eile dhith nuair a choisich i, agus bhris i druim a" choin. Cha robh Gerda idir na b" ìsle na i.
  Thuirt am fionn le gàire:
  - Uile leis nach bi rèididheachd a "marbhadh radain, ach gan dèanamh eadhon nas làidire agus nas so-dhèanta. Tha e coltach ri dystopia. Is dòcha gun toir cogadh niùclasach gu buil seòrsa de shìobhaltachd radan.
  - A bheil thu a" smaoineachadh gum bi e comasach dha na radain a dhol a-steach don fhànais. - Ma thèid iad còmhla ri prìomhairean, chan eil e air a dùnadh a-mach. - Tha iad ag ràdh gu bheil an leithid de dhaoine air nochdadh anns an raon mu thràth.
  Bhris Gerda amhaich a' choin le jerk biorach. Chrìochnaich Charlotte an creutair mu dheireadh.
  - Bha againn ri leum.
  Dh"èigh am fionn:
  - Chan e seo a h-uile geek, tha nas miosa.
  Thuirt dearg:
  "Tha fios agam, ach chan e sabaid uilebheistean an raon eòlais againn.
  Às deidh dha na nigheanan trì dusan creutair a chuir sìos, gheàrr iad an earbaill gu faiceallach. A-nis bha rudeigin aca ri reic. An uairsin thachair an rud ris nach robh dùil, thòisich aon de na còmhlan-ciùil a chaidh a leòn gu bàs ag èirigh.
  Rinn Charlotte gàire.
  - Wow, seall, tha e coltach nach deach aon dhiubh a chrìochnachadh dheth!
  Thuirt Gerda le gàire:
  No is dòcha gu bheil e a" tionndadh gu bhith na zombie.
  Thug Redhead fa-near:
  - Chuala mi mu dheidhinn, ach airson a bhith nad zombie feumaidh tu bàsachadh bho neo-riaghailteachd.
  Dh"èigh am fionn:
  - No o làimh duine ro pheacach.
  Dh'èigh Charlotte:
  - Na dèan magadh mar sin!
  Dh'èirich am meirleach agus ruith iad a ruith. Cha robh an astar aige na b" ìsle na curaidh sprint na cruinne.
  Dh'èigh Charlotte:
  - O, falbh às a dhèidh.
  Thuirt Gerda le gàire:
  - Theagamh gu bheil comas math thar-dùthcha aige air an Jaguar.
  Sgrios an ceann ruadh a mach :
  - Chì sinn!
  Bha an duine marbh ath-bheothaichte dha-rìribh a" rèiseadh air an rathad. Mar sin, bha e comasach a leantainn le càr. Ruith na caileagan air falbh, gun a bhith a 'luathachadh gu sònraichte.
  Bha iad a" faighneachd càit an robh am meirleach a" ruith.
  Thug Gerda fa-near:
  - Is e geama inntinneach a th" ann, ach tha coltas ann gu bheil ambush ann?
  Dh'èigh Charlotte:
  - Agus chì sinn i, airson dìlseachd tha mi a 'moladh a bhith a' cur orra lionsan mìorbhaileach.
  Tha lionsan-conaltraidh sònraichte mar aon de na h-iongantasan cosgail ann an saidheans na Ruis. Leig iad leat fhaicinn anns an raon infridhearg agus ultraviolet, ann an dorchadas iomlan agus fon uisge.
  A bharrachd air an sin, rinn iad e comasach ìomhaigh an dà chuid nithean àbhaisteach a leudachadh agus lionsan a chleachdadh mar mhiocroscop.
  Fìor, tha an innleachd fhathast neo-fhoirfe, chan urrainn dhut a chleachdadh airson ùine mhòr: bidh e a "losgadh.
  Chuir na caileagan orra agus chuir iad iongnadh orra cha mhòr sa bhad:
  - Bidh e a 'ruith, agus chan e a-mhàin nach eil e a' teasachadh suas, ach a 'fuarachadh sìos. Chan eil an eadar-dhealachadh eadar e agus an àrainneachd nas fhaide na còig ìrean. Thuirt Gerda.
  Chaidh Charlotte gu mòr.
  'S e, is e zombie a th' ann! Is dòcha gun do rinn cuid de artifact e cho fionnar.
  Lean an ruith, thionndaidh am meirleach chun an taobh, thàinig orra crathadh. Bha cnapan, tuill, cnapan a" bagairt an càr a thionndadh.
  - Am faod e a cheann a sgoltadh ? Mhol Charlotte.
  Thuirt Maria gu ciallach:
  - Faiceamaid an treòraich e sinn chum a uachdaran.
  Thug an ceann ruadh an aire gu seòlta:
  - A bheil thu airson sabaid?
  Rinn am fionn gàire.
  - Nach tusa?
  Rinn Charlotte gàire.
  - Gun teagamh, ach brisidh do chridhe le truas.
  Thug Gerda fa-near gu loidsigeach:
  - Is dòcha gu bheil luchd-aoigheachd nan uachdaran! Nach eil thu eòlach air?
  Dearg teagmhach:
  - Do-chreidsinneach! Uill, carson a tha feum aca air geàrdan?
  Thuirt am blonde gu loidsigeach:
  - Faigh airgead-fuadain! No thoir orra obrachadh dhut.
  Chuir Charlotte stad air.
  - Uill, faodaidh iad fhathast rudeigin a thoirt seachad airson coigreach, ach airson Ruiseanach, ge bith ciamar a bhios iad gan losgadh fhèin.
  Thuirt Gerda gu dùrachdach:
  - Tha e iongantach, le leithid de bheachd a thaobh luchd-saidheans, gun robh sinn cho math.
  Thuirt an ceann ruadh le teag- asg:
  - Tha rannsachadh armailteach air a mhaoineachadh gu dòigheil, bidh na SA a 'ceannach luchd-saidheans, agus tha sinn dìreach a' sgrìobhadh fiosrachadh bhuapa. Rinn Charlotte gàire.
  - Nas mionaidiche, tha sinn a 'goid?
  - Bidh sinn a" cruinneachadh fiosrachadh, a" pròiseasadh agus a" cur a-mach ar cuid fhèin! San fharsaingeachd, tha an dìomhaireachd seo gu lèir a" cur bacadh air adhartas. Cha bhiodh luchd-brathaidh ann, bha sinn fada nas fhaide air ais, tha mi a" ciallachadh an saoghal gu lèir.
  Rinn Gerda osna.
  - Agus cuin a thig an cinne-daonna gu bhith na aon? -
  Thug Charlotte fa-near le gàire:
  Chan eil fios agam! Ach airson leudachadh àite, feumaidh tu oidhirpean a chur còmhla.
  Dh'èigh am fionn:
  - Ach gu ruige seo tha a chaochladh a 'tachairt. Mura robh ann an toiseach an fhicheadamh linn ach trithead "s a seachd stàitean, a-nis tha dà cheud agus dà fhichead ann. Far a bheil an saoghal againn air a stiùireadh, feumaidh daonnachd deagh stiùiriche.
  - Agus càite am faigh thu seo! Mhothaich Charlotte. - An àite sin, tha àrdachadh ann an caos. - Bha fiùdalach sgaradh, agus a-nis calpaiche. Ach luath no mall thig e gu crìch.
  Tha mi a" creidsinn gum bi sonas uile-choitcheann ann fhathast agus saoghal gun olc.
  Rinn Gerdo squeak:
  - Cuin a thig Criosd ?
  Thuirt Charlotte gu làidir:
  - Nuair a thig duine, gu corporra agus gu spioradail, gu bhith na dhia.
  Chaidh stad a chur air a" chòmhradh, nochd tùr air thoiseach. Bha dà sheòrsa le gunna-inneal nan suidhe air, a" smocadh.
  - Droch chleachdadh! - Loisg na caileagan, a 'toirt air falbh na bandits. Bhris maoil armachd an "Jaguar" tron fheansa, agus chaidh na bòidhchead a-steach don ghàrradh. An sin, dh'òl dà dhusan còmhlan-ciùil deochan agus dh'ith iad kebabs.
  Loisg an gunna-inneal, a" sgoltadh luaidhe gu mòr. Ann an làmhan sgileil, tha am PKU na inneal ro uamhasach a thionndaidh cuirp gu cuirp ann an dà dhiog, a" leagail fuarain fala.
  An uairsin lot na peilearan an veranda, a 'briseadh tro na ballachan fiodha. Bhris glainne, chaidh splinters a-mach às na logaichean. Chaidh a h-uile càil a phronnadh ann an sreath, chaidh na bùird a phronnadh, bha bearraidhean fuilteach a" tuiteam.
  Is ann ainneamh a bhios sabaid a" faireachdainn cho coltach ri taigh-spadaidh. Ach cò as urrainn cur an aghaidh nuair a spreadh sia mìle peilear ann am mionaid.
  Airson diog, timcheall air ceud, spreadhadh inbhe 14.7, airson còig còig ceud. Thug e còig diogan airson còig air fhichead de chòmhlan-ciùil a mharbhadh sa ghàrradh, oir bha an aimsir tioram agus còig-deug eile air an veranda.
  Cha robh eadhon ùine aig Gerda ar n-Athair a leughadh nuair a bha e seachad.
  - Bha an sabaid goirid! "Ged a tha dithis eile a" snàgail san togalach fhèin.
  Thill iad na theine air na nigheanan, agus gu fìrinneach, bhuail trì peilearan Charlotte ann an vest dìon-urchair, ach chuir peilear bho lannsair grenade stad air an t-sligeadh.
  - Wow, bha mi ag ionndrainn, bha mo smuaintean air an tarraing le neo-chunbhalachd domhainn, tha thu a" sabaid agus ag ùrnaigh aig an aon àm.
  - Feumaidh gach peacadh a bhi air a rèite air a shon ! Thuirt Gerda.
  Thuirt Charlotte gu loidsigeach:
  - Tha naoimh ann a tha toirt taice do ghaisgich. Mar eisimpleir, Seòras Victorious, Archangel Michael agus mòran eile!
  Thuirt am fionn le gàire:
  - Deas! Ach tha e fhathast tàmailteach! A-nis leig dhuinn sùil a thoirt air an taigh.
  Rinn an ceann ruadh gàire.
  - Agus cha do mharbh sinn aon charaid eile.
  Leum an bandit zombie air an scout Juliana, ach chaidh a bhualadh ann an ubhal Adhaimh le bròg. Dh'itealaich e agus thilg na caileagan Kalash a-steach ann. Ach, cha do stad an zombie sa bhad.
  Airson ùine bha e a 'gàireachdainn agus a' beucaich, an uair sin bhon PKU cha do chrùb e gu tur.
  - Dope slàn dhut! Uill, rud beò! Chuir Gerda iongnadh air. - Chì thu sa bhad toradh an diabhail.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Chuala mi gum faod zombies neach beò sam bith a dhèanamh. Is e na chì sinn pòg sòn eile.
  Bha am fionn teagmhach.
  - Tha fios agad, nar gnìomhan chan eil dad gaisgeil ann. Le cuideachadh bho ghunna-inneal, chuir sinn sìos na nàimhdean, ach cha do rinn sinn duine nas fheàrr.
  Rinn an ceann ruadh gàire.
  - Tha thu nad eòlaiche Gerda. Tha thu airson an saoghal gu lèir a chàradh, gun eadhon fios agad dè an taobh.
  Thuirt am fionn:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil e riatanach an toiseach a bhith a' cumail sùil air ùidhean na dùthcha.
  Thuirt Charlotte gu toilichte:
  - Le bhith a 'marbhadh leth-cheud saighdear, tha sinn mu thràth air seirbheis iomchaidh a thoirt don dùthaich. Tha prìosain mar-thà loma-làn agus tha coltas gu bheil bàs nas daonnaiche.
  Thuirt Gerda gu sgiobalta:
  - Mar a chanas tu, faodaidh na beòtha daonnan aithreachas a dhèanamh, gu h-àraidh an fheadhainn a tha air am binn gu prìosan beatha. Gu dearbh, ann am prìosan sònraichte tha mòran nas lugha de bhuairidhean agus brosnachaidhean airson peacaidh.
  Dh'atharraich an ceann ruadh an cuspair.
  - Nì sinn sgrùdadh air an togalach, is dòcha gum bi sinn fortanach airson na h-aoighean, agus aig an aon àm bheir sinn sùil air na duaisean.
  Rannsaich na caileagan pòcaidean nam meirleach marbh. Bha e comasach suimean reusanta a thoirt a-mach ann an airgead, dolar agus iùro.
  A bharrachd air grunn artifacts, nam measg an Turquoise luachmhor, a dh'fhaodas neart meatailt a mheudachadh.
  Fìor, cha do chuidich an sealbhadair aca, cnap caran mòr, a "breithneachadh leis an àireamh mhòr de notaichean banca. Reub am peilear an stamag gun lorg agus bhris e tron bhroilleach.
  Le eagal air mèinnean agus comharran sìnte, rinn na nigheanan sgrùdadh air an taigh. Mar a thionndaidh e a-mach, cha robh na h-eagal aca gun stèidh. Dh'fheumadh trì mèinnean agus dà grenades a bhith air am fuadach.
  Ach, a rèir coltais le eagal nach biodh na sreathan air an sèideadh suas bho shùilean air an deoch, bha na dorsan mèinnichte air an comharrachadh le crois.
  - Abair ribe mì-mhodhail! Chuir Gerda iongnadh air.
  Dh'èigh Charlotte:
  "Nach bi iad an-còmhnaidh a" sabaid mar sin?"
  Thuirt am fionn:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil na mèinnean sin nas cunnartaiche dha na bandits fhèin. Seall, agus an seo bha spreadhaidhean ann, chaidh a h-uile càil a mhilleadh.
  Tha na ballachan gu dearbh air an gearradh le pìosan, tha fuil sgapte ri fhaicinn. Air a ghlanadh an seo ann an sealladh chan ann tric.
  - Salach, na gangsters sin, is e sin an àireamh de chanaichean is botail a tha air an càrnadh, feumar ràcadh. Phòg Charlotte an glainne le a cas.
  Fhreagair Gerda gu cruaidh:
  - Tha prionnsapalan moralta mar sin aca. Coimheadaidh sinn airson tasgadan, caches agus zindan.
  Rinn na caileagan creachadh air an taigh, a" sganadh na bùird ùrlair, agus an uairsin chaidh iad sìos chun làr ìseal. Mar a bhiodh dùil, thionndaidh a" chiad tasgadan le stuthan, airgead agus nithean luachmhor a chaidh a ghoid gu bhith fo leac marmoir ann am fosadh sònraichte.
  Bha cuideachd cruinneachadh slàn de fhiaclan òir, fàinnean-cluaise, is dòcha air an reubadh còmhla ri cluasan, fàinneachan agus seudan eile.
  Bha clachan ann cuideachd, nam measg an fheadhainn nach robh fios aig na caileagan air an ainmean, agus bha na feartan aca dìomhair.
  Shuath Charlotte fear dhiubh, chaidh e na theine agus thòisich i air a làmhan a losgadh.
  - Wow, tha e coltach gur e "Bill" a tha seo, tha iad ag ràdh, comasach air coimpiutair sam bith a mhilleadh, aig astar meadhanach mòr. A bharrachd air an sin, bidh e a" cuir dheth camarathan bhidio.
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Artifact luachmhor?
  Fhreagair am pòg ruadh le eagal:
  - Bidh mòran nas luachmhoire a-mhàin taobh a-muigh an raon neart a 'call ann an dà no trì seachdainean. A bharrachd air an sin, bidh èifeachdas a "bhuaidh a" tuiteam sa bhad, is fhiach an raon gabhaltach seo fhàgail le fios aig Dia cò.
  Dh'eirich am fionn.
  - Agus càit a bheil a 'chlach "Armor"? Tha iad ag ràdh gu bheil e a' toirt cnap dha na peilearan.
  Chomharraich Charlotte gu làidir:
  Tha, is e artifact ainmeil a th" ann. A 'lùbadh slighe chan e a-mhàin peilearan, ach cuideachd pìosan grenade. Tha e gu sònraichte cumhachdach ma chuireas tu grunn chlachan còmhla.
  Tha e gu tric air a mhìneachadh ann an cuimhneachain, agus taobh a-muigh na sòn tha e dligheach airson dhà no trì mìosan.
  Bha Gerda teagmhach:
  - Chan eil rudeigin ri fhaicinn air an stiùiriche!
  Thuirt an ceann ruadh le gàire:
  - Feumaidh gun deach an reic! Airson mercenary, tha a 'chlach seo luachmhor, is dòcha air a buaireadh leis a' phrìs.
  Thuirt Gerda le gàire:
  - No cha do lorg iad e, feumaidh tu sucker nas fhaide! Tha tòrr "Kulesh" ann, chan eil e cho furasta a' chlach seo a reic.
  Thog Charlotte a cluasan.
  - Tha mi a 'cluinntinn cuideigin a' gearan anns an làr ìseal, tha prìosanaich an seo fhathast.
  Dhearbh am blonde:
  - Tha, tha mi, cuideachd, tha e coltach, is e seo cainnt Arabais.
  Thuirt an gaisgeach ruadh:
  - Cuimhnich na chaidh a theagasg dhuinn, gu sònraichte ann an gluasad plastaig. Tha Arabs air an comharrachadh le gluasadan biorach, bu chòir dha fir san fharsaingeachd a bhith nas mì-mhodhail.
  Chrath Gerda.
  - Tha fios agam mar a nì mi atharrais air Arabaich. Anns an àm ri teachd, is dòcha gum bi cogaidhean eadar an Ruis agus an saoghal Ioslamach.
  - Gu sònraichte ma thèid na h-Ameireaganaich a chuir a-mach à Camas Phersianach agus Afganastan. Chleachd sinn na Yankees ris a" chairt, a" toirt orra ar crìochan a chòmhdach! Rinn Charlotte gàire.
  Bha dragh air a" bhàn.
  - Ach tha e coltach gu bheil gearan aig an t-Sultan Dubh an aghaidh na Ruis. A bharrachd air an sin, tha crìochan nan Stàitean Aonaichte fada bhon t-saoghal Ioslamach, agus tha an fheadhainn againn faisg air làimh. An toiseach, thèid an leudachadh a chumail air fearann na Ruis. Chrath Gerda. -
  Tha an seòrsa rud seo na adhbhar dragh.
  Thug Charlotte fa-near:
  - Fhad "s a tha na droch Ameireaganaich a" caoineadh leis na h-Arabaich, bidh ùine againn arm a chruthachadh a tha cho cumhachdach agus adhartach gu teicneòlach, nach bi an cogadh leis na h-òrdughan a deas uamhasach.
  Is e am prìomh rud beagan bhliadhnaichean a bhuannachadh. - Chrìochnaich an gaisgeach ruadh ann an ciabh.
  Chaidh na caileagan chun an "zindan", stiùir an trannsa chun an taobh, far an deach doras armachd a chuir air cùl na h-obrach breige.
  Bha e, mar bhàta-aigeinn, air a chuir suas gu tèarainte agus air a dhùnadh le còd.
  - Feuch sinn e! Thuirt Gerda.
  A 'cleachdadh ìomhaigh beag de stethoscope na h-ìghne, dh'èist iad ris an tèarmann. Bha eadar-dhealachadh beag anns na fuaimean ga dhèanamh comasach an còd obrachadh a-mach agus an doras tiugh fhosgladh.
  - Agus ma dhìochuimhnicheas an ceannard? - Agus sgrìobh e sìos e! Thug Charlotte a-mach pìos pàipear.
  Ghabh Gerda oilbheum:
  - Agus carson a bha thu sàmhach?
  Fhreagair an ceann ruadh gu dàna:
  - Bha mi airson deuchainn a dhèanamh air na comasan agad mar mhèirleach.
  - Bhruidhinn na caileagan Arabais dìreach gun fhios. Bha fios aca eadhon air jargon sònraichte an ear.
  sguir Gerda a labhairt, agus rug i air a h-aghaidh:
  - Uill? A-nis tha cuimhne agam càite a bheil clach an fhortain?
  Fhreagair Victor le osna:
  - Tha mi... uell, tha iad ag ràdh gun leig e às aon de dh' luchd-duaise an t-sultain dhubh. Agus ma tha e an àiteigin faisg air làimh anns na boglaichean. Ach lorg...
  Fhreagair Charlotte gu cruaidh:
  - Chan eil adhbhar sam bith againn a dhol tro na boglaichean! Tha thu gun fheum dhuinn mar sin ...
  Bha eagal air Viktor.
  Rug Gerda air an duine leis a" chluais le òrdagan rùisgte agus chrath e e.
  Aig an àm sin, chaidh rughadh fiadhaich a chluinntinn tro megaphone:
  - Thoir seachad whores! Tha thu air do chuairteachadh!
  Rinn Charlotte gàire.
  - Uill, seo ar luchd-taic ann an gnìomh!
  Chrath Gerda ri Victor:
  - An tig thu leinn ! Mura tèid a mharbhadh aig àm briseadh!
  Chuir na caileagan air clachan. Agus thilg Charlotte iall timcheall amhaich Victor. Chuala mi fuaim, bha heileacoptair gu follaiseach a" dol thairis air a" mhullach.
  Thuirt Gerda le gàire:
  - Chan eil dad nas fhasa na bhith a" losgadh sìos heileacoptairean!
  Ghabh Charlotte na peasairean na òrdagan rùisgte agus chrath i.
  - Cha bhi e an seo a-nis!
  Bhuail spreadhadh de chàileachd mòr air an uinneig. Thuit glainne dheth. Thilg an nighean ruadh pea le a cas rùisgte, tana.
  Bha spreadhadh a-muigh. Agus thuit closaichean mòra an heileacoptair gun deas-ghnàth.
  Thilg Gerda cuideachd pea le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus chaidh dà nighean bhrèagha: ceann dearg agus fionn a-mach às an àrainneachd. Tharraing iad Victor air ròp. B" fheudar dha ruith às an dèidh le a neart.
  Gerda aala spreadhadh bhon inneal gunna. Thuit grunn de na còmhlan-ciùil le rughadh.
  Bhuail Charlotte le laser. Agus dh'èigh i:
  - Gearraidh sinn na nàimhdean gu mionaideach!
  Thilg Gerda pea le stuth-spreadhaidh le òrdagan rùisgte. Thionndaidh an tanca mòr, a bha còmhdaichte le geugan airson breug-riochd, le ràimh.
  Chaidh na rolairean a reubadh bhuaithe agus chaidh iad tarsainn an achaidh, a" snìomh agus a" breabadh. Bhuail fear dhiubh am meirleach sa cheann, a" pronnadh a" chlaigeann. Dh'fheuch na rascals air thuaiream
  teine. Ach bha na gaisgich neo-lochdach. Loisg iad gunnaichean-inneal agus leusairean mar fhreagairt. Bha Victor gu mòr an sàs às an dèidh.
  Bha e coltach gun robh an t-sròin a bha ga chòmhdach gu bhith ga mhùchadh.
  Rinn Gerda gàire agus thuirt e:
  - A dh'aithghearr bidh an nàmhaid tinn!
  Thuirt Charlotte:
  Chan eil spòrs aige an-dràsta! No is dòcha gun dèan thu ùrnaigh Gerda?
  Rinn am fionn gàire agus thuirt e:
  - Bha mi diombach ann an Dia agus a 'creidsinn a-mhàin ann an cumhachd!
  Lean na caileagan a 'losgadh agus a' tilgeil phògan le stuthan spreadhaidh marbhtach.
  Seo tanca eile bho bheàrn cumhachdach air a roiligeadh thairis agus sheas e suas gu mullach nam bratagan. Bha e uabhasach drùidhteach. ghluais gerdla an gille-carrach dorcha anns an smig agus
  chaidh e 's a' ghialla, agus chaidh e bun os cionn. Agus loisg iad sìos trì eile de na seòrsaichean ionnsaigh.
  Sheinn Charlotte gu làidir:
  - Fitheach dubh an aghaidh a' bhàis,
  Neach-fulang a' feitheamh aig meadhan oidhche...
  Thog Gerda, a" losgadh air na meirleachan:
  - Bidh sinn mar an fheadhainn as fhuaire de na h-uile, tha sinn a 'creidsinn
  Coinnichidh sinn thu aig an uaigh!
  Is iad seo na gaisgich sabaid. Tha e soilleir nach do rinn am buidheann a chuir roimhe an cuairteachadh an neart. Bha trì gunnaichean-inneal cumhachdach clas Dragon a' dìon na slighe gu làr an stiùiriche.
  Ach chaidh na caileagan, còmhla ri Victor, à sealladh gu h-obann, agus an uairsin nochd iad air cùl armachd cumhachdach agus marbhtach. An seo bhris Gerda troimhe chun an stiùiriche. Rug i air le a òrdagan rùisgte
  leis an t-sròin agus a" leumnaich gu geur thilg e thairis oirre e. Dh'itealaich e agus bhuail e na gunnaichean-inneal aige fhèin. Bhuail jets luaidhe e mar reithe le ramrod.
  Sheinn Charlotte:
  -Aon dha trì! Briseadh an bandit!
  Agus bheir i fhèin grèim air inneal-ghunna agus leigidh i leotha an nàimhdean a mhilleadh. Chaidh Gerda air adhart. Nochd gunna-inneal a 'chòmhlain ris nach robh dùil aig a' chiste agus Victor.
  Rug an duine air an inneal-losgaidh. Agus mar a tha e a 'bualadh ... Leaden uisge air a dhòrtadh sìos. Thog feachd brùideil na còmhlain agus phronnadh iad air an itealan. Victor mu thràth
  b'fheudar a mharbhadh. Ach cho mòr aig an aon àm. Dh"fhairich e trance blàir ann. Agus buailidh sinn nàimhdean a shnàigeas mar choileach. Agus bha e ri fhaicinn
  mar a bhios peilearan mòra a" dol tro chuirp agus a" frasadh fuarain fala.
  Thug Gerda sùil air Victor agus squeaked:
  - Terminator!
  Sheinn Charlotte, a" sgrìobhadh air na bandits:
  - Tha laoidh na Màthar-thìre a' seinn dhuinn nar cridheachan,
  Is sinne na nigheanan as drùidhtiche ...
  Brùth gunna inneal ridire nas làidire,
  Leis gu bheil na caileagan a 'feitheamh airson na rudan fionnar!
  Dh" fheuch mi ris an tanca Ambrams a shlaodadh air na caileagan, càr caran chic dhan gang. Agus dh"uisg e àite bho shia gunnaichean inneal air an cur suas air a" mhullach.
  Thilg Gerda poit eile le a cas rùisgte, chiseled. Chaidh i a-steach do bhratag an tanca. Lean spreadhadh ... An càr an toiseach air a thaobh, agus an uairsin Charlotte
  thilg a stigh peas eile. Rolaig am mastodon, agus bhuail na gunnaichean-inneal aige na meirleach. Agus thòisich iad air an gearradh sìos leis na dusanan. Chithear gun tug seo buaidh air na saighdearan a bha fhathast beò.
  Agus thòisich iad air sgapadh le glaodhaich borb, agus le bratan salach!
  Rinn Devonki a" chùis orra às a dhèidh.
  Sheinn Charlotte eadhon:
  Cha shàbhail thu iad
  A mharbhadh a h-uile bastards. .
  Mar a nì thu balgan-buachair a phronnadh -
  Buail mar cockroaches!
  Sheinn Gerda, a" losgadh às a dhèidh:
  - Gun tròcair, gun tròcair, gun tròcair air an nàmhaid !
  Nighean ifrinn, caileagan o ifrinn, leagaidh mi sios gach gobhar !
  Loisg Victor cuideachd air inertia, bha e gu math iomchaidh.
  Thuirt Charlotte:
  - Wow! Agus chan eil e cho sìmplidh sa tha e coltach!
  Chrath Gerda aonta.
  - Chan eil e furasta idir! Nach urrainn dhuinn a mharbhadh?
  Thug Charlotte fa-near:
  - Tha ùine a 'fulang!
  Agus thog na caileagan Victor agus tharraing iad air adhart e. Leig an duine an inneal-ghunna agus is gann gun robh tìde aige suathadh air le a chasan. Lean na caileagan a bha a 'gluasad orra a' losgadh bhon ghunna-inneal "Dragon".
  Bha iad airson crìoch a chuir air a h-uile bandits agus gun a bhith a" leigeil le duine teicheadh. Gaisgich àlainn agus gun tròcair. Tha an cuideam aca dìreach craicte.
  Cha b 'urrainn do Victor cumail suas riutha tuilleadh agus thuit e. Bha sròn ceangailte mu amhaich. Ciamar a tha e air a ghoirteachadh. Agus chuir Gerda agus Charlotte, còmhla ri an òrdagan lom, splinters air bhog
  glainne a 'bualadh air an t-sabaid sruthadh ann an cùl a' chinn agus amhach.
  Sheinn Gerda agus Charlotte còmhla:
  - Gràdh agus bàs, math agus olc,
  Ciod a tha naomh, ciod a tha peacach, tha sinn an dàn a thuigsinn !
  Agus an uairsin chaidh heileacoptair eile thairis orra. Tro cheò nan sùilean swaddled, chunnaic Victor gu neo-shoilleir mar a thionndaidh Charlotte an sruth gunna-inneal suas, agus bhuail Gerda a sàil lom
  am fear-ceannairc anns a' chrann, o'n do theich fuil a mach as a bheul. Spreadh an heileacoptair... Agus criomagan sgapte air feadh na speuran. Agus chuir Gerda eagal air fuil sgàrlaid a ghruaidh.
  Gu h-obann stad Victor a 'faicinn seo. Bha cus sròn a" bruthadh a mhuineal. Ro a shùilean, seallaidhean bho leanabachd, cho fad air falbh agus
  toilichte. A bharrachd air iomadh seòrsa coileanaidh. Seo an sgoil. Agus bidh e a" sabaid ri cuideigin. Tha e a" faighinn dhà. Agus tha an gairm mu dheireadh a 'fuaimeachadh. Agus bidh cuideigin a" gàireachdainn.
  Agus an uairsin stad a h-uile càil gu h-obann, agus airson mionaid chaidh an solas a-mach.
  . CAIBIDEIL #4
  Dhùisg Viktor. Bha an amhaich gu math goirt air a suathadh le ròp. San fharsaingeachd, bha e a 'faireachdainn dona. Bhris cnàmhan. Agus bha mi airson ithe agus òl.
  Laigh e air rudeigin bog. Lean guth garbh Charlotte:
  - Uill, thàinig an lag gu mothachadh?
  Thuirt Victor:
  Cha mhòr nach do thachd thu mi ...
  Rinn an gruagach ruadh :
  - Cha mhòr nach eil e a" cunntadh!
  Ann an tòna nas buige agus nas gràdhaiche, thuirt Gerda:
  Tha an duine air dùsgadh! 'S dòcha thoir biadh dha!
  Ruith an gruagach ruadh gu feargach:
  - Thoir dha biadh canasta an cupa! leig leotha tlachd a ghabhail!
  Dh" fhosgail am fionn soitheach feòil mathain le peasairean agus fhreagair i:
  - Faodaidh tu feuchainn ... agus beagan bainne òl!
  Shleamhnaich i am botal a-steach agus dhòirt jet blàth sìos amhaich Viktor. Dh" fhàs e tòrr na b" fhasa dha.
  Thuirt Gerda le gàire:
  - Rinn thu losgadh glè mhath. Is dòcha gu robh e anns na feachdan sònraichte!
  Chrath Victor a cheann.
  - Chan eil! Is e dìreach sin nuair a tha mi gu math draghail, gu bheil a h-uile dad gu mìorbhuileach a" tòiseachadh ag obair a-mach dhòmhsa!
  Dhearbh Charlotte le gàire:
  - sgil luachmhor! Ach tha thu a" ruith ro shlaodach!
  Chrath Victor.
  - Is e duine sìmplidh a th" annam, agus tha thu air leth math!
  Rinn an ceann ruadh gàire agus fhreagair e:
  - Tha, sìmplidh! Ach is urrainn dhuinn do dhèanamh nas fheàrr. Nach bris sinn potion a bheir ath-nuadhachadh air a" bhodhaig agus bidh e comasach dhut ruith fada nas luaithe agus neart fhaighinn!
  Chuir e iongnadh air Viktor:
  - An urrainn dhut a dhèanamh?
  Dhearbh Gerda:
  - Tha sinn san raon! Agus an uairsin tha lusan mutant ann a tha, ann an co-bhonn ri stuthan agus measgachadh sònraichte, comasach air a 'bhodhaig ath-nuadhachadh agus a dhèanamh nas làidire agus nas luaithe.
  Rinn Viktor feadan.
  - Colosal! Carson nach dèan thu seo airson a h-uile duine?
  Fhreagair Charlotte le gàire:
  - Daoine? Is e crodh a th" annta gu bunaiteach airson rudeigin a dhèanamh dhaibh!
  Chrath Gerda aonta.
  Agus chan eil sinn dha-rìribh daonna!
  Dh'fhaighnich Victor gu neònach:
  -Cò thu?
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Potion airson ùine mhòr airson Gerd ullachadh! Inns dha ar sgeulachd bhon fhìor thoiseach!
  Ghluais Gerda.
  - Bhon fhìor thoiseach?
  Dearg air a dhearbhadh:
  - Uill, bho thoiseach na h-obrach! Agus an uairsin thòisich thu ag innse dha nach ann aig an toiseach!
  Chrath Gerda.
  - Seadh, cha do rinn mi àireamhachadh beag. Uill, èist, a dhuine nach eil cho falamh!
  Chrath am prìosanach.
  - Faodaidh tu Vitya a chuir thugam!
  Chrath an terminator fionn.
  - Uill, èist rium Vitya!
  Agus dh"fhigh i an sgeulachd as inntinniche aice.
  Thug grian thioram a" gheamhraidh beagan òradh air na sneachdaichean torach, a" toirt amannan goirid de sholas cho tearc anns a" cheann a tuath.
  Bha reothadh cruaidh leth-cheud 'sa còig ceuman a' riaghladh, nuair a thionndaidh an smugaid, nuair a ràinig e an talamh, gu deigh.
  Tha e nas ris nach robh dùil a bhith faicinn mar a ruitheas nighean le tannsa cha mhòr rùisgte ann am bikini gu luath mar fhèidh Lochlannach tro na sruthan sneachda.
  Bidh a casan rùisgte, dearg a" frasadh gu math luath, a" fàgail cha mhòr gun lorg, agus tha a falt òrail coltach ri lasair shoilleir.
  Figear impeccable, is dòcha ro fèitheach le cuibhreannan air leth math, nighean ban-dia fìor, sgeadachadh neart agus eroticism.
  Bidh fèithean garbh a" reubadh mar ripples. Ma sheallas tu gu dlùth, chì thu mothachaidhean beaga bìodach air a corp.
  An dèidh cearcall a dhèanamh agus grunn bhuillean a chuir air na craobhan giuthais ann an leum, às an do shiubhail iad, thuit an rùsg sìos, bidh an nighean a "tilleadh chun chàr làn-talmhainn, mòr mar KAMAZ, air a pheantadh le peant geal.
  Tha fear ann an clogaid a 'lùbadh a-mach air an doras-taobh. Bidh an aodann spaideil agus tùrail aige a" briseadh na ghàire:
  Glè mhath, Gerda. Faodaidh do bhodhaig an fuachd a làimhseachadh gu foirfe, agus tha an astar agad iongantach: is urrainn dhut gu furasta a h-uile clàr cruinne a bhriseadh ann an ruith!
  - Chan ann a-mhàin ann an ruith, ach cuideachd ann an snàmh agus eadhon ann am barbell! - Fhreagair an nighean.
  - Moladh do'n Uile-chumhachdach gu'n d'thug e dhomh a leithid de thiodhlac. - Dabavil fionn a' stompadh a cas-rùisgte.
  Thàinig freagairt brosnachail às a dhèidh:
  - Chan ann dha-rìribh, bha eòlaichean ginteil ag obair ort agus a" cleachdadh teicneòlasan ionnsaigheach, a" toirt a-steach trèanadh sònraichte.
  Thuirt Gerda le dealas:
  - Tha fios agam air a 'phrògram "Perfection" leis an amas fear san àm ri teachd a chruthachadh! Air a sgàth, chaill mi mo leanabas!
  - Ach a-nis faodaidh tu seirbheis a thoirt don Ruis Mhòr mòran nas èifeachdaiche!
  Chrom an nighean agus rinn i corran trì-fhillte, a" faighinn greim-bìdh san adhar reòthte, agus thuirt i le pathos:
  - Is e Motherland an rud as luachmhoire a th" aig duine, às aonais chan eil ciall aig beatha! Tha duine gun dachaigh mar chorp, gun anam!
  Chrath an t-oifigeach.
  - Deagh fhaclan Gerd! Tha mi an dòchas gum bi cothrom agad seirbheis a thoirt don dùthaich!
  Chaidh na faclan aca a bhriseadh le coltas heileacoptair mòr anns na speuran. B" e seo am modail as ùire le propellers fillte agus einnseanan jet.
  Rinn seo e comasach na feartan adhartach uile aig trodaiche aig astar luath agus an Siorc Dubh a chur còmhla.
  Chaidh an inneal ainmeachadh mar "Vepr" - 2, a 'chiad heileacoptair san t-saoghal le astar supersonic.
  Chaidh an snìomhadair thairis, dà propeller a" snìomh, a" lughdachadh nan càraichean gu cupannan suidse rubair. Chaidh an heileacoptair a sgioblachadh: coltach ri muc-mhara.
  Leum grunn paratroopers a-mach às, chaidh iad suas ann an leth-chearcall. An uairsin thàinig oifigear le epalettes bho Fo-cheannard den FSB a-mach le sgeadachadh. Dh"èigh e ris a" chaileig.
  A" tighinn nas fhaisge, thuirt e:
  Chan eil ùine againn splurge! Mar sin dìreach chun a" phuing. An cuala tu mun ionnsaigh ceannairceach nach fhacas a-riamh ann am Moscow?
  Fhreagair Gerda leth-rùisgte:
  - Tha! Tha e uamhasach!
  Bha an seanalair a" beucaich gu bodhar:
  - Tha an Ceann-suidhe feargach, tha eagal oirnn eadhon airson a shlàinte. Deich laithean bròin air ainmeachadh. Tha an ceannairc damnte "Black Sultan" air dùbhlan a thoirt do dhùthaich sgoinneil!
  Cha do thachair e a-riamh roimhe gun do bhàsaich an riaghaltas gu h-iomlan, agus bha eadhon an comas aig an bastard seo ultimatum a thaisbeanadh.
  Chrath Gerda.
  - Thug e còig latha deug!
  Dhearbh an coitcheann:
  - Tha sin ceart, agus tha e air a bhith ochd uairean deug. Mar sin feumaidh sinn cabhag.
  Dh"fhaighnich am fionn le dragh:
  - Agus dè mu dheidhinn ceumannan gus dìon a" chinn-suidhe a neartachadh?!
  Fhreagair an seanailear le osna:
  - Glacadh ris nach fhacas a-riamh, ach ma chleachdas an neach-dùbhlain an diabhal, artifacts na sòn, bidh e ro dhoirbh stad a chuir air.
  A bheil am prìomhaire - fìor dheagh dhuine air a dhroch dhìon. Tha luchd-ceannairc, gu h-àraidh feadhainn Chechen, air a bhith a' sealg air airson ùine fhada, ach cha b' urrainn dhaibh fiù 's faisg air.
  A-nis tha an dùthaich gu lèir ann an cunnart, gun a bhith briste agus gun eagal: tha prìomhaire an gnìomh air a chuir an dreuchd mar-thà, agus tha caibineat ùr ga chruthachadh.
  - Cha'n 'eil neach ann a ghabh àite duine cho mòr 'na phrìomhaire. Mhothaich Gerda.
  - Bha an ìre as àirde aige ann an eachdraidh na Ruis gu lèir, cha robh na daoine cho measail air duine sam bith.
  Rinn an coitcheann gàire.
  - Agus ciod a rinn thu ?
  Fhreagair an nighean le gàire brònach:
  - Deanaibh urnuigh air son 'anama ! Tha mi an dòchas gun rangachadh an eaglais an duine a shàbhail an Ruis mar naomh?
  Chrath an seanailear a cheann.
  - 'S e atheist a th' annam! Agus dhòmhsa, is e am prìomh rud a chumail, ged a tha am prìomhaire mòran nas airidh air canonization na Nicholas II. A-nis mu dheidhinn gnìomhachas!
  Thèid do thoirt gu Moscow, agus às an sin thèid an gluasad gu sòn mìorbhailean.
  Gu fìrinneach, feumaidh tu a dhol a-steach do choltas an fho-thalamh, ach feumar an Sultan Dubh a sgrios.
  Ach, ma ghlacas tu beò e, gheibh thu leth-cheud millean euro a bharrachd.
  Feadan Gerda.
  - Wow! Dè an t-suim iomlan a th" ann?
  Dh'èigh an coitcheann:
  - Dà cheud millean euro airson na mairbh agus dà cheud gu leth airson nam beò!
  Ghabh am fionn le gàire:
  - Drùidhteach! Ged a dhèilig mi gu pearsanta ris an "Black Sultan" an-asgaidh, dìreach airson dìoghaltas a dhèanamh air Svyatoslav Vladimirovich!
  Ghluais an coitcheann gu làidir.
  - Gu math! Bidh com-pàirtiche agaibh! Cuideachd modal leasaichte de dhuine mar thusa!
  Thuirt Gerda le gàire:
  Shaoil mi nach e mise an aon fhear. Ach bu mhath leam a bhith còmhla ri fear.
  Fhreagair an seanailear le osna:
  - Chan eil fir mar thusa! Chaochail na gillean uile, 's mòr ar n-aithreachas. Tha saidheans fhathast cho neo-iomlan.
  An seo tha thu, mar eisimpleir, a" coiseachd air oir an dubh-aigein, chan eil fios againn eadhon dè cho fada "s a bhios daoine mar sin beò. Is dòcha nach fàs thu aois, no is dòcha gum bàsaich thu ann am bliadhna.
  Thuirt Gerda le misneachd:
  - Chan eil e a 'cur cus eagal orm. Às deidh na h-uile, is mise an aon neach ris a h-uile duine eile, a tha a 'ciallachadh gu bheil anam neo-bhàsmhor agam.
  - Is e creideamh comhfhurtachd nan lag - tha mì-fhortan sam bith a" coimhead beag ma tha iad sealach! Thug an coitcheann fa-near.
  - Agus feumaidh tu, nighean, a bhith làidir, ge-tà, fàgaidh sinn na còmhraidhean, chan eil mionaid ri chall.
  Ann an còig diogan, chuir an nighean oirre a breug-riochd agus leum i a-steach don heileacoptair.
  Thionndaidh an càr gu furasta, a 'sealltainn gluasad air leth, agus an uairsin dh' èirich e gu h-àrd.
  Anns an fharsaingeachd, nochd am beachd heileacoptairean uidheamachadh le einnseanan jet air ais anns na leth-cheudan, ach cha b 'urrainnear a thoirt gu buil.
  A-nis bha an càr sa bhad nas àirde na astar fuaim, bha e cha mhòr cho math ri eadhon an Migu-35.
  Bha an coitcheann a 'bòstadh:
  - Tha ar electronics dachaigheil, san fharsaingeachd tha leasachaidhean sàr-mhath againn, is e dìreach duilgheadasan a bhios ag èirigh uaireannan le buileachadh.
  "Ma tha an dòigh-obrach na aingeal dìon, is e an spiorad sabaid dia a" chogaidh! " Mhothaich Gerda.
  Fhreagair an seanailear le aithreachas na ghuth:
  - Gu mì-fhortanach, tha a" mhòr-chuid de chonscripts ann an droch shlàinte agus tha e coltach riumsa gum bu chòir barrachd aire a thoirt dha seo.
  Agus an uairsin air a chur ris:
  - Feumaidh sinn tòrr atharrachadh ann an nàdar daonna, agus sin an rud air a bheil sinn ag obair. Tha thu creidsinn gu'n do chruthaich Dia an duine 'na dhealbh agus 'na choslas fèin.
  Ghluais Gerda:
  - Sin a tha am Bìoball a 'teagasg!
  Dh'fhaighnich an coitcheann gu loidsigeach:
  "Ach nach eil Dia Uile-chumhachdach dha-rìribh cho lag agus cho cugallach ri mac an duine?"
  Thug am fionn a mach gu dian :
  - Is e so builean a' pheacaidh !
  Cha do dh'aontaich an coitcheann.
  - Chan eil titanium a 'meirgeadh agus chan eil ìomhaigh Dhè a' fàs dull! Mura h-eil, gu dearbh, tha duine na fhìor ìomhaigh.
  Thuirt Gerda gu daingeann:
  - Tha fios agad, tha e nas fhasa an cuan a thogail le spàin-bùird na bhith ag argamaid ri atheist! Sin as coireach nach eil mi airson bruidhinn mu dheidhinn!
  Sgaoil an seanailear a làmhan.
  - Agus dè eile a nì sinn tha uair a thìde slàn de itealaich air thoiseach oirnn.
  - Tha gaol agam air nàdar! An seo faodaidh tu ath-sgrùdadh bhidio saidhbear sàr-mhath a thionndadh air. - thuirt Gerda.
  Gu math inntinneach a bhith a" coimhead air an t-saoghal fhìor. Bidh an coimpiutair a 'neartachadh an ìomhaigh: a' sealltainn aibhnichean, lochan, coilltean, beanntan air am peantadh gu dathach.
  Faodar a h-uile dad cho neo-àbhaisteach a leudachadh a-steach agus a-mach às an ìomhaigh.
  Choimhead Gerda, a-nis is a-rithist, ag atharrachadh ceàrn na h-ìomhaigh. Seo mar a bha a h-uile dad a" coimhead anns an raon dealanach a" flickering, a" toirt air an t-saoghal a bhith coltach ri geama.
  Mu dheireadh, nochd Moscow air thoiseach. Na phrìomh-bhaile mòr, chì thu na skyscrapers as ùire, bancaichean càr, carraighean ealain.
  Uile gu lèir, drùidhteach, gu h-àraidh airson nighean a chuir seachad a beatha ghoirid air raointean trèanaidh ann an ealain marbhadh.
  Ach, thuig Gerda electronics nas fheàrr na Acadamaidh nan Saidheansan.
  - Tha an dìon an-aghaidh bhìoras agad neo-earbsach. - Mhothaich i. San fharsaingeachd, tha Kaspersky antivirus seann-fhasanta, agus tha e gu tur gun chumhachd an aghaidh cnuimhean no maorach.
  Chrath an coitcheann.
  - Tha, tha prògramadh beagan air dheireadh! Bidh cus dhaoine òga tàlantach a" dol a-steach do ghnìomhachas, agus bidh seann daoine a" dèanamh saidheans.
  Agus tha thu fhèin eòlach air a" choimpiutair mar nighean - tha gaol aice air an òigridh agus an stòlda!
  Dh'èigh Gerda:
  - Is urrainn dhomh am prògram fhaicinn.
  Thog an coitcheann:
  - Nas fhaide air adhart! Tha an clàr-ama againn air a thomhas ann an diogan.
  Thàinig iad air tìr air raon-adhair fon talamh, agus an uairsin air càr le armachd rèisidh sònraichte, chaidh an nighean a thoirt gu seòmar fon talamh.
  An sin, bha stiùiriche ùr an FSB, Còirneal-Seanalair Apollonov, a 'feitheamh rithe. Gu litearra, chaidh nighean eile ann an breug-riochd a-steach don t-slighe còmhla riutha.
  Cuideachd àrd, cumhachdach, air a thogail gu h-anabarrach, ach tha a falt, eu-coltach ris an Gerda buidhe aotrom, dearg teine, coltach ri bratach dearg.
  Chrath i làmhan gu daingeann le a com-pàirtiche ùr, thug i a-steach i fhèin:
  - Charlotte!
  Fhreagair am blonde:
  - Gerda!
  Rinn an ceann ruadh gàire.
  - Faigh sinn eòlas!
  Bha an Seanalair goirid.
  - Aig an àm seo, tha cunnart bàsmhor a 'crochadh thairis air an dùthaich dhachaigh. Mar sin, feumaidh tu nigheanan òga cabhag! Bheir Tikhomirov stiùireadh mionaideach dhut.
  Sheas e a chorragan aig an Leifteanant Seanailear. - Gus an innis mi dhuit na leanas. Tha a" mhòr-chuid den sòn suidhichte thall thairis air an fhearann, an dùthaich leis a bheil sinn mar-thà air cuideam a chuir air dàimhean, nas mionaidiche, dà dhùthaich.
  A bharrachd air an sin, tha cho sònraichte sa tha an raon iongantasan gu bheil e duilich feachdan mòra a chuir a-steach air. Mar sin a bharrachd ort fhèin, cha bhith ach feachdan sònraichte ag obair ann.
  Gu dearbh, tha an lìonra taisgealaidh againn fhèin san raon, ach o chionn ghoirid tha sinn air fàiligeadh fhaicinn.
  Thug Tikhomirov an làr:
  - Thòisich na scouts againn air marbhadh. Fiù 's an fheadhainn as dìomhair. Tha eadhon dreach ann gu bheil na ceannaircich air ionnsachadh inntinnean a leughadh.
  Dhearbh Gerda:
  - Sin e! Bidh cuid de stuthan ag àrdachadh comasan telepathic. Bha na rinn Wolf Messing agus feadhainn eile rim faighinn le luchd-ceannairc àbhaisteach.
  - Chan eil e gu math sìmplidh! - Ann an ùine ghoirid, bheir an fheadhainn a tha air fhàgail taic dhut.
  Thuirt Charlotte: - Chaidh Stepafany, is coltaiche, a mharbhadh.
  - Ciamar a tha fios agad air sin? - Bha stiùiriche an FSB mothachail.
  - Uaireannan bidh mi a 'faireachdainn, uaireannan chan eil! - Mhothaich an nighean.
  Thuirt Gerda, rudeigin gòrach: - Na bi troimh-chèile! Chan eil fìor mhì-ghiùlan air do chùlaibh, agus is e dìreach an leisg nach bi a" cadal leis an rùnaire.
  Bhrosnaich stiùiriche an FSB:
  Mar sin faodaidh tu inntinnean a leughadh!
  Chrath an terminator fionn.
  - Chan ann an-còmhnaidh agus chan ann idir! Ach mura robh mòr-chumhachdan aca, carson a chuir iad fios thugainn.
  Chrath ceannard nam poileas dìomhair.
  - Tha mi a 'toirt spèis! Bidh e duilich mura till thu air ais!
  - Tha bàs eadar-dhealaichte bhon leannan leis gu bheil iad an-còmhnaidh a" feuchainn ris a "choinneamh còmhla rithe a chuir dheth! - Mhothaich Teàrlach ruadh.
  - Tha bàs eadar-dhealaichte bhon leannan leis gu bheil e an-còmhnaidh a" tighinn aig an àm ceàrr, ach chan eil duine ga càineadh airson a bhith fadalach! Lean Gerda air adhart.
  Chrath ceannard nam poileas dìomhair.
  - Tha IQ àrd aig na nigheanan agad, ach tha do bhodhaig an aon phròtain ri mo bhodhaig. Mar sin peilear chun a 'chinn agus an deireadh.
  Ceart gu leòr, tha dòrlach de rudan agam ri dhèanamh. Cha bhith e cho doirbh an Sultan Dubh a mharbhadh "s a lorgar e. Na cheuman, cuiridh sinn air bhog mòran de fhuilt. Biodh fios agad gu bheil an Motherland còmhla riut.
  Chrom na caileagan gu modhail, còmhla riutha, chaidh Tikhomirova chun an t-slighe a-mach. Bho Moscow gu sòn mu mhìle cilemeatair.
  Rinn Charlotte a" mhòr-chuid den òraid air an t-slighe:
  - Gunnaichean submachine Gearmailteach den dà fhicheadamh còigeamh inbhe UMP le sàmhchair a ghabhas toirt air falbh, chaidh mi gu pearsanta às a chèile agus rinn mi raidhfil sàr-mhath.
  Rinn atharrachaidhean beaga san dealbhadh e comasach buannachdan grunn shiostaman a chur còmhla aig an aon àm.
  - Bha mi fhìn ag obair air an raidhfil Armalight AR 10, analog Ameireaganach den inneal-gearraidh sgriubha, a bharrachd air an M-16. Le bhith ag atharrachadh beagan nam paramadairean, bha e comasach dhomh astar muzzle a" pheilear àrdachadh agus an amas aige.
  Agus as cudromaiche buileach, a mheudachadh earbsachd an raidhfil fhèin. Às deidh na h-uile, tha fios gu bheil an M-16 nas fheàrr na an Kalashnikov anns a 'chiad astar peilearan faisg air 300 meatair gach diog, agus dà uair ann an cruinneas an losgadh. Ach is e rud duilich a th" ann.
  Nam biodh fios aig na h-Ameireaganaich, bhiodh iad air duais mhòr a thoirt dhomh! San fharsaingeachd, tha e na iongnadh dhomh leis cho gòrach sa tha an luchd-dealbhaidh.
  Fhreagair Tikhomirov: - Tha seo air sgàth gu bheil cinneasachadh armachd aca ann an làmhan prìobhaideach. Bidh raidhfil neo-earbsach gu tric a 'briseadh, a tha a' ciallachadh gum faodar barrachd a reic, gun a bhith a 'toirt iomradh air a' ghnìomhachas càraidh.
  San fharsaingeachd, tha an luchd-saidheans as fheàrr bho air feadh an t-saoghail ag obair dha na Stàitean Aonaichte, ach seach gu bheil luchd-calpa a 'smaoineachadh a-mhàin air prothaidean, tha an toradh air an obair mòran nas ìsle na an fheadhainn againn.
  Thuirt Charlotte:
  - Tha mi a" smaoineachadh gun sgrios calpachas daonnachd!
  Chaidh iad a-steach do oifis fharsaing, far an robh luchd-teagaisg mar-thà a 'feitheamh riutha. Bha a" cheist mu dheidhinn mion-fhiosrachadh fa leth.
  - Tha coltas ro tharraingeach ort. Thug Tikhomirov fa-near. - Tarraing aire sa bhad. Tha mi a" smaoineachadh gum biodh e na b" fheàrr nan sgeadaich thu mar fhir nas sine.
  Anns a 'chùis seo, bidh do dhol a-steach don raon gu math nàdarra.
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Ciamar?
  - Pas airson stalcairean àbhaisteach. Tha e cho sìmplidh, tha mìltean dhiubh anns an raon.
  Is dòcha, ach chan e seo am beachd as fheàrr. A-nis, ma ruigeas sinn mar nigheanan soilleir, thèid seo seachad. Thuirt Charlotte.
  Thog an Seanalair an Zenki:
  - Gu dona!
  Chrath an gruagach ruadh.
  - Gu math! Faodaidh sinn a bhith ag obair mar strìopaichean. Tha gu leòr dhiubh anns a 'chrios, agus faodaidh tu tòrr ionnsachadh mun leabaidh.
  Chrath Gerda a ceann.
  - Is peacadh e cadal le daoinibh.
  Thuirt Charlotte gu làidir:
  Nach e peacadh a th' ann a mharbhadh? San fharsaingeachd, tha thu nad chailleachan-dubha no nad ghaisgeach. Carson a thug iad dìreach Bìoball na làimh.
  Thuirt am fionn le eagal:
  - Seo nuair a bheannaich an sagart am pròiseact, dh'fhàg e e.
  - Mearachd mòr, feumaidh tu taghadh eadar Crìosd agus an dùthaich mhàthaireil! Thuirt Charlotte.
  - Deas! Dh'aontaich Tikhomirov. - Chan urrainn dhut seirbheis a thoirt don dùthaich a-mhàin ann an miotagan geala.
  Chuir Gerda stad air, agus an uairsin chuir e a-mach e:
  - Tha mi a 'taghadh an Motherland!
  Rinn an coitcheann gàire le toileachas.
  - Tha sin mìorbhaileach! Gu dearbh, feumaidh tu na seunan boireann agad a chleachdadh anns an raon, às aonais seo tha am misean gun chiall, ach thèid thu a-steach mar stalcairean fireann àbhaisteach.
  Is e an fhìrinn ma thig thu chun chrios sa bhad na ghlòir gu lèir, feumaidh tu losgadh air ais bho fhir steigeach.
  Agus tha boireannach a tha fileanta ann an armachd soilleir sa bhad mar àidseant FSB.
  Chrath Charlotte a ceann.
  - Tha mi ag aontachadh! Is dòcha nach fheum thu a bhith a" deàrrsadh cus.
  Dhearbh an coitcheann:
  - Tha, agus barrachd! Cha bhith thu Ruiseanach, ach taobh an iar na h-Ucrain. An urrainn dhut an stràc a chopaigeadh?
  Dearg air a dhearbhadh:
  - Gu cinnteach! Chan e coigrich a th" annainn, ach an uairsin carson nach e boireannaich Muslamach a th" annainn.
  Rinn an coitcheann gàire.
  - Le do choltas Slavic follaiseach.
  - Nach urrainn dhut atharrachadh, gu sònraichte leis gu bheil craiceann seoclaid againn. Thuirt Gerda.
  Ghluais an coitcheann.
  - Cha do smaoinich mi eadhon air sin! Tha a h-uile càil air a dhèanamh ro luath. Is ann dìreach an seo a tha thu ro fèitheach dha boireannaich Muslamach.
  Thuirt am fionn:
  - Le bhith a" giùlan lannsaichean grenade thairis air na beanntan, chan e peacadh a th" ann na fèithean agad a phumpadh suas. Agus tha sinn fileanta sa chànan Chechen.
  Cho-dhùin an Seanalair:
  - Chan e, is fheàrr dhut a bhith nad luchd-malairt Arabach. Nì sinn feusagan, faodar a" bhroilleach a bhrùthadh a-steach, agus ma dh" fhaighnicheas iad mu dheidhinn feise, canaidh tu gu bheil an Koran a" toirmeasg gaol taobh a-muigh pòsadh.
  - Dèanamaid sin! Thuirt na caileagan ann an aonadh.
  Dhearbh an coitcheann:
  - Is e a-mhàin gum bi duilgheadasan ann leis an taigh-beag, ach ionnsaichidh sinn dhut.
  - Phallus agus faodaidh tu a cheangal! Mhothaich Gerda.
  Dh'èigh an coitcheann:
  - Gu math! A bheil eòlas agad mu thràth?
  Rinn Charlotte gàire.
  - Chaidh ionnsachadh dhuinn mar a dh'atharraicheas sinn an ìomhaigh, agus tha sinn eòlach air a 'chànan Arabais.
  Thuirt an Seanalair gu sònraichte:
  - Bruidhinn nas fheàrr ann an Ruisis le stràc, anns an raon eadar-nàiseanta, tha an cànan seo eadar-nàiseanta.
  Dh"èigh na caileagan ann an aonadh:
  - Sgoinneil, fhuair sinn e!
  Chaidh an lìbhrigeadh don raon air inneal-sabaid àrd-astar, chan eil seo a" togail amharas. An uairsin chaidh iad thairis air crìoch na h-Ucrain air Dragonfly -5.
  Is e monoplane aotrom a tha seo le còmhdach sònraichte, nach gabh a sgaradh bho na radairean as ùire.
  A bharrachd air an sin, bidh na sgiathan aige ag atharrachadh dath gus a bhith a rèir dath na talmhainn, ga fhàgail cha mhòr do-fhaicsinneach.
  Mus do dh'fhalbh e, thug an neach-teagaisg bagannan sònraichte dha na caileagan. Gu sònraichte, bha dà chàr coltach ri dèideagan chloinne falaichte annta.
  Mhìnich neach-teagaisg FSB Còirneal Ruslan Ibragimov dha na caileagan.
  - Is e scouts robotach a tha seo. Co-dhiù, tha iad a 'cosg deich gu leth millean dolar gach fear. Bidh iad a" cleachdadh na nanicneòlas as ùire.
  Gu sònraichte, magadh coimpiutair, bidh iad a "nochdadh na talmhainn agus a" gluasad am faileas chun an cumadh a-muigh, a "dèanamh a" chàr do-fhaicsinneach.
  Tha i comasach air itealaich astaran goirid, leum suas ri còig meatairean a dh'àirde, bruthadh a-steach beàrn suas ri trì ceudameatairean ann an trast-thomhas.
  A bharrachd air an sin, tha fiosrachadh sam bith air a ghluasad tro speuclairean. Tha bataraidhean cuideachd sònraichte airson radium. Faodaidh iad obrachadh airson ùine mhòr, nas fhaide na dh'fhuiricheas tu san raon.
  Thug na caileagan sùil air na càraichean. - Thuirt Charlotte: - Chunnaic mi dealbhadh coltach ris. Gu sònraichte, inneal-fuadain taisbeanaidh ann an cruth nathair.
  - Chan eil seo cuideachd dona, ach a 'call ann an luaths. Thuirt Ibragimov. - Thoir an aire dhaibh! Chan eil ach seachd dhiubh sin airson an FSB gu lèir. Tha, agus chaidh innealan sònraichte a thoirt dhut.
  Thug Gerda sùil air an armachd. Taobh a-muigh, b 'e "Abakan" sìmplidh a bh' ann, a-mhàin le optics agus bogsa ceangailte.
  Mhothaich an tidsear an sealladh aca:
  - Tha luathachadh electromagnetic aig an inneal seo, agus tha astar tùsail a pheilear còig mìle meatair gach diog.
  - Wow! Chuir Gerda iongnadh air. - Agus an tilleadh?
  - Tha e bog le lùdag sònraichte. A bharrachd air an sin, tha inbhe nam peilearan neo-àbhaisteach, dìreach 3.15 millimeters.
  - Cha mharbh thu fleagh à fear cho beag ! Tha eadhon barrachd aig làmh-an-uachdair nam boireannach. Thuirt Charlotte.
  Mhìnich an tidsear:
  - Chan e peilearan àbhaisteach a tha seo! Bidh iad a 'cleachdadh Uranium 435 fìor-throm. Tha e gu tur sàbhailte agus neo-rèidio-ghnìomhach, ach dà uair gu leth nas dlùithe na uranium àbhaisteach, agus ochd tursan tungsten le cruaidh nas motha.
  A bharrachd air an sin, tha na peilearan air an uidheamachadh le stuthan spreadhaidh deich tursan nas làidire na TNT. Tha iad fhathast uamhasach daor, chan eil mi eadhon airson an ìre ainmeachadh, air neo cha bhith thu airson losgadh.
  - Cò a shàbhaileas air tèarainteachd - falbh bhris aig an tiodhlacadh! Thuirt Gerda.
  Chrath an Còirneal.
  - Is dòcha gu bheil thu ceart, ach tha aon pheilear beag faisg air mìle dolar na rud!
  Thuirt Charlotte:
  - Wow, tha mi a" faicinn gu bheil iad a" cur luach oirnn!
  Chrath an tidsear.
  "Tha e ro chudromach an Sultan Dubh a ghlacadh. Bidh dà mhìle còig ceud de na cartrid sin agad. A bharrachd air an sin, tha ochd modhan losgaidh aig na gunnaichean inneal. Bho mhìle dà cheud peilear gach mionaid, gu modhan singilte, a bharrachd air modhan eadar-mheadhanach.
  Ghluais Gerda:
  - Drùidhteach! A leithid de armachd anns na feachdan sònraichte againn uile?
  Fhreagair an tidsear:
  - Chan eil! Chan eil barrachd air fichead inneal mar sin ann. Thoir aire don choimpiutair beag. Faodaidh tu òrdughan a thoirt dha le do ghuth, agus tha e a 'freagairt, is dòcha eadhon an ceòl a thionndadh dhut.
  A bharrachd air an sin, cha bhith an rud beag seo ach umhail dhut.
  Thug Charlotte fa-near gu loidsigeach:
  Chan eil e dona idir, ach chan eil e ro fhaicsinneach. An dreach a tha sinn gu sìmplidh, chan obraich na h-Arabaich.
  Dh"aontaich an Còirneal.
  - Tha sin ceart, inneal fillte: tha e nas fheàrr a chuir am falach ann am baga-droma agus a chleachdadh nuair a tha sin riatanach.
  Tha dà dhusan grenades gu sònraichte cumhachdach ann le snàthadan puinnseanta, ach tha seo cunnartach, gheibh thu e fhèin.
  San fharsaingeachd, chomhairlich an coitcheann gun a bhith a" cur cus cus cuideim ort le eòlas teignigeach. Seo na prìomh chleasan agus innleachdas!
  - Tha e fìor gum faod an inntinn nàdarra a dhol an àite a" choimpiutair, ach chan urrainn coimpiutair sam bith an inntinn nàdurrach a chuir an àite! Thuirt Charlotte.
  Chrath an tidsear.
  - Agus a-nis èist ris an inneal agad, fhad "s a tha e a" seinn Dima Bilan. Bha ceòl agus òran air an robh iad eòlach.
  - Tha a h-uile rud do-dhèanta comasach tha fios agam le cinnt... - Fonn eile! - Chuir Gerda stad air.
  Nochd ro-mheasadh beag aotrom trì-thaobhach os cionn an automaton:
  - Dè na fuinn a tha thu airson a chluinntinn! Tha trì mìle òran againn, gach cuid dachaigheil agus cèin!
  Thilg Gerda suas a làmhan.
  - Tha mi ag iarraidh organ le Bach!
  - Tha mi!
  Bha an ceòl brèagha, ach chuir Charlotte stad air.
  - A bheil geamannan sam bith agad?
  Dh" èigh an hologram:
  - Gu cinnteach! Tha mi a 'moladh trithead' s a naoi mion-atharrachaidhean eadar-dhealaichte air an "Stalker" agus ceithir fichead 'sa còig "Farter", gu sònraichte am modail as ùire "Dawn of the Zone".
  - Faodaidh tu a dhol craicte! Bha gunna-inneal ann, thàinig an cluicheadair gu bhith na shealgair. Sin far a bheil an teicneòlas air tighinn. Bha iongnadh air Charlotte.
  Rinn Ibragimov gàire tron mustache Caucasian aige:
  - Tha cùrsaichean trèanaidh ann cuideachd, trèanadh ro-chlàraidh agus mòran a bharrachd. Is e seo armachd an ama ri teachd, mìnichidh an inneal fhèin don òglach dè a nì e.
  Ionnsaichidh an armachd fhèin dhut mar a làimhsicheas tu e.
  - Fìor Mhath! Thuirt Gerda.
  Dhaingnich an tidsear:
  Is truagh gum feum a leithid a bhith falaichte. Co-dhiù, dè an t-ainm a th" air an inneal seo?
  - "Striking" - 1, nochdaidh modail eadhon nas foirfe a dh" aithghearr. Agus thar ùine, thèid innealan mar sin a-steach do sheirbheis le arm na Ruis.
  Chrath am fionn.
  - Gu tuigseach!
  Thuirt an tidsear:
  - Tha, agus tha an optics cuideachd air a choimpiutairachadh, tha e a 'toirt àrdachadh mar a tha thu ag iarraidh, is e an raon amas dusan cilemeatair.
  Tha cuideachd dot dearg a ghabhas atharrachadh, solas innleachdach, luchd-dealbhaidh laser, greimichean ionnsaigh còmhla ri bipod teann.
  Ach san fharsaingeachd tha an inneal seo a 'cosg millean gu leth dolar.
  - Aig amannan tha e coltach riumsa gur e an duine as beairtiche san t-saoghal stiùiriche an FSB. - Chrath Charlotte.
  Rinn an Còirneal gàire.
  - A bheil fios agad carson a tha mi nam Chechen a rèir nàiseantachd agus a" toirt seirbheis cho dìcheallach don Ruis?
  Dh"fhaighnich am fear ruadh:
  - Carson?
  Fhreagair an Còirneal gu toileach:
  - Is e seo an aon dùthaich air an t-saoghal far a bheil airgead air a leigeil ma sgaoil don arm gun ùine. Creid mi, buinidh an àm ri teachd don dùthaich againn, tha arm le deagh bhiadh na ghealladh air soirbheachas!
  - Mur tig amadan no bastard gu cumhachd. Dh"aontaich Charlotte. Agus an uairsin bha seòrsaichean mar Gorbachev agus Yeltsin ann, cha mhòr nach do sgrios iad an dùthaich.
  - Chan urrainn dhomh geallaidhean a thoirt seachad, ach tha na daoine air fàs tòrr nas glice, eadhon ged a thèid an ceann-suidhe a mharbhadh, cha atharraich ath-thaghadh mòran.
  - Is e ar n-obair an sultan dubh a lorg. - Mar sin fàgaidh sinn an òraid aig Charlotte, a tha air a mhisneachadh.
  Thug an tidsear rabhadh:
  - Is e am prìomh rud na clachan sin a ghabhail, lorgaire neo-riaghailteachd, bheir iad rabhadh dhut mu chunnart.
  Rinn Gerda gàire agus dh"fhaighnich i:
  - Agus an còrr, mar eisimpleir, clach Diffa, a tha a 'toirt air falbh peilearan anns an "Armor" dùthchasach?
  Fhreagair Ibragimov le sealladh brònach:
  - Gu mì-fhortanach, bidh cha mhòr a h-uile artifact a "call an cumhachd taobh a-muigh na sòn, tha e eadhon iongantach mar a dh" fhaodadh na ceannaircich an cleachdadh.
  Tha e comasach gu bheil faighinn a-mach eadhon nas cudromaiche na dìreach marbhadh an t-Sultan Dubh.
  Chrath Charlotte.
  Cumaidh sinn fios thugainn agus feuchaidh sinn ri faighinn a-mach an dìomhaireachd.
  Chrath an tidsear beannachd.
  - Beannachd leat, feuch an lorg thu Ali Maskhadov. Bidh rudeigin inntinneach aige dhut.
  Thàinig na caileagan, a bha air coltas an Mujahideen air adhart, faisg air oir na sòn.
  - Tha mèinnean! Thuirt Charlotte.
  Dhearbh Gerda:
  - Rachamaid gu faiceallach!
  A 'tilgeil dheth bòtannan airm na h-ìghne, ruith iad air an leathad sneachda, cha mhòr nach do dh'fhàg an casan rùisgte. A 'leum chun na crìche, chaidh iad a-steach do raon gluasaid.
  Bhuail fàileadh làidir ozone air m "aodann, an uairsin bhuail aotrom. Ghluais na caileagan a-null, chuir iad orra bòtannan, gun fhios nach ruitheadh iad gu sgrùdadh air thuaiream.
  Ged a bha taobh a-staigh na sòn sa gheamhradh bha an aimsir foghar, timcheall air deich ceuman, agus gun sneachda.
  Sheall na scouts gu faiceallach a-steach don raon, cho dìomhair bho sgeulachdan is gheamannan.
  Aig aon àm dh'fheuch iad eadhon ri filmichean bhidio a losgadh, ach chaidh an ìomhaigh gu lèir a dhubhadh às, cha robh e comasach eadhon dealbhan a thogail.
  Bha mòran rudan iongantach anns an raon, ach bha e marbhtach cuideachd. Bha uiread innte. Tha eadhon na craobhan sònraichte, tha an duilleach purpaidh is pinc, làn de dhris.
  Tha an fheur cuideachd a" coimhead ominous, mar gum biodh e còmhdaichte le fuil. Bidh dà-chasach dheug orains a" leum thairis air.
  A 'gluasad an mustaches, bidh iad a' feuchainn ri suidhe air na caileagan. Bidh Charlotte gan toirt air falbh gu làidir, agus bidh Gerda gan glacadh le a corragan.
  Chaidh na h-ìnean aice a ghearradh dheth, agus tha an dèanamh suas le miotagan rubair sònraichte air a corragan a dhèanamh nas tiugh agus nas garbh.
  Bidh an nighean fionn gam bhualadh gu gràdhach agus a" bruidhinn.
  Tha iad beò agus feumach air gràdh.
  Am measg nan leumadairean-feòir tha eisimpleirean meud calman. Nuair a chaidh iad a bhualadh, ghlanas iad, leum iad air ais. Dè na giallan de leumadairean-feòir a dh" fhaodadh a bhith cunnartach.
  Tha, tha iad puinnseanta! Mhothaich Charlotte.
  - Tha thu ann an cunnart mòr.
  - Theagamh gu bheil ar seile nimheil do chuid. An seo anns an raon bidh ionnsaigheachd a" tilleadh ceud uiread. Mhothaich Gerda.
  - Agus sìthiche .... - Cha do lorg Charlotte mìneachadh iomchaidh. Bhris a" chlach, rabhadh mu neo-riaghailteachd.
  Air thoiseach, gu dìreach nan stiùir, chrith an èadhar. Coltach ri àite teine, dìreach an àite teas, air an làimh eile, shèid e fuar reòta.
  Thuirt Charlotte, "Is dòcha gun urrainn dhuinn deuchainn a dhèanamh, is urrainn dhuinn a dhol a-steach do neo-riaghailteachd."
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - A bheil thu airson do cheann a chuir an cunnart?
  Cha do dh'aontaich an duine ruadh::
  - Uaireannan bidh neo-riaghailteachdan a 'toirt seachad comasan a bharrachd. Nach do leugh thu ficsean-saidheans.
  - Ach mar bu trice cha d'thainig ach cuirp as na h-aimhleasan. Seall an seo. Sheall an nighean bhàn a meur air a" chnàmhan.
  - Bhuineadh an corp do dhuine, gu coitcheann, tha a 'mhòr-chuid de na "farters" fireann. An seo, tha eagal air mòran bhoireannaich, gheibh thu rèididheachd agus cha bhith e comasach dhut clann a bhreith. Mhothaich Charlotte.
  - Nas fhaide, is e teirm inntinneach a tha sin. - Aig aon àm dh'fheuch iad ris an fhacal "stalker" a thoirt a-steach, ach rinn na mèirlich a-steach e nas fhaide, bhon fhacal fart, a 'glacadh fortan.
  Mar sin tha e nas fhaide mar spùinneadair talmhainn. Tha spùinneadair cuideachd gu litireil a" ciallachadh - sealgair fortan. - Lean an nighean bhàn.
  Chaidh na scouts seachad air an ribe cha mhòr do-fhaicsinneach seo, ach sa bhad cha mhòr nach do thuislich iad air dàrna fear! Crochadh cnàimhneach san adhar, agus dealachadh feòil is caolan.
  Bha Gentle Gerda a" faireachdainn tinn, agus chaidh a com-pàirtiche na bu mhiosa a-steach don choinneamh.
  - Chan eil dad sònraichte! Chan eil ann ach corp marbh. - Mhothaich i. Bha pylon bholtaids àrd a thuit agus a bha meirgeach na laighe faisg air làimh, a" fàileadh ola agus grodadh.
  Bha fàileadh a" chrìonaidh cho goirt "s gun tug e cràdh dhomh.
  - Rud annasach! Tha mi a" faireachdainn gu bheil mi ann an cunnart! Thuirt Gerda. Gu h-obann, leum an cnàimhneach orra. Loisg na caileagan gu reflexively bho "Kalash".
  Bhris na peilearan an t-slat, a 'leagail an goul far a chasan. Ach, dh'èirich e sa bhad agus dh'fheuch e ri ionnsaigh a thoirt air na bòidhchead. Tha e doirbh iasgach a dhèanamh air cuideigin a tha marbh mar-thà.
  Bhris na caileagan an glùinean le seallaidhean math air an glùinean. Ach, sgrìob meur cnàimh air gruaim Charlotte, a 'dèanamh cron air a' masg agus a 'tolladh a' chraicinn.
  Fhreagair i le bhith ga bhualadh le cnap, a" briseadh grunn ribean. Thuit an cnàimhneach agus, às deidh dha grunn dhealbhan a bharrachd fhaighinn anns na buill, shocraich e.
  - Tha sinn deiseil leis! - Dh'èigh Gerda - Tha e coltach gu bheil thu air do ghoirteachadh. Lùb i sìos agus thiormaich i fuil Charlotte.
  - A trifle, tha fios agad fhèin cho luath sa bhios sgrìoban a" slànachadh oirnn.
  Thug Gerda fa-near:
  - Tha an camouflage air a mhilleadh!
  - Chan eil e na dhuilgheadas a bhith ga ghleusadh. - Ràinig a' ghruagach ruadh a stigh do 'n mhàileid aice.
  Thug Hyperclay air falbh an gearradh, agus nochd an aghaidh grànda Arabach air am beulaibh.
  "Carson a tha an rud gòrach seo na fheusag, bidh e a" fàs nas sine agus a "goirteachadh boireannach!" thuirt Charlotte.
  Fhreagair Gerda gu sgiobalta:
  - Mar sin cho-dhùin Dia.
  Thuirt an gruagach ruadh:
  Carson a tha feum aige air! Ma tha inntinn nas àirde ann, cha toireadh e feartan neo-riatanach do dhaoine.
  Ann fhèin, tha làthaireachd feusag agus laigse coitcheann bodhaig an duine a "togail teagamh mu bhith ann an neach-cruthachaidh.
  Thuirt an Blond Terminator:
  - Tha thu eòlach air Charlotte! An seo tha sinn marbhtach agus is dòcha nach till sinn bhon raon, a tha sa chùis seo a "feitheamh rinn.
  Thuirt Charlotte gu ciallach:
  - Leugh mi ficsean saidheans, tha teòiridh matamataig ann. Anam, air a dhèanamh suas de shamhlaidhean fiosrachaidh. Mar sin chan urrainn dha a dhol à sealladh don chruinne-cè gun chrìoch.
  Bidh e dìreach ag atharrachadh a fheartan càileachd. No atharraich cosgais.
  Rinn Gerda gàire.
  - Mar sin anns an anam, tha thu a' creidsinn, ach cha'n 'eil Dia ann a chruthaich e !
  Thuirt an gaisgeach ruadh le fiamh:
  - Chan eil Dia anns an dreach Orthodox no Bìoball, ach anns an Supermind, carson nach creid thu e. Agus a thaobh an anam, bidh sinn ag itealaich ann am bruadar.
  Cha 'n e so cuimhneachan air ar staid spioradail, 'n uair a bha sinn aig aon am air ar deanamh suas de stuth àraidh eolais a bha comasach air smuainteachadh agus faireachduinn gun chorp.
  Dh'eirich am fionn.
  "Is dòcha gu bheil sin a" cur casg ort bho bhith a" creidsinn anns a" Bhìoball.
  Fhreagair Charlotte le dùrachd:
  - Tòrr! Gu h-àraid, an-iochd, neònach airson inntinn nas àirde, gu sònraichte anns an t-Seann Tiomnadh.
  Cuideachd, mas e Dia gràdh, carson nach eil a chruthachadh gu lèir toilichte!
  Dh'èigh Gerda:
  - Theagamh mu dheidhinn an rud nach eil airidh!
  Thug an ceann dearg fa-near gu reusanta:
  - Is sinne clann an Uile-chumhachdaich agus feumaidh sinn a bhith air ar foghlam gus am bi sinn airidh! Càite bheil am foghlam? Ciamar a dhèiligeas iad ri pàrantan a tha a" leigeil an cuid chloinne air falbh?
  Dhearbh am blonde:
  - Tha iad air an dì-cheadachadh! Ach chan urrainn dhut Dia a thomhas a rèir ìrean daonna.
  Thug Charlotte fa-near gu reusanta:
  - C'arson, ma's sinne an iomhaigh agus a coslas, tha ar moral- achd cosmhuil. Agus tha bun-bheachd dè tha math agus dè tha dona an aon rud airson diofar dhùthchannan.
  Am faod e bhith math gun solas agus eòlas a thoirt do chloinn mun deidhinn fhèin? dh'fhaighnich Charlotte. Bha Gerda airson freagairt, nuair a leum rudeigin air am mullach gu h-obann agus is gann gun robh ùine aig an nighean leum gu aon taobh.
  B 'e maorach coille dijj a bh' ann, bha i a 'fuireach ann an craobhan agus a' sealg, a 'toirt ionnsaigh bho shuas. Leis gu bheil a corp cha mhòr follaiseach, tha e duilich a thoirt fa-near.
  Ach, rinn na caileagan, eadhon mus deach an cur, sgrùdadh air na stuthan air an raon. Thug mòran de luchd-brathaidh, a 'gabhail a-steach riochdairean bho bhuidhnean fiosrachaidh agus luchd-saidheans, cunntas air nàdar na sòn agus creutairean mutant, airson a' mhòr-chuid, creachaidh agus cunnartach.
  Cò a bhiodh gu cinnteach ga marbhadh, feumaidh tu an dot gorm a bhualadh ann am meadhan a" bhodhaig coltach ri jelly le spuirean. Ach tha an creutair gluasadach, chan eil a h-uile farter comasach air seo.
  Bidh na caileagan a 'losgadh air an vskidku, agus gun a bhith ag amas. Buail, bidh sleamhainn coille a" spreadhadh, a" sgaoileadh fuarain fala is caustic, mar lionn searbhagach.
  Thòisich feur air conaltradh ris a 'crìonadh.
  - Tha e coltach ris an fhilm "Alien" - thuirt Gerda. - Chan e searbhag uisge.
  - Tha seòrsa sònraichte de fo-hyperradiation air nochdadh air an raon mhìorbhailean seo. Bidh e a" sgaoileadh isotopan aig astar dà cheud uair nas luaithe na solas, agus tha an cumhachd treòrachaidh dìreach iongantach.
  - Às deidh dha ceithir maorach searbhagach a losgadh, bha Charlotte toilichte.
  - Tha e math nach eil e a 'toirt buaidh air na sùilean.
  Dh'fheuch creutair eile ri tolladh dhan talamh, ach fhuair e fhèin bho Gerda.
  Cha robh an nighean, ge-tà, fo nàire:
  - Cia lion duine a fhuair bàs o'n ghràineileachd.
  Chrath Charlotte.
  - Na bi a" cunntadh, ach tha an àireamh iomlan den fheadhainn a chaidh a mharbhadh san raon a" dol gu deichean mhìltean.
  Mhol am blonde:
  - An uairsin feumaidh tu a dhol nas luaithe, is dòcha eadhon ruith. Tha breug-riochd arm NATO comhfhurtail, cha mhòr nach eil na bòtannan a" cur bacadh air an ruith, ged a tha buaireadh mòr ann a bhith gan tilgeil dheth.
  Thòisich na sgòthan, ge-tà, a 'sgapadh, nas gile eadhon nas motha. Air an taobh chlì, chaidh seann àrdaichear bho àm nan Sòbhieteach air bhog seachad air na caileagan.
  Às deidh mòr-thubaist Chernobyl, chaidh a thrèigsinn. Ach, bha snaidhpear aig a" mhullach. Gun teagamh, dh'fhosgail e teine.
  Thug na caileagan dheth ann an diog, is iagag air falbh bhon pheilear.
  Charlotte agus an uairsin lorg e rudeigin airson gearan mu dheidhinn:
  Carson nach loisg thu.
  Fhreagair Gerda le gàire:
  - Is e seo duine, ach a 'breithneachadh le aodann, Slav.
  Chuir an ceann ruadh an aghaidh gu làidir:
  - Bha e na aonar agus cha robh ùine aige comharra a chuir mun dòigh-obrach againn. Tha e gòrach a bhith a" deàrrsadh, ach eadhon nas gòrach tha an giùlan airson losgadh sa bhad.
  Ruith iad chun a" chuirp. Tha an ceann fon chlogaid air a chrathadh, air na làmhan tha "fàinneachan" mèirlich, bràthair àbhaisteach.
  - 'S dòcha gur e Ruiseanach a th' ann, ach chan ann bhon sgioba againn.
  Thuirt Gerda le tàmailt:
  - Mar an ceudna, tha còir aig eadhon eucorach air aithreachas.
  Thog Charlotte a meur aig an teampall aice: - Cha mharbh thu duine mar sin!?
  Fhreagair am blonde le pathos:
  - Ma tha feum air leas na Màthar: thèid mi thairis air mo chogais.
  Thug an ceann dearg an aire gu làidir:
  - Tha fios agad gu bheil am Bìoball na leabhar a bu chòir a thoirmeasg sa chiad àite.
  - De?
  Thuirt Charlotte gu cruaidh:
  - A" brosnachadh sìtheachadh. San fharsaingeachd, na bruidhinn sinn mu chreideamh tuilleadh.
  Dh'eirich Gerda gu feargach:
  - Aontaich! Na tilg neamhnaidean roimh mhuc.
  Dh'èigh an ceann ruadh:
  - Am bheil thu a' deanamh tàir orm ?
  Bhruidhinn am fionn beagan nas buige.
  - Chan eil! Is e abairt figurative a tha seo.
  Chaidh Charlotte sìos.
  - Thuig mi e! Ceart gu leòr, rachamaid, feumaidh sinn conaltradh a dhèanamh ri cuideigin.
  Lean na caileagan gu slaodach, a 'dol seachad air taic loidhne cumhachd. Mu dheireadh ghlan an speur, agus an uairsin mhothaich Gerda.
  - Chan urrainn a bhith!
  Os an cionn, gu dearbh, bha rud iongantach a 'tachairt, bha trì suns a' deàrrsadh: Buidhe, uaine, dearg. Fìor, bha an dithis mu dheireadh beag agus cha mhòr nach tug iad teas.
  Fhreagair Charlotte:
  - Is e seo buaidh gluasaid, gu dearbh chan eil ann ach aon ghrian.
  Ghluais Gerda:
  - Agus chan eil adhbhar an iongantas air fhuasgladh?
  Chrath an ceann ruadh gu sunndach.
  - Chan eil fhathast! Ach tha e a 'toirt buaidh air a' ghnàth-shìde taobh a-staigh na sòn.
  Chaidh speach mhòr seachad gu sgiobalta. Gheàrr Charlotte san adhar le biodag.
  - Tha seo cuideachd na mutant agus gu math cunnartach.
  - "Zhalik" dh'aithnich mi e! Thuirt Gerda. - Tha am puinnsean air a bhith beò bhon mhùthadh agus faodaidh e fìor alergidhean adhbhrachadh.
  Chrath an ceann ruadh.
  - Mar sin an seo, tha an rud nach eil puinnseanta na nàire.
  Air an t-slighe, thàinig iad tarsainn air cuirp sgaoilte grunn thursan. Agus air pòla loidhne cumhachd lùbte, air a dhol a-steach don chrèadh bog le fàs uèirichean, chroch fear crochte.
  - Wow, is e seo gnìomh dhaoine! Mhothaich Gerda.
  - Is e duine am beathach as cunnartaiche san t-saoghal. Dh"aontaich Charlotte.
  Dh"èigh am fionn:
  - Cluinn, tha an heileacoptair a 'dèanamh fuaim, thig sinn air tìr.
  Ghabh an ceann ruadh :
  - Is dòcha gur e sinne a th' ann?
  Rinn an nighean bhàn gàire.
  - A bharrachd air an sin, a rèir uirsgeul, is sinne an nàimhdean.
  Laigh na caileagan sìos agus thionndaidh iad air sganair rèidio làn-tricead. Bha dà heileacoptair ann, àbhaisteach, is dòcha, seann MI-8n.
  Chan eil feachdan sònraichte na Ruis ag itealaich air an leithid tuilleadh. Air an èadhar, cluinnear companach agus seata de fhaclan Caucasian agus Ruiseanach. Bha fios aig na caileagan mar a chuireadh iad às dhaibh fhèin, ach an robh e tàmailteach losgadh?
  - Hey thu, fraer! Chan eil dad de luach an seo! Tha sinn dha-rìribh a" cuairteachadh.
  Roar mar fhreagairt:
  - Is dòcha gu bheil artifacts ann!
  caoineadh dona:
  - Na bi nad sucker, anns an raon seo, chaidh farters a thaghadh o chionn fhada.
  - Faodaidh e nochdadh a-rithist. agus cluich ceòl fionnar.
  Bha buaireadh mòr ann a bhith a" losgadh sìos na lannsaichean beaga grenade aca, ach bha sin a" ciallachadh a bhith air an lasadh suas. Rinn Gerda ùrnaigh, agus chaidh Charlotte fodha na cuimhneachain. Mar a dhùisg i agus a phòg i fear.
  An uairsin chaidh iad. Tha na faireachdainnean geur, glè thaitneach, is dòcha gu bheil a caraid gòrach fhathast na h-òigh, chan eil i eòlach air gaol. Gu h-àraidh nuair a tha iad sin eadar-dhealaichte fir, mar riaghailt, òg agus fallain feachdan sònraichte.
  Thionndaidh na clàran-tionndaidh, loisg iad air volley agus dh" fhàg iad an roinn. A rèir choltais, cha robh dad aca ri ghlacadh.
  - Seinneamaid ris a' chordon, roimh sgapadh ! - An sin fhreagair mata air mhisg agus gu tur neo-thuigsinn.
  Fhad "s a bha na heileacoptairean a" cuairteachadh, chomharraich Gerda chan e a-mhàin fàileadh kerosene, ach eadhon cuirp luchd-siubhail nach deach a nighe airson ùine mhòr. Tha e a" faireachdainn gu bheil fàileadh mar chrios ann.
  - Agus cò às a fhuair na meirleach e! Às deidh na h-uile, chan urrainn dhut dìreach heileacoptair a cheannach.
  - 'S dòcha Ukrainians reic! Tha cus gràin orra. Ach, tha tòrr uidheamachd againn air a chuir dheth cuideachd. Mhothaich Charlotte.
  Ghluais na caileagan air adhart, agus thachair caraid dha rud ainneamh leis an fhar-ainm "tuiteam". Bha cothrom aig an fheadhainn a thuit ann an ceud mairsinn beò!
  Stad Gerda an seo agus fhreagair e le gàire:
  - Agus an ath rud a thachair, dh'innis mi dhut mu thràth.
  Dh'fhaighnich Viktor gu sgiobalta:
  - An d" fhuair thu a-mach am mion-fhiosrachadh mun ionnsaigh ceannairc àrd-ìomhaigh sin?
  Chrath Charlotte.
  - Tha, fhuair rudeigin a-mach! Ann an ùine ghoirid, innsidh mi dhut mu dheidhinn!
  Agus air an uair so b'i bhan-righ nan ruadh a thoisich air labhairt ;
  Bha nèamh a" sileadh, a" spùtadh sruthan uisge measgte le cromagan sneachd" air an talamh.
  Bha prìomh-bhaile mòr na Ruis, Moscow, anns an uair ro-làimh a" coimhead liath agus dòrainneach, a dh" aindeoin an iomadh solas, agus sreath gun àireamh de chàraichean daor.
  Chuir Zulfiya Maduyeva, ann an àros fon talamh air màl tro luchd-ainmichte, crìoch air an deas-ghnàth.
  Bha deàrrsadh lasrach ann an cruth claigeann annasach grànda a" losgadh dìreach san adhar.
  Leugh bomair fèin-mharbhadh ann an breug-riochd spotach, le aodann còmhdaichte le brat uaine, sealladh de ùrnaigh. Bha grunn chlachan lìomhach de dhiofar chumaidhean air am beulaibh.
  Thòisich boireannach ann an breug-riochd gan cur air èideadh teann Zulfiya.
  - Tha e mu thràth a" briseadh agus tha an reothadh a" fàs nas làidire. Bu chòir seo do chuideachadh le bhith a" coileanadh na h-obrach as duilghe agus as cunntachaile!
  - Chrom e gu ro ìosal, mar gu'm biodh e teachd o ghuth tunail dhomhain.
  - Tha mi deiseil airson adhbhar jihad a fhrithealadh! - Mar shaighdear air an raon-chaismeachd, chrom an nighean dheth, a' crathadh a làimhe caol.
  Lean an guth uamhasach, gruamach:
  - Ged a tha cuid a' saoilsinn nach 'eil anam aig mnathan, cha 'n 'eil mi ag aontachadh ri so. Ge bith cò a nì gnìomh ann an ainm Allah, gheibh e neo-bhàsmhorachd agus cuan ulaidhean gun àireamh!
  Thuirt an nighean le fèin-mharbhadh (bha a guth cho fìor-ghlan agus neo-chiontach) ann an eu-dòchas:
  - Tha mi deiseil eadhon chan ann airson neo-bhàsmhorachd, ach air sgàth dìoghaltas! Tha feum air dìoghaltas air na rinn iad dhòmhsa agus do luchd-gràidh!
  Dh'atharraich an glaodh teine bho dhearg gu uaine, agus dh'fhàs e eadhon nas gile. Bha sùilean a" bhoireannaich ann an breug-riochd air an dubhadh mar thuill dhubha.
  Bha e coltach gum faodadh an cruinne-cè gu lèir bàthadh annta:
  - Cha toigh leam òraidean truaillidh, tha iad roimh dhraoidheachd nan creideach !
  Bha meur na bana-bhuidseach, ann an breug-riochd, air a leudachadh gu mòr agus air a bhualadh a-mach às, a" leum, fuaran buidhe puinnseanta.
  Choimhead Zulfiya air mar choineanach aig boa constrictor, gun chomas a sùilean a reubadh air falbh.
  Thàinig e gu crìch mu dheireadh, bhuail an "reothadh", thòisich an speur a" glanadh.
  - Seo an soidhne againn bho shuas!
  A-nis gheibh na stuthan a chaidh a mhèinneadh san raon cumhachd millteach. Dh" fhàs guth na bana-bhuidsich tàirneanach, mar nach b" e aon bhoireannach a bha a" bruidhinn, ach còisir slàn de dh"fhir le guth domhainn.
  Chuir na ceannaircich crìoch air an deas-ghnàth, chuir Zulfiya, le cuideachadh bho a com-pàirtiche, air na clachan gu lèir, agus rinn fear dhiubh teannachadh air fear mòr sia-thaobhach air crios le stuth-spreadhaidh.
  Bha a falt dubh air a streapadh le liath, agus air a h-aodann, nuair a dh" fhosgail a" ghaoth beagan, dh"fhàs sgarradh dubh-purpaidh reubte ri fhaicinn.
  - A-nis tha thu deiseil! Rach don amas agad!
  - Gu h-obann dh'fhàs an guth na bu taine.
  Ghabh an ceannairc beagan cheumannan agus chaidh i à sealladh gu h-obann, cha do sheall ach gluasad beag gu robh i faisg air làimh.
  - Stone Mule, obraich, tha thu a-nis do-fhaicsinneach, agus cha mhòr nach gabh a chluinntinn, cha dèan eadhon na h-ulaidhean fala as roghnaiche do shlighe.
  - Tha a" bhan-draoidh ann an breug-riochd air fàs na ceann nas àirde, agus a falt goirid air leudachadh.
  - Tha fios agam air! - Goirid thilg am bomair fèin-mharbhadh.
  - A-nis falbh! Agus deònaich solas Allah do chridhe a shoilleireachadh.
  - Las a" bhan-draoidh mar dhusan lòchran gas, agus thionndaidh a falt gu bhith na àl de nathraichean eagallach, agus aig an aon àm gu h-annasach tàmailteach.
  Cha robh e coltach gun do mhothaich Zulfiya atharrachaidhean mar sin. Thàinig am bomair fèin-mharbhadh a-mach, bha a slighe aotrom, ghluais i eadhon nas luaithe.
  Bha uair luaith a" tighinn dlùth, nochd tagaichean trafaic, traidiseanta airson Moscow.
  Bidh ceò toirmisgte, fàileadh gasoline, fuaim cunbhalach baile-mòr, a" cràdh na cluasan, tha seo uile eòlach mu thràth, ach gràin air fear de na beanntan cas Zulfiya.
  Mar sin bha coiseachd mòran na b" fhasa na bhith a" tachdadh air còmhdhail poblach làn sluaigh.
  Fìor, aon uair "s gu robh e a" bruadar, leag an ceannairceach neach-siubhail sìos. Air dha tuiteam, mhallaich e, an sin, air èirigh dha, chrath e a dhòrn anns a' bheàrn- adh.
  - Is ann mar so a tha togail nan neo-chreideach ! - Mhothaich Zulfiya, gu dùrachdach gàirdeachas gun deach a beachd a dhearbhadh a-rithist.
  - Is e am marbhadh an amas as àirde as urrainn dhut smaoineachadh air an Talamh.
  Agus seo an targaid a thathar ag iarraidh: taigh an riaghaltais ann am Moscow, ris an canar geal cuideachd. An-diugh bidh coinneamh chudromach ann le com-pàirt a" phrìomhaire.
  Dè an dàn a tha seo! An seo chì thu an càr, tèarainteachd leasaichte, feansa àrd leis an t-siostam rabhaidh as ùire timcheall air an Taigh Gheal.
  Choisich an nighean suas chun gheata còmhla ri Ministear an Ionmhais. Shleamhnaich e am bealach gu cas agus chaidh e seachad air na geàrdan furachail.
  Tha e coltach gu robh coin de sheòrsa mionlach (measgachadh de ghrunn ghnèithean, air am pumpadh le steroids, a" fàs bho laogh aon-bliadhna agus broilleach slige tanca) fhathast a" cluinntinn meirgeadh cha mhòr neo-sgaraichte brògan bog an ceannaircich, air am brùthadh.
  Bhris na geàrdan dà mheatair an sùilean, cha b" urrainn dha na coin, a dh" aindeoin am fàileadh seòlta, eadar-dhealachadh a dhèanamh air an fhàileadh as lugha agus shocraich iad (A bharrachd air an sin, bidh daoine urramach a" caismeachd le pockmarked - rùsg iad agus gheibh thu gunna stun).
  Dh"fhairich Zulfiya a cridhe a" bualadh, agus bha e coltach gun robh i a" bualadh cho àrd is gun cluinneadh iad e.
  Fhuair iad thairis air ceithir fàinneachan dìon, aig a 'chrìoch mu dheireadh: eadhon bha iad eadhon air an soilleireachadh le coltas de X-ghathan.
  Bhon rèididheachd sganaidh as ùire, chaidh am bomair fèin-mharbhadh a dhìon le clach Efa, seata de chruinneachadh de stuthan gun phrìs.
  Tha coltas gu bheil an gluasad tro na làir agus na trannsaichean gun chrìoch, gu fortanach tha an t-àrdaichear mòr, ach feumaidh Zulfiya tionndadh grunn thursan gus nach bi e a" bualadh le geàrr-chunntasan a "mhinisteir.
  Mu dheireadh gluais iad a-steach don talla mheadhanach. Tha a" choinneamh dùinte, chan eil luchd-naidheachd ann. Chaidh am ministear a-steach don talla, bha buill den riaghaltas mu thràth nan seasamh aig a" chochall.
  Agus seo am prìomhaire e fhèin. Fear goirid le suilean beothail. Mar as àbhaist, bidh e ga ghiùlan fhèin, gu modhail a" crathadh làmhan, ach tha e soilleir gu bheil na ministearan a" cur iongnadh air.
  Dh" fhosgail a" choinneamh, agus thuirt prìomhaire cumhachd mòr, ann an guth ìosal, bog:
  - An-diugh bruidhnidh sinn mun t-suidheachadh anns an raon ris an canar mìorbhailean. Is e an dragh gu bheil an sòn, ged a tha e slaodach, a 'fàs.
  A bharrachd air an fhìrinn gu bheil mòran de luchd-ceannairc air fasgadh a ghabhail an sin. Gu sònraichte an Sultan Dubh.
  Chan eil fios cò a tha am falach fon ainm seo, chan eil aon dealbh againn den physiognomy aige. Dìreach hoodie gun chumadh agus masg.
  O chionn ghoirid, tha an luchd-hench aige air sia ionnsaighean ceannairc a dhèanamh. A bharrachd air an sin, mar riaghailt, an aghaidh àrd-inbhe oifigearan an riaghaltais, gun a bhith a 'sparradh eadhon sìobhaltaich.
  Chuir iad eadhon comharra dubh thugam!
  Ghabh stiùiriche an FSB an làr. Bha e a" fallas air fad bho shaothair, thionndaidh aghaidh air a dheagh bhiadhadh dearg, bha a ghuth air chrith:
  - Tha mi a 'moladh duais de dheich millean euro a chur an dreuchd airson ceannard an t-sultan dubh. Agus cuideachd a chur gu sòn na buidhne sònraichte "Alpha" agus "Vympel".
  Leig leotha an sultan fhaighinn beò no marbh ...
  Rinn am prìomhaire ceartachadh le bhith a" dèanamh gluasad mì-fhoighidneach le a làmh:
  - Nas fheàrr beò! Leis nach eil fios againn cò an duine, faodaidh na ceannaircich an-còmhnaidh innse gu bheil e aiseirigh.
  Thog ceannard an FSB airson theatar (feumaidh tu dìcheall a nochdadh) a ghuth a thogail:
  - Biodh e mar sin! A-nis beachdaich air an dàta mu eucoirean eaconamach.
  Cha robh ùidh aig Zulfiya tuilleadh. Dh"aithris i an ùrnaigh aon turas mu dheireadh, a" tionndadh gu Allah, an uairsin le làmhan crith-thalmhainn thionndaidh i clach sia-thaobhach Titra.
  Bha an cuid seilbh air àrdachadh mìle uair ann an cumhachd na cosgais.
  Chaidh lòchran fìor shoilleir, mar gum biodh bho spreadhadh atamach, a-steach don togalach gu lèir, agus mionaid às deidh sin, nochd balgan-buachair niuclasach uamhasach air làrach togalach an riaghaltais.
  Aig an aon àm, ghlaodh clag anns an Kremlin. Thuirt guth cas, neonach:
  - Abair hello ris a 'cheann-suidhe bhon t-sultan dubh. Bheir mi dìreach còig latha deug dhut airson na saighdearan gu lèir a tharraing air ais bhon Chugais a tuath agus stad a chuir air taic a thoirt dha na h-Ameireaganaich ann an Afganastan.
  Mura tèid na h-iarrtasan againn a choileanadh ann an còig latha deug, thèid an ceann-suidhe às deidh a" phrìomhaire.
  Half uair an dèidh sin, sgaoil an teachdaireachd seo air feadh an t-saoghail, a 'toirt a-mach diofar fhaireachdainnean bho cho-fhaireachdainn gu glòir.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  tràillean a' ghràidh
  Lorg tidsear a thill air ais bho shaor-làithean corp nighean rùisgte san àros aice, agus sa mhadainn lorgar an tidsear fhèin marbh fo uinneagan an taighe aice. Tha an coigreach dìomhair air aithneachadh mar chleasaiche pornagraf Ameireaganach. Thionndaidh e a-mach gun robh an losgadh mu dheireadh den neach a chaochail anns an Ruis le nighean a chaidh a ghlacadh le sgian na làmhan aig làrach murt an stiùiriche aca. Ach chaidh lorgan-meòir agus am maniac Tula so-ruigsinneach a lorg air an sgian.
  
  Tha sgeulachd lorg-phoileas iomraiteach eadar-fhighte le sgeulachdan iongantach mu chlisgeadh agus gaol toirmisgte air bana-ghaisgeach. Tidsear a" dol air ais ri oileanach, tràill BDSM a" feuchainn ri a maighstir a thoileachadh, leannan marbhadh sreathach, deiseil airson a chiont a ghabhail air sgàth a leannain.
  
  Thoir an aire! Dìreach +18! Thathas a" toirt cunntas air sgeulachdan gaoil gu fìrinneach, tha seallaidhean gnè ann.
  
  Feuchaidh mi ris an toradh a phostadh a h-uile latha, agus crìoch a chuir air an leabhar aig deireadh na Samhna. Gus cumail suas ris, feuch an cuir thu an leabhar ris na rudan as fheàrr leat.
  
  
  Bheir sinn rabhadh mu chaibideilean agus tachartasan nach eileas ag iarraidh dhaibhsan a tha airson sgeulachd lorg-phoileas a leantainn, ach nach toil leotha gnè neo-ghnàthach agus seallaidhean cruaidh
  
  , seallaidh sinn gu sònraichte air caibideilean agus tachartasan nach eileas ag iarraidh. Bidh na caibideilean air an riarachadh mar a leanas: A" Phòlainn (-th caibideil, gu h-iomlan, chan eilear a" moladh). Episodes mar seo: .HP (-I caibideil, chan e prògram a thathar a 'moladh).
  
  Thoir an aire do luchd-leughaidh LN! Thèid an reic a phostadh cho luath "s a bhios e deiseil. Feuchaidh mi a h-uile latha. air a phlanadh uair san t-seachdain
  
  Gus cumail suas ris na h-atharrachaidhean air fad, feuch an cuir thu an leabhar ris na roghainnean as fheàrr leat, tha sinn a" moladh briogadh air "lean an t-ùghdar"
  
  
  A bheil fios agad air clisgeadh agus gaol toirmisgte agus a bhuil? Mu mar as urrainn do chleasaiche porn ainmeil a bhith dèidheil air, dè a bhios tidsear a "smaoineachadh nuair a choinnicheas i ris an oileanach aice, dè a tha leannan marbhadh sreathach deiseil airson a dhèanamh airson a leannain.
  
  sgeulachdan gaoil neo-àbhaisteach le tràilleachd, tràilleachd saidhgeòlach agus gnèitheasach le filmeadh bana-ghaisgeach ann am BDSM cruaidh, tuairisgeul air seallaidhean gnè nach eil mòran eòlach orra, a bharrachd air sgeulachd lorg-phoileas inntinneach a bhith a" tàladh luchd-leughaidh leis an tùsachd.
  
  
  Bha e airson a thoirt air falbh
  Lorg tidsear a thill air saor-làithean corp nighean rùisgte san àros aice, agus sa mhadainn lorgar an tidsear fhèin marbh fo uinneagan an taighe. Tha amharas air a leannan òg, ach tha a h-uile dad tòrr nas iom-fhillte! Tha an coigreach dìomhair air a chomharrachadh mar chleasaiche porn Ameireaganach, agus tha e a 'tionndadh a-mach gun robh an losgadh mu dheireadh den neach a chaochail anns an Ruis còmhla ri nighean a chaidh a ghlacadh aig làrach murt an stiùiriche aca le sgian, air an do lorg iad lorgan-meòir bho an Tula maniac nach gabh a thuigsinn.
  
  
  
  Thoir an aire! Gu daingeann +. Tha seallaidhean soilleir anns an teacsa, a" gabhail a-steach gnè cruaidh agus gaol neo-ghnàthach. Tha na fìor prototypes aca aig cuid de ghaisgich.
  
  Dhaibhsan a tha airson an cuilbheart a leantainn, ach nach eil dèidheil air gnè neo-thraidiseanta, bheir mi rabhadh dhut mu chaibideilean agus tachartasan nach eileas ag iarraidh.
  
  
  Thoir an aire! Gu daingeann +! Chan eil e air a mholadh do dhaoine le inntinn lag. Tha seallaidhean soilleir anns an teacsa, a" gabhail a-steach gnè cruaidh agus gaol neo-ghnàthach. Tha na fìor prototypes aca aig mòran ghaisgich.
  
  Dhaibhsan a tha airson an sgeulachd lorg-phoileas a leantainn, ach nach toil leotha gnè neo-thraidiseanta agus seallaidhean cruaidh, cuiridh sinn cuideam gu sònraichte air caibideilean agus tachartasan nach eileas ag iarraidh. Bidh na caibideilean air an riarachadh mar a leanas: A" Phòlainn (-th caibideil, gu h-iomlan, chan eilear a" moladh). Episodes mar seo: .HP (-I caibideil, chan e prògram a thathar a 'moladh).
  
  Thoir an aire do luchd-leughaidh LN! Thathas a" dealbhadh reic uair san t-seachdain. Ach, le ùidh leughadair lag, cha tèid an teacsa a phostadh air an làrach tuilleadh. Gus cumail suas ris na h-atharrachaidhean air fad, tha sinn a" moladh briogadh air "lean an t-ùghdar". Chan eil sinn an dùil an nobhail a luchdachadh suas gu h-iomlan air goireasan eile!
  
  
  Lorg tidsear a thill air saor-làithean corp nighean rùisgte san àros aice, agus sa mhadainn lorgar an tidsear fhèin marbh fo uinneagan an taighe. Tha amharas air a leannan òg, ach tha a h-uile dad tòrr nas iom-fhillte!
  Tha an coigreach dìomhair air aithneachadh mar chleasaiche pornagraf Ameireaganach. Is ann dìreach air sgàth intuition agus lèirsinn an neach-lorg tàlantach Vasily Krasin a tha e comasach an tangle dìomhair fhuasgladh.
  
  Thoir an aire! Gu daingeann +! Bidh grunn sgeulachdan gaoil briste anns an teacsa, ach tha seallaidhean soilleir ann cuideachd.
  
  
  m
  Ann Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  LAOIDHEAN gràidh
  (An dàrna leabhar san t-sreath SHOCK LOVE. Faodar a" chiad leabhar, DEATH CONCERNED, a leughadh air làrach-lìn Phantom Worlds)
  
  Caibideil 1 .
  Thill tidsear fiosaig Maria Novikova dhachaigh às deidh turas chun na mara. Le dùil ri fois an dèidh oidhche chruaidh gun chadal, dhìrich i an staidhre, thug i a-mach na h-iuchraichean. A-nis bidh e comasach fras a ghabhail, bi cinnteach gun cadal thu bhon rathad. Agus an uairsin gairmidh i Pavlusha. Tha coinneamh air an robhar a" feitheamh o chionn fhada a" feitheamh riutha: dìnnear aotrom, ceòl muffled, leabaidh bhog ...
  Cha do dh" fhosgail doras an àros sa bhad. An toiseach, bha an iuchair a 'bualadh, mar nach robh a' ghlas ag obair ceart. Chuir seo eagal air Maria, ach phut i na droch smuaintean air falbh agus chaidh i a-steach don talla.
  Gu h-obann ghlac eagal obann i. Chuir an tidsear na rudan air an làr agus chuir e dàil air. Dè tha ceàrr? Tha doras an t-seòmair fosgailte! Agus seòrsa de fhàileadh cèin cèin, cha mhòr nach fhaicear e, aig an aon àm rudeigin eòlach. Ach chan e am fàileadh an àros aice!
  Ann an sàrachadh mòr, choimhead Maria a-steach don t-seòmar. Rudan, mar, ann an àiteachan, chan eil sgeul air mèirle. Ach an leabaidh air an leabaidh... Tha e crochte fad na slighe chun an ùrlair! Chan fhàg i e mar sin! Is dòcha gun tàinig Pavlusha a-steach? Tha, is dòcha gu bheil e.
  Thàinig am boireannach faisg air an leabaidh, tharraing i air ais an còmhdach agus ... rinn i sgreuchail le uamhas nuair a chunnaic i casan boireannaich rùisgte! Chòmhdaich Maria a beul le a làmh gu nàdarrach gus an sgreuchail a mhilleadh, gu h-obann air ais air ais agus a 'lùbadh an aghaidh a' bhalla. Rol i sìos am balla agus shuidh i air an làr. Bha a sùil a" sguabadh thairis air a casan rùisgte, chunnaic i gu soilleir corp boireann rùisgte gun bheatha fon leabaidh.
  Is gann a" cumail air ais a" mhiann a bhith a" cur a-mach, leum Maria gu a casan agus ruith i don t-seòmar toileat. Lùb i thairis air an taigh beag agus chuir i a-mach grunn thursan. Bhrùth spasms a h-amhaich, agus cha robh ach aon smuain a" drileadh a ceann: bha corp aice na h-àros!
  Rug an tidsear air a fòn-làimhe, leum i a-mach air an staidhre, agus shuidh i sìos air an staidhre. Ghabh i anail gu trom, a 'faireachdainn ruitheam fiadhaich a cridhe. Chrith a corragan le crithean beaga, cha mhòr gun do sgrìobh Maria dà fhigear "02".
  Cha do thog na poileis am fòn airson ùine mhòr, mar gum biodh iad a" feitheamh ris an neach-fios a inntinn atharrachadh agus am fàgail leis fhèin. Mu dheireadh, air ceann eile na h-uèir, fhreagair iad mì-chàirdeil:
  - Fichead roinn poileis. Dleastanas Neelov. Eisdibh ribh.
  Gu mì-chinnteach, ann an guth air chrith, beagan a" tachdadh le toileachas, thuirt Maria:
  "Tha...t-tha e coltach... corp-t!"
  Bha am freagairt fuar:
  A bheil thu leis an deoch a bhean? Dè an corp? Bruidhinn gu h-àbhaisteach agus gu soilleir.
  rinn Maria gàire:
  Chan e, chan eil, chan eil an deoch orm! Tha boireannach marbh agam san àros agam!
  "Carson a tha i marbh?" dh'fhaighnich am poileas.
  - Chan eil fhios agam! Gu h-onarach, chan eil fhios agam! Thàinig mi air ais bho shaor-làithean, agus tha i marbh fon leabaidh! Agus rùisgte !!!
  "Nochd cuideachd?" dh" fhaighnich an neònach Neelov a-rithist. Ciamar a chaidh i fon leabaidh agad?
  - Ciamar a bhios fios agam? - a rithist dh' eigh am Mairi togarrach, - thig a dh' aithghearr !
  - Abair an seòladh ...
  Cha robh Màiri airson a dhol a-steach don fhlat aice. Shuidh i air an staidhre, a' feuchainn ri tuigsinn dè an seòrsa boireannach a bha fon leabaidh, carson a bha i marbh agus mar a ràinig i an taigh aice. Bha an tidsear ann an eu-dòchas: cha robh fios aice air freagairtean nan ceistean sin. Cha b" urrainn dhomh eadhon tomhas.
  Nochd na poileis gun dùil. Oifigear cuid agus còmhla ris dithis ann an aodach sìobhalta. Chaidh sinn a-steach don fhlat. Chaidh an t-oifigear agus neach-obrach plump a-steach don t-seòmar sa bhad, agus mhol an duine òg gum fuirich Maria sa chidsin, às deidh sin chaidh e fhèin còmhla ri a cho-obraichean.
  Cha robh fios aig a 'bhoireannach dè bha a' tachairt ann an seòmar a h-àros aon-sheòmar. Is coltaiche, thog iad dealbh den neach a chaochail, thog iad lorgan-meòir, choimhead iad airson lorgan. Tha a h-uile dad mar a tha riatanach fon lagh. Chunnaic an tidsear seo ann am filmichean detective. A-nis seo an dachaigh aice ...
  Goirid thàinig neach-obrach òg a-steach a cheasnachadh Maria. An toiseach, chuir e ceistean foirmeil air an t-sloinneadh aig Maria, a h-aois, agus dh'fhaighnich e ciamar a chaidh an corp a lorg. Fhreagair an tidsear gu sgiobalta, uaireannan a" suirghe.
  "Bha mi dìreach ag itealaich a-steach bhon mhuir," mhìnich Maria, a bha na suidhe air cathair aig bòrd a" chidsin agus i a "fìdhlearachd gu socair le a falt le làmhan crith. "Chan urrainn dhomh smaoineachadh ciamar a dh" fhaodadh corp crìochnachadh ann am àros.
  Dh"fhaighnich an duine:
  - Am faod neach sam bith a dhearbhadh gu robh thu air falbh bhon bhaile?
  Chrath an tidsear sa bhad agus thuirt e le misneachd:
  - Faodaidh mòran dhaoine seo a dhearbhadh, nam measg tha mo charaid, chaidh i fhèin agus mise a-steach air plèana a-mhàin sa mhadainn, bha stròc aig a màthair. Air sgàth seo, thill sinn tràth bhon taobh a deas.
  Cò eile aig an robh iuchraichean an fhlat agad?
  Chrath Mairi, agus cha do fhreagair i gu grad agus gu neo-shoilleir :
  "Tha thu a" faicinn, is e boireannach aonaranach a th" annam, chan eil mi a" toirt cuireadh do dhuine sam bith a thighinn don àite agam, cha bhith mi a" toirt seachad na h-iuchraichean.
  Choimhead am poileas air an tidsear le amharas agus thuirt e:
  - Tha?! Nach robh na h-iuchraichean aig duine no nach eil thu airson bruidhinn? Chan eil thu ag iarraidh - ach feumaidh tu!
  "Tha mi an dòchas nach eil amharas agad orm?" Bha an t-eagal air Maria.
  Chrath an duine.
  - Is ann leatsa a tha am flat. Thig sinn gu crìch an seo a-nis, thig còmhla rinn ...
  - Carson? chuir an tidsear iongnadh air.
  - Bruidhinn ris an neach-sgrùdaidh a stiùireas a" chùis agad.
  - Mo ghnothach? Agus cò thusa?
  - Tha mi nam neach-sgrùdaidh. Na gabh dragh, tha mi a" smaoineachadh nach cùm iad thu airson ùine mhòr, ceasnaichidh iad thu agus leigidh iad air falbh thu.
  Nochd duine làidir ann an aodach sìobhalta.
  - Dè as urrainn dhomh a ràdh, Andryusha? thionndaidh e chun an neach-sgrùdaidh. "Tha an corp gu math ùr, gun a bhith air fhuarachadh gu tur fhathast. As dualtaiche, thàinig am bàs an-diugh aig mu chòig sa mhadainn. Chan eil srann air an amhaich; chan fhaca mi comharra eile air bàs fòirneartach. Ach tha bruisean de dhiofar aoisean air a" bhodhaig. Bruthaidhean ùra air an taigh-seinnse agus a" bhroilleach, sean air na sliasaidean. Bean thrang. Caol, timcheall air ceud agus ceithir fichead a dh'àirde, tatù air a pubis ann an cruth ròs, timcheall air seachd ceudameatairean ann am meud. 'S dòcha siùrsach. Cuir sinn chun bhiùro, seallaidh autopsy dè agus ciamar.
  "Uill, feumaidh sinn a dhol timcheall nan nàbaidhean," thuirt Andryusha gu smaoineachail. Agus an uairsin thionndaidh e chun tidsear:
  - Nuair a bhios a h-uile duine deiseil, nì thu sgrùdadh air an àros, is dòcha gun lorgar cuid de rudan bhon neach a chaochail.
  Chan e, cha do lorg Maria rudan sam bith, gun dad a bharrachd aig an taigh. Chaidh corp coigreach a thoirt air falbh ann an càr sònraichte, agus bha aig an tidsear ri na sgrìobhainnean a thoirt agus a dhràibheadh le oifigear poileis. Mun àm sin, bha na h-oifigearan aodaich plain air falbh mu thràth.
  Anns a 'chàr, bha am poileas sàmhach, bha Maria a' smaoineachadh gu socair. Cò chuir i dragh cho mòr? Carson a chuir iad corp nighean oirre? Agus cò? Gu h-iomlan, bha am boireannach draghail mu cheist an neach-ceasnachaidh mu na h-iuchraichean don àros aice. Bha iad còmhla ri Pavlik. Ach tha e cho òg! Cha tèid ach sia-deug san t-Sultain a choileanadh.
  Nam biodh Pavlusha nas sine, bhiodh e comasach ainm a chuir ris, leanabh a bhreith bhuaithe. Bha Màiri airson clann a bhith aice. O chionn ghoirid, bha i gu mòr airson pòsadh, bha i air a cràdh le aonaranachd boireann. Agus bha i toilichte gun do nochd Pavlik na beatha. Am fear aig a bheil eòlas math air anam boireannaich, cha dìt e i airson gràidh. Tha e na rud iom-fhillte, neo-fhaicsinneach, uaireannan toirmisgte. Chan eil fios agad cuin a thig e, cò leis a bhios tu fortanach ...
  Chuimhnich Maria air a" chiad chochall le Pavlusha, na pògan eagallach aca. Mar a bhuail a cridhe ma-thà le dìoghras! Ged a tha i dà uair nas sine ris a" bhalach. Agus dè cho goirt "s a tha e do bhoireannach a bhith dèidheil air nuair a tha artaigil den chòd eucorach crochte oirre. Feumaidh tu do ghaol fhalach bho gach sùilean eagallach, chan urrainn dhut eadhon a roinneadh leis a "charaid as fheàrr agad. Dè dìreach a tha i a" dèanamh ceàrr? Bha Pavlik fhèin ag iarraidh an dlùth-chàirdeas seo! Am bu chòir boireannach a bhith sa phrìosan airson a" ghaoil a bheir i do dheugaire? Airson gaol aotrom dha chèile. A bheil e cothromach? Bha Màiri a" smaoineachadh nach robh...
  
  
  CAIBIDEIL 2
  Shuidh Maria Alexandrovna Novikova ann an trannsa na comataidh sgrùdaidh, bho àm gu àm a 'coimhead a-mach air an uinneig: cha do chuir an fheansa àrd agus an uèir bhiorach ach an t-eagal oirre. Bha an tidsear iomagaineach, chaidh iarraidh oirre feitheamh, ach bha còrr is leth uair a thìde air a dhol seachad, agus bha coltas gu robh am boireannach air a dhìochuimhneachadh.
  Gu h-obann chaidh an doras fhosgladh, chrom an neach-sgrùdaidh ri Maria, a 'toirt cuireadh dhi a thighinn a-steach don oifis.
  "Vasily Krasin," thuirt an duine ris fhèin, "thoir dhomh do chead-siubhail, mas e do thoil e."
  Aig a 'bhòrd ann an oisean an t-seòmair bha fear eile anns an aon deise dhorcha ri fear Vasily.
  Choimhead Krasin air a" chead-siubhail, chuir e an dàrna taobh e agus thuirt e:
  - Uill, innis dhomh cò th' ann am boireannach sin agus mar a chaidh an corp a-steach don fhlat agad.
  - Chan eil fhios agam! Gu h-onarach, chan eil fhios agam! ghuidh an tidsear. Tha an neach-sgrùdaidh air faighneachd mu thràth.
  "Dh" fhaighnich mi... Is e dìomhaireachd iomlan a th" ann, "thuirt Krasin gu teagmhach agus gu faiceallach a" coimhead a-steach do shùilean a "bhoireannaich. Tha mi faicinn gu bheil thu nad laighe.
  "Cuir ann an taigh muncaidh i!" - gu h-obann fhuair e guth an dàrna neach-obrach. - Suidhidh e airson latha no dhà, cuimhnichidh e a h-uile dad sa bhad.
  - Ma dh"fhanas tu sàmhach, feumaidh sinn do thoirt an grèim! Krasin air a dhearbhadh.
  Ach, bha Maria a" faireachdainn gu intuitive gu robh i dìreach fo eagal. Agus chan eil dad aice airson a bhith fo eagal! Tha a h-uile fianais aice air a neoichiontachd. Fhreagair an tidsear gu socair ann an guth monotonous:
  "Uaireannan tha e math a bhith sa phrìosan. Tha ea 'toirt gliocas. Ach dha-rìribh chan eil dad agam ri innse dhut. Mar sin tha tiogaid agam, bha mi dìreach air ruighinn sa mhadainn.
  Thionndaidh Krasin gu co-obraiche:
  An tug cunntas-bheachd nàbaidhean dad?
  "Mar as àbhaist, chan fhaca sinn dad, cha chuala sinn dad. Cha robh ach nàbaidh air an t-slighe a-steach ag ràdh gum faca i mar a dh'fhàg a 'chaileag bheag seo an t-seòmar-cadail le balach òg. Agus o chionn ghoirid thàinig am fear seo chun taigh aice às aonais sin agus dh" fhosgail e an doras le iuchair.
  - Uill, dè tha thu ag ràdh? Dh'fhaighnich Krasin agus choimhead e air Maria a-rithist.
  "Mar sin is e gossip a th" anns a "choimhearsnach seo, chan urrainn dhut earbsa a bhith ann," thòisich am boireannach ga fhìreanachadh fhèin agus thionndaidh i chun neach-sgrùdaidh:
  - Rinn Grandma Marfa snitch, ceart?
  Cha do fhreagair an neach-cuideachaidh, ach dh'fhaighnich Krasin:
  - Dè an t-ainm a th' air a' ghille?
  - Seo an oileanach agam. Bidh mi ga tharraing suas ann am fiosaig.
  - Saor-làithean samhraidh? Cha robh Krasin a 'creidsinn. - Abair do chiad ainm, d" ainm mu dheireadh agus do sheòladh.
  - Mar sin is e Pavlik Rybachenko an t-ainm a th" air, - bha aig Maria ri aideachadh. - A" fuireach còmhla ri a phàrantan air Sràid Savushkina.
  Sgrìobh Krasin sìos na leabhar notaichean agus dh" fhaighnich e a-rithist:
  - Pavel - cò e?
  Rinn Maria gàire làidir.
  - Tha e fhathast na leanabh. Is mise an tidsear-sgoile aige! Cha bhi amharas agad air a" ghille mu eucoir, an dèan thu?
  Fhreagair an neach-sgrùdaidh a" cheist le ceist:
  "Mar sin tha na h-iuchraichean don fhlat agad?"
  Sgaoil Maria a làmhan.
  - Dè ma tha? Chan eil thu a" smaoineachadh gur e esan a chuir an corp...
  - Ciamar a bhios fios agad, ciamar a bhios fios agad! Tha deugairean uaireannan cho an-iochdmhor! " thuirt Krasin gu smaoineachail.
  "Is e balach iongantach a th" ann am Pavel, lùth-chleasaiche, cha ghoirtich e cuileag! " Thòisich Maria a" dìon a h-oileanach.
  - Cuin a chunnaic thu mu dheireadh e ? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Aig toiseach an Lùnastail. Chaidh Pavlik còmhla rium air an trèana. Bha e... air an t-seachdamh. Tha e dìreach air mo chuideachadh le bhith a" giùlan rudan.
  Dh'fhaighnich Krasin beagan cheistean eile. Dh"fhaighnich e cò ris a bha Pavel na charaidean, an robh rudeigin amharasach na ghiùlan, an robh e a" nochdadh an-iochd do bheathaichean. Fhreagair Maria nach fhaca i Pavlik a-riamh a" dèanamh droch làimhseachadh air beathaichean. Ach bha fios aig a 'ghille mar a sheasadh e fhèin, bha e an sàs ann an ealain armachd agus hocaidh.
  Gu h-obann chuir Vasily Krasin ceist ris nach robh dùil:
  An robh gnè agad còmhla ris?
  Chrath Maria gu sgiobalta agus gu sgiobalta, fhreagair i gu mì-chinnteach:
  - Le Pavlik? Chan eil... Tha e fhathast na leanabh...
  Choimhead Krasin gu faiceallach ri freagairt a" bhoireannaich. Thionndaidh Maria fiù 's bàn air a leithid de cheist, chuir i sìos a sùilean, dh' fhalbh i na cathair, chuir i grèim air a làmhan anns a 'chaisteal.
  - Seadh? dh'fhaighnich an neach-sgrùdaidh. - Chan urrainn dhomh a chreidsinn! Bi onarach leam. A bheil thu a" tuigsinn gum faodar seantans reusanta a thoirt dhut airson dàimh a bhith agad ri neach beag?!
  Thog Maria a sùilean ris an duine agus fhreagair i le osna ann an guth crith:
  "Chan fheum mi ùine a thoirt seachad airson...
  Rinn Vasily gàire agus thuirt e:
  - Agus ceasnaichidh sinn am balach ! Innsidh e dhuinn a h-uile dad.
  Chrath Maria a-rithist agus fhreagair i le cràdh:
  "Tha balaich cho dèidheil air a bhith a" sgrìobhadh agus a" cuir ris. Ach tha mi cinnteach nach innis e dad dhut a tha a" dèanamh tàir orm.
  Rinn an neach-sgrùdaidh gàire agus thuirt e gu cruaidh:
  "Faodaidh sinn do chumail agus do chuir chun chùirt gus cead a thoirt don chur an grèim airson dà mhìos. Mar sin na cuir dragh air dànachd. Abair an àireamh fòn agad.
  - Cò? Mi?
  - Leig leinn an dà chuid: leatsa agus Rybachenko.
  Agus Pavlik? Uill chan eil fhios agam...
  Chan eil fios agad am bu chòir dhut a ràdh no nach eil? Is dòcha gun urrainn dhomh coimhead air an fhòn-smart agad?
  "Innsidh mi dhut," chrath Maria agus dh" òrduich i na fònaichean.
  Thog an neach-sgrùdaidh dealbh den nighean a chaochail bhon phasgan, chuir e air beulaibh Maria e agus thuirt e:
  Coimhead gu faiceallach a-rithist, is dòcha gum faca tu i an àiteigin roimhe seo.
  Bha e duilich do Mhàiri sùil a thoirt air corp an tè a thionndaidh a-mach gu robh e marbh san àros aice. Ach dh'fheumadh sin a dhèanamh, thug an tidsear oirre fhèin coimhead air an dealbh. Aghaidh bhrèagha, ach air a sgaradh leis a 'bhàs. Chan eil, chan eil fios aice mu dheidhinn, chunnaic i an nighean fon leabaidh an toiseach.
  Choimhead Krasin air an uaireadair aige agus thuirt e:
  - Ach ! Tha an t-àm ann crìochnachadh. Chan eil agad ach na lorgan-meòir agad a ghabhail agus clàradh. Ceart gu leòr, airson a-nis leigidh sinn leat a dhol dhachaigh air urras.
  Goirid, dh'fhàg Maria togalach na comataidh sgrùdaidh, thug i a-mach am pàipear a chaidh a thoirt thuice, thug i sùil air an ròn, agus chunnaic i ainm-sgrìobhte leas-neach-casaid a 'bhaile. Chuir i am pàipear am falach na pòcaid, rinn i osna gu mòr, agus thòisich i a" smaoineachadh air Pavlik. Bha i cho airson a leannan a thoileachadh le teachd a-steach tràth ris nach robh dùil. Bha e gu math iomagaineach gum feumadh e dealachadh airson trì seachdainean slàn. Ràinig i na bu thràithe, toilichte leis a" ghille ...
  An tug Pavlusha siùrsach às an aonais? Càite bheil aodach na h-ìghne? An tug thu leat e? Hi Pavlik. Peucag...
  Damn, feumaidh mi a ghairm! Ciamar nach do smaoinich thu sa bhad?
  Bhrùth Maria am putan air a fòn cliste le ainm a leannain. Thuirt guth cuideigin eile: "Tha am fòn air a dhì-cheangal no a-mach à craoladh lìonra."
  
  
  Caibideil 3
  Dh" fhosgail Gorynych doras an t-seòmair, leig an nighean agus a companach a-steach, chaidh e a-steach e fhèin, thionndaidh e air an t-solas agus thuirt e:
  - Gu modhail an seo tha againn airson aoighean cho gràdhach.
  "Tha e ceart gu leòr, dòigh air choireigin cumaidh sinn a-mach gu madainn," thuirt duine àrd, le guailnean leathann, mu thrithead bliadhna a dh"aois, "bidh greim againn ri ithe air an t-slighe agus a-steach don t-seòmar-cadail." Bha mi ag ionndrainn corp Lucy. Nach seall sinn fìor ghràdh dhut!
  Rinn an nighean gàire agus choimhead i gu dòigheil a-steach do shùilean a companach. Chaidh iad a-steach don chidsin, chuir Gorynych an coire air agus thòisich e air ceapairean a dhèanamh, a 'coimhead gu cruaidh air an nighinn. Chòrd e rithe! Bha am fionn caol, le sùilean gorma, sàmhach sàmhach airson cha mhòr an rathad cruaidh gu lèir bhon taobh a deas anns an Zhiguli, cha do dh'iarr i stad a chur air a 'chàr no ceannach dad dhi, cha do nochd e mì-thoileachas sam bith, cha do chuir e dragh oirre airson a' mhì-ghoireasachd. Cha robh Gorynych a 'còrdadh ri boireannaich a bha a' bruidhinn agus a 'toirt buaidh air.
  "Dh" fhalbh Utrish agus mise dìreach ann an tìde," thuirt e, a" fosgladh botal lionn. - Tha shmon a nis. Chaidh Nadia a thoirt air falbh. Carson a shàth i an stiùiriche le sgian?
  - Gòrach! Bha e air a ghoirteachadh, chan urrainn dhut a sheasamh, bhithinn air innse do Achintsev, bhiodh an losgadh air a stad.
  - Mar sin shàth i e an dèidh an t-seilg.
  - dh'fhuiling mi. Agus an uairsin thug e spionnadh dha faireachdainnean. Is e Achintsev fhèin as coireach - chan urrainn dhut magadh a dhèanamh air na caileagan mar sin! Seall, chruthaich mi tortadh. Shlaod iad iad chun anthill, chuir iad pìoban follaiseach a-steach do na vaginas agus filmeadh iad faisg air làimh, mar sheangan an sin ...
  "Tha, Sasha, tha e duilich," dh" aontaich Gorynych.
  "Tha leamsa gu math, foighidneach, ach tha Nadya na amadan," thuirt Sasha agus thionndaidh i ri a companach:
  - Ciamar a tha thu a-staigh - a bheil e a 'goirteachadh?
  "Tha e ceart gu leòr, a mhil," fhreagair an nighean le gàire beag.
  - Ceart gu leòr, chì sinn.
  Dh"ith iad agus chaidh iad dhan t-seòmar-cadail.
  - A bheil dragh agad air Lucy a bhith a" briseadh sìos? Dh'fhaighnich Sasha Gorynych. Is toil leam e nuair a bhios i a" dannsa rùisgte. Tha e cho erotic! - Theid sinn an sin aig ar tigh gu tur gun aodach.
  - Is toil leam striptease! 'S e an aon truas nach 'eil ceòl ann, - Fhreagair Gorynych. - Tha, agus tha e mar-thà fadalach, cluinnidh na nàbaidhean.
  - Chan eil dad, tionndaidhidh mi an ceòl gu sàmhach bhon fhòn, - thuirt Alasdair.
  Thog e fonn seòmar-dannsa, dh'fhuasgail an nighean a falt a thuit dìreach fo a guailnean, chrath e a ceann gu làidir grunn thursan agus thòisich e gu slaodach, a 'lùbadh agus a' dannsadh, gus an èideadh a thoirt air falbh. Cha robh bra air Luce. Gu mall a 'toirt dheth a h-aodach, rinn i crathadh anns an dannsa, a-nis a' cumail a-mach a cìochan brèagha, an uairsin a 'lùbadh a-null, a' sealltainn a h-asail.
  An uairsin shuidh an strìopaiche sìos air na sgoltagan, ach an uairsin leum e gu lùthmhor gu a casan, thug e dheth a pants, thoinneamh e beagan na làmhan agus thilg e iad gu stiùir Gorynych, a bha na shuidhe air cathair-armachd. Chunnaic e an tatù air taigh-seinnse na h-ìghne agus dh'fhàs e na bu mhotha na bu mhotha.
  Air a fàgail rùisgte, bhuail Lucy a cnapan, dhealaich i iad le a làmhan, choisich i air a òrdagan chun an dorais. An sin chaidh i sìos, a lùbadh gus am biodh a cnap gu math nas àirde na a ceann, thionndaidh i mun cuairt agus le gluasadan earrach, beagan a 'lùbadh agus a' lùbadh a gàirdeanan aig na h-uilllean, a 'crathadh a dh'ionnsaigh Alasdair, a' putadh a bilean a-steach do leud a jeans, agus an uairsin steigte. a-mach a teanga, chrath e i agus, le gàire, rudeigin aon uair dh'imlich i pants Sasha. Dh'fhosgail e an cuileag aige, leig e a-mach a choileach beag togail.
  Rinn an nighean gàire a-rithist le molaidhean a bilean, thug i urram a cèile na beul agus thòisich i air a bhith a 'caoidh, a' feuchainn ri a thoirt chun an t-suidheachaidh a bha a dhìth. An uairsin shluig i gu tur penis duine a bha mar-thà air bhioran, drùidhteach, airson beagan dhiog lean i a h-aodann an aghaidh taigh-seinnse a cèile agus reòdh i. An uairsin chaidh i air ais, ach cha do leig i a-mach am ball às a beul, ach gu h-aotrom tharraing i a cheann, rinn i grunn bloighean, a-rithist thug i coileach an duine na beul agus reothadh e airson deich diogan, ghlac i anail agus lean i air na gluasadan àbhaisteach aice.
  "Na dèan cabhag," thuirt Sasha.
  Thionndaidh an nighean ris gach taobh gus am faiceadh Gorynych mar a bha ball de charaid a 'gabhail fois air bilean Lucy.
  Chuir Alasdair gu h-aotrom a leannan air a' ghruaidh, ach an uairsin tharraing e air falbh bhon nighinn, leig e a-mach a choileach agus shìn e a làmh thuice.
  Thionndaidh Lucy mun cuairt, shlaod i ceum no dhà air falbh, chrom i a-rithist gus am biodh na ginealaichean aice ri fhaicinn gu soilleir, agus thòisich i air a cnapan a leum.
  - Sgoinneil! Thuirt Gorynych.
  - Chan urrainn dhuinn sin a dhèanamh! thuirt Alasdair. - Am faca tu Strake on the penis?
  Cha robh fios aig Gorynych eadhon dè a bh" ann.
  Agus rinn an nighean cearcall air na ceithir timcheall air an t-seòmar, le cuireadh a" crathadh a bròg, an uairsin a" dol fodha air a h-uilllean agus a" snàgail suas gu a leannan.
  An turas seo dh'fhuasgail i na cromagan air a sandals agus le a fiaclan thòisich i air stocainnean Alasdair a thoirt dheth gu faiceallach.
  - Deagh nighean! mhol e.
  - Tha gaol agam ort! - air criochnachadh le stocainnean, fhreagair Lucy. Phòg i a" chiad fhear, an uairsin cas eile a caraid agus le a teanga thòisich i air òrdagan a mhùchadh, gan reamhachadh agus a" lìonadh a teanga fhliuch eadar a corragan.
  - Sgoinneil! dh'àithn Sasha.
  Thug an nighean ceithir òrdagan a leannain na beul.
  "Nas doimhne," thuirt Alasdair.
  Shuidh Lucy air a h-asail, tharraing i a gruaidh le a meur, bhrùth i ladhar mòr a cèile na beul, dh" fheuch i ris a" chas a ghlacadh cho domhainn "s a b" urrainn dhi.
  "A nighean mhath," mhol Alasdair. - Dèan dìreach, leig dhomh do chùram.
  Gun a cas a leigeil a-mach às a beul, sheas an nighean suas agus rinn i bogha ri taobh a leannain. Thòisich e air a pussy agus a pubis a bhualadh le a chas an-asgaidh.
  - Tha 'n leaba iosal, - arsa Sasha, - tha e neo-iomchuidh sìneadh.
  Lean an nighean air adhart, a 'sgaoileadh a casan nas fharsainge. Bhuail Alexander bolg a leannain le a chorragan, an uairsin bhrùth e air aon bhroilleach, an uairsin tharraing am fear eile gu slaodach bhon àite eadar na cìochan tron navel gu fìor bhonn a" bhroinn.
  Chùm Lusya cas dheas Alasdair na beul le aon làimh fhathast, leis an làimh eile ghabh i òrdagan a choise chlì agus chuir i a-steach don bhànag aice i.
  "Is math a rinn thu," mhol Sasha a-rithist. - Tha fios agad cho mòr 's as toil leam e.
  Rinn an nighean gluasad beothail le a pelvis, a 'feuchainn ri corragan a leannain a dhràibheadh nas doimhne na corp. Ach rinn i sgreuchail agus tharraing i air falbh. Nochd cràdh pian air a h-aghaidh.
  - A bheil rudeigin ceàrr às deidh do chràdh Achintsev? dh'fhaighnich Alasdair. - A bheil e air a ghoirteachadh gu mòr?
  "Fulang, a ghràidh," fhreagair an nighean.
  "Cha bhith thu dìreach a" sgreuchail mar sin, "thuirt Sasha agus gu h-obann thionndaidh i gu Gorynych:
  A bheil thu airson faicinn dè tha na broinn?
  - Cò ris a tha e coltach? Chuir Gorynych ceist gòrach.
  - Ach-ah! Tha tàmh-àirneis agam. Aig an aon àm, nì sinn sgrùdadh ginteil. Lyusenka, thoir mi an sin, anns a 'mhàileid agam, tha fios agad dè.
  Shleamhnaich nighean rùisgte a-mach don talla agus cha b" fhada gus an do nochd i le flashlight, seòrsa de phìob agus glainne cruinn soilleir na làmhan. Ach, chunnaic Gorynych gu robh a 'ghlainne gun bhonn.
  Shaor Alasdair an leabaidh. Shuidh an nighean na àite, thionndaidh i gu stiùir Gorynych agus sgaoil i gu farsaing a casan air an lùbadh aig na glùinean. Chaidh Sasha fodha sìos ri a taobh gus am faiceadh Gorynych a h-uile càil, a 'cnagadh gu lùthmhor air pubis crathadh a leannain le a pailme, an uairsin ruith e a chorragan thairis air a pussy, massage gu socair air clitoris na h-ìghne, tharraing i a bilean agus dhealaich i iad, a' sealltainn an t-slighe a-steach gu uchd na bòidhchead. . An uair sin dh'èirich e, agus thug e air an nighean a bhith a' reamhrachadh agus a' suathadh corragan na làimhe.
  Choimhead Gorynych air na leannanan le dùil gun leanadh iad. Agus lean i! Chuir Alasdair paidhir chorragan a-steach do bhànag Lucy agus thòisich e air gluasadan cruaidh a dhèanamh.
  Rinn an nighean gearan gu socair.
  "Seall, na dèan leabaidh dha," rinn Alasdair gàire, thug e a-mach a chorragan agus a-rithist thug e dha leannan a bhith a" reamhrachadh agus a" suirghe.
  An uairsin ghlac e glainne, smear e an oir gun bhonn le gel bho phìob agus thòisich e air a thoirt a-steach gu faiceallach ann an corp na h-ìghne.
  - Ai! Ghlaodh Lucy gu socair a-rithist.
  - Gu pianail? dh'fhaighnich Sasha. "Is dòcha gu bheil feum agad air cungaidh-leigheis?"
  - Chan e, mil, tha e ceart gu leòr. Fulangach.
  Chuir Sasha a" ghlainne a-steach cha mhòr gu tur a-steach do bhànag na h-ìghne, dh" òrduich e a chumail le a chorragan, agus dhealraich e flashlight a-staigh, rinn e sgrùdadh gu faiceallach air agus thuirt i:
  - Tha a h-uile dad gu math! Cha mhòr nach eil sèid ann. Is ann dìreach an seo, aig an fhìor thoiseach, a dh" fhan an comharra bìdeadh. Am bi gnè againn an-diugh? Nach tèid a ghoirteachadh?
  - Bithidh mi foighidneach, a ghràidh ! Fhreagair Lucy gu ciùin.
  "Is toil leatha a bhith fuck, gu sònraichte leam," thuirt Sasha ri Gorynych. Thig an seo, seallaidh mi rudeigin inntinneach dhut. Agus thoir dhomh peann.
  Leum Gorynych suas chun na h-ìghne agus shuidhich e a shùilean air slit a 'pharynx uterine a' sruthadh ann an glainne.
  - Uill? Cò air a tha thu a" coimhead? Dh'fhaighnich Alasdair an àite. - Nach fhaca mi seo fhathast?
  "Chan e gynecologist a th" annam, "thuirt Gorynych.
  "Cha mhise," thuirt Alasdair. Ach tha gaol agam air mo leannan...
  Leig e le Lucy a mheur-chlàr a reubadh agus chuir e a chluasag bheag a-steach tron ghlainne a-steach do sgàineadh amhaich na h-ìghne. Thionndaidh e beagan e, thug e a-mach e agus a-rithist thug e leisg e. An uairsin thug e peann à Gorynych agus chuir e a-steach e don uchd uterine cha mhòr suas chun a" bhreic sreap.
  "Cùm e," dh" òrduich e do Lucy agus a-rithist thug e cuireadh dha a charaid an dealbh fhaicinn.
  Le làmhan air chrith, thug Gorynych air bhioran am fòn cliste aige agus thog e beagan dhealbhan.
  - A bheil enema agad san taigh? dh'fhaighnich Alasdair.
  - Carson a tha feum agad air enema? dh'fhaighnich Gorynych.
  "Tha thu a" faicinn, is toil leam geamannan anal. Gus nach bi thu salach, tha e nas fheàrr seo a dhèanamh às deidh enema.
  "Ah-ah," thuirt Gorynych gu sunndach. Cha bhith sinn a" cleachdadh enemas.
  - Ceart gu leòr, an uairsin thoir dhomh botal leann. Nì i a h-uile càil dhi fhèin. Falbh, a Lucy, dèan deiseil. Nach seall sinn fìor ghnè an duine!
  
  
  Caibideil 4
  - Gràdh mòr! Thuirt Gorynych gu dealasach nuair a chaidh an nighean à sealladh don t-seòmar-ionnlaid. - Bu toil leam seo!
  - Agus an uairsin! - Thuirt Alasdair toilichte.
  - Càite an lorg thu i? dh'fhaighnich Gorynych.
  - Thug e bho a charaid e, fear de cheannardan na coimhearsnachd aca. Thogadh Lucy air mhodh 's gu'n robh a' bhuadhan a b' àirde air a tharruing na ceann leis a' mhiann air duine a thoileachadh.
  - Dè cho sexy 'sa tha i! Chan eil mi air tighinn tarsainn orra sin fhathast.
  Chaidh i gu Sgoil Charm ann an Ohio. An sin chaidh a theagasg dhaibh ùmhlachd agus a h-uile seòrsa de cleasan erotic.
  - Dè an sgoil a th' ann?
  - Dìomhair. Tha nigheanan air an trèanadh airson fèisdeas an elite agus filmeadh ann am porn. Bha Lusca ceangailte an sin air loidhne na gealaich.
  Am bi i tric ag obair ann am porn? Dh'fhaighnich Gorynych a-rithist.
  - Roimhe gu tric. Tha Lucy na boireannach brèagha, bha iarrtas ann.
  - Bhiodh e inntinneach na seallaidhean fhaicinn le a com-pàirteachadh!
  Thuirt thu nach eil thu a" coimhead porn!
  - Bhithinn air sùil a thoirt air Lucy le toileachas.
  "Tha mi a" faicinn gun robh mi air bhioran nuair a bha mi a "coimhead oirnn," rinn Sasha gàire. - Bheirinn dheth mo phiantan, chunnaic sinn moran bhall cruinn.
  - Cha bhith farmad ort nuair a choimheadas tu air porn le a com-pàirteachadh, mar a tha i le fir eile ...
  - Chan eil ... Carson a bhith eudmhor mu rudeigin?
  "Tha mi a" tuigsinn nach eil farmad aca ri obair, "thuirt Gorynych gu rèiteach.
  - Agus uaireannan bidh sinn a 'cleachdadh swing aig an taigh. Is e mo charaid Scott. Tha isean aige - aon de na rionnagan porn as ainmeil. Ciad ainm Roxy Ray. Cha chuala? O, tha, chan eil thu a 'coimhead ... Mar sin bidh sinn uaireannan a' coinneachadh còmhla. Cha bhiodh fios agam ach dè nì sinn le aighean! Bidh sinn a 'cur air dòigh a h-uile seòrsa de cho-fharpaisean, agus am fear dhiubh a thilgeas am ball nas fhaide a-mach às a' phussy, a bhios a 'leum nas fheàrr air an dildo no a' lìonadh barrachd bhàlaichean teanas na chorp. Agus airson na Nollaige bhiodh iad a" sgeadachadh nigheanan nas fhuaire na craobhan Nollaige. Bha slabhraidhean le cuideaman air an ceangal air na nipples agus eadar na casan, bha na cuirp air an sgeadachadh gu beairteach le cupannan suidse agus bionaichean aodaich le bàlaichean Nollaige. Agus an uairsin chleachd iad iad san fhoirm seo mu seach. Chaidh tòrr bhàlaichean a bhualadh, ach bha e spòrsail.
  "Tha deagh ùine agad," thuirt Gorynych gu bruadar.
  - A bheil bionaichean aodaich agad? dh'fhaighnich Alasdair.
  "Feumaidh mi mo mhàthair fhaicinn anns an taigh-ionnlaid." Agus carson a tha feum agad air?
  "Tha thu a" faicinn, is toil leam a bhith ag fuck nuair a bhios prìnichean aodaich a "crochadh air nipples Lyuska, tha e a" toirt toileachas dhomh," thuirt Sasha, a "coimhead a-rithist air pants bulging Gorynych agus dh" fhaighnich i:
  - A bheil thu a" cleachdadh MZHM?
  - Cò ris a tha e coltach?
  - Uill, nuair a nighean le dithis fhireannach.
  - Chan e, dè th' annad! Chan urrainn dhomh ach aon air aon agus às aonais fianaisean.
  - Uill, gu dìomhain. An uairsin bidh mi a 'luchdachadh sìos le Lyuska an toiseach agus a' tuiteam na chadal, agus an uairsin faodaidh tu bruidhinn rithe.
  Is urrainn dhuinn san t-seòmar sin! - Bha Gorynych air a dhòigh - Tha leabaidh agam an sin !
  "Ceart gu leòr, thèid mi a nighe mo làmhan agus cabhag a dhèanamh suas Lusca," thuirt Alasdair agus dh"fhalbh e.
  Goirid thug e a leannan a-mach às an taigh-ionnlaid. Bha aodach-aodaich ceangailte ris na nipples a 'dol a-mach à cìochan brèagha na h-ìghne. A" crathadh a suirghe, a" suathadh a cromagan gu seòlta, choisich an nighean gu slaodach seachad air Gorynych, a bha ga ithe le a shùilean, a" suidhe sìos air an leabaidh, a-rithist a" sgaoileadh a casan farsaing, ach an turas seo cha do lùb i iad aig a glùinean, ach shìn i i. a mach iad mar ballerina 'nan sith, agus thog i suas iad gu h-ard os a ceann.
  Thàinig Alasdair faisg oirre, thug e dheth a jeans agus a shorts. Aig an aon àm, chrath an nighean a casan le cuireadh agus thug i a-mach a stocainnean. Ach cha do thòisich Sasha a 'gabhail cùram sa bhad. Gu h-obann thug e a-mach crios bho na jeans aige agus bhuail e a leannan gu math cruaidh air na genitals.
  Ghlaodh Lucy gu socair agus thuirt i:
  - Senkyu, sir! Tha gaol agam ort!
  - Bruidhinn Ruiseanach! Tha sinn anns an Ruis, - thuirt Alasdair agus a-rithist bhuail an nighean le crios.
  - Dè th 'annad? dh'fhaighnich an Gorynych air bhioran.
  - Tha so air son blàthachadh, - fhreagair Alastair. - Tha i cleachdte ris. Aig an taigh, bidh mi uaireannan a 'cur pumpa oirre.
  Leudaich Alasdair a làmh chun na h-ìghne. Gun a casan sìnte a lùghdachadh, dh'imlich i corragan a leannain a-rithist agus thug i a làmh na beul.
  Mionaid às deidh sin, tharraing Sasha a làmh a-mach às a bheul, thug e gu faighne a leannain e, chuir e aon mheur an sin, an uairsin am fear eile, ach cha do rinn e masturbate. Thòisich e gu slaodach air a phailme a thoirt a-steach do uchd Lucy. Cha do rinn i gearan, dìreach rinn i osnaich beagan.
  - Nach eil e a 'goirteachadh? dh'fhaighnich Alasdair.
  "Fulang, a ghràidh," fhreagair an nighean mar as àbhaist agus dhùin i a sùilean.
  Rinn Sasha oidhirp, agus bha a phailme gu lèir ann an corp Lucy. Rinn i sgreuchail gu socair a-rithist. Reothadh Sasha airson diog no dhà, agus an uairsin ghluais i a làmh beagan a bharrachd a-steach do chorp a leannain agus thòisich e air a thionndadh gu socair.
  Aig an àm sin, bha Gorynych, a bha a 'coimhead air a h-uile làimhseachadh, a' faireachdainn gu robh e a 'tighinn gu crìch: chaidh a shìol a-mach gu dòigheil, a' salachadh a chuid fo-dhuilleagan.
  Agus bha an oidhche dìreach air tòiseachadh!
  
  
  Caibideil 5
  Ann an oifis an neach-sgrùdaidh, bha Maria gu math iomagaineach, ach cha do chuir a h-inntinn seachad air an t-sràid nas motha. Is ann dìreach a-nis a bha am boireannach nas iomagaineach chan ann mu mar a chaidh an corp a-steach don àros, ach mun t-suidheachadh le Pavlusha. An innis am balach mun cheangal pheacach a th" aca? Carson nach eil am fòn aige a" freagairt?
  Thug e stadan no dhà airson faighinn dhachaigh. Cia mheud geàrd a th" air a bhith san t-subway! A nis thòisich so air Muire a bhuaireadh. Bha e coltach rithe gun robh i gu bhith air a stad, air a làmh-ghualainn agus air a toirt don phrìosan. An uairsin thèid an feuchainn airson neach beag a mhealladh.
  Ach cha tug na geàrdan aire do Maria. Thàinig an tidsear a-mach às an t-subway agus dh'fhairich e faochadh. A-nis beagan coiseachd, bidh e na thaigh aice. Mar sin sa mhadainn choisich i an seo le rudan, smaoinich i air Pavlik, chuimhnich i air an tràigh, molagan teth fo a casan rùisgte, muir blàth le tonnan a" gàireachdainn mar suathadh neach gaoil.
  Chan eil an gaol a th" aice do Pavlusha air fuarachadh airson beagan sheachdainean de shaor-làithean gu deas. Bha am fear a 'bruadar oirre air an oidhche, chuimhnich an tidsear air a' bhodhaig faochaidh aige, aodann misneachail, falt aotrom air a ghearradh fo leth-bhogsa, sùilean gorm, fìor inntinneach. Balach air leth, eireachdail. Faodaidh e actair film iongantach a dhèanamh, sheall e air postair.
  Bha miann aig Maria Pavlusha fhaicinn cho luath "s a b" urrainn, gus a phòg agus a chumail faisg oirre, gus anail a tharraing ann am fàileadh a bodhaig òg làidir, gus pògan a fhrasadh air aodann, amhach, agus gruaidhean rèidh, ròsach. Dhial i an àireamh fòn aige a-rithist is a-rithist, nach do fhreagair fhathast.
  Thug an tidsear misneachd dhi fhèin: b 'e samhradh a bh' ann a-nis, bha na balaich air saor-làithean, bha Pavlusha air a dhol a dh'àiteigin, cha do ghabh i am fòn leis no dìreach chuir e dheth e. Ach carson a thionndadh dheth? Agus cha do dh'innis a leannan dad dhi mu thuras a dh'fhaodadh a bhith ann nuair a thug i fios dha à Sochi dà latha air ais. Agus an uairsin thachair an sgeulachd uamhasach seo le màthair caraid, cìsean luath, fàgail tràth ...
  Is dòcha gun deach pàrantan Pavlusha a thoirt a-null thairis gu h-obann? Bha e airson a dhol dhan Fhraing.
  Bha Maria fhèin bho a h-òige a 'bruadar mu bhith a' dèanamh turas meala dhan Roinn Eòrpa. Tadhail air Prague, Warsaw, Berlin, Paris. Bha mi gu sònraichte airson a dhol gu Paris, baile-mòr aislingean agus gaol romansach. Dh'innis i dha Pavlik mu a miann. Fhreagair e gum biodh e toilichte a dhol don Fhraing, oir tha na Frangaich de na dùthchannan Eòrpach gu lèir nas coltaiche ris na Ruiseanaich an dà chuid a thaobh caractar agus inntinn. Cha do rinn Maria argamaid, ged a bha i den bheachd an uairsin nach eil na daoine againn ro choltach. Bha miann aice Pavlik a phòsadh ann am beagan bhliadhnaichean, nuair a thig e gu bhith na inbheach, agus a dhol air turas còmhla ris.
  A-nis cha robh an tidsear eadhon ag iarraidh a bhith a 'smaoineachadh gu robh Pavel a' mealltainn oirre, gun tug e nighean eile dhan rùm aice. Nach robh Màiri airidh air a boireannach toilichte? Roimhe sin, na aislingean, tharraing i fhèin fear làidir , beairteach, ach thuit i ann an gaol le balach a bha còig bliadhna deug nas òige na i. Thuit mi ann an gaol cho mòr is gun do chaill mi m" inntinn.
  Bha an tidsear a" coimhead gu math tarraingeach. Tha am figear caol, tha am meadhan tana, casan fada breagha, tha an craiceann glan, tha an aghaidh ùr, chan eil wrinkles ann, tha am falt gu math lusach, tha am falt beagan lùbach, fionn aotrom gu na guailnean. O chionn ghoirid, bho àm gu àm chaidh i air daithead, air a smeuradh le uachdaran. Tha boireannaich mar sin coltach ri fir. Ann an coltas, cha d 'fhuair i barrachd air fichead' sa còig, ged a bha an tidsear air a dhol thairis air trithead o chionn ghoirid.
  Ach bha Maria aonaranach, a dh'aindeoin a bòidhchead agus a deagh chumadh corporra. Na h-òige, thàinig a leannan, air an robh i measail le gach snàithleach de a h-anam, gu crìch ann an Chechnya agus bhàsaich i an sin. Mar thoradh air an sin, tha cridhe na h-ìghne air a chruadhachadh agus air a reothadh airson grunn bhliadhnaichean.
  Fhreagair an tidsear a h-uile oidhirp air suirghe le fir leis an fhuachd cho mòr is gun deach luchd-tagraidh a-mach à sealladh sa bhad. Cha do thuit Maria ann an gaol airson iomadh bliadhna, cha robh i fiù 's a' coimhead ann an stiùireadh fir. Dh"fhairich i gu math domhainn, an saoghal a" coimhead dubh is geal rithe às deidh bàs dòrainneach a ciad leannan.
  Agus dìreach o chionn ghoirid thòisich an tidsear a 'leaghadh mean air mhean, a' smaoineachadh barrachd is barrachd mu dheidhinn banais agus breith pàiste. Ach bha Maria fo eagal le fir, cha robh i an làthair aig dannsan agus àiteachan eile far a bheil e nas fhasa eòlas fhaighinn air a chèile.
  Bha beachd aig a 'bhoireannach a bhith a' sanasachadh neach-eòlais airson adhbhar pòsaidh ann am pàipear-naidheachd no air làrach iomchaidh air an eadar-lìon. Ach an uairsin nochd Pavlik na beatha. Agus thòisich an saoghal a 'cluich le dathan ùra.
  Sheas an duine eireachdail seo a-mach am measg nan oileanach gu lèir le a choltas agus a chomas, thàinig am balach eireachdail gu bhith na dìoghras cridhe don tidsear, thuit Maria air a shon. Ged a bha mi a 'tuigsinn gu robh e ceàrr, eadhon cunnartach bho shealladh nan laghan a th' ann mar-thà.
  Airson a 'chiad uair, chunnaic an tidsear Pavlik cha mhòr bliadhna air ais anns a' chlas aice ann an sgoil ùr, far an d 'fhuair i obair nuair a ghluais i gu sgìre Primorsky. Cha mhòr sa bhad thug e oirre leaghadh, le miann cridhe gaoil air chrith. Dhùisg Pavlusha anns a 'bhoireannach aig a' chiad aisling neo-shoilleir, agus an uairsin faireachdainnean làidir.
  Cho-dhùin Maria coimhead airson dòigh-obrach don bhalach seo, ach bha eagal oirre gun diùltadh am balach i. Thòisich an tidsear a 'gabhail cùram dhi fhèin nas cùramach, chaidh e air daithead. Dh'fheuch i ri coimhead math agus thog i suidheachadh Pavlik, a 'toirt tuairmse air na h-ìrean aige. Ach, airson ùine fhada cha do ghabh i ceumannan gus eòlas fhaighinn air a chèile nas fheàrr.
  Anns a 'Ghiblean, bha an aimsir brèagha, grianach, chuir Maria aodach iomchaidh airson an earraich, agus aig an leasan thug i air Rybachenko freagairt.
  Sheas a" chiad duine eireachdail den chlas, Pavel, aig a" bhòrd-dubh. Dh"ith Maria suas e le a sùilean, agus choimhead e le ùidh air an tidsear aige, a bha an latha sin ann an sgiort caran goirid, le cumadh breagha agus stoidhle gruaige chic.
  Le gàire, thuirt Pòl:
  - Tha lagh Kirkorov ag ràdh ...
  Bha gàire anns a" chlas. Bha beagan nàire air Pavlik agus bha e beagan blush. Rinn an tidsear ceartachadh gu modhail:
  - Kirchoff... Mar sin cò mu dheidhinn a tha an lagh seo?
  Chuala Maria gun deach Rybachenko a bhrosnachadh leis a 'chaileag anns a' chiad deasg, ach chuir i a-mach nach do mhothaich i dad.
  Fhreagair am peata aice, a 'coimhead a-steach do shùilean an tidseir:
  - Tha suim nan sruthan sa chuairt aig an cuir a-steach co-ionann ri suim nan sruthan sa chuairt aig an toradh ...
  Chrath Mairi agus thuirt i:
  - Suidh sìos, a Pheadair, còig!
  Bha na h-oileanaich a" feadalaich. Shuidh am balach sìos agus thòisich e air sgrùdadh a dhèanamh air an tidsear.
  An uairsin dh'aidich Pavlik do Maria gur ann air an latha sin a thòisich na faireachdainnean a 'goil ann. Chòrd e ri Maria roimhe seo, ach mar thidsear. Agus an uairsin rinn e sgrùdadh air a" bhoireannach inbheach seo, a h-aghaidh uaislean breagha, falt bàn dualach, casan seductive. Choimhead e agus dh"fhairich e mar a bha a chinne-daonna a" dol suas gu fealltach, a" fàs teth agus eadhon a" bualadh.
  Chòrd e ris na caileagan, bhruidhinn iad riutha, agus eadhon phòg iad an Vera àlainn dà uair. Ach cha robh e air feise fhaighinn le duine sam bith fhathast, chan fhaca e am pròiseas ach air bhidio a lorg e air an eadar-lìn. Bho bhidio mar seo, bha e air bhioran san aon dòigh ris a-nis bho shealladh tidsear, a còignear neo-airidh.
  Gu h-obann bha Pavlik airson gaol a dhèanamh leis a 'chorporra. Mar air bhidio. Ach thuig e gu robh seo do-dhèanta, co-dhiù chan ann a dh'aithghearr. Ach, dh'fheumadh an staid goirt slighe a-mach. Bha Pavlik a" faireachdainn crathadh làidir, leum rionnagan ro a shùilean. Dh"fhàs an teas ann an groin a" bhalaich-sgoile do-ruigsinneach. Thog an gille a làmh agus dh'fhaighnich e, a 'frasadh:
  - Am faod mi a dhol dhan taigh beag?
  Leig Maria le cead:
  - Thig!
  Ruith Pavlik leis a h-uile neart. Is ann dìreach anns an taigh-beag a b" urrainn dha faochadh a thoirt do theannas agus suathadh a dhèanamh air an urram a bha fhathast a "dol a-mach.
  An uairsin dh" innis e le gàire do Maria mun othail obann aige. Agus an uairsin thill e don chlas dìreach ann an àm airson a" chlag. Bha agam ri dhol dhan ath leasan.
  Ach sheas ìomhaigh an tidseir fiosaig air beulaibh mo shùilean. Bha i comasach air teine de fhaireachdainnean làidir a lasadh anns a" ghille. Bha e airson Maria Alexandrovna fhaicinn a-rithist.
  Is gann gun do shuidh Pavlik tro na leasanan. Thug a chasan iad fhèin e don t-seòmar fiosaig.
  Le cridhe a 'bualadh gu luath, stad Pavlik aig an doras, a' togail misneachd. Cha robh fios aige dè a chanadh e, ciamar a ghiùlaineadh e leis an tidsear, ach a dh'aindeoin sin dh'fhosgail e an doras.
  Bha an tidsear a" mìneachadh rudeigin dha na balaich bhon àrd-chlas, bha an leasan seachad, ach cha robh a h-uile duine air falbh fhathast. Thionndaidh Maria gu Pavel, a sheas san doras, an dùil gun mìnich e adhbhar an turais aige. Rinn i gàire gu socair, ach cha b 'urrainn eadhon an gàire càirdeil càirdeil seo a bhith a' toirt air falbh nàire Pavlik, bha e coltach gun do chaill e a bhriathrachas agus gun do choimhead e ach gu bàn air an tidsear. Agus choimhead Maria Alexandrovna air a h-oileanach leannain, dìreach na shùilean.
  Chaidh am stad air adhart, dh" fhaighnich Maria gu gràdhach:
  A bheil thu an seo, a Pheadair? Trioblaidean sam bith?
  Mu dheireadh bhris guth Pavel troimhe:
  - Tha mi ... tha mi airson aiste a sgrìobhadh air fiosaig. Na laghan seo ... ciamar a tha e? San fharsaingeachd, an-dràsta ...
  "Fuirich beagan, a-nis crìochnaichidh mi leis na balaich, agus bruidhnidh sinn a h-uile càil riut," thuirt an tidsear agus rinn e gàire a-rithist.
  Agus bha Pavlik a 'faireachdainn, bhon choltas aice, a gàire dòigheil, gun robh a dhuine a-rithist air a ghluasad gu neo-eisimeileach na phants.
  Chaidh e a-mach don trannsa, dh'fheuch e ri tarraing air falbh bho smuaintean luaineach agus socair sìos.
  Gu dearbh, bhiodh e na b 'fhasa dha conaltradh le co-aoisean, ach a-nis bha am balach air leth toilichte leis a' bhoireannach inbheach seo. A rèir coltais, chaidh an tarraing aice aig ìre iongantach a ghluasad gu Pavel, agus cha b 'urrainn dha a sheasamh, a' gèilleadh ris an dìlseachd, ged nach robh fios aige ciamar a ghiùlan e leis an tidsear.
  Bha Pavlik a" faireachdainn gu robh an urram aige air a dhol suas gu mòr a-rithist agus gu robh a bhriogais gu math borb. B" e seo a" chiad uair a choinnich am balach ri leithid de dhealas. Bha e rudeigin ùr agus eadar-dhealaichte. Cha robh Pavlik òg a-riamh air a thionndadh cho mòr. Gu h-obann bha e airson an tidsear fhaicinn rùisgte, gus suathadh a casan caol, a broilleach lom.
  Agus Maria? Bha i toilichte gun tàinig Pavel a-steach, dh" fheuch i ris a" chòrr de na gillean a chuir air falbh cho luath "s a ghabhas agus fios a chuir gu a leannan. Bha i a 'bruadar mu bhith a' conaltradh ris a 'bhalach àlainn seo, a' coimhead a-steach dha na sùilean taitneach aige. Thuig Maria gur e dìreach deugaire a bha seo. Agus feumaidh e a bhith air a làimhseachadh a rèir sin. Cha robh dùil aice an oileanach a mhealladh, bha i dìreach airson bruidhinn ris. Mar sin, mu dheidhinn beatha, mu bhith ag ionnsachadh.
  Agus thàinig e a‑steach agus sheall e air a casan. Cha b" urrainn don ghille stad a chuir air a mhealladh. Na pants aige... Bha iad a' bualadh!
  Mhothaich Maria seo, a" gleusadh a-steach do shunnd magadh, rinn i gàire gu sunndach agus dh" fhaighnich i:
  An toil leat mo chasan?
  Chaidh Pavlik a-mach le duilgheadas:
  "Gu math... tha mi duilich..."
  Cha b" urrainn dha Maria cur an aghaidh agus sa bhad dh"fhaighnich i an dàrna ceist:
  A bheil thu còmhla ri nigheanan?
  Cha do fhreagair an duine sa bhad, agus shoilleirich an tidsear:
  Am bi thu a" coinneachadh ri do cho-aoisean?
  Chan eil... tha iad gòrach. Agus tha thu... cho spaideil... agus àlainn. Is caomh leam thu.
  Rinn Maria gàire a-rithist agus thuirt i le guth ìosal:
  "Is e balach eireachdail a th" annad, ach chan eil cead agam coinneachadh ri oileanaich mura e gnìomhachas sgoile a th" ann.
  Bha Pavlik ag osnaich gu mòr agus ag èigheach:
  "Gnàthasan dona!
  Ghluais Maria.
  - Chan urrainn dha fear le leithid de choltas riut aire boireann a thoirt air falbh. Lorgaidh tu thu fhèin nighean a tha nas freagarraiche airson do aois.
  Thuirt Peacock:
  "Chan eil mi ag iarraidh ... tha mi air mo tharraing thugad.
  Rinn Maria gàire.
  - Thèid e seachad!
  Airson beagan mhionaidean eile bhruidhinn iad mu bheatha na sgoile agus na co-oileanaich, an uairsin rinn Pavlik ceum air ais gu faiceallach a dh" ionnsaigh an t-slighe a-mach, bha e èiginneach a dhol don taigh beag. Bha e ann an cabhaig gus faochadh a thoirt dha fhèin, gus faochadh a thoirt don tachas dòrainneach agus teannachadh superhuman.
  Cha b" urrainn do ghille làidir gu corporra smachd a chumail air na miannan aige agus faochadh a thoirt do thogail. Bha am miann fo-mhothachail airson gaol agus gnè le boireannach aibidh gu litearra a" faighinn thairis air corp trèanaidh lùth-chleasaiche òg.
  Ruith am balach-sgoile air falbh, cha do dh'fhuirich Maria ris, dh'fhàg i an sgoil. Agus chaidh Pavlik dhachaigh. Mhothaich pàrantan gu bheil am mac gu math gruamach agus gann ag ithe.
  Dh'fhaighnich mama dha mac:
  - Pavlik, an d 'fhuair thu deuce?
  Dh"èigh an oileanach.
  - Dè neòinean!
  Rinn an athair gàire.
  - Tha e, a rèir choltais, a 'tuiteam ann an gaol, na cuir dragh air ceistean, air neo bidh e a' spreadhadh.
  Ghlas Pavel e fhèin san rùm aige. Gus a bhith air mo tharraing agus air mo leigeil ma sgaoil, chaidh mi a-steach don eadar-lìn agus thionndaidh mi air porn.
  Air an oidhche, cha do chaidil am balach gu math, fad na h-ùine a chuimhnich e air an tidsear, bha an còmhradh mu dheireadh aca, air a shàrachadh le a ghiùlan agus a 'bruadar.
  Gu math tric, bidh oileanaich a 'tuiteam ann an gaol leis na tidsearan aca, eadhon ged a tha iad tòrr nas sine na iad fhèin. Tha gaol aca orra airson an gliocas agus an ùghdarras. Uaireannan bidh tidsearan a 'tighinn còmhla: is toil leotha òigridh agus bòidhchead. Tha e a 'tachairt gu bheil tidsearan fhèin a' feuchainn ri toirt air na h-oileanaich aca tuiteam ann an gaol leotha. Shoirbhich le Màiri. Dh'fhàg i an sgoil, ach an uairsin ghabh i aithreachas nach robh i air feitheamh ris a 'ghille agus nach do lean i a' conaltradh ris an latha sin.
  
  
  Caibideil 6
  An ath mhadainn, chaidh Pavel a ghoirteachadh agus chaidh a tharraing air ais. Bha e mì-mhodhail ri a phàrantan, san sgoil cha do bhruidhinn e ri a cho-aoisean idir, fhreagair e tidsearan gu neo-iomchaidh. Le toileachas, bha e a 'feitheamh airson an leasan mu dheireadh - fiosaig.
  Ron leasan, cha robh e comasach bruidhinn ris an tidsear: leig i a 'chlann a-steach don chlas a-mhàin le clag agus sa bhad thòisich e air an stuth a mhìneachadh.
  Rug Pòl air a sùil. Bha Maria Alexandrovna uaireannan a 'coimhead air a leannan oileanach. Mhothaich i gu robh am balach bàn agus bha i duilich airson an duine.
  Nuair a thàinig an leasan gu crìch, thòisich na balaich air an t-seòmar-sgoile fhàgail, agus thog Pavel misneachd, thàinig e suas agus thuirt e ris an tidsear:
  - Cha d" fhuair mi a-mach mun gheàrr-chunntas an-dè.
  Dh"fhaighnich Maria:
  - Carson a ruith thu air falbh?
  "Dh" fheumadh mi... a dhol dhan taigh beag."
  "Faodaidh tu tighinn don àite agam às deidh na sgoile," cheadaich an tidsear.
  Bha Peacock a" faireachdainn air a bhrosnachadh! Bha e a" coimhead air adhart ri deireadh a" chlas. Agus sa bhad cabhag chun an t-seòmar fiosaig. Bha Maria Alexandrovna na h-aonar.
  "Rud air nach eil thu a" coimhead glè mhath an-diugh," thuirt an tidsear an toiseach. - Nach d' fhàs thu tinn ?
  "Chan eil," fhreagair Pavel, "dìreach cha d" fhuair mi cadal gu leòr.
  - Tha seo a 'tachairt. A bheil thu dha-rìribh ag iarraidh aiste a sgrìobhadh? dh'fhaighnich Maria.
  Chrath Pavel, ged a bha fios aig an dithis nach robh an seo ach leisgeul. Thòisich an tidsear a 'mìneachadh mar a tha aistean air an sgrìobhadh. Agus gu h-obann thuirt Pavlik:
  "Is dòcha gun urrainn dhuinn mion-fhiosrachadh mun obair seo a dheasbad ann an àiteachan eile?" Tha cus sluaigh an seo... Tha dacha againn ann an Alexandrovskaya. Cha chuir duine stad oirnn an sin.
  Air an oidhche, smaoinich an oileanach air na chanadh e ris an tidsear aig a 'choinneimh, agus chuir e a-mach abairt ullaichte.
  Rinn Maria gàire, chuir i a làmh air amhach an oileanach agus thuirt i:
  - Agus tha thu sònraichte, chan ann mar na balaich eile ...
  Rinn Pavlik gàire air a suathadh. Dh"fhairich e a-rithist an gluasad meallta na phiantan. Ach an turas seo cha do ruith e air falbh an àite sam bith, ach a-rithist thuirt e mu dheidhinn an dacha:
  - Faodaidh tu falbh aig àm sam bith. Tha na h-iuchraichean agam, chan eil mo phàrantan a" dol gu Alexandrovskaya a-nis.
  thug Maria air falbh a làmh agus fhreagair i:
  "Gu dearbh cha tèid mi àite sam bith. Ach faodaidh tu tighinn dhan taigh agam.
  - Cuin as urrainn dhomh a thighinn a-steach?
  Chrath Mairi a gualainn agus fhreagair i:
  - Tha, eadhon an-diugh.
  - Sgoinneil! Rinn peacach gàirdeachas. - Feumaidh mi nis dol do'n earrann f hocal, agus an sin faodaidh mi teachd a d' ionnsuidh.
  "Sgrìobhaidh sinn sìos an àireamh fòn agam ma-thà," mhol an tidsear, "gairmidh tu nuair a bhios tu saor, innsidh mi dhut càite an tèid thu."
  Dh'fhàs am balach le toileachas:
  - Glè mhath! Tha thu dìreach super!
  "Dìreach mas e do thoil e, na innis do dhuine sam bith gu bheil thu a" dol don taigh agam. "
  Chrath Pavlik, thug e tòrr oidhirp air a shùilean a thoirt far broilleach a" bhoireannaich. Air a chasan le gathan, dh'fhalbh am balach-sgoile. Aig bothan faisg air làimh, cheannaich am balach pasgan de chips agus botal Coke dha fhèin. Shluig e gu sanntach na cheannaich e, shocraich e a chrith-thalmhainn agus dh"fhairich e na bu mhisneachail.
  Ann an trèanadh, bha Pavel gnìomhach, chluich e garbh. B" esan a" chiad fhear a leum a-mach às an raon-cluiche, ruith e don t-seòmar glacaidh agus ghairm e an tidsear. Thug Maria Alexandrovna ainm air an t-sràid, àireamh taighe agus àros.
  
  Dh"fhosgail an tidsear an doras, rinn e gàire agus thuirt e:
  - Tha mi toilichte gun tàinig thu. Na bi diùid, dèan thu fhèin aig an taigh.
  Bha dreasa ghorm àlainn fad na glùin oirre, slipers, a falt sgaoilte agus cumadh aotrom. Bha Maria a" feitheamh ris a" bhalach, chuidich a gàire càirdeil Pavel gus faochadh a thoirt do othail neo-riatanach, ach dh" fhaighnich e ceist caran gòrach fhathast:
  - Agus tha sinn nar n-aonar an seo, cha chuir sinn bacadh air ... na fir agad?
  "Gu mì-fhortanach, tha mi fhathast nam aonar," sgaoil an tidsear a làmhan. - Siuthad.
  Thug Pavel dheth a bhrògan, ghlac Maria a làmh, agus còmhla chaidh iad a-steach don t-seòmar. Bha bòrd stèidhichte ann mu thràth. Bha Maria deiseil airson coinneachadh ri a leannan oileanach. Cheannaich mi cèic, rinn mi ceapairean agus eadhon dh'fhosgail mi botal fìon tioram. Bha glainne le coinnlean air a" bhòrd cuideachd.
  "Innsidh mi dhut mun aiste nas fhaide air adhart," thuirt an tidsear. "Biodh greim-bìdh againn an-toiseach ... le solas coinnle."
  Chuir Maria dheth an solas agus las i na coinnlean.
  Thuirt Pavlik le dealas:
  - Cho romansach! Ach anns an t-solas bidh thu a 'coimhead eadhon nas fheàrr.
  - Agus tha mi ag iarraidh romansa, tha mi cho aonaranach ...
  "Tha sinne agad, na h-oileanaich agad," thuirt Pavlik an aghaidh.
  - Ach chan eil cavalier cridhe ...
  Mar sin is urrainn dhomh a bhith nam aon! thuirt an gille gu sunndach. A-nis cha robh e cho iomagaineach na bha e san sgoil, nuair a rinn e coinneamh leis an tidsear.
  Rinn Maria gàire a-rithist agus thug i cuireadh dha Pavlik suidhe air an t-sòfa ri taobh a 'bhùird. Shuidh i sìos ri a taobh agus thuirt i:
  - Olaidh mi fìon, agus ithidh tu a' chèic. Tha e le cnothan. Chan eil fhios agam an toil leat siùcairean.
  "Tha gaol agam ort," fhreagair Pòl.
  - Tha sin math.
  Ghabh Pavlik pìos cèic le spàin agus shluig e gun dealas. Uaireannan bhiodh am balach ag ithe cèic aig an taigh. Ach bu toil leis seoclaid na bu mhotha.
  Ghabh Maria sip fìon agus chuir i a" ghlainne air ais. Bha e coltach gu robh e mì-mhodhail a bhith ag òl leis fhèin. Agus eadhon nas motha na sin airson deugaire. Bha meas aice air an oileanach ann an lasair choinnlean, thuirt i ri Pavlik gu robh aodann photogenic agus brìoghmhor air, agus bha am figear coltach ri ìomhaigh Grèigeach.
  Dh'fhosgail am balach a bheul le leithid de mholadh, agus thug an tidsear làmh Pavlik na làimh, chuir e air a cas e agus dh'èigh i:
  - Faodaidh tu iarnaigeadh.
  Ghreas am balach, chrith a phailme agus dh" fhàs e fallas sa bhad. Bhuail Pavlik a chas gu socair. Rinn Maria gàire: tha suathadh duine eireachdail tlachdmhor don bhodhaig boireann. Chuir an tidsear a làmh air broilleach fèitheach Pavlik agus thòisich i air a massage. Bha am balach gu tric a" gabhail anail, bha Maria a" faireachdainn cho làidir sa bha cridhe an deugaire a" bualadh. Bha an duine na theine le toileachas. Ghlan e glùin na boireannaich le a làmhan, gu h-obann bha e airson a h-aodach a thoirt dheth agus aodach fhèin a thoirt dheth. Intuitive, miann làidir ...
  Ach thuig Maria, a-mach à oisean a mothachadh, gum bu chòir dhi stad gus nach caill i smachd oirre fhèin. Reub i làmh Phòil bho a ghlùin, phòg i am balach air an aghaidh agus thuirt i:
  - Ceart gu leòr, tha sin gu leòr! Rachamaid air ais chun an abstract.
  Thuirt Peacock:
  - Feuch ... Geàrr-chunntas nas fhaide air adhart. Tha mi a' faireachdainn teth. Am faod mi mo lèine a thoirt dheth?
  Bha Maria airson leantainn air adhart le ceann-latha dlùth, bha i a" bruadar air torso rùisgte fear òg eireachdail fhaicinn, cha b" urrainn don bhoireannach i fhèin a chumail, chùm i a-mach a làmhan agus fhreagair i:
  - Thig air adhart, cuidichidh mi thu.
  Agus thug e dheth lèine-T a" bhalaich.
  Bha an tarraing faochadh, gràsmhor de fhèithean a" bhalaich a" blàthachadh an teas am broinn stamag a" bhoireannaich eadhon nas motha, a bha a" bagairt a bhith do-ruigsinneach. Ach bha Pavlik air leth toilichte, dh'èirich a iomlanachd, thòisich a chorp a 'deàrrsadh le fallas. Ann an guth crith, thuirt am balach:
  - Faodaidh tu, agus cuidichidh mi thu ... thoir dheth an dreasa agad ...
  Chrath Maria gu socair.
  - Gu cinnteach!
  Bha Pavlik a" lùbadh sìos agus le corragan air chrith gun a bhith a" ceangal na fasteners ...
  Chaidh Maria fhàgail ann am panties tana agus bra. Mu dheireadh chunnaic Pavel corp an tidseir cha mhòr gun aodach. Sgoinneil, dòrainneach, gu math milis agus erotic.
  Thuirt Pavlik gu dùrachdach:
  - Le do ghràs, faodaidh tu a bhith nad mhodail fasan.
  "Is fheàrr leam a bhith ag obair mar thidsear," fhreagair Maria Alexandrovna.
  Ruith am balach a làmh air cùl tidsear a ghràidh. Ghabh Maria anail domhainn. Thionndaidh suathadh a" bhalaich oirre. Bha mi airson a h-uile gnàthachas a chuir air falbh agus a dhol còmhla ris an duine òg eireachdail ann an ecstasy. Agus bha Pavlik air chrith le toileachas mòr. B" e seo a" chiad uair a thachair seo dha. Bha am balach làn de fhaireachdainnean, ghabh instincts thairis inntinn.
  Chaidh Maria a choinneachadh ris a" bhalach. Phòg iad agus phòg iad a chèile ...
  Lorg Pavlik e fhèin air leabaidh gaoil airson a 'chiad uair, bha e air leth toilichte agus aig deireadh na coinneimh bha e eadhon sgìth. Is ann dìreach an uairsin a choimhead Maria air an uaireadair aice agus a "caoineadh le eagal:
  - Wow! Tha e mu thràth aon uair deug! Bidh dragh air do phàrantan. Thig air adhart, cuir fios thuca gu sgiobalta agus cuir ort aodach.
  Ghluais Pavlik sgìth gu slaodach. Nochd cearcallan dorcha fo a shùilean gorma brìoghmhor. Chaidh an othail sìos, ach dh"fhairich am balach falamh. thug Màiri misneachd dha:
  "Tha e an-còmhnaidh mar seo às deidh a" chiad uair," phòg am boireannach Pavlik air a bilean. - Tha thu nad dhuine iongantach! Bha mi a" faireachdainn math leat, ach tha ar dìoghras eucorach. Bidh mi ann am prìosan ma gheibh iad a-mach gu bheil sinn air a dhol thairis air a" chrìch.
  Thuirt Peacock:
  Tha mi a" mionnachadh nach innis mi do dhuine sam bith. Tha mi a 'toirt m' fhacal urraim.
  Rinn Maria gàire agus dh"fhaighnich i:
  "Agus nach dèan thu bròn ri do charaidean?"
  Chaidh Pavlik eadhon thairis air fhèin airson ìmpidh:
  - Chan eil! Seo do chrois!
  Chan eil cead laghail againn gaol a thoirt dha chèile. Chan eil thu airson gum bi do ghaol a" dol don phrìosan, a bheil?
  Fhreagair Peacock le misneachd:
  - Chan eil chan eil mi ag iarraidh!
  Chrath Maria agus thuirt i:
  "Dh" fhaodadh gun deidheadh mi fheuchainn airson neach beag a mhealladh.
  Chrath Pavlik a cheann gu làidir.
  - Chan eil! Chan eil thu gam mhealladh, tha mi gad iarraidh fhèin.
  Fhreagair Maria:
  - Cha dèan e diofar. Air a chasaid airson a bhith a" mealladh an fheadhainn as sine.
  - Laghan neo-chothromach!
  " Tha 'n lagh math no olc, ach 's e an lagh a th' ann, feumaidh tu cunntas a chumail ris," arsa Maria. - Agus thèid thu dhachaigh nas luaithe. Dè tha thu ag ràdh ri do phàrantan?
  Thuirt Peacock:
  - Canaidh mi gun do dh'fhuirich mi còmhla ri caraid, chluich sinn geamannan coimpiutair.
  Dè ma dh'iarras iad ainm caraid? dh'fhaighnich an tidsear.
  Fhreagair Peacock le misneachd:
  - Tha mo charaidean earbsach, innsidh iad dhomh dheth.
  Dh"fhaighnich Maria a-rithist:
  "Feuch nach innis thu do dhuine sam bith.
  Chaidh Pavlik thairis air fhèin a-rithist:
  "Tha mi a 'mionnachadh air mo mhàthair, chan innis mi do dhuine sam bith!"
  Phòg an tidsear agus an oileanach soraidh slàn.
  Aig an taigh, mhìnich am balach e fhèin gu luath dha phàrantan, thuit e air an leabaidh agus thuit e na chadal sa bhad.
  An ath latha cha robh clasaichean fiosaig ann an clas Rybachenko. Fhuair e seachad air às deidh ceann-latha romansach, bha e a-rithist ag iarraidh a leannan fhaicinn, aig fois chaidh e gu Maria Alexandrovna.
  Gus nach adhbhraicheadh iad amharas agus gossip a bharrachd, dh" iarr an tidsear air Pavel gun a thighinn don oifis aice tuilleadh nuair nach robh leasan fiosaig ann, ach leig i leis a dhol air ais chun taigh aice.
  Agus a-rithist bha dìnnear romansach ann le solas coinnle. A-mhàin an àite fìon, dh'fhosgail Maria botal Coca-Cola. Agus an uairsin thug an tidsear massage don oileanach. Bha Pavlik a 'faireachdainn nas socraiche agus nas misneachaile na bha e roimhe, bha e deiseil airson leantainn air adhart ag ionnsachadh saidheans a' ghràidh.
  Dhealaich iad le pògan maoth.
  An turas seo thàinig am balach dhachaigh toilichte agus sunndach. Dh'fhaighnich màthair, a 'faicinn a sùilean toilichte,:
  - An do lorg thu leannan mu thràth?
  Chrath Pavel agus rinn e blath, ach cha tug e freagairt.
  Dh'fhaighnich mama:
  A bheil thu air pòg mu thràth?
  "Chan eil," thuirt Pol.
  - Bi faiceallach, na bi dona. Leis gu bheil thu cho òg ...
  Cha robh an duine ag iarraidh èisteachd ri stiùireadh, chuir e às dha, chaidh e dhan leabaidh. Smaoinich e gu robh Maria na laighe ri thaobh, agus chaidh e a-steach do shàmhchair milis.
  Thòisich an tidsear agus an oileanach a 'coinneachadh gu dìomhair. Gu foirmeil, chaidh am balach chun tidsear a sgrìobhadh aistean. Ach cha robh an seo ach còmhdach airson an gaol romansach, a leasaich gu co-chòrdail. Bha na leannanan an dùil a bhith pòsta gu laghail thar ùine. Dh'fheuch Maria ri gun a bhith a 'smaoineachadh gum faodadh an dàimh dìomhair aca a bhith air fhoillseachadh gus an tàinig Pavlik gu aois, agus bhiodh i fo chasaid gun do mheall i oileanach. An-diugh, ge-tà, tha an sealladh seo air tighinn gu buil.
  Uill, carson a thachair e air maniac corp nighean a chur san àros aice? Cha robh Maria airson a chreidsinn gum faodadh Pavlik a leithid a dhèanamh. Ach bha fòn neach gaoil sàmhach.
  Aig an taigh, dhìrich an tidsear a-steach don t-seòmar-ionnlaid agus lean i oirre a 'smaoineachadh mun chorp a chaidh a thrèigsinn agus a dàimh ri Pavel. Chan e, cha robh dàimh borb aca, ach fìor ghràdh! Gun smuaintean salach agus droch rùintean. Carson a bha e? Is dòcha nach eil e cho dona sin uile. Is dòcha nach do rinn Pavlik mealladh oirre, às aonais sin cha tug e duine don àros. Ach cò an uairsin a thilg an corp? Dìomhaireachd...
  Rinn Maria uisge blàth an dòchas socrachadh sìos. Suathadh am boireannach i fhèin le aodach-nighe agus smaoinich a-rithist air na dh" innseadh Pavlik dha na poileis.
  Gu h-obann ghlaodh clag an dorais.
  "Pavlusha?! smaoinich an tidsear. - Mu dheireadh thall! Ach carson cho fadalach agus gun rabhadh?
  Chuir i air a bathrobe agus rinn i cabhag a-steach don talla.
  
  
  Caibideil 7
  Sa mhadainn, choinnich Krasin ris an neach-cuideachaidh aige Andrei Kovalev faisg air an oifis.
  "Vasya, tha corp eile againn," thuirt Kovalev.
  "Uill, co-dhiù chan e dhà a th" ann, "fhreagair Krasin gu fèin-ghluasadach.
  - Agus tha fios agad cò? Bhean-uasal an-dè, a chaidh a corp a thilgeil dhan àros.
  - Dè? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Uill, am fear a chaidh a cheasnachadh san fheasgar.
  - Mar sin, uair san uair chan eil e a" fàs nas fhasa!
  "Chaidh a lorg marbh fo uinneagan an taighe, thuit i a-mach air an uinneig," mhìnich Kovalev.
  - An do thuit e? Dh'fhaighnich Krasin. - Le cuideachadh cuideigin?
  - 'S dòcha. Crochaidh iad an corp so oirnn cuideachd.
  "Feumaidh e a bhith air aonachadh ann an aon rud," rinn Krasin osna.
  Chaidh na h-oifigearan a-steach don oifis.
  - A-rithist, bidh feum air sgrùdadh nàbaidhean, - thuirt Kovalev.
  "Agus feumar dearbh-aithne an fhear a chaidh a thilgeil a-steach do àros Novikova a stèidheachadh cho luath" s a ghabhas, "chuir Krasin an cuimhne.
  "An aon trioblaid," shìn Kovalev a làmh. Thuirt nàbaidhean nach fhaca iad a-riamh i roimhe.
  - Tha tatù lorgar air an taigh-seinnse, a bheil eòlaiche tatù san sgìre againn? Feumaidh tu faighinn a-mach, is dòcha gun can e cò rinn an ròs seo. Tha iad seo tearc.
  - Bhiodh e riatanach a cheasnachadh, mar e, Rybachenko, an toiseach. Is dòcha gu bheil fios aige air rudeigin. No an sàs.
  "Tha sin ceart, tòisich leis," thuirt Krasin.
  Thoir dhomh am fòn, canaidh mi ris.
  Bha fòn Pavel sàmhach.
  - Neònach, - thuirt Kovalev, - tha am fòn taobh a-muigh raon an lìonraidh.
  - Mar sin rachaibh chun an t-seòlaidh, agus an sin nì thu ceasnachadh san spot, - dh" òrduich Krasin.
  Dh" fhalbh Kovalev, fhad "s a bha an t-àrd neach-sgrùdaidh Vasily Krasin, fhad" s a bha e a "feitheamh ri dàta an sgrùdaidh post-mortem, a" smaoineachadh. Eadhon dha, neach-sgrùdaidh le deich bliadhna de eòlas, bha coltas gu robh a "chùis gu math toinnte agus troimh-chèile. Cha robh fios sam bith mun nighean a thàinig gu crìch ann an seòmar an tidseir. Gu math, a 'coimhead gun a bhith nas fhaide na trithead, le tatù tùsail air àite dlùth. Cuideachd bruisean air a 'phàpa agus a' chiste. Chan eil e coltach gum biodh fear fo-aois "a" gabhail cùram" mar sin rithe.
  Bidh toraidhean an sgrùdaidh a" tighinn a dh" aithghearr. Carson a bhàsaich an coigreach? Gu math coltach ri suffocation.
  Gu dearbh, tha e teagmhach gun toireadh am balach am boireannach seo gu àros an tidseir aige, ach anns an t-saoghal againn tha dad comasach.
  Krasin ris an canar seòmar chloinne a 'phoileis. Cha robh stuth sam bith aca air Pavel Rybachenko. Cha robh e an sàs ann, cha robh e clàraichte ann an seòmar na cloinne. Ach tha am balach, a rèir choltais, brisg. Aon uair "s gun do choinnich mi ri tidsear, bha eadhon na h-iuchraichean don àros aice.
  Cha do chòrd Vasily Krasin ri eucoirich òga. Is iadsan an fheadhainn as àrdanach, an-iochdmhor agus sineach. Misneachail nan saoradh. Tha mòran aig nach eil dad naomh. Gu pearsanta, mhill punks fo-aois a chàr, a 'bualadh air taidhrichean. Tha clann a-nis litearra, tha fios aca nach bi cha mhòr dad aca gu ceithir bliadhna deug. Agus às deidh ceithir-deug, feumaidh tu fìor dhroch eucoir a dhèanamh gus an tèid do chuir gu sgoil shònraichte no, a bharrachd air sin, gu coloinidh. Agus tha na teirmean goirid, agus tha na sònaichean fhèin coltach ri campaichean chloinne. Bidh iad a' toirt balaich a chaidh a dhìteadh air tursan, tha seòmar coimpiutaireachd agus amar-snàmh.
  Chan e, chan e obair chruaidh a th" anns an raon òigridh a th" ann an-dràsta. Bidh na balaich a 'snàmh agus chan eil iad ag obair. Bidh iad a 'fàgail às deidh an raon trèanadh sònraichte. Bha daonnachd a thaobh scoundrels òga air am briodadh, agus bidh iad ga chleachdadh. Chan eil eagal orra ro rud sam bith.
  Ma rinn deugaire murt, agus an uairsin, is dòcha, a chuir às don tidsear cuideachd, dh'fhaodadh e a bhith air a chur airson deich bliadhna. Co-dhiù sàbhalaidh sinn comann-sòisealta bho uilebheist mar sin airson greis. Ach a bheil gnothach aig Pòl ris na h-eucoirean sin?
  Thuirt intuition proifeasanta ri Krasin nach do rinn Rybachenko murt. Ach, bha e riatanach am balach a cheasnachadh.
  Ann an suidheachadh sam bith, cho-dhùin Vasily Krasin brùthadh math a thoirt dha Pavel. Saoil dè an seòrsa dàimh a bh" aige ris an tidsear nach maireann?
  Boireannach brèagha. Carson aonaranach? Gun duine, gun chlann. Ged a tha a coltas gu math tarraingeach. Faodaidh a leithid de bhoireannach ceann deugaire gnèitheach sam bith a thionndadh. Ma tha e ag iarraidh.
  A bheil gaol gan ceangal, is dòcha eadhon gnè? Bha an t-eagal air an tidsear an-dè nuair a thuirt iad gum b" urrainn dhuinn neach beag a chuir dhan phrìosan airson a bhith a" mealladh neach beag. Tha e duilich boireannach brèagha a bhruthadh agus a chur an grèim. Air fhoillseachadh air ballrachd, ach tha e a-mach mar a thachair. Tha eadhon mothachadh air cionta. Bu chòir Kovalev a bhith air a chuir gu Pavel an-raoir. No falbh leat fhèin. Ged nach eil sinn a 'faighinn pàigheadh a bharrachd airson a bhith ag obrachadh. Is dòcha nach biodh dàrna corp ann ...
  
  
  Caibideil 8
  Lorg Kovalev àros Rybachenko gu sgiobalta. Air fhosgladh le màthair Phòil. Thug Andrei a-steach e fhèin, thuirt e gu robh e airson beagan cheistean fhaighneachd don ghille.
  - An do sgrìobh Vadim aithris? dh'fhaighnich a' bhean. "Tha mi a" guidhe ort, na bean ris a" bhalach!" Tha e ann an trom-inntinn.
  "Innis dhomh dè thachair dhut agus dè an aithris a sgrìobh Vadim," dh" fhaighnich Kovalev.
  - Tha, a thidsear. Nach eil thu airson faighneachd dha Pavlik mu deidhinn? ghabh a' bhean iongantas.
  - Tha e mu dheidhinn an tidsear a dh'fheumas mi fiosrachadh fhaighinn.
  "Na cuir dragh air do mhac fhathast, mas e do thoil e!" Ghuidh màthair Phòil. - Tha e a 'gluasad air falbh bho ... Tha thu a' faicinn, bha Pavlik airson a làmhan a chuir air fhèin, bha e air sròn a dhèanamh mu thràth. Uill, chunnaic Vadim ... A-nis tha Pavlik air socrachadh beagan, chan eil e airson conaltradh le duine sam bith. Innsidh mi dhut a h-uile dad a tha fios agam, rachamaid don chidsin.
  - Mar sin dè thachair dhut? dh'fhaighnich Kovalev, na shuidhe aig bòrd a 'chidsin.
  - Bha sabaid mhòr aig Pavlik ri athair. Air sgàth seo fìor neach-teagaisg. Is mise as coireach. Dh"fhàg e a sheacaid anns an talla. Thog mi e, agus thuit cuid de na h-iuchraichean, chan e sinne, a-mach às agus fòn mo mhic. Cha b" urrainn dhomh cur an aghaidh, choimhead mi ris an robh Pavlik a" bruidhinn. Agus lorg mi litir gaoil ...
  - Leis an tidsear? Kovalev a 'smaoineachadh.
  - Co dhiu. Chunnaic mi am boireannach seo anns an sgoil. Tha i dà uair nas sine na a mac. Tha Pavlik fhathast na leanabh. Agus sin e ... bha mi ann an clisgeadh, sheall mi don duine agam. Dh'fhàs Vadim feargach, thug e air falbh na h-iuchraichean agus am fòn bho Pavlik, gheall e bruidhinn ri piuthar a mhàthar. Tha am balach hysterical...
  - Agus càit an robh Vadim an oidhche sin? Lean Kovalev a 'faighneachd.
  - Aig obair. Bidh e ag obair mar gheàrd tèarainteachd aig a" bhunait. Trì latha às deidh sin.
  - Cuin a dh'fhàg thu an dachaigh?
  "A-raoir, bha e aig ochd.
  - Agus roimhe so, an oidhche roimhe so mu dheireadh, an robh d' fhear aig an tigh ? Dh'fhaighnich Kovalev.
  Bha, bha mi aig an taigh. Rinn mi connspaid le Pavlik, choimhead sinn fad an fheasgair gus nach do rinn Pavlusha dad dha fhèin. A-nis tha Pavlik trom-inntinn, na bean ris, tha mi a" guidhe ort.
  - Ceart gu leòr, tha mi a" tuigsinn, fàgaidh mi an clàr-gnothaich, cho luath "s a ghluaiseas am mac air falbh beagan, leig leis tighinn chun chomataidh sgrùdaidh againn. Agus feumar an aon rud faighneachd dha Vadim.
  - Ceart gu leòr bheir mi seachad e.
  - Innis dhomh, càit a bheil na h-iuchraichean a thug Vadim? Dh'fhaighnich Kovalev ceist chudromach.
  "Mar sin tha," chrath am boireannach a guailnean, "is dòcha gu bheil e ga ghiùlan leis.
  - Gu tuigseach. Innis dhomh, mas e do thoil e, agus air an oidhche às deidh a" chòmhstri le Pavel, gu cinnteach nach do dh" fhàg Vadim an taigh?
  - Tha mi a 'smaoineachadh nach eil. Chaidh mi dhan leabaidh, dh'fhuirich e gus coimhead às dèidh Pavlik.
  - Gu tuigseach! Mar sin chan eil fios agad gu cinnteach. Dè am bunait air a bheil Vadim ag obair?
  - Aig ar ionad glasraich ann an sgìre a 'chosta. Feumaidh mi tighinn dhachaigh feasgar, innsidh mi dhut gun tàinig thu.
  Dh" fhàg Kovalev an àros agus ghairm e a" chomataidh sgrùdaidh gu Krasin sa bhad:
  - Vasya! Tha amharas ann! Gu h-èiginneach feumar a dhol an grèim.
  Cò tha sinn a" dol a chumail? Dh'fhaighnich Krasin. - A bhalach-sgoile seo?
  Bruidhnidh sinn ris an oileanach nas fhaide air adhart. A athair! Tha e ann an gnìomhachas agus tha na h-iuchraichean aige airson àros an tidseir, "mhìnich Kovalev.
  
  Chaidh Vadim Rybachenko a thoirt don chomataidh sgrùdaidh dìreach bhon àite-obrach aige. Chaidh a cheasnachadh còmhla le Kovalev agus Krasin. Ghabh Kovalev an iomairt.
  "Uill, innis dhomh dè a rinn thu ann an àros an tidseir," dh" òrduich Kovalev.
  - Dè an tidsear? Dh'fhaighnich Vadim, mì-riaraichte leis an fhìrinn gun deach a thoirt don chomataidh sgrùdaidh.
  "Am fear a rinn tròcair air do mhac," thuirt Kovalev. - Tha fios againn air a h-uile càil!
  - O, tha thu a 'bruidhinn air a' ghalla seo. Cha robh mi a-riamh san àros aice.
  Chàin Kovalev a dhòrn air a 'bhòrd:
  - Na dean breug ! Gheibh thu binn beatha airson murt dùbailte! Is e an aon dòigh air cionta a lughdachadh an fhìrinn gu lèir innse dhuinn.
  Chuir an neach a bha fo amharas a shùilean sìos.
  - Murt dùbailte? Cò a chaidh a mharbhadh? Dè th 'annad? Chan eil fios agam càil!
  "Tha am bothan agam air an oir, chan eil fios agam dad," thuirt Kovalev gu teagmhach. - Agus cò thug na h-iuchraichean bhon mhac gu seòmar an neach-teagaisg, a gheall a bhith a 'dèiligeadh ris a' bhoireannach seo?
  "Mise... chan eil mi air a bhith rithe," thuirt Vadim le toileachas, "cha tàinig mi faisg oirre.
  - Tha thu nad laighe! Tha na nàbaidhean air do fhaicinn! - Rinn Kovalev breug. - A bheil thu ag iarraidh aghaidh-ri-aghaidh?
  - Cha robh mi ann! Gu h-onarach! Thuirt Pavel gun deach i air saor-làithean. Bha mi dìreach airson bruidhinn rithe. Nas fhaide air adhart, nuair a thilleas e.
  - Uill, ciamar a bha thu a 'bruidhinn? Dh'fhaighnich Kovalev gu feargach. An do thilg thu a-mach air an uinneig e? Mura innis thu an fhìrinn dhuinn, tòisichidh sinn a" cur an gnìomh ceumannan corporra!
  Ghluais an duine gu tur, chrith a làmhan, thuirt e a-rithist:
  - Fìor, guys, cha robh mi ann ...
  Thug Krasin dealbh don neach a bha fo amharas den choigreach a chaochail agus thuirt e gu modhail:
  - Feuch an toir thu sùil air an dealbh. Dè tha fios agad mun bhoireannach seo?
  Thog Vadim an dealbh na làmhan agus fhreagair e:
  - Chan eil fios sam bith. Chan eil sinn eòlach.
  - Agus ma tha thu a 'smaoineachadh gu math? Dh'fhaighnich Kovalev. - Thoir sùil nas mionaidiche.
  "Chan eil mi eòlach oirre gu cinnteach! Dh'iarr Vadim. - Tha mi ga fhaicinn airson a 'chiad uair.
  - Dè rinn thu air oidhche an t-aona-fichead de'n Lùnastal ? Dh'fhaighnich Krasin.
  - An latha roimhe an dè ? Bha e aig an taigh fad na h-oidhche. Bha sabaid aig mo mhac agus mise, cha deach mi a dh'àite sam bith.
  - Agus càit an deach thu bhon obair a-raoir? Dh'fhaighnich Kovalev.
  - Cha deach mi àite sam bith! Bha e aig an obair fad na h-ùine. Faodaidh co-obraichean dearbhadh. Dè tha thu fo amharas dhomh?
  "Chì thu," thuirt Krasin, "chaidh corp boireannaich a lorg ann an àros an tidseir, agus an oidhche sin chaidh an tidsear fhèin a thilgeil a-mach air an uinneig. Bha iuchraichean a h-àros agad agus b' e do adhbhar a bhith a' dèiligeadh ri bana-mhaighstir do mhac.
  Ach cha robh mi ann! Tha mi a 'guidhe!
  "Cuiridh sinn chun chùirt e gus cead a thoirt dha a chur an grèim airson dà mhìos. Leig leis suidhe, smaoinich, is dòcha gum bi cuimhne aige air na dh" innseas e dhuinn, - lean e a "cur eagal air an neach a bha fo amharas Kovalev.
  Ach bha Krasin a" faireachdainn nach robh an duine dha-rìribh anns an àros mì-fhortanach sin. Vadim Rybachenko a leigeil ma sgaoil air urras.
  Ach chan eil an suidheachadh air a ghlanadh. Gus solas a thilgeil air eucoir cho dìomhair dh" fhaodadh e faighinn a-mach dearbh-aithne na h-ìghne a chaidh a thilgeil. B" fheudar dhomh faighneachd dha na siùrsaich a tha ag obair san sgìre, agallamhan a-rithist leis na nàbaidhean, sgrùdadh a dhèanamh air an aithisg mu na bha a dhìth. Ach an toiseach, chuir Krasin Kovalev gu eòlaiche tatù.
  Thill Anndra, a" gàireachdainn gu enigmatically.
  "Vasya, tuitidh tu," thuirt Kovalev. - Tha an tatù air corp ar coigreach na chomharradh air tràill gnè de sect Òrdugh nan Illuminators.
  - Dè? dh'fhaighnich an Krasin iongantach. - Dìreach cha robh gu leòr thràillean gnè againn ...
  "Tha ròsan fìnealta mar sin air an caol-dùirn agus pubis air an dèanamh anns an roinn airson nigheanan a thathas a" cleachdadh airson toileachas feise, "thuirt Kovalev.
  - An d" fhuair thu a-mach cò dìreach a bhios a" dèanamh tatùthan mar sin? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Cha do dh'ainmich an speisealaiche ainmean. Chan eil fios aige cò anns a 'bhaile againn a tha an sàs ann an dealbhan mar sin.
  - Dè seòrsa sect?
  - Glè mhòr. Anns na SA, tha a phrìomh oifis aige, agus tha meuran againn ann an grunn bhailtean.
  Nach e seo an aon roinn a mhìnich am Brùnach anns an nobhail inntinneach aige? Dh'fhaighnich Krasin. - Leugh?
  - Chan e, cha do leugh mi e agus cha do choimhead mi am film stèidhichte air an leabhar, ach dh" innis eòlaiche tatù dhomh mu nobhail Brown mu thràth. Tha soillseachadh air an togail air prionnsapal coltach ris, ach tha sect nas motha aca, anns an dùthaich againn tha meuran ann am Moscow agus an àiteigin eile. Ann an St Petersburg, tha e coltach nach eil meur ann.
  "Gu fìrinneach, dh" fhaodadh boireannach ròs a dhèanamh dhi fhèin a rèir a "mhodail, gun a bhith a" dol a-steach don fhiosrachadh mu na dh "fhaodadh tatù mar sin a bhith a" ciallachadh, "mhol Krasin.
  "Is dòcha gu bheil," dh" aontaich Kovalev. - Chaidh na tha air fhàgail de tatù a thoirt air falbh air a ghàirdean aig m" athair nach maireann. Thàinig e bhon arm agus an àiteigin air an tràigh chunnaic e tatù duine ann an cruth grèine le ghathan air cùl a làimhe. Bha mi ag iarraidh an aon rud. Agus rinn a charaid a" chùis air an tatù gu math. Rinn e athair a rèir an tuairisgeul. Às deidh sin, mhothaich m "athair gun do thòisich na fir, a bha coltach ri eucoraich eòlach, a" tighinn thuige leis na faclan: "Hi, bro!" Aon uair 's gu robh e a' rothaireachd ann an trèana dealain, shuidh urka le tatù sìos ri thaobh agus dh'fhaighnich e: "Dè an raon anns an robh thu a' dìollaid?" Cha do shuidh Dad a-riamh agus cha do chòrd an leasan ris. Mar sin thuirt mi ris nach deach a dhìteadh. "Agus an uairsin carson a fhuair thu tatù?" Thionndaidh e a-mach gu bheil an t-ainm anns an àrainneachd eucorach a" ciallachadh: "Hello to meirlich." Tha seo air a dhèanamh anns an raon leis an fheadhainn a chaidh a dhìteadh airson mèirle mòr. Cho-dhùin Dad an tatù a dhèanamh. Agus cha do rinn e iad tuilleadh.
  "Bidh e a" tachairt, "rinn Krasin gàire. - Agus fhathast, feumar sgrùdadh faiceallach a dhèanamh air an dreach den choigreach againn a bhuineas do bhuidheann.
  "Ceart gu leòr, fàsaidh mi trang, nì mi surfadh air an eadar-lìn," thuirt Kovalev.
  
  
  Caibideil 9
  Sheall an sgrùdadh gun deach an coigreach a thachdadh le bhith a" brùthadh artery carotid. Mar a bhiodh dùil Krasin. Tha e fhathast gus faighinn a-mach dearbh-aithne an neach a chaochail.
  Nochd Kovalev a-rithist le gàire enigmatic.
  - Èist, a charaid Vasya! Fhuair mi a-mach, tha e coltach. ar coigreach. Chan urrainn dhut gu bràth tomhas cò i.
  - Uill, cò e? dh'fhaighnich Krasin inntinneach.
  - Innsidh mi dhut a h-uile dad ann an òrdugh. Thòisich mi a 'lorg stuthan air an roinn agus na meuran aice san dùthaich againn. Thàinig mi tarsainn air teachdaireachd gun deach boireannach a chur an grèim o chionn ghoirid ann an Anapa airson murt stiùiriche BDSM ...
  - BDSM - is e porn perverted a tha seo le eileamaidean fòirneart? - shoilleirich Krasin.
  - Is e an aon rud, gnè cruaidh le co-èigneachadh, pian, irioslachd, - dhearbh Kovalev. - Mar sin, buinidh am boireannach a chaidh a chur an grèim ann an Anapa cuideachd don roinn Illuminators, no an àite sin, tha i bhon mheur aca ann am baile-mòr Sochi. Ann an Anapa, ghabh i pàirt anns an fhilmeadh, agus an uairsin shàth i an stiùiriche aice le sgian.
  - A 'bhean-uasal againn, a chaidh a mharbhadh ann an St Petersburg, dè a th' aice ri murt Anapa? Dh'fhaighnich Krasin.
  "Is dòcha nach eil," fhreagair Kovalev. "Bha ùidh agam anns na loisg an stiùiriche nach maireann. Achintsev a shloinneadh ...
  - A bheil thu airson a ràdh gu robh ar boireannach na rionnag còmhla ris? Krasin air a mholadh.
  - Chan fhaca mi an neach a chaochail ann am filmichean Achintsev. Ach ann an losgadh eile den aon seòrsa de Rìgh stiùidio Ameireagaidh, a "speisealachadh ann am BDSM, Vasya, dh" aithnich mi i! Coltas, tatù... Tha ar boireannach nach maireann na ban-chleasaiche pornagrafach Ameireaganach.
  - Chan eil thu a 'cur dragh air rud sam bith? Bha iongnadh air Krasin. Ciamar a dh" fhaodadh boireannach Ameireaganach a bhith gu tur rùisgte ann an àros àbhaisteach ann an St Petersburg?
  - Feumaidh sinn faighinn a-mach. Ach b 'e ainm a' bhana-chleasaiche nach maireann, am fear fon robh i na rionnag, Lucy Starr.
  "Is e seo co-dhiù rudeigin," thuirt Krasin. - Fhathast, feumaidh tu faighinn a-mach mar a chrìochnaich i ann an St Petersburg.
  "Is coltaiche, chaidh i a-steach gus pàirt a ghabhail anns an fhilmeadh," mhol Kovalev.
  "Is dòcha," dh" aontaich Krasin. - Faigh a-mach cò ann an St. Petersburg a tha gu sònraichte a" dèanamh BDSM, càite agus cuin a bha Lucy a" filmeadh an turas mu dheireadh.
  Bha obair dhoirbh aig Kovalev. A-rithist bha agam ri cladhach air an eadar-lìon, conaltradh a dhèanamh leis an neach as ainmeil ann an gnìomhachas pornagraf a 'bhaile, coimhead airson fiosrachadh mu Lucy agus a roinn. Cha robh fiosrachadh sam bith ann mu na bha Lucy Starr nach maireann a' dèanamh ann an St. Petersburg. Ach thuirt an neach-reic porn ri Andrey, a rèir fathannan, gun deach Lucy fhilmeadh gu dearbh anns an Ruis leis an stiùiriche porn Vladimir Achintsev, a chaidh a mharbhadh ann an Anapa beagan làithean air ais.
  Chuir Kovalev fios gu Anapa, dh'iarr e fiosrachadh mu mhurt Achintsev, agus a-rithist chaidh e a-steach do jungle an eadar-lìn.
  An ath latha thuirt e ri Krasin:
  - Bha e comasach fìor ainm na h-ìghne a stèidheachadh - Lyudmila Starkova. Mar a thuirt mi roimhe, bha i na rionnag ann am pornagraf fon ainm Lucy Starr. Chaidh a toirt mar leanabh às an Úcráin, còmhla ri a pàrantan bha i na ball den Illuminator sect. Thathas den bheachd gu bheil an nighean air a bhith fo dhroch làimhseachadh saidhgeòlach bho leanabas, thàinig oirre a dhol an sàs ann am porn, agus an uairsin rinn i tràill feise.
  - Agus dè, gu dearbh, tràilleachd gnèitheasach a tha farsaing ann an Ameireagaidh? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Tha, tha e cumanta. Agus tha pedophilia ann. Tha seo uile air a shàrachadh leis gu bheil e air a chleachdadh agus air a chòmhdach leis an elite riaghlaidh Ameireaganach, a tha ann an dòigh air choreigin ceangailte ris na Illuminators. Bha an stuth a lorg mi eadhon dhomh na iongnadh. Bho aois òg, co-èigneachadh, gnè salach ...
  - Dè mu dheidhinn ar cùise? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Feumaidh sinn sgrùdadh a dhèanamh air an t-seilg mu dheireadh de Achintsev. Is dòcha gu bheil teagamh ann. Tha e comasach gun robh an neach a chaochail rionnag còmhla ris, agus an uair sin a ghluasad gu St Petersburg.
  "Iarr stuth mu mhurt an stiùiriche, cuir fios gu Anapa," dh" òrduich Krasin.
  - Mar-thà air iarraidh. Cho luath "s a thachras rudeigin inntinneach, leigidh mi fios dhut.
  
  
  Caibideil 10
  Thionndaidh e a-mach gur e comataidh sgrùdaidh Anapa an losgadh mu dheireadh aig Achintsev nach maireann. Choimhead Kovalev air an leth-bhreac den fhaidhle a chaidh a chuir agus an stuth mun mhurt. Beagan mhionaidean às deidh sin, roinn e fiosrachadh le co-obraiche:
  - Bha ar Lyusya Starkova nach maireann a 'filmeadh dìreach mus deach an stiùiriche a mhurt na àite ann an Anapa, còmhla ri bana-chleasaiche eile, an aon fhear a tha a-nis air a chumail airson murt an stiùiriche aca.
  "O, tha mi an dòchas nach eil Lucy co-dhiù an sàs anns a" mhurt seo, "thuirt Krasin.
  - Mar a bhios fios agad, ciamar a bhios fios agad, - fhreagair Kovalev.
  "Cha robh gu leòr againn fhathast airson dèiligeadh ris an stiùiriche porn," thuirt Krasin.
  - Bidh thu a 'mionnachadh, ach chan e a-mhàin gu bheil stiùiriche porn ann, tha maniac anns a' chùis cuideachd.
  "Thig air adhart, innis barrachd dhomh," dh" fhaighnich Krasin.
  - Innsidh mi dhut na fhuair mi a-mach. Tha e a" tionndadh a-mach gun robh an losgadh mu dheireadh den lorgadair dìomhair Lucy againn dìreach air an latha a chaidh an stiùiriche a mhurt. Filmeadh crap uamhasach le bròn nigheanan ann an nàdar. Às deidh losgadh, shàth an dàrna bana-chleasaiche, a leithid, an stiùiriche le sgian. Chaidh a glacadh aig làrach na h-eucoir.
  - An glacadh an làmh-dhearg ? Thuirt Krasin.
  Seadh, le sgian. An sin bha an t-seann neach-casaid air saor-làithean. Chuir e air dòigh a h-uile càil, cha do leig e leis an neach a bha fo amharas falbh, shàth e na lorgan-coise ann am pàirce an stiùiriche agus tharraing e na rudan aige air falbh. Chaidh na poileis a ghairm, chaidh an neach a bha fo amharas a thoirt air falbh, a-nis tha i ann an comataidh sgrùdaidh Anapa. Tha an nighean sàmhach, chan eil i airson dad a ràdh idir. Ach b" e an t-eòlas an rud ris nach robh dùil. Dìreach air aithris: a bharrachd air corragan a "bhana-chleasaiche a tha fo amharas, lorgadh lorgan-meòir an Tula maniac, a thathas a" creidsinn airson còig murt faisg air Tula agus grunn ann am baile-mòr Sochi, air an sgian. Ach cha deach dearbh-aithne an neach-marbhadh sreathach a stèidheachadh fhathast.
  - Agus a rèir an sgrùdaidh againn, cha deach corragan an maniac a bha ag iarraidh a lorg ann an àros an tidseir, an robh? - a-rithist Krasin air a shònrachadh.
  Seadh, cha do lorg iad e. Ach bhiodh e math sgrùdadh a dhèanamh a-rithist.
  "Thoir am fiosrachadh chun eòlaiche," dh" òrduich Krasin. "Ged nach eil mi a" smaoineachadh gun lorgar na dealbhan às deidh ath-sgrùdadh.
  Dh'fhalbh Kovalev, agus bha Krasin air chall ann an smaoineachadh. Cha robh an neach-sgrùdaidh a 'creidsinn gun do leum an tidsear fhèin, le a toil fhèin, a-mach air an uinneig. Bhruidhinn e ris a" bhoireannach seo. Tha iad neo-chomasach air fèin-mharbhadh!
  Cha deach lorg sam bith de Vadim Rybachenko no an Tula maniac a lorg anns an àros aice. Chan eil e coltach gun robh iad an sàs ann am bàs a 'bhana-chleasaiche, agus an uair sin an tidsear.
  Neònach, ach gu h-obann bha smuaintean Krasin a" cuimseachadh air an Tula maniac. An àiteigin ann an doimhneachd anama, gu h-intuitive, bha e a 'faireachdainn gun toireadh e a-mach am maniac seo, nach robh fios aig na h-ùghdarrasan air an ainm. Cho-dhùin Vasily sgrùdadh a dhèanamh air a h-uile fiosrachadh a bha san stòr-dàta air an t-sreath marbhadh. Bha adhbhar ann: chaidh am maniac thairis air slighean leis a 'bhana-chleasaiche nach maireann air Utrish, cha deach a bhith an sàs anns a' chùis a bha Krasin a 'sgrùdadh.
  Intuition. Chleachd Vasily e san sgoil. Gu h-iongantach, lorg e freagairtean do cheistean a bha a 'cur dragh air, uaireannan a' ro-innse toraidhean ris nach robh dùil bho gheamannan ball-coise. Cha robh fios aige ciamar a bha e ag obair. Cha robh agad ach smaoineachadh, "dràibheadh" am fiosrachadh a bha ri fhaighinn san eanchainn agus thàinig an co-dhùnadh leis fhèin, mar shealladh. Agus aig an obair, gu ìre mhòr mar thoradh air an intuition proifeasanta aige, tha Krasin air a bhith comasach air grunn chùisean a tha gu math toinnte fhuasgladh. Bha e ann an deagh shuidheachadh leis a" Chomataidh Sgrùdaidh.
  Agus a-nis rinn Krasin sgrùdadh gu faiceallach air an stuth a fhuair e agus bha e a" faireachdainn soillseachadh intuitive: is e am balach a tha a dhìth am maniac Tula!
  An uairsin, faisg air Tula, chaidh ceathrar a mharbhadh sa bhad taobh a-staigh beagan làithean. Agus chaidh balach-sgoile à sealladh, nach deach a chorp a lorg. Chaidh an call seo a thoirt air sgàth neach-marbhadh neo-aithnichte. Ach airson adhbhar air choireigin, cha do thòisich duine air sgrùdadh ceart a dhèanamh air an òganach aig an àm sin airson a bhith an sàs anns na murtan. An uairsin nochd corragan an neach-marbhadh, a shealbhaich ann an sgìre Tula, ann an Sochi, agus o chionn ghoirid, air Utrish faisg air Anapa.
  Ach chan eil lorgan-meòir den Boris Solntsev a tha a dhìth anns a" chaibineat faidhle. Tha e gu math comasach gur e am balach an aon Tula maniac.
  Ach, cha robh an seo ach barail ri dhearbhadh. Agus seo mar a thàinig Ameireaganach rùisgte gu crìch ann an taigh pannal ann an St. Petersburg, bha intuition Krasin fhathast sàmhach. Dhaingnich e a-rithist is a-rithist, ach cha tàinig freagairt. Cha robh ann ach misneachd nach robh an Tula maniac an sàs anns na murtan ann an St Petersburg.
  Cho-dhùin Krasin dealbh a lorg den bhalach-sgoile a bha a dhìth. Bha e riatanach cuideachd turas gnìomhachais a chuir air dòigh gu Anapa gus ceasnachadh a dhèanamh air an nighean a chaidh a chumail an sin gus eòlas fhaighinn air a "bhana-chleasaiche a bhàsaich ann an St Petersburg. Nas coltaiche, tha an neach-dìon cuideachd eòlach air an Tula maniac, leis gu bheil lorgan-meòir an dà chuid air an aon sgian.
  Dh "iarr Krasin air Kovalev fios a chuir gu Tula agus iarraidh gu h-èiginneach dealbh den deugaire a bha a dhìth an sin, fear sam bith, eadhon fear sgoile, mura robh ach am fear aithnichte. Thòisich an neach-sgrùdaidh fhèin ag ullachadh airson turas gu Krasnodar Territory. Bha e airson Kovalev a thoirt leis, ach cha deach ach Krasin a leigeil ma sgaoil, gheall Andrey crìoch a chuir air ro dheireadh na seachdain, saor-làithean goirid a ghabhail agus a dhol còmhla ris a "cheannard aige. Aig an aon àm, fuirich aig a 'mhuir airson grunn làithean: aig deireadh an Lùnastail tha e math anns a' cheann a deas, tha an t-uisge blàth, chan eil uiread de shaor-làithean ann.
  Thug Kovalev ris an canar Anapa, rabhadh mun turas a bha ri thighinn gu Krasin.
  "Vasya, dh" aontaich mi air a h-uile càil, "thuirt e ris an neach-sgrùdaidh. - Tha am plèana air an oidhche, madainn a-màireach bidh thu ann an Anapa. Bho dheich bidh dùil riut sa chomataidh sgrùdaidh. Chan urrainn dhut taigh-òsta fhaighinn air màl, gheall iad do chuideachadh le taigheadas. Tha a" chùis air a làimhseachadh leis a" Chaiptein Bergman. Agus feuchaidh mi ri tighinn Disathairne.
  
  
  Caibideil 11
  Bha an oidhche gun chadal, ach bha an dùil ri coinneamh leis a 'mhuir, a bharrachd air a' mhiann a bhith a 'fuasgladh duilgheadas cuspair iom-fhillte, a' lìonadh anam Vasily le dùil ri rudeigin aoibhneach agus brìoghmhor. Bhon phort-adhair, chaidh e gu stèisean nam busaichean sa bhad, thilg e na rudan aige a-steach don t-seòmar stòraidh agus rinn e cabhag chun tràigh as fhaisge. Gu fortanach bha fios agam gu bheil an tràigh faisg air an stèisean rèile, dìreach beagan mhionaidean coiseachd. Mar leanabh, ghabh Vasya agus a phàrantan fois ann an Anapa. Dè an aois a bha e an uairsin? Bliadhna dheug. Stad iad ann an Dzhemet, ann an roinn phrìobhaideach, faisg air an stèisean rèile. Choisich Vasya air a 'chladach gu meadhan a' bhaile còmhla ri a phàrantan, agus aon uair na aonar, bha e cuideachd a 'snàmh air an tràigh faisg air stèisean nam busaichean. Bha miann mòr airson àiteachan eòlach fhaicinn a-rithist a" gabhail seilbh air Krasin. A bharrachd air an sin, gus an robh deichnear ùine gu leòr.
  Bha cuimhne aig Vasily air saor-làithean òige. Agus san roinn phrìobhaideach le taigh-beag fiodha air an t-sràid, agus seanmhair neònach mu sheachdad deug, a bha dèidheil air faighneachd don bhalach mu St Petersburg, na cùisean sgoile aige. Saoil a bheil a" chailleach fhathast beò? Dè an aois a tha i a-nis? Mu cheithir fichead bliadhna, chan eil nas lugha. Ach anns a 'cheann a deas bidh iad beò nas fhaide. Bidh e comasach tadhal air dòigh air choireigin, feuch an deach an taigh aice a ghleidheadh, a tha a" fuireach ann a-nis.
  Bha gaol aig Vasily air a" mhuir, agus chòrd e ris ann an Anapa. Is truagh nach d" fhuair mi air adhart a thighinn an seo co-dhiù aon turas. Còmhla ri a phàrantan, bha e an uair sin anns a 'Crimea, anns na bliadhnaichean oileanach aige chaidh e gu Adler gu campa spòrs bhon oilthigh. Agus an uairsin ag obair, dh'fheumadh eadhon am màthair tinn coimhead às dèidh a h-athar, a bha, an dèidh bàs a mhàthar, gu tur seachad. Cha b' ann gu deas.
  Agus seo coinneamh ùr ris an robhar a" feitheamh o chionn fhada. Chan eil mòran air atharrachadh air an tràigh fhèin. Uile an aon ghainmheach, a h-uile an aon chruth-tìre. Cha robh ach barrachd stàilichean aig an t-slighe a-steach agus bha fàileadh eabar na bu làidire.
  Chuir gaoth mara ùr na tuinn air falbh. Bhiodh cuid de shaor-làithean, balaich a" mhòr-chuid, a" snàmh. Bha Vasily cuideachd ag iarraidh snàmh. Ach dh" fhàg e na stocainnean snàmh aige anns an t-seòmar-stòraidh. Bidh ùine aige fhathast airson dip a ghabhail, a-nis faodaidh tu dìreach do chasan a bhogadh san uisge agus a dhol air adhart gu gnìomhachas, a dh'aithghearr deich, bidh iad a "feitheamh ris. Agus an uairsin nì e co-dhùnadh air taigheadas ...
  Aig an stèisean bus, Krasin a-rithist shònraich seòladh na comataidh sgrùdaidh agus ainm an neach-sgrùdaidh, às deidh sin chaidh e a-steach do bhus a "bhaile.
  Bha a' chùis muirt ann an Utrish air a stiùireadh le Bergman àraidh. I. E. na ciad litrichean ainmean aige. Aig an sgoil, Krasin bha tidsear fiosaig Bergman Efim Borisovich. Nach e càirdeas a th' ann? Agus tha stiùiriche ainmeil ann cuideachd le leithid de shloinneadh ...
  Bha tòrr dhaoine air a" bhus, bha Krasin na sheasamh faisg air an doras cùil. Aig stad-bus, chaidh nighean a-steach don salon. Agus chuir sùil Vasily fòcas oirre sa bhad. Bha fionn àrd, caol ann an deise gnìomhachais teann a" seasamh a-mach le a bòidhchead anns an t-sluagh de luchd-saor-làithean agus muinntir an àite a lìon am bus madainn an-diugh.
  Bha Vasily a 'còrdadh ri bhith a' coimhead air boireannaich àlainn. Aig amannan, nuair a bha e a" smaoineachadh air rudeigin, bha coltas gu robh a shùilean gan socrachadh fhèin air aodann breagha. Agus a-nis bha e a 'smaoineachadh air a' chòmhradh a bha ri thighinn le Bergman agus, mar gum biodh e ann am meòrachadh, a 'coimhead air an nighinn. Rinn i deàrrsadh air an fhear a bha a" coimhead oirre. Thuirt an sealladh seo gu h-ealanta: "Dè a tha thu a" coimhead air? Na tig faisg orm, seall an rathad eile! Chan eil mi a' dol a choinneachadh riut!"
  Ach cha do smaoinich Krasin eadhon air eòlas fhaighinn, a 'tòiseachadh air còmhradh. Cha robh fios aige ciamar a gheibheadh e eòlas air nigheanan idir, cha robh e mì-thoilichte agus diùid leis a 'ghnè eile. Is dòcha gur e sin as coireach nach do thòisich e teaghlach aig trithead "s a còig. Anns na bliadhnaichean oileanach aige, bha leannan aige a bha dèidheil air. Ach cha do ràinig a" chùis oifis a" chlàraidh. Lorg an nighean i fhèin seòrsa de neach-tionnsgain, ach cha do rinn Vasily sabaid air a son. An uairsin bha dàimh leisg le nàbaidh san doras aghaidh, a chaidh air falbh mean air mhean. Bha Krasin saor, cha robh eòlas gaoil air a chridhe agus a inntinn.
  Chuir sealladh brìoghmhor an coigreach troimh-chèile Vasily. Thàinig e a-mach às a mhion-mheòrachadh agus choimhead e a-mach air an uinneig. Bha Krasin beagan iomagaineach: cha robh fios aige ciamar a choinnicheadh a cho-obraichean ris agus mar a leasaicheadh na gnìomhan sgrùdaidh.
  Chaidh nighean ann an deise gnìomhachais a-mach air a bheulaibh aig stad a" bhus aige. Lean Krasin i, beagan cheumannan air a chùlaibh: bha aige ri dhol san aon taobh.
  Gu h-obann thionndaidh an coigreach mun cuairt agus stad e. A-rithist, chaidh mì-thoileachas, eadhon fearg, a leughadh na sùil: "Dè air a bheil thu ceangailte, a dhuine?! Faigh dheth sa bhad!" Bha eagal air Krasin eadhon gum biodh a 'bhoireannach ag ràdh rudeigin mì-mhodhail ris. Ach cha tuirt an nighean dad, thionndaidh i mun cuairt agus luathaich i a h-astar.
  Chaidh Vasily chun a 'chlàr-naidheachd, a' feitheamh gus an robh a 'bhoireannach òg mì-thoilichte a-mach à sealladh.
  Anns a 'chomataidh sgrùdaidh, thionndaidh Krasin chun neach-faire:
  - Mise a Bergman.
  Fhreagair an duine:
  - A-nis rachaibh suas an staidhre chun dàrna làr, agus an uairsin gabh air chlì air feadh an trannsa gu deireadh. Seòmar dà cheud 's a dhà-dheug.
  Faisg air an sgrùdadh, stad Vasily ann an dì-chinnt, a 'feuchainn ri a thoileachas a shocrachadh. Tha e na neach-sgrùdaidh le cliù làidir, ach airson adhbhar air choireigin tha e fhathast draghail. Mar leanabh bha dragh orm nuair a bha agam ri tadhal air srainnsearan. Nach do chaidil fhathast...
  Bha Vasily gu bhith a" gnogadh, nuair a dh" fhosgail an doras gu h-obann air beulaibh a shròin. Sheall an aon nighean bhon bhus a-mach às an oifis! Dh'èigh i ri Vasily le toileachas mòr:
  - Thu?! Dè a cheadaicheas tu fhèin?! Cò leig a-steach thu an seo?
  - Tha mi ... feumaidh mi an neach-sgrùdaidh Bergman fhaicinn ...
  Uill, is mise Bergman. Agus cò thusa?
  - Tha mi nam neach-sgrùdaidh à St Petersburg. An seo tha teisteanas agam leam, - thug Krasin a-mach an teisteanas aige. Bu chòir gun deach rabhadh a thoirt dhut mu mo thighinn.
  Chuir an nighean iongnadh air:
  - Mar sin tha thu à St Petersburg?
  Dhearbh Basil:
  - Tha, tha mi à St Petersburg. Neach-sgrùdaidh na Comataidh Sgrùdaidh. Krasin is e mo shloinneadh. Nach deach rabhadh a thoirt dhut?
  - thuirt Petrov ... Duilich, ach thuirt an ceann-cinnidh gun ruigeadh stoirm tàirneanaich de lorgaire St. Petersburg, a bha dèidheil air obair, bha e riatanach a h-uile stuth bhon sgrùdadh air murt an stiùiriche air Utrish ullachadh dha. . Mar sin tha sin a 'ciallachadh thu?
  - Chan e stoirm a th 'annam agus chan e fanatic a th' annam, ach, gu dearbh, tha ùidh agam ann am murt an stiùiriche, - fhreagair Krasin. "Feumaidh mi agallamh a dhèanamh leis an neach fo chasaid agad. Chaidh a caraid a mharbhadh sa bhaile againn.
  "Shaoil mi gum biodh tu a" coimhead eadar-dhealaichte, "rinn Bergman gàire. - Agus anns a" bhus bhuail sinn gu h-obann. Bha mi ann an cabhaig a bhith ag obair, rinn an ceannard mealladh orm. Tha fear agaibh ris an canar Petrov...
  - ghlaodh Kovalev, chan eil fhios agam dè a shnìomh e mum dheidhinn. Agus cha do dh'innis e dhomh gur e boireannach a bh' annad. Bha mi a 'smaoineachadh gu robh an duine a' ruith na cùise.
  "Is e Inna an t-ainm a th" orm, tha fios agad air an ainm mu dheireadh agam, "thuirt an nighean i fhèin. - Rach don oifis. Cuin a tha thu airson an neach fo chasaid a cheasnachadh?
  "Is fheàrr an-diugh," fhreagair Krasin. "Ach feumaidh mi socrachadh sìos am badeigin airson beagan làithean fhathast. Dh"fhàg mi mo bhaga le rudan anns an t-seòmar-stòraidh aig stèisean nam busaichean.
  - Seadh, dh'fhaighnich Petrov dhomh mu thaigheadas. Tha sinn an-asgaidh, tha mi a 'toirt cuireadh dhut tadhal oirnn, tha mo mhàthair agus mi a' fuireach faisg air a 'mhuir ann an taigh prìobhaideach. As t-samhradh bidh sinn a" faighinn seòmar no dhà air màl do luchd-saor-làithean, a-nis tha na daoine air gluasad a-mach mu thràth. Ma tha e iomchaidh dhut, tha fàilte ort. Cha toir mi airgead bhuat.
  Chuimhnich Krasin air an neach-obrach aige agus thuirt e:
  - An latha às deidh a-màireach, bu chòir don neach-cuideachaidh agam Kovalev itealaich a-steach cuideachd, am fear ris an canar Petrov.
  "Agus tha àite gu leòr againn dha," fhreagair an Inna aoigheil. - Ciamar as urrainn dhomh do ghairm?
  - Faodaidh tu dìreach le ainm. Is e m "ainm Vasiliy.
  - Agus le sloinneadh?
  "Nas fheàrr às aonais sloinntearachd," thuirt Krasin, agus thuirt e:
  - Bha an tidsear againn san sgoil Bergman Efim Borisovich. Nuair a bha mi a 'dràibheadh an seo, smaoinich mi an robh thu càirdeach dha. Is dòcha eadhon mac. Agus thionndaidh thu a-mach gu bhith nad nighean.
  - Chan e, chan e Efim Borisovich ar càirdeas. "S e Eugene an t-ainm a bha air m" athair. Seadh, bha e rud beag èibhinn. Bha mi a" smaoineachadh gur e boireannach a th" annad, tha thu gu bhith air mo thòir.
  - Tha mi duilich, ach cha robh mi dol a thòir air neach sam bith, lean mi thu aig mo stad. Agus cha robh mi nam boireannach idir, cha d" fhuair mi cadal gu leòr an-diugh, cha do smaoinich mi gu math.
  An uairsin, aig an stad, bha Inna gu h-obann a 'faireachdainn mì-chofhurtachd, stad i gu h-obann agus choimhead i mun cuairt. Bha am fear spòrsach anns an lèine gheal agus an seacaid ghorm nèibhi a bha air a bhith a" coimhead oirre gu dubhach air a" bhus a-nis ga leantainn. Bha Inna ann an cabhaig a bhith ag obair, cha robh i airson conaltradh le camagan idir. Dh" fhaodadh i a bhith air stalcair a chuir gu mì-mhodhail, ach choimhead an duine gu sgiobalta air falbh agus thuit e air a chùlaibh. A-nis bha e, na neach-sgrùdaidh òg caran eireachdail, gu modhail na sheasamh air a beulaibh, agus bha beagan nàire air Inna.
  "Tha mi a" faicinn nach e boireannach a th" annad," thuirt an nighean ri rèiteachaidh. - Faodaidh tu tadhal oirnn an-dràsta. Gabh fois bhon rathad airson uair no dhà. Canaidh mi mo mhàthair. Bidh i toilichte. Sgrìobh sìos an seòladh ...
  - Agus cuin a bhios e comasach obrachadh leis an neach a tha fo sgrùdadh?
  Rachamaid aig trì uairean an-diugh. Am bi e freagarrach dhut?
  - Gu tur.
  - Math. Ullaichidh mi a h-uile dad. An dòchas gun tèid a lìbhrigeadh an seo.
  "Bu mhath leam cuideachd turas gnìomhachais a chomharrachadh," thuirt Krasin.
  - Tha e aig àm sam bith san oifis air a" chiad làr.
  
  
  Caibideil 12
  Chaidh Vasily gu stèisean nam busaichean airson poca, agus lorg e an seòladh a chomharraich Inna. Choinnich an neach-sgrùdaidh ann an St Petersburg ri màthair càirdeil Inna, ghluais e a-steach don t-seòmar a chaidh a mholadh, chaidil e beagan agus chaidh e a cheasnachadh na h-ìghne a bha fo amharas muirt.
  "S e Hope an t-ainm a bha oirre. Cha mhòr nach do fhreagair i ceistean. Le sealladh glainne, neo-chùramach air a shuidheachadh air a" bhalla, bha e coltach nach cuala an neach a bha fo chasaid na bhathas a" faighneachd dhith.
  Mar sin nuair a dh'fhaighnich Krasin an robh i eòlach air Lucy Starr no Lyudmila Starkova, cha do dh'fhosgail an nighean eadhon a beul, cha do thog i eadhon mala.
  "Bidh i an-còmhnaidh," thuirt Inna, a bha an làthair san oifis. Sàmhach, chan eil e ag ràdh dad. A 'coimhead aig aon àm air a' bhalla, eadhon a 'dannsa air a bheulaibh - gun fheum.
  "Uill, tha sin ceart," fhreagair Krasin gu coibhneil. - Chan eil i airson innse, faodaidh sinn a dhèanamh às aonais an fhianais aice. Agus tha iongnadh orm don nighean seo.
  Chuir an neach-sgrùdaidh dealbh sgoile de Boris, a chaidh a chuir bho sgìre Tula, air beulaibh an neach a bha fo sgrùdadh. Ach lean Nadezhda oirre a 'coimhead gu falamh air a' bhalla.
  "Co-dhiù, thoir sùil, feuch," thuirt Krasin le gràdh. Is dòcha gu bheil do charaid air atharrachadh, ach feumaidh tu eòlas fhaighinn air.
  Thug Vasily an dealbh gu aodann na h-ìghne. Aig an aon àm, choimhead e gu faiceallach ris an fhreagairt aice.
  An dòchas gun tug mi sùil air an dealbh gu deònach. Agus gu bràth air a shud! Rinn i crathadh gu cinnteach, ghlac Krasin gu math e. Thòisich gruaidhean bàn na h-ìghne a" frasadh fa chomhair a sùilean leis an toileachas a bha a" sìor fhàs.
  Rinn an neach-sgrùdaidh buaidh: chan urrainn dhut freagairt a" chuirp fhalach! Thionndaidh a bheachd gu robh e ceart: tha eòlas math aig Nadezhda air a "maniac.
  "Feumaidh sinn a chuir a-mach," smaoinich Krasin agus dh" fhaighnich i:
  - Inns dhomh carson a mharbh Boris an stiùiriche.
  - Tha e ... air mo sgàth, - mu dheireadh gheàrr e tro ghuth an neach-dìon.
  "Bha mi a" smaoineachadh sin, "thuirt Krasin.
  Chan e, cha do mharbh e! Cuimhnich an dòchas. - Is e mise.
  "Ach tha fios agam nach eil gnothach sam bith agad ris," thuirt Krasin. Lorgan-meòir Boris air an sgian. Carson a tha thu ga chòmhdach?
  Cha do fhreagair an nighean.
  "Ceart gu leòr, na bruidhinn sinn mu Boris an-dràsta," thuirt Krasin gu socair. - Bruidhnidh sinn mu Lyudmila Starkova, a bha na rionnag còmhla riut aig Achintsev. An robh thu eòlach oirre gu math?
  Cha do fhreagair Maria a-rithist. Dhùin i a-rithist.
  - A bheil fios agad gun deach Lyudmila a mharbhadh ann an St Petersburg? Dh'fhaighnich Krasin.
  Choimhead an nighean air Krasin le shudder, ach an uairsin ghluais i gu sàmhach a sùil chun bhalla.
  "Bha i air a tachdadh," mhìnich Krasin. - Agus tha mi a 'feuchainn ri tuigsinn cò agus carson.
  Cha do fhreagair Nadezhda ann an dòigh sam bith ri faclan an neach-sgrùdaidh. Cha robh e feumail cumail a" dol leis a" cheasnachadh.
  Chaidh am boireannach a bha fo sgrùdadh a thoirt air falbh, agus mhìnich Krasin dha Inna:
  - Tha mi a" creidsinn gun deach an stiùiriche a mharbhadh le maniac Tula, tha na dealbhan aige air an sgian.
  - Tha so comasach, smuainich mi air, - ars' Inna. - Dh'fhaodadh an nighean an sgian a tharraing a-mach à corp Achintsev dìreach aig an àm a nochd na saor-làithean.
  - Sloinneadh an t-sreath mharbhtach Solntsev. 'S e duine gu math òg a th' ann.
  - Ciamar a fhuair thu, Vasily, faighinn a-mach am maniac dìomhair seo? dh'fhaighnich Inna.
  "Thig air adhart," mhol Krasin. - Rinn mi coimeas eadar na fìrinnean, intuition air a bhrosnachadh. Tha dealbh sgoile againn de Solntsev, chan eil air fhàgail ach a chumail agus a cheasnachadh. Ged a thathar den bheachd gu bheil an duine a dhìth.
  "A bheil thu cinnteach gur e dha-rìribh esan?"
  - Chan eil mi a 'smaoineachadh gu bheil mi ceàrr. Às deidh dhomh Nadezhda a cheasnachadh, dhearbh mi mo bharail gur e esan a mharbh do stiùiriche. Chan eil fios agam fhathast a bheil Boris Solntsev ceangailte ris na murtan ann an St Petersburg. Ach ann an Sochi, shealbhaich am maniac seo. Tha e coltach ri murt deas-ghnàthach le grunn shàthadh agus gearradh dheth na cluasan.
  - Tha Vladimir Achintsev nach maireann à Sochi. Tha e na dhealbhadair ainmeil agus na stiùiriche porn," chuir Inna an cuimhne.
  "Tha, tha fios agam," dhearbh Krasin. - Is dòcha gun do chuir an dealbhadair bacadh air cuideigin, agus cho-dhùin Boris cur às dha. Anns an nobhail aig Brown, thathas a" toirt cunntas air marbhadh cunbhalach na sect. Tha e comasach gum bi an Tula maniac a 'coileanadh gnìomhan co-ionann.
  "Nì sinn e," fhreagair Inna. - Ach carson nach do mharbh e an stiùiriche ann an Sochi, ach an seo air Utrish?
  - Bha e na bu ghoireasaiche an seo. Tha barrachd ùidh agam carson a tha Nadia a" dìon a" ghille.
  "Is dòcha gaol," mhol Inna. - Is urrainn do bhoireannaich mar sin a bhith dèidheil air! Agus air son neach gràidh gu'n ìobradh se e fèin.
  "Chan eil fhios agam, chan eil fhios agam," thuirt Krasin gu teagmhach. "Chan eil mi a" creidsinn ann an gaol ìobairteach.
  Tha e doirbh dhuibhse a thuigsinn. Tha a" mhòr-chuid de dh"fhireannaich comasach air faireachdainn ann an gaol le tè no tè eile. Is e seo nàdar an fhir.
  "Thathas cuideachd a" lorg leannanan aon-neach am measg dhaoine, "thuirt Krasin an aghaidh.
  - Cha do choinnich mi fhathast. Is e duine reusanta a th" ann an duine. Tha e a 'smaoineachadh: dè a tha sònraichte mu dheidhinn seo no am boireannach sin a bhith ga beachdachadh mar aon agus a-mhàin? Ged, na dhòigh fhèin, tha gach neach gun samhail ... Ach faodaidh boireannach tuiteam ann an gaol mar ann am film: airson fìor, chun uaigh, a dhol craicte bho dhuine, gun a bhith a "cadal air an oidhche, gus beachdachadh air an ach a h-aon, a bhi deas gu beatha a thabhairt air son a gràidh, leanaibh e gu iomallaibh na talmhainn.
  Is ann ainneamh a bhios e a" tachairt ge-tà...
  "Chan eil e cho tearc sa tha thu a" smaoineachadh, "thuirt Inna. - Is dòcha gur e Nadezhda aon de na boireannaich sin. Tha i cuideachd na buidheannach.
  "Chan eil eanchainn an luchd-earrannan ann an òrdugh," dh" aontaich Krasin.
  Ach chuir Inna an aghaidh:
  Carson nach biodh? Ann an sects cràbhach, tha uaireannan daoine ionnsaichte agus tuigseach. Is toil leotha a bhith ann an sgioba dlùth, càirdeil far a bheil gaol air a shearmonachadh. Bidh daoine melancholic gu tric a "dol gu sects, daoine air an eucoir le beatha, aonaranach. Bidh iad a 'dèanamh gàirdeachas ann an com-pàirteachas ann am bràithreachas. Tha teagasg gu math loidsigeach aig cuid de bhuidhnean bhon taobh a-muigh a tharraingeas mòran dhaoine.
  "Cha do bhuail Nadezhda mi cho tuigseach no ionnsaichte," thuirt Krasin. Ach, tha i dùinte. Tha e doirbh obrachadh le seo. Tha mi a" tuigsinn carson a tha duilgheadasan agad leatha.
  - Dè an ath rud a tha thu a" smaoineachadh a nì thu? dh'fhaighnich Inna.
  - Dh' fheudadh ar fear beag a thoirt a stigh 'nam meadhon. An deach a toirt gu Utrish? Dè seòrsa àite a tha seo?
  - Air iomall a" bhaile air cùl baile Sukko. Aithnichte airson tràighean nudist agus àiteachan campachaidh borb. Bidh a h-uile seòrsa rabble a" cruinneachadh an sin. Hippies, diofar punks, deoch-làidir, leannanan fuaim a dhèanamh air falbh bho shùilean shaoranaich àbhaisteach. Bidh ar luchd-dèiligidh, eucoirich agus an fheadhainn a thathas ag iarraidh, uaireannan a" tighinn. Bidh luchd-eagrachaidh uaireannan a" cruinneachadh.
  "Tha, feumaidh sinn neach-obrach a thoirt a-steach an sin gus fiosrachadh a chruinneachadh," dhaingnich Krasin a mholadh. - Gus bruidhinn ri muinntir an àite, faigh a-mach dè agus ciamar a tha e dha-rìribh ...
  - Cur an gnìomh? Deagh bheachd! Ma tha thu a-mhàin, - thuirt Inna agus mhìnich i:
  'S e baile beag a th' ann an Anapa. Chan eil mòran luchd-obrach againn. Faodar duine sam bith againn aithneachadh. Bidh an luchd-èisteachd à Utrish gu tric nan aoighean aig roinn a" phoileis. Thòisich na poileis agus smachd dhrogaichean na stàite air creach cunbhalach an sin. Bithear a" toirt daoine amharasach don bhaile mhòr airson soilleireachadh. Bidh muinntir an àite cuideachd a" dol gu Utrish. Gu sònraichte air deireadh-sheachdainean. Ma thèid a bhuileachadh, chan e an neach-obrach againn. Is dòcha gu robh thu iomchaidh fhad "s nach robh thu air do lasadh suas.
  - Tha thu faicinn, Inna, tha mi fathast mar chnuimh uchd. Fear-sgrùdaidh, neach-sgrùdaidh. Chan ann leamsa a tha obair obrachaidh. Ach tha moladh agam. Bu chòir mo neach-cuideachaidh, Andryukha Kovalyov, a chuir ann. An joker a ghairm thu a '. Bha mi airson a thoirt leam sa bhad. Cha do dh'aontaich na ceannardan aige ris an turas. Ach tha e a" dol a sgèith an seo e fhèin Disathairne.
  
  
  Caibideil 13
  Cha robh Andrei Cherkasov ceàrr. A-nis bha fios aige air an ainm Tula maniac. Gu ruige seo, cha robh ach ainm balach air a mhilleadh le beatha.
  Bha Boris na neach-brathaidh bho aois òg. Anns an sgoil, thug an co-aoisean aire don bhalach sàmhach, fo bhròn. Bha e dùinte, na shuidhe leis fhèin aig an deasg mu dheireadh, cha do ghabh e pàirt ann an geamannan coitcheann. Ach a-mhàin gum biodh an sgoil gu math, cha robh a mhàthair fhèin ga ghràdhachadh agus a 'dèanamh tàir air, aig an robh gràin air athair Bori agus gu fo- mhothachail a' dèanamh dìoghaltas air a mac airson a bhith a 'brathadh an duine aice agus a beatha a dh'fhàillig.
  Bha an duine fo smachd teann agus fo smachd a mhàthar. Agus às deidh connspaid eile leatha, ruith e gu tur air falbh bhon dachaigh a-steach don choille, far an robh e ag iarraidh fèin-mharbhadh a dhèanamh. Ach cha robh e comasach air a leithid de cheum eu-dòchasach. Air a leantainn leis an acras agus an fhuachd, bidh an deugaire a" dol don bhaile a ghoid biadh, ach, le iongnadh, ann an suidheachadh feirge, tha e a" dèanamh murt gòrach. Tha e coltach gu bheil am murt tubaisteach seo ag adhbhrachadh tionndadh na inntinn. Bho bhalach sàmhach, fo eagal, thionndaidh e gu bhith na mharbhaiche sreathach. ***
  
  *** Faodar sgeulachd Boris a leughadh ann an leabhar mo cho-ùghdar Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Ach ma bha a 'chiad mhurt gun spionnadh, bidh Borka a' faighinn blasad dheth agus a 'tòiseachadh a' marbhadh gu mothachail. Tha beatha air am balach-sgoile a dhèanamh na maniac.
  Agus bha aisling aig a" ghille - a" mhuir fhaicinn. Ann an taigh na caillich a mharbh e, lorg Borka suim mhòr airgid. Ràinig e Sochi agus chaidh e a shealg a-rithist.
  Bha am maniac a" faireachdainn mar mhadadh-allaidh acrach a" coimhead airson creach. Bha e a-rithist airson corp a" bhoireannaich fhaicinn a" crathadh leis an eagal, sgian a spìonadh a-steach innte gus am biodh fuil sùghmhor a" sruthadh. Nuair a mharbh Borka, bha e a 'faireachdainn cho àrd' sa bha e, bha e a 'faireachdainn làidir agus fionnar. A" toirt air falbh beatha neach eile, chuir am maniac cuideachd a-mach am measgachadh de fhìor fhuath agus dòrainn a bha dualach dha anam airson an t-saoghail chruaidh seo gu lèir. Le bhith a 'marbhadh, dhearbh e a chomas air sgrios, nochd e fhèin mar neach-rèiteachaidh air na thachair dha daoine. Rinn Boris dìoghaltas air a" chomann-shòisealta airson a bhith air a dhiùltadh, fhad "s a ghabh e biadh bhon chiad dithis a dh" fhuiling, seann bhoireannach agus fear, agus an uairsin mharbh e a "chailleach gus seilbh a ghabhail air na sàbhalaidhean aice. An uairsin chaidh e a shealg airson corp boireann òg.
  Agus lorg e e fhèin na neach-fulang ùr - nighean bhòidheach, coltach ris an fhear leis an robh e gun dòchas ann an gaol, agus dhiùlt i Boris gu mì-mhodhail. Mharbh e an coigreach gun teagamh. Cha robh aithreachas sam bith air a" maniac, no aithreachas làidir airson a bhith a" toirt beatha duine neo-chiontach. Cha robh Boris a 'fulang le insomnia, cha tàinig an neach-fulang thuige ann am bruadar. Bha barrachd aithreachas air a" ghille nach b" urrainn dha feise a bhith aige ris a" bhoireannach bhrèagha agus nach robh e eòlach air gaol feòlmhor fhathast.
  Ann an Sochi, ghabh Borka seòmar air màl san roinn phrìobhaideach. Ach cha do dh'fhàg am pathadh airson fala an duine òg. Rug e air an sgian aige agus chaidh e a mharbhadh a-rithist.
  Shuidh am maniac sìos air being ann am fuasgladh ri taobh na slighe a tha a" dol chun na mara, agus thòisich e air feitheamh. Cha robh plana soilleir aige, chuir e roimhe a dhol an gnìomh gu sporsail, a rèir an t-suidheachaidh, agus airson a-nis shuidh e agus choimhead e.
  Tràth sa Ghiblean, tha glè bheag de dhaoine ann fhathast, cha tug daoine a bha a" dol seachad ainneamh aire don bhalach aonaranach. Agus dh'fhuirich e, ùine mhòr. Agus chunnaic mi neach-fulang freagarrach! Leggy blonde ann an dreasa ghoirid. Bha blàth-fhleasg air fhighe bho fhlùraichean tràth an earraich a" còmhdach a falt lusach, fad gualainn.
  Ann an nighean àrd, bhòidheach, mhothaich Borka neònach bhon fhìor thoiseach. Choisich i gu mall casruisgte air an t-slighe, gu tric a" stad agus a" suathadh ri meuran is stocan craoibhe le a corragan. Aig an aon àm, chuir am bòidhchead rudeigin gu sàmhach.
  Crazy, smaoinich Boris. Gu h-obann bhris tonn de truas tro chridhe a 'maniac, ach còmhla ris, cha do dh' fhalbh am miann marbhadh. Dh"èirich an smuain: bhiodh e na b" fhasa gu moralta an duine seòlta a mharbhadh. Carson a bhith a" fulang mar seo? Ged a tha i brèagha! Dhùisg a casan rùisgte Boris: dh"fhairich e miann feise. 333
  O chionn ghoirid thionndaidh am maniac òg seachd-deug. Cha robh e air a bhith ri feise a-riamh roimhe, cha do phòg e nigheanan eadhon. Bha Boris beagan air dheireadh ann an leasachadh gnèitheasach bho a cho-aoisean, ach mar a bha e aibidh, chaidh e a-steach don stùc àbhaisteach airson deugairean. Bha an duine airson an neach-fulang mu dheireadh aige a èigneachadh. Cha do shoirbhich dad. Ach a-nis bha e ag iarraidh chan ann a-mhàin a mharbhadh, ach an toiseach a bhith a 'maighstireachd bòidhchead na h-ìghne.
  Dh'ullaich Boris sgian agus choimhead e air an nighean gu sàmhach. Thug i sealladh smaoineachail don choigreach singilte agus choisich i gu slaodach seachad.
  Sheall am maniac mun cuairt: a thuilleadh orra, cha robh neach sam bith mun cuairt orra. Thàinig am plana gu ìre sa bhad: an sgian a thoirt chun amhach, suathadh i a h-amhaich, an uairsin, le bagairt, thoir an nighean nas doimhne don choille, far an lìon i air an talamh agus gabh seilbh. Bha Boris àrd agus gu math làidir, co-dhiù airson nighean a làimhseachadh.
  A 'feuchainn ri gluasad gu sàmhach, thòisich Borka a' faighinn suas ris a 'bhòidhchead, ach airson adhbhar air choireigin chuir e dàil air: bha cridhe an duine òg a' bualadh mar gum biodh e gu bhith a 'briseadh a-mach às a bhroilleach.
  Agus thionndaidh an coigreach gu h-obann agus thug e sùil gheur air Boris. Choinnich sùilean an dà mhì-fhortanach. Leugh an nighean ann an sùilean a 'ghille cianalas mòr agus ... miann. Bhuail i le suil fear a bha air a dhol a-mach, balach air a chuir a-mach leis a" chomann-shòisealta, ach ghlac i rudeigin dlùth, gràdhach san t-sealladh seo. Bha an nighean fhèin na neach-brathaidh bho òige. Gu dearbh, cha do mharbh i duine, air an làimh eile, dh'fheuch i gun a bhith a 'dèanamh cron air duine sam bith. Bha i caoimhneil, ach dùinte, a 'fulang le fòirneart a h-athair agus mì-thuigse air taobh a màthar fhèin.
  Agus bha Borca balbh, air a bhualadh le suil coigrich. Bhuail an sealladh so e 'na chridhe fein. Bha e a" faireachdainn caoimhneas neo-àbhaisteach dha Boris, agus còmhla ris a leithid de dhragh agus aonaranachd air an robh e eòlach ...
  Fhuair sùilean na h-ìghne, a bha a 'coimhead às an ciall dha Boris an toiseach, faireachdainn brìoghmhor. Agus thug glas-dheud ionnsaigh air a" maniac, dh" fhàs miann a" phlana aige a choileanadh, sheas e agus bha e sàmhach.
  Dh"fhaighnich an nighean:
  Carson a tha feum agad air sgian? Is dòcha gu bheil thu airson mo mharbhadh?
  Chuir Boris an sgian na bhaga agus lean e air a" coimhead gu sàmhach air a" choigreach. Dh'fheitheamh i beagan ùine airson an duine a fhreagairt, ach, gun a bhith a 'feitheamh, dh' fhaighnich i fhèin a-rithist:
  "Innis dhomh, carson a lean thu mi le sgian?"
  Bhrùth Boris a-mach faclan eagallach le duilgheadas:
  - Dìreach.
  "Agus smaoinich mi gu robh thu airson mo mharbhadh," thuirt an nighean, a" toirt dheth a blàth-fhleasg agus a" crathadh a cinn. Bha Amulets a" frasadh air a h-amhaich bhrèagha.
  Lean Boris air a bhith a 'faireachdainn eagal inntinneach ann fhèin, a bhios mar as trice a' faighinn eòlas air fir òga mì-chinnteach air beulaibh nigheanan brèagha. Rinn an eagal seo e duilich bruidhinn, cha do fhreagair Boris a-rithist. Agus thuirt an nighean:
  - Tha fios agad, aig aon àm bha mi airson làmhan a chuir orm fhìn, ach bhac iad mi.
  "Bha mi ga iarraidh cuideachd, nuair a bhreab mo mhàthair mi a-mach às an taigh," gheàrr guth Borka troimhe.
  - Agus dh'fhàg mi fhìn mo mhuime agus mo mhàthair ...
  Stad an nighean airson mionaid agus thug i a-steach i fhèin:
  Is e m" ainm Nadezhda, ciamar a tha thu?
  Fhreagair an duine òg:
  - Agus is mise Borka. Boris...
  A-rithist bha fois trom ann. Bha am maniac a mharbh grunn dhaoine fhathast diùid air beulaibh na h-ìghne modhail a thagh e mar neach-fulang beagan mhionaidean air ais.
  Thuirt Hope rithe fhèin a-rithist:
  "Tha fios agad, is e peacadh mòr a th" ann fèin-mharbhadh a dhèanamh. Ach faodaidh e bhith na dhòigh math air faighinn a-mach à beatha ...
  - Carson a tha sin? Dh'fhaighnich Boris, a 'togail a mhisneachd.
  "Tha thu a" faicinn, tha sinn an seo air an talamh, a "frithealadh ar teirm sa phrìosan. Tha gach fear air a thoirt seachad àireamh shònraichte de bhliadhnaichean. Chan urrainn dhut na tha agad a ghearradh. Tha fèin-mharbhadh coltach ri teicheadh às a" phrìosan. Tha e air a pheanasachadh an sin, air neamh. Bidh teirm ùr, nas cruaidhe, nas dorra anns an ath chorporra. Le leòn corporra, ann an teaghlach fìor eas-chruthach. Fiù "s an seo air an talamh, thathas a" dèanamh tàir air fèin-mharbhadh. Orthodox na adhlaic iad. B" àbhaist dhaibh a bhith air an tiodhlacadh taobh a-muigh cladhan. Agus mura b" e am bàs a" choire ort, an uairsin dòigh-obrach eile.
  - Co dh'innis sin duit ? dh'fhaighnich Boris.
  Tha mi a-nis a" fuireach ann am bràithreachas. An sin tha abaid againn faisg air Dia. Bidh i a" teagasg amadan dhuinn.
  "Ach tha a h-uile duine a" cumail ri beatha, "thuirt Boris an aghaidh. Bha mi airson falbh, cha b" urrainn dhomh. Ged a dh'fhuiling mi tòrr ...
  Tha an dàn dhuinn fulang. Mar as motha a dh" fhuilingeas sinn, is ann as luaithe a thig sinn gu Nirvana. No bidh an ath chorporra nas soirbheachaile.
  Cha robh Boris a-riamh air bruidhinn ri nigheanan mu bheatha. Bha an conaltradh aige cuingealaichte ri abairtean coitcheann. Ach a-nis bu toil leis a bhith a 'bruidhinn, bha an teannachadh neònach a' lagachadh gu slaodach, bha e a 'fàs cofhurtail le Nadezhda, bha a h-uile miann airson cron a dhèanamh oirre air tiormachadh. Bha Boris ag iarraidh barrachd bruidhinn ris a 'chaileag seo, bha eagal air gum falbhadh i, agus gus leantainn air adhart leis a' chòmhradh, dh 'fhaighnich e dhi:
  Ciamar a chaidh thu a-steach don bhràithreachas?
  - 'N uair a dh' fhalbh mi dhachaidh, Thainig mi 'n so ann an stad. Cha robh airgead ann, na h-aon luchd-eòlais. Thàinig dà bhoireannach an seo thugam, ag innse mun bhràthair, chaidh mi còmhla riutha. Ghabh iad gu math rium, agus mar sin dh'fhuirich mi còmhla riutha gus fuireach.
  "Carson a ruith thu air falbh bhon taigh?" dh'fhaighnich Boris.
  "Dh" èignich mo mhuime mi, "fhreagair Nadezhda gu onarach. - Cha robh màthair, amadan ann an gaol leis, ag iarraidh fios a bhith agad mu dheidhinn. Nuair a thuirt mi rithe, cha do chreid i mi, dh'èigh i rium mar gum biodh mi a 'dèanamh cron air an duine aice.
  "Agus tha droch mhàthair agam," thuirt Boris. "Chan eil gaol aice orm idir.
  Bha cridhe a" bhalaich fhathast a" bualadh. Ach, cha robh seo na chomharradh air ionnsaigheachd tuilleadh. Tha, agus mean air mhean chaidh an glaodhadh dòrainneach le eagal, a bha àbhaisteach dha Boris nuair a bha e a" conaltradh ri coigrich. Bha sùilean gorma aotrom Nadezhda a 'deàrrsadh gu socair thairis air aghaidh an deugaire. Cha robh i ann an cabhag airson falbh agus dh'fhaighnich i:
  - Cò às a tha thu?
  Cha do fhreagair Boris sa bhad. Bha e a" smaoineachadh ionadail a ràdh. Cha robh mi airson mo bhaile dhùthchasach ainmeachadh, bha a h-uile càil co-cheangailte ris air fhàgail san àm a dh'fhalbh. Ach cha b" urrainn don ghille laighe ris an nighinn seo. Cha b' urrainn dha sgrìobhadh idir. Agus thug e mar ainm am baile as fhaisge air a bhaile:
  - Tha mi à Tula.
  Rinn dòchas gàire.
  "Bha thu a" crùbadh do mhaoil cho mòr is gun robh mi a" smaoineachadh nach robh cuimhne agad. Uill, dè am baile-mòr math. Chan eil fada bho Moscow. Thàinig m 'athair agus mise a chèilidh ort air turas. Tha i fhèin na Muscovite dùthchasach. No an àite sin, bha i. Agus ciamar a fhuair thu an seo?
  "Thàinig mi a choimhead na mara," fhreagair Boris gu onarach.
  - Tha gaol agam air a" mhuir cuideachd. Tha e fhathast fuar airson snàmh. Ach tha an samhradh a 'tighinn a dh'aithghearr. An do stad thu?
  - Cò ris a tha e coltach? dh'fhaighnich Boris.
  - A 'dol seachad air càraichean an-asgaidh.
  Chan e, cheannaich mi tiogaid trèana. Tha airgead agam.
  - Agus c'àit an d'fhan thu ? Dh'fhaighnich an dòchas.
  Fhuair mi rùm air màl bho mo sheanmhair. Tha e faisg an seo.
  Gu h-obann bha Boris a" faireachdainn dàna agus mhol e:
  - Tha thu airson tighinn a chèilidh orm.
  Smaoinich dòchas. A" faicinn bilean a" ghille a" tionndadh le mì-fhoighidinn, dh"fhaighnich i:
  - A bheil leannan agad?
  "Chan eil," fhreagair Boris.
  - bha mi a 'smaoineachadh sin. Agus chan eil bràmair maireannach agam. Agus tha thu math dhomh.
  Bha sùilean Nadezhda, aig na faclan sin, a 'coimhead dìreach a-steach do aodann Boris agus gu litireil a' drileadh a-steach don òganach. Bha e dha-rìribh ag iarraidh air an nighean a dhol còmhla ris. Chan e, cha robh miann aig Borka a mharbhadh tuilleadh, bha dìreach sradag gaoil a-staigh air a dhol a-steach don chridhe cràdh aige agus dh" iarr e gnìomh cinnteach. Cha mhòr nach deach an t-eagal seachad, a 'toirt seachad feòrachas agus miann nàdarra fireannaich a bhith faisg air boireannach brèagha, gus a mealladh. Ann an guth ìosal, thòisich Boris le nàire air ìmpidh a chuir air:
  - Tha mi a 'fuireach glè fhaisg air an seo. Thig air adhart, seallaidh mi dhut. Mura h-eil e a" còrdadh riut, faodaidh tu falbh sa bhad.
  "Uill, faodaidh tu falbh," dh" aontaich an nighean. "Bha an t-acras orm. Bu toigh leam bìdeag a bhith agam ri ithe.
  "Mar sin ceannaichidh mi biadh an-dràsta!" Bhris Boris a-mach. - Ghabh mi an t-airgead. Tha stòr grosaireachd thall an sin, rachamaid a-steach agus ceannaich rud sam bith a tha thu ag iarraidh.
  Chaidh iad a-steach don bhùth. Cheannaich Boris isbean bruite, beagan chèicichean, aran geal, can de bhainne tiugh, càise no dhà air a phròiseasadh, agus dà phacaid sùgh. Dh" aontaich an dòchas an ceannach:
  - Gabhamaid ar biadh deas a nis. Chan eil mi air isbean ithe o chionn fhada. Anns a 'choimhearsnachd againn, chan eil e na chleachdadh feòil ithe. Clàr cumanta, air ullachadh airson a h-uile duine. Pasta, gràn, uaireannan stew glasraich.
  Shuidh iad sìos air beingidh.
  "Is urrainn dhomh barrachd ghrosairean a cheannach," thuirt Boris.
  Bha e gu mòr airson Nadezhda a thoileachadh. Agus mhol i e:
  Tha mi faicinn nach eil thu sanntach. Tapadh leat!
  Aig na briathran seo, thug an nighean beagan aomadh don òganach a dh" ionnsaigh agus phòg i am balach air a ghruaidh le a bilean.
  Bha iongnadh air Borka mu thràth. Airson a" chiad uair bha nighean ann nach do rinn dìmeas air a phògadh! Nighean bhreagha. Bha am fear air a dhòigh. Thòisich hormonaichean gaoil a 'cluich nas gnìomhaiche san fhuil, a bha, mar shealladh foirfe, a' bualadh air druma air an eanchainn, ag iarraidh pògan ùra agus ceann-latha dlùth. Agus chuir e thairis a h-uile smuaintean agus faireachdainnean eile a bha aig daoine a-muigh.
  
  
  Caibideil 14
  Bha greim aig na gillean ri ithe agus chaidh iad gu seòmar Boris. An sin, ghabh an nighean an iomairt na làmhan fhèin. Shuidh i sìos air glùinean a" ghille, chuir i às de na putanan air a lèine agus thug i air falbh i gu faiceallach. An uairsin thòisich i air fras a chuir air corp a" ghille rùisgte le pògan aotrom. Agus an uairsin thug i dheth a h-aodach! Agus chrìochnaich i às aonais fo-aodach, a bhrosnaich Boris eadhon nas motha. Mar gum biodh e fo gheasaibh, sheall e air cìochan rùisgte na maise.
  "An toil leat mise?" dh"fhaighnich Nadia.
  - O, gu mòr! dh' eirich an t-aosda.
  Chaidh an nighean fodha air an t-sòfa ri taobh Boris agus phòg i e air a bilean, gu dìoghrasach, mar vampire, agus dh'fhàs Borka deoch bho seo. Ghabh an t-òganach bochd air chrith air fad, ghèill e do ìnntinn agus cha do ghabh e suim, a' blasad a' phòg mheisgeach. Dè na bilean milis a th" aig an nighean!
  Ach tharraing Nadezhda air falbh agus lean i thairis air cromag an òganach. Bha a làmhan sùbailte mu thràth a 'toirt air falbh cuileag a pants. Chaidh urram caran mòr, togarrach Boris a-mach.
  Thug an nighean, gun faighneachd, slat jade na làimh, phòg i e agus thòisich i ag obair gu neo-eisimeileach le a teanga. Bha foirfeachd fireann an cuir a-mach a" faireachdainn airson a" chiad uair suathadh bilean is teanga garbh nighean. Bha bilean sgarlaid Nadezhda a 'toirt dragh don ghille, bha a teanga làidir agus teth ag obair barrachd is barrachd lùthmhor, thòisich an nighean a' toirt anail nas cruaidhe, a 'nochdadh eòlas agus ealain anns a' chùis seo, a 'feuchainn ris an tlachd as motha a thoirt dha a com-pàirtiche.
  Bha Borka anns an t-seachdamh neamh, ach dh'fhairich e gu luath dòigh-obrach orgasm. Le oidhirp eu-dòchasach toil, dh" fheuch e ri stad a chuir air fhèin, gus am pròiseas a leudachadh, ach bha ana-miann agus mì-thoileachas an t-suidheachaidh cho mòr is gun do spreadh e na bholcàno cumhachdach. Cha do chuir an nighean an cèill dragh sam bith mun orgasm luathaichte, air an làimh eile, chuir i a-mach gu sgiobalta sruth geal dìomhair Borka.
  Bha Boris a" faireachdainn gu math math, eadhon le toileachas. Tha am faireachdainn de nàire air falbh. Bha e a" faireachdainn mar fhìor macho.
  Agus shluig an nighean a h-uile braoin, agus dh'imlich i a bilean, agus rinn i gàire, agus thuirt i:
  - Blasta...
  Dh" fhaighnich Boris le teagamh:
  - An toigh leat e?
  Chrath an dòchas.
  - Càite an do dh'ionnsaich thu seo? Dh" fhaighnich Boris agus bha e na nàire sa bhad leis an dìth-inntinn aige.
  Ach cha do dh'fhàs an nighean feargach idir, thuirt i gu dùrachdach:
  "Rinn mo mhuime mi.
  - Seo am bastard! Bha Boris air a shàrachadh.
  Chan eil fios agad dè an ìre de irioslachd a dh "fhuiling mi bhuaithe.
  "Carson a rinn thu seo dhòmhsa?" dh'fhaighnich Boris.
  - Gus do thoileachadh. Bha mi fhìn toilichte. Chan ann coltach ri mo mhuime. Tha eadar-dhealachadh mòr ann nuair a nì thu thu fhèin e, agus nuair a nì thu e fo èiginn.
  Fhreagair Boris le teagamh:
  - Is dòcha gu bheil e snog dha fear, ach airson nighean ...
  Rinn dòchas gàire.
  - Tha e na thoileachas toileachas a thoirt do chom-pàirtiche milis. An do chòrd e riut?
  Fhreagair Boris gu dùrachdach:
  - Gu diadhaidh... B' e an clas a b' àirde!
  - Tha thu faicinn! - rinn an nighean dìreach a falt, ga thilgeil air cùlaibh a druim, agus thuirt i:
  - Cha'n 'eil thusa, tha mi faicinn, eòlach air cùisean gràineil. Chan eil dad, ionnsaichidh mi dhut!
  Bha Boris a 'smaoineachadh mu dheidhinn, bha e airson rudeigin a fhreagairt, ach bha e a' faireachdainn gu robh làmhan Nadezhda air a foirfeachd: thòisich i a 'massage penis a' ghille. Agus bha e air bhioran a-rithist, thòisich a urram air a dhol suas gu luath.
  Cha robh Boris a" faireachdainn tuilleadh eagal is nàire. Agus lean Nadezhda air adhart le a cromagan agus chuir i grèim air ball a bha mar-thà a 'dol a-mach le neart is cumhachd. Chuir an nighean seòlta dìollaid air a" ghille gun eòlas agus thòisich i air a mharcachd. Ghluais i gu neo-eisimeileach, le dealas mòr, a 'toirt mòran toileachas dha a com-pàirtiche.
  Cha b 'urrainn don òigh òg an teannachadh a sheasamh agus an dèidh grunn ghluasadan chrìochnaich e a-rithist, theich a sìol a-rithist bho na fairean. Ach cha do chuir sin dragh air an diabhal. Thòisich i air obair fiù 's na bu shunndach, gus an robh am balach a bha air leth toilichte a' cumail suas. Bha Nadezhda a" gearan na b" àirde agus na b" àirde, bha i còmhdaichte le tonn de orgasm...
  An uairsin bha e craicte, agus goirt, agus luaineach. Bha an duine dizzy, lean an nighean a 'lasadh. Bha cuirp sinewy nan leannanan eadar-fhighte, mhair iad beò grunn orgasms. Ruith Boris a-mach à anail an toiseach agus bhàsaich e.
  Nuair a thàinig e gu, bha Nadezhda na suidhe ri thaobh anns an dreasa shìmplidh aice. Rinn i gàire agus thuirt i:
  - Bha mi a 'faireachdainn math leat. Ach a-nis feumaidh tu falbh. Ma tha thu ag iarraidh, thig còmhla rium, bheir mi eòlas dhut air ar bràithreachas.
  Às deidh na h-uile a bha air tachairt, bha Boris deiseil airson a dhol leis a 'chaileag seo eadhon gu deireadh an t-saoghail. Ann am beagan uairean a thìde, dh'atharraich i e, thug i misneachd don ghille, bho fhògarrach fuil a bha a 'feuchainn ri marbhadh agus dìoghaltas a dhèanamh air a' chomann-shòisealta, thionndaidh e gu bhith na dhuine òg gu tur àbhaisteach. Chòrd e ri caoimhneas Nadia, a fosgarrachd agus a gnèitheachas. Bha e gu mòr airson a bhith còmhla rithe, ged a bha e fhathast na nàire a bhith sàrachail.
  Dh"fhaighnich Boris gu modhail, gun anail:
  "Am bu chòir dhomh a dhol thugad?" A bheil mi a 'cur dragh air duine sam bith an sin?
  Bha e dha-rìribh ag iarraidh air Nadezhda na teagamhan aige a chuir às, agus bha i a-rithist a rèir na bha dùil aige:
  Tha daoine math againn. Bidh iad toilichte ur faicinn. Bheir mi fios do mo charaidean thu.
  Cha robh Boris airson coinneachadh ri duine sam bith. Anns an t-saoghal seo, bha e a-nis aig a bheil ùidh ann an aon neach - Nadezhda. Bhiodh e air conaltradh gu leòr a bhith aige rithe a-mhàin. Ach bha an nighean an impis falbh, chuir Boris aodach gu sgiobalta agus lean e Nadia.
  
  
  Caibideil 15
  Choisich iad agus bhruidhinn iad gu beòthail, bhruidhinn Nadezhda mu Moscow agus mu deidhinn fhèin. Bha i, mar Borka, air a sàrachadh le a co-aoisean. Ach cheumnaich i bhon àrd-sgoil agus dìreach às deidh sin ruith i air falbh bhon dachaigh. Chan eil e a 'conaltradh ri a mhàthair, chan eil e airson dad a chluinntinn mu dheidhinn a mhuime. Bha seo uile faisg agus furasta a thuigsinn do Boris. O, mar a ghràdhaich e an nighean seo! Bha sradag a" ghràidh a bhris troimhe ann an cridhe an t-saoir a" dol suas barrachd is barrachd.
  Air a bheò-ghlacadh leis a 'chòmhradh, thàinig na leannanan gu làrach air iomall a' bhaile, le feansa le feansa àrd, trì meatairean a dh'àirde.
  Bhrùth Nadezhda am putan, agus às deidh beagan feitheamh, chualas cliog de ghlas fosglaidh fon chamara bhidio. Dh'fhosgail an nighean an doras agus stiùir i Boris gu crìochan a 'bhràithreachais. Air plot de faisg air leth heactair bha taigh mòr trì-sgeulachd, timcheall air dusan taigh fiodha, seòrsa de hangar, a bharrachd air àrd-ùrlar le beingean fo sgàil-bhrat. Bha daoine a" coiseachd timcheall na sgìre. Chuir cuid dhiubh an làmhan gu Nadezhda agus Boris, a 'cur fàilte air a' chàraid a bha air ùr thighinn. Tha e coltach gun robh ùghdarras aig Nadia am measg nan daoine comasach.
  "Feumaidh sinn ar n-abas a thoirt a-steach dhut," thuirt Nadezhda ri Boris.
  Cha do chuir e an aghaidh a leannain, ged a bha e a-rithist a" faireachdainn diùid air beulaibh choigrich.
  Thàinig na gillean faisg air an taigh mòr. Bhrùth Nadezhda am putan intercom. Beagan mhionaidean às deidh sin, thàinig boireannach ruadh ruadh, timcheall air dà fhichead bliadhna a dh'aois, le cìochan eireachdail agus cnapan sòghail, a-mach thuca. Bha sùilean a" bhoireannaich glic, ag ionnsachadh-drileadh. Ach, rinn a" bhoireannach gàire gu dòigheil, a" nochdadh sreath de fhiaclan geal-sneachda.
  Thuirt Hope:
  "Cho-dhùin mi am balach seo a thoirt thugainn. Cha do choinnich mi ris ach an-diugh. Dh"fhalbh e dhachaigh.
  An d' fhàg thu tigh d'athar gu buileach ? dh'fhaighnich an aba.
  Mar fhreagairt, rinn Borka rudeigin mì-chinnteach air sgàth togail làidir.
  A bheil am fear àbhaisteach? dh'fhaighnich am Màthair Superior a-rithist.
  "Gu math," thuirt Nadezhda. Tha e math, ach gu math diùid.
  - Tha e maitheanas. Dè an t-ainm a th' air?
  - Borya.
  Mar sin, tha, Boris. Deagh ainm. Agus is mise Albina. Dhuinne, cho-dhùin Borya a dhol? An co-dhùnadh ceart. Ach càite an cuir thu thu?
  "Tha leabaidh a bharrachd agam san t-seòmar agam," chuir Nadezhda na chuimhne.
  - Mar sin cuir am balach anns an t-seòmar agad sa bhad? Ghabh Albina iongnadh.
  "Tha sinn gu math eòlach air, tha e coltach ri bràthair dhomh," mhìnich Nadezhda. - Gheibh sinn air adhart glè mhath.
  "Ceart gu leòr, chan eil dragh agam," leig an abaid. "Stad e aig d" àite airson a-nis, agus an uairsin chì sinn. " Thigibh chun an t-searmoin ann am fichead mionaid, an dithis agaibh.
  - Tha gu dearbh. Tha cuimhne agam air an t-searmoin.
  Chaidh an abaid am falach air cùlaibh doras mòr stàilinn, agus thuirt Nadezhda gun mhisneachd:
  Bu chòir dhi a làmh a phòg co-dhiù. Is e Albina am prìomh fhear an seo. Ach thionndaidh a h-uile dad gu math. Leig i eadhon leat fuireach còmhla rium. B" àbhaist dhomh a bhith a" fuireach còmhla ri caraid. Ach dh'fhàg i sinn o chionn ghoirid... Thig air adhart, seallaidh mi dhut an rùm agam.
  Thug Hope Boris gu fear de na taighean fiodha. Bha trannsa cumhang ann agus trì seòmraichean. Cha robh na dorsan glaiste, co-dhiù cha robh eadhon glas aig Nadezhda. Phut i an doras fhosgladh agus stiùir i Boris a-steach do rùm far an robh dà leabaidh bogsa-earrach, aon gu follaiseach air a dhèanamh le Nadezhda, am fear eile gun anart. Bha bùird bheaga ri taobh na leapa nan seasamh faisg air na leapannan, agus cha mhòr nach robh bòrd beag a" freagairt eadar na leapannan. Bha am mullach ìosal, b 'urrainn dhut do làmh a ruith air a shon gu furasta, chan fhaca Boris a-riamh mullaichean cho ìosal roimhe: cha b' urrainn dha duine dà mheatair seasamh an seo aig làn àirde. Cha robh fiù 's canndelier, no co-dhiù bulb solais air a' mhullach.
  Cha b" urrainn dha Boris cur an aghaidh faighneachd:
  - A bheil solas agad?
  - Tha lampa agam anns an ionad oidhche agam. San fharsaingeachd, mar as trice cha bhith sinn a" cadal ach an seo. Tha a h-uile tachartas air a chumail air an làrach. Tha sinn a 'bruidhinn agus a' còcaireachd. Tha goileadair coitcheann againn, bòrd cumanta. Tha sinn fadalach mu thràth airson ar tràth-nòin, ach a-nis bidh searmon feasgar ann. Chì thu fhèin agus cluinnidh tu a h-uile dad.
  Chaidh iad a-mach don lios agus thàinig iad faisg air an àrd-ùrlar beag. Bha beingean ann an sin. Ghabh Nadezhda agus Boris suidhe anns an t-sreath aghaidh. Gu mall, chruinnich daoine eile cuideachd, a rinn gàire agus a chuir fàilte air a chèile le glaodhan "Slàinte mhath!"
  Dh "fhaighnich fear òg dha Nadia, a" comharrachadh Boris le nod:
  - Cò tha seo?
  "Mo charaid ùr," fhreagair Nadezhda le gàire, "thug Albina cead dha a dhol còmhla ri ar bràithreachas.
  Bha Boris fhathast sàmhach agus a" coimhead le teannachadh.
  A dh'aithghearr, nochd an Albina ruadh iongantach air an àrd-ùrlar. Airson moladh an luchd-èisteachd, thòisich i air an òraid aice:
  "Feumaidh sinn uile a bhith deiseil airson deireadh an t-saoghail a tha ri thighinn. Is e dìreach an fheadhainn a tha a 'stiùireadh dòigh-beatha cheart agus a tha a' creidsinn nar dia Vishnu a thèid a shàbhaladh agus a bhith beò air an Talamh. Tha soillseachadh a" feitheamh orra uile agus an inntrigeadh a-steach do nirvana às deidh sin. Bidh an còrr a" fulang ...
  Cha do dh'èist Boris ris an t-searmon. Bha fìor cheann goirt air, ach dh" fheuch e ri tuigsinn dè thachair, a" cuimhneachadh air a cheann-latha stoirmeil le Nadia.
  Cha do mhair an t-searmoin fada. Goirid thòisich an ceòl air cluich. Fonn sìmplidh a bhios ag ath-aithris gach mionaid no dhà. Ach fon fonn seo chaidh daoine gu dannsa. Dhìrich iad dìreach air an àrd-ùrlar agus ruith iad air beulaibh a chèile gu buille a" chiùil. Ann am meadhan an àrd-ùrlar, thionndaidh Albina a h-uile duine air. Tha e follaiseach gun do chòrd an dannsa rithe agus a bhith na ceannard sa choimhearsnachd seo.
  Tharraing Nadezhda Boris air an àrd-ùrlar agus thòisich e air dannsa ann an cearcall de dhaoine comasach ri taobh Borey. Sheas e agus thug e meas air an nighinn. Gu h-obann dh'èigh Albina: "A-nis òlamaid às a 'chupa cead!"
  Thug fear feusagach a-mach adharc trom le seòrsa de dheoch. Chaidh an adharc a chuir mun cuairt, thug a h-uile duine suidse no dhà bhuaithe gu glaodhaich dhaoine eile agus thug iad don neach a bha na sheasamh ri thaobh. Bha e coltach gun robh a h-uile duine a" dèanamh gu math. A-nis is e tionndadh Hope a th" ann. Ghabh i sip den deoch le gàire agus thug i an adharc do Boris. Chuir am balach beagan leisg, gus an do rinn a leannan eadhon cabhag air: "Deoch gu sgiobalta agus cuir an adharc gu do nàbaidh!"
  Às deidh don leaghan milis is searbh sruthadh sìos amhach Boris, dh" fhairich e àrdachadh spioradail ann fhèin. Chaidh an t-eagal a chuir air gu tur, cha robh coltas gu robh an saoghal gruamach agus nàimhdeil tuilleadh. Mar sin chan e beathaichean a th" anns na daoine mun cuairt, ach gu math àbhaisteach agus eadhon èibhinn. Mòran nigheanan bòidheach. Agus is i a Nadia as fheàrr! Bha Boris eadhon a 'magadh air a leannan.
  Bha an ceòl fhathast a 'cluich, ach thòisich Albina agus cuid de luchd-eagrachaidh air an àrd-ùrlar fhàgail agus a dhol am badeigin. Dh'fhaighnich Boris dha Nadezhda:
  - Càit a bheil iad a' dol?
  Fhreagair an nighean le gàire maireannach:
  "Tha obair ann dhaibh. Tha thu a" faicinn, uaireannan feumaidh daoine comasach a bhith ag obair agus a bhith buannachdail don bhràithreachas.
  Dh" aontaich Boris le seo:
  - Deas! Sin mar a bu chòir dha a bhith.
  "Mura h-eil thu ag obair, falbh às mo chiall," thuirt Nadezhda. Ach chan eil mi trang an-diugh. Rachamaid gu ar n-àite, bidh ùine againn bruidhinn ron dinnear.
  Agus chaidh iad. Agus rinn e gaol a-rithist! Dìreach air làr an t-seòmair! Cha robh an leabaidh chumhang aig Nadia gu math freagarrach airson dèanamh gaol.
  Thionndaidh marathon gnè dha-rìribh airson maighdeann o chionn ghoirid agus briseadh a-mach air an latha chudromach seo dha. Tha e math gun d" fhuair Nadezhda inflamed agus gu litireil bhuail e Boris. Bha fulangas a" creachadh, bha an saoghal na theine, orgasms a" sguabadh mar doineann. Bha e coltach gun do spreadh na ceudan de bholcànothan, bha teas mùchadh ann.
  Gus nach tarraingeadh iad aire, bha aig Boris agus Nadezhda ri stad a chuir air na sgàinidhean aca bho na orgasms a bha a 'dol thairis orra. Dhìochuimhnich Borka mun cheann goirt agus na toinntean aige. Cha do chuir duine bacadh orra, cha robh ach ùine a 'strì gu dìcheallach airson na dinneir, agus thòisich na leannanan air fàs sgìth beag air bheag.
  Mu dheireadh dh'fhàs iad sgìth gu tur. Tharraing Nadezhda air a h-aodach agus thuirt i:
  - Tha thu glic! Tha gaol agam ort!
  - Agus mise thu! - fhreagair Boris air a bhrùthadh.
  - Dè an aois a tha thu? Dh'fhaighnich Nadezhda gu h-obann.
  - Anns a 'Mhàrt, thionndaidh e seachd-deug! Fhreagair Borka gu h-onarach.
  - Wow! Bha mi a 'smaoineachadh gu robh thu nas sine, bha mi a' smaoineachadh gu robh thu aois. Agus bidh mi trì air fhichead san Ògmhios. Tha an t-seann fhear dhut. Tha eadar-dhealachadh aois sia bliadhna againn...
  Chan e, chan eil, chan eil thu sean! Bha Boris cha mhòr a" sgreuchail. - Tha gaol mòr agam ort!
  Agus an uair sin bha dìnnear beag buidheannach ann. Ach bu toil le Boris am biadh glasraich coitcheann. Cha robh e a" faireachdainn mar neach a-muigh tuilleadh. Bha an duine toilichte mar nach robh riamh roimhe na bheatha.
  Às deidh na dinneir, dh" fhàg Boris an sect, ach a-mhàin gus cadal dheth, neart fhaighinn às deidh latha cho soilleir, pàigh an neach-aoigheachd airson taigheadas air màl agus till air ais gu a leannan Nadya a-rithist.
  
  
  Caibideil 16
  Gu dearbh, tha gaol aig a 'chiad sealladh. Agus do dhaoine air an diùltadh leis a" chomann-shòisealta, faodaidh e a bhith mar an rud as iongantaiche, as ithe. Ciamar as urrainn dha dà aonaranachd, dà neach a bha roimhe, gaol a thoirt dha chèile? Gu sèimh, gu dìchiollach, gu neo-f hèin. Tha an saoghal air atharrachadh dhaibh, air a lìonadh le dathan ùra, tha beatha air a bhrìgh a lorg. Agus bha an ciall seo ann an cùram a chèile. Cha robh dad air an t-saoghal airson Boris agus Nadezhda nas cudromaiche na an gaol. Bha faireachdainn duine dlùth, gràdhach na bhrosnachadh. Lorg iad a chèile. Agus bha iad toilichte.
  Le seo uile, bha leannan Boris air a chomharrachadh le fìor mhì-mhisneachd. Bha i dèidheil air coiseachd casruisgte, thadhail i air tràigh nudist. Nadia àlainn! Tha an corp sùbailte, gnèitheach. Dh'ionnsaich i dha Boris a bhith a' gabhail na grèine agus a' snàmh rùisgte.
  Agus bha seudaireachd glainne Seiceach air an nighean cuideachd, cha do chaill i searmonan buidheannach agus shearmonaich i dha Boris fhèin.
  Aon uair 's air an tràigh, thòisich i a-rithist a' teagasg a leannan:
  - Feumaidh sinn a bhith beò gu ceart, strì airson Soillseachadh, urram a thoirt do Albina agus ar stiùirichean eile. Troimh iad bidh sinn nas fhaisge air Dia. Às deidh na h-uile, is e dìreach Dia as urrainn ar toirt a-steach do Nirvana, agus às deidh bàs ar fàgail anns na saoghail as fheàrr, far am faigh sinn tlachd bho iomadh toileachas toirmisgte.
  Fhreagair Boris:
  - Tha beachd agam mun chreideamh Orthodox, leugh mi eadhon grunn leabhraichean air a" chuspair seo nuair a bha mi san sgoil. Tha an Sgriobtur Naomh a' teagasg nach bi toilinntinnean toirmisgte 's an ath shaoghal. Bidh sinne, a thaobh beatha cheart, a" gabhail còmhnaidh ann am pàrras ann an cruth ainglean gun ghnè.
  - Chan eil! Tha Albina ag ràdh na rudan ceart! Tha ar creideamh nas fheàrr. Tha pàrras ro thrang dha Crìosdaidhean.
  - Agus carson a tha sin? dh'fhaighnich Boris.
  Fhreagair an nighean gu furasta:
  - Chan eil mi airson a bhith nam aingeal gun ghnè, chan eil eadhon gnè aca. Agus chan eil ar Dia Vishnu a" càineadh càirdeas gnèitheasach idir.
  Choimhead Boris air casan breagha tana a leannain, rinn e gàire agus thuirt e:
  "Tha, agus cha bu mhath leam a bhith còmhla riut mar ainglean air neamh. Tha e math gu bheil Dia nar coimhearsnachd a" brosnachadh gnè le urram.
  - Feumaidh duine creidsinn ann an Dia! Thuirt Hope le misneachd. "Is e Vishnu an fhìor Dhia.
  Cho-dhùin Boris gun a bhith ag argamaid le a leannan. Thuig e cuideachd gu bheil e doirbh a bhith beò gun chreideamh. Leis gu robh e na shàrachadh am measg a cho-aoisean, bha am fear san sgoil air a tharraing gu creideamh, a" feuchainn ri solace a lorg ann. Leugh e leabhraichean na h-eaglaise agus thàinig e chun a 'cho-dhùnaidh gu robh Crìosd na shìthiche a bha ag ùrnaigh airson a chuir gu bàs. Dh"fhuiling Boris gu foighidneach a h-uile irioslachd agus masladh, a" fìreanachadh a ghiùlan leis gu robh e ag obair a rèir Chrìosd: bhuail iad thu air a" ghruaidh dheis, tionndaidh gu do làimh chlì. Dh"fhàs e na b" fhasa dha irioslachd fhulang, mar gum biodh e le creideamh. Dh" fheuch am balach ri sòlas a lorg ann an Dia, a tha uile-chumhachdach agus dìreach. Dh'fhaodadh creideamh chan e a-mhàin irioslachd a thoirt dha, ach cuideachd an cothrom a ghiùlan, a bheatha atharrachadh. Ach cha robh Boris fortanach coinneachadh ri comhairliche spioradail, a bha na shearmonaiche air facal Dhè. Cha robh e a 'creidsinn ann an Iosa agus thàinig e gu bhith na mhortair. Agus fhad 'sa bha e a' marbhadh, bha am maniac a 'faireachdainn a neart agus thàinig e chun a' cho-dhùnaidh gu bheil Orthodoxy na theagasg math dha daoine lag.
  Agus a dh'aindeoin sin tha e nàdarra gun do chrìochnaich Nadezhda agus e fhèin às a dèidh ann an sect. An seo cha robh iad a 'faireachdainn mar outcasts. Lorg na luchd- sectarian an anaman caillte anns an t-saoghal chruaidh so, agus rinn iad luchd-leanmhuinn an creidimh.
  Mhìnich Nadezhda do Boris:
  "Tha mi a" smaoineachadh gun tuig thu a dh'aithghearr gur e an Vishnu againn an Dia as àirde. Is e Cruthaiche na cruinne-cè, a tha gar brosnachadh uile agus a" toirt a spiorad gus an creideas a tha comasach air mac an duine a rèiteachadh. Is esan ar n-Athair gràdhach, nach eil ag iarraidh oirnne, a chlann, a bhith gu bràth a 'cluich anns a' bhogsa gainmhich. Agus tha e airson gum fàs a" chlann suas, a" faighinn neo-eisimeileachd agus a" soirbheachadh. Feumaidh sinn a bhith beò a rèir a riaghailtean. Fosglaidh an fheadhainn as umhail agus as soirbheachail againn an t-slighe gu Nirvana. Thèid an fheadhainn nach eil air aibidh no aig a bheil eucoirean ro Dhia a chuir chun Talamh airson a cheartachadh ann an cuirp ùra.
  Ach chan eil Dia a" suidheachadh amas dìreach air crìoch a chuir air peacadh, mar a tha sagartan Orthodox de gach strì ga riochdachadh. Is e amas an Uile-chumhachdaich a chlann a thogail agus oideachadh gus am bi iad aibidh agus air an Soillseachadh, coltach ri Dia fhèin. Aig an aon àm, chan eil càirdeas gnèitheach air a thoirmeasg idir. Chan eil e air a mheas mar pheacadh, ach mar bhuaireadh.
  Rinn Boris gàire agus thuirt e:
  "Ach thuirt Ìosa cuideachd: "Bi torrach agus iomadaich." Agus tha na stiùirichean againn den bheachd gum feum gnè a bhith agad airson fàs ann an comasan inntleachdail. A rèir choltais, mar sin, tha ar bràithrean a" cleachdadh mì-thoileachas nam measg fhèin agus ag obair ann am porn.
  Bha an duine òg a" magadh, gu dearbh. Na bheachd-san, chan eil gnè promiscuous idir a" cur ri beatha cheart agus Soillseachadh, ris an robh stiùirichean na roinne gan stiùireadh. Ach chùm Boris a bheachd ris fhèin. Dh'fhuirich e dìleas do Nadezhda, cha robh a leannan cuideachd a 'coimhead airson ceanglaichean air an taobh, a-mhàin bha e mar dhleastanas oirre pàirt a ghabhail ann an orgies coitcheann, a chaidh fhilmeadh le dealbhadair faisg air an roinn.
  Cha robh Boris a 'còrdadh ri dleastanas a leannain, bha e eudmhor, ach bha aige ri cur suas ris, air a dhearbhadh fhèin gur e obair a bh' ann an losgadh porn, dleastanas a tha aig a h-uile duine anns a 'bhràithreachas, a chuidicheas le bhith a' cosnadh airgead dha luchd-leantainn airson biadh. agus cumail suas na coimhearsnachd. Ruith Boris fhèin a-mach à airgead pearsanta gu sgiobalta, chuir e seachad tòrr air Nadezhda, cheannaich e grunn chulaidh agus seudaireachd dhi.
  Cha robh an t-seann neach-brathaidh fhèin airson pàirt a ghabhail ann an orgies, cha do dh'iarr iad seo bhuaithe fhathast, ged a thionndaidh e gu bhith na ghille eireachdail. B" e an aon obair a bh" aige iasg a ghlacadh. Còmhla ri grunn ghillean òga eile, bhiodh e bho àm gu àm a 'dol a dh' iasgach air bàta fada a bhuineadh don roinn.
  Ann am prionnsabal, bha a leithid de bheatha freagarrach dha Boris. Bha e slàn, fallain, a 'fuireach còmhla ri a leannan, cha robh duine ga irioslachd no a' dèanamh tàir air. Tha còrr air bliadhna bho choinnich e ri Nadia agus thuinich e san sect. Fad na h-ùine seo, bha Boris a" gabhail tlachd anns an dìoghras a ghlac a bheatha gu lèir.
  Ged a bha e beagan leamh sa gheamhradh. Cha robh telebhisean, geamannan coimpiutair, leabhraichean, ach a-mhàin litreachais sònraichte buidheannach, anns an roinn. Roimhe sin, fhad 'sa bha e san sgoil, bha Boris dèidheil air leughadh. Dh'fhàs na bileagan buidheannach gu luath sgìth, b 'e an aon chuirm a bh' air fhàgail gnè le Nadezhda, ùrnaighean deas-ghnàthach agus òraidean, nach robh an t-seann maniac, eu-coltach ri Nadezhda, an-còmhnaidh a 'frithealadh. Bha cuairtean anns a 'bhaile le leannan sa gheamhradh tearc, agus aig àm air choreigin bha miann aig Borka a dhol a shealg agus a mharbhadh a-rithist. Ach, chuir e stad air fhèin, chaidh aige air an tàladh demonic as fheàrr seo a chuir às ann fhèin.
  Tha an samhradh ris an robh dùil o chionn fhada air ruighinn mu dheireadh. Tha a h-uile dòrainn air falbh. A-nis chaidh Boris gu muir na bu trice, agus air na làithean saor aige thadhail e air an tràigh le Nadezhda.
  A-nis thòisich a leannan a 'bruidhinn mu dheidhinn Vishnu agus dàimhean gnèitheasach. Ach cha do dh'èist Boris rithe gu faiceallach. Choinnich Albina ris sa mhadainn agus dh'iarr i air tighinn thuice san fheasgar airson còmhradh cudromach. Bha am fear a" faighneachd dè a dh" fhaodadh a bhith. Cho-dhùin e, mar as coltaiche, gum biodh e mar dhleastanas air a-nis a dhol an sàs ann am porn.
  Bha na buidheannaich a" cumail ri dòigh-beatha fhallain. Rinn an daithead, gu h-àraidh rus, glasraich agus biadh mara, a bharrachd air an trèanadh corporra cunbhalach a chleachd am bràithreachas, corp Boris gu math snaidhte, mar ìomhaigh de Apollo. Bha an duine òg a 'coimhead iongantach, cha robh e a-nis a' coimhead coltach ris an deugaire a bh 'ann roimhe, tòidheach agus sealgaireachd a bha a' falach bhon chomann-shòisealta. Bhiodh Boris a" coimhead math air an sgrion. Ach cha robh e airson pàirt a ghabhail ann an orgies buidheannach, eadhon dìreach airson fuck le duine sam bith ach Nadezhda. Agus còmhla rithe - a-mhàin leis fhèin.
  
  
  Caibideil 17
  Chuir Albina fàilte orm le gàire air dleasdanas, thug e cuireadh dhomh a-steach don t-seòmar-suidhe san taigh mòr aice agus chaidh i sìos gu gnìomhachas sa bhad:
  - Borya! Feumaidh tu ìobairt a dhèanamh don Dia againn Vishnu. Gus seo a dhèanamh, feumaidh tu pàirt a ghabhail ann am murt deas-ghnàthach. Tha Vishnu air do thaghadh mar neach-tiomnaidh a thoil.
  Dh'fhàs casan Boris air falbh sa bhad. Cha robh dùil aige ris an tionndadh seo de thachartasan. Bha coltas gu robh Albina a" faireachdainn troimh-chèile a" bhalaich agus thuirt i:
  "Tha mi faicinn gu bheil fuil neo-chiontach oirbh mu thràth, ach chan eil feum agamsa air aithreachas uaibh. Tha Vishnu air mathanas a thoirt dhut airson na peacaidhean a dh" fhalbh. Chan eil a h-uile dad a tha a" buntainn ri do bheatha san àm a dh" fhalbh inntinneach dhuinn. Ach a-nis feumaidh tu òrdughan Vishnu a choileanadh, a bhios e a "sgaoileadh tromham. Tha ar Dia ag iarraidh ort ìobairt!
  Bha an t-eagal mòr air Boris. Fhuair am boireannach ìmpireil seo a-mach à àiteigin gun robh e air marbhadh mu thràth, ged nach do roinn e an dìomhaireachd uamhasach aige ri duine sam bith ach Nadia. Bha an duine a 'smaoineachadh air mar a dhiùltadh e gus am biodh e air fhàgail leis na h-iarrtasan sin, ach bha e coltach gun leugh Albina a smuaintean. Thug i rabhadh geur:
  - Na bi deònach a dhiùltadh! Rud eile, bidh Vishnu gad pheanasachadh! Is e an dàn dhut a bhith nad neach-tiomnaidh do thoil Vishnu, cuir às do na daoine gun luach a nì cron air ar bràithreachas.
  Bha Boris sàmhach. Bha Albina, a 'faicinn gu robh an duine air a shàrachadh, a' leantainn air adhart le giullachd inntinn:
  "Seall, is e aon teaghlach a th" annainn. Tha fios aig ar Dia dè dìreach a tha a dhìth oirnn. Agus tha e mar fhiachaibh oirnn uile a thoil a choileanadh. Is ann dìreach an uairsin a bhios sìth agus suaimhneas nar bràithreachas, agus gheibh daoine Soillseachadh.
  Cha robh fios aig Boris dè a chanadh e, agus dh'iarr Albina:
  - Thoir an sgian bhon bhòrd! A-nis thig thu còmhla rium agus nì thu ìobairt naomh.
  Mar gum biodh e fo hypnosis, bha Borka umhail. Chaidh iad sìos don làr ìseal. Bha fear òg ann ceangailte ris a" bhalla. Dh'aithnich Boris Andrei, a bha a 'fuireach ann an taigh ri thaobh. Chaidh e à sealladh trì latha air ais. Agus roimhe sin, thuirt e ri a charaidean gun robh e ag iarraidh a 'fàgail na bràithreachas.
  "Cho-dhùin an bastard seo ruith air falbh bhuainn," thuirt Albina gu làidir. - Tha gnàthachadh, tha e 'g ràdh, sgìth, sguir e de bhi creidsinn ann an Soillseachadh. Ach chan urrainn dhut dìreach coiseachd air falbh bhuam!
  B 'e an fhìrinn gun do dh'fhàg Andrei an roinn, ach cha b' urrainn dha am baile fhàgail. Lorg dithis ghillean a chluich pàirt nan geàrdan aice fo Albina gu luath am fògarrach agus thug iad gu ceannard na roinne e. Agus cho-dhùin i cuidhteas fhaighinn de na h-ealanta agus aig an aon àm a 'ceangal Boris le fuil. Bha na planaichean aice fhèin airson Borka.
  "Bidh sinn a" peanasachadh na fògarraich, "lean Albina ris an òraid aice. Is e seo a tha ar dia Vishnu ag iarraidh.
  - Chan eil fìor! Chan eil Vishnu ann. Tha thu gar mealladh uile! - bha an duine a" spatadh gu feargach taobh Albina.
  Thàinig ceannard na roinne totalitarian gu prìosanach agus bhuail e gu cruaidh air an stamag le a dhòrn. Sgrìobh Anndra ann am pian. Ach cha robh an so ach toiseach a' pheanais bàis.
  Rug Albina air cuip agus thòisich i air an òganach a chuipeadh leis. Seadh, cho cruaidh 's gun do gheàrr e an craiceann dhan fhuil. Rinn Anndra osnaich ann am pian.
  An dèidh dusan buille no dhà a dhèanamh, thug Albina a" chuip dha Boris agus dh" òrduich i gu cruaidh:
  - A-nis thu!
  Dh" èist Borka ris a-rithist. Bha e ann an staing, cha mhòr ann an staid clisgeadh agus cha b" urrainn dha cur an aghaidh Albina. Chuir am fear a bh" ann roimhe an leth-rùisgte, leis na bha air fhàgail de aodach reubte, corp an neach-eòlais aige. Agus chòrd e rinn! Chithear gun do dh'ath-bheothaich an deamhan a bha air tuineachadh ann am Borka a-rithist.
  "A-nis thoir leat am poker ri taobh an teallaich agus buail leis e!" Dh'àithn Albina.
  - A bheil sinne cuideachd? Cho-dhùin Boris faighneachd. "Às deidh na h-uile, is e seo ar caraid!
  Rinn ceannard na roinne srann gu tàir:
  - Iar! Mar a tha ar Dia Vishnu ag ràdh: an-iochd, an-iochd agus barrachd an-iochd.
  Dh" fhaighnich Boris le iongnadh:
  An iad seo faclan Vishnu?
  Fhreagair Albina ann an tòna nach do thog gearanan sam bith:
  - Dìreach! Tha an-iochd a" daingneachadh bràithreachas. Dèan na tha mi ag ràdh, air neo bidh thu nad àite!
  Thug Boris, ann an ùmhlachd, am pòcair na làmhan agus bhuail e an duine òg. Leig an gille a-mach osnaich, ged nach do bhuail Boris gu cruaidh idir. Ach, bha e duilich dha nàbaidh.
  - Feumaidh tu a bhualadh ceart! - Bha Albina feargach agus dh" òrduich i a-rithist:
  "A-nis cuir am poker anns an teallach agus buail a-rithist e!"
  Chuir Boris am pòcair san teallach airson beagan dhiog, an uairsin shlaod e e, ach ... leig e sìos an ionnstramaid cur gu bàs air an làr. Bha a làmhan air chrith, smaoinich an duine òg gu dona.
  - Lag! - thilg Albina gu tàireil.
  Thog i am pòcair agus bhuail i am fear a bha air a cheangal ris a 'bhalla le toradh dearg-theth. Leig Anndra a-mach glaodh briste. Ach cha robh eadhon seo gu leòr airson an diabhal, chuir i am pòcair a-steach don teallach a-rithist agus thòisich i air a phutadh a-steach do dh'àiteachan lom corp an neach-fulang aice. Cha do chuir eadhon an ràimh, osnaich Andrei agus fàileadh feòil loisgte a bha a" sgaoileadh tron làr ìseal stad air a" bhrònach. Bha an duine a" magadh ann am pian fiadhaich, agus bha e soilleir gun do chòrd an neach brònach ris.
  Thòisich i a" gàireachdainn agus dh" òrduich i Borka a-rithist:
  - A-nis thu! Gabh am poker a-steach don teine agus thoir teine math dha!
  - Is dòcha nach bu chòir dhuinn? Dh'fhaighnich Boris le teagamh.
  - Riatanach! Dèan e! No nì sinn dhut e.
  Dh"èist Boris ris. Agus a-rithist, cha robh am buille làidir. Bha làmhan an neach-marbhadh sreathach air chrith, bha a chridhe a" bualadh gu fiadhaich, bha sradagan a" tuiteam bho a shùilean.
  Reub Albina am pòcair a-mach à làmhan Boris, bhuail i Andrei a-rithist, an uairsin thòisich i air an armachd as fheàrr leatha a dhràibheadh fo na h-armpits agus thairis air corp an neach-fulang, a "blasad cràdh mòr a" ghille a bha na làn chumhachd.
  An dèidh magadh air Andrei gu leòr, dh" òrduich Albina do Boris:
  " A nis gearr a chluasan dheth, fuilingeadh e!"
  
  
  "Chan urrainn dhomh... cluasan duine beò a ghearradh dheth," thuirt Boris, le clisgeadh leis na bha a" tachairt.
  "Ceart gu leòr, an uairsin cuir crìoch air an toiseach. Uill! O a nis gairmidh mi tèaruinteachd, agus bithidh tusa 'na àite fèin !
  Thug Boris sgian bhon bhòrd. Agus reothadh.
  - Bàgh! Dh'iarr Albina. - Peanas e airson bhrath! Bay, tha iad ag innse dhut!
  Agus dh'èist Borka a-rithist. An turas seo bhuail e gu cruaidh. Bhris an sgian Andrei sa bhroilleach, thol i a" bhroilleach. Leig am balach a-mach silidh eile agus cha b" fhada gus an do dh" fhàs e sàmhach. Bha fuil an neach-fulang a" sileadh gu frasach air an làr. Agus dh'iarr Albina air Boris gun toireadh e sgian a-mach às a 'chorp agus gun gearradh e dheth cluasan a' chuirp. Rinn Borka, a lean air a bhith ann an clisgeadh, an òrdugh seo cuideachd.
  Mus do leig e às an duine a bha ceangailte le fuil, dh'òrdaich am brònach dha gun a bhith ag innse do neach sam bith mun mhurt. Eadhon Nadia a ghràidh. Airson an dìomhair fhoillseachadh, bha Albina ann an cunnart dìoghaltas.
  Dh" fhàg Boris an t-eucoir aig làrach na h-eucoir faisg air a" chorp, fhad "s a leum e fhèin a-mach às an taigh mòr a-steach don t-sràid agus rinn e cabhag chun taigh aige, far an do thuit e sìos air an leabaidh.
  Gu fortanach, bha Hope air falbh. Cha robh ùine aig Borka airson mìneachadh, bha e airson a dhìochuimhneachadh ann am bruadar. Ach cha d' thainig cadal. Bha an duine a" faireachdainn mar mhortair air a chuir gu bàs. Bha eagal air gum faodadh an fhuil fhuilteach Albina aig àm sam bith a geàrdan a chuir thuige, agus gun cuireadh iad às dha mar neach-fianais neo-riatanach agus mar neach-taic, no gun toireadh iad e gu brònach an àite Andrei mar neach-fulang eile ...
  Carson a bha feum aig Albina air murt cho brònach? Cha b" urrainn dha Boris seo a thuigsinn. Dè a" phuing a th" aig a leithid de chruaidh-chàs? Carson a rinn iad seo ri Anndra? Dìreach air sgàth 's gun do chuir e roimhe am bràithreachas fhàgail? Tha seo gun fheum agus gun tròcair!
  Mar sin smaoinich am marbhadh sreathach, a thug e fhèin air beatha ceathrar neo-chiontach. Bha e a" smaoineachadh am bu chòir dha no nach feuchadh e ri teicheadh bhon t-seic. Ach cha b" urrainn dha Boris a-nis smaoineachadh air a bheatha às aonais Nadia. Is dòcha gun innis thu a h-uile dad dha do leannan agus gun cuir i ìmpidh oirre am bràithreachas fhàgail? Ach càite an ruith iad? Tha, agus chan eil e coltach gun leig Albina leotha teicheadh, dìreach mar nach do leig i le Andrei teicheadh. Thàinig beachd troimhe: nach biodh e na b" fheàrr Albina i fhèin a mharbhadh? Uill, dè an ath rud?
  Bha barrachd cheistean na fhreagairtean ann, cho-dhùin Borka gun dad a dhèanamh fhathast. Dh'fhuirich e anns an roinn, cha do dh'innis e do dhuine sam bith mar a chaochail Anndra, cha do roinn e eadhon a phian le Nadezhda, ged nach robh dìomhaireachd sam bith aige bho a leannan roimhe.
  
  
  Caibideil 18
  Às deidh na thachair sin, cha do dh'atharraich beatha Boris idir. Aig an ath shearmon, bhruidhinn Albina, mar as àbhaist, mu Vishnu agus mar a bu chòir dhut a ghiùlan gus nach eallach karma. Bha coltas nach robh aithreachas oirre fhèin agus gun dragh sam bith gum faodadh marbhadh a bhith a" lagachadh a karma fhèin. Is dòcha nach b" e seo a" chiad mhurt anns an robh ceannard na roinne aca an sàs gu dìreach. Airson ùine cha robh i ag iarraidh rud sam bith bho Boris.
  Chaidh gnàthachadh beatha làitheil a tharraing air adhart. Ùrnaighean buidheannach, iasgach, obair anns na leapannan, dleasdanas anns a 'chidsin chumanta, uaireannan a' coiseachd chun tràigh le luchd-eagrachaidh eile fo stiùireadh aon de gheàrdan Albina. Thàinig an samhradh gu crìch gu sgiobalta. Agus chaidh mìosan an fhoghair seachad. Gus an luchd-leanmhainn a chumail trang, thug Albina bogsa slàn de leabhraichean mu Dhia Vishnu, mu dheireadh an t-saoghail a tha ri thighinn agus beatha shona air neamh. Dh'òrdaich ceannard na roinne litreachas a chuimhneachadh, a 'bagairt deuchainnean a chuir air dòigh. Leugh na h-eòlaichean na bileagan gu faiceallach, leis gu robh ùine shaor gu leòr ann. Leugh Borka uaireannan. Ged nach robh mi dha-rìribh a" creidsinn anns na chaidh a sgrìobhadh.
  
  
  Anns an Dùbhlachd, dh'iarr Albina air Boris tadhal air an taigh mòr aice air cùis chudromach.
  Thuirt am boireannach brùideil sa bhad:
  "Tha ar Dia Vishnu mì-riaraichte leis nach tug sinn ìobairt eile thuige ann an ùine. Air sgàth seo, tha tòrr dhuilgheadasan air a bhith againn. Tha Vishnu ag iarraidh dìoghaltas, agus feumaidh dìoghaltas ìobairt!
  Thuig Boris gur e neòinean a bha seo, ach cha do chuir e an aghaidh, agus lean Albina air:
  - Gus spioradan olc a dhìon bho Dhia Vishnu aig cosgais sam bith, a tha ga ghluasad agus a h-uile duine againn craicte, feumaidh tu ìobairt a thoirt do dhuine urramach. Seallaidh mi an dealbh aige dhut, innsidh mi dhut mar a lorgas tu e.
  "Ach chan urrainn dhomh duine a mharbhadh bho dhealbh!" ghuidh Boris.
  Smaoinich Albina airson mionaid agus thuirt i:
  - Math. Thèid mi còmhla riut gus an neach-fulang a chomharrachadh agus sùil a chumail air a" chur gu bàs.
  - Co e ? Dh" fhaighnich Boris ceist neo-riatanach.
  - Chan eil gin de do ghnìomhachas! - Fhreagair Albina gu feargach, ach sa bhad dh'fhàs e nas caoimhneil agus mhìnich i:
  "Is e duine ciallach a tha seo as coireach ris a h-uile càil. Tha e olc uile-choitcheann, is e ar mallachd. Marbhaidh sinn olc leis agus toilichidh sinn ar Dia Vishnu.
  Agus a-rithist bha aig Boris ri dhol a shealg. A nis, cha'n ann air gairm a dheamhain fèin, ach air iarrtus an diabhuil fhuil- ich a bha os ceann a shear- achd. Lean an duine Albina, a 'faireachdainn fuachd gheal. Cha robh fios aige gu cinnteach cò bha iad a 'dol a mharbhadh, cha robh e airson pàirt a ghabhail anns na marbhadh tuilleadh, ach cha b' urrainn dha seasamh an aghaidh toil a 'bhoireannaich seo.
  Thàinig iad gu pàirce agus shuidh iad sìos air being aig an t-slighe a-steach. Bha ceòl a' cluich - bha taigh-bìdh air a lasadh faisg air làimh. Bha e a" fàs dorcha, bha an oidhche a" tuiteam air a" bhaile mhòr.
  Thuirt Albina:
  Feumaidh e dhol dhachaigh tron phàirc. Mura biodh ann ach aon.
  
  
  Bha an diabhal a" coimhead dhaoine a" falbh bhon taigh-bìdh. Dh'fhuirich i. Agus dh'fhuirich i: a dh'aithghearr thàinig duine làn àrd le dioplòmaiche a-mach às an ionad. Bha e follaiseach gun robh e leis an deoch. Bha Boris a" faireachdainn gu robh Albina teann suas, rug i air a" ghille air a ghàirdean agus shlaod i e gu oisean dorcha na pàirce. A 'gluasad beagan, choisich an duine a dh' ionnsaigh iad.
  Thug an diabhal sgian a-mach às a" bhaga, thug e do Boris i agus thuirt e:
  - Thig! Tha e leatsa!
  Boris leisg. Bha an duine mu thràth a" tighinn faisg air na preasan air an robh Albina agus a buidheannach am falach. Thug an diabhal a-mach Borka gu socair. Rinn an duine òg greim teann air an sgian ìobairt gheur agus leum e a-mach air an t-slighe.
  Tha an duine leis an deoch, ach cumhachdach, mu dhà mheatair a dh'àirde. Agus tha cuideam fada nas motha na an neach a mharbh e. Bha eagal air Boris: bha e cunnartach aghaidh a thoirt air a leithid. Bha aig Borka ri bualadh fhad "s nach fhaca an tuathanach e, chaidh am marbhadh suas chun neach-fulang air tiptoe, chruinnich e a neart agus dh" fheuch e ri tasgadh a dhèanamh ann am buille, bhuail e san amhach e. Ach an turas seo, chrith an làmh, chaidh an lann seachad air tangent, cha do gheàrr e ach an craiceann, ach cha do rinn e cron sam bith.
  Ghabh an duine iongantas agus thionndaidh e mun cuairt. Chuir Boris e gu dìcheallach anns an stamag le sgian, ach aig an aon àm fhuair e dòrn na chluais. Chrath am buille an t-òganach, bha iomadh sradag a" dannsadh fa chomhair a shùilean. Tha an duine cumhachdach, agus bha an dòs de dheoch làidir a ghabh e fhathast fada bhon fhear aig a bheil iad a" tuiteam chun na talmhainn le beagan putadh.
  Lorg Borka an neart airson leum gu aon taobh, a-steach don dorchadas, rinn e ceum air ais, agus leig an duine an dioplòmaiche aige agus chaidh e gu h-iongantach tron adhair le a dhòrn trom.
  Chualas guth sàmhach ach dùbhlanach Albina:
  - Buail e! No marbhaidh mi thu!
  Thug an cunnart diongmhaltas do Boris. Chaidh e faisg air an nàmhaid air àrd-ùrlar air a shoilleireachadh gu ìre le solas lag nan lampaichean fad às. Bha e soilleir gun robh an duine còmhdaichte le fuil. Gu h-obann dhùisg an fhuil Borka. Ruith e chun an tug agus shàth e dòrn an duine le sgian. Ghluais e ann am pian, ach sa bhad chuir Boris sgian a-steach don stamag aige. Agus an uairsin chaidh a bhualadh anns na h-asnagan. Mhair cnàmhan làidir an duine, ach bha e gu math goirt, thug e anail air falbh.
  Is gann gun deach aig Boris air seasamh air a chasan. Ach cha b" urrainn don duine brath a ghabhail air cnap an neach-marbhadh. Air a pairilis le clisgeadh pian agus call fala, thòisich e a" dol fodha gu làr le sgian na stamag.
  
  
  Thug an tionndadh seo de thachartasan neart agus fearg dha Borka. Cho luath "s a fhuair anail an neach-marbhadh beagan air ais, ruith e chun nàmhaid, thug e a-mach an sgian agus bhuail e a-rithist i. Agus an uairsin a-rithist is a-rithist. Chrìochnaich Boris agus bhuail e gu feargach air a" bhodhaig a bha mar-thà a" bualadh ann an sàrachadh. Rinn am marbhadh gu litireil an neach-fulang aige a mhilleadh.
  - Gu leòr! Chualas guth ùghdarrasail Albina.
  Dh'fhàg Borka corp an nàmhaid, ghabh e ceum no dhà air an t-slighe gu taobh an diabhail. Thàinig i a-mach às a h-àite-falaich, chaidh i chun a 'chorp, rinn i cinnteach gu robh an duine marbh, thog i a' mhàileid aige agus thuirt i ris a 'chompanach sgìth:
  - Chaidh a h-uile càil gu math. Sàmhach, gun luchd-amhairc.
  Cha do fhreagair Boris. Agus dh"àithn Albina cluasan a" chuirp a ghearradh dheth.
  - Carson? Bha iongnadh air Borka.
  "Tha feum againn air airson an deas-ghnàth," fhreagair an diabhal. " Dean cabhag, ged nach 'eil duine ann, gearr dhiot an da chluas, agus falbh as a so."
  A-rithist, a dh'aindeoin a thàmailt, bha Boris umhail. Bha e aig tròcair a" bhoireannaich seo, a" leantainn a h-òrdughan mar gum biodh e fo hypnosis.
  An uairsin dh" fhàg a" chàraid bàs a" phàirc fhàsach. Air an t-slighe, thug Albina stiùireadh don ghille a bha a 'smaoineachadh gu dona. Dh"òrdaich i gun a bhith ag innse do dhuine sam bith. Ma dh'iarras Nadezhda, freagair gun deach e a mharbhadh reithe gu caraidean Albina, far an do dh'fhàs e salach le fuil ainmhidh. Thuirt an diabhal rium atharrachadh sa bhad agus aodach a thoirt thuice airson a nighe.
  Aig an taigh, cha robh agam ri bruidhinn ri mo cho-obraiche airson ùine mhòr. Thuirt Boris mar a dh" òrduich Albina. Chreid Nadezhda e, no leig i oirre a chreidsinn. Cha robh i cleachdte ri bhith a' faighneachd, gu h-àraidh ma chunnaic i nach robh a leannan airson mion-fhiosrachadh a chur a-mach.
  Thuirt Boris ri a leannan gu robh ceann goirt air, laigh e sìos air an leabaidh agus thòisich e a" smaoineachadh. A thaobh moralta, tha e nas fhasa duine leis an mhisg a lìonadh na nighean a mharbh e faisg air Tula. Is e rud a ghabhas ithe a th" ann an deoch làidir nach eil ag adhbhrachadh co-fhaireachdainn. Aig an aon àm, tha eadar-dhealachadh mòr ann: nuair a thaghas tu neach-fulang thu fhèin, agus nuair a bhios tu ag obair air òrdughan. An turas seo thug Albina air a mharbhadh. Mar ann an cùis Anndra.
  Ach carson a tha e a" marbhadh idir? Chuimhnich Boris air na murtan a rinn e roimhe le aithreachas. Nas cudromaiche buileach, bha e a 'faireachdainn duilich airson an nighean. Carson a gheàrr e i? Uill, mharbh e a nàbaidh airson a 'chiad uair - gu dearbh, chaidh a ghlacadh air èigneachadh mèirle, rinn e gnìomh gun spionnadh, ann an staid dìoghrasach. Chaidh seanmhair a mharbhadh nas fhaide air adhart leis gu robh feum aige air airgead gu math dona. A bharrachd air an sin, cha robh mòran air fhàgail aig a' chailleach co-dhiù, air dhòigh 's gun do shàbhail e i bho chràdh corporra a bhith a' seargadh air falbh. Bhàsaich seann duine leis gun do dhìrich e e fhèin ...
  Ach carson a mharbh e an nighean? Seadh, eadhon brèagha ... Dè an seòrsa brònach borb a bha na anam agus na cheann? Ciamar a bheireadh e sìos creutair àlainn? Aig an aon àm, gu a nàire, dh'fheumadh Boris aideachadh gun robh e an uairsin a 'faireachdainn toileachas, eadhon toileachas gnèitheasach bho mhurt cho borb, gun chiall. Ged a tha an leithid de thoileachas mì-nàdarrach.
  An uairsin, an seo ann an Sochi, chaidh e a shealg a-rithist. Gu fortanach, cha do rinn e an obair aige. Ach, an-diugh, an dèidh dha duine a mharbhadh gu brùideil, bha e riaraichte. Chan e, dòigh air choireigin feumaidh tu faighinn cuidhteas an deamhan nad anam gu tur.
  An uairsin chuimhnich Boris gun robh iad air an sgian fhàgail aig làrach na h-eucoir. Carson nach tug Albina air falbh leis an dioplòmaiche e? Nach robh thu airson a dhol salach ann am fuil? Ach dh" fhaodadh fianais mar seo an cur na theine.
  Is e seo aon rud nuair a chaidh Andrei air chall, nach tèid a shireadh. Ach a-nis gun tèid an corp a lorg, thèid cùis eucoir fhosgladh air agus thèid rannsachadh airson an luchd-marbhadh a thòiseachadh. Ach, mharbh e eadhon mus deach e a-steach don choimhearsnachd. Agus cha do lorg duine e.
  Aig an aon àm, bha Boris a-rithist fo eagal mòr airson a bheatha fhèin. Agus dè ma thig Albina an turas seo suas leis a" bheachd a thoirt air falbh? Cuir geàrdan-bodhaig. Agus sin ... Tha e neònach gur ann airson murt Andrei, agus an uairsin an tuathanach, a chleachd i e, agus chan e na balaich aice.
  
  
  Gus ruith air falbh an àiteigin fada, fada air falbh, an sect fhàgail còmhla ri Nadenka. Thuirt i gu robh i airson tadhal air Paris, prìomh-bhaile romansach na Frainge leis an Versailles uirsgeulach aice. Ach ciamar a gheibh thu ann gun airgead agus sgrìobhainnean?
  Thuig Boris nach robh e comasach dha seasamh an aghaidh buaidh Albina. Nur a' mhaduinn chaidh an t-òganach a-steach na chadal trom. Gu fortanach, cha robh trom-laighe aige. Chaidil e gu faisg air meadhan-latha agus dhùisg e barrachd no nas lugha de rabhadh.
  
  
  Caibideil 19
  Lean beatha san roinn. Gu fortanach, cha tàinig na h-eagal a bh" air Boris gum faodadh e a bhith air a chuir às mar chom-pàirtiche neo-riatanach anns na murtan. Cha d" fhuair e a-mach carson a bha feum air an duine làidir sin a mharbhadh agus dè a bha san dioplòmaiche aige, a thug Albina leatha. Ach, cha robh dragh sam bith air a" ghille. Bha eagal air gum biodh e air a mharbhadh a-rithist.
  Agus cha robh e ceàrr, Albina a-rithist dh'iarr luchd-fulaing. Air Orthodox Christmas, ghairm an diabhal Boris agus thuirt e gum feumadh iad ìobairt naomh eile a thoirt do Dhia Vishnu.
  Dh'iarr an duine òg air Albina gun a bhith a 'toirt air seo a dhèanamh. Ach bha ceannard na roinne gun stad. Thionndaidh i a-mach gu bhith na marbhadh sreathach. Bu toil leatha a bhith a" marbhadh agus a" coimhead mar a bhios iad, a rèir a h-òrdughan, a" toirt beatha dhaoine. Cha robh e na pheacadh don diabhal duine a mharbhadh.
  Chaidh maniac no dhà, boireannach lùth-chleasachd agus fear òg eireachdail le faochadh fèithean math, a-rithist air sealg marbhtach.
  Cha do ghabh e fada gus neach-fulang a lorg. Ann am fàsach taobh a-muigh a" bhaile, chunnaic Albina dithis fhireannach ag òl solas na gealaich bho bhotal dà-liotair. Ann an tionndadh, bhon amhaich. Aig an aon àm, bidh iad a 'mionnachadh air a' mhàthair. Thug Albina an àithne: "Siad!"
  Choimhead Boris air an diabhal le iongnadh: "Tha dithis aca!" Ach dhearbh Albina: "Rachamaid!"
  Còmhla chaidh iad faisg air na misg. Leum Boris gu sàmhach suas bhon chùl agus shàth e am fear as fhaisge air fon lann ghualainn. Thionndaidh an duine mun cuairt agus sa bhad fhuair e buille dha na bàlaichean bho Albina, a dh" èigh aig an aon àm:
  - Gu glòir ar Dia Vishnu!
  Thionndaidh am buille cho làidir is gun do chrath an duine fuil, an uairsin thòisich e air a dhol fodha gu làr. Chaidh Boris, aig sealladh an leaghan dearg, a-rithist air falbh bho na breicichean. Thug e ionnsaigh air an dàrna duine. Dh" èigh e: "Dè tha thu a" dèanamh?!" - agus dh" fheuch e, bha e, grèim fhaighinn air a" mheur airson dìon, ach cha robh tìde agad. Bha am maniac òg air a shàthadh le sgian mu thràth. Agus bhuail e gus an do nochd an duine comharran na beatha.
  Chaidh Albina cuideachd a-steach gu feirg, le toileachas diabolical air a lasadh innte. Bha i an sàs anns a 'chiad mhì-fhortanach a thuit gu làr. Bha e ag iarraidh èirigh, ach fhuair e buille bhon diabhal le shin bòtannan mòra boireann air a cheann. An uairsin lean am fearg a" breabadh an tuathanaich anns a h-uile pàirt de a bhodhaig. An uairsin rug i botal agus bhuail i an neach-fulang aice air a ceann leis.
  Thuit an duine sàmhach, agus dh'òrdaich Albina do Borka:
  "Agus cuir crìoch air le sgian!"
  Chrath Boris sgian a-steach do amhaich an duine mhì-fhortanach, a 'leigeil a-mach fuaran de fhuil sgarlaid. Agus thuirt e gu buadhach:
  - Deiseil! Chan eil e a 'fàs marbh!
  "Tha ar diathan a-muigh airson fala!" Fhreagair Albina. - nighidh sinn dheth!
  Bha Boris toilichte a bhith a 'fàgail làrach a' mhurt. Air an t-slighe dhachaigh, ge-tà, chuir e ceist mhì-chofhurtail air an diabhal:
  - Carson a tha iad againn?
  "Chì thu," fhreagair Albina gu socair, "is iad na diathan againn diathan cogaidh!" Feumaidh iad ìobairt. A-nis is urrainn dhomh innse mu dheireadh dha na cumhachdan as àirde: tha sinn air obair chudromach a dhèanamh. Agus san dòigh seo tha sinn air tòrr a choileanadh.
  Cha do fhreagair Boris, bha e den bheachd gu bheil dìth adrenaline air a" bhiast, tha pathadh oirre a bhith a" marbhadh, a" rùsgadh, a" cràdh gus a bhith a" faireachdainn mar superman.
  Aig an taigh, cha b 'urrainn don ghille a-rithist cadal airson ùine mhòr. A-rithist, bha e airson ruith air falbh bhon sect, gus nach fhaiceadh no nach cluinneadh e psychopaths Albina tuilleadh, gun a bhith a 'leantainn a h-òrdughan.
  
  
  Caibideil 20
  Beagan sheachdainean às deidh sin, chuir Albina fios gu Boris agus thuirt i:
  "A-nis feumaidh tu fhèin an neach-fulang agad a thaghadh agus beatha neach a thoirt air falbh. Cha tèid mi còmhla riut. Tagh duine, agus mar dhearbhadh air an obair a rinneadh, thoir a m' ionnsuidh a chluasan briste.
  - Cò a thaghadh? thòisich a" cheist bhon neach-marbhadh sreathach balbh.
  "Feumaidh tu an neach-fulang a lorg aig a bheil karma coirbte, agus a dh" fheumas, mar thoradh air an sin, a pheanasachadh a rèir na fàsaichean aice," mhìnich Albina gu neo-shoilleir. "Lorg an neach-fulang an oidhche seo!" Feumaidh na diathan ar n-ìobairt.
  - Ach carson a tha mi? A bheil daoine eile agad...
  "Chan eil eagal ort ro fhuil, eu-coltach ris an fheadhainn eile. Tha thu air marbhadh roimhe, tha thu cleachdte ris! Sin as coireach gu bheil mi an urra ri cùis cho fìnealta dhut. An turas seo feumaidh tu a bhith ag obair leat fhèin.
  Thuirt Boris gun teagamh:
  - A h-uile murt sin ... tha e na pheacadh! Tha iad cho trom air an anam agus a" milleadh mo karma.
  Bha suilean an diabhuil air an lasadh suas le deàrrsadh cuthach. Fhreagair i gu mì-thoilichte:
  - Tha e an urra riumsa co-dhùnadh dè a th' ann am peacadh agus dè nach eil na pheacadh! Feumaidh tu gèilleadh dhomh, oir tha mi a 'dèanamh toil ar Dia Vishnu.
  "Ach carson a dh" fheumas Vishnu a mharbhadh? " Cha b" urrainn Boris a thuigsinn.
  "Tha eadhon am Bìoball ag ràdh nach eil maitheanas ann às aonais dòrtadh fala. Bidh fuil neo-chiontach a 'glanadh a' chruinne-cè agus a 'sàbhaladh mòran bheatha. Às deidh dhuinn murt naomh aon a dhèanamh, sàbhalaidh sinn mìltean de dhaoine eile. Feumaidh na diathan luchd-fulaing, às aonais luchd-fulaing, sgriosaidh an cinne-daonna e fhèin ann an cogadh niùclasach, - bha guth an diabhail a" nochdadh barrachd is barrachd bagarrach. "Is e dìreach a" bhuidheann againn as urrainn casg a chuir air cogadh niùclasach agus daonnachd a shàbhaladh. Ach chan urrainn seo a dhèanamh gun ìobairt. Na gabh dragh: tha neach marbh a 'feitheamh ri corp ùr no Nirvana air neamh. Cha bhi an neach-fulang ach taingeil dhut airson a reubadh a-mach às a" bheatha chruaidh, gun luach seo agus a chuir dìreach gu neamh.
  
  
  Chuimhnich Boris gu robh Nadezhda air rudeigin coltach ris a ràdh mu thaing don neach a bha a "marbhadh anns a" chiad choinneamh aca. Bha an duine dizzy, bha e a" faireachdainn nach robh e comasach dha a dhol an aghaidh toil Albina tuilleadh. Ach dh"fhaighnich e co-dhiù:
  "Is dòcha nach fheum sinn cluasan a ghearradh dheth?"
  Thuirt an diabhal gu feargach:
  - Riatanach! Tha mi ag àithneadh dhut gun a bhith a" cur dàil tuilleadh! Faigh sgian agus falbh!
  Sgaoil Boris a làmhan gun chuideachadh.
  Feuchaidh mi ri marbhadh ...
  Chuimhnich Albina a-rithist:
  "Agus na till air ais gun chluasan!"
  Cha b" urrainn dha Boris e fhèin a chuideachadh. Tha òrdugh Albina air a shon mar lagh a dh" fheumar a chuir an gnìomh gu teann. Gun chlaonadh, gun aimhreitean agus gearanan!
  Agus chaidh e air "sealg" cha mhòr traidiseanta. Cheangail iad air masg an fhir a chuir gu bàs, chuir toil cuideigin eile thairis e. Chaidh e air seachran ann an àite còmhnaidh air iomall baile-cadail mar mhadadh-allaidh aonaranach cuthach. Bha an dùil gum feumadh e fear a mharbhadh a-rithist no nochdadh air beulaibh Albina gun a bhith a" coileanadh an òrdugh aice air a chnàmh aig Boris.
  Tha a" chiad oidhche earraich air tòiseachadh. Gu h-iongantach blàth airson tràth sa Mhàrt. Dè cho math a bhith coiseachd fo adhar soilleir rionnagach, cho breagha sa tha a h-uile dad a-nis ann an nàdur, a "tighinn beò às deidh cadal a" gheamhraidh. Agus feumaidh e am pian agus am bàs a ghiùlan. Ciamar as urrainn! Agus ciamar a dh'fhuireach leis, dè cho fada a mhealladh Nadezhda?
  Bha aithreachas air Boris a-nis nach do smocadh e. Bhiodh e math a bhith a" slaodadh air toitean. Chuidicheadh seo le faochadh cuideam inntinn, air neo bidh a h-uile cealla den bhodhaig aige a" crathadh. Agus tha m'anam air a ghoirteachadh.
  Dh'fheumadh e fhèin ìobairt deas-ghnàthach a thaghadh, agus cha robh fios aige dè. Luchd-siubhail tearc air an gluasad dhachaigh. Choimhead Boris orra agus smaoinich e: a bheil am fear seo airidh air bàs? Cha robh freagairt ann. Bha e airson coinneachadh ri duine air mhisg no ri duine gun dachaigh, ach airson adhbhar air choireigin cha tàinig e tarsainn air daoine mar sin. Goirid bha an sgìre gu tur falamh.
  
  
  Choisich Boris mun cuairt gun amas cha mhòr fad na h-oidhche. Thoisich e air lasadh beagan, ach bha an speur air a sgeudachadh le neoil. Bha an neach-marbhadh sreathach mu thràth a "smaoineachadh air a dhol air ais, gu iomagaineach a" feitheamh ri freagairt Albina don òrdugh nach deach a choileanadh. Ach an uairsin chuala an duine òg glaodh boireann a" tolladh bho chrios na coille. Agus ruith e le uile neart gu glaodh!
  Ruith e chun an teasairginn agus chunnaic e gu robh duine leth-rùisgte a" bruthadh corp nighean rùisgte an aghaidh craoibhe. Cha mhòr nach eil an rapist air seilbh a ghabhail air an nighean. Rinn i sabaid air ais gu cruaidh, ach cha robh na feachdan co-ionnan.
  - Fàg i! Dh'èigh Boris agus, gun teagamh, ruith e chun an rapist.
  Cha robh dùil aig seòrsa meadhan-aois caran cumhachdach a bhith a" cur bacadh air. Thionndaidh e ris a" ghille ruith. Bha an duine gu mòr na bu truime na am fear òg. Ach bha Borka uile gu lèir coltach ri retinue de fhèithean, leum e suas agus bhreab e gu sgiobalta anns an stamag e. Bha beagan beachd aig an duine mun t-sabaid, ach cha robh tìde aige am buille a bhacadh gu tur, a bha gu ìre air a lughdachadh le bloc belated. Chaidh an rapist air adhart, ach sheas e air a chasan agus chaidh e gu Boris.
  
  +
  Thachair an duine òg ris le breab chumhachdach ris nach robh dùil anns a" ghrein. Rinn an nàmhaid sgreuchail agus thòisich e air tuiteam air aghaidh. Fhuair Boris iasad buille dha na bàlaichean bho Albina. Chan fhaigh thu air falbh bho seo sa bhad.
  Bha an nighean a" tarraing air a h-aodach aig an àm sin.
  - Faigh a-mach às an seo gu sgiobalta! Dh'èigh Boris rithe, cha robh e airson a mharbhadh air beulaibh neach-fianais. - Agus na dìochuimhnich mu dheidhinn a h-uile càil!
  Dh'fheuch an duine aig an àm sin ri èirigh, ach fhuair e buille làidir dhan cheann bho Borka. Cha robh an coigreach, nighean bhòidheach mu fhichead, airson adhbhar air choireigin ann an cabhag sam bith falbh.
  "Faigh a-mach às an seo gu sgiobalta," dh" òrduich Boris a-rithist. "Ach na rachaibh gu na poileis agus na innis do dhuine sam bith mum dheidhinn!"
  - Math! Tapadh leat! - fhreagair an nighean agus choisich i gu sgiobalta, agus an uairsin ruith i taobh an taighe as fhaisge.
  Thug Boris sgian a-mach às a" bhaga, leum e suas chun tuathanach agus, le swing, shàth e am ball-airm murt a-steach do amhach an rapist. Ruith e agus thòisich e ri tachdadh air fuil. Chaochail e ann an cuirp a bha a' mùchadh cuirp.
  "Tha an gnìomh air a dhèanamh, chan e truas a tha seo," smaoinich Boris, ach chuimhnich e gum feumadh an rapist fhathast a chluasan a ghearradh dheth. Gu h-obann bha am marbhadh sreathach a" faireachdainn àrdachadh de rage demonic ann fhèin, tharraing e sgian a-mach às a amhach, bhuail e le feachd frantic grunn thursan eile air corp neach a bha marbh mar-thà, agus an uairsin gheàrr e dheth aon chluais, agus an uairsin am fear eile.
  Is ann dìreach às deidh sin a thàinig am marbhadh gu mothachadh beagan, mhothaich e gu robh e uile air a dhath le fuil. Fhuair boinneagan blàth eadhon air aodann an maniac a shàbhail an nighean.
  Bha Boris a" faireachdainn tinn, bha e a" tarraing anail gu trom. Ach chuidich an nausea squeamish agus an t-uisge fuar a bhuail Sochi e gus fois a ghabhail.
  Bha e èiginneach faighinn a-mach à àite a" mhuirt. Ach, cha robh Boris ann an cabhag sam bith, chaidh dìmeas a sguabadh thairis air. Gu h-obann ghlac am maniac e fhèin a" smaoineachadh gur e uilebheist, nas glaine na e fhèin a bh" ann an Albina. Feumaidh i a bhith na psychopath. Carson a tha feum aice air cluasan neach a chaidh a mhurt?
  Bha sùilean uisgeach aig a" ghille, dh"fhàs e fuar, mheudaich an t-uisge, a" bagairt tionndadh gu dòrtadh sìos.
  
  -
  Cha bu toil le Borka uisgeachan fuar. Mhill an t-uisge a shunnd. Gu math tric bhiodh an t-uisge ann an seo sa gheamhradh. Bhiodh sneachda na b 'fheàrr, tha Boris fhathast cleachdte ris an fhìrinn gu bheil sneachda sa gheamhradh, a tha a' cruthachadh faireachdainn de ghlainead agus de shìth. Agus an seo cha do thuit an sneachda ach dà uair sa gheamhradh agus leagh e air an aon latha.
  Choisich am marbhadh sreathach dhachaigh agus ghuil e gu sàmhach. Chaidh e a-rithist a shealg agus mharbh e, sheall e a-rithist laigse caractar, chaidh e air adhart mu Albina. Gu h-uamhasach, gu dearbh, ach ann an ceann na sect tha seòrsa de chumhachd diabolical ann nach urrainn dha Boris cur an aghaidh. Smuainich gu'n do shaor e an nighean an uair so, ach gu'n do ghearr e dheth cluasan a' choire, tha e nis 'gan giùlan mar dhearbhadh air a bhuaireadh, gun chomas aige a' ghràineileachd so a thilgeadh air falbh.
  A-rithist chuimhnich am maniac air na daoine a chaidh a mhilleadh leis. Agus a-rithist, de na daoine a dh'fhuiling a bh 'ann roimhe, bha aithreachas air Boris gu mòr air an nighean òg a mharbh e faisg air Tula. Bha i làn de lùth, b 'urrainn dha clann a bhreith, a' toirt toileachas dha fear a bha gaol aice.
  Ach, air an làimh eile, chan eil e dona gu bheil an t-uisge ann. Co-dhiù nighidh e air falbh cuid de lorgan na h-eucoir. Cha robh Boris airson uallach a ghabhail airson na rinn e. Gu math luath, a mhòr-chuid, an dèidh sin cha bu chòir dhuibh tuilleadh cunntadh air lasachaidh ron lagh. Agus cha tug an fhìrinn nach deach a ghlacadh fhathast agus a chuir don phrìosan spionnadh gu eucoirean ùra.
  Ach, le nàdar, bha Boris na dhuine còir. Agus dhùisg an caoimhneas so ann coguis agus notaichean aithreachais. Bha dragh air a-nis nuair a thàinig e gu bhith na mhortair, gun robh e air bualadh air a mhàthair fhèin mus do ruith e air falbh bhon taigh. Is dòcha gur e e fhèin as coireach gun deach dèiligeadh gu dona ris. Bidh deugairean buailteach a bhith a" burraidheachd balaich sàmhach, modhail. Bidh iad a" feuchainn ri irioslachd agus tàir a dhèanamh orra. Ach, bu chòir dha a bhith air a bhith nas socraiche bho leanabas, a" dearbhadh luach neach le dòrn. Agus rinn e gnìomh mar ostrich. Mean air mhean chruinnich gearanan anns an anam agus, mu dheireadh, chaidh iad a-mach gu murt. Faodar a thuigsinn, ach tha Albina coltach ri sgeadachadh de fheachdan demonic, gun nàire no cogais ...
  Ach cha b 'urrainn dha Borka crìoch a chur air an diabhal no teicheadh bhon roinn. Bha e cleachdte ris an t-sect, dh'fhairich e e fhèin an seo mar ann an teaghlach aige fhèin, bha e a 'fuireach ann an sith agus co-sheirm le nighean a ghràidh agus leis a h-uile luchd-leanmhainn eile, bha e co-ionann am measg co-ionann, agus a-mhàin Albina àrdachadh os cionn a h-uile duine eile. Agus thuig Boris nach togadh e làmh an aghaidh ceannard na sect. Ach, chuidich na murtan as ùire Borka gu ìre gus an solas fhaicinn. Chaidh e gu Albina sa bhad, thilg e na cluasan aice agus thuirt e gu daingeann:
  "Na cuir thugam an àite sam bith eile!" Chan urrainn dhomh dreuchd an neach a chuir gu bàs a chluich. Chan e sin mise! Caidil mi fein agus caidil mi thu.
  Cha do fhreagair Albina. Cha d" thuirt i rium ach m" aodach dhathte fala a thoirt dheth agus a dhol dhachaigh.
  Nuair a chaidh Boris a-steach don rùm aige, cha do dh'fhaighnich Nadezhda càite an do chuir e seachad an oidhche. Leis nach eil feum air rud sam bith a chruthachadh agus a mhìneachadh, bha Boris sa bhad a 'faireachdainn nas fheàrr na chridhe.
  Bha gaol mòr aig Nadenka air agus, tha e coltach, cha robh e eudmhor. Chuir i earbsa anns an leannan, thuirt i gu bheil eud na fhaireachdainn de dhaoine a tha nas ìsle, lag nan inntinn. Bha Boris saor bho dhleastanasan agus amharasan, b" urrainn dha gaol a thoirt dha ge bith cò a bha e ag iarraidh. Agus cha robh e ag iarraidh ach i, a Dhòchas. Agus thug i meas air a ghaol, cha do choimhead i airson ceanglaichean air an taobh. Chaidh a filmeadh, ge-tà, ann am porn. Ach chan eilear den bheachd gu bheil seo meallta, oir cha robh dlùth-cheangal spioradail aice ri com-pàirtichean. Thuig Nadezhda gum biodh Boris fhèin ag innse càite an robh e nam biodh e airson a roinn agus comhairle iarraidh.
  A-nis bha an duine òg sàmhach, cha robh e airson dad a mhìneachadh, phòg e a leannan, agus fhreagair i a phòg. Bha gnè aca gu furasta agus gu nàdarra. Gu math luath, bha Boris a 'faireachdainn crathadh làidir, thàinig orgasm, gu math làidir, cho cumhachdach' sa choinnich iad ri Nadezhda an toiseach. Is dòcha, chaidh an adrenaline a chruinnich am bodhaig ri linn a" mhurt a-mach.
  Agus an uairsin chaidh iad gu bracaist cumanta anns a" hangar. Rinn na buidheannaich ùrnaigh deas-ghnàthach agus thòisich iad air ithe. Ach, tha pilaf glasraich blasta air a bhruich an seo!
  Gu h-obann, nochd an diabhal Albina. Thionndaidh i air ceòl ruitheamach agus thòisich i air dannsa deas-ghnàthach, shunndach a dhèanamh, rudeigin coltach ri dannsa bolg. Mar as trice cha robh Albina an làthair aig a" bhiadh còmhla. Bha Boris den bheachd gu robh rudeigin aig a coltas, a rèir coltais, ris na cluasan a thug e leis.
  Mean air mhean chaidh dannsa an stiùiriche a thogail leis na buidhnean sectarianach, agus dh'fhàs e spòrsail. Ach chaidh Boris agus Nadezhda dhan àite aca gus gaol a dhèanamh a-rithist. Dhùisg am biadh mo libido. Carson nach froil thu a-rithist, ma tha an neart agus am miann agad? Ach, bhrosnaich na murtan, nuair a thagh e an neach-fulang e fhèin, lùth gnèitheasach cumhachdach ann am Boris. A thaobh Nadezhda, cha robh an leithid de lùth ionnsaigheach, coibhneil, le miann a cèile a thoileachadh, a toileachadh. Cha b 'urrainn dha Borka tuigsinn carson a bha seo a' tachairt, ach às deidh na h-uamhasan bha e gu sònraichte modhail agus co-fhaireachdainn, mar gum b 'urrainn dha seo ceartachadh airson na h-eucoirean fuilteach aige.
  A dh'aindeoin na h-oidhche gun chadal, bha Boris na macho cumhachdach. Bhiodh sgaoilidhean a" ruith tro chuirp leannanan bho àm gu àm, ag adhbhrachadh an toileachas as làidire. Bhuail crith orgasm iad, na fèithean aca a 'toirt buaidh orra. Bha ceann Boris a" snìomh, agus bha a chorp a" seinn agus air chrith. Bha dòchas ag osnaich le tlachd.
  Cha do stad Boris ach nuair a bha e a" faireachdainn gu tur sgìth. Dh'fhàg e a leannan an dèidh uair no dhà de ghnè gu math riaraichte.
  
  
  Caibideil 21
  Dh'fhàs Nadia suas na leanabh dùinte, neo-chonaltraidh. Bho aois òg, b 'fheàrr leatha aonaranachd na geamannan còmhla ri a co-aoisean. Chòrdadh i ri suidhe an àiteigin air a" chliathaich, leughadh sgeulachd sìthiche no dìreach coimhead air dealbhan ann an leabhar. Cha robh dragh mòr air na pàrantan. Bha an nighean umhail, fhreagair i gu furasta iarrtasan airson na soithichean a nighe, a dhol don bhùth no suidhe còmhla ri a bràthair ab 'òige.
  Dh'fhàs an nighean eadhon nas tarraingiche nuair a bhàsaich a h-athair gu h-obann. Bha Nadyusha, mar a chanadh a h-athair rithe, dìreach air tionndadh aon-deug an uairsin. B" e a h-athair an duine a b" fhaisge dhith. Cha b 'urrainn dhi ach innse dha h-athair mu na duilgheadasan agus na h-eòlasan sgoile aice, fhad' sa bha barrachd gaol aig a màthair air a mac, cha do thuig i an nighean aice fhèin, dh'fhaodadh i èigheach rithe airson adhbhar sam bith, uaireannan iriosal, a 'dèanamh tàir oirre.
  Is ann air sgàth sin a dh" fhàs Nadia suas cliùiteach, mì-chinnteach. Cha robh caraidean aice, cha do leasaich i dàimhean le co-oileanaich. Choimhead na caileagan sìos oirre, agus cha do chuir na gillean an aire, a 'beachdachadh air an nighean-sgoile neo-shòisealta a bha gu math meallta. Ach aig aois ceithir bliadhna deug, thuit i an toiseach ann an gaol le balach, Sasha, bhon deicheamh ìre. Bha an duine dà bhliadhna na bu shine na i, ghlac e coltas dealasach an "amadan", agus aon latha thàinig e suas aig fosadh agus thairg e coiseachd às deidh na sgoile. Ghabh Sasha air chrith leis an eagal, ach bha Nadya umhail do shabhal air choreigin air a thrèigsinn, far an do chuir e dheth na panties aige agus gun do chuir e às de mhaighdeanas.
  B' e sin deireadh a h-uile gaol a bha eatorra. Fhuair Nadezhda trauma inntinn eile, bha i eadhon airson làmhan a chuir oirre fhèin. Ach, chuir am màthair stad air an oidhirp ann an ùine, cha do leig i leis an nighean aice na pills a shlugadh.
  
  +
  Às deidh na thachair sin, thòisich a h-athair air comharran follaiseach aire a thoirt don leas-nighean.
  Thiodhlaic màthair Nadia Valentina an duine aice, fo bhròn airson dà bhliadhna, agus an uairsin chuir i romhpa a beatha phearsanta a chuir air dòigh, thug e Anton dhan taigh. Bha e air ainmeachadh mar womanizer agus ràcan, bha e còig bliadhna nas òige na Valentina. Ach chuir i romhpa aig a h-uile cosgais am fear seo a phòsadh, mar gum b" e an cothrom mu dheireadh a bh" aice. Bha Valentina mì-thoilichte le a caraidean, ach fhreagair màthair Nadia a h-uile gearan: "Tha gaol agam air!"
  Shoidhnig iad, thuinich an leas-athair ann an seòmar a mhàthar. Cha bu toil leis a bhith ag obair. Bho àm gu àm fhuair e obair mar neach-faire no geàrd tèarainteachd, ach cha do dh'fhuirich e ann an aon àite airson ùine mhòr.
  Bha eagal air Anton a dhol an sàs le maighdeann, ach dh" fhuasgail abairt gòrach Valentina gun robh Nadya air a milleadh, làmhan a h-athar.
  
  
  Bha màthair ag obair tron latha, chaidh Anton timcheall an àros gun dad a dhèanamh, agus nuair a thàinig Nadia dhachaigh bhon sgoil, dh" fheuch e ri bhith air a beulaibh. An toiseach, mar gum biodh e le cothrom, ruith e a-steach do nighean san talla no sa chidsin, fhad "s a b" urrainn dha suathadh air a falt, a ràdh cho breagha sa bha i, uaireannan bhrùth i an-aghaidh a "bhalla i gun dùil agus phòg i air a" ghruaidh no air a slaodadh gu h-aotrom. a h-asal le a lamh. Mean air mhean, thòisich Anton a 'leigeil leis fhèin eadhon barrachd. B 'urrainn dha grèim fhaighinn air a cìochan, a làmh a chuir ann am panties a h-ìghne.
  Chan eil dòchas cleachdte ri bhith a 'gearan. Bha, agus cha robh leannanan aice, agus cha do dh'obraich dàimh earbsach le a màthair. Thàinig Valentina dhachaigh sgìth, bha an nighean aice air a cleachdadh barrachd is barrachd mar dhòigh air a fearg a chuir air falbh.
  Aon latha, spreadh Anton a-steach do rùm Nadia, dh" fhosgail e a chuileag air a beulaibh, thug e a-mach am penis thogte aige.
  "Is toil leat a bhith a" suirghe air candies," thuirt an leas-athair ris an leas-nighean balbh, "seall cho math sa tha mi." Feumaidh tu a reubadh, a reubadh, agus a reamhrachadh a-rithist agus an ceann a bhìdeadh gu aotrom le d" fhiaclan neamhnaid.
  Bha gaol aig Nadia air lollipops, ach dhiùlt i penis an duine a dheoghal.
  "Tha e iongantach a bhith a" faireachdainn mar a tha an t-slat jade a" bualadh nad bheul, cho milis sa tha a cheann, mar gum b" e lollipop a bh" ann. A-nis mothaichidh tu othail do-labhairt, - leis na faclan seo, rug an leas-athair air Nadia le aon làimh air a ceann, thug e a choileach anns an taobh eile agus thòisich e air a ghiùlan air feadh bilean clenched na h-ìghne.
  Chuir Nadia an aghaidh: dh" fheuch a h-athair ri a bilean fhosgladh agus a bheairteas a bhrùthadh troimhe. Cha b' urrainn dha e fhèin a chumail air ais agus thug e slap ann an aodann an leanaibh. Agus chuir e crìoch air burraidheachd dìreach às deidh do Nadia reflex gag fhaighinn.
  "Tha e ceart gu leòr, ionnsaichidh mi dhut mar a nì thu blowjob," thuirt Anton agus dh" fhalbh e.
  An ath latha, thàinig e a-rithist a theagasg gnè beòil a nighean, dh'fhàs a shàrachadh seasmhach. Agus an ceann beagan sheachdainnean, ghabh an leas-athair seilbh air an nighinn mar bhoireannach gu h-iomlan. Agus a-rithist, cha robh Nadezhda ag iarraidh gearan a dhèanamh ri a màthair.
  A bharrachd air an sin, bha a h-athair a" bagairt fòirneart oirre nan nochd i "an dìomhaireachd" do dhuine sam bith. Thàinig e gu bhith na chleachdadh aig Anton a thighinn chun deugaire às aonais a mhnatha.
  Dh'fhuiling Nadia, cha mhòr gun do chrìochnaich i an sgoil agus ruith i air falbh bhon taigh sa bhad. Às deidh grunn sheachdainean de shiubhal, ràinig i Sochi, far an deach i a-steach do bhuidheann. An toiseach, bha i air a cuairteachadh le cùram agus gaol, agus an uairsin thòisich iad ga toirt a-steach don obair sa ghàrradh agus a 'losgadh mar mhodail airson dealbhan erotic. Lorg an dealbhadair ionadail Vladimir Achintsev an nighean photogenic, rinn e tòrr sheiseanan còmhla rithe. An uairsin thionndaidh an dealbhadair gu bhith a" losgadh porn, far an do chleachd e Nadezhda agus luchd-leanmhainn eile san roinn. Bha Albina a" malairt ann am pornagraf.
  Mar a chaidh an ùine. Cha tug càirdeas gnèitheasach furasta an-asgaidh le buill den sect agus gnè rè filmeadh toileachas do Nadezhda. Bha i ag iarraidh fìor ghràdh, ciallach, uile-caitheamh.
  Air an latha earraich sin, cha robh dleastanasan sam bith aig Nadia sa choimhearsnachd, fhuair i cead a dhol chun na mara. Bha gaol aice air a" mhuir, rinn i socrachadh, faochadh pian inntinn, thug e faireachdainn de shaorsa. B" urrainn do Nadya sealladh-tìre na mara fhaicinn airson uairean a thìde, lean na tonnan a" briseadh a-steach do na bearraidhean cloiche, a" sgaoileadh ri taobh a" chladaich agus a" dol air ais gu doimhneachdan gun chrìoch na mara. Bha cumhachd mòr nàduir ri fhaicinn anns a" chuan, a" cur às do fhulangas an duine.
  
  +
  Chaidh Nadia chun tràigh as fhaisge air a" choimhearsnachd. An seo bha i airson i fhèin a bhàthadh nuair a ràinig i à Moscow às deidh droch dhìol a h-athar agus connspaid le a màthair, an seo choinnich i ri dithis bhoireannach a chuir às a chèile i agus a tharraing a-steach do bhràithreachas.
  Faodaidh tu coiseachd bhon choimhearsnachd chun na mara ann am fichead mionaid. Ach cha robh dòchas ann an cabhag sam bith. Air an t-slighe, dh 'fhighe i blàth-fhleasg de fhlùraichean an earraich a' fàs ann am fuasgladh, an uairsin thug i dheth a sandals, a 'co-dhùnadh coiseachd casruisgte: bu toil leatha a bhith a' faireachdainn na talmhainn le buinn a casan.
  Anns a 'choille faisg air an tràigh, bhiodh an nighean uaireannan a' stad agus a 'cur fàilte air na craobhan, a bha ia' meas mar a seann charaidean. Is tric a rinn i so roimhe, 'n uair a chaidh i chun na mara leis fhèin.
  Gu h-obann, air a 'bheing, chunnaic Nadia fear òg a bha a' coimhead mu ochd bliadhna deug a dh'aois. Bha coltas breagha air a" ghille àrd, tana sa bhad, choimhead e oirre. Chuir Nadia stad air an t-sealladh aice, choisich i gu slaodach seachad air a" choigreach, gun tionndadh mun cuairt, ach thionndaidh i a h-èisteachd na stiùir. Agus dh'fhairich i an duine ag èirigh agus ga leantainn.
  Thionndaidh dòchas mun cuairt. Choinnich an sùilean, agus gu h-obann bha an nighean còmhdaichte le tonn blàth. Rudeigin dlùth, a ghràidh, ghlac i ann an coigreach. Chaidh an smuain a-mach gum faodadh dàimh dhomhainn a thighinn a-mach leis an duine eireachdail seo. Cha robh eadhon nàire air an dòchas gun robh an duine a" coiseachd mun cuairt le sgian. Dh'fhaighnich i, seach air sgàth cruth, carson a bha feum aige air sgian agus bha e riaraichte le freagairt nach robh cho tuigseach. Thuirt an nighean rudeigin i fhèin, a 'chiad rud a thàinig gu inntinn, rudeigin mu mhurt agus fèin-mharbhadh, fhad' sa bha ia 'smaoineachadh gu mòr gum faodadh am balach a bhith na mhortair. An uairsin, nuair a thàinig iad gu bhith nan daoine dlùth, leig Boris a-mach gun robh grunn mhurt aige air a chunntas. Dh'fheuch Nadezhda ri faighneachd nas mionaidiche, ach cha robh Borka airson bruidhinn air a 'chuspair seo, thuirt e a-mhàin gun robh e air èigneachadh a mharbhadh, leis nach robh roghainn eile aige. Cha do chuir Nadezhda, a bha ann an gaol le fear, dragh tuilleadh le ceistean.
  Agus air an latha cuimhneachail sin, thuig Nadia sa bhad nach robh an duine eòlach air a bhith a" dèiligeadh ri boireannaich agus mar sin bha e tàmailteach agus iomagaineach. Ach chòrd e rithe. B" àbhaist dhi a bhith gu math diùid fhèin. Cho-dhùin Hope coinneachadh agus bruidhinn ri fear. Ach, bha an coigreach sàmhach, shlaod am fois air adhart. Cha robh fios aig Nadia cuideachd càite an tòisicheadh iad an còmhradh. A dh'aindeoin sin, is e nighean a th 'innte, chan eil a' chiad fhear a gheibh eòlas air fear glè ghoireasach. Ach cho-dhùin Nadia còmhradh a thòiseachadh, às an do thuig i gu robh am balach air fulang ann am beatha, is dòcha nas lugha na i, gu robh e cuideachd na neach-brathaidh.
  Bha an sradag a tholladh a" chridhe air a" chiad sealladh mu thràth gu slaodach a" lasadh teine a" ghràidh air an robh an nighean a "bruadar. Agus chuir i romhpa gun a bhith ag ionndrainn a cothrom, am balach a ghlacadh, a mhealladh. Gu dearbh, bha i ag iarraidh toileachas boireann sìmplidh: a bhith ga ghràdhachadh fhèin agus a bhith ga ghràdhachadh. Anns a 'choimhearsnachd, cha robh feum ach air gnè bhuaipe, bha i gu math eòlach air dàimhean gnèitheasach. Ach uaireannan bha i a 'faireachdainn mar siùrsach, a' dèanamh copaidh air stiùireadh an stiùiriche. 'S cha robh marcach buan aice. Bha càirdeas an-asgaidh air a chleachdadh sa choimhearsnachd, rinn an luchd-tuatha an obair gu mì-mhodhail agus dh'fhalbh iad. Agus leis a" bhalach seo bha i airson fìor romansa a shnìomh.
  Dh" fhàg an dòchas a blàth-fhleasg de fhlùraichean còmhla ris na planaichean aice airson beagan grèine fhaighinn. Agus chaidh i a chèilidh air Boris cho luath 'sa thairg e. Chaidh am fàgail leotha fhèin. Dh'fheuch an nighean ri bhith sexy agus cha b 'fhada gus an do chunnaic i gu robh an duine òg air bhioran, bha a h-urram a' tòiseachadh a 'briseadh a-mach às na shorts aige. Bha seo toilichte Nadezhda: tha an duine ga h-iarraidh! Tha i tarraingeach agus tarraingeach.
  Cho-dhùin an nighean a dhol an gnìomh, oir bha i a 'tuigsinn gu robh Boris na b' òige na i agus nach robh eòlas sam bith aige air cùisean mì-mhodhail. B 'i an taobh gnìomhach, chuir i às an aodach fhèin agus shaor i an duine òg. Bha dòchas airson an tlachd as motha a thoirt don ghille . Agus bha fios aice ciamar a dhèanadh i e. Tha gnè iongantach aca!
  Agus an uairsin ghairm i an duine òg leatha. Agus chaidh Boris! Thòisich iad a 'fuireach còmhla ann an coimhearsnachd, a' gabhail tlachd anns a 'ghaol aca. Bha an cridheachan air an lìonadh le toileachas, bha e coltach gum mair e gu bràth.
  Cha robh dragh aig Nadezhda mu eachdraidh Boris, cha do chuir i dragh air ceistean eadhon nuair a thàinig a leannan ann an aodach air a dhath le fuil. Bha i a 'creidsinn, bha i airson a chreidsinn nach robh a Borka ach a' cuideachadh le bhith a 'marbhadh bheathaichean. Cha robh iad a-riamh a" strì, cha mhòr nach do rinn iad argamaid ri chèile. Bha an cleachdadh a bhith a" toirt a-steach agus gun a bhith a" strì airson ceannas a" cluich seirbheis mhath nam beatha còmhla.
  
  
  Caibideil 22
  Bha Boris a 'fuireach anns an roinn, ged a nochd barrachd air aon uair an smuain na cheann - gus ruith air falbh. Persuade Nadezhda agus a dhol an àiteigin còmhla rithe gus nach eil Albina, murt, filmeadh ann porn ann am beatha. B 'e an cnap-starra an dìth airgid agus sgrìobhainnean. Cha deach Nadezhda eadhon a phàigheadh airson filmeadh. Dh'fhaodadh Albina, ann an cruth brosnachaidh, a leigeil ma sgaoil bho obair èigneachail eile sa chidsin no air a 'phlota, ach cha tug i seachad còrr is ceud rubles "airson reòiteag" na làmhan. Agus cha d'fhuair Borka dad airson a' mhuirt. Tha e math, às deidh don rapist Albina, nach do dh "iarr e luchd-fulaing ùr bhuaithe.
  Cha bu toil le Boris gun deach a leannan fhilmeadh ann am porn. Mu aon uair sa mhìos thàinig an stiùiriche agus chaidh com-pàirtichean an fhilmeadh a chruinneachadh anns an hangar.
  Bha Boris airson faighinn a-mach ciamar a bha an losgadh a 'dol, agus aon latha fhuair e cead a bhith an làthair. Sheas e gu aon taobh agus choimhead e air a" phròiseas, gu sònraichte dha leannan. Thàinig fear lomnochd, tana, mu fhichead bliadhna a dh'aois, thuice. Bha Boris eòlach air bhon choimhearsnachd, ag obair còmhla ris sa ghàrradh. B" e Kolya an t-ainm a bha air an duine òg. Chuidich e Nadezhda undress, thug i chun an t-sòfa fo na spotlights.
  Bha Boris a 'faireachdainn eudmhor, bha miann ann ruith suas agus a leannan a thoirt air falbh, ach cha b' urrainn dha e fhèin a thoirt gu bhith a 'milleadh an t-seilg. Thug guth cas a-staigh misneachd dha: chan eil ann ach obair, cha bhith farmad agad ris an obair agad, an dèan?! Na dèan sgainneal, bi nad dhuine tuigseach. Leig leis a 'chaileag fois a ghabhail agus tlachd a ghabhail.
  
  
  Bha Nadia agus Kolya air bhioran. Tha am pròiseas losgaidh air tòiseachadh. Bha cuirp nan òganach ceangailte ri chèile. Rinn Nadia osnaich, agus chaidh urram Boris suas gu goirt. Gu iongantach, chaidh eud à sealladh gu h-obann. Damn e, tha a leannan a" fucks le fear dìreach air beulaibh a shùilean, ach tha e ag adhbhrachadh toileachas, tha Nadia a" caoidh a "chluais.
  Rinn Nikolay caran làidir air a chompanach, a" gàireachdainn le sunnd. Com-pàirtichean eile anns an fhilmeadh, trì càraidean eile, thòisich an aon rud ri chèile. Bha na daoine comasach a" gearan agus a" gàireachdainn le suirghe meallta.
  
  +
  An uairsin chuir an stiùiriche a làmh gu Boris: cuir às agus thig còmhla riutha. Mar, bidh tu mar an dàrna fear le Nadia. Ach leum Borka a-mach às an talla far an robh a h-uile ana-cainnt seo a" gabhail àite.
  Agus an uairsin chuala e Albina a 'gearan ris an stiùiriche gun robh reic bhidio air tuiteam, agus thuirt e gu robh feum air losgadh ann an stoidhle cruaidh BDSM a-nis. Cha robh fios aig Boris dè bh" ann. Faighnich, gu dearbh, nàire. Agus cha b 'urrainn dha Nadezhda a mhìneachadh dha.
  Agus as t-samhradh, chaidh na buidheannaich a thoirt gu Utrish, àite sàmhach iomallach le tràighean le glè bheag de shluagh agus coilltean breagha, a" tighinn faisg air lochan cha mhòr chun an uisge. Chaidh seiseanan soillseachaidh a chlàradh an seo chan ann a-mhàin airson buill den roinn meur air a stiùireadh le Albina, ach cuideachd airson daoine comasach à Moscow.
  Ràinig Vladimir Achintsev, an aon dhealbhadair maol agus stiùiriche porn a bha ag obair ann an Sochi, cuideachd.
  Thuig Boris gun robh dùil ri losgadh ann an nàdar. Cha robh e ceàrr. Goirid chaidh Nadezhda agus grunn ghillean a thoirt a-steach don choille. Chaidh Boris an sàs ann an cùl na sgioba film.
  Chuir na chunnaic e iongnadh air Borka. Bha a leannan a' frithealadh cuideachd còignear fhear! Bha an leithid de gangbang mar chuimhneachan air "banais cù" aig àm estrus aig galla, nuair a bhios iad a" gabhail cothrom mu seach a" dìreadh fear. A bharrachd air an sin, thòisich na fir an uairsin air cleasachd aig an aon àm! Beul seunta Nadia, bha a tuill ghràsmhor air an lìonadh le slatan jade de ghillean togarrach.
  Bha na rinn Nadezhda borb agus tàmailteach. Ach cha do lorg Boris a-rithist an neart airson eadar-theachd a dhèanamh. Bha e eudmhor agus aig an aon àm duilich airson a leannain. Às deidh an losgadh, bha fìor chòmhradh aca.
  
  
  Rinn Nadia leisgeulan, le cinnt: bha e riatanach a rèir an sgriobt, cha bu chòir dha Borya a bhith eudmhor agus feargach, tha gaol aice air a-mhàin leis fhèin. Bha fios aig Boris air seo. Agus ghràdhaich e a Nadenka, agus mar sin mhaith e dhi a h-uile càil. Rinn iad rèite. Ach cha do chuir seo stad air filmeadh Nadia. Latha no dhà às deidh sin, chaidh i fhèin agus boireannach eile nach robh eòlach air Boris a thoirt a-steach don choille.
  Air an latha uamhasach sin, dhùisg Boris agus Nadezhda nuair a bha a 'ghrian mu thràth air èirigh bho chùl nam beann agus a' blàthachadh na tràghad nudist, far an do chruinnich daoine rùisgte a bhith a 'snàmh ann am muir ciùin na maidne. Thug Boris sùil air na nudists airson mionaid no dhà, ach cha deach e chun tràigh. An dèidh cadal, bha e a 'faireachdainn miann ann fhèin, thill e gu Nadezhda, a bha na laighe anns a' bhùth, agus tharraing i thuige. Rinn an nighean gàire farsaing agus thill i am pòg. Rinn daoine òga gaol. Loisg na cuirp aca le dìoghras.
  An turas seo bha Boris an sàs gu mì-mhodhail, cha robh e fhathast air maitheanas a thoirt dha leannan airson a bhith mì-mhodhail anns an t-seilg mu dheireadh, agus bha Nadezhda gràdhach agus cuideachail. Bha na leannanan a 'frasadh, a' cumail an osnaich gus nach tarraingeadh iad aire nan daoine neònach.
  Nuair a chrìochnaich Boris, thug e Nadezhda a-mach às an teanta agus a-steach don uisge. Bha a" mhuir blàth, mar a bha an èadhar, a bha air blàthachadh faisg air trithead ceum. Dìreach samhradh a deas!
  Anns an uisge, bha coltas gu sònraichte brèagha air Nadezhda cha mhòr rùisgte, bha a falt òir a 'deàrrsadh sa ghrèin.
  Bha na leannanan a 'frasadh airson ùine mhòr. Nuair a chaidh iad air tìr, chaidh Boris chun an fhuarain airson uisge, agus chaidh Nadezhda, às aonais, a thoirt chun an t-seilg. A 'tilleadh cha robh fios aig Borka càite: tha coille Utrish mòr. Bha e a 'feitheamh ri a leannan agus mhallaich e an stiùiriche.
  Agus an uairsin nochd Nadya, chaidh a toirt le neach-cuideachaidh Achintsev, cha mhòr gum b 'urrainn don nighean seasamh air a casan agus cha b' urrainn dhi gluasad gun chuideachadh bhon taobh a-muigh. Bha a pubis agus a sliasaid còmhdaichte le fuil.
  - Dè thachair, a Mhàiri? Dh'fhaighnich Boris le teann.
  Fhreagair an dòchas le deòir:
  "Is e dìreach seòrsa de shaobhadh a th" annta ...
  - An-dràsta, seallaidh mi dha, freagraidh e airson a h-uile dad! - thuirt Boris, rug e air sgian cidsin na laighe air a" bhòrd agus rinn e cabhag a choimhead airson an stiùiriche.
  Dh'èigh Hope: "Na dèan!" - agus lean Borka. Thug an ro-aithris gun cruthaich a leannan trioblaid don nighean.
  Tha Vladimir Achintsev mu thràth air tilleadh às deidh dha losgadh air a "phàirce aige. Chuala e ceumannan Boris agus thionndaidh e na stiùir:
  - Dè tha a dhìth ort?
  Cha do fhreagair Borka. Ràinig e an t-eucorach ann an dà leum, phòg e san stamag e le sgian, agus dìreach às deidh sin cha tuirt e ach aon fhacal: "Scum!"
  Cha b" urrainn don duine e fhèin a chòmhdach. Chaidh an sgian gu domhainn dhan chorp. Cha do dh'èigh an stiùiriche clisgeadh, cha do sheall e an ìre as lugha de dh 'ionnsaigh, cha do dh' fhaighnich e ach ann an dìomhaireachd:
  - Airson dè?
  Cha do fhreagair Boris a-rithist. Thug e an sgian a-mach às a stamag agus shàth e a-rithist. An turas seo ann an cnàimhneach an stiùiriche. Bha an fhuil a 'crathadh, agus chuir Borka, ann an corruich, stad air an tuathanach a-rithist is a-rithist.
  A 'tighinn faisg air Nadezhda, ruith e chun an duine òg leis na faclan:
  - Chan eil feum! Cuir stad air!
  Thug an nighean an sgian à làmhan Boris. Thuit an stiùiriche gu làr, agus mhothaich Borka duine a bha a 'tighinn faisg. Às aonais misneachd nàdurrach, rinn an duine òg cabhag gu inntleachdail gus ruith a-steach don choille. Cha b" urrainn dòchas às deidh am filmeadh brònach ruith. Ghabh i ceum no dhà an dèigh a leannain, ach stad i le sgian 'na làimh. Bha an nighean troimh-chèile, clisgeadh.
  Nochd fear, chuir e stad air slighe Nadezhda. An uairsin thàinig barrachd dhaoine suas. Chuir cuideigin fios air na poileis. Ach cha deach suathadh air Nadia, cha robh na saoranaich neònach a" coimhead ach air corp an stiùiriche agus an nighean, air a dhath le fuil.
  Agus chaidh Boris à sealladh dhan choille. Cha do dh'fhàg fortan am marbhadh òg agus an turas seo, cha deach duine air a shlighe, cha tug duine aire dha.
  Chaidh Borka gu domhainn a-steach do na beanntan. Bha e a" faireachdainn dona: dh" fhan a leannan aig làrach na h-eucoir, dh" fhaodadh i a bhith air a cumail agus air a cheasnachadh. Ach cha do leig laigse inntinn leis a 'ghille a dhol air ais agus gèilleadh.
  A dh'aindeoin sin, air an oidhche chaidh Borka sìos chun na mara. Dh'fhalbh na luchd-bualaidh, bha na campaichean aca falamh. Cha robh dòchas sam bith ann, ach dh'fhan an teanta anns an robh iad a' fuireach na àite. Bha Boris den bheachd gun deach a leannan a thoirt gu Anapa airson ceasnachadh.
  
  +
  Caibideil 23
  Chaidh dòchas a thoirt don neach-sgrùdaidh. Thionndaidh i a-mach gu bhith na boireannach. Ach, cha robh dragh air Nadia cò a cheasnaich i. Às deidh na ceistean smachd: ainm mu dheireadh, ciad ainm, sloinneadh, fhuair an neach-sgrùdaidh sìos gu gnìomhachas.
  - Tha do shuidheachadh, Nadezhda Petrovna, coltach riumsa mar seo: dhìrich tuathanach suas riut, dhìon thu thu fhèin, rug e air sgian agus bhuail e e. A bheil mi ceart?
  Chrath an dòchas.
  - Tuigidh tu, ann am prionnsapal, is urrainn dhut. Ach chan urrainn dhut mathanas a thoirt, feumaidh tu freagairt airson a" mhurt.
  Rinn dòchas osnaich gu brònach agus dhearbh e:
  - Tha mi deiseil...
  Choimhead an neach-sgrùdaidh air an nighean gu faiceallach. Bha a sùilean dearg le deòir, bha i fhathast ann an clisgeadh.
  "Tha, tha teirm ann airson a" mhurt, ach tha mi airson do chuideachadh," thionndaidh an neach-sgrùdaidh thugad.
  Thug Nadezhda sùil air a" bhoireannach a bha ga cheasnachadh. Boireannach òg le sùilean tollaidh, seòlta, tollaidh. Cha do chòrd Nadezhda rithe. Is dòcha nach cuidich e!
  Agus lean am ball den Chomataidh Sgrùdaidh air adhart:
  - Bheir sinn aideachadh dhut, bogaidh seo do shuidheachadh. Ma dh"aidicheas tu gun deach am murt a dhèanamh ann an staid dìoghrasach, chan fhaigh thu barrachd air ceithir bliadhna. Tha e comasach gu bheil e cumhach. Tha a h-uile dad an urra riut fhèin. Innis dhomh gu mionaideach mar a mharbh thu, sgrìobhaidh mi sìos e agus cuiridh mi air dòigh e. Gu dearbh, nì sinn deuchainnean gus na faclan agad a dhearbhadh.
  Bha Nadezhda a" caoineadh, a" priobadh a sùilean dearg gu tric. Cha robh fios aig an nighean dè a chanadh i. Cha do rinn i am murt, ach cha robh i airson a bhrath Boris, agus an sgian, fianais dìreach, a bha na làmhan. Feumaidh mi rudeigin a sgrìobhadh. Bha cuideam cuideachd air faclan an neach-sgrùdaidh mu na deuchainnean. Bha mi airson a h-uile càil fhaighinn ceart.
  Dh"fhaighnich Hope gu mì-chinnteach:
  - Is dòcha gu bheil thu a" smaoineachadh?
  Fhreagair an neach-sgrùdaidh:
  - Ceart gu leòr, smaoinich! Ach fhad "s a dh" fhuiricheas tu ann an ionad grèim ro-dheuchainn, tha e math smaoineachadh an sin.
  Chaidh am boireannach a bha fo sgrùdadh a thoirt air trannsaichean fada chun an làr ìseal. An sin choinnich fear rithe le brògan mòra agus dithis bhoireannach òg ann an còtaichean geala. Tha aon àrd, tha am fear eile nas ìsle na àirde cuibheasach. Dh" òrduich am fear-mòr do na boireannaich:
  - Freagair an saoranach don t-seòmar, gabh dealbhan, dèan sgrùdadh agus sgrùdadh gu faiceallach.
  Chrath am boireannach àrd.
  - Dèanamaid e!
  Thuirt am Màidsear gu feargach:
  - Thoir an aire gum bu chòir an sgrùdadh a bhith cho mionaideach! Tha i na marbhadh cunnartach.
  Fhreagair boireannach goirid le malaidhean cumhang air am peantadh gu soilleir agus iad ceangailte aig drochaid a sròin:
  "Gu cinnteach, nì sinn rud sam bith a bheir e!
  Chaidh Nadezhda a thoirt gu seòmar le ballachan geal, spotlights agus sgàthan mòr. Thionndaidh am boireannach àrd an solas a bharrachd, a ghortaich sùilean Nadezhda le gath. Chaidh bòrd a thoirt dhi agus chaidh iarraidh oirre seasamh dìreach. Cliog ann am pròifil, làn aghaidh. An uairsin smear iad an làmhan le peant agus ghlac iad lorgan-meòir. Brùth Nadezhda gu socair air a 'phàipear, gach meur air leth, an uairsin a pailme.
  An uairsin chaidh an neach-dìona a thoirt don bhogsa airson sgrùdadh, fo lampaichean soilleir a bha a "deàrrsadh bho gach taobh agus nach tug sgàil. Anns a "bhogsa bha bòrd meidigeach leis na stuthan riatanach, anns an oisean bha cathair gynecological air a sgrìobadh chun làr.
  - Faigh undressed! dh'orduich a' bhean arda. Thoir dheth d" aodach gu lèir agus streap a-steach do chathair.
  Bha dòchas troimh-a-chèile. Thuig i gum biodh a corp air a sgrùdadh, 's dòcha le bhith a' cumail a corragan ann an àiteachan dlùth. Agus an dèidh filmeadh, dh'fhàs a bhàn-bhàn inflamed agus tachas fhèin. Dh" fheuch i ri i fhèin a shocrachadh gu inntinn: tha e ceart gu leòr, ga làimhseachadh mar sgrùdadh meidigeach cunbhalach.
  Gu mì-fhortanach, thug Nadezhda dheth a h-aodach, bra, taidhrichean agus sandals. Ghabh am boireannach àrd a h-aodach agus dh"fhairich i a h-uile seam, a h-uile filleadh. Chuir an neach-gleidhidh ìosal a h-aodach ann am pasgan agus choimhead e gu h-ìoranta air an neach a bha fo chasaid. Bha an dithis bhoireannach gu math òg agus breagha. Shocraich seo Nadezhda beagan. Agus a dh" aindeoin sin bha e mì-chofhurtail na panties aice a thoirt dheth.
  Ach, thuirt am fear àrd gu h-àrd:
  Thoir dheth na panties agad cuideachd!
  Thuirt am boireannach goirid:
  - Dèan cabhag! Mur eil, cuidichidh sinn thu. Agus streap a-steach do chathair, faireachdainn gu bheil thu aig coinneamh le gynecologist.
  Ach thòisich na boireannaich air an sgrùdadh bhon cheann, a 'cìreadh falt fada, tiugh Nadezhda, a' sgoltadh a h-uile dualan.
  "Tha do làmh breagha," thuirt am fear àrd. - Dìreach gabh fras. Bi sàmhach, no bidh sinn a 'bearradh!
  Choimhead na geàrdan air cluasan an neach-grèim agus eadhon a" cleachdadh glainne-mheudachaidh. Sheall iad cuideachd a-steach do na cuinnlean, gan leudachadh gu faiceallach le clò-bhualadairean. Cha mhòr nach do dh'adhbhraich boireannaich pian sam bith, ach bha Nadezhda a 'faireachdainn mar mhuc-ghin. Bha e iriosal, gu h-àraidh nuair a thàinig làmh le miotagan a-steach na bheul, thòisich e ri srann air cùl a bhilean, a 'suathadh ris an speur, a' tarraing a theanga gu socair.
  Bha dòchas a" faireachdainn tinn, bha blas air a bheul mar rubair. Cha do thuig i carson a bha feum air sgrùdadh cho mionaideach.
  Agus phronn na geàrdan a cìochan, a" faireachdainn fo a h‑aisnean. An uairsin dh'adhbhraich aon dhiubh a 'chiad phian mòr le bhith a' putadh air an navel. Ghluais an dòchas agus thionndaidh e.
  "Is e flùraichean a tha seo fhathast," thuirt a" bhean àrd. - A-nis nì sinn sgrùdadh ort ann an àiteachan dlùth. Feuch an sgaoil thu do chasan, cuiridh sinn ceart iad. Agus gabh fois. Chan eil am modh-obrach seo gu math tlachdmhor, ach tha feum air làn sgrùdadh. Feuchaidh mi ri cho beag mì-ghoireasachd adhbhrachadh.
  Rinn Nadezhda osna gu mòr, sgaoil i a casan agus cha b" fhada gus an do mhothaich i gluasad boireannach a bha a" cur a meur-chlàr fada a-steach do uchd Venus.
  Rinn Nadia sgreuchail. Tha e air a ghoirteachadh gu mòr! Chaidh am pian a dh" adhbhraich làmh gharbh ann an miotag mheidigeach a chuir thairis air a" phian dhubh a chaidh a chosnadh aig àm filmeadh.
  Gu cruaidh mar phìos de mheur fiodha a 'putadh Nadezhda gu domhainn a-steach don bhànag, ag adhbhrachadh miann inntinneach a bhith a' fuaigheal.
  Chuir Nadia le duilgheadas stad air a h-èiginn, agus thuirt a" bhoireannach a rinn sgrùdadh oirre:
  "O, tha trioblaid an seo!" Sèid. Bu chòir dhomh ointment a chuir an sàs.
  "Chan e sin ar dragh," fhreagair am matron ìosal. Innis don dotair sùil a thoirt air nas fhaide air adhart.
  Chuir an tè àrd a-steach an dàrna meur aice, cho cruaidh agus cho domhainn 's gun robh Nadezhda a' faireachdainn spasms. Bha i ann an cràdh, 's bha e a' strì, agus bha miann neo-fhulangach aice sgrìobhadh. Cha b' urrainn dhan nighean a sheasamh, chaidh cnap fual a-mach.
  - Is e galar a th 'ann! - mhionnaich i àrd, ach cha do tharraing i a corragan a-mach às a 'bhànag. - Fliuch mo chulaidh.
  "Dùisgeadh e," fhreagair am fear goirid le gàire. - Tha trusganan tioram gu leòr ann.
  
  
  Stad am matron àrd, agus ràinig i a corragan fad na slighe chun an uterus agus thòisich i air an toinneamh an sin. Rinn Nadia osnaich ann am pian agus nàire, thòisich i air crathadh. Agus rinn am matron gàire agus lean i oirre a" toinneamh a corragan. Cha do rinn i cabhag, cha do rinn seo uile gun toileachas. Bha coltas gu robh i a 'còrdadh rithe a bhith a' toirt seachad pian anns an àite as dlùithe aig boireannach. Aig an aon àm, dhealaich am boireannach labia Nadezhda le corragan a làmh an-asgaidh agus a 'bruthadh air a' chlitoris. Rinn an neach a bha fo chasaid gearan, thionndaidh an rannsachadh gu bhith na magadh. Rinn an àrd-gheàrd sgrùdadh air a 'bhànag fada nas fhaide agus nas mionaidiche na bu chòir a bhith air a dhèanamh rè an sgrùdaidh. Chaidh seo a dhèanamh a dh'aona ghnothach gus am prìosanach a mhilleadh agus a ghoirteachadh.
  Cha robh dragh aig a" bhoireannach ghoirid, thuirt i ri Nadezhda:
  "Lean fhathast, a bhòidhchead!" Nuair a chuireas tu an aghaidh, bidh e a" goirteachadh barrachd.
  Mu dheireadh, thug a 'bhoireannach àrd a làmh a-mach às a h-àite dlùth, ach cha deach Nadezhda a leigeil ma sgaoil. Chuir am matron an miotag an àite, leig i beagan Vaseline air a meur agus gu h-obann a-steach do anus na h-ìghne. Dh" fhàs aghaidh an neach fo chasaid eadhon nas dearg le nàire. Ach thug am matron dàrna meur a-steach.
  Bha Nadezhda, stèidhichte air a" chathair, ag osnaich le feirg, agus cha do rinn a" bhean àrd ach gàire, chuir i an treas meur ris agus chaidh i gu domhainn a-steach don cheart aice. Cia gràineil agus iriosal a tha e an uair a chladhaicheas iad anns an anam agad !
  Bha dòchas air chrith le cràdh agus neo-chomas. Thug am matron ìosal misneachd dhi:
  - Feumaidh sinn coimhead. Na gabh dragh, tha e seachad a-nis.
  Bha deòir Nadia a" sruthadh sìos a gruaidhean, agus chaidh am boireannach àrd a-steach na bu doimhne agus na bu doimhne a-steach don anas, mar gum biodh i airson a bhriseadh.
  Gràdh ìosal ann an leannan:
  - Na bris e ...
  "Tha i eòlach, tha a" phuing aice air a leasachadh," thuirt am matron àrd, ach chuir i fois air a cuideam, thoinn i a corragan beagan anns an anus agus thuirt i:
  "Bu chòir dhuinn probe a chuir a-steach an sin."
  Fhreagair ìosal:
  - Chaidh an seann probe a reubadh, ach cha deach am fear ùr a thoirt a-steach ... Agus san fharsaingeachd, stad air a bhith a 'magadh oirre. Tha sinn air a goirteachadh gu leòr.
  Chuir an t-àrd-cheannard an aghaidh:
  - Dh" òrduich am prìomh neach gum biodh an sgrùdadh as mionaidiche!
  Ìosal air a mhìneachadh:
  - Tha e ag òrdachadh sin a thaobh a h-uile duine a tha fo amharas anns na murtan gus toil an fheadhainn a tha fo sgrùdadh a bhriseadh.
  Thug an t-àrd-cheannard a làmh às a h-anus agus thuirt i:
  "Agus tha e a" coimhead glan an seo.
  An uairsin thionndaidh i gu Hope:
  - Uill, beò!
  An uairsin reub i na miotagan dheth agus thilg i dhan uachdar iad. Ghabh Nadezhda osna faochadh: bha an rannsachadh seachad mu dheireadh. Ach thug an neach-gleidhidh a-mach paidhir mhiotagan rubair eile agus chuir e air ais iad. Chrath an neach fo chasaid a-rithist: tha an cur gu bàs a" leantainn?
  Thug an tè ìosal misneachd dhi:
  - Na biodh sgàth ort! A-nis bheir i sùil air do chasan agus sin agad e!
  Bha an neach-gleidhidh àrd a 'faireachdainn fèithean nan casan trèanaidh aig Nadezhda, a glùinean, a' bruthadh a laoigh. Chaidh i sìos gu bonn, a 'faireachdainn gach cas. Sgaoil i eadhon a òrdagan. Chan eil e coltach gu bheil e air rud sam bith a ghoirteachadh. Ach, a h-uile h-aon, tàmailteach, iriosal, eagallach. Carson a tha seo uile?
  Mu dheireadh dh" ainmich am boireannach goirid:
  - Tha an rannsachadh seachad. A-nis feumaidh tu a nighe anns an fhras agus anns a 'chill.
  Fhuair Nadezhda searbhadair, pìos de siabann nigheadaireachd, agus chaidh a stiùireadh sìos an trannsa chun an t-seòmar fras. Bu ghràineil an t-sith, Bu ghoirt a' bhalg, 's an ceann a' snìomh. Carson a bha i air a sàrachadh cho mòr? Carson a leithid de chruadal? Agus sheall na geàrdan oirre le tàir.
  Tha dòchas air co-dhùnadh a dhèanamh: bidh i sàmhach! Co-dhiù, bi sàmhach. Chan eil i ag ràdh facal mu Boris. Chan abair e facal idir! Cha bhi aideachadh dùrachdach ann, gun fhiosrachadh don neach-sgrùdaidh. Chan eil dad!
  Bidh i mar bodhar balbh agus diùlt i ainm a chuir ri protocol sam bith.
  
  
  Caibideil 24
  Ràinig Kovalev madainn Disathairne. Suidhich ann an seòmar le Vasily. Chaidh co-dhùnadh a chur gu Utrish an ath latha. Gheall Inna teanta a bràthar a thoirt seachad, aodach hippie a thogail, agus air an fheasgar gearradh fuilt an neach-obrach, a thoirt a-steach gu coltas iomchaidh gus nach biodh e eadar-dhealaichte bho luchd-còmhnaidh maireannach Utrish agus nach togadh e an earbsa.
  Bha an obair a bha air thoiseach toilichte le Kovalev. Bha e sunndach, air a chrathadh le fealla-dhà, thug e moladh do Inna.
  Chòrd am boireannach seo ri Vasily Krasin. Ach air sgàth cho modhail 'sa tha e, mar as trice nach eil e àbhaisteach dha na poileis, cha do ghabh e ceum sam bith a dh'ionnsaigh rapprochement nas dlùithe. Bha Inna agus a màthair modhail don aoigh. Bha iad ag ithe còmhla, ach le Inna Vasily beachdachadh gu sònraichte air cùisean obrach.
  Ghiùlain Kovalev sa bhad gun bhacadh leis an nighinn. Dh'innis e sgeulachdan èibhinn agus naidheachdan, agus air an fheasgar chaidh e gu tur do sheòmar Inna.
  Bha farmad aig Vasily: bha gàire agus guthan beòthail air an cluinntinn bho chùl a 'bhalla, ach cha robh Krasin deònach a dhol còmhla ris a' chàraid sunndach, ged a bha dragh air: bha planaichean aige airson Inna. Ach seo i, anns a 'bhad le Kovalev ... Tha e na bhoireannach, chan eil e dona, chan eil ach gnè air inntinn.
  Bha a h-uile dad sàmhach anns an ath sheòmar. "Tha iad air a dhol dhan leabaidh," smaoinich Krasin. "Boireannaich suarach, agus bha mi airson caraidean a dhèanamh leatha."
  Kovalev air falbh airson ùine fhada, nochd e anmoch air an oidhche.
  - Ciamar a tha Inna san leabaidh? - dh" fhaighnich Vasily gu feargach, cò nach b" urrainn tuiteam na chadal.
  Cha robh dad againn! Fhreagair Kovalev. Chan eil sinn eadhon air pòg.
  - Saoil dè rinn iad leth na h-oidhche an uairsin? Cha robh Krasin a 'creidsinn.
  - Rinn iad m" fhalt, agus an uairsin leugh mi leabhar mu Utrish agus a luchd-còmhnaidh. Gus tuigsinn dè tha dol an sin.
  - B' fheudar dhi a leughadh, nach b'urrainn an so ?
  - Mar sin cha ghabhadh an leabhar a leughadh ach bho choimpiutair. Mu dheidhinn Utrish, cha robh ach "Formula of Freedom"* aig Inna, air a luchdachadh sìos mar fhaidhle air an eadar-lìn. Bha mi a" leughadh agus chaidh i dhan leabaidh. Coimhead nas fheàrr, ciamar a rinn iad erokez dhomh?
  
  * Òraid mun leabhar le Alexei Bolshakov "Formula saorsa. Utrinis"
  
  Bha neach-obrach na comataidh sgrùdaidh, Andrei Kovalev, a 'coimhead gu math èibhinn leis a' stoidhle gruaige ùr aige. Ach cha do rinn Krasin eadhon gàire, thuirt e:
  - Math! Bha e coltach ri rooster.
  Cha robh Kovalev oilbheum, thuit e na chadal le dùil ris an obair a bha ri thighinn.
  An ath latha, chaidh neach-obrach gu Utrish gus fiosrachadh a chruinneachadh mun bhana-chleasaiche nach maireann agus a h-inntinn.
  Bho stad a 'bhus chun an treas lagan, far an do thachair am murt, feumaidh tu coiseachd ceithir cilemeatair air a' chladach. Bha e comasach cuideachd faighinn ann air bàta, a thug air saor-làithean airgead, ach chuir Kovalev romhpa a dhol air chois, mar a rinn muinntir an àite.
  Air a bheulaibh, chunnaic e nighean ann an dreasa ghoirid le baga-droma agus teanta thairis air a guailnean. Rinn Kovalev mion-sgrùdadh air a" choigreach. Beagan tana, de dh" àirde meadhanach, ach le casan fada, caol, bha coltas brèagha oirre sa bhad do Andrei: Bha a falt fada air a roiligeadh a-steach do mhucan-mara a" cumail a-mach ann an diofar dhòighean, a bha a" brathadh gur ann le daoine neo-fhoirmeil a bha i.
  Cho-dhùin Kovalev a dhol an gnìomh. Rug e air a" choigreach agus thuirt e:
  - Hi! Tha mi an seo airson a" chiad uair, dh"innis mo charaidean dhomh mu Utrish. Tha iad ag ràdh gu bheil e nas fheàrr stad aig an treas lagoon.
  "Madainn mhath," fhreagair an nighean le gàire, ged a bha an latha air a dhol thairis air a" chrios-meadhain mu thràth. - Tha, is e àite fìor mhath a th 'ann. Tha mi fhìn nam sheasamh an sin, air a" cheathramh lagan.
  Ciste àrd, aodann milis ugh-chruthach, gàire tlachdmhor. Bha mi airson eòlas fhaighinn air seo nas fheàrr. Thuirt Kovalev:
  Rachamaid còmhla, oir tha sinn air an t-slighe.
  "Faodaidh sinn a dhèanamh còmhla," dh" aontaich an nighean. - A bheil uisge òl agad?
  Cheannaich Kovalev beagan uisge mèinnearach ann an Anapa. Chaidh innse dha gun gabhadh uisge a thoirt às an fhuaran, agus cha do rinn e stoc gus an gabhadh e nas lugha a ghiùlan.
  
  
  
  - Beagan air fhàgail, - thuirt Anndra. "A-nis gheibh mi e, bheir mi dhut leth glainne de mo stash gann." Chaidh innse dhomh gu bheil uisge ann an fuaran ann an sgoltadh air cùlaibh an treas lagan. Tha mi airson a thogail an-diugh.
  - Faodaidh tu a thoirt aig an eas. Bidh e air an t-slighe.
  - An urrainn dhut uisge an eas òl? dh'fhaighnich Anndra.
  - Feumaidh an tè gu h-ìosal a bhith air a ghoil, ach faodaidh tu èirigh os cionn an eas, an sin, anns na beanntan, thig an stòr a-mach. Tha an t-uisge soilleir, tha mi airson a dhol ann, gus nach tèid mi sa bhad bhon lagoon, - thuirt an nighean le gàire milis.
  "Agus rachainn gus nach fulaing mi le pathadh," thuirt Kovalev gu deònach.
  - Uill, rachamaid, seallaidh mi dhut an tùs, fhreagair an nighean. - Dè an t-ainm a th 'ort?
  - Anndra. Dè mu do dheidhinn fhèin?
  - Is mise Nymph.
  An e Nymph a th" ann dha-rìribh? Chaidh iongnadh a dhèanamh air Kovalev.
  - Tha e an seo. An seo air a ghabhail os làimh le far-ainmean. Agus ann am beatha a dh" fhalbh, b "e Lena an t-ainm a bh" orm.
  "Canaidh iad Kal rium. Ach is fheàrr leam an t-ainm.
  Thug Anndra a-mach botal uisge, muga, dhòirt e dhan nighean e.
  Thug i dheth a baga-droma cuideachd, thilg i dheth an dreasa aice, a "fàgail dìreach na panties beaga aice, chuir i an dreasa na baga-droma agus dh" fhaighnich i:
  - A bheil thu a' smocadh?
  Chan e, cha robh Anndra a" smocadh.
  - Feumaidh sinn losgadh. Agus lorg botail airson uisge. Bu chòir inneal sgudail a bhith air beulaibh an eas. Chì sinn an sin.
  Shuidh iad beagan mhionaidean air a' chladach, agus thairg Lena snàmh anns a' mhuir. Thilg i dheth na mion-bhratagan aice agus chaidh i gu dàna a-steach don tonn a bha ri thighinn. Lean Kovalev an deise. B" e seo a" chiad uair a shnàmh e gun stocainnean snàmh, ach chòrd e ris sa bhad! Leis na faireachdainnean àbhaisteach, chaidh faireachdainn de shaorsa gun chrìoch a chuir ris, air sgàth 's gum bi nudists, gu dearbh, a" toirt dheth an cuid aodaich.
  Bha Kovalev agus an Nymph a 'snàmh fada air falbh, cha robh Anndra a-riamh air snàmh cho fada roimhe, ach an làthair neach-siubhail bòidheach cha robh e idir eagal. Cha robh e fiù 's a' smaoineachadh gum faodadh daoine a bha a 'dol seachad grèim fhaighinn air na rudan aca.
  Às deidh dhaibh beagan tiormachadh, thug na balaich am bagannan droma agus choisich iad gu slaodach chun eas. Chòrd e ri Andrei a dhol còmhla ri nighean rùisgte agus bruidhinn rithe. Bha Kovalyov a 'smaoineachadh air rudan dha fhèin fhad' sa bha e a 'dol, ag ràdh gur e neach-ealain a bh' ann, ach gu robh e ag obair airson ùine mar dhorsair ann an St. Dh'innis an nighean dha gu bheil i dèidheil air a bhith a' coiseachd agus gun do shiubhail i leth na dùthcha san dòigh seo. Dh'innis i mar a fhuair i an seo bho Altai, mar a bha i a 'feitheamh ri stoirm làidir air an rathad faisg air Voronezh. Dh'fhaighnich Kovalev an robh eagal oirre siubhal leatha fhèin, an robh an luchd-tuatha a 'cur dragh oirre.
  - Dè airson? - chuir an nighean iongnadh air. - Gheibh thu siùrsach an-còmhnaidh air an àrd-rathad.
  Ach, bha cùis aice le trucker a thòisich a 'glacadh le casan, pester, eadhon stad air a' chàr agus thòisich e air na h-uinneagan a chùirtear. Thairg Lena ceud gu leth rubles dha airson a draibheadh agus bha i airson faighinn a-mach às a" chàr. "Chan eil feum agam air airgead, tha mi ag iarraidh feise," thuirt an duine draghail. Ach chaidh Lena a lorg, thuirt i nach robh i deiseil airson gnè, leis gu robh an ùine aice. "Co-dhiù thoir seachad blowjob," dh" fhaighnich an trucker. "Ceart gu leor! Thuirt Lena. "Feumaidh mi dìreach a dhol a-mach agus pee." Dh'fhosgail an dràibhear an doras, rug an nighean air na rudan aice agus leum i a-mach às a 'chàr.
  "Mar sin chaidh an duine fhàgail gun airgead agus gun ghnè, agus chaidh mi air turas eile," thuirt Lena-Nymph gu sunndach agus thuirt i gu bheil i dha-rìribh a" creidsinn ann an ro-innse na thachair agus an t-aingeal dìon aice a shàbhaileas i ann an amannan duilich.
  Dh'fhaighnich Andrey dè cho fada 'sa bhiodh Lena a' fuireach air Utrish, fhreagair i nach robh planaichean cinnteach aice, ach nan coinnich i ri caraidean, dh'fhuirich i na b 'fhaide.
  Choimhead Kovalev air casan caol na h-ìghne, cìochan brèagha agus smaoinich e gum bu chòir dha leannan ann an St Petersburg aire a thoirt dhi fhèin. Gym, no rudeigin, airson tadhal.
  Aig an aon àm, cha do dhìochuimhnich Kovalev mun chùis. Thuirt e gu faiceallach gun cuala e gun deach stiùiriche a bha a" filmeadh pornagraf a mharbhadh air Utrish.
  Cha robh fios aig Lena mun mhurt. Chuir i seachad cha mhòr an samhradh gu lèir ann an Altai.
  Aig an eas, bha co-luchd-siubhail a 'snàmh a-rithist, an uairsin a' tiormachadh air a 'chladach, a' coimhead dhaoine a 'gabhail fras, lorg iad botail neo dhà agus dhìrich iad suas an t-slighe. Sheall Lena an t-slighe chun an stòr a bhios a" biathadh an eas. Lean Anndra an nighean gu dàna, ag èisteachd ris an sgeulachd aice mu dheidhinn mar a dhìrich e fhèin agus a charaidean air feadh Utrish an-uiridh.
  Air an t-slighe air ais, nochd Lena, a 'gabhail aithreachas nach robh i air siabann a ghabhail, gu dàna na seasamh fo cholbh eas de fhìor-uisge fionnar a' tuiteam bho chreig air an tràigh. Cha do ghabh Andrei fras. Bha meas aige air an nighinn. Chòrd e rithe barrachd is barrachd. Thug a spionnadh, cho furasta "s a bha i conaltradh, am miann bruidhinn ris air cuspair sam bith brìb do neach-obrach na comataidh sgrùdaidh. Mar sin chaidh iad don lagoon agus bhruidhinn iad mar sheann charaidean math aig a bheil cuspairean airson deasbad tlachdmhor an-còmhnaidh.
  Anns an treas lagan, lorg Andrei sa bhad raon pàircidh math air a "chladach. Bha Lena airson a dhol nas fhaide, ach mhol Kovalev gum biodh an nighean a 'stad ri thaobh airson ùine ghoirid agus ag ithe gus an do dhorchaich i. Dh'aontaich Lena sa bhad: Chuidich an gnìomhaiche an nighean le bhith a 'cur suas a teanta, agus còmhla chaidh iad a-steach don choille airson connadh.
  Anns a" choille, cha robh iad cho mòr a" cruinneachadh fiodh-brùis "s a bha iad a" coimhead air bòidhchead nàdur ionadail, na daraich mòra o chionn linntean agus eadhon barrachd chraobhan aiteann. A 'taghadh aon de na daraich as cumhachdaiche, dh' fheuch an nighean ri a leud a thomhas agus cha mhòr gu robh i a 'freagairt ann an trì girth.
  "Tha," thuirt Lena gu h-iongantach, "bha an darach seo na sheasamh an seo fada mus do rugadh sinn, air ais anns na Meadhan-aoisean, agus, is coltaiche, seasaidh e às ar dèidh, gus ar clann agus ar n-oghaichean a thoileachadh.
  Bha Anndra, air a bheò-ghlacadh leis an nighinn, cha b" urrainn dha a shealladh eireachdail a thoirt air falbh bhuaipe. Thill iad chun ionad-parcaidh, thog iad teine agus rinn iad brochan cuach. Bha Kovalev airson a lìonadh le stew, ach dhiùlt Lena a bhiadh à tiona ithe, ag ainmeachadh gur e glasraich a bh" innte. Uill, bha an dìnnear glasraich an làthair nighean bhòidheach gu math blasda.
  Thuirt Lena gu bheil lùth sònraichte de nàdar fiadhaich an seo. Mar sin, tha blas tlachdmhor aig a 'bhiadh as sìmplidh a tha air a bhruich air teine, eadhon brochan àbhaisteach gun bhainne, a' sùghadh a 'chuirp agus air a ghabhail a-steach nas fheàrr na biadhan a' bhaile.
  Dh'èist Kovalev gu furachail ri Lenochka, dhìochuimhnich e gu tur mun obair aige.
  Às deidh dha a bhith a 'coimhead air dol fodha na grèine, ghuidh Lena sgìth agus chaidh e dhan leabaidh, fhad' sa bha Andrei na shuidhe ri taobh na mara airson ùine mhòr, a 'smaoineachadh air an nighean, a' smaoineachadh mu bheatha.
  An seo bha e a 'faireachdainn math agus socair. A dh'aindeoin sin, tha an t-àite seo torrach - tèarmann Utrishsky. Pìos de idyll Caucasian. Às aonais càraichean is sìobhaltachd gu tur, èadhar glan, muir socair. Suidh, bastard bho thlachd, inhale èadhar na mara le làn bhroilleach, coimhead air a" bhòidhchead mun cuairt. Tha gràs sonraichte nan àitean sin a' toirt sith agus sith, a' suathadh ri cuid de dheagh teudan anns an anam, a tha tòiseachadh a' seinn, agus an sin a' tàladh an so a rìs. Bidh faireachdainnean de shocair agus de shàmhchair, tèarainteachd, slaodachd agus caoimhneas ag adhbhrachadh àrdachadh de fhaireachdainnean adhartach, faireachdainn de thoileachas, co-sheirm leis an t-saoghal a-muigh, miann airson math a dhèanamh, gus beatha a dhèanamh nas fheàrr agus nas toilichte.
  Cha robh fios aig Andrei roimhe seo dè cho tlachdmhor sa tha e a bhith a" coimhead air slighe na gealaich agus spionnadh soilleir nan reultan, a bhith a" coimhead saidealan a" gluasad thairis air na speuran, gu maiseach a" treabhadh nan raointean gun chrìoch, no a" seilg reultan is meteorites a" reubadh gu sgiobalta a-steach don àibheis.
  Aig amannan mar sin chan eil ùine ann airson obair, tha mi airson smaoineachadh a-mhàin air an t-sìorraidheachd. 'S truagh gun deach Lenochka dhan teanta aice. Bhiodh e math suidhe còmhla rithe fo na speuran rionnagach, bruidhinn mu bheatha agus gaol, snàmh air an t-slighe gealach gun aodach. O uill, tha ùine ann fhathast.
  
  
  Caibideil 25
  An ath mhadainn dhùisg Andrei leis an rùn làidir rudeigin snog a dhèanamh dha Lenochka. Bha e air a tharraing chun na h-ìghne seo, bha cridhe cruaidh an opera air a lìonadh le gàirdeachas milis le dùil ri conaltradh le fear beag gràdhach.
  Bha a" ghrian dìreach air èirigh, bha Utrish fhathast na chadal. Air a 'chladach, aig fìor oir an uisge, bha òganach tana, dubhach, àrd, beagan lùbte a' coiseachd leis fhèin ann an seacaid foghair salach agus jeans, rud a bha neo-àbhaisteach dha Utrish.
  "Dè an duine òg neònach," smaoinich Kovalev. "Tha e blàth, agus tha e air aodach mar sin."
  Choinnich an sùilean. reòdh Anndra. Bha e coltach gun robh e balbh: bha fuachd a" dol mar gheugan air feadh bodhaig na h-opera. Bha rudeigin beathach, uamhasach anns an òganach seo. Tha Kovalev air mòran eucoirich fhaicinn, ach, is dòcha, chan eil e fhathast air coinneachadh ri leithid de shealladh.
  Bha fios aige mu thràth dè an seòrsa doineann a tha am falach, uaireannan, ann an sùilean eucorach. Thachair a bhith faicinn mar a bha iad a" deàrrsadh le sàil mheatailt. Tha coltas neach sìmplidh, gun a bhith fo ùmhlachd fulangas, gu tur eadar-dhealaichte, socair, càirdeil.
  Shuidh Oper airson greis mar gum biodh ann an deann. Agus bha e coltach gu robh eagal air a" choigreach ro rudeigin. Air an t-slighe as fhaisge, thionndaidh e a-steach don choille agus thòisich e a 'gluasad air falbh gu luath. Thàinig Kovalev gu mothachadh, chuimhnich e carson a bha e an seo, agus rinn e cabhag às deidh a "ghille. Ach tha an t-slighe aige air a dhol à bith.
  Thill Anndra agus shuidh e sìos anns a 'phàirce. Ann an smaoineachadh, cha do mhothaich e fiù 's mar a fhuair Lena a-mach às a' bhùth.
  - Madainn mhath! - le gàire sona, arsa nighean.
  "Madainn mhath," chuir Kovalev a-mach gàire le duilgheadas.
  - Am bheil thu dol a shnàmh ? dh'fhaighnich Lena.
  O chionn beagan mhionaidean bhiodh Anndra air a bhith toilichte. Ach a-nis bha e troimh-chèile gun robh e air ionndrainn a dhèanamh air coigreach.
  "Bidh mi nas fhaide air adhart," thuirt Kovalev. - Rud nach eil mi ag iarraidh fhathast.
  "Ceart gu leòr, ge bith dè a tha thu ag iarraidh," fhreagair Lena, chaidh i sìos chun na mara, thug i dheth a h-aodach agus shnàmh i ri taobh na mara, a" putadh gu socair nan tonn agus an t-sleaghan tearc a thàinig tarsainn a slighe.
  Cha do dh'fhàg gàire toilichte aodann na h-ìghne. Bha meas aig Andrei oirre a-rithist, thòisich a smuaintean a 'tighinn gu òrdugh.
  Cho-dhùin Anndra searbhadair a thoirt dha Lenochka cho luath sa thig an nighean a-mach às an uisge. Ach, nochd fear àrd, faisg air dà mheatair le feusag, mu thrithead bliadhna a dh'aois, ann an lèine-T tollach air an tràigh. An àite pants, bha e ceangailte le searbhadair. Dh'aithnich an duine Lena sa bhad.
  - O, tha an Nymph air nochdadh! ars esan gu h-ard. - Dè na daoine agus gun dìon!
  - Dobrynya, an e sin thu? - bha an nighean air leth toilichte, leum i a-mach às an uisge agus ruith i chun tuathanach le gluasad aotrom.
  Sgaoil Dobrynya a ghàirdeanan farsaing. Bha Lena lomnochd a 'crochadh timcheall a h-amhaich, a' togail a casan os cionn na talmhainn. Phòg Dobrynya i, chùm i na gàirdeanan airson beagan dhiog, agus chuir i gu socair air an talamh i.
  Dè tha anmoch am-bliadhna? Dh'fhaighnich Dobrynya le guth àrd: tha e coltach gu robh e na chleachdadh aige a bhith a 'bruidhinn mar sin.
  - Bha mi ann an Altai.
  - Uill, chaidh do ghiùlan air falbh. Tha rudeigin nas fheàrr againn. Tha e blàth, tha a 'mhuir faisg air làimh, tha am pàrtaidh fionnar.
  - Tha balaich inntinneach ann cuideachd. A bheil cuimhne agad air Yurka Shaggy? Sheas mi còmhla ris. Ach an seo, tha thu ceart, tha e nas fheàrr. Mar sin, tha e a 'tarraing an seo ...
  - An d' fhuair thu ann le cas? Dh'fhaighnich Dobrynya. - Airson ùine mhòr?
  - Ceithir làithean. Às deidh Novosibirsk gu math soirbheachail. A Moscow le aon atharrachadh. An sin ghlac mi càr luchd-siubhail gu Voronezh. Ann an Voronezh, fhuair mi a-steach gu dòrtadh sìos, ach ràinig mi Anapa gun ghluasad. Agus an toiseach, smaoinich, cha mhòr nach do dh'èignich aon ghobhar mi. Uamhasach, sean, uile ann an tatùthan eucorach. Ann an Irkutsk, chuir i stad air. "Gu Moscow," tha e ag ràdh, "tha mi a" dol." Bha mi air mo dhòigh, dhràibh mi beagan, bhruidhinn mi mu dheidhinn seo agus sin. Gu h-obann thionndaidh e far a" phrìomh rathad agus stad e. Tharraing e na cùirtearan air an làraidh, "Tha mi ag iarraidh feise," tha e ag ràdh. Chuir Eli air ais. Gobhar! Dh'fheuch mi cuideachd às aonais condom ...
  Cò ris a dh'èirich thu? Dh'fhaighnich Dobrynya agus choimhead e a dh'ionnsaigh Andrey.
  - Aon. An sin, chi thu, mo bhùth bhuidhe, - fhreagair Lena agus thuirt i, ag ìsleachadh a guth:
  - Choinnich mi am fear seo an-dè. Tha Andrey na neach-ealain, is e seo a" chiad uair aige an seo.
  Bha cluais sàr-mhath aig Kovalev. Lean e an còmhradh gu dlùth.
  - Agus ciod a stad thu aig an trannsa ? Dh'fhaighnich Dobrynya a-rithist. - Rachamaid chun an heileacoptair.
  A bheil àite math airson pàirceadh ann?
  - Uill, tha, an-dè ghluais na balaich à Krasnodar a-mach. Tha an t-àite air a bhith falamh. Cha do dh'fhuirich Rostov ach, còignear, agus Rada le leannan.
  "Tha cuimhne agam air Rada bhon uiridh," thuirt Lena. - Tha i èibhinn. Dh'ionnsaich i dhuinn mar a nì sinn conjuring.
  - Tha! 'S e fìor bhana-bhuidseach a th' innte! Fhad "s a tha e a" smocadh luibhean, bidh e a "conaltradh ris na deamhan, - rinn Dobrynya magadh.
  "Agus le ainglean cuideachd," rinn Lena gàire. - Chan fhacas tu an-dè.
  - Agus fad an fheasgair bha sinn a 'coimhead airson Danka, mac Anka, anns a' choille. Smaoinich, san Ògmhios chaidh an nighean à sealladh, agus an-dè chaidh Danka à sealladh. Sa mhadainn, ghluais muinntir Krasnodar a-mach, chaidh dèiligeadh ri Anka. Thuit i na cadal leis an mhisg, agus nuair a dhùisg i cha robh a mac ri lorg. Chunnaic cuideigin e a" dol dhan choille. Choimhead sinn thall an sin agus cha b" urrainn dhuinn a lorg. Rachamaid a-rithist an-diugh.
  "Tha cuimhne agam air Danka," thuirt Lena. - Ceannairc nàdurrach!
  - An seo, an seo, am-bliadhna cha mhòr nach do bhàsaich Mamai bhon t-saoghal! Rinn Dobrynya gàire. - An toiseach bha sabaid agam ris, dh'fheuch mi ri sgian a chuir ann an asal an duine. Chaidh mama thuige. Mar sin bhris Anka an teapot air ceann an amadain. Bha an aon choire math anns a" phàirce. Smaoinich, le coire de dh" uisge goileach, tha Mamai air a" cheann!
  "Tha e spòrsail an seo leat," thuirt Lena le gàire.
  - Uill, tha! Agus an uairsin bha e eadhon nas spòrsail. Chaidh Anka agus a mac a-mach à raon-pàircidh Mamaia agus stad iad faisg oirnn. Agus tha eagal air Mamai air cait le dìoghras ...
  - Eagal? Cait?" dh"fhaighnich an nighean. - Carson a thachair e?
  - Uill, bha crotal air bho chionn bliadhna no dhà. Tha e ag ràdh gun do thog e an seo e, gun do làimhsich e e le duilgheadas mòr. A 'bagairt tòrr airgid. A nis, co luath 's a chi e cat, sa bhad ruithidh e air, agus tilgidh e clachan air. Agus tha e dèidheil air boireannaich. Choinnich mi an seo air tràigh Mamai le boireannach à Anapa. Brat-ùrlair, uile air an sgeadachadh, air am peantadh. Blonde le braids Afraganach chun mheadhan. Chaidh e na theine, agus tha sin a 'ciallachadh gu bheil Mamai an urra ris a' bhoireannach seo. Dh'òl iad agus bhruidhinn iad. Ann an ùine ghoirid, tharraing e a-steach don teanta i. Agus chunnaic Danka, rug e air cat air an tràigh, chaidh e suas gu teanta Mamai, gu h-obann dh'fhosgail e an zipper air an teanta, thilg e an cat an sin agus sa bhad chuir e suas an teanta.
  Rinn Dobrynya gàire le gàire mì-thlachdmhor, garbh. Rinn Eilidh gàire còmhla ris.
  - Smaoinich, anns an teanta tha am pròiseas làn ghluasad, agus an uairsin bidh cat eagallach ag itealaich dìreach aig Naked Mamai. 'ga chlaoidh leis an eagal. An uairsin chuir e dubhan mucan Afraganach, thug e far piuthar a mhàthar iad. Ro shùilean Mamai, thionndaidh i bho fhalt fada gu brunette le falt goirid.
  Rinn Dobrynya gàire a-rithist. A" gàireachdainn beagan, lean e air:
  - Tha a 'bhean ann an clisgeadh, tha Mamai mar an ceudna. Is e an trom-laighe gu lèir nach urrainn dha Mamai a bheairteas a tharraing a-mach ann an dòigh sam bith: tha a" bhoireannach an sàs le eagal, chan urrainn dhaibh a dhol a-mach, chan urrainn dhaibh tionndadh mun cuairt, chan urrainn dhaibh an cat a ghlacadh, chan urrainn dhaibh. fosgail an teanta. Ha ha ha!!!
  Rinn Lena gàire àrd.
  "Ann an ùine ghoirid, rinn an cat beagan gnìomhachais an sin," lean Dobrynya le gàire. "Reub mi cùl Mama gu lèir, sgrìob mi aodann na boireannaich. Ach is e an rud èibhinn gun do leig Mamai gasaichean a-mach à cuideam, agus còmhla riutha leum iongnadh. A leithid de choigreach math! Dh" fhàs e fhèin salach gus am faigheadh iad a-mach, fhuair e a" bhean-uasal salach, an teanta. Ha ha ha!!! Agus dh'fhàs an cat bhon iongnadh eadhon nas brùideil. Ha ha ha!!!
  "An seo feumaidh tu caoineadh, gun a bhith gàire," smaoinich Kovalev, a "coimhead air a" chàraid gàire.
  - O, tinneas! Rinn Alena gàire. "Tha an-còmhnaidh rudeigin a" dol le Mamai...
  "Chan e sin uile," lean Dobrynya air an sgeulachd aige. - Ann an dòigh air choreigin fhuair iad saor, chaidh an cat a leigeil ma sgaoil. Chaidh a" bhean bhochd ga nighe fhèin. Agus ruith Mamai dhan taigh beag - bha e gu math mì-fhoighidneach. A dh" aithghearr cluinnidh sinn glaodh ris a" choille gu lèir: "Leig às mo pheanas, galar!". Ha ha ha! Smaoinich, Mamai, mar a bha e ann an condom, ruith e còmhla ris chun an t-sloc. Shuidh e sìos gus dèiligeadh ri feum mòr, tha e a" faireachdainn: rug cuideigin air a pheann agus ga tharraing a-steach don t-sloc ri taobh a" pheanais. Haha! Damn e, no rudeigin, bruadar e anns an t-sloc, a tha a 'tarraing. Smaoinich mar a tha e airson sgrìobhadh le condom air a dheagh shìneadh.
  "O, tha mi duilich airson Mamai bhochd," rinn Lena gàire.
  - Dhump e dhachaigh ann an St. Petersburg latha no dhà an dèidh an teapot. Dìreach latha a" mhurt. Smaoinich, tha fear againn air a mharbhadh an seo. Dealbhadair à Sochi.
  - Wow! Thilg Lena suas a làmhan.
  A 'cluinntinn gun robh iad a' bruidhinn mun mhurt, chaidh Kovalev gu Dobrynya còmhla ri Lena agus thug e a-steach e fhèin:
  'S e Andriukha an t-ainm a th' orm. Far-ainm - Kal.
  "Agus is mise Dobrynya," chùm an duine a-mach a làmh.
  "Chuala mi do sgeulachd," thuirt Kovalev. "Dh" innis iad dhomh cuideachd gu robh an duine a chaidh a mharbhadh an seo a "filmeadh porn. Airson seo chaidh a bhualadh.
  - Co dh'innis sin duit ? Dh'fhaighnich Dobrynya.
  "Neach-eòlais a bha an seo air latha a" mhuirt.
  - Bha, bha shmon an uair sin fallain. Thàinig na copaichean, chaidh an nighean a thoirt air falbh.
  "An do mharbh i e?" Dh'fhaighnich Kovalev. Is dòcha gu robh neach-cuideachaidh aice?
  "Seadh," chuir Dobrynya dheth e. "Tha a h-eachdraidh fhèin aige, ach chan e gnothach sam bith a th" againn. Chan eil mi airson faighinn a-mach mu dheidhinn. Leig leis na cops obrachadh a-mach dhaibh fhèin.
  An cuidich thu mi gus mo bhùth a ghluasad? Dh'fhaighnich Lena do Dobrynya.
  "Cuidichidh mi, gu dearbh," gheall Dobrynya agus dh" fhaighnich i do Kovalev:
  - Cò às a tha thu?
  "Tha mi à St. Petersburg," fhreagair Kovalev.
  - Mar sin b 'e Mamai a dh' innis dhut mun mhuirt? Dh'fhaighnich Dobrynya.
  "Chan eil, chan eil mi eòlach air," fhreagair Kovalev. - Càite a bheil e a 'fuireach ann an St Petersburg?
  - Ciamar a tha fios agam! Thuirt Dobrynya gu mì-thoilichte. - Cha robh e a-riamh.
  "Tha tòrr dhaoine à St. Petersburg an seo," thuirt Lena.
  "Tha, is fhiach rudeigin a bhith aig Katya Ogonyok," fhreagair Dobrynya.
  - A bheil Katya an seo a-nis? dh'fhaighnich Lena.
  - Tha! Chan eil e fada bhuainn.
  "Agus tha sinn a" gluasad gu àite eile, "thuirt Lena ri Anndra. - Tha raon-parcaidh math sa choille, faisg air an Lotus. Canar an heileacoptair. An tig thu còmhla rinn?
  Am faigh mi fàilte an sin? Dh'fhaighnich Kovalev.
  Choimhead Dobrynya le meas air Andrei agus thuirt i:
  - Ma tha thu gad ghiùlan fhèin gu math. Àite gu leòr airson a h-uile duine. Mura h-eil e a" còrdadh riut, faodaidh tu falbh aig àm sam bith. Tha na daoine a" falbh, tha raointean-parcaidh an-asgaidh ann. Am bi thu a' smocadh?
  "Chan eil, chan eil mi a" smocadh, " ghabh Kovalev a leisgeul.
  "Tha e ceart gu leòr, seasaidh tu còmhla rinn, ionnsaichidh tu," thuirt Dobrynya. "Ceart gu leòr, dèan deiseil ma thig thu còmhla rinn.
  
  
  Caibideil 26
  Dh" fhalbh Kovalyov, chaidh na h-uairean dòrainneach feitheimh a tharraing air adhart, air an soilleireachadh airson Vasily Krasin le cuairt Didòmhnaich le Inna air feadh Anapa.
  Bha ùine chruaidh aig Krasin a bhith a 'faighinn còmhla ris na caileagan, bha e eagallach ann an conaltradh. Bha nàire air a bhith eòlach air agus bha e a" faireachdainn neònach a" chiad uair às deidh na coinneimh. Ann an iomadh dòigh, mar sin, cha do dh'fhàs e leis a 'ghnè eile. Bha e daonnan air a shàrachadh le iom-fhillteachd, cha tug na caileagan aire dha. Ach ann an dòigh air choreigin chuir Inna gaol air Vasily rithe, bha e comhfhurtail leatha. Mean air mhean las sradag de cho-fhaireachdainn a dhùisg airson boireannach brèagha teine gaoil ann an cridhe cruaidh Krasin.
  Chòrd a h-uile dad mu a cho-obraiche ris. Agus coltas, agus sùilean brìoghmhor, agus figear. Agus bha fios aice cuideachd mar a bhruidhinn i gu h-inntinneach mun obair aice, mu deidhinn fhèin. Agus Krasin, eagallach le boireannaich, an turas seo deònach conaltradh le Inna.
  Cha b'urrainn iad gu leòir a labhairt air an fheasgar ghràdhach, bhlàth, shàmhach sin. Air an tràigh, bhruidhinn Inna, maighstir spòrs snàmh, mu a coinneamh le treud leumadairean anns a 'mhuir fhosgailte:
  - Bha mi dòigh air choireigin a" snàmh gu sònraichte fada dhan mhuir. Tha mi a" coimhead, nochd treud leumadairean eadar mi agus an cladach. Bidh iad uaireannan a" tighinn gu math faisg air a" chladach. Is dòcha gu bheil e inntinneach dhaibh coimhead air na creutairean dìomhair bipedal, agus tha uimhir dhiubh sin anns na sgìrean cladaich. Tha seann cheangal dìomhair eadar daoine agus na beathaichean mara sin.
  Bha na leumadairean a" snàmh gu slaodach, a" bruidhinn gu leisg leis an squeak àbhaisteach aca, a bha gu soilleir ri chluinntinn san uisge.
  Stad mi, cha mhòr nach do chuir mi stad air a h-uile gluasad, cha do ghluais mi ach beagan air na tuinn agus choimhead mi an treud gluasadach. Dh'èist mi ris a 'chòmhradh aca, a dh'fhàs barrachd is barrachd gnìomhach airson adhbhar air choireigin. Bha leumadairean a" bruidhinn air rudeigin aca fhèin. Saoil dè!
  Agus gu h-obann thionndaidh an treud thugam. Roinn iad ann an dà bhuidheann. Thòisich còignear air cuairteachadh timcheall orm. Ach chaidh trì dìreach dhòmhsa! Reòthadh mi fhad 's a bha mi a' coimhead orra a' tighinn dlùth ann an iomaguin. ...
  - O, cia mheud duine a bhiodh airson coinneachadh ri leumadairean sa mhuir! - Chuir Vasily an abairt aige a-steach don chòmhradh.
  - Ach thig a h-uile oidhirp aig luchd-saor-làithean air snàmh suas riutha gu neo-shoirbheachail. Agus shnàmh na leumadairean sin dhomh fhèin! Chunnaic mi mar a tha iad ag anail, a 'leigeil a-mach èadhar le fuaim, chunnaic mi an sùilean beaga, an sgiathan a' tighinn faisg. Chuimhnich mi sgeulachdan mu chàirdeas eadar leumadairean agus daoine. Agus bha mi airson caraidean a dhèanamh leis na bòidhchead sin, a 'bualadh air an fheadhainn as fhaisge dhiubh. A bharrachd air an sin, bha iomall nan trì leumadairean as àirde gu math faisg, gu litearra trì meatairean air falbh bhuam!
  "Is e nighean gaisgeil a th" annad," thuirt Vasily.
  Rinn mi gluasad socair a dh" ionnsaigh iad. Ach sa bhad chaidh an treud fon uisge ...
  - Eagal? Dh'fhaighnich Krasin.
  "Tha e coltach ris," fhreagair Inna agus lean i leis an sgeulachd aice:
  "Shnàmh mi air ais gu cladach an dòchas faicinn cò às a thigeadh na leumadairean. Chan fhacas iad airson ùine mhòr. An uairsin is gann gun do nochd iad fad às agus a-rithist chaidh iad fon uisge. Agus fhuair mi thairis le buaireadh, measgaichte le feòrachas. Dè bh' ann? Carson a shnàmh na leumadairean suas thugam?
  "Tha iad ag ràdh gu bheil leumadairean a" cuideachadh dhaoine a tha gan lorg fhèin sa mhuir fada bhon oirthir, "mhol Vasily.
  Seadh, tha mi air sgeulachdan a chluinntinn mu leumadairean a" sàbhaladh dhaoine bàthaidh.
  "Agus uaireannan airson adhbhar air choireigin thèid an tilgeil air tìr," thuirt Vasily.
  - Tha iad ag ràdh gu'n caill iad an giùlan, ach tha e coltach rium gu bheil iad a' seòladh gu bàs.
  A bheil iad fèin-mharbhadh? Dh'fhaighnich Vasily.
  - Tha e coltach. Is dòcha gu bheil na càirdean air an èigneachadh gus seo a dhèanamh. Tha thu a" faicinn, leumadairean, mar dhaoine, a" toirt anail air èadhar agus tha iad buailteach do ghalaran bhìorasach. Tha seo a" ciallachadh gum faod iad gabhaltachd a thoirt dha chèile. Nuair a dh"fhàsas aon neach tinn, gus nach galar e an treud gu lèir, agus nach truailleadh e a" mhuir le a chorp, tha e air a cho-èigneachadh ri e fhèin a thilgeil air tìr.
  "An dreach loidsigeach," dh" aontaich Krasin.
  - Aon uair 's gu 'm faca mi leumadair a' tighinn gu bàs. B 'e foghar domhainn a bh' ann. Chan eil duine air an tràigh, tha na saor-làithean uile air falbh, agus chuir mi romham a dhol gu na creagan. Is toil leam a bhith a" coiseachd ann.
  Chì mi leumadair na laighe air a" chladach. Beò! Leig na sgamhanan aige èadhar a-mach gu fuaimneach. Tha an leumadair ag anail gu mòr, tha a shùilean dùinte. Tha an t-earball agus am pàirt ìseal den bhroinn anns an uisge, ach tha a 'mhòr-chuid den chorp air a' chladach. Tha leumadair mòr. Thàinig mi thuige agus rinn mi sgrùdadh faiceallach air. Cha deach fuil no leòn sam bith a lorg. Bidh mi gu faiceallach a" slaodadh neach-còmhnaidh na mara domhainn le mo phailme air a dhruim. Mar fhreagairt bidh an leumadair a 'gluasad a sgiathan gu lag. Tha e a" faireachdainn mo suathadh! Ach chan urrainn dha no chan eil e airson gluasad.
  Tha mi a" feuchainn ri faighinn a-steach don uisge. Ach tha an leumadair trom. Chan urrainn dhomh a ghluasad. Ach chan eil e fhèin ag iarraidh a dhol gu muir. Chithear seo bho na sgiathan a tha gann a" gluasad. Dolphin gan iomair gu tìr! Chan eil fios agam dè a nì mi, chan urrainn dhomh a chuideachadh. Tha mi dìreach a 'bualadh ceann an duine bhochd.
  Agus an uairsin bidh an leumadair a 'fosgladh a sùilean, a' coimhead orm le sealladh brònach. Seallaidh mi lem làimh: snàmh, tha iad ag ràdh, dhan mhuir. Mar fhreagairt, chan eil an leumadair ach a 'gluasad a sgiathan gu lag. Tha mi a" feuchainn ri a phutadh dhan uisge. Gun fheum! Gu h-obann chì mi deòir mhòr a" tighinn a-mach à sùil na leumadair. Chan eil e cho follaiseach ri dath neach, caran sgòthach, air bainne làn-thiugh. Bidh a 'chiad deòir a' dol sìos gu slaodach air an dàrna fear, an uairsin an treas ... Bidh leumadair a 'caoineadh. Tha bròn-chluich aige.
  Tha boireannach a" tighinn thugainn. Còmhla tha sinn a-rithist a 'sgrùdadh an leumadair. Chan e, chan eil e air a ghoirteachadh.
  Tha am boireannach ag ràdh: "Thèid mi dhan ionad chur-seachadan, innis an leumadair," agus falbhaidh i.
  Agus fuirichidh mi. Shuidh mi ri taobh closach a tha a" bàsachadh. Tha mi a' caoineadh còmhla ris...
  Agus an uairsin thàinig luchd-teasairginn agus shlaod iad am beathach bochd dhan mhuir. Dh'fheuch mi ri mìneachadh gu robh an leumadair tinn agus gu robh feum aice air cuideachadh meidigeach, ach cha do dh'èist iad rium. Bha mi san àrd-sgoil an uair sin, bha mi nam dheugaire...
  
  
  Caibideil 27
  Bha sgeulachd Inna a 'toirt buaidh air Krasin, agus thug feasgar tlachdmhor a chuir seachad còmhla ris an nighinn Vasily làn thoileachas. An ath latha, smaoinich e barrachd air Inna na air obair. Ach, dh'fheuch e a-rithist ris an neach a bha fo chasaid a cheasnachadh. Ach gun fheum.
  Bu chòir Nadezhda a bhith air a leigeil air falbh agus a chuir air dòigh a-muigh air a cùlaibh. Bha còir aice leantainn gu maniac. Sin dìreach mar a leanas tu an nighean anns a 'choille? Bha e fhathast ri feitheamh airson fiosrachadh bho Kovalev.
  Sheall e suas oidhche Mhàirt air bhioran.
  "Èist, Vasek, tha mi air fulang cho mòr! Cha mhòr nach do dh'èignich aon isean uabhasach mi an sin.
  "Bu chòir dhut a bhith air do shocair agus a bhith toilichte leat fhèin," rinn Krasin magadh.
  "Tha mi ag ràdh riut, chan fhaigh thu toileachas às an seo." Mura h-eil ach galairean venereal ...
  "Faigh dìreach chun a" phuing, "dh" fhaighnich Krasin.
  - Fuirich, na dèan cabhag. Feumaidh sinn a h-uile dad innse dhut ann an òrdugh, - bha Kovalev gu mòr airson na beachdan aige a cho-roinn. - Ràinig mi, ma ta, Utrish. Tha e fhathast ceithir cilemeatair ri stompadh dhan lagan, far an deach an stiùiriche a mharbhadh. Choimhead mi mun cuairt, tha mi a 'faicinn: tha an nighean a' coiseachd leatha fhèin, a 'slaodadh rudan. Wow cho grinn, ged le dreadlocks agus tatù air a cas, ach tarraingeach. Cho-dhùin mi eòlas fhaighinn oirre, thuirt mi airson a 'chiad uair ann an Utrish gu bheil mi airson a dhol dhan treas lagoon, oir tha fios agam mu dheidhinn bho charaidean. Thug an nighean ainm air Nymph, ach gu dearbh is e Lena an t-ainm a th" oirre. Thuirt i gun robh i a' tighinn an seo airson a' chòigeamh uair, gun innseadh i dhomh dè bha. Chaidh sinn còmhla...
  "Thuirt mi gu bheil an agh uamhasach," bhris Krasin a-steach don sgeulachd.
  - Mar sin chan eil mi a 'bruidhinn mu dheidhinn! Bidh thu ag èisteachd, na cuir stad air.
  "Chan eil na tachartasan feise agad a" cur cus dragh orm," thuirt Krasin. - Barrachd chun na h-ìre.
  "An seo tha mi a" bruidhinn mun chùis. San fharsaingeachd, thug an Nymph mi thuice. Chaidh mi còmhla riutha anns a 'phàirce. Cheangail an neach-lagha sa bhad e fhèin ris an Nymph, air an robh i eòlach bho bhliadhnaichean roimhe. B 'e Dobrynya a bh' air, bha e a 'coimhead mu chòig bliadhna fichead a dh'aois. Fear le beagan inntinn. Anns a' champa hippie, b' esan am prìomh ùghdarras. Dhomh fhìn, thug mi scumbag air. Tha grunn chorragan aige a dhìth air a làmhan agus an aon rud air a chasan. Thuirt e ris a h-uile duine gun robh e a' sabaid ann an Chechnya. Agus na làmhan, a rèir coltais, spreadh grenade na làmhan. Dèan tuairmse, chan eil aon scar air a" bhodhaig, chan eil ach na corragan a dhìth. Bha e riatanach grenade a chumail le làmhan agus casan lom aig an aon àm , fhad "s a bha clogaid agus armachd bodhaig cumhachdach orra gus am milleadh sin fhaighinn. Ach chreid a chompanaich e. Às an seo bha e riatanach am fiosrachadh a lorg. Bidh mi a 'faighneachd dha mu luchd-sectarians, agus tha e ag innse dhomh mar a dh'ionnsaich e snàmh ann an sgoil-àraich. Ràinig iad còmhla ri am màthair ann an Sochi, thug a mhàthair e gu neach-teagaisg snàmh. Thug iad dha agus clann eile bobhstairean adhair agus dh'innis iad dhaibh mar a ghluaiseas iad an gàirdeanan airson snàmh. Uill, shnàmh e. Na h-uimhir gus nach do chuir iad stad air ach deich cilemeatair bhon Tuirc ...
  "Carson a tha thu ag innse dhomh a h-uile càil a tha sin mu dheidhinn?" Dh'fhaighnich Krasin.
  - Mar so bha fios aige air gach ni a bha tachairt air na lagain. Bha agam ri conaltradh ris, Agus an uairsin cha mhòr nach deach sinn a-steach do shabaid ...
  Chualas ceuman anns an talla. Ruith Kovalev chun an dorais agus dh" fhosgail e sgàineadh.
  - Agus an seo thàinig Innochka! Bha Anndra air a dhòigh. - Thig thugainn!
  - Hi! chuir Inna fàilte air. - Fiosrachadh inntinneach sam bith?
  - Tha mi dìreach ag innse do Vasily na tha mi air a bhith troimhe. Agus a h-uile airson an adhbhar. Mar sin, dh" innis an scumbag sin dhomh gu bheil ar maniac a-nis air Utrish. Tha lair aige an àiteigin anns na beanntan. Càite dìreach, chan eil fios aig duine. Ach uaireannan thèid e sìos chun na mara.
  Tha fios agad, tha e coltach gum faca mi am maniac seo air a" chiad mhadainn agam air an lagan. Choisich e ri taobh a' chladaich, agus thionndaidh e a-steach don choille. Ruith mi às a dhèidh, ach bha e coltach gu robh e air falmhachadh. Tha uimhir de shlighean coille ann.
  Nas fhaide air adhart dh" fhaighnich mi dha mo luchd-eòlais ùr mun fhear seo. Tha e neònach: cha do rinn e conaltradh ri duine sam bith ach a leannan. Dhaingnich na balaich gur e esan a bha na charaidean ri Nadezhda, agus a-nis, tha e coltach, tha e a" feitheamh rithe. Tha hippies den bheachd gun do mharbh e an stiùiriche, agus ghabh a leannan an coire.
  "Tha sinn a" smaoineachadh sin cuideachd, "thuirt Vasily. - Saoil dè a bhios am maniac ag ithe? A bheil e a 'goid,' s dòcha, biadh bho ionadan parcaidh fhad 'sa tha luchd-saora a' cadal?
  Cha chuala mi càil mu dheidhinn goid bìdh. Is dòcha gu bheil stuthan aige, is dòcha gu lorg e rudeigin sa choille.
  "Dìreach mar a bha mi a" smaoineachadh: tha am maniac a "feitheamh ri a leannan," thuirt Krasin. - An do lorg thu dad mun chleasaiche porn againn?
  - Thàinig i gu Utrish còmhla ri a leannan. Air latha a 'mhurt, còmhla ris, Mamai agus Gorynych àraidh, chaidh iad gu St Petersburg ann an càr Mamai.
  - An robh an t-eagal ort? Ach dè? dh'fhaighnich Inna.
  - Bha Mamai a" dol a dh" falbh an latha sin co-dhiù. Cha do dh'obraich e a-mach dha am-bliadhna. B 'e a' bhana-chleasaiche agus an duine a nàbaidhean anns a 'phàirce. Agus an uairsin tha am murt ann. Thairg Mamai a dhol còmhla ris. Chruinnich iad gu sgiobalta agus mus tàinig na poileis chaidh iad sìos tron Utrish Beag. Aig Mamai's, bha an càr air a phàirceadh an sin ann am baile-mòr teanta fo stiùir luchd-eòlais.
  - Dè an seòrsa nighean? Dh'fhaighnich Krasin.
  - A bheil a 'bhana-chleasaiche againn marbh? - thuirt Kovalev. "Agus tha i neònach, chan eil i càirdeil. An sin, dh'fheuch Dobrynya ri a leagail. Dh'innis mi dha Vasya mu dheidhinn mu thràth. Mar sin thuirt i gu modhail: "Duilich, chan eil mi saor. Cha leig an duine agam leam conaltradh le fir eile gun fhios dha." Tha e coltach gun do ràinig iad Utrish às na Stàitean. Ach bha iad a" bruidhinn Ruisis gu fileanta. An dà chuid.
  Dè an t-ainm a th" air bràmair a" bhana-chleasaiche? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Fhreagair mi Sasha. Cha b" urrainn dad tuilleadh fhaighinn a-mach mu dheidhinn.
  - Carson a thàinig iad thugainn ann an Anapa? dh'fhaighnich Inna.
  - Tha iad ag ràdh gu bheil neach-eòlais no neach-dàimh aig Sasha ann an ceannas na sect. Agus bha cruinneachadh aig na buidheannaich air Utrish.
  - Bidh feum air barrachd ionnsachadh mu Mamai agus Gorynych gu mionaideach, - thuirt Krasin. "An fhìor ainmean, seòlaidhean...
  Dh'fhaighnich mi dha na caraidean aca. Cha b' urrainn dad concrait a ràdh.
  "Feumaidh sinn sgrùdadh a dhèanamh a-rithist air an liosta de luchd-còmhnaidh air an doras aghaidh far an deach a" bhana-chleasaiche a mharbhadh. Dè ma thig rudeigin suas, - thuirt Krasin Kovalev.
  - Ciamar a tha thu a 'moladh a dhèanamh le Nadezhda? dh'fhaighnich Inna.
  "Feumaidh sinn a leigeil às," fhreagair Krasin. - Agus cuir a-steach sealladh math a-muigh dhi, bu chòir don nighean leantainn chun maniac.
  "Bidh e duilich a leantainn sa choille," thuirt Inna. - Cha bhith e comasach dhut na slighean gu lèir a dhùnadh.
  Cuidichidh Andryukha. Tha e cha mhòr aig an taigh air an lagoon, - thuirt Krasin.
  A bheil thu gam chuir gu bhith air mo reubadh às a chèile le hippies a-rithist? Dh'fhaighnich Kovalev. "Cha mhòr gum b" urrainn dhomh faighinn air falbh bhuapa. Aig an toiseach, Katya Ogonyok molested, thug i orm a 'coiseachd rùisgte, agus an uair sin rug i mi leis a' phussy. Tha mi ag ràdh: "Chan eil mi deiseil airson gnè agus chan eil condom agam." "Chan eil dad," fhreagair e, "tha baga plastaig agam, faodaidh tu a chleachdadh an àite condom." isean uabhasach, fàileadh - uamhas. Le duilgheadas mòr fhuair e dheth. Tha i fhèin à St Petersburg. Dh"innis i dhomh mu a luchd-dùthcha, Mamai agus Gorynych. Bha Mamai a" coimhead airson co-luchd-siubhail gus am biodh e na bu spòrsail a dhol dhachaigh agus beagan airgid a thilgeil air gasoline. Thairg Katya, ach chuir i romhpa seasamh air Utrish gu deireadh an fhoghair. Agus dh"aontaich Gorynych. Agus thàinig ar bana-chleasaiche agus a leannan còmhla riutha ...
  - Càite a bheil Mamai agus Gorynych Katya a" fuireach, chan eil fios aice le cinnt? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Tha mi ag innse dhut: chan eil fios agam, mar ainmean fìor an luchd-tuatha sin. Thuig na hippies gu sgiobalta nach e mise fear dhiubh. Thòisich Dobrynya a 'cur dragh air: dè a tha thu a' feuchainn ri faighinn an seo. Cha mhòr nach deach mi a-steach do shabaid còmhla rium. B" fheudar dhomh a ràdh gu robh mi a" dol gu Anapa gu mo bhean airson deoch. Gheall e tilleadh an ceann latha no dhà, ach b' fheudar dha an teanta fhàgail.
  "Chan eil dad," thuirt Vasily le gàire. - Thèid mi leat. Agus gabhaidh sinn an teanta, agus gheibh sinn lair a" mhanach. Tha an cothrom a thoirt leis math, chan urrainn dhut a chall.
  "Tha instinct sealgair air dùsgadh annad," fhreagair Kovalev. - Bu choir dhuinn ar cùis fhuasgladh.
  "Fuasglaidh sinn," thuirt Krasin. Tha mi a" smaoineachadh gu bheil am freagairt faisg.
  
  
  Caibideil 28
  Chaidh dòchas a leigeil ma sgaoil às deidh latha no dhà. Thuirt Inna ris an nighinn balbh gun deach aice air an fhìor mharbhaiche a chumail, agus a-nis, às deidh dhi na pàipearan riatanach a shoidhnigeadh gu foirmeil, dh" fhaodadh i a bhith saor.
  Mar a bha dùil aig an luchd-sgrùdaidh, chaidh an nighean gu Utrish sa bhad.
  Bha Kovalyov, Krasin agus grunn phoileasairean aimhreit eile ann an aodach sìobhalta a" feitheamh rithe air an treas lagan. A dh 'aindeoin na bha dùil, cha robh aig Nadezhda ri lorg airson ùine mhòr. Bha e coltach gun robh Boris an dùil tilleadh a leannain agus chaidh e sìos chun na mara e fhèin.
  Chunnaic Nadia e air an t-slighe a tha a" dol chun tràigh
  - Boris! Nach eil thu fo chur an grèim?! - dh'èigh a' chaileag thoilichte agus leum i air a leannan mar chat. Phòg i, phaisg i a gàirdeanan, casan, thòisich i ri pòg.
  Ach mionaid às deidh sin, chaidh glasan-làimhe a-steach do làmhan a" maniac.
  Bha dòchas hysterical. Air an làimh eile, bha coltas gu robh Boris socair a-muigh.
  - A ghràidh, thoir maitheanas dhomh! sgread an nighean. - Cha robh mi ag iarraidh! Cha do dh'innis mi dhaibh mu do dheidhinn! Fuirichidh mi riut!
  "Fuirichidh còig bliadhna fichead, aig a" char as fheàrr, "thuirt Krasin ri Kovalev. "An uairsin bheir iad binn beatha dha."
  - Ma thagh mi bean dhomh fhìn, thagh mi tè mar Nadia, - fhreagair Kovalev. - Deònach, gràdhach. Gus an t-seirbheis fhàgail agus dùsgadh sa mhadainn ann an grèim socair cuideigin coltach rithe, mar gum biodh tu ann an nirvana. Tha e duilich gu bheil an nighean dìleas don maniac aice. Agus an uairsin bhithinn a" faighinn eòlas nas fheàrr oirre.
  - Seadh, faodaidh bean cho math tionndadh a-mach, - dh'aontaich Krasin - Ach chan eil sinn suas ri nirvana. Feumaidh tu a dhol gu St Petersburg, dèiligeadh ris na murtan.
  - Chan eil am fiosrachadh a fhuaireadh cho teth, - chuir e an cuimhne Kovalev. - Cha d 'fhuaireadh a-mach ach ainm bràmair a' bhana-chleasaiche, agus eadhon far-ainmean an luchd-siubhail eile. Ciamar a lorgas tu duine le ainm ann am baile mòr? Ma tha iad an sàs anns na h-eucoirean, is coltaiche gun do chuir iad a-mach iad à St Petersburg.
  "Agus tha ro-aithris agam gum fuasgladh sinn a" chùis seo gu sgiobalta, "fhreagair Krasin.
  An dèidh crìoch a chur air a h-uile pàipear riatanach, dh'òrdaich an luchd-sgrùdaidh tiogaid gu St Petersburg agus chaidh iad dhachaigh gu Inna.
  "Tha sinn ag itealaich a-mach madainn a-màireach," thuirt Vasily ri bana-mhaighstir an taighe. Tha sinn mu thràth air tiogaidean a ghlèidheadh airson aon uair deug.
  - Agus feumaidh mi obair a-màireach, - thuirt Inna. "Is urrainn dhomh do choiseachd gu stad a" bhus dìreach ann an tìde."
  Bha an ath mhadainn grianach, blàth agus sàmhach. Gheall an latha gum biodh e teth.
  "Bhiodh a" mhuir an-dràsta, "thuirt Kovalev gu bruadar aig a" gheata. Thoir seachdain dheth.
  "Is e deagh àm a th" anns an t-seusan meileabhaid airson fois a ghabhail, "dh" aontaich Inna.
  "Bha thu a" gabhail fois airson beagan làithean ri taobh na mara air Utrish, "chuir Krasin na chuimhne. - Ach is truagh dealachadh ri Inna.
  - Mar sin thigibh d'ar n-ionnsuidh a rìs, - fhreagair Inna. "Bidh Mam agus mise toilichte.
  "A-nis, ma bheir iad saor-làithean dhomh, thig mi gu cinnteach," gheall Krasin.
  Air an t-slighe, stad Andrei aig stàile fhlùraichean, cheannaich e bouquet de fheòil agus thug e dha Inna e.
  - Mòran taing! Gu math milis agus brèagha! - Bha Inna air leth toilichte agus thiodhlaic i a h-aodann anns na flùraichean, a 'toirt a-steach an àile le toileachas. - Tha fàileadh math orra!
  Ghluais an nighean nas fhaisge air Krasin agus dh'èigh i na chluais:
  - Fanaidh mi riut.
  Rinn Vasily gàire gu toilichte agus thuirt i:
  - Bidh mi gu cinnteach gad ghairm à St Petersburg.
  "Fuirichidh mi," thuirt Inna a-rithist.
  
  
  Caibideil 29
  Ann an St Petersburg, dh'iarr Krasin an toiseach fiosrachadh bhon oifis cead-siubhail mu luchd-còmhnaidh an dorais aghaidh, anns an robh Maria Novikova a 'fuireach.
  - Seall, Andryukha, anns an àros mu choinneimh Maria Novikova nach maireann, tha cuid de Gorynycheva Tatyana Alexandrovna clàraichte. An do dh"fhaighnich iad dhith? Dh'fhaighnich Krasin.
  "Bha i san ospadal oidhche a" mhurt," fhreagair Kovalev.
  "An do dh" fhaighnich thu de a càirdean?"
  - A bheil thu a 'smaoineachadh ... Gorynych ... An aon fhear à Utrish? Dh" fhaodadh e bhith glè mhath!
  "Tha, dh'fhalbh a 'bhana-chleasaiche nach maireann le Gorynych," thuirt Krasin. - Feumaidh sinn gu h-èiginneach agallamhan a dhèanamh le Tatyana Alexandrovna agus Gorynych, ma tha e a 'fuireach ann.
  "Air a thuigsinn," dh" aontaich Kovalev. Chan fhaca sinn e air latha a" mhuirt. Ach, 's dòcha, bha Gorynych an sàs ann ... Ach ciamar a fhuair e a-steach do thaigh an tidseir?
  "Is e sin a dh" fheumas sinn faighinn a-mach.
  - Math! Thuirt Kovalev. - Thèid mi gu Tatyana Alexandrovna.
  
  A-cheana air an fheasgar bha Gorynych na shuidhe ann an oifis Krasin. Thug Kovalev a-steach e airson ceasnachadh. Dh'fhaighnich Vasily Krasin ceist dhoirbh sa bhad.
  - Carson a mharbh thu, Vyacheslav Anatolyevich, Lucy Starr?
  A dh" aindeoin dùil, cha do dhiùlt Gorynych e.
  - Cha'n e mo choire ! Tha i fhèin! cha mhòr nach robh an neach a bha fo amharas a" sgreuchail. "Seall, cha robh mi airson a gortachadh. Chòrd Lucy rium gu mòr. Mar sin thachair. Le cothrom. Thug mi air falbh a" chluasag, tha mi a" coimhead: rinn i mùchadh. Chan eil i a" tarraing anail tuilleadh. Dh" fheuch Sasha agus mise ri a phumpadh a-mach. Cha do dh'obraich a-mach.
  "A bheil thu ag ràdh gun do thag am boireannach i fhèin le cluasag?" Às aonais do chuideachadh? Dh'fhaighnich Krasin. - Ciamar a tha sin comasach?
  - Bha gnè agam rithe. Chòmhdaich e a h-aodann le cluasag airson acuity. Mar sin rinn Sasha romham. Cha robh dragh aice. Agus chaidh mi a-steach do ecstasy, deiseil, agus nuair a thug mi air falbh a 'chluasag, tha mi a' coimhead: chan eil Lucy a 'tarraing anail tuilleadh.
  - Dè an seòrsa spòrs a tha seo, a" tachdadh nighean aig àm dàimh?! Dh'fhaighnich Kovalev gu mì-mhodhail.
  Mar sin is e seo an seòrsa gnè. Tha mi ag innse dhut, cha robh dragh aice.
  "Am bheil suim agad ma thag thu i?" Kovalev brùth.
  - Dè mu dheidhinn Sasha? Dè an t-ainm a th" air? Dh'fhaighnich Krasin.
  Bha Gorynych a" smaoineachadh.
  Freagair nuair a thèid faighneachd dhut! Thuirt Kovalev.
  - Chan eil cuimhne agam ... chan eil mi eòlach air an ainm mu dheireadh aige. Gu h-onarach! Dh'innis e rudeigin mu dheidhinn fhèin, ach cha robh e coltach gun tug e ainm air.
  - Nach robh Sasha an aghaidh gun robh thu air gnè a chuir an aghaidh a leannan? Kovalev cha robh a ' creidsinn gu bheil.
  - Thug e fhèin cuireadh dhòmhsa agus do Lucy spòrs a bhith aca fhad "s a bha e na chadal. Cha robh dragh aice.
  - Mar sin creididh mi thu, ciod a mhol e. Chan eil e glè fhurasta dhut laighe," thuirt Kovalev.
  - Chan eil mi a 'laighe, onarach! Bha Sasha socair nuair a bha a leannan còmhla ri fir eile ... bha Lucy na rionnag porn ...
  - Canaidh sinn caileag air a mhùchadh le tubaist, ach carson a thilg thu a corp gu nàbaidh? Dh'fhaighnich Krasin.
  "Bha sinn dìreach airson a dhol am falach gus an fheasgar. Sasha, nuair a thachair a h-uile càil, bhuail mi suas mi, an sin thuirt i nach robh feum air a bhith a 'frasadh, dh' iarr i Lucy a thoirt a-mach agus mo thiodhlacadh. Dh'ainmich mi Mamai, cha b 'urrainn dha draibheadh suas ach feasgar. Agus airson corp a thoirt ann an tacsaidh, tuigidh tu ...
  - Cuiridh mi ceist Vasily a-rithist a-rithist: carson a chuir thu corp Lucy gu nàbaidh? - Rinn Kovalev a-rithist eadar-theachd anns a" cheasnachadh.
  - Bha e eu-comasach corp fhàgail san àros againn. Chaidh mo mhàthair a leigeil a-mach às an ospadal an latha sin. B" fheudar dhi fhèin is a piuthar draibheadh suas.
  - Ciamar a chaidh thu a-steach do fhlat an nàbaidh? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Mar sin bha na h-iuchraichean aig mo mhàthair san àros aice ...
  Carson nach do dh'innis iad dhuinn? Bha iongnadh air Krasin. "Chan e mo mhàthair, no mo thidsear.
  "Is dòcha nach eil fios aig an tidsear eadhon mu na h-iuchraichean," fhreagair Gorynych.
  - Ciamar? Dh'fhaighnich Kovalev.
  - Tha thu a" faicinn, bha seann sheanair a" fuireach san àros air thoiseach oirre, chuidich mo mhàthair e leis an obair-taighe. Chuir e earbsa ann am mhàthair, thug e na h-iuchraichean gun fhiosta. Agus an uairsin bhàsaich seanair, agus a dh'aithghearr ghluais an tidsear a-steach. Is i nighean a bhràthar, neo rudeigin. Agus dhìochuimhnich sinn mu na h-iuchraichean. Agus leis an tidsear cha do dh'obraich càirdeas càirdeil.
  Dè cho fada "s a tha i air a bhith a" fuireach anns an taigh agad? Dh'fhaighnich Kovalev. No an àite sin, bha i beò.
  - Tri bliadhna. Chan e, chan eil eadhon ceithir. Goirid às deidh bàs mo sheanar, thug iad ceithir bliadhna dhomh airson drogaichean. Tha mi dìreach air mo leigeil ma sgaoil air parole. Chuir mi seachad an samhradh ann an Utrish, bha mi ann eadhon mus deach mo shaoradh. Agus mo mhàthair air mo sgaoileadh, cha b" urrainn dhomh corp Lucy fhàgail nar àros. Cha bhiodh mama gam thuigsinn agus bhiodh i air mo bhreabadh a-mach sa bhad.
  Ciamar a bha fios agad nach robh an tidsear aig an taigh? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Nuair a thòisich mi air smaoineachadh ciamar a gheibh mi cuidhteas an corp, leum mi a-mach air an t-sràid. Bhruidhinn mi ri caraid an sin. Bha i na caraid don tidsear. Thuirt i nuair a bha i a" dol seachad gun robh Maria air saor-làithean ann an Sochi. Agus chuimhnich mi na h-iuchraichean. Bha dithis dhiubh ann. Thilg mi a-steach don deasg agam mus deach mo leigeil ma sgaoil. Dh'èirich mi agus choimhead mi: chaidh na h-iuchraichean a ghleidheadh.
  - Dè mu dheidhinn màthair? Dh'fhaighnich Kovalev. An do dh" fhaighnich thu mu na h-iuchraichean?
  - Dh'fhaighnich i. O chionn fhada, mus deach mo shaoradh. Thuirt mi gun do thilg mi a-mach iad. An uairsin dhìochuimhnich i mu na h-iuchraichean, ach bha iad, tha e a 'tionndadh a-mach, air an gleidheadh anns an sgudal agam.
  - A bheil thu airson a ràdh nach do chuir an tidsear dragh air an dà ghlas atharrachadh an dèidh bàs caraid thairis air na bliadhnaichean sin uile agus thàinig na h-iuchraichean suas? Dh'fhaighnich Krasin.
  - Tha! Dìreach. Dh'fheuch mi, dh'fhosgail an doras. Uill, thug Sasha agus mise Lyusya gu àros an tidseir.
  Carson a bha an corp air a lìonadh fon leabaidh? Dh'fhaighnich Kovalev. - Dh" fhaodadh iad a chuir air an leabaidh no fhàgail san talla.
  - Chan eil fhios agam. Cha do smaoinich sinn. Thug iad a stigh do 'n t-seomar e, agus 's ann an sin a thachair e.
  "Chì mi," thuirt Krasin. "Ach cha do dh" obraich e a-mach an corp a thogail. Thill an tidsear tràth. Agus chuir thu romhpa a thilgeil a-mach air an uinneig mar fhianais neo-riatanach.
  - Chan eil chan ann mar seo. Chan ann gu cinnteach san dòigh sin. Thàinig sinn, agus thòisich i air maoidheadh gun cuireadh i fios air na poileis. Rinn e tàir oirnn. Mar sin las Sasha suas, chuidich i a-mach air an uinneig.
  Càit a bheil Sasha a-nis?
  - Chaidh e chun àite aige anns na SA.
  - Tha sin cinnteach? Dh'fhaighnich Krasin. Cò as urrainn dearbhadh?
  - Mamai. Thug e dhan phort-adhair e.
  - Dè an t-ainm a th' air Mamaia, càit a bheil e a' fuireach?
  - An àiteigin air Sràid Kamyshovaya, chan eil fhios agam an dearbh àireamh den taigh, gu h-onarach! Cha robh mi còmhla ris, cha do bhruidhinn sinn ach air a" fòn.
  "Thoir dhuinn an àireamh fòn aige," dh" òrduich Krasin. Feuch an toir sinn sùil air na thuirt thu. Agus tha an aon rud a 'dol airson a' flat.
  Sgrìobh Vasily sìos am fòn, thug e am pàipear gu Kovalev agus thuirt e:
  - Tha e fhathast ri sgrùdadh a dhèanamh air Mamai, faigh a-mach dè an latha agus air an do sgèith Alexander, an uairsin, a rèir liosta an luchd-siubhail, obraich a-mach dàta cead-siubhail ar neach-dèiligidh. Agus bidh neach eile againn an sàs ann am murt tidsear.
  "Air a thuigsinn," fhreagair Kovalev. - Gabhaidh mi cùram dheth.
  
  
  Caibideil 30
  Fyodor Semenovich Orlov dhùisg suas sunndach, iongantach sunndach seann duine eallach le iomadh lotan. Cha robh cràdh air a' chùl mar a b' àbhaist, cha do chuir an grùthan no na casan dragh air. Às aonais slat aige, chaidh e chun na h-uinneige agus tharraing e na cùirtearan air ais. Bha an seòmar làn de sholas aotrom! Abair toileachas a" ghrian fhaicinn a-rithist, speuran gorm, sgòthan aotrom siùbhlach. Thug Fate aon latha eile dha!
  Thàinig an t-earrach ris an robh dùil o chionn fhada, bha an aimsir math a-muigh, bha Fyodor Semenovich air a lasadh le miann. Bha e a" bruadar air oidhcheannan fada geamhraidh a dhol don bhaile dhùthchasach aige, a thadhal air àiteachan air an robh e eòlach gu goirt. Rinn e ùrnaigh gu neamh airson a leithid de chothrom. Is dòcha an-diugh, is dòcha a-nis?
  Tha àiteachan aig gach neach ris a bheil e nas ceangailte. Airson Fedor Semenovich, bha àite mar seo na tràigh fhiadhaich anns a 'bhaile dhùthchasach aige Lisy Nos. Carson? Cha b" urrainn dha e fhèin a mhìneachadh. Is dòcha cuimhneachain òige, ach b 'e seo an tràigh a bhiodh e uaireannan a' bruadar air an oidhche.
  Bha cràdh mòr air a' bhodach na chasan, bha a cheann daonnan a' snìomh. Cha mhòr fad a 'gheamhraidh Fyodor Semyonovich cha do dh'fhàg an taigh. Uill, co-dhiù thadhail Lidochka bhon Tèarainteachd Shòisealta agus nighean-bràthar Mashenka air. Ach a-nis bha am peinnseanair a" faireachdainn sgoinneil! Chuir e roimhe a dhol agus air chrith le dùil.
  Ghabh Fyodor Semyonovich maide, chaidh e sìos bhon treas làr den Khrushchev aige airson ùine mhòr. Nuair a bhuail an doras aghaidh air a chùlaibh, ghabh am bodach anail domhainn de dh" èadhar ùr an earraich. Bhiodh na h-eòin a" crathadh, gucagan a" dol suas air craobhan. Airson mionaid bha Fyodor Semyonovich a 'faireachdainn òg a-rithist, làn neart. Bha clann a 'cluich sa ghàrradh, bha nàbaidhean nan suidhe air a' bheing agus a 'bruidhinn mu rudeigin. Tha e na thoileachas a bhith a" toirt a-steach aromas an earraich, beatha fhallain, chùramach. Nach sòlas a bhi am measg dhaoine, iad a choimhead !
  Anns a 'ghàrradh bheag air cùlaibh an taighe, lorg Orlov beinn an-asgaidh sa ghrèin agus shuidh e sìos gus fois a ghabhail ron rathad cruaidh. Bhiodh gealbhan, luideig, calmain, feannagan a' dol mu'n gnothuch an so, air uairibh a' tarruing cluisean aoibhneach. Dhìrich an cat an ath dhoras craobh agus chaidh e fodha sa ghrèin. Bha na coin a 'coiseachd leis an luchd-seilbh aca, ruith fear dhiubh suas gu Fyodor Semyonovich, a' snìomh, a 'crathadh a h-earbaill, ach ghairm an sealbhadair i, agus ruith an cù càirdeil air falbh.
  "Cia mheud eun an-diugh, cia mheud beathach agus duine! Smaoinich Fyodor Semenovich. Agus tha a h-uile duine toilichte mun earrach. Abair beannachd!
  Ach bha faireachdainn sònraichte aig Fedor Semenovich, bha e airson turas a dhèanamh agus suidhe air cladach Camas Fhionnlainn.
  Chaidh am peinnseanair gu stad a" bhus. Tha an t-slighe gu Zelenogorsk dìreach a" dol tro Lisy Nos. Siubhail gun a bhith nas fhaide na leth uair a thìde.
  Is gann gun robh againn ri feitheamh airson a" bhus. Dhreap Fyodor Semenovich a-steach don chaban gun chuideachadh bhon taobh a-muigh. Bha na daoine gu math. Bha na suidheachain uile air an cleachdadh. Lean Fyodor Semyonovich air an rèile-làimhe, ach thuirt fear òg faisg air cathair ris:
  - Suidh sìos, athair! agus thug e seachad.
  "Tha òganach math againn," smaoinich Fedor Semenovich le taing. Bha e toilichte a bhith air a sheòladh - "dad". Modhail, sìmplidh.
  Cha robh conaltradh gu leòr aig Orlov, bha e airson bruidhinn ri fear den luchd-siubhail, ach cha robh e duilich. Gheàrr an strì làitheil airson beatha a h-uile mothachadh. Ach a-nis bha Fyodor Semenovich toilichte. Sheall e a-mach air an uinneig, choimhead e na daoine a" tighinn a-steach agus a-mach às a" bhus. Sin beatha! A 'goil agus a' bubbling. Agus thug na beachdan sìmplidh sin air a chridhe lag bualadh nas luaithe.
  Aig Lisiy Nos, chaidh Fyodor Semyonovich dheth aig an stad as fhaisge agus choisich e gu slaodach air an t-slighe chun tràigh fhiadhaich. Dè cho toilichte a bha e! Bha e mar gum biodh e air tilleadh gu dùthaich a dhachaigh às deidh dha a bhith air falbh o chionn fhada. Bidh neach-siubhail tearc a" faighinn eòlas air faireachdainnean cho beòthail ri Orlov anns na h-amannan sin.
  Ach mean air mhean chòmhdaich tonn de chuimhneachain am bodach. Chaith e a bheatha gu modhail, dh'fheuch e gun a bhith a 'seasamh a-mach, a bhith air falbh bho fhollaiseachd, sùilean a cheannardan, a mhàthair-chèile agus a nàbaidhean gòrach. Bha e ag obair mar mheacanaig aig factaraidh armachd. Bha an aon rud aige, coltach ris fhèin, bean mhodhail. Agus bha a mhac, Volodya, na bhalach Sòbhieteach sìmplidh.
  Anns na bliadhnaichean crìonadh aige, chaidh Fedor Semenovich fhàgail leis fhèin. Bhàsaich Volodya ann an Afganastan, às deidh sin dh" fhàs a bhean tinn agus cha b" urrainn dhi faighinn seachad air an tinneas aice. Gu tric bha aithreachas air Fedor Semenovich nach b 'urrainn dha fhèin agus a bhean bràthair no piuthar a bhreith don mhac aca. Bha iad a" fuireach ann an taigh beag air taobh eile a" bhaile. Còignear againn ann an dà sheòmar còmhla ri a phàrantan. Agus smaoinich mi: "Càit a bheil leanabh eile? Agus mar sin bidh am mac a 'cadal anns an oisean air a' bhroilleach, oir chan eil àite ann airson an crib a chuir.
  An uairsin chaidh àros a thoirt dha Fyodor Semenovich tron loidhne seirbheis. Ach cho-dhùin a" bhean nach robh a h-aois agus a slàinte co-ionann tuilleadh airson a bhith a" breith agus a" togail chloinne: "Tha aon leanabh aig a h-uile duine, agus bidh aon againn." Agus an uairsin thàinig an naidheachd mu bhàs a mhic ...
  Choisich Fedor Semenovich air slighe na coille, gu brònach eòlach bho òige. An seo, fiù 's ron chogadh, thug a mhàthair e gu cladach a' bhàigh. Bhiodh anart air na boireannaich airson a nighe, agus bha a" chlann a" frasadh faisg air làimh air an tràigh fhiadhaich. Dh'adhbhraich gach turas mar sin don bhàgh as t-samhradh faireachdainn subhachais ann an anam Fedya. Agus a-nis chuimhnich Fedor Semenovich air na h-amannan fad às sin agus dh'fhairich e cnap ag èirigh na amhach.
  Mar leanabh, bha e coltach: am beatha mhòr air fad air thoiseach. Dè as urrainn dhut a dhèanamh, dè as urrainn dhut a dhèanamh!
  Cha deach Fedya gu bhith na speuradair no na phìleat. Agus chan eil beatha cho mòr ...
  Uair dhe na h-uairean, bha an nàbaidh aca, Uncle Fedya, nach robh eadhon seachdad sa cheud, coltach ri seann duine. Bha a 'chlann a' magadh air: "Dh'ith Uncail Fedya am mathan!"
  Agus a-nis tha Fedor Semenovich fhèin air a dhol thairis air ceithir fichead 's a còig bliadhna. Ach na bi a" magadh air guys. Agus cha mhòr nach eil gin de bhalaich a" bhaile eòlach air ainm a" bhodaich. Chaidh an taigh aca ann an Lisyy Nos a leagail o chionn fhada. Chaidh sgoil-àraich a thogail na àite, agus ri thaobh bha taighean bhon Northern Plant. Chan eil gàrradh ann a-nis. Chaidh am fearann a reic ri sealbhadair prìobhaideach. Bha e duilich, bha mo chridhe an-còmhnaidh air a ghoirteachadh nuair a thàinig Fyodor Semyonovich gu àite taigh athar. An-diugh cha tèid e ann, an-diugh gheibh e tlachd à nàdar.
  Glè mhath ann an coille an earraich! Tha snowdrops taitneach don t-sùil. An sin, timcheall air an oisean, bu chòir gàrradh daraich a bhith ann. Tha, tha sin ceart. Tha daraich ann! Tha iad air a bhith nan seasamh bho àm Pheadair.
  Anns a 'choille seo lorg Fedya balgan-buachair mòr porcini. Anns an t-siathamh bliadhna deug thar fhichead. Bha e mar thiodhlac bho shuas! Bha Fedor Semenovich na dheagh neach-togail balgan-buachair. Cho fad 'sa bha a shlàinte a' ceadachadh, a h-uile samhradh chaidh e air sealg sàmhach gu Lisy Nos, a leannan, uaireannan gu Levashovskoye Highway. Ach cha do lorg Orlov a-rithist balgan-buachair cho mòr! Thionndaidh dà chileagram gu bhith na fhuamhaire. Cunnartach, dha-rìribh. Ach bhruich am màthair na cnuimhean a-muigh aig an taigh agus bha dìnnear blasta ann: balgan-buachair le buntàta air fhàs air a" chuilbheart aice fhèin.
  Chaidh Fyodor Semyonovich air tìr agus shuidh e sìos air being. Chan eil duine faisg air làimh. Is e latha seachdaineach a th" ann, agus sguir daoine a thighinn an seo. Chan eil boireannaich air a bhith a 'nighe anns a' bhàgh airson ùine mhòr, agus tha an tràigh gu tur làn de chuilc às deidh an dam a thogail. A-nis tha e na thèarmann nàdair, na raon dìon.
  Fedor Semenovich cleachdte ri bhith na aonar. Tha a bhean air bàsachadh o chionn fhada. Roimhe sin, a phàrantan. Thill m 'athair bhon chogadh ciorramach, gun dà chas. Thug a mhàthair altram dha mar leanabh. Dh"fhalbh iad fear às deidh a chèile bliadhna no dhà às deidh don teaghlach gluasad dhan bhaile mhòr.
  Mar chuimhneachan air a phàrantan, thàinig deòir gu math ann an sùilean Orlov. Tha e air a bhith a" caoineadh tòrr o chionn ghoirid. Thug seo air mo chridhe faireachdainn nas aotroime. Ach gu poblach dh'fheuch am bodach gun a bhith a 'sealltainn a dheòir.
  Gu h-obann bha Fyodor Semyonovich a 'faireachdainn duilich dha fhèin. Uill, dè am math a chunnaic e sa bheatha seo? Bha e a" fuireach gu sàmhach, ag obair mar a h-uile duine eile. Cha do chuir e bacadh air duine sam bith, cha do dh'iarr e dad air duine, dh'fheuch e ri bhith caoimhneil ri daoine, ach cha robh coltas gu robh a chaoimhneas air a thoirt fa-near. An robh e beò ceart? Às deidh na h-uile, b 'urrainn dha, is dòcha, dòigh air choireigin a mhac a thoirt air falbh à Afganastan? Uill, gu robh Dia còmhla ris.
  Chaidh stad a chuir air a smuaintean le fuaim thaidhrichean baidhsagal. Sguab Fyodor Semyonovich air falbh na deòir aige gu sgiobalta. Ach chaidh an duine seachad gun aire a thoirt don bhodach.
  Agus chuimhnich Orlov mar a shnàmh e an seo na bhalach. Air a làmhan ghluais e sìos a 'bhonn, cha robh ach a cheann a' dol a-mach os cionn an uisge. Gu dearbh cha do dh'ionnsaich Fedor Semenovich snàmh. Agus cha robh mi a-riamh chun na mara ...
  Aon uair 's gu robh e cha mhòr a' bàthadh an seo. Thog iad ràth còmhla ri an caraid Oleg agus sheòl iad bhon ghlanadh sin a thàinig faisg air an uisge. An toiseach ghluais iad sìos an oirthir. An uairsin ruith sinn treud de fhaoileagan domhainn dhan bhàgh. Bha aon isean anns an treud, a bha a 'dol sìos dhan uisge agus nach b' urrainn a thoirt dheth. Shnàmh iad fada ann an sunnd inntinn leanabh. Ach chaidh an t-isean seachad agus chaidh a thoirt air bòrd. Agus an uairsin thòisich an treud gu lèir, fichead eun, gun a bhith nas lugha, air ionnsaigh a thoirt air na balaich. Bhiodh faoileagan a" cuairteachadh thar an cinn, a" sgreuchail, crap, bha cuid de dh"eòin gu litireil a" feuchainn ri am falt a reubadh leis na spògan aca. Bha an ràth a" creag agus a" cuir thairis, bha na caraidean anns an uisge.
  O, agus an uairsin bha eagal air Fedya! Dh" fhaodadh e a bhith air a bhàthadh an uairsin, am b" urrainn! Ghabh e sith uisge, ach thug a charaid a mach e, gu mall shnàmh na gillean thun a' chladaich. Tha cha mhòr seachdad "s a còig bliadhna air a dhol seachad, ach tha cuimhne agam air mar gum biodh an t-seachdain sa chaidh.
  Ah, tha beatha an duine goirid! A bheil thu air a bhith òg airson ùine mhòr? Bha e trang le a mhac, bha gaol aige air a bhean. Tha a h-uile càil air falbh. Goirid falbhaidh e. Gu tur air falbh, gu neo-ghluasadach, gu sìorraidheachd. 'S mairidh na daimh o shean 's an tràigh so. A-rithist a h-uile bliadhna bheir an earrach toileachas do dhaoine le blàths agus dòchasan ùra. Is ann dìreach a-nis chan fhaic e greadhnachas an earraich tuilleadh, cha bhith nàdar a" còrdadh ris ...
  Bhiodh e inntinneach sealladh fhaighinn air na tha ann às deidh bàs. A bheil beatha eile ann? Is dòcha nach bi e dona, is dòcha gur e pàrras a th" ann dha-rìribh?
  Mar sin, gu dearbh, carson a bha e beò? Carson a tha eòin beò? Gu follaiseach, air sgàth an athaidh, airson procreation. Mar sin, tha e a 'tionndadh a-mach gun robh e beò a bheatha gu dìomhain? Chan e, chan ann gu dìomhain! Bha e beò gu modhail ach le urram. Cha do sheachain, cha do irioslaich. Is ann air an leithid de dhaoine a tha an talamh a" gabhail fois. Chan urrainn dha a h-uile duine a bhith nan luchd-poilitigs agus nan luchd-ealain.
  Seadh, dh"fhàillig e gu mòr, bhiodh e air tòrr a dhèanamh ann an dòigh eadar-dhealaichte nam biodh e air tòiseachadh air a bheatha bhon toiseach. Ach bha puing na bheatha! Airson bean agus mac, airson pàrantan, dùthaich dhùthchasach. Chan e, faodaidh e bàsachadh le cogais shoilleir!
  Thug gaoth aotrom às a" bhàgh air a" chuilc meirgeadh gu leisg agus ghiùlain e fionnarachd tlachdmhor a" Bhaltaig. Bha Fyodor Semyonovich a 'coimhead a-steach don rathad, a' lùbadh agus a 'dol a-steach don choille gu domhainn, dh' fheuch na craobhan mun cuairt air, a 'feuchainn ri seallaidhean a' bhruaich eile a dhèanamh a-mach, ag èisteachd ri sgoltadh leumadairean agus fuaimean eile na coille. Bha e coltach gu robh am bodach a" feuchainn ri chuimhneachadh, gus seo a chàradh na chuimhne a bha fhathast caran làidir. Agus gu h-obann thòisich e a 'caoineadh a-rithist. An turas seo bho fhaireachdainn, oir fhuair e air tighinn, gus a aisling a choileanadh.
  Thug Orlov a-steach èadhar glan na mara le toileachas. Dh'fhairich e aonachd ri nàdur a ghràidh. Agus bha e toilichte.
  Shuidh Fedor Semenovich air a 'bheing airson ùine mhòr, a' basachadh ann an ghathan grèine an earraich. Ach mean air mhean thòisich an luminary a 'falach air cùlaibh nan craobhan, agus thòisich Orlov air a thuras air ais. Bha mi a" faireachdainn sgìth. Ach bha i caran tlachdmhor. Thòisich casan, ge-tà, air an goirteachadh a-rithist. Mean air mhean ràinig am bodach stad, chuir e iongnadh air nach do choinnich e ri duine air an t-slighe. Agus bha an stad falamh.
  Thàinig am bus gu sgiobalta, ghabh am peinnseanair suidheachan an-asgaidh anns a" chaban agus a-rithist thòisich e a" coimhead a-mach air an uinneig aig na seallaidhean-tìre a bha a" dol seachad. Thàinig daoine gu stad . òigridh sa mhòr-chuid. Daoine math, socair. Tha am beatha gu lèir air thoiseach orra, faodaidh tu an earrach a mhealtainn, planaichean a dhèanamh airson an ama ri teachd.
  Aig aon de na stadan, fhuair boireannach aosta air a" bhus. A 'dearbhadh nach robh suidheachain falamh ann, sheas i ri taobh Orlov, a bha na shuidhe faisg air an doras. Bha e follaiseach gu robh e duilich dhi seasamh. Thairg Fedor Semenovich àite dhi.
  "Chan e, dè th" annad, dè th" annad," dhiùlt an coigreach.
  "Suidh sìos, tha mi a" dol a-mach co-dhiù," thuirt am bodach.
  - Taing mhòr!
  Cha do rinn Orlov mealladh, dh'fheumadh e a dhol dheth aig an ath stad. Sheall e air a' bhoirionnach agus chunnaic e faochadh agus taingealachd air a h-aodann.
  Dhìochuimhnich Fyodor Semyonovich mu a chasan tinn, bha e moiteil às fhèin. Mar sin tha e fhathast na dhuine! B' esan a' chiad fhear a smaoinich air gèilleadh do bhoireannach sgìth.
  Nuair a dh'fhosgail dorsan a 'bhus, chaidh Orlov le duilgheadas sìos chun a' chliathaich agus dh'èigh e aig a 'cheann thall ris an dràibhear agus an luchd-siubhail:
  - Gabh turas math!
  Agus smaoinich mi rium fhìn:
  "Chan eil dad, bidh mi beò! Agus aig ceithir fichead 's a còig tha beatha a' dol air adhart. Amàireach thig Lidochka, agus air Disathairne bu chòir dha Mashenka tighinn. Math!"
  Gu mall, chaidh am bodach a-steach don fhlat aige. Bha e taingeil an dàn don latha seo agus ghuidh e gu dùrachdach gach soirbheachas don t-saoghal air fad.
  
  
  Ach tha seann aois a" toirt buaidh air. Fad an t-samhraidh bha Fedor Semyonovich tinn, agus as t-fhoghar dh'fhàs e tinn mu dheireadh. Thug nighean-bràthar Maria an aire don bhodach. Airson na mìosan no dhà de a bheatha, ghluais an tidsear a-steach don fhlat aige, agus an dèidh bàs a sheanar, dh'fhuirich i ann airson a bhith beò.
  Dh'innis Fedor Semenovich dha nighean a bhràthar mòran mu dheidhinn fhèin, mun tràigh, air an robh e cho measail bho òige. Bha e moiteil gun robh e comasach dha aig aois cho adhartach a bhruadar a choileanadh - a bhith a 'faicinn nan àiteachan a bha measail air a chridhe, a' fàgail beannachd le daraich dùthchasach, an tràigh, an t-slighe choillteach air an robh e eòlach. Chaochail Grandpa gu sàmhach na cadal. Le gàire air d" aghaidh ...
  
  
  Caibideil 31
  Tha e nas foirmeile a bhith ag aithris do na h-ùghdarrasan mun obair a chaidh a dhèanamh na feum èiginneach. Tha a" chùis, gu dearbh, air a fuasgladh, dè eile a chanas ri ceannard na comataidh sgrùdaidh? Ach tha dleastanasan oifigeil a" toirt seachad mion-fhiosrachadh.
  Thug Krasin aithris do Vladimir Cherkasov.
  - Bha e comasach chan ann a-mhàin ar murtan fhuasgladh, ach air an t-slighe, chaidh murt an stiùiriche ann an Anapa, a bharrachd air an Tula maniac a chumail le ar cuideachadh.
  Dè an seòrsa maniac? Dh'fhaighnich Cherkasov.
  Is e m "ainm Boris Solntsev. Fear òg à sgìre Tula. A-nis tha e ag aideachadh. Às deidh co-dhiù ceithir murt na dhachaigh, far an do dh" fhàg e a chorragan, theich am fear gu Sochi, far an coinnich e ri nighean buidheannach agus a thèid e còmhla ri buidheann. Bha an nighean air an do thag sinn cuideachd càirdeach don roinn seo.
  - Dè seòrsa sect?
  - meur Ruiseanach den roinn Illuminators.
  "Cha do stèidhich thu sa bhad dearbh-aithne na h-ìghne a bha air a thachd," chuir Cherkasov an cuimhne.
  - Chan eil sgrìobhainnean no aodach geal aice. Chan eil dad idir! An uairsin, leis an tatù, fhuair iad a-mach gu robh i na ban-chleasaiche de BDSM cruaidh Ameireaganach. B 'e Lyudmila Starkova an t-ainm a bh' air an nighean, bha i na rionnag ann am porn fon ainm Lucy Starr. Bhris iad tron fhiosrachadh mu deidhinn, thionndaidh e a-mach gun deach a toirt mar phàiste às an Úcráin gu na Stàitean Aonaichte, far an do chrìochnaich i còmhla ri a pàrantan ann an roinn Illuminator. Thàinig i gu Utrish còmhla ri a leannan. An sin chaidh a filmeadh ann am porn le leannan Boris, am maniac a ghlac sinn. Dh" fhàg Boris dìleab ann an Sochi, b" esan a rinn am murt o chionn ghoirid air Utrish cuideachd.
  "A bheil gnothach aig a" mhuirt seo rinn?" Dh'fhaighnich Cherkasov.
  - Meadhanach. Bha an neach a chaochail againn na rionnag le caraid dha maniac.
  - Dèan aithris mar a dh'aithnich thu am maniac.
  - Bha seilg ro chruaidh, brònach air Utrish. Bidh am maniac, a 'faicinn mar a bha a leannan air a magadh, ann an suidheachadh feirg a' glacadh sgian, a 'marbhadh an stiùiriche, agus a' ruith air falbh dhan choille. Tha a leannan le sgian fuilteach air a ghlacadh aig làrach na h-eucoir, air a thoirt dha na poileis, air a chuir sa phrìosan. Tha i fo amharas gun do mharbh i an stiùiriche. Ach tha an nighean sàmhach, agus lorgar lorgan-meòir an Tula maniac air an sgian. Chan eil an dearbh-aithne aige air a stèidheachadh, chan eil ann ach corragan. Dh" iarr mi dealbh den Boris a bha air chall, a bha e fhèin air a mheas mar neach-fulang maniac agus nach robh na murtan ceangailte ris. Agus ann an Anapa, thug e an dealbh aige don nighean a bha fo sgrùdadh.
  - An robh fios agad? Cherkasov a 'smaoineachadh.
  - Tha! Ach cha do dh'innis i dad dhuinn mu Starkov. B" fheudar dhomh a h-uile càil a thuigsinn mi-fhìn.
  - Chaidh Maniac a chumail gun duilgheadasan? Dh'fhaighnich Cherkasov.
  - Tha, gu socair! Cha robh feum air ruith tron choille. Air a ghlacadh air an tràigh. Cha robh cunnart sam bith ann dha luchd-saor-làithean. Cha do dh'fheuch e ri cur an aghaidh sam bith. Chaidh leannan Boris a leigeil ma sgaoil bhon ionad grèim ro-dheuchainn, chaidh a-muigh a chuir a-steach. Agus Kovalev agus bha mi a ' feitheamh air an lagoon. Chaidh am maniac fhèin chun na tràghad, mar gum biodh fios aige cuin a thigeadh a leannan.
  "Thig sinn air ais gu na murtan againn," thuirt Cherkasov. - Ciamar a fhuair an corp air an fhear-teagaisg, agus a thilg a mach air an uinneig e ?
  "Thachair murt Lucy Starkov le tubaist, aig àm feise. Agus bha an iuchair aig an neach-dìona againn Gorynychev ann an seòmar an tidseir, cho-dhùin e fhèin agus a chompanach Alexander, bràmair Lucy, an corp fhàgail ann an àros cuideigin eile gus an fheasgar gus a thoirt a-mach agus a thiodhlacadh sa choille. Gorynychev cha b 'urrainn dha fhèin fhàgail. Ach thill an tidsear tràth bho shaor-làithean.
  "Thuig," thuirt Cherkasov. - Agus chaidh an tidsear a thoirt air falbh mar fhianais neo-riatanach.
  - Tha. Tha Gorynychev ag ràdh gun do chuidich Alasdair an tidsear a-mach air an uinneig. Ach cha b' urrainn Alasdair a cheasnachadh. Is e an t-seann chompanach againn, a tha a-nis na shaoranach Ameireaganach, às deidh dha tidsear a mhurt, sgèith e dha na Stàitean Aonaichte.
  "Chì mi," thuirt Cherkasov. - Ciamar a ràinig thu Gorynychev?
  - Taing don fhiosrachadh a fhuair Kovalev air Utrish.
  "Bu chòir dhut a bhith air do mhealladh airson gun a bhith a" dèanamh agallamhan le do nàbaidhean gu ceart agus a bhith a" fuasgladh nam murtan ann an tòir teth. Ach tha glacadh an Tula maniac a" dèanamh dìoladh airson do bheàrn. Feumaidh tu taing a thoirt dhut.
  - Vladimir Nikolaevich, b 'fheàrr leam saor-làithean a ghabhail a-nis. Tha mi dha-rìribh ag iarraidh neart fhaighinn ro gheamhradh duilich, beagan fois a ghabhail aig muir. Chan eil seusan Velvet seachad fhathast ...
  - Nach robh turas gnìomhachais gu Anapa gu leòr?
  - Mar sin bha mi ag obair ann, gun sgur. Cha b" ann chun na mara.
  - Ceart gu leòr, sgrìobh aithris, cuiridh mi ainm ris. Dìreach briseadh do shaor-làithean ann an co-dhiù dà phàirt. Thèid an còrr a dhèanamh nas fhaide air adhart nuair a bhios nas lugha de dh'obair ann.
  - Math! Bhiodh e riatanach mo neach-cuideachaidh Kovalev a bhrosnachadh dòigh air choireigin. Taing dha, chaidh na h-eucoirean sin fhuasgladh. Ghabh e cunnart mòr ann an nead neo-fhoirmeil, a" faighinn fiosrachadh.
  - Chaidh gearan an-aghaidh Kovalev fhaighinn bho Vadim Rybachenko. Bhagair e duine neo-chiontach le prìosan-beatha, agus thug e air fèin-eucoir. Fhad "s a bha thu a" fuarachadh ann an Anapa, bha agam gu pearsanta ri conaltradh le Vadim agus mo leisgeul a ghabhail. Gheall e peanas a dhèanamh air Kovalev.
  "Tha e na neach-obrach luachmhor," thuirt Krasin.
  - Ceart gu leòr, falbh a" sgrìobhadh aithris fhad "s a tha mi coibhneil ...
  
  
  Epilogue.
  Air feasgar an aon latha, dh'òrdaich Vasily tiogaid plèana agus dh 'ainmich e Inna sa bhad, ag ràdh gun deach saor-làithean a thoirt dha.
  - Sgoinneil! fhreagair Inna. An tig thu thugainn mar a gheall thu?
  Fhuair mi an tiogaid agam mu thràth! Tha mi ag itealaich a-mach feasgar a-màireach.
  - Sgoinneil! Tha mi a 'feitheamh ort. Tha deagh shìde againn, air an deireadh-sheachdain bidh sinn a" dol dhan tràigh agus a" snàmh.
  - Carson a tha ar maniac a' toirt fianais? Dh'fhaighnich Krasin.
  Tha, tha e a 'bruidhinn air a h-uile dad gu mionaideach. Tha e furasta obrachadh còmhla ris. Thàinig a leannan thugam, dh'iarr e orm ceann-latha a thoirt seachad. Gheall i feitheamh ris a 'ghille fad a beatha, tha i airson soidhnigeadh le Boris agus leanabh a bhreith bhuaithe.
  "Ach gheibh e binn beatha."
  - Chan e, chan eil e coltach gun tèid binn beatha a thoirt dha. Ann an Tula, mharbh e nuair a bha e na mhion-aois, ann an Sochi rinn e murtan deas-ghnàthach air òrdughan, agus shàth e an stiùiriche ann an staid de mhisneachd làidir nuair a fhuair e a-mach mar a chaidh magadh air a leannan. A bharrachd air an sin, bidh e a "co-obrachadh leis an sgrùdadh, a" gabhail aithreachas. Tha dàn dha duilich, iomadach suidheachadh maol.
  - A h-uile h-aon, bheir iad tòrr, - thuirt Krasin.
  - Tha mi a 'creidsinn gum bi Nadezhda a' feitheamh ris.
  "Chan eil mi a" tuigsinn a leithid de dhiadhachd boireann...
  - Leis gu bheil gaol aig nighean, tha adhbhar ann ...
  "Ceart gu leòr, thig mi a bhruidhinn air a" chuspair seo, "thuirt Krasin.
  Bha Vasily fhèin ann an staid gaoil. Bha e a" tuigsinn dè a chòrd ri Inna, agus bha e a" dol a mholadh dhi ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - AN SGEULACHD AIRSON
  GNIOMHARA
  Tha sgeulachd Oliver Twist nas fìor agus nas creidsinn na sgeulachd Theàrlaich Dickens, agus gu cinnteach nas dràmaiche. An seo tha a h-uile dad mar a bu chòir a bhith ann an da-rìribh, gun sgeadachadh.
  . CAIBIDEIL #1
  Cha robh Oliver Twist ann an eachdraidh fhìor cho fortanach ri Teàrlach Dickens. Agus san fharsaingeachd, bha coltas nach robh mòran eòlais aig Teàrlach Dickens air na cùirtean Sasannach. Gu dearbh, bha am britheamh air a 'chùis a bhualadh mar-thà agus air binn a ràdh: trì mìosan de shaothair chruaidh airson a' bhalaich. Agus tha seo fhathast caran tlàth, a rèir ìrean ceartas Shasainn.
  Mar sin, dh" innis a" chùirt pedantach don bràthair-athar caoimhneil a dh" iarr e mar neach-fianais dìon gum bu chòir ath-thagradh a dhèanamh sa bhinn a chaidh aontachadh mar-thà anns an dòigh a chaidh òrdachadh leis an lagh. Anns an eadar-ama, tha dùil gun tèid Oliver a thoirt gu goireas ceartachaidh òigridh. Agus cha tèid beachdachadh air an ath-thagradh ach an ath sheachdain ... Agus an uairsin ma thig an tionndadh!
  Agus ma nochdas an duine-uasal, thèid a chur an grèim airson tàir air cùirt!
  Dè a tha loidsigeach ... Agus tha e coltach gu bheil e fìor ... Le dìreach aon eadar-dhealachadh: chan eil trì mìosan de shaothair chruaidh ann an dòigh air choreigin gu leòr airson co-obrachadh le mèirlich. Agus chuir am britheamh stad air Oliver airson ceithir bliadhna. Agus tha e math cuideachd nach e na Meadhan Aoisean a th" ann tuilleadh, air neo dh" fhaodadh iad a bhith air an crochadh, eadhon ged a bha thu nad leanabh trì tursan.
  Chaidh gruaidhean Oliver a shlaodadh, agus thàinig am balach gu mothachadh. Dè tha e beò. Agus thugadh iad gu àite cur gu bàs nam peanasan. Choisich Oliver le a cheann sìos, agus ghabh e ioghnadh mòr. Bhiodh e air a cheangal mar chuilean ri cop.
  Agus chrom na geimhlean air a làmhan ...
  Bha Oliver a" faireachdainn mar eucorach, na phrìosanach agus na dhuine crìochnaichte, no na leanabh. Ach, bha e mar-thà anns an taigh-obrach, agus dh'fheuch e ri connsachadh fhèin nach eil am prìosan ro eadar-dhealaichte bhon taigh nan dìlleachdan.
  Ach thionndaidh e a-mach gu dona - bha am mac-meanmna a" peantadh eucoirich cruaidh a" suathadh biodagan.
  Ach, chaidh Oliver a thoirt gu prìosan nam balach, don roinn anns an robh clann air an cumail suas gu ceithir bliadhna deug. Tha seo math dha agus nas sàbhailte ...
  B 'fheudar do Oliver, mar eisimpleir, triùir pheathraichean-faire a thoirt air falbh, agus chaidh a thilgeil an toiseach le fuachd, agus an uairsin le uisge teth bho phump. An uairsin chrath iad an cinn. Cha do rinn iad eadhon siabann, ach an dèidh uisge teth sleamhnaich an ràsair ann an làmh geàrd a' phrìosain gu furasta agus cha do gheàrr e eadhon ceann a' bhalaich. An uairsin fhuair Oliver pajama stiallach le àireamh. Agus bhon a bha àm an t-samhraidh air fhàgail casruisgte, a 'gealltainn brògan a thoirt seachad a-mhàin ann an aimsir fhuar.
  An uairsin chaidh Oliver a shlaodadh gu aotrom, mar propiska, agus chaidh a thoirt gu cealla. Bha am prìosan gruamach le bàraichean is copaichean olc. Anns a 'chill bha leapannan cruaidh agus bùird lom, le plaideachan. Mar ann am fasgadh. Agus thugadh do Oliver bunc, air an dara sreath, agus thug e min-choirce dha ri ithe, ag ràdh gun rachadh e a dh"obair am màireach.
  Laigh Oliver sìos air an leabaidh fhiodha gun chluasag, mar a bha a 'chùis anns an taigh-obrach, agus chòmhdaich e e fhèin le plaide garbh. Chan eil ach an ceann mì-thlachdmhor a bhith rùisgte. Ach, uaireannan bhiodh clann air am crathadh maol san taigh-obrach, agus mar sin cha b" e rud ùr a bha seo dha Oliver. Ach a-mhàin cha robh bàraichean air na h-uinneagan. Agus choisich iad casruisgte gus an reothadh, bha iad air am crùidheadh a-mhàin gus nach glac a" chlann fuachd ro àm a" bhàis.
  Bha Oliver a" faireachdainn mar gum biodh e air tilleadh gu ballachan dùthchasach an taigh-obrach. Agus luidh sìos ...
  Agus thuit e na chadal na bu ghlice, agus ann am bruadar chunnaic e mathair nach faca e riamh, agus rolan lusach, agus mìribh feòla.
  Tha a" chlann air ais bhon obair. Bha iad sgìth, agus dhòirt iad uisge fuar orra, agus thug iad dhaibh min-choirce agus aran ri ithe. Dhùisg iad agus thug iad biadh dha Oliver. San fharsaingeachd, tha a h-uile dad coltach ann an taigh-obrach, ach a-mhàin nach eil am biadh ann am prìosan na cloinne cho math, ach tha iad a 'toirt seachad barrachd bìdh. Agus chan eil na balaich cho tàmailteach "s a tha iad anns an taigh dhìlleachdan. Ach bidh iad cuideachd ag obair nas cruaidhe agus a bharrachd air an sin tha iad fhathast gan teagasg san sgoil.
  Chuir iad fàilte ghasda air Oliver agus dh"fhaighnich iad carson a bha e. Fhreagair Oliver:
  - A-riamh!
  Agus dh'adhbhraich e gàire càirdeil.
  Agus na faclan a tha iad uile gun dad!
  Bha na balaich sgìth, aig comharra nan geàrdan rinn iad ùrnaigh gu sgiobalta, thug iad dheth na pyjamas aca agus laigh iad sìos fon aodach. Neo-thlachdmhor a bhith a 'cadal gu bùird rùisgte, ach mar as trice agus thuit Oliver na chadal.
  Dhùisg iad sa mhadainn iad, thug iad orra ùrnaigh a-rithist, nigh iad an làmhan, agus thug iad gu bracaist iad. An uairsin uair no dhà de sgrùdadh, agus dusan uair a thìde de dh" obair. Bha clann ag obair gu cruaidh air innealan. B" fheudar do Oliver an canabhas a phutadh le a chasan rùisgte. Bha a' chlann an seo fhathast òg, agus cha robh iad fhathast air an cur dhan mhèinn. Ach an dèidh ceithir-deug, faodaidh sibh crìoch suas anns na mèinnean. Ach, faodaidh iad fhathast a bhith air a chur chun a 'mhèinn airson sgàineadh. No, mar eisimpleir, ann an coloinidh, air planntachas.
  Nuair a dh'fhaighnich Oliver càit an robh e na bu mhiosa: thuirt a 'chlann gun teagamh gu robh na mèinnean. Tha gath uamhasach bhon fheadhainn a dh'fhuasglas ceart san sgàineadh, agus bho lòchrain. Agus chan e a" ghrian le ceò puinnseanta. Agus air a 'phlanntachas, co-dhiù èadhar ùr agus blàth. Agus anns na h-Innseachan agus na tropaigean, tha samhradh sìorraidh tlachdmhor. Ged a bhuail iad mòran, tha amannan air na planntachasan nuair nach eil obair cha mhòr ann. Ach a 'mhèinn, chan eil àite sam bith nas duilghe.
  Bha Oliver cho sgìth a" chiad latha is gun deach i a-steach don bhunc. B 'fheudar dhomh gluasad le mo chasan, a' putadh an dealgan le mo làmhan. Agus bha na casan làn dùinte, agus bha na buinn a" tachdadh nuair a leagadh iad air ialtag.
  Ge-tà, chaidh a 'chlann mu seach. An ath latha bha obair ann mu thràth, suidhe, agus bha mo làmhan caol, ach ghluais mo chasan beagan.
  Bha dà uair dheug de dh'obair uabhasach sgìth. Ach bha iad air am biathadh trì tursan san latha, agus na b' fheàrr na fasgadh, agus air Didòmhnaich bha feòil, agus iasg trì tursan san latha. Chaidh an corp a ghoirteachadh gu mòr anns na ciad làithean, ach an uairsin chaidh Oliver an sàs agus chaidh am pian sìos.
  Dh"fhàs an corp òg cleachdte ris na luchdan. Air Didòmhnaich bha sgrùdadh agus ùrnaighean a bharrachd ann, agus cha mhòr nach robh obair ann.
  Tha e duilich ann am prìosan chloinne Rìoghachd Bhreatainn, ach faodaidh tu a bhith beò. Agus bhon obair bidh an corp a 'fàs nas làidire, agus tha na fèithean nas làidire. Bidh biadh sìmplidh ach fallain a 'leasachadh a' chuirp.
  Mean air mhean fhuair Oliver cleachdte ris a" bheatha seo ... Dh" fheuch e eadhon ri smaoineachadh inntinn air rudeigin fhad "s a bha e ag obair, gus nach biodh e cho dòrainneach.
  Gu dearbh, chuir am britheamh dheth an ath-thagradh fad na h-ùine fo dhiofar ro-theacsaichean, cha deach cùis Oliver Twist ath-sgrùdadh. Mu dheireadh, smèid an duine-uasal math, agus cho-dhùin e nach robh dragh aige mun bhalach neo-aithnichte. A bharrachd air an sin, tha prìosan na cloinne air a bhiadhadh gu fulangach, air a theagasg, agus tha mullach os an cinn. Agus tha e nas fheàrr na bhith a" coiseachd air na sràidean.
  Agus tha e nas daoire dhut fhèin fear rag a ghabhail ...
  Ach ma tha an duine-uasal math mu thràth air a làmh a chuir air Oliver, chan eil an Dodger air dìochuimhneachadh mu dheidhinn.
  An toiseach, bha eagal air a h-uile duine gum biodh am balach gam brathadh. Ach chaidh ùine seachad agus chaidh eagal air falbh. Agus chan eil dragh aca mu Oliver nas motha. Is ann dìreach an seo a tha an Dodger, bha e airson a charaid le beul buidhe a thilleadh chun bhuidheann.
  Ach ged a tha am prìosan airson clann, chan urrainn dhut dìreach teicheadh. Agus tha na bàraichean, agus na ballachan àrd agus tèarainteachd, tha a h-uile dad coltach ri eucoirich inbheach. Mura h-eil mòran bhoireannaich am measg an luchd-gleidhidh, an taca ris na prìosanaich as sine.
  Bha fear dhiubh eòlach air an Dodger. Agus chuir e roimhe feuchainn ri teicheadh a chuir air dòigh dha Oliver.
  Agus mar sin cho-dhùin am balach mèirleach faighinn faisg oirre. Dh" fhaighnich am matron don Dodger:
  - Ciamar a gheibh mi a-mach e?
  Thuirt am balach mèirleach:
  - Gu math sìmplidh! Canaidh tu gu robh feum air balach airson obair ann am bùth-obrach faisg air làimh airson cinneasachadh prìobhaideach agus bheir thu a-mach às a" gheata e!
  Chuir na geàrdan an aghaidh:
  - Tha mi a' dol a dh'fhaighinn tàmailt airson seo! Cha tèid!
  Mhol Pluto:
  - Mar sin thoir nota dha bhuam!
  Chrath am matron.
  - Air son so uaitse gini òir !
  Fhreagair am balach mèirleach:
  - Bidh tasdan gu leòr!
  Dh'èigh am matron:
  - Tha e toirmisgte!
  Thuirt Plut gu loidsigeach:
  - Cha bhi fios aig duine! A leithid de nota beag. Agus tasdan airgid slàn! Airson a" bhuinn seo gu o chionn ghoirid, chaidh mèirlich a chrochadh!
  Chrath am boireannach a guailnean agus thuirt i:
  - Dà thasdan !
  Chrath am bodach a ghuailnean agus thuirt e:
  - Cha 'n 'eil Oliver gràdhach gu leòir dhomh dà thasdan a thoirt air aon not !
  Chrath am matron a maoil agus thuirt i:
  - Agus carson a tha feum agad air eadhon!
  Fhreagair am balach mèirleach gu loidsigeach:
  - Dè an diofar dhutsa? Tha thu ag iarraidh tasdan, cha mhòr airson dad!
  Dh"aontaich am boireannach:
  - Tha, cuiridh mi nota! Chan e dad a th" ann!
  Rinn an neach meallta beagan loidhnichean air pìos pàipear agus thug e don mhatron e. Thug i leatha e am falach na bra.
  Tha a h-uile dad sìmplidh...
  Thug am bodach tasdan dhi, agus ghabh e aithreachas sa bhad. Gu dearbh, cò an Oliver seo dha. Agus chan eil e soilleir an cuidich sin.
  Bha Plut fhèin ann an cunnart a chur an grèim aig àm sam bith. Fhuaireadh airgead ann an cunnart saorsa. Agus uaireannan bidh e cuideachd a 'tachairt gu bheil balaich air an crochadh airson goid no air an cur gu na mèinnean. Agus anns na mèinnean, cha mhòr nach robh duine a 'cumail a-mach airson còrr is còig bliadhna, agus gu tric eadhon mus deach iad a chromadh.
  Is dòcha gum biodh e na b" fheàrr dha Oliver ceithir bliadhna a chuir seachad sa phrìosan cloinne, foghlam agus dreuchd fhaighinn, agus an uairsin beatha onarach a leantainn. Às deidh na h-uile, bidh a h-uile mèirleach luath no mall a 'tighinn gu crìch ann an sròn, no eadhon nas miosa. Is ann ainneamh a bha gin de na h-eucoraich beò gu seann aois, agus cha robh a leithid de rud ann agus nach deach a ghlacadh. Nas luaithe no nas fhaide air adhart, thèid a h-uile duine a ghlacadh.
  An seo chan eil an sealbhadair aca ga ghoid fhèin, ach a-mhàin ag òrdachadh mèirlich fo aois. Ach nas luaithe no nas fhaide air adhart, bheir cuideigin seachad e.
  Rinn an cealgach osnaich gu trom, agus dh" fheuch e gun a bhith a" smaoineachadh dè thachradh às deidh a ghlacadh. Agus ciamar a tha Oliver - dè cho tric 'sa tha e air a sgioblachadh?
  Bha Oliver na bu shàmhaiche na uisge agus na b" ìsle na feur. Bha clann anns a' chill a bha deich no aona bliadh- na deug a dh' aois, a' chuid bu mho 'n an suidhe air trifles, agus iad gu math socair. Mar sin bha beatha sa phrìosan dòrainneach, tomhaiste agus caran sàmhach. Cha robh ùine no lùth ann airson fealla-dhà. Cha robh reubaltaich sam bith anns a" bhuidheann seo. Air an oidhche, bha poileas air dleasdanas a bha a 'coimhead bho chùl nam bàraichean agus ag òl cofaidh, no neach-gleidhidh. Mar sin b" fheudar dhan chloinn cumail sàmhach agus cadal. Agus tha iad fo sgrùdadh fad na h-ùine.
  Tha e dòrainneach, gu dearbh, ach air an làimh eile, chan eil gin de na balaich a" cur eagal ort. Bidh a h-uile càil a 'dol a rèir a' chùmhnaint, mar anns an arm gun ghaoid. Mura h-eil tòrr obrach ann ... Agus chan eil ùine gu leòr ann airson cadal, ach bidh thu cuideachd a 'fàs cleachdte ris. Ach an dèidh gnìomhachd chorporra, bidh thu a 'tuiteam na chadal gun duilgheadas. Mar chraobhan bidh sinn a" tuiteam air a" bhunc, gun fhios againn air insomnia nan stiùirichean.
  Dh'fhàs Oliver na bu làidire gu corporra ann an dà mhìos gu leth bho obair chruaidh leantainneach, agus cha mhòr nach do dh'fhuiling e. Gus am bi deireadh an teirm fhathast glè fhada air falbh, agus tha e ro thràth airson na làithean a chunntadh. Gu fortanach, co-dhiù mullach os cionn do cheann, agus tomhas gu leòr de bhiadh - tha taigh-obrach na ionad prìobhaideach far am bi iad a 'sàbhaladh air clann. Agus an seo tha biadh fo shealbh na stàite, agus ged a tha e ann am Breatainn chan eil acras agus fàilligeadh bàrr anns a 'chèidse, bidh iad air am biathadh a rèir an àbhaist, gus an obraich iad nas fheàrr. Chan eil mèirlich òga a 'coimhead sgìth. Uaireannan bidh iad ag obair gu cruaidh anns an èadhar ùr, a 'sguabadh a' ghàrraidh, a 'tionndadh chlachan-mhuilinn, a' pumpadh pumpaichean.
  Mura h-eil obair anns a 'bhùth-obrach - tha an taigh-bathair làn mar-thà, feumaidh a' chlann dìreach clachan a ghiùlan bho àite gu àite, no a bhith a 'bleith flùr le clachan-mhuilinn làimhe. Aig amannan, eadhon ged a tha na geàrdan ann an deagh shunnd, bidh iad a" cluich ball-coise.
  Co-dhiù, fhuair Oliver buannachd bhon phrìosan. Dh'fhàs e na bu fhallaine, na bu làidire, na bu shàmhaiche, agus rinn e gàire na bu trice.
  Thug am matron e gu oisean, oir bha còmhradh ann, agus thug e seachad an nota, a 'feadaireachd:
  - Is ann bhon Dodger a tha e!
  Bha faireachdainnean measgaichte aig Oliver. Tha e math nach eil e air a dhìochuimhneachadh, ach air an làimh eile, tha e mar-thà cleachdte ri àite cho socair agus gu math riaraichte mar phrìosan cloinne. Agus a-rithist cha robh mi airson tilleadh gu saoghal nam mèirlich.
  Cha robh Oliver eòlach air blàths màthaireil agus teaghlach bho leanabas, agus dha-san cha b" e ifrinn a bh" anns a "chill le bàraichean, ach rudeigin eòlach bho àm breith. Agus tha na bunan tioram gu leòr, agus thug iad dha cluasag de connlach airson deagh ghiùlan. Agus chòmhdaich thu fhèin le plaide agus cadal. Cha mhòr gu bheil balaich a" srann, agus tha aislingean sìmplidh ach tlachdmhor agad. Faodaidh tu cuideachd leughadh Didòmhnaich ann an leabharlann a" phrìosain. Agus bhon obair, ma tha an taigh-bathair làn, uaireannan leigidh iad leat falbh tràth.
  Chan e, chan eil prìosan na cloinne aig a" bhonn fhathast. Airson co-là-breith na banrigh, gheall iad eadhon cèicean seoclaid a thoirt seachad. Agus gheibh an fheadhainn a bha modhail gu math aig àm na Nollaige tiodhlacan.
  Mar sin chuir Oliver dàil air. Chomhairlich Dodger dha fannachadh fhad "s a bha e ag obair, agus a bhith a" crathadh mar gum biodh ann am fiabhras. Thèid an leanabh a chuir gu ospadal na cloinne. Tha e airson an fheadhainn bheaga taobh a-muigh a" phrìosain, leis gu bheil iad air an sàrachadh agus air an làimhseachadh leis na dotairean as fheàrr. Às deidh na h-uile, anns an ospadal prìosain, is e na dotairean an fheadhainn as miosa, agus chan eil cungaidhean-leigheis ann. Agus thathas fhathast an dùil gun tèid clann, eadhon eucoirich, a cheartachadh, agus thathas gan làimhseachadh nas fheàrr na inbhich.
  Agus bhon ospadal an-asgaidh, faodaidh tu teicheadh tron uinneig, agus mar sin chan eil bàraichean ann. Eadhon ged a tha oifigear poileis air dleasdanas.
  Thuig Oliver seo, ach chuir e dàil air. A bhith nad mhèirleach a-rithist? Chan eil roghainn eile air fhàgail dha mar neach-eucoir fògarrach. Ach an uairsin, ma thèid an glacadh, airson ath-aithris, bidh iad gu cinnteach air an cur gu na mèinnean no air an crochadh. Aig a 'char as fheàrr, tha planntachaidhean a' feitheamh. A bharrachd air an sin, cuiridh iad ris an teicheadh.
  Ach dè eile? Faodaidh e, mar òganach nach eil ach naoi bliadhna a dh'aois aig àm a chur an grèim, agus air a 'chiad turas, a ghearradh sìos bliadhna sa phrìosan. Fàgaidh e aig dusan bliadhna a dh'aois, agus bheir iad obair dha - bidh na poileis ga cheangal, bidh e na phreantas mar neach-ciùird mar-thà. Agus is dòcha nach eil beatha an sin cho inntinneach, ach nas sàbhailte. Tha Breatainn a" sìor fhàs, chan eil an luchd-obrach a" fuireach cho dona tuilleadh. Tha tuarastalan ag èirigh, tha làithean obrach a" crìonadh mar a bhios teicneòlas a" dol air adhart. Bidh filmichean a" tighinn a dh" aithghearr...
  Am bu chòir dha a bhith na mhèirleach?
  Ach tha an diabhal ag ràdh ri Oliver - ruith - tha saorsa air nèamh! Agus dè nach dèan thu airson saorsa!
  Seadh, uaireannan bidh prìosanaich inbheach a" ruith air falbh seachdain mus tèid an leigeil ma sgaoil. Agus seo an leanabh!
  Agus cho-dhùin Oliver ruith!
  Cha do roinn mi am beachd le clann eile ...
  Cho-dhùin Escape an ath latha a dhèanamh. Bha trom-laighe aig a" bhalach air an oidhche. A" toirt a-steach mar a chaidh a ghlacadh agus a chuipeadh an toiseach. Agus an uairsin thug iad chun chroich e ... Dhùisg Oliver ann am fallas fuar. Chaidh e 'm fradharc troimh mo cheann gu 'n robh e car blàth 'S a chill fo 'n còmhdach. Mun cuairt, gillean goirid ach ciùin a' snaidheadh an sròin. Agus tha am bracaist sin le iasg agus aran àbhaisteach a" feitheamh ris. Agus sin a-màireach bidh iad air an saoradh tràth bhon obair, agus bidh e comasach an leughadh ann an leabharlann prìosain Blessed Augustine, no Robinson Crusoe.
  Mar sin dè a gheibh e?
  Chaidh Oliver a-null air an taobh eile aige, agus, mar a thachras aig aois òg, thuit e na chadal gun duilgheadas.
  An ath latha, chruadhaich a rùn teicheadh. Co-dhiù beagan romansa. Tha goid cho inntinneach... Agus faighinn a-steach do thaigh cuideigin eile le ulaidhean.
  An dèidh bracaist, bha sgrùdadh goirid aig a 'chloinn. Bha feum air dictation a sgrìobhadh le cuibhrigean gèadh. Agus an uairsin matamataig, agus Lagh Dhè. Agus às deidh sin, obraich.
  Bha a 'chlann a' coiseachd ... Bha e mar-thà fionnar, agus ann am mìos bha còir aca aodach geamhraidh agus brògan a thoirt seachad. Bha Oliver aig an obair a-rithist a" putadh am pàirt a ghabhas toirt air ais den inneal, chan e eallach beag a tha seo, gu sònraichte ma nì thu e airson dusan uair ann an sreath. Agus nas cudromaiche, tha e dòrainneach.
  Dh" fhàs diongmhaltas Oliver, agus às deidh cha mhòr a bhith a" feitheamh ceithir uairean eile gus toirt air coimhead nas creidsinneach, dh" lagaich e agus bhuail e ann an deise.
  Bha an àireamhachadh làn fhìreanachadh. Chaidh Oliver a thogail, a phasgadh, agus a ghiùlan gu roinn na cloinne ann an ospadal a" bhaile. Chaidh am balach a thoirt don uàrd, far nach robh ach dithis bhalach eile. Seòmraichean airson ceithir, gu math farsaing le mullaichean àrda. Agus uinneagan gun bhàraichean, le uinneag aig a 'mhullach. Airson balach nach eil fhathast deich, chan eil e na dhuilgheadas faighinn a-mach. Tha Oliver gu math seòlta, agus air a chruadhachadh le saothair chruaidh.
  Dà bhalach anns an uàrd, chan e mèirlich, ach laigh. Bha cas briste air fear dhiubh agus bha e ann an tilgeadh, a rèir choltais bha droch fhuachd air an fhear eile agus bha e gòrach. Dhìrich Oliver air an uinneig agus tharraing e e fhèin suas air a làmhan, ga lorg fhèin san fhosgladh.
  Dh"fhaighnich am balach a bha san sgioba:
  - Càite a bheil thu a'dol!
  Fhreagair Oliver:
  - A mhàthair! Na biodh eagal ort, bidh mi air ais ann an uair a thìde, dìreach na innis dha na dotairean!
  Thuirt am balach:
  - Leum àrd!
  Bha e fìor àrd. Leig Oliver sìos a chorp, na ghàirdeanan. An uairsin rug e air a chasan rùisgte air an leac, agus an uairsin leum e. Thàinig e air tìr gu deas, ged a dh"fhairich e cràdh agus crith na shàilean.
  Ach chan eil dad ... Anns an ospadal, chaidh Oliver a nighe mus deach a chuir a-steach, agus chaidh pajamas buidhe agus slipers a thoirt dha. Dh'fhàg am balach, gu dearbh, na slipers aige, agus dh'fhuirich e na pyjamas. Tha i san ospadal, ach co-dhiù chan ann sa phrìosan. Agus is dòcha gun obraich a h-uile càil a-mach.
  Dìreach gun fhios, chaidh Oliver a-steach do lochan salach foghair. Agus dh'fhàs e nas coltaiche ri tramp òg àbhaisteach. Agus chan eil e cho amharasach ....
  Gu h-obann leum an neach-fuadain a-mach na choinneachadh agus rinn e squeak:
  - 'S e 'th' learn tapaidh, lean mise !
  Chaidh sàilean garbh, leanabhach Oliver gu sgiobalta a-steach don eabar air a reubadh às deidh balach a bha tòrr nas beairtiche ann an aodach math, cha mhòr ùr.
  Bha coltas gu math eadar-dhealaichte orra, brògan gleansach, agus casan rùisgte, salach balach a theich à prìosan cloinne, no an àite sin à ospadal, ach dha-rìribh à grèim.
  Airson aon teicheadh dh'fhaodadh iad a bhith air Oliver a mharbhadh airson deich bliadhna. Ann am Breatainn, tha na cùirtean airson clann gu math teann, uaireannan eadhon nas cruaidhe na airson inbhich. Tha iad cruaidh anns an aonamh linn air fhichead, ach an uairsin ...
  Chan eil Oliver a" smaoineachadh mu dheidhinn, gu dearbh. Tha e a 'còrdadh ri faireachdainn saorsa, agus a' brosnachadh. Agus tha e math a bhith a" ruith casruisgte a dh"aindeoin fuachd an fhoghair. A bharrachd air an sin, nuair a ruitheas tu, chan eil e fuar idir. Agus eadhon a chaochladh, tha buinn rùisgte a" bhalaich air an cleachdadh gu cruaidh.
  Bidh thu eadhon moiteil gu bheil thu air a bhith air cùl bhàraichean. Agus bha e comasach dhut teicheadh, agus a losgadh uile le teine. Nach faigh sinn.
  Às deidh glainead prìosan na cloinne ann an lair a" bhodaich Feigin, bha coltas rud beag salach air Oliver. Ach thug iad dha biadh friogais. Chaidh fàilte a chuir air a" ghille mar ghaisgeach. Cha do bhrath e neach air bith, agus theich e as a' phrìosan. Agus is e cleas a tha seo. Chan eil siostam cead-siubhail cho teann ann fhathast, gus an urrainn dhut falach airson ùine mhòr, gu sònraichte dha balach. Agus cha do ghabh iad lorgan-meòir. A tha fìor mhath. Bha Oliver air a mheas mar eucoireach ro bheag, agus cha deach na soidhnichean ath-sgrìobhadh, agus is dòcha nach tèid cus a shireadh. Agus eadhon an uairsin cha do thog iad dealbhan de eucoirich, agus mar sin tha camarathan fhathast cho tearc agus neo-fhoirfe.
  Mar sin tha e nas fhasa dha Oliver a dhol air chall ann am baile mòr mar Lunnainn.
  Agus chaidh am balach a dh"obair a-rithist. Fhuair e aodach math agus brògan ùra.
  Ach, ann an Sasainn, chan eil eadhon clann a bhith a" coiseachd casruisgte buileach iomchaidh, agus tha e a" bruidhinn air fìor bhochdainn. Ged a tha casan a 'bhalaich beagan mì-chofhurtail, ach tha mòran a bharrachd uaill agus fèin-spèis ann.
  Bha Oliver agus Plut a' goid neapraigean. Rinn am balach an gnìomh gu modhail agus sàmhach. Bha e mu thràth mar an dàrna slighe a-mach. Agus fhuair Oliver sìth agus fois.
  Ach bha an fhìor chùmhnant air thoiseach air.
  Cho-dhùin Bill Sykes, mortair agus robair, am balach a ghabhail mar neach-cuideachaidh ann an gnìomhachas. Agus is e fìor dheuchainn a tha seo. Bha Bill fhèin a" coimhead coltach ri robair le feusag dhearg, agus aodann caran cas.
  Cha robh Oliver, gu dearbh, ro dhealasach. A bharrachd air an sin, airson an adhbhar, dh'fheumadh e atharrachadh gu bhith na luideagan agus a dhol casruisgte. Agus tha e gu sònraichte fuar air an oidhche.
  Thuirt Bill gum bu chòir an deise a bhith sìmplidh agus comhfhurtail. Agus coisichidh am balach casruisgte sàmhach, rud a tha cudromach san taigh. Ach, bha e mì-thlachdmhor dha Oliver a bhith a" coiseachd buinn rùisgte air a" chabhsair fhuar, còmhdaichte le reothadh, agus an-dràsta is a-rithist luathaich e gus cumail blàth.
  Air an oidhche, bha lampaichean gas a 'losgadh ann an Lunnainn, le glainneachan dathte, agus tha am baile beairteach a' coimhead gu math brèagha, gu h-àraid anns na prìomh sheòmraichean.
  Bidh Oliver a" coimhead air a" bheairteas seo agus a" suathadh a shùilean.
  Bhiodh a h-uile càil ceart gu leòr, ach tha e fuar na luideagan, agus casan rùisgte, leanabhach air an tanachadh.
  Ach, tha iad air an amas a ruighinn mu thràth, agus tha Oliver air a phutadh a-mach air an uinneig. Feumaidh e streap tron uinneig agus an uinneag fhosgladh airson robair nas motha agus nas inbheach.
  Bidh am balach ga tharraing fhèin suas air a làmhan agus a" dìreadh a-staigh gu faiceallach. Tha e tòrr nas blàithe a-staigh, agus nuair a bha casan rùisgte Oliver a" suathadh ris a" bhrat-ùrlair aodach-dubh, bha iad a" faireachdainn toileachas. Thòisich am balach air còmhlachan nan uinneagan fhosgladh gu faiceallach. Bha a chridhe a" bualadh mar dhrum le toileachas. Agus an seo, dha-rìribh, mar a bhios am ball ruadh seo de Bhile a" snàgail troimhe, tha e a" fàs cho eagallach.
  Agus a-nis tha an robair anns an t-seòmar agus a 'cromadh le a bhrògan. Bha Oliver a" faireachdainn gu robh e air a bhuaireadh gun robh e casruisgte, ach cha robh dad ri dhèanamh. Thòisich an t-sealg, agus ruith Bill chun a' phreasa ghlaiste le airgead. Gu follaiseach bha tip ann, bha fios aig fear de na seirbheisich agus aig a" mhèirleach dè bha e a" sireadh.
  Bha Oliver, cuideachd, air bhioran agus sguab e cuid de rudan gleansach far a" bhòrd. Agus cuir ann am poca iad. Nam measg tha cù òir. Agus bha Bill a" fìdhlearachd leis a" phreas-aodaich armaichte, ag obair air a" ghlais. Choisich Oliver casruisgte a-steach don ath sheòmar. Lorg e an sin cuideachd corra bhreacagan agus sinne agus forc airgid air a" bhòrd.
  Bha goid air a thionndadh gu bhith furasta agus inntinneach ris nach robh dùil. Rinn Oliver gàire agus bha e glè thoilichte. Ach mo thruaighe, chan urrainn dhut teicheadh bho dànachd. Is e dìreach an turas seo a lorg am peilear Bill. Tha e tòrr nas fuaimneach agus ghairm an sealbhadair na poileis. Chaidh am marbhadh a leòn, agus cha robh tìde aige teicheadh le creach. Agus fhuair an Oliver nas aotroime agus nas lugha dìreach air sleamhnachadh air falbh, ged a loisg iad air cuideachd. Ach bha am balach seòlta agus fhuair e air falbh bhon loidhne teine aig daga prìomhadail.
  Agus le fras de shàilean rùisgte, leum e a-mach air an uinneig, le poca creiche. Mar a tha e, ann an teòiridh, agus bu chòir a bhith ann an Dickens. Gu dearbha, carson a bhuail iad leanabh, agus chan e meirleach nas motha agus nas glice?
  Le bhith a" fuireach sa phrìosan, agus eòlas mèirlich air a bhith buannachdail do Oliver, dh" fhàs an tàlant aige na bu mhiosa, agus chan fhaigh thu a-steach e cho furasta. Agus bha na poileis, mar a bha e an-còmhnaidh, fadalach agus fhuair am balach air falbh, agus eadhon le creach.
  Tha ùghdarras Oliver am measg nam mèirlich air a dhol suas nas motha. Agus thòisich e fhèin a 'sreap a-steach do thaighean, agus a' dol an sàs ann an goid nas gnìomhaiche.
  Bha am balach deich bliadhna a dh'aois. Rè a 'gheamhraidh, fhuair e air grunn creach a dhèanamh air taighean agus a' goid tòrr neapraigean, no dhà no trì tursan nas truime purses. Agus b" e fìor shàr-obair a bh" ann a bhith a" goid wallet eile le daoimeanan.
  Bha e comasach dha aon de na còmhlan-ciùil inbheach airgead a thoirt a-mach às a' bhile a ghoid am balach.
  Tha an earrach air tighinn ... dhìrich Oliver a-steach do aon de na taighean a-rithist. Bha am balach ro mhisneachail. Is dòcha gum biodh e air a bhith comasach air falbh a-nis. Ach ghluais Bill Cysk air falbh bhon leòn, agus bhrath e a chompanach òg, ag ràdh gun do theich e às a' phrìosan cuideachd. Agus dh'innis e dhomh càit am faigheadh e e.
  Stèidhich na poileis ambush. Agus ghlac iad Oliver aig an fhìor lair nuair a thill e.
  Agus bha am buidheann de mheirlich òga air a chòmhdach. Agus b" e sin soirbheachas nam poileas.
  Tha Oliver fhathast na bhalach, dìreach na leanabh, ach mar-thà na neach-aithris cruaidh agus na dhìteadh air falbh. Às deidh dha a bhith air a ghlacadh, chaidh a thoirt don phrìosan airson daoine gu sònraichte cunnartach agus a chuir gu raon-laighe a-mhàin. An turas seo bha Oliver air a ghluasad agus air a sgrùdadh gu mionaideach, a 'coimhead a-steach don bheul agus anus. Tomhais, tomhais. Ath-sgrìobh bhon rùisgte a h-uile soidhne anns an iris. Chrath iad an cinn agus nigh iad iad, gan glasadh ann an cealla air leth. Bha Oliver air ais anns na pyjamas prìosain aige, casruisgte, agus e uile leis fhèin.
  Agus tha a bhith nad aonar tòrr nas eagallach agus nas mì-thlachdmhor. Tha, agus anns a 'chill as t-earrach tha e fhathast fionnar, eu-coltach ri prìosan na cloinne. Tha, agus bidh iad ag ithe nas miosa, aon mhin-choirce falamh. Tha Oliver a-nis ga fheuchainn mar inbheach agus tha slabhraidh timcheall a mhuineal.
  Tha e salach agus dòrainneach, dìreach mar sin bhuail iad le batons.
  Bhuail na poileis gu dearbh am balach deich bliadhna a dh'aois air a shàilean le maidean, agus chan eil an seo ach toiseach.
  Bidh radain a" fàsgadh anns a" chill, agus bidh thu a" cadal air clachan, a tha tòrr nas fhuaire na air leapannan planc fiodha.
  Agus chan eil iad a 'biathadh ach aon uair san latha agus cuibhreann glè bheag, mura h-eil thu a' bàsachadh leis an acras. An seo tha thu coltach ri bomair le fèin-mharbhadh.
  Ach, b 'fheudar do Oliver cuideachd a bhith ag obair: na clachan-muilinn a thionndadh, rud a tha gu math cruaidh nuair a thèid na sàilichean lom a bhualadh. Agus tha thu fhathast acrach, agus bidh iad gad chuipeadh le buillean.
  Ann am Breatainn, cha deach cur às do chràdh fhathast, agus faodar Oliver a cheasnachadh le claon-bhreith. Fìor, feumaidh seo co-dhùnadh cùirte.
  A 'bualadh agus a' gèilleadh geimhlean trom, chaidh Oliver a-steach don chùirt. Le sùil dhubh, maol air a chrathadh, air a ghluasad airson seachdain no dhà sa phrìosan, bha balach deich bliadhna a" coimhead foighidneach. Leis gu robh mòran mhèirlich agus burglaries mar-thà a 'crochadh air, bha dùil gum biodh a' chùis-lagha nas fhaide, agus chaidh Oliver a sgrìobhadh mu thràth anns na pàipearan-naidheachd. Bha am balach gu mòr ann an cunnart leis a" chroich.
  Ach cha b" e sin uile. Tha Oliver mu thràth air faighinn air prìomh-bhaile a chuir ri chèile agus tasgadan fhalach.
  Chuir am britheamh ceist air Oliver:
  - Càit an do chuir thu an t-airgead am falach?
  Thòisich am balach air crathadh a chinn.
  - Cha do dh'fhalaich mi dad, chan eil e agam!
  Choimhead am britheamh air agus dh"ainmich e:
  - Tha mi a 'toirt cead airson a' chràdh, a-mhàin gun a bhith ag adhbhrachadh dochann, feumaidh e a thoirt a-mach far an do chuir e am falach an stash.
  Chrath Oliver agus thuirt e:
  - Cha do ghoid mi dad!
  Chaidh am balach a thoirt don t-seilear cràidh. Bha braziers a" losgadh an sin agus bha luchd-cur gu bàs eòlach a" ròstadh innealan. Leis gu bheil Oliver fhathast na leanabh, chaidh a chràdh leis a" chràdh ruadh Mairead, eòlaiche air a" chràdh chloinne, aig nach eil teachdaichean fhathast air bàsachadh.
  Chaidh Oliver a chràdh rùisgte ... chuir Mairead a làmh ri broilleach a" bhalaich, dh" èist i ris a" chuisle agus chuir i a-mach:
  - Leanabh fallain agus seasmhach!
  Às deidh sin, chaidh am balach a chuir a-steach don inneal, agus chaidh a ghàirdeanan agus a chasan a shuidheachadh ann an clamps. Agus thòisich iad air tionndadh gu math slaodach. Fo stiùireadh a 'cheann-dhearg, rinn deugairean e. Mar bu trice bha clann air am pianadh le ceann ruadh le luchd-cuiridh oighreachail a bha ag ionnsachadh. A bharrachd air an sin, thionndaidh iad ag adhbhrachadh pian uabhasach, ach gun a bhith a 'crìonadh.
  Rinn Oliver Twist osnaich, ach sheas e gu daingeann ris an talamh aige. Ged a bha a ghàirdeanan cho toinnte aig ceàrnan mì-nàdarrach "s gun do ghoirtich e bruidhinn. Bha an gille sgith anns an inneal, bha e a" tarraing anail gu trom agus bha fallas a" sileadh bhuaithe.
  An uairsin chuir an ceann ruadh roimhe feuchainn air a 'bhrazier. Thug am balach a chuir gu bàs botal ola ollaidh thuice. Agus chuir Mairead na buinn gharbh, leanabhach aig Oliver gus nach loisgeadh iad.
  Dh"fhaighnich am balach:
  - An loisg thu mi ?
  Chrath Mairead.
  Seadh, mura h-eil thu ag ràdh dad!
  Rinn Oliver osnaich.
  - Chan eil dad agam!
  Ruith am brazier air gas, agus las e an toiseach le lasair bheag. Bha Mairead gu math dèidheil air a bhith a" ròstadh shàilean nan gillean. Faodaidh an cràdh mairsinn suas ri leth uair a thìde, ag adhbhrachadh pian mòr. Agus aig an aon àm, cha robh buinn nam balach air an còmhdach ach le blisters beaga, a chaidh à sealladh às deidh beagan làithean agus bha e comasach an cràdh a dhèanamh a-rithist ann an dòigh ùr.
  Bha Oliver ann am mòran pian, bha e a" tarraing anail gu mòr, agus a" caoineadh, ach cha tug e seachad an stash. Bha mòran ann, nam measg na daoimeanan sin nach robh am balach airson a reic.
  A bharrachd air an sin, tha balaich gu tric gòrach, agus uaireannan bidh iad a 'dol thairis air inbhich ann an stamina. Mar as àbhaist a bhith a" fulang le brat, dh"fhuiling Oliver. Agus dh" fheuch e ri aire inntinn a tharraing bhon phian.
  An seo tha e na cheannard air iomairt chloinne nan crusaders. Tha iad mu thràth air briseadh a-steach do fhearann nan Saracens. Agus tha e air a ghlacadh na phrìosanach. Tha gainmheach theth Ghalile a' losgadh cas-rùisgte chloinne. Agus bidh e a" goirteachadh mòran nuair a bhios e a" fuine buinn nan gillean. Agus tha iad air an stiùireadh gu tràilleachd, agus bidh cuipean a" feadaireachd ...
  Bidh an teine a 'fàs nas làidire. Bidh Mairead a" dèanamh cinnteach nach loisg na lasraichean an craiceann slàn air a casan. Bu chòir dha a bhith goirt, ach gun a bhith a 'cur dragh air a' ghille. Leig leis fhathast an neart a bhith ag obair anns na mèinnean no air na planntachasan. Bidh an ola ollaidh a" bogachadh buinn garbh a" phrìosanaich òg, gan dèanamh nas mothachaile agus nas lugha de losgadh. Tha Oliver a" smaoineachadh gu bheil e air a chràdh le Saracens mar Ivanhoe... An uairsin, mar nobhail a leugh e ann am prìosan cloinne, tha e a" treòrachadh Rebecca casruisgte gu bàs. Agus bhuaileas an nighean a casan maoth ris na clachan.
  Agus cuideachd teine. Agus an sin tha e Oliver a" marcachd air each le sleagh, agus a" leagail an nàmhaid, mar sguab feòir. Agus tha e a 'tuiteam ...
  Chaidh leth-uair a thìde seachad agus thàinig an uaireadair gu crìch. Mu dheireadh, chaidh Oliver a chuipeadh, a bha cuideachd air a ghoirteachadh, ach tha am balach cleachdte ris. Agus crathadh air na lotan le uisge saillte. Chaidh Oliver eadhon a-mach às a "phian uamhasach, a" call mothachadh airson grunn mhionaidean.
  Rinn Mairead osna.
  - Gu leòr! Leig leis fois!
  Chaidh Oliver a ghiùlan air ais dhan chill aige. An turas seo a-mhàin chuir iad bùird air na clachan agus thug iad a-mach plaideachan gus nach fhaigheadh an gille cnatan mòr.
  Bha dà chràdh eile a" feitheamh ri Oliver air thoiseach. Mar sin dh'iarr an cleachdadh tri uairean iarraidh. Agus an uairsin binn eile agus am peanas bàis.
  Thuit am balach sgìth na chadal, agus bhruadair e air rudeigin uabhasach agus goirt.
  . CAIBIDEIL #2
  An ath latha fhuair Oliver beagan a bharrachd ri ithe na bha e roimhe, iasg nam measg. Chithear gun do ghabh am balach fois na bu luaithe agus fhuair e seachad air airson an ath chràdh. Bha e soilleir gu robh Oliver trom-inntinn, ach cha robh e a" faireachdainn gu robh e a" caoineadh nas motha. Bha mi airson a bhith beò agus gluasad.
  Bha beachd ann dè a thachras às deidh an cur gu bàs? neamh, ifrinn, no ni air bith ? Chuir an tè mu dheireadh an t-eagal as motha orm. Dorchadas gun chrìoch, nuair nach eil eadhon smuaintean ann. Tha e cianail... Ged nach eil pian no eagal an dara cuid... No 's dòcha gu bheil anam ann fhathast.
  Ann am bruadar, bidh thu ag itealaich, uaireannan ag èirigh suas air na mullaichean ... 'S dòcha gur e seo cuimhne air mar a bha thu nad spiorad? Agus mar an ceudna air àrdachadh, air uachdar na talmhainn. Agus an àiteigin anns na speuran tha reultan, eatorra tha saoghail eile air am bheil daoine, no creutairean tuigseach eile, a" gabhail còmhnaidh.
  Is dòcha às deidh bàs gun sgèith d" anam gu planaid eile, agus gum faigh thu bunait eadar-dhealaichte an sin mu thràth? Ciamar a dh" fhaodadh sin a bhith.
  Dè ma bha, eadhon mus deach thu a-steach do chorp, gu robh d" anam agus a "fuireach ann an cuideigin bho shaoghal eile?
  Agus tha seo cuideachd gu math tarraingeach ... Dè nam biodh tu nad rìgh no nad khan ann am beatha a dh" fhalbh? No 's dòcha sàr ghaisgeach no neach-saidheans ainmeil? Dh" fhaodadh tu a bhith nad dhuine sam bith.
  Sheinn Oliver Twist:
  - Is dòcha anns an ath bheatha,
  Bidh mi nam ìmpire na talmhainn uile ...
  'S ni mi seirbhis do 'n Athair ghlòrmhor,
  Tha sinn nar daoine den aon teaghlach!
  Tha, tha e fìor mhath anns an ath bheatha a bhith nad ìmpire, no na khan. Tha e coltach ri Genghis Khan, an dèidh dha leth an t-saoghail a chuir a-steach, agus roimhe sin bha e na thràill sìmplidh.
  Tha sgeulachd Genghis Khan rudeigin coltach ri sgeulachd sìthiche. Ach bha a leithid de dhuine ann gu dearbh, agus chaidh aige air mòran a dhèanamh. Ach tha an ìmpireachd aige air a dhol fodha ann an dearmad. An-dràsta tha Breatainn a" fàs agus a grian ag èirigh. Tha barrachd is barrachd choloinidhean air an toirt a-steach don ìmpireachd, a dh'fhaodas a bhith mar an fheadhainn as motha ann an ìmpireachd na Talmhainn. Agus tha seo trom. Agus an àiteigin san Roinn Eòrpa bha Napoleon, an ceannard mòr agus an riaghladair. Cò b 'urrainn buaidh a thoirt air an t-saoghal gu lèir, ach sgrios e an sia ceud mìleamh arm anns an Ruis. Agus an uairsin bha blàr aig Waterloo. Agus bha an sabaid sin sònraichte. Dh'fhaodadh Napoleon a bhith air buannachadh, ach chuir grunn thubaistean stad air aig an aon àm.
  Gu sònraichte iomchaidh rè an ionnsaigh air na saighdearan Breatannach. An uairsin dh" fhaodadh na Frangaich a bhith air buannachadh nam biodh iad air ionnsaigh a thoirt le saighdearan-coise. Ach chaill Marshal Ney e.
  Thionndaidh Oliver agus thionndaidh e. Tha e mì-chofhurtail a bhith a 'laighe air druim pàiste a chaidh a bhriseadh le cuip. Bidh na guailnean toinnte, na cnàmhan collar, na gàirdeanan agus na casan cuideachd air an goirteachadh. Blàths goirt air na buinn. Bha na lotan bho chràdh mar-thà air tòiseachadh a" slànachadh agus a" tachdadh. Bha mi airson an sgrìobadh, ach tha e cunnartach.
  Dh" fheuch Oliver ri e fhèin a tharraing air falbh bhon itching agus pian le smuaintean. Gu sònraichte, a 'cheist a dh' fhaighnich e fhad 'sa bha e a' leughadh leabhraichean. Agus tha leabharlann a 'phrìosain gu math beairteach - tha tòrr litreachas air a ghleidheadh bho eucoirich. Agus chan e a-mhàin robairean le biodagan a th" anns na h-eucoraich, nam measg tha luchd-saidheans, poileataigeach agus sagartan, agus mòran eile.
  Mar sin rinn Oliver, a leugh gu sgiobalta, mòran de litreachas eachdraidheil a leughadh anns a "phrìosan chloinne. A bharrachd air an sin, thadhail e cuideachd air leabharlannan san dùthaich agus fhuair e air tòrr a leughadh agus a chuimhneachadh.
  Gu sònraichte, eachdraidh na Ròimhe: mu dhà bhràthair air am biathadh le madadh-allaidh, agus a stèidhich am baile-mòr. Baile mòr!
  Bha Ìmpireachd na Ròimhe ann airson ùine mhòr, agus dh'fhàs i ainmeil anns na seann làithean. Chaidh a sgrìobhadh mu dheidhinn a" mhòr-chuid agus bha grunn phàipearan eachdraidheil fhathast ann. Ach nuair a ràinig i an ìre as àirde, bha an ìmpireachd a" crìonadh. Agus an uairsin thuit e gu tur às a chèile agus chaidh e à sealladh. Agus dh'fhuirich e a-mhàin ann an leabhraichean eachdraidheil. Bha mòran ìmpirean ann. 'Nam measg tha Nero agus Caligula - luchd-cur gu bàs an-iochdmhor, agus seanailearan mòra. Julius Caesar agus Troyan, mòran eile. Nam measg tha Pompey.
  Ged nach do dh'fhàs an fheadhainn mu dheireadh na ìmpire ... Ach eadhon nas inntinniche tha ar-a-mach Spartacus. Nuair a chrath gladiator sìmplidh an ìmpireachd agus a" chùis air na consuls. Bha e coltach ri sgeulachd sìthiche.
  Chaidh grunn leabhraichean a sgrìobhadh mu Spartacus. Ann am fear dhiubh, aig aois naoi, chaidh e a-steach do na cuaraidhean. Agus an sin dh"obraich e leis na tràillean uile. Seo am balach fèitheach seo a" slaodadh basgaid throm de chlachan a tha nas cudthromaiche na e fhèin. Agus bidh eadhon stamag an leanaibh a 'tuiteam bho theannachadh. Agus a" sileadh chlachan fallais, o chorp a" ghille, dorcha bho losgadh grèine agus salachar.
  Agus tha an neach-stiùiridh fhathast a" cur ìmpidh air le buille den chuip. Agus tha casan cas-rùisgte a" bhalaich a" sileadh às na calluses. An uairsin bidh an leanabh-tràill aig deireadh an latha gu meacanaigeach ag ithe stew brochan, 's dòcha le beagan iasg agus aran a bharrachd, agus an uairsin a' tuiteam air na clachan agus a 'cadal ann an grèim le balaich eile, a dh' aindeoin cho cruaidh 'sa tha an leabaidh. Anns a 'gheamhradh, tha a' chuaraidh fuar, agus tha na tràillean òga gu tur rùisgte agus casruisgte. Agus air an oidhche, aig a 'char as fheàrr, tha e air a chòmhdach le sgoltagan de aodach, agus bidh iad a' bruthadh an cuirp còmhla gus cumail blàth.
  Agus as t-samhradh, teas scorching ceann a deas na h-Eadailt, obair shàmhach. Obraich ann an cuaraidhean a rèir a 'phrionnsapail: tha tràill an dara cuid ag obair cruaidh no a' cadal. Gu dearbh, bhàsaich mòran bhalach, ach Spartak, gu math làidir le nàdar, dh'fhàs suas agus a 'fàs nas làidire. Agus bha e fortanach cothrom fhaighinn air saorsa agus a bhith air a reic gu sgoil gladiators.
  An sin thòisich a chùrsa-beatha, glòrmhor agus gaisgeil. Gladiator a thàinig beò ceud sabaid, a rèir cleachdaidhean na Seann Ròimhe, fhuair saorsa, agus mar-thà a 'sabaid airson airgead. Dh'fhaodadh Spartacus a bhith beò gu math, ach chuir e air adhart ar-a-mach. Bhàsaich deichean de mhìltean de dhaoine air gach taobh agus thàinig a" chùis gu crìch le ceusadh thràillean glacte.
  Ann an aon nobhail, chaidh Spartacus a slaodadh gu bàs. Ann an tè eile, cha tug na tràillean air falbh e, ach bhàsaich e air a 'chrois. Anns an treas obair, bha Spartacus còmhdaichte le cuirp, ach fhuair e a-mach, agus dh'fhalbh e, a 'co-dhùnadh an t-sabaid a thoirt seachad. Phòs e agus thog e a chlann fhèin.
  Thug Spartacus buaidh air Oliver, ach dh'fhàillig e. Ged a dh'fhuirich an t-ainm aige anns na linntean agus eadhon mìle bliadhna. Tha Spartacus, gu dearbh, na shamhla, agus chaidh grunn leabhraichean ficsean a sgrìobhadh mu dheidhinn. Tha òrdachadh ùine agus neo-chunbhalachd fiosrachadh eachdraidheil a" toirt àite airson mac-meanmna.
  An seo ann an aon leabhar, is e mac uasal a th" ann an Spartacus, ach bha tòrr airgid aige dha Crassus, patrician. Agus a-nis tha an teaghlach gu lèir air a chur an grèim agus air a reic gu tràilleachd airson fiachan. Tha Spartak fhathast gu math na bhalach, ach moiteil. Tha e fhèin, còmhla ri a mhàthair agus a phiuthar, air an stiùireadh gu malairt thràillean. Thug iad air falbh aodach daor bhon mhàthair, brògan, agus chan eil i ach ann an aon tunic reubte, gun a bhith rùisgte agus cas-ruisgte. Tha a casan air am bualadh gu fuil agus air an losgadh air clachan, agus tha a craiceann air a losgadh sa ghrèin. Agus tha i a 'fulang gu mòr, air a èigneachadh gu dannsa air beulaibh luchd-ceannach.
  Tha Spartacus, umha bho losgadh grèine, cuideachd gun aodach beairteach, casruisgte agus rùisgte, fhathast a" coimhead coltach ri beathach òg.
  Agus nuair a dh"fheuchas an ceannaiche ri faighinn a-steach na bheul, bidh e a" bìdeadh a mheòir. Air son am faigh e cuip. An uairsin bidh aon neach-seilbh a 'ceannach a' bhalaich agus a 'mhàthair, agus tha am piuthar air a sgaradh ... Tha màthair Spartak brèagha agus ionnsaichte, bidh i a' faighinn obair seirbheiseach san taigh. Ach tha am balach, ro mhoiteil, mar pheanas, air a cho-èigneachadh a' chlach-mhuilinn a thionndadh airson dhà no trì làithean. A dh'aindeoin a bhith air a shlabhraidh, tha am balach fhathast a' briseadh an iarainn agus a' teicheadh.
  Ach tha e air a ghlacadh agus air a chomharrachadh. An uairsin bidh an sealbhadair ga chuir gu na cuaraidhean. Ach eadhon an sin dh' ainmich am balach mi-chiatach, agus mac patrician agus uaislean e fèin. Ged bu chòir dha a bhith air a cheusadh, ann an èiginn teichidh an gaisgeach òg bhon chrois. Agus tha seo a 'faicinn prìomh mhanaidsear nan gladiators. Is fìor thoil leis an t-sabaid, ged a tha e na bhalach òg airson bliadhnaichean, agus bidh e ga cheannach. Agus a-rithist an dreuchd gladiator.
  Tha Spartacus, ged a bha na Ròmanaich uasal às dèidh sin, a' cogadh ris an ìmpireachd. Agus tha eadhon fhathast beò, agus tha clann cumanta aige ann an tràill bho Thrace. A bharrachd air an sin, thàinig ogha Spartacus gu bhith na ìmpire air an Ròimh. A tha mar-thà na mhac-meanmna an ùghdair.
  Cha do ràinig na leabhraichean sin an aonamh linn air fhichead, ach shluig Oliver iad agus chuimhnich iad a-nis. A 'gabhail fois agus ag ath-nuadhachadh neart an dèidh a' chràdh. Rinn seo e comasach dìochuimhneachadh mun chraiceann goirt, agus na lotan a bha a" tachdadh gu làidir bhon uisge saillte a dhòirt na daoine òga gu bàs.
  Ghabh Oliver ceum no dhà timcheall air a" chill - chuir an t-seine timcheall a mhuineal bacadh air. Agus bha mi a" smaoineachadh, tha e math nach do chuir iad bacadh air fhathast. Ged a dh" fhaodadh gu bheil cràdh mòr ri thighinn fhathast.
  A bharrachd air an t-sròn banal, ged is ann ainneamh a bhiodh iad air an cur gu bàs le cuibhle, agus tha seo gu math goirt. Tha thu gu litireil air do reubadh gu pìosan, agus tha ròpan a" slaodadh do ghàirdeanan is do chasan ann an diofar stiùiridhean.
  Bha Oliver a" feadalaich agus a" seinn airson sunnd:
  Ma tha an t-uisge - hey-ho, ach gun sgàil,
  Ma tha a' ghaoth - hey-ho - a' feadaireachd às do dhèidh, Ma tha an fhuachd - hey-ho - ris a' chnàimh, 'S nach eil naidheachd mhath bhon taigh - Na toir na toir suas, na leig seachad! Ge bith dè a th" ann, na bi a" caoineadh agus na bi diùid Dèan gàire, gàire, gàire Tha thu air an rathad, mar sin bidh a h-uile dad ceart gu leòr!
  
  Ma 's fhaide - hò-ho - cha tèid thu, 'S ma sheasas am robair - hug-ho - 's an t-slighe, Ma bhios am fitheach - hey-ho - a' sgreadail os cionn do chluais, Ma bhuaileas do chridhe leis an eagal - Na tabhair na toir suas, na leig seachad, ge bith dè, na bi a" caoineadh agus na bi diùid!
  Smile, gàire, gàire!
  Tha thu air an rathad, agus mar sin bidh a h-uile dad ceart gu leòr!
  
  Na leig seachad, na leig seachad, na leig seachad! Ge bith dè a thachras, na bi a" caoineadh agus na bi diùid Dèan gàire, gàire, gàire Tha thu air an rathad, agus mar sin bidh a h-uile dad ceart gu leòr !
  Às deidh sin, dh'fhàs Oliver Twist nas sunndach ... Thug iad biadh dha a-rithist agus laigh am balach sìos air a thaobh, a" tarraing a" phlaide air ais, agus thuit e na chadal a-rithist. Agus bha bruadar aige ...
  Ann am bruadar, bha sgaradh pearsantachd aig a 'ghille. Nuair a tha seo agus esan, mar gum biodh, a" cuimhneachadh air an àm a dh" fhalbh agus chan ann buileach, tha e a" coimhead air fhèin bhon taobh. Mar eisimpleir, "s e Seumas Morgan an t-ainm a th" air. An spùinneadair as ainmeil leis an t-slighe. Agus aig an aon àm balach.
  Ged a dh" fhaodadh an aithris mu dheireadh am faireachdainn a mhilleadh, ann am bruadar tha eagal orra fios a bhith aca gur e dìreach bruadar gòrach a tha seo. Tha an aisling fìor dha-rìribh, mar eisimpleir, suathadh na bòtannan mòra an casan, agus dh" fhàs am pian às deidh dha a bhith air a bhualadh ann an groin an deoch nas soilleire. Is dòcha gun deach Oliver a ghlacadh, gu robh eagal air nach biodh na brògan prìseil a 'sgèith air falbh agus a' fàs nas slaodaiche. Agus bha am bilean, a chaidh a bhriseadh aig àm an grèim, a-rithist ga chuimhneachadh fhèin. Gu fortanach, tha na fiaclan slàn, ach bha a" chnap air a" mhaoil bhon bhuille gu math mòr agus tha e a" fàs cho tàmailteach.
  Thuirt Seumas Morgan rudeigin èibhinn ann am bruadar: an sin thug e orm gàire a dhèanamh. Mar sin bha iad a" bruidhinn mu dheidhinn diofar rudan airson trì uairean eile agus... Thòisich Morgan, gu dearbha, ri sgrìobhadh agus bruidhinn mu na rudan a rinn e fhèin. Gus argamaid a dhèanamh ann an teirmean - tha iad ag ràdh nach urrainn dhut sin a dhèanamh: feumaidh tu inntinn.
  Is e ealain a th" ann an goid. Ged, gu dearbh, dh'innis Morgan James sgeulachdan lorg-phoileas. Ged a bha aige ri rudeigin a ghiùlan. Gu sònraichte nuair a chaidh e air an teiche agus an uairsin a 'coimhead airson dòigh air cumail ri aonad partisan.
  Anns a 'chùis seo, cha robh e na b' fheàrr na Oliver. Mura toir samhradh na h-Ucrain oidhcheannan blàth agus faodaidh tu, mar eisimpleir, ùrachadh le dearcan no nach eil daoine fhathast cho cruaidh gus casg a chuir air balach acrach bho bhith ag ithe.
  Ach seo dà mhèirle
  gheall e ... Cha b' e biadh a bh' ann an goid. Ach "s e sgeulachd gu tur eadar-dhealaichte a tha sin.
  Nuair a chaidh ainmeachadh mu dheireadh a dhol don chùirt, cha do rinn Seumas-Oliver gàire. Bha fios aige gu math mar a thàinig e gu crìch, agus eadhon anns a h-uile atharrachadh film (seòrsa de chuimhne meallta ann am bruadar, mu iongantasan an ama ri teachd fad às!) Bha Twist air fhìreanachadh. Ged a tha, gu dearbh, a 'coimhead air an fhilm gu neo-eisimeileach, tha mi airson gum bi e nas inntinniche, rud a tha a' ciallachadh nach eil e coltach san leabhar, ach gun dùil.
  Bha a" chùirt caran neonach agus gu dearbh bha feum air seasamh san loidhne. Agus bha a chasan sgìth mu thràth, agus mar sin ann an cealla salach agus làn smugaid, cha robh Seumas gu cruaidh airson suidhe sìos.
  Gus a dhèanamh nas fhasa, lean an leanabh an aghaidh a 'bhalla agus a-rithist smaoinich e air an eas-chruthach. Nas mionaidiche, chuimhnich mi na dh'fhiosraich Oliver.
  Air a 'chiad latha, choisich am balach còrr air fichead mìle, rud a tha gu math mòr airson leanabh. Is e an rud as meallta gu robh bòtannan garbh le buinn fiodha a" suathadh an casan gu dona. Tha, tha biadh gann. Ged bu leòir am peanas air son arain, agus chan eil uisge na thrioblaid ri lorg ann an Sasainn: chan e tì an Sahara.
  Cha robh e comasach oidhche mhath de chadal fhaighinn, oir tha an t-earrach fhathast fuar. Bha na laoigh a bha ro shaothaireach a" gortachadh sa mhadainn, agus sèididh a" dol suas air an casan. Cho-dhùin am balach cumail a" coiseachd casruisgte. Cha robh e a 'coimhead eagallach dha, agus mar sin ann an òige tràth bha iad air an caitheamh casruisgte gus an reothadh. Ach, 's e aon rud a th' ann a bhith a' buachailleachd geòidh neo a bhith a' coimhead às dèidh chrodh no a' dèanamh beagan obrach air an tuathanas, agus rud eile a' cur grunn mhìltean air rathad creagach. Chan e seo feur bog na faiche, far am bi thusa, còmhla ri leanabh eile gun dachaigh, a" draibheadh a-mach thunnagan agus creutairean beò eile (bidh na gillean as sine ag ionaltradh a" chruidh!).
  An toiseach cha robh Oliver a" faireachdainn ach tingling mì-thlachdmhor agus an-dràsta is an uairsin chaidh e far an rathaid gu taobh an rathaid, a" feuchainn ri ceum a ghabhail air an fheur. Ach an uairsin thàinig na preasan agus chaidh am balach a-mach air an rathad a-rithist. Bha e fhathast cha mhòr neo-sheasmhach airson grunn uairean a thìde, ach nuair a stad e mu dheireadh, sgìth, loisg na buinn a chaidh a leagail gu litireil. B" fheudar dhomh coimhead airson allt agus an cur dhan uisge.
  Às deidh sin, rinn am balach Oliver co-dhùnadh sìmplidh, ach cha robh e gu tur ceart - a 'seachnadh rathaidean, a' dol air adhart air na rèidhleanan agus ... Uill, eadhon aig an àm sin cha robh uiread de choilltean ann an ceann a deas Shasainn, ach dè a bha nas coltaiche ri claisean, gu tric air an cur ann an ceart-cheàrnach.
  Ach tha a bhith a 'dol air chall fhathast fìor ... Mar sin thug an t-slighe gu Lunnainn mòran na b' fhaide agus dh'adhbhraich e deagh eagal. Airson Oliver, ris an do tharraing mac-meanmna an leanaibh madaidhean-allaidh, comhachagan-dubha, agus eadhon tìgearan dìomhair le leòmhainn ifrinn. Airson an aingeal as uamhasach agus cha mhòr uile-chumhachdach nàmhaid Dhè, Satan, a 'coiseachd mar leòmhann beucaich. Agus ma chaidh geugan a phronnadh fon t-sàil sgrìobte, an uairsin ...
  Thionndaidh an t-slighe gu Lunnainn gu bhith na b" fhaide, agus bha na daoine a thàinig tarsainn rudeigin na b" fheàrr na bha Dickens a" riochdachadh. Air a ghluasad, le casan air an leagail, dh'fhaodadh leanabh bàn cunntadh air crust arain agus oisean blàth. Agus nuair a dh'fhuirich Oliver cha mhòr - bha an cothrom uchd-mhacachd fìor, ach thug feachd de sheòrsa air choreigin e nas fhaide.
  Co-dhiù, agus com-pàirtiche, mu dheidhinn nach do sgrìobh Dickens, ach seo
  balach le craiceann dorcha, sheall e mar a dhìrich iad a-steach do ghàrraidhean dhaoine eile agus gàrraidhean sequester fada mus do choinnich iad ri "The Dodger".
  Bha a h-uile duine cus ag iarraidh Oliver a dhèanamh na ghaisgeach adhartach, gun a bhith mothachail gum bu chòir dha balach a bhith na bhalach. Nas mionaidiche, ann am beatha tha a h-uile dad beagan eadar-dhealaichte seach ann an obair chloinne.
  Bha a 'chiad sreap a-steach don ghàrradh glasraich caran prosaic, agus cha robh Oliver, san fharsaingeachd, a' gabhail cus dragh mu dheidhinn seo. Ag iarraidh ithe - thug e beagan. Chan fhaigh an luchd-seilbh nas bochda! A bheil e math? Thuirt stamag falamh gun robh e gu pearsanta a" faireachdainn math mu dheidhinn.
  Le com-pàirtiche, a rèir choltais gypsy, dhealaich iad gu sgiobalta. Is dòcha nach do lorg an duine le craiceann dorcha Oliver na neach-còmhraidh inntinneach airson a bhith a" fuireach leis airson ùine mhòr.
  Às deidh sin, cha mhòr nach robh cù air Twist fhèin ann an oidhirp eile air "creachadh" a dhèanamh. A rèir choltais bha fios na b" fheàrr aig an t-siùsag òg càite an streap iad, gus nach suidh iad sìos nas fhaide air adhart. Agus chan eil eòlas aig Oliver fhathast ...
  Aig an aon àm chuir e a bhrògan garbh. Uill, ron àm seo bha e mar-thà cleachdte ri bhith a 'dèanamh às an aonais, ach dh'fhàs an sealladh, gu dearbh, gu mì-mhodhail, ach bha casan na cloinne air an leagail gu mòr. Co-dhiù, cha robh coltas an Dodger san leabhar, ach mòran nas urramaich. Uill, tha e soilleir gu bheil mèirleach tòrr nas dualtaich an foam a bhriseadh mura coimhead iad air mar bhaigeir. Tha stereotypes seasmhach - agus mura h-eil na mèirlich air a thighinn tarsainn cho fada, tha e dìreach air sgàth gu robh iad a" coimhead gu math reusanta agus gun a bhith bochd a-muigh.
  Carson a thug iad Oliver leotha? Is dòcha air sgàth aghaidh aingil Twist, an dòchas gum biodh e na bu lugha amharasach. No is dòcha gu robh aithreachas mòr air an Dodger, oir bha coltas Oliver: air a shàrachadh, air a sgrìobadh, le casan briste is salach a" nochdadh co-fhaireachdainn beòthail. Agus tha mèirlich cuideachd nan daoine, gu h-àraidh nuair a tha iad òg agus gun ùine aca an anaman a chruadhachadh.
  Co-dhiù, fhuair Twist mullach thairis air a cheann agus cha do reothadh e air an oidhche, sa chumantas bha iad air am biathadh gu math, gu h-àraidh an taca ris an taigh-obrach.
  A' dol gu gnothach a' ghille, chuir iad an deise an ordugh, thug iad coslas air seirbhiseach urramach.
  Agus mura robh Oliver cho gòrach is gun tug e sgreuch, ach dèan e na bu ghlice - ori cùm am mèirleach e fhèin no dìreach seas agus coimhead mar gum biodh e a" coimhead a-mach air an uinneig, cò bhiodh air smaoineachadh air?
  Theagamh gur ann air an aobhar sin a dh' fhìreanaich iad e cho luath, ach an duine uasal
  air ball chòrd 'aghaidh. Ged a tha e coltach gur e a chàirdean?
  Shil Seumas tro fhiaclan agus thuirt e gu feargach:
  - Carson a tha am britheamh seo coltach ri turtar cadalach gòrach?!
  Chaidh am poileasman às a chiall le mi-mhisneachd agus choimhead e gu bàn air a" bhalach, agus bha na gillean a" nàrachadh gu làidir. Tha e èibhinn nach eil eagal air a 'mhèirleach òg mu na h-ùghdarrasan.
  Is e sàrachadh, a rèir coltais, an dàrna toileachas, agus tha am poileas air fàs tòrr nas modhail. Is dòcha gu bheil an smuain a" lasadh - dè mas e mac neach air leth buadhach a tha seo no ...
  Fhuair Seumas Morgan snaoisein bho aon de na geòlagan glan mar chomharra air earbsa. Bha mi airson toitean a lasadh, ach aig a" mhionaid mu dheireadh dh" aithnich mi gun toireadh ìre garbh de thombaca casadaich ort agus an uairsin gun deidheadh a h-uile snas borb a leigeil dheth mar chraiceann nathair.
  Tha e soilleir nach eil am Breitheamh Fang ann an sunnd - buidhe le spotan dearga air aodann, a rèir coltais feargach ... Agus sealladh balach a bha, eadhon ann am peann fiodha, a" faireachdainn mar rìgh air rìgh-chathair.
  Tha an sealladh mì-mhodhail agus eadhon tàir, tha na làmhan falaichte gu dùbhlanach anns na pòcaidean agus tha a "bhroilleach air a phutadh suas. Damn e, chan e an t-eagal as lugha agus an leithid de shealladh a tha ...
  Chuimhnich Seumas, ann am bruadar air beachd eile, air an leabhar le cridhe, ach anns a' chùis so, cha robh an seann duin' uasal buileach math. Bha, bha ath-chòmhdach ann leis an leabharlann film. Is dòcha gur e neach-fianais eile a bha an sàs ann an deagh shlat draoidheachd. Am fear a chunnaic Plut agus Kolya a' goid...
  Chan eil an gille uabhasach, an uairsin dh'èist e ris na thuirt an duine-uasal anns a' chòta earbaill ris a' bhritheamh. Ach thionndaidh am britheamh thuige mu dheireadh:
  
  - Ciod an t-ainm a th' ort, a bhalaich ? dh'fhaighnich Mgr Fang le nimh na ghuth.
  Fhreagair Seumas Oliver gu dàna:
  - Cò an villain mar sin is tusa a th" ann! Nach bu mhath leat seann duine ossified a chuir thugam!
  Thachd am britheamh eadhon le iongnadh. Cha do leig eadhon meirleach cruaidh orra fèin a bhi cho mi-chiatach agus cho bras a thaobh neach a dh' fhaodadh a bhi air a chur do 'n chroich. Ged, gu dearbh, chan eil e buileach - airson binn bàis, mar as trice bidh cùirt de sheòrsa eadar-dhealaichte, nas àirde, le com-pàirt neach-lagha ainmichte, a 'coinneachadh. Ged a tha an leithid de dhìonadair gun fheum, mar chathair fiodha. Ach gu dearbh, chan urrainn dhaibh binn bàis ann an Sasainn às aonais gnè laghail. Co-dhiù, chan eil na Meadhan Aoisean sa ghàrradh tuilleadh.
  Ach ma thèid dèiligeadh ri pickpocketing, agus eadhon air a ghealltainn le balach, faodaidh tu a dhèanamh às aonais neach-lagha.
  Thilg Fang, air a shàrachadh le feirg, sealladh bagarrach air a" ghille agus ghlac e ... Tàir, mar nach b" e duine le ùghdarras a bh" ann, ach dùn. Tha e comasach a bhith a" mairsinn mar seo! (Pun!)
  Thilg am britheamh goirid, no an ìre mhath luath:
  - Airson a bhith a" dèanamh pòcaidean le aonta ro-làimh, tha am balach air a chuir gu trì bliadhna de shaothair chruaidh, agus dhà eile airson sealladh dùbhlanach a thoirt don chùirt!
  Sheas Seumas-Oliver gu tàireil air a' ghob.
  - Seadh, chaidh thu! San fharsaingeachd, tha e na mhèirleach san lagh ... Nas mionaidiche, is e mèirleach a th 'annam, nach fhaca an saoghal a-riamh!
  Dh"fheuch an duine-uasal ri eadar-theachd a dhèanamh:
  - Tha am balach gu soilleir tinn, a Bhreitheamh. Sàbhail an leanabh!
  Chàin Fang an t-òrd air a" bhòrd.
  - Thoir air falbh am bastard! 'S e coig bliadhna de shaothair chruaidh 's mo a bheir mi, ach sàthaidh breitheamh a's àirde a' chroich dha.
  Bhuail Oliver am poileasman ... Cuideachd anns an groin - chan eil e coltach gun leigeadh corp gun trèanadh leis smiogaid cuspair àrd a ruighinn. Fìor, bha an nàmhaid sòlaimte agus eòlach gu leòr airson gluasad beagan agus às an sin thionndaidh am buille gu bhith goirt, ach gun a bhith uamhasach. Ach ghluais am poileas fhèin am bata mar fhreagairt. Ghluais Oleg an ionnsaigh, ach mar an ceudna, ghlaodh a chluasan agus dh'fhàs e beagan sgòthach. Agus ràinig an dàrna buille an amas ...
  Theich anam a" bhalaich a-mach às a chorp bhon chonnsachadh... Tha e math gu bheil am baton elasta, agus am freiceadan eòlach air an neart obrachadh a-mach gu ceart... Mur eil, bhiodh Oliver air a mharbhadh le cinnt... Mur eil, chaidh còig mionaidean seachad agus fras fuar ùrachail ...
  A-nis tha am bodach air tilleadh agus tha cùisean air a dhol gu math nas miosa na anns an leabhar. Gu dearbh, bha an neach-fianais dìon fadalach, agus cha robh duine gu bhith ag èisteachd ris. Thuirt am britheamh gu tioram:
  - Chaidh a" cho-dhùnadh gu lèir aontachadh, ach ma tha thu ag iarraidh èisteachd ùr, cuir fios chun neach-casaid agus athchuinge airson ath-sgrùdadh air a" chùis air sgàth suidheachaidhean a chaidh a lorg às ùr! An uairsin leig leis a" chreutair seo crochadh!
  Bha Seumas Morgan, aig an robh spiorad a 'dol faisg air làimh, a' smaoineachadh gu h-obann - agus gu dearbh, an dèidh don cho-dhùnadh a dhol seachad, dh'fhaodadh am britheamh toirt air an neach-fianais sgrìobhadh chun neach-casaid ... A rèir an lagha, tha e mar sin. Chan urrainnear co-dhùnadh a chaidh aontachadh mar-thà a chuir dheth ach anns an dòigh a chaidh ullachadh leis a" mhodh-obrach shònraichte.
  Mar sin an seo bha Oliver Twist gu math fortanach ... No an àite sin, anns an leabhar ... Co-dhiù, an rud nach deach a chreidsinn ann am film air choreigin, bhiodh am britheamh, às deidh dha a" bhinn airson am balach a chrochadh, air a dhol air ais cho luath oir neach-fianais nach eil gu sònraichte ùghdarrasach. Tha, agus dh'fhaodadh an neach-fianais fhèin a bhith fo eagal a 'bhritheamh ... Dè a bhiodh nas fìor.
  Ach an seo mar-thà cha robh an luchd-èisteachd a 'co-fhaireachdainn leis a' mhì-mhisneachd Oliver agus an duine-uasal a thrèig an tagradh ...
  Seumas Oliver, a 'cuimhneachadh air fhèin anmoch, dh'fheuch e ri tilleadh air ais chun a' bhuidheann a chaidh a thrèigsinn roimhe, ach ... Shleamhnaich e troimhe mar bheàrn no colbh ceò ... A rèir coltais, chan eil iad a 'dol a-steach don aon abhainn dà uair. A-nis tha Oliver ann a-rithist agus ... tachartasan ùra.
  B" urrainn Seumas Morgan fhathast co-fhaireachdainn agus inntinnean a leughadh. Anns a 'bhalach, an dèidh an concussion, tha iad uabhasach mì-rianail. Bha na cuffs air an ceangal gu teann - ann an Sasainn bidh clann gu tric air an cur an grèim agus tha am meud ceart air ullachadh ro-làimh. Feumar leasan a theagasg do bhalach grinn. Gu tur oborzel - jackal!
  A 'faireachdainn pian na làmhan, dh' fhàs Oliver beag agus thàinig deòir a-mach às a shùilean.
  Bha am prìosan cruaidh-chàs coltach ri seann daingneach, le tùir agus beàrnan. Geàrdan gruamach, fiaclan air na ballachan agus coin thairbh.
  Bha Oliver fhathast a" smaoineachadh gu cruaidh agus chuir an neach-gleidhidh eadhon cuip air a" bhalach gus toirt air gluasad nas luaithe. Sheas am balach agus thuirt e:
  - Mar a thogras tu, sir!
  Bha balaich is caileagan nach robh nas sine na ceithir-deug air an cumail ann an earrann shònraichte den phrìosan. Bha Oliver air tighinn gu a chuid mothachaidhean mar-thà agus choimhead e timcheall a" phrìosain le feòrachas. Gu sònraichte, air cùl nam bàraichean tiugha chunnaic mi gàrradh a" phrìosain far an robh eucoraich inbheach ann an rabhlagan agus clogs a" sgoltadh agus a" slaodadh logaichean, a" planadh rudeigin. Dh"èigh na poileis agus na geàrdan riutha gu borb.
  Bha leth na cloinne air a shuidheachadh air leth agus air a chomharrachadh le triùir, gun deach loidhne ghorm a tharraing air na ballachan tiugh tais.
  Bha an lios fhèin cuideachd cha mhòr falamh, dìreach bha iad a 'mèarrsadh air falbh ... . Cha robh ach na casan goirid, cha mhòr gu tur a 'nochdadh nan nigheanan lom, gun fheum ann an aimsir bhlàth, casan tana agus air an leagail.
  Bha cuid dhiubh eadhon na b' òige na Oliver, agus ged a bha an t-astar ga dhèanamh duilich an aghaidhean tana a sgrùdadh gu mionaideach agus am bròn uabhasach a ghlacadh nan sùilean, dh'fhairich an gille bhuapa sruth uabhasach de fhulangas agus de bhròn!
  Is esan Oliver sa phrìosan! Tha e soilleir gu bheil e eucorach: ann an sùilean a h-uile duine, mortair agus mèirleach! Chan eil am facal marbhadh gu tur soilleir, ach bidh e gu stòlda nam cheann agus a" bualadh le glagan air na teampaill!
  Agus tha e coltach gu bheil a bhallachan tiugh, sgàinte agus molltach beò sa phrìosan aige, agus bha e coltach gu robh anail gruamach agus trom a" phrìosanaich ri chluinntinn tro thuill bheaga.
  Dh" fhosgail na dorsan trom, iarann-obraichte agus thug am poileas seachad pàipear a dheasaich an rùnaire-riaghlaidh. Cha deach ainm Oliver Twist a thoirt seachad, ach chaidh àireamh a chuir na àite. Uill, tha, mas e seòrsa de mhèirleach neo-chùramach a tha seo no an t-ainm mu dheireadh, chan eil e gu diofar. Tha àireamh gu leòr - leig leis a bhith gun aghaidh agus umhail ... Ach chan e, cha do bhris siostam a" phrìosain an leithid!
  Thug geàrd no dhà sùil air Oliver le gàire feòil-itheach. Bha an gille mar-thà a 'coimhead eagallach agus uabhasach bàn. Chuir an t-eagal, an t-eagal làidir air nach do dh'fhiosraich e eadhon an dèidh dha barrachd bhrochan iarraidh, a bhith air a shlaodadh le geàrdan an taigh-obrach fo thuil ...
  Is e saoghal eadar-dhealaichte a tha seo mar-thà - àite a tha gu math coltach ris an fho-thalamh, agus chan ann airson rud sam bith a tha a h-uile duine cho deònach tràilleachd a sheachnadh aig a h-uile cosgais ... Chaidh casan Oliver a-steach agus thuit e air adhart ... am balach leis a" fhalt agus bhuail e am balach ciontach air na gruaidhean pinc is geal:
  - Chan eil sinn a 'faighinn cleasan mar sin an seo! A bheil thu a" dol a chluich mar a h-uile duine eile no...
  Agus ruith an duine mòr gu deas-bhriathrach am faobhar a làimhe sìos a sgòrnan.
  Dhùisg Oliver Twist. Chaidh trì geàrdan a-steach don chill, a" fosgladh a" ghlais le creak. Chuir iad orra miotagan leathair agus thòisich iad a" faireachdainn a" bhalaich agus a" coimhead air na lotan a bh" aige airson mialan leabaidh no seòrsa de shalachar. An uairsin thòisich iad air suathadh le deoch làidir.
  Chrath Oliver fhiaclan leis a" phian a bha a" losgadh nan lotan tiormaichte. Ach air an làimh eile, cha mhòr nach deach an fhiacail troimhe agus chuir e stad air tachas fhèin. Thugadh an gille deoch de bhrot, pìos de sgiath le aran.
  Thuirt fear de na geàrdan:
  - Gu neònach gu leòr, ach tha mòran a" faireachdainn duilich air do shon, na dèan gnìomh!
  Dh" fhaighnich Oliver an dòchas:
  - Agus is dòcha nach bi cràdh ann?
  Chrath am matron a ceann.
  - Bidh cràdh ann! Iarr suas ri trì tursan òrdughan àbhaisteach!
  Rinn Oliver osna gu mòr agus cho-dhùin e gum b" urrainn dha seasamh ... Agus bha bruadar seòlta aige ...
  Ged a leugh e leabhar mu Sheumas Morgan cuideachd. A bharrachd air an sin, bha, bha Seumas na bhalach a chaidh a phuinnseanachadh ri saothair chruaidh ann an Jamaica. An sin bha e ag obair gu cruaidh air planntachasan crann-siùcair. An uairsin, rè an ionnsaigh, chaidh e a-steach do na spùinneadairean, a 'fàs na bhalach cabin airson tòiseachadh. Agus an uairsin dh'aithnich e fhèin mar chaiptean-cuideachaidh, agus an uair sin an sgiobair fhèin. Sgrios Seumas Morgan mòran agus mu dheireadh thàinig e gu bhith na riaghladair air Jamaica.
  Seo an sgeul gu lèir. An toiseach balach-mèirleach baigeir, an uairsin eucorach òg a bha cha mhòr a" mùchadh san t-sloc. Nas fhaide, tha an tràill a tha, fo chuip an neach-stiùiridh, ag obair rùisgte air na planntachasan.
  Bha Oliver den bheachd gur dòcha gu robh na planntachasan a" feitheamh ris cuideachd. A rèir choltais cha tèid an cur gu bàs. Anns na coloinidhean a deas, chan eil geamhradh aig a 'bhodhaig eadhon: tha seo na bhuannachd. Ach faodaidh tu an galar fhaighinn. Chan eil am biadh gu diofar, ach faodaidh tu a bhith beò. Tha tòrr obrach ann, uaireannan tha làithean an ìre mhath an-asgaidh. Bidh tràillean gu tric air am bualadh. Aig amannan gheibh eucoraich an saorsa agus bidh iad nan luchd-planntachaidh iad fhèin.
  Rinn an gille osna agus smaoinich e gum biodh e math dha a bhith coltach ri Morgan na spùinneadair, agus an uairsin na riaghladair.
  Chan e an fhìrinn na h-amannan sin. Chan eil spùinneadaireachd air a dhol à bith, ach tha e air a bhith air a bhacadh gu mòr. Agus ann an Jamaica chan eil e cho mòr tuilleadh. A bharrachd air ann an àiteachan eile. Ged a tha e ann an Afraga, tha spùinneadairean fhathast gnìomhach sa Chuan Sèimh cuideachd.
  Smaoinich Oliver air ionnsaigh a" ghalla. Mar a leumadh gillean lionmhor air na saighdearan Sasunnach, a' lasadh an t-sailean cruinn, lom. Agus gearrar naimhdean le sabairean.
  Agus feuch Oliver. Is e balach gu math a th" ann an Hers, ach sreangach, agus làidir. A stiùireas a" mhuileann le dà chlaidheamh agus le glaodh;
  - An sgioba as làidire againn,
  Tha sinn a 'dol a dhol air bòrd an t-saighead!
  Agus thuit seòladairean agus saighdearan Ìmpireachd Castilian. Agus tha e cho snog agus spòrsail.
  Bidh Oliver a" fosgladh cisteachan ulaidh agus a" bogadh a làmhan còmhdaichte le fuil ann an òr.
  Agus bidh na gillean spùinneadair a" seinn, a" slaodadh an cuid pàisdean, casruisgte, tana air an deic;
  Tha sinn air chrith le corraich is feirg
  Ach sguir ar n-aimhreit gu grad, gun dàil Mur cuir ach an t-òr 's an inbhe as àirde dhinn sinn Mar bu mhiann leinn.
  
  Eh - seadh, air a' chuan, eh - tha, fo sheòl, O, seadh, tha sinn ag itealaich airson beairteas eireachdail, 'S truagh, chan eil fios aig duine, 's chan eil fios againn fhìn Cia mheud òr a dh'fheumas sinn, o, cia mheud tha sinn ag iarraidh.
  
  Bidh sinn a 'goid a h-uile duine, ach chan eil sinn a' coireachadh Agus feumaidh sinn ar teaghlaichean a bhiadhadh, feumaidh sinn cuideachd càirdean. Às deidh na h-uile, chan eil duine a 'smaoineachadh tuarastal a phàigheadh dhuinn Agus tha sinn beò gun saor-làithean agus gun làithean dheth.
  
  Eh - seadh, air a' chuan, eh - tha, fo sheòl, O, seadh, tha sinn ag itealaich airson beairteas eireachdail, 'S truagh, chan eil fios aig duine, 's chan eil fios againn fhìn Cia mheud òr a dh'fheumas sinn, o, cia mheud tha sinn ag iarraidh.
  
  Eh - seadh, air a' chuan, eh - tha, fo sheòl, O, seadh, tha sinn ag itealaich airson beairteas eireachdail, 'S truagh, chan eil fios aig duine, 's chan eil fios againn fhìn Cia mheud òr a dh'fheumas sinn, o, cia mheud tha sinn ag iarraidh.
  . CAIBIDEIL #3
  Dh" fheuch am balach a-rithist ri coiseachd timcheall a" chill airson greis. Ach cha robh e glè mhath air. Fìor, bha na blisters bho na buinn air falbh beagan mu thràth, agus cha robh e cho goirt coiseachd. Shèid Oliver Twist òran tro a chuinneanan. Agus bha e car balbh air son so, gun robh e sa phrìosan. Chan eil Oliver air leughadh mu dheidhinn Count of Montecristo fhathast. Thèid an nobhail a sgrìobhadh beagan às deidh sin. Ach bha rud nach robh cho aithnichte an sàs na chuimhne.
  Mar eisimpleir, ghoid balach ubhal òigridh shìorraidh agus chrìochnaich e anns a 'Bastille. An toiseach bha Louis XIV ag iarraidh an leanabh a chur gu bàs. Ach an uairsin chuir mi romhpa leigeil leis a" chlann suidhe ann an cealla dìomhair a" Bastille gu bràth. Agus bha an leanabh, an dèidh dha òige shìorraidh fhaighinn, gu crìch ann an cealla aonaranach fon talamh ... Agus chuir e seachad seachdad bliadhna ann an raon aonaranach. Gus an do leig iad a-mach e, dìreach gun a bhith a 'creidsinn gum bu chòir balach a bha a' coimhead timcheall air dusan bliadhna a dh'aois a bhith ann an cealla dìomhair a 'Bastille mar eucorach air leth cunnartach.
  Bha an leanabh sìorruidh air a shàrachadh gu tur, agus air a leigeil ma sgaoil air na ceithir taobhan. Às deidh don bhalach coiseachd air rathaidean na Roinn Eòrpa, bha cuairt-dànachd aige. Thàinig i gu bhith na mhac aig rèisimeid ann an arm Napoleon Bonaparte.
  "S e nobhail gu math inntinneach a bh" ann. Seachdad bliadhna, ach airson seirbheis - tha e math aontachadh! Agus eagallach! Agus tha seo cha mhòr ann an dorchadas iomlan, ceangailte mun amhaich. Co-dhiù, is e Oliver a th" ann. Balach bochd... Agus mar nach eil e air a dhol às mo chiall fhathast. B" e aislingean an aon chomhfhurtachd a bh" aige. Bha iad fada agus glè inntinneach.
  Ann am bruadar, mar eisimpleir, bidh balach a 'falbh air slighean beinne agus a' tuiteam air ulaidh, no rudeigin nas inntinniche. Agus bidh casan casruisgte gu bhith na chruinneachadh de bhuinn òir ...
  Tha Oliver a" smaoineachadh air cearcallan buidhe, meatailteach, agus tha e a" coimhead cho fionnar. Agus bidh thu gan rèiteachadh, agus gan crathadh nad dhòrn. Agus tha iad cho tàmailteach shimmer. Agus tha an leithid de dh'òr an seo brèagha, a 'toirt dath dearg.
  Bha Oliver eadhon a" blasad inntinn leis a" chuairt bhuidhe air an fhiaclan. Agus rinn e gàire gu toilichte. Airson òr, tha e blasta - agus gu math tlachdmhor, a "toirt air falbh fàileadh meala ... Agus a-nis tha e coltach riut gu bheil seilleanan a" sèideadh anns an t-seòmar, agus tha an samhradh a "tighinn le ghathan socair.
  Rinn an gille gàire. Agus a-rithist thòisich e a 'coiseachd timcheall a' chill ... casruisgte, bidh casan an leanaibh a 'slànachadh gu luath agus tha mi airson gluasad. An tèid a chrochadh? Chan eil mi airson a bhith glaiste ann an lùb.
  Smaoinich Oliver air mar a bhiodh na sàilean rùisgte, leanaibh aige an cunnart nuair a bhiodh an t-sròn air a theannachadh timcheall amhach tana. Agus an uairsin loisgidh iad am bonn lom le iarann teth dearg gus dèanamh cinnteach gu bheil am balach marbh. Agus loisgidh iad a chorp san àmhainn - rud a tha gu math mì-thlachdmhor ...
  Sheinn Oliver ann an searbhas gus e fhèin a bhrosnachadh le romansa spùinneadair:
  Gu dìomhain bhuail na beartaich na dorsan,
  Às deidh na h-uile, tha an t-slighe air òrdachadh gu stairsneach nam bochd!
  An sin, ann an cèidse fo ghlas is iuchair, tha am peri air a leamh,
  Tha i ag iarraidh air an ridire a cuideachadh!
  
  'S chaidh mi 'nam bhalach do na spùinneadairean,
  Gus boghadh gu urramach gun a bhith a" bualadh!
  A-nis tha an t-àm ann pàigheadh air ais dha na h-uile sanntach,
  Tha an sealgair air tionndadh gu bhith na bhiadh sa gheama!
  
  Agus 's mòr mo ghillean neart,
  Nuair a bha mi ann an làmhan a 'chlaidheimh thòisich mi air tionndadh!
  Cuiridh mi nàimhdean olc gu bhith air an leamh anns na h-uaighean,
  Tha gealach nan speur a" deàrrsadh copar soilleir!
  
  Bidh misneach a' goil 'na chridhe,
  Tha am balach caban uaine deiseil airson a dhol air bòrd!
  Chaidh mi tarsainn le oifigeach air claidheamhan,
  A "dol a-steach don bhlàr ann an rage fiadhaich, fòirneartach!
  
  Tha an nàmhaid àrd, mar tharbh à stalc,
  Tha e airson am mòr-shluagh a phronnadh!
  Ach cathaidh an t-òganach le h-urram,
  Bidh an lann a" fighe snàithlean do-fhaicsinneach!
  
  Seo lòn - lot iad am bolg,
  Rinn an gadaiche caoineadh, leig e leis a chlaidheamh!
  Bha e beò gu farsuing 's cha robh eòlas air cràdh,
  A-nis tha e air cumhachdan eich a chall!
  
  Bha a" chiad turas agam cho soirbheachail
  Tha dòrlach òir air a dhòrtadh nad phòcaid!
  Agus bidh sinn spùinneadairean a 'seinn òrain
  A" roinn ann am blàr an duvan a fhuair mar urram!
  
  Gu dearbh dh" fhaodadh a-màireach a bhith nas miosa
  Gunnaichean frigate agus bàta-mara air am brùthadh!
  Cuir thugam leum casruisgte tro na maragan,
  Leis an fhuil a tha an nàmhaid villain a 'dòrtadh!
  
  Gu math balach, chan eil antennae ann,
  Ach chan eil balach cabin ann am blàr na dìlseachd!
  Tha Kohl gu bhith a" bàsachadh ann an dath bhliadhnaichean,
  Is e co-dhùnadh saor-thoileach a tha sin!
  Às deidh dha Oliver a bhith a "faireachdainn beagan nas sunndach, agus eadhon thòisich e a" suathadh an t-seine. Aon cheangal meatailt an aghaidh fear eile. Ged nach eil e coltach gum bi ùine aige, ach co-dhiù tha cothrom ann.
  Sheinn am balach gu sunndach agus sheinn e gu fial;
  Nan suidhe air chùl leusair anns dùn amh .
  Ghàradh iolaire òg am braighdeanas,
  Mo chompanach brònach, a' crathadh a sgiath,
  Biadh fuilteach a" piocadh fon uinneig,
  Peicean, agus tilgidh, agus seallaidh e a-mach air an uinneig,
  Mar gu'm biodh e a' smuaineachadh an aon ni rium ;
  Tha e gam ghairm le a shùilean agus a ghlaodh
  Agus tha e airson a ràdh: "Rachamaid air falbh!
  Is eoin shaor sinn ; tha an t-àm ann, a bhràthair, tha an t-àm ann!
  An sin, far a bheil a 'bheinn a' tionndadh geal air cùl na neoil,
  An sin, far a bheil oir na mara a 'tionndadh gorm,
  An sin, far nach coisich sinn ach a" ghaoth ... tha, tha mi! .."
  Agus bhreab am balach na bunan le cas-rùisgte. Agus an uairsin ghabh e e agus thuit e na chadal a-rithist. Agus bha e cuideachd a" bruadar mu rudeigin a bha air a bhrosnachadh le nobhailean a chaidh a leughadh roimhe. Gu sònraichte, mu Julian an t-Apostate. Dè bhiodh air tachairt nam biodh Julian air a bhith beò na b" fhaide!
  Agus tha an aisling seo inntinneach;
  Ann am bruadar, chunnaic am balach rudeigin neo-àbhaisteach ...
  An seo bha e ri taobh Julian an t-Apostate. Thuit an ìmpire Ròmanach ainmeil anns a 'bhlàr leis na Parthians ann an suidheachadh duilich. Ach shabaid oighrean Chaesair gu misneachail agus chuir iad air ais na Parthians. Ach bha an ìmpire fhèin air a chuairteachadh le sgaradh beag, gu dìcheallach a 'feuchainn ri briseadh troimhe chun a chuid fhèin.
  Leum Oliver Twist a-mach air a" ghainmhich theth. Thuig am balach crìochnachaidh sa bhad nach b" e bruadar a bha seo, gu h-àraidh leis gu robh na sèididhean nach deach slànachadh gu tur fhathast air na buinn air an goirteachadh. Ach chan eil ùine ann airson argamaid - bu chòir an ìmpire a shàbhaladh!
  Loisg am balach-mhaor còignear Parthianaich a bha mar-thà air ionnsaigh a thoirt air an ìmpire le aon bhuille ann an leum. An uairsin, thog Oliver Twist gu sgiobalta an dà chlaidheamh agus thòisich e ri magadh. Thuit a' chiad cheathrar ghaisgich Phersianach agus an cinn air a ghearradh dheth. An sin thilg an gille am biodag le a chorragan rùisgte, agus thoinneamh i ann am meadhan an itealaich agus gheàrr e sgòrnan trì boghadairean.
  Thuirt Oliver Twist gu toilichte:
  - Is e sabaid an duine a th 'ann!
  An uairsin chaidh e air adhart le oilbheum cinnteach. Bha a chlaidheamh mar lomaire feòir. Ghearr iad sìos gach aon ann an sreath, agus roinn iad buill nam Persach. Seo prìomh cheannard air na Parthians a' feuchainn ri toirt air an ìmpire fhèin a làmh a chall. Agus an uairsin an ceann.
  Thilg Oliver Twist còig biodagan bhon chlàr-tionndaidh le a chasan sa bhad, agus gheàrr e sìos sreath slàn de bhoghadairean. An uairsin dh'èigh e:
  - Uair an fhortain! Tha an t-àm ann cluich!
  Agus thug a chlaidheamhan gearradh fuilt do armailt Pharthian. Thog ceannard an airm, rìgh Phersia, Indemon, an zenki. Gheàrr balach leth-rùisgte, fèitheach sìos a h-uile duine ann an sreath agus sgaoil e a h-uile slighe gu Julian le cuirp. Chan fhaca riaghladair Parthia a-riamh trodaiche cho borb. Agus leis gur e dìreach òganach gun fheusag a tha seo bhrosnaich fìor eagal.
  Gu h-obann, cho-dhùin na Diathan fìor phàganach cuideachadh a thoirt don t-Seann Ròimh, agus an àite a bhith a 'tilleadh air ais, thill Julian creideamh a shinnsirean dhan Talamh! Agus a-nis tha e an dara cuid Hercules no mac Hercules a 'sabaid an arm Parthian.
  Agus fhuair Oliver Twist barrachd is barrachd a-steach do frenzy. Thilg e nithean trom agus geur. Chrath e agus bhuail e nàimhdean na Seann Ròimhe, agus bha coltas gu robh a chlaidheamhan mar dhealanach do-ruigsinneach. Bhrosnaich am balach crìochnachaidh an còrr de na Ròmanaich. Ag èigheachd: Hercules! Hercules còmhla rinn! Ruith iad air na Parthians, a 'dùblachadh an neart trì-fhillte. Bha an t-ìmpire fhèin a' sabaid.
  Cha robh Julian ach beagan os cionn àirde cuibheasach, ach air a dheagh thogail agus eireachdail. Aig àm a bhàis, cha robh e ach dà bhliadhna thar fhichead a dh'aois, agus chan eil fios dè a bhiodh air feitheamh ri Impireachd na Ròimhe nam biodh an t-abstol air a bhith beò tuilleadh. Ach a-nis, tha e coltach, tha na Parthians air gluasad air ais, agus thòisich iad air ais air falbh.
  Agus chuir a" chuid eile den arm Ròmanach teas ris. Dh"fheuch Rìgh Indemon ri làn a" bhlàir a thionndadh, agus le mìle taghta neo-bhàsmhor ghluais e gu cath. Ach b" e seo a mhearachd marbhtach.
  Tharraing Oliver Twist aire gu fear mòr - nas àirde na Valuev, le crùn agus guailnean air, mar chlòsaid ann am post slabhraidh òir. Agus an gille, a 'faicinn mar a tha iad ag èisteachd ri òrdughan an riaghladair seo, thuig e: tha an t-àm ann a dhol an gnìomh. Agus thog e suas am bogha a thuit leis a" Phersia. Tharraing e gu sgiobalta le a chas e, gus an robh an t-sreath-bogha cha mhòr a" spreadhadh. Agus an uairsin leig e a-mach saighead, a bha na inntinn còmhla ris an itealan aice.
  Agus a" reubadh, lotadh gath dòrainneach rìgh Parthia na amhaich, a" briseadh artery carotid. Agus cuideam mòr aon gu leth, no eadhon dà ionad, thuit an riaghladair bho dhreach ailbhean.
  Bha bàs an rìgh, gu dearbh, na bhuille uamhasach don arm. Gu h-àraidh nuair a dh'fheuch an t-oighre ab 'òige ri smachd a ghabhail, mar a chuir Oliver Twist saighead air. Mar thoradh air an sin, thionndaidh an neach-dùbhlain seo gu bhith na scorpion air a tholladh. Na Ròmanaich, a 'faicinn an ìmpire a' ruith gu cath, a-nis ghlaodh iad: Apollo, tha Apollo còmhla rinn!
  Agus bhuail Oliver Twist na Parthians le a làmhan agus a chasan.
  Agus thionndaidh an t-arm borb seo gu bhith na itealan mòr-reic. A-nis bha na Ròmanaich an tòir air Parthia agus anns an rèis madaidhean-allaidh seo cha robh ceist sam bith ann mu mhaitheanas agus tròcair. Is an‑aoibhinn dhaibhsan a theicheas, agus is an‑aoibhinn dhaibhsan a theicheas o na Ròmanaich dà‑fhillte.
  Bha feachd an Ear a' leaghadh fa chomhair ar sùl, agus bha na rèisimeidean Laidinn, na legionan, agus na buidhnean neo-thorrach. Iarann agus làidir, bidh iad a 'briseadh agus a' sgoltadh a h-uile càil, agus a 'marbhadh na h-uaislean ...
  Air an làimh eile, las an gille le sàilean lom, pinc, agus ruith e muileann le claidheamhan, a 'gearradh sìos còignear nàimhdean aig an aon àm.
  Buaidh iomlan. Bidh na Parthianaich a tha air fhàgail a" tuiteam air an glùinean agus ag iarraidh tròcair.
  Thàinig Oliver Twist suas aig gairm an Ìmpire. Thug e sùil air le gràdh. Sna seann làithean, tha daoine beagan nas ìsle na anns na linntean a dh 'fhalbh, agus ann am bruadar tha am balach a' smaoineachadh gu bheil e nas sine na aois. Mar sin tha coltas gu bheil Oliver ceithir-deug, còig bliadhna deug a dh'aois a rèir inbhean Ròmanach. Is e sin, faodar a mheas mar dhuine mar-thà, ged nach eil feusag ann. Choimhead Julian air na sgrìoban agus na bruthaidhean aige agus dh" fhaighnich e le gàire farsaing:
  - Tha thu nad dhia?
  Fhreagair Oliver Twist gu h-onarach agus gu cothromach:
  - Tha mi daonna!
  Rinn Julian osna gu mòr agus fhreagair e gu dùrachdach:
  - 'S truagh ... Gu math duilich!
  Chuir so fearg air a' ghille criochnaichte, agus fhreagair e gu cruaidh:
  - Chan eil dad ri aithreachas! A dhuine tha seo moiteil!
  Chrath Julian le aonta agus chuir e am balach air a ghualainn:
  - Uill thuirt! Tha uaill aig an duine seo, agus feumaidh e a bhith uaill, agus chan e clach-chrèadha ann an làmhan creadhadair!
  Rinn an t-arm gearan le cead. Thòisich an sagart caismeachd air seirbheis ùrnaigh pàganach ullachadh aig àm na buaidh. Cho-dhùin Julian na seann chulaidhean ath-bheothachadh. Is e aon dhiubh adhradh Jupiter, Mars agus Mithra. Ged a tha e soilleir gum feum an creideamh pàganach a bhith air ùrachadh. Tha diofar bheachdan air am moladh an seo. Às deidh na h-uile, tha teagasg mu na Champs Elysees mar-thà - pàrras dha gaisgich agus daoine gaisgeil, eòlaichean. Mar sin carson nach dèan thu teagasg oifigeil dha. Bidh tu umhail don ìmpire, bidh e comasach dhut thu fhèin a sgaradh anns an t-seirbheis agus gheibh thu thu fhèin mar harem anns an ath shaoghal, agus bidh tu a" comharrachadh fèistean uasal an sin, a bhith gu bràth òg agus làidir! Mar sin carson a tha an elite an uairsin teagasg Chrìosd?
  Thuirt Oliver Twist, nach robh cuideachd gu math dèidheil air Crìosdaidheachd traidiseanta, dà-chridhe agus an-iochdmhor:
  - Is e an duine fein gobhainn a thoileachais fein, agus is e criadhadair a shoirbheachaidh !
  Shìn Julian a làmh ris a" bhalach, chrath e gu blàth e, agus mhol e le làn dhìomhaireachd:
  - Biodh mo mhac agus oighre ! Tha thu glic thar do bhliadhnaichean, agus tha neart sàr-dhaonna agad!
  Às deidh sin, thug an ìmpire a-mach fàinne nan Caesars bhon chrios aige. Mar as trice bidh an fhàinne seo air a chaitheamh leis an ìmpire ge bith cò a roghnaicheas e a bhith na neach-leantainn, agus mar as trice bidh e na chomharradh air uchd-mhacachd.
  Chuir Oliver Twist fàinne air a mheur-chlàr agus thuirt e le dealas:
  "Tha mi an dòchas a bhith airidh air a bhith na mhac aig an ìmpire..."
  Rinn Julian a' chùis air arm Parthian agus a-rithist chuir e sèist ris a' phrìomh-bhaile daingnichte aca. Chaidh fàilte a chuir air coltas Oliver Twist le toileachas. Phòg an t-ìmpire Ròmanach am balach agus thog e e le làmhan làidir os a chionn, ag ràdh:
  - Tapadh le Dia! Bha mi a 'smaoineachadh mu thràth gu robh thu marbh!
  Fhreagair Oliver, a" tuigsinn nach eil an fhìrinn cho furasta a mhìneachadh, fhreagair e:
  - Gu h-onarach, is e do Mhòrachd m "athair fìor, is e seo Apollo agus uaireannan bheir e mi gu Olympus agus gu saoghal eile gus nach fàs mi ro chleachdte ri daoine!
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air an ìmpire, leis am far-ainm ann an eachdraidh fìor mar apostate:
  - Am faca tu Olympus?
  Bha Oliver Twist, mar a h-uile balach le leasachadh inntleachdail, dèidheil air sgrìobhadh agus mar sin air a dhearbhadh gu furasta:
  - Tha!
  Dh"èigh Julian le urram:
  - Agus chunnaic mi Jupiter!
  Fhreagair am balach-ridire, a" gàireachdainn le fiaclan neamhnaid:
  - Tha mo sheanair Jupiter ag ràdh hello riut! Agus a" guidhe soirbheachas dhut!
  Ghlaodh an t-ìmpire aig mullach a sgamhanan:
  - Tapadh leat na diathan! Gun toir iad buaidh!
  Mhol am balach oighre sa bhad gun a bhith a" cur dàil air an ionnsaigh, leis gu robh an sgìre mun cuairt air a sgrios agus gu robh e ro dhoirbh dha na saighdearan Ròmanach biadh is deoch fhaighinn dhaibh fhèin.
  Chaidh Oliver, armaichte leis a" bhogha Ròmanach as fheàrr, a leasaich e cuideachd, a shealg. Tha e nas fheàrr smaoineachadh air a 'phlana ionnsaigh, a' faicinn an daingneach fhèin agus aig an aon àm a 'marbhadh nàimhdean.
  Loisg Oliver Twist bho astar air a" ghaisgeach leis na h-itean scarlet air a chlogaid. Mar fhreagairt, dh'itealaich sgòthan saighdean aig a 'ghille. Ach cha d' thug an gaisgeach òg an aire bu lugha dhoibh : cha do ràinig iad fathast, agus bhuail e gu h-ealamh an luchd-dùbhlain, agus e fèin, le ceum luath, a nis agus a rithist, a' falbh air teich, choisich e timchioll a' bhalla.
  Bha am baile mòr gu dearbh, gun a bhith mòran na bu lugha na an Ròimh, agus air a chuairteachadh le ballachan àrda. Cha b 'urrainn dha Trajan the Great agus mòran de luchd-ceannairc eile a thoirt a-steach don fheadhainn aca fhèin. Ach is e seo dha-rìribh prìomh fheachd Parthia. Ceannsaich i, agus faodaidh do uachdranachdaibh na Ròimhe leudachadh cho fada ris na h-Innsean.
  Mhothaich Oliver gu bheil ballachan a" bhaile cha mhòr anns a h-uile àite mòr, tiugh agus biorach. Gus a leithid de bhaile-mòr a ghabhail, feumaidh tu tòrr staidhre fada, agus chan eil e cinnteach an lorg thu iad. Tha an dìon beagan nas laige, far a bheil am baile air a nighe leis an abhainn, tha sruth stoirmeil ann. Tha e comasach an abhainn a chuir air falbh, ach bheir e co-dhiù dà mhìos de dh "obair chruaidh. Mar sin dè na dòighean eile a th" ann?
  Mar eisimpleir, sèideadh suas am balla agus briseadh tron bhriseadh! Tha an dòigh as fhasa, ach feumaidh tu stuth-spreadhaidh. Ach faisg air a 'bhaile tha coille iongantach. Agus le beagan sgil, faodar stuthan-spreadhaidh a dhèanamh bho ... min-sàibh, a 'cur na mèinnirean agus na salainn as sìmplidh riutha. Agus le a shàilean rùisgte, bha an gille a 'faireachdainn gu robh a leithid de mhèinnirean agus salainn san ùir.
  Tha e nas fheàrr a bhith a 'lagachadh a' phàirt as àirde den bhalla, far a bheil an àireamh as motha de shaighdearan nàmhaid air cruinneachadh. A-nis bidh aithreachas air na Parthianaich gun robh iad airson a dhol an aghaidh na Ròimhe idir.
  Thill Oliver Twist, às deidh dha ceithir crithean a mharbhadh, air ais don champa agus chuir e fios gu Julian gu toilichte:
  - Dh'innis na diathan dhomh mar a ghabhainn an daingneach! Ach leig le do ghaisgich seirbheis a thoirt don deas-ghnàth againn!
  Dh'òrdaich an ìmpire Ròmanach gu teann:
  - Dean umhail a mhic mar a ta thu umhail dhomh !
  Agus chuir an t-arm, a chunnaic Oliver Twist an sàs, fàilte air ais. Agus bha am balach, an Tsesarevich, gu gnìomhach a 'toirt seachad òrdughan. Feumaidh tu tòrr min-sàibh a mheasgachadh le mèinnirean, agus an uairsin gheibh thu boma cumhachdach bho sheann amannan. Bu chòir dha obrachadh mòran nas èifeachdaiche na fùdar-gunna, agus gun a bhith nas miosa na nitroglycerin. Is e seo dha-rìribh am balach crìochnachaidh a chaidh a ghineadh. A bharrachd air an sin, gheàrr Oliver e fhèin sìos a" choille gu pearsanta, agus mhill e na logaichean gu sgiathan agus min-sàibh.
  A 'creidsinn ann an tiomnadh nan diathan, dh'obraich an t-arm Ròmanach gu math càirdeil, co-chòrdail agus lùthmhor. Chaidh slat-buinn agus sgiathan fiodha cumhachdach a thogail gu luath. Fìor, dh'fheuch na Parthians ri sortie a dhèanamh.
  Thog Oliver Twist an dà chlaidheamh aige gu toilichte, agus chaidh an marc-shluagh a chuir a-mach às an ambush. Bha mìle no dhà de Phersianaich air an cuairteachadh. Bha am balach-ridire a' fucking an ceannard le a chas anns a' ghialla, a' toirt air mòran fhiaclan a chall. Agus an uair sin bha a dhà chlaidheamh ag obair mar gum b" e ràsair a bh" annta. Agus bha na Parthianaich ann am poca, agus air an cuairteachadh leis an arm as treasa air an t-saoghal.
  Bha, bha mòran barbarians a-nis a 'sabaid anns an arm Ròmanach, ach rinn seo e na bu làidire, a' gabhail a-steach an dà chuid fuil ùr agus dòighean sabaid ùra.
  Bha Oliver Twist nas fheàrr na feadhainn eile san leagail seo. Agus air adhbhar, chaidh am balach a-steach do amaran mòra fala gus na saighdearan Ròmanach a spìonadh. Agus chòrd e riutha, thionndaidh e a-mach gu bheil iad a 'faighinn gràs diadhaidh, neart agus deagh fhortan bho mhac Apollo fhèin.
  Rinn a" cheart uimhir anns an Ròimh gàirdeachas nuair a thill na seann chulaidhean pàganach. Agus le mòr thlachd rinn iad ùrnaigh gu Fortune. Air an làimh eile, bha coltas ro-nàimhdeil aig Crìosdaidheachd air toileachasan beatha agus mar sin mì-tharraingeach. A bharrachd air an sin, am bi am pàrras sin ann fhathast? Agus am faca neach air bith dhiubhsan a ta beò anns a' cheathramh linn an aiseirigh Chriosd ?
  Agus tha na diathan aca sìmplidh, so-thuigsinn, daonna ...
  Agus a-nis tha na gaisgich rus, eadhon mura h-eil leth dhiubh nan Latinos, ach na barbarianaich gu dealasach a" coileanadh òrdughan an ìmpire agus a Mhac agus Mac Apollo.
  Air an oidhche, tha gu leòr min-sàibh agus mèinnirean air an ullachadh mar-thà. Cha do dh'fhuirich Oliver Twist gu briseadh an latha, ach dh'iarr e air a 'chairt a ghluasad gu meadhan dìon an nàmhaid sa bhad.
  Agus ruith na h-eich Parthian còmhla ris an luchd marbhtach gu tùr nan rìghrean. Chuir iad air adhart iad, a 'losgadh an stoc agus na casan le lòchrain air an lasadh agus buillean bho chuipean fada. Agus ged dh' fhosgail na Persaich suas losgadh gun leth-bhreith do dhorchadas na h-oidhche, bha e cheana ro-anmoch.
  Dh'èigh Oliver Twist, gus a ghuth àrdachadh, tro adharc mòr umha:
  - Gu'm biodh ainm nan Dia air a choimhlionadh ! An cuidich Jupiter!
  Bhris e gus an do chuir eadhon mìle no dhà bho chinn nan Ròmanach an clogaidean far an cinn. Ach dh'fhuiling na Parthians mìle uair a bharrachd. Chaidh am prìomh fasgadh bhon tonn spreadhaidh a thilgeil nas àirde, agus chaidh na ballachan a thogail suas. Chaidh na ceudan de shaighdearan Peirsinneach a mharbhadh san spot, agus eadhon barrachd ...
  Thuit Oliver Twist, a bha cuideachd air a phutadh leis an spreadhadh, air a ghlùinean, ach leum e suas sa bhad. Ruith an gille-ridire a-rithist:
  - Agus a-nis bheir caraidean ionnsaigh! Gu glòir ar Dia Apollo!
  Agus ruith e an toiseach, a" lasadh casruisgte, le duslach ceangailte ri fuil shàilean balach. Agus air a chùlaibh ruith an t-arm Ròmanach gu lèir, gun àireamh, co-dhiù, ann an trom-laighe.
  B 'e Oliver a' chiad fhear a ràinig suidheachadh Parthian agus dhreap e gu sgiobalta fon bhalla a thuit. Bha an gille-crìochnachaidh ann an toileachas mòr. Gheàrr e a h-uile duine ann an sreath, ged a bha e soilleir mar-thà gu robh na Parthians air an comas a dhol an aghaidh a chall. Thuit am misneachd, agus dh'fhàs a h-uile miann cur an aghaidh nan Ròmanach. Ach fhathast, lean an sgrios, agus bha fìor mhurt ann.
  Sheinn Oliver Twist, a" suathadh a chlaidheamhan, agus a" gearradh tro fhuadach eile, duan slàn:
  Is mise ridire na Ròimhe agus an claidheamh...
  Tha an Tighearna air mo ghairm gu cath!
  Fhuair an saoghal gu h-obann,
  Agus is fheàrr dhut Svarog a mholadh!
  
  Cho-dhùin an aisling mhòr ath-bheothachadh
  Tha an duine sin air fàs làidir mar Dhia!
  Agus thuit e ann an gaol, gliocas, bòidhchead,
  Anns a bheil luaith nan cridheachan gu meatailt air a riochdachadh!
  
  Cha b' e pagan a bh' ann, bha Caesar,
  Cha robh e eòlach air a cho-ionann anns an rati ...
  'S an Ròimh le glòir ro-mhòr,
  Thoir an aghaidh eagal-Satan!
  
  Tionndaidhidh a h-uile dad gu duslach
  Ach chan eil ach an spiorad neo-bhàsmhor!
  Lorg neart ann am faclan
  Nach innis dhuinn a-mach!
  
  Creid mi, chan e corp a th" ann an duine,
  Is e seo an rud as fheàrr, an-còmhnaidh beò ...
  Cha deach gath na glòire a-mach ...
  Rionnag ann an cridheachan a 'ghràidh!
  
  Agus dè tha fuil
  Tha i a" toirt dhuinn beatha...
  A-mach à pian tha gaol
  Agus cùm grèim oirre!
  
  Creid nach 'eil thu lag
  Agus bha e làidir na spiorad!
  Gu rachadh an tràill gu bàs san fheòil,
  Bidh sinn a 'làimhseachadh an t-srian!
  
  Nuair a bheir thu buaidh air an acras
  Agus thèid an t-uabhas fiadhaich a chall ...
  An uairsin dh'èireas tu os cionn nam mullaichean,
  Diathan a 'cunntadh an aghaidhean!
  
  Thig Olympus, las an teine,
  Agus bidh solas ann ...
  Ach na beanaibh ris a' ghaisgeach lag,
  Neach-dèiligidh ophthalmologist...
  
  A shaltras cnuimh bhig,
  Tha e fein gun luach 'na chridhe !
  Agus mo dhùrachd mòr
  Fon earball dà chips de phiobar!
  
  Ann an ùine ghoirid, thig Belobog,
  Bidh mi nam Apollo ...
  Thèid sinn thairis air neoni le peann,
  Tha milleanan air ar cùlaibh!
  Bha prìomh-bhaile Parthia air tuiteam, agus bha bratach na Ròimhe a-nis ag itealaich thairis air. Thug Oliver Twist an iuchair gu Àisia na làmhan làidir agus chaidh e chun an Impire Julian. Thug e taing don oighre agus thug e air ais dha e, ag ràdh: "Glòir do Apollo."
  Bidh Julian a" togail prìomh-bhaile ùr. Thòisich Oliver cuideachd a 'bruadar ... An seo choinnich e a-rithist ris an Impire Julian. Bha rìoghachd Parthian, às an do rinn na Ròmanaich uimhir de dhuilgheadasan a" chùis, agus Julian, ris an canar Mòr mar-thà, co-dhùnadh Babilon a thoirt air ais.
  Bha coltas Oliver Twist, mac ainmichte an ìmpire agus a bha air a mheas mar mhac Apollo, air fhaicinn leis na Ròmanaich mar chomharradh air na diathan.
  Air beulaibh a" bhalaich, chrath na Vestal Virgins bileagan ròis. Bhris Oliver iad le casruisgte, agus gu pròiseil a" putadh a-mach a bhroilleach, rinn e caismeachd mar bhuadhach. Chuir na peadalan strìochag air a shàilean rùisgte gu dòigheil, agus dh" èirich am faireachdainn bhuaithe. Chrath Julian làmh a" bhalaich, air a ghairm bho shaothair armachd, ag ràdh:
  - O mo mhic ! Dh'òrdaich mi bho na h-ulaidhean a chaidh a ghlacadh bho na Parthians ìomhaigh òir a thilgeil dhut, a 'cur a-steach emeralds an àite sùilean! Leis gur e mac Apollo a th" annad, tha thu mar an dearbh Dhia air bòidhchead agus ealain armachd!
  Fhreagair Oliver Twist gu modhail, a" dol thairis air a ghàirdeanan thairis air broilleach fèitheach deugaire làidir:
  - Tha mi dìreach mar dhia, a bhith nad dhuine!
  Chrath Julian ris a" bhalach agus thuirt e:
  - Na do phàirt agus mar urram do thoiseach ath-bheothachadh Bhabiloin, cuiridh sinn sabaidean gladiator air dòigh!
  Thuirt Oliver le dùrachd:
  - Nas lugha de fhuil! Chan fheum ar diathan ìobairt, ach misneachd agus gaisgeachd!
  Dh" aontaich Julian le seo:
  - Biodh e mar sin! Ach feumaidh na Parthians sin nach do leig iad a dhreuchd a leigeil dhiubh bàsachadh ann am batail gladiatorial gus nach adhbhraich iad trioblaidean ùra don Ròimh!
  Fhreagair Oliver Twist Jr seo:
  Leig leis na diathan co-dhùnadh an dàn dhaibh! Na leig le boireannaich is clann pàirt a ghabhail annta sin!
  Fhreagair Julian gu dà-sheaghach:
  - Cha ghabh an fheadhainn nach eil cunnartach dhuinn pàirt ann an dannsa a 'bhàis!
  Bha an ìomhaigh a chaidh a thilgeil gu Oliver Twist eadhon nas àirde na meud beatha, agus loisg na sùilean emerald. Na làmhan, chùm am balach-diadhachd dà chlaidheamh le lannan stàilinn agus sleaghan sgeadaichte le rubies. Bha na fèithean faochaidh gu math co-chòrdail ris an fhear thùsail.
  An uairsin bha cuirm inntinneach ann, agus mar-thà aig an fhèill chaidh a 'chiad sabaid gladiator a chumail. Bha dà Parthians air an nighe gu faiceallach agus air an oladh a" sabaid. Thug iad ionnsaigh air a chèile le claidheamhan. Chaill am fear as motha grunn bhuillean den chlaidheamh sa bhroilleach agus sa stamag, agus thuit e sìos air a" ghainmhich. Thionndaidh an t-sabaid a-mach gu bhith làidir agus cha mhòr nach robh na Ròmanaich uile, mì-riaraichte le leithid de thoradh, a 'lùbadh an corragan sìos - cuir crìoch air! Chaidil Oliver. Cha robh e airson a bhith an-iochdmhor no tròcaireach.
  Mharbh am Parthian gun ghaoid de chogais a chompanach. Air an seo, gu dearbh, thàinig na coileanaidhean gladiatorial gu crìch. Is ann dìreach faisg air deireadh na fèise, nuair a sheinn Julian, mar Nero, òran, chaidh na saighdearan a ghairm a-rithist chun stadium. An turas seo b" e dithis dheugairean a bh" ann.
  Shabaid iad fada gu leòr, a 'toirt mòran lotan air a chèile. Agus aig a" cheann thall, làn sgìth, lot iad ciste a chèile len claidheamhan agus reòdh iad.
  Thuirt Oliver Twist, a" stampadh a chas rùisgte, gu mì-thoilichte:
  - Gheall d" athair nach biodh clann anns an duel gladiatorial!
  Fhreagair Julian le cinnt, a" slam a dhòrn air a" bhòrd:
  - Agus chan e clann a tha seo! Tha iad mu thràth ceithir-deug!
  Dh'adhbhraich an toradh seo briseadh-dùil sònraichte am measg nan Ròmanach, agus thug iad spionnadh dha na saighdearan a bha marbh.
  Cha do chuir Oliver an aghaidh. Cha do bheachdaich e fhèin air clann ceithir bliadhna deug. Mas urrainn dha balach a bhith còmhla ri boireannach mu thràth, chan e leanabh a th" ann!
  Thòisich sabaidean Gladiator an ath latha.
  Bha na Parthians a 'sabaid ri chèile. Bha iad feargach, gan tilgeadh fhèin agus gan sgoltadh. Chaidh mòran fala agus fallas a dhòrtadh.
  Mu thràth anns a 'chiad bhlàr, bha fichead duine a' sabaid air gach taobh. An fheadhainn a thàinig a-mach an toiseach le aodach uaine, agus an dàrna fear le feadhainn buidhe. Lean am blàr air adhart le diofar shoirbheachas. Bhuannaich an fheadhainn uaine, agus cha do dh'fhuirich ach triùir air an casan, agus eadhon an fheadhainn sin air an droch leòn.
  Thionndaidh gu robh an dàrna duel beagan nas fuiltiche na a "chiad fhear.
  An turas seo bha còig-deug fear air gach taobh. Cuid ann an bannan orains, cuid eile ann an gorm. Bidh bòtannan trom a" crathadh an aghaidh a" ghainmhich. Tha na gladiators fhèin leth-rùisgte, tha mòran dhiubh faltach, agus mar sin tha an sealladh gu math barbarach agus teann. Bha coltas gu robh Orange na bu làidire, ged a bha an t-sabaid san fharsaingeachd a 'tionndadh a-mach gu bhith farpaiseach. Bha malairt bhuillean gann, dòrtadh fala.
  Bha an dà thaobh ag èigheach mar ghaoith nan tonn.
  Bha Orange air a bhith na bu làidire, agus sheas còignear ghaisgich air an casan. Agus an fheadhainn ghorma sin a bha nan carn, ach a chaidh a mharbhadh, cha tug na Ròmanaich maitheanas dhaibh.
  Bha na blàran fo làn ghluasad. An seo, mar eisimpleir, trì leòmhainn agus còig Parthians le claidheamhan maol. Thionndaidh am banya gu bhith fuilteach ... An turas seo rinn fortan gàire air na leòmhainn, ach a-mhàin na beathaichean cuideachd, agus chaidh na claidheamhan a thoirt dha na prìosanaich goirid, meirgeach agus gun a bhith geur airson ùine mhòr.
  An uairsin chaidh deugairean a-steach don fhàinne, le armachd a-mhàin le biodagan. Bha uiread de sgreuchail, sgreuchail, bìdeadh ann. Rinn iad eadar-fhighte ann am prasgan agus shàth iad a chèile leis na puingean aca, phut iad, bhreab iad. Bha na gillean cho feargach 's nach robh iad fiù 's a' coimhead cò a bh' air an sgioba. Bha iad dìreach air a chèile a mharbhadh, air an dochann agus air crìoch a chuir air an àite.
  Reub aon dhiubh eadhon foirfeachd an neach eile, a" toirt air an fheadhainn mu dheireadh bàsachadh le fìor chlisgeadh pian.
  Dè cho cruaidh agus tàmailteach a tha e, ach aig an aon àm fuilteach brosnachail. Nuair a gheibh thu measgachadh de thoileachas, de thlachd agus aig an aon àm tàmailteach, nuair a bhios deugairean rùisgte, fallas, fuilteach agus gearraichte a" cràdh agus a" bìdeadh a chèile le buill-airm.
  Agus anns na seann làithean, tha mòran chloinne air am breith, agus tha àireamh mhòr de bhalaich a 'gabhail pàirt ann an sabaid gladiator. Is e bathar nach eil cho luachmhor a th" annta agus chan eil iad cho truacanta. Gu math tric bidh tràillean òga a 'sabaid gu tur rùisgte, agus daonnan casruisgte.
  Tha boireannaich gladiators cuideachd cha mhòr an-còmhnaidh casruisgte, ach a-mhàin an fheadhainn as ainmeil dhiubh. Bidh caileagan mar seo a 'cur orra sandals eireachdail gus cuideam a chur air an inbhe nas àirde aca.
  Chan eil còir aig tràillean brògan a chaitheamh gus an ruig iad inbheach, a-mhàin ann an aimsir fhuar gheibh iad brògan fiodha garbh gus nach bi crodh luachmhor a 'lùbadh bhon fhuachd. Agus ma tha leanabh làidir gu nàdarrach agus gun urrainn dha seasamh an aghaidh an t-sneachda, is fheàrr leotha fhàgail às aonais tunic. Bidh clann nan Ròmanach saor, agus gu h-àraidh luchd-pàrlamaid, a' cur orra sandals no slipers, agus bòtannan ann an aimsir fhuar, gus nach bi iad cho coltach ri tràillean.
  Tha Oliver Twist, gu dearbh, mar mhac an dia Apollo, os cionn a leithid de chlaon-bhreith. Ach bha cuid de phrìosanaich Parthian, a 'coimhead air a' bhalach ann an cuid de gheàrr-chunntasan na shuidhe ri taobh an ìmpire, a rèir coltais a 'magadh air airson kozhnik urramach agus a' feadaireachd.
  Agus tha an èisteachd aig Oliver gu math geur, agus tha e mì-thlachdmhor nuair a smaoinicheas mi ort mar sin. Thàinig dà thràill leth-rùisgte faisg air a" phrionnsa agus thòisich iad air massages tlachdmhor a dhèanamh airson casan casruisgte a" bhalaich. Tha e cho math a bhith a" suathadh le nigheanan Àisianach. A rèir choltais, ghlac iad cuideachd tràillean anns a' Parthia a chaidh a cheannsachadh.
  Cha robh ach aon de na deugairean air fhàgail air a chasan, a bha, ge-tà, cuideachd nach b 'urrainn seasamh suas gu dìreach air sgàth grunn lotan agus sheas e air a h-uile ceithir.
  Bha an ath shabaid beagan nas annasaiche. Ceithir crogall an aghaidh dà dhusan Parthians le maidean. Agus cha robh ach aon duine aig an robh tuagh na làmhan. Rinn alligators reubadh air na prìosanaich, agus bhuail iad le maidean mar fhreagairt. Theich cuid de Parthians. 'S e beathach uabhasach eagallach a th' anns a' chrogall. Mar a bhios am beul a 'cliogadh, mar sin bhàsaich Parthian ann an leithid de fhiaclan.
  Agus tha an gaisgeach eile air a chasan a chall mu thràth, agus an gàirdean eile. Agus bidh na crogaill gladiator ag ithe gu mòr le toileachas.
  Gheàrr Peirsis àrd le tuagh an crogall le tuagh. Cha do fhreagair e eadhon: thàinig craiceann cho làidir a-mach. Agus bidh a h-uile càil a 'bualadh ann an sreath agus luachair gus a h-uile duine a thuit fo na fangan ithe.
  Nochd am bùrach fuilteach. Agus thòisich e air sgaoileadh thairis air gainmheach agus greabhal.
  Thòisich Oliver Twist a' suirghe le caileagan tràillean... Agus dhùisg e!
  . CAIBIDEIL #4
  Tha Oliver Twist, às deidh dha cadal, air a bhiadhadh a-rithist agus air ainmeachadh:
  - Uill, a-nis tha an dàrna chràdh a" feitheamh riut, a bhalaich.
  An toiseach, chaidh na geàrdan a-steach don chill agus còmhla rithe dotair boireann ann an còta geal. Dh'iarr i air Oliver an trusgan aige a thoirt dheth agus chrath i an dèidh sgrùdadh a dhèanamh air.
  - Dè cho luath 'sa shlànaicheas e air cù! Tha an t-àm ann airson dàrna ceasnachadh le dìoghras!
  Dh"èigh am balach:
  - Tha mi fhathast nam leanabh, is dòcha nach eil?
  Chrath am boireannach anns a" chòta bhàn.
  - Na gabh dragh, chan fhaigh thu dochann. Agus an uairsin cha bhi ann ach aon chràdh. Tha an lagh a" toirmeasg clann fo aois ceithir bliadhna deug a mhùchadh tro chràdh!
  Rinn Oliver osna gu mòr.
  Bha e air a nighe le uisge blàth, cha do shàbhail iad eadhon an siabann leis an stàit. Agus dh'fhàs am balach glan agus deiseil airson a chràdh.
  Chaidh barrachd gheàrdan a-steach. Thug iad a-mach an collar bho amhaich a" bhalaich agus chuir iad air na geimhlean. Agus threòraich iad e, a' gèilleadh le slabhraidhean, gu roinn a' chràidh.
  Bha Oliver cianail, bha a chasan air chrith, dh'fhairich a bhuinn rùisgte tais fhuar na cloiche. Tha e fhathast na leanabh, agus bidh e air a chràdh gu mòr, agus chuir seo dragh air.
  Bha boireannach le falt ruadh mu thràth a' feitheamh ris anns an t-seòmar cràidh. Rinn i gàire, fiaclan mòra, neamhnaideach.
  - Uill, thàinig an cearc bheag ghrinn sin? A-nis bidh sinn gad phògadh!
  Chaidh pyjamas stiallach Oliver a reubadh dheth agus chaidh a thoirt a-mach rùisgte. Chaidh an ceann ruadh a chuideachadh le deugairean a chuir gu bàs. B" e sgioba sònraichte a bh" ann airson cràdh chloinne.
  Chaidh Oliver a chuir ann an krepe sònraichte le spìcean a thòisich gu pianail a" brùthadh craiceann a dhruim agus a mhàileid.
  An uairsin thòisich a ghàirdeanan agus a chasan a 'lùbadh aig ceàrnan mì-nàdarrach. Rinn Oliver osnaich ann am pian. Bha na ligaments air an sìneadh, agus bha gàirdeanan agus casan gu litearra air an toirt a-mach às na guailnean agus na cnapan.
  Rinn an ceann ruadh gàire.
  - Uill, dè a tha a 'goirteachadh? An innis thu dhomh càit an do chuir thu am falach an stash?
  Chrath Oliver a cheann le àicheil.
  Thionndaidh na deugairean na luamhan, agus bha gàirdeanan is casan a" bhalaich a" toinneamh barrachd. Rinn Oliver osnaich, ach ghreimich e fhiaclan gus e fhèin a shàmhachadh.
  Chrath an ceann ruadh.
  - Lubaich a shàilean ! Tha iad mar-thà beò!
  Thòisich na gillean òga ag obair gu deònach. Bha iad a" smàladh buinn a" bhalaich air a nighe le duslach, fhathast caran cruaidh, òrdagan leanabhach aige. Choimhead an ceann ruadh air a" phàiste agus dh"imlich i a bilean. Chòrd e rithe a bhith a" ciùrradh bhalaich bheaga.
  Mu dheireadh, tha an t-aonar air a lubricadh agus tha am brazier air a shuidheachadh le bhith a 'toirt seachad gas. Faodar àirde an lasair atharrachadh, agus bidh e a" reamhrachadh sàilean leanaibh le teanga feòil-itheach. Aig an aon àm, tha an luchd-cur gu bàs a 'leantainn air adhart a' toinneamh gàirdeanan agus casan a 'bhalaich, gu litearra ga bhogha ann an arc.
  Bha am pian uamhasach agus rinn Oliver osnaich agus ghlaodh e. Dh" fheuch e gu mòr ri aire a tharraing, ach seo, ach cha do shoirbhich leis gu math. Agus mar gum biodh bholcànothan a" sprèadhadh air feadh a" chuirp agus làbha a" sruthadh.
  Thòisich an smuain: seach a bhith a 'fulang a leithid de phian, is dòcha gum biodh e na b' fheàrr a ràdh. A bharrachd air an sin, chan eil e coltach gum bi e comasach am beairteas falaichte a chleachdadh. Ach dh" iarr an diabhal beag stòlda na cheann an aghaidh fòirneart. Agus bha Oliver sàmhach mar thùsaire òg air a cheasnachadh leis na Nadsaidhean. Ged bho àm gu àm bidh caoineadh agus eadhon sgreuchail a 'briseadh bho na bilean.
  Dh' fhuine am fear-brèige sàiltean a' ghille, 's thionndaidh iad dearg, ach le taing do'n ola-ola cha do loisg iad no do char. Agus thàinig na blisters a-mach gu slaodach, b 'e pianadh fada a bh' ann. Agus aig an aon àm, thionndaidh ligaments gàirdean is cas is guailnean Oliver Twist a-mach, gus am biodh beagan air fhàgail ron bhriseadh.
  Bha 'n ceann-dearg a' glaodhaich agus a' deàlradh le sonas. 'S e balach bòidheach, fèitheach a bh' ann an Oliver agus bha e na thoileachas mòr dhan vixen a chràdh. Ach cha do dh'aidich e. Thionndaidh an t-oifigear a bha os cionn a" chràdh an uaireadair seachad. A rèir an lagha, tha cràdh chloinne fo aois ceithir bliadhna deug cuingealaichte ann an ùine. Agus tha e a mhàin ag osnaich agus a' glaodhaich, agus chan eil nì aig na sgrìobhaichean ri sgrìobhadh sìos.
  An sin thog an ceann ruadh snàthad fada, aig an robh a bàrr dearg-theth anns an teallach, agus chaidh e suas gu Oliver.
  Thòisich i air am balach rùisgte, fèitheach a phutadh anns na crìochnachaidhean neoni. Rinn Oliver sgreuchail ann am pian fiadhaich ... Thog an ceann ruadh gu slaodach agus sheinn e:
  Dè am pian, dè am pian!
  Tha na bràithrean a" dèanamh a" chùis air an Spàinn! Tha còig neoni!
  Agus bidh e a" gàireachdainn a" rùisg fhiaclan neamhnaid. Agus a-rithist, stealladh a chuireas ri fulangas a" bhalaich.
  Tha Oliver a 'feuchainn ri aire a tharraing bhon phian ... Tha ea' coimhead air a 'cheann dearg, agus chan eil coltas eagal oirre. Chan eil i a" coimhead nas fhaide na trithead, breagha, ach droch shùilean emerald. Chuala Oliver gu bheil boireannach ann a bhios a" cur gu bàs mèirlich mar as trice. Agus is e glè bheag a dh" fhaodadh cur an aghaidh a" chràdh. Chuimhnich Oliver cuideachd air an nobhail mu Robin Hood.
  Chaidh Joe beag, balach mu cheithir-deug, a ghlacadh dòigh air choireigin. Agus bha e air a chràdh air a" chrann le teine is cuip. Bha Eòs beag sgìth, ach cha tug e a-mach càit an robh lair nan robairean. An uairsin chaidh am fear a chuir gu bàs a thoirt am bruid, agus nochd Robin Hood fhèin na àite. Agus chaidil Eòs Beag. Ged a bha a shàilean rùisgte air an losgadh le iarann dearg, shlànaich iad an gille, agus ruith e a-rithist.
  Mar sin chan eil dad mòr ann. Bidh e dìreach ga ghoirteachadh, ach cha bhith e neo-dhligheach agus eadhon dìoghaltas fhèin ...
  Rinn an ceann ruadh dusan stealladh ann an diofar phàirtean den bhodhaig, agus lughdaich e an t-snàthad fhuar.
  Ghabh i cuip na làmhan agus thòisich i air a 'chùis a dhèanamh air Oliver anns a' chiste agus an stamag. Thuit na buillean gu cruaidh agus thuit iad gu cothromach. Bhàsaich am balach, aig an robh a cheann mu thràth air a mhilleadh le pian uamhasach, ...
  Dhòirt na deugairean gu bàs uisge deigh air. Thàinig Oliver gu mothachadh.
  Thug an ceann ruadh pìos de dh'iarann dearg às an teallach agus thug e gu broilleach a' bhalaich e.
  An seo rinn an t-oifigeach eadar-theachd:
  - Faodaidh tu milleadh a dhèanamh air fèithean pectoral! Chan eil clann air am milleadh!
  Ruith an ceann ruadh gu h-ionnsaigheach:
  - An uairsin salann!
  Agus chuir i a spòg anns na glainneachan agus dhòirt i dòrlach slàn air lot Oliver. Dh'èigh am balach agus rinn e gàire.
  Chrath an t-oifigeach Sasannach.
  - Tha an ùine gu lèir seachad! Tha an lagh a" toirmeasg tuilleadh chràdh!
  Mhallaich agus rinn an ceann ruadh :
  - Daingead! Tha e na chnò cruaidh! 'S dòcha leantainn air adhart?
  Chrath an t-oifigeach a cheann.
  - Chan eil! Is e lagh an lagh! Cha bu chòir balaich an aois aige a bhith air a chràdh tuilleadh! Tha aon chràdh eile ann! Agus thig suas le rudeigin nas ionnsaichte!
  Mhol an deugaire gu bàs:
  Briseadh a òrdagan!
  Chuir an t-oifigeach dheth e.
  - Chan urrainn dhut cripple!
  Chrath an ceann ruadh le buaireadh.
  - Leigibh leis ! Airson an treas uair, ullaichidh mi rudeigin nas ionnsaichte agus nas èifeachdaiche dha!
  Chaidh Oliver a leigeil ma sgaoil bho clamps agus gobhar. Dh"fhairich an dotair boireann cuisle a" bhalaich agus thuirt i le toileachas:
  - Tha e glè chùramach! Agus faodaidh e tòrr a ghabhail!
  Thug an t-oifigeach fa-near:
  - A mhèinn ! Leig leis obrachadh! Tha cho beag, ach cho làidir 'sa dh'fheumas e a bhith!
  Rinn an ceann ruadh gàire.
  - Nas fheàrr uile! Is dòcha gun tuit e na mo làmhan barrachd air aon uair!
  Chaidh Oliver a nighe le uisge deigh agus a ghiùlan chun chill. Thàinig a" chràdh gu crìch agus ghabh am balach osna faochadh.
  Chaidh dà thrian den t-slighe seachad, agus chan eil ach glè bheag air fhàgail, agus thig an trom-laighe gu crìch.
  Fìor, mar sin, is dòcha air sgàth cho beag "s a tha e, cha chuir iad gu bàs e, ach cuiridh iad gu na mèinnean e. Agus sin an rud as miosa! Tha stench uamhasach agus leth-dhorchadas ann, agus obair nach mair fada.
  Nas fheàrr air planntachasan Jamaica no na h-Innseachan, no na h-eileanan. Tha e blàth is grianach agus tlachdmhor, èadhar ùr. Tha fàileadh mar lusan tropaigeach.
  Agus tha casan rùisgte nam balach air an cur an sàs le feur taitneach, agus tha obair nas spòrsail buileach.
  Bha Oliver, sgìth bhon chràdh, na laighe air a dhruim, nach robh cho leòn, ach air a bhruthadh le snàthadan maol na cathair, agus dh'fheuch e ri cadal. Bhiodh e math dìochuimhneachadh ann am bruadar slànachaidh.
  Cha mhòr nach do chuir an collar air amhach an leanaibh bacadh air, agus cha do stad e .... Ach bha irioslachd moralta mar an cù so air iall. Uill, ghabh iad aithreachas air agus cha do chuir iad a-steach na casan a-steach don bhloc.
  Seo Eòs Beag, às deidh dha a bhith air a chràdh, chaidh a chumail ann an geimhlean agus cha b" urrainn dha eadhon tionndadh mun cuairt. Agus bha fios aig Oliver Twist mu thràth dè a th" ann am pian. Ach, anns an taigh-obrach bha e air a shlaodadh barrachd air aon uair. Agus chan eil a" chuip tuilleadh cho eagallach.
  Tha teine agus fuadachadh nan joints nas gortaiche. Agus na snàthadan anns na crìochnachaidhean nerve. Tha an corp air a ghoirteachadh, gu h-àraidh na ligaments sprained.
  Dh" fhosgail doras na cealla... Chaidh am fear-stiùiridh a-steach agus thug e a-steach siuga bainne agus aran bog, ag ràdh:
  - Deoch agus faigh neart!
  Dh"fhaighnich Oliver le guth ìosal:
  - Nach tèid mo chur gu bàs?
  Thuirt am matron:
  - 'S iomadh truas riut, bi làidir!
  Dh'òl Oliver bainne, dh'ith e aran geal. Bha a stamag trom. Agus nuair a dh"fhalbh na geàrdan, laigh am balach air a dhruim agus thuit e na chadal cha mhòr sa bhad.
  Agus bha bruadar aige ...
  Ann an corp duine inbheach, mharcaich Oliver Twist each dubh. Bha e dìreach air a chompanaich fhàgail agus lorg e e fhèin na aonar. Chrìon am faireachdainn, agus dh" èirich ceò nam cheann ciamar a nì mi seo uile gus am biodh e cho èifeachdach sa ghabhas. Chaidh am facal inntinneach seo a chruthachadh leis na Greugaich - gu h-èifeachdach! Tha thu fhèin co-dhiù an seachdamh mac anns an teaghlach, ach mar-thà duine uasal, faisg air an ìmpire. Ach an seo feumaidh tu dìreach d" inbhe a mhodaladh agus a bhith nas neo-shoilleir. Cuir a-steach ìrean luchd-co-fheall a tha airson am baile as motha san t-saoghal a losgadh gu làr.
  Tha e riatanach an tangle iom-fhillte fhuasgladh.
  Chuir Oliver Twist stad air a chas. Ro mhath agus ro mhath tha each aige. Tha e follaiseach sa bhad gur e duine uasal a bhios an seo, agus cha bhith e comasach na luchd-sìobhalta a chuir às.
  Fhuair Oliver Twist far an stàile agus smaoinich e càite an ceangail e e. Dìreach ceangail ri craobh? Bheir iad air falbh e, ach chan eil mi airson each cho uasal a chall. Màl don bhaile as fhaisge? Mar, nach bi iad ann an cunnart a bhith a" mealladh làmh dheas àrd-cheannard an fhreiceadain ìmpireil?
  Cha do chòrd an roghainn seo ri Oliver Twist gu mòr, ach tha e coltach nach robh dòigh eile ann. Ach dè mu dheidhinn a dhol air ais? Agus an uairsin coiseachd? Cha robh e a" coimhead gu math tarraingeach cuideachd. Is dòcha gun toir thu agus gum faigh thu each nas lugha, no eadhon gluasad gu asal?
  Bha an roghainn mu dheireadh fhathast a 'coimhead beagan nas reusanta agus cha robh e cho sgìth ri bhith a' snàgadh air chois.
  Ach, b" fheudar dhomh an stàile a chuir suas a-rithist agus gluasad air adhart air an rathad chreagach. Dh" fhàs timcheall air craobhan pailme gann agus chan e an sealladh as beairtiche. Agus tha seo anns an Eadailt fo bhlàth. Cuid de dh'àiteachan an seo. An seo, ge-tà, tha darach branrach agus briste. Air fàire, bidh buachaille cìobair leth-rùisgte a" draibheadh nan gobhar.
  Thug Oliver Twist spionnadh air an each aige gus e fhèin a bhrosnachadh agus luathaich e an astar aige.
  An so dh'fhairich e neart ann fèin, agus sheinn e ;
  cuideigin a" cur, cuideigin a" treabhadh
  Uill, canaidh cuideigin dìreach, bha mi sgìth de chliathadh, tha mi airson toileachas fhaighinn beagan Eh, gabhaidh mi an t-each mar ghealladh agus bidh deagh fhortan a" feitheamh orm!
  
  SkiddedEh, skidded an àiteigin Sgiathaich mi!skiddedEh, skidded an àiteigin Skidded again SkiddedEh skidded an àiteigin Sgiathaich mi
  
  !mi!
  
  Shleamhnaich e, shleamhnaich e an àiteigin Shleamhnaich e mi Shleamhnaich e Eh, shleamhnaich e an àiteigin Shleamhnaich e a-rithist Shleamhnaich e a-rithist Eh, shleamhnaich e am badeigin Shleamhnaich e mi Shleamhnaich oh sgith e am badeigin Shleamhnaich e a-rithist! Shleamhnaich e Eh, shleamhnaich e am badeigin Shleamhnaich e mi
  
  Shleamhnaich
  oh, shleamhnaich e am badeigin Shleamhnaich e a-rithist!
  An seo thuit Oliver Twist gu h-obann sàmhach agus chaidh e a-steach le eagal. Roimhe sin nochd nighean de bhòidhchead nach fhacas a-riamh. Cha mhòr nach robh i rùisgte, cha robh ach a cìochan eireachdail còmhdaichte le grìogagan grìogagan air an dèanamh de chlachan a" deàrrsadh le gach dath den bhogha-froise, agus bha a cromagan air am pasgadh ann an garlands de neamhnaidean, daoimeanan mòra agus emeralds. Aig an aon àm, tha am figear eireachdail, nighean àrd, falt tiugh a" tuiteam ann an tonnan de dhath na duilleige òir, agus trì bannan fuilt: aon ruby ann an cumadh dealan-dè, fear sapphire ann an cumadh iasg, agus emerald ann an cruth tìge.
  Aig an aon àm, a dh'aindeoin beairteas an aodaich, bha an nighean casruisgte, cha robh ach bracelets air an dèanamh le flùraichean luachmhor air a h-adhbrannan. Agus tha am figear aice gu math fèitheach agus a 'toirt anail air neart ainmhidhean, bòidhchead agus eroticism. Leacan preas, bàlaichean de fhèithean a" gluasad fon chraiceann seoclaid.
  Bha Oliver Twist a" faireachdainn gu robh a fhìreantachd fireann a" dol suas sa bhad, goil fala na chorp, agus a chridhe a" bualadh mar rolla druma.
  Chan fhaca e a-riamh nighean cho breagha, cho tlachdmhor agus cho inntinneach.
  Airson grunn làithean cha robh boireannaich aig Oliver Twist na chuimhne bruadar meallta, agus bha e a" faireachdainn dizzy agus instincts bheathaichean a" dùsgadh. Is e duine a th" ann anns a bheil earbsa aig an ìmpire fhèin, agus na phòcaid tha pàipear air a sheulachadh le seula agus ainm-sgrìobhte Chaesair. Agus tha am paipear a' leughadh : - An ni nach d' rinn fear-iomchair na litreach so, rinneadh e chum maith na Ròimhe, agus le m' ordugh ! Mar sin, ma tha dad ann, eadhon ged a bhiodh i na banrigh air na barbarianaich, bidh Oliver air fhìreanachadh.
  Nuair a leum làmh dheas an àrd-oifigear far an eich, agus an uairsin gun dùil, thionndaidh an nighean gu bhith na b" àirde na an Ròmanach air bhioran le miann bheathaichean. Cha robh nàire air Oliver Twist, agus rinn e cabhag oirre. Ach las cas rùisgte, tana, fèitheach na h-ìghne, agus rug a corran lom gu teann air a sròn. Bhuail pian mar òrd anns a" chlaigeann, agus dh"èigh Oliver Twist:
  - Ach-ah-ah! Tha thu gam marbhadh!
  Rinn an nighean sheudach gàire, thog i ceannard an fhreiceadain far an talamh agus thilg i mar phiseag e.
  Ruith e a-null air a dhruim agus rinn e osnaich. Thuirt an nighean leis an artaigil rìoghail gu socair:
  - Tha do fhreagairt macho so-thuigsinn dhomh agus eadhon rèidh! Ach nuair a tha thu a" dèiligeadh ri ban-dia, chan urrainn dhut ruith mar torc ann an teas. - Dh'fhàs guth Beauty nas cruaidhe. Faigh air a h-uile ceithir agus snàgadh. An uairsin pòg mo lorgan-coise sa ghainmhich. Chan eil thu airidh air suathadh air do bhodhaig.
  Bha Oliver Twist a" faireachdainn mar bhocsair às deidh dha a bhith air a leagail. Bhuail a cheann, bhuail a shròn le cràdh mòr. Ann an dòigh air choreigin, fhuair an ceannard-ceud geàrd air a h-uile ceithir agus shnàg e a dh'ionnsaigh nighean àrd, eireachdail.
  Cha deach excitation, a dh'aindeoin a 'phian, seachad. Agus bha Oliver Twist gu mòr an sàs ann an lorg casruisgte, gràsmhor bòidhchead iongantach.
  Dh"fhairich e a" ghainmheach air a bhilean agus rinn e gàire. Aig an aon àm, nochd sàil lom air a mhuineal, air a bhruthadh.
  Thuirt Oliver Twist:
  - Dean tròcair !
  Fhreagair am bòidhchead le gàire fiaclan:
  - airidh air!
  Fhreagair Oliver Twist le osnaich:
  - Iarr, o sgoinneil, nì mi a h-uile dad!
  Rinn an nighean gàire agus fhreagair i:
  - Math. Tha thu nad Ròmanach pròiseil agus deas làmh an ìmpire. Bi nad nighean a-nis, bi leatha gus an atharraich mi m" inntinn!
  Bha Centurion Oliver Twist gu bhith ag ràdh rudeigin nuair a bha e a" faireachdainn gu robh e air a bhogadh ann an ìm leaghte. Chaidh a ghlacadh le fiabhras fiadhaich, agus an uairsin a thilgeil dhan fhuachd. Bha dealanaich a" deàlradh, chualas fuaim thàirneanach, agus gach nì air a shnìomh fa chomhair sùilean an duine. Agus às deidh mionaid bha a h-uile dad sàmhach. Cha robh Oliver Twist a" faireachdainn a" phian na shròn tuilleadh, agus bha a chorp sunndach. Leum e suas agus sheall e sìos air fhèin. Air a bheulaibh thionndaidh e ciste nighean làn, gun a bhith còmhdaichte le stiall aodaich. Nas fhaide air adhart chitheadh tu corp boireann tana, cromagan sòghail, gann air a chòmhdach le panties, sliasaid làidir, shins boglach, casan gràsmhor lom. Dh'fhàs am falt fada, agus nuair a rug Oliver air le a chorragan, dh'fhairich e cho bog sa bha an t-sìoda agus chuir e roimhe coimhead air. Nochd iallan gorma dualach fa chomhair sùilean a" chiad cheannard-ceud agus a" mhèirleach.
  Chan fhaic thu d" aghaidh fhèin, ach tha do bhodhaig fallain, òg, grinn, gun sgeadachadh a-mhàin, gu sgiobalta bho losgadh grèine, cha mhòr rùisgte, air a bhruthadh le leacan agus cumadh math.
  Bha Oliver Twist a" faireachdainn eadhon na bu làidire agus na bu sunndach na bha e roimhe. Agus a" feadalaich, thuirt e:
  - Blimey! Dè th' annam, nighean?
  Chrath an gaisgeach seudar breagha.
  - Tha, tha thu a-nis na boireannach agus feumaidh tu seirbheis a thoirt dhomh!
  Fhreagair Oliver Twist le osna:
  "Is e mo dhleastanas a bhith a" frithealadh gu pearsanta don ìmpire agus uachdaran sam bith a chuireas e thairis orm.
  Stamp an nighean gu feargach a cas-rùisgte agus thuirt i:
  - Tha mi nas àirde na an ìmpire. Is mise ban-dia nam ban-dia! Agus feumaidh tu gèilleadh dhomh, air neo, an àite nighinn, nì mi coileach-dubha dhìot!
  Chrath Oliver an wench agus chaidh e air a ghlùinean, ag ràdh gu h-iriosal:
  - Do thoil-sa, O 's mò do'n Ti a's mò. Ach thug an t-ìmpire obair dhomh, agus tha e mar fhiachaibh orm a choileanadh.
  Thuirt a" bhan-dia gu làidir:
  - As aonais mo thoile-sa, cha'n e nach bi an Ròimh air a losgadh, ach cha tèid aon chuileag seachad. Mar sin na biodh eagal ort.
  Sheinn Oliver Twist gu dùrachdach mar fhreagairt:
  - Dè cho mòr 'sa tha mi a bhith na ghealtaich chan eil mi a' tuigsinn,
  Tha gaisgeach làidir airson cath air a bhreith ...
  Is laigse an t-eagal, agus mar sin,
  Tha an fheadhainn air a bheil eagal air a" chùis a dhèanamh mu thràth!
  Chrath a" bhan-dia a cas le fearg agus sheinn i:
  - Clàr peantaichte agus làr
  Tha an t-ìmpire fhathast na ghobhar!
  Agus an uairsin dhùisg i aig Oliver agus dh'innis i dha ann an tòna inntinneach:
  - Òg, bi 'n a nighean òg,
  Agus na dèan cabhag airson fàs suas.
  Buannaich le cuideam fuaimneach,
  Agus sabaid an aghaidh nam faisisteach!
  Na bi eòlach air sìth a-riamh
  A" caoineadh agus a" gàireachdainn a-mach à àite
  Bha mi fhìn
  Na milleanan de bhliadhnaichean air ais!
  Rinn Oliver Twist fheadag.
  - Gosha! Na milleanan de bhliadhnaichean air ais. Agus cò na faisisteachan?
  Ghluais a" bhan-dia agus thuirt i gu socair:
  - Ionnsaich barrachd. Feumaidh coinneachadh.
  Ruith Oliver Twist a chas rùisgte, nigheanach tarsainn an rathaid ghreabhail. Dh"fhairich i an causticity le a bonn elastagach agus thuirt i gu loidsigeach:
  - Inntinneach, ach cò mise? E no i?
  Fhreagair a" bhan-dia le gàire:
  - Tha thu ceud sa cheud duine nad anam, ceud sa cheud nighean làidir agus brèagha nad bhodhaig. Na bi brònach, teagaisgidh mi draoidheachd dhut, agus nì thu seirbheis dhomh nas dìlseachd agus nas dìleas na an ìmpire.
  Thuirt am bòidhchead seudach gu h-uaibhreach:
  - Leigidh mi leat buinn mo chasan a phògadh.
  Bha Oliver Twist airson a dhol an aghaidh, ach loisg coltas na ban-dia e. Agus thuit làmh dheas ceann-cinnidh nam Praetorians air a aghaidh. Agus phòg gu dìleas casan casruisgte na bòidhchead as motha air an talamh. Bha bilean a" faireachdainn milis, mar chraiceann meala agus gu math tlachdmhor, mar mheasgachadh de mhìle flùr pàrras, an àile bho chasan gràsmhor, chiseled, gnèitheach na ban-dia.
  A bharrachd air an sin, chan eil fios fhathast an e an duais a bhith a" pògadh leithid de sheun, no oidhirp air irioslachd.
  Thuirt a" bhan-dia gu dùrachdach:
  - Thig caileagan thugad a dh'aithghearr, oir chan eil aon fhear na ghaisgeach san raon!
  Phòg Oliver Twist a-rithist gu sanntach an ambrosia lom, chiseled, milis mar ambrosia na ban-dia, a bhios na diathan Ròmanach ag òl, agus bha e airson leantainn air adhart a" frasadh phògan. Ach fhuair e sàilean lom anns an t-sròin, às an do shruth eadhon braon caol de fhuil scarlaid, a" sgaoileadh thairis air craiceann tana.
  Thuirt a" bhan-dia ann an tòna cruaidh:
  - Eirich agus falbh! Ma tha thu airson faighinn a-mach mun teine a tha ri thighinn anns an Ròimh, an uairsin le leithid de choltas tha e nas fhasa a dhèanamh. Le bhith a" coimhead air do bhroilleach, cromagan, thèid casan duine às mo chiall!
  Bha Oliver Twist troimh-a-chèile:
  - Ciamar? Am bi mi am bhuaireadh dhaibh?
  Rinn a" bhan-dia gàire agus thuirt i:
  - Creid mi, tha boireannach a" faighinn tòrr a bharrachd tlachd bho ghaol na tha fear, agus chan eil thu eadhon airson a bhith nad fhireannach a-rithist!
  Thuirt Oliver Twist:
  - Tha e uamhasach!
  Fhreagair a" bhan-dia:
  - Air an làimh eile, tha e math! Bidh craiceann cho mothachail ann am boireannaich, aon suathadh ag adhbhrachadh toileachas.
  Bhuannaich an nighean aig Oliver Twist agus thuirt i:
  - Agus air chor 's nach saoil thu gu'n d' fhàg mi thu ann an uaigneas maiseach, agus gur tu an t-aon fhear ann an corp boirionnaich, bheir mi thairis do charaid thugad.
  Leum a" bhan-dia suas, shnìomh i a" chuibhle phrìne agus leig i dealanaich às a sàil rùisgte. Agus air beulaibh, air a chuir iongnadh le Oliver Twist a-rithist, nochd nighean cha mhòr rùisgte, cuideachd gu math fèitheach agus brèagha le dath dearg.
  Sheas i agus chrom i ann an troimh-chèile.
  Fhreagair a" bhan-dia, le èadhar buannaiche mòr:
  - Is e so an ceannard-ceud Cicero. Cha robh duine ro òg agus eireachdail ann, agus a-nis tha thu a 'faicinn cho bòidheach' sa tha i air fàs!
  Rinn Oliver Twist fìdeag, tha an nighean gu math brèagha. Is dòcha gu bheil e ro fhaisg air, mar esan. Mar as trice, bidh fèithean mar sin aig nigheanan gladiator no an fheadhainn a bha ag obair ann an cuaraidhean.
  Ach aig an aon àm, cha do chuir cìochan àrda agus cnapan sòghail idir às do bhòidhchead boireannachd.
  Choimhead an nighean Cicero mun cuairt ann an iomaguin. An uairsin chrom i gu ban-dia Demiurge agus rinn i gàire:
  - O dhuine òirdheirc, dean a rìs am dhuine mi !
  Ghlaodh a" bhan-dia, a" crathadh a cnapan sòghail:
  - Chan eil! Tha thu anns an fheòil bhoireann feumaidh mi barrachd. A-nis thig an dithis air do ghlùinean agus pòg mo shàilean lom.
  Chaidh an nighean Cicero agus an nighean Oliver Twist air an glùinean. Phòg iad gu h-umhail casan na ban-dia. Ach an uairsin nochd sgàil agus nochd balach ann an shorts. Chrath an nighean demiurge.
  - Agus am balach cuideachd, bu chòir dhut na buinn rùisgte a phògadh.
  Bha an gille bàn agus eireachdail, sheall e mu dhà bhliadhna dheug a dh'aois. Agus bha pògadh a chasan a" faireachdainn iriosal. Tha cuid jerk, agus seo dà Ròmanach, chan e na saoranaich mu dheireadh idir.
  Thuirt an nighean Oliver gu daingeann:
  - Cha phòg mi casan snotler!
  Mar fhreagairt, bhuail am balach blonde breagha le falt bluish le shin san aodann agus dh" èigh e:
  - An tionndaidh thu gu cnuimhean?
  Mhol Cicero an nighean le osna:
  - Is e so mar an ceudna Dia ! Chan e dìreach balach. Agus chan eil Dia cho iriosal.
  Agus phòg an nighean am balach demiurge air an t-sàil.
  Chrath am balach-chruthaiche agus thuirt e:
  - Is mise Dia cuideachd! Agus dhiùlt Oliver an t-urram mòr. Ge-tà, tha mi a 'toirt maitheanas dha. Ach ma tha thu airson a bhith beò, feumaidh tu sabaid an-aghaidh an fheadhainn a tha sinn ag òrdachadh Dia Demiurge. Rud eile, thig mòr-thubaist do-ruigsinneach air an Ròimh.
  Bhris a" bhan-dia a sùilean bagarrach agus thuirt i:
  - Guys, ge bith a bheil e a" còrdadh riut no nach eil, feumaidh na nigheanan agad sabaid an-aghaidh na Ròimhe agus cuideachadh le bhith a" chùis air Spartacus.
  Ghlaodh Oliver agus Cicero, na caileagan sin le cridheachan fir fhìor, aig mullach an sgamhanan:
  - A-riamh! Cha tionndaidh sinn gu bràth an aghaidh na Ròimhe!
  Chrath a" bhan-dia a cas rùisgte gu bagarrach. Bha gruagach le falt ruadh agus nighean dearg-dhearg air an t-sraid. Nochd grunn nigheanan rùisgte, tana, an aghaidhean còmhdaichte le masgaichean dearga.
  Thòisich iad air na caileagan-ceud-cinnidh a chràdh. An toiseach, chaidh casan rùisgte nam bòidhchead a chlampadh a-steach don stoc agus thòisich iad a" crochadh luchdan bhuapa. Tha e gu math goirt, tha na ligaments air an sìneadh agus air an toinneamh.
  Gheàrr an nighean Oliver a fiaclan agus rinn i gàire.
  - A h-uile h-aon, cha tèid mi an aghaidh na Ròimhe!
  Rinn Cicero an nighean a" sgàineadh:
  - Na bi a'd' fhear-brathaidh do cheannard-ceud na Ròimhe !
  Bha nigheanan Ròmanach fhathast air am pianadh. Bha iad a 'crochadh luchdan, a' toirt a-mach na joints bho na guailnean. An uairsin thòisich na nigheanan gu bàs, rùisgte, ach ann am masg, le falt ruadh, a" bualadh le cuip air cùl bòidhchead sìnte. Chaidh dèiligeadh ris na buillean an toiseach le neart meadhanach.
  Dh"òrdaich a" bhan-dia, gu feargach a" stampadh air a cas rùisgte gràsmhor:
  - Buail nas cruaidhe!
  Agus an uairsin chaidh na cuipean iarainn, a reub craiceann na boireannaich. Bha Oliver agus Cicero a" bleith am fiaclan, ach thug na buillean a bha a" crathadh an cuirp sprains orra gearan a thàinig a-mach às an amhaich.
  An seo, le òrdugh a 'bhan-dia, bha braziers a' lasadh fo chasan lom nan caileagan a bha air an chràdh. Bha an teine bho bhoireannaich gu bàs air a riaghladh le solar gas. An toiseach bha e beag, ach an uairsin dh'fhàs e nas dian. Gus nach tèid an craiceann a losgadh sa bhad, chuir na torturers a-mach buinn lom nan nigheanan le ola glasraich.
  Agus bha e na phian cho uamhasach gun do rinn Oliver agus Cicero, na nigheanan sin, sgreuchail. Ach an uairsin ghlan iad am fiaclan, gus am biodh eadhon oiseanan a 'bheul a' sileadh.
  Ach dè an oidhirp superhuman a chosg e. Chuir an nighean a chuir gu bàs Oliver Twist fon armpit le slat dearg-theth. Sheas e agus rinn e sgreuchail a-rithist. A-nis thòisich an dà nighean ceud-chasach air am bualadh le slatan stàilinn dearg-theth san teallach a nochd sa bhad. Agus dh'fhàs am pian eadhon nas uamhasach agus uamhasach.
  Agus thog na boireannaich a chuir gu bàs clobhan le fiaclan dearg-theth agus thòisich iad air a" bhroilleach a reubadh. A tha uamhasach pianail. Mar dhealanach 'ga d' tholladh o shàilean gu cùl a' chinn. Smaoinich Oliver: - Is dòcha gu bheil sin gu leòr? Carson a dh "fhuilingeas tu a leithid de fhulangas, can: tha an roghainn soilleir, tha mi ag aontachadh ris a h-uile dad! Ach gus cuideachadh a thoirt do nàmhaid làidir na Ròimhe Spartacus agus a dhùthaich a bhrath - chan eil! Feumaidh Ròmanach a bhith nas cruaidhe na daoimean.
  Nuair a bha Cicero a" sgreuchail an nighean:
  - O mama! Chan eil feum air, innsidh mi a h-uile dad dhut!
  Dh'èigh Oliver an nighean:
  - Dùn do chab! Na bi a" brath do dhùthaich dachaigh!
  Agus aig an àm sin, chaidh cnap sgàrlaid a bhroilleach a reubadh dheth. Agus thug am pian orm tachdadh.
  Ach, cha robh seo fhathast na chrìoch. Nochd an seo, às deidh don Bhan-dia-demiurge a cas rùisgte a stampadh, dynamo le uèirichean. Thòisich na torturers air dealanan a chuir a-steach do na caileagan air an raic ann an uchd Venus, an còigeamh puing, am beul agus eadar na corragan agus na òrdagan. Tha seo dha-rìribh uamhasach cruaidh.
  Seo nighean rùisgte ann am masg dearg a" snìomh cuibhle càr dynamo. Agus tro chuirp nan gaisgeach ceann-cinnidh a chaidh a chràdh, chaidh sgaoilidhean millteach den t-sruth.
  Chaidh am pian thairis air a h-uile crìoch a dh" fhaodadh a bhith ann. Cha do chaill Oliver agus Cicero mothachadh bho chlisgeadh pian a-mhàin leis gu robh iad air an daingneachadh le draoidheachd ban-dia Demiurge. Dh"fhiosraich na caileagan bochda ceud-chasach fulangas do-thuigsinn, bha e coltach gu robh a h-uile cealla den bhodhaig fo thuil le meatailt dearg-theth, agus treudan de dh"eich dreach le cnuimhean stàilinn a" sreap air feadh nan crìochnachaidhean neoni.
  Bha Oliver an nighean agus Cicero a 'chaileag air an crathadh le pian iongantach. Bha am pian anns a h-uile h-àite, cha robh fuil, no vein, no cealla anns a 'chorp gun phian. Agus bha e coltach ri dàibheadh a-steach don chearcall as fiadhaich de ifrinn.
  Bha an dithis nighean-ceud-bliadhna cho pairilis 's nach b' urrainn dhaibh fiù 's sgreuchail. Bha iad a" mùchadh mar iasg air a nighe suas air cladach tioram.
  Fhuair Oliver inbhe às deidh ìre, mar a rinn a chompanach. Mar sin thòisich an dàrna nighean a chuir gu bàs agus an treas fear air cuibhlichean an inneal dynamo a thionndadh.
  Anns an eadar-ama, thòisich luchd-toraidh eile a 'briseadh òrdagan cas-rùisgte nan caileagan ceud-chasach a bha crochte air a' chrann.
  Ged a bha uiread de phian ann mu thràth, gu robh e do-dhèanta a chnàmh leis an inntinn agus gun a bhith ga fhaicinn.
  Dh" òrduich am balach demiurge, a" rùisg a fhiaclan neamhnaid, mòra nas fhaide na na bliadhnaichean aige:
  - Airson am falt!
  Sa bhad, ghlac dà chràdh na caileagan a bha air an chràdh agus tharraing iad leis an fhuilt iad, a 'bagairt na sgalagan a reubadh. Agus barrachd pian.
  An seo bha stiallan farsaing de iarann teth dearg a" suathadh ri glagan nan nigheanan. Dh'fhàs fàileadh feòil briste gu math nas mothachaile. Bha faclan a" ròstadh treud chaorach slàn.
  Dh "fhaighnich a" bhan-dia Demiurge le gàire ifrinn:
  - Tha thu ag aontachadh seirbheis a thoirt dhomh agus sabaid ris an Ròimh?
  A dh 'aindeoin a' phian as iongantaiche, a dh'aindeoin an fhulangas iongantach, bha an dithis nighean-ceud-cinnidh a 'giùlan còmhla:
  - Chan eil! Cha bhrath sinn ar dùthaich dhùthchais!
  Bhris a" bhan-dia i fhèin le dealanach, a" crathadh slat draoidheil a nochd gu h-obann na làmhan. Agus troimhe, chaidh na caileagan ceud-chràbhach a bha air an chràdh, a leithid de sgaoilidhean dealain a-mach is gun do smoc an craiceann an toiseach, agus an uairsin dh'èirich an dithis nighean a bha air an chràdh suas mar lòchrain.
  Bha Oliver agus Cicero gu litearra air an tachdadh le pian. Agus chaidh tomhas na fulangais thairis air na h-uile air an taobh thall, agus thuit am mothachadh ann an dorchadas neo-bhith.
  Thuirt am balach demiurge le gàire uamhasach:
  - Tha iad fìor mhath, air an deagh chumail!
  Thug a" bhan-dia-demiurge fa-near ann an buaireadh:
  - Gus grunn mhiseanan a choileanadh, feumaidh mi dìreach Oliver agus Cicero. Às deidh na h-uile, is iadsan an fheadhainn a tha air an taghadh! Is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh, eadhon an cruinne-cè a chruthachadh, ach chan eil toil an duine fo smachd nan diathan as cumhachdaiche.
  Thuirt am balach demiurge:
  - Faodaidh sinn coltas, bodhaig neach atharrachadh, ach chan urrainn dhuinn a phearsantachd agus "I" atharrachadh, is e sin ar laigse!
  . CAIBIDEIL #5
  Dhùisg Oliver Twist ... Ghluais e fo eagal dè a bha a 'feitheamh ris a dh'aithghearr. Ach aig an àm seo, cha robh na lotan bho chràdh a bh" ann roimhe air slànachadh, agus tha sin a" ciallachadh gun robh dàil ann am peanas a" feitheamh ris ...
  Thòisich am balach air ceanglaichean na slabhraidh a shuathadh, fear an aghaidh a chèile. Bha e dòigh air choireigin a" tarraing aire, agus tha e mì-thlachdmhor suidhe air leas mar gur e cù a th" annad. Suathadh Oliver an ceangal an aghaidh a" cheangail stàilinn. Agus chrom e ris fhèin... Chaidh ùine seachad... Thug iad biadh dha. A bharrachd air na cuibhreannan prìosain àbhaisteach, tha bainne ann cuideachd. Gus am biodh am balach air falbh gu luath bho chràdh, dh'fhàs na boireannaich a bha ag obair sa phrìosan fialaidh. Tha e duilich nuair a tha balach de dheichnear air a chràdh le luchd-cur gu bàs Sasannach. Agus bha e mar-thà air fulang dà chràdh, an tè mu dheireadh fhathast - an treas.
  Ach, tha eadhon am prìosan fhèin air a phronnadh. Ged a tha a bhith a 'coimhead air na bàraichean gu math eòlach mu thràth.
  Agus loisg na buinn air an fheur gu goirt, is gortaich iad gu mòr, agus dh" èisd na sèideadh orra. Ach mar-thà air tòiseachadh a dhol sìos. Agus chan eil e a 'goirteachadh tuilleadh. Is dòcha gum bi sàilean lom a" bhalaich fhathast air an frioladh, oir chan urrainn dhut crìonadh, agus bidh an t-aonar a" slànachadh gu foirfe, gu sònraichte ma tha e air a smeuradh le ola ollaidh.
  Bha Oliver air bhioran agus chuir e crìoch air muga mòr bainne. Chan eil e ach deich bliadhna a dh'aois, agus tha iad mu thràth ga chràdh, a 'feuchainn ris an dìomhair a bhrath. Agus rè a 'chràdh, bidh an dotair a' dèanamh cinnteach nach eil iad a 'crìonadh, agus tha oifigear sònraichte a' tomhas àm a 'chràidh, air a dhearbhadh le lagh Shasainn airson leanabh nach eil fhathast ceithir-deug.
  Dh" ith am balach, agus bho shàrachadh aon-ghnèitheach, thug e air falbh e agus dh" fhalbh e.
  Agus bha bruadar aige ...
  Coltach ri sruth na h-aibhne a bha air sprèadhadh bho bhruach na tuile, chaidh sluagh mòr de bharbarianaich a-steach don daingneach ùr-gheàrr. Air tùr air leth, gun eagal air roimh shaighdean, sheas duine àrd, ann an solas, armachd umha, agus claidheamh na làimh làidir, fèitheach. Falt ruadh, air ceann mòr, mu thràth air a suathadh gu ìre le liath, agus air a tharraing còmhla le cearcall airgid. Tha an sealladh socair bhon taobh a-muigh, is e dìreach na sgoilearan a tha a" caolachadh agus an uairsin a" leudachadh a tha a" toirt toileachas làidir! Na sheasamh air an làimh dheis, rinn duine air leth àrd agus le guailnean farsaing tàirneanach ann am bas cumhachdach:
  - Tha sinn fo ionnsaigh, fear mòr! O Ghaul uile chruinnich treubhan nàimhdeil. Tha mòrachd na Ròimhe an sàs!
  Fhreagair an duine gu socair, a 'cluich le biodag le làmh luachmhor:
  - Agus an robh thu a 'smaoineachadh gun do cho-dhùin Antony gun tàinig sinn an seo a chruinneachadh balgan-buachair, agus gun a bhith a' sabaid gu cruaidh?
  Thuirt Mark Antony ann an troimh-chèile:
  - Ach dè an adhbhar a bha aig Julius leigeil leis na Gauls borb na feachdan gu lèir, ceudan de na treubhan aca a chruinneachadh, an àite a bhith a" cleachdadh innleachd shìmplidh agus earbsach: buille, buille ann am pàirtean!
  Fhreagair Caesar le gàire:
  - Thug Alasdair Mòr dà bhliadhna dha Darius gus arm mòr a chruinneachadh bho air feadh an ìmpireachd mhòr aige agus a" chùis a dhèanamh air ann am blàr fosgailte. Tha sinn air a bhith ann an cogadh airson ochd bliadhna a-nis. Ma chumas sinn oirnn ag iomairt leis na h-aon dhòighean, cha bhith ar beatha gu lèir gu leòr air a shon!
  Loisg boghadairean Ròmanach gu ceart air sgàth na fiaclan a bha suidhichte air a" bhalla, ge-tà, bha uimhir de Ghaul ann, agus theich iad ann an sluagh cho dùmhail is gu robh e gun choimeas na bu duilghe gan ionndrainn na bhith gam bualadh. Bha na barbarianaich sin a thuit, air an lot le saigheadan, air an sgrios gu neo-thruacanta leis na co-treubhan aca. Bhiodh crògan nan each agus bòtannan garbha le buinn fhiodha a" slugadh gu cas, measgachadh de shalachar is fuil. Cha b" urrainn do Chaesair cur an aghaidh agus loisg e fhèin saighead, ag amas air òganach a" crathadh air each geal. Am measg nan Gauls, tha e na chleachdadh do cheannardan chinnidh a bhith a" marcachd air each le deise gheal-sneachda, a tha a" samhlachadh purrachd agus taic do spioradan aotrom.
  B' e peilear sàr-mhath a bh' ann an Caesar, an dèidh dha boghadaireachd a theagasg o bha e na bhalach beag. Tidsear teann airson gach call, còig buillean òrdaichte le fìonain air druim an leanaibh. Ach, cha robh Julius beag a-mhàin air a sgioblachadh, ach cuideachd air a theagasg gus cuimseachadh, an riaghailt airson anail a tharraing, a 'cur bacadh air sgìth. An-dràsta, tha Caesar a" feuchainn ri anail atharrachadh le bhith a" cumail smachd air ìre na cuisle.
  Agus tha na barbarians mu thràth a 'toirt ionnsaigh air na ballachan. Chan 'eil na Gauls cho dùmhail barbarianaich, o iomadh craobh fhada rinn iad na ceudan de staidhre eadar-dhealaichte, air uairean cho farsaing 's gum b' urrainn carbad-eiridinn fiù 's draibheadh air an rathad.
  Beucaidh na Gaill mar mhathain nach d'ith fad a' gheamhraidh. Aig an aon àm, bhuail iad claidheamhan an aghaidh claidheamhan agus fìdeag. Bidh boghadairean Ròmanach a" losgadh cha mhòr bàn, bidh an luchd-sabaid le cuideachadh bho slingshots a" putadh an staidhre sìos. Ach tha mòran dhiubh ann agus na Gaill a" snàgail suas mar bhratagan, gun a bhith a" toirt aire do chall. Fiù 's aig astar, faodaidh duine a bhith a' faireachdainn gu bheil na barbarianaich a 'faighinn deoch làidir, tha e coltach gun do ghabh riochdairean muinntir Köln mòran de sheann ghealach air na cisteachan aca.
  Aig a 'mhullach, tha iad air an coinneachadh le buillean làidir bho làmhagan Ròmanach le dà thaobh agus claidheamhan goirid. Seo a" chiad chall am measg nan Ròmanach, ceann-cinnidh air a tholladh le adharc a" tuiteam, Gauls feargach a" reubadh a chuirp gu pìosan, agus dà shaighdear Ròmanach a" tuiteam às a chèile sa bhad.
  Thuirt Caesar gu goirid:
  - Doirt teàrr air na barbaraich !
  Tha goileadairean goil air an stàladh air tàmh-àirneisean sònraichte. Is togar iad le crann prìomhadail, Thionndaidh iad a null 's a dhòirt air cinn nan Gall. Le bhith a" goil làbha a" losgadh na barbarianaich, bidh iad gu litireil a" dol às mo chiall le pian. Bidh fàileadh mùchadh feòil losgaidh ag èirigh chun mhullach. Air an dalladh agus air an losgadh, lean na Gàeil air an ais, ach cha do leig sleaghan agus tuaghan armailt mhòir a bha air thoiseach orra teicheadh. Tha tòrr fala a" sruthadh mu thràth, ach nuair a thèid a mheasgachadh le roisinn, tha e cho eagallach ...
  Tha Mark Anthony ag èigheach:
  - Cuir air teine e!
  Bidh lòchrain ag itealaich sìos, bidh an roisinn a" lasadh suas. Tha na Gaul a' lasadh 's a' reubadh air an ais. Tha iad air an stampadh air adhart leis na sreathan cùil, an staidhre ag èirigh. Agus a-rithist is a-rithist tha na barbarians a 'tuiteam. Ach chan eil an ionnsaigh, a dh'aindeoin na call uabhasach, a 'smaoineachadh stad.
  Adharcan mòra nan Gall, chan e bilean a" sèideadh annta, ach gaisgich throma a" saltairt fo chasan bròg sònraichte dèanta le leathar buabhall. Bho na tha an rumble annasach, slaodach, bidh e ag obair ann an dòigh shònraichte air psyche nan Gauls, mar fhuaimean nan diathan dorcha a" gairm gu euchdan.
  Tha Caesar fhathast socair, ag ràdh le gàire:
  - Barbarians, dhaibhsan tha fuaimean nas cudromaiche na an anam!
  Fhreagair Anthony:
  Rinn an sagart Claudius ìobairt fhialaidh do Iupiter agus Mars, agus thuirt na diathan, Tha sinn a 'ceadachadh do gheallaidhean agus bheir sinn buaidh dhut!
  Fhreagair Caesar ann an stoidhle rann:
  Tha na diathan Oiliompaics làidir
  Ach chan eil iad a 'cuideachadh an fheadhainn lag!
  Ma tha sinn dìleas do Jupiter,
  Togamaid cumhachd an t-saoghail!
  Airson buaidh, feumaidh sinn saighdearan,
  Bho stàilinn, làmh agus mòran innleachdas!
  Bhon bhuille, tuitidh an droch shluagh,
  Agus an uairsin tha rathad mòr a" feitheamh oirnn!
  Anthony air aontachadh:
  - Gu'm biodh gloir Jupiter air a ghlòrachadh !
  A dh'aindeoin na mìltean marbh, thòisich maoim-sneachda nan Gall a' gluasad a-rithist, bha e coltach ri torc leònte, nach robh fhathast air ùine a bhith a 'bleith agus, mar roimhe, luachair fiadhaich agus cunnartach aig an t-sealgair. A bharrachd air an sin, thòisich na Gauls air saigheadan agus clachan a thilgeil air na ballachan. Chan eil na treubhan borb aca fhathast air smachd fhaighinn air a" bhogha, tha na saighdean ro throm airson a" mhòr-chuid de na gaisgich a losgadh gu h-èifeachdach, ach gun fhios nach bi sortie ann faodaidh iad am pàirt a chluich fhathast.
  Bidh Gauls Barbarian a" coiseachd thairis air na cuirp, a" seachnadh nan teintean-a-muigh a" lasadh fo an casan. Aig a' cheart àm, tha sleaghan ag itealaich gu h-àrd, agus thilg fear de na barbarianaich an tuagh cho sgiobalta 's gun do shèid i bhàrr ceann a' legionnaire.
  Ged a tha call nan Ròmanach fhathast an ìre mhath beag, tha na Gauls a" cumail suas sàr àireamhachd, agus bidh sluagh ùr ag èigheach a" ruith a-mach às a" choille.
  Tha Mark Antony fhathast glè òg, ged a tha a ghuailnean farsaing, is urrainn dha dusan legionnaires àrd a ghiùlan air fhèin, no eadhon ruith leotha. Fhad 's a bha e fhathast na òganach gun fheusag, chaidh aige air sia hetairas leth-rùisgte a thoirt a-mach aig àm teine bho taigh-siùrsaich, agus an uairsin cuideachd airson an toileachadh. Bha Mark ainmeil chan ann a-mhàin mar shàr ghaisgeach, gun eagal a dhol an sàs ann am blàr le gaisgich gladiator, ach cuideachd mar leannan sgileil. Ann an arm Chaesair, is esan a 'chiad fhear de na ciad chlaidheamhan, deiseil airson a dhol far a bheil am fear mòr ag òrdachadh.
  Tha na Gàeil a rìs a' dìreadh nam ballach- adh, agus tha na Ròmanaich air ruith a mach à roisinn, agus feumaidh iad an nàmhaid a choinneachadh le claidh- ibh, cho math ri tuaghan agus sleaghan. Mar-thà ann an aon de na Gauls, air a stiùireadh le Jeanne Fearless, tha iad mar-thà dìollaid aon de na tùir. Tha Jeanne fhèin, a dh'aindeoin an fhàs mòr aige, gu math luath agus sgiobalta. Tha na guailnean farsaing agus tha am meadhan caol. Bidh e a" sabaid rùisgte ris a" mheadhan agus e a" caitheamh dà chlaidheamh. Agus tha fèithean aige a bhiodh farmad aig Hercules.
  Bidh Mark Antony cuideachd gu mì-fhoighidneach a" tilgeil a chlaidheamhan bho làimh gu làimh:
  - Leig leam am fear mòr a bhualadh!
  Chuir Caesar, gun cabhaig, an t-saighead anns a" bhogha gu socair, gu seòlta suas a shùilean, fhreagair e:
  Òrdugh a" Cheannaird aig àm a" chogaidh,
  Nuair a bhios na saighdean timcheall!
  Air a lìonadh le gràdh is prìs mhòr,
  Naomh, dha na saighdearan Ròmanach!
  A dh 'aindeoin gu bheil Jeanne a' gluasad gu luath, tha Caesar a 'sùileachadh a ghluasadan, sealladh ceart agus saighead a' gearradh tron adhair, a 'tolladh a-steach do chiste fèitheach, dìreach fon chridhe. Tuiteam gun eagal, fuil a" sruthadh bho bheul làn de fhiaclan mòra each. Bidh am barbarian a" tachdadh, a" bàsachadh gu sgiobalta.
  thuirt Caesar :
  - 'S truagh 'n ar n-àrmuinn, Bhi 'g earbs' as cohort !
  Thug Marc anail a-mach.
  - Tha thu mar a bha daonnan glic Caesar mòr!
  Thog Caesar a cheann.
  - Tha eòlas cuileag aig riaghladair a tha dèidheil air dìoghaltas milis! Theagamh, nam biodh fios aig Jeanne air cleasan seòlta ar n-airm, gu'm biodh e air chomas an daingneach a ghlacadh. Gu ruige sin, cùm sùil air an t-sabaid.
  Chuir an seanailear Ròmanach, a-rithist an turas seo mòran na bu luaithe, a bhogha agus loisg e, an uairsin loisg e a-rithist, a 'taghadh ceannardan nan Gauls.
  Gu fortanach do na Ròmanaich, loisg a' chuid a bu mhotha de staidhre nan Gall, agus cha b'urrainn iad air ball am feachd uile a thilgeadh air na Ròmanaich, ach chruinnich còrr agus dà cheud gu leth mìle dhiubh an so. Cha robh an Ròimh a-riamh air a dhol an aghaidh uimhir de shaighdearan ann an aon àite. Chan eil ach dà legion aig Caesar anns an daingneach, dà mhìle dheug legionnaire. Co-mheas nam feachdan, còrr is fichead Gaul, airson aon Ròmanach.
  Tha Caesar cuideachd draghail, ach tha aodann a" cumail cho neo-sheasmhach sa tha am masg. Tha cuimhne agam na òige, chaidh a ghlacadh le spùinneadairean. Dh"iarr iad airgead-fuasglaidh mòr de fhichead tàlant òir don òigridh a bha fhathast gun fheusag. Agus tha tàlant na phìos òir, beagan nas lugha na ugh cearc. Ged a tha Caesar agus mac-bràthar Màiri (uirsgeul an aon neach-pàrlamaid a fhuair a 'chùis air a bhith air a thaghadh mar chonsal na Seann Ròimhe seachd tursan), ach tha e coltach gu bheil e airson fear òg a tha air a dhol a-steach gu aois pàirt-chomais agus a fhuair a' chòir pòsaidh. . (Do bhalaich thairis air 14), is e suim mhòr a tha seo, agus chan eil duine airson a phàigheadh. Agus tha sin a" ciallachadh bàs no tràilleachd.
  Rinn Caesar gàire an aghaidh nan spùinneadairean mar fhreagairt. Thuirt e gu robh e a 'cur luach ro ìosal, ach tha e a' smaoineachadh mòran nas fheàrr dheth fhèin agus a 'cur an dreuchd airgead-fuadain dha fhèin - 50 tàlant. Tha na spùinneadairean a tha air fàs nas fheàrr, le fàileadh air leth toilichte agus air an sàrachadh. Reub fear dhiubh eadhon a stamag air tuagh bràthair na mara. Lean Caesar air adhart:
  - Ach an deigh dhomh mo shaorsa fhaotainn, leanaidh mi thu gus am bi thu air do ghlacadh, 's air do chuartachadh air na slataibh ! Tha an ceannard air a cheusadh.
  Bha na spùinneadairean air an sàrachadh le leithid de mhì-mhisneachd, agus dh'fhaighnich ataman na mèirlich mara le gàire mì-fhortanach:
  - Nach 'eil eagal ort, a ghille gun amharus, gu'n ceus sinn thu fein ! Às deidh na h-uile, tha thu ceangailte agus nar làmhan!
  Fhreagair an t-òganach Caesar ri so,
  - Nach mòr an luach a th' aig beatha air urram a leigeil sìos agus urram a bhrath air a sgàth ! Is dà sgiath iad urram agus urram, as eugmhais eunlaith na beatha a mhàin a chumail ann am braighdeanas !
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air eadhon ceannard cruaidh nam bràithrean mara:
  - Tha thu nad nàmhaid treun, agus caomhnaidh sinn do bheatha. A bharrachd air an sin, chan fheum sinn a-riamh 50 tàlant fhaicinn aig an aon àm.
  Rinn Caesar srann gu suarach.
  - Ma dh'fhuasglas tu mi, an sin cuiridh mi dòigh nach eil cho goirt air dealachadh ri beatha an àite do cheusadh: sròn!
  Rinn an t-ataman gàire rud-eigin gu h-èiginneach, ach gidheadh dh' orduich e a fhuasgladh. Cha bu toil le Caesar gu robh beul an stiùiriche air a sgoltadh, agus na fiaclan aige air an deagh sgeadachadh. Labhair an t-òganach le tàir mòr.
  - Ge b'e neach a theid a steach ri gairdeachas, fanaidh e daonnan le 'shròin ! Uill, is e beul salach tèarmann teanga sgaoilte!
  Bha an ceannard mì-chinnteach, ach thuit Caesar sàmhach agus bha coltas gu robh na spùinneadairean a 'dìochuimhneachadh gu luath mun chunnart.
  Chruinnich caraidean a 'bhalaich gu luath an airgead-fuadain a bha a dhìth agus chuir iad 50 tàlant. Chùm Caesar a fhocal air aon ni, agus cha robh e air chor sam bith a' dol a chuir dheth an dara ni rè ùine fhada. Ged a bha an obair a bha roimhe duilich, chan eil e cho furasta birlinn spùinneadair a lorg agus a ghlacadh, gu sònraichte am measg mòran eileanan, bàigh is bàghan a" Mhuir Mheadhan-thìreach. Tha, agus tha mòran spùinneadairean ann, agus tha longan na Ròimhe fhathast gun chumhachd nan aghaidh. Ach bha Caesar, a bha fhathast na dheugaire, air a chomharrachadh le innleachdas mòr.
  Fhad 's a bha e air bàta spùinneadair, fhuair e air caraidean a dhèanamh le balach cabin. Gheall Caesar dha suidheachadh anns an arm Ròmanach, agus an comas a pheculium a bhuannachadh le tràillean. Dh"fhàg e litir chun a" ghille, ag ràdh gun robh birlinn làn airgid a" dol à Sicily. Agus bho thòisich buaireadh anns an Ròimh, tha dìon na birlinn dìreach samhlachail. B ' fheudar do bhalach a' chabainn an litir fhèin a dh' iasgach a-mach, mar gum biodh e le cothrom, anns a 'mhuir, airson seo bha e eadhon beagan air a mhilleadh le uisge na mara. Cha robh am plana duilich, cha b 'urrainn dha spùinneadairean sanntach agus cumhang cuideachadh le bhith a' tuiteam a-steach do ribe.
  Nuair a chaidh e air bòrd, dh'èirich an deic gu h-obann, agus thuit na saighdearan Ròmanach air na spùinneadairean. Agus bhon chùl, gu fortanach air an oidhche, thàinig dà bhàta le saighdearan a-steach. Cha mhòr gun do chuir na spùinneadairean balbh an aghaidh. Dh'iarr iad a-mhàin gun a bhith gan crochadh, ach a-mhàin an reic gu tràilleachd. Agus dh'innis an ceannard, gus a bheatha ath-cheannach, càit a bheil iad a 'falach an cuid ulaidhean, a' gabhail a-steach an fheadhainn nach do shoirbhich fhathast a dhol a-steach don àibheis, leth-cheud tàlant spree.
  Ach fhreagair Caesar:
  "Faodaidh tu do bheatha a cheannach, ach chan urrainn dhut urram a cheannach!" Cur sìos e!
  Mar sin chaidh an t-iomradh mu Chaesar, ged nach robh e 'n sin ach coig-deug, agus an ceann bliadhna phòs e, agus Aqualeria caomh. Ach sin sgeulachd eile!
  Dh'iarr Caesar air Antony a dhol dhan bhlàr, le tèarmann làidir. Chleachd na Ròmanaich togail an seòrsa phalanx. Air balla cumhang bha e gu math èifeachdach. Thachd tonn nan Gall a' ruagadh. Chaidh cuid dhiubh a tholladh le dhà no trì sleaghan sa bhad.
  Thuirt Julius Caesar:
  - Faodaidh am phalanx Macedonia a bhith na dhòigh fìor èifeachdach. Chan ann airson dad a thug iad buaidh air Àisia gu lèir, no an àite, cha mhòr a h-uile càil dheth! An uair a chriochnaich sinn Gaul, theid mi gu fearann Phersia, agus an sin do na h-Innsean. Cruinnichidh Cleopatra legionan ùra dhòmhsa, a" gabhail a-steach eachraidh Arabach.
  Fo Chaesair, cha robh ach an sgiobair òg Oliver Twist air fhàgail. Bha fathannan ann gur e am balach a mhac. Agus bha seo fìor, leis an aon uaimh gun robh màthair Oliver na tràill sìmplidh à dùthaich na Gearmailt. Cha robh nighean bhòidheach, ach mì-mhodhail, à fearann Slàbhach, airson a bhith na leannan agus na hetero, agus airson seo chaidh a cur a dh'obair gu cruaidh air planntachasan hemp agus lìn. Ach eadhon an sin bha i dàna, air sgàth sin chrìochnaich i anns na cuaraidhean. Ach fhuair i air a bhith beò an sin agus fàs nas làidire. Chaidh a toirt eadhon gu na gladiators, far an robh Caesar air a ghlacadh leatha san raon. Às deidh sin leig iad dheth a dhreuchd, thuit Erastella, mar a chanar ris an tràill àrd Slavic, ann an gaol leis.
  Bha eòlas aca air aoibhneas ann an gàirdeanan a chèile. An uairsin dh'fhàs an gladiator trom. Agus bha gille aca, Brutus. Goirid, thug Erastella an àireamh de a buadhan anns an fhàinne gu ceud agus, a rèir cleachdaidhean, fhuair e saorsa. Ach cha b" urrainn Caesar a pòsadh, ged a b" e banntraich a bh" ann. Bha dìoghras eile aige, nighean a" ghaisgich Ròmanach as buadhaiche, a" chiad sheanalair Pompey. Phòs e i, agus chaidh Erastella a shabaid anns na tìrean an ear. Bha Caesar còmhla rithe airson ùine, a 'cur bacadh air oidhirp nan Eiphiteach a dhol air falbh bhon Ròimh. An sin choinnich e ri Cleopatra, a chuir e air an t-seann rìgh-chathair.
  Cha b' fhada gus an do ghabh an gaol so a' chiad fhear, agus chan eil Caesar seasmhach. Bha mac aig Cleopatra, ach cha b" fhada gus an do chaochail nighean Pompey aig àm breith chloinne, às deidh sin bha gràin aig Caesar air Cleopatra cuideachd, a" sgaoileadh cogadh taobh an iar-thuath na h-Eadailt, air falbh bho na maighstirean a bh" aige roimhe. Fìor, Oliver, gun a bhith ag aithneachadh a mhac, a dh'aindeoin sin air fhàgail còmhla ris. Bha am balach mòr agus air a leasachadh nas fhaide na na bliadhnaichean aige, an dèidh dha falt fionn, ìomhaigh àrd agus neart corporra air leth fhaighinn bho mhàthair Slavic. Bha e car coltach ri athair, ach bha e tòrr na bu bhrèagha, na bu làidire agus na bu mhotha na Julius Caesar aig aois. Ged nach eil am balach fhathast naoi bliadhna a dh'aois, tha e mar-thà coltach ri deugaire agus gu furasta a 'tionndadh dà inbheach legionnaires elite. Tha na claidheamhan sin mu uair gu leth nas fhaide na an fheadhainn àbhaisteach.
  Tha Oliver Twist gu sgiobalta a" faighneachd:
  - Leig dhomh an sàr (cha d' thug Caesar riamh mac dha, agus gu nàdurra bhac e air a' ghille sin a ghairm), ruith a stigh do 'n fheirg, tha mi 'g iarraidh mo lann òl le fuil !
  Fhreagair Julius le gàire:
  - Anns a' chùis so, fàgar mise a'm' aonar, agus an sin cò a ghleidheas an Caesar ?
  Rinn an gille gàire gu dùrachdach.
  - Is e ionnsaigh an dìon as fheàrr, oir tha an oir an-còmhnaidh nas làidire na an craiceann!
  Chrath Caesar am balach air a ghualainn làidir.
  - S math a rinn thu! Uill, falbh air adhart, gearr thu fhèin le claidheamh! Biodh seo na chruasachadh dhut.
  Tha stàilinn air a meas ann an uisge, fir stàilinn ann am fuil!
  Bha am balach Oliver air leth toilichte agus, a" lasadh a shàilean rùisgte (a dh" aindeoin aimsir fhionnar an fhoghair, cha do dh" fhàg Caesar, a" magadh air a mhac, ach briogais ghoirid bhon aodach aige). Fèithean na h-òige: bha mac an uirsgeul Ròmanach agus an tràill gladiator a 'gluasad mar chnàimhean air an uisge.
  Mar sin bhuail e am barbarach gruagach air a cheann le a chlaidheamh. Thuit e, a" tuiteam bun os cionn.
  Thug Caesar fa-near:
  - Mura h-eil fios aig seann aois an-còmhnaidh, ach faodaidh òigridh an-còmhnaidh! Eh, a bhith onarach, tha mi rud beag eud ris a" bhalach seo.
  Tha Caesar mu thràth còrr air dà fhichead, agus gu h-àraidh anns an fhuar, foghar Gallach, seann sgarfaichean a 'goirteachadh cho goirt, agus ionnsaighean brònach an tinneas tuiteamach a' fàs nas gort agus nas trice. Bha eagal air eadhon gum biodh a mhac Oliver agus mac Cleopatra, Alexander, a 'sealbhachadh a' ghalair chrith. Cha robh naidheachd aige mun fheadhainn mu dheireadh airson ùine mhòr, agus tha Twist gu nàdarrach glè fhallain, cha do sreothartaich a-riamh, ged a tha e a" ruith rùisgte san t-sneachda agus a" snàmh anns an toll sa gheamhradh. Tha e coltach gun do bhuannaich fuil na màthar Slavic ann, le cogaidhean eadar-ghnèitheach seasmhach agus geamhraidhean cruaidh nan Ruiseanaich!
  Agus nuair a tha thu air do chòigeamh deichead atharrachadh, tha an t-àm ann smaoineachadh air an adhbhar nad bheatha. Bha fear sìmplidh aig Caesar, eadhon na òige, thàinig e chun a" cho-dhùnaidh nach robh an cruth riaghaltais poblachdach, le deasbadan gun chrìoch, plebiscites gus an sluagh a thoileachadh, diofar dhualchasan falaichte, brìbeadh luchd-bhòtaidh, nach robh èifeachdach gu leòr agus nach b" urrainn dhaibh seirbheis a thoirt seachad tuilleadh. amas fad às: àrdachadh Ìmpireachd na Ròimhe!
  Poblachd - carson a tha an Ròimh cha mhòr mar an aon dùthaich air an talamh le poblachd, agus timcheall air na nàbaidhean tha monarcachd làidir. Tha e cuideachd riatanach anns an Ròimh aonta a thoirt don phrionnsapal, le cumhachd an ìmpire, air a ghluasad chan ann le taghadh, ach le dìleab, no ann an cùisean sònraichte le bun-reachd sònraichte an ìmpire. Faodaidh an dàrna fear a bhith riatanach mura h-eil an t-oighre, airson a chuir gu socair, na ghnè. Gu dearbh, faodaidh rìgh lag an rìgh-chathair a ghabhail, ach, co-dhiù, bidh cumhachd aige agus an comas co-dhùnaidhean neo-eisimeileach a dhèanamh.
  Agus bidh am prògram fad-ùine fada nas fhasa a bhuileachadh, eu-coltach ris na consuls, a tha air an taghadh airson dìreach bliadhna, agus còmhla! Agus ma tha còmhstri eatorra.
  Chan e, tha feum aig an Ròimh air monarcachd, agus bho ghrunn mhac, bidh e comasach dha Caesar an-còmhnaidh fear iomchaidh a thaghadh. Fìor, agus feumaidh e co-rèiteachadh a dhèanamh air an turas fhada seo. Gu sònraichte, ga dhèanamh na charaid dha, agus eadhon na phrìomh chom-pàirtiche aig Pompey. An seo cha robh Caesar a 'toirt spèis dha. Mar làmh dheas an deachdaire Sulla, dh" fhaodadh Pompey, às deidh bàs a" bhodaich gonorrhea seo, a bhith na uachdaran air an Ròimh. Bha arm aig Pompey na làmhan, a" toirt a-steach legion mionlach a bha a" dìon an t-Seanaidh. Ach dh'fhuirich e dìleas don poblachd, a 'tilleadh an t-seann òrdugh. Is e Caesar an àite Pompaidh nach biodh e air ionndrainn
  Na cothroman agad. San fharsaingeachd, bidh Pompey, a rèir coltais, na phrìomh nàmhaid aig Caesar, a bhios a" bruadar air a" chathair rìoghail. Bha Crassus ann cuideachd, ach bhàsaich e ann an cogadh Parthian. Air an t-slighe, mar Chaesair, chaidh e troimh Parthia gu lèir, agus thuit e ann an ribe, air a ghlasadh suas le armailt sgìth ann an daingneach. Is e rud eile gun tug Caesar cead dha na h-òrdughan barbarianaich cruinneachadh na aghaidh. Tha na Gauls marbhtach, agus an dèidh dhaibh an dòchas mu dheireadh a chall gun sàbhail aonachd iad, bheir iad seachad mu dheireadh agus gu bràth don Ròimh.
  Co-dhiù, tha Oliver na dhuine math, tha e fhathast, gu dearbh, na leanabh, ach tha armachd dubhaig aige, mar Hercules fhèin. Faodaidh gaisgeach nas làidire na Mark Antony fàs a-mach às. Is dòcha gum bi e na rìgh airidh agus na neach-leantainn air Caesar. Ach .... tha mi an dòchas nach bi e gu math luath, oir tha tòrr obair aig an duine sgoinneil air thoiseach air.
  Mean air mhean, lagaich cuideam nan Gauls, chaidh na mìltean a mharbhadh agus a mhilleadh, tuiltean slàn de chuirp fo na ballachan. Bha na Ròmanaich a" fannachadh cuideachd, bha e mì-dhaonna teannachadh. An sin thug Caesar a‑mach, a bha mar‑thà air cnap-starra iomlan a luchdachadh, a‑mach an dàrna claidheamh, a' toirt an aire:
  - Tha an ceannard a tha a 'dol a-steach don bhlàr mar chonnlach a' briseadh druim càmhal. Tha camel aig a bheil a dhruim air a bhriseadh le connlach coltach ri ceannard airm a sheachain sabaid!
  Chaidh mòran shaighdearan Ròmanach a ghoirteachadh, bha cuirp nan laighe mun cuairt, agus am measg an fheadhainn a thuit, bha Stefa an quaestor, a bha ainmeil airson a bhith a" leagail Grannik fhèin far an eich aige. Agus far a bheil, leis an t-slighe, Grannik fhèin, bhiodh Caesar air a thoirt air falbh le saighead chruaidh. Seadh, a thaobh claidheamh a' chlaidheimh, cha'n 'eil E Caesar olc, ach fada o'n dream a's treise anns an arm Ròmanach, ach aon do'n fheadhainn a's fearr ann am boghadaireachd. A bharrachd air an sin, bidh e a" tarraing an t-sreang le cuideachadh bho dubhan sònraichte air a chaitheamh air an armachd agus a "dìreadh a ghàirdean dheis. Mar sin, faodaidh tu sreang bogha tòrr nas teinne a tharraing na san dòigh àbhaisteach agus bualadh aig astar nas fhaide!
  Ach feumaidh tu claidheamh cuideachd! - Gheàrr Caesar sios an Gaul a b' fhaisge.
  Glaodh aoibhneach :
  - Abhag! Tha Caesar còmhla rinn!
  - Glòir do Chaesar ! Buannaichidh sinn a h-uile duine!
  Bha na Ròmanaich gu follaiseach a" dèanamh gàirdeachas. làthaireachd Chaesar - bhrosnaich an neach-buannachd seo an luchd-sabaid. Buille chumhachdach, agus air do na Gaill a bhi leisg, thòisich iad air teicheadh. Thòisich an stoirm borb a' dol sìos, chaidh na tonnan air ais. Ach, chaidh na Gauls air ais ann an dòigh a bha gu math eagraichte, gun a dhol air iteig. Tha e coltach nach eil an armachd armachd aca air bàsachadh gu tur fhathast. Julius Caesar, fo amharas gun robh e ribe, agus a 'tuigsinn gum biodh na Ròmanaich air am brùthadh le àireamhan nas àirde ann an achadh fosgailte, ag òrdachadh:
  - Seasamh a h-uile duine! Gabh fois!
  Thòisich gaisgich sgìth, fallas na Ròimhe air na leòinte a thogail. Lùb beagan de luchd-slànachaidh agus sagartan na lotan le deochan agus cheangail iad na buill. Thòisich saighdearan eile air teintean a dhèanamh, ag ullachadh biadh.
  Bha Mac Oliver Twist glè thoilichte, ged a bha a bhroilleach fèitheach, dà-fhillte air a ghearradh le sgrìob fhada bhon tuagh Gallach. Dh"èigh am balach:
  - Sin mar a thug sinn cruaidh orra ! Agus is e an Caesar againn an rud as fheàrr! Glòir do Chaesar mòr!
  Rinn na saighdearan cuideachd, ged a bha iad na bu stadaile, gàirdeachas:
  - Glòir do Chaesair mhòir !
  Thuirt Oliver Twist, a" suathadh a chlaidheamhan:
  - 'N uair dh' eireas na Gàeil a rìs, 'S gu 'n gearr mi iad 'nan ùbhlan searbh ! Air sgàth 's gur mac an Ròimh mhòir!
  Ghairm Caesar air a" ghille, ag ràdh le gràdh:
  - Dhearbh thu a bhith nad ghaisgeach glòrmhor! A‑nis nì mi m"fhear-uasal urramach dhìot, agus mar thaing, tha mi a" toirt dhut seo...
  Thug an ceannard ainmeil dheth a mheur fàinne le emerald, meud aodann calmain.
  Bha nàire air a" bhalach Oliver:
  - Seadh, nach airidh mise air a leithid de sheud a chur orm !
  Rinn Caesar gàire.
  - Na bi ga chaitheamh! Folaich an eigin e, no nach measar, bitheadh an fhàinne so air a mheas leatsa, ach fanaidh e maille rium a nis. Agus thusa, bhalaich, sabaid, agus nuair a ruigeas tu ceithir-deug gheibh thu do pheculia. Anns an eadar-ama, gabh feansaichean le Mark Antony.
  Bha an neach-cuideachaidh mòr do Chaesair, ged a bha e mòran na bu mhotha na an ceannard ainmeil, a 'tighinn faisg air a cheannard, a' sealg gu neo-eisimeileach, a 'feuchainn ri lùbadh sìos. Cha robh Caesar fhèin ach beagan nas àirde na an àirde cuibheasach, stocach, le sròn aquiline. Dh" fhaighnich Mark gloomily:
  "Carson nach deach sinn air tòir nan Gall?"
  Rinn Caesar ath-aithris air an aphorism a-rithist:
  - Tha seanalair a thèid dhan bhlàr coltach ri connlach a bhriseas druim càmhail. Tha camel aig a bheil a dhruim air a bhriseadh le connlach coltach ri ceannard airm a sheachain sabaid! Tha seo fìor, ach chan eil an t-àm airson buaidh air tighinn fhathast. 'S e Grannik am prìomh nàmhaid a th' againn, rìgh neo-chronail Ghall ceannairceach, fhathast air a chairtean trompa gu lèir a dhealbhadh. Agus cha do nochd e eadhon! Fuirichidh sinn ris an nàmhaid, a-rithist, a bharrachd air an sin, tha barrachd bheachdan agam!
  Thuirt Mark Anthony:
  - Agus saoil dè na beachdan a th 'ann? - Agus sa bhad dh'fhàs e troimh-chèile. - Tha mi uile an aird nan sàr.
  Thòisich Caesar gu dòigheil air mìneachadh:
  - Tha mòran connlaich thioram air ullachadh air son eich anns an daingneach. Ach cha bhith sinn a 'suidhe ann an ambush ro fhada, ach dìreach le bhith a' bogadh an connlach ann an ola, teàrr agus geir bidh sinn a 'sgapadh air na slighean.
  Rinn Anthony gàire:
  - Dè airson?
  Rinn Caesar gàire.
  - Agus an uairsin bidh sinn a 'feitheamh! Aig an àm as cudromaiche den ionnsaigh. An dàrna turas tilgidh na Gauls na cùl-stòran aca gu cath, a bharrachd air an sin, tachraidh rudeigin eile!
  Dh'fheuch an neach-cuideachaidh ri tomhas fhèin:
  - An tig neartan ùra, làidir?
  Chaol Caesar, a shùilean gu glic, a chrùn:
  - Sin e! Ath-neartachadh làidir ùr! Ach tha e riatanach gum buail iad aig an dearbh mhionaid nuair a thèid feachdan Ghall gu lèir a thilgeil dhan ionnsaigh:
  Sgaoil Anthony a làmhan.
  - Cha 'n urrainn duinn naigheachd a chuir mu 'n eug. Bha sinn air ar cuairteachadh air gach taobh!
  . CAIBIDEIL #6
  Dhùisg am balach ... Thòisich e a 'faireachdainn nas sunndach ... Mu thràth tha uillt Oliver Twist a' tighinn far na buinn rùisgte aige. Agus tha lorgan nan losgann a' sgarradh ... Ach tha dòchas ann nach tèid a cheasnachadh an-diugh le claon-bhreith.
  Ach is e an ath chràdh an tè mu dheireadh agus cuibhrichte ann an ùine.
  Thugadh biadh dhan ghille. Dh"ith e min-choirce le glainne bainne. Agus aig fois. Bha mi a" faireachdainn sgìth.
  Rinn Oliver na h-eacarsaichean aige, mar a theagaisg an Dodger dha. A leithid de fhear sònraichte airson a" chamara. Chuir beagan bacadh air a 'choillear agus an leash air an t-seine. Ach fhathast eacarsaich. Agus chan eil veins sìnte a" glaodhaich cho mòr tuilleadh.
  Gu sònraichte, bidh am balach beag cuideachd a 'dèanamh an oisean airson a' phreas. Às deidh dha cosgais, thòisich Oliver air aon cheangal slabhraidh a shuathadh an aghaidh fear eile. Gus e fhèin a chumail trang, no dha-rìribh fhathast an dòchas teicheadh.
  Bha casan rùisgte rud beag fuar agus thiodhlaic am balach iad ann an connlach. Bha Ter a" smaoineachadh ris fhèin.
  An fhìrinn gu bheil na prìosanaich a 'fulang sa phrìosan. Agus bhiodh e fada na b" fheàrr ann an cealla le balaich eile. Tha a 'chompanaidh tòrr nas spòrsail. An seo anns an taigh-obrach agus ann am prìosan na cloinne, thug na prìosanaich aoigheachd ...
  Rinn Oliver suathadh agus suathadh air an t-slabhraidh aige agus cha do mhothaich e mar a thuit e na chadal a-rithist.
  Bhruadair e gu robh e air fàs cumhachdach agus làidir, duine inbheach agus deas làmh ceannard mòr.
  Chuir Caesar gu dùrachdach an gaisgeach air a ghualainn:
  - Far nach tèid an leòmhann seachad, sleamhnaichidh an luchag. Ged, gu dearbh, tha àite conaltraidh le Catonnes, a tha a 'tighinn gu mo chuideachadh, air a chluich chan ann le luchagan, ach le calmain.
  Ghlaodh Oliver Twist le meas gun samhail:
  - Tha e uabhasach math!
  Fhreagair Caesar gu fìrinneach:
  - Dh'ionnsaich Erastella seo dhomh. Tha na Slavs air parsailean calmain a chleachdadh airson ùine mhòr. Agus cha robh fios agad mu dheidhinn.
  Thuirt Oliver Twist ann an troimh-chèile:
  - Chuir e iongnadh orm a-riamh mar a bha na seanailearan agad: bidh iad an-còmhnaidh a" cumail suas cho sgiobalta agus ann an tìde, ach cha robh mi a" smaoineachadh gur ann mu dheidhinn calmain a bha e. Shaoil leam gur tu mac nèimh fo dhìon sònraichte Jupiter!
  Thuirt Caesar:
  - Chan e rud earbsach a th 'ann an taic nan diathan, cha chuir e an àite misneachd no innleachdas.
  Creid aon innleachd: nas fheàrr na mìle ùrnaigh!
  Chrom Oliver.
  - Is fhiach focal glic Chaesair mìle tàirneanach !
  Cho-dhùin an ceannard a bhith beag:
  - Na cuir cus thairis air mo chomasan! Mur bitheadh fo m' cheannsal-sa, a leithid de ghaisgich threun, agus na Saighdearan Ròmanach an luchd-cogaidh a's fearr 's an t-saoghal, 's gann gu'm bithinn-sa air soirbheachadh leis an deicheamh cuid de na rinn mi. Mar sin rachaibh air adhart agus dèan na chaidh innse dhut. Agus leis an t-slighe, na dì-chuimhnich a bhith a 'measgachadh connlach le duilleagan a tha air tuiteam, gus nach biodh e cho follaiseach!
  Ghluais Oliver Twist eadhon nas ìsle.
  - Tha mi gèilleadh do mo thighearna!
  Chrath Caesar a cheann.
  Chan eil fhathast, gu mì-fhortanach! 'S nach abair mi mòr cho tric, cha d' rinn mi mòran r'a mholadh aig a h-uile cas san doigh so. Air an t-slighe, nuair a bhios tu deiseil leis a 'chonnlach, na bi a' dol dhan leabaidh, ach a 'feansadh beagan le Brutus. Beagan bhliadhnaichean a bharrachd agus bidh am balach seo comasach air eadhon a leithid de thug mar thusa a chuir sìos!
  Rinn Oliver cabhag airson freagairt:
  - Gun teagamh an Caesar mòr !
  Às deidh sin, leig e dheth a dhreuchd, cha robh na gluasadan aige, a dh'aindeoin na fèithean mòra, ri fhaighinn, a tha àbhaisteach dha mòran fhuamhairean, cuingealaichte, ach cha robh Oliver, a thàinig gu bhith na ghaisgeach inbheach, cho luath ri Brutus.
  Chrath Caesar agus dh'fhaighnich e:
  - Còcaich tincture meala dhomh! Agus a-nis frithealadh fìon le muiceann!
  Mar fhreagairt, thug tràill casruisgte ann an tunic caite treidhe. 'S i tè den bheagan bhoireannach a th' anns a' champa, boireannach le falt bàn. Bha Caesar fhèin, ged a bha e brunette, a 'còrdadh ri blondes nas motha, ged a bha Cleopatra na eisgeachd a thaobh seo, galla dearg-dhearg! Seadh, nighean eireachdail, agus a rèir fathannan, chan e pharaoh a th" ann a h-athair idir, ach aon de na legionnaires Ròmanach, am measg an fheadhainn a bhuail arm Epifan an còigeamh cuid.
  Chuir an nighean tràill sìos an treidhe agus thòisich i air bòtannan Chaesair a ghlanadh. Mhothaich Iulius gu robh craiceann tana an tràill air a chòmhdach le pimples, thionndaidh òrdagan gràsmhor a casan rùisgte gorm. Gu dearbh, bha a 'ghrian mar-thà cha mhòr air a dhol fon loidhne fàire agus bha e gu math nas fhuaire. Mar as trice bidh tràillean anns an Ròimh fhèin a" dol timcheall air leth-rùisgte, ged a gheibh iad corran uaireannan airson a" gheamhraidh. Ach anns an Eadailt grianach, bidh sneachda a 'tuiteam aon uair gach deich bliadhna sa gheamhradh, agus an seo tha na geamhraidhean uaireannan cruaidh. Uill, leig leis a 'bhòidhchead seo an leabaidh a bhlàthachadh an-diugh, agus is dòcha gum bi cead aice aodach nas blàithe.
  Tha falt bàn dualach an tràill, a bharrachd air an aodann òg tairgse, a 'cur an cuimhne Caesar air a' chiad bhean agus an dàrna gaol aige (b 'e a' chiad fhear aon de na caileagan bòidheach aig na tràillean, ged a bha e an dèidh dha a bhith trom, dìoghras an ceannard san àm ri teachd. Agus an nighean aige fhèin, a-nis pòsta aig aon, bhon àireamh de charaidean Julius!) Akvaleriyu. Agus air sgàth na h-ìghne seo, bha e ag iarraidh an deachdaire Sulla fhèin a dhiùltadh!
  Dè as urrainn a ràdh mu riaghladair na Ròimhe seo? An toiseach, bha meas aig Caesar air Sulla. Bha e air leth toilichte gun do thòisich an ceannard seo air òrdugh a thoirt air ais agus sabaid an aghaidh coirbeachd, robaireachd, a 'feuchainn ri spèis a thoirt dha na daoine beairteach agus an teachd a-steach a roinn leotha. Bha eadhon ospadalan an-asgaidh, mheudaich an àireamh de chuirmean-ciùil. Bha fathann ann gun robh Sulla ag ullachadh iomairt mhòr dhan ear. Ach ghabh an riaghlaiche ana-miann seo droch ghalar, agus chan ann eadhon bho bhoireannach, ach bho bhalach Negro. Mar thoradh air an sin, thòisich an deachdaire a 'grodadh beò, agus an aghaidh cùl-fhiosrachadh de fhulangas corporra, leasaich e amharas agus geur-leanmhainn mania. Thòisich mòr-mhùtaireachd, tortadh agus murt. An toiseach dh" òrduich Sulla na daoine dubha uile a mharbhadh, ach an ceann ùine, air an làimh eile, dh" òrduich e buidheann mhòr de thràillean a thoirt à Afraga agus an geàrd dubh a chruthachadh. Thòisich cogadh eadar e fhèin agus Màiri. Mar thoradh air an sin, chaidh na mìltean de Ròmanaich a cheusadh.
  An seo ghairm iad gu Sulla agus Julius Caesar. An uairsin bha e fhathast òg, bha feusag dhubh dìreach a" briseadh troimhe air a smiogaid. Bha lùchairt Sulla, a chaidh ath-thogail o chionn ghoirid, a" deàrrsadh le sòghalachd, làn ìomhaighean, dealbhan agus sgeadachadh a bha an ìre mhath ùr mar fhuarain.
  Bha cuid de na deilbheadh a" sealltainn orgies, tàmailteach nan fhìrinn, agus gnìomhan copaidh. Bha tàmailt air Caesar òg a bhith a" coimhead air seo, gu h-àraidh ma bha duine a" suirghe ri fear. Ged a bha e san t-seann Ròimh bha e air a mheas gu math àbhaisteach tràill fireann a chleachdadh mar bhoireannach, ach ... Gu Caesar, bha coltas ceàrr agus borb air seo. Uill, tha e nas neo-airidh air gu bheil na snaigheadairean as fheàrr san Ròimh a 'glacadh seo ann an ìomhaighean, agus eadhon na diathan Oiliompaiceach.
  Bha Sulla fhèin a" coimhead tàmailteach, còmhdaichte le abscesses, ulcers, warts, le ceann dubharach, rinn e sealladh brùideil. Chaidh deachdaire dà-ghnèitheach a ghrodadh beò. Gus an fhulangas aige a lughdachadh, chuir ceathrar thràillean: dithis bhalach eireachdail agus dithis nighean bhrèagha rùisgte ola ròs a-steach don uilebheist. A thuilleadh air an sin, air comhairle nan sagart, dh'òl Sulla bobhla mòr de mheasgachadh ifrinn trì tursan san latha: fuil naoidheanan a chaidh a mharbhadh agus bainne cìche. Aon uair a h-uile trì latha, ghabh Sulla amar, bho fhìor fhuil chloinne is òighean. Ach, lean galar an uilebheist seo a chaill a choltas daonna a" dol air adhart, agus rinn na daoine Ròmanach gu lèir ùrnaigh gun toireadh an saoghal fo-thalamh a shliochd cho luath "s a ghabhas.
  Bha Caesar, a 'faighinn thairis air tàmailt, a' cromadh, a 'cromadh beagan a cheann:
  - Tha mi toilichte fàilte a chuir air an deachdaire Sulla.
  Ghreas an t-uilebheist gu h-ealamh :
  - Agus mar a tha thu a 'cromadh dhomh gòrach! Ma tha Julia ro leisg airson a lùbadh air ais, an uairsin òrdaichidh mi dhut a bhith air do chuir air geall gus nach urrainn dha a dhol dìreach a-rithist!
  Fhreagair Caesar gu sìmplidh:
  - Bidh na cluasan a 'cromadh gu h-ìosal ris a' ghaoith, ach, a dh'aindeoin sin, chan eil ann ach èadhar, nach eil a 'ciallachadh dad! Cha àrdaich boghachan ìosal an riaghladair mura h-eil gnìomhan mòra aige!
  Dh'fhaighnich Sulla, a 'bogachadh gu h-obann,:
  - Am bheil gniomharan mòra agam ?
  Fhreagair Caesar gun cheilg :
  - Ma tha an t-olc mòr, tha!
  An deachdaire às deidh fois ghoirid, bhuail e gruaidh a" bhalaich fhionn agus rinn e gàire:
  - Tha thu dùrachdach agus is toil leam e! Tha fios agad, aig àm sam bith is urrainn dhomh òrdachadh a bhith air do thilgeil ann an cèidse le leòmhainn, no air do cheusadh air crois. Ach, tha cothrom agad fuireach beò, agus eadhon a bhith nad charaid dhomh!
  Fhreagair Caesar, a 'toirt gàire air,
  - Agus dè a" phrìs a cheannaicheas mi càirdeas Sulla fhèin?
  Fhreagair an deachdaire:
  - A bheil bean agad Aqualeria?!
  Fhreagair an duine òg Julius:
  - Seadh, a dheachdaire !
  Bha Sulla gu faiceallach, mar gum biodh eagal air e fhèin a losgadh, a" bualadh cìochan rùisgte na h-ìghne tràillean agus a" caoineadh na b" fhasa:
  - Mar sin sgaradh-pòsaidh i!
  Dh'fhaighnich Caesar, a 'faighinn thairis air diùideachd,:
  - Chan eil mi buileach gad thuigsinn!
  Bha Sulla gu h-obann a" comhartaich gu h-obann, a" bualadh air a" bhalach air a bhilean, agus an uair sin a" caoineadh nuair a leum e air ais:
  - Na gabh ort a bhith nad jerk! Chuala thu! Bidh mi ag òrdachadh dhut, fàg do bhean Aquaria!
  Chrom an t-òganach Julius a cheann. Bha e a" faireachdainn gu robh e a" diùltadh Sulla an aon rud ri bhith a" coiseachd rùisgte a-steach do chèidse le leòmhainn acrach, ach a" brathadh Aqualeria air sgàth an uilebheist grodaidh seo - chan e, cha robh!
  Fhreagair Caesar, a" feuchainn ri a ghuth a dhèanamh daingeann:
  - Chan urrainn dhomh a dhèanamh deachdaire!
  Bha iongnadh ann an guth Sulla:
  - Agus seo carson! Feumaidh tu gnìomh Hercules a dhèanamh, no dìreach a ràdh tha ris an fheadhainn as motha air an Talamh!
  Fhreagair Caesar:
  - Aig amannan mar an foillseachadh as àirde de mhaitheas, chan eil facal sìmplidh olc, gu sònraichte ma tha e ann an cunnart do bheatha!
  Bha eòlas-inntinn Sulla air a shìneadh a-mach le ulcers:
  - Mar sin tha thu ag innse dhomh nach eil?
  A 'toirt buaidh air eagal gu tur nàdarra, fhreagair Caesar:
  - Seadh, a dheachdaire ! Gu mì-fhortanach chan eil! Agus a-rithist chan eil!
  Fhreagair Sulla le guth ciùin
  Ach chuir thu ainm ris a" bharantas bàis agad fhèin! Às deidh na h-uile, tha e do-dhèanta a ràdh nach eil ris an neach-gairm agus fuireach beò!
  Ghabh Caesar anail domhainn.
  - Dè a th 'ann, tha mi deiseil airson a dhol gu tartare! Ged a tha fios, is dòcha gum bi na diathan gam mheas airidh air na Champs Elysees!
  Thog Sulla a mhalaidhean droopy.
  - Mar sin chan fhaigh thu bàs! Bidh thu air do chràdh, agus chan e a-mhàin thu fhèin, ach cuideachd do bhean ghràdhach Aqualeria. Tha mi a 'smaoineachadh gum bi e glè thaitneach dhut a bhith a' coimhead mar a bhios an cur gu bàs a 'losgadh sàilichean tairgse na h-ìghne le iarann teth dearg, agus an uairsin bidh na clobha a' tòiseachadh a 'reubadh a cìochan rùisgte.
  Ghluais Caesar a dh"ionnsaigh Sulla, nuair a leum sianar ghaisgich dhubha àrd a-mach às a" chùirteir gu h-obann. A bharrachd orra, nochd fear eile. A reir choltais cha robh e na bu mho na cuig-ar-fhichead, agus bha e fhein 'na fhìor fhamhair. Dh'aithnich Caesar sa bhad am Pompey a bha ainmeil mar-thà, làmh dheas armailteach Sulla. Fìor, bha fathannan ann gun do thuit Pompey, a bha na bhalach glè bhrèagha na leanabachd, ann an gaol le Sulla agus bha e coltach gun robh e eadhon ga mhealladh bhon tàinig iad gu bhith nan caraidean. Ach gu math luath fhuair Pompey ùghdarras, a' sealltainn gu robh e na cheannard airm air leth comasach, agus na shaighdear treun, làidir gu corporra. Gu sònraichte, aig an àm seo, bha e comasach a choileanadh fìor àrd-ìomhaigh feat, 'se sin, a mharbhadh rìgh Parthia. Bha Caesar an-còmhnaidh eudmhor ri Pompey, ged a chionn 's gur gann a ràinig e fhèin gualainn an duine àrd seo. Ach cha b" e seo an aon adhbhar.
  Tharraing Pompey a chlaidheamh:
  - Tha mi umhail do m' thighearna !
  Fhreagair Sulla:
  - Ciod a tha thu 'g radh, a mhic mu 'thimchioll, 's e sud a' chuilc so a bha dàna feall-fholach a dheanamh air Dia beò, 's e sin, mise !
  Fhreagair Pompey gun dùil:
  - Tha e dùrachdach agus tha e math!
  Chrom Sulla gu lag, gu leisg na ghuth:
  - Uill, leig dhuinn sùil a thoirt air a dhìomhaireachd! Abair ri Julius, nam biodh cothrom ann mise a mharbhadh, an dèanadh tu e?
  Agus air tachdadh le Caesar, dh" fhaighnich e:
  - Freagair le dùrachd?
  Rug Sulla:
  - Tha!
  Rinn Caesar osna.
  - Air a mharbhadh! Bhithinn a" marbhadh an-dràsta!
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air an deachdaire, chan fhaca e a leithid de mhì-mhisneachd airson ùine mhòr:
  - Mar seo! Air a mharbhadh! Chan eil fios agam dè a nì mi leis Pompey agus dè am peanas bàis a thigeadh suas dha fhèin agus dha nigheanan.
  Fhreagair Pompey le guth làidir:
  - Cò a tha onarach agus ag ràdh na tha e den bheachd nach eil cunnartach. Tha fìor luchd-brathaidh agus nàimhdean gu math rèidh!
  Rinn Sulla gàire.
  - Mar thusa, tha thu a 'dèanamh rèidh rium! ACH? Tha mi a 'faireachdainn gu bheil thu airson m' àite a ghabhail, agus chan urrainn dhut feitheamh ri mo bhàs! Dè tha thu a" coimhead air!
  Choimhead Pompey Sulla dìreach san t-sùil.
  "Tha mi air mo dhìlseachd a nochdadh dhut barrachd air aon uair!" A bheil thu ag iarraidh orm...
  Chuir an deachdaire stad air:
  - Chan eil feum air cuilean! Eisd ri m' ordugh, thoir am brat so do 'n dùn, cho math r'a mhnaoi. Cuir anns an aon chill iad, agus an sin thig mise fein suas le peanas a' bhàis air an son ! Bidh e rudeigin sòlaimte agus goirt.
  Chrom Pompey sìos.
  - Tha mi umhail agus umhail don fheadhainn as motha!
  Thuirt an deachdaire:
  - Stiùir chun neach-cùis thu fhèin! Ma theicheas iad air falbh, crochaidh tu fein air a' chrois.
  Chrom Pompey eadhon nas ìsle.
  - Cha leig mi sìos thu gu bràth am fear as motha den fheadhainn as motha!
  Chaidh Caesar a thoirt air falbh. Shaoil an t-òganach, gun teagamh, gu diomhain gu'n robh e cho faoin ri Sulla. Cha robh eagal air Caesar mu phian corporra, ach cha do chòrd an smuain a bhith a 'siubhal gu rìoghachd gruamach Pluto. A bharrachd air an sin, bidh bean a ghràidh air a chràdh. Tha an tè mu dheireadh gu tur dona, faodaidh tu fhathast do phian fhèin a ghiùlan, ach chan urrainn dhut faochadh a thoirt dha cuideigin eile.
  Às deidh dha tilleadh, dh" fhaighnich Sulla dha Pompey:
  - Theagamh gu'n innis thu fein domh ciod a' ghnè chur gu bàs a chum an cuilean mi-chiatach so a chur fo smachd ? 'S dòcha a bhàthadh ann an cac? Ciamar a irioslachd e na h-uaibhrich !
  Fhreagair Pompey:
  - Tha e na ghaisgeach treun agus làidir. Feumaidh an Ròimh a leithid de dhaoine! Mura h-eil e airson seirbheis a thoirt dhut, na bi ann am braighdeanas, ach leig leis an eun a dhol saor!
  Rinn an deachdaire casadaich:
  - Tha Mari na leanabh an taca ri mac a peathar! Tha an dà chuid leòmhann agus sionnach aig a" bhalach seo, chan eil ach am fear mu dheireadh air fàs suas fhathast! Agus uime sin tha mi ag àithneadh, an ceannairceach seo a losgadh anns a" chrann! Loisg e gus nach eil dad air fhàgail ach luaithre!
  Chrath Pompey a cheann le aonta.
  - Ma's i so do thoil-sa, an sin coimhlionaidh mise an Tighearn mòr !
  - Agus sa bhad! Bheir thu thugam an dòrlach de luaithre sin a dh" fhanas e dhiubh!
  Cliog Pompey air sàilean a bhrògan agus dh'fhalbh e gus an òrdugh a choileanadh.
  Chun an lag Caesar thug iad a bhean Aqualeria. Bha aodann na h-ìghne air a dhath le deòir, agus sheall i paidhir bhrùidean drùidhteach. Thug luchd-gleidhidh a" phrìosain air falbh a h-uile seud bhon àrd-phàtran, agus mar an ceudna reub iad a h-aodach a-muigh agus a sandals seudach. Agus a-nis dh'fhuirich riochdaire an teaghlaich uasal a-mhàin ann an aon tunic geal. Anns an Ròimh, tràth san earrach bha e dìreach a 'faighinn momentum, bha e fuar air an oidhche, gu h-àraidh anns a' chlach-chòmhdaich cùise. Tha casan rùisgte agus gun dìon na h-ìghne reòta, bidh Aqualeria a" suathadh riutha gu fuar. Thug Caesar dheth an tunic agus na bòtannan aige, ag iarraidh:
  - Cuir air!
  Thug Aqualeria air ais gu pròiseil:
  - Chan eil! Chan eil mi ag iarraidh gun reothadh thu mo ghaol!
  Fhreagair Caesar, a' gàireachdainn,
  - Ach is duine mi ! Agus feumaidh duine cruadal a fhulang, air sgàth ban-uasal!
  Bha Aquaria ag osnaich gu mòr.
  - Bidh mo sheirbhisich thràilleil, ach a mhàin an fheadhainn as fhaisge orm, a 'dol fad na bliadhna anns an aon aodach agus casruisgte. A-nis tha mi a" faicinn, no an àite, tha mi a" faireachdainn cho goirt "s a bha e dhaibh. Agus san fharsaingeachd, bidh sinn air ar cur gu bàs a dh'aithghearr, agus is dòcha, an dèidh eòlas fhaighinn air fuachd an t-sloc, nach bi uiread de dh 'eagal orm le dorchadas reòta Hades!
  Bhuail Julius cas a mhnà, thòisich e air a chorragan fuar a shuathadh, fhad "s a bha e a" feuchainn ri connsachadh:
  - Airson anaman neo-chiontach agus gaisgich, tha Champs Elysees sònraichte ann. Tha iad brèagha, làn de chraobhan eireachdail agus flùraichean dathte. Bidh samhradh sìorraidh a" riaghladh an sin, agus tha na toradh uile aibidh agus milis, bidh an t-uisge a" dòrtadh seachad air daoine, agus tha an fheadhainn a tha a "fuireach ann air dìochuimhneachadh o chionn fhada dè a th" ann am biastagan bìdeadh agus nathraichean gathan. Cha'n aithne do luchd-àiteachaidh an t-saoghail shona so a leithid de dhroch-fhortan, mar sheann aois, frèam seilg no fiaclan grod! Is e pàrras a th" ann!
  Fhreagair Aqualeria, a" bualadh ceann dubh, dualach Chaesair:
  - A bheil bananathan ann?
  Fhreagair an duine òg Julius:
  - Gu dearbh, tha pineapples agus bananathan ann.
  Rinn Aquaria osnaich.
  - Mar a bu mhath leam bananathan ùra, aibidh ithe. Gu mì-fhortanach, chan eil mi air ach feadhainn tiormaichte fheuchainn gu ruige seo, ach chòrd iad rium gu mòr!
  Thuirt Caesar le misneachd, mar gum biodh e fhèin ann o chionn ghoirid, ag ràdh:
  - Air na Champs-Elysées tha measan gun ainm. A bharrachd air an sin, tha tòrr biadh math blasda agus dibhearsain.
  Aquarium air ath-bheothachadh:
  - Am bheil gnè air neamh ?
  Rinn Caesar gàire agus chrom e.
  - Seadh, cinnteach! Às deidh na h-uile, rinn Hercules gaol, leis a 'chiad bhean aige a' fuireach air na Champs Elysees.
  Rinn Aquaria gàire toilichte.
  - Am bi clann againn?
  Bhuail Caesar gu cinnteach a dhòrn air na clachan:
  - Bidh mòran ann! Seo tha mi a 'gealltainn dhut! Togaidh sinn gaisgich ghlòrmhor !
  Phòg an duine òg agus an nighean an toiseach gu dìoghrasach, agus an uairsin thòisich iad a 'gabhail cùram air a chèile. Às deidh na h-uile, cò aig a tha fios dè a tha a 'feitheamh ri duine, an sin seachad air a' chnap-starra, air cùlaibh an oir eagallach seo. Agus tha cràdh cruaidh romhainn fhathast, air a chruthachadh le inntinn shìorraidh Sulla. Agus feumaidh sinn an cumail suas, ar neart a chruinneachadh, seasamh chun na crìche.
  Ach bidh Aqualeria fhathast air a chràdh, mar a gheall an deachdaire: loisgidh iarann teth dearg sàilean nigheanach tairgse, an uairsin thèid cìochan tairgse a reubadh a-mach à patrician uasal ...
  Chan e, tha e dìreach seachad air na cumhachdan aige. Thàinig smaoineachadh troimhe, dè ma sheallas tu misneachd agus gun sàbhail thu an nighean bho chràdh thu fhèin. Mar eisimpleir, a bhith a" tachdadh le crios ... Ach tha a bhith a" marbhadh a fhìor ghràdh agus uile-caitheamh nas fhaide na a neart. Tha e coltach ri bhith a" tachdadh do phàiste fhèin, gu h-àraidh leis gu bheil an neach-bualaidh nathair a" feadalaich: cò aig a tha fios, is dòcha gun atharraich deachdaire capricious inntinn agus gun sàbhail e a bheatha, co-dhiù Aqualeria?
  Tha Caesar a" pògadh bean a ghràidh le spionnadh eadhon nas motha, tha a bilean nas binne na mil agus ag èigheach:
  - Tha fios agad, tha sinn 'n ar suidhe ann an slochd, ach aig a' cheart àm cha'n urrainn sinn a bhi ni's saoire air ar lorg anns an t-saoghal uile !
  Dh" fhaighnich Aqualeria le iongnadh:
  - Agus carson?
  Fhreagair Caesar le misneachd:
  - A chionn gu bheil an duine laidir 'n an spiorad - an righ ann am priosan, an lag 'na spiorad - 'na thràill air an righ-chaithir ! Tha e cudromach misneachd a chumail suas agus gun a bhith air a bhriseadh a-steach do dheòir eadhon air an raca. Seas air a" chràdh, gu sàmhach le gàire air do bhilean!
  Bha an nighean ag osnaich gu trom, a" bualadh a casan cruaidh le a palms. Tha i de shliochd teaghlach rìghrean, gu h-obann dh'fhairich i mar thràill truagh. Pheant mac-meanmna beothail dealbh air mar a bha i gu tur rùisgte le joints toinnte crochte air raca, agus bhuail cuip de neach-cuiridh tinn i air a druim rùisgte. Agus bidh tormentor eile a' briseadh a corragan le clobha dearg-theth .... dh'fhairich an nighean eadhon mothachadh losgaidh na meur beag, a thòisich an tormentor air briseadh dheth.
  Ghuil Aqualeria gu goirt. Bha deòir neamhnaid a" sruthadh sìos a gruaidh ròsach agus craiceann bog pàisde. Mar fhreagairt, thòisich Caesar air a leannan a phògadh air a ghruaidhean, a 'laighe far na deòir saillte, a' toirt toileachas:
  - Is boireannach Ròmanach thu, nighean a 'bhaile a tha gu bhith a' riaghladh an t-saoghail! Na bi a 'caoineadh, ach airson a dhèanamh nas fhasa dhut, smaoinich air rudeigin tlachdmhor.
  Fhreagair Valeria le osnaich:
  - Agus cha'n urrainn mi smuaineachadh air ni sam bith eile, ach a mhàin air a' chràdh uamhasach a tha 'feitheamh orm ! Agus dubh-dhonn gun dòchas an tartar!
  Fhreagair Caesar seo gu feallsanachail:
  - Cha'n 'eil cràdh a's mò na smuainte duine lag-inntinn ! An ifrinn is uamhasaich, ann an sealladh f hear-coimhid, roimh an deuchainn !
  Ghabh an nighean oilbheum, chuir na deòir stad air a h-aodann:
  - Chan e gealtach a th' annam! Na dèan irioslachd mi! Agus co-dhiù, ma tha gaol agad orm, carson a tha thu ag ràdh sin?
  Fhreagair Caesar le gàire èignichte:
  - Gràdh, eu-coltach ri sgòthan, ged a tha e a" rùsgadh deòir, ach gu dearbh chan eil a "ghrian a" doilleir! Na gabh dragh mu bhòidhchead!
  Chuir Akvaleriya an aghaidh:
  - Nuair a bhios gaol, mar neul, a" rùsgadh deòir, bidh bragannan dòrainn is briseadh-dùil ag èirigh!
  Bha Caesar airson seo a fhreagairt, rudeigin, ach chualas corran den doras agus leum an dithis leannan suas. Dh" fhosgail an doras iarainn biorach agus chaidh Pompey a-steach troimhe, agus dà legionaries na chois. Lorg Caesar an neart airson gàire:
  - Nach 'eil a h-uile duine comasach air uaill a dhèanamh gu bheil a leithid de ghaisgeach ga thional an dòigh mu dheireadh!
  Thuirt Pompey, a" crathadh a" phoca air cùl a dhruim, gu gruamach:
  - Cha'n ann a mharbhadh a thàinig mi, ach a shàbhaladh !
  Bha iongnadh air Caesar:
  "Agus thionndaidh thu an aghaidh Sulla?"
  Chrath Pompey a cheann agus e a" toirt a ghàirdeanan a-mach às a bhaga.
  - Chan eil ar dàimh pearsanta leis an deachdaire a" toirt dragh do dhuine sam bith! Aodach nas fheàrr mar legionnaires Ròmanach. Tha dithis de mo chompanaich dìleas còmhla rium: Guy agus Leksin, cuidichidh iad thu gus faighinn a-mach às a" bhaile. Biodh fios agad, a Chaesair, sàbhail mi do bheatha, ach chan fhaod thu tilleadh don Ròimh fhad "s a tha e air a riaghladh le deachdaire!
  Dh" fhaighnich Julius, a" cuideachadh a mhnatha gus aodach atharrachadh, air Pompey cumhachdach le barrachd iongnadh:
  Carson a tha thu gam chuideachadh! Cuidich le bhith a" cur do bheatha ann an cunnart!
  Fhreagair Pompey, chan ann gun leisg:
  - A chionn gu'n do nochd e misneach neo-chearbach, a' diùltadh an deachdaire ! Cha do bhrath e bean a ghràidh! Agus dh" aontaich mi, aig aon àm, mo leannan a thrèigsinn air sgàth tyrant! Mar sin fios agad bho seo a-mach gu bheil mi coltach ri bràthair dhut!
  Caesar, ag atharrachadh an armachd air Aqualeria (bha iad gu nàdarrach math dhi), a dh'aindeoin sin dh'fhaighnich iad:
  - Am faod mi earbsa a bhith agad? Is dòcha gur e dìreach cleas eile den t-seann sionnach?
  Thog Pompey:
  - Chan urrainn dìth earbsa fìor chàirdeas a sgrios, oir anns a 'chùis seo, cha robh fìor chàirdeas ann a-riamh!
  Shìn Caesar a làmh ri Pompey.
  - Tha mi gad chreidsinn, ach cuimhnich: Chan urrainnear caraid a bhrath ach aon turas, fhad "s a bheir thu seachad an nàmhaid a-rithist!
  Agus tha e do-chreidsinneach a bhith a" faighinn Caesar mar nàmhaid, eadhon dha deachdaire. Co-dhiù, dè thachras ma dh" iarras Sulla ar cuirp a shealltainn?
  Fhreagair Pompey, a" gàireachdainn mu dheidhinn seo:
  - Bho bidh gu leòr agus luaithre! Tha losgadh-cuirp a" dèanamh co-ionannachd do na h-uile, ge bith an deach a dhèanamh ris na beòtha agus na mairbh!
  Chrath an dithis ghaisgeach a rugadh an làmhan gu teann a-rithist. Às deidh sin, chaidh Caesar, còmhla ri bean a ghràidh, còmhla ri dithis luchd-sabaid dìleas bhon phrìosan.
  Nuair a bha iad mar-thà a 'marcachd anns a' bhogsa a-muigh, stad Aqualeria gu h-obann air an each aice agus thug i aire do dhuine reamhar, maol le aodann lùbach, a 'dol air adhart bho bhith a' dòrtadh a-mach:
  - 'S esan, maille ri 'chompanaich, a thug m' aodach uam, a dh'fhairich mo bhroilleach, agus a gheall gu'm fritheadh mo shàilean.
  Chrath Caesar gu gruamach.
  - Thuig mi!
  An dèidh faighinn seachad air an astar leis fhèin air each dubh, chuir Julius òg a neart gu lèir anns a 'bhuille, a' bualadh leis a 'chlaidheamh air ceann maol le a mhaol ìseal mar gorilla.
  Bha Caesar air a tharraing bho na cuimhneachain aige, bha e ag iarraidh gràdh boireannaich. Ghlaodh e d' a ionnsuidh tràill bhàn :
  - Uill, ullaich an leaba, thugadh dhuit an t-urram seirbhis a dheanamh do Chaesar fèin.
  Chrom an nighean, agus reub an ceannard Ròmanach an tunic aice le aon ghluasad. An sin ghabh a làmhan làn uchd nighean Ghaul. Bha an tràill dha-rìribh a" glanadh le toileachas, bha gluasadan cùraim Chaesair sgileil, bha fios aige mar a thionndaidheadh e boireannach sam bith, bho mhatronan uasal gu tràillean gun samhail. Agus bha ùine aig a" nighinn seo, a" breithneachadh le comharran a" chuip air a druim tana, ionnsachadh gaol a thoirt don fhear a chaidh òrdachadh! Cruadhaich cnapan connlaich an tràill, thòisich i ri feòrach, a" còmhdachadh bilean is broilleach a" cheannard mhòir le pògan, agus aig a" cheart àm a" faochadh an toga dha. Mean air mhean, dh" fhàs an geama gaoil a" sìor fhàs stoirmeil, bha barrachd is barrachd osna agus osnaich ri chluinntinn.
  . CAIBIDEIL 7
  Dhùisg am balach-phrìosanach air ùrachadh agus spionnadh às deidh cadal. Tha raon-laighe aonaranach glan, gun a bhith ro fhuar. Ged an dèidh cadal chan eil e a 'cur bacadh air a bhith a' dèanamh eacarsaichean.
  Thòisich Oliver air na h-eacarsaichean a dhèanamh a bha an Dodger air a theagasg dha. A 'gabhail a-steach a bhith a' dèanamh oisean, squatting, tarraing suas air na bàraichean, push-ups. Agus chuidich sin le bhith a" togail mo spioradan beagan.
  An uairsin thugadh bracaist don ghille: min-choirce agus muga mòr de bhainne ùr, a chaidh a dhòrtadh air a shon le geàrdan boireann truacanta. Bha e goirt dhaibh a bhith a 'faireachdainn duilich airson a' ghille deich bliadhna, gu h-àraidh bhon a bha Oliver a 'feitheamh airson a' mhèinn no na mèinnean.
  Dh'ith am prìosanach òg agus rinn e eacarsaich a-rithist. Thòisich iad air aon cheangal den t-sreath a shuathadh an aghaidh fear eile .. Agus aig an aon àm dh'fheuch e ri cuimhneachadh air na bha e air a leughadh anns na leabhraichean. Mar bhalach, shabaid Geta air taobh deas Spartacus agus gheàrr e sìos na Ròmanaich.
  An turas seo leis fhèin, cha b" urrainn dha tuilleadh teicheadh bho chràdh.
  Chaidh boireannach nàmhaid a-steach, còmhla ri geàrdan, agus chaidh pyjamas Oliver a thoirt dheth. Agus rannsaich i an gille, ag ràdh le iongnadh:
  - Tha a h-uile dad cha mhòr air a shlànachadh. Abair balach beòthail!
  Agus a" fannachadh air, fhreagair i:
  - Mar-thà dh'fhuirich a 'chràdh mu dheireadh! Bi foighidneach airson beagan a bharrachd air uair a thìde, agus cha chràdh iad thu nas fhaide gus an deuchainn!
  Rinn Oliver osna ... Dh'fhalbh an dotair agus airson ùine a 'ghille chaidh fhàgail leis fhèin. Thuirt Oliver:
  - Beagan a bharrachd, beagan a bharrachd,
  an t-sabaid mu dheireadh, is e seo an rud as duilghe ...
  Tha mi an-asgaidh, tha mi airson a dhol dhachaigh
  Chan fhaca mi mo mhàthair a-riamh!
  Thàinig na geàrdan agus an dotair boireann a-rithist. Dh"fhaighnich i le gàire:
  A bheil thu deiseil leanabh?
  Chrath am balach agus sheinn e:
  Tha am balach daonnan fallain
  Tha am balach an-còmhnaidh deiseil!
  Chaidh a sgaradh bhon cholair agus a thoirt don t-seilear cràidh. Bha e teth bhon teallach lasrach, agus bha tòrr rudan cràdh an crochadh air na ballachan. Tha am boireannach a chuir gu bàs, an vixen ruadh seo, ann am panties agus stiall de aodach caol air a broilleach. Tha i ceithir deug, còig-deug mar neach-cuideachaidh deugairean, ach airson an aois tha iad mòr agus fèitheach. Tha am boireannach seo na eòlaiche tortachaidh cloinne. Tha fios aice mar a dh" adhbharaicheas i an t-sabaid as motha gun a bhith a" marbhadh no a" milleadh.
  Faisg air làimh tha dotair boireann a bhios a" cumail sùil air staid na slàinte - neach-dèiligidh an fheadhainn a chuir gu bàs. Agus an t-oifigear breithneachaidh a tha a 'leantainn nan riaghailtean.
  A thuilleadh air sgrìobhaichean agus sagart, bidh iad a 'clàradh a h-uile teisteanas a chaidh a labhairt aig àm a' chràdh.
  Tha pyjamas prìosain Oliver air an reubadh dheth, ga fhàgail rùisgte. Seo mar a tha an neach-fulang air a chràdh.
  Chrath an ceann ruadh le gàire.
  - An turas seo feuchaidh sinn raca còmhnard!
  Cheangail Oliver an dà làmh agus na casan agus chroch e gu còmhnard thòisich e a 'sìneadh a-steach don inneal. Bidh e a 'goirteachadh mòran, gu sònraichte anns na guailnean. Agus bidh na ròpan a" cladhach a-steach do d" chaol-dùirn agus a" bagairt adhbrannan na cloinne a reubadh.
  Rinn an gille osnaich ann am pian, chaidh a shìneadh agus a dhèanamh na b' fhaide. Agus gu litireil a 'tarraing a-mach na veins.
  Dh"fhaighnich am fear ruadh:
  - An labhair thu ?
  Fhreagair Oliver dìreach mar a thuirt e:
  - Chan eil!
  Dh" òrduich am boireannach a chuir gu bàs:
  - Lubaibh a bhroilleach, 's a stamaig, 's a shàilean ! An turas seo leig leinn friogais gu mionaideach!
  Chrith Oliver ... Agus thòisich na deugairean a chuir gu bàs air broilleach a" bhalaich, a stamag agus buinn rùisgte le ola ollaidh. Bha iad ag obair, a 'gàireachdainn agus a' gàireachdainn, agus a 'briseadh, agus gu pianail, an neach-fulang.
  Bha Oliver a" faireachdainn tàmailteach nuair a bha làmhan deugairean fèitheach a" groping, a" smeuradh ola le fàileadh làidir air a chorp cruaidh.
  Ach tharraing e aire bhon fhìor phian anns na fèithean sìnte agus na ligaments.
  An uairsin thug iad na tiùban le gas, bha Oliver air chrith leis an eagal. Agus air a losgadh...
  Loisg an teine air astar, gus nach losgadh e an craiceann, ach gus am pian as motha adhbhrachadh. Bha an lasair gu sònraichte làidir fo shàilean lom an leanaibh. Leis gu bheil craiceann tiugh air na buinn agus slànaichidh iad nas luaithe agus bidh iad air an losgadh nas motha.
  Thuirt an gruagach ruadh, a' gàireachdainn gu làidir, ag ràdh:
  - An labhair thu ? An iarr mi ort?
  Bidh Oliver ag osnaich ann am pian mòr agus a" crathadh a chinn. Bidh an lasair a 'fàs beagan nas àirde agus a' losgadh nas teotha.
  Bidh am balach a 'tionndadh bho fhulangas fiadhaich, agus a' fàs nas gortaiche. Is e dian chràdh a tha seo. Tha Oliver a" faireachdainn rudeigin mu dheidhinn a bhith deiseil airson aideachadh. Ach bheir striopachas air a mhain ri caoidh agus ri caoineadh, ach bi tosdach.
  Bheir an ceann ruadh a-mach cuip agus reamhraichidh i a bilean. Leis a h-uile neart aige, tha e a" tòiseachadh air a" bhalach a bhualadh. Tha e follaiseach gu bheil i toilichte leanabh a chràdh.
  Tha an dotair boireann, air an làimh eile, a 'magadh ... Agus a' toirt iomradh:
  - Na marbh e! Feumaidh e bhith beò!
  Bidh an vixen ruadh beagan a 'lùghdachadh dèinead a' bhuille. Ach fhathast, gheàrr na buillean aice tron chraiceann. Bidh i a 'bualadh agus a' sgoltadh.
  Bidh deugairean a 'dèanamh gàire. Tha spòrs aca cuideachd.
  Tha an ceann ruadh a' bualadh. Tha Oliver Twist air a shìneadh agus air a frioladh, agus tha e cho goirt agus cho dòrainneach.
  Tha am balach gu mòr airson mothachadh a chall, ach chan eil e a 'crìonadh, agus tha an ceann fhathast soilleir, agus tha an corp gu soilleir a' dèiligeadh ri fulangas. Pian ifrinn fhiadhaich, a h-uile cealla de chorp an leanaibh a 'cur thairis le flùr. Agus mar sin tha mi airson aideachadh, agus mar sin tha mi airson stad a chuir air.
  An uairsin chuimhnich Oliver gu h-obann air an leabhar a leugh e ann an leabharlann prìosain na cloinne mu na h-Innseanaich. Mar sin sheinn iad gu fann fo chràdh. Tha sin ceart, air a 'chrann, no air a cheangal ri craobh, bhiodh iad a' cluich càraidean. Agus an uairsin dh'fhàs iad nas fheàrr.
  Nuair a bhios tu a" seinn, tha am pian tòrr nas fhasa a ghiùlan.
  Agus sheinn Oliver Twist, a" sgrìobhadh mar a chaidh e;
  Rugadh mi nam dhìlleachdan ann an taigh-obrach
  Mam, athair bho leanabas cha robh fios ...
  Ach gu dìomhain tha an leanabh a-nis ga thiodhlacadh,
  Dhaibhsan, is e Crìosd an sàr-mhath!
  
  Dh"obraich Oliver gu math cruaidh
  Agus dh" ith an duine bochd brochan beag airson bracaist ...
  Bha am foghlam gu math teann.
  Fìor bhreugan, iomlan!
  
  Dh"iarr am balach beagan a bharrachd
  Agus airson seo fhuair e gu fialaidh cuip ...
  Airson lòn thug iad luibh don chloinn,
  Agus mar sin cha robh neart aca!
  
  Chaidh Oliver a chàineadh gu cruaidh
  Agus bha iad airson an gille casruisgte a chur gu bàs ...
  Cha mhòr nach deach am balach anns an t-sròn a chur gu bàs,
  Tha beatha caol, mar shnàthainn sìoda!
  
  Ach rinn fortan gàire goirt,
  Chaidh am balach a chuir gu seirbheis ...
  Dh'eirich muineal daga,
  Cha mhòr nach do thionndaidh e gu bhith na gheam!
  
  Ach an sin, cuideachd, cha deach beatha siùcar,
  Agus ruith am balach air falbh bho bhith a" fulang ...
  casruisgte ann an aon lèine shìmplidh,
  Rinn e cabhag gu prìomh-bhaile Shasainn!
  
  Chuir an gille dheth a chasan casruisgte,
  Ach ràinig e Lunnainn fhathast ...
  Na toir breith air an leanabh gu teann,
  Ach tharraing e gàradh mèirlich anns a" phrìomh bhaile!
  
  Rinn e mar an ceudna 'na mheirleach seòlta,
  Dhìrich mi tro na pòcaidean agam, a" tarraing phocannan ...
  Aig amannan bhiodh am balach a" lìonadh cònaichean,
  Thionndaidh e a-mach mar gum biodh e na leanabh peacaidh!
  
  Ach aig a" cheann thall chaidh a ghlacadh
  Tha e a 'ciallachadh gu math dona a bhith a' goid ...
  Bha na sàiltean air an losgadh le teine,
  Air sgàth mèirleach fo-aois!
  
  Bha ceasnachadh cruaidh agus an-iochdmhor,
  Balach bochd fo chuip an luchd-cuiridh...
  Tha e crochte casruisgte air a' chrann,
  Dearg-theth làn de thic!
  
  Bhuail iad e, ga chràdh cho cruaidh,
  Agus bidh iad a" briseadh cnàmhan a" bhalaich anns a" bhad ...
  Chan eil ach sruth gu leòr,
  Gus crìoch a chur air a 'phàiste gu deireadh!
  
  Uill, carson a bu chòir don leanabh fulang,
  Seadh, thachair gun do ghoid e an t-acras...
  Ach dh'fhuirich bràithrean is peathraichean air a shon,
  Cha do mharbh Oliver duine!
  
  Mar sin sàbhail am balach bastard
  Stad a bhith a" ciùrradh an duine bhochd...
  Luchd-chur gu bàs chan eil sibh a" cur fearg air Dia,
  Dè as urrainn dhut leanabh a chràdh!
  
  Rugadh e ann am fìor bhochdainn,
  Bhàsaich a mhàthair nuair a rugadh i...
  Air thalamh cho peacach,
  Seadh, is e dùthaich chruaidh a th" ann am Breatainn!
  
  Tha thu airson am balach a chrochadh
  No nas miosa, eadhon cuir air geall ...
  Ach feumaidh tu beachdachadh gu faiceallach
  Leis gu bheil ar beatha na thaigh-grùide iomlan!
  
  Tha Oliver a" fulang gu mòr
  Tha a shàilean a" lasadh le teine...
  'S am balach air a chuipeadh gu grinn,
  Cluinnear an gath bhon fheòil sheinnte!
  
  Ach cha do bhris Oliver sìos,
  Cha do dh'innis e an dìomhair dha na daoine a chuir gu bàs ...
  Agus nuair a shabaid am balach gu treun
  Ag èirigh os cionn nan creagan cas!
  
  Cha bhi, cha bhi an leanabh so glan,
  A 'crochadh air sròn mar mhèirleach salach ...
  Bidh e na sgrìobhadair, na neach-ealain,
  Bidh duine làidir mar mhathan!
  
  Cha leig e leis na nàimhdean dannsa mu dheidhinn toileachas,
  Gluaisidh e fhèin an katam air feadh nan adhaircean ...
  Sgapaidh neòil is droch shìde,
  Ma tha beatha a 'ghille luachmhor!
  
  Tha fios agam gu luath gum bi dìoghaltas olc,
  Thig Iosa an Dia mòr...
  'S thig an solas,
  Thug e saorsa do dhaoine!
  
  Agus an leanabh a tha crochte ann an sròn,
  Tuitidh e a-steach do phàrras brèagha Chrìosd ....
  Aon ni bu pheacach gniomh,
  Às deidh na h-uile, tha anam Twist cho fìor-ghlan!
  
  Tha ifrinn uamhasach a' feitheamh air an luchd a chur gu bàs,
  Tha mallachd, caoineadh agus gearan fiadhaich ann ...
  Tha Iosa a" nochdadh slàinte
  An seo thig an Armageddon sgoinneil!
  Agus an uairsin thig ceartas
  Bithidh an tomhas 'na aoibhneas do bhreitheanais,
  Agus nochdaidh an t-Uile-chumhachdach tròcair do na h-uile,
  Ann an glòir a' Mhic, an Tighearna Criosd !
  Sheinn Oliver fo lasraichean, fo theine, agus shìn e gu còmhnard air a" chrann.
  Reòth am boireannach ruadh, agus thuirt i le gàire:
  - Sin a leithid de mhisneach !
  Chomharraich an t-oifigeach an uaireadair.
  - Tha an ùine seachad! Leis nach eil an eucoireach òg fhathast ceithir-deug, tha àm a" chràdh cuingealaichte fon lagh!
  Rinn an ceann ruadh gàire, agus thuirt e le sunnd:
  - 'S math a rinn thu a bhalaich! Seinn air a" chrann! Abair eucorach airidh!
  Chaidh an teine agus na pìoban gas a thoirt air falbh ... An uairsin chaidh Oliver a thoirt a-mach às a 'chrann agus chaidh uisge blàth a dhòrtadh. An uairsin sguab iad lotan is losgadh a" bhalaich le deoch làidir. Chuir iad orra pyjamas prìosain ùra.
  Rinn am balach beagan gàirdeachais ... Ged a tha e air a ghoirteachadh gu mòr nuair a bhios alcol a' losgadh lotan.
  Agus chaidh an gille a thoirt air ais don chill. A‑nis cha chuir duine dragh air gus a" chùis-lagha.
  Thugadh min-choirce dhan ghille a-rithist, ach an turas seo le pìos feòil is bainne. Dh'ith am prìosanach òg agus dh'fhairich e truime agus miann cadal.
  Bha Oliver le duilgheadas air an connlach dòigh air choireigin na laighe air a thaobh. Bha a' chiste agus an stamag air an còmhdachadh le sròinean as an teine, agus bha an druim agus a' mhala air an sgoltadh le cuip.
  Bha am balach fhathast òg agus fallain, agus thuit e na chadal gu math luath. Agus bhruadair e a-rithist ...
  Cuideachd air a bhrosnachadh leis na chaidh a leughadh ann an leabhar ann an leabharlann beairteach prìosan na cloinne ann an Lunnainn, mu thachartasan anns an Ruis fad às.
  Cho-dhùin Emelian Pugachev, a bha fhathast an ìre mhath òg agus làidir Cossack, comasach agus dìcheallach, air an dàn-thuras as motha na bheatha. Is e sin, chuir e air dòigh ar-a-mach Cossack. Agus a thuilleadh air sin, ghairm an tuathanach e fhèin Impire Peadar Treas. Air a sgrios le cogadh fada leis an Ìmpireachd Ottoman, ghabh an dùthaich gu toilichte ris an impostor. Chaidh aig Emelian air Yaik Cossacks mì-riaraichte a chruinneachadh agus tòiseachadh air a chaismeachd gu Orenburg. Thàinig Iletsk Cossacks, Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz, seirbheisich ionadail agus eadhon cuid de shaighdearan agus oifigearan còmhla ris an impostor . An toiseach, chuir soirbheachas ris na Pugachevites, dh'fhàs an arm aca.
  Ach leig sèist fhada Orenburg leis an riaghaltas tsarist feachdan a thogail agus saighdearan a ghluasad bhon chrìch. Fo Tatishchevo, thug Pugachev seachad cath cruaidh air an t-Seanalair Golitsyn. Às deidh blàr làidir, chaidh a" chùis a dhèanamh air arm de 10,000 de na Pugachevites, agus theich ceannard an ar-a-mach. Thàinig oidhirp air saighdearan an riaghaltais a chuir air ais fo dhaingneach Belozerskaya gu crìch le call agus glacadh mòran de chompanaich an rìgh fèin-ghairmichte.
  An uairsin lean saighdearan an riaghaltais an itealan agus an tòir fada air Emelian. Thug fìor eas-aonta a thachair às deidh bàs an t-Seanalair Bibikov am measg nan ceannardan Tsarist cead dha Emelian Pugachev na feachdan aige ath-chruinneachadh agus grunn fhactaraidhean agus dhaingnich a cheannsachadh.
  Ach an uairsin bhris Dekolong a-rithist e. Ach cha do leig Emelyan seachad. Às deidh grunn sgaraidhean le Michelson, fhuair e air falbh bho na saighdearan tsarist agus gluasad gu Kazan. Cha mhòr nach deach am baile-mòr gu lèir a ghlacadh air geam, is e dìreach an Kremlin a fhuair an dàrna co-ogha aig Potemkin a chumail.
  Agus carson a thachair am blàr mì-fhortanach le Michelson. Cha robh ach mìle dà cheud, ged a bha saighdearan taghte agus air an deagh thrèanadh comasach air sluagh de chòrr air fichead mìle sluaigh a sgaoileadh.
  Fìor, bha a 'mhòr-chuid de shaighdearan Yemelyan air an ceangal às ùr, gun trèanadh ann an cùisean armailteach agus gun a bhith nan luchd-tuatha ro ghaisgeil. Dà uair bha Emelyan Pugachev fhathast a" feuchainn ri Michelson airson neart. Ach bha an Leifteanant Còirneal Tsarist cuideachd air a chuideachadh le mailisidh uasal agus gearastan bhon Kremlin. Ghluais an Emelyan Pugachev a chaidh a chall an toiseach gu Nizhny Novgorod. Ach sheall na blàran gun robh luchd-tuatha gun trèanadh nan gaisgich gun fheum, agus Kalmyks le Bashkirs: eachraidh Pugachev - bhris air falbh bhon impostor agus cha b 'urrainn dha cunntadh air ath-lìonadh le aonadan deiseil airson sabaid.
  Bha beachd ann a bhith a" coimhead airson feachdan airm air an Don. A bharrachd air an sin, b 'e na Don Cossacks a bha a' dèanamh suas am pàirt as deiseil airson sabaid de arm Stenka Razin. Agus bha Emelyan Pugachev na cho-ogha dha iar-ogha Stenka.
  Às deidh sreath de chall, bha coltas gu robh grian an fhortain a" gàireachdainn ris an impostor a-rithist. Chaidh grunn bhailtean a ghabhail cha mhòr gun chall, a 'gabhail a-steach feadhainn cho mòr ri Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Fìor, chaidh aca air an cumail airson ùine ghoirid. Bha Mikhelson air an t-sàil, agus mura b' ann airson na h-aimhreitean tuathanaich agus an sluagh a tha ag èirigh a-nis agus a-rithist, is dòcha gu robh Pugachev air a dhol seachad o chionn fhada.
  Dh'fhàs arm an impostor... Ghabh a' mhòr-chuid de na Volga Cossacks bòid dìlseachd dha agus choinnich iad ri Pugachev le urram. Cha robh ach beag-chuid, na Cossacks as beairtiche, a dhiùlt dìlseachd a thoirt don tuathanach agus theich iad gu Tsaritsyn. Thàinig mìle Don Cossacks a-steach an sin cuideachd. Ghabh trì rèisimeidean Cossack eile a thill bhon chogadh Turcach an suidheachadh feitheamh-is-fhaicinn: tha iad ag ràdh, ge bith cò a bhuannaicheas, gun toir iad an taobh eile.
  Cha do rinn Pugachev, le Michelson aig a 'chùl, an Tsaritsyn a bha air a dheagh neartachadh agus ghluais e nas fhaide sìos an Volga. Bha na Kalmyks còmhla ris, agus na Volga Cossacks, a thuinich anns an Black Yar.
  Dh"fhàs armailt Emelyan gu còig-deug gu seachd mìle deug de luchd-cogaidh, agus bha leth-cheud gunna aige. Chaidh an Còirneal Dietz, a thàinig a-mach gus stad a chuir air an impostor, a mharbhadh, agus am bragàd, air a ghlacadh gu ìre, air a sgapadh gu ìre leis na Pugachevites. Is dòcha gu bheil Pugachev a-nis nas làidire na bha e a-riamh. Faisg air Kazan, bha barrachd shaighdearan aige gu foirmeil, ach le craobhan daraich. Agus a-nis tha mòran Kalmyks, Volga Cossacks agus grunn cheudan a tha air a dhol à bith bhon Don. Tha cuideachd mòran shaighdearan air an toirt bho na gearastan a chaidh an glacadh. Chaidh làmhachas ath-lìonadh cuideachd aig cosgais nam bailtean mòra a chaidh an glacadh, agus bha ionmhas Pugachev cuideachd mòr.
  Tha e doirbh a chreidsinn, ach 's e blàr an Salt Band am blàr mòr mu dheireadh a bhios ann agus cuiridh e crìoch air an ar-a-mach. A-nis tha barrachd na bha a-riamh mòran de fheachdan is ghunnaichean aig Emelyan, agus àireamh mhòr de dh'aonadan deiseil airson sabaid. Ach bha brathadh mar-thà abaich ann an arm Pugachev, agus 's dòcha gur e seo an t-adhbhar airson call cho luath agus cho furasta dha saighdearan an riaghaltais.
  Bha Oliver Twist a 'leughadh leabhar mòr mu ar-a-mach agus cogadh tuathanaich Emelian Ivanovich, agus mar sin bha e airson buaidh a thoirt air a chùrsa. Às deidh na h-uile, tha e na mhèirleach tùsaire Sasannach, a tha a 'ciallachadh gun deach a thogail gus co-fhaireachdainn a dhèanamh ris na reubaltaich. Mar sin cuidich mus bi e ro fhadalach.
  Tha deireadh an Lùnastail teth ann an roinn ìosal Volga. Às deidh poca cloiche am prìosan Lunnainn, tha e tlachdmhor coiseachd casruisgte, le casan leanabh, air an fheur gheur. Anns an aisling, tha Oliver a 'faireachdainn gu math. Mar gum biodh le draoidheachd, a h-uile lotan agus uillt air an slànachadh, chaidh na lotan air an truailleadh le salann is deoch làidir a shlànachadh. Agus air a 'chùl, air an robh iad a' bualadh le uèir dearg-theth, cha robh lorg air gearraidhean loisgte. Agus cho luath 'sa bha an gille comasach chan ann a mhàin a dhol gu bàs airson goid, ach cuideachd a' seinn?
  Tha, chan eil e dona nuair a bhios gaoth bhlàth an t-samhraidh a" sèideadh ort, agus an Volga a" frasadh faisg air làimh. Faodaidh tu tuiteam sìos anns na h-uisgeachan socair aige gus a dhol fodha fhèin. Shnàmh an gille gu math - dàibheadh e domhainn agus dh'fhosgail e a shùilean agus chaidh e fon uisge.
  Thàinig Oliver gu bhith na mhèirleach den chiad ìre ann an gang chloinne, agus bha e comasach dha mòran a dhèanamh. Bha deagh chuimhne aige agus bha e fileanta ann an Gearmailtis agus Beurla. Bha e air a chomharrachadh le seasmhachd agus foighidinn, cha do dh'fhàs e tinn fad a bheatha, ged a bha e casruisgte bho òige, gu tric a 'ruith tron t-sneachda.
  Bu toil leis a ghille slighe nam mèirlich, ged a thug e bròn mòr. Ach a bhith onarach, cha mhòr nach robh eòlas aig Oliver Twist air a" bheatha shìtheil. Nas coltaiche ri cur-seachad. Bho òige tràth, saothair, buillean, biadh gann. Agus tha e eagallach, ach brosnachail aig an aon àm.
  Shnàmh am balach beagan. Tha e na thoileachas a bhith a" laighe no a" frasadh ann an creathail bhlàth, ach... Tha e mar dhleastanas air mèirleach òg Emelyan Pugachev a chuideachadh. Ciamar a bhiodh fios aig Oliver gur e seo an t-àite agus an àm cheart?
  Bha e mar gum biodh cuideigin air a thighinn a-nuas bho neamh agus ag òrdachadh seo don ghille mèirleach. Agus leis gu bheil dleastanas ag òrdachadh, feumar an tuathanach tsar a chuideachadh!
  Thàinig Oliver Twist air tìr, an t-eabar bog, meurach a' strì gu dòigheil ri bonnan callaid a' bhalaich. Ghabh am balach gu toileach ceum air na clachan, a" taghadh càit an robh e na bu gheire. Agus an uair sin ruith e dheth, a 'leum mar gheàrr chuthach. Tha sin sgoinneil! Tha e saor! Bidh e a" ruith gu Emelyan Pugachev - ceannard nan daoine fo bhròn!
  Bhreab am balach le a neart a chas a-steach do chloich, a" tilgeadh suas clach-mhuile le buille agus ... a" fàs nas slaodaiche. Tha e cha mhòr rùisgte, ann am panties dubha a-mhàin, nas coltaiche ri stocainnean snàmh. Agus anns a" chruth seo tighinn a dh"ionnsaigh an rìgh?
  Feumaidh mi beagan aodach fhaighinn. Agus thòisich am balach a 'coimhead airson inneal gus co-dhiù èideadh iomchaidh fhaighinn.
  An seo faodaidh tu pìob a dhèanamh bho chuilc àbhaisteach agus teine a dhèanamh bhuaithe. Thog Oliver Twist gu luath seòrsa de bhogha dha fhèin. Ged a thionndaidh am ball-airm gu bhith prìomhadail, ach tha eòlas aig a" mhèirleach thùsail air losgadh bho bhuill-airm mar sin. An seo chunnaic am balach dà mharcaiche ann an aodach beairteach. As dualtaiche, is e seo patrol taisgealaidh de shaighdearan Michelson, a tha a" gluasad às deidh Emelian Pugachev.
  Ach chuir am balach romhpa èisteachd. laigh e sìos air a stamag air an fhòid dhroma, agus thog e suas a chluasan. Tha e air leth cudromach gum bi cluais dèidheil air scout. Tha cluais cù aig Oliver Twist le nàdar, ach rinn e trèanadh cuideachd le cuideachadh bho eacarsaichean sònraichte gus cluinntinn nas fheàrr agus na fuaimean as lugha aithneachadh.
  Bha an dà mharcaiche a 'gàireachdainn gu socair. Bhruidhinn an t-oifigear anns an deise ghorm ris an fhear dhearg:
  - Gheall Curds agus Chuguev cuideachadh dhuinn. Cha loisg gin de na leth-cheud gunna aig na Pugachevites. Fàgaidh na Kalmyks, agus thèid na Volga Cossacks a thoirt air falbh leis a" Chòirneal Timofey.
  Thuirt an t-oifigear ann an dearg:
  - Chan e dha-rìribh, bhithinn a" comhairleachadh earbsa a bhith anns na Pugachevites sin. Dè ma bheir iad a-steach do ribe sinn?
  Chrath an t-oifigear ann an gorm agus tharraing e pasgan às a phòcaid.
  - Seo na sgrìobhainnean gu lèir: cuiridh Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey, agus am prìomh neach-cuiridh Yemelyan Koryavy ainm ris! Fìor, tha Ovchinnikov agus Perfilyev dìleas don impostor, ach cuidichidh iad sinn gus crìoch a chuir orra aig toiseach a "bhlàir!
  Rinn an t-oifigear ann an dearg feadan.
  - Wow! Bhiodh Perfilyev air a chuir gu sònraichte bho St Petersburg gus arm an impostor a mhilleadh, ach air an làimh eile thionndaidh e a-mach gu bhith nas fìor na am fear ceart?
  Èideadh gorm, air a shlaodadh air a phìob agus air a dhearbhadh:
  - Uill ... Bidh sin a 'tachairt uaireannan! Ach air an làimh eile, tha ceannard Cossacks Iletsk, Tvorogov, againne! An seo chuir iad a h-uile squiggles!
  Thog Oliver Twist le toileachas. A bharrachd air an sin, thog an droigheann a stamag lom. Seo cothrom an luchd-brathaidh gu lèir a thoirt seachad don athair tsar sa bhad. Agus an sin crush agus Michelson.
  Thuirt oifigear ann an èideadh dearg:
  - Tha mìle gu leth Cossacks againn, às a bheil am mìle as beairtiche bhon Don, mìle dà cheud grenadiers taghte, agus trì mìle eile de choiseachd air a thoirt bhon Tsaritsyn? Nach buail sinn air an impostor?
  Chrath an t-oifigear ann an gorm aonta.
  - Gu cinnteach! Tha Catrìona ag òrdachadh cabhag a dhèanamh gu Suvorov gus a" chùis a dhèanamh air Pugachev. Gus nach bi Sasha a 'smaoineachadh cus mu dheidhinn fhèin!
  Bha Red gu bhith ag ràdh rudeigin eile nuair a loisg Oliver Twist. Cha robh am mèirleach òg airson feitheamh gus an do ràinig an dithis seo, le fiosrachadh cudromach, Michelson.
  Mar bhogha-bogha, bidh am balach a" cleachdadh cluaran, a" tarraing a" bhogha ann an dòigh shònraichte. Tha an t-sreang nad fhiaclan, agus tha thu a" dìreadh do làmh dheas. Mar thoradh air an sin, tha am peilear teann agus dùmhail.
  Chaidh saighead de shlige gheur a tholladh dìreach a-steach do shùil an oifigeir gaisgeil aig Catriona. Tharraing an gaisgeach ann an gorm an daga aige, ach ghluais Oliver Twist a-mach às an loidhne teine le gluasad àbhaisteach. Chaidh am peilear seachad. Ruith am mèirleach air a chiontach.
  Anns an aisling, bha Oliver Twist beagan nas àirde agus nas motha na am balach cuibheasach airson a aois, agus bha na fèithean aige air an deagh leasachadh bho obair chruaidh agus eacarsaich. Mar sin cha robh an leanabh cho lag idir. A bharrachd air an sin, fhuair e eòlas air fear de na mèirlich Rodovarian, agus thug e grunn leasanan dhan bhalach ann am Beurla, nàiseanta carachd.
  Cho-dhùin Oliver brath a ghabhail air seo. Nuair a tharraing an t-oifigear sabre fada le cas òir agus dh" fheuch e ris a" bhalach a ghearradh le a chuideam, thug am mèirleach, a" gluasad beagan, air falbh an saighdear le làimh, agus tharraing e beagan leis a" bhròg e.
  Thuit an t-oifigeach ann an gorm far an eich aige. Chuir am balach le uile neart a ghlùin na smiogaid. Bhiodh Oliver gu tric a" cleachdadh breab-leum coltach ris, agus ga chleachdadh gu math airson karate. Gu cruaidh, bhrùth e a" ghiallan, a" cuir casg air an neach-dùbhlain. Bha casan ann am bòtannan chrome a" tionndadh grunn thursan, agus thuit an duine rìoghail sàmhach.
  Thug Oliver Twist an t-each aige thuige an toiseach. Airson gille a tha ag obair agus mèirleach cruaidh, chan e saidheans gu math duilich a tha seo. An uairsin, gun a bhith gun duilgheadas, thog e an t-oifigear air a dheagh bhiadhadh air a ghualainn agus chuir e air cromag an eich e. Dè a-nis tha rudeigin aige ri thighinn gu Emelian Pugachev. Teanga braighdeanais, dà each bhrèagha, agus tuilleadh phocannan òir, ìmpirean rìoghail.
  Anns a" bhaga duffel, lorg am balach mapa agus pants a bharrachd. Gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, thog Oliver Twist goirid ghoirid dha fhèin. Gheàrr e dheth na galoshes aige agus cheangail e e fhèin le crios. Tha an aimsir teth, agus tha e fhathast na bhalach agus comasach air sabaid casruisgte agus casruisgte. Tha a chorp fèitheach, tioram le preas faochaidh, agus le tan samhraidh nach eil ùine air a bhith aige fhathast nuair a bha e sa phrìosan.
  Tha e coltach ri Tarzan. No Mowgli!
  Is e am prìomh rud ùine a bhith agad airson rabhadh a thoirt dha Emelian Pugachev.
  Aig an aon àm, dh'fhàs an tuathanach, mar gum biodh Stenka Razin na shuidhe air cnoc, a 'smaoineachadh. Às deidh trì call bho Lieutenant Colonel (a-nis Còirneal!) Michelson, bha sreath soilleir aig monarc na Cossack. Cha mhòr gun strì, thuit iad fo chrògan a 'bhaile, dh'fhàs an t-arm, sgaoil an ar-a-mach.
  Ach a-nis tha an rud as cudromaiche air tachairt: tha an cogadh leis an Tuirc seachad, agus tha an riaghaltas air a làmhan fhuasgladh. Às deidh na h-uile, a bharrachd air Mikhelson, tha feachdan eile cuideachd a 'gluasad air adhart an aghaidh Pugachev. Gu h-iomlan, thug a 'Bhan-ìmpire fichead rèisimeid agus seachd briogàd fo stiùireadh Papin. Bhiodh an leithid de dh'arm agus cumhachd eile uamhasach. Fìor, fhad "s a tha na sgeilpichean sin sgapte agus tha cothrom taibhseil ann am pàirtean a bhriseadh.
  Ach feuch ri dhèanamh nuair nach urrainn dhut a" chùis a dhèanamh air Michelson leis fhèin. Bhathar an dùil falbh ann an Saratov agus an sin blàr a thoirt don chòirneal Gearmailteach seo. Ach cha do dh'obraich e a-mach. Gu ìre, cha robh spiorad sabaid gu leòr ann. A-nis anns a 'bhlàr seo, feumar co-dhùnadh cò a bhios Don a' leantainn. Ma thèid a 'chùis a dhèanamh air arm an tsarist, bheir na trì rèisimeidean Don dìlseachd don rìgh, agus còmhla riutha na Cossacks iomadach. Agus is iad seo na deichean mhìltean de ghaisgich air an deagh thrèanadh bho leanabachd. Chan e seòrsa de dhuine a th" ann.
  Chan iongnadh gun do thagh Emelyan an taobh a deas an àite a tuath, agus Cherkasy an àite Moscow! An sin gheibh thu neart mòr, agus saighdearan a tha comasach air sabaid leis a" bhanrigh air an aon ìre!
  Is e am prìomh rud gu bheil daoine a 'creidsinn ann am buaidh. Tha e soilleir gu bheil a chompanaich sgìth. Bhris iomadh call am misneachd. Mar a thachras leis a h-uile ar-a-mach: ge bith cò a bhuannaicheas, tha an fhìrinn air a chùlaibh!
  Cuidichidh buannachadh Michelson le bhith a" togail misneachd. Cha b 'urrainn dha Pugachev a bhualadh aon uair, agus bhuail Mikhelson an impostor, agus eadhon ghlac e Count Chernyshev - Chika.
  Ach ciamar a nì thu seo gu dìreach? A-nis tha Cossacks agus saighdearan bhon ghearastan Tsaritsyno fhathast aig còirneal na Gearmailt. Is dòcha gu bheil e nas fheàrr ruith gu Astrakhan? No a bheil e fhathast cunnartach agus innleachdach? Ach tha tòrr a bharrachd shaighdearan aige na Michel. Agus mòran eachraidh. Chaidh eadhon luchd-tuatha a thoirt a-steach don arm, mar riaghailt, feadhainn de dheagh chàileachd.
  Chan eil dòigh ann air sabaid a sheachnadh tuilleadh. Chan eil ann ach roghainn, am bu chòir dhut ionnsaigh a thoirt air Michelson fhèin, no feitheamh ris anns an Black Yar, na shuidhe anns na daingnich. Theagamh gun tèid an còirneal mòr-mhiannach air an ionnsaigh, agus gun cuir e às dha na feachdan aige. Ach tha e comasach cuideachd gum feuchaidh Mikhelson ri Cherny Yar a chuairteachadh agus feitheamh ri daingneachadh. Anns a 'chùis seo, faodaidh Pugachev a bhith glaiste.
  Fìor, tha Suvorov ann an cabhag airson cuideachadh, a bu chòir smachd a ghabhail air arm Michelson. Am bi an còirneal ag iarraidh a h-uile labhrais den bhuaidh mu dheireadh thairis air an tsar fèin-ghairmichte, a thoirt do leifteanant coitcheann an Suvorov, a tha mar-thà cliùiteach? Tha seo a 'ciallachadh gu bheil geur sònraichte ri falach air cùlaibh ballachan an Black Yar.
  Chruinnich Emelyan Pugachev comhairle bheag de chinn-cinnidh. Bha Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey mar-thà air aontachadh le ùghdarrasan an tsarina agus, gu dearbh, chomhairlich e Michelson a bhualadh san raon. Ovchinnikov - ceannard an airm Yaik, airson ùine fhada fìor cheannard an airm reubaltaich gu lèir, agus a-nis bha làmh dheas Pugachev a 'bruidhinn mar seo:
  - Tha e cunnartach suidhe air cùl nam ballachan, faodaidh iad sparradh. Tha e cuideachd eagallach air an raon, faodaidh iad a bhriseadh. Ach, anns an raon, eadhon ged a tha sinn air ar bualadh, faodaidh sinn an-còmhnaidh a dhol chun steppe air muin eich. Agus ma chuireas iad an sàs anns a" Black Yar na riaghailtean gu lèir, cha teich thu!
  Thuirt Gorbatov, a bha na chaiptean air arm an tsarist, air a bhrosnachadh le Pugachev gu na seanailearan, fear den fheadhainn a rinn a" chùis air briogàd a" Chòirnealair Dietz, cuideachd ann am fìor eachdraidh, còmhla ri Ovchinnikov, a bhàsaich anns a" bhlàr faisg air a" bhuidheann Salty:
  - Ma thèid Michelson air adhart leis an ionnsaigh, is urrainn dhuinn cunntadh air frith-rathad!
  Perfiliev, a bha ainmeil airson an fhìrinn gun deach a chur gu bàs ann am fìor eachdraidh còmhla ri Pugachev, gu modhail a 'moladh:
  - Is beag mo bharail. An seo, mar a tha a" chomhairle a" co-dhùnadh, mar sin biodh!
  Thuirt am prionnsa Kalmyk Kizya, ged nach robh e am measg an luchd-brathaidh, ann an Ruiseanach briste:
  - Airson Kalmyk, is e na h-achaidhean an t-àite as fheàrr airson sabaid. Tha e neo-àbhaisteach dhuinn a bhith a" suidhe ann an daingneach agus a" toirt air ais ionnsaighean!
  Bha Emelyan mar-thà ag iarraidh aontachadh ri beachd na comhairle armachd cumhang agus an arm mòr aige a tharraing air ais bhon Chernoy Yar daingnichte, a fhuair an rìgh-athair le urram. Ach aig an àm sin chaidh balach teachdaire a-steach don t-seòmar àrd agus, a" panadh, thuirt e:
  Tha an duine òg air ruighinn. Tha e ag ràdh gu bheil cùis èiginneach ann airson an athair!
  Dh"òrdaich an t-Impire Cossack:
  - Thig a-steach!
  Ruith Oliver Twist, a" slaodadh a chasan rùisgte agus a" cumail pocannan trom òir na làmhan, gu sgiobalta a-steach don t-seòmar àrd. Bha e gu mòr airson a bhith a 'faicinn ceannard a' chogaidh tuathanaich le a shùilean fhèin, ag ionnsachadh san sgoil, air a sheinn ann an dàin. Nuair a chaidh Peadar a-steach don t-seòmar uachdarach, chunnaic e dusan neach aig bòrd fada daraich . Tha cha mhòr a h-uile gin dhiubh ann an aodach beairteach, agus tha coltas eireachdail orra. Tha aon dhiubh gu math òg, ach ann an èideadh coitcheann le òrdughan. Uill, is dòcha gur e Gorbatov a th" ann. Defector bho Orenburg, oifigear sgileil agus èifeachdach a rinn mòran gus arm Pugachev a neartachadh. Bha Gorbatov, a dh'aindeoin a thùs uasal, air a ghràdh leis na Cossacks agus an luchd-tuatha, agus mar sin chùm e e fhèin gu math sìmplidh, bha e càirdeil agus modhail. Thug sùilean gorma sunndach agus falt fionn sealladh glè òg dha, gu dona ann an co-chòrdadh ri èideadh leifteanant coitcheann.
  Cha robh eòlas aig Oliver Twist air daoine eile a rèir sealladh, agus cha do dh" fhàg eachdraidh ach glè bheag de thuairisgeul. A bharrachd air an sin, tha eadhon Pugachev fhèin air a mhìneachadh ann an dòigh eadar-dhealaichte. Ach tha fìor dhealbh de Emelyan ann, air a chopaigeadh bho bheatha. Tha e a' nochdadh duine uaibhreach, le sùil iolaire, neo-thruaillidh, mu'm bheil iad ag ràdh mar sin : rugadh esan chum àithne !
  Agus a-nis, am measg nan atamans sgairteil ann am beagan, Cossack zipun, tha fear na shuidhe le coltas geur, deàrrsach coltach ri gath cobra. Ged nach robh ach rioban Òrdugh Alexander Nevsky ag ràdh gur e duine rìoghail a bha seo, bha Oliver Twist a" faireachdainn bucall a chasan agus dh" èirich am balach eadhon air aon ghlùin.
  Choimhead Emelian Pugachev cuideachd air a" bhalach a bha ag ionnsachadh. Gu dearbh, aig deireadh an ochdamh linn deug bha daoine beagan na bu lugha na ann am meadhan an fhicheadamh linn. Tha, agus ann am bruadar, tha Oliver àrd agus gualainn farsaing airson a aois, athair, air nach robh e eòlach, cha mhòr dà mheatair a dh'àirde. Ach tha e follaiseach gu bheil an duine òg seo fhathast na leanabh. Gràineag bhàrr de fhalt bàn-gheal, sròn bhalach air a h-àrdachadh, aodann tana ri linn dìth-beathachaidh san airm. Ach aig an aon àm, tha am balach nas sine na tana. Agus dè tha e a" cumail ann am pocannan mòra, co-dhiù dà not gach fear, le cuideam? An e òr a th' ann?
  Thuirt Oliver Twist:
  - Bheir mi còig mìle deug rubles ann an òr mar thiodhlac dha Mòrachd Ìmpireil, agus bheir mi seachad litir cuideachd.
  Eadhon airson leanabh cho làidir mar e, chan eil e furasta wallets òir a chumail na làmhan. Agus chuir i iad fa chomhair Iemelyan. An sin thug an gille litir a mach as a chrios, agus, a' ceumadh gu curamach air a òrdagan, thug e do 'n ard righ-ataman i.
  Ghabh Yemelyan ris an litir agus choimhead e gu amharasach air an ròn. An t-Athair Tsar, ged nach robh fios aige ciamar a sgriobhadh e ro mhath, agus a lamh-sgriobhadh cho uamhasach 's gu'm b' fhearr leis gun a lamh a nochdadh idir, am fianuis Pheadair, ach leugh e gu math. Agus san fharsaingeachd, bha eòlas mòr aige ann an cùisean armailteach. Rud eile, cha mhòr gum biodh an ar-a-mach air mairsinn airson bliadhna air fad, agus chaidh feachd slàn a chuir an aghaidh an impostor.
  Leugh Pugachev an litir gu faiceallach agus rinn e gàire. Bha fios aige mar a chumas e smachd air na faireachdainnean agus na faireachdainnean aige. Thionndaidh e a-mach gun robh còignear àrd-cheannardan de na saighdearan aige nan luchd-brathaidh. Bha Pugachev air mothachadh o chionn fhada gun robh Chuguev agus Fedorov a 'coimhead ceasnachail air, eadhon a' cur fàilte air gu deònach, agus sheas iad mar gum biodh iad a 'dèanamh fàbhar. Bha iad a" strì ri Chuguev nuair a chaill e na gunnaichean gu lèir anns a" bhlàr ri Mikhelson. An uairsin bha Pugachev a 'bagairt air Chuguev a phutadh san amhaich. Fhreagair e seo:
  - Cha do thog mi m' mhuineal air son dòrn !
  Fhreagair an rìgh tuathanaich:
  - Mar sin airson stranglehold no dè?
  . CAIBIDIL #8
  Bha oidhche mhath de chadal aig Oliver agus bha e ag eacarsaich a-rithist. Thòisich a lotan agus a losgadh air slànachadh. Dh"fhuiling e a" chràdh. Agus tha e math gun tàinig a h-uile càil gu crìch agus nach tug e a-mach am falach aige. A-nis slànaichidh lotan a" bhalaich, agus tha e deiseil airson brathan a-rithist.
  Fhuair Oliver biadhadh. An uairsin rinn an nàmhaid boireann sgrùdadh air. Lubhail e na h-uillt aige agus na lotan aige gus slànachadh nas luaithe agus thuirt e:
  - Cha bhi cràdh ann ni's mò gus an deuchainn ! Agus bidh daoine a" gabhail truas riut, is dòcha nach cuir iad gu bàs thu!
  Thug Oliver taing dha...
  Às deidh sin, nuair a chaidh an camara fhàgail, thòisich e air na ceanglaichean slabhraidh a shuathadh. Bha amhach leanabh aige fhathast air a chumail leis a" choileir. Agus ma bhriseas tu saor bhon t-seine, is dòcha gun urrainn dhut teicheadh?
  Suathadh am balach an t-seine airson grunn uairean a thìde ann an sreath. Ach chaidh an stàilinn a chruadhachadh agus cha tug e a-steach glè mhath. An uairsin thugadh biadh agus bainne a-rithist don phrìosanach òg.
  Às deidh dha ithe agus òl swill bò geir, cha do mhothaich Oliver mar a thuit e na chadal a-rithist. Agus a-rithist mu dheidhinn ar-a-mach Pugachev.
  Bha Fedorov, cuideachd, gu soilleir air a bhuaireadh leis a 'mhonarc Cossack. Fìor, bha Curds air an taobh a-muigh gan giùlan fhèin gu mì-mhodhail, agus coltas gu math earbsach. Aig aon àm, thug e Iletsk Cossacks gu Pugachev, mar sin a 'leudachadh an ar-a-mach taobh a-muigh frèam ar-a-mach dìreach Yaik. Fìor, aig aon àm thug Emelyan Ivanovich sùil air bean Tvorogov Stepsha. Is dòcha, cha tug an duine eudmhor mathanas don nighean òg agus bhòidheach airson brathadh. Às deidh na h-uile, chan eil Pugachev ach trithead "s a dhà bliadhna a dh" aois, tha an fhuil aige fhathast òg agus tha e na Don Juan bòidheach. Agus cuideachd dà-ghnèitheach. A bhean Sophia, aig nach robh ùine a chall a h-uile bòidhchead, agus ceathrar chloinne: triùir nighean agus mac. Agus an dàrna Cossack òg Ustinova.
  Agus cia mheud bana-mhaighstir a bh 'aig Emelka mar-thà ... Coltach ri a chàirdean Stenka Razin, bha Pugachev lust don bhoireannach. Agus tha e math gu bheil ceud sa cheud nàdarrach.
  Thàinig Còirneal Timothy còmhla ris na reubaltaich o chionn ghoirid. Tha e am measg na Volga Cossacks. B" e scout a bh" ann an Toli bho thùs, chaidh an t-sagart oilbheum airson adhbhar air choireigin. Ach tha e coltach gun cuala am prìomh fhear a chuir gu bàs mar a leig buill den teaghlach leis gu robh Emelyan càirdeach dhaibh.
  Dh'fhàs e gu sònraichte dona nuair a bha Emelian Pugachev ag iarraidh an regalia rìoghail a thrèigsinn agus e fhèin fhosgladh dha na daoine. An uairsin chuir na h-atamans eile dàil cuideachd. Agus a-nis, ma thachras fàiligeadh, toinneamh iad am mèirleach impostor Emelka agus cuimhnichidh iad air mar a bha fios aca. Mar sin, an rìgh tuathanaich agus a 'mothachadh co-fheall taobh a-staigh na h-àrainneachd. Agus a-nis tha an fhianais air fhaighinn.
  Saoil cò tha am balach seo. Chan eil ea' coimhead nas fhaide na còig-deug no ceithir-deug, ach tha neart aige na làmhan - gille gaisgeil. Seall cho mì-mhodhail sa tha thu. Thug e còig mìle deug òir don rìgh. An t-suim airson an urrainn dhut a cheannach oighreachd slàn. Chan eil a h-uile duine comasach air a leithid de neo-eisimeileachd. Fìor, is e leanabh a tha seo fhathast, seo aodann ruadh mar nighean nighean, chan e eadhon gunna. Chan eil fios aig a 'phàiste air luach an airgid, agus mar sin fialaidh.
  Uill, chan eil dad, bidh an t-airgead seo feumail dha Emelian. Ged a bha an ionmhas air a chruinneachadh anns na bailtean mòra, agus tha eadhon an convoy seo duilich a ghiùlan. Dh'fhalaich Pugachev fhèin ciste le òr agus molagan ann an aon àite nach robh aithnichte dha a-mhàin. Sia notaichean òir, agus seudan: rubies, emeralds, topaz, sapphires, daoimeanan sa chiste seo. Ma tha dad ann, bidh gu leòr aig Emelyan airson beatha chofhurtail.
  Bu chòir ogolets a bhith air an duaiseachadh gu fialaidh, agus gun a bhith a 'dèanamh eucoir air fhèin.
  Rinn Emelian gàire agus dh"ainmich i, a" comharrachadh Oliver Twist:
  - Tha mi a" còrdadh riut a bhalach leis an tiotal caiptean agus gad thoirt a-steach don t-sreath agam!
  Bha cead sàmhach timcheall a" bhùird. Dh'èigh Chuguev gu mì-thoilichte:
  - Tha e beag eadhon ron sgiobair!
  Chuir an Cossack Tsar stad air:
  - Ach tha an inntinn math! Seall ciod an cobhartach uasal thug e, 'S airgiod 's tha mi cluinntinn cian nan each. Bidh, bidh am balach seo na neach-taic dhomh!
  Agus ghluais Pugachev a dhòrn air a" bhòrd airson a bhrosnachadh.
  Uill, seo an t-àm airson na h-eucoraich a pheanasachadh. Ach feumar seo a dhèanamh gu faiceallach gus nach tèid strì catharra. Òrdugh sa bhad a chur an grèim, an sin gheibh iad grèim air na sabers. Ach feumaidh na Cossacks gèilleadh don rìgh aige. Agus tha an luchd-tuatha nas dìriche buileach, dha bheil Peadar an Treas Dia agus Tsar!
  Ann an glacaidh iad an luchd-brathaidh, bhiodh e math nan robh iad ri obair-cloc anns an t-seòmar chràdh, agus eadhon a" lasadh sradag ann. Foillsich a h-uile neach-cuideachaidh, agus glan an àrainneachd bho bhrathadh!
  Dh" ainmich Emelyan Ivanovich aig mullach a sgamhanan:
  - Nì sinn lèirmheas air na saighdearan!
  Gu ruige seo, aig a 'bhonn, cho-dhùin Oliver Twist am plana aige a thaisbeanadh don uachdaran. Choisich e ri mo thaobh agus feadaireachd nam chluais. Rinn Pugachev gàire le fiaclan mòra, geal agus chrath e ag aontachadh:
  - Hefty garno! Agus glic!
  Aig deireadh an t-samhraidh, loisg a' ghrian na cuilc fad iomadh mìle. Agus cha b" urrainn seo ach ceann neach-obrach òg fon talamh àrdachadh agus tùsaire plana brùideil is èifeachdach.
  Aig an aon àm, còmhla ris an tsar Cossack, rinn iad sgrùdadh air an arm. Mheudaich arm Emelyan gu seachd mìle deug, agus thàinig barrachd is barrachd dhaoine ùra gu cunbhalach. Nam measg Don. Ach leanaidh Don Pugachev gu tur ma sheallas e a neart! Mòran fhear. Fir feusagach, le pitchforks, braids dìreach bagarrach, adhaircean, clubaichean, pitchforks. Bha deugairean a" ruith casruisgte agus tha tòrr dhiubh ann cuideachd. Agus tha barrachd is barrachd a 'tighinn suas fad na h-ùine. Tha na fir deònach a dhol còmhla ris an arm ris an rìgh. A bharrachd air an sin, bu chòir an ùine fulangais a dhol seachad a dh'aithghearr agus àrdaichidh an àireamh de ghaisgich a tha a 'tighinn a-steach gu mòr.
  Thug Pugachev cuireadh don neach a chuir gu bàs aig an aon àm. Tha e duilich, gu dearbh, dealachadh ri leithid de sheòrsa riatanach, ach bu chòir brathadh a thoirt air falbh.
  Cha do sheas an tuathanach airson ùine mhòr agus dh'òrdaich e:
  - Uill, a dhaoine ... fighe an luchd-brathaidh cho luath 'sa ghabhas!
  Cheangail na fir, nan dealas, eadhon an fheadhainn nach eil cho mòr. Mar eisimpleir, Ovchinnikova. Ach, cha do chuir e an aghaidh. Dh' orduich an righ an ceann-feadhna a bha le nàrachadh air a ghualainn fhuasgladh agus le cead a thoirt dha. Bha mustache Ovchinnikov a 'crochadh mar bast agus bha e a' coimhead mì-chinnteach agus balbh. Agus bha Timofey, Chuguev, agus Fedorov ciotach. Thilg iad gu làr mi agus bhreab iad mi.
  Ach tha iad seo fhathast flùraichean. Bha raca agus clobha dearg-theth a" feitheamh ris na còig ceannaichean!
  Agus ghluais Oliver Twist gu campa Michelson. Chuir na Volga Cossacks fàilte air an tosgaire rìoghail. Gus coimhead nas cruaidhe, bha aig a" bhalach ri scroll eireachdail agus bòtannan leathair a chaitheamh. Dè nach eil gu math tlachdmhor anns an teas seo.
  Tha campa Emelyan mòr agus bidh daoine a" ruighinn a h-uile uair a thìde. Chìthear mar a bha buidhnean dhaoine a" sìneadh a-mach air an rathad, a" ruighinn a-mach gu rìgh an t-sluaigh. Tha daoine dha-rìribh ag iarraidh a bhith a" creidsinn gu bheil dàn nas fheàrr comasach, agus gum faod na h-ùghdarrasan a bhith fìor chùramach agus gun a bhith fèin-thoileil.
  San aon dòigh, chaidh na daoine a tharraing gu Grishka Otrepiev, a fhuair eadhon air riaghladh anns an Ruis airson greis. Droch cheangal. Ach airson an tùsaire Petya, chan e neach-iomairt impostor a th" ann an Emelyan Pugachev, ach ceannard an t-sluaigh air an ar-a-mach, leis a bheil dòchasan mòra co-cheangailte ri togail sòisealachd ann an aon dùthaich.
  Tha an Còirneal Michelson fhathast òg agus glòir-mhiannach. Gu ruige o chionn ghoirid, bhathas den bheachd gur e glè bheag de chliù a bha an cogadh leis na reubaltaich, ach a-nis bha fàbhar bhon Bhan-ìmpire a" frasadh air. Ciamar nach urrainn dhut a bhith moiteil.
  A-nis tha Michelson air seachd mìle saighdear a chruinneachadh. A bharrachd air na trì mìle saighdear aig gearastan an Tsaritsyno, thàinig mìle eile dà cheud saighdear Mielin. Cuideachd Gearmailteach ann an seirbheis na Bana-phrionnsa na Ruis, a bha airson ùine fhada a 'leantainn air sàilean Pugachev, ach cha robh dàn a dhol còmhla ris a' bhlàr.
  Bidh neart gu leòr ann airson a" chùis a dhèanamh air an impostor, eadhon às aonais brathadh Cossack. Is e aon dhiubh an t-eagal gum bi ùine aig a" chogadh falbh. Tha dragh air Alasdair Suvorov cuideachd, dha bheil e mar dhleastanas air Mikhelson na saighdearan aige a ghluasad fo smachd. Tha e neònach, gu dearbh. Airson uimhir de mhìosan, chaidh an Gearmailteach gaisgeil air tòir Pugachev, agus tha iad airson laurels an neach a bhuannaicheas a ghluasad chun leifteanant coitcheann Ruiseanach.
  Tha Suvorov mar-thà air a ghlòrachadh, agus dha-san chan e Dia uile a th" ann an glacadh impostor, rud a tha na ghnìomh. Agus airson Michelson, is e pas a tha seo dha na seanailearan, agus an cothrom leantainn air adhart le a chùrsa-beatha.
  Cha bu toil leis an teachdaire bhon luchd-brathaidh an còirneal Gearmailteach cus: balach fionn, caol, ach làidir. Tosgaire ro òg, agus a" bruidhinn dòigh air choireigin nach eil buileach àbhaisteach. Ged a bhiodh dùil bho na Cossacks beaga Ruiseanach sin.
  Is e an fhìrinn gu bheil am balach ag ràdh le misneachd, chan eil e a 'ruith mun cuairt le sùilean gorma. Leac an Còirneal Michelson beagan. Bha beagan eagal air Oliver Twist. Ach aig àm sam bith faodar òrdachadh a bhith air a sgioblachadh agus a chrochadh. Às deidh braighdeanas Shasainn, bha coltas ann gur e cluich chloinne a bh" ann am flogging, ach a" bàsachadh ann an sròn... Cho iriosal.
  Tha e mì-chofhurtail cuideachd airson na casan ann am bòtannan, ged a tha iad saor agus gu bheil am balach air a 'mhòr-chuid den t-slighe a dhèanamh air each, bidh iad a' suathadh a chasan. Agus pàircich annta. Cha robh an corp fhathast air fuachd a 'gheamhraidh a dhìochuimhneachadh, agus ruith Oliver Twist fhèin casruisgte cha mhòr fad na bliadhna, gun a bhith a' toirt aire don reothadh. Mar sin an-dràsta, bha am mèirleach gaisgeach a" faireachdainn cus pampered, agus a-mach à comhfhurtachd.
  Dh"fhaighnich Mikhelson cia mheud saighdear a bh" aig Pugachev. Oliver Twist, le fios gu robh an còirneal Gearmailteach timcheall air an sgeulachd, gu h-onarach cha do chuir e am falach dad, ach aig an aon àm thuirt e nach robh na Cossacks airson sabaid, agus cho-dhùin Emelian gluasad sìos an Volga gu Astrakhan agus an Kuban. Bha e coltach gu robh e gu math loidsigeach. Air a eagal leis an àireamh mhòr de shaighdearan a thàinig air adhart bhon Ìmpireachd Ottoman a chaidh a chall, bha an impostor an dùil teicheadh an dara cuid don Tuirc no Ioran. Chan eil fada bho Kuban gu Iran.
  Às leth nan Cossacks brònach, thairg Oliver Twist arm Michelson a stiùireadh tro rathad falaichte gus slighean teicheadh an impostor a ghearradh dheth agus ionnsaigh a thoirt gu h-obann air a" champa bhon taobh a deas.
  Chòrd am beachd seo ris a" chòirneal Gearmailteach. Le bhith a" coimhead gu cruaidh air a" bhalach mèirleach, dh" fhaighnich an mercenary:
  - Mura h-eil thu nad laighe!
  Bha Oliver, ged a bha e cha mhòr na atheist, gu sgiobalta a" dol thairis air fhèin:
  - Tha mi mionnachadh air Criosd Dia !
  Gheall Michelson:
  - Ma tha e obrachadh a-mach, gheibh thu ceud rubles! Agus ma nì thu breug, an uairsin chan e a-mhàin gu bheil mi gad chrochadh, ach ag òrdachadh a bhith air do chuairteachadh!
  Bha an gealladh mu dheireadh a" coimhead na bu ghòraiche na bha e uamhasach don mhèirleach Sasannach, agus dh"èigh e:
  - Glòir don Bhan-ìmpire as Serene Catherine againn!
  Agus bhriog e gu deas air sàilean a bhrògan spaideil. Ged a bha iad mì-chofhurtail, bha Oliver Twist a' faireachdainn moiteil gun robh e a' caitheamh brògan seanalair daor air an lìomhadh le cèir ùr, agus chan e ragamuffin casruisgte. Mar sin tha coltas mac prionnsa air, a tha ag adhbhrachadh tòrr a bharrachd misneachd.
  Dh'òrdaich Mikhelson tòiseachadh sa bhad, gu h-àraidh bhon a bha e mar-thà feasgar, agus dh'fheumadh iad an gluasad a dhèanamh anns an dorchadas. Tha e teth san Lùnastal ann an sgìre Volga Iarach. Tha e cruaidh ann an èideadh, agus thairis air na bòtannan glùine. Ach tha an Michelson dìomhain an-còmhnaidh ann an èideadh agus le duaisean. Airson a 'bhuaidh air Chikoy, fhuair e an treas ceum Òrdugh an Naoimh Sheòrais, agus thairis air Pugachev, an dàrna. Dh"atharraich Catriona a beachd air an ar-a-mach agus tha i gu fialaidh a" toirt duais dhaibhsan a dh" aithnich iad fhèin ann a bhith a" cuir stad air an ar-a-mach. Fhuair eadhon Reidskop, an riaghladair neo-iomchaidh, còig mìle deug rubles bho Catherine, agus inbhe coitcheann.
  A-nis tha an t-àm anns an do chaill na reubaltaich mu dheireadh agus taisbeanadh epaulettes an t-seanailear a" tighinn dlùth. Às deidh dha Emelian a ghlacadh, sguabaidh e Michelson cadal Suvorov. A bharrachd air an sin, is e aon rud a th" ann a bhith a" sabaid ris na Turcaich, rud eile a bhith a" sabaid an aghaidh nan daoine ceannairceach fhèin. Tha an tè mu dheireadh tòrr nas duilghe. Mar sin tha na Ruiseanaich tòrr nas do-chreidsinneach na Turcaich. Seo an aon Emelka a chaidh seachad gu soirbheachail air feadh an Volga. Chuireadh fàilte air na daoine le gàirdeanan fosgailte.
  An ann mar seo a tha e? Cossack leth-litearra aig nach eil eadhon fios mar a chuireas e ainm ris na h-òrdughan aige. Agus ruith an sluagh thuige mar gum biodh e air a shàrachadh le mil. Agus chan eil gunnaichean, no peilearan, no croich, no clobhaichean dearg-theth de mharbhadairean a" cur eagal air daoine.
  Bha cothrom aig Michelson sabaid ann am Prussia. Ann an dòigh air choreigin chan eil e ro thaitneach do Ghearmailteach a bhith a" sabaid leis na h-aon Ghearmailtich ris fhèin. An uairsin bha e fhathast òg, a 'sabaid gu cruaidh. Agus thachair e gus coinneachadh ris an òganach Pugachev. Dh'òl iad còmhla, agus bha iongnadh air Mikhelson leis a 'chuimhne air a' Chossack, aig an robh an mustache dìreach air tòiseachadh a 'briseadh troimhe - sàr-mhath. Bha Emelyan, a bha neo-litearra, eòlach air mòran fhaclan Gearmailteach mar-thà agus b 'urrainn dha conaltradh a dhèanamh leis na prìosanaich gun eadar-mhìnearan.
  Bha an nàmhaid làidir. Grunn thursan bha beatha Michelson fhèin crochte anns a "chothromachadh, agus bha an arm aige an impis a" chùis a dhèanamh. Thugadh buaidh air an rìgh fèin-ghairm, agus dh'èirich e mar eun Phoenix. Agus chaidh na mìltean ùra de dhaoine a-steach don mhonarc tuathanaich.
  Bha Mikhelson den bheachd nan cuireadh e sgian an uairsin ann an Emelian, bha cùrsa na h-eachdraidh gu tur eadar-dhealaichte. Fìor, aig an àm sin cha robh a leithid de smuaintean aige. Fhuair an cornet òg agus an Cosach òg air adhart gu math ri chèile gus an robh iad air an sgapadh gu diofar taobh ri linn Cogadh nan Seachd Bliadhna.
  Dh'fhaodadh Pugachev dreuchd armailteach a dhèanamh, an dèidh dha Bendery fhaighinn mar-thà, an dèidh dha inbhe sèist fhaighinn - tha seo coltach ri leifteanant. Ach chaidh Emelian a ghiùlan air falbh le romansa robaireachd, agus an uairsin bha e airson a bhith na mhonarc fèin-riaghlaidh. Nas mionaidiche, is dòcha, bha an robair an-toiseach ag iarraidh a ghoid fhèin de chalpa mòr, agus an uairsin a dhol a-steach do na preasan, a 'toirt a' bhathar a chaidh a ghoid. Ach dh" fhàs rùintean Emelka mar a shoirbhich leis na reubaltaich. Agus an uairsin chuir e fhèin air dòigh turas gu Moscow.
  Thuit Kazan gu ìre mhòr, agus cha do chuir ach buidheann bheag de Michelson stad air slighe an horde a bha a" sìor fhàs.
  Seachd mìle saighdear Michelson, agus tha dà mhìle marcach dhiubh sin a 'gluasad a rèir a' phàtrain clasaigeach. Air thoiseach air an eachraidh, an uair sin na saighdearan-coise, agus an dèidh an làmhachais dà fhichead gunna agus convoy. Arm làidir. Is e Cossacks bhon Don an èideadh as beairtiche agus as sòghail. Nas fhaide air adhart, sgaradh Davydov, an eachraidh hussar uasal. Na sguadranan as roghnaiche de Catherine II.
  Tha saighdearan-coise Michelson agus Mielin grenadier agus air an taghadh. Tha an èideadh eireachdail, bidh bòtannan leathair a "deàrrsadh, tha na gaisgich gu soilleir, mar gum biodh iad air an crìonadh, a" bualadh ceum. Trì mìle saighdear gearastan Tsaritsyno nas miosa. Agus chan eil an èideadh cho ùr, agus chan eil an tread air a ruith cho mòr.
  Chan eil gunnaichean Michelson dona. Gunnaichean a tha nas miosa air fhàgail ann an Tsaritsyn agus bailtean eile. Air a ghabhail mar an tè as freagarraiche airson a ghiùlan. Tha dusan aon-adharcach ann cuideachd. Mar sin gheibh righ nam bochd a chuid. Agus ged a bhiodh an àireamh aige faisg air fichead mìle. Faisg air Kazan bha barrachd mèirlich, agus rinn iad a 'chùis air le àireamh na bu lugha.
  Tha Michelson ann an deagh shunnd, tha e a" bruidhinn Gearmailtis le Mielin, gun fhios aige gu bheil cluais mothachail a" bhalach-mhèirleach Oliver Twist a" dèanamh eadar-dhealachadh air a h-uile facal aige ...
  Tha an leanabh deiseil airson sabaid agus taisgealadh.
  Tha Myelin le misneachd ag ràdh:
  - Tha Catriona na beathach seòlta. Tha fios aice gum faic na Turcaich fhathast laigse a-staigh na Ruis, is urrainn dhaibh an cùmhnant sìthe a bhriseadh. Tha an Ottoman Pasha air innse mar-thà nach eil e soilleir dè an seòrsa cumhachd a tha anns an Ruis a-nis!
  Fhreagair Michelson le misneachd:
  - Glacamaid Pugachev agus cuiridh sinn na comharran puingeachaidh gu lèir anns an t-seantans. Cha bhith duine an uairsin teagmhach gu bheil sinn làidir, agus nach eil ach aon ìmpire aig an Ruis!
  Tha am Màidsear Seanalair Mielin, ged a tha e uamhasach ann an inbhe do Michelson, fo smachd sealach dha. Ach chan eil seo ag adhbhrachadh teannachadh anns a 'chòmhradh. Tha an dà chomanndair nan Gearmailtich. Ach sheachain Meilin gu faiceallach ionnsaigh a thoirt air Michelson.
  Ach a-nis roinn e an naidheachd:
  - Tha eagal air Ekaterina saighdearan a tharraing a-mach à taigh-cluiche gnìomhachd Turcach. Tha rìgh na Frainge a 'gealltainn cuideachadh dha na h-Ottomans, agus bidh iad a' feuchainn ri barganachadh airson barrachd lasachaidhean anns an t-sròin, agus tha iad a 'diùltadh dìoladh a phàigheadh!
  Thuirt Michelson gu feargach:
  - Nach cuir sinn ceann gearraichte Emelka air geall, gus an tig an Roinn Eòrpa gu lèir gu cùmhnantan sa bhad!
  Dh" aontaich Myelin gu ìre le seo:
  - Seadh, faodaidh seo na cinn as teotha fhuarachadh, ach cumaidh iad orra a" feuchainn ri ar neart a dhearbhadh!
  Chrath Michelson a dhòrn agus sgàin e:
  - Leig leotha dìreach feuchainn ... - Agus a 'lùghdachadh a ghuth, dh' fhaighnich e. - Ach dè mu dheidhinn na fathannan gu bheil deich seanailearan agus gach fear le buidheann an aghaidh Pugachev?
  Fhreagair Myelin le gàire.
  - Is e cleas armachd a tha seo gus toirt air an luchd-tuatha agus na Cossacks tuiteam air cùl Pugachev. Gus am beachd a bhrosnachadh gu bheil feachdan mòra a" dol an-aghaidh an impostor. Gu dearbh, tha deich seanalairean a" tighinn air adhart le dìreach buidhnean beaga. Mar sin thathas a" toirt air Emelka nochdadh!
  Rinn Michelson gàire agus thuirt e gu dona sa bhad:
  - Nas motha na adhbhar airson an ar-a-mach a chumail fodha cho luath "s a ghabhas!
  A bharrachd air an sin, cha robh dad cudromach anns a" chòmhradh. Feumaidh Oliver Twist a-nis innse le lannsair rocaid gluasadach gu bheil an t-arm mu thràth air a dhol a-steach do chuilc tiugh, tioram. 'S e am plana an talamh a chur na theine aig an àm cheart, agus a' ghaoth a' sèideadh orra sgapaidh an lasair agus loisgidh i an seachd mìleamh arm.
  Rinn Emelyan Pugachev rudeigin coltach ris mar-thà nuair a chaidh daingneach Tatishchev a chuir fodha. An uairsin chaidh aig na reubaltaich air soirbheachadh gu mòr, a 'fosgladh an slighe gu Orenburg. An turas seo, stiùir am fear-tòiseachaidh Petya saighdearan Michelson a-steach do na tiugh tioram mar faisistich. Anns a 'chùis seo, bha e modhail mar fìor Ivan Susanin. Ach is e fìor dhàn Susanin bàsachadh còmhla ri a nàimhdean.
  Agus tha am mèirleach-ghaisgeach Oliver Twist ag iarraidh a bhith beò. Agus thàinig an gille suas le cleas. Ceangail inneal-losgaidh rocaid dachaigh ris a" chairt, agus falaich an sin ann an tìde, anns an dorchadas. Fìor, tha e riatanach nach mothaich na nàimhdean mar a chaidh e à bith. Agus tha e duilich ...
  Chaidh Petya a lorg. A" leum air each gu Michelson, thuirt am balach:
  - Bidh mi a" draibheadh air adhart agus ag innse do Chuguev agus Tvorogov gu bheil sinn air an t-slighe!
  Dh" aontaich Michelson agus chrath e le meur-chlàr fada:
  - Dìreach nas luaithe! Agus thig air ais!
  Dh" fhosgail Myelin am pàipear agus, a" coimhead air a" mhapa, thuirt e:
  Is urrainn dhuinn ar slighe fhèin a lorg!
  Thuirt Oliver Twist:
  - Tro na cuilc mòran nas luaithe!
  Agus gun a bhith a 'caitheamh ùine, ghèill e don stàball domhainn le a shàilean. Eh, dèan cabhag gus faighinn gu astar sàbhailte. No an àite àrd-ùrlar. A leithid de thiormachd san Lùnastal, dè a tha iongantach mar nach do loisg na tiugh sin a-mach na bu thràithe?
  Rinn Oliver rèis air an t-sròin, ga bhreabadh le a chasan, agus rinn e rèidh air a dhruim gus lùghdachadh a dhèanamh air an aghaidh èadhair a bha ri thighinn. Cha robh Mikhelson fhèin àrd, lùthmhor agus le mustache goirid bha e coltach ri Hitler. Air ceann còirneal Gearmailteach tha ad coileach ann an stoidhle Napoleon!
  Ach tha an ceannard làidir. Rinn Raz a" chùis air feachdan adhartach nan reubaltaich barrachd air aon uair.
  Bha Oliver Twist, mar chuimhneachan meallta air bruadar, air na Nadsaidhean a stiùireadh gu ambush partisan mar-thà, agus rinn e gàirdeachas leis an t-soirbheachas. Fìor, chan e dìreach sabaid a th" ann an-aghaidh luchd-ionnsaigh cèin, ach cogadh catharra. Agus togaidh e suas a làmh gus a bhràthair agus a athair a ghabhail air an neach-dèanaidh.
  . CAIBIDEIL #9
  Dhùisg am balach agus dh'ath-bheothaich e beagan. Luchdaich mi suas agus dh'ith mi. Cuir iasg ri min-choirce. Agus a bharrachd air bainne. Fìor mhath airson prìosan. Thàinig an dotair boireann gu Oliver a-rithist. Sguab mi lotan a" bhalaich le alcol agus ointment. Thug i eadhon pill dhomh.
  An uairsin thòisich Oliver a" suathadh nan slabhraidhean a-rithist. Bha e maol sa chill, agus cha b' urrainn dha am falt a chleachdadh. Mar sin thoir air ceangal air a" cheangal. Agus dh"obraich e gu cruaidh. Thàinig beagan stàilinn às. Ged a rinn na Breatannaich slabhraidhean airson prìosanaich don chogais.
  Bha Oliver a 'creidsinn gun ruitheadh e air falbh ... Bha e ag obair airson grunn uairean a thìde ...
  An uairsin chaidh biadh a thoirt thuige a-rithist. Dh'ith am balach, dh'obraich e cruaidh agus thuit e na chadal mar dhuine ceart. Agus bhruadair e a-rithist air dàn-thuras eireachdail.
  Uill, a-nis tha a' chuilc a' ruith a-mach... Agus tha an luchd-smàlaidh a' spreadhadh anns na speuran.
  Bidh na Cossacks a" tilgeil phoitean de ghual teth agus a" cur an roisinn na theine agus a" dòrtadh sulbhur thairis air a" chuilc. Tha a h-uile dad deiseil gus arm na banrigh a frioladh.
  Tha an caiptean feusagach Padurov a" cur fàilte air Oliver Twist. Leumaidh am balach suas agus an toiseach tilgidh e dheth na bòtannan gràin. Agus mar sin shuath e a chasan. Is e cràdh a tha seo, nas miosa na brazier, nuair a bhios na Sasannaich an toiseach a" smeuradh ola air buinn chruaidh do chasan, agus an uairsin a" lasadh teine fad às. Gus nach ruig an lasair na sàilean lom beagan.
  Ach nuair a thèid a suathadh ann am bòtannan, tha am faireachdainn nas tàmailteach na bho sholas Sasannach.
  Chuir Oliver Twist a-mach gu pròiseil a ghruaidhean leis a 'chuimhne seo: às deidh a h-uile càil, cha do bhrath e duine sam bith fo chràdh, agus cha do dh' fhalbh e eadhon na deòir. An seo bu chòir dhut eisimpleir a thoirt bho Stenka Razin, nach do dh'innis eadhon osnaich aig àm a 'chràdh.
  Ach, a-nis tha e ag iarraidh a bhith a 'sabaid, ach chan eil sabaid ann. Tha a' ghaoth a' sèideadh o dheas gu tuath, agus maoim-slèibhe de theine a' ruith gu raon mòr MhicMhìcheil. Mar gum biodh deamhan air teicheadh bhon fho-thalamh, agus, a" branndadh luchd-saidheans teine, bidh iad a "reubadh air an nàmhaid lìonmhor agus le saighdearan taghte le sgioba.
  Tha a' ghaoth làidir agus tha an teine anns a' chuilc a 'sgaoileadh gu luath. Mar gu 'm bitheadh air an dùsgadh, thilg anmannan nam peacach a b'ainmeile bhàrr na ciste, agus air an cùlaibh tha Gehenna a' sìneadh gu stoirmeil, mar earball dearg an t-sionnaich. Agus bidh na h-uilebheistean dathte seo a 'tuiteam an toiseach air na marcaichean Cossack.
  B" iad na h-eich a" chiad fheadhainn a mhothaich an cunnart, ach bhuail na marcaichean iad gu cruaidh leis na sporran aca, a" feuchainn rin cumail nan àite.
  Dh"èigh Michelson gu cruaidh:
  - Na till air ais agus na leig seachad!
  Ach anns a 'chùis seo, chan eil a leithid de mhisneachd nas motha na cuthach, tha gaisgeachd coltach ri gaisgich Cervantes. Agus a-nis tha am friogais air falbh mar seo. 'N uair a thuit an teine air na marc-shluagh, 's a dh' fàilneachadh a' losgadh, bha toirm bodhar ri chluinntinn cheana, agus chaidh an eachraidh eagallach a' ruith a dh' ionnsuidh an luchd-coise fèin.
  Dh" fheuch Michelson ri cumail fionnar, ach rinn e gu dona e. A bharrachd air an sin, dè as urrainn misneachd a dhèanamh le teine borb? Tha, cha mhòr rud sam bith. Chuir an Seanalair Mielin, na bu phragmataiche agus na bu gheire, spionnadh air an each aige agus dh" fheuch e ri faighinn air falbh, faighinn air thoiseach air na lasraichean a" reubadh às a dhèidh, ach a chraiceann fhèin a shàbhaladh.
  Air an làimh eile, ghabh Michelson ris an t-sruth teine gun a dhol air ais, ged a bha an t-each geal-sneachda airson an t-srian a thoirt dheth agus ruith air falbh bhon ifrinn seo cho luath 'sa ghabhas. Cha b" urrainn don chòirneal Gearmailteach sruth an èadhair teth a sheasamh agus sgreuch e gu fiadhaich. Thòisich Burns ri nochdadh air aodann caol, mar luibhre. An uairsin dh'imlich na lasraichean casan steud an oifigeir air fhastadh. Cha b' urrainn an t-each a leithid de phian fhulang tuilleadh. Às deidh dhi na ceithir cnuimhean a thoirt a-steach, thilg i dheth am marcaiche obsessive. Chàin Michelson agus an uairsin chrìochnaich e ann an loch teine.
  Mar a dh'èigh an ceannard mì-fhortanach. Mar a thòisich na lasraichean ga chaitheamh beò, a 'tòiseachadh le aodach agus a' crìochnachadh le cnàmhan. Bha an t-arm rìoghail taghte a" bàsachadh. Agus bha am bàs seo dha-rìribh uamhasach. Bha na lasraichean a" teannadh dlùth, teine tsunami a" tuiteam air na saighdearan-coise. Loisg saighdeirean agus oifigich mar sheangain ann an teine, agus bha e goirt agus oillteil ri amharc air. Agus nuair a ràinig an teine na gunnaichean, thòisich spreadhadh air fùdar-gunna agus bomaichean.
  Sgaoil na lasraichean air feadh na speuran, agus chaidh cnap mòr a" reamhrachadh nan speur le teangannan dearga. Agus nuair a chaidh iad ann an casgan de spreadhadh, bha e coltach gu bheil na tonnan a 'dol tron raon agus a' sealltainn seòrsa de fhilm. No mas e surfadh le tonnan buidhe-dearg a th" ann. Agus tha a h-uile dad fo thuil agus gu litireil a" deàrrsadh, a" tighinn bho raon sgoinneil.
  Agus tha fàileadh an losgaidh mu thràth a" ruighinn arm nan Cossack.
  Bha Emelyan Pugachev air a 'chnoc às an robh Stenka Razin a' coimhead air gluasad sguadron de dhà fhichead crann bhon Phrionnsa Lvov. Chaidh aig Stenka Razin air an dà chuid Tsaritsyn agus Astrakhan a ghabhail, agus bha beagan chothroman aige cuideachd buannachadh. Ach cha do rinn an dàn gàire air an ataman Cossack. An robh Emelyan a" faireachdainn mar mhealltair?
  Ach às deidh a h-uile càil, bha Stepan, bràthair-athar a shinn-seanair, cuideachd a" magadh air. Gu sònraichte, thog e dà chrann ann an Astrakhan: aon patriarchal, agus am fear eile rìoghail, agus sgaoil e fathannan gun robh am prionnsa a" sabaid leotha. Agus gu dearbh, rinn na tuathanaich agus na boghadairean a 'chùis air na boyars, a' falach air cùlaibh an ainm rìoghail, mar gum biodh Alexei Mikhailovich fhèin ag òrdachadh faighinn cuidhteas cumhachd an uachdarain.
  Bha daoine air an sàrachadh fo chuing throm ùghdarrasan an-iochdmhor, agus cha robh feum aca ach air leisgeul. Agus bha pàirt aig ùghdarras Patriarch Nikon, agus an t-ainm rìoghail. Mura deach Stenka Razin a leòn gu marbhtach sa cheann faisg air Simbirsk, tha thu a" coimhead agus bha an Cossack urad a" riaghladh air feadh na Ruis.
  Chunnaic Emelyan Pugachev an àm ri teachd mar mheasgachadh de phoblachd de mhonarcachd. Dh'fhuirich Narodny na mhonarc fèin-riaghlaidh, ach bu chòir dha a bhith air a riaghladh stèidhichte air beachd a 'chearcall Cossack a bha air a thaghadh gu mòr. Tha cumhachd taghaidh mu thràth a" riaghladh ann am bailtean agus bailtean beaga. Bidh muinntir na dùthcha a" taghadh an seanairean, agus tha e a" cumail an òrdugh, agus anns a" bhaile tha iad a" taghadh borgomaster taghte agus cearcall beag Cossack.
  Mar sin, tha serfdom air a chuir às, agus bidh a h-uile duine a 'fàs co-ionnan Cossacks. Agus tha diofar Cossacks ann. Tha àiteachas ann, tha factaraidh ann, tha uachdaranan ann. Agus chan eil neo-ionannachd clas ann.
  Fìor, ann a bhith a 'buileachadh a leithid de shlighe, chaidh tòrr fala a dhòrtadh agus thèid barrachd a dhòrtadh.
  Ach gheàrr iad sìos a" choille - bidh chips ag itealaich! Agus tha na boireannaich fhathast a 'breith!
  Tha na mìltean de dhaoine air an losgadh beò. A bharrachd air an sin, chan e luchd-fastaidh Gearmailteach mar Michelson agus Mielin a th" anns a" mhòr-chuid dhiubh, ach muinntir na Ruis. Bidh Oliver Twist a" feuchainn gun a bhith a" smaoineachadh mu dheidhinn. Leum am balach suas agus sheas e air a cheann. Thàinig plana cho glic gu buil. Thuit an nàmhaid a bu mhiosa Michelson ann an ribe seòlta.
  Bidh Bashkirs, Kalmyks agus Tatars cuideachd a" leum suas agus a" bualadh air na tambourines aca. Tha gàirdeachas aca, mu dheireadh thall obsessive Michelson thèid a 'chùis agus a' cadal. Agus tha Salavat, a thog iad gu sabaid, fhathast beò agus a 'gairm nan luchd-ainmeachaidh chun bhratach.
  Tha an convoy le solar cuideachd a" losgadh agus a" spreadhadh ... Tha e coltach gum faod arm Pugachev buannachadh ...
  ...................................................... ...................................................... ......................................
  Às deidh don splinter dòrainneach, Michelson, a bhith air a reubadh a-mach, ghluais Pugachev a-rithist gu Tsaritsyn. Bha e riatanach am prìomh bhaile a ghlacadh airson dìon agus tionndadh chun an Don. Mar a thionndaidh e, tha na prìomh shaighdearan rìoghail fhathast fada gu leòr air falbh, agus tha cothrom ann am briseadh sìos ann am pàirtean.
  Chuir tri reisimeidean Don an teachdairean a dh'ionnsuidh an tsar fèin, a' gealltainn gu'n tigeadh iad air an aghaidh agus gu'n gabhadh iad am mionnan.
  Faisg air Tsaritsyn, choinnich còrr is fichead mìle arm Pugachev ri ceithir mìle gu leth Cossacks.
  Chuir Emelyan Pugachev aodach ann an trusganan sòghail prionnsa agus chuir i air grunn òrdughan beairteach a bhith air an glacadh mar dhuaisean ann an diofar bhailtean agus oighreachdan. Agus dh'fhoillsich e bratach rèisimeid Holstein, a chaidh a ghiùlan air a chùlaibh le Petya Komsomolov, air àrdachadh gu bhith na chòirneal.
  Bha Pugachev os cionn àirde na cuibheasachd, le guailnean farsaing, le aodann gu math brìoghmhor, air leth agus a" coimhead gu math drùidhteach.
  Ghabh Don mionnan agus mhionnaich e dìlseachd don rìgh. Thug Emelyan Pugachev seachad òraid. Bha fios aig an stiùiriche reubaltach mar a bhruidhneas e gu sìmplidh agus gu breagha.
  - ùidhean ar Motherland, ùidhean ar n-Athair naomh na Ruis. Tha iad ag iarraidh faighinn cuidhteas an damhan-allaidh feòil-itheach, ann an riochd uachdarain agus uaislean serf a 'suathadh fuil bho na daoine aca. Agus bidh an fhuil seo a ghlacas iad le spionnadh a" dòrtadh le deòir dha cuileagan reamhar! 'S e ar gnothach suilean nan daoine a tha air am mealladh fhosgladh, guailnean nan cealg a shìneadh, stad a chur air a' ghràinealachd agus an t-siostam ghràineil !
  Biodh saorsa, co-ionannachd agus bràithreachas a" riaghladh anns an Ruis!
  Bhruidhinn Pugachev le neart agus stuamachd, bha na Cossacks air leth toilichte. Chaidh arm Emelyan ath-lìonadh le marcaichean ùra agus luchd-sabaid le deagh thrèanadh.
  Nuair a ghabh e a" bhòid, thionndaidh Oliver Twist gu h-obann aire gu fear, goirid, le sealladh dòrainneach air fear. An àiteigin bha e mar-thà air a 'mholach seo fhaicinn, maol, agus sùilean gorma, brìoghmhor.
  Bha còta tuathanaich àbhaisteach air an duine fhèin agus bha sleagh na làmhan, ach bhathas a" faireachdainn aig a" chiad sealladh cò nach e tuathanach a bha seo idir. Ged a tha an èideadh bochd agus tha an adharc air a chumail gu misneachail na làmhan.
  Nuair a thàinig piseach air a" mhionaid aig Oliver, chaidh e suas thuige agus, a" sìneadh a-mach air a bheulaibh, dh"èigh e:
  - Do Mhòrachd, an Còirneal Oliver Twist aig do sheirbheis!
  Fhreagair an duine gu sgiobalta:
  - chan e sàr-mhathas a th" annam idir, ach saighdear àbhaisteach Polushkin!
  Dh"fhighe Oliver Twist a shùilean gu dona, agus fhreagair e gu cruaidh:
  - Chan e, Mgr Alasdair Vasilyevich! Tha do choltas gaisgeil ro shoilleir airson a bhith falaichte fo chòta mòr!
  Chaidh Suvorov thairis air fhèin gu saobh-chràbhach agus rinn e gàire:
  - Dèan tròcair air Dia... fhuair iad a-mach! Dè a-nis!
  Thairg am mèirleach òg an dreach aige fhèin:
  - Labhraidh sinn ris an righ-athair, agus an sin chi sinn !
  Bha Emelyan Pugachev ann an deagh shunnd. Tha an arm aige làidir, agus a-màireach bidh ionnsaigh air Tsaritsyn. Às deidh sin, bidh e comasach, às deidh dha an Don a phronnadh, gluasad gu Moscow. Gus an do chruinnich a" bhanrigh a‑rìs neart na aghaidh.
  Chuir an t-uachdaran fàilte chridheil air Suvorov a chaidh a ghlacadh. Choimhead e cuideachd air Pugachev le feòrachas. Bhruidhinn an toisich àrd agus na malaidhean brìoghmhor air inntinn ceannard an ar-a-mach, agus bha a ghuth tàirneanach misneachail a" brathadh cleachdadh a bhith a" stiùireadh. Cha robh Alasdair Suvorov a 'faireachdainn eagal agus chuir e grunn cheistean air Emelyan bhon raon armachd agus, an dèidh dha freagairt fhaighinn, bha e toilichte:
  "Agus chan e duine gòrach a th" annad fhèin, a Mhòrachd!"
  Dh" fhaighnich Pugachev gu cruaidh do Suvorov:
  - Cò tha thu a 'smaoineachadh a th' annam?
  Fhreagair an Leifteanant Seanalair le gàire:
  - Nar leigeadh Dia, ciamar a bhiodh fios agam ...
  Dh"fhaighnich Emelian ann an tòna cruaidh:
  An dèan thu seirbheis dhomh no ...
  Ruith an righ tuathanaich oir a làimhe thar amhaich. Bha Suvorov sàmhach. Bha e na dhuine ro leasaichte agus neo-eisimeileach airson a bhith dìleas don mhionn, dìreach leis gur e bòid a th" ann. Agus tha dligheachd Catriona II , a mharbh an duine aice, gu math teagmhach. San fharsaingeachd, bu chòir don oighre Pavel riaghladh a-nis. Agus tha Katya na regicide co-dhiù!
  Chan e a" cheist an e fìor rìgh a th" ann no nach eil. Chan eil Emelyan a" coimhead coltach ri Peter the Third idir. San fharsaingeachd, tha Pàdraig an Treas na leanabh aosta, agus is e Cossack làidir, làidir a tha seo, gaisgeach a rugadh agus riaghladair. Agus cha do chuir Alasdair Vasilievich a-riamh airidheachd air uaislean an teaghlaich agus cha robh e den bheachd gu bheil e a 'toirt buannachd sam bith.
  Dh'èirich Yemelyan, a bha fhathast làn de lùth, bhon bhòrd agus thòisich e a 'coiseachd. Chan eil an Cossack Tsar glè àrd, ge-tà, ceann nas àirde na Suvorov, fear fo àirde cuibheasach agus tana. Tha Pugachev farsaing anns na guailnean agus tha neart mì-fhallain aige. Bidh e a 'lùbadh nicil le a chorragan, a' gearradh rioban sìoda air a 'chuileag. Gheàrr Emelian e fhèin gu pearsanta le sabre, agus sheall e gu robh e na ghaisgeach làidir. Agus tha fios aig Suvorov air seo. Is toigh leis an ceann-cinnidh Cossack. Air an aon làimh, sìmplidh, air an taobh eile, le inntinn iongantach soilleir.
  Dh"fhaighnich Suvorov ann an Gearmailtis:
  - Cò a tha math a bhith a 'frithealadh san Ruis?
  Fhreagair Emelyan Pugachev ann an Gearmailtis cuideachd:
  - Tha e math a bhith a" frithealadh do tsar, sloinntearachd agus daoine ... - A" toirt taic dha na taobhan aige le a dhòrn, bha Emelyan den bheachd gu robh e riatanach cuir ris. - Agus a mhuinntir ionmhuinn !
  Chòrd innleachdas agus innleachdas Pugachev ri Suvorov, agus fhreagair e:
  - Tha mi a 'roghnachadh a bhith a' frithealadh m 'Athair agus na Daoine!
  Às deidh sin, leudaich an Leifteanant Seanalair a làmh gu h-ealanta, ach làidir agus seasmhach gu Emelian!
  Chrath iad làmhan gu blàth, agus dh" ainmich Emelian:
  - Tha mi a" cur fàilte oirbh leis an tiotal cunntais agus inbhe marasgal achaidh! Bidh tu nad cheannard air mo shaighdearan! Ullaich iad airson an ionnsaigh air Tsaritsyn!
  - Tha mi gèilleadh do mhòrachd! - Dh'ainmich Alexander Vasilevich Suvorov, agus chrom e don Cossack Tsar.
  Mar sin thòisich an càirdeas mòr eadar Emelian Pugachev agus Alasdair Vasilyevich Suvorov.
  Mhionnaich an ceannard Ruiseanach as sgoinneil a-riamh dìlseachd dha na daoine cumanta. Thuig Suvorov fhèin: tha feum air atharrachaidhean, agus tha e gu math dona gu bheil a 'mhòr-chuid de mhuinntir na Ruis ann an dìomhaireachd tàmailteach. Am faod a leithid de bhochdainn a bhith air an aon làimh agus cus sòghalachd air an taobh eile ann an dùthaich mhòr? Chan e, tha Suvorov, mar neach adhartach agus adhartach, air a thuigsinn chan ann a-mhàin ann an saidheans armachd: tha atharrachaidhean aibidh!
  Biodh eòlas agad air bualadh a" chridhe agus na cuislean,
  Deòir ar cloinne, màthraichean!
  Tha iad ag ràdh gu bheil sinn ag iarraidh atharrachadh
  Tilg dheth cuing nan slabhraidhean troma!
  Chaidh baile-mòr Tsaritsyn, anns an aonamh linn air fhichead, ainmeachadh don t-saoghal air fad mar Stalingrad. Agus a-nis chan eil ann ach baile mòr gu math daingnichte. Fon sin, bhris Stenka Razin ceann Lopatin, agus leag muinntir a" bhaile iad fhèin a" ghlas far a" gheata. A-nis thig an ionnsaigh. Thug Alasdair Suvorov òrdughan gu sunndach. Chunnaic an ceannard sgoinneil spotan lag an dìon agus thagh e stiùir an stailc e fhèin.
  Bha còrr is ceithir mìle saighdear ann an gearastan an Tsaritsyn, gun a bhith a" cunntadh a" mhailisidh uasal. Le bhith ann an suidheachaidhean dìon cumhachdach, dh" fhaodadh iad fìor strì an aghaidh agus feitheamh ri dòigh-obrach feachdan ùra an riaghaltais.
  Ach tha misneachd an luchd-dìon ìosal. Dh'fhàg na Volga Cossacks an daingneach an dèidh call Michelson. Agus tha an àireamh seo còrr is dà mhìle neach, agus tha iad air ath-lìonadh gu tur arm Emelian Pugachev.
  Aig an aon àm, chan e luchd-tuatha a th 'anns na gaisgich, ach Cossacks a tha deiseil airson sabaid, a tha air an trèanadh gus sabaid bho òige. Tha iad, 's dòcha, nas fheàrr na na saighdearan-coise àbhaisteach a chaidh fhastadh bhon luchd-tuatha agus chan eil iad nas ìsle na eachraidh hussar.
  Thòisich an ionnsaigh sa bhad. Cha robh ùine ann dàil a chur air an t-sèist. Tha, agus b 'fheàrr le Suvorov innleachdan: thàinig e, chunnaic e, bhuannaich e. Fo chòmhdach cùirtearan ceò: chuir iad teine ri mugaichean amh, chaidh arm Yemelyan air an ionnsaigh. Bha na saighdearan, gu h-àraidh nuair a dh'ionnsaich iad gu robh Suvorov fhèin air tighinn a-mach air taobh nan reubaltaich, agus a bhith fo eagal leis an àireamh mhòr de shaighdearan aig an impostor, a 'sabaid gu mì-fhortanach. Loisg mòran dhiubh, a 'seachnadh glaodhan nan oifigearan, ach bha iad ag amas air an èadhar.
  Leig cuid de na h-oifigearan iad fhèin sìos an claidheamhan, a 'gèilleadh gu tròcair an neach a bhuannaich. Bha an aghaidh de nàdar fòcasach. An seo dh'fheuch na h-oileanaich àrd-sgoile ri cur an aghaidh. Ach bha na Cossacks eòlach dìreach gan gearradh le seicichean, agus thuit na saighdearan air an glùinean.
  Dhìrich na Kalmyks cuideachd chun ionnsaigh, a" frasadh an luchd-dìon le saigheadan.
  Cha mhòr sa bhad thàinig a" chiad ceithir bataraidhean fo smachd nan reubaltaich. Bha pàirt den eachraidh, a" cur clisgeadh, mu thràth air a chùlaibh. Is e dìreach na mailisidhean uasal a chuir an aghaidh nam Pugachevites. Mar sin leum Emelian fhèin gu cath. Thuit a shabair air ceann marsanta reamhar a bha 'g àithne do dhaoinibh beartach.
  Le buille trom, gheàrr Pugachev an claigeann fosgailte chun amhach. Bidh marsantan eile a" sgapadh agus a" beucaich ann an uamhas: thug an t-athair-rìgh e fhèin seachad!
  Bidh Oliver Twist a" sabaid air làmh dheas Emelian. Tha ùidh aig a' ghille mèirleach. Ciamar a shabaid e? Agus tha coltas neo-àbhaisteach air an t-sabr a bhith cho trom agus cho fada. An seo chaidh am balach an sàs leis an duin"-uasal. Tha e gu math dìcheallach, agus chaidh am balach, nach eil cho eòlach air a bhith a 'dèiligeadh ri buill-airm, a shàbhaladh ach le fìor fhreagairt.
  Thàinig an duin'-uasal mustachioed air adhart, a' rùisg fhiaclan ann an droch ghàire agus a' suathadh a shabair. An seo rinn Oliver dòigh-obrach a bha an creidmheach dùthchasach air a theagasg dha. Air a bhualadh le sàil rùisgte fon ghlùin. Agus nuair a bha an duin"-uasal anns an èideadh bhuidhe rud beag air a tharraing bhon phian, gheàrr e an t-seabhag aige na amhaich.
  Thuit an nàmhaid le ceann leth-ghearrte gu làr. Choinnich Oliver Twist ris an dàrna nàmhaid le breab chun smiogaid. An seo chan eil iad cleachdte ri bhith a 'sabaid len casan, agus bhuail am balach casruisgte an nàmhaid gu sgiobalta le dòigh neo-àbhaisteach.
  Ach tha strì an nàmhaid lag, agus a-nis bha monogram rìoghail Emelian Pugachev a 'riaghladh lùchairt an riaghladair.
  Leag Oliver Twist am fear-coise sìos agus ruith e a-staigh. Thàinig an bonn lom a-steach do chnocan lusach a 'bhrat-ùrlair. Bha am balach den bheachd, is dòcha, gum biodh àrd-bhàillidh Tsaritsyn a 'feuchainn ri falach bhon lùchairt, aig an aon àm a' gabhail ionmhas a 'bhaile. Mar sin, bu chòir a dhol thairis air.
  Gu dearbh, thionndaidh am mèirleach a-mach gu bhith nas motha na bha e a-riamh ceart. Thug am Baran Miguel a-mach pìosan òir às an sàbhailte, agus dòrlach de sheudan. Bha na h-uidhir de shaoibhreas ann 's nach b' urrainn iad a thoirt air falbh. Ach chrom an duine urramach sanntach fon chuideam, agus dha-rìribh shlaod e e a" snàgadh. Bha an trannsa fon talamh air cùlaibh sgàthan, agus is dòcha nach biodh Miguel cho sanntach.
  Ach a" slaodadh a" phoca air a chùlaibh, dh"fhàg e comharran air a" bhrat-ùrlair, a chaidh fhaicinn sa bhad le sùilean biorach an scout òg. Bhris Oliver Twist an sgàthan le peilear bho dhaga prìomhadail agus ruith e a-steach don trannsa a bha a" dol chun phrìosan.
  Tharraing am borgomaster daga cuideachd agus chaidh aige air losgadh, ach, a" crathadh a shlige, chaidh am balach air falbh bhon teine. An uairsin shàth Oliver Twist am burgomaster anns an groin le a neart ... Agus thionndaidh e a-mach gu robh e na shealbhadair air ulaidhean mòra.
  Is dòcha gum feuchadh mòran, a bhith an àite mèirleach òg, ri beairteas eireachdail fhalach. No co-dhiù pàirt dhiubh. Ach òg ann an cuid de dhòighean, tha eadhon an Leninist Oliver Twist gu math onarach. Agus a bharrachd air an sin, nuair a tha thu aon-bliadhna-deug a dh" aois, chan eil an tuigse inbheach sin agad, an fèin-thoileachas agus an t-iarrtas airson airgead. Is uan no leòmhann glan neo-chiontach fhathast. Gu dearbh, tha e nas fheàrr a bhith nad leòmhann na bhith na chaora.
  Tharraing Oliver Twist am baga leathair a-mach ...
  Tsaritsyn chaidh a ghlacadh luath gu leòr. Ghèill ceithir mìle saighdear. Chaidh arsenal an airm reubaltaich ath-lìonadh le trì fichead sa còig gunnaichean eile, agus solar mòr de armachd. Tha a" bhuaidh coileanta le glè bheag de chall. Agus a-nis sheas Emelian Pugachev gu daingeann air an Volga.
  Ach, le bhith a 'toirt Tsaritsyn, chruthaich na reubaltaich duilgheadas dhaibh fhèin. Càite am bu chòir dhut na saighdearan agad a chuir a-nis? Don Don, an dèidh dha na saighdearan ath-lìonadh aig cosgais saoranaich na Cossack, no mu dheas, gus brath a ghabhail air na saighdearan Tsarist a sgaoileadh, a dh" fheuch ri am briseadh agus an glacadh ann am pàirtean? Dh" fhaodadh tionndadh chun Don leantainn gu call ùine luachmhor, agus mar sin dh" fhaodadh ùine a bhith aig Marasgal Field Panin na rèiseamaidean sgapte aige a chruinneachadh nan dòrn.
  Tha e soilleir gu bheil ùine ag obair an-aghaidh na Pugachevites. Ach air an Don gheibh thu ath-lìonadh armachd làidir. Bha Pugachev fhèin buailteach a dhol gu Don agus Cherkask gus an Rati Cossack a chruinneachadh. Bha Suvorov cuideachd leisg. Cha robh e dha-rìribh ag iarraidh a bhith a" sabaid an-aghaidh muinntir na Ruis, ach a-nis, às deidh dha Tsaritsyn a ghlacadh, chan eil tionndadh air ais aige. A bharrachd air an sin, tha Astrakhan fhathast ann an cùl nan reubaltaich. Bhiodh e math a bhith aice cuideachd. Ach a-rithist, tha thu a 'caitheamh an ùine agad.
  Rinn Pugachev co-dhùnadh. Leis gu bheil an còrr de na feachdan rìoghail fhathast an ìre mhath fada air falbh, agus tha an àireamh de luchd-tuatha a tha sgapte air feadh sgìre Volga a" cur bacadh air an adhartas aca. An uairsin bu chòir dha na feachdan a roinn, Suvorov a chuir gu Astrakhan, agus a dhol chun Don fhèin. Agus dìreach an uairsin gluais air adhart air feadh an Volga. A h-uile càil, bidh e nas fhasa dha na reubaltaich sabaid ann an aimsir fhuar. Bidh an luchd-tuatha a 'buain, agus sa gheamhradh cha bhi dad aca ri dhèanamh, agus bidh iad ag ath-lìonadh arm an tuathanaich.
  Bidh e comasach eadhon seirbheis armachd sònraichte a thoirt a-steach. Agus as coltaiche, cumaidh Catriona na prìomh fheachdan anns an Tuirc aig an àm seo. Chan eil na h-Ottomans air an sgrios gu tur, agus tha cothrom aca fhathast.
  Agus air a roinn na dhà phàirt de armailt nan ceannairceach ghluais Emelyan: aon chun an iar, agus am fear eile gu Astrakhan.
  Bha Pugachev ann an deagh shunnd. Anns a 'chiad bhaile Cossack fhuair e urram mòr, agus dhòirt na Cossacks a-steach don arm a bha mar-thà mòr leis na mìltean. Chuir Oliver Twist, aig a bheil inbhe mar phrìomh leasaiche rìoghail, seachad a" mhòr-chuid den ùine aige leis an uachdaran.
  Rinn a Mhòrachd cliù dha fhèin le geur inntinn agus eòlas air iomadh cùis. An seo bha i fhèin agus Oliver a" bruidhinn ann an Gearmailtis. Bha an gille car curamach an uair a thainig e gu dol seachad nam mèirleach, ach beag air bheag thug e an aire do'n righ gu'm biodh uair eile ann. Is e an aon truas nach eil e furasta, mar eisimpleir, a leithid de rud a dhèanamh ri inneal-ghunna.
  Ach dh'innis na balaich don ìmpire mar a dhèanadh iad dynamite gus a bhith a 'lagachadh nan daingnich agus nitroglycerin. Bha am mèirleach òg fhèin, leis gu robh e ann am bruadar fhathast na shaboteur an-aghaidh faisisteach, gu math eòlach air diofar sheòrsaichean de mheasgachaidhean spreadhaidh. Agus b" urrainn dha innse dha na Pugachevites. Ach is dòcha gur e obair do-dhèanta dha na reubaltaich inneal fèin-ghluasadach a chruthachadh ann an ceàrdach aig deireadh an ochdamh linn deug. Ach air an làimh eile, faodaidh tu atharraichean a dhèanamh air dealbhadh nan gunnaichean a th" ann mar-thà, am bayonet a leasachadh, agus an siostam àithne is smachd. Agus trèanadh an luchd-tuatha nas èifeachdaiche.
  Ghèill mìle saighdear bho Rèisimeid an Naoimh Sheòrais do Emelyan Pugachev an dèidh blàr goirid. Dh" fhàs feachd rìgh na Cosaic mar bhall-sneachda. Cha robh cuid de na Cossacks beairteach airson dùbhlan a thoirt don impostor, no chaidh an glacadh agus an crochadh.
  Tha Don beartach, tha 'n tir reamhar, mar bhlar, agus bog mar an loin. Faodar mòran a threabhadh agus a chur air.
  Choinnich Cherkask, prìomh-bhaile arm na Cossack, ri Pugachev le bhith a' seinn nan glagan. Rinn an gearastan ionadail, air a stiùireadh leis an t-Seanalair Buderman, oidhirp air seasamh an aghaidh an tsar fèin-shuidhichte.
  Thòisich ar-a-mach ann an Cherkask fhèin. Cha robh na Cossacks airson a" bhanrigh aithneachadh, agus ruith iad gu Pàdraig an Treas, mar gum biodh e air a smeuradh le mil. Chaidh na mìltean de ghaisgich an sàs ann an sabaid bàsmhor, agus stiùir Emelyan Ivany an arm aige gu stoirm.
  Thòisich blàr cruaidh. Bha Oliver Twist am measg a' chiad fheadhainn a dhìrich balla a' bhaile Cossack. Gheàrr am balach gu deas an Cosach dachaigheil anns na casan. Thuit a" chlosach reamhar thairis air a" bhalla agus chaidh e a-steach don dìg.
  Thug an neach-tòiseachaidh ionnsaigh air a 'chorporra, thug e air falbh am bayonet, agus ghluais e a ghlùin gu plexus na grèine. Ma bhreabas tu le do chasan, bidh an neach-dùbhlain gu cinnteach ag ionndrainn a" bhuille.
  Gu h-obann chuimhnich am balach air rudeigin a dh" adhbhraich fearg fiadhaich dha. Chan e, an turas seo chan ann air a chràdh ann an dùn Sasannach. Agus fear eile. Rud a nochd airson adhbhar air choireigin mar chuimhne eile ann am bruadar. Nuair a rinn an t-Arm Dearg obair Vistula-Oder san Fhaoilleach agus a lorg e uair a thìde à Berlin, bha mòran den bheachd gu robh an Cogadh Mòr Patriotic seachad. Is e seo an Dàrna Cogadh as miosa a tha beò na seachdainean mu dheireadh. Tha e coltach beagan a bharrachd.
  Ach chan ann airson neoni a chanas iad: am blàr mu dheireadh, is e an rud as duilghe. Anns a" Mhàrt, thachair mìorbhail, agus b" urrainn dha na Nadsaidhean an gleoc a thionndadh air ais. Mar thoradh air an sin, chaidh na h-òrdughan Hitler, agus an uairsin am Fuhrer Mainstein ùr, a-rithist chun an ear. Agus thionndaidh na caraidean an-dè gu bhith nan luchd-brathaidh borb. Agus a-nis bha na Nadsaidhean air an Úcráin a ghlacadh a-rithist, bhris iad troimhe gu Moscow, agus choilean iad na rudan nach b 'urrainn dhaibh a dhèanamh roimhe: smachd air a' Chugais. Agus a-nis tha iad a 'tighinn faisg Kuibyshev. Agus cò aig a tha fios, is dòcha fhad "s a tha e na thùsaire Petya a" cuideachadh Emelian Pugacheva, gu bheil am Fritz mu thràth a "toirt ionnsaigh air Moscow?
  Tha am balach a" faireachdainn fearg ann fhèin, agus e gu mòr a" ruagadh air a nàimhdean. Bidh an teine as nàdarraiche, nach gabh a chuir às, a" creachadh ann. Agus thig dè as urrainn, ach seasaidh e airson cumhachd an luchd-obrach agus an luchd-tuatha, airson an Lenin ùr aige - Emelyan Pugachev.
  Mar sin gheibh an Còirneal Scottovalik, mercenary Sasannach, breab fon ghlùin, agus an uairsin anns a" shin san amhaich.
  Tha na ballachan air an toirt, agus tha am blàr air a ghluasad chun a 'bhaile. A 'cleachdadh a chorragan agus a òrdagan, tha am balach a' sreap air balla taigh mòr an ataman armailteach a dh'fhuirich dìleas do Catriona agus a 'toirt buaidh gheur air caiptean arm na banrigh. Tha breab bho chòmhradh do-sheachanta. Agus bidh an caiptean ag itealaich, a" losgadh fear eile den luchd-seilg.
  Bha 'n gille a' beucaich agus a' luchdachadh an Leifteanant 'san smiogaid le a cheann. Bidh Pugachevites eile a" leantainn an tùsaire, tha an taigh mòr air a ghlacadh le stoirm ...
  Chaidh ceannard an airm agus grunn èildearan a ghlacadh beò. Dhiùlt iad aithneachadh Pugachev mar mhonarc dligheach, agus a-nis bha a 'chùirt rìoghail agus an t-sròn a' feitheamh riutha. Agus bha aig cearcall nan Cossack ri ceannardan ùra a thaghadh.
  Tha am prìomh bhaile air an Don a-nis air a bhith na bhaile Pugachev. Dh'aithnich na Cossacks as lìonmhoire san Ruis Tsar Peter the Third. A-nis bha e fhathast gus neart a chruinneachadh agus a dhol gu Moscow.
  Ach, bho thaobh Azov, bha bagairt fhathast air fearann Cossack.
  Aig an aon àm thàinig Suvorov gu Astrakhan. Chaidh an Volga agus rèisimeid nan Cossacks beaga Ruiseanach a chuir gu cuideachadh a-null gu taobh nan reubaltaich. Chaidh cuid de na h-oifigich cuideachd a-null gu taobh an rìgh. Bha an oidhche ionnsaigh Suvorov gu math luath. Cha robh ach beagan chompanaidhean a 'tairgse strì, agus chaidh prìomh fheachdan a' ghearastain a bhriseadh eadhon mus do thòisich an ionnsaigh.
  Mar sin, mhionnaich mòr-roinn Astrakhan dìlseachd don impostor. Cha robh ùine aig an riaghladair e fhèin fhosgladh, agus chaidh aig na Cossacks air a chrochadh ron deuchainn. Còrr is deich mìle saighdear, ge-tà, bha pàirt chudromach dhiubh nan saighdearan uaine no neo-dhligheach, a-steach do rangannan arm Suvorov.
  Bha Emelyan Pugachev, an dèidh dha Cherkask a ghabhail thairis, a-rithist ann an dileab: rachaibh gu Azov no fàg an dùn do-chreidsinneach seo air a chùlaibh. Mura biodh sèist agus ionnsaigh neo-shoirbheachail ann, bha cunnart ann gun cailleadh na reubaltaich mòran dhaoine is ùine. Air an làimh eile, dh" fhaodadh saighdearan an riaghaltais a bha a" tilleadh às a" chogadh Turcach a dhol air stailc aig prìomh-bhaile Cossack ann an Cherkask.
  Mar sin, bha teagamhan aig Pugachev. A bharrachd air an sin, ceist àireamh a h-aon: dè an dòigh air a dhol gu Moscow? Thagh Stenka Razin ann an suidheachadh coltach ris an Volga, agus chaidh e sìos air Simbirsk. Tha an t-slighe air feadh an Volga fada agus feumaidh e mòran bhailtean a chuir air falbh. Is e cothrom eile a bhith ann a dhol don Don agus tro Tula. An sin, tha an t-slighe nas giorra agus tha nas lugha de shaighdearan riaghaltais ann. Fìor, b 'urrainn do riaghladairean an tsarist sa chùis seo ionnsaigh a thoirt air Tsaritsyn agus feuchainn ri pàirtean de Emelyan Ivanovich a ghearradh dheth.
  Chan e Cherkask a th 'ann an Azov - daingneach den chiad ìre le gearastan làidir, agus cha bhi e cho furasta a ghabhail, gu h-àraid leis nach eil cha mhòr na Cossacks ann a dh' fhaodadh cuideachadh, agus co-dhiù an aontaich an gearastan dìlseachd a mhionnachadh don rìgh tuathanaich. tha fo cheist.
  Ach, chruthaich am mèirleach òg Oliver Twist a phlana fhèin agus chuir e a-steach e ann an cluais Pugachev.
  Dh" aontaich an tsar Cossack am beachd seo le bhith a" cur a" bhalaich air a" ghualainn:
  - Hefty garno! Mas urrainn dhut a bhith nad choitcheann!
  Chaidh mòran èideadh den arm tsarist, an dà chuid airson na saighdearan-coise agus airson na h-husars, a ghlacadh, agus faodar grunn mhìltean de dhaoine atharrachadh a-steach annta. An uairsin, fo stiùir dòigh-obrach ath-neartachaidh ùr, cuir a-steach don ghearastan agus glac an gearastan iomadach le dà cheud gunna le iongnadh. Agus fhad "s a tha thu a" cumail Azov, chan urrainn dhut a bhith fo eagal tuilleadh airson do chùl, agus a bharrachd air an sin, tha prìomh arsenal armachd nan saighdearan tsarist a tha a "sabaid an-aghaidh an Ìmpireachd Ottoman.
  Mar sin... le clann Dhè!
  Bidh Oliver Twist a" caismeachd còmhla ris an arm mheallta, chun an drumaireachd agus a" bhuille agus na dathan gun chòmhdach. Aig a' cheart àm, tha am mèirleach òg a' seinn;
  'S mòr dùthaich mo dhùthchais,
  An Ruis bhrèagha ghràdhach ...
  Tha a h-uile dad air a thoirt dhuinn leis na diathan radanta,
  Airson spòrs fhaighinn thairis air an speur gorm!
  
  rinn an Tighearna a leithid do làimh,
  Gus gàire a dhèanamh, bidh inbhich agus clann ...
  Seo ar cerub fìor-ghlan -
  Chan eil àite nas fheàrr air a" phlanaid!
  
  Ach tha an dùthaich ann an trioblaid mhòr.
  Tha oligarchs cas a" tachdadh na Ruis!
  A bheil tràilleachd gu bràth?
  Agus bidh an t-oifigeach a" caitheamh brìbean ...
  
  Tog calpachas mar sin
  Olc agus do-chreidsinneach gu cuimhneachail ...
  uaith-san thàinig Nadsaidheachd,
  A" tomhas teirmean mì-fhortanach ifrinn!
  
  Gabhaidh an oligarch a chuid
  Aig an aon àm, bheir e cuideigin eile ...
  A 'fosgladh cunntas sanntach
  Tha làthaireachd sgoinneil aige!
  
  Tha e ag iarraidh tòrr ithe
  Tha sinn briste le meirleach troimh 'n ghlùin,
  Mèirleach geir fìor
  Coltach ri gàire Uncail Sam!
  
  Far am faigh e càise, far am bi e ga ithe,
  Ag iarraidh ar toirt gu ar glùinean
  'S bheir an long-chogaidh air adhart thu,
  Agus air an "Aurora" seanair gaisgeil Lenin!
  
  Mar sin bi eòlach air a" bhourgeois puzel,
  Chan urrainn dhut teicheadh - claidheamh a 'phùdar!
  Buail am proletarian agus reubaltach,
  Gus a "chùis a dhèanamh, a" magadh millean-fhear!
  
  Mar dhìleab an Ilyich dhùthchasach,
  Bidh sinn gu sgiobalta a" dealachadh nan rathaidean gu Mars,
  Agus gluaiseamaid an nàmhaid gu lych,
  Thig cuid eile gu sia suaicheantasan deug!
  
  Is urrainn dhuinn an dùthaich ath-thogail
  Togamaid sòisealachd air feadh na Talmhainn!
  'S cha tèid am Varag gu bonn,
  Bidh luchd-tòiseachaidh a" caismeachd còmhla!
  
  Nuair a thèid sinn a-steach, a" gàireachdainn ann am Berlin,
  An sin coinnichidh am proletarian sinn gu cinnteach!
  Seasaidh sinn agus buannaichidh sinn
  Tha spòrs aig clann ann an toileachas uile-choitcheann!
  . CAIBIDIL #10
  Dhùisg am prìosanach òg a-rithist. Tha am prìosan dòrainneach. Tha thu nad aonar, agus tha na ballachan tiugh, chan eil eadhon fuaimean gad ruighinn. Rinn Oliver eacarsaichean a rèir beul-aithris agus an uairsin thug iad biadh dha. An turas seo, a bharrachd air min-choirce agus bainne, chaidh dà phìos feòla a thoirt dha.
  An uairsin thàinig dotair boireann. Rinn e sgrùdadh air comharran cràdh Oliver. An uairsin sheall i na beul agus dh'èist i ri a broilleach. San fharsaingeachd, bha am balach gu math fallain agus dh'fhuiling e a 'chràdh gu math.
  Às deidh na h-uile, shuath iad e le deoch làidir ... Agus chan eil e a 'goirteachadh uiread tuilleadh, ach tha e fhathast a' gèilleadh.
  An uairsin fhuair Oliver cluasag, air a thoirt seachad le cuid de bhoireannaich truacanta, agus chaidh iarraidh air a bhrògan a chuir air.
  Dhiùlt na balaich, ag ràdh fhad 's a bha e blàth a-muigh agus nach robh iad a' reothadh anns a 'chill aige, bha e na bu chleachdaiche agus na bu ghleusaiche mar sin.
  Às deidh sin, air fhàgail leis fhèin, thòisich am prìosanach òg a-rithist air na ceanglaichean a shuathadh ... Rinn e seo gu làidir, gus an dèidh beagan uairean a thìde chaidh a làmhan air stailc.
  Chaidh Oliver a thoirt a-rithist, fìor adhbhar airson a 'phrìosain bìdh. Agus nuair a dh"ith an gille, thuit e a-rithist ann am bruadar.
  Òran cho sunndach a tha dha-rìribh a" toirt air forget-me-nots fo bhlàth nam chridhe. Agus a 'brosnachadh dhaoine gu gnìomhan mòra.
  Aig Azov fhèin, cha mhòr nach do bhris e, rinn na Cossacks connspaid, ach chuir na Yesauls cùisean ann an òrdugh leis na casan aca. Agus chaidh dà rèisimeid Cossack falaichte a-steach don daingneach chumhachdach. Mar na manaich Stenka Razin ann an Yaitsk.
  Bha Emelian gu pearsanta an sàs leis a" cheannard air sabers. Bha e na ghaisgeach sgileil, ach tha Pugachev nas làidire agus nas dàna. Bha na sabers a" deàrrsadh, a" tilgeadh a-mach sguab shoilleir de shradagan air buaidh. An seo, bho bhuille cumhachdach an rìgh tuathanaich , bhris sabre an t-seanailear. Ruith an nàmhaid aig Emelian le a dhòrn. An seo ghabh an Cossack ataman agus thilg e an seanailear a-mach air uinneag seòmar na rìgh-chathair. Agus anns a 'bhaile dhaingneach fhèin thòisich dumpadh. Ach, bha saighdearan a" ghearastan a" sabaid gu deònach. Gu brònach, bha creideamh anns an t-sagart air a neartachadh am measg an t-sluaigh. Agus cò a th" ann an saighdear? An aon tuathanach, ged a tha e air a chuartachadh le drile.
  Agus tha an tuathanach ag iarraidh, mu dheireadh, ceartas, agus deireadh serfdom. Agus chan ann a-mhàin dhut fhèin, ach cuideachd airson do theaghlach.
  Tha iad nan oifigearan nas beairtiche, ach tha iad cuideachd eadar-dhealaichte, agus fada bho tha a h-uile duine riaraichte leis an t-suidheachadh anns an ìmpireachd fèin-riaghlaidh.
  Chaidh Oliver Twist an sàs ann an aon de na geòlagan. Fhuair e eadhon sgrìob leis an lann, ach an uairsin thionndaidh am balach gu sgiobalta mun cuairt agus bhuail e a shròn le a shàilean. Bhris Derzhimorda an sniffer aige agus thuit e, agus chuir an ath bhuille aig a 'bhalach crìoch air.
  Bha Oliver Twist eadhon a" smaoineachadh, carson a chaill Emelyan Pugachev leth-bhliadhna a" toirt ionnsaigh air Orenburg? Às deidh na h-uile, tha na daoine cumanta agus na saighdearan air an taobh agus dh' fhaodadh iad a bhith air an toirt suas gu daingeann. Is dòcha gun do ràinig am muzhik Tsar Moscow gu aotrom.
  Bha Oliver Twist a" sabaid leis na h-oifigearan. An seo ghluais e a chas dìreach chun an òr. Thog an t-oifigear sin e agus thilg e dheth a chrògan. Ach aig an aon àm, lean am balach mèirleach, ris an robh am barbell trom roimhe seo aotrom, leis an reusanachadh aige.
  Mar eisimpleir, Emelian, an dèidh an sortie gearastan Orenburg crìochnachadh le fàilligeadh, agus le call mòr airson an gearastan, dh'fhaodadh e co-dhùnadh a stoirm. An toiseach, bha e comasach èideadh cupa a chleachdadh airson mealladh. Chan eil fàilteachadh, co-dhiù, ùr. Fiù 's aig àm sèist Narva, ghabh Pàdraig Mòr brath air. Agus chaidh aige air pàirt den ghearastan a tharraing dhan achadh. A chuidich tuilleadh leis an ionnsaigh air dùn a" bhaile a bha air a dheagh dhaingneachadh.
  Ann an suidheachadh sam bith, san Fhaoilleach, bha Pugachev air suas ri trithead mìle neach-sabaid a chruinneachadh, agus bha e comasach an ionnsaigh a thòiseachadh. Ged, mar eisimpleir, chan eil fios cò an dearbh àireamh de reubaltaich. Seo far a bheil tuairmsean eadar-dhealaichte. Nam biodh aig Pugachev faisg air Orenburg, mar a thathar a" meas, trithead no dà fhichead mìle neach, carson a bha seachd no naoi mìle a" sabaid faisg air Tatishchevo? Is dòcha gu robh iad a" ciallachadh gun robh saighdearan Pugachev sgapte thairis air diofar ghearastan? Ann an suidheachadh sam bith, a-nis tha na Pugachevites nas làidire na bha e a-riamh, agus tha na Cossacks iomadach Yaik air an taobh aca.
  Agus an ceannard iongantach Pugachev. Cho luath 'sa bhios e a' comhartaich leis a 'bharitone gaisgeil aige, bidh na ceudan, na mìltean de shaighdearan a' stad a 'sabaid agus a' tuiteam air an glùinean, ag iarraidh maitheanas bhon t-sagart. Agus tha daingneachadh eachraidh ùr Cossack de na Pugachevites mu thràth ag itealaich tro na geataichean. Tha seo a" ciallachadh gu bheil deireadh an nàmhaid agus soirbheachas an airm ceannairc faisg.
  Bha Oliver Twist an sàs ann an caiptean na Cossack. Neach-dùbhlain fìor làidir a thug ionnsaigh ghnìomhach air a" bhalach. Cheum am balach air ais agus leig e air gu robh an t- eagal air. Chaidh an nàmhaid a ghiùlan air falbh agus chaidh a bhualadh le sabre. Dh'fhalbh am mèirleach òg, agus thuit am buille air a' chloich. Bhris an sabre agus a-nis chaidh Oliver Twist air adhart leis an ionnsaigh.
  A dh'aindeoin a h-uile eòlas, chaill an sgiobair breab fon ghlùin. Tha e gu math duilich gun a bhith na sgilean airson a leithid de bhuille a chumail. Bhuail thu e goirid le do shàilean agus tha a" bhall air a bhualadh dheth. Agus an uairsin cuiridh iad crìoch ort le sabers. Chan eil sabaid mhòr ri ràdh.
  Ach bha ceann a" chaiptein air a sgaradh bhon chorp. Eadhon duilich airson an ad bìobhair daor. Rud beag cho math, ach cho salach. Tha seo mar-thà coltach ri banditry. Bho thaobh a mhèirleach.
  Ach a-nis tha an nàmhaid mu thràth a" lagachadh, mar icicle air a thilgeil san fhàsach. Agus tha nas lugha agus nas lugha de dhaoine a tha airson dùbhlan a thoirt don arm Emelian Pugachev. Dh"òrduich eadhon aon chòirneal gearastan e fhèin don rèisimeid aige gèilleadh agus mionnachadh dìlseachd don tsar a bha fèin-fhastaichte ach air an robh meas mòr.
  Às deidh a 'bhuaidh, bha na Cossacks gu traidiseanta a' comharrachadh cuirm. Air taobh deas Emelian shuidh sinn-ogha Stenka Razin agus Ivan Razin, càirdeas Pugachev. Bha na cinn-fheadhna suairce agus chuir iad cuirm gu fial. Bha seirbheis bùird daor cuideachd air a ghlacadh bho na Turcaich le Pàdraig Mòr. Anns a 'chùis seo, spàinean agus forcaichean òir is airgid, obair-obrach fìor mhath, a bharrachd air soithichean le seudan. A bharrachd air an sin, chaidh am pàtran a dhèanamh le maighstirean Ottoman, gu math tana.
  Tha an t-àm ann a leithid de sheirbheis a stòradh ann an taigh-tasgaidh na bhith ga spreadhadh. Tha am biadh an seo gu math daor. Agus tha na soithichean fhèin, air an ullachadh le còcaire Frangach, eireachdail. Air iarrtas Emelyan Pugachev, dh'ullaich an draoidh còcaireachd an aon gheàrr làn a bha aig banais Cossack Tsar agus Ustinya. Tha a" gheàrr agus a stuth math, gu sònraichte cnothan lìonta.
  Chuimhnich Pugachev air an dàrna bean aige agus bha e brònach na chridhe. Dè th' ann? Is dòcha gu bheil Ustinya air a sgàineadh gu tròcaireach agus air a chràdh air an rèis, no an deach a chur gu bàs mar-thà? Fìor, chan eil e coltach nach e an nighean bhochd as coireach ris an rìgh fhèin. Lorg i agus saor i bho na geimhlean aice. Càit a bheil i a-nis?
  Bha Emelian air a bhuaireadh leis fhèin. Faisg air Tatishchevo, bu chòir barrachd dhaoine a bhith air cruinneachadh. Bha fhathast naoi, deich mìle fear-cogaidh ann am Byrd. A bharrachd air an sin, tha dà mhìle saighdear deiseil airson sabaid, agus tha an còrr nan luchd-tuatha. Cha robh Pugachev airson an t-sèist a thogail, a 'fàgail feachdan cudromach ann am Berd, ged a bhiodh e na b' reusanta gun a bhith a 'roinn a shaighdearan.
  Leasaich am blàr anns an dùn cuideachd gu dà-sheaghach. Chaidh aig Pugachev air an nàmhaid a ghlacadh agus bomaichean a leagail air an nàmhaid nuair a chaidh ambush a chruthachadh. Dh'fhuiling an nàmhaid call, ach cha robh e cho mòr 's gun tug e buaidh air cùrsa a' bhlàir ann an dòigh chinnteach.
  A bharrachd, is dòcha gu robh e riatanach an dìon a chumail anns an daingneach fhèin. B' e cnap-starra mòr a bh' anns na ballachan deighe fhèin agus bhiodh an t-arm tsarist a' fuireach fad ùine mhòr fo bhallachan Tatishchevo. Agus ron àm seo bhiodh daingneachadh eile air tighinn am bàrr.
  Ann an suidheachadh sam bith, b 'e seo a' chùis a thàinig gu bhith na chiad bhlàr a chaill Pugachev. A 'chiad fhear, ach gu mì-fhortanach chan e an tè mu dheireadh. Ach, an dèidh don ghille bàn, casruisgte seo nochdadh san arm aca, dh'atharraich cùrsa a' chogaidh tuathanaich gu mòr. Agus a-nis tha an t-arm tsarist a 'buannachadh aon bhuaidh às deidh a chèile.
  Dh"òl Emelyan gu meadhanach gus nach caill i soilleireachd smaoineachaidh. Comharraich buaidh o cho tràth. Tha fhathast mòran bhailtean-mòra agus rèisimeidean nàmhaid romhainn. Agus chan eil Catherine the Second fhathast a 'cruinneachadh ach na prìomh fheachdan na aghaidh. Ach tha na daoine dìorrasach taic a thoirt don uachdaran fèin-ghairmichte.
  Aig aon àm, bha fèill mhòr air Grishka Otrepyev am measg an t-sluaigh. Ach thionndaidh an tsar ùr a-mach gu bhith mì-reusanta an dà chuid do mhuinntir na Ruis, mar a bha e ro thaobh an Iar, agus chun an Iar mar fhìor ghràdhaiche. Cha tug Dmitry meallta Smolensk dha na Pòlaichean, agus thòisich e ag ullachadh cogadh leis an Tuirc, a bha aig an àm sin fhathast gu math làidir, ged a thòisich ùine de chrìonadh anns an Ìmpireachd Ottoman.
  Bidh Pugachev, a" faighinn thairis air na duilgheadasan tùsail, a" dol suas am bruthach!
  Bidh na caileagan, gann air an còmhdach le aodach follaiseach, a" dèanamh dannsan air beulaibh nan aoighean. Seo fear dhiubh a" dannsa dìreach air beulaibh uachdaran na Cossack. Cha bhith i a" caitheamh ach panties agus stiallan caol de aodach tarsainn a broilleach, agus tha a falt air a sgeadachadh le tiara neamhnaid. Bidh casan rùisgte, gruagach a" dannsadh dannsa shunndach, a" mheadhan a" gluasad. Tha dannsair oirthireach le falt fionn a 'coimhead gu math tarraingeach.
  Bha Oliver Twist, a 'coimhead oirre, cuideachd a' faireachdainn faireachdainn làidir. Bha e fhathast ro bheag airson na faireachdainnean aige a thuigsinn, ach bha rudeigin gu math neo-àbhaisteach anns na gluasadan aice, na dathan de chraiceann tana ann an gluasadan bodhaig grinn, glan. Thog an dannsair am balach, agus bha e airson leum suas agus tòiseachadh air dannsadh fhèin.
  Agus cha do mhothaich Oliver Twist mar a ghiùlain a chasan e, agus thòisich e air leum còmhla ris na caileagan. Tha an gaol Emelian Pugachev mu thràth air coimhead às dèidh na h-ìghne agus air a slaodadh a-steach don t-seòmar-cadail aige. Cha robh na h-atamanan eile nan eunuchs nas motha. A bharrachd air sin, Ivan Razin thàinig suas le spòrs. Tilg cnàmhan air nigheanan, agus nochdaidh am fear a bhuaileas an cnàimh.
  Chòrd am beachd seo gu mòr ris na Cossacks agus bha na caileagan agus na boireannaich ag itealaich. Bha a h-uile duine a" faighinn spòrs, chaidh a h-uile duine leis an deoch.
  Cha b" urrainn eadhon Oliver cuideachadh ach sip a thoirt às a chupa de fhìon milis. Chan ann ann an dòigh thùsail, gu dearbh, ach ghabh feòrachas thairis. Agus bha am balach a" faireachdainn mar fhìor asal. Dh" fhàs e na bu spòrsail, bha coltas gu robh a h-uile duine a-nis air am peantadh mar gum biodh iad le pinn soilleir Sìneach. Agus gabh tlachd nam chridhe.
  Bha Oliver Twist glic gu leòr gun a bhith a 'cur barrachd ris fhèin, agus an ath latha dhùisg e ùr agus làn lùth. Ach bha ceannardan nan Cossack air an saothrachadh le ceann goirt.
  An toiseach, thug Emelyan Pugachev e chun an taigh-ionnlaid, agus leag e a-mach na lusan le spruce broom. An uairsin dh'òrdaich e an trombaid a shèideadh anns a 'chruinneachadh agus caismeachd. Mar a thuirt Ceannard proletariat an t-saoghail Great Lenin: tha foillseachadh mar bhàs!
  Bha na reubaltaich a" dèanamh gu math. Ach thàinig an Seanalair Mufel gu Tsaritsyn le còig mìle troidh agus marcach. Cha robh e deònach stoirm a chuir air baile mòr daingnichte Mufel, agus chuir e teachdaire ag iarraidh daingneachadh.
  Tha Field Marshal Papin dìreach air Penza a ruighinn. Chuir soirbheasan mòra an impostor dragh mòr air. Chaidh Don a-null gu taobh Peter the Third, agus dh'fhàs an ar-a-mach air an Volga suas le spionnadh às ùr. Agus cha b 'urrainn do bhrath an Suvorov a tha mar-thà uirsgeulach ach a bhith ag adhbhrachadh faireachdainn de bhuaireadh. A-nis bha an cogadh le innealan a 'tionndadh gu bhith na rudeigin cruaidh agus cunnartach.
  Sheall Emelyan Pugachev na fangan aige aig an dearbh mhionaid nuair a bha e coltach gu robh an ribe gu bhith a" dùnadh.
  Thuirt Catrìona an Dàrna, às deidh dhi faighinn a-mach gun do bhàsaich Mikhelson ann an teine faisg air gang Salty, gu searbh:
  Thionndaidh deireadh a 'chrìoch gu toiseach a' mheadhan. Agus carson a cho-dhùin an Tighearna mar sin mo pheanasachadh le luchd-eucoir!
  Ach, airson a-nis, cha do ghabh a 'Bhan-ìmpire ceumannan a bharrachd, agus cho-dhùin e feitheamh airson fiosrachadh bhon aghaidh. Agus ràinig iad, mar as àbhaist, anmoch.
  Thàinig Còirneal Bibikov gu Mufel le trì mìle saighdear. Bha e mar-thà na arm làidir. Ach gu h-obann thug Suvorov ionnsaigh air an ochd mìleamh arm. Thionndaidh an ionnsaigh gu bhith na shoirbheachadh mòr. Thug sàr-eòlaiche Alasdair Vasilyevich buaidh. Chaidh còrr is sia mìle saighdear a ghlacadh.
  Cha robh dùil aig duine ri leithid de ionnsaigh. Bhathar den bheachd gun robh prìomh fheachdan nan reubaltaich fhathast fada air falbh. Ach chaidh aig Suvorov air a dhol a-steach bhon taobh tuath, far nach robh dùil ri cunnart idir.
  Ach fhuair an Seanalair Mufele air teicheadh. Agus chaidh am Prionnsa Golitsyn air adhart gu Tsaritsyn. Bha e mar-thà air a' chùis a dhèanamh air Pugachev ann an daingneach Tatishchevo. Agus a-nis bha e na bhlàr cruaidh a-rithist. Tha timcheall air deich mìle saighdear aig Golitsyn, nach eil lag agus mar-thà eòlach air sabaid an aghaidh nan reubaltaich.
  Bha ochd mìle deug aig Suvorov, còmhla ris na saighdearan a thàinig a-steach à Astrakhan. Gun a bhith a 'feitheamh ri dòigh-obrach prìomh fheachdan Emelian Pugachev, thug Alasdair Vasilyevich ionnsaigh làidir air an nàmhaid. Rinn an luchd-tuatha an àite a bhith a 'toirt aire dha, agus ghluais na h-aonadan as deiseil airson sabaid den arm tuathanaich Golitsyn bhon chùl.
  Thàinig am blàr gu crìch le call iomlan an airm tsarist, agus glacadh a" mhòr-chuid de sgioba a" phrionnsa.
  Chaidh Golitsyn fhèin a ghlacadh, agus dh'fheumadh an t-Uachdaran co-dhùnadh a dhèanamh air na thachair dha.
  Cho-dhùin Emelian Pugachev a dhol gu Moscow air an Volga. Bha e coltach gur e an t-slighe seo an fheadhainn as earbsaiche, agus seo dìreach mar a chaidh Stenka Razin.
  Tha còrr air leth-cheud mìle aig Pugachev mu thràth, ach saighdearan deiseil airson sabaid le àireamh mhòr de ghunnaichean, agus dh" fhaodadh e a bhith an dùil saighdearan a "bhean" a bhriseadh ann am pàirtean.
  Fhuair Kamyshin, mar an turas mu dheireadh, saighdearan Yemelyan le toileachas agus gàirdeanan fosgailte. Dh" fheuch an Seanalair Benedorff ri blàr a thoirt do Pugachev faisg air Saratov. Ach chuairtich na reubaltaich an dà‑mhìle-dheug buidheann aige. Cha robh mòran de shaighdearan arm Catriona ag iarraidh sabaid. Thionndaidh an t-sabaid gu bhith goirid.
  Cha deach aig Oliver Twist air ach trì husars a ghearradh sìos nuair a ghèill an còrr. A bharrachd air an sin, thug ùghdarras Suvorov buaidh. Cha robh a h-uile duine airson bàsachadh a" sabaid an-aghaidh an t-uachdaran dligheach.
  Agus creideamh ann Emelian Pugachev dh'fhàs nas làidire agus nas làidire. Dh'fhosgail Saratov na geataichean dhan ghaisgeach a-rithist, a 'cur fàilte air Emelyan le glagan eaglaise agus aran agus salann.
  Chan eil feachdan cudromach agam ri làimh, dh" fhàg Field Marshal Panin Penza. Mar thoradh air dàil saighdearan anns an Tuirc cha robh ach glè bheag de fheachdan an aghaidh Pugachev. Ghabh na reubaltaich thairis Samara agus Penza gun sabaid. Bha aonadan beaga riaghaltais dìreach air am pronnadh.
  Faisg air Saransk, dh'fheuch Count Panin ri sabaid leis an 15,000mh buidheann de shaighdearan an tsarist. Ach cha b" urrainnear stad a chuir air feachdan adhartach nam Pugachevites tuilleadh. Dhòirt iad maoim-sneachda fìor, do-chreidsinneach. Bha Petya a" sabaid air thoiseach air a h-uile duine. Chaidh Suvorov a-rithist gu socair air a chùlaibh, agus gheàrr e conaltradh. B" fheudar do Chunnt Papin teicheadh. Ach lean na Cossacks am marasgal achaidh gu daingeann.
  Ghabh am mèirleach pioneer Oliver gu pearsanta pàirt anns an tòir. Bha sàr Don stallion aig a 'ghille, agus bha e fhèin nas lugha na inbhich, agus fhuair e air falbh bhon chòrr de na Cossacks agus a dhol seachad air Count Panin le a gheàrd de dheichnear.
  Chaidh a" chiad dà gheàrd-bodhaig, ag èigheach agus a" priobadh, a dh"ionnsaigh an tùsaire. Gheàrr Oliver Twist fear dhiubh sìos gu sgiobalta le bhith a" dàibheadh fon phìc. Agus leag an dàrna gille sìos le leum. Bhuail sàil an leanaibh an aghaidh gu math ceart agus gu daingeann, a 'leagail barbel mòr.
  De na deich geàrdan, cha robh ach ochdnar air fhàgail. Ach an seo dhealaich an dithis a-rithist agus ruith iad gu Oliver. Thug am balach ionnsaigh air peilear daga, agus bhuail e an nàmhaid le a cheann san smiogaid. Agus gheàrr am fear eile dheth a" bhruis gu sgiobalta còmhla ri miotag leathair dubh.
  Mar sin chaidh dà chluicheadair eile a bhualadh. Thuirt Oliver Twist:
  -Tha sgil a" toirt buaidh air an àireamh, ach gu mì-fhortanach chan ann san taghadh!
  Cò ris a tha e ann an rann cunntais: agus tha sia dhiubh air fhàgail. Ach is ann air sgàth sin as fheàrr le Panin dìreach dà mharcaiche a thilgeil.
  Bidh am mèirleach tionnsgalach Oliver Twist a" tilgeil biodag air an nàmhaid le a chas rùisgte. Tha e eadhon na pheacadh a bhith ag ionndrainn aig raon cho faisg. Agus an uairsin thol am bàrr an nàmhaid anns an stamag. Ach leum an ath nàmhaid ro àrd agus fhuair e ceart a shàil ann an ubhal an amhaich aig Adhamh. Chuir Oliver tweet:
  - Mar as trice, bidh feadhainn gun sgiathan a 'togail an gob!
  Bha an aon rud fhathast ceithir luchd-sabaid. Agus tha seo a 'fàs gu math inntinneach. An seo, a rèir beul-aithris, sheas paidhir eile a-mach. Ruith i air a" ghille. Uill, dè mu dheidhinn Oliver Twist le làn rabhadh. Loisg an dithis aca na dagaichean aca. Bha am balach a" frasadh air na h-eich aige agus cha mhòr nach do bhean na peilearan air a dhruim lom, tana. Ach an seo tha Oliver Twist a" freagairt, a" toirt buaidh, le uilinn don artery carotid. Agus bidh sabre geur a" bhalaich a" bualadh nàmhaid eile san t-sùil chlì.
  Tha mèirleach adhartach ag èigheach:
  - Is cosmhuil duine gun inntinn gun suilean, cha'n'eil ach doille ni's eu-dòchasaich !
  Uill, a-nis chan eil ach dà gheàrd air fhàgail aig Count Panin. Ach tha an fheadhainn làidir sin dà mheatair a dh'àirde. Ruith iad air a" ghille, gu borb a" suathadh sabre anns gach laimh.
  Bidh Oliver Twist gu fionnar a" tilgeil biodag bheag aotrom le òrdagan rùisgte. Tha am bàrr a" tuiteam a-steach do bhròg geàrd-cuirp marasgal an achaidh. Bidh e a" sgreuchail agus a" leigeil às a shabair. Balach buadhach, Gu h-ealamh a' stobadh a lann bu gheire, Thug air a chliathaich.
  Agus a-rithist tha am mèirleach tùsail ag ràdh:
  - Cha bhith àirde mhòr an-còmhnaidh a" dol làmh ri làimh le tàlant mòr, ach bidh tàlant mòr an-còmhnaidh a" leantainn gu fàs mòr dreuchd!
  Bidh an geàrd-bodhaig mu dheireadh a" tòiseachadh a" dol air ais bhon bhalach nach gabh a chall. Bidh Petya a" gabhail brath air seo agus a" toirt ionnsaigh air tangent. Bheir an nàmhaid an ionnsaigh, agus gheibh e a shàil fo uilinn na làimhe. Agus tha e goirt, le clisgeadh bidh an thug a" tuiteam às a shabair.
  Doirtidh mèirleach pioneer e, togaidh e an lann le a chois. A 'tarraing, le corragan lom ... Bidh an tip a' dol a-steach gu dìreach a-steach don plexus grèine. Agus tha seo mar-thà na phian cho mòr is gu bheil e gu mòr a" cuir às do mhothachadh.
  Mar sin tha an tè mu dheireadh, an deicheamh geàrd-bodhaig air a chuir fodha. Agus chaidh Oliver Twist fhàgail leis fhèin le Count Panin. Rinn e beagan àrdachadh air an astar, a 'briseadh air falbh rè an t-sabaid leis na geàrdan.
  Ach an tùsaire-mèirleach gaisgeil, sgaoil e fhèin cho mòr 's as urrainn gus an aghaidh adhair a lùghdachadh, agus eadhon a' lùbadh nam meadhanan, a 'cuideachadh le gluasadan an eich fèitheach aige, thòisich e air an astar a lùghdachadh.
  Reub Marasgal Panin taobhan an eich gu shreds le a spurs, fuil air a shileadh, ach lean an t-astar a" crìonadh.
  Rinn Oliver Twist eadhon magadh air:
  - Ma tha thu airson a bhith beò nas fhaide, ruith, ma tha thu airson bàsachadh cho luath "s a ghabhas - ruith air falbh bhon nàmhaid!
  Dh" fhaighnich Count Panin gu mì-mhodhail don bhalach:
  - A bheil thu ag iarraidh mìle rubles?
  Rinn am mèirleach tùsail gàire mar fhreagairt:
  - Chùm mi ceud mìle a'm' làimh, ni a b'urrainn mi iomchuidh gun maitheanas, agus dhiùlt mi iad ! Tha urram mèirleach tùsaire nas cudromaiche na òr is daoimeanan!
  Chuir e iongnadh air marasgal an achaidh:
  - Mar sin tha thu ideòlach? Dè thuirt am piobaire?
  Chrath an gille gu sunndach.
  - Seadh, a phiobaire ! Na balaich uile mar eisimpleir!
  Dh" fheuch Panin a-rithist ri brìb a thoirt do Oliver Twist:
  - Uill, ma tha thu ag iarraidh, rinn mi duine uasal thu!
  Fhreagair am balach gu cruaidh:
  - Tha mèirleach tùsanach nas uaisle na duin' uasal !
  Cha d'thug am marasgal achaidh thairis :
  - An uairsin an cunntadh!
  Thuirt Oliver Twist ann an tòna fìor:
  - Uill, chan urrainn ach Ekaterina an tiotal cunntais a thoirt dhomh. Chan eil ùghdarras agad sin a dhèanamh!
  Stad Papin. Thuig e fhèin gun robh e air a dhol ro fhada. Agus gu dearbh, mura h-eil am balach na laighe, an urrainn dha dha-rìribh a thabhann dha? Nam biodh eadhon ceud mìle rubles nach robh am balach air a mhealladh? Agus bheir an impostor taing fialaidh don leanabh airson marasgal an achaidh a ghlacadh!
  Rinn Panin aon oidhirp mu dheireadh:
  A bheil thu airson gun dèan mi mo mhac dhut?
  Rinn Oliver Twist gàire agus fhreagair e gu dùrachdach:
  - Carson a tha feum agam air athair cunntadh, mas e mo dhùthaich dachaigh muinntir na Ruis gu lèir!
  Chaidh an gille seachad air marasgal an achaidh, agus dh'fheuch Panin ris a' ghille a bhualadh le claidheamh. Ach ghluais e gu ro-chùramach shin an cunntais chun an teampaill, ga leagail marbh.
  Às deidh sin, bha e comasach, às deidh dhut cupa a chuir air crùb an eich agad, an ceannard Pugachev a thoirt leat.
  Le bhith a 'faighinn buaidh, choinnich e ann an Saransk, ghluais Emelyan gu Nizhny Novgorod. Tha am baile air a dhaingneachadh gu math agus tha mòran shaighdearan ann, ach tha an luchd-tuatha agus na Cossacks air an cruadhachadh ann am batail, agus tha iad air glòir a bhith neo-chinnteach. A bharrachd air an sin, rinn Suvorov ionnsaigh luath air Kazan. Fhuair e grèim air an Kremlin le swoop, saor: Chika, Belobrodov, Padurov, agus mòran reubaltaich eile nach deach a chur gu bàs fhathast.
  Agus is e seo ath-lìonadh uasal de arm Emelian. Chaidh an dàrna co-ogha aig Potemkin a ghlacadh le Suvorov cuideachd. Airson an droch bheachd a thaobh prìosanaich, chaidh Potemkin a chur gu bàs gun deas-ghnàthan neo-riatanach.
  Ach bha còmhradh cruaidh aig Count Panin air thoiseach.
  Dh" fhaighnich Emelyan Pugachev, a" gàireachdainn gu brònach, do mharas an achaidh:
  - Cò tha thu a 'smaoineachadh a th' annam?
  Fhreagair Panin le h-eagal, le misneachd faicsinneach:
  - Ghabh mi am mionnan gu Catriona. Agus tha thu fhèin, uncail, nad mhèirleach agus nad impostor!
  Chuir Pugachev stad air a chorruich le oidhirp àbhaisteach de thoil agus dh" fhaighnich e le toileachas:
  - Agus Catrìona, a chuir às agus a mharbh an duine aice gu borb, a bheil i gu laghail air rìgh-chathair na Ruis?
  Bha Count Panin ag osnaich gu mòr. B" e cuspair goirt a bh" ann. Às deidh na h-uile, gu dearbh, tha dligheachd Bana-phrionnsa na Gearmailt air an rìgh-chathair nas motha na teagmhach. Gu h-iomlan, bu chòir Katya a bhith air a sgoltadh gu ceart, agus air a crochadh air a 'chroich airson ath-leigheas, na bhith air a chrùnadh mar sin.
  Chuir an searbhanta soitheach airgid le fìon air beulaibh a" chunntais. Dhòirt Pugachev fhèin an leaghan dearg a-steach don chupa criostail air beulaibh marasgal an achaidh.
  Dh'òl Panin leth, chuir e na h-obraichean ealain gu cùramach air a 'bhòrd daraich. Agus thuirt e gu sàmhach:
  - Feumaidh an Ruis tsar comasach ...
  Fhreagair Pugachev le fealla-dhà:
  Dh"ionnsaich sinn uile beag air bheag, rudeigin is dòigh air choireigin.
  Rinn Panin beagan bog agus thuirt e:
  - Tha mi faicinn nach duine gòrach thu. Carson a thòisich Emelyan Ivanovich air rudeigin mar seo?
  Dh'èirich Pugachev bhon bhòrd. Ghabh mi beagan cheumannan agus fhreagair mi:
  - Cha'n ann air son mo dhiomhanais agus mo mhiann fein a thòisich mi air so. Agus air son an t-sluaigb, air son a mliuinntir Ort.
  Bhruidhinn Emelyan Pugachev le dìoghras agus ìmpidh.
  - Chunnaic mi tòrr, bròn anns an Ruis. Dè cho an-iochdmhor 'sa tha na rùsgan do na daoine, mar a bhios iad a' èigneachadh nan nigheanan agus a 'pianadh nan gillean. Mar a tha daoine ag obair, agus an saothair air an caitheamh. Tha muinntir na Ruis air leth math agus aig an aon àm air an irioslachadh. Mar gum biodh an sgiathan ceangailte ri iolaire, agus tìgear air a thilgeil ann an dùn. Agus tha an osnaich uamhasach seo Orthodox air an talamh gu lèir. Tha clann a" tuiteam mar chuileagan, tha eadhon boireannaich uasal a" fulang le caitheamh, tha aig daoine ri dhol còmhla. Ged dh"àithn an Tighearna Dia fhèin: bi sìolach agus fàs lìonmhor. Agus tha ceist agam: nuair a bha Adhamh a" treabhadh agus Eubha a" snìomh, càite an robh an t-eòlas an uairsin?
  Ach am bheil e comasach duine beò, air a chruthachadh ann an ìomhaigh agus ann an coslas Dhè, a reic gu tràilleachd? Tha e mar gum biodh e seòrsa de bheathach!
  Bha Panin sàmhach. Bha e fhèin, gu dearbh, fìor eòlach air dè an seòrsa tuathanaich anns an Ruis. Agus tha an seirbhiseach sin an-iochdmhor, agus chan eil ceartas ann. Agus ge b'e neach a's beartaiche, sin agus a' chùirt. Bha, agus smaoinich Panin fhèin air ath-leasachaidhean, a 'gabhail a-steach a bhith a' cuingealachadh cumhachd an uachdarain thairis air an tuath. Agus thairg e an aon rud do Catherine. Ach ghabh a" bhanrigh gu math fuar ris na beachdan mu bhith a" lughdachadh na thachair don luchd-tuatha.
  B' e cus caomhalachd, àrdan, dìmeas a bh' ann dha na daoine cumanta. A rèir coltais na bochdan, cha robh i a 'beachdachadh air daoine idir. Bha an fhìrinn air uairean a' cluich libearalach, agus a' toirt tiodhlacan do dhìlleachdan. Ach a-rithist, cha do sgaoil gin de na tsars uimhir de luchd-tuatha stàite gu seilbh nam bàraichean. Agus chan eil duine air uimhir de dhaoine bochda a ghlacadh.
  Àm Catriona: an latha an-diugh de serfdom agus an ìre as àirde de chleachdadh sluagh na Ruis.
  Ach air an làimh eile, cuir an rìgh-chathair gu tuathanach. Uill, ciamar as urrainn dha gnè a rugadh gu math a leithid de rud a sheasamh.
  Bha Panin ag iarraidh a bhith ag èigheach, rudeigin mar: "Biodh fios agad air an àite agad, serf!" Ach cha robh an cothrom eòlas fhaighinn air an lùb a 'coimhead tarraingeach nas motha. Bhrosnaich guth an t-seallaidh cumanta: "meall Emelyan, leig ort gur e caraid a th" ann, agus an uairsin thoir deòir"!
  Ach bha eadhon an t-slighe seo a-mach an aghaidh anam uasal Count Panin. San fharsaingeachd iongantach beairteach, thionndaidh deireadh an ochdamh linn deug air na daoine as soilleire agus as tàlantach anns an Ruis. Bha amannan eile air am fàgail a-mach. Gu sònraichte ann an riaghladh Nicholas II. Ach, bha e gu ìre as coireach, thionndaidh am monarc fhèin a-mach a bhith, a bha ro fhada a 'cumail an t-Seanalair Kuropatkin, nach robh comasach air cùisean armailteach, mar cheannard.
  Bha Ekaterina fortanach airson na seallaidhean. Ged nach eil an-còmhnaidh. Mar eisimpleir, às deidh Bibikov, cha robh am Prionnsa Shcherbatov na cheann mòr idir.
  Agus leig seo le Emelian neart a chruinneachadh dha fhèin. Feumaidh sinn ùmhlachd a thoirt do cho tarraingeach "s a tha Pugachev, nuair a leag daoine e leis na mìltean, na deichean mhìltean, a dh" aindeoin na rinn e. A dh'aindeoin 's gu bheil bhon fhìor thoiseach bha cothroman nan reubaltaich a' coimhead nas motha na teagmhach.
  Air taobh Pugachev, buidheann de inveterate cinn, agus air an taobh an ìmpire còrr is trì cheud mìle saighdear.
  Ach a-nis tha cothroman Emelyan air fàs. Air thoiseach air Nizhny Novgorod, tha arm mòr aig Pugachev a tha a 'sìor fhàs. Agus faodaidh Count Panin feuchainn ri iasgach ann an uisgeachan trioblaideach.
  Dè ma shoirbhicheas leis an impostor? Anns a 'chùis seo, tha cothrom aig Panin a bhith na ath-leasaiche fon tsar ùr, daoine.
  O, bha, cha robh!
  Thuirt marasgal an achaidh gu ciallach:
  - Feumar bruidhinn gu ciallach ri gnìomhachas sam bith. A 'gabhail a-steach saoradh an tuathanaich.
  Dh" aontaich Emelyan Pugachev le seo:
  - 'S e, is e am prìomh rud gun a bhith a' briseadh connadh a bharrachd!
  Thuirt an Cunntas gu socair:
  - Cha robh e dona an saorsa a thoirt don luchd-tuatha, ach ... Bidh iad a 'losgadh oighreachdan nan tighearnan, agus tha na h-uaislean fhèin air am marbhadh agus air an crochadh. An e seo an dòigh air rudan a chuir ann an òrdugh anns an Ruis?!
  Rinn an rìgh tuathanaich gàire. Bha e fhèin a" tuigsinn gun robh an luchd-tuatha, a" losgadh na h-oighreachdan manor, agus a" crochadh nan uachdaran, a" cruthachadh aingidheachd uamhasach. Agus is dòcha gun till e fhathast gus ar sàrachadh san àm ri teachd. An eileamaid tuathanaich rag, an tèid e air ais air an t-slighe? Am pàigh an luchd-tuatha cìsean don tsar san àm ri teachd?
  Fìor, an uairsin cha bhith iad nan luchd-tuatha tuilleadh, ach thug iad air tìr na Cossacks, agus bidh ceannard taghte aca os an cionn. Agus bho na seanairean a chruinneachadh gus fuasgladh fhaighinn air na duilgheadasan as cudromaiche, cearcall. Às deidh na h-uile, thug Emelyan Pugachev ath-bheothachadh air a 'cholaiste a-rithist, agus shaor an Suvorov impetuous cuid de na seann cheannardan. Agus a-nis bidh e riatanach na daoine saor a chumail ann an suidheachadh cothromach.
  Agus thubhairt an rìgh tuathanaich, agus e ag èigheach:
  - Bidh deachdaireachd againn de na daoine! Feumaidh daoine iad fhèin a thuigsinn nuair a tha feum aca air cuip, agus cuin a bhios smachd aca.
  Fhreagair Papin, rud beag rùisgte,:
  - Uill, ma tha sinn a 'bruidhinn mu dheidhinn math nan daoine ... Pyotr Fedorovich bu chòir a bhith nas faiceallach. Bu chòir a thoirt fa-near gun do rinn Emelian Pugachev a-mach geama seòlta an neach-cùirte eòlach. Ach tha barrachd feum aig na reubaltaich air Marshal Panin an-dràsta, eadhon mar charaid neo-earbsach, na nàmhaid fosgailte.
  Thug an rìgh tuathanaich a-mach a spòg agus thuirt e:
  - Bidh tu mar fhìor làmh dheas dhomh! Seo mo làmh ìmpireil!
  Agus chrath an dithis dhaoine seòlta làmhan ri chèile.
  Bha gearastan mòr aig Nizhny Novgorod agus chaidh a dhaingneachadh le saighdearan a bha air ùr thighinn. Ach chan eil aonachd am measg an luchd-dìon. Bidh mòran shaighdearan, gu h-àraidh oifigearan, a 'tighinn ann an tàmailt. Am measg an t-sluaigh, bha creideamh an tsar-athair air a neartachadh mar-thà, agus chuir na buaidhean, air an sgeadachadh le fantasy dùthchasach, gu mòr ri fèill Pugachev.
  Mar sin anns a "chùis seo, tha an sluagh mu thràth a" reubadh, agus tha Emelian ga chumail suas.
  Thàinig còrr is ceud mìle arm dhan bhaile mharsanta. Thàinig mìle gu leth bragàd air an ceann leis a" Chòirneal Scorelli na choinneamh. Cha robh an t-sabaid ach goirid. Chaidh a' chuid a bu mhotha de 'n bhragàd a ghlacadh 'n a phrìosanach, agus chaidh ceann a' chòirneil a ghearradh dheth le sabhairc Chossack.
  Bha beagan ùine aig a" mhèirleach ùr-ghnàthach Oliver Twist airson a shabair a chuir sìos. Agus chaidh aige air a" phrìomh-cheannard eudmhor a ghearradh sìos. Thachd an nàmhaid gu sònraichte, a 'tuiteam fo arm mòr.
  Goirid ron ionnsaigh, thadhail Emelyan Pugachev air taigh ceannaichean a 'chiad chomann de na Rasomakhins. Ann an taigh mòr, trì-sgeulachd, dh'òl an rìgh fèin-ghairmichte fìon daor ceud bliadhna a dh'aois. Bhruidhinn iad ris na marsantan mun bhrìgh agus mun chùis. Gheall iad gu sòlaimte nach biodh am mailisidh ionadail a' sabaid ris na reubaltaich. Agus tha am pàirt sin de na h-oifigearan deiseil gus an athair-uachdaran aithneachadh.
  Ghabh na Pugachevites an sàs ann an stoirm Nizhny Novgorod nuair a bha e fhathast dorcha. Bha an geamhradh a" tighinn agus bha againn ri cabhag a dhèanamh. Rinn Oliver Twist, a" slaodadh a chasan rùisgte tro na maragan, còmhla ri gillean tuathanaich eile chun ionnsaigh.
  Bha an luchd-dìon mì-chàirdeil, seòrsa de theine mall. Bha na gillean tuatha a' reubadh le 'n uile neart, agus cha d' thug iad aire sam bith do na dealbhan. Agus cha mhòr nach robh call sam bith nam measg.
  Bha Oliver Twist, às deidh dha ruith chun na h-àiteachan, air aon den chiad fheadhainn a chaidh a-steach don rampair crèadha àrd. Dh"fhairich bonn lom a" mhèirleach thùsail feòil thaitneach, gheur na talmhainn. Agus chaidh na casan fhèin suas gu mullach a 'chnuic. Thuit an corp-mhustach fo gheur a' ghille 's a cheann liath air a roiligeadh sios.
  Ghlaodh Oliver Twist aig mullach a sgamhanan:
  - Cha toir ar n-eireadh dhuitse !
  Agus gheàrr a shabair bolg an t-sàirdseant fosgailte. Bha na gillean tuathanaich a" sabaid gu cruaidh, a" cleachdadh tuaghan, pitchforks, agus gàrradh stàilinn. Thilg aon bhalach trì-bliadhna-deug a dh'aois nighean gu math sgiobalta. Agus tharraing e an caiptean air a dheagh bhiadhadh. Dh' fheuch e ri cur na aghaidh, ach dhlùth-lean dithis bhalach eile ris an ròp, agus thionndaidh aghaidh an oifigeir gorm o'n t-slochd.
  Chùm na marsantan am facal agus chuir na mailisidhean fàilte air an luchd-ionnsaigh le glaodhaich:
  - Glòir do 'n athair-rìgh !
  - Vivat Peter Fedorovich!
  Tha balaich tuathanaich gun eagal air dà bataraidh air bòrd a ghlacadh mar-thà. Bha Oliver Twist, a bha na sheanalair, os cionn a" bhuidhinn gu lèir anns an robh luchd-sabaid òga. Cha robh fios aig na balaich air eagal, rinn iad a" chùis air inbhich, saighdearan na bu mhotha na iad fhèin.
  Leag Oliver Twist am maor ruadh le breab, agus sgèith e far a" bharrabhalla.
  Tha am balach a" sgreuchail:
  - Airson an Motherland! Airson ogha Phàdraig Mòr!
  Thog grunn reubaltaich gu misneachail. Ghèill rèisimeidean air leth, a 'faicinn cho eu-dòchas mun t-suidheachadh aca, do shaighdearan an impostor. Mòr, an treas baile as motha san Ruis le mòran fo-bhailtean, agus pailteas de mharsantan. Agus bha Emelian Ivanovich a 'còrdadh ris na ceannaichean. Agus chan eil iad cho eudmhor ann a bhith a' dìon dìlseachd do Chatriona 's a tha na h-uachdarain. Tha mòran mu thràth air dìlseachd a mhionnachadh don uachdaran ùr.
  Tha an Seanalair Benedorff a' feuchainn, le bhith a' toirt a-steach tèarmann làidir dhan bhlàr, ri ionnsaigh a thoirt air na Pugachevites. Tha e a' fàs teth. Tha Emelyan Ivanovich fhèin air a ghearradh mar ghaisgeach mòr. Leis gach buille aige, tuitidh cuideigin gu cinnteach. Mar sin thàinig iad còmhla ri Benedorff. Bidh seanailear na Gearmailt a" suathadh an t-sabr aige gu farsaing, agus ga bhualadh san amhach le claidheamh farsaing. Mar sin chaidh ceannard an nàmhaid a mharbhadh - leis an athair-rìgh fhèin.
  Agus bidh an sluagh a" dèanamh gàirdeachais agus a" glaodhaich:
  - Glòir do 'n ridire-rìgh !
  Tha am blàr na theine. Bidh saighdearan a" reubadh armachd, a" mhòr-chuid de na h-oifigearan cuideachd. Sgaoil fathann gun do dh" aithnich Field Marshal Panin e fhèin Pyotr Fedorovich mar aiseirigh. Agus ciamar nach urrainn duine cromadh gu ogha Phàdraig Mòr. Agus a 'coimhead air mar a tha Emelyan Pugachev air a ghearradh, chì sinn sa bhad gur e seo gnè rìoghail, làidir nan Romanovs.
  Agus thuit Nizhny Novgorod às dèidh Kazan. Agus dh"fhosgail Simbirsk na geatachan do na ceannaircich. Beachdaich air a 'mhòr-chuid den Volga mar-thà fo riaghladh an ìmpire Cossack. Agus bha an t-arm fo stiùireadh Fedot Katorzhny mu thràth air tighinn gu Yaik. Agus a-rithist rinn na Cossacks Yaik agus Iletsk ar-a-mach. Ged, mar Còirneal Semenov agus Seanalair Mamsurov, chuir iad romhpa sabaid agus seasamh ris an fhear mu dheireadh.
  Aig Fedot, chruinnich suas ri còig-mìle-deug saighdear air an t-slighe. Thàinig na Kalmyks agus na Bashkirs cuideachd. Chaidh an Don ataman seòlta seachad air baile-mòr Yaik, far an robh an Seanalair Mamsurov a 'feitheamh ris le dà mhìle, agus ghabh e còmhnaidh ann an daingneach Sorochinsk gun sabaid. A 'fàgail a' Chòirnealair Semyonov ann am baile Yaik, rinn an Seanalair Mamsurov cabhag gus na luchd-dìon a ghearradh. Ach chaidh arm Fedot a neartachadh aig cosgais na Kalmyks, Bashkirs, Tatars, agus as cudromaiche, bha na Cossacks fhathast gu deireadh, gun a bhith sàmhach agus gun a bhith air am marbhadh agus air an toirt thairis.
  Chaidh fichead mìle de shluagh Pugachev thairis air mìle dà cheud saighdear Mamsurov. Bha an t-sabaid brùideil. Bha saighdearan an t-Seanalair Mamsurov, aig an robh eòlas mar-thà ann a bhith a 'sabaid nan reubaltaich, a' sabaid gu cruaidh. Bha fios aca nach biodh iad air an sàbhaladh. Ach bha eòlas aig a" Chòirneal Cossack Fedot air cogadh leis na Turcaich mu thràth. Chleachd e gu ceart an àrdachadh àireamhach, gluasad aonadan eachraidh Bashkir agus Tatar. Bidh sin a" gluasad, an uairsin an creach, an uairsin an teicheadh. Agus an uairsin, nuair a bha feachdan an t-Seanalair Mamsurov sgìth, chuir e cath teann air a 'chùis aige.
  Ann an sabaid dlùth, nuair a tha an cruthachadh air a mheasgachadh agus na saighdearan a 'sabaid ann an sabaid làmh ri làimh, chan eil fear le tuagh is adharc a-nis na dhroch trodaiche, ach na neach-dùbhlain practaigeach co-ionann. No is dòcha gum bi tuagh, no pitchfork le adharc agus bayonet nas fheàrr. Agus tha tuathanach nas fheàrr air tuagh a chleachdadh na saighdear a tha air cleachdadh obair tuathanaich a chall mar-thà.
  Thionndaidh am blàr gu bhith na mhurt gun tròcair. Agus cha do lorg ach beagan shaighdearan den t-Seanalair Mamsurov saoradh le bhith a 'gèilleadh. Chaidh mòran a dhòrtadh faisg air Sorochinsky mar dhaingneach fala.
  Chaidh an Seanalair Mamsurov fhèin a ghlacadh le Tatar lasso. Chrath iad an ceannard. Dh'fhaighnich Fedot Katorzhny, a 'chiad chòmhlan-ciùil air an Don, ceist cheart:
  - A bheil thu ag aithneachadh Pyotr Fedorovich mar Impire na Ruis gu lèir?
  Fhreagair an coitcheann gu misneachail:
  - Chan eil mi ag aithneachadh mèirlich!
  Dh" òrduich Fedot a chompanaich:
  - A-steach don lùb aige! Agus na h-oifigearan sin a dhiùlt am bòid a ghabhail!
  Le sgrios Mamsurov, tha an t-slighe gu Orenburg agus baile Yaitsky fosgailte. Roinn Fedor na feachdan aige, a 'creidsinn gu reusanta gun robh neart gu leòr aige airson na bailtean-mòra sin a chumail, agus gun dèanadh eadhon sluagh mòr. Sheas na daingnich gu lag. Dh'fhàg Tatishchev an gearastan agus theich e gu Orenburg. Agus b" fheàrr leis an riaghladair borb a dhol a-steach gu dìon bodhar. Mar sin thòisich an dàrna sèist de Orenburg.
  Agus thionndaidh am biadh gu bhith air a bhruich anns a 'bhaile nas fhaide na anns a' chiad fhear. Ann am baile-mòr Yaitsk, às deidh sgeir ghoirid, thill an Còirneal Semyonov air ais chun ghearastan agus cho-dhùin e, mar an turas mu dheireadh, an t-sèist a chumail. Fìor, bha na cothroman aige airson cuideachadh a-nis mòran nas lugha. Ghluais aghaidh an ar-a-mach barrachd is barrachd gu Moscow.
  Air a leigeil ma sgaoil bho phrìosan Kazan, ghluais Khlopushka, agus Beloborodov, le arm mòr, chun ear gu Ufa. Bha eòlas aig na ceannardan sgileil sin mu thràth air faighinn thairis air factaraidhean Ural. Agus bha Emelian Pugachev a 'smaoineachadh mu bhith a' faighinn thairis air na Urals agus Siberia gu lèir. Bha leth de na factaraidhean Urals mu thràth faisg air Emelka, agus nam biodh droch mhearachdan ann, agus sèist neo-shoirbheachail ann an Orenburg, eadhon na bu tràithe, dh'fhaodadh duine soirbheachadh agus a dhol gu Kazan le arm mòr ioma-ghunna.
  . CAIBIDEIL #11
  Dhùisg am prìosanach òg, mòran na bu sunndach agus na bu fhallaine. A-nis tha na lotan agus na leòintean a thàinig bhon chràdh brùideil air slànachadh cha mhòr gu tur. Agus faodaidh tu eacarsaich a dhèanamh agus ithe.
  An uairsin rinn dotair boireann sgrùdadh goirid air agus thug e cunntas goirid air:
  - Breith a 'tighinn a dh'aithghearr! Tha thu làidir agus tha sinn a" guidhe nach tèid do chur gu bàs agus do fhògarrach dha na mèinnean.
  Fhreagair Oliver gu duilich:
  - Tha e uile ann an làmhan Dhè. Agus tha e an dòchas truas a ghabhail ris a" phàiste!
  A-rithist tha am balach a" suathadh ceanglaichean na slabhraidh. Ach tha e soilleir nach obraich e. Agus suathadh e le fearg fiadhaich. Gus an tèid e seachad mu dheireadh.
  Tha a bhith nad aonar sgìth.
  Agus nuair a tha thu mu dheireadh air do chuairteachadh nad chadal, bidh thu a" faireachdainn saorsa agus a" faighinn cuidhteas an àbhaist, ann an tachartasan ùra nach fhacas a-riamh.
  B 'e daingneach Osa a' chiad chnap-starra ann an dòigh arm Khlopushka agus Beloborodov. Air an t-slighe, dh'fhàs an arm aca bho dhà gu deich mìle luchd-sabaid, ag ath-lìonadh an arsenal aca air daingnichean beaga. Aig aon àm, thug Emelyan Pugachev dearbhadh air gearastan an daingneach gèilleadh gun sabaid. Ach an turas seo cha b' urrainn duine cunntadh air, agus mar sin chaidh an leas-iomairteach Michelson, an Leifteanant Còirneal Bragugunter, ainmeachadh mar cheannard air an daingneach. Cuideachd am measg nan Gearmailteach air fhastadh. Agus tha leth an gearastan nan luchd-malairt cèin. Mar sin co-dhiù, dh'fheumadh an daingneach a ghabhail.
  Bha Beloborodov den bheachd nach robh Emelyan an-còmhnaidh ceart nas motha. 'N uair ghlac iad daingneach na Trianaid, Rinn iad cuirm le beinn. Ach tha iad mar-thà air còrr is deich mìle neach a chruinneachadh, agus tha àireamh mhòr de luchd-tuatha factaraidh, air an deagh thrèanadh ann an sabaid armachd beaga agus eich Bashkir, Kalmyk, a bharrachd air innealan a chaidh a thoirt bho fhactaraidhean Ural. Na cuir iongnadh orra Dekolong, is math a dh" fhaodadh iad a bhith a "farpais ris an trì mìleamh buidheann aige.
  Chaidh còrr is ceithir mìle reubaltaich an uair sin a mharbhadh agus a leòn, agus chaidh còrr is ceithir mìle a ghlacadh.
  Às deidh a leithid de chall, thuit Emelyan Ivanovich gu trom-inntinn airson greis. Ach bha daoine fhathast a" dol gu na Pugachevites, agus cha b" urrainn eadhon eagal a" pheanais chruaidh an cumail bho bhith a" strì ri dhol còmhla ris an athair-rìgh ghràdhach.
  Tha an ar-a-mach seo coltach ri swing, suas is sìos. An dàrna cuid buail, an uairsin buaidh às deidh a" chùis. A-nis tha Beloborodov agus Khlopushka anns na fàireagan agus ann an saothair chruaidh, an uairsin tha iad a-rithist a 'còrdadh ris an tsar agus air am brosnachadh gu prìomh sheanalair. Seo mar a thionndaidheas cuibhle an fhortain. Agus tha Chika na Chunntas Chernyshev a-rithist. Agus thill cuid de bhuill bòrd an airm dha na h-àiteachan aca. Gu sònraichte, Còirneal Padurov.
  Ach chaidh cuid a mharbhadh, agus chan urrainn dhut an toirt air ais. An seo, mar eisimpleir, bhàsaich bàs an ataman gaisgeil Gryznov agus làmh dheas Pugachev. Ach cha robh ùine aig an oifigear Minakov a chrochadh, agus tha e a-rithist ann an rangannan nan reubaltaich.
  Cha robh Chika airson tilleadh faisg air Ufa agus tha e a-nis a 'gluasad còmhla ris an t-sagart gu Moscow.
  Às deidh dhaibh beinn slàn de chonnlach grod a chruinneachadh, agus cùirteir ceò a chuir air dòigh, chaidh na Cossacks agus luchd-tuatha Beloborodogo suas chun bhalla agus ruith iad chun ionnsaigh. Bha an clàradh brùideil. Agus bhàsaich mòran de na fir. Ach bhris iad a-steach don daingneach agus mharbh iad na saighdearan-duaise a bha a" sabaid gu cruaidh. Ghlac iad trithead "s a còig canain agus solar mòr de fhùdar-gunna agus sligean. Às deidh sin, tha an t-slighe gu Ufa fosgailte.
  Agus a-rithist, bidh mìltean de dhaoine a 'dol gu na Pugachevites, tha arm nan daoine a' fàs. Agus chan eil aonachd ann an Ufa fhèin. An dèidh cluinntinn mu shoirbheachas Pugachev, bha pàirt den t-seann mhailisidh a 'creidsinn gur e seo an fhìor athair-tsar. A bharrachd air an sin, chaidh an Suvorov cliùiteach, agus eadhon am Marasgal Panin Field nas ainmeile agus nas cliùitiche, a-null gu taobh Pugachev.
  Mar sin, is dòcha gu bheil e dha-rìribh na rìgh. Ma tha an sluagh cho cabhagach da ionnsaigh, agus na bailtean a" laighe sìos an dèidh a chèile?
  Dh'èirich connspaid agus strì catharra ... chaidh Ufa a roinn ann an dà phàirt: luchd-taic Peter the Third agus Catriona. Agus bha seilg eatorra.
  Chuir arm Beloborodov agus Khlopushka, a bha air fàs gu fichead mìle, le taic bho phàrtaidh Pugachev, ionnsaigh air a 'bhaile. Bha an t-sabaid fiadhaich, ach ghabh na Pugachevites àireamh agus taic a' mhòr-chuid de mhuinntir a' bhaile. Chaidh Ufa, fon robh Chika air a bhith na shuidhe airson ùine mhòr, a thoirt gu litireil aig an aon àm. Agus còmhla ri a glacadh, mòran beairteach Bashkir, Kalmyk, Tatar èildearan, an fheadhainn a bha fhathast leisg, mhionnaich ùmhlachd do Peter Fedorovich.
  Le glacadh prìomh bhaile Ufa bha e comasach dha na reubaltaich conaltradh agus rathaidean gu Siberia a ghearradh, agus an sgìre seo fhosgladh gu ceannsachadh nam Pugachevites.
  Chaidh Khlopushka agus Beloborodov gu na factaraidhean Ural, a 'cur cumhachd dhaoine an sin.
  Pugachev, le arm a bha air fàs gu ceud agus leth-cheud mìle luchd-sabaid, faisg Ryazan. An sin choinnich an trithead "s a còig mìle buidheann de Chunntas Chernyshev ris. Is e an aon chnap-starra mòr air an t-slighe gu Moscow aon uair "s gum bi bailtean-mòra is bailtean eile a" gèilleadh gun sabaid.
  A dh'aindeoin àrdachadh àireamhach Yemelyan, bha saighdearan eòlach agus eòlach ann an cogadh na Tuirc na aghaidh. Agus an tsar-sagart, tha còrr air leth de na saighdearan nan luchd-tuatha gun trèanadh le stakes agus pitchforks, agus tha mòran de na seann shaighdearan nach eil buileach earbsach, sgioba motley le Cossacks, agus diofar dhaoine Tatar.
  Mar sin bha cothrom aig Chernyshev, ma tha a-mhàin .... Mura h-eil e airson sàr-eòlaiche Alasdair Vasilyevich Suvorov. Thug an ceannard mòr ionnsaigh cho sgileil air le grunn Pugachev horde gun tug e air Chernyshev, an gaisgeach a thug air Berlin, sabaid leis na riaghailtean aige fhèin. Sheall an eachraidh borb le saighdean nimheil fad as, mar theàrnadh creach. Agus bha an tuathanach leis an adharc, air an làimh eile, a 'tighinn còmhla ann an sabaid dlùth ann an sabaid làmh-ri-làimh.
  Mhair am blàr, le briseadh goirid, faisg air dà latha agus thàinig e gu crìch le buaidh uamhasach dha na Pugachevites. Chaidh còrr is fichead mìle prìosanach a ghlacadh leis fhèin, agus dh'fhosgail Ryazan fhèin na geataichean.
  Chaidh am fear as fheàrr le Catriona, Count Grigory Orlov, a chuir an dreuchd gu sgiobalta mar cheannard air gearastan Moscow.
  Is e seo am fear as làidire agus as sine de na còignear bhràithrean, a cha mhòr a tharraing Catrìona II sìos an trannsa. Anns a 'chùis seo, bhiodh Tsar Gregory a' nochdadh an toiseach. Ach a-nis tha an àireamh as soilleire ann an nàire. Is e Vasilchikov am fear as fheàrr le Catherine an-dràsta, agus san àm ri teachd Potemkin. Mura h-eil, gu dearbh, tha leithid de àm ri teachd aig a" bhanrigh. Gun deach ceist a thogail mu shoirbheachasan mòra na Pugachevites.
  Ach tha Grigory Orlov na ghaisgeach gaisgeil agus sgileil, agus cò dha a chuireas earbsa ann an sìtheachadh an ar-a-mach, ge bith ciamar a tha e. Gu sònraichte ma tha Field Marshal Panin air atharrachadh. Agus bidh an Orlovs air a choisrigeadh do Catherine gu deireadh.
  Ach seo ceist eile: ciamar a shàraicheas tu Moscow? Tha fhathast glè bheag de shaighdearan anns a 'chiad phrìomh-bhaile, chan eil iad uile air tilleadh dhan Tuirc, agus tha an impostor mu thràth air an stairsnich.
  Cho-dhùin Grigory an gearastan, a bharrachd air Rèisimeid Geàrdan Semenov, a tharraing air ais chun Kremlin. Agus an sin gus an dìon a chumail, gus an tig an dòigh cuideachaidh. Chaidh Zarubin Chika a-steach do Tula gun sabaid, far an do ghabh na goibhnean agus an gearastan ionadail ris na Pugachevites le toileachas. Agus Emelyan Pugachev gu Moscow. Thàinig am baile gu lèir, ach a-mhàin an Kremlin, a-mach gus coinneachadh ri Emelian, agus mhol sagartan agus sagartan Pyotr Fedorovich. Bha grunn mhìltean de shaighdearan gearastan cuideachd a" càineadh an rìgh. Dh'fhàs arm Pugachev.
  Thuirt Alasdair Vasilyevich Suvorov, a 'coimhead a dh'ionnsaigh an Kremlin:
  - ithidh sinn an toradh seo! Feuch an ullaich sinn ionnsaigh!
  Thuirt Emelyan Pugachev gu loidsigeach:
  - Moscow tha cridhe ... Ach tha an ceann fhathast Petersburg. Feumaidh sinn sin! Ged a tha sneachda air a bhith ann mu thràth.
  Bidh Oliver Twist agus an còrr de na balaich casruisgte a" pleadhadh gu toilichte anns a" chiad shneachda. Thuit e eadhon beagan nas fhaide na an àbhaist airson Moscow. A rèir coltais, nuair a gheibh na balaich gu Pàdraig, bidh e na fhìor reothadh mar-thà.
  Uill, cò bhiodh air smaoineachadh nach fhaodadh ach aon bhlàr a bhuannaich Emelian Pugachev aig a" bhuidheann Salty cùrsa eachdraidh atharrachadh cho mòr. Dìreach goirid mus deach a 'chùis a dhèanamh, agus a-nis anns a' Mother See, cha deach ach aon Kremlin a ghabhail. Ach chan eil e a" dol a dh"àite sam bith idir.
  Ach chan urrainn dhut dàil a chur. Feumaidh sinn a dhol gu luath gu Peadar. Agus rinn an 200,000mh arm de Pugachev caismeachd gu tuath.
  San taobh an ear, fhuair na Pugachevites soirbheachadh ùr. Ghèill Chelyabinsk cha mhòr gun strì. Thill Decolong air ais, a" dìreadh nas fhaide a-steach gu Siberia. Chuir mòran fhactaraidhean a-steach cuideachd gun sabaid, a 'coinneachadh ri buidhnean athair an rìgh. Dhiùlt Kungur gèilleadh. Ach chaidh a thoirt gu sèist làidir. Chaidh mòran de bhailtean-mòra nas lugha agus serfs seachad fon impostor. Chluich e pàirt agus barrachd ùghdarras Emelian Pugachev. Ach bha factaraidhean fa-leth fhathast a" cur an aghaidh nan Pugachevites. Ach, bha e fhathast na bheag-chuid.
  Ghluais buidhnean de na Pugachevites cuideachd gu Tobolsk gus seasamh nas làidire ann an Siberia. Bha sluagh na sgìre a" toirt taic don rìgh cha mhòr anns a h-uile àite. Mhionnaich eadhon mòran ghearastan dìlseachd dha mhòrachd ìmpireil. Agus mar as motha de bhuannachdan a tha aig Emelian, is ann as laige a thèid e na aghaidh.
  Bha corp Decolong a" leaghadh. Thrèig na saighdearan a h-uile latha agus ruith iad gu na Pugachevites. Dh'aithnich eadhon a 'mhanachainn, a bha air a bhith a' nochdadh neart làidir an aghaidh nan reubaltaich roimhe, an rìgh-athair ùr. A reir coltais, mhothaich na manaich ann an uine, an cuid beret, agus nach robh ni air bith aca ri bàsachadh.
  Agus bha Emelyan Pugachev, cha mhòr gun a bhith a 'tighinn tarsainn air strì, a' tighinn faisg air Peadar. Ghèill rèisimeidean air leth, an dèidh dhaibh buillean no dhà a mhalairt leis na reubaltaich, a' gèilleadh neo a' dol a-null gu an taobh.
  Thàinig sluagh mòr fo stiùireadh Padurov gu Smolensk. Thòisich scuffle anns a 'bhaile eadar luchd-taic Pugachev agus an gearastan ionadail. Rinn cuid de na h-oifigearan cuideachd cabhag gus a dhol a-null gu taobh Pyotr Fedorovich. Chaidh na geataichean fhosgladh dha na Padurites, agus chaidh na Pugachevites an sàs anns na bha air fhàgail den ghearastan a dh'fhuirich dìleas do Catrìona. Bidh neart a 'briseadh neart, agus tha bratach dhearg ceannard an ar-a-mach, Yemelyan Ivanovich, air èirigh mar-thà os cionn geataichean an iar na Ruis. Agus ghlac an ar-a-mach cuideachd fearann na Pòlainn. Thog an tuathanaich am pitchfork an sin cuideachd, a 'bualadh air a' bhàr agus na daoine uasal.
  Mar sin thòisich an ar-a-mach ionadail air tionndadh gu bhith na ar-a-mach eadar-nàiseanta. Tha àrd-cheannard nan saighdearan Ruiseanach anns an Tuirc, Count agus Field Marshal Rumyantsev, gu ruige seo air suidheachadh feitheamh is faicinn agus air òrdachadh dha na reubaltaich gun a dhol a-steach don bhlàr. Gidheadh, chan eil e math buill de na daoine agad fhèin a mharbhadh. Agus thug Rumyantsev spèis do Suvorov, a chaidh a-null gu taobh Emelian Pugachev. Mar sin cha robh duine ann airson Catriona a shàbhaladh.
  Dh" innis an Seansalair Vorontsov don bhanrigh an droch naidheachd:
  - Tha mèirlich a' teachd a Pheadair ! Chan eil dad ann airson stad a chuir orra, agus tha arm an impostor a "sìor fhàs, a" fàs mar bhall-sneachda!
  Thog Catrìona a sùilean gu fiadhaich agus rinn i sgàineadh:
  - Agus dè a th 'anns a' Chunntas Rumyantsev againn?
  Rinn an Seansalair Rumyantsev osna gu mòr agus rinn e gàire:
  - Tha ar Count Rumyantsev slaodach ...
  Ghlaodh Catriona ann am feirg:
  - Fear-brathaidh ! A-steach don lùb aige!
  Sgaoil Rumyantsev a làmhan ann an troimh-chèile agus gearan:
  - Tha e air a chuairteachadh le cèir air a choisrigeadh dha gu pearsanta, agus chan eil dòigh air fhaighinn!
  Gu h-obann thionndaidh Catherine bàn agus a-rithist dh" fhaighnich i don t-seansalair:
  - A bheil na mèirlich fada bho St Petersburg?
  Fhreagair an Seansalair gu h-onarach:
  - Seadh, dà cheud mile, no ni's lugha na sin, bheir iad a nis cunntas air na naidheachdan as ùire mu'n fhreasdal !
  Ruith teachdaire a stigh, bha e bàn mar dhuilleig, a" beucaich le eagal:
  - Dh'fhosgail Novgorod na geataichean don impostor!
  Bha Catrìona ag osnaich gu mòr agus a" gàireachdainn:
  - Agus Novgorod leis a 'mharcais.
  Bha an tòn aice mar chuimhneachan air ìre Julius Caesar: "Agus is Brutus a th' annad."
  Gu follaiseach shìn an Seansalair a-mach chun bheulaibh agus thuirt e:
  - Tha an long deiseil, a mhòrachd, faodaidh tu falbh an-diugh airson na crìche!
  Rinn a" Bhan-ìmpire gàire gu feargach:
  - Agus cumhachd a chall?
  Fhreagair an Seansalair le gàire:
  - Ach sàbhail beatha. Cha bhith e comasach dha na mèirlich an riaghaltas a riaghladh co-dhiù, agus tillidh tu ann am buaidh!
  Rinn Catrìona sgàineadh le dragh:
  - Tha Count Panin còmhla riutha, agus cuidichidh e na mèirlich gus dèiligeadh!
  Dh"fhaighnich an Seansalair ceist soilleireachaidh:
  "Mar sin tha thu a" fuireach, a Mhòrachd?"
  Dh'òrdaich Catriona, an àite a bhith a' freagairt:
  - Cruinnich na ceithir bràithrean Orlov eile agus na geàrdan, a bharrachd air a bhith a 'tarraing suas na feachdan gu lèir bho Vyborg agus fearann eile. Faodaidh sinn sabaid fhathast!
  Cha robh Orenburg, a bha air saighdearan an impostor a cheangal airson sia mìosan, cuideachd airson gèilleadh. Air a leigeil ma sgaoil bho bhraighdeanas, thairg Myasnikov, aon de na còig Cossacks a bha a 'chiad fhear a dh'aithnich Pugachev, a chladhach fon daingneach. Ach thug e ùine mhòr. Agus gheall an t-astar airson cladhach a bhith cothromach.
  Yaitsky bhaile le gearastan beag, cuideachd air co-dhùnadh a 'sabaid gus an deireadh. Rinn Ataman Ovchinnikov ionnsaigh air Guryev. Ghèill an gearastan ionadail, mar an turas mu dheireadh, gun sabaid. Mar sin, sheas na Pugachevites gu daingeann air Yaik. A 'cruinneachadh neart agus a' draibheadh na gunnaichean bho Tsaritsyn, thug Ovchinnikov ionnsaigh air daingneach Yaik. Rinn Còirneal Semyonov sortie, às deidh dha seachdad duine a mharbhadh a chaidh a mharbhadh, thill e le sip saillte.
  Ach fhad 'sa bha Yaitsk air a chumail. Ach chaidh na reubaltaich a-steach do Tobolsk. Theich riaghladair Siberia, Chicherin, chun an ear, agus ghabh am prìomh-bhaile bòid gu rìgh an athar. Aig an aon àm, chaidh na factaraidhean mu dheireadh, stòlda a chuir a-steach.
  Cha robh Fedot Katorzhny ann an cabhag sam bith gus stoirm a chuir air Orenburg, ach lìon e an arsenal aige le innealan agus stuthan a thàinig bho na h-Urals.
  Theich Cossacks, saighdearan, agus ceannaichean bhon bhaile fhèin. Bha fathannan ann gun robh an tsar-athair air Moscow a ghabhail agus gu robh e faisg air Petersburg. No gu bheil e mar-thà ann an St Petersburg fhèin.
  Anns an eadar-ama, bha an t-àrd-neach-cùraim a 'filmeadh ceasnachadh boireannach òg Domka agus dithis bhalach scout. Alexei Orlov fhèin a bha an làthair aig a 'cheist.
  Bha Domka a 'coimhead còig air fhichead, gruagach agus àrd, boireannach tuathanach.
  Thuirt Alexei Orlov ann an tòna grinn:
  - An labhair thu ?
  Bha an taigh moiteil sàmhach. Chuir Cunnt Alexei iongnadh air. Carson a tha uiread de mhiann aig boireannach tuathanaich àbhaisteach. Chan e, dh'fhàs muinntir na Ruis moiteil air sgàth Emelka Pugachev. Thòisich Smerds gam faicinn fhèin co-ionann ri bàraichean. Ach gun chuimhne, bheir e a" chùis air!
  - Sgrios dheth a chasuble !
  Bidh an luchd-cuiridh a 'tilgeil chun na h-ìghne. Chan eil i mu thràth a" caitheamh ach aon èideadh tuathanaich sìmplidh, agus tha a casan ann am brògan bast. Tha i gu mòr an aghaidh. Luchd-cràdh, a" reubadh a h-aodach, a" nochdadh a boobs dearga. Boireannach math tuathanach, neach-spèilidh figear. Tha Alexei Orlov a 'coimhead oirre le ùidh mhòr. Tha an òrdugh mar a leanas:
  - Tha mi a-nis ga racadh.
  Tha làmhan na h-ìghne ceangailte air cùlaibh a druim, agus dubhan air a cheangal. An sin togaidh iad e, a' toinneamh alt na mnà tuatha. Bidh an nighean ag osnaich agus ga lorg fhèin crochte, a casan casruisgte far an talamh. Bidh an neach-cuiridh gan cuir a-steach don bhloc sa bhad agus gan dìon. A-nis faodaidh tu an dàrna cuid teine a lasadh, ròstadh sàilean nigheanach cruinn, no sleagh le cuip.
  Alexey Orlov ag ràdh gu h-iongantach:
  - Uill, innis dhomh, a mhèirleach, cò e an rìgh againn?
  Tha Domka ag ràdh gu misneachail:
  - Is e Pyotr Fedorovich ar dòchas-uachdaran!
  Tha Alexei Orlov a" gàireachdainn agus ag òrdachadh an neach a chuir gu bàs:
  - Deich buillean den chuip le sàbhalaidhean.
  Bidh tormentor eòlach a" bualadh air làidir, fèitheach bho obair chorporra seasmhach, nighean air ais aig leth neart. Gus am bi na claisean a 'dol suas, ach nach bi an craiceann a' briseadh. Tha sin ga ghoirteachadh cuideachd. Chaidh an taigh a shlaodadh barrachd air aon uair, agus tha comharran cuip air an deagh shlànachadh rim faicinn air. Sheas e na buillean, gu sàmhach, gun osnaich no glaodh.
  Dh" fhaighnich Alexei le bagairt a-rithist:
  - Mar sin cò e ar n-uachdaran !
  Tha Domka gu fèin-obrachail ag ràdh:
  - Pyotr Fedorovich an Treas, ar dòchas!
  Tha Alexei gu feargach ag òrdachadh an neach a chuir gu bàs:
  - Còig buillean aig làn chumhachd!
  Bidh tormentor corp mòr a" gluasad agus a" tasgadh ann am buille leis a h-uile neart aige. Bidh craiceann làidir boireannach tuathanaich a 'spreadhadh, a' sgoltadh fuil. Bidh an luchd-cùraim a 'bualadh gus nach biodh comharran a' chuip a 'dol tarsainn, agus air an sgaoileadh gu cothromach air a' chùl.
  Bidh an nighean a" tionndadh, ach a" cumail a sgreuchail air ais. Tha e coltach gu bheil i airson a misneachd a nochdadh.
  Bidh Alexei Orlov ag ath-aithris na ceiste a-rithist:
  - Cò e ar righ ?
  Tha Domka ag ràdh gu dàna:
  - Pyotr Fedorovich, agus tha thu nad bastard, bidh thu a" dol a dh" aithghearr ann an sròn!
  Dh"fhàs Cunnt Alexei feargach, leum e suas agus shlaod e a dhòrn air a" bhoireannach rùisgte, rùisgte. Ach an uairsin dh" atharraich e inntinn agus thuirt e gu mì-fhortanach:
  - Lubhail a sàilean le ola crochadair. Agus rolaig suas am brazier ... Ach dìreach gu faiceallach thuit e gus nach cuir thu às dha.
  Thug am fear gu bàs fo a visor:
  - Tha sinn le bun-bheachd do mhòrachd!
  Bhris an Cunntas. Tha àrdachd na mholadh math, ach tha mòrachd mòran nas fheàrr. Casan bòidheach boireannach tuathanaich. Tha an t-aonar, ged a tha e garbh, ach chan eil calluses ri fhaicinn, tha na corragan eadhon, mar leanabh, ach a-mhàin is dòcha nas fhaide, tha na h-ìnean air an gearradh gu faiceallach. Is dòcha, mar a h-uile boireannach tuathanaich, chaidh i casruisgte gus an fhìor reothadh, agus dìreach o chionn ghoirid, nuair a bha an t-sneachda ann agus an Neva a 'reothadh, chuir i oirre brògan bast.
  Bha meas aig Alexei air casan boireannaich, agus a leithid de chràdh mar brazier. Tha an t-aonar air a lubricadh le ola gus nach loisg e, agus tha an teine air a chuir aig astar sònraichte a chaidh a thomhas. Faodaidh tu a chràdh mar sin airson deich mionaidean, no eadhon barrachd. Cha chuir ach blisters beaga eagal. Agus an uairsin cuir a-rithist an tortadh airson grunn làithean. Dòigh fìor èifeachdach airson pian agus pian.
  Bidh Domka a" gàireachdainn gu mòr, a" tionndadh, a" bìdeadh a bilean agus a" feuchainn ri a sgreuchail a chumail air ais. Ach chan eil i a 'soirbheachadh gu math agus, aig a' cheann thall, tha i a 'tòiseachadh a' gearan.
  Tha Alexei Orlov a" faighneachd a-rithist:
  "Uill, a bheil thu ag aithneachadh a" Bhan-ìmpire Catherine a-nis?"
  Tro dheòir is caoineadh, dh"èigh Domka:
  - An Tsar Peter Fedorovich againn agus chan eil Tsar eile ann!
  Dh'èigh Alexei gu mì-fhoighidneach:
  - Fry, mar bu choir, agus gu mall, agus a nis ceasnaichidh sinn na daoine maol !
  Bha na balaich casruisgte, le briogais ghoirid orra. Bha iad mar-thà deiseil airson a 'chràdh. Chaidh iad tron t-sneachda, a thug air na casan tionndadh dearg agus dh'fhàs iad mar spògan gèadh. Thòisich an luchd-cuiridh ag obair sa bhad. Bha e riatanach faighinn a-mach cò chuir iad, far an robh na scouts fhathast ann an St Petersburg, agus mu na planaichean aig Emelian Pugachev.
  Bidh cuipean a" feadalaich, thathas a" bualadh air balaich, agus tha clàrc an duma a" faighneachd cheistean a tha clàraichte air a" phròtacal. Bha balaich cuideachd, mar clann tuathanaich, air an spìonadh barrachd air aon uair, agus chan urrainn dhut an toirt le cuip àbhaisteach. A 'crathadh an cinn agus a' mallachadh gu àicheil. An uairsin spìon an neach-crìochnachaidh crowbar dearg teth bhon teallach agus thòisich e air a chuir air na cuirp.
  Bidh e a" goirteachadh barrachd air cuip nuair a bhios iad gad losgadh teth. Bidh na balaich a 'caoineadh ann am pian, agus a' tòiseachadh a 'cnagadh rudeigin gu mì-chinnteach. Air an aon làimh, tha iad ag iarraidh cuidhteas fhaighinn de chràdh mì-dhaonna, agus bho raca cruaidh. Air an làimh eile, na bi a 'toirt ionnsaigh air do chompanaich. Mar sin tha na balaich a" bruidhinn neòinean agus a" dol nan deòir. Agus bidh an t-iarann teth dearg an dara cuid a 'gèilleadh sa chiste, no ga chur air an t-sàil lom. Bidh clobha dearg-theth cuideachd a" dol don chùrsa. Bidh an neach a bhios a" cur gu bàs a" sireadh nan àiteachan as mothachail air an aon fhear, a" cruthachadh ceasnachadh borb.
  Bidh Alexei Orlov a" magadh agus e a" coimhead air na gillean scout a" faighinn làimhseachadh. An uairsin thathas a" tarraing aire gu robh na blisters a" dol suas air buinn rùisgte Domka agus thòisich iad a" spreadhadh. Agus tha seo a 'ciallachadh gu bheil an craiceann air na casan gu bhith a' losgadh, agus a 'call cugallachd!
  "Fàg i, a bhalaich!" - dh'òrdaich an cunntadh. - Leig leis falbh beagan.
  Thionndaidh tigh na mnà gu bhi làidir, ghaisgeach. Dh"fhuiling i a" chràdh gun a bhith a" call mothachaidh, agus gun a bhith a" diùltadh a h-athair rìgh.
  Chaidh na balaich a chràdh gu mòr, chaill iad mothachadh grunn thursan. Chan eil an fhìrinn gu bheil iad fhathast gun fheusag a" cur cus dragh air an luchd-càinidh - is e am prìomh rud fiosrachadh fhaighinn. Agus bidh deugairean gu tric tòrr nas seasmhaiche agus nas seasmhaiche fo chràdh na tha inbhich.
  Gu dearbh, dh'innis iad rudeigin, ach tha tòrr gòrach agus mì-chinnt nam fianais. Ach tha aon rud soilleir: tha Emelyan Pugachev a 'tighinn faisg air a' bhaile agus tha an arm aige gu math mòr.
  Ach tha neart Catherine mòr. Nam measg bha còig-mìle-deug de luchd-faire, còig-mìle-deug saighdear bho ghearastan eile, agus deich-mìle-fichead eile de luchd-cogaidh uasail. Trì fichead mìle saighdear, rud nach eil dona airson baile-mòr daingnichte. A bharrachd air Cabhlach a" Bhaltaig agus Kronstadt. Agus tha e uamhasach duilich sèist a chumail faisg air St Petersburg, sa gheamhradh agus ann am boglaichean. Gus an tèid Emelka a chunntadh fhathast.
  Ach air taobh Pugachev, Alasdair Vasilyevich Suvorov fhèin. Agus a-nis tha na tuathanaich ag ullachadh airson ionnsaigh. Thug Suvorov mìos dha fhèin airson smachd a ghabhail air ceann a tuath Palmyra. Tha saighdearan Pugachev, an dèidh a bhith air an còmhdach le clach-mheallain, ag ullachadh.
  Aig an aon àm, thàinig Ataman Chika gu Narva. Chaidh am baile a ghlacadh luath gu leòr, agus mar sin chaidh a" mhòr-chuid den ghearastan a-null gu taobh nan reubaltaich. Cha robh ach saighdearan Gearmailteach an aghaidh.
  Gèilleadh gun sabaid, a 'gabhail ris an Tsar Peter Fedorovich Riga, agus mòran bailtean eile. Cha robh ann ach Revel a bhith fo shèist. Dh" fhosgail Karela agus bailtean-mòra eile a tuath na geataichean dha na Pugachevites. Mar sin, lorg Petersburg barrachd is barrachd aonaranachd. Bha e air a bhacadh. Tha sgaradh anns a" chabhlach cuideachd. Rinn na seòladairean ar-a-mach, agus bhuannaich na Pugachevites air trì cairteal de sguadran a" Bhaltic: chroch iad a-mach brataichean dearga, rìoghail.
  Agus bha Suvorov ag ullachadh ionnsaigh chinnteach air Petersburg. Thog e na ballachan, agus thug e trèanadh don luchd-tuatha. Dh'ionnsaich e an nàmhaid gu ionnsaighean a dh'fhaodadh a bhith ann le urchraichean, ag ullachadh làmhachas.
  Bha Oliver Twist cuideachd gu dìcheallach a" trèanadh a spor òg. Ruith am balach casruisgte air feadh an raoin shneachda, agus cha mhòr nach do mhothaich e am fuachd, mar a bha mòran de dhaoine neo-thorrach eile anns a" bhuidheann thùsail aige.
  Dh" ionnsaich na balaich losgadh le boghaichean is smugaid. San fharsaingeachd, leis cho trom agus cho neo-mhearachdach sa tha gunna an latha an-diugh, tha bogha na inneal gu math èifeachdach, gu h-àraidh ma nì thu am bàrr ioma-shreath, an sreang-bogha dùbailte no trì-fhillte, agus eadhon ga bhogadh ann am puinnsean.
  Agus an uairsin bidh a" chlann a" sabaid!
  Tha an ionnsaigh clàraichte airson na h-oidhche, agus tha na h-oidhcheannan ann an St Petersburg fada agus dorcha. Mar sin rinn sin cùisean nas fhasa.
  Rinn an nàmhaid seòrsa beag, chuir e Rèisimeid Geàrdan Preobrazhensky chun ionnsaigh, ach sa bhad chaidh e na theine bho ghrunn làmhachasan Pugachev, agus an dèidh milleadh mòr dh'fhalbh e dhachaigh. Leum an rèisimeid eachraidh hussar a-mach às an taobh eile, agus choinnich saighdearan bho bhuidheann tùsail Oliver Twist ris.
  Chleachd na balaich ball-airm ùr: sleaghan leasaichte le grenades brisidh mar lìonadh, agus nochd iad an nàmhaid le sgòth de shaighdean. Chuir Oliver eadhon dìollaid air an each e fhèin agus stiùir e an t-sabaid. Ach a dh'aindeoin sin bhris dithis no triùir de mharcaichean tron teine, agus gheàrr am balach mèirleach sìos a' chiad fhear gu sgiobalta, a' toirt buille air falbh le sabre air an làimh dheis, agus an uairsin air a chur ris le lann air an làimh chlì. An sin chuir am balach, gu ro-chùramach, dubhan air hussar eile, gu 'n robh e, air itealaich a null, air a chompanach fèin a tholladh le pike. An uairsin thàinig buille crìochnachaidh le lann bho shuas.
  Thuirt Oliver Twist:
  - Neart agus deasbaireachd, mar fhear agus bean: còmhla - soirbheachas, air leth - gàire!
  Chaidh beagan a bharrachd rothaichean a bhris troimhe a chrìochnachadh le seallaidhean bho slingshots.
  Gheàrr Oliver Twist sìos prìomh fhear eile agus thuirt e:
  - Cò aig nach eil ach tiotal, agus aig a bheil gairm!
  A 'call leth den sgrìobhadh, thionndaidh na hussars air ais. Rinn na gillean gàire agus feadalaich às a dhèidh.
  Bha ceann-latha na h-ionnsaigh a' tighinn dlùth... Ach dh'ionnsaich Oliver Twist bho uireasbhuidhean gun robh iad anns an Peter and Paul Fortress a' cràdhadh an scout Domka agus grunn bhalaich scout. Agus bha e airson an saoradh. Ach ciamar a nì thu e ma tha ballachan fichead meatair de thighead aig an daingneach seo agus nach gabh a thuigsinn? Feuch an seo, cuir air dòigh teicheadh?
  Tha na balaich gu dearbh air an cràdh gu cruaidh - bidh iad gan losgadh le iarann teth dearg, gan sgoltadh le cuip. Bidh iad ga thogail agus ga chrathadh. Cho-dhùin Petya faighinn a-steach don ghearastan aig cosgais sam bith agus teicheadh a chuir air dòigh. Agus thàinig e suas le beachd Hollywood gu tur - a bhith sa phrìosan mar phrìosanach.
  Agus feumar a ràdh gu bheil am beachd air leth dàna agus cunnartach. Dìreach às deidh Oliver Twist a ghlacadh, chuir iad romhpa an tòir air ceasnachadh le dìoghras. Bha am balach tùsaire an dòchas gum biodh e comasach dha coinneachadh ri a chompanaich agus bruidhinn mu na bha san amharc airson teicheadh.
  Alexei Orlov bha a-rithist an làthair aig a 'chràdh. Cha robh e eòlach air Oliver Twist le sealladh. Dha, b" e dìreach deugaire le ceann geal a bh" ann, le fèithean follaiseach. Agus bu chòir dha a bhith air a cheasnachadh agus faighinn a-mach càite a bheil am brath falaichte. Shlànaich sgarfaichean agus comharran cràdh Oliver Twist gun lorg, agus mar sin bha Orlov den bheachd nach robh aig a" bhalach seo ri dèiligeadh ri neach-marbhadh fhathast, agus tha sin a" ciallachadh gum biodh e a" sgàineadh an ìre mhath furasta.
  Chaidh am balach a tharraing suas air a" chrann. Bha Oliver a" faireachdainn a làmhan ceangailte air a chùlaibh a" tarraing suas. Chan eil e a 'dèanamh cron air na h-earrannan gluasadach aige. Ach chan fheum thu an gaisgeach a chluich nas motha. Rud eile, faodaidh iad do chràdh cho mòr is nach bi an neart agad teicheadh. Mar sin rinn Oliver Twist gàire magadh.
  Bha an t-àrd-neach-cùraim, ge-tà, fìor eòlach. Chunnaic e sa bhad cho làidir sa bha cuislean a" bhalaich, agus chuir iad air a chasan cnap trom a bha a" lùbadh na àite mar gheugan.
  Bha fèithean gualainn Oliver Twist a" teannachadh, na veins aige a" teannadh. Thòisich iad air a thogail suas chun mhullach. Is e seo an seòrsa de chràdh. Dh'òrdaich Aleksey Orlov, a bha feargach le borbachd nam balach, a chràdh sa bhad, a 'tòiseachadh le dòighean làidir. Seo esan an Cunntas. Àrd ann an inbhe, farsaing anns na guailnean, a dh" aindeoin na bliadhnaichean òga aige mar-thà le bolg cuideam. Air a sgeadachadh gu sòghail, leis a h-uile òrdugh.
  Tha Oliver Twist air a chràdh, mar as àbhaist, gu tur rùisgte agus tha nàire air a" bhalach a bhith a" crochadh rùisgte an làthair uaislean, dotair, fear-cuiridh agus a luchd-cuideachaidh, na sgrìobhaichean, agus geàrd urramach. Ach bhiodh am mèirleach tùsail eadhon nas iongantaiche nam biodh fios aige gu robh dà bhoireannach ga choimhead: a" Bhanrigh Catherine i fhèin, agus cuideachd a" mhaighdeann-mhara Trubetskaya.
  Bidh Ekaterina a" coimhead bho chùl sgrion comhfhurtail agus tro phrosbaig. Balach bòidheach air an raic. Agus mar a bu shine a dh"fhàs a" bhanrigh, "s ann as motha a chòrd an òigridh rithe. Gu h-àraidh ma tha iad air an goirteachadh.
  Airson ùine mhòr, cha robh Catriona air a leithid de fhaochadh fhaicinn, fèithean suidhichte gu co-chothromach, mar am balach seo. Apollo fìor dheugaire. Feumaidh sinn iarraidh gun tèid ìomhaigh a dhèanamh bhuaithe agus a thilgeil ann an ola air a" chanabhas. Balach eireachdail, agus a-nis tha aodann breagha air a shaobhadh ann am fulangas agus deòir a" frasadh bho shùilean gorma.
  A 'togail chun na mothachaidhean, leig an neach a chuir gu bàs an druma, agus ruith Oliver Twist sìos. Agus faisg air an làr, shìneadh ròpa each tiugh. Agus air na guailnean agus na gàirdeanan, agus eadhon cùl a" ghille, bha e mar gum biodh abhainn de luaidhe leaghte air sruthadh. Cha do ghlaodh Oliver Twist a-mhàin a chionn 's gun tug an clisgeadh pian an anail air falbh agus chuir e às an èadhar.
  Agus chuir am fear gu bàs a spòig fhalt, agus cheangladh cuideaman ris a" bhloc. Ruith fallas fuar sìos corp tana a" ghille, agus bha an anail trom. Chuir Oliver stad gu mòr air a" ghlaodh aige, dh" fheuch e ri bhith làidir agus pròiseil mar thùsaire Sòbhieteach.
  Dh"fhaighnich an t-àrd-neach-cùraim ceist mu dheidhinn dleasdanas:
  - Carson a chaidh am mèirleach a chuir gu Petersburg!
  Fhreagair Oliver Twist gu feargach:
  - Marbh thu amadan!
  Dh'òrdaich Alexei Orlov:
  - Bàgh!
  Thuit cuip air a" ghille. An coimeas ris a" phian air an raca a bha mi dìreach air fulang, bha coltas gu robh na lasraichean rudeigin suarach agus gun a bhith cunnartach. Bha Oliver Twist sàmhach. Chuir e roimhe, thig ciod a dh' fhaodas, ach cha toir e steach.
  Bha fuil a' sruthadh o dhruim briste. Ach a 'faicinn nach robh am balach a' freagairt, dh'òrdaich Orlov:
  - Teine!
  Las am fear a chuir gu bàs teine fo chasan cas-rùisgte a" ghille. Bha lasraichean a" lasadh shàilean rùisgte Oliver. Tha am pian bho na crìochnachaidhean nerve uamhasach. Ach smaoinich am balach gu robh e a" ruith thairis air gainmheach fàsach Arabach agus a" draibheadh air feadh Tamerlane. Tha am beachd air blàr a" tarraing air falbh bhon teine. Agus chan eil e eagallach dha.
  Chrath an t-uachdaran an teas fon raca. Bidh tormentor eile, le clobha dearg-theth, a" bìdeadh broilleach fèithe Oliver Twist. Teas an treas fear an uèir agus thòisich e air cuip air a dhruim. Bha Oliver Twist, le mac-meanmna leasaichte, air a sgaradh bho fhulangas. Dh"fhairich e suathadh an iarainn dearg-theth, ach dòigh air choireigin bha e muffled, mar gum biodh tì teth a" sileadh ort, agus chan e stàilinn dearg-theth.
  Bha Catriona a" coimhead seo le sileadh mòr. Leis cho tarraingeach sa tha e, tha balach cho eireachdail ga chràdh. Tha e dìreach duilich nach eil e a" sgreuchail, tha e cho foighidneach. Uill, ceart Prometheus, chan e gaisgeach lùbach.
  Bidh Oliver a" toirt a-steach e fhèin agus gu dearbh na Titans ann an teas a" bhlàir. Bidh lannan nàmhaid ga bhualadh, bidh fuil a" sileadh, bidh sgaraidhean ann fhathast. Ach tha na gàirdeanan agus na casan a 'gluasad, a' sgoltadh, a 'sgoltadh nàimhdean.
  Thagh am fear a chuir gu bàs pìos mòr iarainn bhon teallach agus, fhad "s a bha e gu bhith ga thoirt suas gu aodann a" bhalaich, dh" èigh guth Catriona:
  - Chan eil feum! Cha bu chòir dhut a leithid de aghaidh a chuir air dòigh, is e cherub fìor-ghlan a th" ann!
  Thionndaidh Alexei Orlov chun sgrion agus dh'fhaighnich e le iongnadh:
  - An toigh leat a' ghille so mar a thogras tu, a mhàthair ?
  Chrath a" bhanrigh a ceann.
  - Tha! Thoir air falbh e bhon chrann! Nigh agus dèan deiseil airson leabaidh!
  Chrath Alexei Orlov gu umhail:
  - Tha mi gèilleadh do mhòrachd!
  Nuair a thug iad air falbh am bloc anns na cnàmhan agus na ligaments, chaidh an losgadh le pian. Thuig Oliver Twist gu h-obann nach deidheadh a chuir gu cealla le a chompanaich, agus dh" fhaighnich e don phrionnsa ann an troimh-chèile:
  - Càit an tèid mi?
  Rinn Alexei Orlov srann le tàir:
  - Gur math a thèid leat a stail òg. Chuir màthair Ekaterina i fhèin sùilean ort. Bidh tu beò mar mhac tuathanaich ann an òr, cadal air an òr!
  Fhreagair Oliver le fearg:
  - Tha mi bho theaghlach nan Don Cossacks, agus chan e tuathanach sìmplidh!
  Bha lotan is losgadh nam balach air an suathadh le alcol. Bha iad uamhasach. Ach dh'fhairich Petya e fhèin, ged a bha e ann am pian, ach gu sunndach. Bha e mì-fhortanach nach b" urrainn dhaibh an caraidean a shàbhaladh. O an dàn, a...
  Mar sin saoil dè tha màthair ag iarraidh a dhèanamh leis? Bha Oliver air gu leòr cluinntinn mu na bhios fir is boireannaich mar as trice a" dèanamh nam measg fhèin, ach cha robh aige fhèin ri feuchainn. Ach, tha e mar-thà na choitcheann, agus mar sin faodaidh sinn gabhail ris gu bheil e inbheach.
  Nuair a bha e na èideadh cha do rinn Oliver Twist. Bha làr màrmoir an Lùchairt Gheamhraidh gu math fuar, casruisgte, sèididh. Stepping bha goirt, ach am pian seo, a tha a-mhàin irritates, ach nach eil e comasach a bhriseadh.
  Chaidh am balach a thoirt a-steach do rùm soilleir le mòran dhealbhan agus canabhas crochte. Ruith fear le dithis nighean timcheall an t-seòmair a" cumail bruisean. A" tionndadh gu Oliver Twist, thuirt an neach-ealain gu modhail:
  - Faodaidh tu leantuinn ris an òganach colbh marmoir, agus seasamh fhad 's a bhios sinn a' dealbh.
  A 'seasamh rùisgte a-rithist? Tha seo mì-thlachdmhor, ach air an làimh eile, bidh iad a 'tarraing dealbh dhibh, mar gum biodh bho dhuine uasal. Agus tha e coltach gu bheil thu gad àrdachadh fhèin bho chreagan gu beairteas.
  Sgaoil na caileagan am peant agus thòisich iad a 'dèanamh sgeidsichean olach air a' chanabhas. Sheas Oliver Twist, agus gus e fhèin a tharraing air falbh bhon chràdh goirt às deidh an raca, agus a chràdh an-iochdmhor, craiceann air a reubadh agus a losgadh bho amhaich gu ladhar, thòisich e ri smaoineachadh air na bha a" tachairt a-nis air beulaibh an Dàrna Cogaidh. Tha, uaireannan bidh tubaistean sealach a 'tachairt ann am bruadar, agus chì balach bhon naoidheamh linn deug an fhicheadamh linn.
  Agus gu h-obann chunnaic an gille seo agus cha do thaitinn an rud a chunnaic e ris idir. Ghlac saighdearan Gearmailteach Kuibyshev sa bhad agus chaidh iad a-steach do Uralsk, ghabh iad còmhnaidh ann an Guryev ... Bha cunnart ann gun deidheadh hordes Mainstein a-steach gu Meadhan Àisia. Ach tha an cunnart as motha air a thighinn air adhart ann am Moscow. Thòisich na Nadsaidhean aig deireadh na Dùbhlachd 1946, nas mionaidiche air 25 Dùbhlachd aig àm na Nollaige, an ath ionnsaigh aca air prìomh-bhaile na Sòbhieteach.
  Chunnaic Oliver Twist gluasad an tanca fhad "s a bha na caileagan damhain-allaidh ann a" snìomh an turaid. Agus thuit e air a h-uile càil a ghluaiseas agus nach gluais.
  Frida, Gerda, Charlotte - sunndach triumvirate de dhaoine le tar-chuir DNA meanbh-bhiastagan. Agus ge bith dè a chanas tu, is e nigheanan brèagha dìreach an clas as àirde. Ann an aon bicini, bidh iad a 'sealltainn an seunan.
  Agus an tanca, anns a bheil na caileagan a 'marcachd ann an cruth sònraichte, pioramaideach, le rolairean beaga a' còmhdach a 'bhonn gu lèir.
  Loisg Gerda aig tanca IS-3 nan Sobhietich. Bhuail i air a" chrois-rathaid a bha eadar an tùr agus an slige, air a crathadh à òran dùthchail nan Gàidheal:
  - Agus anns na h-àirdean rionnagach agus sàmhchair nam beann ... Tonnan mara agus teine borb! Agus ann an teine feargach, agus feargach!
  Ghluais na gaisgich boireann agus loisg iad. Agus chaidh an T-34-85 air an ionnsaigh. Bha an tanca seo fhathast mar an tè as motha agus as sreathach. A rèir coltais, chaidh obair air an T-54 sìos gu mòr. Tha Leningrad ann an cearcall bacaidh làidir, agus san taobh an ear, tha an reothadh air beagan fuarachadh air ardor an samurai.
  Tha an tanca Gearmailteach armaichte le canan 88 mm ach 100 EL. A rèir coltais, tha seo air sgàth gu bheil na caileagan ag iarraidh pasgan sabaid mòr. Agus mar sin rinn iad dhaibh fhèin flùr de chàileachd mòr.
  Ach chan eil fios aig na Gearmailtich gu bheil armachd aig Stalin nan aghaidh: gleusadair kamikaze. Cuideam aotrom de ochd ceud cileagram, tha dà ionad de stuth-spreadhaidh anns an glider. Agus am balach-pìleat aig gunpoint.
  Tha e na thùsaire Vitya, ag ràdh ùrnaigh agus a" dol chun ghleadair. Gus aodach a shàbhaladh, thèid an leanabh a-steach don chaban anns na h-aon stocan snàmh. Tha lorgan-coise lom air reothadh an raon-adhair fhuadach. Is e obair a" bhalaich èirigh dhan adhar agus an càr a stiùireadh gu targaid adhair no tìr.
  Cho-dhùin an deachdaire neo-thruacanta, le cuideachadh bho leithid de innleachdan, a dhol an aghaidh sàr-mhathas càileachdail itealain Gearmailteach. Agus bidh iad a" cleachdadh bhalaich mar kamikazes a-mhàin airson adhbhar pragmatach - agus tha cuideam nas lugha orra, agus chan eil an luchd-sabaid cho luachmhor ri inbhich.
  Bidh am balach a" dìreadh a-steach do chaban beag. An uairsin bidh e a 'coimhead air sampall na h-Òigh, a' dol tarsainn air fhèin agus a 'bruthadh a' pheadal le a shàilean lom. Bidh gleusadair kamikaze a" falbh a-steach don adhar le duilgheadas. Tha an innleachd fhathast ùr, agus chan eil e soilleir dè cho èifeachdach sa tha e. Ach tha na Sòbhietich deiseil airson rud sam bith airson an arm agus an dùthaich aca fhèin.
  Feumaidh Vitya an tanca pioramaideach as ùire a reubadh, do-ruigsinneach le gunnaichean an-aghaidh tanca Sobhietach bho gach ceàrnaidh: armachd le leathad aghaidh 300 mm, cùl 250 mm. Cuideam a 'chàir a tha 68 tunna, agus an t-einnsean a tha 1200 each-chumhachd. Gu dearbh, faodar aon ghleadair agus aon thùsaire a thoirt seachad gus an leithid de uilebheist a thoirt sìos.
  Bidh Vitya a 'ruith aig an nàmhaid, a' dàibheadh ... Mura biodh caileagan biastagan a-staigh, pìleatan nas àbhaistiche, bhiodh bàs a 'feitheamh riutha. Ach tha an gunna-inneal an-aghaidh itealain a" sgriachail, agus tha a" phlanaid a" spreadhadh ceud meatair bhon inneal Gearmailteach. Bidh an tanca pioramaideach "Battleship" a 'crathadh, ach chan eil dad uamhasach a' tachairt dha. A-rithist, bidh càr Mainstein a 'ruith tro na raointean Sòbhieteach.
  Agus tha na tancaichean Sobhietach gu neo-shoirbheachail a" feuchainn ri cuir an-aghaidh.
  Gerda bellowed:
  - Tha mi super!
  Agus loisg i air projectile gus an do thionndaidh e a-mach gun deach trì tancaichean dearga a leagail sa bhad. Nas mionaidiche, bhuail na tancaichean sin gu beag.
  Agus chaidh Charlotte thairis air a companach, agus sa bhad loisg i sìos ceithir tancaichean sa bhad. clisgeadh:
  - 'S e madadh-allaidh is tìgear a th' annam, bidh mi ag ithe Ruiseanach!
  Ann an anam a' bhalaich mharbh, tha Viti ag itealaich gu neamh. Chan eil ach nèamh a" feitheamh ris an sin, oir is gaisgeach tùsanach e.
  Tha tàmailteach air Oliver Twist a bhith a" coimhead air seo, agus tha e air a tharraing bho shealladh sgrios tancaichean.
  Tha am balach ann an èideadh slàn. Tha lotan agus ulcers mu thràth air tòiseachadh a "tiormachadh agus a" slànachadh. Bha mi dìreach ag iarraidh ithe. Agus tha e fhathast ga pheantadh.
  Dh" fhaighnich Oliver Twist le gàire:
  - Agus nach còir do luchd-suidhe a bhi air am beathachadh ?
  Choimhead an neach-ealain gu ceasnachail air an fhear-coise. Bhuail e a làmhan. Mar gum biodh dùil ri leithid de dh" àithne ro làimh, chaidh gèadh ròsta garnished, aran sliseag, agus fìon ann an soitheach airgid a thoirt a-steach don t-seòmar.
  Thog Oliver gu sanntach am biadh. Bha e coltach ris gèadh neo-àbhaisteach blasta le ùbhlan agus rùsg bèicearachd. Cha robh ach na cnàmhan air an crùnadh. Bha am fìon milis agus cha robh e ro throm, ach às deidh dà ghlainne mhòr, bha ceann Oliver fuaimneach. Dh'ith am balach an gèadh slàn, a' fàgail a-mhàin na cnàmhan, agus nochd e a ghleusadh fhèin. Às deidh sin, cha do smaoinich Oliver Twist airson ùine mhòr, ach ghabh e e agus thuit e na chadal. Agus mar sin chuir e dàil. Chaidh am balach a thoirt gu faiceallach agus a ghiùlan gu seòmar-cadail sòghail na Bana-phrionnsa.
  Is e seo an Lùchairt Geamhraidh, tha a h-uile dad faisg air làimh agus faisg air làimh.
  Agus bha bruadar aig Oliver Twist air a 'phasmogorical agus neo-àbhaisteach.
  . CAIBIDIL #12
  Às deidh dha cadal, rinn Oliver Twist eacarsaichean, agus bha e a" faireachdainn cho math sa tha e a" faireachdainn. Agus cha mhòr nach eil a lotan agus a blisters air falbh. Thill lùth gu na fèithean. Thàinig ligaments òga air ais gu sgiobalta gun a bhith a" faireachdainn pian bho sprains.
  Ach, tha e math a bhith nad bhalach - bidh a h-uile dad a "slànachadh cho luath agus cho furasta. An seo cha b 'urrainn don bhodach san fharsaingeachd faighinn air ais bho chràdh air a' chrann. Agus tha an corp òg agus ùr.
  Nas fhaide air adhart bha Oliver ag iarraidh saorsa. Dh'ith e brochan le bainne 's feòil, agus banana no dhà air an tiormachadh. An uairsin dh'ith e ubhal.
  Air a leantainn le sgrùdadh traidiseanta le dotair. Cha do smeuraich i e le alcol.
  Agus spàin de syrup gus dìonachd a bhrosnachadh. Agus tha e milis agus blasta.
  An uairsin dh"fhalbh an dotair. Bha dùil ri breithneachadh a dh" aithghearr. Ann an teòiridh, thèid neach-lagha a shònrachadh do Oliver, ach dh'fhaodadh seo a bhith mar sin airson a thaisbeanadh.
  Ach tha mòran dhaoine a tha a 'co-fhaireachdainn leis a' bhalach, agus mar sin tha e coltach nach tèid leanabh deich bliadhna a dh'aois a chur gu bàs. Ged nach tug e a-mach càit an robh an ulaidh falaichte. Is e saothair chruaidh binn nas coltaiche. An dàrna cuid mèinnean no planntachasan anns na coloinidhean a deas. Tha planntachasan, gu dearbh, nas fheàrr, ach eadhon an sin tha an ìre bàis bho ghalar am measg eucoraich geal gu math àrd, ged a tha an aimsir blàth. Ach tha clann eadhon nas buailtiche bàsachadh le galaran sgaoilte na inbhich. Agus tha cothrom ann an deich bliadhna parole fhaighinn agus cuilbheart fhaighinn air màl. Agus bha cuid de na beartaich iad fhèin eucoraich.
  Tha mèinnean nas miosa... Cuideachd bàsmhorachd àrd. An sin, ann an trannsaichean cumhang agus slighean a-steach, tha feum air luchd-obrach de dh" ìomhaigh bheag. Is e sin, tha clann air an cur an seo gu deònach. Agus tha an ìre bàis àrd. A bharrachd air an sin, bidh clann gu tric ag obair rùisgte agus casruisgte, agus gu ìre làn sgìth. Agus tha an ceò puinnseanta. Anns na mèinnean, san fharsaingeachd, cha robh mòran dhaoine beò gu deireadh an teirm.
  Thuig Oliver gun robh planntachasan na b" fheàrr na mèinnean anns a h-uile dòigh. Tha amannan ann air na planntachasan nuair nach eil obair cha mhòr ann, agus bidh clann a tha air an dìteadh eadhon air aoigheachd no bidh iad a 'cluich ball-coise.
  Tha dòchas ann airson teicheadh fhathast.
  Agus bidh Oliver a" suathadh aon cheangal den t-seine bho fhear eile... Agus a" leughadh ùrnaighean...
  Agus nuair a thig bruadar seachad air mu dheireadh, chì e rudeigin mar seo ann ...
  Bha Catrìona an dàrna fear cho sgìth tron latha agus pàirt den oidhche nach robh aice ach an neart gus am balach cadail a phògadh uair no dhà air an t-sàil chruinn, air a nighe, air a chràdh, air a chràdh o chionn ghoirid, agus an uairsin a" lùbadh a ceann sa bhroilleach. am mèirleach tùsail agus sniff gu sìtheil. Cha do thachair atharrachadh leanabh gu bhith na dhuine. Chaidil a" bhanrigh agus am balach gu meadhan-latha. An uairsin thug iad a-steach biadh blasda. Mhothaich Ekaterina gu robh lotan a 'bhalaich air slànachadh mar-thà, mar gum biodh an dèidh beagan sheachdainean de dheagh chùram, agus na blisters air a dhol à bith gu tur.
  Dh"fhaighnich a" bhanrigh do Oliver Twist:
  - An e draoidheachd a th' annad?
  Thuirt am balach, ag ithe biadh le biadh,:
  - Bidh e a" slànachadh nas fheàrr air òganach na air cù!
  Rinn Catrìona gàire agus thuirt i:
  - Ach cho luath sa faighinn seachad air bho chràdh nan gillean, chan fhaca mi fhathast.
  Chuimhnich Oliver carson a chaidh e a-steach don bhaile idir agus dh" fhaighnich e gu h-obann:
  - Ma tha thu cho coibhneil... Leig às mo charaidean!
  Bha Catrìona a" sruthadh a-steach agus a" sèideadh gu feargach:
  - Chan eil! Tha iad nan eucoirich agus bu chòir an cur gu bàs! Cuiridh mi gu bàs thu nuair a bhios mi sgìth dhiot!
  Dh"fhàs Oliver feargach agus phronnaich e a" bhanrigh gu cruaidh le a mheur san amhaich. Chaidh i limp. Agus rinn an gaduiche feall :
  - Na fuirich a" ghalla! Cia mheud duine a tha thu air do chràdh - seann sgudal!
  Ruith na dìtheanan a-steach, ach tharraing Oliver Twist a-mach biodag biorach air cùl corset Catherine agus chuir e sgian gu a h-amhaich, a" caoineadh:
  - Aon cheum eile agus marbhaidh mi an usurper!
  Bha na seirbhisich troimh-a-chèile, agus thàinig èigheach air feadh na lùchairt. Thòisich na geàrdan air ruith. Nochd ceannard nan saighdearan Ruiseanach ann an St Petersburg, Count Alexei Orlov, cuideachd.
  Chùm Oliver Twist làidir biodag aig amhach na Bana-phrionnsa, a" rughadh:
  - Tha mi ag òrdachadh a h-uile prìosanach a leigeil ma sgaoil bho phrìosanan, air dhòigh eile cha bhith i beò!
  Dh'fheuch Alexei ri bagairt:
  - Ma mharbhas tu i, am bheil fios agad ciod a ni sinn riut ?
  Fhreagair an gaisgeach gu dàna:
  " Cha'n fhaigh thu fòs o'n uaigh, 'S cha chuir do chràdh eagal orm!" Chunnaic thu fhèin seo an-dè!
  Chrath Ekaterina, a thàinig gu a mothachadh:
  - Dèan mar a tha an titan seo ag ràdh ... Co-dhiù, beagan cheudan prìosanach, cha tèid buaidh a thoirt air cothromachadh cumhachd!
  Oh bha Katya airson a bhith beò. Agus bha mi airson riaghladh. A-nis bhiodh i toilichte St. Petersburg fhàgail air bàta, a-mhàin anns a 'mhuir a tha sguadron ceannairceach fo smachd Pugachev. San fharsaingeachd, thuig Catriona gu robh an cogadh air a dhol air chall mar-thà. Agus feumaidh tu cùram a ghabhail gus do chraiceann fhèin a ghleidheadh. Agus an rìgh-chathair... An uair sin tha an duilgheadas a bhith a' riaghladh nan daoine mì-riaraichte agus mì-riaraichte seo ro mhòr. Tha bilean mòra aice aig a" chrìch, air an dèanamh gun fhios nach biodh i na coup.
  Faodaidh i cumail a" fuireach ann an dòigh rìoghail, am badeigin ann am Paris. Air an t-slighe, tha gnàth-shìde Paris mòran nas ciùine agus nas tlachdmhoire na gnàth-shìde St Petersburg. 'S dòcha gu dearbh a dhol dhan t-saoghal le Emelyan Pugachev? Am feuch an Cossack gorm seo ri dèiligeadh ris an ìmpireachd? Rinn i ceartachadh agus tha i sgìth de chumhachd chun amhach!
  Chaidh Oliver Twist còmhla ri Catriona dhan charbad gus sùil a chumail gu pearsanta air leigeil ma sgaoil prìosanaich bho na croisean agus an Peter and Paul Fortress. Bha an gaisgeach òg a-nis air each geal. Bha beachd aige, ach nach bu chòir dha brath a ghabhail air a 'mhionaid agus a' mhàthair-ìmpire a thoirt gu campa Emelian Pugachev? Bha seo a" ciallachadh deireadh a" chogaidh shìobhalta agus soirbheachas mu dheireadh an ar-a-mach. Agus, gu dearbh, thàinig sliochd ùr, ged a bha na Romanovs gu foirmeil fhathast ann an cumhachd.
  Ged a bha fhathast oighre Paul, agus buidheann iomlan de chàirdean. Tha, chaidh Emelka an sàs, chan abair thu dad.
  Chaidh na prìosanaich a thoirt a-mach às na dungeons, aodach a thoirt dhaibh, biadhadh. Bha a" Bhan-ìmpire fhathast ann an cunnart bàis bhon neach-tòiseachaidh eu-dòchasach.
  Mhol an duine òg tana Ivan Orlov, am fear ab 'òige de na bràithrean Orlov, dha Alexei.
  - Tha, gu ifrinn le Katya. Gairmidh sinn oighre Phòil, agus marbhaidh sinn am balach leatha!
  Chrath Alexei a cheann gu fiadhaich.
  A bheil thu craicte bràthair? Tha, tha gràin aig Pòl oirnn, nas motha na Emelyan. A bheil thu airson gum bi sinn air ar fuaigheal airson regicide?
  Mhol Stepan Orlov reamhar:
  -Leigamaid oirnn a dhreuchd a leigeil dheth, agus an uairsin gabh grèim air a" mhionaid agus slap am balach.
  Chrath Alexei aonta.
  - Mar sin dèan e, ach ... Gus nach bi Katyusha a 'sgèith eadhon falt!
  Thuirt Eduard Orlova le sròn biorach gu pragmatach:
  - Dè bu chòir dhuinn a dhèanamh? A dh'aithghearr bidh Alasdair Suvorov a 'stiùireadh na saighdearan gu stoirm, agus tha an arm againn a' leaghadh. Tha a h-uile duine a 'fàgail shaighdearan, agus nas miosa fhathast oifigearan agus eadhon uaislean.
  Mhol Ivan Orlov gu dàna:
  - Is urrainn dha briseadh troimhe gu tuath. Ann an stiùireadh Vyborg, agus an sin tha an t-Suain faisg air làimh.
  Rinn Alexei osnaich gu mòr agus chuir e na chuimhne:
  -Vyborg mu thràth air na geataichean fhosgladh don impostor. Co-dhiù, tha sinn ann an cunnart bàsachadh.
  Fhreagair Ivan le dìoghras:
  - Ach bidh sinn co-dhiù a" briseadh a-mach don fhosgladh, air neo bidh iad gar càineadh mar iseanan ann an cèidse.
  Bha Alexei a" smaoineachadh mu dheidhinn. Gu dearbh, bha e coltach gur e feuchainn ri briseadh troimhe air an oidhche an dòigh as fheàrr a-mach. Is gann gu bheil e comasach am baile mòr a chumail le gearastan tana. Anns a 'chùis seo, ma thèid thu airson adhartas mòr, thèid pàirt den arm a chall, ach tha cothrom ann a dhol a-mach leat fhèin agus leantainn air adhart leis an t-sabaid bho thall thairis. Agus dè as urrainnear a thabhann mar roghainn eile. Rach air ais gu Daingneach Pheadair is Phòil.
  Tha i air eilean, chan eil e furasta ionnsaigh a thoirt oirre. Ach is e an duilgheadas a th 'ann gu bheil e cha mhòr do-dhèanta a bhith a' briseadh a-mach à Petropavlovsk le sèist cheart. Mar sin bidh thu a 'fulang an sin gus an crìochnaich thu a h-uile solar. Agus an uairsin gheibh thu bàs leis an acras. Dè eile a nì thu? Thoir Katya gu impostor agus feuch ris na craiceann aige a shàbhaladh san dòigh seo?
  Bha an t-slighe a" coimhead gu math tarraingeach. Ach an sàbhail Emelyan beatha dhaoine cho cunnartach ris na bràithrean Orlov? Às deidh na h-uile, chuir iad às do Peter the Third, agus chuir Grigory eadhon a mhòrachd a bh 'ann roimhe le neapraigear.
  Mar sin bha e coltach gum b" fheàrr am beachd a bhith a" cur a h-uile càil a-steach na b" fheàrr na gin eile.
  Fhuair beagan bhalach scout a-mach cuideachd. Choisich iad gu h-iongantach, dithis eadhon le taic bho na gàirdeanan gus nach tuiteadh iad. Chaidh na balaich a chràdh gu brùideil, ach bha iad modhail. Lorg Vitya an neart airson coiseachd leis fhèin, ged a loisg iad a shàilean le iarann teth dearg. A" tighinn faisg air Oliver Twist, thuirt an neach-cuideachaidh aige gu cruaidh:
  - Bha e air a chràdh ... Air a losgadh le clobha dearg-theth. Bha coig ceud buille agus tri crathadh agam. Chaidh na cnàmhan uile a leagail às an àite, ach cha do dh'innis mi dad dhaibh!
  Bhrosnaich Oliver Twist Vitya:
  - Chan eil fios agam càil mu dheidhinn luibhean cungaidh-leigheis! Slànaichidh a h-uile dad nas fheàrr na air cù... Is e am prìomh rud nach eil thu briste!
  Bha Domka am measg an fheadhainn a chaidh a leigeil ma sgaoil. A dh'aindeoin a 'chràdh, bha an nighean fhathast àlainn. Air a casruisgte ann an dreasa aotrom, cha robh coltas gu robh an nighean àrd a" faireachdainn an fhuachd. Bha faireachdainn mar leanabh aig a h-aodann. Chaidh i gu Oliver Twist, chrom i gu Catrìona le aodach sòghail, agus thuirt i:
  "Ròsta iad mo shàilean ceithir tursan ... Ach tha e ceart gu leòr, chì thu, tha mi a" coiseachd!"
  Thug an seanalair comhfhurtachd don nighinn:
  - Na bi brònach, a Dhomka. Deuchainnean a-mhàin temper. Bidh Alexei Orlov fhathast a" caoineadh air a" chrann. Pàigh airson na h-eucoirean aca.
  Dheàrrs Domka a sùilean, agus dh"fhaighnich i:
  - Thoir dhomh an cothrom an kata fhèin a chràdh.
  Bha am mèirleach adhartach Oliver Twist ann an deagh shunnd. Chaidh na prìosanaich a chaidh an leigeil ma sgaoil a luchdachadh air sledges. Tha St. Petersburg na bhaile-mòr ro mhòr airson a dhol chun iomall le do chasan, agus eadhon casruisgte.
  Thuirt Catrìona ri Oliver Twist:
  - A bheil thu airson gun dèan mi prionnsa dhut?
  Rinn mèirleach pioneer gàire agus dh" fhaighnich e le magadh:
  Carson nach diùc?
  Rinn a" bhanrigh gàire le neart agus dh"fhaighnich i:
  - A bheil thu airson a bhith nad diùc?
  Rinn Oliver Twist gàire agus dh" fhaighnich e ann an tòna fìor:
  - A mhàin cha 'n aithne dhomh ciod an rioghachd, gheibh thu diùcachd dhomh. Anns an Ruis, tha luchd-dùthcha agad, tha an diabhal dithis air fhàgail!
  Thuig Catriona nach robh dad aice ri ghealladh. Agus thuirt Vitya, a bha na shuidhe air an t-slat ri thaobh dhaibh,:
  - Tha Oliver Twist air a bhuileachadh gu fialaidh leis an athair-rìgh. Adjutant Seanalair a Mhòrachd.
  Thionndaidh Katya gu Vita:
  - A bheil thu airson gun dèan mi marasgal achaidh thu?
  Mar fhreagairt tharraing am balach falt Catriona agus bha e a" bagairt:
  - Na bi pamper!
  Chunnaic Alexei Orlov gu robh sreath de shlatan-slèibhe agus sledges a 'dèanamh air an t-slighe a-mach. Agus tha Catriona còmhla riutha. Is e am prìomh rud nach gabh dad a dhèanamh mu dheidhinn. Na cuir dheth an òrdugh rìoghail. Chan urrainn dhaibh Catrìona a chall. Ach ma thèid i fhathast gu campa an impostor, bidh crìoch ann. Faodaidh gu math eadar-dhealaichte tachairt fon Impire Pòl.
  Chuir Orlov stad air ... Feumaidh sinn ceum cinnteach a ghabhail, ach chan eil Grigory ri thaobh. Tha e dona cuideachd gu bheil na geàrdan cuideachd air am bualadh le troimh-chèile. Feumaidh sinn ar craiceann fhèin a shàbhaladh gu h-èiginneach.
  Agus an uairsin rinn Alexei Orlov co-dhùnadh: às deidh a h-uile càil, bhiodh an Catriona a chaidh a ghlacadh a 'tarraing air falbh arm an impostor, agus san eadar-ama bhiodh iad, leis na geàrdan agus na mailisidhean, comasach air sleamhnachadh a-mach às a' bhaile. Mar sin gu dìomhain rinn Suvorov saighdearan a thrèanadh airson an ionnsaigh. Brisidh iad a-mach agus fàgaidh iad na bràithrean Orlov san raon, boglaichean, nas fhaisge air an t-Suain.
  Dh"òrdaich Alexei na h-earalaichean:
  - Call na bràithrean agus sèideadh an cruinneachadh! Cruinnich sinn a h-uile neart as urrainn dhuinn!
  Agus bha Oliver Twist, air leth toilichte gu robh a charaidean saor, agus a" bhanrigh air a beò-ghlacadh, a" seinn. Thog na gillean, Domka, agus na priosanaich shaor eile e ;
  O mo shlabhraidhean làidir de thràillealachd,
  Carson a bha am balach casruisgte, leis an acras air geimhlean...
  Bidh tu a' chnuimh a' reothadh beagan,
  Agus nad smuaintean bidh e comasach dhut faighinn thairis air a h-uile astar!
  
  Tha an saoghal againn na phrìosan cho duilich
  Tha bàs a" riaghladh ann, tha fulangas a" riaghladh anns a h-uile àite ...
  Chan urrainn dhuinn an solas a thoirt gu inntinn
  Tha an Tighearna a 'cur deuchainnean!
  
  Ann an cuaranaibh crannchur a' bhalaich,
  Tràill airson basgaid de chlachan mòra a ghiùlan ...
  Ged gun fheusag, ach thionndaidh am falt liath,
  Às deidh na h-uile, tha beatha eadhon nas miosa na kennel!
  
  Ach tha mi creidsinn gun èirich a" ghrian an-asgaidh
  Sgapaidh a" cherub an sluagh de Shaitanaich...
  Agus bheir an t-Uile-chumhachdach deuchainn dhuinn,
  Bidh brògan an-asgaidh, caftans!
  
  Ach tha mi fhathast a" fulang agus ann an slabhraidhean,
  Tha an stamag falamh, agus cuip air na h-asnaichean ...
  Air an rìgh-chathair, chan eil am balach ach ann am bruadar,
  A" coiseachd air slighe dòrainneach, uamhasach dorcha!
  
  Ach tha fios agam nach trèig Dia na daoine,
  Togaidh sinn sa bhad forc nan droch dhaoine uaisle!
  Bidh sinn airidh air bratach an aithrichean,
  Thugamaid gloir do'n Ard-Righ ann an gloir an ainm !
  
  'S maiseach bhi beò, ach bàs,
  Bidh sinn an-còmhnaidh airidh air ridire ...
  Biodh am mathan feargach
  Tha an t-inntinn air a thionndadh le creachadair le swindler!
  
  Ach thog an spiorad saor an sluagh,
  Bidh iad ag èirigh gus sabaid an aghaidh an nàmhaid!
  Air an làimh eile fàsaidh an saoibhir bochd,
  Cò a fhuair am prionnsa ach zipun le tuarastal!
  
  Is urrainn dhuinn saoghal ceart a dhèanamh
  Aon anns a bheil a h-uile duine an sàs!
  Às deidh na h-uile, dhòmhsa tha Crìosd na iodhal naomh,
  A fhuair an crodh air a cheusadh !
  
  aiseirigh na mairbh, tha mi creidsinn gu'n tugadh gach neach,
  Agus tog saoghal ùr radanta...
  Gus na filmichean gu lèir a thoirt gu buil
  Gus nach èirich an tuathanach le osnaich!
  
  An uairsin bheir sinn buaidh air an t-saoghal,
  Leigamaid slighean gu iomall a h-uile galaxies ...
  'S bithidh mac tapaidh agam,
  Mar sgeadachadh de spiorad speuradairean!
  Deagh òran agus deagh choileanadh le còisir. Bidh a h-uile duine a 'seinn gu dùrachdach, bidh eadhon an fheadhainn aig nach eil cluais ciùil a' dèanamh fuaimean math agus binn. Tha na geataichean fosgailte agus caismeachd mòr a 'fàgail St Petersburg. Bidh na buannaichean a" fàgail a" bhaile le ceòl is òrain. Agus tha iad glè thoilichte!
  Ach fhad 'sa bha a' chaismeachd a 'falbh, fhad' sa bha na Pugachevites a 'coinneachadh riutha, thòisich blàr fuilteach air taobh eile St Petersburg. Chan e seòrsa de shabaid a th" ann an arm Emelyan Pugachev, ach air a shàrachadh le smachd Suvorov. Agus thug na geàrdan rabhadh mu bhriseadh. Choinnich na geàrdan le peilearan raidhfil agus losgadh-gunna.
  Bha Alasdair Suvorov an dùil nam biodh gearastan St Petersburg ag iarraidh briseadh a-mach, gun dèanadh e sin gu tuath, nas fhaisge air crìoch na Suaine. An sin bidh iad nas dualtaich falbh. Agus dh"ullaich an ceannard sgoinneil grunn ribeachan airson an nàmhaid. Agus a-nis, mar eisimpleir, tha slocan madadh-allaidh air an ullachadh airson an eachraidh. Bha Hussars fo theine raidhfil a" feuchainn ri faighinn thairis air na teagamhan, agus thuit na h-eich aca gu mòr ann an ribeachan a bha air an deagh dhealbhadh agus air an deagh fhalach.
  Ach an seo tha iad mar eachraidh a 'fàilligeadh, agus cuid eile a' leum às an dèidh. Bidh iad cuideachd a 'tuiteam a-steach do ghilean falaichte no trainnsichean air an cladhach le luchd-tuatha.
  Thuit Alexei Orlov, a stiùir an eachraidh gu ionnsaigh, a-steach do chlais dhomhainn e fhèin, agus chaidh cnap geur a-steach air taobh a' chunntais. Agus thuit closaichean eich eile bho shuas, a 'briseadh a' chunntais.
  Tha e gu math gallim nuair a tha a leithid de chuideam air a chuir ort, agus na h-asnagan agad briste. Agus chan urrainn dhut anail a tharraing no tionndadh mun cuairt. Agus tha e fuar cuideachd, agus bidh do làmhan, aghaidh, agus corp gu lèir a 'fàs fuar.
  Tha Alexei gu cruaidh a 'feuchainn ri gluasad, ach bidh gach gluasad a' toirt a h-asnagan dha na sgamhanan aige agus a 'toirt air fuil a spìonadh. Thuit creachadair feòil-itheach a-steach do shloc madadh-allaidh agus a 'mùchadh ann, rud a tha gu math samhlachail.
  Chaidh aig Ivan Orlov air leum thairis air na lochan, ach bhuail peilear a chaidh a losgadh le teagamh e anns a 'stamag. Chuir Suvorov, mar Peter the Great, suas na saighdearan ab 'fheàrr anns na dùin dìonta ann am Poltava agus loisg e teine marbhtach.
  Agus bha eachraidh Don agus Kalmyk mu thràth ann an ambush, agus rinn rèisimeidean ùra cabhag gus an teasairginn.
  Thàinig geàrdan a-mach à geataichean Petersburg. Rèisimeidean taghte, a 'gabhail a-steach dìon pearsanta na h-ìmpire. Dh'eirich an cath gu te. Seo na saighdearan as fheàrr san ìmpireachd, saighdearan nach eil nas lugha na ceithir fichead meatair a dh'àirde. Bidh iad a" dol, mar gum biodh iad gan cleachdadh, gun aire a thoirt do losgadh ghunnaichean no do luchd-seilg ambush.
  Ach tha Alasdair Suvorov cuideachd air iongnadh ullachadh dhaibh. Tha measgachadh fuasgailte agus roisinn air an dòrtadh ro làimh. Las na Kalmyks saighdean, agus tha an t-àite a" lasadh suas sa bhad. Taghte, geàrdan aonadan, an dèidh a fhuair uabhasach bìdeadh, agus a ghlacadh fo na lasraichean dearg is orains, na seasamh suas agus a 'tòiseachadh a' sgapadh. Agus tha an fheadhainn as misneachaile dhiubh dìreach a 'losgadh beò.
  Chaidh an t-adhartas, air an deach na h-uimhir de dhòchasan a phronnadh, a ghluasad sìos. Bidh saighdearan de dh'aonadan àbhaisteach, a bharrachd air cuid de luchd-gleidhidh, a 'leigeil às an cuid armachd agus ag iarraidh tròcair. Sgap na mailisidhean cuideachd, agus thog sluagh St. Petersburg an ceann. Ann am prìomh-bhaile na h-ìmpireachd, tha aimhreit ann, bidh mìltean, deichean de mhìltean de dhaoine a 'ruith a-steach do na sràidean agus a' sgreuchail:
  - Glòir do 'n righ-athair ! Vivat Petr Fedorovich! Gum biodh ogha Phàdraig Mòr air a ghlòrachadh!
  Chaidh Stepan Orlov, mar an fheadhainn as fhaiceallaiche de na bràithrean, am falach ann am fear de na ballachan ann an tùr àrd. Dh'fheuch Eduard Orlov, a 'sgioblachadh gu cruaidh, ri na saighdearan a bhrosnachadh gus sabaid leis an arm Pugachev. Ach cha b' e a latha 's a uair a bh' ann tuilleadh. Chaidh Pugachev fhèin agus an neach-taic aige Oliver Twist air an ionnsaigh. Agus chuir Alasdair Suvorov agus Field Marshal Papin ìmpidh air na geàrdan a bha air fhàgail gèilleadh cho luath 'sa ghabhas.
  Mharcaich Oliver Twist an toiseach gu Eideard. Rinn Orlov, le sròn biorach, oidhirp èiginn air ionnsaigh a thoirt air a" bhalach. Shal an gaisgeach mèirleach a chorp agus bhuail e cùl ceann a" chunntais le a neart. Chrith an claigeann, agus thuit closaichean Eideird ann an sneachda. Às deidh a bhàis, thilg na geàrdan mu dheireadh sìos na buill-airm aca.
  Agus bha saighdearan Pugachev mu thràth a 'dol a-steach don bhaile cheannairc.
  Chaidh Stepan Orlov le buidheann eachraidh beag gu Daingneach Pheadair is Phòil. Is ann dìreach an sin, agus eadhon air Kronstadt, bha cothrom ann an strì an aghaidh a leudachadh. No an àite, eadhon aimhreit.
  Ach ruith Oliver Twist agus a bhuidheann air an t-sàil, agus chaidh iad seachad air sgaradh Stepan. Thòisich sabaid ghoirid, ged a bha e fuilteach. Bha Oliver an sàs ann an Stepan. Gheàrr e sìos aon gheàrd-bodhaig, an dàrna fear. Agus an uairsin gearradh dheth an riochdaire air a dheagh bhiadhadh bho bhruis an teaghlaich Orlov. Leum an Stepan a bha air a dhroch leòn far an each bhàn. Thuit e air a ghlùinean agus ghlaodh e airson tròcair.
  Agus dh'òrdaich Oliver a cheangal suas agus lean e air adhart leis a' ghluasad luath a dh'ionnsaigh Daingneach Pheadair is Phòil. Agus chuir an sluagh fàilte, agus dh'èigh iad, a' coinneachadh an luchd-saoraidh o dhaorsa.
  ..................................
  Dhùisg Oliver Twist agus rinn e eacarsaichean a-rithist agus dh'ith e ... An uairsin shuath e an collar, agus dh'obraich e gus an dorchadas.
  Agus an uairsin thuit e na chadal a-rithist agus chunnaic e an aisling a 'leantainn.
  Ghèill Kronstadt agus an Peter and Paul Fortress gun sabaid. Petersburg a thàinig fo smachd na Pugachevites. Gu ruige seo, bha am Moscow Kremlin fhathast gun obair le gearastan làidir agus Rèisimeid Geàrdan Semyonov, fo stiùireadh iomlan Grigory Orlov.
  Agus airson na h-ùine, bha Orenburg agus baile Yaitsky fhathast a 'cumail a-mach. Ghabh cha mhòr a h-uile baile agus baile eile ri cumhachd Tsar na Ruis. Ach, an ath latha, thug iad an naidheachd gun do thòisich ar-a-mach ann an Orenburg, agus an arm fo stiùireadh Fedot Katorzhny ghabh seilbh air a 'bhaile.
  Thugadh an t-iomlan leis le calman, agus uime sin cha do sgèith i ach beagan uairean. Mar sin, gu ruige seo, cha robh ach baile Yaitsky agus cuid de bhailtean iomallach Siberia fhathast gun chleachdadh.
  Agus bha fìor chòmhradh aig Emelyan Pugachev le Catrìona.
  - Chaill thu, a mhàthair, agus feumaidh tu aideachadh ... - Rinn an rìgh tuathanaich stad ann an taigh-cluiche agus shàth e beagan bho chuach òir de fhìon ceud bliadhna a dh'aois le daoimeanan agus lean e air. - Agus a-nis, ma tha thu airson a bhith beò, aithnich gu poblach annam do chèile laghail Pyotr Fedorovich agus rachaibh gu na ceithir stiùiridhean!
  Cha mhòr gum b" urrainn dha Catherine a h-aoibhneas a chuir am falach le leithid de mholadh. A" faighinn eòlas air smachd a chumail oirre fhèin, bha an t-seann ìmpire a" magadh agus a" magadh:
  - Dhòmhsa a dhol air a leithid de pheacadh bàsmhor gu poblach a bhreug?!
  Thog Emelian a mhalaidhean gu brònach agus rinn e gàire:
  - Chan eil feum agam air! Feumaidh tu seo gus am bi adhbhar agam maitheanas a thoirt do ghalla cho borb agus cho cunnartach! Mura h-eil thu airson aideachadh, na dèan! Cuiridh sinn gu bàs thu, ach roimhe sin, le clobhaichean dearg-theth, ceasnaichidh sinn far a bheil thu a" falach do mhath!
  Bha Catrìona, a" tionndadh bàn, ag èigheach:
  "Nach dàna leat do bhanrigh a chràdh!"
  Rinn Pugachev gàire agus èigheach:
  - Am bu dàna leat mo chràdh ? Chì mi nam shùilean gum bu toigh leam! Mar sin na bi a 'sùileachadh tròcair bhuam!
  Tharraing Emelyan biodag às a chrios agus sheinn i:
  - Mar sin dean thusa aithreachas ? Aithnich mi mar do chèile laghail agus do rìgh ....
  Bhrùth Ekaterina i fhèin a-mach le duilgheadas:
  - Nì mi sin...
  Ruith Pugachev gu brònach:
  - Chan urrainn dhomh a chluinntinn!
  Rinn a" bhanrigh a bh" ann roimhe osnaich agus dh"èigh i na b"àirde:
  - Nì mi sin!
  Ceartaich Emelian a" bhean bhreugach ann an guth ciùin:
  - Chan ann mar seo! Bidh feum agam air do mhòrachd!
  - Bithidh mise a'd' mhòrachd ! - Chaidh Ekaterina a-mach agus spreadh i na deòir. Cha robh i a-riamh cho iriosal roimhe.
  Ann an làthaireachd ceudan de mhìltean de dhaoine, ghabh an ìmpire aithreachas agus dh'aithnich e Yemelyan mar an duine aice agus an rìgh. Airson seo, bha i rùisgte agus air a bhualadh gu poblach le cuip, às deidh sin leig Pugachev a-mach a "bhanrigh gu h-onarach air na ceithir taobhan. Bha Ekaterina a 'caoineadh agus a' caoineadh, ag èigheach nach robh aonta sam bith ann a thaobh a 'chuip. Agus leig iad a-mach Ekaterina casruisgte ann an aon lèine agus a-steach don t-sneachda. Agus gu dearbh chan eil cuideachadh faisg air làimh. Tha e goirt bàsachadh leth-rùisgte anns an fhuachd, agus le do dhruim air a thionndadh gu bhith na bhreugan fuilteach.
  Ach tha Emelyan Pugachev na tsar glic a ghabh cùram gus a rìgh-chathair a neartachadh. Mar sin chaidh an t-oighre, Pavel, mar gum biodh, a shàthadh gun fhiosta gu bàs aig àm an ionnsaigh. Ged a fhuair Chika an aon seòrsa pàirt - Cossack gypsy deiseil airson meantachd sam bith airson a cheann-cinnidh.
  Chaidh an Ruis gu lèir a thionndadh gu Cossacks, chaidh taghadh a thoirt a-steach, agus chaidh cuir às do neo-ionannachd clas. Bha an dùthaich fhathast na monarcachd fèin-riaghlaidh, ach bha an rìgh an urra ri buidheann reachdail Cearcall Mòr na Cossack. Chaidh am fearann a sgaoileadh don luchd-tuatha, na factaraidhean don luchd-obrach, a thagh an cinn, chaidh an arm a chruthachadh gu saor-thoileach. Agus bha daonnan saor-thoilich ann am pailteas. Bha na h-ar-a-mach a 'còmhdach fearann na Pòlainn gu lèir agus thàinig arm na Ruis, air a stiùireadh le Suvorov, a-mach gus taic a thoirt don luchd-tuatha.
  Chuir iadsan fàilte air an riaghaltas ùr mar luchd-saoraidh. An uairsin chaidh an Ostair agus Prussia a-steach don chogadh le Cossack Russia.
  Thug arm na Ruis, fo stiùir Suvorov, ionnsaigh air saighdearan Frederick II faisg air Koenigsberg, agus rinn iad a' chùis orra. Ghèill Koenigsberg gun sabaid. Agus rinn Suvorov gluasad luath gu Berlin.
  Ach rinn Marshal Rumyantsev, an uair sin, a 'chùis air na h-Ostairich. Sguab an ar-a-mach an Ostair, agus bha na daoine cumanta cuideachd airson an saoradh bho neo-ionannachd clas agus an aontachadh gu Ìmpireachd Dhearg Emelian Pugachev. Faisg air Berlin, thug Frederick Mòr am blàr mu dheireadh dha Suvorov, agus mar thoradh air an sin chaidh na Gearmailtich a chuir fodha mu dheireadh, agus chaidh rìgh Prussian fhèin a ghlacadh. Airson an dàrna turas, thàinig saighdearan Ruiseanach gu Berlin agus dh'fhuirich iad an sin.
  Agus ghlac Marasgal Rumyantsev Vienna, a 'glacadh ìmpire na h-Ostair. Ghabh Petya pàirt ann am batail fo stiùir Suvorov. Bha a" bhuidheann tùsaire aige an-còmhnaidh èifeachdach agus dh" fhuiling iad a" char as lugha de chall. Chaidh na balaich a-steach gu Berlin ann an colbhan òrdail. A rèir beul-aithris, bhiodh na balach-ghaisgich a" caismeachd casruisgte, ann an geàrr-chunntasan goirid, ge bith dè an t-sìde a bh" ann.
  Bha Oliver Twist toilichte gun robh e comasach dha coiseachd timcheall Berlin mu dheireadh. Abair toileachas a bhith a" ràcadh duslach Berlin le sàilean lom. Ged a tha an tiotal Prionnsa as Serene aige, is fheàrr leis aodach aotrom a dhèanamh. Ged a tha e fhathast na bhalach. A bharrachd air an sin, chuir e iongnadh air Oliver Twist a bhith mothachail gun robh e air stad a 'fàs. Ach, chan e seo an ùine aige. Fiù 's nuair a bha e a' sabaid le Pugachev, chuir e dà cheudameatair ris fhèin, ach a-nis tha an ùine air stad airson a 'bhalaich, agus tha eadhon na h-ìnean agus na h-ìnean air stad a' fàs. Agus tha e iongantach.
  Air an làimh eile, bha an smuain a" lasadh tro cheann a" phùdair shìorraidh, is dòcha nach fàs e sean? Bhiodh am fear mu dheireadh sgoinneil! Airson seann aois bidh e gu brùideil a" cuir às do dhaoine. Bidh i gan tionndadh gu bhith nan ainglean truagh. Agus nuair a tha thu òg, chan eil d"aghaidh air a mhilleadh le feusag chearbach, rèidh, mar òigh. Agus chan fheum thu bearradh!
  A bhith nad Cheannard agus A Mhòrachd Serene am Prionnsa Oliver Twist cha robh e a" bruadar tuilleadh, mar a bha mòran ghillean aig aois, fàs suas agus tionndadh mun cuairt. Tha e mu thràth air fàs agus leasachadh. Agus tha e air tòrr a choileanadh. Às deidh na h-uile, tha an tiotal Prionnsa as Serene, mòran nas àirde na dìreach prionnsa, mar-thà co-dhiù diùc.
  Bha an leithid de thiotal aig Menshikov ... Tha Emelian Pugachev a 'còrdadh ris a' bhalach, agus faodaidh sinn a ràdh gur e Oliver Twist am fear as fheàrr leotha. Tha Oliver Twist mu thràth a" faireachdainn gu bheil e air fàs suas. Bha mi eadhon eòlach air gaol boireannaich, gu sònraichte leis gu bheil an fheadhainn a tha ag iarraidh cadal leis a" phrionnsa as cliùitiche, agus balach eireachdail, caran àrd agus le guailnean farsaing, co-dhiù dà dhusan.
  Bhiodh Oliver Twist a 'faireachdainn gu math toilichte, ach ... A' coiseachd tro Berlin, chuimhnich am balach, cuimhne cho meallta air bruadar, gu bheil na Gearmailtich san t-saoghal aige, cha mhòr a 'chùis orra, air iomall Moscow, air an glacadh an Caucasus, a-steach Meadhan Àisia, agus tha e coltach gun tug e ionnsaigh air Moscow eadhon. Anns an Ruis, tha serfdom air a thoirt air falbh, tha na daoine fhathast riaraichte agus eadhon deònach cìsean a phàigheadh don ionmhas coitcheann. Tha an ìre breith air a dhol suas, tha an ìre bàis a" tuiteam, tha sgoiltean agus oilthighean a" fosgladh, tha ospadalan gan togail.
  Ach chaidh maoin na h-eaglais a ghearradh sìos, agus chaidh fearann manachainnean agus teampaill gu lèir a thoirt a-steach. Bha Emelyan fhèin nas buailtiche a thaobh Islam, mar chreideamh sìmplidh agus so-thuigsinn na bu shaoire, ach gu nàdarra às aonais cuingealachaidhean gun fheum: air fìon is muiceann, a bharrachd air ùrnaigh agus Ramadan.
  Carson nach bu chòir don rìgh a chreideamh fhèin a chruthachadh? Agus chan eil polygamy air a thoirt a-steach? A bheil i na rìgh no nach eil?
  Às deidh ceannsachadh na Gearmailt agus na h-Ostair, thòisich ar-a-mach ann an tìrean taobh an iar na Gearmailt, an Fhraing, an Spàinn agus Portagal. Thug Emelyan Pugachev òrdugh cuideachadh a thoirt dha na h-uile a bha fo bhròn. Dìreach an dàrna Trotsky. No Lenin. Ach tha e mòran nas fhasa cogadh a dhèanamh san Iar: tha an Roinn Eòrpa air a sgaradh, agus is e arm na Ruis an fheadhainn as làidire agus as adhartaiche, agus tha e air a stiùireadh leis na ceannardan sgoinneil Rumyantsev agus Suvorov.
  Gun teagamh, bhiodh an cogadh leis an Tuirc air tighinn gu crìch mòran na bu luaithe mura biodh na ceannardan mòra sin, luchd-cùirte na Banrigh, air an cumail air ais. A bharrachd air an sin, bha arm na h-Ìmpireachd Ottoman, a thaobh armachd, agus sealladh eagrachaidh, gu math air ais agus cha robh an Ruis na cho-fharpaiseach.
  Dhearbh eadhon Elizaveta Petrovna, a 'sabaid ri Friedrich, gu bheil arm na Ruis agus siostam na Ruis nas làidire agus nas èifeachdaiche na am Prussian.
  Gu math socair san Roinn Eòrpa cha robh ann ach san Òlaind. Tha cruth riaghaltais poblachdach aig an dùthaich seo, agus tha na daoine gu ìre mhòr riaraichte leis a" chumhachd aca. Ach tha a' Bheilg fo smachd na h-Ostairich, agus an sin thòisich aimhreit nach robh idir èibhinn.
  Tha rèisimeidean Pugachev dìreach an sin. Tha aon phrionnsapal Gearmailteach às deidh fear eile air a shaoradh. Ach a-nis tha saighdearan Suvorov air sgapadh beagan, agus tha dùil aig rìgh na Frainge am briseadh mean air mhean. Ceud gu leth mìle saighdear, an aghaidh trì fichead mìle saighdear Ruiseanach, agus tha an treas cuid dhiubh na bhuidheann tùsaire aig Oliver Twist.
  Tha na balaich ann am pàirt air chois, ann am pàirt air eich bheaga, a" leum is a" bragail. Tha Suvorov a" co-dhùnadh ionnsaigh a thoirt air na Frangaich. Ged a tha faisg air trì uiread de shaighdearan aig an nàmhaid, agus chan eil na Frangaich, gu dearbh, nan Ottomans ann an sabaid.
  Bidh Oliver Twist agus na saighdearan aige a" cur gu bàs am Minerva falaichte, a" dèanamh crois-rathaid dàna, a" toirt air cnap-starra no dhà air an abhainn. Bidh an t-arm balach aige gu dàna a" frasadh air uisge an fhoghair. Às deidh na h-uile, chan eil eagal air luchd-tòiseachaidh air fuachd no galair. Bidh iad a" sabaid le claisean dachaigh a tha cho èifeachdach ri lannsaichean grenade agus a" cleachdadh slingshots.
  Tha an oidhche as t-fhoghar fada. Tha Oliver Twist air aon den chiad fheadhainn a bhios a" losgadh luchd-seallaidh le bhith a" losgadh le slingshot. Chan eil an slingshot sìmplidh, ach le saighead air a lìonadh le potassium cyanide. Agus nuair a bhuaileas e san amhaich, gheibh an nàmhaid bàs gun fhuaim no osnaich.
  Agus an uairsin bidh na feachdan sònraichte tùsaire gu gaisgeil a" snaidheadh teantaichean le saighdearan Frangach a" cadal. Thòisich Oliver Twist air gearradh le còirneal ann an èideadh gorm, beairteach. Bhuail e a sgòrnan le sgian agus chòmhdaich e a bheul. Èifeachdach agus luath. Agus ràinig balaich eile ann an tìde, a" dèanamh a h-uile càil le astar iongantach agus cunbhalachd.
  Chaidh an inneal-rabhaidh a thogail gu sgiobalta, agus mar-thà chan urrainnear stad a chuir air balaich feargach. Gheàrr Oliver Twist an rud as fheàrr agus sheinn e aig an aon àm;
  O Motherland Mòr an Ruis,
  Tha an iolaire dà-cheann nas làidire na a h-uile beathach!
  Tha ar righ 'na mhisean soilleir treun,
  Dè a nì daoine nas bòidhche agus nas bòidhche!
  
  Thàinig sinn a shaoradh tìr chèin,
  Tha na daoine ann am Paris cuideachd ag osnaich gu mòr...
  Togamaid pàrras mìorbhaileach air a" phlanaid,
  Chan eil feum air smeuradh snot air a dhòrtadh!
  
  Nì sinn co-mhaoineas mar seo airson a h-uile duine,
  Dè a bhios radiant air a 'phlanaid ...
  Agus sgriosar droch fhaisisteachd,
  Is e an t-uachdaran am Fuhrer, dè cho neònach 'sa tha e!
  
  Anns an Fatherland nas gile na cruinneach na grèine,
  Tha eaglaisean a 'deàlradh, Orthodox òir!
  Tha sinn airson Stalin le sunnd,
  Gum biodh an t-slighe mhòr mar an glòir!
  
  Bheir sinn air ais mòrachd nan eaglaisean,
  Bràthair Chrìosd, an Lenin sgoinneil as òige ...
  Ann am bratach nigheana agus mhac,
  Gu glòir nan uile ghinealach a dh'fhalbh!
  
  Dh'òrdaich Suvorov na tùsairean -
  A ' sabaid airson an Cossack motherland. .
  Cha buail sinn sa mhala, ach san t-suil,
  Tha lannsair grenade cumhachdach againn anns a" chnap-starra!
  
  Tha mi a" creidsinn gum buannaich an saighdear Sòbhieteach
  An t-slighe cruinne gu neo-bhàsmhorachd co-mhaoineas!
  Togaibh sgiath làidir thùsail,
  Bidh calpachas mòr air adhart!
  
  A Thighearn ghràdhach bheir gu Mars,
  Bidh raointean cruithneachd air Venus ...
  Agus tachraidh a h-uile càil dìreach an clas as àirde,
  Eadhon ged nach do rinn sinn uile e!
  
  An seo tha an cruinne-cè gu lèir air a riaghladh le co-mhaoineas,
  Aiseirigh le saidheans: cò thuit agus a bhàsaich!
  Airson an ridire seo sabaid gu treun,
  Bidh an sliochd nan uaislean agus nam britheamhan!
  Às deidh dhaibh a "chùis a dhèanamh air agus a" gearradh a-mach buidheann Frangach gu lèir, rinn na balaich cabhag gus an nàmhaid a chuir às tuilleadh. A bharrachd air an sin, tha na Suvorovites podnaperli bhon taobh eile. Agus thòisich na Frangaich air clisgeadh. Chaidh na prìomh bataraidhean a ghlacadh gu dàna leis na tùsairean, a sheall an clas as àirde de bhith a" cleachdadh lannsaichean grenade sling. Agus sheall na balaich gum biodh iad nas fhuaire na inbhich.
  Oliver Twist mar a sheinneadh iad, ged nach b" e a chuid fhèin, ach am fear a sheinn iad, a bhith na thùsairean san Dàrna Cogadh;
  Dh'ionnsaich Suvorov coimhead air adhart a. .
  Agus ma dh'èireas tu, seas gu bàs!
  Seinnidh Vitya, cuideachd, aig mullach a sgamhan;
  Bràithrean Suvorov, eisimpleir dhuinn!
  Cha deach e air chall ann an uair dhoirbh!
  Agus a" chlann gu lèir, a" pronnadh nam Frangach agus iad a" toirt seachad:
  - Suvorov a" teagasg ann am batail ruith,
  Cùm bratach na Ruis ann an glòir!
  An seo thilg na balaich nitroglycerin bho shligean aig eachraidh na Frainge. Bha na mìltean de mharcaichean air am measgadh 's air am bristeadh, agus a mheud 's a bha each air a chromadh. Agus bidh a" chlann a" seinn;
  Bha athair agus bràthair Suvorov,
  Roinn Rusk an tè mu dheireadh le trodaiche!
  Agus mar sin las mi còig bataraidhean agus lean mi a-rithist;
  - Suvorov ann an glòir na dùthcha tha dàn,
  Buaidh air a chruthachadh, bhuail e an nàmhaid!
  Agus dh"fhalbh an t-arm casruisgte, tùsanach de na Frangaich. Ruith iad gun tàmh gu Paris fèin. Agus bha an Fhraing ag osnaich gu saor. Thàinig na Frangaich còmhla ann an aon teaghlach le muinntir na Ruis, agus mar thoradh air an sin, leudaich an teaghlach.
  Anns an Spàinn, cha robh fiù 's arm a bha comasach air seasamh an aghaidh nan Ruiseanaich. Bratach dhearg os cionn Madrid, chuir Lisbon rèisimeidean Cossack air bhog cuideachd. Agus sgaoil doineannan deamocratach ùra air feadh na Roinn Eòrpa. Thòisich na Cossacks a 'cruinneachadh nan cearcallan aca agus a' taghadh atamans, fo mhionn coitcheann an Tsar Ruiseanach Peter the Third. Seo na h-ar-a-mach san t-Suain.
  Ghluais na rèisimeidean Ruiseanach gu cuideachadh, gus nach leigeadh na daoine fuil a dhòrtadh. Agus thàinig an t-Suain gu bhith na Ruisis, saor, Cossack volost. Thilg an Roinn Eòrpa cuibhrigean tràilleachd air falbh, agus dh'fhàs i saor. Gus an do rìoghaich co-sheirm agus suaimhneas, chaidh aon stàit a chruthachadh. Chan eil crìochan anns an Roinn Eòrpa, no feachdan fa leth, gun chleachdaidhean. Tha na duilgheadasan aca uile air am fuasgladh còmhla agus nì iad rud cumanta. Agus anns an Ruis cuideachd - tha fèin-riaghaltas ionadail agus aon ìmpireachd agus pàrlamaid air a thaghadh gu mòr. Tha sgoiltean gan togail.
  Mar a bu toil le Emelyan Pugachev a ràdh: ge bith cò a smaoinicheas airson bliadhna, planntrais seagal. Cò a tha deich bliadhna a dh'aois craobh. Agus cò airson linntean - chuir e sgoiltean!
  Cò aig nach eil solas an eòlais,
  Milleadh agus lag gu spioradail!
  Is leis an deamhan trom-laighe-
  Chan e duine, ach tràill truagh!
  
  Ach lasaidh sinn lòchran an eòlais,
  Leig leis an luchd-saidheans smaoineachadh!
  Cha bhi an cinne-daonna fo ghruaim,
  An duine againn a bhith a 'strì suas!
  Tha an Roinn Eòrpa air fàs aonaichte, ach chan eil seo gu leòr. Bidh saighdearan Ruiseanach a 'dol a dh'Afraga. An ath chogadh leis an Tuirc. Tha an arm Cossack mòr, le deagh armachd agus air a stiùireadh le Suvorov. Tha i gu math soirbheachail a 'sabaid leis na h-Ottomans. Thuit Istanbul taobh a-staigh beagan mhìosan. Ach chan eil seo gu leòr fhathast. Tha saighdearan Ruiseanach a" gluasad nas fhaide gu deas.
  Vitya agus Oliver a ' coiseachd còmhla. gainmheach fhàsach fo chasan cas-rùisgte balaich gun eagal. Agus gu h-obann tha Vitya ag aideachadh gu fìrinneach:
  - Tha mi duilich Oliver Twist, ach... tha mi cuideachd air mo bhualadh san Dàrna Cogadh!
  Chrath Oliver aonta.
  "Fhuair mi sin cuideachd!?"
  Cha robh iongnadh air Vitya, agus eadhon thilg e gainmheach air an dearc:
  - Agus nach iongnadh! Tha thu fhathast nad bhalach cuideachd!
  Chrath Oliver Twist gu brònach.
  - Tha, tha mi air a bhith a 'fuireach ann an aon àite airson còig bliadhna, mar ann an rudan eile. Tha thu fhèin agus mise air fàs coltach ri mummies à canastairean ann an deoch làidir. Gun ghalar, gun sgarfaichean, tha a h-uile dad mar an ceudna ...
  Fhreagair Vitya:
  - Bidh mo lotan a" slànachadh beagan nas slaodaiche na do lotan, ach dha-rìribh chan eil lorg air fhàgail. Ann an coltas, tha sinn ... Mu cheithir-deug! Feumaidh gu robh thu den aon aois nuair a thuit thu a-steach an seo?
  Dh"aidich Oliver Twist gu onarach;
  - Chan eil! Cha robh mi ach aon-deug! Ach dh'fhàs mi suas beagan a bharrachd, agus an uairsin dh'fhuirich mi na àite ... Ach tha e dìreach neònach, tha am falt air mo cheann, ged nach eil e gu math luath, fhathast a 'fàs, agus tha na h-ìnean agam air stad gu tur.
  Thuirt Victor le gàire moiteil:
  -Ach tha agam, ach tha fiacail a chaidh a leagail air fàs. Agus a-nis chan eil mi sgìth idir!
  Thilg Oliver Twist clach air an sgorpion le a chorragan rùisgte. Chaidh a 'bhiast a bhualadh agus a ghearradh na leth. Thuirt am balach:
  Is dòcha gu bheil sinn eadhon neo-bhàsmhor!
  Thuirt Vitya le dòchas eagallach:
  - Mar sin tha e mìorbhaileach. Rachamaid gu saoghal eile! Uill, dè a th" ann am beatha dhuinn, gun strì agus tursan-adhair.
  Chan eil eagal air gainmheach teth air balaich shìorraidh. Ach tha dòrainn nas miosa.
  Ach cha robh ann ach sabaid. Dh'ainmich am Mujahideen jihad, chaidh an strì a leudachadh le spionnadh às ùr. Ach shealg na Cossacks bandits, agus mean air mhean neartaich iad an òrdugh. Ach chuir cogadh guerrilla maill air a" ghluasad a-steach gu Afraga. Mean air mhean, dh'fhàs an sreathadh ann an ìmpireachd Emelian. Dh"fhàs marsantan beairteach, nochd na bochdan. Dh" fheuch Tsar Pugachev ri seo a shabaid le bhith a" sparradh cìsean àrda, adhartach.
  Aig an aon àm, chaidh cùrsa a ghabhail airson leudachadh taobh a-muigh. Ghlac na Cossacks Ioran aig àm cogaidh goirid agus chaidh iad a-steach do na h-Innseachan. Nas fhaide, anns na tìrean a chaidh a ghlacadh às ùr, chaidh an òrdugh deamocratach agus aig an aon àm monarcachd a neartachadh. Bha ionnsaighean partisan ann cuideachd. Aig an aon àm chaidh saidheans a leasachadh. Chaidh a' chiad rathad-iarainn eadar St. Petersburg agus Krasnoye Selo a thogail. Agus thòisich meur eadar Moscow agus St Petersburg a thogail.
  Dh'fhàs an ìmpireachd na bu làidire agus leis a dh'fhàs sgrios Tsar Peter the Third. Fìor, cha robh bruidhinn mu bhith ag ath-nuadhachadh serfdom, bha calpachas gu gnìomhach a 'leasachadh. Thòisich cogadh an aghaidh Sìona cuideachd... Rinn Suvorov cuideachd a' chùis air na Sìonaich... Ach gu ruige seo chan eil e air a cheangal ach Tibet agus Mongolia. Bha an dùthaich trang le cruth-atharrachaidhean a-staigh, agus cnàmhadh nam fearann ùr-cheangailte. Agus cha robh i an urra ri leudachadh tuilleadh.
  Tha còig bliadhna deug air a dhol seachad bho chaidh an gluasad. Dh'fhuirich Vitya agus Oliver Twist a-muigh nan deugairean a bha coltach gu robh iad ceithir bliadhna deug a dh'aois, ach gu inntinn tha iad mar-thà gu math inbheach, le tiotal. Agus tha iad dha-rìribh ag iarraidh a dhol air ais ...
  An àite sin, tha na balaich mar-thà air tòiseachadh a 'dìochuimhneachadh an t-saoghail armailteach a bh' ann roimhe, ach gu h-obann, ann am bruadar, chunnaic iad le gach soilleireachd a 'leantainn air adhart leis an dàrna murt san t-saoghal.
  . CAIBIDIL #13
  Dhùisg am prìosanach gille. Agus a-rithist chunnaic mi gu robh ballachan prìosain agus cealla aonaranach mun cuairt. Ach bha an latha seo sònraichte. An toiseach, chaidh Oliver a thoirt gu seòmar air leth far an deach a nighe gu tur. An uairsin, gheàrr iad dheth bruis bheag de fhalt fionn a bha air ath-fhàs.
  Chaidh a sgrùdadh a-rithist le boireannach agus fear dotair agus chuir iad a-mach co-dhùnadh gun robh am balach gu tur fallain.
  Agus aig a 'cheann thall, thug iad a-mach cuid de bhrògan garbh, dà mheud. A rèir choltais, cha do stad eadhon am balach a dhol don chùirt casruisgte. Gus nach biodh iad ag itealaich, bha agam ri pàipear a chuir.
  Bha an aimsir blàth, agus bha Oliver, a bha cleachdte ri coiseachd casruisgte, mì-chofhurtail.
  Chaidh a ghleusadh le làimh agus a thoirt don chùirt. Fhuair Oliver eadhon beagan na b" fheàrr nuair a bha e sa phrìosan. Taing do chùram boireannaich truacanta, thug iad biadh dha gu math. Agus chan eil thu dha-rìribh a" ruith ann, ged a rinn Oliver eacarsaichean a h-uile latha.
  Bha aodann pàisde Twist cruinn, chaidh a cheann a chrathadh gu neoni. Agus pyjamas stiallach, brògan garbh agus geimhlean làimhe.
  Cha robh coltas cunnartach air a' bhalach, ach cha do dh'adhbhraich e faireachdainn truas nas motha. Bha Oliver a" coimhead socair, làidir.
  Choimhead am britheamh air ... Air an aon làimh, an neach-casaid, agus air an taobh eile, boireannach neach-lagha. Mar as trice ghabh i pàirt anns a" chùirt òigridh. Air a bhruthadh le truas, ach cha do tharraing an deuchainn a-mach.
  Cha bu toil le Oliver mar a bha am britheamh a" coimhead. Cha robh e feargach, ach bha fuachd ann. Agus co-dhiù, chan eil e coltach gu bheil an neach a dhìonas na leanabh ga lughdachadh.
  Ach, bha sròn clamhan aig an neach-casaid agus choimhead e gu feargach. Bha an neach-lagha boireann, air an làimh eile, a 'coimhead nas òige na na bliadhnaichean aice, agus bha e coltach ri aingeal le falt fionn, beagan buidhe. Bha a h-aodann neo-chiontach. Ach chan eil e ro ghlic.
  Dh"fheuch iad gun a bhith a" slaodadh a-mach às a" chùirt air sgàth a" bhalaich. An toiseach, leugh an neach-casaid casaid fhada. Liosta de pheacaidhean Oliver. Agus eadhon air sgàth 's nach robh mòran bìdh aige anns an taigh-obrach, agus an teicheadh bhon adhlacadair, agus an dòigh anns an do cho-obraich e le mèirlich agus an do theich e bho phrìosan na cloinne le foill. Rinn e liosta cuideachd de na mèirlich iomadach aige ann an ùine ghoirid, agus creach air taighean. Chuimhnich e nach do rinn an t-òganach aithreachas idir, agus nach tug e a-mach far an robh am math a chaidh a ghoid bho shaoranaich urramach falaichte. Agus a dh'aindeoin aois òg, tha am balach air a mhilleadh gu mòr, agus tha sin gus a bheatha fhàgail, bidh e gu cinnteach a 'dèanamh murt no rudeigin nas miosa.
  Ann an ùine ghoirid, dh" iarr an neach-casaid am peanas bàis.
  An uairsin bhruidhinn neach-lagha boireann. Pheant i gu h-ealanta agus gu beothail fulangas an dìlleachdan mì-fhortanach Oliver Twist. Agus chuir i na chuimhne nach robh e fiù 's aon-deug fhathast, agus gu bheil am balach ann am prìosan na cloinne a' leughadh mòran agus a 'dèanamh ùrnaigh le dùrachd. Agus cha robh a mhiann ach a bhith beò agus math a dhèanamh.
  Dh"èist am britheamh ris an dà thaobh le faireachdainn mì-mhodhail.
  An uairsin thug e an làr gu Oliver.
  Thuirt am balach le osna gu bheil e ag aideachadh na h-eucoirean aige agus gu bheil e gu dùrachdach a" gabhail aithreachas agus ag iarraidh tròcair air a" chùirt.
  Fhreagair am britheamh:
  - Am b" urrainn dhut an dearbh àite far an do chuir thu am falach an stash a chomharrachadh?
  Chrith Oliver agus fhreagair e le osna:
  - Cha d'fhuiling mi tri chràdh air son so !
  Fhreagair am britheamh gu dubhach:
  - Sin agaibh luach an aithreachais ! Tha e na eucorach do-chreidsinneach!
  Agus air ainmeachadh gu sòlaimte:
  - A dh 'aindeoin aois òg an neach a tha fo dhìon, chan eil mi a' lorg suidheachadh lasachaidh agus a 'toirt binn dha airson iomadach burglaireachd gu bàs le bhith a' crochadh! A bharrachd air a bhith a 'teicheadh bho phrìosan cloinne, tha e a' faighinn peanas a bharrachd: trì flogging gus an caill e mothachadh le cuip. Agus bi a rèir seo!
  Chrith Oliver, thionndaidh e bàn, ach fhuair e air cumail air ais na deòir aige. Chaidh a thoirt a-mach às an talla agus a stiùireadh air ais.
  An turas seo air sreath bàis. An sin, chuir iad geimhlean air a" ghille air a làmhan agus air a chasan, agus cheangail iad e timcheall an amhaich le slabhraidh. An àite leabaidh, cha robh ann ach cnap de connlach, a bha gu math grod mar-thà. Agus biadh a thugadh dha Oliver a-mhàin seann aran agus bobhla uisge.
  Chaidh casan rùisgte a' ghille a chur suas, a bhrògan a thoirt bhuaithe, agus thuit e na chadal a' crùbadh sìos. Air thoiseach cha robh ann ach spanking ... Agus sròn.
  Ach thachair rudeigin inntinneach...
  Bidh ùine chruaidh aig a h-uile spùinneadair uaireannan. An seo agus aig Seumas Cook ainmeil, bha grian an fhortain am falach air cùl nan sgòthan. Thàinig ionnsaigh o chionn ghoirid air cabhlach na Spàinne gu crìch nuair a chaill aon bhàta, agus chaidh an t-soitheach eile a mhilleadh cho mòr is gum b" fheudar don sgiobair a fàgail airson obair-càraidh aig na docaichean. B" e duilgheadas eile am bagairt bhon tighearna spùinneadair Dukakis. Mhionnaich am fear borb so gu'n tilgeadh e amhaich Sheumais. Agus a-nis tha na cothroman aige sin a dhèanamh air àrdachadh gu mòr. Ghluais a' mhòr-chuid de sgioba an t-soithich a chaidh fodha agus na seòladairean bhon bhàta a chaidh a mhilleadh chun an t-sloc.
  Thionndaidh a-mach gu robh an amar beag seo làn de corsairs. Bho chuirp fhada gun nighe bha fàileadh trom ann, chaidil mòran spùinneadairean dìreach air an deic. Gu sònraichte dona bha na cuspairean ceithir-armachd le cinn mathain. Fìor, bha iad a 'sabaid gu math, ach bha iad a' fàileadh cho làidir 's gun do chuir an stench aca bacadh air na cuinnlean.
  Thug Seumas an òrdugh an soitheach a ghlanadh gu mionaideach agus tumadh a ghabhail anns a" bhàgh. Às deidh sin, dh'fhàs e na b 'fhasa anail a tharraing sa bhad, agus sheòl an sloop bhon oirthir. Chaidh faoileagan thairis air an t-soitheach, chaidh uisge foamy a splasadh. Shoillsich a' ghrian trì-fhillte an t-slighe agus. B' e duine uasal a bh' ann an Seumas Cook, ged a bha e roimhe, agus cha robh e dèidheil air salachar. Ach, b" e magadh cruaidh agus magadh a bh" anns an fhear seo. Air a sgeadachadh ann an camisole dubh, anns an aon wig dhubh le curls fad gualainn, bha e coltach ri fitheach ominous. Thug an foam airgid lacy de lùban puffy agus an frill le daoimean mòr sealladh uaislean don fhigear aige. Bha 'aghaidh sgiamhach, biorach, ghlan, geur. Bha a shùilean gorm a" deàrrsadh le deàrrsadh stàilinn, a shealladh air a leamh troimhe. Bha eagal air grunn spùinneadairean roimhe, lean iad òrdughan gu umhail agus sgiùrs iad air feadh sloop beag.
  - Lieutenant Barsaro. - Dh'èigh ceannard nan robairean. - Dè tha air fàire?
  Barsaro - mòr, faltach, borb, ann an lèine garbh agus pants leathair - air a phutadh suas. Bha an neapraigean flùrach aige air tuiteam dheth, a" nochdadh ceann goirid le bàrr.
  - Tha e ceart gu leòr, a chaiptein.
  Lean rughadh fiadhaich mar fhreagairt:
  - Agus tha thu ga ràdh cho socair. Bheir mi mionnan air tàirneanach is dealanach, mura faigh sinn creach ro dheireadh an latha, crochaidh mi cuideigin air a" chuing. Le crannchur.
  Bha an caiptean air a bhith a" faighinn buillean de hypochondria roimhe, agus mar sin dh" fhàs na corsairs iomagaineach. Ach, bha an dol-a-mach den ghnìomhachd aca goirid.
  Chuir trì diosgan soilleir mi a-steach do leth-chadal. An ceann beagan ùine, chaidh a 'mhòr-chuid de na spùinneadairean sìos air an deic.
  Ruith Seumas Cook gu socair air na clàran daraich làidir, a" breabadh air falbh na seòladairean a bha ro chadalach no a bha ro chadal le a chasan. Rinn an sgioba gearan gu socair. Chan ann às aonais adhbhar, bha eagal air an sgiobair ri aimhreit. Às deidh na h-uile, tha spùinneadair acrach coltach ri madadh-allaidh. Tha eadhon robair air a dheagh bhiadhadh neo-earbsach, agus le stamag falamh tha e gu tur deiseil airson a làmh a bhìdeadh. Lean Lieutenant Barsaro e, a 'coimhead air. B 'e daoine a bh' anns a 'mhòr-chuid de na spùinneadairean, chruinnich galaraidhean eile ann am buidhnean fa leth agus, mar riaghailt, bha iad air an comharrachadh le cus cruaidh-chàs.
  Chuir guth àrd stad air a smuaintean.
  "An-diugh, tha mi a" faireachdainn, bidh e na bhlàr glòrmhor.
  Dh"aithnich an sgiobair an guth agus thionndaidh e mun cuairt. Bhruidhinn balach bàn bàn ann an deise fhradharcach na briathran seo. Leac Seumas sa bhad. Chuimhnich e mar a thàinig am balach cabin seo air bòrd o chionn ghoirid.
  Bha e anns a" phort far an deach iad air tìr le bàta millte. Dh'fhàs na spùinneadairean, mar a b' àbhaist air a' chladach, leis an deoch agus chaidh iad an sàs ann an aimhreit. Sin nuair a thàinig am balach neònach seo thuige agus dh" iarr e gu dàna air balach cabin ann an sgioba spùinneadair. Is dòcha, ann an suidheachaidhean eile, gum biodh Seumas dìreach air a" chuilean a tholladh le claidheamh. Ach, nuair a chaidh am balach a-steach air an doras, dh" fheuch corsair mòr ri grèim fhaighinn air agus, air cas fhaighinn san amhaich, thuit e na bhualadh. Rinn e sealladh.
  - A bheil thu airson a bhith nad bhalach cabin? - thuirt an sgiobair. Chan fheum ar spùinneadairean balach cabin. Is urrainn dhomh do thoirt mar sheòladair sìmplidh, ach airson seo feumaidh tu a dhol seachad air an deuchainn.
  Chuir am balach Oliver Twist stampa air a chas rùisgte agus fhreagair e le misneachd:
  - Tha mi deiseil airson dùbhlan sam bith.
  - An uairsin marbhadh Long Bear. Chomharraich Seumas an Leifteanant Makuhoto le ceithir armachd. Cha bu toil leis a' chaiptean am freak seo, a bha gu soilleir airson cumhachd a ghoid bhuaithe. Bear Fada, a 'mionnachadh salach, deiseil airson sabaid. Anns gach làimh tha claidheamh. An sin tharruing an gille a lann, a' lasadh ann an solas a' choinnleir. Bhuail an sgiobair a làmhan.
  - Thòisich!
  Bha am balach, mar a bha dùil aige, gu math seòlta. Leis a chlaidheamh chuir e ceithir buillean sa bhad, agus chaidh dà lann an nàmhaid a ghearradh sìos. An sgamhan, thol e broilleach gruagach Makuhoto. Chrith fuil, dh'fhàs an corsair feargach agus thug e ionnsaigh a-rithist le rughadh fiadhaich. Thuit am balach fo a ghàirdean agus gheàrr e dheth a cheann, thuit am beathach air an deic.
  Rinn an sgiobair feadan le toileachas.
  - Is e seo fear-cogaidh. A' chuid as fheàrr de na balaich agam. - Thionndaidh am fear ùr a-mach gu bhith uamhasach deas-bhriathrach agus sgiobalta. Agus bha e coltach gu robh a chlaidheamh na iongnadh de ealain armachd. An toiseach bha e a" faighneachd an robh duine lom air tighinn thuige bhon fhìor shaoghal. Ach an uairsin chuir e às don bheachd sin. A bheil luchd-còmhnaidh an fho-thalamh comasach air buill-airm melee a bhith aca?
  Dh"fhaighnich an caiptean le gàire:
  - Dè an t-ainm a th' ort, a leanabh?
  - Oliver Twist. Agus chan e pàisde a th" annam. Bha suilean a" bhalaich a" lasadh gu pròiseil. Ged nach robh Oliver Twist ach deich bliadhna a dh'aois, sheall e ceithir-deug na chodal, agus guailnean caran leathann air. Bha ceannard nan spùinneadairean a 'faireachdainn neart leanabh ann.
  Dh"èigh am balach:
  - Mar sin, bidh sabaid ann?
  Tha, agus glè theth.
  Is dòcha gu bheil am bastard ceart. Ann an suidheachadh sam bith, tha seo aig an aon àm ri a mhiannan. Tha mi ag iarraidh fuil agus òr.
  - Jung, streap air an deic amharc, innsidh tu dhuinn mun chunnart.
  Chrath Oliver Twist agus dhìrich e suas na ròpaichean le astar cat. Nas lugha na còig mionaidean às deidh sin, dh" èigh am balach:
  - Air taobh deas a' bhuird, taobh an ear-dheas, tha long mhor a' gluasad !
  Leum na spùinneadairean suas bho na suidheachain aca, thug Seumas Cook a-mach teileasgop. Aig an ìre far an robh an duine rùisgte a" comharrachadh, bha crainn luinge eireachdail gu dearbh rim faicinn. A rèir choltais, b" e long-cogaidh de fheachdan an riaghaltais a bh" ann. Air an t-soitheach mhòr seo, mhothaich iad cuideachd, agus mar sin dh'atharraich iad an cùrsa, a 'dol airson rapprochement.
  Bha gluasad an t-soithich uabhasach ceithir-chrannach eagallach. Thug an caiptean filibuster òrdugh siùil a chuir ris agus a dhol air ais. Cha robh a' bheag de chothrom aige a chuid fhèin a chumail an aghaidh famhair nan ceud gunna. Ged a chuir na spùinneadairean a h-uile seòladh, cha robh e comasach falbh. Bha astar an nàmhaid mòran na b 'àirde. Tha e coltach gu robh feartan sàr-mhath aig an fhuamhaire.
  Ghabh Seumas Cook clisgeadh, ghluais a mhothachadh gu Oliver Twist.
  - Bha dùil aig a" ghille cabin gum biodh sabaid theth ann. Agus a‑nis tha am blàr a" grùdadh, agus neo-shoirbheachail dhuinne. Thoir far a" chrann e agus croch suas e. Ach chan eil, airson tòiseachadh, dòrtadh a-steach na lashes.
  Dhìrich spùinneadairean gu toilichte gus stiùireadh an "boss" a choileanadh. Chuir am balach an aghaidh gu mòr agus fhuair e eadhon air dithis a thilgeil air bòrd, ach a dh" aindeoin sin chaidh a shlaodadh air an deic. Bha fear a bha làn-ùine a' feitheamh an sin le cuip throm seachd-earbaill na làmhan. Às deidh dhaibh a lèine a reubadh, cheangail iad am balach Oliver ris a" bheing, far am biodh seòladairean mar as trice air an sgioblachadh. Bha Seumas ag iarraidh, b'e òrdugh a thoirt do'n chràdhaiche an spiorad a bhualadh a mach as a' ghille, ach dh' atharraich e inntinn.
  - A dh'aithghearr bithidh cath againn cha'n ann air son beatha, ach air son bàis. Cha dèan claidheamh a bharrachd dochann.
  Chuir peilear làidir stad air na faclan aige. Loisg aon de ghunnaichean-cogaidh an t-soithich. Chaidh an cridhe thairis air an t-soitheach. Mhallaich spùinneadairean salach. Bha an ath shealladh, mar-thà bho ghunna eile, nas cruinne - bhuail an cridhe air an taobh, a 'briseadh toll.
  Air an luing-chogaidh chomharraich iad - gèilleadh. Bha Seumas Cook ag iarraidh freagairt le diùltadh cinnteach - bidh spùinneadairean a 'bàsachadh, ach na toir seachad, oir bha beachd a' sruthadh tro a cheann. Agus ma tha?!
  A" tionndadh chun sgioba, dh"èigh e:
  - Tilg air falbh a 'bhratach bhàn, tha sinn a' glacadh!
  Aig an àm so, loisg an long-chogaidh a rìs, agus shiubhail an t-sleagh o bhuillean gu bogha 's gu deireadh a' bhogha, agus a bior-bhogha briste an crochadh air cnap de thac thar a' bhogha.
  "Dèan cabhag, no bidh sinn air ar sgrios!"
  Dh' eirich bratach gheal os cionn an t-sleibhe. Loisg an long nàmhaid cumhachdach urchair eile. Thruail cridhe trom an t-àrd-structair agus thionndaidh e bogha na luinge. Is e dìreach coltas bratach gheal a shàbhail an sloop bho sgrios. Bha cunntas cunnartach Sheumais stèidhichte air an fhìrinn gun tigeadh bàta Sasannach, gun fhios air meud an nàmhaid, faisg air airson a dhol air tìr agus, le iongnadh, bhiodh i air a tròcair. A rèir choltais, air an latha seo, bha fortan borb air taobh nam filibusters. Thachair mar a bha dùil aca - thàinig soitheach mòr faisg air taobh na slèibhe. Thàinig na taobhan còmhla cha mhòr cùl ri cùl. Reodh Seumas Cook mar iodhal, an sin chaidh a làmh dheas suas.
  - Air adhart, a mhic na mara !
  Chleachd spùinneadairean eòlach le astar dealanach.
  Bha buille trom ann, crathadh an t-sluic teann, ràmh a" mhadadh-uachdair a" tuiteam agus fuaim crampons a" dol air bòrd a" cladhach a-steach do chraiceann na luinge-cogaidh. Le bhith gan giùlan gu teann, chaidh an dà shoitheach còmhla ann an aon, agus loisg na spùinneadairean, fo stiùir Lieutenant Barsaro, volley de chuilbheagan agus, mar sheangan, thuit iad air deic an long-chogaidh. Bha timcheall air dà cheud gu leth dhiubh ann - bandits brùideil ann am pants leathair farsaing. Bha lèintean orra air cuid, ach b" fheàrr leis a" mhòr-chuid a bhith a" sabaid rùisgte air a" mheadhan, agus bha an craiceann tana fosgailte fon robh na fèithean a" gluasad mun cuairt gam fàgail na bu eagallach dhaibh coimhead orra. Chuir còrr is còig ceud duine nan aghaidh. Fìor, b 'e saighdearan uaine a' mhòr-chuid de sheòladairean a 'chogaidh, agus bha na corsairs uile coltach ri taghadh - gaisgich làidir, cruaidh-chruaidh. Thachair orra le seallaidhean mì-chàirdeil bho muskets, agus thòisich strì-adhair. Chluich na trompaidean an ionnsaigh, agus ruith Seumas e fhèin gu deic long an nàmhaid. Bha na filibusters a" reubadh air na Sasannaich le fearg nan con acrach.
  Bha an t-sabaid fada agus feargach. A 'tòiseachadh ann am bogha na luinge, sgaoil e gu luath chun mheadhan. Bha na Sasannaich, gu daingeann a' cur an aghaidh, gam brosnachadh fhèin gu bheil iad nas motha na spùinneadairean. Thuig iad nach biodh tròcair ann. Chan eil flibusters a 'toirt maitheanas. Ach, a dh'aindeoin cho cruaidh 'sa bha na Breatannaich, chùm na spùinneadairean orra gan putadh. Thionndaidh Young Oliver Twist an sabre le oir dhùbailte aige gu feargach, a" pronnadh luchd-dùbhlain, a" cuairteachadh buillean deas is clì. Bha fuil a" dòrtadh air feadh na deic, turas no dhà cha mhòr nach do ruith Seumas na chlaidheamh e fhèin. Bha na corsairs a 'sabaid le misneachd seòlta dhaoine aig an robh fios nach robh àite aca airson a dhol air ais agus gum feumadh iad buannachadh no bàsachadh. Thagh Seumas an neach-fulang aige - an àrd-mharaiche Sasannach, a bhrosnaich a shaighdearan, le bhith a" suathadh a shabair. Uill, loisgidh e air le daga.
  Mus b" urrainn dha Seumas amas, leum Oliver Twist a bha eu-dòchasach suas agus gheàrr e casan an Admiral. Thuit an admiral, agus ghearr an ath bhuille dheth a cheann. Chualas glaodh uabhais am measg nan saighdearan. Ach, cha do bhris bàs a 'cheannard toil an luchd-iomairt. Lean iad orra a" sabaid le fearg nan daoine a bha a" dèanamh dìmeas. Chaidh an luchd-dìon a bha air fhàgail den long-chogaidh a ghluasad chun na cairteal-deic. Lean iad orra a 'tairgse strì an aghaidh lag. Bha Oliver leth-rùisgte air grunn sgrìoban aotrom fhaighinn mu thràth, cha do chuir iad ach fearg air a" bhalach, agus chaidh e a-steach don bhlàr le neart a bha a" sìor fhàs. Bha a shàilean cruinn, lom a" lasadh. Anns a" bhlàr, fhuair Seumas e cuideachd. Nuair a thilg na saighdearan mu dheireadh, nach b' urrainn dhaibh a sheasamh, na buill-airm aca, chaidh am marbhadh sa bhad. A bharrachd air dà. Bha iad air an orduchadh gu bhi air an ceasnachadh le claon-bhreith.
  Thug Oliver Twist sùil air ais air an stiùiriche spùinneadair - bha eagal air Seumas. Bha a chlogaid air a bhualadh ri thaobh, bha aghaidh a chuiras air a lùbadh, chòmhdaich na muinchillean truagh a ghàirdean deas lom, air a sgapadh le fuil. Ach, bha fuil gu leòr air Oliver - an dà chuid aige fhèin agus aig cuideigin eile. Bha an torso aige a" deàrrsadh le fallas dearg. Sheall e gu dàna a-steach air aodann a" chaiptein. Bho bhith fo fhalt borb ceannard nan spùinneadairean, bha sruth sgarlaid a" sruthadh - thionndaidh an fhuil bhon lot a h-aodann dubh, sgìth gu bhith na sheòrsa de masg uamhasach.
  Bha sùilean gorma a 'deàrrsadh, bha coltas gu robh iad a' losgadh lasair fhuar.
  - Bhuannaich sinn. Is leamsa an soitheach seo!
  Chaidh beagan a bharrachd air leth den sgioba spùinneadair a mharbhadh san mharbhadh seo. Bhuannaich na corsairs aig prìs àrd. Ach air an làimh eile, fhuair Seumas Cook smachd air an t-soitheach Shasannach a bu chumhachdaiche. A-nis bha e a" fàs "s dòcha mar am baran spùinneadair as cumhachdaiche. Tha e coltach gun do chuir fortan làidir, nach robh air a bhith fàbharach dha le duaisean roimhe, co-dhùnadh tionndadh an aghaidh a" chaiptein.
  Agus nuair a chaidh na saighdearan a chaidh an glacadh a cheasnachadh, dh'fhàs gàirdeachas Sheumais gu tur iomarcach. Bha ulaidhean air an stòradh ann an grèim an t-soithich, a 'gabhail a-steach ciste le daoimeanan. Sin a chuir iad romhpa falach bhon sgioba. Ged a tha an caiptean a 'faighinn a' chuibhreann as motha fo laghan bràithreachas a 'chladaich, tha a' mhòr-chuid den chrann air a roinn eadar na spùinneadairean. Agus cò a tha airson a roinn leis an riffraff seo? Ni h-eadh, bheir e leis an ni a's luachmhoire. Ach cò a chuidicheas e gus na h-ulaidhean fhalach? Gu dearbh, leifteanant dìleas Barsaro. Agus an treas fear bheir e cabin boy Oliver Twist.
  Chan eil am balach seo fhathast air a thruailleadh le cleachdaidhean spùinneadair agus tha e ro òg airson fìor luach an ulaidh a thuigsinn. Bidh an caiptean comasach air nòtan a chrochadh air a chluasan. Is e an rud as fheàrr a dhol air tìr air an eilean airson na h-oidhche agus a h-uile càil a dhèanamh gu sgiobalta. Faisg air làimh tha eilean beag le uamhan. An sin, tha thu a" faicinn, brisidh e a" chùis. Fo chòmhdach na h-oidhche.
  Nuair a dh'fhàs e dorcha, ghairm an sgiobair Barsaro agus Oliver agus dh'iarr e orra a leantainn. Cha b" fhada gus an deach ciste dhrùidhteach a thoirt air falbh bhon chrann. Bha am bocsa gu math trom, agus cha mhòr gum b" urrainn don triùir aca a shlaodadh a-mach. A bharrachd air seudaireachd, bha tòrr òr anns a 'bhroilleach. Le duilgheadas, air dhaibh an ulaidh a luchdachadh a-steach don bhàta, chaidh iad thairis bho thaobh na luinge chun a" chladaich. Bha an aimsir fàbharach.
  Bha e sgòthach, bha na gealaichean am falach air cùlaibh sgòthan dearg. Mar sin mheall Seumas a charaidean.
  "Bidh do chuibhreann againne," thuirt an stiùiriche.
  Chaidh am bogsa a chuir air cuibhlichean agus a roiligeadh air feadh an druim chreagach. Cha robh e gu math goireasach, ach fhathast na b 'fheàrr na bhith ga ghiùlan nad ghàirdeanan. Bha coltas ominous air na craobhan, a 'tilgeil sgàilean creachaidh. Mar sin tharraing iad an ulaidh dhan uaimh. Bha droigheann biorach a" snàgail fo chasan rùisgte Oliver Twist, spìon iad casan na cloinne gu fuil. Dh"fhuiling an spùinneadair òg, agus gidheadh b" amaideach leis nach do chuir e air a bhròg do-ruigsinneach le buinn ribeach. Ann an leithid de theas, ge-tà, bha iad gu math mì-chofhurtail, agus nas ùire, le riaghladh teirmeach agus fuarachadh fuadain, chaidh casg a chur air brògan a bhith a 'toirt air falbh innealan-fuadain Swallowtail. Bha an casg air teicneòlasan ùra a ghiùlan cuideachd a" buntainn ri aodach. Mar sin b' fheudar dhan ghille cràdh mòr fhulang, a' tarraing dhroigheann a-mach às a shàilean rùisgte air an t-slighe, agus a' faireachdainn tachas fhèin bho fheanntag. Rinn Barsaro puffed, a 'putadh a' chairt.
  Mu dheireadh, nochd uamh. Ghabh na corsairs anail. Bha rughadh ann - leòmhann trì-cheann. B" e beathach mòr, meud tairbh a bh" ann, agus bha e a" ruith air daoine le feirg fhiadhaich. Chaidh aig Seumas Cook air a dhaga a tharraing agus losgadh air an uilebheist sa cheann. Ach, chaidh aig closaichean an leòmhann air an spùinneadair a thoirt sìos. Loisg Barsaro am musgaid aige agus bhuail e anns a" stamag e, agus leum Oliver, a" leum suas, air dàrna ceann an Leòmhainn a ghearradh dheth. Bhuail an t-uilebheist, a' toinneamh, air broilleach Barsaro le a spòg, agus chuir an treas ceann mu dheireadh a shlaod thairis air a cheann. Thionndaidh Oliver a chlaidheamh cruthaichte grav-titanium agus gheàrr e an t-sìol ifrinn thairis air an amhaich. Bha fuil fiolet a" sgapadh, leig a" bhiast a-mach crathadh-bàis agus chrath e a h-earball sa bhad. Ghlaodh am balach ann am pian, gheàrr an earball air fhighe bho uèir stàilinn an craiceann. Nam biodh duine na bu laige 'na àite, dh' fhaodadh spiorad a bhi air teicheadh as. Dh'èirich an spùinneadair òg. Bha Barsaro a" gearan faisg air làimh. Bha a lèine air a reubadh, fuil a" sileadh, ach cha do thachair dad uamhasach. Leum Oliver suas chun a" chaiptein. Bha e suas mu thràth. Bha e beagan concusted, ach chùm e air.
  - Cò air a tha thu a" coimhead? A bheil thu a 'smaoineachadh gu bheil an cat seo comasach air ceannard nan corsairs a thoirt sìos? Eirich, Barsaro, chan eil sinn air an ulaidh fhalach fhathast.
  Leum an spùinneadair suas agus, gu stadach, shuidh e sìos air a 'bhroilleach.
  - An ni a shuidh sios, tharruing e ni b' fhaide.
  Chrath Oliver agus shlaod iad a" bhroilleach air adhart. Anns an uamh, cha do chuidich na cuibhlichean, dh'fheumadh mi a tharraing orm fhìn. Ghluais na spùinneadairean bhon t-sruth. Air an t-slighe, thàinig iad tarsainn air crogall tar-shoilleir a bha a" gluasad beagan anns an dorchadas. Gu fortanach airson an snàgaire, cha tug i ionnsaigh, ach chaidh i am falach ann an doimhneachd na h-uamha. Cha robh ach sùilean dearga a" lasadh creiche anns an dorchadas.
  Chrath Oliver Twist a dhòrn.
  Le duilgheadas mòr, thog na filibusters a" chlach agus phut iad a" chiste iarainn a-steach don t-sloc. An uairsin chuir iad a 'chlach na àite.
  - Chan fheum thu eadhon a thiodhlacadh. A‑nis tha e na ifrinn dhà, cò gheibh e.
  Rinn Barsaro gàire le beul le fiaclan beàrn agus thuirt e:
  "A-nis chan eil ach an triùir againn eòlach air an ulaidh. Mar sin roinnidh sinn e ann an trì.
  Rinn Seumas gàire gu h-aingidh.
  - Thuirt thu tri. Càite bheil an treas fear?
  - An cuilean so. Shìn Barsaro a-mach a làmh.
  Ghlaodh urchair, chaidh an spùinneadair a thilgeil suas, chaidh an corsair reamhar fodha gu mòr. Gu h-obann thug an snàgaire falaichte ionnsaigh air a "chorp bhon chùl agus thòisich e air a reubadh le spògan agus fiaclan faisg air leth mheatair a dh" fhaid. Chunnacas mar a bha an abdomen gluasaid aige air a lìonadh le brochan fuilteach de na bha air fhàgail de chorp an duine. Bha Oliver a" faireachdainn tinn leis an t-sealladh murt.
  - Tha seo eagallach! Carson a mharbh thu e? - ghuidh e air a' ghille.
  - Bha eòlas aige air cus. A bharrachd air an sin, chan eil mòran ciall ann. A bharrachd air neart corporra, cha robh buadhan aig Barsaro.
  "A bheil thu a" dol gam mharbhadh cuideachd?" Bha Oliver Twist a" teannachadh, deiseil airson leum air ais aig àm sam bith agus a" chlaidheamh a chuir air an nàmhaid aige.
  Fhreagair an caiptean le dùrachd:
  - Chan e, cha mharbh mi thu. Chan eil mi òg tuilleadh agus thachair sin nach urrainn dhomh clann a bhith agam. Bidh thu nad mhac dhomh. Tha mi air a bhith ag iarraidh coinneachadh ri balach mar thusa o chionn fhada. Smart, gaisgeil, comasach air leantainn air adhart leis an obair agam.
  Choimhead Oliver Twist suas gu bruadar.
  - No 's dòcha - a bhith na ìmpire air fad leth-chruinne na h-oidhche?
  Bha teannadh aig Seumas Cook, a shùilean a" deàlradh gu mì-mhodhail.
  "A bheil thu le cothrom sam bith bhon fhìor shaoghal?"
  Fhreagair am balach, a" stampadh a chas-rùisgte:
  - Chan eil! Rugadh mi ann an aon de na coloinidhean Sasannach.
  - Seadh? Agus càit an d' fhuair thu a leithid de chlaidheamh math?
  Rinn Oliver gàire:
  - Ann am blàr, is i so mo chuach.
  Rinn an caiptean gàire.
  - Dè am blàr?
  Fhreagair am balach le gàire:
  - Faisg air Geata Sargasso, far an do shabaid sinn le sguadron Drake.
  - O, tha cuimhne agam air rudeigin mar sin. Mar sin chan e mise a" chiad chaiptean agad. Cò a bha thu nad bhalach cabin roimhe seo?
  Dh" èigh Olive:
  - Aig Klivesar.
  Thog an ceannard:
  Agus carson a chuir e a-mach thu?
  Tilg am balach air falbh droigheann le a shàil rùisgte, agus chuir e a-mach:
  - Bhris mi a phiob, air son an d' orduich e mi a bhi air mo chuipeadh agus a chuir a mach as am bràithreachas.
  Leig Seumas Cook air gu robh e a" creidsinn.
  - Seadh, a nis ni thu seirbhis dhomhsa, agus dhomhsa a mhàin. Chuir mi earbsa anns an leanabh agam le mo dhìomhaireachd. Agus tha mi an dòchas gum bi thu nad mhac dhomh.
  - Is toil leam a bhith nam spùinneadair, tha e cho romansach. Chrath Oliver làmhan le Seumas Cook. Bha faileas a" dol timcheall na h-oisein, chrogall mòr a" leum air a" chaiptean, a" losgadh agus a" tighinn air tìr eadar na sùilean. Cha do rinn an snàgaire eadhon maill. An uairsin shlaod Oliver a chlaidheamh, ga ghearradh dìreach tarsainn a bheul. Bha am buille làidir, stad an crogall, chaidh fuil gheal a dhòrtadh bho capillaries follaiseach an uilebheist.
  B" e an ath ghluasad aig Oliver an claidheamh a chuir na shùil. Ghreas creutair na h-ifrinn boglach agus theich e. Bhuail an t-sradag air aodann, loisg fuil an uilebheist agus thuislich e. Thuit Oliver air a ghlùinean agus thog e beagan uisge na phailme, ga ruith thairis air aodann. Dh" fhàs e na b" fhasa, chaidh an tachas sìos. Thuirt Seumas Cook:
  - Tha an t-àm ann a dhol a-mach. Tha na h-uaimhean sin làn de chreutairean borb. Eiridh na gealaichean gu luath - dùisgidh ar gillean agus togaidh iad èigheach. Tha iad coltach ri clann. Chan eil luach sam bith às aonais caiptean.
  Bha an turas air ais gu math nas fhasa. Nuair a ràinig e a" mhuir cha mhòr nuair a ruith e, chaidh am balach a chasan goirt a-steach don uisge saillte. Dh"fhàs e tòrr na b" fhasa dha. Thug an caiptean dha flasg ruma, agus ghabh Oliver sip dhen lionn-sèididh. Bha e nis suairce, bha blàths taitneach a' sruthadh troimh a chorp, bu mhiann leis seinn. Is e dìreach an t-eagal mu bhith a 'dùsgadh nan spùinneadairean a chùm an spionnadh air ais. Nuair a chaidh iad air bòrd, bha gille a" chabain airson a dhol dhan leabaidh, oir bha àite gu leòr anns an t-soitheach ùr, ach chuir an sgiobair stad air le gluasad-bodhaig.
  - Tha mi airson beagan fhaclan a ràdh riut, a bhalaich. Rachamaid don chaban.
  Nuair a dhùin iad, dhòirt Seumas Cook glainne ruma dha fhèin, agus an uairsin thairg e deoch don bhalach. Ach, dhiùlt Oliver.
  - Cha bhi misg gu bràth 'na ghaisgeach mòr.
  Rinn an spùinneadair gàire.
  - Faodaidh e bhith mar sin. Cia mheud de mo charaidean a sgrios ruma. Ach cha do ghairm mi thu gu bruidhinn air trioblaid shìorraidh cho math ri misg. Tha nàmhaid agam. Tha an nàmhaid maslach, fuil agus sean. Tha an cabhlach prìobhaideach aige fhèin, agus dìreach latha air ais bha e tòrr na bu làidire na mise. A-nis tha na dreuchdan air atharrachadh, tha an fheachd air mo thaobh.
  Chuir am balach stampa air a chas rùisgte agus rinn e squeak:
  - Dè an t-ainm a th' air?
  Thuirt an ceannard gu toilichte:
  - Dukakis, agus is e am far-ainm Cutting Death. Sin a bha mi airson a tharraing a-steach do ribe. Agus cuidichidh tu mi anns a 'chùis seo.
  Ghlan Oliver a dhòrn gu teann.
  - Tha mi toilichte mo sgiobair a chuideachadh.
  Leig Seumas Cook a ghuth sìos.
  - Math. Mar sin èist gu faiceallach. Air na h-òrdughan agam, bidh thu air do shlaodadh - tha seo riatanach, oir gu cinnteach tha luchd-brathaidh Dukakis air mo shoitheach. An sin ruithidh tu air falbh uam a dh"ionnsaigh a shoitheach, agus innsidh tu dhomh gu bheil fios agad càit an do dh"fhalaich mi na h-ulaidhean bhon luing a ghlac mi. Tha Dukakis gu math sanntach airson airgead agus tha mi a" smaoineachadh gun creid e thu. Bheir thu e gu Bàgh Cobra, far nach bi dòigh aig na bàtaichean aige air gluasad. Agus mo shoitheach ceud-gunna, ainmichidh mi e mar urram don chiad ghaol agam "Azatart", a chuireas crìoch air an t-slighe. Cuiridh mi casg air an t-slighe a-mach às a" bhàgh, agus cuiridh sinn a shoithichean uile fodha, agus crochaidh sinn air a" chroich e.
  Chrath Oliver.
  "Is dòcha gun urrainn dhuinn a dhèanamh gun spanking?"
  Rinn an caiptean gàire:
  - Chan e, cha dèan sinn. Is e seòrsa gu math amharasach a th" ann an Dukakis, faodaidh e do chrochadh no do chràdh. Chan e, tha feum air spanking.
  Bha am balach, a" crathadh a ghuailnean fèitheach, a" faighneachd:
  "An uairsin innis dha na seòladairean am bualadh gu faiceallach.
  Ghabh Cook gu feargach:
  - Agus chan eil seo fìor, bu chòir lorgan fuireach air an druim. Co-dhiù, goof. Chan eil e coltach gun deach do bhualadh gu ceart. Feumaidh spùinneadair fulangas agus pianadh. Bidh seo na chruadhachadh a bharrachd dhut, seòrsa de sgoil mhisneachd.
  Shluig an gille an seile aige.
  Bha cuimhneachain a" lasadh ro mo shùilean, air am brosnachadh leis na leabhraichean a leugh mi, agus cuimhne bhreugach air bruadar. Aghaidh gràdhach Angelica. "Feumaidh i a bhith eudmhor oirnn." Bha a cho-aoisean dha-rìribh ag iarraidh a bhith nan spùinneadairean, ach cha robh mòran airson a dhol air turas cho dona. Is e dìreach e fhèin agus a bhràthair Ailig a bha a" caoidh gnìomh cho iongantach agus cunnartach. Gus seo a dhèanamh, dh'fheumadh iad na poileis a mhealladh, oir tha casg teann air clann a dhol a-steach do leth-chruinne na h-oidhche. Agus chan eil na seirbheisean sònraichte nan cadal - bidh iad a 'glacadh deugairean agus iad a' gluasad chun a 'gheata. Faodaidh inbhich, tha aonta sònraichte ann leis na swallowtails airson seo ... Ach, tha na "dealan-dè" dìomhair cuideachd a 'leigeil clann troimhe. Gu math nas fheàrr - gun sgoil, gun leasanan, tachartasan làidir.
  . CAIBIDEIL #14
  Ach, bha a 'chiad flogging a' feitheamh ris a 'phrìosanach òg an dèidh cadal. Bha Oliver Twist, a bha dha-rìribh ag iarraidh a bhith beò, eadhon beagan toilichte le bhith a" faighinn grèim air a" pheanas bàis.
  Dh'fhuasgail iad an collar bhuaithe agus gu litireil thug iad a-mach e na ghàirdeanan, ceithir geàrdan aig an aon àm. Bha Oliver e fhèin fo gheilt gu teann. Agus bha e duilich dha gluasad.
  Agus thugadh e gu àite sònraichte.
  Thug iad dheth na geimhlean as a' ghille, agus, a' bualadh a lamhan, thug iad a mach e do 'n lios. An sin bha e air a chuir a-mach air gobhair, an dèidh dha èideadh a 'phrìosain a thoirt dheth.
  Chaidh cuireadh a thoirt do dhaoine sònraichte don phrìosan a choimhead mar a bha eucorach beag, ach glè chunnartach agus gun aithreachas, ga pheanasachadh.
  Bha ioghnadh mòr air Oliver a bhith rùisgte air am beulaibh. Agus bha cuideachd boireannaich anns an luchd-èisteachd.
  Ach chan fheum dad gabhail ris. Bha am balach stèidhichte gu daingeann, gus nach bris thu a-mach.
  Cho-dhùin Oliver gum feuchadh e ri bhith ga ghiùlan fhèin gu dòigheil.
  Thug fear-cuiridh cumhachdach a-mach slat às a" bhasgaid, trom agus bìdeach. An uairsin thòisich e air bualadh le a neart air druim lom Oliver.
  Ghlan am balach fhiaclan leis a h-uile neart agus dh" fheuch e ri gun sgreuchail. Ach thàinig a h-uile càil, gearan sàmhach às a sgòrnan.
  Bha an neach a chuir gu bàs air a dhruim, a mhuc, beagan suathadh air a ghuailnean agus a chasan ... Bha fuil a" sruthadh mu thràth ... Bha Oliver, ag osnaich, airson a chuir dheth cho luath "s a ghabhas. Ach cha robh mothachadh gu stòlda ag iarraidh a dhol a-mach. An so bha aon chuip air a sparradh, agus thog am fear gu bàs cuip eile. Agus thòisich e air a bhith. Cha robh àite-fuirich sam bith air druim Oilibheir tuilleadh, agus bhuail am fear a chuir gu bàs cas-rùisgte a' ghille.
  Rinn Oliver osnaich, ged a chuir am pian e bho shàilean gu cùl a chinn. Mu dheireadh, thilg am fear a chuir gu bàs an dàrna cuip air falbh agus thog e an treas fear. Bhuail e am balach air a dhruim slashed, an uairsin air a ghualainn, agus a-rithist chaidh e sìos gu na cnapan agus na casan.
  Bha fuil ann am beul Oilibheir agus bìd e a bhilean. Fìor, thòisich am pian a 'fàs sgìth, agus stad am balach eadhon a' caoineadh.
  Agus shearg an treas cuip. A rèir cleachdadh, bha seo a 'ciallachadh gum bu chòir stad a chur air a' chur gu bàs, eadhon ged nach do chaill an neach-fulang mothachadh.
  Chaidh uisge salainn a splasadh air Oliver. Rinn am balach caoineadh ann am pian ifrinn, agus an uairsin dh" fhuasgail e bho na gobhair. Agus air a ghiùlan air ais gu cealla a 'bhàis.
  Mar sin thug iad dha aran agus uisge soilleir,
  Leis an acras agus an t-acras, shluig Oliver am biadh ... Agus thuit e ann am bruadar, gun a bhith a" toirt aire don chùl a chaidh a ghearradh.
  Air beulaibh an dùn bha frith-rathad air a lìnigeadh le bricichean geala. Bha lorgan fuilteach chasan rùisgte air an clò-bhualadh gu sònraichte air. Bha am prìosan meadhan-aoiseil air a chuairteachadh le dìg dhomhainn le drochaid-thogalach. Anns an fheasgar, mar a gheall Marc de Sade, chaidh cuirm a chumail. Thàinig caraidean an Diùc gu lèir chun na fèille. B" e hippopotamus lilac am prìomh mhias air a fhrèamadh le ceithir crogall, air a thoirt a-steach sa bhad le leth-cheud seirbheiseach. Bha crogaill air an lìonadh le gèam agus isbeanan, measan agus glasraich annasach. Bha an hippopotamus mòr cuideachd air a lìonadh gu teann. Thàinig baraillean fìon gu luath. Le bhith a 'leigeil seachad na spàinean agus na forcaichean, chuir na gaisgich an dà làmh a-steach don fheòil. Chaidh an eisimpleir a shuidheachadh leis an diùc fhèin, ghlac a làmhan tiugh salach pìosan feòla agus lìon e na bheul iad. Shuidh Vega agus Anzhelika taobh ri taobh, ag ithe gu sgiobalta, a 'feuchainn ri cultar a chumail an aghaidh cùl-raon nan dorks. Cha robh cead aig Peadar chun a' bhùird, fhathast ga thoirt mar sheirbhiseach. Ach, cha d'fhuair Angelica pìos na h-amhaich. Bha i an-còmhnaidh a" riochdachadh Oliver Twist, a chràdh. Agus dè mu dheidhinn an dàrna bràthair, an Dodger? Tha an cridhe a' faireachdainn nach eil e milis dha. Dh'ith Marc de Sade tòrr agus dh'òl e fiù 's barrachd. Dh'fhàs e gu math sgiobalta agus chuir e an cèill e fhèin barrachd is barrachd ceangailte ri teanga.
  Agus aig an aon àm ris a 'chlach:
  - Buaidh dlùth air na reubaltaich. Tha làmh dheas Vali Chervonny Maar Ace air a ghlacadh. Goirid ruigidh sinn uachdaran Chervonny fhèin. Agus an uairsin cuiridh mi craiceann air an reubaltach seo beò.
  Bhris na ridirean le moladh. Agus a-rithist thug e ùmhlachd don bhiadh. Bidh na h-aghaidhean air an sgeadachadh le geir, sùgh, fìon air a dhòrtadh. Shil cuid de na h-aoighean an làmhan gu dìreach air an aodach. Aig an aon àm, thug an Diùc an òrdugh:
  - A-nis òrdaichidh mi duel gladiatorial a chuir air dòigh.
  Chrath na h-uaislean gu rèidh. Bha iad a' còrdadh riutha a bhith a' measgachadh fìon le fuil. Ann am meadhan an talla cuirm bha raon eireachdail. Aig comharra, chaidh dà dhusan gladiator a thoirt thuice. B" e tràillean a bh" annta sa mhòr-chuid a bha a" sabaid airson còir-beatha. Bha armachd ghaisgich meadhan-aoiseil sònraichte. Bidh leth dhiubh ann an lèintean gorm a 'giùlan claidheamhan goirid agus sgiathan. Tha tridents agus slabhraidh le tàirneanach biorach aig an sgioba eile ann an dearg. Air an ceangal mu choinneamh a chèile, chaidh na gladiators, aig comharra na h-adharc, a-steach don bhlàr.
  Choimhead Vega agus Angelica an t-sabaid gu dian. An toiseach, bha a 'bhuannachd air taobh nan Reds, na slabhraidhean fada aca a-nis agus an uairsin a' faighinn na Blues, a 'briseadh an casan. An uairsin chaidh an gorm ath-chruinneachadh agus, ag obair gu rèidh agus gu soilleir, a 'toirt ionnsaigh air. Chuir na h-ionnsaighean geur agus ceart aca sìos an luchd-call. Ann an rangannan nan Reds bha dà iogalacts. Leum iad, ruith iad mar doineann, a 'crathadh an ceithir ghàirdeanan. Bhiodh slabhraidhean a" feadaireachd os an cionn, tridents a" crathadh gu fiadhaich. Bha e coltach gu robh e eu-comasach a dhol faisg air na h-uilebheistean sin. Leig trodaiche eòlach, ceannard nan gorm, air a dhol air ais.
  Leig an gibbon ionnsaigh a-mach glaodh buaidh agus bhuail e le a chlaidheamh le a neart, a 'tionndadh a chiste uaine faltach. Sgaoil fuil bhon bhuaidh, thionndaidh an uilebheist, shleamhnaich an trident thairis air a chlogaid agus thuit e sàmhach, a "leigeil builgeanan de fhuil uaine puinnseanta a-mach. Thill an dàrna inogalact air ais. Bha e follaiseach gun deach a dhroch ghoirteachadh. Gu h-obann, bhris na sabaidean gorm an loidhne, a 'tolladh an "mokhnach" a bha air fhàgail le na claidheamhan, agus dithis eile le tridents. Thug na ridirean agus na barons suas an luchd-sabaid anns a h-uile dòigh a bha comasach. Cha robh dragh aca sabaid idir. Às deidh a "chiad shoirbheachadh, chaidh rionnag nan dearg sìos - chuir na blues cuideam orra. Thuit a 'chiad fhear, an uairsin an dàrna fear, agus a dh'aithghearr an treas gaisgeach.
  Nuair a thuit e, ge-tà, chaidh aige air trident a dhràibheadh a-steach do stamag an neach-dùbhlain aige, a" leigeil ma sgaoil. Mu dheireadh, dh'fhuirich dà ghaisgeach dearg. Bha iad air an droch leòn agus air an gluasad bho na buillean. Cha b' urrainn dhaibh strì a' bhlàir a sheasamh, thuit iad air an glùinean, ag iarraidh tròcair. Chuir an Diùc agus uaislean eile sìos am meur. Cha robh ach Angelica agus Vega, a 'togail an corragan suas, a' miannachadh tròcair iarraidh. Mharbh na seachdnar bhuannaichean an fheadhainn a chaill am fuil ann am fuil fhuar.
  Bhuail an Diùc air a bhilean.
  - Gu h-iongantach. A-nis bheir mi cùram dhiubh mi fhìn. Hey boghadairean, marbh iad. Na shuidhe mu choinneamh, rinn Baron War von Kur gearan làidir, a 'crathadh a smiogaid dhùbailte:
  - Chan e, thoir dhomh air ais iad. gearraidh mi sios seachd solus.
  Choimhead an Diùc gu teagmhach air a" bharan mòr ach cliobach.
  - Chan e, marbhaidh iad thu. Biodh e nas fheàrr seachd air seachd. Na ridirean as fheàrr againn an-aghaidh gladiators tràillean.
  Chaidh barrachd dhaoine gu saor-thoileach a shabaid na bha a dhìth, agus dh" atharraich an diùc inntinn.
  Ghluais e gu bodhar :
  - Tha mi a 'leigeil leis a h-uile duine sabaid.
  Thuit pasgan de ridirean leis an tomad gu lèir air na gladiators. Lìon iad le sluagh, chrom iad, shàth iad, bhris iad troimhe. Chaidh aig a" bhall as eòlaiche den t-seachdnar air sgòrnan aon de na seacaidean brùideil a ghearradh. Bha cha mhòr a h-uile gaisgeach ann an armachd, a leig leotha iad fhèin a dhìon bho bhuillean gladiators nas dexterous. Ghabh ridirean air mhisg a rèir àireamh, chan e sgil. An dèidh dèiligeadh ris na tràillean, chùm iad ri chèile. Ruith an Diùc am bàrr a sgamhan. Chaidh seirbheisich a-steach, a 'toirt air falbh na sabaidean le dubhan. Tha an sabaid seachad. Chaidh ceathrar ridirean a bhualadh gu bàs, fhuair dusan eile lotan trom, ach air fad dh'èirich iad uile gu saor.
  Chrìochnaich Marc de Sade an goblet. Chaidh fear ann an dubh, le crois mu amhaich, suas chun an urramach agus dh'èigh e rudeigin na chluais.
  Thionndaidh aodann an Diùc purpaidh. Sheall e:
  - Tha mi a 'falbh airson uair a thìde. Na bi a" dol mun cuairt às aonais mise, air ais gu milseag.
  Cha mhòr nach do theich an riaghladair air falbh, a" fàgail companaidh caran suarach airson a bhith a" gleusadh ann an uaigneas. Ach, cha robh duine sgìth.
  Bhrùth Vega uilinn Angelica.
  - Feumaidh sinn lorg c'àit an deachaidh an t-saill.
  Dh" aontaich an nighean bhàn.
  - Tha e reusanta.
  Ach cha robh cead aig na caileagan an diùc a leantainn. A 'faicinn gun robh an sealbhadair air falbh, thug na cnapan lustful sùil air na bòidhchead.
  Lean smeòrach borb:
  - Tha thusa againn a nis.
  Ghluais na ridirean. Coltach ri turtaran, dhìrich iad leis an tomad gu lèir air na caileagan. Bha mòran ann.
  Tharraing Vega dà chlaidheamh agus thòisich i air tionndadh thairis air a ceann, lean Angelica an eisimpleir aice. Bha an dithis nighean a" coimhead coltach ri tìgearan domhainn air am brùthadh le madaidhean-allaidh.
  Aig an aon àm, ghluais an diùc gu carbad meacanaigeach, air a stiùireadh le winch làimhe, agus ruith e a-steach do phrìosan a "phrìosain. An sin, cheasnaich an neach-cur gu bàs proifeasanta Kara Maara Oliver Twista.
  Chaidh am balach, rùisgte, fèitheach agus cas-ruisgte, a thoirt gu seòmar sònraichte le mòran innealan cràdh. Bha sgeinean, drilean, dubhan, uèir bhiorach, tairn. A bharrachd air sgriothan, clobha, gearradairean uèir agus barrachd.
  Bha an làr ìseal leis an diùc air leth iongantach anns na diofar innealan cinneasachaidh pian aige. Bha e teth - bha trì teallaichean a 'losgadh aig an aon àm, chuir na daoine gu bàs na h-innealan san lasair. Mus deach a chràdh, chaidh Oliver Twist a nighe gu mionaideach agus a sguabadh le deoch làidir gus casg a chuir air puinnseanachadh fala. Ri taobh Oliver Twist, bha balach làidir eile, còig bliadhna deug a dh'aois, air a shìneadh air a' chrann. Chuir neach-cuideachaidh a 'choire gu bàs am pàiste fèitheach air a ghàirdeanan agus air a chasan. Nuair a bha e a" smocadh a" phìob aige, chuir e gu leisg an torso lomnochd aige leis a" chuip aige. Rinn am balach gearan gu socair agus rinn e ùrnaigh. Bha sruthan fuilteach air a" chraiceann.
  Rinn an cur gu bàs Kara gàire air Oliver.
  Ann an tòna puinnseanta, thuirt an uilebheist:
  - O, mo leanabh math, cho breagha. Dè cho duilich "s a bhios sinn do chraiceann a rùsgadh far do ghuailnean fìnealta. Is e am fear seo a tha crochte ri do thaobh mac dùthchasach Maar Tuz, is e Mir Tuzok an t-ainm a th" air. A-nis tha e a" faighinn massage aotrom, agus an uairsin bheir am fear gu bàs e nas cudromaiche.
  Mar sin cumaibh cuimhne: mar as luaithe a dh'innseas tu far a bheil Vali Chervovy a 'falach, is ann as luaithe a thig do chràdh gu crìch.
  "Chan innis mi dad dhut," thuirt an feargach Oliver Twist, a "frasadh a shùilean gu borb.
  Dh'aidich an neach-cràdh:
  - Tha a h-uile duine ag ràdh mar sin. Gualainn, tòisich.
  Thog dà neach-cuideachaidh mòr am pàiste geimhle agus thug iad air falbh na geimhlean gu misneachail, a 'feuchainn ri a chrochadh air a' chrann. Is e seo dìreach nach bu chòir dhaibh a bhith air a dhèanamh. Thàinig an leanabh a-mach agus bhuail e le krupka lom, mar chlub, le cas aon neach a chuir gu bàs anns a 'ghruaig, am fear eile - fon ghlùin. A 'leum a-mach, dh' fheuch Oliver Twist ri ionnsaigh a thoirt air Kara, ach bha freagairt iongantach aig an àrd-chràineadh. Le buille mionaideach, bhuail e am balach le cluba air a cheann.
  Dh'èigh a' bhrùid:
  - A frisky imp. Feumaidh tu a ghiùlan ann an cathair sònraichte gus nach dèan e trioblaid. Agus sibhse, a chompanaich bhochd, carson a tha sibh brònach?
  Bha glùinean sgàinte aig neach-cuideachaidh a' chuir gu bàs, agus chaill a chompanach mothachadh le clisgeadh pian.
  - Uill, tha e ceart gu leòr, tha luchd-cuideachaidh gu leòr agam. Bhuail an t-àrd-fhear gu bàs a làmhan. Tha buidhnean sinister air a dhol a-steach. Bha an duine maol neo-fhiosrach air a shocrachadh air a' chrann. An uairsin bhuail sruth uisge reòta air aghaidh. Thàinig an gille gu mothachaidhean, a shùilean dearg.
  Bha an t-àrd-neach-cùraim toilichte:
  - Uill, tha thu gòrach. A-nis gu bheil do ghàirdeanan agus do chasan glaiste a-steach do na stocan, faodaidh tu a dhol air adhart gu ceasnachadh gnìomhach.
  Thog an torturer a 'chuip agus bhuail e an leanabh grunn thursan air a' chùl agus na h-asnagan. Chùm Oliver Twist an anail agus chuir e stad air sgreuch, sgarfaichean a" bualadh air a chorp. Ghabh am fear a chuir gu bàs le toileachas.
  Stèidhichte ann an tòna cruaidh:
  - Gille làidir, ach tha corp fèitheach òg gu math mothachail air pian. Tha mi an dòchas gun lorg sinn cànan cumanta gu luath leat. A-nis tha an t-àm ann do shàilean a losgadh gus nach ruith thu ro luath.
  Thug an torturer a-mach slat dearg-theth às an fhùirneis. Rug e gu neo-riaghailteach air cas-rùisgte Oliver Twist leis na miotagan aige agus bhris e ladhar. An uairsin thàinig an t-iarann dearg gu dlùth cheangal ri cas-rùisgte leanabh dà bhliadhna dheug no ceithir-deug. Deatach tiugh air a lasadh, craiceann air a losgadh.
  Chuir Oliver Twist, le oidhirp toil, cha mhòr a" bìdeadh a theanga, stad air an sgread a bha a" teicheadh. Bha am balach ag anail gu trom, fallas a" sruthadh sìos a chorp. Lean Kara Maara air a" phronnadh le pìos iarainn, fàileadh feòil friogais. Chuir an fhàileadh tic gu dòigheil air na cuinnlean. Mu dheireadh, thug an neach a chuir gu bàs am meatailt air falbh. A 'coimhead air a' phàiste a chaidh a chràdh, thuirt e:
  - Chan eil e dona! Balach làidir. Mus do dh'aidich e, caithidh sinn mòran uairean a thìde còmhla. Agus dè a chanas an duine òg seo ri suathadh de stàilinn dearg?
  Phòg an duine gu brònach cas duine maol eile le iarann dearg. Chaidh an craiceann air sàil a" bhalaich na theine. Ghlaodh an gille gu h-ard, dh'èigh e le deagh dhùrachd. Nuair a thug an torturer an t-slat air falbh, cha do rinn e ach sgadan, deugaire bàn agus fallas:
  Chan eil barrachd, innsidh mi a h-uile dad dhut.
  Ghabh am fear a chuir gu bàs le toileachas.
  Ann an guth milis thuirt e:
  - Gu dearbh bidh thu. Càite bheil lair Valya Chervovy?
  - Na innis dha! - dh'èigh Oliver Twist, gu neo-shoirbheachail a 'feuchainn ris na geimhlean a bhriseadh, a thug air fèithean a' bhalaich a bhith teann agus a rèir coltais a 'spreadhadh. Na dean tàir air t'athair.
  Thuig saoghal Tuzok a h-uile càil agus le oidhirp iongantach chuir e às don laigse. Bha bilean gorm a" bhalaich ag èigheach:
  "Chan eil fhios agam, agus eadhon nam biodh fios agam, cha bhithinn ag ràdh dad idir.
  Bhuail Kara Maara Oliver Twist na bheul. An uairsin dhìrich e le clobhaichean na stamag:
  - Bastard, bidh mi gad chràdh airson ùine mhòr. Crathaidh mise salann air ur lotan, gairmidh tu mar choileach o phian ifrinn.
  Thug am barbarian a-mach agus chrath e prìne salainn air gualainn leònte a" ghille. Aig an àm sin, chualas fuaim agus, le anail trom, chaidh an diùc a-mach.
  Rinn e tàir air:
  - Thòisich thusa, tha mi 'faicinn, air a' cheasnachadh as aonais mise.
  Chrath am fear a chuir gu bàs a ghuailnean farsaing ann an troimh-chèile.
  - Ciontach, diùc. Dh "òrduich thu fiosrachadh a chuir a-mach gu sgiobalta, agus tha na balaich gu math borb!
  Fhreagair an duine urramach mar fhreagairt:
  - Chan ann airson ur n-inntinn. Gabh ceum air ais agus ionnsaich mar a bhrosnaicheas tu na fulangaichean sin.
  Rug an Diùc air clobha teth stàilinn. Bha balaich rùisgte, fallas, tana agus fèitheach a" coimhead glè bhlasta.
  Uill, mar bòidhchead, ach chan urrainn dhut thu fhèin a chràdh gu pearsanta.
  Ghabh an Diùc ceumannan aotrom a dh" ionnsaigh Oliver Twist. Fhuair am balach fàileadh droch anail. Bidh smuaintean air thuaiream a" gluasad nam cheann. A 'toirt suas cuimhneachain. Eadhon ged a tha iad meallta bho bhruadar cybernetic, nuair a nochdas rudeigin nam cheann bho amannan air leth. Is dòcha gu bheil fios aig daoine mar a shiubhail iad ùine ann am bruadar? Is e seo gluasad anaman tro raointean agus amannan. Nuair a chì thu an sgoil san àm ri teachd a.
  An seo is e sgoil teachdail a th" ann, tha bòrd cybernetic grinn a" deàrrsadh. Air feumaidh tu do mheur a chumail ann an sreath iom-fhillte - agus thèid am freagairt ceart a thoirt seachad. Agus cha do dh'ionnsaich e a leasan. Feansa fad an latha le claidheamhan dealain, an uairsin chaidh e chun na h-aibhne. Agus an seo tha e na sheasamh aig a 'bhòrd-dubh agus tha e na nàire. Bidh caraid don Dodger a 'cuideachadh, le cuideachadh bho inneal beag bidh e a' sgaoileadh teachdaireachd a chluinnear ann am micreofon a tha falaichte na chluais. Fìor, tha an tidsear air freiceadan. Tha e a' clàradh an craoladh rèidio aca air an gravioscanner. Tha guth raspy, coltach ri coimpiutair ag ràdh:
  - Klut agus Oliver. Bidh an dithis agaibh a" fuireach anns a" chlas. Dè cho fada "s as urrainn dhut suidhe air ais agus a dhol air molaidhean?
  An uairsin bidh leughadh fada agus duilich air moraltachd. Gu ruige seo, tha sganadh holograman a 'seasamh air beulaibh ar sùilean. Sin as coireach gun do dh" fhàg e leth-chruinne an t-saoghail gus faighinn cuidhteas tidsearan sàrachail agus leasanan dòrainneach. Agus ciamar a thàinig e gu crìch? A-nis tha am màgan reamhar, grànda sin ga ghoirteachadh. Feumaidh sinn cuimhneachadh air leasanan yoga, agus Ruscate. Ciamar a tha pian air a shuidheachadh an sin?
  Rinn an duine urramach brònach gàire gu h-aingidh agus gu socair chuir e na clobha air na h-asnaichean aige.
  Bha siantan ann le suathadh an iarann teth, agus dh" fhàs fàileadh feòil loisgeach òg.
  - Ciod, a leinibh bhig, is toigh leat a bhi air do ròstadh ? - rinn e cron air an neach-sgrùdaidh. An uairsin thionndaidh an Diùc gu socair na feachdan, a 'ceangal a' chraicinn agus a 'toinneamh nan riban.
  A dh 'aindeoin oidhirpean an tiomnaidh, bha deòir a' sruthadh gu neo-eisimeileach bho shùilean a 'bhalaich. Bha e gu math goirt. Is dòcha gu robh e nas dorra na nuair a chaidh rabhadh a thoirt dha na sàilean. Tha mòran crìochnachaidhean neònach air a" chas, ach tha Oliver Twist air a chruadhachadh agus air a lìonadh, ruith e eadhon air gual. Gu dearbh, gu math luath. Chan eil na h-asnagan cho cleachdte ri modhan teine, bidh sgreuch a 'briseadh bhon amhaich. Chrath Oliver Twista fhiaclan. Dh" fheuch mi ri mi fhìn a tharraing air falbh le bhith a" smaoineachadh air rudan tlachdmhor.
  Thionndaidh e aire gu a luchd-cuiridh. 'S e duine follaiseach a th' anns a' chràdh; tha e àrd, tha a ghàirdeanan tiugh agus feòil, tha a chleòc air a chòmhdach le fuil, agus e fhèin air a sgeadachadh an dearg. Tha seo furasta a thuigsinn - tha e nas uamhasach, agus chan eil an fhuil air an aodach cho follaiseach. Brògan trom le bròg-eich airgid. Agus seo an diùc fhèin - anns a 'chrùn, chan eil e ga thoirt dheth, eadhon an dùil gnìomhachas salach a dhèanamh. fanatic. Tha òrdugh a 'crochadh air a' bhroilleach. Soidhne do-chreidsinneach, mar swastika, dìreach còig-biorach agus adharcach, air a dhèanamh le òr fìor-ghlan le daoimeanan ann am frèam.
  - Uill, dè a tha a dhìth ort? - A dh 'aindeoin a' phian fiadhaich, thug Oliver Twist sealladh bagarrach dha fhèin, a 'fighe a shùilean.
  Agus thionndaidh e le a chas-rùisgte, a bha air a bhualadh o chionn ghoirid air sàil chruinn pàiste le iarann dearg-theth.
  Cha do chaill an Diùc, an aghaidh na bha dùil, a chuid inntinn. Bha e fhathast a" toinneamh a aisnean ann am fuil fhuar. Bha an rib gu bhith a" sgàineadh nuair a chaidh searbhanta gòrach a-steach don talla. Chrith e mar choineanach.
  Agus bhris a ghuth as:
  "Do mhòrachd, tha an talla fo làn ghluasad. Ghabh do dhithis nighean agus sluagh de ridirean an sàs.
  - Sin mar a tha. Leig an Diùc sìos na clobha. "Chan fhuiling mi a leithid de làimhseachadh air mo ghaol.
  A" crathadh a dhòrn air na prìosanaich, thuirt e:
  - Bidh mi air ais. Agus tha thu a" coimhead, às aonais mise gu mòr na dèan cràdh. Bidh iad ag ionnsachadh a 'phrìomh chràdh bho mo làimh.
  - Eisd, a thighearna. - Rinn am fear-cuiridh tàirneanach le guth ìosal, thug a luchd-cuideachaidh mac-talla dha.
  Dh"fhàg an Diùc an togalach. Thàinig an torturer gu companach Oliver Twist.
  Ann an guth binn, thuirt an cat:
  - A-nis faodaidh tu an dàrna sàil a frioladh. Agus thusa," chrath e ri Oliver Twist, "seall. Bidh an aon rud a 'tachairt dhut.
  Teasaich am fear a chuir gu bàs an iarann. Bha e duilich anail a tharraing san t-seòmar. Bha cuip a" feadaireachd, bha buillean na cuip a" bualadh air torso rùisgte Oliver Twist. Chrath am balach bho na buillean, ach dh" fhan e gu stòlda sàmhach. Cha robh cuimhneachain sgoile ro thaitneach a" lasadh tro mo cheann a-rithist.
  Agus chun an t-sàil lom, chuir an neach-cràdh stiall farsaing de iarann, dearg bhon teas.
  Agus ghluais Oliver Twist ann am pian uabhasach. Ach fhuair e air cumail air ais. Ged a dh" fhàs corp fèitheach a" bhalaich gleansach le fallas is fuil. Agus chaidh leaghan sgòthach a-steach don teine, ag adhbhrachadh sèid.
  Dh'fhuiling am balach agus eadhon a 'seinn:
  Air latha Cruthachadh an t-Saoghail, tha Dia glòrmhor leis a" mhìorbhail seo:
  Agus gu h-obann dh" fhàs na speuran os cionn na Talmhainn gorm, agus dh"fhàs an speur, os cionn na Talmhainn gorm
  
  , gun fhios aige air slabhraidhean!"
  
  'S bidh sonas do dhaoin' an dràsda 's gu bràth, 'N uair thuiteas geimhl', fòghlum, 'us naimhdeas, 'N uair thuiteas geimhl' is naimhdeas gu bràth, 'S tuisleadh uile chumhachd tamhanaich mar dhus, 'S seinnidh an t-Aingeal Saorsa air nèamh.
  
  
  Soillsichidh glòir, cumhachd is saothair an so, 'S cha sgrios feachd sam bith e.
  
  'S bheir Dia gliocas do d' shluagh Faigh buaidh air nàimhdeas, strì, is naimhdeas 'S gu'n tugadh iad buaidh air gach ni - masladh agus naimhdeas Bithidh Saorsa, Aonta, Gràdh 'S bheir solus na Fìrinn soillseachadh anaman.
  
  Bithidh pailteas air an tir ud daonnan, Thig bailtean, bailtean mora, bailtean mora, Is soillsichidh bailtean mora, bailtean mora Bidh moran long air acair anns na baidean, Is thoisich aoidhean ri malairt air son an leas fein.
  
  Bidh 'n tìr ionganaich ud air a lìonadh le àilleachd 'S bidh na Musaibh a' seinn Saorsa fad linntean.
  ...Dithis nighean, Vega agus Angelica, air an gearradh a-steach don t-sluagh de ridirean. Tha seasamh an àite a' bhàis mar. Thagh iad gu nàdarrach na innleachdan blàir as freagarraiche dhaibh fhèin. A 'sgoltadh an dà chlaidheamh, gheàrr Golden Vega sìos an duine-uasal a bha na sheasamh air a beulaibh. Gheàrr a claidheamh fìor-gheur tron armachd agus gheàrr i dheth an ceann. Thug Angelica cuideachd buillean marbhtach a-steach - a" draibheadh claidheamh a-steach don bhroilleach aice, bhuail i am baran a shnàmh a cluba. Bidh an dealanach aice a" toirt ionnsaigh air feòil bhrùite. Leis an ath bhuille, gheàrr an nighean dheth a làmh, bhuail a" mhiotag iarainn ris an làr le clang, agus bha an nàmhaid a" beucaich.
  Chùm Angelica "muileann" - tha aon chlaidheamh a 'toirt buaidh air a' bhuille, agus am fear eile a 'gearradh. Bha na ridirean leis an mhisg, leisg nan armachd, agus claidheamhan hypertitanium air an sgoltadh tro fheòil gu furasta. A 'tionndadh mun cuairt, bhuail Vega a cas a-steach do aodann an neach-ionnsaigh, agus an uairsin chuir i a lann dhan stamag aige. Seachad air deas-ghnàth. Bha sgàile ridire cumhachdach a" deàrrsadh gu aotrom ann an solas na coinnle. Agus an uairsin - sealladh mionaideach san amhaich.
  Chaidh fuil a mach. Chan eil Vega cho eòlach air marbhadh. Ach chan eil Angelica a 'toirt bàs ach airson an dàrna turas na beatha, ach tha an nighean seo ann an leithid de chorruich nach urrainn dhi a stad agus a bhriseadh cho furasta. Bidh an ath bhuille a" tolladh a" ghualainn. Bidh an ridire a" magadh, tha Angelica a" tionndadh a lann. Tha an neach-dùbhlain sàmhach. Tionndaidh an "dealan-dè" - agus a-rithist tha an ceann a 'tuiteam air a' mhàrmor. Bidh an làr a 'fàs sleamhainn le fuil. Bidh an nighean a" dàibheadh agus a" breabadh a casan, bidh triùir ridirean a" tuiteam sìos sa bhad, mar gum biodh iad air an gearradh sìos. An uairsin thig i a-mach agus ga bhualadh san aodann. Aig an aon àm, bidh Vega a 'bualadh le leithid de fhorsa is gu bheil e a' gearradh a 'chlaidheimh agus a' chlogaid.
  - Fìor Mhath! Tha Angelica a" gàireachdainn. - Chan eil annad ach neach-crìochnachaidh.
  - Tha mi nam neach-raoin rionnag. - A" gàireachdainn, freagair Vega. - Tha, agus chan eil thu nas miosa!
  Tha an trodaiche ùr air a chuir gu sgileil air an oir. Tha an nighean air a dhòigh. Bidh ridirean a" snàmh agus dìreach a" cur bacadh air a chèile.
  Bidh Vega a 'gàireachdainn - is toil leatha a bhith a' sgoltadh. Leum - bidh i a" bualadh leis an dà chas aig an aon àm, an uairsin lòn ceart. Dà ghaisgeach a' tachdadh air fuil. Tha an dòigh-obrach "fàradh" a 'leantainn, agus bidh am baron geir a' cluinntinn le gualainn air a sgaradh.
  Bha an dithis bhoireannach cho feargach 's gum biodh iad air a h-uile duine a mharbhadh, còrr is ceud gu leth ridire, ach chaidh fir-bogha a-steach don talla. Gun a bhith còmhdaichte le armachd, bha ùine chruaidh aig nigheanan leth-rùisgte. Chaidh an dithis a leòn cha mhòr sa bhad - às deidh a h-uile càil, loisg na boghadairean gu math agus bhuail iad sa mhòr-chuid air na casan is na gàirdeanan. Chaidh ionnsaigh a thoirt air na nigheanan ann an dròbhan. A dh'aindeoin na fala a chaidh a dhòrtadh, cha robh na h-uaislean ann an cabhag airson am marbhadh. Air an làimh eile, bha feum aca orra beò. Chaidh Vega agus Angelica a ghlacadh. Bha iad gu soilleir gu bhith air an èigneachadh. Bha beagan scuffle mu dheidhinn cò thòisicheadh an toiseach. Bhuannaich am Baran Sylph de Ramses am brawl. A 'lùbadh air adhart, reub e dheth èideadh Angelica, thug e a-mach a h-urram, agus chaidh e a-steach le neart. Aig an àm seo, chuir glaodh uamhasach stad air an orgy fiadhaich:
  - Ciod an cur-seachad gun fhios domh ?
  Bha na ridirean troimh-a-chèile. Dh" fhaodadh ràmh eagallach an Diùc duine sam bith a chuir às a chiall.
  - Bha sinne, do Mhòrachd, ag iarraidh deagh mhodh a theagasg do nigheanan. rinn e gràin air Baron Sylph.
  "Seo thusa agus teagaisg thu fhèin, aineolach. Zip suas do pants an toiseach.
  Bha am Baran troimh-a-chèile.
  Lean an Diùc air a" caoineadh.
  - Is iad sin aoighean, agus tha iad fo mo dhìon. Agus bha thu airson spòrs a bhith agad leotha. Am bu chòir dhomh òrdachadh dha mo sheirbhisich saighdean a thòimhseachadh ort san spot? Ciamar a bheir thu dùbhlan dhomh?
  Thill na ridirean air falbh, chualas gearan fann.
  - Chan eil mi airson dad a chluinntinn, tha an fhèis air a mhilleadh. Thoir air falbh na cuirp agus falbh dhachaigh. Rud eile, bidh fios agad air lànachd mo fheirge.
  Thòisich na ridirean air sgapadh. Reub na caileagan a-mach na saighdean a 'stobadh a-mach às an gàirdeanan agus an casan.
  "Sin mar as fheàrr leam thu," thuirt Marcus de Sade. - A nis leanaidh sinn do'n t-seòmar-leapa, far am bheil thusa maille rium, agus a' deanamh gràidh.
  Air cùlaibh an duin'-uasal dh'fhàs dà dhusan trodaiche le musgaidean.
  "Nì na gaisgich sin cinnteach nach cuir thu stad orm aig àm nan dubhan milis. Sin e! Tha mi a 'faicinn gu bheil thu gu math cunnartach, bha an làr gu lèir còmhdaichte le fuil agus air a chòmhdach le cuirp.
  Còmhla ri neach-gleidhidh, chaidh iad air adhart don t-seòmar-cadail. Bha na ballachan aige air an sgeadachadh le gach seòrsa de dhuaisean seilge - b 'e adhaircean an turndukai an fheadhainn as iongantaiche.
  Dh"èirich leabaidh mòr òir le mòran bhobhstair is chluasagan ann am meadhan an t-seòmar-cadail.
  - Faighnich. Dèan thu fhèin aig an taigh.
  Bhiodh gaisgich a bha a' giùlan musgaid a' smocadh fiùsaichean, deiseil airson losgadh aig àm sam bith.
  - A-nochd tha mi gu bhith a" faighinn oidhche spòrsail.
  A 'tilgeil dheth aodach agus armachd, thuit an diùc air na cluasagan.
  . CAIBIDIL #15
  Tha am prìosanach òg air dùsgadh... Tha beagan acrach anns an tùr, tha casan rùisgte an leanaibh gu sònraichte fuar.
  Thòisich Oliver, airson cumail blàth, agus fhathast an dòchas teicheadh, air aon cheangal stàilinn den t-sreath a shuathadh an aghaidh fear eile. Agus tha iad tiugh an seo, ach co-dhiù beagan blàth.
  A bharrachd air an sin, bha an t-acras orm ... Anns an tùr de bhomairean fèin-mharbhadh, cha robh am balach air a bhiadhadh ach aon uair san latha: aran stale agus uisge. Agus cha robh seo gu leòr airson fàs-bheairt a bha a 'fàs.
  Agus bidh radain a" sgiùrsadh anns an dorchadas. Shuath am balach casruisgte, acrach na slabhraidhean aige agus dh" fheuch e gun a bhith a" caoineadh.
  Ged a bha dà spanking air thoiseach air agus sròn mu amhaich.
  Sheinn Oliver gu suilbhir ;
  Mar a thachair dhomh, tha mi soilleir don t-seabhag, ach tha an t-àm ann:
  Theich mi, seabhag ghlan òg, anns an speur,
  Bhuannaich mi ealachan-geòidh,
  Bhuail e mar an ceudna agus bhuail e eun beag,
  Mar a bha e roimhe, chan eil turas-adhair ann airson eun beag.
  Ach chan eil dad agamsa, tha mi a 'tuigsinn an t-seabhag, chan eil ùine ann:
  Tha mi nam shuidhe, seabhag òg soilleir, ann am poimane,
  Am bheil mi 's an tè anns a' chèidse òir,
  Ann an cèidse, air stiall tana;
  Tha casan an t-seabhag an sàs,
  Trèilear sìoda air na casan:
  Cùirtearan neamhnaid air na sùilean!
  Mar a thachair dhòmhsa, a dhuine mhath, ach beagan ùine:
  Choisich mi 's choisich mi, fhir mhath, ri taobh na mara gorma.
  Bhuail mi cheana longan-luinge,
  Is mise Tatar, Busurman Armenian;
  Bàtaichean aotrom fhathast air am bualadh;
  Mar a bha e roimhe, chan eil slighe ann airson bàtaichean aotrom.
  Ach chan eil dad agamsa, a dhuine mhath, chan eil ùine ann:
  Tha mi nam shuidhe, a dheagh dhuine, ann am poimane,
  Tha mi ann am prìosan crèadha an fhir sin.
  Tha casan an duine mhath air an cruthachadh,
  Air na casan tha iomallan Gearmailteach,
  Air làimh an òganaich tha glasan prìosain,
  Agus air muineal an òganaich tha sliochd iarainn.
  Òran dùthchail mar seo, à fear de na leabhraichean ...
  Cha do mhothaich Oliver mar a dhìochuimhnich e e fhèin ann am bruadar.
  Gun a bhith fada air falbh, anns an aon leth-chruinne de chruinne-cruinne bruadar, bha am balach an-asgaidh, Oliver Twist, cuideachd a 'dol tro amannan cruaidh. Às deidh sgoltadh teth, às an do sgàin an craiceann, chaidh a chuir air bhog air tìr. Bha astar fada aige ri dhol mus do ràinig e am Pirate Lord Dukakis. Agus feumaidh tu faighinn ann cho luath 'sa ghabhas. Cha mhòr nach robh e ruith sìos an rathad creagach, cho luath 's a bha a cheum.
  Ann an dà uair a thìde, chòmhdaich Oliver Twist faisg air fichead mìle agus thàinig e gu baile Yehu.
  B" e baile mòr gu math mòr a bh" ann le taighean de dh"ailtireachd Eòrpach bho dheireadh nam meadhan aoisean, gun tàmh is salachar a bharrachd. Bha stìoball na h-eaglaise os cionn nam mullaichean donn-dearg. Bha a" mhuir uaine a" frasadh, bha slighe a-steach a" bhàigh fharsaing còmhdaichte le dùn eireachdail, às an robh na baraillean canain a" sruthadh a-mach às a h-uile taobh. Ach, mheirg a" mhòr-chuid de na gunnaichean. Air leathad socair a 'chnuic dh'fhàs fada, suas ri ceud meatair, craobhan pailme. Chuir iad am falach gu tur aghaidh cloiche geal lùchairt an riaghladair. Bha an èadhar ùr, casruisgte bha clann mar Oliver Twist a" suirghe mun cuairt. Chuir am balach an aon bhall-airm aige am falach, claidheamh hypertitanium, ann am baga canabhas a ghiùlain e air a dhruim. Taobh a-muigh, bha Oliver Twist a" coimhead coltach ri baigeir àbhaisteach, cha robh ach na tatters annasach - spotach, dath khaki. Bha e mì-ghoireasach an armachd a ghiùlan, chùm e a" bualadh air an sgarradh air ais.
  Cho-dhùin am balach fois a ghabhail, gu h-àraidh bhon a chaidh sealladh fìor inntinneach a phlanadh. Chaidh bathar eile a thoirt gu margadh nan tràillean. Buidheann armaichte de na poileis, a chaidh a chuir gus na h-eucoraich a dhìon, air an lìnigeadh air an uchdan fharsaing. Chruinnich sluagh de dhaoine fiosrach an seo. A bharrachd air daoine, bha snouts inogalacts a" lasadh le. Bha cuid dhiubh coltach ri tunnagan agus a 'coimhead gu math gun chron. Bha mòran chloinne ann, bha iad a 'gàireachdainn agus a' comharrachadh chorragan.
  Agus seo an riaghladair fhèin, Sam de Richard. Duine àrd, tana ann an wig dhearg, air a sgeadachadh ann an camisole de shìoda tana, air a sgeadachadh gu beairteach le braids òir. Bha e beagan bacach, a 'lùbadh air slat ebony. Às deidh an riaghladair, a" putadh dhaoine a bha a" dol seachad, ghluais e fear portly ann an èideadh seanailear. Bha seudaireachd a" teannadh air a bhroilleach leathann, agus ad choileach a" lasadh air a cheann.
  Nuair a chaidh na prìosanaich a thoirt a-mach às an t-soitheach, thoinneamh an duine a bheul le tàir agus thug e a-mach a phiob.
  Bha na h-eucoraich a 'coimhead dona: gun nighe, air fàs nas sine, cha robh mòran dhiubh a' coimhead coltach ri daoine. Ach, bha eisimpleirean math ann cuideachd - a rèir choltais am measg nan spùinneadairean a chaidh an glacadh. Chunnaic Oliver Twist grunn Iogalacts sia-armachd le còtaichean gleansach. Tha am barganachadh air tòiseachadh. Thuirt an riaghladair, aig an robh guth tollaidh:
  - Seanalair Cagliostro, tha còir agad taghadh aig a" phrìs a chuireas tu fhèin an dreuchd. Agus reicidh sinn an còrr aig rup.
  Chrath Cagliostro aonta.
  - Tha do Shoisgeul ro chaoimhneil. Ach tha mi mionnachadh air m' onair, cha'n e buidheann luchd-oibre a tha an so, ach treud truagh de chrodh. Chan eil e coltach gum bi iad gu feum sam bith air planntachasan.
  Le tàir air a shùilean beaga, thug e sùil a-rithist air an t-sluagh de thràillean geimhlichte, agus dh" fhàs an dòigh anns an robh droch-rùn air aodann.
  Leugh an caiptean an liosta iomlan de thràillean - bha a 'mhòr-chuid dhiubh nan spùinneadairean a theich bhon chroich gu mìorbhaileach. Chaidh reubaltaich a chuir bhon bhaile-mòr cuideachd.
  - Dè an toradh. A-mhàin eucoraich agus mèirlich.
  Thug an coitcheann air falbh an liosta. Thàinig mi faisg air fear òg le fèithean. Dh'fhairich e am biceps air a làmhan, dh'òrdaich e a bheul fhosgladh, a 'sgrùdadh fhiaclan. Mùchadh:
  - Air son an deich buinn òir so.
  Rinn an sgiobair aodann goirt.
  - Deich pìosan òir? Is e seo leth na fìor phrìs.
  Rinn an seanailear gàire.
  - Cha 'n fhiach an tràill so tuilleadh e. Chan fhada gus am bàsaich e bho obair chruaidh. B" fheàrr leam fear le sia-armachd a cheannach, tha iad tòrr nas cruaidhe na daoine.
  Thòisich an sgiobair ri moladh a dhèanamh air slàinte, òigeachd agus foighidinn a' phrìosanaich. Mar nach biodh e mu dheidhinn duine, ach mu bheathach eallach. Ghluais an t-òganach. A rèir choltais, bha am bargan seo mì-thlachdmhor dha.
  "Ceart gu leòr," thuirt an seanailear. - Còig deug òr agus gun franting tuilleadh.
  Bha fios aig an sgiobair bhon tòn gur e seo a" phrìs mu dheireadh. Rinn e osna agus dh"aontaich e.
  B" e an ath neach ris an robh an seanailear duine meadhan-aois le togalach mòr. B' e an spùinneadair ainmeil Wiscin. Le aon sùil agus eagallach, choimhead e gu gràineil air a" cheannaiche.
  Tha malairt air tòiseachadh a-rithist. Dh"fhalbh am famhair airson trithead pìos òir.
  Sheas Oliver Twist a" basachadh ann an ghathan dall trì grèine, a" toirt a-steach an èadhar cèin gu domhainn. Bha e air a lìonadh le fàileadh clòbh, piobar dubh làidir, agus seudar mòr, le fàileadh cùbhraidh. Aig an aon àm, dh'èist e ris na bha a 'tachairt, a' toirt air falbh am poca bho a ghualainn.
  Thàinig ceannaichean eile gu na h-eucoraich, rinn iad sgrùdadh orra, dh'fhaighnich iad a 'phrìs. Lean an seanailear a" barganachadh. Cheannaich mi beagan a bharrachd de shaighdearan sia-armaichte. Bha e follaiseach gu robh e deiseil airson an rup fhàgail. Agus an uairsin thuit a shùilean air an Oliver Twist eireachdail agus làidir.
  - Deagh bhalach. Agus cuideachd, is dòcha, tràill cuideigin.
  Ghluais Oliver. Bho'n duine so dh' anail fuachd trom.
  Dh"èigh am balach:
  - Chan eil, tha mi leam fhìn.
  - Seadh! Bha an seanalair toilichte. - Leis fhèin - a 'ciallachadh tramp. Agus a rèir an lagha, tha falmhachd air a thoirmeasg, agus feumaidh tu a bhith nad thràill. Hey, geàrdan, thoir an collar. Airson ùine mhòr bha mi airson a leithid de bhalach a bhith còmhla rium.
  Rinn Oliver Twist, a" togail a" bhaga, cabhag airson ruith. Ach, chuir neach-stiùiridh mòr ceithir-armachd na sheasamh air an làimh dheis a chasan sìos le cuip. Leum an lùb, thuit am balach. Thionndaidh e agus dh'fheuch e ris an t-sròin a bhriseadh, ach chladhaich e na bu duilghe na adhbrann. An uairsin tharraing e a chlaidheamh agus gheàrr e dheth a 'chuip le aon bhuille.
  Ghlaodh an seanailear.
  - Gabh e.
  Ruith geàrdan agus oifigearan poileis gu Oliver Twist. Chrom e a chlaidheamh agus lot e broilleach a" phoileis. Lean an còrr de na geàrdan air ais, a" tarraing an cuid sabers. Dh"fheuch iad ris a" ghille a chuairteachadh.
  A 'tuigsinn nach robh cothrom aige, leum Oliver Twist suas, shàth e am poileas as fhaisge sa cheann agus ruith e air falbh, a' breabadh mar losgann. Ruith am balach glè mhath, ach bha eich aig na poileis. Chaidh an gille seachad gu luath, a 'tilgeil nighean mu amhaich. Às deidh dha an ròp a ghearradh, thionndaidh Oliver an aghaidh a nàimhdean, deiseil airson a bheatha a reic gu daor.
  Bha e air a chuairteachadh air gach taobh. Nochd Musketeers air an cùlaibh, thug iad a-mach na baraillean aca, gan luchdachadh air an rathad. Bha e soilleir gun robh iad gu bhith a" tòiseachadh air losgadh.
  - Gabh beò e! Dh'àithn an seanailear.
  Arcana dh'èirich. Chaidh na cops a thrèanadh gus teicheadh a ghlacadh. Tilgeadh math no dhà - agus bha Oliver Twist ceangailte. Bhuail peilear le deagh amas bho musketeer an claidheamh às a làmhan. Aig a' cheart mhionaid thilg iad lìon.
  Thuig Gotcha, Oliver. Ni iad a nis an geimhlibh trom a crathadh air, agus chan fhaic e saorsa gu bràth.
  Rinn Cagliostro gàirdeachas.
  - Buail air, buail air.
  Thionndaidh e ris a' cheathrar-arm a thoirt an òrdugh.
  Aig an àm sin, thàinig fuaim geur, gluasadach a-mach, a 'crathadh an èadhair. Leum an coitcheann ann an iongnadh. Leum an dithis de na geàrdan aige còmhla ris. Chrith na geàrdan, leig cuideigin musgaid. Thionndaidh a h-uile duine, mar gum biodh air cue, ri aghaidh na mara.
  Gu h-ìosal, anns a' bhàgh, aig astar dà cheud ceum bhon dùn, bha long mhòr. Bha ceò geal a" gluasad. Dh'fhalaich e gu tur an soitheach eireachdail, a 'fàgail dìreach mullaich nan crann ri fhaicinn. Dh" èirich treud de pterodactyls bho na cladaichean creagach, a" snàgadh anns na speuran le glaodhan dòrainneach.
  Cha do thuig an seanailear dè bha a" tachairt. Carson a tha an long a" losgadh às a h-uile gunna?
  - Tha mi a 'mionnachadh air ainm rìgh Shasainn. Freagraidh e mi air a shon.
  Bha clisgeadh ann.
  Aig an aon àm, chuir am bàta sìos bratach Shasainn. Chaidh e à sealladh ann am puff de cheò. Chaidh Bratach Stars and Stripes de ìmpireachd Kiram a chuir na àite. Bha na reultan òir a" deàrrsadh gu breagha an aghaidh cùl-raon purpaidh. Ruith an seanailear a shùilean.
  - Capers! dh'èigh e le duilgheadas. - Prìobhaideach Kiram!
  Bha eagal agus mi-chreidimh measg a ghuth. Bha fearg a" lasadh na shùilean. Bha na geàrdan-bodhaig a" coimhead a-steach don astar ann an troimh-chèile, a" roiligeadh an sùilean buidhe agus a" rùisg am fiaclan cam.
  B' e soitheach prìobhaideach a bh' anns an t-soitheach mhòr a bha cho furasta a bhith a' mealladh faireachas nan geàrdan. Eu-coltach ri spùinneadairean àbhaisteach, bha patent stàite aige agus a 'chòir air malairt ann am mèirle, a' glacadh shoithichean dhùthchannan mì-chàirdeil. Agus tha ìmpireachd Kiram air a bhith na nàmhaid do Bhreatainn o chionn fhada. A-nis tha an t-àm ann cothromachadh fhaighinn. O chionn ghoirid ràinig luchd mòr òir a chaidh a mhèinneadh bho mhèinnean mòr-thìreach baile-mòr Yehu. Às deidh dha am fiosrachadh seo fhaighinn, chuir an Àrd-mharaiche Pisar don Freebie romhpa ionnsaigh a thoirt air a" choloinidh Shasannach. B" e gnìomh dìoghaltas pearsanta a bh" ann. Deich bliadhna air ais, rinn an riaghladair ionadail a" chùis air a" chaiptean òg aig a" chiad ìre, Pisar don Halava.
  A nis gabhaidh e dìoghaltas cinnteach. Thionndaidh an innleachd shìmplidh aige a-mach cho soirbheachail is, gun a bhith a 'togail amharas, chaidh e a-steach don bhàgh le misneachd agus chuir e fàilte air an dùn le salvo farsaing. Loisg trithead gunna, a" tionndadh na sgrathan gu sprùilleach agus uinnseann sa bhad.
  Chan eil ann ach beagan mhionaidean. Mhothaich grunn luchd-amhairc gun robh an soitheach a" gluasad air adhart gu faiceallach ann an sgòthan ceò. A 'togail a' phrìomh-sheòl gus an astar àrdachadh, a 'gluasad air adhart le gaoth teann air a tharraing, bha an neach-prìobhaideach gu furasta ag amas air na gunnaichean air an taobh chlì aig an dùn gun ullachadh airson dìon.
  Bha e coltach gu robh an saoghal air a reubadh às a chèile. Bha an dàrna salvo eadhon nas sgriosail. Bha an coitcheann hysterical.
  - Carson a tha feum agam air a leithid de pheanas!
  Shìos anns a" bhaile, bha na drumaichean a" bualadh, trompaidean a" sèideadh, mar gum feumadh iad rabhadh a thoirt seachad mu chunnart. Cha do ghabh na geàrdan clisgeadh, dh" fheuch iad ri teine a thilleadh. Chrith an dùn le spreadhaidhean.
  Chuir an teas brùideil agus an cuideam mòr stad air an fharsaingeachd bho bhith a" gluasad. Thog na h-uilebheistean ceithir-armachd Cagliostro agus ghiùlain iad a-steach don bhaile-mòr e.
  Sleamhnaich Oliver Twist, a" gabhail brath air an ùpraid choitcheann, a-mach às an lìon agus, a" togail a chlaidheamh, dh" fhalbh e air a shàilean. Cha do lean duine am balach.
  Fhreagair an dùn le seallaidhean bho àm gu àm. Bha e còmhdaichte le treas volley.
  Tràillean, bha còrr is leth-cheud dhiubh, a 'mhòr-chuid reubaltaich agus spùinneadairean, a' ruith. Chuir Mighty Wiscin, spùinneadair eòlach, iad dìreach chun taigh uaine. Ruith grunn mhailisidh le musgaidean às an sin.
  "Lorgaidh sinn buill-airm an sin," thuirt Wiscin.
  Ruith Oliver Twist suas riutha.
  - Fhad "s a tha a h-uile duine trang, is urrainn dhuinn sabaid an aghaidh an nàmhaid.
  Bha am balach air thoiseach air a h-uile duine. Aig an stairsneach bha freiceadan le musgaid. Mus togadh e an arm aige, chaidh a cheann a ghearradh dheth.
  Chaidh na tràillean a-steach don taigh. Bha arsenal beag an sin: musgaidean, sabers, dubhan greim.
  - Armaich thu fhèin! Wiscin òrdachadh. - A-nis thèid sinn a-mach agus bheir sinn solas dha na mucan Kiram.
  Chùm Oliver Twist e fionnar.
  - Agus carson a bu chòir dhuinn ruith gu na Kiramites? Leig leotha am baile-mòr a ghlacadh nas fheàrr - tha na nàimhdean againn ann.
  " Tha," ars' am famhair. - Cha bhith mi toilichte ach ma sgaoileas iad smuaintean an riaghladair no an seanalair seo.
  Chaidh tràillean armaichte am falach.
  Chaidh na poileis, geàrdan, mailisidhean a-steach don bhlàr le misneachd eu-dòchasach dhaoine a tha a" tuigsinn nach bi iad air an sàbhaladh gun fhios nach tèid an call. Bha na Kiramans neo-thruacanta, bha iad ainmeil airson na h-eucoirich aca.
  Bha ceannard an luchd-ionnsaigh eòlach air a ghnìomhachas. Eu-coltach ri Yahoo.
  Rinn an Comanndair Kirama an rud ceart - rinn e a' chùis air an dùn, ghabh e smachd air meadhan a' bhaile. Loisg na gunnaichean aige thairis air an raon fhosgailte air cùl a" chidhe, a" tionndadh nan daoine a dh" òrduich Cagliostro gu meadhanach gu bhith na bhreugan fuilteach. Bha na Kiramites gu sgileil an sàs ann an dà thaobh - leis an teine aca thug iad clisgeadh a-steach do rangannan an neach-dìon, agus aig an aon àm chòmhdaich iad buidhnean tighinn air tìr.
  Fo ghathan loisgeach nan trì ghrianan, lean am blàr gu meadhan-latha. Mar a thàinig sgàineadh musgaidean agus clang meatailt nas fhaisge, bha e soilleir gun robh na Kiramites a" cur cuideam air luchd-dìon a" bhaile.
  - Na lean a-mach. Choimhead Oliver Twist a-mach. - Leig leis fàs dorcha an toiseach.
  Gu h-annasach gu leòr, thug Wiscin an aire do chomhairle a" bhalaich. Is dòcha gun do chòrd an dòigh sa bha an ragamuffin ris.
  Aig deireadh an latha, thàinig còig ceud neach prìobhaideach gu bhith nan làn mhaighstirean air Iehu. Bha dol fodha na grèine brèagha, bha an gille ga mheas le toileachas. Bha am baile gun tàmh. Chaidh an luchd-dìon a dhì-armachadh, agus cho-dhùin Pisar don Freeva, na shuidhe ann an lùchairt an riaghladair, le mionnachadh glè choltach ri magadh, meud an airgead-fuadain airson an riaghladair agus an seanailear.
  - Bu chòir dhut a bhith air do chrochadh. - A' sileadh na pìoba, thuirt Don Freebie. - Ach bithidh mise tròcaireach, agus an àite sin gabhaidh mi ceud mìle òir, agus dà cheud ceann sprèidhe. Agus, gu dearbh, cha tionndaidh mi am baile-mòr seo gu bhith na tholl luaithre.
  Mar fhreagairt, brònach teagmhach:
  - Agus dè mu dheidhinn an òir a ghlac thu ann an seilearan na lùchairt? Tha grunn mhilleanan ann.
  Agus caoineadh mar fhreagairt:
  - Is e so mo chreach dligheach.
  Chaidh an Seanalair Cagliostro fodha na chathair ...
  Nuair a thòisich an oidhche, dh'iarr Oliver Twist taisgealadh.
  - Gheibh mi a-mach dè tha dol anns a 'bhaile - agus sa bhad air ais.
  Bha am baile na theine.
  Ghoid na Kiramites, chroch iad am fear-reusanta, agus dh'èignich iad boireannaich gu brùideil. Chunnaic Oliver Twist grunn chuirp chloinne, nam measg nighean le stamag fosgailte.
  Bha boireannaich ann cuideachd le cìochan gearraichte, casan briste - gu follaiseach air an droch dhìol. Thionndaidh an gille bàn agus rinn e cabhag gus a dhol a-mach às an ifrinn seo. Air sràid chumhang thachair e ri nighean le falt bàn a' sruthadh. Chaidh ceathrar Kiramite às a dèidh, leis an deoch agus le bòtannan troma. Gun a bhith a" smaoineachadh dà uair, ruith Oliver Twist a-null. Thug e a chlaidheamh air an t-searbhanta a b' fhaisge.
  Bha am buille cho làidir 's gun do sgàin an clogaid còmhla ris a' chlaigeann. An sin leum an casruisgte, a" lasadh a shàilean rùisgte, suas. Leag e aon Ciramianach sìos le a ghlùin anns a' ghiallan, agus reub e stamag fear eile. Cha robh ach aon air fhàgail air a chasan.
  - cuilean Beurla. rinn e gàire. Agus chaidh ionnsaigh a thoirt air sa bhad. Às deidh dha am measgachadh "torn fan" a dhèanamh, gheàrr am balach ceann an nàmhaid dheth.
  - Rachaibh a dh'ionnsuidh bhur sinnsear.
  Thuit am mais gun chumadh gu làr.
  Ruith e chun na h-ìghne a bha a" caoineadh, rug e air a làimh. Sheall i le eagal ann an sùilean an t-Slànaighear.
  "Lean mi, pàisde," thuirt Oliver Twist.
  A rèir choltais, bhrosnaich falt fionn agus sùilean gorma misneachd. Ruith iad sìos an rathad-iarainn, chluinnteadh ceuman trom air an cùlaibh. Air an t-slighe, choinnich mi ri Kiramese le deoch eile, cha do dh'adhbhraich seo duilgheadas sam bith. Dhìrich iad suas am bruthach tro na sràidean falamh, a" ruighinn iomall Iehu. Thug Oliver Twist an nighean gu taigh le tràillean falaichte.
  Thachair Wiscin air le smirk brònach.
  - Ciod an goid a thug thu leinn. Ùr agus òg.
  Na bean rithe no marbhaidh mi i. - Bha an lann fuilteach a 'coimhead glè chinnteach.
  - Tha mi a 'faicinn gun deach agad air sabaid, tha mi a' moladh. A-nis dè a nì thu?
  Bha sùilean Oliver Twist a" lasadh.
  - Feumaidh sinn an soitheach nàmhaid a ghlacadh. Gu cinnteach tha na creutairean air òl cheana agus tha iad anns a' bhaile, agus gheibh sinn sàr long.
  Deagh bheachd, leig dhuinn toirt air tachairt! Chuir na tràillean spùinneadairean an cèill gu làidir an aonta.
  Bha am plana airson an soitheach a ghlacadh sìmplidh, bha an cuideam air iongnadh. Ach a dh" aindeoin sin, bha eagal air Oliver Twist gum faiceadh na Kiramans aig ceithir geallaidhean na bàtaichean agus gun toireadh iad an inneal-rabhaidh.
  "Tha mi a" moladh seo," thuirt Oliver. - Snàmhaidh mi do'n luing. Thèid mi air bòrd agus bheir mi an comharra.
  - An urrainn dhut na geàrdan a làimhseachadh leat fhèin? - Thòisich Wiscin, ach chuir an spùinneadair Oro stad air : - Tha 'n gille a' labhairt 'inntinn. Ma chìthear sinn, fosglaidh na gunnairean teine. Agus an uairsin dh'fhalbh a h-uile càil.
  Air trì bàtaichean, thàinig na tràillean faisg air bàta an nàmhaid. A' gabhail claidheamh, sròn agus biodag bheag, shnàmh Oliver dhan t-soitheach. Bha ceithir gealaichean a" deàrrsadh gus am biodh e comasach a leughadh. Bha fichead geàrd air bòrd. Aig an aon àm, dhèilig iad gu dona ris an obair aca. Fhad "s a bha cha mhòr an sgioba gu lèir feargach air a" chladach, dh" fhuasgail an gunnair agus an luchd-cuideachaidh baraille ruma eile. Bha Sentinels - dithis aig a 'bhogha agus an deireadh - a' cumail faire. Cha deach mothachadh a thoirt do Oliver Twist.
  Shnàmh am balach chun a chliathaich agus dhìrich e gu faiceallach suas na bùird gharbh. Bha a lamhan deas agus a òrdagan ruisgte a" dlùthachadh ris a h-uile sràc. Rinn e gu sàmhach a shlighe chun an t-sròin. Thilg e biodag air cùl ceann an fhreiceadain, gheàrr lann a' chlaidheimh dheth ceann Ciramets eile. Mar sin chaidh a" chiad luchd-seallaidh a chuir dheth. Às dèidh sin, a' dol seachad air òrain sgreamhail mhisg nan gunnachan, ràinig am maol an deireadh. Sheall na saighdearan gu faiceallach a-steach don uisge a bha air bòrd. Mar sin, cha do mhothaich iad mar a bha sgàil cha mhòr neo-chorporra a" sleamhnachadh, a" gearradh an sgòrnan.
  Tha an obair air fàs nas fhasa.
  Bha na gunnairean cho deoch 's nach tug iad an aire don lòchran lasaichte. Leig Oliver an àradh ròpa gu a chompanaich. Dhìrich na tràillean gu sàmhach air bòrd. Mhothaich aon Kiramese, a chaidh a-mach air beagan feum, an gluasad aca, ach a rèir coltais chuir e iongnadh orra airson a chuid fhèin.
  - Ciod, gu robach ? dh'fhaighnich e ann an dualchainnt Kiram.
  - Cha b 'urrainn a bhith na b' fheàrr. Thuirt Wiscin. Ghluais an lann. Chuir a" bhiodag cus an sàs ann an amhaich a" ghaisgich neònach.
  - An còigeamh. Thuirt Oliver. "A-nis leig dhuinn faighinn chun a 'chòrr."
  Bha seann thràillean a 'sìneadh a-mach aig an deireadh. Chaidh teachdaire eile seachad. Chaidh a thoirt air falbh le tilgeil ceart eile. Gu sàmhach, mar sgàile, rinn na tràillean an slighe chun an fhàinne. Bha iad le deagh armachd. Bhon mheadhan, bha sealladh den t-soitheach gu lèir air fhosgladh, bho deireadh gu bogha. Bha timcheall air dusan neach a" fuarachadh air an deic, bha an còrr ag òl ruma agus tequila gu h-ìosal. Bha mòran spùinneadairean math air tilgeil - chan e a-mhàin biodagan, ach cuideachd cleavers agus sabers. Gun a bhith a 'losgadh peilear, mharbh iad na Kiramites air an mhisg. Chaidh dèiligeadh ris an fheadhainn a bha ag òl shìos an staidhre ann an dòigh nas daonnaiche. Thug iad ionnsaigh air agus thairg iad gèilleadh.
  "Nì sinn gàirdeachas agus grèim," dh" òrduich Oliver Twist.
  Às deidh sin, chaidh na spùinneadairean, gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, air adhart gu biadh inntinneach. Bha an dealas aca os cionn a" mhullaich. Chan iongnadh - anns an t-sloc, cha robh na tràillean a' faighinn ach biadh a bha air fhàgail.
  "A-nis cuiridh sinn patroilean air dòigh," thuirt am balach, "nuair a dh" fhalbh e, feuchaidh an nàmhaid ri tilleadh chun t-soithich. Cuiridh sinn iongnadh air.
  Dh"aontaich a h-uile duine le seo.
  Dh'fhuirich Oliver Twist aig a dhreuchd, a 'coimhead air adhart ris an latha. Chaidh ùine seachad gu dòrainneach slaodach. Mu dheireadh, nochd a 'ghrian gorm ris an robh dùil o chionn fhada air fàire. Ach, eadhon às deidh sin, cha robh sgioba an t-soithich ann an cabhag sam bith tilleadh. Anns an fheasgar, nochd bàtaichean mòra làn de bharaillean òir. Chaidh Pisar don Halava còmhla riutha gu pearsanta. Dh'atharraich na spùinneadairean ùra gu bhith nan armachd agus aodach Kiram. Bha òrdugh sònraichte a' riaghladh air an t-soitheach, agus mar sin cha robh amharas aig Don Freebie air dad. A bharrachd air an sin, bha a cheann a 'sgoltadh bho chroch làidir, agus dhòirt e glainne no dhà de fhìon làidir air fhèin gu toilichte. Chaidh baraillean a luchdachadh gu sgiobalta air bòrd. Cha b" urrainn do thràillean a bh" ann roimhe iad fhèin a chumail air ais gus nach fosgladh iad teine marbhtach. Mu dheireadh, chaidh am baraille agus na cisteachan airgead-fuadain mu dheireadh a chuir anns a" chrann. An uairsin dh"àithn Wiscinus:
  - Buail iad!
  Thuit volleys bho muskets air na Kiramites, agus an uairsin chaidh sgeinean agus cleavers a chleachdadh. Chaidh mu leth-cheud saighdear a mharbhadh sa bhad, agus chaidh Pisar don Halava a cheangal. Bha a bheul air a ghleusadh le gob neo-thaitneach à wig, agus thugadh a steach do'n ghoc e.
  Bha bàtaichean Kiram eile ceangailte ri chèile.
  Chaidh salvo cabhlaich cumhachdach de thrithead gunna fodha dusan bàta mòr agus rinn iad milleadh air mu leth den fheadhainn a bha air fhàgail. Mar a bha na Kiramans troimh-chèile ag argamaid gu fiadhaich, chaidh aig a" bhàta air tionndadh gu starboard. Shèid salvo marbhtach eile na bàtaichean a bha air fhàgail gu pìosan. Chaidh an losgadh a dhèanamh ann an tiùrr bho astar goirid, agus mar sin bha na call mòr. Chaidh pìosan fiodha a bhriseadh, an t-uisge a 'cromadh, air a dhath le fuil. Bha Inogalact le ceann crogall a" snàmh a dh"ionnsaigh an t-soithich. Loisg na filibusters e le musgaidean. Cha do mhair ach trì bàtaichean, thionndaidh iad chun a' chladaich. Chaidh na gunnaichean ath-luchdachadh gu slaodach, agus fhuair iad air falbh. Mhair nas lugha na ceud prìobhaideach. Bha an fheadhainn a theich air an dì-mhisneachadh gu tur.
  B" e buaidh a bh" ann.
  Bha duilgheadas aig Oliver Twist aon de na baraillean iarainn a thogail. Air fhosgladh. Nuair a chaidh am mullach le ola fodha, thuit buinn òir sìos.
  Thug spùinneadairean sùil air bòcan uasal.
  B' e Wiscin a' chiad fhear a ghlac an làr.
  - Ghlac sinn ulaidhean nach fhacas a-riamh, ach aig an aon àm dh'fhuirich sinn a-muigh. Chan eil roghainn eile againn ach a" bhratach dhubh a thilgeil a-mach agus na tha mòran againn air a bhith cleachdte ri dhèanamh o chionn fhada a dhèanamh. Is e sin, mèirle mara.
  Chuir na corsairs an cèill gu làidir an aonta. Cha robh dragh sam bith aig Oliver Twist idir. Air an làimh eile - is e sin as coireach gun do theich e an seo bho leth-chruinne sìobhalta, ach gu math dòrainneach.
  - Tha a phort fhèin aig bràithreachas na h-oirthir. Is e seo eilean Monaco, far am faighear a h-uile filibusters.
  - Gu math! - arsa Oliver - Ma tha bonn againn, cha bhi sinn air ar call. Chan eil ach aon cheist air fhàgail ri fhuasgladh.
  Bha Wiscin air a thuigsinn gu foirfe.
  - A bheil thu airson a bhith nad sgiobair againn? Chan obraich. Tha thu fhathast ro òg.
  Tha fuil orm mu thràth. Thog Oliver a chlaidheamh.
  Dh'eirich a' bhrùid :
  - Barrachd orm. Mus bi thu nad corsair eòlach. Dè an aois a tha thu ge-tà?
  - Aon-deug. "Cha robh Oliver Twist eadhon a" faicinn iomchaidh bliadhnaichean a chuir ris fhèin.
  Rinn na spùinneadairean gàire.
  Chaidh glaodhan a chluinntinn:
  - Tha am balach ro òg, tha feum air stiùiriche eòlach. Wiscina airson an sgiobair.
  Rinn an corsair mòr gàire.
  - Tha thu a" faicinn, Oliver Twist, chan eil earbsa aca annad. Cò tha ag iarraidh gum bi mi nam chaiptean?
  Thog na spùinneadairean uile an cuid armachd suas.
  - Mar seo. Ach na bi duilich. Bho seo a-mach, is tu mo dheas làmh. Bidh mi, a dh'aindeoin aois Oliver òg, ga chur an dreuchd mar neach-cuideachaidh dhomh. Agus gaoth bhàth air ar druim !
  Glaodhan stoirmeil de chead uile-choitcheann. Thionndaidh Oliver a chlaidheamh.
  - Tha mi ag aontachadh! Agus tha mi gu h-urramach a" gabhail ris a" choinneimh.
  Tha fuaimean na gàire a-rithist. Òrdughan Wiscin:
  - Agus a-nis - uile air na crainn. Tha e riatanach an tac a tha ri thighinn a ghlacadh.
  Thòisich Oliver Twist a 'seinn, thòisich na spùinneadairean a' seinn còmhla ann an guthan làidir:
  
  Emerald a' frasadh tonn thar bòrd,
  Tha na reultan anns na speuran os ar cionn a" deàrrsadh!
  Tlachd corsair le fìon cùbhraidh,
  Dè a-màireach - chan eil fios aig an Tighearna ach!
  
  An tachair dol air bòrd no gunnaichean a losgadh,
  Leag sìos do cheann ann an dubh-aigein an uilc!
  'S ann mar sin a thachair do'n Fhilibuster Pallas,
  A" seòladh thar nan cuantan ann an eileamaid iongantach!
  
  'S thig fortan - srian shoilleir,
  Ma tha na làmhan làidir, tha an claidheamh geur làidir!
  Na bi diùid, dàna dhan bhlàr - cuir ruaig air eagal a" ghaisgich,
  Seall do charactar, faigh air adhart gus an àrd-ùrlar a lasadh!
  Bha am fonn a" snàmh às deidh an deireadh, agus bha beatha a" sruthadh mar a b" àbhaist.
  . CAIBIDIL #16
  Bha am prìosanach òg a-rithist air a shàrachadh gu mòr. Bhuail iad gu mòr e, agus chaidh eadhon sàilean Oliver a losgadh le teine lòchrain.
  Dhìochuimhnich am balach, air a shàrachadh le cràdh cruaidh, e fhèin ann an cadal domhainn. Agus bha e a" bruadar mu dheidhinn...
  Bha saoghal Tuzok cha mhòr gun mhothachadh, agus chrom am fear a chuir gu bàs thairis air Oliver Twist, a" suathadh gu socair deoch làidir air na lotan aige. Gus an iongnadh aige, thiormaich iad gu sgiobalta.
  - Bidh am fear seo a" slànachadh nas fheàrr na cù, dè an toileachas a bheir e dhomh, faodaidh e a bhith air a chràdh airson mìosan.
  Fhreagair am balach mar a leanas:
  - Na fuirich, thig mo chairdean gu luath, agus sìnidh iad thu air an t-sraid.
  - Airson seo buillean no dhà eile. - Chuir Kara Maara le a neart gu lèir cuip de bhiorach is snàthad air a dhruim, agus an uairsin thilg e piobar dearg agus salann. Bha aodann a" bhalaich a" toinneamh is a" toinneamh mar chnuimh, is e dìreach oidhirp ro-dhaonna a rinn e comasach an glaodh a chumail air ais.
  - Uill, càit a bheil do charaidean? Cladh airson co-chothromachd Loisgidh mi do shàilean eile, tha e comasach nach tig an superduke an-diugh.
  Bhuail an t-iarann geal-teth ri cas an leanaibh, agus an uairsin bhrùth Kara na bu duilghe, a 'feitheamh airson greis gus an loisg e cas cruaidh a' bhalaich.
  - Mar a tha gaol agam air fàileadh uan seinn. - Thuirt Kat, a 'tarraing sùgh na chuinnean, làn le fàileadh an èadhair a' losgadh. Is urrainn dha pìos cas a ghearradh dheth agus ithe: tha e a" coimhead gu math blasta.
  Cuiridh sinn gual teth nad bheul. Rinn Vega sgreuchail aig mullach a sgamhanan. Dh" èirich an nighean air adhart mar phanther, a sùilean a" deàrrsadh agus a falt a" tuiteam air a guailnean mar lòchrain.
  Rinn ceathrar luchd-cuideachaidh gu bàs i, ach chaidh an gearradh dheth le dòigh-obrach sguabte "sgiathan leumadair". An uairsin, le gluasad mionaideach, gheàrr Vega sìos torturer eile, a 'briseadh a ghàirdean agus a' sgaradh a cheann bhon chorp. Thuit Angelica a-steach air a cùlaibh, a 'slaodadh an superduke neo-ghluasadach air a guailnean. Thuit a sùilean air Oliver Twist. Bha an leanabh air a chòmhdach le sgrìoban, gearraidhean agus losgadh. Bha, agus dh'fhàg an t-àile, a tha a 'cuimhneachadh air barbecue, gun teagamh dè a bha brònach proifeasanta a' dèanamh an seo.
  Ruith Angelica suas thuige agus bhuail e a lotan.
  - A ghille ionmhuinn, mar a rinn na naimhdean droch-dhìol ort.
  Fhreagair Oliver le gàire:
  - Na biodh eagal ort, a mhàthair, tha fios agad cho dìcheallach, cha toir e eadhon latha airson na lotan a dhol à sealladh.
  - Tha seo air sgàth gu bheil thu air a leasachadh le bhith a 'stiùireadh innealan sònraichte a bhios a' gnìomhachadh bun-cheallan na buidhne.
  - Is tusa a mhàthair, agus dh'innis thu dhuinn gur iad do bhràithrean iad. - Chaidh Vega a ghearradh sìos sa bhad le còignear luchd-sabaid, ceathrar luchd-cuideachaidh agus gaisgeach caran sgileil Kara Maara. A 'toirt ionnsaigh air ais, bhuail i fear dhiubh sa stamag sa bhad.
  - Och, bha mi airson a bhith a 'coimhead nas òige, gu h-àraidh ann an sùilean do bhràmair oir chan eil ann ach balach.
  - Tha thu ceàrr, tha e mu thràth trithead bliadhna a dh'aois, tha e dìreach coltach ri brat. Ach na fosgail do bheul air. Is e mise, tha sinn air a bhith a" sabaid airson còrr air bliadhna, làmh ri làimh, agus cho-dhùin mi gu làidir gum biodh clann cumanta còmhla ris.
  - Ciod a tha ionmholta. Ach chaochail an duine agamsa, agus chaidh e a shealg anns an leth-chruinne seo den oidhche. Sin far an do chuir iad crìoch air.
  - Tha e uamhasach! Ach tha sinn uile marbhtach. Tha mi a" guidhe gun lorg thu duine math. - Thuirt Vega, a 'crìochnachadh bastard eile. Thuig Angelica fhèin gu robh feum aig a com-pàirtiche air cuideachadh. A bharrachd air an sin, ruith dà dhusan neach-sabaid eile a-steach don t-seòmar.
  A 'bualadh le a claidheamh, shaor i Oliver agus ruith i a-steach don taigh-cuibhle. Bha claidheamhan nan caileagan nas gèire agus nas foirfe, b 'urrainn dhaibh stàilinn a ghearradh. Cha robh ach Kara Maar aig an robh neach-gleidhidh nas miosa, agus fhuair e eadhon air gualainn Vega a sgrìobadh. Às deidh dha tuiteam, nochd Oliver Twist gu sgiobalta, shaor e e fhèin bho na ròpan, sheas e gu faiceallach air òrdagan - chaidh a shàilean a losgadh le teine agus, a "togail dà chlaidheamh a bha air tuiteam, ruith e a-steach don t-sròin. Bha 'n gille air a phianadh le teine, mur biodh e air a chràdhadh gu ro-an-iochdmhor. Nuair a ghluais e, thilg e clobha, slabhraidhean, ìnean air luchd-sabaid an diùc. Seo aon dhiubh, mar thoradh air tilgeil le deagh amas, air tìr ceart ann an guth Kara.
  Rug am fear a chuir gu bàs air an t-sùil gheur aige, Vega, a" gabhail brath air a" mhionaid, gheàrr e dheth a ghàirdean aig an uilinn, a" leagail a" chlaidheimh. Às deidh dha cliogadh buadhach a chuir a-mach, thog am balach suas e, agus, a" gearradh sìos dithis luchd-sabaid aig an aon àm, chaidh e suas gu Kara. Bha e a" sabaid air ais le aon chlaidheamh, bha gille air an deagh thrèanadh ann am feansadh a" tuigsinn sa bhad mar a chleachdar e. Rinn e dòigh-obrach muileann-gaoithe sìmplidh ach èifeachdach. Le aon bhuille thug e air falbh an lann, agus le buille eile gheàrr e dheth a ghàirdean gu a ghualainn. Thuit Kara Maara chun bhonn, gun mhothachadh bho chlisgeadh pian.
  - A-nis fhuair thu meirleach gun ghàirdean gu h-iomlan. Rinn mi dìoghaltas orm fhèin, ach bheir daoine eile cunntas dhut.
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air an trodaiche as cunnartaiche, rug Oliver air na h-iuchraichean agus ruith e a-steach don trannsa taobh. Nochd triùir luchd-sabaid ceithir-armachd le claidheamhan air an t-slighe air a bheulaibh sa bhad. Thug iad ionnsaigh air Oliver, rinn aon de na cliogan eadhon a bhroilleach a sgrìobadh, agus bhon phut shuidh am balach sìos air a shàilean loisgte. A" sgreuchail, am balach, a" seachnadh a" phian, bhuail e fear dhiubh anns an groin. An sin, ann an leum iongantach, gheàrr e dheth ceann an fhir a thug seachad e. A 'tilgeil a' chlaidheamhan, bhuail e an dàrna fear air suaicheantas a 'chlogaid, eireachdail, agus an uairsin chrìochnaich e le dubhan clì a bha a' sguabadh às. Is gann gun robh ùine aig an trodaiche mu dheireadh ionnsaighean an leanaibh a bu luaithe a chuir air ais, a chuir a chlaidheamh na chridhe às deidh beagan dhiog.
  - Cha do chluich an ceòl fad uine, cha do dhanns am fraer car ùine ! - A' gàireachdainn, ars' an gille. Agus a" ruith air tiptoes ruith e air adhart, a" gliogadaich dòrlach de dh" iuchraichean.
  Lean na caileagan a 'gearradh le feachdan adhartach. Ach a dh" aindeoin sin, mheudaich an àireamh de chuirp a bha mun cuairt orra, agus bha casan rùisgte nan Amazonan seunta a" bathadh ann am fuil. A dh'aindeoin sin, thàinig barrachd is barrachd neartachaidh gu na geàrdan agus thòisich na caileagan air an lìonadh. Chleachd Angelica agus Vega an dà làmh agus bhreab iad cuideachd leis an neart gu lèir, ach chuir na lotan aca stad orra bho bhith a" gluasad. Theich na gaisgich air ais, agus dh'fhàs na gaisgich mun cuairt orra barrachd is barrachd. Ann an teas a 'bhlàir, dhìochuimhnich na caileagan gu tur mun superduke a bha neo-fhiosrach, air neo dh' fheuch iad ri a chleachdadh mar sgiath.
  Dh" fheuch Vega ris an dòigh logaidh a chleachdadh. Chuidich e le bhith a" toirt sìos beagan a bharrachd dhaoine. Ach, b' urrainn dha claidheamhan a bhith a' gearradh stàilinn nam fàbhar. Taing don teicneòlas seo. Mharbh iad na gaisgich ionnsaigh, ann an àireamhan cho mòr. Ach, rè an t-sabaid, shleamhnaich Vega ann an amar domhainn fala agus cha mhòr nach do thuit e. A" gabhail brath air a" mhionaid, lìbhrig fear de shaighdearan cumhachdach dà mheatair a dh"fhaid an Diùc buille chumhachdach don cheann le claidheamh.
  Mura robh claigeann cho làidir aig Vega le measgachadh de culicistat, bha i dìreach air a ghearradh dheth. Ach mar an ceudna, dhòirt fuil a-mach agus thuit sreath falt gearraichte, agus cha mhòr nach do chaill an nighean fhèin mothachadh. Ag ath-riochdachadh lòn gu meòrachail, thol i amhach an neach-dùbhlain. Ach, thug an concussion air a ceann a ghoirteachadh gu dona, agus dh'fhàs an fhreagairt aice na bu mhiosa agus chaill i barrachd phuingean.
  Cha robh e ro fhurasta dha Angelica, bha i mu thràth air a ghlacadh grunn thursan, agus bha na leòntan a fhuaireadh o chionn ghoirid air an goirteachadh agus air an goirteachadh. Bha na caileagan sgìth, bha fallas agus fuil a" sruthadh bhuapa, bha iad a" sruthadh gu breagha thairis air a" chraiceann umha.
  Ann an ùine ghoirid fhuair Vega buille na gàirdean, chaidh a biceps a ghearradh, bha an Amazon òg air an làimh dheis so-leònte, chaill a gàirdean neart agus astar.
  - Tha e coltach gun deach sinn an sàs ann an Angelica, a dhìreadh a-steach don bhlàr, gun a bhith ag obrachadh a-mach ar neart.
  Chaidh Angelica fhèin a shàthadh san taobh le claidheamh agus cha mhòr gum b" urrainn dhi a h-osnaich a chumail.
  - Gu math coltach ris an fhìrinn gum feum thu bàsachadh bàs nan gaisgeach. Ma tha thu a" creidsinn anns na diathan dèan ùrnaigh riutha.
  Rinn na nigheanan gàire:
  - Cha chreid mi ach an inntinn a's àirde a bhuineas do'n duine. Agus cuideachd leis an fhìrinn, às deidh dhaibh cumhachd gun chrìoch a ruighinn, gum bi e comasach dha daoine iad fhèin na mairbh uile a aiseirigh.
  Chaidh dusan musketeers a-steach don t-seòmar, bha am musgaid fhèin fhathast ro throm agus armachd daor, bha am prìomh fhear fhathast fuar. An dèidh dhaibh am fiùs a chur na theine, stiùiridh iad iad gu na caileagan agus thug iad an talla.
  Ged a leum Vega agus Angelica gu aon taobh, chaidh Vega a tholladh sa chas, agus chaidh Angelica a leagail às an sternum.
  - O ! Ciamar a tha e a 'losgadh! dh'èigh i. - Tha e coltach nach 'eil againn air fhàgail ach dochas air son na h-aiseirigh a tha ri teachd. Ged a bha mi gu pearsanta a 'creidsinn anns an Uile-chumhachdach agus nèamh, ach cha robh cus.
  - Tha a h-uile creideamh agus creideamh na sgam, dòigh air airgead a ghlacadh. Rinn Vega sgreuchail. - Tha mi nam oifigear treun ann an arm Shasainn agus tha beatha ùr a" feitheamh rium, ach tha thu air falbh.
  Bha na musgaidean slaodach airson ath-luchdachadh, ach bha e soilleir fhathast gu robh an deireadh faisg. Ruith luchd-seilg ùra suas agus mu thràth bho fhichead stoc loisg iad volley. Fìor, chaidh ceathrar de shaighdearan an Diùc a mharbhadh le mearachd, ach fhuair Vega agus Angelica lotan ùra. Bha na feachdan aca air an lagachadh cho mòr is gun do chuir iad air ais le duilgheadas. Mu dheireadh, chaidh an cinn mì-fhortanach sìos, dh'fhàs gluasadan nan caileagan sèididh slaodach, agus dh'fhàs e follaiseach gum biodh an ath bholaidh marbhtach. Thàinig na Musketeers eadhon nas fhaisge.
  Agus aig an àm èiginneach seo, air a leantainn le volley càirdeil de bhogha, a" seinn gu dòrainneach eòlach, co-dhiù sheinn guth Angelica.
  Tilg uait slabhraidhean na droch thràillealachd,
  Gabh an claidheamh agus geur an lann nas làidire!
  Biodh bhur naimhdean làn ceilg,
  Ach bidh e saor, leaghaidh deigh ifrinn
  Nì sinn an saoghal beag seo toilichte cuideachd!
  Chaidh a 'mhòr-chuid de na musketeers a mharbhadh, an còrr de na sabaidean measgaichte, le saighdean. Thòisich am blàr air goil le spionnadh às ùr, chaidh saighdearan an Diùc a bhrùthadh.
  - Agus rinn do mhac gu math, shaor e na prìosanaich agus thàinig e gu ar còmhnadh. Thuirt Vega.
  - Agus is e sin dìreach a bha mi an dòchas gus an diog mu dheireadh, oir cha b" ann airson dad a ruith mo phàisde an àiteigin leis na h-iuchraichean.
  Ach, cha robh am blàr seachad fhathast, bha tòrr ghaisgich fhathast aig an superduke, lìon am blàr na trannsaichean gu lèir. Lean na caileagan, a dh'aindeoin fìor sgìths agus leòn, a 'sabaid. Aig an àm sin, ruith òganach àrd a-mach nan coinneamh, a dhà chlaidheamh a 'deàrrsadh le fuil.
  - 'S tusa, mo bhòidhchead, mar a bha thu fo leòn.
  Dè bha thu a' dèanamh, cadal?
  - Cha 'n eadh, ach ghabh iad mi mar do sheirbhiseach, agus cha do leig iad a stigh mi do'n lùchairt, agus cha robh mi fèin ag iarraidh mòran fola a dhòrtadh. Agus nuair a thòisich an dumpadh, thuig mi nach b 'urrainn dhomh a dhèanamh às aonais mi. Na gabh dragh, chaidh claidheamh claidheamh a theagasg dhomh bho leanabas.
  - Tha fios agam air! Tha thu am measg nam mìle taghte. Bhruidhinn Vega suas.
  Dè am mìle taghte? - Dh'fhaighnich Angelica.
  - Uill, tha e rudeigin mar elite anns an Golden El Dorado. - Ceart gu leòr, na gabh dragh, feumaidh tu gearradh nas cruaidhe.
  Ghluais Fresh Dodger, a dh'fhàs na bu shine na chadal, gu dearbh, mòran nas luaithe na na caileagan sgìth. Gheàrr a chlaidheamhan an luchd-dùbhlain ann an leth, a 'gearradh lannan. Mean air mhean, theich saighdearan an diùc air ais agus, ged a bha a" mhòr-chuid de na prìosanaich air am pianadh agus air an sàrachadh leis a" phrìosan, bha fuath a" brath an neart. A bharrachd air an sin, thòisich aimhreit gun spionnadh anns a" bhaile fhèin. Bha an t-acras air mòran dhaoine, air an sàrachadh le sgrios-sgrios agus cìsean àrda, ach dh"fhuiling na tràillean gu sònraichte cruaidh, b" iadsan am prìomh mhòr-chuid spreadhaidh san ar-a-mach.
  - Tha thu a" faicinn, tha na daoine a" toirt taic dhuinn. - Dh'èigh an Dodger.
  A-mach às na trannsaichean cumhang, dhòirt an t-ar-a-mach chun uachdar. Bha am balach uamhasach Oliver Twist a" sabaid na b" fheàrr na inbheach sam bith, às deidh gach buille aige thuit cuideigin. Bha na meallta, an uair sin, ag obair mar fhìor inneal bàis, ach thòisich na caileagan leisg a" dol air dheireadh.
  - Theagamh gun gabh sinn fois. Vega air a mholadh.
  - Chan e, dè th' annad! Às aonais sinne, faodaidh an ar-a-mach tachdadh na fhuil fhèin. Daingnich Golden. Rinn Angelica sgreuchail.
  - Anns a' bhlàr fhuilteach dh' fheuch sinn ri buain ! Thuit iad, ach dh'èirich iad! - Rinn Vega gàirdeachas agus gheàrr i saighdear eile. Thuirt Angelica, a 'coimhead oirre. Bha na caileagan a 'crathadh barrachd is barrachd, bha e coltach gun robh dàrna gaoth air fosgladh. Bha an gadaiche fada air thoiseach, chaidh dà chlaidheamh thairis air a cheann, agus bha e coltach gu robh e a" leagail bogha-froise. B" ann an uairsin a chuimhnich Angelica air an superduke.
  - Agus càit a bheil am prìomh uilebheist?
  Thionndaidh Vega a fuil dhathte agus an uairsin aodann.
  - As dualtaiche, tha e marbh, thug mi dha artery carotid!
  - Leis nach eil dad ri dragh, tha e coltach gun slaod an t-sabaid air adhart, agus feumaidh sinn iad uile a mharbhadh.
  Ràinig daoine bho gach taobh, theich iad, a 'branndadh tuaghan, pitchforks, speal, le fiadhaich fiadhaich a' reubadh aig na slatan gràin. Thog aon duine, fallain mar tharbh, deic daraich ann an swing agus thug e a-nuas e air dithis mharcaiche a rinn cabhag gus gearradh tarsainn. Theich iad far na h-eich sia-chasach aca, bhuail armachd iarainn air na clachan-meallain, agus dhòirt fuil bho chùl am beul.
  Chaidh marcaiche eile a thoirt air falbh le speal, a 'sgaradh a' chinn bhon chorp.
  Tha Oliver Twist gu tur air tionndadh gu bhith na diabhal, bha claidheamhan neach-crìochnachaidh nan cupannan mìorbhuileach, tha e cho furasta a bhith a" gearradh feur le bhith a" gearradh feur. Ach lùchairt an t-superduke, thòisich teintean a-mach na sheòmraichean, bha ceò a" sruthadh thairis air na tùir àrda biorach. B" e an neach-brathaidh a" chiad neach a mhothaich agus a dh" àithn e.
  - Tha e èiginneach stad a chuir air an teine, air dhòigh eile tionndaidh am beairteas a chaidh a chruinneachadh airson linntean gu luaithre.
  Tha cuid de na reubaltaich nach eil fhathast cho cianail 's nach cluinn iad guth adhbhar. Ach, bha iad air am bacadh leis na ridirean a bha air fhàgail, agus grunn gheàrdan. Bha am blàr mì-rianail, an àiteigin anns a 'cheò chunnaic an Dodger gobha le gàirdeanan cho tiugh ri logaichean, a' comharrachadh òrd, thuit luchd-sabaid mòr bho na buillean aige. Thòisich mèirlich mòra. Bha Maara Ace dìreach air tighinn gu a chuid mothachaidhean agus, ged a b" urrainn dha òrdachadh, cha robh an t-ùghdarras aige gun chumha. Bha na prìosanaich a bha air an saoradh mar-thà air eòin a chuir gu Valya Chervonny, ach b 'urrainn dha an òrdugh rèabhlaideach a thoirt air ais.
  Gu h-obann, nochd an Còirneal Gustav eòlach air beulaibh an Dodger. Stiùir e iolaire ceithir-sgiathach aig an Dodger. Dh" fhosgail a gob armachd, a" nochdadh fiaclan biorach.
  Chrùb an dodger, a 'seachnadh a' bhuille. Às deidh dha a bhith air chall, sgrìob am vulture na clachan-muileachaidh le a spògan, an uairsin fhuair e àirde a-rithist, agus thug an còirneal ionnsaigh air scout Ruiseanach le sleagh gheur.
  - Thusa deireadh na plebeian !
  Sheall an cealgach agus bhuail e casan toisich an eich leis a chlaidheamh. Bhuail an t-each sia-chasach thar a' mharcach, agus dh'itealaich e mar bhall-pong. Bhuail an clogaid adharcach air a" chabhsair, a" cur iongnadh air a" chòirneal airson ùine ghoirid. Cho-dhùin am fear meallta leigeil leis faighinn seachad air, fhad 's a bha e ag amas air an iolaire.
  Thug an t-eun mòr a rithist ionnsaigh air, ach cha b' ann gun ghnothach a bha an Dodger mar aon de na mìle taghta, buille cruinn le claidheamh dìreach san t-sùil, agus bhuail an iolaire ann an suidheachadh marbhtach. Le tilgeil geur, thilg caiptean arm na Ruis am vulture thairis air, air a dhath le fuil purpaidh.
  - Uill, a' bhiast. Thuig mi dè tha e a 'ciallachadh a bhith a' dèiligeadh ri gaisgeach na Ruis Mhòir.
  Dh' eirich an Coirneal gu mall, a chlaidheamh a' lasadh 'na lamhan.
  "Is mise am fear-claidheimh as fheàrr ann an arm an superduke. Cuir sabaid ormsa agus bidh do cheann air a sgaradh bho do bhodhaig.
  - Mar as làidire an nàmhaid, is ann as inntinniche a bhios a "bhuaidh! - Leig an meallta leis an nàmhaid faighinn seachad air mu dheireadh, agus thug e ionnsaigh air. Thionndaidh an còirneal gu bhith na neach-dùbhlain fìor adhartach, aig a bheil eòlas air mòran chleasan, ach a tha nas ìsle na an Dodger ann an astar agus neart corporra. Bha Icy, a 'feuchainn ri buannachadh cho luath' s as urrainn, ag obair ro shìmplidh, airson an deach a pheanasachadh, chaidh aig Gustav air a ghruaidh a ghearradh. An uairsin rinn an Dodger measgachadh iom-fhillte "Mad Squid" agus leòn e a chompanach gu mòr.
  - Pàighidh tu am fear as cumanta. rinn e osnaich an Coirneal.
  Às deidh grunn ionnsaighean, dh" fhàs Gustav cho lag is gun do gheàrr Peadar a làmh gu furasta, agus an uairsin bhuail e suaicheantas a" chlogaid.
  - Nach dona seirbhiseach. - Thuirt e agus thuit e sìos marbh.
  - Bhithinn toilichte seirbheis a dhèanamh! Tha seirbheis dòrainneach! - Cheangail am meallta Gustov agus ghiùlain e fo chraoibh e, agus an uairsin ruith e a-steach don thiugh dheth. Chaidh rèisimeid slàn de gheàrdan ridire a-steach don ghnìomhachas, agus bha ùine chruaidh aig na reubaltaich, le armachd air thuaiream. Dh" fhàs barricades a chaidh a thogail gun spionnadh suas air na sràidean, bha na saighdearan-coise agus na marcaichean a" reubadh, agus dh" fhàs am blàr gu math borb.
  Bho astar anns an dorchadas, bha eadhon na ceithir gealaichean boillsgeach am falach air cùlaibh sgòthan luaidhe. Cha robh coltas cèic air lùchairt an t-superduke tuilleadh, ach seann togalach den Phentagon, air a sgeadachadh le dusan cruinneach, agus ìomhaighean armachd, gu sònraichte bha mòran ridirean agus dràgonan a" rèiseadh air muin eich. Bha lasair mu thràth a" briseadh troimhe eatorra, chaidh togalach a-muigh a lasadh suas, bha gunnaichean a" losgadh an àiteigin faisg air làimh, bha iad a" losgadh a" bhaile, a" sgrios taighean cloiche sa mhòr-chuid.
  Dh" fheuch Plut ris an ar-a-mach a stiùireadh ann an dòigh nas brìoghmhoire agus nach robh cho spontaneous, ach cha robh duine airson èisteachd ris. Agus bha na saighdearan-coise mar-thà air briseadh a-steach don lùchairt agus rinn iad murt. Chruinnich Maara Tuz buidheann de luchd-taic timcheall air, chaidh a chràdh le sàbhalaidhean agus cha do gheàrr e ach an craiceann air a dhruim.
  - Wali Chervonny càit a bheil thu? - Ghlaodh e am barr a sgamhan. Chuairtich na geàrdan e bho gach taobh, a 'feuchainn ri a thoirt na phrìosanach. Seo tilgeadh deft of the lasso is fear trom ga bhualadh, tha an sròn dùinte aig an sgòrnan.
  - Tha aon charbad eile air a thoirt gu h-iomlan. A dh'aithghearr marbhaidh sinn na reubaltaich gu lèir. Càite bheil na boireannaich gòrach sin?
  Bha Maara air a shlaodadh mar chrodh simplidh, ach, nuair a bha e mar-thà ga iarraidh, thilg e air cromag an eich e, saighead a" sreap, a" tolladh ceann a" mharcaiche. Às deidh diog no dhà, chaidh fear eile seachad, a 'leagail gaisgeach eile. Thuit an ace agus thòisich e air roiligeadh air falbh, an uairsin rug e air biodag a thuit le cuideigin agus gheàrr e an ròp. A-nis bha e a 'sabaid le spionnadh ath-nuadhaichte, bha e gu mòr airson faicinn cò a shàbhail e.
  Air dha ruith beagan air ais, chunnaic e balach leth-rùisgte air a chòmhdachadh le pussies fuilteach. Ach, dh'aithnich e sa bhad e.
  - Is tusa World Tuzok. Gu robh do mhac gu math mì-ghnàthach thairis ort.
  Chaidh an saoghal air adhart leis an oidhirp iongantach a rinn e air faighinn gu taobh a-muigh na lùchairt às deidh dha a bhith air a thoirt far an raca. Bha e gu sònraichte pianail a bhith a" ceumadh air casan loisgte, chaidh a" chas dheas a dhroch ghoirteachadh. Chùm e ga dtumadh anns an uisge, chaidh an tobar a sgrios, agus chaidh na sèididhean mòra sìos beagan, agus bha e coltach gu robh na radain a 'gnàthachadh beò thu. A" gabhail bogha a" ghaisgich dhubh a chaidh a mharbhadh, thàinig e ann an tìde a chuideachadh athair.
  - Chan eil dad! Chan eil sgaraidhean ach a" sgeadachadh duine. Is e am prìomh rud nach do dh" innis mi dad dhaibh.
  Bha coltas gu robh an gille moiteil gun robh e air a chràdh fhulang. An uairsin, chuimhnich an fhìrinn mar a rinn e sgreuchail, agus cha mhòr nach do dh'fhuasgail e a theanga. Taing do Oliver Twist airson taic moralta ann an amannan duilich.
  - Tha thu mar-thà nad shaoghal gu math inbheach agus feumaidh tu na cràdh as miosa a chumail suas.
  - Tha, athair, ach bidh iad a 'bualadh agus gu h-àraidh a' losgadh nan sàilean, tha e doirbh a chumail bho bhith a 'sgreuchail.
  - Ma tha thu ag iarraidh, bheir mi deagh chomhairle dhut. Nuair a tha thu gu tur neo-ghiùlain, seinn. Bidh e na chuideachadh mòr, gu tric tha mi air a bhith air mo shlaodadh nam bheatha. Tha e duilich nach robh thu air do shàrachadh le cuip ro-làimh, cha bhiodh raca sam bith air a bhith na rud sam bith dhut.
  - Is fheàrr leam gu pearsanta a bhith ag obair le bogha na bhith a" fulang buillean. - Smaoinich an saoghal mar a tha an t-athair le a làmh trom ga bhualadh. Brr!
  - Ceart gu leòr, bhon a shàbhail thu mi an-diugh, cha bhith mi gad bhualadh, ach san àm ri teachd feumaidh do chraiceann a bhith tana.
  Nochd gaisgich ùra, thàinig sgaradh slàn, bha àm air leth duilich aig na reubaltaich. Aig an àm sin, nochd eun coltach ri cromag le sia sgiathan agus gob dubhan, a 'gearradh tron adhar. A" suidhe sìos agus a" fosgladh a beul, rinn i gàire.
  - Vali Chervonny, a 'tighinn chun a' bhaile, thàinig luchd-tuatha bho na bailtean beaga mun cuairt ris. Tha e ag iarraidh an geata fhosgladh bho thaobh Cedar Forest.
  - An sin feumaidh tu briseadh a steach d' an ionnsuidh, c'àit am bheil na mnài damn- aidh so, cuidicheadh iad le'n luchd-ionmhais. Rinn Mara tàir.
  - Tha mi a 'ruith às an dèidh. Thuirt Mir.
  - Chan urrainn dhut ruith fada le buinn loisgte. - Chuir an t-ataman a mhac air ais - leig Zvan a-steach nas fheàrr.
  Bha an ace a" feadalaich airson a" bhalaich a bha a" sgoltadh, a bha fhathast ùr, às deidh dha cràdh a sheachnadh.
  - Ruith agus lorg an dà bhoirionnach sin a thòisich air an ar-a-mach so. Faodaidh tu an aithneachadh gu furasta, tha iad brèagha, agus bidh iad a" fàgail dòrlach de chuirp. Abair riu ionnsaigh a thoirt air Geata nan Cedar.
  A' frasadh a shàilean rùisgte, chaidh am balach a dhèanamh an obair shònraichte. Bha Zvan air aon de na ruitheadairean agus na scouts a b" fheàrr anns a" bhuidheann reubaltach, agus bha Maara an dòchas nach cuireadh am balach troimh-chèile.
  Thuig am balach sa bhad gun robh na caileagan far an robh e na bu teotha, gu dearbh, ann an tiugh an t-sabaid, bha e soilleir mar a bha claidheamhan Angelica agus Vega a" priobadh. A" slugadh an t-sabr aige, leis gu robh an claidheamh dà-oireach ro throm airson làmhan leanaibh, fhuair e air a" ghaisgeach a ghearradh sìos agus a dhol troimhe gu na h-Amazons.
  - A ghaisgich ghràdhaich. - Thuirt e, le duilgheadas a 'bualadh nam buillean. - Tha daingneachadh a" tighinn thugainn, agus gus an leigeil a-steach don bhaile-mhòr, feumar na slighean gu Geataichean Cedar a shaoradh agus an drochaid ìsleachadh.
  - Càit a bheil iad? dh'fhaighnich na caileagan còmhla.
  - Seallaidh mi dhut, lean mi. - ars' am balach. A 'tumadh a chasan san fhuil, ruith e, a' fàgail lorgan casruisgte. - Lean na slighean.
  Bha na nigheanan, mar lùth-chleasaichean eòlach, a" faighinn seachad air nuair a bha iad a" falbh. Às deidh dhaibh beagan a bharrachd ridirean a ghearradh sìos, thòisich iad a" ruith, a" dol seachad air a" bhalach caran luath.
  - Agus càit an robh thu airson gun tèid sinn.
  - Bheir mi thugad, an seo chì iad tùr triantanach, feuch am fosgail iad.
  Cha robh mòran gheàrdan timcheall air a 'gheata, bha na prìomh fheachdan a' sabaid anns a 'bhaile. Às deidh dha na caileagan ceathrar ghaisgich a mharbhadh ann an aon tuiteam, shleamhnaich iad tron gheata. Gu sgiobalta a" dìreadh an staidhre shnìomhanach, bhris iad troimhe chun uidheamachd a lughdaich an drochaid. Bha dusan geàrd aig an àm seo a" cluich chairtean. A 'faicinn dà bhoireannach casruisgte, fuilteach agus aig an aon àm àlainn, ann an sgoltagan, rinn iad fuaimean grunting.
  - Dè na cuties, thig còmhla rinn, cuiridh sinn gnè buidheann fionnar air dòigh dhut agus dòirtidh sinn fìon.
  - Marbhamaid iad ! - Thuirt Vega, agus le buille dùbailte le corran, chuir i sìos ceithir deochan sa bhad.
  Ràinig an còrr airson an claidheamhan, ach bha e ro-anmoch, gheàrr na caileagan sìos iad mar chàl.
  - Banzai! - Dh'èigh Vega gu leth-sgeulach, a 'gearradh dheth an ceann mu dheireadh bho a guailnean.
  An uairsin thionndaidh an dithis le duilgheadas an làmh, thòisich na geataichean mòra a 'teàrnadh, a' bacadh a 'mhòine. Thàinig creutairean uabhasach a-mach às an uisge agus thog iad am beul gu fiadhaich.
  - Chan eil cothrom aca, seall, tha iad mar-thà ann an cabhaig airson cuideachadh.
  Bhris sluagh mòr de luchd-tuatha le pitchforks agus speal a-steach don bhaile, agus an uairsin buidheann partisan cruaidh, a" breithneachadh leis an aodach spotach aca. Chaidh na gaisgich a pheantadh airson dath na coille a cho-fhreagairt.
  - Mu dheireadh, ràinig Vali Chervonny, nach e. - Chomharraich Vega a meur air gaisgeach ann an armachd a" gallop air each sia-chasach dubh-dhubh.
  - Chan e, is e seo an neach-cuideachaidh aige Discord. Fhreagair Zvan.
  - Càit a bheil do cheannard?
  - Seo e. - Chomharraich am balach duine mòr ann am brògan bast agus dà chlaidheamh leathann na làmhan.
  Carson a tha e coltach ri seo?
  - Gus nach aithnich na nàimhdean rè a 'bhlàir, agus ma bha aodach rìoghail air, loisg iad air o chionn fhada.
  - Tha e soilleir, gu bheil sinne mar an ceudna a nis a' coimhead cosmhuil ri baigeirean. Rinn Angelica osna.
  - Chan e am prìomh rud dè a tha taobh a-muigh, ach dè a tha a-staigh. Chaidh vega sìos. "A-nis bidh fìor spreadhadh againn."
  Ged a bha na caileagan mu thràth air am bualadh nan casan le sgìths, thug iad orra fhèin a dhol a-mach às an ceann.
  Bha Chervonny a" slaodadh mar dheamhan, agus ghairm Vega a-mach air.
  - Giant, bi faiceallach a 'crathadh do chuid fhèin.
  - Cò thu?
  - A' bhan-dia a rinn a' chàisg so uile.
  - Bho mhnathan a h-uile aimhreit, agus thusa dìreach dithis.
  - Ach is aithne dhuinn gearradh, ni's miosa na fir. Thog Vega a claidheamhan fuilteach.
  - Feuch, is dòcha nach eil annad ach braggart. Thuirt Vali.
  Thòisich dòigh-obrach feachdan ùra a 'toirt buaidh air na lannan airson na ceannaircich, ach thug e ùine mhòr a' sabaid. Bha an dà chuid Vega agus Aplita air an leòn barrachd air aon uair, glè thric bha iad a 'coimhead bàs san aghaidh, ach chan ann airson diog a chuir iad maill air an dannsa sgrios. Fhuair Chervonny fhèin grunn lotan, gu h-àraidh feadhainn mothachail, nuair a thòisich a cholbh air a losgadh bho musgaidean. Agus an uairsin bha na caileagan aig an ìre as fheàrr, mar a 'chiad fheadhainn a gheàrr a-steach do na h-ìrean, a' sàrachadh nan creachadairean olc. Bha làmhan boireann fèitheach air a bhith cianail airson ùine mhòr, chùm Vega agus Angelica an sàs ann an uaill, nach leig leotha a dhol fodha. A' sgiùrsadh an slighe le pìoban, bhris na reubaltaich a-rithist chun na lùchairt. Bha feachdan an t-superduke air an crìonadh agus na saighdearan aige a 'teicheadh, bha an lùchairt fhèin a' losgadh mar theine mòr.
  - Cuir a mach gu h-ealamh àite-còmhnuidh an torc so. Feumaidh sinn na tha air fhàgail a shàbhaladh. Dh'àithn Vali. - Cuideachd, faigh grèim air na gunnaichean.
  Bhris Peairt, le buidheann de dhaoine air an robh ùidh mhòr anns na rinn e, troimhe chun a' bhalla, far an robh grunn bataraidhean le gunnaichean troma. Chùm iad am baile-mòr gu lèir aig gunpoint, ga sgrios le bàlaichean canain dearg-theth.
  - Leanaibh mi, a chompanaich, gu stoirm, gu sgiùrsadh !
  Faisg air na gunnaichean bha fìor dhump, chuir aon tuathanach fear-airm air forc. Thilg fear eile, a bha fhathast coltach ri deugaire, biodag air amhach oifigear a bha ag èigheach. Thuit e sìos, a 'tachdadh air fuil. Bha fiù 's na boireannaich a' sabaid le freasdal brùideil, a 'cleachdadh an dàrna cuid sabers aotrom a chaidh a ghlacadh bhon nàmhaid, no tuaghan, sgeinean cidsin, agus eadhon bruisean fhiaclan. Bha fear dhiubh, mar eisimpleir, a 'gearradh a' bhroinn gu sgiobalta le sgian a thug ionnsaigh air a 'ghaisgeach aice. Thionndaidh maighdeann eile a-mach cho tarraingeach is gun do tharraing i aire an luchd-sabaid le bhith a" sealltainn a cìochan àrda, stàiteil. Tha an Dodger fhèin air cunntas a chall o chionn fhada air na chaidh aige air marbhadh ann am praiseach fuilteach. Agus fhathast, chan eil marbhadh dhaoine coltach ri dagaichean no galaxies eile, aig an àm a tha thu a 'faireachdainn dìreach deoch làidir le cumhachd, agus an uairsin. Ach, tha e mu thràth air na h-uimhir de Cho-chaidreachas a sgrios gu bheil fuil a bharrachd coltach ri uisge dha.
  - Thig air adhart guys brùth nas cruaidhe. - Bidh an neach-brathaidh a "breabadh an nàmhaid ann an leum, tha na bòtannan aige air an cruthachadh le hypertitanium, chan eil seo gu math goireasach anns an teas, ach tha e èifeachdach, bidh claigeann a" spreadhadh bho leithid de chlisgeadh. An uairsin bidh e a" gal mar karateka fìor, a" bualadh dùbailte agus a" gluasad le claidheamhan, sa bhad tha ceathrar marbh.
  Cha mhòr nach deach na geàrdan aig na gunnaichean a mharbhadh, chaidh beagan shaighdearan a bha air fhàgail am falach fo charbadan gunna agus cuibhlichean. Tha iad air an tarraing a-mach agus tha iad airson am marbhadh, ach tha Peadar a 'stad air an fheadhainn as dìcheallach.
  - Ceanglaibh iad, agus an sin feòraichidh sinn am bheil iad ag iarraidh teachd a nall d'ar taobh.
  Tha iar-naimhdean air an ceangal suas, ach tha fearg nan daoine ceannairceach so-thuigsinn, sgrios na gunnachan-mòra mòran thighean, bha cuid diubh air an crùbadh.
  B" e luchd-dìon a" phrìomh phuing dìon mu dheireadh sa bhaile. Thill na ridirean batail an sin, a bharrachd air na bha air fhàgail de na rèisimeidean. Bidh ballachan àrda rèidh, a bharrachd air dorsan armaichte, a 'cur casg air ionnsaigh.
  Thug an gaisgeach an t-òrdugh.
  - Beir leat làmhachas, cuir a mach an geata.
  Leis nach eil fios aig a 'mhòr-chuid de na reubaltaich mar a nì iad losgadh, bidh an Dodger gu pearsanta a' stiùireadh nan gunnaichean. Seo fear dhiubh, an cridhe as motha air a shlaodadh le duilgheadas le grunn dhaoine. Bidh oifigear Ruiseanach a 'toirt tip agus a' losgadh air an doras. A 'chiad fhear a chaidh a chall beagan, bhuail am ball iarainn-teine an tùr. Dìth ghunnaichean trom, ìre ìosal de theine. Chan e aon Pheadair gun adhbhar an elite, tha e a" co-dhùnadh fùdar-gunna a chuir ris, tha aon de na reubaltaich, a bha uair san armlann, a" feuchainn ri cur an aghaidh.
  - cus cosgais. Faodaidh an gunna briseadh.
  - Na bi a 'briseadh! Bha Plut a" crathadh. - Seall cho tiugh sa tha am breech, chì thu sa bhad na maighstirean ag obair gu cruaidh.
  Le bhith a 'tuiteam na chadal le pùdar geal, chuidich e daoine gus am ball-canain nas truime a luchdachadh.
  - Uill, a-nis bidh e spòrsail.
  Bho astar mar sin tha e duilich an doras a bhualadh gu dìreach, agus chan eil an inbhe mhòr a "cur ri cruinneas, ach ma shoirbhicheas leis, bidh buaidh ann. Gu nàdarra, feumaidh tu a bhith an urra ri intuition. Dhùin an neach-brathaidh a shùilean agus dh'iarr e air freasdal, a bha, mar riaghailt, math don Ruis Mhòr, gus cuideachadh anns a 'chùis seo cuideachd.
  - Uill, clann le Dia.
  - Gun cuidicheadh Màthair naomh Dhè sinn. - Ars' na reubaltaich.
  Le èigheach, loisg an canan colbh de lasair theine, bhuail ball le cuideam fichead nota a-steach don doras aig astar luath.
  Bhris an t-iarann leis an deach a chruthachadh, ach mhair am bunait fhèin.
  "Damn, dè às a bheil e air a dhèanamh, feumaidh mi losgadh a-rithist." Meudaichidh sinn an cosgais.
  - Chan fhiach e. - Thog an gunnair a ghuth. "Tha an cunnart ro mhòr, a dhuine uasail nas fheàrr, ma tha an guth ceart agad airson beagan dhealbhan eile a chuir a-steach, chan urrainn dha aon doras seasamh ri uimhir de bhuillean.
  - Ceart gu leor! Ach cha toir mi lùghdachadh dòs dhut nas motha.
  Às deidh dha am ball-gunna a bhualadh a-steach don chanan, loisg an Dodger a-rithist, ach a rèir coltais thionndaidh fortan air falbh bhuaithe, chaidh am buille air adhart chun tùr, bha e soilleir mar a bha na fiaclan a chaidh a leagail ag itealaich.
  Bha canain cuideachd aig a" ghille, agus loisg iad le teine. Fìor, loisg iad airson a 'mhòr-chuid gu neo-fheumail agus gu dall.
  - Tha do nerves ro theann. - ars' an seann ghunnachan. - Gabh fois agus smaoinich air rudeigin tlachdmhor.
  - Dè mu dheidhinn a tha e? - Dh'fhaighnich an Dodger iriosal.
  - Mu 'n fhìrinn, mar eisimpleir, gur tu mo phasgan, agus do mhac. - Fhreagair am balach le sròin gu brosnachail, Bha an sabre 'na lamhan fuilteach, agus chog e gu math.
  - Agus dè nach e droch bheachd a th 'ann! Bu mhath leam còignear, no deichnear mhac a bhith agam airson sabaid airson mo dhùthaich.
  - Cha 'n 'eil, theagamh gu bheil thu fathast ro òg air son m' athar, is fearr dhuit a bhi 'm bhràthair a's sine dhomh.
  Chuir an Dodger suathadh air a smiogaid rèidh, gun fheusag agus rinn e gàire. An uairsin, a 'cuimhneachadh air seann chleachdadh na Ruis, chaidh e thairis air fhèin. Tha breech an airm air a theasachadh.
  - Teth! Ach chan eil dad, ach fionnar an ceann.
  Chaidh an ath chridhe a chuir le mionaideachd pinpoint. Thuit an doras mòr, agus chaidh na reubaltaich, gu sònraichte Angelica agus Vega, a-steach don bhriseadh.
  Bha nigheanan an-còmhnaidh air feuchainn ri smachd fhaighinn, agus bhon a sheas iad a-mach airson an sgil mhòir ann an sabaid, tharraing fir eile iad fhèin suas chun na h-ìre aca gu neo-thoileach.
  Leum Vega air tobhta a" bharrabhalla, a" dèanamh propeller le a claidhnean. Dh'itealaich pìosan de dh'fheòil fhuilteach.
  - Angelica, is dòcha gu bheil seòrsa dope agad, chan eil mi a" faireachdainn mo làmhan.
  - Chan eil mi fuar cuideachd, bi foighidneach a nighean - bidh thu nad ataman.
  - Chan eil fealla-dhà chloinne iomchaidh an seo, tha mi an impis mo chlaidheamh a leigeil sìos.
  "An uairsin tuitidh an ceann an ath rud."
  Lean an grinder feòil, loisg an teine, agus chaidh Vega casruisgte dhan teine grunn thursan, ach cha tug e aire dha. A 'putadh na geàrdan gu aon taobh, bhris iad a-steach don lios.
  Bha an Seanalair Monnac fhèin, àrd-cheannard saighdearan an t-superduke, a" sabaid an seo. Bha e gu math àrd, na b' àirde na Valya Chervonny fhèin, agus gu h-annasach le guailnean farsaing. Seo dà ridire mòr a" tighinn còmhla, a" taghadh claidheamhan le dà oir mar bhuill-airm. Bha Vali cho làidir ri mathan, ach cha robh an neach-dùbhlain aige na b 'ìsle, a bharrachd air an sin, bha Monnac air a thrèanadh leis na luchd-claidheimh ab' fheàrr san rìoghachd, agus bha Vali ag obair san dòigh seann-fhasanta. Mionaid às deidh sin, an dèidh dha gluasad meallta meallta a dhèanamh, tholladh an seanalair làmh an neach-dùbhlain aige. Ghluais Vali an claidheamh air a làimh chlì, chaidh na gluasadan aige sìos. Agus an uairsin a 'slaodadh backhand a' briseadh tron bhroilleach. Chaidh Chervonny air adhart, ach an uairsin thàinig Vega gu a chuideachadh. Rinn an nighean grèim air ionnsaigh an t-seanailear, agus rinn i fhèin comharradh air a mhullach le claidheamh eile.
  - 'S e strìopaich a th' ann! Fuilichidh mi thu anns a h-uile tuill. ghlaodh Monnac.
  - Brisidh am pod dheth. - Chuir Vega a-mach a teanga.
  Bha buillean an t-seanalair trom, ach cha robh iad luath gu leòr an taca ri gluasadan oifigear fiosrachaidh na Ruis. Às deidh dha grunn ionnsaighean a chall, rinn e osnaich, bha fuil a" sruthadh bhon t-slige thollta, bha e soilleir gun robh an torc mòr a" lagachadh.
  Gu dìomhain tha an nàmhaid a' creidsinn
  Gun deach aige air na Ruiseanaich a bhriseadh!
  Cò a tha dàna, bheir e ionnsaigh ann am blàr,
  Thèid nàimhdean a bhualadh gu feargach!
  Dh" innis Vega na rannan àrsaidh, nach robh gu math naive agus lean i leis an oilbheum. Mu dheireadh, thuislich an seanailear, a bha air a neart a chall, agus lot an nighean an amhaich le lann.
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu robh mi ann an cabhaig: bu chòir dhomh a bhith air do ghlacadh na phrìosanach agus air do èigneachadh.
  Ach, chuir an t-sabaid mu dheireadh a h-uile neart a-mach bhuaipe. Chaidh an nighean air seachran agus leig i sìos a claidhnean. An sin thug sluagh brùideil ionnsaigh oirre, fhuair an nighean dà lot anns a' stamag, agus gheàrr lann eile a gruaidh.
  - Seo na bastards! - Bha làmhan Vega air chrith, bha a casan cuideachd a 'bualadh agus a' crathadh, bha e soilleir gu robh i air a casan mu dheireadh. Dh'fhàs Angelica sgìth cuideachd agus chuir e dragh air còignear ghaisgich.
  - 'S gòrach bàs trì ceuman o'n bhuaidh ! Dh" èigh Vega.
  - Bidh thu beò! - Ghlaodh Oliver Twist agus, mar chuilean beag tìgear, shleamhnaich e eadar na lannan. Chaidh ionnsaigh no dhà agus cinn briste sìos.
  - Leanabh Bravo, bu mhath leam a leithid de mhac a bhith agam.
  - Agus tha e agam mu thràth! - Thuirt Angelica, a" toinneamh le duilgheadas, gun do bhuail i trodaiche eile.
  Thuit Vega, a 'toirt a h-aodann dhan fhuil, agus an uairsin ghabh i sip. Gu h-iongantach chuir so suas i, agus dh'èirich i.
  - Balach, tha e ro thràth airson mo sgrìobhadh dheth, is urrainn dhomh sabaid fhathast.
  A" togail nan claidheamhan a bha air tuiteam, shnìomh an nighean mun cuairt, a" leantainn oirre a" leigeil ma sgaoil.
  Bha na geàrdan gu soilleir sgìth, cuid de shaighdearan, air am misneachd a chall, thuit iad air an glùinean agus dh'iarr iad maitheanas, agus b 'fheàrr le cuid eile, air an làimh eile, bàs na nàire air braighdeanas. Ach thiormaich an neart aca, dh'fhàs na buillean nas lugha agus nas lugha.
  - Leig seachad e! Agus caomhnaidh sinn do bheatha. - Dh'èigh Vali Chervonny. - Leig às na buill-airm agad mus bi e ro fhadalach!
  Trèig còrr air leth an fheadhainn a bha a" sabaid ann an èiginn an lannan a bha air fàs gun fheum. Cha robh ach pàirt bheag de na saighdearan a" bruidhinn le pathos.
  Chan eil na geàrdan a 'toirt seachad!
  "An uairsin feumaidh tu a bhith air do mharbhadh!" Air adhart na dragain agam, tha aon oidhirp mu dheireadh air fhàgail.
  Ann an ceann Vega agus Angelica, bha e tàirneanach nach robh am balach a chaidh a chràdh a 'coimhead nas fheàrr, ach a dh' aindeoin sin thuit iad air an nàmhaid, a 'crìochnachadh na tha air fhàgail de dh' ionnsaigh.
  Nuair, mu dheireadh, a thuit an gaisgeach mu dheireadh a chaidh a tholladh le Ailig, bha sàmhchair marbh ann.
  Shuidh Vega, sgìth, sìos air cnoc de ghrunn chorp. Bhruidhinn Aplite.
  - A Mhàiri! Bhuannaich sinn.
  Chaidh Vali suas don bharaille fìona, thog e e, bhris i dheth an oir agus thòisich e ri òl gu sanntach. An uairsin thionndaidh e chun a 'chòrr de na reubaltaich.
  - Agus dè as fhiach dhut. Deanamaid deoch chum ar buaidh.
  Is ann dìreach a-nis a bha Vega agus Angelica a 'faireachdainn gu robh iad airson ithe, bha eadhon an stamag a' cromadh, agus bha an sgòrnan tioram le tart.
  - Às deidh blàr glòrmhor, carson nach gabh thu sip.
  Thòisich na reubaltaich air a' mhèirle, ach chuir Vali Chervonny stad orra.
  - Ni h-eadh, feumar cunntas a thoirt air agus iarraidh air gach maoin. A-nis, an àite an diùc, bidh sinn a" riaghladh, agus feumaidh a h-uile cumhachd an dà chuid airgead agus solar bìdh. - Thuirt ceannard nan reubaltaich.
  - Agus sibhse nigheanan thig an seo! Tha thu nad ghaisgich cho soilleir agus cho làidir, ach chan eil mi eòlach ort! Cò às a thàinig thu.
  Cho-dhùin Vega gun a bhith ag innse na fìrinn. Tha e nas fheàrr eòlas fhaighinn air mòran agus beagan a lorg.
  - Tha sinn bho thìr fad às, fada nas fhaide na seilbh mòr Kiram agus Sasainn, agus airson ùine fhada bha sinn a 'fuireach ann an taigh-cràbhaidh armailteach, far an robh boireannaich ghaisgich air an trèanadh.
  - Sin mar a tha, ach cha robh fios agam gu bheil an leithid de dhaoine ann, agus am bheil do mhanachainn mòr?
  - Beagan agus uamhasach dìomhair.
  - Agus faodaidh tu sealltainn dhomh gu pearsanta air a" mhapa.
  - Agus chan eil mapa ann, tha a shuidheachadh na dhìomhaireachd cho naomh, ma bheir sinn a-mach e, bidh sinn fo mhallachd uamhasach.
  - Uill, uill mo nymphs cogaidh dìomhair, leigidh mi leat an dìomhair seo a chumail. Agus nach e do charaid le cothrom air bith am balach seo a tha a" sabaid cho math?
  - 'S e mo mhac!
  - Mealaibh ur naidheachd! Is e fìor iolaire a tha seo agus tha mi a" smaoineachadh, thar ùine, gum fàs trodaiche air leth a-mach às a" bhalach, ged a tha e eadhon a-nis a" sabaid gu h-anabarrach.
  - rinn mi trèanadh dhomh fhìn.
  - Dè an t-ainm a th" air do chompanach?
  - Is mise Vega, tha an Dodger fhathast còmhla rinn, chan e searbhanta a th" ann, ach com-pàirtiche co-ionann.
  - ionnsaichidh mi e! A 'toirt cuireadh dhut a bhith nad luchd-cuideachaidh dhomh, bheir mi rèisimeid do gach fear agaibh.
  "Gu math taingeil, ach chan eil dùil againn fuireach ro fhada san t-saoghal seo, agus cho luath" s a bhios ar misean seachad fàgaidh sinn e.
  Bha faileas a" deàlradh fad air falbh, chuir fear beag neo-fhaicsinneach suas an t-each aige agus chrom e ris a" gheata. Bha a bhilean ag èigheach gu glic.
  - Tha e coltach gur iad so an dream air am bheil an fhàidheadaireachd a' labhairt.
  . CAIBIDIL 17
  Dh" fheuch am prìosanach òg gu mòr ri faicinn tro na slabhraidhean. Cha robh mòran ùine air fhàgail aige.
  Goirid an treas flogging, agus an uair sin a chur gu bàs. Ann an lùb, chan eil bàsachadh cho goirt "s a tha e iriosal. Agus an seo bidh iad a" biathadh na bomairean fèin-mharbhadh gu dona. Aran agus uisge agus an uairsin beagan. Agus tha e fuar anns na ballachan tiugh cloiche. Agus chan eil an dotair eadhon a 'tighinn - chaidh binn a chuir air, mar sin carson a leigheas.
  Nuair a thuit Oliver Twist sgìth ann am bruadar, bhruadair e ...
  Às deidh cuirm uasal agus comharrachadh na buaidh, chruinnich comhairle de reubaltaich. Bha ceannardan nan sgaraidhean an làthair, a bharrachd air Vega, Angelica, Plut, agus, gu h-iongantach, an òganach Oliver Twist, a chaidh a chuir an dreuchd mar cheannard air buidheann anns a bheil clann is deugairean nach eil nas sine na sia bliadhna deug.
  Bhruidhinn sinn mun t-suidheachadh làithreach agus dè an ath rud a bu chòir a dhèanamh. An toiseach, bha e riatanach an t-ùghdarras dligheach anns a 'bhaile fhèin a thoirt air ais, gus stad a chur air mèirlich agus fòirneart.
  - Chuir mi cheana fichead croich air chois, far am bheil iadsan nach bu mhiann leo striochdadh do chumhachd an t-sluaigh air an crochadh.
  - Tha sin ceart, ach tha e eadhon nas fheàrr mèirlich a chuir às! dh'èigh Oliver Twist òg.
  Chuir grunn chomandairean am measg nan reubaltaich an cèill an aonta aona-ghuthach.
  - Chì thu sa bhad gu bheil fìor stiùiriche nan daoine a" fàs!
  - Bidh geallaidhean ann! - Gearr dheth Vali Chervonny.
  Ghabh Vega an làr.
  - Tha mi a" creidsinn nach bi cead againn cadal gu sìtheil, tha e comasach gu litireil beagan làithean às deidh sin gun tèid arm mòr a chuir an seo, a bheir ionnsaigh air a "bhaile-mòr.
  - Chan eil cho luath! - Gearr dheth Vali Chervonny. - Feumaidh an arm a bhith air a chruinneachadh agus air uidheamachadh. A bharrachd air an sin, tha còmhstri aig Naporedon ri Agikan, ma thilgeas e cus neart oirnn, tha cunnart ann gun caill e na coloinidhean gu lèir. Chan e, chan eil e cho eagallach fhathast.
  "Ach mar an ceudna, tha e nas fheàrr grèim a chumail na bhith ro-sheasmhach, tha e nas fheàrr buannachadh na bhith a" tarraing air ais le eagal. Feumaidh sinn caismeachd leinn fhìn, air an t-slighe bidh sinn ag ath-lìonadh ar n-arm aig cosgais nan daoine ceannairceach, agus an uairsin bheir sinn buaidh air prìomh-bhaile na h-ìmpireachd mar a chuid fhèin.
  - 'S e Matarra prìomh-bhaile na dùthcha againn. Mar sin tha thu airson an rìgh a chuir às.
  - Tha feum a' toirt oirnn sin a dheanamh.
  Cò a bhios na mhonarc an uairsin?
  - Tha, eadhon thusa, chan eil dragh agam.
  - Vivat Vali Impire. Fhuair na ceannardan e.
  - Rud a tha ro mhìn, faodaidh mi, ma dh'fhaodte, aontachadh leis a mholadh. Mar a thuirt thu, tha e nas fheàrr buannachadh na bhith a" tarraing air ais le eagal.
  - Feumar na feachdan gu lèir a chruinneachadh agus, an toiseach, balaich bho aois seachd a ghluasad. - Air a chuir a-steach le Oliver Twist.
  - Agus ciamar a bhios sinn a" fastadh saor-thoilich neo an toir sinn a-steach co-èigneachadh?
  - Gu dearbh dleastanas. - An seo bha na h-atamans aonaichte. - Tha na daoine cleachdte ris mar-thà, agus bidh an arm againn a 'fàs nas motha.
  - Agus bi air seo.
  - A bharrachd air. Chaidh Angelica a-steach don chòmhradh. - Feumaidh sinn na tràillean uile a shaoradh agus an toirt a-steach don arm againn.
  Cha bhi tràilleachd againn! - Gearr dheth Chervonny. Thog ceannard nan reubaltaich cuach mòr òir ann an clachan agus dh'òl e e ann an aon ghulp - Bho seo a-mach, thèid cur às do serfdom leis na bràithrean saor aon ri aon.
  - Agus bu choir a' chreach a bhi air a roinn gu co-ionann am measg nan uile. Rinn Oliver Twist eadar-theachd a-rithist. - Ge bith dè na tiotalan.
  Chuir Vali dàil air, ach a" faighinn sùil gheur air a chompanaich, thuirt e gu daingeann.
  - Biodh e mar sin! Bidh sinn a" bhòtadh.
  Thog a h-uile duine an dòrn.
  - Gu h-aon-ghuthach!
  Bha Dodger a "feadalaich ann an cluais Vega.
  - Gu dearbh, tha saorsa mìorbhaileach, ach na bi sinn a 'fuireach ro fhada. Às deidh na h-uile, tha obair na dùthcha againn fhèin - Breatainn Mhòr.
  - Dhìochuimhnich thu gun do gheall sinn Angelica a mic a thilleadh. Tha aon air a thilleadh, cho luath "s a lorgas sinn an dàrna fear agus a bheir sinn Matarra, tionndaidhidh sinn sa bhad gu leth-chruinne an t-solais.
  - Is dòcha gun toir e ro fhada. - las Peadar le feirg.
  Cò mu dheidhinn a tha thu a" gàireachdainn. Dh"fhaighnich Vali le amharas.
  - Mu chùisean pearsanta. - A" gàireachdainn, fhreagair Vega.
  - Sin agad do ghnothuch. Uill, seo na prìomh cho-dhùnaidhean a rinn sinn, tha e fhathast gus beachdachadh air mion-fhiosrachadh.
  - Tha an diabhal anns a 'mhion-fhiosrachadh. Thuirt Vega.
  - Chan eil mi airson a bhith sàrachail, ach tha do thighinn a" cuimhneachadh uirsgeul cumanta mu dhà ghaisgeach casruisgte le claidheamhan a nochdas ro dheireadh an t-saoghail.
  Faodaidh tu smaoineachadh oirnn mar rud sam bith, ach uaireannan thig uirsgeulan gu buil. Thuirt Vega.
  - Agus cha'n 'eil mi a' creidsinn gu'm bheil thu 'n ad sgeadachadh na h-Oigh Muire agus Azazel, ach faodaidh na daoine creidsinn ann. Mar sin is fheàrr nach dèan thu briseadh dùil dha.
  - Carson? - Dh'fhaighnich Angelica.
  - Oir anns a' chùis so, thig iomadh gaisgeach simplidh agus diadhaidh leinn. Às deidh na h-uile, chan eil na daoine seasmhach nam fearg, ach mòran nas cunbhalaiche ann an adhradh cultair.
  Dhòirt an nighean leath-ghlainne de fhìon lag dhi fhèin, dh" taisich i a sgòrnan.
  - Uill, airson adhbhar ceart, tha mi deiseil airson seo. Ach tha fios agad dè Vali. Chuir Angelica dàil air.
  - Na bi leisg bruidhinn.
  - Ciamar a tha thu a" faireachdainn mu dheidhinn saidheans?
  - Chan eil mi fhìn gu math litearra, ach tha mi a 'smaoineachadh ma tha e gu buannachd na dùthcha agus an luchd-obrach, bu chòir saidheans a bhrosnachadh.
  - Bu chòir dhut cuideachd thu fhèin ionnsachadh gus nach bi thu dall.
  - Na òige, bha mi fhìn na thràill, agus cha robh mi suas ri litearrachd, agus an uairsin rinn mi dìreach mar a bha mi a 'sabaid, air falach bhon t-seilg, thug mi ceartas. Agus ma thig mi gu bhith na rìgh, chan eil fios am bi co-dhiù gràn de ùine shaor agam.
  - Sna seann làithean air a 'phlanaid mhàthaireil againn bha riaghladair mòr Genghis Khan. Cha b 'urrainn dha cuideachd leughadh no sgrìobhadh, ach fhuair e buaidh mhòr agus chruthaich e ìmpireachd gu math cruaidh. Thuirt Vega.
  - Abair deagh eisimpleir. Cho fad 's a thuigeas mi, chaidh thu an seo bho rionnagan fad às.
  - Tha, thuig thu gu ceart, agus tha an ìmpireachd againn a" toirt a-steach milleanan de shaoghal coltach riut fhèin agus nach eil coltach riut.
  - Le leithid de dhàta, tha thu nas freagarraiche airson dreuchd messiahs. Cuidich mi gus an rìgh-chathair a bhuannachadh agus nì mi rud sam bith a dh" iarras tu.
  - Tha aon riatanas againn dhut airson saidheans a leasachadh, tràilleachd a sgrios, riaghladh gu cothromach!
  - Tha thu ag ràdh aon rud, ach cuir air adhart trì aig aon àm! Rinn Chervony gàire. - Ceart gu leòr, lìonamaid na gobhan agus òlamaid gu soirbheachas.
  Dh"òl Atamans, Oliver Twist nam measg. Fhuair am balach beagan tipsy agus bhruidhinn e ri pathos.
  - Tha mi airson a bhith nam phrionnsa.
  - Ciod air a bheil thu labhairt ì Gabhaidh mi riut. Thuirt Vali gu socair.
  - Chan e, bu chòir dhut sgrùdadh a dhèanamh ann an sgoil àbhaisteach, cho luath "s a lorgas mi do bhràthair, tillidh sinn.
  - An e do mhac e ? Chrath Angelica. - An uairsin bu chòir dhut èisteachd ri do mhàthair. Agus a nis bidh deoch eile againn agus sgapaidh sinn am measg nan saighdearan.
  - Dìreach na toir dha e.
  - Gu dearbh, tha gu leòr gu leòr, bu chòir clann a bhith mothachail air modhan ithe agus òl.
  An dèidh dha an deoch mu dheireadh a ràdh, dhùin Chervonny a' choinneamh. A-cheana anns an trannsa tharraing Dodger Vega.
  - Mar sin dhutsa chan eil an obair a thug do dhachaigh a" ciallachadh dad?
  - Tha fios agad, tha mi sgìth de bhith nam phupaidean submissive, tha mi airson pàirt chinnteach a chluich co-dhiù aon uair nam bheatha, cunnart a h-uile càil, ach saor a" phlanaid bho cheannas meadhan-aoiseil.
  - Agus leis gu bheil mar a thachair don Motherland an urra ri ar misean, a bheil e uile mar an ceudna dhutsa?
  - Chan eil, ach feumaidh an obair tòiseachadh a bhith air a chrìochnachadh. Chan urrainn dhuinn na daoine sin a thrèigsinn aig àm èiginneach ann an eachdraidh. Smaoinich air na tha a 'feitheamh orra às aonais sinne - cràdh agus cur gu bàs.
  - Agus dè mu dheidhinn Angelica, tha mi an dòchas gun urrainn dhi a làimhseachadh i fhèin.
  "Ach chan eil sgilean agus eòlas armachd cho farsaing aice" s a tha againn. Agus a thaobh toileachas milleanan de dhaoine, faodaidh e bàsachadh.
  "A bheil thu cinnteach gum faodadh ar-a-mach fòirneartach leantainn gu pàrras uile-choitcheann?" Chan urrainn don chùis ach crìoch a chuir air cus fala.
  - Sin as coireach gu bheil feum air ar smachd gus am fàs forget-me-nots an àite fuil.
  - Ceart gu leòr, bheir mi trì làithean eile dhut, agus mura aontaich thu am fàgail, fàgaidh mi fhìn campa nan reubaltach agus itealaich chun phlanaid Samson.
  - Tha fios agad nach urrainn dhomh. Uill, leig dhuinn sùil a thoirt air na suidheachaidhean.
  Sgap na ceannardan ann am pàirtean agus thòisich iad air an arm a bhriseadh sìos gu rèisimeidean. Chuir Vali Chervonny daoine an dreuchd air an deuchainn agus air an cruadhachadh ann an strì partisan ri cumaidhean mòra, thagh na daoine iad fhèin feadhainn nas lugha. Aig an aon àm, chaidh ath-sgrùdadh a dhèanamh air an lùchairt, ged a bha na togalaichean àrda a 'fulang le teine, thàinig na ballachan fhèin beò às an teine, agus as cudromaiche, dh' fhuirich làr ìseal mòr, far an deach ulaidhean mòra an superduke a stòradh. Ach, bhàsaich dusan reubaltaich an-dràsta nuair a dh'fheuch iad ri dhol a-steach don ionmhas. Bha na simuladairean a chaidh a chuir a-steach agus na ribeachan le saigheadan gu litearra a" cur dragh air na balaich a bha eu-dòchasach. Bha Vali Chervonny, ge-tà, toilichte.
  - Mar sin tha feum air mèirlich. Bho seo a-mach, tha airgead gu lèir math dha daoine.
  Le cuideachadh bho bharaillean de fhùdar-gunna, chaidh na ribeachan a shèideadh suas agus bha bàraichean òir, bàraichean airgid, baraillean agus cisteachan làn de bhuinn a" nochdadh ro shealladh nan reubaltaich. Ann an àite air leth bha clachan luachmhor, daoimeanan, cuid de mheud cnò-chnò, rubies soilleir criostail, emeralds, bha cuid dhiubh ann an cruth seudaireachd no flùraichean, agate, topaz, sapphires, neamhnaidean fa leth meud ugh cearc.
  "Tha na diùcan sin air beairteas a chruinneachadh airson linntean. Tha an t-àm ann a roinn leis na daoine.
  An Vega uile-làthaireach agus an uairsin chuir e a-steach an teanga.
  - Anns an ìmpireachd agam, chan eilear a" cur luach mòr air daoimeanan, tha iad air an toirt a-mach ann an lusan gnìomhachais. Tha e an aon rud le rubies, bhiodh iad air an cleachdadh ann an lasers gus an deach innealan mega-plasma a chruthachadh, ach is fhiach emeralds rudeigin.
  - Anns a 'chùis seo, tha mi gan toirt dhut, is dòcha airson fàinnean-cluaise?
  - Cha toil leam a bhith a 'tomhas na cluasan. Tha fàinne sìmplidh gu leòr!
  Bha solar bìdh anns a 'chaisteal, a bharrachd air taighean-bathair a' bhaile, cudromach, gus nach robh an t-acras a 'bagairt an ar-a-mach. San fharsaingeachd, bha gnàth-shìde thorrach - trì grèine aig an aon àm, agus planntaichean neo-àbhaisteach lusach ga dhèanamh comasach am buain ceithir tursan sa bhliadhna. Gu dearbh, cha robh geamhradh ann, bha a 'ghnàth-shìde coltach ris a' chrios-meadhain.
  Agus gu h-annasach gu leòr, eadhon air an talamh bhog, sìos seo a bha a" sruthadh a-mach à geir, far an robh e gu leòr airson maide a phronnadh gus toirt air fo bhlàth, bha daoine leis an acras. Mar thoradh air cumhachd cruaidh an oligarchy, cìsean neo-sheasmhach agus ùmhlachd, bha a 'mhòr-chuid de dhaoine beò ann am bochdainn.
  Mar sin, sgaoil an ar-a-mach, a 'sgapadh tro bhailtean mòra agus bailtean beaga. Agus nuair a thòisich an t-arm de reubaltaich air iomairt, is e sealladh iongantach a tha seo. Thàinig mòran reubaltaich a-mach às a 'gheata agus ghluais iad air an rathad fharsaing. Ach, mar neach-airm proifeasanta a" gearan, bha e follaiseach nach robh na saor-thoilich air an deagh thrèanadh, gun robh iad a-mach à ceum, ged a bha na ceannardan aca a" feuchainn rin togail. Am measg nan armachd, tha gu sònraichte mòran de speal dìreach a tha a" coimhead bagarrach, mòran sleaghan, tha eadhon daoine armaichte le adhaircean agus clubaichean.
  Tha glè bheag de mhusgaidean ann, eadhon feadhainn prìomhadail. Anns an t-seòrsa feachd seo, chan eil an ìre armachd nas àirde na ann an àm Ivan the Terrible, is e am prìomh rud armachd fuar, a bheir beagan chothroman dha na reubaltaich. Ach ma tha feachd mòr air an deagh uidheamachadh, bidh iad air an sguabadh air falbh. Chan eil làmhachas gu leòr ann, tha a" mhòr-chuid de na canain a chaidh an glacadh aig àm stoirmeil a" bhaile ro throm, tha e duilich an slaodadh. Is e sin, chan eil san iomairt airson a" chrùn ach gamble a dh" fhaodas crìochnachadh ann an tòrr fala.
  An seo thig boireannaich Amazons ionadail, a" mhòr-chuid dhiubh fèitheach agus mòr, a" pumpadh fèithean suas aig obair chruaidh. Bidh iad, mar riaghailt, a 'dol còmhla ris na fir aca, ach tha boireannaich singilte glè òg ann cuideachd. Dhiubh sin, tha Vega a" dèanamh a gheàrd fhèin.
  Seo dusan nighean eile timcheall oirre agus Angelica.
  - Is naoimh thu ! - Dh'èigh iad. - Ro-ruithear Mairi agus Azazel.
  Tha Vega gu math cleachdte ris an dreuchd aice. Ged nach eil an deamhan seo a" creidsinn ann an Dia, tha i a" leigeil a-mach gu bheil i air a bogadh ann an ecstasy cràbhach.
  - Creid anns an Uile-chumhachdach, tha peanas air tighinn don t-saoghal agad. - Chaidh aig Vega air faighinn a-mach mun uirsgeul san fharsaingeachd - thàinig mi an seo gus na daoine bochda beairteach agus beairteach a dhèanamh!
  Dh"adhbhraich seo spionnadh de dhealas am measg nam bochd. Bha iad fuaimneach, a" crathadh an speal.
  - Tha co-ionannachd bhoireannaich againn cuideachd, feumaidh sinn sabaid. Is mise a" chiad fhear a sheallas eisimpleir dhut! Thog Vega a claidheamh thairis air a ceann.
  Bha grunn nigheanan agus matronan inbheach a 'toirt taic don ghluasad seo - ged a bha an cogadh cruinne seo air a mheas mar dhreuchd fireann.
  Chaidh Vali Chervonny fhèin suas thuca. An turas seo, dhìrich e air stiphin, beathach èibhinn a tha na mheasgachadh de ailbhean agus cactus. Aig a' mhullach, far an robh an dìollaid, agus am boghadair leis a' charbad, bha a h-uile càil air a thàthadh gu grinn, ach bha na trì stocainnean a 'coimhead gu math èibhinn.
  Chunnaic Oliver Twist a leithid de bheathach airson a" chiad uair agus tharraing e an droigheann le feòrachas, an uairsin dh" fheuch e ri cluich, ghlaodh iad, agus fhuair iad rudeigin air astar a bha coltach ri clàrsaich.
  Chaidh aig a" bhalach air fonn caismeachd ghaisgeil san arm ath-riochdachadh.
  - Na bi a" cluich mun cuairt, ged nach eil, lean ort a" cluich na comasan ciùil follaiseach agad.
  - An toil leat ceòl? - Oliver Twist iongantach.
  Gu dearbh chan eil mi gòrach. - Bha Vali eadhon oilbheumach. - Ma tha mi bho theaghlach sìmplidh, dè do bheachd; neo-chomasach air maise a thuigsinn ?
  - 'S e laoidh airm a tha so maille ris tha na saighdearan a' dol gu bàs. Ach ma tha thu ag iarraidh, cluichidh mi dhut symphony gaisgeil Beethoven coisrigte do Napoleon Bonaparte.
  - Cò th 'annta?
  - Seann ghaisgich de rionnagan fad às.
  -Cluich e.
  Thòisich am balach air na "sreathan" a ghleusadh, bha a raon fhèin aig gach snàthad ailbhein. Mu dheireadh fhuair e air an ruitheam ceart a lorg, agus thòisich e air cluich. Bha am fonn innleachdach anns a" chuirm thùsail drùidhteach. Goirid bha iad air an cuairteachadh le grunn mhìltean de luchd-amhairc, agus dh'iarr iad gu h-aon-ghuthach cumail a 'dol.
  Chuir Chervonny stad air a" chruinneachadh.
  - Is e ar n-amas ionnsaigh a thoirt air a" phrìomh-bhaile, chan fhaod sinn seasamh fhathast. Chaidh Patrizh fhàgail air chùl, agus bidh sinn ag èisteachd ri ceòl às deidh a 'bhuaidh.
  Dh" fhàs Oliver Twist, air a mhisneachadh le faireachdainn an t-sluaigh, borb.
  - Leig leam Tchaikovsky a chluich dhaibh, tha seo cuideachd na ghaisgeach àrsaidh làidir.
  - Chan eil! Bidh sinn a 'tionndadh agus a' caismeachd.
  An seo chaidh Vega a-steach don chòmhradh.
  - Leig leis cluich! Tha mi cuideachd airson a bhith ag èisteachd ri Tchaikovsky, gu h-àraidh leis gu bheil e na sgrìobhaiche air an stàit sinnsearachd againn!
  Chuir Vali Chervonny stad air, cha robh e airson argamaid a dhèanamh leis an naomh ùr, thigeadh a h-ùghdarras agus a sgilean gu feum, ach bu chòir an t-ùghdarras aige fhèin a ghleidheadh.
  Dè a bhios Angelica ag ràdh?
  - Seinneadh e, ach bithidh so 'n a òran mu dheireadh aige. - Thuirt a' mhaise.
  Ghabh Oliver Twist puff, agus thòisich e air seinn. Cha robh a ghuth fhathast air tòiseachadh a" briseadh, agus mar sin bha a" ghairm neo-àbhaisteach soilleir.
  "Agus tha comasan gutha math aige" - smaoinich an Dodger. - " 'Nuair a sheinn mi mar an ceudna, 's truagh an deigh a' phrìosain, Gu tur chaill mi 'n t-slochd."
  Ach bha coltas gu robh beachd eadar-dhealaichte aig an ailbhean cactus fhèin. Airson greis sheas e gu socair, agus an uair sin mar a leigeil air falbh. Theich Oliver far na droigheann, agus tharraing marcaiche eòlach na shuidhe còmhla ri Valya Chervonny an t-srian. Ach cha do chuidich dad, bha am beathach a" tionndadh barrachd is barrachd, bha e coltach gun robh an ailbhean air a dhol às a chiall. Thionndaidh craiceann tiugh dearg, rud a bha na chomharra cunnartach airson an seòrsa beathach seo. An seo cha b 'urrainn dha Vali fhèin a dhol an aghaidh agus itealaich bhon chùl, is dòcha gum biodh e air a mhuineal a bhriseadh, ach bha an Dodger air an rabhadh agus thog e ceann an ar-a-mach. Ach cha robh am marcaiche fada cho fortanach, le putadh geur chaidh e a-mach mar pheilear agus chaidh e a-steach do chraobh-pailme.
  - Tha an uamhas air dùsgadh ! 'S tusa a thug leis an t-seinneadair ghrinn! - Dh'èigh Chervonny.
  Aig an àm seo, leum Angelica air adhart, chaidh tosgan mòr ailbhean mòr thairis oirre, eadhon an Vega gaisgeil a" sgreuchail. Ach chuir an nighean gun smal air, A lamh air a chrann. Bha e coltach gun tàinig sruth de lùth a-mach bhuaipe, an t-ailbhean cuthach a" tionndadh agus a" reothadh, thionndaidh a chraiceann bho dhearg gu gorm. An uairsin ghabh a shùilean fala air faireachdainn brìoghmhor, agus chaidh an uilebheist le trì stocan air a ghlùinean.
  Reòthadh a h-uile duine, gun a bhith a 'creidsinn an sùilean, bha sàmhchair marbh ann, agus an uairsin spreadh e le sgreuch cuideigin.
  - A Bhean-uasal naomh an Elephants.
  Thog glaodhan, bha an sluagh a" seinn.
  - Bidh corp Muire a' taomadh beathach sam bith ! Glòir do na naoimh!
  Chrom an ailbhean, agus shuidh Vali Chervonny sìos air a-rithist. Bha ceannard nan reubaltaich toilichte, agus fhuair am balach borb e, fhad 'sa bha an t-ùghdarras aig Angelica air a neartachadh tuilleadh, rud a tha buannachdail dha.
  Mus do shuidh e sìos, shèid e a-steach do chluais Angelica.
  - Nuair a thig mi gu bhith na rìgh, tairgidh mi thu gu bhith na bhean dhomh.
  Fhreagair an nighean.
  - Gus pòsadh, feumaidh tu gaol.
  Ghabh Vali anail a-mach.
  - Tha gaol mòr agam ort.
  - Chan eil thu agam fhathast.
  - Tha am focal fathast a' brosnachadh dòchais.
  Choimhead Vali an uairsin air Dodger le farmad, nach e am fear òg seo am farpaiseach aige?
  Ach an uairsin, a 'glacadh sùil Vega, thuig e gu robh iad caran còmhla rithe. Seo mar a tha an tìodhlac seo ag amharc air, sealladh làn eud agus meas. Fìor, tha e dha-rìribh a "faireachdainn an seun a tha a" sìor fhàs aig Angelica, b "e boireannach a bh" ann a bha e airson fhaicinn mar a bhean, làidir, tuigseach, misneachail, comasach air uallach an stiùiriche a cho-roinn, agus san àm ri teachd, ma chuidicheas Dia, agus a rìgh. Chan e siùcar a th" ann am mac, gu dearbh, ged a bha e na ghille làidir, air a ghiùlan gu misneachail fo chràdh, sàr-ghaisgeach, ach fhathast seòrsa de choigreach. Air an làimh eile, nam biodh e den fhuil aige, bhiodh Vali ga mheas fhèin na athair sona.
  Aig an aon àm, bha Oliver Twisty a 'togail a gheàrdan òganach. Na co-aoisean sin a ghluais sìos agus nach do dh'èist gu math ri òrdughan, theagaisg e le a dhòrn. Chaidh comharran cràdh air a chorp gu tur à sealladh, agus bha eadhon a 'chlann a' coimhead air mar gum b 'e mìorbhail a bh' ann agus dh'fheuch iad an dìcheall gèilleadh. Cha d 'fhuair saoghal Tuzok seachad air ais bho chràdh, chaidh aon de a chasan a losgadh, agus chaidh a chòmhlan, agus mar thoradh air an sin bha an deugaire a' cromadh, ach chan eil na cuipean cho eagallach. Agus gidheadh, airson 's nach biodh e slaodach, chaidh an gille a chur air carbad.
  Bha Oliver Twist a" suirghe timcheall oirre mar dheamhan, air a èigheach gu a charaid, agus an uairsin air ais chun bhuidheann aige. Bidh e riatanach faighinn a-mach dè an dìomhair a th 'ann agus carson a fhuair e seachad air cho luath. A rèir choltais tha draoidheachd shònraichte aig daoine bho na reultan no ealain neo-àbhaisteach slànachaidh. Anns an eadar-ama, cumaidh e sùil gheur air air an iomairt. Ach, tha am prìomh chunnart a 'tighinn bho Òrdugh Beul an Leòmhann, is e feachd mòr agus brònach a tha seo. Faodaidh iad cuideachd puinnseanachadh, mar sin nam biodh co-fheall aig Aplita an-aghaidh puinnseanan, bhiodh e socair. Ma smaoinicheas tu mu dheidhinn, an uairsin bu chòir dhaibh an toiseach na caileagan sin a thoirt air falbh, tha iad a" tilgeil dùbhlan dòrainneach geur air ùghdarrasan a" Bhràthar Mhòir.
  Agus ma tha iad soirbheachail, faodaidh an t-òrdugh tionndadh thuige Chervonny airson cuideachadh.
  - Nas lugha na an crùn rìoghail, chan eil mi ag aontachadh. Tha Vali ag ràdh gu h-àrd.
  Bidh Angelica ga chluinntinn, a 'leum sa bhad air an ailbhean agus a' briseadh.
  - An do thòisich sinn air ar-a-mach a chum a' chrùin ? Is e ar n-amas saorsa agus ceartas.
  - Gu dearbh, ach gus nach tèid an dùthaich a-steach do anarchy, feumaidh cuideigin a bhith na rìgh.
  - Feumaidh gu bheil a h-uile buadhan aig monarc aig an fhear a thig gu bhith.
  "Ach tha thu air co-dhùnadh mar-thà gum bi mi nam mhonarc.
  "Ach fo mo smachd, bidh mi fhìn gad stiùireadh gu Matarra.
  - Tapadh leat leanabh an fho-thalamh. - thuirt Vali le fealla-dhà.
  - Dhìochuimhnich thu gur naomh a nis. Agus ma tha, feumaidh tu gèilleadh dhomh, oir tha Màiri nas sine na rìgh talmhaidh sam bith.
  - Anns a' chùis so, tha thu ceart a rìs gu'm faod mi bhi a'm' dhuine bàsmhor. Nach bruidhinn sinn nas fheàrr mun phlana airson tuilleadh cogaidh, chuir mi romham mo rèisimeidean a chuir gu baile-mòr Loistrog, is e seo am prìomh àite far a bheil na rathaidean uile a" tighinn còmhla. Às an sin is urrainn dhuinn slighe dhìreach fhosgladh gu Matarre.
  - Tha gearasdan ro laidir agus moran ghunnachan ann. Bheirinn comhairle dhut an-toiseach coiseachd air loidhne Facet, tha mòran fhactaraidhean armachd ann, bhiodh sinn gu sònraichte ag ath-lìonadh ar n-armachd.
  - Tha na factaraidhean air an deagh dhaingneachadh, caillidh sinn cus dhaoine agus ùine ann.
  - Saoilidh mi gu'n èirich an luchd-oibre fèin suas agus gu'm fosgail iad na geatachan dhuinn.
  - Am measg an fheadhainn a tha ag obair anns na seòmraichean cùil agus anns na mèinnean, gu dearbh tha tòrr thràillean ann, ach cha robh luchd-obrach cruaidh air am fastadh gu mòr airson a dhol còmhla ris an gang agam.
  - Tha so air a chionn, eu-coltach ri tràillean a tha air teicheadh, aig nach 'eil ni ri chall ach slabhruidhean, gu bheil teaghlaichean aca, agus cha'n urrainn ach an dream a's eu-dòchasaich an toirt fo'n tuagh.
  - Is dòcha gu bheil thu ceart, mus tèid sinn don phrìomh-bhaile chan urrainn dhuinn a dhèanamh às aonais gunnaichean. Thionndaidh Vali mun cuairt. - Agus an seo tionndaidhidh sinn am forc, far an do chomhairlich thu.
  Sheall comharradh clach-ghràin mòr snaighte stiùiridhean. Bha prìomh-bhaile Matarre fhathast còrr air còig ceud mìle air falbh. Agus air na h-oirean bha fearann beairteach, dùmhail sluaigh.
  Thionndaidh na saighdearan gu na factaraidhean, bha e riatanach an stoc de ghunnaichean is musgaidean ath-lìonadh. Bha Peadar a" gàireachdainn barrachd is barrachd - bha e soilleir gun robh an ar-a-mach a" slaodadh air. Air an t-slighe bha Fort Sinhor, glè mhòr, aosmhor, ach air a dheagh neartachadh le gearastan làidir agus canain fad-ùine. Bha e gu math duilich faighinn timcheall air. Gus nach do chaill iad mòran ùine, chaidh Angelica agus Vega airson cleas. A' toirt leotha baraille de fhùdar-gunna, rinn iad le chèile an slighe chun a' gheata.
  Bha an dìg domhainn, thog an drochaid, bha e coltach gun deach rabhadh a thoirt dha na saighdearan ionadail mu ar-a-mach. Rinn an t-àrd-oifigear, am Màidsear Fonol, sgrùdadh air na tha timcheall air tro spion-glass. Air dha bhi cruaidh an oidhche roimhe, air dha bhi ann an staid ro mhòr air mhisg, thuarasdalaich e dà strìopaich, an dòchas fois rìoghail fhaotainn. Agus shleamhnaich iad rudeigin dha, chaidh am prìomh "a-mach", agus sa mhadainn dhùisg e gun airgead le ceann goirt. Agus bhon a bha e an-còmhnaidh a 'dol às aonais sgillinn na phòcaid a h-uile càil, ga lùghdachadh ann an taighean-seinnse agus ionadan gambling, bhiodh e air an deoch, shoirbhich leis, a-mhàin air cosgais cuideigin eile ann an iasadan. Mun àm seo, tha na paidhrichean fìona air sgapadh gu tur, tha an "sgudal" air tighinn. A-nis bha e gu mòr airson a bhith ag òl agus a 'blasad caochan boireannaich. Bha a sgòrnan tioram, a bhinne air a goirteachadh gu trom, a teampaill a' gortachadh mar gum biodh luaidhe leaghte air a dhòrtadh annta.
  - Guys, thoir dhomh co-dhiù glainne fìon.
  Ruith an Caiptein, Kvas.
  - Chan eil lìbhrigeadh air a bhith ann airson seachdain, is e anathema a th" ann Tha an taigh-bathair dearg le fìon air a bhriseadh, tha sinn fhìn a" bàsachadh le pathadh.
  - Bhithinn gu pearsanta a" gearradh dheth cluasan Chervonny. Càite am faigh thu deoch làidir?
  - Airson airgead, gun duilgheadas.
  - Airgead! Wow, an diabhal, carson a thàinig thu a-steach le gràinealachd cho mòr ri airgead.
  - Is ann mar so a tha e faicinn le Dia gu bheil e air a chur air dòigh an uair a tha neach air a shocair ri droch neach eile.
  - Uill, carson a tha e dona dhomh.
  - Bidh thu a" dèanamh tòrr mhearachdan.
  A" tighinn a-mach à cùl na coille lusach, bha dà nighean sheunta a" tighinn faisg orra.
  - Tha glitches agam mu thràth. Tha e coltach gu bheil na bòidhchead bhon choille.
  - Leig dhomh faicinn. - Bha an sgiobair ag amas air teileasgop.
  - Wow, chan fhaca mi a-riamh daoine cho breagha. Chan e boireannaich flùraichean earraich.
  - Is miorbhuil a tha ann, ach ciod a bheir iad leo.
  - Baraille, agus fear gu math mòr.
  " Feumaidh deoch dhiadhaidh a bhi innte, agus tha na h-òighean fèin 'n am ban-diathan fein. - Ars' am maor, a' gèilleadh ris a' phiob.
  Thàinig na caileagan faisg air a" dìg agus sheas iad air beulaibh a" gheata leis na guthan fuaimneach a dh"èigh iad.
  - Geàrdan, feuch an fosgail thu an doras dha boireannaich.
  Gu litireil dh" ith am prìomh fhear iad le a shùilean airson trì latha mar choileach gun bhiadh.
  - Gu dearbh, fosgail iad, tha mi ag òrdachadh an drochaid ìsleachadh.
  - Dè mu dheidhinn a" chunnart bho na reubaltaich?
  - An seo tha dà bataraidh cumhachdach againn le gunnaichean trom, agus chaidh a h-uile pìos talmhainn a losgadh, agus san fharsaingeachd bidh ùine againn an-còmhnaidh an drochaid a thoirt air falbh. Nach eil thu airson geall a chuir eadar an casan caol, nach eil?
  Dìreach tanachadh, mar gum biodh e air a thilgeil ann an umha, bha casan nan nigheanan cha mhòr lom gu na cnapan. Cia meud a b'urrainn iad toileachadh a thoirt do dhuine a tha sgith de staonadh. Cha mhòr nach robh aodach meadhanach a 'falach na figearan aca, bha iad coltach ri ìomhaighean, ach cha robh iad fuar, ach beò, crith, comasach air an tlachd as làidire a thoirt seachad.
  Bha Fonol a" salivating, agus ruith e gu pearsanta suas gu na geàrdan a" cur ìmpidh orra, agus an uairsin roilig e suas a mhuineal agus thionndaidh e a "chuibhle le a làmhan fhèin.
  Mu dheireadh, choisich na caileagan eireachdail, a 'lùbadh an casan rùisgte, tarsainn na drochaid, a rèir choltais, bha iad glè làidir, nan tarraingeadh iad baraille caran mòr air cuibhlichean gun mòran oidhirp.
  Ruith an caiptean agus am prìomh fhear suas an toiseach agus cha b' urrainn dha Fonol cur na aghaidh, chuir e a làmh air sliasaid Vega. Rinn an nighean gàire air ais agus thug i air falbh a làmh gu faiceallach.
  - Thig an t-àm air son uair a' ghràidh leat, ach anns an eadar-ama, am bheil thu 'g iarraidh 'ur tart a chasg.
  - Gun teagamh, tha an amhaich uile tioram.
  Dhòirt Vega an tap gu faiceallach, a" dòrtadh muga slàn airson a" phrìomh. Ann am baraille de fhùdar-gunna, gun fhios nach biodh soitheach fìon air fhàgail, agus gu h-obann nì iad sgrùdadh.
  Lean an sgiobair e. Rinn Angelica eadar-theachd.
  - Bu mhath leinn gum faigh a h-uile neach-seilg aig bataraidh an daingnich blasad den fhìon. Agus an uairsin dh'fhàs na daoine bochda às aonais deoch làidir.
  - Dè tha cothromach.
  "A bharrachd air an sin, tha sinn air a bhith a" slaodadh a" bharaille seo ro fhada agus mar sin, chan eil dùil againn làimhseachadh duine sam bith an-asgaidh.
  - Gu dearbh, gheibh thu pàigheadh fial.
  Tharraing na caileagan an luchd marbhtach gu na bataraidhean. Bha am plana slàn aca stèidhichte air an fhìrinn a chuireadh an gnìomh grunn ghunnaichean a chumadh gleann rèidh aig gunpoint.
  Air an t-slighe, choinnich gaisgich shuairce iad, rinn iad gàire agus thug iad cuireadh do na caileagan coiseachd còmhla riutha, dh' fheuch cuid de na daoine bu dàna ri suathadh agus suathadh gu h-àraidh am broilleach. Gu nàire, dh"fhairich Vega am miann, chaidh a cìochan suas. A dh 'aindeoin sin, tha e na thoileachas mòr dha boireannach a bhith a' faireachdainn gu bheil fear ann.
  - Balaich, dìreach chan eil iad uile aig an aon àm, thig a-steach. - Thuirt i. - Tha, agus co-dhiù ullaich beagan òir.
  - Oir a leithid dhuitse agus dà òr cha truagh e.
  - A dh 'aindeoin m' òige, tha mi eòlach mu thràth agus is urrainn dhomh seirbheis a thoirt dha fichead neach aig an aon àm. - Thuirt Vega, agus i fhèin san eadar-ama, a 'coimhead gu dlùth air far an robh na baraillean fùdair nas fhaisge.
  - Tagh mi, is mise an tè as làidire.
  - Tha mi air a mheas mar an tè as bòidhche san rèisimeid, agus mar sin bu chòir dhomh a bhith mar a 'chiad fhear.
  - Agus seall air mo bhroilleach uiread ri tri croisean.
  - Seadh, tha thu aosda, 's còir do 'n òigridh an cuibhreann fhaotainn an toiseach.
  Bha Angelica cuideachd air a groped, ach eu-coltach ri Vega, cha robh e tlachdmhor, oir bha foghlam mòran nas cruaidhe aice. Agus bha i airson faighinn cuidhteas na h-aghaidhean lustful sin cho luath 'sa ghabhas. Sèid iad gu ifrinn agus dìochuimhnich. Càite bheil na baraillean damn sin, is dòcha gu bheil an taigh-bathair ann an àite gu tur eadar-dhealaichte, agus chan ann ri taobh nan gunnaichean?
  Agus seo iad, cia mheud dhiubh, bha Angelica air leth toilichte. Chan eil na tùsanaich fhathast a" deàrrsadh le tuigse no tha iad ro mhisneachail. Fìor, tha na beàrnan cumhang, tha na gunnaichean fhèin air an dìon gu math bho bhith a 'sgoltadh, tha eadhon sgiathan cruthaichte. Mar sin tha an coltachd gun tèid call bho chridhe air thuaiream beag. Ach a h-uile h-aon, chan eil e cho faiceallach a bhith a 'stòradh uiread de fhùdar-gunna ann an aon àite, feumar seo a thoirt fa-near ann an cogadh san àm ri teachd.
  - A mhuinntir ionmhuinn, mu'n tòisich sibh air an fhèill, innsidh mi sgeula dhuibh o m' eòlas fèin. Tha thu airson faighinn a-mach mar a bha gaol agam air balaich. Rinn Vega sgreuchail.
  - Gu dearbh nì sinn! - Mar fhreagairt, chaidh an luchd-sabaid ann an sèist.
  Chuir Angelica am baraille nas fhaisge air an fheadhainn eile, ma spreadhadh e, bidh iad a" spreadhadh uile aig an aon àm, bu chòir don searbhag taobh a-staigh an fhiùis obrachadh dìreach ron mhionaid, chan ann airson dad a tha e ceangailte ri obair a" ghleoc.
  Bha sùilean Vega a" lasadh, le dùil ri ionnsaigh ceannairc. Bha Angelica cuideachd iomagaineach agus gus an teannachadh a chuir dheth, dhòirt i fìon dhi fhèin, an uairsin dh" òl i ann an aon chnap. Bha a corp eireachdail fèitheach còmhdaichte le boinneagan fallas, agus thòisich craiceann a casan coltach ri sgapadh neamhnaidean.
  Am cliog mu dheireadh agus tha an t-àm ann dhaibh roiligeadh.
  Thòisich Vega, aig an aon àm, ag innse sgeulachd gu soilleir ficseanail mu mar a bha i ag obair ann an taigh-siùrsaich. Bha e follaiseach gun robh an sgeulachd aice soirbheachail, bha na saighdearan air chrith agus air bhioran.
  - Bha ceathrar diubh ann air ball, bha fàile an fhalla laidir ag eirigh uatha, Bha mi fliuch fad uine fhada, agus bu mhiann leam am buadhan teth a mhoth- achadh le'm theangaidh.
  Aig an àm sin, bha Vega a 'faireachdainn duilich dha na daoine sin, mòran dhiubh a bha òg agus eireachdail. Ann am mionaid, gun a bhith nas motha, gheibh iad bàs, thèid stad a chuir air slighe am beatha anns an dòigh as uamhasach. Agus is i fhèin agus Angelica a bhios as coireach. A-nis, cia mheud duine a chuir i stad air, ann an diofar dhòighean, eadhon ged a bha i a 'faireachdainn duilich air a son, chaidh a h-uile càil a dhìochuimhneachadh gu math luath. Ach a-nis tha a leithid de thruas air ionnsaigh gu bheil eadhon deòir air tighinn a-mach. Feumar ceangal a dhèanamh gus nach bi thu ga bhrath fhèin, ach bha Vega a 'faireachdainn nach robh mòran a bharrachd ann agus spreadhadh iad ann an trì sruthan.
  - A Dhia, carson a tha feum aig daoine air cogaidhean. dh'èigh i.
  - Uill, carson a rinn thu briseadh, lean ort, chaidh guthan a chluinntinn. Is fìor thoil leinn na thachair an ath rud?!
  - Duilich, a ghaisgich ghaisgeil. Ach dh"òl mi cus agus feumaidh mi pee. Thuirt Vega. Ruith Angelica suas rithe.
  - Tha mo lamh-sa làn cuideachd, fuirich ruinn mionaid, tha sinn a' ruith.
  - Gabh e furasta an seo. - dh'èigh an còirneal glas-shuileach.
  - Chan e, ciamar as urrainn dhut, is mnathan-uaisle cultair sinn.
  Ruith na caileagan gus am biodh na sàilean beagan dusty aca a" deàrrsadh, mus do nigh Vega agus Angelica an casan gu mionaideach. A-nis is e am prìomh rud ùine a bhith agad airson falbh, agus aig an aon àm gun a bhith a" leigeil leis an drochaid a thogail.
  Seo an tùr, far a bheil an inneal togail ag obair. Ruith na caileagan a-steach ann, agus aig an àm sin cluinnear spreadhadh mòr. Bidh na ballachan a 'dol eadar-dhealaichte sa bhad le mòran sgàinidhean, agus bidh an tonn spreadhaidh a' togail nan Amazonan òga agus a 'tilgeil dìg.
  Bidh creutairean uamhasach coltach ri crogall le dà cheann agus trì sreathan, fiaclan, piranhas puinnseanta, le beul radan agus sròinean biorach mar mheusag, a 'ruith orra.
  Tha iad ag ràdh gu bheil eagal a 'dùsgadh feachdan a bharrachd, neach anns a' chùis seo a 'cleachdadh na fèithean gu ceud sa cheud. Mar sin thachair e anns a 'chùis seo, bha na caileagan gu dìcheallach a' cosnadh an làmhan agus an casan, cha do bhuail am fiaclan ach, beagan a 'sgrìobadh an casan. An sin leum iad suas le 'n uile neart, a' dlùth-leantuinn ri oir na dìg. A" cleachdadh ceithir buill-bodhaig aig an aon àm, bha iad a" snàgail air a" bhalla neo-chòmhnard, coltach ri damhain-allaidh.
  Ged a bha an uachdar creagach sleamhainn, thuit na casan a-rithist is a-rithist, ach le mìorbhail air choireigin dh'fhuirich na caileagan air an uachdar caol. Dhìrich Vega nas eòlaiche an toiseach, cha robh mòran uairean de thrèanadh ann an trèanadh dìomhain. Ach bhris Angelica aig a" mhionaid mu dheireadh le glaodh fiadhaich. Is gann gun robh ùine aig Vega grèim fhaighinn air a falt.
  - Tha thu air do ghoirteachadh. - Orala Angelica.
  - Dè an dòigh as fheàrr air do leigeil air falbh? - èibhinn Vega.
  A 'tarraing a-mach e, chuir i air uachdar na cloiche e. Thug Angelica suathadh air a ceann gu socair, mar as àbhaist tha a h-uile falt slàn.
  - Sgoinneil, taing airson mo shàbhaladh, agus a-nis rachamaid gu cath.
  Bha an drochaid mar-thà air tòiseachadh ag èirigh, agus rinn na reubaltaich cabhag thuige len uile neart.
  Ruith dithis nighean gun armachd chun an fhreiceadain a bha nan seasamh aig an t-slighe a-steach. Bha mu dheichnear gheàrdan ann, ach cha robh dùil aca gun toireadh an dithis bhoireannach feargach ionnsaigh orra. A bharrachd air an sin, chaidh broilleach Angelica a nochdadh mar thoradh air an spreadhadh. Ruith triùir shaighdearan, a' tilgeil sìos an cuid airm, oirre, a' feuchainn ri a h-èigneachadh.
  Leum an nighean suas, bhuail i an dà shaobhadh anns an groin le dà chas aig an aon àm. Agus an treas meur anns na sùilean. Mar sin, chaidh triùir luchd-sabaid a chuir a-mach à gnìomh aig an aon àm. Cha do ghèill Vega rithe, a 'luathachadh, bhuail i le a casan rùisgte, dithis sa ghiallan, agus fear eile le a pailme san amhaich. Mar sin, chaidh sia a-mach à deich a tharraing air ais taobh a-staigh aon diog. An uairsin, a 'togail nan claidheamhan a bha air tuiteam, thuit Angelica agus Vega air na ceithir eile.
  Ghluais na caileagan cho luath 's nach b' urrainn do shaighdearan eòlach cumail suas ris na gluasadan aca. An dèidh a bhith a 'dèanamh an dòigh "Drunk Butterfly", chuir Vega gu bàs aon trodaiche, agus an dèidh dha sgriubha a dhèanamh, mharbh i an dàrna fear. Rinn Aplita, an uair sin, an dòigh-obrach "Mad Fan" gu sàr-mhath, agus mar thoradh air an sin chaidh dà cheann a ghearradh dheth.
  - Is ann mar so a' cheud geall a bhuail sinn le dealas. - Thuirt Vega.
  A' glacadh dà chlaidheamh, chaidh na caileagan a-staigh. An sin gheàrr iad tro chorp nan saighdearan, mar gum biodh tro phàirt iongantach de stàilinn, pàirt de choille beò. Chaidh an casan rùisgte tro na lochan fala, a" fàgail lorgan-coise follaiseach. Bha an tùr fhèin air a sgàineadh, chaidh an inneal togail an sàs, agus bha iad ag èirigh le oidhirp. Aig an aon àm a 'coileanadh an dòigh "Triple Whirlwind", chaidh Vega agus Aplita, a' leagail seachdnar ghaisgich aig an aon àm, a-steach don t-seòmar. Rinn am Màidsear Fonola gàire an toiseach, agus an uairsin, a 'faicinn nan claidheamhan fuilteach, thionndaidh e bàn agus chaidh e sìos.
  Nì mi rud sam bith a tha thu ag iarraidh, dìreach na marbh mi.
  - An toiseach feumaidh tu an drochaid ìsleachadh.
  Bhrùth Vega am prìomh air falbh agus thilg i i fhèin air a" chuibhle le feachd. Mharbh Angelica dà ghaisgeach eile a bha mì-chinnteach le Ragged Stone.
  . CAIBIDIL 18
  Bha Oliver air a shàrachadh gu mòr. Anns an treas gearradh, chan e a-mhàin gun deach salann a dhòrtadh air an lot le cuip, ach chaidh stiallan dearg-teth de iarann a chuir air buinn rùisgte an leanaibh. Agus cha mhòr sgìth. Bidh e gu mòr a" goirteachadh nuair a bhios na sàilean a" losgadh, agus beagan a bharrachd agus broilleach lom.
  Ann an cealla fuar, dorcha làn radain is damhain-allaidh, lorg Oliver solace a-mhàin na chadal.
  Agus bha rudeigin ri fhaicinn.
  Bha an drochaid a 'dol sìos gu slaodach, bha a' chuibhle teann, air a dhroch lubricadh. Aig an aon àm, bha na reubaltaich mu thràth air leum a-mach don ghlanadh, a" ruith suas chun truinnsear iarainn. B 'e a' chiad fhear a leum air an drochaid aig an aon àm, a 'briseadh tron neach-dùbhlain aige, an Dodger, rèisidh e air each, agus an uairsin an còrr. Aig an aon àm, bha aig Angelica agus Vega ri sabaid le feachdan adhartach. Bha luchd-sabaid a 'sgèith orra, choisich iad gu math teann, gheàrr na caileagan an cuirp, mar gum biodh cucumbers picilte, gan bualadh troimhe agus troimhe. B" e na boghadairean an fheadhainn a bu chunnartaiche, ach cha robh cead aca tionndadh mun cuairt, bha e ro sluaigh. Ach, le àireamh cho mòr den nàmhaid, bha e ro dhoirbh an cumail. A 'feitheamh ris an drochaid a dhol sìos gu tur, thilg Vega lòchran air a' chuibhle, dh 'fhàs i suas, a' lasadh lasair dearg.
  - Cùm iad airson mionaid eile, Angelica, agus an uairsin faodaidh sinn falbh. dh'èigh i.
  Chaidh Vega a leòn sa ghualainn agus beagan sgrìobadh i a broilleach, chaidh Angelica a bhualadh le slabhraidh air a casan rùisgte, chaidh an nighean a-mach airson diog no dhà, agus an uairsin chruinnich i a toil na dhorn agus lean i air adhart leis an t-sabaid.
  An dèidh lòn a dhèanamh, gheàrr i sìos dithis aig an aon àm, agus bhuail Vega an amhaich le a cas ann an leum.
  - Gearr leis an dà làmh agus casan. Leum nas trice.
  - Tha mi nam proifeasanta ann an karate, tha e coltach gu bheil an ealain seo na rud ùr dhaibh, agus mar sin buailidh sinn nas cruaidhe.
  Bha casan casruisgte, caol, fèitheach nan caileagan a 'frasadh, a' cuairteachadh buillean, a 'leagail nàimhdean. Mar a thuig Vega a dh" aithghearr, b "e an rud a b" èifeachdaiche a bhith a "bualadh a-steach don groin le swing ghoirid. Mar as trice dh'adhbhraich seo clisgeadh maireannach. Agus tha e nas sàbhailte dhut fhèin, air dhòigh eile, rè a 'chlàr-tionndaidh, bhuail Vega an claidheamh gu pianail le a cas, dhòirt fuil a-mach, chaidh an craiceann a ghearradh. Mar fhreagairt bhuail an nighean an gaisgeach le sgoltadh a 'chlaidheimh anns an teampall, agus an uairsin lot i nàmhaid eile leis an lann.
  A 'faicinn gu robh a' chuibhle mar-thà na theine, agus cha mhòr nach robh an ròp air a losgadh a-mach, rinn Angelica grèim air agus thòisich e a 'teàrnadh. Le bhith mothachail air seo, tharraing Vega suas i fhèin cuideachd. Chaidh an dithis nighean, an dèidh beagan sgrìoban eile fhaighinn, chun an ath dhoras agus thòisich iad air an staidhre a dhìreadh.
  An seo bha àm na bu duilghe aig na nàimhdean aca, oir cha b 'urrainn dhaibh brath a ghabhail air a' bhuannachd àireamhach agus tionndadh mun cuairt. Chùm Vega agus Angelica air adhart gu soirbheachail. Aig an aon àm, bha na reubaltaich mu thràth a 'glacadh nan trannsaichean, a' gearradh a-mach ìrean mì-chinnteach nan nàimhdean.
  B 'e Oliver aon den chiad fheadhainn a bhris a-steach don ghearastan, ruith e gu fiadhaich air èigheach an nàmhaid. 'S e fìor dheamhan a bh' anns a' bhalach, a' cleachdadh dà chlaidheamh aig an aon àm. Ann an dìreach geàrr-chunntasan goirid, sùbailte mar cobra, chaidh e sìos agus stad e, a 'cleachdadh cleasan ionnsaichte. Mar sin ruith e a-steach do ridire caran làidir, Baron Phobek. Leis gur e claidheamh eòlach a bh' ann, bha am baran a' creidsinn gum b' urrainn dha dèiligeadh ris a' ghille gun mòran duilgheadas. Ach ann an da-rìribh, thionndaidh Oliver Twist a-mach gu bhith na bu deasaiche, agus cha do shàbhail ach post-slabhraidh sgileil Phobek bho bhàs aig a" chiad ionnsaigh.
  A 'fàgail gu sgiobalta, a' tilgeil agus a 'breabadh, bhuail am balach an nàmhaid anns na h-asnagan dà uair, agus an dèidh dha an dòigh "Ladies' Fan" a dhèanamh, bhuail e an amhaich. Ach mhair amhach an tairbh a bha còmhdaichte le còmhdach de mheatailt. A bharrachd air an sin, thilg an sgiobair a chaidh a-steach don bhlàr biodag, thàinig Oliver Twist às, ach chaidh an craiceann a ghearradh beagan.
  - Faigh air adhart leis an fheadhainn as miosa. - Agus a 'tumadh, gheàrr e dheth ceann an fhir le buille geur.
  Ghlacadh am baran air ais, 's shluig e a chlaidheamh gu ro dhian, bu shoilleir gu 'n robh e feargach.
  - Gearraidh mi na pìosan thu, cuilean, agus lughdaichidh mi an craiceann air an druma. Leum am balach, a" seachnadh an lann, chàin e a chas rùisgte a-steach don groin, ach thuit e air truinnsear armaichte. Ach, bha a" bhuille cho làidir is gun do ghabh i a-steach, a" brùthadh bàlaichean a" bharain gu goirt.
  - Gabh e! - Air òrdachadh le Phobek caoineadh.
  Ach rinn Oliver Twist muileann trì-fhillte le dà chlaidheamh, a 'lìonadh a' chiad dhà, an uairsin an dòigh Ragged Butterfly, a 'crìochnachadh trì eile le buille crìochnachaidh.
  - Uill, ghabh iad tòrr. - Rinn an gille sròn. A-rithist choinnich iad ris na barons fear air aon. An seo cho-dhùin an gille a dhol gu modh "Mad Brush", an dèidh dha sreath de ghluasadan a dhèanamh gu soilleir, bhuail e Phobek dìreach san t-sùil. Bha am buille cho làidir agus cho ceart is gun deach an lann a-mach tro chùl a chinn.
  - Dh'fhàs aon hooligan eile na bu lugha. - Sguab Oliver an lann air an duilleach, lean e air adhart leis an ionnsaigh gheur.
  Shabaid an cealgach mar an ceudna gu h-anabarrach, o gach buille aige bha neach cinnteach gu'n tuiteadh e, agus bhuail e san aon dòigh ri Oliver le dà chlaidheamh aig an aon àm.
  Ach a bhith nas truime agus nas eòlaiche na e, mharbh e mòran a bharrachd. Chaidh na tùir as fhaisge a ghlanadh gu math luath, ach bha e teth am broinn an daingneach. Bha an gearastan làidir, agus chaidh mòran de na reubaltaich armaichte air thuaiream. Bha e gu sònraichte duilich nuair a loisg na musketeers volley. Thuit còrr is dà cheud neach le osnaich agus sgreuchail. Ach cha do chaill an Dodger a cheann, shlaod e na reubaltaich còmhla ris, agus mus robh ùine aig na saighdearan ath-luchdachadh, ruith pasgan sìos chun bhonn. Thòisich scuffle agus fo na cumhaichean sin, bha tuaghan, pitchforks, dùs nan armachd math, ann an sabaid làmh-ri-làimh, cha robh musketeers ionadail, eu-coltach ri gaisgich Dumas, làidir idir. Nas cunnartaiche bha na ridirean agus na saighdearan-coise armaichte. Bha iad a 'sabaid na bu sgileil, agus cha b' fhada gus an robh an sgìre gu lèir làn de chuirp.
  B'e am mealltair, a sheas a mach am measg chàich air son a ghliocais, a' cheud neach a bha iad a' dol a laidhe air an altair. Bha e air a chuairteachadh air gach taobh, dh'fheuch iad ri stampadh, eich. Leum an gadaiche suas 's a sios, bhuail e casan nan each, cha tug a chlaidheamhan bu gheire cairteal do dhuine. Leum an seo ochdnar mharcaichean air sa bhad, chaidh dithis a mharbhadh le claidheamhan, agus chaidh dithis eile a leagail le breaban, agus bhuail an còigeamh Dodger a cheann. Tha buille làidir bhon mhaoil chun an t-sròin comasach air duine sam bith a thilgeil. Agus chaidh na trì eile a chrìochnachadh le buillean às deidh sin. Bha Vali Chervonny cuideachd a 'sabaid am measg a' chiad fhear, gu dearbh, cha robh e cho luath ris an Dodger, ach bha e de dheagh inbhe agus dh'fhaodadh e bualadh air an luchd-dùbhlain aige air sgàth a 'mhòr-shluaigh. Gheàrr a thuagh mhòr dà-làimh na ridirean chun an làir, cha b' ann tric a bha e, agus cha b' urrainn dhan sgiath seasamh ri buille cho cumhachdach. Ach, aig aon àm, bha Valya Chervonny air a chuairteachadh air gach taobh agus eadhon air a dhroch leòn. Chaidh am famhair air seachran agus chaidh nighean a thilgeil mu amhaich, a' slaodadh an ròpa gu brùideil. Cha mhòr nach do chaill ceannard nan reubaltaich mothachadh, thuit e air a ghlùinean. Rug seachdnar air an lasso sa bhad, bha an ròp gu math làidir, agus shlaod iad Chervonny mar mhullach.
  Càit a bheil na famhairean gad thoirt? - Gu h-obann ghlaodh thar a chluais. - 'S e crodh a th' annad.
  Leum dithis nighean sheunta le toiseach ruith agus bhuail iad na marcaichean còmhla. Bha na caileagan leth-rùisgte, chaidh dreasa ghoirid Angelica a reubadh agus a ghearradh, agus thilg Vega dheth e gu tur, a "fuireach na panties. Bha mòran ridirean, a 'dìochuimhneachadh mun bhlàr, a' caitheamh na bòidhchead le an sùilean, airson an do phàigh iad sa bhad, a 'faighinn buillean brùideil a gheàrr cinn agus buill-bodhaig.
  - Tarraingidh sinn suas balaich, chan eil an nàmhaid air falbh fada. - Thog Vega an astar.
  Bho na mullaichean dh'fheuch iad ri losgadh orra, ach leag na ceannaircich iad fhèin, a 'sgoltadh suas agus a' bualadh air an luchd-dùbhlain. Tharraing Peadar, aig aois dà bhliadhna, a" chiad saighead aige, agus mar sin, nuair a lagaich ionnsaigh an nàmhaid beagan, thòisich e air saighdean a losgadh aon às deidh a chèile.
  Bha Mir Tuzok na shuidhe ri thaobh, bha am balach fhathast a" bacach beagan, ach bha an corp òg a" faighinn seachad air gu sgiobalta. Cha robh an deugaire mu thràth air a ghearradh gu dona, ach loisg e eadhon nas fheàrr. Bha e ri fhaicinn mar a shocraich saighdearan nàmhaid, an dèidh dhaibh puing fhaighinn anns an stamag, broilleach no sliasaid, gu rèidh. Bha cuid dhiubh a" creachadh agus a" crathadh mura do bhuail an t-saighead sa bhad organ deatamach. Chaidh iongnadh a dhèanamh air eadhon an Dodger.
  - Nach eil thu a dhìth?
  Chrath am balach.
  - Seo na tha agam bho na bliadhnaichean as tràithe, eadhon mar bhalach beag, cha mhòr nach do rinn mi smeuradh eadhon air na targaidean as lugha.
  - Is e do thàlant gnèitheach a th 'ann.
  - Tha mi duilich, dè?
  Mhìnich an t-seann mhèirleach:
  - Uill, b "e nàdar a thug dhut bho bhreith an comas losgadh gu foirfe, eadhon gu h-iongantach!
  - Tha mi fhathast air trèanadh fhaighinn gu mòr, tha mòran bhalach san rèisimeid againn mu thràth a" losgadh gu math, a-mhàin chan urrainn dha a h-uile duine sreang-bogha teann a tharraing, ach is urrainn dhomh.
  Sheall Mir Tuzok biceps boglach.
  - Ceart gu leòr, tog, agus chan eil mi a 'dol a ghearradh mòran.
  Bha na ridirean agus na geàrdan a' tanachadh a-mach gu luath, agus mu dheireadh b' e an Dodger a' chiad neach a fhuair air gearradh troimhe chun bhratach. Mun cuairt air bha saighdearan dùmhail de shleagh, agus an gaisgeach ainmeil, Count Cavazza, gan stiùireadh.
  Choinnich an eintiteas mòr seo, le gàire, ri fear nach robh gu sònraichte mòr, coltach ri deugaire gun fheusag Dodger.
  - Càit an tèid thu suirghe - sgìth de bhith beò. - Tha thu fhathast cho beag.
  - Tha thu nad chlòsaid mhòr a tha a 'tuiteam. - Dh'èigh an Dodger. - Uill, feuchaidh sinn ri mo shròn a phutadh.
  - Cuiridh mi air mo làimh e, agus slap am fear eile. rinn e gàire air an duine a bha faisg air ochd troighean a dh"àirde.
  - Sgeulachd eòlach. Cò uaith a chuala mi e? Ah, bhon uilebheist le seachd cinn.
  - Chan eil dragain ann, is iad sin uile sgeulachdan sìthe. Lean an ridire air a" beucaich. - Agus tha mi 'n so, 's mo dhòrn mar do cheann.
  Chì sinn dè thachras dha nuair a gheàrr mi dheth e. Faodaidh crìonadh. - Bha 'n gadaiche, air dàibheadh 's gu deas, air a ghearradh fo 'ghlùin.
  Shàbhail uchd-ghlùinean an ridire o mhilleadh; cha deach a thilgeil bho iarann, ach bho umha uaine a bha gu math daor. Mar sin, cha robh e ach beagan air a ghearradh, thàinig fuil a-mach.
  Rinn a" chlosach, le cuideam math fichead not, gàire.
  - Tha, chan eil annad ach mosgìoto, uill, chaidh agad air mo bhualadh, ach dè a" phuing.
  "Tha thu mòr, ach cliobach, agus is urrainn do leanabh do làimhseachadh. Leum am meallta, gu sgiobalta a" gluasad air falbh bhon chlaidheamh dà mheatair de dh'fhaid, a-steach don adhar agus bhuail e an clogaid. Thàinig glaodh bhon phòc cruaidh, ach cha do stad am famhair idir.
  Is gann gun do dh" fhalbh an neach-brathaidh, bha cù slabhraidh mòr a" reubadh air. Cha mhòr nach do dhùin na fangan mòra aige, mar an fheadhainn aig tìgear, aig amhach. Chrath an duine meallta a chorragan a-steach do shùilean an uilebheist agus an uairsin bhuail e air amhach. Cha robh armachd sam bith air a 'chù, agus chaidh an ceann dheth, a' bualadh air Cavazza anns a 'mhug.
  Thug seo buaidh air an fhuamhaire coltach ri mar a tha reagent air a dhòrtadh gu searbhag. Ghreas e suas, agus shluig e a chlaidheamh cho cruaidh 's gu 'n do ghearr e sios triuir de na saighdearan aige fein.
  - Is math a rinn thu airson mo chuideachadh. - Poked Dodger.
  An uairsin thug e ionnsaigh air, an sgiobair mèirleach Sasannach le duilgheadas a 'bualadh dheth a' chlaidheamh, agus chuir e an lann gu aodann an nàmhaid. Rinn e èigheach, chòmhdaich gearradh dearg a shùilean, agus chuir an àireamh ann an corraich an airm aige dhan talamh gu fìor chnap.
  Rinn an duine gàire nuair a chunnaic e an nàmhaid aige a" putadh, a" feuchainn ris a chlaidheamh a tharraing.
  An uairsin, gun cabhag, choisich e suas chun nàmhaid agus chuir e smiogaid san smiogaid.
  - Thoir seachad no bàsaich.
  Aig an àm sin, bhris peilear cuilbheir ceart a làmh, agus thilg fear de sheirbhisich Cavazza e fhèin aig casan an Trickster. Mus robh tìde aig caiptean na Ruis a thighinn gu a chuid mothachaidhean, lorg e e fhèin air a bhruthadh gu làr, closach mòr a" dol thairis air.
  Co-dhiù an toir thu seachad no nach toir, bàsaichidh tu co-dhiù. - Bha snòmag garbh le fàileadh a 'gàireachdainn.
  An uairsin chuir an cunntadh biodag air aodann agus thòisich e air a chluas a ghearradh. Bha e gu math goirt agus na bu èiginn thug cumhachd ùr na Ruis. Bha Pàdraig ag osnaich, le uile neart chuir e cuideam air a chorp, a 'toirt beagan dheth an nàmhaid agus leis a' phailme a bha air fhàgail, chuir e a chorragan a-steach do ubhal Adhaimh, a 'cleachdadh an dòigh "pailme stàilinn". Thuirt Cavazza, bhuail buille mionaideach e ceart anns an artery carotid. A 'cur aon uair eile ris an teampall le sgoltadh a' chlaidheimh, thilg an Dodger air falbh an closaichean. Cha robh aon de na gàirdeanan aige ag obair, ach bha am fear eile ann an làn neart. Leis, gheàrr e sgeilpichean tana. Bha Vega agus Angelica a" sabaid taobh ri taobh làmh ri làimh.
  Bha e follaiseach cho pailt sa bha na caileagan air an dòrtadh le fuil, a dh" aindeoin sin, chrath Vega a bodhaig rùisgte agus, gun a bhith nàire agus nàire leis na ceudan de fhir. Ach, fhad 's a bha nàimhdean a' toirt ionnsaigh oirre, bha e so-fhulangach, ach nuair a rug òganach a bha a' sabaid ann an ìre nan reubaltaich i air a' chuthach, agus a leag i slap trom air a h-aodann, ghabh i gu h-obann nàire, agus dh'fhàg i an raon-catha airson beagan mhionaidean airson a thilgeil air burlap garbh.
  Cha b" urrainn dha Angelica cur an aghaidh an fhealla-dhà.
  - A bheil eagal ort gum faigh thu fuachd broilleach?
  "Chan eil mi airson barrachd onair a thoirt dha mo nàimhdean na tha iad airidh air. - Gearr dheth Vega.
  Mean air mhean ghluais am blàr bhon cheàrnag gu buidheann de thaighean-bìdh sgiathan is daingnich. Bha stòras mòr fìon air a stòradh an sin, agus mar sin bha na ridirean agus na saighdearan-duaise a' sabaid air an son le feirg shònraichte. Chunnacas mar a bha na tùir arda a" dol suas dhan iarmailt agus na togalaichean crùbach a" snìomh. Chaidh grunn bhuillean a losgadh bho na canain, ach bhuail na gunnaichean gu dall, a bharrachd air an sin, anns an t-squabble a thàinig às a sin bha e furasta do chuid fhèin a ghoirteachadh. Bha an dùn fhèin, ann an ghathan nan trì luminaries, a 'nochdadh sealladh uabhasach brònach, bho àirde bha e coltach gu robh daoine coltach ri seangan a' bìdeadh air sgàth cuileag mharbh.
  Bhris an gadaiche troimhe an seo, agus le aon làimh lean i a" rùsgadh na feòla. Thàinig am balach Oliver Twist bho rathad gu tur eadar-dhealaichte, tha e gu ruige seo air a bhith comasach air droch leòn a sheachnadh. Ged a bha e sgìth, leum e àrd fhathast, a 'sealltainn iongantasan agus comasachd mongoose. Mar sin, bhrùth iad am fàinne air amhach an neach-dùbhlain. Cha robh ceannard a' ghearastain, an Seanalair caol Purdaro, gu sònraichte àrd, agus cha robh an coltas a bu ghlaine air agus bolg lionn ri bròg.
  B' fheàrr leis a bhith a' falach air cùlaibh a shaighdearan, a' seachnadh sabaid. A" faireachdainn gun robh fàileadh teth ann, rug an seanailear air grunn phocannan daoimeanan, cha b" urrainn dha fhathast ionmhas an dùn gu lèir a ghiùlan, agus bha e a" coimhead airson dìreach mionaid airson teicheadh. Cho sàmhach rinn e a shlighe chun a" gheata. Gus a mhì-fhortan, eadhon fhad "s a bha e a" sabaid, lean Oliver Twist air a "sgrùdadh an raon-catha agus a" faicinn mar a rinn fear ann an èideadh òr-ghrèis gu faiceallach a shlighe air cùl druim an luchd-sabaid - thuig e sa bhad gun robh am madadh-ruadh seo ann an cabhaig a earball fhalach. ann an toll.
  - Chan e, cha dèan e sin.
  Às deidh dha breab a chuir gu bhith a" bualadh nàmhaid eile, agus a" sgoltadh le claidheamhan, gus am biodh boghadairean ag itealaich, ruith am balach às a dhèidh mar dhealanach le toileachas cù a" tòir air creach ùr.
  Nuair a thàinig e tarsainn air gaisgeach air an t-slighe, le claidheamh no bogha, bhuail am balach iad. Aig an fhìor dhoras a-steach don gheata, choinnich dà gheàrd-bodhaig an t-seanailear air. Thug iad gu dian ionnsaigh air a' Phàrlamaid ghràineil, mar a bha am balach coltach riutha. Oliver Twist, a 'faicinn na gaisgich sgileil sin ann an armachd eireachdail, a' slaodadh aig na colbhan le claidheamhan, thuit am mullach air na thugs, agus leig iad sìos an claidheamhan. Mus fhaigheadh iad saor, gheàrr an Terminator Boy an cinn dheth.
  An uairsin chaidh Oliver Twist, a 'gearradh sìos am bolt air a' gheata, a 'sleamhnachadh a-staigh. Gu h-obann, thuit a chasan cas air ìnean, rinn am balach gàire agus chuir e ceum ris. Bha e soilleir gun robh cuideigin air na ribeachan a shuidheachadh. An seo tha saighead a 'feadaireachd, agus an uairsin bidh log a' tuiteam. Is gann gu bheil tìde aig a" bhalach freagairt, agus sgrath am biodag a sgèith a-mach a ghruaidh gu mòr.
  Ach a nis chaidh e seachad gu sàbhailte air an ribe mu dheireadh, le nathraichean, mharcaich iad air Oilibheir, ach chaidh an gearradh sìos le lannan. Agus seo an seanailear e fhèin, tha e a" ruith cho luath "s as urrainn dha, a" mùchadh, ach chan urrainn dha teicheadh bho bhalach làn leasachadh corporra.
  - Tha e tòrr nas inntinniche na bhith ag ionnsachadh san sgoil, a 'suidhe aig deasg gann agus mì-chofhurtail, agus an uairsin bidh tachartasan fad beatha ann. dh'èigh Oliver Twist.
  Air faicinn nach robh anns an tòir aige ach balach leth-rùisgte, thug an seanailear a mach dòrlach de dhaoimeanan agus thilg e aig a chasan iad, an dòchas gun dèanadh an gille bochd cabhag airson an cruinneachadh.
  Tilg Oliver Twist gu tàireil clach-mheallain gu aon taobh le òrd rùisgte agus leum e a-null gu Purdaro.
  - Is e sin mèirleach, fhuair thu grèim.
  Dh"fheuch an seanailear ri sabaid air ais leis a" chlaidheamh, ach chaidh a lann a leagail às a làmhan. An uairsin thog Oliver Twist suas e leis a" choileir. Ghabh Purdaro air chrith leis cho neart 's a bha 'n gille so aig an robh suil mu cheithir bliadhna deug a dh' aois.
  - Pàighidh mi gu math dhut. - Thòisich e air tionndadh a-mach a phòcaidean, a 'sealltainn na spògan. - Faodaidh tu bòtannan a cheannach dhut fhèin, camisole daor agus eadhon oighreachd le tràillean. Gabh na clachan, bheir mi dhut iad, agus leig leam falbh. Bidh an seanalair fhèin taingeil dhut.
  Bha Oliver Twist a" gàireachdainn.
  - Bheir thu dhomh ni a ghabhas mi le feachd co-dhiùbh, agus mi 'g ad mharbhadh. Chan e, b" fheàrr leam an seudaireachd a ghabhail, an uairsin a roinn le mo chompanaich, agus an seanailear a cheangal.
  - Ceart gu leòr, ach tha rudeigin nas fheàrr agam, talisman draoidheil aig a bheil cumhachd neo-aithnichte.
  - Tha thu nad laighe, seall dhomh. dh'fhaighnich Oliver Twist.
  - Seall air! Chùm an seanailear a làmh a-mach leis a" bhocsa-snuff. Cho luath 's a chrom an gille air 'aodann, thachair rudeigin, bhuail measgachadh loisgte e 'na aodann. Thàinig a shùilean a-mach às a mhullach agus a 'dol air ais, chaill an gille mothachadh.
  - Sin mar a tha an louse beag, sin mar a thachras dhaibhsan aig a bheil cus earbsa ann an inbhich. - Thuirt Purdaro. - Agus a nis marbhaidh mi thu.
  Agus thug an seanailear a" bhiodag a-steach do bhroilleach tana, fèitheach a" bhalaich, ag amas gu dìreach air a" chridhe.
  An uairsin, a 'faicinn nach robh am balach a' tarraing anail, chuir e smugaid air agus ghluais e gu slaodach chun an t-slighe a-mach, cha robh an neart aige ruith.
  Aig an aon àm, bha an t-arm, an dèidh dhaibh an ceannard aca a chall, a 'bàsachadh gu slaodach. Thilg saighdearan à measg nan conscripts, a bharrachd air saighdearan-duaise na b" òige aig nach robh tìde mòran fala saothair a dhòrtadh, na buill-airm aca a thilgeil sìos agus dh"iarr iad tròcair. Chaidh an còrr a chrìochnachadh, chuir an Dodger crìoch air an neach-dùbhlain mu dheireadh aig Viscount de Morassi dìreach le bhith ga shàthadh leis an t-sleagh aige fhèin.
  Ged a bha ceithir làmhan aig an mercenary seo agus bha claidheamh anns gach fear dhiubh.
  An uairsin chaidh na prìosanaich a chuir air beulaibh an airm, chaidh mòran dhiubh a leòn, chaidh co-dhùnadh am bannachadh san àite.
  Bha Vali Chervonny coibhneil agus air ainmeachadh.
  - Gheibh iadsan a tha airson a dhol còmhla ris an arm againn, agus thèid an fheadhainn a dhiùltas a bhith còmhla ris na daoine a chrochadh.
  Gu nàdarra, an aghaidh a leithid de roghainn eile, dh'aontaich cha mhòr a h-uile duine am bòid a ghabhail. A bharrachd air an sin, ghabh e bòid dìlseachd, agus air a 'chrois ag aithneachadh Vega agus Angelica mar ro-ruitheadairean naomh. Phòg cuid eadhon casan rùisgte, chiseled, ach duslach nan nigheanan. Dhiùlt grunn dhaoine, Baron Fokker nam measg, a" bhòid a ghabhail. Bha fuaim ann, bhruidhinn Vali Chervonny gu bagarrach.
  - Tha heretics a 'feitheamh ri bàs! Feumaidh neach sam bith nach aithnich nigheanan a" Mhesiah a bhith air a pheanasachadh gu mòr!
  Às deidh sin chaidh an crochadh sa bhad, agus thionndaidh am baran a-mach gu robh e cho trom is gun do bhris an ròp. Rinn na reubaltaich gàire.
  - Sin mar a dh'ith an torc air maith an t-sluaigh !
  - Cha-n 'eil Satan ag iarraidh gabhail ris a gilt !
  - 'N uair a dh' itheas deamhain A oirdheirceas ann an ifrinn, sruthaidh moran a mach as.
  - Seadh, ceud baraille !
  - Bu chòir dhuinn pancagan a bhèicearachd.
  - Bho geir muc, bhiodh e blasta!
  Airson fealla-dhà agus hoots, shàth iad e le sleaghan.
  Thàinig an còrr gu sgeadachadh, còmhla riutha bha an sagart, an t-Easbaig Vannish ionadail. B" fheàrr leis na caileagan aithneachadh mar messiahs na bhith a" bàsachadh le biodag Vali Chervonny.
  Air an glùinean sìos, rinn iad bòid, dìlseachd shiorruidh, air neo bhiodh iad air am peanasachadh - leis an Dia as àirde agus feitheamh ri cràdh gun chrìoch ann an Ifrinn. Chaidh mòran thairis orra fhèin agus chaill iad deòir. An uairsin chaidh na prìosanaich a chaidh an leigeil ma sgaoil a mhionnachadh a-steach, chaidh a" mhòr-chuid dhiubh a-mach à bith, agus chaidh cuid a ghiùlan air streapadair. Cho an-iochdmhor 's a bha an t-acras agus a' chràdh air na prìosanaich.
  Nuair a thàinig an deas-ghnàth gu crìch mu dheireadh, mhothaich Vali nach robh fear de na ceannardan aige ann.
  - Càit a bheil Oliver Twist?
  Thionndaidh Angelica a h-aodann, bàn a dh'aindeoin an tan, a dh'ionnsaigh.
  - Cha 'n aithne dhomh fein, chaill mi mo chasan a' sireadh a' bhalaich.
  - An uairsin thoir an òrdugh èiginneach agam a bhith a" sgrùdadh a h-uile cùil is crannies, fo-làr agus trannsaichean dìomhair, ma tha gin ann, agus lorg am balach aig cosgais sam bith.
  Ruith na mìltean de reubaltaich aig an aon àm, bha a h-uile duine air leth inntinneach leis an rannsachadh airson an ceannard a bha a dhìth, a 'chlann gu sònraichte a' feuchainn. Bha na gillean agus na caileagan lionmhor ullamh air gach grainne gainmhich a thionndadh.
  - Thoir gu sgiobalta, ge bith cò a lorgas Oliver Twist gheibh e ceud bonn. Thuirt Vali.
  Chaidh an rannsachadh air adhart, agus dìreach nuair a sheall fear de na prìosanaich cogaidh a bh 'ann roimhe trannsa fon talamh, lorg na reubaltaich, a' dèanamh an slighe gu faiceallach air, balach gaisgeil.
  Bha Oliver Twist gun mhothachadh, ach cha robh e fhathast cruaidh, a dh'fhàg dòchas airson ath-bheothachadh.
  Tharraing Angelica a biodag gu faiceallach, crathadh fuil scarlet, agus an uairsin chòmhdaich i an lot le taic-còmhlain.
  - Dè mu dheidhinn? Bhruidhinn Vega. - Tha e coltach ri leòn gu math cunnartach.
  Rinn an nighean gàire:
  "Tha e coltach gun deach am balach a losgadh na chridhe.
  Rinn Vega gàire:
  - Uamhas. Beagan a bharrachd agus bhiodh an lann air an aorta a tholladh.
  Chuir Angelica tweet:
  - Chan e rud beag, ach gu dearbh rinn e toll.
  Chuir an nighean iongnadh air:
  - Ach cluinnidh mi gu bheil e co-dhiù sàmhach, ach anail.
  Dhearbh màthair Oliver:
  - Tha sin air sgàth gu bheil dà chridhe aige, deas agus clì.
  Thuirt Vega gu toilichte
  - Agus tha fios agam gu bheil dà chridhe aig mòran de na saighdearan againn, tha e na chuideachadh mòr gus dèiligeadh ris an luchd, agus tha e nas duilghe a mharbhadh. Air an t-slighe, tha dà chridhe aig an Dodger cuideachd, tha an dàrna fear air a chuir a-steach, ach chan eil e a 'bualadh nas miosa na an fhìor fhear.
  - Chaidh mo bhalach a chuir a-steach cuideachd, bha mi airson a dhèanamh na lùth-chleasaiche air leth, ach chan eil aon chridhe gu leòr airson seo.
  - Uill, tha e mìorbhaileach, ach dè mu dheidhinn trì aig an aon àm?
  - Tha seo na iongnadh soilleir. Gheibh thu cerebral infarction.
  - Fhathast, tha e inntinneach.
  Dh'fhosgail Oliver Twist a shùilean agus dh'èigh e.
  - Ciamar a thàinig am blàr gu crìch?
  - Bhuannaich sinn! - Fhreagair Angelica gu toilichte.
  - Càite bheil an coitcheann?
  - Cò?
  "Am fear a chrath beagan sgudal nam aodann agus ruith e air falbh.
  - Ach chan eil fios againn air seo. Rinn Angelica osna.
  - As dualtaiche, leònte e e, feumaidh sinn a lorg seo bastard. - Olc thuirt Vega.
  - Lorgaidh sinn e gu cinnteach, ach airson a-nis tha e nas fheàrr mo fhlùr a dhùnadh. Tha sgamhan agus cridhe briste agad, mar sin, feumaidh tu fois a ghabhail.
  - Is fheàrr cadal, canaidh mi tàladh dhut. Rinn Vega eadar-theachd.
  - A-rithist bidh rudeigin mìleanta, chan fhiach e, leig leis a 'ghille socair sìos. Cuimhnich air trèanadh cadail autogenic Oliver Twist.
  - Ceart gu leòr, feuchaidh mi ri cadal.
  Dhùin an gille a shùilean agus chaidh e a-steach do nirvana.
  Leig Vega dheth a dhreuchd agus thòisich e air an arm reubaltach a chuir an òrdugh.
  
  . CAIBIDEIL #19
  Chaidh innse do Oliver Twist le misneachd gum biodh e air a chrochadh gu poblach a-màireach. Mar sin faodaidh e cadal a mhealtainn airson an turas mu dheireadh air a 'phlanaid talamh. Fhuair am balach maragan agus glainne fìon dearg mus do chaochail e.
  Às deidh dha ithe agus òl, thuit Oliver Twist ann am bruadar.
  Fhad "s a bha aon de na buill-bodhaig san aisling na laighe ann an coma, chunnaic an dàrna pàirt de Oliver Twist gu robh e coltach ri filibuster gaisgeil, a bhiodh ainmeil a" toinneamh na tacaichean air bàta spùinneadair.
  Sheòl an soitheach thairis air a" chuan airgead-orains. Chaidh seasgad canain ùr a thilgeadh o chionn ghoirid, a bha fhathast a" deàrrsadh ann an ghathan dol fodha na grèine iongantach. Bha meas aig Oliver Twist air, anns an leth-chruinne solais ris an canar, chan eil am pròiseas seo cho dathach.
  - Feumaidh e bhith nach eil adhartas air milleadh cho mòr air nàdar. - A 'gàire, thuirt e.
  Bha am balach gu math toilichte. Chaidh an sgoil air an robh gràin, le obair-dachaigh, dictations agus deuchainnean, fhàgail air chùl agus coltas rudeigin nach robh fìor, mar trom-laighe. Uill, tha e ann an cuimhne meallta. Ach ann am fìor bheatha chan eil prìosan ann le slabhraidhean agus radain. Tha tachartasan spòrsail air a bhith air an cùlaibh mu thràth, bidh barrachd ri thighinn fhathast, ach chan eil dùil ri tilleadh.
  Fiù 's ma thèid mi gu ifrinn
  ach cha tèid mi air ais dhan sgoil.
  A-nis tha mi nam spùinneadair fuilteach
  Agus chan eil eagal orm ro stoirmean!
  Bha beagan ùine air a" ghille.
  Bha Wiscin, an uair sin, draghail, thuig e gu bheil beatha filibuster làn de chunnartan, agus feumaidh e goid gus a bhith beò. Feumaidh sinn dachaigh a lorg, ach càite? Ann an tìr Chiraim, bha croich no crois a' feitheamh riu. Sasannach? Is e dùthaich seòlta a tha seo agus tha i a" brosnachadh spùinneadairean, ach is e an fhìrinn gur e eucoraich a th" annta, cuid eadhon a" dèanamh ar-a-mach an aghaidh an rìgh.
  Tha fatation na chùis eile, agus tha i ann an dàimh nàimhdeil le Kiram agus Sasainn, còmhla ris an aon phoblachd Seinneadair san t-saoghal seo, stèidhich e coloinidh anns an robh spùinneadairean leth-phrìobhaideach a" fuireach. An sin tha iad suidhichte anns a 'phort-mara agus am baile-mòr More, air eilean Monaco. Tha tèarmann co-chosmhail aig na Breatannaich, baile-mòr Kalil. A thaobh Kiram, is e na coloinidhean aige an fheadhainn as beairtiche agus as fharsainge agus tha iad nan deagh bhuaireadh dha spùinneadairean gun do dh" adhbhraich oidhirp air fear a chruthachadh ann am baile-mòr Minisota gun do thòisich na corsairs a" goid an luchd-taic. Chruinnich na Ciramaich cabhlach mòr agus, an dèidh sabaid làidir, rinn iad a' chùis air nead na h-adharc.
  - Is e ar dachaigh nàdarra baile-mòr More. Thuirt Wiscin. - An sin roinnidh sinn ar n-àrach mòr agus ar n-anail 'n ar tigh- ibh. Chrath na corsairs ann an aonadh. Bha an spùinneadair seòlta ro-ionraic na dhòigh fhèin, cha do thachair dha riamh an cuibhreann naomh fhalach o a chompanaich.
  Chaidh Oliver sìos bhon bhirlinn, bha an fhoghar seachad agus bha am balach sgìth. Bha e ag ionndrainn gu mòr am bracelet comp agus na geamannan coimpiutair as fheàrr leis, gu sònraichte an saga "Cosmos filibuster". Tha snàmh sìtheil air fàs sgìth mar-thà agus bha mi ag iarraidh sabaid mhath.
  - A ghillean sgoinneil, dè cho fada 'sa bheir e seòladh gu Monaco?
  - Chan eil mòran. Thuirt Wiscin.
  - Rinn mi sgrùdadh air a" mhapa agus tha mi a "moladh, mus tèid thu ann agus spree eile a chuir air dòigh, ionnsaigh a thoirt air baile-mòr cladaich Zweig. An sin is urrainn dhuinn creach glè bheairteach a ghlacadh aig an aon àm na cnàmhan a shìneadh.
  Rinn na spùinneadairean gàirdeachas còmhla, mòran dhiubh nach robh an aon dealas. Rinn Fokker, fear eile, sgaraichte, aig an robh suidheachadh seòladair, gu làidir an aghaidh.
  - Tha thu fhathast ro òg agus tha d" fhuil a" goil mar lionn ùr. 'S e seann ghaisgich a th' annainn agus smaoinichidh sinn trì tursan mus tèid sinn an sàs ann an sabaid. Tha baile-mòr Zweig na fhìor dhaingneach agus thèid sinn fodha mus tèid sinn a-steach don phort.
  - Bha mi mu thràth a" smaoineachadh mu dheidhinn, tha an soitheach againn coltach ri cumadh ris an fhear Kiram, nì sinn ath-aithris air gluasad ar nàimhdean, thèid sinn fon bhratach chun phort agus sgriosaidh sinn am port le aon salvo.
  - Tha am beachd inntinneach, ach tha ro bheag de dhaoine againn airson sabaid leis a" ghearastan gu lèir aca, a bharrachd air an sin, tha an dùn aca ro làidir agus chan urrainnear a sgrios ann an aon salvo. 'S cuiridh peilear air ais a thugadh dlùth suas ar long fodha.
  "Bidh iad ann an clisgeadh, agus mus freagair iad, tionndaidhidh sinn an taobh eile agus tuitidh sinn a-rithist.
  Thionndaidh Wiscin aodann.
  - Agus eadhon ged a tha sinn ann an clisgeadh, agus le mìorbhail air choireigin thèid againn air an dùn a bhriseadh, dè mu dheidhinn an gearastan.
  - Agus mar sin air ar taobh bidh iongnadh. An uairsin bidh an gearastan aig call, a bharrachd air an sin, bidh pàirt de na corsairs againn ag atharrachadh gu èideadh kiram.
  - Bhiodh e na bu shàbhailte daoine ùra fhastadh ann am baile-mòr More. An uairsin, le feachdan ùra, dèan obair coltach ris.
  - An uairsin faodaidh e a bhith nas duilghe, chan eil fios aig na Kiramians fhathast gu bheil Pisar don Freebie air a sgrios, agus bheir iad ar long air a shon, gu sònraichte leis gu bheil iad eòlach air cha mhòr a h-uile bàta aca. Agus mar a thèid an ùine seachad, bidh iad a 'faighinn a-mach gu bheil an soitheach aca air a ghlacadh agus gum bi e nas faiceallach, agus chan obraich a leithid de sgam sìmplidh.
  Bha Wiscin a 'smaoineachadh, dh' fheuch na spùinneadairean ri Zweig a stoirm barrachd air aon uair, agus gach uair a bha iad a 'tachdadh le fuil. Gus a" chùis a dhèanamh air a" bhaile bheairteach seo gun teagamh tha e a" ciallachadh do chliù ann am bràithreachas a" chosta àrdachadh gu ìre neo-àbhaisteach àrd. Nas cudromaiche, cha robh e airson a bhith air a mheas mar gheàrd.
  - Uill, tha mi ag aontachadh, ach chan eil ùine againn fhathast faighinn chun bhaile-mòr ron dorchadas. Mar sin, bidh sinn a" doca airson na h-oidhche faisg air làimh, agus thèid thu air adhart gu bhith a" taisgealadh. Cho-dhùin Wiscin.
  - Tha e a 'tighinn! Gu sònraichte leis nach eil fios agad air an fhadhail, na bi a" dol a-steach don uisge. - Dh'aithris an gille an sean-fhacal.
  Chrath Wiscin a chobhair air a ghualainn agus bhruidhinn e cha mhòr le gràdh.
  - Dìreach na gabh a-steach don t-sabaid air thoiseach air an àm. Bi nas socraiche.
  Chuir am balach stampa air a chas lom, tana, le misneachd:
  Na gabh dragh, bidh mi dìreach gam dhìon fhèin.
  Shèid gaoth ùr, theannaich na siùil, agus dh'èirich an long eireachdail.
  Bhiodh na tonnan a" cluich mar sin, uaireannan air fàire a" frasadh, a" gluasad thairis air na tuinn, trikatas, beathaichean coltach ri leumadairean le sia casan.
  Air an t-slighe, cha tàinig iad tarsainn air ach aon bhàta spùinneadair a dh" fhaodadh a bhith ann. An dèidh sùil gheur a thoirt air meud an t-soithich agus an àireamh de ghunnaichean, b 'fheàrr leis a bhith a' bualadh air an rathad gu math. Chaidh fhaicinn mar a bha an sgàil-dhealbh a" lasadh agus a" dol à sealladh air cùl loidhne na fàire.
  - Is dòcha gun toir sinn grèim air. Mhol Oliver.
  - C'arson a bàthadh sinn ar bràthair, gu h-àraidh a chionn nach 'eil ni air bith r'a thoirt uaith. - chuir an aghaidh Wiscin. - Bidh na corsairs sin uaireannan a 'suidhe acrach airson mìosan, chan eil a h-uile duine fortanach a bhith a' ruith a-steach do chreich nas blasda.
  Ach tha na tha a dhìth oirnn.
  - Dè th' aca?
  - Daoine! Thuirt Oliver Twist gu h-àrd. Thug na spùinneadairean sùil air ais air. Chrath Wiscinus a cheann le neapraigear.
  - Anns a 'chùis seo, tha cothrom againn grèim fhaighinn air. Cuir siùil ris.
  A dh'aindeoin a meud iongantach, ghluais an soitheach gu math luath. Mar sin a" luathachadh
  ghabh e thairis air a chompanach. Thionndaidh am friogaid spùinneadair agus rinn e ullachadh airson a bheatha a thoirt seachad gu daor.
  - Togaibh an rogair aoibhneach agus cuiribh failte air an neach. Wiscin òrdachadh.
  Thill am frigate am beannachd gu fèin-ghluasadach.
  - Agus a-nis, tha mi a 'toirt comharra - tha mi a' cur bàta.
  Mar shàsachadh, chuir e fear-lagha a bh" ann roimhe, beathach caran deas-ghnàthach Stark, agus a bharrachd air dà spùinneadairean eile a bha tùrail, còmhla ri Oliver Twist. Airson adhbhar air choireigin, cho-dhùin e ma tha am balach seo a 'gabhail pàirt, bidh a h-uile dad gu math.
  Fhuaireadh Stark, cuireadh gu cridheil chun bhòrd. Ach, tha trì tursan a bharrachd ghunnaichean aig co-obraiche, ciamar nach urrainn dhut spèis a thoirt dha an seo.
  Chaidh an còmhradh a thoirt gu co-dhùnadh gu faiceallach nach biodh e dona co-ionnsaigh a thoirt air
  baile mòr Zweig.
  Ghabh caiptean a" chubaid, Monique de Munch, ris a" mholadh seo le dealas; cha robh fortan air a mhilleadh o chionn ghoirid. Bha duilgheadas air adhbhrachadh le bhith a 'roinn a' bhocsa a-mhàin. Bha Monique, aig an robh faisg air dà cheud gu leth neach, ag iarraidh sgaradh co-ionann eadar na sgiobaidhean a rèir àireamh nan tadhail. Thairg Stark, an uair sin, a bhith a 'roinn a rèir gnè eadar an t-soitheach, an dèidh dha stiùireadh soilleir fhaighinn airson seo bho Wiscin, nach robh ann ach leth-cheud neach agus nach robh airson a bhith air a shàrachadh. Bhrùth Monique, ris an argamaid gu bheil barrachd ghunnaichean aca, fhreagair e.
  - Agus tha luchd-sabaid tòrr nas làidire againn san sgioba. Daoine ceart?
  Dhearbh na h-oifigearan.
  - Ciamar as urrainn dhut a dhearbhadh? - Dh'fhaighnich gu dìcheallach do Oliver Twist, a bha roimhe na bhalach cabin; botail, cupannan, greimean-bìdh air an toirt gu ìre.
  Choimhead Monique gu cruaidh agus thug i aire don gheàrd-bodhaig àrd le sia-armachd.
  - Am faic thu e? A bheil fear agad a b" urrainn a làimhseachadh?
  - Bidh mi a 'sabaid ris! Thàinig Oliver Twist air adhart.
  Mar fhreagairt, rughadh iongantach:
  - Tha thu a" deoghal, tha thu airson bàsachadh, oir bidh e na shabaid ris a" bhàs.
  Le claidheamh na mo làimh, chan eil eagal orm bàsachadh,
  Nuair a tha urram charaidean air a ghoirteachadh!
  cleachdte ri sabaid làmh-ri-làimh brùideil,
  Na biodh mo nàimhdean air an àireamh mun cuairt!
  Rinn Oliver Twist rann, a shùilean a" deàlradh. - Tha mi deiseil airson sabaid leis.
  "Tha thu Stark a" dearbhadh dùbhlan na cloinne seo.
  Tha, tha e na fhear-cogaidh math.
  - Mar so is ann mar so : buinidh mo Shidùrr - tha sibh a' gabhail ri ar cumh- achd : tha sinn a' roinn a rèir àireamh nan criutha, ma's ann mar sin is leatsa sinne.
  - Tha mi ag aontachadh.
  - An uairsin air làmhan. Bhrùth Monique làmh Stark le spòg a mhathain.
  Thug an coigreach cumhachdach a mach sè claidheamhan air ball, a' luchdachadh gach làimh. Cha robh ach dhà aig Oliver Twist, ach bha am balach a 'coimhead nas misneachaile, ged a bha e coltach ri booger an aghaidh cùl-raon an fhuamhaire seo. Aig àm air chor-eigin, chaidh an smuain troimh 'inntinn gu'm faodadh e a dheanamh an so, ach chuir e air falbh e sa bhad.
  Air comharra bhon ataman, thòisich an t-sabaid. Le sùbailteachd ris nach robh dùil, leum Sidurr, sia claidheamhan a" frasadh san adhar sa bhad. Thàinig Oliver Twist faisg air làimh, a" leum mu seach agus ga bhreabadh sa ghiallan. Thàinig am buille cuip beagan na b" àirde agus bha e beagan air a lughdachadh le gluasad a" chinn. Agus thug ionnsaighean le claidheamhan ged le duilgheadas, ach pàrlamaid.
  - Agus chan eil thu a 'coimhead ach eagallach, ach gu dearbh, tha kvass kvass. Thuirt Twist ri Olive. An uairsin rinn am balach modh iom-fhillte "cloinne cam", chaidh aige air làmh an neach-dùbhlain a ghearradh dheth le tionndadh ceart. Cha robh Ruslan a-riamh air sgread uamhasach a chluinntinn, bha e coltach gu robh iarann fhèin ag osnaich.
  - Dè nach toigh!
  - A Ruiseanaich bhig, leigidh mi troimh 'n chloich-mhuilinn thu. ghlaodh Sidur.
  Cha chreid mi gu bheil thu ro chliùiteach.
  Chaidh seo a leantainn le stròcan gu tur fiadhaich, dh'fhalbh am balach, an uairsin aon uair agus gheàrr e dheth an dàrna brus. Bhiodh a h-uile dad gu math, ach aig an àm chinnteach shleamhnaich e agus cha mhòr nach do thuit e. An uairsin chaidh lann air, gheàrr e a bhroilleach gu h-aotrom. Chan eil an leòn cunnartach, ach mì-thlachdmhor.
  - Fhuair mi leanabh. sgiùrsadh Sidurr.
  - Chan eil sgaraidhean ach a" sgeadachadh duine, ach chan urrainn dhut bàs a sheachnadh.
  A 'fàgail bho lòn eile, rinn am balach an dòigh "màgan puffy" agus gheàrr e dheth an treas làmh.
  An deigh sin air do Shidur a choltas a bhi air a spiorad a chall, thoisich e air a dhol air ais, ag amharc ni bu trice air a cheann- feadhna, a' feitheamh ris gus an cuireadh e stad air a' chogadh. Ach, bha Monique a 'coimhead le sùilean farsaing, gu soilleir air a bheò-ghlacadh leis an t-sealladh ris nach robh dùil. Chaidh Oliver Twist air adhart le oilbheum cinnteach, bhuail e a chas a-steach don teampall a-rithist, agus an uairsin bhuail e an nàmhaid le lann anns an stamag. Bha tòrr fuil buidhe puinnseanta puinnseanta a" sruthadh. An uairsin, às deidh dha measgachadh a dhèanamh, shàbhail e an nàmhaid bhon cheathramh bruis le ceithir corragan. Mu dheireadh chaill Sidurr a mhisneachd, a 'gluasad air falbh bhon èigheach chun a' bhalla.
  - Balach, duilich airson na faclan gòrach. Tha mi ag aideachadh mo chall agus ag iarraidh tròcair. - O thri suilean an uilebheist a bhuadhaich, chaidh na deòir sìos, agus luidh e sìos.
  Bha Oliver Twist a" faireachdainn duilich air a shon agus stad e.
  - Tha e cheana air a bhuaireadh, leig leis falbh ?
  Rinn Monique sgreuchail.
  Marbh e, chan eil e airidh air a bhith beò.
  - Carson nach eil thu duilich air a shon? B" urrainn e e fhèin a shaoradh anns an ath bhlàr.
  - Chan eil feum agam air cripple. Uill, leig dhuinn crìoch a chuir air no nì mi mi fhìn e.
  "Na bi leisg, chan eil ann ach coimheach fiadhaich." Cha shàbhail e thu. Stark air a chur ris.
  Oliver Twist, gun a bhith ga thuigsinn fhèin, dh'fhàs e gòrach.
  "Chan urrainn dhomh beòshlaint a mharbhadh le bhith air a ghlùinean romham.
  - Ach is urrainn dhomh. - Thuirt Monique agus, a" spìonadh musgaid air a luchdachadh le wick smoldering bho spùinneadair, loisg e sa cheann e.
  Thionndaidh aon sùil gu bhith na praiseach fuilteach agus thuit a" bhiast. Ruith spùinneadairean suas thuige sa bhad agus shlaod iad e, ann an cabhaig airson a thilgeil air bòrd. Thòisich beagan a bharrachd dhaoine, balach cabin ionadail nam measg, gu fiadhaich a" sgrìobadh an deic. A dh'aindeoin na call, bha Monica a' coimhead toilichte.
  - Tha thu nad ghaisgeach mòr. - Thionndaidh e gu Oliver Twist. - A-mhàin chan eil gu leòr cruas is misneachd agad. Bha deòir agus irioslachd an uilebheist air do bheannachadh, agus dè thachras ma dh"èigheas boireannach no leanabh air do bheulaibh.
  "Cha stad mi gu bràth gus boireannaich is clann a mharbhadh.
  - Is i so do laigse ann an caoimhneas, faodaidh tu fuil a dhòrtadh air a' bhlàr, ach cha 'n 'eil a mhisneach agad sgian a chuir air muinealaibh chloinne agus tionndadh. Ach tha e riatanach, chan urrainn dha spùinneadair a bhith na ridire.
  Bha am balach a" sweating a shàilean lom, cruinn air an làr agus thuirt e:
  - Carson, leugh mi tòrr leabhraichean agus choimhead mi film, far an robh filibusters nan daoine uasal agus eadhon a "cuideachadh nam bochd, gu sònraichte boireannaich is clann acrach.
  "Chan eil fhios agam gu bheil leabhraichean gan sgrìobhadh mu ar deidhinn mu thràth. Dè th' ann am filmichean?
  An uairsin thuig Oliver Twist gun robh e air cus a ràdh. Cha bu chòir dha a h-uile duine mìneachadh gur ann às an àite sin ris an canar an fhìor-shaoghal a tha e.
  - Tha e coltach ri uirsgeul sgeulachd sìthiche.
  - Agus tha e follaiseach gu bheil thu fhathast ro òg agus a 'cur dragh air fìrinn le bruadar. Ceart gu leòr, cha dèan mi briseadh dùil ort. Ach theid bhur n-ataman, 'n uair bhios am feum air, gu meann sam bith. Anns an eadar-ama, mìnich dè am plana a th" agad. Às deidh na h-uile, tha Zweig na fhìor dhaingneach agus cha bhith eadhon na stocan agad gu leòr airson a dhol troimhe.
  Thug Stark cunntas air a" phlana.
  "Mar sin bu chòir gum biodh a" mhòr-chuid den sgioba agam air an t-soitheach agad, ann an èideadh Kiram?"
  - Sin e!
  - Tha e freagarrach dhuinn. Thoir ionnsaigh air madainn a-màireach?
  - Tha, mura h-eil suidheachadh ann ris nach robh dùil. Ach ar balach. Thug e iomradh air Oliver Twist. - Cha leig e sìos thu.
  - Tha mi a 'creidsinn nach leig e sìos thu, ach air eagal' s nach till e bho thaisbeanadh, tha plana agad.
  Chualas guth :
  - Tha mi a 'smaoineachadh, eadhon ged a thèid a ghlacadh, gum bi am balach a' fulang a 'chràdh agus nach can e dad, agus mar sin gabhaidh sinn an cunnart le bhith a' coileanadh a 'phrògram roimhe.
  - Tha mi cuideachd a 'faicinn anns na sùilean gun seas e a h-uile càil, ach cha bhith an rabhadh air a ghoirteachadh agus dè a nì thu mu dheireadh, co-dhùinidh sinn nas fhaide air adhart.
  Sin a cho-dhùin iad. Bha na longan a nis a' seòladh le chèile, agus eadhon o chian bha e soilleir cho mòr na bu lugha bha am friogaid ris an abrar " Tìgear " na am bàta-mara, gidheadh gun ainm. Tharraing Oliver Twist aire gu seo.
  - Chan e, tha e iomchaidh dhuinn filibusters an-asgaidh an seann ainm kiram a chaitheamh. Is dòcha gur e dràgon a chanas sinn ris.
  - Chan eil e dona, ach tha e a 'bualadh neo-fhìreantachd. Chan fhaca duine a-riamh dragain.
  - Agus ann an saoghal eile.
  - Dè?
  - An fheadhainn a tha eadar na reultan.
  Chan eil dad eadar na reultan, chan eil annta ach ainglean.
  Bha am balach, a" stampadh a chas agus a" pronnadh a" bhiastag le a shàilean lom, a" gearan:
  - No theagamh gu bheil, a chionn nach do theich thu riu, mar tha fios agad.
  - Agus tha sibh ag iarraidh mòran eolais, gu h-àraidh air a thoirmeasg leis an eaglais.
  - Tha eòlas na bhuaidh! Thuirt Oliver Twist.
  Bha e a" fàs dorch, agus bha taigh-solais ri fhaicinn bho chian, a" soilleireachadh na slighean gu port Zweig. Bha e gu math àrd.
  - Uill, ciamar a tha thu a' dol a sheòladh air a' bhàta a-nis?
  - Chan e, tha e nas sàbhailte snàmh. Thuirt Oliver Twist. - Chithear am bàta, ach chan eil an snàmhaiche.
  - Agus ma ruitheas tu a-steach gu cearbain le adharc tìgear?
  - Bidh claidheamh agam-sa, 's mi 'g a chogadh as.
  - Nach 'eil thu dol a bhàthadh maille ris ?
  - Tha e air a dhèanamh de mheatailt aotrom agus cha chuir e bacadh orm.
  - Ceart gu leòr, snàmh. Bhuail Wiscin am balach air a dhruim rùisgte. - Ach an toiseach, dath do fhalt dubh gus nach bi an ceann gu sònraichte follaiseach.
  Tha mi air am peant ullachadh mu thràth. - Agus smeuraich an gille gu tiugh a fhalt. Chaidh Oliver Twist a-steach don uisge, bha e na shàr snàmhaiche, agus cha mhòr nach robh e ri fhaicinn. Gus a bhith air a thoirt fa-near, thog e claidheamh os a cheann, a 'deàrrsadh ann an ceithir gealaichean, chunnaic iad e agus chuir iad fàilte air, an dèidh beagan mhionaidean chaidh e mu dheireadh ann an dorchadas nan tonn.
  - Uill, a ghaisgich, bu mhath leam a leithid de mhac a bhith agam. - Ars' an sgiobair nan spùinneadairean.
  Gheàrr Oliver Twist tro na tuinn bho àm gu àm, ag atharrachadh stoidhle bho àm gu àm. Bha an t-uisge blàth, socair agus bha e glè thlachdmhor snàmh air, bha eadhon an salann a 'coimhead sònraichte, cha robh e searbh no a' losgadh, ach bha e coltach ri lemon searbh. Bha am balach a" frasadh agus a" pògadh, gu h-obann thàinig faileas a-mach bho chùl na tuinn. Chaidh siorc uabhasach le trì adhaircean, nach robh follaiseach fon uisge, suas dha, agus dh'fhosgail e beul mòr a 'feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air.
  Thionndaidh Oliver Twist a chlaidheamh ann an gearradh cùil. Bha beul an t-siorc air a ghearradh fosgailte, agus fuil cherry air a spìonadh a-mach. Bhuail an creachadair, dh'fheuch e ri lorg, nuair a chuir Oliver Twist lann na sùil. Tha e coltach gun robh eanchainn millte air a" chearban agus, a" slugadh, thuit e dheth. Bhris grunn silhouettes a-mach às an dorchadas, thuit iad air an com-pàirtiche aca agus thòisich iad a "reubadh agus a" gnogadh oirre.
  - Sin an instinct agad. Glac an fhuil. Agus a-nis leig leinn luathachadh.
  Luathaich am balach air astar, a" bualadh le a ghàirdeanan is a chasan. Cha tug na cearbain, air an giùlan air falbh leis an fhèill, aire sam bith dha. Mean air mhean bha am port a" tighinn dlùth, bha silhouettes grunn shoithichean rim faicinn. Bha fear dhiubh cho mòr is gun robh Oliver Twist mì-chofhurtail furachail. Chuir e roimhe snàmh suas thuige an toiseach.
  Aig an àm sin, bha e a" faireachdainn gluasad, agus bha beul mòr a" greimeachadh fhiaclan ri thaobh, cha mhòr a" bìdeadh a shàilean. Dàibheadh am balach mar fhreagairt, a" reubadh fon uisge agus a" putadh an cearban anns an stamag leis a" mhullach. Mar a bha dùil aige, bha fuil a" sruthadh gu tiugh bhuaipe, agus a beul fosgailte agus dùinte le sia sreathan fhiaclan. Chrath cearbain eile e le na h-adharcan aca, an uairsin rug iad air agus thòisich iad air pìosan mòra a bhìdeadh. Goirid cha robh fiù 's cnàimhneach air fhàgail dhith, Oliver Twist, aig an aon àm, gu follaiseach bhris e air falbh bhuapa. A-nis bha an dùn mòr ri fhaicinn, bha tòrr canain ann dha-rìribh, bha am baile cha mhòr do-chreidsinneach bhon mhuir. A 'coimhead air, bha am balach a' faireachdainn beagan crathadh, cha bhiodh e furasta a leithid de cholossus a sgrios, eadhon ged a bhuaileadh e cha mhòr bàn.
  - Ceart gu leòr, buailidh sinn e co-dhiù.
  Dh"adhbhraich tòrr a bharrachd iomagain, bàta-cogaidh mòr. A 'snàmh nas fhaisge, bha Oliver Twist a' cunntadh an àireamh de ghunnaichean, gun a bhith a 'cunntadh an t-seabhag agus an fheadhainn ùra, bha ceud agus fichead ann. B' e fìor bhratach a bh' ann, agus le taobhan tiugh fo chraoibh corc.
  - Is e colossus a tha seo, chan eil ach aon rud ro mhòr agus neo-shoilleir. Rinn an gille osna. Bha am plana ionnsaigh tùsail ann an cunnart. Bha e soilleir gum biodh a leithid de hulk dìreach gan cur fodha. Dè a dhèanamh. An toiseach, bha Oliver Twist den bheachd gum faodadh iad feuchainn ri dhol air bòrd an t-soithich. Ghabhadh fhathast seilbh air soitheach cho mòr. Shnàmh an gille gu curamach dh' ionnsuidh a' bhord, aig an àm sin bha tri gealaichean am falach air cùl nan neoil. A 'lùbadh air a làmhan agus a chasan casruisgte, dhìrich e air bòrd mar damhain-allaidh, a' coimhead airson an sgàineadh a bu lugha a 'cleachdadh ceithir buill. Bha am fiodh garbh, rud a rinn e na b' fhasa do chorp beag a thogail. Bha luchd-faire air an deic, ach bha an long fada, agus bha e comasach a dhol tarsainn gu faiceallach agus laighe sìos anns a" bhirlinn, an uairsin falach air cùl a" bhàta-teasairginn. An uairsin mhothaich Oliver Twist triùir, dithis ann an aodach daor air an sgeadachadh le òr, agus fear eile, a "breithneachadh leis na tomhasan mòra agus na claidheamhan ann an ochd làmhan aig an aon àm (bha na h-uilebheistean sin tearc), na gheàrd-bodhaig.
  - Tha sinn mu thràth air na soithichean a luchdachadh, bidh bathar òir, daoimeanan, emeralds, ionmhas a" bhaile agus snàth sìoda deiseil airson seòladh a-màireach.
  - Tha e math, 's e dìreach truagh a th' ann gum bi ar baile-mòr falamh.
  - A dh'aithghearr bidh cogadh mòr ann agus feumaidh an dùthaich mhàthaireil airgead mòr, a 'gabhail a-steach fastadh luchd-duaise. A bharrachd air an sin, tha do bhaile-mòr ro fhaisg air eilean Monaco agus tha e na bhiathadh dha spùinneadairean. Agus ma bheir thu a-mach do bheairteas, caillidh e sa bhad cho tarraingeach sa tha e.
  - Na'm b'aill leo, treudadh iad fòs mar chuileagan gu mil. Nam bheachd-sa, chan eil eadhon fear cho cumhachdach ris an t-soitheach agad gu leòr airson carabhan le cus luchd a thoirt a-steach.
  - Uill, carson, an toiseach, thig triùir eile còmhla rinn aig muir, agus san dàrna àite, tha mìle sgioba againn agus tha iad air bòrd mu thràth. Le leithid de chumhachd, chan eil eagal oirnn ro dhol air bòrd.
  Bha smuaintean Oliver Twist a 'snìomh na cheann, bha am plana ionnsaigh gu lèir a' fàs gun bhrìgh, dh'fheumadh iad rudeigin a chruthachadh.
  Cha robh cead aig a' phrìosanach òg am bruadar fhaicinn... Dh'fhosgail dorsan na cealla agus chaidh na geàrdan a-steach.
  Dh" ainmich an t-Àrd Oifigear Poileis:
  - An-diugh tha do chur gu bàs ann am meadhan ceàrnag Lunnainn. Mar as àbhaist, òl an glainne fìon mu dheireadh nad bheatha agus thèid do lìbhrigeadh air a" bhodhaig.
  Bha a 'ghlainne beag, bha am fìon gu math lag - sùgh fìor-ghlan. Is dòcha gu robh eagal orra gun tuiteadh am prìosanach na chadal nuair a chaidh a chur gu bàs.
  Agus chaidh aodach prìosain a thoirt air Oliver, a" fàgail dìreach na panties dubha aige. Bha am prìosanach òg gu bhith air a chur gu bàs cha mhòr rùisgte. Chaidh an collar a thoirt air falbh cuideachd.
  Às deidh sin, chaidh Oliver, ann an geimhlean làimhe is cas sònraichte, nas aotrom, a thoirt a-mach às a "chill.
  Cha robh casan rùisgte a' ghille, air a losgadh le iarunn dearg-theth, fathast air làn-shlànachadh, agus bha e goirt a cheum a ghabhail orra. Ach bha Oliver a" bleith fhiaclan, dh" fheuch e ri fuireach dìreach. Agus choisich e, a" slugadh slabhraidhean tro na trannsaichean. Balach beag, maol, air a ghluasad sa phrìosan.
  Chaidh fear feusagach a thoirt seachad, 's rinn e gàire air a' ghille 'na gheàrr-chunntasan.
  Chaill Oliver mòran cuideam air aran agus uisge, bha a h-uile cnàimh ri fhaicinn ann.
  Choisich am balach a" bacach air an dà chas agus a" slaodadh nan slabhraidhean. Cha robh e furasda dha an t-slighe so a dheanamh gu lios a' phriosain.
  Cha robh còir aca a chrochadh leotha fhèin. Bha nighean anns a 'chorp mu thràth. Cuideachd tana, le bruis air a h-aodann. Bha i casruisgte, ach le culaidh gheal oirre. Thug i sùil air a" bhalach le co-fhaireachdainn. Bha a lamhan ann an geimhlean, agus air a casan rùisgte bha slabhraidh.
  Fhuair am balach a-steach don chairt. Agus ghluais i, air a cleachdadh chun an t-sròin. Theagamh gu'n robh an t-each gu sonruichte air son a dhol gu mall, agus gu'm b' urrainn a h-uile duine an dithis a mheas. Bha nighean ann, cha mhòr leanabh le falt fionn, fada, agus leanabh le ceann bearrte.
  Dh"fhairich Oliver a" ghaoth ùr a" sèideadh thairis air a chorp rùisgte, fad-fhulangach, agus dh"fhairich e cho math. Ghabh am balach anail domhainn. Bha coltas gu robh an èadhar air a lìonadh le mil. Agus dhall a" ghrian eadhon an dèidh ciaradh an t‑sloc.
  Agus bha an nighean bàn, bhàn a" tarraing anail gu trom.
  Thug Oliver sùil air a chasan rùisgte, eireachdail. Bha e follaiseach gur ann bhon lomnochd a bha e, nach robh buinn na h-ìghne fhathast air tighinn a-nuas le blisters. Mar sin bha na sàilean aice air an frioladh. Nighean bhochd, smaoinich Oliver.
  Bidh iad a" draibheadh gu slaodach. Tha an sluagh mun cuairt fuaimneach. Cò a nì gàire agus cò a tha co-fhaireachdainn. Co-dhiù, tha a" chàraid seo air an taobh a-muigh a" coimhead cho neo-chiontach agus dòrainneach is gum bi thu do-sheachanta a" faireachdainn domhainn.
  Rinn Oliver dìreach suas gu pròiseil. Tha a chorp, le comharran de chuipean nach do shlànaich gu deireadh, tana agus caol. Bha am balach dìreach air tionndadh aon-deug. Tha e bàn agus chan eil fuil air aodann. Cha mhòr rùisgte, ann am panties dubha, mar thràill, dìreach bàn. Is dòcha anns an fhicheadamh linn gum biodh Oliver air a bhith coltach ri prìosanach Auschwitz.
  Agus an nighean, tha i cha mhòr mar Esmeralda, a-mhàin a falt geal, a tha ga dhèanamh a 'coimhead fiù' s nas aingeal agus neo-chiontach. Gu fortanach, chan eil iad a 'losgadh aig a' chrann tuilleadh, agus tha sròn a 'feitheamh, rud nach eil cho goirt.
  Smaoinich Oliver, dè a tha a" feitheamh ris às deidh bàs? neamh no ifrinn ? Nam bàsaich Oliver tràth, cha bhiodh teagamh sam bith aige air neamh airson leanabh neo-chiontach. Ach a-nis bha lochdan aige. Agus tha Pròstanaich a' dol às àicheadh purgadair. Mar sin an e fìor ifrinn a th" ann? No am bheil e fathast ni's caoimhneile air neamh na tha air thalamh, agus leanabh neo-chiontach air a chaomhnadh ? Theagamh, an deigh na h-uile, gu bheil Caitligich, agus tha barrachd dhiubh ann na Pròstanaich, fhathast ceart agus tha purgadair ann. Agus an uairsin nach eil cràdh ifrinn gu bràth?
  Bha Oliver ag osnaich gu mòr... Leugh e cuideachd mu atheism. Dè eile anns a 'Ghrèig àrsaidh a bha feallsanachd a bha ag ràdh nach robh Diathan ann. Agus fhuair an sealladh seo mòr-chòrdte.
  Is dòcha, mura biodh Constantine air gabhail ri Crìosdaidheachd, bhiodh atheism air buannachadh. Nach e dha-rìribh sgeulachd sìthiche Dhè? Às dèidh na h-uile, nam biodh Uile-chumhachdach foirfe ann, an leigeadh e le daoine fulang? Gu dearbh chan eil! Às deidh na h-uile, chan urrainn dha foirfeachd Uile-chumhachdach cur suas le trioblaidean agus fulangas!
  Sheinn Oliver:
  Bileag dath lag,
  Ma tha e air a bhriseadh sìos ...
  Ged a tha an saoghal mun cuairt an-iochdmhor
  Tha mi airson math a dhèanamh!
  No is dòcha, mar na h-Innseanaich, gun gluais d" anam a-steach do bhuidheann eile. Agus is dòcha gum bi thu nad mhac padishah no rajah uasal ...
  Beò do bheatha àbhaisteach
  Tha adhbhar ann airson spòrs a bhith agad...
  'S dòcha anns a' cheann-cinnidh -
  D" anam airson gluasad a-steach!
  Às deidh sin, mu dheireadh, chaidh a 'chairt aca suas chun an sgafaid le dà chroich deiseil. Thàinig an nighean a-mach an toiseach, a 'ceangal slabhraidhean. Bha i caol, bàn, bàn, le sùilean mòra, gorma, bha i coltach ri deugaire. Agus rinn an luchd-èisteachd gàire le co-fhaireachdainn. Gu h-àraidh nuair a tha i a 'coiseachd casruisgte, gràsmhor, casan nach robh fhathast ùine a shlànachadh an dèidh a bhith air a chràdh, air ceumannan an sgafaid.
  An uairsin fhuair Oliver Twist a-mach. Bha am balach airson stad, agus eadhon fois a ghabhail. Dè cho cas agus a tha ceumannan fiodha air an droch phlanadh.
  Ach tha tòrr gheàrdan agus poileis timcheall, co-dhiù leth-cheud. Tha, agus chan eil na daoine idir buailteach a bhith a 'sabaid airson càraid a tha a' dol gu bàs. Ged a tha am balach agus an nighean a" togail co-fhaireachdainn.
  Tha casan rùisgte Oliver rud beag gòrach nuair a choisicheas e suas a" chraoibh. Agus rinn an gille gàire, dh"fhàs a chridhe na bu sunndach. Cha bhiodh dìreach beagan a bharrachd bìdh air a ghoirteachadh. Chan eil thu airson bàsachadh air stamag falamh.
  Choisich e a-mach agus sheas e ri taobh na h-ìghne. Bha dà ghleidhe mòr ann an rabhlagan dearga agus bonaidean a" cumail sùil air na lùdagan. Chaidh Oliver agus an nighean a stiùireadh suas chun na lùdagan. Bhiodh iad ga chuir air adan a bha còir a bhith a" fosgladh sa bhad, agus an uairsin bhiodh an ròp a" teannadh gu teann mu d" amhaich agus bhiodh tu a" tionndadh dheth agus a" falbh chun an ath shaoghal. Agus is dòcha gu bheil ... smaoinich Oliver gu bruadar gu robh anam air a riochdachadh ann an eun, agus chaidh e san adhar.
  Ag èirigh suas os cionn mullaich nan taighean, agus a" toirt farsaingeachd sgiathan.
  Aig an aon àm, tha an t-oifigeach gu monotonach ag ainmeachadh eucoirean a "chàraid. A-rithist, tha Oliver fo chasaid gun do chuir e biadh a-mach às an taigh-obrach. Agus mar sin air adhart. Agus mar an ceudna as eugmhais aithreachais agus an ni nach tug e mach, far an robh an goid am folach. Agus mòran a bharrachd...
  Tha nàire air Oliver seasamh cha mhòr rùisgte an làthair mìltean de dhaoine. Tha mi eadhon ag iarraidh gum bi an t-sròn timcheall amhach air a theannachadh nas luaithe.
  Tha an nighean beagan nas inntinniche. Thionndaidh i a-mach gu bhith na ban-iarla, pòsta aig seann sheigneur, agus tha i fo chasaid puinnseanachadh. Cha do dh'aidich an nighean a ciont, agus mar sin tha iad ga crochadh. Rud eile, bha cothrom ann a bhith air am puinnseanachadh air planntachasan ann an coloinidhean a deas Ìmpireachd Bhreatainn.
  Bha Oliver den bheachd gum faodadh e a bhith na b" fheàrr na bàs. Dè ma tha fìor loch teine ann, no gun a bhith ann. Agus tha neo-bhith eagallach, gun solas, gun fhuaim, gun chuimhne, gun eadhon smuaintean ... Agus mar a sgrìobh cuideigin bho na glic: Tha mi a 'smaoineachadh - mar sin tha mi ann!
  Agus mu dheireadh, tha an leughadh monotonous seachad. Tha an fheadhainn a chaidh a dhìteadh air an toirt seachad airson a" mhionaid mu dheireadh airson ùrnaigh. Bidh fionn casruisgte ann an luideagan geala a" feadaireachd rudeigin ann an Laideann. Cho-dhùin Oliver Ùrnaigh an Tighearna a leughadh, ged a tha e ag aideachadh gu bheil a cheann na bhreugan iomlan. Agus tha e cha mhòr na atheist, no co-dhiù na agnostic.
  Ach nì e ùrnaigh, agus feuch gun a bhith a" reubadh. Tha am mionaid mu dheireadh gu math slaodach, ach tha e do-sheachanta gun tig e gu crìch co-dhiù.
  A-nis tha na drumaichean a 'togail am bataichean. Tha comharra a' fuaimneachadh... Tòisichidh rolagan druma a' bualadh, agus fuaimean grunn phìoban copair a' seinn. An rud mu dheireadh a chluinneas Oliver Twist sa bheatha seo. Agus nar leigeadh Dia, co-dhiù rudeigin eile a chluinntinn san àm ri teachd.
  Agus bho na h-adaichean fo an casan casruisgte, tha am balach agus an nighean air am foillseachadh. Bidh cuirp a 'tuiteam sìos. Agus bidh an lùb a 'teannachadh air amhach an leanaibh agus na h-ìghne.
  An toiseach tha Oliver a" faireachdainn gu bheil e làidir agus fo mhùchadh. Bha e mar gum biodh e air a chuartachadh le cearcall stàilinn. Agus an uairsin thàinig seallaidhean soilleir mar sin a-mach air beulaibh mo shùilean. Tha a h-uile dad cho breagha agus aig an aon àm uamhasach, agus a-nis tha Oliver Twist a "faireachdainn gu bheil anam leanaibh air a sgaradh bhon bhodhaig.
  Aig an àm seo nuair a bha e coltach gu robh a h-uile taobh a-staigh gan goil, agus na sgamhanan gu litireil a" losgadh a-mach, a" tarraing a-steach lasair beò, nuair a bha sruthan teth de dh" èadhar ro theth a" sèideadh, a" bèicearachd a h-uile mìrean den bhodhaig sgìth, a" toirt pairilis air gluasadan convulsive de fèithean overstrained. Faireachdainn mar chuimhneachan air measgachadh de làbha agus uisge ghoileach a lorg aig doimhneachd mhòr ann an sgìre sprèadhadh bholcànach. An uairsin dh'fhàs e nas fhasa gu h-obann. Thòisich am pian a 'dol à sealladh, bha solas iongantach ann. Seadh, is e seo dìreach a bha Oliver Twist a" faireachdainn nuair a thòisich a spiorad a" fàgail a chorp loisgte ...
  ... An seo tha e a 'briseadh air falbh bhon uachdar agus a' tòiseachadh a 'beachdachadh air na tachartasan, mar gum biodh bhon taobh a-muigh. Tha na tha air fhàgail de shoitheach rionnagach briste, leaghte ri fhaicinn. Bidh diofar sheòrsan uilebheistean a" tighinn beò le treudan gun àireamh. Mar thoradh air rionnag mòr purpaidh-emerald, tha iad cho sònraichte soilleir le thar-shruth radanta. Chan eil e idir eagallach, air an làimh eile, air leth breagha nan dathan. A' gèilleadh do fheachd do-chreidsinneach, lean an t-anam air ag èirigh suas. Bha na h-uilebheistean dathte air an uachdar a 'crìonadh gu luath. Bidh spiorad a 'dol a-steach don stratosphere. An seo chì thu a 'phlanaid gu lèir, pinc-buidhe, an toiseach mòr, agus an uairsin a' lùghdachadh gu luath ann an tomhas-lìonaidh. An seo is e meud bòrd cruinn, an seo is e meud cuibhle pendophone, an seo tha e meud ball-coise, an uairsin meud ball teanas, agus an uairsin - nas lugha na sìol crom-lus. Bidh barrachd is barrachd galaxies ùra a" lasadh seachad, cruinneachaidhean do-chreidsinneach de mhìrean rionnagach agus placers. Tha an t-anam air a suathadh a-steach don tunail, agus e ag itealaich, stiallan soilleir seachd-dathte a" lasadh sìos an trannsa air cùl dubh.
  "Càit a bheil mi a' dol? - smaoinich am balach ann an troimh-chèile. - Tòimhseachan ... is dòcha, gu cruinne-cè eile, gu saoghal ùr."
  Air beulaibh an tunail, nochd dian an t-solais as soilleire a bha a" sìor fhàs. A rèir creideamh stàite-ìmpireil singilte agus do-chreidsinneach Bhreatainn, mar a tha cuid ga mhìneachadh, às deidh bàs thèid neach gu cùirt, far a bheil e, a rèir gnìomhan no comas armachd, a "crìochnachadh anns a" chiad neamh, no an àite sin anns an ath chruinne-cè. .
  Uill, seo aon sagart a thuirt mar sin bho na Pròstanaich, ged a tha e soilleir gur e neòinean a tha seo!
  "Càit an tèid mi?" Smaoinich Oliver Twist gu mì-chothromach.
  Mar dhuine agus eucorach, feumaidh e fuireach na thràill anns an ath bheatha, agus tha seo aig a" char as fheàrr. Mura h-eil iad airson a bhith mar inneal labhairt, tha e air a chunnart le sloc teine agus àite cràdh sìorraidh dha creutairean nas ìsle.
  Bidh fuaran a 'gabhail thairis a' chraiceann, ged a tha an craiceann air falbh mar-thà. Ach thuirt Darwin gun tàinig rìghrean agus daoine àbhaisteach bho shinnsear cumanta a rugadh muncaidhean fuaimneach, gruamach. Bha Guru sgoinneil ann cuideachd nach fhaiceadh ach beagan taghte. Thathas ag ràdh gun do lorg e dìomhaireachd neo-bhàsmhorachd agus cumhachd mòr. Mar sin carson, ma tha e cho uile-chumhachdach, nach urrainn dha an luchd-fala sin a chuir a-mach às a" phlanaid?
  Aig deireadh an tunail, chaidh Oliver Twist a-mach gu bruach le solas soilleir. Faisg air làimh bha lùchairt mhòr, a rèir coltais teampall ceartas nèamhaidh. Thionndaidh dà thugs le sgiathan boillsgeach, a rèir choltais ainglean, a làmhan air cùl a dhruim agus thug iad a-steach e don t-seòmar-cùirte.
  Bha an talla mòr, chaidh am mullach air chall anns na neòil. Bha guth uabhasach a' bhritheamh, cho mòr ri Beinn Everest agus a' deàlradh mar iomadh grian, a 'dèanamh tàirneanach le mìle tàirneanaich.
  - Chan e saighdear a th' annad! Chan eil thu nad ghaisgeach! Nach eil thu ceart! Tha thu ad dhuine eucorach, ad chreutair borb, a"d" sparradh gràineil air rèis mhòr. Tha thu nad reubaltach borb aig a bheil gràin air a mhaighstirean dligheach agus a tha airson an sgrios uile. Cha bhith thu nad thràill, chan eil iad eadhon ag iarraidh gum bi thu nad thràill. Rach gu ifrinn agus loisg an sin gu bràth ann an àmhghar uabhasach, còmhla ri uile nàimhdean Impireachd Bhreatainn. Bheir gaisgich na dùthcha as motha anns a h-uile hyperuniverse gun chrìoch, luchd-sabaid de rèis air leth a thagh an Uile-chumhachdach, buaidh air a" chruinne-cè gun chrìoch!
  Nochd lasraichean fo chois. Loisg iad casan rùisgte a" ghille gu goirt.
  - Gu dearbh, teine a-rithist! Chan urrainn dhomh a dhèanamh tuilleadh!
  Chrath Oliver Twist. Bha e deiseil airson tuiteam air a ghlùinean agus caoineadh mar leanabh. Agus gu dearbh tha e na leanabh timcheall air aon-deug!
  Aig an àm sin, chaidh ìomhaigh a" bhritheamh à sealladh...
  CRÌOCH PÀIRT A HAON - RI LEANTAINN
  
  BEATHA ÙR Peadair II
  
  Ann, cha d 'fhuair Pàdraig II a' bhreac agus bha e a 'riaghladh airson ùine mhòr airson an Ruis. Bha am pathadh air an òganach airson dibhearsain, agus thòisich e air a" chiad chogadh aige, a" leantainn eisimpleir a sheanar, leis an t-Suain ann an 1730. Bha arm na Ruis na bu làidire agus na b 'fheàrr na an t-Suain ann an càileachd. Is e dìreach a" chunnart bho chumhachdan Eòrpach a dhol a-steach don chogadh an aghaidh na Ruis, gu sònraichte Breatainn, gu dearbh, a thug air Pàdraig an Dàrna grèim fhaighinn air an t-Suain airson ùine ghoirid, ach chuir e an Fhionnlainn an sàs.
  An uairsin bha cogadh ann leis an Tuirc. Bha barrachd tuigse mu thràth air cumhachdan Eòrpach. Thòisich an cogadh ann an 1736 le iomairt fo stiùireadh pearsanta Peter the Second gu Azov, agus a ghlacadh gu sunndach. San fharsaingeachd bha am blàr leis na Turcaich airson an Ruis. Bha sgioba Peter the Great fhathast làidir, agus bha an ogha aige, a shealbhaich neart gaisgeil bho sheanair, agus inntinn air leth, gu cinnteach an sàs.
  Bha an Ruis làidir, agus bha an Tuirc mar-thà a' crìonadh... Aig àm nan cogaidhean, thug Pàdraig an Dara buaidh air a' Chrimea, Ochakov, agus Azov le fearann eile.
  An uairsin chuir an Ruis tsarist Kazakhstan an sàs ann fhèin. Agus thòisich iad air daingnichean a thogail ann an Alasga.
  Chaidh an obair air adhart gu làidir. An uairsin cogadh ùr leis an Tuirc ann an 1741 agus a-rithist ceannsachadh ... Rinn an Ruis cogaidhean le dealas mòr. Bha Pàdraig II gu pearsanta os cionn an airm air iomairtean. Anns na Balkans, choisinn saighdearan Ruiseanach grunn bhuannachdan. Agus an uairsin bha cogadh ann le Ioran. Chrìochnaich e cuideachd le buaidh le glacadh Azerbaijan.
  Ann an 1753 bha cogadh ùr ann leis an Tuirc. Agus cha do chuir Peadar II bacadh air cùisean Eòrpach. A-rithist buadhan agus glacadh Istanbul ... Agus air leth soirbheachail. A bharrachd air an sin, bha an Roinn Eòrpa fo thrioblaid le Frederick II. Bha an ceannsachadh seo a 'sabaid an dà chuid ris na Frangaich agus na h-Ostairich. Agus an uairsin chaidh Breatainn a-steach don chogadh cuideachd, le dragh mu neartachadh Prussia ... Bha Pàdraig II, an dèidh tuiteam na h-Ìompaireachd Ottoman, a 'sabaid anns a' cheann a deas. Ach ann an 1772, ge-tà, chaidh a 'chiad sgaradh den Phòlainn a chumail eadar Prussia neartaichte agus cumhachdach, aig an àm sin an dùthaich as motha air an t-saoghal, an Ruis. Agus chuir an ìmpireachd ris san Iar. Agus ràinig na Ruiseanaich an Èiphit aig deas, agus Camas Phersia ...
  Chaidh an Èiphit a cheannsachadh cuideachd ann an 1780 ... Ghluais saighdearan Ruiseanach thairis air Afraga.
  Agus ann an 1782, chaidh a 'Phòlainn a roinn mu dheireadh leis na Prùisean ... Thàinig Belarus, an Ucràin agus Liotuàinia gu bhith na phàirt den Ruis. Cha do shabaid Frederick the Second leis an Ruis ... Ann an 1786 ràinig na Ruiseanaich Morocco agus thug iad buaidh air ceann a tuath Afraga gu lèir, Saudi Arabia, agus ann an 1788 chaidh Iran a ghlacadh mu dheireadh. Agus beagan na bu tràithe roimhe sin, agus Meadhan Àisia gu lèir. Ann an 1790, bhàsaich Pàdraig II, agus b 'e am fear as motha de na tsars Ruiseanach. Agus bha a riaghladh air aon den fheadhainn as fhaide ann an eachdraidh an t-saoghail, an tè as fhaide san Ruis agus is dòcha an fheadhainn as glòrmhor.
  B' e Pàdraig Mòr a bh' air. Agus Peadar II - as motha de na rìghrean.
  Agus chaidh an rìgh-chathair suas le ogha Peadar an Treas. Uill, tha rìghrean Petra nan rìghrean glòrmhor.
  B" e an ath cheum aig Peadar Mòr an cogadh ri Prussia. Bha na Gearmailtich às dèidh Frederick II gu mòr airson cleasan ùra. Agus thug iad ionnsaigh air an Ruis ann an 1796. Às deidh a 'chiad shoirbheachas, rinn arm na Ruis a' chùis air a 'Ghearmailt. Agus thug i buaidh oirre an toiseach, agus an uairsin an Fhraing, air a chuairteachadh leis an ar-a-mach. Bha Peadar an Treas eudmhor mu ghlòir a sheanar. Bha e òg, teth agus bha e ag iarraidh cleasan.
  Agus an seo a-rithist buadhan agus call na Spàinne agus Phortagail ... Ceannsachadh na Roinn Eòrpa. Agus an cogadh ri Breatainn...
  Thug maighdinn nan cuantan buaidh. Agus is e buaidh ùr a tha seo dha Ushakov. Agus an uairsin thuit Lunnainn. Thòisich an cogadh coloinidh agus ceannsachadh nan sgìrean. Cha robh luchd-dùbhlain co-ionann aig an Ruis tuilleadh. Agus bhuannaich aon dùthaich às deidh a chèile.
  Ann an 1830, bhàsaich Pàdraig III. Agus chaidh a mhac Pòl suas air an rìgh-chathair. Rinn an Ruis sabaid ann an 1841 an droch chogadh mu dheireadh an aghaidh Sìona. Agus gu dearbh rinn i a" chùis air le misneachd às deidh trì bliadhna de chogadh.
  Agus an uairsin bha cogaidhean coloinidh ann. Agus lean aon cheannsachadh fear eile. Agus bha e snog.
  Agus ro dheireadh an naoidheamh linn deug, dh'fhàs a 'phlanaid gu lèir Ruiseanach. Agus tha an t-àm ann leudachadh a-steach don fhànais. Tha na caileagan speuradair air a dhol dhan bhlàr mu thràth. Chaidh a' chiad duine dhan fhànais ann an 1900, a' comharrachadh toiseach an fhicheadamh linn mar aois an fhànais. Agus ann an 1910, thachair a 'chiad itealan le sgioba chun na gealaich.
  Agus 1925 agus gu Mars! Agus tha e dìreach sgoinneil. Taobh a-staigh deich bliadhna, chaidh aig speuradairean air tadhal air a h-uile planaid ann an siostam na grèine. Agus an uairsin thòisich togail air planaidean eile.
  B" e monarcachd iomlan a bh" ann an Ìmpireachd na Ruis, ach bha comhairle dhaoine aice air a thaghadh le saoranaich an t-saoghail gu lèir mar bhuidheann comhairleachaidh don tsar.
  Bha daoine beò gu math, agus dh'fhàs an eaconamaidh gu luath. B" e calpachas a bh" ann le eileamaidean de phlanadh. Ro dheireadh an fhicheadamh linn, bha siostam na grèine gu ìre mhòr air a mhaighstireachd.
  Ann an 2010, thòisich a 'chiad turas-adhair gu aon de na planaidean Star Sirius. Agus b" e turas eadar-rionnagach gu lèir a bh" ann. Chaidh einnsean photon a chleachdadh a bha comasach air luathachadh gu astar an t-solais agus eadhon beagan nas àirde.
  Thachair an itealan ann an dà ìre. An toiseach luathachadh, agus an uairsin lughdachadh rocaidean ... Air sgàth neo-fhoirfeachd nan longan rionnag, bha e comasach itealaich a-mhàin ann an còrr is còig bliadhna fichead.
  Mar sin, chaidh na sgiobaidhean a thaghadh bho dheugairean gus nach biodh iad ro shean. A bharrachd air an sin, tha deuchainnean ath-nuadhachadh air tachairt mar-thà air a 'phlanaid Talamh. Gu sònraichte, cuir an gnìomh bun-cheallan agus grunn bheachdan eile. Faodaidh tu mu thràth a bhith a" fàs nas sine. Tha e fhathast ro chunnartach beathaichean le fuil bhlàth a chuir ann am beòthachaidhean crochte. Faodaidh tu tionndadh gu glasraich.
  Ach tha cadal fuadain ann cuideachd. Seo nuair a tha thu a 'cadal, ach aig an aon àm tha do bhodhaig a' gluasad.
  Leigidh teicneòlas coimpiutaireachd leat mealladh sam bith ath-chruthachadh. A thuilleadh air an sin, rè cadal, bidh pròiseasan fiosaigeach a 'slaodadh sìos agus daoine aois còig gu sia tursan nas slaodaiche. Agus chan fheum daoine a bhith a" coimhead airson dibhearsain. Lorg iad iad fhèin.
  Dh'fheumadh deugairean, air an làimh eile, a 'faighinn an dà chuid gluasad agus beathachadh fuadain nan cadal, fàs suas gu inbhich le bhith ag itealaich suas chun phlanaid Sirius.
  Agus chaidh a h-uile càil eile a dhèanamh dhaibh ann an itealaich le innealan fèin-ghluasadach agus coimpiutairean le mòran chuairtean dùblaichte.
  Is e sin, thionndaidh e a-mach gu math ...
  Bha a" chlann a chaidh a thaghadh dà bhliadhna dheug agus trì-deug a dh"aois. Bha balaich agus caileagan ann.
  Mar sin chaidh na trì longan-rionnag gu itealaich.
  Chan eil beatha tuigseach air Sirius. Ach air aon de na planaidean, tha an aimsir gu math freagarrach airson tuineachadh. Agus tha e coltach gu bheil cuid de chruthan beatha sìmplidh ann.
  Mar sin tha na gaisgich òga deiseil airson leudachadh. Tha a Hyperemperor fhèin aig ìmpireachd fànais na Ruis. Agus thug e facail dealachaidh mun fhalbh e.
  Tha a h-uile dad san fharsaingeachd nas fheàrr don chinne-daonna na ann an eachdraidh fhìor. Tha eucoir ìosal, chan eil acras ann, agus cha mhòr nach eil bochdan ann. Tha eileamaidean dealbhaichte ann an eaconamaidh na cruinne air cuideachadh le bhith a" seachnadh brisidhean cion-cosnaidh. Tha leasachadh teicneòlais air a dhèanamh comasach an latha obrach a lughdachadh gu ceithir uairean a thìde, agus trì latha dheth a dhèanamh aig an aon àm.
  Chan eil prìsean air atharrachadh ach sìos. Dh'fhàs an tuarastal. Thàinig dùthchannan a" phlanaid Talamh còmhla...
  Chaidh eadhon aon chreideamh a chruthachadh. Dh" aonaich i Crìosdaidheachd, Islam, Bùdachas agus Iùdhachas. Chaidh cur às don Trianaid agus chaidh am bun-bheachd a thoirt a-steach - Aon Dia ann an iomadh aghaidh!
  Agus gu dearbh, thug iad air falbh cus: fastadh, ùrnaigh, Ramadan, agus casg air biadh. Ach rinn iad an t-seirbheis eadhon nas iongantaiche agus nas sòlamaiche. Agus dh"atharraich na sagartan gu geal, agus bhearr iad am feusag. Agus tha eadhon barrachd ìomhaighean ann. Agus chuireadh na naoimh ris. Nam measg Suvorov, Kutuzov agus ceannardan eile. Agus tha atheism air fàs gu math fasanta. Gu dearbh, thòisich daoine a 'fuireach nas fheàrr, seasmhach, tha a h-uile dad cruaidh, tha saidheans air leasachadh.
  Agus bha mòran teagmhach mu chumhachd mìorbhuileach ìomhaighean agus a" bhuaidh a bhiodh aig coinnlean a chuir.
  Ach tha beatha air a thighinn air adhart ...
  Thòisich an turas gu siostam rionnag Sirius. Agus ann an 2013, chaidh fear eile beagan nas fhaide air falbh. Tha planaidean ann cuideachd a tha freagarrach airson beatha.
  Agus ann an 2020, airson a 'chiad uair, chaidh aig rud fuadain air faighinn thairis air astar an t-solais. Tha seo a" ciallachadh gun urrainn dhut itealaich nas luaithe. Agus ann an 2025, chaidh antigravity a chruthachadh, agus bha e comasach soithichean a luathachadh aig astaran superluminal ann an ùine ghoirid.
  Cinne-daonna sona... Agus thug an tsar leis an òrdugh aige an ceathramh latha dheth Diardaoin... A-nis bha tòrr fois aig daoine san t-seachdain, agus thàinig fàs mòr air gnìomhachas na fèisteas.
  An sagart-sagart, fo ath-nuadhachadh, agus dh'fhàs e tòrr nas bòidhche ... Agus ann an 2030, mu dheireadh, chaidh a 'chiad tuineachadh a stèidheachadh taobh a-muigh siostam na grèine airson planaid a bha freagarrach airson beatha.
  Tha e air fàs glè mhath air a" phlanaid Talamh. Agus air siostaman eile cuideachd.
  Agus is e a 'cheist dè cho math' sa tha e nuair nach eil bacadh air an teaghlach Romanov.
  Barrachd bheachdan ùra... 'S e an thermoquark drive an àm ri teachd airson teicneòlas. Tha an cumhachd milleanan de thursan nas motha na thermonuclear. Agus cothroman ùra airson rannsachadh fànais.
  Agus lorg hyperplasma. Agus tha na cothroman gu math mòr. Tha saidheans air fàs nas luaithe na fìor eachdraidh. Tha luchd-saidheans uile san aon ìmpireachd, agus chan eil dàta air a sheòrsachadh bho chèile.
  Ach chan eil e na dhìomhaireachd gu bheil luchd-brathaidh aig na farpaisich aca ann an fìor eachdraidh agus bidh iad a" faighinn grèim air.
  Agus mar sin an àrdachadh coitcheann, agus toraidhean sàr-mhath airson saidheans.
  Ann an 2040, cho-dhùin an tsar agus an hyper-ìmpire bun-reachd a chuir a-steach gu referendum, a 'cuingealachadh a chumhachd gu saor-thoileach. Bhathar a 'creidsinn, air a' phlanaid Talamh le foghlam àrd-ìre èigneachail, gu bheil daoine air tighinn gu ìre gu deamocrasaidh cuibhrichte agus fo smachd. Agus gum bi euchdan mòra ann an cultar.
  Aig an aon àm, bha ath-leasachaidhean ùra ann an creideamh... Chaidh am Bìoball agus an Koran aithneachadh mu dheireadh mar dhualchas cultarach, ach chan e facal Dhè. Aig a" cheart àm, bha obair a" dol air adhart le neart is mòr gus daoine a bha marbh fada a aiseirigh.
  Chaidh an obair a shuidheachadh gus an aiseirigh a thoirt gu buil airson saidheans.
  Agus bha luchd-saidheans ag obair, a 'feuchainn. Agus bha barrachd is barrachd a" faighinn eòlas air dìomhaireachdan na cruinne.
  Mar sin dh"fhàs neo-bhàsmhorachd barrachd is barrachd fìor. Agus feumaidh mi a ràdh mar a thàinig e gu bhith na b 'fheàrr air a' phlanaid Talamh, dìreach air sgàth 's gu robh Peadar II beò fada nas fhaide na ann an eachdraidh fhìor.
  
  Cùram ifrinn na Gearmailt ACE HANS MARSEL
  Cha do bhàsaich Marcel ann an tubaist, ach thàinig e beò agus lean e air a dhreuchd inntinneach. Cha robh mòran buaidh aig seo air cùrsa a" chogaidh. Mar an ceudna, rinn na Breatannaich Operation Torch agus chuir iad buaidh air saighdearan Rommel. Chan urrainn dha aon phìleat eadhon ìre cho iongantach cùrsa a" chogaidh atharrachadh gu mòr. Mura bi thu fhèin nad uirsgeul. Ro dheireadh 1942, chaidh Marseille thairis air an àireamh de phlèanaichean a chaidh a leigeil sìos agus chaidh a thoirt seachad a-rithist Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Agus ro dheireadh a 'Mhàirt 1943, chaidh Marseille thairis air còig ceud itealan sìos, airson an d' fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Anns a 'Ghiblean agus sa Chèitean, chunnaic Marseille sabaid borb anns a' Mhuir Mheadhan-thìreach, a 'suidheachadh clàr de cheithir itealan deug air an losgadh sìos ann an aon ghealladh agus fichead ann an latha. Bha eagal air na Breatannaich roimhe, agus bha iad dìreach air an iongnadh leis an iongantas seo agus leis an ace.
  Ach a dh"aindeoin a" ghaisgich seo, chaidh a" chùis a dhèanamh air Rommel fhathast. Cha robh ach na h-Ameireaganaich agus na Breatannaich air an uabhasachadh le Marseille.
  Ach san Ògmhios chaidh a ghluasad chun aghaidh an ear. Agus tha an uirsgeul seo a 'bualadh air na pìleatan Sòbhieteach. Bidh Marseille a" sabaid gu math agus a" feuchainn an ME-309 bho shreath neoni.
  Airson seachd ceud gu leth itealan sìos, gheibh e Crois Ridire na Croise Iarainn agus duilleagan daraich platanam le claidheamhan is daoimeanan.
  Agus air an Kursk Bulge, tha Marseille a 'deàrrsadh. Bidh aon a" sabaid treud iomlan de phlèanaichean. Agus tha e dha-rìribh na neach-sabaid uamhasach. Ach tha na Nadsaidhean fhathast a" call blàr Kursk. Ged a thug Marseille buaidh fhathast air cùrsa eachdraidh. Chaidh saighdearan Gearmailteach ann an Afraga a ghlacadh còig latha às deidh sin. Agus chuireadh dàil air tìr ann an Sicilia deich làithean. Thàinig saighdearan Sòbhieteach air adhart beagan nas slaodaiche. Ged nach robh an diofar ach beagan làithean.
  Nuair a loisg Marseille sìos mìle itealan, fhuair e Grand Cross of the Iron Cross, duais nach robh ach Hermann Goering anns an Treas Reich. Agus lean an cogadh.
  Bha na Gearmailtich a' call, ach cha robh an t-Arm Dearg agus na Càirdean ach beagan làithean air dheireadh air an fhìor sgeul.
  Bha Marseille a 'sabaid mar leòmhann ... Ach a-nis tha an treas bliadhna fichead air a dhol seachad, agus tha na Gearmailtich air iomadh call fhulang. Ach, dh" adhbhraich Marseille dòchasan anns na Nadsaidhean. Gu sònraichte, chan eil a h-uile càil fhathast air chall. Agus anns an Treas Reich, nochd an gunna fèin-ghluasadach E-10. Furasta a dhèanamh, saor agus gu math sùbailte. Agus tha an sgàil-dhealbh fhathast ìosal aig dìreach 1.3 meatairean. Chaidh a leasachadh an àite a bhith ag obair air an luchag, a tha, ann am prionnsabal, cha b 'urrainn fhìreanachadh fhèin.
  Chaidh an cogadh air adhart beagan... Bha an E-10 na ghunna fèin-ghluasadach soirbheachail, agus nas cudromaiche, bha e furasta a dhèanamh agus saor. Loisg Marseille sìos dà mhìle itealan agus gheibheadh i Rionnag Crois an Ridire den Chrois Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus an uairsin loisg e sìos trì mìle itealan agus fhuair e Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn agus duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Ro dheireadh na ceathrad 's a' cheathramh bliadhna, sheas na Gearmailtich beagan na b' fheàrr na bha iad ann am fìor eachdraidh. Bha iad comasach air call cho luath a sheachnadh ann am Belarus, agus aig deas. Agus b" urrainn dhaibh call Romania agus na Balkans a sheachnadh.
  Agus nas cudromaiche, chaidh na càirdean san Fhraing a thilgeil dhan mhuir. Agus tha seo nas miosa.
  Ann am Breatainn agus na Stàitean Aonaichte, tha miann ann mu thràth crìoch a chuir air fois leis an Fritz. Nochd na gunnaichean fèin-ghluasadach E-25 air an aghaidh cuideachd. Cuideachd le sgàil-dhealbh ìosal, furasta a dhèanamh, ach le armachd nas truime, agus le armachd nas tiugh. Tha cho mòr ri ceud agus fichead millimeatair de mhullach air a chlaonadh, ceithir fichead sa dhà milliméadar an taobh, agus canan 88 millimeters 71 EL, agus àirde aon mheatair gu leth. Agus an-aghaidh a leithid de mhòr-chuid chan urrainn cur an aghaidh. Beachdaich air gunna fèin-ghluasaid a tha coltach ris an "Tiger" -2 a thaobh armachd agus armachd, agus chan eil ann ach trithead tunna. Agus feuch ri faighinn thairis air seo.
  Bha na Gearmailtich comasach air na saighdearan Sòbhieteach a dhèanamh nas slaodaiche beagan. Thug an aon rud ionnsaigh air na Gearmailtich anns a" Bhaltaig. Ach cha deach mòran adhartais a dhèanamh. Chuir dìon domhainn domhainn stad air an Arm Dearg. Nochd itealain jet XE-162 san adhar, a bha furasta a dhèanamh agus saor, ach aig an aon àm aotrom agus furasta smachd a chumail air.
  Mar sin dh'fhàs e na bu duilghe do charaid boma, agus mheudaich call.
  Sheall na blàran neart nan Gearmailteach anns a h-uile dòigh.
  Bha a" mhòr-chuid de stàitean a" Bhaltaig, leth Bhealaruis, pàirt den Ugràin agus Moldavia le Odessa, fhathast air an cumail leis na Nadsaidhean aig toiseach a" chòigeamh bliadhna thar fhichead. Agus anns an Fhraing, chaidh na caidrich a chuir fodha gu tur. Anns an Dùbhlachd, b 'urrainn dha na Nadsaidhean na càirdean à Sicily a leagail, a' neartachadh an dreuchdan.
  Anns an Fhaoilleach, dh" fheuch saighdearan Sòbhieteach ri dhol air adhart timcheall Minsk, ach bha iad gun dòchas ann am batail làidir.
  Gheàrr na Gearmailtich, leis na tancaichean as fheàrr, na saighdearan Sòbhieteach sìos agus chruthaich iad dà ghoileadair. San fharsaingeachd, ghabh tancaichean Gearmailteach suas. Cha deach an T-44 a-steach don t-sreath, agus tha an T-34-85 agus IS-2 caran lag an aghaidh an t-sreath E.
  Agus chan eil an aon rud aig itealan jet Gearmailteach. Tha na Càirdean agus Iapan ann an trioblaid. Chaidh bacadh a chuir air tighinn air tìr anns na Philippines, agus chaidh bàtaichean-cogaidh Iapanach a chuir an grèim air na bàtaichean-turais. Anns na SA, gu dearbh, clisgeadh. Agus an uairsin bhàsaich Roosevelt ...
  Bidh Truman, leis gu bheil na Stàitean Aonaichte gu math sgìth de bhàtaichean-aigeann Gearmailteach, gu sònraichte air hydrogen peroxide, a" tabhann fois don Treas Reich. Dh'aontaich Hitler, ach air staid iomlaid de phrìosanaich cogaidh, agus chan ann a-mhàin Gearmailteach, ach cuideachd Eadailtis. Dh" aontaich Churchill agus Truman.
  Mar thoradh air an sin, mheudaich an àireamh de phìleatan Gearmailteach anns na speuran. Agus ghlac XE-162 àrd-cheannas adhair.
  Às deidh dhaibh a" chùis a dhèanamh air oilbheum Sòbhieteach eile sa mheadhan aig deireadh a" Chèitein, thòisich na Nadsaidhean air gluasad air adhart san Úcráin. Ghabh a' chiad tancaichean E-100 pàirt anns na blàir cuideachd. Bha einnsean agus rèiteachadh tar-chuir aig a 'chàr ùr còmhla agus tarsainn, a rinn e comasach cuideam a lùghdachadh, agus le einnsean nas cumhachdaiche de 1500 each-chumhachd, thug e seachad coileanadh dràibhidh riarachail.
  Agus bha an armachd gu tur do-ruigsinneach airson gunnaichean Sòbhieteach bho gach ceàrnaidh. 250 - aghaidh le leathad, agus taobhan 210 mm agus cuideachd le leòidean.
  Bha an tanca seo anns an adhartas air a bhith na uilebheist. Loisg Marseille sa Chèitean 1945 sìos ceithir mìle itealan agus fhuair e rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Duais air leth cliùiteach. Agus chaidh an dàrna àite a ghabhail le Huffman, a bha a" faighinn sgòran glè mhath, mus robh innleachdan eadar-dhealaichte aige bho Marseille. A tha air leth freagarrach airson XE-162. Ron Ògmhios 1945, bha Huffman air còig ceud itealan sìos a ruighinn agus fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  San fharsaingeachd, chaidh an cogadh airson na Gearmailtich a sgaoil san Iar gu math. Bha bomairean jet Arado gu math èifeachdach. Chuir na Nadsaidhean eadhon casg air prògram urchraichean an FAA airson itealain ùra, a tha cha mhòr do-dhèanta losgadh sìos, agus cha b" urrainn do luchd-sabaid Sobhietach grèim fhaighinn orra.
  Bha smachd aig na Gearmailtich air an èadhar gu tur. Chaidh an USSR, ann an tionndadh, air an dìon air an loidhne aghaidh. Chaidh mòran daingneachdan a thogail, agus chaidh na Nadsaidhean air adhart gu slaodach.
  Eu-coltach ri fìor eachdraidh, gu h-obann fhuair an SU-100, nach robh cho mòr sa chogadh sin, mòr-chòrdte. Agus an turas seo anns an USSR, thòisich cinneasachadh a "ghunna fèin-ghluasadach seo a" dol am meud aig astar luath. Tha e eadhon nas sìmplidh agus nas saoire a dhèanamh na trithead "s a ceithir. Agus armaichte gus an urrainn dha na Gearmailtich a bhìdeadh. Thàinig SU-100 anns an dàrna leth den dà fhicheadamh bliadhna gu bhith na phrìomh inneal agus chaidh a thoirt a-mach aig ceud pìosan san latha.
  Bha an T-34-85 cuideachd ann an cinneasachadh mòr, mar a bha an IS-2. Air an aon làimh, thionndaidh an tanca IS-3 gu bhith air a dhìon nas fheàrr anns a 'chrann. Ach air an làimh eile, tha e nas daoire agus nas saothair-dian, agus cha deach ach mìle pìos a thoirt a-mach agus a stad. San fharsaingeachd, an IS-4, an dèidh sin chaidh a leigeil ma sgaoil a-mhàin ann an batches beaga. Mar sin thrèig an USSR tancaichean troma. Agus dh'fhuirich an t-sreath a-mhàin SU-100 agus T-34-85.
  Bha e comasach dha na Gearmailtich an Dnieper a ruighinn aig deireadh 1945 agus Kyiv a ghlacadh. Agus cuideachd gu tur a 'glacadh na stàitean Baltic, agus cha mhòr a h-uile Belarus. Ach sa gheamhradh dh'fheumadh am faisisteach stad. Anns na speuran bha smachd aca fhathast.
  Marseille airson còig mìle itealan sìos, a 'faighinn Grand Star of the Knight's Cross agus duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Mar a chì thu, bha an duais gu math fada ann an ainm. Agus Cupa platanam Luftwaffe ann an daoimeanan.
  As t-earrach 1946, an dèidh dhaibh tancaichean nas adhartaiche den t-sreath E-50 a tharraing suas, dh'fheuch na Nadsaidhean ri gluasad air adhart sa mheadhan.
  Bha dìon an Airm Dheirg domhainn agus air a leasachadh gu mòr a thaobh innleadaireachd. Agus leig seo leatha strì an aghaidh lag a chuir air dòigh. Agus cha deach na Gearmailtich, an dèidh dhaibh aon loidhne dìon a bhriseadh, a-steach don àite obrachaidh, ach thàinig orra briseadh tron ath fhear. Bha an Treas Reich air leth armaichte, ach bha na saighdearan aige daonnan na bu lugha. Bha balaich ceithir-deug no trì-deug mar-thà a 'sabaid anns na saighdearan-coise, mar as trice bhiodh boireannaich a' tighinn tarsainn. Ann an itealan, bha eòlas pìleatan boireann soirbheachail san fharsaingeachd. Thòisich Albina agus Alvina, mar eisimpleir, a 'faighinn sgòr cho ainmeil' s gun deach iongnadh a dhèanamh air an luchd-tuatha. Agus gu luath a 'leagail ceud itealan ann am mìos no dhà fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn.
  Sheall na caileagan iad fhèin gu bhith uamhasach sabaideach agus lùth-chleasachd.
  Loisg Marseille sìos còrr air ochd mìle itealan ron gheamhradh de dhà fhichead "s a seachd.
  Bhris e iad le gunnaichean 30mm. Anns an USSR, bha an Yak-9 fhathast na phrìomh luingear, a bha gu soilleir seann-fhasanta, ach bha e furasta a dhèanamh.
  Bha Yak-3 ag iarraidh duralumin àrd-inbhe agus cha deach e a-steach gu mòr-chinneasachadh. Chaidh LA-7 a thoirt a-mach ann am meudan beaga cuideachd.
  Ach thàinig an Yak-9 gu bhith mar an itealan as motha air thoiseach air an IL-2 agus IL-10.
  Chrith an t-Arm Dearg fo na buillean. Ràinig na Gearmailtich Smolensk, ach cha do chuairtich ach leth e gun a thoirt.
  Anns a 'gheamhradh, thug saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh mar fhreagairt. Ach cha robh ach beagan cuideam air na Nadsaidhean.
  Dh'fhàs an cogadh fada agus bha e na shuidheachadh nuair a thàinig e gu crìch. Thuig Hitler seo cuideachd.
  Anns an t-seachdamh bliadhna fichead, rinn na Gearmailtich cogadh gu faiceallach. Chleachd iad saighdearan cèin anns an ionnsaigh, dh'fheuch iad ri mòran a bhomadh. Chan eil an loidhne aghaidh air atharrachadh mòran ann am bliadhna...
  Nochd an T-54 anns an USSR, ach cha robh e mòr. Tha an T-34-85 fhathast ann an riochdachadh ... Agus is e an SU-100 as motha a tha a 'dèanamh.
  Tha itealain jet nas miosa na ann an eachdraidh fhìor. An toiseach, air sgàth duilgheadasan àm a 'chogaidh, tha nas lugha de airgead ann na bha aig na Gearmailtich agus na bha e ann an eachdraidh fhìor. San dàrna h-àite, feumaidh tu a bhith ag obair leat fhèin gun a bhith a" cleachdadh luchd-saidheans cupa às a" Ghearmailt.
  Agus bha X-262 agus ME-363 nas adhartaiche aig na Nadsaidhean le astaran suas ri 1200 cilemeatair san uair agus sgiathan sguabte. Agus an ME-1100 le sgiathan a dh'atharraich an sguabadh. TA-283 le fuselage fada agus luchd-sabaid Gotha gun earball. Uamhasach Yu-287. Agus TA-500 le einnseanan jet a tha suas ri sia.
  A bharrachd air bomairean gun earball.
  Anns na speuran, bha buannachd nan Nadsaidhean a 'fàs. Ach air tìr bha e beagan na b" fhasa. Agus chuir na saighdearan Sòbhieteach an cèill iad fhèin, thiodhlaic iad iad fhèin san talamh agus chùm iad orra.
  Ann an 1948, thug Marseille a chunntas gu deich mìle itealan, agus fhuair e Grand Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Am-bliadhna bha na Gearmailtich comasach air Smolensk a chuairteachadh agus a ghabhail, ach bha an soirbheachadh cuingealaichte ri seo ... Nochd an IS-7 anns an USSR, ach cha deach ach beagan chàraichean a dhèanamh air sgàth an dealbhadh iom-fhillte. Tharraing an cogadh air... Bhathar fhathast a' dèanamh T-54 ann an baidsean beaga. Tha an T-34-85 fhathast ann an riochdachadh, mar a tha an SU-100.
  Ann an 1949, cha tug na Gearmailtich ionnsaigh tuilleadh as t-earrach, agus dh'fheuch an t-Arm Dearg ri briseadh troimhe. Ach cha d" fhuair na saighdearan Sòbhieteach dad ach call ...
  Nochd an MIG-15, a 'chiad jet trodaiche, anns an USSR, ach bha e fhathast neo-chrìochnach agus cha robh e sreathach. Gu ruige seo, is e an Yak-9 am plèana as motha.
  Chan eil an T-54 fhathast air a thoirt gu mòr, ach tha cinneasachadh an T-34-85 a" crìonadh ... SU-100 san t-sreath.
  Ann an 1950, a 'sabaid a-rithist ... Bha gunna ùr fèin-ghluasadach aig an USSR SU-130 le gunna bhon tanca IS-7 a dh'fhàillig. Bha an inneal seo nas èifeachdaiche.
  Dha na Gearmailtich, tha an E-50 air fàs nas truime suas ri seachdad tunna le einnsean roth-uidheam gas, agus armachd tiugh - aghaidh 250-mm agus taobhan 170-millimeter, agus tha feum air gunna fèin-ghluasaid nas cunnartaiche airson a shabaid.
  Chan eil an loidhne aghaidh air atharrachadh mòran ...
  Ann an 1951, fhuair an USSR an MIG-15 ann am mion-atharrachadh nas adhartaiche, ach cha deach an Yak-9 a thoirt a-mach às an t-sreath fhathast ... cinneasachadh. Cha mhòr nach eil tancaichean trom air an dèanamh, ach a-mhàin na gunnaichean fèin-ghluasaid SU-130, a thèid an àite an SU-100. Ach tha cuideam leth-cheud tunna ann agus chan eil ann ach dìon aghaidh math.
  Tha na Gearmailtich a 'bruthadh anns na speuran agus tha smachd aca fhathast air an èadhar. Loisg Marseille sìos còig mìle deug itealan, a" cosnadh Rionnag Mòr Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich platanam agus daoimeanan.
  Seo a" tighinn 1952... Chaidh an dà fheachd a ghluasad sìos gu math agus bha na blàran fuilteach, ach cha mhòr nach robh na loidhnichean aghaidh gun ghluasad. Ann an ceann a deas air feadh an Dnieper. Anns a 'mheadhan, thug na Gearmailtich a dh' aindeoin sin agus chùm iad Smolensk agus Pskov, agus nas fhaide air adhart Narva ... chan eil Leningrad còmhla riutha ... tha Fionnlainn fhathast a 'cogadh. Chaidh e uile air adhart. Tha an T-54 air a dhèanamh gu mòr, chaidh an SU-100 a stad agus chaidh an SU-130 a chuir na àite. Chan eil tancaichean trom san t-sreath fhathast. Leasaich na Gearmailtich beagan càileachd nan càraichean aca.
  Tha Ameireagaidh agus Breatainn fhathast a" cogadh an aghaidh Iapan. Bidh iad ga bhomadh, ach chan urrainn dhaibh na h-eileanan fhèin a ghlacadh.
  Ach cha do chruthaich na h-Ameireaganaich boma atamach. Mar sin tha na samurai fhathast a 'cumail orra.
  Ach an uairsin thàinig a" bhliadhna 1953 ... Chaochail Stalin sa Mhàrt. Fìor, an turas seo dh" fhàg an Generalissimo tiomnadh sgrìobhte, a" toirt air Beria an neach a thàinig às a dhèidh. Agus cha tàinig àireamhachadh nan Gearmailtich air mì-riaghailt agus troimh-chèile an Airm Dheirg.
  Chaidh oilbheum an Wehrmacht a-mach gu sgiobalta.
  Ach cha b 'urrainn don USSR an làn a' chogaidh a thionndadh, agus ghabh e agus chaidh e an sàs rè an obrachaidh.
  Aig deireadh 1953, chaidh Marseille thairis air fichead mìle itealan sìos. Airson seo fhuair e duais shònraichte a chaidh aontachadh gu sònraichte dha: Rionnag Mòr na Croise Mòr de Chrois an Ridire le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thàinig a 'bhliadhna 1954 ... Thairg Beria sìth do Hitler air na teirmean, ge bith cò a bhuannaich dè, a tha e fhathast. Agus an uairsin, gu dearbh, dè as urrainn dhut a chèile a sgrios? Ach dhiùlt Hitler an tairgse gu daingeann. Bha IS-10 aig an USSR, ach cha robh an tanca seo buileach èifeachdach. Am prìomh inneal T-54 san t-sreath ...
  Chaidh an loidhne aghaidh a ghlacadh mar saim ann an reothadh Siberia.
  'S e 1955 a th' ann mu thràth... Tha Ameireaga fhathast a' sabaid ri Breatainn agus a' pronnadh Iapan. Agus tha an USSR a" putadh leis an Treas Reich. Agus bidh iad a 'bualadh air a chèile.
  Tha an loidhne aghaidh neo-ghnìomhach. Tha an speur fo smachd nan Nadsaidhean. MIG-15 san t-sreath agus a 'cumail air ais an nàmhaid.
  Gheibh Marseille airson còig air fhichead mìle itealan sìos: Rionnag Mòr na Croise Mòr, Knight's Cross, le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan!
  Tha a 'bhliadhna 1956 a' tighinn ... Tha na Gearmailtich a 'cur air bhog tanca pioramaideach a-steach do shreath. Tha dòchasan air am pinnt air agus mu dheireadh tha diosgan aca a tha freagarrach airson cleachdadh sabaid. Ach aig an àm seo, tha an loidhne aghaidh neo-ghnìomhach agus tha an t-Arm Dearg a" cumail an nàmhaid air ais.
  Is e 1957 a th" ann mu thràth air 20 Giblean, tha Hitler a" cur air bhog ionnsaigh eu-dòchasach ùr air Moscow... Agus a-rithist bidh a h-uile càil air a dhol sìos ann am batail suidheachaidh làidir... Ro dheireadh 1957, bidh Marseille a" losgadh deich mìle fichead itealan agus ga fhaighinn. Grand Star of the Knight's Cross Grand Cross le claidheamhan duilleag daraich dealbhaichte agus daoimeanan.
  Tha an cogadh air a dhol air adhart ro fhada. Tha a" bhliadhna 1958 air tighinn ... Thuirt Lavrenty Palych Beria, neach-ionaid Stalin agus cathraiche Comataidh Dìon na Stàite:
  - Tha an dùthaich uamhasach sgìth! Agus tha na daoine sgìth dhen chogadh. Feumaidh sinn sìth!
  Thuirt Zhukov:
  Cho fad 's a bhios Hitler beò, cha bhi sìth ann!
  Dh" aontaich Shelepin, Ministear an Taobh a-staigh:
  - Seadh, fhad "s a bhios am Fuhrer fanatic seo às a" Ghearmailt, bidh na Nadsaidhean a "cogadh rinn, gus an cuir iad às dha chèile!
  Chàin Beria a dhòrn air a" bhòrd agus dh"èigh i:
  - Bris na spìcean! Dè a bhios Molotov ag ràdh?
  Fhreagair Ministear nan Dùthchannan Cèin le osna:
  - Gu ruige seo, tha na dùilean airson an t-saoghail glè neo-shoilleir. Tha an Treas Reich cuideachd air leth sgìth. Ach tha an Roinn Eòrpa gu lèir fhathast aig a chorragan. Agus ma mhaireas an cogadh airson deich bliadhna eile, is sinne a" chiad fheadhainn a thèid a sguabadh air falbh!
  Chrath cathraiche an GKO.
  - Deas! Bidh sinn mar a" chiad fhear a thèid sìos! Agus mar sin feumar dòigh a lorg gus cuir às do Adolf Hitler gu corporra!
  Thuirt Shelepin:
  - Tha e nas fheàrr cur às do Hans Marcel. Is e seo an Diabhal fìor san fheòil! Agus ma thèid a chuir às, bidh toil nan Gearmailteach airson cogadh air a lagachadh gu tur!
  Dh" aontaich Beria le seo:
  - Tha, thèid a lagachadh!
  Mhol Shelepin:
  - Is dòcha gun cuir thu duais air corp Marcel?
  Chuir cathraiche GKO an aghaidh:
  - Chan eil! A-mhàin airson bith-beò!
  Thuirt Ministear an Taobh a-staigh:
  - Tha e nas fhasa marbhadh na ghlacadh!
  Chrath Beria agus thug i fa-near:
  - Brosnaich murt gu rud sam bith! Agus bidh sinn fhathast a bhuannachadh. Dè a bhios na dealbhadairean ag ràdh?
  Thuirt Yakovlev le osna:
  - Fhad "s a tha sinn air dheireadh air na Gearmailtich. Agus sin an duilgheadas againn!
  Ghluais Beria gu làidir:
  - Ach tha ar buaidh do-sheachanta!
  Dhearbh Ilyushin:
  - Truly Comrade Cathraiche!
  Thuirt Shelepin:
  - Tha dithis nighean gu math neònach: Albina agus Alvina. Chaidh iad seachad air Huffman agus tha sinn an-còmhnaidh air ar cràdh. Agus a-nis agus a-rithist bidh iad ag adhbhrachadh trioblaid.
  Thuirt cathraiche an GKO:
  Bidh sinn gan crochadh!
  Bha gathan ann mar fhreagairt. Co-dhiù, bha e a" coimhead èibhinn.
  Faoilleach 1958... Agus tha coltas gu bheil an cogadh cha mhòr gun chrìoch. Agus chan eil crìoch ann an sealladh.
  Agus tha na Nadsaidhean anns na tìrean còmhnaidh fann. Ghlac iad na tùsairean: Mishka, Kolya agus Svetlana. Tha na gillean agus an nighean ceithir bliadhna deug a dh'aois. Bu chòir dhaibh a dhol a-steach don Komsomol a dh'aithghearr. Chaidh an ceasnachadh an toiseach le claon-bhreith. Bhuail iad na gillean agus an nighean le cuip. An uairsin bhuail iad le uèir. Bha Kolya, mar am fear as sine bhon bhonn, fhathast air a sgrùdadh le sruth. Chaidh maitheanas a thoirt seachad tro chorp an deugaire. Bha Kolya ag osnaich bhon phian a dh" fhuiling e.
  An uairsin chaidh a 'chlann a thoirt a-mach don t-sneachda casruisgte agus an toirt gu bhith air an losgadh. Agus bha iad caol, cas-ruisgte, le aghaidhean bruite, agus druim r'a bhualadh, a' coiseachd air feadh a' bhaile.
  Agus air na h-amhaich bùird crochte - "tha sinn nar partisans."
  Bha dithis bhalach agus nighean a" coiseachd anns an t-sneachda. Bha aodann gorm air Kolya, a chaidh a chràdh le sruth dealain, bho bhith a" fulang. Tha am mathan beagan nas beairtiche, cha robh e ach air a shlaodadh. Rinn an nighean Svetlana gàire. Bha ise mar an ceudna air a slugadh ; bha i caol, air a bhi beò fad iomadh bliadhna fo seilbh. Chaidh a rannsachadh leis a' mhatron, a' reubadh laoidh a corragan. Agus tha so 'na irioslachd' air son piobaire agus le ioghnadh. Tha an nighean fhathast a 'bìdeadh a bilean.
  Tha clann mì-chofhurtail casruisgte san t-sneachda. Ach tha iad seo fhathast flùraichean ma thèid an losgadh no an crochadh. Ach airson a-nis, tha iad dìreach air an stiùireadh. Chan eil an cràdh seachad fhathast agus feumaidh na Nadsaidhean fiosrachadh fhaighinn.
  Tha casan rùisgte an luchd-tòiseachaidh dearg agus beagan swollen anns an fhuachd. Bidh luchd-còmhnaidh a" coimhead le co-fhaireachdainn air a" chloinn a chaidh an glacadh. Agus a-nis tha iad mu dheireadh air an toirt a-steach don bhothan.
  Chuir iad air mo dhruim mi, agus bidh iad a" tòiseachadh a" bualadh air mo shàilean rùisgte le truncheons rubair.
  Bidh a' chlann a' sgriachail ann am pian agus a' suirghe... Tha sàilean rùisgte Kolya air an losgadh le lasair nas aotruime. Agus an uairsin chaidh sàilean cruinn na h-ìghne Svetlana a losgadh le poker dearg-theth. Agus mar thùsaire bho seo a 'sgreuchail aig mullach a sgamhanan.
  Thachair a' cheasnachadh le claon-bhreith, ach bha a' chlann sàmhach. Agus a‑rithist bha iad air am bualadh le uèir, agus bha am buinn rùisgte air an losgadh le iarann dearg.
  Ach cha tug na tùsairean seachad fiosrachadh. Chùm iad gu daingeann. Chaidh Kolya eadhon pòcair dearg-teth a chuir an aghaidh broilleach lom a" bhalaich. Bha an gille a" tarraing anail gu trom, ach ghreimich e fhiaclan agus chùm e air ais a sgreuchail.
  Mar sin cha do choilean na Nadsaidhean dad ...
  Ach shlaod an cogadh air... Thàinig an Gearran cuideachd... Loisg na Gearmailtich air Leningrad bho phlèanaichean diosc. Agus thug iad ionnsaigh air Moscow bhon adhar. Tha sabaidean cruaidh.
  Albina agus Alvina a ' sabaid anns an adhar. Nigheanan ann am bikini a-mhàin agus casruisgte.
  Agus losgadh sìos plèanaichean Ruiseanach. Tha Devils air mòran dhuaisean fhaighinn mar-thà, nam measg Grand Star of the Knight's Cross le claidheamhan duilleag daraich òir agus daoimeanan.
  Tha an dithis nighean seo dìreach air leth inbhe. Agus na h-erobatics aca agus sgrios stuth agus stuth beò.
  An seo bhuail Albina na plèanaichean Sòbhieteach, a 'losgadh sìos sia pìosan aig an aon àm, ann an aon bhriseadh agus a' sreap:
  - Airson an Treas Reich!
  Chuir Alvina, cuideachd, spreadhaidhean de ìnean a-steach do chàraichean Ruiseanach agus, an dèidh seachd a ghearradh dheth, vyaknula:
  - Airson an Fuhrer!
  Agus bidh an dithis nighean a" gàireachdainn...
  Ged a bhith onarach, tha an cogadh seo uamhasach sgìth dhiubh. Gu dearbh, tha am Fuhrer gòrach ga stiùireadh, ach tha an aghaidh air reothadh agus tha a h-uile càil air tighinn gu stad. Agus tha a h-uile càil a 'dol ann an cearcall. Agus dìreach na cuirp air gach taobh agus càraichean sìos. Agus tancaichean briste agus fulangas daonna.
  Gheàrr Albina ochd plèanaichean eile dheth agus sheinn i:
  - Is linne an ath linn !
  Dh" aontaich Alvina le seo:
  - A h-uile aois san àm ri teachd cuideachd!
  Agus loisg na caileagan air plèanaichean Ruiseanach le fearg fiadhaich.
  Agus an uairsin, gu dearbh, cràdh ... Tha luchd-tòiseachaidh toilichte a chràdh. Gu h-àraidh friogais casan rùisgte nam balach, agus bris na h-asnagan le clobha dearg-theth. Nigheanan fòirneartach...
  Bidh cogadh a" cur daoine fiadhaich. Bha Marseille fhèin cuideachd sgìth de shabaid. Tha e air a bhith a" sabaid airson ùine mhòr. Air ais ann an 1940, bha e a" sabaid airson àrd-cheannas adhair thairis air Breatainn. Cha robh dreuchd shoirbheachail aige an toiseach. Cha robh iad a 'smaoineachadh gum biodh e na iongantas, agus a' faighinn an àireamh as àirde de dhuaisean airson an Treas Reich. Agus tilgidh e sìos plèanaichean airson arm adhair gu lèir.
  Bha Hans Marcel a" sìor fhàs sgìth. Chuir an cogadh dragh air. Bha mi ag iarraidh corp boireann, fìon daor agus fèistean sòghail agus fèisteas eile. Cia mheud a dh'fhaodas a bhith mar-thà - ochd bliadhna deug anns na h-ìrean. Cha deach a dhroch ghoirteachadh a-riamh, agus cha deach a mharbhadh ach aig toiseach a dhreuchd. Thug cumhachdan nas àirde aire do Marseille. Thàinig e gu bhith na Mharasgal Air Field ach shabaid e mar neach prìobhaideach. Agus bha mi gad ionndrainn gu mòr.
  Thòisich an deàrrsadh na shùilean air seargadh. Chaidh an cogadh leis an USSR gu bhith na stalemate. Agus cha do dh'atharraich bàs Stalin dad. Tha Hitler fhathast beò, ged nach eil e a 'coimhead gu math, ach tha e fhathast an ìre mhath beothail. Tha spot maol air a cheann mu thràth a" briseadh troimhe agus tha falt an Fuhrer a" tionndadh liath.
  Ach fhad 'sa tha e fhathast a' riaghladh na h-ìmpireachd, tha e gu daingeann ag iarraidh crìoch a chur air an USSR. Ghabh na Stàitean Aonaichte agus Breatainn seilbh air Iapan, ach chaidh an cur an sàs ann an cogadh guerrilla. A bharrachd air an sin, tha na h-Ameireaganaich agus na Breatannaich a" feuchainn ris na h-Innseachan agus na coloinidhean Afraganach a chumail leis na saighdearan aca.
  Mar sin chan eil na caraidean a" cur bacadh air a" chogadh seo. Chan eil iad suas rithe. Agus tha iad eadhon toilichte gu bheil dà ìmpireachd totalitarian a 'cur às dha chèile.
  Bidh Marcel ag osnaich gu mòr agus bidh an ME-462 aige a" togail far an raon-laighe gu furasta. Tha an inneal dà-einnsean air a armachd gu cumhachdach, agus is fheàrr le Hans a bhith a 'bualadh bho astar, a' cumail an nàmhaid air falbh bhuaithe. Huffman, air an làimh eile, air XE-362 a 'tighinn faisg gu luath.
  Gu ruige seo, tha itealain Gearmailteach a" cumail sàr inbhe air an nàmhaid. Ach chan eil e cho uamhasach tuilleadh. Ach, tha am Fuhrer a" creidsinn ann an armachd mìorbhuileach ...
  Siùcan itealaich, sin rudeigin... Ach tha iad fhathast ro dhaor agus tha ghathan teirmeach fhathast neo-fhoirfe. Tha tancaichean pioramaid cuideachd mar aon de na h-argamaidean anns a 'chonnspaid.
  Ach chan eil eadhon seo a" toirt iomairt chinnteach dha na Gearmailtich. A bharrachd air an sin, tha an cumadh pioramaideach math an aghaidh projectiles kinetic, ach chan eil e cho èifeachdach an aghaidh feadhainn HEAT.
  Bidh Marseille a" losgadh agus a" losgadh sìos dà dhusan itealan Ruiseanach agus ag ràdh:
  - Airson an Treas Reich ...
  An uairsin tha an duine òg ag osnaich. Agus a-rithist a 'leagail sìos trithead càr Sòbhieteach eile ann an aon spreadhadh.
  Seadh, shlaod an cogadh air adhart... Agus chan eil crìoch air an rathad seo ann an sealladh.
  Sheinn Hans:
  - Sgiath, sgith mi! Fhuair e mi, fhuair e mi!
  Agus a-rithist a 'losgadh sìos luchd-sabaid Ruiseanach.
  Seadh, chuir Hitler iad gu bhith air am marbhadh ... No airson daoine eile a mharbhadh, nach eil cuideachd siùcar.
  Bha cuimhne aig Marcel air an nighinn... 'S e Ilsa an t-ainm a bh' oirre. Blonde cho breagha, agus a bhean.
  Seo i, an-iochdmhor. Dh'fheuch mi an Komsomol. Agus bhuail i le cuip bho air feadh.
  Air a bhualadh mar ghobhar leann. An uairsin thug i lòchran gu a casan rùisgte. Ròstadh a buinn rùisgte. Agus a-rithist airson a 'chuip. Agus mar a bha am ball Komsomol seo a" beucaich ann am pian. Agus nuair a chrath Ilsa salann air a lotan. Bha sin uabhasach brùideil.
  Bu toil le Ilsa na balaich a chràdh cuideachd. Dh'fhuasgail i aon bhalach ceithir bliadhna deug a dh' aois, agus chuir i a lamhan ri post. An uairsin thòisich i air uisge deigh a dhòrtadh air anns an fhuachd. Agus an uairsin thug i lòchran na làmhan agus ròst i corp fèitheach deugaire. An uairsin dhòirt i uisge deigh a-rithist. Agus aig a" cheann thall, sgal i am balach le uisge goileach. Agus bha e na bhuaireadh.
  Bha gaol aig Ilsa air a leithid de chuirm agus cha do rinn i dìmeas air dad airson a miann.
  Ach chaidh ùine seachad... Agus bha mac aice an toiseach agus an uair sin nighean. Agus tha Ilsa mu thràth air tòiseachadh ga teagasg fhèin agus clann Marcel airson a chràdh.
  Seo boireannach uabhasach bhon SS.
  Bha bean eile aig Marcel cuideachd: Helga. Tha i cuideachd na pìleat. Choinnich Hans rithe ann an 1945. Dh'itealaich i an TA-152, aon den fheadhainn as fheàrr, agus 's dòcha an itealan as fheàrr air a stiùireadh le propeller den Luftwaffe.
  B" e pìleat a bh" ann an Helga, chan e neach-cuiridh. Agus mar sin dh'fhàs i trom agus thug i breith - sa bhad càraid.
  Agus bu chòir a thoirt fa-near gu math. Agus an uairsin fhuair dithis mhac agus nighean eile air breith. Agus còignear chloinne aice, cha do shabaid i tuilleadh ...
  Tha, tha i fortanach. Anns an Treas Reich, thug Hitler cead dha luchd-gleidhidh na Croise Iarainn den chiad ìre agus gu h-àrd an dàrna bean laghail a bhith aca mar dhuais.
  Uill, rinn am Pàp beagan gearan, ach dh" aontaich e ris fhathast. An uairsin thug am Fuhrer air an riaghailt suas ri ceathrar mhnathan a bhith aca. Chaidh a" Chomhairle Ecumenical a chruinneachadh an seo agus chaidh aontachadh aig gunpoint.
  Tha gainnead dhaoine anns an Treas Reich gu math mòr. Agus gu dearbh chaidh an co-dhùnadh seo a sparradh.
  Cha deach goireasan sgiobachd na Gearmailt a lùghdachadh a-mhàin le sgiobachd Eòrpach agus roinnean cèin.
  Chuir Hitler stad air cur às do na h-Iùdhaich, agus a-nis bha sgiobachd air a chothromachadh. Chuir an cogadh às don ìmpireachd.
  Dh'fhàs an USSR cuideachd dì-dhaoine ... Bha mòran bhoireannaich a 'sabaid anns an arm, a bharrachd air clann. Thàinig Anastasia Vedmakova gu bhith na ace as cinneasaiche. Bha i a" sabaid cha mhòr bho fhìor thoiseach a" chogaidh. An toiseach, air an cornfield U-2. Ach an uairsin thionndaidh i gu luchd-sabaid.
  Bhàsaich mòran aces Sòbhieteach ... Pokryshkin, air a bhith na ghaisgeach ceithir-ùine den USSR, a dh'aindeoin sin lorg e a bhàs fhèin. Bha Kozhedub, an dèidh dha a bhith na ghaisgeach còig-ùine, cuideachd a 'bualadh anns a' bhlàr. Airson ùine mhòr, cha robh siostam sgaoilidh aig itealan Sòbhieteach, agus bha an àireamh sa cheud de phìleatan marbh glè àrd.
  Thàinig Anastasia Vedmakova beò. Agus bha i air rionnagan òir a chruinneachadh nach robh a 'freagairt air a broilleach. A rèir nan riaghailtean, chaidh rionnag òir a thoirt dha còig air fhichead itealan nàmhaid a chaidh a losgadh sìos. Nuair a ràinig an àireamh de rionnagan deich, thug Beria dhi Rionnag Mòr Daoimean Gaisgeach an USSR. B" e Anastasia an ace as tiotal. A bharrachd air itealain sìos, bha i cuideachd air tancaichean, drochaidean, làraidhean, agus eadhon bàta no dhà a sgrios. A thuilleadh air an sin, shàbhail am boireannach seo na pìleatan, agus eadhon an coitcheann a bha air a chuairteachadh.
  Agus bha i ainmeil airson a bhith a" cur grunn thrèanaichean na theine le connadh is mar sin air adhart.
  Thàinig Anastasia gu bhith na uirsgeul mòr mu itealan Sòbhieteach. Agus gu dearbha bha i, cuideachd, sgìth dhen chogadh. Bha i eadhon a 'sabaid agus a' itealaich fhad 'sa bha i trom. Agus an uair sin rug i mac.
  Thionndaidh balach bòidheach a-mach, dearg-ruadh mar a mhàthair. Mar riaghailt, bha Anastasia a 'sabaid ann am bikini agus casruisgte. Agus thug seo buannachdan sònraichte dhi. Rud nach eil a h-uile duine a" cur luach. Ach tha a com-pàirtiche òg Akulina Orlova cuideachd a 'sabaid casruisgte agus ann am bikini, agus tha seo na chuideachadh mòr dhi.
  Bidh an dithis nighean ag itealaich agus a" losgadh air carbadan Gearmailteach. Rinn Anastasia Vedmakova a" chiad sortie aice air ais san Spàinn. Bhom i suidheachadh arm Franco air an oidhche air an U-2. An seòrsa a tha eòlas aice tron mhullach. Agus tha Akulina Orlova na nighean òg, agus fhathast làn de lùth agus de thoileachas.
  Bidh iad a" leagail na Gearmailtich a" seinn...
  - Pìleatan-pìleat, plèanaichean boma,
  Nì sinn a" chùis air a h-uile faisisteach sa bhlàr ...
  Bidh ar longan rionnagach nas àirde na a" ghrian,
  Agus sgaoilidh an cerub a sgiathan!
  Tha nigheanan, feumaidh mi ràdh, nan sàr luchd-ciùird.
  'S e 23 Gearran, 1958 a th' ann mu thràth... Latha an airm Shobhietach. Agus bu chòir a chomharrachadh ann an dòigh mhòr. Ach ged a tha a h-uile dad beag ...
  Chan eil Beria ro sunndach ... Rè a 'chogaidh, bha a h-uile duine gu math sgìth.
  Mhol Marshal Vasilevsky:
  - Dèanamaid tancaichean a-mach à fiodh!
  Chrath an t-Uachdaran.
  - Is e deagh bheachd a tha sin!
  Chuir Marshal Zhukov an aghaidh:
  - Beagan ciall! Is e cisteachan beò a tha seo!
  Thuirt Vasilevsky gu loidsigeach:
  - Tha iad nas aotroime agus nas luaithe. Agus tha na Gearmailtich a" briseadh tro na tancaichean againn!
  Chrath Beria le aonta.
  Vasilevsky a 'bruidhinn na inntinn!
  Dhearbh Malenkov:
  - Nì sinn a h-uile càil ceart!
  Bha sgioba Beria sgìth... Cha robh beachdan sam bith eile ann. Mura feuch thu ri plastaig a dhèanamh nas saoire airson a dhèanamh agus nas làidire.
  Mar sin às deidh a h-uile càil, mu dheireadh cruthaich boma atamach a tha fada a" fulang.
  Stad rudeigin mun obair aice anns na Stàitean Aonaichte, agus air feadh an t-saoghail cuideachd.
  Agus feumaidh tu a bhrosnachadh. Is dòcha an uairsin gun tig an cogadh gu crìch.
  Ach tha an cogadh fhathast a" dol agus tha ùine a" sruthadh mar bhoinnean.
  An seo chaidh Mirabela a ghlacadh. Agus reub na saighdearan Nadsaidheach a h‑aodach dhith. Agus an uairsin sgaoil iad an casan agus thòisich iad air an nighean a èigneachadh. Rinn Mirabela gearan ann am measgachadh de phian agus de thlachd. Agus chrìochnaich e grunn thursan.
  An uairsin thòisich iad air a chràdh. Loisg iad sàilean na h-ìghne le stiallan dearg-teth iarainn. Agus bhuail iad an toiseach e le cuip. Agus an uairsin, le uèir dhearg bhon teas, chuir iad a-steach i air a 'chùl, air na taobhan, air a' chiste ...
  An uairsin thòisich iad air na òrdagan a bhriseadh le clobhaichean. An uairsin chuir iad slat dearg-theth suas asal na h-ìghne.
  Ann an ùine ghoirid, chaidh cràdh a chuimhneachadh airson a chruaidh-chàs. Agus fìor arrogance.
  Tha am Màrt air tighinn mar-thà ... Tha na Gearmailtich a' feuchainn barrachd airson a dhol dhan adhar, chan eil mòran neart aca airson ionnsaigh a thoirt orra. Bhiodh an tanca pioramaideach, nam biodh e air nochdadh na bu thràithe, air an Wehrmacht a chuideachadh gus an saoghal a cheannsachadh. Fìor, tha dìon fiùghantach aig an projectile tionalach. Agus bidh an dà thaobh a 'frasadh a chèile le buillean.
  'S e 8 Màrt, 1958 Latha nam Ban. Agus a rèir gnàtha, chaidh iomlaid phrìosanaich a chumail. Sgaoil na Gearmailtich Mirabela a chaidh a chràdh ach a bhriseadh, agus mar thoradh air sin, leig na Ruiseanaich Adala a-mach. Fhuair am boireannach Gearmailteach e cuideachd, a" toirt a-steach èigneachadh.
  Suathadh Anastasia Vedmakova Mirabela le sùgh de luibhean agus uinneanan, agus dh'fhàg i a 'cadal gus faighinn seachad air, gus an ceann beagan làithean bhiodh i a-rithist a' sabaid anns na speuran leis na Nadsaidhean.
  Tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova air ais anns na speuran anns na MIG-15n aca. Thuirt Akulina:
  - Bha thu fhathast a 'sabaid anns na Spàinntich - dè an aois a tha thu?
  Rinn Vedmakova gàire agus fhreagair e:
  - Cha-n 'eil e 'na chleachdadh a bhi faighneachd do mhnaoi mu'n aois !
  Rinn Akulina gàire agus thuirt e:
  - Tha thu coltach ri fichead, fichead 's a còig air a' char as motha!
  Chrath Anastasia agus thug i fa-near:
  - Shabaid mi anns a' chogadh shìobhalta... Bha triùir bhalach còmhla rium. 'S mòr a thug sinn na h-adhaircean do na gealaichean. Agus mharbh mi a' chiad duine nuair a thug na Gearmailtich ionnsaigh air Lvov ann an 1915... Mar sin faodaidh tu smaoineachadh gu garbh dè an aois a tha mi!
  Bha an nighean bhàn a" feadalaich.
  - Iongantach! Tha e coltach ri bhith ga shamhlachadh!
  Rinn bòidhchead na gruag ruadh gàire le beul làn fhiaclan eich agus thuirt i:
  - Agus dè? Is e seo draoidheachd dhiathan Ruiseanach! Teagaisgidh mi thu, agus chan fhàs thu sean nas motha!
  Loisg Akulina sìos plèana Gearmailteach le a casan rùisgte agus rinn i gàire:
  Tha an òigridh iongantach!
  Tha an cogadh air adhart agus chan eil crìoch ann an sealladh, ach fhathast is e gaisgeachd agus buaidh a th" ann!
  Ràinig an Giblean 1958. Aig a" cheann a deas, chaidh sìde fhulangach cha mhòr no cho mòr a stèidheachadh agus dh" fheuch na Nadsaidhean ri gluasad air adhart. Is e am prìomh dhuilgheadas, gu dearbh, Abhainn Dnieper. Agus air a 'chosta chlì, ghabh saighdearan Sòbhieteach dreuchdan dìon.
  Ach, bha tuiteam eile aig na Gearmailtich. Stailc tron Tuirc. Airson ùine mhòr chùm an dùthaich seo ri neodrachd. Ach tha an riaghaltas air atharrachadh. Agus thàinig barrachd fheachdan pro-Gearmailteach. Agus dh"aontaich Hitler beanntan òir sam bith a ghealltainn dha na h-Ottomans gus am putadh a-steach don chogadh. Dh'fhàs àireamh-sluaigh na Tuirc gu luath, dh'fhàs an arm nas làidire. Agus chaidh cuid de na buill-airm a reic leis an Treas Reich air creideas. Agus thàinig an t-arm Ottoman gu bhith, gu làidir a" cleachdadh shaighdearan Muslamach làn-ghluasadach air crìoch an USSR.
  Agus air 20 Giblean, 1958, gun a bhith ag ainmeachadh cogadh, thug an Tuirc ionnsaigh air na saighdearan Sòbhieteach ann an Transcaucasia ... Mar sin, chaidh dàrna aghaidh a chur ris an Arm Dearg. Ach, bha e comasach dha na Nadsaidhean a dhol thairis air na seirbheisean sònraichte Sobhietach. Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa leis a" chòmhstri eadar Zhukov agus Beria. A thug buaidh cuideachd air an t-suidheachadh aig an aghaidh.
  Thug na Turcaich ionnsaigh chan ann a-mhàin, ach còmhla ris na Gearmailtich. Agus thug seo cothroman a bharrachd dhaibh.
  Thòisich an t-sabaid faisg air Yerevan, agus chaidh ionnsaigh a thoirt air Batumi.
  Bidh Marseille a" sabaid san adhar. An turas seo tha a shunnd nas motha agus nas connspaideach. Gu dearbh, bha dòchas eagallach mu dheireadh gum biodh e comasach an cogadh seo a bhuannachadh, a bha air slaodadh air adhart nas fhaide air adhart.
  Air a 'chiad latha, bhris na Gearmailtich agus na Turcaich tro dhìonan saighdearan na Ruis, agus thòisich iad a' gluasad a-steach don dùthaich.
  Chaidh aig na Nadsaidhean air iongnadh innleachdach a choileanadh. Agus bha na saighdearan aca a" gluasad luath gu leòr. Agus thionndaidh e a-mach gu ìre nach robh an t-Arm Dearg buileach deiseil airson Transcaucasia a dhìon.
  Agus an seo bu chòir gaisgeachd an Airm Dheirg a bhith a 'dèanamh suas airson na mearachdan de cheannas.
  Thòisich an t-sabaid airson Yerevan. Agus an uairsin bha na tùsairean a 'sabaid gu gaisgeil. Bidh iad a" cur an aghaidh nan Nadsaidhean olc agus saighdearan Ottoman.
  Agus air iomall Yerevan, tha na tùsairean a 'cladhach trainnsichean. Tha balaich de dhiofar nàiseantachdan ann. Gu sònraichte, bidh mòran de chinn soilleir a "frasadh. Tha clann dearg is dubh is fionn ann.
  Tha aon rud gan aonachadh: creideamh ann am buaidh co-mhaoineas agus cas-rùisgte. Tha e soilleir nach eil brògan aig a h-uile duine aig àm a 'chogaidh, agus mar sin, mar chomharradh air dìlseachd, bidh a' chlann air fad a 'lasadh an sàilean lom, cruinn. Tha an earrach anns an Transcaucasus gu math blàth, agus nuair a ghluaiseas tu agus ag obair le sluasaidean, bidh e eadhon teth dha na balaich. Agus sa gheamhradh, chan eil an fhuachd an seo cho uamhasach.
  Tha balaich is caileagan tana, tana, ach sinewy, deiseil airson sabaid borb.
  Bidh clann ag obair le dealas, agus a" seinn:
  Togaibh teintean, oidhcheannan gorma,
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh - clann luchd-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Agus an seo thig an inneal-rabhaidh a-rithist. Bidh balaich is caileagan a" leum gu bonn an trench. Agus tha sligean mu thràth a 'tòiseachadh a' spreadhadh bho shuas: tha làmhachas nàmhaid ag obair.
  Dh"fhaighnich Pashka don nighean casruisgte Masha:
  - Uill, a bheil thu a 'smaoineachadh gum mair sinn beò?
  Fhreagair an nighean, caol agus bàn, le misneachd:
  - Cuiridh sinn an aghaidh co-dhiù aon uair, anns an uair as duilghe!
  Thug Pioneer Sasha fa-near gu loidsigeach:
  Tha ar gaisgeachd do-chreidsinneach.
  Chuir am balach bonn lom air na clachan. Chithear gun do lìon am balach e fhèin le calluses cruaidh.
  Thuirt an nighean Tamara:
  Bidh sinn a 'sabaid gun eagal
  Bidh sinn air ar gearradh chan e ceum air ais ...
  Biodh an lèine bog le fuil -
  Barrachd nàimhdean, tionndaidh an ridire gu ifrinn!
  Thug am balach Ruslan, tùsaire le falt dubh, fa-near:
  Thig linntean seachad, thig linn,
  Anns nach bi fulangas agus breugan ...
  Dèan sabaid airson seo gus an anail mu dheireadh agad -
  Dèan seirbheis do dhùthaich mhàthaireil, thusa bhon chridhe!
  Am balach Oleg, caol agus bàn, chirped, rannan:
  Cha searg am fear-faire,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh gu leir -
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Stalin a ' fuireach na mo chridhe
  Gus nach aithne dhuinn bròn,
  Dh" fhosgail e an doras don fhànais
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Rinn na balaich agus na caileagan moladh ann an aonadh.
  Ach a-nis tha itealain ionnsaigh jet mu thràth ag itealaich agus a" leigeil bhomaichean. Agus is e dòigh ionnsaigheach a tha seo.
  Thog Oleg agus Sasha slingshot agus chuir iad tiodhlac bàis air bhog. Agus chaidh am baraille a bhualadh le itealan ionnsaigh Hitler, ged a bhuineadh e dhan Tuirc.
  Sheinn an nighean Natasha:
  - Chan eil an Komsomol a-mhàin aois,
  Is e Komsomol an dàn dhomh!
  Bheir mi buaidh air àite, tha mi a" creidsinn
  Bi beò gu bràth!
  Fhreagair Ahmed, balach tùsaire à Azerbaijan, le gàire:
  - Chan eil thu fhathast nad bhall Komsomol Natasha!
  Chuir an nighean gu feargach a cas-rùisgte air agus fhreagair i le guth binn;
  Ri taobh nan athraichean, le òran sunndach,
  Tha sinn a" seasamh airson an Komsomol...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Chuir Oleg cuideachd stampa air a chas rùisgte, leanabhach agus air a ghlùinean:
  Bidh òrd nas làidire a" brùthadh am proletarian,
  Bho làmh titanium a" pronnadh a" chuing ...
  Seinnidh sinn mìle arias do ar Tìr-mòr,
  Agus solas airson an ama ri teachd, math!
  Tha clann toilichte. Agus gu dearbh, chaidh na Gearmailtich agus na Turcaich a bhomadh, agus cha deach ach aon nighean a bhualadh le criomag anns an t-sàil lom, cruinn, pinc aice.
  Rinn Pioneer sgreuchail, ach an uairsin shèid a bilean.
  Agus mar sin dh"ullaich iad airson an ionnsaigh a chuir air ais. Agus mar-thà tha tancaichean ann le faisisteachan agus aonadan Ottoman. Air a cheannach leis an Tuirc air creideas, tha E-100n iongantach a" gluasad. A leithid innealan cumhachdach agus cunnartach.
  Tha leithid de dhìon aca. Sin nach fhaigh thu troimhe bho cheàrn sam bith. Chan urrainn dhut a bhualadh bho dìreach aon cheàrn. Is e an aon chothrom na slighean a bhriseadh.
  Tha clann deiseil airson sabaid, agus a 'crathadh an casan rùisgte. An seo tha iad air uèir a" putadh pacaidean le stuthan-spreadhaidh dachaigh fo shlighean nan Nadsaidhean agus nan Turcaich. Bidh e ag obair agus a" sgrios rolairean tancaichean arm Rommel agus La Erdogan.
  Agus tha e a" coimhead uamhasach.
  Tha Sasha a" caoineadh:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh am balach Pashka a" losgadh le Oleg bho slingshot agus squeals:
  - Glòir do na tùsairean!
  Bidh am balach Ruslan, còmhla ris an nighean Sufir, a 'slaodadh mèinn fon Ghearmailteach agus an Turc le uèir, ag èigheach:
  - Glòir don USSR!
  Tha clann à Azerbaijan agus balaich Ruiseanach a" sabaid. Tùsairean tana, tana, cas-rùisgte an aghaidh armada mòr de thancaichean.
  Bidh an nighean Tamara a" stobadh a cas eireachdail, beag, cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Glòir dhan Ruis!
  Tha am Pioneer Ahmet a" dearbhadh fhad "s a tha e a" losgadh air an nàmhaid:
  - Tha sinn nar teaghlach càirdeil còmhla!
  Tha am balach Ramzan, Azerbaijani dearg, a 'dearbhadh, a' leagail càr:
  - O 'n fhocal tha sinn ceud mile I !
  Tha a" chlann càirdeil... Seo an nighean Armenian Azatuhi, a bhios cuideachd gu seòlta a" gluasad a" phacaid spreadhaidh fon bhrat-ùrlair faisisteach le cuideachadh bho uèir, agus a" squeaks:
  - Tha an USSR na theaghlach de dhaoine!
  Tha nighean Armenian eile Aghas ag ràdh:
  - Na bi a 'lùbadh gu faisisteachd:
  Agus tharraing an nighean an uèir le a òrdagan rùisgte. Tha falt bàn aig mòran de chloinn Azerbaijani agus Armenia agus chan eil iad eadar-dhealaichte bho chlann Slavic, agus tha mòran dhiubh sin cuideachd. An fheadhainn a fhuair air falbh bho na Gearmailtich, chaidh teaghlaichean Ruiseanach eile a dh'fhuireach ann an Azerbaijan agus Armenia eadhon fo na tsars.
  Tha mòran Slavs ann an Caucasus. Tòrr de chàraidean measgaichte. Tha, agus mar as trice bidh falt nas aotroime aig clann na am pàrantan. Agus chaidh na gillean Slavic a tanachadh gus nach urrainn dhut innse dhaibh bho mhuinntir an àite. A bharrachd air an sin, mar as trice tha clann nas coltaiche ri inbhich.
  Mar sin tha am buidheann-chatha Sòbhieteach eadar-nàiseanta de bhalaich is nigheanan a 'sabaid, agus tha iad uile aonaichte, agus glè choltach. Bidh na sàilean lom aca a" lasadh nuair a ghluaiseas iad.
  Agus bidh clann aislingean a 'cur thiodhlacan bàis. Bidh Shamil agus Seryozhka, an dà chuid balach tùsail, a 'tarraing an uèir. Agus an seo tha Gearmailteach, ach le sgioba Turcach, bidh an E-50 a 'stad le bratag briste.
  Bidh na balaich a" seinn còmhla:
  Aonadh do-sheachanta, poblachd an-asgaidh,
  Cha b" e feachd brùideil a chruinnich, chan e eagal ...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseacha,
  Agus càirdeas agus adhbhar, agus misneachd ann an aislingean!
  Agus tha a" chlann toilichte. Bidh iad a 'gàireachdainn le fiaclan geal, eadhon. Agus tha iad toilichte, ged a tha iad ann an cunnart bàis.
  Agus tha na Gearmailtich a" goil. Bidh tancaichean millte a" losgadh an canain agus na gunnaichean-inneal scribble.
  Tha cuid de charbadan Gearmailteach agus Turcach air an uidheamachadh le lannsaichean grenade agus tha iad gu math cunnartach.
  Tharraing am balach Maksimka agus an nighean Zara à Azerbaijan agus iadsan, a" gabhail fois an casan casruisgte, suas mèinn fon nàmhaid agus leag iad a-mach mastodon faisisteach, eadhon ged a reiceadh iad ris an Tuirc.
  Agus dh"èigh iad aig mullach an sgamhanan:
  - Airson an USSR!
  Tha a" chlann cho èibhinn.
  Bidh luchd-tòiseachaidh Abbas agus Vladimir cuideachd a 'cleachdadh armachd. Anns a 'chùis seo, bidh an catapult agus a' briseadh a 'bhratag E-75 gu na Nadsaidhean. An uairsin sheinn na balaich:
  - Air son mòrachd a' phlanaid fo chòmhdach a' chomuinn !
  Tha Oleg agus Abdula cuideachd nan tùsairean ann an diofar dhùthchannan, ach le aon chridhe, bidh iad cuideachd a 'cur air bhog stuthan spreadhaidh. Bidh iad a" bualadh air an E-100 agus a" seinn ...
  Dh" fhosgail sinn a" phlanaid do na dùthchannan,
  An t-slighe gu àite, gu saoghal neo-fhaicsinneach ...
  Seinnear gniomharan gaisgeil -
  Gus sgarfa a" bhàis a dhubhadh às gu bràth!
  
  Fo bhratach naomh na Ruis,
  Ann an sìth, càirdeas, sonas agus gaol ...
  Bidh sluagh na talmhainn uile nas toilichte,
  Cuiridh dorchadas ifrinn air falbh air fad !
  A" sabaid clann an seo...
  Abdurrahman agus Svetlana - tharraing balach à Azerbaijani agus nighean à Belarus sreang còmhla agus leag iad a-mach tanca faisisteach. Agus sheinn iad:
  - Ainm mòr na Ruis naomh,
  A" deàrrsadh air feadh an t-saoghail - mar ghath grèine ...
  Tha mi creidsinn ann an aonachd gum fàs sinn nas toilichte,
  Leig dhuinn sealltainn dha na daoine an t-slighe cheart!
  Tha clann glè ghaisgeil. Tha an dà chuid na Nadsaidhean agus an caraidean, na Turcaich, dìreach air an uabhasachadh le strì cho làidir agus cho fiadhaich.
  'S e tùsaire a th' ann an Abudurrahman, fhuair e criomag anns an aona rùisgte aige. Thruail e uachdar cas leanaibh a bha air a chleachdadh.
  Rinn am balach tàir air:
  - Agus tha e gam ghortachadh!
  Bhuail Svetlana cuideachd anns an t-sàil chruinn, agus sgrìob i a gualainn. Ach rinn an nighean tàir air:
  - Na bris na Pioneers!
  Chrath Azim agus Kolka an càr Gearmailteach cuideachd.
  Sheinn na balaich le sreang agus sheinn iad:
  Chaidh an nàmhaid treun air an oilbheum,
  Ach tha mi a" creidsinn nach tèid e sìos, na daoine Sobhietach ...
  Tha an nàmhaid a" feitheamh ri call is dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha an nàmhaid a 'feitheamh: buaidh agus dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha clann treun agus chan eil iad a 'lùbadh. Agus tha iad airson a bhuannachadh. Agus bidh iad a" seinn agus a" sabaid.
  Tha na Gearmailtich a" fulang call mòr. Fìor, sa mhòr-chuid tha slighean briste agus rolairean aca. Agus chan eil e marbhtach.
  Na bu mhiosa dha na tùsairean a chaidh a ghlacadh nam prìosanaich.
  Chaidh am balach Abdulhamid, nuair a chaidh a ghlacadh na phrìosanach, a chuir air an raca leis na Nadsaidhean. Chuir iad casan rùisgte an neach-tòiseachaidh a-steach don bhloc, agus thòisich iad air cuideaman a chrochadh air na dubhan. Agus an uairsin las e an teine. Agus bha sàilean rùisgte a" ghille air an reubadh le teine. Agus thuit cuip air a dhruim. Bhuail iad mi airson ùine mhòr. Agus an uairsin thòisich na Nadsaidhean air na h-asnaichean a bhriseadh le clobhaichean dearga.
  Am balach, a" bàsachadh fo chràdh, nuair a bhuail iarann a aisnean, dearg bhon teas, e, a" seinn:
  Tha Berlin cha mhòr fo ar riaghladh,
  Tro phrosbaig chì sinn an Reichstag damnaichte ...
  Tha mi 'n dochas gu 'm bi sith agus sonas gu luath ;
  Air an toir mi cunntas anns na dàin agam!
  
  Dh" fhosgail an Ruis co-mhaoineas don t-saoghal,
  Thàinig i gu bhith na theaghlach don h-uile duine.
  Ach chuir an Wehrmacht sròn muice oirnn,
  Agus a‑nis tha an fhuil a" frasadh o na speuran mar fhuaran!
  
  Na dhìochuimhnich am Fuhrer leinn le tubaist,
  Bha mi airson fearann agus tràillean fhaighinn!
  Chaidh Faisisteachd le iomairt glè fhada -
  Agus seo fìor throm-laighe, aislingean ifrinn!
  
  Balach simplidh, balach casruisgte,
  Cheangail ceangal dearg o chionn ghoirid.
  Bha e airson an saoghal a thogail e fhèin gun Dia,
  Ach gu h-obann sprèadh napalm bho na speuran!
  
  B" fheudar dhomh ruith chun aghaidh, bha sinn AWOL,
  Chan eil duine airson a leithid de dhaoine òga a ghabhail!
  Ach rinn am balach ann an raidhfil e,
  Thionndaidh slighe nan athraichean a-mach gu bhith airidh!
  
  Shabaid e far an robh araon seòlta agus neart,
  Agus tha laigse searbh cuideachd, alas ...
  Bha aig companaich ri uaighean a chladhach
  A 'planadh chisteachan-giuthais anns an reothadh!
  
  'S fear-tòiseachaidh mi nis cleachdte ri fulangas,
  Chaidh e gu taisgealadh casruisgte, chrùb an t-sneachda.
  Theagamh peanas air son mi-chreidimh,
  Nach robh mi airson eòlas fhaighinn air Iosa!
  
  Ach dè na trì uairean a thìde de Golgotha?
  Tha còrr is trì bliadhna de chogadh air a dhol seachad!
  Ann am baile sam bith, bidh banntraichean a' caoineadh gu goirt,
  Cionnus a bhàsaich na mic ann an cladh na dùthcha !
  
  Mhair mi, fhuair mi clisgeadh, leòn le peilear,
  Ach gu fortanach dh" fhan e air a chasan!
  Gu h-onarach thill sinn na fiachan dhan Ghearmailt,
  Tha am faisisteachd sin air a phronnadh gu duslach leinn!
  
  Tha mi air aibachadh, ach fhathast am bhalach,
  Cha do bhris an mustache troimhe, ach mar-thà titan!
  Seadh, inbheach, agus 's dòcha fiù 's cus,
  Às deidh na h-uile, dh'fhàs an cridhe cruaidh mar mheatailt!
  
  An duais as àirde aig Hero Star -
  Stalin fhèin, creid mi, thug e seachad e!
  Thuirt e: feumar eisimpleir a ghabhail bho dhaoine mar thusa,
  Tha an luchd-sabaid a" cruthachadh iuchraichean nan dorsan gu Eden!
  
  Ach a nis cuir sios an raidhfil treun,
  Gabh thusa, a" phincers, òrd agus obraich!
  Tog bàta-siùil agus bàta a-mach à fiodh
  Agus cruthaich plèana gus am bi an t-eun ag itealaich suas!
  Tha, le leithid de chloinn, eadhon còmhla ris na Turcaich, cha toir Nadsaidhean an USSR seachad. A-cheana air 1 Cèitean, tha saighdearan Sòbhieteach a 'comharrachadh, ach tha Yerevan a' cumail a 'dol. Tha seo a" ciallachadh gun deach bacadh a chuir air blitzkrieg faisisteach anns a" Chugais. Agus a bharrachd air an sin, bidh buill gaisgeil Komsomol a" sabaid.
  Bidh Elizaveta agus an sgioba aice air an SU-130 a" cur shligean a-steach do na tancaichean Nadsaidheach.
  Aig an aon àm, bidh caileagan a 'cleachdadh an òrdagan lom agus a' seinn:
  'S ann an àirdean nam beann 's nan sàmhchair rionnagach,
  Agus tonn na mara agus teine borb!
  Agus ann an teine feargach agus feargach
  Agus bhrùth sàil rùisgte na h-ìghne am putan. Agus chaidh AG-75 eile a bhriseadh le projectile tionalach.
  Agus bidh spòrs aig na nigheanan.
  Agus loisg Akulina Orlova sìos an ceudamh plèana Nadsaidheach agus air 3 Cèitean, 1958 fhuair e an ceathramh rionnag gaisgeach an USSR.
  Na pìleatan boireann glòrmhor againn ... Tha, tha an cogadh fhathast a 'dol, agus chan eil a bhuil soilleir, ach chan eil duine air a ghlùinean agus chan eil e a' dol a thoirt seachad. Mar sin tha creideamh ann an àm ri teachd nas fheàrr, agus gum bi an USSR luath no mall a 'chùis air an Treas Reich. Agus gheibh Adolf Hitler, a fhuair cumhachd agus fortan ceann-suidhe an dràgon, bàs!
  
  Tha cead FRANCO CUDROMACH A DHÈANAMH A 'CHINNE-DAONNA
  Dh"aontaich Franco gun rachadh saighdearan Gearmailteach a ghluasad gu Gibraltar. Ghluais na Nadsaidhean, gun a bhith nas sine, chun daingneach seo agus ghabh iad sa bhad e. Às deidh sin, thòisich saighdearan Wehrmacht air an gluasad chun an astar as giorra gu Afraga.
  Agus dh'atharraich Hitler inntinn mu bhith a' sabaid an USSR. A bharrachd air an sin, dh'innis intuition an Fuhrer dha, agus bha fear àrd-leasaichte aige, nach gabhadh e an raon seo cho furasta. Agus chan eil an t-Arm Dearg lag idir. Sgaoil Stalin gu sònraichte fiosrachadh mu na tancaichean KV agus T-34 gu fiosrachadh Gearmailteach. Agus thòisich na Nadsaidhean air na tancaichean troma aca fhèin a leasachadh.
  Bha na Nadsaidhean a" tighinn air adhart ann an Afraga. Fhuair Rommel barrachd shaighdearan, agus rinn e buannachdan mòra. Chaidh Iugoslabhia agus a' Ghrèig a ghlacadh cuideachd. Mar sin thàinig buaidh às deidh buadhan.
  Ach bha a' Mhóir-roinn Dhubh a' gabhail a-steach feachdan na Gearmailt... Agus cha robh guth ann tuilleadh mu iomairt dhan Ear. Ghlac na Nadsaidhean an Èiphit nuair a ghluais iad agus chaidh iad a-steach don Ear Mheadhanach. Ghlac iad Iraq, agus Kuwait, agus fearann eile. An uairsin tro Ioran thòisich iomairt an-aghaidh na h-Innseachan. Anns an Dùbhlachd 1941, thug Iapan ionnsaigh air na SA ann an Acarsaid Peru agus dh'ainmich Hitler cogadh an aghaidh Ameireaga.
  Às deidh sin, ghluais an cogadh mu dheireadh chun an Iar. Agus fhuair an USSR anail.
  Ron dàrna leth den dà fhicheadamh bliadhna, bha na Gearmailtich air crìoch a chuir air ceannsachadh na mòr-thìr dhubh gu lèir, a bharrachd air Àisia, suas gu na h-Innseachan, a chaidh cuideachd a ghlacadh le lag an aghaidh Bhreatainn. Agus bha ìmpireachd mhòr choloinidh Gearmailteach ann. Agus thòisich Breatainn air a bhith air a bomadh gu mòr. Chaidh na bomairean ùra Ju-188 agus Focke-Wulf, a bharrachd air àireamh a bha a" sìor fhàs de bhàtaichean-aigeann, gu cath. A" toirt a-steach nas luaithe agus nas foirfe.
  Lean an ionnsaigh adhair air Breatainn air adhart le bhith a" sìor dhol am meud. Agus san Ògmhios 1943, chaidh an cur air tìr. Ghabh tancaichean ùra Gearmailteach pàirt anns na blàran: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", a sheall am buannachd thairis air na Breatannaich. Thuit Lunnainn taobh a-staigh dà sheachdain bho thàinig e air tìr. Agus às deidh tuiteam Bhreatainn, chuir Èirinn an aghaidh airson seachdain eile.
  Agus chaidh a ghlacadh leis na Nadsaidhean... A-nis tha roghainn aig na Stàitean Aonaichte: an dara cuid cogadh gun dòchas a phàigheadh an aghaidh na Gearmailt, a tha air fàs ann an cumhachd, neo sìth a thoirt gu crìch mus bi e ro fhadalach.
  Bha luchd-sabaid cho cumhachdach aig an Treas Reich mar-thà ris an ME-309 ann an seirbheis, a leasaich astar 740 cilemeatair san uair, a bha aig an àm sin gu mòr, agus aig an robh seachd puingean losgaidh: trì gunnaichean-adhair càileachd 30-millimeter, aon de a bha fada-baraille, agus ceithir inneal-ghunnachan troma.
  Agus tha aces nan Gearmailteach iongantach: is fhiach aon Marseille rudeigin! B 'e fìor lorg a bh' anns a 'throdaiche seo, agus chaidh e thairis air a h-uile feallsanachd ... Airson ceud gu leth itealan sìos, fhuair Marseille Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Agus airson trì cheud itealan, b 'esan a' chiad fhear ann an eachdraidh na Gearmailtich a fhuair a 'chrois seo a-rithist. Agus gus eadar-dhealachadh a dhèanamh air Marseille, chaidh duais ùr a chruthachadh mar urram dha: Crois Ridire an Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan, a chaidh a bhuileachadh air airson còig ceud itealan sìos.
  Bha Ameireagaidh a" faireachdainn nach biodh an cogadh leis an Treas Reich agus Iapan, a bhuannaich blàr Midway agus a ghlac na h-eileanan Hawaiian, a" tighinn gu crìch gu math.
  Agus bidh e dha-rìribh na fhìor dheuchainn dhaibh. Tha e gu cinnteach duilich dha na Gearmailtich faighinn a dh" Ameireagaidh air sgàth an dealachadh leis a" chuan. Ach ann am prionnsabal, chan eil astar na chnap-starra. Agus b" urrainn dha na Nadsaidhean, luath no mall, na Stàitean Aonaichte a ruighinn, snàmh agus itealaich. A bharrachd air an sin, bha luchd-sabaid jet aig an Third Reich mu thràth, agus bomair TA-400 uamhasach a dh" fhaodadh bomadh a dhèanamh air Ameireagaidh. Bha Yu-288n nas cumhachdaiche mar-thà air bomadh a dhèanamh air Breatainn, agus bha ceithir-einnsean Yu-488 air an t-slighe, a ràinig astaran suas ri seachd ceud cilemeatair san uair - a tha dìreach air leth math airson bomair propeller!
  Mar sin tha an Wehrmacht làidir. Agus ràinig bàtaichean-aigeil làidir le cumhachd hydrogen peroxide astaran suas ri 36 mìle-mara san uair, agus bha na h-Ameireaganaich fo eagal mòr.
  Bha Roosevelt gu math tinn, agus gus faighinn thairis air a h-uile càil, dh" fhaodadh strì mòr cumhachd briseadh a-mach. Agus tha na Poblachdaich gu math mì-thoilichte leis na Democrats. Bha Hitler fhèin a 'coimhead le eagal air an USSR, a bha a' meudachadh a chumhachd.
  Choilean an USSR Stalin gu h-oifigeil an treas plana còig bliadhna le bhith a" dùblachadh cinneasachadh tionnsgalach. Fiù 's a' gabhail a-steach gun robh iad a 'mealladh beagan leis na staitistig agus tha seo air a bhrùthadh dàta, bha e fhathast drùidhteach. Mheudaich toradh teicneòlais. Anns an dà fhicheadamh aon bhliadhna, rinn an USSR mu chòig mìle tanca, agus b 'e trì mìle dhiubh na T-34s agus KVs as ùire. A 'nochdadh anns an t-sreath agus KV-3 agus KV-5. Agus tha iad sin nan innealan cumhachdach. Rinn iad eadhon barrachd itealain, a 'toirt an àireamh gu deich mìle fichead.
  Anns na dà fhichead-dàrna tanca, chaidh còrr air sia mìle gu leth a thoirt a-mach. A 'gabhail a-steach an fheadhainn as ùire. Nochd an KV-4 anns an atharrachadh as truime le cuideam ceud is seachd tunna. Agus cuideachd is e an tanca aotrom T-50 an tè as ùire. Leanaidh T-34 a thoirt gu buil.
  Anns an treas bliadhna fichead, chaidh seachd mìle gu leth tanca a thoirt gu buil. Agus tha uimhir de phlèanaichean ann gu bheil fìor ghainnead phìleatan ann. Gu h-iomlan, bha ceud agus fichead roinn tanca aig an USSR. Agus ràinig àireamh nan itealan leth-cheud mìle.
  Bha a" chiad bhliadhna den Cheathramh Plana Còig Bliadhna eadhon air a choileanadh cus a rèir figearan oifigeil, agus chuir seo dragh air Hitler.
  Mar sin far an tionndaidh e ionnsaigheachd - cho-dhùin am Fuhrer ann an 1944 ionnsaigh a thoirt air an USSR. Agus chuir na Stàitean Aonaichte an ainm ri sìth. Dh" aontaich na h-Ameireaganaich a h-uile ceannsachadh air an Treas Reich aithneachadh, agus airgead-dìolaidh mòr a phàigheadh dha na Nadsaidhean. Agus dhiùlt obair sam bith air armachd niuclasach cuideachd. Ghluais Ameireaga cuideachd a chabhlach, agus cha mhòr a h-uile uidheamachd agus mòran chàraichean gu na Nadsaidhean.
  Air 22 Ògmhios, 1944, an dèidh dha àireamh mhòr de: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 agus uidheamachd eile a leigeil ma sgaoil, thug na Nadsaidhean ionnsaigh air an USSR.
  Thug an Stalin seo na saighdearan gu staid deiseil airson sabaid. A bharrachd air an sin, chaidh loidhne Molotov a chrìochnachadh air a 'chrìoch ùr san USSR agus chaidh loidhne Stalin ath-nuadhachadh agus armachd. Thòisich an tanca ùr T-34-85 le turaid nas motha agus buill-airm nas cumhachdaiche air a thoirt a-mach san USSR. Fìor, ann an tancaichean trom bha e na bu mhiosa. Ràinig an t-sreath KV an KV-13, agus bha cuid de mhodail ann le cuideam dà cheud is fichead tunna. A 'gabhail a-steach mar fhreagairt do "luchag".
  Chaidh an cogadh an toiseach fo òrdugh an Treas Reich. Anns na speuran, bha eòlas aig Gearmailtich air aces, ach ann an itealan càileachd nas fheàrr, rinn iad a 'chùis air pìleatan Sòbhieteach. Bha an jet ME-262 mar-thà anns an t-sreath, ach cha robh itealan mar sin aig an USSR fhathast. Agus thionndaidh am ME-309 gu bhith na inneal làidir agus luath. Agus tha mean-fhàs TA-152 den Focke-Wulf na inneal gu math marbhtach.
  Nas cudromaiche, tha sàr-mhathas aig an Treas Reich ann an sgiobachd, mar thoradh air na saighdearan coloinidh. Agus sàr-mhathas ann an gluasad. Thionndaidh am Panther-2 gu bhith na tanca fìor mhath, a thàinig gu bhith na phrìomh mastodon Gearmailteach ann an 1944. Armaichte le canan cumhachdach 88mm le fad baraille de 71EL, tha an carbad seo comasach air a dhol a-steach do eadhon tancaichean KV fìor-throm. Agus deagh armachd aghaidh, gu sònraichte an aghaidh. Ceud gu leth mile de mhullach an tùir, agus ceud mìle de mhaoil a" chaoil fo shlèibhtean mòra nan siotaichean. Aig an aon àm, tha an t-iomlan dà fhichead 's a seachd tunna, agus an t-einnsean naoi ceud each-chumhachd. Is e sin, tha an inneal sùbailte agus sàr-mhath ergonomics. Chan eil an aon armachd taobh àicheil ach trì fichead milliméadar de thighead fo na leòidean. Ach tha eadhon seo gu leòr gus nach bi dà fhichead sa còig agus raidhfilean an-aghaidh tanca ga thoirt air bòrd.
  "Panther" -2 tha mòran nas làidire na sìmplidh "Panther", agus T-34-85. Mar sin bha am prìomh tanca soirbheachail aig na Gearmailtich. Tha an còrr de na càraichean nas miosa. Tha am Panther ro lag le dìreach dà fhichead millimeatair de armachd taobh agus tha e so-leònte le gunnaichean aotrom Sobhietach agus raidhfilean an-aghaidh tanca. Tha "Tiger" -2 beagan nas fheàrr na ann an eachdraidh fìor le taing dha mìle einnsean cumhachd. Ach fhathast ro throm air trì fichead "s a h-ochd tunna. Agus tha an tùr mòr agus a 'tionndadh nas slaodaiche. Tha an tanca fichead 'sa h-aon tunna nas truime na am Panther-2 agus tha armachd co-ionann aige agus cha mhòr nach eil buannachd sam bith ann an armachd. Mar sin, mar an "Tìgear", "Tiger" -2 luath a thoirt air falbh bhon t-seirbheis.
  Agus tha Leo eadhon nas miosa. Leis nach eil buannachdan mòra ann a bhith a" gleidheadh air a" Panther -2, tha cuideam ceithir fichead tunna ann. A tha, le einnsean mìle each-chumhachd, a 'dèanamh a' chàr caran lag ann an coileanadh dràibhidh. Agus tha canan 105-millimeter ann an 70EL, ged a thèid e a-steach nas fheàrr, nas lugha de theine luath. Agus chan eil feum air ann an cleachdadh.
  Agus chan eil am Maus, eadhon le cuideam de 188 tonna, ach na inneal hemorrhoids, agus nas motha na eallach don arm na tanca làidir. Ged a tha e air a dhìon le taobh agus dona. Ach tha coileanadh dràibhidh uamhasach, agus ann an cleachdadh, bidh e a 'briseadh ro thric.
  Thug na Gearmailtich air falbh am Maus bhon t-sreath cuideachd ... An àite sin, chaidh an E-100 a leasachadh airson ùine mhòr le cruth nas dlùithe, ach coltach ri armachd.
  Anns an USSR, bha an t-sreath KV gu lèir aig ìre sabaid ìosal. Agus gu h-àraidh tric bhris na càraichean sìos agus bha droch choileanadh dràibhidh aca. Agus bhon armachd gun leathad, bha e furasta a dhol a-steach do ghunnaichean Gearmailteach.
  Cha robh ach trithead sa ceithir nan tancaichean soirbheachail. Ach bha buannachd aig an USSR - dìon nas cumhachdaiche agus nas coileanta. Ach cuideachd minus - cha robh na saighdearan air an teagasg gus iad fhèin a dhìon. Agus bha buaidh aige.
  Trì bliadhna de chothroman, gu dearbh, chuir iad uidheamachd an USSR anns na saighdearan. Ach cha do shoirbhich leis na tancaichean KV trom, agus cha robh leasachadh togail tanca airson àrdachadh cuideam air a dhearbhadh fhèin. Agus thionndaidh càraichean trom Sòbhieteach gu bhith, gu fìrinneach, sgudal. Chan eil uiread ann an itealain cuideachd. Bha am PE-2 duilich a smachdachadh, bha an IL-2 so-leònte, bha an MIG-3 lag ann an gluasad.
  Agus bha itealan Sòbhieteach eile na b' ìsle na càileachd na Gearmailtich. Agus tha na pìleatan Gearmailteach cho eòlach. Tha Marseille coltach ri mìorbhail. Airson na seachd ceud gu leth plèana a loisg e gu h-ealanta, chaidh Crois Ridire na Croise Iarainn a bhuileachadh air le duilleagan daraich platanam, claidheamhan is daoimeanan. Agus is e cùis gun samhail a tha seo nuair, air sgàth aon neach, thug iad a-steach an t-siathamh ìre de aon duais, ged a tha feum air còig ìrean gu traidiseanta.
  Bha an cogadh rud beag eadar-dhealaichte bhon fhìor sgeulachd. Mas ann anns a" chiad dà fhichead bliadhna a chaidh na Gearmailtich air adhart gu luath agus gu furasta air buannachadh, ghabh iad baile às deidh baile-mòr, agus an uairsin chaidh an gluasad aca sìos. A-nis tha e an rathad eile.
  Bha saighdearan Sòbhieteach a' cruinneachadh agus gan cleachdadh faisg air na crìochan air an làn ghluasad agus a' seasamh ann an dìon cumhachdach air loidhnichean crìochnaichte. Agus mar sin bha an strì as cumhachdaiche an aghaidh nan Nadsaidhean aig fìor thoiseach a" chogaidh.
  A bharrachd air an sin, chluich am bàillidh a thòisich an USSR an cogadh às deidh an gluasad coitcheann, às deidh dha còig deug millean saighdear agus oifigearan a chruinneachadh. Ach Hitler, a 'cleachdadh seilbh coloinidh a-mhàin anns a' chiad echelon, thilg trithead millean. A bharrachd air an sin, thilg Iapan fichead millean bhon taobh an ear còmhla ri roinnean cèin. An turas seo, cha b 'urrainn dha Stalin Moscow a shàbhaladh.
  A bharrachd air an sin, ghabh na saidealan pàirt air taobh an Treas Reich: an Tuirc, an Fhionnlainn, an Ungair, Romania, Croatia, Sloibhinia, Bulgàiria, an Spàinn, Portagal, an t-Suain. Agus gu dearbh cuideachd an Eadailt le a coloinidhean. Buachaille slàn...
  Mar sin chùm an USSR an toiseach, an urra ri loidhnichean Molotov agus Stalin, an nàmhaid air ais. Ach nuair a chaidh na loidhnichean sin a bhriseadh troimhe, call mòr air fad, agus na Nadsaidhean agus na Seapanach a 'dol air adhart, cha robh dad ri chumail air ais. Agus thionndaidh e a-mach dìreach a chaochladh: strì nas làidire aig an toiseach, agus nas laige nas fhaide. Mar sin ghabh na Nadsaidhean Moscow cha mhòr sa bhad. Theich Stalin gu Kuibyshev agus an uairsin gu Sverdlovsk.
  Sheall mion-fhiosrachadh mu na blàran san fharsaingeachd nach do dh'ionnsaich an USSR a-riamh mar a dhìonas iad e fhèin ... A bharrachd air an sin, bha an dàrna tonn de luchd-glanaidh anns an arm cuideachd a 'cluich pàirt àicheil. A-cheana fo Beria, dh'òrdaich Stalin a dhol tron arm a-rithist. Uill, rinn Beria e.
  A rèir choltais, bha e doirbh dha Stalin a dhèanamh gun fhuil air na fangan aige. Bhuail na Nadsaidhean, còmhla ris na Turcaich, pàirt àicheil cuideachd bhon Transcaucasus agus Meadhan Àisia. Agus thionndaidh seo a-mach gu bhith na fheart cudromach. A bharrachd air an sin, cha robh dìon sam bith ann am Meadhan Àisia.
  Seadh, rinn na Muslamaich aca ar-a-mach.
  Chleachd na Gearmailtich trì bliadhna nas cinneasaiche. Bhon arm dh'fhàs an dà chuid nas eòlaiche agus nas làidire. Agus chuir an USSR nas lugha ris. A bharrachd air an sin, anns na trì bliadhna sin cha robh aon chogadh aig Stalin. Neodralachd le Iapan. Gheall Stalin do Hitler gun a bhith a" beantainn ris an Fhionnlainn. Ach fhuair na Gearmailtich eòlas mòr air sabaid fhathast. Gu sònraichte na pìleatan.
  Fhuair Marseille, airson mìle itealan sìos, Crois Mhòr na Croise Iarainn, ciùb daoimean platanam an Luftwaffe agus epaulettes an t-seanalair.
  Mar sin thionndaidh a h-uile càil a-mach gu bhith tòrr nas spòrsail agus mìorbhuileach - dha seirbheisich Lucifer ...
  Chùm an USSR a-mach chun an Fhaoillich 1945 agus thuit e... Às dèidh sin, thòisich àm de shìth... Ach cha b' fhada. Air 20 Giblean, 1950, thug an Treas Reich agus Iapan ionnsaigh air na Stàitean Aonaichte. Ach, bha iad fo eagal le dàta fiosrachaidh gun robh na h-Ameireaganaich ag obair gu dìomhair air a" bhoma atamach.
  Cha do mhair an cogadh ach trì mìosan agus thàinig e gu crìch le sealbhachadh Ameireagaidh.
  Agus air 20 Giblean, 1955, thug Hitler ionnsaigh air Iapan leis na coloinidhean aige. Mhair an cogadh beagan a bharrachd air bliadhna agus chrìochnaich e le buaidh sgoinneil airson an Treas Reich.
  An uairsin air 20 Giblean, 1959, chaidh referendum a chumail agus nochd ìmpireachd monarcachd an t-saoghail den Treas Reich le cumhachd oighreachail.
  Agus nuair a chaochail Hitler anns a 'Mhàrt 1961, chaidh a mhac, a fhuaireadh le bhith a' cleachdadh fuadain, suas chun rìgh-chathair.
  Rinn an saoghal, fo stiùireadh an òrdugh iarainn, maighstireachd air planaidean siostam na grèine .... Bha mac an duine aonaichte agus air a shàrachadh le smachd iarainn dh" fheuch e ri Rìoghachd pàrras ùr a thogail air a" phlanaid Talamh, agus san àm ri teachd a bhith a" toirt a-steach saoghal àitichte na cruinne!
  
  
  
  IS E SEO TACHARTAS PEARSANTA AN DÀ DICTATOR
  Choinnich Hitler agus Stalin gu pearsanta san t-Samhain 1940 agus b 'urrainn dhaibh connspaidean a rèiteachadh. Thàinig a' choinneamh aghaidh-ri-aghaidh gu crìch le caidreachas armailteach ro-innleachdail eadar an dà dheachdaire an aghaidh Bhreatainn.
  Dh'aontaich Stalin gun a bhith a' tagradh buaidh Eòrpach Hitler. Ghèill Hitler, an uair sin, na h-Innseachan, Pacastan, agus a 'mhòr-chuid de Ioran do Stalin, ach fhuair e an Ear Mheadhanach agus Afraga dha fhèin. A bharrachd air an sin, chaidh Sìona agus pàirt de Indochina a roinn le Iapan agus an USSR.
  San fharsaingeachd, thug coinneamh phearsanta cothrom don dà dheachdaire aontachadh agus casg a chuir air cogadh. Chuir an USSR ionnsaigh air bhog an-aghaidh Ioran agus na h-Innseachan. Bha Hitler a' cur saighdearan a dh'Afraga. An dèidh crìoch a chur air caidreachas armailteach leis an Ruis, Franco, a 'tuigsinn nach b' urrainn do Bhreatainn cur an aghaidh a leithid de fheachd mar an USSR, an Eadailt, an Treas Reich, agus Iapan aig an aon àm, dh'aontaich iad an ionnsaigh air Gibraltar.
  Ghabh na Gearmailtich an daingneach, nach robh buileach deiseil airson dìon, dìreach far an ialtag. Chaidh a' chùis a dhèanamh air bunait nam Breatannach ann am Malta cuideachd, agus chaidh feachd a thoirt gu tìr. Sheachain an Eadailt a' chùis anns a' Ghrèig mar thoradh air buille saighdearan Gearmailteach agus Turcach.
  Ach chaidh na Breatannaich a bhualadh ...
  An uairsin ghlac na Gearmailtich, an dèidh dhaibh feachdan cudromach a ghluasad, an Èiphit a ghlacadh. Le ceud gu leth roinnean airson a 'chogaidh leis an USSR, chuir Hitler iad a ghlacadh an Ear Mheadhanach agus Afraga. Bha na Breatannaich lag, agus cha robh na saighdearan coloinidh gu mòr airson sabaid.
  Ghlac am Fuhrer anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna an Ear Mheadhanach agus a" mhòr-chuid de Afraga. Ghabh Stalin seilbh air na h-Innseachan, agus cha mhòr a h-uile Ioran, agus Pacastan, agus pàirt de Burma le Bangladesh.
  Thug Iapan ionnsaigh air Ameireagaidh ann an Acarsaid Peru. Agus leudaich an cogadh... Dh'ainmich Hitler cogadh air na Stàitean Aonaichte. Stalin an ath bhliadhna cuideachd a-steach dhan chogadh le Ameireaga.
  As t-earrach 1942, chuir na Gearmailtich crìoch air glacadh Afraga. Cha robh iad air am bacadh cho mòr leis na saighdearan Breatannach, a bha na b' ìsle na an Wehrmacht ann an àireamh agus càileachd, ach leis an raon conaltraidh, agus dìth rathaidean freagarrach air a 'Mhóir-roinn Dhubh.
  Dh"fhuiling Breatainn barrachd is barrachd call bhon Ghearmailteach agus an uairsin bhon chabhlach bhàtaichean-aigeann Sobhietach. Cha do rinn dol a-steach Ameireagaidh dhan chogadh mòran airson cuideachadh.
  Rinn Iapan cuideachd a' chùis air na h-Ameireaganaich...
  Bha cabhlach Bhreatainn a" leaghadh...
  San t-Sultain 1942, thòisich tìr-mara muir-thìreach ann an Sasainn. B' e Gearmailtich a bh' annta sa mhòr-chuid, ach bha saighdearan Sòbhieteach an sàs ann cuideachd. Bha na Breatannaich a" sabaid gu cruaidh. Ghabh na tancaichean Sobhietach KV-3, KV-5 agus an KV-4 as ùire, cuideachd T-34, KV-2, agus grunn charbadan air bhog pàirt anns na blàran. Agus cha robh na Gearmailtich bho na tancaichean as ùire a 'riaghladh ach T-6 no "Tiger". Agus an uairsin cha do rinn ach beagan chàraichean gu sgiobalta ann am factaraidhean.
  Chaidh iongnadh mì-thlachdmhor a thoirt do Hitler le neart nan tancaichean Sòbhieteach. Tha e soilleir gu bheil e nas laige.
  Cha robh am bomair Gearmailteach Yu-188 dona, agus DO-217, a sheall iad fhèin gu dòigheil, agus ME-109 agus Focke-Wulf. Ach tha e mar sin. Bha PE-8 cuideachd fìor mhath. San fharsaingeachd, tha tancaichean Sòbhieteach làidir agus trom.
  Anns an Treas Reich, tha an t-sreath fhathast ga leasachadh: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" agus "Maus".
  Cha do chùm Breatainn a-mach ach airson còig latha deug. Às deidh sin ghabh gearastan Lunnainn thairis. Bha sia làithean eile de shabaid fhathast a" dol air adhart ann an Alba. Agus an uairsin airson ceithir latha chuir na Breatannaich an aghaidh ann an Èirinn.
  Thuit Sasainn. Agus nochd na h-ath bhlàran an aghaidh nan Stàitean Aonaichte. Ach feumar Ameireaga a ruighinn fhathast. Airson a bheil feum agad air tòrr shoithichean còmhdhail agus smachd air a" mhuir. Thog Hitler na feachdan aige agus ghlac e Innis Tìle an toiseach san t-Samhain 1942.
  Nas fhaide tron Ghraonlainn, ghluais na saighdearan aige a Chanada. Agus thàinig na Seapanaich air tìr ann am Panama. Agus ghluais na Gearmailtich feachdan cuideachd tro Argentina, agus Brazil, a bha air a dhol an sàs ann an caidreachas leis an Treas Reich.
  Uill, cho-dhùin Stalin ionnsaigh a thoirt tro Alasga. Sheall na blàran ann am Breatainn nach robh tancaichean ro-throm èifeachdach gu leòr. Agus thòisich dealbhadairean Sòbhieteach a 'leasachadh sreath IS nas cruaidhe, an àite KV. Chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air bhog a-steach gu Alasga, tro Chukotka sa Chèitean 1943, agus bha e an ìre mhath math.
  Fìor, tha tòrr tancaichean aig an USSR, agus tha iad tòrr nas làidire na Shermans agus Tabhartasan Ameireaganach. Cha robh am Panther Gearmailteach dona cuideachd, rud a bha a 'còrdadh ris an arm san fharsaingeachd, ach a-mhàin gu robh e tric a' briseadh sìos, ach bha e air a dhìon gu math air a 'chrann agus le deagh armachd.
  Chruthaich na Gearmailtich cas-stèidh gu furasta ann an Canada agus leudaich iad e. Nochd bomairean ME-309 agus Yu-288 nas cumhachdaiche anns na speuran. Agus bha leasachadh luath air itealan jet.
  Agus thàinig am pìleat Gearmailteach Marseille gu bhith na iongantas neo-ruigsinneach, a" losgadh sìos na ceudan de phlèanaichean Breatannach is Ameireaganach. Airson ceud gu leth itealan, fhuair Marseille Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Airson trì cheud Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le daoimeanan. Airson ceithir Ridire Crois an Iarainn le darach òir a' fàgail chlaidheamhan agus daoimeanan, agus airson còig ceud Crois Mhòr na Croise Iarainn.
  Agus phronnaich e na h-Ameireaganaich sin, gu bhith nan iongantas do-ruigsinneach. Nuair a ràinig e an àireamh de sheachd ceud gu leth itealan fhuair duais ùr: Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich platanam agus daoimeanan.
  Ann an Ameireagaidh, thàinig Marseille gu bhith na fhìor uirsgeul agus chaidh filmichean a dhèanamh mu dheidhinn gu sgiobalta.
  Air sgàth duilgheadasan ann a bhith a 'gluasad shaighdearan agus trioblaidean solair, chaidh an cogadh leis na Stàitean Aonaichte a tharraing air adhart.
  Cha do shabaid na h-Ameireaganaich gu làidir airson Canada agus Alasga, agus ghabh saighdearan Gearmailteach, Sòbhieteach agus eile còmhnaidh ann gun mòran duilgheadas.
  Ach cha do thòisich an ionnsaigh air Ameireagaidh fhèin ach san Ògmhios 1944. Chleachd an USSR tancaichean meadhanach ùra, nas cumhachdaiche T-34-85, a bha na b" fheàrr air a dhol a-steach do thancaichean Ameireagaidh, agus na b" èifeachdaiche agus nach robh cho trom ris an t-sreath KV, IS-2. Bha an tanca mu dheireadh na dheagh charbad le taing dha canan cumhachdach agus ceithir gunnaichean inneal, agus dìon taobh math.
  Anns na Stàitean Aonaichte, cha do rinn ach beagan dhiubh ùrachadh air an Sherman le bhith a 'stàladh gunna 76-millimeter nas cumhachdaiche, a bha comasach air a dhol a-steach do tancaichean meadhanach nàmhaid. Chaidh dàil a chur air obair air Pershing ... Fìor, bha tòrr Shermans ann.
  Cha do sheas na Gearmailtich cuideachd. Thionndaidh am Panther-2 gu bhith beagan nas adhartaiche, mar thoradh air iasad an einnsean agus rèiteachadh tar-chuir bho na Ruiseanaich ann an aon bhloca, a rinn e comasach àirde an tanca a lughdachadh.
  Agus tha an tùr air fàs nas cumhang agus nas lugha, agus tha an einnsean nas cumhachdaiche. Mar thoradh air an sin, bha armachd turret aghaidh 150 mm aig an tanca Gearmailteach le leòidean, aghaidh slige 120 mm le leathad de 45 ceum, agus trì fichead taobh. Agus canan de 88 mm ann an 71 EL, comasach air a dhol a-steach do Shermans bho thrì gu leth cilemeatair. A bharrachd air an sin, chan eil cuideam an tanca ach dà fhichead "s a seachd tunna le einnsean de 900 each-chumhachd.
  A bharrachd air an armachd taobh lag, ach fhathast gu leòr airson dealbhan bazooka Ameireaganach a chumail, thàinig am Panther-2 gu bhith mar an tanca as fheàrr san Dàrna Cogadh a thaobh feartan, a "dol thairis air an dà chuid an Sòbhieteach KV agus an IS-2 fhathast neo-iomlan. gu leòr.
  Chaidh an Tiger-2 a thoirt a-mach ann an baidsean beaga, leis nach robh mòran bhuannachdan aige ann an gleidheadh, agus bha e gu math na b" ìsle ann an coileanadh dràibhidh, agus bha e duilich a ghiùlan.
  Chaidh an "Tiger" àbhaisteach a stad cuideachd ... Agus thàinig am "Panther" -2 gu bhith na phrìomh tanca aig an Wehrmacht. Agus mar-thà anns an USSR thòisich iad a 'coimhead gu cùramach air teicneòlas na Gearmailt.
  Anns na speuran, chaidh an ME-262 a-steach don t-sreath, ach cha robh a earbsachd gu leòr, agus cha deach na feartan sabaid aige fhoillseachadh gu h-iomlan. Agus ged a bha na Gearmailtich an urra ris an ME-309 agus TA-152. Thionndaidh am bomair sgriubha mu dheireadh a-mach gu bhith air leth soirbheachail agus èifeachdach. Bha duilgheadasan aig ME-309, a dh'aindeoin a luaths àrd agus armachd cumhachdach, le gluasad còmhnard.
  Thionndaidh XE-162 gu bhith na luingear jet nas sìmplidh agus na bu shaoire, ach duilich a sgèith, ruigsinneach a-mhàin do phìleatan àrd-inbhe.
  Mar sin, cha deach a leigeil ma sgaoil cho mòr 's as urrainn dhaibh.
  Ach, bha itealan mar seo gu math freagarrach airson stoidhle Huffman, a thàinig gu bhith na dàrna pìleat aig Tosgaire Marseilles agus a fhuair Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan mar an dàrna pìleat airson còrr air trì cheud sìos. itealain.
  Fhuair pìleatan Sòbhieteach cuideachd cunntasan, ach nas lugha na an fheadhainn Gearmailteach. Sheas Pokryshkin a-mach.
  Thòisich an cogadh as t-samhradh 1944 airson Ameireagaidh chan eil e gu diofar. Thionndaidh an Treas Reich agus an raidhfil ionnsaigh gu bhith na b 'fheàrr agus chuir iad às do na saighdearan Yankee. Agus lean an t-Arm Dearg air adhart. Bha na h-Ameireaganaich air chall. Thuit Philadelphia san Lùnastal. San t-Samhain 1844, bha saighdearan Sòbhieteach agus Gearmailteach mu thràth air tighinn gu Washington agus New York bhon taobh a tuath. Airson a 'chiad uair, nochd American Pershings agus Fireflies air an aghaidh. Chaidh iad thairis air an USSR T-34-85 agus bha iad cunnartach airson an IS-2, ach fhathast air chall gu Panther-2, a thàinig gu bhith na tanca as fheàrr san Dàrna Cogadh.
  Faisg air Washington, bha na h-Ameireaganaich a 'sabaid gu gaisgeil. Ach an aon rud, chuir na saighdearan Sòbhieteach-Gearmailteach crìoch air cuairteachadh prìomh-bhaile na SA ro dheireadh na Dùbhlachd, agus ron chòigeamh latha deug den Fhaoilleach, thuit an dà chuid Washington agus New York ....
  Chuir Ameireagaidh an aghaidh airson ùine.... Bha sabaid ann cuideachd ann am Meagsago, far an robh na Gearmailtich agus na Seapanaich a' tighinn air adhart.
  Air 9 Cèitean, 1845, chaidh na bha air fhàgail de fheachdan Ameireagaidh a ghlacadh. Dh" fhaodadh an cogadh a bhith air tighinn gu crìch na bu thràithe, ach dh" èirich fìor eas-aonta eadar na Seapanach agus na Gearmailtich. Agus tharraing e a-mach an còmhstri.
  Às deidh na Stàitean Aonaichte a ghèilleadh, bha fois ann ... Ach bha cogadh ùr do-sheachanta. Bha Iapan ag iarraidh cus dhi fhèin. Air leth de dh'Ameireaga, le tabhartas mòran na bu lugha ris a' bhuaidh, agus Ameireaga Laidinn gu lèir. Ruith Stalin a-steach do na h-Iapanach cuideachd ag iarraidh tilleadh gu ceann a deas Sakhalin, a fhuair na samurai gu mì-laghail.
  Ann an ùine ghoirid, air 20 Giblean, 1947, thòisich cogadh ùr. Eadar Iapan agus na coloinidhean aice air an aon làimh, agus an aghaidh an Treas Reich agus na càirdean agus an USSR air an taobh eile. Agus tha seo trom.
  Gu dearbh, tha an USSR agus an Treas Reich gu teicnigeach nas làidire na na Seapanach. Bha na tancaichean T-54 agus IS-7 aig an USSR, bha an t-sreath E aig na Gearmailtich, eadhon na ciad leasachaidhean pioramaideach. Bha an co-bhanntachd de shòisealaich gheal cuideachd na bu làidire san adhar. Gu sònraichte làidir bha sàsaichean itealaich an Treas Reich, gu tur so-leònte gu gàirdeanan beaga.
  Cha do mhair an cogadh ach ceithir mìosan gu leth agus thàinig e gu crìch le call is gèilleadh Iapan air 3 Sultain, 1947.
  Fhuair an USSR Sakhalin a deas, druim Kuril, an treas cuid de Iapan fhèin, leth de Shìona agus Coirea, na h-eileanan Hawaiian, agus rudeigin eile. Chaidh na rudan a bha air fhàgail a ghlacadh leis an Treas Reich.
  Às deidh sin, choinnich Stalin agus Hitler a-rithist agus a-rithist dhearbh an càirdeas.
  Agus mu dheireadh chuir iad crìoch air an t-saoghal ... Chaochail Stalin air 5 Màrt, 1953, ach chaidh aige air tiomnadh sgrìobhte fhàgail mu ghluasad cumhachd gu Lavrenty Beria. Thàinig e gu bhith na cheannard an dèidh Stalin agus chùm e an cothromachadh cumhachd.
  Lean Hitler poileasaidh nas meadhanach, cha robh fiù 's sgrios mòr air Iùdhaich, ach neartaich e a chumhachd. Fhuaireadh sliochd Hitler gu saor-thoileach. Air 20 Giblean, 1959, chaidh referendum a chumail air cruthachadh ìmpireachd an t-saoghail agus stèidheachadh monarcachd. Agus chaidh òrdugh an t-soirbheachais a dhearbhadh.
  Mar sin, nuair a bhàsaich Hitler sa Mhàrt 1963 air an aon latha ri Stalin, ach deich bliadhna an dèidh sin, cha do dh'adhbhraich seo mòran mì-chinnt agus strì airson cumhachd. Agus cha robh ach dà ìmpireachd aig an t-saoghal, Sobhietach agus Gearmailtis. Agus bha armachd niùclasach aca, agus mar sin ghluais am fòcas gu leudachadh fànais. A-cheana ann an 1959, thòisich na Gearmailtich ag itealaich gu Mars. Agus chaidh iad chun na gealaich eadhon na bu tràithe.
  Agus chuir an USSR ann an 1961 duine gu Mars. Seo mar a chaidh eachdraidh... Ro dheireadh an fhicheadamh linn, dh"èirich tuineachaidhean daonna air planaidean siostam na grèine.
  Agus ann an 2020, thòisich a" chiad turas-adhair bhon chinne-daonna chun rionnag Sirius, timcheall air an do thionndaidh na planaidean a bha freagarrach airson leasachadh daonna. Às deidh bàs Beria, lean a mhac Sergo. Agus anns an Treas Reich, chaidh deuchainnean dàna a dhèanamh mu thràth gus an corp ath-nuadhachadh. Mar sin bha mac Hitler, Wolf, an toiseach a 'coimhead mu thrithead bliadhna a dh'aois agus b' urrainn dha riaghladh airson ùine mhòr.
  Seo mar a thionndaidh an saoghal ùr a-mach... Agus chaidh an coronavirus a phronnadh anns a" bhoc, a chuir casg air an galar bho bhith a" sgapadh.
  
  Mur b' ann air son an tubaist mharbhtach a bha an trèana ri Alasdair III
  Theich an trèana, còmhla ri Tsar Alexander III, bhon tubaist faisg air Kharkov, agus cha d'fhuair Impire na Ruis leòn marbhtach dha buill-bodhaig a-staigh. Mar thoradh air an sin, lean beatha Alasdair III, agus cha do bhàsaich e aig dà fhichead 's a naoi. An dèidh beagan àrdachadh air fearann na h-ìmpireachd aig deas ann am Meadhan Àisia, thionndaidh an ìmpire a shealladh chun an Ear Chèin. Bha an Rèile Trans-Siberian ga thogail, agus chaidh na Ruiseanaich a-steach gu Manchuria, a" togail Port Arthur aig astar luath.
  Thòisich iad a 'neartachadh a' bhuaidh aca ann an Korea. Agus dh'adhbhraich seo a' chiad chogadh mhòr ann an riaghladh Alasdair III ri Iapan. Bha an Ruis Tsarist beagan nas ullaichte air a shon. Anns a 'Bhaltaig, chaidh bàtaichean a thogail bliadhna roimhe sin, a' gabhail a-steach an long-chogaidh Slava, agus cha d'fhuair Sìona airgead bhon Ruis. Agus cha b' urrainn e am brathadh do na Seapanach. Agus bha cabhlach Iapanach sia soithichean na bu laige.
  Ach a dh" aindeoin sin, thòisich na samurai fhathast air a" chogadh. Dh'fhàs an Ruis gu luath gu h-eaconamach agus cha robh dàil sam bith ann a bhith a 'faighinn buannachd.
  Bha mi ag iarraidh cogadh agus Alasdair an Treas. Mheudaich àireamh-sluaigh na Ruis gu luath. Dh'fhuirich an ìre breith àrd, agus chaidh an ìre bàis a lùghdachadh, mar thoradh air ceumannan cruaidh rìgh làidir. Dh'fhàs cuibhreannan fearainn an luchd-tuatha na bu lugha. Bha feum air tìrean ùra. Seadh, bha an rìgh ag iarraidh glòir airm. Tha e maith a bhi 'n a pheacach, ach is fearr a bhi 'na fhear-buaidh. Bha Alasdair an Treas airson a dhol sìos ann an eachdraidh mar dhuine mòr.
  Ach tha an cogadh san Roinn Eòrpa ro chunnartach, ach carson nach faigh thu glòir anns a" bhlàr le Iapan. A bharrachd air an sin, is e seanalairean Ruiseanach an fheadhainn as fheàrr san t-saoghal, agus eadhon nas motha na saighdearan.
  Cha robh toiseach a 'chogaidh airson an Ruis glè shoirbheachail. Chaidh trì bàtaichean-cogaidh a mhilleadh, chaidh an soitheach-mara "Varyag" agus am bàta-gunna "Koreets" fodha às deidh blàr gaisgeil.
  Ach an uairsin dh" fhàs cùisean na b" fheàrr. Cha do bhàsaich Admiral Makarov, agus mar sin fhuair e cumhachd mòr bhon ìmpire, agus cha b 'urrainn dha Cyril Romanov a leigeil a-steach gu Port Arthur. Agus cha robh e air an long-chogaidh Petropavlovsk.
  Nas fhaide, ged a tharraing Kuropatkin air ais, thug an rìgh air falbh e sa bhad. Cha robh sèist Port Artair goirid agus leig Brusilov a-mach e.
  Rinn cabhlach na Ruis an gnìomh nas soirbheachaile na ann an eachdraidh fhìor. Tha, agus dh'fhàg sguadron Rozhdestvensky am Baltic na bu tràithe agus ràinig e na bu tràithe agus ann an sgrìobhadh nas làidire. Mar sin chaidh a" chùis a dhèanamh air na Seapanach aig muir. Agus air tìr cuideachd ...
  Agus chaidh nàimhdean a ghluasad chun phrìomh-bhaile fhèin.
  Is e dìreach eadar-theachd Shasainn agus Ameireagaidh a shàbhail Iapan bho dhreuchd. Ach b" fheudar dha na Seapanach Taiwan a thoirt don Ruis, an t-sreath Kuril gu lèir, agus airgead-dìolaidh billean rubles òir a phàigheadh. Dhaingnich an Ruis i fhèin ann an Korea, Manchuria agus Mongolia.
  Dh'èirich Zheltorossia bho roinnean Sìonach a chaidh a-steach don Ruis gu saor-thoileach. Cha robh ar-a-mach ann, cha robh Duma Stàite ann. Shoirbhich le ìmpireachd an tsarist, agus fhuair i barrachd soirbheachas san eaconamaidh na ann an eachdraidh fhìor. Nochd a" chiad tancaichean aotrom Ruiseanach san t-saoghal agus bomairean trom ceithir-einnsean cuideachd. Agus tha sluagh na Ruis, a 'gabhail a-steach cosgais Shìona, air fàs mòr.
  A dh'aindeoin sin, thòisich a 'Chiad Chogadh, mar ann am fìor eachdraidh, air 1 Lùnastal, 1914. Agus b" e cath cruaidh a bha seo.
  Bha arm an tsarist nas lìonmhoire na ann an eachdraidh fìor, agus le uidheamachd teignigeach nas fheàrr. Agus tha eaconamaidh na Ruis nas làidire, agus an ionad armachd-gnìomhachais, agus tha ionmhas agus ùghdarras an tsar nas àirde.
  Agus ghabh Alasdair an Treas ris an Ruis le crann, ach a-nis bha plèanaichean aice le ceithir einnseanan, agus tancaichean, agus eadhon urchraichean. Bha pròiseactan agus tancaichean trom, gu sònraichte Mendeleev, agus itealain le sia einnseanan. Agus mòran a bharrachd.
  Bhon fhìor thoiseach, bha cùrsa a" Chiad Chogaidh eadar-dhealaichte. Bhuannaich saighdearan Ruiseanach ann am Prussia an Ear agus ghlac iad Przemysl gu tur. Rinn iad a' chùis air na Gearmailtich agus fhuair iad buaidh mhòr air gach taobh. Bha an cogadh na bu ghiorra na bha e ann am fìor eachdraidh agus chaidh e cha mhòr ann an aon fheannag. Sia mìosan an dèidh sin, air 23 Gearran, 1915, chaidh a 'Ghearmailt a ghlacadh. Agus an Ostair-Ungair eadhon na bu thràithe.
  Ghèill an Tuirc dà sheachdain às deidh sin. Agus bha e fionnar.
  Fhuair Tsar Alexander the Third buadhan mòra, agus thàinig e gu bhith na rìgh mòr.
  Rinn an Ruis agus na càirdean roinn de dhuaisean. Chaidh an Ostair-Ungair agus an Ìmpireachd Ottoman à sealladh bho mhapa poilitigeach an t-saoghail. Thàinig a" mhòr-chuid den Ìmpireachd Ottoman a" toirt a-steach Istanbul gu bhith na phàirt den Ruis. Fhuair ceann a deas Iorac, Breatainn, a bharrachd air ceann a deas Palestine, agus gu tric Saudi Arabia. Thàinig Siria agus Àisia Minor, Istanbul, an caolas, ceann a tuath agus meadhan Iorac, ceann a tuath Palestine gu bhith na roinnean Ruiseanach.
  Fhuair an Ruis Galicia agus Krakow cuideachd. A bharrachd air rìoghachdan Seiceach is Slòcaia agus an Ungair. Is e dìreach an Ostair a ghlèidh a neo-eisimeileachd. Chaidh Transylvania gu Romania. Dh'èirich Iugoslabhia mar rìoghachd taobh a-staigh na Ruis, air a ghabhail a-steach gu saor-thoileach.
  Chaill a" Ghearmailt pàirt den sgìre cuideachd a" toirt a-steach Klaipeda, Poznan agus Danzig. Ged a ghlèidh Prussia an Ear. Chaidh na coloinidhean Gearmailteach sa Chuan Sèimh a ghlacadh leis an Ruis. Agus Breatainn ann an Afraga. Thill an Fhraing agus an Danmhairg na chaidh a ghlacadh leis na Gearmailtich fo Bismarck. A bharrachd air an airgead-dìolaidh mòr aice. Mar sin bha a h-uile duine toilichte.
  Ach eadhon às deidh sin, lean ath-sgaoileadh an t-saoghail airson ùine. Roinn an Ruis agus Breatainn Saudi Arabia agus Iran. Agus an uairsin Afganastan agus an Ruis, a 'crìochnachadh cha mhòr a h-uile roinn den t-saoghal. Is ann dìreach ann an Sìona a bha cogaidhean agus leudachadh bho dhiofar thaobhan.
  Bha Alasdair an Treas beò airson ceithir fichead bliadhna agus bhàsaich e a-mhàin ann an 1925, a 'fàgail na h-ìmpireachd beairteach agus beairteach dha mhac Nicholas II. B 'e Alasdair an Treas an tsar Ruiseanach as soirbheachail, agus b' e a riaghladh an dàrna fear as fhaide an dèidh Ivan the Terrible agus fìor ghlòrmhor. Agus b" e Alasdair an Treas fhèin am fear a b" fhaide a mhair beò de na riaghladairean ann an eachdraidh na Ruis.
  Mar sin bha eachdraidh a" mhonarc seo soirbheachail. Lean Nicholas II a 'leudachadh ann an Sìona. Agus choisinn e an cogadh an aghaidh Iapan aig àm an Ìsleachadh Mòr, agus ghabh e còmhnaidh ann agus thug e a-steach e san Ruis. Chaochail Nicholas II ann an 1938. Agus chaidh a rìgh-chathair a ghabhail leis an oighre Alexei II. An turas seo bha e fallain, agus mar sin thagh Alasdair bean nas freagarraiche dha mhac Nikolai.
  Thàinig Hitler gu cumhachd sa Ghearmailt, ach cha robh cead aige cumhachd an Wehrmacht ath-bheothachadh. Agus cha robh ach Mussolini a 'sabaid beagan, a' glacadh an dùthaich neo-eisimeileach mu dheireadh ann an Afraga - Ethiopia.
  Cha do rinn Hitler riaghladh ach le cead na Ruis gus aonachadh leis an Ostair agus eaconamaidh na Gearmailt a thogail. Ach bha a rìoghachadh gun chogadh. Gus an do chaochail am Fuhrer ann an 1958. Às deidh sin, thòisich deamocrasaidh mean air mhean sa Ghearmailt agus thill an siostam ioma-phàrtaidh.
  Anns an Eadailt, an dèidh bàs Mussolini, a mhac a 'soirbheachadh, ach deamocrasaidh agus ioma-phàrtaidh siostam cuideachd air ath-nuadhachadh gu ìre.
  Agus beag air bheag bha barrachd saorsa anns an Ruis. Ach is e an rud as cudromaiche leudachadh àite. Itealaich a-steach don fhànais, chun Ghealach agus gu siostaman eile.
  Tha an saoghal air fàs nas seasmhaiche agus nas beairtiche. Agus ghabh an ruble Ruiseanach àite not Bhreatainn, agus thàinig e gu bhith mar phrìomh airgead an t-saoghail.
  Cha do chrìon an siostam coloinidh, ach neartaich e. Bha an dà chuid Afraga agus Àisia barrachd òrdugh agus nas lugha de ghort agus cogadh.
  Tha Islam air fàs nas sìtheile, an dèidh dha a radicalism a chall. Thadhail daoine air a h-uile planaid de shiostam na grèine air ais san fhicheadamh linn. Agus ann an 2021, thòisich a" chiad turas còmhla ris an turas Ruiseanach-Ameireaganach chun rionnag Sirius. Agus mar sin fhuair daoine rudeigin nas sìtheile, seasmhach, seasmhach.
  
  
  Bha sròn AN Führer a" faireachdainn dòrn
  Thòisich gnìomhachd Stalingrad air 19 Samhain, 1942. Ach chaidh aig na Nadsaidhean air na saighdearan ath-chruinneachadh agus an taobh a neartachadh. Cha do dh'fhàillig Intuition Hitler an turas seo, agus fhuair e air dèiligeadh ri ùine. Agus b 'urrainn dha na Nadsaidhean an turas seo, mar anns an dàrna gnìomhachd Rzhev-Sychov, a bhith an urra ris an daingneach gus an ionnsaigh Sòbhieteach a chuir air ais.
  A bharrachd air an sin, chaidh dìon nan Nadsaidhean a dhèanamh nas fhasa le sìde neo-itealaich, air sgàth sin cha robh e comasach itealain ionnsaigh a chleachdadh, agus cha robh an ullachadh làmhachais cho èifeachdach. Agus sheas na Nadsaidhean, an urra ri dìon làidir agus a" cladhach a-steach don talamh, agus cha mhòr gun a bhith a" call àireamhan, an aghaidh. Bha, rè gnìomhachd Rzhev-Sychov bha barrachd shaighdearan Sòbhieteach ann, agus an uairsin chaidh ionnsaigh an airm dhearg a chuir air ais, agus chaidh barrachd soirbheachais a choileanadh bhon dìon. A bharrachd air an sin, an aimsir, agus cho cruaidh sa bha na Gearmailtich ann am batail.
  A bharrachd air sàr-mhathas nan aonadan Nadsaidheach ann an eòlas.
  Ann an ùine ghoirid, cha do thuit an aghaidh agus bha e comasach dha na Nadsaidhean tuiteam a" gheamhraidh a sheachnadh, mar a bha e anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna.
  Ann an Afraga, an toiseach, bha buaidh aig na Càirdean. Ach ghluais Hitler grunn roinnean a bharrachd, leis nach robh aige ri saighdearan a thogail airson Mainstein. Agus fhuair Rommel cumhachdan mòra sa bhad agus ghabh e brath air slaodachd Montgomery. Agus dhèilig e ri buille de fheachd uamhasach agus èifeachd dha na saighdearan Ameireaganach.
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air Arm nan SA ann an Algiers gu tur, a" call còrr air ceud mìle prìosanach leis fhèin. Seadh, thionndaidh an tanca Gearmailteach ùr "Tiger" gu bhith na iongnadh dha na Yankees. Bha pàirt cuideachd aig an fhìrinn gun do chuir am Fuhrer Marseille am pìleat Gearmailteach as fheàrr gu Stalingrad aig deireadh an t-Sultain cuideachd. Agus mar thoradh air sin fhuair Marseille às an tubaist agus shabaid e leis na saighdearan Sòbhieteach. Agus nuair a bhàsaich am blàr faisg air Stalingrad, thill e a-rithist chun a 'Mhuir Mheadhan-thìreach agus an sin tha e gu dìcheallach a' bualadh air na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich, a 'fàs na fhìor throm-laighe dhaibh.
  Thàinig call nan SA ann an Algeria na iongnadh dha na h-Ameireaganaich. Bu chòir a thoirt fa-near, ann am blàr Midway san t-saoghal seo, gun do shoirbhich leis na Yankees nas lugha na ann an eachdraidh fhìor, agus gu ruige seo anns a" Chuan Shèimh bha cogadh air stèidh cho-ionann. Cha b' urrainn dha na Seapanach na h-eileanan Hawaiian a ghlacadh, ach cha b' urrainn dha na h-Ameireaganaich fhathast a dhol air adhart.
  Agus thug an clisgeadh air sgàth call ann an Algeria a leithid de bhuaidh air na Stàitean Aonaichte gun do chuir iad romhpa an cogadh a reothadh anns an Leth-chruinne an Ear, gus an fheadhainn a thàinig beò à Morocco a tharraing air ais, eadhon a" fàgail uidheamachd às an dèidh. Agus as cudromaiche, cuir stad air a" bhomadh.
  Leis gu bheil cabhlach bàta-tumaidh an Treas Reich air fàs cuideachd, tha e soilleir gu bheil Breatainn air lagachadh mòr agus cuideachd air nàimhdeas a lughdachadh.
  Tha, agus tha Marseille a" faighinn tòrr....
  Thòisich Stalin, às deidh dha na Gearmailtich an oilbheum a chuir air ais aig deas agus sa mheadhan, a bhith faiceallach. Chaidh Operation Iskra a chuir dheth. Agus nuair a thòisich e, chaidh aig na Gearmailtich air iad fhèin a neartachadh, agus b 'urrainn dhaibh an dìon a chumail an seo cuideachd.
  Dh'òrdaich Stalin gluasad air adhart ann an sgìre Voronezh. An toiseach, bha na saighdearan Sòbhieteach soirbheachail, ach an uairsin chuir Mainstein ionnsaigh cumhachdach air bhog bhon taobh a deas agus gheàrr e na h-aonadan Sòbhieteach agus chruthaich iad coire. Chuir na Gearmailtich an suidheachadh air ais, agus chaill an t-Arm Dearg gu mòr.
  Às deidh sin, reothadh an t-sabaid air an aghaidh an ear. Cho-dhùin Hitler gabhail ri plana cogaidh eile - gus Rommel a neartachadh, agus gluasad air adhart dhan Èiphit, an Ear Mheadhanach, agus nas fhaide a-steach gu Ioran agus na h-Innseachan. Agus cuideachd buaidh a thoirt air Afraga. Agus san Ear airson dìon.
  Cho-dhùin Stalin, às deidh dha call mòr fhulang, na saighdearan ath-lìonadh agus cumail ri innleachd feitheamh-is-fhaicinn. Le co-dhùnadh a leigeil air falbh a-nis, bidh na Gearmailtich air an sàrachadh, agus cuiridh e às na tancaichean aca mar dhìon. Ach cha robh Hitler airson ionnsaigh a thoirt air an aghaidh an ear, ach bha e an urra ri taigh-cluiche gnìomhachd Afraga agus an Ear Mheadhanach.
  Fhuair Rommel tancaichean Tìgear is Panther ùra, a bharrachd air gunnaichean fèin-ghluasaid Ferdinand, a bha na b" fheàrr ann an càileachd na carbadan Breatannach. Agus anns na speuran, chuir Focke-Wulf le buill-airm cumhachdach cuideam air na Breatannaich. Agus dh"fhàs Marseille na trom-laighe cho mòr is às deidh còig ceud itealan a losgadh sìos, b" esan an dàrna fear às deidh Hermann Goering a fhuair Prìomh Chrois na Croise Iarainn. Agus roimhe sin, Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Tha làithean dorcha air tighinn airson nàimhdean an Treas Reich. Bhris buille Rommel saighdearan Montgomery.
  Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa leis gun do ghabh na Gearmailtich Gibraltar agus gun do ghlac iad Malta.
  Dh'aontaich Franco an daingneach seo a stoirmeadh air sgàth ultimatum Hitler. Agus anns an ionnsaigh air Malta, chleachd na Gearmailtich sgaraidhean a chaidh a thoirt air falbh bhon aghaidh an ear.
  A bharrachd air an sin, bha gluasad iomlan ann an èifeachd anns an Treas Reich, agus mheudaich cinneasachadh armachd gu mòr.
  Anns a 'Chèitean agus san Ògmhios, ghlac Rommel Libia agus an Èiphit. Agus san Lùnastal bha mi mu thràth ann an Iorac agus Kuwait. Chaidh na Sasannaich a-steach. San t-Sultain, thug saighdearan Gearmailteach agus Turcach ionnsaigh air Iran, agus ghlac iad gu luath e ... San t-Samhain, bha iad mar-thà anns na h-Innseachan. Agus san Dùbhlachd ghlac iad an dùthaich seo agus chaidh iad còmhla ris na Seapanach. Às deidh sin, chaidh ionnsaigh na Gearmailt ann an Afraga air adhart sa gheamhradh.
  Agus bha Stalin fhathast a 'feitheamh, a' reothadh a 'chogaidh. Agus chaidh na Gearmailtich gu Afraga. Bha itealan jet aca ann an cinneasachadh mòr, gu sònraichte luchd-sabaid, agus bha fìor dhroch ùine aig na Breatannaich. Leis nach robh itealan co-ionann aca. Agus cha robh aces ann tuilleadh. Agus phronnadh na pìleatan Gearmailteach iad gu math.
  Agus thug iad buaidh air Afraga ...
  Bha Stalin a 'cunntadh air na tancaichean ùra T-34-85 agus IS-2, ach cha b' e seo am beachd as fheàrr. Ron t-samhradh 1944, bha na Gearmailtich cuideachd air buaidh a thoirt air Afraga. Nochd iad ann an cinneasachadh mòr "Panther" -2 agus "Tiger" -2, einnseanan nas cumhachdaiche ann am fìor eachdraidh, a tha a 'ciallachadh gu bheil na h-innealan fhèin nas gluasadach agus nas èifeachdaiche, ged a tha iad trom. "Panther" -2 cuideam leth-cheud 's a trì, agus "Tìgear" -2 trì fichead' sa h-ochd tunna. Agus tha an dà charbad armaichte le canan 88-millimeter 71 EL. A tha a 'briseadh charbadan Sòbhieteach bho astar fada, a' losgadh gu math luath agus ceart.
  Aig an aon àm, tha einnsean de 1000 each-chumhachd aig an Tiger-2, agus chan eil an tanca seo dona ann an coileanadh dràibhidh. Agus tha an t-einnsean aig Panther-2 de 900 each-chumhachd.
  Ron t-samhradh, cha do shoirbhich le Stalin inbhe càileachdail fhaighinn ann an tancaichean. Agus ann an itealan, chaidh na Nadsaidhean air adhart gu mòr.
  Tha jet bomber làn-chuimsichte aca cuideachd. Agus Yu-488 làidir ceithir-einnsean, agus sia-einnsean TA-400. Cha robh e dona mar a bha mean-fhàs ioma-adhbhar TA-152 den Focke-Wulf, agus an ME-309, agus innealan eile.
  Air 22 Ògmhios, 1944, chuir Stalin ionnsaigh mhòr air bhog sa mheadhan. Ach bha na Nadsaidhean deiseil air a shon. A bharrachd air an sin, fhuair am Fuhrer air thoiseach air Stalin agus thòisich e air tìr ann am Breatainn air 6 Ògmhios, 1944. Agus thuit Lunnainn ann an dà latha dheug.
  Beagan làithean às deidh sin, chaidh Breatainn a ghlacadh.
  Bha an t-Arm Dearg, le àrd-ìre agus àireamhan, agus na tancaichean as ùire, comasach air briseadh tro na dìonan. Ach an uairsin chuir na Gearmailtich ionnsaigh air bhog. Sheall na blàran gu bheil an Tìgear-2 nas fheàrr ann am batail tanca na an IS-2, an dà chuid ann an armachd aghaidh, gu sònraichte air aghaidh an turaid, agus ann an armachd. Dè cho math 'sa tha am Panther -2, agus ann an coileanadh dràibhidh cuideachd. Agus chan eil an T-34-85 na inneal dìon cumhachdach gu leòr.
  Agus fhuair na Gearmailtich an suidheachadh air ais.
  Às deidh sin dh'òrdaich Hitler an ionnsaigh ath-thòiseachadh san Ear. Is e am prìomh bhuille an Caucasus agus ola.
  Agus an uairsin dh'fhosgail an Tuirc dàrna aghaidh an aghaidh na Ruis ann an Transcaucasia. Agus a-rithist buaidh an Wehrmacht. Às deidh na h-uile, tha na Gearmailtich nas làidire ann an àireamh agus càileachd. Agus bidh iad cuideachd a 'cleachdadh roinnean Eòrpach agus Arabach. Tha na Nadsaidhean gu sònraichte làidir san adhar, far a bheil buannachd càileachdail aca, gu sònraichte ann an armachd agus luaths.
  A bharrachd air an sin, tha tòrr saighdearan-coise coloinidh aig an Fritz. Anns a 'Chugais, tha iad gu math blàth airson sabaid. Agus tha an raidhfil ionnsaigh Gearmailteach MP-44 nas fheàrr na modalan Sòbhieteach. Tha e coltach gu bheil na Nadsaidhean gu lèir nas fheàrr. Is ann dìreach ann an làmhachas an USSR a tha co-ionannachd aige. Ach ghabh na Gearmailtich san adhar làmh an uachdair. Bha iad an-còmhnaidh nas làidire ann an càileachd, ach chaidh iad air adhart ann an àireamh. Agus chan eil analogues aig plèanaichean jet.
  Feumar a ràdh gu bheil e duilich a dhol seachad air na Nadsaidhean ann an sgiobachd. Tha saidealan aca agus roinnean Eòrpach, Afraganach, agus eadhon Innseanach agus Arabach. Agus mar as fhaide a thèid an cogadh air adhart, is ann as motha a dh" atharraicheas cothromachadh cumhachd nach eil airson an USSR.
  A bharrachd air an sin, chan urrainnear an Caucasus a chumail bho bhuille dùbailte. A bharrachd air an sin, dh" fhosgail Iapan an treas aghaidh le buille brùideil.
  Bha na samurai a" dèanamh na b" fheàrr, agus cha b" urrainn dha na h-Ameireaganaich grèim fhaighinn air an iomairt. Rinn na Seapanaich suas airson cho àrd sa bha iad ann an àireamhan le fìor eòlas agus sgil. A bharrachd air an sin, nam b" urrainn dha na Stàitean Aonaichte itealain a stampadh gu sgiobalta ann an itealain, chan urrainn dhut cabhlach a thogail aig astar cho luath. Agus gu dearbh, chuir seo maill air eadar-bheachd na h-iomairt.
  Agus b 'urrainn dha na Seapanach, an dèidh aonadh leis na Gearmailtich, pàirt de na feachdan a leigeil ma sgaoil, agus an dèidh dhaibh na saighdearan-coise a ghluasad, thug iad ionnsaigh air an USSR agus Mongolia.
  Duilgheadasan air an cur ris. Tron fhoghar agus sa gheamhradh, ghlac na Nadsaidhean an Caucasus gu lèir, a bharrachd air Abhainn Uralsk agus Astrakhan.
  Dh" fhàs e gu math troimh-a-chèile. Agus gu math cunnartach. Dè bu chòir dha Stalin a dhèanamh san t-suidheachadh seo?
  Thairg e sìth do Hitler air cumhachan sam bith. Ach cha deach bacadh a chuir air an US Fuhrer aig an àm sin, agus thuirt e: dè ma ghabhas an USSR a chrìochnachadh. Chuir na Gearmailtich ionnsaigh mhòr air bhog an-aghaidh Saratov sa Mhàrt.
  Agus bha tanca E aca san t-sreath, agus eadhon a 'chiad discettes nach b' urrainn dha gunnaichean an-aghaidh itealain Sòbhieteach losgadh sìos.
  Agus san fharsaingeachd, rinn an laminar jet discos an Treas Reich so-leònte gu gàirdeanan beaga.
  Ach anns a 'Ghiblean, an dèidh a ghlacadh Saratov, Kuibyshev, Penza, agus gu tuath air Arkhangelsk, Hitler dh'atharraich inntinn agus a' tabhann sìth Stalin air fìor dhuilgheadasan. Agus a bharrachd air an sin, dh'fheumadh an USSR sabaid leis na Stàitean Aonaichte. A bharrachd air an sin, gus sabaid cha mhòr airson dad. Gheall Hitler dìreach pìos samhlachail de Alasga a thoirt seachad.
  Tha e coltach gun robh an Fuhrer fo eagal le fathannan mu armachd niùclasach a bhith air a leasachadh leis na h-Ameireaganaich.
  Dh" aontaich Stalin ri suidheachaidhean cruaidh an Treas Reich, a" toirt a-steach pàigheadh airgead-dìolaidh airson ceud bliadhna.
  Ach fhuair e air Moscow a shàbhaladh bho ionnsaigh. Tapadh leibh co-dhiù.
  Agus ghluais na Nadsaidhean gu Ameireaga còmhla ri Iapan. Bha iad ag iarraidh buaidh chinnteach.
  Ach chan eil a h-uile cat Shrovetide. Ged a tha arm talmhainn an Wehrmacht nas làidire, feumar faighinn thairis air astar fada gu na Stàitean Aonaichte agus mar sin a 'cladhach agus a' dìollaid an nàmhaid.
  Ach tha na Fritz gu slaodach ach gu cinnteach a" togail. Tro Innis Tìle, a" Ghraonlainn, Canada bhon taobh tuath, agus tro Argentina is Braisil, agus air adhart gu Venezuela agus Mexico bhon deas.
  Agus gu dearbh, chan urrainn dha na SA cur an aghaidh. A bharrachd air an sin, nochd am MP-64, gunna-inneal Gearmailteach nas adhartaiche agus nas aotrom. Agus gu dearbh nas adhartaiche agus seòrsachan itealain arm na Gearmailt. Agus is e an rud as cunnartaiche, gu dearbh, nigheanan clas Gearmailteach - super air na tancaichean as fheàrr san t-saoghal.
  Ghluais an t-sabaid gu ceann a deas Mexico. Dh'atharraich na ceithir nigheanan ainmeil an tanca chun an atharrachaidh as ùire air an E-50. Tha an càr fìor ùr-nodha, fo smachd joysticks, gu ìre mhath aotrom aig 65 tonna le einnsean de 1550 each-chumhachd.
  Tha an armachd aghaidh 250 mm, tha an armachd taobh 170 mm, agus eadhon aig leathad mòr. Ach air sgàth seo, tha na caileagan anns an tanca beagan gann. Chan eil e cho comhfhurtail an seo mar anns an "Tiger" -2, agus mar sin tha an càr air a dhlùthadh agus gu sònraichte an cruth. Ach a-nis chan urrainn dha tancaichean Ameireaganach a dhol a-steach don tanca, eadhon nuair a bhios iad a" losgadh air an taobh faisg air làimh. Tha an leithid de dhìon comasach air seasamh an aghaidh sealladh an IS-2.
  Tha na caileagan toilichte agus bidh an càr a 'dol gu math luath. Tha Gerda, a" putadh air putanan an luing gàirdeachais, ag ràdh:
  - Seo inneal! Dìreach sàr-obair!
  Fhreagair Charlotte:
  - Tha na taobhan gu math leathad agus tha an òrd cumhang, cha mhòr nach eil mullach ann. Chan urrainn dhut a dhol tro inneal mar sin, ach chan eil e comhfhurtail!
  Thuirt Gerda gu deònach:
  - Ach èifeachdach! Agus gu tur do-ruigsinneach!
  Fhreagair Magda le gàire:
  - Mar a chì sinn, tha Dia a" toirt taic don Ghearmailt!
  Rinn Cairistìona gàire agus fhreagair i:
  - Bidh sinn a" buannachadh buadhan sinn fhìn! Agus is e seo cridhe ar ro-innleachd!
  Thuirt Gerda le sunnd:
  - Gu ruige o chionn ghoirid, bha coltas gu robh an tanca "Lion" dhuinn mar chrìoch foirfeachd. Agus a-nis tha an càr fichead 'sa còig tunna nas aotroime, a' dol thairis air an "Leòmhann" an dà chuid ann an armachd agus armachd, agus gu sònraichte ann an coileanadh dràibhidh. Mar sin chan urrainn dha Ameireagaidh ar briseadh!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Na bris e! Brisidh sinn iad uile!
  An seo ann an sealladh Magda nochd "Sherman". Chuir an nighean teilgean dìreach chun targaid. Bhris an càr.
  Ach, feumar aideachadh gu bheil na h-Ameireaganaich ann an togail tanca gu sònraichte air an cùlaibh. "Sherman" gu soilleir nach eil a 'tarraing ann an sabaidean, agus "Pershing" a-mhàin beagan nas fheàrr. A bharrachd air an sin, nochd na Pershings anns an t-sreath a-mhàin aig toiseach na ceathrad 's a còigeamh bliadhna, agus anns na crìochan aca tha iad coltach ris a' mhodail tràth Panther. Bidh E-50 a" bualadh air Ameireaganaich aig astar nas motha na còig cilemeatair.
  Tha na caileagan gu math moiteil às a leithid de shàr-chomais anns na buill-airm aca. Agus bidh iad a" feadaireachd òrain.
  Bidh Magda a" losgadh a-rithist, a" bualadh troimhe, an turas seo na Sherman le sgiath, agus a" crathadh:
  - Sgaoil am ball agus ruith e air falbh aig gallop!
  Cha do chuidich eadhon na sgàileanan "Sherman". Tha tanca Gearmailteach ga dhràibheadh fhèin. A" pronnadh saighdearan-coise le bratagan. Òrain nighean a ' fìdeag air harmonicas. A 'sgoltadh fuil fo na rollaichean. Bidh an tanca a 'gluasad luath gu leòr, agus tha na slighean aige nas adhartaiche agus nas so-ruigsinneach, fhad' sa tha iad gu math aotrom.
  Tha na caileagan a' feadalaich... Tha Gerda ag ràdh:
  - Is e Mexico an dùthaich mu dheireadh air an t-slighe gu na SA. Tha sinn mu thràth air uimhir de dhiofar phrìomh-bhailtean a ghabhail. Agus thug uimhir de dhùthchannan buaidh! Thòisich sinn a" chiad cheannsachadh às an Ostair agus a-nis tha sinn a" gluasad gu Mexico City! Tha an companaidh armachd againn na chompanaidh glòrmhor!
  Fhreagair Cairistìona gu loidsigeach:
  - An toiseach, tha sinn nas fheàrr na an luchd-dùbhlain againn ann am buidheann. Is e dùthaich bheag a" Ghearmailt. Is e na Gearmailtich na daoine as smachdail agus as eagraichte san t-saoghal. A bharrachd air siostam Sòisealach Nàiseanta totalitarian. A chuir cuideachd neart agus eagrachadh rinn. - Ruith a' chaileag a cas-rùisgte ri taobh armachd a' chaoil agus lean i oirre. - An uairsin tàlantan sgoinneil ar seanailearan agus, an toiseach, Hitler. Tha sinn air ar luchd-dùbhlain a bhriseadh mean air mhean. Agus an uairsin fhuair iad an teicneòlas as fheàrr san t-saoghal. Mar sin a-nis tha buaidh againn air thoiseach oirnn! Agus tha an Treas Reich a" fosgladh a sgiathan thairis air an t-saoghal!
  Thuirt Charlotte gu reusanta:
  - B'e an geamhradh bu mhiosa na dhà-fhichead. Rinn sinn a" chùis air ann an Afraga agus faisg air Moscow. Dh'fhàg iad Tikhvin agus Rostov-air-Don. Agus eadhon Kharkov chaidh a ghlacadh leis na Sòbhietich. Agus chaidh na Stàitean Aonaichte a-steach don chogadh nar n-aghaidh. Sin nuair a bha e coltach: nach do ghluais na lannan nar fàbhar agus an dubh-aigein air thoiseach oirnn. Ach thug an earrach buadhan ùra dhuinn. Agus bhon uairsin, tha a h-uile càil air a dhol nar fàbhar!
  Loisg Magda. Loisg e sìos gunna Ameireaganach agus rinn e gàire:
  - Ach fhathast, às aonais cumhachdan nas àirde, cha bhiodh an arm againn air a bhith comasach air a leithid de shoirbheachadh a choileanadh! A" chùis air nàimhdean adhartach! Is i seo làmh Dhè!
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - Tha mi ag aontachadh gu bheil Dia! Ach chan e Dia: Abrahàm, Isaac, agus Iàcob! Agus a rèir choltais an Aryan, aon agus Dia Uile-chumhachdach! Am fear a chruthaich an cruinne-cè agus a thagh na Gearmailtich mar a shluagh!
  Chrath Charlotte agus dhearbh e:
  - Gu cinnteach! Nach e Dia Isaaic ar Dia-ne ! Agus nam b" e sluagh Dhè na h-Iùdhaich dha-rìribh, cha bhiodh sinn air buannachadh! Agus ma tha, is e breug a th" anns a" Bhìoball Magda agad! Agus tha an t-àm ann dhut Crìosdaidheachd a thrèigsinn airson fàbhar monotheism Aryan!
  Bha faclan Charlotte a" faireachdainn mar theine gunna-inneal.
  Thuirt Cairistìona:
  - Agus tha e cosmhuil ri brathadh, a bhi 'n a Chriosduidh. Às deidh na h-uile, tha e a 'tionndadh a-mach gu bheil thu airson sìtheachadh - bhuail iad thu air a' ghruaidh cheart, tionndaidh gu do làimh chlì!
  Chunnaic Gerda iomchaidh a chur ris:
  -Agus tha thu a 'smaoineachadh gu bheil saoradh bho na h-Iùdhaich! Agus tha seo san fharsaingeachd - coltach ri brath!
  Chuir Magda an aghaidh gu sgiobalta:
  - Chan eil mi a 'smaoineachadh gu bheil! Mo bheachd gur e Dia aon! Agus chan e Iùdhach, agus chan e Aryan!
  Ghlaodh Charlotte air ais.
  - Ciamar nach eil e Aryan! A-mhàin Aryan agus chan eil nas lugha!
  Thuirt Gerda gu rèiteachaidh:
  Agus cuideachd teicneòlas! Càite an tòisich sinn? San t-Sultain 1939 cha robh aca ach sia roinnean tanca. Agus tha cha mhòr a h-uile tanca aotrom, nas lugha na fichead tunna. A-nis chan eil fios agam fhìn cia mheud roinn a th 'againn, ach tha sinn a' marcachd air an tanca as fheàrr air an t-saoghal. Tha an carbad againn gun choimeas a thaobh armachd, armachd, coileanadh dràibhidh, agus aig an aon àm chan eil e uamhasach a thaobh cuideam.
  Tha cuimhne agam air deuchainnean a" chiad "Tiger", an uairsin air co-là-breith Hitler air 20 Giblean, 1042.
  Stad an nighean agus, a" gabhail anail, lean i oirre.
  - An uairsin bha an "Tiger" mar-thà mar an tanca as fheàrr san t-saoghal. Ach chan urrainnear a bhith den bheachd gu bheil a choileanadh dràibhidh riarachail. Ach air an làimh eile, thug an gunna deagh shabaid, agus bha an armachd gu math freagarrach airson na h-ùine sin. Agus thionndaidh an tanca fhèin gu math, a rinn dìoladh airson astar cuairteachaidh ìosal an turaid!
  Agus anns an dà fhicheadamh bliadhna, bha sinn na b" ìsle na an Fhraing agus Breatainn a thaobh tancaichean, agus an àireamh. Ach bhuannaich iad! Anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna, bha tancaichean T-34 agus KV na b" fheàrr aig an USSR na an fheadhainn againne, agus grunn thursan barrachd charbadan! Ach bhuannaich sinn fhathast! Agus is e moraltachd teicneòlas agus adhbhar! Agus tha spiorad cudromach!
  Thug Cairistìona fa-near, a" suathadh a sàil lom air a" pheadal:
  - Ma bhuannaich sinn leis na tancaichean as miosa, buannaichidh sinn a-nis! Gu dearbh, an toiseach bha nas lugha againn na nàimhdean. A-nis tha sinn air horde a chruinneachadh! Dè a chuireas stad oirnn bho bhith a" buannachadh?
  Fhreagair Gerda le gàire:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil na prìomh dhuilgheadasan air ar cùlaibh! Tha eadhon àireamhan againn a-nis
  Ro-throm. Chan eil mi a 'smaoineachadh gum bi duilgheadasan aig a' chompanaidh an aghaidh nan SA.
  Thuirt Charlotte gu loidsigeach:
  - Cha chreid mi gu bheil rud aig America 'nar n-aghaidh ! Chan eil anns an Sherman aice ach fodar canain, agus chan eil a Pershing ach beagan nas fheàrr. Fhad "s a tha iad an aghaidh an tanca againn, chan eil gunnaichean aca!
  Chunnaic Gerda iomchaidh a chur ris:
  - Agus ann am plèanaichean jet chan eil dad aca airson ar seabhagan a chòmhdach. A bharrachd air an sin, le uimhir de thràillean againn, agus chan eil sinn nas ìsle ann an àireamh na na Yankees!
  Dh" aontaich Cairistìona le seo:
  - Tha uidheamachd againn - an Roinn Eòrpa gu lèir agus pàirt den USSR. Agus luchd-obrach - leth an t-saoghail! Tha sinn air na factaraidhean againn a ghluasad gu modh obrachaidh trì-shift, agus tha sinn a" togail factaraidhean ùra! Cha bhith e comasach dha na h-Ameireaganaich freagairt neo-chunbhalach a thoirt dhuinn, air sgàth na h-àireimh. Chan eil na h-uimhir de làmhan aca gu mì-fhortanach!
  Rinn Charlotte gàire agus ghluais i a glùin a-steach don chathair, ag èigheach:
  Cha bhi iad co-chothromach! - Loisg an nighean air an "Grant" agus thuirt i. - Agus ma thòisicheas uidheamachd a thoirt a-mach, an uairsin dìreach airson sgòran sabaid a chruinneachadh leinn!
  Thuirt Magda gu sgiobalta:
  - Ach nuair a tha beatha ... 'S e sin, tha beatha a' teagasg nach eil feum air fois a ghabhail aig àm cinnteach!
  Dh" aontaich Gerda le seo, agus thionndaidh i an luamhan le a corragan rùisgte, rinn i gearan:
  "Agus bidh sinn furachail gus an deireadh!"
  Tharraing Charlotte a-steach an abs faochadh aice agus chuir i na cuimhne:
  - Tha sinn air tighinn fada... Bhon T-1 beag chun an fhuamhaire E-200. Agus tha iad sin, gu dearbh, nan clachan-mìle ann an iomairt ghaisgeil! San aon dòigh, cha tèid an tanca againn gu meatailt gu bràth!
  Mu dheireadh, thàinig na caileagan tarsainn air dusan tanca Ameireaganach. Ochd Shermans, dà thabhartas agus dà Pershing. Bha sgàil-dhealbh nas ìsle aig a" chàr mu dheireadh agus chan eil e cho follaiseach. Tha e nas fhasa faighinn a-steach do tanca àrd. Ghabh na caileagan an uair a shealg. Tha iad uile geur agus tha deagh fhreagairt aca. Air a chruadhachadh agus air a thrèanadh. Chaidh sinn seachad air pàirt chudromach den Dàrna Cogadh agus thadhail e air diofar dhùthchannan den t-saoghal. Tha iad dha-rìribh nan nigheanan aig an ìre as àirde.
  Agus b" iad na Shermans a" chiad fheadhainn a spreadh. Agus tha an astar nas fhaide na còig cilemeatair. Chan urrainn dha na h-Ameireaganaich an càr aca fhaighinn fhathast.
  A" losgadh, thug Gerda fa-near:
  - Tha an gunna as fheàrr againn! Bidh e a" tolladh a h-uile càil bho astar fìor bhlàr, agus solar meadhanach mòr de shligean. An seo bidh 128 mm nas miosa.
  Dh"aontaich Magda le seo. Às deidh dhi an Sherman a losgadh agus a bhriseadh, thuirt an nighean:
  - Tha stoc nan sligean do'n inbhe so ni's ìsle. Ach ann am prionnsabal, chan eil armachd 88-mm dona ann am prionnsabal!
  Loisg Charlotte agus chuir i a-steach:
  - A 'coimhead airson dè!
  Ruith Gerda gu cruaidh:
  - Agus gabhaidh seo "Sherman" agus "Panther". Tha mi a" smaoineachadh gum faodadh gunna 75mm le stoc fada a bhith air an tanachadh!
  Loisg Cairistìona le a cas-rùisgte agus rinn i snarb:
  - Seadh, agus bhiodh solarachadh shligean na b' àirde!
  Loisg Magda cuideachd, a" putadh a" mhaide gàirdeachais le a corragan rùisgte. An asal "Sherman" mu dheireadh. Chaidh an ath bhuille a ghluasad gu na Grands. Tha an tanca seo mar-thà cho seann-fhasanta, agus eadhon nas miosa le armachd na an Sherman. Ach, an toiseach bha tancaichean gu math na bu mhiosa aig Ameireagaidh na a" Ghearmailt. Anns an dà fhicheadamh bliadhna, cha robh anns na Stàitean Aonaichte ach 502 tanca, agus fiù 's an uair sin bha mòran air a dhol à bith. Ach mar-thà anns an dà fhicheadamh bliadhna, na h-Ameireaganaich a rinn còrr is trì mìle tancaichean. Agus an uair sin bha an Sherman. Dè as urrainn a ràdh mun chàr seo? A thaobh armachd aghaidh, bha e eadhon beagan nas àirde na an T-34-76, agus bha e beagan na b 'ìsle ann an cumhachd millteach a' ghunna. Tha, agus ann an coileanadh dràibhidh. Ach air an làimh eile, tha optics agus faicsinneachd mòran nas fheàrr na feadhainn Sòbhieteach.
  An uairsin nochd an Sherman M 4 mar-thà anns a 'cheathramh bliadhna fichead. Fhathast nas fhaide air adhart, nochd an "Sherman" firefly, le gunna 17-punnd le baraille nas fhaide. Bha an tanca seo na b 'fheàrr na an T-34-85 Sòbhieteach ann an armachd, ach cha robh e uabhasach mòr.
  Bha atharrachadh dìon air an Sherman cuideachd le coileanadh dràibhidh nas miosa, nas truime, ach le armachd de 152 mm. Ach cuideachd chan e an fheadhainn as mòr-chòrdte. Gu ruige seo, chan eil na Gearmailtich air a thighinn tarsainn ach na M4n àbhaisteach.
  Ach a-nis tha na "Grands" deiseil, agus a-nis an tanca Pershing an ìre mhath ùr.
  Mhol Gerda:
  - Thig sinn beagan nas fhaisge. Is dòcha gu bheil armachd nas tiugh aig an uilebheist seo!
  Rinn Charlotte gàire le tàir.
  - Na gabh dragh! Chan eil aige ach 102 millimeters. Tha cuideam dà fhichead sa dhà air a" chàr, ach dh"fhàg sin an Sherman làidir!
  Rinn Gerda gàire agus mhol e:
  - An uairsin leig leinn losgadh!
  Chùm Magda a-mach a cas-rùisgte, casruisgte. Cia mheud diofar chlachan biorach biorach, gainmheach teth de fhàsach, droigheann a 'ghunna, sneachda na Ruis air a bhith eòlach air a buinn lom, elastagach, gràsmhor. Bhrùth i corragan fada, rèidh le ìnean màthair-neamhnaid air a" phutan luing gàirdeachais.
  Agus loisg e air projectile tolladh armachd le cridhe uranium. Agus rinn i gàire le gàire:
  - Biodh solas ann dhut!
  Tha buaidh millteach mòr aig an canan 105 mm. Agus chaill "Pershing" leth an tùir.
  Chrath Gerda a cìochan àrda, daingeann agus thuirt i:
  - Och, cha b' urrainn "Tiger" seo a dhèanamh! Cha robh cumhachd punch aige! Ach fhathast, tha e nas fheàrr na an Sherman.
  Thuirt Magda gu teagmhach:
  - A 'coimhead dè. Ma tha na scrionaichean crochte air an "Firefly", cha bhith e nas miosa na an "Tiger", eadhon air a dhìon nas fheàrr air a" mhullach!
  Chrath Gerda a ceann gu feargach. Losgadh air an tanca. Agus chuir crìoch air an "Pershing" mu dheireadh:
  - Tha an "Tìgear" againn fhathast nas daoire, na h-exotics sin an Iar, agus ana-cainnt Ruiseanach. Tha mi a" creidsinn nar buaidh, eadhon le tancaichean T-4, mar sin biodh e!
  Dusan càr, bha na caileagan a" cliogadh mar shìol. Cha deach losgadh orra idir. Gu pianail astar fada airson gunnaichean Ameireaganach.
  Bidh na nigheanan a" falbh agus a" gàireachdainn. Math dhaibh.
  Tòisichidh Charlotte an hurdy-gurdy air a bheil thu eòlach a-rithist:
  - Chan eil, Magda! Bu chòir dhut Crìosdaidheachd a thrèigsinn uair is uair. Rud eile, bidh thu nad neach-brathaidh comasach!
  Thill an nighean donn air ais:
  - Chan eil! Tha mi dìleas don Treas Reich, ach cha trèig mi Iosa Crìosd nas motha!
  Bhuail Gerda a cas àlainn, fèitheach air an armachd le bonn rùisgte agus thuirt i:
  " Ach cha'n fheud Criosd a bhi air àicheadh!" Feumaidh sinn aideachadh gur e Gearmailteach a bh" ann san fheòil, agus chan e Iùdhach, agus bidh a h-uile dad ceart gu leòr!
  Fhreagair Magda le gàire:
  - Gearmailtis... Ach dè mu dheidhinn fianais a" Bhìobaill?
  Thuirt Gerda gu cruaidh:
  - An uairsin thusa Bìoball! Ma tha Prìomh Chafaidh ann!
  Chrath Magda a ceann.
  - Chan e foillseachadh diadhaidh a th" ann am Mein Kaf. Agus obair aon neach, eadhon obair air leth! Tha mi creidsinn anns na thig o Dhia!
  An sin dh"èigh na gaisgich uile ann an sèist:
  - Is e ar Dia Adolf Hitler!
  Fhreagair Magda gu treun:
  - Ach chan e Hitler a thug buaidh air agus a chruthaich an cruinne-cè!
  Bhuail Gerda gu feargach a sàil chruinn air an armachd agus thuirt i:
  - Agus chan eil seo air a dheasbad leinn tuilleadh! Cò a chruthaich an cruinne-cè, innsidh ùine!
  Mhol Charlotte:
  - B' fhearr leinn na caileagan a' cheist fhaighneachd dhinn fhein - ciod a ni sinn an deigh a' chogaidh ?
  Rinn Cairistìona gàire agus mhol i:
  - Rachamaid gu gnìomhachas! Is e seo an rud as fheàrr as urrainn dhuinn a dhèanamh!
  Chrath Gerda ag aontachadh le a ceann geal-sneachda:
  - Gu dearbh, ann an gnìomhachas! No 's dòcha gum bi sinn an sàs ann am filmichean?
  Rinn Magda gàire agus mhol i:
  - Agus dè? Is e deagh leantainn a tha seo de chùrsa-beatha! Às deidh na h-uile, tha filmichean sgoinneil!
  Rinn Gerda gàire, ruith i a làmh thairis air a preas faochaidh agus thuirt i:
  - Agus cò a chluicheadh tu? Aingeal dè?
  Thuirt Magda le sealladh lom,
  - Carson nach biodh? Leis gu bheil an sealladh ceart agam. Bhithinn ag innse mu Iosa Crìosd dha na creidmhich uile! Bhiodh sin na shàbhaladh-beatha!
  Chrath Gerda a ceann gu àicheil agus mhìnich i:
  - Anns a 'chreideamh Aryan ùr chan eil a leithid de rud ann ri slàinte. Gu dearbh, is e brìgh an àithne don Aryan seirbheis a thoirt don Reich. Agus an còrr - gèilleadh do na h-Aryans! Mar sin chan eil sinn gar sàbhaladh fhèin, ach a" riaghladh!
  Tha Cairistìona na nighean le copar, ach le measgachadh de fhalt buidhe, air a dhearbhadh:
  - Tha, tha sinn a 'riaghladh agus a' toirt buaidh! Anns an t-saoghal seo, tha sinn ann an saighdearan an Treas Reich. Leis an sin bidh an arm againn fhìn. Agus bheir sinn buaidh air cruinne-cè eile. Tha a h-uile dad san t-saoghal seo càirdeach... saoilidh mi gum bi cogadh, agus fèistean, agus oighreachdan! Measgachaidhean de bhith a" faighinn tlachd às an t-saoghal, agus geama cogaidh inntinneach!
  Is e nighean a th" ann an Charlotte le falt copair-dearg, air a sàthadh le aonta.
  - Gu cinnteach! Airson beatha dha-rìribh sìtheil tha e dòrainneach ... Tha sinn cho cleachdte ri sabaid is gu bheil e air a thighinn gu bhith na aran dhuinn!
  Chuir Gerda ceartachadh air a companach:
  - An àite sin, eadhon adhair! No uisge air a mheasgadh le fìon milis!
  Thuirt Magda gu duilich:
  - 'S e truas a th' ann... Aig amannan thig tonn de aithreachas thairis orm. Às deidh na h-uile, tha marbhadh dhaoine eile dona. Bidh sinn ag adhbhrachadh pian agus fulangas! Dè, clann gun athair!
  Chrath Gerda a ceann, ag ràdh:
  Tha sinn uile ann an cunnart! Ach bi comhfhurtail! Tha an duine fhathast marbhtach! Agus ma smaoinicheas tu air, a bheil e dha-rìribh cudromach trithead no dà fhichead bliadhna air sgèile na sìorraidheachd? Agus a' bheatha mhaireannach !
  Fhreagair Magda le osna:
  - Uill, ma choimheadas tu gu feallsanachail, is ann mar sin a tha e ... Ach dha-rìribh, chan eil seo ga dhèanamh nas fhasa do chlann bheaga!
  Thilg Charlotte a falt copair-dearg agus sgàin i:
  - Smaoinich gu bheil iad subhuman! Dìreach beathaichean agus bidh thu a" faireachdainn nas fheàrr!
  Fhreagair Magda, a" crathadh deòir bho a sùilean,
  - Ach às deidh a h-uile càil agus beathaichean tha e duilich! O... dè an saoghal anns a bheil sinn beò! Tha a h-uile dad dìreach mìorbhuileach! Agus riaghailtean bàis!
  Bhruidhinn Charlotte gu làidir, a" sgrìobhadh mar a chaidh i:
  Leig leis na h-aibhnichean fala
  a' sruthadh air an talamh,
  Leig leotha caoidh ann am pian -
  Teintean anns a h-uile àite!
  Agus leig leis an olc bàs
  Bidh ball feargach a" riaghladh,
  Gheibh sibh uile bàs
  Tha Satan air do ghairm gu cunntas!
  Leig leis a 'ghrian a dhol sìos
  An t-sruth de chorp an duine a. .
  Tha a" phlanaid a" fulang
  Tha uaill a" riaghladh!
  Chuir Gerda stad air a chompanach, a" còmhdach a beul scarlaid le a chas rùisgte. Dh'èigh an neach-crìochnachaidh blonde:
  - Uill, carson cho eu-dòchasach! An seo thig an cogadh gu crìch agus fàsaidh a" phlanaid mar ghàrradh. Tha mi a" smaoineachadh gu bheil beagan air fhàgail. Tha sia mìosan eile ann an Ameireagaidh, uill, a" bhliadhna as motha. An uairsin cuiridh sinn ris an Ruis, agus chan eil ach Iapan air fhàgail. Ach tha seo geàrr-ùine dhuinne. Aig a' char as motha, ann an trì bliadhna stadaidh a h-uile cogadh... Agus cha mharbh daoine a chèile tuilleadh!
  Mhìnich Cairistìona:
  - Co-dhiù, anns a 'chogadh ... tha mi a' smaoineachadh gun tig an t-àm, agus gu math luath, nuair nach eil ach aon ìmpireachd air fhàgail air an t-saoghal. Agus an uairsin, co-dhiù, cha bhi cogaidhean ann. Agus tha mi a 'smaoineachadh, mar thoradh air leasachadh àiteachas agus a' bhuidheann Gearmailteach as fheàrr, gun tèid an t-acras a-mach à sealladh ann am beagan bhliadhnaichean. An uairsin thèid taigheadas a thogail airson a h-uile duine. - Bhruidhinn an nighean le falt buidhe-copach agus figear fèitheach, caol agus ceart-cheàrnach le dealas. "An uairsin leasaichidh cungaidh-leigheis agus thèid galair a chuir às. Bidh sinn ag itealaich a-steach don fhànais, suidhichidh sinn ann an diofar shaoghal. Bheir sinn buaidh air seann aois. Bidh na h-uile dhaoine òg agus maiseach, mar sùbh-craoibh eireachdail. No is dòcha gu bheil cogaidhean ùra a" feitheamh rinn san fhànais. A leithid de stellar le coigrich trì-armachd. Agus bidh sinn gu dàna a" sabaid airson beachdan faisisteachd air feadh na cruinne!
  Sheinn Charlotte, le gàire mòr air a bilean:
  - Bidh sinn a 'sabaid airson latha soilleir a-màireach ... pòg sinn!
  Tha Magda mar-thà air a ràdh ann an dòigh nas dòchasaiche:
  - Ach tha e nas fheàrr mar seo! Chan e cogaidhean sìorraidh, ach cruthachadh sìtheil!
  Aig an àm sin, ruith an càr thairis air mèinn. Chrith an tanca. Bhris an rolair, agus chaidh an càr sìos beagan. Ghairm Gerda sgioba càraidh air an rèidio. Cha do chuir am milleadh an tanca air falbh bho choileanadh dràibhidh, ach lughdaich e an astar aige gu ìre. Mar sin, feumar an rolair a chuir na àite gu sgiobalta. An seo tha suidheachadh a 'chrochaidh eadar-dhealaichte - nas freagarraiche airson a chàradh na an òrdugh neo-àbhaisteach de na "Tigers" agus "Panthers".
  A bharrachd air an sin, bha na caileagan gu toilichte a 'blàthachadh anns a' jungle. Carson nach snàmh thu san abhainn. Tha an tanca, gu dearbh, tha an t-àite teth, eadhon chan urrainn don inneal-adhair dèiligeadh. Tha ceann a deas Mexico ann fhathast - na tropaigean, agus sa Mhàrt tha e gu math teth. Ach san fharsaingeachd tha an aimsir nèamhaidh.
  Bha an abhainn faisg air làimh agus chaidh na caileagan a-steach innte. Chan fheum thu a bhith draghail mu dheidhinn crogall. Tha cogadh a" dol an seo, agus tha gach creutair beò air teicheadh airson ùine mhòr. Tha an t-uisge blàth agus tlachdmhor airson snàmh ann. Bha na caileagan a" snàmh agus, a" coimhead air cladaichean a" jungle, mhothaich Gerda:
  - Fhathast, chan eil an saoghal againn gun seun! Is dòcha gum biodh e math a bhith neo-bhàsmhor mar shreapadair, agus iad uile a 'fuireach còmhla ris a' chinne-daonna, a 'coimhead air a leasachadh. Agus itealaich tron fhànais!
  Chrath Cristina, ag ràdh gu dona:
  - Nèamh gun pheacadh, uamhasach dòrainneach ... Chan e fortan a th 'anns a' chasino a chall, ach eadhon nas fheàrr a bhuannachadh, gun a bhith a 'sealg. Tha, tha cogadh addictive ...
  Mhol Charlotte:
  - Tha mi a" smaoineachadh gun cruthaich iad geamannan a dh" fhaodar a dhealbhadh air an sgrion - is e sin an armachd!
  Thuirt Magda le gàire:
  - Bu chòir dhut a h-uile càil a sgrios!
  Ghabh Cairistìona e agus sheinn i:
  - 'S e dìoghras a th' ann an sgrios... Ge bith dè an seòrsa cumhachd!
  Sheinn Gerda, a" wheezing agus a" srann:
  - Tha mi airson falamh fhaicinn air beulaibh orm! An sin togaidh mi mo chaisteal, mo bhruadar!
  Rinn Charlotte gàire agus mhol i:
  - Chan e, gu dearbh tha e math a bhith a 'sabaid! Ach tha e eadhon nas fheàrr buannachadh!
  Dh"èigh Cairistìona aig mullach a sgamhanan:
  - Tha làmh dheas nèimh fhèin a 'cuideachadh na Gearmailt. Ar creideamh Aryan, ar monotheism gun samhail! Agus tha an rud nach bi gar marbhadh gar dèanamh nas làidire!
  Splash Gerda uisge agus fhreagair e:
  - Tha, tha sinn air fàs nas làidire! Tha e duilich gun do thuit sinn dìreach air mèinn an-aghaidh tanca.
  Thuirt Cairistìona gu smaoineachail:
  - Agus ciamar a dhìonas tu na bratagan?
  Chrath Gerda a guailnean fèitheach.
  - Chan eil fhios agam...
  Thuirt Charlotte gu reusanta:
  - Tha iad air an dìon bho shligean le sgiathan, agus bho mhèinnean ... Mura h-eil iad air an dèanamh le tiugh, gus nach bi iad a 'spreadhadh!
  Chrath Gerda a ceann.
  - An uairsin thèid an coileanadh dràibhidh sìos mar thoradh air àrdachadh cuideam. Bheireadh sin air an tanca itealaich!
  Dhearbh Magda:
  - Sin e! Gus am bi an tanca ag èirigh suas san adhar agus nach tuit e! Agus astaran leasaichte de chòig ceud mìle san uair!
  Thug Charlotte, a" frasadh, cunntas air an fhiosrachadh:
  - Chuala mi gu bheil soithichean sònraichte aig a" chabhlach againn a bhios ag itealaich beagan gun a bhith a "beantainn ris an uisge! Agus bidh iad a" leasachadh astar trodaiche sgriubha, agus faodaidh iad saighdearan a ghiùlan, a bharrachd air a bhith a" faighinn ceannas aig muir! Bidh an leithid de itealan aig muir gar dèanamh do-chreidsinneach!
  Chuir Gerda ceartachadh air a companach:
  - Agus tha sinn mar-thà do-chreidsinneach! Bheir seo sinn - air leth do-chreidsinneach!
  Thionndaidh Charlotte air a druim, bhreab i a casan rùisgte, chiseled san adhar agus rinn i gàire:
  - Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach! Is e sinn nigheanan Aryan, luchd-marbhadh nar cridheachan!
  Agus chaidh am bòidhchead nas doimhne dhan uisge. Chaidh e beagan nas doimhne. Bhuail i a caraidean air an t-sàil rùisgte agus nochd i. Chuir i air bhog tobar uisge, a 'fuaigheal:
  - Abair deagh earrach anns na tropaigean! Tha uisge coltach ri bainne goileach!
  Sheinn Gerda le fealla-dhà:
  - Tha Afraga uamhasach tha, tha, tha .... Tha Afraga cunnartach, tha, tha, tha! Na bi a" falbh nigheanan gu Afraga airson cuairt!
  Rinn na bòidhchead gàire. Tha an rinc-spèilidh air atharrachadh mar-thà - tha sgiobaidhean càraidh aig an ìre as fheàrr. Agus leum na caileagan bho air feadh an t-saoghail dhan tanca. Tha sgàil-dhealbh an E-50 gu math ìosal agus chan eil an càr fhèin ro fhaicsinneach. Thionndaidh na gaisgich boireann air einnsean an roth-uidheam gas agus thog iad astar ann am beagan dhiog.
  Thuirt Charlotte, tancair eòlach:
  - Ach, tha einnsean roth-uidheam gas mòran nas fheàrr na einnsean dìosail. Tha e an dà chuid nas toinnte agus a" luathachadh an tanca nas luaithe. Tha gluasad iongantach aig a" chàr againn!
  Sheinn Gerda le fealla-dhà:
  - Bha e mì-chùramach agus naive, bha coltas òg lom air na caileagan ... Bha coltas iongantach air a h-uile dad mun cuairt - o chionn trì cheud bliadhna!
  Thuirt Cairistìona le sunnd:
  - Chan eil! Bidh an ceannard againn a" bualadh le àbhachdas... Ged a tha e dha-rìribh coltach gu bheil linntean air a dhol seachad o thoiseach a" chogaidh... - Ruith an nighean a làmh thairis air a broilleach àrd, elastagach agus lean i oirre. - Aig an aon àm, uaireannan bidh thu gad ghlacadh fhèin a" faireachdainn mar a bha e an-dè! O, às dèidh na h-uile, tha beatha dhaoine goirid agus air dhòigh air choireigin a 'dol seachad gun mhothachadh!
  Thuirt Gerda gu cruaidh:
  Ach chan eil sinn sean, a bheil sinn? Tha sinn làn neart agus lùth! Agus ar slighe bho bhuaidh gu
  Buaidh!
  Lìon Magda tùr an inneal-gunna, leag i an cealla Ameireaganach, agus cho-obraich i:
  - Tha, tha mi a 'creidsinn nar buaidh ... Gu h-àraid a-nis, nuair a tha na cairtean trump againn uile. Ach na cuireamaid a' chairt fa chomhair an eich!
  Chuimhnich Gerda le osna:
  - Albert... Tha mi ag ionndrainn a' bhalaich seo... Tha e neònach a bhith a' tuiteam ann an gaol le brat, fiù 's ma tha e àrd, le togail Apollo!
  Thuirt Charlotte gu loidsigeach:
  Chòrd Albert rium cuideachd. Tha bòidhchead sònraichte aice. Agus san fharsaingeachd, tha deugairean, nuair nach eil na physiognomies aca fhathast air an còmhdach le feusag, agus nach eil na feartan aghaidh aca air crìoch a chuir air an cruthachadh, air an comharrachadh leis an seun sònraichte aca. Agus as cudromaiche, chan eil iad cho malairteach fhathast, tha gaol aca ort, chan e d" airgead!
  Thuirt Cairistìona gu reusanta:
  - Tha an ceathrar againn cho breagha is gu bheil gaol aig fir ar cuirp an toiseach. Agus dè an ìre a th" againn mu thràth is e an teachd-a-steach againn!
  Thuirt Gerda gu loidsigeach:
  - Tha e nas fhasa a bhith nad bhoireannach! Gairm an cù, agus leumaidh e dhan leabaidh. Co-dhiù fhad 's a tha thu òg. Cha bhi thu gu bràth gun duine. Tha e furasta an tàladh. Ach bu chòir dha fear, gus boireannach a chuir dhan leabaidh, feuchainn ....
  Fhreagair Charlotte gu co-sheòrsach:
  - Chan e thusa às deidh a h-uile càil... Nach eil sinn ro sgiobalta!
  Chrath Gerda a ceann bàn anns an àicheil.
  - Nach cinnteach air an dòigh sin ! Tha gaol agam air fir òga, eireachdail, lùbach. Agus chan eil mi a 'dol dhan leabaidh le duine sam bith. Mar riaghailt, tha mi a 'taghadh togail lùth-chleasachd. Cuid le bolg, chan eil eadhon coitcheann a 'tàladh mi. Agus is urrainn dhuinn taghadh!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Seo strìopach air a 'phannal, chan fheum thu taghadh. Agus bidh pot-bellied a" frithealadh, agus maol, agus sean ... Tha seo gu dearbh na minus den dreuchd aice!
  Fhreagair Gerda gu fìor:
  - Faodaidh tu a dhol gu taigh-siùrsaich saighdeir... An uairsin bidh an luchd-dèiligidh agad uile òg agus caol. Agus measgachadh agus barrachd no nas lugha tarraingeach ... Mar eisimpleir, cha bhith mi a-riamh a" diùltadh duine eireachdail!
  Rinn Cairistìona gàire agus gàire:
  - Tha... Tha caochladh a' tionndadh air! Feumaidh gnè diofar shoithichean agus spìosraidhean. Is e boireannaich òga a th' annainn agus tha sinn dèidheil air an òigridh... Tha sinn ag iarraidh com-pàirtichean spòrs le cuirp fèitheach. Agus feumaidh cuideigin dèiligeadh ri fir nach eil cho eireachdail. Chan urrainn dhut ach co-fhaireachdainn a dhèanamh leis na boireannaich sin!
  Sheinn Charlotte le dòrainn:
  - Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill ... Agus às deidh bàs, creid nach lorg mi sìth, bheir mi m "anam don diabhal airson oidhche còmhla riut!
  Loisg Magda air a" ghunna fèin-ghluasadach Ameireaganach "Witch" agus rinn i gàire:
  - Is e peacadh a th 'ann, dè an seòrsa gnè a th' againn taobh a-muigh pòsadh ... Tha e nas fheàrr smuaintean lustful fhàgail!
  Fhreagair Charlotte gu feargach:
  - Agus bha thu a 'gearan bho orgasms nas miosa na sinne ... Mar sin cha bu chòir dhut banaltram cealgach a briodadh.
  
  Thug saighdearan Hitler Ameireagaidh gu cuairteachadh gu làidir. Agus ga bhrùthadh le clamp air gach taobh.
  Bha inneal cogaidh an Wehrmacht a" dol air adhart tro Mheagsago. Sabaid làidir, tòrr fala agus meatailt briste. Dh'fhuiling aonadan cèin an Treas Reich mòran call cuideachd. Dh" fheuch na Nadsaidhean ris na h-Aryans a dhìon cho mòr "s a b" urrainn dhaibh. Chaidh Afraganaich, Arabaich, Innseanaich, Sìonach a thilgeil dhan bhlàr. Chleachd na Seapan cuideachd arm nas dathte. Chuir seo beagan maill air astar an adhartais. Shuidh na Gearmailtich fhèin ann an tancaichean trom. Dh'òrdaich am Fuhrer gun deidheadh a h-uile tanca nas aotroime na leth-cheud tunna a thoirt a-mach à cinneasachadh agus an tionndadh chun mhodail E-50 as ùire. Agus cuideachd gus carbadan armachd trom a-mhàin a chleachdadh ann am batail leis na h-Ameireaganaich.
  Chuir seo beagan maill air adhartas nan Gearmailteach ann am Mexico. Chleachd Fritz an tanca as ùire, loisg e agus chleachd e itealan ionnsaigh jet le armachd leasaichte. Chaidh na h-Ameireaganaich air ais. Tha am Màrt air a bhith trang.
  Fhuair pìleat agus superas Friedrich puingean. Bha am balach a 'sabaid air an atharrachadh as ùire de ME-262 "X" agus leasaich e na sgòran aige le misneachd. Aig an aon àm, a 'leagail an dà chuid targaidean adhair agus talmhainn. Rinn Helga rèis ri thaobh air an làimh dheis. Cuideachd gaisgeach dòchasach. Tha Friedrich mu thràth air a thighinn gu bhith na fhìor uirsgeul, mar superman air leth.
  Agus a-nis tha am balach a" losgadh spreadhadh de chòig gunnaichean-adhair. Sa bhad, spreadh leth-cheud plèana Ameireaganach. Tha iad air an giùlan bho aon projectile adhair. Bha an còrr de na càraichean reòta ann an stupor. Chan fhaca iad a-riamh dad coltach ris. Agus tha Friedrich a 'losgadh a-rithist. Agus tha leth-cheud vulture eile Ameireaganach air an sèideadh suas. Is e fìor mhìorbhail a tha seo. Bidh Helga a" losgadh, a" leagail ceithir plèanaichean, agus a" feadaireachd ris a" bhalach ace:
  - Tha thu nad shàr-fhear aig an ìre as àirde!
  Tha plèanaichean Aimeireaganach a' feuchainn ri ruith air falbh, ach tha an treas tionndadh a' laighe far leth cheud eile. Tha cruinneas Friedrich do-chreidsinneach. Tha e dha-rìribh na superman agus na leanabh. Agus tha ceud gu leth itealan Ameireaganach air an sgrios. Chaidh aig Helga air còig càraichean a losgadh sìos, an còrr de luchd-sabaid Gearmailteach eadhon nas lugha.
  Tha am balach ag ràdh:
  - Bidh cearc a" buain gràin le gràn, agus a" faighinn cuideam nas motha na muc a" slugadh pìosan mòra.
  Agus a-nis ghabh Friedrich targaidean talmhainn. Is gann gu bheil Gertrude, a" putadh a casan casruisgte air na peadalan, a" cumail suas ris a" bhalach. Bidh Friedrich a" losgadh air colbh tanca. Bidh aon spreadhadh bho dàibheadh dìreach a" sgrios: seachd tancaichean deug Sherman, ochd Grands, ceithir Pershings, naoi gunnaichean fèin-ghluasadach Witch, trì Big Toms, agus ochd-deug luchd-còmhdhail. Tha na càraichean sin uile air am bualadh agus nan teine. Taobh a-staigh iad, bidh pasgan sabaid a" tòiseachadh a" reubadh. Agus tha sgrios a 'cholbh gu lèir a' leantainn, gu litearra ann am beagan dhiog.
  Tha Helga, am fionn bhrèagha seo a" spangachadh le casan rùisgte, ag èigheach:
  - Is e Friedrich an ace as fhuaire leinn, is e dìreach gu bheil an clas as àirde a 'dol air adhart!
  Tha am balach a' sealltainn a sròn agus a' gàireachdainn... Thionndaidh e ME-262 agus a' coimhead airson creach a-rithist. Tha e air intuition a leasachadh. An seo thàinig seachd "Mustangs" anns na sgòthan. Agus an uairsin chaidh an losgadh sìos. An uairsin thug am balach ionnsaigh air na colbhan. Thòisich e ri dìoghaltas a dhèanamh air a h-uile duine, a 'briseadh an dà chuid baidhsagal-motair agus luchd-còmhdhail. Agus chan eil duine a 'cur an aghaidh! Tha Ameireaganaich dìreach gan cuir às.
  Tha rudeigin a 'riaghladh grèim fhaighinn agus Helga.
  Bidh an nighean a 'sabaid ann an aon bicini. Is e seo an creideas aice, mar a bhios mòran de phìleatan boireann a" dèanamh. Agus carson a tha e air a thoirt fa-near dha boireannaich, nuair nach eil bàs a 'tighinn thuca le aodach as lugha. Ann an dòigh air choreigin nigheanan nas fortanach agus so-leònte a bhios a" sabaid casruisgte. Agus tha an t-iongantas seo a 'toirt air na pìleatan boireann a bhith a' tarraing às cho mòr 'sa ghabhas.
  Agus anns an teas, tha rùisgte nas tlachdmhoire. Is e deireadh a "Mhàirt a th" ann, agus tha e gu math teth thairis air Mexico, agus anns an itealan fhèin, tha an einnsean cuideachd a "cur teas ris.
  Tha Helga a' toirt meas air tionndadh a' bhalaich. Tha e a' sgrios ann an so le aon ghairm, ceithir Sherman- ean ar fhichead eile, agus sia dhiubh air an dìon.
  Tha am balach a 'coimhead coltach ris a' ghille as cumanta de thrì no ceithir bliadhna deug a dh'aois, ach tha cruinneas agus neart iongantach aige. Agus bidh boireannaich a" cumail ris a" bhalach bhàn mar shnàthadan ri magnet. A bharrachd air an sin, tha Friedrich mar-thà na chòirneal coitcheann air itealain.
  Agus choisinn e mòran dhuaisean. A" gabhail a-steach òrdughan leithid Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan is daoimeanan. Cuideachd Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich platanam agus daoimeanan dubha. Rionnag Crois an Ridire le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Deich croisean àbhaisteach Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan is daoimeanan. A bharrachd air Crois Mhòr na Croise Iarainn. Cupa Luftwaffe ann an òr is daoimeanan. Destroyer Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer, agus barrachd.
  Cho luath 's nach deach Frederick a bhuileachadh. Tha a chunntas air itealan a chaidh a sgrios faisg air deich mìle. Nuair a ràinig iad deich mìle, tha duais ùr air ullachadh mar-thà: Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn, le duilleagan platanam, claidheamhan agus daoimeanan. A bharrachd air Cupa platanam Luftwaffe suidhichte ann an daoimeanan.
  An-dràsta tha Friedrich a" sgrios colbh eile de thancaichean. An uairsin, le gluasad gun chùram de chas lom, bhalach, bidh e a" losgadh sìos naoi itealan deug Ameireaganach, a" toirt a-steach dà B-29. Tha, tha e dha-rìribh na bhalach air leth fionnar.
  Tha Friedrich a" cur an cèill abairt nach gabh a ràdh:
  - Bidh balaich comasach a" dèanamh barrachd lorg na bodaich sgoinneil!
  Agus gu dearbh, is e an deugaire an gaisgeach as fhuaire san t-saoghal! Agus thòisich e air sabaid nuair nach robh e fhathast aon-bliadhna-deug a dh'aois! Ach tha ùine a" dol seachad agus bidh am balach a" fàs suas. Is esan an iongantas as motha. Agus tha rudeigin ann, gu h-àraidh aig ìre gine, ged a tha e aig àirde gu tur àbhaisteach airson a aois, dìreach gu math fèitheach.
  An seo tha e a 'dèanamh spreadhadh eile ... Bidh e a' leagail ochd Airacobras agus sia P-51s. Balach fionnar, na abair dad. An uairsin a 'leagail grunn bataraidhean, a' sgrios còrr is seachdad gunna. Uill, tha an t-àm ann a dhol air ais, ath-lìonadh a" chonnaidh anns na tancaichean agus an uidheamachd sabaid!
  Chuir Helga a-mach dà ghunna cuideachd agus tha e coltach gu bheil e toilichte. Bidh Friedrich a" tilleadh le togail mòr. A leithid de bhalach toilichte. Ach, bhiodh e gu mòr a" leasachadh a chunntasan. Cha mhòr sa bhad, bidh an ace òg a 'gluasad gu trodaiche jet eile, gun a bhith a' feitheamh ris a 'chàr aige ath-chonnadh. Agus tha Gertrude mu thràth ag itealaich còmhla ris. Cuideachd blonde eireachdail ann am bikini.
  Bidh Friedrich a" suathadh rithe agus a" togail a chàr aig astar luath. Tha am ME-262 seo comasach air luathachadh gu 1200 cilemeatair san uair.
  Tha astar seòlta agus aig an aon àm gluasad làidir mar fheart de na h-innealan sin. Bidh Friedrich a" losgadh bho astar aig na Mustangs - a" leagail ochd pìosan agus a" cur astar ris.
  Tha Gertrude a" gàireachdainn:
  Uill, tha thu nad ridire! Tha mi suas dhut!
  Bidh Friedrich a" gàireachdainn agus a" stobadh a-mach a theanga agus a" bualadh air:
  - Agus Mr Superstar! Agus tha na beanntan umhail dhomh!
  Agus a 'losgadh a-rithist, a' leagail dusan càr. Agus tha i a" gàireachdainn a-rithist... Tha Gertrude a" bruidhinn le gàire:
  - Thusa, rudeigin a tha eagal air eadhon na Ruiseanaich!
  Chrath Friedrich an nighean, ged is gann gu bheil i ga fhaicinn gu soilleir:
  - Tha mi a" smaoineachadh gur e na h-Ameireaganaich as fhuaire!
  Tha Gertrude a" glaodhaich mar fhreagairt:
  - Tha thu macho! Tha thu macho!
  Rinn am balach gàire agus rinn e gàire:
  - Tha mi super macho!
  Rinn Gertrude sgàineadh le suathadh de chlagan airgid na guth:
  - Gaisgeach, tha thu nad shàr-ghaisgeach de gach comaig agus gach àm!
  Thug Friedrich an tionndadh. Loisg e sìos mu thrithead itealan, nam measg còig bomairean. Càraichean sgapte san adhar mar confetti seinn. Rinn am balach gàire agus thuirt e:
  - Ach cha 'n fhàs flor a' ghràidh, Gun ghlòir agus gun rath !
  Bhrùth Gertrude an luamhan le a cas-rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Gaol le uaislean a' chogaidh, Chaidh mo ghlacadh 'san lìon ! Smaoinich cogadh nach bi neòinean gaol san t-saoghal!
  Loisg an nighean sìos plèana Feachd an Adhair na SA le bhith a" putadh an inneal-brosnachaidh le a corragan rùisgte agus lean i oirre.
  "Uaireannan bidh i na neach-cuideachaidh anns a h-uile càil, uaireannan bidh i a" dèanamh cron gu sgileil ... Agus canaidh sinn cogadh naomh, agus canar borb e! "
  Chrath Gertrude agus loisg e sìos plèana eile. Agus tha am balach crìochnachaidh còig-deug aig an aon àm!
  Sheinn Friedrich le dealas:
  Bidh sinn a 'mionnachadh don Fhuhrer mòr
  Urram a bhith a 'cumail agus a' sabaid gu deireadh ...
  A chionn gu bheil a chumhachd mar a' ghrian,
  Leis gu bheil an dùthaich a 'geurachadh a' chlaidheimh!
  Thilg an nighean a casan rùisgte, an uairsin tharraing i a glùinean suas chun a làn bhroilleach. An uairsin sheinn i:
  - Is toil leam gnè agus gaisgich ... Tha am Fuhrer ag èirigh - marbhaidh e a h-uile duine!
  Bha Friedrich a-rithist air a shlaodadh bho astar. Loisg e sìos dà fhichead itealan le volley càirdeil de ghunnaichean-adhair.
  Rinn am balach gàire:
  - Agus is mise Zeus agus Poseidon ann an aon bhotal!
  Loisg Gertrude sìos am plèana gu gràsmhor a dh" fhàg i leis an t-superace agus sheinn e:
  - Agus a-nis tha Ares agus Mars a 'coimhead oirnn le toileachas ... Agus chì iad dè tha a' tachairt san fharsaingeachd a 'còrdadh riutha!
  Ghluais an sàr-fhear òg nuair a loisg e sìos dusan itealan Ameireaganach eile:
  - Bidh mi a" marcachd, ach bidh mi a" rothaireachd ann an dòigh eadar-dhealaichte, thairis air clachan, thairis air maragan, thairis air drùchd ...
  Chàin Gertrude a-steach do stoirm-stoirm Ameireaganach, a 'cleachdadh a cas rùisgte, gràsmhor, a' sreap:
  - Seo Gràdh! Gu dearbh gaol!
  Chrath an nighean a cìochan àrda, uabhasach seductive. Cha do dh'obraich a h-uile càil a-mach airson a 'bhòidhchead, ach chaidh an itealan ionnsaigh na theine agus thòisich e a' tuiteam às a chèile.
  Rinn Gertrude gàire milis:
  - Anns na sgoilearan agam - trom-laighe ... Aon leum - aon bhuail!
  Ach tha plèanaichean anns na speuran a-rithist. Bidh am Friedrich bàn, eireachdail a' cur ciudha. Cuir às do dhà dhusan càr agus chirps:
  - Mo bhuille ramming! Brisidh sinn na nàimhdean gu lèir agus reubaidh sinn iad!
  Loisg Gertrude sìos an jet trodaire a bha air fhàgail dhi mar dhuais comhfhurtachd agus rinn e gàire:
  - Chaidh na casan a ghearradh dheth, chaidh an corp a bhriseadh, mharbh na Yankees borb an saighdear!
  Rinn Friedrich gàire, chuimhnich e air corp làidir, gràsmhor Gertrude, cha robh boinneagan geir aig an nighean.
  Dè an toileachas a bhith a 'cadal leis. Rinn am balach gàire:
  - Mo shabaid, seo mo shabaid!
  Agus mar sin thionndaidh an gaisgeach òg gu targaidean fearainn. Tha tancaichean a" gluasad. Slat fèin-ghluasadach. Bidh am balach a" fosgladh teine luchd-leantainn o astar agus a" seinn air:
  - Tha sinn coltach ri seabhagan, ag èirigh suas mar iolairean ... Cha bhith sinn a" bàthadh na theine, chan eil sinn a" losgadh san uisge!
  Ged, is dòcha, bu chòir an abairt mu dheireadh a bhith air a sheinn dìreach a chaochladh. Ach eadhon ann an teine, ann am prionnsabal, faodaidh tu a bhàthadh, agus faodaidh an t-uisge losgadh.
  Chuimhnich Friedrich an turcaich airson bracaist. Tha am fear seo air a bhruich ann am foil òir. Agus tha na casan coltach ri boireannaich. Tha mòran phìleatan boireann anns an Luftwaffe. Tha iad nas maireannaiche na fir agus bidh iad a" losgadh gu math. Agus tha casan boireannaich air an trèanadh, làidir, feòil. Tha iad airson stròc, faireachdainn, pinch.
  Tha Friedrich mar-thà na chòirneal coitcheann. Gaisgeach a rinn cùrsa-beatha iongantach, eireachdail. Phenomenon agus ginteil mutant. Ann an ùine ghoirid, superhuman!
  Bha Friedrich fhèin mothachail air a chudromachd fhèin. Dh'èirich e aig aois cho òg gus dearbhadh uair is uair nach eil cumhachd sam bith ann nach eil fo ùmhlachd gnè Aryan.
  A-nis loisg an gille an colbh gu lèir. Agus sgèith air adhart. 'S e fìor iolaire a th' ann.
  Suathadh Gertrude a gruaidh rèidh, ròsach. Smaoinich i air Friedrich a' pògadh a cìochan. Agus chruadhaich an nipple scarlet sa bhad. Eh, is e seo prìomh ghaisgeach an Treas Reich. A 'sabaid mar arm gu lèir. Agus chan eil e a 'caitheamh aon projectile adhair. Tha sin mar-thà eadhon a" coimhead os-nàdarrach. Ged carson a tha e a-mhàin a 'coimhead - tha e os-nàdarrach!
  Loisg am balach sìos dà dhusan neach-sabaid an toiseach, agus an uairsin thug e ionnsaigh air colbh eile de thancaichean agus gunnaichean fèin-ghluasaid. Cha robh aon de na tancaichean Ameireaganach a 'coimhead gu math àbhaisteach. Feumaidh tu cuimhneachadh dè an seòrsa càr. An uairsin thàinig làraidhean le saighdearan Yankee. Uill, gheibh iad e.
  Sheinn Friedrich:
  - Tha mi a' cur a' bhàis... Chan urrainn dhut ach coimhead air le eagal... Agus bàsaich!
  Bhuail Gertrude am peadal le a cas-rùisgte. Bha i dha-rìribh ag iarraidh ruith casruisgte air an t-seangan feòir. Agus an uairsin tuiteam a-steach do ghàirdeanan nan gillean. Agus a bhith air do phògadh agus a bhith fo chùram.
  inntinneach... 'S e faisisteachd ideòlach a bh' ann an Gertrude. Thòisich i a 'sabaid dìreach sia mìosan air ais, agus ron sin bha i anns a' bhuidheann òigridh Nadsaidheach agus fhuair i air airgead a bharrachd a chosnadh mar neach-stiùiridh aig factaraidh armachd. B" fheudar sùil a chumail air luchd-obrach cèin agus aig an aon àm ìmpidh a chuir orra le cuip.
  Ghabh an nighean tlachd ann a bhith a" bualadh. Chòrd e rithe gu sònraichte a bhith a" bualadh air balaich nan deugairean air an casan rùisgte.
  Agus a-nis smaoinich i, agus cho taitneach agus cho èibhinn 's a bhiodh e, sàilean cruinn, lom Friedrich a fhrith. Às deidh na h-uile, tha am balach ace glè bhrèagha, agus tha a chasan an-còmhnaidh cho glan, dìreach air an dath mar umha. Ach chan fhaigh iad salach, no air salachar, no air feur. Tha e inntinneach a bhith a" faireachdainn Friedrich. Am biodh superhero ag èigheach ann am pian, no a" leigeil air gur e trifle a tha seo?
  Bu toil le Gertrude na gillean tràillean a chràdh. Chòrd e rithe cuideachd a bhith a" magadh air na prìosanaich. Anns an sgoil itealaich, cha robh na caileagan ro tharraingeach mu dhàimhean. Ach thionndaidh Gertrude gu bhith na phìleat air leth comasach. Uile ann an leth-bhliadhna fhuair i cunntas dhi fhèin airson crois an ridire den chrois iarainn le duilleagan daraich, agus fhuair i còir air itealaich leis an t-Seanalair Friedrich.
  Tha am balach fhathast ro òg airson a stiùireadh, agus tha seo na sheanalair cho foirmeil. Ach air an làimh eile, bidh e a 'sabaid mar dhusan roinn bho aces taghte.
  Bha Gertrude a" faireachdainn neònach an aghaidh cùl-raon Friedrich. Eh, fry sàilean a" bhalaich seo! Agus thoir an lòchran gu casan rùisgte òganach eireachdail. Gus na clobha a theasachadh agus na corragan a spreadhadh, a 'tòiseachadh leis a' mheur bheag.
  Bu toil le Gertrude a bhith ga spòrs fhèin le bhith a" tilgeil gual aig casan nan tràillean. Tha e blàth anns a 'bhùth-obrach, agus bha na tràillean òga an-còmhnaidh ag obair casruisgte.
  Agus mar a bha iad, gan losgadh fhèin, èibhinn leum suas no sgreuchail. Bha e cho math. Agus èibhinn ...
  'S le geug ri bhualadh air bonn garbh nan gillean. Tha i na neach-gleidhidh mìorbhaileach, an-iochdmhor, le claonadh brònach. Bha i cuideachd airson a h-iodhal grinn a chràdh. A bharrachd air an sin, chan eil e a 'fàgail dad dhi mar neach-crìochnachaidh fionn.
  Ghabh Gertrude e, agus bhuail e e:
  - Tha mi cho sgìth de bhith gad bhualadh, chan urrainn dhut mosgìoto a ghlacadh ann an lìon!
  Chaidh Friedrich air falbh le làraidhean. Chuir e teine gu itealan luchd-dìon, agus itealain ionnsaigh R-51. Tha an càr mu dheireadh gu math iongantach, tha suas ri ochd gunnaichean inneal, agus rocaidean ann. Ach gu dearbh chan eil e an coimeas ris an jet ME-262. No eadhon XE-162, no eadhon XE-262.
  Loisg am balach fhad "s a bha e ann an staid trance.
  Sguab e a-mach còrr air ceithir fichead itealan, a 'fàgail càraid airson Gertrude a sgaradh. Is toil leis an nighean a bhith a" losgadh le a casan seductive, tana agus fèitheach. Tha iad sònraichte dhi - cumadh gràsmhor, seoclaid aotrom.
  Tha nigheanan san fharsaingeachd nan dìoghras. Gu sònraichte anns an arm, far a bheil gràs lùth-chleasachd agus seun neart aca. Is e nigheanan a th" annta, gu dearbh, tlachdmhor a bhith a" coimhead orra, agus bidh thu dìreach a" faireachdainn toileachas nuair a chuireas tu fios thuca leis a" chraiceann elastagach agad.
  Ghluais Friedrich a theine a-rithist gu loidhnichean dìon daingnichte na SA. Feumaidh sinn stad a chuir air na Yankees gu sgiobalta agus mu dheireadh cuir cuideam air an USSR. Tha e soilleir gu bheil seasmhachd nan Ruiseanaich òrdugh meud nas àirde na Ameireaganaich. A bharrachd air an sin, anns a 'chòigeamh bliadhna air fhichead, bha comhairle aig na tancaichean as fheàrr. Neònach, ach cha do rinn an Ruis fo smachd na Bolsheviks crìonadh, agus cha deach a thilgeil air ais anns na Meadhan Aoisean.
  An àite sin, rinn na Ruiseanaich adhartas mòr. Agus mura robh buidheann cho làidir agus cho foirfe aig na Gearmailtich, cha mhòr gum biodh e comasach soirbheachadh.
  Bha Friedrich fhèin gu dearbh mar thoradh air deuchainnean ginteil Nadsaidheach. Ach chan eil fios aig a" bhalach air mion-fhiosrachadh. Chan eil e ach soilleir gun do rinn roinn Himmler, eadhon mus tàinig na Nadsaidhean gu cumhachd, deuchainnean dìomhair anns an robh feachdan seallaidh. Agus chaidh rudeigin, a 'breithneachadh le iongantas Friedrich, a choileanadh.
  Sheinn am balach, a" losgadh bataraidh eile:
  - Cha mhise an diabhul, ach dhomhsa, ach dhomhsa tha an t-amas air fàs naomh ! Is aingeal mi, ach dh'fhosgail Satan an t-slighe dhomh - gu glòir thalmhaidh!
  An uairsin thionndaidh am plèana aige timcheall. Thàinig na sligean adhair gu crìch, agus dh'fheumadh an connadh a bhith air ath-lìonadh. Cha robh eagal air Friedrich air geur-leanmhainn, oir bha an itealan aige co-dhiù còig ceud cilemeatair san uair nas fheàrr na càraichean Ameireaganach.
  Agus gum bi e comasach dha na Yankees cur nan aghaidh.
  Leag Gertrude a-mach làraidh no dhà agus canan, a bharrachd air tanca connaidh. Bidh an lasair dearg a 'losgadh gu h-àlainn. Rinn an nighean gàire. Smaoinich i mar a bha an teine a" reamhrachadh sàil chruinn, pinc a" bhalaich, agus fàileadh feòil loisgte a" sgaoileadh.
  Tha e seductive. Bha eadhon an gaisgeach fhèin ag iarraidh ithe. Thuirt Gertrude:
  - Aon, dhà - tha sinn airson ithe! Fosgail na dorsan nas fharsainge, air neo ithidh sinn an còcaire! - Sheinn gaisgeach fuar gu deònach òran cloinne. "Bidh bìdeag againn ri ithe mar chòcairean, agus òlaidh sinn mar luchd-frithealaidh, sgriosaidh sinn an seòmar-bìdh gu lèir agus marbhaidh sinn na soithichean!"
  Tha Gertrude bho seo gu math èibhinn. An seo tha an luchd-sabaid jet aca air tighinn air tìr.
  Bidh Friedrich a 'ruith bho aon itealan gu fear eile. Agus tha Helga na àite Gertrude.
  A-rithist tha am balach ag itealaich gu cath. Ciamar a tha Helga agus Gertrude eadar-dhealaichte? Tha an dà ghaisgeach blondes nàdarrach. Tha an dà chuid lùth-chleasachd, làidir agus lùbach. Ach tha feartan Helga a 'coimhead nas buige agus nas boireannaich. Ach is toil leis a" chaileag seo losgadh le a casan cuideachd.
  Sheinn Friedrich, a 'faireachdainn togail:
  - Tha mo nigheanan brèagha, carson a tha neoni a" còrdadh riut? Tha mi gu math tarbhach, agus ann an iomadach dòigh na cherub uile-chumhachdach!
  Dh" èigh Helga air ais.
  - Chan e, chan eil thu neoni! Tha thu Infinity!
  Bidh am balach a" slaodadh sìos dusan gu leth itealan Ameireaganach agus a" fàs:
  A leithid de phian, a leithid de phian! A" Ghearmailt an aghaidh Ameireagaidh còig-deug neoni!
  Leig Helga leis a" Mustang Ameireaganach a thighinn nas fhaisge, a losgadh, a leagail agus a bilean a reamhrachadh, ag ràdh:
  - Dà phìos isbean a bh 'agam air a' bhòrd!
  Bhuail Friedrich astar fada, thog e aon phlèana deug agus chrath e:
  - Dh'innis thu sgeulachdan sìthe, mar Faust fèin ann an ifrinn ri Satan !
  Bha coltas gun robh Helga oilbheum.
  - Agus cha d' fhàg thu ni sam bith dhomh ! Ghluais an nighean gu mì-mhodhail. - Dh'ith mi e uile!
  Fhreagair Friedrich le sneer:
  - Sin a tha sinn uile 'n ar fir !
  Thuirt an nighean ann an guth a" caoineadh:
  Ach tha thu fhathast nad bhalach!
  Rinn am balach ace gàire.
  - Chan fhaod Seanalair a bhith na bhalach!
  Ghabh Helga e agus sheinn i:
  - O, cia duine a th' annad - seanailear agus còirneal !
  Lean Friedrich air a" losgadh air targaidean adhair. Seadh, dh" fhaodadh a leithid de ace mòran a thoirt a-steach don bhlàr airson àrdachadh adhair ann an Sasainn. Ach chan i a‑nis an dà‑fhicheadamh bliadhna, ach an còigeamh‐bliadhna‑fichead. Agus tha Breatainn mar-thà air a" chùis a dhèanamh gu mìorbhuileach. Ciamar a thachair seo?
  Carson, cha b 'urrainn don leòmhann seasamh an aghaidh madadh-allaidh na Gearmailt. Dè na feachdan a tha air dùsgadh anns an t-saoghal seo? Dh'atharraich beagan a bharrachd fortan dha na Seapanaich agus na Gearmailtich cùrsa a' chogaidh. Agus an fhìrinn gu robh buidheann glè làidir aig an Wehrmacht. Agus thionndaidh Hitler a-mach gu bhith na shàr eagraiche agus ro-innleachdaiche gun dùil. Dè as urrainn a bhith an aghaidh seo?
  A-nis ann an 1945, is e dòchas Ameireagaidh an eaconamaidh aice agus an àireamh-sluaigh meadhanach mòr aice.
  Chuimhnich Friedrich cuideachd air a chùrsa-beatha bocsaidh. Mar bho òige dh'ionnsaich mi an ealain dhoirbh a bhith beò. Agus bha aige ri fàs suas anns an taigh-feachd. An toiseach, bha e air a dhì-meas. Ach dh'fhàs am balach làidir agus, nas cudromaiche, na bhocsair gu math sgiobalta. Bha, agus bha e furasta dha ionnsachadh - fhuair e grèim air a h-uile dad gu litireil air an itealan!
  Dh'ionnsaich am balach grunn chànanan, Ruisis nam measg. Agus ged a bha Friedrich a 'sabaid leis an Arm Dearg, agus eadhon a' nochdadh comasan iongantach, thug e spèis dha na Ruiseanaich. Bha iad treun agus seasmhach, luchd-cogaidh sgileil, agus dh'fhuiling iad cràdh gu gaisgeil.
  Chuir Friedrich fhèin iongnadh air barrachd air aon uair mu mhisneachd nan saighdearan Sòbhieteach. Ach rinn e a dhleasdanas ro mhath. Thàinig am balach gu bhith na sheòrsa de inneal sgrios. Agus dha tha e coltach ri geama inntinneach. Is ann dìreach air uairean a thòisich an cridhe air cràdh le cràdh neo-ghiùlain. Agus dh'ith am melancholy seo gu litireil aig amannan sònraichte den bhalach crìochnachaidh, ach an uairsin chaidh e air ais. Uaireannan cha robh fios aig Friedrich fhèin dè bha e ag iarraidh. Chan eil an fhuil aige gu tur gun smal, agus bha ginean Ruiseanach aige ann. Chuir seo troimh-chèile air a" bhalach. Ach air an làimh eile, is esan an ace ainmeil sa Ghearmailt, agus am buannaiche! Agus faodaidh e a dhol gu math fada!
  Agus mar-thà chaidh e gu na h-àirdean rionnagach.
  A-nis tha Friedrich a 'fosgladh teine a-rithist. A" losgadh sìos trithead"s a còig itealan, agus ag ràdh le dealas:
  - Is toigh leam a bhith a 'frasadh anns a' mhuir bhlàth, suidhe air an fheansa mar bhalach! Ged nach 'eil rubl 'am phòca - m' òige gun phrìs !
  Fhreagair Helga le dealas:
  - Ach aig an aon àm tha an t-eòlas agad gun samhail!
  Chrìochnaich an nighean plèana Feachd Adhair na SA gu gràsmhor dhi, agus rinn i gàire:
  - Is e sabaid a tha seo ... a dh'aithghearr bidh ceud is neoni ann!
  Fhreagair Friedrich le gàire mòr:
  Tha, is e fìor shabaid a tha seo. Agus a dh'aithghearr bidh mìle - neoni!
  Thionndaidh Helga a casan rùisgte. Bha i airson a bhith na leumadair, neo muc-mhara mharbhtach. Dh'eirich an gaisgeach :
  - Tha mi airson tionndadh agus cothroman ùra! Agus tha mi airson a bhith nam ban-dia!
  Nuair a loisg Friedrich sìos ceithir plèanaichean bho astar mòr, agus a" cur astar ris, dh"fhaighnich e:
  - Carson ban-dia? Is dòcha eadhon banrigh?
  Rinn Helga gàire agus fhreagair i gu dona:
  "Faodaidh a" bhan-dia rud sam bith a tha i ag iarraidh a dhèanamh, agus tha tòrr chuingealachaidhean air banrighrean. Mar eisimpleir, casruisgte agus ann am bikini, chan urrainn dhut itealaich air itealan!
  Chuimhnich Friedrich:
  Bha am prionnsa cuideachd airson ruith casruisgte. Ach tha geamhradh Bhreatainn fuar. Agus ciamar nach do ghlac e amhach ghoirt!
  Fhreagair Helga le gàire.
  - Ach chan eil rìghrean a' fàs tinn... Agus tha thu a' coimhead coltach ri balach-rìgh cuideachd!
  Thuirt Friedrich gu deònach:
  - Is mise an righ an ceud àite nan speur, agus cha'n e mhàin Breatunn !
  Sheinn Helga:
  - 'S e ar righ taghta nèimh, tha ar righ air eirigh o'n luaithre ! Is e ar rìgh teachdaire an dàn, chan eil ann ar rìgh ach thusa!
  Ann an ùine ghoirid, cha robh cothrom sam bith aig na SA an-aghaidh a leithid de bhalaich is nigheanan, agus bha an gèilleadh aca faisg.
  
  
  
  Voznesensky Cathraiche an USSR
  GNIOMHARA
  Mar thoradh air gun do chaochail Stalin ceithir bliadhna roimhe sin, thàinig an acadaimigeach agus an sàr-eòlaiche Voznesensky gu cumhachd. Ghabh an USSR thairis eaconamaidh nan SA agus dh'fhàs e na bu làidire. Chaidh rèididheachd a chruthachadh a chuir ciorram air armachd niùclasach. Agus thòisich an treas cogadh mòr, agus mar thoradh air an sin thàinig an saoghal gu lèir gu bhith na chomannach!
  . CAIBIDEIL #1
  Chaochail Stalin sa Mhàrt 1949, mus do ràinig e seachdad bliadhna a dh'aois. Agus b 'e Nikolai Voznesensky a thàinig às a dhèidh. Is e acadaimigeach òg dà fhichead sa còig bliadhna an neach as tàlantach ann an entourage Stalin. A bharrachd air an sin, gu pearsanta, dh'fhàg an ceannard fad na h-ùine agus na daoine tiomnadh mu dheidhinn, ga chur an dreuchd mar neach-ionaid.
  Agus thòisich linn ùr. Rinn Nikolai Voznesensky gu faiceallach amnesty agus lughdaich e an àireamh de phrìosanaich poilitigeach. Ach sheachain Nikita Khrushchev crìochan. Cha do leig nàiseantach, luchd-brathaidh, agus a h-uile seòrsa de phoileas agus fìor eucoraich ma sgaoil. Agus cha do thachair an fhicheadamh co-labhairt le tuiteam cult pearsantachd. Gu dearbh, carson a tha e a" lagachadh creideamh dhaoine anns a" phàrtaidh agus sa cho-mhaoineas. Agus bha Stalin ro mhòr airson a bhith air a thilgeil air. Còmhla ri Stalin, faodaidh aon a bhith a 'stampadh air creideamh ann an dearg bheachdan.
  A bharrachd air an sin, ge bith dè a chanas duine, feumaidh riaghladair math a bhith an-iochdmhor! Cuimhnichidh tu Genghis Khan, agus Tamerlane, agus Selim, agus mòran de luchd-buaidh agus uachdaran eile.
  Stiùir Voznesensky cùrsa cothromach agus e a" leantainn air adhart a" togail an eaconamaidh agus a" togail co-mhaoineas.
  Airson parasitism agus a bhith fadalach airson obair, chaidh an cur dhan phrìosan mar fo Stalin, agus bhrosnaich seo ìrean nas àirde de dh'fhàs gnìomhachais. Dh'èirich àiteachas cuideachd, a bha beagan air dheireadh fo Stalin. Chaidh todhar, tractaran, agus diofar uidheamachd a thoirt gu buil cuideachd. Le riaghladh sgileil, faodaidh eadhon tuathanasan còmhla buaidh a thoirt. Agus thug seo, gu dearbh, àite airson innleachdan. Fo Voznesensky, chaidh saidheans a mhaoineachadh nas gnìomhaiche agus nas fialaidh na fo Stalin agus Khrushchev, chaidh luchd-saidheans òga a bhrosnachadh.
  Air sgàth barrachd cruaidh-chàs agus stiùireadh sgileil, a bharrachd air leasachadh saidheans, chuir an USSR an saideal air bhog dà bhliadhna roimhe sin. Agus chaidh iad dhan fhànais air ais ann an 1958 air 18 Samhain, co-là-breith Voznesensky. Agus thàinig e gu bhith na latha cosmonautics.
  Leasaich an USSR aig astar nas luaithe. B" e Stalinist a bha ann an smachd, an taca ri amannan libearalach Khrushchev agus stagnant Brezhnev. Tha planadh nas sgileil, tha leasachaidhean saidheansail air an cur an gnìomh nas luaithe. Tha Voznesensky fhèin, gu dearbh, na neach tòrr nas tàlantach agus nas èifeachdaiche na Nikita Khrushchev agus Leonid Brezhnev. Agus bha an sgioba aige nas òige agus nas èifeachdaiche. Agus chaidh an itealan chun na gealaich a chumail anns an USSR ann an 1967. A bharrachd air an sin, chùm an ìmpireachd Sòbhieteach smachd air Sìona. Tha Voznesensky spaideil agus a" tuigsinn nach eil dad ag aonachadh dhaoine mar nàmhaid cumanta!
  Thòisich Cogadh Korea air 25 Ògmhios, 1950. Bha Stalin ag iarraidh seo cuideachd. Chaidh Voznesensky mar seo cuideachd agus phut e na SA an aghaidh Sìona. Luchdaich a-nuas an cogadh air adhart. Gu nàdarra, cha robh an Voznesensky sgoinneil ag iarraidh sìth. Bha e buannachdail dha gun robh NATO agus Sìona a" cur às dha chèile agus a" bleith shaighdearan. Anns a 'Chèitean 1953, thòisich mòr oilbheum de shaighdearan na Celestial Empire. Thionndaidh an t-sabaid fiadhaich. Bha na Sìonaich san t-Samhain, aig cosgais call mòr, fhathast comasach air Seoul a ghabhail. Anns a 'gheamhradh, bha an t-sabaid gu math fiadhaich. Thilg Sìona barrachd is barrachd fheachdan gu cath. Gu fortanach tha tòrr dhaoine ann. Bha caidreachasan Ameireagaidh a" sabaid gu deònach. An fhiach e cisteachan-sinc fhaighinn air sgàth seòrsa de Chorea? Agus mean air mhean dh'fhàg e Korea. Ach chùm na Stàitean Aonaichte a-mach gu daingeann, agus mheudaich iad cuideachd an àireamh-sluaigh aca. Ach cha deach armachd niùclasach a chleachdadh ... Mhair an t-sabaid gu 1963.
  Nuair a cho-dhùin Ceanadach mu dheireadh crìoch a chuir air cogadh a chosg barrachd leòintich dha Ameireagaidh na an Dàrna Cogadh.
  Às deidh dhaibh còrr air millean a mharbhadh leotha fhèin, dh" fhàg Ameireagaidh Corea. Tha Sìona air còig uiread de dhaoine a mharbhadh a chall. Ach leis an t-sluagh aige, chan eil seo mòran. Bhàsaich còrr air ceud gu leth mìle caidreabhaich na SA cuideachd, gun a bhith a" cunntadh an fheadhainn leòinte. A bharrachd air na Koreanaich marbh.
  Dh" fhàs faireachdainn an-aghaidh cogadh agus sìthiche ann an Ameireagaidh. Dh'fhàs Sìona barrachd eisimeil air an USSR.
  Lean Stalin air a bhith na chult agus na laighe anns a" mhausoleum còmhla ri Lenin.
  Airson Voznesensky fhèin, chuir iad romhpa mausoleum air leth a thogail, agus 's dòcha ann an Leningrad.
  A bharrachd air an sin, chaidh Kazan ainmeachadh an dèidh Stalin an dèidh a bhàis. Cho-dhùin iad gun a bhith a" beantainn ri Moscow fhathast. Is dòcha gu robh Voznesensky an dòchas a dhol thairis air Stalin agus gum biodh Moscow air ath-ainmeachadh mar urram dha, Nikolai Voznesensky.
  A bharrachd air an sin, lean an campa sòisealach a" leudachadh.
  Bhuannaich Fidel Castro ann an Cuba. Agus a dh'aithghearr chaidh Cuba a-steach do Aonta Warsaw. Cha robh Tito a' strì ris an USSR. Chaidh Iugoslabhia agus Albàinia a-steach do Aonta Warsaw. Bha an saoghal sòisealach aonaichte agus maireannach. Bha cogadh ann am Bhietnam, ach bha e nas giorra.
  Anns na Stàitean Aonaichte, bha gearanan an-aghaidh cogadh agus fìor chuideam bhon t-sluagh ro mhòr. Agus nochd na daoine dubha. Agus dh'èirich Korea Syndrome. Tha Ameireagaidh air barrachd a chall ann. A bharrachd air an sin, ghabh saor-thoilich Sìonach pàirt anns a 'chogadh, agus luathaich iad a' chùis air arm nan SA. Mar sin thionndaidh an cogadh gu bhith na bu ghiorra, ach chaill na h-Ameireaganaich mòran a bharrachd na bha iad ann an eachdraidh fìor.
  Ro dheireadh nan seasgadan, bha an USSR, a 'leasachadh aig astar nas luaithe, nas àirde na na Stàitean Aonaichte a thaobh teachd a-steach nàiseanta.
  Air an làimh eile, chaill Ameireagaidh barrachd ann an Coirèa agus ann am Bhietnam leasaich e nas slaodaiche.
  Cha do rinn Voznesensky casg-bhreith laghail a-riamh, agus cha mhòr nach robh casg-gineamhainn sam bith anns an USSR. Mar sin, bha an ìre breith agus fàs sluaigh nas àirde na ann an eachdraidh fhìor. Bha am poileasaidh nàiseanta cuideachd nas cruaidhe. Anns gach àite a dh'ionnsaich iad Ruisis, bha Russification air an iomall. Ann an 1971, chaidh gabhail ri bun-reachd ùr, a rinn an USSR na dùthaich mòran nas aonadach, a 'cur bacadh air fàgail na poblachd bhon ìmpireachd. A bharrachd air an sin, chaidh dreuchd cathraiche an USSR, a chaidh a thaghadh leis na daoine, a stèidheachadh.
  Air 18 Samhain, 1971, chaidh referendum a chumail air bun-reachd ùr agus taghadh ceann-suidhe an USSR airson còig bliadhna. Agus b 'e seo neartachadh ùghdarrasachd anns an USSR, ged a bha e dìreach gu laghail. Gu dearbh, bha an Rùnaire Coitcheann agus Cathraiche Comhairle nam Ministearan na dheachdaire mar-thà.
  Rinn Voznesensky an deachdaireachd aige a bharrachd air riaghaltas ùghdarrasach. Agus thug e cuideachd a-steach dreuchd iar-chathraiche, a 'toirt aire don neach-ionaid oifigeil, gus an seachainn e strì airson cumhachd san àrainneachd aige ma tha force majeure ann. Agus tha seo, gu dearbh, a 'bruidhinn air barrachd gliocas na Nikita Khrushchev.
  Chaidh an USSR a-steach gu Afraga, agus a-steach gu Ameireaga Laideann. Bha eadhon barrachd soirbheachas aige na bha e fo Brezhnev. Gu sònraichte ann an Ameireagaidh Laidinn. Far an robh na Cubanaich na bu ghniomhaiche. Agus ann an Chile, chaidh saighdearan Sòbhieteach agus Cuban a thoirt a-steach a 'briseadh Pinochet.
  18 Samhain, 1973 a 'comharrachadh seachdad bliadhna de cheann-suidhe an USSR Nikolai Voznesensky. Mun àm seo, bha an USSR air a bhith na dùthaich as adhartaiche san t-saoghal ann an seagh eaconamach, agus anns an arm bha e air a bhith na dùthaich as adhartaiche o chionn fhada. Agus thòisich iad eadhon air rocaid sàr-mhath a thogail airson itealaich gu Mars. Bha àireamh-sluaigh an USSR nas motha na bha e ann an eachdraidh fìor agus lean e air a dhol suas gu luath.
  Voznesensky brosnachadh saidheans, agus diofar sheòrsaichean de rannsachadh. Agus air 25 Samhain, 1974, chaidh rèididheachd a lorg a tha a 'cur casg air armachd niùclasach air a' phlanaid Talamh gu lèir.
  Chaill an USSR cuideachd an comas stailcean niuclasach a lìbhrigeadh, ach air an làimh eile, cha b 'urrainn dha a bhith fo eagal mu dhìoghaltas bho na h-Ameireaganaich. Agus tha sluagh an USSR nas motha na sluagh Ameireagaidh agus tha an eaconamaidh nas làidire, agus tha an t-arm nas fheàrr an dà chuid ann an àireamh agus càileachd. Mar sin faodaidh tu sabaid gu sàbhailte.
  Agus air 9 Cèitean, 1975, thòisich an Dàrna Cogadh. Aonta Warsaw an aghaidh NATO. Agus oidhirp co-mhaoineas smachd a chumail air an t-saoghal. Bha Sìona fhathast air a riaghladh leis an aois Mao, agus thug e taic don USSR an aghaidh nan SA. Agus thòisich cogadh mòr, às aonais armachd niùclasach. Eadar na campaichean Sòbhieteach agus calpachais. Agus dhòirt an fhuil a-mach.
  Chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air bhog an-aghaidh NATO, le cuid de bhuannachdan ro-innleachdail. An toiseach, thàinig na comannaich gu cumhachd sa Ghrèig agus chaidh iad a-steach do Aonta Warsaw. Thàinig an Ostair gu bhith na dùthaich Sòbhieteach cuideachd.
  Mar sin chaidh an ionnsaigh gu math. Tha buille tancaichean an Airm Dheirg a" pronnadh cumhachd.
  Bha na T-80an, na tancaichean crann-gas as ùire, a' gluasad thairis air an FRG, agus cha robh dad ann airson stad a chur orra. Thilg canan 125-millimeter na Leopards Gearmailteach bho astar còig cilemeatair. Agus cha b 'urrainn dha na càraichean Gearmailteach iad fhèin a dhol a-steach don dealbhadh Sòbhieteach air a' mhullach, eadhon aig raon dlùth. Mar sin ghluais na tancaichean Sòbhieteach mar obair-cloc.
  Elizabeth, Elena, Catriona a 'marcachd ann an tanca. Tha an sgioba dìreach trì. Agus loisg iad air an nàmhaid.
  Bhrùth na caileagan na putanan joystick len òrdagan rùisgte. Agus bhuail iad ceart. Agus phronnadh tòrr tancaichean Gearmailteach is Ameireaganach. Chan urrainnear an leithid de chumhachd a stad. Tha gaisgich, feumaidh mi ràdh, gu math connspaideach.
  Bhuail iad "Leopard" agus sheinn iad:
  - Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas!
  Agus ghabh na gaisgich agus nochd iad an teangannan!
  Loisg Elena le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson mòrachd a 'phlanaid ann an dearg!
  Bhuail Ekaterina le òrdagan rùisgte agus rinn i squealed:
  - Airson an Ruis sgoinneil!
  Thug Ealasaid fa-near le lùth, cuideachd a" cleachdadh a casan rùisgte:
  - Airson buaidh air an nàmhaid!
  Às deidh sin, sheinn na caileagan, a 'pronnadh saighdearan NATO, dàn romansa slàn, a' sgrìobhadh air an t-slighe;
  Tha NATO a" creachadh ann an corraich,
  Tha nàmhaid na rèisimeid air tilgeil air adhart ...
  Ach an luchd-cur gu bàs - naimhdean,
  Coinnichidh na Ruiseanaich le nàimhdeas!
  
  Gabh ann an craicionn na muice,
  Thèid an nàmhaid a phronnadh gu duslach ...
  Tha na Ruiseanaich a 'sabaid gu fiadhaich
  Dòrn saighdeir làidir!
  
  Nigheanan dorchadas an Komsomol,
  A" toirt ionnsaigh air...
  Tha suil nan gaisgeach geur,
  Mar sin bi eòlach air NATO kaput!
  
  An fheadhainn as làidire san t-saoghal
  Tha na caileagan a' ruith casruisgte...
  Soak na nàimhdean gu lèir anns an taigh-beag,
  Cha bhith e comasach don OMON cumail air ais!
  
  Tha cogadh na fhacal uamhasach
  Tha sin a' glaodhaich stàilinn...
  Canar iolairean oirnn uile,
  Agus tha creideamh na Ruis na sgiath!
  
  Chan eil Ruiseanaich nas bòidhche san fhànais,
  Nigheanan fèithean brèagha ...
  Tha iad nas cunnartaiche anns a 'chruinne-cè
  Thig aisling a" bhalaich gu buil!
  Is urrainn dhuinn breith a thoirt don chruinne-cè,
  Is e Moscow an treas fear an Ròimh,
  Agus is i obair a' ghràidh an cruthachadh,
  Dèanamaid cuirm iongantach!
  
  Bidh a h-uile dad gu math anns an Ruis,
  A thàinig gu bhith na Eden mòr ...
  Agus dh'iarr na caileagan air Dia
  Chan eil barrachd dhuilgheadasan ann!
  
  Tha tancaichean glè chumhachdach againn,
  Connadh gu leòr airson an tanca gu lèir ...
  Bi teann ort,
  Bho shàil na h-ìghne gu nicil!
  
  Bidh sligean ag itealaich agus rocaidean
  Agus tha bomaichean fionnar againn ...
  Seinnear casan nan laoch,
  Buailidh i gu cruaidh san t-sùil!
  
  Coltach ri rionnag na co-mhaoineas
  Tha quasar a" deàrrsadh os ar cionn...
  Sgriosaidh sinn hordes faisisteachd,
  Tha tiodhlac Dhè Ruiseanach againn!
  
  Bidh na h-uile dhaoine mar bhràithrean dhuinn,
  Tha fuil dhearg againn cuideachd...
  'S na mallaichibh na droch faisistich,
  Agus tha gaol aig Lada air na balaich!
  
  Is famhair gach aon 'nar dùthaich,
  Tha a h-uile duine mar gu bheil corragan co-ionann ...
  Còmhla ri Svarog tha sinn aon. .
  Biodh ar n-athraichean moiteil asainn!
  
  Tha mo Ruis na dùthaich sabaid,
  Ann, lorg an cosmos an nighean aige ...
  Tha an nighean a" ruith casruisgte
  Ruith sinn na faisisteach air falbh!
  
  Cha bhi an Ruis fo NATO,
  Bidh co-mhaoineas a" riaghladh innte...
  Feumaidh sinn sabaid airson ar dùthaich
  Mar sin dìreach air adhart, chan ann sìos!
  
  Bidh sinn a" togail thaighean agus rathaidean
  Chruthaich sinn an saoghal airson nan linntean ...
  Nigheanan casan breagha
  Aisling a h-uile balach!
  
  Nì sinn an saoghal as fheàrr
  Agus an fheadhainn as beairtiche anns a h-uile àite ...
  Agus bidh Turcanaich agus Chucchis ann,
  Beò anns an dùthaich as àille!
  
  An uairsin nì sinn a" chùis air a" bhiast, eil fhios agad
  Agus nì sinn an saoghal na phàrras iongantach ...
  Tha an dealbh àlainn air an deasg,
  Airson an t-sabaid seo agus dare!
  Bha na caileagan a" sabaid agus a" seinn le guthan làn bodhaig. Chaidh tancaichean Ameireaganach is Gearmailteach a leagail. An seo bhris iad cuideachd tron Dùbhlanach, a 'sgoltadh a thaobh bho astar fada.
  Tha an USSR na dùthaich làidir. Ach cuideachd cruaidh. Mar eisimpleir, Elena chaidh a chur an grèim. Chaidh a giùlan le làimh agus a toirt gu ionad grèim ro-dheuchainn an MGB.
  An sin chaidh a toirt gu bogsa sònraichte agus chaidh òrdachadh a toirt air falbh. Thug Elena dheth a h-aodach gu mall. Nochd boireannach ann an còta geal agus tharraing i miotagan meidigeach tana thairis air a làmhan.
  A 'gàireachdainn air Elena, chrath i.
  - Feumaidh mi suathadh riut!
  Agus thòisich i air a sgrùdadh bhon fhalt. An uairsin choimhead i a-steach do a cluasan, na cuinnlean, dhìrich i na beul. Ach is e an rud as iriosalaiche nuair a thuiteas meur ann am miotag rubair gu domhainn dhan bhroinn. Bha Elena a" faireachdainn gun robh i airson fual a dhèanamh. An uairsin, thòisich a matron ann an còta geal air a meur a thoinneamh na broinn. Agus bha e cho snog... Bha an nighean a" gearan gu toileach. Lean am matron a" toinneamh anns a" bhànag. Gus an tàinig Elena, eadhon beagan bàn.
  An uairsin chuir iad meur ann an miotag agus a" buain a h-asail innte cuideachd.
  An uairsin chaidh dealbh a thogail dhith, lorgan-meòir bho a làmhan agus a casan. Agus thug iad mi gu fras a" phrìosain.
  An dèidh Elena a nighe, thug iad dhi trusgan. Agus chaidh e chun a 'bhunk. Bha còrr is trithead boireannach anns a' chill. Ach, dh'fhàs Elena gu luath cleachdte ris an teann agus chaidil i gu math. Agus bha eagal air prìosanaich eile mu na h-ealain armachd aice a bha làidir gu corporra.
  Chuir i seachad trì mìosan ann an ionad grèim ro-dheuchainn agus chaidh a leigeil ma sgaoil. Ach, chan eil na h-amannan Stalinist.
  'S bu tlàth a' chràdh, 'S tric a bha i gun èideadh 's air a rannsachadh. Rinn am matron Masha a b" fheàrr. Thug i an-còmhnaidh Elena gu orgasm, a 'cumail a corragan a-steach do uchd Venus agus a' toinneamh gu sgileil an sin. Agus bha sin cho snog!
  Agus aig an aon àm, tha e gu math tàmailteach. Chuimhnich Elena air seo le shudder, agus dh'fhàs e fliuch eadar a casan.
  Agus a-nis, le corragan rùisgte, bidh e a" putadh na putanan gàirdeachas agus a" bualadh air càr eile.
  Tha na saighdearan Sòbhieteach a 'tighinn air adhart gu math soirbheachail agus cha mhòr a rèir a' phlana. Nigheanan a 'sabaid anns an adhar Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Tha iad a" sabaid itealain Yankee. Agus bidh iad a" losgadh air plèanaichean.
  Aig an aon àm, thathas a 'cleachdadh rocaidean cuideachd, a' bualadh bho astar fada. Tha an dithis nighean brèagha agus a 'coimhead cho òg. Ach aig an aon àm, bha iad cuideachd a 'sabaid aig àm a' Chogaidh Mhòir Patriotic, agus fhuair Anastasia Vedmakova sùil a-steach air na Spàinntich.
  Is iad sin na nigheanan an seo le farsaingeachd mhòr agus leuman fionnar!
  Bhrùth Anastasia an inneal-brosnachaidh le a òrdagan rùisgte. Bhuail i càr Ameireaganach agus rinn i squeak:
  - Tha mi nam neach-crìochnachaidh!
  Bhuail Akulina cuideachd le a shàil rùisgte agus dh"èigh i:
  - 'S e uilebheist fànais a th' annam.
  Chan eil an cogadh cho inntinneach tuilleadh "s a bha e aig àm an Dàrna Cogaidh. Bidh urchraichean ag obair bho astar fada agus tha iad ag amas air an targaid fhèin. Agus chan ann an seo far an urrainn dhut sgil a nochdadh agus sgil a nochdadh.
  Agus b" ann nuair a bha iad a" sabaid cho làidir ris na Gearmailtich.
  An uairsin bha e na bu duilghe.
  Thòisich Akulina eòlach, ach gu sìorraidh òg, air aphorisms sgiathach a chuir an cèill, a" sgrìobadh mar gum biodh bho inneal-ghunna, agus i fhèin a" losgadh sìos Ameireaganaich agus feadhainn eile bho chanan;
  Neach-poilitigs, is e madadh-allaidh a tha seo a bhios a" tàladh luchd-bhòtaidh geàrr chan ann le craiceann caorach, ach le bile uaine!
  Neach-poilitigs, is e madadh-allaidh àbhaisteach a tha seo, a tha, ge-tà, dèidheil air greenery!
  Bidh an neach-poilitigs-sionnach a" glacadh luchd-bhòtaidh mar gheàrraichean air geallaidhean "càl"!
  Bidh neach-poilitigs a bhios a" dol thairis air fhèin cus, às deidh dha tighinn gu cumhachd, gu bhith na chrois don luchd-bhòtaidh!
  Tha an neach-poilitigs a" gealltainn beanntan de dh"òr meallta, ach leigidh e am fear fìor a-steach don chladach eadar na creagan!
  Bidh craobhan mòra daraich a" tuiteam gu h-àrd, bidh luchd-poilitigs bhòtaidh a" pronnadh stumpaichean nuair a thuiteas iad!
  Tha latha ùr aig Dia a h-uile latha, ach tha Dihaoine agus Diluain shìorraidh aig luchd-poilitigs airson bròg!
  Tha an neach-poilitigs ag iarraidh math, dìreach na phòcaid fhèin!
  Bidh clown a" leigeil a-mach gur e amadan a th" ann airson toirt ort gàire a dhèanamh, tha neach-poilitigs ciallach gus toirt ort ròp le buaireadh!
  Bidh Jesters ag innse na fìrinn dha rìghrean, tha luchd-poilitigs a" laighe dhaibh fhèin!
  Chan eil ann ach beathaichean ann am poilitigs: radain, madaidhean-allaidh, sionnaich, seacallan, ach faodaidh tu a bhith nad leòmhann dìreach le bhith nad dhuine!
  Tha neach-poilitigs coltach ri goul - tha e ag iarraidh fuil òl, agus airson sgillinn bidh e a" ceannach preas gaoil!
  Is urrainn eadhon an t-amadan creidsinn ann an Dia, cha'n 'eil ach gnè-ghin comasach air creidimh a chall ann an duine !
  Feumaidh tàlant, is e daoimean a tha seo, a bhith air a lìomhadh le dìcheall, agus air a ghearradh le foghlam!
  Cha tèid an t-adhlacair briste ann an creideas fhad 's a bhios an duine ga ghluasad fhèin dhan chiste!
  Is e puinnsean a th" ann am bhodca a bhios a" puinnseanachadh na stàite, fo smachd luchd-poilitigs le eanchainn air mhisg!
  Chan eil mi-fhortan nas motha do dhuine na poilitigs, chan eil fios ach mu bhròn cò a chluicheas le duine!
  Tha mil bho bhilean luchd-poilitigs deoch làidir, dìreach hangover goirt agus cha tèid e air falbh!
  Is e meatailt bog a th 'ann an òr, ach bidh e a' briseadh tro dhìon tighead sam bith, ach a-mhàin ma tha a 'chogais na chriostal!
  Bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" tighinn a-mach às a bheul leis a" bhuineach beòil, ach uaireannan bidh an neach-bhòtaidh ga thoirt airson fàileadh ròsan!
  A neach-poilitigs, is e sionnach a tha seo gu bheil e a" mealladh feannag nas trice chan ann le bhith a" bòstadh airidheachd, ach le bhith a" mionnachadh easbhaidhean dhaoine eile!
  Ma tha thu airson a" chàise a thoirt air falbh bhon fheannag - fuck the nightingale well!
  Tha pòcaidean gun bhonn aig an neach-poilitigs, ged a tha e na bhunait làidir ann am moraltachd!
  Bidh luchd-poilitigs le lasraichean air am bilean a" fàgail an dàrna cuid fàsach loisgte no clach-mheallain!
  Chan fhàg neach-labhairt teine ach luaithre!
  Ma tha an ceann iarann, is e sin am pàirt as cugallaiche den bhodhaig!
  Ma tha thu air do shàrachadh mar chù, chan eil seo a" ciallachadh nach bi thu a" giùlan cù àrdanach bhuat!
  Gus a bhith nad mharcaiche - treabhadh mar each!
  Tha toiseach tòiseachaidh an-còmhnaidh duilich ann an spòrs agus poilitigs, ach tha an loidhne crìochnachaidh ro fhurasta a dhol sìos leathad!
  Tha breiceadh dona, chan eil breicichean nas miosa na bha e a-riamh!
  A neach-poileataigs, is e madadh-ruadh a tha seo 's gu bheil e a' sgoltadh an earbaill airson a dhol air adhart, agus tha e seòlta an sporan aige a spìonadh!
  Ri teanga neach-poilitigs a thèid a-steach do sporan, bidh buinn a" cumail gu math!
  Tha tòrr searbhas ann am bhodca, agus ann an òraidean poilitigs tha binneas ann, ach an àite sin bidh e a" draibheadh an fheadhainn mu dheireadh a-steach don chiste!
  Tha neach-poilitigs, gu dearbh, na strìopach, ach bidh i ag obair le a teanga a-mhàin!
  Cò a nochd an làthair Dhè an Cruthaiche - gu dearbh luchd-poilitigs, dh'adhbhraich iad dorchadas agus caos!
  Dè an diofar eadar neach-poilitigs agus saighdear? Saighdear a" sabaid le bayonet, dòrn, neach-poilitigs dìreach a" sgoltadh a theanga!
  Ma tha neach-poilitigs na populist, an uairsin tarraingidh e an neach-bhòtaidh sìos!
  Neach-poileataigs sa cheud den luchd-bhòtaidh, chan e ionad, ach cluicheadair leis an tig am poilitigs a-mach air gach taobh!
  Is neart an t-arm, mur d' thug a Thìr-athair breith air neo-chumhachd !
  Tha an t-arm gun chumhachd nuair a tha an eanchainn aig na seanailearan air a" chùl, agus na maighstirean cairteal an làmhan ann an cac!
  Bidh boireannach a" diùltadh feise airson airgead air sgàth tàmailt, agus cuiridh neach-poilitigs sìos airson manna gun nàire!
  Tha boireannach ag iarraidh gnè bho dhuine eireachdail, agus tha neach-poilitigs a 'faighinn toileachas bho asshole!
  Tha neach-poilitigs air a reic airson tòrr airgid, ach chan fhiach e fhèin sgillinn, agus chan eil e craicte!
  Ma tha dìth fiosrachaidh aig neach-poilitigs, bidh e a" dèanamh dìoladh airson seo le cus ciall!
  Bu toil leis an neach-poilitigs a bhith a" rùsgadh gu mòr, ach chan eil dìlseachd coltach ri cù a" cumail ach an laogh òir!
  Carson a tha am fear-poileataigs a" gealltainn beanntan òir? Gus ràcadh ann an teas bhuinn leis na làmhan ceàrr nad phòcaid!
  Carson a tha neach-poilitigs nas fheàrr na siùrsach? An fheadhainn a tha air an galar le AIDS a-mhàin gu fìrinneach, ach nas marbhtach!
  Casan boireannaich lom breagha, na cuir ort ach brògan luchd-poilitigs ann an dòighean tàmailteach!
  Carson a tha sionnach nas cunnartaiche na leòmhann? Leis gu bheil an teanga nas marbhtach na fangan!
  Cha tig amadan thairis air cadal, eu-coltach ri neach air mhisg, cha sguir neach-poilitigs a bhith a" laighe, eu-coltach ri fear a chailleas!
  Bidh siùrsach a" cleachdadh cùbhraidheachd cùbhraidh gus teachdaichean a thàladh, bidh neach-poilitigs a" faighinn a" bhuineach beòil - gus luchd-bhòtaidh a thàladh!
  Carson a tha luchd-poilitigs coltach ri cait reamhar? A chionn 's gur e teanga fhada a th' anns a' chuis-luchaig aca agus greim air giallan na meallta!
  Dè an dòigh anns a bheil boireannach nas fheàrr na poilitigs? Bidh e a" tàladh fear le fàileadh tlachdmhor, agus chan urrainn do neach-poilitigs an stench fhalach le Köln sam bith!
  Is e an neach-cuiridh an neach as onarach, cha bhith an neach-dèiligidh a" gearan gu bràth gu bheil e a "dèanamh òrdugh fadalach!
  Tha bàs cuideachd na dhàn-thuras, le leantainneachd neo-aithnichte, is e dìreach neach a b" fheàrr leis an leithid de chuirm a sheachnadh!
  Is e an neach-cuiridh seo an neach-obrach nach eil an neach-dèiligidh ag iarraidh!
  Tha an dotair uaireannan cuideachd na neach-cur gu bàs, chan eil ach an neach-dèiligidh a 'laighe fodha gu saor-thoileach!
  Faodaidh fear òg gun fheusag a bhith na ghobhar cuideachd!
  A neach-poileataigs, is e radan a tha seo a bhios a" bìdeadh le a theanga!
  Chan eil Dia anns a 'chridhe, ach tha an sagart anns an òr!
  Chan eil fios a-riamh cuin a thig an saoghal gu crìch, ach tha trom-laighe na beatha a" coimhead gun chrìoch!
  Tha aoigh gun chuireadh nas miosa na coronavirus!
  Is e am bhìoras as marbhtach luchd-poilitigs a "sgaoileadh galair verbiage!
  Chruthaich Dia solas, nochd dorchadas nuair a bha daoine dall le luchd-poilitigs!
  Cuin a nochd a' chiad neach-poileataigs? Nuair a rinn Eubha mealladh air Adhamh agus fhuair luchd-saidheans a-mach gun tàinig an duine gu bith bho mhuncaidh!
  Tha e na adhbhar connspaid co-dhiù a tha duine de shliochd muncaidh, ach chan eil teagamh sam bith gu bheil daoine a" dèanamh atharrais air iodhalan neo-airidh!
  Is e sledgehammer a th" ann an cogadh a bhriseas sgàthan mealladh dhaoine!
  Tha neach-poileataigs a" gealltainn sìth, ach chan urrainn dha fhèin a bhith na charaidean ach leis a" wallet aige fhèin!
  A neach-poilitigs, is e diabhal a th" ann, ach chan eil e a" falach earbaill cho seòlta!
  Tha an neach-poilitigs coltach ri aingeal an t-solais ann an òraidean, agus tha Satan ann an coileanadh!
  Ma tha thu gu h-obann a" faireachdainn milis bho òraidean neach-poilitigs, dèan cinnteach a bheil d" fhiosrachadh air tuiteam gu làr!
  Dè an dòigh anns a bheil neach-poilitigs gu ìre mhòr onarach ann am faclan: chan eil cuid eile nas fheàrr!
  Neach-poileataigs, dèidheil air a bhith a 'dòrtadh airgid òraidean, ach airson adhbhar air choireigin a-mhàin a bhith sàmhach ann an ùine a' faighinn òr!
  Chan eil eadhon daoimean cho cruaidh gus nach bi thu air do shàrachadh le miann borb neach-poilitigs gealltainn!
  An seo tha na gaisgich mu thràth air na goireasan sabaid aca atharrachadh agus air tilleadh chun bhunait. Tha, tha ionnsaigh arm an USSR gu math cumhachdach.
  Sabaid agus gaisgich eile. Mar eisimpleir, bidh Mirabela a 'toirt a-mach targaidean talmhainn le fìor èifeachdas.
  Thug an itealan ionnsaigh jet aice ionnsaigh air diofar thargaidean, a" mhòr-chuid air tìr.
  Bhrùth an nighean na putanan le a òrdagan rùisgte agus sheinn i le toileachas;
  Sgriosaidh sinn an saoghal uile le fòirneart,
  Sìos chun bhonn agus an uairsin ...
  Togaidh sinn saoghal ùr, ùr -
  Cò a bha na dhuine, bidh e na h-uile càil!
  Bha saighdearan Sòbhieteach a' tighinn faisg air Bonn mu thràth. Bha seanailearan an Airm Dheirg air leth toilichte. Bhuannaich iad le misneachd. Ach ann am blàr, faodaidh builean eadar-dhealaichte tachairt. Ghabh an t-Arm Dearg an àireamh de tancaichean agus howitzers, agus seòrsachan eile de bhuill-airm. Sheall na blàran nach robh na tancaichean M-60 Ameireaganach nan co-fharpaisich airson na Sòbhieteach T-72 agus T-80. Ach, tha eadhon na T-64an nas tràithe eadhon nas làidire na an fheadhainn Ameireaganach.
  Mar sin bha aghaidh nan saighdearan Sòbhieteach gu sònraichte a 'briseadh an nàmhaid. Tharraing Marasgal an USSR diagraman de ghnìomhachd oilbheumach. Agus chaidh tancaichean adhartach a-steach don Abhainn Rhine. Agus air a roiligeadh thairis air le bratagan. Agus b" e sealladh drùidhteach a bh" ann.
  Às deidh sin, bha buidheann-chatha slàn de chlann-nighean, a 'tilgeil a' bhrat aca, a 'frasadh san abhainn. Agus bha e cho breagha.
  Chaidh saighdearan Sòbhieteach a-steach don Bheilg ... Bha e fhathast sa Chèitean 1975, agus bha e blàth agus bha an èadhar air a lìonadh leis an earrach.
  Thuit sluagh an àite air beulaibh nan gaisgeach air an glùinean agus phòg iad an casan rùisgte, chiselichte.
  Bhuannaich na gaisgich...
  B" e Alenka, mar eisimpleir, leis an sgioba aice, a" chiad fhear a ruith dhan Bhruiseal. Thilg Anyuta grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Airson co-mhaoineas dearg!
  Thuirt Alla, a" sgrìobhadh bho dhà ghunna-inneal aig an aon àm:
  - Agus chan eil co-mhaoineas uaine dona!
  Thilg Maria grenade le òrdagan rùisgte, a" reubadh saighdear NATO às a chèile agus a" slugadh:
  - Agus is e an dath as soilleire dath na buaidh!
  Loisg Marusya bazooka, a" briseadh tanca nàmhaid agus a" crathadh:
  - Bidh sinn a 'buannachadh!
  Agus chrath i a cnapan sgàrlaid fosgailte de a broilleach. Seo an nighean...
  Tha BMPan a' sabaid an seo cuideachd, le gunnaichean agus gunnaichean-inneal. Agus tha iad cuideachd gu gnìomhach a" bualadh arm NATO.
  Tha an nighean, mar a bha e an-còmhnaidh, làn ionnsaigheachd agus toileachas. Agus tha na sùilean aca a" deàrrsadh. Tha iad nan gaisgich cho iongantach.
  Bidh Olympias, a" losgadh bho charbad sabaid coise, a" seinn:
  Chan urrainnear mòrachd na Ruis a thuigsinn
  Tha i cho cumhachdach agus cho naomh ...
  Tha feachd an athar do-chreidsinn,
  Airson glòir an t-saighdeir gun lùb!
  Agus bheir an nighean agus losgadh bho lannsair rocaid. Agus leagaidh e sìos mòran naimhdean.
  Tha, tha na nigheanan groovy an seo ...
  Agus a-nis tha iad air a dhol seachad air a 'Bhruiseal agus tha na tancaichean Sobhietach a' dol a-steach gu Paris mu thràth. Agus bidh iad ga dhèanamh le mòr spionnadh.
  Shuidhich na caileagan Margarita agus Oksana a" bhratach dhearg air Tùr Eiffel. Agus tha e a 'gluasad leis a' ghaoith.
  Bidh na caileagan a 'coimhead sìos agus a' faicinn Paris gu lèir fodha. Cathair-bhaile eireachdail agus glè bhrèagha. Agus tha an teine a 'deàrrsadh anns an dorchadas.
  Sheinn Margarita:
  Maighstir agus Margarita,
  Tha fios agad gu bheil cogadh ann ...
  Maighstir agus Margarita,
  Dè an gaisgeach Satan?
  Thuirt Oksana gu misneachail:
  - Cha do sheall Bulgakov an neach sin Sòbhieteach a bu chòir a bhith moiteil às!
  Dh" aontaich Margarita le seo:
  - Tilgeil air pàipearan, tha e grànda!
  Shìn Oksana a làmh gu na pìleatan agus thug i fa-near:
  - Ach faodar boireannaich a bha a 'bruadar air dreasaichean fasanta a thuigsinn!
  Rinn Margarita gàire agus gàire:
  - Chan urrainn dhut a bhith beò às aonais boireannaich, chan eil,
  Annta grian a' Chèitein, mar thuirt am bàrd !
  Chuir Oksana a-mach gu loidsigeach:
  Ge bith cia mheud facal a bheir thu seachad
  A 'tuiteam ann an gaol leinn a-rithist ...
  Mar sin a h-uile turas, co-dhiù airson uair a thìde!
  
  Fhuair an t-Arm Dearg buaidh. Chuir sluagh mòr fàilte air na saighdearan Sòbhieteach mar luchd-saoraidh. Agus chruinnich àireamh cho mòr fo bhrataichean dearga.
  Agus an ceòl a chaidh a chluich, sheinn an orcastra ...
  Alenka, a 'ruith air rathad creagach Paris, chirped:
  Tha mi a 'bruadar an aon aisling
  Tha mi ann am Paris a-rithist, tha mi ann an gaol a-rithist a-nuas.
  Choinnich a 'ghrian bho chùl nam mullaichean sinn ann am Paris.
  Gu h-obann tha mi a 'coimhead - tha thu nad sheasamh aig a' chafaidh.
  Bha mi ag ionnsachadh Fraingis mar phàiste
  Agus cho-dhùin mi mar a thòisicheadh còmhradh.
  Gu modhail "Bonjup", innsidh mi dhut ...
  Chuir Alla stad air Alenka:
  - Bu choir an duan so a bhi air a sheinn le fear ! A bheil sinn lesbaich?
  Dh" aontaich Alenka le gàire:
  - Seadh, 's fearr seinn do ghille òg ! Vysotsky seòrsa.
  Agus rinn na nigheanan gàire.
  Às deidh Paris a ghlacadh, ghluais saighdearan Sòbhieteach nas fhaide chun Porte de Calais gus ionnsaigh a thoirt air Breatainn às an sin. Agus is e seo an ceum gnìomhach aca airson an Arm Dearg.
  Thàinig an cabhlach Sobhietach air adhart cuideachd agus bhrùth iad. Gu sònraichte bha na bàtaichean-aigeil lìonmhor agus cianail.
  Air a ghluasad bho charbadan saighdearan-coise Sobhietach ...
  Natasha, mar eisimpleir, a-steach dhan Ròimh. Bha e cho breagha anns an Ròimh. Cha robh am baile-mòr seo gun adhbhar air a ghairm sìorraidh. Agus tha uimhir de rudan brèagha ann, an Colosseum nam measg. Agus diofar sheòrsaichean ìomhaighean dha ìmpirean, agus Caesars ...
  Bhuail Natasha a cas-rùisgte air na clachan agus rinn i squeak:
  - Glòir do ìmpireachd an USSR!
  An uairsin leum an nighean suas agus toinneamh san adhar. Agus bha a shàilean rùisgte a" lasadh mar sin.
  Chomharraich Zoya gu làidir:
  - Tha, tha an USSR gu math ainmeil!
  Thuirt Augustine le gàire:
  - Agus bidh àm co-mhaoineas anns a 'ghàrradh!
  An uairsin dhùisg an nighean aig a com-pàirtichean. Agus gu follaiseach dh"fhàs i nas sunndach. Agus bha i deiseil airson dannsa.
  Bhris Svetlana a sàilean lom, pinc agus thug i fa-near:
  - Tha co-mhaoineas brèagha! Ach chan ann sa ghàrradh, ach sa cheann!
  Agus spreadh na caileagan a" gàireachdainn, a" togail am fiaclan.
  Chuir an Ròimh a-steach don ìmpireachd Sòbhieteach, mar a rinn an Eadailt. Agus aig an aon àm, thòisich an cur air tìr ann am Breatainn. Agus thug an t-Arm Dearg ionnsaigh air na Stàitean Aonaichte cuideachd, tro Alasga. Agus tha seo cuideachd na inntrigeadh cho dàna.
  Bhris na caileagan Alice agus Angelica tro Alasga, agus rinn iad gnìomh fìor èifeachdach. Ma tha am facal anabarrach iomchaidh airson èifeachd.
  Bhruidhinn Alice, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" rùisg a fiaclan:
  - Tha mi a 'creidsinn ann an co-mhaoineas!
  Bha Angelica a" fàs feargach, a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte:
  - Na gabh dragh dè a tha thu a 'creidsinn - is e eòlas cumhachd!
  Chuir na caileagan air ais marbhadh an nàmhaid a" cleachdadh a h-uile dòigh a bha ri fhaighinn. Chluich Alice tàileasg uaireigin le Botvinnik agus rinn i argamaid leis a" chiad churaidh cruinne Sòbhieteach:
  - A bheil e fìor gu bheil a h-uile gluasad dona ann an droch shuidheachadh?
  Fhreagair Mikhail Moiseevich le gàire:
  - Cha bhith cluicheadair tàileasg math a" leantainn gu droch shuidheachadh!
  Chrath Alice a ceann gu teagmhach.
  Ach chaill thu eadhon!
  Chrath Botvinnik, ach thuirt e:
  - Chaill, ach dh' èirich a rìs !
  Anns an t-saoghal seo, ge-tà, bha cuid de nuances. Mikhail Moiseevich Botvinnik, cha robh còir aige air dìoghaltas agus rinn e a" chùis air Petrosyan anns a" gheama tilleadh. An uairsin chluich e geam eile còmhla ris. Agus air chall gu Spassky. Às deidh sin, cho-dhùin Botvinnik mu dheireadh dìoghaltas a leigeil seachad. Ged a chluich mi ann am farpaisean an-asgaidh airson beagan bhliadhnaichean eile. Rinn Bobby Fischer a' chùis air Spassky. An uairsin ghabh Fischer dìoghaltas eadhon nas cinntiche. Agus fhad 'sa tha e fhathast na churaidh tàileasg an t-saoghail. Cha do chluich Karpov còmhla ris. Agus tha Fischer deiseil airson sabaid.
  Tha Alice, ge-tà, a' cluich tàileasg glè mhath. Agus chuir Botvinnik an aghaidh an fhorsa aige. Chuir i cuideam mòr air a churaidh na cruinne.
  A-nis bidh Alice a" losgadh a raidhfil snaidhpear agus a" seinn:
  - Glòir don Komsomol, tha an ceangal timcheall do mhuineal air fàs!
  Rinn Angelica gàire:
  - Ann an dòigh air choreigin gheibh thu Alice!
  Rinn an nighean snort mar fhreagairt. Agus thug e tionndadh eile bhon inneal-ghunna.
  Chuir na caileagan às do mharbhadh an nàmhaid agus thòisich iad air gluasad nas fhaide. Bu toil le Angelica a bhith a" cluich Go. Agus sreath a bhuannachadh an sin le diofar chom-pàirtichean.
  Ach a nis b' e teine borb a bh' ann. Agus loisg i, a 'leagail sìos na saighdearan Yankee.
  Agus fhad 's a bha an nighean a' seinn:
  'S mi ridire Ruiseanach air glùinean nan treun,
  Nàmhaid na Ruis sguabaidh mi aghaidh na talmhainn!
  Agus mar a tha e a 'bualadh air a chompanach. Agus le òrdagan lom, tilgidh e grenade a-rithist.
  Leudaich bonn an airm dhearg ann an Alasga gu luath. Agus ghluais na saighdearan Sòbhieteach mar boinneagan de airgead-beò air an uachdar. Gu sònraichte, chaidh tancaichean eachraidh aotrom a-steach don bhlàr.
  Agus bha càraichean an làthair aig na blàran airson aon neach, far an robh an nighean na laighe, agus sgàil-dhealbh gu math ìosal - dlùth. Agus fhuair dreuchdan na SA càraichean mar sin. Agus a-nis tha Margarita a 'marcachd ann an leithid de chàr agus a' losgadh air na h-Ameireaganaich, agus a 'seinn rithe fhèin.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Mharbh mi an cat!
  Agus bho ghunna le baraille goirid mar thud. Nigheanan sabaid, dhan bheil na prìosanaich a' pògadh an sàilean lom, cruinn.
  Chan eil na gaisgich sin a" toirt tròcair do dhuine sam bith. Seo an nighean Domino, cuideachd air tanca gluasadach, agus cuileagan aon-suidheachain, agus i a" pronnadh an luchd-dùbhlain aice.
  Agus càite an urrainn dha Ameireaganaich a bhith a" farpais ri leithid de dhaoine?
  Bidh Domino a" sgrìobadh bho ghunnaichean-inneal, agus a" cuir a-mach casaidean marbhtach agus squeaks:
  - Airson an Ruis, ar dùthaich co-mhaoineas!
  Is e nighean fionnar a th" ann an Domino, agus tha na fir air a beulaibh a" tuiteam air an glùinean ...
  'S e Ògmhios a th' ann mu thràth agus tha an t-sabaid air iomall Lunnainn. Cha robh dùil aig na Breatannaich gum biodh am prìomh-bhaile fo ionnsaigh cho luath. Agus anns an Roinn Eòrpa, saighdearan Sòbhieteach air faighinn thairis air na Pyrenees, mar-thà anns an Spàinn. Agus thig iad gu Madrid.
  Ealasaid air an tanca T-80. Tha na caileagan air mòran bhuannachdan glòrmhor a chosnadh agus tha iad a-nis a" dol a-steach do phrìomh-bhaile na Spàinne. Tha Franco fhathast beò, agus tha e air teicheadh ann an eagal mu thràth. Agus tha na daoine a 'cur fàilte air an Arm Dearg mar luchd-saoraidh.
  Tha an deachdaireachd air tuiteam, agus tha flùraichean gan tilgeil fo bhratagan an tanca Sòbhieteach.
  Thuirt Ealasaid:
  - Chuir sinn às do na Nadsaidhean!
  Loisg Elena, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, na casan, a" briseadh an tankette Ameireaganach agus a" gruntadh:
  - Rinn mi na bha agam r'a dheanamh, o chionn dà fhichead bliadhna !
  Rinn Catrìona sgadan gu làidir:
  - Seadh, cha do phronn iad faisisteachd anns an Spainn, agus thàinig e d'ar tìr !
  Fhreagair Ealasaid le gàire:
  - Tha sin ceart gu leòr! Ach a-nis bidh sinn a" pronnadh na Nadsaidhean neo-chrìochnaichte gu lèir anns a" bhoc! Bidh bràithreachas co-mhaoineas air feadh an t-saoghail! Agus cha mharbh daoine a chèile tuilleadh!
  Rinn na nigheanan gàire còmhla:
  - Cha mharbh daoine a chèile gu bràth! Glòir dhan Ruis!
  Chaidh Madrid sìos. Chaidh tancaichean Sobhietach a-steach do Lisbon cuideachd. Chaidh an deachdaire Salazar, a bha air a bhith na shuidhe air an rìgh-chathair airson ùine fhada, a sgrios cuideachd, ainmeil airson a cho-fhaireachdainn do Hitler, agus cha mhòr nach do dh'ainmich e cogadh air an USSR.
  Thug na caileagan Alenka agus an sgioba aice air na prìosanaich an casan rùisgte a phògadh ... Às deidh sin ghluais colbh nan tancaichean Sòbhieteach air adhart.
  Is e Gibraltar an daingneach mu dheireadh aig NATO san Roinn Eòrpa. Cha do ghèill i na h-ùine gu Napoleon no Hitler. Ach a-nis tha an t-Arm Dearg a 'toirt ionnsaigh air.
  Loisg Ealasaid bho tanca aig bataraidhean Breatannach.
  Bidh an nighean a 'gàireachdainn mòran agus a' losgadh gu ceart. A 'bualadh air an targaid agus a' squeaks:
  - Chan eil bacadh sam bith air co-mhaoineas!
  Loisg Elena gu h-iomchaidh cuideachd, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus ag èigheach:
  - Nighean, gabh an inneal cho luath "s a ghabhas!
  Rinn Ekaterina cuideachd a" chùis air an nàmhaid. Bhuail i gu dìreach e agus dh"èigh i, a" giùlan a fiaclan:
  - Agus thig lannsair grenade fo-bharaille gu bhith feumail!
  Canaidh sinn gu bheil na nigheanan a" losgadh air suidheachadh Bhreatainn ann an dòigh connspaideach.
  Bha Elizave, eadhon nuair a bha e a" losgadh, a" faireachdainn gun robh e air a bhrosnachadh agus rinn e grunn dhusan aphorisms;
  Is e an leòmhann rìgh nam beathaichean, ach mar as trice bidh sionnaich a" riaghladh nam beathaichean!
  Bidh am madadh-allaidh a 'cur air aodach chaorach, bidh an neach-poilitigs a' cur air brògan le miotagan geal!
  'S e gnothach salach a th' ann am poilitigs agus tha miotagan geala ann cho iomchaidh ri còtaichean geala ann am mèinn!
  Cha-n e an righ an ti a beucaidh mar leòmhan, ach an neach a ni seòlta mar shionnach !
  Is toil leis an deachdaire a bhith a" teagasg deamocrasaidh mar fheannag gu oidhche a" seinn!
  A dhaoine, chan e crodh a tha seo, agus chan eil an riaghladair pan!
  Is e an duine mac Dhè, oir tha iad ga cheusadh chun an ìre as àirde!
  Bidh neach-poilitigs uaireannan na mhadadh-allaidh ann an aodach chaorach, ach nas trice na reithe ann an aodach leòmhann!
  Tha an ealain as motha aig an neach-poilitigs, tha e daor a reic, nach fhiach sgillinn!
  Neach-poilitigs, is e seo deachdaire botail - tha an òraid aige ag adhbhrachadh hangover!
  Chan eil daoine còir ann am poilitigs cho tearc ri glasraich am measg mhadaidhean-allaidh!
  Tha òrdugh air a chuir na thost, bidh praiseach ag èirigh gu briathrachas!
  Tha an neach-poilitigs na troich le teanga fhada agus mòr-mhiannan mòra!
  Chan eil clachan tioram san abhainn, no luchd-poilitigs le làmhan glan!
  Cha leig Dia leis a" chinne-daonna bàsachadh mura teàrnadh e gu ìre bheathaichean ifrinn!
  Is fheàrr a bhith na òganach gun fheusag na gobhar a dh"atharraich òige!
  Bidh an neach-poilitigs a" togail stench, tro fhàileadh milis òraidean meala!
  Tha aon amas aig neach-poilitigs - cumhachd, agus tha a h-uile dòigh air a choileanadh gu math salach!
  Neach-poileataigs, chan e làmh làidir a th" ann an-còmhnaidh, ach an-còmhnaidh teanga fhada!
  Tha cànan fada neach-poilitigs a" giorrachadh beatha an neach-bhòtaidh!
  Fo dheachdaireachd, tha e coltach ann am bus - tha leth dhiubh nan suidhe, an leth eile air chrith, agus tha an riaghladair tyrant na gheàrr e fhèin!
  Tha neach-poilitigs na neach-matamataig nach eil airson a roinn le duine sam bith, ach a tha dèidheil air a thoirt air falbh!
  Chan eil bràithrean ann am poilitigs, ach làn ghillean, no buidsich, ach làn de shìthichean na h-oidhche!
  Tha an neach-poilitigs airson sealltainn don neach-bhòtaidh gur e draoidh a th" ann, ach gu fìrinneach chan eil ann ach sìthiche oidhche!
  Tha neach-poileataigs às aonais bàlaichean stàilinn ann an cunnart gun cuir e air!
  Neach-poilitigs, is e clown a tha seo, ach an àite a bhith a" gàireachdainn, bheir e ort cur a-mach!
  Is e clown a th" ann am neach-poilitigs, ach chan e brat-ùrlair, ach brat-ùrlair!
  'S e fealla-dhà a th' anns an neach-poileataigs, ach tha na glagan aige a' seinn le umha de chòmhradh leisg!
  Poilitigs, is e salachar a th" ann nuair a dhìreas tu chun mhullach!
  Neach-poileataigs, a' goid a' dèanamh uiread de dh'fhuaim sa ghabhas, ach a' goid chan e a-mhàin airgead!
  Bidh an neach-poilitigs a" cruinneachadh bhòtaichean an luchd-bhòtaidh gus a bheul a dhùnadh!
  Neach-poilitigs, is e seo Dia dìreach an taobh eile, tha an t-Uile-chumhachdach a" cruthachadh òrdugh a-mach à mì-riaghailt, agus tha an neach-poilitigs a" tionndadh òrdugh gu mì-riaghailt!
  Tha am fear-poileataigs na gheàrr ghealtach na chridhe, agus tha e dèidheil air uaineachd cuideachd!
  Is e bhodca a bheir spòrs airson uair a thìde, bheir neach-poilitigs ort deòir briseadh-dùil a chall airson ceud bliadhna!
  Ann an aon ghlainne de bhodka, cha tèid an inntinn a bhàthadh, ach tha eadhon tuiteam de òraid milis neach-poilitigs gu leòr airson an dùthaich a bhàthadh!
  Tha madadh-allaidh na bhanaltram sa choille, neach-poilitigs le greim madadh-allaidh a" cuir às don dà chuid daoine agus beathaichean!
  Tha an deachdaire na sionnach, ach mòran nas gile, agus comasach air an sluagh uile a shlugadh le boa constrictor!
  Is e cainnt a th" ann am poilitigs, mar a tha sledgehammer a" dì-mhisneachadh smaoineachadh, ged nach eil cuideam ann!
  Is e bàr feannag a th" ann an neach-poilitigs a bheir buaidh air eanchainn, dìreach nas buige na cèir nuair a thig e gu prionnsapalan!
  Tha poilitigs na raon far a bheil a h-uile duine air a mhealladh, agus tha a h-uile duine ceàrr, ach is e an neach a bhuannaicheas am fear a chuireas às do so-chreidsinn!
  Chan eil boireannach casruisgte ann an cunnart fuachd de dhìmeas fireann fhaighinn!
  Chan eil mac-meanmna boireannaich aig fir airson aodach a-muigh, chan eil fìrinn fireann aig boireannaich airson brògan!
  Tha gaol aig boireannach air nuair a tha fear umhail, agus gun suirghe mu dheoch-làidir, ach tha fear a dh"fhaodas a bhith fo mhisg!
  Tha na caileagan, ann an ùine ghoirid, nan luchd-ciùird iomlan agus ghabh iad Gibraltar. Thuit Lunnainn cuideachd. Tha bàtaichean Sobhietach air tighinn air tìr ann an Èirinn mar-thà. Agus tha, chaidh Alasga a ghlacadh, agus chaidh an t-Arm Dearg a-steach a Chanada.
  Tha na caileagan fiadhaich agus a 'leum ...
  Thuirt Alice le gàire:
  Tha sinn nar gaisgich cruaidh!
  Agus le a òrdagan rùisgte thilg i grenade.
  Thug Angelica fa-near:
  - Chan eil geur an-còmhnaidh na chomharra air fiosrachadh!
  Agus leis an t-sàil rùisgte ghèill i do mhèinn magnaiteach. Agus chuir e sìos mòran de luchd-sabaid.
  Bidh caileagan a' ruith air feadh Chanada agus a' seinn;
  Is e nigheanan Komsomol an fheadhainn as fhuaire de na h-uile,
  Bidh iad a" sabaid faisisteachd mar iolairean...
  Gum biodh ar dùthaich mhàthaireil soirbheachail,
  Gaisgich mar gu 'm b' ann le teas eun !
  
  Bidh iad a' losgadh le maise gun chrìoch,
  Annta, bidh a "phlanaid gu lèir a" blàthachadh an lasair nas gile ...
  Faodaidh an toradh a bhith gun chrìoch
  Bidh an dùthaich mhàthaireil eadhon a" bleith bheanntan!
  
  Gu glòir ar Tìr-mòr, naomh,
  Bidh sinn a" sabaid leis na fanatics ...
  Nighean a' ruith casruisgte san t-sneachda,
  Bidh i a" giùlan grenades ann am baga-droma teann!
  
  Tilgidh e tiodhlac a-steach do tanca fìor chumhachdach,
  Sgrios e airson glòir...
  Bidh an nighean a" losgadh gunna-inneal,
  Ach tha ridire na staid ghaisgeil!
  
  Faodaidh a h-uile dad a bhith na nighean, tha thu a" creidsinn
  Faodaidh e eadhon sabaid san fhànais ...
  Agus bidh slabhraidhean an fhasais nam beathach,
  Às deidh na h-uile, chan eil ann an Hitler ach faileas air clown truagh!
  
  Coileanaidh sinn, bidh pàrras anns a" chruinne-cè,
  Agus gluaisidh an nighean na beanntan le a sàil ...
  Sin as coireach gu bheil thu a 'sabaid agus a' caoidh
  Gu glòir ar Motherland na Ruis!
  
  Fuirichidh am Fuhrer ri lùb dha fhèin,
  Agus tha gunna-inneal aige le grenade air ...
  Cha bhi thu gu h-amaideach,
  Tiodhlaicidh sinn an Wehrmacht le sluasaid!
  
  'S bidh e 's an cruinne-cè cho Eden,
  Mòr mar àite agus glè bhlàth ...
  Ghèill thu dha na Gearmailtich dìreach Sam gòrach,
  Agus tha Iosa an-còmhnaidh a 'fuireach anns an anam!
  
  Tha e fìor mhath a bhith nad bhall Komsomol,
  Air a chaitheamh fo bhratach dhearg bhrèagha ...
  Ged a tha e uaireannan doirbh dhomh
  Ach chan eil buannachdan bòidhchead gu dìomhain!
  
  Ruith mi casruisgte anns an fhuachd,
  Bidh snowdrifts a" cuir strìochag air an t-sàil rùisgte ...
  Tha ardor na h-ìghne air àrdachadh gu mòr,
  Togaidh sinn saoghal ùr de cho-mhaoineas!
  
  Às deidh na h-uile, is e an Motherland ar màthair fhèin,
  Tha sinn a" dèiligeadh ri co-mhaoineas beothail...
  Creid sinn nach saltair sinn air dùthaich na dùthcha,
  Nach cuir sinn stad air an uilebheist-faisisteachd!
  
  Tha mi an-còmhnaidh na nighean bhrèagha
  Ged a tha mi cleachdte ri bhith casruisgte ann an sneachda-sneachda ...
  Aisling mhòr air tighinn gu buil
  Dè na braids òir a th" agam!
  
  Bhris Faisisteachd troimhe gu Moscow,
  Tha e cha mhòr mar gum biodh iad a" losgadh air an Kremlin...
  Agus tha na nigheanan againn casruisgte san t-sneachda ...
  Tha am Faoilleach na sheasamh, ach tha e coltach dhuinn sa Chèitean!
  
  Nì sinn, airson an Motherland, fios a h-uile càil
  Chan eil dùthaich anns a" chruinne-cè nas gràdhaiche dhuinne ...
  Biodh beatha ro-ghrasmhor ann,
  Chan eil feum air dìreach fois a ghabhail air an leabaidh!
  
  Togamaid co-mhaoineas mòr,
  Càite a bheil lùchairt le gàrradh branrach airson a h-uile duine ...
  Agus bàsaichidh faisisteachd san fhìor shaoghal,
  Feumar sabaid gu cruaidh airson Mother Russia!
  
  Mar sin bidh e math anns a 'chruinne-cè,
  Nuair a mharbhas sinn na nàimhdean gu sgiobalta ...
  Ach a nis tha 'n cath ro chruaidh,
  Tha na caileagan a" coiseachd casruisgte!
  
  Tha sinn nar nigheanan, gaisgich-sabaid,
  Tilgeamaid faisisteachd fhiadhaich gu ifrinn...
  Agus tha thu a 'coimhead bòidhchead casruisgte
  Gus an dèan bratach a 'chomanachais e!
  Is dòcha nach eil na h-òrain buileach airson an ràithe, ach bhon chridhe agus le m" uile chridhe....
  San Iuchar 1972, chaidh an t-Arm Dearg a-steach do na Stàitean Aonaichte mòr-thìreach. Agus bhuannaich i le ìmpidh, a dh'aindeoin conaltradh leudaichte. Agus bha soirbheachadh an airm dhearg gu math mòr.
  Agus àrd-ìre ann an armachd cuideachd.
  Gu sònraichte mar tancaichean, agus itealain cuideachd. Agus rinn iad a" chùis air na h-Ameireaganaich.
  A-nis tha Ealasaid a" sabaid air fearann nan Stàitean Aonaichte fhèin. A" sabaid agus a" buannachadh, agus na dìochuimhnich seinn:
  - Aon dha trì! Briseadh am faisisteach!
  Bidh Elena a" losgadh le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" squeaks:
  Bheir sinn buaidh air Ameireagaidh!
  Bhrùth Ekaterina a nipple scarlet air a" phutan luing gàirdeachais agus chuir i a-mach:
  - Bidh a 'bhuaidh as fhuaire againn!
  Aig an aon àm, tha cuid de chlann-nighean le deagh amas agus aphorisms a 'cuimhneachadh:
  Bidh neach-poilitigs a tha a" gealltainn pie san adhar a" leigeil le maoin na dùthcha a dhol chun na gaoithe!
  Bidh siùrsach a" faighinn airgead le a teanga, bidh neach-poilitigs a" faighinn bhòtaichean, ach tha an tè mu dheireadh tòrr nas coirbte!
  Tha an neach-poilitigs na asal a tha airson an luchd-bhòtaidh a thionndadh gu asail pacaid!
  Tha deise aon mhèirleach air an neach-poilitigs - gràin de bhòtaichean!
  Is e gobhar a th" ann an neach-poilitigs a thathas a" bleoghan leis a" bhuineach beòil!
  Tha siùrsach tòrr nas onarach na poilitigs, gnè mar mhalairt air airgead, nas fheàrr na pornagraf airson guth!
  Tha an neach-poilitigs air a thoirt seachad mar an strìopach mu dheireadh, ach bidh e a" toirt buaidh air a h-uile neach-dèiligidh aig an aon àm!
  Bidh condom a" dìon siùrsach bho ghalaran, is e dìreach plocan-cluaise a chuidicheas an aghaidh galairean poilitigeach!
  Tha am fear-poileataigs luath air a" chànain, slaodach air coileanadh a" gheallaidh, ach dìreach ceetah ann am fìreanachadh!
  Tha neach-poilitigs na mhaighstir air breugan, na mhaighstir mòr air meallta, na neach-taic seachnaidh, ach chan eil e eòlach air na riaghailtean bunaiteach a thaobh cuibheas!
  Cha bhith neach-poilitigs a" tomhas seachd tursan, ach a" gearradh dheth trì craiceann!
  Tha neach-poilitigs na bhreugan a bhios na shuidhe air neach-bhòtaidh tairbh, ach a dh" aindeoin cho beag "s a tha e, tha e gu math eallach!
  Na tha boireannach ag iarraidh, tha Dia ag iarraidh, agus na tha neach-poilitigs ag iarraidh, eadhon chan eil Satan ag iarraidh!
  Tha neach-poilitigs na bhocsair le rèitire coirbte agus punches mì-laghail!
  Tha neach-poilitigs na neach-ealain as fheàrr le dealbhan soilleir na dathan dorcha!
  Chan eil dad nas sleamhainn na slighe neach-poilitigs chun mhullach, dìreach sìos tha e a" putadh an luchd-bhòtaidh!
  Na creid gur e an neach-poilitigs do charaid agus do loidhne-teasairginn, is esan an nàmhaid agad agus bidh e gad shlaodadh a-steach don chladach!
  Is e bathar daor a th 'ann an cogais, ach chan eil i air a reic le cuideam, agus chan eil e air a cheannach còmhla!
  Tha cnàimhneach aig a h-uile neach-poilitigs na chlòsaid, ach thathas ag innse don luchd-bhòtaidh gur e feòil a th" annta san fhrigeradair!
  Tha an neach-poilitigs seo na chat aig a bheil mousetrap deiseil airson luchd-bhòtaidh, chan e a-mhàin am biathadh a th" ann an càise, ach taigh-beag beòil!
  Tha an neach-bhòtaidh ag òl bhodka, agus tha an neach-poilitigs a" reubadh amhach!
  Is fheàrr a bhith ag òl fad na h-oidhche na bhith a" bhòtadh airson neach-poilitigs le sùilean leisg!
  Bidh am fear-poileataigs a" seinn, a" leigeil air gur e aige fhèin a th" ann, ach a rèir notaichean cuideigin eile!
  Chan eil notaichean meallta ann an gaol, agus tha poilitigs na bhreug iomlan!
  Bheir neach-poilitigs a bhios a" sgaoileadh òraid le strìopach speur breac don neach-bhòtaidh!
  Gu math tric ann am poilitigs thig an toiseach - am beathach mu dheireadh!
  Ged a tha e na neach-poilitigs agus na ailbhean ann am bùth china, bidh e a" snàgadh tro sgàineadh sam bith!
  Bidh boireannach casruisgte a" mealladh dhaoine, a" cur brògan air daoine beairteach, agus a" lìonadh a sàil rùisgte fon t-sàil!
  Fàgaidh cìochan boireann rùisgte fear gun bhriogais!
  Bidh siùrsach a" suirghe air beulaibh neach-dèiligidh, bidh neach-poilitigs a" cur air craiceann caorach air beulaibh an luchd-bhòtaidh!
  Ma tha luchd-poilitigs gun cheann a" crùidheadh ort, is tusa an ad mu dheireadh!
  Mura h-eil rìgh agad nad cheann, tha thu nad ad agus ann an fheum!
  Chan eil an crùn airson an fhear aig a bheil an ad!
  Is e an òraid as daoire sàmhchair òir!
  Duine daoimean le toil làidir agus nerves de stàilinn!
  Bidh modhalachd a" sgeadachadh duine, ach is toil le neach-poilitigs e fhèin àrdachadh gu ìre gràin!
  Cha mhòr nach eil luchd-poilitigs onarach ann, ach làn de bhreugan briseadh-dùil!
  Còmhradh gu leòr, ùine airson tòiseachadh!
  Ann am buinneach labhairteach luchd-poilitigs, tha gnìomhan a "bàthadh, ach tha faclan falamh a" nochdadh!
  Tha poileataigs agus a" mhuir domhainn glùin, ach tha e air a chòmhdach suas gu a chluasan leis a" bhuineach beòil!
  Bhon mhil bho bheul luchd-poilitigs, faodaidh tu tuiteam na chadal gu bràth!
  Rinn na caileagan gu math agus rinn iad sabaid air leth math. Thuit Philadelphia agus dhòirt na h-Ameireaganaich a-steach.
  Thàinig saighdearan Sòbhieteach agus Sìonach air adhart air feadh nan Stàitean Aonaichte ann an caismeachdan buadhach.
  Ann an America, clisgeadh, agus bedlam, agus bha e coltach nach robh cothrom air saoradh.
  Ghabh an t-Arm Dearg am baile às dèidh a" bhaile. Agus mu thràth air tighinn gu New York agus Washington aig deireadh an Lùnastail.
  Thòisich buidheann-chatha slàn de chlann-nighean a" stoirm air prìomh-bhaile na SA.
  Bha iad a 'sabaid ann am mob, casruisgte agus ann am bikinis. Agus thilg iad grenades len òrdagan rùisgte.
  Agus ruith e timcheall Washington. Agus loisg iad air luchd-dùbhlain bho ghunnaichean-inneal agus thilg iad grenades.
  Agus bha iad a" beucaich:
  - Tha Lenin còmhla rinn san Dàmhair,
  Le deuce mòr anns an leabhar-latha!
  Agus mar a tha na teangannan a 'nochdadh. Agus a 'toirt gu losgadh nàimhdean. Agus mar a bhios tancaichean Sòbhieteach a 'bualadh.
  Agus buail howitzers, agus lannsaichean rocaid.
  Sin mar a tha "Smerch" a 'bualadh, agus a' sèideadh a h-uile càil aig an aon àm. Agus bidh nàbachdan gu lèir a" spreadhadh agus a" tuiteam às a chèile.
  Agus thionndaidh e a-mach gur e suidheachadh cruaidh de bhuillean pronnadh a bh" ann. Agus tha na rocaidean a" spreadhadh...
  Tha an Taigh Geal air a sgrios agus theich Còmhdhail Ameireagaidh. Seo mar a thionndaidh an cogadh a-mach. Agus tha na caileagan a 'bruadar agus a' losgadh.
  An uairsin chuir iad na prìosanaich air an glùinean agus bheir iad orra an casan rùisgte a phògadh. Agus bidh iad ga dhèanamh air chrith leis an eagal.
  Bha Maria, a chaidh a phògadh air an t-sàil le saighdear dubh, a" coidseadh:
  - Glòir don CPSU!
  Agus chliog e òrdagan rùisgte air an t-sròin.
  Augustine air a ghleusadh:
  - Airson co-mhaoineas dearg!
  Agus lìon na gaisgich suas na saighdearan agus gu litireil leum iad orra. Agus b 'e seo an cuideam ionnsaigheach a bha aig na làir Sòbhieteach.
  
  Ach cha robh a' chùis cuingealaichte ri seo nas motha ... Chuir na caileagan na fir beagan na theine cuideachd.
  Ach ann an ùine ghoirid, thuit Washington. Agus New York cuideachd... Theich na h-Ameireaganaich, neo theich iad gu deas.
  Ach chaidh an tòir leis an Arm Dearg. Agus dhràibh mi agus dhràibh iad fad na slighe gu Mexico.
  Air 3 Sultain, 1975, chaidh na Stàitean Aonaichte an sàs. Tha an cogadh cha mhòr seachad. Ach bha e riatanach cuideachd Ameireaga Laidinn a ghlacadh le deachdaireachdan a bha ro-Ameireaganach. Chan eil iad nan co-fharpaisich ann an neart, agus tha na daoine anns na dùthchannan sin airson an USSR agus na comannaich.
  Ach feumaidh tu gluasad air adhart agus cumail a" dol. Agus faighinn thairis air astaran.
  Bha an cogadh fhathast a" dol agus bha na nigheanan a" sabaid.
  Natasha, gus an ùine a ghiorrachadh, chaidh e air itealan leis an sgioba aice.
  Chluich na caileagan tàileasg sònraichte airson ceathrar agus bheachdaich iad air cothromachadh cumhachd.
  Thuirt Zoya le gàire:
  - A nis bithidh co-chomunn iomlan againn !
  Thug Augustine fa-near:
  - Bidh bràithreachas de stàitean comannach agus sluagh. Agus an uairsin cha bhi barrachd chogaidhean ann, cha bhi barrachd dhuilgheadasan ann. Bidh sinn ag itealaich chan ann a-mhàin gu Mars, ach gu na reultan. Agus an sin gheibh sinn sean aois, agus bidh sinn uile lomnochd, fallain agus toilichte!
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Òg gu bràth! Gu bràth casruisgte!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Tha seo sgoinneil!
  Bha an t-sabaid ann an Aimearaga-Laideannach gu math tearc. Bha na daoine air taobh an Airm Dheirg, cha robh na saighdearan agus na h-oifigearan gu mòr airson bàsachadh airson an deachdairean dìolain. Ach bha luchd-leantainn fa leth a 'sabaid, ach bha iad furasta am bacadh. Agus thug na saighdearan air adhart, phronnadh agus rinn iad a" chùis air na nàimhdean.
  Bhuannaich an USSR gu furasta ...
  Ach chan eil an cogadh seachad fhathast. Ged a ghabh Santiago Pinochet san t-Samhain agus chuir e às dha. Agus bha Ameireaga Laidinn gu lèir fo smachd.
  Ach feumaidh sinn fhathast daoine dubha a shaoradh ann an Afraga a Deas agus smachd a ghabhail air an Ear Mheadhanach agus dùthchannan Ioslamach.
  Stèidhich an USSR hegemony an t-saoghail. Agus bha e airson smachd a chumail air a h-uile càil. Tha a 'bhliadhna 1976 air tighinn ... Bha saighdearan Sòbhieteach agus Sìonach, a bharrachd air caidreabhaich, a' fuireach anns an Ear Mheadhanach gu lèir, agus Pacastan agus Iran ann am mìos gu leth. Ghabh Innseanaich pàirt cuideachd anns na blàran airson Pacastan. Nas fhaide, mìos an dèidh sin, ghabh iad smachd air ceann a tuath Afraga. Bha an aghaidh lag, ged a mharbh saighdearan Sòbhieteach agus Sìonach mòran. Cha do chuir dùthchannan eile ann an Afraga an aghaidh. Agus chaidh an ceannsachadh gu math furasta agus cha mhòr gu saor-thoileach.
  Chuir Afraga a-Deas an aghaidh cuideachd airson dìreach dà sheachdain. Black, gu dearbh, a 'toirt taic don USSR agus Sìona. Agus bha a" bhuaidh coileanta. Agus chaidh turas-adhair gu Mars, agus bha a h-uile dad gu math mìn. Ghabh an t-Arm Dearg thairis Astràilia agus Sealainn Nuadh cuideachd.
  Às deidh sin, chaidh co-dhùnadh aon ìmpireachd a ghabhail agus a chruthachadh. Bha Mao Zedong dìreach air bàsachadh. Agus ann an Sìona, thàinig feachdan a bha gu tur pro-Sobhietach gu cumhachd.
  Agus air 18 Samhain, 1976, chaidh referendum cruinne a chumail air cruthachadh an USSR air a 'phlanaid gu lèir. Mar sin chrìochnaich cruinneachadh na h-ìmpireachd Sòbhieteach. Thàinig an USSR gu bhith na aon dùthaich air feadh an t-saoghail.
  Agus tha Nikolai Voznesensky na chathraiche air a 'phlanaid Talamh gu lèir. Goirid an dèidh sin, chaidh taghadh a 'chathraiche airson còig bliadhna. Chaidh cumhachd làidir cruinne a stèidheachadh. Agus chaidh daoine gu planaidean siostam na grèine.
  Gu fortanach, chan eil Nikolai Voznesensky neo-bhàsmhor. Agus cha deach aca air neo-bhàsmhorachd a lorg. Agus bhàsaich e ann an 1980, nuair a bha na soithichean-fànais air Mercury a ruighinn mu thràth.
  Ach bha iar-cheann-suidhe aige, boireannach, Margarita Korshunova, a thòisich a 'riaghladh an dèidh Voznesensky.
  Agus bha beatha a" sruthadh gu math agus gu sunndach.
  Rinn daoine maighstireachd air planaidean siostam na grèine. Thòisich iad a 'togail bhailtean air a' Ghealach, Mars, Venus, Mercury.
  Agus ann an 2020, thòisich a" chiad turas-adhair le sgioba taobh a-muigh siostam na grèine gu na planaidean a bha a" tionndadh timcheall an rionnag Sirius. Agus bha e gu math inntinneach agus na dhòigh fhèin, brèagha.
  Air a 'phlanaid Talamh, bha duilgheadasan stuthan air am fuasgladh mar-thà agus cha robh bochdainn ann. Chaidh banachdach aillse a leasachadh agus chaidh mòran ghalaran a chuir às. Thòisich deuchainnean le ath-nuadhachadh. Bha tòrr a bharrachd ga dhèanamh.
  Bha càraichean aig a h-uile duine mu thràth nan seilbh phearsanta. Dh"fhàs mòran bhathar an-asgaidh, gu sònraichte biadh. Bha cuid eile gu math saor. A bharrachd air an sin, bha prìsean an-còmhnaidh a" tuiteam, agus bha tuarastalan a" fàs.
  Cha robh cion-cosnaidh ann. Fìor, tha leasachadh luath saidheans air gainnead obraichean a chruthachadh. Ach chaidh seo fhuasgladh le bhith a 'lùghdachadh fad an latha-obrach. An toiseach, chaidh seachdain obrach còig latha a thoirt a-steach. An uairsin ceithir latha. Agus an uairsin thàinig an latha obrach gu bhith sia uairean a thìde. Agus an uairsin air a lughdachadh gu ceithir.
  Is e sin, thàinig obair ann an 2020 gu bhith ceithir uairean san latha agus trì latha dheth san t-seachdain! Agus tha sin sgoinneil. Agus tha mòran thoraidhean an-asgaidh agus pailt. Bha fìor smachd breith ann gus casg a chuir air cus sluaigh, ach cho meadhanach. Faodar triùir chloinne fhaighinn gun duilgheadas.
  Bha an dàimh eadar rèisean agus nàiseantachdan, co-dhiù bhon taobh a-muigh, gu math beairteach agus càirdeil. Bha daoine a" fuireach mar aon teaghlach de dhaoine. Thòisich na Sòbhietich a 'faighinn làmh an uachdair, agus tha coltas gu bheil a h-uile dad gu math.
  B" e co-mhaoineas, tàbhachdas, agus atheism a bha anns a" chreideamh. Is e am prìomh rud creideamh ann an inntinn an duine. Gu dearbh, feumaidh daoine a bhith nan daoine.
  Uill, dòchas airson neo-bhàsmhorachd le cumhachd saidheans comannach. Tha iad ag ràdh gun tig an t-àm, agus gum fàs saidheans cho uile-chumhachdach gun aiseirigh eadhon na mairbh.
  Agus Stalin, agus Lenin, agus Voznesensky!
  Agus creidsinn gun toir saidheans aiseirigh a h-uile duine air an Talamh. Cuid airson na beatha maireannaich, cuid eile airson ath-fhoghlam.
  Agus tha seo nas fheàrr na sgeulachd bìoballach mu phàrras. Agus bha daoine a" creidsinn ann an co-mhaoineas agus neo-bhàsmhorachd. Agus sin a dh'aithghearr bidh toileachas anns a 'chruinne-cè.
  Agus mean air mhean chaidh creideamhan à sealladh agus chaill iad buntainneachd. Agus cha robh Islam cho gnìomhach tuilleadh. Agus cuideachd chaidh mosg agus eaglaisean a dhùnadh, a bharrachd air teampaill. Agus bha daoine a 'creidsinn ann an diathan, mar ann an sgeulachdan sìthiche.
  Cha mhòr nach eil eucoir air a dhol à bith, bha beatha fìor mhath, a bharrachd air an sin tha tòrr chamarathan bhidio ann, agus tha lorg cha mhòr sa bhad. Agus dh'fhàs beatha spòrsail.
  Bha saorsa ann cuideachd ann an eroticism, agus eadhon fasan airson cuirp lomnochd. Bha cuideachd cult de chorp fallain agus foghlam corporra.
  Bha daoine a" gluasad a dh"ionnsaigh sonas iomlan agus buaidh thairis air bàs! Tha buill-bodhaig fa leth air an clonadh mu thràth, agus tha an fheadhainn a tha crùbach agus ciorramach air a dhol à bith.
  Agus bha an cinne-daonna, le taing dha gun do bhàsaich Stalin ceithir bliadhna roimhe sin, dòchasach mun àm ri teachd!
  
  
  LAOIDH PUTIN LEIS HITLER
  Fhuair Hitler fortan Ceann-suidhe na Ruis Putin le cuideachadh bho deas-ghnàth draoidheil. Agus dh"atharraich e cùrsa eachdraidh gu mòr. An toiseach bha am blàr adhair airson Breatainn air a bhuannachadh. Fìor, cha robh Hitler deònach a dhol air tìr, ach anns na speuran choisinn an Luftwaffe ceannas. Dh'aontaich Franco fo na cumhaichean seo ris an ionnsaigh air Gibraltar. Ghlac na Gearmailtich an daingneach seo ann an dà latha. Agus chuir iad saighdearan gu Afraga.
  Chaidh an cogadh leis an USSR a chuir dheth. Ach cha tug e buannachd ach dha na Nadsaidhean, agus mar sin chaidh a" Mhóir-roinn Dhubh a cheannsachadh.
  Leig àrdachadh àireamhach nan Nadsaidhean agus eagrachadh na b" fheàrr leotha Afraga, an Ear Mheadhanach agus na h-Innseachan a ghlacadh ann am bliadhna.
  Agus san t-Samhain 1942, thàinig na Nadsaidhean gu tìr gu h-obann agus ghlac iad Breatainn ann an aon latha deug.
  Às dèidh sin, thòisich ullachadh airson cogadh an aghaidh an USSR. Chuir na Gearmailtich tancaichean ùra a-steach: "Panthers", "Tigers", "Lions", deiseil airson cath. Agus air 22 Ògmhios, 1943, thòisich an ionnsaigh.
  Gu dearbh, fhuair an USSR air ullachadh gu math airson an àm seo ann an dà bhliadhna. Dh'fhàs àireamh nan tancaichean gu deich-mìle-deug ar fhichead agus ceud agus fichead roinn, ràinig àireamh nan itealan leth-cheud mìle. Mheudaich an àireamh de ghunnaichean agus seòrsa eile de bhuill-airm cuideachd. Ach chuir an Wehrmacht mòran ris. Dh" fhàs àireamh nan tancaichean anns an Treas Reich bho shia mìle gu fichead mìle ann an dà bhliadhna. Agus tha an càileachd aca air a thighinn air adhart gu mòr.
  Dh'èirich adhair anns an Treas Reich cuideachd. Bha an ME-309 ùr na inneal fìor chumhachdach agus chaidh e a-steach don t-sreath. Bha am Focke-Wulf, agus Yu-288 agus Yu-188 na bu làidire. Agus bha e trom. Bha lannsaichean gas aig an Fritz cuideachd, agus mòran a bharrachd. A" toirt a-steach an raidhfil ionnsaigh MP-44 nas cumhachdaiche.
  Nas cudromaiche, bha àireamh mhòr de shaighdearan-coise aig na Gearmailtich. B" urrainn dhaibh saighdearan coloinidh agus saighdearan às an Roinn Eòrpa a chleachdadh.
  Ach bha nuances eile ann cuideachd. Cha robh an t-Arm Dearg deiseil airson dìon. Seadh, cha do theagaisg iad i gus i fhèin a dhìon. Agus ged a chaidh aca air crìoch a chur air na daingnichean air loidhne Molotov, bha iad ro fhaisg air a 'chrìch agus cha robh iad domhainn gu leòr.
  A bharrachd air an sin, dh'fhaodadh na Gearmailtich ionnsaigh a thoirt às an Tuirc agus Iran, agus na h-Innseachan. A bharrachd air an sin, tha Iapan air saighdearan a chuir a-steach airson an oilbheum.
  Seadh, bhrùth iad gu cruaidh.
  Agus ann an trì mìosan chaidh a 'chùis a dhèanamh air an USSR agus thuit Moscow. Dà mhìos an dèidh sin, bha an Ruis gu tur a 'fuireach.
  Às deidh sin chuir Hitler roimhe ionnsaigh a thoirt air Ameireagaidh. Agus an seo bha na Gearmailtich air an cuideachadh le fortan.
  Bha na tancaichean Ameireaganach lag, bha an itealan air dheireadh. Agus bha plèanaichean jet soirbheachail aig na Gearmailtich, agus bha coltas gu robh sàsaichean itealaich gu tur so-leònte gu gàirdeanan beaga, agus cha b 'e hydrogen peroxide a bh' ann am bàtaichean-aigeil. Agus tancaichean den t-sreath E. Bhris iad na SA, ged is ann le duilgheadas a bha sin, ach barrachd air sgàth an astair air 30 Faoilleach 1946. Dìreach na tha air fhàgail de Arm na SA air a ghlacadh.
  Agus air 20 Giblean, 1951, thug Hitler, le eagal gun robh na samurai a 'cruthachadh boma atamach, ionnsaigh air Iapan cuideachd ... Mhair an cogadh aon dòigh. Bha tancaichean pioramaid nas adhartaiche aig na Nadsaidhean, sàsaichean itealaich cumhachdach le lasers, agus buill-airm ultrasonic. Siostaman rocaid ioma-chuir air bhog nas adhartaiche, agus mòran a bharrachd.
  Is e sin, cha do mhair Iapan nas fhaide na sia mìosan. Agus chrìochnaich an cogadh le buaidh eile don Wehrmacht.
  Chuidich fortan Putin Hitler a" faighinn thairis air an ìmpireachd mhòr mu dheireadh air an talamh.
  Agus air 20 Giblean, 1959, chaidh referendum cruinne a chumail, a stèidhich an cruth ìmpireil de riaghaltas cumhachd cruinne, air a stiùireadh le Adolf Hitler.
  A-cheana ann an 1949, chaidh na Gearmailtich chun na gealaich. Agus air 20 Giblean, 1957, chaidh turas-adhair gu Mars.
  Rinn na Nadsaidhean smachd air siostam na grèine. Agus air feadh an t-saoghail bha a-nis òrdugh iarainn, Gearmailteach. Aig aois seachdad deug, thàinig Adolf Hitler gu bhith na ìmpire air feadh an t-saoghail, air sgàth deagh fhortan Vladimir Putin. Is e euchd iongantach a tha seo.
  An uairsin tha e fhathast ri saoghal eile a sgrùdadh, agus tha daonnachd aonaichte. Ach, gu dearbh, tha mòran làraich togail, de dhiofar seòrsa air feadh an t-saoghail. A" toirt a-steach tunail fon talamh bho Chukotka gu Alasga. Ach air 1 Cèitean, 1959, thuit Adolf Hitler air an itealan aige. Agus thàinig riaghladh mìorbhaileach an neach-gairm gu crìch. A rèir coltais, cha robh Putin, le a fhortan iongantach, gu bhith beò còrr is seachdad bliadhna.
  Ach bha oighre aig Hitler mu thràth. Den chloinn a gheibhear le insemination fuadain. Mar sin lean sliochd Adolf air adhart. Agus lean daonnachd togail aig diofar ìrean.
  Eadhon ann an Afraga, chaidh rathaidean is rathaidean-iarainn agus càraichean a thogail, a bharrachd air mòran bhailtean. Agus bha na daoine dubha ag obair an seo agus thog iad eaconamaidh na Móir-roinne Duibhe.
  Tha daonnachd air a thighinn air adhart agus air àrdachadh. Bha co-mhaoineas ga thogail, agus bha beatha dhaoine a" fàs na b" fheàrr agus na b" fheàrr.
  Às deidh Hitler, bha an t-ìmpire air a riaghladh le a mhac Wolf the First. Bha e òg, ach glic, agus thog e an cinne-daonna gu àirdean mòra. B" e aon de na beachdan an àireamh de bhoireannaich àrdachadh agus feuchainn air ginean. Gu sònraichte, chaidh co-dhùnadh an àireamh de bhoireannaich àrdachadh gus am biodh iad còig tursan nas motha na fireannaich.
  Aig an aon àm, ann an 1961, sgèith speuradairean na h-ìmpireachd gu Venus, agus bliadhna an dèidh sin, gu Mercury. Bliadhna no dhà às deidh sin thadhail sinn air saidealan Jupiter. Thadhail e air planaidean eile. Gu ruige, ann an 1980, chaidh tadhal air a" phlanaid as fhaide air falbh ann an siostam na grèine, Pluto. Agus bha e fìor mhath.
  Agus anns a 'bhliadhna 2000, thòisich a' chiad turas gun rionnag. Cha mhòr nach deach eucoir à bith air a" phlanaid Talamh, agus chaidh galairean agus galaran sgaoilte a chrìochnachadh, dhìochuimhnich daoine mun acras agus gainnead bathar. Dh" fhàs beatha na b" fheàrr agus na b" fheàrr.
  Agus chaidh fìor phàrras a thogail. Agus cha robh daoine a 'sabaid ri chèile. Tha saidheans air leasachadh gu luath. Agus thoir toileachas dha daoine. Tha teicneòlas air a thighinn air adhart cuideachd. Is e sàr obair seo, gu dearbh, an diosc. Bha iad mar-thà comasach air itealaich eadar planaidean. Agus bha am Fritz neo-sheasmhach.
  Anns an Ruis, chaidh cogadh guerrilla sìos gu sgiobalta. Cho-dhùin daoine nach robh cothrom ann na Nadsaidhean a thilgeil air falbh agus gum feumadh iad a bhith beò. Agus dh"fhàs beatha na b" fheàrr agus na b" fheàrr. Bha an ìmpireachd a" meàrrsadh a dh"ionnsaigh co-mhaoineas. Ach às deidh na bliadhna 2000, dh'fhàs mòran bathair gu tur an-asgaidh. Cha robh daoine gun dachaigh, bha obair aig a h-uile duine. Agus chaidh taighean fìor bhrèagha a thogail. Agus bha càraichean aig a h-uile duine, agus bha eadar-lìn an-asgaidh aig a h-uile duine, agus mòran a bharrachd.
  Chaidh beatha suas. Bha e math dha daoine. Agus mean air mhean fhuair a h-uile duine cleachdte ri bhith na aon ìmpireachd. Agus bha co-fhaireachdainn ann.
  Fhuair na Ruiseanaich agus Slavs eile còraichean co-ionnan ris na Gearmailtich. Bha, agus bha dùthchannan eile a" fuireach gu math fo smachd nan Nadsaidhean.
  Cò nach robh a 'sabaid, nach robh partisan, a' fuireach le urram. Cha do rinn na Gearmailtich gnìomhan peanasachaidh, airson adhbhar sam bith.
  Agus dha-rìribh, cho luath "s a fhuair sinn cuidhteas na partisans, stad na ro-aithrisean sa bhad.
  Chaidh poileasaidh còmhnaidh sùbailte a thogail. Bha fèin-riaghaltas ann agus cleachdadh luchd-obrach ionadail. Agus ann an 2020, fhuair a h-uile duine air a" phlanaid Talamh saoranachd agus chaidh co-ionannachd laghail a stèidheachadh mu dheireadh.
  Mun àm seo, bha saidheans air fàs cho mòr 's gun deach a' chùis a dhèanamh air seann aois, agus dh'fhàs a h-uile duine òg agus brèagha gu bràth.
  Agus air planaidean eile de shiostam na grèine, nochd tuineachaidhean den Treas Reich. Agus mar sin dh'fhàs e mòr anns an t-saoghal.
  Thòisich balaich is caileagan san t-saoghal seo air sgaoileadh air feadh an galaxy. Tha fìrinn fhìrinneach air nochdadh mar-thà anns a" mhaitrix Hypernet, agus tòrr a h-uile càil mìorbhuileach agus òg is brèagha. Dh" fhaodadh rud sam bith ath-riochdachadh.
  Thàinig Ìmpireachd an Treas Reich gu bhith na ìmpireachd le deagh chothrom agus thug i buaidh air a" chruinne-cè.
  Agus dh"fhàs a" bhean a bha innte còig tursan nas mò na fir. Agus tha iad uile àlainn, nigheanan òga, agus tha na fir nan daoine òga nach fheum a bhith a 'crathadh an fheusagan. Gu dearbh, chan eil anns an fheusag ach atavism prìomhadail, beathach.
  Agus a-nis ann an da-rìribh tha geamannan inntinneach mar sin a" fàs feargach is a" losgadh.
  Tha aon de na luchd-cruthachaidh uile-chumhachdach sin de na Cruinne-cè, Friedrich Sfero, dìreach air an "cur-seachad" as fhuaire a chuir air dòigh.
  Is e sin, blàr fànais. Air an aon làimh, na saighdearan aige, a 'riochdachadh Proud Germany, air an làimh eile, arm rionnag nighean sam bith, an aon neach-cruthachaidh uile-chumhachdach de na cruinne-cè Harlequinade - A' Ghearmailt uamhasach. Mar sin, leis gu bheil daoine uile-chumhachdach a" sabaid, bidh e spòrsail, fionnar, chun ìre nach bi e comasach.
  Bha sealladh arm na Gearmailt uamhasach air a dhlùthadh gu neo-sheasmhach. Dh" fheuch dubhan hyperplasmic ris an nàmhaid chumhachdach às a" Ghearmailt Phròiseil a bhrùthadh nas teann. Lorg na milleanan is na milleanan de shoithichean rionnag am bàs an seo. Gu math tric gaisgeil, agus uaireannan gòrach. Chaochail iad, le gàire air am bilean, an dòchas aiseirigh le ùine. Ged a bha e a' coimhead gu math eagallach... Tha cumadh sgiobalta coltach ri tuiteam an colossus a' losgadh le lasair shònraichte a' cagnadh raointean fànais agus falamh. Bidh na lasraichean a" ruith tro thrannsaichean agus shailean fionnarachaidh a" bhàta-fànais. Tha milleanan de shaighdearan beò, gach cuid daoine agus riochdairean bho rèisean eile le billeanan de innealan-fuadain air bòrd, a" feuchainn ri faighinn air falbh bhon teas a tha a" caitheamh. Is e cha mhòr a h-uile duine sabaid na caileagan as brèagha, air am peantadh le stoidhlichean fuilt toinnte, stoidhle avant-garde, mar gum biodh iad air an cruinneachadh chan ann airson blàr fiadhaich, ach airson ball ìmpireil - masquerade. Chaidh tè de na caileagan na theine na falt ann an riochd muileann-gaoithe le lannan ann an cruth sgiathan peucaig, agus rinn i sgreuchail le cridhe. Tha am pian uamhasach uamhasach agus bidh an sgalp gu litearra a" briseadh. Bidh lannan a" mhuileann-gaoithe a" tighinn dheth agus an uairsin a" snìomh ann an crith-thalmhainn naoi-òrdughan de lùbadh dàimheil.
  Ach bidh na h-orcs agus na sìobhragan gu sònraichte cunnartach, dhaibhsan tha e gu math nas trom-laighe gun a bhith a" tighinn suas leis, tha an lasair ann an cruth air choireigin. An dàrna cuid is e seo physiognomy grinn de spiorad peacach air a ghairm le draoidh necrophilic bho dhoimhneachd as ìsle an fho-thalamh, no solas a "dannsa timcheall air na bothain agus a" toinneamh baraillean ghunnaichean ann an cruth creachadair uamhasach feargach. Agus faodaidh e a bhith nas eagallach gu bheil an surreal ann an tarraing stuth millteach agus losgaidh.
  Agus tha seo uile air sgèile bàta-rionnag nach eil cho mòr ann am meud ri Mercury... Ach, a rèir inbhean neach-cruthachaidh na cruinne-cè, chan eil uimhir ann. Cho-dhùin an aon neach-cruthachaidh a leithid de fhìrinn gu tur, briseadh air falbh gu tur.
  Fhuair Sfero Friedrich Katastrofov toileachas agus aig an aon àm sàsachadh: aon neoni na fhàbhar. Rinn an neach-cruthachaidh-crìochnaiche òg tionndadh-U, a 'gluasad air falbh bho ghiùlan magoplasma agus, gu fuaim sgàineadh ghathan gravionuclear, a' gluasad a 'bheàrn, chuir e a-steach e gu cùl magolet eile. Chan eil e furasta faighinn a-steach, bidh na h-innealan-cogaidh a" carnadh mar chrògan eich a" gallopadh, agus eadhon air an stiùireadh leis an t-Shaitan a tha air cumhachd an fho-thalamh a chruinneachadh. Agus chan eil laghan fiosaigs agus cosmology air an robh daoine air ais san àm a dh'fhalbh eòlach. Tha bun-bheachd inertia dìreach air iarrtas an neach-cruthachaidh.
  A-nis (Air a dhèanamh suas de Hyper-princeps-mago-plasma de sheòrsa de stuth cho neo-chinnteach airson tuigse dhaoine, faodaidh tu cruth sam bith agus atharrachadh a dhèanamh air an fheadhainn a th "ann, ag atharrachadh meud bho niuclas photon, nuair a chuireas tu gu saor an cruinne-cè slàn ann an trilleanan de parsailean ann an trast-thomhas nad phailme!) Roghnaich Sfero corp balach a chaidh atharrachadh gu bith-eòlasach a thoirt a-steach, a fhuair trèanadh ann an ìmpireachd cumhachdach agus adhartach na Ruis Proud, eadhon nuair a bha e a" tighinn gu ìre mar embryo sa bhroinn de ghoir-choimpiutair.
  Bho àm a 'ghinealaich, bha trèanadh ann am bruadar, air a bhriseadh le spionnadh pianail, mu chogadh sònraichte, cosmach. Agus fhathast bha ionndrainn ann, leis gu robh slighe nan Moguls, air a chall le inertia, gu tur do-chreidsinneach. Ach chan eil Sfero iom-fhillte mu dheidhinn seo. Chuir e bacadh air a dh'aona ghnothaich gus na comasan aige a dhèanamh nas inntinniche. Às deidh a h-uile càil, a" Ghearmailt pròiseil, air a sgaoileadh thairis air billeanan de galaxies agus ceithir-cheudrillean de shaoghal àitich, tha an cruthachadh seo, gu dearbh, na mhaitrix brìgheil. Agus feumaidh geama cogadh fànais cumail ris na riaghailtean. Gus nach bi caos ann idir. Cruthadair gille. losgadh sìos trì eile, a dhìth dà uair. Gheàrr na gluasadan draoidheil de shiostaman armachd, eireachdail ann an dealbhadh, am falamh agus eadhon air toirt air falbh sliseagan de chàise meala, mar-thà aig ìre eile den chruinne-cè. An seo chaidh Sfero a-steach a-rithist don toll san fhànais, a" dol a-steach don mhodh ionnsaigh. Aig an aon àm, thagh an Cruthaiche-Boy an-dràsta gus nach b" urrainn dha na siostaman sgrùdaidh cybernetic a chàradh, a" toirt sealladh iomlan air an àite timcheall air na magolets de dhiofar atharrachaidhean.
  - Magomatrix a" gabhail a-steach le kinezphoton! - Gu feallsanachail, a" leagail trodaiche eile agus a" seachnadh greimichean brisidh a" phrionnsa-phlasma, thuirt an Cruthaiche-balach.
  Lean an t-arm aig Julius Caesar, dhan tug Sfero Frederick an àithne iomlan, orra a" brùthadh, a" gabhail brath air uachdranas àireamhach, a" fàgail nach robh oidhirpean neo-shoirbheachail air a chòmhdach bho na cliathaichean. Bha seann fhear Harlequinade, Hannibal, a" frasadh barrachd is barrachd shaighdearan, a" feuchainn ri grunn parsecs a shìneadh (is e parsec an astar a bhios gath solais a" siubhal ann an dà bhliadhna gu leth) fo a cheannsal armada mòr. Lùghdaich dùmhlachd cruthachadh shaighdearan, agus mheudaich àite sgil fa-leth. An seo, bha an dà thaobh airidh air, a" nochdadh aerobatics agus ealain gluasad. Ach bha na call uamhasach, chaidh còrr air millean bàta-rionnag a losgadh gu làr ann an lòchran sanntach an sgrios.
  Dh'atharraich Sfero gu h-obann làrach an t-sabaid agus lorg e e fhèin ri taobh na h-ìghne as iongantaiche. Chrath an Cruthadair-balach agus Valentina làmhan a chèile, dh'atharraich na gillean eile agus na caileagan a bha mòran na bu lìonmhoire winks. Thug iad a-steach bataraidhean agus dh" fhosgail iad iomghaoth hyperplasmic doineann aig bàtaichean, maglets le aon suidheachan, luchd-sabaid, brigantines, sgriosadairean, luchd-sgrios agus soithichean beaga eile. Bha sùilean Sphero a" lasadh le buaidh.
  Bha ìre trèanaidh coitcheann an luchd-sabaid a fhuair trèanadh airson cogadh, eadhon nuair a bha iad a" snàmh mar fhàsas ann an seòrsa de mheadhan beathachaidh, glè àrd. Ach cha robh iad daonnan a 'tuiteam a-mach à iomadh sgàinidhean agus falamh a' tuiteam. Mar fhreagairt, loisg an nàmhaid cuideachd an teine neo-thruacanta aige, le eadhon matrix pearsanta aige. Loisg sruth de hyperplasma tro na dìonan matrix lag agus, chaidh raon leth-fhànais a tholladh a-steach don armachd. Seo e, cha b" urrainn don àite draoidheil a sheasamh, sgàineadh, thuit sruth ioma-dath de theine ultra-teine air a "chàraid losgaidh. Loisg Sphero sìos sa bhad (chan eil ann ach faireachdainn uamhasach nuair a thèid an fheòil a chuir às!), Ghluais com-pàirtiche na h-ìghne gàirdean chun ghualainn, cas chun ghlùin, torso gu na h-asnaichean. Bha bòidhchead a "sgreuchail agus a" faighinn air ais. Dh'òrdaich Valentina.
  - Dèan comas air ath-nuadhachadh saidhbear.
  Chan eil corp na h-ìghne (a bharrachd air daoine eile) air a bhith na phròtain airson ùine mhòr. Is e feòil sònraichte a tha seo le in-ghabhail hyperplasmic, fhad "s a bhios na daoine fhèin a" biathadh saobh-chumhachd. Mar sin thòisich an fheòil an dèidh a bhith air a leòn a 'fàs gu slaodach. An ìre mhath slaodach, tha am pròiseas fhèin ri fhaicinn leis an t-sùil rùisgte, is e ìre fàis maothraidh 0.9 ceudameatairean gach diog. Ach tha am blàr as làidire gu math luath, chaidh an armachd a losgadh ann an grunn àiteachan eile. Chaidh dà ghunna a ghluasad, bhàsaich sianar shaighdearan, chaidh aon fhear òg a losgadh gu leth, chaill an nighean a corran agus a corragan airson ùine. Thill Sphero, a" gàireachdainn, air ais, ag ràdh, dè an ìre a tha thu air a choileanadh le bhith a" dèanamh a" chùis air neach-giùlain neach-cruthachaidh na cruinne? Gu miorbhuileach chaidh againn air spìonadh nan sligean a sheachnadh. Ach tha am milleadh uamhasach, tha na siphons èadhair, air an cuir a-mach a" frasadh a-steach don bheàrn. Ach, tha na balaich a 'freagairt gu h-iomchaidh. Rinn Sfero fhèin peilear far-làimhe filigree, a" leagail itealan ionnsaigh trì-fhillte. Bha Valentina, a teanga nas fhaide, a" reamhrachadh an duine air a bhilean.
  - Megaquasar!
  - Feuchaidh sinn spreadhadh plasma hyper-sgrios (super-sgrios)! - rùsgadh Cruthadair òg nan cruinne-cè.
  Chaidh dà magolets a losgadh sìos le gunnaichean eile, chaidh trì tùir losgadh sìos aig an sgrios. Ach b" ann aig an àm sin a bha bàta-mara urchraichean ag amas air na gunnaichean aige. Dh'fhairich am balach-chruthaiche, gun a bhith gun tlachd, le mothachadh geur, anail a 'bhàis na aodann. Bha cailleach mhòr ghasda le speal ann an cunnart, agus thug an Caiptean Sfero an òrdugh.
  - Retreat sùbailte! Gluais mar nathair, tro ghràineag!
  Chaidh am bataraidh air ais, ach beagan ro fhadalach. Bha coltas gu robh am falamh a" gortachadh le pian, chaidh crith-thalmhainn hyperplasmic seachad. Chuir buille uamhasach de gravioplasma am bataraidh air chois. Anns a 'bhad thionndaidh a mach còig gunnaichean agus dusan duine den sgioba gu tur falmhachadh. Chaidh Sfero agus na caileagan eile a thilgeil air falbh le tonn trom-inntinn. Dh'itealaich am balach cruthaiche a-null, a 'bualadh a cheann air taobh a-muigh an Valentina lùth-chleasachd ach air leth gràsmhor. Agus tha seo cruaidh nuair nach e pròtain a th" anns an fheòil anns an robh agad ri reithe:
  - Wow, a tholl pulsar-collapse! Rinn Sphero gàire. Agus rinn e gàire nuair a chaidh hyperelectricity a losgadh troimhe.
  Bha sgàinidhean mòra anns an armachd. Gheàrr iad mar ghilean gu uachdar purpaidh meatailt còrr is millean uair nas làidire na titanium. Dè an cumhachd mòr a tha falaichte ann an hyperplasm no am measgachadh eadhon nas foirfe de phrionnsapalan-plasma a tha comasach air reultan a ghluasad agus quasars a chuir às. Ach a mhàin an t-siathamh, an seachdamh, agus mar sin air adhart, staid na cùise. Faodar cuan iomlan de hyperplasm fhaighinn bho mholacile sam bith. Gu teòiridheach (gus nach bi seo ri fhaighinn le daoine), bidh aon phìos bunasach a 'gintinn a' chruinne-cè gu lèir. No sgrios! Is iad sin na comasan leth-dhiadhaidh a tha aig hyperplasma.
  Bidh am bataraidh a" sleamhnachadh tron tuiteam sùbailte a "crith ann an kinesspace, tha an saighdear air a bhruthadh sìos le feachd lag inertia. An uairsin tha an t-earrach air a chuir a-mach, agus bidh am bataraidh a-rithist a "fosgladh teine dìreach aig àm eile san fhànais.
  Tha Friedrich Sfero ag òrdachadh:
  - Buail le giùlan cumhang, atharraich na gunnaichean chun mhodh ramrod dùmhail.
  Leis gu bheil coimpiutairean ciorramach, feumar seo a dhèanamh le làimh. Dèan riaghladh air sruth hyperplasma a" cleachdadh an druma. Ach chan eil e eadhon furasta seo a dhèanamh, tha e a "sàbhaladh gu bheil an force majeure seo cuideachd air a sholarachadh sa phrògram trèanaidh. Bidh balaich is caileagan a" dèiligeadh ris an duilgheadas seo ann am modh fèin-ghluasadach. Bidh Sfero Friedrich a' glacadh bàta urchraichean air an t-sealladh, peilear le beagan luaidhe. Tha an squeak as taine den fhalamh a chaidh a sgrios ri chluinntinn, tha am bàta air a reubadh gu pìosan. A" breithneachadh le cumhachd an spreadhaidh, tha spreadhadh de armachd ann. Bidh spot solais a" sèideadh a" chàr. Tha Magolet cuideachd air a sgrios, rinn an nighean ath-riochdachadh air an fhìor shealladh.
  Bidh sgiathan a 'falbh air leth, aig an aon àm a' snìomh ann am falamh de earbaill lasrach.
  Bidh brigantine an nàmhaid a" dèanamh milleadh a bharrachd, ach bidh e a" freagairt le volleys mòra. Bidh allt a 'dol a-steach tron sgàineadh, a' tilgeil na h-ìghne air falbh, a 'nochdadh cìochan òir le cinnabar, nipples luminescent.
  Bidh Sphero a 'sguabadh às le toileachas:
  - Tha thu a 'faicinn cho math! Chernodyrno!
  Bhuail Valentina am balach cumhachdach air a ghlùin le craiceann magoplast.
  - Prionnsaps-quasar! Glè shnog! Àrdaich mace an ridire nas àirde!
  Bhris am brigantine ann an cumadh deòir ann am volleys. Bidh dewdrops spìceach de hyperplasma a" frasadh air feadh an àite sabaid.
  Thuirt Friedrich Sfero:
  - Thoir foton, a-steach do thuiteam an dubh-aigein!
  Thàinig frigate suas bhon taobh, aig an aon àm bha am bataraidh faisg air làimh a "magadh. Tha e coltach gu robh na balaich mì-shealbhach, thuit iad air rocaid trom no raon Vibro a" sguabadh às a" mheatailt as seasmhaiche na phùdar.
  Dh'fheuch am balach ris an àrd-ùrlar a shnìomh gus a bhith beò le leithid de mharbhadh. Ach às deidh a h-uile càil, tha an luchd-dùbhlain nan proifeiseantaich àrd-ìre a cheumnaich bho cha mhòr an aon sgoil. Chan eil neach-cruthachaidh Harlequinade cuideachd na sgamair ann an Cruthachadh Sìobhaltasan!
  Tha an canan tempropreon air tuiteam. Chaidh a bhriseadh a-steach do chrann de phàirtean lìomhach. Chaidh an nighean agus am balach a bha a' frithealadh a' ghunna a thilgeil air falbh mar gum b' ann le buille le ialt. Bhuail iad a-steach don armachd le luathachadh mòr, chuir iad às dha beagan, agus bha iad fhèin air an sàrachadh gu làidir, a" crathadh bho clisgeadh leis na cuirp làidir agus elastagach aca. An uairsin thòisich iad air an còmhdach trom-dhleastanas a thoirt air falbh, a 'toirt cumadh àbhaisteach dha na figearan brèagha aca, air an sgeadachadh mar ìomhaighean de na seann dhiathan.
  Bha Sphero a" faireachdainn fuar anns an abdomen ìosal. Mheudaich dùmhlachd sprèadhadh plasma an nàmhaid, tha e coltach gun deach feachdan ùra a tharraing a-steach don bhlàr. Mar eisimpleir, tha an long-cogaidh fhèin cho mòr ri asteroid reusanta, agus bha cumadh biodag mòr làn de luchd-sgaoilidh a" leigeil a-mach sgeadachadh làn beairteach de jets hyperplasmic. Co-chòrdach lùbte, toinnte ann an cumadh de matryoshka agus bogsa-ciùil, thuit an stuth air bàta-mara na Gearmailt Proud. Bhrùth sruthan eile de sgrios na ceithir àrd-ùrlaran làmhachais ann an cumadh deòir.
  Dh" fhàs cas dheas dhomhainn ghlùin Sphero, agus gun a bhith a" feitheamh ri fàs ann an dòigh nàdarrach, mheudaich e a bhuille sa bhad.
  Bha Julius Caesar, a dh'aindeoin a thàlant, a 'call a' bhlàir, bha àrdachadh àireamhach le co-ionannachd theicneòlasan tuairmseach, air taobh an nàmhaid. B" e an aon rud a bha air fhàgail ri dhèanamh ann an suidheachadh cho duilich a dhol air ais, a" seachnadh cuairteachadh. Dh"èist Sphero às aonais sreang de chogais air a" phrionnsapal-conaltradh, na h-àithnean a thugadh dha na h-innealan-fuadain. Sheall iad dòchas gun chrìoch, am pathadh airson buaidh thràth. Fhuair frigate Julius Caesar beagan milleadh agus chaidh e sìos. Bha Sphero a "faireachdainn fearg, tha e coltach gu robh an cumhachd a chruthaich e a" call, feumaidh tu nas urrainn dhut de nàimhdean a sgrios. Is e sin, tha roghainn aige an dàrna cuid buannachadh no bàsachadh. Ged a tha e follaiseach gu bheil grunn muggles a sgrios; cha mhòr nach atharraich e dad, ach is e seo cha mhòr gaisgeachd gun choimeas dhaoine fa-leth a tha a" cruthachadh sruth a bhios a" pronnadh cnap-starra sam bith. Bha am balach, a 'cleachdadh cuimhne an neach-giùlain, ach gu dearbh a chruthachadh fhèin (mar a tha e comasach dha pearsantachdan a stampadh agus rudan cho iom-fhillte ann an structar na cheist air leth!) chuimhnich gu luath air na bha e air a stiùireadh aig grunn sheiseanan trèanaidh. Tha e riatanach nach tèid mothachadh a thoirt dhut, fuirich anns na h-ìrean coitcheann de innealan-fuadain. Mar sin tha e tòrr nas duilghe faighinn ann, ach tha an coltachd gun nochd e mòran nas ìsle. Ach air an làimh eile, a bheil còir aige suidhe a-mach aig an àm èiginneach seo? Às deidh na h-uile, feumaidh saighdear: a bhith faiceallach mu bhith a 'sàbhaladh beatha, puing a dhà: cuir às do uiread de nàimhdean' sa ghabhas. Ann an cùis contrarrachd - is e seo an traidisean, gus roghainn a dhèanamh airson an dàrna fuasgladh. Is iad seo Ameireaganaich nan seann làithean: bidh iad a" smaoineachadh barrachd air an craiceann fhèin a ghleidheadh. Mar sin, chaill na Yankees, a bharrachd air an sin, tha am propaganda lag. Cha robh iomlanachd agus in-ghabhail aice. Ma chuimhnicheas sinn air seann eachdraidh na Talmhainn: anns na làithean sin nuair a bha an cinne-daonna ceangailte ri aon phlanaid. Saoghal uamhasach, roinnte, bha e riatanach a h-uile dùthaich agus sluagh a chruinneachadh ann an aon dòrn. Tha grunn ìmpireachd air a thagradh. An toiseach, na SA, Sìona, an Comann Ioslamach. Dh'fhàs an saoghal ioma-thaobhach agus chaidh a reubadh gu litireil, dh'fhàs an àireamh de stàitean neo-eisimeileach, thionndaidh sgaradh nan dùthchannan beaga gu bhith na obsession. Dachaigh cumanta Bha an talamh na theine, bha an cinne-daonna gu litireil a" tuiteam dhan dubh-aigein! Sna seann làithean, bha riaghladairean cumhachdach ann a bha airson daonnachd aonachadh. B' e so an toiseach Alastair Mòr, fear de na ceannardan a b' àillidh a bha riamh agus sluagh. Bha e do-chreidsinn, ach bu toil le freasdal beatha ro ghoirid a thoirt dha. Agus mar sin bha cothroman mòra aige, thog e ìmpireachd eadar-nàiseanta, thug e cultar àrd Hellenic gu Àisia. Chuir eadhon Carthage agus an t-seann Ròimh moladh mòr air Macedonian, an Slav as sònraichte san t-seann linn! Ro Alexander, Great Persia fo ghrunn rìghrean (gu h-àraidh Cyrus) fhuair e buaidh mhòr, bho na h-Innseachan chun na h-Eiphit, ach an teagasg: tha aon riaghladair airson an t-saoghail gu lèir, b 'e esan a chuir air adhart an toiseach! Anns an Ròimh, dh 'iarr Julius Caesar dreuchd riaghladair an t-saoghail, ach cha robh a bheatha fada gu leòr nas motha. An dèidh Chaesair am measg nan ìmpirean: cha robh ceannardan làidir gu leòr. Bha an Augustine diadhaidh gu tinn agus gu corporra lag, tha an Nero carismatach mar as trice uamhasach. Bha na riaghladairean as ainmeil, Diolektan agus Constantine, a" sabaid barrachd gus an status quo a chumail gun a bhith a" smaoineachadh air prìomh chonnsachaidhean. Bha ceannardan eile ann, an dèidh tuiteam na Ròimhe. Dhiubh sin, na daoine as follaisiche: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Bha Genghis Khan air leth soirbheachail. Thug e buaidh air cha mhòr a h-uile Sìona, Afganastan, Khorezm, adhartach sgaraidhean a ràinig an t-Seann Ruis. Bha deagh chothroman aige buannachadh, cha b" urrainn do dhuine sam bith seasamh an aghaidh na saighdearan a bha a" sìor fhàs leis a" chomanndair seòlta agus sgileil seo. Ach cha robh eadhon a bheatha caran fada a rèir inbhean nam Meadhan Aoisean gu leòr airson a ghlacadh san t-saoghal. Stèidhich Genghis Khan sliochd, ach cha robh fear cho math ann tuilleadh, a bha comasach air a h-uile ainmear a chruinneachadh. Dìreach mar Tamerlane. Buaidh an dèidh buaidh, ìmpireachd mhòr, agus sgaradh, sgrios Timurat, a 'strì eadar mic agus oghaichean. Agus cha robh neach-leantainn airidh air. Bhris Napoleon agus Hitler, an dèidh dhaibh an Roinn Eòrpa a cheannsachadh, an cùl an aghaidh na Ruis. Gu mì-fhortanach, cha do shoirbhich leis an Ruis fhèin smachd an t-saoghail a choileanadh. Gu fìrinneach b" e riaghladair mòr a bh" ann an Stalin, a thionndaidh neach neo-litearra, a" coiseachd ann an dùthaich bhrògan bast gu bhith na chumhachd gnìomhachais cumhachdach.
  Agus an uairsin, mar-thà anns an aonamh linn air fhichead, chaidh cumhachd bhon toiseach thairis air a 'Ghearmailt, agus an uairsin air feadh an t-saoghail, fhaighinn le càraid dìomhair aig a bheil cumhachd iongantach hyper-inntleachdail.
  Chruthaich iad na buill-airm draoidheil princeps as ùire, agus mean air mhean leasaich daonnachd gu staid de fhìor chumhachd.
  Ach is e cogadh a th" ann an cogadh, gu sònraichte cogadh fànais, an seo tha mearachdan agus ìobairtean do-sheachanta. Bha an gaisgeach Friedrich Sfero, a chuir roimhe cunnart a ghabhail, fortanach gu ruige seo, chaidh aige air ceithir carbadan sabaid a chuir às gun a bhith a 'tarraing aire dha fhèin.
  - Bidh brochan beithe ann airson daoine beaga! An àite sin princeps-plasma!
  Tha, tha geamannan cho inntinneach air an cluich le saoranaich ìmpireachd an Treas Reich, a "faighinn thairis air a" chruinne-cè.
  Agus ciamar a thig e gu crìch, agus gu dè na h-àirdean uile-chumhachd a ruigeas mac an duine, eadhon fantasy gun chumhachd.
  
  
  COG AGUS SHPUNTIK AGUS AN treas REICH
  Anns an Dàrna Cogadh eadar-theachd popadany. Anns a 'chùis seo, an luchd-togail goirid Vintik agus Shpuntik. Nuair a ghluais iad, thàinig iad gu crìch ann am Berlin. Uill, leis nach robh fios aca càil mu phoilitigs agus mun phlanaid Talamh, thionndaidh iad gu seirbheis nan Gearmailtich. Agus tha na teicneòlaichean aig an ìre as àirde. Agus ghabh iad pàirt ann an leasachadh Panther. Rinn na dealbhadairean innleachdach an tùr cumhang agus beag, air a dhìon nas fheàrr, ach nas aotroime. Chaidh an einnsean agus an tar-chuir a chuir ann an aon bhloca, agus am bogsa gèar air a" motair fhèin. Chaidh inneal nas sìmplidh agus nas aotroime a dhèanamh na bha e ann an eachdraidh fìor cuideachd. Agus bha àirde an "Panther" dìreach 1.8 meatairean. Mar thoradh air an sin, chaidh armachd aghaidh a 'chòmhdaich 80 mm a chuir a-steach aig ceàrnan mòra de chlaonadh reusanta agus dh'fhàs e cha mhòr do-ruigsinneach. Bha aghaidh an tùir 120 millimeters le leòidean, agus bha na taobhan trì fichead millimeters claon. B 'e a' phuing lag taobhan a 'chòmhlain - dìreach 40 mm. Ach bha an corp gu math teann agus bha a 'mhullach aig ceàrn mòr de chlaonadh, agus chaidh sgiathan 30 mm a chuir air a' bhonn a 'còmhdach nan rolairean. Agus cha robh an seun seo ach cuideam 26 tonna, le einnsean de 650 each-chumhachd. Agus b 'e fad baraille 75mm 70 EL a bh' anns a 'ghunna, a' losgadh 15 cuairtean gach mionaid.
  A bharrachd air an sin, deagh fhaicsinneachd agus optics.
  Shiubhail an tanca seo aig astar 70 cilemeatair san uair, bha e do-ruigsinneach air an taobh airson gunnaichean aotrom, gu h-àraidh ceathrad 's a còig, agus raidhfilean an-tanca, thug e trithead' sa ceithir bho dhà chilemeatair san aghaidh, agus cha mhòr nach do bhris e. Agus cha robh cha mhòr a h-uile armachd an-aghaidh tanca an USSR a 'dol a-steach don chrann.
  Agus rinn am "Panther" ùr aig Blàr Kursk fras. Aig an aon àm, bha e na b 'fhasa a dhèanamh, agus thug e cha mhòr dà uair nas lugha de mheatailt na Panther ann an eachdraidh fìor.
  Mar thoradh air a bhith a 'cleachdadh an tanca seo, bhris na Nadsaidhean tro dhìonan nan saighdearan Sòbhieteach agus dhùin iad an goileadair, a' dol seachad air Kursk. Agus mar sin ghlac e an iomairt. Agus a 'leasachadh soirbheachadh, ghabh iad Voronezh.
  Às deidh sin dh'òrdaich Hitler dha na saighdearan tionndadh gu deas. Agus ghluais armada nan saighdearan gu Stalingrad.
  Tha tancaichean Gearmailteach a" dol suas. Agus tha sgioba de chlann-nighean a 'sabaid air a' Panther, a 'briseadh tro ghunnaichean agus carbadan Sòbhieteach.
  Bhris na Gearmailtich troimhe gu Stalingrad ... Ach chan e sin uile. Ann an Afraga, choisinn buidheann Rommel air tancaichean ùra sreath de bhuannachdan. Bha suidheachadh nan caidreabhaich air a dhèanamh nas miosa leis gu robh Vintik agus Shpuntik cuideachd air inneal-cogaidh a chruthachadh. A bharrachd air an sin, tha e gu math aotrom, furasta a dhèanamh, furasta a ghluasad agus fo smachd bunaiteach.
  Agus thàinig an itealan ùr VSh-162 gu bhith mar an itealan as fheàrr san adhar, agus rinn e droch mhilleadh air itealan nan Allied.
  Mar sin thòisich na Nadsaidhean air gluasad air adhart ann an Afraga dhan Èiphit. Dhiùlt Hitler Stalingrad a ghlacadh le stoirm, agus chuir e stad air na saighdearan aige. Ach thòisich am Fritz air a" phrìomh sheach-rathad oilbheumach le briseadh sìos gu Muir Caspian. Agus mheudaich an suidheachadh.
  Agus lean gnìomhachdan ùra anns a 'cheann a tuath. Thug na Nadsaidhean ionnsaigh air an t-Suain. Agus ann am beagan làithean thug iad oirre a dhol an grèim. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e fionnar.
  Shiubhail Gerda agus Charlotte air an "Panther" air feadh an t-Suain, agus thug iad air na saighdearan a chaidh an glacadh an casan rùisgte a phògadh, a 'sealltainn an clas uabhasach aca. Tha na nigheanan sin gu math fionnar an seo.
  Ghèill mòran de dh'fhir a' bhlàir dhaibh. Agus phòg i buinn rùisgte.
  Ach a-nis bha iad anns an t-Suain, far an robh e mu thràth sneachda agus fuachd.
  Agus rinn na Gearmailtich, fo stiùir Rommel, a" chùis air na Breatannaich san Èiphit. Agus a-nis bhris iad troimhe chun Ear Mheadhanach agus tha soirbheachas aca às deidh soirbheachas.
  Aig an àm seo, cha do stad iomairt nan gaisgeach brèagha ... thuirt Gerda gu dìoghrasach, a 'suathadh a cas-rùisgte air a' mheatailt:
  - Uill, "Tìgear" gu dearbh, tanca a tha a 'toirt seachad sàr-obair agus inneal mòr a thaobh cumhachd. Ach sìmplidh!
  Thuirt Charlotte gu leisg:
  - Gu pearsanta, is fheàrr leam Leo. Leis nach eil dad ann airson a leithid de chàr a bhriseadh! Agus tha i foirfe ann an cumadh!
  Chuimhnich Magda mar a chaidh a" chaismeachd a shealltainn dhaibh air 7 Samhain agus rinn i gàire:
  - Agus chòrd an luchag rium, tha i cho mòr! Agus le dà ghunna aig an aon àm!
  Rinn Cairistìona gàire agus roilig a-null anns a" chòmhdhail:
  - Dà ghunna ann an aon chàr - tha sin fionnar!
  Thionndaidh Gerda a casan san adhar agus thuirt i:
  - A bheil e math a bhith ag itealaich mar seo? An ruig sinn Astràilia a dh" aithghearr?
  Chrath Charlotte a ceann.
  - Chan eil! Nach luath! Gus itealaich an sin às an t-Suain - cha mhòr air feadh na cruinne air fad!
  Dìreach thàinig am plèana air tìr gus connadh ath-nuadhachadh. Ruith na nigheanan a-muigh. Chrìochnaich iad ann am Medina teth, far an do chuir am plèana air tìr èiginn. A dh 'aindeoin deireadh an t-Samhain, bha an teòthachd an seo mu thrithead ceum. Agus anns an t-Suain, dìreach mar a bha iad a" falbh, bhuail cearcall fuar agus thuit an teòthachd gu nas lugha na trithead.
  Ruith na caileagan cho luath 's a b' urrainn daibh air chor 's nach reodhadh i do fhear a' chòmhdhail, agus an reothadh aig sàiltean rùisgte na h-ìghne. Chan eil e furasta gun a bhith a" caitheamh bhrògan air prionnsapal, gu sònraichte nuair a bhios tu a" coiseachd.
  Ach a-nis ruith na caileagan thairis air gainmheach teth an Medina. Bha eagal air na h-Arabaich a bhith ag amharc air na caileagan leth-rùisgte, ach bha eagal orra gnìomh sam bith a dhèanamh. A dh'aindeoin sin, tha cliù air leth aig na Gearmailtich. Gu dearbh, tha iad air am faicinn mar nàisean de dhaoine mòra, agus mar sin tha iad a 'toirt maitheanas dha cleasan beaga. Mar nuair a thèid bòidhchead a chaitheamh ann an aon bicini.
  Às deidh an aimsir fhuar, nuair a tha na casan an-còmhnaidh a "fàs fuar, tha e glè thlachdmhor ruith air a" ghainmhich teth. Chòrd e ris na caileagan, agus chuir iad toileachas orra fhèin le bhith a" tilgeil gainmheach air a chèile.
  Bha Gerda, a 'leum tron fhàsach mar sin, den bheachd gu robh e fhathast mìorbhaileach a bhith a' fuireach ann an dùthaich anns an robh samhradh seasmhach. Agus dè cho math 'sa tha e ...
  Bidh grianach agus glan, èadhar ùr a" sèideadh air an aghaidh. No chan eil e ro ùr, ach èadhar fàsach teth.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - A nis buinidh na tìrean so do'n Treas Reich. Cha robh an cinne-daonna a-riamh cho aonaichte. An ìre mhath faisg, ri aonachd mar a tha e an-dràsta. Agus tha seo uile a 'toirt taing ann an iomadh dòigh do shàr-eòlas an Fuhrer.
  Thuirt Magda gu loidsigeach:
  - Gu ìre cuideachd air sgàth gu bheil Hitler air leth fortanach. Mar eisimpleir, thuit na Breatannaich mar phònairean. Agus cha do dhearbh farsaingeachd Afraga mar chnap-starra. Bha, bha a h-uile dad air ar taobh. Ged a bha mearachdan ann uaireannan!
  Fhreagair Cairistìona:
  - A thaobh fortan, chan ann gu dearbh! Cha robh sinn fortanach, mar eisimpleir, leis a" gheamhradh anns an dà fhicheadamh linn. Agus mar sin bhiodh iad air Moscow a thoirt air ais an uairsin. Agus bhiodh an cogadh san ear air tighinn gu crìch. Agus mar sin feumaidh tu fhathast an droigheann Stalin a tharraing a-mach.
  Dh"aontaich Gerda le osna:
  - Is dòcha gu feum! Is truagh! Bidh na h-uimhir de ghillean is nigheanan math a" bàsachadh!
  Bhris Magda gu neo-eisimeileach na deòir agus thuirt i:
  - Bàs... Dè cho mì-chothromach a tha thu! Agus uaireannan thig thu aig an àm ceàrr!
  Rinn Gerda cabhag an aghaidh:
  - Chan ann uaireannan! Agus an-còmhnaidh aig an àm ceàrr! Tha fios agad mar a tha thu airson a bhith beò, agus cho deònach bàsachadh!
  Thuirt Cairistìona gu loidsigeach:
  Tha sinn ag iarraidh seo oir tha sinn làidir agus fallain. Agus is dòcha gu bheil sealladh gu tur eadar-dhealaichte aig an seanmhair, a tha ceud bliadhna a dh'aois agus anns a bheil a h-uile càil a 'goirteachadh, a thaobh bàs!
  Chrath Charlotte a ceann agus thuirt i le uamhas:
  - O na leigeadh Dia ! Nar leigeadh Dia gum fàs thu sean!
  Chuir Gerda dheth e agus bhreab i a" ghainmhich le a cas-rùisgte:
  - Nach bruidhinn sinn mu dheidhinn seo! Ma thòisicheas tu a" smaoineachadh dè a th" ann an seann aois, thèid thu às mo chiall, no sgriosaidh tu do bheatha!
  Dh" fheuch Magda ri comhfhurtachd a thoirt don nighean bhàn:
  - 'N uair a thig losa, èiridh na mairbh uile, agus bithidh an oige shiorruidh so gu siorruidh !
  Rinn Gerda gàire agus thuirt e le gràdh:
  - Gum beannaicheadh Dia thu!
  Fhreagair Cairistìona gu feargach:
  Agus tha mi nam atheist bunaiteach. Agus chan eil mi a 'creidsinn ann an Dia agus chan eil mi a' toirt comhairle dhut!
  Chrath Gerda a guailnean làidir, tana.
  - Cha bhith mi gam ghairm fhèin mar chreidmheach làidir, ach ... Tha mòran rudan ann nach urrainn do luchd-tàbhachdais agus luchd-atheists mìneachadh. A 'toirt a-steach tùs na cruinne!
  Fhreagair Charlotte, a" tuiteam a-steach don ghainmhich teth:
  - Ach is toil leam am beachd nas motha - mòran dhiathan. Gun do chruthaich na Diathan sin còmhla an cruinne-cè agus an Talamh. An uairsin bha strì eadar iad, a dh'adhbhraich cataclysms agus mòr-thubaistean nàdarrach. Sin as coireach gun do thachair a h-uile seòrsa de dhroch fhortan. Sabaid nan diathan agus ag adhbhrachadh cogaidhean eadar daoine!
  Fhreagair Gerda le misneachd:
  - Ach bidh Dia na Gearmailt an-còmhnaidh a 'buannachadh!
  Chrath Charlotte a ceann.
  - Cha do thachair seo sa Chiad Chogadh. Ged a bha sinn faisg air buaidh!
  Chrath Cairistìona gu làidir.
  - Sin e! Dh'fheumadh Prussia an Ear a thoirt seachad airson ùine ghoirid, ach gun a bhith a 'toirt air falbh saighdearan bhon Aghaidh an Iar. An uairsin bhiodh iad air Paris a chuairteachadh agus a thoirt leotha. Tha an Fhraing a' gabhail thairis... Tha i air a' chùis a dhèanamh às dèidh na h-uile. Agus nas fhaide air adhart ... tha mi a 'smaoineachadh nam biodh Breatainn a' nochdadh stòldachd, dh'fhaodadh sinn tuiteam air còmhla ris an Eadailt, an Tuirc agus Iapan. Agus phronnadh iad iad le bàtaichean-aigeann is aon ghnìomh de na loingeas!
  Thuirt Magda:
  - Dhìochuimhnich thu mun Ruis!
  Fhuair Cairistìona air ais.
  - cha do dhìochuimhnich mi dad! Bhiodh an Ruis air a" chùis a dhèanamh às deidh don Fhraing gèilleadh. A bharrachd air an sin, chan e Stalin a th" ann an Tsar Nicholas II. Chriochnaich monarc na Ruis sìth cabhagach leinn, an dèidh dha call fhaighinn. Agus bhiodh sinn... Ann an ùine ghoirid, tha an Ruis aig amannan tsarist eadhon nas laige na an tè comannach!
  Rinn Charlotte gàire.
  - Sin mar a tha! Ach, gu dearbh, chaill sinn an cothrom an uairsin. Bha Adolf Hitler na bu ghlice. Rinn e aonta neo-ionnsaigheach le Stalin, agus bhris e a naimhdean mean air mhean. Is ann mu dheidhinn seo a tha gliocas poilitigeach!
  Thuirt Cairistìona:
  - Bhiodh e eadhon nas reusanta faighinn air falbh le Breatainn, agus dìreach an uairsin ionnsaigh a thoirt air an Aonadh Sobhietach!
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Tha mi ag aontachadh le seo!
  Air an làimh eile, chuir Gerda an aghaidh:
  - Mura robh sinn air ionnsaigh a thoirt air an USSR anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna, agus nach robh sinn air a" chùis a dhèanamh air aonadan an Airm Dheirg nach robh deiseil airson cogadh dìon, dh" fhaodadh iad a bhith air tuiteam oirnn nuair a bhiodh sinn air Breatainn a chuir fodha. Mar sin cha robh roghainn eile againn!
  Chrath Magda.
  - Tha Stalin na neach-poilitigs faiceallach! Is dòcha nach robh e air a leithid de dhànachd a chuir ann an cunnart!
  Thuirt Gerda gu reusanta:
  - An àite sin, air taobh Stalin, is e dàn-thuras mòr an cothrom a thoirt dhuinn Breatainn a thoirt a-mach. Anns a 'chùis seo, bhiodh feachdan adhartach a' tuiteam air. Agus bhiodh sinn ga thiodhlacadh. Agus mar sin ged a sheas Breatainn an aghaidh, bha cothrom fhathast aig an Ruis nar n-aghaidh. Rud eile, feumaidh sinn aideachadh nach eil cothrom aig ar nàimhdean!
  Lorg Charlotte cuideachd rudeigin a chuir an aghaidh:
  - Gus an tèid a" chùis a dhèanamh air uilebheistean mar an USSR agus na SA, tha e ro-luath a ràdh nach eil cothrom aig an nàmhaid. Tha sinn air tòrr a dhèanamh agus air tighinn air slighe fhada, ach... Tha tòrr thrioblaidean againn fhathast air thoiseach oirnn. A-nis Astràilia. Crìoch eile dha arm na Gearmailt!
  Fhreagair Gerda le misneachd:
  - Brisidh sinn e cuideachd! Tha dà chuairt air a bhith ann mar-thà san Eilbheis agus san t-Suain, agus ann an Astràilia co-dhiù tha e tòrr nas blàithe.
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i le misneachd:
  - Tha mi a 'creidsinn nar buaidh! Mur eil, tha e dìreach nach eil a 'tachairt!
  Bha aig na caileagan ri stad a chur air blàthachadh san fhàsach agus gluasad air ais chun chòmhdhail. Bha ath-chonnadh soirbheachail. Agus bha na seann charaidean aca bhon bhuidheann-chatha "Tigress" còmhla ris na caileagan.
  Bha caileagan bhon bhuidheann seo de bhoireannaich a" sealg Mujahideen falamh. A bha, ge-tà, glè bheag. Agus a-nis thòisich iad gu toilichte a" faighinn thairis air Astràilia. Mòr-thìr eile cho ion-mhiannaichte airson an Wehrmacht.
  Bha a" Ghearmailt a" cruinneachadh feachdan airson an leum agus ag ullachadh an t-slighe air tìr.
  Choinnich Mairead ri a seann luchd-eòlais Cairistìona agus Gerda le spèis. Ach, chan urrainn dha a h-uile duine daoimeanan fhaighinn airson crois ridire! Às deidh a 'chompanaidh seo, bha na nigheanan gu bhith air an cur airson biadhadh agus gu campa sònraichte airson clann a ghiùlan. Mar sin anns a" chompanaidh Ruiseanach, is dòcha nach robh ùine aca pàirt a ghabhail.
  Bha na bòidhchead, ge-tà, a 'coimhead sunndach agus dùbhlanach. Cha robh mi ag iarraidh cadal tuilleadh, agus bha na caileagan, air iad fhèin a ghlasadh ann an caban air leth, a 'cabadaich.
  Agus thuirt Magda, na suidhe ann an cathair leathair,:
  - Chan urrainn dha pàganachd, leis a h-uile loidsig bhon taobh a-muigh, mòran cheistean a fhreagairt. Mar eisimpleir, cò às a thàinig na diathan demiurge iomadach?
  Rinn Charlotte gàire agus rinn i gearan:
  - San aon dòigh ris nach eil monotheism comasach air a" cheist a fhreagairt, cò às a thàinig an aon Dia a chruthaich an Cruinne-cè?
  Chrath Magda.
  - 'S e ceist a th' ann ciamar a chanas sinn... Tha sinn le creideamh ga ghabhail mar axiom a bha Dia Uile-chumhachdach a-riamh ann. Agus is e seo axiom nach eil feumach air dearbhadh.
  Thuirt Cristina, a" crathadh a cinn:
  - Tha e eu-comasach a smuaineachadh air na nithibh a ta siorruidh, agus neo-chriochnach làidir, agus neo-chriochnach glic. Tha seo an aghaidh loidsig. Mar a chì sinn air an Talamh, tha an sìmplidh ag adhbhrachadh an iom-fhillte, agus bidh sinn a" cumail sùil air mean-fhàs. Agus an uairsin bhon fheadhainn as iom-fhillte, chaidh an sìmplidh. A tha an-aghaidh na fìrinn a chaidh fhaicinn.
  Mar eisimpleir, tha daonnachd a 'fàs nas iom-fhillte, gun a bhith nas sìmplidhe! Agus chan eil sinn a 'crìonadh idir, ach a bhith a' fàs nas foirfe!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Gu loidsigeach! Tha mean-fhàs nan diathan a" leantainn gu cruthachadh an Dia uile-chumhachdach Demiurge!
  Thuirt Magda gu cruaidh:
  - Faodaidh feallsanachd mar seo an t-anam a sgrios!
  Chaol Charlotte a sùilean agus dhùisg i:
  - Ach is i a" cheist, dè an aois a tha an cruinne-cè?
  Chrath Magda a guailnean làidir, leasaichte.
  - Neo-aithnichte! Agus carson a leithid de cheist?
  Fhreagair Charlotte gu reusanta:
  - Feumaidh e buntainn ri ar-a-mach Satan. Is e Satan aon de na h-ainglean as tràithe, mura h-eil an fheadhainn as tràithe. Mar a chanas iad ris - Mac an Daingnich! Agus ma rinn e ar-a-mach, is dòcha nach eil cus ùine air a dhol seachad bho chaidh a chruthachadh agus a ar-a-mach. Agus tha e a 'tionndadh a-mach gu bheil airson na h-uimhir de bhilleanan de bhliadhnaichean bha e modhail gu socair agus gu h-obann a' dol mun cuairt.
  Rinn Magda gàire agus gàire:
  - Agus dè mar sin?
  Thuirt Smart Charlotte:
  - Agus tha luchd-saidheans ag ràdh gu bheil an cruinne-cè againn billeanan de bhliadhnaichean a dh'aois! Bheir e uimhir de ùine airson solas nan rionnagan gus a" phlanaid Talamh a ruighinn! Agus tha e a" tionndadh a-mach a rèir a" Bhìobaill nach urrainn dha a bhith nam billeanan!
  Smaoinich Magda airson mionaid agus fhreagair i:
  - Chruthaich Dia solas nan reultan a tha cheana air teachd a nuas d'ar n-ionnsuidh. Bha Adhamh agus Eubha nan inbhich, chan e leanaban. Bha a" ghrian, a" ghealach, agus na reultan mu thràth a" deàrrsadh orra. Is e sin, chruthaich an Tighearna an saoghal ann an leasachadh. Mar sin chan eil na geallaidhean agad uile a" dearbhadh dad.
  Thuirt Charlotte gu daingeann:
  - No theagamh gu bheil iad a' dearbhadh gu bheil mòran dhiathan ann ? Na diathan sin a chruthaich an cruinne-cè!
  Fhreagair Magda le beagan leisg:
  - Tha ar cruinne-cè gu ìre mhòr aonaichte agus structarail, leis a h-uile neo-riaghailteachd. Agus tha làthaireachd mòran dhiathan ag adhbhrachadh gum biodh an cruinne-cè air a roinn na phìosan.
  Chuir Charlotte cuideachd an aghaidh gu reusanta:
  - Bidh long-chogaidh a" togail mòran dhaoine! A dh'aindeoin sin, is e inneal aon-phìos a th' anns an long-chogaidh. Tha, agus tha an Cruinne-cè air a thogail le mòran dhiathan-demiurges, ach chan eil an cruinne-cè a 'fàs cho riatanach bho seo!
  Shìn Magda a h-aodann agus rinn i gàire:
  - Agus tha sin fuaimean - loidsigeach! Ach is e dìreach loidsig daonna a tha seo. Chan eil gnothach sam bith aige ri cumhachd Dhè, rud a tha do-thuigsinn!
  Rinn Charlotte gàire.
  - An argumaid is simplidh - tha smuaintean an Tighearna do-thuigsinn ! Agus faodar iomradh a thoirt air seo agus a thoirt gu gach àm!
  Thuirt Magda:
  Agus anns gach feart de mheur so an Tighearna,
  Chì mi am miann ann am bruadar a bhith a" toirt a-steach an rud as fheàrr ...
  Ach gu neònach, tha na daoine againn a" fulang cha mhòr san fhìor shaoghal,
  'S chuir ionmhas an ionmhais gu cruaidh bacadh air ar sgiathan !
  Rinn Charlotte gàire.
  - Ith gu math! Carson nach gluais thu chun an stump?
  Chrath Magda a dhorn.
  - Tha thu!
  Thòisich na caileagan gu soilleir a 'fàs sgìth ... Cha deach an còmhradh mu chreideamh gu math. Dè eile as urrainn dhut bruidhinn? Cha robh mòran smuaintean air na gaisgich aig buidheann-chatha an SS.
  Thug Gerda suathadh air tancaichean sa chòmhradh:
  - Seo an "Leòmhann" againn dìreach mar sgeadachadh de spiorad na Gearmailt! Cho mòr agus le gunna!
  Mhothaich Magda, a" suathadh a buinn tachais le a làmhan:
  - Agus tha "luchag" eadhon nas motha - a 'ciallachadh nas làidire! Agus tha an armachd aige nas tiugh! Agus dà ghunna aig an aon àm!
  Ghlaodh Charlotte le tlachd:
  - Luch bheag sheunta! Bidh sinn a" pronnadh a h-uile duine gu pùdar!
  Ghabh Magda e, agus sheinn i:
  - Mallaichte agus sean, tha an nàmhaid a 'mionnachadh a-rithist! Grill mi, bleith mi gu pùdar! Ach chan eil an t-aingeal a 'cadal, agus obraichidh a h-uile càil a-mach ... Agus thig a h-uile càil gu crìch gu math! Agus thig a h-uile càil gu crìch gu math!
  Thuirt Charlotte gu ciallach:
  - Cò tha a 'cunntadh air cuideachadh ainglean, a' tuiteam gu dìreach ann an ifrinn!
  Thog Magda air ais:
  - Cò an ifrinn a tha sa cheann, san àm ri teachd aon ifrinn!
  Thuirt Gerda gu h-obann:
  - Bha dlùth eòlas agam air an T-34 leis na Charlottes nuair a bha iad a" dèanamh deuchainn! Agus tha fios agad, chan e seo an tanca as miosa air an Talamh!
  Thuirt an dearg-cheann le nimh:
  - Chan e as fheàrr, ach ... Tha a fhaicsinneachd caran lag. Ann an cleachdadh, tha e uamhasach duilich faighinn a-steach don nàmhaid bho leithid de tanca! Feumaidh sinn aideachadh!
  Thuirt Gerda gu loidsigeach:
  - Armachd agus turaid air an deagh chumadh. Ged a tha an "Tiger" -2, agus "Leòmhann" - bidh dìon nan taobhan nas fheàrr.
  Mhothaich Cairistìona an dàna ruadh seo:
  - Tha tùr math aig an " Leòmhan " fhathast, a thaobh slèibhe an fhaoilinn. Ach cha mhòr nach eil an aghaidh "Tiger" -2 buailteach.
  Fhreagair Gerda:
  - Ach tha tiugh an armachd 180 mm. Tha seo a 'dèanamh dìoladh airson ceàrn nas lugha de chlaonadh na duilleige. A thaobh an tùir, thionndaidh an leòmhann a-mach nas fheàrr na an Tìgear, ach chan e seo, gu dearbh, an ìre as àirde. Tha fios agam gun cruthaich na dealbhadairean againn rudeigin nas foirfe.
  Agus bhuail an nighean bhòidheach an duilleag stàilinn le a cas-rùisgte, cho mòr 's gun deach ceòl a sguabadh às.
  Tha na gaisgich air an goirteachadh. Bha iad airson tuiteam nan cadal. Is dòcha gu bheil rudeigin inntinneach ann ...
  Aig an aon àm, tha cogadh a" dol air adhart anns a" Chugais. Chleachd na Gearmailtich, a bharrachd air an "Panther", an "Tiger" -2. Cuideachd coltach ri cumadh ri tanca, ach beagan nas motha, nas truime le canan 88mm, agus armachd nas tiugha. Gu dearbh, cuideam de thrithead 's a còig tunna, barrachd, ach fhathast chan eil e riatanach, faodar a shabaid le seann einnsean 700 each-chumhachd. Ach, tha Vintik agus Shpuntik air einnsean 1000 each-chumhachd a dhèanamh mu thràth. Agus thòisich an "Tiger" -2 cuideachd a 'itealaich gu litireil. Nochd an "Leòmhann", le eadhon nas tiugh, gu sònraichte armachd taobh, agus gunnaichean 105-millimeter.
  Agus le cuideam dà fhichead 's a còig tunna, thàinig e gu bhith na dhuilgheadas mòr dha na saighdearan Sòbhieteach.
  Anns a 'gheamhradh dà fhichead' s a trì - dà fhichead 's a ceithir bliadhna, an Caucasus a ghlacadh le saighdearan Gearmailteach. Thòisich an cogadh a 'dol chan ann a rèir suidheachadh Stalin.
  Ghlac na Nadsaidhean na h-Innseachan sa Mhàrt, agus thòisich iad a" gluasad a dh" Astràilia. Agus aig an aon àm thog e Afraga.
  Thairg Stalin sìth dhaibh air cumhachan sam bith. As t-earrach 1944, an dèidh crìoch a chur air ceannsachadh Afraga, ghabh Hitler ri tairgse sìth Stalin.
  Bha na cumhaichean trom, a" gabhail a-steach pàigheadh airgead-dìolaidh, agus solar stuthan amh agus rudan eile don Treas Reich.
  Anns an t-samhradh 1944 chaidh tìr a dhèanamh ann am Breatainn, agus thuit Lunnainn ann an aon seachdain. Às deidh sin, thòisich oilbheum mòr air Ameireagaidh. Rinn Vintik agus Shpuntik bàtaichean-aigeil ùra a sheòl na bu luaithe na bàtaichean agus a bha ag amas air torpedoes air an radar. Agus chaidh mòran a bharrachd rudan a chruthachadh.
  Dh" fhàs an stàladh laser air diosc gu sònraichte làidir. Agus bha e dìreach sgoinneil.
  Chùm Ameireagaidh a-mach chun Iuchar 1945 agus chaidh a ghlacadh. Tha àm na sìthe air tighinn. Fìrinn sealach ...
  Bha Hitler mì-riaraichte leis gun do ghlac Iapan cus fearann. Agus bha e dìreach ag iarraidh dìoghaltas agus seilbh na tìre.
  Agus air 20 Giblean, 1953, thòisich an cogadh le Iapan. Thairg Beria, neach-ionaid Stalin, a chuideachadh do Hitler.
  Dh'aontaich am Fuhrer, air cumhachan sònraichte. Is e sin, tha an USSR a 'sabaid aig làn neart, ach chan eil ach Sakhalin a deas agus druim Kuril a' faighinn air ais.
  Dh'aontaich Beria, a lean oirre a 'toirt moladh mòr do Hitler, ris na teirmean sin cuideachd.
  Bhon fhìor thoiseach, cha robh an cogadh soirbheachail dha na Seapanach. Bha iad gu sònraichte a" cur dragh orra leis na sàsaichean itealaich aca, a bha armaichte le armachd laser agus sailean teas. Agus bha a h-uile dad gu litireil air a losgadh gu luaithre agus air a leaghadh ann an bearraidhean meatailt.
  Air an làimh eile, thilg an USSR na tancaichean T-54 agus IS-7 gu cath, a bha cuideachd nas làidire na na Seapanach, agus itealain jet.
  Mhair an cogadh còig mìosan agus chrìochnaich e le buaidh agus seilbh Iapan. B' e buaidh air leth a bh' ann...
  Agus anns na blàir, rinn sgioba tanca Alenka air an IS-7 cliù dhaibh fhèin. Rinn an càr gu math, agus bhris e mòran mastodons Iapanach.
  Agus loisg na nigheanan le bhith a" cleachdadh an òrdagan rùisgte, agus gu math ceart.
  Ach is iad seo na mion-fhiosrachadh ...
  Fhuair an USSR air ais taobh a deas Sakhalin agus druim Kuril. Agus mar sin fhuair e ùghdarras agus fearann ùr ...
  Hitler, bha cuid eile a" creachadh a" chòrr den t-saoghal fodha. Ach bha an USSR an-còmhnaidh na chràdh dha. Bha am Fuhrer ag iarraidh ceannsaidhean ùra agus gaisgeachd an Wehrmacht.
  Agus air 20 Giblean, 1958, thòisich cogadh mòr ùr le ionnsaigh air Moscow.
  Tha caileagan Gearmailteach a 'sabaid anns na speuran. Albina agus Alvina.
  Bidh iad a 'losgadh sìos plèanaichean Sòbhieteach. Tha na caileagan cha mhòr rùisgte, ann an aon bikini agus casruisgte. Tha gunnaichean adhair air an stiùireadh chun nàmhaid.
  Bidh Albina a" leagail càr Sòbhieteach agus a" squeaks:
  - 'S e clisgeadh 'nar beachd !
  Bidh Alvina cuideachd a" gearradh dheth an Yak Sobhietach agus ag ràdh:
  Airson glòir ar n-impireachd!
  Agus bha na gaisgich aig aon àm cuideachd a 'sabaid agus a' sabaid leis an nàmhaid. Agus tha iad dèidheil air daoine a chràdh.
  An seo chaidh am ball Komsomol a chràdh. Chaidh nighean rùisgte agus rùisgte a bhualadh le cuip. An uairsin chaidh casan rùisgte ball Komsomol a losgadh le slat dearg-teth. Agus feumaidh mi ràdh gun do chòrd e riutha.
  An uairsin bhris iad òrdagan na h-ìghne. 'S a' chràdh bu chic, Chuir teine ri uchd Venus le lòchran. Agus chaill an nighean mothachadh bhon chlisgeadh pian.
  Ach, cha do shocraich Albina air seo nas motha. Thug i an lòchran gu broilleach lomnochd na h-ìghne. Agus friogais e. An sin gheàrr i dheth, agus dh'ith i am biadh maoth, ag èigheach:
  - Dè cho blasta!
  Fris Alvina an nipple eile le lasair agus thuirt i:
  - Tha, tha e sgoinneil!
  Agus chòrd e gu mòr ris na caileagan Gearmailteach.
  Ach chan eil a h-uile creutair mar sin. An seo tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a 'sabaid anns na speuran an aghaidh vultures Gearmailteach.
  Agus tha iad a 'nochdadh an sgil agus an gliocas.
  Bidh caileagan, gu dearbh, a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Agus thoir tiodhlacan bàis don nàmhaid.
  Agus seinnibh dhaibh fhèin;
  - Glòir do dhùthaich a' Chomanachaidh,
  Bhrosnaich Lenin sinn gu sabaid ...
  Broken droma eòlach air faisisteachd
  Togamaid saoghal ùr!
  Loisg Anastasia air an nàmhaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, loisg i sìos plèana Gearmailteach agus dh"èigh i:
  - Airson co-mhaoineas dearg!
  Bhuail Akulina Orlova an nàmhaid gu sgiobalta, a 'cleachdadh a casan rùisgte, gheàrr e dheth agus rinn i rùsg:
  - Airson buaidh spiorad na Ruis!
  Agus dh"fhàs na caileagan ann an sèist:
  - Airson an Motherland agus Stalin!
  Is e blàr cho cruaidh a tha seo a" dol air adhart air feadh an aghaidh.
  Tha na Gearmailtich gu cinnteach làidir. Agus bidh iad a 'gluasad, ged a tha iad slaodach, le milleadh mòr.
  Tha na caileagan a' sabaid anns na saighdearan-coise...
  Komsomol nigheanan ann an panties a-mhàin.
  An seo tha Alenka a 'toirt seachad spreadhadh bho ghunna-inneal, a' gearradh dheth na Nadsaidhean, agus a 'leagail sreath iomlan de luchd-iomairt.
  An uairsin tha e ag ràdh:
  - Glòir dhan Ruis!
  Bidh Anyuta cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. Bidh e a" dèanamh seo gu math agus gu soilleir. Agus gheàrr e sìos na Nadsaidhean. An uairsin tilgidh e grenade le òrdagan rùisgte, a" briseadh tanca nan Nadsaidhean agus a" squeaks:
  - Airson an Ruis naomh!
  Bidh Allah cuideachd a 'losgadh air na nàimhdean. Bidh e ga dhèanamh gu math sgiobalta. Le sàil rùisgte, tilgidh e suas tiodhlac bàis, ga dhèanamh gu h-ealanta. Bidh am Fritz ruadh a" bualadh a-mach agus a" gàireachdainn:
  - Airson àm a" cho-mhaoineas!
  Bidh Maria cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. Bidh e a" gearradh sìos nan Nadsaidhean, a tha ga fhàgail gu math ionnsaigheach agus a" squeaks:
  - Airson an Ruis, ar màthair!
  Agus le òrdagan rùisgte, tilgidh e grenade a-rithist. Tha an tanca Gearmailteach, às deidh dha milleadh fhaighinn, a" dol thairis air ... Agus tha an uidheamachd sabaid air a reubadh.
  Marusya, a" pronnadh nan Nadsaidhean. Agus le a sàiltean rùisgte thilg i dòrlach de grenades, agus thug i mach iad:
  - Airson an dùthaich mhòr!
  A leithid de chlann-nighean an seo, dìreach luchd-sabaid mòr. Mar sin tha a h-uile duine air a chuir às ann an sreath.
  Seo an còigeamh sabaid. Agus cia mheud faisisteach a tha a" dèanamh dheth. Agus tha gaisgich dhubha a" gabhail pàirt anns an ionnsaigh. Feumaidh mi a ràdh gu bheil iad nan daoine uamhasach sabaid.
  Ach bidh na caileagan Ruiseanach aca a 'gearradh sìos gun deas-ghnàth.
  Buidheann-chatha àlainn nuair a tha na gaisgich cha mhòr rùisgte. Agus mar sin tana, seoclaid.
  Agus anns na speuran chì thu Yu-888 cumhachdach Gearmailteach càraichean. Leig iad bomaichean air suidheachadh nan Sòbhieteach, a' pronnadh an nàmhaid. Agus bidh iad ag obair le dealas mòr.
  Eva, a 'leagail bhomaichean, a' bruthadh a sàil lom, cruinn air a 'pheadal. A" tilgeil thiodhlacan gu bailtean-mòra Sobhietach, ròin:
  - Tha an Treas Reich do-chreidsinneach!
  Dh" aontaich Agatha ri seo, a" spùtadh thiodhlacan sgrios:
  - Tha sinn mu thràth air ar nàimhdean uile a bhriseadh!
  Agus tha na Nadsaidhean mu thràth a" sruthadh timcheall Moscow bho dhiofar thaobhan.
  An uairsin chaidh Oleg agus na caileagan a-steach don bhlàr a-rithist, a 'cuideachadh an Ruis, no an àite an USSR.
  An uairsin thàinig an nighean casruisgte Margarita còmhla riutha. Cuideachd thàinig sgrìobhadair boireann inbheach gu bhith na nighean timcheall air dusan mar mhalairt air neo-bhàsmhorachd agus a" coileanadh misean.
  Bha gaisgich bhon aonamh linn air fhichead a-rithist an sàs ann an Nadsaidhean na ficheadamh linn.
  Tha cus shaighdearan anns an ìmpireachd dhonn faisisteach. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Bha Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos na Nadsaidhean le claidheamhan, a' beucachadh an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean:
  - Na leig às gu bràth!
  Agus dh" fhalbh diosc geur bho chas-rùisgte a" ghille!
  Bha Margarita, a" pronnadh luchd-dùbhlain, a" rùisgeadh a fiaclan, a" grodadh:
  - Tha àite airson feat anns an t-saoghal!
  Agus snàthadan puinnseanta air an sgapadh bho chas lom na h-ìghne, a 'bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Thilg Natasha cuideachd a òrdagan rùisgte, gu murt agus a" caoineadh:
  Cha dìochuimhnich sinn gu bràth agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a claidhnean tro na faisisteachan sa mhuileann.
  Rinn Zoya, a" gearradh nan nàimhdean, squeak:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus snàthadan ùra air an sgapadh bho a casan rùisgte. Agus dè a tha san t-sùil, dè a tha ann an sgòrnan nan saighdearan Nadsaidheach agus itealain.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus feargach.
  Augustine, a 'gearradh sìos saighdearan geala agus tancaichean, squeak:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a cas-rùisgte. Agus takni tuiteam agus luchd-cogaidh geal.
  Bidh Svetlana a 'gearradh chun a' mhuillear, tha a claidheamhan coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le a casan rùisgte agus a" squeaks:
  - Airson Mother Russia a bhuannaicheas!
  Oleg Rybachenko adhartasan an aghaidh nan Nadsaidhean. Balach Terminator a 'gearradh saighdearan donn.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan lom a 'bhalaich a' tilgeil a-mach snàthadan le puinnsean, a 'reubadh nan stocan agus a' losgadh sìos plèanaichean.
  Tha am balach ag èigheach:
  - Glòir don Ruis san àm ri teachd!
  Agus ann an gluasad a 'gearradh a h-uile duine ceann agus muzzle.
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh luchd-dùbhlain.
  Tha a casan rùisgte a' seirm. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus an uairsin bheir an nighean agus gearraidh e ...
  An tomad de chuirp shaighdearan faisisteach.
  Ach tha Natasha air an oilbheum. Bidh e a" gearradh sìos na Nadsaidhean còmhla ris na tancaichean, agus a" seinn:
  - Tha an Ruis sgoinneil agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh diosgan ag itealaich bho a casan casruisgte. A chunnaic sgòrnan nan Nadsaidhean. Seadh, is e nighean a tha seo.
  Tha Zoya air an sàrachadh. A 'gearradh saighdearan donn leis an dà làmh. A 'sgoltadh a-mach à tube. Agus a 'tilgeil snàthadan marbhtach le òrdagan lom - losgadh sìos tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - O, bludgeon rachamaid,
  O, thèid am fear as fheàrr leam!
  Augustina, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean agus a" cur às do na saighdearan donn, squeals:
  - A h-uile dubhach agus ann an craiceann ainmhidh,
  Ruith e gu poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog aig an nàmhaid, rudeigin a mharbhas ailbhean, agus eadhon nas motha na tanca.
  Agus an uairsin squeak:
  - Madaidhean-allaidh!
  Svetlana air an ionnsaigh. A" gearradh, a" slaodadh nan Nadsaidhean. Le casan casruisgte, bidh e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  A' ruith muileann le claidheamhan.
  Bhris i mòran de luchd-sabaid agus squeals:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Leum Oleg Rybachenko suas. Ghluais am balach ann an corran. Ghearr e suas mòran de na Nadsaidhean anns an leum.
  Thilg e na snàthadan le a chorragan rùisgte agus ghuidh e:
  - Bi ainmeil airson mo mhisneachd àlainn!
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Tha Margarita a" dol air adhart leis an oilbheum. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas cruaidhe na lannan muileann-gaoithe. Agus òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean a" losgadh.
  Tha an nighean air an eucoir. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus leuman a-nis agus a-rithist, agus toinneamh!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean fhèin a 'tuiteam marbh. Agus cruinnichidh tuman iomlan de chuirp suas.
  Tha Margarita ag èigheach:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist thilg a casan rùisgte an t-snàthad.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Tha Natasha air an ionnsaigh cuideachd gu math fionnar.
  Agus tilgidh e casruisgte, agus spìonar as connlach e.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e bàs spìocach a th' annam ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist bòidhchead ann an gluasad.
  Tha Zoya a" cur casg air cuirp Nadsaidheach. Agus bidh boomerangs an sgrios cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Agus bidh na gaisgich dhonn a" tuiteam is a" tuiteam.
  Tha Zoya a" sgreuchail:
  - Nighean casruisgte, buannaichidh tu!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha dìreach a-steach do amhaich nan Nadsaidhean a 'cladhach.
  Bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh.
  Augustine air an oilbheum. A' pronnadh saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan na dhà làimh. Agus tha i na sàr ghaisgeach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus air an oilbheum, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine a' beucadh ann an ecstasy fiadhaich:
  - Bidh diathan a 'chogaidh a' reubadh a h-uile càil!
  Agus an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta.
  Svetlana ann an cogadh Agus mar sin spìosrach agus sabaid. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan marbhtach. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e, chan urrainn dhut stad a chuir air.
  Tha Svetlana a" seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  An leum sin ann an dannsa cruinn!
  Leig leis an aisling a thighinn gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus ann an gluasad na h-ìghne casruisgte tha barrachd is barrachd rage ann.
  Tha Oleg anns an ionnsaigh a 'luathachadh a h-uile càil. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean agus plèanaichean.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean stoirmeil na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Sprèidh i, agus sa bhad tilgidh i suas ceud Nadsaidheach agus deich tancaichean.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tancaichean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Luathaich Natasha na gluasadan aice. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuireamaid às do na Nadsaidhean aig astar nas luaithe.
  Tha Natasha na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e a 'smaoineachadh a bhith a' stad agus a 'slaodadh sìos, agus tancaichean agus plèanaichean a' dol air seacharan.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòran dhaoine le sgòrnan air an lot, nan laighe mun cuairt ann an tuiltean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus itealain sìos.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e robot a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mar-thà air ceud Nadsaidheach a bhriseadh. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  sheinn Augustine:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus tha e a 'gearradh nan nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus tha an àireamh de luchd-sabaid donn mar-thà air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean.
  Bha an t-sianar feargach. Rinn sabaid fiadhaich.
  Tha Oleg Rybachenko air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha an gille-crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Nadsaidhean marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn nam buidhnean fuilteach.
  Thathas a' cuimhneachadh air a' bhalach sgrìobhadair ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh a bu mhotha den fheadhainn a bu mhotha na sabaidean donn.
  Tha Margarita cuideachd anns an t-sabaid. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am briseadh leis na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus brisidh e cuid den luchd-dùbhlain agus tancaichean agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a tha air briseadh a-steach mu thràth.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya a" gluasad agus tha i air mòran de ghaisgich dhonn a ghearradh.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana a ' dol a-nuas An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a bhuail saighdearan-coise agus itealain.
  Oleg Rybachenko leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid a champachadh, fosgail cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e gu math sean, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus briste a-mach às a chasan casruisgte.
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" leantainn:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus cho luath 's a thilg an gaisgeach pea le a òrdagan rùisgte, chaidh mìle Nadsaidhean suas dhan adhar sa bhad. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh as fa chomhair ar sùl.
  Natasha ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh agus plèanaichean a" tuiteam.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air an gual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, bidh e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya ann an gluasad fiadhaich. A 'toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. A" briseadh tro luchd-dùbhlain, agus mar a bhithear a" rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus giùlainidh e muileann fiadhaich le claidheamhan, a" sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe airson a h-uile trom-laighe.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gum bi e ga ghearradh.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha a claidheamhan ann an gnìomh agus air an gearradh tro fheòil is meatailt.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Cho luath 's a bhios iad a' sgoltadh, mar sin tha an àireamh de chuirp air a sgapadh, agus tha plèanaichean agus tancaichean a 'tuiteam.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus a-nis tha peas marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Oleg a-rithist ceud de na Nadsaidhean, a 'giùlan meteor, ghearradh dheth. Agus togaidh e boma agus tilgidh e e.
  Beag ann am meud, ach marbhtach ...
  Mar a bhriseadh tu ann am pìosan beaga.
  Rinn balach an neach-crìochnachaidh gàire:
  - Òigridh stoirmeil innealan uamhasach!
  Nì Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearradh sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus a 'gearradh beàrnan mòra.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus bhuail e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha air an ionnsaigh eadhon nas feargach. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Chan eil e math dhaibh a bhith an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Tha ruith san spot na rèiteadair cumanta!
  Agus chaidh an nighean gaisgeil a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan cas-ruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Ràinig tomad cinn an airm dhonn air ais agus na tancaichean a" losgadh.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Beat thu fhèin armada cho buidhe.
  Tha Zoya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach àlainn. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya e agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Ghlaodh Natasha le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh'iticheas an lann. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth tùir bho tancaichean.
  Augustine a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhreabadair.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn!
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - Bidh ceann tairbh ann - cha tèid an luchd-cogaidh air seachran !
  Agus an seo rinn i a-rithist mòran de luchd-sabaid a phronnadh.
  Rinn Oleg Rybachenko gàire:
  - Na tha a dhìth ort! Seo an nighean!
  Dhearbh Margarita, a" tilgeil biodag le cas-rùisgte, a" briseadh dheth an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh" aontaich Augustine le seo:
  - Tha mi nam ghaisgeach a bheir bìdeadh do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, cuiridh e air bhog fear murt.
  Chan eil Svetlana ann am blàr nas ìsle na an luchd-dùbhlain. Chan e nighean, ach crìochnachadh le leithid de bhana-bhuidseach ann an lasraichean.
  Agus a" sgreuchail:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth an turaid tanca, air a dhearbhadh:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana, a 'gearradh suas nàimhdean agus a' losgadh sìos plèanaichean, chirped:
  - Chan fheum amadan sgian ....
  Rinn Zoya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan lom, tana:
  - Luidhidh tu dha o thri bocsaichean !
  Thuirt Natasha, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Agus deanaibh leis air son sgillinn !
  Agus bheir na gaisgich agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. Anns an fharsaingeachd, tha tòrr toileachas aca.
  Tha Oleg Rybachenko a 'coimhead gu math stylish anns a' bhlàr.
  Sheinn Margarita:
  - Tha am buille làidir, agus tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach sàr-mhath air bhog le a chas a bha coltach ri propeller heileacoptair. Ghearr e dhà cheud ceann de na Nadsaidhean agus na tancaichean, agus dh"fhalaich e:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean ann an làn obair fhosgailte.
  Oleg, a 'gearradh saighdearan donn, gurgled:
  - 'S bidh buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean gu dearbh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha anns an ionnsaigh:
  - Cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach air bhog diosc-boomerang geur. Chaidh e ann an arc, gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya, a" leantainn air adhart leis a" mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus chaidh snàthadan ùra a-mach às a casan casruisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus itealain.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Thoir sùil air an neach-dùbhlain!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oir biorach, thuirt e:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha diosc ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha feòil air a reubadh agus tùir tanca ga leagail.
  Agus caoineadh a-rithist:
  - Chan urrainn dha duine a 'chùis a dhèanamh oirnn!
  Chaidh Natasha dhan adhar. Reub e luchd-dùbhlain agus vultures sgiathach, agus chuir iad a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, friogais an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte, falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Oleg Rybachenko ag ràdh:
  - O, tràth, a 'toirt tèarainteachd!
  'S a dhuisg air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha sìos na Nadsaidhean agus rinn i squeak:
  - Anns an t-saoghal againn chan eil aoibhneas, gun strì!
  Fhreagair am balach:
  "Uaireannan chan eil sabaid spòrsail nas motha!"
  Dh'aontaich Natasha:
  - Mura h-eil neart ann, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean, agus sheinn i:
  - Tha 'n saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson gnìomh!
  Às deidh sin, gheàrr Natasha a-rithist na nàimhdean, a 'leagail tùir nan tancaichean.
  Tha Zoya na leanabh gu math luath. An seo chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà bho aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha ar sàilean deàlrach!
  Agus nighean ann an lace sabaid!
  Augustine ann am blàr cuideachd nach eil lag. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Mar gum biodh bho sguab slabhraidhean a 'bualadh a-mach.
  Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain - a' seinn:
  - Thoir an aire, bidh e feumail
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh ann am blàr mar dheamhan ann am bogsa-snaoisean.
  Agus seo mar a bhios Svetlana a 'sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buailidh i.
  Às an sin, bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach.
  Mhothaich Svetlana gu cruaidh nuair a chaidh frasan meatailt a-mach às a cas rùisgte, a leagh na claigeann agus na tùir tancaichean:
  - Glòir don Ruis, gu mòr eadhon glòir!
  Tha na tancaichean a' ruith air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Seo na caileagan a thog na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air an t-sreath a bhriseadh.
  Tha Oleg ann an cath agus a' toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Buailidh e iad gun truas, a" gearradh tro na tancaichean, agus a" sgiùrsadh:
  Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita, a" pronnadh an airm dhonn agus a" gearradh tro na tancaichean:
  Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na sabaidean donn còmhla ris na tancaichean:
  - Tha laighe a-mach à làimh!
  Reub Zoya na Nadsaidhean às a chèile, agus dh"fhuilig i:
  - Chan e, chan ann a-mach à làimh!
  Agus bheir e cuideachd a-mach agus cuiridh e a-mach rionnag le a chas rùisgte agus cuiridh e crìoch air mòran de na faisisteach.
  Ghabh Natasha e agus rinn i squeak:
  - Tha an telebhisean againn air adhart!
  Agus bidh pasgan marbhtach de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Bha Zoya, cuideachd a" sgrios nan Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" magadh air:
  - Tha ar càirdeas na monolith!
  Agus a-rithist an leithid de thilgeil gu bheil na cearcallan a" blur anns a h-uile taobh. Is e seo nighean - cuir às do luchd-dùbhlain fìor.
  Gabhaidh an nighean le òrdagan rùisgte trì boomerangs agus cuiridh i air bhog iad. Agus dh'fhàs na cuirp às an seo eadhon nas motha.
  Às deidh sin, bheir am bòidhchead seachad:
  - Cha toir sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud marbhtach ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thuirt Augustine cuideachd gu reusanta:
  - Chan e a-mhàin aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh i mòran de na Nadsaidhean.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Murt mòr!
  Agus a-nis bruthaidh e a cheann air an t-seanailear Nadsaidheach. Bris a chlaigeann, agus thoir a mach :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana gu math feargach leis an oilbheum, gu sònraichte a" leagail tancaichean, bidh i a" squeaks:
  - Cha bhith thu air do shàbhaladh!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich far a corragan lom. Mar a bhios i a 'briseadh tron a h-uile duine, thuit na plèanaichean. Agus gu mòr bidh eadhon an gaisgeach a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - òrd glòrmhor !
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas-rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Nadsaidhean.
  Rug Oleg:
  - Banzai!
  Agus tha am balach a-rithist ann an ionnsaigh fhiadhaich. Chan e, tha e dìreach a" faicinn cumhachd, agus bholcànothan a" gortachadh!
  Mairead a' gluasad. Bidh e a" reubadh bolg a h-uile duine.
  Tilgidh nighean le a cas a-mach leth-cheud snàthad sa bhad. Agus chaidh a 'mhòr-chuid a mharbhadh le gach seòrsa de nàimhdean, a' leagail an dà chuid tancaichean agus plèanaichean.
  Sheinn Margarita a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm an t-sròn agus an earball nas àirde le pìob.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a" caoineadh agus a" sgreuchail:
  "Bidh Ceann-suidhe an Dragon gu bhith na chorp!"
  Natasha ann am blàr - dìreach seòrsa de terminator. Agus dh'eirich an rughadh :
  - Banzai! Faigh gu sgiobalta!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus tha na Nadsaidhean coltach ri tairnnean. Agus brisidh e tòrr mastodons agus innealan sgiathach, ifrinn.
  Seo an gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire:
  - Is e ar n-athair an Dia Geal fèin !
  Agus tha e a 'gearradh muileann trì-fhillte aig na Nadsaidhean!
  Agus chrom Augustine air ais:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson caraidean, tha i na leannan.
  Agus mar le òrdagan rùisgte bheir e agus tilgidh e. Agus mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd donn, a bharrachd air na tancaichean agus na h-itealain aca.
  Dh'èigh an ceann ruadh:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor àrd. Chan e, fo seo tha e nas fheàrr gun a bhith a 'gabhail dragh. Seach gu bheil tùir tancaichean gan reubadh agus sgiathan itealain faisisteach.
  rinn Augustine sgios :
  - Bidh sinn a" pronnadh a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. 'S e, chan e dìreach rudeigin a th' anns a 'chaileag lasrach seo a bheir sìth. Mur bi sìth marbhtach!
  Svetlana, a 'pronnadh na nàimhdean, a-mach:
  - Sguabaidh sinn san loidhne thu!
  Dhearbh Augustine:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte, tha tiodhlac sgrios iomlan ag itealaich a-rithist! Agus spreadh na h-uimhir de thancaichean is plèanaichean gu sgoltagan beaga aig an aon àm.
  Sheinn Oleg mar fhreagairt:
  - Bidh banzai iomlan ann!
  Augustine, a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile le a làmhan rùisgte, gan gearradh le claidheamhan, agus a" tilgeil shnàthadan le a òrdagan rùisgte, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean sa bhad, a-mach:
  - Goirid a 'bruidhinn! Goirid a 'bruidhinn!
  Natasha, a 'sgrios na gaisgich dhonn, squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus gearramaid luchd-dùbhlain le searbhas fiadhaich.
  Chuir Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus is e a" chiad turas, creid mise, Thai!
  Agus a-rithist, chaidh diosc biorach, gearradh meatailt a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich. Gheàrr e dheth an dà chuid turaidean nan tancaichean agus earbaill an itealain.
  Sheinn Margarita, a" gearradh sìos gaisgich na h-ìmpireachd dhonn agus armachd nan tancaichean:
  - Agus cò gheibh sinn 's a bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Na bitheamaid ri fealla-dhà le sin -
  Reubamaid as a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  Rinn iad obair mhath an uair sin leis na Nadsaidhean ... Agus rinn an Ruis Shobhietach a' chùis air an ìmpireachd dhonn aig àm stoirmeil ann am Moscow.
  Cha robh an cogadh seachad fhathast, ach bha cothrom aig an USSR mar-thà a' chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean fhèin. Mar sin bha aig an t-seisear ri stad a chuir air coileanadh an rùin fìor fhionnar.
  
  AON USSR AM measg mhadadh-allaidh
  Thachair an stad mar thoradh air lasadh grèine, agus mar thoradh air an sin, air 22 Ògmhios, 1941, chaidh na Stàitean Aonaichte, Breatainn agus na coloinidhean aice a chuir dheth. An toiseach, cha tug seo buaidh shònraichte air cùrsa a" chogaidh. Thàinig na Gearmailtich air adhart anns an aon dòigh 's a bha iad ann an eachdraidh fhìor. Thionndaidh am Fuhrer gu deas cuideachd, agus ghabh Iapan suidheachadh feitheamh is faicinn ... Agus a-rithist, shàbhail geamhradh reothadh an t-Arm Dearg bho chall iomlan, agus leig e leis a dhol air adhart gu ionnsaigh faisg air Moscow. Agus ghlac Iapan, aig an aon àm, na seilbhean sin anns a 'Chuan Sèimh a bhuineadh do Bhreatainn agus na Stàitean Aonaichte roimhe, agus nach b' urrainn dha feachdan a bharrachd a dhol a-steach a-nis.
  Air an aghaidh an ear as t-earrach agus tràth as t-samhradh, na Gearmailtich a choisinn sreath de bhuaidhean, agus a-rithist chuir iad air bhog oilbheum an aghaidh Stalingrad. Ach, seo far an do thòisich an eadar-dhealachadh bho fhìrinn. Às aonais dàrna aghaidh leig leis na Gearmailtich barrachd shaighdearan a ghluasad às an Roinn Eòrpa, agus à Libia, a" fàgail dìreach gearastan Eadailteach ann.
  Agus thòisich an ionnsaigh chan ann a-mhàin air Stalingrad, ach cuideachd air Tikhvin. Agus a-nis bha iad air an stiùireadh le Rommel, air an robh am Fuhrer air leth measail airson a 'chùis a dhèanamh air na Breatannaich ann an Libia agus airson Tolbuk a ghlacadh.
  Ghabh a" chiad tancaichean Tìgear pàirt anns na blàran cuideachd. Chuir Rommel ionnsaigh air bhog air an oidhche agus chaidh aige air na saighdearan Sòbhieteach a ghlacadh le iongnadh. Bha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa leis gu robh buannachd aig na Gearmailtich ann an itealain, agus mar sin cha do chaill iad an neart air sabaid an aghaidh nan caidrich.
  Bha am pìleat Marseille gu luath a" faighinn chunntasan air an aghaidh an ear. Air ais san Ògmhios 1942, chaidh e thairis air an àireamh itealain sìos aig ceud gu leth agus fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Ach cha robh an sin ach toiseach dreuchd.
  Anns an adhar, gu dearbh, bha e na bu duilghe don Arm Dearg. Agus b 'urrainn dha na Gearmailtich Tikhvin a thoirt, agus an uairsin grunn bhailtean-mòra eile agus gearradh dheth Leningrad le cearcall dùbailte, a' bacadh a 'bhaile-mòr seo a-rithist.
  Dh'fheuch an t-òrdugh Sòbhieteach ri briseadh troimhe gu Leningrad, agus gluasad air adhart sa mheadhan. Ach cha robh neart gu leòr ann airson soirbheachadh anns na raointean sin.
  B" e an aon chomhfhurtachd a bh" ann gun deach na Nadsaidhean a ghluasad sìos ann an Stalingrad, a thug cothrom dhaibh tèarmannan ùra a chruinneachadh.
  Ach bha Leningrad fhathast dùinte. Gu ruige seo, chan eil an Tuirc agus Iapan air a dhol a-steach don chogadh, agus bha cothrom aig an USSR an làn de bhlàran a thionndadh. San t-Samhain 1942, chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air bhog faisg air Rzhev agus Stalingrad.
  Fo Rzhev, cha deach soirbheachadh a choileanadh. Ach faisg air Stalingrad, chaidh an fhàinne a dhùnadh. Ach mar a thachair ann an ùine. Bha tòrr a bharrachd stòrasan aig an Treas Reich, agus chuir Rommel ionnsaigh air bhog gu Stalingrad bhon taobh tuath, agus Mainstein bhon taobh a deas.
  Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa leis mar a chaidh Iapan a-steach don chogadh ris nach robh dùil. Thug na samurai, a dh'aindeoin a bhith air am bacadh leis a' bhlàr ann an Sìona, ionnsaigh air Vladivostok.
  Is dòcha gu robh eagal air Hirohito gun cailleadh an Treas Reich agus gun deach e a-steach don chogadh.
  A bharrachd air an sin, bha goireasan agus saighdearan-coise gu leòr aig Iapan airson oilbheuman làn-sgèile.
  Chaidh an t-Arm Dearg a phronnadh sìos, agus chaidh aig Rommel air briseadh troimhe bhon taobh tuath gu Stalingrad. Chaidh stad a chuir air Mainstein airson ùine, ach an dèidh dha daingneachadh agus taic a bharrachd fhaighinn bho Paulus, rinn e ceangal ris na saighdearan nach deach a bhacadh mar-thà.
  Mar sin, dh'èirich fàinne eile, anns an do lorg na saighdearan Sòbhieteach iad fhèin.
  Às deidh blàran làidir, chaidh a" mhòr-chuid dhiubh a sgrios agus a ghlacadh. Às deidh sin, chuir na Gearmailtich crìoch air glacadh Stalingrad. Agus sa Mhàrt 1943, chaidh an Tuirc a-steach don chogadh cuideachd. Dh'fhàs an suidheachadh eadhon nas iom-fhillte. Anns an adhar, chùm na Gearmailtich àrd-ìre. Chaidh Marseille thairis air an àireamh de thrì cheud itealan a chaidh a leigeil sìos agus b' i a' chiad Ghearmailteach a fhuair dàrna Knight's Cross of the Iron Cross le Oak Leaves, Swords and Diamonds.
  Anns a 'Chèitean, chuir na Gearmailtich ionnsaigh ùr air bhog, gu mòr a' cleachdadh tancaichean ùra - "Tiger", "Panther" agus "Lion". Agus chaidh iad air adhart gu soirbheachail, ged a ghabh an t-Arm Dearg suas dìon cumhachdach. Ach bha na feachdan mar-thà neo-ionann, leis gu robh na saighdearan Sòbhieteach a 'sabaid air trì aghaidhean aig an aon àm - an aghaidh an Treas Reich, na saidealan aice, Iapan agus na coloinidhean aice, agus an Tuirc. Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa leis a" chogadh iomlan a dh" ainmich na Nadsaidhean, a lean gu àrdachadh ann an cinneasachadh armachd grunn thursan às aonais bomadh leis na caraidean. Mar sin lùghdaich cothroman an USSR gu luath!
  Fìor, chaidh am Fritz air adhart gu slaodach, oir bha dìon domhainn air am beulaibh. Agus bha na saighdearan Sòbhieteach, le eòlas, a 'sabaid gu math treun. Ach chaill iad fhathast.
  Ach, bha iad a 'sabaid le deagh mhisneachd, agus sheall cuid de ghaisgich an clas a b' àirde. An seo, mar eisimpleir, tha sgioba tanca Ealasaid air an T-34-76 as cumanta a 'sabaid ris na Nadsaidhean.
  Agus tha na Gearmailtich a 'gluasad gu slaodach a dh'ionnsaigh na saighdearan Sòbhieteach, air an lìnigeadh ann an geinn, no muc. Air thoiseach tha an tanca dìon as truime agus as fheàrr "Lev". Tha e coltach ris a" Panther, dìreach tòrr nas motha agus le cuideam ceithir fichead tunna. Tha armachd aghaidh a 'chòmhdaich 150 mm agus le leathad mar an T-34, agus tha na taobhan 82 mm le leòidean. San fharsaingeachd tha aghaidh an tùir air a dhìon gu math: 240 mm le leòidean, agus tha na taobhan cuideachd nas laige na 82 mm, mar an slige. Agus gunna cumhachdach 105 mm le fad baraille mòr de 70 EL. Is e seo tanca a tha comasach air bualadh bho astar.
  Bidh Ealasaid a" gluasad a" bhogsa gèar chun mhullach le a cas-rùisgte.
  Agus bidh na ceithir-deug ar fhichead a" togail astair. Tha e gun fheum a bhith a 'losgadh air an "Leòmhann" bho astar agus feumaidh tu faighinn nas fhaisge. Bidh inneal cumhachdach Gearmailteach a" cur projectile de fheachd marbhtach. Ruith e seachad. Bidh na caileagan anns an tanca a" gàireachdainn gu sunndach agus a" gluasad an casan rùisgte.
  Tha e teth anns a 'Chaucasus a tuath aig deireadh a' Chèitein, agus tha tòrr spòrs aig bòidhchead ann am bikinis.
  notaichean Elena le feadag:
  - A-nis gheibh am faisisteach mòr anns na h-adharcan!
  Tha Ekaterina, a 'crathadh a cas lom, tana, ag aontachadh:
  - Buailidh sinn gu cinnteach e!
  Tha T-34-76 a 'leantainn air adhart a' luathachadh, ach tha an astar far-rathaid cuingealaichte. Is gann gu bheil an "Leòmhann" a" snàgail idir, agus bidh na "Panthers" agus na "Tigers" nas lùthmhoire a" slaodadh sìos gus nach tarraing iad air adhart.
  Ach tha na h-innealan sin cunnartach, gu sònraichte am Panther, comasach air còig cuairtean deug a losgadh sa mhionaid. Bhon seo faodaidh tu a bhith an dùil ri iongnadh.
  Tha Euphrasia, a" bruthadh a sàil rùisgte air a" ghas, ag èigheach:
  - Dèanamaid sabaid ann an dòighean virtuoso!
  Tha ana-cothrom mòr aig gunna an tanca "Lion", chan eil e a 'losgadh ach còig cuairtean sa mhionaid. San fharsaingeachd, chan e am modail as soirbheachaile. Tha tolladh armachd ro mhòr, agus chan fheumar bualadh bho astar ro fhada. Bidh "Tìgearan" agus "Panthers" a 'briseadh sìos bho dhà chilemeatair, bho astar nas motha tha e cha mhòr do-dhèanta faighinn a-steach gu fòn-làimhe agus beag trithead' sa ceithir. Mar sin am b" fhiach e an leòmhann uidheamachadh le gunna cho cumhachdach? Tha tancaichean Sòbhieteach eile eadhon nas aotroime, ach a-mhàin an KV-1S, ach chan eil buannachdan dìon sam bith aig an tanca seo cuideachd, agus chan eil coileanadh dràibhidh ach nas miosa.
  Bidh Ealasaid a" snìomh a corp agus a" slugadh:
  - Bheir mi anail a-steach le mo bhroilleach, tha an èadhar na thonn farsaing,
  Bidh e a" deàrrsadh gu soilleir, tha am brat-ùrlair rionnag gun chrìoch ...
  Bidh faireachdainnean a" cluich, tha nigheanan casruisgte beò,
  Cluich anns na speuran, tha mi airson itealaich chun ghrian gu bràth!
  Chan eil e furasta briseadh tron tanca Lev, eadhon a-steach don taobh. Tha taobhan an turaid, mar an fheadhainn aig a' Panther, a' lùbadh leathad, agus tha pàirt àrd taobhan a' chaile cuideachd. Anns na tancaichean sin, chaidh gabhail ris a 'chruth àbhaisteach "cat" mar-thà, a' toirt dìon nas fheàrr air sgàth leòidean. Chan eil e coltach ris an "Tìgear", cha mhòr ceàrnagach. Ach chaidh an "Tiger" a leasachadh ron chogadh, agus bha e coltach ri èideadh KV. Ach tha an "Tiger" -2, leasachadh nas fhaide air adhart, cuideachd ann an cruth "cat", agus a dh'aithghearr thèid an tanca seo a-steach don t-sreath. Tha "leòmhann" a bhith a 'briseadh a-steach don bhòrd cuideachd cha mhòr do-dhèanta. Is e a-mhàin gu bheil pàirt ìosal den chrann aig nach eil leathad armachd, ach tha e còmhdaichte le rolairean. Is e sin, feumaidh tu briseadh troimhe agus faighinn gu dìreach eadar na rincean.
  Mar sin tha obair dhoirbh aig nigheanan. A bharrachd air an sin, tha na trithead "s a ceithir ann an gluasad a" crathadh cho mòr is gu bheil e cha mhòr do-dhèanta losgadh gu ceart.
  Dh"fhaighnich Ealasaid dh"a caraidean:
  An urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air an nàmhaid?
  Fhreagair Elena le misneachd:
  - Nuair nach eil brògan aig nigheanan, bidh iad a" faighinn a leithid de chugallachd len casan rùisgte gum bi iad gu cinnteach a" bualadh air an nàmhaid.
  Dh"aontaich Ealasaid le seo:
  - Tha, tha sàilean lom nan nigheanan mar ghealladh air buaidh!
  Agus a-nis, a 'seachnadh a' chùis, na ceithir sleaghan thar fhichead chun a 'bhùird. Is e am prìomh rud an seo na gunnaichean Panther agus Tìgear a sheachnadh. Tha iad luath agus ceart. Agus chan urrainn dhut briseadh tro na tancaichean sin air an aghaidh nas motha.
  Bidh Elena a" losgadh air a" Ghearmailteach a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Ach tha e cha mhòr do-dhèanta faighinn seachad air an rinc air gluasad. Ach tha rinc-deighe an nàmhaid briste, agus stadaidh an "Leòmhann".
  Bidh trithead "s a ceithir a" coiseachd seachad air a-rithist. Agus a 'cur projectile marbhtach a-steach don phàirt ìseal den taobh.
  Tha Catriona a" toirt fa-near:
  - Tha an canan againn seann-fhasanta - chan urrainnear "Leòmhann" a ghabhail!
  Ach mar a bha e ann an dragh, bhuail Elena pàirt taobh an nàmhaid, agus chaidh an "Leòmhann" na theine.
  Chan eil na caileagan a 'fàs nas slaodaiche, a-rithist slat air adhart. A-nis tha targaid nas laige aca: "Panther". Tha e gu leòr airson a bhualadh ceart air an taobh.
  Tha Ealasaid a" toirt fa-near:
  - Cat practaigeach!
  Thuirt Catrìona le gàire:
  - Ach is gann gu bheil e a" snàgail gus nach tèid e a-mach à còmhdach an "Leòmhann".
  Agus loisg Elena fad air falbh air a" Phanther, a thionndaidh a mach a bhith fada ri thaobh, agus a dh"fhosgail a taobh. Tha tè tana aice - 40 millimeters, agus chan eil e gu diofar gu bheil e air a chlaonadh.
  Bidh an tanca Gearmailteach a" spreadhadh le brag. Bha, bha na bòidhchead gu math fucked.
  Tha iad le'n gràs taitneach de mhaise mart.
  Ach bidh na sligean a" feadaireachd fhad "s a thèid iad seachad, cha mhòr a" suathadh ris an armachd.
  Tha trithead "s a ceithir gu math cunnartach, agus tha i coltach ri neach a leumas eadar cleasan.
  Loisg Ealasaid a-rithist le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh, bidh sinn a 'bualadh air an Wehrmacht le gèilleadh!
  Gu dearbh, le nigheanan mar sin, chan eil an diabhal fhèin uamhasach. Ged a tha an ionnsaigh Nadsaidheach ionnsaigheach, agus tha tòrr tancaichean aca ....
  Tha feachdan neo-ionann. Ged a tha an àireamh de chàraichean timcheall air co-ionann, tha an fheadhainn Gearmailteach nas truime. Tha mòran tancaichean Sòbhieteach aotrom agus chan eil iad deiseil airson sabaid an-aghaidh uilebheistean Nadsaidheach.
  Ach tha sgioba Ealasaid a 'dèanamh iongantasan agus a' losgadh "Panther" eile air an t-slighe.
  Tha buill Komsomol a" sabaid le gunnaichean. Bidh iad a 'losgadh gu ceart. Bidh iad a 'ruith, a' frasadh casruisgte, sàilichean cruinn. Agus buail an nàmhaid ceart air targaid.
  Tha Alenka ag òrdachadh le dìoghras:
  - Na leig seachad nigheanan!
  Agus a-nis bidh an canan a" sgoltadh projectile, dìreach aig an T-4, a" tolladh an tanca seo. Ach an seo, gu dearbh, "Leòmhann", chan eil e cho furasta a ghabhail. Agus an seo feumaidh tu feuchainn.
  Bidh Anyuta a" comharrachadh a" chàr le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus a" losgadh dìreach deireadh-gu-deireadh, ag ràdh:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh Alla cuideachd a" losgadh gu math ceart agus ag ràdh:
  - Glòir do ghaisgich !
  Chan urrainn dhut dad a ràdh mu na caileagan sabaid an seo - an clas as àirde agus aerobatics!
  Sheinn Maria, a 'biathadh a' ghunna dhan ghunna:
  - Àrd-ìre agus nas àirde agus nas àirde
  A shireadh iteig ar n-eunan...
  'S ag anail anns gach propeller,
  An t-suaimhneas ar crìdh' !
  Thuirt Marusya, a" losgadh air an Fritz:
  - Gu cinnteach tha....
  Bha mòr-ghaisgeachd na Ruiseanaich agus chan e a-mhàin daoine Ruiseanach air am foillseachadh anns a h-uile càil ...
  Bha fuaimean tomhaiste, balbh na cuthaige, mar ghleoc glag, a" sguabadh thairis air na trainnsichean. Bidh craobhan tearc, le crùn tiugh uaine ann an sèideadh gaoithe, mar thùsairean ann am fàilte, a" cur fàilte air saighdearan sgìth. Dha cuid, dh" fhaodadh seo eadhon a bhith coltach ri seòrsa de rabhadh - tha iad ag ràdh, thèid thu chun ath shaoghal!
  Tha am buidheann-chatha fo stiùir Vladimir Mikhailovsky, a chaidh a bhualadh gu brùideil ann am batail roimhe, gu sònraichte ann an ruith a "Chèitein, a-nis air ath-lìonadh gu sgiobalta le saighdearan ùra, ag ullachadh airson aon de na raointean as cunnartaiche a chòmhdach. Trì cilemeatair chun an ear, bidh uisgeachan an Don a" ruith ri taobh lasraichean cogaidh.
  Chaidh a" mhòr-chuid de chuilc a losgadh bho bhomaichean losgaidh, thionndaidh an t-uisge dubh bho sùith. Coltach ri geamannan mòra ann an nàire brònach, tha cruachan na drochaid a chaidh a leagail leis an tonn spreadhaidh nan aonar, ag obair mar thaic.
  Air bàtaichean, bidh tùsairean ionadail a" giùlan thiodhlacan nan achaidhean, a bharrachd air bogsaichean armachd dha na saighdearan gaisgeil Sobhietach, deiseil airson a dhol an sàs ann an sabaid bàsmhor leis na h-òrdughan Nadsaidheach feargach.
  Mar sin tharraing ceathrar dhiubh bogsa fada gu preas còmhdaichte le madaidhean-allaidh. An sin, chaidh gunna anti-tanca a bha gu faiceallach a" falach mar mohawk ann an ambush. Tha triùir shaighdearan agus an gunnair le sùilean biorach Alesya ag obair aig a' ghunna. Nighean glè chaol, ach tha a làmhan air fàs sgìth de shaothair. Tha e cuideachd a" feuchainn, còmhla ris na balaich, ri ribe ullachadh gun fhios nach bi tanca no "carbad armaichte" den treud Nadsaidheach a" feuchainn ri faighinn seachad air a" chnoc nàdarrach.
  Tha na saighdearan, airson a 'mhòr-chuid, fhathast gu tur gun fheusag agus gun a bhith air an losgadh, fir òga a tha air cùrsa goirid a dhèanamh airson neach-fastaidh - ann am mìos gu leth, agus, gu dearbh, trèanadh ro-sgrìobhaidh stèidhichte gu math san USSR. .
  Tha eòlas aig cuid de ghaisgich mu thràth. Tha iad eadar-dhealaichte bho bheathaichean òga ann am bràgan, geur gluasadan, tha cuid air an toirt air ais. Gu sònraichte, leig Ivan aon-shùileach, a bha coltach ri fìor spùinneadair, a fheusag air falbh. Tha an tiotal suaicheantais, agus mar-thà air òrdugh no dhà a fhuaireadh ann an diofar bhlàran, no an àite a 'chiad fhear faisg air Moscow. Nuair a bha e coltach, rinn iad an rud do-dhèanta: chuir iad stad air an Fritz, agus eadhon chuir iad air adhart an nàimhdean dà cheud cilemeatair, mar luchd-bualaidh coin.
  Cia mheud uidheamachd a thrèig am Fritz. Is dòcha nach robh uimhir, agus gu tric bha tancaichean ann, ach luchd-giùlan armachd le canain agus gunnaichean-inneal a bha cho pianail air saighdearan-coise Sobhietach as t-samhradh agus as t-fhoghar 1941 - co-dhiù beagan dhusan!
  Ach nuair a bha an reothadh nas àirde na trithead ceum, chaill na h-uilebheistean Teutonic sin an comas gluasad gu sìmplidh ... Reòthadh gasoline agus reòdh saim.
  Gu mì-fhortanach, cha do shoirbhich leotha crìoch a chur air na Nadsaidhean gu deireadh. Gu ìre mar thoradh air coire na h-àithne, a dh'iarr air feachdan mòra stoirm a chuir air na bailtean mòra far an deach na h-aonadan Gearmailteach a chòmhdach. Tha, agus tha an leaghadh air tighinn - biodh e ceàrr ...
  As t-earrach, fhuair Ivan dàrna òrdugh cuideachd - bha e fortanach seanailear agus grunn oifigearan a mharbhadh air sgàth ambush. Ach, cha robh am blàr ach pàirt shoirbheachail. Rè an tòir, bhuail criomag air seachran Ivan Krasnov san aodann, a 'toirt air falbh a shùil. Gu mì-fhortanach, is e cogadh a tha seo, chan e film chloinne, far a bheil am prìomh charactar a 'bualadh a h-uile duine, agus chan urrainn eadhon ceud gunna-inneal a bhualadh.
  Agus a-nis feumaidh iad obair chruaidh corporra a dhèanamh: cladhach trainnsichean, ceallan agus ribeachan.
  Bidh na tùsairean gan cuideachadh, fhad "s a tha na h-achaidhean socair agus na balaich is na caileagan fhèin air guidhe am bràithrean as sine a chuideachadh. Bidh iad fiù 's ag obair gu dìcheallach, a' feuchainn ri barrachd a dhèanamh, gun a bhith a 'tomhas neart. Sin mar a bha na veins a" dol suas agus a" nochdadh a-mach air na làmhan tana, glaodhach agus casan lom, brùite na cloinne. Aig an aon àm, tha iad fhathast a 'riaghladh a bhith a' seinn;
  Is sinne luchd-tòiseachaidh clann a" chomanachais -
  Teine, teanta agus biastagan fàinne!
  A" toirt ionnsaigh air faisisteachd damnaichte -
  Cò a tha a 'feitheamh ri ruith fiadhaich!
  
  Dè a chaill sinn anns na blàran sin?
  Agus an uairsin ann am batail leis an nàmhaid a chaidh fhaighinn?
  B" àbhaist dhuinn a bhith dìreach clann an t-saoghail -
  Agus a-nis gaisgich na dùthcha dùthchasach!
  
  Ach ghabh Hitler ceum a dh"ionnsaigh ar prìomh-bhaile,
  Bomaichean air tuiteam gun a bhith a" cunntadh an eas!
  Agus dhòmhsa tha an Fatherland eadhon nas bòidhche na an speur -
  A-nis tha dol fodha na grèine fuilteach air tighinn!
  
  Bheir sinn freagradh cruaidh air fòirneart -
  Ged tha iad fein àrd, seadh, mo thruaighe, tha iad beag !
  Ach an claidheamh ann an làmhan deugaire lag -
  Nas làidire na legions Satan!
  
  Leig leis na tancaichean maoim-sneachda a reubadh às deidh maoim-sneachda,
  Agus bidh sinn a 'roinn an raidhfil ann an trì!
  Biodh na poileis gu ciallach ag amas air a" chùl,
  Ach smachdaichidh Dia naomh iad gu dian !
  
  Dè cho-dhùin sinn? dean obair na sith
  Agus airson sin, mo thruaighe, bha agam ri losgadh!
  Tha suaimhneas mar-thà tàmailteach.
  Tha fòirneart ann cuideachd!
  
  Leis a 'chaileig tha sinn a' ruith casruisgte còmhla -
  Eadhon ged a bhiodh an sneachda ann, bidh sruth-sneachda a" losgadh mar ghual!
  Ach na biodh eagal ort, biodh eòlas agad air a" chloinn,
  Bidh am faisisteach air a ghluasad gu dàna a-steach don chiste le peilear!
  
  An seo chuir iad an companaidh borb Fritz,
  Agus tha an còrr de na mairbh a" teicheadh!
  Bidh sinn a" pronnadh saighdearan-coise mar speal ann am blàr -
  Chan eil sinn nar bacadh air samhraidhean òga!
  
  Bidh buaidh sa Chèitean,
  A-nis tha an cathadh-catha na shneachda gruamach, cruaidh!
  Tha am balach casruisgte, tha a phiuthar casruisgte,
  Ann an ragaichean, choinnich clann an latha!
  
  Cò às a tha na feachdan sin a" tighinn?
  Mairidh pian agus fuachd, sin feum!
  Nuair thomhais caraid bonn na h-uaighe,
  Nuair a bhios caraid ag osnaich - gheibh mi bàs!
  
  bheannaich Criosd sinn luchd-tòiseachaidh,
  Thuirt e, Tha an t-Athair air a thoirt dhut le Dia!
  Is e so an ceud chreidimh do na h-uile,
  Sòbhieteach, dùthaich naomh!
  Tha rumble fad às de thancaichean a" tighinn dlùth, agus plèanaichean a" beothachadh anns na speuran. Agus tha na h-airm sèiste cumhachdach mar-thà ag èirigh. Bho bhuaidhean shligean àrd-spreadhaidh, bidh tuill talmhainn agus sgrathan leaghte air an tilgeil àrd dhan iarmailt. Seo i a' leughadh a' bhlàir. Bidh am Màidsear Vladimir Mikhailovsky a" cumail prosbaig cupa na làmhan, a" cumail sùil air mar a tha maoim-sneachda faisisteach stàilinn. Bidh iad a 'feuchainn ris na tùsairean a dhràibheadh air a chùlaibh, ach chan eil iad airson falbh agus iarraidh raidhfilean nan làmhan airson sabaid.
  Chan eil armachd gu leòr ann airson a h-uile duine, ged a thug clann ionadail raidhfilean seilge agus eadhon boghan spòrs. Tha a h-uile duine airson sabaid gu gaisgeil agus buannachadh. Agus chan obraich e gu bàs leis an smuain mu dheireadh air an Motherland.
  Tha am Màidsear Mikhailovsky a 'toirt seachad an òrdugh:
  - Na fosgail teine gun àithne !
  Gu dearbh, chan eil aca ach dà "fichead" s a còig" airson a" bhuidheann-chatha gu lèir, a tha a" ciallachadh gu bheil an cothrom ann am Fritz a leigeil nas fhaisge.
  Air thoiseach, mar a tha àbhaisteach am measg nan Nadsaidhean, na càraichean as dìonte; tancaichean T-4 agus gunnaichean fèin-ghluasaid "Hunter". Bu chòir dhaibh àite a dhèanamh airson carbadan nas aotroime agus saighdearan-coise a tha beagan lag.
  Bidh càraichean is baidhsagalan-motair nan Nadsaidhean a" fàs nas slaodaiche air eagal "s gun tèid iad air adhart....
  Ach tha an tùsaire Julius Petrov a 'dearbhadh nach do dh'fhuirich iad an seo airson rud sam bith. Bidh mèinn gann an-aghaidh tanca, air a smeuradh le glaodh dachaigh, agus air mullach an fhòid a tha ga dhèanamh neo-fhaicsinneach le cuideachadh bho uèir, a "gluasad eadar na stumpaichean, dìreach fon bhrat-ùrlair T-4.
  Bidh lannan stàilinn a 'bhrat-ùrlair nan laighe air tiodhlac marbhtach. Chan eil coltas gu bheil an spreadhadh ro làidir, ach tha am bratag air a reubadh dheth, agus tha an tanca Nadsaidheach a 'tòiseachadh a' smocadh agus a 'cuairteachadh timcheall an tùir.
  Bidh balaich eile a 'cleachdadh innealan coltach ris. Leis gu bheil saighdearan-coise na Gearmailt gòrach, agus na tancaichean agus na gunnaichean fèin-ghluasaid gun dìon air beulaibh, thèid am peanasachadh airson seo.
  Tha an "Hunter" ainmeil, le sgàil-dhealbh ìosal agus armachd làidir, coltach ri turtar rèidh. Nochd na gunnaichean fèin-ghluasadach seo o chionn ghoirid air aghaidh nan Sòbhieteach-Gearmailteach. Air sgàth deagh choileanadh dràibhidh, canan a dh'fhaodas a dhol a-steach gu astar math agus a bhith beò ann am blàr, thàinig an Sealgair gu bhith na dubhfhacal ann an teangannan.
  Ach tha na slighean aige fhathast àbhaisteach, ged a tha iad farsaing ... Ach, tha e eadhon nas fheàrr a bhith a 'lagachadh bonn a' chàir agus toirt air a bhith a 'sgoltadh a-staigh le pàirtean a bharrachd.
  Seo an "Hunter" a chaidh às an rathad, mar frigate spùinneadair le stiùir briste, a "sleamhnachadh chun taobh agus ga phutadh an aghaidh an T-4. Agus bidh an dà chiste stàilinn air bratagan a 'tòiseachadh a' deàrrsadh, agus an dèidh beagan mhionaidean bidh iad a 'spreadhadh air sgàth armachd a' spreadhadh.
  Mu thràth bha dusan carbad meadhanach mòr air stad briste agus gun chuideachadh.
  Ach air an cùlaibh a' chuid eile den t-slat, gu h-àraidh na h-iomadh armachd. An seo tha an gunna fèin-ghluasaid "Hunter" a 'cur ris an astar agus ... A' tuiteam a-steach do shloc falaichte. Is e dìreach na bratagan a bhios a" cumail a-mach bho shuas agus a" gluasad gun chuideachadh.
  Bidh luchd-tòiseachaidh a 'dèanamh gàirdeachas. An àiteigin ann an slocan cladhach stuthan-spreadhaidh dachaigh. Tha e air a dhèanamh ann an dòigh làmh-sgrìobhaidh. Gu dearbh, tha e nas laige na dynamite, ach tha e gu leòr airson an fho-charbad a chuir dheth.
  Bidh Fritz a" fulang leòintich trom, bidh luchd-giùlan armachd a" fàiligeadh, bidh cuid a" dol tro shònaichean cunnartach, ach thathas a" coinneachadh riutha le bhith a" tilgeil grenades agus stuth-spreadhaidh.
  An seo, thog eadhon na sabaidean òga sgiobalta catapultan beaga. Bidh iad a 'tilgeil air falbh poca sònraichte de spiorad fiodha grùdaidh measgaichte le eileamaidean fùdar-gunna.
  Nuair a thèid a bhualadh, bidh armachd nas taine de chòmhdhail nan Nadsaidhean a" gèilleadh, a" toirt air na sgiobaidhean losgadh le lasraichean gorma. Air a chuthach le cràdh, bidh am Fritz ag èigheach le cridhe agus a" sgapadh le aghaidhean air an toinneamh le uamhas.
  Tha cuid dhiubh eadhon a" trèigsinn an uidheamachd aca...
  Is e an aon truas gu bheil tòrr nàimhdean ann, cuid de charbadan, a" tuiltean a h-uile càil le teine gunna-inneal, a" tighinn faisg air na trainnsichean.
  Agus bidh iad a 'tuiteam air gràineagan ... Alesya, aig an aon àm, a' stiùireadh dà fhichead 's a còig. Gu dearbh, cha ghabh thu an T-4 agus an "Hunter" ceann air adhart, ach faodaidh tu feuchainn air na taobhan. Chan eil dad ri ràdh mu luchd-giùlan armachd. Brisidh a h-uile duine troimhe agus nì iad ùrlaran le fuil spit meatailt dearg-theth!
  Tha mòran bhuannachdan aig gunna beag inbhe thairis air fear mòr - ìre an teine, cho furasta "s a tha breug-riochd. Agus tha fios aca mar a roghnaicheas iad amasan.
  Bidh na Nadsaidhean a" snaidheadh, gu borb mar hyenas. Agus am measg nan Sòbhieteach tha gillean marbh agus leònte. Tha e gu sònraichte duilich nuair a bhàsaicheas luchd-sabaid òga a tha dìreach air tòiseachadh a" fuireach. Seo nighean tùsaire òg, is gann a thog i pasgan spreadhaidh, a" luachair leis fo shlighean tanca meadhanach T-3. Bidh bogsa grànda le stoc fada, ach a rèir coltais tana, a" leum suas agus a" reubadh tùr ceàrnagach bhuaithe.
  Agus tha an luchd-sabaid a-rithist a" tilgeil grenades, agus thòisich gunnaichean inneal a" slaodadh na baidhsagalan-motair a bha a" snàgadh. Agus bhris cinn nan saighdearan Nadsaidheach mar cherisean abaich air an leagail le clach-mheallain.
  Agus bidh tancaichean gas de bhaidhsagalan-motair mòra a" spreadhadh, a" tilgeil a-mach sruthan de theine fòirneartach. Tha e a" faireachdainn gu bheil aimhreit de ghathan ifrinn a" dol air adhart. Seo cuid de luchd-giùlan armachd cuideachd a" tighinn còmhla ris na co-obraichean aca gun stad.
  Alesya ag amas air an "Hunter" ag amas air a 'phàirt as ìsle den t-slige. Tha e duilich faighinn ann, ach is e seo an aon chothrom a bhith a" briseadh tron ghunna neo-thruacanta fèin-ghluasaid. Gluasad rèidh a 'mheur, agus an uairsin tionndaidh.
  Bidh an gunna a 'toirt ath-chuairteachadh bog, agus bidh an inneal faisisteach a' sgoltadh na leth. Agus tha a 'bhratach leis an swastika a' tuiteam dhan eabar fhuilteach.
  Tha Alesya ag èigheach:
  - Feumaidh ceartas ìobairt, tabhartasan carthannach, agus soirbheachas adhbhar ìobairt ceart!
  Aig an aon àm, bidh an nighean gunner a 'gabhail fois rùisgte gus a bhith a' faireachdainn nas fheàrr air biorhythms na Talmhainn, agus anail an fheòir le a buinn agus a brògan a-rithist, a 'bualadh air an T-3 brònach anns a' cho-chòrdadh.
  Chithear gu bheil cha mhòr a h-uile tanca meadhanach den armada Nadsaidheach air an cur an gnìomh mar-thà. An seo chaidh am fear mu dheireadh a sgrios le balach tùsaire, a dh'aindeoin an dochann, phut e baraille, le measgachadh de carbide spreadhaidh, duslach guail, min-sàibh le beagan fosfair. Cha robh an neart aig a" phàiste gaisgeil tuilleadh am baraille a phutadh às deidh leòn troimhe, agus phut a chompanach Andrey, a" dol thairis air fhèin air an t-slighe, an gunna fèin-ghluasadach ionnsaigh dà fhichead tunna Shmel fo na cuibhlichean. Chaidh canan neo-shoilleir de chàileachd 150-millimeter suas, agus dh'fhuirich e na thogail. Agus ruith anaman nan luchd-tòiseachaidh, a" sruthadh a-mach às an cuirp reubte, gu rìoghachd nèimh sona, far nach eil fòirneart agus cràdh gu bràth.
  Thòisich an luchd-còmhdhail faisisteach a bha air fhàgail, às deidh dhaibh taic an co-obraichean as truime a chall, a dhol air ais ... Sguir fuaim ceòl Wagner, agus thòisich turas-adhair coitcheann.
  Thuirt Vladimir Mikhailovsky, a 'sguabadh fuil às a' mhullach:
  - Faodaidh gaisgeach Ruiseanach bàsachadh na sheasamh, ach cha bhi e beò air a ghlùinean gu bràth! Is dòcha gu bheil an Ruis a" bleith, ach cha dèan fuil ar misneach agus ar dìlseachd don Fatherland bleed!
  Agus tha na tùsairean a tha air fhàgail a' dearbhadh seo... Ged a tha mòran dhiubh air an losgadh agus air an goirteachadh mar-thà.
  Agus Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a 'sabaid anns na speuran, tha iad deiseil airson a bhith a' farpais ris an vaunted Marseille, a tha mar-thà air còrr is ceithir cheud itealan sìos, a fhuair e an còigeamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le òr. duilleagan daraich, claidheamhan agus daoimeanan.
  Ach tha na nigheanan gu soilleir dìorrasach a bhith a" sabaid gu dùrachdach. Seo iad anns an aon sabaid bikini agus casruisgte. Agus toll air na plèanaichean Luftwaffe.
  Bidh Anastasia, le cuideachadh bho a òrdagan lom, ag amas air a" ghunna aig an targaid, a" leagail am faisisteach, agus ag ràdh:
  Tha ar creideamh mòr
  Mairidh gu bràth!
  Agus a 'bualadh air a chompanach. Bidh Akulina cuideachd a" leagail am faisisteach, ga bhualadh, gu fìor cheart a" cleachdadh a casan rùisgte agus a sgrathan:
  - Air son mòrachd bheachdan a' chomuinn !
  'S a' giùlan fhiaclan neamhnaid. Tha a leithid de nighean a 'sabaid agus a' faighinn foghlam.
  Agus a" deàrrsadh le fhiaclan.
  Bidh Anastasia, a" losgadh sìos itealan Gearmailteach eile, air a Yak-9, gu làidir a" squeaks:
  - iolaire Ruiseanach thairis air a 'phlanaid,
  Bheir sgaoileadh a sgiathan dheth ...
  Thèid an nàmhaid a ghairm gu cunntas
  Thèid a" chùis a dhèanamh, briste!
  Tha Akulina deònach seo a dhearbhadh le bhith a" leagail luchd-dùbhlain:
  - Thèid a bhriseadh!
  Ged, gu dearbh, nochd caileagan àlainn aces am measg nan Gearmailteach. Bidh Albina agus Alvina a" sabaid air an ME-309 as ùire. Ghoid na gaisgich sabaid sin.
  Agus bidh iad a 'leagail plèanaichean Sòbhieteach le sùbailteachd iongantach. Tha am ME-309 na itealan fìor chumhachdach le trì canain adhair 30mm agus ceithir gunnaichean inneal. An aghaidh a leithid de uilebheist, chan urrainn dha càraichean Ruiseanach seasamh an aghaidh.
  Ma thèid iad sìos, bidh iad a 'losgadh sìos gun truas.
  Sheinn Albina, le cuideachadh bho a òrdagan lom, canan itealain aig an targaid. Buail an nàmhaid agus squeaked:
  - Airson buaidh an Treas Reich!
  Agus nochd i a teanga.
  Rinn Alvina cuideachd a" chùis air an nàmhaid. Gheàrr i dheth na Sòbhieteach Yak-9s agus cho-obraich i:
  - Air son criochan mòr ar n-armailt !
  Agus rinn i gàire ri a caraidean.
  Sabaid, a 'faighinn bilean agus Huffman. Chan eil e fhathast mar aon de na h-aces mòra, ach tha e a 'dol air adhart gu luath. Agus faodaidh tu cuideachd uilebheist ifrinn a ràdh.
  Tha na Gearmailtich, ged a tha iad slaodach, agus le call mòr, a 'gluasad air adhart air costa Volga, a' tighinn faisg air a 'Mhuir Caspian.
  . CAIBIDEIL #2
  Bha e soilleir gu robh na feachdan neo-ionann. Bha an itealan faisisteach gu sònraichte draghail. Chaidh Focke-Wulf a-steach don aghaidh ann an àireamhan mòra agus thàinig na buill-airm agus an astar cumhachdach aige gu bhith na dhuilgheadas don Arm Dearg. A bharrachd air an sin, bha an càr seo ro dhoirbh a thoirt sìos. Tha i seasmhach agus le deagh armachd.
  Bha an ME-309 cuideachd na iongnadh mì-thlachdmhor dha na pìleatan Sòbhieteach an dà chuid le luaths agus armachd. Agus bha e gu ìre mhòr a 'briseadh na h-aonadan Sòbhieteach.
  Bomadh suidheachadh Sòbhieteach agus am bomair ùr Yu-288, inneal fìor chumhachdach. Giùlain mi ceithir tonna de bhomaichean fo luchd àbhaisteach, agus sia tonna anns an dreach ath-luchdachadh. Agus fhuair e na h-aonadan Sòbhieteach gu cothromach.
  Sheall Rommel cuideachd a chlas mar chomanndair, ge-tà, mar Mainstein.
  Nas fhaisge agus nas fhaisge thàinig na Gearmailtich gu Astrakhan. Agus, ris nach robh dùil airson an Sòbhieteach àithne, chaidh an Fritz air an ionnsaigh air an Volga ann an stiùireadh Kamyshin. B" e gluasad dàna ach cumhachdach a bh" ann. Agus ged a bha e doirbh stad a chur orra.
  Ach tha dìon an Airm Dheirg fhathast làidir ... Ann an seachdain, thug na Nadsaidhean air adhart leth-cheud cilemeatair agus chaidh stad a chur orra.
  Chaidh coinneachadh riutha le frith-bhuaidhean, na h-aonadan Sòbhieteach ....
  Aig an aon àm, dh'fheuch na Seapanaich ri ionnsaigh a leasachadh an-aghaidh Alma-Ata. Agus an uairsin bha blàran làidir ann an làn ghluasad.
  Bha caileagan a 'sabaid co-ionann ri fir, agus' s dòcha eadhon nas fheàrr na iad.
  Margarita Magnitnaya agus Tatyana Bulatnaya - nigheanan brèagha, air an losgadh le gunnaichean inneal.
  leag iad sios samurai, agus sheinn iad:
  - Na leig leinn dealachadh ris an aisling
  Is e a" chiad cheum nam beatha...
  Chì thu a-rithist os cionn na talmhainn,
  Cuairtean de dh "ionnsaighean feargach!
  Thilg Margarita grenade murt le a òrdagan rùisgte, reub i na Seapanach agus sheinn i:
  - Cha chuir duine stad oirnn
  Cha toir duine buaidh oirnn...
  Tiodhlaicidh sinn an Wehrmacht anns an talamh,
  Tha ar càirdeas na monolith!
  Tatyana, a 'losgadh air an nàmhaid, dh'aontaich:
  - Gu dearbh monolith!
  Tha na Seapanach a" gluasad air adhart gu Alma-Ata. Tha mòran shaighdearan aca agus diofar sheòrsaichean tèarmann. Is iad sin na fir a tha a" sabaid. Ach bidh na caileagan gan gearradh sìos. Bidh iad a" sabaid gu cruaidh.
  Thilg Tatyana Bulatnaya grenade eile, reub i às a chèile an samurai agus sheinn i:
  - Airson mo shàr euchdan!
  Agus sùilean winked, dath sapphire. Nighean aoibhneach, na abair dad.
  Agus bheir Margarita, le a sàil rùisgte, tiodhlac bàis agus tilgidh i, a" reubadh saighdearan Iapanach às a chèile.
  Agus seinn:
  - Tha na h-uile nithe air am measgadh suas, eadar-dheal- aichte, ann an cuairt-ghaoith o thrioblaidean fhulang !
  Agus a-rithist bidh e a" tilgeil a òrdagan lom, lemon aig na Seapanach ...
  Bidh Oksana rùisgte don mheadhan agus gaisgeach cas-ruisgte a" snàgadh suas thuca agus a" putadh tro bhogsa grenades, a" feadaireachd:
  - Bidh e fionnar nigheanan!
  Agus sheinn na trì gaisgich:
  - Chaidh an samurai gu làr, fo chuideam stàilinn agus teine!
  Agus bidh na h-àilleachdan a 'sabaid le fearg mhòr. Chaidh iad tro theine agus uisge, agus pìoban copair gun a bhith dìomhain.
  An seo tha Oksana a 'tilgeil grenade le a cas rùisgte, a' bualadh air tanca aotrom Chikha Iapanach. Uill, is e deagh amas a tha sin.
  Sheinn Margarita, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Faodaidh tu creidsinn as eugmhais creidimh ! Faodaidh tu a dhèanamh às aonais na cùise!
  Thuirt Tatyana gu loidsigeach:
  - Is e paradox a tha thu ag ràdh!
  Thilg Margarita grenade le a òrdagan rùisgte agus thuirt i gu loidsigeach:
  "Nach e sàr-charaid dha paradocs?"
  Thug Tatyana seachad tionndadh, gheàrr i sìos an samurai agus dh'aontaich i:
  - Gu dearbh, a charaid!
  Agus ghabh na gaisgich e agus spreadh iad a" gàireachdainn ... Tha iad a" sabaid nigheanan, agus bidh iad ag ràdh dè eile ... Chan ann airson dad a tha cuimhne aig an Ruis mar a bha na caileagan a" sabaid!
  Bidh Oksana a 'sabaid aig an ìre as àirde gu dearbh. Agus brògan bho dhiofar phuingean, agus an nighean a 'snìomh mar mhullach.
  Is maisean iad sin, cha toir iad suas nì air bith do neach air bith. Agus gearraidh tu brathadh, maille ris an samurai.
  A 'stiùireadh an teine agus Angela. Tha an nighean cuideachd ionnsaigheach agus ruadh-ruadh. Is fheàrr le gaisgich a bhith a" sabaid cas-ruisgte agus a" dèanamh euchdan le meudan mòra.
  Bheir Angela an tionndadh agus thuirt i le gàire:
  - Theid sinn gu dàna gu cath,
  Airson cumhachd nan Sòbhieteach!
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e leomhan mort.
  Tha na blàran a" dol air adhart agus a-nis tha ionnsaigh nan Iapanach a" tighinn gu crìch....
  'S e deireadh an Iuchair dà fhichead 's a trì a th' ann mu thràth. Thàinig na Nadsaidhean faisg air an Volga Delta fhèin, agus chaidh blàran a chuir air bhog air.
  Bidh Ealasaid agus an sgioba aice a" sabaid gu cruaidh. Thòisich a 'chiad tancaichean Tiger-2 cuideachd a' ruighinn an aghaidh. Tha iad coltach ri "Panther" agus "Lion", ach rudeigin eatarra. Cuideachd le ceàrnan claonadh reusanta an armachd agus gunna le baraille fada de chàileachd 88 mm 71 EL. Cuideam trì fichead 'sa h-ochd tunna, agus faisg air an tanca "Lion", a thaobh armachd, ach beagan nas lugha ann am meud.
  Tancaichean mòra, chan abair thu dad.
  Tha Ealasaid agus na caileagan a' sealg nan Gearmailteach. Bidh iad a 'briseadh tron T-4 agus a' squeal:
  - Glòir do bheachdan bliadhnaichean soilleir,
  Bidh glaodh nan tùsairean an-còmhnaidh deiseil!
  Canaidh sinn gu bheil na gaisgich den chiad ìre. Agus chan e a‑mhàin gu bheil iad a" cogadh gu glòrmhor, ach mar an ceudna a" seinn;
  Tha an t-aonadh do-sgriosail, sluagh nan saor,
  Cha b" e feachd brùideil agus eagal a thàinig suas ...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseacha,
  Agus càirdeas, solas, adhbhar agus misneachd ann an aislingean!
  
  Glòir do ar n-Athair saor,
  Tha cumhachd a 'chruthachaidh na thaic gu bràth!
  Feachd laghail, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, airson aonachd - fear sìmplidh!
  
  Tro na stoirmean bha grian an adhartais a" deàrrsadh dhuinn,
  Tro na stoirmean agus na stoirmean ruith sinn air adhart ...
  Bidh sinn a 'gluasad bheanntan, mar gum biodh iad gun chuideam,
  Tha an saoghal gu lèir, a 'gluasad gu co-mhaoineas, a' tighinn!
  
  Glòir do ar n-Athair saor,
  Tha cumhachd a 'chruthachaidh na thaic gu bràth!
  Feachd laghail, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, airson aonachd - fear sìmplidh!
  
  Tha sluagh na planaid aonaichte mar bhràithrean,
  Buddhist, caraidean Muslamach gu bràth!
  Biodh glòir adhbhar, ainm mòr,
  Tha dùthchannan an t-saoghail gu lèir nan teaghlach!
  
  Glòir do ar n-Athair saor,
  Tha cumhachd a 'chruthachaidh na thaic gu bràth!
  Feachd laghail, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, airson aonachd - fear sìmplidh!
  Bidh na caileagan a 'seinn gu math, agus eadhon nas fheàrr bidh iad a' sabaid, agus a 'dèanamh cleasan mar sin. Ged a tha eachdraidh air a sgrìobhadh leis na buadhaichean agus chan eil fios an tèid an cuimhneachadh ma thèid an cogadh a chall?
  Tha Alenka le a bataraidhean, le sgioba de chlann-nighean, a 'feuchainn ri na nàimhdean air an Volga Delta a chumail air ais. Agus tha i a 'sealltainn dè na bòidhchead a tha comasach ann am prionnsabal.
  Agus gu dearbh faodaidh iad tòrr a dhèanamh.
  Bidh Anyuta a" losgadh le a casan rùisgte agus a" beucaich:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Agus mar sin ghabh am bataraidh gu lèir e agus sheinn e còmhla, ann an guthan làn-fhuaim;
  Bidh sinn a" sabaid airson dàn nas fheàrr
  Gus beatha dhaoine a dhèanamh nas fhasa ...
  Agus pronnadh an horde damnaichte
  Gus am bi nas lugha de nàimhdean olc ann!
  
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Airson glòir ar màthair an Ruis ...
  Tha muinntir na Ruis a 'creidsinn gu bheil e do-chreidsinneach,
  Agus dèan a h-uile duine air an Talamh nas bòidhche!
  
  Tha sinn air ar toirt gu sabaid airson an Motherland,
  A 'dìon mòrachd an Fatherland ...
  Agus uaireannan chan eil ann am beatha ach film
  Ged a bu chòir dha a bhith na fhaileas air pàrras!
  
  Feumaidh a h-uile duine aisling a choileanadh,
  reusanta creidsinn co-mhaoineas ...
  Gus am bi barrachd sonas air thalamh,
  Agus cha tàinig teintean an ath-bhreith!
  
  Tha ar rìgh, an sàr-ghin Pugachev,
  Thog e an tuath gu strì naomh ...
  Bidh gnothach sam bith air a' ghualainn,
  Agus gaol an nighean casruisgte balach!
  
  Bidh sinn eadhon nas làidire na an diabhal
  Nuair a dh" atharraicheas sinn sealladh saidheans...
  Air a slugadh fo chraicionn an uilc,
  Ged dòrtadh fuil o aorta reubte !
  
  Seadh, 's iad ar cairdean còir,
  Is urrainn dhuinn an Motherland a dhèanamh nas toilichte ...
  Creididh daoine aon teaghlach uile,
  An Ruis radiant mòr!
  
  Seall daoine gu treun air fàire,
  Na leig le sgòthan olc a bhith a 'còmhdach na speuran ...
  Bheir sinn sgòr buadhach don nàmhaid,
  Agus bidh thu, gaisgeach fortanach ann am blàr!
  
  Chan eil mi eòlach air an fhacal coward
  Chan eil na Ruiseanaich againn nas ìsle idir ...
  Tha Iosa geal aig Svarog,
  Agus gu bràth bidh tlachd anns a 'Chèitean!
  
  Nigheanan is balaich ann an dannsa cruinn,
  Bidh sinn nigheanan casruisgte a" tighinn a-steach ...
  Air ar son-ne, 'na dhèigh sin, an Dia uile-chumhachdach Rod,
  Na bi nad bhalach parrot gun eanchainn!
  
  Agus bhrosnaich Lenin sinn gu sabaid,
  bheannaich Wise Stalin an feat ...
  Sgaoilidh cerub cumhachdach a sgiathan,
  Agus tha na fèithean againn dìreach air an dèanamh de stàilinn!
  
  Bidh mòrachd an Athair a-staigh
  Gu bheil sinn nar ghaisgich le Dia...
  An seo daingnichidh sinn a" ghlòir le claidheamh stàilinn,
  Dè an sgiath a chaidh a chruthachadh aig Svarog!
  
  Ann goirid, bi dìleas don Tighearna,
  Gu glòir an Ruis as radiant ...
  Tha sinn dìreach eòlach air iolairean ridirean,
  Air ar cùlaibh tha an Dia Geal Crìosd am Mesiah!
  An seo, bho fhìor bhuille bho ghunna, tha an "Lion" a" lasadh suas. Tha, tha na Nadsaidhean ga fhaighinn gu sònraichte air na h-adharcan.
  Fhad "s a tha na blàran a" dol air adhart, cha bhith a" chlann a" caitheamh ùine.
  Bidh Dasha agus Vaska a" siubhal air cùl saighdearan na Gearmailt. Bidh iad a" coimhead mar a bhios an uidheamachd a" gluasad ann an colbhan. Tha baidhsagalan-motair a" reubadh, tha gunnaichean fèin-ghluasadach a" snàgadh. Tha grunn shaighdearan ann, nam measg an SS, agus aonadan eile.
  Mhothaich Vaska gluasad "Ferdinand", gunna cumhachdach Gearmailteach fèin-ghluasadach, a 'sgrios tancaichean.
  Thuirt am balach ris an nighinn:
  - Tha e coltach gu bheil am Fritz a" gluasad feachdan a bharrachd tuath air Stalingrad.
  Thug Dasha fa-near le gàire:
  - Bidh an fheadhainn againne gam bleith co-dhiù!
  Bidh Nemtsev bhon làraidh ag èigheachd gu feargach ris na balaich. Bidh clann a" falbh agus a" ruith, a" priobadh, liath le duslach, lom, sàilean cruinn. Faodaidh iad cuideachd ciudha a thoirt dhaibh.
  Ruith am balach agus an nighean chun na preasan agus leum iad a-steach. Thuirt Dasha le dealas:
  - Faodaidh partisans a h-uile càil a dhèanamh!
  Dh" aontaich Vaska le seo:
  - Gu dearbh... buannaichidh sinn gu cinnteach!
  Sheinn Dasha le dealas:
  - A 'feitheamh ri buaidh! A" feitheamh ri buaidh! An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! A" feitheamh ri buaidh, a" feitheamh ri buaidh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air faisisteachd!
  Dh" aontaich Vaska le seo agus phronn i am bratag le corragan casan rùisgte na cloinne aige:
  - S urrainn dhuinn! Rugadh sinn gus sgeulachd sìthiche a thoirt gu buil!
  Ghluais Dasha agus thug e fa-near:
  - Agus dè? Tha mi a 'smaoineachadh gun toir sinn an sgeulachd sìthiche gu buil, agus bidh an Wehrmacht gu bhith na dhuslach!
  Agus sheinn a" chlann ann an sèist am bàrr an sgamhanan;
  Ann an ainm ar dùthcha ceart,
  Dè a bheir co-mhaoineas don chruinne-cè ...
  Bidh sinn dìleas don dùthaich againn,
  Leig leinn an t-slighe gu soirbheachas, cruthachalachd!
  
  Bha Putin a" riaghladh na Ruis mar ghaisgeach
  Ach dh"fhàg an iolaire i air iteig...
  Big Fuhrer gu dearbh hemorrhoids,
  Ach tha Stalin cuideachd a" ciallachadh ainm!
  
  Tha mi a" creidsinn gum buannaich sinn an Treas Reich
  Chan iongnadh gun do ghluais Putin a-steach gu Stalin ...
  Os cionn an t-saoghail tha cerub le sgiath òir,
  Agus tha Satan-Adolf a-nis às a chiall!
  
  Tha an Roinn Eòrpa gu lèir aig na Gearmailtich,
  Agus Afraga, agus Àisia, agus na stàitean ...
  Agus tha Adolf den bheachd gu bheil e fionnar
  Ach thèid am Fuhrer a pheanasachadh!
  
  Do Hitler, tha an Ruis coltach ri sabhal,
  Tha e airson a chuid fhèin a dhèanamh ...
  Ach bidh, tha mi a" creidsinn gur e pàrras a th" ann an co-mhaoineas,
  Bidh grunndagan a 'fàs, a' cur leapannan!
  
  Na creid, chan eil ar daoine lag idir,
  Ach chaidh cus Fritz a ghlacadh ...
  Agus an Slav idir chan aithne dhut tràill,
  Ann an ainm ar màthair an Ruis!
  
  Agus bhrosnaich Lenin sinn gu cleas,
  Sheall e dhomh mar a nì mi rudan ...
  Leis gu bheil Dia dha-rìribh na aon,
  Ach ann an co-mhaoineas feumaidh sinn creidsinn gu dàna!
  
  Chan e, na gèilleadh do nàmhaid na Ruis,
  Às deidh na h-uile, tha an Dia Geal còmhla rinn - Cruthaiche na cruinne ...
  cuidichidh mi an dùthaich sin anns a" bhlàr,
  Gus a bhith ann an soirbheachas beatha gun atharrachadh!
  
  Dè cho fada "s as urrainn dhut luchd-gràidh a mharbhadh?
  Gu mì-fhortanach, chan eil crìoch air a" chogadh...
  Cho tana ann an cathraichean ar n-arm,
  Dèan rudeigin air nach bi nàire ort!
  Seo òran math de ghaisgich òga. Sheinn iad e, agus ghluais iad a-rithist, a" ràcadh an duslach air an t-slighe len sàilichean lom, callus.
  Bha a" chlann sunndach agus toilichte bhon taobh a-muigh le beatha. Ged a tha e tana, tha a h-aghaidhean tana mar sheòclaid, agus tha a falt, air an làimh eile, meadhanach. Sàr ghillean.
  Thug fear de na Gearmailtich air baidhsagal-motair iad gu gràdhach. Agus thairg e seoclaid. Shìn an t-acras Dasha a làmhan a-mach, ach thug Vaska grèim air a muin.
  - Na dèan irioslachd!
  Nighean glic air a lorg
  - Is fheàrr dhuinn na Nadsaidhean aonachadh!
  Bha Vaska, a tha e fhèin na chraiceann agus na cnàmhan, a 'còrdadh ris a' bheachd seo. Agus dh"iarr e seoclaid cuideachd.
  Chrath an Hitlerite agus phut e ann an Ruisis bhriste:
  - Seinnibh a bhalaich !
  Chrath Vaska agus sheinn e le fìor bhrosnachadh;
  Chruinnich am pàrtaidh an Ruis gu lèir,
  A" dìon raointean gun chrìoch ...
  Às deidh na h-uile, tha daoine a 'creidsinn a leithid de fhorsa
  Glòir do thìr nan Sòbhieteach!
  
  'S e Stalin an duais as àirde,
  Is e Stalin itealaich gliocas ...
  Feumaidh tu sabaid gu treun air a shon.
  Tha a h-uile duine a 'leantainn Stalin!
  
  Bheirear dhuinn sgiathan aoibhneach,
  Tha toil mhòr againn...
  Tha Stalin na thoileachas pailt,
  Glòir, dùthaich mhòr!
  
  Is e Stalin am fear as motha san t-saoghal,
  Cherub le sgiath òir Stalin,
  Ar sluagh le fortan gun chaochladh,
  Creid, gu bràth do-chreidsinneach!
  
  Thug Stalin saoradh dha na daoine,
  An iolaire as motha san t-saoghal...
  Airson ar n-Athair agus ar saorsa,
  Sgaoil e a sgiathan thairis air an talamh!
  
  Chan eil nas àirde na an radiant Stalin. .
  Tha e sgoinneil mar dìreach Dia geal ...
  A' sabaid le foam 's a' buannachadh,
  Bidh am Fuhrer a dh'aithghearr air a ghluasad a-steach do chiste!
  
  A' toirt onair d'ar n-Athair,
  Faigh eòlas oirre nas bòidhche gun a bhith a "lorg ...
  Bidh sinn beò gu luath fo chomannachd,
  Agus chan eil dòigh eile againn!
  
  Tha Stalin moiteil às a 'phlanaid gu lèir,
  Co-mhaoineas Stalin saor an asgaidh. . .
  Bithidh a ghnìomharan air an seinn
  Tha am faisisteach air a sgrios gu tur!
  
  Rinn Stalin glòir dhan Ruis,
  Thog Stalin i os cionn nan rionnagan ...
  Thog e 'n ìmpireachd gu bruthach,
  Tha Stalin dìreach air leth freagarrach!
  
  Tha Stalin a 'toirt buaidh air an t-saoghal
  Tha cabhlach mòr rionnagan aige ...
  Bidh deuchainnean ann airson deasachadh
  Leanaidh Stalin gu co-mhaoineas!
  
  Airson an Ruis, is e Stalin a 'ghrian,
  Bidh e a" deàrrsadh gu làidir anns an dorchadas ...
  Tha guth na h-ìghne àrd
  Chan eil ceannard nas bòidhche air an talamh!
  
  Tha Stalin na ìomhaigh de Svarog,
  Chruthaich Stalin cumhachd na Ruis ...
  Lorg e Rod na chridhe -
  Am Maighstir as motha!
  
  Chan eil ceannard air an Talamh gu lèir nas bòidhche,
  Is e Stalin am fear as motha de na fir ...
  Cruthaichidh sinn sonas nar cruinne-cè,
  Tha an villain rabid air a sgrios!
  
  Mo mhic agus buill Komsomol,
  Airson an Motherland, seas còmhla ann an cruthachadh ...
  Às deidh na h-uile, tha na nigheanan agad nas làidire na tìgearan,
  Tha an sàr-eòlaiche Stalin còmhla rinn!
  
  Chan urrainnear euchdan a chunntadh,
  Leig leinn itealaich mar saighead ...
  An Ruis radanta againn,
  Tha an dùthaich mhàthaireil a" gluasad a dh"ionnsaigh co-mhaoineas!
  Sheinn Dasha còmhla ri Vaska agus fhuair a 'chlann a h-uile dad cho èibhinn agus cho breagha.
  Agus bha iad fhathast a" dannsadh, a" stobadh an cuid chloinne tana, gun bhrògan, agus mu thràth a" stobadh tron t-sneachda sa Mhàrt, len casan casruisgte.
  Chòrd an t-òran ris a" Ghearmailteach, nach robh a" tuigsinn Ruisis gu mòr, agus thug e a-mach muiceann à canastairean às a" bhaga aige agus thug e don chloinn e.
  Agus chrom e le cead.
  - Seadh Gut!
  Chrom am balach agus an nighean agus ghluais iad air adhart. Chan eil iad ach aon-bliadhna-deug a dh'aois, ach tha iad tapaidh agus tha cuimhne làidir aca. Cruinnich fiosrachadh ceart. Agus aon uair 's gun tug Daria bàn, eadhon ann am basgaid, mèinn dha na Gearmailtich. 'S e nighean ghlic a th' innte agus tha eòlas math aice air a' chànan aca. Cha robh iad eadhon a" smaoineachadh gum faodadh leanabh cho breagha le falt geal agus sùilean gorma bàs a thoirt.
  Agus dh'obraich seo ...
  An seo thèid iad a-rithist, a" blasad seoclaid Gearmailteach, agus tha am faireachdainn sunndach ...
  Thug Daria fa-near le gàire:
  - Ma bhuadhaicheas sinn air na Nadsaidhean, togaidh mi dhomh fein tigh tri-sgeulachd, deanta le marmor agus le fuaran !
  Rinn Vaska gàire.
  - Am bi thu nad bhourgeois?
  Fhreagair an nighean:
  - Chan eil! Cha bhi agam ach an co-mhaoineas agam fhèin!
  Rinn Vaska gàire agus sheinn e a-rithist;
  'N uair chaidh am bourgeois do m' thìr,
  Chaidh taighean a losgadh, nigheanan air an gearradh sìos ...
  Bha e coltach gun deach neoni a chunntadh,
  Bha am falt air a bhearradh gu neoni!
  
  Ghlac an Kibalchish treun an raidhfil,
  Agus chaidh e a-steach do Arm an t-Sluaigh ...
  Ach thug e mach a h-uile plana a bh' aig a' Mhalchish-Bad Boy,
  Cò thug suas baraille airson jam!
  
  Agus seo mi a 'crochadh air a' bhalach raca,
  Bidh iad gam chràdh le cuip agus snàthadan ...
  Mar fhreagairt, bidh mi a" gàireachdainn nam aodann, is mise an neach a chuir gu bàs -
  Agus tha mi a 'creidsinn gum bi an Fatherland gu bhith na phàrras!
  
  Bhiodh beathaichean a" ròstadh mo shàilean le teine,
  Chaidh an leanabh a bhualadh gu mòr leis an t-sruth ...
  Ach creidibh mise, cha 'n 'eil am flùr na ni sam bith,
  Gus am buannaicheadh am bourgeois dearg!
  
  Bidh iad a" briseadh chnàmhan, tha am meatailt olc air cladhach a-steach,
  Air an raca, chuir an luchd-cur gu bàs mi ...
  Ach tha mi creidsinn sin, bhruadair am balach
  Gus ruith timcheall Berlin sa Chèitean!
  
  Tha mi a" creidsinn gum bi Comrade Lenin a" stiùireadh
  Saor an-asgaidh, Warsaw, Prague, Lunnainn!
  Cuiridh sinn suas an sgòr a bhuannaicheas a dh" aithghearr
  Agus thairis air Berlin a" bhratach dhearg gu pròiseil!
  
  A-nis tha sàilean an leanaibh fhathast a 'losgadh,
  An t-aonar, a tha cha mhòr an-còmhnaidh casruisgte ...
  'S bhuail a' chuip gu cruaidh air a' chùl,
  Is dòcha mama gu bheil thu mar-thà liath!
  
  Ach cha ghèill mi do na maoir so,
  Chan iarr mi creideas, bidh fios agam air tròcair ...
  Leig leis a' chat cas a chur bho 'ghualainn,
  Tha fios agam gun toir Lenin, creid an duais!
  
  Rinn Kibalchish gàire fo chràdh,
  Cha do nochd dìomhaireachdan, bhàsaich e gu pròiseil ...
  Ann an ifrinn gu bràth a" sgreuchail Bad Boy,
  Tha deamhain a" dòrtadh roisinn dhan amhach aige!
  
  Tha Lenin còmhla rinn, chì thu gu bràth,
  Agus tha lasair a 'losgadh nam chridhe ...
  Aisling mhòr air tighinn gu buil
  Bidh bratach dhearg thairis air a" phlanaid gu lèir!
  Rinn Daria fìdeag agus stampadh i a cas-rùisgte:
  - Sgoinneil! An do rinn thu fhèin e?
  Chrath Vaska.
  - Tha! Thug an sgeulachd aige buaidh mhòr orm!
  Chrath Daria agus thuirt i:
  - Am bheil cuimhn' agad mar a ghlac na poilis thu fein 's mise, 's a tharruing iad cas-ruisgte 's an fhuachd troimh 'n t-sneachd, 's an sin tharruing iad sinn, 's chuir iad geugan tana air ar sàilean.
  Dhearbh Vaska gu furasta:
  - Bha e mar sin.... Bidh do shàilean air an goirteachadh agus do ghuailnean air an goirteachadh nuair a bhios tu a" crochadh air a" chrann. Ach cha robh fianais sam bith nar n-aghaidh agus....
  Thuirt Daria le osna:
  - Tha, ach bha na copaichean ag iarraidh oirnn reothadh gu bàs. Ach nuair a bhuail iad mi air an ceann le botal, ghlac mi criomag le mo chas rùisgte. Agus an uairsin thug i seachad e gu a làmhan. An uairsin gheàrr mi an ròp dhut fhèin agus dhutsa.
  Chrath Vaska.
  - Seadh, bha e ... Gu h-uamhasach, ge-tà. Ach tha fios agad, anns an fhuachd, nach bi sèididh nam buinn loisgte a" goirteachadh! Agus nuair a fhuair sinn a-mach nas fhaide air adhart, shlànaich a h-uile càil oirnn mar air coin!
  Dhearbh Daria gu furasta:
  - Tha, tha leigheas math oirnn! Tha mi air buinn cho garbh a lìonadh nach eil eagal orm coiseachd air gual!
  Thuirt Vaska, a" puffing up,:
  - Mise cuideachd! Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, clann co-mhaoineas!
  Dhaingnich Daria:
  Agus bidh sinn gu cinnteach a 'buannachadh!
  Sheinn am balach agus an nighean:
  Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  chì sinn àm ri teachd ar dùthaich...
  'S a bhratach dhearg, ar n-Athair,
  Bidh sinn an-còmhnaidh neo-fhìnnteach dìleas!
  . CAIBIDEIL #3
  Tràth san Lùnastal 1943, ge-tà, thàinig na Gearmailtich a-mach, a 'faighinn thairis air strì làidir nan saighdearan Sòbhieteach gu Muir Caspian. Tha seo gu dearbh na choileanadh mòr don Fritz. A tha air na buannachdan as motha a choileanadh. A-nis chaidh an Caucasus a ghearradh dheth le fearann bhon phrìomh mhòr-thìr.
  Shoirbhich leis na Turcaich cuideachd, a ghabh, às deidh blàran làidir, Batumi mu dheireadh agus chuir iad crìoch air cuairteachadh Yerevan. Mar sin, an dèidh dha na saighdearan Sòbhieteach a bhrùthadh anns an Transcaucasus gu mòr.
  Dh'fhàs suidheachadh an USSR gu math duilich. Agus dh'òrdaich Stalin ionnsaigh a chuir air bhog anns a 'cheann a tuath gus briseadh tron trannsa chun an acrach, a' bàsachadh, ach cha do ghèill e fhathast Leningrad.
  Thòisich an ionnsaigh air Tikhvin. Chaidh feachdan mòra a thilgeil an sin, ged nach robh stòrasan gu leòr aig a' phrìomh oifis. Bha an suidheachadh iom-fhillte nuair a thàinig roinnean Suaineach, a rèir aithris saor-thoileach chun bheulaibh, a neartaich an suidheachadh.
  Tha, agus neartaich na Gearmailtich gu mòr ...
  Thachair na blàir bhon deicheamh Lùnastal, chaidh na saighdearan Sòbhieteach air adhart deich cilemeatair anns a 'chiad trì latha den bhlàr. An seo, air a 'cheathramh-deug den Lùnastal, chaidh tanca Maus na Gearmailt a-steach don bhlàr airson a' chiad uair. Chan e leasachadh air leth soirbheachail le cuideam ceud, ceithir fichead "s a h-ochd tunna. Fìor, bha an càr air a stiùireadh le fìor sgioba, nigheanan Nadsaidheach a bha gu math connspaideach.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - còig bòidhchead an Treas Reich leis an litir "A". Agus mar a bhios iad a 'sabaid air a' Maus agus a 'losgadh bho dà ghunna aig an aon àm.
  Tha sligean sgàineadh àrd-spreadhaidh air an losgadh bho chanan goirid 75-mm le baraille, agus feadhainn nas truime bho fhear 128-mm, a" nochdadh cumhachd bualaidh.
  Bidh Agnes a" lasadh le a òrdagan rùisgte agus a casan chiseled. Bidh e a 'bualadh air a' chàr Sòbhieteach, gu litearra a 'toirt dheth a tùr agus a' squeals:
  - 'S e nighean fànais a th' annam!
  Bidh Adala a" cur peilear le mèinn fearainn agus a" squeaks:
  - Agus tha mi aerobatics, reub an sgioba gu lèir!
  Agus cuideachd bidh an nighean a 'cleachdadh òrdagan lom. Bhuail trithead "s a ceithir sligean Sòbhieteach am Maus, ach bhreab iad mar phògan. Tha an càr air a dhìon gu math. Agus chan urrainn dhut a bhualadh gu furasta. Bidh sligean ag itealaich bhuaipe mar bhàlaichean teanas, agus eadhon le inbhe mòr de uilebheist mar sin chan urrainn dhut briseadh troimhe.
  Agus tha an nighean air a losgadh le gunna anti-itealain, gun a bhith a 'leigeil leis an nàmhaid faighinn nas fhaisge.
  Loisg Agatha cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Buaileadh mo chlaidheamh, cuipidh sinn na nàimhdean!
  Dhearbh Adala gu làidir, losgadh gu math ceart:
  Tha sinn nar gaisgich solais agus talmhainn!
  Bhuail Angelina le òrdagan rùisgte, bhris i an tanca Sòbhieteach T-34-76 agus dh"èigh i:
  - Airson buannachadh mòr!
  Bhuail Aphrodite cuideachd le projectile, a bha cho trom ri cnap, a 'briseadh an T-60 Sòbhieteach, agus a' sreap:
  - Bithidh an cogadh naomh 'na bhuaidh dhuinn !
  Bhuail Agnes, a" cleachdadh a sàil rùisgte, a" briseadh armachd aghaidh an nàmhaid agus, chuir i a-mach:
  - Bratach ìmpireil air adhart - glòir dha na gaisgich a thuit!
  Tha na caileagan seo an seo gu math cas agus murt. Agus chan ann airson rud sam bith nach urrainn dhut a dhol seachad orra. Taing dha na casan casruisgte agus am bikinis bodhaig, bidh iad a" losgadh gun ionndrainn. Tha sin a" ciallachadh nach urrainn dhaibh a bhith air am bualadh cho furasta.
  "Luchag" uamhasach, air a bhualadh le ball-airm marbhtach, agus cha tug e cothrom do dhuine sam bith.
  Nam measg tha an t-sreath KV.
  Ach ma tha boireannaich Gearmailteach a tha a 'sabaid cho làidir agus cho soirbheachail, tha nigheanan aig ìre nan Sòbhieteach - gaisgich.
  An seo, mar eisimpleir, Natasha còmhla ri a com-pàirtichean. Chan eil aca ach gunna-85 beag fèin-ghluasadach a tha dìreach air an aghaidh a ruighinn. Agus tha na caileagan mu thràth a" dèanamh a" chùis air na Nadsaidhean le neart is mòr air.
  Gu dearbh, tha na bòidhchead casruisgte agus ann am bikinis. Agus bidh iad a" pronnadh na Nadsaidhean gu math, mar òrd a" bualadh pìosan glainne.
  Agus tha seo gu math cuimhneachail nuair a sheallas nigheanan mar sin an ìre as àirde de itealaich iolaire.
  Bidh Natasha a" losgadh le òrdagan rùisgte agus a" briseadh am Panther, às deidh sin bidh i ag èigheach:
  - Airson an t-Athair mòr!
  Agus nochdaidh e a theanga!
  Bidh Zoya cuideachd a" bualadh air an nàmhaid. Buail e gu math cruaidh. Brisidh e an armachd agus an sèid:
  - Air son glòir a' chomuinn !
  Bidh Augustina cuideachd a 'sabaid gu cruaidh, agus ma chuireas i cuideam air an nàmhaid, bidh i ga dhèanamh gu math. Briseadh agus srann:
  - Glòir don t-saoghal comannach!
  Dolbanet agus Svetlana. Agus gu math iomchaidh cuideachd. Le d' òrdagan lom. Crùisg armachd an nàmhaid agus squeak:
  - Air son mòrachd an t-saoghail chomannach !
  Agus seall a theanga ...
  An seo bha na caileagan, a 'faireachdainn brosnachail, a' seinn, a 'dèanamh sgrìobhadh dìreach air an rathad;
  Bidh bòidhchead a 'toirt ionnsaigh casruisgte
  Tha nigheanan cho snog a" ruith ...
  Ma tha feum air an Fritz a bhualadh le dòrn,
  No cuir às dha le inneal-ghunna!
  
  Chan eil teagamh sam bith aig nigheanan
  Tiodhlaicidh iad na Nadsaidhean marbh...
  Agus buailidh iad gu cruaidh o a chasan e,
  Agus an àiteigin bidh madaidhean-allaidh feòil-itheach a" caoineadh!
  
  Tha an Ruis na fhacal airson saighdearan
  Nuair a tha thu a" creidsinn nach fhàs e nas fheàrr ...
  Ged a tha co-thaobhadh gruamach uaireannan,
  Far a bheil olc Cain dubh a 'toirt buaidh!
  
  Na creid, chan eil buill Komsomol a 'ruith,
  Agus ma ruitheas iad, an uairsin a-mhàin air an ionnsaigh ...
  Agus thèid na Nadsaidhean uile a mharbhadh sa bhad,
  Agus togaidh am Fuhrer a h-uile càil chun bhloc gearraidh!
  
  Is e an Ruis mo mhàthair-thìr
  Tha i radiant, dìreach àlainn ...
  Cò a th" ann an gealtaire chan fhiach eadhon ruble,
  Agus tha e cunnartach a bhith ag argamaid le gaisgeach!
  
  Ach biodh fios agaibh gun dèan sinn a" chùis air na Nadsaidhean,
  Cha bhi olc sam bith a 'riaghladh air an rìgh-chathair ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Agus Dia Svarog le mòrachd anns a 'chrùn!
  
  Cò a tha na ghealtaich, creid mi, tràill lag,
  Tha an dàn dha mar aon - a bhith a" fulang masladh ...
  An diugh a ghlas-ghlais, am màireach 's tu 'm fear-stiùiridh,
  Agus faodaidh tu fhèin a" chùis a dhèanamh air druim dhaoine eile!
  
  Tha neart aig na nigheanan, dìreach bholcàno,
  Bidh i uaireannan, agus gu cumhachdach a" leagail bheanntan ...
  Bidh cogadh a" creachadh droch doineann,
  Agus tha bàs a 'chinne-daonna, gu fìrinneach a' slaodadh sìos!
  
  Mar sin innsidh mi dhut ridirean onarach,
  Tha sinn làidir nuair a tha na Ruiseanaich aonaichte ...
  Feum air greim-bìdh airson forc agus sgian
  Tha sinn nar ridirean ann am batail do-chreidsinneach!
  
  Ciod e ar creidimh anns an Tighearn losa Criosd,
  Ged a tha urram aig Lada cuideachd ...
  Tha comrade Stalin mar athair dhuinn,
  Agus bidh àite a" cho-mhaoineas na phàrras!
  
  Am fear a bha 'n uair a bhàsaich e èiridh e,
  Agus fàsaidh sinn nas bòidhche agus nas glice ...
  Agus gu dearbh tha an duine gu math moiteil,
  Ged a bhios neòinean ann uaireannan!
  
  Ann an gaol, tha ar n-Athair mar rionnag,
  Creid mi, cha tèid i a-mach gu bràth ...
  Aisling mhòr air tighinn gu buil
  Bidh sìth agus sonas air feadh na cruinne!
  
  Tha gaol agam air Maria, tha mi a" toirt urram do Lada gu naomh,
  Tha Svarog brèagha agus tha Perun sgoinneil ....
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin
  Tha aghaidhean naomh nan ìomhaighean gràdhach dhomh!
  
  Nuair a bhios fìor Paradise
  Thig e gu buil, creid mi, a h-uile dòchas ...
  Bheir thu do chridhe dhan Motherland,
  Bidh a h-uile dad gu math, nas làidire na bha e roimhe!
  Bha sabaid mhath aig na caileagan agus rinn iad gu math. Dè le leithid de ghaisgich, chan eil Hitler uamhasach don Ruis.
  A dh'aindeoin sin, bhris na saighdearan Sòbhieteach, an dèidh deich latha de shabaid làidir, troimhe gu Tikhvin.
  Thòisich an t-sabaid airson a" bhaile fhèin. Tha feachdan gu dearbh eadhon neo-ionann.
  Tha na Gearmailtich air grèim fhaighinn air àrd-cheannas adhair agus tha iad a" bomadh gun stad. Tha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa le roinnean cèin a tha a" sabaid air taobh an Wehrmacht. Gu sònraichte mòran de phàirtean Eadailteach.
  Tha iad a" feuchainn ris an Arm Dearg a phutadh air falbh bho Tikhvin. Ach tha na h-aonadan Ruiseanach a 'sabaid gu cruaidh. Is e seo an aon chothrom aca airson Leningrad fo shèist a shàbhaladh, a" bàsachadh leis an acras. Chan urrainn dha biadh a bhith air a leigeil a-mach an sin ach le adhair, ach tha itealain sabaid làidir aig na Gearmailtich, agus tha e gu math duilich seo a dhèanamh.
  Agus anns an dàrna leth den Lùnastal, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air Astrakhan. Agus anns a 'bhaile seo bha caileagan Sòbhieteach a' sabaid le mòr ghaisgeachd agus misneachd.
  Tha buidheann-chatha de chlann-nighean casruisgte a" còmhdach a" bhaile ghaisgeil seo.
  Bidh Alenka a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, an uairsin a" losgadh spreadhadh, a" spealadh sìos na Nadsaidhean agus ag ràdh:
  - Ma tha boireannach ana-miann mar chat, tha luchagan aig an duine aice na cheann!
  Bha Anyuta, a 'losgadh air an Fritz, agus cuideachd a' tilgeil grenade le a cas-rùisgte, a 'crathadh:
  - Tha na smaointean a's soilleire a' dealrachadh o'n sgàile polasaidh, 'nuair a tha iad air an cur an gnìomh !
  Alla, a 'losgadh air an Fritz, agus a' tilgeil grenade, a 'leagail tanca le a corragan rùisgte, a' caoineadh:
  - Tha boireannach seòlta mar sionnach, agus bidh i eadhon a" riaghladh leòmhann ma tha inntinn ròc aig fear!
  Bha Maria, a" losgadh le gunna, agus a" leagail an Fritz, a" gàireachdainn:
  - Chan urrainn do Dhia rud sam bith a dhèanamh, dìreach a dhol thairis air boireannach ann an iarrtasan, Tha e gun chumhachd!
  Thuirt Matryona, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil tiodhlac bàis marbhtach le a òrdagan rùisgte:
  - Feumaidh boireannach, gus nach tèid a slugadh le fear mar boa constrictor, staing cobra!
  Thuirt Alenka, a" leantainn air a" losgadh air na Nadsaidhean, gu seòlta:
  - Faodaidh duine a bhith mar an Cruthaiche anns a h-uile dad, chan eil ach aithris mar muncaidh ga dhèanamh brèagha!
  Loisg Anyuta air an nàmhaid, an uairsin leag e a-mach tanca le tilgeil grenade le deagh amas, agus thuirt e:
  - Chan urrainn dha duine a dhol thairis air an Dia Uile-chumhachdach a-mhàin ann am fèin-bheachd, agus eadhon an uairsin ma tha e air a chruthachadh gu inntinn le Pithecanthropus!
  Alla, a 'leantainn air adhart a' losgadh gu fìor cheart aig an Fritz, a-mach:
  - Chan eil boireannach ag iarraidh a bhith na cearc, ach tha an duine math aice na choileach!
  Thuirt Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean agus le tilgeil ceart de a cas cas-rùisgte, a" bualadh air a" Panther, ag ràdh:
  - Tha grèim madadh-allaidh aig boireannach sionnach air bìobhairean fireann!
  Chuir Marusya, cuideachd a" spreadhadh aig na Nadsaidhean le spreadhadh, agus a" toirt seachad pasgan spreadhaidh le a sàil lom, a-mach:
  - Ann am poilitigs, tha e coltach ann an coille, ma dh'itheas tu muc daraich, ma dh'itheas geàrr madadh-ruadh, ma tha asal - thèid trì craiceann a rùsgadh!
  Alenka, a 'leantainn air adhart a' dèanamh losgadh fiadhaich, agus a 'frasadh nan saighdearan-coise le lemonan sgapte, vyaknula:
  - Mar as gile am boireannach, is ann as motha a bhios i na sionnach!
  Loisg Anyuta cuideachd air na Nadsaidhean, agus leag e sìos iad, agus thilg i grenade le a òrdagan rùisgte agus dh"fhalaich i:
  - Tha dìth stuth liath san eanchainn aig daoine liath, pearsantachdan soilleir, liath sa cheann ann am meudan mòra!
  Alla, a" losgadh air an nàmhaid, a" toirt seachad pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte, air a chuir a-mach gu seòlta:
  - Tha duine liath uaigneach mar mhadadh-alluidh, agus mar gheàrr cha'n 'eil fois aige !
  Thuirt Maria a" spealadh an Fritz, gu seòlta:
  - Ma tha an neach-poilitigs na shionnach mòr, tha cuibhreann an leòmhann air a thoirt dha!
  Loisg Marusya bhon lannsair grenade, agus thilg i lemon le òrdagan rùisgte, a" squeaking:
  - Bheir am fear-poileataigs am madadh-ruadh air falbh bhon fheannag-bhòtaidh an cothrom marcachd mar chàise ann an ìm!
  Alenka, a 'leantainn air adhart a' losgadh le ball-airm, agus le a shàilean lom air a ghluasad gu pasgan spreadhaidh, dh 'èigh e:
  - Tha ni's lugha de reultan anns na speuraibh na tha mìneachaidhean air na Sgriobturan naomha !
  Chuir Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean, a-mach:
  - Fear gu bàs ann an trusgan dearg, nas còiriche, neach-poilitigs le eloquence!
  Alla, a" leantainn air adhart a" losgadh, thug e fa-near gu loidsigeach:
  - Tha tuagh gheur air a" chailleach, tha facal geur aig an neach-poilitigs, bidh a" chiad fhear a "sèideadh a cheann, an dàrna fear a" sileadh air an eanchainn!
  Thuirt Maria, a 'leantainn oirre a' bualadh air an Fritz gu ceart, agus a 'tilgeil tiodhlac bàis eile le a corragan rùisgte, ag ràdh:
  - Tha e uaireannan nas daonnaiche a bhith a" sgoltadh cinn na bhith a" sileadh air eanchainn!
  Matrena, a 'gearradh dheth na Nadsaidhean, agus a' tilgeil grenade le a shàil rùisgte, a mach:
  - Ma leigeas tu le luchd-poilitigs drùidheadh air do eanchainn, reubaidh tu d" fhalt a-mach à buaireadh!
  Thuirt Alenka, a" losgadh air seanalair na Gearmailt, agus a" briseadh troimhe, gu cunnartach:
  - Tha òraidean neach-poilitigs coltach ri uisge airson nighe eanchainn!
  Chuir Anyuta, a" dèanamh losgadh le deagh amas air an nàmhaid, agus a" cur lemon air bhog le a òrdagan lom, a-mach:
  - Dè an Dia as motha ann am beartas, a tha a 'cruthachadh aingidheachd!
  Alla, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a sàil lom, a-mach:
  - Bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" coimhead air an neach-bhòtaidh mar asal le sùil sionnaich ri threabhadh!
  Chuir Maria, a" losgadh air an nàmhaid, agus le a òrdagan rùisgte, a" tilgeil grenade de chumhachd marbhtach, a-mach:
  - Is toil le boireannach a corp bochd a nochdadh gus a bhith nas beairtiche!
  Loisg Marusya spreadhadh fada, a" gearradh sìos loidhne Fritz agus a" glanadh:
  - Bidh boireannach casruisgte a 'cur air fear nas luaithe, eadhon ged nach e bòt a th' ann!
  Thug Alenka, a" giùlan teine ceart air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Le sàilean boireann lom, tha e nas fhasa fear a shnìomh air bòtannan fasanta!
  Loisg Anyuta bho lannsair grenade agus chuir e a-mach:
  - Gus brògan fasanta fhaighinn, feumaidh boireannach "crùidheadh" a thoirt dha fear!
  Alla, a" bualadh nan Nadsaidhean le spreadhaidhean, agus a" tilgeadh grenade gu a h-òrdagan rùisgte, fhreagair i:
  - Bidh boireannach aig nach eil fios ciamar a rùisg i a cas ann an tìde na "bròg" gu bràth!
  Chuir Maria, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a sàil chruinn, a-mach:
  - Ro thric, a 'coimhead air na casan boireann lom, tha fear ann an cunnart "crùidheadh" e fhèin gu staid crith!
  Fhreagair Marusya, a 'losgadh gu ceart air an nàmhaid, agus a' toirt grenade le a glùin lom:
  - Gus nach bi thu casruisgte gu bràth, feumaidh tu a bhith comasach air do bhrògan a thilgeil ann an àm!
  Alenka, a 'leantainn air adhart a' losgadh air na Nadsaidhean, agus a 'leagail an anail a-mach bhuapa, gu h-ealanta:
  - Tha cas-rùisgte nighean nas fheàrr na bròg tarpaulin neach-ionnsaigh!
  Thug Anyuta, a" leantainn air adhart a" losgadh le mionaideachd neo-sheasmhach, fa-near:
  - Cha chuir an armachd as làidire an aghaidh, air beulaibh craiceann fìnealta, buinn nighean seunta!
  Chuir Alla, a" losgadh air luchd-ionnsaigh na Gearmailt, a-mach:
  - Bidh boireannaich gu math seòlta a" dìreadh a-steach do wallet fir le casan lom!
  Loisg Maria air na Nadsaidhean, le fìor chinnt, agus a" bualadh an cinn, thug e fa-near:
  - Am pàirt as steigeach den bhodhaig boireann airson buinn òir, casan lom agus cìochan lom!
  Chuir Marusya, a 'leantainn air adhart a' losgadh, gun truas dha na Nadsaidhean, a-mach:
  - Feumaidh boireannach a brògan a thoirt dheth uaireannan, gus nach tèid i air a glùinean ron fheum!
  Thug Alenka, gu h-iomchaidh a" sgrìobhadh air na Nadsaidhean, agus gan cruachadh ann an cruachan, gu loidsigeach:
  - Is fhasa fear a chur air a ghlùinean le cas-ruisgte !
  Thuirt Anyuta, a" losgadh air an nàmhaid, gu làidir:
  - casruisgte ann an tìde, gun a bhith casruisgte!
  Alla, a 'gougadh nàimhdean, agus a' gearradh dheth luchd-dùbhlain, grunted:
  - Tha e nas fhasa do bhoireannach stùc òir a dhìreadh le casan lom!
  Bhuail Maria mar an ceudna na Nadsaidhean, agus ghlan i:
  - Is duine bòtannan thu, mur toil leat casan nam ban !
  Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil pasgan dachaigh le stuth-spreadhaidh le a corragan rùisgte, às an do thionndaidh an Tìgear a-null, dh" èigh i:
  - Bheir boireannach le casan caol air fear lùbadh le urram!
  bhuail Alenca na Nadsaidhean, agus ghearr e sìos iad, agus thug e mach iad:
  - Tha òrdagan lom nas beairtiche na làmhan nuair a bheir boireannach buinn à pòcaid fear "bròg"!
  Gheàrr Anyuta dheth am Fritz agus dh'fhàs e:
  - Is e an rud as sgileil boireannach a 'putadh duine fon t-sàil, le cas-rùisgte!
  Alla, a 'losgadh air an luchd-dùbhlain, agus a' tilgeil lemon le a shàilean lom, a-mach:
  - Tha an t-slighe gu cridhe duine nas fhasa do bhòidhchead a bhith a" coiseachd casruisgte!
  Bhris Maria tanca Gearmailteach, a 'tilgeil grenade, a' sreap:
  - Casan lom de chlann-nighean, nas seasmhaiche nuair a dhìreas tu Everest cridhe duine!
  Loisg Matryona gu marbhtach cuideachd agus thug i a-mach:
  - Às deidh dhi a brògan a thoirt dheth, tha e nas fhasa do bhoireannach a dhol thairis air fàsach dìmeas fireann!
  Bhris Alenka an nàmhaid le bazooka a chaidh a ghlacadh agus rinn e squeak:
  - Bidh tu balbh mar bhròg, buailidh tu an t-sàil eadhon casruisgte!
  Thug Anyuta cuideachd cas agus dh"fhuilig i, a" giùlan a fiaclan:
  - Bheir cas rùisgte boireannaich air fear tuiteam ann an leanabas casruisgte!
  Agus air dha na Nadsaidhean a ghearradh sìos, chrom Alla, an gruagach:
  -Gu tric bidh bòtannan bròg a" tuiteam a-steach do leanabas casruisgte!
  Thug Maria slap air na Nadsaidhean agus rinn i squeak:
  - Ma tha casan brèagha aig nighean, an uairsin chan e tramp a th" ann am beatha!
  Matryona, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" gearradh dheth na Nadsaidhean, mar sguaban arbhair, air an rùsgadh:
  - Is fheàrr nighean casruisgte na cailleach bhròg, cat òg, barrachd spòrs na seann leòmhann!
  Chuir Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil thiodhlacan bàis marbhtach, a-mach:
  - Nas fheàrr na h-uile, tha boireannach a 'faighinn duais le cìochan lom, agus brògan fasanta le casan lom!
  Bhuail Anyuta mar an ceudna na Nadsaidhean, agus leag e sìos iad, agus le a casan cas-rùisgte thilg i grenades agus dh"fhalaich i:
  - Bho sgàineadh dìmeas fireann, is e sàilean lom an dòigh as fheàrr air boireannach a dhìon!
  Thug Alla, a" losgadh air luchd-dùbhlain agus gan gearradh le spreadhaidhean fèin-ghluasadach, fa-near:
  - An t-sàil as seasmhaiche dha fear bho chas boireann lom!
  Chuir Maria, a 'bualadh air luchd-dùbhlain, agus a' bualadh bho lannsair grenade, a-mach:
  - Sàil boireannaich casruisgte, am brògan bròg as loisgte le giblets!
  Thug Matryona, a" leagail nan Nadsaidhean, a-mach le fios:
  - Cha bhith e comasach dhut do bhrògan a thilgeil ort ann an tìde - bidh thu casruisgte!
  Thug Alenka, a" sgrìobhadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  -Ma tha thu nad inntinn air cudgel, faodaidh tu blàthachadh gu math, dìreach thu fhèin!
  Thug Anyuta fa-near gu loidsigeach, a" bualadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil pasgan le stuth-spreadhaidh le a cas-rùisgte:
  - Tha e math club a bhith agad, tha e dona a bhith nad chlub!
  Alla, a" bualadh nan Nadsaidhean, agus a" toirt grenade le a sàil rùisgte, dh"èigh e:
  - Faodaidh dòrn iarann teilgte do chuideachadh le bhith beò, ach thig ceann daraich gu bàs!
  Thug Maria fa-near gu loidsigeach, a" spealadh sìos nan Nadsaidhean:
  - An uair nach 'eil righ aig an uachdaran os a cheann, tha anarchy a' riaghladh anns an dùthaich, agus tha iad a' reic gu dìomhain !
  Thuirt Matryona, a" dèanamh a" chùis air na Nadsaidhean gu reusanta:
  - Cha'n ann air son a' chinn a tha an ad!
  Thug Alenka, a" pronnadh an Fritz, fa-near gu loidsigeach:
  - Air a' cheann daraich 's an crùn 'na shuidhe gu neo-chinnteach !
  Chuir Anyuta, a" losgadh gu fìor cheart aig na Nadsaidhean, a-mach:
  - Ge bith dè cho làidir sa tha darach, ach is e an stuth airson a "chinn bhuaithe an fheadhainn as cugallaiche!
  Alla, losgadh gu sgiobalta air an nàmhaid, air a thoirt gu buil gu loidsigeach:
  - Cò a tha na cheann cluba, gheibh e air a cheann le cluba!
  Maria fucking luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Tha sporan agus batan aig an neach-poilitigs na làmhan, chan eil ann ach an airgead aige fiodha, agus is e pàipear a th" anns a" bhata!
  Thug Marusya fa-near gu loidsigeach, a" tilgeil lemon le a cas-rùisgte:
  - Tha ceann soilleir, co-dhiù a" toirt iomradh air falt liath!
  Thuirt Matrona, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Is dòcha nach e fionn a th" annad, ach tha e brèagha a bhith nad anam soilleir, faodaidh nigheanan a "chùis a dhèanamh air an fheadhainn olc gus am faigh cuid eile beò gu toilichte!
  Rinn Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean, squeak:
  - Chan urrainn dhut dìon làidir a thogail bho chraobhan daraich air stumpaichean a-mhàin!
  Thug Anyuta, losgadh, fa-near gu loidsigeach:
  - Mura h-eil an neach-poilitigs na bhreac-fhiodha, bheir e air falbh na sgoltagan, chan ann a-mhàin bhon stump neach-bhòtaidh!
  Thuirt Alla gu làidir, a" leagail na Gearmailtich:
  - Ged nach e iolaire a th' anns an neach-poileataigs, tha e den bheachd gur e feannagan agus breacagan a th' anns an luchd-bhòtaidh!
  Thug Maria, a" gearradh sìos nan nàimhdean, fa-near:
  - Ma leigeas tu le luchd-poilitigs bearraidhean a thoirt air falbh bhuat, tha thu gu cinnteach na bhreac-fhiodha!
  Thuirt Matrena, a" spealadh nan Nadsaidhean, i fhèin:
  - Is e madadh-ruadh a th" ann an neach-poilitigs le luchd-bhòtaidh, ach leis fhèin, is e hamstair a th" ann an hamstair!
  Thilg Marusya grenade le a cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Tha neach-poilitigs snasail coltach ri sionnach ann an coop cearc, agus tha fear gòrach coltach ri ailbhean ann am bùth china!
  Chuir Alenka, a 'briseadh an Fritz, a-mach:
  - Tha an òrdugh air a chuir na thost, bidh an neach-poilitigs a" cruthachadh praiseach le bhith a "bruidhinn!
  Bha Anyuta, a" sgapadh nan Nadsaidhean le grenade, a" squeaked:
  - Bidh neach-poilitigs a" bruidhinn mòran, gu sònraichte nuair a tha e airson a bheul a dhùnadh!
  Thug Alla fa-near gu làidir, a" bualadh air na Nadsaidhean:
  - Ag argamaid le neach-poilitigs gu bheil a bhith a" bualadh uisge ann am mortar, mura bris thu fèithean na teanga, na laighe le prothaid!
  Thug Maria, a" pronnadh nan nàimhdean, agus a" tilgeil grenade le cas-rùisgte, an aire:
  - Tha an neach-poilitigs na mheasgachadh de shionnach agus madadh-allaidh, ach bidh e a" mucan gu mòr!
  Bha Matrena, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" gàireachdainn:
  - Mar as motha a bhios neach-poilitigs am madadh-ruadh, is ann as motha a bhios e a" mucan!
  Chuir Marusya, a" spealadh an Fritz, a-mach:
  - Ann am poilitigs, tha menagerie leantainneach, madaidhean-allaidh, maighich, cearcan, ròc agus cnocan-coille, chan eil ach sionnach air a thaghadh mar rìgh an-còmhnaidh!
  Rinn Alenka, a" pronnadh nan Nadsaidhean, grannda:
  - Is e fìor mhuc a th" ann an deachdaire a tha a" leigeil air gur e leòmhann a th" ann!
  Thug Anyuta fa-near gu làidir, a" leagail nàimhdean le seallaidhean:
  - Cha toir neach-poilitigs seachad airson leòmhann ach ma tha an neach-bhòtaidh na asal foirfe!
  Thuirt Alla, a" leagail nan Nadsaidhean mar dhuslach bho bhrat-ùrlair:
  - Bidh neach-poileataigs a 'cur air craiceann caorach, ach is e dìreach fala-fala a tha ga dhèanamh càirdeach dha madadh-allaidh, agus reithe cruaidh le innleachdas!
  Maria, a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte, chirped:
  - Is fheàrr nuair a tha an riaghladair na mhadadh-allaidh ann an aodach chaorach na reithe ann an riochd leòmhann!
  Matryona, a 'losgadh air an nàmhaid, le mionaideachd Robin Hood, a-mach:
  - Bidh neach-poilitigs a" magadh air sìth mar chaora, ach bidh madadh-allaidh a" crathadh a" chogaidh!
  Thuirt Marusya, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Bidh neach-poilitigs a gheibh bhòt an luchd-bhòtaidh a" dòrtadh a-mach mar oidhche-oidhche, ach gan cumail airson breacan-fiodha!
  Chuir Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean, a-mach:
  - Ma tha coltas gu bheil òraid an neach-poilitigs coltach ri trom-laighe dhut, na bi mar fheannag sa chùis seo!
  Thug Anyuta fa-near gu sgiobalta, a" leagail nan Nadsaidhean:
  - Ma sheinneas neach-poilitigs mar nightingale, tha e gad mheas mar gheama freagarrach!
  Thuirt Alla, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Tha sealg airson luchd-bhòtaidh eadar-dhealaichte bho bhith a" sealg coille leis gu bheil an sealgair a" dèanamh uiread de dh" fhuaim "s a ghabhas!
  Dh"èigh Maria, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Bidh neach-poilitigs, eu-coltach ri pòcaid, a" cruthachadh tòrr fuaim nuair a bhios e a" goid, agus a" gabhail rèidh nuair a bhios e a" goid!
  Thuirt Matryona, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Tha neach-poilitigs cuideachd ann an seagh na dhia, ach tha e nas fheàrr gun a bhith a" creidsinn ann!
  Dhearbh Maria:
  - Is toil leis an neach-poilitigs a" Ghealach a ghealltainn mar neach-bhòtaidh, dìreach tha e a "dìochuimhneachadh a chuir ris nach eil beatha ann ach gainmheach!
  Alenka, a 'gearradh dheth luchd-dùbhlain, grunted:
  - Chan ann bhon inntinn a tha an truagh, ach bhon dìth innleachdas practaigeach!
  Rinn Anyuta, a" losgadh air an nàmhaid, squeaked:
  - Chan ann bho airgead a tha trioblaidean an t-saoghail, ach bho nach eil iad anns an t-suim cheart!
  Alla, a 'losgadh air an nàmhaid, a-mach:
  - Thathas a" toirt cànan do neach-poilitigs gus a smuaintean fhalach, ach chan ann leis an deas-ghnàth a dh" fhaodas neach-poilitigs an squalor glas aige fhalach!
  Thuirt Maria gu sunndach agus i a" losgadh air an Fritz:
  - Ma thèid an t-iarann gu slabhraidhean, cha bhith e air fhàgail airson claidheamhan, ma thèid airgead a dhòrtadh ann an òraidean, cha bhi dad ann airson tuarasdal a phàigheadh!
  Rinn Matryona, a" losgadh air an nàmhaid, grunt:
  - A bheil tiodhlac aig neach-poilitigs airson geallaidhean a chumail? Tha seilbh ann, ach chan ann airson dad!
  Thug Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Bidh an t-ailbhean a" cuir cnap mòr de shit, agus am sionnach poilitigeach, beinn eadhon nas motha den bhuineach beòil!
  Thug Alenka fa-near gu sgiobalta, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Bidh an neach-poilitigs a" dòrtadh mil gu math milis de òraidean, a "bàthadh luchd-bhòtaidh leis a" bhuineach beòil!
  Chuir Anyuta, a" losgadh air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Tha cainnt milis neach-poilitigs coltach ri sruth meala, dìreach bidh thu a" snàmh air a-steach don sgudal!
  Thug Alla, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Faodaidh neach-poilitigs an gealladh a choileanadh, dìreach gus toirt air an neach-bhòtaidh creidsinn anns an do-dhèanta!
  Chuir Maria, a 'stiùireadh teine fìor cheart, a-mach:
  - Tha mòran luchd-poilitigs anns na taghaidhean, ach chan eil duine ri thaghadh, cò a tha na stump, a tha na dheic, a tha na shionnach, a tha na mhuc, a tha na mhathan - chan eil ach aon rud air fhàgail bho bhuaireadh - gu ruaig!
  Loisg Matryona air na Nadsaidhean agus thuirt i:
  - Neach-poilitigs a bhios gu tric a" reubadh amhach, bu chòir dhut do chluasan a bhreabadh gu ceart!
  Gheàrr Marusya na Nadsaidhean, thuirt i:
  - Chan eil neach-poilitigs, eu-coltach ri oidhche-oidhche, a" seinn airson dad, agus tha tiodhlac sionnach aige!
  Chrath Alyonka, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha an neach-poilitigs ag iarraidh a bhith na iolaire, ach chan eil còraichean eun aig an neach-bhòtaidh an-còmhnaidh!
  Thòisich Anyuta, a" losgadh air na Gearmailtich le snaidhpear:
  - C'arson a tha thu air còraichean nan eun, oir tha inntinn a' bhreac-choille !
  Rinn Alla sgadan le ionnsaigheachd python:
  - Tha mòran òrain eadar-dhealaichte aig an neach-poilitigs, ach uile le aon adhbhar: tagh mi!
  gheàrr Màiri dheth na Nadsaidhean, agus rinn i gearan:
  - Bidh an neach-bhòtaidh, mar bhun, a" fàgail a" gheàrr, am madadh-allaidh, am mathan, ach bidh am madadh-ruadh poilitigeach ga chaitheamh co-dhiù!
  Thug Matrena fa-near, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Bidh am fear-poileataigs a' cunntadh le òraidean milis air inntinn cuileag, trill na h-oidhche, nuair a smaoinicheas e air cnocan-coille, ach tha brìgh a mhuc ri fhaicinn ann an sùil an t-seabhag!
  Tha Marusya, a" sabaid ris na Nadsaidhean, a" cur ris le gàire:
  - Tha boireannach cuideachd na neach-poilitigs math, agus co-dhiù a 'toirt cothrom gun coilean i gealladh dìlseachd agus gun toir i toileachas!
  Mar sin bidh na caileagan gu gaisgeil a" dìon a" bhaile, agus a" toirt dòchas mòr.
  . CAIBIDEIL #4
  Aig deireadh an t-Sultain agus tràth san Dàmhair, bha na blàran airson Astrakhan fhathast a 'dol, agus na Nadsaidhean a' gluasad gu deas air oirthir a 'Mhuir Caspian. Bha adhartas do-sheachanta aig na Nadsaidhean ... Aig deas, ghlac na Nadsaidhean baile-mòr Ordzhonikidze agus chaidh iad air adhart gu stoirm Grozny.
  Bha na cogaidhean Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid gu gaisgeil anns a' bhaile seo.
  Sheall buidheann-chatha de chlann-nighean, air a stiùireadh le Tamara, eu-dòchas diongmhaltas agus misneachd.
  Loisg Tamara spreadhadh bho ghunna-inneal, agus thilg i grenades le òrdagan rùisgte, ag ràdh:
  - Glòir don USSR Motherland againn!
  Thuirt Anna, a" losgadh gu ceart air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte:
  - Glòir do ghaisgich !
  Thuirt Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid:
  - Airson an Motherland agus urram!
  Bha Victoria, a" losgadh air an Fritz, agus a" tilgeil grenade le feachd marbhtach le a òrdagan rùisgte, a" caoineadh:
  - Crùisg an Wehrmacht le gaisgeachd!
  Thug Olympias, nighean fallain, loidhne dha na nàimhdean, chuir e às don Fritz agus thug e maitheanas:
  - Anns a' chogadh naomh, bithidh ar buaidh !
  Thug Tamara, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a-rithist a" tilgeil grenade le cas-rùisgte, fa-near:
  - Feumaidh neart daraich a bhith aig saighdear, ach chan e ceann daraich!
  Loisg na caileagan. Timcheall air tomad tobhtaichean, tha na tobhtaichean a 'smocadh. Bidh spreadhadh às deidh spreadhadh a" leantainn. Bidh ceò ag èirigh dhan adhar. Tha a h-uile dad mun cuairt na theine.
  Milleadh air sgèile mhòr.
  Anna bhàn, casruisgte, "s i a" tilgeil grenade, a" reubadh nan Nadsaidhean, a" sèideadh mar seo:
  - Anns gach darach tha lag, anns gach darach tha toll o'm bheil brain a' sruthadh !
  Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' tilgeil grenade le a cas gràsmhor, tana, cas-rùisgte, air a ghluasad:
  - Ma tha thu cho seòlta ri darach, an sin lùbaidh tu mar chrith !
  Bhictoria, an nighean ruadh seo, cuideachd le casan lom, tana, chiseled, chirped:
  - Mura h-eil seòladaireachd sionnaich agad, thig trì craiceann ort!
  Thug Olimpiada, bàn fallain, àrd, mòr, fèitheach, cas, thilg i grenade le cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Ma tha thu balbh mar dharaig, reubaidh iad thu mar bhata !
  Shlaod balach seachad orra. Bhris e le sàilean dubha, agus thilg e pasgan spreadhaidh air na Nadsaidhean. An uairsin dh'èigh e:
  - Saighdear òg, nas fheàrr na seanalair lag!
  Thug Tamara cas a-rithist. Thilg i grenade le feachd marbhtach le cas rùisgte agus dh"èigh i:
  - Airson gach deise ùr aige, bidh an neach-poilitigs a" tarraing trì craiceann bhon luchd-bhòtaidh!
  Bha Akulina, a "losgadh air na nàimhdean, agus a" gàireachdainn gu làidir, a "gàireachdainn:
  - Bithidh tu tapaidh mar chraobh dharaich, reubaidh iad i mar chloich 's mar ghearran !
  Anna, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil grenades le a cas rùisgte a" lagachadh tancaichean, chirped:
  - Tilgidh sionnach seòlta eadhon tri chraicionn a nuas o leòmhann, ma's reithe e le inntinn !
  Bhictoria, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil tiodhlac mortaich le a sàil rùisgte, a-mach:
  - Mura h-eil thu airson a bhith nad shionnach, canaidh tu mar chù acrach!
  Chuir na h-Oiliompaics sìos am Fritz. An uairsin thilg i grenade le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - 'S e madadh-ruadh a th' anns an neach-poileataigs, an uairsin bidh e a' sgoltadh chearcan-bhòtaidh ann an solas an latha!
  Bidh torr na canain a" fàs. Bidh "Sturmtigers" iongantach a 'dol a-steach don bhlàr. Bidh iad a" losgadh bhomaichean le rocaid. Agus sgriosaidh iad togalaichean slàn, a" pronnadh thaighean sa bhad. Agus tha luchd-cuairteachaidh stoirmeil a 'cuairteachadh anns na speuran. Bidh iad a" losgadh rocaidean aig dreuchdan Sòbhieteach. Bidh iad a" leigeil bhomaichean. Tha am Panther-2 ri fhaicinn mar-thà, inneal nas adhartaiche na am Panther, le canan cumhachdach 88-mm.
  Tha turaid nas cumhainge agus nas lugha aig a" charbad Gearmailteach, a bharrachd air slige squat. A leithid de dh'uilebheist, ma bhuaileas e, bidh e a 'bualadh. Agus as cudromaiche buileach, gun a bhith ro throm, le einnsean nas cumhachdaiche de 900 each-chumhachd.
  Thilg Tamara grenade aig Panther-2 le a cas cas-rùisgte agus a" coidseadh:
  - Bithidh tu gòrach mar stump, reubaidh iad dhith e mar steudan, cha'n e mhàin na sionnaich seòlta, ach mar an ceudna maighich borb !
  Anna, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" spealadh sìos an luchd-dùbhlain, a" tilgeil leomhan le a casan casruisgte, air a thoirt a-mach:
  - Faodaidh eadhon iolaire, sionnach seòlta, cearc fhliuch a nochdadh!
  Akulina, a 'gearradh dheth na nàimhdean, agus gam bualadh troimhe, le seallaidhean ceart, air an cur a-mach:
  - Gu tric bidh fear a tha a" bruadar mu àite leòmhann gu bhith na asal air a threabhadh le sionnach!
  Bhictoria, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain ann an spreadhaidhean, agus a' tilgeil rudeigin marbhtach le a casan rùisgte, thuirt e:
  - Tha rùintean cosmhuil ri leòmhan aig duine, cruas asail, neo-ghloine math-ghamhainn, gràs an ailbhein, ach tha 'shionnach daonnan comasach air a mhealladh !
  Thug na h-Oiliompaics cas don nàmhaid. Ghearr i sìos e mar ghearradair feòir, agus dh"fhàs i:
  - Sionnach de dhath dearg, neach-poilitigs deise fuilteach!
  Lean dian a" bhlàir a" fàs. Chaidh am baile a bhualadh leis na Nadsaidhean bho ghunnaichean gas, a bha na b" fheàrr na an Katyusha ann an cumhachd. Agus bha e gu math duilich a dhol an aghaidh nan Nadsaidhean. Ach bha am buidheann-chatha de nigheanan casruisgte leth-rùisgte a" sabaid le dealas mòr. Agus cha mhòr nach do bhàsaich na caileagan, fhuair na fir barrachd.
  Tamara, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeadh grenades le a òrdagan rùisgte, dh"èigh i:
  - Bidh boireannach a "chùis air fir làidir, a" cluich air na laigsean aca, tha neach-poilitigs a "toirt a chreidsinn air luchd-bhòtaidh lag, gu follaiseach a" faighinn thairis air!
  Anna, a 'gearradh dheth na nàimhdean, agus gan spealadh le peilearan, aig an aon àm a' toirt a-steach pasgan spreadhaidh le a sàil lom, air a chuir a-mach:
  - Is e boireannach an neach-poilitigs as seòlta, chan fheum i a bhith ag ionnsachadh a bhith na madadh-ruadh, ach feumaidh i a bhith comasach air brògan a chuir oirre fhad "s a bhios i casruisgte!
  Akulina, a" gearradh air falbh luchd-dùbhlain le spreadhaidhean mionaideach, agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte:
  - Tha gaol aig boirionnach air an oigridh mar an ceudna, ach tha uaine an dolar ni's daora dh'i na aois uaine an taice !
  Thug Victoria, a" ghalla ruadh sin, spreadhadh marbhtach, leag i a-mach an loidhne agus rinn i squeak:
  - Bidh uaineas òigridh nighean a 'tàladh notaichean banca uaine bho fhir a tha air fàs reamhar bho bhuidsean!
  Agus a" tilgeadh air na nàimhdean, agus a" tilgeil tìodhlac eile le a cas-rùisgte, dh"èigh Olympias:
  - Na bi a" ruith an dolar uaine, tha sùilean uaine aig trioblaid cuideachd, agus tha an t-slige crùbach!
  Tha am blàr a" fàs nas làidire. Tha projectiles marbhtach a" reubadh. Bhris iad agus bhris iad suidheachadh nan Sòbhieteach, a' tionndadh gunnaichean nan bataraidhean. Agus bidh plèanaichean ùra a" reubadh, agus gunnaichean ionnsaigh a" crìonadh. Bidh sgòthan de dhuslach ag èirigh a-steach don adhar.
  A" losgadh gu tròcaireach air na Nadsaidhean, ghabh Tamara agus thug i a‑mach neamhnaid, mun do thilg i grenade le cas-rùisgte:
  - A' creidsinn ann an Dia, na rach gu ìre ainmhidh : cha'n e caora ìocshlainteach a th' ann an duine, agus chan e gobhar a th' ann!
  Thug Anna, a" sabaid leis an nàmhaid, agus a" tilgeil thiodhlacan bàis le a casan cas, fa-near:
  - Tha e cosmhuil ri deanamh airgid air creidimh dhaoine, agus a' dòrtadh inneil air òr, fàsaidh an-earbsa !
  Shèid Akulina, a 'sgrios a' Panther, gu làidir:
  - A 'creidsinn air Didòmhnaich, na bi a' faighinn gu seachd Dihaoine san t-seachdain!
  Thug Victoria, a" losgadh gu fìor cheart air na Nadsaidhean, agus gan spealadh gu làidir, ag ràdh:
  - Tha creid- imh anns an lasair ifrinn shiorruidh a' goil air bainne na saobh-chràbhadh, o'm bheil an trusgan air a thoirt air falbh, a' creach- adh o chreidimh !
  Thug Olympias, gaisgeach boireann, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean, agus a" tilgeil grenades de chumhachd millteach mòr le casan rùisgte, an aire:
  - Is e dìreach stumpaichean is daraich a tha a" creidsinn ann an teine-teine ifrinn na lasair shìorraidh, a "leigeil leotha fhèin a bhith air an rùsgadh mar steigeach!
  Loisg Tamara bho bhazooka a chaidh a ghlacadh, las i a sàilean rùisgte agus rinn i gàire:
  - Cionnus a tha lasair an teine ifrinn shiorruidh a' deàrrsadh ? Deàrrsadh bhuinn òir ann am pòcaidean camain bho chreideamh!
  Anna, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" gearradh sìos nan Nadsaidhean le fìor chinnt, a-mach:
  - Bidh luchd-reubainn a' cleachdadh Dia airson am pòcaidean a lìonadh, agus tha iad air am mealladh chan ann a-mhàin le ceann falamh!
  Thug Akulina tionndadh don nàmhaid. Thilg i grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Bidh luchd-reubainn a' chreidimh a' reubadh tri chraicionn de chaoraich, a' briseadh adhaircean nan gobhar, is ionmhuinn leo a mhàin an tairbhe, agus tha creidimh air son obair-seaca !
  Thilg Victoria boma min-sàibh le a sàil rùisgte, shèid i suas an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Tha sagart onarach coltach ri madadh-allaidh glasraich, chan eil ach creideamh an-còmhnaidh onarach, agus tha a chleachdadh fèin-thoileil!
  Bhris Olympias an nàmhaid bho ghunna-inneal. Ghearr i sìos an nàmhaid agus thug i dòrlach de grenades le a sàil rùisgte, a thionndaidh tanca Lev. An uairsin dh'èigh i:
  - Is e sgeulachd sìthiche a th" ann an creideamh sam bith, chan eil ach prothaidean air an dèanamh às an fhasanachd seo ann an tomhasan fìor eireachdail!
  Seo mar a bhios caileagan a" sabaid gu gaisgeil ann am baile-mòr Grozny. Agus bidh iad gan taisbeanadh fhèin bhon taobh as àirde de shealladh gaisgeil.
  Agus bidh na caileagan eile a 'dìon Astrakhan leis a h-uile misneachd aca. Agus tha iad cuideachd a" nochdadh an aerobatics agus an neart as àirde.
  Tha na nigheanan a" sabaid glè mhath.
  Thilg Alenka grenade le a cas-rùisgte, reub e na Nadsaidhean às a chèile, agus rinn i co-èigneachadh, a" giùlan a fiaclan:
  - Cò a leigeas leat nòtan a chrochadh air do chluasan, bidh an t-acras ort gu bràth!
  Dh"aontaich Anyuta, a" spealadh nan Nadsaidhean le seo:
  - Cha bhi thu làn de nòtaichean air do chluasan!
  Loisg Alla air na Nadsaidhean, thilg i grenade marbhtach le a cas-rùisgte agus dh"èigh i:
  - Tha nòtaichean air na cluasan na mhias aig a" mhionaid mu dheireadh a bhrosnaicheas nausea!
  Thug Maria fa-near gu seòlta, a" rùisg a fiaclan, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte:
  - Ma's e so Dia, cha'n aithne do neach air bith, ach tha iad do ghnàth a' ceusadh duine, mar gu'm b'esan coslas Chriosd !
  Ghabh Marusya, a" fucking the Fritz, e agus ghlaodh i, a" gàireachdainn gu làidir:
  - Tha neach a' deanamh spairn ri cumhachd Dhe a mhaighstir, ach gu ruige so a mhàin a' faotainn ceusaidh cha'n ann a rèir Dhè !
  Thug Matryona, cas, spealg i sìos na Nadsaidhean agus bhrath i, a" crathadh gu làidir air a caraidean:
  - Tha cridhe duine a' striochdadh air son maith, 'inntinn air son buannachd, agus a bholg air son gluine, agus mu dheireadh tharruing e a chasan do'n t-slochd !
  Agus bidh blàran borb a" dol an sàs ann an Astrakhan. Tha am baile-mòr air an Volga na phrìomh àite ann an dìon nan Sobhietich. Agus an seo bidh sabaidean mar sin a" goil. Mar coire a' boillsgeadh.
  Agus tha plèanaichean trom, marbhtach a" reubadh. Tha Yu-288 na inneal fìor chumhachdach. Agus a" tuiteam bhomaichean le seasmhachd mòr.
  Bidh Alenka a" gàireachdainn, a" tionndadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil grenade le cas-rùisgte:
  - Ma tha eòlas gorilla aig duine, treabhaidh e mar each agus ithidh e mar chù!
  Chuir Anyuta tiodhlac bàis marbhtach air bhog le a cas-rùisgte, bhris i na Nadsaidhean agus dh"èigh i:
  - Tha duine a 'ceadachadh e fhèin a chuir air collar, ach airson treabhadh, feumaidh e a bhith air a bhualadh le cuip co-èiginneach!
  Chuir Alla lemon air bhog le a sàil rùisgte agus ghrinn i:
  - Tha pòcaid mhòr aig an neach-poilitigs, ach chan eil ann ach pòcaid bheag!
  Thuirt Maria, a" losgadh air an luchd-dùbhlain, ag ràdh:
  - Neach-poilitigs a tha a 'gealltainn don luchd-bhòtaidh a' ghealach bho neamh, air tighinn gu cumhachd, a 'fàgail cruth-tìre na gealaich, agus a' cluinntinn bhon acras aig an rionnag!
  Thuirt Matryona, a" gàireachdainn gu bodhar:
  - Tha an diabhal anns a h-uile poileasaidh a" brosnachadh àite an Uile-chumhachdaich a ghabhail, chan eil ach glè bheag de thàlant aig an neach-poilitigs!
  Thug Marusya, a" losgadh air na nàimhdean, agus gan spealadh le misneachd, fa-near:
  - Bidh neach a 'strì ri bhith uile-chumhachdach, ach chan eil adhartas moralta ga dhèanamh nas fheàrr!
  Tha e coltach gu bheil na nigheanan èibhinn chun na h-ìre as àirde.
  Agus tha an cogadh a 'dol air slighe knurled. Thathas a' dèanamh deuchainn air itealan jet anns an Treas Reich. Agus tha seo cuideachd na fhìor argamaid ann an connspaid leis an USSR.
  Hitler, gu dearbh, chan eil e glè thoilichte. Bidh an cogadh a" slaodadh air adhart, agus tha an Ruis gu daingeann a" seasamh an aghaidh, ged a bheir e a-steach cuideachd. Tha batail a" goil, mar gum biodh ann am beul bholcàno.
  Deireadh an Dàmhair. Tha Kalmykia air a ghlacadh gu tur, agus tha na Nadsaidhean a" gluasad air adhart thairis air Dagestan.
  Soirbheachas nan Nadsaidhean, ged a bha e beag, ach seasmhach. Tha Cabhlach na Mara Duibhe faisg air sgrios.
  Seo sgioba slàn air an inneal-sgrios air a dhèanamh suas de nigheanan. Sgioba math a ràdh co-dhiù. Tha an nighean ann an culaidhean agus a' ruith casruisgte, a' priobadh le sàilichean cruinn.
  Tha Alice, ceannard an sgriosadair, ag òrdachadh le misneachd ionnsaigh a thoirt air an long-mara faisisteach. A" cur air bhog torpedo agus ag ràdh:
  - Ann an cogadh, mar ann an taigh-cluiche math, tha an ath ghnìomh do-chreidsinneach, thèid deòir a rùsgadh gu cinnteach!
  Tha Andriana na com-pàirtiche aice, ag òrdachadh àl iomlan de nigheanan. Ruith iad rùisgte, sàiltean cruinn, agus sgiùrsadh. Stèidhich iad inneal mèinn.
  thuirt Andriana:
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Nuair a loisg Veronika air na Nadsaidhean le canan, ghlan i:
  - Aig àm a" chogaidh, mar ann am film: bidh an gnìomh a" glacadh, cha bhith e a-riamh sgìth, a-mhàin, alas, tha e dha-rìribh a" marbhadh!
  Bidh inneal-sgrios le caileagan cas-rùisgte, tana, caol, glè bhrèagha a" leum bho thaobh gu taobh. Tha e air a thilgeil mar iteag.
  'S i Alice a' stampadh a casan casruisgte, dh'èigh i:
  - Mur 'eil thu furasda, gabhaidh an talamh fois ann an sìth anns a' chogadh !
  Thug Andriana, a" losgadh gu ceart bho chanan, fa-near:
  - Is e ridire a th" ann an nighean as urrainn sabaid!
  Ceartaich Alice i fhèin nuair a loisg i:
  - Chan e, tha i na gaisgeach!
  Agus dhùisg na gaisgich a' gàireachdainn. Agus nochd teangannan. Agus tha casan nam maise, cho gràsmhor, agus lorgan fala air am fàgail air an deic. Nigheanan cumhachdach.
  Agus rùisgte, tha na sàilean aca cho cruinn agus cho gràsmhor.
  Chuimhnich Alice mar a chaidh a toirt na prìosanach, agus bhuail na Nadsaidhean a buinn le cuip tana, dearg-theth. An seo tha thu cha mhòr rùisgte a 'crochadh air a' chrann. Tha do chasan rùisgte air an cur ann an stoc. 'S bidh iad a' strìopachas riut le slatan dearg-theth. An seo agus chun an nipple scarlet, tha iarann dearg air a rabhadh.
  Chaidh Alice a chràdh agus a chràdh airson grunn làithean. Ach bha an nighean comasach air teicheadh.
  Thuirt i ri oifigear nan geàrdan gun robh i eòlach air an àite air a" mhuir, far an do thilg iad soitheach òir a chaidh fhalmhachadh à Sevastopol. Thuit am faisisteach air a shon.
  Uill, chùm Alice, a dh'aindeoin a h-uile cràdh, a misneachd. Dh'fhuasgail iad i agus, le a làmhan ceangailte, chuir iad ann am bàta i. Agus le a casan rùisgte, beagan air a losgadh air a 'chrann, bha i comasach air daga a thogail agus dà fhaisg air a losgadh. An uairsin cheangail i na ròpaichean agus shnàmh i air falbh. Thug i sùil air gu ciallach. Agus choisinn e spèis nan nigheanan.
  Bhon roinn shònraichte dh'fheuch iad ri cumail rithe, ach bha Alice a 'bagairt air na h-oifigearan sònraichte tubaist a chuir air dòigh, agus cuideachd a crochadh air galla. Ghabh iad eagal.
  Tha Alice na nighean gu math sabaid ...
  Bha i fiù 's èibhinn air a tharraing:
  - Tha gaol aig an neach-cuiridh air tuagh bho armachd, ach ann am blàr tha sgil neo-shoilleir aige!
  Dh" aontaich Andriana le seo, a" spangachadh a casan chiseled:
  - Faodaidh tu fhathast brot a chòcaireachd bho thuagh, ach chan urrainnear an rud a tha sgrìobhte le peann gaisgeil a ghearradh sìos le tuagh fear a" chuir gu bàs!
  Tha Juliana na nighean glè bhrèagha. Chan eil aice ach aodach tana stiallach air a broilleach, agus panties. Ach tha i cho brèagha agus cho brèagha. Tha casan nan nigheanan uile air an sgriosadair lom, agus gu math tarraingeach.
  Nuair a thèid na Gearmailtich a thoirt don phrìosan, feumaidh iad na caileagan a phògadh, sàilean cruinn, lom. Agus bidh na prìosanaich ga dhèanamh gu dìcheallach. Agus tha iad ag imlich sàiltean nan caileagan, agus a' pògadh le mòr thlachd.
  Sheinn Juliana:
  - Cha-n 'eil sinne 'n ar luchd-reubainn,
  Chan eil sinn airson a mharbhadh ...
  Ach cràdh le sàilean lom,
  Tha mi airson a h-uile duine a bhualadh na aghaidh!
  Nigheanan, gu dearbh, comasach air blasad soirbheachadh sam bith.
  Chuir Andriana, a" stampadh air a shàilean rùisgte, a-mach:
  - O, crìochan ùra, na toir orm gàire a dhèanamh!
  Dh'aontaich Alice:
  - Cothroman gun chrìoch dhaibhsan nach eil a" suidheachadh chrìochan dhaibh fhèin!
  Leag Veronica a casan rùisgte, cheangail i a sàilichean rùisgte, agus thug i fa-near, a" rùisg a fiaclan:
  - Cha toir an duine as làidire rùintean neo-sheasmhach!
  Thuirt Andriana gu seòlta, a" rùisg a fiaclan agus a" losgadh a canain:
  - Tha duine fada o Dhia, a chionn nach deachaidh e fada o'n mhacantas ann an aithris nàduir !
  Veronica, a" pronnadh sruthan nan Nadsaidhean a bha a" tighinn air adhart le dealbhan ceart, a" gearan:
  - Tha neach-poilitigs ann an rùintean na dhia, ann an dòighean aodann, agus ann a bhith a" cleachdadh nan toraidhean tha e na mhuc gu tur!
  Bidh caileagan Sòbhieteach a 'sabaid gu math. Ach tha, gu dearbh, feadhainn Gearmailteach, agus cuideachd bòidhchead ann am bikinis agus casruisgte.
  Mar eisimpleir, tha Gerda na luingear tearc.
  Shuidh i fhèin agus a com-pàirtichean sìos air an tanca as ùire "Panther" -2.
  Bidh na caileagan a 'losgadh air na saighdearan Sòbhieteach agus a' rughadh.
  Tha sinn nar madaidhean-allaidh olc, tha sinn a 'tilleadh, chan eil math!
  Agus dhùisg iad an sùilean ...
  Rinn Gerda, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bualadh air na saighdearan Ruiseanach, agus rinn i squeak le toileachas:
  - An ti nach 'eil 'na mhadadh-allaidh na bheatha, tha tri craiceann air an ìsleachadh uaith, nach 'eil 'na shionnach 'na inntinn, tha e air a sgoltadh mar chearc !
  Bhuail Charlotte cuideachd le projectile neo-mhearachdach, a 'briseadh tro tanca Sòbhieteach, a' bruthadh an armachd agus a 'gèilleadh:
  - Tha an t-acras air a" mhadadh-allaidh an-còmhnaidh, tha an duine an-còmhnaidh mì-riaraichte, agus chan urrainn don neach-poilitigs facal fìrinn a ràdh!
  Thug Cairistìona, gu fìor cheart a" losgadh air an nàmhaid, agus a" bualadh air tancaichean Ruiseanach le projectile marbhtach, fa-near:
  - Tha bian luachmhor aig an t-sionnach, ach chan fhiach gealltanas sionnach bho luchd-poilitigs!
  Ghabh Magda agus sheall i gunna air an nàmhaid, le a òrdagan rùisgte, air a bhualadh agus air a chlaoidh:
  - Tha barrachd bainne bho ghobhar na tha neach-poilitigs a tha na reithe le inntinn!
  Thug Gerda, a 'leantainn air adhart a' losgadh gu ceart aig carbadan Sòbhieteach, fa-near:
  - Anns na taghaidhean, tha luchd-poilitigs coltach ri eadar plàigh agus colera, ged a tha luchd-poilitigs tòrr nas gabhaltach nan sgitsophrenia!
  Bhuail Charlotte air na trithead "s a ceithir, agus reub i an tùr, thuirt i:
  - Tha sròn madadh-allaidh aig an neach-poilitigs airson prothaid, ach tha e fhèin na mhuc deiseil airson a bhith a 'sgoltadh!
  Chuir Cairistìona an tilgeadh air bhog gu sgiobalta le cuideachadh bho a òrdagan lom agus thug i a-mach:
  - Is e reithe a th 'ann an neach-poilitigs a bhios a' ruith gu rìgh-chathair an leòmhann, agus nuair a ruigeas e am mullach, bidh e a 'tionndadh gu bhith na shionnach a' sgoltadh luchd-bhòtaidh cearc!
  Thug Magda fa-near gu làidir, a" cur tiodhlac bàis don ghunna fèin-ghluasadach Sòbhieteach le òrdagan rùisgte:
  - Chan eil iad a 'creidsinn luchd-poilitigs, ach bidh iad a' bhòtadh, chan eil iad a 'tuigsinn ceòl, ach bidh iad ag èisteachd gu deònach, chan eil iad ag ithe nòtaichean, ach bidh iad deònach a bhith a' cumail an cluasan!
  Agus tha an "Panther" -2 gu math gnìomhach. Agus tha am projectile a 'cur gu math ceart.
  Bidh an inneal Gearmailteach a 'briseadh a h-uile tanca Sòbhieteach le misneachd.
  Bidh Gerda a" seinn agus a" seinn:
  - Aon, dhà, tri - bris a' chomhairle !
  Bidh Charlotte a 'losgadh gu fìor cheart, a' bualadh air luchd-dùbhlain agus a 'feadaireachd:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Thuirt Cairistìona, a" losgadh le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" briseadh tro na trithead "s a ceithir:
  - Bidh nàimhdean uile a" bogadh anns an taigh-beag!
  Bhris Magda air an nàmhaid agus chuir i às dha:
  - Chan eil an Fatherland a 'creidsinn ann an deòir!
  Ghluais Gerda:
  - Agus bheir sinn na oligarchs olc san eanchainn!
  Thug Charlotte fa-near gu sgiobalta, a" bualadh air howitzer Sobhietach le slige:
  - Chan eil òr ach a" coimhead brèagha, gu dearbh, tha am meatailt seo, daonnachd air fulang a-riamh, tha e air fàs àrdanach!
  Chuir Cairistìona, a" losgadh air an nàmhaid, i fhèin an cèill gu seòlta:
  - An dèidh a broilleach a rùsgadh, tha e nas fhasa do bhoireannach trì craiceann a thoirt dheth bho dhuine!
  Thuirt Magda, a" losgadh air luchd-dùbhlain, an toiseach:
  - Casan rùisgte nigheanan, cuir fir ann an galoshes!
  Gu dearbh, tha na caileagan air an tanca gràsmhor. Agus is e na pìleatan an fheadhainn as fhuaire am measg nam Fritz.
  Is e Albina agus Alvina na h-aces as iongantaiche sa chruinne-cè. An seo tha iad mu thràth air an àireamh de chòig ceud itealan a chaidh a losgadh sìos gach fear a ruighinn. Chan eil ach Marseille air thoiseach orra. Fhuair e Crois Mhòr na Croise Iarainn airson an 500mh itealan den chabhlach Sòbhieteach. Ach thòisich Albina agus Alvina a 'sabaid mòran nas fhaide air adhart, agus mar sin bidh iad a' dol seachad air Marseille a dh'aithghearr.
  Fhuair Albina agus Alvina airson an 500mh itealan Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus a-nis tha iad a 'sabaid le pìleatan dearga.
  Bidh Albina a" bruthadh nam putanan le a òrdagan rùisgte, a" losgadh sìos còig plèanaichean Sobhietach aig an aon àm agus a" sreap:
  - Ma tha bòtannan spaideil aig duine, suidh an-còmhnaidh ann an galosh!
  Thug Alvina, a" losgadh air itealan Ruiseanach, agus gan leagail sìos le a òrdagan lom, fa-near:
  - Cuiridh cas rùisgte boireannaich ann an tìde bòt sam bith ann an galosh!
  Fhreagair Albina, a 'giùlan teine gu math air carbadan Sòbhieteach, gu sgiobalta, a' sgoltadh a fiaclan:
  - Fear a bhios tric a 'coimhead air casan rùisgte, boireann, suidhe sìos ann an galosh!
  Agus rinn an dithis nighean, a" leagail dhà Yaks eile, squeaked:
  - Cas boireann lom, a" draibheadh gu math fon t-sàil agus a" suidhe gu foirfe ann an galosh!
  Chithear gaisgich an seo aig àirde mhòr.
  Ach ma tha pìleatan Gearmailteach eireachdail ann, tha cuideachd nigheanan Sòbhieteach brèagha - buill Komsomol.
  a ta cogadh le mòr neart. Agus bidh iad cuideachd gu soirbheachail a" losgadh sìos hordes an Treas Reich.
  Anastasia Vedmakova, ghlac e agus le cuideachadh bho a casan rùisgte leag i sìos a" Ghearmailteach agus rinn i squeak:
  - Tha fear deiseil airson tionndadh a-staigh gus brògan nighean a reubadh dheth!
  Thug Akulina Orlova, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Faodaidh tu bròg sam bith a-staigh a thionndadh le sàilean boireann lom!
  Bhuail Anastasia am Fritz cuideachd agus rinn i squeak:
  - Tionndaidhidh cas-ruisgte boirion fear sam bith a-staigh a-mach, ged is esan am bòtannan mu dheireadh!
  Akulina Orlova, a 'leagail Focke-Wulf agus a' sgioblachadh, a 'giùlan a fiaclan brèagha;
  - Ma tha thu airson fear a thionndadh a-staigh - thoir dheth do bhrògan, ma tha thu airson a chuir ann an galosh, nochd do shàilean!
  Agus sheinn na caileagan còmhla:
  Tha cogadh a" creachadh anns a" chruinne-cè,
  Gus pronnadh gu marbhadh gun adhbhar sam bith ...
  Chaidh Satan fuasgailte
  Agus thàinig am bàs leis!
  
  Agus cò a chuireas stad air an t-sruth
  Aibhnichean fuilteach agus cuthach...
  Bidh an giùlan laser a 'draibheadh a-steach don teampall,
  Agus dh" fhalbh an flash duine!
  
  Agus leithid de chaos
  Thuit an cruinne-cè ...
  An dàn brònach mac an duine
  Fulang pian, fulangas!
  Is dòcha gu bheil na nigheanan gu ìre ceart. Chan e toileachas a th" ann an cogadh. Ach aig an aon àm, cur-seachad.
  Tha dà phìleat Gearmailteach, Eva agus Gertrude, a' strì airson atharrachaidhean ionnsaigh Focke-Wulf. Bidh iad a" toirt ionnsaigh air targaidean talmhainn Sòbhieteach bhon adhar.
  Eva, a" losgadh agus a" losgadh rocaid, beachdan:
  - Carson a tha leanabas casruisgte, oir tha cas boireann rùisgte a" toirt air fir an cinn a chall, mar gum biodh iad nam balaich!
  Bhris Gertrude le rocaid, a 'putadh a' pheadal le a sàil rùisgte agus a 'briseadh buncair arm nan Sòbhieteach agus a' sreap:
  - Tha miann boireannach fhaicinn rùisgte a" toirt air fear tionndadh a-staigh!
  Bhuail Eva a-rithist, bhuail i na trithead "s a ceithir, a" briseadh nan tùir, agus thuirt i gu seòlta:
  - Gus boireannach a thoirt air falbh, feumaidh tu an toiseach a brògan math a chuir ort!
  Bhuail Gertrude an neach-dùbhlain aice le bhith a" cleachdadh sàil rùisgte a cas ghràsmhor agus thuirt i:
  - Às deidh dhi aodach a dhèanamh aig an àm cheart, bheir boireannach gnìomhachais trì craiceann air falbh bho fhear!
  Loisg Eubha rocaid aig na buncairean Sòbhieteach agus dh'èigh i:
  - Cha bhith boireannach a dh'fhàsas lomnochd ann an ùine na casruisgte agus a 'toirt crùidh dha fear!
  Dhearbh Gertrude, an dèidh dha na saighdearan Sòbhieteach a mharbhadh:
  - Cuiridh boirionnach cas-ruisgte bròg air fear, 's cuiridh i ann an galosh e, agus tionndaidh i a stigh e, agus ni i an casruisgte mu dheireadh dheth !
  An seo, gu dearbh, is e loidsig nan nigheanan nach urrainn dhut argamaid a dhèanamh na h-aghaidh. Agus bidh na caileagan a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis.
  Agus tha iad dèidheil air fir òga breagha, agus san fharsaingeachd mar sin gu bheil iad dìreach super.
  Agus ma sheinneas iad, thèid ceud fear a mharbhadh!
  Seo na caileagan, air gach taobh airidh agus glè bhrèagha, gus am bi fir gu dearbh a" tionndadh a-staigh!
  . CAIBIDEIL #5
  Thuit baile-mòr Grozny, air a chuairteachadh gu tur le saighdearan Nadsaidheach, tràth san t-Samhain 1943. Bhris am buidheann-chatha leis na caileagan a-mach às a' choire agus chaidh iad air ais gu Shali.
  Bha beanntan ann mu thràth, talamh garbh, agus dh'fhàs e na b 'fhasa an dìon a chumail. Bha tancaichean Gearmailteach gu math cuideam, gu sònraichte am Maus, agus bha e gu math mì-ghoireasach a bhith a 'sabaid riutha anns na beanntan. Bha an tanca T-3 mu thràth air a thoirt a-mach à cinneasachadh, ach bha an dreach ùr-nodha den T-4 fhathast ga thoirt a-mach. Ged a tha e seann-fhasanta gu moralta. Ach b 'urrainn dha fhathast sabaid an-aghaidh an T-34-76. Agus sabaid gu math. Bha an canan aige eadhon na bu chumhachdaiche agus bha astar muzzle na b" àirde na an trithead "s a ceithir.
  Shabaid Tamara agus na caileagan ann an Shali. Dh" fheuch na caileagan ris a" bhaile bheanntan mhòr seo a chumail - fìor bhaile-mòr.
  Bha na bòidhchead a 'sabaid gu misneachail.
  Thilg Tamara grenade le a cas-rùisgte, loisg i spreadhadh agus co-èignich:
  - Airson dùthaich mhàthaireil an USSR!
  Dh"fhosgail Anna teine air na Nadsaidhean. Dh'fheuch an T-4 nas aotroime ris an leathad a dhìreadh. Bha an nighean, a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, a" leagail an inneal Nadsaidheach agus a" sreap:
  - Airson ar màthair Fatherland!
  Akulina, a" losgadh air an Fritz agus le a sàil rùisgte, a" frithealadh fear marbhtach air a phasgadh ann am foil, vyaknula:
  - Tha Motherland an-còmhnaidh naomh!
  Thug Veronica a-mach, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil lemonan le òrdagan rùisgte:
  - Airson fuamhairean na Ruis!
  Thilg Olympias, am boireannach mòr seo, grenade air na Nadsaidhean cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson co-mhaoineas!
  Tamara, a" giùlan teine le deagh amas air na Nadsaidhean, agus gan gearradh mar bearraidhean de chraoibh, air a chur a-mach:
  - Mar as motha de chraobhan daraich san arm, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Thug Anna fa-near, a" rùisg a fiaclan, agus a" losgadh air na Nadsaidhean le fìor mhearachd agus fearg:
  - Sgriosaidh mi thu uile.
  Tanca "Lion", carbad mòr le baraille gunna fada. An seo tha an gunna as ùire aige 105 mm, fad baraille 100 EL. Agus tha e coltach gur e gunna glè fhada a th" ann. Agus tha an stoc seo a 'seasamh a-mach le neart marbhtach.
  Bidh Akulina a" losgadh bho bhazooka aig na Nadsaidhean, agus a" squeals:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Bidh Victoria cuideachd a" losgadh agus a" rughadh:
  - Glòir do ghaisgich na Ruis!
  Tha Olimpiada a" dearbhadh le bhith a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte:
  - A' ghlòir a's mò !
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil na caileagan iongantach, agus gu math snog. Agus tha am fionnarachd uamhasach.
  Tha Tamara, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" giùlan a fiaclan, ag ràdh:
  - Airson an Ruis agus saorsa gu deireadh!
  Tha Anna, a" losgadh air an nàmhaid, ag ràdh gu làidir, a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte:
  Bheir sinn air ar cridheachan a bhualadh còmhla!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean.
  Bheir Akulina, cuideachd, cas, mar a ghearras i sìos an luchd-dùbhlain, agus a bhios i a" beucaich:
  - Airson mo bhuannachdan tron mhullach!
  Chan e nighean sìmplidh a th" ann an Akulina Petrovskaya. Bha aice ri dhol tro tòrr. Gu sònraichte, chaidh a glacadh a' goid agus chaidh a cur an grèim. Chaidh i cuideachd tro choloinidh chloinne-òigridh. Uill, chan eil dad, thàinig i beò. Choisich casruisgte tro na sruthan sneachda, ach cha do dh" fhàs i ach na bu fhallaine agus na bu làidire.
  Bidh Victoria a" sabaid le fearg borb. Thug cas air an nàmhaid. Fritz sìos as t-fhoghar. An uairsin, le a òrdagan rùisgte, thilg i grenade. Thionndaidh am baidhsagal-motair.
  Choisich an nighean:
  - Airson crìochan cumhachdach!
  Bidh Olympias a" sabaid le mothachadh air fearg. Tha na buillean aice làidir agus brùideil. Tha i dha-rìribh na nighean uilebheist. Agus mar sin bidh e a" bualadh air luchd-dùbhlain. Mar sin tha na Nadsaidhean gu gnìomhach a" cur às. Chan eil e a" toirt an cothrom as lugha dhaibh.
  Bidh Olympias a" beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir don cho-mhaoineas fànais seo!
  Tha Tamara, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" rughadh:
  - Glòir do chomannachd Lenin!
  Bidh Anna a" losgadh air luchd-dùbhlain agus a" squeaks:
  - Airson an USSR!
  Akulina, a 'gearradh sìos an nàimhdean, agus a' gort, a 'sguabadh às:
  - Airson na h-erobatics as àirde!
  Chuir Victoria, losgadh air na Nadsaidhean, a-mach:
  - Airson na buadhan as iongantach!
  Rinn Olympias, a" pronnadh an tanca Nadsaidheach, grunt:
  - Airson co-mhaoineas an USSR!
  Tha Tamara cuideachd a" losgadh. Bidh e a" losgadh gu fìor cheart, a" còmhdach luchd-dùbhlain le spreadhaidhean ceart. Bidh e a" spealadh mar speal agus a" frasadh:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Tha Anna, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus gan gearradh le buillean mionaideach den speal aice, ag èigheach:
  - Mòr-ghlòir do na laoich !
  Agus a 'tilgeil grenades le òrdagan lom. Seo seanmhair.
  Bidh Akulina a 'gearradh dheth an Fritz, a' giùlan ionnsaigheach:
  - Airson co-mhaoineas!
  Agus twitches le corp fèitheach.
  Rinn Victoria cuideachd a" chùis air na Nadsaidhean. Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeadh tìodhlacan millteach air an luchd-dùbhlain aige agus a" feadaireachd:
  - Air son mòrachd an t-saoghail !
  Bidh Olympias cuideachd a" losgadh air nàimhdean. Sgrios e iad mar shruth bata 's beucadh :
  - Glòir do 'n chomunn mhòr !
  Agus le òrdagan rùisgte, bidh e a" tilgeil grenade le feachd marbhtach, a" reubadh nan nàimhdean às a chèile.
  Is ann mar seo a thog an còignear an nàimhdean, agus gun leag sinn sìos iad, agus gun sgrios sinn iad, agus gun bleith sinn iad.
  Chaidh stad a chuir air na Gearmailtich agus chaidh an sàrachadh gu tur. An seo dh'fhàs e doirbh, agus tha iad a 'squabble.
  Seo an luchd-tilgeil gas, agus bidh iad gan giùlan fhèin ionnsaigheach. Agus sgrios na dreuchdan Sòbhieteach.
  Beats agus "Sturmtigr" bho astar, air an nàmhaid - an t-Arm Dearg.
  Bidh na caileagan Gearmailteach a 'cur an cèill agus gunnaichean fèin-ghluasadach "Bear" agus mar a bhuail iad an nàmhaid leis. Agus tha iad dha-rìribh agus gu tur fucked up. Agus bidh slige le cuideam aon gu leth ionad a 'briseadh trainnsichean agus buncairean Sòbhieteach.
  Tha gaisgeach Frida ag èigheach:
  - Airson an Treas Reich as motha againn!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. Às deidh sin, bidh na caileagan faisisteach le casan lom a 'losgadh a-rithist.
  Agus cuileagan a 'buain agus millteach. Agus mar a bhios e a 'spreadhadh, an uairsin cruthaichear funail slàn le talamh a' goil bhon teas.
  Tha, gheibh na Gearmailtich na saighdearan Sòbhieteach gu mionaideach. Bidh aon de na ciad itealain TA-152 ag itealaich anns na speuran. Inneal ioma-adhbhar, mar am Focke-Wulf, ach nas adhartaiche, luath, so-ghluasadach le armachd cumhachdach agus armachd. Faodar a chleachdadh an dà chuid mar luingear agus mar itealan ionnsaigh.
  Dha na saighdearan Sòbhieteach, faodaidh an càr, gu fìrinneach, a bhith na dhuilgheadas mòr.
  Bidh Helga a 'sgèith TA-152 agus a' toirt ionnsaigh air dà tanca Sòbhieteach a tha a 'feuchainn ri faighinn faisg air Shali. Bidh an nighean a" losgadh gu math. A" briseadh mullach tùir a" chiad trithead "s a ceithir agus a" beucaich:
  - Tha mi nam bòidhchead armachd!
  Agus an uairsin bidh e a 'toirt ionnsaigh air an dàrna càr, a tha a' feuchainn ri luathachadh. Ach chan eil e cho furasta gèaraichean a ghluasad.
  Bidh TA-152 a" tolladh an neach-fulang seo le canan 37-mm.
  Fhreagair Helga agus sheinn e:
  - Sleamhnachadh, sleamhnaich mi an àiteigin, shleamhnaich mi!
  Agus dhùisg i leatha fhèin ... An seo tha i a 'feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air an Yak-9. Bidh an nighean Gearmailteach gu furasta ga leagail le bhith a" putadh an inneal-brosnachaidh le a cas rùisgte agus a" snìomh le misneachd, ag ràdh:
  - Tha mi uabhasach fhèin math!
  Tha e coltach gur e nighean a th" ann an Helga le aplomb mòr. Agus a 'dèanamh deuchainnean fuilteach le nàimhdean.
  Agus ma bhuaileas e, cha bhi e glè choltach ri duine sam bith.
  Bidh Helga a" losgadh air carbadan Sobhietach agus a" squeaks:
  - Uill, carson, tha e eu-comasach a bhith beò a rèir na h-inntinn!
  Agus le sàilean rùisgte mar a bhuaileas tu an stiùir. Is e seo nighean - dha na caileagan uile, nighean.
  Agus ma tha e a" caoineadh....
  Tha Albina agus Alvina anns na speuran cuideachd gu math gnìomhach agus a 'sabaid ghaisgich.
  Agus tha na caileagan, plèanaichean na Ruis, a 'smaoineachadh, a' sgrios gu bheil beatha math agus gu bheil beatha math.
  Agus le òrdagan rùisgte bidh iad a" stiùireadh ghunnaichean itealain gu targaidean. Cha mhair càraichean Sòbhieteach beò. Agus bhuail na caileagan iad mar sin. Cha toir iad an cothrom as lugha dhut.
  Seadh, bha caileagan a' sabaid,
  Tha, tha iad ag ràdh dè eile ...
  Thug iad ionnsaigh dàna air an Ruis,
  Gu litireil Satan!
  Tha Albina na gaisgeach ann an cruthachadh blàir agus bidh i a" giùlan dhith fhèin aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh mi super, atharraichidh mi! Super Champion!
  Agus le sàilean lom, a bharrachd air a bhith a 'bualadh air a' mheur-chlàr, agus a 'toirt air falbh luchd-dùbhlain gu pìosan beaga.
  Bidh Alvina, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice, a" rughadh aig mullach a sgamhanan:
  - Agus cò gheibh sinn sa choille,
  Agus cò a lorgas sinn sa choille ...
  dèan sinn fealla-dhà le sin, reubaidh sinn
  às a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  Agus le sàil rùisgte, mar a chuireas e an nàmhaid ri uchd mharbhtach. Seo nighean - is e a h-uile nighean an nighean as fhuaire!
  Gaisgeach an hack sabaid as motha. Agus cho mìleanta agus ionnsaigheach mar panther.
  Agus tha cait mhòra na Gearmailt air an ionnsaigh. A" cur stoirm air Astrakhan. Agus sgrios ann am meudan mòra taighean saighdearan Sòbhieteach.
  Agus gheibh iad bàs, ach chan eil iad a 'toirt seachad. Tha sabaidean mar sin uamhasach.
  Tha Gerda, gu dearbh, aig fìor thoiseach na h-ionnsaigh agus deiseil airson sabaid. Mar sin bidh i a" losgadh, gu math coltach ri Robin Hood boireann ann am bikini. Agus tha seo uile na boireannach math.
  Agus ma chuireas e cuideachd sgàrlaid am beul an fhir.
  Tha an "Panther" aice -2 ag obair. Co-dhiù, chaidh atharrachadh beagan eadar-dhealaichte air an tanca a chuir sìos le nigheanan le canan 75 mm 100 EL. Tha e punchy, agus losgadh nas luaithe. Tha, agus tha solarachadh shligean nas motha na anns a 'ghunna 88-mm.
  Bidh Gerda a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus ag èigheach:
  - Aon, dhà, trì... Deòir le napalm!
  Loisg Charlotte cuideachd às a dèidh agus ghlaodh i:
  - Ceithir, ochd, còig - cluichidh sinn gu sgiobalta!
  Rinn Kristina a" chùis air, a" briseadh tron tanca Sòbhieteach agus rinn i gàire:
  - Thèid sinn gu dàna dhan bhlàr, airson cumhachd nan Nadsaidhean ...
  Loisg Magda le a casan rùisgte agus rinn i gàire gu làidir:
  - Agus marbhaidh sinn iad uile - na comannaich uile !
  Bidh na nigheanan ag obair gu fìor agus gu h-iongantach ionnsaigheach. Agus tha an "Panther" -2 aca le peilear neo-mhearachdach a' tionndadh an howitzer Sòbhieteach.
  Bidh na nigheanan a" gàireachdainn agus a" seinn:
  - Glòir don t-saoghal againn ...
  Agus tha Ealasaid air a" cheithir-deug-ar‑fhichead, an uair sin a" toirt ionnsaigh fhiadhaich. Agus le a shàilean lom a" bruthadh air an inneal-brosnachaidh. 'S a' leagail an nàmhaid, a' sgreadail :
  - Biodh co-mhaoineas ann!
  Bidh Catrìona le a òrdagan lom a" cur seilcheag de fheachd marbhtach, a" tolladh an nàmhaid, agus a" sreap aig mullach a sgamhanan:
  - Airson an Ruis sgoinneil!
  Loisg Elena ris na Nadsaidhean. Bhuail an t-slige air maoil a' Phanther agus chaidh e dheth.
  Ruith an nighean:
  - Bidh Co-mhaoineas còmhla rinn!
  Rinn Euphrasia cuideachd a" chùis air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte. Loisg i an T-4 agus dh"èigh i:
  - Glòir do chomunn !
  Is iad seo na caileagan sabaid. Agus mar a bhios iad a 'losgadh, tha na sligean ag itealaich gu math brèagha, agus tha na trithead' sa ceithir fhèin a 'gluasad. Agus feuch, gluais bho leithid de chàr. Tha seo uabhasach duilich.
  Ach bidh na caileagan a 'faighinn a-steach, agus bidh iad a' sabaid ann am bikinis agus a 'cleachdadh casan lom. Tha na gaisgich iongantach agus iongantach.
  Agus ma gheibh iad fucked suas, cha bhi e glè bheag do dhuine sam bith. Agus bidh iad a 'cur shligean le fearg fiadhaich.
  Rinn Ealasaid, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" leagail nan nàimhdean, gàire:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas! Glòir don dùthaich againn!
  Loisg Ekaterina cuideachd, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, a' bualadh air an Fritz agus a 'sguabadh às:
  - Airson an Fatherland agus buaidh gu deireadh!
  Fhreagair Elena, a 'losgadh air an luchd-dùbhlain, gu làidir, a' sgoltadh a fiaclan neamhnaid agus a 'bualadh, le sùilean sapphire:
  - Tha ar comannachd fànais ainmeil!
  Euphrasia, a 'losgadh air an nàmhaid, ga bhualadh le fìor chruinneas, iongantach, air a thoirt a-mach:
  - Airson an Motherland agus Stalin - sunnd!
  Tha e follaiseach gu bheil na caileagan air an ruith, agus faodaidh a h-uile duine ...
  Tha an Dùbhlachd 1943 air ruighinn mu thràth.
  Bidh Alenka agus an sgioba aice cuideachd a 'sabaid ann an Astrakhan agus tha iad fhathast a' cumail a-mach an sin. Tha a 'bhana-ghaisgeach a' sabaid.
  Bidh Alenka a" tionndadh, a" gearradh sìos loidhne nan Nadsaidhean, an uairsin a" tilgeil tiodhlac bàis le a òrdagan rùisgte agus a ròin:
  - Tha duine coltach ri gibbon, a-mhàin, gu mì-fhortanach, nas trice ann an inntinn na ann an cumhachd!
  Thug Anyuta, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' gearradh dheth na nàimhdean, pasgan spreadhaidh le a sàil lom agus a 'crathadh:
  - Tha striopachas asail aig an duine, miann leòmhainn, ach gu fìrinneach is gobhar e !
  Alla, a 'losgadh gu ceart aig an Fritz, squeaked:
  - Tha fear airson boireannach coltach ri àite slop airson bò, chan urrainn dhut a dhèanamh às aonais, ach tha e tàmailteach a dhol faisg air!
  Fhreagair Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean, gu seòlta:
  - Dè a tha cumanta eadar fear agus taigh-beag ann an seòmar boireannaich - an fhìrinn nach bi boireannaich a" bleith ach aig fir!
  Marusya, a" gearradh dheth na Nadsaidhean agus a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte, vyaknula:
  - Tha boireannach na sionnach seòlta as urrainn leòmhann sam bith a chaitheamh mar choineanach!
  Matryona, a" spealadh nan Nadsaidhean, agus a òrdagan rùisgte, a" dumpadh nan saighdearan-duaise, ri gearan:
  - Feumaidh boireannach fear mar bhalach cuipidh, mura buail e fear, cha bhi beatha ann!
  Thuirt Alenka, a" losgadh air an Fritz:
  - Feumaidh boireannach fir mar adhaircean muc, chan eil ach còta bian a bheir fir seachad daor!
  Agus an sgioba nigheanan casruisgte mar a nì iad gàire, a" rùisgeadh am fiaclan, agus a" tilgeil grenades len corragan rùisgte.
  Nigheanan gaisgeach a' ruith. An eileamaid airson sabaid, an eileamaid aca ri sabaid!
  Tha e coltach nach eil Astrakhan a" dol a leigeil seachad. Cho fada ri nigheanan an seo, dha-rìribh a" sabaid.
  Tha feachdan armachd an Treas Reich gu math mòr. Tha na roinnean tanca ùr cho cumhachdach an seo. Tha cinneasachadh tancaichean a" dol am meud. Chan eil bomaichean ann, tha e comasach saothair a sholarachadh bho na goireasan Eadailteach, Frangach, Beilgeach agus Duitseach ann an Afraga.
  Agus cuideachd à Afraga a tharraing ola, tungsten, mòran eileamaidean, nam measg uranium.
  Is e sin, tha tancaichean ùra air an stampadh. Gu sònraichte, tha coltas an "Panther" -2, air a dhìon nas fheàrr agus le barrachd armachd, le einnsean nas cumhachdaiche, a 'toirt buaidh mhòr air cùrsa a' chogaidh.
  Tha barrachd is barrachd tancaichean is plèanaichean ann. Tha obair ga chrìochnachadh mu thràth air an Yu-488. A 'chiad itealan riochdachaidh den Treas Reich le ceithir einnseanan. Gu math cumhachdach agus luath. Is e an rud as fheàrr leis an raon sgiathan a tha an ìre mhath beag, agus is e sin as coireach gum faod am bomair itealaich aig astar 700 cilemeatair san uair. Tha seo a" ciallachadh nach bi luchd-sabaid Sobhietach gu cinnteach a" faighinn suas ris.
  Mar sin tha duilgheadas ùr aig an USSR le grùdaireachd. Tha feachdan an Airm Dheirg dha-rìribh sgìth. Tha clann-sgoile air an cur gu na h-innealan. Tha deugairean bho aois ceithir bliadhna deug mu thràth a 'sabaid, cha mhòr gu h-oifigeil. Tha na balaich, gu dearbh, tapaidh, agus san fharsaingeachd, deagh luchd-sabaid. Aig aois òg, tha e eadhon nas fhasa craobh a shealg agus a dhìreadh. Agus tha sgilean armachd air am maighstireachd nas luaithe. Bidh deugairean a 'sabaid cho math ri inbhich, tha iad nas duilghe a bhith a' bualadh. Tha, agus gu saidhgeòlach tha e nas duilghe losgadh air clann.
  Tha àireamh mhath de luchd-sniper boireann aig na Gearmailtich, agus tha luchd-sabaid ro òg mì-ghoireasach dha boireannach sam bith losgadh, le nàire ...
  Seadh, thòisich iad a 'gairm anns an USSR bho ceithir bliadhna deug a dh'aois. Agus cuideachd air a chur fo armachd agus luchd-peinnsein. Bha barrachd is barrachd bhoireannaich anns an arm. Gu sònraichte deònach gabhail ris a 'ghnè cothromach ann an tanca agus saighdearan adhair, agus ann an snaidhpichean. Tha boireannaich nan luchd-snipers math. Agus leis gu bheil iad mar as trice nas lugha na fir, tha e nas fhasa dhaibh sabaid ann an tancaichean, agus itealain cuideachd. Gu math tric bha deugairean cuideachd a 'sabaid ann an tancaichean. Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil balaich is boireannaich nas mothachaile len craiceann, agus chan eil na plèanaichean agus na tancaichean aca cho dualtach a bhith air an leagail na fir inbheach. Chan e deugairean dona agus ann an dreuchd snaidhpear. Faodaidh balach snàgadh a-steach do bheàrn nas cumhainge, e fhèin fhalach, neo craobh a dhìreadh. Gu math tric anns an arm, thòisich luchd-sabaid fo aois ceithir-deug a 'tighinn tarsainn.
  Bidh cogadh a" sgrios goireasan daonna. Agus tha an sgìre a 'fàs nas lugha agus nas lugha fo smachd an USSR. Agus feumaidh tu fhathast sabaid an-aghaidh grunn shaighdearan-coise Iapan. Tha, agus tha tancaichean samurai math ann, agus gu sònraichte gunnaichean fèin-ghluasaid. Nochd iad cuideachd ann an sreath le tanca meadhanach, coimeasach ann an neart ris an T-34, agus eadhon nas làidire ann an armachd aghaidh.
  Mar sin tha Iapan cunnartach a bhith dì-meas. Agus airson a" chogaidh leis, tha feum air saighdearan.
  Tha Stalin iomagaineach agus nas trice bidh e a" tuiteam ann an corraich. Air 25 Dùbhlachd, 1943, chaidh òrdugh a chuir a-mach gun deidheadh losgadh air buill teaghlaich an fheadhainn a ghèill, a" toirt a-steach clann bho dhà-dheug, agus gun deidheadh an fheadhainn as òige a chuir gu coloinidhean saothair.
  Bhathar a" cleachdadh sgaraidhean barrage na bu trice. Agus loisg iad nas gnìomhaiche, agus chleachd iad cràdh.
  Dh'fhàs Stalin dìreach do-ruigsinneach. B' i Beria a' chiad neach a dh'fheuch ri sìth eadar-dhealaichte a rèiteachadh leis na Nadsaidhean. Ach cha robh Hitler ag iarraidh sìth. Bha e airson faighinn thairis air an USSR gu tur. Gu sònraichte fhad "s a tha na caraidean a-mach às a smachd agus a-mach à ruigsinneachd.
  Chaidh itealain jet a leasachadh anns an Treas Reich. An toiseach, an ME-262, ach bha feum aig an neach-sabaid seo air einnseanan nas earbsaiche gus nach tuiteadh iad ro thric.
  Bha coltas gealltanach air bomair Arado agus pròiseact Yu-287.
  Sheall an TA-152 as ùire e fhèin gu math ann an cleachdadh, mar inneal ioma-adhbhar agus gu math luath. San fharsaingeachd, bha armachd na Gearmailt fhathast na bu làidire san adhar. A bharrachd air an sin, bha na Sòbhieteach Yaks agus Laggies, mar thoradh air gainnead alùmanum, nas truime agus nas lugha de ghluasad na na h-innealan fiosrachaidh. Mar sin thuit càileachd itealain Sòbhieteach gu ìre èiginneach. Bha an ME-309, le armachd cumhachdach, eadhon a 'toirt aire do na duilgheadasan le gluasad, a' dèiligeadh gu math ri carbadan Sòbhieteach, a 'toirt a-steach an ME-109. Agus bu chòir gum biodh an TA-152 air a dhol an àite an Focke-Wulf.
  Mar sin tha na Gearmailtich gu ìre mhòr hocaidh.... Ach chaidh obair air an innleachd a dhèanamh.
  Mar eisimpleir, gheall an Lev-2 a bhith mar a" chiad tanca le sgeama cruth ùr. Le bhith a" cur an tar-chuir agus an einnsean ann an aon bhloca air beulaibh an tanca, agus a" gluasad an turaid air a chùlaibh, shàbhail na Gearmailtich air a" chrann caddy agus lughdaich iad àirde a" charbaid. Mar thoradh air an sin, bha "Lion" -2 gu math nas aotroime, agus mar sin nas luaithe.
  Mar thoradh air na duilgheadasan aig àm a 'chogaidh, cha mhòr nach do stad cinneasachadh tancaichean trom san USSR, anns an t-sreath bha cha mhòr a h-uile càil aonaichte a rèir an T-34-76. Mar sin cha robh na Nadsaidhean, sa phròiseact gus prìomh tanca ùr a chruthachadh, a" dol a dhèanamh an armachd taobh ro thiugh tuilleadh. Agus dh'fhaodadh an "Leòmhann" a bhith a 'freagairt ann an leth-cheud' s a còig tunna, le einnsean de 1200 each-chumhachd. Ach, dh" fhaodadh cuideam an tanca Lev-2 a bhith air a lughdachadh tuilleadh le bhith a" lughdachadh inbhe a" ghunna. Tha e soilleir gu bheil a" chiad fhear gun fheum. A bharrachd air an sin, bha armachd de chàileachd ìosal aig na trithead "s a ceithir, agus bha eadhon canan Gearmailteach 37-mm, seann-fhasanta air tòiseachadh a" dol a-steach dhaibh.
  Bha e soilleir gu robh Stalin a" freaking a-mach ... Agus bha e a" tilgeil tàirneanach is dealanach ... Ach cha b" urrainn dha dad a dhèanamh ...
  Air Oidhche na Bliadhn 'Ùire, chuir na Gearmailtich ionnsaigh air a' phàirt de Astrakhan, an Volga Delta, a bha fhathast falamh. Le làthaireachd mòran chnapan-starra aibhne, an talamh duilich, cho faisg air a" Mhuir Caspian leig leis an Arm Dearg dìon Astrakhan a theannachadh, agus a chumail eadhon nas fheàrr na Stalingrad. A bharrachd air an sin, sheall nigheanan Sòbhieteach gaisgeachd gun choimeas.
  Agus anns a 'Chugais, gu h-àraid sa gheamhradh, tha e glè dhuilich gluasad tro na beanntan. Fìor, bha na Gearmailtich a 'gluasad air adhart air costa nas freagarraiche a' Mhuir Caspian. Makhachkala, gu bhith na chrìoch, far an do dh'fheuch na saighdearan Sòbhieteach, an dèidh dhaibh na feachdan aca uile a chruinneachadh ann an dòrn, stad a chur air na Nadsaidhean.
  Ach cha robh an armachd, a chaidh a lìbhrigeadh ach aig muir, gu leòr ...
  Bha Tamara a" sabaid gu cruaidh leis a" bhuidheann-chatha casruisgte de chlann-nighean aice.
  Bha na gaisgich boireann a" sabaid gu cruaidh agus a" nochdadh gaisgeachd gun choimeas agus deagh mhisneachd.
  Agus cha mhòr rùisgte a 'sabaid sa gheamhradh agus reothadh.
  Thilg Tamara grenade le a cas-rùisgte, agus rinn i spreadhadh, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain agus a' fàs nas luaithe:
  - Airson an USSR!
  Thilg Anna grenade cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Airson co-mhaoineas!
  Thug Akulina spreadhadh le deagh amas, leag e a-mach na nàimhdean agus dh"èigh e:
  - Airson mòrachd na Ruis!
  Bhuail Victoria air an nàmhaid, thòisich i air an nàmhaid a ghearradh sìos, a 'gearradh dheth a fheusag mar ràsair agus a' gàireachdainn:
  - Seasaidh an USSR!
  Olympias, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a òrdagan rùisgte, vyaknula:
  - Airson an Fatherland agus buaidh gu deireadh!
  Seo mar a bhios nigheanan a" sabaid. Bidh iad ag obair gu cruaidh agus le diongmhaltas mòr.
  Thug Tamara, losgadh, fa-near:
  - Cha toir an diabhal iad, agus an uairsin gabhaidh sinn iad!
  Tha an t-sabaid an seo brùideil agus aig an aon àm cuideachail ....
  Bidh Anastasia Vedmakova a 'sabaid anns na speuran ... Tha a h-aodann eadhon a' tionndadh le fearg, agus tha i a 'sguabadh às:
  - Fàilte gu àm a" chomanachais!
  Agus le òrdagan rùisgte tha e ag amas air gunna-adhair air an targaid, agus a" leagail phlèanaichean nàmhaid, agus an dèidh sin bidh e a" sgreuchail:
  - Airson soirbheachas saothair!
  Bidh Akulina Orlova, a 'leagail luchd-dùbhlain, a' giùlan gu misneachail, a 'toirt a fiaclan:
  - Airson co-mhaoineas cho mòr, air a 'phlanaid gu lèir!
  Tha am pìleat a" sgreuchail:
  Tha eadhon a" chlann eòlach oirnn!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" stiùireadh a" ghunna itealain chun an targaid, agus a" briseadh an nàmhaid, agus a" slugadh:
  - Ann an ainm àm a 'chomanachais!
  Feuchaidh sinn ris, tha an nighean na neach-crìochnachaidh agus na lasair losgaidh. Chan urrainn bholcàno sam bith coimeas a dhèanamh ris.
  Sheinn Akulina Orlova:
  - Tha mi mu thràth, dè an latha, creideamh ann an Dia a 'bruadar, tha mi cho leisg, chan eil mi airson ùrnaigh!
  Agus bòidhchead ionnsaigheach winked.
  Seo na sabaidean...
  Agus tha plèanaichean nan nigheanan seann-fhasanta. Agus is e seo an minus làidir aca. Agus cuideachd trom agus chan eil e furasta a ghluasad ...
  Chaidh fear de na gillean a shabaid a losgadh sìos, agus cha robh tìde aige leum a-mach le paraisiut. Agus is e seo, gu dearbh, an obair mhòr aige.
  Bidh na nigheanan a" sabaid san adhar agus a" faighinn spòrs...
  Bidh Albina agus Alvina a 'sabaid air luchd-sabaid math ME-309 agus, gu dearbh, tha sgòran gu gnìomhach a' faighinn.
  Tha nigheanan gu math moiteil às an t-soirbheachas aca ...
  Loisg Albina sìos plèana Sòbhieteach, le cuideachadh bho chas rùisgte eireachdail, agus rinn i squeak:
  - Do ar n-iolairean !
  Ghearr Alvina sìos trì càraichean Ruiseanach ann an aon spreadhadh agus thuirt i:
  - Do ar seabhagaibh !
  Fhuair na caileagan sìos gu gnìomhachas ainmeil ... Ach is toil leotha cuideachd saighdearan Ruiseanach a chràdh.
  An seo, chaidh balach-pìleat de cheithir bliadhna deug a ghlacadh. Agus bha maise sàiltean cruinn na cloinne air an frioladh air a shon. Agus an uairsin thòisich iad air an lomnochd a dhòrtadh le uisge deigh .... An uairsin uisge a ghoil, agus a-rithist uisge deigh.
  Is e seo na bòidhchead sabaid ....
  Sheinn Albina:
  - Airson ar fangs, spuirean, fiaclan, dòrn!
  Dh"èigh Alvina aig mullach a sgamhanan:
  - Mar sin tha iad ag iarraidh sabaid mhath!
  Agus lean na caileagan orra ag obair mìorbhailean le òrdagan rùisgte agus a 'losgadh sìos plèanaichean Sòbhieteach.
  Ach, fhreagair pìleatan Ruiseanach iad cuideachd. Tha Alice agus Angela dìreach air gluasad chun Yak-9. Agus buailidh sinn na Gearmailtich agus seinnidh sinn fhathast aig an aon àm;
  Tha thu mar shamhladh air dùthaich ghaisgeil,
  Comrade Lenin agus comrade Stalin. .
  Anns an USSR, tha a h-uile duine dha-rìribh co-ionann,
  Agus tha na dòrn air an dèanamh le iarann agus stàilinn!
  
  Airson Lenin, chan eil eagal air a 'bhiast Adolf,
  A-nis tha Vladimir na stiùiriche air Comrade Stalin ...
  Bhuail sinn am Fritz san t-sùil chan ann sa mhala,
  Chaidh na Nadsaidhean uile a reubadh às a chèile sa bhad!
  
  Is e an Ruis mo mhàthair-thìr
  Tìr mhòr, gun chrìoch ...
  Is aon teaghlach iad na cinnich uile,
  Bidh sinn a dh'aithghearr a 'fuireach fo cho-mhaoineas!
  
  Dèanamaid ar dùthaich nas làidire
  Leig leis an Ruis tionndadh uaine gu sgiobalta ...
  Buailidh sinn am faisisteach air an aghaidh, seach,
  Agus creidibh mise, chan eil ar cumhachd a" tionndadh gu cloich!
  
  Agus tha Iosa mar cheannard ro‑mhòr,
  Is esan ar Tighearna, agus Dia Geal na Cruinne...
  Agus bidh am Fuhrer air a bhualadh gu cruaidh,
  Às deidh na h-uile, tha ar comas air fàs gun atharrachadh!
  
  Seadh, air sgàth ar dùthcha, naomh,
  Bidh sinn gu làidir a" sabaid Fritz ...
  Tha nighean a' ruith casruisgte san t-sneachda
  Tha i airson sabaid ann an rage!
  
  Tha, tha Stalin a-nis air a bhith na stiùiriche Sobhietach,
  A leithid sàr-mhath, gaisgeil agus sgileil...
  Na bean ris an Ruis de cho-mhaoineas,
  Ged tha cumhachd Lucifer leat!
  
  Gheibh sinn Hitler, creid mi
  Ged a tha cumhachd demonic aige ...
  Tha aon Hitler na bheathach creachaidh,
  Ged a bhith ag aideachadh nach eil na Fritz morons!
  
  Ann an ùine ghoirid, thèid sinn a-steach do luchd-sabaid Berlin,
  An sin bidh Lenin, aka Stalin, còmhla rinn ...
  Is toil le faisisteach cuileanan a reubadh gu furasta,
  Agus creid nach lughdaich ar neart!
  . CAIBIDEIL #6
  Tha a 'bhliadhna ùr 1944 air tighinn ... A dh'aindeoin an t-suidheachaidh gu math duilich air an aghaidh, bha obair a' dol air adhart anns an USSR gus teicneòlas ùr a chruthachadh. Gu sònraichte, bha dòchasan àrda co-cheangailte ris an tanca IS-2 agus na buill-airm cumhachdach aige. Dh" fhaodadh canan 122-milimeter a bhith na argamaid chumhachdach anns a" chogadh an aghaidh nan Nadsaidhean. Chaidh dòchasan a phinnadh cuideachd air an T-34-85 le gunna nas cumhachdaiche, turaid mhòr, ach an aon chrann agus fo-charbad.
  Bha an suidheachadh na bu mhiosa le itealain. Cha b "urrainn don Yak-3 a dhol a-steach gu cinneasachadh air sgàth dìth duralumin àrd-inbhe, agus cha b" urrainn don LAGG-7 a dhol a-steach gu cinneasachadh gun chrìonadh ann an cinneasachadh mar thoradh air an einnsean ùr.
  Mar sin cho-dhùin Stalin gur e an Yak-9 agus LAGG-5 am prìomh luingear Sòbhieteach aig an àm seo, agus bha an itealan ionnsaigh IL-2 furasta a dhèanamh agus seasmhach. Agus ann an tancaichean, gluasad mean air mhean gu T-34-85 agus IS-2.
  Ged nach eil crìonadh ann an cinneasachadh ...
  Agus bha an aghaidh a 'spreadhadh aig na claisean, ghlac na Gearmailtich an Caucasus. Thuit Makhachkala, agus bha iad mu thràth a 'tighinn faisg air crìochan Azerbaijan!
  An seo bha Tamara a 'sabaid le buidheann-chatha nam boireannach aice. A-rithist bha caileagan ann an luideagan bho tunics agus casruisgte a" sabaid le feachdan nàmhaid adhartach.
  Loisg Tamara loidhne aig na Nadsaidhean, a 'gearradh sìos cuid de na nàimhdean. Agus an uairsin, le a òrdagan rùisgte, thilg i grenade de fheachd marbhtach, agus rinn i gàire:
  - Glòir don USSR!
  Loisg Anna gu fìor cheart air na Nadsaidhean. Agus le a òrdagan rùisgte, thilg i grenades de fheachd mharbhtach, a" reubadh an luchd-dùbhlain as a chèile.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Glòir do chomunn !
  Gheàrr Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, na saighdearan-coise faisisteach. Gheàrr i sìos am Fritz, a 'tilgeil grenade le a casan rùisgte agus a' sreap:
  - Airson an Ruis, ar màthair sgoinneil!
  Thug Victoria, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil grenades air le a cas-rùisgte, fa-near:
  - Airson an dùthaich mhòr!
  Thuirt Olympias, a bha cuideachd a" losgadh bho ghunna-inneal:
  - Glòir do àmanna a' cho-chomuinn mhòir !
  Tha luchd-sabaid boireann iongantach ...
  Bidh iad a" sabaid, mar a bu chòir a bhith airson bòidhchead ...
  Tha cuimhne aig Tamara, a 'sabaid, air toiseach a' chogaidh. Mar a dh'fheumadh i teicheadh bho na saighdearan Gearmailteach. Chuala i an uair sin a" bhuaidh a bh" aig gunnaichean. Dh'fhàg an nighean an cananade. Chaidh a caraid Tatyana a ghlacadh leis na Gearmailtich, agus thug iad air falbh brògan ùra, reub iad seudaireachd agus fàinnean-cluaise. Agus chuir iad a-mach i cas-rùisgte ann am braighdeanas ... b 'e nighean rùnaire na comataidh roinneil a bh' ann an Tatyana, agus cha robh aice ri coiseachd gun bhrògan gu tric. Is e so irioslachd uaill, a dhol casruisgte mar neach a tha cumanta, agus is goirt e do bhuinn fìnealta. Bhuail an nighean a casan dhan fhuil agus rinn i osnaich aig a h-uile ceum.
  Bha na bòtannan ùra a fhuair i cuideachd air Tamara, agus shuath i a sàilean bhon chuairt fhada. Agus thug i dheth a brògan, dh"fhalbh i casruisgte. Is i nighean às a" bhaile, a tha air a dleastanas a dhèanamh san Úcráin. Bha a casan na h-òige a" coiseachd ri taobh na beinne. Agus gu cinnteach chan eil seo an coimeas ri rathaidean a 'chòmhnard. Fìor, tha na calluses aice mar-thà air tighinn far na h-aonar, agus chan eil e cho comhfhurtail coiseachd. Ach chruadhaich na casan a-rithist gu luath. Agus cha mhòr gun do dh"fhuiling i.
  Ach cha b" fhada gus an do leag Tatyana a casan sìos cho mòr is nach b" urrainn dhi coiseachd tuilleadh. Bhiodh na Gearmailtich air a losgadh, ach ghabh iad truas ris a' bhòidhchead. Chuir iad air cairt mi, ach thug iad orm seinn. Bha guth tlachdmhor aig Tatyana, agus sheinn i grunn òrain a bha neo-phàirteach gu poilitigeach dhaibh.
  Dè thachair dhi an ath rud, cha robh fios aig Tamara. Choisich i fhèin tron choille, a 'faireachdainn le casan rùisgte, tubercles, cnapan, geugan, agus bha i fiù' s toilichte. Sin nuair a choisicheas tu air clachan biorach nam beann, an uairsin eadhon buinn air an cleachdadh, ma choisicheas tu airson ùine mhòr, bidh e geur agus goirt. Agus eadhon nas mì-thlachdmhor a bhith a 'coiseachd air droigheann. Nuair a thèid iad sin a-steach do na buinn, bidh e tòrr nas goirt, eadhon dha buinn gharbh na h-ìghne.
  Chaidh faighinn seachad air Tamara air an iomairt le sgìths agus acras. Dh'ith an nighean dearcan, agus cha robh sin gu leòr. Agus bha na Gearmailtich a" tighinn air adhart gu luath. Ann an coilltean na h-Ucrain, cha robh eòlas math aig Tamara, a bha cleachdte ri bhith a 'fuireach anns na beanntan, air a slighe. Chaidh mi air chall, agus chrìochnaich mi aig a 'chùl.
  Agus a-nis, mar chat air a shealg sa choille. An uairsin ghlac an nighean na Gearmailtich air baidhsagal-motair. Stad iad an càr leis an stroller airson uisge fhaighinn. Agus chaidh Tamara suas ris a" ghunna-inneal, agus mar a ghearras e bhuaithe aig an nàmhaid. Agus gearradh gu mì-chinnteach, ach gu ceart. Agus tha na Nadsaidhean a 'tuiteam agus a' gàireachdainn. Chuir Tamara crìoch orra. Ghluais i aon shàil rùisgte chun an smiogaid, thuit e. Agus fhuair an nighean e.
  Às deidh sin, dhìrich am bòidhchead air a "bhaidhsagal-motair, agus a" putadh air a "pheadal le a cas-rùisgte, chaidh a thoirt dheth.
  Mar sin tha gluasad timcheall tòrr nas spòrsail na bhith coiseachd is casruisgte.
  Sheinn Tamara air an t-slighe:
  - Is deas, a bhraithrean, tha e deas, tha e deas, a bhraithrean a bhi beo ! Chan fheum thu a bhith brònach leis an ataman againn!
  Seo mar a dh" èirich am blàr.
  Agus a-nis tha i a 'sabaid ris na Nadsaidhean mar neach-crìochnachaidh Komsomol. Ach tha na feachdan neo-ionann, agus tha aig a" bhuidheann-chatha de nigheanan ri tarraing a-mach. Tha blàran a" goil an seo, mar uisge ann an coire mòr thairis air bholcàno.
  Thuirt Anna, a" losgadh, agus a" tilgeil grenade le feachd marbhtach le a òrdagan rùisgte:
  - Ann an cogadh, tha a h-uile dòigh math, ach a-mhàin feadhainn fèin-mharbhadh!
  Thuirt Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, a' leagail nan Nadsaidhean:
  - Anns gach nì bidh sinn mar an toiseach!
  Agus thug sàil rùisgte na h-ighinn gibht an sgrios.
  Thuirt Victoria, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" gearradh sìos na nàimhdean le spreadhaidhean fèin-ghluasadach:
  - Cha bhi tròcair aig na nàimhdean !
  Agus rinn i gàire ri a companaich.
  Thilg Olympias a casan rùisgte, chiseled, dòrlach cudthromach de grenades agus squeak:
  - Air son mòrachd na cùirte a's mò air an t-saoghal 's an comunn !
  Tha na gaisgich gu math glòrmhor an seo, agus mar an linn fànais.
  Bidh iad a" sabaid le mòr neart.
  Ach tha na Nadsaidhean fhathast a" tighinn air adhart anns a" Chugais. Anns a 'Ghearran 1944, thàinig na Gearmailtich agus na Turcaich còmhla, a' gearradh na saighdearan Sòbhieteach gu dà phàirt neo-ionann.
  Dh'iarr am Fuhrer crìoch a chur air an USSR. Bha Astrakhan fhathast a" cumail a-mach. Tha na Nadsaidhean, mar a bha e an-còmhnaidh, ann an èideadh sabaid ... Tha a 'chiad ME-262s a' sabaid san adhar. Bu chòir a thoirt fa-near nach tug iad a-mach mothachaidhean. Aig astar àrd, chan eil e glè ghoireasach a bhith a 'bualadh bho ghunnaichean itealain 30 mm. Bu chòir, bu chòir seo a ghabhail gu dona. Tha cuid de dhuilgheadasan aig an ME-262 cuideachd air sgàth a chuideam trom. Le gluasad gu sònraichte.
  Nas soirbheachaile ann an cleachdadh TA-152, a thuit ann an gaol leis na pìleatan, agus thàinig e gu bhith na workhorse. Gu dearbh, càr agus bomair aghaidh, agus itealan sabaid agus ionnsaigh. Bha eadhon beachdan ann airson itealan Gearmailteach a ghluasad gu itealan seo. Am measg nam buannachdan aige, bu chòir a thoirt fa-near mairsinneachd agus astar, agus buill-airm cumhachdach, a tha freagarrach airson gach cuid itealain ionnsaigh agus trodaiche.
  Tha am ME-309, a thathas ag ùrachadh, cuideachd ga chleachdadh barrachd is barrachd gnìomhach. Tha am ME-109 fhathast ann an seirbheis, nach eil ga thoirt air falbh air sgàth nach eil e a" lughdachadh cinneasachadh. Nochd eadhon atharrachadh ùr den ME-109 "K" le einnsean nas cumhachdaiche, armaichte le còig gunnaichean adhair aig an aon àm. Chan urrainn dhut inneal mar seo a bhualadh cho furasta.
  Fhuair ME-309 cuideachd einnsean nas cumhachdaiche agus sgiathan sguabte. Càr a tha gu math cunnartach. Tha pìleatan Sòbhieteach fhathast ag itealaich seann phlèanaichean, agus chan eil an càileachd aca ach a 'crìonadh. Gu ruige seo, ge-tà, chan eil an Yak-9 cho dona, tha e gu math furasta a ghluasad, agus chan fheum e cus astar.
  Tha saighdearan Gearmailteach làidir ... Bha connspaidean ann mun tanca T-34-85. A bheil e luachmhor an t-armachd turaid a dhèanamh nas doimhne? Às deidh na h-uile, anns a 'chùis seo, àrdaichidh an cuideam. Agus bu chòir a thoirt fa-near gu bheil càileachd armachd nan Sòbhieteach air tuiteam. Tha gainnead eileamaidean alloying, agus tha càileachd tàthaidh no tilgeadh air tuiteam gu ìre èiginneach.
  Ach tha na caileagan a 'sabaid mar ghaisgich ...
  An uairsin tha tanca Ealasaid briste agus bidh na caileagan a 'falbh. Bidh iad casruisgte agus còmhdaichte le bikini, a 'ruith tron t-sneachda, a' fàgail lorgan-coise gràsmhor.
  Thug Catriona fa-near le droch shealladh:
  - Tha sinn air ar sàrachadh gu tur!
  Thug Elena fa-near le fearg:
  Ach buannaichidh sinn fhathast!
  Loisg Ealasaid daga, a" bualadh air baidhsagal-motair Gearmailteach agus a" magadh:
  - Bhuail mi Gearmailteach! Ciamar a gheibh e iomchaidh bhuam!
  Thug Euphrasia fa-near gu lùthmhor:
  - An sin criochnaich iad am beatha, agus nach teich air an ais !
  Bha Catriona na nighean ionnsaigheach, agus sheinn i:
  - Nar fearg, bidh sinn a 'seinn laoidh na h-ìmpireachd!
  Bidh na caileagan a' ruith air an son fhèin, 's an sàilean cruinn lom a' lasadh.
  Nuair a chunnaic am balach na caileagan, dh'fhaighnich e le eagal dhaibh:
  - Agus cò às a thàinig thu casruisgte?
  Fhreagair Ealasaid:
  - Feuch an dèan sinn gluasad innleachdach!
  Rinn am balach gàire:
  - Aon, dhà - chan eil bròn na dhuilgheadas,
  Cha bu chòir dhut a-riamh air ais sìos!
  Cùm do shròn is earball nas àirde le pìob,
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Chrath Catrìona, a" rùisg a fiaclan:
  - Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  ghlaodh Elena:
  - Na biodh sgàth ort! Bidh sinn air ais....
  Agus rinn na ceithir nigheanan uile iolach ann an sèist;
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  An t-slighe, a 'soillseachadh co-mhaoineas!
  Tha gaisgich deiseil airson Gearmailtis sam bith a reubadh ... Agus casruisgte san t-sneachda tha iad cho sexy agus cho breagha. Dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan sin, mar ròsan a' fàs agus a 'crìonadh.
  Uill, chan eil Hitler a 'magadh, agus timcheall ar Motherland, tha e a' snìomh neòil. Tha e 'dol fodha 'fhiaclan 'na chridhe fein, agus ag òl a fuil !
  Agus bidh na caileagan a 'fàgail comharran fìor bhrèagha air an cùlaibh. Bidh na Gearmailtich a 'leantainn nan slighean sin agus a' bualadh air an glùinean agus a 'coimhead gu sanntach. Is iad seo na gaisgich fhiadhaich. Agus bidh na Gearmailtich a" pògadh lorgan-coise nigheanan.
  Agus tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a 'sabaid anns na speuran. Dà nighean àlainn.
  Sheinn Anastasia, a" losgadh sìos air na Nadsaidhean agus a" tionndadh a h-itealain mun cuairt a" cleachdadh a òrdagan rùisgte:
  Bidh sinn a 'sabaid airson nas soilleire a-màireach!
  Rinn Akulina, a 'gearradh dheth earbaill nan Nadsaidhean, a' cleachdadh a h-òrdagan lom, a 'crathadh:
  - Pòg sinn !
  Agus bidh na caileagan a-rithist a" bualadh air na Gearmailtich gun truas no cuirm sam bith. Sin cho glic sa tha iad.
  Anastasia, thionndaidh i Yak-9 a-rithist agus, a 'sguabadh às, vyaknula:
  - Sin an t-ainm co-chomunn !
  Dh" aontaich Akulina le seo:
  Tha mi a" creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir ...
  Thuirt Anastasia, a" leagail na Gearmailtich:
  - Is e Motherland ar grian!
  Agus is iad sin na caileagan sabaid an seo, an clas Sòbhieteach as àirde.
  Agus tha na Gearmailtich ga fhaighinn, gu math duilich. Agus tha gnìomhachd an airm a" leasachadh ...
  Anns a 'Mhàrt, thòisich na Nadsaidhean air ionnsaigh a thoirt air Baku. Tha ionnsaigh air baile mòr làn ola. Tha na blàran fiadhaich.
  Bidh na Gearmailtich a" slaodadh Baku a" cleachdadh làmhachas trom.
  Agus air a bhomadh le stoirm-troopers. Ach tha na bomaichean cuideachd air an leigeil sìos leis a 'chiad Yu-488an as ùire, a tha air an comharrachadh le cumhachd mòr. Chan eil anns na h-innealan sin ach beathaichean.
  Air fear dhiubh, Gertrude, Eva, agus Frida. Bidh caileagan brèagha, le deagh shealladh, a 'leigeil bhomaichean a-mach air suidheachadh nan Sòbhieteach. Agus bidh iad a 'marbhadh saighdearan an Airm Dearg agus sìobhaltaich.
  Tha Baku na theine... Bidh ceò ag èirigh na cholbhan. Tha tobraichean ola a 'losgadh, tha a h-uile dad na theine.
  Tha Gertrude ag ràdh le gàire:
  - Tha gaol aig Dia air a" Ghearmailt!
  Tha Eva, a" putadh a sàil lom air an luamhan agus a" leigeil bhomaichean, ag aontachadh:
  - Gu dearbh! Is sinne an rèis taghte!
  Sheinn Frida gu làidir:
  - 'S iad ar sluagh taghta nan nèamh !
  Agus rinn i gàire ri a companaich. Tha iad sin a 'chlann-nighean an seo agus a' sabaid, dìreach an embodiment de aggressiveness. Agus cumhachd sabaid.
  Thug Gertrude spreadhadh de ghunnaichean adhair, agus rinn e gàire:
  - Air sgàth mòrachd ar n-Athair!
  Dhearbh Eubha, losgadh air luchd-dùbhlain:
  - Airson mòrachd mòr!
  Chithear nigheanan gu sgiobalta air na plèanaichean a mhaighstir. Is iad seo na nigheanan sabaid.
  Agus chan urrainn dhut dìreach a bhuannachadh aig cairtean. Agus buailidh iad naimhdean le fiadh-bheathach.
  Thug Frida fa-near:
  - Tha mi nam boireannach le aislingean mòra agus bòidhchead!
  Às deidh sin, loisg i a-rithist bho ghunnaichean itealain, a "losgadh sìos luchd-sabaid Sobhietach a bha a" feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air uilebheist na Gearmailt.
  Tha, an aghaidh nan Nadsaidhean tha faireachdainn ann nach urrainn dhaibh cur na aghaidh.
  Tha Baku fo ionnsaigh.
  Tha Tamara agus a buidheann-chatha a" sabaid airson a" bhaile-mhòr seo. Bidh na caileagan a 'sabaid gu cruaidh agus a' nochdadh gaisgeachd gun choimeas.
  Thug Tamara cas, thilg i grenade le a òrdagan rùisgte, sgap na Gearmailtich agus an luchd-marcachd, a 'sguabadh às:
  - Airson mo dhùthaich gun chrìoch!
  Agus rinn i gàire ri a companaich. Tha i na gaisgeach aig an ìre as àirde, aig nach eil co-ionann.
  Ged, gu dearbh, chan eil caileagan eile dona. Canaidh sinn gu bheil iad a" sabaid glè mhath.
  Ghabh Anna, mar eisimpleir, na Nadsaidhean sìos, mar gum biodh le buille corran.
  Agus rinn e gàire:
  - Airson an USSR!
  'S thug i leis a shàil rùisgte tiodhlac bàis.
  Rinn Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, squeak:
  - Airson mo dhùthaich!
  Agus le òrdagan lom, mar a chuireas tu taisbeanaidhean sgrios air bhog a chuireas às don h-uile duine ann an sreath.
  Bidh Victoria a" sabaid le nàimhdean, ag obair gu cruaidh agus gu cinnteach. A" cuir às do luchd-dùbhlain ann an spreadhaidhean. An uairsin, le òrdagan rùisgte, bidh e a" tilgeil grenades le feachd marbhtach. Agus squeals:
  - Airson beachdan co-mhaoineas!
  Bidh na h-Oiliompaics cuideachd a" sabaid. Agus tilgidh an nighean ghaisgeil seo bogsa slàn de stuth-spreadhaidh le a casan lom, fèitheach. Agus bidh an tanca "Lion" a 'dol thairis air.
  Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Ach Pasaran !
  A 'sabaid nigheanan agus glè bhrèagha. Na toir seachad a-riamh agus na toir seachad a-riamh. Tha cumhachd luchd-crìochnachaidh aca.
  Agus tha na feachdan gu math neo-ionann ... Tha Baku air a ghlacadh ann an teintean. Chan eil armachd gu leòr aig saighdearan Sòbhieteach. Agus is e seo am prìomh dhuilgheadas.
  Bidh mòran a 'gèilleadh ann an eu-dòchas.
  Bidh Gerda agus an sgioba aice a" toirt air tràillean fireann am buinn lom a phògadh. Bidh an fheadhainn sin gu dìcheallach ga dhèanamh, agus a" reamhrachadh an t-sàil.
  An uairsin bidh na caileagan a 'dìreadh a-steach don Panther-2 a-rithist agus a' losgadh. A" cuir às do ghunnaichean Sobhietach...
  Tha cha mhòr an Caucasus gu lèir air a ghlacadh mar-thà. Ach tha Yerevan fhathast a" cumail a-mach. Tha baile-mòr Poti a" sabaid gu gaisgeil - am port mu dheireadh anns a bheil na tha air fhàgail de Chabhlach na Mara Duibhe fhathast a" cumail.
  Agus an sin bidh nigheanan de dhiofar nàiseanan a" sabaid. Agus tha buidheann de Gulnazi casruisgte a" sabaid. Boireannach àlainn Seòrasach, agus tha sgioba aice airson nighean.
  Bidh Gulnazi a" tilgeil pasgan le stuth-spreadhaidh le a chas rùisgte, a" deòir às a chèile na Nadsaidhean agus a" squeaks:
  - Glòir do mhòrachd comunn an t-saoghail !
  Bidh Tamila, a companach, cuideachd a" tilgeil grenade marbhtach le a cas rùisgte, a" reubadh na Turcaich às a chèile agus a" squeals:
  - Airson Motherland!
  Is e nighean às an Ruis a th" ann am Masha, a" toirt cas agus a" tilgeil cumhachd spreadhaidh le òrdagan rùisgte, agus a" briseadh nan Nadsaidhean, ag èigheach:
  - Glòir dha amannan comannachd an t-saoghail!
  Bidh Margarita cuideachd a" toirt seachad tionndadh le deagh amas. Chuir i sìos na Nadsaidhean agus chuir i tiodhlac de bhàs mort le a sàil rùisgte, a" pronnadh luchd-dùbhlain, agus a" sèideadh:
  - Airson ar buaidh!
  Seo mar a bhios nigheanan a" sabaid gu gaisgeil. Agus gu dearbh chan urrainnear stad a chuir orra, agus chan urrainn dhaibh a thionndadh air ais. Tha iad dìreach nan luchd-sabaid boireann agus super. Agus ma bhios iad a 'sabaid, an uairsin mar ghaisgich agus supermen!
  Ach, mo thruaighe, tha e duilich a dhol an aghaidh nan Nadsaidhean agus na feachdan adhartach aca. Anns na speuran, tha Albina agus Alvina a 'faighinn cunntasan misneachail. Agus tha uimhir de phlèanaichean air an leagail gu bheil e soilleir gu bheil e do-dhèanta stad a chuir orra.
  Sheinn Albina, a" losgadh air itealan Sòbhieteach eile le a òrdagan rùisgte:
  - Chan urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh, tionndaidh an sealgair gu bhith na gheam!
  Alvina, a 'gearradh dheth an luchd-dùbhlain aice, agus gu làidir toinneamh a ceann air amhach cumhachdach, chirped:
  - Glòir do àm an òrdugh ùr Aryan!
  Agus cuideachd a 'toirt sàil lom ...
  Tha na caileagan mu thràth air còrr air còig ceud itealan a losgadh sìos gach fear agus air Crois Ridire na Croise Iarainn fhaighinn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Chan eil annta seo ach bòidhchead do-chreidsinneach. Agus ma tha nàimhdean an Treas Reich air am bualadh mu thràth, chan urrainnear stad a chuir air na deamhan sin. Barrachd air 500 itealan sìos dìreach faisg air Marseilles. Tha an iongantas seo, gu dearbh, air a" mhullach. Cho-dhùin Hitler eadhon aonta a thoirt don t-siathamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thèid fhaighinn leis an fhear a thèid thairis air mìle itealan an toiseach. Agus bidh an toradh dìreach iongantach.
  Gheàrr Albina còig itealain Sobhietach dheth aig an aon àm le aon spreadhadh de ghunnaichean itealain 30-mm agus, a" putadh na h-innealan-brosnachaidh le òrdagan rùisgte, choisich i:
  - Glòir d'ar neart !
  Alvina, a 'gearradh sìos chàraichean Sòbhieteach, agus a' gearradh sìos na nàimhdean le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, vyaknula:
  - Mòr-ghlòir do ghaisgich !
  Agus bha na gaisgich a 'bualadh air a chèile!
  Bidh iad a" sabaid mar a bha e an-còmhnaidh ann am bikini agus casruisgte, agus is e seo an neart aca. Chan eil anns na nigheanan ach supermen-boireann. Ged a tha iad a 'frithealadh droch adhbhar. Agus is toil leotha a bhith a" frioladh sàilean nan tùsairean a chaidh an glacadh le sradag. Seo na nigheanan dìreach an seo. Brutal ach bòidheach.
  Thuirt Albina aon uair:
  - Cha 'n 'eil caoimhneas air an t-saoghal, cha 'n 'eil ann ach laigse !
  Agus leis an t-sàil rùisgte, chuir i sìos dà bhoma air suidheachadh nan Sòbhieteach, a' leagail trì gunnaichean.
  Is iad seo na gaisgich nach toir tròcair dha duine sam bith! Ach tha na buillean aca dìreach a" pronnadh.
  Thug Alvina fa-near le gàire:
  - Cha 'n 'eil àite do 'n lag, fo 'n ghrèin !
  Agus rinn i gàire air a cèile.
  Gaisgich nach eil a" nochdadh laigse agus nach toir suas gu bràth. Tha iad dha-rìribh nan curaidhean nan curaidhean. Ged le soidhne minus, oir tha iad a 'frithealadh feachd olc.
  Ach aig an aon àm èibhinn agus tarraingeach.
  Thuirt Albina, a" rùisg a fiaclan, agus a" cur sligean adhair marbhtach chun an luchd-dùbhlain aice:
  - Tha am focal Nadsaidheach naomh - sgriosar sinn gu bràth !
  Mhothaich Alvina gu làidir, a" leagail luchd-dùbhlain:
  - Tha sinn dha-rìribh spùinneadairean!
  Dhearbh Albina, a 'gearradh dheth na nàimhdean:
  - Tha a h-uile càil eile na aisling!
  Agus dh"fhàs na gaisgich cho pronntach agus a" leagail a h-uile duine, mar a bhith a" faighinn pucks le clubaichean.
  Rinn Alvina gàire nuair a bhrùth i na plèanaichean Ruiseanach:
  - Tha sinn a 'sabaid an aghaidh iolairean Hitler!
  Agus rinn i gàire ri a companaich.
  Na gaisgich an seo, gu dearbh, leig leis guthan nan nàimhdean. Tha an t-Arm Dearg a' faighinn calpa bhuapa.
  Bidh caileagan sabaid cho dìcheallach a" cuir às do shaighdearan Ruiseanach.
  Ach tha Helga air an TA-152 a 'sgrios feachdan talmhainn Sòbhieteach. A" cuir às do SAU-85 agus a" glaodhaich:
  - Air son mòrachd na Gearmailt 's a mic 's a nigheanan !
  Ach tha an t-sabaid fhathast a" dol air adhart airson Astrakhan.
  Nigheanan leis an neart mu dheireadh airson cumail orra.
  Bidh Alenka a' tilgeil boma le stuth-spreadhaidh le cas-rùisgte. A 'briseadh nan Nadsaidhean agus a' squeals:
  - Airson co-mhaoineas naomh!
  Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus cuideachd a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte, squeals:
  - Agus saoradh do'n dùthaich !
  Alla, a 'leagail luchd-dùbhlain, agus gan spealadh às aonais deas-ghnàthan neo-riatanach, agus a' tilgeil grenade le a sàil lom, a 'sguabadh às:
  - Sin mar a tha ar glòir coltach!
  Maria, a" sgrios nan nàimhdean, a" tilgeadh tiodhlacan bàis le a òrdagan rùisgte, a" beucaich:
  - Is mòr ar glòir !
  Marusya, a" spealadh sìos na saighdearan Arabach a bha a" tighinn air adhart ann an rangannan, agus a" tilgeil grenade le cas-rùisgte, a" glaodhaich:
  - Airson atharrachaidhean, gus am bi prìsean a 'tuiteam sa bhad!
  Thug Matrona, a" cur às do na Nadsaidhean bho ghunna-inneal, e agus rinn i squeak:
  - Ar dùthaich dhachaigh den USSR! Thèid a phronnadh sir!
  Bidh na gaisgich an seo ag obair le fìor ionnsaigheachd. Agus tha an cuideam sabaid aca uamhasach.
  San fharsaingeachd, bidh iad a" nochdadh an aerobatics mòr aca. Agus cuideam fìor neo-sheasmhach.
  Gaisgich casruisgte, ach toilichte...
  Anns a 'Ghiblean, às dèidh na h-uile, na Nadsaidhean a ghlacadh Baku. Thug dìth armachd a" chùis air. Aig an aon àm, thuit Poti cuideachd cha mhòr aig an aon àm. Cha robh ach Yerevan, a tha suidhichte air leòidean beinne, a 'cumail a-mach. Ach bha e air a dhiteadh cuideachd. Bha armachd agus biadh a" tighinn gu crìch an sin cuideachd. Is e dìreach nach eil na Turcaich air ionnsaigh a thoirt air a" bhaile-mòr seo fhathast, agus tha iad a "tional duslach airson an acras.
  Dh'fhalbh na caileagan bho bhuidheann-chatha Tamara gu ìre am measg an fheadhainn fon talamh, agus ghluais pàirt, còmhla ris a 'cheannard, air a' chùl chun an aghaidh ...
  Tha an Caucasus mar-thà cha mhòr gu tur air a ghlacadh, ach tha an cogadh a 'leantainn. Ged a chaill an USSR an raon-ola as motha aca aig an àm sin. Ach chan eil an t-Arm Dearg briste ann an spiorad. Agus tha ola fhathast ann an roinn Volga, ann an Siberia agus ann an iomadh àite eile.
  Dh"òrdaich Hitler crìoch a chuir air na Ruiseanaich ann an Astrakhan ro 20 Giblean. Agus dh'fhàs an t-sabaid air sgèile mhòr. Agus mheudaich am bomadh gu mòr.
  Bha an USSR fo chuideam làidir. Chaidh an t-sabaid air adhart airson Alma-Ata, a chuir na Seapanach ionnsaigh air. Bha am baile cha mhòr air a chuairteachadh gu tur.
  Bha an samurai, cho luath 's a dh'fhàs e beagan nas blàithe, a' feuchainn ris an ionnsaigh a leasachadh, agus ann an stiùireadh Magadan.
  Bha Veronika a 'sabaid ann an Alma-Ata agus chuir i an aghaidh marbhadh an samurai leis a' bhuidheann-chatha aice de chlann-nighean.
  Agus tha tòrr dhiubh ann. Tha na Sìonaich a chaidh fhastadh leis na dòighean tuiteam cuideachd a" sabaid.
  Tha na Seapanach a 'tilgeil saighdearan buidhe gu cath ... Tha iad a' gluasad air adhart agus gu litireil a 'tilgeil dreuchdan Sòbhieteach leis na cuirp aca.
  Tha Veronica na theine. Agus bidh e a" gearradh sìos na Sìonaich agus na samurai ann an rangannan. A 'tilgeil grenades le òrdagan lom agus squeaks:
  - Glòir do spiorad na Ruis!
  Bidh Marfa cuideachd a" losgadh, a" gearradh dheth luchd-dùbhlain agus a" squeaks:
  - Airson ar n-Athair!
  Natasha, losgadh air na saighdearan Iapanach is Sìneach air am fastadh airson dreuchd fodar canain, squeals:
  - Airson Mòr-Chomanachas!
  Alina, a" losgadh air na samurai agus na luchd-sabaid Sìneach, gan spealadh le fìor dhìoghras, agus a" toirt tiodhlac a" bhàis le a sàil rùisgte, squeaked:
  - Airson crìochan ùra co-mhaoineas!
  Bidh Veronica a" losgadh air an nàmhaid le fìor chruinneas, agus a" briseadh tro chinn nan Sìonach, agus aig an aon àm a" sgiùrsadh:
  - Glòir do thìr nan Sòbhieteach!
  Agus le a cas rùisgte tha i a" cur a-mach feachd grenade mòr, a bhios a" reubadh nan nàimhdean gu lèir.
  Marfa, a' gearradh sìos an nàmhaid, agus a' tilgeadh tiodhlac a' bhàis le a corragan rùisgte, a' glaodhaich :
  - A 'riaghladh àm a' cho-mhaoineas!
  Reub Natashka suas, a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a cas rùisgte, tomad de Shìonaich, vyaknula:
  - Airson an òrdugh ùr Sòbhieteach!
  Alina, a 'losgadh gu fìor cheart air an nàmhaid, squeaked:
  - Airson crìochan ùra co-mhaoineas, sabaididh sinn!
  Agus ghèill a sàil rùisgte do bhoma an lèir-sgrios.
  A 'sabaid nigheanan, mar gum biodh sradagan a' dòrtadh bho na sùilean.
  Chan e, chan urrainn dha na Seapanach a leithid de dhaoine a cheannsachadh, eadhon còmhla ri feachdan Shìona. Agus an t-slat samurai gu ionnsaigh.
  Agus a-rithist bidh iad a 'tilgeil cuirp aig a h-uile dòigh. Ach tha cus dhiubh ann, agus feumaidh am buidheann-chatha de bhòidhchead casruisgte a dhol air ais.
  Agus tha nigheanan ninja Iapanach ann. Agus tha e gu math duilich a bhith a 'sabaid nan aghaidh.
  Tha iad cho boillsgeach, sabaid agus àlainn. Agus tilgidh iad an casan lem òrdagan rùisgte, tiodhlacan cumhachd millteach mòr.
  Bidh nighean ninja le falt gorm a 'gearradh sìos saighdearan Sòbhieteach le claidheamhan agus squeals:
  - Air son linn na rioghachd a bhi aig an ìmpire !
  Bidh nighean ninja le falt buidhe a" ruith muileann-gaoithe, a" pronnadh armachd na Ruis, agus a" squeaks:
  - Glòir don linn banzai!
  Chleachd nighean ninja le falt ruadh dòigh heileacoptair, gheàrr i dheth oifigear Sòbhieteach agus thuirt i:
  - Bidh sinn an-còmhnaidh a" buannachadh!
  Chleachd nighean ninja le falt geal innleachd dealan-dè, gheàrr i sìos triùir shaighdearan Ruiseanach, agus thilg i pea le a òrdagan rùisgte. Spreadh e agus thionndaidh e na trithead "s a ceithir.
  Dh' eirich an gaisgeach :
  - Airson an òrdugh ùr Iapanach!
  Tha caileagan mar seo mìorbhaileach agus fìor fhionnar... Agus choinnich an t-Arm Dearg anns an Ear Chèin ri fìor nàmhaid.
  Ach an seo sa mheadhan, bidh saighdearan Sòbhieteach a 'toirt seachad buille obann ann an stiùireadh Rzhev.
  An seo tha sgioba Ealasaid a" sabaid airson a" chiad uair air an tanca IS-2 ùr. Inneal leis a bheil cuid de dhòchasan co-cheangailte. Mar as trice tha còignear bhall den sgioba innte, ach an seo bidh na gaisgich a" dèiligeadh ri ceathrar.
  Loisg Ealasaid gunna 122mm. Bidh tilgeadh millteach ag itealaich le feachd murt. A 'toirt iomradh air arc, agus a' bualadh bho astar fada T-4.
  Tha Ealasaid ag èigheach:
  - Is e seo a rinn mi math!
  Bidh Ekaterina, mar fhreagairt, a" casaidean, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, agus a" bruidhinn le buaireadh:
  - Agus chan eil an gunna ro luath a" losgadh!
  Dh"aontaich Ealasaid le seo:
  - Chan e inneal-sgrios tanca foirfe idir!
  Thug Elena, a chuidich le casan rùisgte gus an armachd a luchdachadh, fa-near:
  - Ach marbhadh!
  Agus an uairsin loisg Catherine. Agus bhuail an t-slige am Panther air bòrd bho astar fada. Tha, gunna marbhadh ...
  Thug Catriona fa-near:
  - Tha tòrr lùths agus toileachas againn!
  Dh" aontaich Elena le seo:
  - Tòrr! Glòir dhan Ruis!
  Thug Euphrasia fa-near cuideachd:
  - Tha faicsinneachd a" chàr seo nigheanan lag. Ciamar a loisgeas tu e?
  Thug Elena fa-near gu loidsigeach:
  - Agus is e seo an t-sùil ionnsaichte againn! Ma bhuaileas sinn, buailidh sinn!
  Agus sheinn na gaisgich ann an sèist:
  - Cha bhith eagal oirnn agus bidh sinn an-còmhnaidh a" sabaid!
  . CAIBIDEIL 7
  Air 21 Giblean bha Astrakhan fhathast gu ìre fo smachd nan Sobhietich. Cha deach an Gearmailteach gu tur a ghabhail leis.
  Rinn an talamh dìon math an seo. Agus cho-dhùin na Gearmailtich innleachdan atharrachadh. An àite ionnsaighean, thionndaidh iad gu bomadh agus rùsgadh.
  Chaidh Alenka agus an sgioba aice am falach ann am buncair agus dh'fhuirich iad a-mach às an t-slige mhòr.
  Cha robh anns na nigheanan ach sianar dhiubh, a' cluich chairtean. Chùm iad na bùird le òrdagan rùisgte agus bha còmhradh aca.
  Thuirt Anyuta gu feargach:
  - Anns a 'Chugais, cha deach ach Yerevan a ghabhail. Chan e seo ach an t-eilean mu dheireadh againn san sgìre seo. Dè an ath rud?
  Mhol Alenka gu loidsigeach:
  - Nas coltaiche gun tèid iad gu Moscow. Seo an creideas aca!
  Thuirt Allah le osna:
  - Tha na feachdan gu math neo-ionann ... Tha sinn gu mòr a 'call a' chogaidh, agus chan eil saighdearan gu leòr againn!
  Thug Maria fa-near gu loidsigeach:
  - Agus tha na Nadsaidhean a 'call! Chan urrainn dhaibh cur nar n-aghaidh!
  Thog Matrena a beachd, a" tilgeil mapa le òrdagan lom:
  - Rugadh sinn airson buannachadh, agus buannaichidh sinn gu cinnteach, tha fios agam air!
  Dh" aontaich Marusya, a" bualadh air an neach-dùbhlain aice le òrdagan rùisgte:
  - Gu dearbh, chan eil teagamh!
  Cha bhiodh Alenka cho dòchasach, a 'tilgeil cairt le a cas lom, tana:
  "Is dòcha gum feum na nigheanan againn a bhith beò fo dhreuchd, ach tha mi a" creidsinn gum buannaich sinn gu cinnteach!
  Thuirt Anyuta gu daingeann:
  - Faodaidh tu sabaid le dòighean partisan, agus bidh e gu math brèagha nuair a bha thu a" sabaid le leithid de fhionnar!
  Thug Allah fa-near gu làidir:
  - Bu chòir dhut sabaid nas gnìomhaiche!
  Chuir na caileagan suas an còmhradh. An uairsin ghluais iad air adhart gu cuspair eile.
  Thuirt Marusya le dragh:
  - Tha àireamh nan creideach a' fàs. An aghaidh a h-uile loidsig!
  Fhreagair Anna seo:
  Chan eil duine air dearbhadh fhathast nach eil Dia ann. Agus chan urrainn dha a chaochladh a dhearbhadh. Mar sin an seo faodaidh tu argamaid ad infinitum.
  Dhearbh Elena:
  - Agus tha a bhith ag argamaid an seo gòrach agus gun fheum!
  Dh" aontaich Allah le seo:
  - Seadh, tha an comhradh so gun fheum. Os bàrr, ma tha Dia ann, an sin tha e cho mòr as nach fearr dha bhi !
  Rinn Matryona gàire agus thuirt i:
  - B' fhearr nach biodh a leithid de Dhia ann ! Gu ruige sin, canamaid!
  Agus sheinn na caileagan ann an sèist;
  Tha sinn nar nigheanan, a" tighinn còmhla ris an Komsomol,
  Ghabh iad bòid tre chreideamh a bhith mar an Fatherland ...
  Gus an robh call fiadhaich a 'feitheamh ris na Nadsaidhean,
  Uill, agus an Ruis a bhith beò fo cho-mhaoineas!
  
  Às deidh na h-uile, tha Lenin còmhla rinn, mar gum biodh e coltach ri meatailt,
  Bho umha a tha nas làidire na stàilinn sam bith ...
  Bha mi a" bruadar mu bhith a" tionndadh an t-saoghail mun cuairt
  Mar a dh" fhàg an sàr-eòlaiche Stalin mar dhìleab!
  
  Nì sinn an Fatherland nas fhuaire
  Agus togaidh sinn an Fatherland os cionn nan rionnagan ...
  Biodh soirbheachas ann le buill Komsomol,
  'S ged tha ar casan lom !
  
  Thug am faisisteach ionnsaigh air mo dhùthaich,
  Bhon taobh an ear streap gu bras samurai ...
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin
  Agus tha mi a" creidsinn an nàmhaid, reubaidh sinn gu pìosan!
  
  Às deidh na h-uile, tha an Dia ainmeil Svarog còmhla rinn,
  Dè an co-mhaoineas a thogas, le fealla-dhà, ...
  Tha an t-Slat ghlòrmhor nas làidire na a h-uile duine anns a 'chruinne-cè,
  Cuiridh e ri mothachadh agus toil!
  
  Tha sinn a 'creidsinn nach toir sinn seachad gu bràth
  Na cuir an dùthaich athair air a ghlùinean ...
  'S e rionnag shoilleir a th' ann an Comrade Stalin,
  Agus is e an tidsear againn an sàr-eòlaiche glic Lenin!
  
  Nì sinn ar n-Athair,
  Nas bòidhche agus nas radiant air a 'phlanaid ...
  'S bithidh fios agad air a' ghunna mharbhtach,
  Leig le inbhich agus clann spòrs a bhith aca!
  
  Burn Svarog, na loisg nad chridhe,
  Tha thu nad neach-taic do chlaidheamhan na Ruis gu lèir ...
  Togaidh sinn a dh'aithghearr, tha mi creidsinn pàrras làidir,
  Thig Iosa misean naomh!
  
  Na cuir earbsa ann an caraidean gang Hitler
  Gun coisinn i gu furasta agus gu bagarrach ...
  Chan eil agad ach aon teaghlach -
  Agus creid nach eil e ro fhadalach a bhith dèidheil air an Motherland!
  
  A Thighearna Uile-chumhachdaich dìon sinn uile,
  Àrdaich a" bhratach tricolor thairis air an talamh...
  Agus tionndaidhidh an droch chreachadair gu bhith na gheam,
  Bidh sinn comasach air dèiligeadh ri Satan!
  
  Tha gaol agam air an Great Fatherland
  Anns a 'chruinne-cè gu lèir chan eil thu nas bòidhche
  Cha reic sinn an Ruis airson an rubles,
  Togamaid sìth agus sonas anns a 'chruinne-cè!
  
  Ann an ainm ar Motherland, bruadar,
  Bidh an Ruis mhòr ag èirigh ...
  Tha a h-uile càil eile dìreach vanity
  Agus bidh Mesiah ùr còmhla rinn!
  
  O mo Lada uile-chumhachdach,
  Bheir thu gaol agus sìth don Ruisis ...
  Bidh mi a" tionndadh riut gus an dèan mi ùrnaigh,
  Agus ma tha sin riatanach, buail le dealanach!
  
  A Mhoire Màthair Dhè Neamh,
  Thug an cruinne-cè Iosa ...
  Air do sgàth-sa dh'èirich an Dia mòr,
  Chan eil daoine air fìor bhlas a chall!
  
  Mothaich gu bheil na buill Komsomol
  Tha spèis mhòr aig diathan na Ruis ...
  Is sinne mic shàr na dùthcha,
  Bidh na Ruiseanaich an-còmhnaidh a" buannachadh!
  
  Feumaidh caraidean ùrnaigh a dhèanamh don Motherland,
  Tha Perun, Yarilo, agus Svarog cumhachdach ...
  Bidh sinn nar cèile gu math làidir
  Agus sèididh sinn eadhon na neòil anns na speuran!
  
  A-nis tha an nàmhaid mu thràth air a thilgeil air ais à Moscow,
  Tha thu air na faisisteach a ghoirteachadh gu mòr ...
  Tha sinn dìleas do Iosa agus Stalin,
  Bidh tancaichean gu leòr ann le gunnaichean!
  
  Chan e, cha bhith e comasach don nàmhaid casg a chuir air na Ruiseanaich,
  Leis gu bheil na gaisgich againn uile-chumhachdach ...
  Deuchainnean, gan toirt seachad, dìreach airson còig,
  Gus am biodh a h-uile balach gu math làidir!
  
  Creid mi, bidh Stalingrad glòrmhor,
  Agus cumaidh sinn e bhon ionnsaigh ...
  Thig co-thaobhadh ridire buadhach,
  Ged tha 'fhuil a' sruthadh gun bhacadh !
  
  Nigheanan casruisgte anns an fhuachd
  Bidh iad a" ruith, a" priobadh leis na sàilean aca ...
  Agus buailidh iad na faisistich le dòrn,
  Bithidh Cain neo-chomaiseach rèidh !
  
  Bidh a h-uile dad, bidh fios aig daoine gu math
  Tha sinn san fhànais, fosglaidh sinn na constellations ...
  Às deidh na h-uile, tha e na pheacadh a bhith a 'cur an cèill luach,
  Agus bidh duine air rìgh-chathair Dhè!
  
  Bheir saidheans aiseirigh nam marbh a dh'aithghearr,
  Bidh e comasach dhuinn a bhith nas òige agus nas bòidhche ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Gu mo mhàthair bhrèagha an Ruis!
  Sheinn na caileagan dàn slàn gu math agus chùm iad orra a" cluich chairtean len casan casruisgte...
  B" e 22 Giblean co-là-breith Lenin. Bha na caileagan ag òl alcol air a thiormachadh le uisge is cofaidh agus air a ghlanadh fon anail ...
  Rinn an t-Arm Dearg gnìomhachd Rzhev-Sychevsk eile sa mheadhan. Bha na Gearmailtich air an dìon agus shabaid iad air ais. Bha na tancaichean ùra Sòbhieteach T-34-85 agus IS-2 a' sabaid. Gu math tric chaidh an càr mu dheireadh an sàs san eabar. Seadh, agus cha do ghabh armachd an "Tìgear" -2 agus na "cait" nas truime air a 'chrann. "Panther" -2, cuideachd, cha ghabhadh a tholladh ach faisg.
  Thilg an càr a bu Ghearmailteach am fear Sobhietach bho astar nas fhaide.
  San fharsaingeachd bha Hitler toilichte leis an "Panther" -2, a tha air a dhìon gu dòigheil, agus deagh choileanadh dràibhidh agus buill-airm. Ach dh" iarr e tanca a chruthachadh a bhiodh air a dhìon nas fheàrr, agus aig an aon àm draibheadh gu fulangach ...
  Sheall "luchag" sa chùis seo gur e inneal neo-èifeachdach a bh" ann. Chaidh an E-100 a leasachadh gu gnìomhach mar phàirt den t-sreath E. Bha còir aig suidheachadh an einnsein agus an tar-chuir a dhèanamh còmhla, agus bha an tùr na bu chumhainge agus na bu chlaonadh, mar an slige. Bha tiugh an armachd fhathast an coimeas ris a 'Maus, mar a bha an armachd, ach dh'fheumadh an cuideam a lùghdachadh gu 130 tunna air sgàth an àirde. Bu chòir don einnsean, air an làimh eile, a bhith air fàs nas làidire aig 1500 each-chumhachd, agus bha gluasad math aig an tanca.
  San fharsaingeachd, bha còir aig an t-sreath "E" a bhith na ghinealach ùr de tancaichean. Le silhouettes nas ìsle, le ceàrnan mòra de chlaonadh reusanta, gunnaichean cumhachdach agus einnseanan, cruth dùmhail.
  Ach, ged a bha càraichean math aig na Gearmailtich mu thràth. "Panther" -2 an àite a 'mhodail a bh' ann roimhe. Bha cuideachd "Tiger" ùr -2 le einnsean nas cumhachdaiche, tùr cumhang. Dìon nas fheàrr agus cuideam nas aotroime.
  Mar sin cha do shuidh na Nadsaidhean fhathast.
  Air 24 Giblean, 1944, bhuail a 'chiad bhomair jet Arado Gearmailteach Moscow le tiodhlac bàis. Leig e boma bho àirde mhòr agus chaidh e seachad air na saighdearan Sòbhieteach gu furasta.
  Thuirt Hitler nach eil cothrom aig an USSR a-nis, agus gum bi deireadh an Airm Dheirg a dh'aithghearr.
  Thòisich 25 Giblean air ionnsaigh ùr air Astrakhan. Ghabh a 'chiad inneal gluasad talmhainn pàirt anns a' bhlàr cuideachd: tanca fon talamh.
  Bha dà nighean Gearmailteach a 'sabaid air: Mercedes agus Dora. Dh'fheuch Warriors modal fon talamh a ghluais san talamh.
  Ged a tha e gu math aotrom mar sin le gunna goirid 75-milimeter le baraille agus ceithir gunnaichean inneal.
  Bidh nigheanan a" tarraing chàraichean air an talamh. Bidh na drilean a" snìomh, a" gearradh tron chreig. Tha an gluasad caran slaodach seachd cilemeatair san uair, airson carbadan, fon talamh chan eil seo dona.
  Bidh Mercedes a" bruthadh òrdagan rùisgte air a" chiad chlàr gàirdeachais ann an arm na Gearmailt. Tha e gu math goireasach a bhith ag obrachadh agus ag fhuaimneachadh:
  - Seo an saidheans Gearmailteach againn mar a shoirbhich!
  Dh" aontaich Dora le seo:
  - Tha, tha fios againn mu thràth air mòran! Tha an cumhachd againn glè mhath!
  Bidh e cuideachd a" riaghladh le joystick. Tha na caileagan a 'dèanamh deuchainn air inneal sònraichte le radar.
  Seo bataraidh Sòbhieteach air thoiseach agus faodaidh tu dàibheadh fo.
  Mercedes, a" rùisg fhiaclan, beachdan:
  - Togaidh sinn òrdugh ùr!
  Agus a-nis tha inneal nan Nadsaidhean a" nochdadh. Bidh sgàineadh àrd-spreadhaidh a" bualadh air gunnaichean Sobhietach. Agus a 'bualadh air saighdearan an Airm Dearg.
  Tha Dora ag ràdh le gàire:
  - Fàilte air ath-bheothachadh mòr!
  Agus le òrdagan lom, bidh e a" dèanamh dhealbhan ceart. A 'bualadh air an nàmhaid agus a' squeaks:
  - Glòir don aisling ùr!
  Bidh Mercedes a" sgrìobadh bho ghunnaichean-inneal, agus a" caoineadh ag ràdh:
  - Airson àm nan aislingean mòra!
  Bidh na nigheanan a" gàireachdainn agus a" moladh iad fhèin. Is iad sin na gaisgich ionnsaigheach agus glè shunndach a tha iad.
  Tha Dona gu làidir ag ràdh:
  - Tha iomadh ni maith 's an t-saoghal !
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" bruthadh nam putanan agus a" losgadh a-rithist, air na gunnairean Sòbhieteach.
  Tha Mercedes a" dearbhadh le gàire:
  - Agus bidh e eadhon nas bòidhche!
  Agus bidh e cuideachd a" losgadh le a òrdagan rùisgte. Sin mar a bhios na caileagan sabaid sin a" losgadh.
  Uill, dè an inneal eile airson cogadh ...
  Tha marbhadh nan Nadsaidhean air Astrakhan a" fàs ...
  Chaidh a h-uile dòigh-obrach a ghearradh dheth... Agus b' fheudar dha na saighdearan Sòbhieteach gèilleadh air 1 Cèitean, 1944, an dèidh crìoch a chur air dìon fada, gaisgeil a' bhaile. Thuit an daingneach seo cuideachd.
  Chomharraich na Nadsaidhean tuiteam Astrakhan le cleasan-teine. Ach cha robh an dìon dìomhain. Agus thug e beagan ùine don Fritz na saighdearan ath-lìonadh agus na stòran-tasgaidh a tharraing suas ...
  Bha am Fuhrer an dùil gluasad air adhart gu stiùir Saratov agus nas fhaide air adhart air feadh an Volga le seach-rathad domhainn de Moscow.
  Ach fhad "s a bha na Gearmailtich ag ath-chruinneachadh na feachdan aca, bha iad a" tarraing suas stòran-stòrais. Agus bha na blàran san adhair.
  Dh" fheuch itealain Ghearmailteach ri a shàr-chomais a dhaingneachadh. Sheall deuchainnean sabaid den ME-262 dìth earbsachd an inneil seo, agus na tubaistean tric a th" ann, a bharrachd air duilgheadasan le gluasad. Mar sin, ged nach robh beachdan sam bith ann mu bhith a 'cur an àite aonadan Gearmailteach leis an itealan seo. Bha TA-152, air an làimh eile, air a bhith na inneal math airson na h-ùine aige agus bha e a 'sìor fhàs ga thoirt a-steach. Bha ME-309 agus ME-109 fhathast ann an seirbheis.
  Bha am ME-163 a bha air a ghluasad le rocaid na dheagh neach-sabaid airson sabaid, ach le ro bheag de ùine itealaich cha mhòr nach robh e do-dhèanta a chleachdadh ann an sabaid.
  Thionndaidh am bomair jet Arado gu bhith na bu shoirbheachail, a bha, air sgàth cho luath "s a bha e, cha mhòr do-dhèanta losgadh sìos le gunnaichean an-aghaidh itealain, agus cha b" urrainn dha luchd-sabaid Sòbhieteach grèim fhaighinn air. Bha na scouts reactive math gu leòr. Bha na Gearmailtich cuideachd a' leasachadh innealan eile. Mar eisimpleir, an XE-162, trodaiche nas aotroime na ME-262, furasta a dhèanamh, saor agus so-ghiùlain a bhith air a dhèanamh sa mhòr-chuid de fhiodh. Agus luchd-cogaidh eile. Agus an ME-1010 agus TA-183 ... Agus an atharrachadh nas adhartaiche agus earbsach den ME-262 X. Agus an luchd-sabaid gun earball Gotha, agus mòran a bharrachd.
  Ach, gu ruige seo bha an luchd-sabaid Gearmailteach a bha air an stiùireadh le propeller mòran na bu làidire na na h-innealan Sòbhieteach. A thuit ann an càileachd, agus a bha caran lag ann an einnseanan agus buill-airm. A bharrachd air an sin, chaidh an Yak-9 a dhèanamh nas sìmplidhe agus a-nis cha deach ach aon ghunna itealain 20-mm a chuir air, a 'trèigsinn an gunna-inneal. Lùghdaich seo a" chosgais agus rinn e nas sìmplidhe cinneasachadh agus leig e le cuideam a lughdachadh.
  A h-uile càil, tha an gunna-inneal an aghaidh itealain Gearmailteach caran lag. Gu ruige seo, cha b 'urrainn don USSR a bhith comasach air modalan nas adhartaiche de chàraichean a dhèanamh agus a' dol seachad air astar agus armachd air beulaibh nan Nadsaidhean. Chruthaich cuideam nas àirde nan innealan duilgheadasan le gluasad.
  Agus lughdaich dìth connaidh trèanadh itealaich luchd-obrach sgiathach.
  Alvina agus Albina, an dèidh a bhith a 'maighstireachd armachd cumhachdach ME-309 aig astar reusanta, cha robh iad airson a dhol air tìr air an ME-262, a bhuail e fhèin ro thric. Agus ann an luaths tha iad mar-thà nas làidire na Ruiseanaich.
  Thug Alvina, a 'gearradh dheth an càr Sòbhieteach, fa-near:
  - Tha sabaid anns na speuran inntinneach!
  Dh" aontaich Albina, le cuideachadh bho chasan rùisgte, a" comharrachadh an trodaiche aig an targaid, agus ga phronnadh:
  - Tha, gu dearbh tha sinn mar an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Agus rinn na caileagan gàire mar a bha iad craicte.
  Thionndaidh May gu bhith gu math socair. Bha an t-Arm Dearg fhathast a" feuchainn ris an Rzhev iomchaidh a ghearradh dheth.
  Loisg Elizaveta bhon IS-2 air an luchd-dùbhlain aice ... Cha robh dìon math aig a 'chàr Sòbhieteach ach ann am pàirt àrd mullach a' chrann. Chan eil aghaidh an tùir air a dhìon gu leòr. Agus tha e air a tholladh eadhon faisg air làimh le gunnaichean T-4. Ach, chaidh stad a chuir air an tanca mu dheireadh sa Chèitean, mar a bha am Panther agus an Leòmhann is Maus àbhaisteach. A-nis anns an t-sreath "Patera" -2 agus "Tiger" -2 air a char as motha aonaichte agus le buill-airm coltach.
  Tha na h-innealan sin air an dìon gu math air an aghaidh, caran lag air na taobhan, agus tha iad nas eadar-dhealaichte ann an cuideam. Tha an coileanadh dràibhidh aca le einnseanan ùra iomchaidh airson an airm. Ach tha na tancaichean sin sealach cuideachd... Tha am Panther-3 agus Tiger-3 bhon t-sreath E gan ullachadh airson an cur nan àite. Le cruth nas dùmhail, le suidheachadh an einnsean agus an tar-chuir ann an aon bhloca agus tarsainn, le fo-charbad aotrom, nas sìmplidhe, agus aig an aon àm so-ruigsinneach agus furasta a chàradh.
  Bu chòir innealan ùra a bhith air an dìon nas fheàrr, ach às aonais àrdachadh mòr sam bith ann an cuideam.
  Aig cosgais armachd, chan eil aonachd an seo. Chan eil armachd tancaichean Sòbhieteach ro thiugh, agus de dhroch chàileachd. Agus chan eil e ciallach àireamh mhòr de bhuill-airm a chuir. Tha canan 88mm an airm gu math. Bheir i trithead "s a ceithir bho cheithir cilemeatair, agus IS -2 bho beagan nas fhaisge. Mar sin tha leasachadh a" dol air adhart...
  Anns an USSR, feumar rudeigin a fhreagairt. Ach seo na tha, chan eil e soilleir fhathast ... Tha planaichean ann airson an SU-100 a chruthachadh. Tha an gunna fèin-ghluasadach seo dìreach èifeachdach, agus le gnìomh drùidhteach. Còmhla rithe, tha cuid de dhòchasan ceangailte, airson an t-sabaid an aghaidh tancaichean trom a tha a 'sìor fhàs san Treas Reich. Ach feumar a dhèanamh fhathast, mar na sligean airson a leithid de uilebheist, agus bu chòir cinneasachadh mòr a" ghunna a stèidheachadh, rud nach eil ro mhòr ann an suidheachaidhean a" chogaidh, tha e fìor.
  Ach tha sgioba tanca Ealasaid a" sabaid air an T-34-85. Agus bidh caileagan ann an casan lom agus ann am bikinis a 'sabaid gu gaisgeil.
  Bidh Ealasaid a" losgadh le a òrdagan rùisgte air na Nadsaidhean agus a" tolladh a" Phanther dhan taobh, ag ràdh:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Agus bidh an trithead "s a ceithir a" leum suas agus a" tionndadh gu sgiobalta, a" losgadh.
  Bidh Ekaterina, cuideachd, a 'losgadh gu fìor cheart air an nàmhaid. Bidh an tanca T-4 seann-fhasanta ga bhriseadh a-steach don taobh, agus a" sgreuchail:
  - Glòir do ridirean an USSR!
  Agus a" snìomh air a caraidean a-rithist. Thionndaidh a leithid de nighean mìleanta a-mach.
  Bidh Elena cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid. Bidh e ga tholladh gu fìor cheart, anns a" chùis seo a" briseadh rinc spèilidh Tiger-2 agus a" ròstadh aig mullach a sgamhanan:
  - Airson an Ruis naomh!
  Bidh Euphrasia gu ceart a 'losgadh air an nàmhaid. A" dèanamh sealladh ceart air taobh an nàmhaid, a" briseadh tron mheatailt agus a" squeals:
  - Air son co-chomunn naomh !
  Agus bidh na caileagan a 'cleachdadh an tanca le misneachd agus a' falbh bho shligean. Chan eil e furasta nigheanan a bhualadh.
  An seo, nochd an "Lion" -2 as ùire agus as iongantach nan aghaidh. Feuch ri briseadh tro leithid de tanca, agus bidh e a 'feuchainn ri bualadh air na trithead' sa ceithir.
  Agus shoots bho astar.
  Fhreagair Ealasaid le tweet:
  - Cha ghabh thu e!
  Agus a 'cur projectile chun an tanca "Lev" -2 bho astar fada. Bidh e ga bhualadh sa mhaoil.
  Tha an Hitlerite a" snaidheadh.
  An uairsin bidh Catriona a 'bròg a-rithist, a' cleachdadh a h-òrdagan rùisgte air an nàmhaid, agus an turas seo, tha am projectile, an dèidh cunntas a thoirt air an arc, dìreach a 'bualadh air an fhaisisteach ann am baraille fada a' chanain.
  Tha Catriona a' co-èigneachadh:
  - Sùil gheur, làmhan slainting, chan eil seo mu ar deidhinn!
  Às deidh don Ghearmailteach an stoc aige a chall, thòisich e air tionndadh gu sgiobalta agus falbh. Is e "Lion" -2 a 'chiad tanca Gearmailteach anns a bheil an tar-chuir agus an einnsean suidhichte air beulaibh ann an aon bhloca, agus tha am bogsa gèar air an einnsean fhèin.
  Leig seo leis an àirde aige a lughdachadh, agus cuideam a lughdachadh, ag àrdachadh an astar aige gu mòr. Agus mar sin dh'fhalbh "Lev" -2, agus bha cothrom aige an t-astar a bhriseadh ...
  Sheall Elena, a' cleachdadh a òrdagan rùisgte, an gunna, ghabh e e agus loisg i air an nàmhaid. Bhuail an t-slige air deireadh slige an Leòmhainn, ach chaidh e às a chèile ....
  Rinn Elena gàire:
  - Damn, tha an t-astar mòr. Chan fhaigh sinn e!
  Bha Ekaterina a" gortachadh, a" giùlan a fiaclan:
  - "Leòmhann", nigheanan, is e seo "Leòmhann", mar nach eil sinn oilbheum! Goirid bidh fios agad a charaidean, bidh nàire mhòr ort!
  Agus bhuail an tanca aca an T-3, thionndaidh an tanca seo gu aon taobh, agus faodar a bhualadh bho astar fada.
  Agus loisg an nighean le a òrdagan rùisgte, agus rinn i cog:
  - Glòir do àm a 'chomanachais air an talamh!
  Thug Euphrasia fa-near le buaireadh, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" cleachdadh a shàilean rùisgte:
  - Tha ar Motherland làidir, bidh e a" dìon an t-saoghail!
  Chrath Ealasaid, a" rùisg a fiaclan, agus sheinn i, a" sgrìobhadh dàn slàn mar a chaidh i:
  Cha bhith Satan a" faighinn thairis oirnn
  'S e mo dhùthchas an tè as àillidh air an t-saoghal,
  Glòir do dhùthaich bhrèagha ....
  Bidh inbhich agus clann toilichte ann!
  
  Biodh lilighean a' ghlinne fo bhlàth ann,
  Agus bidh na cheruban a" cluich laoidh iomchaidh...
  Thig am Fuhrer kaput
  Tha na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Bidh buill Komsomol a 'ruith casruisgte,
  Bidh iad a" stobadh air an t-sneachd len sàilichean rùisgte...
  Hitler tha thu dìreach a ' coimhead cool
  Gluaisidh mi thu ann an tanca!
  
  An urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean
  Mar as àbhaist, is e nigheanan casruisgte a th" annainn ...
  'S e 'n ridire 's iongantaiche ar mathan,
  Marbhaidh e a h-uile duine le inneal-ghunna!
  
  Chan e, tha na nigheanan againn gu math fionnar mu thràth,
  Bidh sinn gu litireil a" reubadh a h-uile nàmhaid ...
  Na spuirean, na fiaclan, na dòrn againn...
  Togaidh sinn àite ann am pàrras mìorbhaileach!
  
  Tha mi creidsinn gum bi co-mhaoineas fionnar ann,
  Bidh an dùthaich fo bhlàth innte, creid a" chomhairle ...
  'S falbhaidh Nadsaidheachd truagh,
  Bidh iad, tha mi creidsinn, air an seinn!
  
  Bidh e fo bhlàth, tha mi creidsinn gu bheil an oir stoirmeil,
  Bho bhuaidh a-rithist tha sinn gu buaidh ...
  Dèan a" chùis air Nicholas Iapanach
  Freagraidh Samurai airson ciall!
  
  Cha leig sinn leinn bhi air ar claoidh,
  Crùisg ar nàimhdean le aon bhuille ...
  Leig leis an t-sealgair tionndadh gu geama
  Bhris sinn an Wehrmacht airson adhbhar math!
  
  
  Creid sinn nach trèig sinn o làimh,
  Bha na Ruiseanaich a-riamh comasach air sabaid ...
  Gheàrr sinn ar bionaichean à stàilinn,
  Bidh am Fuhrer gu bhith na ìomhaigh buffoon!
  
  Seo mar a tha mo dhùthaich fhèin
  Bidh bogsa-ciùil Ruiseanach a" cluich ann ...
  Is teaghlach càirdeil iad uile,
  Bheir Abel buaidh, chan e Cain!
  
  A dh'aithghearr bidh e ann an glòir an USSR,
  Ged a tha an nàmhaid againn an-iochdmhor, cealgach ...
  Suidhichidh sinn eisimpleir airson neart,
  Bidh spiorad na Ruis air a ghlòrachadh ann am batail!
  . CAIBIDIL #8
  Chaidh an Cèitean 1944 seachad gu sgiobalta... bha Albina agus Alvina a" cruinneachadh chunntasan air plèanaichean.
  Is iad sin nigheanan a tha, mar gum biodh air sgiathan cheruban, a" ruith.
  Bidh Albina a" slaodadh sìos plèana Ruiseanach le a òrdagan rùisgte, agus a" sreap:
  - Airson an Treas Reich!
  Tha Alvina cuideachd casruisgte agus ann am bicini a' leagail plèana Sòbhieteach, ga roinn na phìosan agus a' sgoltadh:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Às deidh sin, thòisich na caileagan, a 'cleachdadh canan 37-mm, a' losgadh air tancaichean Sòbhieteach.
  Bidh iad a" leagail a" ceithir-deug ar fhichead agus a" caoineadh:
  - Tha sinn cho snog!
  Bidh Albina a" bruthadh a" pheadal le a sàilean lom, cruinn agus chirps:
  - Biodh co-mhaoineas ainmeil!
  Agus a 'briseadh tron chàr Sòbhieteach.
  Bidh Alvina cuideachd a" losgadh gu ceart air an nàmhaid, ga bhualadh a-mach agus a" glaodhaich, a" rùrach fhiaclan:
  - Tha ar fìrinn 'na dhorn !
  A leithid de nigheanan èibhinn ... Agus sgrios iad rèisimeidean Sòbhieteach... Mar eisimpleir, fhuair iad an IS-2. Mar sin thug iad ionnsaigh air bhon adhar, agus mar a chuir iad a-mach e bho ghunna itealain. Bhris iad tron mheatailt, agus thug iad air an tanca losgadh. Agus spreadhadh innealan sabaid.
  Chrath Albina aig mullach a sgamhanan:
  - Is toil leis an nighean marbhadh! Seo an nighean!
  Rinn Alvina sgadan, a" giùlan a fiaclan neamhnaid:
  - Glòir don dùthaich againn! Airson co-mhaoineas!
  Tha na caileagan mu thràth air gabhail ri cuir às do luchd-dùbhlain iomlan.
  Agus chaidh an t-Arm Dearg a bhriseadh le misneachd.
  Agus bha Gerda a 'sabaid air sgioba a "Panther" -2 agus bha e an sàs ann an sgrios iomlan.
  Sheall an nighean an canan le a òrdagan rùisgte. leag i sìos trithead "s a ceithir, agus reub i:
  - Air sgàth cho mòr 'sa tha co-mhaoineas ann an dòigh Aryan!
  Loisg Charlotte cuideachd a òrdagan lom aig an tanca Sòbhieteach, bhris i an armachd agus dh'èigh i:
  - Airson soirbheachas mòr san t-saoghal!
  Fucked gun mòran deas-ghnàth agus Cairistìona. Seadh, rinn i e cho iomchaidh, air a leagail tron Sòbhieteach trithead "s a ceithir le a sàil rùisgte agus dh" èigh i:
  - Airson na crìochan mòra!
  Loisg Magda cuideachd projectile mu seach agus dh'èigh i:
  - Airson an òrdugh ùr Aryan!
  An uairsin ghabh na caileagan e agus sheinn iad còmhla:
  - Tha sinn uile nan luchd-leantainn ceann craiceann airson saorsa, tha sinn a" sabaid airson òrdugh ùr! A dh'aithghearr bidh na daoine gu bhith Aryan, bidh sinn a 'sabaid le teine is claidheamh!
  Thionndaidh na gaisgich, feumaidh mi ràdh, gu bhith gu math connspaideach. Agus ma loisgeas iad sìos an nàmhaid, an uairsin gu deireadh.
  Tha an Aonadh Sobhietach fo ionnsaigh le feachdan adhartach. Tha Iapan a" putadh a-steach bhon taobh an ear.
  Bidh dà phìleat Iapanach, Toshiba agus Toyota, a' toirt ionnsaigh air dreuchdan Sòbhieteach bhon adhar.
  Tha an dà bhoireannach Iapanach gu math brèagha agus casruisgte agus ann am bikini.
  Bidh Toshiba a" dèanamh slighe adhair, a" briseadh tro mhullach tanca Sòbhieteach agus a" rughadh:
  - Tha mi nam uilebheist bho ifrinn Iapanach!
  Toyota, a 'putadh òrdagan a chas-rùisgte air a' pheadal, agus a 'gearradh sìos an nàmhaid, sgriùran:
  - Airson mòrachd bheachdan Iapan!
  Tha na nigheanan sin iongantach. Agus bidh iad gu gnìomhach a" pronnadh nan nàimhdean.
  Agus tha an USSR dha-rìribh a" call don samurai. Agus tha e furasta a thuigsinn carson. Far an cuirear an aghaidh a leithid de fanaticism agus teicneòlas.
  Nigheanan Iapanach an seo le solas, ach bidh tancaichean sùbailte a" briseadh troimhe agus tha an t-Arm Dearg gu sònraichte air a bhualadh.
  Chan e fealla-dhà a th" ann an aonadan tanca.
  Leig Toshiba bomaichean air na h-àiteachan Sòbhieteach bhon adhar, agus chaidh gunna no dhà suas agus chrath iad:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Às deidh sin bidh e a" gàireachdainn ...
  Thug Toyota air itealan fa-near:
  - Tha diathan Ruiseanach annasach. Tha iad ag aoradh do'n duine a cheusadh air a' chrann- cheusaidh, agus ga mheas mar Dhia. Fiù 's dòigh air choireigin bidh e èibhinn!
  Rinn Toshiba gàire mar fhreagairt, ag ràdh:
  - Agus a dh'aithghearr bidh sinn fhìn nar diathan agus a 'leantainn air adhart le mean-fhàs ar Diadhachd!
  Agus tha na caileagan gu math deònach gàire a dhèanamh.
  Rinn Toyota gàire:
  - Tha ar neart ann an aonachd !
  Dhaingnich Toshiba seo gu làidir:
  - Ar neart, ar dhorn !
  Agus a-rithist, bho na speuran, bheir iad sìos sruth de shligean itealain air an nàmhaid, a 'briseadh tro na trithead' s a ceithir.
  Tha iad sin a 'sabaid nigheanan agus tha iad ag ràdh dè eile. Bidh Iapan ag ithe agus a" losgadh a h-uile duine.
  Agus nuair a tha tùsaire air a chràdh, bidh e gu math ionnsaigheach.
  Gu sònraichte ma tha sàilean a "bhalaich air an frioladh. Is e seo an rud as motha nach e sàr-ghnìomh a th" ann an dàrna cuid ...
  Agus tha na nigheanan ag èigheach aig mullach an sgamhanan ...
  Agus bidh caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid gu misneachail agus a' losgadh sìos an luchd-dùbhlain. Agus bidh iad ag obair air thoiseach air a 'chlàr-ama agus a' ruith.
  Tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova gu math gnìomhach anns na speuran.
  Agus bidh iad a" losgadh sìos air na Nadsaidhean, eadhon ged a tha na plèanaichean sin nas làidire.
  Bidh Anastasia a" bruthadh an inneal-brosnachaidh le a òrdagan rùisgte agus a" seinn:
  - Chan eil e dona a bhith làidir, a bhith cinnteach!
  Bidh Akulina a" bruthadh an inneal-brosnachaidh le a sàil rùisgte agus a" dearbhadh:
  - Buailidh sinn na Nadsaidhean gu cruaidh!
  Agus sheinn an dithis nighean:
  - Làidir, làidir, glè dhoirbh a bhualadh! Làidir, làidir, glè dhoirbh a bhualadh!
  Às dèidh sin, thòisich na gaisgich air aphorisms sgiathach a leughadh a bha a 'leum mar eich, no an àite sin mar stallaichean òga;
  Bidh neach-poilitigs gu tric a" burraidheachd gus cuing a chuir air luchd-bhòtaidh!
  Bidh neach-poilitigs ròc a" pronnadh luchd-bhòtaidh mar chearcan!
  Tha an neach-poilitigs a" bruadar mu bhith a" marcachd air each geal gus cuing a chuir air an neach-bhòtaidh!
  Tha am madadh-ruadh beag le fangan, agus ag iarraidh a shlugadh, mar as trice bidh e gam falach!
  Is e canabal àbhaisteach a th" ann an neach-poilitigs a bhios a" bruidhinn mòran mu chinne-daonna!
  Agus faodar mathan a thàladh le òraidean milis-meala!
  Airson vodca alcol, searbh nas binne na mil!
  Bidh tàillear na laighe agus cha bhith e a" goil, bidh neach-poilitigs "a" goil" agus a" laighe!
  Tha boireannach, an dèidh a brògan a thilgeil dheth, a 'cur air fear, gu ìre tramp!
  Ma tha thu airson faighinn nas fhaisge air Dia, giorraich do sannt!
  Eadhon ann an dìmeas follaiseach an Uile-chumhachdaich tha gràdh - às deidh a h-uile càil, tha clann an toiseach ag iarraidh briseadh a-mach à bhith fo chùram am pàrantan!
  Tha Dia a' cur dàil air peanas an uilc a chum cothrom a thoirt do'n pheacach !
  Tàlant agus dìcheall mar an duine agus bean a 'breith soirbheachadh a-mhàin ann an càraidean!
  Tha eadhon mil searbh - ma bhàthadh tu ann!
  Tha mealladh mar fhìon agus tinn agus milis agus duilich a stad!
  Tha gaol coltach ri projectile briste - bidh e a 'briseadh a' chridhe, a 'crathadh na h-eanchainn, a' tionndadh a-mach pòcaidean, a 'falbh air gach taobh!
  Tha an duine air mhodh eigin co-ionann ri Dia - chruthaich an t-Uile-chumhachdach an cruinne-cè, agus thug an duine faoineachd : tha iad le chèile neo-chrìochnach !
  Soirbheachas a thogas air fuil - a' feitheamh ri mar a thachair do mhuc-mhara. Ithidh iad an comunn-sa - 's e toradh na feirge bròn !
  Aig amannan is e sròn timcheall do mhuineal an dòigh as fheàrr air cliù a chumail! Co-dhiù, na leig leis tuiteam!
  Chan urrainn dhut laighe fo mhathan airson ùine mhòr - pronnaidh e thu!
  Aig amannan tha bean coltach ri mamoth an àite plaide!
  Sgrìobhadair a nì strì ri notaichean banca a bhuain - cha chuir e sìol math, sìorraidh!
  Tha dùthaich gun lagh coltach ri corp gun cnàimhneach! Is ann dìreach gus nach tèid thu a-mach - tha feum air taghaidhean!
  Ma tha thu airson sàr-obair a chruthachadh - dìochuimhnich mun chìs!
  Is e am mealladh as sgileil nuair nach eil thu nad laighe, ach chan eil duine gad chreidsinn!
  Gu dearbh, tha call a 'gealltainn trioblaidean mòra, ach chan eil an seo ach mar sgàthan air buaidh san àm ri teachd!
  Ann am blàr, bheir e buaidh - neart agus deagh thuigse.
  Gus a bhualadh, feumaidh tu an toiseach faicinn càite!
  Is e an scout gobha na buaidh!
  Faodaidh amadan sam bith cripple - chan urrainn dha a h-uile duine glic leigheas!
  Mòran luchd-cùraim mì-mhodhail - glè bheag de dhotairean!
  Cò dha a tha dotairean, agus dhaibhsan a tha nan luchd-cuiridh!
  Gun phian chan eil gaisge ann - gun ghaisg chan eil buaidh!
  Is e beachdan co-mhaoineas crìoch na h-amaideachd: ma ghabhas cinn teth agus cridheachan fuar an sàs!
  Tha co-mhaoineas aotrom, ach tha iadsan a tha ro olach air an losgadh!
  Mura h-eil am foighidinn agad, bidh seinn na chuideachadh!
  Tha na daoine coltach ri iarann - gus am fuaraich e sìos, thoir dha an cumadh a tha thu ag iarraidh!
  Ma tha thu airson a bhith mòr-chòrdte - cleachd feachd nas trice!
  Tha rangachadh coltach ri feur ifrinn - bidh e a" fàs nuair a bheir thu uisge dha le deòir is fuil!
  Tha na daoine coltach ri luibhean - mar as motha a shaltras tu air, is ann as àirde a shìneas tu!
  Is e aonachd an iuchair gu buaidh!
  Tha smachd na inneal airson buaidh! Tha an inntinn a" cluich air!
  Aonachd, misneachd, neo-eisimeileachd - na h-iuchraichean gu buaidh, saorsa, toileachas! Às aonais smachd chan eil arm, agus às aonais arm chan urrainn dha saorsa a lorg!
  Tha Làbarach air ar dèanamh nas làidire, air iomadachadh leis an inntinn bheir saorsa, agus còmhla ri deagh fhortan bheir e toileachas!
  Tha an ceannard coltach ri mullach pioramaid - feumaidh dìreach aon a bhith ann, air neo tuit eadhon structar cho làidir!
  Tha an aon dàimh aig uaislean an teaghlaich ri misneach, 's a tha fad an fhuilt ris an inntinn!
  Cha chuidich gaisgeachd an sinnsir an gealtach!
  Bidh lann air a dhèanamh den stàilinn as làidire a 'meirgeadh an làmhan fear-còmhraidh agus maorach!
  Is e an armachd as uamhasach am Bìoball ann an làmhan neach-fois!
  Prìomh bheairteas duine: comas, is e cuideachd prìomh adhbhar tobhta!
  Is e siùrsachd an dreuchd as fheàrr, bidh thu a" cothlamadh gnìomhachas le toileachas agus a h-uile uair com-pàirtiche ùr - gun riaghailt!
  Pedigree a" ghaisgich - faodaidh tu bòstadh airson ceud bliadhna, ach fhuair thu air an raon-catha - luachair borb air a chùlaibh!
  Tha botal bhodca coltach ri grenade - bidh e gad leagail, a" leagail do eanchainn, a" pronnadh do bhroinn!
  Nuair a tha an cridhe air a lìonadh le tròcair, air adhbhar air choireigin tha am sporan falamh!
  Bidh duine dha-rìribh saor a" strì ri trì rudan - adhbhar, gaol, Dia!
  Tha gaol coltach ri ròs - chan eil e a" fàs fada, ach tha e goirt!
  Tha tràill 'na anam umhail - do ana-miannaibh, do ana-miannaibh, seirbhisich Dhè !
  Tha fortan neo-sheasmhach mar ghainmheach - is e dìreach dìcheall a cheanglas e le saimeant!
  Tha muga fìona mar chuan - ma thèid do ghiùlan air falbh, caillidh tu an talamh fo do chasan!
  Tha boireannaich dèidheil air cumhachd fireann, ach chan ann nuair a gheibh iad eòlas air dhaibh fhèin!
  Tha gaol coltach ri bàta, ma bhios tu ag iomradh ro luath thèid e fodha agus thèid e fodha!
  Aig an àm cheart, tha e a 'toirt a-steach artaigil - mealladh inbhich le òigridh!
  Chan urrainn dhut glasan-làimhe a chuir air gaol!
  Chan eil an rud a tha nàdarrach eucorach!
  Tha gaol na fhaireachdainn tairgse, ach cha chùm na geimhlean as tiugh!
  Nam biodh na laghan gu lèir ag obair, thionndaidh an dùthaich gu bhith na prìosan far a bheil geàrdan air am fastadh bho thall thairis!
  Chan eil prionnsapal do-sheachantachd peanas ag obair oir chan urrainn dhut thu fhèin a chuir an grèim!
  Chan fhaod dotairean a dhol tron chùrsa bacaidh. Às deidh sin, bidh làmhan a 'crathadh, agus gluaisidh an teanga agus cha chuidich glainne de bhodka, eu-coltach ri hangover!
  Chan eil dad nas sgìth - idleness fada!
  Lorg saidheansail: air a ghineadh mean air mhean - air a riochdachadh gu làidir!
  Chan e àite-smuaineachaidh a th" ann, ach àite spùtach is cuthach!
  Tha trioblaidean mac an duine a" tighinn bho fhèin-thoileachas, chan eil beairteas comasach ach tro cho-oidhirpean!
  Tha duine gun sgioba coltach ri ember, gun teine - tha e a 'toirt beagan solas agus a' dol a-mach gu luath!
  Bidh dachaigh a 'blàthachadh - nas fheàrr na teine!
  Agus tha am beathach nas fheàrr anns a 'bhuachaille!
  Cha bu chòir loidsig a bhith a 'frithealadh instincts - inntinn ana-miann!
  Bidh cogadh ann - bidh cleas ann!
  Fèithean gun eanchainn, is e dòrlach de dh'fheòil a tha seo - air a bheil pras-frithealaidh a "caoineadh!
  Den dà duelists, is e amadan a th" ann an aon dhiubh, is e magadh a th" anns an fhear eile!
  Mar as àirde a bhios duine ag itealaich, is ann as motha a bhios e mì-riaraichte le a shuidheachadh!
  Air fhàgail leis fhèin, tha an cù ag ionndrainn maide an neach-seilbh!
  Is ann aige a-mhàin a tha sgiathan - aig nach eil inntinn cleachdte ri snàgadh!
  Tha e dona nuair a tha thu nad aonar mar snob!
  Tha thu nad aonar, agus tha na nàimhdean legion!
  Faodar eadhon ailbhean ithe le biast!
  Mura h-eil na biastagan millean!
  Bu chòir ceannard na dùthcha a bhith na bhràthair do dhaoine, chan e bràthair!
  . Tha e nas fhasa creag thioram a lorg sa chuan na innleachd nach deach a chleachdadh airson adhbharan airm!
  Buaidh mar bhoireannach - a 'tàladh le soilleireachd, ach a' cur eagal air falbh aig prìs!
  Feumaidh dia cogaidh teine agus mar dhiathan eile aire agus ìobairt!
  Tuitidh agus sgapaidh aon chlaidheamh, mar bhraon-uisge, agus nuair a bhios mòran dhiubh ann, bheirear buaidh!
  Dìreach na seinn - airson sìth!
  Mo chrìdh' tha brònach - mo bholg falamh !
  An toiseach am bobhla, an uairsin na smuaintean!
  Is fhiach an t-urram buaidh!
  Tha urram na bhun-bheachd càirdeach agus bu chòir a chuir gu sònraichte ris na saighdearan agad!
  Cò a bhios ag òl ron t-sabaid - hangover san fhìor shaoghal!
  Tha na pìoban sàmhach, oir tha na lannan a 'seinn - tha stàilinn nas làidire agus nas àirde na copar!
  Tha arm gun cheannardan mar threud chaorach gun bhuachaille, mura ith aon mhadadh-allaidh, cuiridh e eagal air!
  Tha itealaich nas amaideas na gealtachd! Às deidh na h-uile, bidh a 'mhòr-chuid de shaighdearan a' bàsachadh chan ann anns a 'bhlàr, ach rè an tòir!
  Tha cogadh coltach ri geama dominoes, chan urrainnear ach cnàmhan briste a chruinneachadh tuilleadh - tha an talamh a" cumail!
  Bidh geur-leanmhainn a" tionndadh gaisgeach gu bhith na fhear-cuiridh, gealtach gu bhith na dhuine gaisgeil, na dhuine iriosal gu bhith na fhear maslach!
  Tha Fantasy na cho-fharpais de neo-làthaireachd agus neo-làthaireachd! Aig an aon àm, chan eil gnè nas saidheansail agus loidsigeach ann!
  Ann an cogadh, mar ann an opera - bidh a h-uile duine a" seinn a chuid fhèin, chan fhaod ach neach-brosnachaidh a bhith na neach-brathaidh!
  Bidh boireannaich an latha an-diugh a 'toirt maitheanas dha fear - ach a-mhàin bochdainn!
  A bheil fios agad air an eadar-dhealachadh eadar luchd-brathaidh agus scouts?
  Tha fios agam! Chan eil againn ach scouts - tha luchd-brathaidh cruaidh aig coigrich!
  Dè a tha nas fheàrr le ceann falamh no wallet falamh? Gu dearbh le ceann falamh - chan eil e cho follaiseach!
  Is e an inntinn an neach-cruinneachaidh beairteas as fheàrr!
  Inntinn agus fortan: càraid ann an gaol - breith soirbheachas, beairteas, suidheachadh, ach sgapadh gu sgiobalta!
  Tha e nas fhasa dha fir moiteil èisteachd ri comhairle nuair a bheir boireannach seachad e - mura h-e bean a th" ann!
  Is fhiach fortan do bhean ghlic! Agus faodaidh bean iomairteach agairt a dhèanamh air!
  Cò a tha a 'cur luach air pearsantachd an duine, agus a tha a' cur luach air airgead!
  Faodar an cinne-daonna a sgrios le dà rud - coimpiutairean agus luchd-saidheans coimpiutair. Bidh a "chiad fhear a" briseadh na h-inntinn, cha bhith e comasach don fhear mu dheireadh brath a ghabhail air!
  Comrade sa chogadh agus grenade!
  San fharsaingeachd, tha pomegranate ag innse fealla-dhà coltach ri ugh Faberge a chleachdar airson cnothan a sgàineadh!
  Tha tàlant coltach ri anam: tha e do-dhèanta a thoirt air falbh, ach faodar a sgrios!
  Chan fhiach dìoghaltas - dìoghaltas a thoirt air ceartas!
  Is e farmad bitheag na h-eucoir, tha fèin-ùidh a" uisgeachadh, tha dìtheas ag ithe!
  Is e leisg an eucoir as miosa!
  Is fheàrr bàsachadh leis a" chlaidheamh le urram - na bhith beò damh air a ghluasad le cuip a-steach don stàile!
  Ann an cogadh, is urrainn do mhisneachd seòlta a bhualadh, ach chan urrainn dha seòltachd a bhith a" toirt buaidh air misneachd!
  Bidh cogadh a" dèanamh beatha uamhasach, agus bàs airidh agus brèagha!
  Is e càileachd tearc a th" ann am modhalachd airson ceannard, ach tha sin ga dhèanamh eadhon nas luachmhoire!
  - Tha Jackal co-chòrdadh ris an fhacal feces!
  Chan eil ach aon bhuannachd aig an leòmhann thairis air an jackal - an comas bàsachadh le urram!
  Is e teicnic an neach a chuir gu bàs le neart!
  - Ach chan eil e fìor! Gu dearbh, mar as àirde an ìre de theicneòlas, is ann as motha de dh" fhiosrachadh agus de ghoireas a bhios a dhìth air an raon-catha!
  Far a bheil ùidhean an Motherland a" tòiseachadh, thig sunnd pearsanta gu crìch!
  Feumaidh saorsa a bhith air a chur còmhla ri smachd. Tha anarchy an aghaidh saorsa!
  Is e cuimhne làidir an neach-comhairle as fheàrr! San fharsaingeachd, faodar saorsa a bhuannachadh le claidheamh, ach a-mhàin le cuideachadh bho adhbhar faodar a chumail!
  - Nuair a shàbhaileas gaisgeach làidir fear eile, chan eil feum air urram sònraichte airson seo!
  Às deidh na h-uile, nuair a bhios neart a 'losgadh nad chridhe, togaidh tu do sgiath mar dhìon nan tràillean!
  Cha-n 'eil ciall bastard 'na leithsgeul air son duine ionraic, oir cha'n 'eil làthaireachd shalaich a' fìreanachadh an duine shalach !
  Chan eil gaol a-riamh saor - gu sònraichte mura pàigh thu leis an sporan agad, ach le d" anam!
  Is e an aon rud as urrainn fuil a dhòrtadh a dhearbhadh ma stadas na deòir a" sruthadh mar thoradh air an sin!
  Cha bhith e comasach don fheadhainn a tha a" frithealadh airson airgead a dhol còmhla ris an fheadhainn a tha air an stiùireadh le cridhe gaisgeil agus miann saorsa!
  Tha deòir pàiste cunnartach oir tha e a" tionndadh gu bhith na shruth rag a bhios a" nighe air falbh sìobhaltachdan!
  Chan e soldering a bharrachd a th" ann an suidheachadh ceannard, ach uallach a bharrachd agus eallach trom!
  Chan eil fios dè a tha nas cudromaiche - a bhith a 'biathadh a h-uile acrach no a' sguabadh deòir airson aon leanabh!
  Tha òr nas buige na stàilinn, ach buailidh e an cridhe!
  Cha'n e an t-arm a tha deanamh an t-saighdeir laidir, ach ball-airm an t-saighdeir !
  Tha e coltach gu bheil nigheanan èibhinn le aphorisms de mhaighstirean. Agus ma thòisicheas iad air an nàmhaid a sgrios, chan urrainn e a bhith air a shàbhaladh bhuapa.
  Aig deireadh a 'Chèitein 1944, thòisich an ionnsaigh Nadsaidheach ann an stiùireadh Saratov.
  Ghabh an Shturmlev pàirt anns na blàran, inneal air chassis an leòmhann a bh "ann roimhe, le inneal-losgaidh boma eadhon nas cumhachdaiche le inbhe 450 mm, a bhios gu litearra a" pronnadh agus a "sgrios a h-uile càil, a" reubadh agus a "briseadh tro fheachd mòr an funail. .
  Agus bheir rocaid mar sin bloc slàn sa bhad agus ga leagail.
  "Shturmlev" fo smachd sgioba de chlann-nighean Gearmailteach, a 'losgadh ann an dreuchdan Sòbhieteach.
  Bidh Sìne a" snìomh aig a caraidean, agus a" stampadh a casan rùisgte, tha i ag ràdh:
  - Bidh sinn gu tur a" sguabadh air falbh na nàimhdean, agus gan tionndadh gu bhith nan cisteachan àbhaisteach!
  Bidh Gringeta a" snìomh mar fhreagairt, a" bruthadh an luamhan le a cas rùisgte agus a" squeals:
  - Cluichidh sinn agus nì sinn a" chùis air nàimhdean!
  Thug Malania fa-near:
  - An aghaidh inneal Shturmlev, tha daingnichean Sobhietach sam bith gun chumhachd!
  Dhearbh Monica, a" bualadh air a sàil rùisgte:
  - Tha sinn dha-rìribh air ar breith airson buannachadh!
  Thug Sìne a-mach:
  - Chan eil aghaidh boireannaich aig a" chogadh, ach physiognomy a tha a "tàladh luchd-siridh spòrs!
  Chuir Gringeta, a" losgadh air na h-aonadan Sòbhieteach le gunna-inneal, a-mach:
  - 'S e calman a th' ann am boireannach a bhitheas a' bìdeadh ann an duine a bhios a' breacadh na coille mar iteig!
  Thuirt Monica, a" losgadh air saighdearan Ruiseanach:
  - Bidh boireannach an-còmhnaidh seachd Dihaoine san t-seachdain, agus às aonais tiodhlac Didòmhnaich bho fhiachan pòsaidh, bidh latha dheth aice an-còmhnaidh!
  Fhreagair Malanya, a" gàireachdainn,
  - Chan eil Dia uile-chumhachdach anns a h-uile dad, tha e gun chumhachd argamaid a dhèanamh air boireannach!
  Dh" aontaich Sìne le seo, a" losgadh le a òrdagan rùisgte:
  - Ged tha Dia uile-chumhachdach, cha'n 'eil e 'n comas beul boirionnaich a dhùnadh suas, agus stad a chur air beartas !
  Thuirt Gringeta gu loidsigeach, a" losgadh le a sàil lom, a" putadh:
  - Chan eil cogais aig neach-poilitigs, tha mothachadh aig boireannach air co-roinn, agus tha a h-uile faireachdainn gun tomhas aig neach-poilitigs boireann!
  Thug Monica, a 'losgadh air na saighdearan Sòbhieteach, agus gam bualadh gu bàs, fa-near:
  - Is flùr a th" ann am boireannach, dòrainneach mar ròs, ach tha a cùbhraidh cùbhraidh a" tàladh ghobhar is dosan!
  Rinn Malanya, a 'bualadh air na saighdearan Sòbhieteach agus a' sgrios na buncairean, a 'sguabadh às:
  - Bidh an neach-bhòtaidh a" tuiteam a-steach do leanabas, a" bhòtadh airson na seann daraich gràin le lagan!
  Sheall na caileagan an eiric, agus ghabh iad air adhart.
  Agus bho shuas, chaidh itealain ionnsaigh cuideachd air adhart. Agus mar sin bhuail na saighdearan Sòbhieteach gun duilgheadas sam bith.
  Tha na Gearmailtich air fàs cho snog. Agus thàinig piseach air an comas obrachaidh.
  Agus mar sin chaidh na siostaman "Chess Horse", teletanks fo smachd rèidio, air adhart.
  Agus bha seo na dhuilgheadas dha saighdearan Sòbhieteach. Agus rinn na Nadsaidhean a" chùis air an Arm Dearg.
  Ach bha caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid gu misneachail.
  Thòisich an t-sabaid airson Kamyshin. Seo a-rithist Alenka ann am blàr.
  Agus bhuail i, ach cha do ghèill i.
  Thuirt Alenka le gàire:
  - Ann an cogadh sam bith, tha beatha saighdeir luachmhor!
  Agus mar a thilgeas e grenade le òrdagan rùisgte.
  Is iad sin gaisgich - an clas as àirde ...
  Thug Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Faodar toirt air saighdear Ruiseanach tuiteam mar log beveled, ach gun a chuir air a ghlùinean, agus a thoirt air crathadh mar chrith-chinn!
  Alla, a" losgadh, agus a" toirt seachad pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte, dh" èigh i:
  - Mura h-eil thu airson smachd armachd a choimhead, lùbaidh tu do dhruim mar phrìosanach!
  Chuir Maria, a" losgadh air luchd-dùbhlain, a" cur air bhog boomerang murt le a òrdagan rùisgte:
  - Tha mòran salachar 'n ar saoghal, 's dìreach prionnsachan tearc ann !
  Thuirt Matryona, a" losgadh air luchd-dùbhlain, agus gan gearradh ann an spreadhaidhean, agus an uairsin a" tilgeil grenade le cas-rùisgte, ag ràdh:
  - Tha teanga fhada aig an neach-poileataigs, ach airson na tha e air a bhualadh a dhèanamh - tha a làmhan goirid!
  Marusya, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' spealadh sìos an rangannan Gearmailteach agus saighdearan cèin, vyaknula:
  - Tha am fear-poileataigs luath ri ghealladh, slaodach ri choileanadh, ag iarraidh dèirce, agus maitheanas airson meallta!
  Tha na caileagan math agus a 'sabaid. Ach tha na feachdan gu math neo-ionann. Tòrr sgrios.
  Tha an tanca Gearmailteach "Maus", ged nach eil e gu math sreathach, fhathast a 'tighinn tarsainn air an aghaidh. Agus beucaich a ghunnachan agus teine. Agus tog an sgrios anns na trainnsichean iongantach.
  Ach bidh caileagan a" losgadh bho ghunnaichean an aghaidh na luchaige. Ged a bhreab na sligean mar phògan. Ach tha na Gearmailtich a 'cumail a' putadh agus a 'putadh.
  Agus bidh iad a 'losgadh gu math ceart.
  Bidh caileagan Komsomol a 'ruith mun cuairt, a' frasadh an sàil rùisgte, agus a 'sguabadh às:
  - Air son glòir dùthaich mhàthar nan naomh !
  Bha Viola, a" losgadh air saighdearan-coise na Gearmailt, a" squeaked:
  - Nuair nach eil brògan gu leòr aig boireannach, bidh i a" cur fear air casruisgte!
  Agus nì an nighean gàire agus nochdaidh i a teanga.
  Feumar a ràdh gu bheil gaisgich èibhinn. Agus ma bhuaileas iad iad, buailidh iad gu bàsmhor iad.
  Bidh Viola agus Margarita, cha mhòr rùisgte ann an dìreach panties, a "sabaid, a" toirt projectiles agus a "losgadh gu ceart. Agus chan urrainn dhaibh dìreach stad.
  Tha Margarita, a" squeaking, ag ràdh:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Tha Viola gu làidir a" dearbhadh:
  - Mòr ghlòir gu linn an atharrachaidh !
  Bu chòir a thoirt fa-near gur e nigheanan air leth ionnsaigheach a bh" anns na gaisgich.
  Bidh Veronica cuideachd a" toirt shligean, a" lasadh a sàilean lom, cruinn agus squeals:
  - Glòir do chomunn !
  Is e seo an sealladh sabaid aca. Agus dè cho fiadhaich agus cho fiadhaich sa tha iad a 'sabaid.
  Agus bidh glùinean lom, tana a" frasadh.
  Bidh Tamara cuideachd a 'sabaid. Fhuair i a-mach às an Caucasus a chaidh a ghlacadh leis na Nadsaidhean agus a-rithist anns na h-ìrean. A" sabaid le mothachadh feòil-itheach na fala. A 'sabaid le fìor ionnsaigheachd.
  Bidh Tamara a" tilgeadh grenade le a òrdagan rùisgte, a" reubadh nan Nadsaidhean agus a" magadh:
  - Bidh Co-mhaoineas còmhla rinn!
  Agus a" toirt spreadhadh le deagh amas bhon inneal ...
  Chithear na caileagan a" dèanamh mìorbhailean mòra. Agus tha teine aca a tha a 'bagairt an cruinne-cè a losgadh.
  Veronica, losgadh, a 'seinn:
  Bidh e inntinneach, gun teagamh
  Bheir a h-uile dad san t-saoghal clàr-ama!
  Agus a 'bualadh le a shùilean sapphire.
  Tamara, losgadh, roars:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Bidh gaisgich na Ruis a "tional inneal-rabhaidh!
  Agus thug e tionndadh bhon inneal-ghunna. Gheàrr i dheth am Fritz agus rinn i squeak:
  - 'S e madadh-ruadh a th' ann am boireannach a tha ag iarraidh leòmhann a mharbhadh, ach mar as trice bidh asail a' tuiteam a-steach don nighean aice!
  Bhictoria, a" losgadh agus a òrdagan rùisgte, a" tilgeil tiodhlac bàis eile, a-mach:
  - Is e cearc a th" ann am boireannach a tha dèidheil air uighean òir, a "toirt a" ghiùlan aca dìreach call!
  Agus chaidh na caileagan a-mach le gàire. Bidh iad a" sabaid cho ionmholta le cuideam mòr.
  Thug Tamara fa-near nuair a bha i a" losgadh air roinnean cèin:
  - Is e cearc a th" ann am boireannach, chan urrainn dhi ach uighean òir a thoirt don fhear sin, a tha na fhìor shionnach!
  Thuirt Veronica, a" losgadh, agus a" rùsgadh a fiaclan:
  - Bheir fìor shionnach agus ròc ort uighean òir a bhreith!
  Thuirt Margarita, a" losgadh agus a" tilgeil grenades le a casan rùisgte:
  - Cha leòmhan spuirean an t-sionnaich, ach reubaidh i tri chraicionn righ nam beath' !
  Thuirt Viola, a" crathadh a fiaclan gu làidir:
  - Am fear nach 'eil 'na shionnach le 'inntinn cha leòmhan e !
  Thathas a 'faicinn gaisgich le rùintean mòra trodaiche. Agus ma thòisicheas iad.
  Thog Olympias, a 'losgadh agus a' toirt casan cumhachdach, bogsa slàn de stuth-spreadhaidh agus chuir e air bhog e. Tha tomad nan Nadsaidhean air a reubadh as a chèile, agus beucaidh an nighean bhòidheach:
  - Stiùir an USSR, agus seinn òran do Lucifer! Buannaichidh sinn a h-uile duine!
  Ach cha do dhìochuimhnich Olympias, agus, air lasadh, labhair a-mach:
  - Tha boireannach sionnach comasach air toirt a chreidsinn air duine sam bith gur e leòmhann a th "ann, a" briodadh mar asal sìmplidh!
  Dh" aontaich Margarita, losgadh, le seo:
  - Leòmhann boireann gun ach inntinn sionnaich agus greim madadh-allaidh!
  Thug Seraphim fa-near, a" spealadh luchd-dùbhlain:
  - Cha-n e an leòmhan a bheucaicheas, ach an ti a reubas suas mòran de uaine !
  Mhothaich Viola, a" giùlan teine le deagh amas air an nàmhaid, agus ga spealadh:
  - Nuair nach e madadh-ruadh a th" ann am fear-poileataigs, an uairsin thèid trì craiceann a reubadh bhuaithe agus an cur air a choileir!
  Chuir Bhictòria, a" rùisg a fiaclan agus a" snìomh, agus an uairsin a" tilgeil tiodhlac bàis le a cas-rùisgte le feachd marbhtach, a-mach:
  - Tha asal farsaing aig neach-poilitigs airson suidhe air dà chathair, ach tha farsaingeachd anam aige a-mhàin ann am faclan!
  Bha Olympias, a" gèilleadh don bharaille le a casan rùisgte, fèitheach agus a" spreadhadh tanca an Leòmhann, a" caoineadh:
  - Tha tanca air a tholladh le projectile cridhe uranium, bidh neach-poilitigs a" briseadh troimhe gun chridhe, ach le sporan òir!
  . CAIBIDEIL #9
  Chaidh Kamyshin a thrèigsinn. Agus tràth san Ògmhios 1944, dh'fhosgail an t-sabaid airson Saratov.
  An seo tha na blàran cho gnìomhach. Agus cuideachd nigheanan, mar a bha e an-còmhnaidh, ann am batail. Agus a leithid de ghaisgich ghrinn.
  Bidh Alenka a" sabaid agus a" gearradh sìos air luchd-dùbhlain le spreadhaidhean fèin-ghluasadach, agus ìrean slàn.
  Bidh an nighean a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte agus squeals:
  - Tha mo bhuaidh a 'tighinn!
  Agus a-rithist losgadh air an nàmhaid.
  Bidh Anyuta cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. Bidh e ga dhèanamh gu ceart agus gu ceart. Tha na gunnaichean-inneal aice cho groovy. Agus bidh òrdagan rùisgte a" tilgeil phasganan spreadhaidh de fheachd mòr. Bidh iad a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile agus a" chaileag a" sreap air mullach a sgamhanan.
  - Airson co-mhaoineas!
  Alla, a" losgadh air an nàmhaid le fìor mhearachd, agus a" spealadh sìos na nàimhdean, a" squeaks:
  - Airson an Fatherland gun chrìoch!
  Agus le òrdagan lom, tha an nighean a-rithist a 'tilgeil grenade. Feumar a ràdh gur e sabaid an t-sabaid.
  Agus an ceann ruadh i fhèin agus anns na h-aon shorts. Agus tha e a 'losgadh cho ceart agus cho ceart, agus tha am Fritz na laighe.
  Bidh Maria cuideachd a 'losgadh gu math ceart. Agus tha i na nighean cho breagha, agus le a òrdagan rùisgte bidh i a" tilgeil pasgan spreadhaidh, a" reubadh an luchd-dùbhlain aice bho chèile.
  An uairsin tha e a" caoineadh:
  - Smachd air ìmpireachd an USSR!
  Bidh Marusya cuideachd a" losgadh gu ceart, a" bualadh nàimhdean agus a" rughadh:
  - O'n taiga gu cuantan Breatunnach, 'S e ar n-arm a's treise na h-uile !
  Agus tha e cuideachd a 'losgadh le a chas rùisgte.
  An uairsin, cuiridh Matryona teine marbhtach air an nàmhaid. Agus bhuail e le cruinneas ceud sa cheud. Gu nàdarra sàil lom.
  Is iad sin nigheanan Sòbhieteach a tha ag obair, ach chan eil an fheadhainn Gearmailteach fada air dheireadh.
  Cairistìona, Magda, Mairead agus Schella a' sabaid anns a' Panther. An t-inneal, ged nach eil e air leth freagarrach, ach le gunna luath-theine, fad-raon, meadhanach sùbailte, agus deagh armachd aghaidh.
  Tha caileagan Gearmailteach casruisgte agus ann am bikini, a dh'aindeoin teas an t-samhraidh, no an àite sin mar thoradh air .. Agus tha iad a 'dèanamh blàr a ghabhas gluasad.
  Seo Cairistìona a' dèanamh peilear... Bidh an t-slige a' bualadh air turaid T-34-76 agus ga tholladh. Stad an tanca Sòbhieteach air a leagail.
  Tha na nigheanan a" sgreuchail aig mullach an sgamhanan:
  - Ghabh ar!
  An uairsin bidh Magda a 'losgadh. Bha bòidhchead le falt òir cuideachd a 'bualadh.
  Seadh, mar sin chaidh an tùr a reubadh dheth aig a" cheithir air fhichead.
  Bidh caileagan tìgear a" gabhail cothrom mu seach a" losgadh. Agus gu math iomchaidh. An seo bhuail iad tanca Sòbhieteach eile.
  An uair sin thàinig Mairead. Agus bhuail na gunnaichean fèin-ghluasadach SU-76. Air a bhualadh gu dòigheil. Agus sheinn i:
  - Tha a "Ghearmailt ifrinn againn làidir, bidh i a" dìon an t-saoghail!
  Agus ciamar a sheallas an teanga!
  An uairsin loisg i bho ghunna Shell. Bhuail e an tanca Sobhietach KV-1S. Rinn an nighean obair mhath cuideachd.
  Tha, tha na ceithir gaisgich ann am bikinis a 'sabaid agus chan eil eagal orra ron fhuachd. Às deidh dha na boireannaich tòiseachadh a 'sabaid, chaidh cùisean mòran na b' fheàrr airson an Treas Reich.
  Seo na pìleatan Albina agus Alvina anns na speuran. An dà chuid bòidhchead ann am bikini agus casruisgte. Bidh iad a" sabaid air an son fhèin air Focke-Wulfs. Agus tha an càr seo gu math dona.
  Tha Albina, a" losgadh bho ghunnaichean adhair, ag ràdh:
  - Croquet gnìomhach! Na gabh aithreachas airson an fhacail!
  Agus mar a tha i a" frasadh gàire sgoinneil! Agus loisgidh e sìos dà itealan Sòbhieteach aig an aon àm.
  Gheàrr Alvina sìos trì cuideachd le canain adhair agus rinn i crathadh:
  - Bithidh m' ionns- aidh marbhtach agus doilleir !
  An uairsin rùisg an nighean a fiaclan agus sheall i na fiaclan aice! Tha i na seun fhèin, agus làn seun iongantach.
  Bidh Albina a" gearradh plèana Yak-9 eile agus a" squeaks:
  - Carson a tha feum againn air pìleatan Sòbhieteach?
  Bidh Alvina a" losgadh sìos LAGG-5 agus ag ràdh le misneachd:
  - Gus am faigh sinn na Gearmailtich air cunntasan!
  Càraid nighean sgoinneil. Ciamar a chaidh iad air adhart a' cruinneachadh dhuaisean dhaibh fhèin. Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh an-aghaidh a leithid de bhòidhchead. Bidh iad a 'losgadh sìos plèanaichean agus a' giùlan am fiaclan.
  Agus tha am prìomh dhìomhaireachd anns an fhuachd, feumaidh na caileagan a bhith casruisgte agus ann am bicini. An uairsin thig na bilean.
  Agus na gabh aodach a-riamh. Agus crathadh do bhroilleach lom, agus bidh e an-còmhnaidh air a mheas ann an àrd-spèis!
  Gheàrr Albina plèana eile den Arm Dearg dheth agus sheinn i:
  - Ann an àirdean mòra agus fìor-ghlanachd!
  Agus dh" amhairc i, a leum suas, agus a" leumnaich air a casan rùisgte, a" beucaich:
  - Ann an tonn na fairge 's an teine lasarach ! Agus ann an teine feargach agus feargach!
  Agus a-rithist bidh an nighean a 'losgadh sìos an itealan le dòigh-obrach shunndach.
  Agus an uairsin bidh Alvina a 'toirt ionnsaigh air an nàmhaid. Bidh e ga dhèanamh le cas, a" giùlan fhiaclan agus a" fannachadh:
  - Bidh mi nam shàr churaidh an t-saoghail!
  Agus a-rithist tha an càr a bhuail an nighean a 'tuiteam. Tha, tha an t-Arm Dearg a" fàs gu math dona.
  Agus tha Albina a" beucaich le eacstais fhiadhaich:
  - Tha mi a-nis na neach-cuiridh, chan e pìleat!
  A" losgadh sìos itealan Sòbhieteach eile, agus a" sgàineadh:
  - Bidh mi a 'lùbadh thairis air an t-sealladh agus bidh na h-urchraichean a' ruith chun targaid, tha ruith eile air thoiseach!
  Tha an gaisgeach uamhasach ionnsaigheach.
  Seo an dithis nighean a 'toirt ionnsaigh air targaidean talmhainn. Bidh Albina a" bualadh air na trithead "s a ceithir agus a" squeals:
  - Bidh seo an deireadh!
  Bidh Alvina a" bualadh air an SU-76 agus a" feadaireachd:
  - Gus an sgrios a chrìochnachadh!
  Agus mar a chrathadh e a chas-rùisgte!
  Tha na caileagan a 'sabaid an seo, agus bho thaobh an USSR, tha na caileagan cuideachd a' sabaid, a 'feuchainn ri Guryev a dhìon, far a bheil na saighdearan Nadsaidheach cuideachd a' putadh, mar mhòr-chuid de scorpion.
  Bha Alenka a' sabaid airson Guryev, a bha fo stoirm leis na Nadsaidhean. Thilg a" bhòidhchead eu-dòchasach grenade le a òrdagan rùisgte agus chir i:
  - Glòir don Ruis agus don phàrtaidh dùthchasach!
  An uairsin chuir Natashka grenade air bhog le a òrdagan rùisgte agus sgàin i:
  - Bidh sinn a" dìon na h-ìghne casruisgte!
  Às deidh Anyuta cuideachd, le corragan a casan rùisgte, chuir i tiodhlac bàis, agus shèid i:
  - Bidh e na bhuille iongantach!
  Ghabh an gruagach Augustine agus chuir e gu bàs gibht le a ball rùisgte ìosal agus dh'fhalaich e:
  - A" comharrachadh an radar a-steach don adhar!
  Agus an uairsin thug Maria òr-bhuidhe bàs dha na Nadsaidhean le a casan rùisgte.
  Agus sheinn i:
  - Ann am Madagascar, anns an fhàsach agus an Sahara! Anns gach àite, chunnaic mi solas geal!
  Agus a-nis tilgidh Marusya le buinn rùisgte a casan cnap slàn agus seinnidh i:
  - Ann am Fionnlainn, sa Ghrèig, agus ann an Astràilia, san t-Suain, innsidh iad dhut nach eil nigheanan nas bòidhche ann!
  Seadh, rinn na sia nigheanan sabaid glè mhath. Ach thug am Fritz Kursk co-dhiù ...
  Chan e, gun a bhith a" cur an aghaidh feachdan cho math. Bidh na faisisteach a" cumail riutha fhèin agus ris an t-slat.
  Agus dè a 'toirt buaidh air ullachadh uilebheistean.
  Bha Adolf Hitler dìreach craicte: a 'faireachdainn mar fhìor despot, dha bheil a h-uile duine a' gèilleadh agus a 'crith. Tha, ma tha thu ag iarraidh soirbheachas Stalin, feumaidh tu a bhith mar Stalin, gun truas agus iarraidh air daoine eile agus thu fhèin (seo dìreach mar a bha Iosif Vissarionovich a 'smaoineachadh san t-sreath seo!). A-nis tha an meirge math agus tòisichidh an càr a" gluasad. San fharsaingeachd, tha buannachd mhòr aig a 'Ghearmailt, a' gabhail a-steach na saidealan, thairis air an USSR anns an uiread de uidheamachd gnìomhachais, ann an sgioba-obrach sgileil agus anns an àireamh de innleadairean aig gach ìre. Tha seo na fhìrinn, ach chan eil cinneasachadh armachd fhathast suas ri par! Bha a' Ghearmailt air dheireadh air an USSR tron chogadh, a dh'aindeoin a h-uile sgrios anns an Ruis. Agus dè bho? Gu dearbh, air sgàth cuid de bhreugan a bha a 'riaghladh ann an diofar roinnean, agus gu h-àraidh ann an gnìomhachas an airm. A bharrachd air an sin, bha àite àicheil air a chluich le gainnead stuthan amh, a bharrachd air a bhith a 'toirt tuairmse air comas an nàmhaid. Gu sònraichte, ann an 1940, bha riochdachadh armachd anns a 'Ghearmailt nas ìsle na ann an 1939 (ma tha sinn a' cunntadh an rampa a 'gabhail a-steach armachd), agus tha seo a dh' aindeoin gu robh an cogadh mar-thà air adhart, agus ghabh an Treas Reich smachd air sgìrean mòra le mòr. stòran glèidhte de chomas toraidh. Uill, dè as urrainn dhuinn a ràdh mu sgilean eagrachaidh Hitler? Chan eil cus, an uairsin chaidh e a-mach, ann an raon gnìomhachas an airm.
  Thuirt am Führer ann an òraid fhada:
  - A thaobh a bhith a" cumail sùil air itealain, tha cumhachdan èiginneach air an toirt do Sauer. Cumaidh e sùil gheur air meud an uidheamachd a thèid a dhèanamh, agus, gun a bhith cho cudromach, air càileachd. A bharrachd air an sin, tha mòran de do charaidean Goering, eadhon ged a bha iad uaireigin nan deagh aces, nach eil comasach air obair a stiùireadh. Chan eil a h-uile saighdear math cuideachd na sheanalair air leth, agus mar sin an àite Eric a tha crochte, bidh an raon teignigeach air a stiùireadh le neach bho luchd-tionnsgain proifeasanta a bhios comasach air na feachdan itealain ath-leasachadh agus ath-uidheamachadh. Às deidh na h-uile, chan eil Breatainn a 'cadal, tha i a' meudachadh an dà chuid meud agus càileachd a feachdan armaichte, agus gu sònraichte itealain. Feumaidh sinn a bhith air thoiseach air an nàmhaid le dà cheann, le dusan ceum, air neo caillidh sinn gu tur uachdranas air an nàmhaid. Agus mar sin, tha feum air ceumannan càileachd.
  Chuir Goering gearan an aghaidh:
  - Mo charaidean, daoine dearbhte a tha air an èifeachdas sabaid agus am proifeiseantachd a dhearbhadh.
  Dh" fhàs an deachdaire demoniac feargach:
  - No theagamh gu'n do dhìochuimhnich mi, nad bheachd-sa, cò a chaill am blàr airson Breatainn? No cò a dh"fhàillig am plana ceithir-bliadhna airson leasachadh na h-eaconamaidh nàiseanta. No a bheil thu cuideachd airson a bhith air do chuipeadh, agus eadhon gu poblach. Mar sin dùin do bheul agus cùm sàmhach gus an cuir iad bacadh ort!
  Shuidh Goering eadhon sìos ann an eagal. Gu mì-fhortanach, chan eil am Fuhrer gu bhith air a mhealladh. An uairsin chaidh am fuaim a chluinntinn a-rithist, chaidh jet ME-262 eile a-steach don adhar. Bha an càr mòr agus bha na h-uimhir ri dà motair ann. Tha na sgiathan beagan air an sguabadh, tha an trodaiche fhèin a 'coimhead gu math bagarrach. Tha na feartan astair aige, airson 1941, sa chumantas math, agus eadhon nas àirde na ìrean cruinne. Fìor, chan eil an inneal fhèin fhathast gu tur earbsach agus feumar debugging. Tha an deachdaire faisisteach, ge-tà, air feartan luchd-sabaid ùra, nas adhartaiche a thoirt seachad ... Bu chòir do luingear jet a bhith beag, saor agus sùbailte. A thaobh seo, dh'fhaodadh ME-163 a bhith gu math math, ach tha an einnsean rocaid aige ro èigneachail agus ag obair dìreach airson sia mionaidean (no an àite sin, bidh e fhathast ag obair!), A tha a 'ciallachadh nach eil an raon ach ann an radius de cheud cilemeatair . Mar bhomair ann an stoidhle blitz no mar neach-sabaid còmhdaich airson ionnsaighean armada air Sasainn, gu dearbh, chan eil e math.
  Ach faodaidh an ME-262 tunna de bhomaichean a ghiùlan, is e sin, cho mòr ris an itealan aghaidh Pe-2 Sòbhieteach. Is e sin, fuasgladh sàr-mhath airson an dà chuid sguabadh sabaid agus airson saighdearan taice. Ach, carson nach cruthaich thu trodaiche ann an stoidhle Comet ME-163, ach às aonais einnsean rocaid, ach le einnsean turbojet? Dh" fheuch iad ris a" Comet a leasachadh agus bha e coltach gun tug iad an ùine itealaich gu 15 mionaidean (is e seo raon suas ri 300 cilemeatair), rud a tha iomchaidh sa chumantas airson Blàr Bhreatainn. Gheibh thu Lunnainn fhathast à Normandy... Ged nach eil a h-uile dad cho follaiseach, feumaidh tu cuideachd bomadh agus a dhol air ais, agus cha robh còig mionaidean deug ann am modh cho èignichte. Anns an àm ri teachd, chaidh luchd-sabaid rocaid is jet aithneachadh mar chrìoch marbh ann an itealain. Ach tha dealbhadh an "Comet" glè inntinneach, airson cho beag 'sa tha e agus cho aotrom, a tha a' ciallachadh saor agus furasta a ghluasad.
  A bharrachd air an sin, tha luchd-sabaid gu math gealltanach ann fhathast le cuideam san fharsaingeachd 800 cileagram, leithid gliders as urrainn dhaibh a chleachdadh ann am batail adhair. Fìor, mar thoradh air an raon ghoirid, chan urrainnear tursan-adhair orra a shabaid ach ann am batail dìon, no an lìbhrigeadh gu Lunnainn air ... Còmhdhail, agus an uairsin air ais gu na pìleatan. Seo far am feum thu smaoineachadh. Ann an fìor eachdraidh, cha robh ùine aig na gliders sabaid, agus airson adhbhar air choireigin, cha robh na seanalairean itealain Sòbhieteach deònach a 'bheachd seo fheuchainn ann an Korea. San fharsaingeachd, chan eil e brònach, ach aig àm Cogadh Korea, b" e pìleat Ameireaganach a" chiad fhear a dh" fhosgail cunntas air buadhan. Mar sin cha bu chòir dì-meas a dhèanamh air na Yankees.
  Às deidh don itealan crìochnachadh, leum nighean òg bàn a-mach às a" choileach agus ruith i aig làn astar chun Fuhrer.
  Leis an Nadsaidheach àireamh a h-aon aige, leudaich e a làmh thuice airson pòg. Abair toileachas nuair a tha gaol aig na caileagan ort, agus gu bheil am Fuhrer, tha e coltach, gu tur air a iodhalachadh leis na Gearmailtich gu lèir, no an àite, cha mhòr a h-uile duine ach a-mhàin beagan phrìosanaich de champaichean cruinneachaidh. Thuirt am pìleat le dealas:
  - Is e dìreach itealan eireachdail a th" ann, tha astar agus cumhachd cho mòr aige. Reubaidh sinn a h-uile cuilean mar pad teasachaidh bho neach-ionaid!
  Dh" aontaich am Fuhrer spionnadh na h-ìghne:
  - Gu dearbh, bidh sinn ga bhriseadh, ach ... Debugging an inneal bu chòir a dhèanamh aig astar nas luaithe, agus tha seo gu sònraichte a 'buntainn ri motairean. An seo, gu dearbh, bidh feum air ceumannan radaigeach gus an leasachadh, ach ma chuidicheas an dealbhaiche stiùiridh!
  Bha a h-uile duine ag èigheach ann an sèist:
  - Glòir don Fuhrer mòr! Gun cuidich Providence sinn!
  Thòisich laoidh an Treas Reich a" cluich agus ghluais colbh de luchd-sabaid òga bho Òigridh Hitler air adhart. Chaidh balaich bho ceithir deug gu seachd bliadhna deug a dh'aois fon druma ann an cruth sònraichte. Agus an uairsin bha an rud as inntinniche: bha nigheanan deugairean bho aonadh boireannaich na Gearmailt a 'caismeachd. Bha iad ann an sgiortaichean goirid, bha casan lom, lom de na bòidhchead a 'tarraing sùilean dhaoine. Dh'fheuch na caileagan ri an casan a thogail nas àirde, ach aig an aon àm tharraing iad an òrdag, chuir iad an t-seal gu cùramach. Sealladh èibhinn de bhòidhchead le figearan iongantach ... Fìor, bha na h-aghaidhean eadar-dhealaichte agus bha cuid de na boireannaich òga faisisteach rudeigin mì-mhodhail, cha mhòr fireann, agus fiù 's bha iad gan toinneamh. Gu sònraichte nuair a thug iad na sùilean aca còmhla.
  Thug Esthete Adolf fa-near:
  - Tha e riatanach gum faigh balaich is nigheanan barrachd trèanadh corporra. Agus tha fios agam gu bheil tòrr ga dhèanamh an turas seo, gu sònraichte ann an Jungvolk, ach is e an rud a tha a dhìth in-ghabhaltas agus gabhail ri dòighean Spartan. Gu dearbh, a bharrachd air a bhith a 'brosnachadh goid ... Bu chòir dha na fir is na boireannaich òga againn fàs suas mar dhaoine còir agus aig an aon àm neo-thruacanta.
  Stad an t-Àrd-cheannard. Bha na seanailearan sàmhach, is dòcha eagal a bhith a 'gearan, ach cha robh iad airson dearbhadh dè a bha follaiseach. Lean am Fuhrer air:
  - Chan e fealla-dhà a th" ann an cogadh, ach feumaidh neo-thruaillidheachd a thaobh nàimhdean a bhith air a chur còmhla ri taic dha chèile agus mothachadh air bràithreachas do chompanaich. Is e seo a dh'fheumas sinn a chuir an sàs anns a h-uile duine ... Tha an sàr-fhear ùr gun tròcair do dhaoine eile, ach gu ìre eadhon nas motha feumaidh e a bhith neo-thròcaireach dha fhèin. Oir feumaidh an ìochdranachd an toiseach a bhith air a chuir às nad anam, agus an uairsin èiridh an corp lag, daonna!
  Stad eile ... Thuig na seanailearan agus na dealbhadairean gu h-obann agus thòisich iad a 'moladh gu làidir. Bha coltas gu robh am Fuhrer toilichte:
  - Tha e mar-thà nas fheàrr, ach a-nis bu mhath leam aithris air sabaid adhair fhaicinn. A leithid de rud uamhasach agus sgriosail ...
  Dh'fhaighnich Heinkel gu sgiobalta:
  - Le armachd beò no sligean, mo Fuhrer?
  Chrath na Nadsaidhean àireamh a h-aon.
  - Gu dearbh le sabaid. A bharrachd air an sin, bu mhath leam beachdachadh air obrachadh an inneal ejection. Às deidh na h-uile, tha thu ag obair air ... - Chrath am Fuhrer a dhòrn. - Cuin, mu dheireadh, a bhios e deiseil agus air a chuir a-steach gu mòr-chinneasachadh. Às deidh na h-uile, tha pìleat eòlach na phìleat eòlach a dh'fheumas a bhith air a dhìon airson blàran san àm ri teachd!
  Ach a dh" aindeoin sin cho-dhùin am Fuhrer-terminator sgeama nas ùire den inneal ejection a shealltainn dha na dealbhadairean. Bu chòir gum biodh an siostam seo nas duilghe, nas sìmplidh agus nas aotrom. Gu bheil an squib saor agus mar-thà air a mhaighstireachd le gnìomhachas na Gearmailt gu math freagarrach airson an adhbhair seo.
  B" fheudar dhomh an diagram a tharraing air an t-slighe, ach bha Hitler na neach-ealain fìor mhath, agus tharraing e gu soilleir, gu sgiobalta, loidhnichean nan diagraman agus na h-oidhirpean eadhon agus soilleir às aonais riaghladairean agus combaist. Bha an neach-crìochnachaidh hit-and-run den bheachd gu robh e neònach, gu dearbh, gun do chuir na Gearmailtich, san fharsaingeachd, ideòlas cho làidir agus gu ìre adhartach ri Sòisealachd Nàiseanta agus siostam totalitarian, an cogadh a-mach dha na Ruiseanaich. Is dòcha gu bheil seo air sgàth gu robh na saighdearan Ruiseanach nas làidire agus nas seasmhaiche na an fheadhainn Gearmailteach agus dh'ionnsaich iad sabaid nas luaithe.
  San fharsaingeachd, ma choimheadas tu air cùrsa a" chogaidh gu h-iomlan, an uairsin tha, dh" ionnsaich na Ruiseanaich, no an àite armachd nan Sòbhieteach, sabaid, agus dhìochuimhnich na Gearmailtich, mar gum biodh, ciamar ... Rinn an àithne aca co-dhùnaidhean aig an ìre de chiad ìre, agus is dòcha eadhon nas ìsle ma tha eòlas aig a" chiad ìre ann a bhith a "dèanamh gnìomhachd armachd ann an ro-innleachdan fìor-ùine . Agus uaireannan gu bheil clann de shia bliadhna a dh'aois mar-thà cho sgiobalta air thoiseach air feachdan brìgheil, chan eil e na pheacadh dhaibh fhèin agus do Zhukov agus Mainstein ionnsachadh. Ach, tha cuid de luchd-rannsachaidh a 'beachdachadh air an dà chuid Zhukov agus Mainstein meadhanach. Tha contrarrachdan ann cuideachd a thaobh an àireamh de uidheamachd, gu sònraichte a chaidh a ghlacadh, Frangach. Bha cuimhne Hitler (cuimhne mhath, gu h-àraid nuair a bha e fhathast fallain!), a 'moladh gun deach 3600 tanca a ghlacadh bho na Frangaich, figear fìor dhrùidhteach ... Bha cuid de mhodail, leithid an SiS -35, na b' fheàrr na an T- 34 'nan armachd, ged nach ann a mhàin ann an armachd aghaidh. Mar sin faodar an tanca seo a thoirt a-mach cuideachd ann am factaraidhean Frangach, ach a-mhàin le bhith a" cur baraille 75-millimeter a dh" fhaid an àite an armachd 47-millimeter. Gu fìrinneach, is dòcha nach bi seo gu leòr. Tha Breatainn agus na Stàitean Aonaichte san fharsaingeachd air a bhith a" cur luach gu mòr air armachd anns na tancaichean aca. An seo, mar eisimpleir, bha àite glèidhte aig an dà fhichead tunna Churchill de 152 - millimeters an aghaidh 120 - airson an tanca trom IS-2.
  Thuirt am Fuhrer rudeigin eile ris na dealbhadairean:
  - Tha tunailean gaoithe gu leòr againn, mar sin coimhead airson modail nas fheàrr den itealan agus cruthaich cruthan sgiobalta, gun a bhith ga thoirt gu deuchainnean daor, far am bi na h-acairean as fheàrr againn a" dol à bith cuideachd. Mar eisimpleir, tha modail itealain sgiath itealaich gu math èifeachdach, gu sònraichte ma dh" fhaodadh an tighead agus an ceàrn claonadh atharrachadh. Thug mi an dealbh dhut mu thràth, agus mar sin bu chòir gum biodh an earball deiseil. Bidh an astar measta aige eadhon leis an einnsean Yumo suas ri 1100 cilemeatair san uair. Mar sin rachaibh air adhart, ach na falbh!
  An dèidh seo bha lòn anns an èadhar fosgailte, chuir na caileagan seirbheiseach bùird agus cathraichean air dòigh. Bòidheach ... Ach dè an seòrsa ath-leasachaidhean ann an Sòisealachd Nàiseanta ri dhèanamh? A leithid gus an àireamh de nàimhdean a lughdachadh agus caraidean a dhèanamh. An seo, mar eisimpleir, na àrdaich rèis na Gearmailt aig a h-uile tionndadh agus faodaidh eadhon stad a chuir air daoine a roinn ann an clasaichean. Ach, gu foirmeil, chan eil sgaradh dhùthchannan gu ìre nas ìsle agus Aryan fhathast air a dhèanamh laghail. Bidh seo a" sìmpleachadh rudan.
  Shuidh caileag bhòidheach à measg nan searbhantan sìos dhan Fhuhrer agus chuir i a làmh air a glùin rùisgte. Coed:
  - A bheil thu a 'smaoineachadh air rudeigin, mo Fuhrer?
  Thòisich an deachdaire Nadsaidheach agus aig an aon àm cluicheadair brìgheil. Mhothaich e nach robh e air crìoch a chuir air a bhrot glasraich agus salad mheasan. Phòg am Fuhrer an nighean air a bilean, a 'mothachadh a h-òige, fàileadh milis, agus thuirt e:
  - Marcaichidh tu sa chàr còmhla rium. Agus gheibh thu uile obair, tha an ùine airson ithe seachad.
  Agus a-rithist gèaraichean na stàite, chan ann gu tur, ge-tà, thòisich uidheamachd le deagh ola a "snìomh. Air an t-slighe air ais, rinn am Fuhrer gaol air a" bhòidhchead, agus eadhon a" faighneachd cò às a fhuair e uimhir de lùth agus neart. Às deidh na h-uile, thuirt iad gu robh am Fuhrer neo-chomasach agus, san fharsaingeachd, a rèir coltais ciorramach, a bha air a bhith tinn le sifilis (breug) agus air a spìonadh (mar as trice ficsean!).
  Ach, chan eil a h-uile càil a 'dol gu rèidh mar-thà air 22 Ògmhios, 1944, tha an cogadh leis an USSR air a bhith a' dol air adhart airson trì bliadhna. Ach chan eil buaidh ri fhaicinn, agus tha Saratov fhathast a 'cumail a-mach. Dh"òrdaich Stalin am baile-mòr seo a dhìon aig cosgais sam bith.
  A dh'aindeoin a h-uile call, tha cinneasachadh uidheamachd armachd gu math àrd. Bha na tancaichean ùra IS-2 gu math èifeachdach. Fiù 's gun a bhith a' briseadh tro charbadan Gearmailteach fa-leth air an aghaidh, chuir iad a-mach à gnìomh iad bho astar meadhanach fada.
  Mar sin bha ùine gu math cruaidh aig na Nadsaidhean. Ach bha buannachd mhòr aca. Bha itealain jet ME-262 mu thràth a" sabaid gu mòr anns na speuran. Agus tha e na fhìor neach-dùbhlain.
  Bha TA-152, ge-tà, air a bhith na sheòrsa de bhuill-airm iongantach.
  Aig an aon àm, chùm Stalin coinneamh ceangail air an treas ceann-bliadhna bho thòisich a 'chogadh agus thòisich e a' faighneachd do stiùirichean an airm dè a bha iad a 'smaoineachadh agus mar a leasaicheadh an suidheachadh air an aghaidh.
  Mhol Zhukov don stiùiriche:
  - Ma tha sinn dìreach gar dìon fhèin agus a" sabaid bho bhagairtean, bidh sinn gun teagamh a" call. Feumaidh sinn a dhol air adhart!
  Chrath Stalin gu làidir.
  - Aontaich! Ach càite!
  Mhol Marshal Zhukov:
  - Gus an do ghèill Leningrad, bu chòir a leigeil ma sgaoil!
  Dh'aontaich Marshal Vasilevsky:
  - Tha, tha mi a 'smaoineachadh gur e seo an roghainn as fheàrr!
  Chrath Stalin a ghuailnean agus thuirt e:
  - Ma bhuaileas sinn Tikhvin a-rithist, bidh iad a 'feitheamh rinn an sin, agus thèid sinn an sàs ann an ribe!
  Chrath Marshal Zhukov aonta:
  - Tha sin ceart a charaid Stalin! Ach tha mi a 'moladh gum bu chòir na saighdearan Fionnlannach ann am Petrozavodsk a bhith air am bualadh. Chan eil iad cho làidir agus is urrainn dhuinn iongnadh a dhèanamh air an nàmhaid!
  Fhreagair Stalin le gàire:
  - Gu loidsigeach Comrade Zhukov. Mar sin ceum air adhart gu Petrozavodsk. Agus thoir dhuinn buaidh!
  Às deidh na faclan seo, chaidh grunn nigheanan ann an sgiortaichean geal goirid agus casan lom a-steach. Thug iad leotha botail fìon dearg agus glainneachan de cheapairean agus caviar dubh. Ghabh Stalin a leithid de cheapaire agus nigh e sìos, thuirt e:
  - Mar sin leig leinn òl gus dèanamh cinnteach gu bheil na comasan againn an-còmhnaidh aig an aon àm ri ar feumalachdan.
  Thuirt Voznesensky:
  - Tha càileachd armachd nan tancaichean againn gu math ìosal. Agus tha mi a 'moladh an IS-2 agus T-34-85 a dhèanamh nas aotroime, nas luaithe agus nas fhasa a ghluasad le bhith a' lùghdachadh an armachd. Bheir seo sàbhalaidhean dhuinn ann am meatailt, agus nì e na h-innealan sin nas practaigeach.
  Chrath Stalin a ghuailnean agus thuirt e:
  - 'S dòcha ... Ach chan eil mi a' toirt taic dha tancaichean a dhèanamh a-mach à plywood!
  Thuirt Voznesensky le fìor shealladh:
  - Ach is dòcha gur e deagh bheachd a th" ann cuid de na tancaichean a dhèanamh cha mhòr gu tur a-mach à fiodh. Faodaidh tu sgrùdadh a dhèanamh air mar a choimheadas e ann an cleachdadh!
  Chrath Zhukov le aonta agus chaidh e a-steach do òraid:
  - Faodar trithead "s a ceithir a dhèanamh nas aotroime, tha iad fhathast ro chugallach agus dh" fhaodadh àrdachadh ann an luaths agus gluasad a chuir ris na tha iad beò. A bharrachd air an sin, tha am bogsa gèar air fàs nas fheàrr agus tha seo a "dèanamh dìoladh airson an lughdachadh ann an ergonomics bhon àrdachadh ann an cuideam. Ach tha càileachd ìosal an stàilinn, 90 millimeters an aghaidh gunnaichean cumhachdach Gearmailteach, a" tionndadh gu bhith na rud sam bith. A bharrachd air an sin, tha na Gearmailtich a 'toirt air falbh am Panther sìmplidh agus T-4 bho riochdachadh, agus anns an Treas Reich, a bharrachd air tancaichean taisbeanaidh, cha bhi ach am Panther-2 le canan 88-mm gu bhith sreathach. Agus chan eil na tancaichean againn a 'tarraing na aghaidh bho astar fada. Agus nas motha tha e riatanach an astar aca a mheudachadh!
  Chrath Stalin.
  - Cuir a-mach pàirt den T-34-85 agus IS-2 le dìreach dìon dìon-fala, agus an uairsin thoir sùil agus lorg mar a bheir seo buaidh air an èifeachdas sabaid aca. Agus bu chòir obair air an SU-100 a luathachadh. Is dòcha gun trèig sinn trithead "s a ceithir agus IS-2 airson a" ghunna fèin-ghluasadach seo a-mhàin.
  Thuirt Marshal Vasilevsky:
  - 'S e beachd inntinneach a th' ann. Ach faodaidh an SU-100 nàimhdean a bhualadh air bòrd dìreach le bhith a" tionndadh gu tur ...
  Bha Stalin a" caoineadh:
  - Dèan e nas giorra gus an urrainn dha tilgeil agus tionndadh nas luaithe ... Agus is fheàrr sgàil-dhealbh nas ìsle. Ach feumaidh sinn an gunna fèin-ghluasadach seo mar èadhar!
  Dh'fhaighnich Zhukov:
  - Do Shàr-mhaitheas.... Tha Saratov fhathast a 'cumail a-mach, ach bidh e a' tuiteam a dh'aithghearr. Bhiodh e riatanach plana a leasachadh airson falmhachadh Kuibyshev de na chaidh a thoirt à Moscow. Dè do bheachd gu pearsanta?
  Fhreagair Stalin gu cruaidh:
  - Ann an Sverdlovsk, a rèir choltais, feumaidh tu falmhachadh. Ach tha e comasach fhathast a bhith ag obair ann am Moscow. Tha baile mòr fon talamh againn an seo. Tha sinn dha-rìribh comasach air cumail suas ris.
  Bha Vasilevsky a 'caoidh:
  - feumar Moscow a chumail aig cosgais sam bith, dìreach mar Saratov!
  Stalin òrdachadh:
  - Cuir an aghaidh na Gearmailtich anns a" bheàrn eadar an Don agus an Volga. Feumaidh sinn na feachdan a chuir air falbh. Saratov a chumail aig cosgais sam bith, gus an tuiteam mu dheireadh de fhuil. Cleachd a h-uile dòigh, eadhon kamikaze.
  Dhearbh Zhukov:
  - Mar sin biodh e, fear math!
  Thionndaidh Stalin gu Yakovlev:
  - Uill, dealbhaiche, beachdan sam bith?
  Fhreagair an Leas-Choimiseanair le osna:
  - Bhiodh e riatanach itealain jet a chruthachadh, ach chan eil seo fìor fhathast. Agus feumaidh Yak-3 duralumin àrd-inbhe, rud nach eil againn!
  Chrath Stalin.
  - Tha fios agam! Bu chòir gum biodh Yak-9 anns na h-ìrean againn. Agus bu chòir a leigeil ma sgaoil cho mòr 'sa ghabhas! Agus àrdachadh cinneasachadh luchd-sabaid.
  Thug Yakovlev fa-near:
  - Tha an Gearmailteach TA-152 an dà chuid na itealan ionnsaigh, na bhomair aghaidh, agus na neach-sabaid. Bhiodh e math dhuinn inneal ìre ioma-adhbhar coltach ris a chruthachadh!
  Thug Stalin taic don dealbhaiche:
  - Is e deagh bheachd a tha seo Comrade Yakovlev! Mar eisimpleir, faodar LAGG-7, ma thèid a leasachadh beagan, a thionndadh gu bhith na mheasgachadh de gach cuid itealan ionnsaigh agus trodaiche aghaidh!
  Dhearbh Yakovlev gu furasta:
  - Tha Comrade Stalin comasach ... ach bheir e ùine. Tha, agus faodaidh am plèana a bhith daor.
  Chàin an t-Àrd-cheannard gu feargach a dhòrn air a" bhòrd agus rinn e gàire:
  - Dèan e nas saoire! Agus san fharsaingeachd, dè as urrainn dhut prothaideachadh air a 'chuspair seo. Feumaidh sinn itealan uile-choitcheann airson a dhèanamh a-mhàin. Agus is dòcha gur e sin an t-slighe a-mach.
  Thuirt Yakovlev:
  - Tha IL-2 gu math sìmplidh a dhèanamh agus chaidh an sgeama aige obrachadh a-mach. Cho fad 's nach toir thu dheth e. Is e itealan caran seasmhach a th" ann, ged a tha feartan itealain seann-fhasanta aig an àm seo. Ach chan eil olc gun mhaith. Tha sinn math air carbadan nàmhaid a bhomadh.
  Thug Zhdanov fa-near gu feargach:
  - Bu chòir gum biodh an itealan againn nas làidire anns a 'char as lugha!
  Chrath Yakovlev.
  -Bu chòir! Ach airson a-nis, is e na pìleatan againn an fheadhainn as fheàrr san t-saoghal: Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova!
  Chrath Stalin aonta.
  - Chan eil co-ionann aig na caileagan sin agus, airson an ath itealan nàmhaid còig air fhichead, bidh mi a" sònrachadh dhaibh rionnag eile de ghaisgeach an USSR!
  Mhol Zhukov gu deònach:
  - Airson seo bu chòir dhut òl!
  Sheinn Beria le tlachd:
  - Bidh sinn, a 'cuimhneachadh air a h-uile càil, eachdraidh a' breithneachadh,
  Thig tionndadh na cùirte aice...
  Mar bho chrann gu buill-airm atamach,
  Stiùir e an dùthaich le misneachd air adhart!
  Fhad 'sa bha buill na comhairle armailteach a' toirt seachad, bha na caileagan a 'sabaid.
  Agus le cuideachadh bho òrdagan rùisgte, bidh iad a" leagail nan Nadsaidhean agus a" dèanamh euchdan, na bòidhchead cas-ruisgte sin.
  Agus bidh iad a" seinn:
  Tha sinn a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  An t-slighe, a 'soillseachadh co-mhaoineas!
  . CAIBIDIL #10
  Ro dheireadh an Ògmhios, gheàrr na Gearmailtich dheth Saratov, agus air 1 Iuchar, 1944, chaidh an Sturmmaus iongantach a chleachdadh airson a 'chiad uair. Chuir an inneal seo le boma 650-millimeter air a ghluasad le rocaid air bhog feachd marbhtach de rocaidean a bha a" sgaradh nàbachdan gu lèir.
  Cha robh air na caileagan a dhràibh an càr seo ach panties, agus leig iad a-mach tiodhlacan bàis uamhasach millteach.
  Bha panties ann an dearg, dubh is geal air na caileagan cas-rùisgte. Agus thug iad leo tiodhlacan marbhtach.
  Chrath Faina, a dh"àithn dhaibh, cnapan sgàrlaid a cìochan, agus sheinn i:
  - Glòir do linn ridirean na croise !
  Ruigidh sinn deireadh na cruinne!
  Agus leum na gaisgich agus leum iad.
  Thuirt fear dhiubh, Mairead:
  - Tha Dia Uile-chumhachdach leinn !
  Dh" aontaich Faina le seo:
  - Gu dearbh! Agus bidh an Treas Reich gu cinnteach a" buannachadh!
  Stamp an nighean a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach! Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach!
  Mar sin loisg na gaisgich agus chrom iad agus chrom iad len casan rùisgte. Saighdearan den chlas as àirde.
  Bidh Irma cuideachd a" lìbhrigeadh projectile an seo tro dhràibhear fèin-ghluasadach agus roars:
  - Tha buaidh mhòr a" feitheamh oirnn!
  Tha na caileagan, gu dearbh, am measg an fheadhainn nach toir seachad gu bràth. Agus bidh iad a" brùthadh suidheachadh nan Sobhietich le dealas air leth.
  Tha Albina agus Alvina, mar a bha e an-còmhnaidh, air am mullach, agus tha iad a" nochdadh an glagan is na fìdeagan ionnsaigheach. Is e nigheanan a th" annta, canaidh sinn: super!
  Tha Albina, a" leagail càr Sòbhieteach le òrdagan rùisgte, ag ràdh:
  - Tha sàr nighean agam!
  Bidh Alvina, a" leagail targaid eile le a sàil rùisgte, a" leum suas agus, a" cluich leis na fèithean bhoilg aice, ag èigheach:
  - Tha mi nam ghaisgeach cho mòr is gun do mharbh mi a h-uile dad gu teann!
  Sin mar a dhealaich na gaisgich.
  Cho-dhùin Gerda, còmhla ri Charlotte, deuchainn a dhèanamh air ùr-nodha Gearmailteach eile.
  Gu ruige seo, chan fhaod ach na gunnaichean fèin-ghluasaid E-25 nochdadh, ann an àireamh mhòr gu leòr - tha e gu math sìmplidh a dhèanamh agus saor. Ged a tha am modail seo mar aon den chiad fheadhainn. An seo tha dithis nighean ann am bikinis. Tha an càr nas lugha na aon mheatair gu leth nas ìsle agus mar thoradh air an sin tha e air a dhìon gu math agus armachd le cuideam an ìre mhath beag.
  Loisg dithis nighean Charlotte agus Gerda, nan laighe sìos, air na gunnaichean Sòbhieteach. Air am beulaibh, bha càraichean crùbach, le smachd rèidio, a 'gluasad agus a' glanadh raointean mèinn.
  Loisg Red Charlotte an canan aice. Thug i thairis air a" ghunna Sòbhieteach, agus chrath i a broilleach, is gann gun robh i còmhdaichte le stiall tana de aodach. Agus dh'èigh i:
  - Hyperplasma teine rabadach!
  Agus an uairsin bidh Gerda ga slaodadh cuideachd, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus chirps:
  - Tha mi nam nighean gu math fionnar agus chan eil mi dona ...
  Bidh gunna fèin-ghluasadach ga ghluasad fhèin. Agus stad bho àm gu àm. Tha a h-armachd aghaidh air a lùbadh gu mòr, agus tha seo a 'toirt dìon math. Ann an gunnaichean Sòbhieteach, tha sligean mothachail air ricochets. Agus chan eil dad a" bagairt a leithid de ghunna fèin-ghluasadach air a" mhaoil. An seo faodaidh iad fhathast briseadh tron bhòrd. Ach chan eil na caileagan ann an cabhag. Tha gunna fèin-ghluasaid èifeachdach a thaobh tolladh armachd a "dol thairis air an SU-100, a tha fhathast ga leasachadh, agus tha e cuideachd air a dhìon nas fheàrr, nas gluasadach agus aig an aon àm nas aotroime.
  Agus chan eil ach glè bheag de thiormairean aig an Arm Dearg, nas mionaidiche, chan eil e fhathast ach aig ìre dealbhaidh. Gu bunaiteach, tha an tanca T-34-85, nach eil cumhachdach gu leòr le gunna, agus an armachd caran lag. Agus tha an gunna fèin-ghluasadach Gearmailteach E-25, leis an t-slighe, nas aotroime, tòrr nas làidire ann an armachd agus gunnaichean.
  Tha na caileagan a' sabaid... Glè bhòidheach agus òg. Agus bidh na gunnaichean fèin-ghluasadach aca a" boma agus a" tilgeil ...
  Tha an t-Iuchar teth, agus tha cuirp nan nigheanan anns a" chàr dearg-theth gleansach le fallas. Chan urrainn dhaibh a leigeil seachad agus a dhol air ais.
  notaichean Gerda:
  - Tha e coltach gu bheil diathan an Wehrmacht làidir,
  Ach chan eil iad a 'cuideachadh an fheadhainn lag ...
  Ma tha adhbhar Adolf fìor -
  Cruthaich cumhachd cruinne!
  Sheinn Charlotte le sunnd:
  - Tha, feumaidh draoidheachd "Panther" agus "Tiger",
  Na dòirt barrachd fala a dh" aindeoin gach dànachd ...
  Agus chan eil feum air teagamhan agus geamannan seòlta,
  Leig leis an rèis gu lèir air an Talamh tuiteam gu a ghlùinean!
  Ach is iad sin caileagan Gearmailteach, agus air an làimh eile, tha caileagan Sòbhieteach a 'sabaid.
  Mar sin bidh an t-sabaid as miosa. Bidh Natasha agus Anyuta a" losgadh bho ghunna bàta cumhachdach agus a" squeak:
  - Bidh ar bratach thairis air Berlin!
  Agus rùisg iad am fiaclan geala, neamhnaideach. Agus na cuir stad air na caileagan le mèinnean.
  Bhuail dà shlige air armachd aghaidh pàirt àrd a 'chòmhlain ... Bidh iad a' gàireachdainn. Chan e, is e fìor chàr a th" anns an IS-2 agus chan eil e cho furasta a ghabhail.
  Ach tha an IS-1 a tha a 'gluasad gu taobh deas nan caileagan, tha e coltach, air fhaighinn bho ghunna le cuideam àrd, a' bualadh agus a 'stad. Rinn e milleadh air a" bhòidhchead.
  Tha Alenka, a 'cluich le a fèithean bhoilg, a' seinn:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach san t-saoghal againn, lorg Newton gu bheil dà uair a dhà a" dèanamh ceithir!
  Tha an t-sabaid fhathast a" dol gun stad. Bhuail canan nan Sòbhieteach na Gearmailtich. Bidh Marusya mòr a" cuir a-steach sligean a-steach don bhreech. Is e sin beatha agus dàn nigheanan. Agus bidh iad a" seinn:
  Cha chuir duine stad oirnn, cha dèan duine a" chùis oirnn! Bidh madaidhean-allaidh Ruiseanach a" pronnadh an nàmhaid, bidh madaidhean-allaidh Ruiseanach a" cur fàilte air na gaisgich!
  Augustine a" sgrìobhadh bho ghunnaichean-inneal, ag ràdh:
  - Cogadh naomh ! Bidh ar buaidh ann! Bratach na Ruis air adhart, glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus a‑rìs tha an canan marbhtach a" seargadh, agus e a" fuaimneachadh:
  Cha chuir duine stad oirnn, cha dèan duine a" chùis oirnn! Tha madaidhean-allaidh Ruiseanach a" pronnadh an nàmhaid, tha fios agad gu bheil làmh fionnar aca!
  Bidh Maria an nighean seo le falt òir a 'stiùireadh an tanca agus a' squeaks:
  - Bheir sinn pronnadh air na faisistich!
  Tha ùine chruaidh aig na Gearmailtich, tha blàran cuideachd fo làn ghluasad anns na speuran. Ach gu ruige seo, tha an Yak-9 ro ìosal ann an astar agus armachd na comharran Gearmailteach. Tha am blàr neo-ionann airson bàrd.
  Marseille, rinn am pìleat ace iongantach seo deagh chùrsa-beatha tro bhliadhnaichean a" chogaidh. Nas coltaiche ri iongantach agus iongantach. Às deidh dha ceud gu leth itealan a ruighinn fhuair iad Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich airgid agus daoimeanan. Nuair a ràinig e ceithir cheud itealan sìos, fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Airson còig ceud plèana fhuair e Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le daoimeanan, agus an dèidh seachd ceud gu leth Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Agus an dèidh dha mìle itealan a ruighinn, fhuair e Grand Cross of the Knight's Cross.
  Bha am pìleat sònraichte comasach air iomadh buaidh adhair a dhèanamh. Agus fhad 's a bha e fhathast beò. Chaidh Marseille àrdachadh gu inbhe coitcheann o chionn ghoirid. Ach bha e fhathast ag itealaich mar phìleat àbhaisteach.
  Mar a tha iad ag ràdh, chan eil e a 'losgadh ann an teine agus chan eil e a' dol fodha ann an uisge. Tron iomadh bliadhna cogaidh fhuair Marseille instinct sealgair. Thàinig e gu bhith na phìleat sàr-uirsgeulach, agus mòr-chòrdte.
  . Ach bha farpaiseach làidir aige cuideachd - Agava agus Albina agus Alvina, a chaidh cuideachd thairis air an àireamh de mhìltean de chàraichean gach fear. Agus ghabh Agave suas ri Marseille gu math luath. Ach tha i fhathast glè òg, agus cha do chaill i fhathast aon trodaiche.
  Bhrùth an nighean air na peadalan le a casan rùisgte, chiseled, loisg i spreadhadh de ghunnaichean-adhair. Agus a-nis chaidh ceithir carbadan Sòbhieteach IL-2 a losgadh sìos.
  Bidh Agave a" gàireachdainn agus ag ràdh:
  Gu ìre, tha sinn uile nan galla! Ach tha nerves de stàilinn agam!
  Agus a-rithist tha an nighean a 'tionndadh mun cuairt. Bidh e a" losgadh seachd itealan Sòbhieteach ann an aon spreadhadh - sia PE-2 agus aon TU-3, agus a" squeaks:
  - San fharsaingeachd, mura h-eil e super, an uairsin hyper!
  Tha Agave, gu dearbh, na ghalla. Pìleat bho Lucifer. Blonde meala glè bhrèagha.
  An seo tha e a" toirt spreadhadh eile agus a" losgadh sìos ochd itealan Sòbhieteach Yak-9 aig an aon àm agus a" squeaks:
  - Is mise an fheadhainn as cruthachail agus as ath-ghnìomhach!
  Chan eil an nighean dha-rìribh gòrach. Tha a h-uile dad comasach, agus tha a h-uile dad comasach. Na cuir fios thuice prìobhaideach.
  Agus tha na casan cho tana, cho gràsmhor ...
  Ach tha Mirabela a 'sabaid na h-aghaidh ... Airson ùine mhòr, b' e Pokryshkin an ace Sòbhieteach as fheàrr. Chruinnich e còig rionnagan òir de ghaisgeach an USSR, a 'losgadh sìos ceud fichead' s a seachd itealan. Ach an uairsin bhàsaich e. An uairsin cha b 'urrainn dha duine a chlàr a bhualadh. A bharrachd air Anastasia Vedmakova, agus Akulina Orlova. Agus dìreach o chionn ghoirid, chaidh Mirabela thairis air an Yak-9 T air fear briste, a 'dol thairis air Kozhedub. Agus an dèidh a 'losgadh sìos còrr is ceud agus ceithir fichead itealan, bha i seachd-ùine gaisgeach an USSR.
  Is e seo an nighean terminator! Mar a chuireas i stad air each a tha a" gallopadh, agus a thèid i a-steach do bhothan loisgte.
  Agus eadhon nas cruaidhe.
  Bha dàn do Mirabela. Chrìochnaich mi ann an coloinidh saothair chloinne. Rug i casruisgte agus aodach glas oirre, gheàrr i fiodh agus shàbh i na stocainnean. Bha i cho làidir agus cho fallain. Ann an reothadh cruaidh chaidh i casruisgte, agus ann am priosan pajamas. Agus bhiodh e a" sreothartaich co-dhiù aon uair.
  Gu dearbh, chaidh an leithid de dh "iongantas a thoirt fa-near aig an aghaidh. Airson ùine fhada, bha Mirabela a 'sabaid anns na saighdearan-coise, agus an uairsin thàinig e gu bhith na phìleat. Fhuair Mirabela a 'chiad bhaisteadh teine aice anns a' bhlàr faisg air Moscow, far an deach i dìreach às deidh a 'choloinidh. Agus an sin nochd e e fhèin fionnar.
  Shabaid i casruisgte agus cha mhòr rùisgte anns an fhuachd searbh, a bha gu litireil a" pairilis an Wehrmacht. Bha nighean cho dona, agus do-chreidsinneach. Agus shoirbhich i gu mòr.
  Bha Mirabela a 'creidsinn ann am buaidh an USSR a bha faisg air làimh. Ach tha ùine a" dol seachad. Tha barrachd is barrachd luchd-fulaing, ach chan eil buaidh a 'tighinn. Agus tha e a 'fàs uamhasach eagallach.
  Bidh Mirabela a" bruadar mu bhuaidhean agus euchdan. Tha seachd rionnagan an USSR aice - tha seo nas motha na duine sam bith eile! Agus gu dona, tha i airidh air na duaisean aice! Agus giùlainidh e crois nan armachd agus nas fhaide air falbh. Fiù ma thèid Stalin a mharbhadh nas fhaide air adhart, tha an adhbhar aige beò!
  Bidh an nighean a 'tighinn a-steach agus a' reothadh ... Bidh i a 'leagail an XE-162 Gearmailteach as ùire agus a' sgoltadh:
  - Aerobatics! Agus sgioba ùr sgoinneil!
  Gu fìrinneach, "s e nighean air leth a th" innte. Tha cobra fìor cuideachd comasach air mòran.
  Tha Mirabela na rionnag ùr....
  Bidh an t-sabaid a 'dol air adhart airson grunn làithean, gus an tig seachdain ùr agus air 8 Iuchar, 1944 ... Fhuair an Sòbhieteach IS-2 milleadh air na rolairean agus na slighean - thathar ga chàradh. Seadh, cogadh cho an-iochdmhor agus gun tròcair. Agus dè cho fada 'sa mhaireas e?
  Agus a-nis chaidh Gerda seachad air Kniesel agus Wittmann a thaobh an àireamh de tancaichean a chaidh a sgrios.
  Ciamar as urrainn dhaibh a sheachnadh? Bidh iad a" sabaid casruisgte agus ann am bikini. Rinn na caileagan stad eile, a 'cur dragh air clann nan Sòbhieteach a-rithist. Agus a-nis bha iad a 'tighinn faisg air an àireamh de 300 sgrios tancaichean. Agus dh'fhaodadh iad cunntadh air duais nach fhacas a-riamh: rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Seo na nigheanan!
  Gerda a' losgadh air a' chàr Sòbhieteach. A" deòir as an tùr agus a" sèideadh:
  - Is e rud dona a th 'annam!
  Agus losgadh a-rithist. A 'dol a-steach gu T-34-85. Agus squeaks:
  - A 'Ghearmailt Motherland!
  Bidh an nighean a" tionndadh leatha fhèin. Agus tha i gu math gnìomhach ... Tha, tha streap ro-innleachdail aice. 'S e meadhan an Iuchair 1944 a th' ann mar-thà... Tha an cogadh a' dol air adhart... Gun a bhith ag iarraidh stad. Tha an t-Arm Dearg a" feuchainn ri gluasad air adhart ann an diofar àiteachan. Ach gu faiceallach, leis nach eil mòran ghoireasan daonna air fhàgail.
  Agus tha an Ruis a 'bleoghan.
  Mar eisimpleir, Hans Feuer. Am fear a b" òige a fhuair Òrdugh na Croise Iarainn, Clas Ciad. Agus an uairsin thàinig e gu bhith mar an tè ab 'òige a choisinn e airson a bhith a' glacadh seanalair Sòbhieteach le Òrdugh Crois Ridire na Croise Iarainn.
  Tha, tha seo gu math fionnar.
  Agus tha na balaich gan nochdadh fhèin gu math fionnar.
  Tha Hans Feuer na neach-sabaid eu-dòchasach. Bidh am balach a" sabaid mar fhuamhaire, ann an aimsir fhuar is teth, as t-samhradh agus sa gheamhradh, le dìreach shorts air.
  Le òrdagan lom, bidh an leanabh a 'tilgeil grenades agus dh'fhàs e uirsgeulach.
  Tha seo dha-rìribh sgoinneil!
  Dh"fhàs Hans ainmeil airson linntean! Fiù 's mar antihero!
  Agus san fharsaingeachd, tha cogadh cho iongantach agus cho teann a 'dol air adhart an seo ... Bidh AI sam bith a' crìonadh.
  Tha Agave air ais anns na speuran agus a" losgadh sìos càraichean Sòbhieteach. Tha i na sealgair agus na creachadair. A 'bualadh air an nàmhaid.
  Tha na càraichean a bhuail i a" tuiteam. Agus an uairsin bidh an nighean a 'losgadh air feachdan na talmhainn. A 'toirt a-mach an IS-2. Agus tha e ag iarraidh:
  - Is mise as fheàrr! Is mise an nighean a mharbhas nàimhdean!
  Agus a-rithist tha e air a ghluasad gu targaidean adhair. Is e inneal-sgrios tanca a tha seo agus a h-uile inneal a bhios ag itealaich agus a" losgadh.
  Ach an seo tha tanca beag E-5. Inneal le cuideam seachd tonna. A 'dol seachad air deuchainnean sabaid. Agus a" gnogadh agus a" gnogadh air an nàmhaid.
  Agus tha an t-àm ann seinn - cha chuir duine stad oirnn, agus cha bhuannaich duine!
  Bidh E-5 a 'ruith ris fhèin, agus a' losgadh air a 'ghluasad. Agus na cuir stad air tanca mar sin. Agus tha na sligean ricochet.
  Agus am broinn an inneil tha balach deich bliadhna a dh"aois, Friedrich, agus e a" squeaks:
  - Agus bidh mi nam fìor shàr-ghaisgeach!
  Agus a-rithist, mar a loisg e ... Agus bhuail e fìor mheadhan an tùir. Agus tha an fheachd marbhtach aige, ged a tha e beag de chàileachd, uamhasach.
  Agus anns na speuran, bidh Helga a" sabaid. Tha nighean casruisgte ann am bicini a' fònadh nam bilean. Agus a" dèanamh gàirdeachas leis na soirbheasan mìorbhaileach aige.
  Le òrdagan rùisgte, bidh e a" comharrachadh a" chàr Sòbhieteach agus ga chur na theine gu sònraichte, agus a" toirt air pasgan sabaid slàn le sligean a spreadhadh.
  Tha seo fionnar agus craicte.
  Agus tha Agave a 'tarraing air adhart ... Agus cuideachd a' sabaid.
  'S e Lùnastal 1944 a th' ann mu thràth... Chan eil an t-Arm Dearg air a bhith soirbheachail ann an àite sam bith. Ach chan urrainn dha na Gearmailtich cuideachd adhartas mòr a dhèanamh. Tha tancaichean mòra fon talamh a" dol gu cath. Ach tha iad dìreach innleachdach.
  Chaidh na caileagan a sguabadh fon talamh, mharbh iad bataraidh de ghunnaichean Sòbhieteach agus thill iad air ais.
  Aig an aon àm, ghlac iad dà thùsaire. Chaidh na caileagan a ghlac na gillean a ghluasad agus a chràdh. Bhuail iad na tùsairean le uèir, an uairsin ròst iad na sàilean lom le teine. An uairsin thòisich iad air an òrdagan a bhriseadh le clobhaichean dearg-theth. Rinn na balaich gàire ann am pian uamhasach. Aig a" cheann thall, loisg na caileagan a-mach na reultan air na cisteachan aca le iarann teth dearg, agus bhrùth iad foirfeachd fireann le am bòtannan. Chrìochnaich na tùsairean mu dheireadh agus bha iad air an lùbadh le clisgeadh goirt.
  Ann an ùine ghoirid, sheall na caileagan clas a bharrachd. Ach a-rithist, cha do choilean na Gearmailtich dad cudromach.
  Gunnaichean cumhachdach fèin-ghluasadach: "Sturmmaus", air an losgadh aig suidheachadh nan Sòbhieteach. Bha mòran sgrios agus sgrios ann. Ach leag an itealan ionnsaigh Sòbhieteach aon de na carbadan a-mach, agus thill am Fritz.
  Bha Saratov fhathast a" cumail a-mach san Lùnastal 1944. Fìor, bha e comasach dha na Gearmailtich baile-mòr Uralsk ann an Kazakhstan a ghlacadh agus ghluais iad gu Orenburg.
  An seo a-rithist tha Albina agus Alvina san adhar, ach aon uair air sàsaiche itealaich deuchainneach. Bidh iad a" comharrachadh le cuideachadh bho òrdagan rùisgte, a" putadh air putanan an luing gàirdeachais agus ga dhèanamh gu math sgiobalta.
  Bidh nigheanan, gu dearbh, a" nochdadh an aerobatics as àirde. An seo tharraing iad an diosc aca, agus chaidh dusan inneal itealaich Sòbhieteach a losgadh sìos.
  Albina chirps:
  - Sgioba togail feargach! Bidh rionnag ann!
  Agus tionndaidh an càr aige timcheall a-rithist. Agus tha na caileagan a" pronnadh an airm dhearg. A bharrachd air an sin, prìomh ...
  Bidh Alvina cuideachd a" leagail dusan itealan Sòbhieteach agus squeaks:
  - Nigheanan cuthach, agus chan e òighean idir!
  Ceart mun fhear mu dheireadh. Chaidh a" chàraid aca air chuairt còmhla ris na fir. Agus dè dìreach nach do dh'èirich. Bha nigheanan dèidheil air fir - tha e snog dhaibh! Agus gu sònraichte ma tha thu ag obair leis a 'chànan.
  Nighean den inbhe as àirde ... An seo rinn iad chràdh air neach-tòiseachaidh ... An toiseach, chuir iad às dha, agus dhòirt iad bucaid uisge no dhà sìos a sgòrnan. An uairsin chaidh iarann teth a thoirt don stamag swollen. Agus mar a loisg iad! Dh'èigh am fear-tòiseachaidh bho phian fiadhaich ... Bha fàileadh losgaidh ann.
  Bhuail Alvina e air an taobh le sreang dearg-theth. Agus mar a tha thu airson gàire a dhèanamh ... Tha e gu math èibhinn.
  An uairsin sheinn i:
  - Tha mi sgith ri cliathadh a' chùil - tha mi 'g iarraidh mo shòlas a chlaoidh !
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn! Agus rùisg e na fiaclan neamhnaid aige! Tha gaol aig a" chaileag air marbhadh, sin an nighean!
  Agus tha casan na h-ìghne uile lom agus gràsmhor. Is toil leatha a bhith coiseachd casruisgte air gual. Agus gus na tùsairean a chaidh an glacadh a stiùireadh. Bidh iad a" goil cho mòr nuair a tha na sàilean aca air an sgrìobadh. Tha eadhon Alvina gu math èibhinn. Agus tha Albina cuideachd na nighean, gu fìrinneach - super! Mar a ghluaiseas tu an nàmhaid le uilinn chun smiogaid. Agus squeak:
  - Tha mi nam nighean den chlas as àirde!
  Agus rùisg e fiaclan neamhnaid. A tha a" deàrrsadh mar gum biodh e air a bhualadh. Tha an gaisgeach iongantach! Faodaidh e a bhith na rud nach gabh a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, no a mhìneachadh le peann!
  Tha an dà ghaisgeach Sòbhieteach Yaks, Laggi, Pawns, Ilys air an leagail anns na speuran. Tha bòidhchead gnìomhach. Chan eil an teagamh as lugha annta. Agus bòidhchead cho fiadhaich agus frenetic.
  Bidh na gaisgich boireann a" cumail smachd air an luing gàirdeachais le òrdagan rùisgte agus a" toirt ionnsaigh air càraichean Ruiseanach. Mar a phronn iad, pronnaidh iad an luchd-cogaidh, mar chlub air criostal. Tha na nigheanan neo-thruacanta agus gun tròcair. Tha cumhachd na feirge aca agus lasair an dìoghras. Agus misneachd airson buannachadh. Fiù ma tha an cogadh air a bhith a 'dol air adhart a-mhàin leis an USSR airson a' cheathramh bliadhna. Ach chan eil e airson crìochnachadh. Tha Albina agus Alvina aig an ìre as mòr-chòrdte. Agus chan eil iad airson a dhol air ais no stad airson mionaid. Agus gluaisidh iad annta fhèin, agus reub iad an nàmhaid.
  Albina, a 'leagail plèanaichean Sòbhieteach, a' squeals:
  - 'S mi tha sgìth de'n ghruagaich, B' fheàrr leam na brògan bast a bhàthadh !
  Agus mar a tha e ri gàire, agus a" dealradh le fiaclan neamhnaid. Agus a-nis tha i ag iarraidh fear. Tha i dèidheil air fir èigneachaidh. Tha seo glè thaitneach dhi. An seo bheir e agus èigneachadh.
  Tha Albina ag èigheach:
  Is e gnè a th 'ann an nighean gnè
  Airson adhartas seinn mòr!
  Agus brisidh an gaisgeach a-mach le gàire... Agus marbhaidh sinn ar nàimhdean gu lèir a-rithist. Tha tòrr lùth aice. Agus neart fèithean iomlan.
  Agus Alvina mar a bhithear ag èigheach:
  - Buaileamaid an nàmhaid do'n tom !
  Agus tòisichidh an gaisgeach a 'gàireachdainn gu gnìomhach! Agus smaoinich i mar a bha na gillean aice a" spòg. Ach tha e math a ràdh co-dhiù.
  Tha an t-Sultain dìreach timcheall air an oisean... Tha a" ghrian a" deàrrsadh nas lugha agus nas lugha. Air a 'chiad latha den fhoghar, bidh balaich Ruiseanach a' ruith casruisgte air an t-sneachda a tha dìreach air tuiteam ann an roinnean a tuath na Ruis. Bidh iad a 'gàireachdainn leotha fhèin, a' giùlan an aghaidhean, agus a 'sealltainn figearan dha na Gearmailtich.
  Luchd-tòiseachaidh le ceanglaichean dearga, le gearradh fuilt goirid, cuid eadhon sìos gu neoni. Bidh iad a" ruith a" leum. Cha mhòr nach eil an casan lom a-riamh fuar. Gu math mì-mhodhail. Bidh na caileagan cuideachd a 'ruith, cuideachd gun bhrògan. Bho shàilean pinc, cruinn a 'deàrrsadh sa ghrèin. Nigheanan Sobhietach sgoinneil. Caol, lùth-chleasachd, cleachdte ri bhith a 'dèanamh rudan beaga.
  Agus bidh a h-uile duine a 'gàireachdainn agus a' gàireachdainn le am fiaclan ... Tha a 'chiad latha den fhoghar na fhìor thoileachas agus tart airson solas agus cruthachadh!
  Agus anns an adhar blàr adhair. Mirabela, is e seo am prìomh phìleat Sobhietach a bhios a" losgadh sìos plèana Gearmailteach eile. Agus mar a bha e an-còmhnaidh ann an aon nighean bikini. Gu bràth òg is gun seargadh. Is e so neart a h-anama.
  Ach, tha Mirabela cuideachd dèidheil air a bhith air a suathadh le fir. Tha seo a" còrdadh rithe gu mòr. Sin as coireach gur e pìleat a th" innte ... Nuair a tha corp fèitheach rùisgte nighean air a rùsgadh le làmhan fir - is e fìor thlachd a tha seo. Agus deagh spòrs!
  Bidh Mirabela a" leagail càr Nadsaidheach eile agus a" sèideadh:
  - Tha mi nam ghalla armaichte!
  Bidh an nighean eadhon a" bualadh air a" phannal smachd le a sàilean lom, cruinn. Tha i eireachdail. Agus gun samhail.
  Tha Mirabella toinnte. Agus tha Agave ag itealaich ga h-ionnsaigh. An seo, mu dheireadh, choinnich dithis de na gaisgich-pìleat boireann as buannachdaile. Bidh iad a 'losgadh air a chèile bhon chùl. Tha iad a" feuchainn ri fhaighinn bho astar. Ach chan eil e ag obair ro mhath. Bidh an dà bhòidhchead ag itealaich far an loidhne losgaidh. Agus ghiùlain iad am fiaclan gu làidir. Uill, tha boireannaich nan gillean. Bidh iad a 'coimhead gu cruaidh ann an sùilean a chèile. Nas mionaidiche ceann ri ceann agus tog a-rithist. Tha an Gearmailteach ME-262 X fhathast armaichte nas fheàrr na an Yak-9 T, agus chaidh an carbad Sobhietach a losgadh sìos ...
  Ach tha Mirabela a" faighinn air falbh, a" call am plèana airson a" chiad uair na cùrsa itealaich. Is e an rud as meallta gun do chrìochnaich i ann an raon nàmhaid. Agus tha sin dona. Seadh, is iad sin na tionndadh sònraichte de dhàn. Agus air 1 Sultain, 1944, mar-thà mar an còigeamh bliadhna den Dàrna Cogadh, tha an saoghal ag atharrachadh, ach tha riaghladh an Fuhrer ann an geama eachdraidheil eile fhathast.
  Tha Saratov air a thrèigsinn mu dheireadh leis na saighdearan Sòbhieteach, agus tha arm Wehrmacht a 'tighinn gu Kuibyshev.
  Tha blàran làidir a" dol air adhart airson Orenburg cuideachd.
  Bidh Tamara casruisgte a" sabaid an sin, a" tilgeil phasganan spreadhaidh air nàimhdean, gan putadh le a sàilean lom agus a" sèideadh:
  - Glòir do dhùthaich a' chomuinn !
  Bidh Veronica a" losgadh air luchd-dùbhlain. Bidh e a" tilgeil pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte agus ag èigheach:
  - Airson beachdan co-mhaoineas!
  Bhictoria, a" losgadh air luchd-dùbhlain, agus ga dhèanamh mar Robin Hood ann am bicini, chirps, a" tilgeil bhomaichean air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte agus a" caoineadh:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Ghabh Olya, a 'losgadh air an nàmhaid agus gan spealadh le corran, agus ghabh e grèim air:
  - Airson mòrachd na stàite Sòbhieteach agus mòr glòir!
  Agus le òrdagan rùisgte, tilgidh e a-rithist pasgan spreadhaidh de chumhachd millteach, millteach.
  Rinn Larisa, a" losgadh air na Nadsaidhean, squeak:
  - 'S i an Ruis mo dhùthaich, tha thu gu bràth air a thoirt seachad le Dia fo na speuran gorm!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean ...
  Bha Agafya, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" glanadh:
  - Cha toir Orenburg suas gu bràth! Bidh sinn an aghaidh nàimhdean an Fatherland!
  Tha na caileagan làidir agus tha iad an dùil sabaid dha-rìribh chun an ìre mu dheireadh de fhuil.
  Tha Orenburg fhathast a" cumail a-mach. Ach air 3 Sultain, 1944, thòisich an ionnsaigh air Kuibyshev. Agus an USSR, gu dearbh, chan eil e math.
  Bidh Alenka a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" glaodhaich:
  - Airson co-mhaoineas dùthaich nan Sòbhieteach!
  Agus a-rithist, le cas rùisgte, cuiridh e air bhog grenade de chumhachd millteach.
  Bidh Anyuta a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" glaodhaich:
  - Dìon sinn Kuibyshev!
  Agus le òrdagan rùisgte, tilgidh e pasgan spreadhaidh le feachd mòr marbhtach.
  Agus cuir às do mhòran nàimhdean.
  Bidh Alla, a" losgadh air an Fritz, a" crathadh agus a" crathadh a broilleach:
  - Airson àirdean cosmach Polissya!
  Agus le sàilean lom, ghèill grenade gu sgrios agus bàs iomlan luchd-ionnsaigh Fritz.
  Maria, a 'losgadh air na Nadsaidhean, agus a' tilgeil cumhachd a 'toirt pairilis air a' Fritz le a cas-rùisgte, a 'sguabadh às:
  - Air bòrd!
  Agus nì an nighean gàire air mullach a sgamhanan!
  Marusya, a" losgadh air na slabhraidhean faisisteach, agus a" tilgeil grenade sgriosail le a òrdagan lom, chirped:
  - Glòir do cho-mhaoineas agus buadhan!
  Thuirt Matrena le gàire, a" cur spreadhadh marbhtach eile agus a" spealadh sìos am Fritz:
  - Tha Motherland naomh!
  Bidh nigheanan a" sabaid mar ghaisgich.
  Cha robh an deuchainn air an t-soitheach itealaich soirbheachail ach an toiseach, agus an uairsin dh'fhàillig e.
  Mar sin bha Albina agus Alvina a-nis a 'sabaid a-rithist anns an ME-309, carbad glè chofhurtail airson an stoidhle.
  Loisg na caileagan air itealan Sòbhieteach, agus rinn iad squealed:
  - Pàirc air leth, agus spaghetti dealanach!
  Loisg Albina air spreadhadh le deagh amas air an nàmhaid, leag i sìos càr Sòbhieteach, a" comharrachadh le cas rùisgte agus dh" fhan i:
  - Bidh mo chiad ghluasad marbhtach don nàmhaid!
  Loisg Alvina air an nàmhaid cuideachd. gheàrr i gu mionaideach e, agus rùisg i a fiaclan:
  - Is e Co-mhaoineas an dàn dhomh!
  Agus le a òrdagan rùisgte bhuail i targaid eile.
  Tha na caileagan fhathast a" sabaid anns an t-seann chàr. Cha deach luchd-sabaid sgriubha a thoirt a-mach à cinneasachadh fhathast. A bharrachd air an sin, feumaidh tu fhathast fàs cleachdte ri innealan jet agus bun-structar slàn a chuir a-steach dhaibh. Agus chan eil seo cho furasta a dhèanamh.
  Thug Albina, a" losgadh air carbadan Sòbhieteach, fa-near gu loidsigeach:
  - Cruthaichidh mi àm a" cho-mhaoineas agus stiùir mi an ìmpireachd gu na reultan!
  Agus leis an t-sàil rùisgte aige, bidh e a" bruthadh air na peadalan.
  Alvina, a 'losgadh air na carbadan Ruiseanach, gam bualadh troimhe, a' sreap:
  - Is e ar n-amas co-mhaoineas Aryan!
  Agus a-rithist, chleachd an gaisgeach a òrdagan rùisgte. Agus rinn i gnìomh gu math luath.
  Nuair a thill an dithis nighean, às deidh dhaibh an uidheamachd sabaid gu lèir a chleachdadh, leig iad leis na cuirp aca a nighe san amar. Bhuail gillean eireachdail iad le brogan. Thuirt Albina, a 'blàthachadh,:
  Tha sinn fhathast feumach air fir!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Tha feum air gu cinnteach! Ged a tha sinn an seo tha sinn nar boireannaich tòrr nas bòidhche!
  Bhris Albina a-mach le gàire agus rinn i gàire:
  - Carson a tha feum aig boireannach air fear airson cuideigin a bhualadh!
  Tha nigheanan, gu dearbh, ag aontachadh le seo.
  Loisg Helga bho TA-152 air tancaichean Sòbhieteach, agus thol e troimhe iad, a" gàireachdainn:
  - Glòir do cho-mhaoineas Kaiser!
  Agus rinn an nighean gàire.
  Tha Agave anns na speuran a shealg itealain Sòbhieteach. Barrachd is barrachd, chithear an Yak-9 anns na speuran, a tha nas fhasa a dhèanamh. Chan eil an inneal seo, ge-tà, cho lag. Anns an atharrachadh T, tha i armaichte le canan 37mm agus is urrainn dhi Fritz a ghoid gu goirt.
  Bidh Agave a" bualadh bho astar air a ME-262 agus a" seinn tro a shròn:
  -Is mise an fheadhainn as glic air an t-saoghal, bidh mi a" marbhadh nàimhdean anns an taigh-beag!
  'S a' snuadh air neamh gu a ainglean.
  Ach an seo a-rithist tha Mirabela san adhar. Chan eil an nighean seo, a dh'aindeoin a h-uile call, a 'call cridhe.
  Agus fiù 's a' tòiseachadh a 'seinn, a' sgrìobhadh air falbh;
  Chaidh mi dhan Komsomol, a 'cluich
  nighean bruadar àlainn ...
  Shaoil mi gu'm biodh an saoghal na Chèitein shiorruidh,
  Tha a h-uile latha breith an earraich!
  
  Ach airson adhbhar air choireigin cha do dh"obraich e a-mach.
  Ann an dòigh air choreigin chan urrainn dhomh tuiteam ann an gaol ...
  Uill, innis dha na gillean aig mo thròcair,
  Tha beatha na pleadhag gu math seasmhach!
  
  Gu h-obann rinn an cogadh tàirneanach,
  Agus chaidh doineann gu bàs ...
  Agus mo nigheanan corp làidir
  Faodaidh tu do bhualadh sa bhad!
  
  Na bi ag iarraidh, creid mi, bheir mi seachad,
  Dèan sabaid airson an Motherland gu deireadh ...
  Bidh sinn a 'giùlan grenades ann an satchel làidir,
  Chuir Stalin àite athair na chridhe!
  
  Tha gaisgich air leth math anns an Ruis.
  Is urrainn dhuinn òrdugh an t-saoghail a dhìon ...
  Bha reultan nan speur a' uisgeachadh an fheusaig,
  Agus thionndaidh an sealgair gu bhith na gheam!
  
  Is e nighean casruisgte a th" annam a" sabaid
  Làn de ghràdh agus de mhealladh ...
  An aithne dhomh àite anns a" phàrras seo,
  Chan urrainn dhut toileachas a thogail air fuil!
  
  Luchd-cogaidh an athar mhòr,
  Bidh sinn a 'sabaid gu daingeann faisg air Moscow ...
  Agus an uairsin an aisling fo cho-mhaoineas
  An aghaidh ifrinn le Satan !
  
  A dhaoine treuna Ruiseanach,
  Gum bi iad a" sabaid gu h-onarach chun na crìche ...
  Bhuail iad bho inneal-ghunna,
  Ma tha feum air, le crùn òir!
  
  Chan urrainn eadhon peilear stad a chuir oirnn
  Tha Iosa an Dia mòr air àrdachadh...
  Tha làithean an dràgon chobhartaich air dol seachad,
  Dh'fhàs e eadhon nas gile bhon adhar!
  
  Tha gaol agam ort Lada a ghràidh,
  Bidh an t-àrd-Dhia Svarog ann an glòir ...
  Feumaidh sinn sabaid airson an Ruis
  Tha an Dia Geal as fheàrr leinn!
  
  Na cuir na Ruiseanaich air an glùinean
  Creid sinn, chan urrainn ar feòil a bhith air a lughdachadh ...
  Tha Stalin is Lenin mòr còmhla rinn,
  Feumaidh an deuchainn seo a dhol seachad cuideachd!
  
  Tha cràdh an Athair mar an ceudna nar cridhe,
  Tha sinn a" creidsinn na mòrachd...
  Bidh sinn a 'fosgladh an dorais gu àite gu sgiobalta,
  Bidh e na bheatha gu math milis!
  
  Casruisgte 's e caileagan àlainn a th' annainn,
  Bidh sinn a" ruith gu sgiobalta tro na sruthan sneachda ...
  Chan fheum sinn an bhodka searbh seo,
  Sgaoil an cerub a sgiathan!
  
  Airson an athar, seasaidh sinn nigheanan,
  Agus freagraidh sinn am Fritz, gun olc,
  Bidh Cain ifrinn air a sgrios,
  Agus hello a Chriosd an Slànaighear !
  
  Bidh linn ann - chan fhàs e nas fheàrr,
  Bidh na mairbh ag èirigh gu bràth ...
  Bidh an cruinne-cè gu bhith na phàrras beò,
  Tha aisling nan daoine uile air tighinn gu buil!
  . CAIBIDEIL #11
  An t-Sultain 1944 seachad ann an blàir borb ... Bha e comasach dha na Fritz timcheall air Kuibyshev agus Orenburg agus mar sin chaidh na bailtean-mòra sin a dhìteadh, ach a dh'aindeoin na duilgheadasan a bha iad a 'sabaid.
  Sheall na caileagan fulangas iongantach... Tràth san Dàmhair, cha robh na Nadsaidhean fhathast air Kuibyshev a ghabhail agus thug iad ionnsaigh air Penza. Agus thòisich na cathraichean air goil airson a" bhaile seo.
  Bha Natasha agus an sgioba aice a" sabaid an sin.
  Thilg an nighean grenade le a cas rùisgte, gràsmhor agus le còisir:
  - Airson spiorad na Ruis.
  Às deidh sin, loisg Zoya bho bazooka. Agus leag e a-mach an tanca Gearmailteach "Lion" -2.
  Chuir na Gearmailtich maill air a' ghluasad beagan ... Chaidh na Panthers agus T-4 a thoirt a-mach à seirbheis. Ach fhad "s a tha na h-innealan sin fhathast ann an seirbheis. Gu dearbh, tha am Panther na inneal-sgrios tanca math, agus tha e air a dhìon gu fulangach anns a 'chrann. Ach is e na bùird an duilgheadas aice. Ach, tha an "Panther" -2 air a dhìon leis na taobhan, chan ann gu math. Ach tha a" mhòr-chuid de na gunnaichean air an cumail.
  Tha leasachadh an t-sreath E a" dol air adhart ... Tha an tanca E-75 a" gealltainn a bhith na charbad ginealach ùr le taobhan còmhdaichte gu foirfe. Tha na Gearmailtich a" gabhail brath air seo. Is e an obair tanca fhaighinn nach eil ro throm, luath agus air a dheagh dhìon. B' i a' chiad oidhirp den t-seòrsa seo an luchag, ach sheall cleachdadh mar a bha cus cuideam air an tanca seo. An àite sin, bha an E-100 ga obrachadh a-mach mu thràth. Bha cruth nas teinne air an tanca seo agus sgàil-dhealbh nas ìsle. Anns an fharsaingeachd, a chuideam, an coimeas ri luchag, air a dhol sìos gu ceud agus trithead - ceud agus dà fhichead tunna. Chaidh na taobhan a chuir a-steach aig ceàrnan reusanta. Ràinig tiugh nan taobhan, còmhla ris na sgriothan, 210 mm. Tha an armachd an aon rud ris an armachd Maus, gunna 128-millimeter agus 75-millimeter le baraille goirid. Chuir na Gearmailtich a-steach einnsean nas cumhachdaiche de 1,500 each-chumhachd, agus ghluais an tanca aig dà fhichead cilemeatair san uair air an àrd-rathad.
  A tha sa chumantas riarachail. Tha an E-100 fhathast ro throm tanca co-dhiù. Ach le armachd agus dìon sàr-mhath.
  Cha b 'urrainn dha na feartan sabaid aige a bhith dona, ach bha duilgheadas ann fhathast le giùlan an tanca, agus a ghiùlan. Sheall fìor eòlas gum faodadh tanca, airson gluasad gu ìre reusanta air rathaidean is drochaidean, cuideam nas motha na ceithir fichead tunna.
  Mar sin thug Hitler crìoch air an E-75 gus an cuideam seo a choinneachadh, ach gus inneal earbsach a chruthachadh a thaobh dìon. Carson a chaidh co-dhùnadh an canan 75-millimeter a thrèigsinn. Agus dèan an cruth cho teann "s a ghabhas: ann an aon bhloca, an einnsean agus an tar-chuir tarsainn agus am bogsa gèar air a" motair. An uairsin is dòcha gum faigh e tanca, air a dhìon bho gach taobh agus gun a bhith ro throm.
  San fharsaingeachd, cha robh Hitler gu tur riaraichte leis na h-innealan Gearmailteach. Ged is dòcha gu robh an Lev-2 nas adhartaiche, cha robh feum air a ghunna 105 mm airson a bhith a" sabaid tancaichean Sòbhieteach, agus cha robh gu leòr ann airson losgadh air targaidean gun armachd. Dh'fhaodadh "Panther" -2 san fharsaingeachd a bhith freagarrach don arm le armachd agus dìon aghaidh, ach cha robh an taobh fhathast gu leòr, ach tha an coileanadh dràibhidh riarachail.
  Dh" iarr am Fuhrer tanca a chruthachadh a bhiodh iomchaidh don arm anns a h-uile dòigh.
  Ach chan eil seo cho furasta a choileanadh. A bheil e comasach an cruth a dhlùthadh chun na h-ìre as àirde agus an chassis a lasadh le cuideachadh bho bogies agus fuarain sònraichte, agus rudeigin a thoirt a-mach às a" bhodhaig. Agus bidh an sgioba a 'cur air dòigh an fhìor dhuilgheadas.
  Dh" fhaodadh a leithid de leasachadh a bhith gu math gealltanach. Cha b' urrainn dhan chiad tanca E-75, aonaichte leis an E-50, barrachd air seachdad tunna a chuideam, agus 's e inneal uabhasach a tha seo.
  Bha Ealasaid, air an làimh eile, a 'sabaid air an tanca T-34-85 agus cha robh i gu tur riaraichte leis a dhìon. Cugallach air sgàth dìth eileamaidean alloying, cha do dhìon an armachd cus an tanca.
  Loisg Ealasaid le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus reub i, a" giùlan a fiaclan:
  - Is e space vixen a th' annam.
  Bhuail Ekaterina an nàmhaid, bhuail i an nàmhaid air an taobh agus sgàin i, a" giùlan a fiaclan:
  - Airson co-mhaoineas anns an USSR!
  Loisg Elena cuideachd gu gnìomhach ag amas air an nàmhaid, agus bhuail i e le feachd marbhtach, agus leis gu robh a casan lom, rinn i croc:
  - Airson bun-stèidh na buaidh!
  Loisg Euphrasia air an nàmhaid, fhad "s a bha i a" cleachdadh a òrdagan lom agus a squealing:
  - Tha sinn dìleas do Svarog agus Stalin airson mòrachd na dùthcha!
  Seo na caileagan sabaid an seo. Tha an sgioba as sònraichte aca.
  Nochd cuid de tancaichean T-34-85 le dìon an aghaidh peilearan, a lughdaich an cuideam gu mòr. Tha astar agus gluasad an inneil air a dhol suas. Ach a-nis dh "fhaodadh e a bhith air a thoirt le raidhfil an-aghaidh tanca, gunna-inneal mòr-inbhe, agus iomadh seòrsa grenades. Agus tha gunnaichean adhair air an tolladh troimhe gu tur. Fìor, tha tanca mar seo eadhon nas fhasa a dhèanamh, nas saoire agus a "cur ri astar gluasad.
  A-nis, ma bhios nigheanan a" draibheadh a" chàr seo, cha leig iad leotha faighinn a-steach ann an dòigh sam bith.
  Thug Ealasaid, nighean sgiobalta le eileamaid millteach mòr, fa-near gu loidsigeach:
  - Chan urrainn dhut armachd a chuir an àite neart!
  Dh" aontaich Catrìona le seo:
  - Tha, tha sin ceart, gus nach las thu suas!
  Agus mar a nì thu gàire ...
  Nigheanan air leth measail. Agus ma tha na nàimhdean air am bualadh, bidh iad ga dhèanamh ionnsaigheach agus gu mionaideach.
  Dh" fhaighnich Elena, às deidh don tanca aca an uidheamachd sabaid a chleachdadh, agus gluasad air falbh gus stuthan ath-lìonadh, dh" fhaighnich i dha caraidean:
  - Sin na tha na caileagan a 'smaoineachadh, a bheil cothrom againn a' chùis a dhèanamh air an Treas Reich?
  Fhreagair Catherine le misneachd:
  - Mar a thuirt Vasily Terkin ... Thàinig sinn gu bhith a 'bualadh, gun a bhith a' cunntadh!
  Ceartaich Ealasaid:
  - Sin a thuirt Suvorov!
  Agus ghabh an nighean, le a òrdagan rùisgte, pìos pàipear-naidheachd na thoitean. Tha e èibhinn rithe.
  Sheinn Euphrasia, a" crathadh a chuirp:
  - Tha mi nam nighean-teirmiche fànais,
  Bidh e gu math goirt don Fritz - cultivator!
  Agus mar a nì an gaisgeach gàire!
  Cho-dhùin na caileagan cairtean a chluich. Tha e èibhinn. Agus bidh an luchd-call a" dèanamh push-ups agus squats.
  Mhothaich Elena rè a 'gheama:
  - Ach dha-rìribh, chan eil fìor chothroman againn buannachadh! Tha an Caucasus air tuiteam agus tha sinn air chall!
  Thilg Catriona cairt le a cas-rùisgte, a" bualadh air an nàmhaid agus a" magadh oirre:
  - Ach tha armachd dìomhair againn!
  Bhris an gaisgeach a-mach le gàire agus thilg i cairt le a òrdagan rùisgte cuideachd.
  Thuirt Ealasaid le osna:
  - Gu dearbh chan eil againn ach aon dòchas air fhàgail airson armachd dìomhair ùr!
  Bha Euphrasia a" feadaireachd, a" tilgeil a" chairt le a corragan rùisgte de chasan gràsmhor:
  - Seadh, chan urrainn dhuinn a dhèanamh às aonais armachd dìomhair!
  Agus sheinn na caileagan còmhla:
  - Bidh ar claidheamh a 'losgadh le teine, gearraidh sinn na nàimhdean! Is sinne saighdearan an USSR!
  Tha gaisgich air an gleusadh agus dha-rìribh ann an sabaid.
  Ach tha na feachdan ro neo-ionann ... Ann am meadhan an Dàmhair, thuit Kuibyshev a dh'aindeoin sin ...
  B' urrainn dha na Gearmailtich rud dìon cudromach a ghlacadh. Ach dhòirt an t-uisge sìos... Bha dòchas ann gum biodh fois ann mar thoradh air an fhoghair.
  Ach, lean sabaid anns na speuran.
  Bha trì pìleatan Sòbhieteach: Mirabela, Anastasia, Akulina a 'sabaid le dealas fiadhaich.
  Sheinn Mirabela, a" leagail Nadsaidheach air iteig, nuair a bha i seann-fhasanta, ach iongantach Yak-9 T, a" seinn:
  - Bidh àm ann, àm a 'chomanachais!
  Dhearbh Anastasia, a" putadh a òrdagan rùisgte air an inneal-brosnachaidh, a" casg a fiaclan:
  - Eitidh mi gu neamh le òran !
  Agus rinn i gàire ri a caraidean.
  Thug Akulina, a" pronnadh Gearmailteach eile le bhith a" putadh a sàilean lom, cruinn air a" pheadal, a-mach:
  - Airson glòir an USSR!
  Feumar a ràdh gu bheil na caileagan a 'sabaid gu sònraichte.
  Loisg Mirabela sìos am faisisteach ME-262 bho ghunna 37-millimeter, tweeted:
  - Glòir do chomunn !
  Chuir Anastasia, a" gearradh dheth na Nadsaidhean le dòigh-obrach air a dheagh amas, agus a" sàbhadh an nàmhaid, a-mach:
  - Glòir don chruinne-cè dhearg!
  Is e nighean gu math connspaideach a th" ann an Akulina, chuir i às do chàr Gearmailteach agus, a" feadalaich, a" caoineadh:
  - Airson co-mhaoineas dùthaich nan Sòbhieteach!
  Bu chòir na gaisgich a thoirt fa-near airson cho cruaidh sa tha iad.
  Air an làimh eile tha Albina, Alvina, Agave a" faighinn na cunntasan aca. Agus bidh na caileagan cuideachd a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis.
  Dè cho èibhinn 'sa tha e nuair a tha na caileagan cha mhòr rùisgte agus ann am plèanaichean.
  Bidh Albina le òrdagan rùisgte a" leagail spreadhadh, grunn chàraichean Sòbhieteach aig an aon àm agus a" sreap:
  - Airson bràithreachas Aryan!
  Bidh Alvina cuideachd a 'sabaid ris an Arm Dearg agus ga dhèanamh le misneachd. Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" stiùireadh ghunnaichean adhair, agus a" gearradh sìos chàraichean Sòbhieteach, a" sèideadh:
  - Airson beachdan soilleir!
  Bidh Agave cuideachd a" losgadh sìos luchd-sabaid Sobhietach agus a" toirt ionnsaigh air itealain, gu litearra gam pronnadh agus a" rughadh:
  - Airson buaidh an Treas Reich!
  Agus chan eil dragh aig na caileagan agus bidh iad a 'toirt an nàmhaid gu fìor chràdh. Gu sònraichte balaich àlainn.
  Thug Albina, a" frioladh sàilean an tùsaire aig an t-seall, fa-near aon uair:
  - Tha balaich ann an cruth friochte agus le piobar cho blasta!
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn. Agus seall a theanga!
  Mhothaich Alvina seo, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha am balach air a frioladh san àmhainn, glè bhlasta le garlic!
  Le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, leag Agave sìos dithis de luchd-sabaid Sòbhieteach agus dh'èigh i:
  - Tha sinn nan sguaban fànais!
  Agus rinn i gàire ri a caraidean. Is e nighean ainneamh a th" innte, a tha a" sabaid.
  Thuirt Albina, a" losgadh air plèanaichean le a casan rùisgte, grinn, chiseled:
  - Chan urrainn dhut an Ruis a thuigsinn nad inntinn, ciamar as urrainn dhut riaghladairean mar Stalin a thaghadh!
  Thug Alvina fa-near gu làidir, a" rùisg a fiaclan agus a" losgadh le òrdagan rùisgte:
  - Agus chan eil ar Hitler nas fheàrr!
  Rinn Agave gàire, a" leagail chàraichean Sobhietach le a òrdagan rùisgte agus thug i fa-near:
  - Adolf, gu dearbh, seilbh! Ach aig an aon àm, chan eilear a" tomhas na tha air a choileanadh mu thràth!
  Tha nigheanan uamhasach ionnsaigheach agus ionnsaigheach.
  Agus an uairsin bha iad dòigh air choireigin a" ròstadh dithis bhalach aig a" gheòla beò. Dìreach mar sin, chaidh an tolladh air stob stàilinn, agus thòisich iad air friogais, agus bha iad a" sgreuchail agus a" gàireachdainn. An uairsin, nuair nach robh na gillean air socrachadh fhathast, thòisich nigheanan an sguadron gu lèir a 'ruith suas gu na tùsairean friogais, a' gearradh dheth pìosan feòla agus ag ithe.
  Agus bha e gu math blasta, gu h-àraidh ma bha na balaich a bha fhathast beò air am piopadh aig àm friogais.
  Dh'ith Agave, mar eisimpleir, sliasaid a' bhalaich le toileachas mòr. Rinn na nigheanan obair mhath an uairsin. Agus cha robh ach cnàmhan agus giblets air fhàgail bhon dithis bhalach. Bha an grùthan òg gu sònraichte blasta. Dh'ith a nigheanan le toileachas mòr.
  Agus a-nis tha iad a 'sabaid anns na speuran ...
  Thuit Orenburg aig deireadh an Dàmhair...
  Thàinig na Gearmailtich gu Ufa. Tha e gu math fuar mu thràth agus tha an t-sneachda ann.
  Tha Tamara agus an sgioba aice air iomall Ufa a" sabaid leis na Nadsaidhean. Tha saighdearan-coise na Gearmailt an sàs ann an ionnsaigh bho shaighdearan dubha a dh'fhastaidh iad anns na coloinidhean Frangach agus Beilgeach.
  Bidh iad gu litireil a" tilgeil cuirp aig a h-uile dòigh.
  Bheir Tamara cas, agus tilgidh i grenade le a cas-rùisgte agus a" squeaks:
  - Bidh àm a 'chomanachais ainmeil fad linntean, tha mi a' creidsinn gum bi Stalin mar ar làmh làidir.
  Tha Veronica, losgadh, ag ràdh:
  - Na briseadh an USSR!
  Agus le a shàilean lom bidh e a" tilgeil suas pasgan spreadhaidh.
  Anfisa, a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil teachdaireachd bàis eile le a òrdagan lom, notaichean:
  - Is mòr an co-chomunn ruinn !
  Bhictoria, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" spealadh sìos nan Nadsaidhean, a" tilgeil grenade le a casan casruisgte, a" squeaks:
  - Gum biodh an Tìr Mòr air a ghlòrachadh!
  Tha na h-Oiliompaics na theine. Agus an uairsin tilgidh an gaisgeach-nighean seo bogsa slàn de stuth-spreadhaidh air na Nadsaidhean agus rèididh e:
  - Glòir don fhànais againn Motherland!
  Agus bidh na caileagan uile ag èigheach còmhla.
  - Airson an USSR! Bidh piobaire ann!
  Goid gaisgich an airm dhearg a' sabaid. Agus nuair a bha an sneachda ann, bidh iad fhathast a" sabaid casruisgte agus ann am bikini.
  Tràth san t-Samhain, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air Ulyanovsk. Am baile anns an do rugadh Lenin agus anns an deach Stenka Razin a dhroch leòn. Is e seo prìomh-bhaile bailtean-mòra na Ruis.
  Bidh Alenka a" sabaid ris na Nadsaidhean. Agus tha e a" seinn dha fhèin, a" tilgeadh grenades air na Nàsaich le a chasan rùisgte:
  - Glòir don Ruis, glòir ...
  Tha tancaichean a" dol air adhart...
  Roinn ann an lèintean dearga,
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Anyuta, a" losgadh air na nàimhdean, agus gan spealadh, agus an uairsin a" cur air bhog pasganan spreadhaidh de min-sàibh le a òrdagan lom, vyaknula:
  - Airson co-mhaoineas Stalin!
  Agus thug i tionndadh gu sreath slàn de ghaisgich dhubh, air an gearradh sìos.
  Alla, a" losgadh air luchd-dùbhlain agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" tilgeil grenade marbhtach, a" squeaked:
  - Airson an Ruis Dùthchasach!
  Thog Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, fhad "s a bha i a" tilgeil thiodhlacan bàis air an nàmhaid, thug i fa-near:
  - Airson co-mhaoineas fànais!
  Chuir Matryona, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" spealadh sìos an nàmhaid:
  - Airson atharrachaidhean anns a 'bhlàr!
  Thug Marusya, a 'gougadh an Fritz, agus gan bualadh gu bàs, e agus chuir e ionnsaigh làidir air, ga dhubhadh gu pùdar:
  - Airson buaidh na h-ìre as àirde!
  Agus le a cas-rùisgte thilg i grenade marbhtach.
  Tha na caileagan seo an seo fionnar agus groovy.
  Alenka, a" losgadh agus a" spealadh sìos nàimhdean, agus a" tilgeil grenades le a òrdagan rùisgte, a" fàsgadh:
  - Mòrachd a' chomuinn bhi leinn !
  Agus ghabh an nighean e, agus leag i a-mach tanca Gearmailteach le mòr aplomb.
  Agus seo atharrachadh eile air an tanca Lev-2 le canan 88-millimeter. Tha an tùr nas cumhainge, agus tha an tanca nas lugha, agus tha cuideam air leth-cheud 's a còig tunna, agus tha an einnsean 1200 each-chumhachd nuair a thèid a bhrosnachadh. Càr Gearmailteach luath.
  Ach chan eil e a 'cur dragh air a' ghaisgeach.
  Thilg Alla grenade le a cas-rùisgte agus dh" èigh i:
  - Airson co-mhaoineas!
  Thilg Anyuta tiodhlac marbhtach a" bhàis le a òrdagan rùisgte agus rinn i coidse:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus bidh an nighean a" feadaireachd. Agus bidh an tanca Gearmailteach "Lion" -2 a 'toirt agus a' tionndadh thairis, agus bha na rolairean ag itealaich gu litireil.
  Sheinn Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  Agus tha an t-sabaid a 'leantainn a-rithist
  Agus tha an cridhe iomagaineach sa bhroilleach ...
  Agus tha Lenin cho òg -
  Agus tha an Dàmhair òg air thoiseach!
  A" losgadh air an nàmhaid, agus a" gearradh sìos na slèibhtean, thilg Matryona grenade le a cas-rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Tha a 'chiad cheum ann am beatha cudromach!
  Marusya, a 'leagail nan Nadsaidhean, dh' èigh i:
  - Chì thu a-rithist os cionn na Talmhainn, crith de dh" ionnsaighean fiadhaich!
  Agus tha na gaisgich neo-shùbailte mar sin.
  Ach fhathast tha na feachdan neo-ionann. Tha Penza air tuiteam mu thràth. Agus tha na Nadsaidhean a" cur stoirm air Saransk.
  A-nis chan eil uimhir air fhàgail gu baile-mòr Gorky.
  Air 7 Samhain, 1944, chùm Stalin caismeachd eile ann am Moscow. Ged nach e buaidh a th 'ann.
  Loisg am Fritz, ge-tà, ann am Moscow airson a" chiad uair le urchraichean ballistic V-2. Agus aig an aon àm, chaidh am baile a bhomadh le itealan jet, nam measg bomairean Arado. Chuir an gnìomh seo iongnadh mòr air a h-uile duine. Chaidh na h-urchraichean V-2 air adhart air slighe àrd agus thuit iad gu h-obann, chan fhaca eadhon na radairean iad ceart.
  Bha iomadh sgrios agus droch fhortan ann. Chaidh saighdearan Sòbhieteach a mharbhadh aig a' chaismeachd.
  Chùm Stalin coinneamh èiginneach ann am buncair fon talamh a dh'fhaodadh seasamh an aghaidh eadhon buille dìreach bho bhoma atamach.
  Thug ceannard an luchd-obrach coitcheann, Vasilevsky, fa-near le dragh:
  - Tha armachd ùr aig na Gearmailtich de chumhachd millteach mòr. Agus chan fhaca na radairean againn e ...
  Bhuail Stalin, gu feargach a" stampadh air a shàilean:
  - Seo sibhse amadan! Cha robh a leithid de dh" iongnadh ri fhaicinn!
  Thug Marshal Vasilevsky fa-near:
  - Rudeigin a bha comrade Stalin ....
  Thuirt Beria sa bhad:
  - Is iad seo urchraichean clas A-5. Na gabh dragh comrade Stalin. Chan eil iad a" giùlan ach ochd ceud cileagram de aminolone, agus tha iad nan seasamh mar bhomair jet math. Loisg na Gearmailtich dà dhusan urchraichean, ach cha deach an dealbhadh seo a-steach don t-sreath, leis gu bheil bomadh le itealain jet an dà chuid nas saoire agus nas practaigeach.
  An dèidh dha Stalin socrachadh, thuirt e:
  - Mar sin chan e armachd èifeachdach a th" ann? Glè mhath!
  Thug Beria fa-near le osna:
  - Ach bomairean jet, is e fìor dhuilgheadas a tha seo. Feumaidh Comrade Stalin sabaid an aghaidh seo!
  Mhol Marshal Zhukov:
  - Theagamh gun gabh sinn e agus gun dèan sinn rocaidean dhuinn fhìn. Tha mi a" ciallachadh talamh-adhair. Dè, a" cumail smachd orra air an rèidio gus plèanaichean a losgadh sìos!
  Thug Voznesensky fa-near:
  - Bheir e ùine rocaidean mar sin a chruthachadh! Tha e mòran nas fhasa plèanaichean gu math saor a dhèanamh a-mach à fiodh, an lìonadh le stuthan-spreadhaidh agus reithe an nàmhaid. Is e sin stoidhle kamikaze!
  Chrath Stalin aonta.
  - Bu chòir, bu chòir itealan kamikaze a chleachdadh. Is e seo an cothrom againn, ged ann an da-rìribh chan eil seo a" leudachadh ach àmhghar an airm dhearg againn.
  Bu chòir dhut rudeigin nas èifeachdaiche a lorg!
  Fhreagair Yakovlev le osna:
  - Comrade Stalin ag obair air itealan ùr. Ach airson a-nis, tha sinn ag amas air an toradh as motha de chàraichean a chumail. Bithear a" cleachdadh a h-uile tèarmann agus bidh sinn a" cur clann bho aois deich gu na h-innealan. Gluasad iomlan, an dà chuid iomlan agus supertotal.
  Rug Stalin:
  - Feumar tòrr a bharrachd a dhèanamh! Tha na tha thu a" dèanamh ro bheag!
  Thuirt Molotov le osna:
  - Chan eil e comasach conaltradh leis na caraidean. Tha e coltach gu bheil sinn nar n-aonar. Dh" fheuch iad ri barganachadh leis na Seapanach... Tha iad ag iarraidh fearann suas gu na h-Urals, rud nach gabh gabhail ris.
  Bha Stalin a" caoineadh:
  - Feumar a dhol air stailc aig Iapan sa gheamhradh, ach dè mu dheidhinn Leningrad?
  Thuirt Zhukov, a" rùisg fhiaclan:
  - Cha robh an ionnsaigh air Petrozavodsk cho soirbheachail sa bha dùil. Chaidh an t-Suain a-steach don chogadh air taobh an Treas Reich agus bha againn ri dèiligeadh ri feachdan mòra. Mar sin cha robh e comasach an ionnsaigh a leasachadh sa bhad, agus chuir an nàmhaid, a 'tarraing suas pàirtean den Wehrmacht, ar n-ionnsaigh air ais. Tha baile-mòr Leningrad ann an làn chearcall a" bhacaidh, agus air a chlampadh gu tur. Tha mi a" smaoineachadh gus an earrach air sgàth a" ghort gu lèir, gum bàsaich an sluagh gu lèir. Agus bidh tuiteam Leningrad do-sheachanta.
  Tha e cha mhòr do-dhèanta a thoirt seachad le adhair. Tha smachd aig an nàmhaid gu tur air na speuran. Tha na Gearmailtich fiù 's a-nis a' toirt crois ridire, dìreach airson ceud itealan sìos.
  Bha Stalin a" gortachadh:
  - Dh'fhàillig ionnsaigh!
  Chrath Zhukov.
  - Tha mòran rathaidean-iarainn briste, agus tha sinn air ro bheag de fheachdan a chuimseachadh. Agus feumaidh sinn ùmhlachd a thoirt dha na Finns agus na Suainich, tha iad seasmhach ann an dìon. Ach chan e sin uile. Chaidh na Gearmailtich seachad air Murmansk cuideachd. A-nis tha am baile-mòr seo air a chuairteachadh. Chan eil fios againn dè a nì sinn!
  Bha Stalin a" caoineadh:
  - Fuasgail!
  Fhreagair Zhukov:
  - Cha 'n 'eil neart air a shon so ! Agus is urrainn don nàmhaid rubha Karelian gu lèir a ghlacadh!
  Stalin òrdachadh:
  - Tog suas feachdan agus leig às! Anns a 'gheamhradh, chan eil na Gearmailtich cho làidir. Bidh e comasach am brùthadh gu calpa!
  Thug Vasilevsky fa-near:
  - Feumar casg a chuir air briseadh domhainn, agus an sin bheir ar neart na nàimhdean!
  Rug Stalin:
  Bidh sinn a" sabaid airson co-mhaoineas!
  Thug Voznesensky seachad naidheachdan nas sunndach:
  - Tha SU-100 mar-thà air a riochdachadh, ann am meatailt agus deiseil airson mòr-chinneasachadh. Chassis stèidhichte air an T-34. Gu math furasta a dhèanamh. Tha am projectile cha mhòr deiseil airson a' ghunna ùr. Mar sin bidh an SU-100 mu thràth a" nochdadh air an aghaidh. Amàireach a" chiad inneal a thèid chun aghaidh!
  Chrath Stalin le aonta.
  - Co-dhiù thug e toileachas dhomh! Ach cha deach an T-34-85 a thoirt air falbh bho chinneasachadh fhathast. Chan e a-mhàin sin, dèan an armachd nas taine agus lughdaich an cuideam gu fichead tunna. Sheall na blàran nach b" urrainn dha a dhol na bu mhiosa!
  Thug Voznesensky fa-near:
  - Faodaidh tu armachd a dhèanamh a-mach à fiodh! Bidh sinn a" toirt a-mach ceudan de na tancaichean sin gach latha, eadhon nas motha na na Nadsaidhean. Ach bidh na carbadan againn gu furasta a" losgadh sìos Fritz eadhon le gunnaichean aotrom an-aghaidh tanca.
  Thug Zhukov fa-near:
  - Tha Gerda ann. Seo boireannach cho snog! Chuir i a-mach mòran de na tancaichean agus na gunnaichean againn.
  Chrath Stalin.
  - Feumaidh sinn a glacadh, agus friogais a shàilean rùisgte. Nighean gu math fionnar!
  Dh'aontaich Zhukov:
  - Feumaidh tu grèim fhaighinn air! Agus sgriosaidh sinn na Nadsaidhean!
  Chrath Beria agus rinn i gàire:
  Feuch an dèan sinn gnìomh sònraichte!
  Thug Stalin fa-near le osna:
  - 'S e deagh bheachd a tha seo, ach ... Feumaidh sinn fhathast rudeigin a chrìochnachadh!
  Rinn Beria gàire:
  - Glacamaid iad uile!
  Chrath Stalin a cheann.
  - Chan eil... Chan eil e math a bhith a' marbhadh ghaisgich! Tha mi airson gun tèid Gerda a thoirt thugam! Tha seo èiginneach!
  Thug Beria fa-near:
  - Beò?
  Dhearbh Stalin gu furasta:
  - Gu dearbh, tha mi beò!
  Rinn Beria gàire, a" putadh a gruaidhean a-mach:
  - A h-uile rud do-dhèanta, is dòcha gu bheil fios agam gu cinnteach!
  Nochd grunn nigheanan ann an sgiortaichean goirid agus le casan lom. Ghiùlain iad glainneachan fìona agus dhùisg iad aig buill GKO.
  Thug Zhdanov fa-near:
  - Feumaidh sinn barrachd nigheanan san arm! Ceartaichidh iad an sin e!
  Thuirt Stalin:
  - Bidh mi a" toirt duais dha Anastasia, Mirabela, Akulina le "Star of the Order of Glory" le daoimeanan! Glòir don USSR!
  Dh'èigh a h-uile duine còmhla:
  - Glòir do ghaisgich !
  Agus bhuail iad an làmhan.
  Chrom tè de na caileagan agus chaidh i air a glùin, a" pògadh bòtannan Stalin.
  Dhòirt an t-Àrd-cheannard fìon thairis oirre, agus dh"èigh e:
  - 'S e ar neart ar dhorn !
  Rinn Beria gàire:
  'S e amadan a th' ann an Hitler!
  Chuir Stalin an aghaidh:
  - Cha'n e amadan, ach dreach na ceilg !
  Agus rinn a h-uile duine moladh a-rithist.
  . CAIBIDIL #12
  Bha baile-mòr Ulyanovsk air a chuairteachadh gu tur, ach gu ruige seo air a chumail air .... Is e deireadh an t-Samhain a th 'ann mu thràth agus tha e a' sneachda le reothadh. Chan eil na Gearmailtich ro dheònach ionnsaigh a thoirt, agus gu ruige seo tha iad a" losgadh.
  Anns an èadhar, chan eil an aimsir glè itealaich. Ach tha na caileagan fhathast a 'sabaid agus a' nochdadh mìorbhailean de mhisneachd.
  Gerda còmhla ris an sgioba aice air an Panther-2. Ach bu chòir don tanca Panther-3 nochdadh a dh'aithghearr agus tha an gaisgeach gu mòr airson sabaid air.
  Anns an eadar-ama, bidh i a 'losgadh aig dreuchdan Sòbhieteach.
  Le cas-rùisgte, chomharraich i an canan air an targaid agus loisg i. Bhris i an Sobhietach trithead "s a ceithir agus rinn i gàire:
  - Air son Prussia naomh !
  Loisg Charlotte cuideachd bhon chanan, thol i an howitzer Sobhietach agus rinn i squeak:
  - Ar sonas fad nan linn !
  Loisg Cairistìona cuideachd, a" bualadh an nàmhaid le a casan rùisgte agus a" magadh:
  - Do leithid a ghillean a tha airidh oirnn !
  Loisg Magda cuideachd gu fìor cheart, a" caoineadh:
  - Air son Mòrachd na h-Iompaireachd !
  Agus air an SU-100 as ùire, tha an ceathrar aig Ealasaid a" sabaid.
  Tha na caileagan air maighstireachd a dhèanamh air a" ghunna agus an t-seilg ùr fèin-ghluasadach.
  Loisg Ealasaid le a òrdagan rùisgte agus sheinn i;
  Bidh am fear-cuiridh faisisteach a" reubadh a ghuailnean,
  Seo an raca, clobha, drilean ri làimh!
  Tha e ag iarraidh corp an anama a mhilleadh,
  Uilebheist gun samhail, ach a" coimhead snog!
  
  Gheall e airgead, longan anns a' chuan,
  Dè as urrainn eadhon tiotal a thoirt seachad!
  Dìreach cuir thu air an loidhne,
  Às deidh na h-uile, dha-san chan eil annad ach corp agus geama!
  
  Tha e airson fios a bhith againn mu ar gnìomhachas,
  Ciod a tha nuadh ann an slabhruidh nam bochd a chrathadh !
  Mar sin, dràibheadh mi gu fialaidh gabh air adhart,
  Gus dìochuimhneachadh athair agus eadhon a mhàthair!
  
  Ach ni sinn seirbhis do 'n Motherland gu daingean,
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar briseadh le cruaidh-chàs an neach a chuir gu bàs!
  Lùbaidh geug o ghaoith,
  Agus bidh naoidheanan rùisgte a" caoineadh!
  
  Seadh, chaill mi a' chiad chuairt dhoirbh,
  Ach bheir an t-Uile-chumhachdach cothrom air ais!
  Agus an uairsin cuiridh mi fhìn an nàmhaid chun an t-sèididh,
  Cuiridh mo dhòrn an snàgaire gu daingeann!
  
  Bheir Motherland neart dhomh
  Gu bheil e comasach faighinn seachad air cràdh a h-uile pian!
  'S thoir a mach as an uaigh gun ìochdar so,
  Gus nach bi thu air do chaitheamh, mathan feargach!
  
  Beagan a bharrachd agus tha slàinte faisg -
  Gheibh sinn buaidh thairis air an nàmhaid!
  A bhith beò fo chòmhdach solas na co-mhaoineas,
  Gus am bi a 'ghrian a' tuiltean an taigh le òr!
  Agus bha na caileagan a" seinn agus a" lasadh à canan ùr, marbhtach. Tha iad nan gaisgich uamhasach.
  Thuirt Elena le gàire:
  - Thèid co-mhaoineas a thogail, tha sinn a 'creidsinn ann!
  Dh" aontaich Catrìona leis an aithris seo:
  - Togamaid comunn, 's bithidh buaidli !
  Ghabh Euphrasia e agus ghuidh i, a" losgadh le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, agus a" bualadh air a" Phanther.
  An uairsin dh'èigh an gaisgeach:
  - O, co-mhaoineas, co-mhaoineas! Bidh sophism air a phronnadh gu làidir!
  Agus "Panther", air a bhualadh air a 'chrann agus bho astar.
  Is iad sin na nigheanan nach urrainn dhut a bhriseadh cho furasta.
  A-nis tha an Dùbhlachd a' tighinn... Cha mhòr nach sguir na Seapanaich a' sabaid ri linn na sìde fhuar.
  Ach anns na speuran, a dh'aindeoin aimsir a 'gheamhraidh, tha sabaidean ann fhathast.
  Seo Toshiba agus Toyota, dà phìleat Iapanach a" sabaid mar luchd-goid eu-dòchasach.
  Bidh Toshiba a" leagail phlèanaichean Sòbhieteach le òrdagan rùisgte, agus ag èigheach aig mullach a sgamhanan:
  - Tha sàr nighean agam!
  Tha Toyota, a 'leagail trodaiche Ruiseanach, agus a' sgoltadh a fhiaclan neamhnaid, a 'dearbhadh le misneachd:
  - Agus tha boireannach hyper!
  Tha boireannaich Iapanach, gu dearbh, nan luchd-sabaid de chumhachd tòiseachaidh mòr. Chan urrainnear cur an aghaidh urram samurai.
  Ach co-dhiù, tha na speuran fhathast aig ìre làn.
  Agus air tìr, thòisich ceathrar nigheanan ninja air cur às do shaighdearan Sòbhieteach.
  Chùm an nighean ninja gorm cuirm muilne, gheàrr i dheth grunn luchd-sabaid Ruiseanach, agus le òrdagan rùisgte chuir i pea de stuth-spreadhaidh de chumhachd millteach mòr air bhog.
  Reub i suas e agus rinn i tweet:
  - Fàilte dhut Iapan!
  Sheinn an nighean buidhe ninja cuideachd an dòigh dealan-dè le claidheamhan. Gheàrr i dheth grunn cho-fharpaisich agus rinn i squealed:
  - Airson dìoghaltas comannach!
  Agus le òrdagan lom, mar a chuireas tu air bhog tiodhlac sgriosail de sgrios.
  An uairsin tha e a 'gearan:
  - Airson mòrachd Iapan!
  Chùm an nighean dearg ninja cuirm heileacoptair le claidheamhan. Le òrdagan rùisgte, thilg i tiodhlac bàsmhor a" bhàis, agus dh"èigh i:
  - Air son mo ghràidh !
  Agus an uairsin thuirt i:
  - Agus c'àit am bheil an comannach a' dìoghaltas ?
  Chuir an nighean ninja buidhe, a 'gearradh sìos saighdearan Ruiseanach, agus a-rithist a' tilgeil grenade le a sàil lom, a-mach:
  - Agus a dh 'aindeoin gum bi brot ann le cat!
  Chuir an nighean ninja geal, a" gearradh a farpaisich, agus a" tilgeil tiodhlac bàis le a òrdagan lom, a-mach:
  - Buannaichidh sinn airson beachdan co-mhaoineas!
  Agus nì na ceithir ghaisgich gàire ann an sèist agus seallaidh iad am fiaclan neamhnaid.
  Chaidh an Dùbhlachd gu luath... Às dèidh an t-sèist, ghabh na Gearmailtich an dà chuid Ufa agus Saransk. Ach chùm Ulyanovsk a-mach ann an casg iomlan.
  Dh"òrdaich Stalin air a" Bhliadhn" Ùr am baile-mòr far an do rugadh Lenin a chumail aig cosgais sam bith.
  Ach, bha na Gearmailtich, a dh'aindeoin an reothadh, mu thràth a 'tighinn faisg air Kazan. Mar sin bha an USSR faisg air tuiteam gu tur.
  Dè a nì thu anns an USSR nach eil fhathast soilleir agus beachdan.
  Chomharraich Stalin a 'Bhliadhn' Ùr ann am Moscow agus anns a 'bhuncair. Bha a shealladh gruamach, ach cha do lagaich am miann sabaid.
  Aig an aon àm, cho-dhùin Hitler baoth-chluich a chuir air dòigh dha fhèin, ann an Libia, far a bheil e blàth.
  Agus an sin chòrd e ri bhith a 'sabaid nigheanan gladiator.
  Cha do thachair mòran air Oidhche na Bliadhn 'Ùire, ach a-mhàin bomadh Moscow.
  Agus foillseachadh a 'chiad sreath "Panther" -3. Bha tiugh armachd an "Tìgear" -2 aig an tanca seo, ach le leòidean mòra, agus cha robh e ach dà fhichead sa còig tunna de chuideam. Agus tha an àirde aige air a dhol sìos nas lugha na dà mheatair. Tha einnsean cumhachdach de 1200 each-chumhachd suidhichte ann an aon bhloca agus tarsainn leis an tar-chuir. Thionndaidh a-mach gu robh an càr fhèin gu math armachd agus le optics sàr-mhath agus stàball uisgeachaidh. Agus anns an turaid chumhang bha canan 88 mm ann an 100 EL, gu math ceart agus a 'tolladh armachd.
  Dh"fhalbh Gerda agus an sgioba aice sa chàr seo. Uidheam ruith foirfe agus nas aotroime, ruith gu foirfe tron t-sneachda. Tha an tanca seo foirfe san fharsaingeachd. Agus tha an armachd aige le leòidean mòra gu foirfe a" dìon aghaidh a" chàir. Tha am pàirt àrd den chùis 150-millimeter gu sònraichte air a dhìon gu làidir aig ceàrn 40 ceum bhon chòmhnard. Agus tha seo mu 330 millimeters de armachd aig ceàrn de naochad ceum. Cha tèid aon chanan Sòbhieteach a-steach gu mullach slige Panther-3. Tha a 'bhonn a' gabhail a-steach an treas cuid de raon aghaidh a 'chuirp aig 120 mm agus aig an aon cheàrn, agus cuideachd cha mhòr do-ruigsinneach.
  Tha toisich an tùir 185 milliméadar de thighead agus aig ceàrn de 50 ceum, cuideachd do-ruigsinneach airson gunnaichean Sòbhieteach.
  Ach an seo tha na taobhan nas laige air 82 mm le leòidean, agus faodar an toirt. Gu sònraichte an SU-100, gunna fèin-ghluasaid Sòbhieteach ùr a tha gu luath a" fàs mòr-chòrdte am measg nan saighdearan air sgàth cho furasta "s a tha e cinneasachadh agus canan tollaidh armachd.
  Loisg Gerda a" chiad sealladh air na saighdearan Sòbhieteach. Loisg i an tanca IS-2 agus chuir i an cèill i fhèin:
  - Is e deagh ghaisgeach a tha seo!
  Thug Charlotte fa-near, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' briseadh tron inneal Sòbhieteach le bhith a 'putadh a' phutan le a sàil lom:
  - Tha an dòigh seo cha mhòr gun smal!
  Thuirt Kristina, ag amas air canan Gearmailteach fèin-ghluasadach a tha a" losgadh gu sgiobalta le a òrdagan rùisgte:
  - Tha armachd air bòrd caran lag! Bhiodh càr nas cumhachdaiche againn!
  Loisg Magda cuideachd, a" cleachdadh a cas-rùisgte, agus ann an corraich ghabh i agus dh"èigh i:
  - Cha bhiodh ann ach troika, ach troika frolic!
  Agus rinn na caileagan gàire còmhla ... Tha an tanca fìor mhath, gu sònraichte na feartan dràibhidh aige.
  Deuchainnean sabaid seachad agus an càr E-100. Tha i trom ge-tà. Ach air a dheagh dhìon. Agus chan urrainn dha na gunnaichean aice a ghabhail cho furasta.
  Agus ann, cuideachd, tha caileagan Gearmailteach nan suidhe. Agus a dh'aindeoin an fhuachd casruisgte agus ann am bikini.
  Chuir Adala, a" losgadh air luchd-dùbhlain, agus a" bualadh air an nàmhaid, i fhèin gu loidsigeach:
  Bidh sinn beò fo cho-mhaoineas!
  Agus le sàilean lom, mar a bhrùthas tu ....
  Bha Agatha, a" losgadh air dreuchdan Sòbhieteach, a" bualadh air an luchd-dùbhlain aice le a òrdagan rùisgte, a" fàsgadh:
  - 'S bithidh mòrachd ar buaidh fad linntean !
  Loisg Agnes cuideachd shrapnel aig na saighdearan-coise Sobhietach, le a cas-rùisgte, gu dearbh, agus a" slugadh:
  - Chan e, cha toir sinn gèill don Fuhrer!
  Bhuail an nighean air an tanca, Athena, an nàmhaid le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Airson an Fuhrer, chan e am Fuhrer!
  Rinn Agnes gàire agus thuirt i:
  Is e treubh de supermen a th" annainn!
  Sheall Andriana, a 'losgadh air bataraidh nan Sòbhieteach, agus a' sgrios suidheachadh an nàmhaid, a teanga agus chuir e a-mach:
  - Tha mòrachd na Gearmailt ag aithneachadh a 'phlanaid!
  Agus le a ghlùin rùisgte, mar gun cuireadh e cuideam air an nàmhaid.
  Thug Agatha, a bha os cionn an teine, fa-near:
  - Reubaidh sinn an dràgon gu pìosan ...
  Cha robh an tanca E-75 deiseil fhathast. Dh'iarr am Führer gum biodh an cuideam trì fichead 's a còig tunna agus an einnsean 1500 each-chumhachd airson gluasad àrd, le armachd taobh co-dhiù 170 millimeters aig leòidean àrda. Agus thug e ùine.
  Ach fhad 'sa tha na Nadsaidhean a' buannachadh co-dhiù ... Anns an Fhaoilleach, thuit Ulyanovsk mu dheireadh. Thòisich Fritz air stoirm Gorky agus Kazan.
  Gu ruige seo chaidh iad seachad air Moscow.
  Bha Stalin feargach, ach cha robh dad a b" urrainn dha a dhèanamh. Gu dearbh, dè a tha thu a 'dèanamh an seo, fàilligeadh iomlan ...
  Ach tha na caileagan a 'sabaid anns na speuran agus air an talamh ...
  Mar sin bhris SU-100 aig Natashka itealan ionnsaigh Gearmailteach le stailc adhair. Thionndaidh e a-mach gu math fionnar. Ged nach eil e idir glic agus innleachdach. Ach, chan eil Natasha na chiad ìre idir, agus mar a nì i gouge.
  . A-nis bha an nighean anns an tanca T-34 eòlach. Dìreach caraid beag. Tha an turaid nas motha, agus tha an gunna 85 mm an àite 76. Tha an undercarriage mar an ceudna.
  Thionndaidh na caileagan mun cuairt. Tha iad mar an ceudna mar a bha iad roimhe, anns an aon bicini. Agus an seo tha càr air a dhèanamh le Sòbhieteach. Tha sligean nan àite cuideachd.
  Rinn Superman-Natasha gàire le sealladh riaraichte:
  - Càit a bheil na Nadsaidhean?
  Nochd ìomhaigh de theachdaire òg am broinn an tanca. Dh"èigh am balach beag:
  - Seo tanca a nochd air beulaibh an Dàrna Cogaidh anns a 'cheathramh bliadhna air fhichead agus a tha fhathast ann an seirbheis leis an Arm Dearg. 'na aghaidh, E-25. Gunna fèin-ghluasadach le canan 88 mm agus armachd aghaidh 120 mm. Math a bhith a" sabaid!
  Gu dearbh, air fàire, le duilgheadas mòr, chì thu gunna Gearmailteach fèin-ghluasadach. Squat, le stoc fada. Neo-eòlach air na caileagan a dh'fhàg an aghaidh a 'Chogaidh Mhòir Patriotic cho tràth. Ach thug Superman-Natasha fa-near sa bhad:
  Gheibh i sinn. Tha fad aice 71 EL.
  Mhol Zoya sa bhad:
  - Bu chòir dhut gluasad gus nach tèid do bhualadh!
  Thuirt Angelica san àm ri teachd ann an buaireadh:
  - Daingead! Shleamhnaich iad sa bhad càr a bha na b" fheàrr na sinne!
  Thuirt an t-oifigear-glèidhidh òg aca gu feargach:
  - Agus tha e fhathast na trifle! Bhiodh E-75 eadhon nas miosa! Cha bhiodh tu air briseadh troimhe bho cheàrn sam bith. Agus cùm suas e!
  Chaidh Superman-Natasha thairis oirre fhèin agus rinn i sgadan:
  - Mar cho-chomunn fior, tha mi 'g innseadh dhuit - gu ifrinn !
  Chroch Angelica san àm ri teachd, a" stampadh a cas-rùisgte:
  - Feuch an dèan sinn!
  Thòisich an càr Sòbhieteach beagan slaodach, agus chaidh e air adhart. Tha e neo-phractaigeach a" Ghearmailteach a tholladh air a" mhaoil agus bu chòir gum biodh am Fritz air a dhol air bòrd. Ach feuch e? Bidh e a" spreadhadh a-mach às a" chanan fhada aige... Chan eil air fhàgail ach a bhith an urra ri luaths.
  Superman-Natasha feargach. Tha gunna àbhaisteach Gearmailteach fèin-ghluasadach, agus eadhon nas aotroime na trithead "s a ceithir, tòrr nas fheàrr ann an coileanadh. An seo thèid thu às mo chiall gu neo-eisimeileach.
  Tha an càr Sòbhieteach a' tighinn dlùth. Gu fortanach, tha am bogsa gèar nas fheàrr na bha e roimhe.
  Bidh Svetlana a" gabhail fois air a shàilean rùisgte agus chirps:
  - Am Fuhrer gu sgiobalta bidh sinn a" tionndadh mun cuairt!
  Tha an teachdaire Angelica a" dearbhadh seo:
  Sgriosaidh sinn Hitler!
  Thuirt Zoya le falt buidhe:
  - Thoir punch sgiobalta dha!
  Aig an àm sin, bhuail slige throm den ghunna Nadsaidheach aig bonn an tùir. Bha na caileagan air an togail suas agus air an giùlan anns a' mheatailt reubte.
  Agus diog às deidh sin, bha na ceithir cha mhòr gu tur rùisgte ann am panties agus crochte air raca. Bha teine a' lasadh fo chasan lom nam maise. Mhal na lasraichean buinn rùisgte, ghràsmhor nan caileagan.
  Dh" fheuch Superman-Natasha ri tionndadh, ach bha a casan air an cromadh gu daingeann a-steach do na stocan, agus bha na veins sìnte air an goirteachadh gu mòr. B" e raca clasaigeach a bh" ann, le toastadh traidiseanta le sàilean. Agus tha casan nan nigheanan gu math gnèitheach, agus tha an teine a tha a 'laighe air na buinn gan dèanamh eadhon nas tarraingiche.
  Ach tha e a 'goirteachadh bòidhchead. Tha iad a" feuchainn ri faighinn an-asgaidh. Ach tha na bileagan gu math làidir. Agus bidh na caileagan Valkyrie cuideachd a 'crochadh cuideaman air.
  Cuideachd gaisgich ann an sgiortaichean goirid, le casan lom, làmhan lom, ach tha na cuirp còmhdaichte le post slabhraidh airgid. Bidh iad a" ràcadh teintean le pòcairean, agus a" tilgeil gual suas gus am bi na sàilean air am frioladh nas motha.
  An seo bidh an raca a" tionndadh nan joints, agus bidh an teine a" frioladh bho shìos. Agus an uairsin nochd prionnsa bho shliochd Rìgh Wilhelm. Ann an làmhan balach an Lùnastail, am prionnsa-demiurge a rinn iomlaid air an dàrna millean dolar airson suidheachadh san SS, cuip de uèir bhiorach. Agus cuideachd tha na Valkyries aice air am blàthachadh le inneal-lasair.
  Dh" fhalbh am prionnsa-diadhachd, agus mar a bhuaileadh e Superman-Natashka air an druim fèitheach. Ged a tha an nighean misneachail, bha i air a bualadh le pian bho a sàil gu cùl a cinn is gun robh a bòidhchead a" sgreadail gu fiadhaich.
  Thug am balach-phrionnsa sìos an ath bhuille air Zoya. Ged a ghlan i a fiaclan gu teann, cha b' urrainn dhi cuideachadh le sgreuchail. Agus air a 'chùl nochd stiallan fuilteach agus uillt.
  Thuirt Barbarossa Jr le gàire:
  - Feumaidh tu ionnsachadh fhathast!
  Thuit an ath bhuille air an Futurist-Angelica. Agus cha b" urrainn don nighean seo cuideachadh ach sgreuchail. Chuir am balach cas-rùisgte a phàiste dhan teine. Le corragan tapaidh thug e a-mach pìos guail agus thilg e a" bhiast ruadh air a h-aodann. Rinn i sgreuchail eadhon nas àirde, goirt e!
  Thuirt Barbarossa Jr le sealladh riaraichte:
  - Ach bha thu airson a dhol còmhla ris na Gearmailtich!
  An uairsin bhuail e Svetlana cuideachd. Leis nach do ghlèidh i a giallan, rinn i glaodh cuideachd. Ach, bha cuip de uèir bhiorach, theth dearg eadhon na bu mhiosa na na lasraichean fo chasan lom. A bharrachd air an sin, tha na caileagan mar-thà cleachdte ri bhith a 'dol às aonais bhrògan airson bhliadhnaichean, agus tha buinn nan casan gu math elastagach agus seasmhach.
  Ach loisgidh an teine iad cuideachd. Tha iad mar-thà a 'cumail na Valkyries nan làmhan, agus cuip bho uèir dearg-theth.
  Ghlaodh Superman Natasha aig mullach a sgamhanan:
  - Seadh, ciod e ?
  Barbarossa Jr. ag ràdh:
  - Ceasnachadh mhnathan aidmheil ! Tha thu ann am braighdeanas agus freagraidh tu airson a h-uile dad!
  Thug Natasha fa-near:
  Chan eil sinn airson bàsachadh mar seo! Thig air adhart, rachamaid, agus leanaidh sinn oirnn a" sabaid!
  Bha Barbarossa Jr a" gàireachdainn:
  - Carson a leig thu air falbh?
  Fhreagair Angelica:
  - Tha sinn nar bana-bhuidsichean, agus is urrainn dhuinn an tiodhlac as luachmhoire de na tha comasach a thoirt don fhear a shàbhaileas sinn!
  Chuir e iongnadh air Barbarossa Bock:
  - Seadh, agus ciod a bheir thu dhomh ?
  Thuirt Natasha le misneachd:
  - Ni sinn òganach siorruidh dhiot, agus cha'n fhàs thu sean gu bràth !
  Chrath am balach beag.
  - Seadh, is urrainn dhomh do leigeil air falbh! Ach ciamar as urrainn dhut a dhearbhadh!
  Thuirt Natasha:
  "Cuir do làmh anns an teine agus chan fhaigh thu dochann!" Chì thu gun urrainn dhuinn conjure!
  Chuir Barbarossa Jr gu faiceallach a làmh anns an teine, sgrolaich agus fhreagair e le gàire:
  - Seadh, faodaidh tu! Uill, dè an t-saorsa a th" agad mar mhalairt air mo neo-bhàsmhorachd!
  Agus tha cothrom ùr aig na caileagan. Agus tha an cogadh fhathast a 'dol air adhart ... Anns an Fhaoilleach, chaidh Gorky agus Kazan a ghlacadh.
  Tràth sa Ghearran, ghlac na Gearmailtich agus Finns agus Suainich Karelia agus chaidh iad air adhart gu stoirm Arkhangelsk. Tha an suidheachadh air a dhol nas miosa gu mòr.
  Chaidh Ealasaid a ghluasad gu SU-100 chun bhaile-mòr seo.
  Bha i a" sabaid an sin. Gearran agus reothadh. Ach tha na caileagan fhathast a 'sabaid casruisgte.
  Tha cuideam an SU-100 dìreach ochd tunna deug le dìon dìon-beil. Tha i so-leònte, ach gluasadach. Agus chan eil còir aice seasamh ann an ambush, feumaidh i gluasad gus nach bi i air a bhualadh.
  Nuair a bhios tu a 'gluasad, bidh an tanca a' teasachadh suas agus chan eil na caileagan ann an casan lom agus ann am bikinis cho fuar.
  Sheinn Ealasaid, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Ach is iad na cumhaichean! Agus seo Diciadain! Ach, tha an fhuachd math airson do shlàinte! Tha aimsir fhuar math airson ar slàinte!
  Agus le òrdagan rùisgte, mar a chuireas tu casaid air na Nadsaidhean. Agus T-4 tha an tanca beag seo briste.
  Bu chòir toirt fa-near do ghaisgich luchd-sabaid de chlas uamhasach.
  Bidh Ekaterina cuideachd a 'losgadh le a casan rùisgte agus a' sgoltadh:
  - Co-mhaoineas ri bhith!
  Rinn Elena, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' bualadh troimhe, a 'gàireachdainn gu bodhar:
  - Tha buaidh chuthach a 'feitheamh oirnn!
  Fhreagair Ephrasia a" bualadh tro tancaichean an Wehrmacht, le a casan rùisgte, gorm bhon fhuachd, le misneachd:
  - Cha chuir dad stad oirnn!
  Tha na gaisgich sin dìreach sgoinneil!
  Ach, mo thruaighe, tha an gaisgeachd gu math beag... Thuit Arkhangelsk cuideachd... Tha e soilleir nach eil armachd gu leòr ann.
  Tha na Gearmailtich a 'gluasad gu Moscow bhon chùl. Anns a 'Mhàrt, nochd na blàran airson Ryazan. Tha hordes Hitler a" sruthadh mun cuairt bhon taobh an ear...
  Tha feum air cuid de cheumannan èiginneach.
  Tha Moscow fhathast a" cumail a-mach agus tha Stalin air comhairle tèarainteachd a chuir ri chèile. Bha an deasbad iomagaineach. Cha robh beachdan ùra ann.
  Beria a-mhàin a mhol:
  "Is dòcha gum bu chòir dhuinn dha-rìribh sìth a thabhann don Treas Reich air teirmean sam bith, fhad" s nach bi iad a "beantainn rinn!"
  Fhreagair Stalin gu feargach:
  - Chan e dòigh-obrach cuideachail a tha seo Comrade Beria! Feumaidh sinn gluasadan làidir!
  Fhreagair Marasgal Vasilevsky gu h-onarach:
  - Chan eil cùl-stòran aig do Shoilleireachd! Bha cha mhòr a h-uile gin dhiubh air an talamh ann am batail neo-ionann. A bharrachd air an SU-100, chan eil seòrsa sam bith eile de bhuill-airm ùra san t-sreath. Fìor, bidh an IS-3 deiseil a dh" aithghearr, ach tha an tanca seo duilich a dhèanamh, agus bidh e duilich a chuir air bhog ann an sreath anns na suidheachaidhean gnàthach.
  Thug Marshal Zhukov fa-near gu feargach:
  - Mura h-urrainn dhut buannachadh, chan eil ach aon rud air fhàgail - bàsachadh le urram!
  Bha Stalin airson rudeigin a ràdh, ach nochd nighean casruisgte ann an sgiort ghoirid. A' lasadh a sàiltean rùisgte, thug i fios seachad.
  Ruith Stalin a shùilean thairis air agus beucaidh e gu feargach:
  - Leningrad, gun chomas seasamh ris an acras agus thuit grunn mhìosan de bhacadh! A-nis tha an dàrna baile againn air a ghlacadh leis an Fritz!
  Sgaoil Marshal Zhukov a làmhan agus thug e fa-near:
  - O, an Stalin sgoinneil ... Tha e uamhasach!
  Mhol Beria:
  - Is dòcha mar urram don t-seilg seo mìle neach?
  Thug an t-Àrd-Cheannard air:
  - Dùin thusa amadan maol! Feumaidh rudeigin a dhèanamh!
  Mhol Molotov, a" stad agus a" bualadh glùinean lom nan nigheanan:
  - Bheir sinn fois-fois sealach dha na Gearmailtich, agus dìreach an uairsin tòisichidh sinn còmhraidhean sìthe air cumhachan sam bith.
  Tha Stalin air a chromadh:
  - Feuch! Ach cha bhi gèilleadh ann. Tuitidh Moscow, pàighidh sinn cogadh guerrilla!
  Thug Beria fa-near le smirk rèidh:
  - Ach cha toir seo ach meud fulangas dhaoine, Comrade Stalin. Is dòcha gu bheil...
  Chrath Stalin a dhòrn air a" bhòrd gu cinnteach:
  - Chan eil! Leig le Molotov co-rèiteachadh a mholadh! Agus gun dad eile, diùid chun na crìche!
  Chuairtich na Gearmailtich Ryazan ann am meadhan a" Mhàirt. A 'faighinn eòlas air gainnead armachd, rinn na saighdearan Sòbhieteach adhartas bhon bhaile.
  Tha Alenka agus an sgioba aice a" ruith, casruisgte a" priobadh air sneachd leaghte an earraich.
  Bidh an nighean a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" seinn:
  - Glòir d'ar spiorad, glòir do'n dùthaich mhòr !
  'S le chas-ruisgte tilgidh e tiodhlac bàis. Agus sgap na Nadsaidhean air gach taobh.
  Chuir Anyuta, a" losgadh air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Agus ar buille, tiodhlac naomh, agus cìs !
  Bidh Alla cuideachd a" ruith, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" tilgeil pasgan spreadhaidh de ghual le a cas-rùisgte, agus a" sèideadh:
  - Cha toir sinn seachad gu bràth!
  Agus a‑nis bha Muire sradagach, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus gan làn-ghearradh, agus a" snìomh le granndan a fiaclan, a" feadaireachd:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus chuir a shàilean rùisgte a‑mach pasgan sgriosail de bhàs agus de phronnadh.
  Tha Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, gu loidsigeach ag ràdh:
  - Cha searg co-mhaoineas gu bràth!
  Matryona, a 'losgadh air an nàmhaid agus a' gearradh sìos na h-ìrean, gu math loidsigeach agus reusanta notaichean:
  - Agus mairidh creideamh anns a 'phàrtaidh fad linntean!
  Agus tilgidh òrdagan rùisgte tiodhlac sgrios.
  Theich na caileagan bhon fhàinne. Ach tha an suidheachadh fhathast teann.
  Agus chan eil àite aca ri dhol.
  Chuir leaghadh an earraich beagan dàil air adhartas nan Gearmailteach. A bharrachd air an sin, chaidh na Nadsaidhean còmhla ri Iapan, agus chaidh iad air adhart gu dreuchd Meadhan Àisia.
  Chuir sin dragh orra cuideachd agus chaidh an Giblean seachad gu ìre mhath socair. Agus sa Chèitean, chaidh a 'chiad tanca Sòbhieteach IS-3 a leigeil ma sgaoil mu dheireadh. Agus dh" fhaodadh e a bhith air a lìbhrigeadh gu caismeachd Latha Bealltainn.
  Choimhead Stalin aosda agus lag air seo, a" sealg thairis. Bha an abairt aige sgìth gu bàsmhor.
  IS-3, mar thoradh air an saothair ann an cinneasachadh, fhathast cha b" urrainn a bhith sreathach.
  B 'e an eadar-dhealachadh riatanach bhon dà rud a-mhàin cumadh an tùir. Bha i mar shoitheach itealaich, agus bha a h-aodann mar ghob a' chrainn. Gu dearbh, bha an ceàrn nas motha de chlaonadh a 'dìon a' phàirt aghaidh gu math, ach toradh iom-fhillte. A bharrachd air an sin, bha am pàirt ìosal den mhaoil so-leònte, agus ma bhuaileas projectile an sin, cha bhiodh e a "dol nas fhaide.
  Shìn Stalin a làmh agus chaidh e à sealladh don bhuncair, thòisich an ath ionnsaigh Nadsaidheach. Ghabh an TA-400 agus Yu-287 le sgiath air ais air ais pàirt anns na stailcean adhair.
  Agus a-rithist loisg iad urchraichean ballistic air an stiùireadh le sgiathan air an rèidio.
  Fhuair an Kremlin milleadh mòr.
  Bha Stalin gu mòr a" smaoineachadh mu itealaich am Moscow.
  Ann am meadhan a 'Chèitein, an dèidh crìoch a chur air ath-sgaoileadh Meadhan Àisia, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air bhog an-aghaidh Moscow bhon taobh an ear agus an iar. Lean cath borb eile.
  Bha saighdearan Sòbhieteach a' sabaid gu gaisgeil. Ach tha na feachdan ro neo-ionann. Nochd na tancaichean E-75 Tiger-3 anns na blàran cuideachd. Agus gu mòr "Panther" -3. Tha sabaidean mar sin, canaidh sinn, iongantach.
  Ro dheireadh a 'Chèitein aig toiseach an Ògmhios, chuir na Nadsaidhean crìoch air an cuairteachadh Moscow cha mhòr deiseil.
  Dh" ainmich Stalin gu sòlaimte gum fuiricheadh e anns a" phrìomh bhaile agus gun seasadh e an sin chun a" bhàis.
  Chaidh Moscow a chreachadh agus a spreadhadh. Bha i air a cuairteachadh le loidhnichean dìon fìor chumhachdach, nach eil cho furasta faighinn seachad air. Bha stocan mòra de armachd agus biadh air an cruinneachadh anns a" phrìomh bhaile.
  Agus Stalin anns a 'bhaile fon talamh a bha an ìre mhath sàbhailte.
  Hitler air 22 Ògmhios, 1945, nuair a bha dìreach ceithir bliadhna air a dhol seachad bho thòisich an Great War Patriotic, dh'òrdaich stad a chur air an ionnsaigh air a 'phrìomh-bhaile, an àite sin a sgrios gu riaghailteach le làmhachas agus itealain. Agus lean ort a 'bomadh le misneachd.
  Ghluais ionnsaigh stèidhichte gu Siberia. Bha e riatanach Sverdlovsk agus Chelyabinsk a ghabhail gus an robh na bailtean-mòra sin a 'còmhdach an t-sneachda ... Aig deireadh an Ògmhios aig toiseach an Iuchair, chaidh an dà phrìomh bhaile a ghabhail às deidh blàran cruaidh ... Bha na Gearmailtich a' gluasad thairis air Siberia. Thuit bailtean Sòbhieteach aon às deidh aon.
  An seo thàinig na Nadsaidhean gu Novosibirsk san t-Sultain 1945. Thòisich sabaid cuideachd airson an tuineachaidh seo.
  Bha an t-Arm Dearg a" sabaid còmhla ris na mailisidhean ionadail. Bha Tamara a" sabaid an seo mar bhana-ghaisgeach.
  Is e deireadh an t-Sultain a th" ann, tha an t-sneachda ann agus tha e reòthte. Agus bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" sabaid casruisgte agus a" nochdadh gaisgeachd iongantach.
  Agus bidh na gaisgich a 'sabaid mar panthers.
  Thug Tamara cas, thilg i pasgan spreadhaidh de ghual le a cas cas-rùisgte agus dh'fhàs i:
  - Cha chuir duine stad oirnn! Chan urrainn dha duine a" chùis a dhèanamh oirnn!
  Bidh caileagan eile a" gortachadh gu cruaidh:
  - Gheibh sinn bàs, ach cha ghèill sinn!
  Agus tha am blàr a" leantainn...
  Cha do thuit Novosibirsk ach aig toiseach an t-Samhain... Lean an cogadh air adhart. Cha do ghabh an t-Aonadh Sòbhieteach grèim air fhathast. Chaidh Moscow a bhacadh agus na theine.
  Anns a 'bhaile fon talamh, chaidh solar ro-innleachdail de bhiadh is armachd a stòradh, gus am biodh e comasach cumail a-mach airson ùine mhòr.
  Bha na Gearmailtich an-còmhnaidh a" bomadh agus a" dìon a" bhaile.
  Bha tanca trom ùr "Rat" ann cuideachd. Bha cuideam dà mhìle tunna air an inneal seo agus bha grunn ghunnaichean ann.
  Chaidh carbad le armachd 400 mm a chleachdadh mar tanca brisidh... seachad air deuchainn sabaid...
  Ach an sàs ann an gràineagan, agus chaidh a sgrios le pìleat kamikaze a thug ionnsaigh oirre.
  A dh'aindeoin sin, nochd tanca ùr "Rat" -2 eadhon nas motha agus nas truime ...
  Chomharraich Stalin Bliadhna Ùr 1946 ann am Moscow, nach deach a ghabhail fhathast. Bha ceannard mòr an USSR a 'cunntadh air mìorbhail. Tha Moscow air fàs gu bhith na fhìor bhaile daingneach.
  Dh" fhaodadh solar bìdh mairsinn airson bliadhna no dhà eile, agus leis a" chrìonadh san àireamh-sluaigh mar thoradh air bomadh is rùsgadh, nas fhaide. Ach bha an armachd an urra ri luaths agus dian nan ionnsaighean.
  Thuirt Beria a dh" aindeoin sin:
  - Is dòcha gun aontaich Comrade Stalin le Hitler air ar saorsa?
  Dh" ainmich an t-Àrd-cheannard, gu diongmhalta, a dhòrn gu daingeann air a" bhòrd:
  - Cha bhith mi a" bruidhinn ri cannibals Lavrenty! A bheil thu a 'tuigsinn!
  Thuirt Beria le osna:
  Feuchaidh sinn ri mìorbhail!
  Thuirt Stalin, ag èigheach:
  - Foighidinn agus beagan oidhirp!
  . EPILOGUE
  Thachair 1946 ùr ann am batail ionadail. Mean air mhean ghlac na Gearmailtich agus na Seapanaich na prìomh bhailtean gu lèir. B" e Verkhoyansk an tè mu dheireadh a thuit san Lùnastal. Bha tancaichean ùra aig na Gearmailtich AG-50 ann an cruth pioramaid.
  Bha Tamara agus an sgioba aice a 'sabaid gu cruaidh ann an Verkhoyansk.
  Bha na caileagan, mar a bha iad an-còmhnaidh, casruisgte agus ann am bikinis.
  Sheas iad gu bàs. Agus leis an òrdagan rùisgte thilg iad pasganan spreadhaidh de fheachd marbhtach.
  Agus an uairsin, nuair a ruith an armachd a-mach, b 'urrainn dhaibh a dhol tro na h-ionadan-làr agus na tunailean a-steach don taiga.
  Bha iad deiseil airson armachd a thogail agus cogadh a phàigheadh a-rithist, eadhon ged a b" e cogadh guerrilla a bh" ann.
  Dh'èirich sònaichean partisan anns an USSR, agus nochd cogadh fon talamh.
  Bha am prìomh-bhaile fhathast a 'cumail a-mach, agus mar sin bha Hitler airson a dhol a-mach leis an acras agus na saighdearan aige a shàbhaladh, agus bha cus dhiubh air bàsachadh mar-thà.
  Agus chuir na caileagan, aig an aon àm, às do na Nadsaidhean agus na Seapanach, ann an diofar dhòighean agus dhòighean.
  Gu sònraichte Natasha agus an sgioba aice.
  Agus chrìochnaich iad air ais anns an T-34-85. Gu dearbh chan eil an càr ùr. Agus airson deireadh na siathamh-bliadhna-fichead, seann-fhasanta.
  Agus seo an AG-50. Tha e coltach ri pioramaid ìosal le stoc glè fhada. Tha an inneal uile trì fichead sa còig tonna. Is e tiugh an armachd bho gach ceàrnaidh 250 mm aig ceàrn. Airson sligean, tha an T-34 gu tur do-ruigsinneach.
  Chuir Superman-Natasha dragh air:
  - Tha e coltach ri obair! Togaibh a' bheinn!
  Choimhead Angelica san àm ri teachd timcheall. A-nis bha iad anns na bikinis traidiseanta aca. Agus thàinig rudeigin àlainn gu inntinn.
  Agus bhrùth Svetlana na luamhan le a sàilean rùisgte agus dhràibh i an tanca. Rinn i tàir:
  - Gluais! A-mhàin gluasad!
  Tha an AG-50 uidheamaichte le canan cumhachdach 105 mm le fad baraille de 100 EL. Tha e comasach dha bualadh aig astar mòr. A bharrachd air an sin, chan eil diofar eadar na trithead "s a ceithir le càileachd armachd. Aon bhuail agus tha e seachad.
  Bidh Svetlana a "tòiseachadh a" rocadh tanca nan Sobhietich. Tha an nàmhaid a 'losgadh. Bidh am projectile eadhon beagan a" suathadh ris an armachd. Ach gu fortanach tha e a" sleamhnachadh. Ach tha an cumhachd mòr - cridhe uranium.
  Bha Superman-Natashka a" feadaireachd le a bilean scarlet:
  - Air na h-ìomhaighean le aghaidhean brònach - bidh an ìmpireachd air a bhreith a-rithist!
  Loisg Angelica san àm ri teachd le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Bhuail an t-slige tanca pioramaid stadach. Agus sleamhnaich dheth an armachd gu ricochet. Tha i gu math leathad agus saimeant.
  Tha an tanca Gearmailteach, gu dearbh, do-ruigsinneach, bho gach ceàrnaidh, eadhon airson an IS-7. Agus càite a bheil an T-34-85 roimhe.
  A-rithist brògan Gearmailteach... Bhrùth Svetlana a sàil rùisgte air na breicichean. Agus bha i comasach air an tanca a sheachnadh bho chall. Ged a shleamhnaich an làthair marbhtach glè dhlùth.
  Thuirt Superman-Natasha ann an rage:
  - Tha, fhuair sinn greis!
  Rinn Angelica san àm ri teachd gàire. Reub i gu fuar dheth a bra. Cìochan àrda fosgailte le nipples connlach. Rug i a fiaclan neamhnaid. Agus rinn e gàire:
  - Cha bhith Coward a" cluich hocaidh!
  Agus bhrùth i a nipple scarlet air an inneal-brosnachaidh. Mar sin tha i na diabhal dàna agus spìosrach. No 's dòcha aingeal coibhneil Ruiseanach.
  Chaidh am projectile a-mach à muzzle nach robh ro fhada. Chaidh e seachad air ... Agus thàinig e air tìr dìreach ann an stoc càr Gearmailteach AG. Chuir e dheth e mar sgàineadh.
  Agus rinn na ceithir nigheanan uile ann an sèist rùsg:
  - Aon, dhà - fhuair mi e! Thug Fritz na h-adharcan mar sin!
  Agus mar a chrathadh iad an casan rùisgte. Seo na nigheanan! Agus nuair a bhios iad a 'cleachdadh broilleach lom nuair a bhios iad a' losgadh, tha e ceud uair nas èifeachdaiche.
  Thuirt Superman-Natasha le gàire:
  - Tha an tanca seo a-nis sàbhailte dhuinn. Ach ciamar a sgriosar e?
  Mhol Zoya le gàire:
  - Agus ann an sabaid stoidhle cowboy, sguabaidh sinn air falbh e!
  Luathaich Svetlana gluasad an tanca aice. Ach thionndaidh an nàmhaid gu h-obann mun cuairt agus ruith e gu a shàilean. Luathaich e gu h-iongantach gu sgiobalta: às deidh a h-uile càil, einnsean roth-uidheam gas. Agus bha e soilleir gu robh e na bu luaithe na an T-34-85.
  Coltach ri ailbhean a 'ruith air falbh bho Moscow. Bhiodh a h-uile dad gu math. Ach faodaidh eadhon ailbhein gluasad gu math luath.
  Bhuail Superman-Natasha gu feargach air an armachd le a cas rùisgte agus a" beucaich:
  - Seo! Uill, ciamar a bha sinn air dheireadh air na Nadsaidhean!
  Sheinn Zoya, le bròn na guth:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach san t-saoghal againn!
  Agus chrath i a falt, dath an òir-dhuilleag.
  Sheinn teachdair-Angelica le toileachas, agus loisg e tilgeadh eile. Bhuail e air an t-sleagh armaichte agus bhris e.
  - An tèid aislingean nach fhacas a-riamh ... Am bi blàth-fhleasg a" fighe ... Bha Gerasim balbh uair! A-nis tha e a 'mallachadh!
  Thuirt Svetlana gu cruaidh:
  - Tha mionnachadh drabasta borb!
  Bha Superman-Natasha airson rudeigin èibhinn a ràdh. Ach an uairsin nochd tanca faisisteach eile. An turas seo E-75. Cuideachd air a dhìon gu math anns a 'chrann, ach gu math nas miosa bho na taobhan. Fìor, chan urrainn don trithead "s a ceithir fhathast briseadh troimhe.
  An turas seo, thug Zoe dheth a bra. Agus nochd an nipple scarlet.
  Ghabh i e agus bhrùth i an inneal-brosnachaidh le a broilleach. Dh'obraich an armachd...
  Bhuail an t-slige a-rithist gu dìreach a-steach do bharaille gunna mòr. Agus bha an canan ceud agus còig-mìle-mìle a-mach à òrdugh.
  Agus ruith an Gearmailteach seo gu a shàilean. Is e dòigh mhath air na carbadan as dìonta a chuir dheth a bhith a" bualadh air na stocan.
  Thuirt Superman-Natasha gu toilichte:
  - Tha thu faicinn! Bhuannaich sinn!
  Agus seo an treas tanca. An turas seo "Royal Lion". Tha ball-airm aige, boma 450-mm. Ma thèid an leithid de rud a chuir suas, cha bhith e coltach idir idir.
  Cho-dhùin Superman-Natasha an turas seo losgadh oirre fhèin. Thug i dheth a bra. Abair ciste àrd agus làidir a th" aice fhathast. A-nuas mar nighean. Agus bheir an gaisgeach e agus brùth e le nipple ruby.
  Chaidh an t-slige a-mach ... Agus chaidh an "Royal Lion" a-steach don bharaille. Agus mar a spreadh an càr mòr. Gun do sgèith tanca no dhà a bha nan seasamh aig na h-oirean grunn cheudan mheatairean.
  Seadh, agus chrathadh ceithir-deug ar fhichead. Cha mhòr nach deach an càr a roiligeadh thairis agus chaidh a thogail far an talamh.
  Bhuail teachdaiche-Angelica eadhon air a maoil nuair a thàinig i air tìr, ag èigheach:
  - Mar asail eich!
  Agus mhaoidh i air a" Fritz le a dòrn.
  Bha Superman-Natasha toilichte, agus rug i a fiaclan neamhnaid, ro mhòr:
  - An so thug sinn air an nàmhaid ! Mar a bu chòir a bhith!
  Sheinn Zoya, le toileachas:
  - Gràdh is bàs ! Math agus olc! Dè tha naomh, dè tha peacach... Ach chan eil dragh agam!
  Agus ghluais an nighean a cas-rùisgte air a" mheatailt.
  Is e an ath nàmhaid an E-100. Tha an càr cunnartach. Le lannsair boma agus canan 75 mm le baraille glè fhada. Mion-atharrachadh ionnsaigh mar sin, agus comasach air dreuchd inneal sgrios tanca a choileanadh. Agus bhiodh canan seachdad "s a còig-millimeter airson tanca Sòbhieteach gu leòr.
  Agus tha baraille a 'bhomair còmhdaichte le caip.
  Chaidh Superman-Natasha thairis oirre fhèin le a cas-rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Uill, am buail sinn e?
  Dh" aontaich Zoya, a" giùlan a fiaclan:
  - Gu dearbh bidh sinn!
  Bhrùth an teachdaiche Angelica an inneal-brosnachaidh leis an nipple scarlet aice. Dh"obraich an armachd. Thog e cosgais marbhadh. Agus bhris i am baraille caran tana, ach fada de chanan Gearmailteach.
  Chuir Svetlana tweet gu deònach:
  - Gu math! A-nis leig dhomh losgadh!
  Agus thug an gaisgeach cuideachd a torso. Tha na ceithir gu lèir den bhroilleach air am muin. Agus gu math eadhon brèagha, sexy, seductive. Mar sin le nigheanan mar sin tha thu airson gaol a dhèanamh. Uill, dè a dh" fhaodadh a bhith nas fheàrr na iad? Is dòcha dìreach nigheanan eile!
  Agus an uairsin fhuair an nighean grèim air a" mhionaid nuair a thòisich an caip air fhosgladh. Agus a" cleachdadh an nipple scarlet aige, mar a loisgeadh tu projectile aig bomair Gearmailteach.
  Agus cha robh fiù 's ùine aig an Fritz a bhith a' priobadh sùil ... Cho luath 's a bheir e agus a' spreadhadh ... Chaidh meatailt smocadh a sgapadh anns a h-uile taobh.
  Suathadh Svetlana a làmhan làidir agus squeaked:
  - 'S e fìor nighean dràgon a th' annam!
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn! Agus gabhaidh e e agus nochdaidh e a theangaidh!
  Ghabh Superman-Natasha e agus sheinn e gu deònach:
  - Patriot ! Gràdhaiche Sòbhieteach! Cia mheud Fritz a mharbh thu!
  Thog Zoya an t-òran, agus a" crathadh a broilleach lom, lean i oirre:
  - Patriot ! Gràdhaiche dearg! Agus nigheanan na aislingean agad uile!
  Agus cuideachd an gaisgeach mar a ghabhas e agus a spreadhadh a 'gàireachdainn! Agus seallaidh an teanga! Agus rùisg e fhiaclan-fangs!
  Agus gluais an luamhan le casan rùisgte ...
  Tha e soilleir gu bheil na caileagan an seo aig an ìre as fheàrr, eadhon ged a tha seann tanca aca. Agus tha iad a 'leantainn air adhart gu partisan.
  Ach air 20 Giblean, 1947, thòisich ionnsaigh ùr air Moscow. Bha na Seapanach, agus na Turcaich, agus an t-arm cèin uile an làthair.
  Mu dheireadh ruith Hitler a-mach à foighidinn agus chuir e roimhe crìoch a chur air an USSR. Agus gu pearsanta le Stalin, a 'ceangal ris a' chogadh guerrilla a tha fhathast a 'bualadh air fearann na Ruis.
  Mar, ma thuiteas Moscow, chan eil teagamh nach tig an cogadh gu crìch.
  Agus thòisich ionnsaigh chinnteach, coitcheann.
  Chaidh na tancaichean ro-throm "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 agus feadhainn eile air an ionnsaigh cuideachd.
  Airson aon, chaidh am baile a losgadh le urchraichean ballistic.
  Agus chaidh na diosgan sabaid, so-leònte den Third Reich a chleachdadh cuideachd. Is e sin an armada.
  Choinnich Alenka agus an sgioba aice gu gaisgeil ris na Gearmailtich agus thug iad sabaid dhaibh.
  Thilg Alyonka grenade le a òrdagan rùisgte, loisg i burst agus reub i:
  - Airson spiorad na Ruis!
  Bha Anyuta, a" losgadh air luchd-dùbhlain, agus a" spealadh sìos ìrean nàimhdean, a" crathadh le a sàil rùisgte, a" gèilleadh don phasgan bàis:
  - Air son mòrachd a' chomuinn !
  Alla, a" losgadh air nàimhdean an USSR agus a" tilgeil boma le a òrdagan rùisgte, dh"èigh i:
  - Airson Mother Russia ann an co-mhaoineas!
  Mhothaich Maria, a" giùlan teine le deagh amas air an nàmhaid, agus ga spealadh gu misneachail, a" giùlan a fiaclan:
  - Feumaidh an Ruis stiùiriche ùr!
  Thug Matrena fa-near, a 'losgadh agus a' sgrios luchd-dùbhlain le misneachd, agus le a òrdagan rùisgte, a 'toirt seachad tiodhlac bàis eile:
  - Gu dearbh, tha e riatanach!
  Agus bhon tilgeadh aice, a thuit a-steach don rinc, bhuail dà tanca Gearmailteach.
  Thuirt Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, gu sunndach:
  - Bha a h-uile dad anns an USSR, ach ghabh an nàmhaid an àireamh!
  Agus le a shàil rùisgte, ciamar a chuireas e air bhog an duine borb agus neo-thruaillidh !
  Bhrosnaich Alenka a caraidean:
  - Na dèan cabhag gus an Ruis a thiodhlacadh! Tha rudan againn ri dhèanamh cuideachd!
  Agus le òrdagan a choise-rùisgte tilgidh e tiodhlac sgriosail gu sgrios.
  Dh" aontaich Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean, le seo:
  - Buailidh sinn na nàimhdean gu dian, cha tiormaich abhainn an athar!
  Agus le sàilean lom, cruinn, bheir an nighean gu sunndach agus gèilleadh don nàmhaid.
  Alla, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" leigeil pìos stuth-spreadhaidh a-mach à slingshot, a" tarraing an t-sreang le a òrdagan lom, a-mach:
  - Cha bhith ann ach superman - a thèid an àite Stalin!
  Bhruidhinn Maria, a" losgadh le mionaideachd iongantach, agus a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte:
  - A h-uile dad nach atharraich, tha a h-uile dad airson na b "fheàrr!
  Matryona, a 'leagail an Fritz le seallaidhean le deagh amas. Agus an uairsin, às deidh dhi an tanca a mhilleadh le a cas-rùisgte, thug i fa-near:
  - Sinn le ar toil gun atharrachadh agus gaisgeil!
  Thilg Marusya dòrlach de grenades le a casan rùisgte. Mar sin thionndaidh an gunna fèin-ghluasaid aig na Nadsaidhean a-null agus dh" èigh e:
  - Bidh mi as làidire!
  Alla, a 'leagail an neach-còmhdhail bho na Nadsaidhean le tilgeil, grenades le sàil lom, mhothaich e, a' ceartachadh:
  - Chan e mise, ach sinne! Tha a h-uile dad nas làidire!
  Sheinn Alyonka gus a faireachdainn sabaid a thogail, a" sgrìobhadh nuair a bha i a" falbh. Agus thog a" chuid eile de na nigheanan, a" losgadh air na Nadsaidhean;
  Is sinne nigheanan dùthaich an USSR,
  A tha na lòchran don t-saoghal air fad ...
  Seallamaid, fios air mòrachd eisimpleir,
  Seo gnìomhan gaisgeil air an seinn!
  
  Rugadh na caileagan fon bhratach dhearg,
  Agus ruith an casruisgte tron reothadh ...
  Nigheanan agus mic a 'sabaid airson an Ruis,
  Aig amannan bheir bean na bainnse ròs dhan ghille!
  
  Bidh bratach dhearg air feadh na cruinne,
  Deàrrsadh cho soilleir ri lasair lòchrain ...
  Às deidh na h-uile, tha swing gaisgeil againn,
  Agus tha ar bratach a" deàrrsadh mar phoca dearg!
  
  Na creid, cha tèid am faisisteach damanta seachad,
  Agus cha tèid spiorad na Ruis gu bràth air falbh ...
  Fosglaidh buaidh cunntas gun chrìoch,
  Canaidh sinn hello ris a h-uile duine!
  
  Tha an Ruis na dùthaich iongantach
  Thug thu co-mhaoineas dha na daoine...
  Gu sìorraidh thug Dia seachad,
  Airson an Motherland, airson sonas agus saorsa!
  
  Cha bhith e comasach don nàmhaid a" chùis a dhèanamh air an Fatherland,
  Agus ge bith dè cho an-iochdmhor bha e seòlta ...
  Ar mathan Ruiseanach do-chreidsinneach,
  Tha saighdear na Ruis cho ainmeil airson a bhuaidh!
  
  Dùthaich àlainn Sòbhieteach
  Tha na caileagan innte moiteil gu bheil iad brèagha ...
  Tha i air a toirt dhuinn gu bràth le breith,
  Agus bitheamaid cothromach buill Komsomol!
  
  Tha sinn a 'sabaid air iomall Moscow,
  Bàta-sneachda de dhruim-sneachda, agus na caileagan casruisgte ...
  Na toir sinn an t-Athair do Shàtan,
  Is loisg sinn eadhon le speal!
  
  Mar sin ann an corraich tha na nigheanan dèidheil air sabaid,
  Agus bidh iad a" tilgeil pasgan-spreadhaidh lom leis an t-sàil ...
  'S e dìreach faisisteach a th' ann oir tha e a' coimhead math,
  Gu dearbh, dìreach Cain olc!
  
  Chan urrainn dha nàimhdean a" chùis a dhèanamh air nigheanan,
  Rugadh iad fo leithid de rionnag ...
  Is e an uilebheist do-chreidsinneach ar mathan,
  Cò a rinn an Motherland na bean!
  
  Tha sinn nigheanan Ruiseanach math
  Chan eil eagal oirnn ro chràdh agus reothadh ...
  Agus cuir air ais, creid marbhadh an droch-shluaigh,
  Gheibh an nàmhaid pissed dheth bhon dòs!
  
  Bha an nàmhaid comasach air putadh air ais à Moscow,
  Ged a tha tòrr cumhachd aige ...
  Tha na nigheanan againn cho moiteil àsainn fhìn
  Bidh an luchd-dùbhlain a" dol à sealladh gu tur dha na h-uaighean!
  
  Na creid, chan urrainn dha nàimhdean a" chùis a dhèanamh air an Ruis,
  Leis gu bheil a h-uile ridire bho diapers ...
  Thionndaidh an sealgair na chreich,
  Agus tha an nàmhaid fhathast na leanabh!
  
  Ach spiorad na Ruis, creid an spiorad mòr,
  Ann, tha fios agad, tha na feachdan sin falaichte ...
  Bidh e air a phronnadh don nàmhaid ann an fluff,
  Às deidh na h-uile, tha ridirean do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Leig às na teagamhan agad nigheanan
  Is sinne an fheadhainn as gaisgeil san t-saoghal...
  Tilgeamaid sios sluagh Shàtain do ifrinn,
  Bogamaid nàimhdean nan uile anns an taigh-beag!
  
  Thig an cogadh naomh gu crìch
  Bidh sìth agus madainn thairis air a" phlanaid....
  Tha i gu bràth leis a 'ghrian eòlach air a thoirt,
  Gus an samhradh a lasadh gu bràth!
  
  'S an comunn siorruidh ann an glòir,
  Agus tha Lenin agus an Stalin mòr còmhla rinn ...
  Ann am film fuilteach, is e dìreach a-nis faisisteachd,
  Agus tha ar creideamh nas làidire na stàilinn!
  
  Tha an Ruis agam a" riaghladh airson linntean
  Agus thug e toileachas don chruinne-cè gu lèir ....
  Feum air neart dòrn stàilinn
  Agus comas, ach dòrtadh reusanta!
  
  
  
  WITCHES A 'CRUTHACHADH WEAPONS WONDER
  Bha Gerda, Charlotte, Magda agus Christina, a chaidh a dhearbhadh leis an Tìgear aig an àm, cuideachd a 'leasachadh modail gealltanach: Panthers -2. Chuir na caileagan an einnsean agus an tar-chuir ann an aon bhloc - tarsainn, agus rinn iad an tùr cumhang agus nas lugha. Agus chaidh am bogsa gèar a chuir a-steach air a" motair fhèin. Mar thoradh air an sin, thionndaidh an "Panther" -2 gu bhith na sgàil-dhealbh nas ìsle na dà mheatair, agus chaidh an àireamh de bhuill sgioba a lùghdachadh gu trì. Mheudaich tiugh armachd aghaidh a" chrann gu 120 mm fo leòidean mòra, agus na taobhan gu 82 mm fo na leòidean. Agus tha na tùir suas gu mullach 150 mm agus taobhan 82 mm, fo leòidean. Aig an aon àm, chaidh an carbad gu lèir a lùghdachadh gu 35 tunna, a rinn e comasach faighinn seachad air le einnsean 700 each-chumhachd agus a 'meudachadh astar agus gluasad an tanca. Aig an aon àm, tha patency a 'chàir cuideachd air a leasachadh, agus tha an sgàilean air fàs nas aotroime agus mòran nas fhasa a chàradh agus a chumail suas. Tha sia rolairean ann uile gu lèir, a tha practaigeach agus goireasach. Chòrd Hitler ri "Panther" -2 agus chaidh e a-steach don t-sreath bhon t-Sultain ceathrad "s a trì. Tha an càr soirbheachail, le deagh ghunna a" tolladh armachd agus losgadh luath. Dh'obraich i agus ghluais i gu luath, le sàr ergonomics.
  Agus as cudromaiche, bha e na b 'fhasa a bhith a' dèanamh agus a 'feumachdainn nas lugha de mheatailt. Agus aig an aon àm bha e air a chomharrachadh le calpa mairsinneachd. Chan eil e cho furasta a bhith a 'briseadh tro leithid de chàr le leòidean mòra armachd.
  Fhuair na saighdearan Sòbhieteach fìor dhuilgheadas. A bharrachd air an sin, chuir na Gearmailtich, an àite a 'phrògram Fau, airgead an seilbh ann an leasachadh trodaiche mòr-chòrdte, agus chruthaich iad an XE-162, sìmplidh agus saor airson a dhèanamh agus gu math aotrom agus furasta a ghluasad.
  Thionndaidh an inneal seo gu bhith air a leasachadh ann an suidheachaidhean nas fàbharach, agus gu ìre mhath furasta obrachadh. Agus chan eil e cho furasta dhi dèiligeadh.
  Chuir mi casg air na saighdearan Sòbhieteach agus co-cheangailte, blàir làidir, adhair. Cha robh cuideam ach tunna gu leth air an t-sabaid nuair a bha e falamh agus cha mhòr nach robh ann ach fiodh. Mar sin thionndaidh an inneal gu bhith air leth èifeachdach.
  Bha an suidheachadh air a dhèanamh na bu mhiosa leis gun do thòisich nigheanan Gearmailteach gu gnìomhach a 'dol a-steach do na h-aonadan adhair.
  Thòisich Albina agus Alvina gu gnìomhach a 'sgòradh, a' sabaid, mar riaghailt, casruisgte agus ann an aon bicini. Agus cha b 'urrainnear na caileagan sin a leagail. Agus tha iad fhèin cho gnìomhach a 'gearradh dheth an nàmhaid. Agus cho breagha sa bha na blondes sin: dìreach Aryans fìor!
  Bidh Albina a" brùthadh an inneal-brosnachaidh le cas eireachdail agus a" gearradh sìos itealan no dhà Sobhietach agus squeals:
  - Glòir don Treas Reich!
  Bidh Alvina a" brùthadh an inneal-brosnachaidh leis an nipple scarlet aice, agus a" bualadh air trì càraichean Sobhietach agus a" rughadh:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Nigheanan sabaid - chan urrainn dhut a ràdh gu bheil iad lag. Chan e, tha iad gu math ionnsaigheach agus faodaidh iad a h-uile duine a reubadh gu pìosan.
  Dashing gu h-iomlan, an arm seo. Agus sa gheamhradh sheas an loidhne aghaidh. Chuir Mainstein frith-ionnsaigh air bhog, agus fhuair e air a" chùis a dhèanamh air na saighdearan Sòbhieteach air feadh an Dnieper, a" cruthachadh paidhir ghoilearan mòra. Bha na Gearmailtich cuideachd comasach air an ionnsaigh faisg air Leningrad a chuir air ais. An seo bha iad an urra ri loidhne dìon cumhachdach. A bharrachd air an sin, às deidh call san Úcráin, thug Stalin air falbh grunn roinnean bhon taobh seo agus leig leis na Gearmailtich na h-ionnsaighean a chuir air ais. Chùm an aghaidh a-mach, agus b 'urrainn dha na Gearmailtich cumail a-mach sa gheamhradh air feadh iomall an ionnsaigh.
  Bha Gerda gu pearsanta a 'sabaid air an "Panther" -2, còmhla ris na caileagan. Agus a dh'aindeoin a 'gheamhraidh, bha na bòidhchead a' sabaid casruisgte agus ann an aon bikini a-mhàin.
  Bhrùth Gerda na putanan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, bhuail i an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Glòir don ìmpireachd againn!
  Bhrùth Charlotte cuideachd an luamhan le a òrdagan rùisgte, leag i an tùr trithead "s a ceithir agus chaidh a dhearbhadh le ionnsaigheachd:
  - Glòir do ghaisgich !
  Bhuail Kristina le bhith a" putadh a" phutan leis an nipple scarlet aice agus, a" bualadh air an inneal Sòbhieteach, dh" èigh i:
  - Agus glòir dhuinn !
  Loisg Magda spreadhadh de cheithir ghunnaichean-inneal, gheàrr i dheth na saighdearan-coise Sobhietach le cuideachadh bho a òrdagan lom, agus chuir i a-mach:
  - Glòir shìorraidh, bhuadhach !
  Mar sin tha na caileagan dàna agus rùisgte, tha na sàilean cruinn aca a" deàrrsadh.
  Agus air an dòigh-obrach "Tiger" -2, an tanca seo, le cuideam de leth-cheud 'sa còig tunna, a' gealltainn gum bi dìon 250 mm aghaidh, agus taobhan 170 mm.
  Sin le gunna 88-mm ann an 71 EL, càr fìor mhath.
  Agus as t-earrach, tha na Gearmailtich mar-thà a 'tighinn air adhart san Eadailt agus a' briseadh nan caidrich gu misneachail.
  Bidh iad a" toirt Naples agus a" toirt ionnsaigh air Sicily.
  Agus tha na ceudan mhìltean de shaighdearan nan Caidreach a" gèilleadh. Agus sgrios iad gu mionaideach. Tha na Panthers Gearmailteach neo-sheasmhach.
  Agus bheir na caileagan air na Sasannaich tuiteam air an glùinean agus an casan rùisgte, chiseled a phògadh, agus sàilean cruinn nam bòidhchead a reamhrachadh len teangannan.
  San Ògmhios, bidh na Càirdean a" feuchainn ri gluasad air adhart le bhith a" cur saighdearan air tìr ann an Normandy. Ach tha iad a" fulang call uabhasach an sin. A-rithist, ceudan de mhìltean de phrìosanaich, agus tòrr uidheamachd air a ghlacadh.
  Bidh Roosevelt a 'faighinn grèim cridhe agus a' fàs neo-chomasach. Tha na Stàitean Aonaichte a" feuchainn ri casg a chuir air cogadh cho duilich. Tha Breatainn a' beachdachadh air roghainnean airson rèite leis an Fritz. Tha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa le bomadh nas cumhachdaiche air bailtean-mòra Shasainn a" cleachdadh itealain jet. Agus chan urrainn dha luchd-sabaid Breatannach grèim fhaighinn air itealan mar sin.
  Mar sin thòisich Churchill ag iarraidh sìth. Ach tha am Fuhrer gun stad. Tha e air a bhriseadh le mothachadh air a neart fhèin.
  Ach tha na Breatannaich fhathast ag aontachadh ri sìth. Agus tha seo a" cur dragh air Stalin, a tha a" tabhann fois don Fuhrer. Tha Hitler ag aontachadh stad a chuir air nàimhdeas airson trì bliadhna, fhad "s nach bi sabotage partisan ann, agus gum fuirich na pàrtaidhean aig na crìochan aca, agus reicidh an USSR ola is aran ris na Gearmailtich.
  Dh'aontaich Stalin ri seo ... Agus dh'fhuasgail am Fritz an làmhan.
  Is e Gibraltar a" chiad stailc, gu dearbh. Às deidh dhut an daingneach seo a ghlacadh, faodaidh tu saighdearan a ghluasad gu Afraga thairis air an astar as giorra. Nuair a chuir iad stoirm air an daingneach, chleachd na Gearmailtich na raidhfilean ionnsaigh MP-44 as ùire, leasaich na caileagan iad cuideachd: rinn iad iad tòrr nas fhasa agus nas earbsaiche.
  Agus bha Albina agus Alvina a 'sabaid anns na speuran, na caileagan a rinn na plèanaichean Gearmailteach mòran nas practaigeach agus nas luaithe.
  Agus phronn iad na càirdean deas is clì. Bhiodh Gibraltar air a ghluasad. B" fheudar do Franco aontachadh ri ultimatum Hitler. Na leig leis na Nadsaidhean do dhùthaich a ghabhail thairis.
  Luathaich na Gearmailtich air tancaichean agus bhris iad a-steach gu suidheachadh an nàmhaid.
  Às deidh tuiteam Gibraltar, chaidh am Fritz a-steach do Morocco. Agus ghluais iad, a 'glacadh sgìrean. Bha tancaichean Fritz a" gluasad gu sònraichte ann an Algeria. "Panther" -2 gu luath a 'deàrrsadh air a' ghainmhich. Chaidh ùrachadh le einnsean nas cumhachdaiche, agus rinn e rèis. Bha am Panther-2 gu tur riaraichte leis an arm le dìon aghaidh, agus bha an Tiger-2 mar as trice na tanca iongantach. Thuit na càirdean mar gum biodh iad air an leagail.
  Bha caileagan Gearmailteach a 'sabaid anns an fhàsach, mar as trice casruisgte agus ann am bikinis. Cha do lub iad an craiceann ach le uachdar dìon sònraichte gus nach loisgeadh e.
  An uairsin chuir bòidhchead nan Sasannach a chaidh an glacadh air an glùinean, agus bheir iad air sàilean na h-ìghne a bhith a" reamhrachadh. Agus is toil leotha e, gu sònraichte na h-Afraganaich, a bhios ga dhèanamh le dealas.
  Bha an dà fhicheadamh bliadhna air leth soirbheachail dha na Gearmailtich, ghlac iad a 'mhòr-chuid de Afraga, an Ear Mheadhanach. Agus anns a" chiad leth den t-siathamh-bliadhna-fichead, ghlac iad cuideachd na h-Innseachan, agus Burma, agus an còrr de Afraga. Agus bha barrachd dhuilgheadasan ann le solarachadh shaighdearan, sìneadh conaltraidh, an talamh, na le strì an aghaidh aonadan Breatannach is Ameireagaidh. A bharrachd air an sin, cha robh na saighdearan coloinidh ro dheònach sabaid. Ann an teicneòlas, tha buannachd mhòr aig na Gearmailtich ann an càileachd. Mar eisimpleir, ME-262 X, agus tha astar suas ri 1200 cilemeatair san uair, agus tha e armaichte le còig itealain gunnaichean. Agus ged a tha na Stàitean Aonaichte agus Breatainn, gu ìre mhòr iomchaidh airson cleachdadh sabaid, chan eil luchd-sabaid jet, agus bomairean eadhon nas motha.
  A bharrachd air an sin, bha discos aig na Gearmailtich, a 'leasachadh, astar òrdugh ceithir fuaim. Bha iad gu tur so-leònte gu gàirdeanan beaga, le taing don jet laminar a bha a "sruthadh timcheall nan càraichean. Ach air sgàth seo, cha b 'urrainn dhaibh fhèin losgadh. Ach air an làimh eile, bha e comasach boma a leigeil sìos bho àirde, agus a chleachdadh ann an taisgealadh, agus nas cudromaiche, carbadan nàmhaid reithe le bhith gan leagail le jets.
  Tha sàsaichean itealaich nan armachd èifeachdach le raon fada agus comasach air itealaich bhon Roinn Eòrpa gu na Stàitean Aonaichte. Agus uaireannan bha iad air an ruith le caileagan fìor bhrèagha a b 'fheàrr leotha a bhith a' sabaid casruisgte agus ann am bicini.
  Seo Gertrude agus Eubha air iteig. Is e seo dà chulaidh iongantach. Mar eisimpleir, chaidh Ameireaganach dubh a ghlacadh. Ceangailte ri log. Agus mar sin air an iomlanachd fireann aige mharcaich iad airson ùine mhòr gun do chaill am prìosanach mothachadh, gun robh e ag obair cus.
  Agus a-nis thug Gertrude, le a òrdagan rùisgte, an diosc air an targaid agus chuir e amas air, a" losgadh air plèanaichean Ameireaganach. Seo nighean sabaid.
  Agus bidh Eubha cuideachd, le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, a 'stiùireadh càr aig an nàmhaid le feachd marbhtach.
  Agus gu fiadhaich reitheachan an nàmhaid, agus na càraichean Shasainn agus na SA a 'tuiteam.
  Thig na Gearmailtich air tìr san amharc airson deireadh na Samhna. An toiseach, chan eil duine a 'feitheamh aig an àm seo. Gu dearbh, chan eil an aimsir glè mhath agus tha e cunnartach a bhith beò. Ach air làithean ciùin faodaidh tu snàmh thairis air Caolas Shasainn agus tìr. A bharrachd air an sin, tha buannachdan ann a bhith a "tighinn air tìr air an oidhche, leis gu bheil e tòrr nas duilghe a dhìon air an oidhche.
  Bha na Gearmailtich ron àm seo air marbhadh gu mòr air na cabhlaichean Sasannach agus Ameireaganach.
  Mar sin bha dùil ri tighinn air tìr gun duilgheadas sam bith. Bha buidhnean-catha sònraichte de chlann-nighean gu bhith nan neart cumhachdach, a bha eadhon ann an reothadh deireadh na Samhna casruisgte ann am bikini a-mhàin.
  Thòisich an cur air tìr air 26 Samhain, 1946. Air ceann-bliadhna nan taghaidhean don Reichstag, às deidh sin fhuair Hitler dreuchd Seansalair an Reich.
  Cha robh duine ann airson stad a chuir air an t-slighe a-steach. Agus anns an ionnsaigh, ghabh mòran de shaighdearan-coise agus eadhon na tancaichean pioramaid as ùire pàirt. Dè nach urrainn a dhol a-steach bho cheàrn sam bith.
  Bidh na nigheanan gu dearbh a" sabaid a-staigh annta, agus gan giùlan fhèin gu gaisgeil.
  Agus tha cuid de ghaisgich mar-thà casruisgte a" briseadh an oir deighe air maragan reòta air an oidhche. Agus bidh iad a 'sabaid gu math cruaidh. Agus bidh iad a 'dèanamh mìorbhailean iongantach. Agus nuair a bhios iad a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte agus a" reubadh na Breatannaich às a chèile, bidh e gu math fionnar ...
  Air an làimh eile, bidh Gerda a 'sabaid air an tanca pioramaideach Tiger-4 le canan agus inneal-bhoma, agus gu math treun. A" cur projectile às deidh projectile, agus a" reubadh nàimhdean às a chèile.
  Gun a bhith a" nighe sin le bhith a" roiligeadh, a" putadh putanan an t-siùil le a òrdagan rùisgte, bidh an nighean a" beucaich:
  - Ghiùlain sinn ar fiaclan gu gnìomhach, bidh sinn a 'cur às gu làidir!
  Bidh Charlotte a" cleachdadh nipple scarlet nuair a bhios i a" losgadh, ga bhrùthadh air a" phutan luing gàirdeachais agus a" bualadh air an nàmhaid, chirped:
  - An sgioba togail uile-choitcheann againn!
  Lupanula le lannsair rocaid agus Cairistìona a" cleachdadh òrdagan lom. Bhris i mòran de luchd-dùbhlain agus rinn i gearan:
  - Air son mòrachd an Treas Reich !
  Rug Magda às a dèidh. An turas seo le nipple sùbh-làir. Reub an nàmhaid agus beuc e :
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Seo na nigheanan aig an ìre àrd! Agus mar a ruitheas saighdearan-coise nan nigheanan casruisgte, a 'tilgeil grenades air an t-slighe. Agus dè cho mòr agus cho marbhtach sa tha e.
  Tha na caileagan cho sabaid agus cho breagha.
  Agus tha iad a" pronnadh Bhreatainn deas is clì. Chan eil e na iongnadh, le leithid de oilbheum agus air tìr leis an Fhraing agus Nirribhidh, gun do chùm Sasainn a-mach airson dìreach deich latha. Tha seo sgoinneil!
  Chaidh am baile sìos. Agus is e an ath cheum turas gu Ameireagaidh. Anns a 'Ghearran, na Gearmailtich, a dh'aindeoin a' gheamhraidh, air tìr ann an Innis Tìle: Operation Icarus, agus a ghlacadh seo cudromach sgìre.
  Agus a-rithist, ghabh caileagan casruisgte bho dhiofar bhuidhnean-catha SS pàirt anns na blàir.
  Agus shoirbhich leotha le bhith a" lasadh an t-sàil rùisgte tron t-sneachda.
  Mhol Stalin do Hitler sa Mhàrt 1947, co-chogadh an aghaidh nan Stàitean Aonaichte. Dh'aontaich am Fuhrer ri seo, ach air chumha nach fhaigheadh an USSR air ais ach Alasga, ann an dòigh air choireigin fearann laghail. Agus chan iarr thu tuilleadh.
  Dh'aontaich Stalin le seo ... Agus thòisich an ionnsaigh air saighdearan Sòbhieteach tro Alasga. Cho luath agus cho brùideil.
  Bha tancaichean ùra Sòbhieteach a' gluasad.
  Bha sgioba Ealasaid a 'sabaid air a' chiad tanca T-54, deuchainneach agus nach deach a chrìochnachadh. An Giblean 1947. Tha sneachda fhathast ann an Alasga, ach tha caileagan Ruiseanach a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Agus nigheanan cho breagha.
  Bidh Ealasaid a" losgadh le a òrdagan rùisgte air an nàmhaid. Bhuail an Sherman Ameireaganach. Agus a" giùlan a fiaclan, thuirt an gaisgeach:
  - Glòir do na beachdan air mòr cho-mhaoineas !
  Bidh Ekaterina cuideachd a" losgadh le bhith a" cleachdadh corragan lom de chasan chiseled agus squeals:
  - Glòir do thoraidhean buadhach an airm againn!
  Loisg Elena cuideachd, an turas seo a 'cleachdadh an sgarlaid air a' bhroilleach aice, a 'bualadh air an nàmhaid le comharran fìor mhath agus a' caoineadh:
  - Glòir do bhuannachdan cinnteach ùra!
  Euphrasia, a 'chùis air an luchd-dùbhlain, a' cleachdadh nipple sùbh-lusan, agus a 'bualadh air "Pershing" a' bualadh:
  - Agus bidh sinn a 'buannachadh!
  Tha e coltach gu robh na gaisgich air an sgapadh mar shrews. Agus mar sin tha na h-Ameireaganaich air am bualadh.
  An seo tha projectile a 'bualadh air aghaidh an tanca, ach sa bhad a' falbh às. Tha Ealasaid a" beucaich agus a" leum:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas!
  Agus bidh e cuideachd a" cur tilgeadh a-steach mar fhreagairt, le cuideachadh bho òrdagan rùisgte. Seo nighean a tha air misean fìor.
  Is iad sin bòidhchead na sabaid.
  Chùm saighdearan Sòbhieteach a-mach ann an Alasga. Agus sa Chèitean, ràinig a" chiad IS-7 a chaidh a ghabhail a-steach ann am meatailt.
  Agus air an sin tha sgioba tanca Alenka.
  Seo a leithid de nighean sabaid. Mar a loisg e air an nàmhaid, tha e ga bhualadh gu fìor cheart.
  Agus an gunna, dè cho cumhachdach: 130 mm. Bidh i a" bualadh an nàmhaid o astar fada. Dha na h-Ameireaganaich, is e am prìomh tanca fhathast an Sherman, a tha dìreach math airson a bhith a "sgòradh aces tanca Gearmailteach is Sòbhieteach. Tha Pershing beagan nas fheàrr, le gunna nas cumhachdaiche na an ìre 90mm. Agus tha an "Supershing" glè bheag, aig a bheil an gunna 90 mm ann an inbhe agus le fad baraille de 73 EL, comasach air leòn cunnartach a chuir air an inneal Sòbhieteach IS-7 air bòrd agus faisg air làimh. Cha bhith gunnaichean Ameireaganach a" toirt tancaichean pioramaideach Gearmailteach idir bho gach ceàrnaidh. Tha IS-7 air a phutadh a-steach don taobh. T-54 - "Supershing", faodaidh e bhith faisg air an aghaidh, agus air bòrd aig astar. Ach airson a-nis, tha am prìomh tanca T-34-85 aig an USSR, nach deach a thoirt a-mach à cinneasachadh fhathast agus a tha a "sabaid ris na h-Ameireaganaich. Tha e faisg air co-ionann ris an Sherman, agus nas laige na am Pershing.
  Mar sin tha ùine chruaidh aig na saighdearan Sòbhieteach. Agus tha iad a" coimhead le farmad ris an aon, a" chiad tanca deuchainneach IS-7.
  Tha an càr seo moiteil agus fionnar.
  Tha an IS-2 agus IS-3 cuideachd a" sabaid. Chan eil an inneal mu dheireadh anns a 'chrann air a dhol a-steach ach a-mhàin an "Supershing". Uill, faodar an IS-3 a tholladh cuideachd a-steach don phàirt ìosal den chrann.
  Tha an IS-2 rudeigin lag ann an armachd aghaidh an turaid.
  Tha na caileagan Natashka agus an sgioba aice a 'sabaid air an tanca seo. A 'sabaid bòidhchead. Agus bidh iadsan bhon IS-2 a" lìbhrigeadh buillean pronnadh, le projectiles marbhtach.
  Bhrùth Natashka a casan le a òrdagan rùisgte, agus thilg i a-mach am marbhadh, a" briseadh tron Ameireaganach agus vyaknula:
  - Glòir dha na beachdan air deagh cho-mhaoineas!
  Bhrùth Zoya a nipple scarlet an-aghaidh an luamhan marbhtach agus dh"èigh i:
  - Airson Aryan sìth agus òrdugh!
  Bhris Augustine mar an ceudna le sgrios le a shàil rùisgte, a" bualadh an nàmhaid agus a" comhartaich:
  - Airson buadhan cinnteach!
  Agus mu dheireadh, Svetlana, fhad 'sa tha i a' tilgeil a-mach a casan le cuideachadh bho a casan rùisgte, a 'gearradh sìos an nàmhaid agus a' sgoltadh:
  - Airson neart mòr!
  Chaidh gaisgich an airm dheirg air adhart air feadh Alasga. Thàinig an samhradh agus bha e blàth, agus bha e snog dha nigheanan ann am bikinis agus casruisgte air tancaichean. Thàinig na Gearmailtich air tìr ann an Canada, an dèidh dhaibh faighinn thairis air a' Ghraonlainn. Agus bhon taobh a deas thòisich iad a 'gluasad bho Argentina. Ann am Brasil, bha sgaradh ann am buidhnean pro-Gearmailteach agus pro-Ameireaganach. Cho-dhùin na Gearmailtich, le buille chumhachdach bho na roinnean a bha deiseil airson sabaid, a" chùis nam fàbhar.
  Bha carbine ionnsaigh nas cumhachdaiche agus nas èifeachdaiche aig na Nadsaidhean, a chaidh a losgadh bho astar fada agus gu math luath. Dh"fhuiling na Yankees call às deidh dhaibh a" chùis a dhèanamh.
  Bha sgioba ùr de chlann-nighean Sasannach, air a stiùireadh le Jane Armstrong, a 'gluasad air adhart bhon taobh a deas ... Bha an gaisgeach a' sabaid ann am Brasil as t-samhradh ... Chuir na feachdan pro-Ameireaganach an aghaidh gu slaodach.
  Ach ann am Venezuela, thug saighdearan Ameireaganach aghaidh air na gaisgich boireann. Bha iad a 'sabaid air an t-seann "Panther" -2, a tha mar-thà air a stad gu practaigeach airson modalan uidheamachd pioramaideach.
  Ach bha na Breatannaich, eadhon air an tanca seo, na bu làidire na na h-Ameireaganaich. Loisg iad bhon ghunna aig na Shermans, a bha mar-thà gun dòchas as sine, cha b 'urrainn dhaibh ach sabaid air an aon suidheachadh ri Sòbhieteach trithead' s a ceithir.
  Loisg Sìne le a òrdagan rùisgte o chian. Buail an nàmhaid agus chirped:
  - 'S i so mòrachd Bhreatuinn - cha searg i !
  Bhris Gringeta a casan chiseled dhan nàmhaid le a òrdagan rùisgte. Bhris i an Sherman agus dh"fhalaich i:
  - Bidh an rìoghachd againn fionnar!
  Agus sheall i a teanga!
  An uairsin loisg Monica, bhuail i an nàmhaid dìreach air an targaid le a casan rùisgte agus rinn i coed:
  - Air son saoradh an anama !
  Agus às deidh dhaibh lupanula agus Malanya. Bhuail gu ceart am Pershing nas cunnartaiche, a" briseadh a chrann.
  Gu dearbh, le òrdagan lom, rinn i gàire:
  - Glòir do bheachdan nam feachdan rìoghail!
  Bha na caileagan a 'sabaid gu math ionnsaigheach agus cuideachail.
  Agus ann an Canada, bha aonadan Gearmailteach taghte a" gluasad. Gerda air an tanca "Tìgear" -4 pioramaidean a phronnadh Ameireaga agus a uachdranas. Agus bhris iad fo bhuillean brùite an nàmhaid.
  Loisg Gerda le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhuail e an nàmhaid agus dh"èigh i:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Bhuail Charlotte cuideachd, an turas seo le cnap scarlet na broilleach, thol i an càr Ameireaganach agus rinn i gàire:
  - Airson mòrachd na Gearmailt!
  Bhuail Cairistìona an nàmhaid cuideachd. Bhris i an armachd aige, le cuideachadh bho chorragan rùisgte de chasan chiseled, mar shlige ugh, agus dh" èigh i:
  - Airson ar coileanaidhean iongantach!
  Rinn Magda mar an ceudna ruaig, a" pronnadh an nàmhaid mar chriadh, agus a" beucaich:
  - Airson a leithid de ghoireasan a tha e do-dhèanta a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, gun a bhith ag innse peann!
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil na nigheanan gu math dùbhlanach agus gu math gluasadach. Tha e uabhasach spòrsail leotha cuideachd.
  Agus an uairsin thuit prìomh bhailtean Chanada: Quebec agus Toronto. Agus dh'fhàs beatha na b 'fheàrr, Fritz agus barrachd spòrs ...
  Thuirt Hitler gum biodh Ameireagaidh deiseil!
  Le leasachadh a 'bhoma atamach, cha do shoirbhich leis na Stàitean Aonaichte. Chithear gun do thionndaidh fortan air falbh anns a" chùis seo à Ameireagaidh airson an Wehrmacht. Dè ma tha? Tha bunaitean eile ann airson buaidh agus soirbheachas. Mar sin tha e ro thràth airson eu-dòchas.
  Ach tha am Fritz le na rèisimeidean cèin aca fada nas fheàrr na na Stàitean Aonaichte mar shaighdearan. Agus tha iad comasach air mòran ann a bhith a 'sgrios an nàmhaid.
  An seo ghlac Gerda, mar eisimpleir, trodaiche dubh. Agus chuir iad ga chràdh gu mòr, a' toirt air gaol a dhèanamh, gun do leag e a chrògan. Agus gu dearbh tha e gu math fionnar.
  As t-fhoghar dà fhichead 's a seachd, chaidh am Fritz a-steach do chrìochan nan Stàitean Aonaichte ceart. Bha saighdearan Sòbhieteach fhathast a' sabaid ann an Canada.
  Bha Alenka air an IS-7 a 'sabaid le briogàd slàn de Shermans agus Pershings. Bha na Shermans an seo den chlas Firefly, le gunna fada 76mm le baraille, a tha cunnartach don IS-7 nuair a thèid e a-steach don chliathaich. Mar sin bha na nigheanan ann an droch shuidheachadh. Tha canan aig IS-7, airson a bhuannachd, le armachd cuibhrichte agus gun a bhith a" losgadh ro luath.
  An seo loisg Alenka le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhuail e an Ameireaganach agus rinn i squeak:
  - Air mo shlighe cogaidh!
  Bhuail Anyuta mu seach, le cuideachadh bho nipple scarlet, bhuail e an Sherman agus dh'èigh e:
  - Airson buaidh an USSR!
  Bhuail Alla cuideachd le cuideachadh bho òrdagan lom. Thruail e an càr Ameireaganach agus dh'èigh e:
  - Airson beachdan co-mhaoineas!
  Rinn Maria punnd cuideachd, le cuideachadh bho nipple sùbh-làir, bhris i an neach-dùbhlain gu pìosan agus sgàin i:
  - Airson làmh-sgrìobhainnean mòra Lenin!
  Agus thug Matrena a‑steach le a sàil rùisgte, a" pronnadh armachd an Sherman, agus a" fàsgadh air mullach a sgamhan:
  - Airson mo ridirean solais!
  Seo na còig, seo na caileagan - chan fhaigh thu nas fhuaire! Agus tha iad uile cho òg agus cho ùr. Agus tha fàileadh na caileagan mar mhil. Chan iongnadh gu bheil na saighdearan le leithid de thlachd a" reamhrachadh uchd Venus len teangannan. Agus tha iad fhathast a 'laighe.
  Seadh, ghèill an IS-7 air ais gus nach biodh e air a reubadh gu shreds. Sin as coireach gur e tanca a tha seo, tha na tancaichean uile nan tanca.
  Is dòcha ach a-mhàin an Gearmailteach pioramaideach ...
  Ach chaidh a" mhòr-chuid de na Shermans a mharbhadh, agus an còrr a" teicheadh.
  Sin mar a gheàrr na caileagan Sòbhieteach.
  Agus anns an adhar, tha Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya a 'bualadh an Fritz. Chan eil Pokryshkin coltach ris na nigheanan sin. Agus bidh na bòidhchead a 'sabaid casruisgte agus ann am bikini. Agus thathas a" cleachdadh nipples scarlet nam broilleach nuair a thathar a" losgadh, a tha a" meudachadh èifeachdas sabaid losgadh.
  Ach tha e a 'tuigsinn Albina agus Alvin nas fheàrr. Fhuair na caileagan sia ìrean de Chrois an Ridire. Chaidh Crois Ridire na Croise Iarainn den t-siathamh clas as àirde le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan a thoirt dhaibh às deidh dhaibh losgadh sìos air còrr air mìle itealan gach fear.
  Seo na caileagan - nigheanan dha na caileagan uile ...
  Ach chruinnich an dà chuid Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya gach fear còrr air dà cheud itealan. Agus bha iad mar-thà ochd rionnagan gaisgeach an USSR.
  Bhrùth Anastasia a òrdagan rùisgte air putan losgaidh a" ghunna itealain agus leag i sìos càr Ameireaganach, a" squeaking:
  - Tha sàr nighean agam!
  Bhris Alenka Sokolovskaya air an nàmhaid le cuideachadh bho nipple scarlet na broilleach, leag e sìos trì plèanaichean agus rinn i rùsg:
  - Agus tha mi eadhon nas fhuaire!
  Is iad sin nigheanan, nigheanan mar sin!
  Agus sgrios Ameireaga.
  Uill, gu dearbh, tha Alvina agus Albina ga dhèanamh eadhon nas spòrsail agus nas fhuaire.
  Bidh Alvina a" cleachdadh nipples scarlet nuair a bhios i a" losgadh ...
  Agus Albina strawberry ...
  Agus tha an dithis nighean gu math dèidheil air a bhith ag obair leis a 'chànan le slatan jade, pulsating. Tha a leithid de dhìoghras agus de chreideamh ionnsaigheach aca!
  Bhrùth Albina a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Agus bidh iad a 'dol gu muir, a' ruith nigheanan!
  Alvina, a 'losgadh, air a dhearbhadh:
  - Eileamaid fionnar, eileamaid marbhadh!
  Agus a-nis chaidh na Gearmailtich agus na Sòbhietich agus na Seapanaich nas doimhne a-steach do chrìochan Ameireaganach.
  Tha an luchd-sabaid aca fhèin aig na Seapanach: nigheanan ninja. Gu math gaisgeil agus sabaid.
  Seo nighean ninja gorm, mar a bhios i a" leigeil a-mach lann ràsair le òrdagan rùisgte, a" gearradh dheth cinn Ameireaganaich agus luchd-brathaidh:
  - Chan fhaigh iad troimhe!
  Agus gearraidh e am muileann le claidheamhan.
  Agus cumaidh an nighean ninja buidhe fìor neach-leantainn le claidheamhan. Agus an uairsin, le òrdagan lom, tilgidh e snàthadan puinnsean, agus cuiridh e air bhog iad le marbhadh saighdearan Yankee, a 'bualadh air luchd-dùbhlain.
  Agus èigheach aig mullach a sgamhanan:
  - Anns a h-uile glòir Iapanach!
  Agus a" ghruagach le falt ruadh, mar a chumas a" mhuileann-tuath, agus a" gearradh an naimhdean.
  Agus an uairsin bheir e leis a òrdagan rùisgte agus slam orra agus sgapaidh e na Yankees ann an diofar stiùiridhean. Is e seo bòidhchead a 'bhlàir.
  Agus roar:
  - Tha sinn nan ninjas!
  Agus an uairsin cumaidh nighean le falt geal ninja cuirm heileacoptair le claidheamhan. Gearr suas an luchd-dùbhlain, pronnadh iad. Agus as an sgàrlaid bidh e a" bualadh le dealanach, a" beucaich:
  - Airson buaidh Iapan!
  Uill, chan urrainn dha duine cur an aghaidh a leithid de mhèirlich! Seo na nigheanan, a h-uile nighean nighean ...
  Agus tha iad cho ionnsaigheach.
  Ach an seo tha na blàran a 'dol le dian dian. Tha feachdan Axis a" gluasad a-steach bho thuath is deas, gu litireil a" brùthadh Ameireagaidh le clobha mòra.
  Seo criomag den dùthaich a bha uair glòrmhor a tha a" cuir iongnadh air mac-meanmna.
  Ro dheireadh an fhoghair, bha am Fritz mu thràth air a dhol a-steach do chrìochan nan Stàitean Aonaichte.
  An seo tha Gerda a 'sabaid anns an tanca Tiger-4 agus air an t-slighe a' cuimhneachadh air a 'chiad fhear,
  Cuideachd cleasan air leth glòrmhor.
  Bha Gerda beagan còmhdaichte le fuil, ach bha i toilichte. Ach bha am faireachduinn air a milleadh leis a" ghrain uamhasach a bha tighinn o bhroinn a" ghobhainn, agus an t-eagal gun tigeadh ceud eile, mur biodh tuilleadh, de na h-aon chreutairean a rithis.
  Aig an aon àm, thug Charlotte an neach-dùbhlain làidir aice air a ceann agus rinn i dòigh-obrach marbhtach "dùbailte Nelson", a 'lùbadh amhaich a' chreutair. Thionndaidh an gaisgeach teine an seo gu bhith na phàirt de sheòrsa de mhàthair Teresa - a thaobh tròcair don ghoul a chaidh a bhualadh gu brùideil. Air fhoillseachadh:
  - Tha mi caoimhneil, caoimhneil, agus tha mo mhàthair caoimhneil - mar chomhachag ghlic !
  Bha dragh air Gerda:
  - Nach 'eil thu tuigsinn ?
  Bha iongnadh air Charlotte.
  - Dè bu chòir dhomh a thuigsinn?
  "Nach cluinn dineosairean no hibridan radain is cockroaches?" Rug Gerda air a bilean.
  Rinn Charlotte gàire.
  "Cha robh dùil agam gum biodh tu cho gòrach!" Seadh, marbhaidh sinn co-dhiù mìle dhiubh!
  - Bhuail iad thu sa cheann le cluba!
  - Chan eil. Creid mi, cluinnidh am megagnome sinn. - An uairsin chuir an nighean stad air. "Mura do ghabh Sultan nan Dwarves e, is e sin, nach do ghairm e chun na seirbheis e, cha b" urrainn dha a bhith air a dhol ro fhada bhuainn.
  Dh"fhaighnich Gerda le misneachd glè lag:
  "Agus na troich eile, sìobhragan, a" cur às dha?"
  Chuir Charlotte gu sgiobalta le neo-thruacanta fireann an dòchas mu dheireadh aice:
  - Cuid eile, theagamh gu'n cluinn iad, ach ciod a tha curam orra de sin ? Chan eil fios aige ach megagnome Kiy-Dar.
  Thòisich Gerda air a cas le dath fala a sguabadh air duilleag mòr lusach. Cha robh an duilleag ach a-muigh a" coimhead bog, ach gu dearbh bha e dòrainneach. Thug fionn an casruisgte moraltachd :
  - Chan e òr a th" anns a h-uile dad a tha deàrrsadh, ach a h-uile dad a tha stinks - bidh e an-còmhnaidh na shit! Tha uimhir de shalachar san t-saoghal gu bheil e do-dhèanta a bhith a" creidsinn ann an purrachd an neach-cruthachaidh, eadhon às deidh beagan cheumannan a ghabhail air an talamh!
  Mar fhreagairt, rinn an Smàladair Smàlaidh a-rithist le èadhar na pìob plastaig. An uairsin dh'èist na caileagan ris an oidhche airson ùine mhòr. Ach cha chuala am megagnome Kiy-Dar, no cha chuala e eadhon. Agus bha e soilleir nach robh gnome eile an seo.
  Sheinn Gerda:
  - Ma thionndaidh caraid gu h-obann gu bhith na charaid no na nàmhaid, ach gnome ... Tha seo a" ciallachadh gu bheil sinn a "feitheamh ri taigh-grùide!
  Chuir Charlotte stad air a caraid:
  - Uill, a bheil thu ag iarraidh gum bi sinn air ar còmhdachadh le legion de ghouls? Thig air adhart le do chasan, agus gu sgiobalta!
  A rithist, lean iad air an ruaig chruaidh, ged a bha an dithis ghaisgeach cheana tinn le sgìths. Aig amannan thuit Gerda na chadal air an t-slighe, ann an amannan goirid milis bha e coltach gu robh e na laighe, a "gabhail fois (seòrsa de chadal ann am bruadar - tha e dìreach uamhasach fionnar!). Ach chriothnaich na seallaidhean mar chnap crèadha a thuit gu làr - gu furasta agus gun oidhirp, cha robh ach an corp air chrith gu neònach. Agus an uairsin thòisich a h-uile càil a-rithist, mar gum biodh pendulum do-fhaicsinneach a" tionndadh. Bha seòrsa de leth-fhìrinn agus leth-fhìrinn mun cuairt, b 'fheudar dhomh mo shùilean a bhriseadh gus nach dùnadh iad, trom. Bha casan rùisgte nan caileagan air am bualadh gu brònach, ach b" e am pian uabhasach seo a leig leotha dìochuimhneachadh gu tur agus am mothachadh air fìrinn a chall. Agus mean air mhean dh'atharraich an cruth-tìre .... Sheall ballachan àrda gu soilleir tron dorchadas mun cuairt, bha an gaisgeach bàn sgìth mar gum biodh ann an trannsa cloiche dubha. Bha fuaimean ann, mac-talla trom a ruith. Agus bha rud eile uamhasach agus gun ghluasad air thoiseach. Rudeigin beò, bha e, fhad "s nach robh e ri fhaicinn, a" feitheamh ris na caileagan, agus ruith iad an sin. Gu dearbh, cha robh iad airson tuiteam ann an ifrinn, ach bha iad fhathast a 'ruith mar chaoraich air an ruaig le tìgear. Chan eil e eadhon soilleir carson, thòisich iad a" bruadar mu sgudal mar sin, is dòcha air sgàth an fhìor oidhirp chorporra a rinn na seachdainean mu dheireadh den chogadh ann am fàsach Afraga agus beanntan Àisia ...
  Thuirt Gerda:
  - Agus faodaidh eadhon nèamh a bhith na ifrinn, nach fheum thu snàmh gu ifrinn airson ùine mhòr!
  Rug rudeigin air làimh na h-ìghne. Chaidh mothachadh air ais chun ghaisgeach. Gu h-obann lorg i i fhèin na seasamh. Chaidh an talamh sìos gu socair air thoiseach. Agus bha fras beag uisge ann. Bha fionnas agus taiseachd a 'toirt anail a-steach do aodann sgìth na h-ìghne.
  dh"èigh Gerda:
  - Wow, faodaidh tu eadhon ruith gu neamh!
  - Viry! Rinn Charlotte osnaich le faireachdainn. - An t-àite 's am bheil na saighdearan a thuit 's a' Ghearmailt Mhòr a' gabhail tlachd. - Bha a guth curaidh macanta làn de fhìor aoibhneas.
  Cha do roinn Gerda an dòchas seo:
  "Nas coltaiche ri aghaidh Virius.
  Thuirt Charlotte gu deònach:
  - Far am bheil achadh, tha achadh !
  Chuimhnich Gerda air an uirsgeul, chuimhnich e mar a chaidh iad thairis air abhainn bheag airgid-uisge air an t-slighe chun an Reich-Saray. Bho àirde an eich rìoghail, bha e coltach gu robh an t-slighe tarsainn furasta agus luath spòrsail. Bha an gaisgeach fionn eadhon a 'faireachdainn mar sultan, no sultana, a tha, leis an t-slighe, eadhon nas fheàrr! Ach is e aon rud a th" ann suidhe air each mòr elite, agus rud eile a bhith a" siubhal air do chasan ban-dia fhèin. Saoil dè cho domhainn agus cho cunnartach sa tha an abhainn seo?
  Thuirt Gerda gu glic ach gu fìrinneach:
  - Agus is leamsa an t-àrach !
  - An urrainn dhut snàmh? Thionndaidh an gruagach ruadh rithe.
  Ghluais Gerda.
  - Dè ceist gòrach. Càite am faca tu riochdaire bhon bhuidheann-chatha SS elite nach b" urrainn snàmh.
  Chrath Charlotte a curls lasrach gu cinnteach.
  - Na dìochuimhnich an SS elite. Tha saoghal gu tur eadar-dhealaichte ann no eadhon cruinne-cè gun chrìoch le mòran shaoghal. Chan eil a h-uile dad mar a bha e leinn!
  "An urrainn dhomh?" Dh'fhaighnich Gerda dhi fhèin, a-rithist a 'coimhead a-steach don bheàrn a bha am broinn a' ghaisgich.
  Thuirt Charlotte:
  - Uill, breith gu sgiobalta! Tha ùine a" ruith a-mach!
  "Gu dearbh bu chòir dhomh a bhith comasach air snàmh!" ars' an gaisgeach fionn gu sunndach, a' faicinn an teagamh a bh' air aghaidh chaoimhneil agus ionmhuinn a caraid.
  Chuir dealan-dè meud albatros, le sgiathan gorm-is-buidhe, na h-antenn aige a-steach mar chomharra dearbhaidh gun robh am fionn-chasach ag innse na fìrinn.
  "Is e sin a tha mi creidsinn, cuideachd, no cha mhòr mar sin," fhreagair Charlotte gu mì-chinnteach. - Ged a tha thu eòlach air an t-seanfhacal: smaoinich an Turcaich agus fhuair e a-steach don bhrot, cha do smaoinich an fheannag agus chrìochnaich e ann an gruth! Ann an suidheachadh sam bith, tha e nas fheàrr ma tha fios agad ciamar, oir chan urrainn dhomh do thoirt a-mach. Agus chan eil againn ach aon dòigh - chun an taobh eile.
  Ghlan Gerda a dòrn gu teann.
  - Gu dearbh, shnàmh am fear fionnar!
  Thug Charlotte rabhadh:
  "'S dòcha gu bheil trioblaidean againn leis a' chlaidheamh!"
  Thàinig gaisgich ghlòrmhor faisg air oir a' chladaich agus chaidh iad a-steach do dh'uisge dubh na h-oidhche. Bha Gerda a" faireachdainn cuideam an uisge - bha beagan sruth aig an rivulet. Chaidh am fionn chas-rùisgte air a glùinean, agus dh" fhàs i air mhisg gu sanntach, agus an dèidh sin chuir i air a h-aodann sgìth, duslach e. Dh" fhalbh an codal sa bhad. Bha an t-uisge fionnar is socair, bha mi airson laighe sìos ann agus fois a ghabhail ann am fèithean goirt na bodhaig boireann ...
  Thuirt Gerda le dealas:
  - Agus tha na mèinnean air an aghaidh neo-fhaicsinneach!
  - Fuirich mionaid! Thuirt Charlotte.
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Agus dè na ribeachan a tha an seo a-rithist?
  Thug an gaisgeach teine misneachd dha:
  - Chan eil, ach ... tha mi a 'smaoineachadh gu bheil cothrom againn fhathast!
  Phòg an gaisgeach teine a plastaig geal a-rithist le a spongan. Dh"èist i, a" coimhead mun cuairt gu faiceallach.
  Ghabh Gerda, an uair sin, fois, agus bha e coltach gu robh e ag ithe lùth diadhaidh bhon uisge. Dh"fhaighnich Charlotte dhith:
  - Agus tha sibh a' faicinn, tha e duilich dhomh a bhi 'g amas air an àite so.
  Choimhead am fionn-chasach air ais cuideachd. Bha e a" faireachdainn mar gum biodh e aotrom a dh" aithghearr. Sguir an dorchadas de bhi dubh-dhubh, oir o chionn ghoirid bha beàrnan neo-sheasmhach a' nochdadh 'na neo-thruaillidheachd - bha e coltach, beagan a bharrachd, agus thuiteadh còmhdach na h-oidhche. Mar sin, tòisichidh an ruaig gu math luath. Is math a rinn iad e dhan abhainn. Sheall Gerda, a 'sguabadh suas a sùilean, gu dlùth: bha an t-uisge ri fhaicinn gu soilleir aig a casan a thug air falbh daoine gu seòlta, gu neo-shoilleir - ann am meadhan an t-sruth. Cha mhòr nach deach an taobh eile a bhàthadh ann an dorchadas.
  Thuirt an gaisgeach geal-sneachda:
  - Nam b" e a-mhàin a-nis a bhiodh làmhan dhaoine a" cur dragh air ar cuirp sgìth le veins a" nochdadh troimhe bho theannachadh. Ciamar a chòrd e rinn? O dh'fhuiling feòil nigheanan neo-chiontach. Tha m 'uchd aig a' bhan-dia Venus, mar sin ag iarraidh gràdh, agus toileachas, dè tha boireannach sam bith ag iarraidh!
  Ghabh Charlotte a pìob a-rithist. An turas seo bha e coltach ri Gerd gun robh, an dàrna cuid san adhar no san talamh, air chrith mar fhreagairt. Agus air sàil lom a 'ghaisgich fhionn, chaidh rudeigin a chuairteachadh le spìcean agus aig an aon àm cho tairgse. Thuirt i:
  - An so tha i 'n a tlachd aig boa constrictor.
  - An cuala tu ? Rug an diabhal òg teine air a làimh gu togarrach. - Ceumannan an megagnome! O bha fàileadh boireann sneachda-gheal? Fhreagair Kiy-Dar. Phòg Charlotte a caraid air a 'chluais. - Creid mi, tha ar buaidh dlùth, 'S e 'n eigin an so !
  Thuirt Gerda:
  - Tha, dùin ... Mar a 'ghealach airson booger!
  Thòisich Charlotte a" sèideadh nas cruaidhe a-steach don fhìdeag aice air a dhèanamh de phlastaig draoidheil a chaidh a chruthachadh le sìobhragan (techno-draoidheachd ge-tà!), An uairsin a" putadh a cluais chun làr. An turas seo, bha crathadh na h-ùire gu math nas follaisiche.
  Thuirt Gerda gu feallsanachail:
  - Tha leithid de chomharradh ann gur ann as fhaide a bhios tu mì-shealbhach an toiseach, is ann as soirbheachaile a bhios an deireadh!
  - Tha ... - Bha sùilean emerald na h-ìghne as bòidhche a 'bualadh gu toilichte, - thàinig e chun a' ghairm! Key-Dar!
  Chuir Gerda a meur air a bilean:
  - Yeah, bi faiceallach. Is dòcha nach e megagnome a th" ann idir, no creutair de òrdugh gu tur eadar-dhealaichte!
  Reòthadh iad, ag èisteachd. Dh'fhàs crith na talmhainn na bu èideadh, trom. An àiteigin faisg air làimh, eadar na "eileanan" de phreasan, bha caractar mòr a" dèanamh a shlighe. Bha e coltach ri genie mòr, gu h-umhail a 'coimhead airson maighstir, eadhon ged a b' e an òganach mu dheireadh gun fheusag ...
  Thuirt Charlotte:
  - Is dòcha nach urrainn dhut eadhon smaoineachadh air cumhachd megagnomes. Tha iad sin nan creutairean cumhachdach a tha eadhon teine ifrinn a" dol sìos romhpa!
  Chuir Gerda an aghaidh sa bhad:
  - Chan e, carson nach urrainn dhomh smaoineachadh ... Ma tha gnome na chreutair làidir, bu chòir megagnome a bhith na òrdugh meudachd nas làidire. Às deidh na h-uile, na fìor fhaclan mega, tha e millean uair a bharrachd!
  Dh'aontaich Charlotte gu deònach, mar nighean air ceann-latha le rionnag pop:
  Tha, tha thu ceart a charaid! Dìreach ann am millean, is e arm do-chreidsinneach a tha seo!
  Chuir Gerda iongnadh air:
  "Carson nach do chuir thu fios thuige na bu thràithe agus leig le ar caraidean bàsachadh?"
  An àite freagairt, phòg an diabhal òg agus ruadh a fìdeag a-rithist, an èadhar a 'teicheadh le beagan hiss bhon t-sròin lùbte. Agus gu h-obann reothadh Charlotte ann an leth anail, a sùilean emerald cruinn. Shuidh am madadh-allaidh teine sìos anns an uisge, a 'bualadh air làimh Gerda. Bha mi ag iarraidh uimhir, bha mi airson a freagairt, nuair gu h-obann ...
  Loisg casan lom na h-ìghne gu h-obann le pian cho geur is gun do leum iad sa bhad agus ... mu dheireadh dhùisg iad. Bha Madeleine a 'cumail cluba le uèir dealain ceangailte ris. Nochd blister de sgaoileadh dealain air a 'phinc, eadhon beagan keratinized bho bhith a' ruith air gainmheach teth agus clachan beinne biorach.
  Rinn caiptean an SS gàire:
  - Eirich agus dèan deiseil airson an èideadh dreasa agad a chuir ort! Chan urrainn dhut flaunt ann an aon bicini air beulaibh marasgal achaidh! Seall, a leinibh, gheibh thu duais, ach ma thilgeas tu a mach amaideachd, an sin bheir mi air cuibhle Chonain snìomh fad latha, agus aig an aon àm bheir mi clisgeadh dealain. - Rinn Madeleine an seo aghaidh uamhasach. - Ged nach 'eil, cha'n e latha, ach seachdain slàn, gun aon mhionaid faochaidh. Tha ùine againn fhathast.
  Thòisich na caileagan gu luath a 'cruinneachadh .... Agus air mòr-thìr eile, chaidh tachartasan inntinneach a chumail cuideachd, agus feadhainn coltach ris.
  Tha, agus a-nis tha am blàr air ais, agus tha an gaisgeach Gerda, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" cur projectile de fheachd marbhtach. Sguir am Pershing a bha briste.
  Tha rudeigin nas motha agus nas glice ag èaladh a-steach an seo. An leasachadh Ameireaganach as ùire, gunna fèin-ghluasaid le inbhe gunna de dh'fhaid 155 mm agus tighead armachd 305 mm. Tha cuideam ceud is fichead tunna ann agus tha e gu math slaodach. Is gann a" snàgadh...
  Bhris Gerda an Sherman le peilear le deagh amas agus thug e fa-near:
  - A 'dol gu ar n-anam!
  Loisg Charlotte le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bhris i an nàmhaid na phìosan meatailt a bha air a reubadh agus a bhrùchd:
  - Airson urram agus Motherland!
  Thuirt Cairistìona le tàmailt:
  - An urrainn dhut bomair a fhighe a-steach dha?
  Thuirt Magda le misneachd:
  - Fàg seo dhomh!
  Agus chomharraich an nighean canan air an nàmhaid, le a òrdagan geur, agus bhuail i.
  Agus stad an uilebheist Ameireaganach agus spreadh e.
  Seo na nigheanan às an Treas Reich - 's math a rinn thu!
  Tha an geamhradh air tighinn, agus tha an IS-7 a 'gluasad tron t-sneachda. Tha sabaidean a" dol air adhart ann an Ameireagaidh. Tha bòidhchead an USSR a 'sabaid gu fiadhaich.
  Loisg Alenka air an Pershing le a òrdagan rùisgte agus bhris i an nàmhaid.
  Agus dh'èigh i:
  - Glòir do cho-mhaoineas Ruiseanach!
  Bhuail Anyuta le slige cuideachd. Chuir i an dòigh seo an sàs le cuideachadh bho òrdagan rùisgte agus còcaich:
  - Canaidh mi nighean Superman!
  Ghabh Alla cuideachd agus loisg e agus bhuail e tanca Patton eile. Agus cho cool.
  Dè an seòrsa glasraich a tha anns an tanca Patton as ùire seo? Is e "Rothrom" a th" ann, dìreach le einnsean each-chumhachd 810 nas cumhachdaiche agus armachd le leathad.
  Abair inneal drùidhteach a dh" fhaodadh a bhith na dhuilgheadas don T-34-85. Ach tha an IS-7 ga bhualadh bho astar. Agus tha an tanca Sòbhieteach, an dèidh dha tilgeadh fhaighinn anns an armachd aghaidh, ga chuir a-steach do ricochet. Seo càr sabaid. Agus mar fhreagairt, tha e a 'sèideadh sìos an Ameireaganach le aon swing.
  An uairsin bidh Maria a 'losgadh, a' bualadh air an nàmhaid gu ceart. Bidh e ga tholladh troimhe agus a" slugadh:
  - Tha an arm againn làidir, bidh e a" dìon an t-saoghail!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh òrdagan lom.
  Agus an uairsin bidh Marusya air a ghlacadh. Agus pronnadh armachd an nàmhaid a-steach do chips. Le cuideachadh anns a 'chùis seo de shàilean lom.
  Agus roar:
  - Airson ath-leasachaidhean ùra Stalin!
  Tha i na bòidhchead sabaid, agus tha i airson a h-uile duine a thoileachadh.
  Seo mar a tha an sgioba air an IS-7 ag obair, a tha tinn gu ifrinn.
  Ach an seo thig na nigheanan.
  Tha Elizaveta a" sabaid air T-54. Agus ag obair gu cruaidh. A leithid de ghalla ionnsaigheach.
  Agus tha càr fìor mhath aig na nigheanan. Agus bidh iad a" losgadh bhuaithe gu fìor cheart.
  Mar eisimpleir, ghabh iad agus bhuail iad "Supershing", agus bidh iad ag èigheach:
  - Ar comunn naomh !
  Bha Ealasaid ag amas air a" ghunna le a òrdagan rùisgte. Lupanula aig an targaid agus sgiùrs e :
  - 'S mòr mo bhuaidh !
  Agus rinn i gàire ri a companaich.
  Bhuail Ekaterina le cuideachadh bho nipple scarlet agus rinn i squealed:
  - Airson ar buaidhean mòra!
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn aig mullach a sgamhanan.
  Agus bidh Elena, le cuideachadh bho a òrdagan lom, a 'bualadh air an nàmhaid. Bhris i an armachd cumhachdach, sgoltadh i am meatailt agus dh'fhuireach i:
  - Ar dùthaich cumhachdach!
  Agus rughadh aig mullach a sgamhanan...
  - Hooray!
  Agus buailidh Euphrasia an nàmhaid, an turas seo le cnap connlaich. Crìon an nàmhaid agus blar :
  - Airson cho mòr sa tha co-mhaoineas air a h-uile planaid den galaxy!
  Is iad seo na nigheanan as fhuaire san t-saoghal. Agus chan eil dad ann airson stad no casg orra.
  Bidh Ekaterina a" crathadh agus a" crathadh a broilleach:
  - Tha sàr nighean agam!
  Agus tha a nipples air an tilgeil le rubies ... Aon uair chuir i a-mach iad an aghaidh duine dubh agus thug i air a reubadh. An uairsin dh"imlich i a foirfeachd fireann le a teanga. Dè blas taitneach.
  Dè cho math 'sa tha e do nighean - gun a bhith a' toirt cunntas air an tlachd as motha san t-saoghal.
  Seo mar a bhios na caileagan a" pronnadh an nàmhaid. Agus bidh iad a" faighinn tlachd às na buadhan glòrmhor aca agus na coileanaidhean mòra aca.
  Agus tha Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya san fharsaingeachd nan nigheanan iongantach. Tha tonnan de dhealas agus tsunami de mhiann dìreach a" sruthadh annta.
  Bidh Anastasia a" losgadh a nipple scarlet air an nàmhaid, a" bualadh air plèana Yankee agus a" slugadh aig mullach a sgamhanan:
  - Tha mi nam superman brèagha!
  Alenka Sokolovskaya, a 'leantainn air adhart a' pronnadh an nàmhaid, le cuideachadh bho sùbh-làir agus ròin:
  - Agus tha mi nas àirde na nighean na h-uile air an t-saoghal!
  Seo na boireannaich a tha a" sabaid, agus feumaidh mi ràdh gun do ghoid iad tuilleadh! Chan urrainn dha duine cur nan aghaidh.
  Eadhon Ameireagaidh ... agus tha gach fear mu thràth air deich rionnagan òir de ghaisgeach an USSR a chosnadh ...
  Airson a leithid de choileanadh iongantach, fhuair iad duais shònraichte: rionnag daoimean gaisgeach an USSR. Tha sin ann fhèin glè urramach agus fionnar.
  Biodh bòidhchead agad!
  Tha an rud as fheàrr, gu dearbh, fhathast ri thighinn!
  Rinn Oleg Rybachenko gnìomhachd eile ann an Saudi Arabia.
  Leudaich arm tsarist Nicholas II fearann na Ruis. Còmhla ri Oleg, bha an nighean Margarita Korshunova a-nis a 'sabaid. Cuideachd mutant - gaisgeach a fhuair neo-bhàsmhorachd.
  Uill, thug a" chlann shìorraidh a-steach na buidhnean sin uile de na Mujahideen gu ùmhlachd. Agus rinn iad a" chùis orra - a" toirt orra am bòid a thoirt don Tsar Ruiseanach.
  Aig an aon àm, chan eil Oleg Rybachenko an aghaidh a bhith a 'sgrìobhadh leantainneachd àlainn agus beagan eadar-dhealaichte de thachartasan nan nigheanan;
  Às deidh na bliadhna ùire, thàinig adhartas mòr air na Gearmailtich agus a" cho-bhanntachd air feadh nan Stàitean Aonaichte. Bha na h-Ameireaganaich, a 'dèiligeadh ri nàmhaid nas adhartaiche gu teicneòlach, a' call.
  Ro dheireadh a 'Mhàirt, thàinig an Wehrmacht gu Washington agus thòisich e a' stoirm air prìomh-bhaile na SA.
  Bha na blàran neo-ionann agus bha e follaiseach gu robh na caileagan a 'buannachadh an seo ... Gu h-àraid an tanca pioramaideach, tha Gerda math, mar a cuid sgrìobhaidhean.
  Nuair a chaidh an Taigh Geal a shealg, thuit Gerda na chadal nuair a chaidh an tanca aice a bhualadh le teine dìreach, agus bha i a "bruadar mar seo ...
  Chunnaic i am partisan Lara Mikheyko air a ghlacadh leis na Nadsaidhean. Loisg nighean ceithir bliadhna deug air ais bho na Nadsaidhean. Chaidh dithis de a companaich a mharbhadh. Agus dh"fhalaich i i fhèin anns a" bhothan.
  Bha seanmhair ag iarraidh a toirt seachad mar a h-ogha, ach cha do chreid na Nadsaidhean i. Agus thug iad leam... Tha an rannsachadh gu bhith a' tòiseachadh.
  Agus an uairsin rug Lara air grenade, thuit na Nadsaidhean. Thuirt an nighean le inntinn soraidh slàn leis an t-solas seo agus thilg i air falbh e ... Ach cha do spreadh an grenade.
  Cha robh e comasach teicheadh gu gaisgeil.
  Leag iad Lara sìos, bhuail iad uair no dhà i, agus chuir iad bruis fo a sùil. Ach cha do bhuail iad gu cruaidh, a rèir choltais bha eagal orra a dhol sìos!
  Nuair a chaidh a toirt don bhothan airson ceasnachadh, bha Lara gan giùlan fhèin gu mì-mhodhail.
  A" coimhead gu gaisgeil a-steach do shùilean còirneal an SS, thuirt i:
  - Sgriosaidh am Fritz thu a dh" aithghearr! Cluinn rumble nan gunnaichean, tha bàs a" tighinn bhon Arm Dearg!
  Fhreagair an Còirneal:
  - Nighean dàna, gheibh thu eòlas air a" chuip!
  Dh"èigh Lara gu dàna:
  Chan eil pian a" cur eagal orm!
  Dh"òrdaich an Còirneal:
  - Thoir am bastard seo a-muigh le postair: partisan agus seall am baile air fad!
  Thuirt am poileasman gu sgiobalta:
  - Bha an t-sneachda ann air an t-sràid, agus tha an reothadh ann ... Nach bu chòir an nighean a thoirt a-mach casruisgte gus am fuaraich i a h-àrdachadh!
  Chrath an SS Colonel aonta.
  - Deas! Biodh e casruisgte san reothadh, is dòcha gun tig thu gu do mhothachaidhean!
  Bha còta Lara air a reubadh dheth, a bharrachd air a geansaidh. Air fhàgail a-mhàin ann an aon èideadh cotan. Thug iad dheth am brògan garbh agus an stocainnean dubha. Dh'fhuirich an nighean casruisgte ann an aon èideadh aotrom.
  Chroch iad clàr mu a h-amhaich leis an sgrìobhadh: "Is e partisan a th' annam." Agus cheangail iad a lamhan air a chùlaobh, agus thug iad a mach e gu ruig an sgàth-thigh. Bha casan rùisgte na h-ìghne a" faireachdainn fuar agus sneachda.
  Rinn Lara gàire. Bha i air a nàrachadh gu mòr leis a" bhrù a bh" air a h-aodann, mar a choimhead i. Agus faodaidh tu coiseachd casruisgte san t-sneachda. Bha na buinn aice air fàs gu math garbh tron t-samhradh, bho iomadh tionndadh casruisgte. Chuir i oirre a brògan o chionn ghoirid, agus chan e seo a" chiad uair a tha aice ri fuachd is acras fhulang.
  Chaidh Lara rithe fhèin agus lean i oirre le gàire. Sheid a" ghaoth, a" sèideadh a falt copair-dearg, agus sneachd a" crùbadh fo a casan casruisgte.
  Choisich an nighean le leithid de shealladh, mar bhana-phrionnsa air an rìgh-chathair. Agus air am fàgail às a dhèidh lorgan-coise eireachdail, beaga, casan cha mhòr leanabachd.
  Thug daoine sùil oirre le co-fhaireachdainn.
  Thuirt aon de na seanmhairean ann an còta bian:
  - Horror! Bidh iad a 'stiùireadh na h-ìghne casruisgte!
  Bha an aimsir grianach, agus 's gann gun do dh'fhuiling buinn chruaidh Larach leis an fhuachd. Choisich i rithe fèin, agus rùisg i a fiaclan.
  An seo chaidh a losgadh le buille de chuip. Rinn an nighean sgreuchail agus bhìd i a bilean.
  Chaidh a bualadh grunn thursan le feachd. 'S gann a b' urrainn Lara seasamh air a casan, agus le toil-thoil chuir i stad air a glaodh.
  Chaidh an nighean borb a chuir gu bothan sònraichte, far an robh innealan airson cràdh.
  An seo chuir iad air raca i, agus thòisich iad air a shàilean a losgadh le iarann teth dearg ...
  Agus thug dithis luchd-cur gu bàs Lara le cuipean. An toiseach, chùm an nighean air ais i le oidhirp titanic, ach nuair a chaidh stiallan farsaing de iarann, dearg bhon teas, a chuir air buinn rùisgte a "phàiste, rinn i sgreuchail agus chaill i mothachadh. Chaidh a toirt a-steach ...
  Uamhas...
  Dhùisg Gerda.... Damn e, feumaidh tu bruadar mu dheidhinn nuair a tha iad air an oidhche ron bhuaidh, tha an tanca aca a" rùsgadh an Taigh Gheal.
  Agus an uairsin thig rudan dona mar sin dheth ...
  Loisg Gerda aig an "Supershing" a" fàgail an taighe, thollaich e troimhe agus chog e:
  - Sìth, saothair agus gràdh !
  An uairsin thug i a-mach a teanga.
  Bhuail Charlotte cuideachd an nàmhaid, a" cleachdadh corragan rùisgte a casan agus dh"èigh i:
  - 'S e sàr nighean a th' annam!
  Bhuail Cairistìona a-steach cuideachd, a" sàrachadh le nathair agus a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais leis an nipple scarlet aice, a" bualadh tron nàmhaid:
  - Tha sinn nan supermen!
  Agus buailidh Magda an nàmhaid, pronnaidh e an tanca, bheir e air an t-inneal-sabaid spreadhadh, agus cuir a-mach e:
  - Thoir aerobatics!
  An uairsin bidh e a 'bualadh air a chom-pàirtichean. Seo nighean - beachdaich air an gunner clas as àirde.
  Tha na gaisgich boireann a' sgrios nan Yankees agus a' faighinn sgòran... Tha Albina agus Alvina mu thràth air dà mhìle càr sìos gach fear. Airson seo fhuair iad duais ùr: Rionnag Daoimean Crois an Ridire Crois Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Sin mar a rinn na caileagan cliù dhaibh fhèin le bhith nan aces den sàr chlas. Agus cha b" urrainn duine stad a chuir orra agus a" chùis a dhèanamh orra.
  Fhuair Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya agus Orlova duais ùr: Òrdugh Glòir aig an ìre as àirde le daoimeanan, a bha iad glè thoilichte mu dheidhinn. Sin cuid de nigheanan sgoinneil.
  Agus tha an cogadh a 'tighinn gu crìch ... Na h-Ameireaganaich air 20 Giblean, 1948 capitulate. Agus thionndaidh sgeulachd eile mun Dàrna Cogadh bun-os-cionn.
  An turas seo tha e coltach ri àm de shìth fhada. Fhuair an USSR Alasga air ais agus bha a h-uile duine toilichte. Agus bha dùthchannan na mòr-thìr Ameireaganach air an roinn le Iapan agus an Treas Reich. Mar sin chuir e crìoch air ath-sgaoileadh sealach an t-saoghail.
  Tha na Gearmailtich sgìth dhen chogadh.
  Leig Hitler le polygamy anns an Treas Reich - suas ri ceathrar mhnathan gach fear, agus thug e a-steach cìsean draoidheil air càraidean gun chlann no nas lugha na triùir. B" e gluasad làidir a bha seo gus poileasaidh sluaigh a bhrosnachadh.
  A bharrachd air an sin, bha mòran chloinne aig Hitler fhèin a fhuaireadh le bhith a 'biathadh fuadain. Agus nam measg bha e riatanach a thaghadh oighre na rìgh-chathair.
  Cha robh bròn sam bith ann, bha an Treas Reich a 'cladhach an fheadhainn a chaidh a chonnachadh còmhla ri Iapan.
  Ach air 5 Màrt, 1953, bhàsaich Stalin. Agus thàinig Beria gu cumhachd. Carson Beria? Ann an eachdraidh fìor, bha cothroman math aige cuideachd airson a 'chathair-rìgh, ach chuir tubaist stad air: ar-a-mach anns an GDR, nuair a bha e a' toirt a-mach co-chòrdadh an aghaidh Beria. Agus an seo chan eil an GDR, gu dearbh.
  A bharrachd air an sin, bha Hitler cuideachd ag iarraidh gum biodh am Beria, a bha gu math ro-innseach agus ainmeil, a bha na Germanophile, a 'riaghladh às deidh Stalin. Agus rinn Stalin, nuair a chrìon a shlàinte, tiomnadh airson Beria.
  Mar sin chaidh a h-uile càil a cho-dhùnadh airson ceannard an dìomhair agus chan e a-mhàin na poileis dìomhair.
  Uill, thairg Beria do Hitler dèiligeadh ri Iapan gus an d" fhuair e armachd niùclasach.
  Chan eil fios agad dè as urrainn dha samurai smaoineachadh.
  Dh'aontaich Beria agus Hitler co-chogadh ri Iapan, agus roinn a chrìche.
  Air 20 Giblean, 1954, thòisich co-chogadh an aghaidh ìmpireachd mòr coloinidh nan samurai.
  Dè a tha duilleag ùr ga tionndadh ann an eachdraidh. Tha saighdearan Sobhietach a" gluasad air adhart gu Iapan.
  Agus na Gearmailtich cuideachd... An seo a-rithist tha Gerda agus Charlotte a' sabaid ann an tanca pioramaideach. Tha càr dà sheata aca le cuideam leth-cheud tunna agus einnsean roth-uidheam gas de 2500 each-chumhachd. Faodaidh tu smaoineachadh gur e càr luath Gearmailteach a th" ann. Agus tha an armachd sònraichte, le measgachadh de phlastaig. Agus gu math làidir do-ruigsinneach bho gach ceàrnaidh. Gunna de chàileachd beag de 75 mm, ach le astar fìor àrd de theilgean ann an gunna le cuideam àrd. Tha e air àrdachadh armachd a tholladh. Agus tha an stoc shligean agus ìre an teine mòr. Tha an giùlan àrd.
  Tha an tanca fhèin dìreach super ... Mar sin tha fios aig Gerda dè a bu chòir a shabaid.
  Tha càraichean Sòbhieteach nas laige. Is e am prìomh tanca fhathast an T-54, chan eil an càr dona, gu ìre mhath saor, ach gu math nas ìsle na na Gearmailtich anns a h-uile dad. Cha robh IS-7 fhathast mòr. Thug an IS-10 an aire dha, a fhuair canan 122-mm, ach le baraille nas fhaide agus deagh armachd aghaidh, le taobhan nas laige. Ach tha seo uile a 'freagairt air cuideam leth-cheud' sa trì tunna, rud nach eil dona.
  Bidh Gerda a" losgadh an tanca Panther-6 aice aig na Seapanach, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" putadh air na putanan gàirdeachais, fhad "s a bha i a" rughadh:
  - Glòir do bheachdan bràithreachas Aryan!
  Bidh Charlotte a" bruthadh putanan an luing gàirdeachais, le a nipple scarlet, loidhne de sheachd gunnaichean inneal, agus squeals:
  - Tha ar sonas ann an co-mhaoineas bruadar Aryan!
  Agus tha an nighean a 'gàireachdainn a-rithist ...
  Bidh Cairistìona agus Magda a 'sabaid air pioramaid eile "Panther" -6.
  Bidh Cairistìona a" bruthadh putanan an t-siùil le a òrdagan rùisgte, agus a" bualadh an nàmhaid à Iapan agus a" rughadh:
  - Beannachd leat mo leannan!
  Bidh Magda cuideachd a" fosgladh teine, agus a" gàireachdainn gu bodhar, tha i ag ràdh, a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais leis a nipple ruby:
  - Glòir d'ar n-òganaich !
  Agus mar a tha iad a 'gàireachdainn aig mullach an sgamhanan. Tha iad sin, gu fìrinneach, nan nigheanan iongantach ann an toileachas cogaidh.
  Tha, airson Iapan, tha e coltach gu bheil latha a" bhreitheanais air tighinn. Ach tha a h-uile càil a" dol a rèir a" phlana.
  Tha Ealasaid agus an sgioba aice a" sabaid air tanca T-54, beagan ùr-nodha. Ach tha an diofar beag. Tha an gunna air fàs beagan nas luaithe, agus tha an tilgeadh a" dol nas motha na armachd. Seo an diofar.
  Agus is e an einnsean an aon einnsean dìosail le 520 each-chumhachd ... Bidh na h-Iapanach a 'cleachdadh tancaichean den dealbhadh aca fhèin agus an fheadhainn Gearmailteach le cead. Tha na càraichean math san fharsaingeachd cuideachd. Gu sònraichte an inneal Hirohito-3, le cuideam leth-cheud "s a h-ochd tonna, le gunna 105 mm le fad baraille de 70 EL, nas fheàrr na an T-54 ann an armachd, agus gun a bhith nas ìsle ann an armachd agus coileanadh dràibhidh, ach a-mhàin an tèarmann cumhachd.
  Tha an tanca Iapanach seo na dhuilgheadas don USSR. Ach tha càraichean nas aotroime ann cuideachd de Land of the Rising Sun.
  Tha e nas fhasa dèiligeadh riutha.
  Bidh Ealasaid a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a" bualadh air na tancaichean samurai. Bidh i ga dhèanamh gu math seòlta, agus a" sgioblachadh:
  - Glòir do ar n-Athair saor!
  Bidh Ekaterina a" losgadh a-rithist, a" cleachdadh nipple scarlet, agus a" briseadh càr Iapanach, a" squeals:
  - Airson Dia thug Ruis!
  Bidh Elena cuideachd a 'bualadh air an nàmhaid, a' briseadh tanca an nàmhaid le cuideachadh bho a sàil rùisgte agus a 'ròin:
  - Air son mòrachd bheachdan a' chomuinn !
  Bidh Euphrasia cuideachd a" losgadh agus ga dhèanamh le cuideachadh bho nipple sùbh-làir a broilleach elastagach, agus squeals:
  - Glòir dha buadhan co-mhaoineas nas àirde!
  Mar sin bidh iad gu socair a" gluasad an tanca aca agus a" seachnadh call. Faodar an tanca Hirohito-3 a mheas cuideachd mar throm, ach tha e gu math mòr. Tha e duilich inneal mar seo a bhualadh.
  Agus an seo tha e a 'dol gu na caileagan. Tha an gunna nas motha ann an inbhe agus nas àirde na astar muzzle an projectile. Tha armachd aghaidh tùr Iapanach eadhon nas tiugh na an 240 mm Sòbhieteach, agus tha aghaidh a 'chòmhdaich cuideachd nas doimhne anns a' phàirt àrd de 150 mm agus 120 mm anns a 'ìsle. Agus tha astar nan Iapanach eadhon nas àirde, is e an einnsean roth-uidheam gas 1500 each-chumhachd. Tha, is e an tanca seo am fear as fheàrr ann an Iapan. Na dèan fealla-dhà còmhla ris.
  Ach bidh Ealasaid, le cuideachadh bho nipple scarlet, a 'cur tilgeadh dìreach chun a' phut, agus tha an tanca Iapanach a 'spreadhadh, gun a bhith a' bualadh air a 'chàr Sòbhieteach.
  Rinn Ekaterina gàire agus phòg i a caraid air a sàil rùisgte:
  Tha thu glic Lisa!
  Cha do dh'aontaich Ealasaid.
  - Chan eil annam ach genius!
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn aig mullach a sgamhanan. Seo an nighean.
  Agus bidh iad a 'caoineadh mòran ... Ekaterina, mar eisimpleir, a' cuimhneachadh dà fhichead 's a h-aon bliadhna mar a bha i an uair sin a' sruthadh air falbh. Bhris na brògan às deidh latha no dhà, agus bha agam ri stomp casruisgte. Agus a-mach à cleachdadh airson nighean baile-mòr, bidh e a" goirteachadh, thathas a" faireachdainn a h-uile cnap, a h-uile geug, a h-uile cnap. Agus bhuail i a casan ris an fhuil, nuair a spreadh a h-uile ceum ann am pian.
  Cha do smaoinich i a-riamh gum faodadh coiseachd casruisgte a bhith cho goirt. Chan iongnadh gun do rinn Hugo co-fhaireachdainn leis an nighean casruisgte Closet. Mas e eadhon as t-samhradh casan nigheanach mar sin, an uairsin dè an seòrsa geamhradh.
  Ach, dh'fhàs Catriona cleachdte ris gu luath, bidh an corp òg ag atharrachadh gu luath, tha an t-aonar leònte air fàs le calluses agus garbh. Agus bha e math coiseachd casruisgte. Cha do chuir Ekaterina eadhon air a brògan gus an do bhuail an reothadh. Ach, an uairsin chruthaich an ceathrar aca agus theagaisg Euphrasinia dhaibh ealain nam bana-bhuidsichean. Agus bidh buidsichean tric a" ruith casruisgte san t-sneachda gus an òige a leudachadh. Agus ann an ùine ghoirid, bha na caileagan air eòlas fhaighinn air eòlas dìomhair, agus bha iad a 'coimhead fichead bliadhna a dh'aois, agus cha robh iad casruisgte agus ann am bikini a' reothadh anns an fhuachd. Seo na bòidhchead. Agus chan eil feadhainn nas fhuaire ann, ach a-mhàin, gu dearbh, Alenka. Bha i a" sabaid air an IS-10 ann am mion-atharrachadh le baraille leudaichte. Nochd an tanca anns an t-sreath o chionn ghoirid. Agus fhathast annasach. Cha deach an IS-7 a-riamh a-steach do shreath mhòr. A rèir coltais air sgàth cosgais àrd agus duilgheadasan cinneasachaidh.
  Mar sin bidh sgioba Alenka a" sgrios na Seapanach sin agus a" seinn òrain dha fhèin.
  Ag itealaich mar teintean oidhcheannan gorm
  Tha sinn nar clann adhartach den luchd-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Bidh glaodh nan tùsairean an-còmhnaidh deiseil!
  Nuair a thig na caileagan gu gnìomhachas, chan urrainn dhut cur an aghaidh. Is e fìor chruthachadh cogaidh a tha seo.
  Tha na sabaidean a" dol gu math agus tha Iapan a" call.
  An seo thug na saighdearan Sòbhieteach gu ceann a deas Sakhalin sa Chèitean. Agus rinn iad gnìomh le fìor chùram.
  Ach tha buidhnean-catha de chlann-nighean Sòbhieteach a 'nochdadh clas sabaid mìorbhaileach.
  De na seòrsaichean armachd aca, gu dearbh, thòisich AK air a chleachdadh. Nas miosa na Gearmailtis, ach sìmplidh agus earbsach. Agus a" gearradh sìos air luchd-dùbhlain, ged a tha an amas air astar nas ìsle na ionnsaigh carbine na Gearmailt.
  Bidh caileagan Sòbhieteach de phrìosanaich Iapanach a' dèanamh an casan rùisgte, duslach a' pògadh, le sàilean lom a' reamhrachadh. Is e seo an innleachd aca.
  Luchd-cogaidh, an clas as àirde.
  As t-samhradh 1954, bha na Gearmailtich gu ìre mhòr air feachdan Iapanach a chuir air falbh bho Ameireagaidh.
  Bha am buidheann-chatha de chlann-nighean casruisgte, air a stiùireadh le Mairead, a" sabaid gu sònraichte breagha. Chaidh an nighean a sgapadh leis an samurai, agus thàinig air an òganach a chaidh a ghlacadh a shàilean a phògadh agus uchd Venus a reamhrachadh.
  Rinn Gerda agus an sgioba aice air na Panthers-6 obair mhath, agus chuir iad mòran Seapanach gu ifrinn, agus cuid gu neamh.
  Bha ceathrar nigheanan ninja a 'sabaid leis na saighdearan Sòbhieteach a bha a' tighinn air adhart ann am Manchuria.
  Nighean ninja le falt gorm air a slaodadh le claidheamhan agus ruith i muileann-gaoithe, a 'gearradh sìos saighdearan Sòbhieteach. An uairsin thilg i pea le stuth-spreadhaidh le a òrdagan, a 'tionndadh an tanca Sòbhieteach T-54 agus a' comhartaich:
  - Is e Iapan an dùthaich as fhuaire!
  Bidh nighean ninja le falt buidhe cuideachd a" slaodadh air an nàmhaid le lannan agus a" toirt boomerang le a sàil lom, ag èigheach:
  - Airson ar buaidh air an samurai!
  Bidh nighean ninja ruadh a 'dèanamh clàr-tionndaidh ionnsaigheach le claidheamhan gun duilgheadas sam bith, a' gearradh sìos saighdearan Sòbhieteach. An uairsin cuiridh a òrdagan rùisgte boma air bhog. Thèid tanca an USSR a reubadh às a chèile agus bidh an gaisgeach a" squeak:
  - Ann an ainm bheachdan co-mhaoineas!
  Ghabh an nighean ninja gruagach agus bhuail i an luchd-dùbhlain, mar gum biodh e a 'ruith neach-leantainn air feadh an achaidh, a' gearradh dheth na saighdearan Ruiseanach a-rithist, agus le a corragan lom, mar gum biodh i a 'cur air bhog fear marbhtach a bhiodh a' reubadh dà tanca Sòbhieteach slàn gu pìosan.
  Agus roar:
  - Air son mòrachd na dùthcha !
  Is toil le caileagan a bhith a" marbhadh, agus eadhon nas toil leotha prìosanaich a èigneachadh. Seadh, air chor 's gu'n do chaill fir mothachadh le ro-shaothair. Agus sin mar a tha nigheanan ninja dèidheil air. A" leum air fir a tha ceangailte agus aig an aon àm gan cuipeadh le cuip.
  Ach, a dh'aindeoin gaisgeachd nan Iapanach, bidh iad a 'call gu teicneòlas nas fheàrr agus nas adhartaiche.
  Gu h-àraidh anns na speuran sàr-mhath, tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya a 'briseadh nan Seapanach mar mhuilnean-gaoithe.
  Bidh Anastasia, le cuideachadh bho a òrdagan lom, a" gearradh sia itealain Iapanach aig an aon àm ann an aon spreadhadh agus a" squeaks:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas anns an Ruis!
  Gheàrr Akulina, le bhith a" putadh air a" phutan leis an nipple scarlet aice, seachd itealan Iapanach aig an aon àm agus dh" èigh i:
  - Glòir do ghaisgich na Ruis!
  Bidh gaisgich a" dèanamh dìoghaltas air Iapan airson na gearanan a rinn iad roimhe. Agus gu h-àraidh airson a 'chùis ann an cogadh amannan Tsar Nicholas II. Chan e, cha dì-chuimhnich iad gu bràth, agus cha toir ginealaichean mathanas.
  Thug Anastasia, a 'bruthadh a nipple ruby, spreadhadh eile, a' losgadh sìos plèanaichean Iapanach agus a 'ròstadh:
  - Glòir gu àm co-mhaoineas Beria!
  Bhrùth Akulina a casan le a òrdagan rùisgte, bhuail i sìos na plèanaichean samurai agus rinn i còisir:
  - Airson buadhan mòra!
  Agus tha Albina agus Alvina a 'faighinn cunntasan nas àirde. Airson trì mìle itealan sìos fhuair iad an òrdugh: Rionnag Daoimein Crois Ridire na Croise Iarainn agus duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thug Albina, le cuideachadh bho nipple scarlet, cas. Gheàrr i dusan itealan Iapanach aig an aon àm agus rinn i co-èigneachadh:
  - Airson mo bhroilleach!
  Agus smaoinich i fhèin ann an gàirdeanan gaisgeach dubh.
  Bhreab Alvina le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, leag i sìos dusan itealan Iapanach agus rinn i squeak:
  - Airson buadhan mòra!
  Tha caileagan Gearmailteach gu math sabaid agus brèagha. Tha daoine dubha gu math dèidheil air, agus tha na teangan aca an-còmhnaidh deiseil gus foirfeachd ebony fireannaich a shoilleireachadh.
  Bhuail Albina, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, air an samurai a-rithist agus loisg i sìos na plèanaichean aca.
  Agus dh'èigh i:
  - Is mise Superman!
  Bhrùth Alvina a nipple sùbh-làir, gheàrr i sìos mòran de phlèanaichean Iapanach agus rinn i squeak:
  - 'S e space vixen a th' annam!
  Tha an nighean gu math dùbhlanach agus gnìomhach na hypersexuality.
  Fìor Aryans - dìreach super! Agus san fharsaingeachd a leithid de bhòidhchead den chlas as àirde!
  Tha saighdearan Gearmailteach agus Sòbhieteach, a' dèanamh a' chùis air an nàmhaid, a' gluasad air adhart air feadh Sìona.
  Rè an ionnsaigh air Singapore, rinn luchd-sabaid na roinne adhair agus an aonad nighean casruisgte "Barracuda" cliù dhaibh fhèin. Bhris na caileagan, a 'bualadh an t-sàil rùisgte tro na maragan airson uisge tropaigeach a dhòrtadh, a-steach gu suidheachadh daingnichte nan Seapanach agus gan tilgeil le bayonets.
  Is e seo na bòidhchead sabaid.
  Bha Iapan air crathadh bho bhuillean uamhasach sgioba cho ionnsaigheach.
  As t-fhoghar 1954, chaidh a" mhòr-chuid de Shìona a ghabhail thairis le cumhachdan Axis. Agus dh"fhàs an suidheachadh tòrr na bu toinnte dha Land of the Rising Sun.
  Thuirt Hitler:
  - Chan fhaigh dà eun ann an aon lair air adhart!
  Agus loisg na gaisgich Albina agus Alvina sìos an ceathramh mìle itealan. Bha Iapan a" dèanamh itealain saor ach de chàileachd ìosal ann am meudan mòra, agus mar sin bha e gu math goireasach cunntasan a chruinneachadh.
  Gheàrr Albina, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, samurai eile dheth agus rinn i squeak:
  - Is e seo an saoghal brèagha againn!
  Le cuideachadh bho nipple scarlet, leag Alvina sìos dusan càr Iapanach agus chuir e tweet:
  - Glòir do àm a 'chomanachais, anns a' chruinne-cè gu lèir!
  Chuir Albina, a bha cuideachd a" cleachdadh nipple sùbh-làir agus a" leagail an samurai, iongnadh agus èigh:
  A bheil thu a" bruidhinn air co-mhaoineas?
  Thuirt Alvina, a" cleachdadh a òrdagan lom, agus a" gearradh dusan itealan Iapanach:
  - Is e co-mhaoineas an òrdugh Aryan ùr!
  Rinn na caileagan gàire ... Airson a 'cheathramh mìle itealan fhuair iad Rionnag Daoimein Crois an Ridire den Chrois Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Tha eadhon duais fìor àrd na chlàr airson bòidhchead.
  Seo na nigheanan airson coimhead suas ri ....
  Ach, chan eil Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya nas ìsle agus chaidh iad thairis air an sgòr de chòig ceud itealan sìos.
  Agus fhuair iad duaisean ùra a bha glè àrd, agus chruinnich iad cruinneachadh slàn de rionnagan dhaibh fhèin.
  Bidh Anastasia ag amas air a h-armachd le a casan rùisgte, agus a 'leagail an nàmhaid, a' gearradh an nàmhaid agus a 'sgoltadh:
  - Airson co-mhaoineas air a 'phlanaid gu lèir!
  Akulina, a" gearradh sìos an nàmhaid le bhith a" putadh an nipple scarlet, a" sgreuchail gu làidir:
  Tha eadhon a" chlann eòlach oirnn!
  Anns a 'gheamhradh, Iapan chaill cha mhòr a h-uile coloinidhean, agus an t-sabaid a ghluasad chun an metropolis fhèin.
  Tha a" bhliadhna 1955 air tighinn, nuair a tha na blàran stoirmeil agus gun chrìoch no iomall fhaicinn.
  Tha Iapan a" toirt a-steach, gu slaodach ach gu cinnteach. Agus mean air mhean a 'call a' chogaidh.
  Ach tha na samurai a 'sabaid gu cruaidh agus gu cruaidh.
  Ghluais Alyonka agus an sgioba aice gu tanca deuchainneach IS-11. Tha an inneal seo air a uidheamachadh le gunna 130 mm agus tha slighean cruaidh air a 'bhonn.
  Bidh Alenka a" losgadh le a òrdagan rùisgte, a" tolladh an nàmhaid, agus a" beucaich:
  - Glòir do cho-mhaoineas le sàilean rùisgte nigheanan!
  Loisg Anyuta cuideachd le cuideachadh bho nipple scarlet, a" putadh naoi dhiubh air innealan-brosnachaidh ghunnaichean-inneal agus ag èigheach:
  - Tha na nigheanan againn gu math fionnar!
  Bhuail Alla cuideachd le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" pronnadh an nàmhaid agus a" reubadh:
  - Uill, bhon sgreuch!
  Maria fucked, le cuideachadh bho shàilean lom. Thruail i an nàmhaid troimhe agus troimhe agus rinn i co-èigneachadh, a" giùlan a fiaclan:
  - Airson coileanaidhean ùra!
  Bhuail Marusya le cuideachadh bho nipple connlaich, a" reubadh na nàimhdean le grèim marbhtach agus a" crathadh:
  - Air son a' chomuinn mhòir !
  Loisg Alenka a-rithist agus dh"èigh e:
  - Gus am bàsaich ceann-suidhe an tuathanais agus an deachdaire gypsy Sashka!
  Agus slap a chas rùisgte air an armachd.
  Sin mar a dhealaich na caileagan, dìreach super. San fharsaingeachd tha iad nan gaisgich iongantach.
  Seo iad a" seinn còmhla:
  Cha searg am fear-faire,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh gu leir -
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Stalin a ' fuireach na mo chridhe
  Gus nach bi sinn eòlach air bròn ...
  Dh" fhosgail e an doras don fhànais
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  An t-slighe, a 'soillseachadh co-mhaoineas!
  Tha Elizaveta cuideachd a" sabaid leis an tanca T-54 aice, nighean-bhana-bhuidseach mar sin.
  Agus tha bòidhchead air a leagail le càraichean Iapanach le an casan rùisgte.
  Bhrùth Ealasaid am putan gàirdeachais leis an nipple scarlet aice agus chir i:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas Sòbhieteach!
  Agus mar a nì am bòidhchead seo gàire! Agus a 'deàrrsadh le fiaclan neamhnaid.
  Ghabh Ekaterina e agus loisg i cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  Chì sinn àm ri teachd na dùthcha againn...
  Bhuail Elena air an neach-dùbhlain aice le ruby nipple, a 'rùsgadh a fiaclan, a' squealing:
  - Agus bratach dhearg ar n-athar,
  Bidh sinn an-còmhnaidh neo-fhìnnteach dìleas!
  Bhuail Ephrasia le a sàil rùisgte, agus rinn i sgeig:
  - Glòir do'n Athair, ar saor,
  Càirdeas dhaoine, taic gu bràth!
  Agus sheinn a h-uile nighean, a 'cleachdadh an òrdagan lom, còmhla:
  - Cumhachd an lagha, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, airson aonachd neach sìmplidh!
  Feumaidh gaisgich, feumaidh mi ràdh, a bhith ionnsaigheach sabaid iongantach.
  Agus seo Gerda a' sabaid ...
  Tha an "Panther"-6 aice coltach ri supertank, a 'briseadh suidheachadh samurai.
  Bidh Gerda a" losgadh le nipple scarlet, a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais agus ag èigheach:
  - Airson saoghal Aryan!
  Bidh Charlotte cuideachd a" slap, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, reubaidh i às a chèile tomad de Iapanach agus blather:
  - Airson na crìochan mòra!
  Tha Cairistìona agus Magda a' sabaid cuideachd. Tha na caileagan air leth sabaid, agus gu math brèagha, cha mhòr rùisgte ann am bikinis.
  Loisg Cairistìona leis an nipple ruby aice, bhris i an tanca Hirohito-4 Iapanach agus rinn i:
  - Glòir do m' dhùthaich !
  Bhreab Magda cuideachd, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bhris i an samurai howitzer agus dh"èigh i:
  - Glòir do choileanaidhean mòra!
  Tha na nigheanan sin aig an ìre as àirde!
  Thuit Tokyo aig deireadh a" Mhàirt. Agus air 20 Giblean, 1955, chuir Iapan grèim air agus mar sin chrìochnaich e an cogadh mòr.
  Chaidh an nighean Albina agus Alvina thairis air còig mìle itealan sìos. Agus airson seo fhuair iad duais shònraichte: Grand Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich airgid, claidheamhan daoimein.
  Chan eil an cogadh seachad fhathast. Chaidh i am falach airson greiseag. Ach thug Hitler buaidh air cha mhòr an t-saoghal air fad.
  Fhuair Beria air ais ceann a deas Sakhalin, druim Kuril, agus Manchuria, còmhla ri Port Arthur.
  Thàinig an USSR gu bhith na dùthaich làidir a bha a" reamhrachadh a lotan. Airson ùine, thug a" Ghearmailt Nadsaidheach buaidh air dùthchannan eile, a" cuir stad air an cuid dùbhlain nach beag.
  Mhair an cogadh airson sgrios agus smachd an t-saoghail. Ach bha còmhstri cruinne eile a" grùdadh.
  Aig an aon àm, bha sgòthan a 'cruinneachadh thairis air an USSR. Agus ann an 1959, air an t-seachdamh latha deug aige, cho-dhùin Adolf Hitler ionnsaigh a thoirt air an Ruis Shobhietach, far an robh Beria a 'riaghladh. Air taobh an Fuhrer bha cha mhòr an saoghal gu lèir.
  Ach thàinig an USSR gu bhith na chumhachd gnìomhachais làidir. Mar sin lorg mi speal air clach.
  Bha armachd niùclasach aig an dà dhùthaich, ach bha e comasach dha Gerda agus Albina gineadair a chruthachadh anns an robh rèididheachd a 'còmhdach a' phlanaid gu lèir air an Talamh, a 'dèanamh feum den t-seòrsa sgrios seo do-dhèanta.
  Agus cho-dhùin Hitler an cumhachd uachdarain mu dheireadh air an t-saoghal a ghlacadh. Bha a 'chrìoch san taobh an iar a' ruith ri taobh an Dnieper , agus an uairsin Belarus , agus na Stàitean Baltach fo na Gearmailtich . B" urrainn dha na Nadsaidhean an Crimea a chumail air an cùlaibh. Mura faigh an USSR ionad air mhàl airson Cabhlach na Mara Duibhe ann an Sevastopol.
  A bharrachd air a 'chòrr den fhearann, bha an Ruis na phàirt de Shìona - Manchuria. Mar sin bha àireamh-sluaigh an USSR, far an deach poileasaidh fìor ghnìomhach de bhrosnachadh ìre breith a dhèanamh agus chaidh polygamy a dhèanamh laghail leis an rèim comannach, atheistic, mar-thà nas àirde na figearan ron chogadh ann an 1941, a dh'aindeoin call tìreil, agus a h-uile bliadhna dh'àrdaich e. trì sa cheud.
  Chuir Beria casg air an dà chuid casg-gineamhainn agus casg-gineamhainn. Agus thug iad a-steach cìsean fiadhaich air teaghlaichean le nas lugha na ceathrar chloinne.
  A rèir a 'phlana agus modhan maide, leasaich an USSR gu luath, agus mheudaich a chumhachd armailteach.
  Cho-dhùin Hitler, a 'faireachdainn gu robh e na chunnart, an dèidh dha crìoch a chur air cruinneachadh an t-saoghail ann an aon Treas Reich, a chogadh mu dheireadh a thòiseachadh air a' phlanaid seo.
  Dè an cogadh mu dheireadh a th" ann? Chan eil dad eile ri fhaighinn thairis air an Talamh. O chionn bliadhna, chaidh na Gearmailtich chun na gealaich, agus tha àm leudachadh fànais fosgailte. Ach am bi Hitler beò gus àm Star Wars fhaicinn agus ceannsachadh nan galaxies? A dh 'aindeoin dòigh-beatha fhallain, daithead glasraich, eacarsaich cunbhalach agus gnìomhachd corporra meadhanach, bha e soilleir gu robh am Fuhrer a' fàs nas sine. Tha àite maol a" briseadh troimhe air a" cheann barrachd is barrachd, tha am falt a" tionndadh liath, agus tha an sealladh sgìth. Ged a tha am Fuhrer a 'feuchainn ri togail suas.
  Biodh sin mar a dh" fhaodadh e, bu chòir dhut do mhisean mu dheireadh a choileanadh agus an USSR a cheannsachadh. Agus mar sin, fiù 's ma gheibh am Fuhrer bàs, tha timcheall air mìle mac aige air fhaighinn le bhith a' cleachdadh biadhadh nàdarra. Agus thèid aon dhiubh aithneachadh mar an fheadhainn as fheàrr, as comasaiche agus gabhaidh e rìgh-chathair an deachdaire as motha ann an eachdraidh a" phlanaid Talamh.
  Co-dhiù, tha dàil ro chunnartach, agus ged nach eil na buill-airm niùclasach ag obair, thilg Hitler còrr air leth-cheud millean saighdear air an USSR anns a" chiad echelon a-mhàin. Àireamh mhòr de thancaichean, phlèanaichean, agus diosc itealaich. Agus is e feachd mòr a tha seo.
  Lean an USSR ag ùrachadh armachd. Nochd an tanca T-64, nas truime agus le gunna cumhachdach 125 mm, comasach air a dhol a-steach le sligean iteach agus carbadan Gearmailteach pioramaideach. Fìor, tha an T-64 dìreach air tòiseachadh a "dol a-steach gu cinneasachadh. Bha am prìomh tanca fhathast na T-54, gun a bhith làidir gu leòr an aghaidh modalan Gearmailteach. 'S e seo cuideachd aon de na h-adhbharan carson a bha Hitler ann an cabhaig le ionnsaigheachd an aghaidh na Ruis.
  Cha do ghabh an IS-11 air... Chaidh an IS-12 a chruthachadh le inneal le canan 203 mm, ach thionndaidh e a-mach gu robh e ro dhaor, trom agus mòr. Bha an IS-15 na cho-rèiteachadh anns a" ghunna 152mm, baraille fada. Bha an inneal seo coltach ri T-64 leudaichte agus cuideachd dìreach air tòiseachadh a "dol a-steach gu cinneasachadh.
  Bha am prìomh tanca Gearmailteach, am Panther-6, ann an cumadh pioramaid, agus chaidh ùrachadh beagan a-steach don Panther-7, ag àrdachadh inbhe a" ghunna gu 88mm gus barrachd sgrios a dhèanamh. Agus an t-einnsean, an dèidh a chur a-steach nas cumhachdaiche 3000 each-chumhachd, a 'toirt fìor luaths agus maneuverability fhad' sa bha a 'cumail cuideam de leth-cheud tunna, agus a' leasachadh càileachd armachd.
  Bha eadhon an T-64 Sòbhieteach as ùire gu math nas ìsle na na Gearmailtich ann a bhith a 'dràibheadh coileanadh agus dìon nan taobhan, agus an aghaidh cuideachd. Ach dh" fhaodadh an T-64 a dhol a-steach don Ghearmailteach co-dhiù, ged a bha e bho astar goirid.
  Anns na speuran, bha na Gearmailtich cuideachd nas làidire agus meud agus càileachd innealan. Agus cha deach aca air na discos aca fhèin a chruthachadh anns an USSR. Agus chuir na Gearmailtich a-steach ghathan teas air na diosgan Belontsi - leithid lasers, agus dh'fhaodadh iad sligean nas èifeachdaiche a dhèanamh.
  Agus am measg nan Nadsaidhean, bha discos ag itealaich aig astar deich fuaim. Agus gu dearbh tha e mòr. Mar sin tha arm an Treas Reich làidir.
  Agus tha tancaichean fon talamh aca. Agus tòrr rudan fionnar eile. Ann an ùine ghoirid, cha mhòr nach eil cothrom aig Beria.
  Ach tha cumhachd dìon mòr aig na saighdearan Sòbhieteach. Agus thòisich an ionnsaigh le ionnsaigh adhair. Tha na feachdan neo-ionann agus tha na Gearmailtich a" pronnadh nam bailtean Sòbhieteach. Deich mìle a 'gluasad air feadh na Ruis agus a' gabhail Smolensk.
  Rinn Natasha co-dhùnadh:
  - Feumar toirt air Hitler agus a bhuidheann na saighdearan a thoirt a-mach às an USSR, agus a" chlann a tha glaiste a leigeil ma sgaoil!
  Dh" aontaich Playful Zoya le seo:
  - Gu dearbh feumaidh tu! Agus sàbhail do shinnsirean bho fhaisisteachd!
  Thuirt Augustine, a' stampadh a cas-rùisgte:
  Nì sinn e gun teagamh!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Tha dòigh againn uile airson seo!
  Cha bu luaithe a chaidh a ràdh na chaidh a dhèanamh, agus tha na ceathrar ghaisgich boireann a" toirt ionnsaigh air na buidhnean faisisteach.
  Bha gaisgich bho linn Ruiseanach Dhè agus buidsichean mutant a-rithist an sàs ann an Nadsaidhean an fhicheadamh linn.
  Tha cus shaighdearan anns an ìmpireachd dhonn faisisteach. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Gu dearbh, bha ceathrar nighean gu math ainmeil airson sgrios tancaichean agus itealain an Wehrmacht. Bhon fhìor thoiseach, phronnaich iad iad len làmhan agus casan, air an còmhdachadh le raon feachd. Ach...
  Mar gum biodh e fon talamh, nochd an nighean as òige aig Oleg Rybachenko agus Natasha Margarita Korshunova.
  Rug iad air lampaichean-solais agus chuir iad an aghaidh nanobots. Dh'fheuch iad ri na faisisteachan gràin a sgrios. Mar sin thionndaidh na ceithir gu sia.
  Thuirt Natasha Korshunova, a" togail a casan rùisgte, chiselled:
  - Sin mar a tha? Uill, dè an dàn dhuinn, chan urrainn dhuinn a bhualadh air dhòigh eile!
  Thug an Zoya buidhe ionnsaigheach, a" leantainn air adhart a" pronnadh nan Gearmailtich, fa-near gu loidsigeach:
  - Dèanamaid e nas luaithe! Sàbhailidh sinn an USSR!
  Bha Oleg Rybachenko, balach casruisgte gun a bhith nas sine na dusan, a" beucaich na Nadsaidhean le claidheamhan, an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean:
  - Na leig às gu bràth!
  Agus chaidh diosc geur a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich, a gheàrr trì plèanaichean faisisteach aig an aon àm!
  Bha Margarita Korshunova, a" deàrrsadh le a sàilean rùisgte, a" pronnadh luchd-dùbhlain, an dà chuid tancaichean agus saighdearan-coise, a fiaclan lom, grunted:
  - Tha àite airson feat anns an t-saoghal!
  Agus snàthadan puinnseanta air an sgapadh bho chas lom na h-ìghne, a 'bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Chuir Natasha Korshunova a h-òrdagan lom a-mach, gu murt, agus rinn i gàire:
  Cha dìochuimhnich sinn gu bràth agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a luchd-solais tron mhuileann air na Nadsaidhean. An uairsin gheàrr na blasters aig na tancaichean, a 'gearradh dheth na basan. Fhuair na plèanaichean e cuideachd.
  An Augustine ruadh, a' sgoltadh tro na nàimhdean, a 'sguabadh às:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus snàthadan ùra air an sgapadh bho a casan rùisgte. Agus dè a tha san t-sùil, dè a tha ann an sgòrnan nan saighdearan Nadsaidheach agus itealain.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus feargach.
  Cool Zoya, a 'gearradh sìos saighdearan geal, donn agus tancaichean le plèanaichean, squeaked:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a cas-rùisgte. Agus tha na tancaichean agus na mealltaichean geala a 'tuiteam, agus tha na h-earbaill a' losgadh bho na plèanaichean.
  Bidh Svetlana Snow White a 'gearradh a' mhuillear, tha a claidheamhan coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le a casan rùisgte, a" tilgeil sìos plèanaichean nàmhaid agus a" squeaks:
  - Airson Mother Russia bidh ìmpireachd fànais daonna ann, buannaich!
  Oleg Rybachenko adhartasan an aghaidh nan Nadsaidhean. Balach Terminator a 'gearradh saighdearan donn.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan lom a 'bhalaich a' tilgeil a-mach snàthadan le puinnsean, a 'reubadh nan stocan agus a' losgadh sìos plèanaichean.
  Tha am balach ag èigheach:
  - Glòir don Ruis san àm ri teachd!
  Agus ann an gluasad, bidh e a 'gearradh a h-uile duine cinn agus muzzles, agus aig an aon àm tùir tanca.
  Bidh an nighean crìochnachaidh Margarita cuideachd a" sgrios luchd-dùbhlain agus itealain is tancaichean.
  Tha a casan rùisgte a' seirm. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus an uairsin bheir an nighean agus gearraidh ...
  An tomad de chuirp shaighdearan faisisteach.
  Agus an seo tha Natasha Korshunova air an ionnsaigh. Bidh e a" gearradh sìos na Nadsaidhean dha fhèin còmhla ri tancaichean, plèanaichean agus a" seinn:
  - Tha an Ruis sgoinneil agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh diosgan ag itealaich bho a casan casruisgte. A chunnaic sgòrnan nan Nadsaidhean. 'S e, is e seo nighean a' leagail tancaichean.
  Zoya Angelskaya air an ionnsaigh. A 'gearradh saighdearan donn leis an dà làmh. A 'sgoltadh a-mach à tube. Agus bidh e a" tilgeil shnàthadan marbhtach le òrdagan rùisgte - bidh e a" losgadh tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - O, bludgeon rachamaid,
  O, thèid am fear as fheàrr leam!
  Augustine, a 'gearradh sìos na Nadsaidhean le claidheamhan laser agus a' cur às do na saighdearan donn, còmhla ris na tancaichean, a 'squeals:
  - Gach dubhach agus ann an craiceann ainmhidh,
  Ruith e gu poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan lom, mar a thèid a chuir air bhog don nàmhaid, rudeigin a mharbhas ailbhean, agus eadhon nas motha na tanca.
  Agus an uairsin squeak:
  - Madaidhean-allaidh! An dàrna linn air fhichead!
  Svetlana Snow White air an ionnsaigh. A" gearradh, a" slaodadh nan Nadsaidhean. Le casan casruisgte, bidh e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  A' ruith muileann le claidheamhan.
  Bhris i mòran luchd-sabaid, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean, agus squeals:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Leum Oleg Rybachenko suas. Ghluais am balach ann an corran. Ghearr e suas mòran de na Nadsaidhean anns an leum.
  Thilg e snàthadan le a chorragan rùisgte, a" leagail tancaichean agus plèanaichean, a" gorgled:
  - Bi ainmeil airson mo mhisneachd àlainn!
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Tha nighean chruaidh Margarita Korshunova a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas cruaidhe na lannan muileann-gaoithe. Agus òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean a" losgadh.
  Tha an nighean air an eucoir. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus leuman a-nis agus a-rithist, agus toinneamh!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean fhèin a 'tuiteam marbh. Agus cruinnichidh tuman iomlan de chuirp suas.
  Bidh Margarita a" magadh gu làidir:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist thilg a casan rùisgte an t-snàthad.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Tha Natasha Korshunova cuideachd gu math fionnar air an ionnsaigh.
  Agus a 'tilgeil casruisgte, agus a' sgoltadh bho connlach, a 'leagail tancaichean agus plèanaichean.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e bàs spìocach a th' annam ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist bòidhchead ann an gluasad.
  Tha Zoya Angelskaya a" cuir stad air casg de chuirp Nadsaidheach. Agus bidh boomerangs an sgrios cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Agus tha na gaisgich dhonn a 'tuiteam agus a' tuiteam, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Tha nighean Zoya a" sgreuchail:
  - Nighean casruisgte, buannaichidh tu!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha dìreach a-steach do amhaich nan Nadsaidhean a 'cladhach.
  Bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh, àite le tancaichean agus plèanaichean.
  Augustine air an oilbheum. A' pronnadh saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan na dhà làimh. Agus tha i na sàr ghaisgeach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach - bidh plèanaichean agus tancaichean a" tuiteam.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus air an oilbheum, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine, ann an elastais fhiadhaich na h-aislingean, a" cur pulsar le a sàil rùisgte agus a beucail:
  - Bidh diathan a 'chogaidh a' reubadh a h-uile càil!
  Agus an gaisgeach air an eucoir.
  Agus bidh a casan cas-rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta a bhios a" losgadh sìos plèanaichean agus a" briseadh armachd nan tancaichean.
  Svetlana snow white ann am blàr a. Agus mar sin spìosrach agus sabaid. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan marbhtach. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e, chan urrainn dhut stad a chuir air.
  Bidh Svetlana Snow White a 'seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  An leum sin ann an dannsa cruinn!
  Leig leis an aisling a thighinn gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus ann an gluasad na h-ìghne casruisgte tha barrachd is barrachd rage ann. Agus tuilleadh tancaichean agus plèanaichean a chaidh às an rathad.
  Oleg Rybachenko anns an ionnsaigh, tha a h-uile dad a 'luathachadh. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean agus plèanaichean.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean sgoile stoirmeil, agus na crìoch iomlan na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Sprèidh i, agus sa bhad tilgidh i suas ceud Nadsaidheach agus deich tancaichean.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tancaichean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Seo Natasha Korshunova a luathaich na gluasadan. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuireamaid às do na Nadsaidhean aig astar luathaichte, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Tha Natasha Korshunova na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e a 'smaoineachadh a bhith a' stad agus a 'slaodadh sìos, agus tancaichean agus plèanaichean a' dol air seacharan.
  Zoya Angelskaya air an ionnsaigh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòran dhaoine le sgòrnan air an lot, nan laighe mun cuairt ann an tuiltean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus itealain sìos.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e robot a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mar-thà air ceud Nadsaidheach a bhriseadh agus mòran tancaichean le itealain. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  Sheinn Augustina, a 'cluich le fèithean nam meadhanan, agus a' crathadh a broilleach le nipples scarlet:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana Snow White cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus tha e a 'gearradh nan nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus bha mòran de luchd-sabaid donn air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean, còmhla ri tancaichean briste agus plèanaichean.
  Bha an t-sianar feargach. Rinn sabaid fiadhaich.
  Tha an gille karate Oleg Rybachenko air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha an gille-crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Nadsaidhean marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn de chuirp fhuilteach, dòrlach de chàraichean briste le plèanaichean.
  Tha cuimhne aig a" bhalach innleachdach air ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Bidh Oleg Rybachenko, neach-marbhadh na cloinne, a" magadh air:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh as motha den fheadhainn as motha na sabaidean donn, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Tha nighean casruisgte Margarita cuideachd ann am blàr. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am bualadh leis na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth. Agus còmhla riutha tancaichean agus plèanaichean.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus smachdaichidh e cuid den luchd-dùbhlain agus na tancaichean, agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha Korshunova ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a chaidh a mharbhadh mar-thà còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha Korshunova ag èigheachd:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad! Na gabh eadhon rubles!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya Angelskaya a 'gluasad agus a' gearradh mòran de ghaisgich donn.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean no a" losgadh sìos plèana le tanca. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana Snow White ann an gluasad. An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach - a' leagail phlèanaichean. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a bhuail saighdearan-coise agus itealain.
  Oleg Rybachenko leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid a champachadh, fosgail cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e mu thràth beagan bhliadhnaichean a dh'aois, tha a h-uile duine air tachartasan le Natasha agus a 'chompanaidh, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus briste a-mach às a chasan casruisgte. An dà chuid plèanaichean agus tancaichean.
  A' deàlradh le sàilean lom, cruinn, sheinn Margarita Korshunova le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Nadsaidhean agus na tancaichean agus na plèanaichean aca, a" leantainn:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus an gaisgeach, cho luath 'sa thilgeas i pea le a h-òrdagan rùisgte, mar sin sa bhad dh'itealaich mìle Nadsaidhean suas dhan adhar. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh as fa chomhair ar sùl.
  Natasha Korshunova ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh, agus plèanaichean a" tuiteam.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air an gual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, bidh e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya Angelskaya ann an gluasad fiadhaich. A 'toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. Bidh e a" briseadh tro luchd-dùbhlain, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean, mar rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus giùlainidh e muileann fiadhaich le claidheamhan, a" sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe airson a h-uile trom-laighe.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gum bi e ga ghearradh.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha na claidheamhan aice ag obair agus a 'gearradh feòil is meatailt le duralumin itealain.
  Bidh Svetlana Snow White cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Cho luath 's a bhios iad a' sgoltadh, mar sin tha an àireamh de chuirp air a sgapadh, agus tha plèanaichean agus tancaichean a 'tuiteam.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus a-nis tha peas marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Am balach casruisgte, eireachdail Oleg a-rithist ceud de na Nadsaidhean, a 'giùlan meteor, ainmeil air a ghearradh dheth. Agus togaidh e boma agus tilgidh e e.
  Beag ann am meud, ach marbhtach ...
  Mar a bhriseas tu ann am pìosan beaga tomad itealain anns an adhar.
  Rinn balach an neach-crìochnachaidh gàire:
  - Òigridh stoirmeil innealan uamhasach!
  Nì an nighean casruisgte Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearradh sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus bidh e a 'gearradh tro fhuadaichean mòra, am measg tancaichean agus itealain.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus bhuail e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha Korshunova eadhon nas feargach anns an ionnsaigh. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Chan eil e math dhaibh a bhith an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha Korshunova e agus sheinn i:
  - Tha mo bhreab casruisgte a" dalladh!
  Tha ruith san spot na rèite cumanta!
  Agus chaidh an nighean gaisgeil a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan cas-ruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Ràinig tomad cinn an airm dhonn air ais, agus na tancaichean a" losgadh, bha na plèanaichean na theine.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Tha e ga bhualadh fhèin air armada cho donn.
  Tha Zoya Angelskaya a "gluasad, a" pronnadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach àlainn. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya Angelskaya e, chrath i na cnapan scarlet de a cìochan slàn, agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Dh'èigh Natasha Korshunova le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh'iticheas an lann. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth tùir bho tancaichean.
  Augustine casruisgte a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhreabadair.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn! Còmhla rithe, chaidh i gu cath le solas nàdarrach, gun pheant.
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - Bidh ceann tairbh ann - cha tèid an luchd-cogaidh air seachran !
  Agus an seo rinn i a-rithist mòran de luchd-sabaid a phronnadh.
  Rinn am balach crìochnachaidh Oleg Rybachenko gàire:
  - Na tha a dhìth ort! Seo an nighean!
  Dhearbh Margarita Korshunova, a" tilgeil biodag le a cas-rùisgte, a" briseadh dheth an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh" aontaich Augustine le seo:
  - Tha mi nam ghaisgeach a bheir bìdeadh do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, cuiridh e air bhog plèanaichean marbhtach, a 'leagail.
  Natasha Korshunova ann am blàr nach eil e nas ìsle na a nàimhdean. Chan e nighean, ach crìochnachadh le leithid de bhana-bhuidseach ann an lasraichean. Agus tha ùine chruaidh aig na Nadsaidhean: tha plèanaichean agus tancaichean a" tuiteam.
  Agus a" sgreuchail:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth an turaid tanca, air a dhearbhadh:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana Snow White, a 'gearradh sìos air na nàimhdean agus a' losgadh sìos plèanaichean, chirped:
  - Chan fheum amadan sgian ....
  Rinn Zoya Angelskaya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan rùisgte, agus a' leagail tancaichean agus plèanaichean le a casan tana:
  - Luidhidh tu dha o thri bocsaichean !
  Thuirt Natasha Korshunova, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Agus deanaibh leis air son sgillinn !
  Agus bheir na gaisgich agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. Anns an fharsaingeachd, tha tòrr toileachas aca.
  Tha Oleg Rybachenko, balach cha mhòr rùisgte, eireachdail, fèitheach ann an shorts leis fhèin, a" coimhead gu math eireachdail sa bhlàr.
  Thilg an nighean bhòidheach Margarita, le òrdagan rùisgte, a casan, pìos de antimatter agus sheinn i:
  - Tha am buille làidir, agus tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach sàr-mhath air bhog le a chas a bha coltach ri propeller heileacoptair. Ghearr e dhà cheud ceann de na Nadsaidhean agus na tancaichean, agus dh"fhalaich e:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean ann an làn obair fhosgailte.
  Bha am balach crìochnachaidh Oleg, a 'gearradh shaighdearan donn, ag ràdh:
  - 'S bidh buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean gu dearbh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha Korshunova anns an ionnsaigh:
  - Cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach air bhog diosc-boomerang geur. Chaidh e ann an arc, gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya Angelskaya, a" leantainn air adhart leis a" mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus chaidh snàthadan ùra a-mach às a casan casruisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus itealain.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Thoir sùil air an neach-dùbhlain!
  Agus nochd i a teanga.
  Casruisgte agus lasrach, Augustine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oir biorach, a 'gortachadh:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana Snow White, le a sàil lom ball de hyperplasma, gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha diosc ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha an fheòil air a reubadh, agus tha tùir tancaichean agus earbaill itealain air an leagail.
  Agus caoineadh a-rithist:
  - Chan urrainn dha duine a 'chùis a dhèanamh oirnn!
  Chaidh Natasha Korshunova a-steach don adhar. Reub e luchd-dùbhlain agus vultures sgiathach, agus chuir iad a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, friogais an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte, falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Thuirt Oleg Rybachenko, balach eireachdail, fèitheach ann an geàrr-chunntasan:
  - O, tràth, a 'toirt dìon dha na h-adhaircean!
  'S a dhuisg air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha Korshunova sìos na Nadsaidhean agus rinn i squealed:
  - Anns an t-saoghal againn chan eil aoibhneas, gun strì!
  Bha am balach crìochnachaidh le sàil rùisgte, chruinn, leanabhach, a" toirt a-steach don chuisle agus a" sgrios nan Nadsaidhean, ag ràdh:
  "Uaireannan chan eil sabaid spòrsail nas motha!"
  Dh" aontaich Natasha Korshunova:
  - Mura h-eil neart ann, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean le plèanaichean, agus sheinn i:
  - Tha 'n saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson gnìomh!
  Às deidh sin, gheàrr Svetlana Snow White a-rithist na nàimhdean, a 'leagail tùir tancaichean agus earbaill itealain.
  Tha Zoya Angelskaya na leanabh gu math luath. An seo chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà bho aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha ar sàilean deàlrach!
  Agus nighean ann an lace sabaid!
  Augustine ann am blàr cuideachd nach eil lag. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Mar gum biodh bho sguab slabhraidhean a 'bualadh a-mach.
  Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain - a' seinn:
  - Thoir an aire, bithidh e maith,
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh ann am blàr mar dheamhan ann am bogsa-snaoisean. Agus mar a bhios tancaichean a" losgadh agus plèanaichean a" losgadh.
  Ach an nighean casruisgte ann an tunic, Margarita Korshunova, mar a tha i a 'sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean uaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buailidh i.
  Às an sin, bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach.
  Mhothaich Natasha Korshunova gu cruaidh nuair a chaidh frasan meatailt a-mach às a cas rùisgte, a leagh na claigeann agus na tùir tancaichean:
  - Glòir don Ruis, gu mòr eadhon glòir!
  Tha na tancaichean a' ruith air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Seo na caileagan a thog na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air an t-sreath a bhriseadh.
  Cool boy Oleg Rybachenko ann am blàr agus a ' toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Buailidh e iad gun truas, a" gearradh tro na tancaichean, agus a" sgiùrsadh:
  Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita Korshunova, a" pronnadh an airm dhonn, agus a" gearradh tro tancaichean agus earbaill itealain:
  Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha Korshunova e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na sabaidean donn còmhla ris na tancaichean:
  - Tha laighe a-mach à làimh!
  Reub Zoya Angelskaya na Nadsaidhean às a chèile, a" squeaked:
  - Chan e, chan ann a-mach à làimh!
  Agus bheir e cuideachd a-mach agus cuiridh e a-mach rionnag le a chas rùisgte agus cuiridh e crìoch air mòran de na faisisteach.
  Ghabh Natasha Korshunova e agus leig i a-mach e, clisgeadh dealanach bhon nipple sgàrlaid agus squeak:
  - Tha an telebhisean againn air adhart!
  Agus bidh pasgan marbhtach de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Zoya Angelskaya, cuideachd a 'sgrios na Nadsaidhean agus na tancaichean aca le plèanaichean, squeaked:
  - Tha ar càirdeas na monolith!
  Agus a-rithist an leithid de thilgeil gu bheil na cearcallan a" blur anns a h-uile taobh. Is e seo nighean - cuir às do luchd-dùbhlain fìor.
  Gabhaidh an nighean le òrdagan rùisgte trì boomerangs agus cuiridh i air bhog iad. Agus dh'fhàs na cuirp às an seo eadhon nas motha.
  Às deidh sin, bheir am bòidhchead seachad:
  - Cha toir sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud marbhtach ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thuirt Augustine ruadh cuideachd gu loidsigeach:
  - Chan e a-mhàin aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh i mòran de na Nadsaidhean.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Murt mòr!
  Agus a-nis bruthaidh e a cheann air an t-seanailear Nadsaidheach. Bris a chlaigeann, agus thoir a mach :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana Snow White gu math feargach leis an oilbheum, gu sònraichte a" leagail tancaichean, agus plèanaichean cuideachd, bidh i a" squeaks:
  - Cha bhith thu air do shàbhaladh!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich far a corragan lom. Mar a bhios i a 'briseadh tron a h-uile duine, thuit na plèanaichean. Agus gu mòr bidh eadhon an gaisgeach a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Leanabh fèitheach, boglach ann an geàrr-chunntasan Oleg Rybachenko, a "leagail feannagan le fìdeag, a" squeaks:
  - òrd glòrmhor !
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas-rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Nadsaidhean.
  Rinn Oleg Rybachenko gàire:
  - Banzai!
  Agus tha am balach a-rithist ann an ionnsaigh fhiadhaich. Chan e, tha e dìreach a" faicinn cumhachd, agus bholcànothan a" gortachadh!
  Gorgeous Margarita ann an gluasad. Bidh e a" reubadh bolg a h-uile duine.
  Tilgidh nighean le a cas a-mach leth-cheud snàthad sa bhad. Agus chaidh a 'mhòr-chuid a mharbhadh le gach seòrsa de nàimhdean, a' leagail an dà chuid tancaichean agus plèanaichean.
  A" deàlradh le a sàilean lom, sheinn Margarita Korshunova a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm an t-sròn agus an earball nas àirde le pìob.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a" caoineadh agus a" sgreuchail:
  "Bidh Ceann-suidhe an Dragon gu bhith na chorp!"
  Natasha Korshunova ann am blàr tha dìreach seòrsa de terminator. Agus dh'eirich an rughadh :
  - Banzai! Faigh gu sgiobalta! Agus deireadh an deachdaire!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus tha na Nadsaidhean coltach ri tairnnean. Agus brisidh e tòrr mastodons agus innealan sgiathach, ifrinn.
  Seo an gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya Angelskaya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire:
  - Is e ar n-athair an Dia Geal fèin !
  Agus tha e a 'gearradh muileann trì-fhillte aig na Nadsaidhean!
  Agus bha an ceann-dearg, boillsgeach le sàilean ruisgte agus nipples ruby de bhroilleach Augustine, a" beucadh mar fhreagairt:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson caraidean, tha i na leannan.
  Agus mar le òrdagan rùisgte bheir e agus tilgidh e. Agus mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd donn, a bharrachd air na tancaichean agus na h-itealain aca.
  Dh'èigh an ceann ruadh:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor àrd. Chan e, fo seo tha e nas fheàrr gun a bhith a 'gabhail dragh. Seach gu bheil tùir tancaichean gan reubadh agus sgiathan itealain faisisteach.
  Augustine, a' pronnadh an luchd-dùbhlain, a' sgios:
  - Bidh sinn a" pronnadh a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. 'S e, chan e dìreach rudeigin a th' anns a 'chaileag lasrach seo a bheir sìth. Mur bi sìth marbhtach!
  Chuir Svetlana Snow White, a" pronnadh nan nàimhdean, a-mach:
  - Sguabaidh sinn san loidhne thu!
  Dhearbh Redhead Augustine:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte, chiseled, tha làthair an sgrios iomlan ag itealaich a-rithist! Agus spreadh na h-uimhir de thancaichean is plèanaichean gu sgoltagan beaga aig an aon àm.
  Agus an uairsin bidh an nighean, mar gum biodh e bho nipple scarlet, a 'bualadh le dealanach.
  A 'cur thiodhlacan bàis le a shàilean rùisgte, sheinn Oleg Rybachenko mar fhreagairt:
  - Bidh banzai iomlan ann!
  Augustine, a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile le a làmhan rùisgte, gan gearradh le claidheamhan, agus a" tilgeil shnàthadan le a òrdagan rùisgte, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean sa bhad, a-mach:
  - Goirid a 'bruidhinn! Goirid a 'bruidhinn!
  Natasha Korshunova, a 'sgrios na gaisgich dhonn, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean, a' squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus gearramaid luchd-dùbhlain le searbhas fiadhaich.
  Casruisgte, eireachdail, balach ann an geàrr-chunntasan Oleg Rybachenko, luchd-dùbhlain a bha a" gearradh a-mach:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus is e a" chiad turas, creid mise, Thai!
  Agus a-rithist, chaidh diosc biorach, gearradh meatailt a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich. Gheàrr e dheth an dà chuid turaidean nan tancaichean agus earbaill an itealain.
  Sheinn Margarita, nighean a bha a" sabaid an aghaidh meatailt, gaisgich na h-ìmpireachd dhonn agus armachd nan tancaichean, a" gearradh sìos:
  - Agus cò gheibh sinn sa bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Na bitheamaid ri fealla-dhà le sin -
  Reubamaid as a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  Rinn iad obair mhath leis na Nadsaidhean an uairsin ...
  An seo thuit Hitler agus an sgioba aige air an glùinean air beulaibh nan nigheanan agus na cloinne.
  An toiseach thug Natasha Korshunova air àireamh a h-aon Nadsaidheach a casan rùisgte a phògadh.
  An uairsin phòg Hitler agus an luchd-inntinn aige buinn rùisgte agus sàilean nigheanan eile cuideachd. Agus dh'imlich iad an sàiltean le'n teangaibh. Agus bha balach bàn glè bhòidheach Oleg Rybachenko air a phògadh le casan casruisgte na h-ìghne.
  Às deidh dha a bhith air leth toilichte leis an irioslachd de dhìosganaich fireann, dh" òrduich Natashka:
  - A-nis, ged nach eil sinn air do mharbhadh uile, cuir d" ainm ris an òrdugh airson gèilleadh iomlan agus gun chumhachan an Treas Reich don Aonadh Sobhietach!
  Tha a h-uile dad gu math a thig gu crìch gu math. Chaidh an Treas Reich a ghlacadh agus chaidh an Wehrmacht cumhachdach a dhì-armachadh. Chaidh Hitler agus an sgioba aige gu dungeons Beria.
  Bha am breitheanas luath, ach ceart. Air 22 Ògmhios, 1959, chaidh Hitler a chrochadh dìreach air a 'Cheàrnag Dhearg!
  
  
  
  
  Tha bruadar FUHRER'S Devil ag atharrachadh EACHDRAIDH
  Hitler anns a 'chòigeamh bliadhna fichead dh'atharraich e inntinn mu bhith a' toirt prìomh-bhaile Moscow dhan USSR. B 'e aon de na h-adhbharan airson seo gun robh bruadar aig an Fuhrer le call iomlan air an Wehrmacht. Agus air 20 Samhain, 1941, thug Hitler sìth dha Stalin. Dh'aontaich ceannard an USSR, air a shàrachadh le call roimhe. Fhuair na Gearmailtich a h-uile càil a chaidh aca air a ghlacadh. Cha mhòr nach eil an Úcráin gu lèir agus baile-mòr Rostov-on-Don, agus Belarus, na stàitean Baltach, na phàirt den Ruis.
  Aig moladh Stalin, dh'aontaich Hitler ris an iomlaid. Dh'aontaich an Ruis an Donbass gu lèir a thoirt seachad, agus pàirt de fhearann a tha beairteach ann an chernozem Don, mar mhalairt air trannsa gu Leningrad agus airson na crìochan a phutadh air falbh bho Moscow. Dh" aontaich Hitler na crìochan a phutadh gu sgìre Smolensk, ach mar dhuais thug an USSR seachad a" phàirt sin den Donbass nach robh tìde aig na Gearmailtich a ghabhail thairis, agus an Don le ùir dhubh bheairteach, a bha na Gearmailtich ag iarraidh a bu mhotha. Bha cha mhòr a h-uile sgìre de Crimea, ach a-mhàin Sevastopol, Gearmailteach. Ann an Karelia, chaidh a 'chrìoch a tharraing air an loidhne aghaidh, a bha freagarrach dha na Finns. Dh'fhuirich Murmansk leis an USSR. Aig deas, chaidh a 'chrìoch a tharraing ri taobh an Don, agus mu dheireadh b' urrainn dha na Gearmailtich dèanamh cinnteach à tèarainteachd bìdh. Fhuair iad cuideachd gual agus stàilinn à Donbass. Agus tasgaidhean beairteach de eileamaidean alloying. Bha an Wehrmacht fhathast ann an solar ola, ach bha seo sealach, oir bha Hitler an dùil an Ear Mheadhanach a ghlacadh cuideachd. Barrachd no nas lugha air a dhaingneachadh.
  Bha na Gearmailtich dha-rìribh a" creidsinn gun do rinn Hitler cabhag leis an t-saoghal. Ach bha fios aig an Fuhrer na b" fheàrr. A bharrachd air an sin, tha e comasach leantainn air adhart leis a" chogadh san Iar. An toiseach, choinnich am Fuhrer ri Franco. Thuirt mi ris gum faca tu fhèin gun deach a" chùis a dhèanamh air an USSR. Tha an Treas Reich nas làidire na bha e a-riamh agus tha Breatainn fo smachd. Mar sin cha leig thu leis na Gearmailtich a-steach do Gibraltar, agus mar sin roinnidh tu na thachair don Fhraing. Agus mar sin bidh Gibraltar gu bhith na Spàinntich, agus faodaidh tu eadhon tagradh a dhèanamh air cuid de fhearann nan coloinidhean Sasannach. Agus chan eil ùine ann airson ìmpidh a chuir air Franco airson ùine mhòr, tha làmhan an Wehrmacht air am fuasgladh, agus thèid Afraga gu lèir agus a" mhòr-chuid de Àisia, na h-Innseachan nam measg, a thoirt fo smachd iomlan.
  Dh'aontaich an Generalissimo. Agus a-nis, san Dùbhlachd, ghlac na Gearmailtich Gibraltar le aon bhuille obann, agus chuir iad stad air an t-slighe a-steach don Mhuir Mheadhan-thìreach bhon taobh an ear. Agus aig an aon àm, bhris na Nadsaidhean bunait Bhreatainn ann am Malta, agus ghlac iad e le bhith a 'tighinn air tìr.
  Fhuair buidheann Rommel ath-neartachadh agus ghlac iad Tolbuk agus an uairsin rinn iad a" chùis air na Breatannaich san Èiphit. Thuit iad mar phògan. Chaidh an Èiphit a ghlacadh agus Canàl Suez a dhùnadh. An uairsin ghluais na Gearmailtich a-steach gu Iorac agus Kuwait. Bhuail iad na Sasannaich mar chop pear. Agus phronn iad iad le bhith a" glacadh an Ear Mheadhanach. As t-earrach 1942, bha daoine a" fuireach ann an ceann a tuath Afraga, an Ear Mheadhanach agus seilbh na Frainge. Agus bha e, feumaidh mi ràdh, buaidh mhòr.
  Ach bha na Gearmailtich ag agairt barrachd. Agus bha iad a 'glacadh Afraga gu lèir. Agus sgrios na Seapanaich na Stàitean Aonaichte aig muir. Agus lean buadhan aon às deidh a chèile. Agus a-nis, as t-samhradh 1942, an dà chuid Iran agus na h-Innseachan a ghlacadh leis na Gearmailtich. Agus as t-fhoghar, chaidh obair Afraga a chrìochnachadh mu dheireadh. Mar sin, rinn na Nadsaidhean grèim air sgìrean agus goireasan cudromach, ag aonachadh ri Iapan.
  Chaill Breatainn a coloinidhean ann an Afraga agus Àisia, ga lorg fhèin ann an suidheachadh gu math duilich. Agus as t-earrach 1943, thàinig na Gearmailtich, còmhla ris na Seapanach, air tìr ann an Astràilia. Agus bha Breatainn fhèin fo spreadhadh mòr.
  Dh'iarr Hitler crìoch a chur air ìmpireachd nan Leòmhann as t-samhradh. Agus bha cogadh submarine gnìomhach ann. Fhuair na Gearmailtich bàtaichean-aigeann air an stiùireadh le hydrogen peroxide. Agus tha iad sin nan feachdan fìor dhona.
  Anns an Iuchar 1943, chaidh an cur air tìr a dhèanamh mu dheireadh. Tancaichean ghabh pàirt anns na blàir: "Panther", "Tiger" agus "Leòmhann", agus "Ferdinands". Agus na h-aon luchd-sabaid ME-309 agus bomairean Yu-288. Agus thuit e air na saighdearan Sasannach le feachd uabhasach. Cha do mhair am blàr air tìr ach aon latha deug agus thàinig e gu crìch le buaidh chinnteach don Wehrmacht.
  Agus tha seo na phrìomh choileanadh de inneal armachd na Gearmailt.
  Às deidh sin, chaidh an cogadh a-null gu taobh nan Stàitean Aonaichte. Agus chaidh Innis Tìle a ghlacadh. Cha b" urrainn dha Ameireagaidh às deidh sin an Roinn Eòrpa a bhomadh. Bha Roosevelt gu follaiseach a" lasadh agus a" tabhann sìth do Hitler air teirmean sam bith.
  Ach chuir na Nadsaidhean romhpa crìoch a chur air na Stàitean Aonaichte, agus lean iad air adhart leis an oilbheum. Anns a 'cheathramh bliadhna air fhichead, dh'fhàs an sgaoileadh de phlèanaichean jet gu math mòr, agus chuir na Yankees bacadh air. Agus fhuair Marseille, an dèidh còrr air mìle itealan sìos, Crois Mhòr na Croise Iarainn, mar chrùn gaisgeachd agus èifeachdas a 'chlas itealaich.
  Dh"òrdaich am Führer Ameireagaidh a phronnadh le bhith a" cleachdadh caidrich ann an Argentina, a bharrachd air ann am Brasil. Agus gluais bhon deas leis na Seapanach, agus bhon taobh tuath, tro Chanada. Agus bha e coltach ri pincers dùbailte. Dh"fhairich Hitler e fhèin air each geal.
  Bha cuideachd sreath de chiad fèin-ghluasadach E, nas aotroime agus nas foirfe. Sheall TA-400 agus Yu-488 cumhachd uamhasach. Agus thòisich iad air an naimhdean a sgrios. Agus gu litireil sguab iad le whisk.
  Agus bidh na Nadsaidhean a" pronnadh nan caidreabhaich. Agus bidh iad ga dhèanamh cho èifeachdach is gu bheil na SA a" crìonadh. Chan eil iad a" toirt cothrom dha na h-Ameireaganaich. Is e raidhfilean ionnsaigh Gearmailteach an fheadhainn as fheàrr san t-saoghal agus chan eil co-ionann aca. A 'nochdadh ro dheireadh na bliadhna agus a' chiad diskettes, a tha, mar thoradh air an laminar jet, cha b 'urrainn a thoirt sìos. Agus sgrios iad Ameireaga.
  Sheall gunnaichean fèin-ghluasadach aotrom bhon t-sreath E an làn shàr-mhathas thairis air tancaichean Yankee. Bhiodh iad gu litireil a" dol mun cuairt agus a" briseadh a h-uile càil agus ga thionndadh gu bhith ga ghearradh agus ga dhèanamh rèidh gu luaithre. Cha robh cothrom aig Ameireagaidh an aghaidh nan SA.
  Anns a" chòigeamh bliadhna thar fhichead, bha na Stàitean Aonaichte mu thràth a" losgadh sìos. Thuit New York agus Washington sa Mhàrt.
  Agus anns a 'Ghiblean bha capitulation. Mar sin thachair sgaradh na h-ìmpireachd. Às deidh dha na Nadsaidhean agus na Seapanaich buannachadh, reòta a" chogadh airson ùine. Tha àm na sìthe air tighinn. Air 20 Giblean, 1950, thachair a 'chiad turas-adhair chun na gealaich.
  Agus air 20 Giblean, 1953, thòisich cogadh mòr eadar an Treas Reich agus Iapan. Thairg Beria, neach-ionaid ùr Stalin, cogadh còmhla do Hitler le Land of the Rising Sun. Thuirt Hitler ri Beria gum bu chòir don USSR a bhith a" sabaid ann an làn fhorsa, ach nach fhaigheadh e ach Sakhalin a deas agus druim Kuril. Agus ma tha, an uairsin bidh an Treas Reich a 'gabhail agus a' sguabadh às an USSR gu pùdar.
  Tha saighdearan Hitler nas làidire gu teicneòlach na na Seapanach. Tha na tancaichean pioramaideach gu sònraichte uamhasach am measg nan Gearmailteach. Agus chan urrainn dhaibh a bhith air am briseadh bho cheàrn sam bith. Agus tha itealain jet gun samhail. Agus ruigidh na diosgan astaran de dheich claisean sonic. Chan e, chan urrainn dha Iapan cur an aghaidh a leithid de chumhachd.
  Tha rudeigin aig an USSR cuideachd. Tanca T-54, ann am prionnsabal, chan eil e dona. Ach tha càraichean eile ann cuideachd. Mar eisimpleir IS-7, cumhachd stad glè dhroch. Bidh Alenka a" draibheadh an tanca seo agus a" sgrios na Seapanach.
  Bidh an nighean a" feadaireachd agus a" fheadaireachd òran a" beucadh:
  - Agus chaidh e a-steach do chiste an samurai,
  Fo chuideam stàilinn agus teine!
  A-nis tha Beria aca an àite Stalin, agus feumaidh dùthaich nan Sòbhietich faighinn thairis air crìochan ùra.
  Tha tancaichean den t-sreath E aig Iapan, ach tha iad seann-fhasanta agus atharrachaidhean tràth neo-fhoirfe. Seo an leithid de shealladh air an IS-7 sa chùis seo, an E-90. Tha cuideam a 'chàir ceud is ochd tunna, dà fhichead a bharrachd air a' chàr Sòbhieteach. Agus tha an armachd aige nas tiugh, gu sònraichte a mhaoil. Tha toisich an tùir 285 mm, an aghaidh 210 airson an IS-7, agus tha aghaidh a 'chòmhdaich 250 mm an aghaidh 150 airson an inneal Sòbhieteach. Ach bidh leathad na h-armachd nas lugha. Agus tha na taobhan mar an ceudna 150 mm. Fìor, bidh biadhadh Iapanach nas doimhne 150 mm an aghaidh 94. Tha na gunnaichean timcheall air faisg air 128 mm airson na Seapanach agus airson na Sòbhieteach 130 mm le fad dlùth. Ach is dòcha gu bheil am fear Sòbhieteach beagan nas fheàrr. Agus an seo tha iad a 'tighinn nas fhaisge.
  Tha na Seapanach fhathast air an dìon nas fheàrr anns a 'chrann, ach tha an coileanadh dràibhidh nas miosa, ged a tha einnsean cumhachd 1500 aig an samurai.
  Bidh Anyuta a" bualadh armachd Isa le a òrdagan rùisgte agus a còsan:
  - Bidh àm co-mhaoineas anns a 'ghàrradh!
  Alla tha an diabhal ruadh seo ag aontachadh:
  - Gu dearbh bidh!
  Bidh Màiri a" gàireachdainn agus ag èirigh:
  - Tha ar pàrtaidh na bhuaidh shìorraidh!
  Geamannan Oiliompaics:
  - Airson dùthaich mhàthaireil airson Stalin!
  Agus a-nis bidh an tanca Sòbhieteach a 'bualadh air an nàmhaid. Agus lasaidh e suas, agus reubaidh e as a chèile e. Agus gu litireil a 'sgrios an armachd.
  Rinn Alenka gàire agus thug e fa-near:
  - Tha e nas fheàrr le boireannach!
  Tha am Mastodon Iapanach air a sgrios. Agus chan eil an còrr de na tancaichean samurai air an dìon cho math. Agus tha iad nas fhasa a bhualadh. Agus tha thu dha-rìribh gan sgrios, gu math fionnar.
  Sheinn Anyuta, a" putadh an inneal-brosnachaidh le a sàil rùisgte:
  - Na fuirich irioslachd nan Slavs,
  Dh" èireadh sinn suas beinn airson an Ruis...
  Na gabhamaid tuilleadh masladh
  Cruinnich sinn an nàmhaid le làmh stàilinn!
  Agus a-rithist sgrios am projectile an tanca le cead E-50. Cuideachd chan e an càr as fheàrr. Gu math trom, ach tha an taobh air a dhìon gu math lag, agus faodar a dhol a-steach bho astar fada.
  Shabaid Ealasaid air an T-54 agus bha e tòrr na bu duilghe dhi. Ach sheall an nighean sùbailteachd uamhasach. Agus le cuideachadh bho chorragan rùisgte, mar a bhios e a "cur projectile agus a" briseadh an E-75, agus tha seo gu math fionnar. Agus sgrios mòr.
  Bha Elena, cuideachd, a" spreadhadh, le cuideam mòr. Agus air a chlaoidh le feachd marbhtach.
  Agus an seo tha na Seapanach a 'losgadh agus a' tuiteam. Agus tha e gu litireil ga sgrios.
  Chuir Catriona tweet:
  Thug e orm, it took me
  Suidhidh mi, suidhidh mi, air each!
  Agus a 'toirt buaidh air na com-pàirtichean aca. Agus tha na caileagan an seo cho brèagha agus ann an aon bicini. Agus casruisgte gu dearbh, glè bhrèagha.
  Chuir Elizaveta, boireannach a bha a" sabaid agus a" leagail E-50 a-mach à Iapan, sgàineadh:
  - Air son a' chomuinn mhòir so !
  Ephrasia, a 'briseadh nan Seapanach, a' fàs nas miosa:
  - Thar mo chrìochan!
  Chùm Iapan a-mach airson beagan a bharrachd air bliadhna agus chaidh a" chùis a dhèanamh oirre. Agus thàinig an Treas Reich gu bhith na ìmpireachd cruinne.
  20 Giblean, 1957 thòisich itealaich speuradair gu Mars. Agus b" e ceum mìorbhaileach a bh" ann.
  Air 20 Giblean, 1959, chaidh referendum a chumail, a 'toirt laghail don mhonarcachd agus an riochd ìmpireil de riaghaltas anns an Treas Reich.
  Ach cha bhiodh Hitler air a bhith na Hitler mura biodh e airson fuasgladh fhaighinn air duilgheadas an USSR. Agus gu dearbh, a mhiann an saoghal gu lèir a cheannsachadh.
  Air 20 Giblean, 1961, thug an Treas Reich ionnsaigh air an USSR. Tha ionnsaigh neo-thruacanta agus le feachdan mòra. A tha gu math neo-ionann.
  Agus thòisich hordes an Treas mar-thà dà sheachdain às deidh toiseach an t-sabaid a" sruthadh timcheall Moscow.
  Tha Oleg anns an ionnsaigh a 'luathachadh a h-uile càil. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean agus plèanaichean.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean stoirmeil na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Sprèidh i, agus sa bhad tilgidh i suas ceud Nadsaidheach agus deich tancaichean.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tancaichean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Luathaich Natasha na gluasadan aice. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuireamaid às do na Nadsaidhean aig astar nas luaithe.
  Tha Natasha na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e a 'smaoineachadh a bhith a' stad agus a 'slaodadh sìos, agus tancaichean agus plèanaichean a' dol air seacharan.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòran dhaoine le sgòrnan briste, nan laighe mun cuairt ann an tuiltean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus itealain sìos.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e robot a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mar-thà air ceud Nadsaidheach a bhriseadh. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  sheinn Augustine:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus tha e a 'gearradh nan nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus tha an àireamh de luchd-sabaid donn mar-thà air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean.
  Bha an t-sianar feargach. Rinn sabaid fiadhaich.
  Tha Oleg Rybachenko air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha an gille-crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Nadsaidhean marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn nam buidhnean fuilteach.
  Thathas a' cuimhneachadh air a' bhalach sgrìobhadair ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh a bu mhotha den fheadhainn a bu mhotha na sabaidean donn.
  Tha Margarita cuideachd anns an t-sabaid. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am briseadh leis na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus brisidh e cuid den luchd-dùbhlain agus tancaichean agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a tha air briseadh a-steach mu thràth.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya a" gluasad agus tha i air mòran de ghaisgich dhonn a ghearradh.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana a ' dol a-nuas An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a bhuail saighdearan-coise agus itealain.
  Oleg Rybachenko leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid a champachadh, fosgail cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e gu math sean, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus briste a-mach às a chasan casruisgte.
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" leantainn:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus an gaisgeach, cho luath 'sa thilgeas i pea le a h-òrdagan rùisgte, mar sin sa bhad dh'itealaich mìle Nadsaidhean suas dhan adhar. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh as fa chomhair ar sùl.
  Natasha ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh agus plèanaichean a" tuiteam.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air an gual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, bidh e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya ann an gluasad fiadhaich. A 'toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. A" briseadh tro luchd-dùbhlain, agus mar a bhithear a" rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus giùlainidh e muileann fiadhaich le claidheamhan, a" sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe airson a h-uile trom-laighe.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gum bi e ga ghearradh.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha a claidheamhan ann an gnìomh agus air an gearradh tro fheòil is meatailt.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Cho luath 's a bhios iad a' sgoltadh, mar sin tha an àireamh de chuirp air a sgapadh, agus tha plèanaichean agus tancaichean a 'tuiteam.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus a-nis tha peas marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Oleg a-rithist ceud de na Nadsaidhean, a 'giùlan meteor, ghearradh dheth. Agus togaidh e boma agus tilgidh e e.
  Beag ann am meud, ach marbhtach ...
  Mar a bhriseadh tu ann am pìosan beaga.
  Rinn balach an neach-crìochnachaidh gàire:
  - Òigridh stoirmeil innealan uamhasach!
  Nì Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearr sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus a 'gearradh beàrnan mòra.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus bhuail e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha air an ionnsaigh eadhon nas feargach. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Chan eil e math dhaibh a bhith an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Tha ruith san spot na rèiteadair cumanta!
  Agus chaidh an nighean gaisgeil a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan cas-ruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Ràinig tomad cinn an airm dhonn air ais agus na tancaichean a" losgadh.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Beat thu fhèin armada cho buidhe.
  Tha Zoya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach àlainn. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya e agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Ghlaodh Natasha le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh'iticheas an lann. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth tùir bho tancaichean.
  Augustine a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhreabadair.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn!
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - Bidh ceann tairbh ann - cha tèid an luchd-cogaidh air seachran !
  Agus an seo rinn i a-rithist mòran de luchd-sabaid a phronnadh.
  Ann an ùine ghoirid, tha iad ag ràdh, le leithid de sgioba, nach bi Hitler beò. Agus air 9 Cèitean, 1961, chaidh Adolf Hitler a thoirt leis na caileagan le òrdagan rùisgte le gàirdeanan is casan, agus Margarita leis an t-sròin, agus reub e, agus air 9 Cèitean, 1961, chaidh Hitler a ghlacadh agus bhàsaich e! Agus thug an USSR buaidh air an t-saoghal gu lèir!
  
  Tha BABA YAGA A" MOLADH AGUS A" MOLADH AN USSR!
  Rinn Baba Yaga, air a stiùireadh le fuath dha daoine, eadar-theachd ann an cùrsa eachdraidh. Ghabh i e agus, ann an mortar, ann an companaidh le Zmey Gorynych, thug i ionnsaigh air plèanaichean Ameireaganach a bha airson bomadh air luchd-siubhail itealain Iapanach. Agus an nathair Gorynych, mar a tha i ga thoirt, agus a 'bualadh air na h-Ameireaganach le jet mòr de lasraichean bho thrì cinn. Agus loisg còrr is ceud itealan aig an aon àm. Agus na Yankees clisgeadh. Agus an uairsin tha Baba Yaga ann, a 'tilgeil feur-beàrn dhan mhuir agus luchd-siubhail itealain Ameireaganach agus bàtaichean eile còmhdaichte le tonn. Mar thoradh air an sin, chaidh Ameireagaidh aig Blàr Midway a chuir fodha gu tur.
  Ghlac na Seapanach an uairsin nuair a ghluais iad agus ghabh na h-eileanan Hawaiian làn smachd air a 'Chuan Sèimh. Agus thug na feachdan talmhainn aca ionnsaigh air na h-Innseachan agus rinn iad caismeachd air Delhi.
  Ghluais na Breatannaich, gus na h-Innseachan a chumail, pàirt de na saighdearan a ghluasad às an Èiphit agus thrèig iad Operation Torch. Cha tàinig Ameireaga cuideachd air tìr ann an Casablanca agus b" urrainn dha na Gearmailtich an cogadh ann an Afraga a reothadh.
  Cha do shàbhail seo na Nadsaidhean bhon chall aig Stalingrad. Ach bhuannaich counterstrike Mainstein ann an neart. Air sgàth 's nach deach na saighdearan a ghluasad a dh'Afraga, bha grunn roinnean eile aig Mainstein, nam measg trithead Tìgear, a chaidh à sealladh ann an gainmheach an Sahara gun fheum sam bith san fhìor sgeulachd. A bharrachd air an sin, bha itealain nan Nadsaidhean nas làidire. Às deidh na h-uile, cha do chosg iad goireasan air solarachadh Afraga agus thuit dian ionnsaighean adhair air an Treas Reich grunn thursan.
  Ràinig e an aghaidh an ear, agus ron Mhàrt 1943 thug an ace uirsgeulach Marseille an àireamh de phlèanaichean sìos air an aghaidh an iar gu trì cheud, agus thàinig e gu bhith na fhìor uirsgeul fad na h-ùine. Agus san taobh an ear, bhuail pìleatan Sòbhieteach e gu cruaidh. Cha do sheachain Marcel na sabaidean as teotha agus bha e na fhìor iongantas. B" fhiach aon fhear buidheann itealain gu lèir.
  Dh'fhuiling saighdearan Sòbhieteach barrachd call na bha iad ann an eachdraidh fhìor. Theich na bu lugha dhiubh às a' chuairt. Agus ghlac na Gearmailtich chan ann a-mhàin Kharkov agus Belgorod, ach cuideachd Kursk, agus cuideachd ghlac iad Krasnodon agus Voroshilovgrad a-rithist.
  Chaidh na saighdearan Sòbhieteach a chlisgeadh ... Rè an leaghadh, fhuair iad seachad air gu ìre. Bha sabaidean adhair anns na speuran. Ghlac na Gearmailtich an iomairt. Aig an aon àm, chaidh na Seapanach seachad air an artaireachd Ameireaganach ann am Panama, agus ghlac iad an caolas. Anns na Stàitean Aonaichte, chaidh co-dhùnadh an stiùireadh Eòrpach gu lèir a reothadh. Ach dh"obraich cabhlach bhàtaichean-aigeann na Gearmailt ro èifeachdach, a" cur cràdh air na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich. Agus mhol Churchill, gun a bhith a" cur sìth no fois oifigeil ann an cunnart, gun cuireadh na Gearmailtich na breicichean air a" chogadh. Is e sin, na cuir crìoch air sìth, ach na dèan cogadh.
  Dh'iarr Hitler mar fhreagairt air stad a chur air taic sam bith don USSR. Dhiùlt Breatainn agus na Stàitean Aonaichte aonta-màil, ach thuirt iad gum faodadh iad rudeigin a reic ris an Ruis airson òr.
  A bharrachd air an sin, thuirt na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich nan cuireadh Hitler stad air sgrios nan Iùdhaich, gum faodadh iad stuthan ola agus stuthan amh eile a dh'fheumadh na Gearmailtich a reic air creideas. Dh'aontaich am Fuhrer, an dèidh dha co-dhùnadh nach rachadh na h-Iùdhaich a dh'àite sam bith.
  An toiseach, feumaidh sinn cur às don USSR. Fìor, cha robh aonachd am measg nam Fritz. Thuirt cuid de sheanalairean gum bu chòir dhaibh ionnsaigh a thoirt air Moscow. Tha cuid eile gur e deagh bheachd a th" ann an Caucasus ath-ghlacadh.
  Cho-dhùin am Fuhrer gluasad air adhart gu Voronezh. Agus an uairsin tionndaidh air ais gu Stalingrad. Bha Hitler fhèin gu mòr airson dìoghaltas a dhèanamh airson a 'chùis faisg air a' bhaile-mòr seo. Rinn fiosrachadh Sòbhieteach tomhas ceart far am buaileadh an nàmhaid am prìomh bhuille agus dh'ullaich e dìon làidir. Ach mo thruaighe, bha na Gearmailtich làidir. Ach, chan eil na tancaichean aca "Panther", "Tiger", agus gu sònraichte "Lion" foirfe gu leòr.
  Bidh ferdinands cuideachd air an cleachdadh, tha innealan cuideachd nam beathaichean fìor. Agus mar sin chaidh dòrn clisgeadh nan Nadsaidhean air adhart leis an ionnsaigh air 5 Iuchar, 1943. Tha na Nadsaidhean a" feuchainn ri gluasad air adhart, ach tha dìon cumhachdach nan slighe. A bharrachd air an sin, thug na làmhachas ionnsaigh air an nàmhaid, ged nach robh e fìor èifeachdach.
  Às deidh sin, chaidh na Nadsaidhean air adhart leis an ionnsaigh agus b 'urrainn dhaibh gu follaiseach a dhol a-steach do shuidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach. Tha barrachd fheachdan aig na Nadsaidhean, agus tha smachd aca air an èadhar. Fhuair Marseille, às deidh dha còrr air còig ceud itealan a losgadh sìos, Grand Cross of the Iron Cross. Agus roimhe sin, Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Bha na Gearmailtich a" tighinn air adhart agus a" tighinn air adhart, tro dhìonan nan Sòbhieteach. Coltach ri reithe battering, bha an tanca "Lev" a 'gluasad, am mastodon nàmhaid as cumhachdaiche a thaobh armachd agus buill-airm, le cuideam ceithir fichead tunna. Agus tha e a 'tuigsinn na Ferdinands, chuir iad an gnìomh le eagal eagallach an seo.
  Ach bha dìon an Airm Dheirg làidir agus cha robh iad airson a thoirt a-steach. Thàinig na Nadsaidhean air adhart gu slaodach agus dh'fhuiling iad call mòr. Ach anns an èadhar bha an iomairt aca. Agus tha am Focke-Wulf na inneal èifeachdach, nuair a thèid a chleachdadh gu ceart. Agus seasmhach agus le armachd cumhachdach. Mean air mhean, thàinig na Nadsaidhean gu Voronezh. Ach thug e dà mhìos dhaibh sin a dhèanamh. Mu dheireadh a-mach às an anail, agus sgìth gu bàs, stad am Fritz nuair a thàinig iad faisg air Abhainn Don. Bha call mòr aca ann an uidheamachd, gu sònraichte am measg na Panthers agus T-4s agus T-3s. Dh'fhuiling na "Tìgearan" agus na "Lions" beagan nas lugha. Ach bhris mòran de na tancaichean Lev sìos gu sgiobalta.
  Bha stad ann agus rinn na Nadsaidhean suas airson a" mhillidh. Bha Stalin an dòchas an iomairt a ghlacadh sa gheamhradh. Nochd an ME-309 san adhar san t-sreath, a tha, mar thoradh air an astar àrd agus na buill-airm cumhachdach aige, air fàs gu bhith na dhuilgheadas mòr dha itealan Sòbhieteach. Coltach ri Yu-288. Thàinig deireadh an fhoghair agus thòisich an sneachd a" tuiteam. Chuir an t-Arm Dearg ionnsaigh air bhog ann an stiùireadh Voronezh, agus sa mheadhan, a bharrachd air rubha Taman.
  Anns a 'gheamhradh, dh' fhaodadh mòran a bhith air a bhuannachadh air ais. Ach gun dùil, chaidh Iapan a-steach don chogadh an aghaidh an USSR. Bha an arm fearainn aice ro lìonmhor. An dèidh iomadh buaidh a bhuannachadh, bha an samurai ag iarraidh dìoghaltas air Khalkhin Gol.
  Agus dh'fhoillsich cath de chuibhreannan mòra. Ionnsaigh air Vladivostok, oilbheumach ann am Primorye agus Mongolia.
  Chuir Stalin stad air an ionnsaigh ann an stiùireadh Taman, agus sa mheadhan, agus dh'fheuch e ri briseadh troimhe a-mhàin ann an Voronezh. Ge-tà, chùm na Nadsaidhean an sin gu daingeann. Bha tòrr neart aca.
  Tha làmh an uachdar orra fhathast anns na speuran. A bharrachd air an sin, chuir Iapan cuideachd pàirt den itealan air falbh. Mar sin cha robh buaidh sam bith ann.
  Bha Samurai comasach air Vladivostok a bhacadh agus pàirt de Mongolia a ghlacadh. Ach sin far an tàinig an soirbheachadh aca gu crìch. Ach air an làimh eile, bha e comasach dha na Gearmailtich a bhith beò sa gheamhradh agus a 'chùis a sheachnadh, mar a bha e anns a' chiad dà fhichead agus dà fhichead 's a dhà. Agus is e soirbheachas mòr a tha seo.
  Anns a' Chèitean, dh'ath-lìon na Nadsaidhean na feachdan aca. Bha trodaiche jet ME-262 aca san t-sreath nach robh co-ionann. Agus loisg Marseille sìos mìle itealan. Airson seachd ceud gu leth itealan, choisinn e Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich platanam agus daoimeanan. Agus airson mìle Rionnag Crois an Ridire le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Mar sin thàinig Marseille gu bhith na shàr ace de gach àm agus sluagh.
  Ach chan eil an USSR ga dhèanamh nas fhasa. Aig deireadh a 'Chèitein, thòisich na Gearmailtich air an ionnsaigh. Ach chaidh na saighdearan aca air adhart gu math slaodach. Chleachd an USSR na tancaichean ùra T-34-85 agus IS-2, a chruthaich cuid de dhuilgheadasan dha na Nadsaidhean. Thàinig na Gearmailtich "Tigers" -2 agus "Panther" -2 gu bhith na phrìomh chumhachd. Chaidh "Leòmhann" agus "Maus" a stad. An àite an Maus, thòisich an E-100, tanca ginealach ùr, air a leasachadh. Le cruth teann, sgàil-dhealbh ìosal, ceàrnan mòra de chlaonadh armachd, fo-charbad nas foirfe agus nas aotroime. Le innealan an t-sreath "E", bha dòchas mòr co-cheangailte. Agus feachd uabhasach mòr. Tha na sabaidean gu math brùideil. Chaidh aig na Gearmailtich air na saighdearan Sòbhieteach a phutadh air ais taobh a-muigh an Don ann an trì mìosan. Ach cha do choilean iad dad a bharrachd.
  Bha Iapan a 'cogadh ri Ameireagaidh, agus as t-samhradh cha robh e ach cuingealaichte ri stoirmean Vladivostok agus Khabarovsk. Ghabh Samurai Khabarovsk, ach chan e Vladivostok. Agus ann am Mongolia, cha do rinn an samurai mòran adhartais.
  Anns a 'gheamhradh 1945, bha na h-Ameireaganaich fhathast comasach air a' chùis a dhèanamh air Iapan agus a cur a-mach à Panama. Agus chaidh cùrsa a" chogaidh gu eadar-dhealaichte.
  Anns a 'gheamhradh 1945, thàinig an t-Arm Dearg air adhart anns a' mheadhan, ach cha b 'urrainn dha faighinn thairis air dìon nan Nadsaidhean. Anns a" Mhàrt, bha na Gearmailtich mu thràth a" gluasad air adhart gu deas, ach cha do rinn iad mòran adhartais.
  Anns a 'Chèitean, dh'fheuch na Nadsaidhean ri gluasad air adhart ann am Moscow, ach cha do shoirbhich leotha gu mòr, agus ann an dà mhìos de shabaid làidir chaidh iad air adhart trithead no dà fhichead cilemeatair.
  Ghabh gunnaichean fèin-ghluasadach den t-sreath E pàirt anns na blàir. Bha iad aotrom agus fhathast neo-fhoirfe. Chaidh dàil a chuir air an tanca E-50 le cinneasachadh sreathach. Thàinig itealain jet, gu sònraichte bomairean, gu bhith na dhuilgheadas don USSR. Anns na speuran, chaidh uachdranas nan Nadsaidhean a neartachadh. Loisg Marseille sìos dà mhìle itealan agus fhuair i Rionnag Crois an Ridire, crois iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. As t-samhradh, dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach ri rudeigin a dhèanamh a-rithist. Ach cha do dh'obraich e a-mach ... Suas gu deireadh na bliadhna, bha an loidhne aghaidh neo-ghnìomhach.
  Thàinig a 'bhliadhna 1946 .... Bha discos aig na Gearmailtich, ach bha iad daor, duilich a dhèanamh, agus a dh' aindeoin cho cugallach 'sa bha an jet laminar a' sruthadh, cha b 'urrainn dhaibh fhèin losgadh. Mar sin cha tug e buannachd chinnteach. Ach anns an t-sreath ME-262 X, trodaiche gu math làidir le sgiathan sguabte. Agus ME-1100 le sgiathan sguabaidh caochlaideach. Agus TA-283 le fuselage leudaichte. Tha an dà chuid Yu-287 agus TA-500 nan itealan jet sia-einnsean. Agus tòrr de theicneòlasan eile.
  Tha an USSR fhathast air dheireadh a thaobh seo, agus anns na speuran tha iomairt iomlan aig na Nadsaidhean.
  Mu dheireadh chaidh an tanca E-50 a-steach don t-sreath agus an E-75. Fhuair na h-innealan cruth teann agus thionndaidh iad a-mach gu robh iad nas aotroime. Cha robh an E-50 a 'tomhas ach leth-cheud tunna le einnsean cumhachd 1200 agus armachd nas cumhachdaiche. Bha an E-75 a" tomhas seachdad "s a còig tonna, le armachd tòrr nas tiugh agus leathad na an Tìgear-2, armachd cumhachdach agus einnsean cumhachd 1,500.
  Chuir na Gearmailtich ionnsaigh air Moscow aig deireadh a" Chèitein. An turas seo chaidh aca air loidhne dìon Mozhaisk a ruighinn, agus an sin ruith iad gu dìon teann agus eu-dòchasach.
  Bha an suidheachadh iom-fhillte leis an ionnsaigh Iapanach ann an Siberia. Ach cha robh e gu math soirbheachail. Tha cogadh na rud gu math an-iochdmhor. Agus mar sin bha na saighdearan Sòbhieteach fhathast a 'cumail Moscow.
  Chaidh an geamhradh seachad ann am batail. Thàinig a" bhliadhna 1947 ... Dh" fheuch na Gearmailtich a-rithist ri gluasad air adhart as t-earrach. Bha na tancaichean E-sreath aca math. Chaidh an USSR gu sreath IS-4 agus IS-7. Ach fhathast ann an earrannan beaga. Agus nochd an tanca T-54, ach a-rithist ann am meudan beaga. Agus cha robh itealan jet ann fhathast.
  Bha na Nadsaidhean a" tighinn air adhart gu deas. Bhuail iad am prìomh bhuille ann an taobh na Caucasus. Agus bha iad comasach air soirbheachadh. Bhris iad tron aghaidh... Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa nuair a chaidh an Tuirc a-steach don chogadh. Mu dheireadh fhuair na h-Ottomans thairis an leisg. A bharrachd air an sin, chan eil na càirdean leis an Treas Reich air cogadh a dhèanamh airson ùine mhòr.
  Ach gu soilleir thòisich Iapan a 'call ... Ach a dh' aindeoin seo, chuir an samurai ionnsaigh air bhog as t-samhradh ann an Siberia. Agus mar thoradh air an sin, bha e comasach dha na Nadsaidhean an Caucasus ath-ghlacadh. Ro dheireadh 1947 bha iad air a ghearradh dheth le talamh. Agus ron earrach 1948, mu dheireadh ghlac iad e.
  Anns an t-suidheachadh seo, thairg Stalin fois do Hitler air teirm sam bith.
  An dèidh dha ola na Caucasus agus gràn na h-Úcráin fhaighinn, gual an Donbass, cho-dhùin Hitler gabhail ri tairgse Stalin, ach air suidheachaidhean gu math duilich.
  Thill an USSR prìosanaich, ghluais e uidheamachd chun Treas Reich, agus ghabh e os làimh pàigheadh trom is mòr ann an stuthan amh agus òr.
  Bha call tìreil mòr cuideachd. A bharrachd air an fhìrinn gu robh na Gearmailtich air a ghlacadh mar-thà, bha aca ri Leningrad agus Murmansk a leigeil seachad, agus rubha Karelian, agus Arkhangelsk.
  Dh' aontaich Stalin ri so, a' claoidh a chridhe. Agus chaidh ainm a chuir ri cùmhnant sìthe.
  Dh'ainmich an Treas Reich fhèin am buannaiche agus thionndaidh e chun an Iar.
  A-cheana as t-fhoghar 1948, bha na h-òrdughan Nadsaidheach a" gluasad air feadh Afraga agus an Ear Mheadhanach. Agus tron gheamhradh, chaidh a 'mhòr-chuid den mhòr-thìr dhubh agus an Ear Mheadhanach gu lèir a ghlacadh.
  Agus as t-earrach 1949, chaidh ceann a deas Afraga a cheannsachadh cuideachd. Thàinig bàtaichean-aigeil Gearmailteach hydrogen peroxide gu bhith mar an fheadhainn as cumhachdaiche san t-saoghal, agus bha na h-itealain agus na diosgan aca gu tur gun choimeas. A thuilleadh air an sin, ann an 1949, bha tancaichean pioramaideach aig na Nadsaidhean, nach b 'urrainn dha na gunnaichean Allied a dhol a-steach bho cheàrn sam bith.
  Agus mar sin, as t-samhradh 1949, chaidh an cur air tìr ann am Breatainn. Fhuair Marseille airson an còig mìleamh itealan a chaidh a leigeil sìos Grand Star of the Knight's Cross le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  A-nis tha na SA na aonar ... Thairg Truman sìth do Hitler air cumhachan sam bith. Dhiùlt am Führer seo. Ann an 1950, chaidh na Gearmailtich tro Innis Tìle agus Canada, agus thàinig iad gu na Stàitean Aonaichte bhon taobh a tuath.
  Ann an 1951, thòisich sabaid ann an Ameireaga fhèin. Bhris na Gearmailtich troimhe còmhla ris na Seapanach bho gach cuid Meagsago agus Canada. Cha robh an teicneòlas ceart aig na Stàitean Aonaichte gus seasamh an aghaidh nan Nadsaidhean. Cha robh tancaichean pioramaideach an Treas Reich co-ionnan, agus bhris iad dìon sam bith.
  Agus thuit aon bhaile-mòr Ameireaganach às deidh fear eile ... Air 30 Faoilleach 1052, chuir na Stàitean Aonaichte an aghaidh an Treas Reich. Agus tha an suidheachadh air fàs eadhon nas gèire.
  Chaochail Stalin air 5 Màrt, 1953. Agus air 20 Giblean, 1953, thachair a 'chiad itealan le sgioba chun na gealaich. Gu nàdarra, dh'itealaich na Gearmailtich. Agus tha e gu math fionnar. Agus bha an itealan air leth math.
  Ach tha an t-àm air tighinn airson sìth agus cnàmhadh cheannsaidhean. Agus mar sin thòisich tuineachadh dhùthchannan eile agus cruthachadh ìmpireachd Hitler. Ann an 1959, air 20 Giblean, chaidh referendum a chumail air cruth-atharrachadh an Treas Reich gu bhith na mhonarcachd agus ìmpireachd, leis an Impire Adolf Hitler. Agus anns an USSR, bha Beria a 'riaghladh. Fhuair e cumhachd, oir bha feum air làmh làidir, agus nas cudromaiche, bha feum aca air òrdugh anns na bochdan agus an sgrios le cogadh agus airgead-dìolaidh an USSR.
  Agus air 20 Giblean, 1960, thòisich itealaich a 'chiad duine gu Mars. Agus bha e gu math fionnar. Ach bhàsaich Hitler sa Mhàrt 1961. Agus chaidh àite a ghabhail leis a 'mhac a fhuair e le ath-riochdachadh fuadain Wolf. Cuideachd na ìmpire agus glè òg.
  Agus rinn Wolf an co-dhùnadh, gun a bhith nas sine, cogadh a thòiseachadh an aghaidh Iapan. Tha iad ag ràdh nach urrainn dà ìmpireachd mhòr a bhith air a 'phlanaid Talamh, ach dìreach aon.
  Uill, ghabh Beria taobh an Treas Reich. Tha iad ag ràdh, gu dearbh, dè cho fada 's as urrainn dhut suidhe aig a' bhucaid. Thug Iapan buaidh air pàirt den Ear Chèin agus Primorye às an Ruis. Agus tha seo san fharsaingeachd mì-thlachdmhor agus fiadhaich.
  B 'e Wolf a' chiad fhear a chuir an cèill gum faodadh an USSR fhaighinn air ais Primorye, pàirt de Siberia, agus Sakhalin, a bharrachd air druim Kuril, ach gun a bhith nas fhaide. Bha Beria gu math le sin. Agus thòisich an USSR air a 'chogadh.
  Bha na prìomh tancaichean aige T-54 agus T-55, agus IS-10 agus IS-12. Tha mòran nas adhartaiche aig na Gearmailtich: pioramaideach. Agus tha seo, gu dearbh, na fhìor thagradh airson buaidh.
  Air an làimh eile, bha Iapan air cùl an USSR ann an teicneòlas. Air rìgh-chathair nan Iapanach tha an aon Impire Hirohito nach gabh a thoirt air falbh. Agus gu dearbh, tha e cuideachd ag iarraidh cumhachd thairis air an t-saoghal. Ach tha na Nadsaidhean nas laige.
  Thòisich an cogadh air 20 Giblean, 1961. Bha Hitler ag ullachadh airson cogadh leis na Seapanach, bha e cuideachd ag iarraidh cumhachd iomlan thairis air an t-saoghal. Ach bha Wolf air thoiseach air. Nas mionaidiche, cha robh ùine aig Adolf the First and the Great. Agus thòisich cogadh mòr agus an-iochdmhor.
  Chrith na lannan le neart mòr.
  Ghabh na Gearmailtich bhon fhìor thoiseach, le teicneòlas nas adhartaiche, an iomairt. Ach bha na Seapanach a" sabaid gu math gaisgeil. Ach anns a 'chiad trì mìosan, bha e comasach dha na Gearmailtich agus arm an USSR gluasad gu domhainn a-steach don Ìompaireachd Iapanach, agus mòran a ghlacadh.
  Lean an t-sabaid air adhart le diofar shoirbheachas, ach bha barrachd airson na Nadsaidhean. Agus ghluais na Gearmailtich nas fhaide agus nas fhaide. Agus b" e seo an soirbheachas mòr agus gun samhail aca. Bha na tancaichean pioramaideach aca air an dèanamh de sheòrsa sònraichte de phlastaig, agus bhris iad dìon sam bith. Agus cha robh tròcair sam bith ann airson Iapan.
  B 'e tanca le cuideam leth-cheud tunna a bh' anns an IS-12 agus air a dhìon gu math air a 'chrann, le canan 122-millimeter, ach 60EL de dh'fhaid. Agus bhuail i an nàmhaid gu mòr.
  Tha arm Iapanach seann-fhasanta agus a" call. Às deidh grunn mhìosan de shabaid, chaidh an treas cuid de ìmpireachd samurai a ghlacadh.
  Agus ro dheireadh 1961, bha Land of the Rising Sun air faisg air leth de a chrìochan a chall.
  Tha a 'bhliadhna 1962 air tighinn ... Tha na Gearmailtich agus an USSR a' leantainn air adhart leis an ionnsaigh ... Tha Beria a 'sìor fhàs. A-rithist sabaidean agus buadhan. Bliadhna às deidh sin, ro 20 Giblean, 1962, bha còrr air dà thrian de ìmpireachd coloinidh Iapanach air a ghlacadh mar-thà. Agus tha an cogadh a 'leantainn.
  Tha arm an USSR a 'sabaid le gaisgeachd ....
  A-nis thàinig iad air tìr air Hokkaido acute ... Agus air 3 Sultain, 1962, chuir Iapan grèim air. Agus tha an cogadh seo seachad.
  Dh'fhàs Madadh-allaidh a 'chiad fhear, mòr, agus ìmpire an t-saoghail. Agus a-rithist tha an t-àm ann na stuthan coloinidh a chaidh a ghlacadh a chuairteachadh.
  Tursan Gearmailteach gu diofar phlanaidean. Ann an 1965 gu Venus. Ann an 1967 gu Mercury. Agus ann an 1968 gu na saidealan Jupiter.
  Ach chan eil seo gu leòr airson a" chiad Wolf.Ann an 1971, chaidh tadhal air saidealan Saturn cuideachd. Agus ann an 1971, air 20 Giblean, thug Wolf a 'Chiad ionnsaigh air an USSR. Cho-dhùin e an cumhachd mu dheireadh air a 'phlanaid Talamh a ghlacadh nach robh fhathast fo smachd dha.
  Bha Beria fhathast a" riaghladh an USSR. Bha e seachdad "s a dhà, neo cha robh eadhon.
  Agus thug saighdearan an Treas Reich buaidh air an fhearann. Chaidh am prìomh bhuille a bhualadh ann an stiùireadh Moscow, nach deach aig Hitler a-riamh air a ghabhail.
  Ach gu ruige seo, gu dearbh, bha a h-uile càil a 'dol airson an Treas Reich. Aig a bheil barrachd fheachdan agus tancaichean.
  Ach droch fhortan, ràinig na saighdearan Sòbhieteach, agus buailidh sinn na Nadsaidhean, le feachd uabhasach.
  Tha Oleg Rybachenko air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha an gille-crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Nadsaidhean marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn nam buidhnean fuilteach.
  Thathas a' cuimhneachadh air a' bhalach sgrìobhadair ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh a bu mhotha den fheadhainn a bu mhotha na sabaidean donn.
  Tha Margarita cuideachd anns an t-sabaid. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am briseadh leis na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus brisidh e cuid den luchd-dùbhlain agus tancaichean agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a tha air briseadh a-steach mu thràth.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya a" gluasad agus tha i air mòran de ghaisgich dhonn a ghearradh.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana a ' dol a-nuas An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a bhuail saighdearan-coise agus itealain.
  Tha e soilleir gun sgrios an leithid de sgioba na Nadsaidhean, eadhon ged a ghlac an Treas Reich cha mhòr an saoghal gu lèir agus thòisich e air tuineachadh air planaidean eile!
  
  OLEG RYBACHENKO SÀBHAILTE AN Ìmpireachd
  GNIOMHARA
  Fhuair Oleg Rybachenko neo-bhàsmhorachd mar thiodhlac, ach feumaidh e obrachadh a-mach, an dèidh dha ceud bliadhna a fhrithealadh ann an arm na Ruis. Ach air an làimh eile, bidh e a" cuideachadh na Ruis an cogadh a bhuannachadh le Iapan, a" sàbhaladh Admiral Makarov, agus a" dèanamh tòrr chleasan eireachdail!
  . CAIBIDEIL #1
  Bha Oleg Rybachenko, le toil na diathan demiurge Ruiseanach, air a thionndadh gu bhith na bhalach, ach chan e fear sìmplidh, ach fear neo-bhàsmhor. Agus chaidh a chuir gu misean ann am Port Arthur - a 'dìon na Ruis an sin. Agus chaidh a thionndadh gu bhith na leanabh a bha a 'coimhead mu dheich bliadhna a dh'aois, ach gu math luath - nas luaithe na cheetah, agus nach robh e comasach do gach seòrsa armachd. Mar bhalach de dheich bliadhna, bidh e a" toirt seirbheis don Ruis tsarist airson ceud bliadhna, agus an uairsin a" fàs suas ri sia-deug agus a" cumail neo-bhàsmhorachd gu bhith na mhaighstir air an dàn dha fhèin, ach bho àm gu àm a" coileanadh mhiseanan a rèir òrdugh nan Gods Ruiseanach- demiurges.
  Agus thug an corp aige buaidh sa bhad air cùrsa eachdraidh.
  Airson deich bliadhna, cha robh Oleg Rybachenko, a rèir ìrean tràth san fhicheadamh linn, a 'coimhead cho beag, agus chaidh gabhail ris sa bhad dhan arm. A bharrachd air an sin, bha am balach furasta a chromadh agus a dhèanamh dìreach le a chorragan, an toiseach le a làmhan, agus an uairsin le a chasan rùisgte, sgillinn copair. Dè a thug buaidh.
  An toiseach, fhuair am balach air Admiral Makarov a shàbhaladh bhon bhàs. Rinn am balach e gu math sìmplidh, chaidh e a-steach don Petropavlovsk air latha an t-slighe a-mach marbhtach chun na mara. Agus gu trie leum e air an stiùir, agus air putadh air a" mharaiche, shnìomh an long.
  Ach, cha deach seo a mheas. Agus b"e an slinnean dà‑fhichead lùb airson a leithid sin de dh" eas-urram.
  Ach gu fortanach cha do bhàsaich an àrd-mharaiche.
  Ach fhathast, thòisich sèist Port Artair. Bha buannachd fhathast aig na Seapanach aig muir, agus bha an Seanalair Partridge ro neo-chinnteach.
  Ach chaochail ceannard Port Artair, bha e gu dearbh air a leòn sa cheann ann an eachdraidh fhìor, ach chaidh beagan mhìlemeatairean de chriomag seachad nas fhaisge air an eanchainn. Agus Oleg Rybachenko, le eòlas air an sgeulachd, dìreach gu h-iongantach air a phailme a bhualadh air teampall an t-seanailear, agus bhuail criomag an eanchainn agus mharbh e e. Ann an ùine ghoirid, bhàsaich an neach-brathaidh a ghèill an dùn agus ghabh Kondratenko, gaisgeach dìon Port Artair, àite.
  Chuir an ceannard ùr, gus dìon na daingneach a neartachadh, na seòladairean agus na gunnachan-luinge uile a thoirt air falbh chun a' chladaich, agus dhì-armaich e an sguadron, ach dhaingnich e Port Artair.
  Bha an Àrd-mharaiche Makarov ann an làn dhàimh ris ann an seo. A bharrachd air an sin, cha do ghabh cabhlach na Ruis an iomairt aig muir san sgeulachd seo.
  Mar thoradh air an sin, chaidh an dùn a dhìon gu tur, a bharrachd air gnìomhan sgileil a 'Cheannard Kondratenko. Chùm an dìon suas gu math. Neartaich Kondratenko dìon daingneach Vysoky ann an ùine agus cha b 'urrainn dha na Seapanach a ghabhail.
  A bharrachd air an sin, bha Oleg Rybachenko, am balach neo-bhàsmhor, casruisgte seo a 'sabaid mar titan ann an fuachd sam bith. Agus chuir e iongnadh air a h-uile duine leis cho mionaideach "s a bha e.
  Leum am balach suas chun a' ghunna-inneal, agus, a' gabhail fois air a shàilean rùisgte, cruinn, leanabhach, thug e sùil air an arm. Agus thòisich e ri sgrìobhadh. Agus cha deach aon pheilear singilte a chaitheamh. Chaidh na samurai a ghearradh sìos gu litearra ann an rangannan.
  Bhuail Oleg, an tuama shiorruidh so, e fèin le dealas, agus le crònan làidir, a' deanamh òran air an t-slighe ;
  Tha mi nam bhalach a rugadh san t-Samhain
  Ann an aois an fhànais, an aois stoirmeil ...
  An Ruis Bloom Tsarist air an talamh,
  Creid mi, chan e crùbagan a th" ann an Òglaich!
  
  Chuir an Dia mòr Svarog mi,
  Dèan seirbheis don Fatherland le cridhe is anam ...
  Air ar son, às dèidh a h-uile càil, an Dia Uile-chumhachdach Geal -
  Cumaidh sinn, creid ri Satan!
  
  Is e an Ruis ar dùthaich mhàthaireil, creid
  Dè an aon fhear air an t-saoghal ...
  Ged a thug biast glè ghnìomhach ionnsaigh,
  Tha àite ann dhuinne Ruiseanaich air a" phlanaid!
  
  Dùthaich làidir gun chrìoch
  Is e an rìgh as glic a bhios a" riaghladh ...
  Tha i air a toirt dhuinn gu bràth le Kin -
  Thugadh Abel buaidh, sgriosadh Cain !
  
  Dìon mi Port Artair gu treun,
  Dèan sabaid air balach is casruisgte anns an fhuachd,
  Creid mi, cha do lùb na Seapanach,
  Sgaoil na caileagan am braids!
  
  Chaidh am balach a ghearradh dheth sa bhad le inneal-ghunna,
  Air a spìonadh sìos raon de samurai borb ...
  Agus a 'bualadh buidhe ceart san t-sùil
  Is sinne luchd-tòiseachaidh an uilc a reubadh às a chèile!
  
  Coileanamaid co-mhaoineas gu bràth
  Tha rathad glòrmhor aig tsars na Ruis.
  Thig aisling mòr gu buil
  Gu glòir an Svarog uirsgeulach!
  
  Tha sinn a 'creidsinn gun dìon sinn an Motherland,
  Bidh mi a 'sabaid air beinn mhòr, àrd ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Agus tha an Tighearna Perun fhèin soilleir!
  
  Tha mi airson ar n-Athair gu crìch,
  Creid mi, sabaididh mi gu treun ...
  Ghabh Tsar Nicholas àite m" athair,
  Crochaidh sinn Iudas air crann-criann !
  
  Tha an Ruis dìreach foirfe
  Dùthaich nan naomh agus daoine glic an t-saoghail....
  Bha mi a" bruadar air glòir a lorg ann, a bhalaich,
  Agus rinn e Mars agus Crìosd na iodhal!
  
  Tha mi creidsinn Lada màthair nan Dia,
  Dè an gaol don chruinne-cè a bheir seachad ...
  Feumaidh sinn faclan a bharrachd airson ùrnaigh,
  A Mhoire molaibh gu bràth an òigh !
  
  Tsar Nicholas cuidichidh sinn thu,
  Gus a" chùis a dhèanamh air na Seapanach creid an cruaidh-chàs ...
  Oigheanan Svarog, is mic breith chloinne sinn,
  Agus ann an rati, tha sinn a" creidsinn docaichean fionnar!
  
  Agus an seo tha am balach mòr a 'sabaid,
  Dè na gunnaichean-inneal rati a bhios a" gearradh ...
  Tha an Tighearna an-còmhnaidh mar aon leinn,
  Tha buille Chriosd gu mòr a' sèideadh nan neoil !
  
  Uill, dè a fhuair na Seapanaich cruaidh?
  Chan urrainn dhut buaidh a thoirt air Port Arthur ...
  Stèidhichidh sinn saoghal na Ruis anns a h-uile àite,
  Agus bidh ìomhaigh de Lada le òr!
  
  Oir bidh an rìgh dìleas gu bràth,
  Sàbhalaidh sinn e fhèin agus an Tìr Naoimh ...
  Fo sgàil an t-suaicheantas dà-cheann,
  Nì sinn Victoria fionnar!
  
  Anns an Ruis, tha a h-uile balach na ghaisgeach,
  Sèididh e air falbh le claidheamh, a 'cluich leth a' phlanaid ...
  Na goid nigheanan a-steach don yasyr agad,
  Gum biodh ar n-obrach air a mholadh!
  
  Tha, tha tùsairean aig an Ruis,
  Gun robh an ceangal dearg ceangailte gu teann ...
  Cumaidh sinn ceartas, cogais, urram,
  Agus chì sinn co-mhaoineas, thug a 'ghrian!
  
  'S a nis chuir sinn cùl ris an t-sluagh,
  Agus dhìon iad daingneach Port Artair ...
  thubhairt Svarog, Gabhaidh mi ris na mairbh,
  Ann am pàrras, tha nigheanan a "feitheamh riutha a bhith nam figear!
  A" seinn, thilg am balach grenade le a chas rùisgte, a" reubadh an samurai às a chèile.
  Air an t-slighe, bha an grenade air a dhèanamh le min-sàibh agus bha cumhachd millteach mòr aige. Mar sin chan urrainn dha na Seapanaich a dhol na aghaidh.
  Oleg Rybachenko, a sgrìobh agus a 'seinn:
  Agus dh'itealaich na samurai gu làr,
  Fo chuideam stàilinn agus teine!
  Agus bha na chuir e ris an dìon luachmhor. Agus sheall Admiral Makarov a sgil air tìr.
  A bharrachd air an sin, bha barrachd stuthan agus stuthan aig na Ruiseanaich, mar thoradh air sgil an t-seanailear uirsgeulach.
  Agus an fhìrinn gun deach sguadron Ruiseanach Togo a bhualadh mòran nas cudromaiche.
  Ro dheireadh na Dùbhlachd, bha na samurai sgìth anns na h-ionnsaighean. Anns an Fhaoilleach, bha tàladh air adhbhrachadh le oidhirp Kuropatkin an casg a chuir air bhog, ach cha robh e gu math soirbheachail.
  Anns a 'Ghearran, bha an ionnsaigh a-rithist, agus a-rithist air a chuir às le call mòr dha na Seapanach.
  Rè an dìon, bha am balach Oleg Rybachenko modhail. Aig toiseach an t-sèist, cha robh am balach cabin seo ach deich bliadhna a dh'aois. Bha an leanabh a 'sabaid co-ionann ri inbhich agus chaidh e gu taisbeanaidhean.
  Sheall e gu robh e gu math gaisgeil agus sabaid. Agus chùm an dìon.
  Agus mharbh am balach, a 'toirt air ais ionnsaigh eile, na ceudan de samurai bho ghunna-inneal, agus gun a bhith a' leigeil leotha Mount High a ghabhail. Aig a' cheart àm, sheinn am balach a-rithist le mòr dhealas;
  Tha Tsar Nicholas a-nis na mhonarc mòr,
  Chan fhaigh thu Lenin cothrom cumhachd ...
  Cuiridh sinn stad air na h-òrdughan Iapanach fiadhaich,
  Reub an neach-ionnsaigh air beul na Ruis!
  
  Biodh an Ruis gu bràth a" riaghladh anns a" chruinne-cè,
  Ann, tha an Tsar Nikolai cumhachdach, iongantach ...
  Faodaidh sinn an nàmhaid a bhualadh le claidheamh,
  Airson seo bidh thu a 'sabaid agus a' dàn!
  
  Mòrachd na Ruis anns a 'chruinne-cè,
  Chan urrainn dha duine faighinn thairis air na Ruiseanaich ...
  Le neart a bhatail gun atharrachadh,
  Bidh sinn a 'draibheadh na nàimhdean air falbh bhon Fatherland!
  
  Ann an ainm ar Tìr-mhàthair naomh,
  Buannaichidh an Ruis na blàran...
  Agus bidh glòir nan Ruiseanach do-chreidsinneach,
  A" dol seachad air deuchainnean airson dìreach còig!
  
  Cha tèid sinn air ar glùin gu bràth
  Os ar cionn tha cherub le sgiath òir...
  Thèid mòran a bharrachd ghinealaichean seachad
  Agus bidh sìth shìorraidh anns a 'chruinne-cè!
  
  Thig Svarog maille ri Iosa,
  Togaidh iad na mairbh uile sa bhad ...
  Às deidh na h-uile, is e slànachadh an ealain as àirde,
  Bheir athraichean nan Dàmhair cumhachdach breith!
  
  Agus Lenin, Stalin, Nikolai agus Peadar,
  Bidh a h-uile làmh còmhla a" gleusadh agus a" tuigsinn ...
  Dè a th 'ann am bratach na Ruis anns a' chruinne-cè pròiseil,
  Bàsaichidh agus bàsaichidh nàimhdean an athar!
  
  Beannaich Dia seirbheis na Ruis,
  Àrdaich chun pedestal as àirde ...
  Svarog am Mesias mòr treun,
  Creid mi, cha do stad mi saighdearan gràdhach!
  
  Bidh sinn a 'creidsinn a dh'aithghearr gu bheil sinn nas làidire
  Tog bratach na Ruis thairis air a" phlanaid...
  Cò bheir sàr-bheachd,
  Bidh sinn a" seinn ann an rosg is bàrdachd!
  
  Dè cho math ' s a tha e nuair a bha an rionnag an ruis a
  Os cionn an t-saoghail bidh e coltach ri daoimean ...
  Às deidh na h-uile, bha an speur rionnagach air uisgeachadh,
  Agus buail an nàmhaid san t-sùil!
  
  Na creid an ti a their gu bheil iad lag,
  Chan eil na titans Ruiseanach sin co-ionnan ...
  Ann an ainm na stàite Orthodox seo,
  Faigh am balach seo air each!
  
  Agus ruithidh sinn gu cath airson glòir an t-saoghail,
  Gus buannachadh gu treun anns an Fatherland ...
  Chan urrainn dhomh a mhìneachadh do Shakespeare
  Cia meud a bhitheas ar n-arm ann an glòir !
  
  Gheibh ar Motherland an duais,
  Bho na Diathan uile anns a" chruinne-cè an rud as fheàrr de na h-uile ...
  Tha fàilte an-còmhnaidh air aoighean nar n-Athair,
  Ma thig thu le maitheas, chan eil thu nad aingidh!
  
  Gràdhaich an rìgh agus Dia Iosa
  Agus adhradh Lada airson gaol ...
  Na bi 'm fear-cogaidh ann am blàr,
  Chan urrainn dhut toileachas a thogail air fuil!
  
  Bithidh beatha shiorruidh, stoirmeil is àillidh,
  Tha àite ann airson a h-uile duine a bhith treun...
  Tha e cunnartach a bhith ag argamaid le ridire Ruiseanach,
  Na cunnt an uairsin na duilgheadasan agad!
  
  Ach a dh'aithghearr bidh sìth anns a 'chruinne-cè,
  Agus buannaichidh math ann am mòrachd ...
  Bidh sinn ann an sonas, pàrras gun atharrachadh,
  Bheir an Tighearna sgiath làidir!
  Le leithid de dh'òran, gu dearbh, cha b 'urrainn do shaighdearan Ruiseanach a chall. Agus cha do chaill am balach terminator. Agus loisg gaisgich eile air an t-Seapan a 'stoirm Mount Vysokaya le mionaideachd iongantach.
  Tha am Màrt air tighinn mar-thà ... Thill na Seapanaich a-rithist. Cha do thachair Didòmhnaich fuilteach anns an Ruis, leis gu robh Tsar Nicholas, bhon a chùm Port Arthur air, ann an deagh shunnd agus chaidh e a-mach chun t-sluaigh. Chuir sluagh an righ cuideachd fàilte air le fiamh-ghàire agus rinn iad gàirdeachas gu fiadhaich. Agus chaidh a h-uile càil gu math.
  Chaidh arm na Ruis ath-lìonadh, agus dh'fhàs e barrachd is barrachd. Aig deireadh a 'Mhàirt, dh'fheuch na Seapanaich ri gluasad air adhart, ach bha cus àrdachadh àireamhach aig feachdan Kuropatkin agus chuir iad às do gach ionnsaigh.
  Agus chaidh na pàirtean as fheàrr de samurai an t-Seanalair Noga a phronnadh sìos le sèist Port Artair. Às deidh dhaibh call mòr fhulang, thill na Seapanaich air ais. Ach a-rithist chuir Kuropatkin dàil air.
  Aig deireadh a" Ghiblein, lean ionnsaigh ùr, a chaidh, ge-tà, a chuir air ais cuideachd.
  Agus ghabh Oleg Rybachenko, am balach gaisgeil seo eadhon còirneal Iapanach, le cuideachadh bho ribe, gu dearbh.
  Aig toiseach a 'Chèitein, cha robh ann ach sgeirean beaga, agus air an 25mh sguadran Rozhdestvensky mu dheireadh a-steach gu Port Arthur. Thug an Admiral ainmeil leth-cheud 's a h-aon long thairis air trì cuantan aig an aon àm!
  Às deidh sin, fhuair an dìon daingneachadh. Agus tràth san Ògmhios, lean an ionnsaigh mu dheireadh air Port Arthur. Tha an ionnsaigh eu-dòchasach agus fiadhaich. Agus a-rithist bha e air a bhuaireadh le call mòr dha na Seapanach. Mu dheireadh thug an rìgh air falbh Kuropatkin agus chuir e Linevich an dreuchd. Ann am meadhan an Iuchair 1905, chaidh a' chùis a dhèanamh air na Seapanach mu dheireadh. Agus thàinig dìon gaisgeil Port Artair, a mhair còrr is bliadhna, gu crìch.
  Fhuair Kondratenko Òrdugh an Naoimh Anndrais mar a' chiad neach. Agus fhuair e inbhe marasgal achaidh. An uairsin rinn an sguadron de Rozhdestvensky, còmhla ri Port Arthur, air a stiùireadh leis an Àrd-mharaiche Makarov, a 'chùis air na Seapanach aig muir. A bharrachd air an sin, bhàsaich an Àrd-mharaiche Togo fhèin ann am blàr.
  Oleg Rybachenko, bha am balach sìorraidh seo a-rithist air cliù a chosnadh dha fhèin agus gu pearsanta ghlac e long-cogaidh nan Iapanach. Bha grunn nigheanan brèagha casruisgte a" sabaid ris cuideachd.
  Sheall an sabaid Natashka i fhèin gu sònraichte soilleir - fìor bholcàno ann am blàr agus do-chreidsinneach.
  Agus nuair a thilgeas nighean grenade le a òrdagan rùisgte, is e fìor chràdh is sgrios a tha seo. Grenade guail agus cho millteach.
  Bidh balach pionnaidh a 'toirt ionnsaigh air na Seapanach agus a' seinn aig an aon àm;
  Bidh an Cuan Sèimh againne, creid
  An Ruis na Rìoghachd Rod le Nicholas ...
  Agus thèid am beathach a sgrios
  Bidh sinne, ridirean nan nàimhdean, a" reubadh a h-uile duine gu pìosan!
  
  Mo dhùthaich, creid os cionn gach nì,
  Leig le rionnagan co-mhaoineas deàrrsadh soilleir ...
  Bidh soirbheachas an cois nan ridirean,
  Tha sinn mar phrìomh eisimpleir de dìreach altruism!
  
  Tha mi nam thùsaire a bhris a-steach don chogadh,
  Dìreach balach casruisgte ...
  Ach bleithidh mi an nàmhaid gu fùdar,
  Agus brisidh mi as iadsan a tha an aghaidh nan adharc!
  
  Iapan carson a chaidh thugainn
  Bha thu airson dùbhlan a thoirt don Ruis ...
  'S chaidh e ceart san t-sùil le sàil,
  Svarog misean an Tighearna mòr!
  
  Gràdhaich Lada Mother She Gods,
  Rugadh i mòran, soilleir agus sgoinneil ...
  Gu glòir nan Genus mac treun,
  Cuiridh sinn stad air marbhadh nàimhdean fiadhaich!
  
  Na dèan a" chùis air an Rus buidhe Iapanach,
  Tha ar gaisgeach ann am batail do-chreidsinneach ...
  Dèan sabaid airson an Motherland agus na biodh eagal ort,
  Nuair a tha na daoine agus an siostam rìoghail aonaichte!
  
  A Nikolay, bheir sinn dhut
  Airson an Ruis Naomh tha sinn nar cridhe dùthchasach ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  A" fosgladh a dhoras don chruinne-cè!
  
  Gu glòir Dhè Russian Criosd,
  Bidh sinn a" seinn laoidhean airson ar Ruis...
  A ghaoil Mhàiri, cho fìor-ghlan
  Dè an àite brochan airson clann airson lòn!
  
  A Mhàiri tionndaidhidh mi mo shùilean,
  Còmhla ri Lada, bheir thu gaol don h-uile duine ...
  Ged rinn an Sàtan tuagh oirnn,
  Bidh a" Bhan-dia còmhla rinn anns an t-solas shìorraidh!
  
  Chan e, cha tèid a" ghrian a-mach gu bràth
  An Ruis Uachdrach gun chrìoch...
  Aisling mhòr air tighinn gu buil
  Tha a h-uile càil a 'cluinntinn sin fon adhar gorm!
  
  Tha sinn a' seinn dhut Màthair Dhè,
  Sailm agus òrain, a h-uile mionaid. .
  Ma dh'fheumas sinn a dhol dhan bhlàr le aon ghunna,
  Às deidh na h-uile, tha Stalin agus an Lenin Mòr còmhla rinn!
  
  Airson an Tìr-mhàthair, airson Dia, airson na dùthcha,
  Tha na balaich againn a" sabaid leis an nàmhaid ...
  Fios nach cuing mhallaichte thu,
  Nuair a thèid bayonet saighdear Ruiseanach a gheurachadh!
  
  Airson ar fearann, tùsaire ann am batail,
  Chaidh aig Svarog air aghaidh gràdhach a ghlòrachadh ...
  Chì sinn rudeigin nar aislingean soilleir
  C'àit am bi sinn gu bràth a' moladh Dia na sith !
  
  Ann an ùine ghoirid, tha na Seapanach mar Khan mar-thà,
  Agus cha do leig Port Artair seachad ann am batail ...
  Sin as coireach gu bheil an t-Athair air a thoirt dhuinn le Dia,
  Gus am bi thu a" sabaid gu gaisgeil airson an Ruis!
  . CAIBIDEIL #2
  B" fheudar do Iapan sìth a dhèanamh leis an Ruis, air a mheadhanachadh leis na Stàitean Aonaichte.
  B" fheudar dhomh na h-Eileanan Kuril, agus Taiwan a ghèilleadh. Fhuair an Ruis dìon-dìon thairis air Korea, Manchuria, smachd air Port Artair. A bharrachd air an sin, phàigh Iapan airgead-dìolaidh mòr de bhillean yen òir don Ruis tsarist.
  Neartaich a" bhuaidh suidheachadh Tsar Nicholas II. Leudaich an Ruis na sgìrean aice, agus thòisich Zheltorossiya a" cruthachadh aig cosgais a dhol còmhla ri roinnean Sìonach gu saor-thoileach. Gun Duma Stàite - dh'fhuirich an Ruis mar mhonarcachd iomlan, às aonais pàrlamaid.
  Gu dearbh, air sgàth buaidh agus seasmhachd phoilitigeach, thòisich fàs eaconamach nas tràithe na ann an eachdraidh fìor agus bha e na bu làidire.
  Thòisich a" Chiad Chogadh mar ann an eachdraidh fhìor. Ach chaidh e air adhart nas soirbheachaile airson an Ruis. Anns an robh an arm na bu mhotha agus na b 'fheàrr, a' gabhail a-steach taing do ath-leasachaidhean Field Marshal Kondratenko, agus tha an eaconamaidh nas làidire, agus tha ùghdarras an tsar nas àirde.
  Bha Oleg Rybachenko cuideachd a 'sabaid gu cruaidh agus gu math gaisgeil. Ruith am balach mar mheteorite. Sgrios e bho ghunna-inneal dachaigh air na Gearmailtich. Agus an uairsin ruith e na bu luaithe na cairt le gunna-inneal. Agus phronn e cuideachd gu sunndach arm a" Kaiser.
  Bha e coltach ri balach mu dheichnear, agus bha a chasan rùisgte, leanabhail, a" tilgeadh grenades uain", marbhtach às an t-sàibh.
  A' stiùireadh teine le deagh amas, chrom am balach le misneachd;
  Is dùthaich naomh ar dùthaich,
  Glòir do ar n-Athair gun chrìoch ...
  Cha dean an nàmhaid Satan a bhruthadh,
  Tha sinn a" faicinn, tha sinn nan dòighean fad às!
  
  Bidh m" athair-sa a" soirbheachadh
  Tsar Nicholas èirigh os cionn a ' phlanaid a. .
  Arm Ruiseanach do-chreidsinneach,
  Thig sinn nas fhaisge air an Uile-chumhachdach!
  
  'S e balach sìmplidh a th' annam,
  Ach air a bhuileachadh le cumhachd nach fhacas a-riamh ....
  Agus nochdaidh mi do gach neach eiseimpleir laidir,
  Gus nach tèid an ainmeachadh mar shabby six!
  
  Tha mi creidsinn leat, a Thighearna Iosa,
  Is tusa an tè as làidire san t-saoghal gu lèir,
  Agus tha mi ag ùrnaigh riut còmhla ri Lada,
  Gus an t-sianal cruthachaidh a stiùireadh!
  
  Bidh sinn air Mars a dh'aithghearr, creidibh mi
  Bidh an dùthaich againn a" riaghladh a" phlanaid ...
  'S tha biast an Kaiser ifrinn air a phronnadh,
  Tha cleasan nan ridirean air an seinn ann an òran!
  
  Tha am balach a" ruith spùinneadair casruisgte,
  Bidh sàilean lom timcheall nan nigheanan a" ruith mun cuairt ...
  Buailidh e 'n Kaiser le a dhòrn,
  Às deidh na h-uile, bidh na ridirean againn a 'bruidhinn ris na diathan!
  
  Glòir don Ruis, dùthaich mhòr,
  Biodh fios gum seas an rìgh co-mhaoineas naomh ...
  Na buail sinn, creid Satan,
  Tha faisisteachd air a thilgeil ann an luaithre Boudin!
  
  Chan eil ar Motherland nas làidire air an t-saoghal,
  Chan eil Ruis anns a" chruinne-cè nas bòidhche ...
  Is iolair mi, chan e gealbhan olc,
  Bheir mi aoibhneas agus toileachas dha na h-uile!
  
  Bidh sinn a 'draibheadh gu dàna gu ifrinn an nàmhaid,
  Bidh sinn gu furasta a" pronnadh nàimhdean nan Nadsaidhean ...
  Gearraidh sinn adhaircean a' Kaiser gu luath,
  Bidh linn de sholas nan comannach!
  Agus tha na caileagan cuideachd a 'pronnadh na Gearmailtich, agus cho ainmeil. Tha iad air an leagail le cuideachadh bho chasan rùisgte le pasganan spreadhaidh marbhtach. Agus aig an aon àm bidh iad a 'bualadh le bayonets.
  Bidh iad a" reubadh glagan nàimhdean gun mhòran deas-ghnàth.
  Natasha a' seinn;
  A" feitheamh ri buaidh, a" feitheamh ri buaidh! Airson Tsar Nicholas a 'bheinn!
  Tha Zoya, a" losgadh agus a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte, a" dearbhadh:
  - Tha buaidh a" feitheamh, tha buaidh a" feitheamh! A nàmhaid tha thu nad ghaisgeach càirdeil!
  Agus beucaidh an Augustine ruadh, aig a bheil a fhalt a" sruthadh leis a" ghaoith mar bhratach proletarianach:
  - Dia sàbhail an righ !
  Svetlana, a 'leagail na saighdearan Kaiser, agus a' tilgeil grenades le a h-òrdagan lom, squeals:
  - Tha Lada còmhla rinn!
  Tha iad seo na caileagan an seo a 'sabaid agus àlainn. Agus bidh na fèithean aca a 'dol fo chraiceann tana.
  Mhair an cogadh beagan a bharrachd air bliadhna agus thàinig e gu crìch le tuiteam na h-Ostair-Ungair agus gèilleadh na h-Ìmpireachd Ottoman agus a" Ghearmailt. Agus thug Bulgàiria, a" faicinn cò ris a tha i a" fàileadh, taobh Serbia agus an Ruis, mar a rinn, leis an t-slighe, an Eadailt agus Iapan.
  Achadh Marshal Kondratenko fhuair an ìre as àirde - Generalissimo. Agus thàinig e gu bhith na neach-gleidhidh cha mhòr a h-uile òrdugh, mar Suvorov. Thàinig Brusilov gu bhith na mharasgal achaidh. Rinn Admiral Kolchak dreuchd, agus Kornilov, Denikin. Tha an Ruis Tsarist ceangailte ris fhèin: Galicia, Bukovina, Krakow Voivodeship, Roinn Poznan, Klaipeda. Thàinig Czechoslovakia gu bhith na phàirt de dh" Ìmpireachd na Ruis cuideachd. Agus Asia Minor le Constantinople. Agus ceann a tuath Iorac.
  Uile gu lèir, thionndaidh e a-mach gu math. Roinn na Seapanaich na coloinidhean Gearmailteach leis an Ruis anns a 'Chuan Sèimh.
  An uairsin chaidh Saudi Arabia a roinn eadar an Ruis, an Fhraing agus Breatainn. Nas fhaide, an dèidh cogadh goirid, roinn an Ruis agus Breatainn Iran.
  Ghabh Oleg Rybachenko pàirt anns a 'chogadh seo. Bha am balach a" sabaid a-rithist, a" ruith na bu luaithe na cheetah le gunna-inneal, agus a" tilgeil grenades de chumhachd marbhadh mòr le a chasan rùisgte leanabhach. Agus sgriosar na naimhdean uile.
  Agus bha na caileagan bana-bhuidseach a' sabaid ris. Sheinn iad gu h-eibhinn agus gu sunndach an uair a phronn iad na Persaich.
  Is sinne clann an Teaghlaich, nigheanan nan Dia,
  Agus aig an aon àm buill Komsomol casruisgte ...
  Air an fheum a bharrachd eòlas aislingean
  Tha stailc bayonet nan nigheanan gu math geur!
  
  Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean gu lèir,
  Lùchairtean ri thogail - bratach co-mhaoineas ...
  Ar mathan Ruiseanach do-chreidsinneach,
  A" dol an aghaidh dogmas Darwinism!
  
  Tha sinn nan nigheanan brèagha, creid mi
  Agus le sàil rùisgte buailidh sinn an t-sròin ...
  Fosglamaid an dorus do cho-mhaoineas a dh'aithghearr,
  Nochdaidh sinn an ignoramus dorcha!
  
  An seo tha sinn a 'ruith casruisgte air an ionnsaigh,
  Air a ghlacadh le bòidhchead an nighean aca ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Agus tha guth cho sonraichte aig na caileagan!
  
  Biodh dùthaich na Ruis ainmeil,
  Rugadh sin ann an ainm ginealaichean ...
  Tha sluagh an t-saoghail nan teaghlach càirdeil,
  Cuidichidh an Lenin sgoinneil sinn!
  
  Ach a-nis tha na riaghailtean Nicholas glòrmhor,
  'S tha na famhairean a' cogadh air a shon,
  Bidh sinn uile a 'faighinn ann, tha sinn dìreach a' creidsinn air neamh,
  Nuair a tha na daoine agus an Tsar na Ruis aonaichte!
  
  Tha sin ceart, bidh sinn dìleas don rìgh,
  A 'frithealadh dha le gach cridhe agus anam ...
  Tha gaol agam air Iosa agus Ladoya,
  Gu bràth bidh mi Svarog còmhla riut!
  
  Tha ar Diathan Ruiseanach cudromach dhuinn,
  Tha gaol againn orra le anam nan Sòbhieteach ...
  'S cha 'n 'eil ann ach machinations Satan,
  Nuair a bhios Perun còmhla ri Lada, diùlt thu!
  
  Tha gaol agam air an rìgh, is e ar n-athair fhìn,
  Dèan seirbheis dha le dìleas agus le gràdh ...
  Biodh crìoch air nàmhaid nan Ruiseanach,
  Ged a tha e uaireannan air a thoirt seachad ann am fuil!
  
  Bidh an Ruis anns a" chruinne-cè airson a h-uile duine,
  Gus deàrrsadh le quasar soilleir agus cumhachdach ...
  Cha bhi trioblaidean aig an Fatherland,
  Ged tharruing an nàmhaid droch neòil !
  
  Gu robh an t-slat-chumhachdach leinn,
  Cò a tha na riaghladair air an cruinne-cè gu lèir ....
  Air ar cùlaibh tha an Dia Geal as motha,
  Cò 'na chaoimhneas a tha riaghladh !
  
  Biodh cruthachadh air thalamh,
  Bidh sinn a 'buannachadh, tha fios agam gu cinnteach ...
  A" feitheamh ri coileanadh an aisling shoilleir sin,
  Bidh àite ann dha daoine ann am pàrras soilleir!
  
  O, mo Ruiseanaich ghlic,
  Ann an ainm beairteas co-mhaoineas ...
  Tha eòlas aig Dia air mo chàirdean,
  Agus cha tèid oidhirpean ath-bheòthachadh seachad!
  
  Tha sinn a" creidsinn gun tèid nàimhdean a dhubhadh às gu duslach,
  Togaidh sinn bratach na Ruis thairis air a h-uile cruinne-cè ...
  Bheir sinn buaidh air na faisistich agus na dushmans,
  Agus bheir sinn glòir gu bràth do Ainm an Teaghlaich!
  Agus, gu dearbh, bidh na caileagan a 'losgadh agus a' tilgeil grenades marbhtach le an casan chiseled, lom, tana.
  Agus chan urrainn dhut cur an aghaidh dhaoine mar iad.
  An uairsin phòg am Mujahideen glacte nigheanan rùisgte, callus. Casan dusty ach gu math seductive.
  Agus an uairsin Afganastan. Fìor, bha beagan cogaidh ann. Agus cha robh na Breatannaich ro shealbhach an toiseach.
  Ach, sheall Oleg Rybachenko an ìre mhòr aige de ghaisgeach solais an sin.
  Còmhla ris na caileagan ann am bikinis, phronnadh e an nàmhaid gu math furasta, a 'tionndadh an Mujahideen gu criathar. Agus thilg na caileagan, le òrdagan rùisgte, bomaichean de fheachd marbhtach, agus reub iad buidhnean slàn de luchd-iomairt Afganach.
  Agus a' sabaid, sheinn an gille, a' dèanamh suas mar a chaidh e;
  Tha mi nam thùsaire, fhuair mi a shabaid ann an Afganastan,
  Tha sabaidean uabhasach a' feitheamh...
  Ach tha fios aig na Ruiseanaich an-còmhnaidh mar a nì iad sabaid,
  Cha bhi an nàmhaid a" cunntadh ach neoni!
  
  Biodh linn a" Chomanachais ann an glòir,
  Nuair a thig Svarog an Dia mòr...
  Cuir às do na h-innealan faisisteachd làidir,
  Dh" fhosgail buannaichean cunntas gun chrìoch!
  
  Tha na speuran gorm ann an Afganastan
  Tha balach casruisgte a" ruith tro na beanntan...
  Tha a ghairm 'na ni fior,
  Às deidh na h-uile, tha creideamh na Ruis na monolith làidir!
  
  Bidh Dushmans a" dìreadh ann an sgòth ionnsaigheach,
  Ach tha iad air an leagail le tùsaire treun,
  Balach-cogaidh às an Ruis cumhachdach,
  Seallaidh e eadhon dha inbhich mar eisimpleir!
  
  Tha sinn uile a" creidsinn ann am buaidh co-mhaoineas,
  Agus ma dh'fheumas tu sabaid airson an rìgh ...
  Sgapaidh sinn treud an ath-bhreith gu luaithre,
  Dhuinne 's beanntan, cuantan blàth!
  
  Bidh an Ruis a" riaghladh thairis air a" chruinne-cè
  Mar sin mar dhìleab an t-slat as àirde glic ...
  Gun atharraich a neart sa bhlàr,
  Bidh sinn a" draibheadh nàimhdean an athar a-steach don chiste!
  
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar glùinean leis na Ruiseanaich,
  Dhuinne Svarog agus Dia Geal a" ghràidh ...
  Tillidh sinn pailteas an leisg seo,
  Ma tha feum againn air cuan, na dòirtidh sinn fuil!
  
  Gu glòir ar Motherland na Ruis,
  Tha an ridire airson mo Rus a shàbhaladh ...
  Is e ar teaghlach as àirde agus is e Crìosd an rùn,
  Comasach air solas a" chruthachaidh a chuir an cèill!
  
  Is toigh leam an Ruis, a tha nas gràdhaiche de na h-uile,
  Dè na flùraichean àlainn ...
  Gluaisidh sinn am Fuhrer gu cruaidh nar n-aghaidh,
  Agus chan eil buadhan searbh a" cunntadh!
  
  Air ar cùlaibh tha Lada, màthair nan Dia Mòr,
  Air ar cùlaibh tha Perun, Yarilo, cumhachd ....
  Bidh sinn a" pronnadh cuideam treudan gach fiadhaich,
  Cuidich sinn daoine lag!
  
  Seadh, soirbhicheadh leis an Athair ann an glòir,
  Bidh an cruinne-cè ag èirigh os cionn a h-uile càil ...
  èiridh Abel, agus sgriosar Cain,
  Bidh villain rabid ann an ifrinn!
  
  Nuair a thogas an Ruis a chlaidheamh làidir,
  Agus thoir dhuinn neart nan Ruiseanaich, Dia geal ...
  Bidh a h-uile spiorad olc san fho-thalamh a" bàsachadh a dh" aithghearr,
  Dè chuidich an solas as àirde le bhith a" cruthachadh!
  
  Mar sin creid ann an onair Dhè Iosa,
  Creid ann an glòir ar Criosd...
  Na cuir dragh air do phàrantan
  Cùm creideamh ann an Rod gu deireadh!
  
  An sin thig duais mhòr,
  Agus cuir a-steach do na Ruiseanaich an saoghal gu lèir ...
  Tha e riatanach a bhith a 'sabaid gu gaisgeil airson an Motherland,
  Svarog Dia mòr agus iodhal!
  
  Bidh na mairbh uile air an aiseirigh ann an sonas,
  Bidh aoisean, mar a" ghaoth, fo bhlàth ann an gàirdeachas ...
  Tha araon nèamh agus talamh nan cumhachd mòr,
  Bidh sluagh na planaid gu lèir a" toirt urram don Teaghlach!
  Seo mar a shabaid Oleg Rybachenko ann an Afganastan leis na caileagan. Agus aon de a bhuaidh mhisneachail agus làidir às deidh fear eile.
  Is e seo am balach terminator! Agus thionndaidh an nighean le sàilean lom a-mach cho làidir agus cho sgiobalta!
  Tha an saoghal air seasmhachd agus beairteas a lorg. Gus an do bhuail an Ìsleachadh Mòr ann an 1929. Thuit an Ruis, às deidh fàs luath, gu bhith na èiginn.
  Ann an 1931, thug Iapan ionnsaigh air an Ruis, a 'sireadh dìoghaltas airson a' chùis a chaidh seachad.
  Gu dearbh, bha ìmpireachd an tsarist deiseil airson cogadh.
  Ach an turas seo, b" e fèin-mharbhadh a bh" ann. Rinn na saighdearan tsarist a" chùis air na Seapanach.
  Bha Oleg Rybachenko a-rithist a 'sabaid leis na gaisgeil, ach gu teicnigeach fada air dheireadh air an Ruis, samurai.
  Loisg am balach le gunna-inneal le cumhachd àrd, a" gearradh dheth suidheachadh ionnsaigh saighdearan samurai Ruiseanach ceudan is mìltean. A 'gearradh sìos agus a' spealadh sìos buidhnean-chatha iomlan de Iapanach aig an aon àm.
  Bha coltas gun robh an gunna-inneal aice gun sgur. Agus phron e a h-uile càil agus chuir e às do luchd-dùbhlain gu litireil gu pùdar fuilteach.
  Agus thilg an leanabh sìorraidh, a bha fhathast a 'coimhead mu dheich bliadhna a dh'aois, ach aig an robh barrachd neart na ailbhean, le òrdagan lom, pasganan spreadhaidh de neart mòr. Agus gu litireil reub na nàimhdean a-steach do na pàirtean as lugha.
  Agus bha na caileagan, còmhla ris, a 'pronnadh agus a' gearradh sìos na Seapanach. Gearr iad mar fhalt ràsair.
  Agus nochd iad an teangannan, agus rinn iad gàire.
  Agus aig an aon àm bha na caileagan a 'seinn le fìor dhealas agus dealas. Le aoibhneas a' sgrìobhadh gu litireil a' falbh;
  Is e an Ruis an dùthaich as motha
  Togaidh sinn comunn ann ris an righ,
  Tha coimhcheangal sìorruidh air a thoirt dhuinn ris an Teaghlach,
  Gu bheil gach neach air a bhreith mar ghaisgeach!
  
  Nì sinn a" chùis air Iapan le fealla-dhà
  Gu dìomhain thug thu ionnsaigh air an Ruis ...
  Air an ionnsaigh, bidh an nighean a" tionndadh a claidheamh farsaing,
  A ghaisgich an reubainn bhuidhe !
  
  Is luchd-cogaidh sìorraidh Komsomol sinn,
  Nuair a bhios sinn a" sabaid, bidh a" ghrian a" deàrrsadh nas gile ...
  Tha athraichean moiteil às casruisgte,
  Chan e clann a th" ann an ridirean tuilleadh!
  
  Creidsinn nach cuir duine stad oirnn
  Ann an ainm Co-mhaoineas gu bràth ...
  Bidh sinn gu luath a" draibheadh nàimhdean na Ruis,
  Cò a thug ionnsaigh le droch sheòladh!
  
  Bidh Dia Svarog a" riaghladh anns an dùthaich,
  Tha e na naomh-taic do ghaisgich mòra ...
  Cha cheadaichear nàimhdean eadhon air an stairsnich,
  Seòrsa Uile-chumhachdach Cruithear nam mìle aghaidh!
  
  Airson ar dàn do dhùthaich ghlòrmhor,
  Dèan a" chùis air a h-uile duine, le fealla-dhà a" gearradh sìos nàimhdean ...
  Bha mi airson òran a choisrigeadh do Rod,
  Dè a thàinig gu bhith na àite ann am pàrras na cruinne!
  
  An seo ruith na boireannaich cas-ruisgte Komsomol,
  Bidh na sàilean aca a" lasadh mar sgàthan ...
  Tha e soilleir gu bheil samurai a" feitheamh ri kaput,
  Bidh gaisgich a" reubadh às a chèile gu sgiobalta!
  
  Na creid iadsan a tha dìreach lag nan spiorad,
  Tha sinn nar ridirean ann am batail do-chreidsinneach ...
  Chan eil annad ach tràill truagh
  Agus tha Lada agus Criosd mar aon anns an anam !
  
  Tha bratach dhearg againn,
  Tha i coltach ri ròs lusach dearg ...
  Buailidh sinn cò tha olc ceart san t-sùil,
  Fàg am beachd ionnsaigh a thoirt air an Ruis!
  
  An seo ruith na boireannaich cas-ruisgte Komsomol,
  Tha iad brèagha agus tha aghaidh breagha orra...
  Cò nach glaodh kaput borb,
  Leig leinn do làimhseachadh ceart!
  
  Airson ar dùthaich shoilleir bruadar,
  Tha iad uile beò ann an glòir, bòidhchead mòr ...
  Tha a h-uile càil eile dìreach vanity
  Ged tha aghaidhean nan naomh gu tric a' dorchachadh !
  
  Uill, bidh sinn a 'sabaid ann am blàr mar iolairean,
  Agus bidh sinn a" ruith casruisgte tron reothadh ...
  Tha sinn nar buill làidir agus pròiseil de Komsomol,
  Agus thairis air an Motherland tha a" ghrian ag èirigh gu brùideil!
  
  Seo glòir ar dùthcha naomh,
  Bidh sinn a" seinn sailm agus a" sgrìobhadh òrain...
  'S e balach tùsanach a th' annam gu tur casruisgte,
  Tha an reothadh a" cràdh mo shàilean lom!
  
  Ach biodh fios agam nach teid mi air ais bhon amas,
  Leis gu bheil spiorad feum na Ruis nas làidire ...
  Tha gaol agam air Dia an Teaghlaich, tha gaol agam air a h-uile duine le mo chridhe,
  Gus beachd gòrach a chuir às a chèile!
  
  Bheir sinn glòir do Lada - teachdaire nan Diathan,
  Cò a chruthaich saoghal ann an gaol ...
  Feumaidh sinn faclan a bharrachd guys,
  Dhuinne, Perun, Svarog, bho theine Yarilo!
  
  Dh" fheuch Iapan ri gabhail thairis
  Ar Port Artair 's fearann ar sinnsear,
  Ach an seo thionndaidh an sealgair gu bhith na gheam,
  Bidh sinn a" losgadh gu math ceart!
  
  Gheàrr sinn sìos mòran samurai,
  Chan eil nàimhdean ann tuilleadh ...
  Is nigheanan sinn, a mhic ghràdhach,
  Os ar cionn tha Màthair nan Dia Naomh Lada!
  
  Cha toir nàmhaid,
  Chan e, chan fhaicear Ruiseanaich air an glùinean ...
  Tha cerub Dhè a' deàlradh le h-òr,
  Agus glòraich Iosa leis an Ainm Teaghlaich!
  
  Chan eil àite sam bith anns an Ruis nas bòidhche ri lorg,
  Tha i brèagha, an Ruis shìorraidh ...
  Tha iad uile a 'coimhead nas fhaide na fichead,
  Tha sinn nar buill de Mesiah casruisgte Komsomol!
  
  Seadh, dhràibh sinn an samurai,
  Chuidich an t-slat as àirde sinn sa bhlàr seo ...
  Mar a dh"fhàs iolairean cumhachdach
  Agus an Dia Geal as foirfe!
  
  Thachair e cuideachd dha na caileagan a bhith a 'sabaid,
  Le faisisteachd ri reubadh le fealla-dhà "Panthers".
  Is choisinn iad le feachd borb,
  Ged a ghabh iad ceumannan mòra!
  
  Agus fhuair Hitler prìomh dhuais
  Reub sinn e gu sgrìoban ann an fearg ...
  Mar a thionndaidh e a-mach, tha am Fuhrer coltach ri moron,
  Agus chì sinn co-mhaoineas air fàire!
  
  Shabaid Moscow ri Nadsaidheachd mar bheinn,
  Agus bha sinn le duilgheadas, ach chuir sinn an aghaidh gu gaisgeil ...
  Dùthaich àlainn na Ruis
  Nuair a chràidh sinn am Fritz gu teann!
  
  A' ruith casruisgte anns an fhuachd
  Tha sinn a" ruith nigheanan Komsomol....
  Tharraing iad nàimhdean na Ruis gu braighdeanas le feachd,
  Agus nochd iad stuamachd gu math dàna!
  
  Faisg air Stalingrad thug iad cruaidh san t-sùil,
  Agus bhris an Tìgear dheth a stoc gu cunbhalach ...
  Ged a b'e uair duilich a bh' ann an uair sin,
  Ach tha buill casruisgte Komsomol uile-chumhachdach!
  
  Agus mar sin chaidh sinn a-steach gu Berlin gu pròiseil,
  Tha fios agad gun deach an leithid de fhuaras a nochdadh ...
  Dè a tha a 'toirt spèis don t-saoghal Ruiseanach gu lèir,
  
  Reub sinn Adolf bho chèile!
  
  Uill, tha a" bhuaidh seo math,
  Bhuannaich sinn uile ann am blàr gun fàiligeadh,
  Bidh an rionnag Ruiseanach a 'losgadh os ar cionn,
  Agus tha ar creidimh o'n Teaghlach gun atharrachadh !
  
  Ann goirid, thig ar n-iomairt gu crìch,
  Bidh a" phlanaid gu bhith na pàirt den Ruis ...
  Bidh teachd a-steach mòr againn uile,
  Tha daoimeanan air na claisean againn a uisgeachadh!
  . CAIBIDEIL #3
  Bha Oleg Rybachenko mar-thà na oifigear agus bha mòran dhuaisean aige. Agus bha spèis aige, a dh'aindeoin a choltas leanabain. Agus fhuair e eadhon pòsadh. Mar sin chaidh an dreuchd gu math leis a" bhalach shìorraidh.
  Chan eil an Àrd-mharaiche Kolchak idir sean fhathast, sheall e a shàr-mhathas, an coimeas ri Ushakov agus Admiral Makarov. Chaidh Land of the Rising Sun a bhriseadh gu tur dhan mhuir agus an uairsin a ghabhail thairis.
  Bha an iomairt an aghaidh Tokyo glòrmhor agus buadhach. Agus fhuair Oleg Rybachenko eadar-dhealachadh fhèin le bhith a 'glacadh an mikado fhèin. Agus airson seo fhuair e a 'chiad Chrois an Naoimh Sheòrais ann an eachdraidh na Ruis le bogha òir agus daoimeanan.
  Ged nach bu toil leotha a thogail ann an inbhe: tha coltas ro leanabh air a" ghille. Ged a tha e deich bliadhna a dh'aois air fhèin, is e sin, airson na h-ùine seo, faodaidh tu trì bliadhna deug a thoirt seachad. Ach fhathast leanabh snog.
  Ann an suidheachadh sam bith, bhuannaich an Ruis.
  Chaidh seo a leantainn le referendum anns an do bhòt a' mhòr-chuid de na Seapanach airson a dhol còmhla ris an Ruis.
  Mar sin neartaich Tsar Nicholas II a chumhachd anns a 'Chuan Sèimh. Lean an Ruis a 'gluasad tro Shìona. Air a lagachadh leis an èiginn, cha do chuir Breatainn, an Fhraing, agus na Stàitean Aonaichte bacadh air smachd a ghabhail air an Ìmpireachd Celestial.
  Ann an 1933, thàinig Hitler gu cumhachd sa Ghearmailt. Thòisich e air cumhachd an t-seann ìmpireachd a thoirt air ais. Agus gu dearbh, dh'fheuch e gun a bhith a 'strì ri Ruis.
  Bha càirdeas aig Mussolini san Eadailt ris an Ruis. Agus air an t-sliasaid ghlac Etiopia, a 'leudachadh an coloinidhean. Bhathas a" bruidhinn air Caidreachas Trì-fillte a chruthachadh.
  Bha an Ruis Tsarist ag iarraidh a h-uile coloinidh a bha a 'lagachadh Sasainn agus an Fhraing a cheangal. Uill, tha na Gearmailtich agus na h-Eadailtich tuigseach cuideachd. Bha na planaichean aca fhèin aig na SA.
  Ann an 1937, chaidh a" Ghearmailt còmhla ris an Ostair, a" dèanamh an Anschluss. Agus san t-Samhain 1937, bhuail am plèana le Nikolaev san dàrna àite. Chrìochnaich an rìoghachd gu math soirbheachail. Fhuair Nicholas II buaidh mhòr anns an dà fhichead 's a trì bliadhna de a riaghladh.
  Thug iad Nicholas the Great air! Agus eadhon am fear as motha, dh'fhàs iad nas àirde na Peadar Mòr.
  Fo Nicholas II, chaidh an latha obrach a lùghdachadh gu deich uairean a thìde, thàinig seachd bliadhna de fhoghlam gu bhith èigneachail agus an-asgaidh. Ràinig an tuarastal cuibheasach san dùthaich 75 rubles gach mìos le neoni atmhorachd agus taic òir bhon ruble. B" e an t-airgead rìoghail an rud as cruaidhe agus as tionndaidh air an t-saoghal.
  Bha an arm fearainn as motha san t-saoghal aig an Ruis, agus chaidh meud a" chabhlaich thairis air Breatainn agus na Stàitean Aonaichte.
  B" e tancaichean Ruiseanach an fheadhainn a b" fheàrr air an t-saoghal, mar a bha itealain. Agus b 'e heileacoptairean aig an àm sin cha mhòr an aon fheadhainn air a' phlanaid Talamh. An cabhlach bàta-tumaidh as lìonmhoire agus àrd-inbhe. An làmhachas as fheàrr. Teicneòlasan adhartach ann an telebhisean agus bhidio. Thòisich a 'chiad fhilm dathte san t-saoghal cuideachd air fhilmeadh anns an Ruis Tsarist. A" toirt a-steach taing do dhealas Tsar Nicholas II airson togail dhealbhan.
  Às deidh dhi a dhol a-steach do Shìona, thàinig an Ruis am bàrr san t-saoghal a thaobh àireamh-sluaigh, a" dol seachad air Breatainn leis na coloinidhean aice.
  Rinn Tsar Nicholas II ath-leasachadh air Orthodoxy agus rinn e laghail polygamy. Chaidh aig an uachdaran ghlic seo air mòran rudan a dhèanamh. Agus chaochail e gun smal air, gun gheur-leanmhainn, gun a bhith air an Ruis a chall, ach mòr. Agus thug dìreach beagan mhìleameatairean de ghluasad criomag buaidh air eachdraidh na Ruis ann an leithid de dhòigh.
  A bharrachd air an sin, a 'gluasad a-steach don àm a dh' fhalbh balach cho brèagha agus làidir agus luath mar Oleg Rybachenko. Agus tha iad ag ràdh nach eil tubaistean ann an eachdraidh! Fhathast mar a tha iad. Sheall an dà chuid Nicholas II agus iongantas Generalissimo Kondratenko seo.
  Ach an dèidh bàs Tsar Nicholas, bha sealach leum-leum. An toiseach, bhàsaich am monarc Alexei II mus deach a chrùnadh. An uairsin bhàsaich oighre eile, Kirill Vladimirovich Romanov, cuideachd. Agus chaidh Vladimir an Treas suas an rìgh-chathair ann an 1938. Tha an rìgh òg, ach san fharsaingeachd chan eil e gòrach agus gu math làidir-thoileach agus glòir-mhiannach.
  Uill, fhuair e sìos gu gnìomhachas! An Ruis, an Eadailt, a 'Ghearmailt, an aghaidh Bhreatainn, an Fhraing agus, san àm ri teachd, na Stàitean Aonaichte. An seo, gu dearbh, tha an Caidreachas Triple tòrr nas làidire.
  Anns a" Chèitean 1940, thug a" Ghearmailt ionnsaigh air an Fhraing, a" Bheilg, an Òlaind agus Breatainn. Thug an Ruis ionnsaigh air na coloinidhean Frangach, Sasannach agus Duitseach. Thòisich glacadh neo-sheòrsach de thìrean.
  Cha b" urrainn dha na Breatannaich agus na Frangaich cur an aghaidh arm na Ruis. Agus rinn na Gearmailtich a" chùis agus thug iad orra an Fhraing, a" Bheilg agus an Òlaind a ghlacadh ann am mìos gu leth.
  An uairsin ghabh am Fuhrer thairis an Spàinn agus Portagail, agus ghlac iad an Danmhairg agus Nirribhidh. Ghabh an Ruis seilbh air an t-Suain.
  Cha mhòr nach robh an cogadh ann an aon gheata. Le taic bhon t-sluagh ionadail, ghlac an Ruis na h-Innseachan, Indochina, ceann a deas Afganastan, ceann a deas Ioran, an Ear Mheadhanach agus chaidh iad a-steach don Èiphit.
  Bha Oleg Rybachenko a 'sabaid mar a bha e an-còmhnaidh gu soirbheachail agus le dealas air leth. Bha am balach ag obair le dà ghunna-inneal aig an aon àm, a" spealadh saighdearan coloinidh Breatannach is Frangach. Agus is i seo a ghairm mhìorbhaileach agus am blàr ann an aon gheata.
  Agus bidh casan rùisgte an leanaibh a 'tilgeil grenades marbhtach. Agus tha na ceithir nigheanan a 'sabaid leis, agus gu math soirbheachail.
  Aig an aon àm, chan eil Oleg Rybachenko a 'dìochuimhneachadh a bhith a' seinn fhad 'sa tha e a' cur às do nàimhdean na Ruis;
  Thathas a "toirt seachad breith ann an aois cyborgs,
  Nuair a tha coimpiutair, cluicheadair aig làimh ...
  Agus gu bunaiteach chan eil anns an t-saoghal ach film
  Cha robh fios agam gu bheil an ùine eadar-dhealaichte a-nis!
  
  Chan fheum càirdean a mharbhadh gu gòrach,
  Ro-innleachd a 'ghille fo phailme a làmh ...
  Dh" fhàs an leabhar-nota gun fheum ann an cealla,
  Tha sinn nar clann air nach eil sinn eòlach san linn le pian!
  
  Ach le toil nan Dia cealgach,
  Tha am balach air gluasad gu saoghal ùr ...
  Chan eil mòran dòrn ri bhuannachadh an seo,
  Bha e coltach gu robh an diabhal air a dhol ceàrr!
  
  Cogadh agus rughadh, dorchadas sgrios,
  Thig làn mhurt agus acras ...
  Biodh eòlas agad air cinneach an t-sluaigh,
  Nuair a tha bròn agus fuachd anns a 'chridhe!
  
  Chan fheumar smaoineachadh, chan urrainn dha na Ruiseanaich a bhith briste,
  Leig leis an Ruis Mhòr fo bhlàth ...
  Thèid an droch mhèirleach a chuir fodha,
  Thig Svarog - misean sgoinneil!
  
  Seo an Tsar the Great Nicholas air falbh,
  A-nis tha Vladimir dìreach ann an cumhachd ...
  Faodar a ràdh gur e iolaire a th' ann cuideachd,
  Agus sgaoil a sgiathan air feadh an t-saoghail!
  
  Ann an ainm Dhè Ruiseanach Crìosd,
  Dèan deagh ghillean le toileachas ...
  A ghaoil Mhàiri, cho fìor-ghlan
  Dè a tha a" cur dragh ort le do ghòraich!
  
  Anns an Ruis, tha fios agad gum bi a h-uile dad gu math,
  Togaidh i a" bhratach thairis air a" chruinne-cè ...
  Ged bhuaileadh an namhaid air a' chisel,
  Bidh sinn air ar glòrachadh a-mhàin le cruthachadh!
  
  Tha mi a" creidsinn gum bi Dia na Ruis a" riaghladh
  Cò a chruthaich dorchadas nan Cruinne-cè sin ...
  Ged tha Satan 'na adhairc cho laidir,
  Bithidh sinn 'nar cloinn do'n Bheannaichte !
  
  An seo anns an Ruis tha àm ùr,
  Tha Vladimir ann an cumhachd aig an ìmpire ...
  Romanovs bhon chùirt rìoghail,
  Tha sgiathan dà-cheann aig an iolaire air feadh an t-saoghail gu lèir!
  
  Mòrachd an athar fad linntean,
  No is dòcha gum fuirich eadhon an Ruis gu bràth ...
  Tha abhainn na Ruis a 'sruthadh gun chrìochan,
  Agus bidh daoine nan cridhe daonna!
  
  An uairsin tha mi nam bhalach tùsaire casruisgte,
  Bidh sin a" reubadh le sàil rùisgte anns an fhuachd.
  Ach o na bheir Sir ionnsaigh,
  Bheir mi air aghaidh cruaidh le fuil !
  
  Chan urrainn dhut am balach a bhualadh
  Tha e na ghaisgeach fìor làidir agus mòr ...
  Agus a" tionndadh eadhon tìgear gu bhith na gheam,
  Leis gu bheil nàdar na bhuannaiche!
  
  Agus ruith mnathan Komsomol casruisgte,
  Bidh na sàilean aca a" tionndadh pinc bhon fhuachd ...
  'S bidh uaill gu luath air gach naimhdibh,
  Fàg beachd gun fheum!
  
  An seo tha sinn mu thràth air na Breatannaich a thoirt a-steach don jungle,
  Chaidh nàimhdean na Ruis a mharbhadh còmhla ...
  Choisich sinn ri iomall muncaidhean siùbhlach,
  Agus dhùisg iad mìltean glè ghlas!
  Ann an ùine ghoirid, dh'fhàs am balach gu math aibidh,
  Agus thàinig e gu bhith na oifigear gu math tuigseach ...
  Cha do bhris an mustache troimhe, ach mar-thà titan,
  Agus tha e na eisimpleir eile dha na ridirean!
  Bidh am balach a" sabaid agus a" pronnadh nàimhdean. Agus an uairsin bidh na daoine dubha a chaidh an glacadh agus na gaisgich buidhe is geal a" tuiteam gu an glùinean agus a" pògadh casan nan nigheanan. Agus tha e cho math.
  Às deidh pòg air an t-sàil, thuirt Natasha:
  - Tha gaol agam air fir!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Tha e na thoileachas mòr a bhith a" snìomh air maide!
  Agus mar a bhriogas e air saighdear a chaidh a ghlacadh air an t-sròin le a shàilean rùisgte.
  Rug Augustine, le a òrdagan rùisgte, air sròn an Arabach agus thug e air a ghlùinean.
  Dh'èigh an nighean:
  - 'S e bana-bhuidseach ionnsaigheach a th' annam!
  Bha Svetlana cuideachd a 'sabaid gu gnìomhach. Agus chuir na h-uimhir de dhiofar seòrsa de shaighdearan stad air. Agus thug an nighean air a shàilean a phògadh, agus rinn i gàire:
  - Chan urrainn dhut cur an aghaidh!
  Gu dearbh, cha b 'urrainn dha na saighdearan coloinidh seasamh an aghaidh arm an tsarist, agus cha robh iad ag iarraidh. Chaidh beagan dàil a chur air glacadh Afraga air sgàth gainnead rathaidean agus conaltradh fada. Ghluais na Gearmailtich thairis air Afraga tro Gibraltar agus Morocco, na Ruiseanaich tron Èiphit, agus nas fhaide air adhart Sudan.
  Ach, bha an talamh na bu mhiosa na bhacadh na bha saighdearan Breatannach no Frangach. Cha robh mòran dhiubh ann, agus tha droch armachd aca, agus a" mhòr-chuid bho thùsanaich ionadail. Cò aig nach robh fios ciamar agus nach robh airson sabaid.
  Ann an 1940, cha robh Hitler airson a dhol air tìr ann am Breatainn. Chuir e air bhog ionnsaigh adhair, an toiseach cha robh e glè shoirbheachail. Ach as t-earrach 1941, chaidh plèanaichean Ruiseanach a-steach don bhlàr, agus thòisich Breatainn air a bhruthadh gu bàs.
  Agus san Lùnastal, thàinig saighdearan Gearmailteach-Ruiseanach air tìr às deidh sin, agus às deidh dà sheachdain de shabaid làidir, chaidh Lunnainn a ghlacadh.
  Oleg Rybachenko agus na caileagan gu gnìomhach a 'stoirm prìomh-bhaile Shasainn. A-rithist bha am balach casruisgte, agus chuir e casan leanabhach, chiseled air adhart le grenades sgriosail de rùsg chraobhan a chuir às do aon, eadhon na tancaichean as cumhachdaiche ann am Breatainn. A 'gabhail a-steach cuideam leth-cheud tunna, agus fiù' s ceithir fichead tunna "Tortillas" a losgadh gu math, agus a 'briseadh ann am blàr fiadhaich.
  Sheinn am balach ri linn a' bhlàir, A' sgrìobhadh mar a chaidh e ;
  Thàinig sinne Ruiseanaich a Bhreatainn,
  Gus faighinn thairis air na coigrich a chaidh ionnsaigh a thoirt orra ...
  Gu 'n robh na Sacsonaich air seacharan,
  Ach tha sinn a 'toirt spèis do dhaoine nach eil a' creidsinn!
  
  Is e an Ruis an dùthaich as motha
  A tha a ' togail an t-saoghail a. .
  Sgaoilidh an ceò oillteil so,
  Agus bidh an gnìomhachas againn na chruthachadh!
  
  Tha gaol agam air Orthodox Crìosd
  Biodh cumhachd an Teaghlaich annainn ...
  Tha ban-dia Lada fìor-ghlan mar chriostal,
  Tha aimsir naomh an-còmhnaidh math anns an Ruis!
  
  Tha sinn a" creidsinn gun toir an cruinne-cè buaidh
  Bheir sinn toileachas do chruinne-cè na Ruis ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Le do chumhachd neo-chaochlaideach Dhè !
  
  Luchd-cogaidh mo Rusia naomh,
  Cha leig iad leinn ar glùinean ...
  Innsibh do Dhia Iosa thoir maitheanas dhomh
  Ma leigeas Lenin le rudeigin a dhol ro fhada!
  
  Gum biodh ar Tìr-mòr fo bhlàth,
  Is urrainn dhuinn gu furasta co-mhaoineas naomh a thogail ann ...
  Sgriosaidh mi arm Shasunnach,
  Agus bidh mi nam ghaisgeach gu bràth!
  
  Togaidh sinn an Ruis againn gu neamh,
  Agus bheir sinn buaidh air Lunnainn pròiseil ann am blàr ...
  Nach iongantach an aiseirigh Iosa naomh,
  Agus tillidh an Ruis gu ciallach!
  
  Motherland 's tu mo mhàthair fhìn,
  Tha gaol agam ort mar a" ghrian gun teagamh ...
  Bidh e comasach dha nàimhdean dìreach reubadh às a chèile,
  Airson glòir nan uile ghinealach ri teachd!
  
  Tha, tha an Ruis gun chrìoch againn a" fàs,
  Bidh gràn a 'fàs, mar chluasan òir arbhair ...
  Dh" fhosgail buadhan cunntas gun chrìoch,
  A leithid de aghaidhean bho ìomhaighean Orthodox!
  
  Anns an Ruis, tha tsar ùr glòrmhor a-nis,
  Is e Vladimir, mac Kirill an t-ainm a th" air.
  Stèidhich an Tighearna e gu glic,
  Agus bidh an Ruis na sledgehammer fuamhaire!
  
  Uill, mo mhàthair mhòr,
  Cò nach toil le duine brathadh ...
  Theid as mar dhus an fhithich,
  Deagh bheachd Ruiseanach!
  
  Bidh sinn gu cinnteach a 'chùis air an leòmhann
  Agus buaidh a thoirt air an Lunnainn iongantach seo ...
  Chan urrainn eadhon Satan a" chùis a dhèanamh oirnn
  Mar sin bidh sinn gu gaisgeil a" toirt ionnsaigh air na hordes!
  
  Anns an Ruis chan eil àite ann airson lag,
  Nì sinn a" chùis air na nàimhdean uile aig an aon àm ...
  Bidh sinn a" cur an cèill gaol don Athair ann an rann,
  Bidh an nàmhaid a 'cur dragh air gu furasta!
  
  A nis tha an rìgh fèin air tuiteam air a ghlùinean,
  Agus chrom e gu saighdearan na Ruis ...
  Às deidh na h-uile, tha ar creideamh nas làidire na meatailt,
  Agus dh"fhalaich an leòmhann fon leabaidh on eagal!
  
  Uill, rugadh saighdear dhut airson a bhuannachadh,
  Bòidheach, èifeachdach agus spòrsail ...
  Tha mi creidsinn gun tèid an arm a chuir fodha,
  Agus tillidh an cumhachd thugainn gu saor-thoileach!
  
  Tha mi creidsinn gum faigh sinn buaidh a dh" aithghearr
  Venus, Mars, agus Jupiter mischievous ...
  Cho neo-chrìochnach a bhitheas an saoghal
  nach sgrios thu an t-Uile-chumhachdach !
  
  Ach, às deidh dhuinn bualadh air an loidhne,
  Chan eil ach beagan air fhàgail againn airson buannachadh...
  An uairsin gheibh sinn milis milis,
  Ann an glòir bidh ar seanairean anns an rati!
  
  Na creid an ti a tha lag 'na chridhe ann an eagal,
  Cha toir an t-eucorach buaidh gu bràth ...
  'S gu dearbh cha 'n e tràill a th' annad,
  Bidh ar naoimh nam britheamhan ann an cath!
  
  'S mar sin a thuit Lunnainn, 's tha 'n tìr leinn,
  Dh'fhàs i saor, agus cho radanta ...
  Bidh a h-uile dad air a" phlanaid dìreach clas,
  Fo bhratach co-mhaoineas na Ruis!
  Bha na caileagan cuideachd a 'sabaid ri frenzy fiadhaich nan tìgearan acrach.
  Bha Natasha, a" gearradh tro na saighdearan coloinidh, agus a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte, ag èigheach:
  - Smachd air an t-saoghal Ruis!
  Zoya, a" pronnadh na Beurla a bha a" còmhdach an Tùr, agus a" tilgeil phasganan le stuth-spreadhaidh guail le òrdagan rùisgte, a" sreap, a" sreap a fiaclan bho neamhnaidean:
  - Tha mi a 'briseadh a h-uile duine!
  Agus mar a nì an nighean terminator seo gàire.
  Tha Augustina cuideachd a 'strì ri hysteria fiadhaich. Agus ruby na Sasannach, mar-thà anns an lùchairt rìoghail fhèin.
  A" gearradh tro nàimhdean le claidheamhan agus a" tilgeil chasan grenade le corragan rùisgte agus ròin:
  - Airson co-mhaoineas tsarist!
  Ach anns a 'bhlàr agus Svetlana. Dè cho làidir sa bhios i a" sabaid. Agus na h-uimhir de luchd-sabaid - mu thràth air a ghearradh gu ìre mhòr.
  Agus le a shàil rùisgte bheir e a-steach pasgan de min-sàibh le stuth-spreadhaidh. Agus cuir às don tanca.
  An uairsin bidh e ag èirigh:
  - Airson spiorad do-chreidsinneach na Ruis!
  Mar sin dh"fheuch iad uile agus ghlac iad eadhon an rìgh, còmhla ri Churchill.
  Agus chaidh Prìomhaire Bhreatainn sìos agus phòg e na caileagan, bho bhonn dusty, fuilteach an casan casruisgte.
  Agus an uairsin b 'fheudar dha a bhith a' reamhrachadh grotto Venus. Dè thug air na gaisgich gàire cho sunndach.
  Às deidh sin, thàinig an leth-chruinne an ear gu lèir, a 'gabhail a-steach Astràilia agus Sealainn Nuadh, gu bhith na Ruis, a' Ghearmailt agus an Eadailtis.
  Ach bha na SA ann fhathast.
  Rinn Tsar Vladimir co-dhùnadh fèin-riaghlaidh ionnsaigh a thoirt air Ameireagaidh. Thug Hitler agus Mussolini taic dha anns a" cho-dhùnadh seo. Ghluais an Treas Reich saighdearan gu Innis Tìle, agus nas fhaide air adhart chun Ghraonlainn agus Canada, agus ghluais an Ruis tsarist gu Alasga. Tha na feachdan, gu dearbh, neo-ionann. Tha cabhlach tanca caran lag aig na Stàitean Aonaichte, agus sluagh mòran nas lugha na an Ruis, còmhla ris a h-uile coloinidh aice. Ged a tha an eaconamaidh air a leasachadh. Ach chan urrainnear cur an aghaidh a leithid de uilebheist.
  An dèidh ionnsaigh a chuir air bhog ann an 1943, ghabh arm na Ruis còmhnaidh gu luath ann an Alasga ann an dà mhìos a" gheamhraidh. Agus as t-earrach, còmhla ris na Gearmailtich, ghlac i cha mhòr a h-uile Canada.
  Bha Oleg Rybachenko, gu dearbh, cuideachd a 'sabaid an seo agus rinn e cliù dha fhèin le bhith a' nochdadh gaisgeachd neo-lùbadh, dòigh-obrach mòr, agus a chumhachd inntleachdail.
  Bha am balach fhathast coltach ri leanabh, dìreach gu math fèitheach agus air leth làidir, nas mionaidiche na bu làidire na ailbhean mòr, agus nas luaithe na cheetah.
  Rè an ionnsaigh air na h-Ameireaganaich, sheinn am balach, a 'sgrìobhadh dàn slàn dìreach air an rathad;
  Is e an Ruis an dùthaich as motha,
  Cò a tha a 'riaghladh air feadh an t-saoghail ...
  Co-cheangal siorruidh thugadh dhuinne le Cin,
  Gus Lada a dhèanamh na iodhal airson linntean!
  
  Thug na Stàitean Aonaichte ionnsaigh làidir air
  Tha sinn a 'toirt ionnsaigh - ghabh iad còmhnaidh ann an Alasga ...
  Bheir sinn buaidh gu cuimhne,
  Agus tionndaidh an cruinne-cè gu lèir gu bhith na sgeulachd sìthiche!
  
  Gaisgich na Ruis as àillidh,
  Le aon bhuille, gearraidh ar balach sìos an darach ...
  Agus cha bhith do nighean eadhon brònach
  Cha sgrios Koschey the Deathless thu!
  
  Tha mòran luchd-sabaid borb anns an Ruis,
  Tha nigheanan is balaich a" ruith a-steach don bhlàr ...
  Ann an ainm ar seanairean agus ar n-athraichean,
  Bidh gaisgich eu-dòchasach a" sabaid!
  
  Gearraidh an nighean sìos am Fritz air an teicheadh,
  Brisidh an deigh lom san abhainn le do chas ...
  Ged ghairm an nàmhaid Satan gu cath,
  Brisidh a nighean uaibhreach as !
  
  Tha gaisgeach mòr sam bith againn,
  Sguab an nàmhaid le aon bhuille ...
  Tha ar Teaghlach Mòr mar aon airson linntean,
  Bidh Rusichi uile a" buannachadh airson adhbhar math!
  
  Tha mo Ruis a" fàs mar bhlàth-fhleasg,
  'S e calman brèagha le sgiathan liath a th' innte...
  Dh'fhosgail buadhan cunntas gun chrìoch,
  Tha balach na Ruis na ghaisgeach do-chreidsinneach!
  
  Anns gach nì tha mo mhàthair-thìr àlainn,
  Ged a dhìrich samurai a-steach don bhlàr ...
  Tha sluagh an domhain uile mar aon teaghlach,
  Ach tha sinn gu dian a" cur an aghaidh an nàmhaid!
  
  Agus dè a dh'fheumas sinn Hitler - dìreach lag,
  Biodh fios agad nach eil e duilich na h-adharcan aige a bhriseadh ...
  Ged a bheir barrachd borb ionnsaigh,
  Ged a thionndaidh e a-mach uaireannan sgìth!
  
  Tha dùthaich na Ruis a 'fàs gu breagha,
  Tha i a" tighinn le mil is gaol...
  Buailidh sinn an nàmhaid gu dìomhain,
  Bheir sinn air fuil a spionadh !
  
  Nach math a bhitheas e dhuinne a bhràithrean,
  Nuair a thèid a h-uile cogadh san t-saoghal a chall ...
  'S thoir fios air a' chrò,
  Chan fhàg na diathan an dùthaich againn!
  
  Is e an Ruis àite breith ailbhein,
  Thog sinn pioramaidean san Èiphit ...
  Dhràibh sinn carabhan asail,
  Agus tha e nas fheàrr leinn agus sisadima!
  
  Cha bhi sinn sàmhach gu bràth
  Agus ma bhios feum air, bidh sinn a" sabaid gu gaisgeil ...
  Bidh aoisean a 'dol seachad, bliadhnaichean uamhasach,
  Ach bidh sinn air ais gus fuireach gu bràth!
  
  Cha toir an gaduiche fuilteach buaidh oirnn,
  Tha Mamai air a" chùis a dhèanamh, agus rinn sinn a" chùis air Batu ...
  Bidh naimhdean comasach air briseadh gu dùr,
  Tha na caileagan a" ruith agus casruisgte san reothadh!
  
  Tha an cogadh fuilteach, tha aisling nan linntean ann,
  Bidh e brèagha eòlas fhaighinn air a" phlanaid gu lèir ...
  Chan eil feum air daoine a bharrachd eòlach air na faclan
  Leig leis a" chloinn spòrs a bhith aca!
  Nuair a bhios e doirbh dhuinn, cuidichidh Dia sinn,
  Chruthaich Svarog e fhèin claidheamhan a" cluich dhuinne...
  Bheir neart gun chrìoch ann an cumhachd Rod,
  Gheibh a h-uile duine àite air neamh!
  
  Tha e math nuair a tha an talamh fo bhlàth
  Cha toir an Wehrmacht sinn gu ar glùinean ...
  'S cha bhi buaidh air àireamh,
  Tha Stalin, an Lenin sgoinneil, air ar cùlaibh!
  
  Air feadh na Ruis, luchd-sabaid bhalach,
  Cha toir na caileagan cothrom dha na balaich nas motha...
  Bheir thu seachad na criochan,
  Leis gur sinne na britheamhan as motha!
  
  Cha toir sinn Stalingrad dha na Nadsaidhean,
  Cha toir sinn Moscow don Fritz nas motha ...
  Tha an duine Ruiseanach an-còmhnaidh toilichte a bhith a 'sabaid
  Bidh sinn a" dèanamh tàir air buidseachd - na bi gòrach!
  
  Seo na caileagan casruisgte air sneachda,
  Chaidh na pròiseil ceum ann an aon loidhne ...
  Chuir iad an nàmhaid dìreach a-steach don chiste,
  Agus bha Hitler air a bhualadh gu math!
  
  A-nis tha sinn a 'dol gu gaisgeil gu New York,
  Deiseil airson na nàimhdean a reubadh a" cluich...
  Tha sinn mar ghillean, iolairean uile,
  Thig buaidh a dh" aithghearr anns a" Chèitean eireachdail!
  
  Tha an cogadh a" fàs mar bholcàno
  Bidh làbha a" sruthadh ann am feirg a" spùtadh...
  Buailidh sinn na SA le buille cas,
  Ged tha nighean Komsomol casruisgte san t-sneachda!
  
  Na creidibh gur e fuamhaire a tha anns an Hitler seo,
  Na creid nach eil Roosevelt cuideachd na chrìch ...
  Is aon Dia nan Slavs, an t-slat as àirde,
  Agus riaghlaidh e o linn gu linn!
  
  Tha claidheamhan geur mar sin againn
  Agus creidsinn nach urrainn an sgiath a bhith air a tholladh le projectile ...
  Mar sin, maorach dìreach a dhùnadh suas
  Leig leis a 'chogais a chràdh le sùil ro chruaidh!
  
  Chan eil anns an tanca cumhachdach againn ach superman,
  Comasach air briseadh tro na h-òrdughan ...
  Agus bidh àm de dh'atharrachaidhean stoirmeil ann,
  Cuiridh sinn leapannan gu dàna, tha mi creidsinn!
  
  Nighean casruisgte a' ruith
  Chan eil sneachda na bhacadh leis an t-sàil rùisgte aice ...
  Tha mi creidsinn gum bi an nàmhaid air a bhualadh gu cruaidh,
  Agus creid nach eil Roosevelt a" gàireachdainn!
  
  Dè bha i a" smaoineachadh a bhith a" magadh air Moscow,
  Agus faigh tiodhlacan mòra ...
  Brisidh sinn gu sith, creid an uamha,
  Is diomhain oidhirpean gus an t-Athair a chasg!
  
  Ach tha an Ruis againn fo bhlàth ann am mòrachd,
  Seòrsa fànais de fhuamhairean...
  Bheir i adhartas gu co-mhaoineas,
  Nuair a tha an sluagh agus an arm aonaichte!
  
  Bidh an rìgh gar riaghladh - monarc treun,
  Cò thug dùbhlan don fhìor shaoghal ...
  Bhris sinn an nàmhaid gu duslach
  Ged uaireannan feumaidh tu buannachadh le fuil!
  
  Cha chreid sinn ridirean sàmhach
  Bheirear buaidh dha na daoine treuna agus glic ...
  Cha bhi ach beathach creiche air a reubadh gu pìosan,
  Agus tha a 'ghrian ag èirigh gu soilleir thairis air an Motherland!
  
  Cha bhi am bàs comasach air an tuagh a thoirt leis,
  Agus cha dèan claidheamh na Ruis an gath ...
  Sgaoil an Tighearna a chòmhdach thar Ruis,
  Ged uaireannan tha e coltach dhuinn nach eil e gu leòr!
  
  Chan eil àite ann an cogadh dhaibhsan a tha nan geal-gheal,
  Air an sin, bidh iolairean a" sabaid le glaodh fiadhaich ...
  Marbh nàmhaid an athar ann an corraich,
  Air chor as gu'n do chrath an naomh le gnùis dealrach !
  Svarog agus Lada, agus Trodaire-Perun,
  Cuidichidh iad sinn ann am batail na Ruiseanaich ...
  Chuir thu balach-laoch air crudha eich,
  Cha toir duine breith ort!
  
  Ach a-nis tha buaidh nan Ruiseanach air tighinn,
  Luchd-sabaid jers New York air an saoradh....
  Às deidh na h-uile, is e ar beatha an t-snàthad as gèire,
  Nach cuir sinn crìoch air an turas ann am Berlin a rinn a" chùis!
  . CAIBIDEIL #4
  Tha Braisil, agus Venezuela, agus Meagsago, agus dùthchannan eile air cogadh ainmeachadh air na Stàitean Aonaichte.
  Thòisich gluasad saighdearan Ruiseanach ann an stàitean a tuath Ameireagaidh. Tha na feachdan, gu dearbh, neo-ionann. Tha an Ruis agus a 'Ghearmailt nas fheàrr an dà chuid a thaobh càileachd agus meud.
  Tha na caileagan Natasha, Zoya, Aurora agus Svetlana a 'sabaid air an tanca as fheàrr san t-saoghal "Kondratenko"-3, carbad gluasadach le gunna fada agus gunna-teine luath. Gu math sùbailte, le sgàil-dhealbh ìosal.
  Le cuideam, tha an tanca Kondratenko-3 mu dhà fhichead tunna, agus tha e air a dhìon gu math. Agus an gunna, a dh'aindeoin an ìre bheag de 76 mm, le fìor luaths muzzle.
  Shermans, chan urrainn don tanca seo a dhol a-steach bho cheàrn sam bith. Mar sin...
  Bidh caileagan, a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis, dìreach a' cur às do dh'Ameireaganaich agus a 'gàireachdainn gu mòr.
  Gu sònraichte Natasha ... Agus le corragan rùisgte, bidh i a" brùthadh air an luing gàirdeachais, ag ràdh:
  - Glòir do mo Ruis!
  Bidh Zoya a" losgadh cuideachd. Bidh e a" dèanamh seo le òrdagan rùisgte, a" putadh air na putanan gàirdeachais agus ag èigheach:
  - Agus ar dùthaich dhùthchasach gu lèir!
  Bidh Aurora a" losgadh nas fhaide. Buailidh i an nàmhaid, agus their i, a" giùlan a fiaclan:
  - Agus tha na cumhachdan as àirde air ar cùlaibh!
  Agus cuideachd tha an nighean a 'bualadh gu math teine! Le òrdagan rùisgte, bidh e a" bruthadh mar phutanan air clàr gàirdeachais.
  Agus an uairsin bidh Svetlana a 'losgadh. A leithid de nighean sgiobalta agus sgiobalta. A 'leigeil a-mach sunbeams bhon bheul. Agus bidh e cuideachd a" seinn:
  - Tha mi nam rionnag cruinne! Bidh mi a" ruith nas luaithe na eadhon Satan!
  Le nigheanan mar sin, chan eil an diabhal fhèin uamhasach. Tha iad a" bualadh nan Ameireaganach, gu teann timcheall air Chicago.
  Agus na leig le duine sam bith a-mach às an sin. Bidh iad a" tàirneanach, canaidh sinn, gu beag. Seo na caileagan.
  Agus a-nis tha gearastan Chicago a" gabhail thairis. Tha fios againne!
  Agus tha tancaichean Ruiseanach mu thràth a" tighinn faisg air New York. Bidh Tsar Vladimir a" suathadh a làmhan gu toilichte. An deach na Ruiseanaich cho fada sin a-riamh?
  Bidh caileagan agus san adhar a" sabaid gu gaisgeil. Mar eisimpleir, càraid grinn: Maria agus Mirabela.
  A 'faighinn am bilean, casruisgte agus bòidhchead bikini. Gu litireil chan eil dad aca ri dhol na aghaidh. Tha na caileagan sin an seo brèagha agus gu math ionnsaigheach agus air an deagh amas.
  Loisg Maria peilear, loisg i sìos dusan itealan, ann an aon spreadhadh agus sheinn i:
  - Glòir dhut, ar dùthaich dhùthchasach! Ann an ainm na Ruis!
  Loisg Mirabela cuideachd agus reub i:
  - Ach tha ceannard ann an neart mòr,
  Gairmidh e na Slavs gu cath ...
  Chan urrainn dèiligeadh ris an Ruis
  Nuair a tha Vladimir na rìgh!
  
  Bho làidir, làidir, le toil iarainn,
  Sùil coltach ri gearradh meatailt ...
  Chan fheum na Ruiseanaich cuibhreann nas fheàrr -
  Cha robh ach daoine a 'bruadar air a leithid!
  
  Nàmhaid an athar a' caismeachd gu Gehenna,
  Cha chuir nàimhdean stad air an Ruis ...
  Bheir sinn buaidh air farsaingeachd na cruinne,
  Bidh bòtannan a" deàrrsadh sa chaismeachd!
  Tha, tha na caileagan sin a 'sabaid agus a' seinn maighstirean ...
  Air an t-slighe, ann am meadhan stoirmean New York, chaidh a 'chiad cosmonaut Ruiseanach a-steach don fhànais, ag itealaich timcheall air a' phlanaid Talamh. Agus is e seo coileanadh eile den tsarist Ruis de shliochd Romanov.
  Agus an uairsin chaidh gearastan New York a-steach, agus cha b 'fhada gus an do thuit Washington.
  Rinn Oleg Rybachenko cliù dha fhèin rè an ionnsaigh. Bha am balach neo-bhàsmhor seo a" sabaid mar fhìor chrìochnaiche. Agus thilg a chasan rùisgte, leanabachd peas le stuthan-spreadhaidh de chumhachd millteach mòr.
  Thug an leanabh ionnsaigh air na naimhdean, agus aig a' cheart àm sheinn e, a' sgrìobhadh air an t-slighe;
  'S e seabhag thùsail Ruiseanach a th' annam,
  Dè a tha a" frithealadh cumhachd rìoghail...
  Seallaidh mi a h-uile dad ann am batail le eisimpleir,
  Bidh an t-Athair ann an glòir shìorraidh!
  
  'S sinne oghaichean Rod, 's mic,
  Naomh, mòr Mama Lada ...
  'S tha na ridirean a' creidsinn na h-iolairean,
  Tha e airidh air tighinn chun duais!
  Gràdh thu an Ruis naomh,
  An dùthaich a tha an saoghal sa chrùn a" breithneachadh ...
  Dèan sabaid airson an oir agus na biodh eagal ort,
  Ged a bhios an deamhan uaireannan gar sgrios!
  
  Cuiridh sinn ruaig air an Wehrmacht
  Na toir gu ar glùinean sinn
  B 'urrainn dhuinn New York a thoirt fhad' sa bha sinn a 'cluich,
  Tha Vladimir an rìgh againn - chan e Lenin!
  
  Anns an dùthaich, bidh gàrraidhean a 'fàs mar shnàth,
  Agus fàileadh aroma meala ...
  Agus a dh'aithghearr bidh Roosevelt kaput,
  Agus tha fios againn gun tog an saoghal fear ùr!
  
  Na creid iadsan a tha lag nan spiorad,
  Às deidh na h-uile, tha fear ann am batail uile-chumhachdach ...
  'S e 'n righ, cha 'n e tràill truagh an cath,
  Balach a rugadh ag èigheach làidir!
  
  Tha mi nam phiobair a 'frithealadh an rìgh
  Tha mi cleachdte ri sabaid anns a h-uile dòigh ...
  Tha gaol agam air Crìosda agus Stalin
  Agus chan eil an ridire còmhla ri anam buffoon!
  
  Bidh rìoghachd de dhaoine ann
  Far a bheil an Dia Geal a 'riaghladh gu bràth ...
  Tha 'n t-eucorach do-chreidsinn briste,
  Tha olc Cain a 'losgadh ann an Ifrinn!
  
  Crùn saighdear fad linntean
  Co-mhaoineas cumhachdach ri thogail...
  Creidsinn an aisling tighinn fìor
  Marbhamaid nàimhdean an athar!
  
  Tha claidheamhan nas gèire na scimitar
  Agus gheàrr iad mar leusair le ràsair ...
  Buailidh sinn mar seo
  Dè a bhios Roosevelt air a bhualadh gu cruaidh!
  
  Agus bidh sinn a 'bualadh Hitler fios
  Ma dhìreas e dhan Ruis mar nathair ...
  Agus bidh pàrras air a 'phlanaid,
  Ged a bhriseas e am mullach uaireannan!
  
  'N uair thig an teaghlach mor,
  Bheir sinn seirbheis naomh dha ...
  Sgòr buaidh gun chrìoch,
  Airson glòir an t-saighdeir Ruiseanach!
  
  Tha an Ruis math anns a h-uile càil,
  Ann an glòir agus ann am mòrachd sonas ...
  Tha an abhainn domhainn
  Agus uaireannan bidh droch shìde a 'dòrtadh bho neamh!
  
  Gun eadar-ghuidhe eadar dà abhainn,
  Rugadh sìobhaltachd...
  Anns an Ruis, a 'chiad duine
  Tha na daoine againn uile!
  
  Is e an Ruis an dùthaich
  cò thog na pioramaidean...
  Thàinig Satan gu talamh
  Ach dìon na cherubim!
  
  Chan e, cha bhi sinn gu bràth air ar cromadh
  Cha tèid Slavs a dhèanamh nan tràillean ...
  Bidh crann Ruiseanach a 'treabhadh an fhearainn,
  Na cuir stad air bòtannan glòrmhor!
  
  Anns gach àite anns an Ruis air each,
  Nan suidhe leis an rìgh mhòr ...
  Cha do bhrath sinn sa Ghearran
  Gun a bhith a 'cur Mamaia air bhog san Ruis!
  
  Mar sin, tha an dùthaich fo bhlàth
  Bidh sinn uile a" buannachadh san t-saoghal...
  Gheibh Roosevelt an àireamhachadh agad,
  Bho oir Ruiseanach gu oir!
  
  Uill, dè a gheibh thu faisisteach
  Bho sinne le cluba nar n-aghaidh....
  Biodh eòlas agad air na h-uimhir de fheachdan san Fatherland,
  Agus tha bratach na Ruis cho moiteil!
  Bidh an saoghal gu lèir fo-sgrìobhadh dhuinn,
  Agus is dòcha eadhon an cruinne-cè ...
  Svarog is tu ar n-iodhal as àirde,
  Agus is e ar gnìomhachas cruthachadh!
  Agus air 3 Sultain, 1943, chaidh na Stàitean Aonaichte gu crìch gu tur. Mar sin thàinig an Dàrna Cogadh gu crìch, a thòisich air 15 Cèitean, 1940. Tha an cogadh glòrmhor don Ruis agus buadhach.
  Gu dearbh, fhuair Hitler agus Mussolini mòran bhon chogadh seo. Fhuair an dà dheachdaire seilbh ann an Afraga, cuid san Roinn Eòrpa agus na SA. Mu dheireadh chaidh an Roinn Eòrpa a roinn eadar dùthchannan. Agus thàinig Bulgaria às deidh an referendum gu bhith na rìoghachd aig Bulgaria mar phàirt den Ruis.
  Bhiodh e coltach gu bheil an saoghal air ath-riarachadh a-rithist agus gum faodar coloinidhean a chnàmh. Ach cha bhiodh Hitler, gu dearbh, na Hitler mura robh e ag iarraidh barrachd. Gu sònraichte, a 'chùis air an Ruis. Agus gabh thairis air na sgìrean aige.
  Agus gu dearbha bha na Gearmailtich a" cunntadh gu mòr air buill-airm ùra, nas cumhachdaiche. Tancaichean den t-sreath "E" agus urchraichean ballistic agus gu sònraichte airson sàsaichean itealaich.
  Ach, chaidh an Ruis Tsarist gu mòr thairis air an Treas Reich ann an urchraichean ballistic agus eadhon itealaich chun ghealach air 12 Giblean, 1951.
  Agus cha robh na tancaichean den t-sreath "E" air leth càileachdail thairis air an fheadhainn Ruiseanach.
  Agus cha robh ach sàsaichean itealaich na dhìomhaireachd. Taing don jet laminar, bha iad gu tur so-leònte ri seòrsa sam bith de ghàirdeanan beaga. Ach aig an aon àm, cha b 'urrainn dhaibh fhèin losgadh.
  Chaochail Mussolini agus fhuair a mhac an rìgh-chathair. Chuir Hitler cuideam air agus dh'aontaich an duine òg sabaid leis an Ruis. Air 20 Giblean, 1955, thòisich an treas cogadh mòr. Air taobh Hitler bha: an Eadailt, Brasil, Argentina, Chile, Meagsago, ann an ùine ghoirid, Ameireagaidh Laidinn gu lèir, ach a-mhàin Cuba, a thug taic don Ruis. Agus cha robh dùthchannan eile air an t-saoghal tuilleadh! Thòisich an treas cogadh mòr air 20 Giblean, 1955. Agus bha an dùbhlan as motha aig Tsar Vladimir na riaghladh.
  Is e an aon rud a dh" fhaodadh a shàsachadh gur e an cogadh seo an tè mu dheireadh ann an eachdraidh chogaidhean air a" phlanaid Talamh. Leis gu bheil a h-uile dùthaich den t-saoghal a" gabhail pàirt ann!
  Uill, aon uair "s gu bheil an cogadh air tòiseachadh, bu chòir a phàigheadh! Cha b" e iongnadh sònraichte a bh" ann an ionnsaigh Hitler. An Ungair, Iugoslabhia, pàirt den Ruis le beagan fèin-riaghlaidh, an tsar Vladimir the Third. Tha an Eadailt a" fuireach ann an Albàinia. A h-uile òrdugh le òrdugh. Tha na Gearmailtich a" feuchainn ri gluasad air adhart à Prussia an Ear, an Ostair, an Eadailt bhon taobh a deas. Agus tha na sabaidean a" dol air adhart ann an Afraga. Co-bhanntachd de dhùthchannan Laideann air na Stàitean Aonaichte. Ach chan eil iad gu math gnìomhach an sin. Dìreach gairm cogadh.
  Agus Hitler, aig an aon àm, a ghluais na prìomh fheachdan san Roinn Eòrpa.
  Agus thòisich ifrinn cogaidh. An cogadh mòr mu dheireadh ann an eachdraidh a" chinne-daonna.
  Lìbhrig na Gearmailtich a" phrìomh bhuille san Ungair taobh Budapest. Oleg Rybachenko a ' sabaid an sin. Bha e fhathast a" coimhead coltach ri balach timcheall air deich. Fìor, tha e gu math làidir gu corporra, fèitheach, luath, agus nas cudromaiche, mar shreapadair neo-bhàsmhor. Seadh, fhuair an sgrìobhadair agus bàrd Oleg Rybachenko neo-bhàsmhorachd, ach air chùmhnant gum bi e na bhalach mu dheich bliadhna a dh'aois, agus a 'frithealadh na Ruis ann an leanabh, ach glè làidir agus luath bodhaig. Agus tha e na leanabh bho 1 Faoilleach, 1904. Nuair a shocraich e sìos ann am Port Artair na bhalach cabin. Uill, chan eil e fhèin agus an gille as lugha, ach làidir agus luath bho thùs, agus thug iad air an t-soitheach e.
  A bharrachd air an sin, nuair a bha iad teagmhach an robh e ro bheag, chrom Oleg Rybachenko sgillinn copair le a chorragan air dare. Às deidh sin, gun chòmhradh, chaidh a thoirt chun na luinge.
  Tha am balach air mòran dhuaisean a chosnadh, a 'gabhail pàirt anns a h-uile cogadh. Thàinig e gu bhith na oifigear. Ach bha e coltach ri leanabh. Mar sin, ged a fhuair e duaisean airson iomadach cleas, cha do chuir iad a-steach am balach sìorraidh os cionn a 'chaiptein. Agus a-nis tha Oleg Rybachenko air a bhith san arm airson còrr air leth-cheud bliadhna. Tha mi air a bhith airidh air peinnsean oifigear o chionn fhada, ach ma tha slàinte iarainn agad, carson a dh'fhàgas tu an t-seirbheis.
  A bharrachd air an sin, às aonais choimpiutairean, consolaidhean geama, tha telebhisean dòigh air choireigin dòrainneach. Agus san arm, tha thu nad chaiptean co-dhiù a" draibheadh nan saighdearan. Tha, tha ùine fhathast a" dol seachad.
  Tha Generalissimo Kondratenko air bàsachadh. Bhàsaich Grand Admiral Kolchak, a chaidh seachad air Ushakov, cuideachd. Tha mòran leis an do thòisich Oleg Rybachenko, chan eil an t-seirbheis ann tuilleadh.
  Nas mionaidiche, bho shèist Port Arthur, tha cha mhòr a h-uile seann shaighdear air bàsachadh. Cha robh ach Vovka air fhàgail. Bha e fhèin, cuideachd, an uairsin na bhalach cabin, agus a-nis tha e mar-thà na sheanair liath. Tha an fhìrinn fhathast ag obair. Agus tha e na iongnadh gu bheil Oleg fhathast mar an aon bhalach, aig nach eil aon scar air a chorp. Is e seo an t-iongantas a tha aithnichte air feadh arm na Ruis, tsarist. Tha an fhìrinn a 'sabaid gu math fionnar.
  Tha am balach Oleg casruisgte, agus mar sin tha e nas tlachdmhoire agus nas beairtiche. Tha e ag amas air gunna às dèidh gunna, agus a' losgadh aig tancaichean Gearmailteach an t-sreath "E". Tha innealan nan Nadsaidhean dìreach mòr. Agus tha e coltach nach eil dad ann airson stad a chuir orra.
  Ach bidh am balach sìorraidh a" bualadh cho math is gu bheil e a" briseadh tron mheatailt. A 'peantadh an Fritz, a' deòir sìos na tùir agus a 'seinn.
  - Tsar Vladimir, Tsar Ruiseanach ...
  Uachdranachd Orthodox!
  Bheir sinn buaidh air an t-saoghal gu h-aithghearr
  , 'N a dheigh tha cerub os ar ceann !
  Thig Hitler gu crìch
  Agus cò dh'èist - 's math a rinn thu!
  Agus am balach, mar gum biodh e a 'tilgeil grenade, casruisgte, le cas leanabh. Bidh an seanair glas-fheusagach Vovka dìreach a" crathadh a chinn.
  Còrr is leth-cheud bliadhna de bhith na leanabh, an sgrìobhadair agus bàrd Oleg Rybachenko seachad anns an fhicheadamh linn. Agus feumaidh mi aideachadh gu bheil mi air tòrr fhaicinn. Leis a bhith neo-bhàsmhor, bha e air a h-uile mothachadh air eagal a chall o chionn fhada. Agus chuir an cogadh na chuimhne ro-innleachd coimpiutair.
  Bha e furasta agus spòrsail a chluich. Agus bha e math a bhith a" sabaid cuideachd. Is maith an uair a tha drùchd na maidne fo d' chosaibh ruisgte, agus a tha thu a'd' ghille sìorruidh a' snàmh, agus air do sgead- achadh an ordugh an gearr- aibh !
  Tha cead aig Oleg Rybachenko ruith ann an shorts agus casruisgte. Air ais ann am Port Artair, theagaisg am balach dhomh coiseachd gun bhrògan, eadhon anns an fhuachd. Às deidh na h-uile, chan urrainn dha corp neo-bhàsmhor fuachd a ghlacadh no a bhith tinn, ach bidh thu gu luath a 'fàs cleachdte ris an fhuachd, nach eil a' dèanamh cron. Dìreach mar Peter Pan. Agus tha e cha mhòr tlachdmhor ruith casruisgte san t-sneachda. Ann an gluasad, cha mhòr nach eilear a" faireachdainn an fhuachd, dìreach nuair a shuidheas tu gun stad, casruisgte beagan tan! Ach airson balach, is e trifle a th" ann.
  Ach tha cuideachd nigheanan bana-bhuidseach Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Bidh iad cuideachd a" gabhail pàirt anns a" chogadh. Ach chan ann fad na h-ùine, ach episodes. Chuidich e le bhith a" cumail Beinn Àrd nuair a bha e na bu duilghe. Bha bòidhchead casruisgte a 'sabaid an sin, agus ann am bikinis. Thilg iad an casan le òrdagan rùisgte, diosgan le urram geur.
  Agus air a ghearradh le claidheamhan. Agus ghluais Oleg Rybachenko an uairsin bho ghunna-inneal - chaidh na seann chompanaich a mharbhadh. Agus mar thoradh air an sin, chaidh ionnsaigh nan samurai sìos, agus thionndaidh Beinn High a-mach gu bhith do-chreidsinneach!
  Agus sheall na caileagan an clas as àirde agus aerobatics de na Valkyries.
  Agus a-nis tha na Gearmailtich air an dìon. Tha arm an tsarist deiseil airson cogadh. Cha do shoirbhich leis an Führer iongnadh innleachdach a choileanadh.
  Agus tha na saighdearan Ruiseanach a 'sabaid gu misneachail. Tha e coltach gum mallaich Hitler e fhèin barrachd air aon uair airson a leithid de chogadh a thòiseachadh. A bharrachd air an sin, a dh'aindeoin gu bheil dà thrian den Roinn Eòrpa agus an treas cuid de Afraga fo armachd aig an Fuhrer, ach fhathast
  chan eil e na cho-fharpaiseach ris an Ruis.
  Agus an àireamh de shaighdearan cuideachd. Agus tha na saighdearan Eadailteach lag. Tha dùthchannan Ameireagaidh Laidinn a" gabhail pàirt anns a" chogadh gu slaodach. Agus chan eil na feachdan aca gu teicnigeach agus gu eagrachail fìor mhath.
  Mar sin tha an Ruis fhathast a 'cumail an nàmhaid ann an dìon domhainn.
  Tha an tanca "Kondratenko"-6 gu math na dhòigh air sabaid leis an t-sreath seo. Tha, agus "Nikolay" -4 nas truime, tha e ga shealltainn fhèin mar inneal fìor làidir.
  Faodaidh Ruiseanaich sabaid an aghaidh uilebheistean Gearmailteach nas truime.
  Gu sònraichte air "Nikolay"-4 far a bheil sgioba Alenka, na caileagan gu math brèagha agus ann am bikini.
  Gunna ann an inbhe 130 mm. Mar a bhuaileas tu na faisistich. Gu dìomhain chaidh Hitler a-steach don Ruis Tsarist. An seo chan e coiseachd furasta a th" ann dha, ach buille.
  Bhrùth Anyuta am putan joystick le a òrdagan rùisgte agus sheinn i:
  - Airson an Ruis agus saorsa gu deireadh!
  Agus mar a nì am bòidhchead gàire!
  Agus an uairsin cuiridh Augustine teine air an nàmhaid. Bris am meatailt agus seinn:
  Bheir sinn air ar cridheachan a bhualadh còmhla!
  Agus bidh e cuideachd a" bruthadh putanan an t-seòlaidh le a òrdagan rùisgte. Is e nighean sgoinneil a tha seo!
  Agus an seo tha Maria coltach ri lupanet. Agus sgoilt na faisistich. Agus sgriosar an nàmhaid.
  Nuair a bhios tu a 'cleachdadh òrdagan lom. Agus seinn cuideachd:
  - Ann an ainm ar dùthaich mhàthaireil, naomh! Leig leis an trodaiche a bhith dìreach fionnar!
  Agus spreadh e a" gàireachdainn, agus nochd fhiaclan!
  Agus an uairsin na h-Oiliompaics le projectile lupanet trom. Às deidh na h-uile, is i dìreach na tha a dhìth ort - an sùgh ùbhlan as sùgh!
  Agus a-rithist bhris na caileagan tron E-50, leag iad a-mach an tùr agus gàire.
  Chuir Alenka projectile, a 'pronnadh an E-100, ga tholladh troimhe agus troimhe. Agus a 'cleachdadh òrdagan lom. Carson a sheinn an nighean:
  - Bris an nàmhaid!
  Agus bidh Anyuta a" bualadh mun cuairt, a" cleachdadh a casan rùisgte agus a" squeaks:
  - Fritz math!
  Agus an uairsin bhuail Augustine. Cuideachd gu math iomchaidh agus a" cleachdadh òrdagan rùisgte, cooing:
  - Cuir crìoch air Hitler!
  Agus an uairsin cuiridh Maria gu math ionnsaigheach. Crùisg na faisisteach agus squeak ::
  - Agus ge bith cò a dh'èist, 's math a rinn thu!
  Agus seall a theanga!
  Agus an uairsin bidh na Olympias a 'cur a-mach tilgeadh, a' marbhadh luchd-dùbhlain.
  Agus mar an ceudna cas-ruisgte ann an cùrsa an leigeil air falbh agus a" seinn:
  - Iomlan air a reic a-mach!
  Agus a-rithist bheir an nighean an teanga agus seallaidh e i.
  Mar sin gheàrr iad ...
  Thàinig na Gearmailtich, an dèidh mìos de shabaid bho thoiseach an ionnsaigh, air adhart bho leth-cheud gu ceud cilemeatair, agus dh'fhuiling iad call mòr, eadhon mòr. Agus chrìochnaich na h-Eadailtich ann an Afraga ann an coire agus iad air an cuairteachadh. Tha na saighdearan aca air an ruaig gu beag.
  An seo air 21 Cèitean, dh'òrdaich Adolf Hitler a dhol a-steach don arm, uile comasach air armachd a ghiùlan bho chòig deug gu trì fichead 's a còig. Bha an t-arm tsarist a 'tarraing suas stòrasan.
  Mar a thionndaidh e, chan eil diosc Gearmailteach cho uamhasach ann an cleachdadh. Fìor, faodaidh plèanaichean Ruiseanach ionnsaigh a thoirt le reithe. Ach faodaidh tu faighinn air falbh bho seo, le taing dha cho àrd sa tha innealan armachd tsarist.
  Agus cha do nochd àireamhachadh Hitler airson armachd mìorbhail so-leònte idir.
  Bha arm an tsarist fhathast air an dìon. Loidhnichean dìon cumhachdach air an cladhach ro làimh, dìon làidir. Leig Hitler anail. Ach ann an Afraga, faodaidh tu cuideam a chuir air càirdeas Eadailteach nas laige.
  Mura co-dhùin am Fuhrer a dhol a chogadh leis an Ruis tsarist, bhiodh e gun teagamh a 'dol sìos ann an eachdraidh mar an ceannard mòr, agus eadhon an ceannard as motha sa Ghearmailt. Agus mar sin bu mhiann leis an deamhan an saoghal a riaghladh, agus dè a thàinig dheth?
  Is e nigheanan Ruiseanach an fheadhainn as fhuaire san t-saoghal às deidh a h-uile càil.
  Oleg Rybachenko, mar a tha e an-còmhnaidh, aig fìor thoiseach a 'bhlàir. Cha toir peilear no mìrean e. Tha e na dhuine eu-dòchasach agus fionnar.
  Balach ann an goirid agus casruisgte, an aghaidh nan Nadsaidhean. Agus tilgidh e grenades orra, agus ruithidh e anns an uisge luaidhe.
  Tha, tha e duilich nach eil Kondratenko sgoinneil ann, ach tha ceannardan òga agus comasach ann. Gu sònraichte, Field Marshal Vasilevsky, a bha mar-thà a 'seasamh a-mach aig àm a' Chiad Chogaidh. Agus òrdughan gu lùthmhor agus gu sgileil.
  Agus bidh am Fritz, a" bualadh air dìon cruaidh, gun dòchas a" faighinn a-steach ann. Ach tha iad fhathast a 'feuchainn ri briseadh troimhe.
  Oleg Rybachenko, am balach shìorraidh seo a 'gàireachdainn, a' giùlan fhiaclan agus a 'seinn:
  - Mo dhùthaich! Mo dhùthaich naomh!
  Agus cuideachd mar a tha e a 'tilgeil grenade le a chasan rùisgte.
  Agus seo Natasha, Zoya, Aurora agus Svetlana a-steach don bhlàr. Is iad sin na caileagan sìorraidh - bana-bhuidsichean seirbheiseach an naomh Dhè Rod. Cha bhith iad an-còmhnaidh a" sabaid, air dhòigh eile bhiodh an Ruis air an saoghal gu lèir a cheannsachadh. Ach tha e an-còmhnaidh èifeachdach agus tarraingeach.
  Is toil le caileagan a bhith a" marbhadh: is iad sin nigheanan!
  Agus mar a choisicheas iad air na Nadsaidhean, agus mar a dh'aidicheas iad ...
  Agus le òrdagan lom tilgidh iad diosgan, a 'marbhadh an Fritz.
  Tha na Nadsaidhean air am bogadh sìos agus a" fulang barrachd is barrachd call. Tha Vasilevsky na ro-innleachdaiche sgoinneil a" moladh na Nadsaidhean agus na h-Eadailtich a bhriseadh ann an Afraga. Mar sin tha barrachd sùbailte ann, agus le gluasad nas fheàrr, bidh buannachd aig tancaichean Ruiseanach. Agus san Roinn Eòrpa, leig leis na Nadsaidhean ruith fiadhaich. Gus an deidheadh iad gu tur às na goireasan aca.
  Ghabh Tsar Vladimir ri leithid de phlana. Agus chaidh feachdan ùra a ghluasad gu Afraga.
  Bha Ealasaid agus an sgioba aice a" sabaid ann an Libia, a" gearradh dheth aonadan Eadailteach. Tha e teth an sin agus tha an nighean snog ann am bikini. Tha an tanca as ùire aca "Kondratenko"-6, air am bi na gaisgich a 'dol seachad air suidheachadh na h-Eadailtich agus Fritz, agus le misneachd gan briseadh.
  Bidh Ealasaid a" losgadh aig tanca bho ìmpireachd Mussolini Jr. agus ag ràdh:
  - Air na cuantan, air na tuinn, Coisich còta bian agus caftan!
  Agus tha cleachdadh, gu dearbh, òrdagan lom.
  Bidh Ekaterina a" losgadh an ath rud. A" bualadh càr Gearmailteach agus a" rughadh:
  - Anns an Ruis, tha Tsar Vladimir na ghaisgeach!
  Bidh Elena ga bualadh, a 'bualadh air gunna fèin-ghluasadach an Fritz agus chirps:
  - Airson an Motherland, bidh thu a" marbhadh Hitler!
  Agus mu dheireadh, leigidh na h-Oiliompaics a-mach pròiseict. Crùisg am Fritz, pronnadh iad agus squeak:
  - Bidh an toradh sàr-mhath!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh òrdagan casa na cloinne.
  Ann an Afraga, aig deireadh a 'Chèitein agus tràth san Ògmhios, bha saighdearan Ruiseanach air leth soirbheachail. Ghluais an t-sabaid gu crìochan Libia agus Ethiopia. Air 12 Ògmhios, thuit Tripoli. Agus air 15 Ògmhios, chaidh prìomh-bhaile Ethiopia a ghluasad. Mar sin thuit saighdearan Mussolini Jr. Gu mì-fhortanach, cha tug e taic dha athair.
  Agus a ghlòir mar cheannairc cuideachd. Ach bha Mussolini, an dèidh dha pàirt de na coloinidhean Sasannach is Frangach a ghabhail, ga mheas fhèin mar Caesar. Ach airson a dhol thairis air Caesar, tha e coltach nas fhaide na a neart.
  Bha Oleg Rybachenko a 'sabaid ann an òrdugh bataraidh. Agus cho treun gun do chaill na Gearmailtich dusanan de tancaichean bhon teine aige a h-uile latha. Fhuair a bhalach eadhon crois òir eile. Agus eadhon, mu dheireadh, an aon rud, fhuair iad an inbhe airidh air fad mar phrìomh neach.
  Roimhe seo cha robh e iomchaidh oir tha e coltach ri leanabh. Ach sheall am balach gaisgeachd air leth. Agus an comas sabaid.
  Air 22 Ògmhios, 1955, ghlac saighdearan Ruiseanach ann an Afraga Somalia Eadailteach mu dheireadh. Agus air 25 Ògmhios, 1955, chaidh na tha air fhàgail de na saighdearan Eadailteach ann an Etiòpia a ghlacadh.
  Bhuannaich an t-Arm Imperial le misneachd. Sgrìobh Mainstein, a bha air a mheas mar an ceannard as fheàrr air an Treas Reich, na leabhar-latha:
  - Dhùisg sinn am mathan ifrinn ! A-nis tha sinn air ar reubadh!
  Ro dheireadh an Ògmhios, bha na Gearmailtich air call cho mòr fhulang is gun deach aca air an eucoir a chuir dheth san Roinn Eòrpa.
  Dh'òrdaich Tsar Vladimir cuideam àrdachadh ann an Afraga. An toiseach a 'Mhóir-roinn Dhubh, an uairsin a h-uile càil eile - thuirt am monarc air leth! Air 1 Iuchar, 1955, dh'fheuch na Gearmailtich ri gluasad air adhart gu Lochlann. Agus ruith iad gu Stockholm, ach thuislich iad air dìon ro‑dhlùth. Agus dh'fhuiling iad milleadh mòr.
  Aig toiseach an Iuchair 1955, chaidh saighdearan Ruiseanach a-steach don Ghearmailt Algeria.
  Bha Libia mu thràth fo smachd na Ruis Tsarist. Bha oilbheum agus lùban Niger.
  Tha sgioba tanca Ealasaid a' sabaid ris na Nadsaidhean. Tha e glè theth agus thug na nigheanan eadhon am bras dheth agus a-nis chan eil orra ach panties anns an tanca Kondratenko-6. Bidh iad a" losgadh gu ceart air na Nadsaidhean.
  Agus tha iad ag iarraidh rudan mòra.
  Tsarist Tha an Ruis fhathast na dùthaich fèin-riaghlaidh. Agus chan eil pàrlamaid aice fhathast. Agus nach do thachair an ar-a-mach, agus cha deach an Duma a stèidheachadh. Chan eil na rìghrean fhèin ag iarraidh iad fhèin a chuingealachadh ann an cumhachd. Agus tha am Fuhrer agus an Diùc nan deachdairean. Is e sin, tha cogadh dà shiostam ann le rèimean ùghdarrasach.
  Ach airson an Ruis tsarist tha e nas nàdarra. Agus tha cath cruaidh ann, agus gun stad.
  Bidh Ealasaid a" bruthadh a" phutan luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus a" losgadh tilgeadh. A' deanamh gairdeachais air fèin :
  Nach bris sinn na faisistich gu pìosan!
  Bhrùth Ekaterina cuideachd am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus leig i a-mach marbhadh, glan:
  Bheir sinn sìos Hitler!
  Agus bidh Elena cuideachd a 'bualadh, a' leagail nan Nadsaidhean agus a 'sguabadh às:
  - Bidh mi ga reubadh às a chèile!
  Agus cuideachd mar a nì thu gàire! Agus le a chasan rùisgte brùthaidh e putanan a" mhaide gàirdeachais.
  Agus an uair sin na h-Oiliompaics mar a thig e a-mach, agus mar a lupaen. Bidh e a 'briseadh a h-uile duine agus a' caoidh:
  - Trannsa infernal agus sgioba!
  Na dìochuimhnich brùth air na putanan joystick le do òrdagan rùisgte. Agus bhuail an nàmhaid.
  Tha gaisgich gu dearbh glè ghaisgeil agus boillsgeach nan caractar.
  Aig an aon àm, chuir Oleg Rybachenko air ais ionnsaigh eile air an Fritz agus sheinn e:
  - Airson an Motherland agus Vladimir an Tsar - cabhag!
  Seadh, ann am fìor eachdraidh bha a leithid de dh'ìmpire fèin-ghairm na Ruis, Vladimir Treas, ceannard teaghlach Romanov. Agus thòisich e air riaghladh foirmeil ann an 1938. Agus an uairsin thionndaidh Vladimir a-mach - fìor rìgh, agus eadhon fear mòr! Tha Vladimir Kirillovich Romanov na tsar aig a bheil a h-uile cothrom a bhith na ìmpire air an Talamh gu lèir!
  Às deidh a 'bhuaidh, no an àite a bhith a' meòrachadh air an ionnsaigh, dh'atharraich Oleg Rybachenko cairtean leis na fo-oifigearan aige. Balach ann an goirid ghoirid, fionn, gu math fèitheach, agus snaidhte air a chluich le luchd-sabaid liath. Fiù 's iongantach, Oleg tha nas sine na iad uile. Ach tha am balach seo ga ghearradh fhèin.
  A" cuimhneachadh Port Artair, an dìon gaisgeil às an tàinig glòir na Ruis. Glòir mhòr aig an aon àm ...
  Thuirt am balach neo-bhàsmhor:
  - Seo mar a bhios sinn a" fuasgladh ar duilgheadasan uile! A dh'aithghearr bidh àm ann nuair nach marbhadh daoine a chèile gu bràth!
  Dh" aontaich na saighdearan agus na h-oifigearan:
  - Gu dearbh, a Mhaighstir! Cha mharbh iad!
  Choimhead Oleg air an rioban leis na mòran bhuinn aige. Tha, tha uimhir de dh" òrduighean ann mu thràth, is e glè bheag de sheanalairean a th" ann. Agus bhiodh e math tiotal fhaighinn dhut fhèin. Prionnsa, Cunnt, Diùc!
  Diùc Rybachenko - tha e math!
  Agus leum an gille na b" àirde agus shnìomh e anns a" chlàr-tionndaidh.
  Dh" fheuch na Gearmailtich ri ionnsaigh a thoirt, ach chaidh an ruaig a-rithist agus dh" fhuiling iad milleadh mòr nach gabh ath-phàigheadh.
  Anns an Iuchar, choilean arm na Ruis soirbheachas ùr, mòr ann an Afraga. Fhad "s a bha cho dona sa bha ionnsaigh arm an tsarist ann. Tha tòrr de na buill-airm Ruiseanach as fheàrr aig Algeria. Agus ro dheireadh na mìos, tha na Gearmailtich air an cuairteachadh agus air an sgrios anns a 'choire.
  Anns an Lùnastal, bhris saighdearan Ruiseanach tro Morocco cuideachd. Gu cruaidh a 'sabaid, na caileagan air an tanca "Kondratenko" -6, a' briseadh a-steach don thiugh dheth.
  Bho àm gu àm bha aithrisean ann gun do ghèill na Gearmailtich mu bhailtean mòra a chaidh a thogail.
  Bha sabaidean ann an Nigeria agus ann an diofar àiteachan. Ghabh na Ruiseanaich an dà chuid ann an àireamhan agus barrachd teicneòlaichean gluasadach, agus le taic bhon t-sluagh ionadail, a thionndaidh na faisisteach gràin-cinnidh nan aghaidh fhèin.
  Gu dearbh thionndaidh Afraga a-mach gu bhith na cheangal lag ann an ro-innleachd Hitler agus Mussolini Jr.
  Bha an Ruis an sàs an sin ... Agus san t-Sultain, a 'tarraing suas gu slaodach, ghluais na feachdan ann an Nirribhidh. Dh"fhuiling na Nadsaidhean call mòr. Agus mharcaich Alenka agus a sgioba air an tanca. Tha an tanca as ùire "Nikolay" -5 trom, air a dhearbhadh gu bhith nas adhartaiche na an t-sreath E.
  Rinn eadhon tanca cho cumhachdach ris an E-200 a shlighe tro ghunnaichean an inneal tsarist.
  Chuir Alyonka, a 'putadh air putanan an t-seòlaidh le a òrdagan lom, a làmhan gu toilichte:
  - Is mise rudeigin as urrainn an Wehrmacht a bhriseadh!
  Bhrùth Anyuta am putan le a òrdagan rùisgte, air a bhualadh tron chàr Gearmailteach agus air dearbhadh:
  - Sguabaidh sinn an Wehrmacht gu duslach! Airson cumhachd an tsarism!
  las Augustine Cool, agus dh'èigh e:
  - Agus bithidh sinn beò fo cho-chomunn !
  Dh" aontaich Maria le seo:
  - Seadh, fo chomunn tsarist !
  Agus le a òrdagan rùisgte, bhrùth i na putanan joystick. Agus aig an aon àm, mar lupanet, agus pronnadh an nàmhaid.
  Agus an seo bidh Marusya a" squeak:
  - Aig làn ìre!
  Agus cuideachd le òrdagan rùisgte brùthaidh e am putan joystick.
  . CAIBIDEIL #5
  Tha saighdearan Ruiseanach air Oslo a chuairteachadh mu thràth. Bidh sabaidean a" dol airson gach preas is taigh.
  Anns a 'mheadhan, tha arm an tsarist a-rithist a' cur an aghaidh ionnsaigh na Gearmailt. Oleg Rybachenko, mar a tha e an-còmhnaidh, aig fìor thoiseach agus a 'sabaid le misneachd. Bidh làmhachas Ruiseanach ag obair mar obair-cloc.
  Uile ceart agus ceart ...
  Anns an Dàmhair, gheàrr saighdearan Ruiseanach Afraga mu dheireadh bho sholarachadh fearainn, a 'saoradh Morocco. Lorg na Nadsaidhean iad fhèin ann an seòrsa de choire.
  Fiù 's air a' mhòr-thìr dhubh. Bha Hitler air chrith le feirg, ach cha b' urrainn dha dad ithe.
  Seadh, chuir e e fhèin a-steach don Ruis ... bha an geamhradh a 'tighinn dlùth. Oleg Rybachenko, a dh'aindeoin 's gun do thòisich e a' sneachd, tha e fhathast a 'ruith casruisgte agus goirid goirid. Uill, a bhalaich - dè a bheir thu! Agus balach gu math gun eagal.
  Agus a 'tilgeil grenades le òrdagan lom.
  Agus a' seinn:
  - Ruith gu h-amaideach,
  Tancaichean armachd anns na maragan...
  Agus air a" mhullach tha inneal-ghunna -
  Gunner Cheburashka,
  Gunner crogall!
  Tha Shakoklyak air an ionnsaigh!
  Thilg am balach crìochnachaidh grenade le a òrdagan rùisgte, a" reubadh suas na Nadsaidhean agus a" seinn:
  - Agus bidh mi a" cluich le dynamite,
  Air beulaibh luchd-siubhail!
  Mar a thèid na pìosan Fritz air falbh!
  Tha a h-uile duine na laighe, agus tha mi a 'dol!
  Agus tha am balach uabhasach èibhinn! Ach mar-thà anns an arm airson còrr is leth-cheud bliadhna. Agus dìreach diabhal! Fiù 's fionn!
  Bidh Oleg Rybachenko a-rithist a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte agus a' ròin:
  - Glòir don Tsar agus Nicholas agus Vladimir an Treas!
  Agus bha mi a" smaoineachadh nach leigeadh iad sin troimh chèile Vladimir Kirillovich Romanov agus Vladimir Putin! Tha na tsars mòra Romanov nan teaghlach iongantach! An fheadhainn a rinn an Ruis mar an ìmpireachd as motha!
  Agus nach eil cho fortanach ri Putin!
  Ach a-nis tha na saighdearan Ruiseanach a 'toirt ionnsaigh eile air ais.
  Tha an t-Samhain a" tighinn. Tha na Nadsaidhean a-mach às an anail. Ach tha stòrasan ùra gan tilgeil dhan bhlàr. Tha iad mu thràth gan crìochnachadh ann an Afraga. Tha e doirbh dha na faisistich.
  Mar sin tha iad a" togail am feirge air na prìosanaich. An seo fhuair iad Nicoletta àlainn. Thug iad sìos i gu na panties aice agus stiùir iad i tro shneachda ùr na Samhna.
  Bidh nighean le a làmhan ceangailte, cha mhòr rùisgte, a 'coiseachd tro na snowdrifts, a' fàgail lorgan-coise lom, gràsmhor. Tha i cho breagha. Agus bidh na Gearmailtich ga leantainn, ga h-èisdeachd le cuipean. Agus bhuail iad iad fhèin maise, bhuail iad. Tha fuil a' sileadh as a dhruim.
  Bha Nicoletta dìreach a" bleith a fiaclan. Agus gu pròiseil a 'cumail suas a cheann. Agus tha a falt copair-dearg a 'sruthadh mar bhratach proletarian.
  Agus thionndaidh a casan rùisgte scarlaid cuideachd, ach cha tog an nighean eadhon mala.
  Abair misneachd iongantach a th" aice.
  Ged a tha na Nadsaidhean air a ghlacadh mar-thà agus air a chuir nan uchd rùisgte le lòchran. Ach eadhon an uairsin cha do ghluais an nighean ach, ach cha do ghlaodh i.
  Tha creideamh cho mòr aice ...
  Tha an nighean air a tarraing suas air raca, tha a h-altan air a thoinneamh. An uairsin tha teine air a lasadh fo chasan rùisgte. Tha e ag imlich chasan casruisgte na bòidhchead. Agus le slabhraidhean dearg-theth, bidh iad a 'crathadh corp lomnochd na bòidhchead.
  Sheinn Nicoletta mar fhreagairt;
  Is mise Chernobog, nighean an droch Dhé,
  Bidh mi a" cruthachadh caos, bidh mi a" cur sgrios ...
  Chan fhaighear buaidh air mo mhòrachd,
  Chan eil ach dìoghaltas fiadhaich a 'losgadh anns an anam!
  
  Mar leanabh, bha mi ag iarraidh nighean mhath,
  Sgrìobh i bàrdachd agus thug i biadh dha cait ...
  Dh"èirich tràth sa mhadainn
  Os a chionn bha sgiathan nan cherub a" sruthadh!
  
  Ach a nis tha fios agam ciod e an t-olc
  Dè a tha a 'fàgail an t-saoghail seo mì-thoilichte ...
  Agus dè tha thu ag ràdh math?
  Seo an sgrios air a bheil gaol dìoghrasach!
  
  'S dh' innis i d' a ghruagaich,
  Dè a thàinig gu bhith na nighean boillsgeach le Dia ...
  Bheir sinn buaidh air farsaingeachdan na cruinne,
  Nach seall sinn neart, glè chumhachdach!
  
  Athair mòr a' Chernobog seo,
  Bheir e caos, cogaidhean a-steach don chruinne-cè ...
  Bidh thu ag ùrnaigh ri Svarog airson cuideachadh,
  Gu dearbh, gheibh thu duais!
  
  Mar sin thuirt mi, sàbhail an Tighearna,
  Leig le fearg do chridhe a ghoil ...
  Togaidh sinn sonas, tha mi creidsinn ann am fuil,
  Leig leis a 'bhroinn a bhith air a lìonadh gu bruthach!
  
  'S toigh leam seòltachd, ceilg, agus cealg,
  Ciamar a mhealladh Stalin an tyrant. .
  Chan urrainnear a chuir gu nàire
  Agus cia mheud ceò a tha air an t-saoghal!
  
  An seo mhol mi gluasad làidir a dhèanamh,
  Aon bhuille gus an olc a sgrios ...
  Ach thuit Dia ro-dhubh an gaol,
  Anns a h-uile cùis, an dà chuid seo agus an ath bheatha!
  
  Mar a thionndaidh mi gu bhith cleachdte ris an olc,
  Agus ann an cridhe rage, air a bheathachadh gu fiadhaich ...
  Dh' fhalbh an cridh' airson sòlais, maith,
  Cho luath sa chaidh fearg a-steach bhon bhonn!
  
  Agus dè mu dheidhinn Stalin - tha e cuideachd olc,
  Mu Hitler, mar sin chan eil ceist sam bith ann ...
  Bha Genghis Khan na chòmhlan-ciùil cho math
  Agus cia lion anam a fhuair e air chrith !
  
  Mar sin tha mi ag ràdh carson a chumail math,
  Mura h-eil an ìre as lugha de fhèin-ùidh ann ...
  Nuair a tha thu nad choillear - tha d" inntinn na chisel,
  Agus chaidh e à sealladh nuair a tha smuaintean gòrach!
  
  Mar sin tha mi ag ràdh rium fhìn agus ri daoine eile,
  Dèan seirbheis don chumhachd mar inc dubh ...
  An uairsin bheir sinn buaidh air farsaingeachd na cruinne,
  Brisidh tonnan tron chruinne-cè!
  
  Nì sinn olc cho làidir
  Bheir e neo-bhàsmhorachd,
  Tha iadsan a tha lag nan spiorad air an sèideadh air falbh mu thràth,
  Agus is sinne na daoine as làidire a tha a" creidsinn ann an seo!
  
  Ann an ùine ghoirid, fàsaidh sinn nas làidire anns a h-uile àite,
  Àrdaich claidheamh na fala thairis air a 'chruinne-cè ...
  'S bidh ar feirg rithe cuideachd,
  Gheibh sinn gairm làn dànadais!
  
  Ann goirid, tha mi dìleas do Chernobog,
  Bidh mi a" toirt seirbheis don fheachd dhorcha seo le m" uile chridhe ...
  Tha m' anam mar sgiathan iolair
  Tha iadsan a tha leis an Dia Dubh do-chreidsinneach!
  Lean an cogadh eadar an Ruis agus co-bhanntachd Hitler. Ron Dùbhlachd, chuir saighdearan Ruiseanach crìoch air na h-Eadailtich mu dheireadh, a 'toirt orra a dhol an sàs ann an Afraga, agus cha mhòr nach do chrìochnaich iad na Gearmailtich an sin. Chaidh am Fritz agus Nirribhidh fhuadach.
  A-nis chaidh an t-arm tsarist air an ionnsaigh air 25 Dùbhlachd. Thòisich sabaid làidir. Anns a 'gheamhradh, bha e soilleir gu robh tancaichean Ruiseanach nas làidire. Agus air a tholladh tro dhìon an nàmhaid.
  Ruith Oleg Rybachenko, am balach sìorraidh seo, casruisgte agus ann an geàrr-chunntasan tron t-sneachda, a" seinn:
  - Is e seo am blàr mu dheireadh agus cinnteach againn! Bàsaich sinn airson an Fatherland - tha na saighdearan air mo chùlaibh!
  Tha tancaichean Ruiseanach gu math sùbailte air einnseanan roth-uidheam gas. Agus chan urrainn dha na Nadsaidhean stad a chur orra cho furasta.
  Seo air thoiseach luachair "Nikolay" -5. Tha còignear nighean ann a bhios a" seinn gu dàna:
  - Cha chuir duine stad oirnn, chan urrainnear a" chùis a dhèanamh air saoghal na Ruis!
  Agus bho chanan mar a tumadh! Tha e dha-rìribh a" tionndadh a-mach dìreach sgoinneil! Nigheanan a dh'aindeoin an fhuachd, ann am bikinis agus casruisgte. Agus bidh iad gan losgadh fhèin, agus chan eil iad a 'smaoineachadh stad.
  Tha iad dìreach fiadhaich, cumhachd frenetic.
  Is toil le Alyonushka chan ann a-mhàin a bhith a" losgadh, ged a bhrùth i am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus a" bualadh air a" Ghearmailteach, ach cuideachd airson sgeulachdan a sgrìobhadh.
  Mar eisimpleir, sgrìobh i mar a chaidh nighean gu tìrean fad às gus piseag a shàbhaladh. Fad tri-deug ar fhichead choisich mi casruisgte air rathad creagach, a' leagail mo chasan maoth san fhuil.
  Agus fhathast bha e comasach dhomh am beathach a lorg. Airson seo, choilean an sìthiche a miann agus phòs an nighean am prionnsa.
  Ach, smaoinich Alyonushka, carson a tha feum aice air cèile airson oifigear arm na Ruis? Tha e nas fheàrr grunn leannan a bhith agad. Agus barrachd airgid agus barrachd spòrs. Às deidh na h-uile, tha fir cho eadar-dhealaichte. Agus còmhla riutha, gu dearbh, bidh thu a 'faighinn tlachd ann an diofar dhòighean. Dè mu dheidhinn an duine? Bidh thu sgìth leis gu sgiobalta agus bidh thu sgìth!
  Ach tha fear òg a tha dìreach a 'tòiseachadh a' faighinn a-mach saoghal nan inbheach tòrr nas inntinniche.
  Agus bidh Alenka a 'losgadh a-rithist, a' bualadh air an E-100 Gearmailteach.
  Agus tha ia 'gluasad a casan glè bhrèagha, mar an fheadhainn aig seann bhan-dia Ghreugach.
  Agus an uairsin bidh Anyuta a" losgadh. Cuideachd òrdagan lom. Agus a 'briseadh canan na Gearmailt.
  An uairsin tha an nighean ag ràdh:
  - Tha mòran dhaoine sgairteil anns an Ruis, ach is e Tsar Vladimir am fear as fheàrr de na rìghrean!
  Thuirt Augustine:
  - Agus cha robh Nicholas II dona! O nach b' aithne dhuinn meas a bhi againn air righrean !
  Sheinn Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean le cuideachadh bho a òrdagan lom, agus a" gàireachdainn:
  - Feumar cumail ris na Ruiseanaich, le cridhe fìor-ghlan agus nas glic! Agus gu glòir Nicholas, is e rìgh mòr nan rìghrean!
  Agus sheinn Marusya rudeigin ... Agus tha i cuideachd a 'cluich le a casan rùisgte ...
  Tha saighdearan Ruiseanach a" tighinn air adhart. Oleg Rybachenko cuideachd a 'sabaid. Tha e fhathast na bhalach deich bliadhna a dh'aois. Is e sin prìs neo-bhàsmhorachd. Tha, ach cho math agus cho toilichte sa tha e a 'faireachdainn! Tha uimhir de lùth ann agus sruthadh cumhachd làidir.
  Bidh am balach a" tilgeadh grenade le a chas rùisgte, agus a" fanaid:
  - 'S e tìgear a th' annam, chan e cat, a-nis a' fuireach annam, chan e Leopold, ach Leopard!
  Tha am balach major, mar a bha e an-còmhnaidh, ann an buille boillsgeach. Na cuir stad air na Nadsaidhean.
  An seo bha na saighdearan Ruiseanach air 1 Faoilleach mar-thà air an dùthaich aca de shaighdearan na Gearmailt agus na h-Eadailt fhuadach gu tur, agus chaidh iad a-steach do sheilbh an Treas Reich.
  Aig an aon àm, chaidh aonadan Ruiseanach a-steach do Mheicsiceo. Tha a" bhliadhna ùr 1956 air tighinn.
  Dha na Ruiseanaich, thòisich e le buadhan ùra. Ghèill 7 Faoilleach na bha air fhàgail de shaighdearan Gearmailteach ann an Afraga. Agus thàinig a 'Mhóir-roinn Dhubh gu lèir gu bhith na Ruis.
  A-nis thuig am Fuhrer anns an robh an deamhan gu robh e air a sgròbadh gu tur. Agus thairg e còmhraidhean leis an Ruis.
  Dh" fhreagair Tsar Vladimir:
  - Cha bhith sinn a" bruidhinn ach mu dheidhinn gèilleadh gun chumhachan an Treas Reich agus an Eadailt!
  Dè na faclan glic! Agus tha an cogadh a 'leantainn. Tha Oleg Rybachenko, gu dearbh, aig fìor thoiseach an ionnsaigh. Chaidh saighdearan Ruiseanach a-steach do Phrussia an Ear. Tha na loidhnichean dìon an seo làidir. Feumaidh tu briseadh troimhe le blàran, agus cha tèid thu air adhart gu sgiobalta.
  B" e aon de na dòighean air adhartas a dhèanamh na gunnaichean fèin-ghluasadach leis a" bhomair Alexander-4. Gu math cumhachdach agus marbhtach.
  Agus cuideachd nigheanan brèagha an seo mar a nì thu comharrachadh an seo. Bidh iad a" cur air bhog projectiles a" cleachdadh an òrdagan rùisgte le bhith a" putadh air na putanan luing gàirdeachais. Agus sgrios bogsaichean-pill agus bogsaichean-pill an nàmhaid.
  Bidh caileagan gu dàna a" ruith tron t-sneachda - is ann air sgàth sin a tha boireannaich Ruiseanach. Agus tha e air a thilgeil gu cath leis na h-Innseanaich agus na Sìonaich. Tha iad sin gu litireil mu thràth a" lìonadh nan slighean gu na trainnsichean leis na cuirp aca. Ach tha iad fhathast comasach air a ghabhail.
  Tha arm na Ruis a" gluasad a-steach.
  Ach, tha an ro-innleachd Vasilevsky a 'gluasad a' phrìomh bhuille dhan Eadailt - a tha mòran nas laige. Agus a-nis tha na saighdearan Ruiseanach a 'faighinn aon bhuaidh às deidh a chèile.
  Tha am Faoilleach air a bhith air leth soirbheachail. Chuir saighdearan Ruiseanach na h-Eadailtich às a chèile agus chuir iad dìollaid air na h-Alps. Agus sa Ghearran ghabh iad còmhnaidh ann an Venice. Agus chaidh iad a-steach do Lorbandinia. Ghabh iad cuideachd Poznan. Thill na Gearmailtich air ais. Air 2 Màrt, thuit Klaipeda. Chaidh saighdearan Ruiseanach air adhart tro Phrussia an Ear ann an dìon slaodach, ro thiugh. B 'fheudar dhomh an dòigh a losgadh gu litireil le sligean.
  Ach san Eadailt, thuit aghaidh pasta. Agus chaidh na saighdearan Ruiseanach dhan Ròimh. 30 Màrt, 1956 thòisich an ionnsaigh air prìomh-bhaile na h-Eadailt. Mar sin phàigh na daoine airson rùintean an teaghlaich Mussolini.
  Tha an Ròimh, prìomh-bhaile na h-Eadailt, fo ionnsaigh. Tha sabaidean fiadhaich. Ged a tha na h-Eadailtich a 'sìor fhàs a' toirt seachad. An seo tha na caileagan a 'sabaid gu math brèagha agus ann am bikinis agus casruisgte. Bidh gaisgich a 'tilgeil grenades le an casan agus a' leagail ghaisgich Mussolini.
  Caileagan brèagha an seo, agus gu dearbh gu math sexy. Agus le fèithean nan titans. Agus mar a tha iad a 'tilgeil grenades le casan rùisgte tha e dìreach iongantach.
  Bidh Natashka a 'dol air adhart agus a' losgadh, agus e a 'fàs:
  - Airson an Motherland a tha brèagha sa chridhe, tha an teine rìoghail agam a" losgadh!
  Bidh Zoya, a" losgadh, a" seinn còmhla:
  - Fosglaidh sinn an doras gu euchdan! Tha ar creideamh agus an rìgh na monolith!
  Agus an uairsin tha Aurora ann, mar òrdagan rùisgte, cuiridh galla ruadh a-mach diosgan. Agus tha na h-Eadailtich air an gearradh a 'tuiteam.
  Agus an uairsin bidh Svetlana a 'seinn gu làidir, a' crathadh a fiaclan:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine! Crathaidh sinn a h-uile duine!
  Bidh iad a" tilgeil diosgan len casan rùisgte agus a" bleith nam faisisteach. Mar sin fhuair Mussolini fo sgaradh nan nigheanan. Bha ionnsaigh a' Ghiblein ann an 1956 fiadhaich, agus uabhasach mac-meanmnach.
  Agus an seo tha na tancaichean a "draibheadh, tha colbhan teine ifrinn a" sprèadhadh bho na stocan aca.
  Bidh na caileagan a 'gluasad air adhart agus a' tilgeil grenades le casan rùisgte. Agus mar a tha iad a 'sgoltadh rudeigin fuilteach.
  Agus bidh iad a" gàireachdainn...
  Sheinn Natasha gu dùrachdach:
  - Tsar Vladimir, thoir Hitler nad aghaidh!
  Agus wink le a shùilean sapphire. A leithid de nighean iongantach.
  Bidh caileagan a 'ruith le fearg fiadhaich. Bidh iad a" losgadh bho ghunnaichean inneal. Loisg iad sìos an nàmhaid, sgap iad na Nadsaidhean. Agus an uairsin tha na h-Oiliompaics ann. Agus ann an làmhan a 'bhana-ghaisgich chumhachdaich a' cumail lasair-lasair. Agus bheir e agus buailidh e e, ach mar a nì e bual- adh.
  Bidh chips ag itealaich bho na Nadsaidhean anns a h-uile taobh. Agus na gaisgich cuideachd mar a tha iad airson gàire a dhèanamh.
  An sin canaidh e :
  - Buailear Mussolini ! Tha ar càirdeas na monolith!
  Agus a-rithist, le sùilean sapphire, bidh e a" dùsgadh! Agus bhuail na Nadsaidhean.
  Agus dè bha thu ag iarraidh? Chaidh an Ròimh a ghabhail aig aon àm leis na Slavs fo stiùireadh Attila. Agus a-nis tha na Ruiseanaich a 'gabhail thairis.
  Sheinn Olympias, luchd-dùbhlain friogais beò le tilgeil sailean:
  - Grian soilleir an dòchais
  Luchdaich a-nuas air feadh na dùthcha a-rithist. .
  Bidh an Ruis a" buannachadh mar a bha e roimhe -
  Bidh Warriors of the Wehrmacht a" bualadh!
  
  Iolaire Ruiseanach thairis air a 'phlanaid
  A sgiathan, a 'sgaoileadh, a' toirt air falbh ...
  Thèid an nàmhaid a ghairm gu cunntas -
  Thèid a' chùis - briste!
  Às deidh tuiteam na Ròimhe, thòisich saighdearan Eadailteach a" gèilleadh gu mòr. Bha ìmpireachd Mussolini, an com-pàirtiche armailteach òg seo den Treas Reich, a 'losgadh sìos.
  Thug saighdearan Ruiseanach Naples cha mhòr às aonais strì, agus thàinig iad air tìr ann an Sicily. An sin cuideachd, cha mhòr nach robh strì sam bith ann. Agus bha Hitler hysterical.
  Ro dheireadh a 'Chèitein, bha an Eadailt deiseil. Chaidh na ceudan mhìltean de phrìosanaich a stiùireadh.
  Chuir caileagan Ruiseanach iad air an glùinean agus thug iad orra fhèin an casan casruisgte a phògadh. Rinn iad gàire gu dìcheallach. Rinn cuid, gu h-àraidh fir òga, e le dealas.
  Bha na nigheanan gu math ag osnaich.
  Thug am balach shìorraidh Oleg Rybachenko air na prìosanaich an casan rùisgte, leanaibh aca a phògadh.
  Rinn iad e le deòin gu leòr. Bha na balaich glè bhòidheach, fèitheach agus fionn. Fìor, bha e fhathast ro bheag, agus cha robh e airson rudeigin nas cunnartaiche a dhèanamh leis na boireannaich. Ach nuair a bhios na sàilean garbh a" strì ris an teanga - tha e snog!
  Ghlac Oleg Rybachenko an seanailear, agus fhuair e òrdugh eile. Air an robh e uabhasach moiteil.
  Chaidh Mussolini Jr. a bhrath leis an luchd-inntinn aige fhèin, agus fhuair an tsarist Ruis buaidh eile. Agus cha robh Benedito Mussolini Sr. beò gus a nàire fhaicinn, agus tuiteam faisisteachd san Eadailt. Ach, bha an aon dànachd a" feitheamh ris na Nadsaidhean sa Ghearmailt. Ghluais saighdearan Ruiseanach tràth san Ògmhios 1956 air an ionnsaigh. B" e an Ostair am prìomh thargaid.
  Ghluais Elizaveta agus an sgioba aice air "Nikolay" -5 an aghaidh nan Gearmailteach. Bha saighdearan Ruiseanach a 'feuchainn ri Vienna a chuairteachadh.
  Bha am Fuhrer, gu dearbh, ann an suidheachadh duilich. Tha seilbh nan Gearmailteach ann an Afraga, Lochlann, agus a" mhòr-chuid de na SA air chall. Agus a-nis tha na blàran a 'gabhail àite a-mhàin air fearann an Treas Reich. A tha, gu dearbh, nas dearg na mì-thlachdmhor dha na Gearmailtich. Chaidh saighdearan Ruiseanach a-steach do Mheagsago cuideachd. Tha a' Bhean Uasal Gray de Monca os cionn sgioba tanca san dùthaich seo.
  Agus tha Ealasaid a 'stiùireadh "Nikolay" -5 timcheall air Vienna. Is e am prìomh neach-dùbhlain aige an E-50, a bhios an inneal tsarist a" tolladh mar inneal-sèididh.
  Loisg Ealasaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" putadh na putanan air an luing gàirdeachais.
  Buail tanca Gearmailteach agus chirped:
  - Bheir sinn ar cridheachan airson Naomh Nicholas An Ruis!
  Loisg Ekaterina cuideachd le a òrdagan rùisgte agus cheartaich i a companach:
  - Is dòcha, mar an ceudna, tha e nas ceart Vladimir a ràdh!
  Loisg Ealasaid a-rithist le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ach fhathast, b 'e an t-Ìmpire Nicholas a bh' ann, a thug dhuinn sluagh Shìona dhuinn, a rinn an Ruis do-chreidsinneach!
  Gu dearbha, anns na saighdearan-coise a chaidh a chuir a-steach gus stad a chuir air suidheachadh na Gearmailt, bha na Sìonaich gu tur air thoiseach. Gu litireil thilg iad cuirp. Ach bhris iad troimhe.
  Mar as trice bha na Ruiseanaich a 'sabaid ann am plèanaichean agus tancaichean. Coiseachd bho na Sìonaich, Innseanaich, Àisianach. Tha mòran Sìonach ann. A bharrachd air an sin, thug an ceann soilleir Nicholas II polygamy a-steach nuair a bha e ag ath-leasachadh Orthodoxy, agus thèid fir Sìneach a bharrachd a chuir a-steach don bhlàr. Agus bidh na Ruiseanaich a" gabhail banntraichean agus boireannaich Sìneach gun phòsadh mar mhnathan.
  Ro-innleachd sgoinneil.
  Agus streap na Sìonaich air an ionnsaigh, bàsachadh, agus briseadh tro dhìonan nan Gearmailteach.
  Bidh Elena, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" putadh na putanan gàirdeachas, agus a" bualadh air an Fritz a-rithist.
  Agus a' seinn:
  - Airson an Ruis Naoimh, bidh sinn a 'sabaid gu gaisgeil!
  Às deidh sin, bheir an nighean e agus wink. Agus rùisg a fhiaclan geala! Agus tha i cho ionnsaigheach.
  Agus seo mar a thèid na h-Oiliompaics air adhart. Agus bidh e cuideachd a" bualadh le òrdagan rùisgte, agus le pronnadh.
  An uairsin bidh e ag èigheach:
  - Is e cobra marbhtach a th 'annam!
  Bu chòir a thoirt fa-near gum faod an tanca E-50 a bhith cunnartach. Tha an canan 88mm aige le baraille 100EL na theine luath, dusan cuairt gach mionaid, agus gu math ceart. Gu math tric a 'bualadh armachd, agus faodaidh iad milleadh adhbhrachadh.
  Mar sin, bidh na caileagan a 'feuchainn ris a' phrìomh tanca Gearmailteach a chumail a-mach às an rathad. Gu sònraichte dlùth, tha an comas treòrachaidh aige ag àrdachadh gu mòr. Agus tha cridhe aig na Gearmailtich ann an slige an dàrna cuid bho uranium no tungsten. Fìor, às deidh call Afraga agus na tasgaidhean uranium anns a "Chongo, thòisich neart saighdearan Gearmailteach a" tiormachadh.
  Agus tha na caileagan cho breagha agus casruisgte agus fionnar.
  Seo iad a" seinn dhaibh fhèin le dealas:
  - A 'deàrrsadh mar rionnag air feadh an t-saoghail gu lèir,
  Tron dorchadas dorcha. .
  An gaisgeach mòr Tsar Vladimir,
  Chan eil fios aige pian, gun eagal!
  
  Bidh nàimhdean a" teicheadh romhad
  Tha an sluagh a" dèanamh gàirdeachas...
  Tha an Ruis a" gabhail riut -
  Tha làmh chumhachdach a" riaghladh!
  A" sabaid nigheanan, chan urrainn dhut dad a ràdh nan aghaidh. Agus tha an casan cho lom agus cho sgith. Nuair a thèid na Gearmailtich a ghlacadh gam pògadh, tha e soilleir gur toil le caileagan agus fir e. Agus tha na gaisgich gu math squealing.
  Agus rùisg iad am fiaclan neamhnaideach.
  Sin cuid de nigheanan sgoinneil. Agus le òrdagan lom, tha faisisteach eile air a leagail le Ealasaid.
  An uairsin, mar a tha e ag ràdh:
  - Glòir don Athair mhòr!
  Agus mar sin bidh Catriona a" losgadh. Reitheidh e tanca an nàmhaid, bogaidh e am Fritz agus squeak:
  - Bàs dha na nàimhdean!
  Agus an sin bidh Elena cuideachd a 'bualadh, a' cleachdadh a h-òrdagan rùisgte, a 'putadh orra air na putanan joystick. Agus chirps:
  - Airson an Motherland ann am mòrachd!
  Agus an uairsin cuiridh am projectile air bhog agus na h-Oiliompaics air leth - cuideachd fionn. Agus mar a tha e ag èigheach:
  - Airson an Ruis sgoinneil!
  Agus tha na caileagan làn de dhealas iomlan.
  An seo thig an tanca E-75. Tha an canan aige nas cumhachdaiche: 128mm, agus is urrainn dha barrachd milleadh a làimhseachadh. A bharrachd air an sin, tha dìon nas fheàrr aig an tanca seo agus armachd nas tiugh.
  Ach tha Ealasaid mar amadan. Agus leigidh e a-mach rudeigin marbhtach, a 'dol a-steach bho astar. Agus chan eil ach pìosan de mheatailt reubte air fhàgail bhon Ghearmailteach.
  Agus canaidh an nighean:
  - Bòidhchead naomh agus bruadar mòr!
  Às deidh sin, seallaidh e an teanga.
  Tha tancaichean Gearmailteach E-75 air fàs nas mòr o chionn ghoirid. Tha gunna nas fhaide aca, a leigeas leat dèiligeadh ri tancaichean Ruiseanach, gu sònraichte an fheadhainn a tha nas fhasa. Agus tha seo a" dèanamh am Fritz nas cunnartaiche.
  Ach chan eil nigheanan Sòbhieteach air an nàrachadh le seo. Agus tha iad a 'briseadh an Fritz.
  Agus tha na gaisgich fhèin eadhon nas motha anns an teas ann am bicini, agus casruisgte. Agus bidh iad a 'sabaid gu math misneachail.
  Bidh iad a 'buannachadh gu mòr.
  Loisg Catriona air na Nadsaidhean agus sheinn i:
  - Ach a bhith onarach! Bidh mi a" pronnadh a h-uile Fritz gun eisgeachd!
  Loisg Elena cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Buannaichidh sinn a h-uile duine agus, gu dearbh!
  Rinn na h-Oiliompaics cuideachd a' chùis air na Nadsaidhean gun truas. Tha i na gille cho do-chreidsinneach.
  Agus cuideachd le cuideachadh bho òrdagan lom.
  Tha Natasha agus an sgioba aice a 'sabaid air an tanca Kondratenko-6. Tha an càr seo beagan nas aotroime, ach nas gluasadach na Nikolai. Gu dearbh, le nas lugha de chuideam, tha an inbhe nas lugha, agus tha an armachd beagan nas taine. Agus tha sin a" ciallachadh gu bheil an cunnart bàsachadh tòrr nas motha.
  Ach chan eil nàire air na caileagan, feumaidh mi ràdh, idir. Agus bidh iad a 'sabaid mar fhuamhairean cath.
  Bidh Natasha a" seinn, gu gnìomhach a" losgadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus bidh e a" bruthadh putanan an t-seòlaidh le a òrdagan rùisgte.
  Bidh Zoya cuideachd a" losgadh, le cuideachadh bho a casan rùisgte agus squeaks:
  - Tsar Vladimir air adhart!
  Agus bha na nigheanan uile a" comhartaich ann an sèist:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Às deidh sin, loisg Aurora, thionndaidh e an tanca Gearmailteach thairis agus chuir e a-mach:
  - Cha chuir duine stad oirnn! Cha dèan duine a" chùis oirnn!
  Chrath i cuideachd a casan rùisgte.
  Agus an uairsin thug Svetlana a-steach, a 'cleachdadh a h-òrdagan rùisgte, agus dh' fhàs i aig mullach a sgamhanan:
  - Tha na Ruiseanaich a" sabaid gu fiadhaich!
  Agus dh"èigh na nigheanan uile ann an sèist:
  - Dòrn saighdeir làidir!
  Agus a-rithist tha na bòidhchead a 'ruith gu cath. Shoot gu ceart agus gu ceart!
  Seo a 'tighinn sgiobaidhean Jane, a' bualadh air na Mexicans. Tha i cuideachd na boireannach glè ghlic agus bhrèagha.
  Agus na caileagan anns a 'charbad aice - casruisgte agus ann am bikinis. Bidh iad gan sabaid fhèin le fearg fiadhaich agus ciùin.
  An uairsin loisg Gertrude, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Is mise nighean a sgriosas a h-uile duine ann an diog sgoltadh!
  Agus an seo tha Malanya coltach ri lupanet. Agus bris an tanca Laidinn o chian.
  Agus an sin buailidh Matilda, le cuideachadh bho a òrdagan lom, i.
  Agus gàire:
  - Tha sàr nighean agam!
  Agus gaisgich den òrdugh as àirde agus feargach. Chan eil iad a 'faireachdainn lag no feargach.
  Mar a tha iad fuck, tha iad fuck.
  Agus bidh Alyonka cuideachd a 'sabaid le misneachd.
  Ro dheireadh an Ògmhios, tha Vienna air a chuairteachadh. Chaidh buille uamhasach a làimhseachadh don Ghearmailt agus a cliù. Aig an aon àm, tha saighdearan Ruiseanach a 'gluasad air adhart chun an Oder. Bidh iad a 'tilgeil Sìonaich, Innseanaich, Arabaich gu cath. Agus briseadh tro dhìon an Fritz.
  Tha Hitler, gu dearbh, mar-thà ann an clisgeadh. Mar a chuir na caileagan air tancaichean agus plèanaichean cuideam air.
  Seo Albina agus Alvina, dà phìleat Ruiseanach. Cuideachd casruisgte agus ann am bicini, bidh iad a" leagail nan Nadsaidhean mar piorran le maide bho mheur. Agus airson càraid, bidh iad gu litearra a 'dèanamh mìorbhailean mar sin.
  Loisg Albina sìos còig plèanaichean le aon spreadhadh bhon trodaiche aice "Peter the Great" agus sheinn i:
  - Is mathain nan speur sinn !
  Loisg Alvina sìos sia plèanaichean ann an aon spreadhadh bhon iolaire-cogaidh aice, agus rinn i gàire:
  - Agus bidh sinn a 'pronnadh a h-uile duine!
  Anns na speuran, bha a 'chàraid seo mar-thà uirsgeulach!
  . CAIBIDEIL #6
  Fhuair na caileagan seachd ìrean de Chrois an Naoimh Sheòrais: crois airgid, crois airgid le bogha, crois òir, crois òir le bruaich. A bharrachd air crois òir le daoimeanan, agus crois òir le daoimeanan agus bogha. Agus is e an ìre as àirde rionnag crois òir, le bogha de daoimeanan. Duais nas àirde - chaidh rionnag mòr de chrois òir, le daoimeanan agus bogha, a stèidheachadh o chionn ghoirid.
  Mar sin dh" fhaodadh na nigheanan gu ceart a bhith moiteil às na choilean iad. Agus an-còmhnaidh, eadhon anns an fhuachd, bha iad a 'sabaid a-mhàin ann am bikini agus a-mhàin casruisgte.
  A leithid de nigheanan iongantach.
  Loisg Albina agus sheinn i:
  - Airson na buadhan as fheàrr againn!
  Lean Alvin air:
  Biodh ar n-oghaichean agus ar seanairean moiteil asainn!
  Gaisgich agus gu dearbh - nigheanan de chlas uamhasach!
  Bhuail iad na Nadsaidhean anns na speuran agus seinn iad:
  - Glòir do'n Ruis, a Ghlòir ! Tha ar Tsar Vladimir na ghaisgeach! Bidh cumhachd anns an fheasgar! Tiodhlaic Hitler san talamh!
  Gu dearbh, faodaidh Vladimir Kirillovich Romanov a bhith glè thoilichte leis na gaisgich aige.
  Ma nì iad sabaid, an uairsin ann an dòigh nach urrainn dhut sleagh a thogail nan aghaidh!
  Tha Vladimir Kirillovich Romanov na tsar aig a bheil a h-uile cothrom stad a chuir air cogaidhean uair is uair!
  Agus bidh na faisisteach a" crathadh fo bhuillean arm an tsarist ...
  Thuit Vienna mun cuairt gu sgiobalta. Ro mheadhan an Iuchair, thàinig saighdearan ìmpireachd an tsarist a-mach air aghaidh farsaing chun an Oder. Agus chaidh Koenigsberg a bhacadh gu tur.
  Agus theich na Gearmailtich seachad air an Oder. Agus dh'fheuch iad ri loidhne dìon a chruthachadh an sin. Dìon gu calpa. Ach anns an dàrna leth den Iuchar, chuir saighdearan na Ruis ionnsaigh air bhog an-aghaidh Hamburg... Thug na Nadsaidhean seachad gu slaodach ach gu cinnteach.
  Bha an t-sabaid gu math cruaidh. Dh'atharraich cuid de bhailtean làmhan grunn thursan. Ghabh na tancaichean Gearmailteach ùra den t-sreath AG nas adhartaiche, feadhainn pioramaideach, pàirt anns na blàran cuideachd. Bha iad air an comharrachadh le deagh dhìon bho gach ceàrnaidh. Ach bha arm an tsarist na bu mhotha dhiubh.
  Agus bhàsaich àireamh mhòr de shaighdearan-coise Àisianach air an aghaidh. Ach leigidh iad leat gluasad.
  Air an làimh eile, bha na Gearmailtich cuideachd air an lughdachadh le goireasan daonna. Ro dheireadh an Lùnastail, bha Hamburg air a chuairteachadh, agus chaidh Munich a bhacadh.
  Chaill na Gearmailtich sgìre chudromach. Agus cha robh dad aca airson an dreuchdan a chumail.
  Bha Oleg Rybachenko a 'sabaid air thoiseach air fearann na Gearmailt fhèin. Agus bha an gille sìorraidh daonnan a 'gàire agus a' rùsgadh fhiaclan neamhnaid.
  Agus an sin thilg e grenades le casan rùisgte, leanabh. Tha e math a bhith nad leanabh - cho nàdarrach "s a tha e a bhith san teas ann an dìreach shorts. Agus leis gu bheil thu neo-bhàsmhor, faodaidh tu cuideachd a bhith leth-rùisgte sa gheamhradh gun chunnart fuachd a ghlacadh.
  Mar sin sheinn am balach:
  - casruisgte, dìreach casruisgte,
  Fo thàirneanach an Iuchair agus fo fhuaim an t-sreap!
  casruisgte, dìreach casruisgte
  Tha e furasta dha balach a bhith na bhuachaille fionnar!
  Agus tha leanabh-mòr nam faisisteach sin fhathast ga sgrios fhèin. Agus tha iad gu mòr an aghaidh a chèile.
  'S e Sultain a th' ann mu thràth... Tha e a' tòiseachadh ri uisge... Ghabh na saighdearan Tsarist, a' lìonadh le cuirp nan Sìonach, Munich agus Hamburg, agus tha iad a' gluasad air adhart a dh'ionnsaigh sgìre an Ruhr. An rud as cudromaiche ann an gnìomhachas na Gearmailt.
  Agus tha na Gearmailtich gu mòr a" sabaid air ais.
  Tha Natasha a" sabaid air an tanca aice, agus i ag èigheach:
  - Bidh Faisistich gu math teann!
  Agus le òrdagan rùisgte fhad "s a tha e a" brùthadh air putanan an luing gàirdeachais. Agus loisgidh e sligean air na Nadsaidhean.
  Agus an uairsin tha Zoya ann, mar a chaidh a slaodadh. Agus cuideachd le cuideachadh bho òrdagan lom.
  Agus seinn cuideachd:
  - Is e an Ruis a tha an aghaidh Hitler!
  Agus an uairsin seo Aurora, nì i dòigh ionnsaigheach. Agus cuideachd le cuideachadh bho òrdagan lom:
  - Airson an dòigh Ruiseanach!
  Agus air an cùlaibh tha Svetlana, a bhios cuideachd a 'leigeil ma sgaoil projectile marbhtach. Brùth tanca Gearmailteach agus squeak:
  - Airson Tsar Vladimir Kirillovich!
  Agus nochdaidh e a theangaidh mar an ceudna.
  Tha na caileagan air a dhol fiadhaich an seo.
  Bidh Alenka air tanca trom cuideachd a" pronnadh nan Nadsaidhean. Agus bhuail e iad fad as.
  Sheinn an gaisgeach:
  - Chuir mi leth an t-saoghail fo m' uchd !
  Agus cìochan Alenka le sgàrlaid nipples.
  Agus an uairsin tha Anyuta coltach ri spreadhadh le a òrdagan rùisgte. Reithidh e tanca faisisteach agus sèididh e:
  - 'S e nighean sàr-rionnag a th' annam! Anns na leabhraichean sgeulachd!
  Agus gàire...
  Agus an uairsin leigidh Augustine a-mach projectile marbhtach. Crùisg na Nadsaidhean agus dèan gàire:
  - Biodh an arm againn mar an fheadhainn as làidire!
  Agus tha e cuideachd a 'gluasad a chasan ...
  Agus às an dèidh, gabhaidh Maria, agus gog i ris na Nadsaidhean. Tionndaidh fhèin, gu làidir flaccid:
  - Tha sinn nar nigheanan ionnsaigheach mòr!
  Agus an uairsin leigidh Marusya a-mach a ball-airm uamhasach marbhtach, millteach an aghaidh nan Nadsaidhean. Agus le cuideachadh bho chasan lom, girlish.
  Agus an uairsin seinn:
  - Tha sinn a 'chùis iomlan air nàimhdean!
  Chaidh an t-Sultain seachad ann am batail gu math cruaidh. Bha na Gearmailtich a" sabaid air ais gu cruaidh. Ach anns an Dàmhair, nuair a dhòirt an t-uisge na bu truime, fhuair arm an tsarist buannachd a-rithist. Agus thòisich i air gluasad a dh'ionnsaigh an Ruru. Às deidh ionnsaigh làidir, thuit Koenigsberg. Fhuair na Nadsaidhean slap eile nan aghaidh.
  Agus ann an ceann a deas na Frainge, bha na saighdearan rìoghail a 'cuairteachadh Toulon. Mar sin bha droch àm aig na Nadsaidhean.
  Bha Hitler feargach, ach fhad "s a bha e ann am Berlin. Bha a shuidheachadh lag.
  Tha e soilleir nach robh duine airson èisteachd ris na còmhraidhean. Ach chaidh na Nadsaidhean an sàs mar chuileagan.
  San t-Samhain, ghabh saighdearan arm an tsarist thairis a" mhòr-chuid de sgìre Ruhr le blàran, agus mar sin a" toirt air falbh a" Ghearmailt bhon phrìomh ionad cinneasachaidh.
  Agus san Dùbhlachd, ghabh an t-arm tsarist thairis air ceann a deas na Frainge gu lèir, agus chaidh iad a-steach don Spàinn. Agus air aghaidh na Gearmailt, mu dheireadh ghabh i seilbh air an Ruhr. A bharrachd air an sin, chaidh fearann eile sa Ghearmailt a ghlacadh cuideachd. Agus thàinig arm an tsarist air tìr anns an Danmhairg cuideachd.
  Bha Hitler a" creachadh mar ifrinn ann an cèidse, ach cha b" urrainn dha a chuideachadh.
  Air an Nollaig Chaitligeach, ghluais na saighdearan tsarist gu Paris. A dh'aindeoin an t-sneachda agus an reothadh, bha sgioba Natasha casruisgte agus ann am bicini.
  Ghèill na Gearmailtich na bu trice. Agus cha robh na Frangaich airson a dhol a shabaid ris na Ruiseanaich idir.
  A" briseadh bataraidh na Gearmailt, thuirt Natashka:
  - Mar sin, gu dearbh, dè a bha an Adolf aig an robh seilbh a 'cunntadh nuair a thòisich e cogadh leinn?
  Thuirt Zoya le falt buidhe gu loidsigeach:
  - Is dòcha, leis an fhìrinn gun tuit sinn, às deidh dhuinn tuiteam fo chuideam, mar bhuinn bho phòcaid toll!
  Bhris Aurora cnò-chnò le a òrdagan rùisgte. An uairsin chuir i na beul e agus thuirt i gu reusanta:
  - Tha eachdraidh a" teagasg nach eil i a" teagasg dad!
  Bhrùth Svetlana a òrdagan rùisgte air a" phutan joystick. Leag i canan Gearmailteach eile agus fhreagair i:
  Bidh sinn nar luchd-sabaid sgoinneil!
  Tha e coltach gu bheil na gaisgich boireann, gu dearbh, dìorrasach sabaid agus buannachadh.
  Is e balach casruisgte a th" ann an Oleg Rybachenko a" rèiseadh ann an shorts agus le torso rùisgte, fèitheach. Bidh e eadhon a" caoineadh agus a" beucaich:
  - Buailidh sinn am Fritz! Nach buail sinn am Fritz! Agus buail na bucaid!
  Agus tha fiaclan geal, neamhnaid aig a" bhalach! Dìreach neach-crìochnachaidh òg neo-shùbailte.
  Oleg Rybachenko losgadh air an rathad. A" marbhadh faisistich agus a" seinn:
  - Is e spiorad Ruiseanach cumhachd rìghrean, bris am Fritz!
  Thilg am balach grenade le cas-rùisgte agus sheinn e:
  - waltz Ruiseanach, tha an latha ag èirigh - ann an glòir an rìgh!
  Gu dearbh, thionndaidh am balach a-mach gu bhith gu math connspaideach. Agus goug na Nadsaidhean air a 'chiad àireamh.
  Agus tha na nigheanan a 'sabaid gu cruaidh. Seo Mirabela... Pìleat den chiad ìre cuideachd. Chan urrainn dha duine stad a chuir oirre. Bidh i a 'leagail an Fritz agus a' seinn, a 'sgoltadh a fiaclan:
  - A nighean sgoinneil! Seo an leubail aice!
  Agus bheir e agus cuiridh e rocaid air bhog!
  Tha, tha boireannaich an seo! Nuair a bhios caileagan Ruiseanach a 'sabaid, chan urrainn dha feachd sam bith cur an aghaidh.
  Loisg Mirabela sìos seachd plèanaichean Gearmailteach le aon spreadhadh de chòig canain adhair, agus rinn i gàire:
  - Is e Tsar Vladimir Kirillovich ar Dia!
  Agus tha an nighean a" slaodadh a casan casruisgte air a" ghloine.
  Agus cuideachd tha Albina agus Alvina a 'sabaid anns na speuran.
  Tha iad nan goid cho iongantach. Tha barrachd is barrachd chunntasan a" faighinn buannachd. Agus fhad 's a tha iad a' seinn:
  - Anns na speuran tha sinn foirfe! Aces tha sinn foirfeachd! Bho ghàire gu gluasad - seachad air moladh!
  Loisg Albina sìos ceithir plèanaichean Gearmailteach le aon spreadhadh agus rinn i gàire:
  - Ah, dè an toileachas! Dè a th" ann an foirfeachd ann an sabaid!
  Gheàrr Alvina dheth còig plèanaichean Gearmailteach agus lean i:
  - Gus eòlas fhaighinn air foirfeachd ann an sabaid! Agus air leth freagarrach!
  Sheinn na gaisgich ann an sèist, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Nigheanan! Nigheanan nas cruaidhe! Nigheanan! Nigheanan nas cruaidhe!
  Sheall iad am fiùs ionnsaigheach. Cha do bhrùth iad an teàrnadh, gu dearbh, gu gin de na Nadsaidhean aces.
  Ach na Nadsaidhean, gu dearbh, fo chuideam fiadhaich.
  Tha Hitler ann am buncair ann am Berlin agus bidh iad ga bhomadh mar choileach. Dè bha e ag iarraidh? Crìochnaichte faisisteach àireamh a h-aon! Chaidh e dhan Ruis tsarist, agus a-nis tha e fhèin air a phronnadh mar choileach.
  Tsar Vladimir Kirillovich an-dràsta a 'gabhail fois bhon gheamhradh air cladaichean a' Chuain Innseanach. Bidh caileagan brèagha de dhiofar rèisean agus nàiseantachdan a" dannsa air a bheulaibh.
  Ach, chan eil dragh aig an rìgh a bhith a" coimhead sabaidean gladiator. An seo, mar eisimpleir, dithis nighean an aghaidh dà bhòidhchead.
  Bidh iad a 'sabaid le claidheamhan plastaig gus nach cuir iad bacadh air a chèile. Ach, tha iad a 'sabaid gu cruaidh.
  Is iad seo na gaisgich. Tha tionndadh fiadhaich de bhuillean ann. Dà bhàn agus dà cheann dearg...
  Dh'fhaighnich Tsar Vladimir Field Marshal Vasilevsky:
  - Dè an rud as duilghe a th 'anns a' chogadh ris na Gearmailtich?
  Fhreagair am marasgal le urram:
  - Faigh misneachd! Is ann dìreach aig an fhìor thoiseach, nuair a thòisich an nàmhaid air adhart, a bha mi a" faireachdainn mì-chofhurtail. Agus a-nis tha sinn air tòiseachadh a 'buannachadh agus tha a h-uile dad soilleir anns na nàimhdean! - Dh'òl Marasgal Vasilevich, am prìomh ro-innleachdaiche seo, fìon.
  Thuirt Vladimir Kirillovich gu loidsigeach:
  - Tha e uamhasach duilich a bhuannachadh fad na h-ùine! Ach tha sinn air sealltainn gu bheil sinn comasach air mòran! Agus a-nis bidh ùine ann, agus bidh an saoghal gu lèir sìtheil!
  Dhaingnich Marshal Field Vasilevsky:
  - Tha mi a 'creidsinn ann!
  Bha na caileagan a" lìonadh bruthaidhean air an cuirp rùisgte, agus a" coimhead gu math nearbhach.
  Bha iad a 'sabaid, gu dearbh, chan ann mar a bha iad ann an làithean an t-Seann Ròimh - dh'fheuch iad gun a bhith a' dèanamh mòran cron dhaibh fhèin. Ach bha iad gnìomhach.
  Anns an eadar-ama, lean an t-sabaid. Anns an Fhaoilleach, ghlac na saighdearan tsarist Paris air an gluasad. Chaidh prìomh-bhaile na Danmhairg, Copenhagen, a ghabhail cuideachd. Bha na saighdearan Gearmailteach a 'lagachadh. Lean na Ruiseanaich air adhart tron Ghearmailt fhèin. Bha Fritz a 'sabaid gu cruaidh, ach chaidh an neart a bhriseadh.
  Leum Oleg Rybachenko, am balach neo-bhàsmhor seo casruisgte san t-sneachda agus ruith e air thoiseach air a h-uile duine gus ionnsaigh a thoirt, gun eagal teine idir. Agus fhad 'sa tha thu a' feadaireachd:
  - Cò tha cleachdte ri sabaid airson buaidh,
  Gu cinnteach a" chùis air an nàmhaid...
  Bidh e a" gàireachdainn gu sunndach agus a" coileanadh mòran,
  Agus bidh Hitler air a bhualadh gu cruaidh!
  Agus le cas-rùisgte a" bhalaich tilgidh e grenade! Agus ghiùlain e a fhiaclan neamhnaid, mòr thar a bhliadhnachan. Tha, tha beul aige mar mhadadh-allaidh mu thràth. Snaidhidh e tro amhaich sam bith.
  Agus tha na caileagan ann an tancaichean a 'gluasad bho dheas gu ceann a tuath na Gearmailt. Seo iad a" dol a-mach gu muir. Agus is e dìreach na fearann faisg air Berlin agus Pomerania a bhios air fhàgail leis an Fritz.
  Thuirt Natashka, a" leagail tancaichean faisisteach:
  - Agus anns a 'chogadh tha e spòrsail na dhòigh fhèin!
  Dh" aontaich Zoya, a" bualadh air na Nadsaidhean:
  - Cha b 'urrainn a bhith na b' fheàrr! Gu sònraichte nuair a bhuannaicheas sinn!
  Thuirt Aurora, a" losgadh le a òrdagan rùisgte:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach anns a" chruinne-cè, mura h-eil ach beagan....
  Agus an gruagach ruadh a' gàireachdainn!
  Bidh na gaisgich bhoireann a" tionndadh ann an gàirdeachas agus fearg. Agus tha iad a" cur às do na Gearmailtich.
  Aig an aon àm, tha na saighdearan tsarist a" gluasad air adhart air feadh na Spàinne agus tha iad mu thràth a" tighinn faisg air Seville.
  Tha Olga ann an neach-giùlan armachd a" losgadh air na Gearmailtich agus saighdearan poileis.
  Cha mhòr gu bheil na Spàinntich ionadail a" cur an aghaidh. Tha dùthaich eile a" tuiteam fo thuagh na Ruis.
  Loisg Oleg agus sheinn e:
  - Aerobatics, bidh bash air bash!
  Agus thuirt a companach Alice:
  - Chaidh mòrachd nan Ruiseanaich aithneachadh leis a" phlanaid,
  Chaidh Faisisteachas a phronnadh le buille a" chlaidheimh...
  Tha sinn air ar meas agus air ar meas le uile chinneach an t-saoghail,
  Seasamaid an tsarism mòr naomh!
  Agus bidh na nigheanan a" slap agus a" brùthadh air an luing gàirdeachais le òrdagan rùisgte.
  Tha an cogadh eadar an ìmpireachd tsarist Vladimir Kirillovich Romanov agus a 'Ghearmailt Nadsaidheach a' leantainn.
  Tha saighdearan Ruiseanach cha mhòr gu tur air an Fhraing a shaoradh bho na h-òrdughan Nadsaidheach. Gearran 1957... Arm an tsarist a" saoradh Portagal.
  Air 23 Gearran, chaidh aonadan Ruiseanach às an Danmhairg agus a 'Ghearmailt còmhla.
  Bidh Oleg Rybachenko, am balach sìorraidh seo, a" slapadh tron eabar le a chasan rùisgte. Bidh an leanabh-mòr ag èigheach aig mullach a amhaich:
  - Glòir don Tsar Ruiseanach Vladimir an Treas! Bualaidh mi Hitler, tomhaisidh mi le cuip!
  Agus glaodhaidh am balach a-rithist, agus le a chorragan lom tilgidh e diosg le urram geur. Agus bhuail am faisisteach san amhaich. Agus an uairsin le cas rùisgte, leanabachd tilgidh e boomerang, agus sa bhad gearraidh e sgòrnan còig Fritz.
  Seadh, droch bheachd Hitler ionnsaigh a thoirt air a leithid de ìmpireachd.
  Chrìochnaich Natasha agus an sgioba aice na Gearmailtich mu dheireadh ann am Portagal. Tha an tanca aca gun stad ann an sgrios.
  Agus bidh iad cuideachd a" bruthadh putanan a" mhaide gàirdeachais len òrdagan rùisgte, a" dèanamh sgrios mòr.
  Loisg Zoya, bhris i an canan Gearmailteach agus sheinn i:
  - Airson an Ruis agus saorsa gu deireadh!
  Bhreab Aurora, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, na Nadsaidhean agus rinn i gàire le aplomb:
  - Dia sàbhail an righ !
  Bhreab Svetlana cuideachd, le bhith a" putadh putanan an luing gàirdeachais le corragan a casan rùisgte agus a" sreap:
  - Uachdaran làidir !
  Bidh caileagan a 'briseadh nan Nadsaidhean. Ach an uairsin nochd tanca Nadsaidheach ùr "Maus" -4. Modail fìor chumhachdach - trì cheud tunna ann an cuideam, agus gunna 310-millimeter. Faodaidh e a dhol a-steach air astar mòr, agus tha armachd cho tiugh aige fhèin nach toir an tanca Kondratenko-6 e bho cheàrn sam bith.
  Tha Natasha ag òrdachadh:
  - Nigheanan, feumaidh sinn a thighinn faisg agus putadh a-steach don phàirt ìosal den taobh, eadar na rincichean - is e seo an aon chothrom againn!
  Bhuail Zoya an canan Gearmailteach le a òrdagan rùisgte agus sheinn i:
  - Bheir an dàn dhut an cothrom mu dheireadh, ach dèan cabhag air adhart! Ann an uisge agus ceò agus sneachda!
  bhuail Augustine mar an ceudna, agus chip e :
  - An cothrom mu dheireadh, bheir dànachd dhut! Coiseachd fada beò, agus ruith làitheil!
  Agus cuideachd le òrdagan lom, ach mar a thionndaidheas e. Agus sgrios na faisisteach.
  Rinn Svetlana gàire:
  - Airson crìochan ùra agus buadhan mòra!
  Chaidh an tanca Ruiseanach dheth, a 'togail astar. Agus gabhaidh na caileagan e agus seinnidh iad:
  - Uachdaran laidir, is glòrmhoire san linn, Tsar òrdail, rìoghaich chum glòir, chum glòire dhuinn !
  Agus a-rithist luathaich iad, a 'gluasad air falbh bho throm projectile a chaidh a chuir bho ghunna a bha aig a' Ghearmailt Maus-4. Rinn na nigheanan gàire:
  - Na crom a stigh do adharc reithe ! Gus am bi thu Hitler - bàs!
  Agus tha an tanca aca a 'luathachadh. Mar bhocsair beag a" toirt ionnsaigh air fear mòr. Ach tha na cothroman ann, gu dearbha, leth-cheud "s a leth-cheud.
  Chuimhnich Natasha, às deidh gluasad an tanca, mar a rinn i bogsa le fear anns an fhàinne. Chaill i na buillean, agus chaidh a bualadh, ach chùm i oirre. Agus an uairsin le misneachd. Agus ghlac i gluasad choinnich an nàmhaid, agus san smiogaid. Air a chuir a-mach!
  Fhuair e mìle rubles òir. Seo an nighean sabaid. Ma nì e, nì e!
  Chrath Natasha a cas rùisgte agus sheinn i:
  - Chan e seo an t-sabaid mu dheireadh, ach tha fear cinnteach ann! Airson glòir an athar, airson an Motherland agus urram!
  Agus a-nis tha an tanca aca a" sleamhnachadh seachad air a" chliathaich, agus a" cur projectile ... Agus thòisich Maus-4 air spreadhadh. Bha e follaiseach gun robh sligean air an sprèadhadh. Agus an uairsin ciamar a reubadh e na tùir, agus itealaichidh e àrd dhan adhar!
  Bidh na nigheanan ag èigheach còmhla:
  - Buaidh! Cool buannachadh!
  Agus tanca eile air an liosta aca!
  1 Màrt, 1957 thòisich saighdearan Ruiseanach a 'dol thairis air an Elbe. Tha e coltach gun deach Hitler ceum air adhart san amhaich.
  Thilg am balach Oleg Rybachenko grenade le a chas rùisgte, leanabhach, chaidh e fodha ann an tanca faisisteach agus dh'èigh e:
  - Airson crìochan ùra, neo-shùbailte!
  Bidh sgioba tanca Alenka a" tionndadh chun ear. Tha a" Ghearmailt an Iar agus an Fhraing air an saoradh mu thràth. Cha robh ach am fearann eadar an Oder agus an Elbe fhathast fo smachd nan Nadsaidhean. Uill, cuideachd Breatainn agus Èirinn. An sin na feachdan mu dheireadh aig na Nadsaidhean.
  Tha Alenka, a" losgadh air na bataraidhean faisisteach, ag ràdh:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ma dh'fheumas tu riaghladh ...
  Na dì-chuimhnich gu bràth -
  Gu h-ainmeil tha an arm a" sabaid!
  Agus an seo a-rithist chaidh projectile eile a chuir le casan rùisgte. Agus bhuail gunna an Fritz.
  Shoots le òrdagan lom agus Anyuta. A" bualadh faisisteach, agus a" beucaich aig mullach a sgamhan:
  - 'S e nighean cho mòr a th' annam - gu bheil Hitler a' cur a-mach!
  An ath rud, ìnean teine Augustine. Mar an ceudna diabhal le deagh amas, agus beucaidh:
  - Gu geatachan ifrinn !
  Agus a 'cleachdadh cas-rùisgte.
  Bidh Maria a" losgadh às a dèidh. Mar an ceudna tha e a" gabhail agus a" bualadh, agus a" sgreuchail:
  - Cha chuir duine stad orm tìgear, cha chuir duine stad air nighean casruisgte an àite sam bith agus thèid a bhualadh!
  Agus an uairsin mar a ghearras na h-Oiliompaics. Agus leagaidh e tanca Gearmailteach a-mach, a" reubadh an tùir mar chaiptean balgan-buachair bhuaithe.
  Agus caileagan:
  - Airson crìochan ùra, cas!
  Agus seallaidh e a theangan a-rithist!
  Tha na caileagan cho cruaidh orra fhèin agus gu mòr a" toirt ionnsaigh orra. Agus tha na Nadsaidhean a 'bàthadh fo na buillean aca.
  Air 2 Màrt 1957, ghèill na feachdan Nadsaidheach mu dheireadh ann am Portagail. Dh"fhàs e soilleir gun robh toiseach faisisteachd a" dol sìos. Nas mionaidiche, feasgar? Dol fodha na grèine trom-laighe!
  Agus tha na saighdearan Ruiseanach a 'tighinn air adhart. Tha na Gearmailtich a 'sìor fhàs a' leigeil às an cuid armachd agus a 'gèilleadh.
  Bidh iad a 'tuiteam air an glùinean. Agus bidh caileagan Ruiseanach is Sìneach a" pògadh an casan casruisgte.
  Tha e a" coimhead cho snog agus cho math. Agus tha na Nadsaidhean gan sgoltadh agus gan sgoltadh.
  Tha sgioba Natasha mu thràth air an trèana a" dol a shabaid gu tuath, leis an Fritz.
  Tha na nigheanan nan suidhe anns an roinn aca. Bidh iad a" cluich chairtean le òrdagan rùisgte.
  Thuirt Natasha:
  - Tha sin inntinneach, nuair a bheir sinn Berlin, dè an ath rud?
  Fhreagair Zoya le misneachd:
  - An ath rud bidh Lunnainn!
  Rinn an Aurora lasach gàire agus dh" fhaighnich e a-rithist:
  - Agus an uairsin?
  Thuirt Zoya gu daingeann:
  - Bidh Ameireagaidh Laidinn leinn! Cha seas sinn aig cuirm leis na Nadsaidhean!
  Dh" aontaich Svetlana le seo:
  - Gu dearbh cha dèan sinn! Bheir sinn buaidh air an t-saoghal gu lèir!
  Dhearbh Natasha gu deònach:
  - Agus an sin bithidh sith, air feadh an t-saoghail uile !
  Sheinn na caileagan 'nan aonadh, A' sgrìobhadh mar a chaidh iad ;
  Glòir do Ruis Mhòr na Tsarism,
  Far a bheil Vladimir na shuidhe air an rìgh-chathair ...
  Bidh sinn a" pronnadh tagaichean an droch fhasais -
  Glòir don arm agus tha sinn nar monolith!
  
  Ann an creideamh nan cridheachan mòra bha air an teannachadh,
  Ar dùthaich mhàthaireil le ar cridheachan uile ...
  Is sinne mic Tsar Nicholas
  Agus cha d'fhuair iad bàs air a shon gu dìomhain!
  
  Ar dùthaich tha thu nas luachmhoire na rud sam bith,
  Togamaid fàilte sgiathach, nèamhaidh ...
  Tha thu cuideachd a 'sabaid an Fatherland,
  Uill, leig leis na Nadsaidhean uile bàsachadh!
  
  Bha Hitler airson ar fearann fhaighinn,
  Agus dh" fheuch an droch chù air an rìgh...
  Ach tha sinn sgith, cha ghabh sinn ri sin,
  Mar sin thàinig faisisteachd sìos oirnn gu dìomhain!
  
  Tha 'n righ 'na riaghladair caoimhneil glic,
  Ag èirigh suas mar iolair-beinne thairis air a" phlanaid...
  Bidh Vladimir na thighearna air an horde,
  Tha ar càirdeas coltach ri monolith stàilinn!
  
  Bidh sinn a "leagail an taic a-mach à casan Fritz, a"
  leigeil le Hitler suffocation anns an t-sròin ...
  Bheir sinn gu bàs do'n fhasach, gu nàire,
  Cò a nì olc air an Talamh!
  
  Cumhachd rìoghail, agus gliocas rìoghail,
  Bidh faisistich ann, pronnadh gun tomhas ...
  Hitler creid mi, rinn e gòrachas fionnar,
  Agus a-nis tha a bheatha coltach ri snàithlean!
  
  Mar sin thoir urram do na rìghrean mòra
  Chan eil dad nas fhuaire na na Romanovs air an Talamh ...
  Ann am blàr nan Nadsaidhean, buail na cridheachan,
  Gus an t-slighe gu coileanaidhean fhosgladh, bruadar!
  
  
  Thug Peadar Mòr sinn chun na mara,
  Thug Alasdair buaidh air Paris...
  Seadh, uaireannan thachair bròn,
  Ach bha an Ruis air a cumail le cherub!
  
  Tha a h-uile dad brèagha leinn
  Agus tha nigheanan agus balaich a 'creidsinn ...
  Tha riaghladh an rìgh, tha fios agad gu ceart
  Ged beuc beathach aingidh air an stairsnich !
  
  Chan eil crìoch ann, creidsinn ann an foirfeachd
  Bidh rìghrean aig co-mhaoineas a dh'aithghearr ...
  Fosglaidh sinn na dorsan gu sonas,
  Tha faisisteachd damnaichte air a sgrios!
  
  Airson an Ruis, cha deach a" chrìoch a shuidheachadh,
  Bidh sinn, creid sinn, a" chùis air an nàmhaid ...
  Nigheanan casruisgte, mar gum biodh ann an Sparta,
  Uill, tha an Tsar Vladimir againn mar aon!
  
  Tha sinn a' creidsinn ann an Rod - an Dia Mòr,
  Dè a chruthaich na Slavs foirfe ...
  Bidh sinn a 'sabaid airson urram agus saorsa
  Buaileamaid aig Nadsaidheachd!
  
  Is tusa an teaghlach Romanov as motha,
  Bidh e a" riaghladh an Ruis gu bràth ...
  An righ mor, an t-iteal a b' airde,
  Cha bhris Satan an iolaire!
  
  Airson gaol mòr don Ruis,
  Bidh sinn a" cur luchd-sabaid gu cath ...
  Bidh naoimh bho ìomhaighean a" glòrachadh aghaidhean,
  Às deidh na h-uile, tha gaisgeach sam bith na rìgh cuideachd!
  
  Bidh ar cridhe a" lasadh airson an Motherland,
  Tha sinn nar nigheanan fionnar ann an sabaid ...
  Fosglaidh sinn beagan a-steach dhan fhànais, aithnichidh sinn an doras,
  Marbhaidh mi Adolf mar ghalla!
  
  Chan eil ach beagan air fhàgail gu Berlin,
  Thèid sinn a-steach a 'giùlan glòir nan rìghrean ...
  Chan eil seann aois a" bagairt nigheanan oirnn,
  Tha sinne, creidibh mi, na dòirt uisge!
  
  Adhlaiceamaid an neach a tha olc agus borb,
  Thèid a" chùis a dhèanamh air an dràgon gu h-ainmeil ...
  Agus tha ìomhaighean òir againn,
  Is e lagh sìorraidh a th" ann an Rodnovery!
  Bhuail na caileagan na Nadsaidhean gu math ainmeil, carson a ghèill am Fritz riutha. An t-Earrach 1957. Tha casan rùisgte nan nigheanan a" frasadh tro na maragan. Agus tha e cho brèagha agus glè bhrèagha. Agus nuair a bhios corragan casan tana lom a 'tilgeil pea le antimatter a tha comasach air briseadh tro sam bith, eadhon an tanca faisisteach as cumhachdaiche.
  Hitler ann am Berlin, far a bheil na fàinneachan dìon as làidire eadar an Elbe agus an Oder. Agus an sin bu chòir a bhith air a phronnadh gu sònraichte.
  Agus dè mu dheidhinn meadhan a 'Mhàirt, agus dh'fhàs an talamh cho tais agus fliuch. Ach cha chuir seo stad air na caileagan agus Oleg Rybachenko.
  . CAIBIDEIL 7
  Lean an t-sabaid air adhart ... Stad saighdearan an tsarist Ruis gus na feachdan aca ath-chruinneachadh. Aig an aon àm, thòisich tighinn air tìr ann am Breatainn air 1 Giblean. Tha an aimsir fhathast fuar agus stoirmeil. Ach thionndaidh an latha seo gu bhith socair le saighdearan na Ruis a" tòiseachadh air tìr.
  Bha Alenka a 'sabaid còmhla ri caileagan eile. A dh 'aindeoin nach eil an sneachda air leaghadh anns a h-uile àite fhathast, thug na caileagan ionnsaigh air an nàmhaid a bhith casruisgte iad fhèin agus a' caitheamh dìreach bicini.
  Thilg Alenka grenade le feachd marbhtach le a òrdagan rùisgte agus rinn i co-fhaireachdainn:
  - Airson buadhan rìoghail!
  Chuir Anyuta, a loisg cuideachd, agus a casan rùisgte pasgan spreadhaidh de min-sàibh air bhog, ag èigheach:
  Is e ar n-amas buannachadh!
  Agus ghearr Alla a naimhdean as, agus thug i mach a fiaclan:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh.
  Agus thilg i cuideachd boma le a òrdagan rùisgte. Agus reub e dòrlach de Fritz.
  Lean Mairi i. Aig na bhrùth i an nipple scarlet air inneal-brosnachaidh a" bhazooka, agus bhris i an tanca Nadsaidheach.
  Sheinn an nighean:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Bha na h-Oiliompaics cuideachd a" sabaid gu cruaidh. Bhuail i na Nadsaidhean, phronn i iad, agus sheinn i:
  - Fàilt ort a' Chomunnachadh naomh ! Thèid a" chùis a dhèanamh air Nadsaidheachd!
  Agus a" cumail baraille de stuth-spreadhaidh air buinn rùisgte fhad "s a tha e ga chuir air bhog. Agus sgriosaidh e mòran naimhdean.
  Ged a dh" fhaodadh gur ann mu dheidhinn co-mhaoineas a tha e seinn nuair a tha riaghaltas an tsar ann an cumhachd chan eil e buileach iomchaidh.
  Tha na Nadsaidhean a" feuchainn ri sabaid air ais dòigh air choireigin. Tha cuid de Bhreatannaich cuideachd an aghaidh saighdearan Ruiseanach. Tha seo gu ìre so-thuigsinn: seann nàimhdean, farpais shìorraidh.
  Ach feumaidh tu fhathast am mòr-thìr seo a ghabhail. Agus an uairsin thig buaidh iomlan agus deireannach. Coltach ris an dìon Nadsaidheach eadar an Elbe agus an Oder.
  Ged a tha am fulangas an seo iongantach. Tha na Nadsaidhean air am bomadh bhon adhar agus air am brùthadh. Tha plèanaichean a 'sabaid anns na speuran. Agus fhathast discs gun fhuasgladh den Treas Reich.
  Tha an armachd mu dheireadh uamhasach, ach gu fortanach, air sgàth cosgais àrd agus iom-fhillteachd cinneasachadh innealan, chan eil e ro mhòr. Agus tha e a 'teannachadh an aghaidh.
  Eva agus Gertrude air sàsaiche itealaich a" sealg innealan Sòbhieteach. Agus tha iad fhathast a 'sealg.
  Bidh na gaisgich boireann a" cumail smachd air na diosgan le òrdagan rùisgte, agus bidh iad ga dhèanamh gu ceart agus gu ceart.
  Sheinn Eubha le gàire:
  Bidh Hitler còmhla rinn gu bràth!
  Rinn Gertrude gàire agus thuirt i, a 'togail a fiaclan:
  - Agus tha sinn còmhla ris!
  Agus mar a bhios e a" bruthadh ladhar a chas-rùisgte air a" phutan luing gàirdeachais, agus a" reitheachan trodaiche Ruiseanach eile. Agus tha an saucer itealaich fhèin so-leònte.
  Is dòcha gur e sin as coireach gun do chuir Hitler roimhe a leithid de chogadh, leis an Ruis chumhachdach, gun robh discettes aige.
  Ach chan eil seo gu leòr airson a bhuannachadh.
  Na h-aces Gearmailteach as fheàrr air luchd-sabaid jet Albin agus Alvin. Tha iad nan nigheanan gaisgeil, agus bidh iad a" sabaid cha mhòr rùisgte.
  Bhrùth Albina a òrdagan rùisgte air a casan. Chuir e às do chàr Ruiseanach gu brònach:
  - Tha an cogadh a 'tighinn gu crìch!
  Dh'aontaich Alvina, a 'gearradh dheth plèana Ruiseanach eile:
  - Gus ar call tha cogadh!
  Thug Albina fa-near gu dealasach:
  Ach nì sinn ar dleastanas.
  Le cuideachadh bho a òrdagan lom, loisg Alvina sìos an ath itealan, agus rinn i gàire:
  - Gu dearbh cuiridh sinn crìoch air!
  Tha na caileagan gu cinnteach treun, ged a tha iad an-iochdmhor. Chràidh iad balach ceithir bliadhna deug a dh'aois. An toiseach, chaidh an deugaire a tharraing suas air a 'chrann. Ghabh am balach leisg.
  An uairsin chroch iad bloc air a chasan agus chlamp iad gu teann e. An uairsin thòisich iad air cuideaman a chrochadh, a 'sìneadh a veins, agus a' boghadh a joints. Bha e gu math goirt agus rinn am balach osnaich.
  Às deidh sin, thòisich Albina air a 'ghille a bhualadh le cuip air a' chùl agus na cnapan. Agus ghabh Alvina slat-dhearg-theth na làimh, agus thòisich i air sàilichean ruisgte, cruinn a" ghille a losgadh. Às an sin bha e a 'fàileadh cho taitneach agus cho blasda de dh'fheòil friochte. Tha e mar gum biodh kebabs air an frioladh, agus tha e cho snog fàileadh a dhèanamh air.
  Aig a 'cheann thall, chuir Albina sìos a' chuip agus thog e na clobhaichean dearga bhon teas. Agus thug i dheth foirfeachd fireann a" bhalaich. Chaidh a thoirt bho chlisgeadh pian fiadhaich agus lean e air ais.
  Nas mionaidiche, bhàsaich am balach air a chràdh.
  Ghuil Alvina agus thuirt i:
  - Duilich air a shon! Dè a-nis?
  Fhreagair Albina le gàire:
  - An craiceann airson sgàile na lampa, agus an fheòil a bheir sinn dha na mucan gus am bi iad nas reamhar!
  Mhol Alvin:
  - No is dòcha gu bheil e nas fheàrr a chuir air siabann?
  Chuir Albina, an nighean bhàn, an aghaidh:
  - Chan eil! Chan eil geir gu leòr ann - bidh e neo-phrothaideach!
  An seo tha iad nan gaisgich bhàn. Bòidheach air an aghaidh - feargach a-staigh!
  Agus tha na pìleatan Ruiseanach, gu sònraichte Anastasia Vedmakova, agus Akulina Orlova air leth math air sabaid! Agus gu dearbh bidh iad a 'sabaid casruisgte.
  Sheinn Anastasia:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach san t-saoghal seo!
  Agus le òrdagan rùisgte gheàrr i plèana Gearmailteach dheth.
  Chuir Akulina, a" leagail nàmhaid eile, a-mach:
  - Bidh nàimhdean uile a" bogadh anns an taigh beag!
  Bha Anastasia a" sabaid ann an dòigh gu math connspaideach, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, nighean eireachdail.
  Agus saighdearan òga glè bhrèagha, ghràdhach. Tha Anastasia air a bhith timcheall airson ùine mhòr, ach tha i a" coimhead glè mhath. Tha a slinnean cosmhail ri nighinn og, agus tha a fiaclan neamhnaid, agus tha i ùr, chan e aon fhras. Tha a leithid de bhòidhchead dìreach na bhana-bhuidseach agus a 'tàladh dhaoine. Chan iongnadh gur e Vedmakova an t-ainm mu dheireadh a th" oirre.
  Bidh Anastasia a 'sabaid le fearg fiadhaich agus fuil fhuar aig an aon àm. Tha na plèanaichean a 'tuiteam ann an tomadan.
  Agus tha tòrr dhuaisean rìoghail aice. A' gabhail a-steach Crois an Naoimh Sheòrais dèanta de platanam le bogha chlaidheamhan is daoimeanan.
  Seo nighean: dìreach super!
  Tha Anastasia deiseil airson sabaid gu treun agus buannachadh. Tha falt copar-dearg oirre, cho gruamach, tiugh, dualach. Nighean eireachdail.
  Tha Mirabela na blonde meala agus san fharsaingeachd na shàr nighean, agus na phìleat gu math mìleanta. Le mothachadh mòr air aerodynamics.
  Agus cuideachd le cuideachadh bho òrdagan lom, bidh e gu furasta a" losgadh sìos plèanaichean Nadsaidheach.
  Agus a' seinn:
  - Tha e duilich ro-innse, gu dearbh.
  Dè tha ùr san t-saoghal seo ...
  Bidh sinn ag itealaich gu neamh
  Nan suidhe ann am plèana rionnag!
  Agus tha i a 'gearradh inneal Nadsaidheach eile, an turas seo le bhith a' bruthadh an nipple scarlet, thug i fa-near;
  - Tha e a" tachairt nach eil bainne saighdeir air tiormachadh air a bhilean, ach nach cuir e peilearan a-steach don bhainne, agus le òige uaine, bidh e a" draibheadh seann daoine gu dearg!
  Rinn Oleg Rybachenko, a thàinig gu bhith na fhìor uirsgeul ann an arm na Ruis, a" pronnadh na Nadsaidhean gu cruaidh a" feuchainn ris na saighdearan Sòbhieteach a thilgeil bho cheann na drochaid taobh a-muigh an Elbe, cuideachd leabhar notaichean slàn de aphorisms sgiathach.
  Deagh aphorisms, bha iad a 'ruith mar eich le sgiathan ann an ceann a' ghille shìorraidh nuair a chuir e às do na Nadsaidhean;
  Bi co-dhiù am madadh-ruadh beag mura h-eil thu airson a bhith nad asal le hacneyed!
  Na cuir earbsa ann an luchd-poilitigs, airson luchd-bhòtaidh chan eil annta ach pàipear-gainmhich a bhios a" reubadh chips bho daraich!
  Cò nach amadan cruinn, tionndaidhidh an sgillinn sin gu bhith na sgillinn cudthromach!
  Chan eil càirdean ann am poilitigs, ach tha feadhainn ann a tha airson do chuid fhèin a roinn mar bhràthair!
  Tha iomadh rud olc ann am beatha, ach is e an rud as miosa nuair a thig beatha gu crìch!
  Ma tha thu airson a thighinn nas fhaisge air Dia, tilg am muncaidh nad anam chun chrois!
  Thàinig an duine, mura h-ann bho mhuncaidh, an uairsin sguir e de bhith na mhuncaidh co-dhiù!
  Mas e muncaidh a th" annad le inntinn, slugaidh am madadh-ruadh thu mar constrictor boa creachaidh!
  Chan eil dad gun chrìoch, ach a-mhàin an ùine a bheir e air luchd-poilitigs an gealladh a choileanadh!
  Ma bhios tu a" rùsgadh mòran, canaidh tu mar chù air a bhualadh!
  Na biodh earbsa agad anns an fhear a labhras dearg, agus faodaidh teine dearg losgadh!
  Chan urrainn eadhon Dia argamaid a dhèanamh le boireannach agus muncaidh a thogail gu ìre cultar daonna!
  Às aonais gaol, chan eil gàire ann, mura h-e gàire creachaidh neach-poilitigs!
  Ro fhada suas anns na neòil, bidh poilitigs gun sgiathan a" sgèith dhan t-similear!
  Anam beag, an-còmhnaidh aig a bheil miann fuamhaire!
  Tha beachd mòr aig anam beag!
  Tha neach-poilitigs na mhèirleach a bhios a" sgrìobhadh laghan dha fhèin, agus a" beachdachadh air an dùthaich mar sgìre den raon!
  Tha seachd Dihaoine san t-seachdain aig an neach-poilitigs, ach nuair a dh" fheumas tu an gealladh a choileanadh, thig Sàbaid nan Iùdhach!
  Tha aonachd math, mura h-eil e còmhla ri neach-poilitigs!
  Tha neach-poilitigs na chreutair cho mòr is gu bheil e airson caora a dhèanamh a-mach leat le dòighean muc!
  Bidh dòighean muc luchd-poilitigs a" tionndadh luchd-bhòtaidh gu bhith nan chop!
  Fo riaghladair muc, chan eil beatha a-riamh reamhar!
  Tha a bhith a" dèanamh ceann-suidhe muc ro reamhar!
  Ma tha thu airson a bhith nad cheann-suidhe, faigh na h-amannan fortanach agad!
  Is e muc àbhaisteach a th" ann an riaghladair a tha den bheachd gu bheil luchd-bhòtaidh mar chaoraich!
  Cha'n e mhàin gu bheil Dia uile-chumhachdach, ach mar an ceudna deòin air dol chum a' chrois air son muinntir eile !
  Tha riaghladair a tha na shuidhe air an rìgh-chathair airson ùine fhada a 'toirt air an stàit a dhol sìos!
  Tha ceannard òg mar each ùr, tha seann fhear coltach ri làir le crògan briste!
  Ann an dòigh air àirdean Diadhaidh a choileanadh, is e Satan fhèin am fear-poilitigs!
  Fear-poileataigs Chan eil Dia ach ann an aon rud, ann a bhith a" dèanamh suas leisgeulan carson a dh" fhàilnich na geallaidhean iomairt aige cho diabhal!
  Tha neach-poilitigs coltach ri lionn, math a-mhàin nuair a tha e fuar agus air a" bhòrd!
  Tha an neach-poilitigs milis le òraidean, ach chan e lionn idir am blas searbh bhuapa!
  Chan fhaigh neach-poilitigs an fhìrinn a-mach às a bheul ach nuair a tha e ga mhì-riochdachadh fhèin!
  Bidh am fear-poileataigs a" ceusadh an neach-bhòtaidh chun na h-ìre as àirde airson beagan Diadhachd fhaighinn!
  Cha shàbhail eadhon neart bearish thu ma tha thu nad dheic spaideil!
  Tha am madadh-ruadh 'na leithid de bheathach 's gu'n tilg e a nuas tri craiceann o leòmhann !
  'S e am fear-poileataigs an uair sin as treasa, tha an luchd-bhòtaidh aige lag nan inntinn!
  Mar sin bidh an neach-poilitigs a" dol air adhart le mil, gus nach bi an neach-bhòtaidh a" smugaid idir!
  Faigh gu làidir bata, am fear aig a bheil min-sàibh na cheann!
  Is e darach rìgh nan craobhan, bidh an ceann daraich a" tionndadh stump sam bith gu bhith na chuspair!
  Tha darach an aghaidh lobhadh, tha ceann daraich làn duslach!
  Mas e stump a th" annad, an uairsin co-dhiù tha geall air do cheann!
  Tha an rud neo-aithnichte eagallach, ach bidh an fheadhainn a tha aithnichte uaireannan a" cur eagal ort!
  Bheir eòlas misneachd eadhon nuair a tha e duilich, bidh aineolas ag adhbhrachadh troimh-chèile eadhon nuair a tha e furasta!
  Cha'n e fear air am bheil eagal, ach fear leisg misneach a dhean- amh ann fein !
  Is laigse an t-eagal, is neart misneachd, ach thoir an aire annad fhèin air a" mhadainn!
  Ge bith cò a leigeas leis fhèin a bhith air a stiùireadh leis an t-sròin tha e ann an cunnart a dhol air chall am measg nan trì giuthais!
  A" dèanamh coiseachd ann an cearcallan gòrach gun chrìoch, le innleachdas neoni!
  Chan eil e gu diofar mura bi am bainne air na bilean air tiormachadh, tha e nas miosa ma tha callousness anns na cridheachan!
  Stal ag iarraidh arain, salann searbh an aithreachais!
  Bidh mil bho bheul neach-poilitigs, a" tàladh an fheadhainn nach do thiormaich bainne air am bilean!
  Chan e mèirleach a th" ann an neach-poilitigs san lagh, is e mèirleach a nì laghan!
  Tha an neach-poilitigs a" gealltainn beatha mhilis, a" dòrtadh mil às a bheul, ach tha a spògan steigeach mar chuileag!
  Na neach-poileataigs deas-chainnteach, bidh èildear a" bìdeadh a-steach do wallet an neach-bhòtaidh!
  Carson a tha sàmhchair buidhe oir tha e pàighte!
  Dè an rud as motha air an t-saoghal? Beinn de gheallaidhean a chuir neach-poilitigs a-mach!
  Tha an neach-poilitigs ag iarraidh airgead agus cumhachd, tha e deiseil airson duine sam bith a reubadh às a chèile!
  'S e madadh-ruadh a th' ann an neach-poileataigs sa chiad àite, chan eil e daonnan soilleir na choltas, ach an-còmhnaidh a' crathadh an earbaill!
  Tha an neach-poilitigs toilichte do wallet a lìonadh le dad ach geallaidhean falamh!
  Chan eil neach-poileataigs onarach ach mu aon rud, nuair a tha e ag ràdh - sinne, agus mar sin chan eil a chuid fhèin aige tuilleadh!
  Dè a tha nas motha na dadaman anns a" chruinne-cè? Measg agus aghaidhean luchd-poilitigs!
  Is e an rud as deònach a bhios neach-poilitigs a" dèanamh - a" glanadh pòcaidean an luchd-bhòtaidh!
  Chan eil an neach-poilitigs an-còmhnaidh air fàs, ach bidh na geallaidhean aige an-còmhnaidh a" fàileadh mar stuth grod!
  Tha seachd Dihaoine san t-seachdain aig neach-poileataigs, ach tha èisteachd ri luchd-bhòtaidh an-còmhnaidh na latha dheth!
  Cò bha an toiseach? Luchd-poilitigs, oir chruthaich iad caos!
  Na creidibh cho duilich "s a tha luchd-poilitigs ròc, bidh iad an-còmhnaidh a" seinn bho ghuth cuideigin eile air madadh-ruadh!
  Ma bhios neach-poilitigs a" dòrtadh a-mach mar fhras-oidhche, tha e a" ciallachadh gun do rinn madadh-ruadh clàr-fuaim dha!
  An àite sin, bidh an aillse air a" bheinn a" feadaireachd, na choilean an neach-poilitigs an gealladh gun a bhith a" sèideadh!
  Tha an neach-poilitigs coltach ri sìthiche oidhche, dìreach mar as trice bidh e a" reubadh luchd-ceannach tron latha!
  Ciamar a tha neach-poilitigs coltach ri cù, nuair a bhios e a" bruidhinn mòran, tha e gu cinnteach tame agus tha sealbhadair aige!
  Bidh an fheadhainn don bheil iad a" bhòtadh len cridheachan gu tric a" crìochnachadh le luchd-bhòtaidh san òr!
  Tha neach-poilitigs coltach ri bhodka, mothaichidh an neach-bhòtaidh leis an òr aige gu bheil e air a sheinn!
  Bidh an neach-poilitigs a" toinneamh na h-eanchainn aige mar bhodka, dìreach an taca ris a tha làn de mhoid!
  Is toil leis an neach-poilitigs an ceò a lìonadh, leis an amas follaiseach a bhith beairteach!
  Tha mòran gheallaidhean aig an neach-poilitigs, ach eadhon barrachd leisgeulan mura tèid an coileanadh!
  'S e madadh-ruadh a th' ann am poileataigs, ach mar as trice fear liath!
  Bidh an neach-poilitigs a" toirt air falbh bearraidhean daraich, agus a" leagail dearcan mar mhuc!
  Ma tha neach-poilitigs labhairteach mar sàbh, nì e gu cinnteach stump a-mach à neach-bhòtaidh!
  Is toil leis an neach-poilitigs bruidhinn mu Dhia oir is e Satan e fhèin!
  Tha fear-poileataigs cho seòlta ris an diabhal, ach aingeal ann an sgaoileadh gheallaidhean!
  Is toil leis an neach-poilitigs a bhith air a bhaisteadh, ach tha a làmhan an-còmhnaidh a" ruighinn airson a wallet!
  Às deidh dhut bhòtadh airson neach-poilitigs deas-ghnàthach, tha thu ann an cunnart gun spìon thu fuil nas fhaide air adhart!
  Mar as trice bidh daoine a" taghadh eadar cait ann am poc, madaidhean-allaidh ann an aodach chaorach, agus madadh-ruadh le càise grod!
  Ma ghlèidh am fear-poileataigs a ghealladh, seall air a" bheinn, ma tha an aillse a" feadalaich air!
  Tha e nas fhasa kolobok a chrochadh na bhith toirt air neach-poilitigs a ghealladh a choileanadh!
  Tha an neach-poilitigs cunbhalach ann an aon rud a-mhàin - a 'lorg prothaid na phòcaid fhèin!
  Bidh an neach-poilitigs ag atharrachadh a chompanaich mar mhiotagan, is e dìreach a làmhan a bhios eadhon nas salach bho seo!
  Tha neach-poileataigs na leithid de bheathach is gu bheil e a" dèanamh fèidh a-mach à neach-bhòtaidh!
  Neach-poilitigs, mura h-e madadh-allaidh ann an aodach chaorach, an uairsin reithe àbhaisteach!
  Neach-poilitigs nach e sionnach a th" ann, an uairsin reithe, no fèidh!
  Faodaidh neach-poilitigs beanntan a ghealltainn, ach às a dhèidh cha dèan thu ach an sprùilleach!
  Na dèan cabhag airson bhòtadh airson ròc, bheir e giblets dhut!
  A dheachdaire, is e seo sionnach, air rìgh-chathair leòmhann, air a chuairteachadh le reitheachan!
  Mura h-eil thu airson a bhith nad fhiadh, bi nad shionnach beag thu fhèin!
  Bidh an neach nach eil a 'beachdachadh air na feannagan mar thiodhlac a' buannachadh nan taghaidhean!
  Faodaidh tu bhòtadh le do chridhe, ach às aonais d" inntinn, gheibh am buannaiche a" chùis air an eanchainn!
  
  Is e madadh-ruadh a th 'anns a' phoileataigs as fheàrr le càise uaine mar dhath an dolar, bhon fheadhainn a tha a 'beachdachadh air an fhitheach!
  Chan e mitten a th" anns a" bhean, cho luath "s a dh" atharraicheas tu miotagan, stadaidh tu gu cinnteach a-steach do scumbag, bho tachartasan sultry!
  Bidh balaich le sàr-mhathas a" dèanamh tòrr a bharrachd lorg na seann fhir stiùiridh!
  Ann an òige, tha teine anns a 'chridhe, lorg anns a' cheann, agus mar thoradh air sin, buaidh!
  Chan eil an t-slighe gu soirbheachas an-còmhnaidh dìreach, ach chan eil e a" gabhail ri cùl air a chromadh ann an irioslachd!
  Bidh an neach-poilitigs a" lùbadh ann am bogha gus a shròn a thogail nas àirde!
  Bidh an neach-poilitigs a" boghadh, an uairsin gus an neach-bhòtaidh a lùbadh!
  Tha an neach-poilitigs deiseil airson an talamh a chladhach le a shròn gus a dhleastanas a thiodhlacadh don luchd-bhòtaidh!
  Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach san t-saoghal againn, agus creid mi, tha e gu math duilich a bhith beò, mar gum biodh ann an raon losgaidh!
  Bidh asal le poca òir a 'briseadh tro bhalla daingneach nas fheàrr na mamoth le reithe stàilinn!
  Bidh neach-poilitigs le beul òrail, a" tionndadh luchd-bhòtaidh gu asail, le pocannan òir de thabhartasan!
  Cò am beathach as làidire? Gu dearbh, asal làn de phoca òir! Loisgidh am madadh-ruadh dath buidhe brathadh agus buinn òir nan tabhartas!
  Gu tric bidh luchd-poilitigs a" crathadh brataichean dearga airson dath buidhe nam buinn a bheir iad à pòcaidean an luchd-bhòtaidh gun a bhith a" bleith!
  Bidh òraidean dearga luchd-poilitigs mellifluous a" tilgeil deòir searbh bho mhàthraichean a bhàsaich a mic ann am blàr fuilteach!
  Cò a tha a 'gealltainn beanntan òir nach fhiach eadhon sgillinn copair briste!
  Bidh am fear-poileataigs a" gaoth mar gheàrr, a" slugadh mar shionnach, ach uaireannan bidh e a" snìomh tro sgòrnan an neach-bhòtaidh mar mhadadh-allaidh!
  Is toil le neach-poilitigs airgead a chunntadh ann am pòcaid cuideigin eile, ach mar as trice chan eil e a" dol a-mach ach airson brìbean!
  Tha an neach-poilitigs seòlta leis an neach-bhòtaidh mar shionnach le kolobok, ag ithe dìreach ri moladh!
  Bidh an neach-poilitigs a" gearradh bearraidhean bhon neach-bhòtaidh le gearradh òrail de dh" òraidean airgid, luchd-cuiridh mellifluous!
  Bidh an darach a" losgadh na theine airson ùine mhòr, ach gu sgiobalta a" briseadh sìos bho òraid lasach an neach-poilitigs!
  Uaireannan is e an duilgheadas as motha a th 'aig an dùthaich, inntinn bheag an riaghladair!
  Insignificance air an rìgh-chathair, duilgheadas mòr don stàit!
  Is e tìgear pàipeir a th" ann an neach-poilitigs gu tric, agus sionnach fanged, tha e air a bhreith airson geamannan borb, agus tha e math airson cleasan!
  Chan e sporan slàn a th" ann an neach-poilitigs an-còmhnaidh, air a bheil gaol aig a h-uile duine, ach an-còmhnaidh wallet pòcaid a sgriosas cogais!
  Tha gaol aig fear air greens na phòcaid agus a" bruadar air an raon-laighe, chan eil ach airgead anns a" cheò ma tha thu a" fuireach ann an nirvana!
  Bidh an neach-poilitigs deònach tarbh, ach bidh e gu deònach a" treabhadh, ged a tha e a" strì ris an neach-bhòtaidh a threabhadh leis a h-uile dìoghras airson bò làidir!
  Cha bhi neach-poileataigs a bhios a' cluich air fuath gèidh a' sèideadh nuair a bheir e deoghal air neach-bhòtaidh san asal!
  Cha bhi luchd-poileataigs fo bhrataichean dearga a" sèideadh le nàire, a" dòrtadh fala scarlaid!
  Anns an t-saoghal tha thu an dàrna cuid mar mhadadh-allaidh glas no caora gheal, no sionnach air a dheagh bhiadhadh no geàrr ithe, agus ann am poilitigs airson adhbhar, bidh tyrant a" toirt deàrrsadh do dheamocrasaidh!
  Tha cleachdaidhean madadh-allaidh aig an neach-poilitigs, cleachdaidhean coltach ri sionnach, ach gu domhainn tha e fhathast na gheàrr seoclaid, dìreach do-dhèanta don luchd-bhòtaidh!
  Mar as treasa a tha neach-poilitigs a" gealltainn, is ann as luaithe a bhios an neach-bhòtaidh a" reothadh le dùil!
  Tha neach-poilitigs coltach ri siùrsach, bidh e ag obair mòran le a theanga, ach chan urrainn dha ach neach neo-chomasach inntleachdail a shàsachadh!
  Dè an diofar eadar neach-poilitigs agus siùrsach? Airson siùrsach, tha an neach-dèiligidh an-còmhnaidh ceart; airson neach-poilitigs, bidh an neach-bhòtaidh an-còmhnaidh ann an trioblaid!
  Fear-poileataigs le glaodh choileach, miann iolaire, greim kite, sannt fitheach, ach fhathast gun sgiathan!
  Gu math tric tha neach-poileataigs spaideil mar bhot, ach tha e a" cur brògan air an neach-bhòtaidh gu craicte!
  Faodaidh neach-poilitigs sam bith brògan a chuir air, ach às deidh sin tha an neach-bhòtaidh na shàr-bheatha!
  Bidh an neach-poilitigs a" cur a làmh nad sporan nuair a thèid e tarsainn air fhèin gu làidir, agus ga thurais suas, air a ghlùinean!
  Carson a theirear caoraich ri creidmhich, tha iad air an rùsgadh le luchd-reubainn aig nach eil nì sam bith naomh!
  Mas e caora a th" annad, coisichidh tu casruisgte fad linn; mas e gobhar a th" annad, fanaidh tu ad asal! Ma tha thu nad dhuine le d" inntinn, bidh thu toilichte gu bràth!
  Chan urrainn dha fìor shionnach ann am poilitigs caora a sgrìobadh, ach cuideachd trì craiceann a tharraing sìos bho leòmhann!
  Tha e mar fhiachaibh air fear leigeil le boireannach a dhol seachad, ach far nach tèid i a-steach do shuidheachadh far nach eil feum aice air foighidinn boireann agus misneachd fireannaich!
  Is e an rud as do-chreidsinneach am fear nach eil sgileil ann an cùisean armailteach, agus nach eil na log de adhbhar!
  Ma tha boireannach ana-miann mar chat, tha luchainn aig an duine aice na cheann!
  Tha na beachdan as soilleire gruamach bhon phoilitigs sgàil, nuair a bhios iad air an cur an gnìomh!
  Tha boireannach seòlta mar shionnach, agus bidh eadhon a" riaghladh leòmhann ma tha inntinn ròc aig fear!
  Chan urrainn dha Dia dad a dhèanamh, dìreach a dhol thairis air boireannach ann an iarrtasan, tha e gun chumhachd!
  Feumaidh boireannach, gus nach tèid a slugadh le fear mar boa constrictor, gath cobra!
  Faodaidh duine a bhith coltach ris a" Chruthaiche anns a h-uile càil, is e dìreach aithris mar muncaidh nach cuir dath air!
  Chan urrainn dha duine a dhol thairis air an Dia Uile-chumhachdach a-mhàin ann am beachd, agus eadhon an uairsin ma tha e air a chruthachadh gu inntinn le Pithecanthropus!
  Chan eil boireannach ag iarraidh a bhith na cearc, ach tha an duine math aice na choileach!
  Tha grèim da-rìribh air madadh-allaidh air fir bìobhair aig boireannach an t-sionnaich!
  Ann am poilitigs, tha e coltach ann an coille, ma dh"itheas tu darach na muc, ma dh" itheas geàrr madadh-ruadh, ma dh"asal - thèid trì craiceann a rùsgadh!
  Mar as gile am boireannach, is ann as motha a bhios i na madadh-ruadh!
  Tha dìth stuth liath san eanchainn aig daoine liath, pearsanachdan soilleir, liath sa cheann ann am meudan mòra!
  Tha duine liath aonaranach mar mhadadh-allaidh, agus mar gheàrr chan eil fois aige!
  Ma tha neach-poilitigs na shionnach mòr, tha cuibhreann an leòmhann cinnteach dha!
  Tha neach-poileataigs an t-Sionnaich a" toirt air falbh an fheannag bhòtaidh an cothrom a bhith a" marcachd mar càise ann an ìm!
  Tha nas lugha de rionnagan anns na speuran na tha mìneachaidhean air an Sgriobtar Naomh!
  Fear gu bàs ann an trusgan dearg, nas còiriche, neach-poilitigs le eloquence!
  Tha tuagh gheur aig a" chailleach, tha facal geur aig an neach-poilitigs, bidh a" chiad fhear a" sèideadh a cheann, an dàrna fear a" sileadh air an eanchainn!
  Tha e uaireannan nas daonnaiche a bhith a" sgoltadh cinn na bhith a" sileadh air eanchainn!
  Ma leigeas tu le luchd-poilitigs drùidheadh air do eanchainn, reubaidh tu do fhalt a-mach à sàrachadh!
  Tha òraidean an neach-poilitigs coltach ri uisge airson a bhith a" nighe eanchainn!
  Dè an Dia as motha ann am poilitigs, a tha a" cruthachadh aingidheachd!
  Bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" coimhead air an neach-bhòtaidh mar asal le sùil shionnach ri treabhadh!
  Is toil le boireannach a corp bochd a nochdadh gus a bhith nas beairtiche!
  Bidh boireannach casruisgte a" cur air fear nas luaithe, eadhon ged nach e bròg buileach a th" ann!
  Le sàil lom boireann, tha e nas fhasa fear a shnìomh air bòtannan fasanta!
  Gus brògan fasanta fhaighinn dhi fhèin, feumaidh boireannach "bròg" a dhèanamh air fear!
  Bidh boireannach aig nach eil fios ciamar a thogas i a cas ann an tìde na "bròg" gu bràth!
  Ro thric, a 'coimhead air casan boireannaich rùisgte, tha cunnart ann gum bi fear "a' crùbadh" e fhèin gu staid tramp!
  Gus nach bi thu casruisgte gu bràth, feumaidh tu a bhith comasach air do bhrògan a thilgeil ann an àm!
  Tha cas-rùisgte nighean nas fheàrr na bròg tarpaulin neach-ionnsaigh!
  Cha chuir an armachd as làidire an aghaidh, air beulaibh craiceann fìnealta, buinn nighean tarraingeach!
  Bidh boireannaich gu math seòlta a" dìreadh a-steach do wallet fir le casan casruisgte!
  Am pàirt as steigeach den bhodhaig boireann airson buinn òir, casan lom agus cìochan lom!
  Feumaidh boireannach a brògan a thoirt dheth uaireannan gus nach tèid i air a glùinean ann an èiginn!
  Le cas-rùisgte tha e nas fhasa fear a chuir air a ghlùinean!
  Casruisgte ri ùine, gun a bhith casruisgte!
  Tha e nas fhasa do bhoireannach casruisgte an stùc òir a dhìreadh!
  Is duine bòtannan thu, mura h-eil thu dèidheil air casan boireannaich!
  Bheir boireannach le casan caol air fear lùbadh le urram!
  Tha òrdagan lom nas beairtiche na làmhan nuair a bheir boireannach buinn à pòcaid fear "bròg"!
  Is e an rud as sgileil do bhoireannach fear a phutadh fon t-sàil le a casan rùisgte!
  Tha an t-slighe gu cridhe duine nas fhasa do bhòidhchead a bhith a" coiseachd casruisgte!
  Casan lom de chlann-nighean, nas seasmhaiche nuair a dhìreas tu Everest ann an cridhe duine!
  Às deidh dhi a brògan a thoirt dheth, tha e nas fhasa do bhoireannach a dhol thairis air fàsach dìmeas fireann!
  Bidh tu balbh mar bhot, buailidh tu air an t-sàil eadhon casruisgte!
  Oleg Rybachenko sgrìobhadh àlainn. Agus tha e a 'sabaid làn dealas agus feartan sabaid.
  Seo an tanca uamhasach E-90. Tha armachd aghaidh an tùir 285 mm aghaidh, agus taobhan 210 mm. Tha aghaidh a 'chòmhdaich 250 mm aig leathad dà fhichead' sa còig ceum, agus tha na taobhan 210 mm. Agus gunna 120 mm le 100 EL. Tha cuideam a 'chàir caran mòr aig 110 tunna, ach tha an einnsean roth-uidheam gas 2000 each-chumhachd. Chan eil inneal mar seo cho furasta faighinn thairis air.
  Rinn an gille feadag. Agus le uile neart, thilg e pea le antimatter dachaigh a-staigh.
  Agus tha na stuthan-spreadhaidh a" spreadhadh. Bidh sin aig an aon àm deich tancaichean E-90 air an tilgeil dhan adhar agus air an tionndadh thairis. Is e buille sgriosail a tha seo.
  Ghlac an gille e, agus sheinn e rithist ann an gàirdeachas ;
  Laoidh mo dhùthaich bhrèagha,
  Tha an saoghal gu lèir air a bhrosnachadh gu gnìomh ...
  Tha e cunnartach a bhith a" sabaid gaisgeach Ruiseanach,
  Is esan am fuamhaire fìor!
  
  Is urrainn dhuinn each a ghlacadh le ar làmhan,
  Agus bris an tanca le grenade feargach ...
  Bidh an nighean a" breabadh le a cas-rùisgte
  Arm Motherland do-chreidsinneach!
  
  Tha sinn deiseil airson sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean,
  Às deidh na h-uile, tha ar creideamh nas làidire na meatailt ...
  Às deidh na h-uile, bha na Ruiseanaich a-riamh comasach air sabaid,
  Bi nad Mhac aig Mars, bha mi a" bruadar air leanabh!
  
  Tha mi airson am balach a sgèith gu sgiobalta dhan fhànais,
  Tha an t-àm ann dhuinn stoirm a chuir air Berlin mu thràth ...
  Chan eil e a-riamh ro fhadalach a bhith nas òige
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir!
  
  Gràdhaich daoine thu Crìosd le Svarog,
  Tha aon dhiathan againn a tha eòlach air a h-uile càil ...
  Ged tha Satan gu dian ag amas air 'adharc,
  Chan eil dùthaich nas bòidhche air an Talamh!
  
  Gu glòir ar stuthan An Ruis,
  Deiseil airson seirbheis a thoirt don Teaghlach gu dìleas ...
  Mu rud a bha na boireannaich a 'caoineadh,
  Ach cha chuirear stad air beatha, biodh fios agad air an t-snàthainn!
  
  Anns gach ni a leughas tu Lada,
  Rugadh i mòran dhiathan ...
  Tha sinn nas làidire na Ruiseanaich agus Sìonach,
  Nach faic sinn sgeadachadh gach aisling!
  
  Tha, bidh Hitler a" ruith chun an athar le horde,
  Tha tòrr cumhachd aige, ifrinn Shàtain ...
  Tha an Ruis air a thighinn gu bhith na dùthaich taghte
  Tha fios gu dona ma tha sinn roinnte!
  
  Airson Rhoda, chan eil anns na h-uile dhaoine ach clann,
  Tha gaol aca air daonnachd leis an anam ...
  'S na cuir fearg air a' Bhan-dia Lada,
  Biodh am balach sa bhlàr seo cruaidh!
  
  Tha sinn nar seabhagan ag itealaich mar iolairean
  Tha claidheamhan nan sgiathan geur agus làidir...
  Nigheanan a 'ruith le casruisgte
  Nigheanan cumhachdach, a mhic ghaisgeil!
  
  Bidh sinn a" buannachadh agus is e seo an fhìrinn againn
  Bidh an Ruis a" soirbheachadh ...
  Bidh e a 'fàs glè theth ann am blàr.
  Thèid an nàmhaid agus am mèirleach a chuir fodha!
  Ruith am faisisteach nar dòrn làidir,
  Agus dh'fhàs Hitler cruaidh na aghaidh ...
  Tha a leithid de tilgeil falaichte ann an satchel,
  Gur tusa eadhon Tighearna nan deamhan!
  
  Bidh buaidh a dh'aithghearr, tha sinn ann am Paris,
  A "fàs mar ròs Talamh Ruiseanach ...
  Eiridh sinn os cionn reultan neamh,
  Tha sluagh an t-saoghail nan teaghlach càirdeil!
  . CAIBIDIL #8
  Air 15 Giblean, 1957, thòisich ionnsaigh mhòr de shaighdearan Ruiseanach air an fhàinne dìon Nadsaidheach seachd-fhillte timcheall air Berlin. Thionndaidh an t-sabaid a-mach gu bhith gu math borb, agus thuit teine borb air suidheachadh nan Nadsaidhean. Bha ullachadh nan làmhachas gu math dian.
  Chleachd iad cuideachd solais-rannsachaidh gus an nàmhaid a dhalladh. Agus thòisich an ionnsaigh air armada saighdearan tsarist Vladimir the Third.
  Bha tòrr tancaichean ann. Dhiubh sin, thàinig Alexander-7 gu bhith na chàr math. Bha astar math aig an inneal, le cuideam seachdad tunna, agus dìon cumhachdach, le canan cumhachdach 130-mm. Agus chan eil e cho furasta stad no slaodadh a-mach.
  Bha armachd aghaidh a" charbaid seo a" cumail cha mhòr a h-uile gunna an-aghaidh tanca Wehrmacht.
  Sgioba de dìreach ceathrar. Tha an càr nas lugha na dà mheatair a dh'àirde. Agus ga ghiùlan fhèin.
  Loisg Ealasaid air an nàmhaid le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ann an ainm bheachdan an tsarism naomh!
  Loisg Ekaterina cuideachd agus thug i fa-near:
  - Tha boireannach ann an cogadh coltach ri neamhnaid ann an slige - faodaidh e a bhith mì-chofhurtail, ach tha tarraingeas a 'dol suas chun na h-ìre as àirde!
  Loisg Elena cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan lom agus thuirt i gu seòlta:
  - Tha sròn dearg air an mhisg, cha'n e beatha dhearg, agus cliù air a dubhadh !
  Fhreagair Ealasaid gu fìor:
  - Chan eil seo a 'buntainn rinn, chan eil sinn ag òl!
  Thug Euphrasia fa-near:
  - Is e deoch làidir a th" ann am bhodca a thionndaidheas duine gu bhith na slob!
  An uair a loisg Ealasaid air an nàmhaid, dh"aontaich:
  - Airson neach-poilitigs jelly, tha buinneach beòil àbhaisteach!
  Thug Ekaterina, losgadh, agus gu math iomchaidh le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, fa-near:
  - Is ann ainneamh a tha neach-poilitigs na bhuachaille math, ach bidh e an-còmhnaidh a" feuchainn ri falt an neach-taghaidh a ghearradh mar uan!
  Dh'aontaich Elena, a' losgadh air na Nadsaidhean:
  - Is e an neach-poilitigs am mil as milis de òraidean, a "tionndadh gu bhith na bhuineach beòil!
  Dh" aontaich Euphrasia le seo:
  - Ma thionndaidh Dia uisge gu fìon, bidh an neach-poilitigs a" tionndadh a "bhuineach beòil gu uisge òrail na phòcaid!
  Rinn na caileagan obair mhath air an tanca aca, a' tionndadh a' bhataraidh mun cuairt. Mheudaich am blàr.
  An dèidh faighinn thairis air a 'chiad druim de na Seelow Heights thar oidhche, dh' fheuch na saighdearan Sòbhieteach ri togail air an soirbheachadh tron latha. Ach chuir àireamh mhòr de raointean mèinne fo smachd rèidio, a bharrachd air teine dian bho ghunnaichean inneal agus gunnaichean-teine luath, na saighdearan-coise a-steach don talamh a-rithist. Agus chaidh cus tancaichean a shèideadh suas.
  Ach, cha robh na sgiobaidhean càraidh nan gaisgich na bu mhiosa na na h-aonadan sabaid agus thill pàirt chudromach de na carbadan gu seirbheis ro dheireadh an latha.
  Cha do dhùin Alice agus Angelica an sùilean a-riamh. Bha iad a 'sabaid, a' losgadh, ag èigheach rudeigin ...
  Cha b 'e amadan a bh' anns na Nadsaidhean, gu h-àraidh, shuidh mòran de na gunnaichean aca gu math soirbheachail anns an doimhneachd, agus an uairsin chaidh an togail le seacaid. An uairsin bhuail iad ...
  Is e an seòrsa gunna as cumanta, gu dearbh, gunna anti-itealain 88-millimeter. Canan uile-choitcheann airson a bhith a" losgadh air itealain, tancaichean agus saighdearan-coise. Dìreach atharraich na sligean... Tha an fhìrinn caran trom, ach às deidh a h-uile càil, thathas a" cleachdadh seacaidean sònraichte, airson tancaichean agus gunnaichean fèin-ghluasaid.
  Tha mòran deugairean is boireannaich am measg an luchd-dìon. Tha goireasan daonna an Treas Reich air an lughdachadh, agus mar sin feumaidh tu a h-uile duine a chreachadh ann an sreath. Chan eil eadhon luchd-sabaid balach deich bliadhna a dh'aois neo-chumanta. Às deidh na h-uile, faodaidh iad cuideachd botal a thilgeil le measgachadh a ghabhas losgadh agus a chuir a-steach do neach-coise ambush.
  Tha an loidhne dìon air Seelach gu math cumhachdach, thòisich iad a" togail eadhon ro thoiseach a" Chiad Chogaidh, gun fhios nach biodh an t-arm tsarist air a thilgeil gu Berlin. Tha, mar-thà anns an ochdamh linn deug, fo Ealasaid, nach do chuir ach bàs ro-luath stad air a bhith air ainmeachadh mar The Great, ghabh na Ruiseanaich Berlin!
  Mar sin tha tòrr conaltraidh fon talamh aig na h-àirdean, labyrinths nan trainnsichean, agus fasgaidhean airson luchd-sniper. Faodar a ràdh gur e seòrsa de bhaile-mòr a th" ann.
  A dh 'aindeoin gu bheil Adolf Hitler mar as trice air a chreidsinn le dòchas schizophrenic, thòisich obair mhòr air neartachadh Berlin as t-earrach 1943, mus do thòisich an cogadh leis an Ruis Tsarist. Agus eu-coltach ri Balla an Iar, Atlantaig, bha e comasach a chrìochnachadh gu deireadh.
  Chaidh a h-uile roinn marbh a mhèinneadh, no ullachadh ann an dòrtadh napalm ...
  Tha Alice agus Angelica mu thràth air an casan lom, eireachdail a losgadh a-rithist nuair a dhòirt measgachadh ominous de gasoline synthetigeach, sulbhur, fosfair a-mach às an talamh ...
  Agus bha sàilean na h-ìghne air an losgadh gu mòr san fheasgar, bha iad còmhdaichte le blisters mòra, thàinig e gu bhith na chràdh gu ceum.
  Bha na caileagan air gèilleadh agus bha iad a-nis a 'losgadh, nan laighe ann an ambush, gu h-àraidh leis nach robh na saighdearan Ruiseanach air adhartas sam bith a dhèanamh tron latha. Ach, bu chòir do luchd-snipers dìreach sin a dhèanamh, agus nuair a bhios am blàr fo làn ghluasad, gu cinnteach bidh targaid ann ... Agus faodaidh tu do chunntas ath-lìonadh tuilleadh.
  Bha Alice, a" sgrìobadh a casan loisgte air a" mheatailt, a" caoineadh:
  - Tha, tha Angelica agus mise gu math tinn agus air an goirteachadh. Ach creidibh mi, tha cuimhneachain nan saighdearan aig Arm Tsar na Ruis a chaidh a losgadh beò ag adhbhrachadh tòrr fulangais dhomh.
  Chuir an gaisgeach ruadh air a fiaclan neamhnaid gu neònach:
  - Agus creidibh mi, tha e eadhon nas searbh a bhith gam faicinn, gu h-àraidh an fheadhainn nach do bhàsaich sa bhad, ach a chaidh an losgadh ... Tha cogadh eadar-dhealaichte bho ifrinn, ach a-mhàin leis nach eil cràdh àbhaisteach ann!
  Thuirt Alice, nuair a loisg i air gunnair faisisteach a choimhead gun fhiosta bho chùl còmhdach le peilear le deagh amas, ag ràdh:
  - Nam biodh a h-uile duine nar ghaisgich, mar sinn? Ged a tha eirmseachd, gu dearbh, nas fhasa na losgadh!
  Cha do dh'aontaich Angelica.
  - Tha e airson cuideigin mar! Gu pearsanta, tha an dà chuid duilich dhomh ... Co-dhiù, carson a thug iad Alice dhut?
  Fhreagair an gaisgeach bàn-bhuidhe dìreach mar gum biodh ann an aideachadh:
  - Fhios agad, leugh mo mhàthair sgeulachd sìthiche coltach ri leanabh... Sgeul-sìthe àlainn, ach gu math gòrach. Às deidh sin, cho-dhùin i gum bu chòir don nighean aice, mar Alice, saoghal ùr a lorg, ach chan ann air an talamh, ach san fhànais. Tha thu a 'tuigsinn...
  Loisg Angelica agus chaill i, ann an buaireadh bhuail i an stoc le a smiogaid:
  - Uill, tha! Gu dearbh tha mi a 'tuigsinn. Tha fios agad, bha thu fhèin a" bruadar mu bhith a" faighinn gu planaid far am bi samhradh sìorraidh eadhon aig na pòlaichean, agus nach eil eòlas aig daoine air tinneas agus seann aois. Chan eil pàrras air an Talamh, agus anns na h-aon Innseachan sìor-uaine, tha teas, àrd taiseachd, agus sgòthan de na meanbh-bhiastagan as gràin!
  Rinn Alice gàire.
  - Ach tha Mowgli ann ... - An uairsin dh'atharraich i an tòn aice gu tè nas miosa. - Tha mi a" smaoineachadh gum bi na h-Innseachan gu bhith nan Sobhietich a dh" aithghearr.
  Bha Angelica gu reusanta teagmhach:
  - Chan eil anns an Nehru seo ach lagachadh. Tha e na shìthiche agus chan e comannach. Bidh daoine mar esan a" dèanamh barrachd cron na tha math. Feumaidh sinn caraidean nas làidire agus nas dìriche don bheachd dhearg gus co-mhaoineas agus a sholas a thoirt a-steach don t-saoghal!
  Loisg Alice dà shealladh eile, chunnaic e gu robh na Nadsaidhean a" lagachadh mean air mhean. Nochd luchd-stoirm Aleksey anns na speuran a-rithist... Dh'fhalbh iad tràth, agus an dèidh sin bha "peanais" nas luaithe.
  Dh" fhaighnich Alice mu na bomairean beaga seo:
  - Chan e cnòthan a th" ann am peathraichean nas motha - banrighrean san àm ri teachd, bidh thu a" ruith faisisteach!
  Thuirt Angelica gu gruamach:
  - Le caraidean lag, bidh eadhon carbadan làidir leisg!
  Tharraing Alice gu reusanta aire gu na nuances:
  - Ach an so, mar eisimpleir, an rìgh Ròmanach Micah. Am monarc agus gu h-iomlan dìreach duine òg air a shàrachadh. Ach, a dh'aindeoin sin, fhuair e an òrdugh as àirde an tsarist Empire Vladimir - "Victory".
  Rinn Angelica grimaced gu goirt.
  - Gu mì-fhortanach, tha òrdughan a 'dol seachad orm. Ged airson an "Jagdtiger" mar riaghailt, tha iad a 'toirt seachad an "Great Tsarist War" nach eil nas ìsle na an dàrna ìre. No co-dhiù am "Bratach Rìoghail".
  Fhreagair Alice gu cruaidh:
  - Tha gaisgich airidh air a bhith air an crochadh le òrdugh, an fheadhainn a tha gan òrdachadh, a bhith air an crochadh gu sìmplidh! Airson deagh chomanndair a 'tòiseachadh a' bhlàr a-mhàin nuair nach eil dìreach àite ann airson gnìomh gaisgeil, air sgàth ro-cheann-suidhe buaidh!
  Dhearbh Angelica:
  - Tha, tha thu nad mhaighstir òir air paradoxes ... Ach an uairsin feumar Vladimir Kirillovich a chrochadh!
  Rinn Alice gàire.
  - Gu dearbh tha thu! Bhàsaich na h-uimhir de na daoine math againn air a sgàth. Bha na saighdearan aig toiseach a 'chogaidh air an suidheachadh ann an dòigh gu tur mì-fhreagarrach airson dìon. Agus is e an toradh a "chùis aig an fhìor thoiseach!
  Chuir Angelica a meur na bilean sgàrlaid:
  - Tha thu a 'coimhead .... Bi faiceallach leis a' mhargaidh. Às deidh na h-uile, cha robh duine fhathast air na roinnean sònraichte de phoileas dìomhair an tsarist a sgaoileadh.
  Ghabh Alice iongnadh:
  - Ach oh oh! Lorg mi rudeigin a chuir eagal orm - gràineag le semolina! Creid mi, tha sinn nas làidire na a h-uile luchd-brathaidh an rìgh a chuir ri chèile. Gu sònraichte spiorad!
  Angelica a-rithist, mar gum biodh i air a bhualadh air a 'ghàirdean, ga ionndrainn ... Ach, bha e mar-thà dorcha agus cha robh faicsinneachd ann, agus bha na targaidean cho beag agus neo-shoilleir, agus eadhon gluasadach. Uill, dè ghabhas dèanamh nan aghaidh?
  Cha robh Alice tric a" losgadh idir. Dh" fhàs i cleachdte ris nach robh i riamh air smeuradh airson na bliadhna a dh" fhalbh agus nach robh i airson na staitistigean brònach fhoillseachadh. Agus an uairsin cha do loisg seo gu dall. A bharrachd air an sin, am measg an t-sabaid ro thric nochd luchd-sabaid "srònach". Bha e duilich don anam a bu chaoimhneil Alice.
  Ged a tha e coltach, mar eisimpleir, gun tuirt Hitler: cha bu chòir tròcair ann an cogadh a dhol thairis air crìochan èifeachd eaconamach! Cha bu chòir ion-dhèantachd eaconamach a bhith nas àirde na feumalachdan ascetic!
  Ach, an tè mu dheireadh, mar an sluagh-ghairm; gunnaichean an àite ìm, nach robh spèis anns an dòigh a b' fheàrr! Airson toileachas an USSR agus bàs an Treas Reich!
  Thuit oidhche an t-siathamh latha deug chun an t-seachdamh latha deug den Ghiblean, agus thòisich ionnsaigh mhòr. Thàinig stòrasan ùra, a' gabhail a-steach feadhainn tanca, gu bith.
  Gu sònraichte, as ùire "Nikolai" -7. Bha an tanca seo trithead ceudameatair nas ìsle na an Nikolai-6, agus bha armachd aghaidh nas cumhachdaiche aige airson an dà chuid an turaid agus an slige. Bha mòran dòchasan co-cheangailte ris a" chàr seo, ach ...
  Stad cuid de na tancaichean air an t-slighe agus dh" fhàilnich an tar-chur aca ... A rèir choltais, cha b" urrainn don luchd-dealbhaidh agus luchd-gnìomhachais gabhail ris an rèiteachadh transverse aca agus dh" fhàilnich am bogsa gèar nuair a bha iad a" feuchainn ri gèaraichean atharrachadh. (Bha an tinneas leanabachd seo àbhaisteach agus airson atharrachaidhean tràth air an tanca Nikolai).
  Cha robh ach trì de na còig tancaichean fichead as ùire comasach air na Seelow Heights a dhìreadh. Ach, ghluais iad gu slaodach, bha na h-einnseanan a" beucaich gu làidir, agus ceò dubh, fàileadhach a" frasadh a-mach às na pìoban-fuasglaidh.
  Agus bha saighdearan-coise ùra a" ruith às an dèidh, ag èigheach ann an cabhag...
  Bha na caileagan fhathast a 'losgadh airson ùine, ach às deidh dhaibh gun a bhith a' toirt aire don droch mhilleadh, gu na companaich daonnan a 'tuiteam fo spreadhadh inneal-gunna, dhìrich na saighdearan Sòbhieteach air an ath dhruim, ruith na gaisgich às an dèidh.
  Ach, bha na Nadsaidhean fhathast làidir. Rinn uamhasach Non-162, Me-109 "K", agus Fokken-Wulfs cabhag a dh'ionnsaigh na h-itealain ionnsaigh agus na geallaidhean.
  Nam measg, tha bùidsearan Focken-Wulf, ann an atharrachadh ionnsaigh, gu sònraichte cunnartach. Bidh ceithir canain de chàileachd 37-millimeter a" losgadh aig an aon àm air gach cuid saighdearan-coise agus tancaichean.
  Chaidh aon de na Sòbhieteach Alekseev eadhon gu reithe carbad nàmhaid nas truime agus nas armaichte ... Bhuail iad agus .... Bha an Gearmailteach nas fortanach, fhuair e air falbh, agus ann an Alexei chan eil inneal mar sin idir.
  Ann an dragh, chuir Alice sìos am pìleat Gearmailteach mus do dh'fhosgail e am paraisiut aige agus chuir e an cèill gu h-ealanta:
  - Tha mi coibhneil! Is maith an tigh an ni a's luachmhoire, maith do'n anam a ta air a tharruing air falbh !
  Ghluais na caileagan an teine gu na plèanaichean ... Ach chan eil am Focken-Wulf den atharrachadh ionnsaigh a 'tighinn far an talamh le raidhfil. Air a dhìon gu math, agus tha na tancaichean gas suidhichte fon armachd timcheall air a "choileach. Rud cunnartach...
  Is e neo-162 a thaobh seo an creach as fhasa ... Air an Me-109 "K" feumaidh tu stad sònraichte a dhèanamh. An atharrachadh mòr as ùire air Messerschmit... Mion-atharrachadh le armachd canain a-mhàin, trì gunnaichean 30 mm, agus dà ghunna adhair 15 mm. Inneal cumhachdach, neònach gu Peter-2, agus eadhon gu Peter-3 as fheàrr, ann an seirbheis, gu dearbh. Bha dìreach duilgheadasan ann le gluasad, eadhon ged is e an motair am fear as cumhachdaiche ...
  Alice agus an uairsin chuir i roimhpe a beachd a chuir an cèill:
  - Tha na Gearmailtich a 'toirt cus aire do chomharran leithid armachd agus armachd itealain. Mar eisimpleir, aig Messerschmit, chuir an àrdachadh ann an cumhachd-teine suas an àrdachadh ann an cumhachd einnsein. Agus mar a chaidh an gluasad sìos.
  Thog Angelica:
  - Agus bheir sibh a nuas an gluasad lag so. Tha e nas fhasa an cànan a bhruidhinn, sabaid dha-rìribh ...
  Chuir Alice stad air le dioghaltas na guth:
  - Chan eil mi a 'sabaid! Ach dha-rìribh, smaoinich air dè a chosgas am Me-109 le còig gunnaichean adhair? Ach is e an "Salamander" am measgachadh as fheàrr de chosgaisean carbaid, saothrachadh, cuideam, gluasad, astar agus buill-airm cuideachd. Ged a thaobh seo, gu dearbh, tha e nas miosa na Messerschmitt no gu sònraichte Focken-Wulf.
  Thuirt Angelica gu gruamach:
  - Tha thu a 'bruidhinn mar sin, oir is e an t-eun seo an aon rud a tha sinn a' riaghladh a thoirt sìos. Mur eil...
  Rinn Alice gàire:
  - Na bi cho gòrach!
  Ach, tha na Sòbhieteach "Alexei" agus "Petra" gu math soirbheachail a 'dèiligeadh ris na seabhagan Nadsaidheach nas cumhachdaiche ... bidh iad a' toirt air na calmain lasadh, eadhon mar a nì iad ...
  Agus cha chuidich còig gunnaichean Messerschmitt agus sia gunnaichean Focken-Wulf, feumaidh na Nadsaidhean an sròin a thiodhlacadh san talamh.
  Ach tha na Sòbhieteach aces a 'fulang call. Agus tha na call math, mar sin thig cuideachd gus do chuideam a lughdachadh. Agus tha àireamh nan reitheachan a" dol am meud.
  Thug Alice iomradh air seo:
  - Rams, gu dearbh, comharra de valor, ach comharra na h-inntinn a bhuannachadh gun call!
  Cha do dh'aontaich Angelica.
  - Comharradh inntleachd .... Tha e eadhon na chomharra air gnè a bhuannachadh gun chall. Ach chan e cogadh a tha seo tuilleadh.
  Rinn Alice gàire mar fhreagairt:
  - Ciod air son am bheil cogadh ?
  Bha Angelica gu math seòlta an seo:
  - Ach ciamar eile as urrainn dhuinn eadar-dhealachadh far a bheil na fir fìor, agus far nach ruig na fireannaich eadhon na boireannaich!
  Tharraing Alice an uairsin aire gu treud ùr de phlèanaichean:
  - Seall air na cluasan ... Dè a dh'fheumas e a dhèanamh le suaicheantas bana-bhuidsichean oidhche ... 's dòcha gu bheil Natasha ann. A-nis cuiridh an leithid de Nadsaidheach an aghaidh bogsa cabadaich!
  Dh" aontaich Angelica.
  - Gu cinnteach riaraichte! Dìreach gus nach bi sinn air ar losgadh!
  Bomairean oidhche Ekatriina-2, mar a chanar riutha gu gràdhach Katerinki, agus eadhon nas ainmeile, agus an ìre mhath oilbheumach, far-ainm an arbhair.
  Bidh pìleatan nigheanan a" sabaid orra. Tha an itealan furasta a sgèith agus furasta a sgèith. Ann an sabaid adhair, chan eil e cho teth, agus mar sin tha e air a chleachdadh sa mhòr-chuid airson stailcean air an oidhche.
  An sin, tha an fhuaim ìosal, an aotromachd agus an gluasad a" toirt buaidh. Fìor, tha easbhaidhean ann, tha e comasach gunna inneal anti-itealain a thoirt sìos ... Tha am plèana na bhomair fèin-mharbhadh.
  Ach an seo tha na speuran mar-thà air am fuadach bho vultures mosgìoto, gus an tèid inneal nas so-leònte a chuir an gnìomh.
  Bidh Alice ag ùrnaigh ag ùrnaigh:
  - A Thighearna, sàbhail beatha Natasha agus caileagan eile ... Tha iad cho math agus tha iad cho measail ort. Na leig leis a" bhuaidh as motha agus as dìriche air olc agus bròn uile-choitcheann!
  Chrath Angelica bho a gualainn;
  - Tha e gòrach iarraidh air Dia rudeigin. Às deidh na h-uile, tha a h-uile dad san t-saoghal againn ro-shuidhichte leis, agus mar sin dè a" phuing a th "ann a bhith an dùil gun atharraich e rudeigin!
  Bha Alice gu reusanta an aghaidh:
  - Agus carson a tha thu a 'smaoineachadh gu bheil e ann idir ... Agus ma tha, an uairsin mar anns a' Bhìoball no an Koran?
  Chrath Angelica a ceann.
  - Chan eil mi a' smaoineachadh sin idir... An seo is dòcha gu bheil thu ag argamaid ann an dòigh eadar-dhealaichte. Tha cuimhne agam gun do dh" innis thu geal-sneachda dhomh aon uair teòiridh, sealladh ùr air diadhachd, ach fhuair mi dòigh air choireigin air a dhìochuimhneachadh?
  Rinn Alice cabhag le toileachas gus a chuimhneachadh:
  - Feumaidh gu bheil thu air leughadh mun teòiridh ainmeil Noosphere aig Vernadsky, nach eil? Mu dheidhinn a theagasg gu bheil gach aon de na smuaintean a thig gu inntinn tàbhachdach agus chan ann a-mhàin a "fuireach ann an cruth cuimhne ann an cuid de phàirtean den eanchainn, ach cuideachd a" clàradh anns an àite submaterial mar air teip?
  Dhearbh Angelica gu furasta:
  - Seadh, is aithne dhomh a leithid sin de theagasg. Tha e loidsigeach san fharsaingeachd. Ma ghabhas facal a chlàradh air teip, carson nach gabh beachd no gnìomh no faireachdainn a chlò-bhualadh san aon dòigh.
  Cha mhòr nach d" fhuair Alice prìomh thiodhlac sa bhroilleach agus b" fheudar dhi leum air an taobh chlì. An uairsin freagair, inneal-ghunnaiche stòlda. Thuit e na thosd, agus lean an gaisgeach donn-òir air a h-òraid:
  - Dìreach ... Ach faodaidh facal, no eadhon abairt, a chaidh a bhruidhinn roimhe agus an uairsin air a chlàradh air teip, agus nuair a chluicheas e gu h-àrd, a bhith bodhar no a bhrosnachadh gu gnìomh. Dìreach mar ìomhaigh neach, faodaidh ath-riochdachadh ann an gluasad ann am film dalladh, eagal no atharrachadh caractar ... San fharsaingeachd, tionndaidh an t-anam agus eadhon slànaich an galar ...
  Rinn Angelica gearan ag aontachadh:
  - Tha, faodaidh e!
  Thuirt Alice:
  - Mar sin... Tha Hypernoosphere sònraichte ann. Tha grunn eadar-dhealachaidhean mòra ann bho teip, ach ann an sin tha creideamh, dòchas, ùrnaighean dhaoine cuideachd air an clò-bhualadh mar billeanan de bhilleanan de fhrèamaichean film. Ma tha na billeanan de dhaoine a 'creidsinn ann an rudeigin, chan eil e a' dol à sealladh gun lorg, tha an creideamh cudromach agus a 'cruinneachadh tòrr lùth. Agus faodaidh an lùth seo frasadh a-mach cuideachd, a" toirt buaidh air saoghal stuthan. Is e sin, faighnich agus thèid a thoirt dhut chan e abairt falamh a th" ann. Tha e gu math comasach, fo chumhachan sònraichte, gum bi ùrnaigh ag adhbhrachadh ath-shuidheachadh làidir anns an Hypernoosphere agus cuidichidh a chumhachd le fuasgladh fhaighinn air an duilgheadas air an Talamh ... Mar sin tha Dia ann agus tha e tàbhachdach, fìor agus gnìomhach, ach a-mhàin chan e an Cruthaiche na Cruinne, ach an àite sin air a chruthachadh leis a 'chinne-daonna agus an creideamh a-steach dha!
  Rinn Angelica ceartachadh sa bhad:
  - Ach anns a 'chùis seo, chan eil e riatanach a bhith ag ùrnaigh. Faodaidh tu dìreach faighneachd ... Co-dhiù, carson a dh'fheumas Dia. Is e co-mhaoineas anns an dreach rìoghail cuideachd an creideamh as làidire. Mar sin, ma dh'iarras tu air toil an t-sluaigh Bolshevism, no Stalin, airson rudeigin, an tèid seo a choileanadh?
  Thuirt Alice le làn mhisneachd:
  - Tha! Is dòcha gu math! Agus bidh e air a choileanadh, agus a bhuannachadh!
  Loisg Angelica beagan thursan... Chaidh an dàrna druim de na Zeel Heights a thogail mu thràth. Ach bha an treas cuid ann fhathast, an fheadhainn as daingnichte, far an robh stòran agus dòrn bho tancaichean agus gunnaichean fèin-ghluasaid. Cha robh e furasta a dhol a-steach don bhriseadh an seo ...
  Sguir saighdearan Sòbhieteach, air an sàrachadh le blàir an-iochdmhor, sa mhadainn... Chaidh cus coise-coise a mharbhadh, bha tancaichean briste feumach air càradh. Chaidh a h-uile càil a dhèanamh aig an aon àm ann am modh èiginneach, bha an luchd-càraidh dìreach a 'ruith mun cuairt, mar gum biodh cuideigin air am film a luathachadh. Air an làimh eile, air na seann teipichean, ghluais na frèamaichean dìreach dà uair cho luath ris an fheadhainn fhìor.
  Fhuair Alice agus Angelica iad fhèin leòn mì-thaitneach eile, agus b 'fheudar dhaibh laighe sìos gus laighe sìos. Bha na caileagan sgìth agus bha iad airson cadal co-dhiù airson uair no dhà, ach cha do leig an ràmh bodhar leotha sin a dhèanamh.
  Agus thuit an tanca Sòbhieteach agus aifreann na coise, mar thonn air an t-sreap agus shuidhich e gu slaodach ... Bha e riatanach neart a chruinneachadh agus dìon na Gearmailt a chrathadh a-rithist. Mar a tha tonnan eile a 'leantainn aon tonn. Bha sùilean nan nigheanan glaiste ri chèile, ach lean òrdugh teann Marshal Zhukov orra gan gluasad agus mòran ghillean eile chun ionnsaigh.
  Agus cha robh an neart aig na gaisgich tuilleadh, agus bha iad a" snàgail gu brònach mar seilcheagan, dìreach beagan na bu luaithe....
  Agus an uairsin chuir Alice romhpa seinn airson sunnd:
  Ri sgàthan criostal an locha ;
  Tha mi a" spèileadh mar shliasaid!
  Cha do reothaich mi mo chridhe -
  Thug an Ruis ghlòrmhor dhut!
  
  Agus as t-earrach tha na craobhan uaine;
  Agus tha an t-earrach òg a 'goil le beatha!
  An sin bidh brògan air ath-nuadhachadh,
  An sin tha na duilleagan emerald a 'meirgeadh!
  
  Cia àillidh thu uisgeachan domhain ;
  Tha solas na grèine air a nochdadh!
  Lìonadh na gràin anns an achadh le sùgh,
  Chuir Dawn dath orra ann an rubies!
  
  Airson a bhith neo-chiontach tha na h-Archangels ag iarraidh;
  Cùm a h-uile duine glan ron bhanais!
  Agus obraich, brùth na casan gu àm an arain,
  Snìomh an t-snàthainn as fheàrr à sìoda!
  
  Ach chan eil mi a" faireachdainn gun deach mo ghairm
  Na mo chridhe, uamhas de dheamhan!
  Mar a stiùireas tu beatha mar seo, brònach;
  Tha e nas fheàrr a dhol gu cogadh - cuir às do olc an sin!
  
  An so romhainn tha na raointean thall;
  Fo chrògan fàsaichean siùcair!
  Cha 'n 'eil fuarachd 's an un-marbh fo'n ghiuthais,
  Seall dè tha an goul a' slugadh!
  
  Anns a 'chogadh bha mi eòlach air fulangas
  A' giùlan do mharbh !
  Agus dè na seilleanan
  A' caoineadh nan dìlleachdan casruisgte!
  
  Ach air taobh eile na cuairte,
  Tòrr cunnart, tha thu beò nad bheatha!
  An toir an t-Uile-chumhachdach maitheanas ?
  Seadh, chan eil feum againn air pàrras - càit a bheil thu louse!
  
  Tha an duine na leithid de chreutair
  Ciod a tha cur sith dha gu tinn !
  An uairsin bidh e a 'togail a chruinne-cè,
  Tha e sgoinneil òrdugh a chuir an gnìomh!
  
  Agus 's i Tìr Mòr am Màthair Mòr ;
  Is tusa an Ruis, dùthaich naomh!
  Mar mheileabhaid do chlachan, molagan,
  Air an do ruith an casruisgte !
  
  Ach tha 'n t-àm air teachd, tha 'n teisteas neo-bhàsmhor,
  Dh" èirich gaol bho fheallsanachd!
  Bha mi air mo bhuaireadh, fhuair mi mi fhìn na fhear,
  Seo a leithid de fheòil thruaillidh!
  
  Bi, gu dearbh, tha e dìleas don Fatherland:
  Cha bhiodh droch fhortan ann!
  Ach 's ann mar so a tha cinne-daoine,
  Gur e daoine a th" annainn, gu dearbh crodh!
  
  Thionndaidh e mach 'na fhear-brathaidh, neo-thruaillidh,
  Thug e seachad ar planaichean gun urram!
  Ach chan e cleasan leanaban a tha seo,
  Ma tha an nàmhaid gad bhrath!
  
  Dh" fhàs cùisean dona
  Seo an roinn againn sa choire!
  Agus ghlac na Nadsaidhean le braids,
  Mar sin chaidh mi ann an daorsa!
  
  Bidh mi ag obair rùisgte a latha is a dh"oidhche
  Tha mi a 'cur air bhog agus a' pronnadh mèinn!
  'S a gheamhradh 's an t-samhradh tha mi casruisgte,
  Agus tha mi a" ruith às deidh a" bhara-cuibhle!
  
  Tha a" chuip gam chràdh, agus chan eil tròcair ann,
  Agus bha mi eòlach air fòirneart gu h-iomlan!
  O 's e 'n sgudal a th' oirnn,
  Tha an aingidh Satan a 'giùlan fhiaclan!
  
  Cha chomhairlich thu riamh do shliochd,
  Na falbh a bhrath na dùthcha!
  Na cuir bonn airgid an àite a" chridhe,
  Ar Tìr-mòr; A Dhia, a Chogais, a Mhàthair!
  Bha na caileagan a 'sabaid an seo, agus bhris Oleg Rybachchenko troimhe gu Berlin bhon Elbe. Bha am balach sìorraidh deich bliadhna (nas mionaidiche, beagan nas motha, oir bha Oleg tòrr na b 'àirde na àirde cuibheasach duine!) Bha e a' sabaid mar Titan.
  Na bhalach eireachdail le fèithean gu math follaiseach, thilg e grenades le a chasan rùisgte leanabh, gan reubadh às a chèile leis an nàmhaid agus a" reubadh:
  - Air son glòire an rìgh, cha sgrios sinn an naimhdean gu dìomhain !
  Às dèidh sin ghabh am balach agus thòisich e air òran eireachdail a dhèanamh fhad 'sa bha e a' coiseachd;
  Dùthaich mhòr, bhrèagha, Ruiseanach,
  Ann, tha Tsar Vladimir a 'riaghladh gu ciallach ...
  Tha i gu bràth air a toirt seachad le Dia a chruthaich an saoghal ...
  Tha sinn nar gaisgich Ruiseanach air rolla!
  
  Bidh e comasach dhuinn faighinn thairis air mì-rùn ifrinn fhad "s a bhios sinn a" cluich,
  Ged a tha an Wehrmacht a 'toirt ionnsaigh gu dìcheallach ...
  Is e am mathan Ruiseanach am mathan againn,
  Tha e soilleir nach e moncaidh a th" ann an duine!
  
  Tha mi a" creidsinn gun dèan sinn a" chùis air na Nadsaidhean gu cinnteach,
  Tilgidh an nighean boma le a sàil rùisgte ...
  An seo sgaoil e a sgiathan, tha cerub cumhachdach os ar cionn,
  Gaisgich speal àlainn!
  
  'S e balach spùinneadairean casruisgte a th' annam,
  Cò air nach eil eagal sneachda anns an fhuachd ...
  Seall eisimpleir do gach gaisgeach,
  Tha na naoimh an so a' dealrachadh o ghnùis an aodainn !
  
  Tha balach a' sgribbleadh bho inneal-ghunna,
  Air a ghearradh sìos na h-ìrean ann an corraich nam faisisteach ...
  A' togail sgiath ar n-athar,
  Gun a bhith a" ceadachadh scum-revanchism!
  
  Gaisgeach air a thilgeadh air an nàmhaid,
  Le cas-rùisgte bho min-sàibh boma ...
  Brisidh e air falbh nàmhaid an Diabhail,
  Gluaisidh Adolf bho swing san aodann!
  
  Bidh am balach a" sabaid - titan feargach,
  Bidh teine mortar a" spreadhadh...
  Chaidh doineann a sguabadh tron t-saoghal,
  Biodh an droch Cain air a sgrios!
  
  A-rithist bidh grenade cumhachdach ag itealaich,
  Nàmhaid an Fatherland gu dùrachdach a" reubadh às a chèile ...
  Às deidh na h-uile, tha ar càirdeas na monolith làidir,
  Thig sinn cuideachd fo chòmhdach pàrras!
  
  Gum biodh ar Tìr-mòr naomh,
  Agus leig leis a 'cherub èirigh suas anns an adhar ...
  Le caileag òr-rùisgte,
  Tha mi a" cumail còmhradh, a" losgadh air an horde!
  
  Bliadhnaichean seachad, thig Iosa,
  Agus bidh e na mhàthair dha na Gods, a" Bhanrigh Lada ...
  Dh" fhosgail buadhan cunntas gun chrìoch,
  Agus bidh duais gun chrìoch ann airson a h-uile duine!
  . CAIBIDEIL #9
  Sgrios Akulina Orlova agus Anastasia Vedmakova itealan Gearmailteach thar Berlin.
  Tha ME-462 na inneal uamhasach a tha a" sabaid le cumhachd na Ruis. Bha sàr-mhathas itealain tsarist ann an àireamhan uamhasach. Agus chluich na Gearmailtich.
  Ach bha iad a" sabaid gu gaisgeil.
  Bha Albina agus Alvina a 'sabaid anns na speuran, gu math gaisgeil a' sealltainn an clas aca.
  Leag Albina càr Ruiseanach sìos le a òrdagan rùisgte agus dh" èigh i:
  - Is mise nighean an Diabhoil san fheòil !
  Leum Alvina cuideachd plèana arm an tsarist le cuideachadh bho chorragan gràsmhor de na h-iomaill as ìsle aice agus rinn i squeak:
  - Airson na buadhan fionnar againn!
  Agus bidh e a" leagail càr Ruiseanach eile.
  Ach mu dheireadh, thàinig an dà aces as fheàrr den Treas Reich agus an dà aces as fheàrr den Ruis tsarist còmhla.
  Aon phaidhir nigheanan an aghaidh paidhir sgoinneil eile. Tha nigheanan bhon Treas Reich le chèile nan blondes seunta. Agus nan aghaidh, na Ruiseanaich - fionn agus ceann ruadh.
  Mar as trice bidh an dà chàraid a" sabaid casruisgte agus a" caitheamh dìreach bicini.
  Thòisich Albina agus Anastasia a 'losgadh air a chèile bho astar.
  Thog Albina a cas-rùisgte agus loisg i tro sgiathan a" phìleat Ruiseanach.
  Rinn i dìoghaltas le bhith a' goirteachadh earball an neach-dùbhlain aice. Thòisich an dà chuid plèanaichean Ruiseanach is Gearmailteach a 'smocadh.
  Sheinn Anastasia:
  - Fàilte don tsarism!
  Agus chuir i le a sàil rùisgte tiodhlac-bàis a dh"ionnsaigh an nàmhaid.
  Bhuail Albina cuideachd an nàmhaid agus thug i seachad:
  - Airson an Motherland, airson an Fuhrer!
  Bha an dà phlèana mu thràth na theine gu mòr, agus air an lasadh le solas gorm. Agus thòisich na caileagan a 'fàs rèidh agus a' feuchainn rin cur air an raon gu h-ìosal. Gus nach tuit na h-innealan gu tur.
  Loisg Akulina agus Alvina air a chèile agus ghluais iad. Cuideachd, bha feachdan nan nigheanan co-ionnan. Tha iad le chèile cho breagha, blondes casruisgte. Agus bòidhchead cho iongantach. Agus is toil leotha a bhith a" cràdh agus eadhon a" èigneachadh fir. Gu sònraichte òighean òga.
  Bidh gaisgich a" frasadh a chèile le sligean.
  Ach bha Akulina, le a òrdagan rùisgte, ag amas air gunna itealain agus loisg e sìos an nàmhaid.
  Ach chaidh aig Alvina air briseadh troimhe, cuideachd a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bolg trodaiche an neach-dùbhlain.
  Thòisich an dà phlèana a" briseadh às a chèile ann an lasraichean. Agus cha robh dad air fhàgail ach a chuir a-mach.
  Thuit na caileagan sìos, a" crathadh an casan rùisgte, tana, chiseled, agus sheinn iad:
  - Reubaidh sinn na h-uile, agus tilgidh sinn air falbh gach nàimhdeil,
  Cha toir sinn suas ar n-anam gun sabaid!
  Agus am badeigin aig a" mhullach, tha blàran borb fhathast a" dol. Bidh gunnaichean an-aghaidh itealain a" losgadh agus rocaidean ag itealaich.
  Oleg Rybachenko, a 'tilgeil grenade eile le a chasan rùisgte, leanabhach, a' reubadh nan Nadsaidhean, bhruidhinn e;
  Tha an sgrìobhadair coltach ri Dia ann am mac-meanmna, a 'cruthachadh sàr-eisimpleirean, ach air a chomharrachadh le co-fhaireachdainn airson a' chruthachaidh!
  Bidh duine a 'tuiteam peacaidhean mar dhuilleagan maple an fhoghair, chan eil ann ach an gàirnealair neo-thruacanta Dia a' losgadh na craoibhe fhèin!
  Gus nach bi craobh a 'chinne-daonna a' tilgeil duilleagan pheacaidhean, feumaidh tu a bhith a 'mùchadh nad inntinn!
  Feumaidh mi ràdh gu robh am balach gu math èibhinn.
  Agus chaidh gealltainn dha mu dheireadh gum faigheadh e inbhe coitcheann a bha air a ghealltainn o chionn fhada agus airidh air. Leig leis a bhith coltach ri leanabh.
  Cho-dhùin Oleg Rybachenko airson seo gu robh e riatanach an Fuhrer a ghlacadh. Agus bidh e gu math fionnar.
  Chaidh saighdearan Ruiseanach chun loidhne mu dheireadh, as daingnichte de na Seelow Heights. Air call dubhach, uamhasach, tha na cnuic cho dùmhail, Mar phiàna le iuchraichean briste, còmhdaichte le cuirp. Bidh tancaichean, eadhon bhon t-sreath Nikolay, a 'sleamhnachadh san fhuil agus chan eil iad airson a dhol suas an staidhre. Agus bidh na sligean a" spreadhadh agus a" sprèadhadh, mar gum biodh bholcànothan air a dhol sìos agus air na fionnaichean aca fhosgladh.
  Tha labha na mheasgachadh de lasair is luaidhe, bomaichean làn de gach seòrsa stuth-spreadhaidh, air an tilgeil a dh" ionnsaigh armadas Salamander itealaich Ruiseanach. Agus còmhstri, mar-thà chan eil na Nadsaidhean a" dèanamh dìmeas air ramming. A leithid de searbhas, dh" èirich blàran.
  Bidh na gaisgich boireann iad fhèin a" ruith chun ionnsaigh, chì iad mar a bhios gunnaichean-inneal trom nan Nadsaidhean, mar chnuimhean, a" snàgadh a-mach às na tuill aca agus a" sgoltadh gu marbhtach. Agus nuair a bhuaileas smugaid cho trom agus cho spreadhaidh, bidh saighdearan air an reubadh gu pìosan agus le cnàmhan air am pronnadh gu smithereens ag itealaich air ais.
  Stad na tancaichean nas fhaisge air a" mhullach, agus bidh na saighdearan a "putadh an luchd-giùlan armachd suas le mo làmhan. Aig an aon àm, cluinnear rughadh, èigheach, agus fear air chrith. Bidh paidhir de luchd-giùlan armachd, an dèidh tuiteam air mèinnean, spreadhadh, agus pìosan cuirp a" falbh air gach taobh.
  Ach bidh na gaisgich a" putadh nas fhaide, mar-thà tha grunn bhogsaichean leth-bhriste air an cleachdadh le Arm Tsarist na Ruis.
  Bidh na caileagan a 'losgadh mòran, chaidh an leòn a-rithist, ach chan eil a bhith a' fàgail an dreuchd dhaibh idir. Sheulaich iad an lot le cellophane agus thuit iad air an fhìrinn gu robh an gluasad.
  Bha e mar-thà dorcha, agus nuair a tha faicsinneachd a 'dol sìos, tha e nas duilghe a dhìon. Eadhon ged a tha innealan lèirsinn oidhche aig cuid de na tancaichean nàmhaid agus na gunnaichean fèin-ghluasadach a chaidh a thiodhlacadh san talamh.
  Ach chan eilear a" smaoineachadh air tarraing air ais ...
  Chuir Alice a cèile air a ghualainn.
  - Seall ciod a tha an Jagdtiger a' deanamh.
  - Tha e a 'cladhach a uaigh fhèin! Chaidh Angelica sìos.
  An tè as làidire a thaobh cumhachd agus dìon armachd, loisg an inneal-sgrios tanca Yagdtigr-3, gu math ceart air na tancaichean Sobhietach a bha glaiste Nikolai agus Alexander. Bha an tilgeadh armachd aige faisg air trithead cileagram dìreach a" reubadh corp an turaid gun a bhith a" fàgail cothrom aig na sgiobaidhean a bhith beò. Tha e uamhasach duilich a leithid de cholossus a sgrios, agus eadhon air a thiodhlacadh san talamh, air a dhòrtadh le pocannan gainmhich.
  Thuirt Alice ri a caraid:
  - Feuchaidh mi ris an t-sealladh optigeach agus an inneal lèirsinn oidhche aige a bhriseadh.
  Rinn Angelica gàire gu math.
  - Buail air na sùilean ... Tha e èibhinn! Mar as trice bidh boireannaich a" losgadh len sùilean, chan e an sùilean. Tha thu air rudeigin ùr a lorg!
  Thug Alice, a" cur a" phutain gu a guailnean agus a" cuir sìos a casan domhainn glùin air an talamh air a treabhadh le sligean, agus thug i an nàmhaid aig gunpoint, ag èigheach:
  - Ma tha gealbhan dlùth, cuiridh sinn teine ris a' ghunna ! Ma tha cuileag - buail an cuileag, agus an t-saighead chun ospadal leigheas-inntinn!
  Fhreagair Angelica, às deidh dha am Fritz a thoirt air falbh le peilear eile le deagh amas,:
  - Mar sin falbhaidh tàlant fionnar ban-chleasaiche siorcas. Is ann dìreach a-nis, mar as trice san dùthaich againn a thèid an cur gu campa, chan e ospadal leigheas-inntinn!
  Alice, a" losgadh le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" briseadh le buille neo-mhearachdach, bha sealladh an Jagdtiger a" seinn gu spòrsail:
  - Air tobhta Bherlin, tha Taras Bulba a 'fliuch a mhac! Agus carson a bu chòir dhuinn Berlin a ghabhail - tha an saoghal gu lèir nas fheàrr aig an aon àm!
  Chaill Angelica le gàire, agus shleamhnaich "faisisteach" eile air falbh. Bhuail an nighean i fhèin air an smiogaid le a dòrn.
  - Chan ann aig an aghaidh, tha a h-uile dad ceàrr, chan eil an spòrs sin ann! Bidh thu a" smocadh air stamag falamh, bidh thu ag òl le hangover!
  Ghluais Alice air ais.
  - Ach chan òl mi agus cha dòirt duine sìos mo sgòrnan e. Tha tòrr a bharrachd aoibhneis ann na hopan, leithid a bhith comasach air gluasad, seinn agus dannsa!
  Chaill Angelica a-rithist, cha robh a h-inntinn a thaobh teine gu marbhadh air a leasachadh cho farsaing ri fear Alice, agus bha a gàire gu math mì-fhreagarrach nuair a bha uimhir de dhaoine marbh mun cuairt gum feumadh duine feuchainn gun a bhith a" coiseachd air na cuirp. Agus uaireannan bha agam ri ruith thairis air na tha air fhàgail de na cuirp ...
  Thuirt an gaisgeach dearg Siberia:
  - Mar sin tha mi a 'tuigsinn gu bheil aghaidh neo-bhoireannach aig a' chogadh, ach tha mì-fhoighidinn boireann anns a 'mhiann airson canibalism!
  Bhris Alice cuideachd inneal lèirsinn na h-oidhche, agus thuirt i le dragh:
  - Cha toil leam a bhith a 'briseadh rudan math!
  Rinn Angelica snort le tàir.
  Dè tha math mun inneal seo? Choimhead mi a-steach don chupa ann an dòigh air choreigin ... Bidh a h-uile dad a "frasadh, mar gum biodh duine fallain a" cur air glainneachan, agus le dath uaine.
  Fhreagair Alice gu ciallach:
  - Tha càileachd aithnichte ann an coimeas. Chan eil sin againn idir!
  Thuirt Angelica le misneachd:
  - Chan eil, bidh! Agus eadhon nas fheàrr na am Fritz ... Ach cha bhi dad air fhàgail aig a' Ghearmailt Nadsaidheach, beagan is dà fhichead cilemeatair gu Berlin. Agus bheir sinn seachad orra, ge bith dè a th 'ann dhuinn, agus chan fheum an nàmhaid!
  Dhearbh Alice:
  - Uill, gu dearbh, rachamaid! De seo tha mi gu tur cinnteach! Ach airson a-nis, cha bhiodh e na ghort dhuinn an t-àite cleachdaidh atharrachadh ...
  Ruith na caileagan, a 'bualadh a' chlogaid le an casan gràsmhor còmhdaichte le blisters agus sgrìoban, cha mhòr gu na glùinean, ach fhathast àlainn. Bha na gaisgich eadhon gu ìre a 'còrdadh ris a' phian seo, a 'cur fàilte air misneachd nach robh ruigsinneach, eadhon dha mòran fhireannaich.
  Thuirt Alice gu ciallach:
  - Cha'n e a mhàin gu bheil feusag aig duine air aodann, agus bàlaichean stàilinn 'na phiantan, ach mar an ceudna cridhe òir 'na uchd !
  Dh" aontaich Angelica le seo:
  - Tha feusag aig gobhar cuideachd, ach chan eil ach cridhe òir aig fìor dhuine!
  Bha an treas druim fhathast falamh. Dh'fhuiling itealan ionnsaigh call, gu h-àraidh bhon Focken-Wulf - itealan uilebheist. Bha an neach-sabaid aon-suidheachain as cumhachdaiche a thaobh armachd agus armachd, an each-obrach seo den Dàrna Cogadh, gu math mì-thlachdmhor dha Alekseev. Cha tug cuid de laigse ann an gluasad ann am blàr, cuideachd le itealain ionnsaigh nach robh gu math gluasadach, buaidh shònraichte, ach air neart armachd ...
  Agus thuit Peadar agus Ivan air an cùlaibh ...
  Bha Alice, a 'tuigsinn nach b' urrainn dha Fokken-Wulf a bhith air a losgadh sìos bho snaidhpear, chuir i às dha na Salamanders no am Me-462. Bha cothroman ann...
  Air an làimh eile, loisg Angelica air targaidean talmhainn. Le diofar shoirbheachas, ach chan eil luchd-snipers ag ionndrainn idir, dìreach anns na filmichean. No ann am filmichean gnìomh le ìomhaigh ìosal. Alice, eadhon ged a bha i ag ionndrainn, bha e do-fhaicsinneach. Cha robh i airson a cliù a chall mar ghaisgeach deireannach!
  Ach bha Angelica a" smeuradh nas trice. An seo, ge-tà, chan e a-mhàin gu bheil a lochdan, oidhche, ceò, ceò, eadhon an èadhar a "crith bhon teas. Ach bha an gaisgeach Siberia feargach agus sheinn i:
  - Alisa Selezneva, gabh m" fhacal air a shon! A" losgadh mar bhò, taigh-grùdaidh nan Nadsaidhean!
  Thug an gaisgeach òr-bhuidh an aire do 'n ghòraich ghòraich. Ged a bha i ri burraidheachd.
  Alice dìreach smaoinich
  - Tha eiric air uairibh a' nochdadh doille na h-inntinn, Mar sgàthan direach 'na aghaidh cham !
  Chaidh na salamanders a-steach is a-mach, air an làimh eile. Chleachd iad an sàr-mhathas ann an luaths agus gluasad, mar sin dh" fheuch iad ri cuideam a chuir air aces na Ruis, a" cruthachadh uachdranas ionadail ann am feachdan air aon roinn no eile den aghaidh.
  Neo-262an, ag itealaich mar dealain-dè, khaki breac uaine is gorm. Rinn iad rolla baraille, dusan gu leth de na càraichean àlainn sin sa bhad, an uairsin shleamhnaich iad air sgiathan mar luchd-spèilidh.
  Chladhaich Alice a teanga:
  - Ba! Tha e dìreach mìorbhaileach! Ach luchd-sgèilidh, cha shàbhail e thu!
  Bidh na dealain-dè gu dearbh a" faighinn a-steach don lòchran agus a" tuiteam!
  Aig an aon àm, anns an eadar-ama, Vladimir an Treas bhon oidhche bho 17 gu 18 a 'toirt seachad an òrdugh:
  - Tha ùine chruaidh aig Zhukovsky! Mar sin, bidh mi ag òrdachadh na h-aonadan clisgeadh den chiad aghaidh Ucràineach tionndadh gu tuath agus ionnsaigh a thoirt air Berlin bhon taobh a deas!
  Bidh na ceannardan a 'toirt seachad òrdughan, agus bidh na saighdearan inbhe agus faidhle a' sabaid gun smaoineachadh.
  Alice a 'dèanamh losgadh "Salamander" eile (saoil carson a thug na Gearmailtich an t-ainm jet-trodaiche as fheàrr air an dòigh sin. 'S dòcha mar an ceudna ris an nobhail ainmeil; Karl Capek - an cogadh an aghaidh salamanders. Tha mòran de luchd-eòlais agus luchd-eachdraidh den bheachd gun do tharraing Capek co-shìnte anns an fhilm ainmeil seo). obair eadar salamanders mutant agus Nadsaidhean faisisteach!), thuirt:
  - Airson adhbhar air choireigin, tha cuideigin a tha ag itealaich cho furasta losgadh sìos!
  Rinn Angelica gearan gu h-ealanta:
  - Cuideigin a thionndaidh a-mach gu bhith air a losgadh sìos le clach-mhuile sìmplidh, chaidh na sgiathan a phronnadh le clachan a bha mar-thà air itealaich!
  Rinn Alice gàire.
  - Tha, an seo tha e dualchainnt! Dualchainnt leasachadh agus feallsanachd... Mar a tha na Frangaich ag ràdh...
  Chuir Angelica stad air a companach:
  - Bha Kutuzov ann - rinn e a' chùis air na Frangaich! A-nis is e Vladimir Dia an t-saoghail gu lèir!
  Bha na caileagan, às deidh na faclan sin, a" gàireachdainn a-rithist, a" slaodadh a chèile leotha fhèin. Alice, a 'losgadh barrachd is nas luaithe, bha eadhon an raidhfil fèin-ghluasadach aice a' teasachadh agus a 'losgadh a corragan. An seo, mar eisimpleir, bha eadhon an comas aice Focken-Wulf a bha cha mhòr do-ruigsinneach a leagail aig an tionndadh. Mhol Angelica:
  - Is daoimein do shùil ! Nuair a tha an t-sùil daoimean, eu-coltach ri cloich nàdarrach, tha e an-còmhnaidh ri làimh agus chan fheumar a chladhach!
  Thug Alice fa-near le magadh eile aphorism:
  - Feumaidh eadhon bò pants ma tha iad aig forc ionaltraidh agus àite uisgeachaidh! Tha boireannach a 'cur luach air aodach oirre fhèin, tha fear a' cur luach air a neo-làthaireachd, agus tha an neach-cìse a 'cur luach air an àireamh de phìosan a dh'fhaodar a ghearradh bho èideadh cuideigin eile le bhith a' cumail suas buidseat na stàite!
  Bha tàladh sealach anns na speuran, ach an uairsin gu h-obann, ann am meadhan nan dreuchdan, bha na saighdearan Ruiseanach a bha air adhart mar spreadhadh, mar a thuit meteorite a-steach don Talamh. Chaidh na ceudan de shaighdearan-coise a reubadh às a chèile, a losgadh agus a thilgeil ann an diofar dhòighean. Sgap iad, tha e coltach nach e daoine a th" annta, ach tha tonn slàn de shunami air èirigh bho chorp beò, briste agus marbh.
  Ghlaodh Angelica leis an fhuaim:
  - Wow! Seo buille! Chan eil eadhon "Andryusha" a 'bualadh mar sin!
  Mhol Alice:
  - Is e seo Strumtigr, leis a 'bhomair aige. An gunna ionnsaigh tracadh as cumhachdaiche!
  Thilg Angelica suas a làmhan.
  - Seadh, chan fhaca mi an durra seo roimhe! Is dòcha gunnaichean fèin-ghluasadach na tha a dhìth ort!
  - Feumaidh sinn na gunnaichean fèin-ghluasadach seo fhaicinn agus a neodachadh! thuirt Alice. - Mur eil, bidh goil againn anns an amar!
  Rinn Angelica magadh a-mach à àite:
  - Bidh sinn ann an amar: mar sin tha amar airson neach Ruiseanach na thoileachas!
  Bha an leithid de chaos a" riaghladh air an raon-catha a fhuair Alice air suidheachadh cò às a thàinig an dealbh a-mhàin le dàrna volley. A bharrachd air an sin, chaidh an dithis aca, "Sturmtiger", a bhualadh aig an aon àm. Mar sin thuit na bomaichean sin, na h-uimhir de luchd-fulaing ...
  Thuirt Angelica, mar Spinoza agus Cicero ann an aon,:
  - Air son na h-ealaidh tha luchd-deanamh iobairtean saor-thoileach, air son ealan airm, tha luchd-eisdeachd air an co-èigneachadh ri ìobairt ! Bidh am poball an-còmhnaidh ag iarraidh encore le sàr obair ealain, chan eil duine air fhàgail bhon phoball a tha ag iarraidh ath-aithris le sàr obair ealain armachd! Cuirmean maighstir ealain, thathas a" pàigheadh airgead mòr airson tiogaidean, agus tha eadhon barrachd airgid ga phàigheadh gus cuirmean maestro ealain armachd a sheachnadh!
  Chuir Alice stad air a caraid:
  - Thig air adhart, air mo chunntas, leig leinn losgadh gu dìreach a-steach don t-sianal de bhogha farsaing a" chanain, agus an uairsin spreadh na bomaichean anns a "chasaid propellant!
  Thionndaidh Angelica a meur aig an teampall aice:
  - Feumaidh tu an suidheachadh atharrachadh an-toiseach, gu bheil an ceàrn nas dìriche agus stomp do chasan!
  Ruith na gaisgich leis a h-uile sùbailteachd, ach a-rithist cha robh ùine aca. Tha e coltach gu bheil Stormtigers air innealan fèin-ghluasadach a bharrachd fhaighinn nuair a chaidh an ath-luchdachadh agus tha an ìre teine aca air a dhol suas. A bharrachd air an sin, chan e a-mhàin saighdearan-coise, ach cuideachd bha tancaichean a" fulang le volley, chaidh tùir a reubadh dheth, agus chaidh stàilinn a mheasgachadh le lasraichean ann an coire bana-bhuidseach diabhal.
  Chuir na caileagan, air an sàrachadh leis cho slaodach sa bha iad, an casan rùisgte boireann a-steach don teine gus iad fhèin a pheanasachadh le cràdh!
  Thuirt Angelica:
  - Tha sinn airidh air!
  Thuirt Alice, a" gàireachdainn ann an sàrachadh agus a" dannsa casruisgte air an teine:
  - Agus tha na nàimhdean airidh air eadhon nas miosa!
  Fhreagair Angelica:
  - Is fearr aon fheall-fholach a mharbhadh na ceud a chur a mach, tha na maoir mu dheireadh a' deanamh e fein !
  Thuirt Alice gu cinnteach, mar ghaisgeach à Lucifer:
  - Agus is e seo dìreach a nì sinn!
  Ghabh na caileagan amas, a 'dannsa bho na lasraichean beaga, pian agus uillt a' leigeil leotha cuimseachadh. Às deidh na h-uile, is e seo an dùthaich dhachaigh aca, tha na bràithrean aca nan saighdearan Ruiseanach, feumaidh iad buannachadh agus na ceumannan mu dheireadh a ghabhail gu Berlin. Nuair a bhuannaicheas co-mhaoineas, chan fhaigh duine bàs gu bràth aig làmhan duine eile!
  Tòiseachadh bog, chaidh peilearan sònraichte de tholladh armachd a-mach às na baraillean. An seo b 'e am prìomh dhuilgheadas chan ann a-mhàin faighinn a-steach don fhionna. Chan e amadan a th" anns na Nadsaidhean cuideachd agus dhìon iad fosgladh a" bharaille le caip mar mhullach teapot. Mar sin, bha feum air ùine airson a chur anns an àm ghoirid sin nuair a dh" èirich a" chaip sa bhad bhon dealbh. An uairsin, mar peilearan a" tolladh measgachadh de ghrunn lioftaichean ionnsaigheach ...
  Spreadh e gu mòr, an toiseach dà spreadhadh aig an aon àm, an uairsin grunnan eile bho spreadhadh dusan bomaichean armachd eile. Chaidh grunn bhogsaichean pill faisg air làimh, an Fritz a sgrios no a mhilleadh gu mòr, chaidh beàrnan drùidhteach a dhèanamh annta.
  Bha an tonn spreadhaidh cho làidir is gun do bhuail e an dà ghaisgeach air an druim. Ann an toileachas, dh'èigh na caileagan:
  - Tha! Chan eil ann ach clas!
  Thuirt Alice:
  - Tha sùil gheur snaidhpear comasach air armachd tiugh nan sùilean as tiugh, an gaisgeach as balbh a tholladh!
  Chualas guth toilichte bhon chùl.
  - Chunnaic mi e! Nigheanan, smaoinich air Òrdugh Glòir a" chiad ìre nad phòcaid ... Tha fear ann an èideadh prìomh phoileas dìomhair an tsarist air faighinn seachad air. - Nas mionaidiche air a "bhroilleach! 'S math a rinn thu nigheanan! Ach, chan e seo na buannachdan agad uile!
  Thuirt Alice:
  - Chan eil an seo ach toiseach!
  Leum Angelica suas.
  - Agus nas cudromaiche tòiseachadh math!
  Thuirt am Màidsear:
  - Seo an toiseach, agus an deireadh ann am Berlin! Cha chuireadh e iongnadh orm nan glac thu Hitler leis na bàlaichean cuideachd. Às deidh na h-uile, tha thu nad nigheanan air ìre superman!
  Fhreagair na gaisgich gu modhail:
  - Chan e, chan eil annainn ach boireannaich Sobhietach!
  Bha coltas gu robh bàs nan Sturmtigers agus an clisgeadh bhon chall air feachdan Fritz a bhriseadh, bha an treas druim air faighinn seachad air madainn an ochdamh linn deug. Bhiodh saighdearan, gu sònraichte tancaichean, a" snàgail a-mach air talamh nas cothromaiche. Bha aig na caileagan eadhon ri innealan cho trom a phutadh!
  Thuirt Angelica:
  - Is e cogadh an geama gambling as motha, dìreach anns an stàit a tha a" call, eu-coltach ri poker, am fear nach urrainn e fhèin a chuir fo thoileachas!
  Thuirt Alice gu mòr:
  - Tha ionnsaigh ann an cogadh coltach ri rèis each, is e dìreach an hippodrome aig a bheil tòrr a bharrachd chnapan-starra agus jockeys coirbte!
  Fhreagair Angelica:
  - Chan eil an aphorism seo ceart! Aig rèisean each, faodaidh tu brìb a thoirt dha jockeys, rè an ionnsaigh, tha an ruitheadair a" tuigsinn nach eil beatha ri reic!
  Bha na gaisgich a' ruith na b' fhaide air falbh... Agus a' giùlan am fiaclan neamhnaideach aig an aon àm. Sheinn Alice eadhon:
  - Bòidhchead, bòidhchead, tha sinn a" toirt cat, seacan, cù, Petka am burraidh, muncaidh, leth-tram don taigh-chuthaich! Seo companaidh!
  Ruith Angelica air adhart gu na trainnsichean, thuirt e:
  - Companaidh nach gabh a reic fon òrd!
  Chrath Alice.
  - Tha! Ithidh an CPSU sinn!
  Chuir Angelica iongnadh air:
  - Agus dè a th" ann an CPSU? Chan eil mi eòlach air an teirm seo!
  Mhìnich Alice ann an dòigh shònraichte:
  - Faodar seo eadar-theangachadh mar Pàrtaidh Comannach an Aonaidh Shobhietach!
  Chrath Angelica a guailnean brùite.
  Ach chan eil an leithid de ainm ann fhathast ...
  Thilg Alice suas, a dòrn deas:
  - Creid mi, bidh! Bidh gu riatanach!
  Thilg Angelica:
  - Bi fallain!
  Chuir Alice taic ri fìor fealla-dhà:
  - Bidh mi gu cinnteach!
  Air a 'chòmhnard, bha strì na bu laige, ach fhathast cruaidh. Bha na Ferdinands gu sònraichte duilich, chaidh na gunnaichean fèin-ghluasadach seo, mar sheilleanan-mòra mòra, a-steach do uidheamachd Sòbhieteach leis na sligean aca. Chan eil e furasta am Ferdinand a sgrios, chan ann airson dad a tha an gunna fèin-ghluasaid seo mar an fheadhainn as motha den fheadhainn as trom agus tha e san dàrna àite a-mhàin don Panzer-4.
  Chunnaic Angelica Panzer ambush anns na preasan ... Chan eil an càr ach fichead "s a dhà gu leth tunna ann an cuideam, ach tha canan Panther air. Tha an sgàil-dhealbh ìosal ga dhèanamh furasta breug-riochd agus bualadh bho chùl ambushes. Thòisich Alice cuideachd a 'snàgail a dh'ionnsaigh a' Panzer ... Càr soirbheachail, ach cha deach a làn chomas a chleachdadh gu h-iomlan, air sgàth cho gòrach 'sa bha òrdugh na Gearmailt. San fharsaingeachd, tha seo na iongantas neònach den Dàrna Cogadh. Tha smachd armachd na Ruis ann an cùrsa nàimhdeas air leasachadh gu mòr ann an ealain cogaidh, gu sònraichte aig ìre innleachdach. Agus na Gearmailtich, air an làimh eile, thòisich a 'stiùireadh na saighdearan mòran na bu mhiosa na aig toiseach a' chogaidh. Air sgàth seo, cha do chuidich eadhon an àireamh nas motha de uidheamachd (ann an 1956 barrachd tancaichean agus gunnaichean fèin-ghluasaid ann am mìos na ann an 1954 gu lèir!), Cha do chuidich iad iad gus cuir an aghaidh buillean Ruiseanach arm an tsarist. Mar eisimpleir, ma ghabhas sinn dèanamh armachd, an uairsin anns a 'chòigeamh-còigeamh agus an t-siathamh bliadhna, bha na cuibhreannan anns a' cho-mheas de riochdachadh uidheamachd dha na Gearmailtich na b 'fheàrr na anns a' chiad leth-cheud agus leth-cheud bliadhna. Ach cha do dh"fhàs cùrsa na nàimhdeil na bu fhreagarraiche airson an Treas Reich, ach a chaochladh!
  Nigheanan, cha do chuir iad bacadh orra fhèin gu sgrios optics Panzer-4, shèid iad suas an càr cuideachd le grenades tionalach a chaidh a ghlacadh. An toiseach aon Panzer, agus an uairsin an ath ...
  Rinn Angelica gàire.
  - Sin mar a tha sinn a' bualadh na nathraichean so !
  Dh" aontaich Alice, a" giùlan a fiaclan biodag:
  - Bidh sinn a" bualadh cho mòr is nach sàbhail eadhon slige turtar Panzer-4!
  Bha mòran dheugairean anns na trainnsichean, a rèir coltais o chionn ghoirid. Bha eadhon balaich cho builleach ann nach do tharraing iad eadhon air deugairean, mu naoi no deich bliadhna a dh'aois. Bha iad a" coimhead troimh-a-chèile agus fo eagal.
  Armachd bhalach, inbhe gun ath-chuairteachadh 20mm. Le cuideam aotrom, agus faisg orra faodaidh tu na saighdearan-coise a frioladh, no am bratag tanca a mharbhadh. Seo tè beag, aotrom, air a thiodhlacadh ann an luideag, gun ach a shàilean rùisgte a" dol a-mach. Tha mòran bhalach casruisgte, cha robh bòtannan de mheud iomchaidh ann, agus anns a 'Ghearmailt ann am meadhan a' Ghiblein tha an aimsir mar anns an Ruis ann am blàth a 'Chèitein. Chan eil balaich na Treas Reich, ge-tà, a" sgapadh, le eagal, leithid seann mhailisidh na Gearmailt aig a" chiad chothrom, a" togail an spògan chun mhullach, no a" teicheadh gu Berlin.
  Is e dìreach na balaich a bhios a 'dùnadh an cluasan gus a bhith bodhar bho na sligean a tha a' sgoltadh, agus a 'caoineadh nan tiodhlacan losgaidh "Andryush" agus "Katyusha". Agus mar sin bidh iad a 'sabaid gu deireadh. Bidh cuid eadhon a" dol gu mealladh, a" leigeil le saighdearan an Airm Dheirg a thighinn a-steach, a" togail luideagan geala nas fhaisge, agus an uairsin gan sèideadh còmhla riutha. Clann misneachail air an drogaichean le propaganda, agus inbhich mòran nas èiginneach, gu h-àraidh an fheadhainn a tha a 'cuimhneachadh gu math air na làithean ro Hitler, agus nach do leig leotha fhèin a bhith air an sguabadh às gu tur.
  Mar sin, mar as fhaisge air Berlin, bidh nas lugha de dh" inbhich a tha a" teicheadh chun a" chùil a" fàs, agus mar as trice bidh balaich bheaga gun fheusag ach gaisgeil a" sabaid.
  Ach am measg an luchd-sabaid, thòisich nigheanan Gearmailteach a 'gluasad mòran na bu trice. Bha Hitler, mar chreideas, den bheachd gu robh e mar dhleastanas air an riaghladair boireannaich a dhìon agus gun a bhith a" leigeil leotha a dhol chun aghaidh mar fodar canain. A bharrachd air an sin, chan eil gainnead fireannaich bho shealladh deamografach cho uamhasach, faodaidh aon fhireannach na ceudan de bhoireannaich a thàthachadh. Ach feumaidh boireannach naoi mìosan airson leanabh a ghiùlan agus dà bhliadhna eile airson faighinn seachad air.
  Bhuail Alice, a 'faicinn gu robh Angelica a' losgadh air na balaich, a 'bualadh air a' bhalla, ag èigheach:
  - Na marbh clann! An do thuig thu am boireannach no am madadh-allaidh?
  Bhris Angelica gu cruaidh mar panther:
  - Am faod iad sinn a mharbhadh?
  Thuirt Alice:
  - 'S e clann a tha seo, chan eil iad a' tuigsinn... A bharrachd air an sin, tha diofar ìrean moraltachd ann. Tha moraltachd Faisisteach bunaiteach, tha moraltachd co-mhaoineas sublime. Stèidhichte air an seo, feumaidh tu tuigsinn nach urrainn dhuinn, nach bu chòir a bhith cho dona ris an neach-dùbhlain againn. Rud eile, dè as adhbhar dhuinn a bhith a" tagradh àite math anns a" bhlàr an aghaidh an uilc.
  Bha Angelica airson aphorism a shnìomh mar fhreagairt, ach bha a ceann falamh, mar sporan neach-urrais. Agus cha tàinig dad, èibhinn agus caustic.
  Chuir Alice a caraid air a ghualainn.
  - Sin e! Ged a thuirt Stalin gun toireadh sinn freagairt do bhuille an nàmhaid le buille trì-fhillte, cha robh e idir a 'ciallachadh gum bu chòir ciall a bhith air a fhreagairt le ciall trì-fhillte. Agus air cruaidh-chàs trìd-san ! Anns a 'chùis seo, chan e am prionnsabal de shùil airson sùil ar prionnsabal!
  Rinn Angelica gàire le dragh agus thuirt i gu reusanta:
  - Am bodach, sgapadh, tha instinct fada nas làidire aca airson a bhith beò aig cosgais sam bith. Mar sin, is e beachd gu math connspaideach a tha seo ... 'S e sin, bha mi airson a ràdh nach bi duine againn a dh' aithghearr airson losgadh air ach a-mhàin airson luchd-losgaidh builleach ... Mar sin, dè as urrainn dhuinn tionndadh air ais?
  Chomharraich Alice Angelica le a meur-chlàr chun an Iar:
  - Tha thu a" faicinn, tha na "Panthers" a" snàgadh, creid mi, bidh cuideigin againn fhathast airson sabaid an seo agus cuideigin ri bhriseadh! Nach eil e soilleir!
  Dh" fhaighnich Angelica dha caraid:
  - Gu bheil mo làmhan air chrith le sgìths, agus mo chasan cuideachd ... Is dòcha gun can thu rudeigin sunndach dhomh?
  Fhreagair Alice:
  - Seadh, chan eil mise cuideachd air mo shùilean a dhùnadh airson a" chòigeamh latha! A sheinn, an e rud dhut a bhith sunndach... Bhon t-seann?
  Ghreas Angelica a ceann gu feargach mar làir.
  - Chan eil! Damn gu bheil e sean! Seinnidh sinn nas fheàrr, ùr, spòrsail, Sòbhieteach!
  Chrath Alice a h-aodann.
  - Bidh e spòrsail, ach breithneachadh dhut fhèin mar Sòbhieteach!
  Bha Angelica, air a h-ionndrainn, gu feargach a" crathadh cnap an raidhfil an aghaidh a gruaidh, a" gearan:
  Chan fheum sinn hype a bharrachd! Feumaidh sinn, gu dùrachdach, gu breagha, agus gu bàrdail ...
  Sheinn Alice, na guth eireachdail gun samhail:
  Cha tuit spiorad na Ruis ann am blàr,
  O ghrian dhearg, ghathan an earraich!
  Ged a bha am Fuhrer air a chuairteachadh le feansa cloiche,
  Bidh an t-òrd againn a" bualadh mar dhrum anns an dorchadas!
  
  Ann an cùl na doimhne ar doireachan -
  Agus na gràinean òir de mhil nan achaidhean dùthchasach!
  Rachadh a' bhratach dhearg os ceann an airm,
  Agus tha sgiathan aig plèanaichean ann an speur nan crann!
  
  Biodh slighe an athar gu h-àrd ;
  Bidh sinn a" togail co-mhaoineas thairis air a" phlanaid!
  Tha sinn a" cluinntinn guth ceud mìle cinneach làidir,
  Tha a h-uile dad air àrdachadh agus chan eil an ridire a" ceum sìos!
  
  Creid, cha tig foghar 's an dùthaich,
  Agus cha bhith sinn a 'reothadh fon t-sneachda!
  Tha e nas fheàrr stad a chuir air nigheanan moping -
  Tillidh sinn, cuir eòlas air an arm againn le buaidh ghlòrmhor!
  
  Tuitidh Berlin, chì sinn a dh" aithghearr
  Agus chan eil eagal oirnn mu "Panthers", "Tigers" idir!
  Bidh seantansan ann dhan Fritz,
  Uill, faigh na duaisean, a mhic na Ruis!
  
  'S tha ar comas mar lasair,
  Sgapaidh faisisteachd gu luaithre damh!
  'S bidh cruas mar chloich,
  Bidh am projectile a" cromadh, a" pronnadh - brag!
  
  Ùrnaighean Shàtain, na èisdeadh,
  Cho-dhùin an Tighearna leigeil leis a bhith mar an aon dòigh!
  Glanamaid an Talamh o Nadsaidheachd,
  Às deidh na h-uile, chan e taigh-òsta a th 'anns a' phlanaid airson an Fritz idir!
  
  Gu dearbh phàigh sinn tòrr
  Tha na cuantan dìreach againn air bàsachadh!
  A-nis tha an Ruis ann an cumhachd dearg,
  Agus cha till foill an Diabhail nas mò!
  
  Às deidh na h-uile, tha adhbhar co-mhaoineas naomh,
  Tha maitheas iomlan, gun chrìoch ann!
  Agus a rèir laghan dualchais fìor,
  Chan eil calpachas gu bhith a" soirbheachadh!
  
  Gus nach pian an t-acras na cinnich,
  Feumar tuathanasan coitcheann a chur anns a h-uile àite!
  Cha toir e ach ceithir bliadhna
  Cuiridh an t-Uile-chumhachdach coignear airson togail!
  
  Agus an uairsin àite - lios na cruinne,
  Sguab e gu math, le broom cumhachdach!
  Tha a' ghlòir so làidir neo-thruaillidh-
  Anns a bheil a h-uile duine na ghaisgeach mòr!
  
  Na glaodhaich banntraichean airson shaighdearan,
  Às deidh na h-uile, chan eil amasan do-dhèanta ann airson saidheans!
  Gheibh iad duais leis an aiseirigh,
  Agus cuiridh sinn thugad bouquet bhuainn, de ròsan scarlet!
  . EPILOGUE.
  Chomharraich Hitler air 20 Giblean, 1957 trì fichead ceithir fichead bliadhna. Is e seo cha mhòr ceann-bliadhna, tha na saor-làithean ann an suidheachadh air chall. A-nis tha roghainn aig an Fuhrer: an dàrna cuid bàsaich le urram. No ruith agus falaich fon talamh.
  Chan eil an dà chuid sin agus Hitler eile ro riaraichte. Mar sin tha suidheachadh na Treas Reich gu math dona.
  Tha Hitler a" coimhead air sabaid gladiator. Tha na balaich a" sabaid anns na h-aon stocan snàmh.
  Bidh gach gille deich bliadhna a dh'aois a 'crathadh gach fear de chlachan beaga agus còmhdaichidh iad iad fhèin le sgiathan. Bidh na cuirp rùisgte, tana, tana aca a" deàrrsadh le fallas.
  Tha na balaich mu thràth air sgrìobadh a chèile. Chaill fear dhiubh buille agus thuit e. Loisg am Mòinteach a shàil rùisgte le lòchran.
  Leum an gille suas. Agus chaill e a-rithist. Agus thuit e ann am fuil.
  Dh"èigh Hitler aig mullach a sgamhanan:
  - Crìochnaich e!
  Agus air a tapadh le làmhan tioram. Tha e coltach gu bheil an cogadh a" tighinn gu crìch agus chan eil faireachdainn an Fuhrer glè mhath.
  Tha an t-àm ann dha breabadh. Agus tha seo, mar a chanas iad, na fhìor fheum.
  Tha na gaisgich gaisgeil mu thràth air iomall Bherlin a ruighinn, air an do chuir an t-Arm Dearg stoirm air. Bha aon de na seann dùin, air a dhaingneachadh le daingneachdan an latha an-diugh, fhathast a 'sabaid gu cruaidh, bha saighdearan Ruiseanach a' feuchainn ri briseadh nas doimhne a-steach don bhaile-mòr.
  Agus bha coltas gu robh an ceò a" fàs nas borb...
  Fhuair Alice beagan air ais bho a lotan, ach cha do ruith i glè luath, bha laigse fhathast na casan. Is e dìreach gun do dh" innis an rèidio gun do choinnich na saighdearan tsarist Ruiseanach agus na feachdan Ameireaganach-Ruiseanach agus cuideachd tsarist, a "dùnadh an fhàinne timcheall air Berlin. Bha bràithreachas eadar na saighdearan.
  Bha an cogadh, an-iochdmhor, fuarach, mu thràth aig an ìre crìochnachaidh. Ach thug an deireadh dlùth, glè dhlùth spionnadh, thug e neart.
  Dhìrich na caileagan air a' mhullach bhriste agus às an sin thòisich iad a' sealg an dùn.
  Bha na ballachan uamhasach, air an dèanamh leis a h-uile mion-fhiosrachadh a bha àbhaisteach dha luchd-togail meadhan-aoiseil.
  Bha mòran ghunnaichean anti-itealain, gunnaichean-inneal agus mortar ann. Thàinig eadhon dòigh air choireigin tarsainn air "Jagdtigers" còmhdaichte air taobhan nas gann de armachd agus gainne le leacan cruadhtan daingnichte.
  Chan eil e furasta faighinn faisg, ged a nochd Aleksei gòrach anns na speuran. Tha e coltach gun do dh" fheuch iad ri buncairean làn armachd fhaighinn.
  Thug Alice fa-near:
  - Tha balla air an dùn seo, a bhalaich!
  Bha Angelica a" magadh air:
  - Tha sin ceart, tha e steigte! Ach tha e tòrr nas miosa dhuinn.
  Mhol Alice:
  - 'S dòcha nas fhaisge air an ionad. An sin gheibh sinn tòrr a bharrachd thargaidean.
  Rinn Angelica sgrìobadh gu sgiobalta air a casan rùisgte air cùl a cluais le corragan gràsmhor air an leagail:
  "An toiseach, bris ionnstramaidean optigeach Jagdtigers, agus an uairsin gluaisidh sinn chun mheadhan, agus bidh sealg mòr ann!"
  Aon uair 's gur e calman geal-sneachda a bh' ann, thionndaidh e dubh bho bhith a 'losgadh agus bha e coltach ri fitheach. Agus anns an adhar, nochd suaicheantasan rionnagan gu sgiobalta tron t-sùith. Seo e an saoghal, às aonais an fheadhainn as fheàrr ... Ged a tha e nas fheàrr?
  Thug Alice fa-near:
  - Is e an rud as fheàrr air an t-saoghal nach urrainn dhut a ràdh gu bràth - chan urrainn dha a bhith nas miosa!
  Chuir Angelica, mar ciudha bho Arbakan, a-steach:
  - Dè tha dona san t-saoghal, dìreach anns a 'chogadh, agus an dèidh a' bhuaidh chan eil e a 'fàs nas fheàrr!
  Dh'èigh am balach Oleg Rybachenko, a leum suas riutha:
  - Cò mu dheidhinn a tha thu a 'bruidhinn. Tha an nàmhaid mu thràth a" gearradh ar tancaichean!
  Gu dearbha, bho fhionnarachadh beul fada is tiugh, thuit sligean mean air mhean. Bha ceithir "Yagdtigr" -3, trì air chall bho astar fada, agus bhuail an ceathramh an luathachadh "Nikolai" -3 deas anns a 'bhratag chlì. Bho bhuille pronnadh projectile trithead-cileagram, chaidh na rolairean agus na slighean a reubadh dheth, agus cha mhòr nach do thionndaidh an càr fhèin.
  Bha Angelica a" feadalaich gu làidir.
  - 'S e smugaid a tha sin. Uill, an urrainn dhut suathadh air na optics aca?
  Cha robh Alice buileach cinnteach.
  - Laigse anns na corragan, làmhan air chrith ... chan eil mi cinnteach.
  Rinn Angelica snort le tàir.
  - Ach tha thu fhathast na dhuine Ruiseanach! A bheil fios agad dè as urrainn dha muinntir na Ruis?
  Bhuail Alice i fhèin air an smiogaid ann an buaireadh.
  A h-uile càil ach gòrach!
  Chaol an gaisgeach geal-sneachda a sùil dheas agus thòisich i air amas. Bha coltas bagarrach air "Jagdtigers" -3 - gu h-àraidh an armachd aghaidh, masg a" ghunna, a" toirt coltas air sròn muc. Ach lorgar raon beagan nas àirde agus tiùb periscope. Sin far am feum thu a chur!
  Bidh Alice a' feuchainn ri cuimseachadh... Smaoinich air peilear mar rudeigin mar nighean pòsaidh. Agus tha a leannan aig astar faisg air cilemeatair na shealladh sùbailte. Agus feumaidh e a bhith air a thrèigsinn ...
  "Jagdtigers" -3 a-rithist spit, tha aon de na càraichean "Nikolai" a 'sèideadh sìos an tùr le buille ceart ... Phasmogoria!
  Tha Alice a" gàireachdainn:
  - Uill, a Mhàthair Dhè agus Sheòrais, cuidich thu gus an roisinn a shùghadh bho Gehenna! - Bidh an nighean gu socair a" bruthadh an inneal-brosnachaidh.
  Bidh Angelica gu mì-mhodhail a" suidhe a caraid sìos agus a" tarraing air a gualainn:
  - Cò mu dheidhinn a tha thu a 'bruidhinn. A bheil thu airson an Òigh Mhoire òl le resin?
  Bidh Alice a" tilgeadh dheth a làmh làidir, làidir mar làmh gobha agus ag ràdh:
  - Seo mar a tha cuimhn 'agam air boireannaich a tha trom le slit, agus leanaban air an crochadh leis a' chliathaich umbilical, an uairsin tha mi ag iarraidh na naoimh gu lèir ... Smaoinich air do shon fhèin, ma cheadaicheas iad a leithid de chaos, an uairsin dè na naoimh a th 'annta!
  Chrath Angelica drochaid a sròin le cnap a sròine agus rinn i srann - "droch manadh":
  - Tha, tha mi air a bhith eòlach air sin airson ùine mhòr. Eadhon san sgoil, mhìnich iad dhuinn carson nach eil Dia ann - ma cheadaicheas Dia saoghal cho ifrinn, dè an seòrsa Dia a th" ann an uairsin?
  Rinn Alice gàire mar fhreagairt, am meur-chlàr air a làimh dheis a" goirteachadh gu fealltach. Reothadh an nighean agus dh'fheuch i ri a smuaintean a chruinneachadh ri chèile. Fòcas air losgadh. Ach chaidh smuaintean an àiteigin chun an taobh, agus eadhon sìos ...
  Thuirt Alice gu ciallach:
  - Agus ciod e ar cur-seachad gun chogadh ? Dìreach sgìth! Smaoinich air daoine mar innealan-fuadain? Agus is sinn clann friogais agus sunndach an Uile-chumhachdaich ...
  - Agus chan e olc! - Angelica. - Uill, carson nach losgadh thu?
  Chladhaich Alice gu gòrach.
  - Tha am meur air stailc ... is urrainn dhomh ionndrainn ...
  Tha Angelica a" seinn an seo:
  - Chaill mi a' cheud uair, ghabh mi aithreachas an dara uair, agus an treas uair a bha mi ga ionndrainn, a sheinn an t-uncail!
  Lean Alice leis an òran:
  - Tha an ceòl a" cluich, tha na drumaichean a" bualadh - tha an neach-seallaidh Fritz ga thoirt don chladh!
  Bha sgoltadh "Jagdtigers" -3 gu math caochlaideach, ach nuair a bhuail iad, leag iad a h-uile càil ann an sreath. Loisg "Nikolai" -3 agus bhuail e air a 'ghluasad, gun eadhon smaoineachadh mu na targaidean. Ge-tà, feuch, feuch a leithid de cholossus. Aon fhacal - fakyu Nadsaidheach!
  Mar-thà "Alexander" -4 fhuair a "taigh-òsta", an tùr air a thoinneamh ...
  Bidh Alice a 'feuchainn ris an inneal-brosnachaidh a tharraing, ach chan eil a' mheur airson lùbadh. A bharrachd air an sin, tha e swollen, agus tha an nighean cho balbh.
  Ach an seo Oleg Rybachenko, mar a bha e an-còmhnaidh ag iarraidh taic a thoirt dha leannan ann an amannan duilich, thòisich e a 'seinn gu math àrd:
  Faodaidh saoghal sgeulachd sìthiche a bhith olc
  Às deidh na h-uile, tha draoidheachd dà-aghaidh cuideachd!
  Tha e coltach gu bheil a h-uile dad math òg
  Tha mi ag iarraidh na fìrinn; beò ann an urram ainmeil!
  
  Ach an àiteigin bidh troll a" fighe lìonra,
  Tha droch ghoul a" suidheachadh ribe!
  Tha sinn a" dol air cuairt fhada
  Tha iad a" feitheamh rinn deuchainn, chan e dèideagan!
  
  Theagamh gu bheil a' chòinnich uamhasach dòrainneach,
  Uill, lili uisge an àite ribe!
  Fuil a' taomadh deòir as na neòil,
  An àite gealach lann, tha corsair a 'deàrrsadh!
  
  Ach 's e laogh aotrom mo charaid,
  Bidh curls caraid a" deàrrsadh le òr!
  Thuirt an sithiche - na driichd am balach,
  Agus sìnte a-mach làmhan tairgse!
  
  leasan claidheamh caraid Dal elf,
  Lùb, ath-thionndadh, suidheachadh caochlaideach!
  Gus nach crìonadh stoc na beatha anns an olc,
  Bheir thu dà ròs dhan bhan-draoidh!
  
  Chruthaich an gobha corrach sàbair,
  Tha e 'g innseadh dhomh, a' gàireachdaich le smùir ;
  A bheil thu ag iarraidh crìoch glòrmhor sa bhlàr,
  Feumar a bhith nad charaidean le cultar corporra gu làidir!
  
  Chuir sinn còmhla dà fhichead sruth ann an trèanadh,
  Agus mu dheireadh, dh'fhàs stàilinn damask umhail dhomh!
  Ghearr thu 'n toiseach bhàrr nan snaidhmeannan,
  Uill, an uairsin bidh thu nad ghaisgeach uasal!
  
  An so thig am blàr ; leis na h-eunan
  Bidh trolls, agus gouls a" beucaich còmhla riutha!
  Ach dhomhsa 's e teaghlach a th' anns an arm,
  Agus chan eil miann sam bith a dhol air seacharan ann an sabaid!
  
  Tha cuimhne agam air na gluasadan, lòchran nan lann,
  Thachd an droch ghoul le corcar!
  Thug sinn lann laidir do na creutairean,
  Togaidh sinn saoghal, glan agus ùr!
  Sheinn am balach, agus dh'atharraich Alice innleachdan, agus chuir i am meur meadhanach fada de chas lom ri cù an raidhfil snaidhpear ... Mar sin, a 'fosgladh an dòigh losgaidh as ùire.
  Chaidh "Jagdtigers" -3 gu luath dall, agus an uairsin dh'fhosgail aon de na h-adan, ceann bearrte agus bad dubh thairis air a shùil dheas air a dhol a-mach.
  Bhrùth Angelica a caraidean gu meacanaigeach anns a" chas gus nach loisg i i agus loisg i i fhèin ... Ach thionndaidh fearg gu bhith na neach-cuideachaidh bochd, bhreab am peilear seachad air còmhdach tiugh nan gunnaichean mòra fèin-ghluasadach. Dh'àithn na Nadsaidhean ann am fuil fhuar, agus loisg an gunna a-rithist agus ... Chaill trithead 's a ceithir eile an turaid, a' sìneadh a-mach gu pròiseil os cionn an t-slige.
  Dh" fheuch Alice gu neo-shoirbheachail, mar panther le earball scorched, ri breab a thoirt air a caraid meallta. Mar sin chuir i stad air an ionnsaigh aice le bloc a bha soilleir:
  - Carson a tha thu geal?
  - Dè a tha thu a 'dèanamh? Loisg Alice dealanaich bho a sùilean sapphire. - Tha sinn a' cogadh air son aobhar coitchionn, air son slainte agus sonas a' chinne-daonna uile a tha adhartach, agus tha an diabhul lasrach eudmhor r'a caraid gu'm bheil i a' cur as do na Nadsaidhean ni's mò, agus a' putadh.
  Bha nàire air Angelica agus, sa bhad lorg i:
  - Agus leag mi mosgìoto far do chasan. Tha thu air cus fala a chall mu thràth, agus tha e fhathast a" suirghe an bastard!
  Ceartaich Alice a caraid le magadh nach robh falaichte:
  - Chan e bastard a th" ann am mosgìoto, tha e na artrapod ignoramus!
  Sheall Angelica, mar fhreagairt, a teanga don aingeal geal-sneachda aice - a" seinn:
  - Tha mi a 'toirt seachad eòlas, le dòchas ... Gu bheil ceum maighstir air a thoirt do dh' aineolas!
  Chuir Oleg Rybachenko stad air a charaidean agus eadhon thug e slap dearg san aodann, a rèir coltais cha robh dùil aice ri leithid de mhì-mhisneachd bhon bhalach gun tug i maitheanas dhi:
  - Tha, tha thu a 'losgadh, agus a' rant, mar bhoireannaich air a 'mhargaidh!
  Dh" fheuch Angelica ri freagairt, ach bha freagairt neach-glacaidh nathair aig an neach-glacaidh nathair òg agus leum e air ais. Ach gu follaiseach cha robh an diabhal teine ag iarraidh mathanas agus ruith e às a dhèidh sa bhad. Leum am balach thairis air a" chnap-starra, tana, le briogais fad glùin, casruisgte. Tha Angelica air a chùlaibh.
  Thionndaidh Alice chun raon losgaidh. Uill, ma dh" fheumas a ghaisgeach meuran a casan rùisgte gràsmhor a chleachdadh mar inneal. Às deidh na h-uile, tha iad cho deas agus sùbailte, chan urrainn dhaibh a làimhseachadh nas miosa na a làmhan.
  Bha ceann bearrte an fhaisisteach air a sgaradh bho pheilear neo-mhearachdach eadar na sùilean ... Gu dearbh, chan urrainn dha daoine a bhith ag amas le an casan mar as àbhaist. An seo tha e caran intuition agus ceangal ris an talamh, a tha a "toirt lùth slànachaidh lot.
  Bha Alice an uairsin den bheachd gur dòcha ann an ceud bliadhna, nuair a leughas sliochd le deagh bhiadh mu na thachair dhaibh, smaoinichidh mòran dhiubh: "amadan casruisgte." Bidh iad a" reubadh casruisgte, thairis air droigheann, splinters, breigichean briste, clachan agus teintean ... Is dòcha gun can na masochistic perverts cuideachd.
  Agus chan eil fios aca gu bheil an talamh, eadhon Gearmailtis le bonn lom, a 'toirt dhaibh cumhachdan draoidheil dha-rìribh, às am bi lotan a' leigheas gu h-iongantach gu luath, a 'sruthadh lùth eireachdail, agus nas cudromaiche, sealladh gu tur eadar-dhealaichte air an t-saoghal stuth. Is e sin, an sealladh a rinn i na snaidhpear superhuman. A bharrachd air Angelica, co-dhiù, an seo tha i, ged nach robh e gun duilgheadas, a 'glacadh a' ghille agus ga chumail fad gàirdean. Ged nach eil Oleg Rybachenko a-nis cho beag, agus gu math fèitheach agus sinewy, daingneach nàdarra còmhla ri cruadhachadh deatamach.
  Cha mhòr nach eil am balach ag aithneachadh bhrògan nas motha, ged a tha e ann an droch reothadh fichead ceum, chan urrainn dha fhèin agus Alice, eadhon barrachd air aon gu leth, dà uair a thìde aig a "char as àirde, seasamh ann am modh casruisgte. Agus an uairsin feumaidh tu gluasad, agus ann an ambush, anns an fhuachd, bidh do chasan a 'fàs nas luaithe agus gu pianail .... ann am panties a-mhàin. Agus chan eil dad, chan eil eadhon an craiceann a 'tionndadh gorm, mar gum biodh i na Banrigh Sneachda.
  Bha Alice an dòchas gum biodh i comasach air an aon ìre de chruadhachadh a ruighinn mu dheireadh. Ron chogadh, bha i a" fuireach ann an teaghlach nach robh bochd, bha a h-athair na cheannard air comataidh gnìomh na sgìre, bha a màthair na h-innleadair-eaconamaiche.
  Cha robh tìde aca falbh, agus bha coltas gu robh na pàrantan air a dhol à bith ... Cha mhòr nach do thionndaidh an làraidh air an robh Alice a" draibheadh bhon tonn spreadhaidh, agus chaidh na cuibhlichean a ghearradh le shrapnel.
  Mar sin còmhla bha iad nan gillean, an uair sin bha i fhathast a-mhàin na thùsaire, a 'gluasad leatha fhèin chun an ear.
  Ach an uairsin leig na balaich sìos iad, a chuir roimhe sabaid às aonais inbhich ... Uill, tha na caileagan air an cùlaibh.
  Agus mar sin thàinig iad gu crìch anns an raon còmhnaidh ...
  Bha beatha nan nigheanan cruaidh. Dh'fheumadh Alice, a dh'fhàg i na aonar, a bhith ag obair mar neach-obrach ... Agus is e ifrinn beò a tha seo, ged a ... Gu fortanach, cha do rinn na pàrantan cus milleadh air an nighean, bha eòlas aice air obair chorporra, ach cha robh e cho sgìth.
  Agus dh 'obraich an luchd-obrach cruaidh, airson dà thrian den latha ... Gu dearbh, as t-earrach, as t-samhradh agus as t-fhoghar, dh'ionnsaich Alice coiseachd ann an èideadh cotain agus casruisgte, mar, gu dearbh, cha mhòr a h-uile pàiste san dreuchd. Dh" fheuch eadhon teaghlaichean nam poileas agus na seanairean ri bhith cho beag sa ghabhas.
  Ach, bha Alice, mar neach mothachail bhon fhìor thoiseach, a 'coimhead airson ceanglaichean ris an talamh fon talamh agus dh' fheuch i ri seo no an obair sin a choileanadh.
  Mar nighean, le falt geal-sneachda agus aodann aingeal, bha i air leth freagarrach airson dreuchd teachdaire no scout. Tha deagh chuimhne aice, tha fios aice air Gearmailtis agus Beurla a tha eadhon a 'breabadh a fiaclan, agus chì thu nach bi duine a' smaoineachadh gu bheil an nighean a 'toirt bàs don Fritz.
  Chuir Alice stad air an fheadhainn bheaga aice, air a cruadhachadh le bhith a" coiseachd fada air feadh dhusanan de rathaidean, agus mhothaich i a h-uile càil ... Ach cha do stad i an sin. Bha i airson na bastards sin a mharbhadh, gu h-àraidh às deidh dhi a bhith air a cuipeadh gu math, a 'mearachdachadh mèirleach.
  Mar sin carson nach toir thu stuth-spreadhaidh sa bhasgaid?
  Mar scout, fhuair i air leth-bhreac a dhèanamh den "Royal Tiger", a ràinig a" Phòlainn air ais san Dùbhlachd 1955 ... Sin nuair a bha an nighean a" reothadh gu ìre mhòr, agus mar sin bha e ann an droch reothadh a-mhàin le brògan bast air a casan rùisgte, an spìon coin a' pheasair a-steach do chòta craiceann caorach, ach .. Co-dhiù, cha robh i fiù 's a' sreothartaich, ged a bha i air chrith, às dèidh oidhche na Dùbhlachd bha i làidir.
  Agus bha dreuchd snaidhpear air tòiseachadh gu math ... Ann an ùine ghoirid, thàinig i gu bhith na stiùiriche am measg luchd-sabaid. Agus cha b 'e a-mhàin fìor chruinneas a bh' ann, ach cuideachd instinct seilg.
  Fìor, dhiùlt Alice gu cinnteach deugairean is boireannaich a mharbhadh ... Is dòcha gur e sin as coireach nach robh iad ann an cabhag sam bith gus bana-ghaisgeach a dhèanamh a-mach bhuaipe!
  Ach a-nis bha a h-uile duine a dh'fheuch ri an ceann a thoirt a-mach às an fhrith gus an t-sùil a chomharrachadh, nan aois agus na faisistich eòlach. Agus na bi duilich dhaibh ...
  Ach cho-dhùin fortan Angelica dìoghaltas a dhèanamh air a farmad, agus spreadh projectile briste. Cha robh Oleg Rybachenko eadhon air a sgrìobadh, ach chaidh an gaisgeach teine, an dèidh dha a leagail, a ghearradh gu dòigheil. Loisg grunn chriomagan a bhroilleach, bhuail e a ghàirdeanan, a chasan, agus eadhon gearradh beag air an teampall aige.
  Anns a "bhroilleach agus na guailnean, bha e air a ghoirteachadh gu dona, ach dh" èirich Angelica co-dhiù agus dh" fheuch i ri fuireach dìreach. Aig an aon àm, agus mallachd:
  - Seo na fiends! Hitlerites nach eil eòlach air mothachadh air tomhas! No nàire bunaiteach!
  Thug Oleg Rybachenko, nach deach a ghoirteachadh, ach a-mhàin bruisean nuair a thuit e bhon tonn spreadhaidh, fa-near gu co-sheòrsach:
  - Agus aig cosgais nàire, tha sin ceart - gabh còmhdach!
  Rinn am balach magadh air. Gu dearbh cha mhòr nach robh Angelica rùisgte, chaidh a h-èideadh a reubadh dheth agus a ghearradh, agus fuil a" sruthadh bhuaipe. Bha an corp ri fhaicinn anns a h-uile bòidhchead. Gu math fèitheach, ach cuideachd boireann aig an aon àm, tha na fèithean coltach ri uèir, bidh na veins agus na tendons ag obair gu math geur, agus tha e coltach gur e seo ìomhaigh stàilinn tilgeadh den Amazon. Air a bheothachadh aig an aon àm le dia a 'chogaidh Ares.
  Rinn Alice fìdeag.
  - Wow! Uill, fhuair thu e!
  Rinn Angelica gàire gu socair.
  - Tha feòil ro làidir agam! Tha an rud a th" ann am bàs do Ghearmailteach math dha Ruiseanach! Mar sin na biodh eagal ort "Snow White", cha dèan e ach mo phiobrachadh, ach cha chuir e sìos mi!
  Thuirt Alice:
  - Tha ar saighdearan-coise agus stàilinn, eachraidh tanca air briseadh a-steach don ghearastan mu thràth. A-nis, dè, an seo tha sinn a 'sealg no anns a' bhaile?
  Thionndaidh Angelica gu h-obann chun bhalach:
  - Agus dè a chanas Maksimka?
  Thuirt an scout òg, a" crathadh a bhragagan bàn agus a" brùthadh a dhòrn tana le cnaganan follaiseach, gu diongmhalta:
  - Gu dearbh, gu Berlin, air neo thèid Hitler a ghlacadh às aonais sinn! Tha an t-iasgair a 'coimhead airson àiteachan nach eil cho ruigsinneach, ach as prothaidiche!
  Thug Alice dheth Fritz eile a" stobadh a-mach às an tùr a thàinig beò às an rùsgadh agus a" suathadh a" ghearraidh, ach a bha cha mhòr dùinte mar-thà, thuirt:
  - Agus dè? Chan eil e ciallach uighean a bhreith faisg air an eigh-shruth ... Feumaidh tu àite nas blàithe a lorg!
  Sheinn Oleg Rybachenko gu dàna:
  Anam athar, coisrigidh cridhe -
  Loisg do bhodhaig gu lèir ann am blàr gun lorg!
  Urram agus urram, cumail, bàs;
  An saoghal air thoiseach - a-nis tha an t-sabaid a "dol air adhart!
  Chrath Angelica gualainn rùisgte a" bhalaich le làmh ghleusta. Chuir Oleg Rybachenko cuideam air na meadhanan aige, a 'sealltainn nan leacan. Bha e follaiseach, às deidh dha cuideam fhaighinn, gun tionndaidh am balach gu bhith na dhuine òg làidir agus eireachdail. Nas mionaidiche, chan ann cho luath, tha còrr is dà fhichead 's a còig bliadhna air fhàgail gus am fàs i suas, gu fear òg.
  Mhol Alice:
  - Chan e snaidhpear a th" annad Oleg Rybachenko, is dòcha gun gluais thu air falbh bhuainn beagan ... Leis gur e scout a th" annad, dèan taisgealadh!
  Ghabh am balach oilbheum:
  - An saoil thu gur eallach aibidealach mise ?
  Chuir Angelica stad air an t-sabaid:
  - Bidh Olezhka a 'ruith air thoiseach oirnn. Agus bidh sinn ga leantainn mar seo, mar gheòidh ann an sgrìoban.
  Dh" aontaich am balach sa bhad.
  - Tha e a 'tighinn! A' ruith caismeachd...
  Anns a 'bhaile fhèin, bha an t-sabaid neònach. Bha cuid de na sràidean farsaing. Ghluais "Nikolai", "Alexander", agus gunnaichean fèin-ghluasadach de gach seòrsa orra. Gu sònraichte, an SU-100. Tha an gunna fèin-ghluasadach seo coltach ri tanca air ainmeachadh às deidh Nicholas II, ach le gunna nas cumhachdaiche. Bhathar den bheachd gur e an sgriosadair tanca as fheàrr, cha do nochd e ach an ìre mhath fadalach, nuair a bha an cogadh mar-thà a 'losgadh a-mach, agus cha robh ùine aige buaidh mhòr a thoirt air cùrsa blàir.
  Ach air taobh nan Nadsaidhean, nochd tanca, a bhiodh, nan deidheadh a chuir gu cinneasachadh armachd ann an àm, gun teagamh a chuir dàil air call an Treas Reich airson ùine mhòr.
  Ge-tà, is dòcha gum bi duine agaibh, a 'coimhead air an t-sealladh truagh a tha san Roinn Eòrpa deamocratach an-dràsta, a' smaoineachadh, ach fo na Nadsaidhean, cha bhiodh daoine gèidh agus "dubh" air an toirt seachad an-asgaidh!
  Agus seo an tanca AG-25, beag, rèidh mar thurtar le beul fada Panther. Bidh e a 'losgadh bhon ghunna seo aig an "Nikolai", a' briseadh tron chrann bho astar 2 cilemeatair. A" nochdadh gu soilleir a "bhuannachd a th" ann bho astar tùsail àrd de projectile fo-inbhe, agus suidheachadh a "bhogsa gèar gu dìreach air an einnsean, agus an sgioba ann an suidheachadh supine ...
  Bidh sligean Nikolaev air am biathadh a-steach don armachd aghaidh 150 mm tiorma aig ceàrn mòr de chlaonadh reusanta agus ... ricochet.
  Airson trithead tunna de chuideam, tha an tanca air a dhìon gu dòigheil agus chan urrainn dhut a thoirt, gu mì-mhodhail.
  Tha Alice, an dèidh dhi sreap gu mullach taigh a chaidh a sgrios, a 'coimhead mar a chaidh dà AG-25 a-steach don bhlàr le colbh de Nikolaev-3 Ruiseanach. Bha càraichean nan Gearmailteach sgiobalta, so-ghluasadach agus leum iad a-mach gu sgiobalta. Tha an armachd aghaidh gu dearbh do-ruigsinneach ... Tha, tha na taobhan fhathast math 100 - millimeters agus aig ceàrn dà fhichead ceum bhon chòmhnard. Bhiodh "Panther" le dàta mar sin ann an 1955 do-chreidsinneach. Agus faisg air Warsaw, dh'fheumadh na saighdearan tsarist a dhol air ais ...
  Ach cha robh aig an AG-25, gu fortanach, ri bhith mar an tanca as fheàrr den dàrna cogadh, no an àite an treas cogadh. Agus dà chàr, nach eil cho làidir gus stad a chur air leth-cheud.
  Tha na SU-100n a' feuchainn ri cuimseachadh air càraichean armaichte an Fritz, ach tha na Nadsaidhean a' gluasad nan carbadan aca bho thaobh gu taobh. Speed Thugs: 700 each-chumhachd airson 30 tonna de chuideam, a" toirt astar reusanta, gu sònraichte air an rathad mòr. Tha dusan gèaraichean ann am bogsa air an cur suas gu dìreach air a" motair, gun a bhith a "cunntadh an fheadhainn eile, a leigeas leis a" chàr falbh gun fhios nach bi cunnart ann.
  Chan eil ann cuideachd ach ceithir SU-100n, bidh iad a" losgadh, aon bhuille... Ach tha ceàrn glè mhòr aig an ath-thionndadh, an armachd saimeant, agus tha an tighead ceart gu leòr... Bidh càraichean Fritz a" losgadh mar fhreagairt, ach gheibh iad e cuideachd .
  Bidh Alice, aig a bheil am meur-chlàr ceart air gluasad air falbh mar-thà, a" briseadh na h-optics a-rithist. Bidh an nighean geal-sneachda a" giùlan a fiaclan agus a" bagairt le a dòrn:
  - An seo bidh e dhut!
  Bidh Angelica a" coimhead thairis air an raon-catha. Chaidh sia "Nikolaev" -3 a leagail anns a 'chrann, ach tha cothrom ann gun till na càraichean gu seirbheis. Tha an caliber projectile beag, le ballachan tiugh, agus chan eil e cho millteach. Fìor, thachair spreadhadh ann an aon de na càraichean, agus thòisich e a" cuir a-mach.
  Fhuair SAU-122 a chuibhreann cuideachd, chaidh a tholladh agus tha e na theine ...
  Bhuail Alice an dàrna fear cuideachd, a" gàireachdainn gu droch-rùnach ...
  - Sin mar a tha iad a nis dall !
  Bha an diabhal ruadh an teagamh:
  - O, an e? A bheil thu a 'creidsinn nan dall!
  - Chan eil mi ag ionndrainn! Chaidh Snow White sìos.
  Tha, agus tha e coltach gu bheil iad cuideachd! Phòg Angelica a corragan ri taobh nan càraichean.
  Gu dearbh, lean na AG-25s a 'losgadh, a h-uile còig diog, a' tilgeil a-mach pròiseict bho na canain leth-fèin-ghluasadach aca.
  Aig an aon àm, is ann ainneamh a bhiodh iad ga smàladh, fhuair iad fhèin e, ach chùm iad am buille ... A rèir coltais bha an armachd de chàileachd àrd. Mar sin chaidh an SU-100 a-steach don bhuidheann ... Air a lùbadh thairis ...
  Cha robh an t-iongnadh as lugha air Alice:
  - An do chaill mi gu mòr ... Tha sin cliobach, no sin mar a tha lotan a 'toirt buaidh orm.
  Loisg Snow White a-rithist agus choimhead e air toraidhean an t-seilg le sùilean biorach. Loisg Angelica air an sùilean cuideachd ... Ach chan e, cha do ghabh.
  Rinn Alice ùrnaigh:
  - Urchair, urchair bi neo-mhearachdach, tha sinne air son an Adhbhar, air son Chriosd !
  Chan e, chan eil e ag ionndrainn, is e dìreach gu bheil na optics air an dìon le glainne armachd ro thiugh agus àrd-inbhe. Thuig Snow White seo luath gu leòr... Agus chaidh slighean nan tancaichean mìorbhaileach Gearmailteach a shèideadh suas le grenades. Mar sin chaidh na lùdagan sìos air feadh an asphalt. Is dòcha gu bheil aon eadhon ag ràdh - absurd! Tha na tancaichean gun ghluasad, agus ann an teòiridh bhiodh e riatanach faighinn timcheall, ach bidh na carbadan teas Sobhietach a" draibheadh nas fhaide, gan frasadh le sligean ...
  Nuair a tha mòran bhuaidhean ann, is e tòrr buillean aotrom a tha seo ann am miotagan chun cheann. Bhon chiad uair chan eil e a 'gearradh sìos, ach an uairsin bidh e a' cruinneachadh mean air mhean, agus tha leithid de rud ann ri leagail teignigeach.
  Mar sin tha armachd, bidh e a 'sgaradh bho shreath de bhuillean agus de chrumbles ... Sin as coireach nach do bhuannaich an gluasad de charbadan fìor throm ann an togail tanca an t-saoghail. Ged a tha e coltach gun urrainn dhut dìon a dhèanamh den chlas as àirde.
  Ach, chaidh Breatainn ann an tanca Churchill an rathad gus an armachd a neartachadh, eadhon gu cron air armachd. Cha robh ann ach an Challenger inneal co-sheirm ann an co-roinn (armachd-teine-gluasad). Ach a thaobh seo, tha tancaichean a-riamh air a bhith ùr-ghnàthach. Ged a thaobh sgrìobhadh, cha robh an AG-25 fhathast gun samhail rè an treas cogadh.
  Ach tha e mu thràth air a bhith "air a thiodhlacadh". Dh'atharraich Alice agus Angelica targaidean, agus thòisich iad ag obair air saighdearan-coise, canain agus Faustniks.
  A-nis bha na gaisgich a 'sabaid gu dìreach ann am Berlin fhèin. Bha mòran, iomadh balach sabaid ann. Agus gun deach inbhich a leagail mu thràth ann am batail roimhe, agus a-nis tha na fireannaich uile air an gluasad, bho aois deich, no eadhon nas òige.
  Bha na caileagan a 'sabaid cuideachd, ged nach robh iad en masse. Ach cha robh Hitler, rud a bha na uilebheist a bh" ann, na neach-taic do bhith a" cur boireannaich air beulaibh, a" beachdachadh air a" chogadh gur e gnothach fireannaich a-mhàin a bh" ann. Ach, nuair a thig e gu bhith a" dìon a" phrìomh-bhaile, dh" fhaodadh eisgeachdan a bhith ann do na riaghailtean.
  Sheachain Alice losgadh air balaich fo aois sia-deug air prionnsabal. Ged a bha cuid den Fritz a chaidh a sguabadh a-mach gu math sgiobalta a" cleachdadh luchd-taic faust.
  Bha mòran call am measg tancaichean Sòbhieteach, agus mòran de shaighdearan-coise. Cha mhòr nach robh taighean eile air an spìonadh le cuirp. Tha mòran ghunnaichean-inneal ann am Berlin, agus tha raidhfilean ionnsaigh MP-74 cuideachd ag obair gu h-èifeachdach. Tha baraillean agus reoilless a 'bualadh.
  Giùlain èifeachdach teine agus saighdearan Ruiseanach. Seo a-rithist ionnsaigh Elis. Itealain ionnsaigh roiligeadh, agus teine trom bho ghunnaichean anti-itealain agus gunnaichean inneal.
  Bidh saighdearan Ruiseanach gun stad a" feuchainn ri faighinn seachad air na daingnich le aon tilgeil. Ach tha an dìon air a thogail làidir. An seo tha an togalach air a thogail, tha bratach tricolor gu pròiseil ag itealaich thairis air ... Agus gu h-obann, fhad "s a tha e a" spreadhadh, bidh na ballachan a "tuiteam sìos, a" pronnadh diofar luchd-sabaid.
  Tha Alice a" gàireachdainn gu mòr.
  - Tha mèinnean talmhainn fo smachd rèidio. Tha raointean mèinn ann cuideachd nach fhaic sappers.
  Dh" aontaich Angelica, a" losgadh gu tric agus gu nearbhach, a" brùthadh bhon phian anns na lotan iomadach aice, a" gortachadh gu feargach:
  - Seadh, chruthaich am Fritz duilgheadasan. Gu sònraichte colbhan tanca ... An seo, a rèir coltais, feumaidh na sràidean a bhith air an dòrtadh gu mòr le luaidhe is fuil!
  Thog Alice seann duine. Leig e sìos am faustpatron, sgèith an armachd sìos, agus spreadh e air buaidh, a 'togail cnap de dhuslach. Air a chùlaibh thuit e, a 'crathadh a chasan ann am brògan bast (!) agus an seanair fhèin. Tha a chùrsa-beatha seachad. Agus a 'breithneachadh leis na croisean iarainn, bha an dreuchd glòrmhor, bha eadhon crois ridire den chrois iarainn. Tha e eadhon neònach gun do thagh a leithid de eachraidh Faustpatron mar armachd, leis am bi balaich làidir gu tric air an armachadh.
  Cha d" fhuair Angelica eòlas air claon-bhreith sònraichte sam bith agus loisg i air an Faustist òg, fosgailte air cùl a" bhalla, na chas rùisgte. Thuit an gille, chaidh a chnàmh a bhriseadh, agus rinn e gearan gu mòr. Chrìochnaich an diabhal ruadh ann an cùl a chinn, a' mothachadh:
  - Tha tròcair ann an cogadh, eu-coltach ri nighean poblach, a" cosg barrachd, ach chan urrainn dha sàsachadh!
  Thuirt Alice air ais:
  - Cha dean ach duine aig a bheil fìor spiorad àrdaichte, tròcair a nochdadh dhoibhsan a tha air tuiteam !
  Rinn Angelica snort le tàir.
  - Seo thu a-rithist Snow White a 'frasadh le do theanga. Nach urrainn dhut rudeigin nas glice a ràdh?
  Thuirt Alice gu cruaidh:
  - A bheil e fìor ghaisgeil leanabh mì-fhortanach a mharbhadh?
  Rinn Angelica srann le eadhon barrachd tàir.
  "Nach robh thu fhèin nad leanabh murt?" Agus a-nis tha thu fhathast na nighean bheag, gun a bhith air do phògadh le fear. Mar sin na tòisich air a" phìob, ach tog! Gu math tric agus gu math. Agus na bi duilich airson an luchd-sèididh, chan eil iad a" faireachdainn duilich dhut fhèin no dha na saighdearan againn air a" char as lugha!
  Dh'atharraich Alice, an àite a bhith a 'freagairt, a suidheachadh ... Ann am baile mòr, ged a chaidh a sgrios gu cothromach, tha snaidhpear farsaing, mòran thargaidean, mòran luchd-fulaing.
  Agus tha tòrr bhalaich casruisgte ann, air an glacadh le spionnadh gràdhach gus Berlin a dhìon. Agus uaireannan chan eil iad gu math armaichte, gunnaichean, fausts, cocktails Molotov, ach tha iad a 'sabaid gu cruaidh. Ach, tha grunn bhalaich rim faicinn mar-thà - ceangailte le saighdearan Ruiseanach.
  Ach seo fear de na balaich ann an tunic air a reubadh, thog e a làmhan suas agus, mar gum biodh, chaidh e gu gèilleadh. Bha 'aodann bàn, maol, le piseagan fuilteach agus gruaidhean fodha, dian agus làn eu-dòchas.
  Shìn na saighdearan Ruiseanach an làmhan thuige... Tharraing am balach rudeigin agus sa bhad spreadh e le ràmh! Dh'itealaich bloighean fad as, agus pìosan de dh'fheòil fhuilteach.
  Bha Alice a" smaoineachadh rithe fhèin, dè a rinn am balach Gearmailteach mu dheireadh thall? Ùrnaigh gu màthair, Dia no uilebheist ifrinn Adolf Hitler? Dè a bha e a" bruadar anns na diogan mu dheireadh? Dè bha cuimhne agad?
  Thuirt Angelica gu gruamach:
  - Cuiridh seo sinn bhon droch chleachdadh a bhith a 'glacadh bheathaichean òga. Faic mar a thuigeas iad gràdh! Feumaidh sinn dùthaich na Gearmailt gu lèir a sgrios!
  Chuir Alice an aghaidh gu làidir:
  - Chan eil! Chan eil e ceart! Tha na Gearmailtich nan dùthaich air leth tàlantach. Agus ma tha degenerates nam measg ... - Snow White, an uairsin a 'faicinn gu robh a cèile a' toirt nighean le raidhfil aig gunpoint, chuir i air a taobh i. Na bi deònach leanabh a mharbhadh! Tha i math.
  Gu mì-fhortanach, bha Angelica coltach ri acrach agus leònte (agus tha i dha-rìribh leònte!) Dh" fhàs an t-amharc aice làn fuath.
  - Nach fhaic thu, is e leanabh a th" ann a" losgadh air na saighdearan againn!
  Rinn Alice gu daingeann an aghaidh, a" putadh baraille a gunna eadar a broilleach cruinn agus làn nighean:
  "An uairsin losgadh orm!" Leis gum bithinn air a bhith na h-àite san aon dòigh, a" dìon prìomh-bhaile mo dhùthaich!
  Rinn Angelica mallachd.
  - Feòil tairgse! Ach c'arson nach do ghabh thu truas ris a' bhodach, le crois an ridire, mar mòran eile ?
  Fhreagair Alice gun dàil:
  Leis gur e cogadh a tha seo! - Agus air thoiseach air Angelica, thuirt i. - Agus ann an cogadh tha riaghailtean ann - cha bhith ridirean a" marbhadh clann! Tha an riaghailt seo air a choimhead gu naomh anns a h-uile obair romansach!
  Thòisich an diabhal teine mar fhreagairt:
  - Na cuir ceart thu! Losgadh nas fheàrr air seann daoine. Cha toil leat senility!
  Chrath Alice a ceann gu sunndach.
  - Chan eil duine a 'beachdachadh air gàirnealair a bhios a' gearradh dheth aosta, a 'briseadh uilebheist. Ach is e zapadlo a th" ann a bhith a" sgrios na brògan òga!
  Atharrachaidhean a ghabh àite ann an dealbh a 'bhlàir, "Salamanders" nochdadh anns an adhar mar mosgìotothan air teine. Thug iad ionnsaigh air na Alekseys Ruiseanach leis a h-uile fearg, a 'losgadh bho ghunnaichean 30-millimeter. Ghabh pìleatan Sòbhieteach an t-sabaid.
  Dh'atharraich Alice a prìomhachasan agus thionndaidh i an losgadh gu innealan itealaich. San fharsaingeachd, tha itealan, eadhon ged a tha e cho monoblock ris an HE-162, na chàr daor, agus tha a sgrios nas luachmhoire na neach-coise no eadhon oifigear SS.
  Fìor, bha e soilleir an seo nach robh ìre trèanaidh pìleatan Gearmailteach cudromach. Is dòcha gu bheil luchd-tòiseachaidh aig nach eil fios ciamar a stiùireas iad agus a stiùireas iad a" sabaid. Ach, bha luchd-obrach gun eòlas air an lagachadh le grunn aces eòlach, a dh'adhbhraich trioblaid mhòr.
  Gu sònraichte nuair a bhios tu a "losgadh air Alekseys le gluasad ìosal. Agus bha an còmhdach-cogaidh glè fhadalach. Mura robh PE-2 ann cuideachd a dh" fheuch iad ri chleachdadh aig ìre innleachdach.
  Às deidh dha cuid de dhaoine a thàinig a-steach às ùr a leagail, chuir Alice an teine a-steach air aces eòlach. Bha e cudromach: a bhith a 'leagail nas urrainn de vultures, gun a bhith a' leigeil leotha clann Ruiseanach a dhìlleab.
  Aig a' cheart àm, dh'fhiosraich an t-aingeal geal-shneachda àrdachadh spioradail cho làidir 's a sheinn i aig mullach a sgamhan;
  Dè a th" ann an seirbheis don dùthaich mhàthaireil?
  An obair seo - tha sin a 'toirt toileachas dhuinn!
  Bidh sinn a 'tarraing toileachas - brosnachadh,
  Chan eil dragh againn mun naoidheamh tonn de stoirmean!
  
  Airson an athar, tha an cridhe a 'bualadh gu fòirneartach,
  Feumaidh a h-uile duine sabaid air a son!
  Agus an uairsin thig sgeul sìthiche iongantach,
  Far nach eil ann an gaol ach aon gheàrr - leòmhann!
  
  Ach gu h-obann cha d"fhàs an leòmhann na gheàrr bhacach,
  Dìreach thog am misneachd oblique!
  Chan fheum sinn fulang, fulang,
  Sgòthan air falbh - lasadh gath òir!
  
  Tha sinn nar nigheanan a" ruith nan gaisgeach,
  Bidh sinn a 'sabaid, a' cur fàilte air an dùthaich mhàthaireil!
  Às deidh na h-uile, tha an leithid de spiorad agus neart againn,
  Dè na sailm a bhios na h-Archangels a" seinn!
  
  Tha an t-òran seo mu mhisneachd mu dheidhinn urram,
  Mu ghaol naomh, chan e feòil!
  Bidh sinn còmhla ri Dia gu bràth,
  Deamhain air falbh le cianalas gun dòchas!
  
  Dhomhsa, a Chrìosta Mòr-ghaisgich,
  Tha e airson ceartas, caoimhneas!
  Tha, tha sinn a 'dòrtadh tòrr fala
  Tha mi duilich airson an fheadhainn a thuit airson beatha nach leugh mi a-rithist!
  
  Ach chan fheum sinn call a chunntadh,
  Bheir an Tighearna Uile-chumhachdach aiseirigh a h-uile duine!
  Bheir a dhuais fial, a dhuais,
  Neartaich ar neart, claidheamh agus sgiath!
  
  Tha an gaisgeach gu dearbh neo-bhàsmhor,
  Tha cridhe na beatha seo ann!
  Thig deagh fhortan oirnn, creid ann,
  Bris an nàmhaid le feirg!
  
  Tha 'n saoghal air uairibh mar ifrinn,
  Gun òrdugh, a chogais, a ghràidh!
  Seisean searbh, seargach,
  An cothromachadh gu lèir - dorchadas minuses, neoni!
  
  Ach thig sonas gu talamh gu luath,
  Is e an duine a chruthaich an dàn dha fhèin!
  Bidh beatha agus bàs ann an cumhachd cumhachdach,
  Deanamaid an ni nach b'urrainn na sinnsiribh !
  Rinn Alice, gun àibheis sam bith, eachdraidh, chuir i às comharran, mar a bhith a" crathadh air inneal fuaigheil le seallaidhean, den luchd-sabaid Luftwaffe as cumhachdaiche, agus an còrr de na pìleatan Gearmailteach, às deidh dhaibh na tha air fhàgail den spiorad sabaid aca a chall, air ais le eagal.
  Leis fhèin aig an àm seo, thug na caileagan ionnsaigh a-rithist. Thàinig dithis fhireannach àrd SS agus dithis bhalach làidir bho Hitler Youth suas riutha agus ... An àite a bhith a" gabhail brath air cus dealas nan gaisgeach airson losgadh air targaidean adhair gus losgadh air snaidhpichean bho ambush, chuir iad romhpa an toirt beò. . No is dòcha gur e am bòidhchead eireachdail, a dh" fhàs eadhon nas eireachdail air sgàth lotan agus sgìths nan nigheanan, am miann a bhith a" cleachdadh na prìosanaich airson an adhbharan fhèin.
  Ann an suidheachadh sam bith, chuir cnap-starra air cùl a 'chinn ciorram air Alice, a bha ann an staid trance, airson ùine mhòr, agus an uairsin ruith am Fritz air an Angelica àrd.
  Ach, bha an diabhal teine, eadhon air a dhroch leòn, fhathast mar an neach-dùbhlain as cunnartaiche. Choinnich i ri fear mòr an SS le buille siùbhlach dhan ghruag. Sheas e, bha a bheul fosgailte gu farsaing, dhòirt an drooling a-mach agus rachadh an closlach seo air falbh bhon mhullach. Tha, mar a tha e a" tuiteam a-steach do bhreigichean ...
  Bhuail Angelica, a 'seachnadh sealladh faisisteach eile, e le a h-uilinn anns a' phuing gu h-ìosal air an làimh dheis den smiogaid, aig ceàrn a dh'ionnsaigh an ionaid. Nuair a nì thu punch mar sin, faodaidh eadhon buille tlàth neach-sabaid a chuir a-mach le inneach mòr. Agus bhuail Angelica gu proifeasanta, le toinneamh den bhodhaig agus toinneamh na gualainn.
  Bhris a" ghiallan, thuit na Nadsaidhean ann an cnagadh domhainn, cha mhòr marbhtach. Dh" fhosgail dithis bhalach bho Òigridh Hitler le badan dearc-darach am beul, ag èigheach:
  - O, Rush-laoch !
  An uairsin ruith iad rithe, a 'crathadh sluasaidean sapper. Às deidh dà fhuamhaire, cha robh coltas eagallach air deugairean nach robh a" coimhead nas sine na ceithir-deug no còig-deug. Fìor, thuirt dearcan daraich air na coilearan gur e luchd-obrach mionlach no stiùiridh a bha seo. Nam biodh Angelica na shaighdear cunbhalach, bhiodh na balaich sin nan cunnart. Ach airson boireannach Siberia air a chruadhachadh le iarann teth dearg agus luaidhe, is iad sin sìol.
  Rinn Angelica gluasad meallta, agus rinn caraid, a" tionndadh an shin mar neach-leantainn agus a" dubhadh a" bhalaich, sgèith e bun os cionn, a" lasadh bòtannan spòrs air spìcean de stàilinn alloy. Tha e soilleir nach eil iad casruisgte ionadail. Ach dh" fheuch balach eile ri a breabadh le a chas, ach gu follaiseach cha do shoirbhich leis, leis gun do sgèith e fhèin dheth, a" bualadh gu goirt le a dhruim. Thug Angelica geàrr-chunntas air:
  - Is e seo an dòigh aig Rush-hero!
  Agus Oleg Rybachenko, aig an aon àm, a ghlacadh Adolf Hitler. Dh" fheuch am Fuhrer ri faighinn air falbh air sàsar itealaich, ach loisg a leanabh gaisgeil sìos bho slingshot sònraichte le pìos antimatter. Agus chaidh aige air briseadh tron jet laminar.
  Nuair a dh'fheuch am Fuhrer agus grunn de na geàrdan aige falbh, ghabh an gille gaisgeil suas riutha. Le aon spreadhadh, chaidh am balach crìochnachaidh a ghearradh sìos geàrdan Fuhrer.
  Agus ghlac e Hitler e fhèin le òrdagan rùisgte cas pàiste ri taobh an t-sròin. Agus thilg e sìos e.
  Air 30 Giblean, 1957, bha an cogadh leis an Treas Reich cha mhòr seachad.
  Fhuair Oleg Rybachenko an òrdugh as àirde san Ruis: "Iosa Crìosd" mu dheireadh thàinig e gu bhith na choitcheann. Fhad 'sa tha e fhathast na bhalach.
  Tha an Ruis ceangailte ri dùthchannan an t-saoghail gu lèir. Agus chruthaich e ìmpireachd an t-saoghail.
  Bha tursan-adhair gu planaidean eile de shiostam na grèine.
  Bha cungaidh-leigheis air a dhol air dheireadh beagan agus bhàsaich Vladimir the Third gu h-obann ann an 1992, an dèidh dha leth-cheud "s a ceithir bliadhna a cheartachadh - a" dol thairis air fad riaghladh Ivan the Terrible.
  Chaidh ogha an rìgh, Seòras a' Chiad, a bha aon-bliadhna-deug a dh'aois suas air a' presto. Agus thàinig a mhàthair Maria gu bhith na riaghladair. Gus an robh e ochd bliadhna deug a dh'aois.
  Oleg Rybachenko seirbheis airson ceud bliadhna, ach cha do leig dheth a dhreuchd. Às deidh 2004, thòisich am balach a 'fàs. Agus ann an 2010 thàinig e gu bhith na dhuine òg sia-deug a dh'aois, gu math eireachdail, gun fheusag, ach air leth fèitheach. Agus mar sin dh'fhuirich e aig an aois iongantach seo de shia-deug. Nuair a tha gaol aig boireannaich ort, ach chan fheum thu an fhadhail a bhearradh.
  Ann an 2021, thòisich a" chiad turas-adhair daonna taobh a-muigh siostam na grèine.
  Airson a-nis, feumaidh gun tug e ùine mhòr.
  Thàinig Oleg Rybachenko, mar neo-bhàsmhor, gu bhith na cheannard air a 'chiad turas eadar-rionnagach. Dh'aontaich an Òigridh Eternal gu furasta. Air a shon, ruith ùine na bu luaithe na airson daoine eile, agus cha robh eagal air ro sheann aois.
  Sheinn an gille criochnachail dàn slàn roimh thoiseach, a' sgrìobhadh dìreach air falbh;
  Tha mi nam thùsaire ann an dùthaich nan Sobhietich,
  Agus aig an aon àm, an tsarist coitcheann ...
  Is urrainn dhomh nàimhdean na Ruis a ghairm gu cunntas,
  Reub an Wehrmacht as a chèile!
  
  Bhris am balach casruisgte na Nadsaidhean,
  Chaidh nàimhdean na Ruis a chuir às gu tur ...
  Chan e, na toir breith air a 'phàiste gu teann,
  Thagh an t-Slat Naomh fèin e gu cath !
  
  'S far nach robh e dìreach soilleir-shùileach,
  Dè na blàran nach eil am balach air a bhith ...
  Bidh sruth-sneachda a" losgadh cas-rùisgte pàiste,
  Tha e ann an dòigh air choreigin eadhon air leth freagarrach do Dhia!
  
  Ann am batail bha na h-amharas a' fas,
  Bha na balaich a" sabaid ris an fhearg sin a" cur luach air...
  Bha saighdearan Ruiseanach a 'sabaid gu làidir,
  Air fosgladh cunntas, tha peanas ann mu thràth!
  
  Bha mi nam thùsaire ann am batail borb,
  A 'tilgeil grenades casruisgte ...
  Agus phòg e an nighean dìreach air na bilean,
  Air sgàth gu follaiseach, is e leanabh math a th" annam!
  
  Ach chan eil anns na Gearmailtich ach fanatics,
  Tha iad gu cinnteach nan luchd-sabaid mìorbhaileach ....
  Ann am blàr, tha am balach air a bhith na oifigear mar-thà,
  Tha seanairean agus athraichean moiteil às a 'ghille!
  
  Cha leig mi leis na Nadsaidhean a" chùis a dhèanamh air an Fatherland,
  Bheir mi don Fritz Rus faighinn seachad air sin ...
  Tha mi creidsinn gum bi sinn beò fo cho-mhaoineas,
  Gaisgeach mathan Ruiseanach do-chreidsinneach!
  
  Shabaid mi Iapan mar bhalach,
  Chan eil mi a 'fàs suas, oir airson balach linn ...
  Ghlac e am fear a bha 'na chnap treun,
  Às deidh na h-uile, tha an duine nas àirde na muncaidhean!
  
  Bidh na caileagan cuideachd a' sabaid casruisgte,
  Às deidh na h-uile, tha e nas goireasaiche, agus tha na bòtannan teann ...
  Aig amannan tha rionnagan mar siùil ann
  Bidh Mikado na kaput treun!
  
  Uill, gheibh am faisisteach grenade dhut,
  Brisidh i le feachd marbhtach ...
  Seinnidh mi serenade dhan nighinn,
  Agus bidh sinn ag itealaich gu na rionnagan!
  
  Is cumhachd glòrmhor an Ruis,
  Tha i brèagha agus tha an dath as t-earrach ...
  Tha Ruis agus glòir Dhè a' feitheamh oirnn,
  Ged tha mi nam leanabh, maireannach agus casruisgte!
  
  Shabaid iad ri Wilhelm, agus buidsichean leam,
  Mu dheidhinn a" chùis a dhèanamh air rèisimeidean Kaiser...
  Uill, a-nis tha an nàmhaid bàn,
  Rug am mathan air a gheugan geur!
  
  Chan eil na buill Komsomol againn nas ìsle,
  Is e bòidhchead a th" annta, buailidh iad le dòrn ...
  Chaidh iad air an aghaidh leotha fhèin,
  Uill, bidh an nàmhaid gu bhith na asshole!
  
  Agus far nach robh sinn dìreach a 'sabaid sabaid,
  Chrom sinn fionnar le claidheamh an nàmhaid ...
  Agus mar sin gu sònraichte thug sinn Hitler,
  Abair cathadh mòr!
  
  Is e an Ruis dùthaich mhàthaireil Svarog,
  Dh'èirich i dìreach bhon tobhta ...
  Ann an Dia tha na h-uile ni 's treise na 'n gnè,
  Tha cherub Ruiseanach a 'dol thairis oirnn!
  
  Is toil le caileagan a bhith a" sabaid casruisgte
  Agus tha iad nas làidire, chan eil fios aca gun lorg iad ...
  Tha grenades agam ann an satchel laidir,
  Bidh e comasach dhuinn a dhol a-steach gu Berlin le tanca!
  
  Gun robh sinne anns na blàraibh sin,
  Shàbhail sinn na prìosanaich bhon t-sròin ...
  Chan fhada gus am faic sinn co-mhaoineas ga thoirt,
  Dùthchannan mar-thà teaghlach rìoghail treun!
  
  Bidh dùthaich na dùthcha nas àirde na na rionnagan brèagha,
  Ann, tha na caileagan againn a" deàrrsadh mar quasar ...
  Tha e cunnartach a bhith a" sabaid ri mo nighean
  Tha i a" bualadh buille chruaidh!
  
  Uill, dè a fhuair na Nadsaidhean cruaidh,
  Bhon sinn, ruith thu Fritz sa bhad ....
  A" snìomh mìltean feargach
  Buailidh sinn thu chan ann sa mhala ach san t-sùil!
  
  Tha sinn a' toirt urraim do Rod, agus ag ùrnaigh ri Svarog,
  Tha gaol againn air Lada - màthair nan Diathan Mòra ...
  Nuair a thèid e air rathad duilich,
  Chan eil feum air faclan a chaitheamh!
  
  Chan urrainnear beairteas nan Ruiseanaich a thomhas,
  Chan eil fios aice gun chrìoch ...
  Feumaidh sinn creidsinn gu daingean ann an gràdh o Dhia,
  Às deidh na h-uile, chan e sgàil cuid de sheangan a th" annainn!
  
  
  Abair gum bi na bràithrean còmhla ris an Ruis,
  Nì sinn a" chùis air a h-uile duine agus dìonaidh sinn an fheadhainn lag ...
  Ged a bhios sinn uaireannan a 'cuimhneachadh le bròn,
  Ach gu cinnteach aiseirigh sinn na daoine a thuit!
  
  Mo Ruis, tha thu nad dhùthaich naomh,
  Cha bhith thu nas bòidhche air an t-saoghal ...
  Tha an nighean a 'ruith casruisgte tron t-sneachda,
  Chan eil i a" coimhead nas fhaide na fichead!
  
  Tha mi a" creidsinn ann am buaidh gun chrìoch
  Gun soirbhich leis an Ruis gu bràth ...
  Gu 'm bi biadh blasda 'n a dinneir,
  Ciod nach tig d'ar mèirleach fearainn !
  
  Anns an Ruis, bidh a h-uile dad fo bhlàth, creid mi,
  Agus falbhaidh sinn le fealla-dhà gu Mars ...
  Thòisich sinne fèin air na britheamhan a chreidsinn,
  Agus bidh a h-uile dad anns an Fatherland den chlas as àirde!
  
  AMERICA A CHIAD AN T-SAOGHAL
  Air 20 Giblean, 1941, dh'ainmich na Stàitean Aonaichte cogadh an aghaidh a' Ghearmailt Nadsaidheach. Anns an sgeulachd seo, cha b 'urrainn dha nerves Roosevelt a sheasamh, agus cho-dhùin e, fo bhuaidh a' mhòr-shluaigh, a dhol dhan mhuirt. Bha na Stàitean Aonaichte an-còmhnaidh fo chasaid gun do chuir iad dàil air faighinn a-steach don chogadh airson ùine mhòr, agus san fharsaingeachd cha do dh" fhosgail iad dàrna aghaidh.
  Ged a bha fiù 's anns a' cheathramh bliadhna air fhichead, cha deach na càirdean a thilgeil dhan mhuir mar thoradh air fortan. Agus an uairsin fhuair na Stàitean Aonaichte a-steach don chogadh gun ullachadh. Cho-dhùin am Fuhrer plana Barbarossa a chuir dheth. A bharrachd air an sin, bha e a" faireachdainn gu bheil an USSR na chnò tòrr nas duilghe a sgàineadh na dh" fhaodar a bhreithneachadh bhon chompanaidh Fionnlannach.
  Agus an toiseach, ghabh na Nadsaidhean thairis Iugoslabhia agus a" Ghrèig. Agus an uairsin eilean Crete.
  Ach chaidh am buille cinnteach a lìbhrigeadh air 22 Ògmhios, 1941 gu Malta. Ghabh àireamh mhòr de phlèanaichean, a 'gabhail a-steach itealan bomair, pàirt an seo. Agus an uairsin thàinig an cur air tìr. An turas seo nas eagraichte agus nas soirbheachaile.
  Tha Malta air tuiteam agus tha na Gearmailtich a" tighinn air adhart a-rithist. An turas seo ann an Libia. Far an deach ceithir roinnean tanca a bharrachd a chuir a-steach. Agus tha dòrn Rommel a" brùthadh suidheachadh Bhreatainn. Pal Tolbuk. Agus an uairsin san Lùnastal agus tràth san t-Sultain, chaidh an Èiphit a cheannsachadh.
  Ghabh buidheann-chatha de nigheanan brèagha bhon SS "Wolves" pàirt anns na blàran. Shabaid iad casruisgte, agus ann an aon bicini. Agus loisg am buinn rùisgte gainmheach an Sahara. Ach cha robh na caileagan bho seo a 'sabaid ach nas èifeachdaiche.
  Thuit an Èiphit... Ghluais cuid de na saighdearan Gearmailteach gu Sudan, agus chaidh cuid dhiubh gu Palestine agus Iorac.
  Aig an aon àm, ghabh na Nadsaidhean Gibraltar agus thòisich iad air na saighdearan aca a ghluasad gu Morocco agus a 'toirt buaidh air Afraga.
  Bu chòir a thoirt fa-near gun do chùm Hitler agus Stalin coinneamh phearsanta ann an Stockholm. Agus an sin, thug Stalin cinnteach dha a neo-eisimeileachd càirdeil, agus thuirt e nach robh feum air an USSR ro mhòr. Ach dhiùlt e a dhol dhan chogadh.
  Cho-dhùin am Fuhrer cothrom a ghabhail agus Afraga a cheannsachadh. Bheireadh seo an dà chuid stuthan amh agus tràillean do ghnìomhachas. Agus faodaidh tu a dhol dha na h-Innseachan tro Ioran.
  Ghlac na Gearmailtich Iraq agus Kuwait, agus sa gheamhradh ghabh iad thairis an Ear Mheadhanach gu lèir.
  Bha na caileagan madadh-allaidh a' pleadhadh an sin len casan casruisgte. Agus as t-earrach, thòisich iomairt tro Ioran gu na h-Innseachan.
  Choisich an Wehrmacht, coltach ri hordes Genghis Khan, tro Phersia agus chaidh e a-steach do na h-Innseachan. Bhris Iapan Ameireagaidh agus Breatainn air aghaidhean eile. Faisg air Midway, chaidh na h-Ameireaganaich a bhualadh gu dona. Agus chaidh na h-eileanan Hawaiian a ghlacadh le samurai.
  Bha soirbheachas Iapan ann am blàr Midway air a chomasachadh le ceathrar nigheanan ninja a loisg sìos air na plèanaichean Ameireaganach a dh" fheuch ri ionnsaigh a thoirt air soithichean dùthaich an Rising Sun.
  Bhuannaich Iapan buaidh maoim-slèibhe. Bha na caileagan cuideachd a 'sabaid casruisgte agus ann am bicini a-mhàin, agus rinn seo na cuirp aca cho mothachail. Agus gu sònraichte airson crithean itealain.
  Agus phronnadh iad na h-Ameireaganaich gu cruaidh ... Rè an t-samhraidh agus an fhoghair anns an dà fhicheadamh bliadhna, ghlac an Wehrmacht Afraga gu lèir, agus am fearann gu Burma, a 'tighinn còmhla ris na Seapanach.
  Bha stòrasan mòra fo smachd na Gearmailt. A bharrachd air an sin, thàinig an Speer tàlantach gu bhith na mhinistear ìmpireil armachd agus armachd.
  Gus cuideam adhair àrdachadh air Breatainn san Fhaoilleach 1943, dh'ainmich an Reichstag "Cogadh Iomlan".
  Mheudaich cinneasachadh itealain gu luath. Chaidh na bomairean Yu-188 nas adhartaiche agus am bomair-cogaidh Focke-Wulf, a bharrachd air an DO-277 nas cumhachdaiche, gu mòr a-steach don t-sreath.
  Chuir na Gearmailtich cuideam air Breatainn. As t-earrach 1943, nochd an ME-309, aig nach robh co-ionann ann an armachd agus feartan itealaich. A bharrachd air Yu-288 eadhon nas cumhachdaiche, agus gliders tighinn air tìr sònraichte comasach air an dà phlanaid agus itealain còmhdhail sia-einnsean a ghluasad.
  Rinn na Nadsaidhean gu litireil Breatainn a chreachadh gu làr, agus bha an cabhlach bàta-aigeil aca gu gnìomhach a" bàthadh a h-uile sliseag a sheòl chun phrìomh-bhaile. Agus san Lùnastal 1943, chaidh muir-thìreach a chur air tìr ann am Breatainn. Anns na blàran, chaidh na Tigers, Lions, Panthers a dhearbhadh, agus bha eadhon na Tigers -2 agus an luchag abaich.
  Thuit Breatainn ... Rinn na Seapanaich aig muir a' chùis air na Stàitean Aonaichte agus thug iad eadhon artaigidh ann am Panama dha na h-Ameireaganaich.
  Dh'iarr Ameireagaidh, a bhith na aonar, tròcair. Bha Roosevelt gu math troimh-chèile.
  Cha do dh'aontaich Hitler ri sìth, agus dhìrich na saighdearan aige a Chanada. Cha mhòr nach deach an obair gus Innis Tìle a ghlacadh. Agus an uairsin ghluais na Gearmailtich tron Ghraonlainn.
  Chaidh an ceathramh bliadhna fichead seachad ann am batail borb san Iar. Bha itealan jet aig an Third Reich. Nam measg tha am bomair. Uamhasach ceithir bomair Yu-488, agus jet "Arado", ionnsaigh atharrachaidhean air carbadan.
  Cuideachd, bha plèanaichean air an stiùireadh le propeller aig an ìre as fheàrr, gu sònraichte an TA-152. Bha an mean-fhàs seo den Focke-Wulf air leth soirbheachail agus sgrios e càraichean Ameireaganach.
  Nas foirfe bha an gunna submachine Gearmailteach MP-44 agus bàtaichean-aigeann hydrogen peroxide. Thàinig am Panther-2 gu bhith na phrìomh tanca, agus bha e ceann agus guailnean os cionn nan Shermans Ameireaganach. Bha na Gearmailtich gu h-iomlan nas àirde na na Stàitean Aonaichte a thaobh teicneòlas, agus bha na goireasan aca ga dhèanamh comasach meud a ghabhail.
  Am measg aces na Gearmailt, bha Marseille na fhìor iongantas. Fhuair e sgòr cho luath is gum b" esan a" chiad fhear ann an trì plèanaichean a fhuair Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan is daoimeanan dà uair. Agus an uairsin airson ceithir cheud itealan le Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Agus airson còig ceud Crois Mhòr na Croise Iarainn.
  Airson seachd ceud gu leth itealan, fhuair e duais shònraichte: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  A bharrachd air an sin, fhuair Marseille cuideachd crois airidheachd armailteach le daoimeanan. Agus airson mìle itealan fhuair e Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Cha robh ann ach uamhas dha na SA.
  Chaidh saighdearan Gearmailteach seachad gu furasta air Canada, agus chaidh na Nadsaidhean agus na Seapanach tro Mheagsago agus thug iad ionnsaigh air na Stàitean Aonaichte.
  Bha e coltach ri bhith beò ann an ticeagan. Bhrùth na Gearmailtich. Bhom TA-400 bailtean-mòra agus factaraidhean Ameireagaidh, gu litireil a" toirt uabhas iomlan. Agus ghèill na Yankees gu buillean brùideil.
  Bha na Gearmailtich a" tighinn air adhart agus bha na h-Ameireaganaich a" pronnadh, gu sònraichte sgioba tanca Gerda.
  Bhrùth an nighean na putanan joystick le a òrdagan rùisgte agus bhrùth i na h-Ameireaganaich.
  Bhris i na Shermans agus bhris i tro na tùir aca.
  Agus air èigheach aig mullach a sgamhanan:
  - Is toil le Gerda marbhadh! Seo agaibh Gerda!
  Agus bidh Charlotte, mar shàilean lom, a" bruthadh agus a" cur ma sgaoil marbhtach. A phronnadh an nàmhaid.
  Agus dèan gàire, a" giùlan fhiaclan:
  - 'S e nighean fànais a th' annam!
  An seo tha Kristina a 'bualadh, agus cuideachd a' cleachdadh a h-òrdagan rùisgte, a 'briseadh armachd an tanca.
  Agus roar:
  - Seachad air crìochan Aryan!
  Bidh Magda cuideachd a 'losgadh le fìor chruinneas, agus le casan casruisgte.
  Agus a' caoineadh:
  - Airson buaidh feachdan mòra!
  Bha àm gu math cruaidh aig na h-Ameireaganaich ... Bha an ceathramh bliadhna air fhichead na àm de bhuaidhean agus mòr-thubaistean dha na Stàitean Aonaichte air gach taobh.
  Nochd gunnaichean fèin-ghluasadach Gearmailteach nas adhartaiche den t-sreath E ann am batail, gu sònraichte an E-10 agus E-25. Agus aotrom agus luath thug iad na Yankees anns na h-adharcan. Mun àm a ghèill na SA air 30 Faoilleach 1945, bha a 'chiad E-50 air ruighinn air an aghaidh. Bha an inneal seo fhathast neo-fhoirfe le cuideam de chòrr air trì fichead tunna, le armachd aghaidh 150 mm den chrann, agus 185 mm de mhullach an turaid. Agus tha na taobhan 82 mm fo na slèibhtean. A tha an ìre mhath an coimeas ris an "Tìgear" -2. Fìor, thug an einnsean le sèideadh agus supercharger cumhachd suas gu 1200 each-chumhachd. Agus bha an gunna 88 mm 100 EL, agus gu math ceart agus armachd-toil.
  Agus mar sin bhuail an nàmhaid gu mòr.
  Agus mu dheireadh, nochd soitheach-itealaich. Bha Eva agus Gertrude, dithis nighean cas-rùisgte agus còmhdaichte le bikini, air leth math. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith gu math fionnar le bileagan pronnadh.
  Agus mar sin chaidh plèanaichean Ameireaganach a leagail.
  Ach seo a" bhuaidh. Agus tha na Gearmailtich, còmhla ris na Seapanach, a 'dol a thoirt crìoch air an USSR.
  Tha an ionnsaigh clàraichte airson 22 Ògmhios, 1946. Ron àm seo, bha na Gearmailtich air àireamh mhòr de thancaichean E-sreath a stampadh. Gu sònraichte, chaidh an E-50 a leasachadh agus bha an einnsean agus an tar-chuir aon bhloca, tarsainn, agus bha am bogsa gèar air a" motair. Tha an fho-charbad cuideachd air fàs nas aotroime, agus chaidh cuid de na h-eileamaidean a ghluasad a-mach às a" chrann. Tha àirde an inneil air a dhol sìos, agus tha an cuideam air tuiteam gu dà fhichead sa còig tonna. Dh'fhàs an E-75 cuideachd nas aotroime gu seachdad tunna agus lughdaich e a mhais. Agus dh'fhàs an einnsean nas cumhachdaiche ann an 1500 each-chumhachd agus roth-uidheam gas. Aig an aon àm, is e tiugh armachd aghaidh an tùir 252 mm, agus tha na taobhan 160 mm fo na leòidean. Agus aghaidh a 'chuirp: mullach 200 mm le leathad mòr, agus bonn 160 mm le leathad mòr. Taobhan de 120 mm agus a bharrachd air sgiathan 50 mm.
  Mar sin, thàinig an E-75 gu bhith na tanca ruith nas lugha no nas lugha, agus aig an aon àm bha e air a dhìon gu foirfe bho gach ceàrnaidh. Agus bha dà sheòrsa de ghunnaichean aige: 105 mm ann am fad baraille 100 EL, agus 128 mm ann am fad baraille 55 EL.
  Airson tancaichean sabaid, tha a 'chiad sheòrsa de ghunna mòran nas fheàrr.
  Aig an àm seo, gu dearbh, cha do sheas an USSR. An coimeas ri fìor eachdraidh, bha toiseach tòiseachaidh còig bliadhna aige. Bha cinneasachadh gnìomhachais aig an àm seo, a rèir dàta oifigeil, cha mhòr air dùblachadh. Ged a bha e dha-rìribh timcheall air an treas cuid ro-mheasta. Chaidh tòrr tancaichean agus plèanaichean a thoirt gu buil. Nam biodh air 1 Ògmhios, 1941, bha 22,600 tanca aig an USSR, agus trì mìle tancaettes eile, agus mìle gu leth gunnaichean fèin-ghluasaid. An uairsin ro 1 Ògmhios, 1946, chaidh trithead mìle tanca a bharrachd a chuir ris. Gu dearbh, chaidh barrachd chàraichean a thoirt gu buil, ach an crìonadh nàdarra. Mar sin, tha an USSR leth-cheud 's a trì mìle tancaichean ann an seirbheis. Dhiubh sin, an T-34-76 as motha. Ach tha càraichean aotrom ann cuideachd. Agus BT agus T-26 air a dhol à bith, agus tancaichean eile a tha fhathast deiseil airson an dì-choimiseanadh. Agus tòrr dhiubh trom. Agus cha robh iad uile freagarrach. Nochd an KV-3 san Lùnastal 1941. Is e an cuideam 68 tonna, agus tha an gunna 107 millimeters agus is e astar muzzle an projectile 800 meatair gach diog. Agus san t-Sultain, an KV-5, cuideachd canan 107 mm agus 76 mm. Agus ceud tunna. Agus bhon Mhàrt 1942, chaidh an KV-4 le cuideam 108 tunna a-steach don t-sreath, agus na h-aon bhuill-airm ris an KV-5, a-mhàin cha robh an armachd aghaidh 170 mm, ach 180 mm. Tòrr, ach às aonais ceàrnan reusanta de chlaonadh. Bha na tancaichean sin E-50 air an tolladh gu foirfe bho astar blàir. Tha armachd aghaidh aig a" chàr seo le ceàrnan mòra, agus cha mhòr nach eil e comasach briseadh tron tanca air beulaibh. Chan e "Tìgear" -2 a tha seo, tha ceàrnan teilt nas motha aig na h-innealan as ùire as adhartaiche.
  Cha do phàigh an USSR cogaidhean, an dèidh na Fionnlainne, agus cha do sheas Stalin. Agus cha deach teicneòlas an USSR a rèir nan gunnaichean as adhartaiche. Ghluais an t-sreath KV cuideachd gu modalan nas truime. Anns a 'Ghearran 1943, nochd an KV-6 le tighead armachd aghaidh 200 mm, armachd le gunna 152 mm agus gunna 76 mm, agus cuideam ceud gu leth tunna. Agus anns a 'Chèitean 1943, agus KV-7 le cuideam 200 tunna, agus trì gunnaichean aig an aon àm: 152 mm agus dà 76 mm.
  T-34-76 tanca furasta a dhèanamh agus sùbailte a-mhàin ann an 1944 chaidh ùrachadh le gunnaichean 85 mm agus turaid nas motha.
  Nochd T-34-85. Agus thàinig i gu bhith na prìomh inneal. Riochdaichte ann an àireamhan beaga agus tancaichean muir-thìreach aotrom agus BT - slighe cuibhlichean. Ann an 1944, nochd an KV-8, le cuideam dà cheud gu leth tunna, agus gunnaichean 152 mm agus dà 85 mm. Ach chan eil uilebheistean ro throm air iad fhèin fhìreanachadh. Bha dìreach Stalin air a ghiùlan air falbh le gigantomania.
  Ach thrèig na Gearmailtich na luchagan ro-throm. B 'e na prìomh tancaichean an E-50 U meadhanach agus an E-75 trom. Ann am meudan beaga cuideachd E-100. A bharrachd air gunnaichean fèin-ghluasadach E-10 agus E-25. Tha iad beag, ach cho gluasadach agus èifeachdach.
  Anns an USSR, ro thoiseach a 'chogaidh, cha robh gunnaichean fèin-ghluasadach gu leòr ... A thaobh seo, bha an Ruis Shobhietach air dheireadh. Agus gu ruige seo, a-mach à timcheall air dà mhìle, agus tha a 'mhòr-chuid dhiubh ann an 76 agus 85 millimeters de chàileachd. Cha do nochd an SU-100 ... Leis nach robh eòlas practaigeach a 'chogaidh gu leòr. Anns an USSR, an dèidh an KV-8 san t-sreath seo, cha deach an cuideam àrdachadh tuilleadh. Bha an KV-9 armaichte le gunnaichean 107mm agus dà ghunna 76mm. A KV-10 le gunnaichean de 107 mm agus dà 85 mm. A bharrachd air an T-34-85, cha robh tancaichean soirbheachail aig an USSR. Cha robh slighe cuibhlichean airson a 'chogaidh air fearann na Ruis a' freagairt gu math. Bha an T-54, fear nas adhartaiche, fhathast ga leasachadh. Nochd KV-11 gu litireil air an oidhche ron chogadh. Gus sabaid an aghaidh tancaichean Gearmailteach le canan 122-mm agus dà 76s, agus KV-12 le canan 122-mm agus 85-mm.
  Sheall an cogadh an dèidh sin cho dona sa bha an t-sreath KV ... Nochd an tanca KV-13 mu dheireadh mar-thà aig àm a 'chogaidh le aon, ach air an làimh eile, canan 203-mm. Bha sin co-dhiù rudeigin comasach air sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean.
  Ann an itealan, tha an USSR cuideachd air dheireadh: chan eil itealan jet ann. Nochd fìor sgriubha MIG-7 agus MIG-11, agus Yak-9, Yak-11, agus LA-5, agus LA-7. Ach gu dearbh, chan eil itealain Sobhietach coltach ri jets Gearmailteach. A bharrachd air an sin, tha discos aig na Nadsaidhean cuideachd. Dè nach urrainn a bhith air a losgadh sìos bho ghàirdeanan beaga.
  Agus raon farsaing de dhiofar sheòrsaichean de chàraichean. Agus luchd-sabaid, nam measg gun earball "Gotha", agus a h-uile seòrsa de innealan eile. Agus ME-262 X, aig a bheil astar 1200 cilemeatair san uair, agus còig gunnaichean adhair. Agus eadhon nas cumhachdaiche le seachd gunnaichean adhair ME-362. Agus far am bu chòir dhut farpais ri leithid de USSR. Agus tha XE-262 na luingear jet nas adhartaiche agus as cudromaiche saor. Agus ME-1100 le sgiathan a bhios ag atharrachadh sguab.
  Agus TA-283 le fuselage fada. Agus mòran de rudan eile a tha gu math cumhachdach agus buadhach.
  Agus an TA-400, agus gu sònraichte an jet TA-500, a bhios a" bogadh a h-uile duine agus a "pronnadh a h-uile duine le fealla-dhà.
  Agus is iad sin, canaidh sinn, uilebheistean.
  Agus na cuir stad air na càraichean Gearmailteach ... Mar a rinn iad a 'chùis ...
  Itealain Gearmailteach aig 2:30 bha ùine Moscow a" tòiseachadh mu thràth. Bha uilebheistean sgiathach ag ullachadh airson tuiteam air talamh Sòbhieteach.
  Shreap na pìleatan Gearmailteach Gertrude agus Adala, a 'slaodadh an casan rùisgte, a-steach do XE-328 le dà sheata, a-steach do inneal jet - is e uilebheist a tha seo le deich gunnaichean adhair.
  Bha an t-uisge dìreach air a dhol seachad agus dh" fhàg na caileagan comharran eireachdail, glè shoilleir de an casan rùisgte.
  Bha iad cho tarraingeach is gun do chuir na deugairean a bha a" frithealadh air an raon-adhair gu sanntach a-mach na lorgan-coise lom le an sùilean, agus thòisich eadhon na balaich a" dol suas foirfeachd. San fharsaingeachd, bha mòran phìleatan ann - sheall an t-sabaid gu bheil boireannaich, fo chumhachan co-ionann, dà uair nas àirde na fir. Agus tha sin a 'ciallachadh gu bheil iad èifeachdach. Agus chan eil Hitler, gu dearbh, na dhuine airson truas a thoirt do dhuine sam bith.
  Anns an Treas Reich fhèin, chaidh polygamy a thoirt a-steach gu h-oifigeil - a 'chòir air ceathrar mhnathan. Tha seo gu math practaigeach. Ach chan eil e ro fhreagarrach ri traidiseanan Crìosdail. Chan iongnadh gu bheil faisisteachd a" coimhead airson cruth ùr de chreideamh. Tha Hitler a 'cumail a-mach gur e monotheism a th' ann, ach cho sònraichte - le pantheon de dhiathan pàganach, seann Ghearmailteach. Gun teagamh, tha Hitler fhèin anns a" phantheon seo air a chuir os cionn a h-uile càil mar theachdaire agus teachdaire an Dia as àirde.
  Mar sin is toil leis an Fuhrer, gu dearbh, a bhith ga àiteachadh fhèin gu mòr.
  Bidh Gertrude agus Adala a" cur air bhog an itealan ionnsaigh ioma-adhbhar aca a-steach do na speuran, a dh" fhaodas pàirt a bhith aig trodaiche cuideachd.
  Tha gaisgich gu math misneachail. Chan eil itealain jet aig na Ruiseanaich, agus chan eil e coltach gum bi iad comasach air seasamh an aghaidh marbhadh tìgearan nan speur.
  Dh'èigh Gertrude:
  - Tha mi nam ridire de shruth a tha a" losgadh ...
  Dhearbh Adala gu dealasach, a" rùisg a fiaclan:
  - Agus bheir mi sùil air a h-uile duine!
  Rinn na caileagan gàire. Bhrùth iad an sàilean rùisgte air na peadalan, agus shnìomh iad an itealan ionnsaigh jet.
  Bha e fhathast dorcha, ach bha sreath de sholas a" nochdadh san ear mu thràth. Bha na caileagan a' feadalaich... Bha farsaingeachdan na Ruis mu thràth a' seòladh fodha. Bha na bana-ghaisgich a" gàireachdainn agus a" gàireachdainn air a chèile. Tha iad cho eireachdail agus cho breagha.
  An seo bidh càraichean Sobhietach a" falbh thuca. Is dòcha gur e an sgriubha Yak-9 an inneal as mòr-thoradh am measg na fiosan as ùire. Gun a bhith ro armachd, ach gu ìre mhath saor agus le glè bheag de armachd. MIG-5, nas luaithe, le gunnaichean inneal. Tha MIG-3 na mhodail nas tràithe. Is dòcha gur e LAGG-7 an t-eun as luaithe agus as armaichte. Anns an atharrachadh as ùire, tha uimhir ri trì canain 20-mm ann.
  Ach tha iad sin uile nan innealan air an stiùireadh le propeller - cha deach itealain jet a chruthachadh. Agus tha na Gearmailtich a" faireachdainn gu math misneachail.
  Bidh Gertrude a" losgadh deich canain adhair. Bhuail iad 30mm agus dà ghunna 37mm. Bidh iad a" reubadh mar chuairtean teine tro itealan Sòbhieteach. Ach, bidh na pìleatan dearga a" feuchainn ri lorg agus a dhol don earball.
  Tha Adala a" gluasad aig an àm seo. Chan urrainn dhut càr Gearmailteach a thoirt air adhart, ach tha e duilich faighinn a-steach do na h-earbaill. Airson an USSR, chan eil an ionnsaigh ris nach robh dùil. Chaidh gunnaichean anti-itealain a chuir air bhog mu thràth. Bidh sligean spreadhaidh a" deàrrsadh san dorchadas.
  Tha na Gearmailtich a 'faighinn eòlas air iomagain shònraichte. Bha e coltach gu robh iad air uimhir fhaicinn mar-thà nach cuireadh dad iongnadh ort, ach ... tha pìleatan Sobhietach treun agus chan eil eagal orra mu chall. Chan eil dad airson eagal a chuir orra. Ach chan eil eòlas gu leòr. Bidh am plèana Gearmailteach gu furasta a 'tighinn a-mach às an dàibheadh agus a' losgadh sìos an càr Sòbhieteach. A 'briseadh fear eile gu pìosan.
  Tha cumhachd armachd Gearmailteach fìor mhath. Is e seo pàirt anns a bheil buannachd mhòr aig Fritz thairis air an Ruis. Ach tha astar nan Nadsaidhean uamhasach.
  Bidh Adala a 'luathachadh agus a' briseadh air adhart. Agus bidh Gertrude a" losgadh rocaidean air an nàmhaid. Gheibhear comhairle leis na fiaclan. Tha cuid de armachd ag amas air teas no fuaim.
  Tha Adala ag èigheach:
  Cha mharbh iad sinn!
  Bidh na caileagan a' snìomh an càr aca... Bidh iad a' feuchainn ri bhith fionnar. Agus an uairsin bidh trodaiche Sòbhieteach a' reubadh itealan ionnsaigh jet Gearmailteach faisg air làimh. Agus mar a thòisicheas e ri reubadh, agus a 'sgoltadh. An dà chuid adhair agus adhair.
  Thuirt Gertrude:
  - Bàs borb !
  Bha na gaisgich gu soilleir troimh-a-chèile, agus faodar an ramadh mar sin.
  Tha tancaichean a" gluasad chun na crìche. An sgioba uirsgeulach Gerda, Charlotte, Cairistìona agus Magda.
  Chaidh aig ceathrar ghaisgich air iad fhèin a chòmhdach le glòir le bhith a 'sabaid an dà chuid na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich. Rè an nàimhdeas ri Ameireagaidh, rinn na bòidhchead maighstireachd air tanca Panther-2. Chan e droch chàr a th" ann, nas fheàrr na na Shermans an dà chuid ann an armachd agus ann an armachd aghaidh. An dèidh sin "Pershing" cha mhòr nach robh ùine airson cogadh a dhèanamh. Tha, agus chan eil e na cho-fharpaiseach airson an "Panther" -2.
  An uairsin choisinn na ceithir nigheanan an glòir uirsgeulach. Ged a thòisich iad gu coitcheann air an t-slighe ghlòrmhor aca anns a' chiad dà fhichead bliadhna. Chuir Himmler ìmpidh air an Fuhrer buidhnean-chatha boireannaich fheuchainn ann am batail, bho Aryans air an trèanadh gu sònraichte.
  Sheall an t-sabaid nach eil boireannaich idir nan ceangal lag agus gu bheil fios aca mar a bu chòir dhaibh sabaid gu math. Agus aig an aon àm a 'giùlain nas lugha de chall na fir. Bha na gaisgich cuideachd a" sabaid anns na saighdearan-coise, a" slaodadh an casan rùisgte air gainmheach teth Fàsach an Sahara. Agus rinn e smachd air na tancaichean. An dèidh deuchainn a dhèanamh air an "Tiger", ann am batail le Breatainn.
  Bha mar a thachair don tanca Panther gu bhith inntinneach. Ann an eachdraidh fhìor, bha àite mòr aig an tanca as fheàrr agus an dàrna tanca as motha seo den Treas Reich anns a 'Pantsval. Anns an roghainn eile, cha mhòr nach robh na "Panthers" a 'sabaid. Is gann gun robh iad ann an àm airson an ionnsaigh air cathair-bhaile Bhreatainn. Chaidh "Panthers" -2 nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche a-steach don t-sreath airson blàir an aghaidh na SA.
  Agus a-nis tha na ceithir air eadhon nas cumhachdaiche agus nas foirfe fhaighinn "E" -50, air a chomharrachadh le armachd làidir agus dìon.
  Bha na gaisgich a" faireachdainn glè mhisneachail. Is e smachd an tanca an fheadhainn as ùire le joysticks. An càr as ùire. Fiù 's an einnsean gas roth-uidheam. Ach tha cuideachd gu leòr de "Panthers" -2. Chan eil trithead "s a ceithir na cho-fharpaiseach ri inneal mar sin.
  Bha Gerda na shuidhe ann an cathair-armachd. Bha i na bikini. Tha nigheanan mu thràth cleachdte ri bhith a" sabaid leth-rùisgte. Loisg gaineamh theth an fhàsaich an casan rùisgte, thog molagan nam beann am buinn rùisgte. Ach cha do bhris na gaisgich idir agus cha do chuir iad a-steach iad gu pùdar.
  Bha ceannard na sgioba, a fhuair mòran dhuaisean, ag ràdh:
  - Agus a-nis tha an Ruis nar n-aghaidh! Tha tachartasan is buadhan ùra a" feitheamh!
  Chrath i a ceann geal mar shneachda. Blonde nàdarra, glè bhrèagha agus tana.
  Rinn Charlotte gàire.
  Bha falt copar-dearg air a" chaileig seo a loisg mar lasair. Cuideachd bòidhchead, le tan umha. Ann am bikini, tana, fèitheach. Le casan rùisgte, stomping air gainmheach teth agus clachan biorach.
  Thuirt an diabhal teine:
  - Is dòcha gur e na Ruiseanaich an luchd-dùbhlain as fanaid againn!
  Thog Cairistìona a guth. Tha a falt buidhe-copaidh, cuideachd a 'losgadh mar lasair, ach le dath òir. Agus an aon tan, fèithean, agus bòidhchead. Aghaidh brìoghmhor agus aig an aon àm socair. Agus bikini. Casan a tha air stampadh airson mìltean air uachdar cruaidh agus losgaidh, ach nach do chaill an gràs agus na loidhnichean rèidh. Tha òrdagan lom air an gearradh gu grinn agus gu math sùbailte.
  Dh"fhaighnich an nighean ruadh:
  - Carson a tha thu a 'smaoineachadh sin?
  Fhreagair Magda air a son. Tha falt geal-òr air a' chaileig seo, fionn na meala. Glè bhrèagha, fèitheach, le aodann brìoghmhor, agus sùilean sapphire-emerald. Tha na casan air an cruadhachadh cuideachd, le sàilean cruinn agus òrdagan dìreach. Is dòcha gu bheil an t-aodann as tairgse aig Magda, cha mhòr ciùin, a dh'aindeoin a smiogaid misneachail. Tha Gerda, mar eisimpleir, a 'coimhead nas cruaidhe. Beagan nas buige na Cairistìona, agus rud air choireigin mar a" bhana-bhuidseach Charlotte.
  Thuirt Magda:
  - Tha siostam totalitarian aca mar an tè againn. Mar sin tha iad nas cruaidhe!
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - 'S e dòrlach de mheatailt a th' ann an tancaichean Sòbhieteach. Cha bu chòir eagal a bhith oirnn romhpa!
  Fhreagair Magda gu socair:
  - Anns an t-sreath KV, tha e làn de mastodons. Gu sònraichte an KV-14.
  Rinn na nigheanan gàire. B 'e "sàr-obair" a bh' anns an tanca mu dheireadh - an inneal as truime le trì gunnaichean: dà 152 mm agus aon 122, le cuideam de thrì ceud tunna, agus armachd aghaidh 200 mm. Aon de na modailean as neo-shoirbheachail ann an togail tanca. Cha robh e comasach a leithid de tanca a ghiùlan idir. Agus tha an càr dìreach na chaitheamh airgid! Chaidh an KV-10 (B) a-steach don t-sreath cuideachd - inneal le trì gunnaichean 107 mm agus cuideam dà cheud tunna, seòrsa de sgriosadair tanca.
  Chan e am beachd as fheàrr dà ghunna a chuir air an tanca. Agus eadhon barrachd air trì. An seo, gu dearbh, Stalin sheall tyranny. Agus chuir e bacadh mòr air an dùthaich. Ach, chaidh tanca bhon t-sreath Isov a leasachadh cuideachd. Ach cuideachd mòr agus trom. Is e an aon eadar-dhealachadh bhon t-sreath KV oidhirp gus an armachd a shuidheachadh aig leathad reusanta. Ach cha do rinn an t-Arm Dearg cogadh, agus mar sin cha do leasaich an dòigh-obrach mòran. Agus cha robh cleachdadh sabaid ann a bhith a" cleachdadh innealan.
  San fharsaingeachd, chleachd na Gearmailtich ceithir bliadhna de dhàil an coimeas ris an fhìor eachdraidh nas torraiche.
  Bhrùth Charlotte, ruadh-ruadh a òrdagan rùisgte air an luing gàirdeachais. Air a losgadh aig buncair na crìche. Bhuail slige 105mm an gunna Sòbhieteach agus thionndaidh e thairis e. Thòisich an seata sabaid ri reubadh, agus chaidh na sligean a spreadhadh.
  Rinn a" bhana-bhuidseach ruadh sgial:
  - 'S e ridire uabhasach a th' annam - air do ghlùinean borb! sguabaidh mi air falbh naimhdean an athar o aghaidh na talmhainn!
  Agus gàire nam fiaclan neamhnaid, agus dealradh nan sùilean emerald. Tha nigheanan dha-rìribh aig an ìre as àirde.
  Rinn Cairistìona gàire agus fhreagair i:
  A-nis bidh mi a 'losgadh!
  Agus cuideachd losgadh air an nàmhaid. Loisg canan Sòbhieteach 76mm. Bhuail an t-slige air mullach leathad an E-50 U le gunna na bu truime. Agus dh'èirich e às. Bha e dìreach a" glaodhadh ann an cluasan nan nigheanan.
  Bhuail Gerda a casan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Dè an trannsa!
  Agus loisg i fhèin an ath shealladh ... Loisg tancaichean Gearmailteach aig sgìre dhaingnichte nan Sòbhieteach. Bha an E-100 ag obair cuideachd. Thàinig an inneal seo cuideachd a-mach mar thoradh air an luchag. Chan e deagh bheachd a th" ann airson tanca dà-ghunna. Chaidh an E-100 a stad mu thràth.
  An àite sin, bidh atharrachaidhean ionnsaigh air an t-sreath "E" a 'tighinn a-steach don t-sreath. Ach tha am fear seo fhathast ag obair. Agus a 'losgadh projectiles.
  Bidh Charlotte a 'gàireachdainn gu sgiobalta agus a' crathadh a cas-rùisgte.
  - Is e staid uamhasach a th" ann an cogadh, ach bidh e ga ghlacadh mar gheama!
  Agus loisg an nighean, agus gu math iomchaidh.
  Rug Cairistìona a fiaclan biorach. Tha i na panther feòil-itheach, creachaidh.
  Tha gunnaichean Sòbhieteach a' losgadh, agus air am beulaibh tha raointean mèinn. Tha teletanks Gearmailteach a" gluasad. Agus bidh na bomairean ionnsaigh ag obair le ràimh fiadhaich.
  Bidh puist crìche a" dol timcheall. Chaidh buidhnean Hitler thairis air a" chrìch.
  Thuirt Magda nach robh e ro èibhinn, a' tapadh a cas-rùisgte air an armachd:
  - Bidh sinn a" sguabadh air falbh dìon làidir, ach panicles stàilinn!
  Agus mar sin thòisich an cogadh leis an USSR. A tha a" dol bhon fhìor thoiseach airson an Ruis Shobhietach cho neo-shoirbheachail.
  . PÀIRT A DÀ
  Bhuail na gaisgich air a chèile. Bha dìon nan Sòbhieteach gu math cumhachdach. Gu sònraichte mòran mhionaidean. Agus chuir seo dàil air na Gearmailtich. Ach chaidh aca air gluasad air adhart fhathast.
  Bha bomairean ag obair air dreuchdan Sòbhieteach, agus thàinig plèanaichean ionnsaigh bho shuas cuideachd. A" ruith a-steach do dhoimhneachd dìon an Airm Dheirg agus TA-400 agus TA-500, aon de na h-atharrachaidhean as iongantaiche air na bomairean. Suas ri sia einnseanan, a 'gabhail a-steach feadhainn jet. Agus tha iad a" bomadh agus a" sgrios bailtean-mòra nan Sòbhieteach.
  Thuirt Gerda, a" losgadh, le smirk:
  - Ann am blàr, is beathaichean sinn, ach le inntinn duine!
  Agus air a losgadh a-rithist. Sgrios e canan Sòbhieteach. San fharsaingeachd, is e seo nighean den echelon as àirde. Agus tha e cho cool.
  Loisg an E-50 aig dreuchdan Sòbhieteach, e fhèin cha mhòr gun a bhith air a mhilleadh. Thug armachd leathad a" chàir le stàilinn saimeant deagh ricochets. Cha b' urrainn do shligean Sòbhieteach fiù 's na Gearmailtich a sgrìobadh gu ceart.
  Chuimhnich Cairistìona air deuchainnean an "Tiger". An uairsin b" e seo a" chiad tanca Gearmailteach a chaidh mòr-thoradh. Cha b' urrainn gin de na sligean milleadh a dhèanamh air an Tìgear. Thuit na Breatannaich fo a bhuillean. Ach seo canain a tha seachd troighean deug, air a tholladh air a bheulaibh. An uairsin cha mhòr nach do bhàsaich na nigheanan. Agus bha seo air a chuimhneachadh leis a" ghaisgeach. Dè cho faisg 's a bha iad air a' chailleach thòmach leis an speal, a' faireachdainn a h-anail reòthte.
  Suathadh an nighean i bonn rùisgte an aghaidh na h-oisein. Bha i gu mòr airson leum a-mach às an tanca agus ruith. Tha i na gaisgeach cho dìreach.
  Sheinn Cairistìona le aplomb:
  - Ceò gorm, 's gach àite foill !
  Rinn na gaisgich gàire... Bha am bhidio aca gu math sexy agus erotic.
  Agus dh"obraich an gunna agus loisg e. Cha do smaoinich i eadhon air stad. Chuir a h-uile duine slige às deidh slige. Briseadh suidheachadh nan Sòbhieteach gu bhith na chips agus nam pìosan.
  Chualas oran o na glaodhaich air a chùl ;
  Tha an saighdear daonnan fallain
  Tha an saighdear deiseil airson rud sam bith ...
  Agus duslach mar bho bhrat-ùrlair,
  Tha sinn a 'faighinn a-mach às an rathad!
  Agus na stad
  Agus na atharraich casan -
  Tha ar n-aghaidhean a" deàrrsadh
  Brògan sgoinneil!
  air feadh a' chòmhnaird,
  Air cùlaibh an meatair meatair
  Bidh iad a" dol dhan Úcráin
  Ionad buidheann shaighdearan!
  Agus a-rithist tha cumhachd jet bomber a 'tuiteam air suidheachadh nan Sòbhieteach. Agus a-rithist, tha sgrios agus raointean daingnichte gu lèir air an tilgeil suas. Agus bidh na gunnaichean ag itealaich anns a h-uile seòrsa taobh.
  Tha grunn dhusan tanca Gearmailteach a" losgadh aig an aon àm agus a" sgrios a h-uile càil.
  Tha Gerda a" faireachdainn mar Bagheera a-muigh a" sealg. An seo tha a 'chiad loidhne de dhìon Sòbhieteach air a sgrios mu thràth. Ach tha saighdearan an Airm Dheirg fhathast a" snàmh agus a" losgadh air na Gearmailtich.
  Am measg an luchd-sabaid tha tùsairean ann cuideachd. Chaidh Leninists òga gu saor-thoileach a-steach don Arm Dearg. Tha a" mhòr-chuid de na balaich casruisgte agus ann an shorts. Bidh iad gan caitheamh fhèin, fealla-dhà.
  Agus tha na tùsairean a" bàsachadh...
  Bha Charlotte, a 'stiùireadh an teine, a' gàireachdainn:
  - Agus na puinndearan, 's e sin an rud, bha an dùthaich uile ag amharc!
  Loisg i air na Ruiseanaich, agus Cairistìona, a" sgròbadh gu puinnseanta:
  - Tha sinn coltach ri seabhagan, ag èirigh suas mar iolairean!
  Agus a-rithist leig i a-mach gàire teine. Nigheanan brèagha...
  Ghluais grunn tancaichean Gearmailteach fon talamh. Agus nochd iad ann an cùl na saighdearan Sòbhieteach, ag adhbhrachadh clisgeadh agus sgribble inneal-ghunnaichean. Sheall na Nadsaidhean suas mar mosgìotothan bho throm-laighe.
  Chunnaic E-50 gluasad trithead "s a ceithir tro na optics. Rug Gerda a fiaclan agus thòisich i air am baraille a chomharrachadh. Inneal Sòbhieteach le tùr beag T-34-76 agus gu math gluasadach. Feuch am fear seo agus faigh e. Tha an nighean mar-thà gu math eòlach, ach tha an càr Sòbhieteach fhathast eu-coltach ris an American Sherman.
  Agus tha an astar chun na Ruis faisg air còig cilemeatair.
  Bidh an nighean a" sgrìobadh a sàil rùisgte, bidh Charlotte a" strì eadar a h-òrdagan. Bidh na nigheanan a" gàireachdainn.
  An uairsin bidh Gerda a 'losgadh air a' chàr Ruiseanach. Tha luachair an t-slige gu math faisg, cha mhòr a 'sgrìobadh an armachd ... Ach fhathast seachad. Bidh Gerda a" bualadh a" mheatailt le a dòrn ann an buaireadh.
  Tha Magda ag innse dha a companach:
  - Bhuail thu an corp! Bidh e nas fhasa faighinn ann!
  Bidh Gerda a" dol seachad air an luing gàirdeachais gu Magda agus a" feadaireachd:
  - Mar sin dèan thu fhèin e!
  Sheinn Magda le sunnd:
  - Tha an talamh anns an uinneig, tha an talamh anns an uinneig ... - Thug an nighean an gàirdeachas le a corragan rùisgte agus bhrùth i am putan, a" leantainn oirre a" seinn. - Tha an talamh ri fhaicinn anns a 'phort!
  Agus tha an projectile aice dìreach a 'bualadh air bonn an tanca Sòbhieteach. Bhris an càr agus dhealaich e. Thòisich e air losgadh ... spreadh sligean Sòbhieteach am broinn a 'bhroinn.
  Chrath Magda a corragan rùisgte agus chrom i:
  - Faic mar a fhuair mi e! Agus tha thu ag ràdh ...
  Rinn Charlotte sgadan, a" tilgeil a fangan.
  - Bidh sinn a" bruidhinn a-rithist, ann an diofar chànanan!
  Nochd càraichean ùra Sòbhieteach. Chaidh trithead "s a ceithir an toiseach. Càraichean gluasadach agus iomadach. An uairsin ghluais sinn bhon t-sreath BT. Is e seòrsa de bhratagan-cuibhle seann-fhasanta a tha seo. Bha an T-26s antediluvian cuideachd a 'tighinn air adhart, nach eil comasach air a bhith a' sgrìobadh armachd Gearmailteach. Thàinig HFan nas cumhachdaiche agus nas truime air adhart aig an deireadh. Agus mòran de shaighdearan-coise.
  Rinn Cairistìona gàire agus ioghnadh:
  Uill, seallaidh sinn iad!
  Dh'fhosgail carbadan Gearmailteach teine bho astar fada, a 'feuchainn ris na saighdearan-coise Sobhietach a phutadh gu làr. Rinn iad sgrios cuideachd air tancaichean agus creutairean beò eile.
  Nochd itealan ionnsaigh Sòbhieteach anns na speuran cuideachd: an Ilys ainmeil. Thug iad ionnsaigh air cruthachadh na Gearmailt. Bha luchd-cogaidh Hitler a" rèiseadh a dh"ionnsaigh iad. B" e fìor dump a bh" ann. Luchd-sabaid Gearmailteach XE-262, gu math siùbhlach agus siùbhlach le comas gluasad. Bidh iad a 'toirt ionnsaigh air teicneòlas Sòbhieteach, a' bruthadh mar iarann.
  Loisg Charlotte a-rithist. Chaidh mi a-steach don BT Sòbhieteach, agus dh'fhàs e:
  - Chan e sgeulachd sìthiche a th' anns an òran seo... Bidh an sgeulachd sìthiche air thoiseach!
  Sguir E-50 agus sheall e an aghaidh ionnsaigh nan Sòbhieteach. Thilg òrdugh neo-eòlach an tèarmann tanca dha-rìribh don mharbhadh. Agus chaidh càraichean Ruiseanach a bhualadh - mar chearcan ann an spìon. Agus chuir iad cath orra gu dian.
  Loisg Gerda urchair, bhris e maoil nan trithead "s a ceithir agus rinn e sgial:
  - Ciod e an Cruithear - ifrinn leòinte !
  Loisg Charlotte cuideachd, às deidh dha an targaid a lorg, ghluais na càraichean Sòbhieteach ann an loidhne dhìreach, agus chaidh aig na caileagan air losgadh. Agus san fharsaingeachd, seo ceithir de na phenomena.
  Sheinn a' chlàrsach dhearg:
  - Bidh am puinnsean againn a" marbhadh a h-uile duine!
  Agus lean na gaisgich a" losgadh, a" giùlan am fiaclan cho làidir agus cho mòr ri eich.
  Chuir Cairistìona tweet le aplomb:
  - Bidh am puinnsean againn a" marbhadh a h-uile duine!
  bhuail Magda na ceithir-ar-fhichead, agus dh'imich i:
  - Seo an toradh againn!
  Dh'fhàg Veronica, Oksana agus Natasha, còmhla ri nigheanan eile, an cuairteachadh. Chaidh òrdugh a thoirt don bhuidheann-chatha de chlann-nighean a dhol air ais chun chùl, oir cha mhòr nach robh armachd an-aghaidh tanca aig na gaisgich. Bha eòlas aig Stalenida Pavlovna air a 'chogadh, a' frithealadh mar shaor-thoileach san Spàinn. Agus thuig mi nach b 'urrainn dha na saighdearan crìche seasamh an aghaidh tancaichean an t-sreath "E". Ach chuir na caileagan a-mach grunn luchd-còmhdhail, ach dh'fhuiling iad fhèin call.
  A nis sgap am buidheann-chatha agus thill iad air ais.
  Bha Veronica, Oksana agus Natasha, an dèidh dhaibh na bòtannan aca a thilgeil, a 'fàgail casruisgte, agus ann am blusaichean aotrom. Chan eil saighdearan Sobhietach deiseil gus colbhan tanca trom a chuir air ais. Agus gu sìmplidh chan eil dad ri bhriseadh tron tanca E-50. Is e an aon chothrom a th" ann milleadh a dhèanamh air na slighean. Ach anns an inneal seo, tha na rolairean suidhichte air cairtean fa leth, agus tha e gu math duilich an cur à comas.
  Ghluais na caileagan dhan ear tron choille, agus ann am buidhnean beaga. Bha iad a" coimhead gu math drùidhteach. Rolaig iad suas am pants, agus ann an lèintean aotrom a-mhàin. Bha falt fada, bàn, beagan dualach a" sruthadh sìos. Tha casan rùisgte air an cur an sàs gu dòigheil leis an fheur, agus uaireannan bidh cnapan a" tighinn tarsainn. Tha a h-uile dad a" coimhead gu math erotic. Bidh brògan a 'nochdadh tro lèintean tana.
  Tha Veronica, a" ràcadh an fheòir le a cas-rùisgte, ag ràdh le buaireadh:
  - Damn e - tha an cogadh dìreach air tòiseachadh, agus mar-thà feumaidh tu a dhol air ais!
  Fhreagair Oksana, aig an robh falt bàn beagan dearg, a "gàireachdainn a fiaclan:
  - Agus cha robh mì-mhisneachd sònraichte sam bith agam! Thug Hitler buaidh air cha mhòr an saoghal air fad... Feuch le leithid de shluagh, is urrainn dhut a làimhseachadh!
  Chrath Natasha a falt geal-sneachda agus thuirt i:
  - Tha a h-uile duine airson a thoileachadh... Tha e doirbh dèiligeadh riutha! Chan eil e furasta a bhith dìleas!
  Chrath Veronica. Tha a falt cho buidhe agus cho breagha. Tha i fìor mhath.
  Ach fhuair Victoria grèim orra. A nighean ruadh. Tha falt mar theine. Agus cho tiamhaidh. Sheid a' ghaoth agus, tha e coltach, 's i a' bhratach phroletarianach a' sileadh, falt cho lasrach.
  Thug Victoria dheth a lèine agus nochd i an torso aice. Bha a cìochan làn, bha a cnapan mar sgàrlaid, mar chrom-lusan. Gaisgeach breagha. Agus tha a corp làidir, ionnsaichte fosgailte.
  Rinn Natasha gàire agus rug i an torso aice cuideachd, a" mothachadh:
  - Agus tha na cuirp againn brèagha ... Chan eil annainn ach Amazons!
  Chrath Veronica a ceann.
  - Nach eil e ro radaigeach - a 'bhroilleach a nochdadh! Feumaidh tu cumail ris na riaghailtean ceartais!
  Chrath Victoria a ceann agus chrath i a curls dearga.
  - Ann an comann-sòisealta comannach - riaghailtean moraltachd, tha am bun-bheachd càirdeach. - Chrath a" chaileag a cìochan rùisgte, bha a cìochan sgàrlaid a" deàrrsadh gu seòlta. - Chan e peacadh a th' ann a bhith lomnochd. Nas mionaidiche, tha bun-bheachd peacaidh na shagart, ach is e ar creideas saorsa bho mhoraltachd bourgeois!
  Dhaingnich Natasha, a" crathadh a bodhaig lusach agus elastagach:
  - Nas fhaisge air nàdar! Nas fhaisge air nàdar! Agus nudity nàdarra!
  Rinn Oksana gàire cuideachd agus rug i air a torso. Gu dearbh, ann an teas an t-samhraidh, dè cho tlachdmhor 'sa tha e nuair a tha na cìochan lom. Agus tha a" ghaoth gam sèideadh. A nighean bhòidheach, agus nudity a 'tighinn. Tha a h-uile nighean lùth-chleasachd, le figearan, tha cuirp rùisgte nan gaisgeach a" coimhead gu math co-sheirm.
  Bidh caileagan brèagha a 'coiseachd air an t-slighe. Tha iad cho tarraingeach agus cho tarraingeach.
  Rinn Veronica gàire, a 'crathadh a cinn.
  Ach chan eil e idir tlachdmhor a thaobh bòidhchead!
  Chrath Victoria a ceann le àicheil.
  - Chan eil! Tha cuirp sgoinneil againn! Agus tha sinn a" coimhead rùisgte dìreach sgoinneil!
  Chrath Natasha, agus leum i suas, thuirt i:
  - Bha e math a bhith lomnochd ... An seo thàinig Ilyich le gunna!
  Bhuail Oksana a broilleach agus rinn i squeak:
  - Gu dearbh, tha mo bhodhaig anabarrach math!
  Sheinn Victoria gu sunndach:
  - O, nigheanan, agus is creachadairean sinn ! Wallets, wallets, agus wallets! Tha sinn air dolar fhaicinn - beanntan òir!
  Sheinn Natasha, a 'crathadh a cìochan lom, le gàire:
  - B' àbhaist dhaibh a bhi rùisgte, cas-ruisgte, olc !
  Agus bhris a" cheathrar dhiubh a" gàireachdainn. Sheas na caileagan le casan rùisgte, thog iad an sàilean rùisgte. Gaisgich àlainn. Air an cùlaibh tha bagannan droma agus raidhfilean ionnsaigh PPSh. Luchd-cogaidh grinn, glè iongantach.
  Thuirt Veronica gu socair:
  - Ro Dhia, tha sinn uile co-ionnan ... Agus feumaidh sinn freagairt airson debauchery!
  Rinn Natasha gàire agus fhreagair i leis a h-uile diongmhaltas:
  - Chan eil dia ann! Is e sgeulachd sìthiche a tha seo!
  Bhictoria, a" crathadh a cìochan rùisgte, tana, ag èigheach gu deònach:
  - Bha Dia air a dhealbh le cumhachdaich an t-saoghail so chum an sluagh a chumail fo smachd !
  Chrath Veronica a ceann òir le àicheil.
  Cò an uairsin a chruthaich an cruinne-cè?
  Rinn Victoria gàire agus fhreagair i:
  - Bidh na cruinne-cè fhèin a 'fàs mar dhuilleagan air craobh. Bidh iad a 'fàs a-mach à rud sam bith. Nuair a thòisich craobh anns a 'chruinne-cè ann an neo-chrìochnach a' fàs bhon fhìor thoiseach, agus bhon uairsin tha mòran chruinne-cè air nochdadh.
  Rinn Natasha gàire agus chuir i a-mach a teanga, ag ràdh:
  - Tha e teth! An urrainn dhuinn ar pants a thoirt dheth?
  Thug Victoria taic don bheachd:
  - Is e deagh bheachd a th 'ann!
  Agus fhuair na trì nigheanan gu h-aon-ghuthach cuidhteas am pants, a 'fuireach anns na pants aca. Agus dè na cuirp làidir agus fèitheach a th 'aca. Gu sìmplidh eireachdail, agus aerobatics.
  Sheinn Oksana le tlachd:
  - Tha antennae aig a" choileach, tha panties rùisgte air an nighean!
  Cha robh air fhàgail ach Veronica le a pants air a roiligeadh suas agus a lèine air. Fhreagair i gu tosdach:
  - Nach math a bhi rùisgte mar sin ! Dè ma chì iad sinn!
  Rinn Natasha gàire agus fhreagair i:
  - Agus leig leotha eadhon fhaicinn! Is toil leam a bhith a" brosnachadh fir!
  Rinn Victoria gàire, chrath i a sliasaid cha mhòr lom, fhreagair i:
  - Tha fir nan sgudal - dìreach scum!
  Agus a" bualadh air fungas ùr le cas-rùisgte, thuirt i:
  - Dè cho math 'sa tha e stalla a ghabhail agus a mharcachd!
  Thuirt Oksana le gàire:
  - Nuair a tha iad a" toirt cùram dhut, tha e snog... Gu sònraichte ma tha na fir òg, eireachdail...
  Chuir Natasha an cuimhne nan nigheanan:
  - Cuimhnich, ghlac sinn am balach. Balach mìorbhuileach, agus gu cinnteach tha foirfeachd math aige taobh a-muigh na bliadhnaichean aige!
  Dh"imlich Victoria a bilean agus thuirt i le miann na guth:
  - Bhiodh e math sùil a thoirt air!
  Bhris Veronica gu feargach:
  - Dè na rudan neònach a tha thu ag ràdh! Chan urrainn dhut magadh a dhèanamh air faireachdainnean dhaoine mar sin! Gu sònraichte nuair a thig e gu Gearmailtis, ach balach!
  Rinn Oksana gàire agus fhreagair e:
  - Gabh mo leisgeul, ach tha mo chridhe cho meallta ...
  Dhearbh Natasha gu furasta:
  - Tha na Gearmailtich a 'tighinn air adhart, agus tha mi airson bruadar mu rudeigin math! Mar eisimpleir, mu na balaich!
  Mhol Victoria ruadh le gàire:
  - Agus dè ma ghlacas tu fir dha-rìribh? Bha e cho math!
  Fhreagair Veronica gu cruaidh:
  - Tha boireannaich air an sgeadachadh le modhalachd, chan e sàrachadh àrdanach!
  Chrath Victoria a ceann teine àicheil. Leum i a casan rùisgte, agus chroch i:
  - Chan eil! Chan eil ann ach toileachas nas motha, a 'taghadh fear fhèin agus ga shlaodadh dhan leabaidh. Chrath an diabhal ruadh a curls copair-dearg agus lean i air. - Sin e a bhi air a chur 's na preasan air son tait- neach, agus gun dol sios an trannsa.
  Thuirt Veronica gu cruaidh:
  - Tha gnè gun adhbhar na chomharra air amadan! - Agus air a chur ris. - Tha seo an aghaidh gnàthasan moraltachd comannach!
  Cha do dh'aontaich Victoria:
  - Thuirt Lenin fhèin - bu chòir do mhnathan a bhith cumanta!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Uill, chan urrainn dhomh a ràdh gun do thilg mi mi fhìn air na fir mar sin, ach tha e math pàirt gnìomhach a ghabhail! Ma tha thu airson taghadh cò dha a bhuaileas tu! Ach nar pàirt-ne chan eil e a" tighinn gu sin.
  Chrath Victoria aonta.
  - Tha, chan eil againn ach nigheanan ... Ach gheibh thu thairis air an fheansa! - Chrath an nighean le toileachas mòr. - Peasants, muzhiks... Tha na fir againn gu dùrachdach a" snàgadh air am bolg!
  Chrath Veronica a ceann le àicheil.
  - Chan e, cha tuirt Lenin sin a-riamh!
  Ghlaodh Natasha mar ghearan:
  - Chan e, is e sin dìreach a thuirt Vladimir Ilyich! Fo cho-mhaoineas, bidh a h-uile dad cumanta, mnathan nam measg!
  Rinn Victoria gàire agus gàire:
  - Tha boireannaich math... Tha fir eadhon nas fheàrr! Eh, a bhith air a ghlacadh, a bhith air an èigneachadh an sin leis a 'chompanaidh gu lèir.
  Rinn na caileagan gàire còmhla. Agus thuirt Victoria, le gàire,:
  - Agus an uairsin bhuail iad e le cnapan raidhfil! Agus bhiodh na sàilean air an cur na theine le lasair bhog agus air an crathadh le corbite!
  Bhreab Natasha cnap le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Tha sàilean toilichte nuair a thèid am bualadh le bambù! An seo ann an Sìona, bha nigheanan is balaich air am bualadh le maidean air na buinn rùisgte aca. Agus chòrd e riutha!
  Sheinn Victoria le fonn:
  - Dè a" chràdh ann an Hollywood! Cait a-mhàin, chan e daoine!
  Thuirt Veronica gu ciallach:
  - An seo thèid thu gu ifrinn ... Bidh thu air do chràdh, agus thèid do shàilean a losgadh chan ann a-mhàin le bambù, ach cuideachd le iarann teth dearg!
  Sheinn Natasha, a" gleusadh a dòrn gu teann:
  - Fitheach dubh aig an ath gheata !
  Lean Victoria, a" crathadh a boobs rùisgte, le nipples scarlet:
  - Ceallach, gathan-làimhe, beul air a reubadh!
  Fhreagair Oksana, aig a bheil cìochan cuideachd lomnochd, agus a" crathadh a cromagan:
  - Cò mheud uair às deidh an t-sabaid mo cheann!
  Chuir Veronica taic ris a" ghluasad, a" stobadh a casan rùisgte:
  - Bhon bhloc gearraidh làn sgèith mi far ....
  Rinn Natasha gàire gu feargach, a" crathadh a cìochan rùisgte:
  - Càit a bheil an Motherland! Leig leotha sgreuchail grànda!
  Bha Victoria a" spangachadh agus a" sèideadh, a" toinneamh a cromagan, is gann gun robh i còmhdaichte le panties follaiseach:
  - Agus is toil leinn i, eadhon ged nach eil i brèagha!
  Rinn Oksana sgadan, a" magadh air a glùinean tana lom:
  - Bastards earbsach!
  Thuirt Veronica le osna:
  - Tha sinn nar geàrdan crìochan Sobhietach. Agus tha sinn a 'bruidhinn mar luchd-gleidhidh feansa. A bheil sin comasach...
  Sheinn Victoria mar fhreagairt:
  - Tapadh leibh Stalin-stiùiriche! Airson sùilean gòrach, falamh! Leis gu bheil sinn mar bhreugan, chan urrainn dhut a bhith beò!
  Bha Natasha a" bagairt an diabhal dearg le a dòrn:
  - A-nis, chan e cù a th' annad! Bidh tu ann an roinn shònraichte!
  Thuirt Victoria le misneachd:
  - A dh'aithghearr thig na Gearmailtich gu Moscow ... Agus mar-thà thèid Stalin a thoirt ann an cèidse!
  Rinn Oksana gàire agus chuir e an aghaidh:
  A bheil thu a" smaoineachadh gu bheil toradh a" chogaidh na cho-dhùnadh gun fhiosta?
  Fhreagair Victoria gu fìor dha-rìribh:
  - Ciamar eile? Tha còrr air leth den t-saoghal fo shealbh Hitler, a bharrachd air Iapan agus na coloinidhean aice. - Chuir an nighean gu feargach a cas rùisgte, ghràsmhor. - Agus chan eil eadhon tancaichean reusanta againn! Tha an t-sreath KV na parody de chàraichean. Tha e soilleir gu bheil T-34 ro bheag. Ach cha deach tanca àbhaisteach a chruthachadh! Agus bidh sligean tollaidh armachd nas miosa na sligean Gearmailteach!
  Rinn Natasha osnaich gu mòr agus rinn i gàire:
  - Feumaidh sinn aontachadh le seo! Gu mì-fhortanach, tha na tancaichean againn fhathast cho neo-fhoirfe. Dè mu dheidhinn KV? Tha, tha iad a" briseadh...
  Thuit na caileagan sàmhach agus thuit an toileachas.
  Gu dearbh, mar-thà sheall a 'chiad uairean den chogadh nach eil bogsa gèar gu tur earbsach aig an T-34-76, agus eadhon nas motha mar sin an t-sreath KV. Agus dè a tha meallta, mar as truime an tanca, is ann as laige a bhios e air atharrachadh gu gluasad. Agus chan eil armachd aghaidh 200 mm gu leòr airson sligean eadhon an canan Panther-2 88 mm a chumail, agus chan e sin an E-50.
  Mar a thionndaidh e a-mach gun dùil, tha càraichean Gearmailteach mar òrdugh meudachd nas làidire ann an armachd aghaidh agus an comas buille a ghabhail. Agus tha teicneòlas Sòbhieteach gu soilleir a 'fàilligeadh.
  Ach, ann am fìor eachdraidh, bhuannaich na Gearmailtich anns a 'chiad uairean agus làithean. Ach cha robh an leithid de thancaichean is itealain aca, agus itealain jet uamhasach. Agus cha robh càraichean nas truime na dà thonna fichead. San fharsaingeachd, thionndaidh na Gearmailtich a-mach gu bhith iongantach lag anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna. Agus aig an aon àm, b 'e an rud a tha neònach a' chùis a dhèanamh air neach-dùbhlain nas làidire. Agus a-nis? Tha a h-uile cairt trombaid aig na Nadsaidhean: eòlas sabaid, gluasad shaighdearan nas fheàrr, an comas briseadh a-steach do dhìonan - air a dhol am meud. Agus chan e am Fuhrer trì mìle gu leth solas, agus tancaichean uisge, ach deichean mhìltean de dhaoine troma. Agus itealain jet, a tha, ann am prionnsabal, nach eil an propeller na cho-fharpaiseach.
  Agus tha an t-Arm Dearg fhathast air a thrèanadh nas fheàrr airson ionnsaigh na bhith a" dìon. Agus theagaisg iad do na saighdearan an nàmhaid a bhualadh air a chrìch fhèin, agus gun a chuid fhèin a dhìon. Gu dearbh, dh" fhàs cuid de rudan na b" fheàrr. Chaidh loidhne Molotov a chrìochnachadh. Tha seo mar-thà na bhuannachd. Tha an loidhne dìon a thaobh innleadaireachd tòrr nas làidire na bha e anns a' chiad dà fhichead sa h-aon bliadhna.
  A bharrachd air an sin, tha na saighdearan fhathast air an gluasad nas fheàrr na ann an eachdraidh fhìor. Agus deiseil airson a" bhuille a chuir air ais. Ach fhathast chan eil trèanadh ann an dìon fìor mhath. Chan eil an spiorad ro oilbheumach. Bidh itealain gu fìrinneach a" dol seachad. Agus chan urrainnear ìre trèanaidh phìleatan a choimeas ri Gearmailtis. Ach tha eòlas cho mòr aig an Fritz.
  Tha cothromachadh cumhachd mòran nas miosa na bha e anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna. An uairsin bha ceithir tursan nas motha aig an USSR tancaichean agus itealain, agus thuit iad sìos fhathast. Agus a-nis? A-nis tha buannachd aig na Gearmailtich ann an càileachd agus meud. A bharrachd air an sin, ann an tancaichean, tha an càileachd oh, cho follaiseach air taobh nan Nadsaidhean. Tha, agus itealain cuideachd.
  Is dòcha gur e sin as coireach gu bheil na ceathrar nigheanan cho eu-dòchasach.
  Chan eil gaisgich a 'tòiseachadh idir.
  Mhothaich Natasha, a" ceumadh air freumhan chraobhan, agus a" faireachdainn tingle na casan rùisgte:
  - Tha sinn air ar cùl a nochdadh do na nàimhdean! No is dòcha gum biodh e na b" fheàrr seasamh suas agus bàsachadh le urram!
  Chrath Victoria a ceann dearg.
  Dè a dh'atharraicheas ar bàs? Is e dìreach na Nadsaidhean a gheibh brag mu dheidhinn buaidh ùr!
  Dh"aontaich Veronica:
  - Deas! Cha chuir ar bàs ach laurels faisisteach! Agus bu chòir dhut na buill-airm as ùire fhaighinn agus sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean.
  Thuirt Oksana gu teagmhach:
  - Ach mar ? An aghaidh an E-50, gun armachd!
  Thuit na caileagan sàmhach ... Agus gu dearbh, dè an seòrsa tanca a th 'anns an E-50? Inneal le cruth dùmhail, fo dhà mheatair agus ceàrnan mòra de chlaonadh an armachd. Seòrsa de foirfeachd ann an togail tanca.
  Ginealach ùr de dh "innealan le stàball uisgeachaidh gunna. Agus tha an armachd air a lùbadh, agus na taobhan, agus an aghaidh, agus an deireadh. Seòrsa squat. Ann am prionnsabal, is e am puing lag bonn a 'chòmhlain, ma gheibh thu eadar na rolairean. Ach feumaidh fios a bhith aig seo cuideachd. A thuilleadh air an sin, tha na Gearmailtich a 'crochadh air bratagan agus sgàileanan - a' toirt dìon dùbailte.
  Mar sin fhuair am Fritz an tanca as fheàrr, nach b" urrainn don SU-100, a tha fhathast na ghunna fèin-ghluasaid tearc, a ghabhail.
  Nuair a chaidh dreuchdan Sòbhieteach a shàbhaladh, chaidh gunnaichean gas agus bomairean a chleachdadh.
  Ach a-nis, chaidh itealan ionnsaigh thairis air na nigheanan. Bha iad gu soilleir a" bagairt na bòidhchead a thiodhlacadh.
  Nam biodh iad dìreach gam faicinn, gu dearbh.
  Thuirt Natasha, a" suirghe air a h-aodann:
  - Is e boireannaich galla a th" annainn uile - chan eil am Fuhrer fionnar!
  Agus a-rithist chuir i gàire gu na Nadsaidhean.
  Thuirt Victoria gu loidsigeach agus èibhinn:
  - Chan e a 'chiad trodaiche a th' ann, chan e eadhon an dàrna fear!
  Thug Oksana fa-near:
  - Tha "Panther" -2 air bòrd gu math comasach a ghabhail. Chan eil aice ach 82 mm de armachd fo leathad beag. Cha bhith e na dhuilgheadas dhuinn!
  Rinn Veronica gàire agus mhol i:
  - Is dòcha gun urrainn dhuinn dìreach tanca mar sin a dhèanamh ...
  Bha na caileagan air a bhith a" coiseachd airson grunn uairean a thìde gun stad. Tha an ùine air a dhol seachad air meadhan-latha. Faodaidh tu stad agus ithe. Cha robh na daoine anns an USSR a 'fuireach ro fhurasta, ach thàinig piseach air suidheachadh an eaconamaidh. Chaidh cuid den bhathar a reic aig prìsean cuibhreannachaidh glè ìosal, cuid aig prìsean àrda malairteach.
  Bha an treas plana còig-bliadhna de 1938-1942 eadhon air a choileanadh gu foirmeil. Chaidh seo a choileanadh, ge-tà, le bhith a 'meudachadh fad an latha-obrach, agus peanasan cruaidh airson neo-làthaireachd. Nas foirmeile buileach, chaidh a" chiad dà phlana còig-bliadhna a choileanadh cus, ach gu dearbh chan eil seo fìor. Bha an ìre àrd de atmhorachd ga dhèanamh comasach na staitistig a làimhseachadh.
  Ach leasaich an dùthaich gu math luath. Is dòcha nach eil sin cho luath 's a rèir staitistig oifigeil, ach... Bha na figearan a' fàs. Bha factaraidhean gan togail, mheudaich cinneasachadh gu sònraichte ann an innleadaireachd meacanaigeach. Meudachadh shailean agus buill-airm.
  Chaidh aig Stalin air gnìomhachas làidir a chruthachadh, ach choisinn am Fuhrer cus, agus cha robh e comasach dèiligeadh ris. Thionndaidh goireasan gu tur gun choimeas.
  Ach bha deagh stew ga dhèanamh mar-thà anns an USSR. Agus dh'ith na caileagan e le toileachas, còmhla ri uinneanan agus aran.
  Thuirt Natasha gu feargach, a" cagnadh feòil:
  - Uill, carson nach deach am Fuhrer gu Iapan fhathast! Agus thig thugainn!
  Fhreagair Victoria, a" càineadh a cas-rùisgte gu cruaidh air an t-snag:
  - Stupidity do-sheachanta!
  Mhol Oksana:
  - Tha mi a" smaoineachadh gu bheil am Fritz a" dèanamh dì-meas oirnn! Ach ann an da-rìribh, feumaidh sinn am pasgan Hitler seo gu lèir a reubadh gu pìosan!
  Thuirt Veronica le osna:
  - Cha robh sinn fortanach ... Ged a dh 'fhaodadh an cogadh a bhith air tòiseachadh anns a' cheathrad 's a' chiad. B" iad sin na fathannan air ais an uairsin!
  Chrath Victoria gu aonta, agus chrath i a broilleach rùisgte, a" sgàineadh:
  - Is dòcha mar sin! Ach a rèir choltais bha Iugoslabhia, agus soirbheachas Bhreatainn an aghaidh na h-Eadailt a" cur troimh-chèile mu phlanaichean Hitler. Ach, gu dearbh, bha e eadhon na bhuannachd don Fritz.
  Bhrùth Natasha an seangan le a corragan rùisgte de chasan gràsmhor, agus chrom i ag aontachadh:
  - Gu cinnteach! Anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna, bhiodh an Treas Reich, gun tancaichean troma agus gunnachan-mòra rocaid, gu tur sàbhailte dhuinn. Bhiodh sinn air a bhith a" cur dragh air ... Agus mar sin thog am Fritz am bàr.
  Rinn an nighean osna gu trom.
  Thug Victoria sùil air Natasha. Air a cìochan lom, elastagach agus smaoinich i: "ge-tà, is e bòidhchead a th" ann, "cho math sa bhiodh e a bhith a" gabhail cùram dhi. Ach cha do dh'innis i gu h-àrd e - tha e uabhasach mì-mhodhail.
  Thuirt Veronica gu loidsigeach:
  - Chan eil faireachdainn fo-thaobhach aig eachdraidh... Gu fìrinneach, bhiodh e air a bhith na b" fheàrr a dhol air stailc anns an dà fhicheadamh bliadhna, nuair a bha na Nadsaidhean a" gluasad air adhart don Fhraing. An uairsin chan eil an t-àm - nas goireasaiche a 'tachairt!
  Rinn Victoria srann gu tàireil.
  - Agus briseadh a 'chùmhnant? Chan aontaich Stalin ri seo! Thug e a fhacal urram gun a bhith a 'toirt ionnsaigh!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - O, cia uasal a tha sinn !
  Chrìochnaich na caileagan an aran, an stew, agus an uinneanan. Dh"òl iad bainne goirt às na flasgaichean. Ghluais sinn air adhart.
  Sheas na sàilean rùisgte aca, thionndaidh iad liath bhon duslach.
  An àiteigin bha hum nan einnseanan. Bha tancaichean Gearmailteach a" gluasad. Nam measg tha an E-100 as motha. Chaidh aig Speer air barrachd eisimpleirean mòra a dhiùltadh. Ach dha-rìribh, carson a tha feum aig tanca air dà bharaille? Tha e nas fheàrr dà tanca a dhèanamh nas aotroime le diofar bharaillean na aon le dhà, ach trom.
  Tha E-100 cuideachd a-mach à cinneasachadh, ach gheibhear e fhathast san t-sreath. A bharrachd air an sin, tha Hitler cuideachd dèidheil air mastodons, agus dh" òrduich e an t-sreath gu lèir a chumail bho E-5 gu E-100.
  Inneal E-75 gu math mòr le 128 mm agus cuideam ceithir fichead tonna. Aontaichte leis an E-50 ann an armachd. Cha mhòr gur e seo am modail as fheàrr, gu practaigeach bidh e eadhon nas miosa. "Royal Lion" le canan 210 mm, agus cuideam ceud tunna.
  Dhreap na caileagan craobh ghiuthais àrd agus choimhead iad air na tancaichean. "Royal Lion" taing don einnsean 1800 each-chumhachd, gu math cumhachdach mastodon agus sùbailte. Tha an E-100 cuideachd uidheamaichte le einnsean cumhachdach. Tha an Shturmlev cuideachd a" gluasad, le lannsair rocaid cumhachdach 500-millimeter. Is e seo aon de na h-innealan brisidh as èifeachdaiche.
  Bha mar a thachair don tanca Lev fhèin dà-sheaghach. Nochd e ron "Panther", agus chaidh aige air sabaid san t-Suain, san Eilbheis, agus nuair a chaidh e air tìr ann am Breatainn fhèin.
  Thug Hitler buaidh air an dà chuid an Eilbheis agus an t-Suain, agus chuir e aontaidhean tràillean an sàs air an Spàinn agus Portagail. B" fheudar dhaibh sin an airgead nàiseanta aca a thrèigsinn agus gabhail ris a" chomharra. Mar sin, a 'tuiteam fo bhuaidh na Gearmailt calpa.
  Bha còir aig an tanca "Lion" a bhith air a chleachdadh an aghaidh Ameireagaidh. Ach cha robh càr ro throm, le gunna nach robh gu leòr luath, a' freagairt air an arm. Chaidh prìomhachas a thoirt don "Panther" -2 nas adhartaiche. Bha an carbad seo riaraichte leis an arm leis na buill-airm aige, agus tha coileanadh dràibhidh, agus gu sònraichte armachd aghaidh, nas airidh air. Thàinig "Panther" -2 gu bhith na tanca buaidh anns a 'chogadh leis na Stàitean Aonaichte. Agus bha "Leòmhann" air a chleachdadh gu math ainneamh. Cha robh an "Tìgear" cuideachd na tanca fìor chinneasach, is gann gun robh ùine aige a bhith a 'lasadh suas anns na blàir aig deireadh an dà fhicheadamh dàrna bliadhna. Agus tha "Tiger" -2 seann-fhasanta, is gann gu bheil ùine aige nochdadh. Cha robh an "Panther" -2 ùr-nodha, le cuideam de leth-cheud tunna, na b 'ìsle na an "Tigr" -2 ann an dìon agus armachd, agus bha e na b' fheàrr ann an coileanadh dràibhidh le cuideam ochd-deug tunna nas lugha.
  Tha cleachdadh sabaid air sealltainn gu bheil am "Panther" -2 gu math nas fheàrr na an "Sherman" ann an feartan sabaid, a 'bualadh a' chàr seo bho astar fada, suas ri trì cilemeatair gu leth, agus tha e gu ìre mhòr do-ruigsinneach air a 'mhullach agus dìreach faisg air làimh. tha raon so-leònte air an taobh. Agus tha sin fada bho bhith fìor airson a h-uile modal Sherman.
  Chaill Ameireagaidh le itealain jet Gearmailteach agus Panthers, a bharrachd air an E-25 na bu thràithe - gunna fèin-ghluasaid gun samhail, dìreach aon mheatair gu leth a dh" àirde.
  Tha na Stàitean Aonaichte air a dhol thairis air...
  PÀIRT A TRÌ
  Bhuail Natasha a nipple sùbh-lusan fhèin. Agus le gàire mòr thuirt i:
  - Tha mi, thu! E fhèin, ise - còmhla an dùthaich gu lèir!
  Victoria le taic:
  - Teaghlach càirdeil còmhla! Ann am facal, tha sinn ceud mìle I!
  Rinn Oksana gàire agus, a" comharrachadh nan mastodons, thuirt e:
  - Tha an tanca "E" gu math goirid agus squat. Bidh e doirbh faighinn thuige.
  Rinn Veronica sgreuchail gu brònach:
  - Dia ar beannachadh !
  Rinn Natasha gàire agus rinn i gàire:
  - Ann an Ameireagaidh airson na dùthcha gu lèir, ann an Ameireagaidh airson na dùthcha gu lèir, ann an Ameireagaidh airson na dùthcha gu lèir - tha na cothroman co-ionann!
  Bidh Victoria teine a "gàireachdainn agus a" gàireachdainn:
  - Tha cothroman co-ionann airson diofar shreathan den chomann-shòisealta!
  Agus mar a tha thu ag iarraidh. Agus tha a fiaclan brèagha mar a tha iad a 'sealltainn.
  Thuirt Oksana:
  - An uair a bhriseas na Gearmailtich air falbh, bithidh e ro dhona dhoibh o na bunaitean solair aca !
  Rinn Veronica gàire agus mhol i:
  Dèanamaid ùrnaigh ma-thà!
  Rinn Natasha snort le tàir agus chrath i a ceann.
  - Chan eil! Tha sinn nar buill de Komsomol, a tha a" ciallachadh gur e atheists a th" annainn!
  Thug Victoria rabhadh làidir:
  - Agus mar as trice tha mi nam atheist mìleanta! Agus chan eil Dia ann - is e fìrinn meidigeach a tha seo!
  Thuirt Veronica gu faiceallach:
  Ach chan urrainn dhut a dhearbhadh!
  Bhris Victoria a sùilean emerald gu làidir mar fhreagairt. 'S air sgios le gairdeachas :
  - Is urrainn dhomh! Ma tha Dia ann, feumaidh e a bhith cunntachail. Tha e a" ciallachadh a bhith a" gabhail cùram de dhaoine. - Bhuail an gruagach ruadh le a cas rùisgte air an stoc ghiuthais. - Am bheil e comasach smaoineachadh air inntinn chosmach iongantach air nach biodh dragh sam bith mu a cruthachadh!
  Dhearbh Natasha gu furasta:
  - Sin e! Às deidh na h-uile, tha sinn do Dhia mar a tha clann don Athair, agus chan eil dragh aige mu ar deidhinn!
  Thuirt Veronica gu faiceallach:
  Ach tha eadhon athair dàimheil a" peanasachadh a chlann...
  Rinn Natasha gàire mar fhreagairt.
  - Ach na cuir às dhaibh!
  Thuirt Victoria gu feargach:
  - Tha da rìreadh dòighean neònach air togail suas 'n 'ur Dia ! Ghabh e, mar eisimpleir, agus bhàth e a h-uile duine agus eadhon beathaichean neo-chiontach. Tha a" cheist ag èirigh, dè an seòrsa dòighean faisisteach?
  Thuirt Oksana le gàire:
  - Agus san fharsaingeachd, cràdh shìorraidh ann an ifrinn ... 'S e seo cuideachd follaiseach overkill, oir chan eil dòighean ceartas urrainn fìreanachadh a' chràdh!
  Sgaoil Veronica a làmhan ann an troimh-chèile, agus thuirt i le osna:
  - Saoilidh mi mar an ceudna gu bheil an tuil aig Noah thairis air. Ach bha an Talamh air a lìonadh le peacadh ro shùilean Dhè ...
  Rinn Victoria gàire:
  - Seadh, thòisich a 'chlann air pranks a chluich. Thog athair gunna-inneal agus loisg e air an fheadhainn a bha a 'sabaid, a' fàgail dìreach an fheadhainn a shuidh na bu sàmhaiche na uisge, fon fheur. Rug an ceann ruadh a fiaclan mòra. - Gheibhear an leithid de shamhla!
  Chrath Veronica a guailnean agus thuirt i gu socair:
  - Chan e sagart a th 'annam airson freagairtean a thoirt do cheistean mar sin. Ach tha mi a" smaoineachadh gu robh adhbharan aig Dia airson sin.
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i:
  - Tha ... Airson adhbhar thuit iad gun adhbhar, dìreach chunnaic iad a h-uile duine mar gum biodh iad air a dhol à bith!
  Mhol Natasha:
  - Is dòcha nach eil anns a 'Bhìoball ach sgeulachd sìthiche Iùdhach. Carson a bu chòir dhuinn creidsinn ann?
  Thog Oksana a beachd:
  - Feumaidh tu, co-dhiùbh, an t-urram agad a chumail. Agus na bi a" cunntadh cus air pàrras às deidh bàs!
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i:
  - Tha... Is toil le sagartan a bhith ag innse sgeulachdan! Agus chan eil e gu math tarraingeach!
  Thuirt Veronica gu sàmhach:
  - Ach tha Iosa Crìosd gu math tarraingeach na ìomhaigh!
  Rinn Victoria gàire agus chrath i a ceann.
  - Cha bhithinn-sa a" pòsadh a leithid de shìthiche!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Seadh, feumaidh duine seasamh air a shon fhèin... Agus dè tha am Bìoball a' teagasg? Bhuail iad thu air a" ghruaidh cheart - tionndaidh gu do làimh chlì!
  Bha Veronica airson a ràdh, ach bha e soilleir gun robh nàire oirre. Agus an uairsin chuir Victoria a-steach e:
  - moraltachd fìor neònach. An dara cuid tha Dia a' teagasg dhuinn naimhdean a ghradhachadh, no a' bàthadh a' chinne-daonna gu lèir sa bhad. Agus ciamar a dh'fhaodar seo a mhìneachadh?
  Fhreagair Natasha i fhèin:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gun deach am Bìoball a sgrìobhadh le luchd-seallaidh tàlantach!
  Chuir Veronica gu làidir an aghaidh seo:
  - Ge bith cò a choimheadas air ... Ach air dhòigh eile seach gu bheil Dia ann tha e do-dhèanta coltas na Cruinne a mhìneachadh. - An uairsin rinn an nighean gàirdeachas. Ruith i a cas rùisgte, chiseled ri taobh an rùsg agus lean i. - Ge bith dè a chanas duine, ach tha e do-dhèanta dreach nas cinntiche de thùs na Cruinne a lorg no a dhealbhadh, ach a-mhàin mar a chruthaich Dia e!
  Chrath Natasha a guailnean agus dh'fhaighnich i:
  - Agus bun-adhbhar coltas Dhe ?
  Rinn Veronica osnaich agus fhreagair i, a" call misneachd:
  - Is e axiom a tha seo mar-thà... Bu chòir gabhail ris le creideamh gu bheil Dia ann. Agus gu bheil e air a bhith ann gu bràth agus nach eil ciad adhbhar ann.
  Chrath Natasha a ceann le àicheil.
  - An gabh thu le creidimh ro-shìorruidheachd Dhè ? Ach is urrainn dhomh a thairgsinn gabhail ri creideamh sìorraidheachd na cruinne, ach às aonais an Uile-chumhachdaich ...
  Thuirt Veronica gu loidsigeach:
  - Tha e coltach ri leisgeul. Cionnus a tha a' chuis shiorruidh so, agus co as a thainig i ?
  Thog Victoria air ais sa bhad:
  - Agus dè a tha loidsigeach - tha Dia sìorraidh ... Agus cò às a thàinig e!? Nas fhaide air adhart uile-chumhachdach agus uile-fhiosrach?
  Fhreagair Veronica le eu-dòchas:
  - Bha e a-riamh ann... Gabhaidh sinn ris le creideamh! Agus ciamar a tha seo comasach - do-chreidsinneach!
  Thuirt Natasha:
  "Gu dearbh, tha sinn air an aon stèidh an seo. Dh'fheumadh cùis tighinn gu bith dòigh air choireigin. Agus tha an rud do-chreidsinneach a" tachairt. - Rinn an nighean gàire agus thug i fa-near le misneachd. - Ach fhathast, tha a 'cheist carson a tha uiread de olc air an talamh fhathast fosgailte.
  Lean an cogadh, agus chaidh na Nadsaidhean a-steach do thìr nan Sobhietich nas doimhne agus nas doimhne. Agus tha iad air a bhith air leth soirbheachail. Agus uidheamachd nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche na an t-Arm Dearg.
  Agus bhuail buillean pronnadh an t-Arm Dearg bhon Ear. Cha bu chòir Iapan a bhith air a lasadh.
  Thuit buille uamhasach air Vladivostok sìtheil (anns an Ear Chèin, cha deach lagh armachd a thoirt a-steach). Bha a" mhòr-chuid de shoithichean a" Chuain Shèimh air an dì-armachadh ann am puirt, chaidh mòran sheòladairean a ghluasad chun aghaidh an iar cuideachd. Air an aon làimh, bha dùil ri ionnsaighean Land of the Rising Sun, ach ann an cleachdadh thionndaidh e a-mach nach robh dùil riutha. Rinn Seanalair Yamamoto geall air stailc aig an aon àm leis na feachdan uile a ghabhadh a chleachdadh. Le bhith a" faighinn a" chùis air Ameireagaidh an ìre mhath luath, cha robh tìde aca a" mhòr-chuid de chabhlach Iapanach a chuir fodha, bha longan-cogaidh a" riochdachadh cumhachd air leth sònraichte.
  Bha caiptean a 'chiad ìre, Vasilchikov, dìreach aig an àm seo, a' cluich chairtean le oifigearan eile den chabhlach. Bha na balaich fhathast gu math òg, chaidh am fàgail an seo gus dèanamh cinnteach nach robh na soithichean a 'grodadh gu tur. B 'e Vasilchikov an aon fhear dhiubh a bha a' fàileadh fùdar-gunna, chaidh a ghluasad à Leningrad air sgàth 's gu robh feum air làimhseachadh airson fìor ghrèim, air a ghlacadh ann am baile mòr sgòthach. Bha caiptean den chiad ìre, no ma chaidh a ghluasad gu feachdan na talmhainn, an còirneal, a 'còrdadh ri sàmhchair Vladivostok, na sràidean soirbheachail aige. Chaidh an geamhradh seachad, chaidh an Giblean seachad le toileachas, bha e mìorbhaileach, blàth, cha robh an t-Ògmhios sa mheadhan, ach anns a 'chrios tropaigeach. Dh'òl na h-oifigearan beagan, tha am bhodca math ann an stòr na mara, a rèir ìrean an latha an-diugh (bha atmhorachd ron chogadh a 'lùghdachadh an ruble), cha mhòr nas saoire na bainne.
  Ach, chaidh am faireachdainn a mhilleadh leis an naidheachd nach tigeadh an ath charabhan le stew Ameireaganach, agus mar thoradh air an sin chaidh am greim-bìdh suas ann am prìs, agus an àite feòil-feal Texas, bha againn ri iasg a bha sgìth mar-thà ithe le picil. . Dh'fheuch na h-oifigearan grunn thursan ri eadar-theangachadh air a 'chòmhradh air cuspair a' chogaidh agus dh 'iarr iad bruidhinn air cuid de bhlàran, ach dh' fhan Vasilchikov sàmhach agus chuir e an còmhradh air falbh chun an taobh. Mu dheireadh, nuair a fhuair iad e mu dheireadh, dh'èigh e:
  - Cuiridh iad chun aghaidh thu, gus an aithnich thu màthair Kuz'kin. Tuig nach ann bho chùbhraidheachd a tha fùdar-gunna, ach bho chuirp!
  Leum leifteanant nèibhidh glè òg (bha e dìreach air epalettes fhaighinn, às deidh leth-bhliadhna de sgrùdadh, a chaidh e a-steach sa bhad bhon sgoil):
  - Sin cò tha sinn a dhìth! Boireannaich! Boireannach àlainn! Carson a tha sinn nar suidhe nar n-aonar, oir tha am baile làn de nigheanan aonaranach.
  Rinn na balaich gàirdeachas:
  - Gu dearbh, rachamaid a choimhead airson nigheanan.
  Sheinn an t-oifigear romansa:
  - Nach math a luidhe sios air an fheur, agus ciod an ni taitneach r'a itheadh ! Cuir air dòigh ath-rèiteachadh anns an taigh-ionnlaid, agus cuir fios gu na caileagan òga!
  Dh'èigh Vasilchikov ris an òigridh feargach:
  - Tha cuirfew a-muigh agus tha na caileagan a" cadal às deidh obair chruaidh! Chan eil a h-uile duine fortanach gu faigh a leithid de mhèirlich àite, toilichte nuair a bhios fallas is fuil a" dòrtadh mun cuairt.
  Rinn an t-oifigear magadh air:
  - Chan ann bho spioradan a tha fùdar-gunna, ach bho chuirp, dìreach airson daoine prìobhaideach, tha masgaichean gas aig ceannardan le sìoltachan!
  Chaidh Vasilchikov a chaoidh.
  - Feallsanach ! Gu h-àbhaisteach Spinoza, chan eil air fhàgail ach a bhith ag ionnsachadh mar a tharraingeas tu an inneal-brosnachaidh le do theanga! Agus bidh e: pah! Gràdh! Gràdh!
  Rinn na h-oifigearan gàire, thòisich eadhon na h-uinneagan air chrith. Thuirt Vasilchikov:
  - Tha do theanga sgoinneil nuair a tha inntinn an neach-dùbhlain agad beag!
  Thuirt an t-oifigear òg:
  "Gu leòr de sin, faigh sinn deoch!"
  Bha an còrr den luchd-sabaid ag èirigh:
  - Tha sin ceart, dòirt e! Gu madainn, gu dearbh, bidh gu leòr bhodka againn, ach bidh greimean-bìdh gu leòr ann gu ifrinn cuideachd!
  Agus dhòirt uisge teine ann an glainneachan! Seadh, mar sin thòisich e air goil agus a" reubadh, sheinneadh òrain drabasta, drabasta.
  Dh" fhosgail an dorus gu h-obann, agus bha coltas gu"n robh an seòmar air a spreadhadh le doineann. Leum nighean àrd lasrach suas gu na h-oifigearan, agus leis a h-uile càil a dh" fhaodadh i a bhith a" sgàineadh balla breige le botal bhodka gun chrìochnachadh. Dh'èigh an nighean:
  - Deoch-làidir agus boors! Tha an dùthaich uile ag obair, no a 'sabaid, tha thu toilichte mar mhucan. Air dearmad air coguis agus air urram ! Chan iongnadh gun tuirt Lenin: is e an mhisg an rud as miosa de na h-uilebheistean, a sgrios sònraichte san raon phoblach!
  Bha an t-oifigeach òg mar-thà gu math leis an deoch, a shùilean a" frasadh, agus dh"èigh e air ais, a" glacadh botal falamh:
  - A ghalla faigh a-mach à seo! A-nis nì mi!
  Goirid bhuail an nighean ladhar a bròg fon ghlùin. Bha coltas aotrom air a' bhuille, gun raon, ach rinn an t-òganach èigheach agus chaidh e fodha. Thuit am botal agus bhris e. Bha a h-uile duine an sàs, thuirt Vasilchikov:
  - Tha, is iad sin comharran Anna Vedmakova, pìleat ace anns an Spàinn agus san Fhionnlainn. Tha falt uirsgeulach oirre, dath an teine! Fàilte ort, Ceannard Squadron...
  Chrath an Witcher.
  - Tha mi fhathast ann an inbhe prìomh, agus choisinn a 'chiad phìleat ace rionnag gaisgeach an USSR. Dìreach ràinig i an trodaiche MIG-5 aice. Fhad "s a tha an còrr den sguadran air an aghaidh an ear. Chaidh stiùireadh a thoirt dhomh... Uill, chan e gin de do ghnìomhachas a chaidh iarraidh orm. Co-dhiù, feumaidh mi an inneal-sgrios agad gus bratach Ameireagaidh a thogail sa bhad agus a dhol gu muir.
  Bha iongnadh air Vasilchikov:
  - Carson a tha sinne?
  Bha sùilean uaine a" Witcher a" lasadh.
  - Leis gu bheil an càr seo air a dhèanamh anns na SA. Chaidh a lìbhrigeadh dhut fo Iasad-màil, agus an uairsin na lean ach na h-òrdughan agam.
  Rinn Vasilchikov gàire:
  - Tha an còirneal a 'gèilleadh don phrìomh, agus eadhon bho roinn eile. Tha an t-ùghdarras agad.
  Chùm Vedmakova sgrìobhainn le seula an NKVD agus ainm-sgrìobhte Leas-chathraiche a" Phrìomh Oifis agus Cathraiche Comhairle nan Daoine Commissars, ceannard nam poileas dìomhair - Marshal Beria.
  - Thuig! Agus às aonais tuilleadh ao, cha bhith thu ach umhail dhòmhsa! Dè a thachras air dhòigh eile, chan eil mi ag ràdh: chan eil thu còig bliadhna a dh'aois!
  Dh'aidich Vasilchikov:
  - Math! Tha an sgriosadair a" gluasad, chan fheumar ach na seòladairean a thogail bhon taigh-feachd agus seòladh ann an dà uair a thìde.
  Rug Vedmakova air an oifigear òg leis a" fhalt, bha i na ceann na b" àirde na e agus gu soilleir na bu làidire:
  - Cia boicht' agus misg ! Carson a tha sgioba cho sgaraichte agad! Tha am fear seo a" coimhead nas coltaiche ri balach cabin na ri oifigear. Is dòcha airson toiseach tòiseachaidh, sèididh e gu math e gus an tig na hopan gu lèir a-mach.
  Bha nàire air Vasilchikov:
  - Is e seo Pasha Kolobkov. Chaidh a chuir gu cùrsaichean gu dìreach bho Sgoil Suvorov, a rèir prògram giorraichte. Tha e fhathast gu math na bhalach, ann an dà mhìos tha a cho-là-breith sia bliadhna deug a dh'aois.
  Rinn Witcher grimac:
  - Wow! Aig còig-deug agus mar-thà na oifigear! Sin a nì luathachadh! Agus cha robh fios agam gu robh milks a" faighinn tiotalan mu thràth.
  Chrath Vasilchikov a ghuailnean.
  - A thaobh comannach, bidh clann a 'fàs suas tràth! A bharrachd air an sin, thachair sgeulachd dha, mar a sgrìobh e an sgeulachd as fheàrr mu dheidhinn dìon mìorbhaileach Moscow, agus thug Zhukov fa-near dha seo agus chomhairlich e dha am balach a ghluasad bho òglaich gu oifigearan.
  Thàinig piseach air The Witcher:
  - Math! Nach dona nach e amadan a th' ann, ach nach eil e ag òl tuilleadh! Is urrainn dhomh fàileadh a dhèanamh, agus tha mo shròn mar chù, sa bhad fon chùirt! Gu fìrinneach, pàighidh tu air a shon. Duine meadhan-aois mar-thà, ach e fhèin.
  Rinn Vasilchikov casadaich:
  - Gu fìrinneach, tha mi trithead "s a dhà, ach tha mi mu thràth air a leòn sia tursan san Spàinn agus san Fhionnlainn, agus mar sin tha mi a" coimhead sean ...
  Bha Vedmakova airson rudeigin a ràdh mar fhreagairt, nuair a bhris ràmh uamhasach an t-sàmhchair ro-làimh. Bha e mar gum biodh ulpagan troma a" tuiteam às na speuran, bha glainne na h-uinneige a" spreadhadh sa bhad. Bhuaileadh pìosan de chlach-mheallain air a" bhòrd agus eadhon air tìr ann an làmhan is aghaidhean oifigearan air an mhisg. Dh'èigh Witcher:
  - A h-uile duine a-mach sa bhad.
  Dh'èigh Vasilkov mar fhreagairt, cho mòr 's gun do reub e cha mhòr na cordaichean gutha aige:
  - Is iad so sligean dheug oirlich ! Tha e coltach gu bheil longan-cogaidh Iapanach air an sealg, tha sin a" ciallachadh.
  Bhuail Vedmakova, ann an buaireadh, am balla leis a 'bhròg aice:
  - Thòisich, ach chan ann mar a bha sinn an dùil! Chan eil idir! Gu dona, feumaidh sinn an sguadron a thoirt chun na mara sa bhad agus cabhlach na dùthcha de mhuncaidhean le sùilean cumhang a chuir fodha.
  Thuirt Vasilchikov:
  - Tha buill-airm a-mhàin air an sgriosadair agam agus air dà amar beag. Chan eil eadhon freagairt againn.
  Sheall Vedmakova a dòrn:
  - Uill, bu chòir làmhachas cladaich a bhith agad! Às deidh na h-uile, cha deach a h-uile duine a chuir chun aghaidh an iar, a bharrachd air itealain. Às deidh na h-uile, thathas air a bhith a" bruidhinn airson bhliadhnaichean mu dheidhinn gum faod Iapan a dhol a-steach don chogadh aig àm sam bith.
  Bha Vasilkov airson rudeigin a ràdh, ach a-rithist thuit e, thuit pìosan uisge sìos. Bha an dùdach a" caoineadh, a" toirt rabhadh gun tàinig itealan. Dh'èirich Vasilchikov agus dh'èigh e thairis air fuaim a 'bhana-bhuidseach:
  - Tha itealain againn, agus tha bataraidhean cladaich, eadhon ged nach eil iad ann an seata iomlan, rim faighinn. Feuch an freagair sinn!
  Bha am pìleat a" fàs feargach agus i a" ruith tro na sràidean:
  - bhithinn dìreach a" ruith chun ghaisgeach agam agus cuiridh mi na Japs sin, cha bhith e coltach gu leòr. Pàighidh iad fhathast airson Tsushima, agus Muden.
  Dh'aontaich Vasilchikov:
  - Seadh, pàighidh iad! Tha, eadhon le ceudad!
  Bha spreadhaidhean ann agus sgoltadh mòr de ghunnaichean an-aghaidh itealain. San fharsaingeachd, chaidh a 'mhòr-chuid de dhìon adhair Vladivostok a thoirt a-mach air ais anns an dà fhicheadamh bliadhna, gus dìon Moscow a neartachadh (Bha dùil gum biodh Hitler a' bualadh, ach an uairsin chaidh e seachad!), Mar sin na puingean iomadach den mosgìoto Cha robh coltas gu robh taigh dùthaich an Rising Sun a" toirt mòran aire do leithid de "fuaim". Leig bomairean dàibhidh Iapanach "tiodhlacan" earraich le sgreuch tollaidh. Chaidh am buille a chuir air a" bhaile agus air a" chabhlach. Chan eil na plèanaichean Iapanach ro mhòr, ach sùbailte, ach tha na longan-cogaidh, air an làimh eile, àrd. Gu ruige seo, cha deach aig na h-Ameireaganaich air ach dà bhòidhchead mar sin a chuir fodha, agus bha an fheadhainn a thàinig beò, còmhla ris an luchd-turais, a" sgrios an oirthir. Bha e gu math coltach ris an ionnsaigh borb air Land of the Rising Sun air 27 Faoilleach 1904. Is ann dìreach an uairsin cha robh itealan ann.
  Bha Vasilchikov a 'faireachdainn gu robh e a' mùchadh bho bhith a 'ruith. Chan e superman a th" ann, ach duine sìmplidh le sgamhanan tinn, air a ghlacadh ann an suidheachadh duilich. Agus ann an Vedmakova cha do ghabh i seachad air mòran. Saoil dè an aois a tha i, gann nas motha na deich air fhichead, tha a cìochan mòr, agus a guailnean farsaing coltach ri duine.
  Thionndaidh Vedmakova gu h-obann mun cuairt agus shìn i a làmh:
  - Na ruith seann duine, lean mi! - Dh'èigh i le leithid de neart 's gun do bhuail an tonn fuaim a cluasan. - Faigh an inneal-sgrios a-mach gu muir cho luath "s a ghabhas.
  Thòisich spreadhaidhean faisg air làimh, thuit sprùilleach sìos, thuit fear dhiubh gu dìreach air Vedmakova, agus ghlac i gu meacanaigeach e le a làmhan. Bha an nighean pìleat a 'faireachdainn mar neach-glèidhidh a choisinn peanas gu soirbheachail, bha a' chriomag cruinn, blàth agus bha e coltach ri ball. Gu h-obann dh"fhairich Anna rudeigin leaghan a" sruthadh sìos a gàirdeanan. Thug an nighean sùil air a 'chriomag, agus an uairsin thàinig eadhon a gaisgeach iarainn, air a chruadhachadh le trì bliadhna de chogadh (Còmhla ris na Spàinntich), thàinig nausea chun a h-amhaich. Bha ceann pàisde aice na làmhan. Nighean bhochd (chì thu seo bho na mucan-mara goirid, le sùilean gouged a-muigh. Chuir Vedmakova a ceann gu faiceallach air an asphalt sgàinte agus chaidh i thairis:
  - Cha robh uine agad gu peacachadh, gun bhi beò ! Ach, chan eil peacach nas motha na Dia, mar sin chan eil peacadh nas motha na dìmeas air fulangas chloinne.
  A-rithist, ràmh, agus criomagan, bhuail fear an nighean sa bhròg, a" sgrìobadh a" chraicinn. Bha Vedmakova mar-thà ag iarraidh tionndadh mun cuairt agus ruith cho luath 's as urrainn dhi chun an raon-laighe, far an robh a MIG gu foighidneach a' feitheamh ris a 'bhan-aoigheachd ionnsaigheach, ach ...
  Gu sgiobalta mar lann bhiodag, dh" aithnich sealladh a" ghaisgich cràdh do-fhulangach de phian air aodann caiptean den chiad inbhe Vasilchikov, nuair a sgèith am pàirt àrd aige den bhodhaig a chaidh a reubadh dheth air a thilgeil suas leis an tonn spreadhaidh. Is gann gun do chuir an nighean i fhèin às don chriomag. Bha i mar-thà aig aon àm, dòigh air choireigin a" dubhadh a gruaidh, eadhon aig àm blàr an adhair anns an Spàinn. Mar thoradh air an sin, dh'fhuirich sgarfa domhainn, a bha, airson ùine mhòr, a 'milleadh a coltas. Fìor, ann an Siberia chaidh a toirt a-steach do dhraoidheachd fìor làidir, a fhuair, le cuideachadh bho ointmentan agus toirt a-steach spioradan, slànachadh mar nach biodh e a-riamh, an leòn seo agus càraid eile. Airson seo, thug Vedmakova dha a neoichiontachd, a 'faighinn eòlas air toileachas boireannaich. Às deidh sin, fhuair an nighean an cothrom as lugha a bhith a 'bìdeadh toileachas gràidh le fear, a bha gu math duilich a dhèanamh ann an àm naomh nan Sòbhieteach, eadhon leis a' bhòidhchead Satanic aice agus an comas buaireadh. Chan eil a" phuing, gu dearbh, cho mòr ri ìmpidh a chur air an duine, ach dèanamh cinnteach nach fhaigh eagraiche a" phàrtaidh a-mach mu dheidhinn seo. Agus tha na h-uimhir de sgamadairean de gach strì ann, is gu bheil snitch, air snitch agus snitch, gan toirt air adhart. Mar sin cha luathaich thu gu mòr ma tha do chùrsa-beatha dèidheil ort. Ach timcheall air ceithir mìosan air ais, nuair a chaidh rionnag a" ghaisgich a bhuileachadh oirre, airson an còigeamh itealan faisisteach air fhichead a chaidh a losgadh sìos ann an sreath: choinnich i ann am Beria. Agus anns an elite Sòbhieteach gu lèir cha robh boireannach nas motha na ceannard nam poileas dìomhair agus fosgailte.
  Ruith Vedmakova mar raon-laighe. A bharrachd air an sin, rud a tha glè ainneamh a 'tachairt dhi, mheasg i suas an t-sràid ann am baile-mòr air nach robh mi eòlach, agus mar thoradh air an sin cha do dh'atharraich i ach an astar.
  Ruith am pìleat agus chuimhnich e: bha Beria innleachdach san leabaidh, ach chan e a blas, maol, bolg, chan e Apollo. Mar sin cha robh e a-riamh na leannan dhi. San fharsaingeachd, tha fathannan gun do dh" èignich Beria boireannaich na fhìor àibheiseachd. Ma chaidh innse dha gu daingeann nach eil, cha do thionndaidh an dàrna fear den Ìompaireachd Dhearg, mar riaghailt, gu co-èigneachadh. Ged a tha an dàn dha na nigheanan gun a bhith ag ràdh nach eil ri leithid de uilebheist? Neach-cuiridh na Ruis àireamh a h-aon!
  Ach an seo thàinig i gu bhith na earbsa aig Lavrenty Palych. San fharsaingeachd, b" i aon de na ciad saor-thoilich boireann a shabaid san Spàinn. Gu dearbh, cha robh mòran de phìleatan Sòbhieteach a 'gabhail pàirt anns a' chogadh shìobhalta seo. Tha e coltach nach robh Stalin fhèin gu sònraichte ag iarraidh buaidh nan sòisealaich. Agus dè a tha loidsigeach, anns an Fhraing, bhuannaich na sòisealaich, a rèir coltais luchd-clì, agus cha do dh'fhàs an dàimh leis an USSR ach na bu mhiosa. Ach aig an aon àm, leis gur e faisisteach agus bourgeois a th" ann am Franco, agus gu bheil coltas gu bheil riaghaltas muinntir na Spàinn air an taobh chlì, cha robh e comasach dearmad a dhèanamh air iarrtasan airson cuideachadh. Bha, dh'fheumadh pìleatan Sòbhieteach eòlas fhaighinn, feuchainn air uidheamachd ùr. An toiseach, chaidh an cogadh air adhart le diofar shoirbheachas, ach an uairsin chaidh aig arm Franco, le taic bho aonadan Eadailteach is Gearmailteach, air Catalonia a ghlacadh. Bha am blàr san adhar co-ionnan an toiseach, ach an uairsin nochd am Messerschmitt ainmeil. Anns a 'chiad bhlàr adhair, bha Vedmakova a' faireachdainn cumhachd an itealain seo an taca ris an IL-16. Gu sònraichte, thug astar, eadar-dhealachadh de cheud cilemeatair san uair, cothrom dha na pìleatan faisisteach taghadh dhaibh fhèin càite, ciamar agus cuin a thèid iad dhan bhlàr. San dàrna h-àite, dh" fhaodadh armachd canan èadhair 20 mm losgadh sìos air plywood IL-16 aig astar fada, fhad "s a bha an ME-109, le armachd aghaidh peilear, a" cumail seallaidhean bho ghunna inneal 9.6 mm de neach-sabaid Sobhietach. Mar sin, gus Messer a sgrios, bha e riatanach an dàrna cuid ionnsaigh a thoirt bhon chùl, no ma bha thu gu math fortanach faighinn a-steach don einnsean, no don ghlainne sealladh. Bu chòir a thoirt fa-near gu robh conaltradh mòran na b" fheàrr aig na Gearmailtich cuideachd agus gun do rinn iad gnìomh nas co-chòrdail. Vedmakova chaidh a losgadh sìos dà uair, agus air an treas uair bha i air a dhroch leòn agus a thoirt dhan phrìosan. Bha na h-amannan cruaidh an uairsin, ach bhon a bha an cogadh air a chall mar-thà, thuit Madrid, dh'òrdaich Hitler, mar chomharradh air deagh rùn, agus a 'planadh caidreachas le Stalin, prìosanaich Sòbhieteach a thilleadh dhan dùthaich aca fhèin. Chaith Vedmakova ach mìos ann am braighdeanas, chaidh a cur ann an ospadal airson oifigearan, le deagh bhiadh agus cùram. Cha do rinn duine a" chùis no a" èigneachadh, is dòcha gun do dh" fheuch na Nadsaidhean agus an riaghaltas Franco ri iad fhèin a nochdadh don t-saoghal gu lèir mar luchd-daonnachd an taca ris an tyrant fuilteach: Stalin! Ach às deidh dhi tilleadh gu dùthaich a dachaigh, de na seann phrìosanaich cogaidh, cha robh ach aon Vedmakova air fhàgail san fharsaingeachd.
  Fìor, chaidh an òrdugh a chaidh a thoirt seachad, airson an aon trodaiche Eadailteach a bha sìos, a thoirt air falbh bhuaipe. Ach dh'fhuirich i anns an arm, agus fiù 's a' gabhail pàirt anns a 'chogadh leis an Fhionnlainn. Cha robh ann an dùthaich Suomi ach 118 plywood seann-fhasanta anns a" chabhlach itealain aice. Cha mhòr nach do ghabh an nighean pàirt ann am batail adhair, bha i nas motha an sàs ann an taisgealadh, fhuair i òrdugh, tha e coltach gur e monoplane a bh 'ann, a dh' aindeoin sin loisg i sìos, ach cha deach a chunntadh.
  Gu h-obann chaidh Witcher a-steach don conflagration. Bha ospadal a' bhaile a chaidh a bhomadh na theine. Tha an dealbh dha-rìribh apocalyptic, agus tha boireannaich, clann, agus seann daoine a" losgadh beò. An so thuit an leanabh 's an teine, agus mu 'n cuairt bha rughadh agus caoineadh uamhasach.
  Dh'fhairich Vedmakova trompaidean nan archangels na ceann agus thilg i fhèin a-steach do na lasraichean. Bha teangannan teine a' reubadh làmhan ruisgte agus aodann fosgailte na h-ìghne, ach ghluais am pìleat cho luath 's gun d' fhuair i grèim air an leanabh, ga tharraing a-mach à glacadh an sgrios.
  Leum an nighean a-mach, a 'faireachdainn dìreach beagan tachas air a craiceann, thoir sùil air an leanabh. Och, bha e ro fhadalach, bha am balach air mhùchadh, a" tarraing lasraichean na sgamhanan, a" losgadh air aodann cruinn. Tha leithid de blisters air a" chraiceann nas buige na gucagan neòinean-nòin. Dh'èigh Witcher:
  - Seo caos daonna!
  Bhuail i cnap de sgudal le a bòt, agus às deidh sin rinn i cabhag gus cuideachadh le cò eile a dh" fhaodadh a bhith air a shàbhaladh. Bha e coltach ri dannsa cobra eadar luchd-losgaidh gas, bha an nighean a" gluasad gu math neònach agus a" dannsadh. Bha i air a losgadh, a bòtannan air leaghadh, bha a còta air a losgadh, ach lean i air a' sabaid gu cruaidh airson gach deòir a bh' aig pàiste, airson gach buille cridhe beag, airson gach beatha lag, ach cho riatanach airson na dùthcha! Thuit na bòtannan as a chèile, agus a nis bha a' chaileag a' dannsadh troimh 'n lasair lasrach, a casan rùisgte, siùbhlach. B" e martarach a bh" innte, ach chan e a-mhàin cailleachan-dubha ga chràdh fhèin le fastaidhean is cuip, rud nach eil na bhuannachd do Dhia no do dhaoine, na martarach-sabaid a" sàbhaladh beatha shònraichte. Bha casan pìleat na h-ìghne còmhdaichte le sreath de blisters beaga, ach ghluais iad eadhon nas luaithe agus nas mionaidiche bho pian.
  Thug caiptean na seirbheis mheidigeach a-mach bòtannan mòra às a bhaga, agus dh" èigh e rithe:
  - Gabh iad, cuir air gu sgiobalta iad! Bidh thu cho sgìth.
  Fhreagair am pìleat sa bhad:
  - Tha e nas fheàrr a bhith nad neach-cripple gu corporra na bhith nad neach-brathaidh moralta! Chan e diog dhut fhèin, a h-uile càil airson an aghaidh, a h-uile dad airson buaidh!
  Fhreagair caiptean na seirbheis mheidigeach:
  - Is e fìor dhuine Sòbhieteach a tha seo!
  Mhallaich a' bhana-bhuidseach:
  - Agus dè as fhiach dhut daoine a shàbhaladh!
  Rinn an caiptean osna.
  - Tha bràistean agam, an àite casan!
  Dh'èigh Vedmakova, a 'toirt a-mach nighean eile le aodann leth-scorched agus gun mhothachadh:
  Dè cho cruaidh 'sa tha Dia!
  Chrath an caiptean.
  Cha'n e coire Dhe a th' ann, ach coire dhaoine !
  Chuir Vedmakova an aghaidh:
  - Is e seo an aon rud ri ràdh - chan e na pàrantan as coireach, ach a 'chlann!
  Bha an sgiobair airson rudeigin a ràdh, ach chaidh na sgòthan de cheò a-steach don amhaich aige, agus bha e a" casadaich gu feargach.
  Chuir an nighean casruisgte an cèill:
  - 'S e bana-bhuidseach a th' annam agus chan eil dreuchd nas bòidhche ann!
  Agus a' toirt sàil rùisgte, lean i oirre:
  - Biodh beannachdan agus bouquet anns a" chiste-laighe olc aig Adolf!
  Lean na gaisgich bikini air adhart leis an adhartas aca. Chaidh na Nadsaidhean seachad air Brest Fortress agus phluic iad an goileadair. Tanca E-50, a 'gluasad chun an ear.
  Sheinn Gerda le sunnd:
  - Tha mi nam nighean cho snog! Bidh mi a 'briseadh a h-uile nàmhaid mar icicles ... Agus anns an fhuachd, casruisgte, dàna, a bhios eadhon sradagan a' dòrtadh bho bhith fo mo chasan!
  Rinn Charlotte gàire, bhuail i trithead "s a ceithir a-steach don bhodhaig agus dh" èigh i gu deònach:
  - Chan eil adhbhar ann a bhith teagmhach mun Motherland! Tha gaisgich nas cruaidhe na fir!
  Bhrùth Cairistìona am putan le a cas-rùisgte cuideachd, agus rinn i brathadh gu fiadhaich, a" leagail a" chanain Shobhietach. Mar sin thàinig eadhon an stoc dheth:
  - Tha teachd a-steach àrd mar stùcan beinne!
  Loisg Magda an canan aice aon ri aon. Bha e 105 mm agus marbhtach anns an atharrachadh as ùire, bha e gu math luath na theine, a" losgadh deich buillean gach mionaid.
  Bhrùth an nighean a corragan rùisgte agus thuirt i:
  - An àireamh sa cheud ann an loidhne an ama ri teachd air a thoirt seachad ...
  Bhuail Gerda an tanca Sòbhieteach, phronn e an armachd agus dh'èigh e:
  - Chì thu dhut fhèin!
  Bhuail i agus Charlotte, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, le ròin fhiadhaich, fiadhaich:
  - Tha an Fatherland a-nis nas fhaisge oirnn!
  Loisg Cairistìona cuideachd, a" cleachdadh corragan a casan lom, tana, ag ràdh:
  - Beannachd leat a' ghrian leinn !
  Bhuail Magda cuideachd, agus bhrùth i a sàil rùisgte. Bhris i an canan Sòbhieteach gu pìosan fleòdraidh, a" seinn:
  - Is e Motherland an tè as làidire!
  Agus beucaidh na gaisgich mar bhuabhall anns an taigh-spadaidh. Tha ceathrar gu math dèidheil air fir. Tha e gu math freagarrach dhaibh. Carson nach biodh? Tha iad cho breagha agus ionnsaigheach. Agus gràdhach. Agus tha an duine na chù, dìreach beckon. Agus bidh a h-uile càil agad, airgead nam measg. Agus tha na boireannaich sin gu math làidir gu corporra. Agus cnàmhaidh iad foirfeachd fhireann le stuamachd chuthach. Agus tlachd seasmhach.
  Cha leig thu leas feitheamh bliadhna slàn airson fear - agus a dh" aindeoin sin lorgaidh orgasm thu!
  Ghabh Gerda e agus reub e, a" losgadh air na Sobhietich trithead "s a ceithir, agus a" leagail an tùir:
  - Tha mi nam fìor ridire sgrios!
  Chuir Cairistìona a teanga a-mach agus rinn i gàire gu brònach:
  - Agus tha mo ghàire mar sin ri panther!
  Bhruidhinn Charlotte gu làidir, a" crathadh a dòrn agus a" putadh an gàirdeachas le a òrdagan rùisgte.
  Agus tha atharrachaidhean mòra romhainn!
  Ghlaodh Magda agus dh"èigh i:
  - Tha sinn nar sgeadachadh de hetaera!
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - Dè cho math 'sa tha e nuair a bhios làmhan òganach eireachdail gad chùram!
  Agus smaoinich a" chaileag mar a bha na palms aice a" spògadh air nipples connlach. Tha e dha-rìribh cho mìorbhuileach. Agus tòcan agus brosnachail. Agus gu math snog.
  Loisg Gerda aig an USSR SU-85. Bhuail i an càr, agus rinn i gàire, a" slaodadh a casan rùisgte air an armachd:
  - Ah, a bhoireannaich daraich, a bhoireannaich daraich!
  Dhearbh Charlotte gu làidir, a 'putadh a-mach a gruaidhean agus a' crathadh a cìochan slàn.
  - Dubh! Darach! A mhnathan duibhe!
  Agus mar a bheir e agus gàire ... Mar gum biodh na glagan a 'seinn. Agus tha a ghuth cho mòr.
  Agus bha an neach-fulang aice na ghunna Ruiseanach 76-millimeter. Tha na buill-airm gu math àrsaidh.
  Rinn Cairistìona gàire agus sgreuchail:
  - Bidh mi a 'reubadh agus a' briseadh!
  Agus le a corragan rùisgte, stiùir i cuideachd projectile gu càr nàmhaid.
  Dè cho breagha 'sa tha i. Tha òr agus copar air leth math!
  Tha Magda gu tur buidhe, agus i a" seinn le dealas:
  - Tha an hurdy-gurdy fhathast a" caoineadh ...
  An uair sin thionndaidh i timcheall an USSR trithead 'sa ceithir agus lean i a' seinn gu brònach.
  - Tha i na coigreach ann am Berlin!
  Rinn Gerda gàire mar fhreagairt. Bhrùth i am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus loisg i sìos howitzer Sòbhieteach.
  - 'S e Berlin prìomh-bhaile an t-saoghail!
  Rinn Charlotte gàire le aplomb mar fhreagairt:
  - Agus is e Lunnainn prìomh-bhaile Paris!
  Agus ìnean air an Sòbhieteach T-26. Tha an inneal, ged nach eil e mòr, cuideachd air a mheas mar tanca.
  Ghabh Cairistìona e agus thug i air falbh e, a" snìomh a" bhaidhc le a casan rùisgte:
  - Agus is e Paris prìomh-bhaile na Ròimhe!
  An uairsin, cho luath 's a bhios e a' gàireachdainn ... Agus le sùilean emerald bidh e a 'drileadh tro na gaisgich uile ann an sreath. Agus aig an aon àm a 'gàireachdainn, agus a' deàrrsadh le fiaclan. Ach idir mar a bheir e agus òrd air tancaichean Sòbhieteach. Leagaidh e leth an tùir aig na ceithir thar fhichead.
  Agus às a dèidh, gabhaidh Magda e agus lasaidh i e le grenade. Is e sin, projectile. A rèir SU-76. Gu soilleir mar-thà càr seann-fhasanta, ach fhathast air a liostadh.
  Agus rinn e gàire:
  - Agus is e an Ròimh prìomh-bhaile Miami!
  Tha e uabhasach èibhinn. Ach chaidh na caileagan air an giùlan air falbh cuideachd. Cha do mhothaich iad mar a bha càraid de shaighdearan arm Sòbhieteach a' snàgail suas thuca le pasganan de grenades an-aghaidh tanca agus a' sèideadh suas na slighean. Agus mar a bheir e agus spreadhadh. Bhris na rolairean agus chaill an E-50 a ghluasad.
  B" fheudar dhomh an càr agam a chàradh.
  PÀIRT A CEATHAIR
  Chaidh na bomaichean sìos, ach lean an rùsgadh. Tha solar math de shligean aig gunnaichean an t-soithich, ge-tà, bha an teine a-nis air a stiùireadh nas motha gu soithichean Sòbhieteach a bha air an dì-armachadh. Thuig Yamamoto gum biodh ceannas aig muir a" gluasad an iomairt sa chogadh seo gu Iapan airson ùine mhòr. Agus airson soithichean a thogail, tha am pròiseas daor agus fada, ged a tha, mar eisimpleir, bàtaichean-aigeann, is dòcha, nas fhasa a stampadh. Feumar seo, gu dearbh, a thoirt fa-near cuideachd, ach tha e cudromach an structar a bhriseadh. Bha Admiral Yamamoto, an duine as cumhachdaiche ann an Iapan às deidh an Impire Hirohito, a" faireachdainn mar dhia. Dia fìor, agus mar sin theagaisg creideamh dùthaich an Rising Sun gur e comas armachd an dòigh as fheàrr air deification! Agus a nis b' urrainn an ceannard mòr an t-àite mu'n cuairt a chràdh agus a bhualadh gu neo-riaghailteach.
  Os cionn Vladivostok tha sgòthan tiugh, dubha de cheò airson mòran chilemeatairean; is iad sin goireasan stòraidh ola agus ionadan connaidh nan teine. Na ceudan, mìltean de dhaoine air an losgadh, ifrinn, uill, às deidh sin, ciamar nach mothaich thu mar dhia a rinn dìoghaltas air na Ruiseanaich airson linntean de irioslachd, tha sluagh mòr air an èigneachadh ann an sreath de dh" eileanan cho beag an taca ri farsaingeachdan na Ruis. A-nis tha cabhlach na Ruis a" dol fodha, agus eu-coltach ri Cala Peru, chan fhàg iad aon shoitheach.
  Rè Blàr Khalkhin Gol, mhol Yamamoto buille coltach ri Vladivostok a lìbhrigeadh, airson an deach plana mionaideach a dhealbhadh. Ach gun dùil rinn Hitler sìth ri Stalin. San fharsaingeachd, amadan Hitler, a thòisich murt nan Iùdhaich agus mar sin chuir e na aghaidh fhèin an dà chuid a 'Phòlainn agus dùthchannan an Iar. Agus carson a bha feum aige air? A bheil thu airson beairteas Iùdhach fhaighinn? Ach bha e na b 'fheàrr a bhith an toiseach cumhachd an t-saoghail, a' chùis air an USSR, agus 's dòcha an uair sin dùthchannan eile. Tha an taobh an iar nas fhasa a bhuannachadh air sgàth 's gu bheil an inntinn mòran nas lugha air a chomharrachadh le fanaticism agus claonadh gu fèin-ìobairt. A bheil co-dhiù aon chùis aithnichte de phìleatan Ameireaganach a" reubadh. Fìor, bha dà thubaist ann, ach tha e glè choltach gur e tubaist a tha seo.
  Tha na Ruiseanaich fanatical, rud a tha neònach, leis nach eil an creideamh Orthodox ag aontachadh ri fèin-mharbhadh, agus chan eil e idir den bheachd gum faod duine slighe a chosnadh gu pàrras le cleasan armachd. Am bitheantas tha teagasg Chriosd, 'n a bheachd-san, anabarrach gòrach agus neo-fheumail. Leugh e Yamamoto am Bìoball agus ghabh e iongnadh air cho gòrach 'sa bha daoine a bhith a' beachdachadh air a leithid de Dhia sìtheil. Mar eisimpleir, tha e a 'teagasg: bidh iad gad bhualadh air a' ghruaim cheart - tionndaidh gu do làimh chlì, bidh iad ag iarraidh aon lèine - thoir dhà, gràdhaich do nàmhaid! Is e dìreach neach le tinneas inntinn as urrainn beachdachadh air Crìosd Dia. Chan eil a leithid de chreideamh math ach airson tràillean, bhasailean ceangailte. Agus feumaidh gu robh an Roinn Eòrpa gu lèir agus leth an t-saoghail air creidsinn.
  Fìor, cha do chuir teagasg Ìosa, a dh "aindeoin gu bheil e a" diùltadh prionnsapal an t-Seann Tiomnadh, sùil airson sùil, agus a "teagasg dhut gaol a thoirt do do nàimhdean, a" cur stad air na Breatannaich bho bhith a "faighinn thairis air an treas cuid den phlanaid gu lèir, a" cruthachadh an an ìmpireachd as fharsainge ann an eachdraidh a" chinne-daonna. Agus tha seo a dh'aindeoin creideamh Bhreatainn, far a bheil Dia air ainmeachadh eadhon anns an laoidh nàiseanta. Gu h-iongantach, tha cinn-suidhe nan SA a" mionnachadh air a" Bhìoball, ach a dh" aindeoin sin bomadh bailtean Iapanach le bomaichean napalm, a" losgadh mìltean de bhoireannaich is de chloinn beò. A bharrachd air an sin, chaidh sìobhaltaich a mharbhadh, chan ann le tubaist, ach a dh'aona ghnothach, b 'e innleachd a bha seo airson a bhith a' cur eagal air an t-sluagh shìobhalta: a 'lagachadh goireasan daonna is eaconamach.
  Ach cha do bhom na Seapanaich na Stàitean Aonaichte an-toiseach, ron ionnsaigh Gearmailteach, rè a 'chogaidh gu lèir cha do bhris ach aon bhomair troimhe agus mharbh e, dìreach sianar shìobhaltach. Agus tha iad cuideachd a" cur an-iochd sònraichte ris na samurai. Às deidh na h-uile, b 'urrainn dha Yamamoto, ma thogras e, briseadh troimhe le bomairean gu bailtean-mòra na SA, gu h-àraid às deidh dha cabhlach Yankee a chall faisg air Acarsaid Peru. Tha, tha Eòrpaich nan bastards moralta. Tha tuigse shìorruidh aca, creideamh, teagasg agus chan eil!
  Chan ann mar sin ann an Iapan! Is e na tha sinn a" teagasg na nì sinn. Cha 'n 'eil a leithid de ni ann a tha Dia ag radh tionndaidh a ghial eile, gidheadh mharbh a sheirbhisich clann bhig a dh'aona ghnothach. Seadh, am bitheantas, cha'n urrainn an creideas gur aon Dia agus Uile-chumhachdach a bhi fior. Nam biodh e na aonar, an sin gun teagamh bheireadh e an aire gu'n tugadh daoine aoradh dha gu ceart, ann an creidimh agus ann am firinn, agus gu'm biodh aon teagasg aca. Agus mar sin bidh a h-uile duine ag ùrnaigh mar a tha e ag iarraidh, na tha e ag iarraidh. Agus tha an saoghal ro grànnda agus ceàrr airson a bhith air a chruthachadh le aon Dia Uile-chumhachdach. Às deidh na h-uile, bidh riaghladair cunntachail sam bith sa chiad àite a 'strì airson òrdugh agus ceartas. Tha e ag iarraidh gum bi an làidir, glic, uasal, onarach anns a 'chiad àite, agus an còrr an dàrna cuid ceartachadh fhèin, a' fàs gu corporra agus gu spioradail, no ... Ach, ma tha Dia Uile-chumhachdach agus Cruthadair na cruinne-cè, cha bhiodh e cruthaich freaks corporra agus inntinn.
  Às deidh na h-uile, carson a tha an ìmpire uaireannan a 'toirt air falbh laigsean dhaoine mar a chaidh a thoirt seachad? Leis nach eil dòigh eile ann, chan urrainn dha freaks a thionndadh gu fir eireachdail agus gealtach gu bhith dàna ann am priobadh na sùla. Ach nam b" urrainn dhomh, dhèanainn sa bhad e! Och, feumaidh mi gabhail ris na tha ann agus dèiligeadh ris an stuth daonna a fhuair mi mar a chaidh a thoirt seachad. Ach cò uaith a fhuair e 's i ceist eile. Tha, agus tha uireasbhaidhean aig an ìmpire fhèin: chan eil ann ach duine - tha e a" fàs sean, tinn, lag. Gu iongantach, bidh ìmpire diadhaidh gu tric a" fuireach nas lugha na seirbheiseach àbhaisteach, tha nas lugha de sgilean armachd aige na a" mhòr-chuid de sheanalairean agus mòran shaighdearan. Uill, dè a tha ann bho Dhia Uile-chumhachdach. Ach chan eil geal nas fheàrr! Ann an eachdraidh na Roinn Eòrpa gu lèir, cha robh ceannsachadh uamhasach agus soirbheachail na Hitler. Tha, tha e dha-rìribh na shamhla air comas armachd dhaoine geala! Agus, a dh'aindeoin sin, cha b 'urrainn don cheannard as motha a-riamh agus sluagh, eadhon crìoch a chur air an talla-spòrs, foghlam àrd-sgoile fhaighinn, a tha riatanach ann an Iapan!
  A bharrachd air an sin, cha deach gabhail ri Hitler dhan arm, airson adhbharan slàinte. Gu h-iongantach, bha an dealas seo de chult neart, an leòmhann cogaidh, cho lag gu corporra, eadhon anns a 'Ghearmailt, far a bheil dreuchd armailteach aig gach post, cha deach a ghairm mar neach prìobhaideach. Dè cho ìosal sa tha an Roinn Eòrpa.
  Ach, cha robh foghlam àrd-sgoile aig Stalin, fear eile de na luchd-poilitigs as fhollaisiche den ùine againn, ach bha e na chnap. Agus gu inntinneach, cha robh e cuideachd air a dhreachadh a-steach don arm, airson adhbharan slàinte. Gu inntinneach, co-thuiteamas, cha robh foghlam àrd-sgoile aig dà nàmhaid droch-rùnach, cha deach an gairm airson seirbheis armachd air sgàth adhbharan slàinte, bha athraichean air mhisg, agus bha athair Hitler cuideachd ag obair mar ghreusaiche an toiseach!
  Seo a leithid de cho-thuiteamas, neònach, ominous. Chan eil Göring, neach-ionaid oifigeil Hitler, mar sin. Tha e bho theaghlach de uaislean, bha sinnsear Goering na iar-cheannard air fìor riaghladair na Gearmailt, Bismarck. Mar sin, Churchill: uaislean, bho theaghlach uasal, agus plutocrats Ameireaganach, (chan eil an Ceann-suidhe Roosevelt dad nas motha na peansail, lorg iad gu luath cànan cumanta leis.
  Bha iad airson Hitler a chur an àite leotha, ach cha do dh'obraich e a-mach. Thug Hitler buaidh orra uile! Tha Goering na neach-gnìomhachais, oligarch, uaislean agus pragmatist. Tha e nas fheàrr na Hitler comasach air feachdan an t-saoghail air fad an aghaidh Bolshevik agus an-aghaidh na Ruis aonachadh. Tha Ameireagaidh agus Breatainn airson crìoch a chuir air an Ruis, ge bith dè an rèim riaghlaidh, ach tha na comannaich, a tha a" dol às àicheadh bun-bheachd seilbh phrìobhaideach, tha iad airson crìoch a chuir air cho dona. Tha e cianail gum bi iad fiù 's a' tionndadh sùil dhall air cus neartachadh na Gearmailt agus gum feum iad fhèin a dhol dhan Treas Reich.
  Ach, tha a 'Ghearmailt na farpaiseach geo-poilitigeach, ach farpaiseach taobh a-staigh frèam riaghailtean calpachais agus uaislean a' gheama, agus tha an Ruis Bolshevik gu tur coimheach agus nàimhdeil. Tha e eadhon na iongnadh gun tug Churchill fhèin cuideachadh do Stalin, a dh" aindeoin a ghràin an-aghaidh co-mhaoineas, traidiseanta, Sasannach air an Ruis.
  Air ais ann an 1941, bha mi airson an Ruis aig Stalin a chuir an aghaidh na Gearmailt Hitler. Gu pianail, chuir na Gearmailtich às dha. Às deidh na h-uile, tha a 'Ghearmailt fo na deargan na each-cogaidh air a chleachdadh gu carbad-eiridinn na Sòbhieteach, agus tha an USSR fo na donn na raon partisan sìorraidh. Às deidh na h-uile, cha bhith na Bolsheviks fanatical a 'rèiteachadh iad fhèin, agus bidh iad a' pàigheadh cogadh guerrilla fada, a chuireas às don Treas Reich cho mòr 's gun tèid a h-uile bruadar mu leudachadh a bharrachd a-mach à sealladh mar bhogha-froise an dèidh stoirm tàirneanach! An Ruis fon Ghearmailt, nas fheàrr na a" Ghearmailt fon Ruis! A" tuigsinn seo, tha e soilleir carson a chaidh Churchill agus na Stàitean Aonaichte, às deidh call agus gèilleadh armachd, cho luath gu rapprochement leis an Treas Reich.
  Tha Yamamoto na phragmatist, bha e an-aghaidh a" chogaidh leis na SA agus Breatainn. Ach bhrosnaich an dà ìmpireachd seo iad fhèin Iapan le bhith a" cur embargo air solar stuthan peatrail. Às deidh na h-uile, chan eil tobraichean fhèin aig dùthaich an Rising Sun, agus mòran stuthan amh eile. Bha na Seapanach a" barganachadh, bha na h-Ameireaganaich a" tighinn gu crìch barrachd is barrachd iarrtasan iriosal.
  Agus aig an aon àm, cha robh na Yankees, a 'brosnachadh a' chogaidh, idir a 'gabhail cùram mu bhith a' toirt an airm agus an nèibhidh gu bhith deiseil airson sabaid. Thionndaidh am buaireadh a-mach gu bhith ro mhòr, agus mar as motha bha dòchas ann gun robh Moscow gu bhith a" tuiteam agus a" Ghearmailt, agus gun tigeadh a caraidean gu teasairginn. A bharrachd air an sin, bha dòchas ann nach biodh na Stàitean Aonaichte, a tha fhathast nan dùthaich an ìre mhath deamocratach, gu mòr an urra ri beachd a" phobaill, nan slaodadh an cogadh air adhart, nach biodh iad airson fuil a dhòrtadh air eileanan dhaoine eile. Gu dearbh, carson a gheibheadh duine àbhaisteach Ameireaganach air an t-sràid cisteachan-sinc còmhla ri a chàirdean, mura h-eil sinn a 'bruidhinn mu bhith a' dìon fearann na Stàitean Aonaichte fhèin, agus eadhon a 'pàigheadh cìsean armailteach mòr! Is dòcha gur e sin as coireach gun do chaill an Ruis tsarist, le barrachd shaighdearan, ach cha robh muinntir na Ruis a" beachdachadh air Manchuria mar an sgìre aca, agus cha robh iad airson pàigheadh le fuil is fallas airson ùidhean eas-chruthach. Gu mì-fhortanach, cha deach Hitler gu Moscow, gu ìre air sgàth cho neo-ullaichte airson a 'Gheamhraidh chruaidh, agus gu ìre air sgàth a' ghnè fanaticism aig na Bolsheviks.
  Cha robh mi airson eòlas fhaighinn air mi-fhìn.
  Ach, chan e a-mhàin na Bolsheviks, tha muinntir na Ruis buailteach fèin-ìobairt airson amasan mòra. Às deidh na h-uile, chaidh a 'chiad reithe adhair a dhèanamh leis a' ghille Ruiseanach Messer. Tha e eadhon iongantach nach do rinn e seo air sgàth uairean pàrras, ach airson an Tìr-mòr. Ged a tha ... Messer gu ìre na amadan, leis gu bheil e na mhaighstir air aerobatics, innleadair, dealbhaiche, agus gu dearbh bheir fear beò mòran a bharrachd buannachd don Motherland. Is dòcha nach eil na Yankees cho ceàrr, ag ath-aithris a" phrionnsapail: is e am prìomh rud ann am blàr a bhith beò! Às deidh na h-uile, chan urrainn dha na mairbh a mharbhadh tuilleadh!
  Ghabh grunn de chlann-nighean leth-rùisgte, lom-uchd, an cead.
  Thuirt Admiral Naumo:
  - Tha sinn mu thràth air còrr air dà thrian den armachd a chleachdadh. Tha na gunnaichean glè theth, tha iad air an dòrtadh le bucaid uisge!
  Rinn Yamamoto crois le a mheur san adhar agus thuirt e ann an guth ìosal, caran gruamach:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gun seas na gunnaichean an treas cuid de na sligean mu dheireadh. Ged nach eil, cuir a-mach suas ri ceithir fichead sa còig sa cheud.
  Chrath an Àrd-mharaiche Naumo agus sguab e fallas bho aghaidh.
  - An fhiach e a h-uile rud as fheàrr a thoirt seachad air a 'chiad latha?
  Ghlan Yamamoto a dhòrn.
  - Cosgaisean! Gu dearbh is fhiach e! Chuir sinn iongnadh air na Ruiseanaich, mar a bha e ann an 1904, na Gearmailtich ann an 1940, ach bidh Stalin a 'peanasachadh an àithne gu mòr agus cha tachair seo a-rithist. Mar sin feumar a chleachdadh gun do thuit earball an dràgon na chadal. Gu fìrinneach, tha mi a" tuigsinn Stalin, thug an cogadh leis a" Ghearmailt aire cho mòr is gun do sguir e a bhith a" coimhead às dèidh an Ear Chèin. Agus tha eagal air an entourage aige gun stiùiriche an iomairt a ghabhail. An seo chaill sinn ar buille. A bharrachd air na h-Ameireaganaich. Bha e follaiseach don a h-uile duine gun robh a 'chùis ga ullachadh, na sgòthan a' cruinneachadh, bhiodh tàirneanach a 'bualadh a dh'aithghearr, ach ...
  Ruith iad, a' lasadh casruisgte, sàiltean cruinn na h-ìghne. Bha iad air misean cudromach.
  Bha Naumo a" suathadh ri leagh a" chlaidheamh samurai a bha crochte air a chrios, no mar a chanar ris gu cumanta cuideachd katana:
  - Bidh Ruiseanaich an-còmhnaidh ag obair fadalach! Cha bhi an cogadh ro fhada agus ruigidh sinn na h-Urals.
  Thog Yamamoto a shùilean chun na speuran.
  "Gun cuidicheadh na diathan sinn le seo, ach chan eil mi a" smaoineachadh! Bidh iad ag ionnsachadh gu luath, sheall Khalkhin Gol gu bheil an ìre de Ruiseanaich nas àirde na aig àm a 'chogaidh 1904-1905. A bharrachd air an sin, innsidh mi dìomhaireachd dhut. Chuidich an neach-ionaid dìomhair againn ann an Vladivostok beagan nach robh sligean aig an làmhachas cladaich a bha gu math cumhachdach, agus nach do dh'fhàillig an itealan ann an tìde. Is e seo an cogadh dìomhair.
  Chuir Naumo iongnadh air:
  - Agus càite an robh SMERSH agus an NKVD a" coimhead?
  Rinn Yamamoto gàire, a 'crathadh a chorragan.
  "Tha na buidhnean as miosa den Ruis a" frithealadh an seo anns an Ear Chèin, tha an fheadhainn air a bheil eagal bàsachadh air an aghaidh Sobhietach-Gearmailteach a" strì airson Vladivostok. Mar sin, an seo tha e mòran nas fhasa lorg fhaighinn air neach-brathaidh no amadan aig a" mhullach, a bharrachd air neach fèin-sheirbheis. Agus tha an NKVD cho cleachdte ri bhith a" nochdadh co-fheall mac-meanmnach is nach mothaich e tuilleadh luchd-brathaidh. Mar sin tha e gu math comasach a bhith ag obair. Air an t-slighe, ma chaidh grunn sheanalairean a-null gu taobh nan Gearmailtich, a dh'aindeoin gu bheil an teaghlaichean, an càirdean agus an caraidean ann an cunnart airson seo, tha e comasach brìb a thoirt do chuideigin bhon mhullach. No cleachd e anns an dorchadas, a tha eadhon nas fheàrr.
  Mar sin tha sinn air tòrr obair a dhèanamh. Tha sinn Iapanach mar as trice air an comharrachadh le mionaideachd ann a bhith a" smaoineachadh mu obair armachd, agus a" toirt aire do na rudan beaga.
  Suathadh Naumo suaicheantas a katana.
  - Deas! Ach tha nàire Khalkhin Gol a" nochdadh faireachdainn de shearbhas agus buaireadh làidir! Ciamar a b" urrainn dhuinn...
  Thug Yamamoto taic dha:
  - Bha barrachd Manchus na Iapanach, agus san fharsaingeachd tha e do-dhèanta a bhuannachadh fad na h-ùine. Feumaidh mi a thoirt fa-near, ge-tà, nach robh na h-aonadan as fheàrr a 'sabaid air ar taobh, agus bha buannachd mhòr aig na Ruiseanaich ann an itealan agus tancaichean.
  Tharraing Naumo leth-tharraing an katana aige.
  - Chan eil sinn reusanta! Cha toir samurai iomradh gu bràth air lann dòrainneach agus each sgìth, mòran nàimhdean, agus armachd lag!
  Ceartaich Yamamoto:
  - Samurai, gu dearbh chan e, ach fear, gu mì-fhortanach tha! Bidh daoine buailteach mearachdan a dhèanamh!
  Chaidh aire a thoirt do Yamamoto agus dh" èigh e rudeigin a-steach don phìob, agus lean i oirre:
  - Agus tha fios agad, thairg mi a dhol air stailc anns an Ruis air ais sa Chèitean 1942. Dh" fhaodadh seo casg a chuir air a" chiad Fritz a dhol air adhart.
  Chrath Naumo.
  - Gu dearbh! Ach shabaid sinn na SA agus an Leòmhann Breatannach.
  Bhuail Yamamoto an taigh-cuibhle le a mheur.
  - Tha! Fìor, ach chaidh na SA a bhualadh anns na fiaclan, chaill Breatainn a coloinidhean, agus bha a 'Ghearmailt gu math teann. Bha sinn airson na b" urrainn dhuinn de fheachd a tharraing à taobh an iar na Ruis gus am biodh e na b" fhasa don Wehrmacht a dhol air an ionnsaigh an aghaidh Bhreatainn gun eagal air stab sa chùl bho Stalin. - Dh'òl an àrd-mharaiche an t-aobhar a thairg nighean rùisgte ann an sgiort ghoirid agus lean i air. - Bha am buille air a phlanadh airson a 'Chèitein, nuair a bha na rathaidean a' tiormachadh, ach chuir na h-Ameireaganaich stad air.
  Tharraing Naumo an katana aige agus bhuail e san adhar e:
  - Bàs dha na SA! Bidh iad an-còmhnaidh a" cur bacadh air Iapan.
  Rinn Yamamoto gàire gu glic.
  - Chan ann an-còmhnaidh, gu dearbh, mar eisimpleir, nuair a bha sinn a" sabaid an toiseach leis an Ruis, chuidich na Yankees sinn gu mòr le iasadan, a bharrachd air solar armachd. Chaidh còrr 's leth ar cabhlach a dhèanamh le airgead nan Stàitean Aonaichte agus Bhreatainn, agus aig na gàrraidhean-luinge aca fhèin. Mar sin chan eil Ameireagaidh an-còmhnaidh dona, ach chan ann sa chùis seo.
  Dh"fhaighnich Naumo le iongnadh:
  - Agus carson?
  Ruith iad seachad air àrd-mharaichean Iapanach a rithist, a' lasadh shàilean rùisgte na h-ìghne.
  Dh"aontaich Yamamoto a mhìneachadh:
  - Bhris treud de bhomairean fada troimhe gu Tokyo, agus dhèilig iad ri buille brùideil don phrìomh-bhaile, a" cleachdadh bhomaichean napalm. Loisg na ceudan de thaighean fiodha, agus dh'òrdaich an ìmpire aig cosgais sam bith an raon smachd a ghluasad air falbh bhon phrìomh-bhaile. Agus an toiseach, gus an ionad sabaid de ionadan Ameireaganach a ghlacadh air na h-eileanan Medei, as fhaisge air cnàimhneach Iapanach. Gu mì-fhortanach, cha do shoirbhich leinn, agus mar sin thòisich sinn air am blàr airson a 'Chuain Shèimh a chall. Tha e math gun robh an gliocas againn aig an aon àm gus caidreachas a thoirt gu crìch gu sgiobalta leis an Treas Reich agus faighinn dheth beag. Rud eile, cha bhiodh eadhon tobhtaichean air fhàgail de na bailtean-mòra againn.
  Leum na caileagan cas-rùisgte eadhon suas, a" crathadh am braids dubha is dearg.
  Chuir Nauma a chlaidheamh san adhar:
  Bhithinn air buannachadh co-dhiù! Mar sin a bheil e dha-rìribh riatanach na Philippines a thoirt dha Hitler às deidh a" chogaidh? Tha an neamhnaid seo de chrùn Iapanach, Singapore do-chreidsinneach, a 'fàs ann an Hong Kong, Indonesia, tobraichean ola nan coloinidhean Sasannach a chaidh a ghlacadh, agus Guinea Frangach, Indochina, Burma, Thailand. Agus mòran a bharrachd, chan eil na tha ri bruidhinn mu dheidhinn a 'tionndadh na teanga. Às deidh na h-uile, tha sinn nar seasamh air a 'chrìch leis na h-Innseachan, air an stairsnich a ghlac am Fuhrer - Astràilia. Agus thoir seachad a h-uile càil gun sabaid, mar gheàrdach ...
  Chuir Yamamoto stad air:
  - Am measg nan daoine geala cuideachd, tha smart! Chan iongnadh gun do chuir an t-Ìmpire na dhreuchd, cnap de Napoleon. Ach bha Caesar eile ann, thuirt e: tha e nas duilghe a 'chùis a chumail na a bhuannachadh. Anns a 'chùis seo, tha seo a' buntainn rinn sa chiad àite. Aig an ìre seo, cha robh roghainn againn. Cho-dhùin sinn pàirt a chumail gus nach caill sinn a h-uile càil, uachdranas nam measg.
  Rinn Nauma ath-riochdachadh air an fhigear ochd leis a" chlaidheamh:
  Tha mi tuigsinn le m' inntinn, ach le m' chridhe !
  Sheas Yamamoto suas agus bhuail e a cho-obraiche air a ghualainn.
  - Tha, chan eil thu troimh-chèile, sa chùis seo, ma dh'fhàgas sinn, an uairsin tilleadh. Nì sinn a" chùis air an USSR agus a-rithist ruithidh sinn chun Treas Reich air na SA agus na Breatannaich, ach buailidh sinn iad còmhla ris na Gearmailtich agus pasta. Agus an uairsin bidh sinn a 'tilleadh a h-uile càil, agus cuideachd bidh sinn a' glacadh na h-Innseachan, Astràilia, Alasga agus suas gu ... Chithear an sin, às dèidh a h-uile càil, bidh stòrasan Siberia Ruiseanach againn, agus bidh Ameireaga a 'tuiteam ann an trom-inntinn a-rithist. Feumar seo a thuigsinn!
  A-rithist, chrath na caileagan cas-rùisgte leis an aonta as motha. Tha iad cho breagha, tana, bha cuid de na caileagan eadhon le falt fionn, agus fèitheach.
  Bha an Admiral Nauma, le gluasad cha mhòr do-fhaicsinneach, a" falach an katana na shlaodadh agus, a" crathadh, ag èigheach:
  - Tha an àm ri teachd math, ach tha an latha an-diugh nas fheàrr! Cluinn air luchd-giùlan phlèanaichean, chaidh an solar iomlan de bhomaichean a chleachdadh, agus air adhart ...
  Yamamoto òrdachadh goirid:
  - Thig air an deic agus seall mu 'n cuairt, an ceann leth-uair tionndaidhidh sinn mu 'n cuairt agus falbhaidh sinn chum ar bonn as fhaisge.
  Shèid Nauma tro a shròn:
  - Eisd ris a' cheannard !
  Leum an àrd-mharaiche a-mach, a 'cumail an dorais gus a chumail bho bhith a' sgoltadh. Mus robh a ceuman air bàsachadh, shleamhnaich faileas a-mach air an doras, choisich i air tiptoe agus thilg i dheth an còmhdach. Rinn Yamamoto gàire.
  - Lady Armstrong, tha thu cho obann sa bha e an-còmhnaidh!
  Thuit sruth soluis air a' chreutair, ga nochdadh 'na ghlòir uile. B" e figear fionn, nymph a bh" innte, le deagh chuibhreann, ach le aodann boireannach aibidh anns na tritheadan aice. Beagan nas àirde na Yamamoto, ann am brògan leathair air an sgeadachadh le emeralds agus sapphires gus dath na tuinn a cho-fhreagairt, le buinn bhog. Às deidh dhi na còmhdaichean a thilgeil dheth, bha i ann an deise snàmh agus ghluais i mar dhannsair Innseanach.
  Chuir Yamamoto stad air a" bhoireannach:
  - Dannsa nas fhaide air adhart! Anns an eadar-ama, èist rium gu faiceallach, ciamar a ghabh ceann-suidhe phupaidean nan Stàitean Aonaichte mar phàirt den Treas Reich, Henry Truman, ris a" mholadh againn inbhe stàitean foirmeil neo-eisimeileach a thoirt dha na sgìrean saoraidh uile?
  Fhreagair Armstrong na guth ciùin:
  - Thuirt e gu robh e fhèin agus Churchill na aghaidh. Bidh a h-uile coloinidh fhathast nan coloinidhean, agus bidh Sìona fhathast air a roinn. Air an t-slighe, thuirt Truman ma tha Iapan a 'cuideachadh siostam Chai Kang Shi, faodaidh e a shàbhaladh - bidh e gu pearsanta a' faighneachd do Hitler an robh e mar sin. Ann an ùine ghoirid, tha na h-ionadan agad ann am Manchuria, a bharrachd air an rèim, agus eadhon faigh rudeigin air tìr-mòr Shìona. Gu sònraichte, lasachaidhean agus cothrom air stuthan amh.
  Rinn Yamamoto gàire.
  - 'S e deagh naidheachd a th' ann! A bheil fios aig riaghaltas phupaidean na SA gun do bhuail sinn an USSR? No nach eil fhathast?
  Rinn Armstrong cearcall le a meur.
  - Tha fios aige mu thràth! Gu ruige seo, cha robh freagairt oifigeil sam bith ann, ach tha Truman air a bhith ag èigheach mar-thà: is math a rinn thu Japs!
  Rinn Yamamoto gàire agus thionndaidh e a shùilean gu feargach.
  - Chan e Japs a th 'annainn, ach na Seapanaich, dùthaich de ghaisgich agus de dhaoine glic, agus chan e cìobairean agus eucoraich mar na h-Ameireaganaich. Ged, gu dearbh, tha seo math, tha e a 'ciallachadh nach bi cnapan-starra ann airson ionnsaigh domhainn a-steach do Siberia.
  Ghluais am boireannach gu spòrsail a casan air an làr:
  - Tha Siberia math - tha e mòr, beairteach! Agus aig an aon àm, tha Siberia dona - tha sneachda agus fuachd ann!
  Chrath Yamamoto a bhilean.
  - Chan eil eagal air an t-saighdear Iapanach air reothadh. Is e seo brìgh còd Bushido: na bi a "coimhead airson beatha furasta dhut fhèin, ach faigh thairis air duilgheadasan. Chan iongnadh gur e samhla an samurai - carp crucian! Bidh an t-iasg seo an-còmhnaidh a 'snàmh an aghaidh an t-sruth.
  Chuir e iongnadh air Armstrong:
  - Carp? A leithid de dh'iasg gun chron. A bheil na deamhain uamhasach, fìor den apocalypse samurai an coimeas riutha fhèin le minnow, a tha air a frioladh ann am pana, agus chan ann le tìgear no leòmhann.
  Sgaoil Yamamoto a làmhan.
  - Chan eil leòmhainn ann an Iapan! Agus tha an tìgear na chat ro thaitneach, chan eil misneachd aice. Tha fios agad, aon de na prìomh dheuchainnean air samurai, aig aois deich, tha e air a thoirt a-steach do chèidse le tìgear agus feumaidh e pìos feòil ùr a thoirt bhon bhiast. A rug an Zenki sin, nach eil thu a" creidsinn?
  Chrath Armstrong a ceann.
  "Cha chreid mi gun urrainn dha balach deich bliadhna a dh" aois tìgear a làimhseachadh, eadhon ged a tha an claidheamh as gèire na làmhan.
  Chuir Yamamoto a làmh gu socair air druim na h-ìghne agus bhuail i a craiceann lom, meurach.
  - Bha thu mì-thuigsinn. Bidh mac samurai a 'dol a-steach don chèidse leis an tìgear gun chlaidheamh no armachd sam bith. Feumaidh e inntinn làidir agus cumhachd tiomnaidh a chleachdadh gus toirt a chreidsinn air an tìgear a bhiadh a thoirt dha!
  Dh'èigh Armstrong:
  - Tha, tha e dìreach do-chreidsinneach! Is e Samurai an fhìor diabhal! An robh thu anns a' chill sin cuideachd?
  Leig Yamamoto sìos a shùilean.
  - Gu mì-fhortanach chan eil! Is e seo gnàthachadh nan seann amannan! Ach ma tha thu ag iarraidh, tilgidh sinn ann an cèidse thu? Can gu bheil thu airson faighinn a-steach don chèidse leis an tìgear?
  Ghlan Armstrong, a gàirdeanan Greugach tana, grinn air am pasgadh mu amhaich an àrd-mharaiche. Dh'fhosgail bilean le cuireadh:
  - Mas e an tìgear thusa, tha mi deiseil eadhon airson ifrinn! Ged tha pàrras nas miosa na ifrinn às aonais thusa, a samurai mo ghràidh.
  Gu h-obann phut Yamamoto am boireannach air falbh agus dh" èigh e:
  - A-nis feumaidh mi geàrr-chunntas a dhèanamh air toraidhean an ionnsaigh air an USSR le àrd-mharaichean eile, a bharrachd air faighinn a-mach mar a tha cùisean air tìr. Chan eil ùine ann airson tlachd fhaighinn bho thlachd boireannaich. Tha thu a" tuigsinn: gun ùine! Cha gairm mi ort ach san fheasgar. Co-dhiù, chan eil gearradh cumhang mo shùilean agus craiceann buidhe a" cur dragh orm.
  Chuir Armstrong a cromagan sìos.
  - Chan eil! Dìreach an aghaidh! Mar sin eadhon nas romansach agus neo-àbhaisteach! Tha thu Iapanach, is mise Ameireaganach: rèis buidhe is geal, aingeal agus deamhan! Tha an eadar-dhealachadh seo mì-chinnteach! Tha a 'mhòr-chuid de bhoireannaich a' còrdadh ris a 'chiad fhear agus chan eil iad coltach ris a' chòrr.
  Dhòirt Yamamoto leth-ghlainne de dh'fheòil air a mheasgachadh le "Ginn" agus, a 'slugadh ann an aon thuit e gu socair, socair:
  - Gu fìrinneach, bha mi a" smaoineachadh gu robh boireannaich nas gleidhidh na fir. A bheil boireannaich air mòran lorg saidheansail a dhèanamh?
  Thilg Armstrong a ceann agus chrath e a falt bàn, thuirt e:
  - Is e an lorg as cudromaiche dha boireannach fear ùr a lorg, dìreach air chùmhnant gur e leabhar a th" ann, chan e rèidio! Agus chan e luchd-labhairt a th" ann an samurai!
  Bha trile cluig shiorruidh ann, lasadh solas uaine. Dhòirt an àrd-mharaiche leth glainne eile dha fhèin, air a snìomh ann an Ruisis, agus dh" ith e lemon air a smeuradh le mil. Dh"imlich e a bhilean agus sheall e sleagh claidheamh samurai:
  - Mharbh mi gu pearsanta còrr air ceud neach, co-dhiù fichead dhiubh boireannaich òga! Bidh tu mar an neach as àille de na fulangaichean uile.
  Bha Armstrong a 'bagairt, a' cumail a-mach cànan crùbach Yamamoto:
  - Tha triùir mhac agam agus nì iad dìoghaltas ort fhèin agus air do theaghlach, Admiral!
  Cha robh coltas ann gun robh Yamamoto ciontach idir.
  - rug i triùir chloinne ...
  - Còig! Rinn Amstrong ceartachadh.
  Gu sònraichte còig! Agus a chum na h-ìghne ?
  Thilg a" bhean-uasal a cas thar a h-amhaich:
  - Is e Ameireaganach a th" annam agus tha sin ag ràdh a h-uile càil!
  Chrath Yamamoto agus rinn e sgadan:
  - A-nis thig balach thugad, tha i na trodaiche ninja gu math làidir. Dèan seirbheis dha chun na h-ìre as àirde. Tuigsinn?!
  Chrath Armstrong aonta.
  - Tha gaol agam air daoine òga... tha mi an dòchas gu bheil e eireachdail?
  Fhreagair na Seapanach le misneachd:
  - Eadhon barrachd! Còrdaidh e riut!
  Agus dh'fhàg e an cabin gu daingeann. An àite sin, nochd balach cha mhòr sa bhad. Tha ea' coimhead mu thrì-deug no ceithir bliadhna deug a dh'aois, gu math fèitheach, casruisgte agus briogais ghoirid air. Gu math eireachdail, le falt fionn.
  Bha Armstrong toilichte... nach fheumadh i dèiligeadh ri seann chlaon.
  Bha am balach, ge-tà, a" coimhead feargach is gu h-aithghearr air a" Bheurla:
  - Faigh undressed!
  Rinn am boireannach gàire agus thuirt i:
  - 'S dòcha beagan a bharrachd romansach!
  Fhreagair am balach le bhith ga slaodadh san aodann. Loisg gruaidh na baintighearna. Rinn an neach-brathaidh osna throm agus thòisich i air a h-aodach a thoirt dheth. Och, chan e toiseach tòiseachaidh gealltanach a th" ann.
  Rug am balach air fhiaclan, thilg e dheth na shorts aige, agus nochd e foirfeachd fireannach cudthromach.
  Rinn e gàire:
  - Laigh sìos!
  Le osna, laigh Lady Armstrong air a druim agus sgaoil i a casan. Chaidh am balach le cuideam agus gu mì-mhodhail a-steach innte, agus thòisich e air òrd mar inneal-ghunna. Gun fhaclan, gun fhacal ...
  Bha an neach-brathaidh mar-thà na strìopach eòlach, agus cha robh i air a ghoirteachadh. Air an làimh eile, tha jolts biorach cha mhòr tlachdmhor. Mar sin chuir iad toileachas rithe, agus thòisich grotto Venus air a lìonadh le taiseachd. An sin thòisich e gu tur, agus chualas gearan trom.
  Thathas a 'toirt boireannaich garbh, ach tha seo cuideachd na thlachd. Agus an seo tha thu còmhdaichte le tonn de orgasm.
  Bidh am balach gu h-obann a 'stad a' bualadh, a 'toirt grèim air a' Bhean Uasal Armstrong leis a 'fhalt le neart, agus a' lùbadh sìos rùisgte gu foirfeachd. Bidh an neach-brathaidh a" fosgladh a beul agus bidh an jet a" bualadh air a teanga. Chan e seo a" chiad uair idir. Agus tha an gruel geal bhon bhalach milis, agus glè thaitneach don bhlas. Bidh Armstrong a" reamhrachadh a bhilean le fìor thlachd.
  An uairsin bidh an ninja òg fhèin a 'lùbadh a dh'ionnsaigh a h-uchd le aodann, agus a' tòiseachadh ag obair gu neo-eisimeileach. Bidh Armstrong a" crathadh le tonn eile de ecstasy agus a" rughadh mar buabhall ann an taigh-spadaidh. Feumaidh i foirfeachd a ghlacadh le a beul sgarlaid. Agus a bhith ag obair le teanga pinc. Gus an èirich an tobar geal is milis a-rithist.
  Uiread de spòrs. Agus tha an ninja òg, fèitheach, agus fionn dìreach gun sgìos. Tha a lùth neo-sheasmhach agus uamhasach. An trodaiche cliùiteach seo agus am fuamhaire leabaidh. Agus falt fionn ... Tha dìreach a h-uile dad super agus an clas as àirde.
  Chaidh an E-50 a chaidh a chàradh gu cath. Ach a dh" aindeoin sin stèidhich na Ruiseanaich daingnichean gu ìre mhòr, agus bha aig na Gearmailtich ri faighinn thairis air dìonan ann an doimhneachd. Sgrios na gaisgich am bataraidh gu rianail.
  Loisg Gerda, a" briseadh a" chanain Shobhietach, agus an uairsin le gàire na guth thuirt:
  - Buailidh sinn daoine, agus buailidh sinn na cuinneagan!
  Sheinn Charlotte a curls copair-dearg:
  - Tha sinne, oh, robairean ! Mèirlich!
  Agus a 'putadh air a' phutan joystick le a meur rùisgte, chuir i pròiseict, a 'briseadh buncair nan Sòbhieteach.
  Agus an uairsin dh'fhàs Cairistìona gu bodhar:
  - Bang Bang! Agus tha thu marbh! Na mairbh! Na mairbh!
  Agus tha e cuideachd a 'bruthadh a chas gràsmhor le meur ruisgte, a' cur an nàmhaid gu bualadh.
  Agus an uair sin bha Magda ann. Seo an nighean. Bidh e mar an ceudna a" bruthadh an gàirdeachais le òrdagan a choise rùisgte, agus mar a bhios e a" bualadh.
  - O, ge b'e neach a chì sinn, gun dàil !
  Gerda tarraingeach, a 'crathadh a cìochan slàn, bhuail i air na ceithir-deug air fhichead, agus dh' èigh i:
  - Agus airson cuideigin bheir e fàileadh friogais!
  Bhrùth Charlotte a corragan rùisgte air na putanan luing gàirdeachais, agus rinn i gàire mar sparrow:
  - Agus tha sinn a 'cumail rudeigin nar uchd!
  Reub Kristina gunna Sòbhieteach le slige agus reub i, a' bualadh air a bilean sgàrlaid:
  - Na tig faisg oirnn ...
  Bhrùth Magda am putan le a meur lom cuideachd. Shèid i trithead "s a ceithir, agus dh"èigh i:
  - Na tig faisg oirnn!
  Agus bidh Gerda, a" bheathach ionnsaigheach seo, le falt fionn, cuideachd a" bualadh le tilgeag, agus brisidh na ceithir-deug-ar-fhichead mar shròn a" bhocsair fo dhòrn neach-bualaidh. Agus bidh an gaisgeach a" caoineadh:
  - Marbhaidh sinn e!
  Agus a-rithist bidh na caileagan a 'spreadhadh nan deòir agus a' losgadh, gun aithreachas no stad.
  Thog Charlotte gu dealasach:
  - 'S e robair math a th' annam...
  Agus cuideachd mar a bhuaileas e howitzer Sòbhieteach. Cha robh ach pàirtean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Tha Cairistìona a' dèanamh gàire. Fhad "s a tha e a" brùthadh a mheur lom air a "phutan luing gàirdeachais agus chirps:
  - Agus tha nighean nan deamhan marbh !
  Bidh Magda cuideachd a" tàirngeadh le bhith a" putadh a casan rùisgte air rud tarraingeach, a" briseadh tanca Sòbhieteach agus a" toirt seachad:
  - Agus chan e modhail!
  Rug Gerda a fiaclan, las a fiaclan. Smaoinich i air fear òg eireachdail. Cho fèitheach, lùth-chleasachd, le fèithean snaidhte, agus foirfeachd mòr fireann. Agus mar a bhios i a" lùbadh a-null agus a" cuairteachadh a bilean sgàrlaid timcheall a cridhe brònach, jade. Dè cho blasta "s a tha e, mar reòiteag seoclaid. Agus an reòiteag seoclaid sin a bhios tu a" reamhrachadh le do theanga. Agus tha e cho snog, cho brosnachail.
  O, dè cho math ma thèid òganach eile còmhla rithe bhon chùl. Agus thèid an t-slat pulsating, jade a-steach gu grotto tais Venus. Agus dè cho mòr 'sa tha e.
  Chrath Gerda eadhon le languor. Cho taitneach agus cho taitneach 's a bha e dhi.
  Loisg an nighean air a" ghunna Sòbhieteach. Agus rinn i gàire gu h‑urramach, a" stampadh a cas-rùisgte:
  Guys, guys, tha e an urra riut fhèin ...
  Bhuail Charlotte cuideachd agus bhris i an tanca Ruiseanach, fhad "s a bha i a" crathadh, a "crathadh a làn mheirge:
  - Sàbhail an talamh bho theine!
  Chrath Cairistìona a falt buidhe-copaidh. Thug i gàire lasrach, a" caoineadh:
  - Tha sinn airson sìth, airson càirdeas, airson gàire an t-saoghail ....
  Chuir Magda cliog air an luing gàirdeachais le a meur lom. Bhris i an tanca Sòbhieteach agus rinn i gàire:
  - Airson coinneamhan cridheil!
  Bha coltas anabarrach sunndach air na gaisgich. Agus mar a rùisg iad am fiaclan. Agus bidh iad a 'goid agus a' caoineadh.
  Tha Charlotte cuideachd a 'smaoineachadh air fear. Òg, ach le feusag. Mar a tha e a 'gabhail cùram de a cìochan. Mar a bhios feusag a" strì ris a" bhroilleach, bidh falt dualach a" ruith thairis air connlaich aibidh nan nipples. Agus tha e a" strìopachas rithe, agus a" pògadh a cìochan. Cuir timcheall an nipple milis, meala le do theanga. Tha an leithid de dhìol. Agus ma tha an duine fhathast a 'steigeadh a theanga ann an grotto Venus. Abair blas!
  Bidh Charlotte a" losgadh agus a" squeals:
  - Agus bithidh an claidheamh geur !
  Gu dearbh, tha na caileagan, ged a tha iad àlainn, a 'dèanamh gnìomh salach - bidh iad a' marbhadh saighdearan Sòbhieteach. Ach bha iad air an teagasg mar sin bho òige tràth. Tha iad nan madaidhean-allaidh neo-thruacanta.
  
  
  TIOMNA LUACHMHOR FUHRER
  Fhuair Hitler tiogaid sgoinneil: deagh fhortan Ceann-suidhe na Ruis Vladimir Putin. Agus dh"fhàs e sgoinneil don Fuhrer a bhith a" stiùireadh. Fìor, chan e carnabhail Hitler gu lèir. Chuir e stad air na saighdearan faisg air Duker. Ach thachair am falmhachadh dha na Breatannaich agus na Frangaich le call trom, agus le àireamh mòran nas motha de phrìosanaich. Agus anns a" bhlàr airson àrd-cheannas adhair, dh"fhuiling Breatainn mòran a bharrachd, agus loisg na Gearmailtich sìos barrachd phlèanaichean na bha iad ann an eachdraidh fhìor, agus iad fhèin air nas lugha a chall. Agus a dh'aindeoin sin cho-dhùin am Fuhrer a dhol air tìr. Agus bha i gu math soirbheachail. Thuit Lunnainn ann an aon latha deug. Agus chaidh na saighdearan Breatannach an sàs.
  Dh"aithnich a" mhòr-chuid de na saighdearan agus na h-uachdranachdan coloinidh an rìgh ùr agus, a bharrachd air sin, rìgh dligheach Bhreatainn a bha an aghaidh na Gearmailt agus riaghaltas Mosley. Mar sin choisinn am Fuhrer buaidh maoim-slèibhe ann an ùine ghoirid.
  Ach cha robh tìde aige tionndadh dhan ear. Thug Iapan ionnsaigh air na SA ann an Acarsaid Peru. Rinn Hitler reusanachadh gun robh e riatanach Aimeireaga a ghlacadh mus deach an eaconamaidh chumhachdach ath-thogail air stèidh cogaidh. Agus tha an USSR, mar a sheall fiosrachadh, gu math deiseil airson cogadh agus chan eil e cho furasta a ghabhail. Agus tha geamhraidhean anns an Ruis cruaidh.
  A thuilleadh air an sin, an dèidh dha Lunnainn a ghlacadh, chùm Stalin coinneamh phearsanta le Hitler, agus bha an dà dheachdaire glè thoilichte le chèile. Cho-dhùin am Fuhrer gun cuireadh e crìoch air Ameireaga an toiseach agus an uair sin an USSR.
  Dh'aontaich Stalin gum faodadh an USSR cuideachd pàirt a ghabhail sa chogadh. Thug Hitler cead airson a bhith ceangailte ris an Ruis, Alasga laghail. Ach dhiùlt e Fionnlainn a leigeil seachad. Ged a bha Stalin cuideachd den bheachd gu robh an sgìre seo mar phrìomhachas, Ruiseanach.
  Ach chuir mi romham gun a bhith ag argamaid. Agus chan eil Alasga dona ... Thòisich cogadh mòr eadar an USSR, Iapan, an Eadailt, an Treas Reich an aghaidh nan SA. A bharrachd air an sin, bha an Fhraing agus Breatainn a" sabaid cuideachd. Thug saighdearan faisisteach smachd air a h-uile coloinidh de na dùthchannan air an robh seilbh.
  Agus chaidh an cogadh leis na Stàitean Aonaichte bhon fhìor thoiseach airson an Treas Reich gu soirbheachail. Bha Iapan beagan na bu mhiosa. Ach anns an dara bliadhna thar fhichead, bha na Gearmailtich mar-thà fo smachd cha mhòr a h-uile Canada anns an tuiteam. Agus as t-earrach 1943, thòisich oilbheum an-aghaidh na Stàitean Aonaichte. Tha na Gearmailtich "Tigers", "Panthers", "Lions" mu thràth air pàirt a ghabhail anns na blàir. Agus tha iad nan innealan uamhasach. Shabaid na h-Ameireaganaich gu cruaidh, ach chaill iad mean air mhean. Bha an t-Arm Dearg a" sabaid cuideachd. An dèidh dha Alasga a ghlacadh, ge-tà, chuir Stalin saighdearan an aghaidh nan Stàitean Aonaichte gus am mòr-thìr a ghlacadh cuideachd, agus cuideachd gun a bhith na vulture.
  Anns na blàran "Panther" agus "Tiger", agus Sòbhieteach carbadan bha farpais ri US arm. Sheall na blàran nach robh an T-34-76 armaichte gu leòr. Agus dh"òrdaich Stalin an ath bhliadhna gunna agus turaid na bu mhotha a chuir air an tanca seo. Na atharraich an chassis. Ach sheall an t-sreath KV gu robh e caran lag.
  Chaidh an tanca KV-3 a-steach don t-sreath san Lùnastal 1941, agus an KV-5 san t-Sultain am-bliadhna. Anns an dà fhichead-dàrna bliadhna, chaidh an KV-4 a-steach don t-sreath cuideachd, agus thagh Stalin an atharrachadh dìon as truime, ach nas fheàrr de 108 tonna ann an cuideam. Aig deireadh na bliadhna, nochd an KV-6 le trì gunnaichean, le cuideam ceud gu leth tunna. Agus anns an treas-bliadhna-fichead agus KV-7 le cuideam dà cheud tunna.
  Mar a thionndaidh e, tha coileanadh dràibhidh truagh aig a h-uile tanca Sobhietach den t-sreath KV, bogsa gèar neo-earbsach, agus san fharsaingeachd bidh iad gu tric a "dol an sàs agus a" briseadh sìos. Agus tanca dà cheud tunna, san fharsaingeachd, cha mhòr do-dhèanta eadar-theangachadh.
  Ach chan eil dona gun mhaith. Agus chaidh an t-sreath KV a chuir dheth, agus nochd an t-sreath IS na àite ... A bharrachd air an sin, chuir Stalin eadhon casg air leasachadh tancaichean nas truime na dà fhichead sa seachd tonna. Ach bha an T-34 cho soirbheachail is gun do dh'òrdaich Stalin an tanca seo a dhèanamh mar an tè as cudromaiche, as bunaitiche agus as motha.
  Bha Ameireaga fo ionnsaigh agus na Gearmailtich agus na Reds agus na Seapanaich. Chaidh a phronnadh an dà chuid bhon taobh a deas agus bhon taobh tuath.
  Bhris na h-Ameireaganaich gu sgiobalta ... Ged nach deach am blitzkrieg seachad, thug iad New York agus Washington san Dùbhlachd. Agus chaidh na h-Ameireaganaich a ghlacadh air 30 Faoilleach, 1944.
  Bha fois sealach ann ... Bha an Treas Reich agus Iapan a 'cladhach an cuid stuthan. Agus cha robh an USSR ann an cabhag. Thàinig Stalin agus Hitler gu bhith nan caraidean dlùth. Ghlac na Gearmailtich agus na Seapanaich Ameireaga Laideann, shabaid iad ann an Sìona, shluig iad dùthchannan eile.
  Chuir an USSR crìoch air an treas plana còig bliadhna. Agus an uair sin an ceathramh... Bha an Treas Reich ag ullachadh buill-airm ùra... Agus ann an 1952, air 20 Giblean, thòisich cogadh ùr eadar Iapan agus an Treas Reich. Ghabh Stalin, gu dearbh, taobh an Treas Reich.
  Thàinig an USSR gu bhith na dùthaich chumhachdach le eaconamaidh àrd-leasaichte. Bha am prìomh tanca T-54 agus IS-7, Stalin a 'còrdadh ris an inneal mu dheireadh, agus thug e an solas uaine don t-sreath. Anns an Treas Reich bha sreath de "E", tancaichean fìor mhath den ghinealach ùr. Ach an uairsin nochd feadhainn pioramaideach bhon t-sreath AG. A bharrachd air an sin, bha armachd sònraichte aig na Nadsaidhean - diskettes, agus mòran a bharrachd. Ann an teirmean teignigeach, tha an Treas Reich nas làidire na Iapan, agus gus an cruthaich na samurai armachd niùclasach, feumaidh iad a bhith air an ceannsachadh.
  Bha Stalin, aois agus lag, ag iarraidh glòir. Ach thuirt Hitler nach tug e cead ach druim Kuril agus Sakhalin a Deas a thoirt air ais.
  Bha Stalin riaraichte le seo le beagan teagamhan. Fìor, cha do ghabh an USSR pàirt cho gnìomhach an turas seo sa chogadh. Bha an t-sabaid fiadhaich.
  Bha sgioba tanca Alenka a" sabaid air an IS-7.
  Tha an tanca Sòbhieteach math, ach tha an fheadhainn pioramaideach Gearmailteach fhathast nas fheàrr, agus air an dìon le taobh.
  Bhrùth Alenka a òrdagan rùisgte air a" phutan joystick. Air a losgadh le projectile killer.
  Bha an E-50 Iapanach, air a chopaigeadh fo chead bho bhrand a chaidh à bith, a" sabaid na aghaidh. Bha gunna 88 mm aig an inneal seo le fad baraille 100 EL. Cunnartach airson a bhith a 'bìdeadh air an taobh agus gu teòiridheach comasach air punching point-blank and forehead. Pian armachd fìor àrd. Agus tha astar tùsail an projectile uamhasach.
  Tha pàirt àrd an tùir air a dhìon gu math le leathad mòr, ach tha aghaidh an tùir nas miosa.
  Chomharraich an nighean Anyuta an gunna le a òrdagan rùisgte agus bhuail i an tanca samurai. Bhon chiad uair air a bhualadh agus air èigneachadh dùnadh.
  Tha na Seapanach gu math sùbailte, ach tha cuideam cha mhòr cho mòr ris an IS-7 le dìon nas laige, gu sònraichte air bòrd.
  Seo E-50 eile a bhuail na caileagan air bòrd bho astar fada, ged a tha feum air mionaideachd iongantach.
  Ach às deidh a h-uile càil, bhuail an gruagach Alla a òrdagan lom, agus tha seo a 'ciallachadh rudeigin co-dhiù.
  Ach tha an E-75 Iapanach a 'gluasad. Chan eil e cho luath ris an E-50 agus tha e nas truime. Ach tha a chrann air a dhìon gu làidir. Tha an turaid gu math tiugh le armachd aghaidh, 252 mm nas tiugh na an IS-2. Tha aghaidh a 'chuirp nas taine, ach le leathad mòr. Chan eil an taobh as laige den chrann ach 120 mm, gun leòidean. Agus annta tha e nas fheàrr a bhith a 'bualadh bho astar fada.
  Tha E-75 na inneal caran seann-fhasanta le cuideam còrr air ceithir fichead tonna. Tha i gu soilleir mì-fhreagarrach. Ged a tha an canan 128 mm fhathast gu math cumhachdach. Agus tha an T-54 a 'dol gu math leis an inneal seo.
  Loisg Maria le a òrdagan rùisgte. Thruail i taobh an t-slige agus thug i fa-near:
  - Chan e an dealbhadh as fheàrr!
  Thug Olympias spreadhadh de ghunnaichean-inneal agus dh" aontaich iad:
  - Gu cinnteach chan e an rud as fheàrr!
  Agus òrdagan lom fhad "s a tha e a" putadh air na putanan.
  Tha na Seapanach a 'call cogadh ùr, ach tha iad a' sabaid gu cruaidh agus chan eil iad a 'gèilleadh. Ged a tha na saighdearan aca gu teicneòlach air dheireadh.
  Bidh MIG-15n Sòbhieteach nas làidire na càraichean Iapanach. Agus tha an Gearmailteach ME-462 gu tur a-mach à farpais.
  Rinn iad a" chùis air na Seapanach anns na speuran. Agus chan eil antidote sam bith an aghaidh plèanaichean diosc idir.
  Ged a tha discos a 'leagail cha mhòr a h-uile càil a ghluaiseas.
  Sheall Eva agus Gertrude iad fhèin nan glòir gu lèir le bhith a" leagail chàraichean Land of the Rising Sun.
  Loisg Eubha a òrdagan rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Airson mo bhràmair!
  Dhearbh Gertrude agus i a" leagail luchd-dùbhlain:
  - Gus am bàsaich na h-uile dhaoine !
  Agus cuideachd le òrdagan rùisgte, bruthaidh e putanan an luing gàirdeachais agus loisgidh e sìos grunn phlèanaichean.
  Chaidh na Seapanach a bhualadh agus a bhrùthadh anns a h-uile dòigh. Dh"iarr Hitler stad a chuir air na nàimhdean cho luath "s a ghabhadh.
  Bha Gerda agus Charlotte a" sabaid còmhla ann an tanca cumadh pioramaid. Chan eil cuideam a 'chàir ach dà fhichead' sa còig tunna, agus tha an armachd 250 mm le leòidean mòra aig a h-uile ceàrnaidh. Agus tha an einnsean 1800 each-chumhachd, roth-uidheam gas.
  Agus canan àrd-bhruthadh a bhuaileas a h-uile duine mar uchd. Biodh an inbhe dìreach 88 mm, ach dè an astar àrd a th" ann.
  Chan urrainn dhuinn seasamh an aghaidh tanca Gearmailteach.
  Bhuail Gerda putanan an t-slat gàirdeachais le a corragan rùisgte de chasan tana, bhris i an tanca Iapanach agus rinn i rùsg:
  - Air sgàth cho mòr sa tha co-mhaoineas ann an dùthaich Aryan!
  Agus chuir an nighean a teanga a-mach. Tha e gluasadach agus pinc.
  Loisg Charlotte cuideachd le a òrdagan rùisgte, bhuail i an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Airson an Ruis naomh!
  Agus rinn i gàire air a caraid.
  Agus rinn iad a" chùis air na Seapanach gu mionaideach, agus gu sgiobalta.
  Bidh Albina agus Alvina cuideachd a 'sabaid gu math anns na speuran, a' bualadh air na Seapanach, agus gan briseadh nam pìosan.
  Chuir Albina gu mòr sìos le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, agus phronnaich i an samurai anns na speuran ...
  Agus dh'èigh e:
  - Glòir don Treas Reich!
  Leag Alvina càr Iapanach sìos agus rinn i squeak:
  - Glòir do ghaisgich Phrussia!
  Agus cuideachd a 'cleachdadh òrdagan lom.
  Tha na nigheanan gu math sabaid agus a "pronnadh cnapan-starra sam bith. Nuair a bhios am plèana samurai a 'losgadh mar lòchran agus a' tuiteam sìos. Agus air a chùlaibh tha còignear luchd-sabaid bho Land of the Rising Sun.
  Mar sin tha na nigheanan an seo air an deagh cho-òrdanachadh.
  Tha Elizaveta air tanca T-54 leis an sgioba aice agus a" sgrios tancaichean Iapanach.
  Chan eil e furasta sabaid. Tha am prìomh tanca Iapanach a chaidh a chopaigeadh bho atharrachadh tràth air an E-50 na charbad fìor dhona. Agus chan eil e nas ìsle na an tanca Sòbhieteach ann an armachd aghaidh agus armachd. Agus eadhon beagan tha an gunna aice nas tolladh armachd agus dìon nas fheàrr air aghaidh a" chabhsair, gu sònraichte am mullach.
  Fìor, tha na Seapanach nas truime na an càr Sòbhieteach, ach tha an einnsean nas cumhachdaiche a 'dèanamh dìoladh airson seo.
  Bidh Ealasaid a" losgadh bho astar agus a" gluasad.
  Nas mionaidiche, tha Euphrasia a 'dràibheadh. Agus chan eil e a 'leigeil leis fhèin a bhith air a ghlacadh.
  Bhuail Ekaterina, ball den sgioba, a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson co-mhaoineas!
  An uairsin cuiridh Elena, mar spreadhadh, an targaid a-steach don taobh. Agus roar:
  - Is sinne an fheadhainn as cinntiche san t-saoghal.
  Faodaidh na Seapanach an tanca T-54 a tholladh air a bheulaibh, agus eadhon nas motha air an taobh. Agus chan eil toiseach tòiseachaidh aige ann am blàr. Mar sin tha e duilich sabaid samurai.
  Agus an seo thig an E-100. Càr gu math neònach. Tha an armachd aice làidir bho gach ceàrnaidh, agus tha an gunna glè chumhachdach aig 150 mm. Brisidh e an càr Sobhietach gu pìosan. Agus tha e duilich briseadh tro na Seapanach. 210 mm le sgiathan bùird.
  Agus tha an aghaidh 250 milliméadar, mar sin chan urrainn dhut briseadh tro leithid de cholossus.
  Tha tanca T-54 a" tighinn faisg. Na bi a 'briseadh nan Seapanach air a' mhullach. Brùthaidh mi gu bhith a" stobadh air an taobh agus an uairsin loisg iad sìos.
  Tha an gunna cumhachdach, ach tha an ìre teine nas ìsle aige. Agus tha cruinneas cuideachd a 'lùghdachadh an inbhe.
  Mar sin tha feum air gluasad virtuoso bho Eurasia. Gus, nar leigeadh Dia, nach do bhuail iad.
  Sheinn an nighean:
  - Is i an Ruis ar cumhachd mòr,
  Is e an Ruis an dùthaich mhòr againn ...
  Tiomnadh cumhachdach, glòir earbsach,
  Leat gu bràth!
  Bhuail Elena an E-50 Iapanach agus thug i fa-near:
  - Tha sinn a 'fuireach anns an USSR, chan e an Ruis1
  Dh" aontaich Eurasia ri seo:
  Tha, ach tha a" phuing an aon rud!
  Agus mar sin sheachain iad na seallaidhean, agus shleamhnaich iad chun tanca fhèin. Agus dìreach a-steach don taobh, anns a 'phàirt far nach eil leathad nas ìsle agus a-steach do na sgiathan, bidh thu a' briseadh bhon ìre fo-bharaille.
  Agus bidh an E-100 a" tòiseachadh a" spreadhadh agus a" spreadhadh. Agus mar a thig e uile dheth.
  Tha an Ruis fo Stalin làidir agus itealain, agus tancaichean, agus ann am pàirt eadhon an cabhlach.
  Gu ruige seo, ge-tà, chan eil cus shoithichean mòra aig an USSR, ach tha iad air feadhainn beaga a stèidheachadh.
  Agus air an sgrios, tha an sgioba gu lèir air a dhèanamh suas de chlann-nighean a-mhàin. Agus bidh iad gu tur a 'bualadh nan Seapanach.
  Agus tha na soithichean aca, gun a bhith nas miosa, a 'crìonadh.
  Bidh na caileagan a" ruith mun cuairt agus a" cur shligean canain le òrdagan rùisgte.
  Agus mar a tha na sàilean pinc lom aca a" lasadh.
  Ghlac Stalinida, ceannard na sgioba e, agus sheinn e:
  - Glòir do ar dùthaich naomh !
  Agus a-rithist, tha gunnaichean Sòbhieteach a 'bualadh air na Seapanach. Agus a-nis tha bàta-mara iomlan an samurai a" spreadhadh. Agus tha na saighdearan buidhe a 'bàthadh.
  Seo a" sabaid a-rithist...
  Anns a" chiad sia mìosan, chaidh an sgìre a bha fo smachd Land of the Rising Sun a ghearradh gu leth.
  Agus bha buadhan air gach taobh.
  Ghlac an t-Arm Dearg ceann a deas Sakhalin agus ghluais e gu na h-Eileanan Kuril. Thug iad cuideachd ionnsaigh air Manchuria. Agus shabaid e airson Port Artair.
  Agus bha an ionnsaigh air a" bhaile seo ro‑gharg.
  Bha Alenka a" sabaid an aghaidh nan Seapanach agus a" coiseachd, a" togail a fiaclan:
  - Bidh sinn a 'buannachadh!
  Agus le a òrdagan rùisgte, bhrùth i na putanan gàirdeachais, agus shèid i suas an samurai howitzer.
  Loisg Anyuta cuideachd. Bhris an nàmhaid agus dh"fhalaich e:
  - Airson an USSR!
  Agus bhuail Alla le corraich fhiadhaich, agus dh"fhalaich e:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus, cuideachd, le òrdagan rùisgte nan casan, mar gum biodh iad a" bualadh.
  Rinn Maria gàire agus rinn i gàire:
  - Airson Stalin!
  Agus bhuail iad len uile neart...
  Bha Olympias cuideachd a 'sabaid le corragan rùisgte, mar a gheàrr e an nàmhaid, agus a' crùbadh.
  Thuit Port Artair... Agus is e buaidh chinnteach a tha seo.
  Airson trì mìosan eile, chaidh an t-sabaid air adhart ann an àiteachan eile ... Thàinig a' bhliadhna 1953 ... Tha na blàran a tha innte gu math cruaidh.
  Dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach ri tighinn air tìr ann an Iapan, ach chaidh an losgadh sìos le aonadan fèin-dhìon.
  Aig muir, cuideachd, chan eil an t-sabaid air a dhol sìos fhathast ...
  Bha na caileagan a 'sabaid mar ridirean fìor.
  Agus gu dearbh bha iad cas-rùisgte agus glè bhrèagha, tana. Agus mar a bhuail iad na Seapanach le bomaichean.
  Agus tha na caileagan eile a" sabaid. Mar eisimpleir, Anastasia Vedmakova. Tha i na nighean sabaid agus bidh i a" coileanadh a leithid de mhìorbhailean air an MIG-5.
  Agus bidh e a 'losgadh sìos plèana eile, an turas seo na Seapanach, a' cleachdadh canan 37-mm.
  Bidh am pìleat a" sabaid ann an aon deise snàmh agus tha i na nighean air leth ionnsaigheach. Agus a 'bualadh air an nàmhaid gu fìor cheart.
  Agus bhuail gach aon de na seallaidhean aice an targaid.
  Chlisg Anastasia, a" seinn:
  - Tha laoidh na Màthar a' seinn nar cridheachan,
  Chan eil boireannach nas bòidhche anns a 'chruinne-cè gu lèir ...
  Brùth gunna inneal ridire nas làidire,
  Bàsaich airson Dia leis an Ruis!
  Akulina Orlova, a tha a 'sabaid an aghaidh nan Seapanach, a' sgoltadh a fiaclan, nithean:
  - Chan eil! Is fheàrr leigeadh leis an nàmhaid bàsachadh, agus bidh sinn beò!
  Agus chuimhnich i mar a bha, mar eisimpleir, am partisan Lara air a chràdh leis na Seapanach. Agus chaidh an nighean seo a ghluasad tron t-sneachda casruisgte. Agus bha i dìreach a" gàireachdainn ris na daoine a chuir gu bàs san aodann. Eadhon nuair a chaidh stiallan farsaing de dh"iarann teth dearg a chuir air a buinn rùisgte, reòta le reothadh, bha i comasach air a glaodh pian a chumail air ais. Eadhon ged a bha am bilean air a bhiathadh.
  B" i seo an nighean partisan Lara.
  Agus bha cridhe mòr aice. Agus dh'fhuiling i nuair a chaidh a bualadh le uèir bhiorach, chaidh sruth tro a corp.
  Mar sin cha tuirt i dad. Cha do loisg iad oirre, ach chuir iad i gu campa bàis ann an cuaraidh.
  Cha do bhris Lara sìos an sin nas motha, agus lean i air a slighe làn de mhisneachd is de ghaisgeachd.
  Loisg Akulina Orlova sìos plèana Iapanach eile agus sheinn i:
  - Bidh sinn a 'sabaid an nàmhaid gu deireadh,
  Chan eil buannachdan nan saighdearan a" cunntadh an àireamh ...
  Bha na Ruiseanaich a-riamh comasach air sabaid -
  Bidh Satan air a sgrios!
  Ach a-nis tha am Màrt air tighinn mar-thà ... tha Stalin marbh. Tha àm glòrmhor riaghladh an deachdaire agus an ceannsaiche air tighinn gu crìch. Thàinig Beria gu bhith na neach-leantainn. Dh'fhàg Stalin eadhon teisteanas gum bu chòir Lavrenty Palych a bhith na Chathraiche air Comataidh Dìon na Stàite agus na cheannard.
  Agus air 2 Cèitean, chaidh prìomh-bhaile Iapan, Tokyo, a ghlacadh leis na Gearmailtich agus saighdearan Sòbhieteach. Agus air 9 Cèitean, 1953, lean gèilleadh Land of the Rising Sun, agus thàinig an cogadh gu crìch le buaidh. Agus bha coltas gu robh a h-uile dad math agus tlachdmhor.
  Air 20 Giblean, 1955, thachair a 'chiad mhisean le sgioba chun na gealaich. Air thoiseach air mac an duine bha e coltach gu robh an cosmos gun chrìoch.
  Ach air 20 Giblean, 1957, chaidh Hitler gu cogadh leis an USSR. Bha smachd aige air a h-uile càil mu thràth agus cha robh ach aon chumhachd air fhàgail na shlighe.
  Cò a chuireas stad air Hitler?
  Dh'fhàs Lavrentiy Beria nas làidire ann an cumhachd. 'S e Seòrasach a th' ann, agus tha seo cha mhòr mar a tha sgàil Stalin a' freagairt air na daoine.
  Agus an seo thig an cogadh ...
  Tha na Gearmailtich làidir, agus tha saighdearan aca bho air feadh an t-saoghail. Tha an USSR cuideachd làidir, ach nas ìsle na an Wehrmacht ann an teicneòlas.
  Nochd an tanca IS-10 ... IS-11 agus IS-12, ach tha na h-innealan sin an ìre mhath aotrom aig leth-cheud tunna, chan eil ach an gunna nas cumhachdaiche agus le baraille fada airson an IS-11 aig 122 mm, airson an IS- 12 - 130 mm. Agus cha deach ach an IS-15 a dhèanamh na tanca nas cumhachdaiche na an IS-7. Bha gunna 152-millimeter aige agus aig an aon àm gunna le baraille fada le cuideam timcheall air ceud tunna.
  Nochd an T-55 cuideachd. Le gunnaichean nas cumhachdaiche ann an inbhe 105 mm agus air an dìon nas fheàrr.
  An toiseach, thàinig na Gearmailtich air adhart gu soirbheachail. Tha na tancaichean aca nas adhartaiche, mar a tha carbadan eile. Agus as cudromaiche buileach, tòrr a bharrachd cumhachd.
  Airson trì mìosan de shabaid làidir agus làidir, ràinig na Nadsaidhean Moscow. Agus tha an geamhradh fhathast fada air falbh ...
  Lean Baintighearna Armstrong a' sabaid, còmhla ri a companaich.
  Bha ceathrar nigheanan a" sabaid air tanca Goering-5. 'S iad mnathan Sasannach ann an seirbhis a' Wehrmacht. Agus chan eil e furasta dhaibh idir. Feumaidh sinn sabaid ris na Bolsheviks, a bhios a" sabaid an dà chuid gu fanatic agus gu sgileil. Na toir sliochd do Bhreatainn.
  Rinn Sìne milleadh air canan na Ruis le dealbh mionaideach, agus rinn i co-èigneachadh:
  - Is e àm a th" ann am beatha, eadar an àm a dh" fhalbh agus an àm ri teachd!
  Chuir Gringeta, an gunnair casruisgte seo, an gunna gu feum, loisg e agus rinn e sgadan gu deònach:
  - 'S e nighean iolaire a th' annainn!
  Agus buailidh an projectile aice a-steach don howitzer Sobhietach. Tha, tha an nighean gu math super. Agus a 'sgrios a h-uile duine ann an sreath.
  Bhreab Malanya cuideachd, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Sgrios e gunna Ruiseanach. Dh'adhbhraich seo spreadhadh innealan sabaid. Seo an rud a th" ann an nighean sgoinneil. Agus rinn e gàire:
  - Bidh an àm ri teachd soilleir... Thig an cogadh gu crìch, tha mi a" creidsinn ann!
  Thuirt Matilda le teagamh:
  - Tha faireachdainn agam gu bheil sinn air a bhith a 'bualadh air a chèile airson còrr is aon linn. Gach sabaid, agus sabaid, agus sabaid!
  Thòisich Sìne bhrèagha a" gàireachdainn agus thuirt i gu seòlta:
  - Sabaid nas fheàrr na neoni!
  Agus a-rithist bhuail an gunna Sòbhieteach le peilear ceart. Tha i dha-rìribh na nighean an seo. Agus tha iomall sàbhailteachd a 'toirt buaidh air na Ruiseanaich.
  Ron t-sabaid, bha beagan fois aig na caileagan anns an taigh-òsta. Dh"òl sinn lionn Bavarian, dh"ith sinn muiceann geir is uan. An sin thug iad cuireadh do dhusan fear òg, agus rinn iad gàire còmhla riutha. Agus tha e èibhinn agus gu math tlachdmhor.
  Tha e math dha na nigheanan co-dhiù. Agus a leithid de thoileachas dha buidhnean làidir agus meadhanach òg.
  Sa bhad, àrdaichidh a" chosgais lùtha ron bhlàr. Agus a 'tarraing, air na cleasan as fìor! Agus an uairsin bidh na gaisgich a 'putadh na putanan le an casan rùisgte agus a' leagail thoraidhean mòra.
  A-nis tha iad a 'toirt ionnsaigh air Moscow. Agus chan eil am baile-mòr airson a thoirt a-steach. Tha na Ruiseanaich cho gòrach. Gu dearbh, bha e coltach gu robh an t-àm ann tuigsinn gu robh an suidheachadh aca gun dòchas agus gèilleadh do thròcair a 'bhuannaiche. Mar sin chan eil. Leanaidh iad. A" nochdadh gaisgeachd gun lùbadh. Agus cùm ort, far an robh e coltach nach robh cothroman ann, chan eil bacadh sam bith ann.
  Cha robh na Breatannaich, mar eisimpleir, anns a" bhlàr airson Lunnainn cho borb. Leig iad seachad gu sgiobalta. Agus a-nis tha iad a" sabaid san aon sgioba leis na Nadsaidhean!
  Agus dè? Dèan do dhreuchd fhèin!
  Tha Sìne a' faireachdainn air each geal, agus gu math misneachail. Tha mi airson mi fhìn a shealltainn don nighean bhon àite as àirde. Agus thoir deagh chrathadh dha na Ruiseanaich. Gus a bhith na fìor bhanrigh fhèin.
  Tha an gaisgeach a 'losgadh a-rithist. Bidh e a" bualadh air canan na Ruis, agus ag ràdh gu dìoghrasach:
  - Ann an ùine ghoirid bidh pàrras air a" phlanaid!
  Abair nighean bhrèagha na corp, ach bidh i a" dèanamh gnìomhan dorcha.
  Chan eil an gunnair aig Gringeth cuideachd na ionndrainn. Bhris i howitzer 152-mm mar chiùb deigh le òrd. Sin mar a tha i na nighean sgiobalta agus spìosrach. Is dòcha nach lorg thu fear nas bòidhche. Ged ... Nighean fèitheach, le feartan caran meirgeach agus sìmplidh. Ruddy, tha e coltach gu bheil e tiugh, ach chan eil tuiteam de gheir anns a" bhodhaig. Tha e dìreach cho beefy.
  Tha gaol aice air gnè gu mòr agus cha bhith i a" cadal leatha fhèin. Is toil leatha e nuair a tha a corp làidir air a rùsgadh le làmhan fireannaich. Is e nighean glè bhòidheach a th" ann an Gringeta. Ach dè nì e. A-rithist bhuail i am bataraidh Sòbhieteach. Seo am bastard...
  Sheinn Gringeta le gàire:
  - Cha robh fìon aig an fhèill, ach rinn Satan vodca !
  Agus nochd i a teanga.
  Agus a-rithist tha an tanca "Goering" -5 a 'stiùireadh teine a tha ag amas. Agus tha na gaisgich a tha innte gu math tarraingeach. Chaill iad aon uair agus bhuail iad trì tursan. An uairsin chrath iad a chèile le buinn rùisgte! Agus rùisg iad am fiaclan.
  Ach, cha do mhair gàirdeachas nigheanan Bhreatainn a bha an sàs ann. Seo tè de na caileagan casruisgte a bha comasach air mèinn a phutadh fon bhrat-ùrlair. Agus tharraing an tiodhlac seo de sgrios air falbh cho soirbheachail is gun do spreadh grunn rinc spèilidh sa bhad. Agus chaill an tanca mòr seachdad tunna sa bhad a ghluasad.
  B" fheudar dhomh an càr agam a thoirt a-steach airson obair càraidh. Chaidh an sgioba a chuir na àite san spot le sgioba sònraichte.
  Tha, chan urrainnear "Goering" -5 a choimeas ris an teaghlach pioramaideach aig AG. Ach a leithid, chaidh na buill-airm a bu mhiosa a thoirt do nigheanan Sasannach.
  Ach an seo tha na caileagan Sòbhieteach a 'sabaid.
  Lùnastal 1957 mu thràth. Tha Moscow air a chuairteachadh gu tur agus tha coltas gun dòchas air a shuidheachadh.
  Bidh Alyonka a" sabaid air an IS-15. Leasachadh cumhachdach de dhealbhadairean Sòbhieteach. Tha an armachd aghaidh 500 mm le leathad. Na briseadh tro na Gearmailtich. Agus tha cuideam beagan a bharrachd air ceud tunna ann. Agus einnsean roth-uidheam gas de 3200 each-chumhachd. Agus canan a tha comasach air tancaichean pioramaideach Gearmailteach a dhol a-steach bho astar.
  Bhuail Alyonka an càr Gearmailteach le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson an Ruis sgoinneil!
  Agus dh'èigh am bòidhchead.
  Anyuta, cuideachd, mar a bhualadh air an nàmhaid. Agus bidh e mar an ceudna a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, agus a" tolladh an tanca fad as fada, agus a" feadaireachd:
  - Airson an Motherland!
  Tha fad baraille de 120 EL aig a" ghunna, rud a tha drùidhteach. Agus projectile le cridhe uranium. Tha dusan gunna-inneal anns an tanca seo cuideachd a tha gu math cumhachdach.
  Bha Alla cuideachd a" magadh air na Nadsaidhean agus ag èigheach:
  - Airson an USSR againn!
  Ghabh Maria, cuideachd, e agus gheàrr i na Nadsaidhean, agus an turas seo bhrùth i am putan gàirdeachais leis an nipple scarlet aice, a" crathadh:
  - Airson Mother Russia!
  Tha na h-Oiliompaics cuideachd coltach ri gearradh air an nàmhaid. Agus bheir e air falbh turaid an tanca Gearmailteach agus squeak:
  - Airson an Fatherland agus saorsa gu deireadh!
  Sheall an tanca Sòbhieteach gu robh e gu math sabaid ...
  Ach mo thruaighe, tha na feachdan neo-ionann ...
  Gu math neo-ionann ...
  Ach bidh na caileagan a tha nan suidhe ann an ambush a 'glacadh am mionaid.
  Bhuail Ealasaid na fèithean bhoilg aice. An uairsin, le cuideachadh bho shàilean lom, chuir i tilgeadh ceart chun nàmhaid.
  Agus buail an nàmhaid ceart air targaid.
  Agus dh'èigh i:
  - Gaisgeach nas làidire, brùth an gunna-inneal,
  Thig toradh inntinneach!
  Chuir Elena tiodhlac bàis mharbhtach aig an targaid agus thug i fa-near:
  - Gu dìomhain chuir Hitler a cheann oirnn. Ge bith dè cho fada "s a thilleas sinn air ais, cha toir sinn seachad!
  Loisg Ekaterina cuideachd, bhris i tron targaid agus thug i fa-near:
  - Cha bhith sinn a" òrdachadh ìnean, ach feumar rudeigin nas motha a dhèanamh!
  Thug Evrasiya spreadhadh de ghunnaichean-inneal agus chuir e a-mach:
  - Cha lùb an Ruis fon chuing, chan eil an arm againn a "gèilleadh!
  Dh"aontaich Ealasaid le seo:
  - Chan eil! Chan eil an t-Arm Dearg a" gèilleadh!
  Agus chuir i cuideachd teilgean chun an targaid le a sàil rùisgte. Agus thionndaidh e a-mach gu math agus gu ceart.
  Feumaidh sinn cumail oirnn aig a h-uile cosgais. An seo rinn na Nadsaidhean chràdh air an tùsaire.
  Thug iad leotha am balach lomnochd. Agus an uairsin thòisich iad air a bhualadh le sreang dearg-theth. Bhuail iad gu mòr mi gus an do chaill mi mothachadh. Agus an uairsin air a dhòrtadh le uisge saillte. Mar a bha am balach a" sgreuchail ann an sàrachadh. Agus bha e mu thràth air a ròstadh le lòchrain a-rithist. Agus an uair sin ghabh iad e agus spìon iad slat-theth dearg dhan anus.
  Sin cho an-iochdmhor a bha na Fritz. 'S e spòrs eile a th' aca a bhith a' frioladh an cuid shàilean. Bha aon nighean Komsomol air a smeòrach le ola air bonn, agus chaidh inneal-brathaidh a chuir na theine fodha. Agus tha an nighean a 'sgreuchail ann am pian uabhasach. Agus bidh na Nadsaidhean a" frasadh agus a" seinn òran dhaibh fhèin.
  Agus dè nach do rinn iad fhathast. Agus bha corran nan caileagan air an casruisgte air am bristeadh, 's bha na gillean air sgaoileadh le searbhas, 's an craiceann air a reubadh beò.
  Loisg Ealasaid a-rithist. Bhuail e air an targaid agus chog e:
  - Cha toir sinn seachad gu bràth!
  Agus dh"aontaich Elena le seo:
  - Na leig às gu bràth!
  Agus chuir i projectile chun an targaid le cuideachadh bho a h-òrdagan lom.
  Chaidh tanca eile a thoirt na theine mar lòchran...
  Thug Catriona fa-near gu làidir:
  - Bidh sinn nar curaidhean na cruinne!
  Agus le a sàil rùisgte chuir i teilgean eile chun an targaid.
  Ach gu mì-fhortanach, a dh'aindeoin a h-uile gaisgeachd san t-Sultain, thuit Moscow. Agus san Dàmhair, bha na Gearmailtich air na Urals a ruighinn mu thràth. Agus ghlac iad Meadhan Àisia bhon taobh a deas. Agus ron Dùbhlachd 1957, bha iad gu tur a 'fuireach air feadh na sgìre an USSR.
  Mar sin chuir e crìoch air ceannsachadh an t-saoghail.
  Air 20 Giblean, 1959, chaidh referendum a chumail gus monarcachd agus ìmpireachd na cruinne den Treas Reich a stèidheachadh. Bha seo aig an aon àm ris a" chiad turas-adhair aig speuradair gu Mars, agus euchdan ùra an Treas Reich. Agus gheibh Hitler an tiotal Super-Impire.
  Bha e coltach gun deach na h-amasan gu lèir a choileanadh.
  Ach sa Chèitean 1961, thuit Hitler ann am plèana agus chaidh stad a chuir air a riaghladh sgoinneil agus fada.
  Ach tha a mhac as sine air a bhith na inbheach mar-thà, agus tha sliochd Fuhrer air fàs seasmhach agus làidir. Agus a-nis tha an Treas Reich a 'toirt buaidh air àite.
  Fhuair a h-uile dùthaich còirichean co-ionann agus saoranachd an ìmpireachd ùr.
  Agus tha daonnachd a" gluasad a dh"ionnsaigh àm ri teachd nas soilleire!
  
  BUAIDH NAPOLEON DAN UISGE
  Bhuannaich Napoleon blàr Waterloo. Cha robh grèim aige ri àm a' bhlàir, agus chaidh a' chùis a dhèanamh air na Breatannaich. Agus an uairsin chaidh na Gearmailtich, air an stiùireadh le Blucher, a bhualadh cuideachd. An uairsin ghabh na Frangaich thairis an Òlaind.
  A-rithist thug iad buaidh air na Prusians agus na h-Ostairich. Cha robh an Ruis airson a dhol a-steach don chogadh. B 'e Tsar Alexander a' chiad fhear a dh'fhàs sgìth de shabaid agus cha robh e airson fuil a dhòrtadh.
  Bha Napoleon Bonaparte, cuideachd, buailteach gun a bhith a 'slaodadh a' chogaidh a-mach. Air dha grunn bhuaidhean a thoirt a-rithist air na càirdean, rinn e sìth riutha. Fhuair an Fhraing pàirt den Eadailt agus an Òlaind agus cuid de thalamh anns a 'Ghearmailt agus chaidh i sìos.
  Airson greiseag, gu dearbh ... thug Napoleon ionnsaigh air Algeria anns na ficheadan agus thug e buaidh air. Agus an uairsin ghabh e thairis Morocco. Thòisich àm Afraga de leudachadh an ìmpire. Bha Napoleon a" sabaid ann an Afraga agus ràinig na saighdearan aige a-rithist an Èiphit agus Sudan.
  Chuir Napoleon e fhèin an sàs ann an Afraga... Ach cha do dhìrich e dhan Roinn Eòrpa fhathast. Bha an t-ìmpire beò airson ùine mhòr anns na làithean sin. Agus chaochail e ann an 1840 aig aois trì-fichead, an dèidh dha trithead "s a sia bliadhna a chuir seachad na ìmpire, agus gu h-iomlan a" stiùireadh na Frainge airson dà fhichead bliadhna! Is e riaghladh fada agus glòrmhor a tha seo. Fon e, fhuair an Fhraing an dà chuid buaidh agus dreuchd. Thàinig a' mhòr-chuid de dh'Afraga, a' gabhail a-steach Sudan agus Nigeria, gu bhith nan coloinidhean Frangach. A bharrachd air an sin, thug marasgal Napoleon buaidh air Indochina.
  Chaidh sliochd Bonaparte a neartachadh. Bha clann aig Napoleon II cuideachd agus chaidh e suas chun rìgh-chathair aig aois gu math aibidh. Agus lean a shliochd air an àrdachadh ghlòrmhor. Ann an 1848, a" gabhail brath air an ar-a-mach san Ostair, thug an Fhraing air falbh an Eadailt bho Ìmpireachd Habsburg. An uairsin lean an cogadh leis an Ruis còmhla ri Breatainn.
  Rinn na Frangaich, còmhla ris na h-Ostairich, a' chùis air na Ruiseanaich. Agus ghabh iad thairis mòran fearainn. Nam measg, Ukraine. Stèidhich Napoleon II an Co-fhlaitheas, a" cur a bhràthair air a" chathair rìoghail. Chaidh an Ruis a chuir sìos don roinn de mhion-chumhachdan. Lean Napoleon II air a cheannsachadh agus ghlac e barrachd Prussia agus an Ostair. Agus an sin, cuideachd, a 'cur an càirdean, a' faighinn cas-cheum anns an Roinn Eòrpa. Dh" fheuch Breatainn ri gearan a dhèanamh, ach chaidh a bhualadh....
  Nuair a thòisich cogadh catharra ann an Ameireagaidh, rinn Napoleon II eadar-theachd air taobh nan daoine a deas. Agus bhuannaich e ... lean an Fhraing cuideachd air ceannsachadh Afraga, agus ghabh i smachd air na h-Innseachan. Aig muir, bha na Frangaich, le sàr stòras, an aghaidh Bhreatainn mar ailbhean an aghaidh Mosca. Agus ghlac iad eadhon Breatainn fhèin le bhith a" tighinn air tìr air a" mhòr-thìr ann an 1873.
  Ghabh an Fhraing thairis Astràilia agus Canada agus thàinig i gu bhith na mòr-chumhachd. Ann an 1881, bhàsaich Napoleon II, Mòr, cuideachd. Agus chaidh Napoleon III suas air an rìgh-chathair. Fon e, lean an Fhraing a 'gluasad a cuid saighdearan air feadh an t-saoghail. Gu sònraichte, bha iomairt an aghaidh Moscow agus chuir an dà chuid an Ruis agus na Stàitean Aonaichte a-steach mu dheireadh. Agus bha cogadh ann an Sìona. Ann an 1904, an dèidh bàs Napoleon III, chaidh Napoleon IV suas an rìgh-chathair. Ghlac i Iapan an ath bhliadhna agus beagan bhliadhnaichean às deidh sin chuir i crìoch air ceannsachadh Shìona. An uairsin thòisich an ionnsaigh air Ameireagaidh Laidinn. Chuir Napoleon an Còigeamh a rìghich ann an 1933 crìoch air ceannsachadh dhùthchannan an t-saoghail gu lèir agus cruthachadh ìmpireachd cruinne. Ann an 1937, chaidh a" chiad itealan le sgioba a-steach don fhànais. Ann an 1945, bha daoine ag itealaich chun na gealaich. Agus ann an 1957 gu Mars, agus an ath bhliadhna gu Venus.
  Bha e na cheannsachadh air àite. Ro dheireadh an fhicheadamh linn, bha speuradairean air tadhal air a h-uile planaid den t-siostam grèine, agus eadhon ann an cuid de dh'àiteachan - air a 'ghealach, Mars, Venus, chaidh tuineachaidhean a stèidheachadh.
  Agus ann an 2021, thòisich itealaich a" chiad turas eadar-rionnagach. Ghabh ìmpireachd na Frainge, ioma-nàiseanta agus mòr, smachd air an t-saoghal gu lèir agus siostam na grèine. Agus tha na aislingean aice cumhachd thairis air an Cruinne-cè!
  
  
  TACHARTASAN ÙR NA H-ALBA ANN AN T-SAOGHAL AIVENGO
  Ged a chaidh Rebecca a shàbhaladh bho bhith air a chur gu bàs leis an Ivanhoe gaisgeil, cha do chrìochnaich an sgeulachd aice. A bharrachd air dànachd. Rinn Isaac a dhìcheall gu cinnteach. Agus thòisich e ag iarraidh air ais an t-seudaireachd agus an aodach oirthireach daor a thugadh bho Rebecca. Ach gu dearbha chaidh a dhiùltadh.
  Dè a tha mar-thà mar sheilbh an òrduigh, tha e an uairsin, agus chan fheum na h-Iùdhaich aithris.
  Mar sin chuir Rebecah seachad beagan ùine ann an aimsir fhionnar casruisgte, agus a-mhàin ann an trusgan poca. Seadh, mus deach a cur gu bàs, bha i casruisgte agus gun aodach agus glaiste ann an cealla manachainn. Bha e fuar agus tais agus bha radain ann. An seo bha Rebeca cho cailleach agus cho bàn.
  Le bhith a 'fuireach casruisgte anns an t-sloc agus air an t-sràid ann an sìde fhuar thàinig gu robh an nighean a' faighinn droch fhuachd agus a 'fàs tinn. Agus bha aig Isaac gu h‑èiginneach ri dotairean fhastadh. Mar sin, bha e air a chosg gu math, a 'gabhail a-steach pàigheadh airgead-fuadain dha na robairean.
  Agus bha mi a 'coimhead airson dòigh air airgead a lorg agus a chosnadh an àiteigin. A bharrachd air an sin, dh" ainmich Ridseard an Lionheart gun deidheadh co-fharpais jousting grandiose a chumail co-cheangailte ris a chrùnadh. Agus gheibh an neach a bhuannaicheas duais mhòr.
  Aig an àm sin, mar a chunnaic Isaac gu h-obann balach ann am pants goirid, casruisgte, rùisgte chun mheadhan, ach gu math fèitheach. Bha na fèithean aige gu math brèagha, agus air am mìneachadh gu domhainn fon chraiceann tana. A rèir inbhean nam Meadhan Aoisean, cha robh am balach idir beag, ach le aodann leanabhach, cruinn. Tha e soilleir gu bheil seo fhathast na leanabh a bhios, ma dh'fhàsas e suas, na dhuine le corp fìor chumhachdach.
  Dh"fhaighnich Isaac den ghille le gàire:
  Dè tha an duine òg ag iarraidh?
  Thuirt am balach, a" stampadh a chas-rùisgte:
  - Tha mi airson pàirt a ghabhail ann am farpais ridirean! Aig an aon àm cuidich do nighean tinn!
  ghabh an t-Iudhach beartach iongantas:
  - An e dotair a th' annad?
  Fhreagair am balach le gàire:
  "A dh" aindeoin mo choltas òige, tha tòrr eòlas agam mu thràth air marbhadh. Agus ann an leigheas cuideachd! Agus gu tur an-asgaidh!
  Fhreagair Isaac le sunnd:
  - Sgoinneil! Uill ma-thà. Tha fèithean làidir agad, ach am bi iad gu leòr airson pàirt a ghabhail san fharpais?
  Thuirt am balach le gàire:
  - Thoir dhomh crudha eich!
  Rinn an t-Iudhach beairteach magadh.
  - Carson!
  Thuirt am balach le misneachd:
  - Brisidh mi e!
  ghuil Isaac :
  - Ceart gu leòr, tha mi a 'creidsinn! Tha fèithean glè bhrèagha agad, san ear bhiodh tu toilichte a bhith air do reic ri harem an t-sultan!
  Leum am balach mar fhreagairt suas, air a snìomh grunn thursan san adhar agus a" reubadh:
  - Cha toir mi seachad!
  Chuir an t-Iùdhach iongnadh air:
  - Dè cho luath agus cho sgiobalta 'sa tha thu! Ceart gu leòr, bheir mi dhut each agus armachd le sleagh agus claidheamh airson na farpais. Is ann dìreach a thilleas tu seo uile thugam ann an triplets!
  Chrath am balach.
  - Uill, oir tha an t-each agus buill-airm agus armachd a 'dol chun a' bhuannaiche. A thaobh seo, faodaidh tu sabaid.
  
  Gu math toilichte, thuirt Isaac:
  - A dheagh dhuine òg... Dè an t-ainm a th' ort?
  Fhreagair am balach gu modhail:
  - Oleg Rybachenko! Tha mi nam ghaisgeach a bhios a 'cuideachadh an lag, agus mar as trice a' frithealadh na Ruis. Ach anns a 'chùis seo, thàinig mi a shàbhaladh do nighean. Leis gu bheil bronchitis na ghalar glè chunnartach a rèir inbhean nam Meadhan Aoisean. Agus chan eil mòran dhotairean sgileil ann as urrainn an nighean a shàbhaladh!
  Fhreagair Isaac le gàire:
  - Tha thu a 'coimhead tòrr nas sine na tha thu a' coimhead?
  Chrath am balach.
  - Tha, tha mi air a bhith airson iomadh bliadhna! Tha e duilich eadhon a bhith a" cunntadh cia mheud, leis gu bheil mi a" siubhal agus a" fuireach ann an diofar shaoghal. Ach bha uimhir de thachartasan agus bheachdan agam.
  Thug Iùdhach fa-near:
  - Ceart gu leor! Rach agus leighis mo nighean! Anns an eadar-ama, cuiridh mi airson each agus armachd. Tha, agus a-nis tha thu a 'tomhas am fàs. Tha e coltach gur e dìreach balach a th" annad, ach gu math mòr agus le guailnean farsaing. Cho àrd ri Ivanhoe, agus is dòcha gum bi thu nas fharsainge anns na guailnean!
  Chrath Oleg agus thuirt e:
  - Airson do nighean a làimhseachadh, feumaidh mi deoch làidir, geir, dusan cupannan beaga. - Air faicinn mar a bha gnùis Isaaic a' toinneamh, rinn an gille cabhag gu cuir ris. - Chan eil cupannan ach airson greis. Agus bhiodh e math geir broc a lorg cuideachd. Dh" fhalbh an gille. Agus bidh do nighean cho math ri ùr!
  Chrath Isaac le aonta.
  - Tha, dìreach draoidh beag! Uill, bidh a h-uile dad deiseil, falbh agus sàbhail mo nighean.
  Bha am balach a" frasadh casruisgte, cruinn, pinc, agus sàilean gu tur gun duslach.
  Thòisich i ri fealla-dhà mu thimcheall Rebeca. Bha an nighean bàn agus casadaich. Gu dearbha, eu-coltach ris a" bhalach neo-bhàsmhor, cha robh i cleachdte ris an fhuachd. Chuir nighean dùthaich a deas, ann am foghar Bhreatainn, seachad an oidhche casruisgte agus ann an aon eideadh le cill tais agus fuar, agus latha no dhà san adhar. An seo agus airson mathanas nach eil fada.
  Agus a-nis feumaidh tu bancaichean a chuir oirre - an leigheas dùthchasach as èifeachdaiche, a tha a 'cuideachadh mòran.
  Tha craiceann Rebecca caran bàn agus chan eil e tana. Bha nàire oirre rùisgte air beulaibh balach fèitheach eireachdail.
  Thuirt Oleg Rybachenko a" cur a mheur-chlàr air a bhilean:
  - 'S e dotair a th' annam! Na bi diùid rium!
  Agus rinn an nighean gàire air ais.
  Chuir am balach, aig an robh eòlas mu thràth, canaichean dhi. Rinn an nighean gàire.
  Ach bhuail Oleg i gu socair, leag i sìos buinn air an sgrìobadh. Choisich an nighean gun chleachdadh air an t-slighe agus bha molagan air a casan rùisgte. Agus bha an t-slighe gu bàs gu bhith gu math goirt dha nighean bheairteach nach robh cleachdte ri bhith a" dèanamh gun bhrògan.
  Thuirt am balach a bha a" ruith casruisgte fad na h-ùine:
  - Tairgse, cho tairgse !
  Agus chuir e canaichean oirre, às an robh lorgan air druim na h-ìghne. Ach tharraing na bancaichean a-mach an galar. Agus mar sin fhuair Rebecah beagan bainne le mil, agus thuit i na cadal.
  Às deidh sin, dh'fhàg Oleg a 'mhaighdeann òrdugh cumail a' toirt bainne le mil is malik, a bharrachd air geir broc.
  Agus rinn e cabhag chun na farpais. Tha e riatanach obrachadh a-mach an dà chuid an t-each agus an armachd agus buill-airm.
  Chan eil an Iùdhach, ged a tha e sanntach, gòrach. Agus bha an t-each math agus cha robh an armachd le buill-airm dona. Dhreap Oleg a-steach don armachd agus bha e a" faireachdainn neònach annta. Bhiodh sabaid rùisgte tòrr na b" fhasa. Ach tha riaghailtean farpais ann: feumaidh a h-uile duine a bhith ann an armachd agus air muin eich. An seo, sabaid rùisgte le claidheamhan, an uairsin chuir Oleg Rybachenko às do na feachdan gu lèir le claidheamhan.
  Ruith am balach air each geal, agus bha e a" coimhead air adhart ris a" bhlàr.
  Chaidh an fharpais a chumail ann an Lunnainn. Bha Ivanhoe mu thràth air faighinn seachad air na lotan aige agus bha e air a mheas mar aon den fheadhainn a b" fheàrr leis an fharpais. Bha Ridseard an Leòmhann fhèin ag ullachadh airson cath. Bha dùil cuideachd gun tàinig saighdearan à dùthchannan eile. Gu sònraichte Diùc Alba: trodaiche cumhachdach às an Spàinn. Diùc Guise Frangach, barons às a' Ghearmailt. Mòran luchd-sabaid. Eadhon bhon Ruis fad às, ràinig am Prionnsa Ruslan. Nas mionaidiche, chan ann bhon Ruis, ach bho Kievan Rus.
  Mar sin thionndaidh an riochdachadh an seo gu bhith cruaidh. Agus b" e farpais gun samhail a bh" ann le duaisean.
  Bha còir aig an neach a bhuannaicheas ciste òir fhaighinn, a thug Ridseard an Lionheart à Palestine. Agus bha cuideam co-dhiù tunna air a" bhroilleach seo.
  Mar sin an fheadhainn a tha airson sabaid - a rèir choltais, neo-fhaicsinneach.
  Chaidh an fharpais, mar thoradh air an àireamh mhòr de chom-pàirtichean, a chumail a rèir siostam a" chupa.
  Ràinig Oleg Rybachenko campa sònraichte airson ridirean. Armachd agus each, is e pas a tha seo, ach chan fheum duine sam bith sgrìobhainnean.
  Chuir am balach seachad an oidhche anns a" champa. Anns an fheasgar thàinig boireannach le deagh shunnd thuige. A 'faicinn gu robh i air a beulaibh fhathast gu math leanabh agus gu math brèagha, chuir i a-steach:
  - Bheir mi seirbheis dhut an-asgaidh do bhalach!
  Chrath Oleg aonta agus thug e fa-near:
  - Cha bhith thu aithreachas, tha mi glè eòlach!
  Airson a 'chiad uair ann am bliadhnachan, is dòcha gu robh an strìopach air eòlas fhaighinn air grunn orgasms fìor agus eadhon a' coimhead nas òige. Dh"fhalbh i riaraichte. Goirid nochd barrachd nigheanan. Thug Oleg fa-near:
  - Feumaidh tu pàigheadh airson gnè! Agus airson gnè mòr dà uair! Bonn òir airson gach orgasm!
  Dh'aontaich na siùrsaich gu toileach... choisinn Oleg airgead math, ach thar oidhche dhùin e a shùilean. Thàinig a nigheanan agus boireannach seachad. Mar as trice tha iad òg agus brèagha, ach faodaidh tu an galar a ghlacadh. Fìor, tha Oleg na leanabh neo-bhàsmhor agus chan eil an galar ga thoirt.
  Ach dh'fhàs mi beagan sgìth ron t-sabaid ...
  Agus an uairsin bidh an trombaid a" seirm agus bidh an fharpais a" tòiseachadh sa mhadainn. An seo tha na ridirean a 'sgapadh air feadh an achaidh. Bidh e a 'toirt tòrr sabaid. Roghainn de mholaidhean biorach no biorach. Tha a h-uile càil eile air a cho-dhùnadh le crannchur.
  Oleg thuit a shabaid anns a 'chiad bhlàr leis a' Ghearmailt baron. Bha e na bu mhotha agus na bu truime na am balach, agus na ghaisgeach gu math ùghdarrasach.
  Ach tha am balach crìochnachaidh eòlach agus teicnigeach. Agus gus nach bi thu air do leagail le sleagh, bidh thu a 'gluasad an sgiath beagan chun an taobh agus a' bogachadh a 'bhuille. Agus cuiridh tu thu fhèin le bhith a 'tionndadh a' chuirp.
  Tha Oleg gu math làidir, agus chaidh an nàmhaid a losgadh sìos còmhla ris an each aige. Agus dh"fheadan an gille. Tha e mar-thà air a dhol tro iomadh blàr ann an diofar universes. Agus bha e a 'sabaid leis an Treas Reich ann an cruinne-cè co-shìnte anns an do ghlac na Nadsaidhean an saoghal gu lèir an toiseach, agus dìreach an uairsin thug iad ionnsaigh air an USSR. Agus b" e gluasad làidir a bh" ann air an taobh.
  Agus bha am balach an uairsin a 'sabaid còmhla ri Margarita, an nighean neo-bhàsmhor, a bha cuideachd na inbheach. Agus còmhla riutha ceithir nigheanan brèagha agus cuideachd cha mhòr neo-bhàsmhor. Bha sianar supermen a 'sabaid le arm a ghabh thairis cha mhòr an saoghal gu lèir. Agus sheall e gaisgeachd mòr.
  Agus a-nis an fharpais. Chan eil e cho cruaidh ri cùmhnant. Agus airson sàr bhalach, chan eil oidhche gun chadal le siùrsaich na bhacadh.
  Fhuair am balach a" chiad duais aige: each, buill-airm agus armachd. Mar bu trice bhiodh na ridirean a' toirt airgead dhaibh. Mar sin ma tha thu nad neach-sabaid math, tha com-pàirteachadh san fharpais buannachdail dhut.
  An uair sin blàr eile... An turas seo thug an crannchur Oleg gu Diùc Albannach cumhachdach na Spàinne. Bhathar den bheachd gur e an gaisgeach as fheàrr san Spàinn. Bhiodh e air a bhith na bu inntinneach a bhith a" sabaid ris mu dheireadh, ach tha tòrr tòrr ann.
  Bha an nàmhaid na fhuamhaire, agus bha e trì tursan nas motha na Oleg. Ann an sabaid sleagh, tha cuideam na cnap-starra mòr. Agus tha an t-each faisg air Alba na dhreach. Theagamh gu'm biodh a leithid de chlosach gu math diombach airson do phronnadh.
  Oleg cha robh mòran eòlas ann an co-fharpaisean. Mar as trice bha e a 'sabaid beagan eadar-dhealaichte. Ach tha eòlas sabaid iomlan a" bhalaich crìochnachaidh uamhasach.
  Agus mar sin dh'fhalbh e. Tha na sleaghan geur agus geur.
  Ruith Alba air le luathas mòr. Tha an t-each aige, ged is e each dreach, e glè shùbailte. Tha Oleg, ge-tà, fada nas luaithe na am famhair Alba fhèin. Agus nuair a thàinig am balach faisg air, dh'fhàg e an t-sleagh agus bhuail e an nàmhaid anns a 'visor. Tha 'bhuille a' pronnadh, 's le fo choil' a' chaoil. Dh"itealaich Alba far an eich chumhachdach aige agus bhuail i e. Thuit eadhon beagan fhiaclan a-mach.
  Bhuannaich Oleg, agus thuirt e le gàire:
  - Tiodhlac luachmhor airson na bainnse!
  Thug a' bhuaidh am balach follaiseach. Chrath Rìgh Lionheart e fhèin làmhan ris, ag ràdh:
  - Tha thu nad ghaisgeach làidir! Cò às a tha thu?
  Fhreagair Oleg le gàire:
  - Leig fhad 's a chumas do mhòrachd sàmhach!
  Seo an treas blàr aig na ridirean. Uill, tha trì blàran ann an latha tòrr, is dòcha gum bi eadhon ceithir ann an ùine.
  Bha Oleg a-nis a 'sabaid ri trodaiche Sasannach. Chan eil an ridire ionadail cho mòr ri Alba, agus bha e a" coimhead faiceallach.
  Ach chì thu trodaiche eòlach agus làidir.
  Sgaoil Oleg, a-mach à cleachdadh, an t-each aige agus bhuail e, a 'cur a-steach agus a' tionndadh a 'chuirp, agus gu dearbh bha e fhèin a' gluasad air falbh bhon t-sleagh.
  A-rithist leag e sìos an nàmhaid gun oidhirp. Chan eil e doirbh agus gheibh thu misneachd.
  Mar sin tha an treas ridire air a chur fodha.
  Stad sealach agus cuirm de na buannaichean. Tha an àireamh de chom-pàirtichean air a dhol sìos. Agus dh'ith iad tòrr.
  Thug Oleg dheth a chlogaid. Chuir e iongnadh air mòran gu robh e cho òg, cha do dh'fhàs eadhon a mustache.
  Dh'ith am balach tòrr agus dh'fhàs e beagan trom.
  B" e an ath neach-dùbhlain aige an trodaiche a b" fheàrr san Fhraing - Diùc Guise.
  Uill, carson nach biodh eagal ort mu mhadaidhean-allaidh sa choille.
  Bha Diùc Guise ro dheas-bhriathrach, teic- inneach, mòr, àrd, le gualainn leathann.
  A rèir choltais, tha e na neach-sabaid snasail.
  Cho-dhùin Oleg Rybachenko gun dèanadh e a 'chùis air ann an dòigh shìmplidh.
  Nuair a sgaoil na marcaichean, agus an uairsin thòisich iad air cruinneachadh. Chrath De Guise leis an t-sleagh aige agus dh" fheuch e ris a" bhalach a bhualadh sa bhodhaig, seachad air an sgiath. Ach fhuair Oleg, le làn fhreagairt, air falbh, agus chuir e fhèin an t-sleagh a-steach don chiste gus am briseadh e. Gu dearbh, chuir e corp ris.
  Agus dh'itealaich de Guise agus bhuail e cho cruaidh 's gun do dhòirt fuil às a bheul. Seo am buille.
  Rinn am balach gàire agus thuirt e:
  - Na bi tyrannize!
  B" e seo an sabaid mu dheireadh den latha. Tha ceithir eile air fhàgail airson an ath fhear.
  Bha Oleg toilichte.
  Ach cha robh ùine aige fois a ghabhail. A-rithist thàinig iad airson gean gus orgasms strìopach a ghlacadh. A bharrachd air an sin, chuir iad thuige airgead-fuadain airson armachd agus eich. Agus bha armachd de Guise, mar eisimpleir, le clachan, agus bha na suimean mòra.
  Gu dearbh, b" fheudar do Isaac na fiachan a phàigheadh air ais. Bha coltas gu robh an Iùdhach mì-riaraichte leis fhèin. Gun d"òrduich e na fiachan a thilleadh ach trì tursan, ach dh" fhaodadh e a bhith còig, no eadhon deich tursan. Ach, bha Oleg, a 'faicinn gu robh an t-Iùdhach sanntach a' fulang, thug e dha fichead bonn òir eile, airson fàbhar Rebeca, mar thiodhlac bho nighean.
  Agus an uairsin rinn e seirbheis dha strìopaichean a-rithist. Agus thog e a" phrìs gu dà bhonn òir. Ach fhathast, bha mòran ann a bha ag iarraidh. Agus thàinig mar an ceudna beagan mhnathan uasal. Bha iad cuideachd airson orgasm eireachdail a ghlacadh, no eadhon a bhith trom le ridire cho glòrmhor.
  A-rithist Oleg Rybachenko cha do chadal fad na h-oidhche agus ag obair. Ach tha seo math san fharsaingeachd. Tha gigolo òg cho mòr air airgead a chosnadh.
  Agus ceithir sabaidean eile mus faigh iad an cupa.
  Agus tha a" chiad neach-dùbhlain na ghaisgeach à Afraga. Gu math mòr. Uill, dìreach fuamhaire, ochd troighean a dh"àirde. Agus tha cuideam notaichean co-dhiù fichead. Air sgàth an cuideam a choisinn e. Cha robh e fiù 's air each, ach air càmhal mòr. Agus bhris e a h-uile duine.
  Dè as urrainn a bhith air a shabaid ri fear dubh. Bha Oleg Rybachenko eadhon toilichte gu robh an neach-dùbhlain aige cho mòr. Bha e inntinneach agus inntinneach.
  A bharrachd air an sin, chaidh na geallaidhean a roinn, agus bha e comasach geall a chuir ort fhèin agus, air eagal buaidh, co-dhiù rudeigin a chosnadh.
  Sheinn Oleg:
  - 'S mise ridire creidimh air glùinean nan saogh'l,
  A nàimhdean na Ruis, sguabaidh mi aghaidh na talmhainn!
  Agus mar sin ghabh an gille e, agus dh"ullaich e beagan airson a" chatha, a" smèideadh an sgiath le ola.
  Thug gaisgeach mòr dubh ionnsaigh air ... ruith Oleg a dh'ionnsaigh e. Tha an nàmhaid air càmhail, agus èiridh e mar charraig. Fìor, chan eil an leithid de ghaisgeach cho furasta a thoirt sìos.
  Dh'fhàg Oleg an nàmhaid mòr agus bhuail e an nàmhaid air an armachd.
  Bhris sleagh a 'ghille, ach chuir an nàmhaid an aghaidh, gu h-iongantach. Bha Oleg a 'feadalaich, cha do chuidich an traidiseanta fo choilear a' chuirp.
  Chaidh sleagh eile a thoirt don bhalach crìochnachaidh agus dhealaich iad a-rithist.
  Cho-dhùin Oleg gum biodh e na b 'fheàrr an turas seo a bhith a' bualadh air an nàmhaid anns an fhradharc. Bheir seo buaidh, ged a bhios e nas duilghe a bhualadh.
  Bha an gaisgeach à Afraga seòlta agus an turas seo bha e ag amas air a shleagh air broilleach an stiùir. Ach Oleg, an dùil a leithid de chothrom, a stiùireadh gus an t-each aige a ghluasad chun an taobh. Ged a bha beagan agus sgrìobadh an t-each. Bhuail Oleg, ann an rage fiadhaich, e le sleagh gus am biodh a 'phuing air a dhol a-steach don eanchainn air an fhradharc a bhris e tro na bàraichean. Bha am buille marbhtach. Cha robh e an aghaidh nan riaghailtean. Bhàsaich àireamh sa cheud de ridirean ann am farpaisean, gu h-àraidh an fheadhainn le sleaghan biorach.
  Ach, thionndaidh e a-mach gu robh e ris nach robh dùil. Agus thuit closlach an nàmhaid on chamhal.
  Buaidh ghlòrmhor. Cha robh ach an t-each air a ghoirteachadh beagan. Agus smeuraich Oleg sgrìob fhada le balm slànachaidh. Agus cha do chuir seo, gu dearbh, slàinte ris an each.
  Agus tha an ath neach-dùbhlain às an Ruis. An turas seo am Prionnsa Ruslan. Cuideachd neach-sabaid nas motha agus gu math sùbailte. Cha robh Oleg a 'faireachdainn gu math toilichte an dèidh trì oidhcheannan gun chadal.
  Ach, bha an neach-dùbhlain aige cuideachd gu math sgìth às deidh còig sabaidean.
  Oleg thuit e na chadal airson dìreach uair a thìde. Bha a chadal domhainn agus bha e a" bruadar air rudeigin bho thachartasan san àm a dh" fhalbh.
  Seadh, thog sia saighdearan suas na Nadsaidhean aig àm Stalin agus an Fuhrer, gan sgrios gu tur còmhla ri tancaichean.
  Rinn Oleg Rybachenko bogha leis na sabers aige, a 'gearradh sìos na saighdearan faisisteach. Agus an uairsin le cas lom, balach tilgidh e snàthadan biorach agus geur, a 'marbhadh luchd-dùbhlain agus tancaichean.
  Agus an uair sin a-rithist, mar an oidhche-oidhche, an robair a 'feadaireachd. Agus tuitidh lannan slàn de fheannagan air na saighdearan Nadsaidheach.
  Dh'èigh am balach terminator:
  - Lorg balach beag inneal-lasair,
  Seadh, a luchd-faisisteach, mo thruaighe, gun fhortan!
  Gheàrr Margarita sìos na Nadsaidhean gu mòr cuideachd. Ach aig an aon àm, thilg i diosgan tana le casan rùisgte. Gheàrr iad dheth cinn shaighdearan na dùthcha fo ghrian ifrinn Hitler agus na tancaichean tancaichean.
  Bha an nighean a" feadalaich aig an aon àm, agus dh"èigh i:
  - Airson an Ruis naomh!
  Agus thuit na feannagan, a" bualadh nan Nadsaidhean mar chloich-mheallain, agus loisg na tancaichean.
  Chan e a-mhàin a" chlann shìorraidh agus na ceithir nigheanan bana-bhuidseach a bha a" sabaid. Sheall rèisimeid Arm Dearg na Ruis an-aghaidh trithead roinn Nadsaidheach stamina gun lùbadh.
  Aig an aon àm, ghlac Natasha, gheàrr i am muileann le claidheamhan. Luchd-cogaidh nàmhaid a phronnadh. Agus an uairsin le casan rùisgte chuir i boomerang eile air bhog. Gheàrr i sgòrnan nan Nadsaidhean agus bonn nan tancaichean.
  Agus as an sgàrlaid las pulsar, a" seinn:
  - Glòir don Ruis as motha!
  Cha tug Zoya cuideachd cothrom don luchd-dùbhlain aice. Chrom i, a h-uile seo agus a-rithist, claidheamhan is saighdearan is tancaichean a leudachadh. Agus an uairsin, le a òrdagan rùisgte, thilg i snàthadan puinnseanta. Agus às deidh dha na cnapan dearg aice spùtadh easan slàn de dhealanach a leagh mastodons Gearmailteach.
  Sheinn an gaisgeach:
  - Is e an Ruis an dùthaich againn!
  Bidh mi an-còmhnaidh dìleas dhi!
  Agus mar a tha pulsar a 'toirt a-mach à navel na h-ìghne. Seadh, pronnadh na Nadsaidhean gu pìosan craiceann a tha air an reubadh. Agus an uairsin bheir e suas na tancaichean.
  Chan eil Augustina cuideachd a 'toirt cothrom dha na faisisteach. Bidh falt copair-dearg na h-ìghne crìochnachaidh a" sruthadh sa ghaoith mar bhratach proletarian.
  Agus bidh casan lom, chiseled a 'tilgeil tiodhlacan bàis fìor mharbhtach. Dè nach toir cothrom dha na saighdearan no na tancaichean aig an Wehrmacht.
  Aig an aon àm, bidh an gaisgeach a 'tilgeil a-mach pìosan losgaidh de phlasma draoidheil a' leaghadh meatailt bho nipples ruby. Agus na dì-chuimhnich rughadh:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil - a bhith beò fo cho-mhaoineas!
  Agus an uairsin bhon bhoglaich chruinn aige, mar dhealanach.
  Tha Svetlana cuideachd anns a 'bhlàr. Tha i na nighean air leth snog. Agus mar an ceudna buailidh e na Nadsaidhean le claidheamhan. Agus casan rùisgte, gràsmhor Tilgidh mi làn bhiodagan a' bhàis. Gun do gheàrr iad dheth cinn nan Nadsaidhean agus gun do gheàrr iad dheth tùir charbadan troma is meadhanach.
  Agus bho na nipples connlach bheir e a-mach fhathast sgaoileadh corona. Agus tha seo dha-rìribh nas marbhtach, gu sònraichte airson tancaichean agus itealain.
  Agus gèillidh an gaisgeach mar an ceudna on mhaighdeann do thabhartas a" sgrios.
  Agus seinn:
  - Glòir don Ruis mhòr! Is urrainn Dia ar sàbhaladh!
  Agus tha saighdearan Ruiseanach a" losgadh air na Nadsaidhean bhon raidhfil ainmeil Mosin. Bidh dà ghunna-inneal ag obair cuideachd. Bidh na gunnaichean a" losgadh. Tha aon de na ciad mortaran jet Ruiseanach de chumhachd àrdachadh "Andryusha" cuideachd ag obair.
  Bha saighdearan an airm Sòbhieteach air an deagh ullachadh. Bidh iad a 'bualadh gu ceart agus tha iad gu math smachdail.
  Bha Oleg Rybachenko, a" gearradh sìos na Nadsaidhean, an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean agus eadhon plèanaichean, a" smaoineachadh: ciamar a chaidh aig ar daoine air chall dha na Nadsaidhean anns an fhìrinn eile seo?
  Tha e gu tur tàmailteach! Ach tha na Ruiseanaich nas fheàrr. Seo mar a bhios saighdearan Slàbhach a" tolladh saighdearan beaga, geala is dubha le bayonets agus a" sèideadh suas tancaichean le grenades. Chan eil ach beagan air fhàgail airson a bhuannachadh. Agus tha an t-arm rìoghail gu math gaisgeil. Seo aon Ruiseanach, le stamag lom, nighean gunna-inneal a" losgadh air saighdearan Gearmailteach. Ann an sgiort ghoirid agus casruisgte an nighean seo, ach bidh i a" cur peilearan gu h-iomchaidh.
  Agus tha Oleg Rybachenko a 'gearradh le claidheamhan. Agus an uairsin tilgidh e cuideachd boomerang le casan cloinne lom, a 'gearradh dheth an nàmhaid agus na tancaichean. Agus nuair a bhios am balach a" feadaireachd...
  Agus a-rithist, mar a thuiteas na feannagan air na Nadsaidhean. Chan eil cothrom aig na Nadsaidhean às deidh sin. Agus ionnsaigh air itealain cuideachd.
  Oleg Rybachenko, bha am balach shìorraidh seo a 'sguabadh às:
  - Glòir do mo dhùthaich chosmach!
  Margarita, tha an nighean shìorraidh seo cuideachd teth sa bhlàr. Agus bidh e a 'gearradh le sabers, gu math ainmeil. Agus mar a tha e a" feadaireachd gu bheil dòrlach de fheannagan a" bualadh o shuas agus a" briseadh tro chinn nan Nadsaidhean, agus tro adan tùir tancaichean faisisteach. Agus le casan lom, leanabhach bidh e a 'tilgeil boomerangs gus am bi gaisgich dùthaich na grèine faisisteach infernal a' tuiteam ann an dusanan.
  Thuirt Marguerite:
  - An Ruis mo ghràidh - teaghlach càirdeil de dhaoine!
  Bhris Natasha na Nadsaidhean le claidheamhan. Phòg i dòrlach de shnàthadan le a corragan rùisgte. Ghabh iad agus chuir iad às do na Nadsaidhean agus shèid iad suas dusan tanca. Ach, cha do dhìochuimhnich an nighean sgaoileadh corona a chuir air bhog bho na nipples scarlet aice.
  Agus mar a thèid dealanach a thilgeil a-mach às an navel le toradh marbhtach, gu sònraichte airson tancaichean agus itealain.
  Rinn an nighean gàire:
  - Bidh mi cho super!
  Bidh Zoya cuideachd a" sabaid ann am blàr fiadhaich. Agus tha a claidhnean a" deàlradh mar stoirm tàirneanaich, tha sruthan de shradagan loisgeach a" dòrtadh agus a" gearradh nan tancaichean mar im le sgian theth. Agus bidh casan lom na h-ìghne crìochnachaidh a" tilgeil shnàthadan a tha a" ceangal nan Nadsaidhean mar ghràineag.
  Agus bidh pulsars marbhtach sgrios a" sgèith a-mach à cnapan dearg-ruadh agus bidh plèanaichean agus tancaichean a" losgadh a-mach bhuapa. Tha an gaisgeach gu math dùbhlanach ann an coltas agus ann an gnìomh.
  Bidh bòidhchead a 'gearradh nan Nadsaidhean, plèanaichean agus gunnaichean fèin-ghluasadach, gun a bhith a' toirt tròcair dhaibh.
  Agus tha an nighean a tha a 'sabaid a' gàireachdainn:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil!
  Cha'n aithne do Augustine sa chath sith, agus tha corruich ainneartach a' tarruing rithe. Agus buainidh e an naimhdean mar chàl le saoibhreas. Agus tha a sùilean a 'losgadh mar emeralds. Agus bidh casan casruisgte, mar lannan propeller, a" tilgeadh a-mach teachdaireachdan sgrios a bhios a" reubadh plèanaichean tanca às a chèile.
  Agus bidh peitean dath ruby a" cur a leithid de shruthan de phlasma draoidheil gu na Nadsaidhean nach urrainn dad a chuir na aghaidh.
  Ach nuair a theid sruth de dhealanach draoidheil a mach à bogail Augustine. Agus brisidh e mòran nàimhdean còmhla ri tancaichean.
  Chlisg an nighean aig mullach a sgamhanan.
  - Glòir do Shlat an Dè Uile-chumhachdaich !
  Tha Svetlana a 'sabaid ri sluagh fiadhaich. Agus an nighean mar a bhuaileas i le dealan-dè. Agus le casan casruisgte, mar a chuireas tu boomerang ùr air bhog a gheàrr tùir nan càraichean. Gaisgeach àrd-chlas agus fionn nàdarrach.
  Agus mar a thèid tsunami de bhuillean draoidheachd a-mach à nipple connlaich. Agus ghabh i e, agus bhuail i an nàmhaid, mar gum biodh an deigh air briseadh fo bhuillean a" chlaidheimh. Agus bhon bhoglaich chaidh a sèideadh le dòrtadh corona. Leagh tomad nan tancaichean, loisg mòran phlèanaichean gu làr.
  Chuir Svetlana tweet:
  - Tha gaol aig a' chaileag air marbhadh,
  Seo an nighean!
  Tha Oleg Rybachenko a" sabaid mar fhìor Titan. Tha am balach crìochnachaidh na neach-sabaid cho èiginneach. Agus le casan rùisgte leanabachd leigidh e a-mach grunn dhioscaichean a ghearras nàimhdean, tha meatailt nan tancaichean coltach ri snàthad deigh dearg-theth.
  Agus mar a bhios leanabh karate a" ruith muileann-gaoithe.
  'S ma bheir e 's feadalaich e am barr a sgamhan. Gu'n gabh araon feannagan, agus gu'n tuit iad sìos. Agus reithe ceannardan luchd-cogaidh nan Nadsaidhean.
  Agus an uair sin spìonaidh i às a' phìob... Agus reub i dheth foirfeachd fireannach ceud faisisteach slàn agus tancaichean le plèanaichean. Ghabh an fheadhainn bho clisgeadh pian agus okochurilas.
  Dh"èigh an sgrìobhadair beag:
  - Airson co-mhaoineas anns an Ruis!
  Bidh Margarita, ann am feirg fhiadhaich, a" spùtadh aig na Nadsaidhean, agus sruthan de phlasma draoidheil ag itealaich a-mach às a beul. Agus dh'ith iad na Nadsaidhean suas gu fìor chnàmhan. Agus leagh na tancaichean, agus chaidh na plèanaichean an sàs anns an lìon theine.
  'S e nighean le falt òir a th' anns a' ghaisgeach.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh rudan dòrainneach is marbhtach gus nach tèid ach pìosan de dh"fheòil reubte a-mach às na Nadsaidhean, agus stocan bho na tancaichean.
  Agus dhealaich na caileagan cuideachd gu dùrachdach ...
  Thug iad eadhon na panties aca dheth. Às deidh sin, chaidh sgrios nan Nadsaidhean gu math nas èifeachdaiche.
  Rinn Natasha casgade de bhuillean air saighdearan geala is dubha. Agus a-nis tilgidh a casan rùisgte grunn grenades, agus reubaidh i às a chèile buidheann-chatha slàn de Nadsaidhean agus tomad mòr de thancaichean. Agus an uairsin bho na pìosan sgàrlaid leigidh e a-mach tonn a bheir sgrios air na Nadsaidhean, leithid casg de shaighdearan tsunami, an dà chuid gu saighdearan-coise agus tancaichean le itealain.
  Agus bheir e bhon bhoglach dealanaich marbhtach mar itealan, agus loisgidh e a" bhuidheann Nadsaidheach, agus bhuapa cha d" fhan ach cuirp loisgte, agus trì dusan tanca maille riu.
  Agus aig a 'cheann thall, mar gum b' ann bho uchd Venus, bidh nighean bhrèagha, pulsar marbhtach a 'sgèith a-mach, a bha, a' fàs ann am meud, ga thoirt, a 'roiligeadh thairis, agus a' losgadh rèisimeid iomlan de Nadsaidhean agus ceud tanca, a 'gabhail a-steach grunn Luchagan, sa bhad.
  Rug an gaisgeach:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Ghabh Zoya agus rinn e measgachadh, a 'leudachadh gu mòr le claidheamhan, a' gearradh dheth tùir nan tancaichean. Agus ghabh an gaisgeach òg bhon taobh a-muigh e agus chuir e air bhog e le diosgan, measgaichte le boma pea. Agus reubaidh e mòran de na Seapanach. Agus an uairsin bho na nipples sùbh-craoibhe bheir e fhèin agus a 'leigeil a-mach sruth ùr de dhealanach. Agus briseadh na nàimhdean gu sgoltagan le sgoltagan beaga. Agus chan eil dad air fhàgail de na tancaichean.
  Agus an uairsin bhon navel, mar gum biodh e air a bhualadh le sailean laser. 'S bidh moran nan Naitseach air an gearradh as. Agus mar as trice bidh tancaichean a" call tùir, bidh rolairean briste a" falbh bhuapa.
  Agus anns a 'cho-dhùnadh, mar bho grotto Venus, tilgidh gaisgeach le falt dath an duilleach òir sruth lùth fiadhaich. Agus sguabaidh e air falbh na geàrdan Nadsaidheach agus mòran tancaichean is plèanaichean agus gunnaichean fèin-ghluasadach. Tha iad sin nan luchd-sabaid cruaidh.
  Dh"èigh an gaisgeach am bàrr a sgamhanan:
  - Glòir do cho-mhaoineas Stalin agus Tsar Alexander III!
  Oleg Rybachenko dhùisg agus tha e deiseil airson sabaid ùr. Leum an neach-dùbhlain aige Ruslan air each.
  Uill, tha dà ridire Ruiseanach a 'sabaid. Ged a tha Ruslan a 'coimhead nas motha, tha an neach-dùbhlain aige nas luaithe agus nas làidire.
  Agus mar sin chaidh iad a dh"ionnsaigh a chèile.
  Ghabh Oleg Rybachenko buille an t-sleagh air an sgiath agus ghluais e chun an taobh. Agus bhuail an nàmhaid le cas le corp dùnaidh. Agus bhris a shleagh mar an ceudna, ach leum an nàmhaid maille ra each.
  Shuidh am marcaiche gu daingeann, ach chaidh an t-each seachad. Bhuannaich Oleg a-rithist agus fhuair e an cupa.
  Agus airson an t-sabaid roimhe bha airgead aige.
  Bha Oleg às deidh a 'bhuaidh seo mar-thà ag ullachadh airson na h-iar-chuairtean deireannach. Agus bu chòir gum biodh an co-fharpaiseach aige Ridseard an Lionheart fhèin. Abair deagh dùil.
  Ach bha a" chreag ceithir ridirean ag ithe còmhla.
  Bha caileagan brèagha a 'frithealadh dhaibh. A dh'aindeoin moraltachd teann nam Meadhan Aoisean, bha na caileagan casruisgte, sgiortaichean goirid agus casruisgte.
  Tha riobanan dathte air am fighe a-steach do fhalt fionn nan nigheanan.
  Thairg iad biadh agus fìon.
  Thug Ridseard an Lionheart fa-near:
  Tha thu glè òg ann am bliadhnaichean. Chan eil eadhon mustache agad. Ach neach-sabaid cho làidir agus neo-àbhaisteach. Ma tha thu ag iarraidh, nì mi thu os cionn mo gheàrd!
  Fhreagair Oleg Rybachenko gu h-onarach:
  - Cha bhiodh dragh agam, ach a dh'aithghearr feumaidh mi Breatainn fhàgail. Agus bidh agam ri sabaid ann an saoghal eile le saighdearan eile. Mar sin, mo thruaighe, chan urrainn dhomh seirbheis a thoirt dhut tuilleadh!
  Thuirt Ivanhoe le misneachd:
  - S urrainn dhomh a dhèanamh!
  Choimhead Oleg air. Ged a bha Rybachenko ann an corp balach mu dhà dheug, bha Ivanhoe an aon àirde ris. Agus anns na guailnean, bha eadhon am balach fèitheach a 'coimhead nas fharsainge. Ach dòigh air choireigin bhuannaich an duine òg lag seo. Is e Richard the Lionheart ceann Ivanhoe nas àirde agus mòran nas fharsainge anns na guailnean. Agus tha an ceathramh ridire na cheann nas àirde na Ridseard fhèin. Agus dè ... Dà cheann corrach agus co-dhiù trì tursan nas tiugh, ach thathas den bheachd gur e Ivanhoe am fear as fheàrr leotha.
  Is dòcha gun coinnich iad sa chuairt dheireannaich. Tha e inntinneach mar a tha Ivanhoe a 'toirt buaidh air an fheadhainn a tha nas motha agus nas truime na e. Agus cò a theagaisg dha a leithid de dhòigh-obrach filigree de charachd farpais.
  Dh'ith Oleg feòil agus dh'òl e fìon ... Tha an cathair cofhurtail agus faodaidh tu cadal airson uair no dhà eile.
  Gu sònraichte leis gu robh Richard na chadal. Bha bruadar aig a' bhalach criochnachaidh mu aon de na h-iomairtean a rinn e roimhe;
  Gu dearbh, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, ceithir nigheanan bana-bhuidseach agus tha seo air leth dona. Ach a bharrachd orra, gu dearbh, bidh buillean eile ann.
  Bidh Oleg Rybachenko a" losgadh bho ghunnaichean inneal le cartan stèidhichte. Tha e a" coimhead coltach ri balach gu math fèitheach timcheall air dusan, le dìreach shorts air agus broilleach lom. Nuair a bha e na inbheach, thàinig e gu bhith na leanabh sìorraidh a fhuair neo-bhàsmhorachd. Agus a-nis tha e ag obair air ann an diofar mhiseanan. Agus tha an t-seann sgrìobhadair ficsean saidheans dèidheil air.
  Tha Margarita cuideachd coltach ri nighean timcheall air dusan, ach bha i na sgrìobhadair inbheach a cheannaich neo-bhàsmhorachd mar mhalairt air grunn mhiseanan a choileanadh. Bidh an nighean a" sabaid agus a" bualadh bho ghunnaichean-inneal.
  A bharrachd air an sin, bidh Oleg Rybachenko cuideachd a 'gearradh le claidheamhan a tha a' leudachadh airson iomadh deichean de mheatairean. Bidh am balach cuideachd a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte. Agus chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith a' sgoltadh bho navel dealanaich gu bheil na Sìonaich air an frioladh mar barbecues.
  Ach tha feadaireachd cuideachd glè èifeachdach. An uairsin bidh na feannagan treudach a" fannachadh agus na Sìonaich air am bualadh a-mach, agus chan eil eadhon clogaidean a" cuideachadh na Sìonaich.
  Tha am balach ag èigheach:
  - Glòir don USSR!
  Tha an rùn seo gu math tlachdmhor, ach chan eil feadhainn cho ròsach ann. An seo ann an aon chruinne-cè, leasaich nigheanan bana-bhuidseach Gearmailteach: Gerda, Charlotte, Christina, Magda tanca sònraichte - "Panther" -2. Thionndaidh an càr seo a-mach le sgàil-dhealbh ìosal, suidheachadh an tar-chuir agus an einnsean còmhla agus thairis air an tanca. B 'e armachd aghaidh an t-slige 120 mm aig leathad mòr, bha na taobhan 82 mm aig leathad, bha an turaid 150 mm aig leathad mòr. Agus canan 88mm le ballistics leasaichte agus ìre teine.
  Bha an càr seo air a dhìon eadhon nas fheàrr na an Tìgear-2, agus cha robh an ràmh ach dà fhichead tunna.
  Leig seo leis a bhith air a chuir air bhog gu mòr-chinneasachadh ann an tuiteam 1943, le seann einnsean de 700 each-chumhachd.
  Thàinig "Panther" -2 gu bhith na tanca as fheàrr san Dàrna Cogadh, agus thòisich na Gearmailtich a 'buannachadh.
  Agus chaidh iad fiù 's faisg air Moscow, agus chuir am pàrtaidh air tìr de na fir a bhuail iad suas iad agus shèid iad suas iad.
  Ach, tha marbhadh nan Gearmailteach mì-thlachdmhor don rèis gheal, agus gu dearbh chan eil na gaisgich bhuidhe duilich.
  Gu sònraichte a-nis gu bheil Sìona air an galar a sgaoileadh air feadh an t-saoghail!
  Nam measg anns an Ruis. Mar sin leig leinn na speuran sin a bhleith!
  Bidh Margarita cuideachd a 'gearradh nan Sìonaich le claidheamhan a tha a' leudachadh. Agus bidh e ga losgadh fhèin bho ghunnaichean-inneal - tha gach peilear ceart air targaid. Agus le òrdagan gràsmhor lom tilgidh e grenades marbhtach.
  Agus mar a sgaoileas dealanach bhon navel, nàimhdean, a" sgrios gu tur agus a "losgadh agus a" leaghadh tancaichean.
  Agus ma tha an nighean a 'feadaireachd, bidh e na bhacadh.
  Agus tha na feannagan a 'tuiteam air mullach Shìona agus a' leagail phlèanaichean.
  Nighean a' gàireachdainn:
  - Glòir do chomunn !
  Seo mar a ghabh clann neo-bhàsmhor, a bha uair nan inbhich, air na Sìonaich. Ach bidh ceathrar nighean eile - bana-bhuidsichean, creutairean òga gu bràth, gu mòr a" bualadh na h-ìmpireachd nèamhaidh.
  Bidh Natasha a" toirt seachad spreadhadh de ghunnaichean-inneal le cartridan ath-chleachdadh. Agus an uairsin bidh e a" tarraing muileann le a chlaidheamhan ceud meatair ann an raon!
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e grenade de min-sàibh agus bog e ann am poit. Bidh e a" spreadhadh mar bhoma falamh. Bidh na Sìonaich a tha air an sèideadh agus na tancaichean prìomhadail aca ag itealaich suas. Agus an uairsin bidh an nighean a 'tilgeil dealanach bho na nipples sgarlaid aice, bidh i a' losgadh saighdearan Sìonach beò. Agus tha pulsars an sgrios air an tilgeadh a-mach às an navel.
  Bidh iad a" pronnadh phlèanaichean mar a bhios dealain-dè a" losgadh plèanaichean Shìona ann an lòchran.
  Ach cleas a" chrùin, nuair a bhios tsunamis draoidheil ionnsaigheach ag itealaich a-mach à uchd Venus, bidh iad a" losgadh na Sìonaich mar lasair ifrinn.
  Thuirt Natasha:
  - Glòir do dhùthaich an USSR!
  Tha Zoya cuideachd air an oilbheum. Tha i na nighean clas san fharsaingeachd super. Agus buainidh e le claidheamhan, agus tilgidh e de ghunnaichean-inneal. Agus tha na cartridan an seo gun chrìoch, agus gheàrr iad sìos an nàimhdean gu mionaideach. Agus nuair a bhios casan rùisgte na h-ìghne a" tilgeil grenades, a" reubadh saighdearan Sìonach às a chèile. Agus an uairsin bho na nipples sùbh-craoibhe, bidh pulsars teine a "bualadh - a" toirt air falbh tùir tancaichean.
  Chaidh boltaichean dealanach a-mach à bogail na h-ìghne le falt òir. Agus chaidh na ceudan de ghaisgich na h-Impireachd nèamhaidh a ròstadh gu bàs.
  Agus seo an grotto de Venus a chuir a-mach iomghaoth murt. Chaidh e seachad le speal bàis air na saighdearan Sìonach.
  Chuir Zoya tweet:
  - Airson an Motherland agus Stalin!
  Rinn Augustine gàire, agus i a" rùsgadh a fiaclan, a" leigeil a-mach sunbeams a" losgadh na Sìonaich, thug e fa-near:
  - Chan eil Stalin tuilleadh!
  Agus thug i briseadh de ghunnaichean-inneal, agus gheàrr i le claidheamhan fada. Agus an uairsin thilg òrdagan lom grenades. Reub iad grunn Shìonaich às a chèile. Agus bho nipples ruby na h-àilleachd chaidh dealanach sgrios agus sgrios. Loisg iad mòran de luchd-sabaid bhon Ìmpireachd Celestial. Agus chaidh àireamh mhòr de Shìonaich a reubadh às a chèile le pulsars ag itealaich bhon navel, còmhla ri tancaichean. Tha iad cho teth agus a 'toirt anail teine.
  Ach ghabh uchd Venus agus dh'obraich e. Agus ghabh uiread de luchd-dùbhlain agus loisg iad.
  rinn Augustine gàire :
  - Airson mòrachd an USSR!
  Is e Svetlana anns a 'bhlàr an fheadhainn as fhuaire, agus as cruaidhe. Agus an uairsin loisg i spreadhadh de ghunnaichean-inneal, a" gearradh luchd-dùbhlain à Sìona gu pìosan le claidheamhan fada.
  Ach bho na nipples connlaich leum dealanach a-mach a loisg luchd-dùbhlain gun truas agus tha an ìmpireachd nèamhaidh na theine, agus tùir air an reubadh far na tancaichean aice.
  Thilg òrdagan cas nan nigheanan am boma agus mharbh e mòran de Shìonaich. Agus mar a thilgeas sàil rùisgte fhathast cnap-starra an sgrios, a' reubadh luchd-dùbhlain.
  Agus bhon navel, bha dealanach a 'frithealadh mìle saighdear Sìonach.
  Uill, nuair a bha uchd Venus ag obair, dh'fhàs e eadhon nas ionnsaigheach.
  Agus an uairsin dh'èigh Svetlana:
  - Airson co-mhaoineas air feadh na cruinne!
  Dh"obraich na sia gu fìor èifeachdach. Agus rinn i gnìomh le aplomb fiadhaich, ionnsaigheach.
  Ach an uairsin thàinig sgioba de chlann-nighean bhon Treas Reich còmhla riutha. Thug iad leotha AG-800 eadhon nas cumhachdaiche le ochd canain agus fichead gunna-inneal. Agus bha smachd aig na caileagan air seo uile le cuideachadh bho joysticks.
  Bhrùth Gerda na putanan le a òrdagan rùisgte, chuir i tilgeadh làn spreadhaidh agus rinn i gearan:
  - Glòir do chàirdeas Aryan!
  Bhrùth Charlotte cuideachd a casan rùisgte air putanan an t-slat gàirdeachais, spùt i tiodhlac a" bhàis agus rinn i gàire:
  - Glòir do chomunn !
  Ghabh Cairistìona e agus bhrùth i a òrdagan rùisgte air na putanan agus dh" èigh i:
  - Co-mhaoineas Aryan!
  Thug Magda, a" losgadh, agus cuideachd a" cleachdadh a casan rùisgte, fa-near:
  - Co-mhaoineas Aryan fhèin!
  Gheàrr nigheanan bhon Treas Reich na Sìonaich gu deònach. Feumaidh sinn ar bràithrean is peathraichean Aryan a chuideachadh sa chogadh an aghaidh Sìona. Agus tha an dùthaich seo den bheachd gu bheil an saoghal gu lèir air a thruailleadh leis an Coronavirus aice.
  Bhrùth Gerda a-rithist le a òrdagan rùisgte, a" tilgeil a-mach an tilgeadh agus thug i fa-near:
  - Cha leig sinn leis an ìmpireachd bhuidhe ath-bheothachadh! Cha leig sinn leat bhìorasan a sgaoileadh air feadh an t-saoghail!
  Bhrùth Charlotte cuideachd na putanan le a òrdagan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Gu dearbh cha dèan sinn!
  Loisg Cairistìona, a" cleachdadh a nipples scarlet, cuideachd air gaisgich buidhe na h-Ìmpireachd Celestial, a-mach:
  - Airson àm ri teachd Aryan!
  Rinn Magda, a" sgrios casan brèagha nan saighdearan Sìneach le a corragan rùisgte, grunted:
  - Airson na coileanaidhean Aryan as àirde!
  Agus an uairsin bha plèana diosc Third Reich anns na speuran. Agus tha seo bho shaoghal eile. An sin bha e comasach don Fuhrer Moscow a thoirt air ais anns a" chiad dà fhichead sa h-aon. Ciamar a thachair e? Thug Iapan ionnsaigh air ais san Iuchar 1941, agus chuir i sìos feachdan Sòbhieteach san Ear Chèin. Mar thoradh air an sin, cha robh feachdan gu leòr ann airson dìon Moscow, agus thuit am prìomh-bhaile air ais san Dàmhair 1941 ... Agus às deidh sin, bha rianachd an Airm Dheirg gu tur troimh-chèile, agus bha ionnsaigh cridhe aig Stalin. Thionndaidh buaidh luath air an USSR gu bhith na chogadh fada le Breatainn agus na SA. Rè a 'chùrsa seo, chaidh discos a chruthachadh, a chaidh a sgèith timcheall le laminar jet agus bha iad so-leònte.
  Agus às deidh buaidh thairis air Ameireagaidh, tha sàsaichean itealaich air tadhal air Mars mar-thà agus air lasers le pumpa hydrogen fhaighinn.
  Chaidh Albina agus Alvina a-steach à saoghal co-shìnte air diosc le sailean sabaid gus an USSR a chuideachadh.
  Agus an seo tha iad cuideachd, casruisgte agus ann am bikini. Thòisich na bana-bhuidsichean sin uaireigin a" sabaid air ais anns an Spàinn, agus chaidh iad tro phrìomh bhlàran an Dàrna Cogaidh. Agus a-nis air carbad sabaid ann am blàr.
  Bhrùth Albina, le a corragan lom de chasan seductive chiseled, na putanan gàirdeachas, loisg i beam a gheàrr na plèanaichean Sìneach dheth agus dh"èigh i:
  - Is iad seo iongantasan ar teicneòlas!
  Chuir Alvina cuideachd, le a corragan lom de chasan gràsmhor, a-mach beam aig tancaichean na h-Ìmpireachd Celestial, gheàrr i dheth iad agus rinn i gàire:
  - Tha mòrachd an Athair leinn !
  Agus chaidh na caileagan Terminator a-mach a 'gàireachdainn còmhla. Tha iad nan bòidhchead sabaid agus clasach.
  Bhrùth Albina mu thràth am putan luing gàirdeachais leis an nipple broilleach sgarlaid aice, a "losgadh na Sìonaich le ghathan agus a" squeaked:
  - Airson an òrdugh Aryan anns a 'chruinne-cè!
  Ghabh Alvina agus bhrùth i am putan luing gàirdeachais leis an nipple ruby aice, agus gheàrr i dheth an t-uabhas de shaighdearan na h-Ìmpireachd Celestial, ag èigheach:
  - Airson buaidh nan daoine geala!
  Agus bhuail an dithis nighean gaisgeil an casan fir lom, acrach gnè air còmhdach meatailt an t-siùcair itealaich.
  Tha an diosc na inneal uamhasach uamhasach. Bha pàirt chudromach aige ann an ceannsachadh nan Stàitean Aonaichte leis an Treas Reich. Agus feumaidh Sìona eòlas fhaighinn air cumhachd fearg nan dùthchannan Aryan.
  Ach chaidh gaisgich Iapanach a-steach don bhlàr an aghaidh ghaisgich na h-Ìmpireachd Celestial.
  Tha ceathrar nigheanan ninja breagha, cha mhòr gu tur rùisgte, le fèithean stàilinn an sàs ann am blàr. Tha Iapan na nàmhaid traidiseanta do Shìona, agus tha i deiseil gus an USSR a chuideachadh anns an duel seo. A bharrachd air an sin, is toil le nigheanan a bhith a" marbhadh.
  Seo a 'chiad nighean ninja le falt gorm, a' slashing le dà chlaidheamh, a 'gearradh tro na saighdearan Sìneach. An uairsin thilg i peasairean le stuth-spreadhaidh le a òrdagan rùisgte.
  A bharrachd air an sin, bidh boltaichean dealanach a "spreadhadh bho nipples scarlet nan nigheanan ninja.
  Dh"èigh an gaisgeach:
  - Glòir gu Iapan!
  Bha nighean ninja le falt buidhe cuideachd a 'bualadh le claidheamhan, a' ruith muileann-gaoithe. Gheàrr i sìos mòran de shaighdearan Sìonach. Chuir a casan rùisgte snàthadan puinnseanta air falbh, a" marbhadh nan gaisgeach buidhe. Agus theich pulsars loisgeach o na nipples corcair.
  Rug an gaisgeach:
  Briseamaid Sìona!
  Bidh nighean ninja le falt ruadh a" snìomh an dòigh dealan-dè le a claidheamhan. Gearr sìos mòran de luchd-sabaid Sìneach cuideachd. An uairsin thilg a òrdagan rùisgte diosgan ann an cumadh swastika, agus bhuail iad tro mhòran ghaisgich na h-ìmpireachd celestial. Agus bhon ruby nipples rains dealanach marbhtach. Loisg iad na Sìonaich agus mòran de na tancaichean agus na plèanaichean aca.
  Dh"èigh an gaisgeach:
  - Ar bràithrean Ruiseanach!
  Rinn nighean ninja le falt geal, cuideachd le claidheamhan, measgachadh iom-fhillte, a 'gearradh sìos saighdearan ìmpireachd Shìona. An uairsin chuir a òrdagan rùisgte boma dachaigh air falbh, agus reub i às a chèile àireamh mhòr de shaighdearan buidhe.
  Agus an uairsin chuir na nipples connlaich a-mach ghathan draoidheil a 'gearradh feòil ghaisgich na h-Ìompaireachd Celestial, agus aig an aon àm a' gearradh dheth an dà chuid tùir agus earbaill an itealain.
  Agus chaidh an gaisgeach a-mach:
  - Airson an aisling Iapanach!
  Bha gaisgich à Iapan a" sabaid gu math. Agus tha an casan rùisgte mar thiodhlacan bàis agus tilgeil cho marbhtach.
  Agus ninjas an aghaidh Sìona. Ach chuir an t-Arm Dearg ris cuideachd.
  Nochd na caileagan air an IS-25. An tanca Sòbhieteach as ùire, le ceithir gunnaichean agus fichead 's a h-ochd gunna-inneal.
  Tha a h-uile dad fèin-ghluasadach ann, agus bidh smachd aig na bana-bhuidsichean Komsomol le cuideachadh bho joysticks.
  Ghabh Alyonka e agus bhrùth i na putanan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte. Ghlaodh urchair, agus sgap mèinn fearainn na Sìonaich agus na carbadan aca.
  Tha an IS-25 na tanca uamhasach. Tha einnsean trì gu leth mìle each aige - dìosail. Agus tha an armachd comasach air buillean fìor chumhachdach a chumail. A leithid de nighean sabaid an seo. Agus tha sinean a cìochan cho mòr is gu bheil iad a" deàrrsadh le rubies.
  Bhrùth Anyuta cuideachd putanan an t-seòlaidh le a òrdagan rùisgte agus bhuail i air na sabaidean Sìneach. Reub i iad nam pìosan beaga, reub i tancaichean na h-Ìmpireachd Celestial gu pìosan beaga agus loisg i na plèanaichean.
  Agus dh'èigh i:
  - Glòir do dhùthaich naomh Stalin!
  Loisg Aurora cuideachd, a" putadh a casan rùisgte air putanan a" mhaide gàirdeachais, a" reubadh an luchd-sabaid Sìneach às a chèile, rolairean tancaichean nàmhaid air an roiligeadh agus an nighean a" sreap:
  - Airson buaidh an USSR!
  Chuir Maria, a bha cuideachd a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, mòran de Shìonaich agus na tancaichean aca a-steach do na cisteachan-laighe, ag èigheach:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Bhrùth Olympias cuideachd a òrdagan rùisgte air a" phutan luing gàirdeachais, agus bhuail mèinn-fearainn eile arm na h-Ìmpireachd Celestial - a" reubadh buidheann-chatha slàn gu pìosan.
  Dh' eirich an gaisgeach :
  - Tha Lenin a 'fuireach nar cridhe!
  Agus sheinn na còignear nigheanan casruisgte, cha mhòr rùisgte le preas faochaidh, còmhla:
  Cha searg am fear-faire,
  Seall, seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh ard
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Tha Stalin beò nar cridhe,
  Gus nach bi sinn eòlach air bròn ...
  Dh" fhosgail e an doras don fhànais
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  An t-slighe, a 'soillseachadh co-mhaoineas!
  
  Bidh glòir gu bràth
  Ann an iomadh ginealach ...
  Bidh cumhachd na Ruis ag èirigh,
  Tha Lenin sgoinneil còmhla rinn!
  Bhris na caileagan na Sìonaich gu h-èifeachdach. Ach, dh"obraich na Breatannaich gu math cuideachd. Ghabh Jane Armstrong agus an sgioba aice an aghaidh Sìona cuideachd. Leis gu bheil mòran mhilleanan de shaighdearan anns an Ìmpireachd Celestial, thàinig àireamh mhòr de luchd-bualaidh gus an USSR a shàbhaladh.
  Agus gu dearbh ghabh iad air an nàmhaid.
  Bidh gaisgich a 'sabaid air an tanca "Victoria" -400. Thoir losgadh air na Breatannaich bho ghunnaichean agus gunnaichean inneal.
  Bhrùth Sìne am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, bhris i tanca Sìneach eile agus rinn i squeak:
  - Airson ìmpireachd mhòr!
  Bhrùth Malanya, cuideachd gun a bhith a" smaoineachadh dà uair, am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, bhris i an gunna fèin-ghluasadach Sìneach agus rinn i squeak:
  Cha bhi sinn gu bràth nar tràillean!
  Loisg Gertrude cuideachd air na Sìonaich le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, gheàrr e sìos càr eile, agus rinn i squeak:
  Tha sinn nar ìmpireachd an-asgaidh!
  Cha tug Monica cuideachd tròcair, an Ìmpireachd Celestial. Agus cuideachd le cas rùisgte stiùir sruth sgrios. Cia mheud Sìonach agus na tancaichean aca a chaidh a mharbhadh.
  Chrath an nighean a cìochan le cìochan connlaich, agus chrom i gu bodhar:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil!
  Tha na Breatannaich cuideachd a" gluasad agus a" sgrios Sìona.
  Aig an aon àm, dh'atharraich Alenka innleachdan beagan. Thilg i dheth a bra agus bhrùth i am putan gàirdeachas mu thràth le cuideachadh bho nipple scarlet.
  Chuir i tilgeadh a-mach agus rinn i squeak:
  - Airson co-mhaoineas fionnar!
  Thilg Anyuta dheth a bra cuideachd, agus le nipple corcach bhrùth e am putan gàirdeachais, a" cur tiodhlac bàis eile.
  An uairsin sheinn i:
  - Bha fios aig a 'phlanaid air cho mòr' sa bha na Ruiseanaich,
  Chaidh Faisisteachas a phronnadh le buille a" chlaidheimh...
  Tha sinn air ar meas agus air ar meas le uile chinneach an t-saoghail,
  Tha muinntir na dùthcha gu lèir a" meàrrsadh a dh"ionnsaigh co-mhaoineas!
  Fhuair Aurora cuideachd cuidhteas a bra. Rug i air a broilleach, agus bhuail i na Sìonaich le ma sgaoil. Mharbh i mòran dhiubh agus loisg i iad, a 'putadh air a' phutan le a ruby nipple.
  Agus dh'èigh e:
  - Ruiseanaich, Ruiseanaich,
  Chan e dàn sona a th" ann...
  Ach carson, airson a bhith nas làidire,
  Feumaidh sinn trioblaid!
  Shaor Maria gun a bhith a" smaoineachadh dà uair a broilleach bho chùis. Agus le nipple dath sùbh-làir bhrùth i am putan gàirdeachas. Theich tilgead marbhtach agus neo-thruacanta. Reub e sa bhad dà cheud gaisgeach na h-Impireachd Nèamhaidh. Agus dh'èigh an nighean:
  - Glòir do'n Athair chaoimh,
  Beò gu bràth fo chomannachd!
  Nochd na h-Oiliompaics, am fear as motha dhiubh, cuideachd bodhaig mòr. Agus bho na nipples connlach, chuir i air bhog sgaoileadh sgrios fìor chumhachdach le bhith a" putadh na putanan gàirdeachas. Agus bhuail mèinn-fearainn murt mòran de shaighdearan Sìonach.
  Rug an gaisgeach:
  - Bithidh Co-mhaoineas siorruidh,
  Bidh sinn dìreach a" fàs suas, chan ann sìos!
  Tha, ma thòisicheas boireannach Ruiseanach a 'cleachdadh nipples a cìochan, tha seo gu dearbh fìor dha-rìribh. Agus tha na Sìonaich air an goirteachadh gu mòr. Agus tha iad dha-rìribh air an reubadh gu shreds. Agus tha gaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh a 'bàsachadh leis na mìltean gach diog. Mar sin ghabh na caileagan agus am balach neo-bhàsmhor thairis iad.
  Loisg Oleg Rybachenko spreadhadh de ghunnaichean-inneal, gheàrr e na Sìonaich le claidheamhan. Agus an uairsin, le òrdagan casa na cloinne, chuir e air bhog tiodhlac eile airson sgrios. Chaochail uiread de ghaisgich nèimh.
  Gu h-àraidh nuair a ghlac am balach crìochnachaidh e agus a 'feadalaich a-rithist, a' leagail na feannagan sìos air na mullaichean Sìonach bearrte aca.
  Thuirt an gaisgeach òg:
  - Tha a h-uile dad math air an t-saoghal nuair a tha thu òg agus fallain!
  Tha, tha e math an rèis às an deach an galar air feadh an t-saoghail a sgrios. Tha Sìona gu dearbh gabhaltach. Fìor neach-cuiridh mac an duine a rugadh plàigh ùr. A tha, leis an t-slighe, tòrr nas gabhaltach na AIDS. Thàinig an coronavirus bhon fho-thalamh, agus leig Sìona, gu fiosrach no gun fhiosta, am genie a-mach às a" bhotal. Mar sin ìocaidh e airson a pheacaidhean le fuil!
  Agus bhuail am balach crìochnachaidh na gaisgich buidhe le dealanach bhon bhoglaich aige.
  Dh'aontaich Margarita Korshunova, a bha aig aois spèis gu bhith na nighean a-rithist:
  - Tha, tha an òigridh iongantach! Bheir eadhon cogadh gàirdeachas nuair a tha an corp fallain, làn òigridh agus neart!
  Agus thilg an nighean, casruisgte, le cas leanaibh, grenade eile. Agus bidh e cuideachd a 'feadaireachd, a' leagail na feannagan air na saighdearan Sìonach.
  Natasha air an nàmhaid. Le casan rùisgte, bidh e a" tilgeil grenade marbhtach às deidh fear eile. Agus bidh e a 'gearradh le claidheamhan agus brògan bho inneal-ghunnaichean. Agus an uairsin, bho na nipples scarlet, bidh e a" bualadh air tancaichean Sìneach. Tha seo sgoinneil. Bidh tùir nan tancaichean a 'briseadh sìos agus ag itealaich fada air falbh.
  Agus mar a thèid dealanach bhon navel. Ach an dearbh shruth de lùth sgrios bho uchd Venus. Agus tha seo, gu dearbh, gu math dona.
  Sheinn Natasha:
  - Tha glòir neo-bhàsmhor a 'feitheamh ri comannachd!
  Ghabh Zoya, gaisgeach bho na Diathan Ruiseanach, agus gheàrr e le claidheamhan, gan leudachadh le ceud meatair. Agus an uairsin loisg i na gunnaichean aice. Thilg a casan rùisgte, grenade uabhasach marbhtach a reub trì tancaichean Sìonach aig an aon àm le crith-thalmhainn. Às deidh sin, chuir an gaisgeach agus bhon nipple scarlet a-mach dealanach fìor mharbhtach. Agus bhon bhroilleach eile air na plèanaichean.
  Agus mar sin chaidh na pulsars bhon navel agus loisg iad an nàmhaid gu mòr.
  Uill, thug grotto Venus gu sònraichte sìos an tiodhlac aige air an nàmhaid, agus chaidh a losgadh.
  Thuirt Zoya:
  - Co-mhaoineas fànais!
  Augustine ann an gluasad fiadhaich, cobra-leum. Agus bidh a nipples ruby a 'tilgeil pìosan de stuth millteach, a' reubadh agus a 'losgadh tancaichean agus saighdearan-coise.
  Agus nuair a bhios casan rùisgte a" tilgeadh tiodhlacan bàis. Agus bidh iad a 'marbhadh nàimhdean gun a bhith a' toirt seachad an tròcair as lugha.
  Ach tha claidheamhan na bòidhchead ruadh-ruadh, aig a bheil am falt copair-dearg a 'sruthadh mar bhratach proletarian tron adhair, a' sgoltadh mìltean de shaighdearan Sìonach.
  Agus chaidh dealanaich a‑mach as an nail, agus loisgeadh an naimhdean gu luaithre.
  Agus an uairsin chaidh pea a thilgeil le òrdagan lom, a loisg sìos dusan itealan aig an aon àm, a 'spreadhadh le pìos de antimatter.
  Augustine a' caoineadh:
  - Ar co-mhaoineas buadhach !
  Agus bho uchd Venus ag itealaich, dè a bheir, gun tròcair, agus gun ghnàthasan sam bith, sgrios.
  Is e Svetlana fhèin an fheadhainn as fhuaire ann am blàr fiadhaich. Agus a-nis gheàrr iad dheth na gaisgich buidhe gràin den ìmpireachd a thug ionnsaigh air an USSR bho ghunnaichean inneal. Agus a‑nis bha a claidheamhan air an leudachadh, agus gheàrr iad tro na raointean agus saighdearan na h-ìmpireachd nèamhaidh. An uairsin thilg casan lom, gràsmhor na h-ìghne fionn rudeigin fìor mharbhtach, agus reubadh i tancaichean Shìona às a chèile. Agus an uairsin leig na nipples connlaich a-mach sgrios agus sgrios totalitarian, le bhith a" losgadh cuirp nan Sìonach.
  Agus nuair a bha dealanaich a" dòrtadh a-mach às na navels, thàinig cnap-starra iomlan às.
  Chaidh an tiodhlac bàis as marbhtach a chuir le uchd Venus Svetlana. Tha bàs iomlan.
  Rinn an nighean gàire a" seinn:
  - Chaidh cnàimh-droma an Wehrmacht a bhriseadh ann am batail,
  Reoth Bonaparte na cluasan gu lèir ...
  Chaidh NATO a reubadh gu pìosan
  Agus chaidh Sìona a bhrùthadh eadar na craobhan giuthais!
  Bha sianar luchd-sabaid, balach agus còignear nighean, an gnìomh gu h-èifeachdach agus gu practaigeach. Agus thilg iad grenades uabhasach marbhtach agus ionnsaigheach len casan rùisgte.
  Dhealaich Gerda agus a sgioba tanca cuideachd gu dùrachdach. Tha na caileagan an seo gu math sexy agus tha iad air am bras a leigeil sìos.
  Bhrùth Gerda am putan luing gàirdeachais le cuideachadh bho nipple scarlet, agus mar thoradh air an sin, chaidh cosgais marbhtach a-mach.
  Rug an gaisgeach:
  - Airson euchdan Aryan!
  Ghabh Charlotte cuideachd agus bhrùth i am putan luing gàirdeachais a" cleachdadh an nipple corcach agus bhuail i an tanca Sìneach.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil!
  Cha do dh'fhuirich Cairistìona ann am fiachan cuideachd agus bhrùth i an nipple ruby air putan eile agus bhris i mòran de shaighdearan Sìonach.
  Dh'èigh an nighean:
  - Airson an t-Athair mòr!
  Cha robh Magda air fhàgail gun a" bhuannachd a thionndadh. Ghabh i cuideachd agus spreadh i le sgaoileadh de fheachd marbhtach le cuideachadh bho nipple connlaich. Agus thug i sùil oirre fhèin:
  - Airson na buannaichean as fheàrr!
  Bhris na caileagan suas airson fealla-dhà mòr. Tha na caileagan an seo aig àirde sgileil sabaid. Chaidh Gerda fhèin tro tòrr, mar a rinn a caraidean. Aig aon àm bha iad a 'ruith casruisgte thairis air an Sahara, a' sabaid anns na beanntan, agus a 'sabaid faisg air Moscow. Ghabh iad prìomh-bhaile an USSR. Tha na nigheanan air a bhith tro mhòran. Agus bha fios aca cò ris a bha e coltach a bhith a 'sabaid ann an aon bicini ann an reothadh na Ruis.
  'S ciod e gaineamh theth an fhàsaich Fo 'n aonach rùisgte.
  Bha aca ri saighdearan a chaidh an glacadh leis na Sòbhietich a èigneachadh agus a bhith air an èigneachadh fhèin - rud a tha math!
  Dh'èigh Gerda, a 'losgadh agus a' marbhadh nan Sìonaich:
  Tha an saoghal stèidhichte air fòirneart
  Volcano of rage whips ann an dòigh mhòr...
  Àrd teannachadh,
  A 'spreadhadh le pian agus eagal ...
  Is e dìreach eagal a bheir caraidean dhuinn,
  Is e dìreach pian a tha gad bhrosnachadh gu obair!
  Leis gu bheil mi ag iarraidh barrachd is barrachd
  Gus spreadhadh a-steach do nàimhdean bho ghunna-inneal!
  Bha an t-seisear luchd-cogaidh cho gun bhacadh 's gun do bhàsaich saighdearan na h-ìmpireachd nèimh na ceudan.
  Tha nigheanan gu math sgìth. Agus an casan cas-rùisgte a 'tilgeil le neart ionnsaigheach. Agus tha na nipples mar sgàrlaid, mar chrom-lusan a' tilgeadh a mach spuirean millteach.
  Oleg Rybachenko a 'feadaireachd a-rithist, a' leagail na feannagan. Tha am balach làn neart agus ionnsaigheachd.
  Agus tuitidh na feannagan mar chloich-mheallain. Agus tha na cinn Sìneach a" briseadh troimhe. Agus bidh feannagan cuideachd a 'losgadh sìos plèanaichean. Tha itealain ann an Sìona prìomhadail, ach tha tòrr dheth ann, mar sin bu chòir dhut a bhith ag obair gu cruaidh. Agus dh'fhàs na blàran uabhasach uabhasach.
  Thilg Margarita grenade air gaisgich na h-Ìmpireachd Celestial le a cas rùisgte agus dh" èigh i:
  - Glòir don USSR!
  Agus ghèill an nighean le a sàil rùisgte do thiodhlac a' bhàis agus a' sgrios. Agus gu ìre cho sgapte, tha e dìreach uamhasach.
  Tha a' chlann shìorraidh seo cho greadhnach agus ionnsaigheach.
  Thòisich an diosc bho shuas cuideachd a" losgadh eadhon nas cruaidhe agus nas cruaidhe le lasers.
  Bhrùth Albina, a" cleachdadh an nipple scarlet, am putan luing gàirdeachais agus loisg i leusair marbhtach.
  Bha beam a 'dol tro na Sìonaich agus a' frioladh mòran de luchd-sabaid.
  Thàinig fionn àlainn Gearmailteach a-mach:
  - Glòir don Reich againn!
  Tha Alvina fhathast a" losgadh. Bhrùth i cuideachd a ruby nipples air na putanan joystick agus squeaked:
  - Glòir do dhùthaich a 'chomanachais!
  Bhris na caileagan giùlan na sabaidean Sìonach sin. Agus gheàrr na tancaichean Albin len cuitean sgàrlaid, agus gheàrr plèanaichean Alvin leis na nipples ruby aca. Cha do rinn na caileagan dìmeas air a" Fritz a phronnadh le an corragan rùisgte de chasan gràsmhor.
  Sheinn Albina:
  Glòir don Ruis mhòr,
  Is urrainn Dia ar sàbhaladh!
  Rinn Alvin ceartachadh:
  - Is e Gearmailtich a th" annainn, chan e Ruiseanaich!
  Rinn Albina gàire:
  - Ach tha spiorad Aryan, Ruiseanach againn!
  Tha dithis nighean Gearmailteach eile bho phlèanaichean a" dèanamh a" chùis air na Sìonaich. Mar sin thog Helga agus Mairead suas gaisgich na h-Ìmpireachd nèamhaidh. Is e am prìomh rud an seo a bhith a" sabaid cha mhòr rùisgte, agus an uairsin bidh na Sìonaich gun chumhachd. Agus buail, buail, agus bris.
  Bhrùth Helga an luamhan le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Glòir do dhùthaich na Reich!
  Chuir Mairead, a bha cuideachd a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, rocaid gu na Sìonaich, a" reubadh an luchd-dùbhlain agus a" magadh:
  - Glòir don chreideas ann an co-mhaoineas Aryan!
  A leithid connspaideach an dà chuid bòidhchead Aryan.
  Agus an seo tha Anastasia Vedmakova, an nighean seo a thàinig gu bhith na uirsgeul ann an diofar chogaidhean. Bidh i a" ruith gu cath air an trodaiche MIG-25 as ùire. Agus leig leinn losgadh sìos air na Sìonaich. Cuideachd nighean shìorraidh a bha a 'sabaid airson ùine mhòr.
  Agus a 'sabaid ann am bikini agus casruisgte. Gu math meallta cuideachd. Gun a bhith a" toirt an tròcair as lugha don nàmhaid.
  Bidh Anastasia a" bruthadh an inneal-brosnachaidh le a òrdagan rùisgte. A" losgadh sìos dusan itealan Sìneach ann an aon spreadhadh, agus a" squeaks ionnsaigheach:
  - Chan eil eagal air a 'ghaisgeach Ruiseanach ro bhàs,
  Chan eil eagal oirnn ro bhàs air an raon-catha!
  Oir bidh an Motherland naomh a" sabaid ...
  Agus bheir eadhon bàsachadh buaidh!
  Agus thèid Vedmakova a sguabadh air falbh .... Agus sèididh an rocaid suas dusan itealan Sìneach.
  Tha, tha caileagan Sòbhieteach air a' mhullach ... An seo bidh caileagan bho dhiofar chruinnean a 'cruinneachadh agus a' bualadh arm na h-ìmpireachd celestial.
  Seo Anna Vinogradova ann am blàr. Pìleat cuideachd, agus a" cleachdadh casan rùisgte, gràsmhor ann am blàr.
  Ach chan eil an dà phìleat Anna agus Anastasia fhathast air an stòras aca gu lèir a chleachdadh sa bhlàr. Mar sin thilg iad dheth am bras agus thòisich iad air an nàmhaid a bhualadh le cuideachadh bho nipples scarlet.
  An seo bidh iad a" brùthadh air na putanan leotha agus tha sgaoilidhean air am piobrachadh. Agus tha na Sìonaich gu litearra air an losgadh.
  Bidh na nigheanan ag èigheach còmhla:
  Gabhamaid tlachd anns an t-saoghal gun olc,
  Fiù 's ma tha e doirbh a chreidsinn uaireannan. .
  Cluichidh clann agus nì iad gàire
  Agus gheibh sinn neo-bhàsmhorachd - 's dòcha!
  Bha an nighean a 'sabaid mar iolairean fìor agus tìgearan. Seo na gaisgich boireann uile.
  A-mhàin aon duine Oleg Rybachenko. Tha e coltach ri balach, ach gu math fèitheach agus eireachdail. Chan iongnadh gu bheil gaol aig boireannaich air. Gu fìrinneach, tha e math a bhith nad inntinn inbheach, ach buidheann òg.
  Bidh Oleg a 'ruith muileann le claidheamhan, a' gearradh sìos mòran de Shìonais agus a 'seinn:
  - Fhreagair am balach, a 'crathadh a shùilean:
  Tha mi airson seirbheis a thoirt don Ruis Naoimh ...
  Biodh tòrr fala air a dhòrtadh
  Ach is urrainn Dia ar sàbhaladh!
  Thug Natasha, a" leigeil a-mach dealanach bhon nipple scarlet aice, fa-near:
  - Tha diathan Ruiseanach dha-rìribh làidir,
  Ach chan eil iad a 'cuideachadh an fheadhainn lag ...
  Ma tha thu dìleas do Dhia Rod-
  Cruthaich cumhachd cruinne!
  Agus chaidh an nighean le a sàil rùisgte gu grenade le feachd marbhtach. Agus reub e tomad agus beinn slàn de Shìonaich.
  rùisg Augustine a fiaclan, agus thuirt i:
  Tha sinn nar fìor churaidhean!
  Agus a-mach à ruby nipples, tha e coltach ri bhith a 'bualadh air na Sìonaich. Thionndaidh nighean fìor èifeachdach agus sabaid a-mach.
  Agus rinn na maise uile iolach ann an sèist:
  - Airson a 'chuid as motha de cho-mhaoineas!
  Agus bheir iad sruth lùth a bharrachd bhon chòigeamh puing. Agus sa bhad thilg millean Sìneach na crògan aca air ais.
  Chuir Gerda, le cuideachadh bho nipple scarlet, mèinn talmhainn, ag ràdh:
  Tha sealg math againn!
  Rinn nigheanan ninja, a" pronnadh nan Sìonaich, squeak:
  Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal
  A" bogadh a h-uile nàmhaid anns an taigh-beag!
  Chan eil sinn a 'creidsinn ann an deòir ninja,
  Agus bheir sinn brains dha na Sìonaich olc!
  Agus tilgidh sàilean rùisgte nan caileagan piosan bàis a-rithist, a" reubadh craiceann nan saighdearan buidhe a-steach do shreds.
  Rinn Oleg Rybachenko feadan a-rithist, agus a 'faicinn mar a bha na feannagan a' bualadh air na Sìonaich, sheinn e:
  Tha am fitheach dubh, an aghaidh a' bhàis, a' feitheamh ris an fhulangach aig uair mheadhon-oidhche !
  Thilg Margarita am boma le a cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Ach Pasaran !
  Bhon navel cuiridh dealanach ...
  Sheinn a' chlann, agus thog na caileagan de gach strì agus sluagh de na Sìonaich sgriosail a thug ionnsaigh air an USSR;
  Anns an t-saoghal tha an dà chuid bròn agus fortan,
  Roc le dànachd tilg seine!
  Air uairibh tha Pallas mar each,
  Bliadhnaichean brònach agus brònach!
  
  Tomhais bun mhisg nan speuclairean,
  Ag iarraidh cràdh an anam a lìonadh!
  A 'smaoineachadh air delirium teth nan ceò,
  'S dòcha gild am wallet!
  
  'S e gille glas a th' annam fhathast
  Tha beatha follaiseach, mar uachdar na mara!
  Ann an gaol leis an Athair,
  Cuimhnich an Ruis ann an òran!
  
  Tha beatha mar eich a" carachadh ann an carousel,
  Tha a h-uile mionaid mar uisge!
  Leig leis na nàimhdean a dhol gun chron
  Gus am bi saighdear na h-obrach a 'toirt buaidh!
  
  Bi mar neach-obrach agus tuathanach còmhla,
  Thug e 'n t-òrd 'na làimh, a dh' obair fèin !
  Tha e cruaidh agus tha a 'ghrian uamhasach ag èirigh,
  Pioneer sgìth - sgìth!
  
  Ach tha mi ag obair chan ann dìreach airson cuideigin,
  Fhuair mi cleachdte ris an sgioba dhearg!
  Tilgidh sinn a h-uile scum dhan bhoglach,
  Ann am facal, tha ar cànan Ruiseanach làidir!
  
  Bidh làmhan a 'fàs nas làidire bhon obair gu luath,
  Chan e balach a th" annad tuilleadh - neach-tòiseachaidh!
  Gus am bi an dùthaich fo bhlàth fo speuran soilleir,
  Stiùir le eisimpleir!
  
  An seo chaidh a chuir chun aghaidh mar neach saor-thoileach,
  Agus chaidh e tron chogadh gu lèir gu deireadh!
  Thàinig Yunak gu bhith na bhuannachd don Komsomol,
  Tha an Tighearna air cath a 'chridhe a bhrosnachadh!
  
  Agus an uairsin bean na bainnse, banais, aoibhneas,
  Cluinnear gàire na cloinne san taigh!
  Bidh saidheans a 'buannachadh, tha mi a' creidsinn seann aois
  Bidh glòir agus soirbheachas sìorraidh!
  A 'dùsgadh, thug Oleg Rybachenko fa-near gun do chaidil e beagan a bharrachd air an àbhaist.
  Bha Ivanhoe mu thràth air an neach-dùbhlain aige a leagail far an eich aige agus chan fhaca am balach crìochnachaidh seo.
  Ach cha do dhùisg Richard agus bha e deiseil. Thairg Lionheart sleagh lom agus dh" aontaich Oleg Rybachenko.
  Dhealaich an dà ridire. Bha 'n righ na b' àirde 's na bu truime. Thug Oleg fa-near, a rèir coltais, bha a Mhòrachd airson coinneachadh ri Ivanhoe fhèin sa chuairt dheireannaich.
  Uill, dè thachras.
  Dhealaich an dà ridire. Phòg Rebecca beannachd Oleg. Agus rinn an nighean e gu dìoghrasach.
  Thug Oleg fa-near:
  - Mòran taing! Is urrainn dhomh leanabh a dhèanamh dhut!
  Chuir Rebecca an aghaidh:
  - 'S e masladh a th' ann am mac à pòsadh!
  Fhreagair am balach terminator:
  - Nas fheàrr uile! Bidh e na fhìor ghaisgeach! Uill, feumaidh mi falbh!
  Ghluais an dà ghaisgeach nas fhaisge.
  Chunnaic Oleg gu robh Ridseard na luingear eòlach, agus gu math lùthmhor agus luath, agus gu math teignigeach. An seo rinn e gluasad meallta le sleagh. Ach Oleg tha e doirbh a dhol troimhe agus a 'gluasad nas luaithe. Agus bhuail am balach le gluasad a 'chuirp ann an claonadh. Bhris an t-sleagh gu frasach. Richard ionndrainn.
  Ach le mìorbhail air choreigin, thàinig an Lionheart beò. Agus dhealaich an dà each. Dh'atharraich Oleg a shleagh. Shuidh an rìgh gu h-annasach gu daingeann anns an t-slochd. Agus chan eil e cho furasta sin a phutadh.
  Thòisich iad a 'fàs nas fhaisge a-rithist. Oleg, a 'gabhail brath air an-dràsta, gu math toinneamh a chorp agus aig an aon àm dh'fhàg an t-each. Bha am buille cho làidir 's gun deach Richard a leagail còmhla ris an each aige. Ach fhuair Oleg a leithid de phutadh gun do thuit an t-each aige cuideachd.
  An uairsin a-rithist bha tarraing ann.
  Dh'èirich an dà each ... chunnaic Oleg gu robh an rìgh dha-rìribh na shuidhe sa dìollaid mar mhiotagan.
  Agus nach gabh a thoirt sìos ach le each. Ach bidh an t-each aig Richard the Lionheart nas motha agus nas truime.
  An uairsin cho-dhùin Oleg gluasad gu camel, a thàinig gu bhith na chupa an dèidh dha a 'chùis a dhèanamh air gaisgeach Afraganach. B 'e beachd inntinneach a bh' ann, comasach air cumhachd iongantach a 'bhalaich àrdachadh.
  Thòisich am beathach air breabadh an toiseach. Ach thuirt Oleg:
  - Tha thu fhèin agus mise den aon fhuil - thu fhèin agus mise!
  Agus dh'èisd an càmhail. Cha robh ùine ann airson siubhal nas fhaide.
  Agus an seo a-rithist na ridirean sgapte ann an diofar stiùiridhean. Agus rachamaid le luathas mòr.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Tsok, tsok, tsok - bidh an t-allt a" rolaigeadh ... Bidh an eachraidh ruithidh a" draibheadh nan gealaichean!
  Agus mar sin thàinig iad còmhla. Fhuair Oleg Rybachenko air falbh bho shleagh Ridseard an Lionheart agus bhuail e fìor mheadhan na sgiath. Agus bha am buille a" crùbadh agus a" leagail rìgh Bhreatainn còmhla ris an each aige. Ach mhair an càmhal mòr.
  Agus an seo tha buaidh ghlòrmhor.
  A-nis tha a" chuairt dheireannach air tighinn. Bha an dà ridire deiseil airson a bhith a" sabaid le fearg is fearg.
  Bha Ivanhoe a-muigh a" coimhead socair. Bha e coltach gun do thuig e gu robh an nàmhaid glè làidir, ach bha e deiseil airson an deuchainn.
  Bha Oleg Rybachenko cuideachd a 'faireachdainn misneachail. Bha tòrr eòlas aige ann an diofar shabaid. Ged a tha nas lugha de cho-fharpaisean ann. Agus thuig e nach robh Ivanhoe, airson a h-uile dòigh iongantach, na cho-fharpaiseach aige.
  Ge-tà, na dèan dì-meas air an nàmhaid. Rinn Ivanhoe, le meud cho beag, a 'chùis air luchd-dùbhlain mòran nas motha na e fhèin. Tha e a" ciallachadh gun do rinn e rudeigin.
  Cho-dhùin Oleg Rybachenko gu robh e na b 'fheàrr leantainn air adhart leis an ionnsaigh air a' chàmhal. Agus tha seo trom.
  Ruith an dà ridire a-rithist a dh"ionnsaigh a chèile. Shuidh Ivanhoe gun ghluasad. Ach bha e soilleir gu robh e gu math deiseil. Nuair a ghluais Oleg mar as trice air falbh bho shleagh an neach-dùbhlain agus a bhuail e ann am meadhan na sgiath, ghluais an neach-dùbhlain aige an sgiath air an taobh chlì agus ghluais e am buille. Dhealaich an dà ridire, a" leagail a chèile far na h-eich aca.
  Thug Oleg Rybachenko fa-near:
  - Mo innleachd!
  Agus dhealaich iad a rìs, agus le spreigeadh nan each ruith iad an coinneamh a chèile. Airson a-nis, rinn Ivanhoe gluasad meallta le sleagh, agus bhuail e an sgiath, ach ghabh Oleg an dìon air an làimh dheis, agus bhuail e air ais le tionndadh. Ach fhuair Ivanhoe air falbh. A-rithist bhris iad suas ann an tarraing. Agus thòisich iad air gluasad nas fhaisge airson an treas uair.
  Bha Oleg den bheachd gu robh an neach-dùbhlain aige dìreach gu math luath. Airson duine, tha e ro ghlic. Agus an e neach-bualaidh a th" ann le teansa? Uill, mar as làidire an nàmhaid, is ann as inntinniche a bhios an cogadh.
  Rinn Oleg gluasad meallta leis an t-sleagh aige, agus dh'fheuch an neach-dùbhlain aige cuideachd ri amadan a dhèanamh.
  Ach bha Oleg fhathast a 'gluasad nas luaithe, agus mar a bhuail e e anns an stamag le sleagh, a' dol seachad air an sgiath. Bha na riaghailtean ag iarraidh bualadh le sleagh, agus ge bith càite. Cha robh ach ann an each cuideigin eile air a mheas mar nàire. An turas seo, fhuair Ivanhoe buille làidir agus thuit e sìos leis an each. A bharrachd air an sin, bha an armachd fhathast air a chaitheamh, agus chaidh an duine òg a dhroch ghoirteachadh.
  Dh'ainmich Horn gur e Oleg Rybachenko a bhuannaich. Agus thugadh dha cuach òir le molagan, agus gu dearbh ciste-ulaidh.
  Aig an aon àm, mar urram do bhuannaiche an fharpais eadar-nàiseanta, chaidh cuirm ainmeachadh le com-pàirt nigheanan brèagha agus sexy.
  Dh'ith agus dh'òl Oleg Rybachenko mòran. Mean air mhean bhiodh na caileagan a" dannsadh a" tilgeil dheth na dreasaichean aca, agus iad fhathast gann de chòmhdach le stiallan tana de dh" aodach. Oleg, sgìth, agus an dèidh dha tòrr fìon daor agus làidir òl, thuit e na chadal.
  Bha e a" bruadar mu na thachair dha fhèin ann an saoghal eile.
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova a-nis a 'sabaid air an oirthir, a' toirt ionnsaigh air an samurai.
  Ruith am balach agus an nighean a dh"ionnsaigh an nàimhdean, a" suathadh an claidheamhan. Agus còmhla riutha, bha nigheanan san ionnsaigh.
  Heileacoptairean air an cuairteachadh gu h-àrd.
  Bha oirthir Iapan gainmhich, na tràighean. Agus chladhaich iad trainnsichean agus iomadh teagamh.
  Tha an uèir air a sìneadh, agus tha tùir gunna-inneal ann. Bidh saighdearan Ruiseanach a" fosgladh teine.
  Ach tha a 'chlann neo-bhàsmhor, agus tha na caileagan nam buidsichean le draoidheachd dìon, agus chan eil peilearan no sligean gam bualadh.
  Bidh iad a" pronnadh saighdearan na h-ìmpireachd bhuidhe.
  Bidh Oleg Rybachenko a 'gearradh samurai, a' stiùireadh muileann traidiseanta. An uairsin bidh e a 'tilgeil grenade le òrdagan rùisgte. A" sgapadh nan Iapanach ann an diofar stiùiridhean.
  Chuimhnich am balach air an fhilm: "Empire of the Sun". Bha aon leanabh ann cuideachd am prìomh charactar. Beurla, dorcha falt. Co-dhiù, rè an fhilm dh'atharraich e cho mòr 's gu bheil thu a' smaoineachadh gu bheil cleasaichean eadar-dhealaichte a 'cluich an aon bhalach. Tha eadhon a falt nas aotroime. Choimhead Oleg Rybachenko am film seo an-toiseach gun eadar-theangachadh, agus bha e den bheachd gun do dh'iarr am balach air na Seapanach brògan nuair a bha e air a ghlùinean. An uairsin, às deidh dha brògan fhaighinn, chaidh e casruisgte, tron uèir.
  Seo beachd inntinneach gun eadar-theangachadh. An uairsin bha e coltach gu robh am balach a rèir coltais a 'goid ghlasraich, no a' faighinn biadh. Nuair a choimheadas tu film le eadar-theangachadh, tha a h-uile dad eadar-dhealaichte. Agus tha an leabhar beagan eadar-dhealaichte.
  Tha, is dòcha gu bheil balach casruisgte, gu sònraichte ann an gnàth-shìde bhlàth ceann a deas Shìona, nas fheàrr na ann am brògan. Ged is e beachd air cliù a tha seo airson Sasannach.
  An seo tha Oleg Rybachenko a 'cur air brògan a-mhàin aig a' chaismeachd, no aig coinneamh leis an rìgh. Gu math nas beairtiche sa bhlàr às aonais bòtannan an t-seanailear. A bharrachd air an sin, chan eil eagal air a 'bhodhaig neo-bhàsmhor air fuachd, galaran no leòn. Mar sin chan fheum e brògan sa gheamhradh nas motha, agus chan eil e eagallach a bhith a 'ruith tro shneachda sneachda.
  Sin a" bhuannachd nuair a tha coltas gu bheil thu dusan bliadhna a dh"aois? Tha e comasach a dhèanamh às aonais bòtannan, agus flicker le sàilean lom, cruinn, chloinne agus tha seo àbhaisteach. Agus eadhon àlainn.
  Agus bhiodh inbheach tàmailteach. Agus mar sin bidh thu an-còmhnaidh a" coimhead mar leanabh agus tha e sgoinneil. A bharrachd air an sin, cha do chuir a choltas òg bacadh air bho bhith na sheanalair san arm, na diùc, agus a" faighinn tòrr a bharrachd thiotalan.
  Agus bi mar an duine as beairtiche san Ruis.
  An-dràsta, thilg Oleg boma min-sàibh le a chas rùisgte agus reub e tomad Iapanach.
  Às deidh sin, fhad "s a tha e a" feadaireachd, agus tiùrran feannagan air am bodhar, faigh grèim-cridhe agus tuiteam air saighdearan Ìmpireachd an Rising Sun. Agus lot claigeann nan saighdearan.
  Bidh Margarita cuideachd a' gearradh sìos nan Seapanach. Agus le òrdagan cas na cloinne tilgidh e boomerangan bàis. Tha i a' cur an cuimhne Oleg Gerda. Is dòcha gu bheil e dìreach an taobh eile. Mar sin dh'fhàs i gu bhith na inbheach ro luath. Agus bha am fear seo na inbheach, eadhon na seann bhoireannach, ach thàinig i gu bhith na nighean. Agus casruisgte cuideachd. Agus tha i tòrr nas dexterous gun bhrògan.
  Gu dearbha, tha an dà chuid bòtannan agus brògan is bòtannan a 'cur casg ort bho bhith a' gluasad agus a 'ruith.
  Agus leis gu bheil clann neo-bhàsmhor nas luaithe de ghluasad na cheetah agus beathach talmhaidh sam bith eile, bidh na brògan air an casan a 'briseadh gu luath. Mar sin is fheàrr le Oleg sabaid ann an dìreach shorts.
  Leis a 'bhodhaig àlainn agus fèitheach aige, tha e eadhon nas fheàrr. An seo bha torso faochaidh aig Brus Lee agus b" fheàrr leis a bhith rùisgte don mheadhan.
  Air an làimh eile, tha craiceann glan, rèidh, leanabhach aig Oleg, ach gu math làidir, air nach eil sgaraidhean is losgadh ann, agus bhiodh e eadhon brèagha cha mhòr rùisgte.
  Agus tha shorts goirid mar sin - airson cuibheas.
  Agus ann an coloinidh Makarenko, bha prìosanaich òga ann an geàrr-chunntasan agus lòchrain, agus nuair a bha e teth, gun lèintean-T. Agus mar sin chaidh iad ann an seusan caran fuar. Rud nach eil gu math tlachdmhor dha buidhnean àbhaisteach.
  Ach tha e fhathast teth an-dràsta. Tha an samhradh dìreach air a dhol seachad air mullach a chinn, deireadh an Iuchair. Agus is e seo Iapan, far a bheil e fhathast cho blàth agus cho tlachdmhor aig an àm seo. Leig leis a bhith tuath.
  Air an t-slighe, ann an ceann a deas Iapan, tha geamhraidhean gu math tlàth. Agus anns a 'cheann a tuath, tha an geamhradh gu math fuar. Ged a tha an dùthaich gu math beag ann am meud. Ach tha an sruth fuar a" sruthadh mu thuath, agus an sruth blàth a" sruthadh mun cuairt mu dheas. Air an t-slighe, ann am Port Arthur, tha geamhraidhean mòran nas ciùine na ann an Vladivostok. Cuideachd gluasad airson cuantan agus sruthan nas blàithe.
  Bidh Oleg Rybachenko a 'sabaid anns an dùthaich iongantach is soirbheachail seo. Chan eil mi dha-rìribh ag iarraidh na Seapanach a mharbhadh. Chan e coronaviruses a tha seo, ach daoine beò.
  Gu sònraichte nam measg tha tòrr deugairean a 'sabaid. Tha balaich òga Iapanach gu math eireachdail. Tha feartan nas buige aca na inbhich agus chan eil iad cho buidhe, agus mar sin nas coltaiche ri Eòrpaich. Agus tha caileagan Iapanach gu math brèagha cuideachd.
  Gu sònraichte ann an Iapan, bidh mòran bhoireannaich a" lasadh an craiceann, agus a" coimhead nas coltaiche ri Eòrpaich.
  Tha, chan eil e glè thlachdmhor am marbhadh. Tha thu mu thràth dòigh air choireigin a" fàs sgìth den t-seòrsa dòrtadh fala seo.
  Ach air an làimh eile, bidh spionnadh cogaidh a" togail builgean annad. Agus tòisichidh tu air an samurai a bhualadh le feachd fòirneartach, fòirneartach.
  Chùm Oleg Rybachenko clàr-tionndaidh le claidheamhan a-rithist. Gearr dheth tòrr Seapanach agus roar:
  - Glòir do linn Tsar Nicholas.
  Thilg Margarita tiodhlac bàsmhor cuideachd le a òrdagan rùisgte. Reub e mòran de Iapanach, agus chrath i, a" rùisg a fiaclan:
  - Glòir gu linn nan rìghrean mòr !
  Às deidh sin, bidh clann neo-bhàsmhor a 'feadaireachd. Agus tuit tiodhlacan sgrios air suidheachadh nan Iapanach. A 'briseadh tro na claigeann aca.
  Agus anns a 'mhuir, tha nighean a' sabaid le horde buidhe. Tha sgioba bòidhchead an sgriosadair ann am bikinis gu mòr a" sabaid samurai. Agus tha na caileagan a 'nochdadh a' chlas as àirde agus sabaid.
  Bidh Marina còmhla ri a caraidean casruisgte a" comharrachadh gunna aig na Seapanach. Gu ceart a 'losgadh agus a' fuaimneachadh.
  - Aon, dhà, trì... Briseadh na Seapanach! Ceithir, ochd, còig! Briseadh an long!
  Agus tha na caileagan a 'toirt taic dhi, a' caoineadh:
  - Bris an long!
  Agus sàilean lom, cruinn, pinc. Tha Masha, cuideachd cha mhòr rùisgte, ann an geàrr-chunntasan a-mhàin, ag amas air a" bharaille, agus na ròsan:
  - Glòir do àm co-mhaoineas tsarist!
  Agus cuideachd mar teine. Agus tha an inneal mèinn air a chuir air bhog. Agus reitheachan dìreach a-steach do thaobh bàta-mara Iapanach.
  Dh"èigh Masha gu deònach:
  - Tha mi nam ghaisgeach crìochnachaidh!
  Agus tha na sàilean lom, cruinn aice cho tarraingeach. Agus chan eil anns an sgioba ach nigheanan. Dè as urrainn dhomh a ràdh, tha e gu math fionnar.
  Bha Marina, a 'feuchainn ri a nàimhdean a chuir fodha, a' gearan:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil Sobhietach! Bidh sinn beò fo cho-mhaoineas!
  Agus tha bàta-mara nàmhaid eile a" dol fodha.
  Tha e math nuair nach eil anns an sgioba ach nigheanan. Agus is fheàrr le caileagan ruith anns an teas anns na shorts aca. Agus is fìor thoil leotha e, gu ifrinn.
  An seo ghabh an nighean Melonica e agus chuir i boomerang air bhog le a òrdagan rùisgte. Agus chaidh gearradh Iapanach no dhà a-steach don mhuir.
  Ghabh Melonica e agus sheinn i:
  - Mo chreideamh, creideamh ann an co-mhaoineas!
  Agus a-rithist a 'cur air bhog boomerang marbhtach.
  Thug Masha tiodhlac bàis eile don nàmhaid. Agus a-nis tha bàta-mara an sguadron Iapanach a 'sgoltadh a-rithist. Tha e soilleir gu bheil e dona sabaid le boireannaich Ruiseanach. Bidh iad a" bìdeadh an tìgear le am fiaclan.
  Gheàrr Natasha san ionnsaigh oifigear Iapanach na leth. Agus chuir i an cèill gu làidir, a" sparradh a fiaclan:
  - An spiorad Ruiseanach as làidire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead ann an ionnsaigh ionnsaigheach.
  Thilg Zoya, le a sàil rùisgte, boma guail suas. Reub e tomad iomlan de Iapanach. Agus reub i mòran samurai làmhan agus ceann. An uairsin sheinn am bòidhchead:
  - Tha mi a 'creidsinn ann an co-mhaoineas mòr!
  'S bidh dealanach ag itealaich a mach as a nipple maoth.
  Augustine air an ionnsaigh mar cobra. Seo tanca beag Iapanach gu litireil air a reubadh às a chèile le grenade air a thilgeil leis. Agus thilg a" bhòidhchead lasach i, gu dearbh, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte.
  Às deidh seinn:
  - Mionnaich dìlseachd don Tsar Nicholas! Tha mi a 'guidhe dha clann a bhuannachadh!
  Tha Svetlana cuideachd na fhìor bheathach ann am blàr. A" deòir nan Iapanach sin, mar gum biodh iad nan seòrsa de dholaichean.
  Agus bha an gaisgeach a" beucaich am bàrr a sgamhanan fhad "s a bha dealanach a" sgèith a-mach às a cnap connlaich:
  - Airson àm an tsarist! Tha Nicholas II na fhìor iolaire!
  Agus le a sàil rùisgte, tilgidh an nighean pasgan spreadhaidh marbhtach eile.
  Ach anns an ionnsaigh agus an sgioba tanca Gerda. Bidh an nighean a" sabaid ann an càr Ruiseanach.
  Agus an seo tha e ga shealltainn fhèin bhon taobh as fheàrr.
  Le casan rùisgte, tha Gerda ag amas air a" ghunna agus a" losgadh air an nàmhaid. Bidh slige a" sgrios càr Iapanach.
  Blonde ann an roars bikini:
  - Glòir do ar dùthaich -
  Cha toir Satan buaidh oirnn!
  An gruagach ruadh san ionnsaigh, a" pronnadh armachd nan samurai a" beucaich:
  - Airson cho mòr sa tha beachdan Aryan!
  Casan rùisgte a" comharrachadh breech a" ghunna.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Airson Treas Reich ùr!
  Thuirt Cairistìona, a" losgadh air an samurai:
  - Tha àm ri teachd na Gearmailt air thoiseach! Anns an eadar-ama, tha sinn a 'sabaid airson an Ruis tsarist!
  Agus bidh e cuideachd a" bruthadh a" pheadail le a shàilean rùisgte.
  Magda, a" losgadh air na nàimhdean, air a chuir a-mach gu làidir, a" cuir casg air a fangan:
  - Bidh sinn air ar breith a-rithist agus bidh sinn nas fhuaire na an Ruis!
  Agus dh'fhuasgail i fiaclan neamhnaid. Seadh, is e ceathrar ghillean a tha gu math connspaideach a tha seo. Nas mionaidiche, na caileagan, a tha cha mhòr rùisgte, ach gu math brèagha, agus a 'sabaid.
  Thuirt Gerda, a" losgadh air na Seapanach:
  - Tha na h-uile nithe measgta, eadar-
  Tha glagan an nota a" seinn...
  False truth, fìor bhreug
  Nigheanan ann an adhbrannan lom!
  Bha Charlotte, a 'sgrìobadh aig an samurai le gunna-inneal, a' gàireachdainn:
  Faileas, dubhar, dubhar, faileas...
  Sgàil petrel...
  'S a' bruthadh a' bhròg le a sàil rùisgte, chrom an nighean ruadh.
  Dhaingnich Cairistìona, a" pronnadh an nàmhaid:
  Ag èirigh air feadh na dùthcha a-rithist!
  Agus le nipple connlaich, mar a bhrùthas e an cù, agus loisgidh an canan projectile. Agus thèid e dìreach chun ionad armachd. Agus bheir am bataraidh gu lèir sa bhad agus spreadhadh e.
  'S i Magda a' bualadh air casan gràsmhor nighinn an nàmhaid le a corragan rùisgte, ag ràdh:
  Faileas, dubhar, dubhar, faileas...
  Sgàil Pheitrel!
  Bhrùth Gerda am putan le cnap scarlet na broilleach agus chuir i tilgeadh chun nàmhaid, a chuir a-mach:
  - Is e àm pàighidh air ais a th" ann!
  Dh"èigh Charlotte, a" losgadh le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" stobadh a-mach a teanga:
  - Sgàil, dubhar, dubhar, sgàile,
  Sgàil Pheitrel!
  Chuir Cairistìona, a" losgadh le nipple ruby aig na saighdearan Iapanach, a-mach:
  - Ann an crith-thalmhainn agus trioblaid!
  Rinn Magda, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" chùis air an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Chan urrainn dhut ar tarraing gu tionndadh!
  Bhuail Gerda na h-Iapanach gu h-ainmeil le bhith a" cleachdadh sàilean cruinn, lom, girlish agus thug e fa-near:
  - Chan eil ach rìghrean aig a bheil tòrr thrioblaidean!
  Tha nigheanan, gu dearbh, gu dearbh, nan Aryans den ìre as àirde. A-nis tha a" Ghearmailt na dùthaich gun tàmh ann an èiginn. Chaill Hitler an taghadh ceann-suidhe, agus tha coltas gu bheil na cothroman aige airson cumhachd mar-thà mì-chinnteach. Agus chan eil aige ach mòr-chuid càirdeach anns an Reichstag.
  Chuimhnich Oleg Rybachenko, a 'sabaid nan Iapanach, gun do thachair rudeigin coltach ris anns an Ruis.
  Nuair a choisinn Zhirinovsky, a chaidh a choimeas ri Hitler, a 'chiad àite ann an taghaidhean na Stàite Duma, ach cha b' urrainn dha a-mhàin soirbheachadh a leasachadh, ach eadhon na dreuchdan aige a chumail.
  Thilg am balach rionnag no dhà le òrdagan rùisgte. Reub iad stamagan dusan Iapanach. An uairsin smaoinich am balach a-rithist.
  Gu bheil Zhirinovsky na gheàrd agus tha anam geàrr aige. Na bha an neach-bhòtaidh a" faireachdainn agus nach do bhòt e air a shon anns na taghaidhean ceann-suidhe san Ruis.
  Bha am balach crìochnachaidh a 'feadaireachd, agus thòisich feannagan a' tuiteam air na Seapanach, a thàinig gu bhith na reithe-sèididh, le bhith air a shàrachadh. Agus air a tholladh tro chinn nan samurai.
  An uairsin smaoinich am balach a-rithist. An seo bidh daoine gu tric a" smaoineachadh gu mì-mhodhail. Gu dearbh, bha iad air am mealladh aig aon àm le Yeltsin. Ged a bha e soilleir nach robh Boris a" deàrrsadh le inntinn. Agus gu bheil am manaidsear bhuaithe meadhanach. Is e an rud as cudromaiche gu bheil Yeltsin stòlda, le miann pathological an sgioba atharrachadh, is e sin, leum luchd-obrach a chuir air dòigh. A thaobh seo, tha Lukashenka coltach ris, cuideachd dèidheil air a bhith a" crathadh deic luchd-obrach agus ag atharrachadh Shilov airson Mylov. Ged a tha cuairteachadh luchd-obrach ro thric cronail.
  Mar eisimpleir, chaidh an ochdamh Prìomhaire Rumos fhilmeadh mu thràth. Agus cuir na àite fear nas miosa. Mar as trice thòisich Lukashenka air a dhol às mo chiall thar nam bliadhnaichean. Agus thòisich eadhon an luchd-inntinn aige fhèin a 'tuigsinn gu bheil an deachdaire gu tur mì-fhreagarrach. Chan iongnadh gun deach mòran mhanaidsearan chun cheann-suidhe. Bha sgaradh anns an elite riaghlaidh.
  Agus ciamar a bha Lukashenko gad ghiùlan fhèin leis a" coronavirus? Tha an giùlan aige dìreach gòrach! Ach ann am beagan Belarus, dh" fhaodadh buaidh làidir a bhith aig ceumannan cuarantain agus dùnadh chrìochan. A bharrachd air an sin, bha toiseach tòiseachaidh ann an ùine.
  Ach bha Lukashenka modhail a" dèanamh dìmeas air slàinte dhaoine. Agus tha Belarus air a dhol seachad air an Eadailt agus Sìona a thaobh an àireamh de ghalaran.
  Às deidh sin, bha gràin aig a 'mhòr-chuid de Belarusians air an deachdaire. Agus cha tug ach foill taghaidh mòr, cleachdadh ghoireasan rianachd, cuideam fiadhaich air luchd-bhòtaidh, cothrom an siathamh taghadh ceann-suidhe ann am Belarus a bhuannachadh.
  Rinn Oleg Rybachenko innleachd dealan-dè cuthach le claidheamhan, a 'gearradh sìos dusan samurai agus a' seinn:
  - Tha sinn a 'gealltainn gun duilgheadas, tha e fìor, tha! Ach an uairsin, leis an duilgheadas a tha sinn a" tuiteam a-steach don dubh-aigein nas fhaide air adhart!
  Agus chuir sàil rùisgte a' bhalaich air bhog am pasgan-bàis mharbhtach dhen min-sàibh aca.
  Tha, tha làimhseachadh airson coronavirus gu math daor agus ag ath-sgrùdadh slàinte. Mar sin cha do shàbhail an deachdaire Lukashenka dad le bhith a" diùltadh ceumannan èiginneach a ghabhail. Agus dè an coronavirus a th" ann, feumaidh e eòlas fhaighinn fhathast na chraiceann fhèin. Bidh diathan Ruiseanach agus cumhachdan nas àirde a" peanasachadh deachdairean airson suirghe. San fharsaingeachd, is e dìreach riaghaltasan eucorach a shàbhaileas slàinte dhaoine.
  Thilg Oleg Rybachenko boma dachaigh le òrdagan rùisgte. Tha e a-nis na bhalach neo-bhàsmhor. 'S a' beuchdaich am barr a sgamhan :
  - Glòir do dhùthaich na Ruis, far a bheil daoine mar iolairean!
  Chùm Margarita cuirm luchd-leantainn, agus a 'pronnadh nan nàimhdean, rinn i squeak:
  - 'S e so ar fearann ! Tha an Ruis leinn!
  Agus chuir sàil rùisgte na caileige tiodhlac sgrios air na nàimhdean.
  Bidh Margarita a" feadaireachd a-rithist, agus na feannagan a" tuiteam air cinn nan saighdearan Iapanach.
  Agus chan urrainn dad a shàbhaladh.
  Tha an nighean gu math sabaid agus fionnar gu leòr airson cumhachd an nàmhaid a bhriseadh.
  Tha Natasha air an oilbheum... Tha i a' gearradh sìos na nàimhdean.
  Agus an seo anns an adhar Alenka còmhla ris an sgioba aice.
  Còig nigheanan ann an grinder feòil mòr le trì lannan.
  Bidh Alenka a" losgadh bho ghunna itealain, a" sgrios na Seapanach agus a" squeaks:
  - Gu glòir an athar-righ !
  Bidh Anyuta a" bualadh air an samurai le gunnaichean inneal agus ag èigheach:
  - Cha bhuanaich sinn gu dìomhain !
  Bidh Alla a" leigeil boma air suidheachadh Iapanach agus ag èigheach:
  - Agus beanntan agus cuantan!
  Loisg Maria cuideachd bho ghunna itealain. Reub e an samurai às a chèile agus squeak aig mullach a sgamhanan:
  - Tapadh leibh a Dhia!
  Chuir Marusya mèinn air bhog bho bhroinn an heileacoptair. Leum i suas, a 'leagail na saighdearan Iapanach.
  Agus chroch an nighean ghaisgeil:
  - Ar fearann uile !
  Ghabh an còignear grèim air an samurai gu mionaideach. Agus bheir an heileacoptair sìos tiodhlac às deidh an làthair air na Seapanach.
  Tha e duilich stad a chuir air arm an tsarist. Gu sònraichte ma tha na pìleatan sin ann, agus Anastasia agus Akulina.
  Bidh Anastasia Vedmakova a" sabaid anns na shorts aice. Agus a" cur tiodhlac sgriosaidh marbhtach chun nàmhaid.
  An uairsin sheinn i:
  - An Tsar Nicholas as fheàrr san t-saoghal!
  Agus a-rithist, le cuideachadh bho òrdagan lom, tha e ag amas air gunna itealain. Agus a" leagail ace Iapanach eile.
  Bidh Akulina Orlova cuideachd a 'sabaid gu gaisgeil. Agus a 'briseadh nan Seapanach gu math. Agus bidh e a" cleachdadh a òrdagan lom. Agus a-rithist bidh plèana eile de thìr na grèine ag èirigh a" losgadh sìos. An uairsin bidh e ag èigheach, agus gu math ionnsaigheach:
  - Is e gaisgeach a th" annam, canaidh sinn, dìreach super!
  Agus buail air an luchd-dùbhlain. Mar, chan eil an cothrom as lugha agad fhathast air samurai. Agus bidh na nigheanan gu cinnteach gad reubadh às a chèile.
  Bidh Anastasia Vedmakova a" leagail càr Iapanach a-rithist. Nas mionaidiche, tha plèana prìomhadail a" crathadh:
  - Bheir sinn ar n-anma air son ar dùthcha,
  Agus seasaidh sinn agus buannaichidh sinn a-rithist!
  Bha Akulina Orlova, a" leagail càr eile le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" sreap:
  - Glòir don dùthaich rìoghail! Glòir don Tsar Nicholas II!
  Agus rinn an gaisgeach tionndadh drùidhteach eile. Agus bhuail dà itealan Iapanach. Agus thuit plywood agus sprùilleach ann an diofar stiùiridhean.
  Gu ruige seo, tha Iapan gu bunaiteach nas ìsle na an Ruis mar itealan. A bharrachd air an sin, chan eil cothrom aice cumail a-mach airson ùine mhòr. Tha na Ruiseanaich gu math làidir.
  Mar sin bidh na tancaichean eadhon a" tighinn air tìr.
  Tha sgioba Ealasaid air an "Alexander the Third" a' ruith dhan bhlàr. A dh 'aindeoin a mheudachd iongantach, dhìrich an tanca Ruiseanach an oirthir gu furasta agus cha deach e an sàs anns a' ghainmhich.
  Mar sin tha arm na Ruis cuideachd a 'gluasad le cuideachadh bho tancaichean cumhachdach a tha comasach air cumhachd sam bith a bhleith.
  Bidh Ealasaid a" losgadh canan a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus ag ràdh le neart:
  - Is e an Ruis an dùthaich againn,
  Bi nas toilichte san t-saoghal!
  Bidh Elena a" losgadh inneal-ghunnaichean. Tha na samurai a" tuiteam sìos mar chraobhan air an leagail bho na tiodhlacan luaidhe a bhios na caileagan a" cur a-mach.
  Tha Elena ag ràdh le gàire:
  - Bidh ar Motherland a" fàs nas bòidhche,
  Dèan seirbheis dha nigheanan na Ruis!
  Bhrùth Ekaterina a sàil rùisgte. Chuir i teilgean de fheachd marbhtach uamhasach. Reub e tomad de Iapanach agus dh" fhuasgail iad:
  - Airson buadhan rìoghail!
  Thug Euphrasia, a 'briseadh nan Seapanach le bratagan, fa-near:
  - Chan e a-mhàin rìoghail, ach cuideachd sinne!
  Loisg Elena a-rithist le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Reub i an samurai "na phìosan reubte, agus dh"fhalaich i:
  - Tha, airson na buadhan mòra againn!
  Loisg Ealasaid gunna-inneal. Uill, tha tanca pronnaidh aice. Mar sin tha e a" cur dragh air na Seapanach.
  Sheinn an nighean, a 'gearradh dheth na samurai ann an tomadan:
  - Chan eil Motherland-Russia nas bòidhche,
  Dèan sabaid air a son agus na biodh eagal ort ...
  Chan eil dùthaich ann, creid gu bheil an Ruis nas bòidhche,
  Còmhla rinn an Úcráin, Belarus!
  Bha Ekaterina, a 'losgadh air an nàmhaid, a' rùsgadh a fiaclan, a 'bruthadh a sàil lom air an inneal-brosnachaidh agus a' bualadh:
  - Airson an Ruis, a tha as brèagha de na h-uile!
  Thuirt Euphrasia, a" slaodadh ann am frenzy an samurai, agus a" gearradh sìos nan saighdearan buidhe, gu làidir:
  - Sheas an Ruis, agus seasaidh i mar chreig !
  Agus luathaich an tanca "Alexander the Third". 'S truagh, ach 's truagh gun do chaochail Tsar Alasdair III aig ceathrad 's a naoi. Nam biodh e beò na b" fhaide, is dòcha gun do bhuannaich an Ruis a" chiad chogadh an aghaidh Iapan. Agus an uairsin bhiodh an autocracy do-chreidsinneach agus do-chreidsinneach. Agus anns a 'Chogadh Mhòr, thachair coup sa Ghearran mu thràth nuair a bha an Ruis faisg air a' bhuaidh mu dheireadh.
  Ach mura biodh call sam bith anns a" chogadh leis na Seapanach, cha bhiodh dùil sam bith ann. Agus tha sin a" ciallachadh leabaidh teth de aimhreitean agus a h-uile seòrsa de chuilbheart. A thuilleadh air an sin, ann am prionnsabal, fallain mar tharbh, dh'fhaodadh Alasdair an Treas a bhith beò nas fhaide. Agus b" urrainn dha gu math a" Chiad Chogadh a bhuannachadh gu pearsanta? Agus dè? Bha an t-ìmpire Ostaireach, a fhuair a-steach don bhlàr leis an Ruis Franz, beò ceithir fichead 's a sia bliadhna, agus chuir e ceart air trì fichead' sa h-ochd. Agus chaochail e ann an 1916! Agus nach b' urrainn Alasdair an Treas a bhith air a bhith beò cho fada no fiù 's na bu mhotha?
  Ann an suidheachadh sam bith, tha an Ruis a-nis air a riaghladh le Nicholas II. Agus tha a rìoghachadh fada.
  Tha e mu thràth air thoiseach air Catrìona II ann an ùine. Agus mar sin faodaidh e cuideachd Peadar Mòr a bhacadh. No 's dòcha Ivan uabhasach. Fìor, bha e a 'riaghladh gu dìreach ainmichte airson ùine.
  Elizabeth a ' losgadh a-rithist. A" briseadh càr Iapanach, agus a" rùsgadh fhiaclan ag ràdh:
  - Tha mi a 'creidsinn ann an àm a' cho-mhaoineas!
  Agus a 'toirt buaidh air a chom-pàirtichean!
  Bidh Elena a 'gearradh sìos an samurai le spreadhadh de ghunnaichean-inneal, agus ag ràdh, a' giùlan a fiaclan geal:
  - Bidh linn ùr ann agus èirigh na grèine!
  Agus a-rithist, le cuideachadh bho òrdagan lom, bidh an nighean a 'losgadh.
  Chuir Ekaterina, a 'losgadh air an luchd-dùbhlain aice, a-mach gu làidir:
  - Bidh àm an Tsar Nicholas II gu math glòrmhor!
  Agus bidh an nighean a 'magadh air a com-pàirtichean. Uill, is toil leotha sin a dhèanamh.
  Agus tha an tanca a 'briseadh nan Iapanach. Agus a" sgoltadh nan saighdearan.
  Tha dà bhoireannach Gearmailteach a 'sabaid anns na speuran: Albina agus Alvina. Tha iad mu thràth air na ciad ceithir ìrean de Chrois an Naoimh Sheòrais fhaighinn. Agus a" chiad chrois air a dèanamh de airgead. Is e an dàrna fear airgead le bogha. Tha an treas crois òir. Tuilleadh òir le bogha. Agus is e an còigeamh fear a tha na caileagan dha-rìribh ag iarraidh fhaighinn òrail le daoimeanan beaga. Is e òr an t-siathamh ìre den chrois le bogha agus daoimeanan. Agus tha an seachdamh ceum ann cuideachd - crois platanam le daoimeanan, agus an ochdamh: crois platanam le daoimeanan agus bogha. Tha na croisean mu dheireadh nas motha na an fheadhainn òir agus tha barrachd daoimeanan orra. Agus bha am bogha cuideachd air a lìonadh le daoimeanan.
  Cho mòr ri ochd ceuman, agus mar as àirde an ìre. Tha an tuilleadh airgid air a phàigheadh air a shon gach mìos airson beatha. A bharrachd air an sin, chan e a-mhàin gu bheil luchd-gleidhidh ceum le daoimeanan a "faighinn airgead airson na duaisean fhèin, ach cuideachd na h-oighrean. Le croisean òir le daoimeanan - leth-cheud bliadhna, agus croisean platanam le daoimeanan - ceud bliadhna!
  Tha duaisean le daoimeanan gu math tearc, ach tha iad comasach air a thoirt seachad airson ùine fhada chan ann a-mhàin an gaisgeach fhèin, ach cuideachd an sliochd.
  Agus bidh caileagan às a' Ghearmailt a' feuchainn gu cruaidh airson an cosnadh.
  Bidh Albina a" losgadh plèana Iapanach le a òrdagan rùisgte agus a chirps:
  - Ach an Reich mhòr ....
  Gheàrr Alvina càr eile dheth à tìr na grèine ag èirigh agus lean i le feachd:
  - Chaidh innse dhuinn gun a bhith a" gluasad!
  Thionndaidh Albina am plèana mun cuairt, loisg e spreadhadh. las na Seapan suas mar choinneal.
  Choisich an nighean bhàn:
  - Air son mòrachd comuinn Aryan air feadh an t-saoghail !
  Bhuail Alvina càr samurai agus rinn i gàire:
  - Airson ar soirbheachas mòr!
  Agus a" cleachdadh a òrdagan lom, chuir i a-rithist tiodhlac bàis marbhtach.
  Bha caileagan Gearmailteach nan luchd-stiùiridh air leth làidir. Agus a-nis tha iad a 'marbhadh nàimhdean na Ruis. Ach faodaidh iad cuideachd saighdearan Ruiseanach a mharbhadh. Tha iad nan saighdearan-duaise.
  Sgrìobh Lermontov mu na daoine sin;
  Ach dè an t-iongnadh bho chian
  Coltach ris na ceudan de fhògarraich ...
  A nochdadh dhuinne le toil na fàth,
  Gus cliù agus inbhe a ghlacadh!
  Thug Albina fa-near gu làidir fhad "s a bha e a" leagail na Seapanach ùr le fèin-mhisneachd mòr:
  - Is mise am fear as fheàrr air an t-saoghal!
  Gheàrr Alvina sìos pìleat Iapanach eile, agus dh'èigh i cuideachd an aghaidh, agus sheall i a teanga:
  - Chan eil! Is mise an neach as fheàrr san t-saoghal!
  Sheinn Albina gu rèidh, a" losgadh air plèanaichean Iapanach:
  - Is sinne an fheadhainn as fheàrr san t-saoghal
  Bogaidh sinn na nàimhdean gu lèir anns an taigh beag ...
  Chan eil an Fatherland a 'creidsinn ann an deòir -
  Bheir sinn na oligarchs olc san eanchainn!
  Ach am measg ghaisgich eile na legion cèin, tha Sìne Armstrong cuideachd a" sabaid. Nighean àlainn Breatannach. Agus còmhla rithe san sgioba, cuideachd, dìreach gnè cothromach.
  Gaisgich gu dearbh casruisgte agus ann am bikini.
  Chuir Gertrude an gunna le a òrdagan rùisgte. Agus chomharraich Malanya agus loisg i.
  Thionndaidh an canan Iapanach.
  Rinn Monica gàire, a" crathadh a cinn.
  - Glòir do Bhreatunn !
  Sheinn Sìne Armstrong nuair a loisg i an gunna-inneal aice:
  - Riaghailt Britannia na cuantan nèamhaidh,
  Cha bhi sinn gu bràth nar tràillean!
  Glòir do ar dùthaich Shasannach!
  Uill, tha tsar aig an Ruis!
  Agus a-rithist, bheir an gaisgeach e agus losgadh gu fìor cheart. Agus chaidh an tanca Iapanach a roinn ann am pìosan.
  Gertrude, a 'stiùireadh an teine, agus a' seinn:
  - Grian soilleir an dòchais
  Ag èirigh thairis air an dùthaich a-rithist ...
  Bidh sinn a" buannachadh mar a bha e roimhe
  Agus chaidh iad a choiseachd!
  Agus na boireannaich Sasannach ann an làn ghluasad agus sabaid trance.
  Bidh Oleg Rybachenko a 'sabaid leis na Seapanach. Tha e glè choltach ris a" bhalach bhon chartùn Conan. A-mhàin eadhon nas luaithe. Agus mar sin tha na samurai sin air am bualadh. Tha e soilleir nach eil cothrom aig Iapan an aghaidh sgioba mar sin.
  Ghabh am balach crìochnachaidh agus thilg e grenade le cas rùisgte, agus sheinn e gu làidir:
  - Eirich suas dùthaich mhòr,
  Eirich airson sabaid chun a 'bhàis!
  Le armada gu math dorcha,
  Agus an t-òr buidhe!
  Ghabh Margarita mar an ceudna agus gheàrr i leis a' chlaidheamh muileann trì-fhillte. An uair sin
  Le a sàil rùisgte, bhuail i dòrlach de grenades a thilg am balach teachdaire thuice.
  Reub e tomad de Sheapanach agus sheinn iad;
  Mai uasal rage
  Luchdaich a-nuas mar tonn. . .
  Tha cogadh an t-sluaigh ann -
  Cogadh naomh!
  Tha, is e seo leanabh neo-bhàsmhor no dhà, tha iad gu math gnìomhach ann a bhith a 'sgrios agus a' sgoltadh nàimhdean. Bho leithid de tomboys na tig tròcair samurai. Ach co-dhiù, an seo tha an t-arm tsarist gu lèir air a dhèanamh suas de ghaisgich, agus na buannaichean as fìor.
  Thug Oleg Rybachenko, nàimhdean gearraidh, fa-near:
  - Gun tròcair, gun tròcair, gun tròcair do'n nàmhaid !
  Is duine mi, is duine mi, reubaidh mi an arm le claidheamh!
  Agus bidh am balach a 'feadaireachd a-rithist ann an raon sònraichte. Agus fannaichidh na fithich, a" lotadh gu bàs le"n gob an claigeannaibh shaighdearan dùthaich na h‑èirigh.
  
  gàire ifrinn GERMAN PANTHER
  GNIOMHARA
  Bha caileagan Gearmailteach comasach air a leithid de "Panther" a dhèanamh, a tha na cheann agus na guailnean nas làidire na tancaichean Sòbhieteach. Mar thoradh air an sin, thionndaidh an Wehrmacht làn a 'chogaidh agus thòisich e air buannachadh. Nuair a bhios caileagan a' sabaid casruisgte, chan urrainn dhaibh stad.
  . CAIBIDEIL #1
  Nam biodh an tanca Sòbhieteach T-34 na iongnadh dha na Gearmailtich, fhreagair na Nadsaidhean seo le Panther-2 eadhon nas iongantaiche agus nas èifeachdaiche. Leasaich Gerda agus Charlotte tanca a bha gu bunaiteach ùr. Le tùr caol is beag. Chaidh an àireamh de bhuill sgioba a lùghdachadh gu ceithir. Chaidh an einnsean agus an tar-chuir a chuir ri chèile agus tarsainn, agus am bogsa gèar air a" motair fhèin. Chaidh cuideam an tanca a lùghdachadh gu trithead 's a sia tunna. Aig an aon àm, dh'fhàs an armachd taobh mar an "Tiger" -2 aig 82 mm fo na leòidean. Agus tha aghaidh a 'chòmhdaich 120 mm fo leòidean mòra, agus tha aghaidh an tùir 150 mm, tha na taobhan 82 mm agus cuideachd le leòidean. Le einnsean de 700 each-chumhachd, bha tanca mar sin gluasadach agus comasach a ghluasad. Dh'fhàs a chassis cuideachd na bu aotruime agus na b' fhasa a chàradh, agus na b' fhasa a ghluasad. Chaidh cuid de na h-eileamaidean a thoirt a-mach às a" chrann. Chan eil àirde an tanca ach 1.80 meatairean.
  Thàinig a choltas na iongnadh dha na saighdearan Sòbhieteach. Cha do ràinig an càr gu mòr an Kursk Bulge. Thòisich e air a leigeil ma sgaoil san t-sreath a-mhàin san t-Sultain an treas bliadhna fichead.
  Ach rè frith-ionnsaigh Mainstein, chaidh an tanca seo a chleachdadh gu mòr an toiseach.
  Agus Gerda fhèin còmhla ris an sgioba aice a ghabh pàirt anns a 'bhlàr.
  A dh 'aindeoin an reothadh, bha na caileagan ann am bikinis agus casruisgte, luchd-goid cho gaisgeil.
  Gu ruige seo, bha an t-seann ghunna 75-mm le baraille fada aig an tanca, a bha gu leòr airson a 'chùis a dhèanamh air an nàmhaid.
  Loisg Gerda gunna le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus bhuail i an carbad Sòbhieteach san aghaidh.
  An sin ghlaodh an gaisgeach:
  - Glòir do bheachdan bràithreachas Aryan!
  Chuir a" chaileag seo na trithead "s a ceithir gu math iomchaidh.
  An uairsin Charlotte, mar gum biodh i air a slaodadh, bho ghunna luath. Agus buail an tanca dìreach ann am meadhan an tùir. Agus roar:
  - Airson buadhan mòra!
  Agus an uairsin ghabh Cairistìona agus loisg i. Ghabh na caileagan cothrom mu seach a' sealg, agus fiù 's a' cleachdadh casruisgte.
  Sheinn an gaisgeach:
  - Tha mo bhuaidh a 'feitheamh rium!
  Bhuail Magda cuideachd. Chleachd an nighean a òrdagan rùisgte cuideachd, agus bhuail i càr Sòbhieteach eile, a" cooing:
  - Ann an ainm Iosa!
  Bidh ceathrar nigheanan Gearmailteach ag obair gu math. Agus gu math èifeachdach.
  Agus tha tanca eile a 'bualadh a-mach. Bha na gaisgich ag obair mar bhuidheann-catha.
  Leag iad a-mach dà fhichead tanca Sòbhieteach ann an aon bhlàr, fhuair iad fhèin grunn bhuillean a bha ricocheted.
  Bhuannaich counterattack Mainstein ann an neart, agus b 'urrainn dha na Gearmailtich a' chùis a dhèanamh air na saighdearan Sòbhieteach agus an tilgeil thairis air an Dnieper.
  B" e seo a" chiad phrìomh bhuaidh ann am mìosan. Agus b" urrainn na Nadsaidhean grèim a chumail air an Dnieper.
  Ach san Fhaoilleach chaidh an t-Arm Dearg air adhart a-rithist, an turas seo faisg air Leningrad, agus bha e comasach dha soirbheachadh. Fìor, dh'fhàillig an oidhirp gus an Dnieper a sparradh a-rithist aig deas, ach chaidh am bloca bho Leningrad a thoirt air falbh. An aghaidh a 'chùl-fhiosrachaidh seo, chùm na Gearmailtich a-mach sa mheadhan agus nas cudromaiche aig tionndadh an Dnieper. Cha tug na blàran fiadhaich sa gheamhradh buannachd don Arm Dearg san roinn seo.
  Gu dearbh, bha pàirt aig an tanca ùr "Panther" -2. Thionndaidh e a-mach gu bhith soirbheachail. Fast agus air a dheagh dhìon. Cha mhòr dà uair nas aotroime na an "Tiger" -2, agus cha mhòr nach eil e nas ìsle na an càr seo ann an clàradh. Co-dhiù, "Tiger" -2 cha deach a-steach don t-sreath. An àite sin, cha do nochd atharrachadh nas cumhachdaiche den Panther-2, dìreach tunna nas truime.
  Agus dh"òrdaich Hitler an Tìgear-2 ath-dhealbhadh gus an armachd a dhèanamh tòrr nas tiugh airson a" chuideam sin. Aig cosgais a 'ghunna bha connspaidean - gus inbhe a' ghunna àrdachadh no nach robh. Ach, tha barrachd calibres ìre nas ìsle de theine, neo-mhearachdach agus stoc shligean.
  Seo seann ghunna a" Panther, bidh e a" dèiligeadh gu math ris an obair aige. Agus tha eadhon an IS-2, a 'bualadh air a' mhullach.
  Mar sin is fhiach e atharrachadh? Ged a tha an projectile beag agus chan eil e a 'sgrios cus.
  Bha "Panther" -2 B, le gunna 88-mm gu h-iomlan, na inneal a bha gu ìre mhòr a 'freagairt air an arm.
  As t-earrach, chaidh na Gearmailtich air an ionnsaigh air aghaidh na h-Eadailt, a 'gabhail brath air an tàladh sealach san taobh an ear.
  Agus chaidh aca air a" chùis a dhèanamh air saighdearan nan Caidreach san roinn seo den aghaidh. Chuir coltas an ME-262 ri soirbheachas cuideachd. Bha an jet-fighter ùr na iongnadh. Nochd e na bu tràithe na fìor eachdraidh, le taing dha na h-eòlaichean a dhearbh Hitler gun a bhith a 'dèanamh blitzblomer, mar mhodail neo-èifeachdach. A bharrachd air an sin, an àite prògram urchraichean Fau, chaidh prìomhachas a thoirt do leasachadh itealain jet. Agus thug seo buaidh air cùrsa a" chogaidh. Agus thug Charlotte agus Gerd cinnteach dha Hitler mu dheidhinn seo.
  Is e na tha iad ag ràdh gu bheil rocaidean gu math neo-èifeachdach air sgàth cho mionaideach "s a tha iad agus a" chosgais àrd. Ach is e itealain jet an àm ri teachd. A bharrachd air an sin, tha am ME-262 gu math furasta a riaghladh, agus mar thoradh air an sin, tha e ri fhaighinn airson aces. Agus tha e duilich a leagail. Le cuideam itealaich nas motha a" charbaid bha e comasach armachd a chrochadh air, agus dà einnsean jet, agus tha an gluasad dìreach drùidhteach. Agus thug armachd cumhachdach cothrom càr a thoirt sìos aig aon àm. Bha dithis nighean a thàinig gu bhith nan aces anns a 'chiad bhlàr aca gu sònraichte math: Albina agus Alvina.
  Mar riaghailt, bha iad a 'sabaid cha mhòr lomnochd, a-mhàin ann an geàrr-chunntasan agus stiallan tana de chlò air na cisteachan aca. Agus rinn iad iongantasan.
  Rinn Albina tionndadh. Bhrùth i a cas-rùisgte air a" pheadal. Loisg e sìos plèana Ameireaganach agus sheinn e:
  - Airson cumhachd co-mhaoineas Aryan!
  Leag Alvina sìos càr nan caidreabhaich agus lean i oirre a" losgadh le a òrdagan rùisgte. Agus dh'èigh i:
  - Airson ar gillean!
  Tha na caileagan gu math sgiobalta agus gu math dùbhlanach agus cogaidh. Tha iad gu math ainmeil a" sgrios chaidreachasan anns na speuran.
  Agus cho fiadhaich a 'faighinn cunntasan.
  Tha na Nadsaidhean mu thràth air na caraidean a chuir a-mach, a" glacadh mòran phrìosanaich is duaisean, às an Eadailt. Ach air eilean Sicily tha iad còmhdaichte le cabhlach cumhachdach nan caidreabhach.
  As t-samhradh, tha na Càirdean ag ullachadh cur air tìr san Fhraing. Ach tha iad ann an suidheachadh mì-chofhurtail. Tha na Gearmailtich air fàs nas làidire agus tha na tancaichean as fheàrr san t-saoghal aca. Agus is e luchd-sabaid jet an fheadhainn as fheàrr air an t-saoghal, dìreach tha timcheall air mìle dhiubh gu ruige seo, chan eil uimhir.
  Ach tha iad gu math marbhtach.
  As t-samhradh, agus Stalin ag ullachadh oilbheum. Ach tha an obair nas duilghe na ann an eachdraidh fhìor. Chan eil for-uinneag ann am Polissya, agus tha an Dnieper fhathast na chnap-starra mòr. Agus tha dìon na Gearmailt làidir.
  Ach is dòcha gu bheil na tancaichean Gearmailteach nas fheàrr aig an àm seo. Agus plèanaichean cuideachd. An seo nochd an TA-152, mean-fhàs an Focke-Wulf, agus tha inneal mar seo na itealan fìor dhona. Agus aig an aon àm ioma-adhbhar. Agus is urrainn dha luchd-dùbhlain a chuir sìos gun teagamh. Armachd làidir agus armachd. Agus an coileanadh itealaich as fheàrr agus astar.
  Fhuair na Gearmailtich an dà chuid san adhar agus air tìr uidheamachd nas fheàrr. Ach chan eil gu leòr aca fhathast. Agus chruinnich iad neart agus bha iad ann an dìon gnìomhach.
  Chaidh an t-Arm Dearg, a" cleachdadh na tancaichean ùra IS-2 agus T-34-85, air adhart leis an ionnsaigh. Chaidh am prìomh bhuille a làimhseachadh sa mheadhan. Ach, chuir pàirt de na feachdan casg air tionndadh an Dnieper cuideachd. Bha na Gearmailtich deiseil airson a" bhuille a chuir air ais. Ged a bha e beagan na bu tràithe, thòisich ionnsaighean nan Caidreach ann an Normandy.
  Bha e soirbheachail an toiseach. Ach an uairsin chuir na tancaichean ionnsaigh uamhasach air bhog. Ghabh an gunna fèin-ghluasaid E-10, gunna fèin-ghluasadach gu math aotrom agus beag le dithis bhall den sgioba a bha buailteach, pàirt anns na blàran cuideachd, dìreach a" pronnadh nan caidreabhaich. Bha sgàil-dhealbh glè ìosal de 1.2 meatairean, cuideam de dheich tonna, agus einnsean de 400 each-chumhachd a "toirt seachad gluasad fionnar. Aig an aon àm, rinn an armachd aghaidh 80 mm aig leathad mòr an càr cha mhòr do-ruigsinneach airson aghaidh nan caidrich. Agus caran beag, sneaky. Agus bidh i a" goid a caraidean mar sheillean. Agus phronnaich na Gearmailtich na càirdean. Loisg Albina agus Alvina sìos còrr air trì cheud itealan gach fear agus fhuair gach fear Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich airgid agus daoimeanan. Bha na nigheanan sin dìreach iongantach.
  Agus phronnadh iad a h-uile duine gun duilgheadas sam bith nan èifeachdas.
  Chomharraich Albina, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, an trodaiche air an nàmhaid, agus thòisich i air a leagail leis a" chorruich fhiadhaich aice. Agus an uairsin chaidh triùir luchd-sabaid agus bomair Allied nan teine.
  Ghlan an gaisgeach:
  - Airson Prussia!
  Lean Alvina air a bhith a 'pronnadh caidrich an fhorsa, agus gu litireil gan losgadh. Agus dh'èigh i:
  - Airson an Treas Reich!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, chomharraich i na gunnaichean itealain chun targaid. Agus thionndaidh e a-mach sgoinneil.
  Chuir Alvina tweet:
  - Tha sinn nan tìgearan mòra, sgeadachadh na banrigh!
  Gheàrr Albina plèana Sasannach eile dheth, thug i deatach dheth agus rinn i gàire:
  - Ma tha am boireannach na tìgear, an sin reubaidh i an duine gu pìosan, eadhon mura h-eil e na asal iomlan!
  Agus brùth am peadal le a shàilean rùisgte.
  Thug Alvina, a" losgadh air luchd-dùbhlain, agus gan spealadh, fa-near:
  - Casan rùisgte nighean, bidh aig duine sam bith ri snàgadh fo shàil!
  Dh'aontaich Albina, an dèidh dha itealan eile de na feachdan co-cheangailte a losgadh sìos:
  - Bidh fear aig sealladh sàil lom boireann a" fàs na bhròg làn faireachdainn!
  Gheàrr Alvina, le a corragan rùisgte, càr Breatannach eile dheth, a" rùrach a fiaclan, thug i a-mach:
  - Cuiridh nighean casruisgte air fear slàn, eadhon ged a bhiodh e cleachdte ri bhith a" dèanamh bhrògan eile!
  Thug Albina, a" leagail an Ameireaganach, fa-near:
  - Bu chòir do dhuine a bhith làidir mar dharaich, agus gun a bhith a" leigeil le sliseagan a bhith air an toirt air falbh mar bho stump!
  Dh" aontaich Alvina le seo:
  - A shàil bhoirionnaich cas-ruisgte, bheirear fear a dh' ionnsuidh an t-slèibhe, 's cuirear gu ' chluasaibh e !
  Dh'atharraich Albina an cuspair beagan, a 'gearradh dheth Ameireaganach eile:
  - Is ailbhinn an saighdear, mur e clach-mheallain an inntinn !
  Bhuail Alvina an nàmhaid le a corragan rùisgte, agus thug carraig nam fiaclan fa-near:
  - Is e fìor dhaoimean a th" ann an duine nuair a tha cridhe òir agus nerves iarainn aige!
  
  An dèidh dha Albina losgadh air itealan Allied eile, thuirt i:
  - Feumaidh duine a bhi cho laidir ri stàilinn, ach cho teann ri stump !
  Thug Alvina fa-near gu làidir agus i a" gearradh plèana Ameireaganach:
  - Bu choir sùil iolaire a bhi aig duine, agus cha bu choir eisdeachd a bhi cosmhuil ri feannag !
  Albina, a 'leagail an nàmhaid, squeaked:
  - Chan eil aig duine ach misneachd iolaire, ach gu dearbh, mar as trice tha an caractar na chearc àbhaisteach!
  Thuirt Alvina gu làidir, a 'gearradh dheth an Ameireaganach le leum sabaid:
  - Chan eil boireannaich grànda ann, chan eil ann ach neo-chomas fireann!
  Ann an ùine ghoirid, tha na nigheanan dìreach super. Agus ron Iuchar, chaidh gach peilear sìos nas àirde na còig ceud itealan agus fhuair iad Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thàinig call iomlan air tìr nan Caidreach ann an Normandy. Ghlac na Gearmailtich còrr is seachd ceud mìle prìosanach a-mhàin. Agus tha seo sgoinneil agus fìor shoirbheachadh!
  San taobh an ear, cha deach aig an Arm Dearg air na Gearmailtich a phutadh ach beagan. Bha na Nadsaidhean air an deagh neartachadh, agus shabaid iad mar dheamhan. Agus chleachd iad daingnichean a chaidh a thogail ro-làimh le com-pàirt an t-sluaigh ionadail. Agus gu dearbh chuidich e iad. Bha na Nadsaidhean a" sabaid gu cruaidh, agus chuir iad stad air cha mhòr a h-uile ionnsaigh.
  Sheall na blàran gu bheil an "Panther"-2 le leathad mòr de na truinnsearan armachd aghaidh agus sgàil-dhealbh ìosal fhathast do-ruigsinneach dha tancaichean Sòbhieteach air a" mhullach. Agus tha e a 'dèiligeadh gu math ri innealan an t-Arm Dearg. Agus tha stoc mòr de shligean ann.
  Mar sin thuit a h-uile ionnsaigh de na saighdearan Sòbhieteach gu bhith na bhloc cruaidh. Bha, agus bha raidhfil ionnsaigh MP-44 aig na saighdearan-coise faisisteach nach robh co-ionann agus gu litireil a 'leagail na saighdearan-coise Sobhietach. Mar sin cha b" urrainnear dèiligeadh ris na faisisteach ann an dòigh sam bith.
  Agus chuir am Fritz an ionnsaigh air ais. Gus an robh iad ann an cabhag gu frith-rathad. Bha feum air tanca ùr "Tiger" -3 a leigeil ma sgaoil, nas truime, le einnsean nas cumhachdaiche agus air a dhìon nas fheàrr.
  Tha, agus leasaich itealain jet. Gu sònraichte XE-162 - inneal-smàlaidh jet tòrr nas saoire, nas aotroime agus nas fhasa a dhèanamh na bomairean ME-262 agus Arado.
  Cha robh an einnsean ùr Gearmailteach Yu-488 dona cuideachd, a leasaich astar mòr airson bomair propeller de sheachd ceud cilemeatair san uair, le taing do raon sgiathan nas lugha.
  Fhad 'sa bha am Fritz a' cruinneachadh neart. Agus rinn iad cogadh bàta-tumaidh... lagaich call nan càirdeas san Eadailt agus san Fhraing suidheachadh Roosevelt. Agus an seo cuideachd chaidh a' chùis a dhèanamh air na h-Ameireaganaich nuair a dh'fheuch iad ri tighinn air tìr anns na Philippines. B" urrainn dha na longan-cogaidh Iapanach feachdan tighinn air tìr Ameireagaidh a lorg agus a sgrios.
  Chaill Roosevelt an taghadh don Phoblachdach òg Iòsaph Biden. Agus is e seo an ceann-suidhe, a dh'ainmich gu fosgailte nach robh feum aig an USSR air cuideachadh. Gu bheil Stalin nas miosa na Hitler, agus gum feumar a h-uile oidhirp a chuimseachadh air Iapan.
  Bha trioblaidean aig Churchill cuideachd.
  Mar sin, fhad 'sa bha Hitler a' feitheamh, agus shuidh na Gearmailtich ann an dìon teann. Is ann dìreach ann an Sicily a rinn iad gnìomhachd agus fhuair iad a-rithist e bho na caraidean. A bharrachd air an sin, thàinig cabhlach Bhreatainn a-mach air sgàth gnìomhachd nam bàtaichean-aigeil Nadsaidheach.
  As t-fhoghar, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart gu deas. Agus cuideachd an aghaidh na Fionnlainne.
  Thàinig oilbheum an t-samhraidh air an Karelian Isthmus an uairsin gu crìch gu neo-shoirbheachail. Lorg na Finns agus fiosrachadh Gearmailteach e agus dh" ullaich iad. Agus thug an USSR beagan fheachdan airson na h-obrach seo.
  As t-fhoghar chaidh barrachd shaighdearan a thilgeil, ach chaidh iad sìos cuideachd, agus bha na Gearmailtich deiseil. Chleachd na Nadsaidhean itealain jet mar thaisbeanadh, nach b" urrainn dha luchd-sabaid Sobhietach agus optics foirfe grèim fhaighinn air. A bharrachd air camarathan gun samhail. Agus chuidich sin gu mòr.
  Mar sin dh" ionnsaich iad gu bunaiteach mar a lorgadh iad dì-ghalarachadh agus sùil a chumail air gluasadan shaighdearan.
  Mar sin a-nis cha b 'urrainn dha Stalin bualadh cho furasta gu h-obann. Agus ghabh na Nadsaidhean suas an dìon.
  Anns a 'gheamhradh, dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach a-rithist a dhol air adhart anns a' mheadhan. Chaidh a' bhuille a bhualadh eadar an Dnieper agus an Dvina an Iar. Agus b" e gluasad dàna a bh" ann. Ach tha e gu math follaiseach agus bha na Gearmailtich air an neartachadh gu mòr an sin. Agus tharraing iad suas na tancaichean as ùire agus na gunnaichean fèin-ghluasadach E-25, le canan 88-mm. An inneal seo, le cuideam fichead 'sa sia tunna, bha einnsean 700 each-chumhachd, agus armachd aghaidh 120 mm fo na leòidean, agus taobhan 82 mm, le àirde 1.4 meatairean. Tha an gunna fèin-ghluasaid do-ruigsinneach air a bheulaibh air sgàth ceàrnan mòra claonadh an armachd. Agus air bòrd bha e fhathast còmhdaichte le rolairean. Agus dh'fhaodadh tu cuideachd sgàileanan a chrochadh.
  Mar sin chuir an t-Arm Dearg aghaidh air fìor nàmhaid. Dè nach eil cho furasta faighinn seachad air. Agus chuir na Nadsaidhean an aghaidh oilbheum an Airm Dheirg san Fhaoilleach.
  Anns na blàran a-rithist ghabh na thachair Gerda agus Charlotte. Bha an dithis nighean a 'sabaid air gunnaichean fèin-ghluasadach E-25, nan laighe. Agus gu litireil chuir iad an spiorad a-mach às an nàmhaid.
  Bhuail Gerda le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Glòir do'n arm !
  Loisg Charlotte, an turas seo a" putadh a nipple scarlet an-aghaidh a" phutan luing gàirdeachais agus a "crathadh:
  - Glòir dha na buadhan mòra!
  Thuirt Gerda gu làidir, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Airson mòrachd a 'phlanaid!
  Agus le a shàilean rùisgte, mar gum buaileadh e am putan.
  Shlaod Charlotte a nipple ruby a-rithist, agus shèid i tron chàr Sòbhieteach le bhith a" crathadh:
  - Airson na stùcan a fhuair buaidh!
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn. A' sabaid an aghaidh faisistich.
  Agus sa Mhàrt 1945, chaidh na Nadsaidhean air adhart leis an ionnsaigh. Agus rinn e a" chiad stealladh. Bhris iad tro na dìonan ann an sgìre an Dvina an Iar.
  Ron àm seo, bha na Stàitean Aonaichte air casg a chuir air nàimhdeas an aghaidh an Treas Reich agus Breatainn cuideachd.
  Agus a-nis bha na Nadsaidhean stèidhichte san taobh an ear. Bha Hitler gu mòr airson a h-uile càil a losgadh. Agus tha a h-uile dad gu math mionaideach fhad "s a tha e a" lasadh suas.
  Ach tha dìon nan saighdearan Sòbhieteach gu math seasmhach, agus an turas seo ann an grunn echelons. Agus bhris na Gearmailtich troimhe às deidh dhaibh a dhol seachad air leth-cheud "s a trì cilemeatair de loidhnichean, ach chaidh stad a chuir orra aig a" cheathramh. A bharrachd air an sin, bha crìonadh ann agus chaidh an t-sabaid sìos airson ùine ghoirid.
  Aig deireadh a 'Ghiblein, dh'fheuch Stalin ri ionnsaigh a-rithist. Agus chaidh na saighdearan aige a chleachdadh gu mòr aig àm an t-solais sgrùdaidh. Ach cha do rinn seo, cuideachd, mòran. Bhris iad tro na dìonan agus chaidh iad air adhart, ach an uairsin chaidh an tilgeil air ais gu na h-àiteachan tùsail aca.
  Bha "Tiger" -3 air armachd aghaidh 250 mm, agus armachd taobh 170 mm, agus einnsean 1200 each-chumhachd, le cuideam trì fichead sa còig tonna. Mar sin bha an tanca seo dìreach a 'cur dragh air suidheachadh nan Sòbhieteach. Bha an gunna 88 mm agus baraille fada 100 EL.
  Anns a 'Chèitean, fhuair an USSR tanca IS-3 ùr. Bha an càr trì tunna nas truime na an IS-2, agus na bu duilghe a dhèanamh, ach le turaid dìon mòran nas fheàrr, gu h-àraid air a 'chrann. Ach, cha deach an gunna Tiger-3 a-steach don mhaoil. Agus tha coileanadh dràibhidh eadhon nas miosa aig an tanca fhèin na an IS-2.
  Ann an itealan jet, ghlèidh na Gearmailtich a 'bhuannachd agus eadhon na h-oidhirpean aca. Bhon Ògmhios, tha iad air nochdadh ann an cinneasachadh mòr den ME-262 X, le sgiathan sguabte agus dà einnsean adhartach. Leasaich am plèana seo astar suas ri 1200 cilemeatair san uair, agus phron e a h-uile duine.
  B 'e inneal eadhon nas cunnartaiche an TA-400 le einnseanan jet agus sia motaran. Bhris an inneal seo iomairtean Sòbhieteach anns na h-Urals agus taobh a-muigh nan Urals. An uairsin agus mar sin air adhart. Armada cumhachdach. Agus tha an jet Yu-287 air a thighinn gu bhith na dhuilgheadas dha itealain Sobhietach.
  Ach is e an t-iongnadh as mì-thlachdmhor don Arm Dearg discos a ruigeas astaran suas ri ceithir astaran fuaim, agus air sgàth a" chidhe laminar a tha a" sruthadh timcheall a" chàir, tha iad cha mhòr so-leònte.
  Agus an uairsin fhuair na Gearmailtich ME-263 gun aoigheachd air einnseanan jet rocaid, agus glè bheag, luath agus comasach air itealaich dà fhichead sa còig mionaidean, agus faodar an cleachdadh nas èifeachdaiche na bha iad roimhe ME-163.
  Chuir am Fritz cuideachd an gnìomh luchd-sabaid Gotha, cuideachd gun luchd-obrach agus èifeachdach. Agus cuideachd thòisich gliders air an cleachdadh ann am batail.
  Aig muir, lean na Nadsaidhean orra a" cràdhadh na Breatannaich a" cleachdadh a" chabhlach bhàtaichean-aigeann. A" toirt a-steach bàtaichean-aigeann beaga airson aon neach. Agus tha e gu math èifeachdach.
  Dh'fhuiling Cabhlach Baltach Sobhietach call mòr. Agus bho itealain agus submarine cogadh.
  Tha Albina agus Alvina, an dithis nighean a bhios a" ruith casruisgte agus ann am bikinis ann an aimsir sam bith, no eadhon ann am panties a-mhàin, air fàs gu bhith nan pìleatan uirsgeulach. Airson mìle itealan a chaidh a leigeil sìos fhuair iad duais ùr de Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Bha na nigheanan nan goidearan air leth seòlta. Agus tha cunntasan cho math a" faighinn buannachd.
  Rinn Hitler gàire orra. Agus phòg eadhon am Fuhrer gu pearsanta an casan casruisgte.
  Anns an Ògmhios, dh'fheuch na Gearmailtich ri gluasad timcheall an Dnieper. Bha saighdearan Sòbhieteach air an dìon. Ach chaidh iad a-steach mean air mhean fon ionnsaigh. Sguir taic-airgid fo Iasad-màil. Agus bha ùine chruaidh aig an USSR. Lean na bomaichean a" fàs.
  Bha an tanca Sòbhieteach T-34-85 na ghunna caran lag an aghaidh charbadan Gearmailteach. Agus cha robh e comasach T-54 nas cumhachdaiche a dhèanamh. Agus an uairsin chaidh am prìomh gheall a dhèanamh air gunna fèin-ghluasaid SU-100. Cha do dh'fhàs an càr seo ann an eachdraidh fìor ro mhòr, ach anns an roghainn eile, chaidh barrachd is barrachd a dhèanamh suas.
  Sin nuair a b 'urrainn dha na Gearmailtich gluasad air adhart sa mheadhan agus a dhol faisg air Smolensk, thòisich blàran an sin le cleachdadh mòr air an SU-100. Ràinig an ìre as àirde san Lùnastal.
  Rinn sgioba tanca Ealasaid iongantasan air a" ghunna fèin-ghluasadach seo. Gu h-àraidh nuair a bha na caileagan a 'sabaid cha mhòr rùisgte agus casruisgte.
  Bhrùth Ealasaid eadhon am putan canain leis an nipple scarlet aice agus bhuail i an tanca Nadsaidheach, a "cooing:
  - Airson an Ruis Mhòr!
  Bhrùth Ekaterina a nipple corcach air a broilleach. Bhuail i càr Gearmailteach agus rinn i squeak:
  - Airson an USSR!
  Bhris Elena cuideachd gu math mionaideach. Bhuail i an tanca faisisteach le cuideachadh bho nipple broilleach ruby agus squeaked:
  - Airson an Motherland!
  Ghabh Euphrasia mu seach a" spreadhadh bho ghunna fèin-ghluasadach aig an nàmhaid. Agus a" cleachdadh nipple sùbh-làir, dh"èigh i:
  - Airson an Fatherland!
  B" iad sin na caileagan a bha a" sabaid.
  Tha na Gearmailtich uile a 'cumail agus a' cumail. Chan eil an gunna Sòbhieteach a 'toirt an Tìgear-3 air a' bheulaibh. Tha, agus tha "Panther" -3 do-ruigsinneach. Rinn na Gearmailtich an armachd nas doimhne ann, agus gus nach caill iad gluasad, chuir iad a-steach einnsean de 900 each-chumhachd. Mar sin slat an car gun nàire.
  Bidh Ealasaid a" losgadh le a òrdagan rùisgte. Na Sòbhieteach projectile ricochets.
  Rinn an nighean gàire:
  Bidh sinn a" sabaid airson co-mhaoineas!
  Bhuail Ekaterina cuideachd, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, agus thug i fa-near, a' sgoltadh a fiaclan:
  - Chan eil! Chan e sin!
  Loisg Elena, cuideachd a" cleachdadh a cas-rùisgte, air na Nadsaidhean agus sheinn i:
  - Thèid sinn gu dàna dhan bhlàr!
  Euphrasia, air a chomharrachadh gu làidir, a 'toirt a fiaclan:
  - Airson cumhachd nan Sòbhieteach!
  Agus cuideachd mar theine, a 'cleachdadh òrdagan lom. Is e nighean ionnsaigheach a tha seo.
  Thill an t-Arm Dearg air ais beagan anns a 'mheadhan, ach chùm e Smolensk ... As t-fhoghar, chuir na Gearmailtich stad air na h-ionnsaighean aca, ach thòisich iad, a' gabhail brath air àrdachadh adhair, gus am bomadh a neartachadh. Agus tha an cuideam seo a 'fàs. Agus thuit bomaichean air an USSR gun stad.
  Gu ruige seo, cha robh itealan aig dùthaich nan Sòbhietich, agus cha robh dad ann airson gnìomhachd nàmhaid a chòmhdach.
  Agus tha an nàmhaid gu mòr a 'bruthadh. Agus barrachd is barrachd bomadh gnìomhach agus brùideil air an Ruis.
  Chaidh Huffman cuideachd thairis air 1,000 itealan sìos san Dùbhlachd 1945 agus fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le Duilleagan Darach Platinum, Claidheamhan is Daoimeanan.
  Agus thug na caileagan an sgòr de dhà mhìle an urra agus fhuair iad duais shònraichte gach fear. Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn agus duilleagan daraich airgid, claidheamhan is daoimeanan.
  Tha, tha Albina agus Alvina nan nigheanan fionnar is brèagha a bhios a "sabaid cha mhòr rùisgte agus cas-ruisgte, agus a" chùis air tagaichean sam bith aig an aon àm - tha iad nan nigheanan marbhtach.
  Anns a 'gheamhradh, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri adhartachadh. Ghabh tancaichean IS-3 pàirt anns na blàran. Ach tha an inneal seo gu math dìcheallach ann an cinneasachadh agus le droch chomas thar-dùthcha, a dh" aindeoin deagh dhìon aghaidh, cha do chòrd an armachd ris gu mòr. Agus dh'iarr iad an tanca a chur na àite. Ach bha duilgheadas aig an IS-4. Chuir Stalin casg air leasachadh tancaichean nas truime na dà fhichead 's a seachd tunna. Agus fhad 'sa bha an tanca seo ann an limbo. A bharrachd air oidhirpean gus innealan eile a chruthachadh bhon teaghlach Isov.
  Gu ruige seo, bha buannachd aig an Fritz ann an càileachd teicneòlais. Agus dh'fhàs e anns na speuran.
  Mar sin, mar fhreagairt, mheudaich cinneasachadh tancaichean meadhanach T-34-85 agus SU-100. Gu ruige seo, chaidh teagasg an USSR a thogail air seo.
  Cha do shoirbhich leis an ionnsaigh geamhraidh. Cha robh e comasach adhartas mòr a dhèanamh, agus bha an call trom.
  Bha na Gearmailtich a" cruinneachadh tancaichean. Thàinig a 'bhliadhna 1946 ... Bha feachdan Fritz a' cruinneachadh, agus bha iad an dùil ionnsaigh a dhèanamh sa Chèitean.
  Gu ruige seo, cha b 'urrainn don USSR jet-trodaiche a chruthachadh agus chaill e gun dòchas anns a' bhlàr san adhar.
  Ràinig dithis nighean Albina agus Alvina trì mìle itealan sìos ron Mhàrt 1946. Agus fhuair iad duais ùr - Rionnag Crois an Ridire Crois Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus tha seo na chomharra fìor mhòr de shoirbheachas.
  Agus anns a 'Ghiblean, ghabh discotheques an Treas Reich, a bharrachd air an reithe, ultrasound. Agus b 'e seo a' chiad fhear a bhuail tro jet laminar agus air leth soirbheachail.
  Bha amannan cruaidh air thoiseach air an USSR.
  . CAIBIDEIL #2
  Anns a" Chèitean 1943, thòisich oilbheum mòr ùr de na buidhnean Nadsaidheach. An dèidh dha na tancaichean a chladhach, agus an dèidh cruinneachadh mòr de "Tigers" -3, a thàinig gu bhith na phrìomh tanca, mar an armachd as dìon agus as cumhachdaiche, thòisich na Nadsaidhean a 'ruith. Agus chaidh aca air briseadh tro na dìonan agus tòiseachadh air gluasad timcheall an Dnieper bhon taobh tuath.
  Anns na speuran, bha smachd aig na Nadsaidhean. Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa nuair a chaidh an Tuirc a-steach don chogadh.
  Bha na h-Ottomans a" sabaid ris an Ruis trì tursan deug nan eachdraidh. Agus chunntadh air a 'cheathramh-là-deug, fhathast a bhuannachadh. A bharrachd air an sin, tha an Treas Reich còmhla riutha, agus chan eil an Iar a 'cur bacadh air. Gu dearbh, ann am Breatainn thuit rèim Churchill agus dh" aontaich an riaghaltas ùr ri fois leis an Treas Reich. Agus chuir na Stàitean Aonaichte a-mach sos cogaidh gu h-oifigeil. A bharrachd air an sin, cha robh an cogadh le Iapan a 'dol glè mhath, agus bha call Ameireagaidh anns a' bhlàr leis na samurai uabhasach math.
  Mar sin an seo tha an Treas Reich air a leigeil ma sgaoil gu tur. Agus fhuair e air toirt a chreidsinn air an Tuirc dàrna aghaidh fhosgladh ann an Transcaucasia.
  Bha an arm Ottoman ag ullachadh airson cogadh airson ùine mhòr agus thilg e milleanamh arm an aghaidh an USSR, le tòrr uidheamachd. Mar sin a-nis thionndaidh e a-mach agus chan eil e math don Ruis idir. Agus is e duilgheadas eile na bomairean jet TA-500, a dh" fhaodadh factaraidhean Sobhietach a bhriseadh le cha mhòr gun pheanas. Agus an jet tailless B-28, a dh'fhaodadh ruighinn àite sam bith san USSR, agus gu litireil a sgrios. Mar sin a-nis tha an Ruis gu math teann. Dh'fhàs e na bu mhiosa cuideachd le solar an Airm Dheirg, gu h-àraidh le stuthan-spreadhaidh agus armachd. Agus cha robh connadh gu leòr ann. Bhomaich na Gearmailtich tobraichean ann am Baku agus ann an sgìre Volga.
  Mar sin a-nis bha cothrom aig na Nadsaidhean, agus thuig iad e. An toiseach, bha iad airson an Donbass a ghlacadh. An sin, thionndaidh an dìon gu bhith na bu laige na ann an stiùireadh Moscow, agus shoirbhich leis.
  Blàran làidir fosgailte airson Kharkov. Agus bha e glè fhuilteach an sin.
  Bha Gerda agus an sgioba aice a 'sabaid air an "Tiger" -4, bha an tanca seo uidheamaichte le einnsean roth-uidheam gas nas cumhachdaiche de 1500 each-chumhachd, agus bha gunna nas cumhachdaiche de 105 mm ann am baraille fada 100 EL, ach leis an aon chuideam.
  Tha, agus tha gunna nan Gearmailteach ga luchdachadh gu fèin-ghluasadach agus na theine luath.
  Agus tha cuideam an tanca mar an ceudna, agus tha an sgàil-dhealbh eadhon nas ìsle, agus tha leathad an armachd air fàs eadhon nas motha.
  Tha "Tiger" -4 gun teagamh na tanca nas adhartaiche, agus b 'e na gaisgich aige a' chiad fheadhainn a rinn deuchainn air.
  Loisg Gerda, a" putadh a nipple scarlet air a" phutan luing gàirdeachais agus ag èigheach:
  - Cha 'n 'eil ar buaidh fada uainn.
  Agus bhris e an càr Sòbhieteach IS-3.
  Rinn Charlotte cuideachd a" chùis air na carbadan Sòbhieteach, agus bhris i tron armachd, loisg i troimhe agus choisich i:
  - Airson ar buadhan!
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn.
  Agus gabhaidh Cairistìona agus slap. Agus sèididh an SU-100 Sobhietach. Agus an uairsin tha e ag èigheach:
  - Airson co-mhaoineas.
  Gu dearbh, chleachd an nighean ruby nipple.
  Loisg Magda cuideachd le a òrdagan rùisgte. Bhuail i an nàmhaid agus chog i:
  - Airson coileanaidhean ùra!
  Agus tha na nigheanan a 'gàireachdainn. Gu ruige seo, tha iad air a bhith ga dhèanamh mar an ìre as àirde.
  Chaidh na Nadsaidhean seachad air Kharkov agus an uairsin ghabh iad e. An uairsin chaidh iad air adhart gu Kranodon agus Voroshilovgrad. Fell and Eagle ... Agus 's e fìor bhuille a tha seo dhan Arm Dearg.
  Dh'òrdaich Stalin an iolaire a chumail aig cosgais sam bith, ach thionndaidh na Nadsaidhean ... a-mach gu bhith làidir. A bharrachd air na gunnaichean fèin-ghluasadach ionnsaigh cumhachdach aca. Gu sònraichte, an Sturmtigr, agus a Sturmlev nas cumhachdaiche. Bha an gunna fèin-ghluasaid mu dheireadh air a uidheamachadh le boma jet eadhon nas fheàrr agus nas cumhachdaiche.
  Agus chaidh na togalaichean a bhualadh gu math. Agus bha clann-nighean trang mun cuairt faisg air a" bhomair. Dh'obraich sgioba Agatha agus Adala gu math airson Shturmlev. Agus shuidhich na nigheanan an casan rùisgte an aghaidh an iarainn.
  Loisg Agatha, a" putadh a òrdagan rùisgte air na putanan luing gàirdeachais agus a" reubadh:
  - Sgriosaidh sinn an saoghal fòirneart gu lèir!
  Chaidh Adala a-mach le gunnaichean-inneal, agus gheàrr i dheth na saighdearan-coise fa-near:
  - Agus adhlacadh calpachas.
  Agus bidh sàil lom, pinc a" deàrrsadh.
  Ach, ma choimheadas tu, is e a" cheist, dè a th" anns an Treas Reich? 'S dòcha cuideachd calpachas?
  Thuirt Agatha, a" bualadh air an luchd-dùbhlain aice:
  - Airson sìth an t-saoghail san àm ri teachd!
  Agus dh'obraich am bomair a-rithist, a' leagail an togalaich gu lèir sa bhad. Agus bu chòir a thoirt fa-near gluasad fìor èifeachdach.
  Dhearbh Adala, a" losgadh le cuideachadh bho a òrdagan lom:
  - Glòir do'n àrmunn gu bràth !
  A 'sabaid nigheanan an seo anns an Treas Reich, ach chan ann nas miosa san USSR. Tha fios aca cuideachd mar a nì iad sabaid.
  Tha na blàran mu thràth air fosgladh airson Kursk agus tha nigheanan Ruiseanach a" sabaid an sin.
  Thilg Natasha grenade air na Nadsaidhean le cas rùisgte agus sheinn i:
  - Tha sin ceart...
  Chuir Zoya tiodhlac bàis air bhog le a sàil rùisgte agus thuirt i:
  - Nàmhaid...
  Ghèill Augustine gu rudeigin millteach agus squeaked:
  - A" smaoineachadh...
  Thilg Svetlana grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Dè...
  Thilg Natasha lemon no dhà le a casan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Ruiseanach...
  Ghèill Zoya cuideachd ri rudeigin shunndach agus marbhtach, a" squeaking:
  - Air a riaghladh ...
  Chuir Augustine air bhog am bàsach, muttering:
  - Nàmhaid....
  Ghabh Svetlana a-rithist ris an sgriosail agus vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i squeak:
  - Who...
  Loisg Zoya cuideachd air na coigrich dhubha a bha na Nadsaidhean a" trusadh agus a" magadh orra:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus corruich :
  - Gu bheil...
  Ghabh Svetlana ris le gàire panther:
  - ANN...
  Thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte agus ghlaodh i:
  - Sabaid...
  Thilg Zoya tiodhlac a" bhàis le a corragan rùisgte agus rinn i gàire:
  - ionnsaighean!
  ghlaodh Augustine a steach, agus ghuil e :
  - Nàmhaid...
  Thug Svetlana dòrlach de grenades leis na buinn rùisgte aice, agus mar a dh" èigh i aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh sinn ...
  Thog Natasha an spreadhadh agus rinn i tàir air:
  - Baoghalach...
  Gheàrr Zoya na Nadsaidhean dheth agus rinn i squeak:
  - Buail!
  las Augustine a rìs, agus ghuil e :
  - Baoghalach...
  Rinn Svetlana gàire nuair a loisg i:
  - Buail!
  Thilg Natasha grenade a-rithist le a cas rùisgte, gràsmhor, chirped:
  - Sgriosaidh sinn na Nadsaidhean!
  Ghabh Zoya e agus rinn i gàire:
  - An t-slighe gu co-mhaoineas san àm ri teachd!
  Agus thilg i leamhan le a òrdagan rùisgte.
  Ghabh Augustine agus sgap i na sreathan, agus chaidh a casan rùisgte air falbh le sgrios air feadh an Fritz:
  - Roinnidh sinn an luchd-dùbhlain!
  Ghabh Svetlana e agus thilg i e le a sàil rùisgte, dòrlach de grenades, agus dh" èigh i:
  Dèanamaid pronnadh air na faisisteachan!
  Agus lean a' cheathrar a' losgadh agus a' tilgeadh grenades. Bha an E-75 Gearmailteach a' gluasad. Inneal le gunna 128 mm. Agus losgadh e fhèin.
  Agus thilg na caileagan grenades. a" lagachadh nan Nadsaidhean. Agus loisg iad air ais. Shreap iad air adhart. Tha na tancaichean a" ruith a-rithist. A 'gluasad an "Leopard" Gearmailteach as ùire -1. Càr gu math gluasadach.
  Ach ghabh a nigheanan thairis agus leag iad a-mach e. Reub iad inneal gluasadach le einnsean roth-uidheam gas. Agus shèid iad gu pìosan i.
  Thuirt Natasha le gàire:
  Tha sinn a" sabaid gu math!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Gu math fionnar!
  Thuirt Augustine gu glic:
  - Bidh sinn a 'buannachadh!
  Agus chuir i grenade an-aghaidh tanca air bhog le a cas-rùisgte. Nighean làidir. Agus tha uiread de dh" inntinn aice.
  Chuir Svetlana cuideachd tiodhlac bàis air bhog le òrdagan a cas-rùisgte, agus bhuail i an nàmhaid. Nighean gu math ionnsaigheach, le sùilean dath nan cornflowers. Tha a leithid de spiorad aice, agus gluasad de neart!
  Thug Natasha cas agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis naomh!
  Loisg Zoya gu gnìomhach, agus rinn i gàire, a" sealltainn fiaclan neamhnaid:
  - Tha mi nam ghaisgeach den ìre sin nach searg air falbh!
  loisg Augustine cuideachd. Lùb na Nadsaidhean sìos agus rinn iad gàire:
  "Tha mi nam ghaisgeach le mòr-mhiann!"
  Agus rug i a fiaclan neamhnaid!
  Dhearbh Svetlana:
  - rùintean fìor mhòr!
  Thilg Natasha lemon le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bho na speuran...
  Thilg Zoya grenade cuideachd le a corragan rùisgte agus thuirt i:
  - Rionnag...
  Chuir Augustine air bhog tiodhlac bàis le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bright...
  Thilg Svetlana cuideachd grenade, le cuideachadh bho chas lom, agus chuir i a-mach:
  - Criosta !
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i sgadan:
  - Tha mi dhut ...
  Chuir Zoya tiodhlac a" bhàis air bhog le a corragan rùisgte, a" sàrachadh:
  - Òran...
  Ghèill Augustine le a shàil rùisgte, rud a bheir bàs agus a dh"fhalaich:
  - canaidh mi...
  Lean Natasha air, a 'seinn gu làidir:
  - Mu dheidhinn ....
  Thilg Zoya pasgan spreadhaidh le a cas-rùisgte, a" sgapadh nan Nadsaidhean agus a" sreap:
  - Dùthchasach...
  Thug Augustina dòrlach de grenades le a sàil rùisgte, agus thug i a-mach:
  - Stalin!
  Ach fhathast, cha do chùm na gaisgich agus Kursk air ais. Bhris an nàmhaid tro dhìonan nan Sòbhieteach, a 'dol air adhart gu stiùir Voronezh. Samhradh, agus blàth... 'S i mar-thà an t-siathamh bliadhna dhen Chogadh Mhòr Patriotic, agus tha a h-uile duine glè theth agus sunndach. Ged a tha na call air gach taobh uamhasach.
  Tha Gerda air ais ann an gnìomh agus gu dearbh feuchaidh e an tanca as ùire.
  Tha Gerda, Charlotte, Kristina agus Magda a' marcachd air tanca clas U-100. Tha an carbad seo nas toinnte, airson ceathrar bhall den sgioba. Agus tha na buill-airm aige mar bhomair jet agus canan uile-choitcheann 88-millimeter 100 EL - inneal-sgrios tanca.
  Bidh gaisgich a" falbh agus a" feadaireachd dhaibh fhèin.
  Bidh Gerda a" losgadh canan fada. Bidh e a" bualadh a-steach don taobh bho astar IS-3 agus chirps:
  - Bheir sinn ar cridheachan airson an dùthaich mhàthaireil,
  Agus frithidh sinn Stalin agus ithidh sinn e!
  Loisg Charlotte an lannsair rocaid aice. Chòmhdaich i am buncair Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  - Tha sinn do-chreidsinneach!
  Ghabh Cairistìona e agus rinn i gàire, a" tarraing an inneal-brosnachaidh le a sàil rùisgte:
  - Gheibh sinn e anns na dhà!
  Dolbanula agus gu h-iomchaidh agus Magda. Sgrios e na gunnaichean fèin-ghluasadach Sòbhieteach SU-152. Agus dh'èigh i:
  - Bidh ùine ann, thig buaidh!
  Ghlan Gerda nuair a loisg i:
  - Chan urrainn dha duine stad a chuir oirnn!
  Dhearbh Charlotte:
  - Ach Pasaran !
  Chaidh a" bhiast ruadh tron Chiad Chogadh gu lèir còmhla ri Gerda, a" tòiseachadh às a" Phòlainn agus a" crìochnachadh leis an oilbheum mòr seo a thòisich sa Chèitean. Chunnaic an diabhal ruadh tòrr rudan.
  Agus deiseil airson sabaid gu deireadh!
  Bidh Cairistìona cuideachd a" losgadh, agus a" rùsgadh a fiaclan. Tha a falt buidhe-dhearg. Anns a 'chogadh, chan eil caileagan a' fàs nas sine, agus eadhon, is dòcha, a 'fàs nas òige! Tha iad cho borb agus gràdhach. Rug iad am fiaclan.
  Agus chan e aon tholl anns na fiaclan.
  Tha dath na duilleige òir air falt Magda. Agus cuideachd gu gnìomhach a 'gàireachdainn. Cool nighean. Tha gràs cho làidir aice agus lùth mìle each.
  Gerda, nighean le falt geal, brògan, agus beachdan le gàire:
  - Tha tòrr math agus grànda air an t-saoghal ... Ach damn e, dè cho fada 'sa tha an cogadh seo air a bhith air a tharraing!
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Agus gu dearbh, tha an dàrna cogadh a 'dol air adhart ro fhada. A h-uile sabaid, agus sabaid... Tha e uamhasach sgìth!
  Ghluais Cairistìona cas-rùisgte air feadh na h-armachd agus dh"èigh i:
  - Ach chan eil Breatainn fhathast air a ruaig!
  Loisg Magda air na Ruiseanaich agus rinn i gàire:
  - Feumaidh a" chùis a dhèanamh! Is e seo ar creideas!
  Rinn Gerda sgadan, a" losgadh air na Ruiseanaich, a" sparradh a fiaclan ìbhri:
  - Feumaidh sinn buannachadh!
  Fucked agus Charlotte, bellowed:
  - Aon airson na h-uile, cha seas sinn suas airson a 'phrìs!
  Dh"èigh Cairistìona a" bhiast ruadh agus òr:
  - Chan eil! Nach seas sinn!
  Bhuail Magda a bilean sgàrlaid, ag èigheach:
  - Cha bhith sinn a" dol don bhùth airson a "phrìs!
  'S dh'eirich clàrsach an òir.
  Bhuail Gerda na tancaichean Ruiseanach cuideachd. Buail an càr agus dh"èigh:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Thuirt Charlotte, a" seinn còmhla:
  - Bidh nàimhdean uile a" bogadh anns an taigh beag!
  Chuir Cairistìona taic ris an òran:
  - Chan eil an Fatherland a 'creidsinn ann an deòir!
  Lean Magda ann an guth seinn:
  - Agus bheir sinn do na h-uile comunn anns an eanchainn !
  Agus bha na caileagan a' suirghe air a chèile. San fharsaingeachd tha tanca math aca. Is ann dìreach bho astar a tha e duilich briseadh tro cheann trom leth-cheud tunna IS-3. Ach às deidh a h-uile càil, tha projectile duilich aig na Gearmailtich, ach le cridhe uranium. Agus tha tòrr dhaoine dubha anns an arm. A tha a 'sabaid le fearg fiadhaich. Agus chan urrainn dha a h-uile duine farpais riutha.
  Tha caileagan cleachdte ri bhith a" sabaid casruisgte. Fiù 's anns a' Phòlainn, cha robh iad ach ann an aon bikini, agus casruisgte.
  Nuair a thig am bonn lom a-steach don talamh, bidh e ag ath-nuadhachadh. Is dòcha gur e sin as coireach nach eil nigheanan ag aois! Ged a tha ùine a" ruith a-mach! Gaisgich, canamaid dìreach glè ghaisgeach.
  Tha iad air uimhir de chleasan a dhèanamh, ach bidh iad a" sabaid mar shaighdearan àbhaisteach. Agus an-còmhnaidh a-mhàin ann am bikini, agus casruisgte. Anns a 'gheamhradh, tha e eadhon tlachdmhor dhaibh a bhith a' cromadh le casan casruisgte air snowdrifts.
  Bidh Gerda a" seinn agus a" seinn:
  Thèid sinn tro theine is uisge!
  Loisg Charlotte air na Ruiseanaich leis a" bhomair aice agus thuirt i:
  - Glòir do mhuinntir Phrussianach !
  Loisg Cairistìona cuideachd, agus rinn i squeak:
  Bidh sinn a" riaghladh a" phlanaid!
  Thog Magda agus dhearbh e:
  - Bidh sinn gu cinnteach!
  Bhuail Gerda an tilgeadh a-rithist agus rinn e squeak:
  "Cha chuir eadhon napalm stad oirnn!"
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Agus eadhon am boma atamach, air nach eil eagal oirnn!
  Shuidh Cairistìona agus fhreagair i:
  - Cha do shoirbhich leis na h-Ameireaganaich boma atamach a chruthachadh! Is e bluff a th" ann!
  Ghlaodh Magda aig mullach a sgamhanan:
  - Chan urrainn don t-saoghal teicheadh bhon òrdugh Gearmailteach ùr!
  Thàinig na Gearmailtich air adhart sa Chèitean timcheall Smolensk bhon taobh tuath. Tha na colbhan tanca aca làidir agus tha mòran saighdearan-coise air am fastadh ann an Afraga agus na dùthchannan Arabach. Tha Fritz air an toirt leis an àireamh.
  A thuilleadh air an sin, bha a' Ghearmailt armaichte le diosgan nach robh buailteach do ghàirdeanan beaga.
  Bidh dithis nighean Albina agus Alvina ag itealaich dhaibh fhèin air siùsag itealaich mar sin. Tha iad so-leònte le taing don jet laminar làidir. Ach chan urrainn dhaibh losgadh leotha fhèin. Ach mar thoradh air an astar mòr faodaidh iad a dhol seachad air itealain Sobhietach agus reithe.
  Thuirt Albina, a" lùbadh sìos an diosc aice:
  - Teicneòlas iarainn, gu cinnteach riatanach agus glè fheumail!
  Rinn Alvina gàire, rùisg i a fiaclan agus sgàin i:
  - Ach tha a h-uile dad air a cho-dhùnadh leis an spiorad!
  Thuirt Albina:
  - An rud as motha nach e dìreach an spiorad sabaid!
  Tha an dithis nighean blonde agus ann am bikinis. Gu math brèagha agus casruisgte. Nuair a tha gaisgeach gun bhrògan, tha i fortanach. A-nis tha na nigheanan cho dathach agus cho breagha.
  Agus mus tèid thu a shabaid, bidh na bòidhchead gu cinnteach ag obair leis a 'chànan le foirfeachd fireann. Tha e cho snog agus lùthmhor. Is toil le boireannaich gaisgeach a bhith ag òl à soitheach draoidheil. Is e seo fìor fhèis na feòla dhaibh.
  Sin cho math sa tha na nigheanan.
  Loisg Alvina sìos dà Yak-11n Sòbhieteach agus chuir i tweet:
  - Glòir ar seilg !
  Dhaingnich Albina an ramming agus chuir i a-mach:
  Agus cha bhi e gu bràth mar an tè mu dheireadh!
  Leag Alvina trì itealan ionnsaigh IL-10 Sòbhieteach eile, agus rinn i squeak:
  - Sin mar a tha thu a 'smaoineachadh gu bheil gaol aig Dia air a' Ghearmailt?
  Chrath Albina a ceann le teagmhach.
  - A rèir choltais chan eil uimhir!
  Rinn Alvina gàire agus dh"fhaighnich i a-rithist:
  - Carson a tha thu a 'smaoineachadh sin?
  Chrath Albina dà chàr Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  Tha an cogadh air a dhol air adhart ro fhada!
  Thuirt Alvina gu loidsigeach:
  - Ach tha sinn a 'tighinn!
  Rinn Albina gàire agus ghlaodh i:
  - Mar sin thig a' bhuaidh !
  Loisg Alvina sìos ceithir itealan Sòbhieteach aig an aon àm, le gluasad dàna agus squeaked:
  - Thig e gu cinnteach!
  Bha e riatanach do Albina cur an cuimhne:
  - Às deidh Stalingrad, cha deach an cogadh a rèir nan riaghailtean ...
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Tha e gu cinnteach an aghaidh nan riaghailtean!
  Ghabh Albina a-mach ann an buaireadh:
  - Thòisich sinn air chall!
  Ghabh Alvina a-mach le dragh:
  - Gu cinnteach tha!
  Reub Albina grunn charbadan Sòbhieteach eile agus dh'fhàs i:
  - Nach e sin duilgheadas dhuinn?
  Loisg Alvina sìos dà jet sabaid Ruiseanach agus chuir i às dha:
  Bha sinn den bheachd gu robh an suidheachadh eu-dòchasach!
  Rinn Albina gàire gu feòil-itheach agus rinn i sgadan:
  - Ciod a tha sinn a' faicinn a nis ?
  Chuir Alvina tweet le aplomb:
  - Rud do-chreidsinneach agus gun samhail!
  Bhris Albina a fiaclan neamhnaideach agus fhreagair i:
  - An fhìrinn gu bheil an Treas Reich a 'buannachadh!
  Leag Alvina sìos itealan ionnsaigh no dhà eile Sòbhieteach agus thug i a-mach:
  - Feumaidh dha-rìribh buannachadh!
  Rinn na nigheanan gàire. Aig aon àm bha iad ag obair, agus gu h-oifigeil ann an taigh-siùrsaich saighdear. Chaidh mòran dhaoine troimhe fhèin, agus chan e a-mhàin an rèis geal. Agus chòrd e riutha gu mòr. Uill, dè cho tlachdmhor sa tha e dha na cuirp. Ach an uairsin thàinig na whores fo ionnsaigh Sòbhieteach. Chaidh an glacadh nam prìosanaich. Uill, bha na hotties a 'smaoineachadh gu robh iad gu bhith air an èigneachadh. Agus seo an diabhal a dhà!
  Thug iad air na strìopaichean claisean agus trainnsichean a chladhach. Agus cha do chòrd e gu mòr ris na sìthichean oidhche a bh" ann roimhe. Mar sin bha iad uile comasach air teicheadh. Mheall iad na saighdearan.
  Agus mhionnaich iad dìoghaltas air na Ruiseanaich.
  Agus rinn iad sabaid an aghaidh na Ruis. Is iad seo an damn ...
  Dhump Albina grunn chàraichean Ruiseanach eile agus thuirt i:
  - Faodaidh tu fhathast a bhith beò le fir!
  Dh" aontaich Alvina le seo:
  - Chan eil e eadhon comasach, ach tha feum air!
  rùisg Albina a fiaclan agus fhreagair i:
  - Ach fhathast... Tha e milis a mharbhadh.
  Agus loisg na caileagan sìos còig càraichean Sòbhieteach eile le gluasad diosc.
  Rinn Alvina gàire agus thuirt i:
  - Agus cuin a tha e searbh?
  Leag Albina sia càraichean eile sìos agus fhreagair i:
  - Pòsaidh mi an dèigh na buaidh ! Agus breith deichnear chloinne!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Agus sheinn iad;
  Is sinne ridirean creideamh faisisteachd,
  Sguabaidh sinn luchd-sabaid co-mhaoineas gu duslach!
  Agus mar a bhios iad a 'gàireachdainn, a' creagachadh am beanntan geala.
  Seadh, is e gathan faisisteach a tha seo agus gu math ionnsaigheach, agus uamhasach an-iochdmhor.
  B 'urrainn dha na Nadsaidhean a dhol seachad air Smolensk agus ghabh iad Pskov. Bha cunnart ann cuideachd do Leningrad. Tha an suidheachadh èiginneach san fharsaingeachd. Ged nach eil e tubaisteach. Ach cha robh cus stòrasan air fhàgail aig an USSR. Agus chan eil fios dè cho fada "s as urrainn don Ruis cumail a-mach. Tha, agus tha na Gearmailtich air am bleith agus air an sàrachadh.
  Ach tha ceathrar nigheanan aig na Krauts agus a leithid de chuan.
  Loisg Gerda an canan aice agus bhuail i an T-54 ann am bonn a" chabhail, agus rinn i gàire, a" priobadh a sùilean sapphire:
  - Chan e, às deidh a h-uile càil, tha gaol aig Dia air a" Ghearmailt! Bidh sinn gu cinnteach a" buannachadh!
  Dh" aontaich Charlotte le seo:
  - Chan urrainn dhuinn a chall! Thèid sinn a-mach gu Kalinin a dh'aithghearr, agus bidh Moscow tilgeil cloiche air falbh!
  Rug Cairistìona a h-uachdaran biorach agus dh'èigh i:
  - Rachamaid ann, bidh ùine ann gu Vladivostok!
  Thug Magda fa-near le aithreachas:
  - Agus tha na Seapanach air a 'chùis a dhèanamh mu thràth. Tha seo gu math dona, tha sinn air caraid cudromach a chall.
  Leag Gerda tanca ùr Sòbhieteach a-mach agus rinn e squeak:
  - Is urrainn dhuinn a dhèanamh às an aonais!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Ma nì an leanabh gàire, is dòcha gun obraich a h-uile càil a-mach!
  Thug Cairistìona a-mach ann an rann:
  - Spreadh hippopotamus bho ghàire!
  Thug Magda taic dhi:
  - Tha beul gu math sanntach aig an nighean!
  Agus ghabh na gaisgich e agus dhùisg iad a" gàireachdainn. Tha lùth sradagach aca, dh" fhaodadh duine a ràdh, agus ann am pailteas!
  Loisg Gerda a-rithist air na carbadan Sòbhieteach agus thuirt e:
  - Bidh an ath linn againn!
  Ghabh Charlotte cuideachd a-steach agus dhearbh e:
  - Bidh tursan-adhair a-steach don fhànais!
  Dhearbh Cairistìona seo gu furasta:
  - Rachamaid a-steach don fhànais!
  Loisg Magda bho bhogadair boma agus thug i seachad:
  - Nan suidhe ann am plèana rionnag!
  Chuir Gerda a-mach a teanga agus rinn i squeak:
  - Anns an linn ùr, bidh ìmpireachd an Treas Reich a" riaghladh!
  Dhearbh Charlotte le gàire ionnsaigheach:
  - Agus an ceathramh cuideachd.
  Às deidh sin, thionndaidh am bòidhchead a-rithist an tanca Sòbhieteach timcheall.
  Dh" èigh Cairistìona, an gaisgeach diabhail seo, a" deàrrsadh le fiaclan neamhnaid:
  - Seadh, biodh òrdugh ùr ann! Agus glòir don Ìmpireachd Mhòr!
  Dhearbh Magda le fearg feargach:
  - Glòir do 'n Impireachd !
  Loisg Gerda a-rithist agus thuirt e:
  - Glòir dhuinne cuideachd!
  Agus a rèir choltais fhuair an nighean e.
  Gvozdanula agus Charlotte. Agus gu math iomchaidh. Loisg mi tanca Sòbhieteach dìreach a-steach don taobh. An uairsin rinn i gàire:
  - Bidh sinn a" sabaid airson òrdugh ùr!
  Dhaingnich Magda, a" losgadh agus a" bualadh air luchd-dùbhlain:
  - Agus gun teagamh sam bith bidh sinn ga choileanadh!
  Thainig Gerda a rìs, agus gu ro‑fhreagarrach, thug i mach:
  - Coileanaidh sinn le iomall mòr!
  Agus dhealraich i le saphir, agus sùilean ro-shoilleir.
  Loisg Charlotte cuideachd, bhuail e an càr Ruiseanach agus thuirt i, is e seo diabhal le falt orains:
  - Bidh a h-uile dad dìreach aerobatics!
  Loisg Magda cuideachd le fearg borb. Bhris i an T-54 agus rinn i squeak:
  - Agus an sgioba san àm ri teachd!
  An seo, ge-tà, bha trioblaidean aig na caileagan. Nochd an IS-14. Tha an càr glè mhòr. Agus tha gunna 152-millimeter aice le baraille fada. Is dòcha Gearmailteach airson briseadh troimhe.
  Chaol Gerda a sùilean agus dh" fhaighnich i do Charlotte:
  - An urrainn dhut a chòmhdach le bomair?
  Fhreagair am fear ruadh:
  - Gu dearbh tha teansa ann ... Ach chan eil cruinneas a" bhomair gu leòr!
  Mhol Cairistìona le dìoghras:
  - Leig leam feuchainn air a" phàipear graf 88 agam?
  Thuirt Gerda gu teagmhach:
  - Tha armachd aghaidh 400 mm aig an IS-14 seo aig leathad mòr. Chan urrainn dhut a thoirt leis!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  -Daingead! Agus shaoil mi nach robh an leithid de tanca aig na Ruiseanaich! A-mhàin fathannan!
  Thuirt Magda:
  Bha mi a" smaoineachadh gur e bug a bh" ann cuideachd! Ach chì sinn nach eil seo fìor! Agus tha baraille na Ruis cho fada!
  Sheinn Gerda, a" cnagadh a sàil rùisgte air an làr armaichte:
  Bidh sinn a 'sabaid gun eagal!
  Dhaingnich Charlotte beachd a com-pàirtiche:
  - Bidh sinn air ar gearradh chan e ceum air ais!
  Mhol Cairistìona:
  - Agus dè ma chuireas tu a-mach tanca Sobhietach le buille ceart de shlige sa bharaille?
  Bha Gerda teagmhach:
  - An dean thu sin, o chian mhòr ?
  Dhearbh Cairistìona:
  - Ma bheir thu lasair an t-solais gu na buinn rùisgte agam, tha mi gu math comasach air bualadh gu math!
  An àite freagairt, bhriog Gerda air an tè nas aotroime aice. Thionndaidh Cairistìona a cas-rùisgte agus bha a sàil rùisgte beagan cruaidh a" deàrrsadh ann an solas nan lasraichean.
  Thug Gerda teine air bonn na h-ìghne. Bha fàileadh losgaidh ann. Fàileadh glè thaitneach, mar shish kebab grilled.
  thuirt Cairistìona:
  - Agus chun an dàrna sàil!
  An uairsin las Magda an teine. Bha an dà theanga lasrach a nis a' reubadh buinn rùisgte nighean ro-mhaiseach, ruadh.
  An sin ghuil Charlotte agus rug i a cìochan. Às aonais cuirm sam bith, ghabh i e agus bhrùth i am putan gàirdeachais leis an nipple scarlet aice. Loisg an gunna gu fèin-ghluasadach.
  Dh'itealaich an t-slige leatha fhèin, agus thàinig i air tìr dìreach ann am baraille inneal iongantach Sòbhieteach.
  Mar ailbhean mòr air a ghearradh dheth stoc fada. Às deidh dha buille mòr fhaighinn, chuir an tanca Sobhietach stad air a" ghluasad. Bha e mar gum biodh claidheamh air a leagail às a làmhan.
  An striopachas fortanach sin!
  Sheinn Charlotte, a" gàireachdainn gu toilichte:
  - Is e dìreach eagal a bheir caraidean dhuinn! Is e dìreach pian a tha gad bhrosnachadh gu obair!
  Thuirt Gerda gu deònach:
  - Tha mi ag iarraidh barrachd is barrachd gus na h-aghaidhean gòrach agad a phronnadh!
  Bha coltas gun robh gaisgich na Treas Reich air leth toilichte!
  . CAIBIDEIL #3
  Lean an cogadh air adhart, ach an dèidh dha Voronezh a ruighinn, ghabh na Gearmailtich fois. Chaidh cuideam an t-sabaid a ghiùlan dhan adhar. Thachair a h-uile càil an sin le aplomb fiadhaich a" Chogaidh Mhòir
  Gu ruige seo, chan eil duine air buannachadh. Mura h-eil anns na speuran tha na Nadsaidhean tòrr nas làidire ann an càileachd itealain.
  Agus sgòr an aces. Dh'fheuch iad cuideachd an Tiger-4 ann am batail, a bha na chàr fìor mhath. Agus chan eil eadhon an IS-3 na cho-fharpaiseach dha.
  Mhol am Fuhrer, rud beag sgìth, gum biodh Breatainn a" sabaid leis an USSR còmhla. Ach dhiùlt na Breatannaich e. Airson seo bhiodh e cus. Mar sin tha aig Hitler ri sabaid leis fhèin aig an àm seo.
  Cha robh goireasan daonna aig a" Ghearmailt. Chaidh seann daoine agus deugairean bho aois ceithir bliadhna deug a dhreachadh dhan arm. Chaidh roinnean cèin a chleachdadh cuideachd. Agus hivi agus feachdan eile.
  Ach chaidh an cogadh air adhart agus air adhart... Stad na Nadsaidhean.
  Thug Albina agus Alvina ionnsaigh air itealan Sòbhieteach.
  Tha iad mu thràth air ceithir mìle itealan a losgadh sìos. Agus fhuair iad Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich platanam agus daoimeanan.
  A nis dhìrich e chun a' chòigeamh mìle.
  Loisg Albina, a" losgadh sìos dusan itealan Sòbhieteach le a òrdagan rùisgte agus a" còisir:
  - Airson duaisean sònraichte!
  Rinn Alvina cuideachd a" chùis, a" cleachdadh a òrdagan lom, a" gearradh itealain Sobhietach agus ag èigheach:
  - Airson saoghal ùr!
  Chaidh na Gearmailtich a ghluasad sìos anns na blàran airson Smolensk, ach b 'urrainn dhaibh am baile a chuairteachadh gu tur. Agus loisg iad air le bhith a 'cleachdadh gunnaichean fèin-ghluasaid "Shturmlev" agus "Sturmmaus". Tha neart nan Nadsaidhean mòr.
  Ach, bha eadhon clann bheag a" sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean. Chuir balaich is caileagan pasganan spreadhaidh gun ullachadh aig tancaichean Gearmailteach, gunnaichean fèin-ghluasadach, agus saighdearan-coise.
  Bha na tùsairean a 'sabaid gu misneachail. Bha fios aca dè bha braighdeanas faisisteach a" ciallachadh.
  Thuit an nighean Marka, mar eisimpleir, ann an bearraidhean nan Nadsaidhean. Dh'ol iad a casan rùisgte agus chuir iad i faisg air a' bhràighe. Cha mhòr nach do reub teangan lasrach sàilean lom, cruaidh na h-ìghne bho choiseachd fhada casruisgte. Lean an cràdh airson timcheall air còig mionaidean deug, gus an robh na buinn còmhdaichte le blisters. An uairsin, chaidh casan lom na h-ìghne fhuasgladh. Agus a-rithist chuir iad ceistean. Bhuail iad mi le pìoban rubair air mo chorp rùisgte.
  An uairsin chaidh iad seachad air an t-sruth... Chaidh Marinka a chràdh gu deich air chall mothachaidh rè a' cheasnachadh. Agus an uairsin leig iad fois dhi. Nuair a bha an casan casruisgte rud beag, bha iad air an smeuradh le ola a-rithist agus chaidh am brazier a thogail a-rithist. Faodar a leithid de chràdh ath-aithris iomadh uair. Agus cràdh le sruth, agus cuip le pìoban rubair.
  Chaidh Marka a chràdh airson sia mìosan. Gus an deach i dall agus thionndaidh i liath bhon chràdh. An uairsin thiodhlaic iad i beò anns an talamh. Cha do chaith e eadhon peilear.
  Pioneer Vasya, na Nadsaidhean air an cuip le uèir dhearg-theth air a chorp rùisgte.
  An uairsin chaidh sàilean lom a losgadh le stiallan dearg-teth iarainn. Cha b' urrainn dhan ghille seasamh ag èigheach, ach cha do bhrath e a chompanaich fhathast.
  Sgaoil na Nadsaidhean beò e ann an searbhag hydrochloric. Agus is e pian uamhasach a tha seo.
  Tha na Fritzes sin nan uilebheistean... Chaidh am ball Komsomol a chràdh le iarann. An uairsin chroch iad e air raic, thog iad suas e agus thilg iad sìos e. An uairsin, thòisich iad air losgadh le crowbar dearg-theth. Bha na cìochan air an reubadh le geasan. An uairsin bha an t-sròn gu litireil air a reubadh le cuilbhearan dearg-theth.
  Chaidh an nighean a chràdh gu bàs... Bhris iad uile a corragan agus a cas. Chaidh ball eile de Komsomol, Anna, a chasg. Agus nuair a fhuair i bàs, loisg iad le lòchrain.
  Ann an ùine ghoirid, rinn na Nadsaidhean magadh mar a b" fheàrr a b" urrainn dhaibh agus mar a bha iad ag iarraidh. Rinn iad cràdh agus chràdh a h-uile duine.
  Bha Natasha agus an sgioba aice fhathast a 'sabaid anns a' chuairt. Chleachd na caileagan an casan rùisgte, gràsmhor anns a' bhlàr, agus thilg iad grenades. Chuir iad an aghaidh feachdan adhartach na Fritz. Chùm iad iad fèin ro mhisneachail, agus cha robh iad a' dol a thilleadh.
  Bha Natasha, a 'stiùireadh a' bhlàir, a 'smaoineachadh, dè ma tha Dia? Gu dearbh, anns a 'Bhìoball, a tha mar sin a' creidsinn, tha e làn de mhearachdan agus contrarrachdan.
  Seo beagan eisimpleirean;
  Chaidh beathaichean a chruthachadh ron duine
  Tha. (Gen. 1:20-27)
  Chan eil. (Gen. 2:7, 18-20)
  Ach, carson a tha e? Uill, gu dearbh, thuirt Lenin o chionn fhada: is e creideamh opium nan daoine!
  Agus dè a tha ann airson deasbad?
  Bidh Zoya cuideachd a" sabaid le misneachd, agus a" tilgeil grenade le feachd marbhtach le òrdagan rùisgte. Agus a 'briseadh a' mhòr-chuid de shaighdearan an Treas Reich.
  Sheinn i:
  - Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  Chì sinn àm ri teachd na dùthcha againn...
  Sgrios sinn luaithre pronnasg, is sinne tagaichean faisisteachd,
  Agus bidh nigheanan mòra iolaire ann!
  Agus tha Zoya a" gàireachdainn!
  Bidh Augustina cuideachd a 'sabaid gu cruaidh agus gu misneachail a' gearradh sìos a nàimhdean agus a 'beothachadh:
  - Glòir do na comannaich !
  Svetlana, a 'losgadh air an nàmhaid, coed:
  - Airson an Motherland!
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e grenade.
  Bhris na caileagan a-mach le gàire às deidh na faclan seo. Agus thug iad dheth am bras. Thòisich i air frasadh a dhèanamh air cìochan a chèile le pògan. Leis gu bheil e cho snog agus iongantach. Tha iad nan gaisgich fìor.
  Thuirt Natasha gu cinnteach:
  Tha am Bìoball gu cinnteach na sgeulachd sìthiche!
  Thuirt Augustine gu loidsigeach:
  - Cha'n fheudar nochd- aidhean a thoirt do Dhia, trid sgeul-sìthe Iudhach ! Is e mo Dhia pearsanta an t-slat Uile-chumhachdach! Airson glòir an Teaghlaich Supreme, bidh sinn a 'sabaid!
  Agus ghlaodh na ceithir nigheanan uile, a" tilgeadh an casan suas:
  - Glòir don Ruis mhòr!
  Bho chaidh bacadh a chuir air Smolensk air adhart, dh" fhuiling na ceithir nigheanan le fuachd is acras, mar na bha air fhàgail den ghearastan Sòbhieteach. Mar sin, chan eil dad iongantach leis gun d" fhuair na caileagan òrdugh an cuairteachadh fhàgail.
  Chan eil annta bhuapa ach briogais ghoirid, tana, cas-ruisgte, falbh airson briseadh.
  Bidh iad a 'ruith thuca fhèin, agus a' dèanamh aon shots, oir bu chòir cartridges a bhith air an sàbhaladh.
  Agus thug na Nadsaidhean a-nuas orra gu litireil tòrr teine. Ach chan eil na caileagan gun adhbhar a-mhàin ann am panties tana. Mar sin, chan eil peilearan gan toirt. Agus bidh iad a" reubadh, le bhith gu tur do-ruigsinneach. Agus bidh casan lom cuideachd a" dìon nigheanan gu foirfe ann am blàr.
  Loisg Natasha, leag i sìos am faisisteach agus reub i:
  Tha Stalin còmhla rinn!
  Loisg Zoya cuideachd, thilg i criomag den bhotal le a cas-rùisgte. Dhump i dà Fritz agus dh'èigh i:
  - Tha Stalin a 'fuireach nam chridhe!
  loisg Augustina mar an ceudna, agus lìbhrig e le h-uchd :
  - Ann an ainm na Ruis!
  Agus nochd i a teanga. Agus chuir i sìos am faisisteach.
  Rinn Svetlana tàirneanach, bhuail e na Nadsaidhean, agus rinn i gàire:
  - Ann an ainm co-mhaoineas!
  Ruith ceathrar casruisgte, ann an dìreach panties tana de nigheanan, tro shuidheachadh nan Nadsaidhean. Cha mhòr nach robh aodach sam bith air na gaisgich. Dìreach panties de dhathan eadar-dhealaichte: dubh, geal, dearg, gorm.
  Agus tha seo cuideachd draoidheil, a 'toirt air falbh peilearan agus criomagan. Feuch na caileagan seo le do làmhan lom! Tha iad dìreach mar bòidhchead den chlas as àirde!
  Agus dè na cìochan. Tha nipples coltach ri connlaich. Agus gu math tarraingeach. San fharsaingeachd, tha na caileagan cho breagha, agus cha mhòr rùisgte.
  Natashka, losgadh, a thaisbeanadh fhèin aig rup thràillean. Mar a bheirear air falbh an t-seileir às dèidh a h-àireimh. Bidh iad a" nochdadh corp làidir, fèitheach, girlish. Agus tha i na seasamh rithe fhèin, gu pròiseil a 'sìneadh a guailnean, a' togail a ceann, a 'sealltainn nach eil i idir idir idir. Tha i na nighean den chlas as àirde. Ann an tràth an neart, agus gun a bhith a 'fàs sean.
  Nuair a choisicheas boireannach casruisgte, fàsaidh i nas òige, agus bidh i òg gu bràth. Is e am prìomh rud an ìre as lugha de dh "aodach, agus gnè cunbhalach le fear. Nas mionaidiche le fir eadar-dhealaichte agus nas fheàrr òg. Gus a bhith nas òige.
  Smaoinich Natasha oirre fhèin rùisgte aig margaidh nan tràillean, agus bha i air bhioran. Mar gum biodh luchd-ceannach a 'faireachdainn e, agus a' sreap a-steach do na h-àiteachan as mothachaile le an làmhan. Dè cho iongantach sa tha e a bhith nad thràill. Ach chan e spòrs a th" ann an harem. Chan eil fir ann, dìreach eunuchs. Agus tha mi ag iarraidh tòrr agus le feadhainn eadar-dhealaichte.
  Ah, a mhnathan bochd na h-ainnir. Dè cho mì-shealbhach a tha thu le fir. Cia mòr as urrainn dhut fulang le staonadh! Ach cha robh Natashka airson casg a chuir air instincts an t-siorc.
  Loisg an nighean air an fhaisisteach agus dh"èigh i:
  - Tha mi nam neach-crìochnachaidh!
  Loisg Zoya cuideachd, ag èigheach:
  - Agus tha mi nam ghaisgeach sàr-chlas!
  Ghabh Augustine agus leag e sìos trì faisisteach agus chir e:
  - Bha Stalin còmhla rinn!
  Thog Svetlana suas. Rinn i a" chùis air ceathrar fhaisistich agus rinn i squeak:
  - Tha Stalin còmhla rinn!
  Loisg Natasha sìos grunn luchd-duaise bhon Treas Reich, thilg i clach le a cas rùisgte agus rinn i squeak:
  - Bidh Stalin an-còmhnaidh nar measg!
  Rinn Zoya gàire agus chuir i a-mach a teanga, a" squeaking:
  - Airson mòrachd na Ruis!
  Thilg Augustine pìos de ghlainne uinneig le a corragan rùisgte, gheàrr i amhaich an fhaisisteach air fhosgladh agus dh"fhuilig i:
  - Airson an t-slat Slavic ùr againn!
  Agus rinn e gàire...
  Loisg Svetlana air na Nadsaidhean, gheàrr e grunn luchd-sabaid agus chuir iad a-mach:
  - Airson an Ruis naomh!
  Rinn Natasha tàir air na Nadsaidhean. Thug i grenade le a sàil rùisgte, a chuir na Nadsaidhean air bhog oirre. Sgap an dearbh bhuail den Fritz agus vyaknula:
  - Airson Svarog!
  An sin rùisg i a h-aodann, anns am bheil uiread de ghràs agus de chorruich air a" phanther.
  Ghabh Zoya e agus ruith i ìnean meirgeach le a òrdagan rùisgte. Loisg i sùilean oifigear Nadsaidheach, agus rinn i gàire:
  - Airson an Dia Gheal!
  Ghabh Augustine agus ghèill i air a shàilean rùisgte le pasgan spreadhaidh. Sgap i am Fritz mar mhìrean glainne, agus dh"fhuilig i:
  - Airson òrdugh ùr Ruiseanach!
  Ghabh Svetlana e agus thilg i e le a òrdagan rùisgte, marbhtach, thol i am Fritz agus rinn i rùsg:
  - Airson an taigh Ruiseanach!
  Bha an ceathrar nigheanan a" sabaid gu cruaidh, agus a" sabaid gu math ionnsaigheach. Thill na Gearmailtich agus an luchd-malairt air ais. Cùl-taic air beulaibh nan nigheanan. Càite a bheil na Nadsaidhean an aghaidh an Airm Dheirg.
  Cuimhnich an Fritz Stalingrad. Mar a bhuail na caileagan suas an sin iad. Bha iad cuideachd a' sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Is iad seo na h-aodach as èifeachdaiche. Cha chuir duine stad air na caileagan nuair a tha iad leth-rùisgte. Agus le casan rùisgte tilgidh iad tiodhlacan sgrios.
  Thilg Natashka pìos crèadha le a corragan lom. Chrath i claigeann seanailear Gearmailteach, agus sheinn i:
  - Ann an ainm Mother Russia!
  Ghabh Zoya agus thilg i sliseag le a corragan rùisgte, punnd tron faisisteach agus dh" èigh i:
  - Tha, airson mo thaigh!
  Chuir Augustine air bhog, le cas casruisgte. Gheàrr i dheth sianar Nadsaidhean agus dh"fhalaich i:
  - Airson Stalin!
  Ghabh Svetlana cuideachd a-steach do thrannsa ùr, leag e sìos am Fritz agus rinn i squeak:
  - Airson saoghal ùr!
  A-nis bha sgioba Gerda a 'dol air adhart gu stiùir Vyazma. Deich cilemeatair chun a 'bhaile. Ach tha strì an airm Dheirg a" fàs. Tha na tancaichean ùra Sòbhieteach IS-4 a" dol a-steach don bhlàr, le gunnaichean 125-millimeter nas cumhachdaiche agus armachd nas tiugh. Gu dearbh, chan eil mòran innealan mar sin ann fhathast.
  Chrath Charlotte, a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais le a cas rùisgte, armachd an tanca Sòbhieteach dìreach aig a" chrois-rathaid. Bhuail càr an Airm Dheirg gu ceart, a dh'aindeoin a dhìon nas fheàrr an coimeas ris an IS-3.
  Rinn an diabhal dearg gàire agus thuirt e:
  - Tha an arm as làidire againn!
  Thuirt Cairistìona le gàire:
  - Agus bidh sinn nas làidire na iad uile!
  Agus bhrùth ise cuideachd a casan air putanan an t-seòlaidh le a corragan rùisgte. Bhuail an càr Sòbhieteach. 'S e nighean glè ghlic a th' innte. Chuimhnich Cairistìona mar a rinn i cleasan. Mar a thug mi gaol do Shah of Iran. Tha, tha sin gu math fionnar!
  Agus rinn an gaisgeach gearan:
  - Airson a 'Ghearmailt sgoinneil!
  Loisg Magda, am fionn seo le falt òir, air na saighdearan Sòbhieteach agus bhruidhinn i:
  - Air son a' bhuaidh naomh !
  Bha an nighean, a" losgadh, a" smaoineachadh le buaireadh. Chaill na Gearmailtich an cothrom aig àm a' Chiad Chogaidh. Agus carson a chuir iad bacadh air a" phlana ionnsaigh air Paris agus trì buidhnean a ghluasad gu Prussia an Ear? Bha e comasach fearann an ear a thoirt seachad airson ùine ghoirid, ach Paris a ghabhail agus fuasgladh fhaighinn air duilgheadas na Frainge anns an dòigh as radaigeach.
  Ach cha deach seo a dhèanamh. Agus san fharsaingeachd cha b 'fhiach e innse cogadh air an Ruis. Gu cinnteach cha bhiodh Nicholas II air a dhol a chogadh ri nàmhaid cho làidir ris a" Ghearmailt. Agus carson a bha feum air sabaid air dà thaobh? Bha e comasach, bha e comasach a dhol air stailc aig an Ruis, a 'seachnadh an Fhraing agus a' Bheilg.
  Agus san fharsaingeachd, a 'smaoineachadh Magda, bha e riatanach gus ionnsaigh a thoirt air an Ruis nuair a bha e air a chuartachadh leis a' chogadh ri Iapan. Anns a 'chùis seo, dh'fhaodadh Nicholas II a bhith air a chrìochnachadh gun taic Bhreatainn agus an Fhraing. Bhiodh e air a bhruthadh leis na h-Ostairich, agus na Turcaich, agus na h-Eadailtich, agus a' Ghearmailt agus Iapan.
  Bhiodh iad dìreach a" pronnadh na Ruis. Agus cha dèanadh i dad.
  An àite sin, fhuair a" Ghearmailt cogadh air dà thaobh, an aghaidh chumhachdan nas làidire. A" gabhail a-steach Iapan, agus na SA, agus an Eadailt.
  Mar sin rinn Wilhelm mearachd. Thionndaidh Hitler a-mach gu bhith na b" fhaide-fhradharc, a" dèanamh sìth leis an USSR agus a" dèanamh a" chùis air an Fhraing.
  Ach chaidh na Gearmailtich aig àm a' Chiad Chogaidh a ghlacadh eadar creag agus àite cruaidh. San fharsaingeachd tha Tsar Nicholas II na chall. Ach bha an ìmpireachd aige mòr, trì tursan àireamh sluaigh nan Gearmailteach. Agus bha e air leth duilich a dhol an aghaidh nan Ruiseanaich.
  Le barrachd fheachdan, bha an Ruis tsarist a 'riochdachadh faisg air leth de fheachdan fearainn an Entente. Agus bha i an dàn a bhuannachadh. Mura b" ann airson a" chupa armachd a thachair ann an St. Petersburg, chan eil e coltach gum biodh a" Ghearmailt air a bhith beò. Ach thachair rud uamhasach dha na Ruiseanaich - thuit am monarcachd. Tha aon ungte Dhè air falbh. Agus dh'fhàs e uabhasach dona!
  Agus dha na Gearmailtich, faochadh, ge-tà, chaill a 'Ghearmailt fhathast.
  Chaidh na Stàitean Aonaichte a-steach don chogadh agus bha iad gu math làidir. Agus as cudromaiche buileach, tancaichean. Bha iad gu litireil a" pronnadh na Gearmailtich leis a" mhullach stàilinn aca.
  Buaidh nàire. Agus, ge bith dè a chanas duine, is dòcha gur e gèilleadh an dòigh as fheàrr a-mach. Chaill a' Ghearmailt a h-uile càirdeas, chaidh a bruthadh le tancaichean. Cha robh fìor chothrom ann buannachadh.
  Seadh, agus dh" fhaodadh an Ruis Bolshevik an dàrna aghaidh fhosgladh san ear.
  Ann an suidheachadh sam bith, bha an co-dhùnadh a bhith a 'gabhail a-steach duilich, ach èigneachail.
  Chuimhnich Magda mar a chaidh a sgròbadh airson a bhith a" goid pìos arain anns an t-seòmar-bìdh. Dh'aidich an nighean an uairsin agus fhuair i beagan nas lugha de chuipean. Agus bha i comasach air am peanas fhulang ann an sàmhchair. Cha robh i a' caoineadh no a' caoineadh. Ged a tha e goirt nuair a bhuaileas iad air an druim.
  Loisg Gerda, loisg e an tanca Sòbhieteach agus dh'fhàs e:
  - Rugadh do-chreidsinneach!
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Chan urrainn dha duine stad a chuir oirnn!
  Ghreas Cairistìona agus dh"èigh i:
  - A-riamh air an t-saoghal!
  Ghluais Magda gu bodhar:
  - Agus anns an ath shaoghal - cuideachd!
  Dh'fhàg an ceathrar ghaisgich an cuairteachadh. Chaidh i beagan troimh na boglaichean, agus sheinn i gu sunndach;
  Thionndaidh a' ghealach dearg,
  Far an do bhuail na tonnan an aghaidh nan creag.
  " Rachamaid, a mhaise, a mharcaich,
  Tha mi air a bhith a" feitheamh riut airson ùine mhòr."
  
  " Tha mi falbh leat gu toileach,
  Tha gaol agam air tonnan mara.
  Fuasgail an t-seòl
  bheir mi fhein a' chuibhle."
  
  " Tha thu riaghladh na mara fosgailte,
  Far nach urrainn dhuinn an stoirm a làimhseachadh.
  Ann an aimsir cho seòlta
  Chan urrainn dhut earbsa a bhith anns na tonnan."
  
  " Do-dhèanta ? Carson, a ghràidh?
  Agus san àm a dh'fhalbh, san àm a dh'fhalbh,
  An cuimhne leat, a fhear-brathaidh,
  Ciamar a chuir mi earbsa annad?"
  
  Thionndaidh a' ghealach dearg,
  Far an do bhuail na tonnan an aghaidh nan creag.
  " Rachamaid, a mhaise, a mharcaich,
  Tha mi air a bhith a" feitheamh riut airson ùine mhòr."
  Bhiodh na caileagan a" seinn agus a" bualadh orra fhèin. Thuirt Augustine, a" gàireachdainn aig oisean a beòil:
  - Seadh, thug sinn moran air na Nadsaidhean. Bha an t-sabaid glòrmhor agus dha mòran an tè mu dheireadh!
  Rinn Natasha gàire.
  - Tha thu dìreach mar Mowgli!
  Rinn Augustine gàire agus dh'aontaich e:
  Bha Mowgli air leth math!
  Thuirt Zoya le gàire fiaclan:
  - Feumaidh sinn dòigh a lorg gus a" chùis a dhèanamh air feachdan adhartach an Wehrmacht!
  Mhol Svetlana:
  - Seòrsa de ghas fìor chumhachdach!
  Sheinn Augustine, a' slaodadh a cas-rùisgte anns na maragan:
  Gasaichean, gasaichean, gasaichean, gasaichean! Cuiridh sinn crìoch air na nàimhdean gu lèir sa bhad!
  Mhol Natasha:
  Canaidh sinn rudeigin eile!
  Agus sheinn na caileagan còmhla;
  Thionndaidh a' ghealach dearg,
  Far an do bhuail na tonnan an aghaidh nan creag.
  " Rachamaid, a mhaise, a mharcaich,
  Tha mi air a bhith a" feitheamh riut airson ùine mhòr."
  
  " Tha mi falbh leat gu toileach,
  Tha gaol agam air tonnan mara.
  Fuasgail an t-seòl
  bheir mi fhein a' chuibhle."
  
  " Tha thu riaghladh na mara fosgailte,
  Far nach urrainn dhuinn an stoirm a làimhseachadh.
  Ann an aimsir cho seòlta
  Chan urrainn dhut earbsa a bhith anns na tonnan."
  
  " Do-dhèanta ? Carson, a ghràidh?
  Agus san àm a dh'fhalbh, san àm a dh'fhalbh,
  An cuimhne leat, a fhear-brathaidh,
  Ciamar a chuir mi earbsa annad?"
  
  Thionndaidh a' ghealach dearg,
  Far an do bhuail na tonnan an aghaidh nan creag.
  " Rachamaid, a mhaise, a mharcaich,
  Tha mi air a bhith a" feitheamh riut airson ùine mhòr."
  Chrìochnaich na caileagan an t-òran agus thionndaidh iad gu bhith nan corragan. Às deidh na h-uile, tha tomad aca ann an cinn soilleir. Trì fionna agus ceann ruadh. Cool nigheanan.
  Nuair a bha Augustine a 'ruith, chuimhnich mar a bha i a' cluich billiards. Gu cinnteach chan e airgead. Agus leis nach robh dad aice aig an àm sin, chuir an nighean air blowjob, an aghaidh còig rubles. Agus bhuannaich a 'chiad gheama. A bharrachd air an sin, chluich mi casruisgte, rud a chuidich gu mòr. An uairsin chluich i geama eile leis a 'mhèirleach ainmeil.
  Agus bhuannaich a-rithist. An uairsin geama eile le dùblachadh de na stakes. Bha an nighean glè ghlic. Agus bha an t-ùghdarras eucorach air mhisg cuideachd. Mu dheireadh, thug e a-mach gunna agus thòisich e air losgadh. Ghabh Augustine an t-airgiod a choisinn i, à sealladh, a' lasadh a shàilean rùisgte. Tha, tha na fir seo cho iomagaineach. Is dòcha dha-rìribh gun a bhith a" cluich leotha, ach airgead a dhèanamh le bhith a" dèanamh gaol?
  Dh'fhaodadh Augustine a bhith air a bhith a 'fuireach gu math ann am Moscow, ach bha an nighean, an dèidh a' choloinidh, deònach a dhol chun a 'bheulaibh. Bha i airson sabaid. A bharrachd air an sin, bha i air a tàladh gu cleasan. Tha e cho math a bhith nad bhana-ghaisgeach!
  Feumaidh tu cuideachd a bhith comasach air cairtean a chluich airson airgead. Bha camadh air choireigin air Augustine, agus b' fheudar dhaibh a reubadh. Uill, faodaidh tu smaoineachadh gur e mil a tha seo agus gu bheil thu fhèin ag iarraidh nach eil e cho tàmailteach. Ach a bhith ag obair air a' chnap-starra, mar sin tha e na thlachd san fharsaingeachd do dhiabhall ruadh-bhàn. Ràinig i orgasm le duine sam bith. Mar sin ann am Moscow rinn i airgead gu furasta agus gu dòigheil dhi fhèin.
  Tha e duilich, ach rinn an cogadh na h-atharrachaidhean aige fhèin. Chleachd Augustine eadhon na seunan aice mar thaisbeanadh. Agus mheall e na fir uile ann an sreath. Agus chòrd e rithe a bhith a" magadh orra. Gu sònraichte an fheadhainn as òige. Chòrd an diabhal ris. Ach, a dh'aindeoin an iomadh duais, na caileagan fhathast a 'dol gu na caipteanan, agus a-mhàin Natasha dh'fhàs mòr.
  Chuir na Nadsaidhean, às deidh tuiteam Smolensk, thairis Vyazma. Chùm am baile-mòr air adhart gu daingeann. Anns a 'cheann a tuath, chaidh aig na Nadsaidhean air Novgorod a ghabhail, agus chaidh iad gu Leningrad. Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa nuair a chaidh an t-Suain a-steach don chogadh. Bha an dùthaich seo cuideachd ag iarraidh seilbh tìreil bhon Ruis. Agus bha cuimhne aca air na cogaidhean a bh" ann roimhe, gu sònraichte Teàrlach an Dà-uair-dheug. Cuideachd tachartasan cudromach san t-seann aimsir. Agus nochd na roinnean Suaineach aig an aghaidh, agus ghluais iad gu Petrazavodsk agus Leningrad bhon taobh tuath. Prut saighdearan Fionnlannach-Suaineach agus Gearmailteach le coigrich. Agus na stad coltach riutha.
  Bidh caileagan brèagha Suaineach ag itealaich air plèanaichean. Bidh Gringeta agus Gertrude, dà G, a" sabaid ann an càraidean. Tha iad nan nigheanan glè ghaisgeil. Agus àlainn. Bidh iad ag itealaich dhaibh fhèin air an ME-362, luchd-sabaid jet a chaidh a cheannach bho na Gearmailtich. Mar as àbhaist le caileagan ann an aon bikini agus casruisgte.
  Tha an inneal Gearmailteach na armachd fìor chumhachdach. Tha seachd gunnaichean adhair aice. Aon 37mm agus sia 30mm. Bidh luchd-sabaid Sobhietach MIG-15 a" reubadh an-aghaidh. Armachd beagan nas laige: gunna-adhair 37 mm agus dà ghunna adhair 23 mm. Is e sin, tha na feachdan gu math neo-ionann.
  Bidh Gringeta a" losgadh canain adhair. A" bualadh air jet sabaid Sòbhieteach agus a" squeaks:
  - Is e seo na h-erobatics againn!
  Bidh Gertrude cuideachd a" leagail a càr far a" chiad ruith agus a" squeaks:
  - Do Theàrlach an dara-uair-deug !
  Gu dearbh, tha an diabhal fionn gu math cianail gun do chaill an t-Suain an cogadh ris an Ruis. Fo Ivan the Terrible, b 'urrainn dha na Suainich Narva a ghlacadh, agus grunn bhailtean Ruiseanach air an oirthir. Ach an uairsin fhuair an Ruis, fo Fedot a" chiad fhear, grèim air an fhearann a chaidh a chall ann an cogadh Livonian. Fìor, chaidh seo a dhèanamh comasach leis gu robh a 'Phòlainn a' sabaid air taobh na Ruis.
  Ach an uairsin bha e comasach dha na Suainich aig àm riaghladh Shuisky faighinn thairis air bailtean-mòra na Ruis. An uairsin gabh Novgorod. Pskov fo shèist. Ach às aonais soirbheachas.
  An uair sin bha an cogadh eadar an Ruis agus a 'Phòlainn. Air an t-slighe, ghlac na Suainich a" mhòr-chuid de stàitean a" Bhaltaig agus Riga. Roimhe sin, chaidh fearann san Roinn Eòrpa a cheannsachadh.
  Tha an t-Suain air a thighinn gu bhith na cumhachd cruinne. Tha e air an ìre as àirde a ruighinn.
  Ach anns an Ruis, thàinig Peadar Mòr gu cumhachd agus thòisich e air ìmpireachd mhòr a thogail. Bha a' Phòlainn, Sagsainn, an Danmhairg agus, gu dearbh, an Ruis, an aghaidh na Suaine. Tha feachdan neo-ionann.
  Ach b 'urrainn do Theàrlach an dàrna fear, aig aois sia-deug, a' chùis a dhèanamh air an Danmhairg air a 'ghluasad, agus an uairsin faisg air Narva thug e ionnsaigh air feachdan àrda na Ruis agus choisinn e buaidh iongantach.
  Ach cha deach Peadar Mòr a bhriseadh le fàilligeadh. Chruinnich e feachdan ùra, agus chaidh e air an ionnsaigh, a 'gabhail brath air mar a bha Teàrlach an Dà-uair-dheug a' sabaid ris a 'Phòlainn.
  Ach thug na Suainich buaidh air a" Phòlainn. Agus cha do chuidich dòigh-obrach saighdearan na Ruis. Bha Pàdraig Mòr eadhon deiseil airson sìth, a 'tilleadh nam bailtean agus Narva air a cheannsachadh leis na Ruiseanaich gu na Suainich.
  Ach bha Tearlach an dara cuid diongmhalta. Ach, chaidh aig Pàdraig Mòr air a' chogadh a thionndadh. Chluich e a dhleastanas nach do chuir muinntir na Pòlainn agus na h-Ucrain taic ri Teàrlach an Dusanamh. Faisg air Poltava, dh'fhuiling na Suainich call mu dheireadh. Ciamar a thachair e? B" urrainn dha na Ruiseanaich na Suainich a chaitheamh sìos le bhith gan daingneachadh fhèin air cùl nan teagamhan. Agus an uairsin chaidh a h-uile càil a cho-dhùnadh le counterattack marbhtach.
  Bha droch bhuaidh aig leòn Teàrlach XII ron bhlàr cuideachd.
  Às deidh Narva, ghlac an Ruis an iomairt gu tur. Agus b 'urrainn dhi a' chùis a dhèanamh air na Suainich eadhon aig muir. A tha glè, glè dhuilich.
  Bhàsaich Teàrlach an Dà-uair-dheug ri linn sèist daingneach Nirribhidh. Agus cha b" fhada gus an tàinig an cogadh gu crìch nuair a chaill na Suainich. Fìor, dh" aontaich Pàdraig Mòr, fo chuideam bho dhùthchannan Eòrpach, na buannachdan tìreil aige a dhèanamh foirmeil mar cheannach. Tha an t-Suain air mòran fearainn a chall, a" gabhail a-steach an Roinn Eòrpa. Agus mar-thà fo Alasdair a 'chiad, Fionnlainn cuideachd air a cheannsachadh leis na Ruiseanaich.
  Gu dearbh, tha an t-Suain oilbheum agus ag iarraidh dìoghaltas. Mheudaich an suidheachadh, gu h-àraidh às deidh buaidh nan Nadsaidhean anns na taghaidhean pàrlamaid. Agus tha an cogadh a-nis dha na Suainich le co-shìntean eachdraidheil.
  Bidh Gertrude a" toirt ionnsaigh air inneal nan Sòbhieteach agus a" seinn:
  - Bha Anton a 'fuireach air a' cheathramh ...
  Bidh Gringeta a" gearradh sìos trodaiche MIG-15 agus a" rughadh:
  B' e rìgh glòrmhor a bh' ann...
  Leag Gertrude Ruiseanach sìos agus sheinn e:
  - Bha gaol aige air fìon gu ifrinn ....
  Bidh Gringeta a" feuchainn ri dhol a-steach don chàr Sobhietach agus a" glaodhaich:
  - Ciod an sgàineadh a thachair air uairean !
  Sheinn Gertrude:
  - Tili bom! Tili bom!
  Agus thug an nighean a-mach a teanga pinc.
  Thionndaidh na caileagan a-mach gu bhith sunndach... Bha iad a" sabaid le mòr èigneachadh. Bha iad a" sabaid mar iolairean. Agus cha do thill iad a-riamh.
  Ruith Gringeta casruisgte tron t-sneachda. Agus bha i na nighean cho gòrach. Agus chuimhnich i air na rinn i. Mar a bha iad casruisgte agus ann am bicini a' sealg mathan bàn. A bha gu math tarraingeach.
  Bha caileagan leth-rùisgte a' losgadh air beathach fiadhaich le bogha. Bhuail iad agus thug iad air a" bhiast beucaich.
  An uairsin ruith iad air falbh, a" frasadh sàilean caileag dearg bhon fhuachd. Bha na nigheanan brèagha. Cha mhòr rùisgte, ach glè ghaisgeil. Agus bha iad gan sealg fhèin, air dhaibh a bhith gun eagal.
  An uair sin, nuair a bhàsaich am mathan leònte, ròstadh na caileagan a bhiadh agus rinn iad cuirm. Bha e cho math. Bha na caileagan a" snàmh anns an toll agus a" crathadh a chèile le sneachda. An uairsin ruith iad fliuch tro na sruthan sneachda. Tha e uile cho math agus cho snog.
  Bha Gertrude agus Gringeta a-nis a 'coimhead airson pìleatan Sòbhieteach. Chuimhnich iad air a 'phrìomh riaghailt: feumar a bhith a' sabaid cha mhòr rùisgte agus casruisgte, agus an uairsin cha tèid an nighean a losgadh sìos. A 'toirt a leithid de neart do ghaisgich nuair a tha iad cha mhòr gun aodach. Sin as coireach nach tug duine buaidh air an t-saoghal gu lèir anns na Meadhan Aoisean?
  Leis gun do rinn iad dì-meas air neart casan rùisgte boireann. Agus tha nigheanan casruisgte gu math fionnar agus làidir! Nuair nach eil brògan aig nighean, gheibh a bonn rùisgte lùth na talmhainn.
  Is e seo neart mòr nan gaisgeach.
  Loisg Gertrude sìos plèana Sòbhieteach agus chuir e tweet:
  - Tha nigheanan casruisgte nas fhuaire!
  Bhuail Gringeta cuideachd ann an Ruisis, agus rinn e squeak:
  Chan eil feum aig nigheanan air brògan!
  Agus choimhead e an losgadh, trodaiche Ruiseanach, a" tuiteam sìos.
  Smaoinich mi air cho math sa tha e ruith casruisgte, agus tro shneachdaichean, agus tron fhàsach. Bidh bonn casan na h-ìghne a 'fàs gu math elastagach agus seasmhach, agus aig an aon àm chan eil e a' sgàineadh. Mar sin na gabh dragh mu dhuilgheadasan. Anns an Ruis, mar as trice tha geamhraidhean cruaidh, agus bidh e math ruith san t-sneachda. Is i nighean an trannsa as àirde.
  Agus dè cho gràsmhor agus gun samhail, casruisgte, cas nighinn air sneachda? Agus na meuran, agus a' chas, agus seo uile còmhla? Dè cho iongantach "s a tha e nuair a bhios casan chiseled a" ceumadh air uachdar geal, agus iad fhèin air an dathadh. Agus tha falt fionn air na caileagan, tha iad cho math blondes.
  Agus tha iad dèidheil air nuair a bhios fir gam pògadh air an sàilean rùisgte.
  Bidh Gringeta a" losgadh càr Sobhietach eile agus a" tweetadh:
  - Glòir do'n Athair, Glòir !
  Loisg Gertrude sìos trodaiche Ruiseanach agus chuir e a-mach:
  - Tha Charlemagne còmhla rinn!
  Tha na nigheanan dìreach mìorbhuileach, agus tha uimhir de bhòidhchead gun samhail aca. Faodaidh tu a dhol às mo chiall leis na nigheanan sin. Agus an corp aca, cho fèitheach agus taitneach.
  Bha Gringeta gu math dèidheil air a bhith air a bhualadh le fir. Bha e cho taitneach dhi. Agus tha a craiceann rèidh, elastagach, mar gum biodh e snasta. Seo an nighean.
  Agus is toil leam an massage.
  A-nis loisg i sìos itealan Ruiseanach agus dh'èigh i:
  - Tha mi coltach ri mathan!
  Agus sheall i a teanga!
  Loisg Gertrude a-rithist agus rinn e gàire:
  Tha sinn nan tìgearan!
  Agus rinn na caileagan còmhla ri chèile lùban marbh. Mar as trice tha iad nan gaisgich cho math. Tha iad làn dìoghras agus buaidh toil. Agus tha an craiceann cho tana, mar umha.
  Chaidh aig na gaisgich air sabaid ann an Afraga agus na saighdearan-coise. A tha fìor mhath airson blondes. Agus dh"fhàs iad cho breagha agus cho snasail.
  Sheinn Gertrude:
  - fionn nàdarrach! Muscular air ais!
  Gringeta air a dhearbhadh:
  - Bhuannaich mi a h-uile cunntas-bheachd!
  Tha gaisgich Sòbhieteach a 'sabaid airson Vyazma, a bha air a chuairteachadh leis na Nadsaidhean bho cha mhòr a h-uile taobh. Agus sabaid gu gaisgeil.
  Ge-tà, bha Natashka a 'tilgeil grenade le a cas rùisgte, a' sreap:
  - Chan eil buaidh ri sheachnadh!
  Thug Zoya tionndadh cuideachd. Chuir i grenade air bhog le a cas-rùisgte. Lìg e sìos na Nadsaidhean agus dh"fhalaich iad:
  - Chan urrainn dà bhàs a bhith ann!
  Thug an cas agus Augustine. Thilg an diabhal ruadh an grenade le a cas rùisgte agus rinn e gàire:
  - Bidh an ath linn againn!
  Loisg Svetlana cuideachd spreadhadh. Chuir i sìos dòrlach de Fritz, agus rinn i gàire:
  - Tha sinn air ar breith le aois ùr!
  Agus sheall i a teanga!
  Tha na nigheanan gu math eireachdail. Tha iad glè bhrèagha, agus tana, trì blondes agus ceann dearg, le fèithean tioram agus faochaidh.
  Dè an deagh nigheanan...
  Bha Natasha a" smaoineachadh fhad "s a bha i a" losgadh, leis nach e am Bìoball facal Dhè, feumaidh na Ruiseanaich creideamh eadar-dhealaichte, nas foirfe. Gus fàs ann an spiorad agus fìrinn!
  Agus dè a dh" fhaodadh a bhith na b" fheàrr na creideamh san Àrd-theaghlach!
  . CAIBIDEIL #4
  Chaidh na Nadsaidhean air adhart ri taobh Abhainn Don. Ach an uairsin thàinig an geamhradh agus a" bhliadhna ùr 1947 ...
  Tha an cogadh fhathast a" dol agus chan eil an USSR a" dol a leigeil seachad. Ged a tha mòran a 'creidsinn gu bheil a dh'aithghearr deireadh a' chòmhstri seo. Geamhradh agus beagan socair. Ged a tha sabaid fhathast a 'briseadh a-mach ann an àiteachan.
  Gu sònraichte sa mheadhan agus gu tuath. Far a bheil an t-slat na feachdan nàmhaid cudromach, agus cumhachd mòr.
  A bharrachd air an sin, thabhainn Natasha, a" faicinn mar a bha iad air am brùthadh le ratis cèin, agus gu sònraichte mòran de dhubh is Arabach, a bhith a" seinn:
  - Canaidh sinn nigheanan!
  Dh'aontaich Svetlana:
  - Òran dùthchail!
  Agus sheinn na ceithir gaisgich uile ann an sèist;
  Tha dùthaich na Ruis ainmeil,
  Tha co-mhaoineas a" riaghladh an t-saoghail...
  Raointean air an sgapadh le òr
  Rachamaid dìreach suas, chan ann sìos!
  
  Bidh ar cridheachan a 'losgadh airson an dùthaich mhàthaireil,
  Is e nigheanan a th" annainn - chan eil cruinne-cè nas bòidhche ann ...
  Bidh sinn a 'sabaid ri ar nàimhdean gu deireadh
  Bidh ar creideamh ag èirigh ann an Rodnoverie!
  
  Nas làidire na an fheadhainn dearg san t-saoghal, an Ruis,
  Bidh i a" deàrrsadh mar a" ghrian anns a" chruinne-cè ...
  Bidh thu a 'sabaid air a son agus na biodh eagal ort,
  Gum biodh inbhich agus clann ann an glòir!
  
  Is e an Ruis an dùthaich as motha
  Nuair a tha an Fatherland air a riaghladh le Stalin ...
  Tha an leithid de dhàn air a thoirt dha na Sòbhietich,
  Gus am biodh na ridirean sin air an dèanamh de stàilinn!
  
  Anns an Fatherland, tha gaisgeach sam bith a-nis,
  Comasach air an Motherland a dhèanamh nas bòidhche ...
  An ainm ar mathar naomh,
  Taobh neo-chrìochnach Ruiseanach na Ruis!
  
  Nì sinn neach sam bith a tha na neach-brathaidh,
  Cha bhi deachdaireachd sam bith air feadh na dùthcha...
  Leig leis na milleanan de dhùthchannan cur a-steach
  Agus uroy adharcach an Fuhrer!
  
  Gu'n riaghladh an dràgon rag
  Tha e den bheachd gun urrainn dha an Ruis a losgadh ...
  Ach tha na Nadsaidhean a" feitheamh ri call fiadhaich,
  Leis gu bheil fios aig an ridire, tha e gu math uile-chumhachdach!
  
  Cha toir sinn gèill don Fritz gu bràth,
  Cha tèid na Ruiseanaich agus na Sìonaich thairis air ...
  Tha rionnag shoilleir a' deàrrsadh os ar cionn
  Airson na Càisge, bidh sinn a" peantadh cèicean agus uighean na Càisge!
  
  Faodaidh tu tòrr luchd-sabaid a choileanadh,
  Is e seo an seòrsa rud nach eil a" fàs nas fheàrr ...
  Tha ar n-athraichean uaibhreach moiteil asainn,
  Leis gu bheil sinn a" togail àite ann am pàrras!
  
  Bidh caileagan casruisgte a 'ruith tron t-sneachda
  Chan eil eòlas aca air eagal agus tàir ...
  'S e ball Komsomol casruisgte a th' annam,
  Leis nach eil cnapan-starra ann, agus chan eil ceann-latha ann!
  
  Mar sin na toir sinn a-steach nigheanan gu bràth
  Na cromamaid ar cinn fo na tuaghan...
  'N uair thig trioblaid gu 'n t-Athair,
  Feuch an saltair sinn air le casan rùisgte!
  
  Gràdh peathraichean seanair Ilyich,
  Agus urram a thoirt do Stalin mar Iosa ...
  Chan fheumar an luchd-sabaid a ghearradh bhon ghualainn,
  Ma dh'fheumas tu dìreach ruith casruisgte!
  
  
  Tha sinn nar nigheanan air leth math,
  Is toil leinn a bhith a" sabaid agus gun a bhith air ais sìos ...
  Ged a tha coiseachd uaireannan na fathann borb,
  Bidh buaidh sa Chèitean radanta!
  
  Agus creid gun tig co-mhaoineas le bruadar,
  Agus air an Talamh cha bhi cumhachd airgid ann ...
  Bheir sinn cunntas garbh air an dàn,
  Gun ainneart is leisg!
  
  Ann goirid, bidh sinn a dh'aithghearr itealaich gu na rionnagan,
  Agus togaidh sinn bratach na Ruis thairis air a" chruinne-cè ...
  Sgaoil a sgiathan, cerub dearg,
  Ann an Ainm an Teaghlaich - Tighearna na Ruis!
  Thàinig caileagan bhon cheathrar ainmeil a-mach à Vyazma. Rinn iad e air an oidhche, gu neo-fhaicsinneach agus gu cealgach.
  Mhothaich Natasha, a" snàgail air a stamag:
  - O, tha thu a-nis a 'smaoineachadh annad fhèin, am b' fhiach e uiread ùine a bhith a 'sabaid, agus an uairsin a chall!
  Thuirt Zoya gu daingeann:
  - Gu dearbh, tha call a "gealltainn trioblaidean mòra! Ach chan eil an seo ach faileas air a" bhuaidh san àm ri teachd!
  Thuirt Augustine gu h-ealanta:
  - Mar sin chan eil na diathan Ruiseanach gar cuideachadh ro mhòr! Ach tha thu dha-rìribh ag iarraidh a bhuannachadh agus a ruighinn àirdean as àirde!
  Rinn Natasha gàire.
  - Tha e mar suas ris na speuraibh ?
  Rinn Augustine gàire agus sreap.
  - Theagamh gu neamh !
  Thòisich an diabhal ruadh air mìneachadh:
  - Tha saoghal eadar-dhealaichte anns an t-slighe mhbr. Nuair a bhàsaicheas duine, no an àite sin a chorp, fàgaidh an t‑anam an fheòil. Ach tha e air a ghluasad gu saoghal eile. Am fear a tha a 'frithealadh na Ruis - bidh e na rìgh. Cò a bha na nàmhaid don Ruis bidh e na thràill no na chrùb. A h-uile òrdugh le òrdugh!
  Thuirt Svetlana:
  - Glòir dhan Ruis!
  Rinn Natasha gàire agus chuir i a meur gu a bilean scarlet:
  - Sàmhach! Agus faodaidh sin a bhith na dhuilgheadas!
  Chuir Zoya tweet:
  - Chan eil duilgheadas sam bith aig na gaisgich! Tha sinn eòlach air na Nadsaidhean! Agus tha iad air chrith!
  Às deidh sin, chuir an nighean pìos glainne air bhog le a òrdagan rùisgte. Thuit am faisisteach le a sgòrnan air a ghearradh.
  Dh"eirich bòidhchead an òr-bhuidh:
  - Chan urrainn dha duine ar casg!
  Dh'aontaich Natasha.
  - Tha e fìor nach eil duine!
  Agus sheall a theanga!
  Chuir Augustine cuideachd pìos eile air bhog le a òrdagan rùisgte agus dh'fhàs i:
  - Anns an ath linn, thig sinn le brataichean gun chòmhdach!
  Agus bhàsaich na Nadsaidhean dìreach le bhith gam bualadh le glainne.
  San fharsaingeachd, chì thu sa bhad - tha na caileagan ionnsaigheach, gnèitheach. Trì fionna agus ceann ruadh. Agus gu dearbh cha mhòr rùisgte agus ann am bikini. Agus nigheanan cho brèagha.
  Is toil leotha a bhith a" seinn cuideachd! Ach chan eil àite agus ùine ann fhathast.
  Ghabh Svetlana e agus rinn i:
  - Glòir don Ruis Mhòr anns a 'chogadh leis an Wehrmacht!
  Rinn Natasha gàire agus chuir i a-mach a teanga. Chuir i lann an diosc air bhog, a chaidh tro amhaich nan Nadsaidhean. Thug e orra bleith agus breab a thoirt orra.
  Chuir an neach-crìochnachaidh fionn e:
  - Airson òrdugh ùr san t-saoghal!
  Shoilleirich Zoya le falt buidhe:
  - Airson an òrdugh ùr Sòbhieteach!
  Agus rinn i gàire ri a caraidean. Bidh iad ag ràdh mar sin agus mar sin ... Cuiridh sinn a' chùis air na Fritz agus an luchd-duaise. Agus leig leis na tancaichean aca den t-sreath E a ghluasad. Chan eil eadhon roth-uidheaman gas an airm dhearg uamhasach.
  ghabh Augustine e, agus ghuil e :
  - Sàbhalaidh gaol an cridhe!
  Thuirt Svetlana, cuideachd a" crìochnachadh am faisisteach le tilgeil a cas-rùisgte:
  - Agus falbhaidh eun an fhortain a-rithist!
  Rinn Natasha gàire agus fhreagair i:
  "Mar sin cha dèan na faisisteach ro mhath!" Tha mi cinnteach!
  Chuimhnich an nighean mar a bha na tùsairean a 'sabaid ris na Nadsaidhean. Loisg iad raidhfilean aig na saighdearan-coise, ruith iad fo na tancaichean. San fharsaingeachd, bha iad a 'sabaid mar fhìor ghaisgich. 'S dh' fhàgadh moran de chuirp air chùl. Cha b' urrainn dha na Nadsaidhean dad a dhèanamh mu dheidhinn.
  Seo aon bhalach, le dòrlach de grenades, a chuir stad air an uilebheist iongantach E-100, ag ìobairt a bheatha fhèin, air sgàth dùthaich na Sòbhieteach.
  Cha robh air fhàgail ach casan rùisgte den leanabh. Duilich bhalach. Fhuair Natasha fhèin, a dh'aindeoin dìon a 'bhaidhc, criomag anns an t-sàil. A tha gu math doirbh. Ach fhuair an nighean seachad air gu luath. Agus cha robh sgarfa air fhàgail. Ged, gu dearbh, bha e mì-thlachdmhor a ruith. San fharsaingeachd, tha iad sin nan gathan cruaidh. Ann am bikini, bidh iad a 'sabaid ann an reothadh, agus chan eil iad a' toirt a-steach! Nigheanan den ìre as àirde!
  Thilg Natashka lann ràsair a-rithist le a òrdagan rùisgte, agus dh" fhosgail i amhach an oifigeir Gearmailteach.
  Agus dh'èigh e:
  - Airson an Ruis agus an USSR!
  Thuig na gaisgich na gheall iad don Motherland aca. Agus mar a bha iad a 'sabaid airson an Ruis.
  Thuirt Zoya:
  - Tha spògan glè chliùiteach aig mathan Ruiseanach!
  Thuirt Augustine gu math ùghdarrasail:
  - Agus reubaidh e uile naimhdibh an athar !
  Ghabh Svetlana e agus dh'èigh i:
  - Na briseadh an USSR!
  Dhaingnich Natasha seo le bhith a" tilgeil shard biorach le a òrdagan rùisgte. Bhuail i am faisisteach agus rinn i squeak:
  - Chan urrainnear an Ruis a thoirt gu a glùinean!
  Loisg Zoya cuideachd. Dhump i na Nadsaidhean agus rinn i gàire:
  - Bithidh làn aplomb ann !
  An diabhal gruagach Augustine, ghlac agus thilg e grenade le a shàil rùisgte, sgap na Nadsaidhean, agus dh'fhalaich e:
  - Thoir òrdugh ùr!
  Thilg Svetlana pìos bayonet le a casan rùisgte. Chaidh e an sàs, puing ann an sgòrnan faisisteach. Chrom e thairis. Sgaoil tobar fala.
  Dh" èigh an neach-crìochnachaidh blonde:
  - Bidh atharrachaidhean ann airson na b" fheàrr! Nach brùth sinn na faisisteachan air falbh bho Moscow!
  Ghlaodh Zoya aig mullach a sgamhanan:
  Gu ma fada beò Stalin! Cò a bhàsaich, ach mairidh an obair aige!
  Chàin Svetlana, a 'cur air bhog grenade le a cas-rùisgte:
  - Tha Stalin beò nar cridhe!
  Agus gàire!
  Thug Natasha tionndadh cuideachd ... Ghluais na Nadsaidhean sìos agus dh'fhalaich i:
  - Tha Lenin nas beò na a h-uile duine beò!
  Agus cuideachd thòisich e ri losgadh a mharbhadh. Thionndaidh an tanca Nadsaidheach thairis. Chaidh an rinc spèilidh dheth, a" pronnadh amhaich triùir Nadsaidhean.
  Bidh na caileagan a" gàireachdainn agus a" sealltainn an teangannan. San fharsaingeachd, faodar a ràdh gu bheil iad eireachdail, airson a h-uile dà cheud sa cheud!
  Ghabh Natasha e agus rinn i rùsg:
  - Glòir do chomunn siorruidh !
  Dhearbh Zoya gu làidir:
  - Tha Lenin fhathast nar cridheachan!
  Thug Svetlana a-mach:
  - Gu bràth agus gu bràth!
  Tha an cogadh air a dhol sìos airson ùine. Chuairtich na Gearmailtich Leningrad, a 'gabhail àite ann an tuiteam na dà fhicheadamh bliadhna. Agus cha mhòr nach do ghabh iad Kalinin. Pail agus Iolaire. Ach cho-dhùin Hitler, airson adhbhar air choireigin, gu robh e na bu chudromaiche a dhol gu deas. Agus rinn na Nadsaidhean ath-chruinneachadh de fheachdan.
  Ghabh na caileagan beagan fois agus chluich iad cairtean.
  Tha na Turcaich a" briseadh troimhe bhon taobh a deas. Chaidh aca air Batumi a ghabhail agus timcheall air Yerevan. Ach chan eil prìomh-bhaile Armenia a" toirt seachad. Agus an seo, cuideachd, tha na blàran uamhasach.
  Tha na Turcaich a' tighinn.
  Agus tha na caileagan, air an stiùireadh le Tamara, gu cruaidh a 'sabaid air ais. Agus gheibh iad toraidhean.
  Bhris Tamara i fhèin le a casan rùisgte agus loisg i mar bazooka. Agus briseadh mòr tanca na h-Ìmpireachd Ottoman.
  Agus roar:
  - Air son co-chomunn naomh !
  Agus bidh caileagan eile a" sabaid le casan rùisgte agus cnapan broilleach scarlaid.
  Chaidh blàran ionadail a chumail ann an Kalinin. Bha timcheall air deich sa cheud den bhaile fhathast fo smachd an Airm Dheirg.
  Dh"fheuch na Nadsaidhean ris na Ruiseanaich a leagail. Dh'fheuch iad ri bomadh agus losgadh. Anns a 'cheann a deas, chaidh na blàran airson Voronezh air adhart.
  Bha na caileagan a" sabaid an sin cuideachd. Gu sònraichte àlainn Anna agus Alice. Loisg an dithis nighean raidhfilean agus sheinn iad.
  Loisg Anna, leag i sìos an Gearmailteach agus rinn i gàire:
  - Ann an ainm an Motherland, an naomh!
  Thuirt Alice:
  - Chan eil annad ach Hitler gorm!
  Bha na caileagan a' sabaid, agus cha bu chòir do ghaisgich a bhith a' caitheamh ach briogais ghoirid dhubh, tana agus casruisgte. Leig seo leotha bualadh fad na h-ùine agus gun a bhith ag ionndrainn.
  Is gaisgich iad nach crom an cinn gu bràth, a phaisgeas an sgiathan, agus a shnàigeas ann an slige.
  Gheàrr Anna sìos am Fritz agus rinn i gàire:
  - Lenin òg!
  Gheàrr Alice dheth am faisisteach. Thilg i grenade le a cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Agus an fheadhainn as fhuaire!
  Tha an dithis nighean lùbach, làidir, fionn. Le aghaidhean misneachail agus breagha. Agus gu dearbh tha iad dèidheil air fir. Ged a tha e coltach, ciamar as urrainn dhut a bhith dèidheil air a leithid de fhreiceadan ri fireannach?
  Ach tha na nigheanan fhathast fo chasaid.
  Bidh Anna a" losgadh agus ag ràdh gu bruadar:
  - 'S truagh gun deach an righ thairis !
  Loisg Alice sìos faisisteach agus dh" fhaighnich i:
  - Carson duilich?
  Loisg Anna a-rithist agus mhìnich i:
  - An sin bhiodh iad air crìoch a chur air a' Ghearmailt, agus cha bu dàna do Hitler a cheann a phutadh !
  Chuir Alice iongnadh air a" Fritz agus rinn i squeak:
  - Tha, is dòcha, ach ...
  Loisg an nighean air saighdear dubh eile am measg roinnean Afraganach den Wehrmacht agus thuirt i:
  - Dh'fhaodadh e a bhith nas miosa! Nam biodh Hitler air a dhol an aghaidh tsarist na Ruis.
  Bha Anna a" feadalaich agus a" gàireachdainn:
  Tha sinn a" creidsinn gum buannaich sinn!
  Cha robh na caileagan, ge-tà, buileach cinnteach fhathast. Tha na faisistich ro làidir. Ciamar a stad iad?
  Tha an nàmhaid gu litireil a" tilgeil cuirp. Ach tha tòrr ghoireasan daonna aige. An dà chuid Arabaich agus Afraganaich. Feuch ri dèiligeadh ri leithid de dhroch fhortan. Ach tha na gaisgich cinnteach gum bi an Wehrmacht a 'fàs nas luaithe no nas fhaide.
  Loisg Alice, leag i sìos am faisisteach agus rinn i squeak:
  - Co-dhiù, cha toir sinn seachad òirleach de thalamh!
  Dh"aontaich Anna le seo:
  - Gheibh sinn bàs, ach cha ghèill sinn!
  Agus a-rithist rinn i casg air na Nadsaidhean. Shabaid i gu treun agus le feirg.
  Rinn Alice tàirneanach agus squeak:
  - Bidh Co-mhaoineas beò gu bràth !
  Agus thilg i tiodhlac bàis le a cas-rùisgte!
  Ghabh Anna gu dubhach am faisisteach, agus ghuidh i:
  Bidh smachd againn air a h-uile càil!
  Agus thumps a-rithist. Agus cuiridh a cas-rùisgte grenade air bhog. Mar a gheibh thu faisistich gu na fìor tonsils. Agus tha na h-uimhir de chisteachan-laighe agus bàsan aca-san, na Nadsaidhean.
  Ghabh Alice le gàire fiaclan, agus chuir i lemon eile air bhog. sgap na Nadsaidhean agus dh"fhalaich iad:
  - Saorsa no bàs !
  Rinn Anna gàire, agus bhuail i, gheàrr i dheth na Nadsaidhean agus dh"fhalaich i:
  - Anns gach ni bithidh sinn mar an ceud- na !
  Agus a-rithist bidh corragan lom a 'tilgeil grenade marbhtach.
  Alice a 'losgadh air an nàmhaid. A" losgadh sìos na Nadsaidhean agus chirps, a" sealltainn fiaclan neamhnaid:
  - Is e nighean a th" annam a tha, gu fìrinneach, air leth math!
  Agus a-rithist bidh grenade air a thilgeil le cas-rùisgte ag itealaich.
  Loisg Anna sìos na Nadsaidhean le peilear ceart. Agus a-rithist chuir grenade air bhog. Cuideachd le corragan lom. Seo nighean, nighean airson a h-uile nighean.
  Dìreach super agus hyper!
  Bidh gaisgich an seo a" deàrrsadh le bòidhchead. Chuimhnich Alice mar a bha triùir fhireannach òga a" suathadh ri casan cas-rùisgte sa bhad. Tha e cho cool. Bidh sia làmhan sùbailte a 'toirt cùram do bhuinn, shin, glùinean agus adhbrannan. Agus an uairsin thèid iad suas. Gus sliasaid is cromagan girlish. Gu dearbh, is e toileachas a tha seo. Tha an nighean, gu cinnteach, meadhanach.
  Loisg Alice air na Nadsaidhean agus rinn i squeak:
  Gum biodh an spiorad còmhla rinn!
  Agus le a shàil rùisgte thug e leomhan gu bàs.
  Anna fucked up cuideachd. Gu ceart bhuail e sìos an nàmhaid. 'S air sgiursadh le dealas :
  - Ann an ainm na Ruis agus bràithrean nan Slavs!
  Agus a-rithist, tha tiodhlac air a thilgeil le cas-ruisgte a 'sgèith, a' pronnadh nan Nadsaidhean.
  Chuir Alice sìos còirneal arm na Gearmailt gu sgiobalta agus rinn i comhartaich:
  - Tha mo chridhe goirt airson an Motherland!
  Agus nochd i a teanga. Agus a-rithist, cas casruisgte, chiseled aig an obair.
  Chuimhnich an nighean mar a ruith i casruisgte tron t-sneachda gus litir a lìbhrigeadh don phrìomh oifis. Mu fhichead cilemeatair ruith an nighean air feadh an t-sròin gheal, dhonn, losgadh. Tha e math, cuideachd, nach robh a casan cho bog, fad na h-ùine bho reothadh gu reothadh casruisgte. Mur eil, bhiodh i air a bhith ciorramach.
  Ach a dh" aindeoin sin lìbhrig i litir, le cruth-clò cudromach.
  Agus mar a tha an sneachd a' losgadh nan sàilean. Tha iad cho sgarlaid, callous, sgrìobte. An uairsin ruith Alice air ais is air adhart casruisgte. Chaidh tairgse a dhèanamh dhith, ge-tà, bòtannan faireachdainn a chur oirre, ach thuirt an nighean gun robh i na b' fheàrr mar sin. Agus san fharsaingeachd, chuimhnich i Gerda bhon Snow Queen. Mar sin thionndaidh an nighean sin a-mach nach robh i buileach misneachail. Dh" iarr i paidhir bhròg a choimhead airson a bràthair ainmichte Kai. Ach thuirt Alice gu daingeann gum biodh i a" riaghladh. Cha d" fhuair i a-riamh tinn, casadaich, no fhuair i sròn a" ruith. Agus ma tha, cha tachair dad dhi ann an uair a thìde de ruith. San fharsaingeachd, faodaidh tu coiseachd casruisgte fad na bliadhna.
  Ann an ùine ghoirid, tha Alice air dealachadh gu tur leis na brògan aice agus chan eil i a-riamh a" sreothartaich.
  Tha an aon rud a" dol airson Anna.
  Agus a-nis tha na caileagan a 'sabaid, anns na h-aon panties, a dh' aindeoin a 'gheamhraidh, agus gu bheil e air fàs gu math nas fhuaire. Agus bidh iad a" buannachadh le bhith a" marbhadh nan Nadsaidhean.
  Às deidh dha Kalinin a sgrios gu tur, dh" fhàg an t-Arm Dearg e.
  Bha Natasha agus an sgioba aice beagan sgìth. Air rèile briste, chaidh na caileagan a ghluasad gu Voronezh, a thàinig gu bhith na rudeigin mar Stalingrad den dà fhicheadamh dàrna bliadhna. Ach 's i a' bhliadhna mìle naoi ceud dà‑fhichead agus a seachd.
  Tha na sabaidean sàmhach ...
  Ach tha na Gearmailtich fhathast a" creachadh. Mar eisimpleir, chaidh dà scouts tùsail a ghlacadh.
  Chaidh na balaich a ghlacadh anns an fhuachd. Agus thòisich iad air èideadh. Chaidh còtaichean bian, bòtannan faireachdainn, sweaters, lèintean agus lèintean-T a reubadh dheth. Agus sweatpants cuideachd. Dh"fhàg iad a" chlann thùsail ann an rud sam bith ach goirid ghoirid dhubh. An uairsin cheangail iad an làmhan air an cùlaibh agus phut iad a-mach don fhuar searbh. Leshka agus Sasha, luchd-tòiseachaidh bhon USSR, balaich timcheall air trì-deug, casruisgte agus cha mhòr gu tur rùisgte, air am pleadhadh san t-sneachda. Thòisich an casan air tionndadh dearg, agus loisg am buinn rùisgte. Agus bhuail iad na balaich air an druim le cuip.
  Choisich na balaich tron t-sneachda, a" glanadh am fiaclan. Clann bhochd ann am panties, agus gu math sgith fo shealbh na Gearmailt. Fìor, cha robh iad a 'coimhead mì-thoilichte, agus bha fèithean a' cluich fon chraiceann tana. Ach chaidh am bualadh air an gluasad, agus dh'fhàg iad lorgan agus stiallan dearga air an druim rùisgte.
  Thionndaidh casan nam balach cuideachd dearg, mar chasan nan geòidh. Agus bha e soilleir gun do spreadh a h-uile ceum de luchd-tòiseachaidh scouts òga le pian. Ach falbhaidh iad agus feuchaidh iad ri fuireach dìreach agus gun a bhith a" gearan.
  Chaidh clann-scouts a thoirt tron reothadh airson leth uair a thìde, agus an uairsin chaidh an toirt gu bothan air a theasachadh gu mòr. Agus mar a tha e goirt, gu h-àraidh ann an casan rùisgte, bhon fhuachd anns an teas.
  Bha na balaich eadhon a" sgreuchail ann an sàrachadh.
  An uairsin chaidh an blàthachadh a-rithist agus an toirt a-mach don fhuar. Agus tha seo na chràdh sòlaimte agus an-iochdmhor.
  An dèidh gluasad grunn thursan, gus an robh na balaich gu tur sgìth. An uairsin bha cead aca cadal airson greis.
  Agus an sin thug iad uisge dha ri òl, agus chuir iad suas air a" chrann e. An toiseach, cràdh fuar. Agus an uairsin losgadh.
  Bha sàilichean rùisgte nam balach air an ròstadh agus air an cur an sàs leis na lasraichean. An uairsin, nuair a bha na buinn còmhdaichte le blisters, chaidh am bualadh le clubaichean rubair. Agus dh"fhannaich na gillean.
  Bha iad air an dòrtadh le uisge deigh agus air am bualadh a-rithist, an turas seo le uèir bhiorach. Agus thugadh buinn rùisgte na cloinne stiallan leathann, dearg-theth.
  Rinn iad cràdh air na balaich airson ùine mhòr ... An uairsin thòisich iad air an òrdagan a bhriseadh le clobhaichean dearg-teth, agus an uairsin na h-asnagan aca. Chràidh iad na tùsairean gu cruaidh, chràdh iad iad cha mhòr gu bàs.
  Ach cha do mharbh iad. Mar sin às deidh dhaibh dad a choileanadh, chuir iad romhpa an cur gu na cuaraidhean.
  Dh'fheuch na Nadsaidhean cuideachd ri ionnsaigh a thoirt air Moscow le gunna ultra-fhada. Chan e am beachd an rud as reusanta, agus tha e mòran nas fheàrr dìreach bomadh le itealan jet.
  Ach bha am Fuhrer airson deuchainn a dhèanamh air gunna calibre 1000 mm le beachd ùr-ghnàthach airson luathachadh projectile, ann an trì earrannan. Agus dh'fhaodadh an gunna seo bualadh suas ri còig ceud cilemeatair. Ach is dòcha nach b" fhiach an geama an coinneal. Tha cruinneas aig an astar seo ìosal. Chan eil am projectile fhèin cumhachdach gu leòr, ged a tha cuideam dusan tunna ann. Agus gunna daor. Ged is e fìor obair ealain a th" ann. Fiù 's nas fhuaire na Dora - gunna nas fhaide agus nas cumhachdaiche, agus nas daoire, ris an canar "Eva". A rèir choltais, mar urram do bhana-mhaighstir an Fuhrer.
  Ach, ron àm seo, bha dìoghras eile aig Hitler mòran na b" òige. Agus tha seo cuideachd follaiseach.
  B 'e an nighean Cleopatra - sin an t-ainm a th' oirre, a bha os cionn an losgaidh. Agus bhrùth i gu pearsanta am putan joystick le a òrdagan rùisgte. Agus dh"obraich feachd marbhtach mòr.
  Bha na caileagan eadhon a 'sguabadh às, a' lasadh an cuid shàilean lom, pinc. Caileagan brèagha an seo, agus tha na casan aca cho sexy agus snog. Agus faodaidh tu coimhead orra airson ùine mhòr le meas. Agus tha stroking eadhon nas tlachdmhoire, agus tha seo dìreach cudromach! Seo na nigheanan. Agus bidh na sligean ag itealaich. Faigh thairis air Moscow. Ach tha seo gu math feumail.
  Sheinn Cleopatra:
  - Cuiridh mi 'n canan geur,
  Buailidh mi Stalin air a' mhaoil...
  Thèid mi le fealla-dhà gu ospadal leigheas-inntinn,
  Leig leis an dràgon damnte bàsachadh!
  Agus bidh an gaisgeach a-rithist a" crathadh a shàilean lom, cruinn, pinc.
  . CAIBIDEIL #6
  Is e cogadh an cogadh. Agus Hitler, gu dearbh, a 'cruinneachadh neart. As t-earrach, bidh e ag ullachadh ionnsaigh ùr. Agus tha e a 'cruinneachadh saighdearan.
  Agus tha blàran ionadail fhathast a" dol.
  Tha an suidheachadh air an aghaidh air beagan socrachadh. Cha b" urrainn dha na Gearmailtich Voronezh a ghabhail agus gluasad air adhart.
  Tha na Turcaich beagan nas duilghe. Ach tha iad cuideachd air an stad. Mar sin fhad 's as urrainn dhut do shròn a chumail suas. Agus a chreidsinn gum faodar cùrsa a" chogaidh a thionndadh air ais. Agus sin às aonais fortan, chan eil beatha Stalin seachad. Agus bidh na gaisgich cuideachd a 'sabaid.
  Thug Natasha tionndadh. Loisg sìos dusan Nadsaidheach. Agus dh'èigh i:
  - bha an Ruis aig an àm ...
  Thug Zoya tionndadh cuideachd agus dhearbh i:
  - Tha agus bidh!
  An uairsin thilg an nighean grenade le a cas-rùisgte. sgap na Nadsaidhean, agus dh'fhalaich iad:
  - Tha spiorad Stalin còmhla rinn!
  Loisg Augustine air na Nadsaidhean cuideachd. Leig e dusan dhiubh. Agus chrom i ann am feirg :
  - Glòir don Ruis againn!
  Agus le a òrdagan rùisgte chuir i grenade marbhtach air bhog. Agus fhuair na Nadsaidhean gu fialaidh anns na h-adharcan.
  Rinn Svetlana cuideachd buille, agus chir i mar chuilean madadh-allaidh a" glacadh pìos feòla:
  - Glòir don Ruis agus don Tsar!
  Thug Natasha an tionndadh agus sheinn i:
  - Glòir do ghaisgich !
  Chuimhnich mi an nighean Borodino. Agus mòr-ghaisgeachd muinntir na Ruis. Agus gun robh iad comasach air stad a chur air Napoleon. Agus dhearbh iad gu robh iad do-chreidsinneach. Agus an clas cogaidh as àirde.
  Chuir Zoya grenade air bhog cuideachd agus rinn i squeak:
  - Glòir dhan Ruis! Agus na saighdearan Ruiseanach as fheàrr!
  dh'fhàs Augustine le feirg :
  - Glòir dha na gaisgich as fheàrr!
  Agus mar a tha e a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte.
  Agus bheir Svetlana cuideachd e agus cuiridh e lemon bàis air bhog. Agus sgapaidh e na Nadsaidhean, a" fannachadh:
  - Cha toir abhainn a' bhàis buaidh oirnn !
  Agus a-rithist chuir grenade air bhog le cas-rùisgte ag itealaich.
  Seo mar a bhios nigheanan a" sabaid. Agus tha e soilleir nach urrainn dha na Nadsaidhean faighinn troimhe. Mar-thà Màrt 1947. Agus tha sin a 'ciallachadh gu bheil an samhradh dìreach timcheall air an oisean. Agus ann an aimsir bhlàth, tha e nas duilghe a bhith a 'sabaid ris na Nadsaidhean. Agus san fharsaingeachd, is dòcha gum bi e comasach am Fuhrer seo a phronnadh.
  Tha dòchas ann air a shon!
  Bidh Natasha a" tilgeil grenade agus a" squeaks:
  - Tha Lenin nas beò na na beòtha, agus tha Stalin neo-bhàsmhor!
  Agus sradagan ag itealaich bho a corragan rùisgte.
  Bidh Zoya cuideachd a" tilgeil tiodhlac bàis marbhtach, agus a" squeaks:
  Gum biodh àm a" chomanachais còmhla rinn!
  Agus bha a casan, cuideachd lomnochd, tana agus ag adhbhrachadh sèid ann an slait, a' bualadh air.
  Agus an seo tha Augustina, cuideachd nighean den aerobatics as eu-dòchasach. Mar a nì thu losgadh air an nàmhaid, agus mar a nì thu pronnadh. Agus thoir a-steach le sàilean lom.
  Agus bidh grenade marbhtach ag itealaich, le feirg gun fhiosta.
  Tha 'n diabhul dearg a' sgiursadh le h-uchd :
  - Is mise an creach as àirde san t-saoghal!
  Agus a‑rìs, airson na h‑uamha uair deug, tha tabhartas bàis ag itealaich, air a thilgeil le cas-rùisgte nighean air an robh falt lasrach.
  Bidh Svetlana cuideachd ga thoirt agus a" tilgeil grenade... Bidh e a" pronnadh a h-uile duine aig an aon àm. Agus thathas a" seachnadh nam bagairtean bho na Nadsaidhean. Agus càite a bheil am Fritz a" dol?
  Tha nigheanan Terminator a 'feitheamh riutha anns a h-uile àite. Agus mar a thilgeas tu grenade. Agus tha cnapan an cìochan cho blasda.
  Tha fear a 'dol às mo chiall airson nigheanan mar sin. Agus chan urrainn dhaibh dad a dhèanamh mu dheidhinn.
  Dè as urrainn dha faisisteach a chuir an aghaidh nighean crìochnachaidh? Is e dìreach Nadsaidheach as urrainn e fhèin a dhràibheadh a-steach do chiste. Agus a bhith air a bhualadh agus a mharbhadh.
  Sheinn Svetlana:
  - Sgriosaidh e ann an ifrinn, agus crochaidh e mach air galla !
  Tha na nigheanan nan seunan tarraingeach. Agus mar a tha iad a 'losgadh. Gu h-iongantach mar Robin Hoods ann am panties, damn ceart.
  Loisg Natasha agus thuirt i:
  - Glòir dha na gaisgich Ruiseanach!
  Agus thilg i grenade le a cas-rùisgte.
  Bhuail Zoya cuideachd an mercenary faisisteach. Dhruil i na bhroinn, agus dh"fhas i:
  - Airson dùthaich dachaigh ùr anns na SA! An ath mhòr-roinn againn!
  Tha an nighean na seinneadair fìor mhath. Agus tha smuaintean cho breagha aice. Gu sònraichte, am miann a bhith ag obair leis a 'chànan le rudeigin teth is mòr.
  Tha Augustina a" giùlan a h-eich de fhiaclan frisky gu cruaidh. Agus tha e den bheachd gur e siorc a th" innte. Comasach air eadhon fìor each a bhìdeadh.
  An seo, mar eisimpleir, tha Augustine a 'tilgeil grenade le a òrdagan lom. Agus sgap am Fritz. Lùb sìos iad mar fheur.
  Agus seinn:
  - Bidh an tomhas as àirde anns a h-uile dad! Is e ar gaol ar dachaigh!
  Ghabh Svetlana, an gaisgeach brèagha seo, trì grenades. Thug i dhaibh sàil rùisgte, agus chrom i :
  - Ann an ainm gaoil agus aislingean!
  Agus gearradh gu làidir bhon inneal-ghunna. Tha i na diabhal de chothroman mar sin agus neart deamhan geal.
  Coinnichidh tu ri leithid de ghaisgich agus cha bhith e coltach gun do bhuail iad thu beagan.
  Chan iongnadh gun deach na Nadsaidhean an sàs ann an Voronezh. Ged a tha a h-uile duine sgìth den chogadh. San fharsaingeachd, far nach eil gaisgich.
  Seo na pìleatan anns na speuran. Bidh iad cuideachd a" sabaid. Gu sònraichte Mairead. Mar as trice bidh an nighean ag itealaich chun t-sabaid ann am panties leis fhèin. Ach mar a thachras e. Chan urrainn dha fir Aces sin a dhèanamh.
  Tha Margarita glè bhrèagha, tha a falt mar ghathan na grèine. Agus tha am figear fìor mhath. Agus airson nighean, tha an stoidhle gu math fionnar a bhith ann am panties a-mhàin. Agus tha na panties cuideachd dearg le òrd geal agus corran. Faodaidh a leithid de nighean gaol a thoirt do bhuidheann-chatha slàn aig an aon àm.
  Seo nighean cho breagha.
  Loisg Margarita sìos faisisteach, a bha a" rèiseadh air ME-462, agus thug i air na Nadsaidhean earball a smocadh. Nighean le falt òir, bòidhchead iongantach. Agus beul glè dhearg.
  Gheàrr Margarita sìos Fritz eile agus dh'èigh i:
  - Faodaidh tu a bhith beò gun chogadh, ach chan ann às aonais sìth!
  Tha, tha na gaisgich gaisgeil agus treun gu fìor chuthach.
  Bha na caileagan a 'sabaid mar ghaisgich an cosmos uile-choitcheann. Agus bhuannaich iad le misneachd.
  Bha tancaichean Hitler na theine. Agus spreadh iad mar grenades. Agus bha gaisgich cho breagha an seo. Làn deadh spèis agus de ghràs. Tha dàn-thuras cho breagha aca.
  Thilg Natasha grenade.
  Tweeted:
  - Brisidh mi na faisistich gu lèir!
  Agus mar a thilgeas e sàr-obair bàis eile air a chois rùisgte.
  Rinn Zoya cuideachd spealadh air na Nadsaidhean.
  Thilg i le a cas-rùisgte na tha a' marbhadh.
  Ghlaodh i le feirg :
  - Airson an Ruis naomh! Agus atharrachaidhean mòra airson na b" fheàrr! Agus a-rithist, tha tiodhlac a 'bhàis, sàil rùisgte, cuileagan.
  Às deidh sabaid làidir, bha tàladh ann. Bha e fhathast as t-earrach 1947. Na Gearmailtich, nuair nach eil mudslides nan gaisgich. Bidh iad gam falach fhèin agus ag ithe. Cha robh e comasach crìoch a chuir air a" chogadh an-uiridh. A-rithist, tha sabaidean cruaidh romhainn.
  Ghabh na nigheanan fois...
  Tha dithis nighean Gearmailteach Albina agus Alvina dìreach air diosc a" sealg chàraichean Sòbhieteach.
  Bòidhchead, gu dearbh, ann am bikinis agus casruisgte. Agus gu math sexy.
  Smachd a chumail air an itealan diosc le joystick.
  Bidh Albina a" tionndadh a" chàr mun cuairt, a" losgadh sìos trodaiche Sòbhieteach agus a" sreap le toileachas:
  - Biodh ar Reich fhuilteach ainmeil!
  Ghabh Alvina e agus chuir e buille cumhachdach air bhog don chàr Ruiseanach. Leag i sìos agus rinn i gàire:
  - Genius Express!
  Bhuail an dithis nighean an casan casruisgte. Tha iad blondes cho bòidheach. Agus tha preas nan nigheanan gu math bogach. A" tighinn le leacan.
  Bidh Albina a-rithist a" leagail an itealan Sòbhieteach. 'S a' snuadh 's a' beucaich :
  - Glòir do 'n t-slighe mhurtaich !
  Rinn Alvina cuideachd slured ann an Ruisis. Rinn i miodal riu agus feadalaich:
  - Gum biodh am Fuhrer còmhla rinn!
  Nigheanan anns an ìre as miosa! Agus tha uiread de dhragh orra. Agus tha na fiaclan sin cho spìosrach. Coltach ri neamhnaidean a fhuair an Caiptean Nemo.
  Chrath Albina an càr agus rinn i squeak:
  - Mar sin dìolamaid an duine!
  Bhris Alvina an trodaiche agus rinn i gàire:
  - Agus dusan gille!
  Rinn Albina gàire agus thuirt i:
  - Deagh ghnè nuair a gheibh boireannach fear air màl airson airgead!
  Dh"aontaich Alvin:
  - Is e clas a tha seo, chan eil ann ach airgead duilich!
  Loisg Albina sìos itealan Sòbhieteach eile agus rinn i squeak:
  - Agus ciod air son toil-inntinn agus airgiod cha'n 'eil e 'n truas. Cha b" fhada gus an dèanamaid a" chùis air na Ruiseanaich agus gheibheadh sinn oighreachd dhuinn fhèin!
  Bhuail Alvina càr dearg eile agus ghuidh i:
  - Gu mì-fhortanach, tha an cogadh a 'dol air adhart! Tha na Ruiseanaich sin cho gòrach. Tha e coltach ri bhith a" bualadh rubair le do dhòrn!
  Chuir Albina an aghaidh le buaireadh:
  - Ma tha a-mhàin airson rubair. Tha e nas coltaiche ri concrait ath-neartaichte. Agus tha na cnuimhean agam air an goirteachadh gu mòr!
  Chrath Alvina, bhuail e càr Sòbhieteach, agus rinn i gèilleadh:
  - Brisidh sinn tro chruadhtan sam bith!
  Chuir Albina sìos an trodaiche Yak-11 bho ruith:
  - Agus bris am meatailt, agus falmhachadh!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Briseadh agus leaghadh! A dh'aithghearr bidh lasers againn! Agus an uairsin thig na Ruiseanaich gu crìch gu cinnteach!
  Bha Albina ann an co-chòrdadh ri seo:
  - Chan urrainn dhomh seasamh an aghaidh laser!
  Rinn Alvina gàire gu feargach.
  - Gabhamaid Moscow, agus an uairsin Lunnainn!
  Thuirt Albina le dragh:
  Tha an t-àm ann Lunnainn a ghabhail!
  Thionndaidh na caileagan a-mach an diosc aca. Ge bith cia mheud gunna-adhair Yak Sòbhieteach a bhios a" losgadh air càr nan Nadsaidhean, chan urrainn dhaibh dad a dhèanamh luachmhor. Bidh jet cumhachdach, laminar a 'leagail a h-uile teilgean agus pìosan.
  Bha Alvina, a 'gearradh sìos an trodaiche Ruiseanach, a' sreap:
  - Cha dannsa am mathan dannsa an dealan-dè.
  Chomharraich Albina, le cuideachadh bho a corragan rùisgte, a càr agus dh"èigh i:
  - Seadh, mathan... 'S e beathach fìor mhath a th' annad. Gu sònraichte air slabhraidh agus nuair a tha do chraiceann air a lasadh!
  Bidh nigheanan ag obair le fearg nan tigresses. Eh, anns an leabaidh tha iad cuideachd stuama. Is toil leotha a bhith gnìomhach. Agus chan eil iad a 'gabhail ri seasmhachd. A thaobh seo, dìreach cearbain. Agus tha iad dèidheil air deuchainnean. Agus tha beul glè ghràdhach aca.
  Bhuail Alvina an càr Sòbhieteach sìos agus rinn i squeak:
  - Airson atharraichean sa chogadh gu ar buaidh!
  Thuirt Albina le buaireadh agus fearg:
  - Seadh, shlaod an cogadh air adhart... Chan eil ann ach factaraidh trom-laighe agus cidsin Satan. Cia mheud de na gillean agus na caileagan againn a bhàsaich!
  Sheinn Alvina le osna:
  - Co mheud de ar bràithrean a tha a" fannachadh nan uaighean... Bidh faileasan a" cuairteachadh an t-saoghail sin... chan eil mi a" tuigsinn dè a th" ann.
  Thuirt Albina, a" gàireachdainn gu feòil-itheach agus a" pronnadh na Ruiseanaich:
  - Ciod a tha thu a' saoilsinn, a chailin, gu bheil Dia ann ?
  Bha Alvina, cuideachd a 'marbhadh, a' sgàineadh:
  - Tha teagamhan mòra agam. Tha an cogadh air a bhith a" dol airson uimhir de bhliadhnaichean. Agus nach gràdhaich an t-Uile-chumhachdach a' Ghearmailt ma leigeas e le na h-uidhir de a mic agus de na nigheanan as fheàrr a dhol a dhìth!
  Mhol Albina:
  - Is dòcha gu bheil brìgh domhainn anns na deuchainnean sin?
  Rinn Alvina gàire agus rinn i:
  - A 'ciallachadh? Airson barrachd dhaoine a chràdh, agus gu sònraichte sinne na Gearmailtich?
  Bhruidhinn Albina le dealas madadh-allaidh she a chaidh seachad air uan:
  - An sin chi sinn tlachd an t-saoghail ni's gèire ! Agus gaol sìtheil!
  rug Alvina a fiaclan agus rinn i gàire:
  - Tha gaol armailteach fhathast mòran nas fheàrr!
  Dh" aontaich Albina le seo:
  - Gu dearbh, gu sònraichte leis na balaich. Bidh fàileadh na h-òige orra, agus chan eil iad cho faltach ri daoine inbheach! Tha e na thoileachas gnìomhachas a dhèanamh leotha!
  Alvina, a 'pronnadh na plèanaichean Sòbhieteach, squeaked:
  - Agus tha am pròiseas ionnsachaidh gu math tarraingeach. Is toil leam a bhith a" gabhail dreuchd neach-comhairle! Tha e cho sgoinneil!
  Dh" aontaich Albina le seo:
  - Chan eil e a 'fàs nas fhallaine!
  Tha caileagan, san fharsaingeachd, èibhinn, ach fiadhaich. Agus gu dearbh bidh iad a 'dèanamh rudeigin nach eil gu math tlachdmhor a bhith a' leughadh mu dheidhinn.
  Tha nigheanan a 'leum le mì-fhoighidinn. Tha iad ag iarraidh uiread de ghaol 's as urrainn dhaibh! 'S a striochdadh dhoibh gach la. Nas fheàrr fhathast, trì tursan san latha. Chan e, fichead uair san latha!
  Thuit Alvina sìos, trodaiche eile agus rinn i squeak:
  - Ni h-eadh, tha Dia ann ! Tha e a 'leigeil leinn cuir às do shaighdearan Sòbhieteach!
  Bha Albina cuideachd a 'bualadh agus a' bualadh:
  - O, dè tha mi a dhìth? Tha gnè ann, tha fir ann ... Tha fèisteas gu leòr ann, ach chan eil cunnart bàsachadh! Mar sin carson a tha sinn ag iarraidh deireadh a" chogaidh?
  Dh" aontaich Alvina le seo:
  - Mar fhìrinn, agus gu dè! Bidh sinn a" sabaid gu deireadh!
  Chuir Albina beagan dragh air:
  - Agus is e an cogadh gu bheil thu a 'faireachdainn nach eil thu fiù' s falamh às deidh a 'cheann thall.
  Bha Alvina gu math dèidheil air a bhith groped airson a cìochan. Tha e cho mothachail agus erotic. Agus tha pògadh eadhon nas fheàrr. Agus nuair a tha grunn dhaoine stuama a 'faireachdainn gu bheil thu aig an aon àm. Gu sònraichte ma tha iad nam balaich, agus fhathast air bhioran.
  Ann an ùine ghoirid, tha na nigheanan sa chumantas super agus antiheroes!
  Chuir Natashka agus an sgioba aice air 1 Giblean, 1947, cùl ri adhartas an Fritz ann an Voronezh.
  Ghluais na Gearmailtich na tancaichean aca fon t-sneachda fhliuch agus dh'fheuch iad ri briseadh troimhe chun an taobh.
  Bha gaisgich, mar a bha e an-còmhnaidh ann am mini-bikinis agus casruisgte, a 'sabaid anns an fhuachd. Chladhaich iad a-steach don t-sneachda agus loisg iad às an sin agus thilg iad grenades agus pasganan spreadhaidh len casan rùisgte.
  Nigheanan glè bhòidheach, sexy, agus air an àrdachadh gu breagha. Tanned, casruisgte.
  Gheàrr Natasha sìos am Fritz agus rinn i squeak:
  Tha na nigheanan againn gu math pròiseil àsainn fhìn!
  Bha Zoya cuideachd a" feadalaich agus a" gàireachdainn:
  - Cha bhith sinn a" strì ach anns na ciad sreathan!
  Sheinn Augustine, an diabhal ruadh:
  - Chan eil annainn ach primas agus ballerinas!
  An uairsin chuir i grenade air bhog le a cas-rùisgte.
  Ghabh Svetlana e agus loisg i. Thilg e lemon
  - Dèanamaid sabaid! Chan eil inntinn clown againn!
  Rinn na nigheanan obair mhath. Loisg iad agus thilg iad grenades le an casan seductive. Dè mu dheidhinn an Fuhrer...
  Rug Natashka air a broilleach, agus thug i grenade leis a" chuthach sgàrlaid aice. Chaidh i seachad, agus thàinig i air tìr ann an rangannan nan Nadsaidhean, agus dh"fhalaich i:
  - Bidh, bidh latha mòr doom ann!
  Chuir Zoya tweet:
  - Agus thig Svarog an Dia Mòr!
  Agus cuideachd, mar le corragan lom, cuir air bhog grenade.
  rinn Augustine gàire agus thuirt e:
  - Fhathast inntinneach. Tha Iosa sìtheil aig Crìosdaidhean. Agus tha sàr ghobha Svarog againn! Eadar-dhealachadh faicsinneach!
  Agus tilgidh e cuideachd pasgan spreadhaidh le a shàilean lom.
  An uairsin bidh Svetlana, le a cas-rùisgte, a 'bualadh air an nàmhaid le grenade. Agus canaibh, a" giùlain fhiaclan:
  - Is e ar Dia an Dia Cogaidh! Chan e sìthiche!
  Thilg na caileagan an uair sin bàlaichean-sneachda air a chèile. Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Tha e math gu robh Vladimir tapaidh gu leòr gun a bhith a 'gabhail ri Iùdhachd. Ach, tha mi a" smaoineachadh gum biodh e na b" fheàrr do chuid fhèin a leasachadh! Uill, carson a tha feum againn air creideamhan dhaoine eile?
  Ghabh an nighean agus chuir i air bhog grenade le cas-rùisgte. Agus phronnadh e na faisistich.
  Thuirt Zoya, losgadh, ris:
  - Ni h-eadh, da rìreadh, deanaibh an creideamh sìochail ! Ach faodaidh tu cuideachd an Iriy agad fhèin a chruthachadh!
  Agus cuideachd le òrdagan rùisgte, mar a chuireas tu tiodhlac bàis air bhog, agus mar a bhriseas tu dusan faisisteach.
  An seo bha Augustine cuideachd a 'bualadh air na Nadsaidhean. Agus a-rithist, fhuair casan casruisgte pasganan spreadhaidh.
  Sgaoil i na Nadsaidhean, agus dh"fhalaich i:
  - Seann sgeulachd sìthiche ann an dòigh ùr!
  Agus sheall i a teanga!
  Fhuair Svetlana a-steach don loidhne. Gheàrr i sìos am Fritz agus rinn i squeak:
  - Agus atharrachaidhean mòra airson an ama ri teachd!
  Agus chuir i air bhog e le a shàil rùisgte, a" briseadh druim nam Fuhrers.
  Ghlac Natashka e, agus beuc i le mèinn eu-dòchasach:
  - Is mise an nighean as fhuaire! Uile aig an aon àm sguabadh!
  Agus bidh òrdagan lom a 'tilgeil bàs agus caos.
  Bha Zoya cuideachd diombach. Mharbh e mòran faisisteach.
  Agus dh'imich i :
  - Airson urram agus Motherland!
  Às deidh sin, a-rithist, tòisichidh a cas-rùisgte rudeigin.
  An seo agus Augustine bheir e agus gouge teth e. Teagamh air na faisistich. Briseadh iad nam pìosan.
  An sin gabhaidh e agus seinnidh e:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil agus urram!
  Cuiridh Svetlana cuideachd air bhog tiodhlac bàis, agus blasad:
  - Agus bidh sinn còmhla!
  Agus tòisichidh casan rùisgte an sgrios.
  Gabhaidh Natasha cuideachd e agus tàirngidh i e... Luidhidh i sìos am Fritz.
  An uairsin gabhaidh e agus bheir e an cas.
  Sheinn i, a' giùlan a beoil :
  - Chan e nighean shìmplidh a th" annam! Falt òir!
  Tha Natasha, gu dearbh, na nighean na h-inntinn fhèin. Tha rud sam bith comasach agus deiseil airson rud sam bith. Mar a bhios e a" losgadh, bidh thu dìreach ga fhaicinn. 'S a leagas naimhdean mar fhear-àiteachaidh.
  Agus squeaks:
  - Tha gaol a 'leantainn gu bàs!
  Bidh Zoya a" losgadh cuideachd. Le a chas rùisgte, bheir e steach do grenade, agus sgeig:
  - Chord sgoinneil!
  Agus a 'cur ris:
  - A h-uile faisisteach ann an cosgais!
  Bidh Augustina cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid. A 'cur às don Fritz. A" slaodadh sìos na Nadsaidhean agus a" feadaireachd:
  - Beagan a bharrachd agus fàsaidh sinn nas làidire!
  'S tha casan rùisgte na maise a rithist a' tilgeadh Fear-iomchair a' bhàis.
  Bidh Svetlana cuideachd a" losgadh air na Nadsaidhean. Agus a 'cur air bhog grenade, le cuideachadh bho òrdagan cas-rùisgte. Agus chirps:
  - Cha robh fios againn air trioblaidean, ach thàinig nàbaidh!
  Agus tha e a" gàireachdainn cuideachd.
  Tha na nigheanan cho iongantach. Agus busty. Agus tha iad cho dèidheil air nuair a tharraingeas iad na boobs aca.
  Seo na bòidhchead. Is e seo aerobatics gaoil is bàrdachd! Molaibh na caileagan àlainn! Seadh, leig leotha a bhith glè mhath!
  Bhris Natashka na Nadsaidhean le jet luaidhe agus rinn i squeak:
  - An àite sin, creid sinn, chan eil!
  Agus le a chas rùisgte cuiridh e air bhog a-rithist an marbhtach!
  Agus an seo tha Zoya coltach ri lupanet. Thoir sìos na faisisteachan. Agus squeaks:
  - Chan urrainn dhut smachd a lorg oirnn!
  Bidh Augustina, cuideachd coltach ri lupanet, le cuideachadh bho a òrdagan lom, a" leagail tomad de Fritz agus squeaks:
  Agus bidh an ath linn againn!
  Às deidh sin, bidh a fiaclan a" deàrrsadh mar sgàthan!
  Ghabh Svetlana cuideachd agus chuir e air bhog grenade le a cas-rùisgte. Mharbh e na faisistich. Agus propilikala le aplomb:
  - Buaidh shìorraidh! Svarog còmhla rinn!
  Chuir Natashka pìos glainne air bhog le a òrdagan rùisgte. Gheàrr i an sgòrnan chun Fritz agus rinn i squeak:
  Agus bidh Iosa còmhla rinn!
  An uairsin thuirt i:
  - Coltach ri Dia Geal Ruiseanach!
  Thug Zoya cuideachd grenade agus dh"èigh i:
  - Glòir don Ruis Mhòr!
  Agus le sàilean lom tilgidh e suas pasgan spreadhaidh.
  Chrath Augustine a nipple a bha coltach ri connlach. Chuir mi ciudha dha na Nadsaidhean.
  An uairsin thilg i bàs aig an Fritz le a cas-rùisgte agus dh'èigh i:
  - Na biodh duilgheadas sam bith againn!
  Agus nochd i a teanga.
  Chuir Svetlana cuideachd ciudha. Reub i na Nadsaidhean gu pìosan ... Agus an uairsin chuir grenade air bhog le cas-rùisgte ag itealaich.
  Nighean blonde ag èigheach:
  - Gum biodh an Fheachd còmhla rinn!
  Agus rinn na ceithir caileagan a' sgreuchail :
  - Glòir do 'n Teaghlach Uile-chumhachdaich, Uile-làthaireach, Uile-chumhachdaich, shiorruidh, agus shiorruidh !
  An seo thug Svetlana cuideachd peann le a cas bheag rùisgte, agus gheàrr i suas an Aria cuideachd.
  Tha mòran uirsgeulan mu na Veles mòra air an innse le daoine - agus mar a rugadh e le toil an Teaghlaich, agus mar a chaidh a thogail ann an Saoghal Navi le Dia Viy, mar a chaidh e air chuairt timcheall saoghal Taisbeanadh an tòir air a chuid an dàn agus bha e air a chràdh leis an droch chlaonadh leis an robh e air a bhuaireadh. Thathas ag innse uirsgeulan mun ghaol a th' aige air an Yasuna le sùilean aotrom agus gun do dh'ìobair e e fhèin airson a beatha a shàbhaladh. Bidh iad a' gabhail òrain mu na rinn e agus mu bhith a' cuideachadh dhaoine. Chan urrainn dhut na sgeulachdan gu lèir ath-aithris ann an aon shàr-obair.
  An uairsin bhris na nigheanan dheth. Thòisich sligean eile de Voronezh. Bha na bomairean ag obair. Thàinig bomairean Gearmailteach a-steach cuideachd. Shabaid pìleatan gu gaisgeil an aghaidh nan Nadsaidhean. Gu sònraichte Maria. A dh'aindeoin an fhuachd, cha robh air an nighinn ach panties tana geal. Bhrùth i a òrdagan lom air na peadalan, gheàrr i sìos na Gearmailtich. Loisg an nighean air bomair jet Yu-387, ag adhbhrachadh smocadh agus tuiteam. Dh'èigh gu toilichte:
  - Glòir don Ruis Mhòr, comannach!
  Às deidh don t-sligeadh stad, lean na gaisgich a 'sgrìobhadh mu na diathan Ruiseanach.
  Dia mòr Veles. Cho breagha Rodnoverie - uiread de Dhia. Agus tha a h-uile duine làidir, inntinneach, an sàs ann an cruthachadh an t-Saoghail!
  Sgrìobh Natasha le cas-rùisgte:
  Is e an soidhne as ainmeil de Dhia Veles an "Ceann Tarbh". Tha an soidhne, coltach ri ceann tarbh, a 'cur nar cuimhne gur e Veles, Dia nan Slavs, neach-taic sprèidh. Tha an soidhne aithnichte, air a chleachdadh nas trice na feadhainn eile, airson ùine mhòr tha e air gabhail a-steach a h-uile beachd eadar-dhealaichte aig na Slavs mu chumhachd Dhè, a 'gabhail a-steach gliocas agus cumhachd draoidheil.
  Lean an òr-bhuidh Zoya an uairsin;
  Tha soidhne Dhè Veles air a ghràdhachadh le fir, inbhich agus òg, a 'tàladh boireannaich aig a bheil comasan buidseachd.
  Tha a 'chòir aig neach sam bith a bhios a' caitheamh an t-soidhne Veles a bhith a 'sùileachadh bhuaithe dìon cumhachdach bho bhuaidhean draoidheil, leasachadh a chomasan buidseach fhèin, spionnadh agus an comas fuasgladh a lorg ann an àrainneachd dhoirbh.
  Leugh tuilleadh mu cheann amulet Bull.
  Fiodh - tha giuthas, cnòthan-cnòthan no uinnseann (siùbhlach), bataichean draoidheil agus amulets air an dèanamh de na gnèithean sin
  Beathach - eun, fèidh, mathan, damh (turas), bò, nathair, dearc (dearc).
  Heraldry, nithean - braids fada (falt), feusag agus adhaircean
  Treba (tairgse) - dh'ìobair iad copar (mar Dhia an t-soirbheachais agus an t-soirbheachais), clòimh agus bian, agus dhòirt iad kvass cuideachd - na deochan sin a dh'ionnsaich e do dhaoine ullachadh a rèir aon de na h-uirsgeulan.
  Agus mharcaich Augustine 'nan dèigh. Teine agus casruisgte.
  Chan eil an t-Arm Dearg a 'gèilleadh Voronezh, agus a' cumail ris gu cruaidh. Bidh an dà bhalach is caileagan a" sabaid an seo.
  Tha leanabh aon-deug bliadhna a dh'aois a' losgadh raidhfil Mosin aig na Nadsaidhean. Cha mhòr nach eil an sneachda air leaghadh, làn eabar. Tha am balach casruisgte agus ann an shorts. Tha e cho cruaidh agus a 'faireachdainn lùth na talmhainn nas fheàrr.
  Tha Oleg a" leagail Nadsaidheach agus ag ràdh:
  - Glòir dhan Ruis!
  Ri thaobh tha an nighean Margarita. Cuideachd casruisgte ann an èideadh aotrom. Aig an aon aois ri Oleg Rybachenko.
  Bidh e cuideachd a" losgadh gu math. Bidh e a" bualadh nam faisisteach agus a" squeaks:
  - Gu glòir na Màthar nèamhaidh !
  Tha am balach agus an nighean air a bhith an seo bho chiad làithean an t-sèist. Bho aois deich, tha luchd-sabaid eòlach mu thràth air a bhith a" sabaid leis na Nadsaidhean.
  Is e buille a th" ann an rud nach eil na shealladh bho raidhfil.
  Tha Oleg Rybachenko a' losgadh air còirneal Gearmailteach. Bidh e a" stobadh a chas rùisgte, tana agus ag ràdh:
  - Biodh solas nan Diathan Ruiseanach!
  Margarita, is e seo an nighean crìochnachaidh a tha a" dearbhadh:
  - Tha, an-còmhnaidh ainmeil!
  Agus tilgidh e diosg le a chas rùisgte aig an samurai as fhaisge.
  Agus an uairsin tilgidh am balach a chorragan rùisgte. An dèidh dha na Nadsaidhean a sgapadh, thuirt Oleg:
  - Agus chaidh an treud nàmhaid gu làr! Fo chuideam stàilinn agus teine!
  Tha am balach na shealgair math. Seo a" tuiteam an t-oifigear a chaidh a mharbhadh. Agus air a chùlaibh tha fear eile. Tha tancaichean gu leòr aig na Gearmailtich fhathast agus bidh iad, a" cleachdadh saighdearan-duaise, a" stoirm san dòigh seann-fhasanta. Bhàsaich mòran dhiubh fo bhallachan Voronezh. Teàrlaich na h-ìrean agus an luchd-dìon.
  Ach chan eil arm nan Sòbhieteach a 'toirt seachad. Tha Voronezh fhathast a 'cumail a-mach. Tha an t-sèist air a bhith a" dol air adhart airson deich mìosan a-nis. Ach chan eil dùn a 'bhaile a' toirt seachad.
  Tràth sa Ghiblean, as t-earrach. Salach. Ach tha a" ghrian cho soilleir agus cho blàth. Blàths.
  Bidh Margarita, an nighean seo le falt òir, a' tilgeadh grenade le cas rùisgte agus a' seinn ann an rann.
  Bidh am balach Oleg cuideachd a 'seinn còmhla agus a' tilgeil grenades dachaigh le a chasan rùisgte;
  O Pushkin, chan eil thu annasach ceart,
  Chan eil sinn airson a bhith tinn as t-earrach!
  Às deidh na h-uile, fàileadh luibhean ùra May,
  Comasach air a h-uile duine a dhràibheadh far an raon-laighe!
  
  Bidh snowdrops a 'fàs as t-earrach
  Tha glainead na h-oidhche aca ...
  A 'breith bruadar aotrom bog
  Tha an òganach ag iarraidh an stoirm a-rithist!
  
  As t-earrach bidh am fuachd a' crìonadh,
  Thèid an scum de dhroch chràdh à sealladh ...
  Sealg glòir gu bràth
  Deoch anail milis na h-òigh!
  
  Mar a tha san òigridh, tha a h-uile dad gu math,
  Agus is e Cèitean òige nàdur!
  Tha 'n cnocan-coille a' frasadh le chisel,
  Tha tàirneanaich air chrith, a" spùtadh seilearan!
  
  As t-earrach, bidh sruthan a 'gearan mar trill,
  Agus tha na smuaintean aca coltach ri tonn a" frasadh.
  An seo tha na dearcan a 'fàs a' tarraing -
  Blàthachadh bho bhòidhchead a 'chridhe!
  
  Tha a h-uile dad nar sgìre na bhòidhchead,
  Tha feur coltach ri meileabhaid ann an èideadh boireannaich.
  Dè an seòrsa dall
  Dèan strì ri bhith beò gu stòlda anns a" bhaile mhòr!
  
  Carson a tha feum againn air baile-mòr agus baile,
  Bithibh, mar shaighdear, Coisich tron choille.
  'S ma tha sneachd air,
  Chan eil an luaith casruisgte sin ach nas cas!
  
  Thug Rod cumhachd mar sin
  Gun urrainn dhuinn riaghladh mar dhiathan.
  Seo seagal buidhe san achadh,
  Bhon ìomhaigh tha an aghaidh a" deàrrsadh teann!
  
  Athair naomh Svarog Slavyan. .
  Dh'òrduich e gràdh agus fuireach dha na bràithrean!
  Cò a tha na dhuine uasal
  Às deidh na h-uile, ghabh an Cruthaiche fhèin ris a 'cheusadh!
  
  Agus geuraichidh an ridire a chlaidheamh,
  Leis gu bheil fòirneart ann am beatha!
  thubhairt an Tighearna, Cha toir mi sìth,
  Às deidh na h-uile, tha ifrinn, creid mi, neo-chomas!
  
  Mar sin na creid gur e nèamh an cadal
  Gu dearbh, is e toileachas cridhe gluasad.
  Agus tha thu a 'sabaid cho dàna -
  Gus maitheanas iarraidh air an neach a chuir gu bàs!
  
  'S ma philleas se e fein air ais,
  Cuidichidh an Rod sin, creid do mhac!
  Thoir an duslach agus an sgudal a-mach às do cheann:
  Dè a bheir ort a bhith a" caoineadh - diùlt mi e!
  . CAIBIDEIL #6
  Loisg am balach agus an nighean fhad "s a bha iad a" seinn. Faisisteachan grèisichte.
  Bha a h-uile dòigh air a chuairteachadh le cuirp. Chuir na saighdearan Ruiseanach an-aghaidh marbhadh nan saighdearan a bha nas àirde na an àireamh.
  Na mìltean de mhìltean de rèisimeid às deidh rèisimeid - bidh na gaisgich againn a" dèiligeadh ri milleadh!
  Balach is nighean air an oir, bidh na Nadsaidhean a" crochadh a-mach ann an sròn. Chan urrainn dha na Nadsaidhean a" chùis a dhèanamh air an Ruis, is urrainn dhuinn am briseadh nam pìosan!
  Bidh Oleg Rybachenko a 'bruidhinn fhad' sa tha e a 'leagail seanailear Gearmailteach agus a' toirt air fuil a chuir a-mach.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Bidh Margarita, a" losgadh, a" seinn gu deònach:
  - Neach-dìon na h-Athair! Saighdear Perunov!
  Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos air na nàimhdean, a' seinn:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Thilg Margarita grenade le a cas rùisgte, leanabachd agus rinn i gàire:
  - Bidh Gaisgich na Ruis a" cruinneachadh ann an inneal-rabhaidh!
  Agus ann an àite eile, tha caileagan Sòbhieteach a 'sabaid air gunna fèin-ghluasaid SU-100.
  Is iad sin na gaisgich bhrèagha, air an stiùireadh le Ealasaid.
  Ged a tha tancaichean Gearmailteach làidir agus glè chumhachdach.
  Bidh Ekaterina, a 'putadh air a' phutan air an luing-luachaidh le a casan rùisgte, a 'briseadh tron inneal faisisteach agus a' chirps:
  - Airson an Ruis naomh!
  Bidh Elena cuideachd a 'losgadh bhon tiormaiche, a' briseadh an nàmhaid a-steach don taobh. Agus a" gàireachdainn gu làidir, ag ràdh:
  - Airson co-mhaoineas!
  Agus le a shàil rùisgte buailidh e air an armachd.
  Loisg Euphrasia cuideachd air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, agus rinn i smal air:
  - Air son co-chomunn Rusia naomh !
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn!
  ghabh Ealasaid e, agus dh"èigh i:
  - Airson an USSR!
  Agus cuideachd mar a bhios e a" losgadh ...
  Agus sheinn na caileagan:
  Tha muinntir na h-Ugràin agus an Ruis aonaichte,
  Tha sinn nar bràithrean Slavs gu bràth nan caraidean ...
  Gu robh ainm ceart an Tighearna air a ghlòrachadh,
  Tha dùthchannan an t-saoghail gu lèir nan teaghlach!
  Sin a bha a" chlann an seo - gaisgeil agus làidir. A" toirt a-steach an dà chuid balaich tùsaire agus nigheanan tùsaire.
  Bha balach agus nighean, Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova, a 'sabaid air Mount Visokosnaya. Rud nach do ghabh na Nadsaidhean grèim air. Mar-thà air 20 Giblean agus bha an latha blàth.
  Ged a tha faireachdainn na cloinne agus iomagaineach. Anns an USSR, thòisich aimhreit, air adhbhrachadh le aimhreit fuilteach de phrìosanaich. Agus bha e soilleir gun robh an t-àm ann crìoch a chur air a" chogadh. Ach dh'fheuch an Wehrmacht gu cruaidh ri Voronezh a ghlacadh. Ged, cuideachd, bha arm an Treas Reich mar-thà gu litireil a 'bleith.
  Agus chuir na Nadsaidhean cuideam air Voronezh leis an neart mu dheireadh aca.
  Tha Oleg Rybachenko fhathast na leanabh, ach le fèithean fìor fhollaiseach agus falt bàn.
  Le peilear le deagh amas, bidh e a" leagail Gearmailteach agus a" rughadh:
  - Glòir do Righ Ioseph !
  Palit agus Margarita, ag ràdh gu h-iongantach:
  - Agus an dùthaich ùr againn!
  Às deidh sin, bidh an nighean agus am balach a 'tòiseachadh a' losgadh eadhon nas luaithe. Bidh iad ag ath-luchdachadh raidhfilean le òrdagan rùisgte agus a" spealadh samurai.
  Bidh Oleg a" seinn, a" leagail agus a" bualadh nan Nadsaidhean:
  - Ach thug fiosrachadh aithris gu ceart ... Agus chaidh e air adhart leis an ionnsaigh, tha an fheadhainn againn làidir! Faisg air dùthaich dhùthchasach an Ear Chèin. Buidheann-catha clisgeadh armaichte!
  Chrom Margarita cuideachd, a" cur peilear gu ceart às deidh peilear:
  - Armach, clisgeadh battalion !
  Bha am balach is an nighean a" sabaid le misneachd chruaidh. Tha duaisean aca mu thràth.
  Fhuair iad a" chiad bhaisteadh teine aca nuair a bha na Gearmailtich dìreach a" feuchainn ris an t-sròin timcheall Voronezh a theannachadh.
  Aig an àm sin, bha clann deich bliadhna a dh'aois chan ann a-mhàin a 'toirt sligean gu na gunnaichean Sòbhieteach, ach chuir Oleg às dha fhèin cuideachd. Agus loisg e sìos fear-brathaidh Nadsaidheach. A 'sealltainn cruinneas.
  Chaidh am balach agus an nighean tro dheuchainnean cruaidh. Ach cha do ghèill Voronezh. Agus bha iad a 'sabaid mar ghaisgich.
  Oleg Rybachenko, a 'gearradh dheth na Nadsaidhean, a' seinn:
  - Dia sàbhail an righ !
  Tha Margarita a" toirt taic do:
  - Uachdaran làidir !
  Oleg Rybachenko, a 'losgadh, ag ràdh:
  - Rioghachadh airson glòir!
  Tha Margarita, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean, a" fannachadh:
  - Glòir dhuinn !
  Sheinn Oleg le toileachas:
  - Dèan riaghladh air eagal nàimhdean!
  Agus thilg an gille grenade le a chas-rùisgte.
  Dhearbh Mairead:
  - Tsar Orthodox!
  Agus thilg an nighean grenade cuideachd le a cas-rùisgte!
  Càraid sgoinneil. Dìreach clann, agus mar sin fionnar.
  Crazy element, eileamaid chealgach.
  Air 20 Giblean, chaidh an ionnsaigh air na Nadsaidhean a chuir air ais. Às deidh sin, thòisich na Nadsaidhean a 'crathadh Mount Visokosnaya. Ach às aonais mòran soirbheachas.
  Rinn Oleg agus Margarita sortie.
  Thilg balach agus nighean diosgan biorach len casan rùisgte. Bhuail iad na Nadsaidhean san amhaich agus rinn iad gàire:
  - Glòir do Tsar Stalin!
  An uairsin thòisich iad air na Nadsaidhean a sgrios.
  Loisg Oleg air oifigear Gearmailteach. Bhuail se e, agus dh'fhag e :
  - Airson òrdugh ùr!
  Margarita fucked a faisisteach. Thilg i pìos de ghlainne le a corragan rùisgte agus dh"fhuilig i:
  - Òrdugh ùr san t-seann dòigh!
  Ghabh Oleg às a-rithist. Chuir e snàthad ùr air bhog. Bhuail e na Nadsaidhean san t-sùil. Agus dh'èigh e:
  - Airson euchdan tsarism!
  Loisg Margarita sìos seòrsa buidhe. Bhuail i le tilgeil a òrdagan lom dìreach san t-sùil agus rinn i gàire:
  - Co-dhùnaidhean Tsar Stalin na bheatha!
  Tha balach is nighean dìreach do-sheachanta. Seo mar a tha faisisteach air am pronnadh. Agus dè a tha iad phenomena. Agus cha tèid Voronezh a thoirt seachad, ge bith dè cho mòr 'sa tha na Nadsaidhean a' ruith chun daingneach seo.
  Leig Oleg às don t-seanalair faisisteach agus rinn e squeak:
  - Tha am pàrtaidh againn làidir!
  Ghabh Margarita agus dh'fhàg i cuideachd ceannard mòr agus rinn i sgadan:
  Tha i a 'cumail an t-saoghail!
  Bhreab am balach agus an nighean timcheall an ionad-armachd. Tharraing an gille am bogha le òrdagan rùisgte. Agus loisg e saighead le crìoch theine.
  Chaidh i a-steach do na bogsaichean le sligean is bomaichean. Agus thòisich a h-uile càil a 'briseadh agus a' spreadhadh.
  Tha Oleg ag èigheach:
  - Bidh sgrios iomlan ann! Is e mo chiad ghluasad an gluasad mu dheireadh agam!
  Agus thug an gille a-mach a theanga.
  A-rithist tha am balach a 'losgadh agus a' bualadh. Ag obair gun sgur. Agus chan urrainn dha na Gearmailtich dad a dhèanamh mu dheidhinn.
  Bidh Margarita cuideachd a" losgadh agus a" squeaks:
  - Airson an Ruis! Na dùthchannan as naomha!
  Bidh clann a 'dol mar thonnan tsunami. Beag, ach cho marbhtach.
  Tha Natasha agus an sgioba aice cuideachd a" sabaid ris na Nadsaidhean.
  Bidh na nigheanan a" losgadh agus a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte. Tha iad nan gaisgich sabaid mar sin.
  Agus an uairsin tha luchd-tòiseachaidh eile a 'sabaid.
  Bidh na balaich a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" beucaich:
  - Airson co-mhaoineas!
  Agus seall teangannan nam faisisteach.
  Thug Seryozhka agus Petka, dithis bhalach ùr-ghnàthach, na Nadsaidhean às agus rinn iad a" chùis orra, agus mar a dh"èigheas iad:
  - Airson co-mhaoineas!
  Agus nì iad gàire!
  Bidh Svetka agus Katya cuideachd a" gearradh a-steach agus a" purr:
  - Airson mòrachd an USSR!
  Agus tha iad fuck.
  Bidh caileagan Komsomol cuideachd a 'sabaid gu cruaidh.
  Agus mar slap air na Nadsaidhean bho chanan. Agus sèididh iad uile as a chèile.
  Chan e, chan urrainnear an USSR a bhriseadh. Agus tha na Nadsaidhean a 'tighinn agus a' tighinn. Agus bidh iad gu litireil a" lìonadh a h-uile dòigh-obrach a thaobh an dreuchdan le cuirp. Ach tha iad fhathast a 'sreap gu cruaidh.
  Ach air 30 Giblean, chuir a 'Ghearmailt faisisteach ionnsaigh ùr, fiadhaich air Voronezh. Thuit am prìomh bhuille air Beinn Vysokosnaya.
  Bha Oleg agus Margarita a 'sabaid, a-nis a' cleachdadh gunnaichean inneal. Balach is caileag air am bualadh le gunnaichean. Bha clann gu litireil a" spealadh nan Nadsaidhean.
  Oleg, losgadh, seinn:
  - O, a chionn nach eil bròn na dhuilgheadas!
  'S i Margarita a' sgrlobhadh air na Nadsaidhean, 's a' slaodadh a casan rùisgte, agus i a' glaodhaich:
  - Mura h-eil ach dorchadas an airgid!
  Chuir am balach tàir air na Nadsaidhean, gan leagail a-mach ann an rangannan, ghlac e e agus rinn e squeak gu cruaidh:
  - abhainn Danube agus abhainn Don!
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Uill, anns an eadar-ama, falbh airson cuairt!
  Oleg, a 'pronnadh nan Nadsaidhean, squeaked:
  - Na gabh thairis air a 'Cossack!
  Agus thug an gille a-mach a theanga. Tha e cho sgiobalta agus cho sgiobalta. Is e seo an gille terminator. Dè de na gunnaichean inneal a 'sgrìobhadh. Agus dè nach eil na pheilear, an uairsin anns a 'chiste.
  Chaill Tsar Nicholas II an t-ùghdarras aige gu ìre mhòr air sgàth a' chogaidh an aghaidh Iapan. Nas mionaidiche air sgàth call mì-fhortanach. Gu dearbh, cò a chailleas! Chan e uilebheist na h-ifrinn!
  Agus Àisia, a bha na Ruiseanaich a-riamh air a bhualadh! A bharrachd air an sin, le inbhe àireamhach.
  Ach an seo, tha an Seanalair Chuikov aig ceann Voronezh. Agus càraid de chlann terminator. Bheir iad a-steach agus cha toir iad seachad.
  Bhuail Oleg Rybachenko le gunna-inneal agus roars:
  - An torc cuthach, tha doineann a" ruith!
  Tha Margarita gu dealasach a" toirt taic do:
  - An sealladh àlainn againn! Tha e ag innse na fìrinn!
  Tha balach is nighean dìreach do-sheachanta. Annta, tha sradag de thàlant mòr ri fhaicinn.
  Bidh Oleg a 'gearradh sìos air na Nadsaidhean agus a' faighneachd don nighean:
  An dùil carson a tha seoclaid blasta?
  Fhreagair Margarita le gàire:
  Leis gur e seoclaid a th" ann!
  Rinn Oleg gàire agus rinn e gàire:
  - Ann an ainm màthair na Ruis, leig leis an Motherland fàs nas bòidhche!
  Rinn Margarita gàire agus ghlaodh i:
  - Bidh gu cinnteach!
  Tha an nighean coltach ri inneal-ghunna air a ghearradh dheth na Nadsaidhean. Tha uiread de dhragh oirre. An embodiment de bhòidhchead.
  Agus tha Beinn Vysokosnaya gu math daingnichte, agus tha smachd aige air na dreuchdan. Cha bhi i air a toirt seachad do na Nadsaidhean cho furasta. Tha na Sòbhietich a 'sabaid le èiginn, ach gu math sgileil.
  Tha an casg air a bhith a" dol air adhart airson faisg air bliadhna a-nis. Ach uaireannan bidh carabhanaichean le biadh is armachd a" dol a-steach. Mar sin tha am baile le ballachan a" cumail air. Agus chan eil e a 'dol a thoirt seachad.
  Ged a bha Georgy Zhukov rudeigin fadalach. Sin na tha Tsar Stalin a 'smaoineachadh. Rud a tha seanailearan neo-chinnteach aige.
  Chuir Oleg sìos leth-cheud Nadsaidheach le spreadhadh bho ghunna-inneal agus ag ràdh:
  - Cha chuir duine stad oirnn! Ann an oidhirp seirbheis a thoirt don dùthaich mhàthaireil!
  Margarita, cuideachd a 'losgadh, a' squeak:
  - Agus chan eil duine a 'buannachadh!
  'S dh' fhuasgail an gaisgeach a fiaclan geur.
  Loisg Oleg a-rithist agus chuir e a-mach:
  'S e madaidhean-allaidh geala a th' annainn!
  Fhreagair Mairead:
  - Chan eil barrachd tìgear!
  Agus a-rithist tha am balach agus an nighean a 'losgadh. Tha e soilleir nach urrainn dha na Nadsaidhean a" chùis a dhèanamh orra. Agus cha bhris feachd sam bith.
  Oleg teintean agus roars:
  - Ta-ta-ta ag ràdh inneal-ghunna!
  Tha Margarita ag èigheach mar fhreagairt:
  - pronnaidh mi an inneal-gunna ag ràdh!
  Agus tha an nighean agus am balach an aghaidh nan Nadsaidhean a 'nochdadh neart mòr agus seasmhachd an toil.
  Tha blàir borb aig muir leis na Nadsaidhean.
  An sin, tha inneal-sgrios a" gluasad air thoiseach air a" chabhlach gu lèir. Agus chan eil ann ach nigheanan air. Ann an geàrr-chunntasan goirid, casruisgte, agus ann an vests.
  Bidh na nigheanan a 'ruith timcheall a' deic. Tha iad uile cho breagha. Tha am falt fionn, grian-gheal, agus tha an craiceann dorcha, tana. Bòidhchead àlainn.
  Agus na sàilean cruinn, pinc aca a" lasadh seachad.
  Dh" fhaighnich Veronica, bàta-bàta blonde seunta, don bhalach cabin:
  - Dè Yulia, a bheil eagal ort mun bhlàr?
  Fhreagair an nighean cabin mar a leanas:
  - Tha, tha mi a 'bruadar air sabaid!
  Rinn Veronica gàire agus thuirt i:
  - Ach bidh na Nadsaidhean air do ghlacadh, agus friogaidh iad do shàilean lom!
  Choimhead an nighean air a casan rùisgte, tana, agus rinn i squeak:
  "Chan eil pian a" cur eagal orm!" Is e fìor Amazon fiadhaich a th" annam!
  Thuirt Veronica:
  - Bidh tu còig-deug a dh'aithghearr. A 'pòsadh gu luath! Dè a tha thu a" bruadar mu dheidhinn?
  Fhreagair Juliana le dùrachd:
  - Tha mi ag iarraidh prionnsa!
  Rinn Veronica gàire.
  - Prionnsa?
  Thuirt an nighean:
  - Am prionnsa elf!
  Chuir Veronica iongnadh air:
  - An toil leat elves?
  Chrath Juliana, agus eadhon leum i suas:
  - Gu dearbh tha iad a 'dèanamh! Tha iad do-sheachanta!
  Rinn Veronica gàire.
  Dè mu dheidhinn fir daonna?
  Stamp an nighean gu feargach a cas-rùisgte air an deic teasachaidh:
  - Chan eil! Tha na fir cho cas, gruagach, fàileadh. Agus tha na sìobhragan cho breagha, socair. Tha aghaidhean orra mar nigheanan, cho breagha. Agus tha na casan rèidh agus chan eil iad gruagach idir!
  Dh" aontaich Veronica le seo:
  - Tha na h-eunan gu math snog.
  Agus phronn an nighean am biastag le cas rùisgte, ghràsmhor. feadalaich:
  "Gu mì-fhortanach, alas, feumaidh sinn dèiligeadh ri fir daonna. Agus tha iad cho grànda!
  Rinn Juliana gàire agus thuirt i:
  - Ach carson. Tha na balaich cabin glè ghrinn. Nach eireachdail fir fhàs. Nuair a dh'fhàsas falt air an aghaidh, tha e cho tàmailteach.
  Dh" aontaich Veronica le seo:
  - Sgreamhail! Na fir òga as bòidhche aig sia-deug. Tha iad mar-thà mòr gu leòr airson boireannach a thoileachadh, ach chan eil iad fhathast cho gruagach ri seann ghillean.
  Rinn Juliana gàire agus sgreuch i:
  - San fharsaingeachd, tha na balaich gu cinnteach tlachdmhor nuair a bhios tu a 'pògadh leotha, agus tha iad a' toirt dragh dhut ... Ach tha rudeigin eile dìreach a 'cur eagal ort! O, fuirich gu bràth ann an leanabachd!
  Thuirt Veronica gu làidir:
  - Bidh tu ann am blàr! Fàs suas còmhla!
  Sheinn Julian mar fhreagairt:
  - Nighean an-còmhnaidh a bhith òg,
  Na dèan cabhag airson fàs suas ...
  Bi èibhinn, dàna, fuaimneach ...
  Feumaidh tu sabaid, mar sin sabaid!
  Na bi eòlach air sìth a-riamh
  Caoin is gàire a-mach à àite!
  Bidh mi nam nighean uaireadair
  Leigibh le ceud gu leth sèideadh!
  Stamp Veronica a cas-rùisgte agus rinn i squealed:
  - Faodaidh òigridh a bhith sìorraidh! Is e am prìomh rud creidsinn ann an adhbhar, chan e Dia!
  Nochd inneal-sgrios Gearmailteach air thoiseach. Rinn na caileagan cabhag sa bhad, a" lasadh an sàilean rùisgte a dh"ionnsaigh a" chanain deich òirlich. Agus thòisich iad air a chomharrachadh air an nàmhaid.
  Rinn na caileagan an gnìomh gu sgiobalta agus gu co-sheirm. San fharsaingeachd, tha e gu math brèagha nuair a tha an sgioba air a dhèanamh suas de chlann-nighean a-mhàin. Agus tha iad uile casruisgte, lùbach, dìreach mìorbhaileach.
  Chomharraich iad an gunna agus mar a dhèanadh iad a" chùis air na Nadsaidhean. Aig an aon àm, chuir iad fois air an casan casruisgte.
  Chaidh am pròiseict seachad agus bhuail e an sgriosadair. Mar a bhuail club. Tha an soitheach air chrith. Agus chaidh an sgriosadair a mhilleadh. Thòisich na caileagan air an gunna ath-luchdachadh. Loisg iad gu geur.
  Bhris Veronica:
  - Airson creideamh, an rìgh agus an Fatherland agus an USSR!
  Agus mar a tha e a 'leum ...
  Chuir Juliana tweet:
  - bha Hitler den bheachd gur e cogadh a bh" ann, rinn e canan a-mach à ... air adhart!
  Agus bheir an nighean e agus gàire. lom a fhiaclan, dath nan neamhnaid. Agus tha i na piseag ghrinn. Agus le cas rùisgte suathadh e pìos de reòiteag a tha air tuiteam.
  Ghlan Veronica agus sheinn i:
  - A phriosanaich na coguis ! Nì sinn an-asgaidh thu!
  Agus na caileagan ann an sèist mar a bhios mi ag ithe a-nuas.
  Agus ag amas air ball-airm, spreadh iad a-rithist air an sgriosadair. An turas seo bha iad eadhon nas mionaidiche. Agus sgoilt soitheach nan Nadsaidhean, agus thòisich e air dol fodha.
  Rinn na caileagan sgreuchail, a 'bualadh an casan rùisgte. Tha e na thoileachas mar sin.
  Fhad "s a mhair an tàladh, bu toil leis na caileagan a bhith a" sgrìobhadh mu dhiofar rudan. Gu sònraichte, sgrìobh Natasha le òrdagan lom mu AI, far nach deach Port Arthur a thoirt a-riamh.
  Mar sin thàinig an sguadron de Rozhdestvensky chun phort. An dèidh aonachadh anns an Ruis, ged a bha e lag, sguadron a 'Chuain Shèimh. Aig an àm seo, bha am baile fo shèist. Ach dòigh air choireigin dh" fhàs e na b" fhasa. Agus dòchas a bharrachd.
  A-nis bha e riatanach feitheamh airson gluasad Linevich. Mheudaich toradh tar-Siberia gu fichead echelons gach latha. Agus chruinnich arm na Ruis, mòr ann an neart.
  Mar sin tha an t-àm ann gluasad air adhart agus buannachadh. Ach airson buannachadh, chan eil e riatanach a bhith nas àirde na an nàmhaid. Mar a dhearbh Alasdair Suvorov. Faodaidh tu a" chùis a dhèanamh air an nàmhaid le nas lugha de chumhachd.
  Ach a bheil saighdear Ruiseanach nas miosa na saighdear Iapanach? Chan eil dad nas miosa, agus eadhon nas fheàrr.
  Agus is e an raidhfil Mosin an fheadhainn as earbsaiche agus as practaigeach san t-saoghal. Bha i fiù 's anns a' Chogadh Mhòr Patriotic ann an riochdachadh. Mar sin chan eil dad ri gearan.
  Mura b 'e dàn a bh' ann, a bha, mar gum biodh e a dh'aona ghnothaich, a 'toirt buaidh air grunn nithean an aghaidh na Ruis tsarist. Och, tha seo, gu dearbh, mì-chothromach. Ràinig an Ruis an ìre as àirde de chumhachd agus thòisich i a" crìonadh. Agus carson a tha feum air cumhachdan nas àirde?
  Airson adhbhar air choireigin, tha seòrsa de lùth ann a tha a" sgrios ìmpirean. Bho Phersia, Macedonian, Ròmanach, Arabais, Turcais, Spàinntis, Breatannach agus mar sin air adhart. Tha cuimhne agad air Genghis Khan agus Tamerlane. Cha b" urrainn duine smachd a ghabhail air a h-uile càil. Is dòcha gur e ìmpireachd Mongol an fheadhainn as fharsainge, ged nach robh i monolithic às deidh bàs Genghis Khan.
  Ged is dòcha gur e Breatainn a bu mhotha. A-nis tha i air a swolen bho na coloinidhean agus a 'feuchainn ri stad a chur air an Ruis le làmhan Iapan. Ach chan eil e ag obair dha na Breatannaich. Bha Port Artair do-sheachanta. Tha e ga chumail fhèin mar monolith.
  Agus faodaidh nigheanan, gu dearbh, an-còmhnaidh neach-ionnsaigh sam bith a bhreabadh anns na h-adharcan.
  Aig deireadh a 'Chèitein, chaidh na Nadsaidhean a-rithist gu stoirm Voronezh. Chaidh sinn air an oilbheum.
  Bidh Oleg agus Margarita ag obair gu math le gunnaichean inneal. Tha iad a" losgadh.
  Tha Oleg a 'faighneachd don nighean, a' leantainn air adhart a 'losgadh:
  - Dè do bheachd, a bheil Spartak math no dona?
  Fhreagair Margarita, a" togail a h-aodann:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil e nas fheàrr na dona!
  Thuirt Oleg, a" losgadh le gunnaichean inneal:
  "Ach b" e cultar math a bh" anns an Ròimh. Agus ma bhuannaich na tràillean borb, dè thachradh an uairsin?
  Rinn Margarita gàire, agus gheàrr i sìos sreath no dhà de na Nadsaidhean, agus fhreagair i:
  - Is dòcha gum biodh e sgoinneil!
  Rinn Oleg feadalaich agus thug e fa-near:
  - Chan eil a h-uile dad cho ròsach sa tha e coltach! Och, chan eil a h-uile!
  Thuirt Margarita gu loidsigeach:
  - Ach tha a h-uile dad airson an rud as fheàrr! Chaidh an Ròimh a sgrios le barbarians. Ach an uairsin dh'èirich e air làrach an tobhta, cultar eadhon nas cumhachdaiche agus nas leasaichte. Tha e mar sin a thachair gun do thòisich adhartas a 'fàs nas luaithe.
  Rinn Oleg fìdeag, gheàrr e grunn shreathan le cuideachadh bho spreadhadh gunna-inneal, agus rinn e squeak:
  Chan urrainn dha duine stad a chuir air an adhartas againn!
  Thilg am balach grenade le cas-rùisgte. Agus phronn e an nàmhaid.
  Thilg Margarita cuideachd tiodhlac bàis le corragan a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ge b'e neach a stadas, bithidh e air a spìonadh.
  Chuir am balach Oleg Rybachenko boma dachaigh air bhog a-rithist le òrdagan cas na cloinne. Chaidh na Nadsaidhean a bhualadh ann an dòigh nach robh e coltach gu leòr. Rinn am balach gàire:
  - Airson prìomh-Ruis!
  Agus nochd e a theanga.
  Gheàrr Margarita sìos leth de bhuidheann-chatha nan Nadsaidhean le inneal-ghunna agus rinn i squeak:
  - Ar Tsar Joseph Stalin, biodh e beannaichte!
  Agus a‑rìs tilgidh e tìodhlac bàis le a chois‐rùisgte.
  Sheinn Oleg, a 'gearradh sìos na Gearmailtich:
  - 'S e gaisgeach òg a th' annam...
  Chuir Margarita taic ri seo, agus i air chrith le casan rùisgte, a thilg grenades cho sgiobalta:
  - Agus is fear-cogaidh o Dhia mi !
  Oleg, a 'sgrìobhadh air na Nadsaidhean, dh' fhaighnich e:
  - Cò ris a tha Dia coltach ?
  Dh"fhalaich Margarita agus fhreagair i, a" leagail nan Nadsaidhean, agus an uair sin a" tilgeadh tiodhlac bàis le cas-rùisgte:
  - Chan eil fhios agam! Gu pearsanta, chan eil mi ga thuigsinn. Tha boireannaich mì-chinnteach. Agus tha seo, a bhith onarach, tàmailteach agus ceàrr!
  Chrath Oleg aonta, a" sgrìobhadh air na Nadsaidhean:
  - Às deidh dà fhichead bliadhna, tha boireannaich tàmailteach! Gu fìrinneach cha toil leam iad. Tha boireannaich nan òige gu math tarraingeach, an taca ri aois, a tha gam milleadh!
  Sheinn Margarita le sunnd, a" tilgeil grenade le a casan beaga, lom:
  - Chan eil aois aig gaisgeachd! Ann an cridhe gaol òg don dùthaich!
  Ghabh Oleg, a bha cuideachd a 'losgadh air na Nadsaidhean, e agus rinn e squeak:
  - Is urrainn dha oirean an fhànais a cheannsachadh! Gus am bi a h-uile duine toilichte air an Talamh!
  Sin dha-rìribh cò ris a tha e coltach a bhith san fhànais! Far a bheil a leithid de astaran gun tomhas.
  Anns an Ruis Shobhietach, tha pròiseactan airson tursan-adhair taobh a-muigh an àile gan leasachadh mu thràth.
  Fo Tsar Joseph Stalin, leasaich saidheans gu luath. Tha an ìmpireachd Sobhietach gu bhith mar an cumhachd as adhartaiche san t-saoghal. Agus tha Breatainn a" call talamh.
  Rinn Margarita gàire le gàire. A-rithist thilg i grenade le a cas gràsmhor, mar bhana-phrionnsa, agus dh'fhàs i:
  - Bidh sinn mar a 'chiad fhear! Is e sin an Ruis - Pallas - dàn!
  Thuirt Oleg le dragh:
  - Cuin, mu dheireadh, bidh Georgy Zhukov gar leigeil ma sgaoil. Feumaidh tu a h-uile cartridge a shàbhaladh. Ach, thug carabhan sònraichte stuthan dhuinn!
  Bhris Margarita a fiaclan neamhnaid agus dh"fhuilig i:
  - Bidh e a" bleith barrachd is barrachd aonadan Nadsaidheach! Gus am buannaich sinn mu dheireadh!
  Ghabh Oleg e, gheàrr e loidhne nan Nadsaidhean dheth, agus rinn e sgadan:
  - brataichean ìmpireil! Biodh an Ruis ann an Sìona cuideachd!
  Chrath Margarita le gàire fiaclan:
  - Bidh a h-uile dad brèagha!
  Agus a-rithist tha e a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte ....
  Oleg, a 'sgrìobhadh air na Nadsaidhean, squeaks:
  - Tha buaidh faisg!
  Dhearbh Mairead:
  - Biodh e mar sin!
  Aig an aon àm, dh'fheuch na Nadsaidhean ri briseadh troimhe anns a 'Chugais. Bha blàran làidir air adhart airson baile-mòr Sukhumi. Gu dearbh, bha blàran borb a" dol an seo, agus bha fuil a" sruthadh gu dian.
  Ruith na Nadsaidhean chun na h-ola Caucasian.
  Bha na caileagan bhon sgriosadair "Victoria" cuideachd a 'sabaid. Bha gaisgich àlainn leth-rùisgte, gu h-àraidh bhon a tha an samhradh ann an leithid de latitudes teth, agus casruisgte. Gu dearbh, nuair a tha aodach as lugha aig nighean, is i an fheadhainn as so-leònte.
  Bidh Veronica a' losgadh air na Nadsaidhean agus a' tilgeil grenade le cas-rùisgte. Agus tha cas na h-ìghne cho mionaideach.
  Tha na Nadsaidhean ag itealaich anns gach taobh. Bidh iad a 'caoineadh agus a' tuiteam.
  Bidh Juliana cuideachd a 'tilgeil grenade le cas cas-ruisgte, agus tha na Nadsaidhean a' tuiteam. Agus bidh an gaisgeach a" losgadh, a" gàireachdainn:
  - Seasaidh sinn airson an Tsar Joseph Stalin!
  A ' stiùireadh teine agus àlainn Anna. Nighean glè bhrèagha, ann am panties a-mhàin. Agus tha e cuideachd a 'gearradh sìos air na Nadsaidhean, ag ràdh:
  - Bidh an Tsar Joseph Stalin againn air leth math!
  Tha Julian, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean, a" dearbhadh:
  - Bidh gu riatanach!
  Agus bidh grenade ag itealaich far a cas-rùisgte.
  Tha nigheanan nan sàr-dhaoine.
  Seo fear dhiubh gu math mòr agus àrd: Angelina.
  Agus a leithid de cheann ruadh ... Thug i dheth a vest agus a-nis bidh i a" sabaid ann am panties leis fhèin.
  Agus dè a" bhroilleach a th" aice! Coltach ri ùd a" bhuabhall as fheàrr, le connlaich mòra teatha.
  Seo nighean, fìor làir. Agus tha gaol mòr aice air fir, ach chan eil i a 'gabhail ri seasmhachd. Carson nach bu chòir dhi gaol? Tha e cho math nuair a bhios balaich a" spògadh riut.
  Bha Angelina a" beucadh, agus thilg i cuideachd dòrlach de grenades le a buinn rùisgte, a" sgròbadh:
  - Glòir don Ruis agus don Tsar Joseph Stalin!
  . CAIBIDEIL 7
  Tha am buidheann-chatha fionnar. Thug na ban-ghaisgich dheth an culaidhean, agus rug a h-uile duine am broilleach. Agus bidh iad a 'sabaid a-mhàin ann am panties tana. Agus dè cho breagha 'sa tha e.
  Dè a dh" fhaodadh a bhith nas fheàrr na cuirp boireann rùisgte.
  Agus buidheann-chatha slàn de ghaisgich.
  Agus tha na Nadsaidhean a 'tuiteam, a' sgudal air na dòighean-obrach a thaobh suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach, leis na cuirp aca.
  Tha Veronika ag ràdh le dìoghras, a" spealadh sìos nan Nadsaidhean:
  Tha na diathan againn a 'caismeachd!
  Thilg Juliana tiodhlac sgrios le a casan rùisgte agus dhearbh i, a" giùlan a fiaclan:
  - Diathan Ruiseanach - Diathan Cogaidh!
  Bha Anna, a" stiùireadh teine is biadh, a" comhartaich:
  - Airson an Ruis, sabaid agus na biodh eagal ort!
  Agus dhùisg i a sùilean uaine!
  Chuir Angelina le a sàilean rùisgte bogsa slàn de stuth-spreadhaidh, a" togail dà chompanaidh de na Nadsaidhean dhan adhar, agus a" reubadh:
  - Chan urrainnear ìmpireachd an tsarist a bhriseadh!
  Rinn Veronica suirghe gu dealasach:
  - Tha ar rèis maireannach!
  Agus a-rithist thilg i an grenade le a casan rùisgte.
  Juliana, a" losgadh, agus a" tilgeadh grenades le a buill ìosal, a" sgiamhail, a" giùlan a fiaclan:
  - Agus chan eil bàs a 'tachairt dà uair!
  Anna, a" losgadh, a" squeaked:
  - Gu'm biodh gliocas an sinnsear leinn !
  Agus a-rithist chuir grenade air bhog le cas-rùisgte ag itealaich!
  Ghabh Angelina e agus dh"fhuilig i, a" giùlan a fiaclan:
  - Ceartas na Trianaid agus is e seo an lagh!
  Agus chuir e bogsa slàn làn de stuth-spreadhaidh.
  Fhreagair Veronika le corraich, a" sguabadh nan Nadsaidhean às an achadh:
  - An Ruis shìorraidh, mar an Úcráin mar phàirt den Ruis!
  Agus a-rithist, mar a tha e a 'bualadh air na Nadsaidhean.
  Juliana, losgadh, squeaked:
  - Cha'n fhuiling ar sluagh !
  Agus chuir i grenade air bhog ann an arc cuideachd.
  Ghabh Anna e agus rinn i gàire. Bhris ciste-laighe aig na Nadsaidhean. Le misneachd leag i sìos iad agus dh"fhuilig i:
  - Leig leinn an Ruis a riaghladh ann an Sìona!
  Dh" ainmich Angelina le fearg agus toileachas:
  - 'S nach toir suas oirleach fearainn !
  Agus tha na caileagan uile air am bualadh aig na Nadsaidhean.
  Chrìochnaich nigheanan ann am panties tana a-mhàin sgrìobhadh, agus rinn iad squealcing le tolladh:
  - Gu'm biodh an Ruis agus a Diathan air an glòrachadh !
  Thuirt Augustine le ùghdarras:
  - Chan eil dad nas fheàrr na creideamh ann an teaghlach uile-chumhachdach na Ruis!
  Thuirt Svetlana gu loidsigeach:
  - Agus nach tèid sinn a steach do sholus Dhè eile ! Tha sinne na Ruiseanaich do-chreidsinneach!
  Agus thilg na ceithir nigheanan uile suas an làmhan, ag èigheach:
  - Glòir don Ruis agus do dhiathan na Ruis!
  Bidh nigheanan gu dearbh a" sabaid ri spionnadh agus sealladh. Agus bidh iad a" pronnadh nan Nadsaidhean gu math.
  Chan e, cha toir na daoine sin gèill do Sukhumi.
  Agus tha na pìleatan gaisgeil Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a 'sabaid anns na speuran, aces trom-laighe.
  Gheàrr Anastasia Vedmakova am plèana Nadsaidheach, thug e air smocadh, agus thuit e.
  Sheinn an nighean, a" rùrach a fiaclan:
  - Tha sinn nar sàr ghaisgich!
  Agus brùth air a" phutan leis an t-sàil rùisgte aige.
  Tha Akulina Orlova cuideachd a" càineadh an nàmhaid. Agus leagaidh e sìos an càr Gearmailteach, gu litearra ga phronnadh. Agus roar:
  - Airson naomh comunn !
  Aig an aon àm, thug na Nadsaidhean ionnsaigh air Sukhumi.
  Bha am buidheann-chatha, anns an robh an dà chuid nigheanan cas-rùisgte agus leth-rùisgte, a" còmhdach an stiùiridh as cunnartaiche - Mount Eagle's Nest.
  Bha na nigheanan a" sabaid gu fìor èifeachdach. Gach bòidheach, caol, lùth-chleasach.
  Agus priobadh le casan rùisgte. Bidh iad a 'tilgeil grenades le am buill lom. Tha iad uile dìreach àlainn agus tarraingeach.
  Ach dha-rìribh, carson a tha feum aig nigheanan air aodach? Naked, tha iad tòrr nas bòidhche, agus nas bòidhche, nas seductive.
  Agus tha mi airson pòg casruisgte, sàilean cruinn mar sin. Agus luidh a h-uile meur.
  A" losgadh agus a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, tha Veronika ag ràdh:
  - Tapadh leibh, na bi gam bhualadh!
  An seo, air do Juliana na Nadsaidhean a thairgsinn, agus a 'tilgeil grenade le a corragan rùisgte, dh' èigh i:
  - Ar spiorad neo-shùbailte Ruiseanach!
  Agus rinn an nighean deugaire gàire... Smaoinich i mar a bha balach grinn a' strì ri cas. Tha, airson craiceann boireannaich mothachail tha e math.
  Thilg Anna, gruagach, grenade le cas-rùisgte cuideachd. Sgaoil i na Nadsaidhean, agus dh"fhalaich i:
  - Airson an Ruis as naomha san t-saoghal.
  Agus fallain, cumhachdach thilg Angelina poca stuth-spreadhaidh air na Nadsaidhean le a sàilichean rùisgte agus a" caoineadh:
  - Air son ar buaidh ghlòrmhor !
  Thug Veronica tionndadh. Loisg i sìos na Nadsaidhean, agus dh"fhalaich i:
  - Is e so ar dleasdanas !
  Thilg Juliana grenade le a cas-rùisgte agus dh"èigh i:
  - Agus coimhlionaidh sinn e !
  Gheàrr Anna grunn Nadsaidhean dheth, agus rinn i gàire:
  - Slighe Ruiseanach gu buaidh!
  Chuir Angelina a-rithist rudeigin trom air bhog aig na Nadsaidhean, ag èigheach:
  - Agus bidh sinn a 'buannachadh!
  Ach, tha e math gun tug na caileagan dheth na deiseachan aca anns an teas. Mar sin tha iad tòrr nas bòidhche le torso rùisgte. Agus tana, agus fèitheach. Chan eil anns na cuirp ach stàilinn air a thilgeil.
  Dè cho iongantach sa tha nigheanan nuair a tha iad rùisgte.
  Agus chan eil feum aca air aodach.
  Bidh Veronika a" gearradh sìos mòran de Nadsaidhean agus a" squeaks:
  - Bi ainmeil airson an Ruis againn anns gach aois!
  Ghabh Juliana grenade agus chuir i air bhog le a cas-rùisgte, agus dh"èigh i:
  - Airson ar fearann!
  An seo ghabh Anna e agus bhuail i le fearg:
  - Air son na siorruidheachd agus an duine !
  Agus a-rithist chuir grenade air bhog le cas-rùisgte ag itealaich.
  Mar sin ghabh Angelina e cuideachd. Leig às dòrlach de grenades. Thug e a-mach pàirt de na Nadsaidhean, le swoop. Agus sheinn i:
  - Ag itealaich anns na speuran, cluich leis a "ghrèin - tha mi ag iarraidh gu bràth!
  Agus rinn na ceathrar nigheanan a" chùis gu math breagha. Agus am buidheann-chatha gu lèir cuideachd. Dè cho seòlta a" lasadh an casan rùisgte a" tilgeil grenades. Dè cho brèagha 'sa tha na caileagan anns a' chogadh.
  Agus bidh tomad donn de shaighdearan Nadsaidheach a" seòladh orra. Tha na Nadsaidhean agus na tancaichean agus na plèanaichean aca a" bàsachadh leis na mìltean, ach chan eil iad a" stad fhathast. Sgrios thu fhèin agus sgriob. Tha am blàr uabhasach fiadhaich.
  Bidh Veronica a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" càineadh:
  - Is e an roghainn Ruiseanach againn urram agus Motherland!
  Bidh Juliana, a 'losgadh air an nàmhaid, a' giùlan a fiaclan, a tha nas gile na neamhnaidean mara. Agus ag ràdh:
  - Anns gach linn bha gaisgich agus bidh!
  An uairsin ghlac an nighean e agus rùisg i a fiaclan eadhon nas motha.
  Chuir Anna lasrach, a" losgadh air an nàmhaid, squeaked:
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar toirt thairis! Na toir an Ruis gu a glùinean!
  Agus a-rithist tha grenade a 'ghaisgich air a thilgeil le a cas-rùisgte ag itealaich.
  Bidh Angelina a 'cur air bhog marbhtach agus marbhtach le a cas-rùisgte. Agus a" giùlan fhiaclan, chronaich e:
  - Tha mi creidsinn gum bi sinn ann am Pàrras!
  Tha Victoria a" briseadh a-steach don bhoireannach ghaisgeach:
  - Chan eil! Chan ann ann am pàrras, ach a bhith beò gu bràth air a" phlanaid Talamh, a thig gu bhith na phàrras fìor, neo-thalmhaidh!
  Agus thilg an nighean-chaiptean boma gu math marbhtach, briste le a cas-rùisgte.
  Thuirt Veronica:
  Tha thu nad chaiptean glic ...
  Agus cuideachd le cas-rùisgte chuir sgrios giùlan air bhog.
  Rinn Juliana squeak agus thug i cas. Mharbh na Nadsaidhean. A" giùlan fiaclan mòra, rinn an nighean squeak:
  - Chan eil mi ag iarraidh a bhith na chailleach! Agus tha mi airson a bhith beò gu bràth!
  Thilg Anna grenade le cas-rùisgte cuideachd agus dh" fhaighnich i don nighean bhàn le teagamh:
  - An toil leat an saoghal againn?
  Fhreagair Juliana gun teagamh:
  - Deagh bheachd! Gu sònraichte as t-samhradh! Is toil leam a" ghrian agus na saor-làithean!
  Dh" aontaich Anna le seo:
  - As t-samhradh, gu cinnteach math! Dè cho math 'sa tha e dha daoine òga!
  Fhreagair Juliana le fearg:
  - Seadh, agus biodh e 'na shamhradh siorruidh, mar ann an Africa ! Agus bidh Afraga leinn!
  Thilg Angelina baraille de stuth-spreadhaidh le a casan lom, fèitheach agus thuirt i:
  - Biodh e mar sin! Agus aig a h-uile àm.
  Bha rangannan nan Nadsaidhean a" tanachadh, agus bha e soilleir gun robh iad a" ruith a-mach à smùid.
  Agus faisg air Sukhumi, dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach ri ionnsaigh a thoirt air na Nadsaidhean.
  B' e buidheann-chatha de chlann-nighean casruisgte, ann an geàrr-chunntasan agus culaidhean, a' chiad fheadhainn a chaidh dhan bhlàr.
  Thòisich caileagan brèagha a 'bualadh air arm nan Nadsaidhean, mar-thà air am bualadh ann am batail roimhe.
  An toiseach, thug na gaisgich ionnsaigh air na bataraidhean. Bha grenades air an tilgeil le casan rùisgte ag itealaich gu na Nadsaidhean. Bha iad gu math geur. Agus thug na gaisgich Ruiseanach iad fhèin leotha agus thilg iad dheth na bràistean aca. Gus fuireach gun smal.
  Mar sin cha mhòr nach eil e comasach dha caileagan rùisgte a bhith a 'bualadh. Nuair a tha craiceann boireannaich lom, chan eil na peilearan aice a" gabhail.
  Thilg Veronica grenade le a cas-rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Bidh mi nam ghaisgeach!
  Agus chrath i a falt geal, dualach.
  Julian cuideachd nach eil cho sìmplidh. Lupanula air na Nadsaidhean. Agus an uairsin, fhad "s a tha e a" tilgeadh grenade le a chas rùisgte, agus ag èigheach:
  - Ann an Ainm na Ruis Naoimh, Tsarist!
  Agus a-rithist crathaidh i a cìochan slàn le sgàrlaid. Agus tha sliasaid na h-ìghne caol.
  Nas fhaide air adhart, bidh Anna ruadh a' ruith dhan bhlàr. A leithid de nighean sgiobalta agus ath-ghnìomhach. Mar a thilgeas tu grenade le cas-rùisgte. Mar sin sgapaidh na Nadsaidhean air gach taobh. Agus rollaich timcheall, mar gum biodh e air a leagail.
  Agus bidh an nighean a" lasadh orra, agus a" fannachadh:
  - Airson an Orthodox Tsar Stalin agus na diathan Ruiseanach!
  Bhuail Angelina cuideachd. Agus dh" fhalbh bogsa shligean, air a thilgeil suas leatha lomnochd, cumhachdach mar each rùisgte. Agus bhuail e mòran de na Nadsaidhean.
  Tha nigheanan sa chumantas anabarrach math nuair a bhios iad rùisgte agus casruisgte. Ach ann an geàrr-chunntasan, tha ruith san t-suidheachadh eadhon nas fhuaire.
  Agus nipples connlach, cho gleansach!
  Cuiridh Victoria cuideachd grenade air bhog leis a" bhoob scarlet aice, agus buail i air na Nadsaidhean mar a thogras i. Seo an nighean. Agus as cudromaiche buileach, ceannard buidheann-chatha de chlann-nighean air an destroyer. Agus cuideachd a-mhàin ann am panties.
  Agus a 'crathadh a bhroilleach lom. A tha cho breagha agus sexy.
  Ghabh Veronica agus thilg i grenade le cas-rùisgte. Chuir i stad air mòran de Nadsaidhean agus rinn i squeak:
  - Aerobatics airson a dhol air bòrd!
  Thilg Yuliana cuideachd grenade gu sgiobalta le a cas bheag rùisgte, agus rinn i squeak, a" spealadh sìos na Nadsaidhean:
  - Ar gàir agus ar buille uamhasach!
  An uairsin mar a dhèiligeas tu ri fiaclan.
  Agus mar sin ghabh Anna e agus fucked e. Loisg air mòran faisisteach. Agus ciamar a rinn i e.
  Agus mar a chuireas tu grenade air bhog le cas-rùisgte. Agus squeaks:
  Chan e tràillean a th" annainn!
  An uairsin nì e gàire agus nochdaidh e a theanga.
  Ghabh Angelina e agus rinn i gàire le fearg feargach, a" spadadh chìsean air an nàmhaid:
  - Is mise am fear as fhuaire de 'n fhuaran.
  Agus le a casan rùisgte chuir i boma trom air bhog. Ghlac i agus shèid i suas na Nadsaidhean, gan sgoltadh.
  Bidh Veronica cuideachd a" gabhail agus a" bualadh air an òrd dhonn. Agus a 'bruthadh nan cnàmhan aca.
  Ghabh an nighean ris agus rinn i gàire:
  - Bidh sinn a 'pronnadh a h-uile duine!
  Agus a-rithist, bidh grenade marbhtach agus gun samhail ag itealaich bho chas lom.
  Agus na Nadsaidhean a phronnadh. Agus carson a thàinig iad gu fearann Ruiseanach, Sòbhieteach? Buinidh a h-uile dad an seo don Ruis no don USSR.
  Chuir Juliana grenade air bhog le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Glòir don Ruis Mhòr! Chan eil feum againn air an Duma Stàite! Feumaidh sinn an USSR!
  Thuirt Red Anna gu làidir:
  - Bidh mi nam ghaisgeach.
  Agus cuiridh grenade air a thilgeil le cas-rùisgte nighean rèidh ris a h-uile duine. Cha robh air fhàgail ach feòil fhuilteach.
  Ach ghabh Angelina e agus rinn i squeak. Mharbh e buidheann de luchd-sabaid. Agus air a sguabadh mar aingeal bàis.
  Agus bhàsaich mòr-shluagh nan Nadsaidhean.
  Bhrùth saighdearan Ruiseanach air na Nadsaidhean bho gach taobh. Bhris iad agus phronnadh iad.
  Thòisich sabaidean làmh-ri-làimh. Chrath saighdearan Ruiseanach na Nadsaidhean le bayonets. Tha an raidhfil Mosin, ged a tha e seann-fhasanta, na chluba mìorbhaileach. A tha a 'briseadh tron chlaigeann. Agus briseadh cnàmhan.
  Ach tha caileagan le claidheamhan a 'sabaid gu sònraichte àlainn. Tha e sgoinneil. Gu sònraichte nuair a bhios cìochan rùisgte a" gluasad.
  Agus tha na nipples cho ruby agus boillsgeach. Mar sin tha thu airson coimhead orra agus pòg a thoirt dhaibh.
  Agus pòg gun stad.
  Bidh na caileagan a' sabaid leis a' chorruich aig panthers acrach a chì na h-uain. Bidh iad gam pianadh agus gan craiceann.
  Tha Veronica, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" squeals:
  - Bàs air son bàis !
  Tha Juliana, a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte, ag ràdh:
  - Fuil air son fola !
  Tha Anna, a" sgrìobhadh air na Nadsaidhean, a" feadaireachd:
  - Sùil airson sùil!
  Agus thilg i mar an ceudna leomann le a cas-rùisgte. Bha i na bu làidire na a h-uile duine agus air a reubadh gu pìosan le aplomb.
  Agus an seo thig Angelina. Cuiridh baraille slàn, le stuth-spreadhaidh marbhtach air bhog, agus bleithidh e na nàimhdean.
  An uairsin, fhad "s a tha e a" seinn:
  - Tha mi nam ailbhean casruisgte agus gu math fionnar!
  Tha an nighean gu math cumhachdach. Agus tha a casan mar chlubaichean. Mar a ghluaiseas iad na Nadsaidhean anns an groin. Còig meatairean sin suas agus itealaich suas. Air a ruagadh mar bhrat-ùrlair air bhog bho chloich. Nas mionaidiche, is dòcha bho chlach catapult!
  Loisg Victoria, ceannard a" bhuidheann-chatha, loidhne aig na Nadsaidhean. Gheàrr i sìos cuid de na gaisgich dhonn agus dh" fhàisg i:
  Bidh sinn a 'sabaid airson an Ruis Naomh.
  Agus le glùin lom, tana, mar gum biodh e a" gluasad chun smiogaid. Agus brisidh sliasaid an nàmhaid.
  Tha Victoria air bhioran....
  Tha Juliana gu deònach ag ràdh:
  - Bidh an Tsar Joseph Stalin, am fear as motha de na tsars Ruiseanach!
  Agus am buidheann-chatha slàn de chlann-nighean leth-rùisgte, casruisgte, mar a bhitheadh iad a" rùsgadh aig mullach an sgamhanan, a" cur às do na Sìonaich.
  - Biodh e mar sin!
  Agus aig an àm seo, thug caileagan eile ionnsaigh air na Nadsaidhean cuideachd. Ach tha luchd-sabaid agus gaisgich gaisgeil aig na Nadsaidhean cuideachd.
  Chaidh sgioba tanca Gerda a-steach don bhlàr leis na carbadan Sòbhieteach.
  Chleachd na Gearmailtich an canan àrd-bhruthadh as ùire le baraille caran goirid.
  Bha inbhe a" ghunna ùr 88 millimeatair agus astar muzzle de 1,700 meatair san diog. Le a chuideachadh, bha e comasach a h-uile carbad Sòbhieteach a tholladh bho astar fada. 'S dòcha, ach a-mhàin an super-trom Isov. Ach faodaidh iad cuideachd a bhith air an tolladh, dìreach beagan nas fhaisge.
  Chuir gaisgich Gearmailteach an càr aca le deagh armachd aghaidh.
  Dh'fheuch Sòbhieteach T-34-85 agus gu ruige seo tearc T-54 ri faighinn faisg air na Gearmailtich, agus sgapadh, gu litireil a 'bagairt reithe.
  Loisg Gerda aig an tanca Sòbhieteach. Reub e uaith an tùr, agus chrom se e :
  - Dè an aghaidh tìgearan a dhol a-steach?
  Bhrùth Charlotte cuideachd am putan luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, agus rinn i squeak:
  - Bidh sinn mar churaidhean na cruinne!
  Agus bhris e tanca Sòbhieteach.
  Fucked ann an Ruisis agus Cairistìona. Bha an gunna as ùire fèin-ghluasadach, agus loisg e dusan sealladh gach mionaid.
  Dh'èigh an nighean le falt ruadh òir:
  - Chan eil cnapan-starra ann dha gaisgich Ruiseanach!
  Bhris am Magda buidhe cuideachd an tanca Sòbhieteach agus rùisg i a fiaclan:
  Is mise am fear as làidire den fheadhainn as làidire ...
  Bha na caileagan feargach. Tha an cogadh a" dol air adhart, agus a" dol air adhart. Agus cuin a bhuailear na Reds? Dè cho fada 'sa bhios iad a' gearradh? Dìreach balaich cruaidh.
  Agus tha na tha a dhìth orra aig nigheanan Ruiseanach.
  Mar eisimpleir, chràidh na Gearmailtich ball Komsomol sa gheamhradh. An toiseach undress an nighean anns an fhuachd.
  Reub Gerda a còta craiceann caorach an toiseach. An uairsin, còmhla ri Charlotte, thòisich i air a bòtannan a thoirt dheth. Ach, tha na brògan tarpaulin agus air an leagail. Cha deach aodach-coise a mhilleadh.
  An uairsin reub Gerda an tunic Komsomol fhosgladh agus lèine le sgian. Air fhàgail dìreach bra. Gheàrr i a pants.
  Thug Charlotte grèim air falt bàn nighean Komsomol. An uairsin b 'e Gerda agus Charlotte a bh' annta, ann am bicini, stiùir iad ball Komsomol casruisgte agus ann an deise snàmh. Theich triùir nigheanan cas-rùisgte dhan fhuachd searbh. Ghiùlain nighean Komsomol gu misneachail. Agus ruith mi airson dà uair a thìde. Ged nach eil e cho fionnar ris an dà tìgear. Thionndaidh casan na h-ìghne Ruiseanach dearg, agus an uairsin thionndaidh iad gorm bhon fhuachd.
  An uairsin chaidh a Gerda agus Charlotte a cheangal bhon chùl agus an cur air an raca. Chrith an nighean Komsomol ann am pian. Thòisich mi air lùbadh thairis. Tharraing Gerda i air a guailnean agus thionndaidh i timcheall i. Okhnuv bho phian, chaidh am ball Komsomol dìreach suas air an raca, chaidh na cnaganan aice a phronnadh.
  Chaidh casan rùisgte na h-ìghne Ruiseanach a chlampadh a-steach don stoc, agus thòisich iad air an luchd a chrochadh. Chuir Charlotte an clàr an toiseach.
  Rinn nighean Komsomol osnaich, ach an uairsin ghlan i a fiaclan agus thuit i sàmhach.
  Bhris Charlotte agus Gerda meuran gu sgiobalta. Chaidh na buill Komsomol a chuir a-mach fo an casan rùisgte agus an cur na theine.
  Tha e cho inntinneach a bhith a" frioladh shàilean lom. Agus bòidhchead gu math èibhinn, agus spòrsail.
  Bha na lasraichean a" reubadh buinn a bha beagan garbh den nighean Komsomol, le fàileadh shish kebab friochte. Tha am pian, gu dearbh, bhon teine uamhasach. Bha ball Komsomol a" crathadh, fallas a" sileadh bhuaipe, na caileagan a" gearan gu socair. Ach chaidh na glaodhan mòra a chumail air ais le oidhirp uamhasach toil.
  An uairsin thòisich iad air an nighean a chuipeadh le geugan spruce. Chaidh Gerda agus Charlotte an sàs leis a h-uile neart. Bhris eadhon an craiceann air cùl na h-ìghne. Fuil mheasgaichte air a dhòrtadh, le fallas. Theich a bra, thuit i dhan teine agus chuir i teas air a casan rùisgte.
  Lean Gerda a-null agus reub e measgachadh de fhallas is fuil. Thug e toileachas dhi.
  Chrath Charlotte am ball Komsomol air a 'bhroilleach. Agus an uairsin ghabh an nighean agus bhuail i a dòrn anns an plexus grèine. An uairsin chuir an diabhal ruadh meuran ris an teine fo chasan lom a 'bhall Komsomol. Bha fàileadh an losgaidh eadhon nas làidire.
  sgàin Gerda ann am feirg:
  - Bruidhnidh tu!
  Phrìn Charlotte a broilleach na bu duilghe agus rinn i sgàineadh:
  - Stad a chluich balbh!
  Thug Gerda meur loisgte a-mach às an teine agus thug e gu broilleach lom nighean Komsomol e.
  Mar sin thionndaidh i, agus ghluais a ceann bàn, a" tuiteam air a taobh.
  Rinn Charlotte gàire mar dheamhan.
  - Tha e coltach gu bheil an nighean deiseil!
  Rinn Gerda gàire agus thòisich e air massage a dhèanamh air aodann agus amhach ball Komsomol. Bha i fallain agus fhuair i seachad air gu sgiobalta. An uairsin thug an neach-crìochnachaidh fionn a-mach meur lasrach às an teine agus thug e gu aodann tairgse an neach-glacaidh. Chuir an nighean an aghaidh agus thionndaidh i.
  Dh"imlich Gerda a bilean agus rinn i sgiala:
  - An abair thu maise ?
  Rinn ball Komsomol gearan:
  - Marbh mi! Feuch nach fulang thu!
  Fhreagair Gerda gu fìor:
  - Chan eil! Bidh thu air do chràdh airson ùine mhòr agus bidh thu air do frioladh fad na slighe gu deireadh.
  Thuirt Charlotte:
  - No is dòcha a thoirt dha fir. Tha i fhathast na h-òigh agus nì sin dochann mòr oirre nuair a bhios i...
  Rinn ball Komsomol sgreuchail gu cruaidh:
  - Chan eil feum! Chan innis mi dhut idir!
  Mhol Gerda:
  An loisg sinn a broilleach?
  Chrath Charlotte a ceann.
  - Chan eil! Tha dòigh nas èifeachdaiche air fiosrachadh a tharraing.
  Chrath Gerda.
  - Tha... Tha seo airson cuideam a chuir air an artaireachd san amhaich. Gus sòn aithris a chruthachadh, agus innsidh i dhuinn a h-uile dad a tha fios aice agus dè nach eil fios aice!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  Carson a chràdh sinn i an uairsin?
  Fhreagair Gerda gu h-onarach:
  - Dìreach airson spòrs. Agus a-nis.
  Chuir an neach-crìochnachaidh fionn a làmh air amhach ball Komsomol. Ruith i a sùilean, agus dh"fhàs i mar iasg marbh. Thuirt Gerda gu daingeann:
  - Càite bheil am bataraidh?
  Thàinig na Gearmailtich air adhart gu math slaodach. Chuir eabar agus slush sìos iad. Sheall an sabaid èifeachdas an canain àrd-bhruthadh ùr bho astar glè fhada a 'bualadh air an T-34-85 - am prìomh tanca Sòbhieteach, a bharrachd air an IS-3, agus IS-4, a' chiad T-54an.
  Mhothaich Gerda, a" losgadh bho astar mòr,:
  - Tha an armachd ùr tòrr nas comhfhurtail.
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Na leig leis an nàmhaid faighinn faisg!
  Chuir Kristina, a 'putadh air a' phutan clàr-siùil le a corragan lom, tanca Sòbhieteach a-mach agus rinn i grunt:
  Ach tha sinn cho glic cuideachd. Gu sìmplidh iongantach! Mar sin cha stad dad agus briseadh na gaisgich!
  Thuirt Magda gu reusanta:
  - Agus a 'tarraing aire thugaibh fhèin! Is e sin, an ionnsaigheachd mòr aige!
  Agus bhrùth an nighean cuideachd corragan a casan rùisgte air putanan an t-slat gàirdeachais, a" bualadh air tanca an airm Dheirg.
  Dh"fhaighnich Gerda, a" losgadh, dha na nigheanan:
  - Tha mi a' cnuasachadh c'àit' am bheil uiread de storas aig na Ruiseanaich. Tha iad mar gum biodh iad air an dèanamh le titanium. Agus chan eil iad airson a thoirt seachad.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Agus cha toir iad a-steach! Às deidh na h-uile, is e seo dha-rìribh na daoine as làidire! Agus tha na daoine neo-shùbailte!
  Rinn Magda gàire, agus a" giùlan a fiaclan, agus a" dealrachadh le sùilean dealrach, mar shaphirean, thug i a‑mach:
  - Glòir don dùthaich mhòr againn!
  Rinn Cairistìona sgadan le buaireadh:
  - Cha bhiodh e air a ghoirteachadh Lunnainn a ghabhail!
  Rinn Gerda gàire agus mhol e:
  - Dè, dè na beachdan a th 'agad? Dèanamh sìth leis an Ruis?
  Loisg Charlotte air an fheadhainn Stalin, bhris i tro thuraid an inneal Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  - Chan eil! Tha sìth a-mach às a" cheist!
  Bhuail Kristina cuideachd tancaichean an Airm Dheirg agus mhol i:
  - Faodaidh ceist a bhith ann mu dheidhinn fois?
  Thàinig Magda gu aonta:
  - Tha, ath-ghlacadh sealach. Airson tionndadh chun iar.
  Chuir Gerda projectile agus thug e fa-near:
  - Tha e comasach dha-rìribh. Nì iad sìth ri na Ruiseanaich gu sealach, agus gluaisidh iad fhèin gu Breatainn. Agus an uairsin chan eil sinn air Lunnainn a ghabhail airson ùine mhòr!
  Rinn Charlotte gàire agus mhol i:
  - Gabhamaid Moscow agus cha chuir duine san t-saoghal stad oirnn!
  Dhùisg Cairistìona, le gàire air fiaclan an leopard:
  - Chan e, cha stad duine agus gu bràth!
  Bha Magda air a sgiùrsadh le corraich fhiadhaich:
  - Cha bhi, cha bhi beanntan òir ann ! Agus bidh creagan daoimein ann!
  Rug Gerda a fiaclan agus rinn i squeak, a" briseadh a" chàr Sobhietach mar chriostal le òrd:
  - Ann an comann luchd-cleachdaidh - làn de dhroch dhìol!
  Agus a‑rìs dh"earb nighean an fhiacail, a dealradh na bu ghile na neamhnaidean. Bha Gerda dèidheil air a chràdh agus a chràdh.
  An seo, mar eisimpleir, ghabh i tùsaire, agus sgaoil i beò ann an aqua regia. Is iad sin na gluasadan aice. Agus chuir cràdh i air bhioran. Komsomolskaya Pravda, mar eisimpleir, an dèidh dhaibh a h-uile fiosrachadh feumail a phumpadh a-mach, thòisich iad a 'losgadh le teine. Gu litireil ciste beò air a frioladh. Agus an uairsin bidh iad air an gearradh dheth, air am piobar agus air an ithe.
  Bha, bha Charlotte agus Gerda an sàs ann an canibalism. Agus dh'ith iad am ball Komsomol beò. Agus tha seo cho mì-mhodhail agus chan eil e tlachdmhor a thaobh bòidhchead. Agus as cudromaiche buileach, tha e doirbh.
  Smaoinich air nighean, nach deach a mharbhadh fhathast, air a frioladh, agus air a gearradh às a pìos le pìos. An uairsin tumadh ann an sabhs agus ithe.
  Dh'ith Gerda agus Charlotte feòil daonna eadhon. Bha a' bhuinneach orra agus chaidh na caileagan air falbh. B" fheudar dhomh faochadh a thoirt dhomh fhìn anns na preasan.
  Agus tha an canabism sin air a pheanasachadh.
  Dh'ith iad gaisgich agus gillean. Chuir na ceithir de na tùsairean air falbh Sashka gu ìre mhòr, an uairsin chuir iad air pana-fhrithealaidh mòr iad. Agus ann an ola glasraich, bha am balach air a frioladh dìreach mar sin. Agus tha e math san fharsaingeachd.
  Bha Magda ag ithe cas a' ghille, agus thuirt i:
  - Agus dè? Tha e snog agus snog!
  Thug Cairistìona fa-near:
  - Tha a h-uile dad math dhuinn!
  Bhiodh feòil juicy an tùsaire air a ghearradh ann an sligean tana agus air a bhogadh anns an t-sauce. Bha na nigheanan ag ithe agus a" seinn.
  Rinn Gerda gàire:
  Gun tròcair, gun tròcair air an nàmhaid! Bidh mi a 'sèideadh comannaich mar chruithneachd!
  Agus stob e a chasan rùisgte san t-sneachda.
  Dh'ith na caileagan am balach cha mhòr gu tur. Chòrd an grùthan aige. Gheàrr iad an fheòil gu lèir. Dh"ith sinn agus dh"òl sinn fìon. Dh"ith iad agus an uairsin thuit iad nan cadal.
  Ann am bruadar, bha na gaisgich a" bruadar gun robh na deamhan iad fhèin a" ròstadh ann an coirean. Agus aig an aon àm, tha an craiceann air a ghearradh dheth le cuideachadh bho sgeinean. Agus an uairsin bidh iad a 'tionndadh agus a' briseadh.
  An uairsin tòisichidh an cràdh as brùideil. Chaidh na caileagan a chrochadh le am falt agus thòisich iad a' snìomh air a' chrann. Agus an uairsin loisg iad e le teine. Agus rinn iad gnìomh le sàr-mhathas.
  Chuimhnich Gerda air seo fhad "s a bha e a" losgadh, agus an uairsin dh" fhaighnich i:
  - Ciamar a tha thu a 'còrdadh ri ifrinn?
  Fhreagair Charlotte le gàire:
  - Àite inntinneach gu sònraichte a thaobh a 'chompanaidh!
  Rinn Cairistìona gàire agus fhreagair i:
  - Faodaidh tu earbaill an diabhail a thionndadh an sin!
  Magda le gàire fiaclan squeak:
  - Agus faigh na toraidhean as àirde! San fharsaingeachd, dè mu dheidhinn farpaisean polo teine?
  Chaidh Gerda a-steach do tanca Sòbhieteach agus thuirt e gu daingeann:
  - Cha bhi ach nàimhdean an Treas Reich ann an ifrinn! Agus cumaidh na fìor Aryans a" sabaid ann an cruinne-cè eile!
  Dhearbh Charlotte le misneachd, a 'cnagadh a cas-rùisgte an aghaidh an armachd:
  - Biodh e mar sin!
  Agus dh'fhuasgail i a fiaclan peurach.
  Mhol Cairistìona:
  Dèanamaid adhaircean!
  Rinn Magda gàire agus chrom i:
  - Thig sinn gu bhith na diabhal den inbhe as àirde!
  Agus nochd i a teanga.
  Tha na caileagan cho sunndach, agus tha fèithean gu math làidir aca.
  Thuirt Gerda:
  - O, bhiodh Mowgli leinn!
  Ceartaich Charlotte a caraid:
  Nas coltaiche ri Tarzan!
  Rinn Cairistìona gàire agus sgreuchail:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Fear-riaghlaidh gach dùthaich!
  Ghabh Magda suil le tlachd:
  - Tha spiorad na Prussianach againn ! Tha fàileadh Prussia againn!
  Rinn Gerda gàire, roinn e an tanca Sòbhieteach agus rinn e grunt:
  - Chan eil! Is sinne clann Satan fhèin!
  Rinn Charlotte sgadan le fiaclan ruisgte:
  - Agus bidh sinn dìleas don Motherland!
  Dhearbh Cairistìona seo gu furasta:
  - Bidh, bidh sinn! Còmhla ris an dùthaich mhàthaireil agus am pàrtaidh!
  Rinn Magda gearan le toileachas:
  - Bidh stiùirichean a "tighinn agus a" falbh, ach tha am pàrtaidh ann fhathast!
  . CAIBIDIL #8
  Tharraing an cogadh, gu dearbh, air adhart ... Dh'fhuiling na Gearmailtich call agus barrachd is barrachd chleachd iad coigrich ann am batail. Ach fhathast, bha an neart aca na bu mhotha. Thàinig na Turcaich cuideachd. Dh'fheuch iad ri Yerevan a thoirt leis an stoirm.
  Ach bha na saighdearan gaisgeil Sòbhieteach fhathast comasach air an ionnsaigh seo a chuir air ais, feachdan adhartach.
  Cha deach am buidheann-chatha de chlann-nighean agus an seo a mholadh. Bha na gaisgich boireann brèagha agus ionnsaigheach. Agus thilg iad grenades le feachd marbhtach len casan. A bharrachd air pasganan spreadhaidh.
  Agus anns a 'mhuir bha blàir làidir eadar bàtaichean Gearmailteach agus Sòbhieteach. Bha Cabhlach na Mara Duibhe fhathast beò agus bha e a" sabaid gu cruaidh le sluagh mòr de shaighdearan Nadsaidheach, agus eadhon air buannachadh.
  Bha Victoria, caiptean an sgriosadair, agus an aon leth-rùisgte, tana ri nighean dubh, bàn mar a" chòrr.
  Gu dearbh, tha e glè bhrèagha nuair a tha na caileagan cha mhòr rùisgte, caol, fèitheach. Agus ma tha na casan lom, is e seo a h-uile seun agus buaireadh.
  Tha Victoria feargach ag ràdh:
  - 'S e gaisgeach a th' annam a rugadh à Svarog! Is mise ogha do Dhia Rod. Agus is urrainn dhomh mìorbhailean a dhèanamh!
  Thuirt Angelina gu loidsigeach, glainne-mheudachaidh dha na Nadsaidhean:
  "Chan eil mi de fhuil chumanta nas motha. Faic dè cho làidir sa tha i. Bha mo shinnsear Ilya Muromets.
  Agus chuir an nighean bogsa slàn air bhog le a casan rùisgte.
  Bha Veronica a 'sabaid gu cruaidh, a' sabaid leis a h-uile neart, agus chuir i air bhog a leithid de chumhachd sabaid.
  Tha an nighean gu math brèagha, fionn, lùbach, le casan fada, fèitheach. Bha i dèidheil air a bhith air a smocadh.
  Veronica ag ràdh:
  - Carson a dhìrich a" Ghearmailt a-steach don Ruis!
  Bha Juliana, an nighean bhrèagha seo, a" magadh, a" bualadh air na Nadsaidhean:
  - Gus do dhoimhneachd fhèin a lorg!
  Tha an nighean deugaire air fàs anns na mìosan a chaidh seachad agus tha i air fàs gu bhith na figear nas fèitheach agus nas cugallaiche. Dh'fhàs Juliana fo bhlàth, agus dh'fhàs i cho breagha. Agus tha a falt geal le beagan òradh. Barrachd is barrachd tha i ag iarraidh fear. Chan eil ach neo-chiontachd eagallach ri chall.
  Ach leigibh leo striopachas, caoch- ladh, pògadh, sileadh. Tha e nas fheàrr dèiligeadh ris na balaich cabin. Tha eagal orra cuideachd, agus diùid, agus tha nas lugha de chunnart ann gu bheil iad ag iarraidh rudeigin nas miosa.
  Tha Juliana na ghaisgeach agus na brògan fìor mhath. Tha e cuideachd a" bruadar mu bhith na mharsanta achaidh. A bharrachd air an sin, tha i airson a bhith coltach ri Mohammed agus a creideamh fhèin a chruthachadh.
  Nighean àrd-amasach.
  A-nis, nam biodh an Tsar Joseph Vissarionovich Stalin fhèin, mar Vladimir Solnyshko, a 'toirt agus a' toirt a-steach Rodnoverie anns an Ruis agus Tilleadh gu na diathan Ruiseanach.
  Carson a tha feum againn air Màiri?
  Glòir do Mhàthair Dhè - Lada.
  Tha e gu cinnteach nas fheàrr na am Bìoball.
  Tha an Lada againn gu math brèagha, le falt dath an òir, agus is i fìor mhàthair Dhè agus Màthair nan Diathan, agus an aon nighean-ghin de theaghlach an Uile-chumhachdaich!
  Cruthadair na Cruinne.
  Bha an cinneadh an-còmhnaidh agus bha e fhèin, mar Allah - Uile-chumhachdach, sìorraidh, uile-làthaireach, uile-làthaireach, agus tha an cruinne-cè gu lèir na theampall aige.
  Ciamar a tha e nas miosa na an Tighearna Iùdhach no nas laige na e?
  Chruthaich Rod seata gun àireamh de Universes!
  Bha e beò cho mòr is nach urrainn dhut smaoineachadh!
  Bha Rod roimhe fad na h-ùine. Cha robh ùine ann, ach Rod Was!
  Agus bidh an-còmhnaidh!
  Tha a h-uile Dia Demirugi nan clann den Teaghlach!
  Agus is sinne na h-oghaichean aige!
  Ach chan eil Rod a" toirmeasg adhradh a thoirt don chloinn aca, agus do na Diathan. Is e Rod Dia nan Dia.
  Agus is e Svarog Dia nan Dia!
  Agus is iad daoine oghaichean nan Dia! Glòir do na diathan Ruiseanach!
  Bidh Juliana a" bualadh nan Nadsaidhean. Tha e coltach gu bheil Diathan Ruiseanach a" cuideachadh muinntir na Ruis cuideachd.
  Ann an ùine ghoirid bidh iad a 'crìochnachadh Hitler agus deireadh a' chogaidh. No is dòcha gum feum thu tighinn air tìr sa Ghearmailt. Mar sin is ann as fheàrr a gheibh sinn buaidh air Berlin. Gu math nas miosa don Ghearmailt. Ach, chan eil e cho eagallach a bhith nad phàirt den Ruis.
  Tha Juliana a" faighneachd dha Anna:
  - A bheil thu a 'smaoineachadh gum bu chòir dhuinn a' Ghearmailt a ghabhail thairis?
  Tha bòidhchead dearg a" freagairt:
  - Gu dearbh!
  Bidh Juliana a" faighneachd le iongnadh meallta:
  - Dè airson?
  Tha Anna ag ràdh gu soilleir:
  - Mar sin nas fhaide air adhart cha robh bagairt sam bith ann! Nach robh agam ri sabaid a-rithist, leis na Gearmailtich a bha airson dìoghaltas a dhèanamh!
  dh"èigh Juliana:
  - Agus tha e ceart!
  Bidh cabhlach na Ruis a" tòir air na Gearmailtich agus a" dol fodha na soithichean aca.
  Bidh Juliana cuideachd a 'stiùireadh còmhradh inntinn.
  Carson a tha feum air ùrnaigh? Oir chan eil e an-còmhnaidh nas leòr airson neach na tha aige. Mar a bhios teachd-a-steach ag èirigh, bidh feuman cuideachd. Agus tha seo math. Is e seo a tha a" stiùireadh adhartas. Bidh daoine ag iarraidh barrachd is barrachd. Agus tha na Gods Ruiseanach a 'cuideachadh le seo, saidheans brosnachail.
  Tha gliocas nan Diathan Ruiseanach fìor mhath.
  Agus Crìosdaidheachd? Dè tha e a' teagasg?
  Gun loisg an Talamh agus a h-uile càil a tha air -! A bheil e dha-rìribh comasach leasachadh mac an duine a bhrosnachadh?
  Gu dearbh - chan eil creideamh na Ruis a 'teagasg, eu-coltach ri Crìosdaidheachd agus Islam, deireadh an t-saoghail. Tha Rodnoverie a" teagasg gum fàs daoine san àm ri teachd agus gum bi iad fhèin mar Gods-demiurges.
  Bheir an saidheans, an adhartas agus an adhbhar sin diathan a-mach oirnn! Agus gum fàs daoine nas làidire agus nas glice.
  Dè tha Crìosdaidheachd a 'teagasg?
  Dè a th 'annainn crèadha? Nach e duine a th" annainn! Gur e Dia na h-uile nithe, agus an duine gun ni sam bith !
  Ach tha Rodnoverie ag àrdachadh duine.
  Ach is e an rud as miosa anns a 'Bhìoball àrdachadh nan Iùdhach os cionn a' chòrr de na dùthchannan. Às deidh sin, bidh iongnadh ort ciamar a tha duine sam bith a 'creidsinn ann an leithid de rud. Agus carson a dhearbh Crìosdaidheachd a bhith cho dàna?
  Ach dh" fhaodadh na Ròmanaich a bhith air an creideamh fhèin a chruthachadh. Tha iad glic. Agus dèan monotheism dhut fhèin.
  Carson a tha feum againn air creideamh cuideigin eile. Tha pàrras ann cuideachd - Iriy. Agus an t-Slighe eadar na reultan, air an t-Slighe Milidh, agus teagasg mean-fhàs an spioraid. Nuair as urrainn dhut fhèin fàs suas ri Dia.
  Agus chan e dìreach caora a tha a 'lùbadh thairis air pàrras, agus a h-uan ga iomain le slat iarainn.
  Mar sin tha roghainn ann.
  No do chuid fhèin, no Iùdhach - cuideigin eile!
  Uill, carson a tha feum aig na Ruiseanaich air creideamh cuideigin eile. O, carson nach do dh'ath-bheothaich Pàdraig Mòr an Rodnoverie.
  Bhiodh iad ag ùrnaigh ri an diathan, agus ri am màthair Dhè Lada.
  Agus dh'fhàsadh na diathan Ruiseanach nas làidire na na h-uile, agus bheireadh iad sinn gu buaidh.
  Agus na h-Arabaich? Chruthaich iad an creideamh fhèin. Agus cha do ghabh iad cuideigin eile.
  Eh, uill, carson anns an Ruis nach robh Magomed Ruiseanach ann.
  Agus carson nach tug aon rìgh taic dha na fàidhean ann an seo?
  Creideamh ùr - Rodnoverie ann an cruth monotheism!
  Agus Glòir don Ruis Mhòr!
  Anns an eadar-ama, tha saighdearan Sòbhieteach a' sealg Hitler gus crìoch a chur air an sguadron aige.
  Thionndaidh na caileagan riutha fhèin, agus rinn iad gàire.
  Thuirt Victoria, a" slaodadh a cas-rùisgte air an armachd:
  - An seo is e an rud as duilghe Hitler a lorg, agus gun a bhith ga bhualadh!
  Rinn Juliana gàire.
  - Agus c'àit an tèid e ! Bidh e air a phronnadh!
  Agus smaoinich an nighean a-rithist.
  Tha mì-thuigse mòr ann gur e am Bìoball foillseachadh Dhè. Agus dè a tha e stèidhichte? Gu dearbh, anns an t-Seann Tiomnadh, rinn na h-Iùdhaich às leth Dhè rudan uamhasach. Chaidh boireannaich is clann a mharbhadh, chaidh bailtean-mòra a losgadh, agus chaidh eadhon beathaichean a pheanasachadh.
  Am faodadh an inntinn as àirde a bhith mar sin? Is dòcha nach eil. Agus chan eil e coltach gum biodh Dia air aontachadh marbhadh chloinne le Elisha. Co-dhiù, Dia Rod. Gu dearbh, càite an d" fhuair thu a" bheachd gu bheil foillseachadh anns a" Bhìoball mu Àrd-Chruthaiche nan Cruinne-cè?
  Air dè a" bhunait?
  Chan eil eadhon am Bìoball fhèin ag ràdh gu bheil planaidean sam bith eile ann air a bheil daoine a" fuireach agus air an cruthachadh le Ieh `obhah. Chan eil ceist sam bith ann gu bheil an cruinne-cè làn de rionnagan le planaidean. Agus tha e eadhon sgrìobhte gun do shuidhich Dia an talamh air bunaitean daingnichte, cha chrathadh e gu bràth.
  Coltach ris no nach eil, ach chan e leabhar saidheansail sa Bhìoball. Mar sin is fhiach a dhol air adhart? Agus cia mheud uair a tha an abairt ann - crìochan na Talmhainn, ceithir cinn na talmhainn, an speur, agus mar sin air adhart?
  San fharsaingeachd, is e ìomhaigh Chrìosd an fheadhainn as connspaideach. Am biodh Dia Uile-chumhachdach agus Cruthadair na Cruinne a" fulang air a" chrois? Tha seo dòigh air choireigin mì-nàdarrach agus smacks masochism. Air son an ni a theid a Chrois do'n Dia Gheal. Rud eile airson sabaid le claidheamh. Is dòcha eadhon an aghaidh Chernobog. Seòrsa de dhualchas den dà bhunait den chruinne-cè.
  A-nis, ma thèid sinn air adhart bho na h-uirsgeulan Slavic mun Dia Gheal, tha seo tòrr nas reusanta. Chan e masochism, agus iarrtasan co-fhaireachdainn agus creideamh, ach an gaisgeachd as motha de phàirt shoilleir Dhè Rod. Anns an t-sabaid aige an aghaidh olc agus Chernobog.
  Mu dheireadh, thug Belobog buaidh air bàs, agus thug e beatha aoibhneach do dhaoine, cho math ris a h-uile creutair anns a 'chruinne-cè.
  A bharrachd air an sin, eu-coltach ri Crìosdaidheachd, a tha a 'toirt toileachas dha dìreach àireamh bheag sa cheud den fheadhainn a tha air an ro-thaghadh leis an Dia Uile-chumhachdach, ann an Rodnoverie tha a h-uile duine reusanta a' sàbhaladh. Nas mionaidiche, gheibh iad neo-bhàsmhorachd.
  Tha droch dhaoine air am peanasachadh. Incarnated ann an tràillean, cripples, losers. Ann an cùisean fìor, bidh Ifrinn a 'feitheamh riutha. Ach chan ann gu bràth. Air dha am peanas òrduichte a fhrithealadh ann an Ifrinn, tha an t-anam a' deanamh feòil a rìs. Agus tha eadhon am bastard mu dheireadh a 'cumail cothrom air fàs suas gu Dia-demiurge. No faigh thu fhèin aoibhneas sìorraidh ann an Iria.
  Tha na duaisean aca fhèin aig gaisgich ghaisgich. No bheir thu a-steach do rìgh, ceannard, billeanair, no neach air leth fortanach, no iongantas air choireigin. No ma tha thu mar-thà sgìth de chleasan agus de strì seasmhach, tha fois ann an Iria a" feitheamh riut. Agus mar sin a h-uile toileachas as eadar-mheasgte. Tha thu mar bhilleanair òg gu bràth aig baile-turasachd.
  Agus tha Valkyries breagha, harems slàn agus lùchairtean a" feitheamh riut. Agus dibhearsain, agus saor-làithean, agus siubhal, agus geamannan, agus fèistean, agus fìon milis às nach dèan an ceann dochann, agus cleasan furasta. Theagamh gu bheil cumhachd agad-sa mar an ceudna ann an Iria agus tràillean, agus na mnathan a's àillidh. Agus ban-ghaisgich ann an Iria, na fir òga as bòidhche agus as gràdhaiche. Agus bidh a h-uile dad brèagha agus brèagha.
  Tlachd, dìreach toileachasan agus fèisteas - ultra-ùr-nodha agus àrsaidh.
  Agus nuair a dh" fhàsas tu sgìth de shòlas, faodaidh tu a-rithist incarnate air an t-Slighe Milky.
  Agus lean air adhart le do ghluasad le Fèin-leasachadh. Gus a bhith uaireigin gu bhith na Dhia na Chruthaiche agus na Mhac den Teaghlach as àirde.
  Chan e aon a bhith beò le duine, ach mòran. Agus tha an-còmhnaidh cothrom ann do anam sam bith am mullach a ruighinn.
  Ma tha thu gad ghiùlan fhèin gu dona, bidh barrachd fulangas agus cràdh ann. Agus ann an Ifrinn bidh iad a 'reothadh, nach bi coltas gu leòr. Ach cha bhi cràdh sìorruidh ann. Nì am peacach rèite air son a chionta le peanasan ann an ifrinn, agus gheibh e cothrom ùr air ceartachadh agus àrdachadh.
  Tha seo eadar-dhealaichte bho Chrìosdaidheachd agus Islam, far a bheil ma thèid thu gu ifrinn, an uairsin gu bràth agus gun chothrom. A bharrachd air an sin, tha an dà chuid Crìosdaidheachd agus Islam a 'gealltainn billeanan de bhilleanan de bhliadhnaichean de chràdh chan ann airson droch ghnìomhan a chaidh a dhèanamh ann an cùrsa beatha ghoirid daonna, ach dìreach airson mì-chreidimh.
  Agus tha seo mar-thà na phuing tionndaidh soilleir.
  Tha e eadhon nas miosa gu bheil Rodnoverie nas fhaisge agus nas daoire air duine an latha an-diugh, agus nas reusanta.
  Chaidh stad a chuir air meòrachadh le coltas shoithichean Iapanach air fàire. Dè thachair le sguadron nan Nadsaidhean.
  Faodaidh na Nadsaidhean falach fhathast, ach tha e tàmailteach ruith air falbh bhon bhlàr. Agus mar sin ghabh an àrd-mharaiche faisisteach ri blàr neo-ionann.
  Bidh na caileagan a 'ruith timcheall an deic, casruisgte agus boillsgeach. Bidh iad gan losgadh fhèin agus a" toirt sìos na Nadsaidhean. A leithid de bhatars gaisgeil. Tha teine mor aca. Agus tha na sùilean a" deàrrsadh le saphir agus emeralds.
  Agus sàilean rùisgte, flicker cruinn. Agus bidh gàire deàlrach a" deàrrsadh.
  Agus loisg an gunna deich òirlich. Dè cho blath. Gun do bhris eadhon an sgriosadair Hitler suas.
  Bhris Juliana:
  - Sin a tha na diathan Ruiseanach a 'dèanamh!
  Chuir Victoria, aig an robh casan lom, tana a" lasadh le, ceartachadh:
  - An àite sin, bidh sinn ga dhèanamh sinn fhìn!
  Mhol Veronica:
  Canaidh sinn an uairsin!
  Thog Anna ruadh:
  - Gu dearbh, bidh an t-òran nas spòrsail.
  Agus sheinn am buidheann-chatha slàn, balachan slàn.
  Tsar Stalin-Lev, is tu dùthaich na Ruis,
  Airson glòir ar Motherland. .
  Anns an Ruis, tha sinn uile nar teaghlach càirdeil,
  Cha bhith aithreachas, eòlach air ar beatha!
  
  Dhuinne, tha ìmpire dìreach Dia,
  Cò a tha gu ciallach a 'riaghladh na cruinne ...
  Agus tha mi airson gun cuidich an t-Uile-chumhachdach
  Agus thionndaidh e gu bhith na tholl còinnich Cain!
  
  Tha mi creidsinn gum bi sonas air thalamh,
  Agus bidh gàirdeachas a" deàrrsadh air a" phlanaid ...
  Tha sith agus aoibhneas a' riaghladh anns gach àite,
  Tha an Ruis air a thighinn gu bhith na fhìor phàrras!
  
  Thèid comannachd Tsarist a thogail,
  Tilg a-steach ifrinn ràmh iongantach an neach-marbhadh ...
  Agus bidh sinn ag itealaich dìreach suas chan ann sìos
  Cuir às do nàimhdean - luchd-fuil!
  
  Chan fheum smaoineachadh, chan eil an rìgh dona idir,
  Thoir beagan a bharrachd fortan dha ...
  Gum biodh an Dia Ruiseanach le Stalin-Lev,
  An uairsin bidh e comasach dha atharrachadh a fhighe a-steach gu dàna!
  
  Is e an Ruis àite breith ailbhein,
  Chan urrainn don dùthaich a bhith nas iongantaiche ...
  Chan fheum sinn faclan a bharrachd guys
  Bidh an gaisgeach a 'gairm an tocsin airson sabaid!
  
  Mar nach feuch thu ri a" chùis a dhèanamh air nàmhaid na Ruis,
  Tha fios agam gum bris thu a" chrìoch...
  mathan Ruiseanach do-chreidsinneach,
  Agus chan eil a 'ghrian a' dol thairis air an Ruis!
  
  Airson an Motherland chan eil nas àirde, eòlas air na beanntan,
  Gum bi prìomh shimmers na rìoghachd co-mhaoineas...
  Tha mi a" creidsinn gun dèan an Tighearna na nàimhdean a bhruthadh,
  Agus cha tèid gàire an ath-bhreith seachad!
  
  Gum biodh an Ruis a" deàrrsadh air a" phlanaid,
  An dùthaich a thug toileachas dha daoine ...
  Deuchainnean, gan toirt seachad, dìreach airson còig,
  Às deidh na h-uile, tha neart an Motherland do-chreidsinneach!
  
  Biodh e, tha gràdh air a ghlòrachadh gu bràth,
  Anns an fhicheadamh linn no an aonamh linn air fhichead...
  Leig leis an fhuil sruthadh gu dian,
  Cha bhi an gaisgeach dìreach saobh-chràbhach!
  
  Dhòirt thu gu treun fuil nàimhdean an athar,
  Leig leatha sruthadh ...
  Agus dìreach briseadh an nàmhaid,
  Beannaich aghaidhean naomh airson cath!
  
  Gum biodh rionnag nar dùthaich mhàthaireil,
  Dè tha a 'comharrachadh an t-slighe agus an cruinne-cè ...
  Thig aisling mòr gu buil
  Tha smachd aig a h-uile duine eile!
  
  Seadh, pronnaidh sinn nàimhdean an athar,
  Agus dèiligeadh ris an horde gun chrìoch ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Na bi a 'toirt buaidh air Satan!
  
  Ged a tha fios agad, tha na diathan Ruiseanach làidir,
  Bidh sinn ag ath-bheothachadh mòrachd na Ruis ...
  Ged a tha na Slavs air an roinn,
  Ach bidh mi fhathast mar an aon Messiah!
  
  Ar Tsar glòrmhor an Stalin-Paradise mòr,
  Rinn thu a" chùis air Iapan gu math ...
  'S mor an gaisgeach gu treun,
  Agus bi air leth math, chan e buffoon!
  Ach chan urrainn dha a h-uile duine buannachadh. Ann an cuid de dh"àiteachan, tha na Nadsaidhean a" gabhail thairis. Loisg Albina agus Alvina sìos còig mìle itealan gach fear agus fhuair iad duais eile: Grand Star of the Knight's Cross le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Bidh Alvina a" leagail càr Sòbhieteach agus a" glaodhaich:
  - Is e gàirdeachas ann an Hitler mo neart!
  Agus le òrdagan rùisgte tha e a" sgrìobhadh pirouette eile.
  Bidh Albina gu sgiobalta a" gearradh dheth itealan Sòbhieteach eile agus a" squeals:
  - Ann an ainm bheachdan Aryan!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh cas-rùisgte.
  Sàr-chlas nigheanan.
  Agus mar a chràdh iad na tùsairean... Agus bhris iad an cnàmhan le clobhaichean dearg-theth. An toiseach, chaidh òrdagan nam balach a bhriseadh air an casan rùisgte. Agus an uairsin chaidh na h-asnagan a phronnadh le clobhaichean. Agus an uairsin chaidh cridheachan nan luchd-tòiseachaidh a ghearradh a-mach às a 'bhroilleach agus gan ithe gun deas-ghnàth.
  Seo na nigheanan. Dìreach barbarians, agus sguaban an-iochdmhor.
  Ach tha na caileagan Sòbhieteach a' dèanamh dìoghaltas air na Nadsaidhean agus tha iad air an gearradh le claidheamhan.
  Chaidh na caileagan agus am buidheann-chatha a-steach don bhlàr leis na Nadsaidhean air tìr. Choinnich na caileagan ris na Nadsaidhean le seallaidhean air an deagh amas, sabers agus tilgeil grenade casruisgte.
  Thilg Veronica lemon le a cas cas-rùisgte agus dh" èigh i:
  - Airson an rìgh agus an Fatherland!
  Agus loisg e air na Nadsaidhean.
  Thilg Juliana grenade cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson a 'chiad ris an canar Ruis!
  Agus chuir e tàir air na Nadsaidhean cuideachd.
  An seo bhuail Anna ruadh, 's dh'fhuilig i:
  - Glòir do Mhàthair na Banrigh Zoya Kosmodemyanskaya!
  Agus lot e an nàmhaid cuideachd.
  Bhris Angelina cuideachd, a 'cur air bhog baraille làn de stuth-spreadhaidh le a casan rùisgte, agus a' sgapadh na Nadsaidhean fad air falbh:
  - Glòir Ìmpireachd Mòr na Ruis!
  Agus chaidh Victoria gu crìch. Sguab i air falbh na Nadsaidhean agus ghèill i don lemon sgriosail le a shàilean rùisgte.
  Dh"èigh i aig mullach a sgamhanan:
  - Airson crìochan ùra!
  Chuir Veronica tàir air na Nadsaidhean agus rinn i squeak:
  - Airson an Ruis shìorraidh!
  Agus bhuail i mar an ceudna air na Nadsaidhean, agus rinn i comhar:
  - Airson craobhan ubhal air Mars!
  Ghabh Juliana e, bhuail e na Gearmailtich. Thilg i grenade air an nàmhaid le a cas rùisgte agus dh" èigh i:
  - Airson ìmpireachd tsarist singilte agus do-sheachanta!
  Agus rinn an nighean feadan. Bha e follaiseach gu robh an deugaire air fàs tòrr na bu mhotha, bha a broilleach àrd, bha a sliasaid cumhang, bha a cromagan feòil. Bha i mar-thà air ìomhaigh boireannach inbheach, fèitheach agus fallain agus làidir. Agus tha an aghaidh cho òg. Le duilgheadas, chuir an nighean às don mhiann gaol a dhèanamh. Leig leotha dìreach a bhith faiceallach. Agus tha e nas fheàrr le caileag eile, co-dhiù nach toir i air falbh a h-òigheachd.
  Bidh Juliana gu sgiobalta a" tilgeil grenades air na Nadsaidhean le a casan rùisgte. Agus tha e ag obair gu math soirbheachail.
  Tha Anna gu math dearg agus cuideachd gu math brèagha. Agus san fharsaingeachd, tha na caileagan sin anns a 'bhuidheann-chatha mìorbhaileach, dìreach an tlachd as àirde.
  Bidh Anna a" tilgeil grenade le cas-rùisgte agus chirps:
  - Biodh an Ruis Mhòr ainmeil!
  Agus cuideachd mar a tha e a 'snìomh.
  Uill, nigheanan, uill, bòidhchead!
  Rothaich agus Angelina. A leithid de nighean mhòr - dà mheatair a dh'àirde, agus ceud agus trithead cileagram de chuideam. Aig an aon àm, chan e geir, le fèithean tilgeadh, agus croup each dreach. Tha e dèidheil air fir gu mòr. Aisling mu leanabh a bhith agad. Ach gu ruige seo chan eil e air obrachadh. Tha mòran dhaoine dìreach fo eagal. Agus nighean gu math ionnsaigheach.
  Cha 'n e a fir a dh' iarras, ach 's i fein a shireas. Gun nàire agus nàire.
  Agus tha i dèidheil air. Bi nad phàrtaidh gnìomhach.
  Aig an aon àm, tha Angelina na ghaisgeach iongantach. Agus choilean i mòran rudan mòra. Tha Victoria os cionn a" bhuidheann-chatha aca.
  Bidh e cuideachd a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte agus ag èigheach:
  - Bidh solas air feadh na dùthcha !
  Bidh Veronika a" tilgeil lemon le a cas cas-rùisgte agus a" ciabhag:
  - Glòir Ìmpireachd Mòr na Ruis!
  Bidh Juliana cuideachd a 'tilgeil a corragan rùisgte agus a' giùlan:
  - Air son glòir dùthaich mhàthar nan naomh !
  Tha Anna a" sgreuchail:
  - Le bròn neo-thruaillidh !
  Agus bidh tiodhlac air a thilgeil le cas-ruisgte cuideachd a 'sgèith.
  A bharrachd air an sin, tha Angelina a 'caoineadh. Bidh e cuideachd a 'tilgeil dòrlach de grenades le a chasan rùisgte.
  Agus tha an nighean ghaisgeil a 'giùlan:
  - Ann an Ainm an Dia Gheal!
  Chuir Victoria cuideachd grenade le a òrdagan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Ann an ainm Chriosd !
  Agus loisg e dà shots.
  Agus thòisich Angelina air sgrìobadh bho ghunna-inneal. Bha i glè mhath air.
  Ann an ùine ghoirid, tha an nighean na bhiast.
  Rinn Veronica squeak le aplomb:
  - 'S e Superman a th' annam gu dearbh!
  Agus thilg i grenade le a cas-rùisgte.
  Loisg Juliana cuideachd. Mharbh na Nadsaidhean.
  Tweeted:
  - Glòir dhan Ruis!
  Agus le a cas-rùisgte chuir i grenade air bhog.
  Dh"èigh Anna cuideachd:
  - Airson an Ruis naomh!
  Chuir Angelina bogsa slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus ghabh i e, beuc i le feirg:
  - Airson Svarog!
  Ghabh Victoria e agus rinn i squeak:
  - Airson siostam ùr!
  Agus thilg i grenade le a cas-rùisgte!
  Tha Veronica air a bhualadh:
  - Airson fèithean na stàilinn!
  Agus chuir i cuideachd grenade air bhog le a òrdagan rùisgte.
  Ghabh Juliana cuideachd e agus dh"fhuilig i:
  - Airson gaol agus draoidheachd!
  Agus casan rùisgte ann an gluasad.
  Ghabh Anna, an diabhal ruadh, bogsa grenades agus chuir i air bhog e agus dh"fhuilig i:
  - A-mach à crìochan air Mars!
  Cuiridh Angelina cuideachd baraille de dynamite agus mutter air bhog:
  - Airson òrdugh cruinne na Ruis.
  Agus mar a tha Victoria a" comhartaich:
  - Airson slighe ùr gu sonas!
  Às deidh sin, bidh an dithis nighean a 'gàireachdainn còmhla.
  Tha Natasha fhathast a" sgrìobhadh...
  Bha saighdearan Sòbhieteach na Ruis a 'gluasad gu stiùir baile Krasnodarr. Bha Oleg Rybachenko agus Margarita air thoiseach. Tha am balach agus an nighean mu thràth air a bhith ainmeil agus iad fhèin a dhearbhadh ann am batail. Bha iad a 'sabaid bho na ciad làithean de shèist Voronezh.
  Tha a" chlann seo nan gaisgich dha-rìribh. B 'iadsan a bha an sàs ann an uinneanan a chùm Voronezh tro ionnsaighean an fhoghair, a' gheamhraidh agus an earraich.
  An uairsin laigh balach is nighean, cuideachd casruisgte agus leth-rùisgte anns an fhuachd, sìos leis na gunnaichean-inneal.
  Nuair a tha thu casruisgte anns an fhuachd, bheir na diathan Ruiseanach neart iongantach dhut agus tha thu comasach air mìorbhuilean mòra.
  Thòisich am balach agus an nighean a" losgadh ghunnaichean-inneal air na Seapanach a bha a" tighinn air adhart. Agus rinn iad fìor mhath e. An rud nach e peilear a th" ann, an uairsin buille. Chaidh a leithid de mhìorbhail a dhèanamh le clann leth-rùisgte, casruisgte anns an fhuachd. Agus b 'ann dìreach mar thoradh air an fhuachd agus an fhìrinn gu robh casan rùisgte ann an conaltradh ris an t-sneachda a thàinig na Demiurge Gods Ruiseanach gu an cuideachadh.
  Oleg Rybachenko, a 'losgadh agus, a' spealadh sìos nan Nadsaidhean, chirped:
  - A Lada dìleas, cuidich sinn!
  Ghlaodh Margarita, an nighean ghaisgeil, òrail seo, a bha a" cur às do na Nadsaidhean, cuideachd:
  - Thèid na nàimhdean olc a chuir fodha!
  Thilg am balach Oleg grenade le a chas rùisgte, a 'sgapadh nan Nadsaidhean, a' sreap:
  - Glòir do'n Athair - ar màthair !
  Chuir Margarita grenade air bhog cuideachd le a cas rùisgte agus dh'fhàs i:
  - Crochaidh nàimhdean timcheall a" bhucaid!
  Bha am balach agus an nighean a" sabaid le neart mòr. Bha uiread de thoil, neart agus caractar aca 's nach b' urrainn dhaibh ach iongnadh a dhèanamh.
  Oleg Rybachenko, a 'losgadh, a' seinn:
  - Glòir do Shvarog!
  Margarita, losgadh, air a chuir a-mach:
  - Agus an Teaghlach Uile-chumhachdach !
  Bha na gaisgich òga sgoinneil agus iongantach!
  Oleg, a 'cur peilearan bho ghunna-inneal gun ionndrainn, a-mach:
  - Tha 'n t-Athair air ar cùl, 's an Dia Geal leam !
  Rinn Marguerite gàire gu dealasach:
  - Gus am bàsaich nàmhaid na Màthar ann an trom àmhghar!
  Agus nochd an nighean a teanga fhada.
  Oleg, a 'pronnadh nan Nadsaidhean, squealed:
  - Biodh glòir air thalamh !
  Dh" aontaich Margarita le seo:
  - Biodh glòir !
  Agus ghearr e sìos na Nadsaidhean.
  Bha clann a" spealadh sìos na Gearmailtich leis na ceudan is mìltean. Dhìrich iad agus thilg iad cuirp air a h-uile dòigh.
  Rinn Oleg gàire agus thuirt e, a 'cur às do na Nadsaidhean:
  - Agus tha an Dia Dubh a 'cuideachadh anns a' bhlàr!
  Dh" aontaich Margarita gu deònach:
  - Airson dhuinn agus Chernobog!
  Agus le cas-rùisgte, mar a chuireas tu grenade air bhog.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Na mìltean de mhìltean ...
  Thuirt Margarita, a" pronnadh an Fritz:
  Rèisimeid às dèidh rèisimeid...
  A 'cur às don bhalach terminator, rinn e squeak:
  - Buailidh sinn na Seapanach bho ghunna-inneal!
  Thuirt nighean an Terminator gu deònach:
  - Tha na gaisgich againn brèagha!
  Agus a-rithist grenade ag itealaich bho cas-rùisgte.
  Dh'èigh Oleg Rybachenko:
  - Tha an nighean ceart, bòidhchead a 'cheannaird!
  Agus tha an gille cuideachd a 'tilgeil grenade le cas-rùisgte.
  Feumar a ràdh gu bheil an leanabh brèagha, agus gu math fèitheach. Agus mar a tha e a 'sabaid.
  Tha Margarita ag èigheach, a" cur às do na Nadsaidhean:
  - Airson an Ruis naomh!
  Agus bidh grenade air a thilgeil le cas-ruisgte ag itealaich.
  Tha Oleg a" cur ris:
  - Airson na diathan Ruiseanach!
  Agus cuideachd grenade air a lasadh le cuileagan cas-rùisgte a" bhalaich. Agus a 'sgapadh luchd-dùbhlain.
  Margarita, a" cur às do na Nadsaidhean, a" feadalaich:
  - Airson glòir dùthaich mhàthaireil nan Dia!
  Agus a' cur a theanga a-mach!
  Agus a-rithist, tha grenade air a thilgeil le cas-rùisgte na h-ìghne a" sgàineadh sìos air na Nadsaidhean. Agus tha na gunnaichean-inneal a" losgadh.
  Oleg, a 'gearradh nàimhdean, chirps:
  - Bidh Heroes of the Fatherland a" cruinneachadh inneal-rabhaidh.
  Agus a-rithist a 'toirt tionndadh.
  Agus tha an grenade a thilg am balach ag itealaich.
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh an nàmhaid agus a" sgàineadh:
  - Airson an Ruis naomh!
  Agus a-nis tha grenade ag itealaich bho thilgeil cas-rùisgte na h-ìghne. A 'sgapadh an nàmhaid anns a h-uile taobh.
  Tha Oleg, losgadh, agus cha mhòr a h-uile peilear ag itealaich chun targaid, a" seinn:
  - Mo dhùthaich...
  Agus a-rithist le cas rùisgte grenade an aghaidh nan Nadsaidhean.
  Margarita, a" cur às do na Nadsaidhean, dh" èigh i:
  - Prothaid agus milis!
  Agus grenade luachrach o chas casruisgte na h-ìghne.
  Tha Oleg Rybachenko, a 'losgadh air an nàmhaid, ag ràdh:
  - Mo dhùthaich...
  Tha an nighean, a 'losgadh gu fiadhaich, ag ràdh:
  - Is tusa crùn na h-inntinn!
  Agus a-rithist, bidh grenade marbhtach ag itealaich bho chas lom na h-ìghne.
  Tha Beinn Mòr dìollaid gu litireil làn de chuirp nan Nadsaidhean. Dhòirt na Nadsaidhean i le fuil.
  Bha 'n gille 's an nighean an uair sin air an lasadh suas le gloir gun seargadh, ach cha d' thugadh air falbh beinn an Diollaid Mhòir.
  Agus a-nis tha iad a 'sabaid mar fhuamhairean a tha fhathast air tìr na Ruis Sobhietach ...
  Bidh rolladh a" tachairt tonnan tsunami. A tha a 'tuiteam air suidheachadh saighdearan Ruiseanach. Ach tha iad gu treun a" nochdadh marbhadh an nàmhaid. Agus seall an gaisgeachd.
  Oleg a 'brògan agus a' sgoltadh:
  Bidh sinn an-còmhnaidh dìleas!
  Agus tha grenade ag itealaich a-rithist às a chas rùisgte. Agus a 'briseadh nan Nadsaidhean.
  Bidh Margarita cuideachd a 'losgadh. Agus tha e ga dhèanamh glè, glè fhreagarrach, ag ràdh:
  - Cha bhith an Ruis a 'lùbadh!
  Agus cuideachd grenade a chaidh a chuir air bhog le cas rùisgte a" bualadh air na Nadsaidhean.
  Terminator clann a 'stiùireadh agus a' pedal.
  . CAIBIDEIL #9
  Bidh sabaid air gach taobh a" goil mar rughadh bholcàno.
  Agus tha e soilleir gu bheil am Fuhrer aig a bheil seilbh mì-riaraichte le cùrsa a" chogaidh.
  Rinn Hitler gearan gu feargach:
  - Na h-uimhir de bhliadhnaichean tha thu a" gealltainn buaidh dhomh! Agus tha i fhathast air falbh agus air falbh! Tha e a" fàs uamhasach eagallach!
  Fhreagair Mainstein le misneachd:
  - Ach mo Fuhrer... Chladhaich na Ruiseanaich gu math domhainn.
  Bha am Fuhrer ag èigheach:
  Mar sin cladhaich iad! Feumaidh sinn crìoch a chur air fulangas muinntir na Gearmailt agus crìoch a chur air a" chogadh!
  Thuirt Mainstein gu h-ealanta:
  - Chan eil na Ruiseanaich an aghaidh an t-saoghail... Tha rudeigin ri smaoineachadh!
  Thuirt Hitler gu làidir:
  - Cha bhi sith air chor sam bith ! A-mhàin buaidh! Feumaidh sinn stad a chuir air contagion Bolshevik uair is uair!
  Dh" aontaich Mainstein le seo:
  - Tha, feumar crìoch a chuir air mo Fuhrer! Bidh sinn a" feuchainn ar dìcheall fuil nan Aryans a ghleidheadh. Agus mar as trice bidh sinn a 'gluasad air adhart anns an teas, gus am bi na h-Arabaich agus na Negroes a' dol air adhart. Is e seo ar creideas!
  Dh'òrdaich am Fuhrer gu cruaidh:
  - Adhartas air feadh Abhainn Don ... Agus aig an aon àm, bhiodh e math Tikhvin a ghabhail agus Leningrad a thachdadh ann an cearcall dùbailte de bhacadh!
  Chrath Mainstein le aonta.
  - Bhiodh sin snog mo Fuhrer! Nach dona idir!
  Hitler, a" sparradh fhiaclan, a" sgàineadh:
  - Buailidh sinn gu diagonach!
  Aig an aon àm, dh'èigh an adharc. Aig àm fèisdeas nan saor-làithean: sabaid gladiator.
  Thuirt am Fuhrer:
  - Rugadh sinn gus sgeulachd sìthiche a thoirt gu buil! Agus feumaidh fhathast a bhith eaconamach!
  Gu dearbha, chaidh triùir nigheanan le craiceann dubh, ann an aodach leasachail, casruisgte agus casruisgte, a-steach don raon. Armaichte le tridents agus biodagan.
  Thugadh a mach tri maise le craiceann geal ach sgiamhach 'nan aghaidh. Anns a 'chùis seo, Iùdhach.
  Cuideachd cha mhòr rùisgte, a-mhàin ann am panties tana. Armaichte le claidheamhan agus sgiathan beaga.
  Bha Hitler gu math dèidheil air nuair a bha nigheanan a" sabaid. Ach cha toil leis e nuair a gheibh caileagan geala bàs. Mar sin, chaidh daoine dubha, Iùdhaich, gypsies a thoirt a-steach don fhàinne - an fheadhainn nach eil duilich a leigeil às. Uaireannan bha luchd-grèim Ruiseanach a 'sabaid cuideachd.
  San fharsaingeachd, dh'atharraich am Fuhrer a bheachd air na Slavs. Thòisich boireannaich àlainn Slavach air na Gearmailtich a phòsadh. A bharrachd air an sin, mar an dàrna, an treas agus an ceathramh mnathan.
  Chaidh polygamy a dhèanamh laghail anns an Treas Reich. A bharrachd air an sin, bha gainnead mòr de dhaoine ann. A bharrachd air an sin, le bhith a 'pòsadh blondes brèagha de dhùthchannan eile, bha dùil aig an Fuhrer an àireamh de Volkdeutsche a mheudachadh. San fharsaingeachd, tha ro bheag de Ghearmailtich ann airson an saoghal a riaghladh. Mar sin dh'fheumadh sinn a h-uile duine a ghabhail.
  Fhuair mòran Phòlaichean saoranachd Gearmailteach. Chaidh Slavs le feartan Aryan a chlàradh cuideachd mar Ghearmailtich.
  Bha an fheadhainn fhireann a bu ghinteil a" cleachdadh meanbh-bhiastagan fuadain gu gnìomhach. Agus chaidh a dhèanamh gu math gnìomhach.
  Bha Hitler fhèin a" smaoineachadh air sìth san taobh an ear. Ach bha e gòrach. A bharrachd air an sin, bidh boma atamach aig na Stàitean Aonaichte agus Breatainn a dh" aithghearr agus chan eil e cho furasta tionndadh nan aghaidh.
  Nigheanan casruisgte agus caol: blacks and whites grappled. Tha am blàr air tòiseachadh.
  Dh"fhaighnich am Fuhrer do Speer:
  - Innsibh domh, a mhinisteir, c'arson a tha gu leòir de thràillean, ach gun bhuaidh ?
  Fhreagair an ceannard-gunna gu h-onarach:
  - Leis gu bheil teisteanas an luchd-obrach ìosal. Tha Afraganaich dìcheallach, ged a tha iad fo èiginn, ach air an droch thrèanadh. Mar sin, chan eil a h-uile dad cho sìmplidh ri teicneòlas.
  Dh'òrdaich Hitler:
  - Feumaidh tràillean a bhith air an trèanadh! Agus na cuir stad orra cuipean agus stòbhaichean. San fharsaingeachd, tha an t-àm ann stad a chuir air na Ruiseanaich. Dè nach eil ag obair dhut an sin?
  Thuirt Speer gu h-ealanta:
  - Canan bruthadh àrd ùr, a" toirt dhuinn sàr shàr-mhathas air an raon-catha. A thaobh seo, tha sinn nas làidire na bha e a-riamh. A bharrachd air ginealach ùr de tancaichean pioramaideach. Tha innleachd a" leasachadh mo thighearna. Agus tha buaidh faisg!
  Thuirt am Fuhrer gu goirt:
  - Nar leigeadh Dia ... Ach chan e seo a 'chiad bhliadhna a tha thu air a bhith ag innse dhomh!
  Thuirt Speer:
  - Tha na Ruiseanaich a 'sgrìobadh suas na stòrasan mu dheireadh. Cha mhòr nach eil fir aca air fhàgail. Tha Afraga agus na h-Arabaich againn, agus gu dearbh an Roinn Eòrpa. Cuiridh sinn a-mach iad leis an acras. Gu duilich chan eil sluagh gu leòr aca nar n-aghaidh. Mar sin tha buaidh do-sheachanta agus tha ùine air ar taobh!
  Chunnaic Mainstein iomchaidh airson a chur ris:
  - Tha an Tuirc cuideachd a" neartachadh gnìomhachd armachd, às deidh dhaibh tòrr armachd fhaighinn bhuainn air creideas!
  Dh'fhuirich am Fuhrer sàmhach agus choimhead e air làrach a' bhlàir. Bha na h-Iùdhaich a 'sabaid nas co-chòrdail. Chaidh aon bhoireannach dubh a mharbhadh mu thràth. Fhuair an dàrna fear grunn lotan agus bha e gu bhith a" tuiteam. Uh, bhiodh e na b" fheàrr leòmhainn, no crogaill, a leigeil ma sgaoil orra.
  Thuirt Hitler gu cruaidh:
  - Chan eil na Turcaich gnìomhach gu leòr. Tha e na fhìrinn. Feumaidh iad a bhith air am brosnachadh. Agus san fharsaingeachd, carson nach eil adhartas ro-innleachdail ann?
  Thug Mainstein cinnteach don Fuhrer:
  - Am-bliadhna bidh an Caucasus na shàr fhear againn. Agus còmhla ris, thèid an cogadh gu eadar-dhealaichte. Agus thèid Stalingrad a ghlacadh leinn. Tha mi cinnteach mu dheidhinn sin. Tha sinn air canain gas fìor chumhachdach a chruthachadh a cho-dhùineas toradh a" bhlàir.
  Bha am Fuhrer ag èigheach:
  - Chan obraich - freagair le do cheann!
  Aig an aon àm, tha na gaisgich a" toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean, gan giùlan fhèin le fìor eu-dòchas.
  Bha am buidheann-chatha de chlann-nighean a" sabaid le misneachd an aghaidh nan Nadsaidhean. Chuir na caileagan an aghaidh a h-uile ionnsaigh, a 'losgadh, a' tilgeil grenades le casan rùisgte, agus a 'seinn:
  Biodh an talamh naomh air a ghlòrachadh,
  Mo phlanaid ghràdhach...
  Tha muinntir na Ruis nan teaghlach càirdeil,
  Agus na bi a" stampadh an Fatherland le bòtannan!
  
  Leig leis an Nicholas glic anns an Ruis,
  Togaidh e a dhùthaich gu na rionnagan ...
  Tha e Orthodox, uachdaran an t-saoghail,
  Agus is e buannachadh an eileamaid rìoghail!
  
  Is e an Ruis Tìr nan Diathan,
  Tha na saighdearan as fheàrr san t-saoghal aige ...
  'S bidh na mnathan a' còcaireachd paidhean,
  Le a neart ann am batail gun atharrachadh!
  
  Biodh ar Ruiseanaich a" glòrachadh na slighe ghlòrmhor,
  A tha a" comharrachadh na slighe gun oirean...
  Cha 'n urrainn duine ar tionndadh far an t-slighe,
  Cha toir sinn ùmhlachd dha na h-infidels!
  
  Tha mòrachd na Ruis mòr,
  Tha i brèagha agus uamhasach dha nàimhdean ...
  Tha dòigh Ruiseanach ann agus ràmh làidir,
  Tha e dìreach cunnartach argamaid a dhèanamh leis an Motherland!
  
  Biodh fios aig an Ruis gu ceart, soirbheas,
  Faigh rudeigin nach urrainn dhut a thomhas ...
  Deuchainnean, gan toirt seachad, dìreach airson còig,
  Leis gu bheil thu a 'creidsinn Rod gun chrìoch!
  
  Giùlaineamaid an creideamh rìoghail,
  Na dòighean as fhaide air falbh san Ruis ...
  Cha 'n 'eil sinne nigheanan còrr 's fichead,
  Ach tha sinn den bheachd gu bheil a h-uile neach-sabaid nas bòidhche!
  
  Chan e, cha lùb cùl na Ruis,
  Cha toir lann nàimhdean nan saighdearan seachad ...
  Cha bhi Satan a' riaghladh na Ruis,
  Agus chan eil an corp ann am blàr a 'fàs ach nas òige!
  Tha e furasta dha luchd-sabaid Berlin a bhith a" creidsinn gun gabh sinn
  Le bruadar a tha sgiathach ...
  Pronnaidh sinn gach nàimhdeil gu luath,
  Agus creid mi, tha dìoghaltas a" feitheamh ri diofar khans!
  
  Agus Iosa, agus Dia an Svarog naomh,
  Tha an Ruis gu math dèidheil air na ridirean ...
  Air ar cùlaibh tha an Dia Geal as caoimhneile,
  Ann an ainm ar màthair an Ruis!
  Sheinn na caileagan agus thilg iad grenades air na Nadsaidhean.
  Thilg Victoria lemon le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Anns an Ruis, tha nigheanan nan luchd-sabaid!
  An seo chuir Veronica tiodhlac marbhtach air bhog le a ball lom agus chuir i a-mach:
  - Agus tha sinn nar sàr ghaisgich!
  Agus thug e spreadhadh bho inneal-ghunna. Gheàrr i sìos sreath no dhà de na Nadsaidhean.
  Thug Juliana, nighean bhrèagha, tionndadh cuideachd. Gheàrr i dheth na Nadsaidhean ... Agus sheinn i a fiaclan a-mach:
  - Bidh eòlas aig a" phlanaid air cho mòr sa tha na Ruiseanaich!
  Agus deàrrsadh le fiaclan biorach!
  Chuir Anna bhrèagha agus lasach grenade air bhog cuideachd. Sgaoil i na Nadsaidhean, agus dh"fhalaich i:
  - Airson saoghal ùr! Is tusa a-nis m" iodhal!
  Agus mar a tha cas-rùisgte a" frasadh!
  Agus gabhaidh an Angelina eireachdail cuideachd agus cuiridh e grenade air bhog. Agus sgap na h-uile nàimhdean.
  Tha an nighean gaisgeach seo gu math fallain. Agus dìreach ban-dia fìor. Tha an leithid de lùth aice.
  Agus beuc an gaisgeach :
  - Glòir do'n Tìr-mhàthair, agus dhuinne !
  Ghabh Victoria e agus rinn i sgadan, a" losgadh làmh:
  - Biodh ar Motherland aig an ìre as àirde de shoirbheachas!
  Agus tilgidh cas-rùisgte grenade. A tha ag itealaich agus a 'sgrios a h-uile duine.
  Bidh Veronica cuideachd a" losgadh, agus gu soirbheachail a" marbhadh seanalair am measg nan Nadsaidhean uasal.
  Agus bidh grenade air a thilgeil le cas-ruisgte ag itealaich. Tha faisisteach a" tuiteam.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Is e dìreach na mairbh a tha teagmhach mu mhòrachd na Ruis!
  Agus seall fiaclan neamhnaid!
  Tha Juliana gu furasta a" dearbhadh:
  Is sinne an fheadhainn as làidire de na h-uile! Bha an-dè, tha sinn an-diugh!
  Tha Anna ruadh gu deònach a" cur ris:
  - Agus bidh sinn a-màireach!
  Bidh grenade air a thilgeil le cas rùisgte a" reubadh nàimhdean bho chèile.
  Chuir Angelina bogsa shligean slàn air bhog le a casan rùisgte agus chuir i a-mach:
  - Tha an àm ri teachd againn!
  Chuir an Ruis, nas mionaidiche, an arm Sòbhieteach ionnsaigh air Krasnodar.
  Choisich balach is nighean air beulaibh: Oleg agus Margarita.
  Chuir clann às do na Nadsaidhean agus chaidh iad air adhart gu ruige an t-seann lùchairt ìmpireil a bha uair le Romanov. Dh" ainmich Mainstein, am marasgal achaidh as cliùitiche aig Hitler, gu sòlaimte nach fhàgadh e am prìomh-bhaile, agus gum fuiricheadh e ann gu bràth.
  Loisg Oleg spreadhadh air na Gearmailtich agus thilg e grenade le a chas rùisgte, a" squeaking dha fhèin:
  - Cha ghèill an Ruis gu bràth!
  Chuir Margarita cuideachd lemon air bhog le a cas bheag rùisgte agus cam, a" giùlan a fiaclan:
  - Buail no bàs!
  Agus buidheann-chatha de chlann-nighean a" dol a-steach don lùchairt, far an do ghabh Field Marshal Mainstein fasgadh. Bha a h-uile nighean ann an èideadh, cha robh ach panties air fhàgail. Agus tha an leithid de dhaoine cha mhòr rùisgte a" sabaid mar ghaisgich.
  Bidh Victoria a" tilgeil grenade le a cas rùisgte agus a" squeaks:
  - Nikolay, is e mikado a th" annad!
  Chuir Veronica cuideachd tiodhlac bàis air bhog le a ball rùisgte agus a" crathadh a fiaclan:
  Is e ar rìgh as fheàrr!
  Agus mar a tha e a" deàrrsadh mar neamhnaidean! Agus nighean cho eireachdail.
  Bidh Juliana cuideachd a" gàireachdainn le toileachas, agus a" cur grenade air bhog le a cas-rùisgte:
  - Tha mi nam buannaiche saidhgeòlas!
  Agus nochd i a teanga.
  A" sgrios nan Nadsaidhean.
  Bidh Anna cuideachd a" losgadh, an diabhal ruadh seo. Agus tha e ga dhèanamh cho math. Slaod sìos na Nadsaidhean.
  Agus beucaidh am mullach a sgamhan:
  - Glòir do m' dhùthaich naomh !
  Agus a" giùlan fhiaclan!
  Tha Angelina cuideachd na boireannach gaisgeil, agus cuiridh i air bhog bogsa slàn de stuth-spreadhaidh.
  Agus dh'itealaich na Nadsaidhean air gach taobh.
  Bidh na caileagan a 'dol air an aghaidh oilbheumach, a' pronnadh luchd-dùbhlain. A 'faighinn soirbheachas susbainteach. Tha iad a' mothachadh gràis uaibhrich, agus teann- tachd gun sgìos, agus neo-làthaireachd lochdan. Agus is e cìochan lom an gealltanas as fheàrr a thaobh do-chreidsinn agus neo-sheasmhachd.
  Bhictoria, a" gearradh dheth na Nadsaidhean, chirps:
  - Làmhan darach, ceann luaidhe !
  Agus a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte. A" sgapadh nan Nadsaidhean.
  Bidh Valentina cuideachd a 'losgadh.
  A 'briseadh na Gearmailtich. Agus brisidh iad iad nam pìosan.
  Nas fhaisge agus nas fhaisge air an lùchairt. Agus tilgidh cas-rùisgte grenade.
  Tha na Nadsaidhean eagallach a" gèilleadh. A 'briseadh às a chèile.
  Terminator Girl ag ràdh:
  - Perun bi còmhla rinn!
  Tha Juliana na nighean crìochnachaidh eireachdail a bhios a" losgadh oirre fhèin agus a" sgrios luchd-airm nam faisisteach. Rug i a fiaclan.
  Rinn an nighean gàire:
  - Is sinne gaisgich na Ruis as motha!
  Thilg an nighean grenade le a cas-rùisgte. Sgap an nàmhaid.
  Ghabh Juliana e agus sheinn i a-rithist:
  - Dh'ionnsaich Suvorov coimhead air adhart! 'S ma sheasas tu, seas ri d' bhàs !
  Agus rinn i gàire.
  Bha Anna Fiery cuideachd a" seinn agus a" comhartaich:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus air a chur ris le gàire:
  - Agus tha sinn an-còmhnaidh air thoiseach!
  Bha Angelina, an nighean ghaisgeil, cuideachd a 'bualadh air an nàmhaid. Sgap na geàrdan ìmpireil-Nadsaidheach agus rinn iad squeak:
  - Airson euchdan na linn!
  Agus a-rithist bidh na grenades air an tilgeil le casan lom ag itealaich.
  Nigheanan brùth air an nàmhaid. Tha cuimhne aca air dìon gaisgeil Voronezh agus Stalingrad, nach tèid a dhìochuimhneachadh airson linntean.
  Eh, uill, ciamar a dh" fhaodadh an leithid de dh"arm a chall ann am fìor eachdraidh, agus eadhon dha na Nadsaidhean?
  Tha sin tàmailteach.
  Bidh Victoria a" tilgeil grenade le a cas rùisgte agus a fìdeagan:
  - Airson crìoch na Ruis!
  Chuir Veronica cuideachd rudeigin marbhtach air bhog le a cas-rùisgte agus i gu mòr air chrith, a" rùisg a fiaclan:
  - Airson coileanaidhean ùra!
  Agus thug i tionndadh dha na Nadsaidhean.
  Agus an seo Juliana, cuideachd, mar a bheir i agus a 'chùis. Agus an uairsin thug i leis a cas-rùisgte e agus chuir i grenade air bhog.
  Agus an uairsin sheinn i:
  - Cha gheill sinn do dheachdaire nàmhaid!
  Agus rùisg i a h-aghaidh!
  Nighean òg brèagha le ìomhaigh lùth-chleasaiche. Agus gu math treun.
  Agus tha Anna mar dhòrn aig na Nadsaidhean. Pronnaidh e iad, agus tilgidh e grenade gu ro-chealgach le cas rùisgte.
  Agus a 'sgapadh nàimhdean, mar gum biodh na botail a' falbh bhon bhàl.
  Nighean a' gàireachdainn:
  - Seoclaid, is e ar dòigh!
  Is fìor thoil le Anna seoclaid. Agus fon rìgh, tha na margaidhean air an lìonadh le bathar. Dè as urrainn a ràdh mu Tsar Nicholas? Nar leigeadh Dia gun tionndaidheadh an rìgh a chailleas fa chomhair ar sùl gu bhith na fhear mòr. Agus chan eil a dhìth ach airson na caileagan a bhith a 'sabaid air an aghaidh.
  Agus clann-ghaisgich no dhà nach do leig leis na Nadsaidhean seilbh a ghabhail air a 'bheinn, Vysokosnaya agus an Diollaid Mhòr. Nuair a chaidh co-dhùnadh a dhèanamh air na thachair dha Vysokosnaya.
  Mar sin chaidh Ìmpireachd Sobhietach na Ruis a phronnadh.
  Chuir Angelina cuideachd baraille murt air bhog agus thuit e air balla a-muigh na lùchairt ìmpireil le gunnaichean inneal.
  A-nis tha na caileagan mu thràth a 'ruith tro na seòmraichean. Tha an tionndadh cinnteach sa chogadh gu bhith a" tachairt.
  Tha Victoria gu dealasach ag ràdh:
  - Tha mi a 'creidsinn, tha fortan a' feitheamh orm!
  Agus a-rithist tha e a 'tilgeil grenade le cas-rùisgte.
  Veronica, a 'stiùireadh teine marbhtach. A" brodadh luchd-dùbhlain, tweets:
  - Tha mi fortanach gu cinnteach!
  Agus a-rithist chuir grenade air bhog le cas-rùisgte ag itealaich.
  Agus an uairsin tha Yuliana ann, mar phaidhir bhomaichean ceangailte air an losgadh bho a casan rùisgte. Agus sgrios an luchd-dùbhlain.
  An uairsin spreadhadh gu gàire:
  - 'S e nighean comet a th' annam.
  Agus a‑rìs tha e tilgeadh a‑mach teangannan teinnteach a" bhàis.
  Agus an uairsin tha Anna, an nighean crìochnachaidh seo, mu thràth a" reubadh. Mar a ghlac i a h-uile duine agus a 'smeuradh. Gu sìmplidh sàr-mhath.
  Gaisgeach a tha na fhìor sgrios air blàr.
  'S a' glaodhaich ris fèin :
  - Ar sgioba, tha a 'mhisneachd as àirde!
  Agus an uairsin nochd Angelina. Cho fionnar agus cho snog. Bidh e a" toirt buaidh air a h-uile duine le a lùth borb. Comasach air cha mhòr nàmhaid sam bith a chuir fodha.
  Agus ghiùlain an gaisgeach a fiaclan neamhnaid. Agus tha iad nas motha na each. Seo an nighean.
  Bidh Angelina a 'gàireachdainn agus a' seinn:
  - Airson megplants le caviar dubh!
  Agus dh"èigh na caileagan aig mullach an sgamhanan ann an sèist:
  - Bidh craobhan Apple a" fàs air Mars!
  Anns an Iuchar 1947, thòisich sabaid a-rithist air an aghaidh Sòbhieteach-Gearmailteach. Bha na Gearmailtich a" dol air adhart air feadh an Don. Aig an aon àm, bha iad fhathast a 'feuchainn ri gabhail Voronezh.
  Bha an ceathrar nigheanan a" sabaid gu gaisgeil agus a" nochdadh gaisgeachd.
  Loisg iad gu dìreach.
  An seo thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte, a 'sgapadh nan Nadsaidhean. Agus rinn e gàire:
  - Glòir do ghaisgich na Ruis!
  Ceathrar nighean bhrèagha, gu math lùbach. Thug iad dheth am bras agus nochd iad am broilleach. Agus tha na nipples cho sùbhrach, blasta.
  A" stiùireadh teine le deagh amas agus Zoya. Bidh e a" gearradh sìos nan Nadsaidhean, agus a" fannachadh le toileachas:
  - Is mise curaidh na cruinne!
  Agus cuideachd tilg grenade mar chas casruisgte. Bidh na Nadsaidhean a" sgapadh ann an diofar dhòighean, mar thonnan bho thuiteam meteorite.
  Tha, is toil le Zoya a bhith a" marbhadh!
  Agus an uairsin tha Augustine na theine. Bidh e cuideachd a" losgadh gu math ceart. A 'cur às don Fritz.
  Agus a-rithist grenade ag itealaich bho a cas-rùisgte. Briseadh na Nadsaidhean gu pìosan.
  Bidh Svetlana cuideachd a" tarraing an Fritz. Agus tha e a" seinn:
  - 'S e nighean teth a th' annam! Bidh mi a" pronnadh a h-uile duine gu rag!
  Agus tilgidh a òrdagan rùisgte sgrios.
  Nigheanan gu dearbh eadhon gu mòr! Bòidheach, blàth, dàna.
  Agus tha na Gearmailtich a' cur maill air an adhartas. Ged a tha an làmhachas ag obair gu gnìomhach. A tha air leth math! Dìreach an aerobatics as mòr-mhaighstir.
  Tha Natasha a' losgadh... Agus tha sealladh de chràdh a' lasadh ro a sùilean.
  Rug na Gearmailtich air nighean Komsomol. Strip a rùisgte. Agus chuir iad ann an coire uisge e. las iad teine foidhe. Thòisich e ri còcaireachd beò. Chlisg an nighean ann am pian do-ruigsinneach. Leig na Nadsaidhean leatha leum a-mach às a" choire.
  An uairsin dh'fhuaraich iad an t-uisge, agus a-rithist thilg iad e agus thòisich iad air a theasachadh. Mar sin bhruich iad an nighean grunn thursan.
  Seo na h-uilebheistean ... An uairsin chroch iad an nighean air a 'chrann agus loisg iad i le slat dearg-theth. Bòidhchead air a chràdh gu bàs.
  Uill, ciamar nach gabh thu dìoghaltas.
  Bidh Natasha a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, a" sgapadh am Fritz, agus a" gàireachdainn oirre fhèin le gàire.
  Is e bòidhchead cho mòr a tha seo.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Bidh e fionnar!
  Thug Zoya tionndadh cuideachd. Mharbh e na faisistich. Gheàrr i dheth na Nadsaidhean agus an luchd-duaise.
  An uairsin thilg i grenade a-rithist le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ceathrar sgoinneil agus an neach-glèidhidh!
  An uairsin lean am blàr, le cuideam agus ìomhaighean.
  Chuir Augustine Redhead grenade air bhog le a cas-rùisgte. Sgap na Nadsaidhean, chuir e tòrr dhaoine sìos le grenade. Agus seo uile Fritz.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Tha mi nam sgeadachadh den Motherland!
  Agus nochd an nighean i fhèin mar a chaidh a h-èigneachadh. Dè cho snog agus snog! Agus tha i a" bualadh nan Nadsaidhean air a son fhèin. Tha an nighean dìreach superman. An rud as fhuaire de na h-uile agus an-còmhnaidh fo chasaid buannachadh.
  Tha Svetlana cuideachd na nighean àlainn. Thug i tionndadh le deagh amas, agus gheàrr i sìos na Nadsaidhean. Agus an uairsin mar a thilgeas e grenade le òrdagan rùisgte. Ciamar a fhuaimneachadh Fritz.
  Agus cuiridh a leithid de bhàn air dòigh. Bidh iad uile a 'gearradh sìos le aon shealladh. Agus crioslaich e, a" giùlan fhiaclan:
  - Bithidh soillse sìorruidh agus maoth !
  Nigheanan an seo agus an leithid de thrannsa. Gaisgich iongantach - aerobatics.
  Feadan Natasha. Thilg i grenade le a cas-rùisgte agus rinn i sgadan:
  - 'S e nighean sgoinneil a th' annam!
  Ged is e aithris neo-chothromach a tha seo, tha e gu ìre fìor. Tha na gaisgich seo grinn.
  Agus glè bhrèagha cuideachd. Le sùilean boillsgeach agus fiaclan neamhnaid.
  Agus bidh iad a" sabaid gu glòrmhor, a" tilgeadh nithean brisidh len casan rùisgte.
  Ach tha e uabhasach duilich a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean. Tha e coltach ri bhith a" bualadh balla.
  Ghabh Zoya e agus loisg i loidhne aig na Nadsaidhean. Agus ghearr i sios iad, mar gu 'm biodh each mòr 'na ionga, a' leagail an fheòir.
  An uairsin thilg an nighean grenade le a cas-rùisgte agus rinn i co-èigneachadh:
  - Tha mi a leithid de aisling nam milleanan!
  Agus nochd i a teanga. Is e seo nighean - fìor chrìochnaiche. Bidh a h-uile duine air a bhrosnachadh agus air a reubadh gu pìosan. Agus sàbhaidh gun teagamh aig astar àrd.
  Ghabh Zoya e agus sheinn i:
  Tha an saighdear daonnan fallain
  Tha an saighdear deiseil airson rud sam bith!
  Agus thilg Augustine grenade le a cas-rùisgte. Thilg i na faisistich agus thug i seachad aplomb:
  - Agus mar duslach bho bhrat-ùrlair, bidh sinn a" leagail às an rathad!
  Thuirt Svetlana, losgadh, ris:
  - Na atharraich casan! Tha ar n-aghaidhean a" deàrrsadh! Brògan sgoinneil!
  Gaisgich mar a chì sinn ann an làn èideadh. Agus chan eil feum aig nigheanan air brògan. Bidh iad comasach air a h-uile duine a dhubhadh às ann an duslach no pùdar, leithid dath liath.
  Smaoinich Natasha, a" losgadh air na Nadsaidhean. Gu dearbh, carson a tha e do-dhèanta soirbheachadh gun a bhith meallta? An seo ghabh Stalin, mar eisimpleir, cumhachd le foill. Gheall e Zinoviev agus Kamenev beanntan òir, ach tha e fhèin a losgadh orra.
  A bheil e loidsigeach sin a dhèanamh? Nas mionaidiche, tha e dìreach loidsigeach - chan urrainn dhut a mhealladh chan urrainn dhut a bhith beò!
  Thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte agus rinn i co-èigneachadh:
  - 'S e rionnag mòr a th' annam!
  Loisg Zoya cuideachd. Fhuair mi e agus rinn e gàire:
  - Agus tha mi air leth math cuideachd!
  Agus grenade air a thilgeil le cuileagan òrdagan lom. Agus mar a gheibh na faisisteach e. Leis na tonsils as motha.
  Agus tha Augustine a 'bròg. Agus tha e a 'bualadh fìor mhath. Agus rinn i a" chùis air an Fritz, mar gum biodh e le buille bho òrdaig.
  Agus tha an cas-rùisgte cuideachd a 'tilgeil grenade gu math ainmeil.
  dh'èigh Augustine:
  - Na dùisg gu ainmeil fhad "s a tha e sàmhach!
  Agus a-rithist thug e tionndadh le deagh amas.
  Bhuail Svetlana a-rithist. Mharbh e na faisistich. Agus rinn mi gàire:
  - 'S e sàr nighean a th' annam!
  Agus deàrrsadh le sùilean agus squeak le guth!
  'S e, is e seo nigheanan mar sin nach bu chòir dhut meur a chuir nad bheul leotha - bidh iad a' bìdeadh!
  Thuirt Natasha, a" losgadh:
  - Thòisich iad air bruidhinn, mu dheidhinn fad-beatha.
  Thuirt Zoya, a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte:
  - Cho-dhùin sinn feitheamh beagan fhad "s a bha sinn a" suirghe fala ...
  thilg Augustine grenade, agus chrath e:
  - Blasta airson an treas!
  Chuir Svetlana air bhog tiodhlac a" bhàis le a òrdagan rùisgte agus rinn i squealed:
  - O, tha mi fionnar!
  Anns an Iuchar, cha mhòr nach robh na Gearmailtich a 'fuireach ann an Voronezh agus stad iad. Bha socair sealach ann.
  . CAIBIDIL #10
  Ach tha an t-Arm Dearg a" feuchainn ri cuir an-aghaidh.
  Tha Oleg Rybachenko, a tha fhathast coltach ri balach mu dhà dheug, agus nighean a tha cuideachd a 'coimhead an aon aois ri Margarita, a' ruith air thoiseach air saighdearan Sòbhieteach na Ruis.
  Bidh iad a 'losgadh orra fhèin. Air cùl na guailnean tha pocannan de grenades.
  Loisg Oleg air na Gearmailtich. Gheàrr e cnap.
  Thilg e grenade le a chas rùisgte agus dh" fhàs e:
  - Tha mi nam neach-crìochnachaidh, air do ghlùinean.
  Thilg Margarita grenade cuideachd le a cas-rùisgte agus thuirt i:
  - Nàmhaid na Ruis sguabaidh mi aghaidh na talmhainn!
  Bidh am balach agus an nighean uile a" reubadh thuca fhèin agus a" rùsgadh an luchd-dùbhlain. Tha iad spìosrach agus as fhuaire air an t-saoghal.
  Oleg, am balach shìorraidh, a 'losgadh air na Gearmailtich agus a' seinn:
  - Sguabaidh mi air falbh thu mar dandelions! Is e luchd-crìochnachaidh a th" annainn chan e balaich!
  Agus a-rithist tha e a 'tilgeil grenade le cas-rùisgte.
  Bidh Margarita cuideachd a" tàirngeadh agus ag ràdh:
  - Tha sinn nar gaisgich sgoinneil! Tha an Ruis air ar cùlaibh!
  Bidh am balach agus an nighean uile a" falbh agus a" dol air adhart. Tha uiread de thoileachas agus teine aca. Agus bidh na Gearmailtich gu litireil a" peantadh fo na crògan aca.
  Nas mionaidiche lom, casan chloinne.
  Bidh Oleg a" losgadh agus a" marbhadh an nàmhaid leis a h-uile peilear.
  Tha, chan eil am balach, tha e coltach, cho furasta stad. Tha e na fhìor chrìochnaiche agus fìor.
  Bidh Margarita a-rithist a" tilgeil grenade le a cas rùisgte agus a" squeaks:
  - Tha mi sgoinneil! Bidh mi nam ghaisgeach eadar-nàiseanta!
  Agus a 'gàireachdainn ris fhèin ...
  Aig an aon àm, tha na nigheanan a 'sabaid. Tha barrachd sgaraidhean boireannaich ann.
  An seo thig am buidheann-chatha gu lèir. Nigheanan casruisgte ann an deiseachan snàmh. A leithid de deise snàmh stoidhle bikini skimpy. Agus rùisgte, sàilean cruinn de bhòidhchead a" lasadh. Gaisgich uaibhreach.
  Agus bidh iad cuideachd a" losgadh air na Gearmailtich. Ach bidh na gaisgich a" dol an sàs ann an sabaid làmh-ri-làimh leis na Gearmailtich. Mar a tha iad air am bualadh.
  Agus mar a shàth iad iad fhèin le bayonets! Seo na nigheanan!
  Dìreach sgoinneil.
  Rinn na caileagan a' chùis air na Gearmailtich le casan rùisgte agus a' gàireachdainn gu feòil-itheach. Seo na gaisgich. Nigheanan den cho-thaobhadh as làidire. Seo mar a bhios saighdearan a' Kaiser gam bualadh fhèin.
  Agus bhuail iad iad fhèin. Agus tha iad a' tighinn...
  Tha leithid de ghaisgich sàr-mhath ann. Agus a h-uile casruisgte agus cha mhòr rùisgte. Agus leum iad dhaibh fhèin. Agus bhuail iad iad fhèin le sàilichean rùisgte. Seo na caileagan - a h-uile nighean nigheanan.
  Bidh Victoria a" sabaid air adhart. Tha i fhathast coltach ri nighean agus tha i gu math caol. Bidh e ga shàthadh fhèin na Gearmailtich agus a" seinn:
  - Dia sàbhail an righ ! Agus reub a h-uile scum!
  Tha, tha na nigheanan an seo aig ìre àrd.
  Agus tha bòidhchead Veronica ri fhaicinn. Bidh na blonde a" sabaid cuideachd.
  Agus tha an Yulfi eireachdail na nighean a thàinig gu bhith na sheanalair às deidh dha an duine aice a thiodhlacadh. Tha Yulfi a" coimhead glè mhath. Tha gaol mòr aice air fir agus às aonais claon-bhreith sam bith bidh i a" conaltradh riutha.
  Gu dearbh, tha gnè a 'leudachadh beatha agus tha e gu math buannachdail dha boireannaich. Bidh e gan ath-nuadhachadh.
  Tha Anna cuideachd a" sabaid, agus le a falt dearg, lusach.
  Agus cuideachd an Angelina tlachdmhor - tha an gaisgeach dìreach super.
  Is e sin, an geàrd rìoghail gu lèir, no an àite Stalin. Sreath iomlan de bhòidhchead. Tha iad cho breagha agus sexy.
  Agus bhris iad na Gearmailtich. Crùisg iad gu pùdar. Grind na cnàmhan agus reubaidh an fheòil.
  Agus tha na Gearmailtich a 'teicheadh bhon ionnsaigh. Bidh iad a" fulang às deidh call - ged a tha iad aig ìre ionadail.
  Agus mar sin san fharsaingeachd, fhad "s a tha an iomairt aca.
  Tha na Gearmailtich a" gluasad gu deas air feadh an Don.
  Bidh Gerda agus Charlotte a 'sabaid anns an tanca dà-duine as ùire ann an cruth pioramaid.
  Agus tha iad a 'sabaid gu math. Tha an inneal Gearmailteach air a uidheamachadh le gunna le cuideam àrd. Chan eil an inbhe ach 75 mm, ach tha seo gu leòr air sgàth astar àrd muzzle an projectile. Agus eallach mòr armachd mar thoradh air an sin. Laidh na caileagan anns an tanca sìos. Tha an inneal gu math gluasadach le einnsean roth-gas.
  Loisg Gerda aig an tanca Sòbhieteach agus sheinn e:
  - 'S e madadh-allaidh cho fiadhaich a th' annam, nach robh mi a-riamh thall thairis!
  Agus bidh e a" gàireachdainn, a" tapadh a chas rùisgte air an luing gàirdeachais.
  Chan eil Charlotte ruadh nas ìsle na sin.
  Cuideachd super nighean.
  Bidh e ga losgadh fhèin agus a" bruthadh nam putanan gàirdeachas le òrdagan rùisgte.
  Gaisgeach eireachdail.
  Dh"fhaighnich an ceann ruadh, fhad "s a bha e a" losgadh, do Gerda:
  - Ciod i do bharail, am bi Criosduidh air a thoirmeasg mu dheireadh ?
  Thuirt an neach-crìochnachaidh blonde gu daingeann:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gum bi!
  Agus rùisg i a h-aghaidh!
  Tha gaisgich, san fharsaingeachd, math air losgadh. An seo bhuail Gerda le a òrdagan rùisgte. Agus rinn e gàire:
  - Cha bu chòir dhuinn Aryans a chreidsinn anns a" Bhìoball Iùdhach a" searmonachadh sìthiche.
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Tha sin ceart, cha robh e iomchaidh! Is sinne an fheadhainn as fheàrr san t-saoghal!
  Chuir an ceann ruadh a-rithist tilgeadh marbhtach le a òrdagan rùisgte. Bhuail càr Sòbhieteach.
  Tha na sabaidean uabhasach brùideil. Aig an aon àm, is e nigheanan Sòbhieteach an fheadhainn as fheàrr.
  An seo b" fheudar do Natasha stad a chuir air. Tha na faisisteach a' gluasad a-rithist. Nas mionaidiche, daoine dubha agus Arabaich. Tha na Nadsaidhean a" fastadh shaighdearan ann an Afraga agus Àisia agus gan tilgeil a-steach gu dreuchdan Sobhietach. Tha a h-uile duine a" feuchainn ris na h-àireamhan a phronnadh.
  Bidh Natashka gu sgiobalta a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Bidh mòrachd Stalin fad linntean!
  Bheir Zoya an ciudha. Bidh e cuideachd a 'tilgeil a chas cas air an luchd-dùbhlain. A" cur às do na Nadsaidhean agus ag ràdh:
  - Chan eil eagal air gaisgich àlainn!
  Bidh an Augustine ruadh cuideachd a 'losgadh. Agus gu math iomchaidh. Agus ag ràdh:
  - Tha, nar n-Athair agus tha an cridhe beò!
  Agus tha e cuideachd a 'tilgeil grenade le a chas-rùisgte.
  Svetlana, a 'losgadh, ag innse na bòidhchead:
  - Bheir sinn cunntas air na Nadsaidhean damnaichte!
  Agus bhuaithe, chuir grenade air bhog le òrdagan lom. San fharsaingeachd, tha na caileagan an seo den fheadhainn as àirde poshiba.
  Natasha, a 'losgadh, chirped:
  - Biodh an cogadh seo mu dheireadh!
  Thuirt Zoya gu deònach:
  - Cha rìoghaich Satan.
  Anns an Iuchar, chaidh na Gearmailtich air adhart air feadh an Don agus bha iad mu thràth a 'tighinn faisg air an lùb. Bha na blàir fo làn ghluasad an seo. Agus cha chleachd thu an cumhachd stailc mar bu chòir. Thàinig Voronezh gu bhith na taobh taobh airson a 'chogaidh. Gu fìrinneach, dè a tha a" cur dragh ort?
  Thòisich sligean, agus thòisich e air tuiteam na chadal le gainmheach agus pìosan. Bha na stoirmean ag itealaich. Bha mòran dhiubh ann, agus bha iad uile feargach mar chuileagan.
  Thuirt an nighean:
  - Bidh snàgairean a" snàgail mar chuileagan neònach.
  Agus thilg i grenade le a cas-rùisgte, a 'leagail itealan ionnsaigh jet Gearmailteach leis.
  Às deidh sin, rinn Zoya an aon rud. Thilg i grenade cuideachd le a cas-rùisgte agus leag i sìos am faisisteach.
  Tweeted:
  - Is e bruadar casruisgte a th" annam, agus dìreach bòidhchead mòr!
  Agus a-rithist thug an gaisgeach cas.
  Chaidh Augustine ruadh a-steach cuideachd gun duilgheadas sam bith. Chrath i càr le a cas-rùisgte le grenade. Bhris i na pìosan e. A tha sgapte air feadh na sgìre gu lèir agus tobhta Voronezh.
  Agus an uairsin eadhon nas duilghe ...
  Agus bheir Svetlana e, agus tilgidh i grenade le a òrdagan rùisgte. Agus sgriosaidh e an naimhdean uile gun duilgheadas sam bith. Mar sin bidh e, mar gum biodh ann an ciste - balbh agus às aonais antimony neo-riatanach.
  Chaill na Gearmailtich cus anns na blàran airson Voronezh agus ghabh iad fois a-rithist.
  Cluich mun cuairt beagan. Chunnaic mi aon itealan ionnsaigh Gearmailteach. Agus ghabh i e, agus thilg i grenade air le a cas-rùisgte. Bha an nì brisidh ag itealaich ann an arc àrd. Thàinig e gu tìr anns a 'chàr Gearmailteach, ga roinn na phìosan. An uairsin thuirt an neach-crìochnachaidh blonde:
  - Chan e mise am pupaid agad!
  Às deidh sin, thionndaidh na gaisgich gu h-aon-ghuthach air an stamag. Sàilichean lom air am lasadh.
  Tha an t-Iuchar a" tighinn, a" sabaid agus a" rùsgadh. Sheall iad suidheachadh saighdearan Ruiseanach le sligean. Agus bidh iad a" losgadh le buill-airm cumhachdach. Tha na Nadsaidhean a" tighinn air adhart ann an raon lùb an Don.
  Tha gaisgich is gaisgich ann. Bidh am Fritz cuideachd a" sabaid air discos. Gu sònraichte nigheanan brèagha: Gertrude agus Eva. Bidh iad a" sgèith plèana diosc agus a" pronnadh na Ruiseanaich san adhar.
  Loisg Natasha dhan adhar. Loisg i sìos inneal Gearmailteach gun luchd-obrach, fo smachd rèidio "Rama" -7. Agus thuirt i:
  - Bidh daoine toilichte.
  Thilg Zoya grenade air itealan ionnsaigh na Gearmailt le a cas rùisgte, a sgèith a-mach mar piranha feòil-itheach agus a" crathadh:
  - Sonas gu bràth!
  Chuir Augustine, cuideachd, air bhog tiodhlac bàis le a cas-rùisgte agus air a sgàineadh:
  - An riaghaltas Sobhietach ...
  Thilg Svetlana cuideachd rud lasrach, leag i sìos am faisisteach agus rinn i grunt:
  - Tha cumhachd fìor mhath!
  Ach an uairsin dh'fhalbh na Gearmailtich ... Agus shocraich na caileagan beagan.
  Thuirt Natasha le gàire brònach:
  - Uill, dè cho fada 'sa mhaireas an cogadh seo!
  Thuirt Zoya gu deònach:
  - Tha sinn air fàs nas làidire thar nam bliadhnaichean, ach chan eil sinn air aois idir!
  Rinn an gruagach Augustine gàire, agus phronn e an cuileag chorrach le a corragan rùisgte:
  - Gu dearbh chan eil! Na bi a" fàs sean! Tha mi fhathast cho teth sa bha e a-riamh!
  Rinn Svetlana gàire agus thuirt i:
  - Bidh cogadh san fharsaingeachd ag ath-nuadhachadh nigheanan. Bidh stiùirichean a" tighinn agus a" falbh, ach tha nigheanan fhathast òg!
  Fhreagair Natasha le gàire farsaing:
  - Tha sinn air ar n-ath-nuadhachadh - Diathan Ruiseanach!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Seadh, ar Diathan, Diathan Slavic!
  Sheinn an Augustine lasach:
  - Tha sinn beò air tìr ar n-athar ! Tha clann Lada nan clann iongantach! Agus bliadhnaichean air each le sgiathan, an Ruis anns na mìltean bhliadhnaichean air falbh!
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Bho na speuran buailidh an clag - dòirtidh an t-uisge trom! Bidh mi a 'ruith gu m' òige - tha uisge an t-samhraidh gam leantainn!
  Agus thog Natasha le dealas:
  - Lean mise!
  Agus bhuail na gaisgich an casan rùisgte, chisealach. Tha iad dha-rìribh comasach air a leithid de mhìorbhailean. Chan eil aon duilleag air a thionndadh thairis nam bheatha.
  Seo ginealach slàn de ghaisgich a" fàs suas. Mar-thà a 'sabaid ann an rangannan an t-Arm Dearg, an fheadhainn a rugadh cha mhòr an dèidh toiseach a' chogaidh.
  An seo, mar eisimpleir, Andreika. Balach casruisgte ann an shorts. Trì bliadhna deug uile gu lèir, ach ciamar a tha e a 'sabaid? Seadh, balach mì-fhortanach ann an dòigh air choreigin, nach robh eòlach air an t-saoghal.
  Rinn Natasha gàire air Andreika. Bhuail i gruag bhàn a' phiobaire. Seall cho tana 's a tha e, mar sheòclaid. Thug an nighean candy don bhalach. Is ghlaodh e gu dubhach :
  - Tha milis dona ...
  Ach dh'ith e am biadh co-dhiù. Seadh, seòrsa de bhalach. Ghabh Natasha agus chùm i a-mach a làmh. Chuir i tiog air cas chruaidh, dustach an tùsaire. Mar fhreagairt, thòisich e ri strìochag air bonn lom Natashka. Tha e math a bhith suathadh le làmhan balach.
  Thuirt Natasha:
  - Tha thu a 'fàs Andrey! Ma tha thu beò bliadhna no dhà eile, teagaisgidh mi dhut.
  Chuir e iongnadh air a" ghille
  -Dè?
  Rinn Natasha gàire.
  - Mar a nì thu gaol!
  Rinn Andrey srann le tàir:
  - Tha mi air fhaicinn mar-thà!
  Chrath Natasha a ceann.
  - B 'e an rud a chunnaic thu a' briodadh bheathaichean. Agus teagaisgidh mi thu gu h-àlainn agus gu math tlachdmhor!
  Air 1 Lùnastal, 1947, chaidh na caileagan a lorg anns na trainnsichean. Bha iad a" sabaid an aghaidh Fritz. Tha tòrr ùine air a dhol seachad bho thoiseach a" Chogaidh Mhòir Patriotic. Seo an tachartas.
  Bidh Natasha a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil grenade le a cas rùisgte, chiseled, ag ràdh:
  - Air son mòrachd na duthcha comannach !
  An uairsin rùisg i a fiaclan.
  Tha na caileagan a 'sabaid an seo, gu traidiseanta cha mhòr rùisgte. Air an sgeadachadh a-mhàin ann am panties dearga, teann, bidh iad a "sabaid agus a" toirt buaidh air a "chòrr den luchd-sabaid le frenzy.
  Agus tha iad a 'losgadh. Agus bidh iad a 'losgadh gu math. Coltach ri snaidhpichean agus gaisgich aig an ìre fànais as àirde.
  Bidh Zoya a" losgadh cuideachd. Bidh e a 'gearradh sìos air na Nadsaidhean agus a' cromadh:
  - O, mo mhàthair-thìr agus teaghlach mòr!
  Agus tilgidh e grenade le a chas rùisgte. Nighean iongantach san fharsaingeachd.
  Agus is e dath na duilleige òir a falt.
  Bha Zoya air a chràdh aig aon àm leis na Nadsaidhean. An toiseach, thug iad gu bothan mi agus thug iad sìos mi gu na shorts agam. Thòisich iad a 'faireachdainn, a' dìreadh le an làmhan gu àiteachan mothachail. An uairsin bhuail iad mi le pìoban rubair. Bhuail iad mi air a' uchd, agus air an taobhan, agus air na sliasaidibh. An ath rud bha an fheadhainn as iriosal - air an èigneachadh le truncheon rubair. Ach tha am faireachdainn cho dian. Aig an aon àm, còmhla ris a 'phian, fhuair Zoya eòlas air orgasm agus chrìochnaich e. Rinn na Nadsaidhean gàire.
  An uairsin dh'èignich iad a 'bhòidhchead làmh-sgrìobhaidh le cluba, agus an uairsin thòisich iad fhèin mu dheidhinn ... Choisich còig air fhichead saighdear òg, acrach thairis air an nighean. Na deanadh òigh ni's mo, ach fear fathast. Tha seo an dà chuid toileachas agus pian. A leithid de mhothachadh dian. Gu sònraichte ma thèid an èigneachadh sa chòigeamh puing.
  Ach co-dhiù cha deach am bualadh. Chithear gun do chòrd e ris na Nadsaidhean aig diofar amannan. Cha do chroch iad i. Gus an do ruith Zoe air falbh mu dheireadh. Roimhe sin, leis an t-slighe, chaidh a cur a-mach don fhuar casruisgte agus cha mhòr rùisgte. Ach ron àm seo bha Zoya air fàs cleachdte ris an fhuachd. Agus ruith i air falbh ann an dìreach a panties. Agus gu bheil i na gaisgeach den aerobatics dearga as àirde.
  Bidh Aurora cuideachd a" sabaid gu gaisgeil. A" slaodadh sìos na Nadsaidhean agus a" seinn:
  - Motherland, pàrtaidh, Komsomol! Bidh call làidir ann dha Hitler.
  Agus cuideachd mar a tha e a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte.
  Tha a h-uile dad mu na nigheanan fionnar agus grinn.
  Agus bidh Svetlana cuideachd a 'gabhail agus a' sgoltadh. Agus gearr sìos am Fritz. Agus le òrdagan lom cuiridh e grenade.
  Agus roar aig an aon àm:
  - Air sgàth strì a 'chomanachais!
  Bidh Natasha cuideachd a" losgadh, a" leagail nan Nadsaidhean agus a" sèideadh:
  - Ann an ainm an athar, an naomh!
  Agus tha grenade air a thilgeil le òrdagan lom a' sgapadh nan Nadsaidhean. Agus tha na caileagan a 'fàs nas toilichte agus a' seinn a h-uile càil dhaibh fhèin le toileachas fiadhaich.
  Bidh Zoya cuideachd a" losgadh le mionaideachd Robin Hood. A" treòrachadh teine dha fhèin agus a" seinn:
  - Tha gaol agam air an Ruis! Dùthaich chumhachdach! Carson nach deach Hitler a sgrios? Chan eil mi a' tuigsinn!
  Agus gabhaidh esan cuideachd, agus a òrdagan rùisgte, e agus tilgidh e grenade. Agus kayuk dha na faisisteach.
  Bhuannaich Aurora am Fritz. Thilg i lemon le a cas-rùisgte agus dh"fhuilig i:
  - Ach Pasaran ! Buille geur!
  Agus bheir Svetlana seachad an tionndadh. Mar a sguabas tu na Nadsaidhean. Mar as urrainn dhut iad uile a bhogadh agus squeak:
  - Glòir do Shlat an Uile-chumhachdaich !
  Agus tilgidh e mar an ceudna grenade le a chas rùisgte.
  Agus bheir Natasha seachad tionndadh cuideachd. Gearr dheth na faisistich. Agus tilgidh e grenade le a chas rùisgte, a" fannachadh:
  - Seadh, bitheadh t'ainm naomh !
  Agus gàire a-rithist. Fiaclan biorach glitter.
  Agus an uairsin tha Zoya a 'gèilleadh. Còmhdaichidh e na faisistich gu fìrinneach. Agus fanaidh e, a" tilgeadh grenade le a chas rùisgte:
  - Gaisgeach, a 'toirt bàs don h-uile duine!
  Agus a-rithist, bidh e air a shèideadh le spreadhadh marbhtach!
  Agus an seo tha Aurora coltach ri lupanet. Agus marbhadh. 'S le òrdagan ruisgte cuiridh e seachad tabhartas bàis.
  An uairsin tha e ag èigheach:
  - Glòir dha na saighdearan treun Ruiseanach! Maighstirean gualainn!
  Agus bheir Svetlana, cuideachd, buaidh air na Nadsaidhean. Mar a ghearras e sìos iad, mar chorran, agus a" breabadh:
  Tha mi nam ghaisgeach nach tèid a dhìochuimhneachadh ...
  Agus a-rithist le cas-rùisgte, mar gum biodh e a 'ruith air an nàimhdean na Ruis. Agus mar grenade leig leis itealaich.
  Tha an nighean, gu dearbh, a 'cuimhneachadh mòran. Mar eisimpleir, mar air ais anns an dà fhicheadamh bliadhna, thug am Fritz air dithis nighean casruisgte toll a chladhach anns an fhuachd. Agus chan eil na caileagan fhathast cho cruaidh. Agus gu dearbh, thionndaidh na casan aca an toiseach dearg, agus an uairsin thionndaidh iad gorm bhon fhuar. Agus tha e air a ghoirteachadh.
  Agus thòisich na h-uilebheistean-faisisteach, gus blàthachadh, a 'bualadh le clubaichean air na sàilean. Chaill na nigheanan mothachadh. Às deidh sin, dhòirt iad dhà no dhà eile de thubaichean uisge deigh orra. Cha mhòr sgìth.
  Gu fortanach, chaidh na caileagan mì-fhortanach a thogail le neach-slànachaidh. Thàinig iad a-mach. Agus cha robh feum air fiù 's na buill a ghearradh dheth. Dh'fhàs na caileagan suas agus thàinig iad gu bhith nan partisans. Rinn iad dìoghaltas air na Nadsaidhean.
  Cha robh am balach tùsaire Alasdair Grigorievich cho fortanach. A Nadsaidhean, a ghlacadh, undressed. Agus crochte air raca anns an fhuachd. Agus bha casan rùisgte a' phuinnseanaich air am bruthadh ann am bloca, agus shuidh clach air an robh cuideam ionaid. Shìn am balach a-mach anns an fhuachd. Agus bha a luchd-faisisteach mar an ceudna ga bhlàthachadh, a' toirt lòchran gu corp cruaidh. Is iad seo uilebheistean nan Nadsaidhean.
  Bha an gille a 'crochadh trì latha agus trì oidhcheannan, agus air a' cheathramh latha, gun chomas aige a 'chràdh a ghiùlan, bhàsaich e.
  Bha an luchd-ionnsaigh gan giùlan fhèin gu cruaidh ...
  Bha ball Komsomol Sveta cuideachd gun aodach. Bha thu a 'frithealadh jar glainne mòr. Air a lìonadh le uisge agus fosgailte do reothadh. Agus gus am faic an luchd-còmhnaidh gu lèir mar a bhios am ball Komsomol a 'reothadh anns an uisge reòta, còmhdaichte le deigh. Dè an t-uabhas a th" ann.
  Bidh Svetlana a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" feadaireachd:
  - Cha tèid Faisisteachd seachad! Glòir dhan Ruis!
  Bidh Natasha cuideachd a" losgadh. Bidh e gu ceart a" tilgeil grenade le a chas rùisgte agus ag èigheach:
  - Nach laigh sinn fo Hitler !
  Tha Zoya a" dearbhadh ann an tòna shòlaimte:
  - Cha luidh sinn gu bràth !
  Agus cuideachd a 'fosgladh teine.
  Agus tilgidh cas-rùisgte grenade.
  Tha Aurora a" losgadh. A" dèiligeadh ris na Nadsaidhean, agus a" sgreuchail.
  - Glòir do na diathan Ruiseanach!
  Agus a-rithist tha e a 'tilgeil grenade le cas-rùisgte.
  Agus bidh Svetlana a 'losgadh gu math ceart. Agus a" sgreuchail:
  - Ann an ainm beatha air an Talamh!
  Agus a-rithist bidh e a 'tilgeil grenade gu math ceart le a chas rùisgte.
  Agus tha na Fritz a-mach à anail.
  Chuir na caileagan an ionnsaigh Nadsaidheach air ais, agus thàinig an ath latha: 2 Lùnastal, 1947. Chuir na bòidhchead an ionnsaigh air ais a-rithist. Loisg sinn beagan, an uairsin frolic leis na fir.
  Chuimhnich Natashka mar a chaidh i beagan air rathaidean a" chogaidh air cùl loidhnichean nàmhaid anns an dà fhicheadamh dàrna bliadhna.
  Bha nighean casruisgte ann an èideadh cotan sìmplidh. Bha coiseachd furasta agus tlachdmhor. As t-samhradh, tha blàth-fhleasg air fhighe a-steach do fhalt geal Natasha, beagan òir. Bidh buinn lom a" priobadh molagan gu math tlachdmhor. Tha casan na h-ìghne air an cruadhachadh gu mòr, agus chan eil i air a ghoirteachadh idir. Agus chan eil eagal air eadhon pìosan botal air arbhar.
  Chaidh Natashka thuice fhèin, agus i na scout. 'S e nighean fìor bhrèagha a th' innte, agus faodar seo a chleachdadh airson math na dùthcha.
  Gus cuideigin a mhealladh, toinneamh. Tha ceathrad "s a dhà, ge-tà, duilich don Ruis. Às deidh a 'chiad shoirbheachadh faisg air Moscow, Leningrad, anns a' cheann a deas, thòisich an t-Arm Dearg a 'call a-rithist.
  Rinn saighdearan Sòbhieteach a' chùis faisg air Kharkov agus bhuail iad an goileadair. Agus tha na Nadsaidhean mu thràth a" dol gu Voronezh. Gu dearbh, chan eil seo a 'togail an fhaireachdainn. Reub an nighean, gu sònraichte sa mhadainn, a" bhileag dheth.
  Tha na Gearmailtich dìreach air ainmeachadh gun deach an dùn do-chreidsinneach Sevastopol a ghlacadh. Agus beagan na bu thràithe, thug iad cunntas air an tuiteam ann an Afraga, cuideachd air dùn Tolbuk gun lùbadh.
  An seo thig nighean casruisgte, a" stobadh a bonnan cruaidh air rathad creagach agus a" smaoineachadh.
  Dè an ath rud a dh" fhaodadh a bhith ann? Am bi buaidh aig na faisisteach? Às deidh na h-uile, tha an cumhachd aca air leth math. Tha, tha am faireachdainn air a mhilleadh. Rinn an nighean gàire:
  - Tha Stalin a 'fuireach na mo chridhe,
  Gus nach bi sinn eòlach air bròn ...
  Dh" fhosgail e an doras don fhànais
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  Gu h-obann chunnaic an nighean balach. Leanabh bàn, bòidheach, mu dheich bliadhna dh'aois. Caol, gu dearbh, ach sùbailte, ann an geàrr-chunntasan, agus le seoclaid torso rùisgte bho losgadh grèine.
  Ruith am balach suas gu Natasha. Dh'èigh e agus dh'èigh e:
  - Tha faisisteach nan laighe! Na gabh dragh, buannaichidh sinn fhathast!
  Fhreagair an nighean gu daingeann:
  - Gu dearbh, bidh sinn a 'buannachadh! Chan urrainn dha a bhith air dhòigh eile!
  Chrath am balach agus thuirt e:
  - Natasha, fhios agad, tha an ceannard a 'toirt rabhadh dhut gun a dhol gu baile Novoselovo. An sin chuir am Fritz air dòigh ambush.
  Chrath an nighean le aonta.
  - Tapadh leibh airson an rabhadh. Ach cò a bheir seachad an nota?
  Mhol am balach:
  - Leig dhomh. Bidh iad a" sgrùdadh a h-uile inbheach, eadhon boireannaich. Ach faodaidh leanabh a dhol troimhe.
  Thug Natasha nota a-mach às a panties agus thug i don bhalach e, ach aig an aon àm dh" fhaighnich i:
  - Dè ma thèid do ghlacadh?
  Fhreagair am balach, a 'coimhead dìreach na shùilean:
  - Fuilingidh mi, mar Mhalchish-Cibalchish, cràdh, agus bàsaichidh mi le mo cheann air a chumail àrd.
  Rinn Natasha gàire. Agus an uairsin chaidh i fodha. Chuimhnich mi mar a chaidh dà thùsaire timcheall air dusan bliadhna a dh" aois a ghlacadh leis na Nadsaidhean. Reub iad dheth aodach nan gillean agus cheangail iad an làmhan air an cùlaibh le uèir agus chuir iad air falbh iad rùisgte agus casruisgte dhan fhuachd searbh. An uairsin chuir iad tron t-sneachda iad, agus a-rithist dhràibh iad a-steach don bhothan. Ghluais iad gus an do reodh an luchd-coimhid gu bàs. Cha robh na tùsairean cofhurtail, ach dh'fhuiling iad. Tha na balaich gu math làidir.
  An uairsin, a 'faicinn nach do ghabh an reothadh na tùsairean, thòisich na Nadsaidhean air a' chlann a losgadh le teine. Agus shoirbhich leotha ann an seo. Nuair a chuir am fear gu bàs iarann teth dearg air broilleach lom a" bhalaich, dh" èigh am balach:
  Gu ma fada beò Stalin!
  An uairsin chaidh stiallan farsaing de mheatailt, dearg bhon teas, a chuir gu buinn lom, cruaidh a "bhalaich. Thug am boireannach a chuir gu bàs a-steach le toileachas fàileadh feòil ròsta tro a cuinnlean. Dh'èigh am fear-tòiseachaidh a-rithist:
  - Cuir brataichean dearga thairis air an Reichstag!
  Agus nochd e a theanga. An uairsin reub na Nadsaidhean a-mach an scrotum le clobhaichean dearg-theth. Bhàsaich an tùsaire le clisgeadh pian.
  Seadh, stèidhich na faisisteach òrdugh ùr.
  Rinn iad giùlan mì-mhodhail agus an-iochdmhor. Agus bha an cràdh seasmhach.
  Bidh Natasha a-rithist a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte. A" sgapadh an Fritz agus chirps:
  - Gu'm biodh neamh air thalamh ! Pàrras co-mhaoineas, anns am bi dùthaich nan Sòbhieteach a 'fàs!
  Bidh Zoya cuideachd a" cur grenade air bhog le òrdagan rùisgte agus chirps:
  - Agus thig glòir gu talamh !
  Às deidh sin, tha an nighean a 'toirt seachad tionndadh fìor mhath. A 'cur às do luchd-dùbhlain. Agus a" giùlan fhiaclan a-rithist.
  Agus an uairsin bidh Augustine a 'losgadh. A" cur às do na Nadsaidhean agus a" slugadh:
  - Airson an Motherland! Airson Stalin!
  Agus a-rithist thilg i grenade le a cas-rùisgte, sgap na Nadsaidhean. Bhuail iad na gaisgich gu làidir.
  Na leig leis an nàmhaid sìos.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte. A" cur dath air na Nadsaidhean agus a" squeaks:
  - Glòir dha na nigheanan Ruiseanach againn!
  Agus mar a bhios na gaisgich a 'gàireachdainn. Às deidh na h-uile, tha iad nan bòidhchead mar sin is urrainn dhaibh, gu dearbh, a chuir suas airson a "cho-fharpais: Mrs. Tha an cìochan cho làn agus cho daingeann aig an aon àm. Mar sin is toil leotha a bhith ri feise le fir. Tha e dha-rìribh a" toirt toileachas dhaibh.
  Gu h-àraidh nuair a tha na cuirp a 'groping agus fhathast a' prìneadh na nipples.
  Chuimhnich Natasha mar a chaidh a sgrùdadh leis na poileis uaireigin. Tha e dha-rìribh clas. Nuair a shnàigeas fear le spòg molach a-steach don bhroinn agad le a chorragan. Cho inntinneach agus cho tlachdmhor.
  An uairsin mharbh Natasha iad uile. Dè eile a nì thu leis na poileis? Ach am fear a dh"fhairich i, dh"èignich ise i cuideachd, ceangailte ri beinge. Tha e cho math fir èigneachaidh.
  Às deidh sin, loisg Natasha rionnag còig-biorach air aghaidh an neach-taic faisisteach le iarann teth dearg. Seo mar a bu chòir dèiligeadh ris na Nadsaidhean
  Ghabh na caileagan an aire agus thòisich iad air na Nadsaidhean a sgrios.
  Bidh iad a 'bualadh air Fritz èiginneach. Agus thug e buaidh air ionnsaigh cho borb agus cho borb.
  Sheinn Natasha an cois, a' gearradh dheth na Nadsaidhean;
  - Nigheanan ann an èiginn mhòr! Càite a bheil thu an sealbhadair càite!
  Tha, airson còrr is dà bhliadhna a-nis chan eil tanca aig an Arm Dearg co-ionann ris na Nadsaidhean, agus chan eil e air fàs nas fheàrr. Air an làimh eile, tha na Nadsaidhean a 'putadh air an Arm Dearg.
  Chuir Zoya tweet:
  - Biodh ar Motherland air slighean fànais!
  Agus le cas rùisgte cuiridh e lemon air bhog. 'S ann mar sin a tha a' chaileag chon.
  Loisg Augustine air an nàmhaid, sgios ;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Tha sinn ag iarraidh Stalin!
  Agus tilgidh e grenade le cas rùisgte.
  Svetlana, losgadh, a 'leantainn:
  - Gus nach b 'urrainn dhaibh ar briseadh, èirich am maighstir bhon Talamh!
  Agus a-rithist tha an grenade air a thilgeil le cas-rùisgte na h-ìghne ag itealaich.
  Gheàrr Natasha sìos loidhne no dhà agus chuir i a-mach:
  - Agus briseadh Adolf!
  Chan eil na caileagan fhathast air an cothrom a' chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean. Air 3 Lùnastal, 1947, bha na blàir fo làn ghluasad.
  Aig an aon àm, dh'fheuch na Nadsaidhean ri na saighdearan Sòbhieteach a ghearradh dheth bhon ionad aca, aig nach robh tìde a dhol air ais taobh a-muigh an Don. Ann an dè, am measg rudan eile, bha iad fiù 's beagan soirbheachadh.
  Tha Gerda agus an sgioba tanca aice, mar a bha e an-còmhnaidh, aig fìor thoiseach na h-ionnsaigh.
  Nigheanan ann am panties agus casruisgte. Bidh iad a 'losgadh orra fhèin agus a' sabaid.
  Tha dà chàr ann airson ceithir gaisgich. Compact agus glè chofhurtail, pioramaideach.
  Bidh Gerda, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" brùthadh air an luing gàirdeachais agus a" losgadh. Agus tha e a 'bualadh gu math. A 'toirt air falbh turaid tanca Sòbhieteach.
  An uairsin tha e ag ràdh:
  - Tha mi nam neach-crìochnachaidh le falt dath sneachda!
  Agus tha e a' gàireachdainn gu fiadhaich ... Bidh e ga bhualadh fhèin mar phupaid.
  Bidh Charlotte a" losgadh cuideachd. Bualaidhean agus roars gu math iomchaidh:
  - Agus an Reich mhòr, cha deach innse dhuinn le gluasad!
  Agus le cas-rùisgte, mar a phutadh.
  Ràinig an 4mh den Lùnastal, an turas seo an latha as teotha den t-samhradh. Tha tancaichean Gearmailteach a" sabaid air lùb an Don. Tha sabaid ann an Sukhumi cuideachd. Làn fuil agus sgrios. Agus chan urrainnear na daoine cuthach a thionndadh air ais.
  Charlotte agus Gerda rùisgte ann an tanca. Cha robh ach panties tana air fhàgail orra.
  Agus tha na caileagan a 'losgadh, a' briseadh tro na trithead 's a ceithir tancaichean a' feuchainn ri briseadh a-steach orra, a tha a 'ruith mar choin chuthach. Agus glè eadhon na coin sin, canaidh sinn cho fionnar. Agus tha a h-uile duine air a bhriseadh agus air a sgaradh.
  Chan urrainn dhut dìreach faighinn faisg orra.
  'S tha na curaidhean fann.
  . CAIBIDEIL #11
  Lùnastal 1955. Tha caileagan brèagha a' sabaid ris na Nadsaidhean. Tha na Gearmailtich a" cur cuideam air Voronezh. Tha na Nadsaidhean a" feuchainn ri cuideam a chuir air na Ruiseanaich.
  Bidh Natashka a 'bròg, a' gearradh dheth ann an rangannan. Agus tilgidh e grenade le a chas rùisgte, a" sgapadh an nàmhaid:
  - Bidh a h-uile dad gu math!
  Bidh Zoya cuideachd a" toirt seachad bìdeadh air na Nadsaidhean. Gheàrr e am Fritz. Agus thilg e lemonan le casan lom.
  Dh'èigh an nighean:
  - Tha e hyper!
  An seo ghabh i cuideachd Augustine, agus bhuail i na Nadsaidhean. Agus thilg i mar an ceudna feachd marbhtach le a cas-rùisgte.
  Rinn an nighean gàire:
  Briseamaid Hitler!
  An uairsin ghabh Svetlana agus thilg i grenade marbhtach le a òrdagan rùisgte. Ghabh na caileagan agus leag iad na Nadsaidhean, agus rinn iad gàire:
  - Tha sin sgoinneil!
  Thuirt Natasha gu làidir:
  Tha sinn nar sàr luchd-sabaid!
  Agus a-rithist thilg i grenade le a cas-rùisgte. Tha sin glè bhrèagha.
  Rinn Zoya obair mhath an seo. An sin thilg cas-rùisgte nighean fìor bhrèagha e, agus thug i buaidh air na Nadsaidhean:
  - Bidh sinn gu math fionnar!
  An uairsin ghabh an nighean lasrach Augustine e agus rinn i gu breagha tilgeil air falbh le a òrdagan rùisgte, sgap na Nadsaidhean air gach taobh:
  Tha sinn uile nan supergirls!
  An uairsin tha Svetlana na nighean glè bhrèagha, agus cho fionn, le casan rùisgte a "frasadh grenades. Agus ghabh an nighean agus chuir i a-mach am Fritz, nighean glè bhrèagha.
  A nighean ann an panties. Agus dh'èigh i:
  - Tha nigheanan eadar-dhealaichte! Agus gu math dearg!
  San fharsaingeachd tha na nigheanan gu math fionnar, agus an-còmhnaidh casruisgte.
  Svetlana, mar eisimpleir, a 'ruith casruisgte fad a' chogaidh. Agus anns a' chiad dà fhicheadamh bliadhna ghluais i tron choille. Chan e seo a 'chiad uair dhi. Bha i ag obair ann an coloinidh chloinne, casruisgte, agus ann an èideadh prìosain aotrom gus an reothadh. Nas fhaide air adhart, ruith an nighean eadhon casruisgte san t-sneachda. Mar sin bha Augustine anns a' choloinidh. An sin, bha e comasach dha na caileagan a bhith ag obair cha mhòr rùisgte ann an reothadh cruaidh Siberia.
  Agus cha do chuir e eagal orra. Agus dè cho math 's a tha e dha nigheanan a bhith a' ruith casruisgte tro na sruthan-sneachda anns an t-sneachda. Agus bha na sàilean lom sin air am bìdeadh leis an reothadh. Chan eil cho eagallach. Tha na buinn rùisgte còmhdaichte le coirce, agus cha deach na caileagan a ghoirteachadh, bhon sgudal deigh.
  Tha iad cho snog. Bha caileagan casruisgte a' ruith agus ag obair le tuaghan.
  Rinn na nigheanan obair fìor mhath.
  Bha na nigheanan uabhasach craicte. A-rithist bidh iad a 'tilgeil grenades le òrdagan rùisgte.
  Agus air a bhualadh leis na Nadsaidhean. Gaisgich gu math fionnar, feumaidh mi ràdh.
  Bidh caileagan a 'tilgeil an casan cas air an nàmhaid.
  Bidh Natasha a" losgadh gu fìor cheart air na Nadsaidhean.
  Agus bhris e barrachd Fritz.
  Tha an nighean glè bhòidheach ... Agus Natasha gu math cas-ruisgte agus brèagha, gu math ionnsaigheach.
  Ach airson nighean tha e riatanach na tha inntinneach a sgrios.
  An seo thòisich Oleg Rybachenko agus Mairead Magnitnaya a 'sabaid.
  Bhris am balach agus an nighean na Gearmailtich.
  Bha Oleg Rybachenko coltach ri balach aon-deug. Agus phronn e na Nadsaidhean. No an fheadhainn a tha coltach ri faisisteach.
  Thilg am balach a chas cas-rùisgte air an Fritz. Air a phronnadh agus air a bhuannachadh.
  Agus thug e tionndadh.
  Agus rinn Margarita gu mòr a" chùis air Fritz gu ìre.
  Agus bhris e na Gearmailtich. Agus bha an nighean a 'sabaid gu math brèagha.
  Agus thilg i a cas-rùisgte gu breagha. Agus phronn e an nàmhaid.
  Mharbh Margarita na Gearmailtich gu math cudthromach.
  Bha na Nadsaidhean gu math luath air adhart.
  Margarita, gu mòr a" pronnadh an nàmhaid.
  Bhris casan lom na h-ìghne cnàimh-droma nan Nadsaidhean gu breagha.
  Tha nigheanan cho ionnsaigheach.
  Agus tha am batal a 'dol às deidh na gillean. Nigheanan ann am panties, agus gu math brèagha. Thoir ionnsaigh air na Gearmailtich, agus gu dìcheallach.
  Tha na cìochan lom aca le nipples ruby air chrith. Agus tha na caileagan a 'sabaid le fìor chuideam. Bidh iad a" milleadh nan Gearmailteach. Agus bheir na saighdearan Nadsaidheach a-steach.
  Agus a-nis tha na Gearmailtich a 'tòiseachadh a' tilleadh air falbh.
  Bidh Veronica a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte. Bhris i na saighdearan, agus dh"fhalaich i:
  - Is e gaol beatha!
  Thug Victoria seachad tionndadh le deagh amas. Ghearr i as na naimhdean. Agus thilg i grenade le a casan rùisgte.
  Agus an uairsin rinn i gàire:
  - Tha ar dùthaich mhàthaireil air a ghlòrachadh!
  An seo tha Juliana na nighean glè bhrèagha, agus bean an t-seanalair, fhad "s a tha i a" gabhail agus a "cur air bhog grenade agus cooes:
  - Genius Express!
  Agus an uairsin Anna ruadh. Tha an nighean cho èibhinn agus iongantach. Chrom mi am Fritz, bog mi iad. Agus dh'itealaich grenade suas casruisgte. Agus luchd-dùbhlain sgapte.
  An uairsin rinn i gàire:
  - An Ruis Naomh an Tsar Joseph Stalin!
  Agus tha an nighean a 'goid le a sùilean sapphire. Agus ghiùlain e a làmhan.
  Agus an uairsin na h-Oiliompaics: tha nighean gaisgeach a 'cur air bhog dòrlach de grenades le casan rùisgte.
  Agus sgaoil fuil na h-aibhne air gach taobh leis na Nadsaidhean.
  Às deidh na h-uile, tha buidheann-chatha de chlann-nighean cas-rùisgte, ann an geàrr-chunntasan, aig fìor thoiseach na h-ionnsaigh agus a" cur às do na Gearmailtich.
  Bidh caileagan a 'losgadh gu fìor cheart, ach chan eil iad a' fulang call. Nuair a tha nighean rùisgte agus a "caitheamh dìreach panties, tha i cha mhòr so-leònte. Agus tha e uamhasach duilich grèim fhaighinn air.
  Mar sin cha bhi na Gearmailtich a' bualadh air caileagan, no le slige, no le peilear, no le criomag. Dè ma tha? Is e sabaid a th" ann an sabaid!
  Bidh Veronica ga losgadh fhèin. Buailidh e an nàmhaid, agus tilgidh e grenade le cas rùisgte, agus chirps:
  - Bidh e na gheama gu math fionnar!
  Agus tha Victoria na ceannard-cogaidh. Fhad "s a bhios i a" crathadh a broilleach rùisgte, agus a" leigeil a-mach dreach de dhealanach le a cnapan sgàrlaid. Agus an uairsin bidh cas lom a 'tilgeil grenade.
  A 'briseadh ìrean luchd-dùbhlain.
  Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha mi nam supergirl!
  Agus a" giùlan fhiaclan.
  Agus an uairsin Julian. Cuideachd nighean de bhòidhchead annasach. Mar a bhuaileas tu air na Nadsaidhean. Nas mionaidiche, chan ann leis na Nadsaidhean, ach leis na Gearmailtich, a tha, ge-tà, a 'cogadh ris an Ruis no an USSR.
  Agus air a 'chathair-rìgh tha an rìgh-chathair agus an cathraiche, a thàinig gu bhith na ìmpire na Sòbhieteach ìmpireachd. Agus tha e math aontachadh. Agus thig an t-àm nuair a nì an USSR iomadachadh air iomadh suaicheantas de na poblachd Sòbhieteach.
  Thilg Juliana grenade le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Biodh Stalin anns an Ruis Shobhietach - aotrom!
  Thug i suil air a suilean saphir.
  Agus an uairsin tha Anna, a" bhiast ruadh, a" sabaid. Agus bidh e a" losgadh gu math cuideachd.
  'S a' giùlan fhiaclan, thuirt e:
  - Biodh pàrras rìoghail air a" phlanaid!
  Agus chuir Olympias lemon air bhog le cas-rùisgte. Luchd-dùbhlain air an sgapadh agus air an squeak:
  - Glòir do'n Tsar agus do'n Athair !
  Bha tancaichean Hitler comasach air lùb an Don a ghlacadh, agus thionndaidh iad chun iar-dheas, a 'leantainn air adhart a' gluasad ri taobh na h-aibhne. Bha adhartas nan Nadsaidhean gu ìre mhath soirbheachail.
  Bha fìor rèiteachadh an aghaidh nam fàbhar agus bha e duilich daingneachadh a ghluasad don Arm Dearg fo bhomaichean Gearmailteach.
  A bharrachd air an sin, thionndaidh plèanaichean diosc an Treas Reich, a tha gu tur so-leònte, gu bhith nan armachd fìor èifeachdach, agus bha iad a" reubadh càraichean Sobhietach le jet laminar.
  Bha e gu sònraichte èifeachdach air sgàth cho luath sa bha sàsaichean itealaich. A dh" fhaodadh a dhol suas le cha mhòr itealan Sòbhieteach sam bith.
  Bha na caileagan brèagha Gertrude agus Eva a 'sealg airson càraichean Sòbhieteach air a leithid de dhiosg.
  An seo, gu sònraichte, thug dithis luchd-sabaid Yak-11 ionnsaigh, agus rinn iad rèidh gu litireil.
  Is iad sin na nigheanan, chan eil iad a" seasamh air an taobh.
  Bhrùth Gertrude am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus chir i:
  - Is e diathan Gearmailteach an fheadhainn as cumhachdaiche san t-saoghal!
  Bha Eubha cuideachd a" cumail smachd air an luing gàirdeachais le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus, a" crathadh a fiaclan, dh" èigh i:
  Bogaidh sinn na nàimhdean gu lèir san taigh beag!
  Tha an nighean fhathast na rud. An seo ghabh mi, mar eisimpleir, tùsaire. Reub i aodach a' bhalaich agus cheangail i ris a' chrith iad le uèir. An uairsin thòisich i air corp an neach-tòiseachaidh a thoirt air falbh le pòcair dearg-theth aig a 'ghealach. Tòisich leis an stamag, an uairsin ghluais e chun chiste. Cha tug e an aire do shàilean cruinn a" bhalaich.
  Nuair a dh'fhuaraich am pòcair sìos, dh'fhàs an nighean a-rithist e, agus thilg Gertrude geugan suas.
  An uairsin dh'atharraich iad, agus chaidh am fear-tòiseachaidh a frioladh le a cèile. Loisg an neach-crìochnachaidh fionn Gertrude cuideachd gruaidhean a 'bhalaich. Ann an ùine ghoirid, cha robh aon stiall iomlan de chraiceann air fhàgail leis an tùsaire.
  An sin ghabh iad agus las iad teine mòr, chuir iad piobar air a" ghille, shailleadh iad e, agus thòisich iad air itheadh.
  Tha an fheòil juicy, caol.
  Thuirt Eubha, a' caitheamh a' bhalaich, ag ràdh:
  - Chan fhaigh thu calaraidhean a bharrachd air a leithid de bhiadh.
  Dh" aontaich Gertrude, a" reamhrachadh a corragan:
  'S e, is e feòil càileachd a th' ann. Tha am balach caol, sreangach, caol. Tha seo math ri ithe.
  Dh'ith na caileagan am piobaire gu toilichte. Thàinig dà Ghearmailteach eile a-steach. Thig còmhla ris an fhèis. Cannibalism litreachail. Agus cho blasda, le blasad airson balach ithe.
  Thuirt fear de na boireannaich Gearmailteach, Frida:
  - Ann an dòigh air choreigin bhruich sinn boireannach trom. Agus an uairsin dh'ith iad an leanabh anns a 'bhroinn. Tha e cho blasta!
  Agus chaidh na caileagan a-mach le gàire. Cràdh agus cainb, tha sin fionnar!
  Bidh iad gu sìmplidh, gun chlaon-bhreith sam bith, a 'gearradh dheth rudeigin airson a' bhalaich agus pìos beag dheth gach fear.
  Às deidh sin, dh'òl na gaisgich fìon cuideachd - measgaichte le alcol adhair. Bha iad ag ithe feòil sùgh.
  An uairsin rinn na gaisgich beagan dannsa. An uairsin thàinig beagan a bharrachd bòidhchead anns na h-aon panties. Thòisich iad air a" ghille ithe. Gheàrr iad a chridhe beag gu grunn phìosan. Agus dh'ith iad cuideachd.
  An uairsin ghabh iad e agus ruith iad casruisgte thairis air na guail. Leum iad, they jumped. An uairsin ghluais iad chun phàirt as fhaisge. An sin thug iad ionnsaigh air fir, còmhla riutha mar bheathaichean. Agus bha e fìor mhath.
  Tha na boireannaich cho ionnsaigheach.
  Agus a-nis tha dithis nighean a 'ruith air plèanaichean Sòbhieteach. Bidh iad a" reubadh an Tu-4, a" toirt air na bomaichean na bhroinn spreadhadh. Agus chan eil a h-uile duine a 'stad a' gàireachdainn. Nigheanan brèagha.
  Agus mar a bhrùthas iad corragan lom air putanan an luing gàirdeachais. A leithid de bhòidhchead tarraingeach. Tha cumhachd na feirge aca agus lasair an dìoghras. Agus bheir caileagan rùisgte misneachd ann am buaidh.
  Bidh droch nigheanan gu dearbh a" losgadh air plèanaichean Sòbhieteach.
  Dh" fhaighnich Gertrude do dh" Eubha le gàire:
  - An saoil thu gur e am Bìoball facal Dhè?
  Fhreagair an nighean le gàire:
  - Chan eil!
  Dh'fhaighnich Gertrude le iongnadh follaiseach:
  - Agus carson?
  Thuirt Eubha gu teann:
  - A chionn gu bheil an speur cruaidh! Mar sgàthan!
  Agus rinn na nigheanan gàire. Bha e a" coimhead uabhasach èibhinn.
  Thuirt Gertrude gu loidsigeach:
  Ach fhathast, tha Dia ann!
  Dh"aontaich Eva:
  - Tha Adolf Hitler agus a fhàidh!
  Agus a-rithist dhùisg na gaisgich a" gàireachdainn. Tha iad cho spòrsail agus chan eil iad eadhon balbh idir.
  Agus is toil leotha a bhith a" sabaid. O, agus fir èigneachaidh cuideachd. Seo na facail-suaicheantais aca....
  Gertrude, a 'losgadh sìos an itealan Sòbhieteach, squeaked:
  - Mo dhùthaich! Marbhaidh mi a h-uile duine dhut!
  Dhearbh Eva le gàire fiaclan:
  - Mise cuideachd!
  Agus dealradh le sùilean sapphire. Tha na gaisgich seo fionnar. Agus chan eil e gòrach idir.
  No 's dòcha dona ... Agus gu math cruaidh. An seo chràdh iad boireannach timcheall air trithead agus a mac mu dhà-dheug - chan e eadhon neach-tòiseachaidh.
  Chroch iad le chèile air raic. Agus bha teine air a lasadh fo chasan rùisgte. A bharrachd air an sin, gus an urrainn dhut an teas a lughdachadh, ach thèid do chàirdean dhan teine.
  An dàrna cuid bidh sàilean a" bhalaich a" frioladh, an uairsin na nigheanan.
  Agus chaidh am boireannach a ghoirteachadh an dà chuid gu inntinn agus gu corporra. Chaidh cìochan màthar a chur na theine cuideachd.
  Seadh, bha iad air am pianadh gu mòr. Tha nigheanan dèidheil air teine.
  Mar eisimpleir, is toil le balaich a bhith gam chràdh. Fiù 's an fheadhainn gu tur neo-chiontach.
  Dìreach cuir air an teine iad ...
  No air a bhogadh ann an searbhag... Dòigh eile air tortadh. Flog am pionadair le sreang dearg-teth, agus an uairsin smear e le todhar. Tha seo an dà chuid pianail agus iriosal.
  Bha luchd-tòiseachaidh cuideachd air an crathadh le corbit agus aol. Uill, na nigheanan fiends-terminator seo.
  Bhuail Eva trì càraichean Sòbhieteach agus thuirt i:
  - An seo tha sinn a' tortadh dhaoine... Agus tha e fionnar!
  Thuirt Gertrude, a" togail a fiaclan:
  - Tha e gu sònraichte snog balach a chràdh!
  Dh"aontaich Eva:
  - Glè shnog! Ach tha e math cuideachd nighean a chràdh!
  Bha na gaisgich cho toilichte an seo.
  Leag Gertrude ceithir plèanaichean Ruiseanach sìos agus rinn e squeak:
  - Agus bidh e math dhuinn!
  Agus nochd i a teanga.
  Tha nigheanan san fharsaingeachd cho breagha nan coltas agus feargach a-staigh. B' e aon de na tortadh a chleachd na bòidhchead. An seo, mar eisimpleir, bidh thu a 'crochadh tùsaire le a chasan chun a' mhullaich, agus ceangail slabhraidh ri a làmhan. Agus gheibh thu dealain. Feumaidh an tùsaire a thogail le cuideachadh bho phreas. Gus na fèithean a chumail bho bhith a 'briseadh.
  Agus an uairsin chan eil neart gu leòr ann agus a-rithist buillean le sruth.
  Bha nigheanan cuideachd dèidheil air nuair a bhios balaich a" snìomh a" chuibhle. Chuir iad maill air a 'ghluasad beagan, agus mar sin tha iad air am bualadh le sruth. Gu math drùidhteach.
  Dh"fhaighnich Eva dhith fhèin:
  - A bheil an Diabhal ann?
  Fhreagair Gertrude le gàire:
  - Co-dhiù - an diabhal - is e sinne!
  Agus ghoid an dithis mar a thogras iad. Agus seallaidh na h-aghaidhean.
  Bha aig na caileagan ri tursan-adhair itealain ionnsaigh Gearmailteach a chuir air ais. Thilg an gaisgeach bàn grenade le a cas-rùisgte. Agus loisg e sìos Gearmailteach XE-377. An uairsin rinn i gàire:
  - Cruinneas a th 'agam - gun stad!
  Thilg Zoya cuideachd grenade gu fìor cheart le a cas-rùisgte, agus rinn i squeak:
  - Ann an ainm Rod! Agus glòir dhan Ruis!
  An uairsin loisg an nighean.
  Agus an uairsin rinn Augustine ruadh cuideachd tàirneanach. Tha i na nighean air leth ciallach. Agus le a òrdagan rùisgte chuir i lemon air bhog. Chuir e sìos itealan ionnsaigh Gearmailteach.
  Bhris e san adhar às deidh dha a bhith air a bhualadh. Agus thòisich sprùilleach lasrach a" tuiteam dhan talamh.
  Loisg Svetlana a bazooka cuideachd. Thug i sìos itealan ionnsaigh luath, jet den Third Reich. Agus rinn e gàire:
  - Airson glòir Tìr Mòr na Ruis!
  Às deidh sin, thilg cas-rùisgte na h-ìghne grenade murt a-rithist. Agus gu math ceart.
  Chan eil Natasha cuideachd na ionndrainn. Chrath i a cìochan rùisgte, dh" fhuasgail i a cnapan sgàrlaid agus dh"fhalaich i:
  - Mòrachd na dùthcha ! Tha sinn ainglean!
  Agus sheall am bòidhchead a teanga fhada. Agus cho gluasadach!
  Rinn Zoya cuideachd gàire ionnsaigheach, agus rinn i tàir air:
  - Cha tèid an nàmhaid seachad! Bidh an Ruis a" leagail ...
  Bidh corragan lom nan casan chiseled gu fìor cheart a" tilgeil grenade marbhtach is marbhtach.
  Agus an uairsin thòisich an Augustine lasrach fiadhaich air tiodhlacan bàis a thilgeil. Nighean le cridhe mòr agus casan fada.
  Bidh grenade air a thilgeil le sàil lom ag itealaich. Agus bhon itealan ionnsaigh dìreach spraeadh teine.
  Agus an uairsin Svetlana ... Dìreach mar chas lom, cuiridh i air bhog, agus pronnaidh i am Fritz.
  Bhon itealan, cha robh ach pìosan, losgadh air fhàgail.
  Bha Gerda agus Charlotte ann an tanca dearg-theth, gu tur rùisgte nan shorts, a" sabaid. Chaidh ionnsaigh a thoirt air tancaichean Sòbhieteach.
  Loisg Gerda air a 'chàr Sòbhieteach agus bhris e an armachd. Ghabh i e agus sheinn i:
  - Is mise nighean an diabhail!
  Bhris Charlotte tro dhìonan an T-54 agus thuirt i:
  - Is urrainn dhomh faighinn thairis air a h-uile càil!
  Tha an canan bruthadh àrd Gearmailteach na inneal fìor èifeachdach. Tha e comasach air a dhol a-steach bho astar gu math fada, agus tha e nas fheàrr na an 100mm Sòbhieteach air an T-54. A bharrachd air an sin, cha bhith carbadan Ruiseanach a" dol a-steach don AG-50 U Gearmailteach as ùire, aig ceàrn sam bith. Is e dìreach ISan fìor throm a dh" fhaodadh trioblaid adhbhrachadh don Fritz. Ach is e an fhìrinn gu bheil Isov gu math beag, agus is e an T-54 an inneal stèidhichte. Agus chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh na aghaidh.
  Bidh Gerda a" bruthadh nam putanan gàirdeachais le a corragan rùisgte de chasan gràsmhor. A 'bualadh càr Ruiseanach bho astar agus a' squeaks:
  - Tha mi nam rìgh an Superman sin!
  Agus tha an gaisgeach a 'sealltainn teanga fhada, pinc.
  Bidh Charlotte a" losgadh cuideachd. Agus gu math iomchaidh. Agus tilgidh se e fèin, le corruich mhòr Pheadair.
  Agus bidh e cuideachd a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais le òrdagan rùisgte.
  Agus a' feadalaich ris fhèin:
  - Tha mi nam neach-sabaid mòr sàr-chlas!
  A bharrachd air an sin, tha Gerda mu thràth a" losgadh. Fuar-fuil fionn. Ged a tha am boireannach fhèin stuama. Mar eisimpleir, cheus i ball Komsomol air craobh giuthais. Chuir i fhèin ìnean na làmhan agus na casan. Chuir i teine ri a broilleach rùisgte, agus an sin le clobha dearg-theth, bhris i a òrdagan.
  Agus a‑nis tha Gerda a" beucaich:
  - Is madaidhean-allaidh geala sinn agus chan eil eòlas againn air tròcair do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, tha am bòidhchead a 'losgadh gu math ceart. Agus a 'bualadh air an nàmhaid. A leithid de bhlonde iongantach. Goirid cha dèan i sin. A-rithist, bhris an càr Ruiseanach troimhe bho astar. Comasach air bualadh. Agus dà cheud mìle meatair de armachd cha chuir sin stad oirre.
  Bidh Charlotte cuideachd a" losgadh agus a" squeaks:
  - Is mise an t-ard righ ! buailidh mi sibh uile!
  Agus le òrdagan rùisgte, bidh e a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais. Chràidh an diabhal ruadh an tùsaire an-dè. Bhuail i am balach le braon de fheanntag. An uairsin chrath mi na blisters le salann. An uairsin thug i a-mach an neach-solais. Bha lasraichean dearga a' reubadh sàil an leanaibh. Seo agaibh ceann ruadh! Cho tàmailteach a tha i. Dìreach beathach beag ifrinn, a 'cur dragh air a h-uile duine gun truas agus laigse sam bith!
  Ach, tha caileagan Sòbhieteach a' freagairt nan Nadsaidhean.
  Bidh gaisgich gan cur fhèin na theine. Tha iad fuil fhuar agus àireamhachadh.
  Thilg Natasha grenade le a òrdagan rùisgte. Luchd-saighde sgaoilte air gach taobh.
  thuirt Natasha:
  - Faodaidh a h-uile rud do-dhèanta a thighinn gu buil leinn!
  Zoya, cuideachd, le a òrdagan lom, lemon a leigeil a-steach. sgap na Nadsaidhean agus dh"fhalaich iad:
  - Tha, is e mo mhàthair-thìr as naomha!
  Agus dhùisg an nighean.
  Agus an uairsin ghèill an Augustine lasrach dha na Nadsaidhean le a cas-rùisgte. Sgapaidh iad ann an treòrachadh eadar-dhealaichte agus fada air falbh. Agus chirps:
  - Is mise eolas a' bhàis !
  Agus chuir Svetlana grenade le a sàil rùisgte. Tha na Nadsaidhean ag itealaich anns gach taobh. Bidh iad a 'bàsachadh gun dòchas sam bith air an t-slàinte as lugha. Agus dè cho bòidheach 'sa tha nigheanan.
  Thug Svetlana tionndadh agus sheinn i:
  - Seo an t-sabaid ùr agam! Thèid mi leat!
  An seo tha tanca cumhachdach Gearmailteach a" dìreadh tro na tobhtaichean. Anns a 'chùis seo, AG-100. Chan eil e cho furasta a leithid de dh" uilebheist a bhriseadh troimhe. Ach tha nigheanan Ruiseanach deiseil airson a leithid de bhlàr.
  Agus gu math iomchaidh bha iad a 'bualadh bho bazooka. Bha stoc aig na Nadsaidhean, agus mar sin ghlac iad e agus chrùb iad e. Tha e mìorbhaileach san fharsaingeachd.
  Rinn Natasha gàire gu làidir:
  - Biodh neamh air thalamh !
  Agus a-rithist tha an grenade a thilg a cas-rùisgte ag itealaich. An tiodhlac marbhtach seo de sgrios.
  Agus an uairsin bheir Zoya e agus buailidh i air na Nadsaidhean. Mar a thilg i agus a phronn i iad. Agus fear gu math meallta.
  Agus le òrdagan rùisgte, mar a chuireas tu pomegranates air dòigh. Agus faigh na Nadsaidhean air na h-adhaircean.
  Agus tha Augustine cuideachd a 'gouging aig na Nadsaidhean. Agus tha a sàil lom, mar a bha e an-còmhnaidh, ann an gnìomhachas.
  Sgap i na Nadsaidhean mar choileach-dubha anns na h-oiseanan. Agus dh'èigh i:
  - 'S e dearg a th' annam!
  Agus an uairsin Svetlana, cuideachd, mar a tha i ga ghabhail, agus a 'bualadh air na Nadsaidhean. Bidh e a" seargadh a-steach do mhion-fheòil fhuilteach, agus a" fàsgadh le corraich fhiadhaich:
  - 'S e nighean neo-thruacanta a th' annam!
  Tha an cadal briste. Tha blàran fo làn ghluasad a-rithist, agus tha an Fritz a" dol a stoirm Voronezh.
  Tha Natasha a 'toirt seachad tionndadh. Bidh grenade air a thilgeil le cas-rùisgte ag itealaich. A" losgadh sìos na Nadsaidhean, agus a" sgapadh luchd-dùbhlain.
  An sin beucaidh e gu bodhar :
  - Is mise fionn a sgriosas a h-uile duine!
  Thuirt Zoya cuideachd ann an dòigh gu math tùsail, a" spealadh nan Nadsaidhean:
  - Agus tha blondes meala fionnar.
  Agus bidh grenade ag itealaich gun chas, agus a" pronnadh gach neach.
  Agus an uairsin bidh Augustine a 'bròg. Agus gu math ceart. A" losgadh sìos na Nadsaidhean agus a" crathadh aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e sàr nighean a th' annam.
  Agus tha òrdagan lom nan casan cuideachd gu math iomchaidh a" tilgeil grenade.
  Mar sin bidh Svetlana a 'cur air bhog a h-aodach. Reub na Nadsaidhean gu pìosan leis an loidhne seo. Agus rinn e gàire:
  - Is mise bratach na Màthar Naomh!
  Agus a-rithist tha lemon air a thilgeil le cas lom.
  Bidh na nigheanan a 'sabaid gu cruaidh. Bidh iad a" sabaid mar fhìor ghaisgich. Tha iad làn do-chreidsinn.
  Bidh Natashka ga losgadh fhèin, agus a 'lìonadh an airm mercenary le luaidhe. Agus chan eil eagal air ro tancaichean no urchraichean.
  Eadhon ged a tha cinn-cogaidh ballistic ag itealaich an seo. Tha, cho feargach, agus eu-dòchasach, comasach air rud sam bith!
  'S tha grenade ag itealaich o chois rùisgte. Agus còmhla ris, tha sgrios a 'grùdadh agus a' cur às dha.
  Bheir Zoya tionndadh cuideachd. A 'gearradh a-mach Fritz. Bidh e a" giùlan fhiaclan, eadhon dath nan neamhnaidean, agus a" gàireachdainn:
  - Tha boireannach agam a" dèanamh super!
  Agus tha na fiaclan aice dìreach marbhtach.
  Agus tha Augustine mar an ceudna a" sgrios an nàmhaid. Agus bidh e a 'gearradh gun duilgheadas sam bith. Agus bidh corragan lom a" cur grenade ùr air bhog.
  Agus tha an nighean a 'gàireachdainn:
  - Ithidh mi thu uile!
  Agus an uairsin bidh Svetlana a 'losgadh gu cruaidh. Agus tha e uamhasach lùthmhor. Lùb sìos luchd-dùbhlain. Agus chaidh grenade air a dheagh amas, le lìonadh marbhtach, a chuir air bhog le cas-rùisgte.
  Nighean a' gàireachdainn:
  - Bàs dràgon Faisistich!
  Agus a-rithist smirk. Tha e soilleir nach toir an ceathrar nighean seachad gu bràth.
  Agus ann an àiteachan eile, tha na Nadsaidhean mu thràth a" toirt ionnsaigh.
  Gu sònraichte, bha Gerd agus Charlotte air fhàgail gus an goileadair a dhùnadh - dìreach fichead cilemeatair.
  Agus tha na caileagan a' losgadh orra fhèin... Tha iad iongantach agus uabhasach fèitheach. Tha na cuirp aca dìreach àrd spionnadh agus neart.
  Ach tha na h-anaman dubh... Coltach ri gual no nas miosa buileach.
  An seo, mar eisimpleir, ghabh Gerda agus thàinig e suas le cràdh ùr. Chaidh ceathrar bhalach a cheangal le uèir ri spìc stàilinn agus chaidh gineadair a cheangal. Mar as luaithe a bhios a" chuibhle a" snìomh, is ann as laige a bhuaileas an sruth. Agus mar as slaodaiche, is ann as làidire.
  Giùlan fòirneartach ann an Gerda. Na balaich, làn fallas, ruith, a 'putadh a' chuibhle.
  Agus bidh na caileagan Gearmailteach bhon bhasgaid a 'tilgeil gual fo an casan rùisgte. Giùlan fòirneartach ann an nigheanan - na bi ag ràdh dad. Gu math cruaidh cuideachd.
  Ach, tha Gerda i fhèin dèidheil air a bhith a" ruith air gual teth.
  An seo loisg i air tanca Sobhietach, leag i sìos an turaid agus thuirt i, a" gàireachdainn feòil-itheach ri Charlotte:
  - Seo an t-ainm a th" orm bhon t-sèist mhòr "Snow Queen".
  Rinn Charlotte gàire. Bhuail i cuideachd an tanca Sòbhieteach agus dh'fhaighnich i:
  - Agus carson?
  Fhreagair am fear blonde terminator:
  - Dh'iarr i carbad agus paidhir bhrògan, gus an rachadh i a-rithist a choimhead airson a bràthar Kai air feadh an t-saoghail. Dè tha ceàrr air coiseachd casruisgte?
  Bhuail Charlotte na tancaichean Sòbhieteach a-rithist agus fhreagair i:
  - Tha e ceart! Bha an nighean mu thràth cleachdte ri bhith a 'coiseachd casruisgte agus ann an reothadh aotrom na h-Eòrpa. Dh" fhaodadh a bhith beò bhon ghluasad. Choisich i casruisgte san t-sneachda agus cha do sreothartaich a-riamh!
  Rinn Gerda gàire agus thuirt e:
  - Seadh, agus choisich i casruisgte re uine ro fhada, o chaidh i mu thimchioll leth an t-saoghail. Chan e brògan airson nighean a th" ann an deagh shunnd.
  Agus rinn am fionn gàire. Anns a 'gheamhradh, rinn iad deuchainnean mar seo. Ruith iad casruisgte, agus cha mhòr rùisgte, gille is nighean tron reothadh. A" chiad deich mionaidean agus a-steach do thaigh blàth. An uairsin bidh fichead mionaid agus còig a 'gabhail fois anns a' bhlàths. Agus an uairsin leth uair a thìde, agus an uairsin uair a thìde. Agus mar sin fad na h-oidhche.
  Tha casan na cloinne air an luasgadh bhon fhuachd. Ach tha na balaich gu math cruaidh, dh'fhàs iad cleachdte ri brògan a-mhàin ann an aimsir fhuar.
  Agus an uairsin chaidh na tùsairean cas-ruisgte a ghluasad thairis air na gual. Ged a tha sàilean na cloinne air fàs garbh, tha iad beò agus air an losgadh mar as àbhaist. Mar a thachair dha na prìosanaich an ath rud cha robh cuimhne aig Gerda. Chaidh i a shabaid. Co-dhiù, cha robh a" cheathrar dhiubh air am brògan a chuir orra bhon aonamh bliadhna fichead, nuair a thòisich iad air sabaid anns an fhàsach, ann an arm Rommel. Is iad seo na nigheanan as bòidhche.
  Seo a-rithist ionnsaigh nan Nadsaidhean. Coinnichidh na caileagan ris na Nadsaidhean le seallaidhean air an deagh amas, a' leagail nan nàimhdean.
  Agus tilgidh iad grenades len casan rùisgte.
  Ach, tha na gaisgich air rudeigin eile a chruthachadh. An seo ghabh iad, mar eisimpleir, agus cheangail iad an dealan. Agus bhuail iad na Nadsaidhean le sgaoilidhean dealain. Agus bha na sàilean aig na caileagan fhèin air an frioladh.
  Tha sàilean nan nigheanan cho cruinn, pinc, glè thlachdmhor a bhith a" coimhead orra agus a" suathadh.
  Bha na Gearmailtich agus na roinnean cèin cho mòr fo eagal is gun do thill iad air ais ...
  Thuirt Natasha, a" reamhrachadh a bilean:
  - Tapadh le Dia Svarog!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Is Dia mòr so gu dearbh ! Ach tha Iosa cuideachd na Dhia mòr! Mar sin tha an àm ri teachd againn!
  Agus bha na caileagan a" suirghe air a chèile.
  Rug Augustine a fiaclan agus mhol i:
  - Am bi rudeigin againn ri òl? Mar eisimpleir, fìon math a bhios a" frasadh le beirm!
  Thog Svetlana gu deònach:
  - Sin e! Fìon le spìosraidh! Bidh e a" losgadh geir cho math!
  Rinn Natasha gàire.
  Chan eil geir againn! Mar as trice is e gaisgich a th" annainn le cuirp mar stàilinn tilgeadh!
  dh"èigh Zoya:
  - An sin gu cinnteach thig a' bhuaidh oirnn !
  Dh"aontaich Augustine ris a" cheud sa cheud seo:
  - Bidh sinn fortanach gu cinnteach! Eadhon ged a tha an cogadh air a bhith a" dol airson còig bliadhna deug mu thràth!
  Rolaig Natasha a sùilean agus rinn i squeak:
  - Sin an t-uabhas!
  Agus chaidh na nigheanan thairis air iad fhèin gu sioncronaich.
  . CAIBIDIL #12
  Dh'fheuch itealain Hitler ri bomadh a dhèanamh air suidheachadh nan Sòbhieteach. Bhrùth i gu litireil iad agus sgrios i iad.
  Leag aon bhoma TA-500 factaraidh Sòbhieteach gu lèir. Agus bha iad sin nam buillean uamhasach.
  Aig an stiùir a leithid de itealan tha: Helga, Mairead, agus Gala.
  Agus bidh na gaisgich sin a" brùthadh putanan an luing gàirdeachais le òrdagan rùisgte, a" cur tiodhlacan bàis boma chun nàmhaid. Agus a 'briseadh comas dìon nan Sòbhieteach.
  Thig oidhirp le luchd-sabaid Ruiseanach ionnsaigh a thoirt gu crìch le fàiligeadh. Bidh canain Gearmailteach trithead-millimeter gu furasta a" losgadh sìos plèanaichean Sòbhieteach.
  Agus an seo chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh an-aghaidh cumhachd Hitler: chan eil anns na Nadsaidhean ach luchd-crìochnachaidh!
  Bidh na caileagan a" gàireachdainn agus a" cuimhneachadh mar a chràdh iad an tùsaire air a" chrann, agus bhuail iad e le uèir bhiorach, dearg-theth. Agus rinn e gàire agus squealed ann am pian fiadhaich.
  Agus bhuail gach duine e, agus bhuaileadh iad e, agus an sin ròisteadh sàiltean cruinn na cloinne aig a' chrann.
  Chaill am balach bho chlisgeadh pian a-nis agus an uairsin mothachadh. Chaidh a thoirt a-steach e fhèin agus a-rithist leis an uèir.
  Gus an deach an cràdh gu bàs.
  Is e seo an triad de phìleatan nighean an Treas Reich: Helga, Mairead agus Gala.
  Dhìrich iad a-rithist, mar mhàgan air na Nadsaidhean a bha a" ruith. Choinnich caileagan an Airm Dheirg riutha le buillean cumhachdach.
  Sguab iad air falbh na Nadsaidhean le seallaidhean ceart agus air an deagh amas, agus an uairsin cuideachd le tilgeil le grenades a 'cleachdadh casan rùisgte.
  Bha na nigheanan a" sabaid gu cruaidh.
  Ach bha an t-sabaid gu math cruaidh. Chaidh a cheann a shèideadh dheth aig fear de na tùsairean. Ach phòg Natashka am balach air a bhilean agus rinn i squeak:
  - Bidh tu ann an Iria aig cridhe Rod!
  Agus a-rithist, mar a tha ea 'tilgeil grenade le cas-rùisgte. Luchdaich a-nuas tancaichean Gearmailteach. Agus tha na ròlairean aice a 'snìomh gu h-eagallach, le rattle agus meatailt.
  Tha a h-uile càil a" dol glè mhath.
  Tha nigheanan nan lùth-chleasaichean agus gaisgich air leth. Ma tha iad mar-thà a 'sabaid, chan eil dad an coimeas riutha.
  Bidh Zoya cuideachd a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Cha lùb an Ruis gheal fo na Nadsaidhean!
  Tha Augustine mar an ceudna a' lasadh, ag ràdh le feirg:
  - 'S mise gaisgeach nach lùb gu bràth ! Agus cha teid eadhon Satan brùideil an Ruis naomh!
  'S tha fiaclan ruisgte a' ghaisgich theinn a' deàrrsadh mar neamhnaidean mòra.
  Agus tha Svetlana cuideachd a 'losgadh. Bidh e a" sguabadh air falbh na Nadsaidhean, agus a" giùlan fhiaclan nach eil cho mòr agus ionnsaigheach:
  - Chan eil mi a 'gèilleadh ri faisisteachd! Glòir don Ruis comannach!
  Agus tha na ceithir nigheanan uile ag èigheach ann an sèist:
  - Glòir don Òrdugh Ùr aig Diathan Demiurge na Ruis!
  Agus le casan rùisgte tilgidh iad casaidean marbhtach! Agus tha e sgoinneil!
  Deireadh an Lùnastail 1947 ... Mu dheireadh b' urrainn dha na Gearmailtich na teantaichean adhartachaidh aca a cheangal agus na pàirtean sin den Arm Dearg a bha an iar air an Don a ghearradh dheth.
  Bha na saighdearan Sòbhieteach a' sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean, agus iad a-nis ann an cuairteachadh iomlan. Ach bha iad a" sabaid gu math gaisgeil.
  Chuir buidheann-chatha slàn de chlann-nighean an ionnsaigh air an Fritz. B" fheàrr le gaisgich brèagha agus curvaceous a bhith a" sabaid ann am panties a-mhàin.
  Agus thug seo feartan agus spionnadh iongantach dhaibh. Agus dè na gaisgich tarraingeach nuair a bhios iad a" crathadh am broilleach lom. Agus tha nipples a 'bhroilleach cho sgarlaid, agus spèigeach.
  Bidh na caileagan a' sabaid agus a' cur an aghaidh marbhadh nan saighdearan-coise dubha. Tha mòran Afraganach ann an arm na Gearmailt. Tilg air falbh iad mar bhiadh canain. Agus tha mòran Innseanaich ann.
  Ged nach robh ùine aig na Gearmailtich na h-Innseachan a ghlacadh, tha cuid de riochdairean an t-sluaigh seo air an toirt seachad leis na Breatannaich airson marbhadh. Gus casg a chur orra bho bhith a 'faighinn neo-eisimeileachd.
  Agus tha na Gearmailtich fhathast a" tighinn air adhart. Tha Afraganaich agus Arabaich air an trèigsinn... Tha sabaidean a' goil mar ann an ola fo theine de cho-chuibhreannan mòra.
  Is e nighean lasrach a th" ann an Angelica, agus tha ceannard a" bhuidheann-chatha, a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte agus ag èigheach:
  - Chan e aon cheum air ais!
  Bidh Malvina, nighean le falt òir, a" togail:
  - Na till air ais agus na leig seachad!
  Agus tha e cuideachd a 'tilgeil grenade le a chas-rùisgte.
  An uairsin bidh an nighean a" crathadh a broilleach lom.
  Ag èigheach agus eireachdail Oksana, an neach-crìochnachaidh fionn. Agus a 'tilgeil lemon le òrdagan lom:
  - Cha leig sinn leis an nàmhaid Stalingrad!
  Tha Angelica, a" crathadh a rùisgte, ag ràdh le làn bhroilleach:
  - Gu dearbh cha dèan sinn!
  Agus a-rithist cuileagan grenade air a thilgeil le òrdagan lom. A tha a 'sgapadh luchd-dùbhlain.
  Agus an uairsin loisg Akulina bho bazooka. Cuideachd nighean casruisgte le falt fionn.
  Agus le a shàil rùisgte cuiridh e grenade. Mar a sgapadh na Nadsaidhean anns a h-uile taobh.
  Bha an nighean ag ràdh:
  - Biodh solus agus neamh !
  Thug Oksana tionndadh agus sgàineadh, a" spealadh sìos na sabaidean dubha:
  - Tha, tha an Ruis ainmeil!
  Agus a-rithist thilg i grenade le a cas-rùisgte. Tha am fionn air m' inntinn. Bha i uaireigin air a chràdh leis na Nadsaidhean. Smuainich iad buinn rùisgte chasan na h-ighinn le ola. Agus chaidh brazier a chuir air dòigh fad às. Cha mhòr nach do bhean an teine ri buinn na h-ìghne soilleir le ola.
  Bha Oksana air a ghoirteachadh gu mòr, ach ghlan i a fiaclan agus dh'fhuiling i. Loisg na Gearmailtich air airson timcheall air fichead mionaid. Dh"fhàg iad blisters air na buinn. Airson seachdain chaidh iad, agus lean am pianadh a-rithist.
  Bha Oksana air a frioladh air brazier gach Dihaoine, agus Diluain bhuail iad i le pìoban rubair, agus Diciadain chaidh iad seachad air sruth dealain tro a corp. Bha iad gam chràdh trì tursan san t-seachdain. A bharrachd air an sin, cha mhòr gun a bhith a 'fàgail comharran air a' bhodhaig.
  Dh'fhuiling an nighean seo airson ceithir mìosan, ach cha tuirt i dad ris na Nadsaidhean. An uairsin chaidh a cur gu campa a 'bhàis. Ach air an t-slighe, fhuair Oksana air teicheadh.
  Gu dearbh, tha a fuath dha na Nadsaidhean fìor mhath. Dè an seòrsa de chràdh a chaidh a chleachdadh na h-aghaidh.
  Thilg Oksana grenade le a cas-rùisgte. Sgaoil i na h-Arabaich air gach taobh. Agus chuimhnich mi.
  Nuair a thèid buinn rùisgte a reamhrachadh le teine, tha e a" faireachdainn gu bheil thu air do bhogadh ann an uisge goileach. Tha am pian geur agus fada. Chan eil an ola a 'losgadh a' chraicinn, agus tha an teas air a riaghladh le luchd-dèanamh proifeasanta. Agus tha e a 'goirteachadh, tha e a' goirteachadh mòran.
  Tha Oksana aig an àm seo a" feuchainn ri smaoineachadh air rudeigin eas-chruthach.
  Mar gum biodh i na bana-phrionnsa. Agus chaidh a glacadh. Agus a 'leantainn gu cur gu bàs. Gu dearbh, feumaidh tu coiseachd casruisgte san t-sneachda. Agus bidh sàilean a 'fuine.
  Ach tha a" bhana-phrionnsa a" coiseachd le a ceann àrd. Chan eil i a 'toirt seachad agus chan eil i airson a leigeil seachad. Ged nach eil aice ach aon phoca air a reubadh gu na cromagan. Agus is gann gu bheil corp air a dheagh chumadh air a chòmhdach. Agus tha na ceudan de fhireannaich is bhalach a" coimhead oirre agus eadhon a" sealltainn an teangannan.
  Ach chan eil nàire air a" bhana-phrionnsa casruisgte. Bidh e a 'dol thuige fhèin, a' coiseachd gu pròiseil le a bhroilleach air a sgoltadh a-mach agus eadhon a 'seinn;
  Àite peantaichte solas dubh gruamach,
  Agus tha e coltach gu bheil na reultan air a dhol sìos anns na orbitan aca!
  Tha mi ag iarraidh gaol, mar fhreagairt tha mi a 'cluinntinn - chan eil,
  Tha cridheachan luchd-gaoil air am bristeadh 'nan smeoraich !
  
  Guidheam ort, a phrionnsa, thig thugam,
  Ghlaodh mi cuantan nan deur ann am bròn !
  Bris a h-uile slabhraidh claon-bhreith,
  Tha mi airson gun innis thu an fhìrinn dha na daoine!
  
  Tha gaol nas cudromaiche na dleasdanas agus crùin,
  Ma tha e riatanach dhut - brathaidh mi dùthaich an athar!
  'S cuiridh mi fear mo ghràidh air an rìgh-chathair,
  Às deidh na h-uile, tha mo phrionnsa nas gràdhaiche dhomh na beatha!
  Agus an uairsin bidh i a 'dìreadh na ceumannan fiodha chun an sgafaid. Às deidh an fhuachd, a" losgadh sneachda, gheibh a casan rùisgte toileachas bho bhith a" beantainn ris an darach.
  Bidh fear-cuiridh mòr, ann an cochall dearg, a 'geurachadh tuagh. Bidh an lann stàilinn a" deàrrsadh ann an grian reothadh an Fhaoillich. Bidh bana-phrionnsa bheag, casruisgte, a" tighinn faisg air a" bhloc gearraidh gu slaodach.
  Bidh an neach a chuir gu bàs a" coimhead oirre agus tha briseadh-dùil air a leughadh na shùilean. Bha e an dòchas gum faigheadh an kat èideadh beairteach agus seudaireachd na bana-phrionnsa.
  Ach chaidh a h-uile aodach, brògan, seudaireachd bho neach an Lùnastail a reubadh tron chreach, gan cur ann am pasgan cumanta.
  Bha a" bhana-phrionnsa an uairsin airson a bhith air a h-èigneachadh. Ach bha an rìgh fhèin airson feuchainn air. Agus dèan i do choileabach. Ach theann i cho mor air an fhear-ionnsaigh, agus cho goirt a ghluais i a glùin a dh" ionnsaidh a" bhròin, gun do chaill e comas a bhith na dhuine airson ùine fhada.
  Airson seo, bu chòir a 'bhana-phrionnsa a bhith air a chur gu bàs. Cha mhòr nach robh i air dèiligeadh ri bàs, an dòchas toileachas fhaighinn ann am beatha eile.
  Ach bha e tràth fhathast.
  Leugh am boirionnach an casaid. An seo, rud nach deach a thoirt don bhana-phrionnsa. Agus buidseachd, agus draoidheachd, agus mealladh gillean duilleag, agus murt agus brosnachadh cogaidh. Nur a dheireadh fhuair i oidhirp air an righ.
  Agus tha e fuar mar seo na sheasamh leth-rùisgte anns an fhuachd is a" ghaoth. Agus tha mi airson gun tig e gu crìch a dh" aithghearr.
  Ach, gu dìomhain bha i an dòchas gum biodh i dìreach air a ceann a ghearradh dheth. Tha an co-dhùnadh ag ràdh, an àite a bhith a" briseadh sìos gu daonnach, gum bi a" bhana-phrionnsa fo chràdh poblach. Agus cràidhidh iad i gus an crìochnaich i.
  Leum dà neach-cuideachaidh gu bàs suas chun bhana-phrionnsa. Reub iad dheth a poca-phoc, ga fàgail gu tur lomnochd. Às deidh sin, thionndaidh iad a làmhan, tharraing iad suas air a 'chrann. Thòisich iad air èirigh na b' àirde, agus bha casan rùisgte a' bhana-phrionnsa air an clampadh ris a' bhloc. Leig sìos gu sgiobalta, toinneamh na joints. Agus an uairsin thuit na cuipean bho air feadh an t-saoghail air corp fèitheach neach san Lùnastal.
  Bha an nighean a" bleith a fiaclan nas cruaidhe.
  Tha, tha mac-meanmna leasaichte aig Oksana. Faodaidh i sin a shamhlachadh.
  Agus a-nis tha e a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte. Agus sgapaidh e na Nadsaidhean air gach taobh, a' reubadh an gàirdeanan agus an casan.
  Tha luathachadh mòr agus farsaingeachd aig an nighean.
  Agus às deidh a h-uile càil, tha am buidheann-chatha de nigheanan le casan rùisgte agus cìochan lom air a mhullach!
  Cha toir iad seachad gu bràth agus sabaid mar iolairean.
  Chaidh an Lùnastal seachad fo shligean mòr bho làmhachas nan Nadsaidhean. Dh'fheuch na Nadsaidhean ri crìoch a chur air na h-aonadan Sòbhieteach a chaidh a ghearradh taobh a-muigh an Don. Agus eadhon leasaich oilbheum air rubha Taman.
  Chrith na cathraichean, 's cha do thill na gaisgich dearga. Agus ma chaidh na Gearmailtich air adhart, an uairsin aig cosgais call mòr. Ach, bha na blàir gu ruige seo a" gabhail àite nas motha fo smachd nan Gearmailteach. Bha iad a" gluasad air adhart, ged a bha iad slaodach. Thuit Rostov-on-Don, agus chaidh na Nadsaidhean a-steach don Chugais. Dh'fheuch na Turcaich ri gluasad air adhart cuideachd.
  Bha an t-sabaid fo làn ghluasad faisg air Yerevan. An sin cuideachd, bha buidheann-chatha boireannaich a" sabaid an aghaidh nan Ottomans.
  Bha na caileagan, a 'nochdadh am bodhaigean fèitheach, ann am panties a-mhàin, a' nochdadh feachdan adhartach na Tuirc.
  Tha an gaisgeach Xenia a 'sabaid. Cha mhòr gu tur rùisgte. Bhuail glùinean lom, tana air na creagan. Le cas-rùisgte, tha an nighean a 'tilgeil grenade agus a' marbhadh nan Turcaich. A" giùlan fhiaclan.
  A" toirt tionndadh, a" gearradh sìos nan Ottomans agus ag ràdh:
  - Is gaisgeach mi tha os cionn d' ionnsaidh !
  Bidh an gaisgeach fionnar Vladlena cuideachd a" losgadh gu math ceart.
  Nighean bhòidheach, gheàrr sìos na Turcaich. Agus gu cruaidh a' cur an aghaidh, ghabh an gaisgeach lemon agus chuir e air bhog le a cas-rùisgte.
  Bhris i na h-Ottomans gu pìosan feòla reubte.
  An uairsin dh'èigh an nighean:
  - Tha mi 'm bhòidhchead treun !
  Bidh Xenia cuideachd a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte. Agus bidh na Turcaich a" faighinn fo na cluasan fhèin.
  San fharsaingeachd tha na nigheanan nan sàr ghaisgich. Tha iad cho soilleir agus feargach. Bidh na fèithean aca a" deàrrsadh bho theannachadh.
  An seo tha Alenka na nighean, cha mhòr gu tur rùisgte. Bidh òrdagan lom cuideachd a" tilgeil eileamaid marbhtach, millteach. Tha Turcaich air an sgapadh air gach taobh.
  Bidh an nighean a" gàireachdainn agus a" gàireachdainn gu bodhar, a" sealltainn a teanga:
  - Tha mi nam rionnag leis an ainm Sun!
  Agus tha a 'bhòidhchead a' buannachadh le sealladh gu math snasail. Bòidhchead eu-dòchasach agus àrd-bheachd innte.
  Chan eil Xenia cuideachd na chadal. Tilgidh e grenade le a chas rùisgte. Agus mar bhotail air an leagail le baidhsagal, bidh na Turcaich marbh ag itealaich anns a h-uile taobh.
  Tha Ksenia mar-thà na sgiobair le ìre.
  Tha cuimhne aice mar a bhrùth Suvorov na h-Ottomans. Chan e nighean àbhaisteach. Seadh, bha e mar sin gun deach a" chùis a dhèanamh air feachdan àrd-ìre na Tuirc.
  An seo a-rithist tha grenade air a thilgeil le cas-rùisgte ag itealaich. Agus tha na Turcaich a 'bàsachadh a-rithist.
  Ghabh an Ìmpireachd Ottoman a dh'aindeoin sin, an dèidh leisg, taobh an Treas Reich. Uill, tha na ceudan mhìltean de Turcaich air bàsachadh sa chogadh seo mu thràth. Gu ruige seo, cha robh e comasach dha na h-Ottomans ach Batumi a ghlacadh agus Yerevan a chuairteachadh. Ach an uairsin bha an t-Arm Dearg comasach air prìomh-bhaile Armenia a bhacadh.
  Ann am batail, bidh tancaichean Sòbhieteach a' sabaid airson a' mhòr-chuid le tancaichean Breatannach is Ameireaganach gan reic ris an Tuirc air creideas. Uill, cuideachd Gearmailtis air a dhol à bith.
  An seo lorgar eadhon an T-4.
  Seo Ksenia, gu h-iomchaidh a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte agus a" leagail a leithid de chàr. An uairsin rinn i gearan:
  - Ann an ainm teicneòlas Sobhietach!
  Thug Vladlena tionndadh dha na Turcaich cuideachd. Thilg iad grenade len cas-rùisgte, a 'marbhadh nan Ottomans.
  Tha na nigheanan gu math gruamach.
  An seo, tha Varvara a" losgadh air a" Panther bho bazooka. Tha an nighean cuideachd gu math brèagha agus ann am panties a-mhàin.
  Gu math sexy agus àrd a "coimhead.
  Mar a bhios a leithid de bhòidhchead a 'bualadh, bidh na beanntan de chuirp ag èirigh sa bhad. Seo an nighean.
  Dìreach terminator bho terminators.
  Agus an uairsin a-rithist, le corragan rùisgte, mar a bhios e a" bruthadh agus a" bualadh. Tha na Nadsaidhean ceud turas nas duilghe na bha iad roimhe. Agus tha an nighean a 'cumail a' losgadh agus a 'bualadh nan Turcaich.
  Cho-dhùin na h-Ottomans dìoghaltas a dhèanamh airson a h-uile cogadh a chaidh a chall leis an Ruis. Mar sin bidh iad air am bualadh.
  Bidh nigheanan gan lasadh fhèin agus a" gortachadh.
  Barbara casruisgte, a" rughadh:
  - Gu ma beò an Stalin sgoinneil.
  Ged a tha deireadh an Lùnastail 1947 sa ghàrradh, agus tha Stalin air a fhortan a chall airson còrr is dà bhliadhna. Seadh, às aonais fortan ceannard an USSR, chaidh a h-uile strì ceàrr. Agus tha teine cogaidh a" lasadh gu mòr.
  Seo an nighean Marusya, glè mhòr agus fallain, le falt bàn aotrom. Thug i leis agus chuir i làn grenades le a casan rùisgte. Loisg sìos Sherman Ameireaganach. Agus rinn e gàire:
  - Tha, airson an Ruis co-mhaoineas!
  Agus chan eil anns an aodach aice ach panties. Cool nighean. Cho frisky.
  Agus seo nighean eile Anastasia. Bidh e cuideachd a" tilgeil grenade marbhtach, le pasgan spreadhaidh air a sgrìobadh air. Agus gheibh na Turcaich buille làidir nan aghaidh.
  Bidh Anastasia a" crathadh agus a" crathadh a cìochan rùisgte:
  - Tha mi nam ghaisgeach solais!
  Bidh Ksenia a" cur grenade air bhog le a cas-rùisgte. Buailidh e na Turcaich, agus chir e air mullach a sgamhan:
  - Bidh sinn a 'buannachadh! Agus na toir seachad a-riamh!
  Tha Alenka a" dearbhadh, cuideachd a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte:
  - Chan eil! Cha toir sinn seachad gu bràth!
  Agus bheir e ciudha dha na Turcaich.
  Bidh Vladlena a" gearradh sìos nan Ottomans agus ag ràdh:
  - Tha sinn air rathad glòrmhor Suvorov!
  Agus a" sealltainn a theanga fhada!
  A 'stiùireadh an teine agus Akulina. Blonde eireachdail. Mar a tha an Turc ga sgrios fhèin. Tha thu dìreach a ' tuiteam ann an gaol a-nuas. Bidh e a" sgrìobhadh dha fhèin agus a" sgrìobhadh.
  Agus bidh e a" dùsgadh ann am fealla-dhà.
  Seo a cas cas-rùisgte a 'tilgeil grenade a-rithist. Agus bidh am marbhadh ag itealaich thairis air na h-Ottomans. Gun a bhith a 'toirt cothrom dhaibh.
  Angelica, cuideachd, chan eil an diabhal ruadh seo a 'dol air ais sìos. Agus mar an ceudna gu ro fhreagarrach a' leagail nan Turcach. Agus tha a cas rùisgte ag obair gu math cuideachail. Agus a 'bualadh a-mach fuil mar dhuslach bho bhrat-ùrlair.
  Agus an uairsin bidh làmhachas mòr-inbhe a" dol a-steach don bhlàr. Agus buailidh air na Turcaich.
  Ach tha na nigheanan ann am panties sgoinneil.
  Tha Nicoletta cuideachd a 'sabaid. Tha an nighean cha mhòr rùisgte. casruisgte agus glè bhòidheach. Bidh e cuideachd a 'sabaid gu cruaidh. Agus sgriosaidh e na Turcaich.
  An seo thionndaidh i thairis an "Churchill" a cheannaich na h-Ottomans air creideas. Tha an nighean a" gàireachdainn:
  - Tha mi nam bhòidhchead iongantach! Ged a tha e an-còmhnaidh casruisgte!
  Agus le a shàil rùisgte tilgidh e grenade.
  Agus às deidh sin, tilgidh an nighean grenade marbhtach a-rithist, cumhachd fiadhaich agus diabolical. Agus tha e a 'bualadh gu math cruaidh. Agus an uairsin chuir an nighean grenade air bhog bho sling.
  Leag i sìos an nàmhaid agus chrom i:
  - Glòir don cho-mhaoineas mòr ...
  Agus a-nis tha na Turcaich a 'ruith a-mach à smùid. Cha ghabh Yerevan a ghabhail, agus na dòighean-obrach a lìonadh le cuirp.
  Deireadh mìos an Lùnastail 1947. Nigheanan teth agus balbh ... Chuir na Gearmailtich stad air an oilbheum airson ùine ghoirid. Chan eil an t-Arm Dearg cuideachd dèidheil air sabaid. Anns an t-siathamh bliadhna den Chogadh Mhòr Patriotic, feumaidh sinn stadan eadar nàimhdean gus ar n-anail a ghlacadh agus feachdan ùra a chruthachadh.
  Gu h-iomlan, cha bhith gu leòr aig eadhon na Gearmailtich, le sgiobachd air a sholarachadh agus caraidean ann an Afraga, san Roinn Eòrpa agus san Ear Mheadhanach, adhartachadh.
  Agus ghabh Natasha e agus shìn i beagan. Agus rinn i e le a òrdagan rùisgte, gu dearbh.
  Mar eisimpleir, mu dheidhinn Gerda, tha e fhathast inntinneach ...
  Chaidh Gerda Beag a choimhead airson a bràthair ainmichte Kai. Ach cha robh fios aice càit an robh e. Agus cha do thionndaidh e gu tuath, ach gu deas. Agus an uairsin ghabh i aithreachas gun robh i air brògan dearga gu tur ùr a chuir oirre. Às deidh uair no dhà, suathadh iad a casan. An uairsin thug Gerda dheth a brògan daor, bhris i dheth a slat agus chroch i a brògan air dubhan.
  Bha an aimsir as t-earrach, blàth, faodaidh tu coiseachd casruisgte le toileachas. Chan e nighean glè bheairteach a th" innte, agus as t-samhradh bhiodh i tric a" ruith casruisgte. Fìor, às deidh a 'gheamhraidh, dh'fhàs a buinn nas buige agus nas buige.
  Goirid, a 'coiseachd air an rathad, thòisich an nighean a' faighinn mì-chofhurtachd bho chlachan beaga agus gainmheach. Agus airson a dhèanamh nas buige, thionndaidh mi air an fheur. Bha e na b" fhasa an sin. Ach an ceann beagan uairean a thìde bha na buinn mu thràth beò.
  Agus as cudromaiche buileach, bha mi airson ithe. Agus chan eil ach beagan sgillinnean beaga aig an nighean na pòcaid.
  Gidheadh, anns a" bhaile a b" fhaisge, cheannaich Gerda builg arain dhi fhèin, agus sgrìobh i sìos le fìor uisge e as an tobar, agus thuit i na chadal dìreach ann an cruach fheòir.
  An ath latha, rinn i sgrìobadh, buinn rùisgte a" tachdadh. Bha mi airson ithe. Chaidh an nighean thuige fhèin, a 'faireachdainn gu robh a corp a' blàthachadh an dèidh oidhche fionnar. Bha na casan a" goirteachadh beagan.
  Choisich Gerda air an rathad airson greis, ach thòisich a buinn, nach robh fhathast air ùine a chruadhachadh, ri tachas gu goirt a-rithist, agus an uairsin a 'deàrrsadh. Chaidh an nighean gu feur. Ach an seo tha e nas slaodaiche a dhol agus cuideachd chan eil e ro thlachdmhor airson casan punctured.
  Ràinig an nighean le duilgheadas an t-sruth. Lùghdaich mi na casan sìos an sin agus dh'fhuaraich mi iad. Bha mi a" smaoineachadh mu bhith a" caitheamh bhrògan. Ach tha e duilich a leithid de ùr-ghnàthachadh a losgadh sìos. Bha i dha-rìribh ag iarraidh an sealltainn do Kai. Airson a bhrògan ùra a mheas.
  An uairsin thòisich an nighean a 'coiseachd a-rithist. Bha mi gu mòr airson ithe.
  Ann an dòigh air choreigin ràinig Gerda am baile agus cheannaich e barrachd arain. Ach bha na buinn copair a" ruith a-mach.
  Agus smaoinich an nighean. Far am faighear airgead airson biadh. Chaidh tairgse a thoirt dhi brògan daor, morocco a reic, ach chaidh Gerda às àicheadh. Nochdaidh i annta gu Kai. Gu ruige sin, an urrainn dhut airgead a dhèanamh?
  Thairg Gerda anns an ath bhaile fiodh a ghearradh. Thug iad tuagh dhi. Gheàrr an nighean beagan, ach bha i cho sgìth às deidh dhi ithe, thuit i na cadal sa bhad.
  An uairsin chaidh tairgse a thoirt do Gerda geòidh fhaighinn. Ach air sgàth seo, chaill an nighean latha slàn.
  Aig a 'cheann thall, chuir i roimhe dìreach impidh a dhèanamh. Ach, mhothaich an luchd-tuatha sa bhad na brògan dearga aice. Mar, tha e soilleir sa bhad nach e nighean baigeir a th" ann, leis gu bheil i a" giùlan a leithid.
  Aig a 'cheann thall, cho-dhùin Gerda a brògan a reic. Ach, airson seo bha aice ri coiseachd a-steach don bhaile mhòr. Cruadhaich casan na h-ìghne gu sgiobalta, agus cha mhòr nach robh e gun phian coiseachd air an t-slighe.
  Gu ceart, cho-dhùin Gerda gum faodadh i a bhith airidh air Kai eadhon às aonais nam brògan.
  Reic ri ceannaiche, a' faotainn beagan bhuinn airgid. Cheannaich mi poca canabhas dhomh fhìn agus chaidh mi mar bhaigeir air rathaidean na Roinn Eòrpa. Feumaidh sinn bràthair a lorg. Agus bha an nighean, a 'cluinntinn gu bheil iad anns a' cheann a deas mar as trice a 'reic bhalaich gu tràilleachd, a' ruith an sin.
  Fìor, bha an nighean air a stiùireadh gu dona agus a 'siubhal timcheall na Gearmailt airson ùine mhòr. Gus an tig an fhoghar. Ceart gu leòr, bha casan rùisgte na h-ìghne air an cruadhachadh, mar chrògan eich, ge-tà, ghabh na calluses tachas. Ach a h-uile latha dh'fhàs e nas fhuaire agus nas fhuaire.
  Agus tha cadal a-muigh mì-chofhurtail. Air an oidhche, reothadh eadhon èideadh Gerda agus reub i dheth e le duilgheadas. Feum air rudeigin a dhèanamh. Tha e mu thràth air tòiseachadh a" cur sneachda. Ann an èideadh aotrom, bidh an nighean a 'reothadh chun a' chnàimh, agus tha a casan cruaidh, a 'briseadh sìos an deigh.
  Gerda, gus nach tuit e na chadal agus gun a bhith a 'dùsgadh aon oidhche mhath, ann an ceann a deas na Gearmailt dh' fhan e airson a 'gheamhraidh ann an aon taigh gus seirbheis aig a' dhorn. Airson seo, dh'fheumadh i a bhith ag obair, a 'glanadh an taighe, a' bleoghan a 'bhò agus mòran a bharrachd. Ach chaidh an nighean a bhiadhadh agus thug i còta air a reubadh agus brògan fiodha.
  Nuair a thàinig an t-earrach agus thòisich an sneachd air leaghadh. Thilg an nighean dheth na blocaichean cruaidh le toileachas agus chaidh i gu deas a-rithist. Cha deach dad a phàigheadh dhi, agus bha aig Gerda ri dèirce ithe. A bharrachd air an sin, bha an nighean fhathast a 'seinn gu math. Bha a h-aodach air a sgeudachadh gu tur, agus a casan rùisgte adharcach agus còmhdaichte le crust. Thàinig an nighean gu na Balkans mu dheireadh. Chaidh sinn seachad air an Ungair, agus chaidh e a-steach don Tuirc.
  Ghluais Beggar zamorashka gu Istanbul. Dh"fhalaich i o na Turcaich anns na coilltean, agus dh"fhalaich i o na Crìosdaidhean.
  Ach, mar-thà air an t-slighe chun a 'phrìomh-bhaile fhèin, chaidh an nighean fionn a ghlacadh. Agus leis gu robh e comasach mar-thà a pòsadh a rèir inbhean Muslamaich, an uairsin chaidh Gerda a nighe, a sgeadachadh agus a reic mar òigh aig rop. Tha nighean le falt breagha geal, dualach na stuth luachmhor. Chaidh i gu emir aosta. Agus feumaidh e tachairt gun do dh'fhàs an emir seo, dìreach às deidh a cheannach, cho dona tinn nach b 'urrainn dha a dhleastanas pòsaidh a choileanadh.
  Bha an nighean a" fuireach ann an harem. Sàsaichte, mar ann an cèidse òir, ach dòrainneach. Dh'ionnsaich an fhìrinn Turcais agus Arabais.
  Islam a chaidh a lorg. San fharsaingeachd bha an creideamh ùr sìmplidh, cha mhòr furasta a thuigsinn. Chan eil e soilleir am faigh i geàrr dhaoine an dèidh a bàis? Agus an toil leatha e?
  Mean air mhean thàinig an nighean gu bhith na nighean, agus air leth breagha, agus bhàsaich an emir às deidh tinneas fada.
  Agus a-nis tha Gerda a-rithist ga reic. Bidh iad a" rùsgadh rùisgte air beulaibh nan ceudan de dhaoine ana-miannach agus gan reic ri harem an t-Sultan. Bidh Gerda a 'faighinn buaidh mean air mhean an sin, agus bidh i na bean aig an t-Sultan. Ach tha an Ìmpireachd Ottoman mu thràth a" crìonadh. Tha cogadh a" briseadh a-mach leis an Ruis a tha a" bagairt crìoch a chuir air smachd na Tuirc air Crimea agus a" Mhuir Dhubh.
  Às deidh dha na Nadsaidhean a" chùis a dhèanamh air an Kuban an Ear, chuir na saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air Krasnodar. Aig deas, leasaich an t-sabaid eadhon nas soirbheachaile. Chaidh grunn bhailtean-mòra san sgìre a ghluasad. Agus cuideachd air Sukhumi a chuir air ais le buille cumhachdach à Georgia.
  Chaidh na Gearmailtich a-steach. Bha na tancaichean Ruiseanach T-54 agus IS-7 èifeachdach anns an ionnsaigh. Chaidh a" chùis a dhèanamh air a" Ghearmailt faisg air Paris cuideachd. Agus chaidh a dhiùltadh.
  Thuit Hitler ann an eu-dòchas. Bha saighdearan Ruiseanach a 'gluasad gu taobh a' Mhuir Dhuibh, agus bha iad mu thràth a 'tighinn faisg air Krasnodar. Agus phronn e an nàmhaid. Ghèill na h-aonadan Ròmanach ann an rèisimeidean, agus glè thric gu buille an druma.
  Dh'fhàs e soilleir nach gabhadh an aghaidh a chumail cho furasta. Agus an uairsin thòisich an Eadailt air aghaidh ùr a thoirt seachad a dh'fhosgail an t-Arm Dearg an aghaidh nan Gearmailteach. Agus thòisich e air gluasad air adhart gu deas.
  Ann an ùine ghoirid, thionndaidh e a-mach gu bhith marbhtach agus marbhtach don Fritz.
  Bha buidheann-chatha nan nigheanan a' gluasad a dh'ionnsaigh a' Mhuir Dhubh.
  Thilg luchd-cogaidh grenades len casan rùisgte. Agus chuir iad sìos na Gearmailtich le gunnaichean inneal.
  An seo, anns an raon seo den mhapa, chaidh an cogadh a dhèanamh mòran nas soirbheachaile na ann an eachdraidh fìor. Chaidh forc a" bhaile a ghabhail mu thràth. Tha na Gearmailtich a" ruith. Tha sàr-uachdranas aig Arm Dearg na Ruis san roinn seo ann an saighdearan-coise agus marcachd. Chan eil dad aig na Gearmailtich, san fharsaingeachd, an aghaidh tancaichean aotrom Ruiseanach.
  Agus na seanailearan Sòbhieteach, misneachail ann am buaidh, agus faireachdainn nan daoine, canaidh sinn sin - mòr.
  Bidh Veronica a' tilgeil grenade le a cas-rùisgte. A" sgapadh na Gearmailtich agus a" squeaks:
  - Biodh an Ruis os cionn a h-uile càil!
  Bidh Victoria cuideachd a" losgadh. Bidh e a" tilgeil grenade le a chas rùisgte agus a" sreap air mullach a sgamhanan:
  - Leig leis an t-saoghal ri teachd a bhith againn!
  A bharrachd air an sin, bidh an nighean bhrèagha Juliana a "losgadh i fhèin gun deas-ghnàth sam bith.
  Agus tha e cuideachd a 'tilgeil grenade le a chas-rùisgte. Agus bha na Fritz gu math sgapte.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi nam thobhta creagach!
  Agus an uairsin Anna, cuideachd, mar gum biodh a 'losgadh. Agus le a chas rùisgte, cuiridh e grenade air bhog gu h-obann, a" briseadh aonadan Kaiser mar ghlainne.
  Agus ag ràdh:
  - An saidhgeòlas buaidh! Deamocrasaidh Fàil!
  Agus an uairsin cuiridh Matryona bogsa slàn de stuth-spreadhaidh air bhog. Agus mar a shèideadh e suas saighdearan Kaiser. Agus roar:
  - Airson an Ruis ann an àirdean fànais!
  Dà nighean bhrèagha eile a 'marcachd air tanca aotrom "Marten" -2. Deagh chàr le dà ghunna-inneal. Chan eil an armachd ro thiugh, ach tha e a 'cumail gunnaichean inneal. Tha an cruth air a sgioblachadh. Tha na caileagan Olga agus Zhenya suidhichte a-staigh, a 'suidhe agus a' sgrìobhadh dhaibh fhèin mu na Gearmailtich.
  Chan e droch chàr a th 'ann - astar ceud is fichead cilemeatair san uair. Permeability sàr-mhath. Agus bratag.
  Bidh caileagan a' lìonadh shaighdearan Gearmailteach le luaidhe agus a' seinn;
  Tha thu, athair, soilleir airson mìos,
  Gus nach bi thu a 'deàrrsadh an aon rud
  Chan e an aon rud, chan e an aon rud
  Bidh thu uile a" falach air cùl nan sgòthan
  Tha thu còmhdaichte le neul bagarrach!
  Mar a bha againn anns an Ruis Naoimh.
  Anns an Ruis naomh, ann am Moscow cloiche.
  Bha an Kremlin ann am baile mòr glòrmhor,
  Faisg air Ivan, faisg air an Great,
  Anns a 'chathair-eaglais a bha ann an Arkhangelsk,
  Mar a bha aig a" chòisir cheart:
  Tha boghadair òg na sheasamh air a' ghleoc,
  Seasamh air an uaireadair, ag ùrnaigh ri Dia,
  Bidh e ag èigheach mar a tha an abhainn a 'sruthadh
  A 'caoineadh - bidh sruthan deòir a' sruthadh,
  Bhuaileadh e am berdysh le cas,
  Berdysh le cas air an talamh tais:
  " Tha thu 'na ghille, tha 'n talamh tais,
  Sgaoil thu air gach taobh
  Bidh thu a" fosgladh, bòrd na ciste,
  Tionndaidh mun cuairt, damasg òir!
  Tha thu ag èirigh, ag èirigh, Orthodox Tsar,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Seall air do theaghlach
  Chun an Ruis Naoimh, gu Màthair Moscow,
  Moscow-màthair, dìlleachdan!"
  Bidh na caileagan a" seinn dhaibh fhèin agus a" pronnadh na Gearmailtich. Coisichidh iad thairis air cuirp agus fàgaidh iad slighe fhuilteach le bratagan. Seo na nigheanan. Cuideachd taobh a-staigh an tanca tha iad cha mhòr rùisgte, anns na h-aon shorts agus casruisgte. Ach nigheanan glè bhòidheach.
  Agus tha na Gearmailtich a" fulang call mòr bhon teine aca. Tha gunnaichean inneal trom agus a" losgadh gu luath. Agus tha na nigheanan gu math sgiobalta. Bha arm an tsarist air a dheagh uidheamachadh.
  Tha cuideachd luchd-saidheans Iùdhach ag obair dhan Ruis. Seo am bomair Ilya Muromets-7 as cumhachdaiche san t-saoghal aig an àm sin ag itealaich gus na Gearmailtich a bhomadh. A" chiad itealan san t-saoghal le dusan einnsean. Ochd gunnaichean-inneal deug agus dà thonna fichead de bhomaichean. Seo an càr.
  Gu ruige seo a-mhàin ann an aon leth-bhreac.
  Agus cuideachd ann an sgioba na h-ìghne. Agus cha mhòr rùisgte, ann an aon deise snàmh. Tha e glè bhòidheach agus sexy.
  . CAIBIDIL #13
  Ceannard sgioba gaisgeach am bomair Ilya Muromets-7, Valentina. Blonde gu math breagha agus lùbach. Tha e riatanach gum bi an càr a 'slaodadh sìos agus a' còmhdach buncair na Gearmailt le tilgeil boma ceart.
  Tha saighdearan Hitler làidir agus smachdail. Bidh iad a 'losgadh air uilebheist Sòbhieteach agus Ruiseanach. Ach theid na gaisgich mar fhreagairt. Bidh ochd gunnaichean-inneal gu litireil a" sguabadh air falbh saighdearan-coise na Gearmailt. Tha saighdearan reubte arm na Gearmailt a" tuiteam.
  A" stiùireadh an teine, bidh Lada òr-bhuidhe a" gàireachdainn gu feòil-itheach. Thug an nighean eadhon a bra dheth gus cuimseachadh nas fheàrr. 'S a' crathadh a bhroilleach rùisgte. Dìreach bòidhchead mòr. Tha uiread de ghràs agus de mhearachd ann. Tha Lada fein caol, ach siubhlach, agus a meadhon caol, mar speach.
  Tha Galina cuideachd a" losgadh ghunnaichean-inneal air na Gearmailtich. Cuideachd nighean, an dà chuid brèagha agus curvy. Le casan rùisgte bidh e a" bruthadh nan luchd-brosnachaidh. Agus tha an aghaidh cho breagha. Chan e gaisgeach a th" ann, ach dìreach sàr nighean.
  Tha Galina ag ràdh, le gàire:
  - Gu glòir athair Tsar Joseph Vissarionovich!
  Ionnsaigheach agus eireachdail, le falt duille òir, tha Lada a" dearbhadh:
  - Sguabamaid Iudas le guisg !
  Bidh Valentina a" bruthadh a cas-rùisgte air a" pheadal. Thuit boma tunna air buncair Gearmailteach. Is e cumhachd marbhtach a tha seo. "Ilya Muromets", a 'luathachadh gus nach bi na pìosan a' beantainn ris. Bidh am buncair a" spreadhadh, a" togail colbh de cheò.
  Tha na caileagan ag èigheach ann an aonadh:
  - Buail! Thug iad am Fritz!
  Agus spank le tlachd le casan rùisgte. Seadh, is iad sin nigheanan a tha comasach air a" chùis a dhèanamh air na Gearmailtich. Bidh iad a" sabaid ri bruadar air saoghal far nach marbhadh daoine daoine gu bràth. Mar eisimpleir, ma tha an ìmpireachd Sòbhieteach Joseph Stalin a 'toirt buaidh air an t-saoghal gu lèir. Ach tha an Ruis, no an àite an USSR, na bhuidheann gun samhail a dh" fhaodadh a bhith na ìmpireachd shìorraidh! Leis gum faod sliochd Iòsaph Stalin riaghladh airson linntean. Agus an dèidh cur às don Ìmpire Nicholas II, mu dheireadh, fhuair an Ruis seasmhachd agus mu dheireadh ghabh a h-uile duine ri dligheachd an rìghrean.
  Agus a-nis, tha an tsar agus cathraiche an GKO, Iòsaph Stalin, a rinn a 'chùis air an aghaidh, a' briseadh cùl nan Gearmailteach.
  Is e aon de na gluasadan làidir aig Tsar Stalin boireannaich a thàladh don arm. Agus is e am boireannach Ruiseanach an gaisgeach as uamhasach san t-saoghal! Nach eil!?
  An seo, mar eisimpleir, air an trodaiche Sokol, bidh am pìleat Alice a 'ruith. Nighean cho breagha, fionn le suathadh dearg na falt. Nighean caol, cha mhòr rùisgte.
  Bidh casruisgte a" bruthadh a" pheadal, agus a" gluasad. Agus an uairsin bidh e ga losgadh fhèin. A" losgadh sìos càr Gearmailteach le gunna-inneal mòr. Bheir i losgadh oirre agus ag ràdh:
  - Rugadh mi air son na seirbhis rioghail ! Tha an nighean gu math fionnar, agus le fuil ghorm, husars!
  Agus a 'luathachadh astar an "Falcon". Is dòcha gur e itealan Ruiseanach, Sòbhieteach, eadhon mura h-eil iad jet, an fheadhainn as fheàrr air an t-saoghal ann an cuid de dhòighean.
  Agus mar-thà air an aghaidh, nochd tanca nas truime agus nas adhartaiche a chruthaich ogha an Mendeleev sgoinneil. Inneal le dà ghunna luath-theine agus deich gunnaichean inneal. Agus bidh caileagan cuideachd a 'riaghladh a leithid de cholossus.
  Agus tha tanca Ruiseanach a 'tighinn, a' sgrios na Gearmailtich. A bharrachd air an sin, le einnsean dìosail cumhachdach, agus gu math so-ruigsinneach agus sùbailte.
  Bidh na caileagan anns an tanca a' seinn;
  An Ruis ghràdhach againne,
  Tìr bheairteach beairteach ...
  Uill, tha na monarcan nas bòidhche, nas bòidhche -
  Athair Tsar Stalin-pàrlamaid!
  Agus tha slighean an tanca a" pronnadh na saighdearan Gearmailteach. Gu litearra tha caolan mar-thà a" snàgadh a-mach agus sruthan fala a" sruthadh bho na bratagan.
  Tha ceannard an tanca, Tatyana Krupskaya, ag ràdh:
  - Tha, buannaichidh sinn airson an Ruis!
  Tha an nighean, co-dhiù, de theaghlach prionnsa, ach a 'sabaid ann am panties a-mhàin. Ach a leithid de ghaol. Tha neart mòr a-staigh aice.
  Le cas-rùisgte, bidh an nighean a" bruthadh a" pheadal agus ag ràdh, a" rùisg a fiaclan, agus a" gàireachdainn.
  - Is tusa an Tsar Joseph Stalin as motha!
  Agus tha na gaisgich cinnteach gun ruig iad Berlin air tanca mar sin. Agus tha misneachd gach gaisgeach agus gaisgeach a 'fàs nas làidire.
  Thòisich Natasha, air a ghlacadh le dealas, air sgrìobhadh agus seinn. Rinn a' chuid eile de na caileagan gàirdeachas ;
  Airson an Ruis naomh a bhith a" sabaid ar crannchur,
  Tha sinn nar nigheanan le cridheachan mòra ...
  Bha faisisteach na tìre Sobhietach ag iarraidh
  Ach le Rod tha sinn an-còmhnaidh nar luchd-sabaid aonaichte!
  
  Biodh an Ruis againn ann an glòir shìorraidh,
  Cha toir hordes Genghis Khan buaidh oirnn ...
  Dèan sabaid airson an Motherland agus na biodh eagal ort,
  Bidh sinn a" pronnadh mì-chreidimh sam bith!
  
  Bidh sinn a 'lùbadh nam faisisteach fòirneartach san adharc,
  Creid mi, chan fhaigh duine thairis air an Ruis ...
  Às deidh na h-uile, tha Iosa an Dia as àirde còmhla rinn,
  Agus na bi a" giùlan neòinean Fritz!
  
  Tha fios aig a h-uile duine gu bheil an Fatherland air a thoirt dhuinn,
  Airson buadhan fiadhaich gun fhios don dorchadas ...
  An t-uamhasach Satan rùisg e fhiaclan,
  Lèine bog ann am fuil!
  
  Airson ball Komsomol chan eil facal gealtach,
  Dha nigheanan, chan eil cnapan-starra cudromach ...
  Cuidichidh Dia geal sinn Iosa,
  Bidh neo-bhàsmhorachd mar an duais as àirde!
  
  Shabaid sinn gu treun faisg air Moscow,
  Ged a tha na Gearmailtich a 'cleachdadh feachd iongantach ...
  Shabaid leth-rùisgte casruisgte
  Agus tha mi a" creidsinn gum bi buaidh gu cinnteach a" feitheamh!
  
  Tha mòrachd ghaisgich Ruiseanach beò,
  Agus cha toir e a-steach gu bràth dha na Nadsaidhean ...
  Leigidh sinn leis an Fritz gu fiadhaich a bhith ga chaitheamh,
  Dè nach do dh'èirich dreagan glè shalach!
  
  Tha, Hitler, tha thu seòlta agus seòlta,
  Comasach air eadhon còrr air leth an t-saoghail a ghabhail...
  Ach tha Stalin cuideachd na iolaire treun,
  Na dèan thu fhèin nad iodhal!
  Chan eil buill Komsomol, eòlach gun a bhith a 'teàrnadh,
  Chan eil eagal orra eadhon air reothadh ...
  Agus a dh'aithghearr tionndaidh am Fritz gu geama,
  Às deidh na h-uile, bha e comasach dha na Ruiseanaich sabaid a-riamh!
  
  'S e an Ruis Tìr a' ghràidh,
  Agus bheir e seachad tiodhlac co-mhaoineas...
  Chan eil feum air rangachadh a thogail air fuil
  Le gàire de dh'ath-bheòthachadh gun nàire!
  
  Tha, tha am Fuhrer airson ar toirt leis an amhaich,
  Agus teilt an Ruis air feadh an sgafaid ...
  Ach bidh sinn a 'sabaid gu fiadhaich airson còig
  Às deidh na h-uile, tha Stalin còmhla rinn le cleòc is ad!
  
  Tha e na ghaisgeach mòr, tha fios aig a h-uile duine
  Agus bidh buill Komsomol an-còmhnaidh casruisgte ...
  Agus gluaisidh sinn Hitler san fheusag,
  Tha na braids againn a" losgadh le teas soilleir!
  
  'S iad na gaisgich a tha 'n dàn dhuinn,
  Bidh sinn a" pronnadh am Panther mòr...
  Ged a chruthaich Adolf caos olc,
  Cuiridh sinn an cèill an àbhaist agus an tomhas dha!
  
  Chan eil Stalin nas tuigseach agus nas làidire,
  Tha e na cheannard air dùthaich an fhuamhaire mhòir...
  Agus rinn thu a" chùis air Fritz nas làidire, nighean
  Às deidh na h-uile, tha sinn an-còmhnaidh aonaichte ann am batail!
  
  Airson euchdan bidh sinn a" togail sreath slàn,
  Ag amas air na rionnagan mar eun luath-sgiathach ...
  'S bidh toradh ard ann,
  A leithid de chlann-nighean, iolairean pròiseil!
  Bha an Lùnastal 1947 a' tighinn gu crìch. Bha na h-oidhcheannan a" fàs na b" fhaide agus na làithean na bu ghiorra. Bho àm gu àm bidh nigheanan a" cuir an aghaidh ionnsaighean nan Nadsaidhean. Tha an Cogadh Mòr Patriotic air a bhith a" dol airson uimhir de bhliadhnaichean. Is e dìreach deuchainn uamhasach agus duilich a th" ann. Cò nach urrainn a bhith air a choimeas ri rud sam bith. Bidh e ag obair gu cruaidh airson còig-deug no sia uairean deug san latha, agus ag ithe air cairtean cuibhreannachaidh, leis an acras nuair a tha e sgìth.
  Gu dearbh, anns an arm gnìomhach tha e tòrr nas fheàrr na anns a 'chùl. Agus faodaidh na caileagan pee beagan fhad "s a tha tàladh goirid ann.
  Natasha le cas-rùisgte air a thoirt a-mach, air a dhèanamh leatha fhèin:
  Ràinig saighdearan Ruiseanach an Oder. Tha arm tsarist Nicholas II mu thràth air mòran bhuannachdan a chosnadh. Chaidh mòran de bhailtean-mòra na h-Ostair-Ungair a ghabhail, chaidh blàir a shabaid ann am Budapest. Càite eile a chuir na h-Ungairich an aghaidh. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava, agus grunn bhailtean eile.
  Dh'fhuiling na Gearmailtich call mòr agus chaidh iad air ais. Ghèill na h-Ostairich rèisimeidean slàn agus eadhon roinnean. 'S leis na brataichean a thogadh fo 'n or-cheard. Chaidh an cogadh air adhart, mar gum biodh ann an sgeulachd sìthiche - gu dòigheil le beagan dòrtadh fala agus ann an sgìrean cèin.
  Ged is ann ainneamh a bha an Ruis cho fortanach rè na ceannsachadh. Agus chaidh cha mhòr a h-uile cogadh agus buaidh a thoirt dha na Ruiseanaich le dòrtadh fala mòr.
  Is dòcha gur e Prophetic a chanar ri Oleg oir bha e comasach dha toirt air Byzantium gèilleadh gun fhuil?!
  Ann an suidheachadh sam bith, dh 'iarr Nicholas II an dreuchd as motha.
  Chaidh na caileagan a-mach don Òdr. Tha an fhoghar air tighinn mu thràth. Bratan òir de dhuilleagan.
  Bhuail na gaisgich air na bratan-ùrlair. Agus air tuiteam dhan uisge.
  Dh" fhaighnich Veronica, a" frasadh san abhainn, do Bhictòria:
  - An saoil thu gu'n toir an righ fearann do na tuathanaich an deigh a' chogaidh ?
  Chrath nighean na h-àithne a ceann.
  Carson a tha feum aig tuathanaich air fearann?
  Rinn Veronica gàire agus thuirt i:
  Yeah, chan urrainn dhaibh a làimhseachadh leotha fhèin. Ach tha oifigearan gnìomhachais làidir ann a dh'fhaodadh tarraing.
  Fhreagair Victoria gu cruaidh:
  - An seo reicidh iad am fearann air creideas. Is dòcha gum bi e nas fheàrr mar sin.
  Thionndaidh Juliana a-null dhan uisge agus thuirt i:
  - As dualtaiche, tha e nas fheàrr do na h-uachdarain am fearann a bhith aca. Faodaidh iad tuathanasan mòra a ruith agus tractaran a chleachdadh. Is e cinneasachadh prìobhaideach, mòr an fheadhainn as èifeachdaiche!
  Dh" aontaich Veronica gu deònach:
  - 'S dòcha. Ach tha seo a 'cruthachadh luach a bharrachd!
  Rinn Juliana gàire agus thuirt i:
  - Ach tha an èifeachdas fìor mhath!
  Thuirt Victoria, aig an robh inbhe còirneal, le gàire:
  - Tha e a 'brosnachadh leasachadh. Agus dè an t-adhbhar a th 'ann a bhith a' toirt fearann do thuathanach, agus eadhon neach-òl. Is e an t-uachdaran a bhios a 'biathadh leth an t-saoghail le aran Ruiseanach! Tha an dùthaich againn glè bheairteach!
  Dh" aontaich Veronica le seo:
  - Tha, tha an Ruis beairteach agus tha beatha a" fàs nas fheàrr! Mar eisimpleir, tha mo bhràthair ag obair aig factaraidh Putilov mar neach-stiùiridh. Agus tha tuarastal trì cheud rubles aige, gun a bhith a 'cunntadh bonuses.
  Rolaig Bhictòria a-null agus, mar urram, bhuail i cas-rùisgte air an uisge agus bha bìdeadh aice:
  - Sin a tha e ag ràdh! Tha an Ruis ag èirigh! Agus a dh'aithghearr bidh e eadhon nas làidire!
  Bha na caileagan a' snàmh anns an Òdair, agus bha còmhradh cas aca. Dh"fhaighnich Anna dha na nigheanan:
  Dè do bheachd a tha a" feitheamh oirnn às deidh bàs?
  Rinn Juliana gàire agus fhreagair i:
  - Tha Atheists ag ràdh - neo-bhith. Agus tha creideamh a' teagasg - thèid an t-anam gu Dia, agus co-dhùnaidh E c'àit an tèid e do nèamh no do dh' ifrinn.
  Dh"fhaighnich Veronica do Juliana:
  - An saoil thu gu bheil Dia ann ?
  Bhuail an nighean an t-uisge le a cas-rùisgte, thog i tonn agus fhreagair i:
  - Gu h-onarach, chan eil fhios agam. Tha argamaidean an dà chuid airson agus an aghaidh Dhè. - Splash an nighean a-rithist agus mhothaich i. - Gu dearbh, chan eil freagairt sam bith air a 'cheist seo, ach faodaidh tu diofar argamaidean a thoirt leat.
  Dh" aontaich Victoria le seo:
  - Gu cinnteach gu math eadar-dhealaichte. Agus dè a tha ann airson bruidhinn. Tha mi gu pearsanta a" smaoineachadh bhon a bhuannaicheas sinn, gu bheil Dia, gu dearbh, ann! Ach bha amannan ann nuair a lorg sinn sinn fhìn fo na Mongol-Tatars. Agus is i a' cheist an sin - c'àit an robh an Dia a's àirde ?
  Thuirt Juliana le gàire neo-chiontach:
  - Ach tha rudeigin gu math nas miosa na cuing Mongol-Tatar!
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air Victoria
  - Dè a tha nas miosa na cuing Mongol-Tatarais?
  Thuirt Juliana gu fìrinneach:
  - Seann aois ! Dè a dh" fhaodadh a bhith nas miosa na seann aois!?
  Dh"aontaich Victoria:
  - Bidh, bidh e gu math dona!
  Bha na nigheanan sàmhach. Bha e na adhbhar nàire dhaibh a bhith a" bruidhinn mu dheidhinn. Ghabh na caileagan e agus leum iad a-mach às an uisge fhuar. Ruith iad gu iad fèin, a' lasadh mu'n cuairt, sàiltean rùisgte.
  Ruith Marusya leotha agus dh'fhaighnich i le gàire:
  - Ach saoil, carson a tha feum againn air seann aois? Feumar a ràdh mì-dhaonna!
  Dh" aontaich Victoria gu deònach le seo:
  - Dìreach mì-dhaonna! Tha e nas fheàrr a bhith gu bràth òg agus fallain!
  Bha na caileagan groovy agus èibhinn, a 'snìomh ann an somersaults.
  Mhol Veronica le gàire agus, le gàire:
  - Tha, tha an arm againn nigheanan làidir! Agus bidh sinn ann an cumadh math!
  Agus rinn an nighean gàire air a caraidean. Bhris iad uile a-mach a" gàireachdainn le gàire, clàrsaich.
  Mhol Juliana:
  - Lorgaidh sinn uisge beò agus fàsaidh sinn dha-rìribh neo-bhàsmhor! Bidh e gu math snog!
  Rinn na nigheanan gàire agus rinn iad gàire air a chèile.
  Mhol Victoria an uairsin, a" crathadh a fiaclan, a" mothachadh:
  - Seadh, bhiodh e math dòigh a lorg gun a bhith a 'fàs sean. Dè cho math agus cho breagha "s a bhiodh e!
  Smaoinich an nighean air saoghal le cuid de bhòidhchead agus fir òga. Is dòcha eadhon nas fheàrr às aonais feusag, gus am bi na h-aghaidhean nas bòidhche agus nas grinne.
  Fhreagair Veronica le osna:
  - Seadh, is e so an ni as iongantaiche a dh' fhaodas a bhi air an t-saoghal ! Tha sinn ag iarraidh òige agus solas maireannach.
  Agus rinn an nighean gàire, a" giùlan a fiaclan neamhnaid.
  Leum Victoria suas agus mhol i:
  Thig sinn gu crìch le seann aois! Tha seo san fharsaingeachd mì-fhreagarrach! Cha bu chòir bodhaigean daonna aois!
  Sheinn Veronica, a" gàireachdainn is a" leum:
  - Mr Coirneal, na bhi fàs sean ! Chan eil e nas fheàrr bàsachadh airson an Ruis! Air sgàth neart agus urraim - chan eil mi a 'magadh! Fhreagair e - gu bheil mi dearg? Na bi ag iarraidh!
  Rinn na caileagan gàire eadhon nas àirde. Tha e glè bhrèagha.
  Mhol Juliana le gàire:
  - Agus ath-nuadhaich sinn na cailleachan uile! Gus am bi a h-uile dad a" deàrrsadh mar a" ghrian!
  Dh" aontaich Victoria, a" leum suas nas àirde:
  - Airson an Motherland agus Nicholas the Great!
  Bhruidhinn Anna, an gaisgeach ruadh seo, a-mach:
  - Ach mar an ceudna, chan eil na cailleachan-dubha, a dh'aindeoin na h-ùrnaighean, a 'fàs nas òige. Ged tha spiorad naomh aca. Mar sin tòisichidh tu ri smaoineachadh, càit a bheil ceartas Dhè?
  Ghabh Victoria anail domhainn agus fhreagair i:
  - Tha osnaich a' seasamh air feadh na talmhainn ... Càite a bheil thu nad shealbhadair, càite?
  Sheinn Veronica le fearg:
  Tha mòran dhaoine sàr-mhath ann
  Aig a bheil gnìomhan beò fad linntean ....
  'S iomadh eun a tha soilleir,
  Dè ris an canar neo-bhàsmhor!
  
  Agus na gaisgich anns na h-epics,
  Rinn iad a" chùis air an horde sa bhad ...
  Bheir an Ruis cumhachd mòr,
  Bidh Basurman ann am blàr a "reubadh!
  
  Ach aon iolaire dà-cheann,
  Riaghailt an Tsar Nicholas glòrmhor. .
  'S e 'n speur fo 'n ghrein,
  Bidh thu ag ùrnaigh air a shon, falbh air a shon!
  
  Impire na Ruis gu lèir
  Dè thog suas an seòrsa dùthaich ...
  Am fìor mhisean
  Airson adhartas agus àrsachd!
  
  Rinn e a" chùis air na Seapanach ann am batail
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air na Gearmailtich sa bhad ...
  Tha guth nan caileagan ri uchd,
  Nikolay ar Tighearna!
  
  'S cha toir ar righ an cath,
  Ann an togail fuamhaire mòr ...
  Bhuaileadh e gu cruaidh air na naimhdean,
  Agus thionndaidh e a-mach gur e co-thaobhadh feargach a bh" ann!
  Thog na caileagan òran breagha còmhla. Tha iad nan seinneadairean iongantach agus làn bodhaig. Tha òran cho breagha aca.
  Tha, nigheanan iongantach.
  Mar sin sgrìobh an radiant Natasha, an tè as iongantaiche de na caileagan.
  An seo feumaidh i stad agus losgadh air itealan nan Nadsaidhean. Tilgeil grenade le cas-rùisgte. A" losgadh sìos fear-cogaidh agus ag èigheach:
  - Buaidh!
  Bidh Zoya cuideachd a" losgadh agus a" losgadh gu fìor cheart. A" losgadh sìos plèana faisisteach agus a" rughadh:
  - Airson co-mhaoineas, dùthaich nan Sòbhieteach!
  Agus bidh a sàilean cruinn, rùisgte a" tilgeil suas pasgan spreadhaidh.
  Stiùir an teine agus Augustine. Tha i brèagha, gu math fèitheach agus nighean tana. Agus tha a falt copair-dearg a 'sruthadh anns a' ghaoith mar bhratach proletarianach.
  Agus le òrdagan rùisgte, mar gum biodh tu a" tilgeil grenade le feachd marbhtach, cumhachd uamhasach millteach.
  Agus roar:
  - Airson an Fatherland agus saorsa gu deireadh!
  Bidh Svetlana cuideachd a 'sabaid le swoop fiadhaich. Agus le òrdagan rùisgte, bidh e a" tilgeil grenades de chumhachd mòr, murt. Agus a" reubadh an luchd-dùbhlain gu pìosan briste.
  Agus caoineadh:
  - Airson Mòr-Chomanachas!
  Agus mar a sheallas an cànan. Agus le sàilean lom, cruinn, pinc, bheir an nighean a-steach pasgan spreadhaidh.
  Feuchaidh sinn ris, tha na caileagan sin gu math sabaid.
  Clas gaisgeach - super!
  Chomharraich 1 Sultain, 1947 anns an Treas Reich ochd bliadhna bho thòisich an Dàrna Cogadh.
  Chomharraich Hitler agus a bhuidheann an tachartas còmhla ri cuirm is dannsa agus sabaidean gladiator.
  Shuidh am Fuhrer air cathair-armachd sòghail agus choimhead e na caileagan a" dannsa.
  Chaidh iad a-mach an toiseach ann an dreasaichean agus brògan, agus an uairsin thòisich iad air an aodach.
  Thug na caileagan dheth an cuid aodaich is brògan. Agus mean air mhean dh'fhuirich e ann am panties a-mhàin agus dannsaichean dannsa casruisgte.
  Bha iad a" coimhead glè bhòidheach cuideachd.
  Ghreas am Fuhrer mar torc fiadhaich, agus shnìomh e na chathair. Ach chan eil annta seo ach flùraichean.
  An seo bha na caileagan a' dannsadh agus thòisich na sabaidean gladiator.
  Thòisich na Nadsaidhean a-rithist air ithe agus geall a chuir.
  Bha bòrd an Fuhrer sòghail, agus bha soithichean beairteach air, le diofar rudan blasda.
  Dh'ith Hitler measan le toileachas.
  Bha a shunnd meadhanach cathach, agus cha robh e ro aoibhneach. Tharraing an cogadh air adhart agus anns na mìosan a dh" fhalbh dh" fhàs an aghaidh an Airm Dheirg eadhon nas dian.
  Bha tanca T-54 ùr aig na Ruiseanaich, a bha nas fheàrr le armachd agus dìon agus b 'urrainn dha seasamh an aghaidh nan Nadsaidhean. Agus nochd an IS-7 iongantach. Gu dearbh, tha an tanca mu dheireadh gu math daor agus duilich a dhèanamh agus, ann am prionnsabal, chan urrainn dha a bhith air a dhèanamh gu mòr.
  Ach tha an canan aige comasach air faighinn a-steach do tancaichean Gearmailteach. A bharrachd air an sin, eadhon ged nach bi an inneal IS-7 as ùire a "briseadh troimhe, agus an projectile a" dol a-steach do ricochet, tha e gu math comasach air a neo-chomasachadh.
  Mar sin tha cumhachd sònraichte aig an USSR mu thràth.
  Ach tha a 'chiad chàraid a' ruith a-steach don raon. Bidh a 'chlann a' tòiseachadh a 'sabaid. Leum dithis bhalach timcheall air deich no aon-deug le tridents agus lìon a-mach air aon taobh. Bha iad anns na h-aon stocainnean snàmh dearg.
  Ruith iad, a" lasadh shàilean rùisgte. Chrom iad chun Fuhrer, a 'lùbadh an druim gluasadach.
  Na cuirp tana, fèitheach de bhalaich bheaga a tha fhathast tana nach urrainn eadhon deugairean a bhith air an ainmeachadh.
  Bha Hitler a" smaoineachadh orra a bhith air an cuipeadh, no na sàilean beaga cruinn aca air an lasadh le feannag dearg-theth - bhiodh sin sgoinneil.
  Agus seo dithis bhalach eile le claidheamhan agus sgiathan a" ruith a-mach. Cuideachd rùisgte agus cas-ruisgte ann an stocan snàmh gorm. Ach tha an armachd aca neo-chunbhalach.
  Thòisich buill a' mhanachainn ri geall.
  Tha na balaich mun aon àirde agus aois. Air a thaghadh airson a bhith inntinneach. Bidh an dà thaobh a 'sabaid chun a' bhàis. Eadhon ged a bheir iad maitheanas, bidh iad air an cràdh anns an làr ìseal le rabhadh èigneachail air na sàilean.
  Seo na geall. Tha Hitler ag iarraidh dìomhaireachd ìrean. Rud eile, cha bhith an àrainneachd ag iarraidh a dhol an aghaidh an Fuhrer.
  Agus mar sin co-dhiù cha tèid an t-sabaid a cho-rèiteachadh.
  Agus leig leis an dà thaobh sabaid.
  Sheas na gillean air a cheile, 'S leigeamaid claidheamhan 'us trident. Bha e follaiseach nach robh iad air an trèanadh gu math, ach bha beachd aca. Ghreas iad fear le lion, agus spionamaid trident. Ach an uairsin fhuair am balach claidheamh air a ghualainn. Agus bha sgrìob ann.
  Chùm a" chlann orra a" sàthadh agus a" buain a chèile. Dhòirt fuil sa bhad. Agus dh" fhàg casan rùisgte nam balach lorgan-coise scarlaid, gràsmhor.
  Chòrd e ris an Fuhrer nuair a mharbh na balaich a chèile. 'S nuair ghearras iad 's a ghearras iad gun truas.
  An seo bha na gillean mu thràth ann an lotan, agus chaidh fear dhiubh a chrìochnachadh. Agus dh"imich iad le claidheamhan gus an dara fear. Chuir iad crìoch air cuideachd, a 'toirt air a shocair. Cha robh fiù 's feum a bhith ag iarraidh tròcair.
  Chaidh sàilean nan gillean a chaidh a mharbhadh a losgadh, agus chaidh an ceangal le dubhan. Agus air a shlaodadh gu na crogaill.
  Fhreagair an dithis a thàinig beò ann am panties gorm agus am bloc slànachaidh. Bha iadsan, cuideachd, air am priobadh le tridents.
  Cha robh Hitler air leth toilichte leis an t-sabaid seo, agus thuirt e:
  - Tha, chan eil rudeigin cho tarraingeach! Cuin a bheir sinn Stalingrad?
  Fhreagair Mainstein le gàire:
  - Tha an ionnsaigh air tòiseachadh mar-thà, agus tha na saighdearan againn an turas seo air ullachadh gu math nas fheàrr!
  Chrath am Fuhrer aonta.
  - Tha mi a 'creidsinn! Tha sinn air obair sgoinneil a dhèanamh!
  Thug Guderian fa-near:
  - Gu ruige seo anns an USSR, tha an T-54 air a thoirt a-mach ann an glè bheag, agus tha buannachd mhòr againn mar tancaichean!
  Dh"aontaich Hitler:
  - Tha, tha againn! Ach faodaidh sinn a chall!
  Thuirt Guderian le misneachd:
  - Tha an tanca pioramaideach na foirfeachd fhèin, cha bhith e comasach dha na Ruiseanaich a dhèanamh nas fheàrr!
  Bhuail am Fuhrer a làmhan:
  - B" fheàrr dhuinn an t-sabaid fhaicinn!
  An turas seo, chaidh nighean bhrèagha le falt fionn a-steach don raon. Bha i a" caitheamh sreang bicini. Agus gu dearbh casruisgte agus gu math sexy.
  Thug Hitler fa-near:
  - Fear-cogaidh sgoinneil!
  Agus bha an neach-dùbhlain cuideachd airidh air a 'chùis seo de mhathan donn. Gu math mòr agus cunnartach.
  Bha an nighean armaichte le claidheamh agus biodag. Agus àrd, fèitheach, mar-thà na neach-sabaid eòlach.
  Thionndaidh i a cas rùisgte agus dh"fhuilig i:
  
  Tha an fheadhainn a tha gu bhith a" bàsachadh a" cur fàilte oirbh!
  Dh'èigh Hitler:
  - Chan eil! Tha mi airson gum bi thu beò!
  Chrath an nighean bhòidheach.
  - Feuchaidh!
  Rinn am Fuhrer geall, agus rinn e gàire :
  - Cuir geall air a" mhathan cuideachd, air neo cha bhuannaich sinn dad!
  Chaidh geall le putadh air putanan. Ghabh Hitler sip de shùgh orains anns an robh reòiteag a" seòladh.
  Thòisich am blàr ... Bha an t-acras agus fearg air a' mhathan agus thug e ionnsaigh borb. Thug an nighean air falbh e le claidheamh, agus ghluais i chun an taobh. Bha am mathan a" beucaich le rughadh mar a bhiodh e a" reubadh. Agus ghluais an gaisgeach a-rithist.
  Tha i gu math luath. Slais le claidheamh 'na aghaidh. Ach tionndaidhidh a 'bhiast mun cuairt agus cuiridh i an nighean gladiator an sàs le a spògan air a' stamag. Bha sgrìoban fuilteach air a" phreas.
  Thuirt am Führer le toileachas:
  - Deagh sabaid.
  Agus dh'fhaighnich e do Speer:
  - An urrainn dhut cinneasachadh diskettes a mheudachadh?
  Fhreagair Ministear nan Armachd agus nan Armachd le misneachd:
  - Gu dearbh is urrainn dhuinn! Ged a tha an teicneòlas an seo gu math iom-fhillte. Ach cha mhòr nach eil na h-innealan sin a 'fulang call, ach a-mhàin tubaistean. Agus tha an àireamh aca anns na h-ìrean a 'fàs.
  Aig an aon àm, bha an nighean a 'gearradh mathan. Chuir e fuil a-mach. Agus ag ionndrainn biodag san t-sùil. Agus bha e mar-thà marbhtach. A' sgiùrsadh na h-ìghne le cràdh, thuit a' bhiast 'na tosd.
  Thilg i dheth agus dh'èirich i. Chuir i a cas rùisgte, chiseled air a" mhathan, agus beuc i:
  - Buaidh!
  Tha a bra air sprèadhadh à spùt a" bhiast agus tha a cìochan fosgailte agus air an sgrìobadh air a beulaibh. Agus gearraich an cùl beagan. Ach chan eil dad trom. Ach tha an nighean a 'sileadh. Agus bhon mhathan agus idir mar lochan.
  Shèid Hitler pòg dhi agus thuirt e:
  - Tha thu àlainn!
  Às deidh sin dh" òrduich an deachdaire mòr:
  - Thoir duais dhi le crann-ceusaidh iaruinn ann an airgiod, agus cuir gu baile-turuis i rè thri laithean !
  Às deidh sin, dh'fhàg an nighean glè riaraichte.
  Bha saighdearan a" sabaid a-rithist. An turas seo thàinig dithis bhalach mu dhà-dheug a-mach air nighean le dà shabair. Bha claidheamhan agus sgiathan goirid aig na gillean.
  Bha an t-sabaid anns na h-aon stocan snàmh, an nighean nam measg. Gheall an t-sabaid a bhith inntinneach.
  Ghluais an nighean gu math, ach tha na balaich air an deagh thrèanadh. Agus bha an t-sabaid farpaiseach.
  Dh"fhaighnich am Fuhrer do Guderian:
  - A bheil an tanca IS-7 math?
  Fhreagair an ceannard agus an ro-innleachdaiche gu h-onarach:
  - Chan e droch chàr a th" ann! Cha bhith eadhon canan 128-millimeter ga thoirt air a" mhullach. Is e dìreach an armachd àrd-bhruthadh as ùire agus as tearc as urrainn a dhol a-steach dha. Agus an uairsin feumaidh tu caliber mòr agus cridhe uranium.
  Rinn am Fuhrer gàire agus thuirt e:
  - Chan fhaod Stalingrad tachairt a-rithist!
  . CAIBIDEIL #14
  2 Sultain, 1947, blàir borb fosgailte airson a 'bhaile air an Volga. Ghabh buidheann-chatha snaidhpear nam boireannach fo stiùir a" Chaiptein Natashka Kaktusova suas suidheachadh dìon anns na tobhtaichean air Sràid Volodarsky. Bha nigheanan le gunnaichean-inneal agus raidhfilean, ceangailte le bagaichean de grenades, am falach air cùlaibh an tobhta.
  Tha Natasha fhèin ann an tunic spotach thairis air a corp rùisgte, ann am pants goirid, agus casruisgte. Nighean bhrèagha, lùbach, le cnapan làidir, sliasaid tana, gearradh falt goirid fo leth-bhogsa. Tha an aghaidh gu math brìoghmhor, le smiogaid manly, sùilean gorma farsaing bho chèile. Thionndaidh falt aotrom donn liath le duslach, broilleach àrd, coltas cruaidh. Tha an Caiptean Natasha air a bhith a 'sabaid airson còrr is còig bliadhna agus a dh' aindeoin a h-òige tha i air tòrr fhaicinn. Tha casan na h-ìghne còmhdaichte le gearraidhean agus bruthaidhean. Tha caileag nas lùthmhoire gluasad casruisgte na bòtannan garbha is neo-thruaillidh.
  Bidh an t-aonar lom a" faireachdainn a" chrathadh as lugha den ùir, a" toirt rabhadh mu cho faisg "s a tha mèinn, agus tha am màthair-talmhainn fhèin a" cur ri seasmhachd. Air an aon làimh, chaidh casan na h-ìghne a chruadhachadh, agus cha robh eagal orra ro mheatailt teth, no sprùilleach biorach nan tobhtaichean, ach air an làimh eile, cha do chaill iad cugallachd agus sùbailteachd, a 'toirt rabhadh tro ghluasad gluasad. tancaichean.
  Tha Sweet Natashka a 'cumail grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte ris. Feumar snàgail chun tanca làidir Gearmailteach "Lion", a 'uisgeachadh nan sràidean le gunnaichean inneal.
  Bidh Mirabela a" snàgail ri thaobh. Cuideachd casruisgte, agus mar sin thàinig a h-uile nighean bhon bhuidheann-chatha a-mach à bòtannan, a 'dèanamh atharrais air an ceannard aca. Bidh a buinn dustach a" geurachadh nuair a bhios an nighean a" snàgail air a h-uile ceithir. Tha falt buidhe Mirabela mì-mhodhail agus fada... Beagan frizzy. Tha an nighean fhèin caol, tana, beag ann an inbhe. Faodar eadhon a mhearachdachadh airson nighean, le guailnean cumhang agus ceann a tha coltach gu mòr.
  Ach tha mòran eòlas air Mirabela mu thràth. Chaidh aice air tadhal air an dà chuid ann am braighdeanas faisisteach, às deidh dha a bhith beò tro chràdh cruaidh, agus mèinnean, às an sin, le mìorbhail do-chreidsinneach, fhuair i air teicheadh. Ach a 'coimhead air a h-aodann leanabhach, tairgse, chan urrainn dhut a ràdh gu robh i air a bhualadh le maidean rubair air a sàil, chaidh sruth a dhol tro a corp.
  Bidh Mirabela a 'bròg ... Tha saighdear bhon Treas Reich, anns a' chùis seo Arabach, a 'tuiteam marbh, a tholl a' togail gainmheach agus sprùilleach.
  Bidh Natashka a" sleamhnachadh dòrlach de grenades fo ghrunnd sgudail. A-nis bidh "Leòmhann" ceithir-fichead a 'snàgail an seo agus ga spreadhadh. Bidh sùilean gorma na h-ìghne a" deàrrsadh mar shaphir air a h-aodann, gun smal bho losgadh grèine is duslach.
  Tha eòlas a" nochdadh gun atharraich tanca le deagh dhìon a-nis suidheachadh. Tha armachd taobh 100 mm aig "Lion", agus eadhon aig ceàrn. Chan urrainn dha trithead "s a ceithir a dhol a-steach dha, chan eil cothrom ach ISan trom, no SU-100n, no T-54n. Ach 's e bratagan an t-amas. Is e am prìomh rud gluasad a thoirt don chàr ...
  Bidh Svetlana a' losgadh spreadhadh bho ghunna-inneal... Tha saighdear, chan eil fios aig duine dè an nàiseantachd, a' tuiteam sìos. Bidh na Gearmailtich, às deidh dhaibh a" mhòr-chuid den Leth-chruinne an Ear a cheannsachadh, a" meas fuil Aryan agus a" tilgeil saighdearan coloinidh gu cath: Arabaich, Afraganaich, Innseanaich, diofar Àisianach, agus Eòrpaich. Tha an àireamh de Phòlaichean air a dhol suas cuideachd - a tha cleachdte bhon chreathail gu bheil gràin aca air Bolshevik Ruis. Tha nàiseantach Ucràineach, agus Don Cossacks, agus Chechens, agus an Caucasian Khaganate gu lèir a" sabaid an seo. Thog Hitler ìre eadar-nàiseanta gu lèir.
  Mòran nàimhdean ...
  Bidh Svetlana gu dòigheil a" seachnadh teine an inneal-ghunna. Cha mhòr nach do dhealaich am peilear, air a dubhadh bho dhuslach, sàilean cruinn, gruagach. Bha an caiptean brèagha eadhon a" faireachdainn diog mu cho faisg "s a bha tiodhlac mòr a" sgèith seachad. Chaidh an nighean thairis oirre fhèin, ag èigheach:
  Cha chuir eadhon peilear stad oirnn!
  Bidh Mirabela a' losgadh air ais... Nighean eile Angelica - glè ruadh, os cionn àirde cuibheasach, agus fèitheach, a dh'aindeoin na cuibhreannan gann. Cuideachd nighean glè bhòidheach, le cromagan sòghail, meadhan àrd, chan e guailnean farsaing boireann, agus cìochan àrda.
  Tha Angelica a" sabaid ann an dìreach na shorts aice, tha an tunic air a reubadh gu shreds, agus a" crìonadh gu duslach, agus chan eil èideadh ùra gan lìbhrigeadh air feadh an Volga. Nar leigeadh Dia barrachd armachd, agus braon de bhiadh, a ghluasad dha na saighdearan Sòbhieteach sgìth.
  Mar sin tha Angelica cha mhòr rùisgte, tha a casan air an sgrìobadh, gu sònraichte a glùinean. Bhuail pìos shrapnel bonn na cas dheas, agus goirteas e, tha e duilich coiseachd.
  Tha falt ruadh, duslach, cha mhòr rùisgte, Angelica a" toinneamh a h-aodann breagha, ach aig an aon àm cruaidh. Tha an nighean, a" losgadh, ag ràdh:
  - Tha an Tighearna, Moscow agus Stalin os ar cionn!
  Agus tha i a" gearradh dheth na Nadsaidhean a tha a" toirt ionnsaigh, is gann gu bheil ùine aice i fhèin gluasad air ais.
  Tha na tobhtaichean agus na sràidean cumhang ga dhèanamh duilich dha na tancaichean mòra Gearmailteach tionndadh mun cuairt. Seo faisg air dà cheud tunna de "luchagan" agus chan urrainn dhaibh a dhol seachad idir ...
  Mar a bha dùil aig Svetlana, ghluais "Lev" beagan, agus thiodhlaic e e fhèin ann am pìos sgudail. Bha spreadhadh ann. Bhris am bratag, chaidh rolairean millte no dhà air falbh.
  Stad an tanca leònte agus chaidh slige a-mach às a bharaille...
  Chaidh àiteigin air falbh air falbh, a 'fàgail na tobhta. Bha Blonde Svetlana, mar nathair a 'sgaradh:
  - Sin an àireamhachadh agam! Dh" fhosgail mi cunntas...
  Tha aig a" chaiptean-nighean air falbh a-rithist. Chan urrainn dha na Gearmailtich agus na saidealan aca an sàr theicnigeach a chleachdadh anns an sprùilleach. Tro choire Hitler borb, chaidh tagaichean an Treas Reich a ghluasad sìos ann am batail suidheachaidh ann am baile-mòr caran mòr agus daingnichte.
  Bidh Mirabela a 'tilgeil grenade. A" toirt orra corran a dhèanamh air na Gearmailtich no na h-Arabaich a chaidh sìos, a" tionndadh a-null. Bidh fear de na saighdearan Nadsaidheach a" reubadh a làimhe, agus a" crochadh oirre, uaireadair Sasannach le combaist.
  Tha Mirabela ag ràdh le gàire:
  - Ciod a tha an combaist a' nochdadh dhuit - an t-slighe gu ifrinn !
  Agus bidh nighean bhrèagha a" crathadh dheth pìos de chrèadha a tha a" cumail ris bho a sàil dusty.
  Bidh Angelica a" duslach cuideachd, le a cìochan daingeann, làn. Tha na nipples cha mhòr dubh bho shalachar is tachais. Agus feuch ri nighe. A-rithist feumaidh tu tolladh nuair a tha na gunnaichean submachine Gearmailteach a" sgrìobadh. Agus snàgail ann an dòigh plastunski.
  Bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" cumail an dreuchdan, ged a tha rùsgadh ann. Agus bidh iad a" reubadh shligean troma, agus bidh bomaichean a" tuiteam às na speuran ... Ach cha bhris dad misneachd bana-ghaisgeach Sòbhieteach.
  An seo chì Svetlana mar a bhios am Panther a" snàgadh. Uill, chan eil an tanca seo cho eagallach tuilleadh.
  Faodaidh tu a phutadh a-steach don taobh. Rinn an nighean sreothartaich, agus thilg i a-mach an duslach a dhìrich na beul eireachdail. Thug i grenade na làimh, le cuideam le pasgan spreadhaidh. Feumaidh tu a dhol suas gun mhothachadh. Ach tha uiread de cheò timcheall.
  Thòisich Angelica air èaladh suas, a 'gabhail fois air an drèana le a h-òrdagan lom agus a h-uilllean. Bha i mar chat a" stalcaireachd luchag. Chuimhnich an nighean air a 'chogadh bhon t-samhradh uabhasach sin den dà fhicheadamh bliadhna, nuair a thug an Wehrmacht ionnsaigh gu fealltach air raointean an USSR. Nach robh an t-eagal idir air an nighinn, cha mhòr nach robh an nighean? An toiseach tha, ach an uairsin fàsaidh tu cleachdte ris. Agus tha thu mar-thà a 'faicinn an t-sìorraidheachd de shligean mar fhuaim àbhaisteach.
  Agus a-nis spreadh e gu math faisg. Bhuail an nighean air a stamag. Bidh mìrean a" ruith bho shuas mar threud de sheilleanan fiadhaich. Bidh Angelica a" feadaireachd le bilean le sleagh:
  - Ann an ainm a' cheartais, a Thighearna !
  Bidh an nighean a" luathachadh a snàgadh agus a" tilgeil grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte. Bidh an latha an-diugh ag itealaich ann an arc. Cluinnear spreadhadh, tha armachd taobh nas taine a" Phanther a" toirt iasad dha fhèin. Tòisichidh an tanca Gearmailteach a" losgadh, bidh an uidheamachd sabaid a" spreadhadh.
  Bidh Svetlana a 'gàireachdainn le gàire:
  Tapadh leat a Thighearna Iosa! Tha mi a 'creidsinn annad a-mhàin! Guidheam ort a-mhàin!
  A 'briseadh a' phanther. Air a reubadh, tha stoc fada air a thiodhlacadh ann an sprùilleach. Tha an armachd aghaidh, air a sgaradh bhon taobh-armachd, coltach ri scoop.
  Tha Svetlana, aig a bheil sùilean, air aodann donn bho dhuslach is losgadh grèine, a" deàrrsadh le flùraichean arbhair, ag ràdh:
  - Mar as motha de dharaich a tha aig an nàmhaid, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Tha Angelica gu math sexy, na panties dubha aice, agus bodhaig rùisgte, dusty, làidir. Tha an nighean gu math smart. Faodaidh i pìosan glainne a thilgeil le a òrdagan rùisgte.
  A nis thilg i nì geur le a cas ghràsmhor, còmhdaichte le duslach. Agus steigte, dìreach ann an amhach faisisteach. Bhris Angelica àlainn:
  - Agus tha mi nam shamhla gnè, agus na shamhla air bàs!
  Bha an nighean, às deidh sin a 'snàgail a-rithist, a' losgadh. Stiùir teine agus Svetlana.
  Bha an caiptean bòidhchead, Natasha, air gearradh sìos air am faisisteach, ag ràdh:
  - Is e slabhraidh a th" ann am beatha, agus is e na rudan beaga a tha innte na ceanglaichean ...
  Loisg Mirabela, gheàrr e ceann Fritz fosgailte agus thuirt e:
  - Tha e do-dhèanta gun a bhith a 'cur cuideam air a' cheangal!
  Svetlana, a-rithist a 'losgadh gu ceart, crooked:
  - Ach chan urrainn dhut a dhol ann am baidhsagalan air trifles ...
  Loisg Mirabela gu ceart agus thuirt i:
  Rud eile, còmhdaichidh an t-seine thu!
  Dh'ullaich nighean eile Olimpiada, cuideachd glè bhrèagha, còmhla ris an tùsaire Seryozhka, mèinn air uèir. Phut an dithis aca i... Chaidh am booger brùideil a-steach do bhratag an "Tìgear"-2. Agus mar a spreadh an càr Gearmailteach seo le baraille fhada.
  Dh'èigh am balach fionn Sergei:
  - An Ruis againn, tha bucaid agad!
  Agus is gann gun robh ùine aige leum air ais, a" lasadh, le sàilean dubha, air an leagail, bhon mhullach a bha a" tuiteam.
  Bhuail Olympias amhaich a" bhalaich agus thuirt e:
  - Tha thu glè ghlic!
  Rinn am fear-tòiseachaidh a shlighe chun aghaidh agus chaidh e a-steach do bhuidheann-chatha nam boireannach. Tha am balach gu math cruthachail cuideachd. Mar eisimpleir, rinn e plèanaichean gus itealan ionnsaigh faisisteach a losgadh sìos. Nuair a dh" èiricheas na Focke-Wulfs, neo TA-152s, cluinnear ràimh a tha uamhasach bodhar.
  Bidh na Gearmailtich a' dol an cois symphony Wagner. A leithid de cheòl eireachdail.
  Tha Olympias ag ràdh le buaireadh:
  - Tha iad fhathast a 'feuchainn ri eagal a chur oirnn!
  Sheinn am balach tùsaire le pathos:
  - Chan eil eagal air a 'ghaisgeach Ruiseanach ro bhàs,
  Cha toir am bàs sinn fo na speuran rionnagach!
  Oir bidh an Ruis naomh a 'sabaid gu cruaidh,
  Luchdaich mi an inneal-ghunna cumhachdach!
  Tha Olympias, nighean àrd, fèitheach, le cnapan farsaing agus guailnean, na boireannach àbhaisteach tuathanaich. Bha an t-aodach air a reubadh gu bhith na luideagan rè an t-sabaid, tha casan làidir lom, falt air fhighe ann an dà shleagh agus air a duslach gu mòr.
  Chan eil Seryozhka ach aon bliadhna deug a dh'aois, tana bho dhroch bheathachadh, air a sgrìobadh agus air a sgrìobadh, ann an rud sam bith ach goirid ghoirid. Thionndaidh falt nàdarrach geal a" bhalaich liath, agus chithear na h-asnagan tro chraiceann tana, tana agus salach. Bidh casan air an leagail gu h-uamhasach, agus ann an uillt, bruthaidhean, le blisters. Fìor, chùm an dàn an leanabh bho dhroch leòn.
  An aghaidh a chùl-raon, tha coltas mòr agus geir aig na h-Oiliompaics, ged nach eil an nighean reamhar idir, ach le feòil làidir air a thrèanadh air na cnàmhan. A bharrachd air an sin, cha robh coltas gu robh an t-acras a 'toirt buaidh air a h-ìomhaigh agus a h-ìomhaigh mhòr idir.
  Bidh an nighean a" losgadh bho raidhfil trom an-aghaidh tanca. Chan urrainnear càraichean Gearmailteach a tholladh air an aghaidh, ach tha cothrom ann anns na slighean.
  Agus thòisich an "Leòmhann" mòr, an dèidh dha stuth-spreadhaidh cudthromach fhaighinn anns an fho-charbad, a 'sèideadh ceò mar neach-smocaidh trom.
  Sheinn Seryozhka le droch-rùn:
  - Stinky Fritz gun smaoineachadh, lasadh toitean aig an t-slighe a-steach! Gu dearbh, chaidh e ann an trioblaid mhòr!
  Rinn Olympias, a" priobadh le laoigh fèitheach, tana, a" chùis air dannsa tap le a casan rùisgte, breagha. Sheinn an nighean:
  - Bidh aghaidhean Ruiseanach naomh a" priobadh bhon ìomhaigh ... Nar leigeadh Dia dhut co-dhiù mìle Fritz a bhogadh! Agus ma dh" èireas neach nas motha na na faisisteach, cha dìt neach sam bith, mise, thu airson sin!
  An uairsin rinn i ath-luchdachadh air an raidhfil an-tanca agus loisg i a-rithist. Chuir an neach-còmhdhail Gearmailteach a-mach ceò a-rithist.
  Rinn am buidheann-chatha milleadh mòr air an Fritz. Ach dh"fhuiling e call cuideachd. An seo bha aon nighean air a reubadh na leth, agus dh'fhàs a h-aodann mar sin, a dh'aindeoin an duslach, bàn.
  Tha a" mhòr-chuid de Stalingrad air a ghlacadh leis na Nadsaidhean mar-thà, ach chan eil na tha air fhàgail den bhaile ag iarraidh a thoirt a-steach agus gèilleadh.
  Tha Svetlana, aig an aon àm, a 'feuchainn ri briseadh tron "Tiger". Càr cumhachdach Gearmailteach, fhuair e grenade air a chliathaich, ach cha do ghèill e. A" tionndadh mun cuairt gus canan a losgadh. Feumaidh an nighean tolladh a-steach don talamh, agus sprùilleach, gus nach bi i air a pronnadh leis an tonn spreadhaidh a tha an làthair.
  Bidh Svetlana a "gàireachdainn gu socair:
  - Mom, athair, tha mi duilich!
  Thilg Mirabela grenade air an Tìgear, a spreadh air a h-aghaidh. Rinn an nighean tàir air:
  - Mu dheidhinn gu bheil an teagasg aotrom sa gheamhradh as t-earrach ... bidh mi ag ath-aithris gun eisgeachd gu bheil Hitler na bastard plàigh!
  Angelica, a" briseadh sealladh nan Nadsaidhean, agus a" dòrtadh uisge orra le spreadhadh, fo theannachadh:
  - Anns a 'chiste, chunnaic mi am Fuhrer a-nis! Agus bhreab i an duine bochd dìreach san t-sùil!
  Thilg an nighean ruadh grenade air an tanca le a corragan rùisgte. Bhuail e air a' bharaille ... Lean spreadhadh agus chaidh beul an "Tìgear" a mhùchadh.
  Ghabh an Gearmailteach gòrach e agus thill e air ais.
  Rinn Svetlana snìomh tro a cuinnlean:
  - An tè againne, cha toir an tè agadsa toradh!
  Gheàrr Mirabela sìos mercenary Hitlerite le peilear agus sheinn i:
  - Agus chan eil an villain a 'magadh! Làmhan is casan, bidh e a" toinneamh nan ròpan Ruiseanach! Bidh e a 'dol a dh' fhiaclan a-steach don fhìor chridhe ... Bidh e ag òl an athar gu bonn!
  Rinn Svetlana gàire agus rùsgadh:
  - Bidh am Fuhrer ag èigheach gu fiadhaich, ga deòir fhèin!
  Loisg Mirabela agus thuirt i:
  - Uill, puffs bàis, gàire!
  Tha "Shtumrtiger" eadhon nas cunnartach air nochdadh. Bidh e a" sgrios thogalaichean agus buncairean gu lèir. A bharrachd air an sin, chan eil e a 'tighinn faisg air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach. Tha an càr air a chumail fo chòmhdach le gunnairean inneal Gearmailteach.
  Tha Svetlana den bheachd gu bheil faighinn faisg air suidheachadh Fritz neo-phractaigeach. Ach anns na speuran Focke-Wulfs. Tha aon de na h-innealan sin ag itealaich nas fhaisge air suidheachadh nan Sòbhieteach. Bidh na caileagan a" fosgladh teine oirre.
  Bidh Angelica a" tilgeil grenade, agus ag ràdh gu feargach:
  - Ann am bàs domhain - cha 'n 'eil maitheanas !
  Às deidh sin, bheir an nighean tionndadh bhon inneal-ghunna. A "dol air ais gu sgiobalta. Bidh tanca Gearmailteach an ìre mhath ùr "Panther" -2 le turaid bheag agus sgàil-dhealbh nas ìsle a "draibheadh suas gu sgiobalta.
  Bidh grunn nigheanan a 'tilgeil grenades air a' chàr Gearmailteach. Às deidh dhi na tiodhlacan fhaighinn, bidh i a" reothadh agus chan urrainn dhi tionndadh mun cuairt.
  Rinn Angelica feadan, a" sgàineadh:
  - Is e ionnsaigh ùr a tha seo! Reubaidh sinn a beul!
  Rinn am Panther-2 snarled agus loisg e an armachd nas cumhachdaiche aige.
  Bha an colbh teine a 'sgoltadh an èadhair, agus sa bhad a' teasachadh agus a 'dèanamh dealanaich an àile.
  Rinn Angelica gàire, chaidh na sligean seachad air an nighean leth-rùisgte. Chrath an ceann ruadh gun nàire a cromagan agus thuirt i:
  - Agus thug Newton buaidh air na nàimhdean, thilg e dheth a 'chuing bhon rìgh-chathair! Fritz dh" òrduich e a lagh Newton!
  Bha Stalingrad uile an sàs ann an conflagrations, nuair a bha coltas gu robh teangannan teine a" reamhrachadh na speuran agus a" sgàineadh sradagan purpaidh, orains is scarlaid! Agus tha gach sradag mar thaibhse a" teicheadh o chaisteal ifrinn.
  Chuir Svetlana, a 'leagail sìos trodaiche Gearmailteach, a sùilean gorma, a' seinn:
  - Ciod a tha thu 'g èigheach droch chailleach ? Creid mi, tha dìreach ospadal leigheas-inntinn ag èigheach riut!
  Sheinn Mirabela ann an seinn, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Dè cho math 'sa tha e laighe sìos air an fheur agus bualadh air Fritz air a' cheann! Cuir air dòigh poultice airson an Fuhrer, agus cuir peilearan bho ghunna-inneal!
  Ghluais an nighean gu fiadhaich agus chaidh i a-null bho a stamag gu a druim. Rinn mi baidhsagal le casan. Chaidh grenade suas. An uair a fhuair am Focke-Wulf itealaich, shrapnel fon bhroinn, gu h-obann dh'èirich e na b' àirde. Chithear gu robh mìrean biorach ga leòn. Chaidh an creutair faisisteach na theine, agus thòisich e air pìosan de sgiathan briste a chall.
  Bha Svetlana, a 'faicinn mar a bha Fokke a' call àirde, a 'cromadh:
  - Sin semaphore! Tha tuagh an crochadh air bòrd!
  Spreadh am plèana Gearmailteach, a" sgapadh sprùilleach a-steach do gach ceàrnaidh de na speuran. Agus càit an deach an ace faisisteach. Rinn an turas mu dheireadh agam. Chaidh am fear a chuir gu bàs gu luaithre, chan e am pìleat!
  Bha Mirabela a" sreothartaich, a" sgapadh duslach agus thuirt i:
  - A bhith no gun a bhith? Chan e ceist a th" ann!
  Thilg Angelica a-rithist pìos glainne le a cas, cho mòr gus, a 'bualadh na sùla, thàinig e a-mach aig Fritz, tro chùl a' chinn:
  - Tha mi nam armada tanca! Agus feumaidh tu a bhith air do làimhseachadh!
  Dh" fheuch na Gearmailtich agus na saidealan aca ri dhol air adhart, a" tilgeil grenades air am beulaibh. Cha do dh'obraich innleachdan mar seo an-aghaidh nigheanan. An seo chleachd Seryozhka catapult, agus mar a bhuaileas e an nàmhaid mar fhreagairt.
  Sheall am balach tùsanach:
  - Santa Claus a" reubadh beul Hitler!
  Thug casaid a" chaiptein, a" tolladh a-steach don t-sluagh de Nadsaidhean, iad a" sgapadh, agus aig an aon àm roiligeadh a-steach don adhar. Thuit Fritz, agus bhris e air sprùilleach nam ballachan.
  Tanca "Tiger" -2, an dèidh dha a chothromachadh a chall, bhuail e an "Leòmhann". O, Lebha, càit a bheil an t-ainm iongantach agad?
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Uill, math a rinn thu Seryozhka!
  Dh" èigh am balach gu làidir.
  - Tha Pioneer an-còmhnaidh deiseil!
  Chrath an nighean a cas-rùisgte mar fhreagairt.
  Thòisich an nighean-chaiptein air tàirnneadh a-rithist. Agus chuir Olympias strì ri cas chumhang Seryozhka, dè cho cruaidh 'sa tha e! Chan iongnadh nach eil eagal air a" bhalach ruith tro na teintean.
  Thuirt Mirabela ann an seinn:
  - Tha an òige math - tha seann aois dona!
  Dh" aontaich Angelica, an ceann ruadh sunndach seo:
  Chan eil dad nas miosa na seann aois! Is e seo gu dearbh an suidheachadh as tàmailteach de na h-uile!
  Agus rinn an nighean leum le coup. Smaoinich i airson mionaid air seanmhairean tàmailteach. Chan e, na dèan coimeas, cailleach le nighean. Agus dè am bòidhchead, ann an cuirp caol.
  Ghabh Angelica e agus sheinn i:
  - A" sruthadh às deidh bliadhna, bliadhnaichean ann an carabhan,
  Cailleach a' suathadh henna ann an mortar...
  Agus dè mu dheidhinn mo fhigear caol,
  Chan eil mi a" tuigsinn mar a chaidh òigridh!
  Bhris Svetlana a sùilean, leag i an Gearmailteach sìos le buille san groin agus thuirt i:
  - Chan eil! Fhathast, ann an cogadh tha leithid de seun - fuireach gu bràth òg! An-còmhnaidh leis an deoch!
  Chuir Olympias casaid ùr anns a" chatapult. Is e seo rudeigin mar mortar math. Rinn an nighean tàir air:
  - Na gabh seachad, ach imich !
  Shuidhich Seryozhka a chas tana ach bog agus chrom i:
  - aodann Fritz!
  Agus chaidh grenade, còmhla ri pasgan spreadhaidh, gu tur a-steach gu suidheachadh nan Nadsaidhean.
  Seadh, cha deach Stalingrad a thoirt dhaibh. Airson an treas mìos bho dheireadh an Ògmhios, tha an ionnsaigh air a bhith a" dol, ach cha deach aig a" bhaile air a h-uile càil a ghabhail. Air roinnean eile den aghaidh, bha na Nadsaidhean soirbheachail, ach chan ann air an fhear seo.
  Loisg Svetlana a daga agus rinn i gàire:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha e a" tachairt gu bheil e comasach... Chan fheumar an cruinne-cè a dhèanamh gu math toinnte!
  Agus bhuail an tanca gas de bhaidhsagal-motair. Bhris an t-inneal, agus shoilleirich crith-thalmhainn teine an sealladh-tìre smocach. Agus bha an Gearmailteach air a reubadh às a chèile le spòg lasrach.
  Dh" èigh an caiptean nighean:
  - Is toigh leam olc a mharbhadh! Agus is e seo am math as àirde!
  Rinn Mirabela a" chùis air na Gearmailtich le spreadhadh agus sgàineadh:
  - Cluichidh sinn porcupine!
  Dh'fhosgail Angelica teine, nas mionaidiche. Chaidh beagan dhubh fhàgail nan laighe air sprùilleach còmhdaichte le sleagh:
  - Marbh an nàmhaid! - Rinn an nighean feadaireachd.
  Sheinn Mirabela gu spòrsail:
  - An dèidh dha Hitler a pheantadh le lipstick, Mainstein le fras fuilt, slaodaidh mi thu gu braighdeanas na bana-phrionnsa, bidh an cù dìleas gad shlaodadh!
  Svetlana, a 'losgadh, a' sgioblachadh:
  - Thig air adhart san fheasgar, Adolf, croch thu fhèin ... Stad a bhith ag ionndrainn do cheann! Thig air adhart san fheasgar, itealaich mar gyrfalcon - gus na Nadsaidhean a bhualadh gu cruaidh!
  Thuirt Mirabela ann an fearg, a 'leagail a' chlogaid far ceann an stoirmeil:
  - S urrainn dhuinn! Agus bidh sinn!
  Chuir na caileagan bhon bhuidheann-chatha "Lenin" stad air adhartas nan saighdearan cèin. Ghluais Fritz air adhart, gu litearra a 'tilgeil cuirp dhan fhànais. Cha do chuidich an tanca "Lev", leis an deach dòchasan a phinnadh, an dàrna cuid. Seo atharrachadh air an inneal le gunna 150 mm.
  Bidh Angelica a" leagail clach a tha steigte don nipple rùisgte aice. Tha cìochan cho breagha agus làn aig an nighean. Bidh an nighean a 'tilgeil grenade le a cas. Tha a 'chas nas làidire na gàirdean, agus tha an tilgeil a' dol nas fhaide.
  Fhuair "Lion" beàrn anns a 'bhratag, agus stad e. Air a losgadh o bheul cumhachdach. Rumble agus tuiteam.
  Angelica, spitting, ag ràdh:
  - Chan eil an gaisgeach Ruiseanach ag osnaich ann am pian!
  Agus tha an nighean a 'losgadh a-rithist. Agus tha e ga dhèanamh glè mhath. Tha am faisisteach a tha a" lùbadh a-mach às an tùr a" tuiteam air ais.
  Tha nighean ruadh, cha mhòr rùisgte ag ràdh:
  - Gu dìomhain tha an nàmhaid den bheachd gun deach aige air na Ruiseanaich a bhriseadh! Cò a tha dàna, bheir e ionnsaigh ann am blàr, buailidh sinn gu cruaidh air na nàimhdean!
  Agus bidh Angelica a 'roiligeadh fèithean nam meadhanan, a tha i air a bhith gu math bogach.
  O, dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan! Chan eil mi airson gum bàsaich gin dhiubh.
  Ruith Stalenida... Nighean glè bhòidheach, le falt bàn, geal. Tha i air dòigh air choireigin a" faighinn a-mach iad le seòrsa de phoit gus nach fàs iad salach.
  Tha an nighean gu math brèagha, le figear Venus, dìreach nas tònaiche agus boglach. Aodach oirre, dìreach bra agus panties. Tha a h-uile càil eile air a reubadh às a chèile mu thràth. Ach cia gràsmhor na casan ! Chan e nighean a tha seo, ach ròn foirfeachd, crùn bòidhchead.
  Bidh i a" gluasad ann an dòigh shònraichte, mar fheòrag. Tha cas-rùisgte agus flicker, agus sàilichean, gu h-iongantach fhathast glan. Bidh Stalenida a 'bròg, agus bidh am faisisteach a' faighinn ulcer na bhroilleach.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Is e dìlseachd don dùthaich mhàthaireil am facal as àirde!
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Thoir dheth do bra agus fuirich mar mise ann an shorts!
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Chan eil seo iomchaidh!
  Chrath Angelica a cromagan, loisg i gu h-iomchaidh, agus sheinn i:
  - Tha rudeigin de bhall Komsomol air fàs neo-àbhaisteach! Tha a bhith a" coiseachd casruisgte mar sin gu math drabasta!
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Carson a bheir thu toileachas don Fritz, thoir sùil air ar bòidhchead!
  Fhreagair Angelica le cinnt:
  - Tha ar bòidhchead marbhtach!
  Rinn an nighean stàilinn gàire agus loisg i air an TA-200. Chaidh an càr Nadsaidheach na theine. Agus dh'èigh am fionn àlainn:
  - Bàs gu olc !
  Rinn Angelica gàire.
  - Agus tha beatha math!
  Bha Steelenida, a 'faicinn gu robh a' Ghearmailteach a 'tuiteam, a' fàs nas miosa:
  - Is e seo an luach as àirde! Na bi a" smaoineachadh gur e na Nadsaidhean a bhuannaich thu!
  Tha Angelica a" seinn:
  - A 'feitheamh ri buaidh! Tha buaidh a' feitheamh... An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! A" feitheamh ri buaidh! A" feitheamh ri buaidh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean!
  A nighean bhòidheach, 's a cìochan rùisgte air chrith. Math le torso lom anns an teas, a tha air a dhianachadh leis an teine.
  Bha Svetlana a-nis a" coimhead tòrr nas cinntiche. Loisg i aig an Fritz le gunna submachine, agus rinn i comhartaich:
  - Sgriosaidh mi thu!
  Agus gu dearbh fhuair na Nadsaidhean tiodhlacan marbhtach agus cisteachan-laighe! Agus sheall an nighean dhaibh figear, togaidh sinn òrdagan lom. Agus air a feadalaich mar robair-oidhche. Agus tro chorragan nan cinn as ìsle.
  Tha an caiptean nighean gu math sgiobalta. Agus spìosrach. Agus chan eil e cruaidh idir. Bidh i cuideachd uaireannan a 'faireachdainn duilich airson saighdearan an nàmhaid, aig a bheil clann a dh' fhaodadh a bhith ag èigheach airson an athraichean marbh.
  Tha Svetlana, ge-tà, a 'toirt a leithid de smuaintean air falbh bhuaithe fhèin, agus mar sin tha thu airson deòir a bhriseadh bhuapa. Ach cha b' e na Ruiseanaich a thàinig gu na Gearmailtich a ghoid agus a mharbhadh. Chan e, is iad sin na Gearmailtich agus bhris pasgan ionnsaigheach de choigrich bho air feadh an t-saoghail a-steach do raointean farsaing na Ruis.
  Chaidh Svetlana tarsainn oirre fhèin agus loisg e air an Fritz, a bha a 'feuchainn ri faighinn gu sàmhach faisg air suidheachadh Fritz na Ruis ... Chaidh a shùil agus a eanchainn, a chaidh a leagail le peilear, a-mach.
  Rinn an nighean-chaiptean gàire agus thuirt e, gu seòlta:
  - Sùil dhìreach gu sùil, ceann ri ceann!
  Loisg Svetlana gu ceart, agus bhuail i baidhsagal-motair le càr-taobh. Thòisich an càr air reubadh, agus sgèith an inneal-ghunna dheth, air a roiligeadh thairis grunn thursan. An uairsin chaidh a muzzle fodha dhan sprùilleach.
  Suathadh an nighean i bonn lom, dustach air an sprùilleach. Agus bha i ag amas a-rithist. Bha a h-aodann òg sunndach a" gàireachdainn caran grinn. Sheinn an nighean:
  - Chan e, thuirt sinn ris na faisisteachan, chan fhuiling na daoine againn gur e am facal ford a chanar ri aran cùbhraidh Ruiseanach!
  Rinn Mirabela dealbh fìor cheart, às an do dh'èirich am Focke-Wulf suas, agus rinn e gàire:
  Airson scoundrel, gu dearbh, tha an roghainn soilleir,
  Airson dhollairean, tha e deiseil airson an Ruis a bhrath ...
  Ach tha an duine Ruiseanach cho breagha
  Gu bheil e deiseil airson a bheatha a thoirt don Motherland!
  Rinn an nighean corran agus sheall i do na Nadsaidhean am fige, agus sgrol i, agus cha do bhean na peilearan ris a' bhòidhchead.
  Nochd Angelica, thilg am bòidhchead seo, cha mhòr rùisgte, agus gruamach mar diabhal, grenade le dà chas. Agus rinn i sgrùdadh:
  - Is e na tha agam ... Fritz ann an taobh biorach!
  Ceartaich Olympias Angelica:
  - Gu geur, anns a' chliathaich, agus cha'n ann air an taobh gheur !
  Rinn an nighean gàire agus chrath i a broilleach watermelon, agus chuir i grenade air bhog a "cleachdadh grenade le pasgan spreadhaidh. Chaidh an "Tìgear" a bhualadh air a" bhalla, agus chaidh an obair ealain cham seo a sheachnadh.
  Às deidh sin, thill an creutair Nadsaidheach air falbh. Thòisich i ri snàgadh mar thurtar air a ghlacadh ann an teine.
  Sheinn Svetlana, a" suirghe gu sunndach:
  - Agus tha an "Tìgear" a 'dol air ais agus na Gearmailtich a' falach!
  Ghluais Buidheann-chatha na Maighdeann fo ionnsaigh, stailcean adhair agus gunnaichean troma. An seo bhuail na bomairean jet, dh'èirich steapaichean briste, dearg-theth dhan iarmailt. Agus bha na clachan na theine. Gu fortanach, cha do bhàsaich gin de na caileagan, ach chaidh fir chun an ath shaoghal - nach eil cho duilich! Agus bidh anaman ag itealaich - cuid gu neamh, agus cuid eile gu ifrinn! Far a bheil deamhan le pitchforks mu thràth a "feitheamh ris an fheadhainn nach robh a" creidsinn ann an Iosa.
  Is e Angelica am fear as feise de na gaisgich ann an rage: uill, an urrainn dha na Nadsaidhean bhon "Sturmtiger" aca losgadh gu mòr air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach agus na gaisgich dearga a mharbhadh?
  Agus rug an nighean air grenade le a casan rùisgte agus thionndaidh i ann an easan. Agus a 'snìomh nas luaithe agus nas luaithe. Agus an uairsin, le a h-uile neart, thilg i tiodhlac a" bhàis a-steach do bheul farsaing an Stormtiger. Dh" fhalbh casan rùisgte, tana na h-àilleachd, agus chaidh an grenade a-steach don bhobhla fharsaing. Agus thachd an inneal cumhachdach an toiseach, agus an uairsin ruith e. Chaidh dà "Royal Tigers" a sheas air taobhan an "Sturmtiger" a thilgeil suas agus a sgapadh ann an diofar stiùiridhean. Chaidh na rolairean a reubadh uapa, agus thuit iad sìos, ag itealaich mar mhuineal briste na Banrigh.
  Thilg an tonn spreadhaidh Angelica, agus chaidh an nighean bun os cionn. Agus chaidh a tionndadh thairis, a chreachadh agus a thilgeil. Ach a dh" aindeoin sin thàinig a" bhòidhchead gu tìr, sprùilleach biorach, agus clachan brùite air an cladhach na buinn rùisgte. Bha an nighean ann am pian, agus eadhon tron chas ghleusach, chaidh am bàrr a tholladh.
  Ach lorg Angelica an neart airson seasamh suas agus èigheachd:
  - Bidh na faisistich agad anns an luaithre!
  Chaidh Svetlana agus caileagan eile a thilgeil le tonn spreadhaidh, agus eadhon beagan air am brùthadh. Ach cha do chaochail gin de na gaisgich àlainn. Choinnich na caileagan le doineann agus teine le deagh amas. A' cuir às do na Nadsaidhean a leum a-mach agus biastagan ionnsaigheach eile a' toirt ionnsaigh air an USSR.
  Sheinn Mirabela le fìor dhealas:
  - Agus an uair a bheir trompaid an Tighearna sinn gu cath, bithidh sinn 'nar càirdean do'n Komsomol ! 'S le toil Iehobhah bidh mi ri gairm rola neamh !
  Sheinn Angelica a-mach, a" crathadh an duslach bho na buinn fhuilteach aice:
  - Lenin, pàrtaidh, Komsomol! Tha sinn a 'cur an Fuhrer gu madhouse!
  Thòisich na caileagan a 'gàireachdainn gu bodhar, agus thuirt Seryozhka le eagal agus buaireadh:
  - Agus an catapult agam, chan eil e cho ceart - mar na casan lom agus làidir sin aig Angelica!
  Thuirt Olympias, a" cluich le fèithean a gàirdein:
  - Tha sin ceart gu leòr! Tha thu fhathast a" smaoineachadh. Rudeigin nas fhuaire!
  . CAIBIDIL #15
  Bha e follaiseach gun robh an cogadh a' slaodadh air adhart, agus bha an dà thaobh deònach crìoch a chur air a' mhuirt mhallaichte seo cho luath 's a ghabhadh dèanamh. Bha na Nadsaidhean sgìth agus bha na feachdan Sòbhieteach gu math sgìth cuideachd.
  Chaidh na Nadsaidhean a ghluasad sìos anns na blàran airson Stalingrad. Agus gu math sgìth. Agus gu dearbh bha iad sgìth.
  Agus mar sin thairg Stalin sìth an seo air teirmean meadhanach.
  Bha am Fuhrer a" smaoineachadh. Mu dheidhinn a ' tabhann Stalin sos cogaidh. An aon rud gu dè an ìre as urrainn dhut fuil a dhòrtadh. Tha seo gu math doirbh don a h-uile duine. Agus Iapan, dòigh air choireigin a" mealladh agus chan eil i ann an cabhag gus ionnsaigh a thoirt. Bidh e cuideachd a 'giùlain gu dona.
  Ann an suidheachadh sam bith, chuir Hitler teileagram gu Stalin air 25 Dàmhair, 1945 le moladh stad gu 8 Samhain, 1947, dìreach ann an àm airson latha Munich Putsch a chomharrachadh agus, mar thoradh air an fhìor thighinn seo gu cumhachd. nan Nadsaidhean, uile naimhdeas.
  Gu dearbh, ghabh Stalin, a bha mar-thà air na cùl-stòran mu dheireadh a sgrìobadh, a" cur balaich deich bliadhna agus seachdad bliadhna a dh" aois aig gunpoint, gu toilichte ri tairgse mar sin.
  Ach bha an t-sabaid fhathast aig ìre làn. Dh"fheuch na Gearmailtich ri Ordzhonikidze neo Grozny a chuairteachadh. Agus bha na cogaidhean Sòbhieteach a 'sabaid dìreach fiadhaich, agus gu math cruaidh.
  Thilg Alenka grenade le a cas rùisgte gràsmhor, chirped:
  - 'S e nighean uabhasach math a th' annam!
  Ghabh Anyuta i agus rinn i sgial, agus sheall i a teanga, a" giùlan a fiaclan:
  - Feuchaidh sinn ...
  Agus cuideachd cuir air bhog grenade le corragan lom. Agus bhuail e muzzle tanca Nadsaidheach.
  Sgoilt i an t-srian, agus dh'eirich i le gàire. Uill, nighean. A h-uile nighean nighean!
  Agus seo an t-Alla ruadh. Mar a chuireas tu grenade air bhog le cas-rùisgte. Mar a gheibh i fucked. Agus a 'sgapadh a h-uile duine. Seo an nighean! Agus a" pronnadh nan Nadsaidhean, agus a" ràcadh chasan rùisgte.
  - 'S e ban-dearg a th' annam!
  Agus an uairsin ghabh Maria agus thilg i tiodhlac a" sgrios le a òrdagan rùisgte. Chuir Po às do na nàimhdean. Agus a ghearradh ann am pìosan. A leithid de nighean fionnar le falt òir. Agus gu math tlachdmhor cuideachd. Nighean aoibhneach. Agus ciamar a bhios an tionndadh. Agus sguab air falbh na faisisteach.
  Sheall i a teanga, a" seinn:
  - 'S e tanca a th' annam, agus nighean ... ceannaichidh mi còta craiceann caorach dhomh fhìn! Agus Spartak a 'dol dhan bhlàr ... Tha tanca gu math seasmhach ann!
  Agus an seo ghabh Matryona agus le a buinn rùisgte thilg i teanga slàn le gràinean. Tha preas cho cumhachdach aice. Agus tha na casan làidir. Agus thionndaidh e an "Panther" -5.
  Dè an seòrsa càr a tha seo "Panther" -5. Tionndadh aotrom den tanca bhon t-sreath E. Cuideam timcheall air dà fhichead "s a còig tonna. Dìon math san aghaidh, nas miosa air an taobh. Tha an t-ainm air a thoirt bho chat creachaidh. Air sgàth an dìon as miosa de na taobhan, chan e an tanca as mòr-chòrdte. Nas cudromaiche buileach, tha gaol aig na Nadsaidhean air Agha. Tha an fheadhainn bho gach ceàrnaidh air an dìon. Ach leis gu bheil àireamhan beaga is mòra de rolairean anns an t-sreath AG, tha cuid de dhuilgheadasan ann leis an gèar ruith. Agus chan eil an t-sreath E fhathast air a tharraing air ais gu tur bho riochdachadh.
  Anns an fharsaingeachd, anns an Treas Reich, tha mòran eadar-dhealaichte, agus nach eil buileach foirfe teicneòlas.
  Thilg Alena grenade a-rithist le a cas-rùisgte. Fhuair na Nadsaidhean. Agus dh'èirich a' bhòidhchead:
  - Flatten do shròn!
  An seo tha Anyuta, le a òrdagan rùisgte, a" cur air bhog tiodhlac a bhriseas cinn. Agus seinn:
  - Milleanan! Cuiridh sinn ceist air na laghan faisisteach!
  Agus seo an tè ruadh a thòisich Alla air dannsa. Thilg ise mar an ceudna grenade le a cas-rùisgte, agus chrom i:
  - Ann an ùine ghoirid - chan e peacadh a th 'ann a bhith dearg!
  Agus fhuair na Nadsaidhean uaipe e, fo anail. Agus seo na nigheanan!
  Thug Maria cuideachd leis a cas-rùisgte e agus i a" cur grenade air bhog. Agus mar a chuireas e sìos na Nadsaidhean.
  Bha iad eadhon a 'reothadh ann an eagal. Uill, "s e seanmhair a th" ann! Agus tha a falt mar dhuilleag òir.
  Agus seo Matryona. Le casan rùisgte, fèitheach, bheir e air falbh dòrlach de grenades. Agus gouge aig na Nadsaidhean. Agus seideadh air falbh iad mar ionaltradh anns a' ghaoith. Gabh agus loisg!
  Agus mar a tha e a 'bualadh:
  - Impireachd na grèine!
  Seo na nigheanan! A h-uile nighean, nigheanan-terminators!
  Bidh Alenka a" gàireachdainn agus a" stobadh a-mach a teanga. Agus tha e a" faicinn an luchd-duaise a" feuchainn ri ionnsaigh a thoirt. Bidh an nighean a-rithist a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte agus a h-òrdagan:
  - A bhuille teth! Tha mi coltach ri vandal!
  Agus fhuair na Nadsaidhean tì fuilteach!
  Agus an uair sin Anyuta, mar henchman. Agus mar a chuireas e feusagan nan Nadsaidhean na theine. Agus beucaidh e, a" cur grenade le tilgeil a choise-rùisgte:
  - Tarbh rag, bhuail an t-each !
  Agus tha e a 'tòiseachadh a' gàireachdainn agus a 'gàireachdainn a-rithist. Seo an nighean! Dìreach fuaran de ghliocas agus bheannachdan!
  Ach an uairsin tha Alla a 'tòiseachadh a' caoineadh. Agus hiss... Agus an uairsin cuir tiodhlacan sgrios le casan rùisgte. Is beag nach bi e coltach do dhuine sam bith. Gu duilich a" draibheadh a h-uile duine a-steach do na cisteachan!
  Agus tha na casan cho math! Fiaclan lom mar leòmhann. Seo an nighean. Càite nach robh i!
  Agus a 'tilgeil grenades, le rage frenzied. Agus a 'briseadh an cuirp.
  Agus tha an ceann ruadh fhathast ag èigheach:
  - Is beathach mi, is beathach fiadhaich mi!
  Agus an uairsin, gu dearbh, Maria. Faodaidh òr a falt nàimhdean dall. Agus cho math sa tha i, cha mhòr rùisgte anns an fhuachd. An seo tilgidh e grenade le a chorragan rùisgte. Agus gheibh iad am Fritz mar bu chòir dhaibh.
  Agus tha am bòidhchead a" seinn:
  - Bidh bummer!
  Chuir Alenka cuideachd air bhog le a casan rùisgte dè tha a" sgrios. Air a rèiteachadh le cuideam teine.
  Ach ghabh Marusya baraille de stuth-spreadhaidh agus chuir e chun nàmhaid e. Chuir e às don nàmhaid. Bhris am meatailt agus chaidh an stàilinn na theine.
  Ruith an nighean:
  - Teine creagach! Agus itealaich an thermoquark!
  Ged, dè tha e a" ciallachadh, cha do thuig i fhèin am facal mu dheireadh. Agus tha na Fritz a 'bualadh ...
  An seo thig tanca Bear. Tha an inneal squat, le turaid chruinn agus slige ugh-chruthach. Cuideachd cruth teann, agus baraille 128 mm le fad 100 EL a "seasamh a-mach. Aon de na leasachaidhean as ùire. Armachd le cus cumhachd tollaidh armachd. "Bear", is e inneal-sgrios tanca a tha seo, agus aig an aon àm a 'losgadh gu ionadan daingnichte.
  Bidh Alenka a 'tilgeil grenade air. Mhill i an stoc le tilgeadh de a cas-rùisgte, agus rinn i sgiala:
  - Tha stàilinn agus lasair agam an àite cridhe !
  An uairsin bidh e a" gàireachdainn mar sin.
  Agus tilgidh Anyuta tiodhlac le a corragan rùisgte cuideachd. Agus sgàineadh aig a' bharaille! Bha meatailt a" sruthadh ann an diofar stiùiridhean.
  Bha, chaidh am "Bear" a mhilleadh agus thòisich e air ais air falbh. Cuideachd càr a bharrachd. Fear eile de na leasachaidhean connspaideach san Treas Reich. Tha e math gu bheil co-dhiù air stèidh an t-sreath E.
  Chuir Alla, an tè ruadh, tiodhlac murt air bhog cuideachd le a òrdagan lom. Agus rinn e gàire:
  - 'S e goul a th' annam! Tha mi a 'brosnachadh eagal!
  An uairsin chuir an nighean le falt copair-dearg a teanga a-mach. Agus sheinn i a-rithist. Agus rinn e gàire:
  - Ceann dearg, ceann ruadh ... bidh mi mar sàbh ... Punch bho timcheall air an oisean!
  Agus dèan gàire a-rithist ...
  Ach cuiridh Matryona, le a casan làidir, mèinn cuideam air bhog. Bidh na h-innealan-giùlain a 'crìonadh. Tha am meatailt air a phronnadh. Agus an seo tha iad a-rithist a" losgadh air itealain ionnsaigh bhon talamh.
  Bidh innealan jet Gearmailteach a 'bruthadh suidheachadh nan Sobhietich. Agus thathas a" losgadh rocaidean gun stiùir. Agus sgrios suidheachadh an Airm Dheirg.
  Bha Alenka ag amas air raidhfil an-aghaidh tanca. Agus a" putadh an inneal-brosnachaidh le a òrdagan lom, chuir i às do itealan ionnsaigh. Ruith vulture Hitler, a" fàgail saighead tiugh de cheò às a dhèidh, gu làr. Agus bha an èadhar gu litireil a" losgadh agus a" lasadh.
  Sheinn an nighean, a" stampadh a casan rùisgte:
  - Crios dubh ann an karate! Tha an àireamh sreathach agam air an teanga!
  Chaidh Anyuta suas cuideachd. Is ann dìreach an turas seo a bhios tu a" tilgeil diosc de stuth-spreadhaidh le òrdagan rùisgte. Dh'itealaich e, agus dìreach a-steach don itealan ionnsaigh. Ghabh e agus bhris e am meatailt.
  Ghabh Anyuta e agus rinn e gàire:
  - Aerobatics! Sgioba ùr!
  Agus a‑rìs nochd i am fige, agus le a cos gràsmhor. Seo an nighean! Fìor siren!
  Ach dè cho math!
  Thug Alla tiodhlac le a shàil rùisgte. Agus thug e a-nuas e air bolg an stormtrooper. Agus sgoltadh meatailt, a 'briseadh stàilinn. A leithid de nighean ...
  Le leithid de chinn-ruadh, faodaidh tu Berlin a ghabhail. Dh"èigh an gaisgeach:
  - Fhuair mi tadhal! Faisisteachd air an ruith!
  Agus nochd a theanga!
  Is toil le caileagan seo a dhèanamh! Is e sin, cuir a-mach an teanga mar chomharra air tàir. Agus an uairsin spìon a-rithist.
  Agus ghabh Maria e, agus chuir i an diosc air bhog le a cas-rùisgte. Nas mionaidiche, tha an dealbhadh sìmplidh, ach tha an motair beag ann am meud. Agus bhuail an itealan ionnsaigh faisisteach.
  Bhris am meirleach. Agus rinn e gàire:
  - Comharradh a' bhàis !
  Uill, thilg Matrena dòrlach de grenades le a casan rùisgte. Agus bhuail e vulture Gearmailteach. Bhris am meatailt agus phronn e an t-eun damn. Às deidh sin, shuath an nighean ghaisgeil a broilleach. Chuir i cuideam air a preas làidir agus rinn i sgead:
  - Bug niuclasach! Fuhrer air a bheulaibh!
  Agus a-rithist, mar a tha e ag iarraidh!
  Thilg Alyonka cuideachd grenade le cas rùisgte agus dh" fhàs i:
  - Tha mi foirfe!
  Chrath i a fiaclan sgàthan.
  Agus an uairsin ghabh Anyuta e agus chuir i air bhog e le a casan rùisgte, rudeigin geur agus marbhtach. Agus ghabh i e, agus rinn i gàire:
  - Bho ghàire gu gluasad-bodhaig!
  Agus bha an càr Gearmailteach air fhàgail le dìreach adhaircean agus casan.
  Tha Allah ceart an sin. Bheir e cuideachd e le corragan rùisgte agus cuiridh e air bhog fear-iomchair a" bhàis. Agus an sin bheir e agus stiùir:
  - Guild of Spartacus!
  Agus tha pìosan stàilinn ag itealaich bho na Nadsaidhean.
  Chuir Maria rudeigin marbhtach air bhog le a sàil rùisgte. Agus a" reubadh meatailt. Mharbh e na faisistich. ghlac mi e, agus rinn mi gàire :
  - Krakatau! Gu mo ghlòir!
  Bidh Matryona a" bualadh tòrr nas cunnartach. Tòraidhean mòra de stuth-spreadhaidh an aghaidh nan Nadsaidhean. San fharsaingeachd, tha an nighean crùbach agus mòr.
  An seo, mar eisimpleir, rinn i gaol le guys. Dìreach leth uair a thìde. Cogadh agus sìth aon uair. Agus fhathast air a stiùireadh sa bhad le còig. Seo an duine beairteach. Chan eil e cinnteach gu bheil e moralta cuideachd. Ach mhothaich Matrena àrdachadh ann an neart bho seo.
  Agus chan eil iad a 'gabhail peilearan. Agus bidh thu a" tilgeil bogsa slàn de stuth-spreadhaidh, a" bualadh air an itealan ionnsaigh.
  Mu mar a tha eagal air na Nadsaidhean, an còignear aca. Na bi air do bhrath le faclan. Agus faodaidh tu a ràdh gu bheil na nigheanan còig.
  Thilg Alenka le a cas-rùisgte na tha i a" slugadh bho luibhean. Agus gearradh air an Fritz.
  Sgeul:
  - Buaireadh killer! Dìreach san t-sùil!
  Agus chluich i le fèithean faochaidh nam meadhanan. Seo nighean. Agus tha na leacan aice cho breagha. Uill, dìreach mar chocolate.
  O, chan eil na caileagan air seoclaid ithe airson ùine mhòr. Ach sin agad a tha thu ag iarraidh.
  Chuir Anyuta, a" crathadh a fiaclan gu borb, air bhog tiodhlac bàis le a cas-rùisgte, agus rinn i caoineadh:
  - Is e seo am blàr mu dheireadh agus cinnteach againn!
  Agus rug i air a h-uchd. Nas mionaidiche, tha fiaclan cho rèidh agus cho tlachdmhor aice. Na abair gur e fangs a th" ann.
  Rinn Alla sgadan, a" toirt seachad le a sàil rùisgte, dorn-sgrios a" leum:
  - Cnuic an tairbh !
  Rinn Maria gàire agus gàire:
  - Ocus mac scútair.
  Mar sin ghabh i e agus chuir i air bhog le a corragan rùisgte am fiùs a gheàrr am plèana ionnsaigh. Na h-uimhir de luchd-faisisteach air am bualadh. Uill, nighean. Dha na nigheanan uile, sàr bhana-bhuidseach agus nighean!
  Ghabh Matryona e agus rinn i sgios:
  - Bidh bàs nas àirde na beatha!
  Agus bho a casan làidir, mar a bhios grenades ag itealaich. Agus dòrlach de sgrios. Seo am baba! An fhìor nighean-ambal!
  Agus leigidh e le brains faisisteach. Agus, gu calpa!
  Chan eil Alenka cuideachd na ionndrainn. A-rithist, le cas-rùisgte, chuir i air bhog saideal sgrios. phronn e an naimhdean, agus rinn iad sgios :
  - An soidhne as àirde de chùis!
  Agus sgap a h-uile duine. Agus sheall i am briosgaid le a corragan rùisgte. O, dè cho dèidheil "s a tha an nighean seo air sgrìobhadh, a h-uile seòrsa neamhnaid.
  Mar eisimpleir, leithid de sgeulachd mu AI. Gu bunaiteach, tha e fìor. Franco, a" reusanachadh nach robh Breatainn na co-fharpaiseach ris a" Ghearmailt, gu h-àraidh às deidh dha na Gearmailtich a dhol thairis air an Fhraing, leig leis an Wehrmacht a dhol gu Gibraltar. Bha an ionnsaigh luath agus buadhach. Agus thòisich na Nadsaidhean air saighdearan a ghluasad gu Afraga. Gu fortanach, faodar seo a dhèanamh thairis air an astar as giorra.
  Ach air an làimh eile, bha aig na Nadsaidhean ri dìochuimhneachadh mun iomairt an aghaidh an USSR. Fritz anns a 'chiad leth den dà fhicheadamh bliadhna, a ghlacadh air fad ceann a tuath Afraga, agus a-steach Iorac. Ach ghluais iad còrr is dà fhichead roinn gu deas. Air sgàth na chaidh am plana "Barbarossa" a thoirt gu buil.
  Ach thug na Gearmailtich buaidh air an Ear Mheadhanach, agus thòisich iad air gluasad nas fhaide air feadh Bhreatainn. Le tòrr thràillean agus stuthan amh, cho-dhùin am Fuhrer ionnsaigh adhair a dhèanamh air Sasainn. Tha toradh itealain air a bhith a" dol am meud fad na h-ùine. Bha barrachd is barrachd fhactaraidhean gan togail. Thàinig bàtaichean-aigeann sìos dhan mhuir.
  Cha b" fhada gus an deach Afraga a cheannsachadh.
  Chuir na Gearmailtich cuideam air Breatainn. Bomairean air an leasachadh. Nochd Yu-188 agus Do-317. Às deidh spreadhaidhean nas dian san Lùnastal den dà fhichead-dàrna bliadhna, ge-tà, chaidh laighe muir-thìreach a chumail. Bha e soirbheachail agus thuit Breatainn.
  Theich Churchill a Chanada. Ach an sin fhuair e fàilte fhuar. Agus ghabh Iapan thairis na coloinidhean Breatannach gu lèir.
  Anns an treas bliadhna fichead, an Treas Reich, an dèidh a fhuair: "Tigers", "Panthers", "Lions", ghabh agus thug e ionnsaigh air an USSR. Agus a-rithist thionndaidh e gu dona ... Ach chan e, cha tug e ionnsaigh fhathast.
  Thug fiosrachadh mun bhoma atamach, a tha air a dhèanamh anns na Stàitean Aonaichte, air Hitler tionndadh chun an Iar. Thòisich cogadh eadar cumhachdan an Axis agus Ìmpireachd na h-Iolaire.
  Bha mar a thachair don "Panther" do-chreidsinneach. Cha robh ùine aig an tanca a bhith a 'falamhachadh gu ceart ann an riochdachadh, chaidh "Panther" -2 nas truime a chuir na àite. Chaidh inneal ùr le einnsean, buill-airm agus armachd nas cumhachdaiche a chleachdadh an aghaidh Ameireagaidh. Agus thàinig e gu bhith na phrìomh tanca. Gus an deach an E-50 a chuir na àite.
  Fhuair na Stàitean Aonaichte tro Innis Tìle, Ghraonlainn agus Canada air an aon làimh. Tro Argentina agus Brazil bhon taobh a deas. Agus bhon taobh an ear thàinig Iapan. Mar sin thionndaidh an cogadh gu bhith cruaidh, ach anns a 'chòigeamh bliadhna fichead bha e seachad. Ameireaga air a ghlacadh.
  Ann an 1946, ge-tà, thòisich cogadh eadar a 'Ghearmailt agus Iapan. Tha na Nadsaidhean gu cinnteach nas làidire. Ach shlaod an cogadh air adhart... Tha sin tòrr nas inntinniche.
  Bheireadh Alenka cunntas nas mionaidiche air seo, ach gu ruige seo chan eil ùine ann. Dè tha nighean ri dhèanamh?
  Chan eil air fhàgail ach grenades a thilgeil le casan lom. No rudeigin eile ri chruthachadh.
  Mar eisimpleir, saoghal anns nach biodh Skobelev air a phuinnseanachadh. Tha sin inntinneach. Stiùir an ceannard cliùiteach iomairt armachd ann an ceann a deas na Ruis, a" ruighinn Kushka fo Alexander the Third. Ach sheall e e fhèin anns a h-uile glòir, aig àm a 'chogaidh ri Iapan.
  Aig muir, cha do rinn àrd-mharaichean Ruiseanach gu math soirbheachail. Ach air tìr, bha na Seapanach air an ruaig gu tur. An uairsin thàinig sguadron a" Bhaltaic. Agus mu dheireadh thòisich na Ruiseanaich air buannachadh aig muir. Ann an dòigh air choreigin, chaidh co-ionannachd a stèidheachadh. Agus eadhon buannachd. B" fheudar do Iapan sìth a dhèanamh. Dìonadair aithnichte Ruiseanach thairis air Korea. Ghèill i na h-Eileanan Kuril sin a bhuineadh don Ruis roimhe seo, ach chaidh an iomlaid airson Sakhalin.
  Ghlèidh an Ruis Port Arthur agus dhaingnich i ann am Manchuria. Mheudaich ùghdarras an rìgh beagan. Ged a bha e aig muir, cha robh a h-uile càil gu math. Mhair Skobelev gus a" Chiad Chogadh. Bhuannaich na Ruiseanaich grunn bhuadhan thairis air na Gearmailtich. Bhuadhaich iad ann am Prussia an Ear, ghlac iad Przemysl gun dàil. Thàinig Skobelev gu bhith na sheanalair. Agus air dha a bhith beò gu ceithir fichead bliadhna a dh"aois, fhuair e bàs ann an glòir agus ann an urram.
  Ann an cuid de dhòighean a 'dol thairis air Suvorov. Dh'fhàs ìmpireachd an tsarist mòr agus cumhachdach. Nicholas II, sìos ann an eachdraidh mar shàr. Thug an Ruis cuideachd buaidh air pàirt chudromach den Tuirc agus cha mhòr a h-uile Iran.
  Uill, ma-thà ... Sgìth de bhith a 'sgrìobhadh an aon rud ris an tsarist Tha an Ruis a' toirt buaidh air an t-saoghal gu lèir agus a 'stoirm nan rionnagan. Ach, co-dhiù, bha a h-uile cothrom aig an arm fearainn as làidire san t-saoghal buannachadh!
  Gu dearbh, tha e duilich gun do chaochail Skobelev cho òg. Chaidh an tàlant aige fhoillseachadh na bu thràithe na tàlant Suvorov, ach chaidh e sìos cuideachd gun a bhith a" ruighinn àirde.
  Alasdair II ... chan eil teagamh nach eil an rìgh sgoinneil. Bha buaidh aige ann an Sìona, Meadhan Àisia, an Tuirc, thill e an Danube Delta. Mura reic e Alasga - gòrachas mòr. Ach nam biodh an rìgh air a bhith beò na b" fhaide, is dòcha gum biodh an Ruis air a cuid seilbh a leudachadh. No, air an làimh eile, bhiodh aimhreitean a 'briseadh a-mach. Bheireadh bun-reachd gu troimh-chèile.
  Tha a 'chiad fhear na neach-glèidhidh Nikolay. Chaill an cogadh ann an Crimea. Bhuannaich cogaidhean an aghaidh Iran agus an Tuirc, ach tòrr fuil. Airson deicheadan bha e a 'sabaid ann an Caucasus. Dè a tha comasach agus chuir e stad air leudachadh Ruiseanach gu deas. Bha rùintean aige, aig deas. Is dòcha gum biodh e air a 'chogadh a bhuannachadh leis a' cho-bhanntachd, mura h-eil airson Menshikov. Air a dhealbhadh leis a" chomanndair meadhanach seo.
  Mar ann an ùine aige Nicholas II Kuropatkin.
  San fharsaingeachd, bha eachdraidh tsarist na Ruis soirbheachail. Chaidh a" mhòr-chuid de na cogaidhean a bhuannachadh agus leudaich an ìmpireachd. Ach lagaich an cogadh catharra an Ruis. Ach, thug na Bolsheviks àrdachadh ùr. An-dràsta.
  Cha do chòrd Stalin ri Alyonka. Sgoinneil, neo-chiallach. Bu chòir ceannard ìmpireachd cho mòr a bhith ann an dòigh air choreigin nas grinne. Chan eil e cho mì-mhodhail agus nas eòlaiche. Agus gu dearbh chan e na plebeians a bhios a" riaghladh na Ruis.
  Mar sin, a rèir coltais thòisich an USSR a 'call. Tha an cogadh a" dol gu dona bho thoiseach gu deireadh.
  Bha Alenka a" smaoineachadh, dè a bu chòir a dhèanamh? Bha i ag iarraidh atharrachadh. Agus rudeigin nas fheàrr. Chan e siostam fìor mhath a th" ann am Bolshevism. Chan eil taghaidhean àbhaisteach ann. Ainmich aon tagraiche dearbhte agus bhòt. Comhachag àbhaisteach. Feumaidh fìor dheamocrasaidh a bhith aig daoine.
  Smaoinich Alenka mar a bhrùth i sròn Stalin le a òrdagan rùisgte agus a" gàireachdainn. Tha e fìor agus èibhinn. Dèan pluma air a" ghoul seo.
  Eh, cha robh an Ruis fortanach leis na stiùirichean. Carson a bha purgaichean ann an 1937? Carson a chuir gort air dòigh?
  Tha tòrr eucoirean aig Stalin! Agus an seo, gu dearbh, feumaidh bun-bheachd a bhith agad gus seo a thuigsinn.
  Gu mì-fhortanach, bhàsaich Lenin ro thràth. Cha robh tìde agam cumhachd a stèidheachadh agus an dùthaich a thogail. Thionndaidh Stalin a-mach gu bhith na bhriseadh cnàimh dìreach. Dh'fhaodadh Trotsky a bhith ann an cumhachd - fear le tàlantan mòra. No am Bukharin tuigseach.
  Chan eil gòrach agus Pyatakov. Is dòcha nach biodh iad air cead a thoirt do Hitler cumhachd idir.
  San fharsaingeachd, dh" fhaodadh a" Ghearmailt a bhith air a" Chiad Chogadh a bhuannachadh, chan ann le bhith a" gluasad trì buidhnean gu Prussia an Ear, ach le bhith a" leantainn air adhart leis an obair gus Paris a chuairteachadh.
  An sin bhiodh an Fhraing air a ruaig cho luath 's a bha e anns an dà fhicheadamh bliadhna. Agus cha bhiodh an Ruis tsarist air a dhol an aghaidh aon aghaidh. Fhuair na Prùisich cumhachd mòr agus coloinidhean Frangach. No 's dòcha Beurla cuideachd. Ach cha robh e an dàn a bhith coltach ris an Treas Reich. Nas mionaidiche, an dàrna ... Agus chaill na Prusians. Ged a bha iad comasach air an Ruis a dhì-cheadachadh. Gu neònach, ach eadhon às deidh dhi a làmhan fhuasgladh san taobh an ear, cha b" urrainn don Ghearmailt làn a" chogaidh a thionndadh.
  Agus an seo bha am Fuhrer a" riaghladh mòran. Bhuail Iapan san taobh an ear cuideachd.
  Chuir Alenka grenade air bhog a-rithist le a cas rùisgte, chiselled. Sgap i am Fritz agus dh"èigh i:
  - Dh'itealaich i agus reub i!
  Dè cho èibhinn 's a tha...
  Thilg Anyuta tiodhlac beag cuideachd. Leig i sruth as a cuinnlean, agus rinn i gearan:
  - An clas as fheàrr agus Adidas!
  Ghabh Alla ruadh agus thilg e grenade cho math ris a-rithist. Bhris i inneal seallaidh airson tanca Gearmailteach, thuirt i:
  - Sgeul uasal!
  Agus chuir i am ball le a sàil rùisgte ...
  Chleachd Maria cuideachd a cas rùisgte, gràsmhor. Dh" fheuch an nighean seo ri sgrìobhadh cuideachd. Mar eisimpleir, rinn mi sgeidse de sgeulachd mar seo.
  Pioneer Petya ag iarraidh cuideachadh Bolotnikov. Agus theich e tron phort gu àm aige. A 'glacadh aig an aon àm gearradair pòcaid, creagan. Uill, gu dearbh, b 'e balach bhon àm ri teachd a bh' ann. Agus faodar an gearradair a chaitheamh, mar hyperboloid an innleadair Garin. Is ann dìreach ann am meud a tha an armachd seo coltach ri daga Makarov. Agus faodaidh tu uisge a thoirt dha. 'S e, is e a leithid de phrionnsapal obrach a bhith a' ceangal hydrogen nuclei, agus a 'dèanamh helium.
  Agus eadhon a 'gearradh longan-cogaidh. Nuair a chleachd an gille a leithid de armachd, thòisich iad air a mheas mar aingeal an Tighearna. Agus air a chrùnadh ann an dreuchd an Tsar Peadar Mòr.
  Tha e èibhinn gu bheil am balach air fàs cho fionnar. Agus thug e buaidh cuideachd air a" Phòlainn, agus an t-Suain, agus an Tuirc. Tha ìmpireachd mhòr na Ruis air fàs.
  Agus an uairsin dh'fhàs an leanabh, nach do dh'fhàs suas gu ìre mhòr, a 'fuireach na leanabh, sgìth de riaghladh agus thill e air ais chun àm aige.
  Ach an uairsin thionndaidh e a-mach gu bheil a h-uile duine ga fhaicinn mar leanabh, chan e rìgh. Agus ruith am balach air ais.
  Às aonais, bha troimh-chèile ann. Ach tha am balach air ais. Agus mhionnaich a h-uile duine dìlseachd dha a-rithist. An uairsin lean an cogadh, gus an robh an saoghal gu lèir aonaichte, fo sgèith na Ruis. Agus bha aon ìmpireachd ann. Agus dh'òrdaich am balach longan-rionnag a thogail agus leudachadh dhan fhànais.
  Bhiodh e comasach barrachd air aon nobhail a chaitheamh air a" chuspair seo, ach gu ruige seo chan eil ùine ann.
  Tha aig Maria ri sabaid cuideachd. San fharsaingeachd, tha an àm ri teachd a 'coimhead neo-shoilleir agus gruamach. Ma bhuannaicheas na Nadsaidhean, dè a nì iad?
  Thig còmhla ris na partisans? Agus a 'snàgail tron choille gus am marbh iad thu? No 's dòcha a dhol dhan Wehrmacht?
  Agus chan eil a leithid de bheachd a 'dèanamh gàire orra cus. Rinn Maria osna gu mòr.
  Agus cha do thilg i ach grenade le a cas-rùisgte. Fhuair i grunn Fritz, a" sgàineadh:
  - Hitler kaput! Ged a tha e fionnar!
  Thilg Matryona cuideachd dòrlach de grenades le a casan rùisgte. Thionndaidh i an tanca a-null agus shèid i:
  - Infernal meatailt! Bidh nàire air an Fritz!
  Agus leig i as sradagan as a fiaclan.
  Ghabh Alenka e agus dh"èigh e:
  - Ach, bananathan! O, coconuts - Tum-ba-yumba!
  Agus chuir an nighean air bhog dòrn marbhtach le a cas-rùisgte. Agus bhris e armachd na Fritz.
  An uairsin chuimhnich Alyonka air beachd eile dhith. Sgrìobh mun t-saoghal shoilleir. Canaidh sinn às deidh a" chogaidh. Às deidh na h-uile, bhiodh sin cho math! Mar, mar eisimpleir, a 'fuireach ann an làithean a' cho-mhaoineas. No rudeigin iongantach eile.
  Coltach ri bàrdachd:
  Chrith an cruinne-cè os ar cionn
  Agus bha na reultan a 'uisgeachadh na speuran ann an neamhnaidean ...
  Tha 'n cogadh a' lasadh, 's e 'n droch rùn an ifrinn,
  Agus tha an diabhal airson an Ruis a sgrios!
  Is ann dìreach a-nis a tha na Gearmailtich air adhartas mòr a dhèanamh. Gorky ann an stoirm a. Agus tha seo cunnartach.
  Ach bha an fathann air sgaoileadh mar-thà gun robh Hitler a-rithist a" moladh fois. Agus is e cothrom a tha seo fois a ghabhail agus fois a ghabhail. Deagh chothrom airson faighinn seachad air. Mura fhalbh ach an dùthaich a chaidh a bhualadh.
  Ach is dòcha gum fàs e nas miosa nas fhaide air adhart.
  Thilg Anyuta a-rithist teachdaireachd a" bhàis le a cas-rùisgte. Cha robh i dha-rìribh a" creidsinn Hitler. Ach bha mi airson teannachadh nam blàr a thoirt sìos. Agus co-dhiù faigh beagan fois. Eh, bha Suvorov ann an àite Stalin, is dòcha gum biodh a h-uile dad air a dhol eadar-dhealaichte.
  Bha na Gearmailtich den bheachd gur e Mainstein a b" fheàrr. Tha am Fritz seo fhathast na bhiast. Agus faodaidh tu d" fhiaclan a ghiùlan fionnar!
  Dh"èigh Anyuta gu seòlta:
  - Mad Beria, Stalin olc!
  Agus feadaireachd tro na cuinnlean. Is e nighean a th" innte le deagh àbhachdas.
  Agus dh'fheumadh i cuideachd a bhith fo grèim. Ach bha deireadh sona aig an sgeulachd seo. Ach bha i air a sgrùdadh gu mionaideach, agus dh'fhairich i cuideachd ann an àiteachan dlùth. An uairsin bha agam ri grunn làithean a chuir seachad ann an cealla stinking a" cur thairis le nigheanan. Ach an uairsin chaidh a leigeil ma sgaoil. Cha deach comharran sam bith a lorg fhathast. No is dòcha gur e an fhìrinn gun do dh'fhuirich a pàrantan san fharsaingeachd. Ach ciamar a tha e - tha an leanabh sa phrìosan, agus chaidh athair agus màthair a-mach?
  Mura h-eil e comasach fo artaigil eucoireach. Cha robh Anyuta anns a" choloinidh, mar Alla agus Matryona. Ach cuideachd nighean cruaidh-iarainn. Agus geur-shùileach. Bha i ag obair aig làrach togail. Cha mhòr nach do shabaid e bho fhìor thoiseach a" chogaidh. Agus dh'ionnsaich tòrr.
  San fharsaingeachd bha an Dàrna Cogadh fada agus iomagaineach. Chaidh mi le saor-làithean goirid. Agus cait, no eadhon tìgearan, air an sgrìobadh air an anam. No 's dòcha radain. Tha faireachdainn a h-uile duine an seo caran beag. Ach ann am blàr bidh thu a 'dìochuimhneachadh agus a' faighinn aire.
  Is dòcha rudeigin bhon Chunntas de Montecristo? Tha e nas fheàrr na saothair chruaidh no cuingealachadh aonaranach. Agus, gu dearbh, tha an dràma trom sa phrìosan.
  Agus an seo tha iad gu tur an-asgaidh, agus faodaidh iad eadhon èigheach:
  - 'S e gobhar a th' ann an Stalin!
  Agus bidh iad gu tur ceart! Agus tha Stalin, gu dearbh, fhathast na ghobhar! Agus freak a chruthaich an Ruis. Tha e eadhon duilich gu bheil e ann am fìor eachdraidh, thàinig e gu bhith na cheannard fo stiùireadh a choisinn a leithid de chogadh. Tha ana-ceartas ann an seo. Uill, carson nach tàinig ceannard làidir is glic eile air adhart aig àm a" chogaidh?
  Bha gràin aig Alla, mar a bha na phrìosanach roimhe, air Stalin. Gu dearbh, b 'e seo an siostam aige. Thionndaidh i daoine gu bhith nan tràillean agus nan eucoraich. Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh an aghaidh seo!
  Agus bu chòir dha Stalin a bhith air a pheanasachadh! An dàrna cuid croch no losgadh. No flog.
  Bhiodh Alla uaireannan a" smaoineachadh mar a chuireadh i stad air Stalin. Agus thug e oirre faireachdainn tòrr na b" fheàrr. Ged, gu dearbh, a-mhàin mac-meanmna. Agus tha mi ag iarraidh soirbheachas dha-rìribh.
  Ach bhiodh Hitler air a chràdh. Mar eisimpleir, thoir e air a 'chrann. No sruth dealain, no uèir theth. No... Dè eile? Faodaidh tu, mar eisimpleir, a phutadh a-steach do mhaighdeann-stàilinn. No friogais ann an sgilet. Dèan briseadh air do ghàirdeanan is do chasan, suathadh do mhuineal le ròp. Tha, agus mòran a bharrachd! Croch beagan Fuhrer.
  A-nis, ma tha gu cairteal? Bha e cho cool! No roth! Fuasgladh le searbhag beò.
  No 's dòcha Hitler agus Stalin a thoirt còmhla agus toirt orra sabaid mar gladiators? Agus an uairsin dòrtadh a-steach ìm leaghte? No is dòcha ann am bogsa ìnean. Agus ìnean teth? Agus gealaichte! Agus dè eile nach urrainn smaoineachadh air!
  Agus a 'chùis air an Fuhrer, a' bualadh, a 'bualadh, agus a' bualadh a-rithist! An dèidh uèir a theasachadh, no slabhraidh.
  No reòdhta beò. Mar eisimpleir, ann am bloc deigh. Lìon le nitrigin liùlach no helium. San fharsaingeachd, losgadh.
  Cràdh le rèididheachd! No gabh luaidhe leaghte agus dòirt e sìos amhaich an Fuhrer.
  Rinn Allah gàire. Agus thilg i grenade le a cas-rùisgte.
  Thionndaidh e a-mach èibhinn. Agus bha am Fuhrer air a chronachadh.
  Ghabh an nighean ris agus rinn i gàire:
  - Boo Boo! Cuiridh mi sìos Hitler!
  Agus dè nach tàinig air a" bhòidhchead iongantach seo fhathast! Dìreach nighean air leth math!
  Agus cho dearg-ruadh ... Dè nach urrainnear a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, nach eil air a mhìneachadh le peann! A leithid de fhalt frizzy. Dìreach lasair. No napalm. Agus bidh i a" breabadh, tha i gu math sgiobalta agus a" breabadh gu math fionnar. Is e seo an nighean terminator.
  Chan e tiodhlac a th" ann am Maria nas motha. Ach tha nàdar tana. Agus eadhon creidmheach. Fìor, tha a creideamh a 'lagachadh. Gu dearbh, dè an seòrsa Dia, ma leigeas i buaidh nan Nadsaidhean? Ciamar a tha seo eadhon comasach?
  Bha fearg air Muire ri Dia. Ràinig na Gearmailtich Alma-Ata, Ufa, Gorky. Air a chuairteachadh le Ryazan, Moscow, Leningrad. Agus chan eil iad a 'stad.
  Tha, tha na Nadsaidhean làidir. Tha olc a" riaghladh an t-saoghail gun fhios air an àireamh. Ach chan urrainn sibhse a mhic Shatain cumhachd Chrìosd a bhriseadh!
  Bha làmh an uachdair riamh aig gaisgich an dorchadais. Oir tha miann aig cridhe an duine airson an uilc. Agus na bi cus earbsa ann. Agus cò a chreideas? Inntinn an duine! Às deidh na h-uile, chan eil daoine cho dona! Tha seòrsaichean gu math reusanta ann. a tha comasach air riaghladh gu cothromach. Agus chan e gu feum creidmhich. Agus tha Stalin fhathast na neach brònach!
  Smaoinich Maria airson mionaid. Thar a leithid de dhuilgheadas: carson a tha Dia a 'ceadachadh olc? Agus an seo chan eil am freagairt furasta. Gu dearbh, gun olc .... Feuch ri leabhar a sgrìobhadh anns nach biodh olc! Tha e cha mhòr do-dhèanta!
  Tha olc anns a h-uile obair litreachais. No peacadh... Ged nach eil bun-bheachdan peacaidh agus olc gu tur co-ionann. Tha cogaidhean dona cuideachd. Ach bha iad air an stiùireadh le toil Dhè. Agus cha bu pheacadh so, mar gu'm b'eadh. Is e seo paradocs an t-Seann Tiomnadh. Agus an uairsin an Tiomnadh Nuadh gu tur sìtheil. Agus chan e an rud as fheàrr an dàrna cuid ...
  Dè tha iad nan laighe fo na Nadsaidhean? Às deidh na h-uile, thuirt Iosa: bhuail iad thu air a 'ghruaidh dheas, cuir do làimh chlì!
  Ach cò dha-rìribh a tha a" leantainn seo? Sagairt? Uill chan eil! Bha an eaglais ionnsaigheach. Agus an Inquisition agus na Cogaidhean Croise, agus cruthan armachd aig na manachainnean.
  Seadh, cha robh na sagartan air an comharrachadh le irioslachd. Agus feadhainn eile... Biodh e Caitligich, Pròstanaich, Orthodox. Agus tha so maille ri sith an Tiomnaidh Nuaidh.
  Bidh faisisteach a" dèanamh na tha iad ag ràdh. Agus an uairsin teagaisg a bhith nad chaoraich, agus a bhith mar mhadadh-allaidh iad fhèin.
  Bha Maria a" smaoineachadh barrachd is barrachd gur dòcha gur e sìtheachadh fallain an fhìrinn. Chan e sìtheachadh a tha sin, ach atheism. Tha iad ag ràdh, gu dearbh, dè a th' ann an creideamh ach fèin-hypnosis. Uill, airson adhbhar air choireigin, cha do rinn na h-ìomhaighean duine neo-bhàsmhor. Agus bidh patriarchan a 'bàsachadh, dìreach mar pheacaich àbhaisteach. Agus chan eil na manaich comasach air rud sam bith.
  Chan e, tha e mòran nas fheàrr a chreidsinn: tha duine na ghobha na thoileachas fhèin!
  Agus na bi sgìth le trasg agus ùrnaighean. Agus tha tanca ùr tòrr nas luachmhoire na mìle ùrnaigh.
  Thilg Maria grenade le a cas rùisgte, glè tharraingeach agus thuirt i le osna dhomhainn:
  - Agus chan e eaglais, chan e taigh-òsta! Chan eil dad naomh! Agus ann am beatha chan eil a h-uile dad mar sin ... Chan eil a h-uile dad cho nigheanan!
  Dh"fhalbh Matryona le casan rùisgte, ionad iomlan de stuth-spreadhaidh agus thiodhlaic i ceud Fritz. Agus an uairsin dh'èigh i:
  - Na bi tùrsach! Beatha slàn air thoiseach! Gach beatha air thoiseach, dòchas agus feitheamh!
  Thilg Alenka teachdaireachd cuideachd, a 'draibheadh an Fritz dhan chiste. Agus sheinn i gu sunndach. A' sgrìobhadh air falbh;
  Is e nigheanan Komsomol salann na Talmhainn,
  Tha sinn mar mhèinn agus teine an fho-thalamh.
  Gun teagamh, tha iad air fàs gu bhith nan euchdan,
  Agus leinn an Claidheamh Naomh, Spiorad an Tighearna!
  
  Is toigh leinn a bhith a 'sabaid gu dàna,
  Tha nigheanan a tha farsaing ag iomradh na cruinne ...
  Tha arm na Ruis do-chreidsinneach,
  Leis an dìoghras agad, sa bhlàr gun atharrachadh!
  
  Gu glòir ar Tìr-mòr, naomh,
  Tha itealan-cogaidh a' cuairteachadh san adhar...
  Tha mi nam bhall Komsomol, tha mi a 'ruith casruisgte
  A" frasadh deigh a chòmhdaich na maragan!
  
  Chan urrainn dha nigheanan, tha fios aig an nàmhaid eagal a chuir,
  Bidh iad a" sgrios urchraichean nàmhaid gu lèir ...
  Cha ghleidh am mèirleach fuilteach aodann oirnn,
  Ann an dàin, bidh cleasan air an seinn!
  
  Thug Faisisteachas ionnsaigh air mo dhùthaich,
  Thug e ionnsaigh ann an dòigh cho trom agus cho maslach ...
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin
  Tha buill Komsomol aon ri Dia!
  
  Bidh sinn a 'ruith casruisgte tron t-sneachda,
  A" frasadh mar sheilleanan luatha...
  Is nigheanan sinn araon an samhradh 's a' gheamhradh,
  Tha beatha air an nighean a chruadhachadh!
  
  Tha an t-àm ann losgadh, mar sin teine fosgailte
  Tha sinn ceart, agus brèagha anns an t-sìorraidheachd ...
  Agus buail dìreach san t-sùil, chan ann san t-sùil,
  De na stàilinn ris an abrar an comh-thional !
  Na cuir ruaig air faisisteachd ar teagamh,
  Agus tha an tiomnadh nas làidire na titan làidir ...
  Anns an Athair gheibh sinn comhfhurtachd,
  Agus cuir às do eadhon am Fuhrer-tyrant!
  
  Tanca fìor chumhachdach, creidsinn "Tiger",
  Bidh e a" losgadh fada agus ceart ...
  Chan e a-nis an t-àm airson geamannan gòrach
  oir tha Cain olc a' teachd !
  
  Feumaidh sinn faighinn seachad air an fhuachd, an teas,
  Agus sabaid le fealla-dhà le horde cuthach ...
  Mathain borb feargach,
  Nach truagh an t-anam iolaire !
  
  Tha mi a" creidsinn gum buannaich buill Komsomol
  Agus togaidh iad an dùthaich aca os cionn nan rionnagan ...
  Thòisich sinn air an t-slighe bhon Dàmhair,
  Agus a-nis tha ainm Ìosa còmhla rinn!
  
  Tha gaol mòr agam air mo mhàthair-thìr,
  Bidh i a" deàrrsadh gu mòr air a h-uile duine ...
  Cha tèid dùthaich an athar a thoirt air falbh leis an ruble,
  Bidh inbhich agus clann a 'gàireachdainn ann an toileachas!
  
  Tha e spòrsail a h-uile duine a bhith beò san t-saoghal Sobhietach,
  Tha e furasta agus dìreach foirfe ...
  Na leig le fortan casg a chuir air an t-snàthainn aige,
  Agus chuir am Fuhrer a bheul gu dìomhain!
  
  'S e ball Komsomol casruisgte a th' annam,
  Ged a thionndaidheas an reothadh na cluasan ...
  Agus chan fhaic thu an teàrnadh, creid an nàmhaid,
  Cò a tha airson ar toirt agus ar sgrios!
  
  Chan eil faclan brèagha ann airson an Motherland,
  Tha a" bhratach dearg, mar gum biodh an fhuil anns na ghathan a" deàrrsadh.
  Cha bhi sinn nas umhail na asail,
  Tha mi a" creidsinn gun tig buaidh a dh" aithghearr sa Chèitean!
  
  Thèid nigheanan casruisgte Berlin seachad,
  Fàg lèileagan air a' chabhsair.
  Dhìochuimhnich sinn sòlas do dhaoine,
  Agus chan eil miotagan iomchaidh sa chogadh!
  
  Agus bidh sabaid ann, leig leis an t-sabaid seo briseadh a-mach.
  Brisidh Fritz a h-uile càil na phìosan!
  Bidh an t-athar gu bràth na shaighdear leat,
  Chan eil fios dè a th" ann an neo-riaghailteachd!
  
  Tha mi a" faireachdainn duilich dhaibhsan a bhàsaich, tha seo na bhròn don h-uile duine,
  Ach na toir na Ruiseanaich gu an glùinean.
  Ged a chuir eadhon Sam a-steach don Fritz,
  Ach dhuinne an sàr guru Lenin!
  
  Bidh mi a" caitheamh bràiste agus crois aig an aon àm,
  Tha mi ann an co-mhaoineas agus tha mi a" creidsinn ann an Crìosdaidheachd...
  Cogadh, creid daoine, chan e film a th" ann,
  Is e Fatherland ar màthair, chan e an khanate!
  
  Nuair thig an t-Uile-chumhachdach anns na neòil,
  Eiridh na mairbh uile ann an aghaidh shoilleir ...
  ghràdhaich daoine an Tighearn ann am bruadar,
  Leis gur e Iosa Cruthaiche a 'bhùird!
  
  An seo bidh sinn comasach air a h-uile duine a dhèanamh toilichte,
  Anns an t-saoghal gun chrìoch den Ruis.
  Nuair a tha plebeian sam bith mar cho-aoisean,
  Agus as cudromaiche anns a 'chruinne-cè Cruthachadh!
  
  Tha mi airson gabhail ris an Àrd-Chrìosd,
  Gus nach tuit a-riamh ro nàimhdean ...
  Ghabh Comrade Stalin àite athair,
  Agus bidh Lenin còmhla rinn gu bràth cuideachd!
  .
  
  
  Obama sgoinneil
  Thionndaidh Ceann-suidhe na SA Obama gu bhith na bu seòlta agus cha do bhom e ISIS, ach chuir e roimhe an Caliphate seo a chleachdadh mar reithe battering an aghaidh Ioran, Syria agus an Ruis. Bha an àireamhachadh aige làn fhìreanachadh. Chaidh ISIS, às deidh dha a" mhòr-chuid de Iorac a ghlacadh, a-steach don chogadh le Ioran. Cheannaich na h-Ameireaganaich ola bho na militants agus reic iad armachd air ais. Gus Assad a shàbhaladh, chaidh Vladimir Putin a-steach don chogadh às deidh a h-uile càil.
  Agus thòisich bomadh ISIS. Ach cha deach e cho rèidh 's a bha e ann an eachdraidh fhìor. Tha siostaman dìon adhair aig ISIS air an reic ris na Stàitean Aonaichte, agus jets sabaid. Bha nàmhaid na bu làidire an aghaidh na Ruis, agus b'fheudar dhi saighdearan talmhainn a ghluasad. Bhon fhìor thoiseach, dh'fhuiling na Ruiseanaich call mòr, agus chaidh an neart a bhriseadh. An seo, gu dearbh, chan eil e a-nis suas ri geir.
  Chaidh barrachd is barrachd fheachdan a tharraing a-steach don chogadh ann an Siria. Agus cha robh i mòr-chòrdte. Thuirt mòran: am bu chòir dhan Ruis a dhol an sàs ann an sin? Agus bha ISIS a" tighinn air adhart, a" toirt buillean trom air saighdearan Ruiseanach.
  Bhàsaich àireamh mhòr de shaighdearan. Ach cha robh e comasach an làn a 'chogaidh a thionndadh. A bharrachd air an sin, bha còmhstri ann cuideachd leis an Tuirc. Agus rinn seo e doirbh na feachdan a chleachdadh.
  Thòisich an cogadh le ISIS air ais sa Chèitean 2015 agus tha e air a dhol fada. Tharraing na blàran air adhart airson ùine mhòr, agus cha mhòr gum b" urrainn dha arm na Ruis an nàmhaid a chumail air ais. Bha cisteachan sinc ann. Agus bha a" mhòr-chuid de Iorac fo ISIS. Agus chaidh oidhirpean air briseadh troimhe a dhèanamh gnìomhach agus ionnsaigheach.
  Bha an cogadh, gu dearbh, air a bhith fada ... Agus ro àm nan taghaidhean ceann-suidhe anns an Ruis, bha e mar-thà air mairsinn airson trì bliadhna. Agus bhàsaich còrr air deich mìle saighdear Ruiseanach agus oifigearan agus grunn sheanalairean.
  Mar sin, bha fìor dhroch aghaidh aig Vladimir Putin. Thòisich Pavel Grudinin bho na feachdan clì gu luath a 'faighinn sgòran agus puingean poilitigeach. Agus bha a shoirbheachasan iongantach, mar a bha an ìre a 'leum.
  Fìor, bha na sgandalan a 'lagachadh suidheachadh Grudinin gu ìre, ach fhuair Girkin tlachd mòr. A tha, mar ghaisgeach a 'chogaidh anns an Donbass, air a bhith na rionnag ùr.
  Ann an suidheachadh sam bith, tha Putin mu thràth air mòr-chòrdte a chall, agus bha daoine ag iarraidh atharrachadh, agus chaidh dearmad a dhèanamh air ceangal Crimea.
  Bha na taghaidhean seachad, agus ged a bha coltas ann gun do bhuannaich Putin anns a" chiad chuairt, thòisich gearanan mòra agus iarrtasan airson toraidhean an taghaidh ath-sgrùdadh. Cha robh na comannaich a' creidsinn anns na co-dhùnaidhean, agus bha grunn eisimpleirean ann de fhoill luchd-bhòtaidh.
  Agus ann am Moscow bha còmhstri gu math mòr le luchd-taisbeanaidh. Thòisich gnìomhan mòra an-aghaidh cogadh cuideachd. Agus lean an t-sabaid ann an Siria.
  Chuir Putin eadhon suas an t-sabaid agus dh" fheuch e ri ionnsaigh a thoirt ann an Iorac.
  Ach cha do dh'adhbhraich seo ach àrdachadh anns an àireamh de chall.
  Agus dh'fhàs na blàran barrachd is barrachd agus dh'fhàs iad na bu fhuiltiche ...
  Bha an gluasad an-aghaidh cogaidh anns an Ruis a" fàs. Bha sgaraidhean mòra ann leis na poileis agus dìreach murt.
  Is e dìreach an tinneas tuiteamach coronavirus a tha air lughdachadh a dhèanamh air an ìre an-aghaidh cogadh.
  Ach lean na blàran ann an Siria, a dh" aindeoin an galar lèir-sgaoilte. Agus ann an 2021, an aghaidh ISIS, cho-dhùin iad deuchainn a dhèanamh air an armachd as ùire: tancaichean pioramaideach aon-suidheachain.
  Is e càraichean gun samhail a tha seo air an dèanamh ann an dìreach ceithir leth-bhreacan. Bha cuideam gach fear leth-cheud tonna, agus bha inneal còig mìle each aige. Agus chan eil an einnsean sìmplidh, ach dealain.
  Bha caileagan brèagha a" draibheadh ceithir càraichean agus bha e gu math fionnar.
  Air tanca pioramaideach, bhrùth Natasha na putanan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, agus gheàrr i am Mujahideen le gunnaichean-inneal, gan gearradh le peilearan cridhe uranium.
  Agus sheinn i, a" giùlan a fiacla:
  - Glòir don Ruis Mhòr!
  Bha Zoya, a bha a" losgadh air luchd-dùbhlain le gunnaichean-inneal agus a" losgadh bho ghunna-teine luath, ag èigheach:
  - Do'n Ruis a sgaoil a sgiathan !
  Agus le òrdagan rùisgte, bhrùth a" bhòidhchead sùbailte na putanan gàirdeachas.
  Agus a-rithist a 'sgoltadh shligean le coraichean uranium.
  Bidh tanca pioramaideach eile le Augustine a 'snìomh a spògan agus a' pronnadh an nàmhaid. Bidh e a 'gearradh sìos a' Mhujahideen, a 'còmhdach a' chnuic le beinn de chuirp.
  Agus roars:
  - Do 'n chomunn thug !
  Agus bidh Svetlana a 'bualadh air na nàimhdean, agus a' gearradh sìos am Mujahideen. Agus fhad 's a tha e a' seinn:
  - Bithidh Co-chomunn ann an glòir !
  Agus le òrdagan rùisgte, bidh e a" bruthadh putanan an luing gàirdeachais.
  Agus tha an cogadh air a dhol suas. Bha aghaidh làidir aig saighdearan Ruiseanach.
  Chan e tiodhlac a th" ann an ISIS. Bithear a" cleachdadh stoirmean-troopers na aghaidh. Tha caileagan brèagha aca cuideachd: Maria agus Mirabela. Tha iad cho math agus a 'sabaid casruisgte agus ann am bikini.
  Tha caileagan brèagha mu thràth a 'cur cuideam air suidheachadh an Mujahideen. Agus sgrios iad le urchraichean.
  Bidh Maria a" seinn le toileachas:
  A' claoidh ann an corruich SATO,
  Ghluais nàmhaid na rèisimeid air adhart ...
  Ach an luchd-cur gu bàs - naimhdean,
  Coinnichidh na Ruiseanaich le nàimhdeas!
  Agus mar a chuireas tu urchraichean chun an nàmhaid. Agus buail na naimhdean sa bhad.
  Mirabela, a 'cur shligean, beachdan:
  Dè a th" ann an cogadh, dè a th" ann an cogadh? Air sgàth cuid de dheachdaire Assad a dhòrtadh fala?
  Dh" aontaich Maria le seo:
  - Air an adhbhar seo, chan fhiach a bhith a" dòrtadh fala!
  Agus chuir i cuideachd rocaid marbhtach.
  Bidh na caileagan a 'leantainn òrdughan, gu dearbh. Ach tha cogadh air a bhith ann airson an t-seachdamh bliadhna, airson cò aig a bheil fios dè. Agus gu dearbh, tha na caileagan feargach le Putin. Chan eil e soilleir dè a tha e ag iarraidh. Agus tha saighdearan na Ruis a" cumail na loidhne, agus oidhirpean oilbheumach a" fàiligeadh.
  Tha tancaichean pioramaid math, ach tha am bataraidh fhathast air a leigeil ma sgaoil gu sgiobalta aig astar cho luath. Feumaidh iad a bhith air an toirt air a' chùl agus an dealan a ghearradh orra.
  Thàinig Natasha, Zoya, Augustina, agus Svetlana còmhla agus cluichidh sinn cairtean.
  Aig an aon àm, bidh na nigheanan a" seinn:
  - Uill, dè as urrainn dhomh a ràdh, dè as urrainn dhomh a ràdh, tha daoine air an rèiteachadh mar sin! Ag iarraidh fios, ag iarraidh fios! Tha iad airson faighinn a-mach dè a thachras!
  Agus sheall na taghaidhean gu Duma na Stàite buaidh nan comannach. Ach a-rithist bha falsifications mòra ann. Agus lean seo gu gearanan mòra anns an do ghabh na milleanan de dhaoine pàirt. Chaidh an seann lag Zyuganov a sgrios, agus thàinig an òigridh gu cumhachd na àite. Mheudaich gearanan, chaidh iad air stailc, agus mòran slogan.
  Mar fhreagairt, chuir arm na Ruis ionnsaigh mhòr air bhog an dà chuid ann an Siria agus Iorac. Thionndaidh an t-sabaid a-mach gu bhith uamhasach fuilteach. A bharrachd air an sin, tha Iran mì-chinnteach. Tha aimhreit agus aimhreit ann.
  Lorg Putin e fhèin ann an suidheachadh gu math duilich. Taobh a-staigh na Ruis, tha aimhreit air fàs mòran nas motha. Mu dheireadh dh'fhàs Zyuganov tinn, agus dh'iarr an ceannardas òg ùr Putin agus an sgioba aige a dhreuchd a leigeil dheth.
  Bha sabaid ann an Siria agus Iorac. Bha an cogadh an sin uabhasach. Agus dhìrich e air an rampage.
  Bha dithis nighean eile, Alice agus Angelica, a" sabaid mar uilebheistean agus a" cleachdadh heileacoptair sònraichte ann an cumadh diosc. Agus cha robh dòigh air an leagail.
  Bidh an heileacoptair a 'cur air bhog rocaidean, a' losgadh luchd-dùbhlain, agus a 'briseadh buncairean.
  Ghabh Alice e agus rinn i gàire:
  - Airson Caliphate na Ruis!
  Agus mar a bhios e a" bruthadh a òrdagan rùisgte air a" phutan luing gàirdeachais agus a" bualadh air an nàmhaid.
  Thuirt Angelica:
  - Air bòrd!
  Agus a-rithist, rocaidean mar lupanet, aig an nàmhaid ...
  Chaidh cruinneachadh mòr a chumail ann am Moscow agus aig àm còmhstri leis na poileis bha iad marbh. Chaidh mòran fhactaraidhean air stailc. A-nis tha na comannaich air an neart a nochdadh. Agus tha iad mu thràth air Putin a ghairm gu dìreach na eucorach agus na mhurtair. Bha an aghaidh a 'fàs. Agus an seo agus an sin chaidh fuil a dhòrtadh.
  Thionndaidh na gearanan gu bhith na stailc choitcheann. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e cho mòr is gun do rinn na h-ùghdarrasan lasachaidhean.
  Chaidh toraidhean nan taghaidhean gu Duma na Stàite a chuir dheth. Agus chaidh feadhainn ùra ainmeachadh. Agus an seo bha a h-uile cothrom aig na comannaich buannachadh. Agus eadhon air a bhuannachadh, an dèidh a 'mhòr-chuid de sheataichean fhaighinn sa phàrlamaid.
  Agus leig an riaghaltas Mikhail Mishustin dheth a dhreuchd. Thòisich cruthachadh riaghaltas clì. Aig an aon àm, thug na comannaich fa-near gun robh an t-àm ann crìoch a chur air a' chogadh ann an Siria.
  Is e 2022 a th" ann mu thràth... Thuirt Vladimir Putin le osna nach robh e a" dol a dhèanamh. Mar sin bidh na h‑ìobairtean uile anns a" chùis seo dìomhain.
  An uairsin thòisich am pròiseas impeachment anns an Duma Stàite. Tha atharraichean ann an Comhairle a' Chaidreachais cuideachd. Thionndaidh e chun làimh chlì, agus tha iad ag iarraidh a sguabadh air falbh Matvienko, a tha ro umhail pupaidean de na h-ùghdarrasan.
  San fharsaingeachd, thòisich na daoine ri ar-a-mach mòran nas gnìomhaiche agus ag iarraidh atharrachaidhean.
  Bha an suidheachadh a 'teasachadh suas. A-nis b" iad na comannaich a shuidhich tòna nan gearanan. Agus chruinnich iad ainmean-sgrìobhte airson bun-reachd ùr.
  Agus an uairsin bha stròc aig Putin, agus dh'fhàs e tinn.
  Chaidh taghaidhean ceann-suidhe ùra ainmeachadh.
  B 'e Alexei Kuznetsov am prìomh thagraiche bho na Comannaich. Agus rinn e tòrr. Agus anns na taghaidhean, fhuair an ceannard clì ùr air buannachadh anns a" chiad chuairt.
  Agus bha e sgoinneil!
  An seo tha an sgeulachd sìthiche a 'tighinn gu crìch, agus cò a dh'èist ris a' chucair!
  
  EMELYAN PUGACHEV - Cothrom AIRSON AN duine
  Chaidh Emelyan Pugachev, dìreach às deidh dha daingneach Tatishchevo a ghlacadh, gu Orenburg agus fhuair e air a 'bhaile a ghlacadh le iongnadh agus a thoirt le ionnsaigh mhòr. Ghèill a' mhòr-chuid den ghearastan cha mhòr gun sabaid.
  Agus ghlac Emelian Pugachev ionad mòr roinneil, tòrr ghunnaichean agus armachd.
  Às deidh sin, ghluais an arm aige a bha a 'fàs gu luath gu daingneach Verkhne-Yaitskaya agus thug e ionnsaigh luath air. Agus nas fhaide air adhart gu Ufa. Thàinig barrachd is barrachd dhaoine bho dhiofar dhùthchannan còmhla ri Pugachev. Bha an armailt aige, a' dlùthachadh ri Ufa, mu thràth air an àireamh faisg air leth-cheud mìle, agus mòran ghunnaichean.
  Ghèill an gearastan cha mhòr gun strì. Às deidh sin, chuir Emelian Pugachev luchd-itealaich gu na h-Urals gus smachd a ghabhail air na factaraidhean armachd.
  Fhuair Catrìona an dàrna naidheachd gun do thuit Orenburg gu mall. Agus chuir e iongnadh air a h-uile duine. B" fheudar dhomh neart a chruinneachadh gu h-èiginneach. Agus chan eil mòran dhiubh ann - bidh an cogadh Turcach a 'toirt a h-uile càil air falbh. Cha deach ach aon Bibikov, àrd-cheannard gu ìre mhòr iomchaidh, a chuir an gnìomh. Agus tha sgioba aige. B" fheudar dhomh neart a chruinneachadh gu h-èiginneach.
  Ach dh'fhàs arm an impostor gu luath. Agus ghluais e gu Kazan. Thàinig Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz agus daoine eile còmhla ris. Aon às deidh a chèile, chaidh Emelyan Pugachev aithneachadh mar rìgh dligheach agus factaraidhean agus bailtean-mòra anns na Urals.
  Agus chaidh mòran còmhla ris na reubaltaich. Agus chaidh arm Emelian Pugachev gu Kazan, agus bhris e an aghaidh gu furasta. Chaidh mòran oifigearan a-null gu a taobh. Agus dh'fhàs arm Pugachev gu luath. Agus mar sin chaidh ionnsaigh a thoirt air Kazan.
  Agus ann am fìor eachdraidh, bha an impostor comasach air a thoirt le arm eagraichte nas lugha agus nas miosa. Agus a-nis tha e air fàs eadhon nas fhasa agus nas luaithe.
  Agus chaidh an Kazan Kremlin a thoirt sa bhad. Thionndaidh arm Emelyan gu bhith luath.
  Agus cia mheud eachraidh agus saighdear cumhachdach a chruinnich. Agus làmhachas, agus luchd-sabaid bho na factaraidhean Ural. Agus tòrr armachd. Mar sin thuit Koziedemyansk.
  Is ann dìreach ann an Nizhny Novgorod a bha Emelian Pugachev an dùil ri fìor strì.
  Chaidh aca air daingneachadh a dhèanamh an sin bho faisg air St. Petersburg agus bho chrìoch na Suaine. Ach bha còrr air ceud mìle saighdear agus mòran ghunnaichean aig Pugachev mu thràth.
  Rinn Bibikov mearachd. Ach, an àite dìon, tharraing e pàirt de na saighdearan às a 'bhaile. Agus thàinig iad fo bhuille làidir bho fheachdan àrda nan reubaltaich agus chaidh am pronnadh.
  Thug seo cothrom don ionnsaigh air Nizhny Novgorod. A bharrachd air an sin, chaidh pàirt de na saighdearan agus na h-oifigearan a-null gu taobh Emelian Pugachev. Agus thuit am baile as motha.
  Chaidh Bibikov a ghlacadh cuideachd. Dhiùlt e dìlseachd a mhionnachadh don impostor agus chaidh an crochadh.
  Ghluais Pugachev gu Moscow. Nas trice is nas trice, chaidh saighdearan an riaghaltais, oifigearan agus eadhon seanalairean a-null gu a thaobh.
  Thuit Ryazan cha mhòr gun strì. Agus thàinig arm mòr a-steach ann am Moscow.
  Cha robh mòran shaighdearan ann, agus cha robh iad gu tur earbsach. Chaidh trì rèisimeidean de Don Cossacks a-null gu taobh Pugachev. Agus thug stoirm ionnsaigh air Moscow.
  Cha robh ach an Kremlin cothrom cur an aghaidh, ach lorgadh luchd-brathaidh an sin agus dh'fhosgail iad na geataichean gu Pugachev.
  Chaidh Alasdair Suvorov, air a chuimhneachadh gu sgiobalta bho aghaidh na Tuirc, a-null gu taobh an tsar fèin-ghairmichte. Cho-dhùin e nach robh feum sam bith ann a bhith a' sabaid an aghaidh nan daoine. Agus tha ceist dligheachd an rìgh na cùis de mhiann na dùthcha.
  Chaidh Suvorov a leantainn le seanailearan eile. Sgap na cinn-cinnidh aig ceann nan saighdearan air feadh na Ruis agus thug iad bailtean às dèidh bailtean mòra.
  Agus chaidh Pugachev fhèin gu St Petersburg.
  Catherine the Second, a 'faicinn gu robh a neart a' crìonadh, a 'gabhail pàirt de na h-ulaidhean, theich e thall thairis, ag òrdachadh na bràithrean Orlov gus dìon a' bhaile a chuir air dòigh.
  Rinn iad sin dìreach. Chaidh a 'mhòr-chuid den ghearastan a-null gu taobh an impostor, agus chaidh St Petersburg a thoirt gu luath. Chaidh na Orlovs a ghlacadh agus a chrochadh. Agus chaidh an rìgh ùr a-steach don phrìomh-bhaile. A dh'aithghearr, dh'aithnich cha mhòr a h-uile seanailear agus aonadan Ruiseanach e. Coltach ri bailtean-mòra na Ruis. Theich Catriona dhan t-Suain. Agus às an sin dhan Ghearmailt.
  Bhàsaich a mac Pavel ann an suidheachadh mì-chinnteach. Agus phòs Emelyan Pugachev a-rithist, agus dh'ainmich e crùnadh ùr. Às deidh sin, thàinig an Cossack Ustinova gu bhith na bhean aige.
  Chaidh an cogadh leis an Tuirc a thoirt do Alasdair Suvorov agus chrìochnaich e le buaidh luath.
  Rugadh oighre Emelyan. Agus bha sliochd nan Romanovs, mar gum biodh, air a neartachadh.
  Chuir an rìgh às do serfdom agus rinn e ath-leasachaidhean. Thòisich an Ruis a 'leasachadh agus ag èirigh gu luath. Lean cogadh eile leis an Tuirc agus glacadh Constantinople. Stèidhich Emelyan Pugachev creideamh ùr, a 'trèigsinn na Trianaid agus a' toirt a-steach polygamy. Bha e mar-thà an aon rud ri Islam, ach Orthodox Islam.
  Rinn Alasdair Suvorov grunn iomairtean, a 'ruigsinn Morocco, agus a' toirt buaidh air an Ear Mheadhanach, Iran, Sudan agus Afraga a Tuath. Agus an uairsin, nuair a thachair ar-a-mach anns an Fhraing, ghlac arm Emelian Pugachev an Roinn Eòrpa gu lèir. Mar sin dh" èirich na h-ìmpirean as motha ann an eachdraidh mac an duine.
  Bha Emelyan Pugachev gu math òg bho 1742 agus mar sin bha e a 'riaghladh airson ùine mhòr, bha e beò an dà chuid Catrìona agus Alasdair Suvorov. Às deidh ceannsachadh na Roinn Eòrpa, ghluais na Ruiseanaich air feadh Afraga agus chaidh iad a-steach do na h-Innseachan, a thug iad buaidh cuideachd.
  Thachair an cogadh le Sìona mar-thà ann an 1815 fo mhac Pugachev, Pàdraig a 'Cheathramh.
  Thàinig an cogadh gu bhith na bhuannachd don Ruis agus chaidh Sìona a chuir fo smachd. Às deidh sin, chuir an Ruis gu tur fo smachd trì mòr-thìrean agus thàinig i air tìr ann an Astràilia agus Alasga. Agus lean e air a leudachadh gu Ameireaga. An sin cha robh fìor cho-fharpaisich aice tuilleadh.
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air Breatainn agus a ghlacadh. Agus gu luath thug e buaidh air na Stàitean Aonaichte. Ro 1850, bha an Ruis mar-thà a 'cumail smachd air an t-saoghal gu lèir.
  Thàinig an ath rud gus an deach an leudachadh cosmaigeach. Agus thionndaidh e a-mach sgoinneil.
  Ach, gu dearbh bha duilgheadasan ann.
  Is e aon dhiubh an gluasad a tha airson cruth riaghaltais poblachdach. Ach bha ùghdarras aig sliochd Pugachev-Romanov agus gu ruige seo dh'fhuirich e do-chreidsinneach.
  Bha strì cumhachd agus oidhirpean coup ann cuideachd. Nuair a thachair a" chiad turas-adhair taobh a-muigh siostam na grèine faisg air deireadh an fhicheadamh linn, chaidh buidheann de luchd-co-fheall aig toiseach an aonamh linn air fhichead a-steach do chadal fuadain agus chaidh iad gu planaid fad às gus an stàit fhèin a stèidheachadh an sin.
  Dh"èirich cuid de dhuilgheadasan leis na h-Iùdhaich. Nam biodh dùthchannan eile gu sgiobalta ag ath-aithris agus a" gabhail ri Orthodox Islam, bha na h-Iùdhaich sin borb agus chuir iad an aghaidh. Agus bha iad air am brùthadh air a shon. Bha duilgheadasan eile ann cuideachd. Anns an aonamh linn air fhichead, tha atheism air fàs fasanta. Agus diùltadh ùghdarras a" Bhìobaill agus an Koran. Agus gu foirmeil, chaidh diadhachd a thogail air mìneachadh an-asgaidh de na leabhraichean sin.
  Agus dh'adhbhraich seo cuideachd cuid de chòmhstri. A bharrachd air an sin, tha saidheans air a leasachadh. Tha dùil-beatha san aonamh linn air fhichead air a dhol suas gu mòr, agus tha daoine air ionnsachadh a bhith a" coimhead nas òige. Agus gun teagamh thòisich iad air a ràdh, ach dè mu dheidhinn briathran Chrìosd: cha dèan thu aon fhalt geal no dubh? No biodh an làithean ceud agus fichead bliadhna!
  Bha teagamhan ann cuideachd. Air cuid de phlanaidean siostam na grèine, far an robh tuineachaidhean mòra ann mar-thà, thòisich faireachdainnean separatist ag èirigh. Co-dhiù, bha iarrtasan airson fèin-riaghlaidh. Ann an ùine ghoirid, nas fheàrr na ann an eachdraidh fìor, ach fhathast, tha duilgheadasan ann agus chan eil a h-uile dad rosy.
  Ach co-dhiù, tha an cinne-daonna aonaichte agus le gort agus galaran sgaoilte agus tha cha mhòr a h-uile galair seachad. Agus faodaidh daoine a bhith beò airson grunn linntean gun a bhith a 'fàs nas sine, agus chan e beatha idir, ach cha mhòr co-mhaoineas agus nèamh air an Talamh anns an aonamh linn air fhichead!
  
  COMHRADH EADAR-MHINEACHADH CHURCHILL
  Dh"aontaich Churchill sìth a dhèanamh leis a" Ghearmailt air na teirmean a leanas. Tha an Treas Reich a" gealltainn iomlanachd a h-ìmpireachd tuineachaidh do Bhreatainn. A bharrachd air an sin, dh" aontaich Hitler gun a bhith ag iarraidh air ais na coloinidhean Gearmailteach a ghabh Sasainn a-steach sa Chiad Chogadh. Mar dhuais, ge-tà, bha làn shaorsa aig na Gearmailtich na coloinidhean Frangach agus Duitseach a chuir às. Agus cuideachd b" urrainn dhaibh a dhol an gnìomh cho mòr "s a bha iad ag iarraidh an aghaidh na Ruis. Gu dearbh, cha robh an Fuhrer a 'dol a dh' fhulangas an USSR còmhla ri a nàbaidh. Fhuair a" Ghearmailt mòran. Agus bha gu leòr aice. Agus gu foirmeil cha do chaill Breatainn dad. Mar sin bha an aonta buannachdail dha chèile. Co-dhiù, cha robh cothrom aig Sasainn an cuid seilbh a chumail ann an Afraga agus Àisia. Bhiodh na Gearmailtich gu furasta air an Èiphit a ghlacadh, agus às deidh sin an Ear Mheadhanach le Iorac agus Kuwait. Agus an uairsin, tro Iran a bha an aghaidh na Gearmailt, bhiodh iad air na h-Innseachan a ruighinn.
  Gun luaidh air nach eil cothrom aig Breatainn Afraga a chumail.
  B" e na Breatannaich co-dhiù a bha bàtaichean-aigeann agus cogadh adhair, deiseil dheth.
  Agus mar sin dh'fhuirich na pàrtaidhean uile nan ùidhean. Agus thòisich Hitler ag ullachadh ionnsaigh air an Ear. Tha tòrr a bharrachd tancaichean anns an USSR, agus mìle gu leth carbad, de chàileachd mòran nas fheàrr na an fheadhainn Gearmailteach.
  An coimeas ris an fhìor sgeulachd, chuir am Fritz suas còig mìle itealan agus mìle tanca a bharrachd. Thug gainnead call ann am Blàr Bhreatainn buaidh, agus an comas an African Corps a chleachdadh air an taobh an ear.
  Fìor, bha seo gu ìre air a chothromachadh leis an fhìrinn gun robh iongnadh nas duilghe a choileanadh.
  A dh'aindeoin sin dh'ainmich Stalin gluasad coitcheann, agus thug e na saighdearan gu rabhadh. Ach bha buille nan Gearmailteach fhathast làidir agus gu h-obann gu h-obann. A bharrachd air an sin, cha robh iad an dùil gun tilgeadh am Fritz an neart gu buillean sa bhad. Agus airson dìon, tha na Reds air an trèanadh gu math nas miosa na ionnsaigh.
  Bhris saighdearan Wehrmacht tro na dìonan agus b 'urrainn dhaibh gluasad air adhart anns na prìomh stiùiridhean.
  Beagan nas slaodaiche na anns an dà fhicheadamh sgeulachd fhìor. Ach ràinig sinn Smolensk. Far an do chrìochnaich iad, chaidh stad a chuir orra le feachdan Sòbhieteach adhartach. Ach thionndaidh na Nadsaidhean gu deas. Mu thràth aig deireadh an fhoghair ghlac iad Kiev. Ghlac an geamhradh am Fritz, mar ullachadh airson sabaid airson ionnsaigh air Moscow. Dh"fhuirich na Nadsaidhean airson a" gheamhraidh, anns an fhuachd, gun a bhith dàna ri stoirm.
  Tha Leningrad, an uair sin, air a bhacadh.
  Nas miosa buileach, cha robh Iapan airson a dhol a chogadh leis na SA agus Breatainn. Agus dh" fhaodadh e dàrna aghaidh fhosgladh aig àm sam bith. Anns a 'gheamhradh, dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach ri gluasad air adhart, ach cha deach dìon na Gearmailt a bhriseadh a-riamh. As t-earrach, fhuair na Nadsaidhean neart agus chùm iad orra a" faighinn smachd air an èadhar. Ach bhon a fhuair an Treas Reich ola chan ann a-mhàin à Romania, ach cuideachd bho Libia, Nigeria, Camarún, cha robh feum aig na Nadsaidhean air ola Caucasian cho mòr.
  Agus chuir am Fritz ionnsaigh air bhog sa mheadhan. Ann an oidhirp a ghabhail Moscow.
  Ach bha loidhne dìon nan saighdearan Sòbhieteach làidir. Airson trì mìosan de shabaid làidir, cha b 'urrainn dha na Nadsaidhean ach ceud, ceud is fichead cilemeatair a thoirt air adhart.
  Agus sguir iad. Is ann dìreach anns a" Chrimea a b" urrainn dha na Nadsaidhean Kerch a ghabhail agus casg a chuir air Sevastopol. Ghlac na Nadsaidhean cuideachd leth de na Donbass, gu sònraichte Kharkov. Às deidh call mòr anns an ionad, dh'atharraich Hitler an ro-innleachd aige, agus cho-dhùin e, air comhairle Goering, ionnsaigh adhair a chuir air bhog air an USSR.
  Gu sònraichte, chaidh bomairean Yu-188 a chleachdadh. Agus Yu-288 nas ùire agus nas adhartaiche. Dh'fhàs an cogadh barrachd is barrachd suidheachadh. Bha Hitler a" cunntadh air buill-airm is tancaichean ùra. An toiseach, chaidh na Tigers a-steach don t-sreath, agus beagan às deidh sin an Leòmhann, agus an uairsin am Panther. B 'e an "Leòmhann" an tè as dìonaiche, gu dearbh, le armachd taobh 100-mm, agus eadhon aig ceàrn. Bha armachd taobh math aig an "Tìgear" cuideachd. Tha an "Panther" nas miosa, nach do tharraing briseadh air an tanca.
  Anns a 'gheamhradh, chùm na Gearmailtich an loidhne. Thàinig saighdearan Sòbhieteach air adhart gun soirbheachadh sa mheadhan. Dh'fheuch iad ri ath-ghlacadh agus cuideachd Kharkov gu neo-shoirbheachail. Bha na Gearmailtich an seo deiseil airson dìon, agus b" urrainn dhaibh an ionnsaigh a chuir air ais. B 'e an aon shoirbheachadh aig an Arm Dearg Operation Iskra, nuair a chaidh aca air briseadh tro thrannsa cumhang gu Leningrad fo shèist air tìr.
  Anns a 'Chèitean, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air Sevastopol. A chrìochnaich air 9 Iuchar, 1943 nuair a thuit am baile-mòr daingneach. Thòisich an oilbheum ann am meadhan nan Nadsaidhean an ath latha. Chleachd iad àireamh mhòr de na tancaichean as ùire. A 'gabhail a-steach an "Lev", a tha, mar thoradh air dìon bho gach ceàrnaidh, a' gealltainn a bhith na tanca briseadh math. Chaidh na Ferdinands cuideachd air an oilbheum - gunnaichean fèin-ghluasadach eireachdail nan dòigh fhèin.
  Dh'fhàs oilbheum nan Nadsaidhean gu slaodach. Bha na call mòr. Tanca "Lev", sheall ìre gu leòr de theine a 'ghunna agus droch coileanadh dràibhidh. Ach fhathast, chaidh aig na Nadsaidhean air Vyazma a chuairteachadh. Agus an uairsin gabh e. Tharraing aon bhlàr deireadh an fhoghair, agus thiormaich ionnsaigh an Fritz.
  Dh"fheuch an t-Arm Dearg ris an status quo a thoirt air ais sa gheamhradh. Agus bha i comasach air Vyazma a bhualadh air ais. Ach bha a h-uile soirbheachas cuingealaichte ri seo. B" urrainn dha na Nadsaidhean seasamh an aghaidh sa mheadhan. Agus faisg air Leningrad. Agus faisg air Kharkov.
  Ann an dìon, sheall "Panther" tanca math. Chaidh an inneal as motha den Treas Reich a thoirt a-mach ann am meudan mòra, agus b" e is dòcha gur e seo an dòigh as fheàrr air dèiligeadh ri tancaichean Sòbhieteach. Anns an èadhar, chaidh an t-sabaid air adhart le beagan uachdranas air an Luftwaffe. Bha plèanaichean Gearmailteach le deagh armachd, le astar mòr, ach cha robh iad cho furasta an gluasad. A dh'aindeoin sin, bha am ME-309 gu math èifeachdach, gu h-àraidh air sgàth astar agus armachd a 'charbaid.
  Agus bha itealain jet air an t-slighe. An toiseach, an trodaiche ME-262, an argamaid as làidire. Fìor, daor. Bha na Gearmailtich an-còmhnaidh ag àrdachadh cinneasachadh armachd. Chleachd iad luchd-obrach cèin agus bha barrachd uidheamachd aca na bha san USSR. Nochd modal Focke-Wulf nas adhartaiche - TA-152, aig an robh, le armachd cumhachdach agus armachd, comas gluasad nas fheàrr agus astar nas luaithe.
  Ach is e am prìomh rud, gu dearbh, itealain jet. Cha b 'urrainn don Sòbhieteach ùr LA-7 agus Yak-3 ach cuid de dhìoladh a dhèanamh airson coltas ginealach ùr de dh'innealan am measg nan Nadsaidhean.
  Eadhon mus deach am Panther a-steach don t-seirbheis, bhathas den bheachd nach robh an tanca seo air a dhìon gu leòr. Gu sònraichte air na taobhan. Mar thoradh air an sin, chaidh am Panther-2 a leasachadh gus a bhith nas dìon, nas truime, agus le gunna 88 mm. Agus "Tìgear" -2.
  Chuir an USSR suas IS-2 agus T-34-85. Bha raidhfil ionnsaigh MP-44 nas adhartaiche aig na Gearmailtich. Chaidh "Maus" a-steach don t-sreath cuideachd. Eu-coltach ri fìor eachdraidh, cha deach an Treas Reich a bhomadh leis na Càirdean, agus ghabhadh tòrr uidheamachd a dhèanamh.
  Sheall an t-sabaid, ge-tà, gu robh an tanca "Maus" ro throm, agus gu ìre mhòr freagarrach airson dìon. Bhris "Tiger" -2 ro thric agus bha e cuideachd na tanca dìon.
  Chan eil ach an "Panther" -2 le einnsean nas cumhachdaiche de 900 each-chumhachd, air a dhearbhadh gu bhith na charbad iomchaidh airson obair sabaid. Cha do sheall an "Leòmhann" e fhèin cus nas motha.
  Tha fìor ghnìomhachd sabaid air sealltainn nach e inneal fìor earbsach a th" anns an ME-262, daor agus nach gabh a ghluasad gu leòr, eadhon le buill-airm cumhachdach. Nas gnìomhaiche, chaidh an TA-152 a-steach don t-sreath, a bha gu ìre mhòr freagarrach mar each-obrach. Dh" fhaodadh gur e itealan ionnsaigh a th" ann agus bomair aghaidh agus trodaiche. Cha robh na dòchasan co-cheangailte ris an ME-262 làn fhìreanachadh. A bharrachd air an fhìrinn gu bheil an trodaiche seo gu math duilich a losgadh sìos, bha armachd làidir aige. Ach chuir e tòrr cuideam air cuideachd. Ach bha dòchasan àrda co-cheangailte ri HE-162. Agus ann am pàirt bha iad air am fìreanachadh.
  As t-samhradh 22 Ògmhios, 1944, bhuail na Gearmailtich gu h-obann am prìomh bhuille aig deas. Chùm an àithne Sòbhieteach na prìomh fheachdan sa mheadhan. Bha Stalin a 'creidsinn gun robh an dì-ghalarachadh a bhiodh an nàmhaid a' caismeachd air Moscow a-rithist. Ach b' urrainn dha na Nadsaidhean a dhol thairis air fiosrachadh Sòbhieteach. A bharrachd air an sin, tha buaidh cuideachd air àireamh mhòr de tancaichean Gearmailteach "Panther" -2, a tha luath gu leòr agus a ghabhas gluasad, agus air an dìon nas fheàrr, air na taobhan.
  Cuideachd, chaidh mòran de "Tigers" a dhèanamh, innealan a tha an ìre mhath furasta a dhèanamh. Bha cuideachd atharrachadh ùr air an "Leòmhann". Le gunna 88mm nas aotroime ach le einnsean 1250 each-chumhachd. Is e an "Leòmhann" seo an tanca as soirbheachail - den t-seòrsa "Tiger" -2, ach nas truime, le taobh nas doimhne 120-millimeter agus armachd teann, a tha nas motha na dìoladh airson an einnsean cumhachdach bhon "Maus".
  Thionndaidh an Lev-2 gu bhith na tanca adhartach soirbheachail. Bha na Gearmailtich comasach air mòran a choileanadh. Ghlac iad Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, ghabh Voronezh. Agus thionndaidh e gu lùb an Don. Mu dheireadh ràinig sinn Stalingrad. Ach an sin bha iad air am bogadh sìos ann am batail. Mar a bha e ann am fìor eachdraidh, b' urrainn do shaighdearan Sòbhieteach na Gearmailtich a chuairteachadh faisg air Stalingrad. Ach, chaidh aig na Nadsaidhean fhathast air briseadh a-mach às an cuairteachadh. A dh'aindeoin sin, bha tòrr a bharrachd tancaichean aig na Gearmailtich. Sheall na blàran gu bheil "Panther" -2 agus "Lion" -2 comasach air sabaid gu math sa gheamhradh. A bharrachd air an sin, nochd na gunnaichean fèin-ghluasadach E-25 aig an aghaidh. B' e canan Panther beag, ìosal a bh' anns a' charbad seo, ach bha e glè shùbailte agus a' losgadh gu luath.
  Thill na Nadsaidhean à Stalingrad gu lùb an Don agus chùm iad a-mach an sin. Thàinig earrach 1945. Chaidh XE-162 a-steach don t-sreath, agus thug itealan Sòbhieteach a-steach don mhodail seo. Ach is e an rud as cudromaiche bomairean jet, aig nach robh co-ionann. Bhom iad na Ruiseanaich le cha mhòr gun pheanas.
  Chaidh an tanca ùr Gearmailteach E-50 a-steach don t-sreath - nas aotroime na an Tìgear-2, ach air a dhìon nas fheàrr agus le armachd le einnsean cumhachdach. Agus tha an canan 88mm 100 EL aige gun samhail ann an cruinneas agus dol a-steach armachd.
  Bha Stalin a" coimhead airson dòighean air sìth a dhèanamh ri Hitler. Bhon àm sin bha na tancaichean ùra IS-7 agus T-54 fhathast gan leasachadh. Agus tha itealain jet eadhon nas neo-shoilleir.
  Ach cha robh am Fuhrer ag iarraidh sìth agus lean e air adhart leis an ionnsaigh. An turas seo, chun an Caucasus, tro na Terek Gates. Fhuair na Nadsaidhean grèim air na bailtean Sòbhieteach - Grozny agus Ordzhonikidze. Ach nuair a chaidh iad a-steach do na beanntan, chaidh an adhartas nas slaodaiche.
  An uairsin chaidh na Nadsaidhean gu Stalingrad a-rithist. Ann am batail, fhuair na saighdearan Sòbhieteach barrachd is barrachd bho itealain ionnsaigh jet agus bomairean an Luftwaffe. Ach cha b 'urrainn dha na Fritz fhèin am baile a ghabhail, chaidh iad a ghluasad sìos ann am batail. Ged a thrèig iad na "Sturmtigers" anns a 'chùrsa. Agus chaidh itealain a bhrùthadh.
  Tha an Sòbhieteach Yak-9, an trodaiche as motha, seann-fhasanta. Agus nochd na Gearmailtich modalan nas adhartaiche den ME-262 le mòran a bharrachd luaths agus gluasad. Agus nas làidire ann an armachd XE-162. Mheudaich an suidheachadh eadhon nas motha nuair a chaidh Iapan a-steach don chogadh mu dheireadh. Lean an Tuirc an aon rud. Ro dheireadh a 'chòigeamh bliadhna fichead, chaidh a' mhòr-chuid den Chugais a ghlacadh leis na Gearmailtich agus na Turcaich. Agus thug an dà fhicheadamh bliadhna ùr briseadh-dùil a bharrachd don USSR.
  Bha Stalingrad fhathast a" cumail a-mach, ach aig deireadh a" Chèitein chaidh a" chairteal mu dheireadh a ghabhail. Agus ghabh na Gearmailtich agus na Turcaich aig an àm seo an Caucasus gu tur. Agus san Iuchar 1946, thòisich oilbheum ùr an aghaidh Moscow. Bha cothroman math aig na Nadsaidhean. Ghabh an dà chuid E-75 agus E-100 pàirt anns na blàir. Bha na tancaichean sin nas dùmhail agus air an dìon nas fheàrr. Bha aghaidh nan Sòbhieteach gu slaodach ach gu cinnteach air a chuartachadh a-steach... Ro dheireadh an fhoghair, bha Moscow air a chuairteachadh.
  Thuit Saratov cuideachd aig an aon àm. Tha suidheachadh air leth duilich air leasachadh. Bha na Seapanach a" tighinn air adhart bhon taobh an ear. Thairg Stalin sìth do Hitler air teirmean sam bith eile seach gèilleadh. Dhiùlt am Fuhrer na molaidhean sin.
  Sa gheamhradh, thuit Moscow às deidh ionnsaigh làidir. Agus as t-earrach agus as t-samhradh, ghabh na Gearmailtich an sgìre Volga-Vyatka gu lèir. Pala agus Vologda. Bha e comasach dha na Nadsaidhean Sverdlovsk a ruighinn ro mheadhan an fhoghair ...
  
  ROIMH-RADH FACAL A' CHATHAIRLAIN
  Cha do leig Chamberlain dheth a dhreuchd, agus chaidh aige air sìth urramach a thoirt gu crìch le Hitler.
  Bha na suidheachaidhean airson Breatainn gu math fàbharach: bha an Treas Reich a" gealltainn nach biodh seilbh na h-ìmpireachd leòmhann do-sheachanta. Agus cha do chaill Breatainn òirleach de chrìochan. Ach mar dhuais, fhuair Hitler saorsa iomlan ann an tìrean seilbh na Frainge, na Beilge, an Òlaind. Agus tha iad sin nan raointean mòra. Agus saorsa làmhan anns an Ear.
  Agus cha do dhiùlt àireamh a h-aon Nadsaidheach caismeachd a dhèanamh air an USSR. Agus lean e air a 'cruinneachadh neart.
  Bha Hitler ag iarraidh chan e a-mhàin Afraga agus Siria, le pàirt de Àisia, ach cuideachd fearann Ruiseanach. An toiseach, gu dearbh, granaries na h-Ucrain, na stàitean Baltach, Belarus, agus ola Caucasian. Mar sin bha planaichean an Fuhrer Napoleon.
  Bha na Gearmailtich ag ullachadh airson cogadh, a 'cruthachadh feachdan cudromach. Air plana Barbarossa, bha barrachd shaighdearan aca. An toiseach, gu dearbh, itealain. Cha deach trì mìle itealan a losgadh sìos aig blàr adhair Shasainn agus chaidh iad a-steach do rangannan an Luftwaffe. A bharrachd air an sin, plèanaichean nach robh a 'Mhuir Mheadhan-thìreach a' tarraing aire, agus gus an Roinn Eòrpa a chòmhdach. Mar sin, cha deach còig mìle itealan a thoirt do phlana Barbarossa, a dhà uimhir - deich mìle.
  Agus bha beagan tancaichean eile ann. An toiseach, mheudaich cinneasachadh chàraichean barrachd, leis nach deach an treas Reich a bhomadh. Anns an dàrna fear, cha deach ceithir cheud tanca gu Afraga. Agus chaidh rudeigin a thoirt às an Fhraing. Mar sin bha am Fritz air ullachadh na b" fheàrr airson a" bhlàir.
  Fìor, chaill iad beagan ùine a 'gluasad air adhart an aghaidh Iugoslabhia agus a' Ghrèig. Ach chrìochnaich e às aonais Bhreatainn nas luaithe.
  Agus thòisich an ionnsaigh air an USSR air 7 an t-Ògmhios le còrr is mìle tancaichean, agus còig mìle itealan. Agus gu dearbha bha barrachd coise agus làmhachas ann.
  Is e an rud as cudromaiche nach robh an USSR, mar ann an eachdraidh fìor, deiseil. Bha cus eagal air Stalin a dhol an aghaidh an Treas Reich agus dh" fheuch e ri dàil a chuir air a" chogadh aig cosgais sam bith agus chaidh a ghlacadh a-rithist.
  Agus an uairsin thug Iapan ionnsaigh. Carson a cho-dhùin na Seapan ionnsaigh a thoirt air an turas seo? Is e an t-adhbhar gun do tharraing Breatainn a-mach às a 'chogadh, agus a-nis, anns a' chùis sin, bha aig na samurai ri sabaid an aghaidh nan Stàitean Aonaichte agus Breatainn nach robh ceangailte leis an Treas Reich.
  Agus bha coltas gu robh an USSR na nàmhaid nas laige co-dhiù. Gu sònraichte anns a 'chiad làithean den chogadh, bha cùrsa an t-sabaid eadhon na bu mhiosa don Arm Dearg na ann an eachdraidh fìor. Mar sin, gu h-àraidh san adhar, bha uachdranas nan Nadsaidhean mòran na bu làidire. Tha, agus barrachd tancaichean, gu sònraichte anns an taobh a deas, far an do sheall Rommel gaisgeachd. Agus chan eil an t-Arm Dearg deiseil airson dìon, agus chan eil planaichean ann airson cogadh dìon. Agus tha iad a 'dòrtadh a-steach ... Agus bha e comasach eadhon Kyiv a thoirt air a' ghluasad, agus fhuair iad gu Smolensk tràth. Agus thug Iapan ionnsaigh cuideachd, gus nach fuiricheadh iad ri tuiteam Moscow, oir anns a 'chùis seo, bhiodh a h-uile duine ga casaid gun robh i, mar vulture, a' ruith air an nàmhaid a chaidh a mharbhadh. Air a" chùis aig an aon àm leis na Gearmailtich.
  Chan e, dh'iarr urram an samurai a dhol air stailc fhad 'sa bha an USSR fhathast a' tionndadh. Agus chaidh an cogadh gu math. Thrèig na samurai àireamh mhòr de shaighdearan-coise agus thug iad ionnsaigh air dreuchdan an Airm Dheirg. Agus bha e air leth soirbheachail air an taobh aca.
  Ach air iomall Vladivostok choinnich sgioba de chlann-nighean casruisgte riutha. A bha a 'sabaid le fearg fiadhaich.
  Thug Alenka ciudha airson an samurai. Agus an uairsin, le a òrdagan rùisgte, thilg i grenade de fheachd marbhtach. Agus reub i tòrr Iapanach, ag èigheach:
  - Airson glòir Stalin!
  Loisg Anyuta air an nàmhaid cuideachd. Gheàrr i sìos na sabaidean buidhe brùideil agus dh" èigh i:
  - Airson an dùthaich mhòr!
  Agus cuideachd thilg a òrdagan rùisgte tiodhlac bàis marbhtach.
  Alla, a' bhòidhchead ruadh seo, a' gearradh sìos nan Seapanach a bha a' tighinn air adhart. Agus thilg a casan rùisgte tiodhlac bàis de chumhachd millteach mòr. Agus reub e an samurai as a chèile, ag èigheach:
  - Glòir do chomunn !
  Loisg Maria cuideachd. A' bhòidhchead òir seo. Agus bha a òrdagan rùisgte a" tilgeadh thiodhlacan bàis marbhtach.
  Agus thuit tomad samurai.
  Agus rinn an nighean gàire:
  Cha toir sinn seachad Vladivostok!
  Agus ghèill sàil rùisgte na h-ighinn do thiodhlac a' bhàis.
  Bha na h-Oiliompaics cuideachd a" sabaid gu làidir. Agus an uairsin thilg a casan rùisgte, làidir dòrlach de grenades, a" reubadh an luchd-dùbhlain.
  Rinn an gaisgeach sgread:
  - Airson an Ruis Mhòr!
  Dhearbh Alenka, a 'gearradh dheth na saighdearan buidhe,:
  - Tha Motherland còmhla rinn!
  Agus ghèill a sàil rùisgte don grenade. Agus reub iad saighdearan ùra na h-ìmpireachd mhòr.
  Ach a dh'aindeoin a h-uile gaisgeachd an t-Arm Dearg, bha i a 'call. Cha robh e comasach roinnean a ghluasad bhon Ear Chèin. Agus chuir na Gearmailtich ionnsaigh air Moscow mòran na bu tràithe na bha iad ann an eachdraidh fìor, agus bha iad mar-thà air a chuairteachadh, agus a ghlacadh gu ìre, mus do dhòirt uisge trom agus a 'leaghadh a-steach. Agus thug seo, gu dearbh, buaidh air cùrsa a" chogaidh.
  Tha na Gearmailtich gu sònraichte làidir san adhar. Bidh an itealan aca a 'faighinn na saighdearan Sòbhieteach gu sònraichte.
  Bha na Gearmailtich aig deas cuideachd na bu làidire agus na b' fhaide air adhart. Chaidh aca air Kursk, Voronezh a ghabhail eadhon ron leaghadh, agus ghluais iad gu Stalingrad. Às deidh dhaibh an cogadh a thòiseachadh dà sheachdain roimhe sin agus le feachdan mòra, fhuair na Nadsaidhean toiseach tòiseachaidh math agus bha buannachd shònraichte aca a-nis anns a h-uile càil. Agus thionndaidh an sgeulachd airson an Airm Dearg a-mach na bu mhiosa na bha e dha-rìribh.
  Ghluais na Gearmailtich nas luaithe thairis air a 'Crimea, agus bhris iad a-steach don Caucasus. Agus an sin, cuideachd, fhuair iad air leth soirbheachail. A bharrachd air an sin, chaidh an Tuirc a-steach don chogadh, a 'faicinn mar a bha an USSR a' crìonadh.
  Agus mar sin ghlac na Gearmailtich Ryazan agus lean iad air adhart leis an ionnsaigh. Agus ruith Stalin fhèin mar gheàrr. Agus bha na Nadsaidhean mu thràth a" tighinn faisg air Gorky. Bha sabaidean ann.
  Ach chuir Moscow an aghaidh fhathast: tha am baile mòr. Ach chaidh an t-sabaid air adhart air na sràidean agus thàinig na Nadsaidhean faisg air an Kremlin.
  Ach thug na caileagan Sòbhieteach cath dha na Nadsaidhean, faisg air baile-mòr Gorky.
  Choinnich buidheann-chatha slàn de chlann-nighean casruisgte, a dh'aindeoin 's gu robh sneachda agus reothadh ann mu thràth, a' coinneachadh ris na Nadsaidhean.
  Dh'fhosgail Natasha teine agus chrath i a cìochan cha mhòr gun a bhith còmhdaichte le teudan bicini.
  An uairsin sheinn an nighean:
  - Glòir don Ruis Mhòr!
  Agus le a òrdagan rùisgte chuir i air bhog grenade de chumhachd millteach.
  Bha Zoya, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" spealadh sìos an Fritz, a" coidseadh:
  - Glòir do ghaisgich !
  Agus thilg a sàil rùisgte tiodhlac mort' gu bàs.
  Dh"èigh an gaisgeach:
  - Cha toir sinn seachad Moscow!
  Augustine, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' gearradh dheth na mòr-chuid de na saighdearan Nadsaidheach a bha a 'tighinn air adhart, a' sreap:
  - Tha na plèanaichean againn math!
  Chuir Svetlana, a" losgadh air na Nadsaidhean, a-mach gu làidir:
  - Airson an dùthaich comhairle!
  Agus le a òrdagan rùisgte, thilg i pasgan spreadhaidh.
  Tha na nigheanan uamhasach math agus sexy ...
  Ach tha Alice agus Angelica fhathast a" sabaid. Bidh iad a" sabaid le feachdan neo-ionann.
  Bidh iad a 'leagail tanca le grenade, agus tionndaidh e thairis.
  Bidh Alice a" tilgeadh pasgan spreadhaidh le a cas-rùisgte. Tha an gunna fèin-ghluasaid Gearmailteach briste, agus tha na rolairean ag itealaich. Chaidh spòg de na Nadsaidhean a reubadh dheth agus uaireadair òir a" lasadh.
  Rinn Alice gàire:
  - Air sgàth mòrachd an Fatherland!
  Agus òrdagan rùisgte, agus iad a" cur boma murt air bhog. Agus gheàrr e dheth ceann an t-seanailear.
  Bidh Angelica cuideachd a" spreadhadh aig na Nadsaidhean bho bazooka. Agus bhuail tanca eile. Agus reub an nàmhaid as a chèile.
  Agus sheinn i, a" giùlan a fiacla:
  - Glòir don Athair mhòr!
  Ghlac an nighean e agus, le a sàil chruinn, lom, ghèill i do thiodhlac marbhtach an sgrios.
  Bha Alice gu math ionnsaigheach agus gnìomhach. Nighean a bha a 'bruadar mu choileanaidhean agus soirbheachas.
  Chaidh a cur an grèim anns an t-seachdamh bliadhna air fhichead, nuair a bha i fhathast na nighean, còmhla ri a pàrantan. An toiseach, thug iad mi gu seòmar sgrùdaidh. Dh'òrdaich iad dhomh a bhith a 'rùsgadh lomnochd. Agus bha nàire mhòr air Alice. Bha am figear boireann aice fhathast ga chruthachadh. Ach bha na cìochan a" fàs mar-thà, agus bhrùth an neach-gleidhidh a bodhaig leis na faclan: "O, dè na cìochan!"
  Bha nàire agus nàire air Alice:
  - Na bi a 'bualadh orm!
  Rinn am matron gàire.
  - Fosgail do nighean beòil, dèan sgrùdadh faiceallach air piuthar!
  Dh"fhosgail Alice a beul. Agus ràinig am matron a beul le a corragan. Gu mì-fhortanach, gu dearbh, cha mhòr nach do chuir Alice a-mach. Gu h-àraidh nuair a bha iad a 'bruthadh air freumh a teanga.
  Ach bha an fheadhainn as miosa às deidh sin. Dh'òrdaich am matron, a 'faireachdainn a beul,:
  "Lùb a-nis agus sgaoil do chasan!"
  Agus chuir i miotagan air a spògan mòra!
  Agus mar a chaidh a spòg a‑steach don uchd òigh, a" reubadh na laoidh. Mar sin bha fuil ann. Agus ghoirtich e cho mòr gun do rinn Alice sgreuchail. Aig an aon àm, chùm an dà gheàrd eile a làmhan. Agus dh"fhairich fear a" phrìosain i, a" dìreadh suas chun an fhìor uterus, agus gu mì-mhodhail. Bha e na bhuaireadh agus bha deòir a" ruith sìos gruaidhean Alice. Agus anns an anus cha robh e cho goirt. Tha spòg an fhreiceadain mòr, agus tha a meòir fada agus tiugh.
  Bha Alice eadhon a" fannachadh le pian agus nàire. An uairsin thug iad a-steach i. Thug iad mi gu seòmar eile. Dealbh rùisgte bho dhiofar cheàrnan, agus ghlac e lorgan-meòir.
  Agus an uairsin dhòirt iad mi le uisge fuar bho phìoban agus air a dhòrtadh le bleach. Thug iad a-mach ruma oifigeil: dreasa ghoirid, ghlas le àireamh, agus thug iad mi gu cealla le caileagan eile. Bha e fuar a bhith coiseachd casruisgte, ach bha mòran chloinne anns a" chill agus bha e blàth gu leòr.
  Chaidh Alice a thoirt a-steach airson ceasnachadh beagan làithean às deidh sin. An sin chaidh iarraidh oirre pàipear a shoidhnigeadh. Dhiùlt an nighean. An uairsin shuidhich iad a casan rùisgte ann an stoc agus bhuail iad i le maidean air a shàilean rùisgte. Rinn Alice sgreuchail, ach dhiùlt i soidhnigeadh gus an do chaill i mothachadh.
  Chaidh a tilgeil a-steach don chill a-rithist. Bha na ro-aithrisean uamhasach mòr agus cha robh ùine ann a bhith a" dèanamh bùrach leis a" phàiste agus a" ceasnachadh airson ùine mhòr. Mar sin, chaidh teirm a thoirt dhi a rèir aithris airson goid agus chuir i ainm ri tar-chur gu coloinidh saothair chloinne gun deuchainn.
  Bha Alice ag obair agus ag ionnsachadh an sin. Cha robh mòran eucoirich ann, bha cha mhòr a h-uile pàiste nan nàimhdean dha na daoine. Chaidh iad casruisgte gus an reothadh, agus ann am bòtannan reothadh ann am bòtannan seilbh na stàite. Bha iad ag obair dusan uair san latha. Bha iad ag ithe càl mar as trice, ach bha iad a" fuireach còmhla. Dh'fhàs Alice eadhon ann an campa na cloinne nas làidire agus nas cruaidhe. Agus a-nis bha i casruisgte san t-sneachda. Agus bha a companach Angelica na suidhe cuideachd. A-mhàin bha i fìor eucorach agus eucorach. Agus thug coloinidh na cloinne buannachd dhi cuideachd.
  Bha na caileagan a 'sabaid gu làidir agus gu gaisgeil.
  Ach mar an ceudna, thuit Moscow ... Agus chaidh an Caucasus a ghlacadh. Agus bha Stalin cuideachd air a phuinnseanachadh leis fhèin.
  Shoidhnig Beria an gèilleadh. Agus thàinig e gu bhith na riaghladair air pàirt de chrìochan na Ruis.
  Agus tha an cogadh san Ear seachad. Chaochail Chamberlain, agus ghabh Churchill 'àite.
  Agus an uair sin cho-dhùin Hitler gun robh cus choloinidhean ann am Breatainn. Nach eil an t-àm ann iad a ghearradh?
  Agus thòisich e cogadh ùr ann an 1944. Ron àm seo, bha na tancaichean Panther-2 agus Tiger-2 mu dheireadh aig na Gearmailtich, nas adhartaiche agus le einnseanan cumhachdach. Agus as cudromaiche, itealain jet, agus bàtaichean-aigeann air hydrogen peroxide.
  Bha, agus bha Iapan airson a cuid seilbh a leudachadh, aig cosgais coloinidhean Bhreatainn agus na Stàitean Aonaichte. Mun àm seo, bha an samurai air a bhith a 'toirt buaidh air Sìona. Agus bha planaichean mòra aca.
  Chuir na Gearmailtich ionnsaigh air bhog as t-fhoghar ... Ghluais na tancaichean nas cumhachdaiche aca gu math le einnseanan làidir. Agus cha robh neach-dùbhlain aig itealan jet idir.
  Chaidh Breatainn a bhomadh. Agus chuir cabhlach na mara i fo chràdh. Agus thug na Gearmailtich ionnsaigh air an Èiphit. Agus rinn iad a" chùis air Breatainn gu sgiobalta an sin, chaidh iad a-steach don Ear Mheadhanach leis na Turcaich. Chaidh Gibraltar a thoirt cuideachd, agus chaidh na saighdearan a-steach do Morocco, a 'toirt buaidh air a' mhòr-thìr dhubh.
  Ann an ùine ghoirid, chaidh an cogadh aon rathad. Tron gheamhradh, ghlac na Gearmailtich ceann a tuath Afraga agus an Ear Mheadhanach. Agus as t-earrach cuideachd Iran agus na h-Innseachan. Seadh, agus shoirbhich leis na Seapanach agus rinn iad a" chùis air Ameireagaidh ann an Acarsaid Peru.
  Is e buadhan mòra a tha seo. Agus as t-samhradh bha tighinn air tìr ann am Breatainn fhèin, a thàinig gu crìch nuair a thuit e ann an deich latha.
  Agus as t-fhoghar, chaidh ceann a deas Afraga agus Astràilia a ghlacadh. A-nis tha na SA fo ionnsaigh.
  Chaidh ceathrad 's an t-siathamh bliadhna seachad ann an glacadh nan eilean, agus cogadh adhair agus bàta-tumaidh. Ann an 1947, thòisich glacadh Canada agus Mexico le buille dhùbailte. Tha tancaichean Gearmailteach den t-sreath "E" air fàs gu bhith mar an fheadhainn as adhartaiche agus as cumhachdaiche san t-saoghal. Agus cha robh raidhfil ionnsaigh Gearmailteach MP-64 co-ionann anns a h-uile dòigh.
  Agus bha e dìreach eu-comasach a bhith a" losgadh air sàsaichean itealaich agus diosc, cho so-leònte "s a tha iad mar thoradh air a" chidhe laminar.
  Agus na h-uimhir de chall ...
  Thàinig na Stàitean Aonaichte gu crìch air 30 Faoilleach, 1948. Dìreach còig bliadhna deug às deidh dha Hitler tighinn gu cumhachd. Agus b" e tachartas glòrmhor a bh" ann.
  An uairsin thàinig àm de shìth... Ach airson an-dràsta. Air 20 Giblean, 1955, thòisich an cogadh eadar an Treas Reich agus Land of the Rising Sun leis a h-uile coloinidh aige. Bha an cogadh brùideil agus mhair e còrr is dà bhliadhna, ach thàinig e gu crìch le buaidh na Gearmailt.
  Air 20 Giblean, 1959, chùm Hitler referendum anns an deach aon ìmpireachd a stèidheachadh air an t-saoghal - an Treas Reich. Agus monarcachd air a stiùireadh le Hitler.
  Agus nuair a bhàsaich am Fuhrer ann an 1961, fhuair a mhac an rìgh-chathair.
  Mun àm seo, bha daoine a 'sgèith chun na gealaich agus Mars, agus bha coltas gu robh beatha a' chinne-daonna a 'fàs nas fheàrr.
  
  SGEULAICHE NAN Taghaidh
  Ghabh Yeltsin, às deidh cho soirbheachail sa bha am Pàrtaidh Libearalach Deamocratach ann an taghaidhean 1993, comhairle bho na radaigich agus chuir iad às do na co-dhùnaidhean aca. Dìreach ann an àm airson na Bliadhn 'Ùire, gun a bhith a' leigeil le Duma na Stàite coinneachadh. Agus thàinig e gu bhith na mhothachadh! Ro na taghaidhean ùra gu Duma na Stàite a chaidh a chlàradh airson 12 Ògmhios, 1994, chaidh cumhachd reachdail a chuir gu Comhairle nan Caidreachasan. Agus b" e gluasad innleachdach inntinneach a bh" ann.
  Aig an aon àm, cha do chuir Yeltsin casg air an LDPR, agus dh'fhuirich na riaghailtean airson taghaidhean pàrlamaid mar a bha iad. Agus gu cinnteach thàinig e gu bhith na cho-dhùnadh làidir. No an àite a bhith connspaideach. Ach thuit cumhachd propaganda gu lèir air a" phàrtaidh LDPR. Agus bha tòrr eabar ann. Ged air an làimh eile, mar as motha a bhios iad a" magadh, is ann as àirde a bhios iad a" còrdadh riutha. Bha luchd-taic Zhirinovsky air am briseadh-dùil leis a 'bhuaidh a chaidh a ghoid.
  Agus bha aimhreitean ann. Bha buidheann Yabloko, a choisinn ìre mhath sa cheud, cuideachd mì-riaraichte. Agus chan eil "Boireannaich na Ruis", a sheall toradh faireachail, ro thoilichte cuideachd. Ach fhuair "Roghainn na Ruis", air a stiùireadh le Gaidar, daingneachadh. Chuir Yeltsin às don Chernomyrdin meadhanach, a fhuair mòran air iasad bhon t-seann shiostam agus a chuireadh Yegor Gaidar an dreuchd mar phrìomhaire. Rinn an tè mu dheireadh an sgioba ath-lìonadh le ath-leasaichean ùra. Agus chruinnich sgioba làidir ... A thòisich a 'crìonadh an eaconamaidh eadhon nas luaithe na ann an eachdraidh fìor. Agus lean prìobhaideachadh eàrlasan.
  Cha do dh'fhàs an còmhstri leis na h-ùghdarrasan ach. Agus chaidh an ìre de Zhirinovsky, a dh'aindeoin na bucaidean de shalachar, agus 's dòcha taing dhaibh, àrdachadh. Ged a bha farpais an taghaidh tòrr na bu duilghe. Agus bha mòran a bharrachd phàrtaidhean ann a chruinnich ceud mìle ainm-sgrìobhte. Agus chaidh mòran a bharrachd ùine a thoirt airson ainmean-sgrìobhte a chruinneachadh. Agus bha buaidh aige. Bha ceathrad 's a ceithir pàrtaidhean comasach air pàirt a ghabhail anns na taghaidhean.
  Agus an turas seo le ùine-craolaidh pàighte bha e na bu mhiosa. Agus rè an deasbad telebhisein, Vladimir Volfovich chaidh a chur an grèim agus a thilgeil ann an Lefortovo. Tha e fo chasaid gun do bhrosnaich e fuath anns an leabhar The Last Dash South.
  Ach thog seo an ìre aige eadhon nas motha, ged nach deach an làr a thoirt dha. Agus mar sin chaidh na taghaidhean gu Duma na Stàite a chumail air 12 Ògmhios, 1994. Agus sa bhad mothachadh. Ann an suidheachadh fìor cho-fharpais, bhuannaich am pàrtaidh LDPR còrr air dà fhichead 's a sia sa cheud den bhòt anns na taghaidhean a rèir liostaichean nam pàrtaidhean. Cha deach "Yabloko", "Women of Russia", "PRES", "agrarians" seachad air a 'chnap-starra còig sa cheud.
  Chaidh an dàrna àite a ghabhail leis na comannaich, agus an treas fear leis an "Choice of Russia" air a stiùireadh le Gaidar. Cò a fhuair thairis oirre còig sa cheud ....
  Agus a' mhòr-chuid air liostaichean nam pàrtaidhean airson a' Phàrtaidh Lib Deamaich. Tha, agus ann an sgìrean aon-àithne, chuir pàrtaidh Zhirinovsky ris, a choisinn gu mòr còrr air ceud suidheachan. San fharsaingeachd, thionndaidh a" phàrlamaid gu bhith gu math dùbhlanach agus an-aghaidh Yeltsin. Agus fhuair am pàrtaidh LDPR mòr-chuid anns an Duma Stàite, cha mhòr bun-reachdail. Agus còmhla ris na comannaich agus bun-reachdail.
  Ach, tha an Taigh Uarach ann cuideachd agus an ceann-suidhe fhèin. Agus chaidh Vladimir Zhirinovsky a thoirt gu dìreach bhon chill gu seòmar coinneimh Duma na Stàite. Mar sin chaidh dùbhlan ùr a chruthachadh.
  Bha cumhachd aig Yeltsin fon bhun-reachd ùr. Agus tha an cumhachd gu math mòr. Ach cha robh còir aige an Duma Stàite a sgaoileadh sa chiad bhliadhna. Mar anns na sia mìosan mu dheireadh de a cheannas. Agus is e suidheachadh trom a tha seo.
  Tha e ro mhòr mar-thà na taghaidhean pàrlamaid a chuir dheth a-rithist. Agus cho-dhùin Yeltsin, às deidh beagan leisg, aonta a thabhann don Duma Stàite air sìth agus co-sheirm.
  Vladimir Zhirinovsky iarrtas mar fhreagairt air a dhreuchd a leigeil dheth an riaghaltas agus a stèidheachadh air bunait mòr-chuid pàrlamaideach.
  Dh'adhbhraich seo cur an aghaidh. Agus chuir Duma na Stàite seachad bhòt gun mhisneachd ann an riaghaltas Yegor Gaidar agus chùm e amnesty airson prìosanaich poilitigeach.
  Agus bha e trom. Fhuair Yeltsin e fhèin ann an suidheachadh duilich. Agus dh'fhàs a chàirdeas le Duma na Stàite nàimhdeil. Ged a chaidh gabhail ri lagh bun-reachdail air a" chùirt bhun-reachdail agus telebhisean na pàrlamaid. A bharrachd air a 'chòd shìobhalta. Agus a-rithist chaidh bhòt gun mhisneachd san riaghaltas aontachadh.
  Shoidhnig Yeltsin an lagh air inbhe leas-cheannard. Agus gidheadh chuir e às a dhreuchd Yegor Gaidar.
  Mhol Ceann-suidhe na Ruis Yevgeny Primakov mar phrìomhaire. Bha seo gu ìre mhòr a" freagairt air a h-uile duine. Ach thòisich Yeltsin cogadh ris nach robh dùil ann an Chechnya. Agus thug e aghaidh air droch fhreagairt bho Duma na Stàite. Agus a-rithist chuir e às dha ... Ged nach ann a rèir a 'bhun-reachd.
  Ach a-rithist dh'ainmich e taghaidhean pàrlamaid ùra... Agus chuir e às do Primakov, a' cur Chubais an dreuchd na àite.
  Ach dh'fhàs an suidheachadh na bu toinnte... Bhuannaich am Pàrtaidh Libearalach Deamocratach a-rithist, agus chuir iad eadhon bhòtaichean ris... Agus ron àm seo bha na taghaidhean air an cumail a rèir riaghailtean ùra. Bha feum air barrachd ainmean-sgrìobhte a chruinneachadh, agus chaidh ceangal a" phàrtaidh de na teachdairean a chomharrachadh. Agus choisinn an LDPR mòr-chuid bun-reachdail. Agus b' iad na comannaich an dàrna buidheann. Cha do ghabh an còrr den bhacadh còig sa cheud.
  Agus a-rithist còmhstri le Yeltsin. An-iochdmhor air cùl a 'chogaidh ann an Chechnya. Agus toiseach a 'phròiseas impeachment.
  Chaill Yeltsin taic an airm cuideachd air sgàth a" chogaidh ann an Chechnya. Agus cha robh Comhairle a' Chaidreachais air a thaobh.
  A bharrachd air an sin, chrìon slàinte Yeltsin gu mòr, agus dh" fhàs e tinn. Agus chaidh taghaidhean ceann-suidhe ùra ainmeachadh anns an Ruis.
  B 'e Vladimir Zhirinovsky am fear as fheàrr leotha.
  Is gann gun robh Yeltsin a" tarraing anail.... Mar sin thuit an cumhachd fhèin ann an làmhan Vladimir Volfovich.
  Ach an uairsin chaidh taghaidhean a chumail agus ceann-suidhe ùr anns an Ruis. Fhuair e dìleab dhoirbh. Agus bha agam ri tòrr a dhèanamh. Ach le ceumannan cruaidh, thog Vladimir Volfovich Zhirinovsky an stàit. Agus dh'èirich an Ruis barrachd is barrachd. Taobh a-staigh còig bliadhna, chaidh an ìre de shàbhalaidhean mus deach na h-ath-leasachaidhean ath-nuadhachadh. Agus còig bliadhna an dèidh sin, dhùblaich an Ruis an teachd a-steach nàiseanta a bha e ron àm ath-leasachaidh.
  Ach Vladimir Volfovich thòisich ath-nuadhachadh an USSR. B" e Belarus a" chiad fhear a chaidh còmhla ris an Ruis agus gu saor-thoileach. An uairsin Kazakhstan, an uairsin poblachd eile ann am Meadhan Àisia, gu sònraichte nuair a thug an Taliban ionnsaigh orra.
  Bha an Ugràin a" lasadh leis a" Mhaighdeann, agus thàinig an Ruis gu a cuideachadh, agus shaor i na h-orain bho chumhachd. Agus an uairsin tha referendum ann agus a 'tighinn còmhla ris an USSR. Etc. Gu ruige 2015, thug an Ruis air ais na seann chrìochan aice.
  Ach cha robh seo gu leòr. Aig deas, tha ISIS air Iorac agus Siria a ghabhail thairis, agus grunn stàitean eile. Bhrosnaich Volfovich na Islamists, a 'leigeil leotha an Ear Mheadhanach gu lèir a ghabhail thairis.
  Ann an 2016, thàinig an Fhionnlainn gu bhith na phàirt de Ìmpireachd na Ruis. Agus ann an 2020, a" gabhail brath air gu robh na Stàitean Aonaichte a" bàthadh anns a" coronavirus, agus thug ISIS buaidh air fearann bho na h-Innseachan chun Spàinn.... Agus thòisich an cogadh ris an Caliphate seo.
  Cho-dhùin Vladimir Zhirinovsky a phlana fad-ùine a choileanadh: an tilgeil mu dheireadh gu deas.
  Agus b 'e arm na Ruis aig an àm sin an fheadhainn as làidire air an t-saoghal. Agus bha na takni aice dìreach sgoinneil.
  Gu sònraichte pioramaideach, air a chruthachadh a rèir dealbhan sgoinneil Oleg Rybachenko. Bha iad dìreach sgoinneil...
  Tha dà sheata anns a" chàr, agus bha na caileagan a th" ann nan laighe, ann am pioramaid. Chan eil an t-iomlan ach leth-cheud tunna, ach tha an einnsean dealain còig mìle each. Tha iad nan innealan cho sgiobalta, gu tur do-ruigsinneach airson a h-uile seòrsa de projectiles.
  Agus tha i a 'ruith gu dreuchdan luchd-iomairt Mòr Ìmpireachd ISIS. Agus gu litireil ag obair iongantasan.
  Thug Natasha, na laighe san tanca seo le Zoya, agus a" losgadh bho dhusan gunna-inneal, fa-near:
  - An e sàr nighean a th" annam?
  Fhreagair Zoya le misneachd, a" putadh na putanan gàirdeachas le a òrdagan rùisgte:
  Tha sinn uile air leth math an seo!
  Bidh tanca eile a tha ag itealaich còmhla ri Angelica agus Svetlana cuideachd a 'sgrios arm mòr an caliphate.
  Bidh na nigheanan a" gàireachdainn agus a" gàireachdainn:
  - Is sinne an fheadhainn as fhuaire de na h-uile! Agus comharraich sinn soirbheachas!
  Agus a-rithist bidh iad a 'leagail an nàimhdean.
  Tha, chan urrainn dha dà tanca a bhith air an tolladh le rud sam bith bho cheàrn sam bith. Is iad sin nigheanan ann an càraichean aig an ìre as àirde. Agus chan urrainn dhaibh a bhith briste. Bidh an dà shligean agus rocaidean ricochet.
  Tha Natasha ag ràdh, a" spealadh dushmans:
  - Airson an USSR!
  Tha Zoya, a" cur às do luchd-dùbhlain, ag aontachadh:
  - Airson an Motherland!
  Bu chòir cuimhneachadh gu bheil gaisgich a 'sabaid. Vladimir Volfovich Zhirinovsky mòran air ais bho amannan an USSR. Thill e an Diamond Star of Victory gu Leonid Ilyich. Thug e air ais Beria gu inbhe marasgal leis na duaisean uile. Stèidhich na h-Òrduighean: Ivan the Terrible, Pàdraig Mòr, Nicholas II, Alasdair II agus III, Dmitry Donskoy.
  A thuilleadh air sin, Vladimir Volfovich ath-nuadhachadh a 'charragh-cuimhne do Dzerzhinsky. Stèidhich Òrdugh Ilya Muromets. Tha seo airson lùth-chleasaichean. Agus chaidh an òrdugh a stèidheachadh le Mikhail Lomonosov agus Mendeleev. Agus tha seo cuideachd loidsigeach.
  Stèidhich Vladimir Volfovich cuideachd duais ann an litreachas le suim deich tursan nas motha na an Duais Nobel. Agus rinn e tòrr a bharrachd.
  B 'e aon de na beachdan aige stèidheachadh an òrdugh - "Motherland", an òrdugh as daoire san t-saoghal le àireamh as àirde de daoimeanan. Agus b" e sin am beachd. A bharrachd air an sin, chaidh dealbhadh an òrduigh a dheasbad agus aontachadh airson ùine mhòr.
  Agus bha eadhon farpais ann.
  Rinn Vladimir Zhirinovsky atharrachaidhean eile air riaghailtean an airm. Thug sinn a-steach inbhe brigadier coitcheann - nas ìsle na am prìomh choitcheann, ach nas àirde na còirneal. Agus tha dreuchd an t-Seanalair eadar an Seanalair agus Seanalair an airm. Bha inbhe oifigear ùr ann cuideachd: Prìomh Mhàidsear. Eadar prìomh agus Lieutenant Còirneal.
  Thug Zhirinovsky a-steach inbhe eile: oifigear neo-choimiseanta. Tha seo eadar suaicheantas agus leifteanant òg. Nochd corporals cuideachd. Chaidh an còrr de na tiotalan a ghleidheadh.
  Stèidhich Vladimir Zhirinovsky cuideachd an tiotal Supermarshal, eadar Marshal agus Generalissimo. Agus an tiotal ùr Supergeneralissimo.
  Seo mar a chaidh heraldry a chruthachadh.
  Chuir an ceann-suidhe ann an referendum às do chrìochan teirm. Agus thàinig e gu bhith na dheachdaire brìgheil. Agus chaidh na taghaidhean a chumail cha mhòr às aonais roghainn eile. Agus ràinig iad an sgìre de naochad "s a naoi sa cheud le ponytail. Agus mar sin thachair e ...
  Ach co-dhiù, co-dhiù chaidh taghaidhean a chumail, agus ghabh cuid de roghainnean pòcaid pàirt annta. Rinn Hitler e fhèin na sheansalair airson a bheatha.
  Co-dhiù, chaill am Fuhrer an aon taghadh aige, an ceann-suidhe, ach le ceudad reusanta agus ann an strì searbh. Ach fhathast, cha robh Hitler ann an cunnart taghadh ùr.
  Ann an 2020, thug Vladimir Zhirinovsky buaidh air àirdean ùra agus rinn e cogadh leis an Islamic Caliphate. Agus is e cumhachd mòr a tha seo. Agus tha an t-sabaid an sin gu math fiadhaich.
  Agus bidh plèanaichean a 'sabaid, eadhon feadhainn gun luchd-obrach. Agus tha e fionnar agus fuilteach.
  Is e Vladimir Zhirinovsky ceannard ùr na Ruis agus bidh e a" strì airson smachd an t-saoghail.
  Ann am batail, bidh sàsaichean itealaich nach gabh losgadh sìos cuideachd a" gabhail pàirt.
  Agus bidh caileagan brèagha Ruiseanach ag itealaich orra.
  Mar eisimpleir, tha Maria agus Mirabela cho math ann am batail.
  Agus bidh iad a" cur air bhog lasers sabaid bho shoithichean. Agus bidh iad a" losgadh saighdearan ISIS, a tha dìreach mòr.
  Seadh, an ìmpireachd mhòr seo a shluig Àisia suas gu na h-Innseachan, Pacastan agus Afganastan nam measg. Agus leth Afraga. Agus cia meud an t-sluaigh, agus ciod an àireamh mòr.
  Bidh Maria a" bruthadh nam putanan gàirdeachas le a òrdagan rùisgte agus a" tolladh an itealan nàmhaid as fhaisge agus a" squeaks:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Bidh Mirabela a 'losgadh an tanca le laser agus cuideachd a' dearbhadh:
  - Bidh na h-amannan mòra agus na buadhan againn ann!
  Agus tha na nigheanan a 'gàireachdainn ...
  Agus nochdaidh iad fiaclan a tha dealrach mar neamhnaidean.
  Chuimhnich Maria na h-amannan nuair a bha i fhathast na nighean bheag agus chunnaic i Zhirinovsky aig cruinneachadh. Thug e buaidh oirre. Ach ciamar nach bu chòir seo a mholadh.
  Maria, nuair a Vladimir Volfovich chaidh a chur an grèim, chaidh e gu Moscow. Ghluais an nighean bheag, mar naomh, casruisgte. Agus thug e buaidh air baile às dèidh baile.
  Agus bha a casan rùisgte air an cur sìos cho mòr, agus bha a casan air an gearradh agus a" sileadh. Ach choisich an nighean agus choisich i. Agus thàinig e gu Moscow. An sin chaidh a cur ann an taigh nan dìlleachdan. Agus an uairsin chuir iad air ais gu am pàrantan.
  Agus thionndaidh e a-mach gur e hajj a bh" ann dhi.
  Choisich Maria, mar Gerda, ceudan de chilemeatairean. Dh'iarr i dèirc air an t-slighe, bha i leis an acras. Agus bha a bonn lom air a goirteachadh agus a" tachdadh cho mòr, ach mu dheireadh dh"fhàs i còmhdaichte le calluses agus dh"fhàs i cruaidh mar ionga.
  Chuimhnich Maria air seo, agus a-nis bha i a" pronnadh a" Mhujahideen.
  Agus sheinn i eadhon, a" sgrìobhadh romansa air an t-slighe:
  Is mise Chernobog, nighean an droch Dhé,
  Bidh mi a" cruthachadh caos, bidh mi a" cur sgrios ...
  Chan fhaighear buaidh air mo mhòrachd,
  Is e dìreach dìoghaltas fiadhaich a tha a 'losgadh anns an anam!
  
  Mar leanabh, bha mi ag iarraidh nighean mhath,
  Sgrìobh i dàin agus thug i biadh dha cait ...
  Dh"èirich tràth sa mhadainn
  Os a chionn bha sgiathan nan cherub a" sruthadh!
  
  Ach a nis tha fios agam ciod e an t-olc
  Dè a tha a 'fàgail an t-saoghail seo mì-thoilichte ...
  Agus dè tha thu ag ràdh math?
  Seo an sgrios air a bheil gaol dìoghrasach!
  
  'S dh' innis i d' a ghruagaich,
  Gu robh nighean Dhè air a bhith deàlrach ...
  Bheir sinn buaidh air farsaingeachdan na cruinne,
  Nach seall sinn neart, glè chumhachdach!
  
  Athair mòr a' Chernobog seo,
  Bheir e caos, cogaidhean a-steach don chruinne-cè ...
  Bidh thu ag ùrnaigh ri Svarog airson cuideachadh,
  Gu dearbh, gheibh thu duais!
  
  Mar sin thuirt mi, sàbhail an Tighearna,
  Leig le fearg do chridhe a ghoil ...
  Togaidh sinn sonas, tha mi creidsinn ann am fuil,
  Leig leis a 'bhroinn a bhith air a lìonadh gu bruthach!
  
  'S toigh leam seòltachd, ceilg, agus cealg,
  Mar a tarraing Stalin an tyrant. .
  Chan urrainnear a chuir gu nàire
  Agus cia mheud ceò a tha air an t-saoghal!
  
  An seo mhol mi gluasad làidir a dhèanamh,
  Aon bhuille airson an olc a sgrios ...
  Ach thuit Dia ro-dhubh an gaol,
  Anns a h-uile cùis, an dà chuid seo agus an ath bheatha!
  
  Mar a thionndaidh mi gu bhith cleachdte ris an olc,
  Agus ann an cridhe rage, air a bheathachadh gu fiadhaich ...
  Dh' fhalbh an cridh' airson sòlais, maitheis,
  Cho luath sa chaidh fearg a-steach bhon bhonn!
  
  Agus dè mu dheidhinn Stalin - tha e cuideachd olc,
  Mu Hitler, mar sin chan eil ceist sam bith ann ...
  Bha Genghis Khan na chòmhlan-ciùil cho math
  Agus cia lion anam a fhuair e air chrith !
  
  Mar sin tha mi ag ràdh carson a chumail math,
  Mura h-eil an ìre as lugha de fhèin-ùidh ann ...
  Nuair a tha thu nad choillear - tha d" inntinn na chisel,
  Agus chaidh e à sealladh nuair a tha smuaintean gòrach!
  
  Mar sin tha mi ag ràdh rium fhìn agus ri daoine eile,
  Dèan seirbheis don chumhachd mar inc dubh ...
  An uairsin bheir sinn buaidh air farsaingeachd na cruinne,
  Brisidh tonnan tron chruinne-cè!
  
  Nì sinn olc cho làidir
  Bheir e neo-bhàsmhorachd,
  Tha iadsan a tha lag nan spiorad air an sèideadh air falbh mu thràth,
  Agus is sinne na daoine as làidire a tha a" creidsinn ann an seo!
  
  Ann an ùine ghoirid, fàsaidh sinn nas làidire anns a h-uile àite,
  Àrdaich claidheamh na fala thairis air a 'chruinne-cè ...
  'S bidh ar feirg rithe cuideachd,
  Gheibh sinn gairm làn de dhàn!
  
  Ann goirid, tha mi dìleas do Chernobog,
  Bidh mi a" toirt seirbheis don fheachd dhorcha seo le m" uile chridhe ...
  Tha m'anam mar sgiathan iolair
  Tha iadsan a tha leis an Dia Dubh do-chreidsinneach!
  
  CUB TIGER WHITE
  Bha buidheann beag siorcais a" coiseachd air rathad samhraidh a" Chrimea. B' e balach casruisgte, bàn de mu dhà dheug a' chiad fhear a choisich. Balach tana, ach sreangach ann an geàrr-chunntasan, agus choisich e san teas le torso rùisgte. Chaidh na h-asnagan a-mach, ach bha na veins mar uèir, fon cha mhòr dubh bho tan a" chraicinn.
  Lean caileag e. Falt aotrom donn air a losgadh sa ghrèin, mar chruithneachd ro-aibidh. Tha malaidhean na h-ìghne cuideachd aotrom, agus tha a h-aodann, bho dhuslach agus losgadh grèine làidir, coltach ri siopsaidh. Ach tha na feartan aghaidh glè bhrèagha, dìreach beagan biorach air sgàth tana. Tha an nighean caol, ann an dreasa cotan aotrom os cionn a glùinean. Agus cuideachd casruisgte, ged nach bi farmad agad ris an fheadhainn aig nach eil brògan ma choisicheas iad air rathad creagach a" Chrimea. Chan e a-mhàin gu bheil na clachan biorach, ach cuideachd teth ann an grian an t-samhraidh.
  Ach tha na caileagan agus am balach cleachdte ri casan rùisgte an dà chuid anns an teas agus anns an fhuachd, agus chan eil an casan umha agus na buinn le bonn a" toirt aire do na trifles sin.
  Air an cùlaibh tha creutair grinn. Geal, ach le stiallan donn. Cub tìgear albino grinn. Cuideachd emaciated, uamhasach acrach, a 'glacadh dealain-dè air falbh agus purring.
  Air cùl guailnean na h-ìghne tha hurdy-gurdy ann an làmhan cuid de ghoireasan. Air a luchdachadh beagan agus am balach. Tha iad air a bhith a" coiseachd bho thràth sa mhadainn. Chaidh am balach air shard botal. Agus dh"fhairich e pragt tron callus, bha e bacach. Agus mar sin tha na buinn rùisgte air an leagail, agus bidh na callus a" tachdadh à clachan geura, teth.
  Rinn an nighean gàire agus thuirt i:
  - Bi faiceallach Olezhka! Aig amannan bidh iongnadh air na rathaidean!
  Ghabh am balach gu feargach:
  - Tha, chan eil dad uamhasach, eadhon fuil! Ach dè a bheir sinn biadh dha Bimbo!
  Ghabh an nighean anail domhainn agus thuirt i:
  - Seadh, chaidh cuilean an tìgear seachad! Feumaidh e feòil! Cha mhair e fada air na tha air fhàgail!
  Fhreagair am balach le gàire:
  - Tha moran dachas le daoine beartach. Theagamh gun òl sinn feòil. Agus chaill thu fhèin, Olesya, cuideam cuideachd ...
  Chrath an nighean i fhèin agus thuirt i:
  - Agus tha e freagarrach dhomh! Mheudaich sùbailteachd eadhon!
  Agus leum an nighean suas agus thionndaidh i air a ladhar. Bha Olezhka a 'feadalaich le meas, agus bha cuilean an tìgear a' fàs.
  O chionn bliadhna no dhà bha iad anns an aon bhuidheann siorcas, a chuir fios gu Tiomnadh an t-Sluaigh agus a chaidh a chur fodha. Ghabh Olesya pàirt cuideachd, agus a rèir fathannan, chuir i eadhon an aghaidh an t-seanailear. Agus a-nis chaidh i timcheall na Ruis casruisgte agus gun tàmh. Anns a 'gheamhradh, ghluais iad gu Iran, Iraq, far an robh iad a' pleadhadh air na leòidean cas agus a 'toirt seachad cuirmean. As t-samhradh chaidh sinn sìos dhan Ruis. Bha Olesya eòlach air grunn chànanan, nam measg Peirsis, agus theagaisg i Oleg.
  Tha e eadhon èibhinn coiseachd timcheall Ioran ann am brat-ùrlair, ach le casan casruisgte. Bhris iad an taisbeanadh, agus o chionn ghoirid fhuair iad Bimbo. Cuideachd fògarrach, à buidheann air choireigin. Bèist de bhòidhchead annasach, ach uamhasach borb. Chaidh stocan thuige gu sgiobalta, ged a chruinnich na cuileanan tìgear mòran dhaoine. Ach anns na beagan làithean a dh "fhalbh, tha sreath dorcha air a thighinn don bhuidheann. Air adhbhar air choreigin, cha d" fhuair nighean bhrèagha, balach agus cuilean tìgear albino airgead sam bith. Agus bha an t-acras orra. Agus as miosa buileach, bha an t-acras air a fhulang le creachadairean beaga.
  Shuidh an triumvirate sìos aig an fhorc. Roinn Olesya dà bhuntàta eadar am balach, agus thug i an t-aran gu lèir don tìgear. Dh'ith e gu sanntach e agus dh'iarr e tuilleadh. 'S truagh gu bheil e ag èigheach cho mòr ... Mar chuilean. Agus dè an tè sgìth.
  Sheas Olesya suas gu diongmhalta agus bhuail i a buinn rùisgte:
  - Chaidh! Leig leinn aoigheachd a thoirt dha na h-uaislean!
  Mar-thà choinnich a 'chiad dacha riutha mì-chàirdeil. Dhiùlt an dorsair a leigeil a-steach agus ghairm e Olesya na siùrsach.
  Bha an dàrna turas nas fheàrr. Leig boireannach aois trithead "s a còig dhomh a dhol a-steach. Dh" atharraich Oleg gu bhith na taidhrichean dubhach, agus rinn e carragh gu socair. Dh'fheuch Olesya. Tha an ìomhaigh girlish aice de gymnast gu math deas. Cha robh mòran eòlach air Bimbo, ach leum e cuideachd tron chearcall, a chùm Olesya le òrdagan rùisgte, le buinn chruaidh, ach gun a bhith a" call gràs. Bha a 'bhoireannach glè thoilichte agus dh' fhaighnich i do Oleg:
  - 'S e deagh chliù a th' annad!
  Fhreagair am balach gu feargach:
  - Chan e clown a th" annam, ach acrobat agus beagan juggler!
  Dh"fhaighnich a" bhean:
  - Loisg e!
  Thòisich Oleg a 'tilgeil rudan le toileachas. A" toirt a-steach peann agus cìr na laighe air a" bhòrd.
  Dh"fhaighnich a" bhean-uasal, le gàire gu toilichte:
  - Agus is i a' bhean so do mhàthair ?
  Chrath Oleg a cheann.
  - Chan e, a chompanach!
  Chrath a" bhean-uasal.
  - Tha, tha i ro òg ... A bheil pàrantan agad?
  Rinn an gille osna gu socair.
  - Chan eil mi eòlach air mo phàrantan!
  Rinn a" bhean-uasal osnaich gu brònach agus fhreagair i:
  - Dilleachdan ! Uill, tha brògan agam bhon t-seann mhaighdeann-mhara fhathast! Thoir leat iad!
  Dh'fhalbh am fear-coise, a' gearan, a' falbh. Rinn Olesya gàire toilichte. An sin thàinig am fear-coise. Bha na brògan air an caitheamh mar-thà agus le leathar briste.
  Dh"èigh a" bhean-uasal:
  - Tha mi fhìn ann am fiachan agus gu mì-fhortanach chan urrainn dhomh barrachd a thoirt seachad!
  Thug Olesya a brògan agus thug i taing don bhoireannach. An uairsin dh"fhàg iad am bothan. Rinn an nighean èigheach gu feargach:
  - Airson a leithid de neach-reic sgudail, cha toir e barrachd air nicil. Aig an stinger! Agus dè an ùine a thug e!
  Thuirt Oleg:
  'S e latha fada a th' ann, gheibh sinn barrachd!
  Aig an ath dhacha, eadhon nas lugha fortanach. Chaidh gabhail riutha, ach an dèidh a 'choileanaidh cha d' fhuair iad ach truinnsear de na bha air fhàgail bhon bhòrd. Ach shluig cuilean an tìgear beò iad. Co-dhiù is e sin a" bhuannachd.
  Ach aig a 'cheathramh dacha, chaidh còta Seiceach a' bhalaich a bhriseadh, agus bha aige ri leantainn air adhart a 'cluich casruisgte, a-mach às an èideadh. Agus cha tug iad dhomh ach dime.
  Aig a' chòigeamh dacha cha robh iad ceadaichte. Air an t-siathamh, bha grunn chloinne ann, a thòisich, an dèidh dhaibh an tìgear a chuairteachadh, air cèicichean a thilgeil a-steach. Bha iad cuideachd a 'làimhseachadh Olezhka. Dh"ith am balach acrach an uachdar le seoclaid le toileachas. Ach bha aca ri obair. Cha robh a" chlann airson a dhol air falbh airson ùine mhòr. Thug am bàrd sùil cuideachd air a" choileanadh. Chòrd e gu sònraichte ri coileanadh an gymnast Olesya. Dh'iarr e orm a dhèanamh a-rithist grunn thursan. An uairsin thug e cèic dhan nighean cuideachd. Thug e ùine mhòr, agus bha a 'ghrian mu thràth a' dol sìos. Agus cha do phàigh iad ach dà hryvnia.
  Aig a 'cheann thall, chuir am maighstir a spòg air cas lom Olesya agus dh' èigh e:
  - Le do choltas, faodaidh tu airgead mòr a chosnadh ann an dòigh eile!
  Choimhead Olesya suas:
  - A-riamh! Cha tèid mi dhan phannal!
  Rinn am bartender gàire agus thuirt e:
  - Tha e nas duilghe do nighean siorcais fear-bainnse prothaideach a lorg na boireannach le deagh bhuadhan.
  Thuirt Olesya gu ciallach:
  - Ach tha gaol nas fhasa!
  Ach fichead kopecks tha cuideachd airgead. Faodaidh tu botal vodca a cheannach dhaibh mu thràth. Ann an suidheachadh sam bith, chaidh pìos feòla a thoirt don chub tìgear. Reic Olesya na brògan airson seachd kopecks. Bha gu leòr aca ri ithe.
  Tha e mu thràth a" fàs dorcha, agus cha bhith thu a" coiseachd timcheall an dachas. Thuirt Olesya ri Oleg:
  - An tèid sinn do'n tigh-òsda ?
  Chrath am balach le misneachd.
  - Cha tèid! Tha e a" teannadh a-steach an sin!
  Dh" aontaich Olesya:
  - Agus dlùth-leanaidh druing air mhisg mi. Lorgaidh sinn àite dhuinn fhìn ann an uamh, agus mus tèid sinn dhan leabaidh snàmhaidh sinn.
  Chrath am balach. Bha iad a" snàmh ann an linne an fhàsaich. Bha an t-uisge blàth agus saillte. Bha meas aig Oleg air figear Olesya, gu math fèitheach agus caol. Cha robh coltas gu robh a corp tana idir, ach bha e gu math co-sheirm. Tanned, gymnast nighean. Mar a tha i gu gnìomhach a 'togail a gàirdeanan agus a casan. Mar panther air an t-sealg.
  Chuimhnich Oleg air an obair mu Mowgli. Bha sgeulachd èibhinn ann mu bhalach a chaidh a thogail am measg mhadaidhean-allaidh. Rudeigin coltach riutha. Bidh thu a 'coiseachd mun cuairt, ach tha thu saor, tha thu a' faicinn uiread. Tha an aon dachas sòghail, cuid le fuarain agus deilbheadh. Glè shnog. Gu sònraichte as t-samhradh sa Crimea. Gu h-iomlan, tha an samhradh na àm math. Tha e nas miosa sa gheamhradh. Eadhon ann an Ioran agus Iorac tha e fuar air an oidhche. Bidh iad gu tric a" gluasad air an oidhche gus cumail blàth, a" cadal a-muigh.
  An dèidh ionnlaid gu leòr a dhèanamh, thuit am balach agus an nighean nan cadal. Tha iad òg, fallain, air an trèanadh. Bidh iad a" cadal mar bheathaichean fiadhaich: gu fuaimneach, gun a bhith a" toirt aire don uachdar cruaidh. Agus dè mu dheidhinn nuair nach fheum corp fallain leapannan iteach. Agus tha e glè mhath cadal a-muigh.
  Ach aocoltach ri beathaichean, bidh daoine a 'faicinn aislingean ... Bha Oleg a' bruadar mu dheidhinn mar a thàinig e gu bhith na bhalach cabin air bàta spùinneadair agus a 'sabaid. Le sabre, a" toirt ionnsaigh air saighdearan Sasannach ann an èideadh. A 'gearradh sìos agus a' sgrios nàimhdean. An seo tha am balach a" bualadh le cas-rùisgte anns a" ghrein. A" leum suas agus a" pronnadh Bhreatainn. Dash eadar nàimhdean. Bidh iad a 'tuiteam, a' gearradh agus a 'bualadh. Agus togaidh am balach suas an dàrna sàbh. A 'giùlan a' mhuilinn, agus gu math maighstireil. Tha am balach gu math ciallach...
  Ach tha aislingean neo-shoilleir agus chan eil cuimhne agad ach air feartan cumanta bhuapa.
  An ath latha, feumaidh tu a dhol dhan dachas a-rithist. A bharrachd air an sin, thèid am marbhadh, agus bu chòir an cuilean tìgear a bhiadhadh.
  Dh'fheuch an nighean ri coimhead sunndach agus gàire. Tha i ro mhaiseach, agus bha dorsan an fhir-faire gu toileach air am fosgladh air a son. Ach an seo rinn iad seirbheis mòran na bu mhiosa. Anns a" chiad dacha, bha na daoine-uasal gu deònach a" coimhead an dealbh-chluich aca. Bu toil leis an duine-uasal gu sònraichte a bhith a" coimhead air na casan rùisgte, fèitheach, tana aig Olesya. Ach an seo cha robh iad a 'frithealadh ach na bha air fhàgail bhon bhòrd, a bha air a bhiadhadh gu cuilean tìgear.
  Chùm iad i san dàrna taigh airson ùine mhòr, agus bhuail am maighstir eadhon cas na h-ìghne. Thug a' bhean-uasal seachad Olezhka gu cèic. Thug iad dhomh dime. Bha an ath dhà dhachas falamh - cha d' thàinig na h-uaislean.
  Thuirt Olesya le iongnadh:
  - Seadh... Chan urrainn dhut fortan a dhèanamh an seo!
  Rinn Olezhka gàire gu feargach:
  - Tha e nas fheàrr a bhith a 'sealg airson mèirle! Nas prothaidiche!
  Choimhead Olesya suas mar fhreagairt agus sheinn i:
  - Dè an speur gorm. Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Bha an ath dhacha air a chomharrachadh le meud mòr agus sòghalachd iongantach. Bha na fuarain air an òrachadh agus air an spùtadh gu h-àrd anns na speuran. Aig an t-slighe a-steach bha dìtheanan air an sgeadachadh gu sòghail. Bha eadhon nàire air Olesya leis an t-sealladh casruisgte aice. Dh"èigh an t-àrd fhear-coise:
  - Chan eil sinn a 'toirt do na bochdan!
  Fhreagair an nighean:
  - Tha sinn an t-siorcas! Leig leinn bròn a chuir air falbh!
  Rinn Olesya feadan agus thog i cas-rùisgte. Leum an cuilean tìgear geal a-null agus rinn e gàire èibhinn san adhar. Chuir Olezhka cearcall suas, agus shleamhnaich Bimbo a-steach e agus thionndaidh e a-rithist e bun os cionn.
  Bha an ceannard-coise a" feadalaich agus a" gàireachdainn:
  - Chan eil dona! Faodaidh tu a dhol seachad!
  Chaidh am balach agus an nighean a-steach don gheata. Bha cuilean tìgear geal a" ruith a-steach cuideachd. Bha maighstir tìr-mòr dìreach a" faireachdainn sgìth anns an lùchairt sòghail aige mar dhùthaich. Na shuidhe ann an coille air beulaibh bòrd sòghail, bha duine uasal uasal a" cagnadh feòil reamhar agus air a nighe sìos le fìon daor bho chuach òir. Ri thaobh shuidh boireannach òg, brèagha ann an dreasa sgeadaichte le seudan. Air an veranda leum nighean mu sheachd bliadhna a dh'aois ann an èideadh snasail agus glè choltach ri bean a 'mhaighstir, cha robh ach a falt nas aotroime.
  Dh'amhairc am maighstir air Olesya. Tha i dìreach mu choinneamh bean. Blàth vs. brunette, caol, fèitheach, figear caol vs lànachd. Craiceann seoclaid dorcha an aghaidh pallor uaislean. Gun teagamh, rinn an duin"-uasal uasal sùil gheur air an nighinn, a casan casruisgte, cìochan àrda, meadhan tana. Seadh, smaoinich am maighstir, tha mo bhean air fàs reamhar. Agus seo...
  Thòisich Olesya agus Oleg a 'cluich àireamhan. Dannsa Olesya ann an aon mheasgachadh, a chòrd na fir cho mòr ris. Chluich Oleg a-nis ann an taidhrichean agus lèine-T gleansach. Bha casruisgte eadhon dòigh air choireigin na bu bheairtiche na bha e ann an Seiceach. Bha am balach a" snìomh, a" dèanamh corran, a" leum. Thog Olesya suas e air a làmh sìnte a-mach. Leum an cuilean tìgear geal tro chearcaill, gàirdeanan agus casan, a" dol tro siosar.
  Chluich Olesya am fonn cuideachd air hurdy-gurdy beag. Bha am balach a" juggling. An uairsin rinn an nighean juggled, an uairsin bha iad còmhla. Bha an luchd-ciùil siorcas lùthmhor, a 'snìomh gu mòr. Rinn Olesya eadhon corran dùbailte, agus choisich iad air an làmhan còmhla. An uairsin leum an cuilean tìgear a-rithist tro na cearcallan, a chùm Olesya le a òrdagan rùisgte.
  Rè a 'chuirm, bha an nighean a' snìomh agus a-nis agus a-rithist a 'sgreuchail le meas. Mhol Barin agus a bhean gu socair. Ach bha e follaiseach gun robh iad toilichte.
  Aig a' cheann thall, sheinn am balach agus an nighean, agus tha an guthan mìorbhaileach, làn-fhuaimneach. Às deidh sin, chùm Olesya ad a-mach airson airgead a chruinneachadh. Bha i cho breagha, cha mhòr gun robh i air a chòmhdach leis a" mheasgachadh. Rinn am maighstir-mòr gàire, agus thuirt e:
  - Bha mi aon uair 'am bhaigeir, de theaghlach uasal, mi-fhìn. Agus fhuair e air a bhith na mhillean-fhear agus cheannaich e tiotal prionnsa dha fhèin. Dè as urrainn uaireigin agus gum fàs thu beairteach!
  Fhreagair Olesya le gàire:
  - Tapadh leat, a Mhòrachd!
  Thuirt Barin gu tioram:
  - Ach stròdhail, cha'n fhaigh saoibhreas ! Mar sin, tha mi a 'moladh gun reic thu dhomh am beathach beag agad.
  Rinn Olesya gàire agus thuirt i:
  - Is e Bimbo ar caraid, chan eil e ri reic!
  Rinn am maighstir gàire gu feargach agus thuirt e:
  - Sin a chanas iad mar as trice nuair a tha iad airson prìs àrd a bhriseadh! Ach chan urrainn dhut mo mhealladh! Tha fios agam cia mheud! Bidh mi a" tabhann chervonets, agus chan e leth-dhusan a bharrachd!
  Chrath Olesya a ceann.
  - Tha mi duilich, a dhuine uasal, ach chan eil an caraid seo ri reic! Chan ann airson airgead sam bith!
  Bha am prionnsa ri feirg:
  - Seadh, bu choir dhuit a bhi toilichte gu'm faor mi thu o'n eallach sin. Feumaidh tìgear fortan airson a bhiadhadh. Agus nuair a dh'fhàsas e suas... A bheil thu a' smaoineachadh gum bi cead agad a dhol timcheall a' bhaile le creachadair mòr cunnartach?
  Bha Olesya troimh-a-chèile. Gu dearbh, bha an smuain air dè a bu chòir a dhèanamh le Bimbo nuair a dh'fhàsas e suas uaireannan a 'dol thairis air inntinn. Mar-thà a-nis tha na poilis a' coimhead ceasnachail orra, ach dè thachras às dèidh beagan mhìosan?
  Co-dhiù, feumaidh Bimbo dealachadh a dh" aithghearr. Tha deich rubles cuideachd airgead. Faodaidh tu cuilean a cheannach agus a thrèanadh. Bidh an cù ag ithe nas lugha, agus faodaidh tu siubhal leis airson bliadhna. Sàbhail beagan airgid agus is dòcha gnìomhachas fhosgladh. No leum a-mach ann am pòsadh ... Tha i brèagha, figured.
  Chuir Olesya leisg, bha mothachadh cumanta a" moladh gum biodh am prionnsa na b" fheàrr dheth le cuilean tìgear na leis an acras le buidheann a bha a" falbh. Agus ma dhealaich thu ri creachadair, tha e nas fheàrr a dhèanamh a-nis, nuair a tha cothrom mar sin air nochdadh.
  Ach an uairsin bhreab nighean a" mhaighstir, nighean le boghaichean air an sgeadachadh le neamhnaidean, a casan agus rinn i sgreuchail:
  - Tha mi ag iarraidh tìgear! Tha mi ag iarraidh tìgear geal!
  Shìn am prionnsa a làmh, agus bhuail e a dhòrn:
  - Dùn do chab! A-nis tha mi a 'dèanamh gnìomhachas!
  Dh"èigh a" bhean:
  - Na bi ag èigheach ris an leanabh!
  Bha e follaiseach gun robh an nighean air a milleadh, agus cha robh eagal oirre. Ach a" leum air ais, dh"èigh i na bu shàmhaiche:
  - Ceannaich dad! Ceannaich cuilean tìgear...
  Thuirt a" bhean ris an nighinn aice le gàire:
  - Faodaidh am beathach seo a bhith cunnartach... 'S e creachadair a th' ann agus bidh e ag ithe nigheanan beaga!
  Chrath am maighstir a chorragan agus thuirt e:
  - Is e am facal mu dheireadh còig-deug rubles! Faigh air do ghlùinean nas motha, cha chuir mi ris!
  Dh" fhaighnich Olesya, a" boghadh,:
  - Am faod sinn ar n-aithriche, a Shoisgeulachd ?
  dh'eirich am prionnsa :
  - Chan eil! Airson an turas mu dheireadh, tha mi a 'faighneachd, a bheil thu a' toirt seachad cuilean tìgear airson còig-deug rubles?
  Chrath Olesya a ceann. Dh'fhaighnich maighstir tìr-mòr gu co-sheòrsach:
  - Dè an t-ainm a th 'ort?
  Fhreagair an nighean le gàire:
  - Olesya.
  Rinn am prionnsa gàire gu h-obann.
  - A bheil cead-siubhail agad? Seallamaid!
  Chrath Olesya agus thionndaidh i bàn. Bhuail am prionnsa a làmhan agus dh"èigh e:
  - Gabh iad agus cuir fios gu na poileis! Ghoid iad mo thìgear agus mo fhàinne daoimein!
  Ghlaodh an nighean le tlachd:
  - Bravo athair!
  Chaidh ionnsaigh a thoirt air Olesya le dìthean. Cha do chuir an nighean an aghaidh. Bha i fhèin agus Olezhka ceangailte le ròpaichean agus glaiste san làr ìseal. Thàinig na poileis gu sgiobalta cuideachd.
  An dèidh èisteachd ris a 'phrionnsa, chuir iad geimhlean air Olesya agus Oleg air an làmhan agus an casan. A bharrachd air an sin, bha meudan sònraichte aca airson clann. Anns an robh mèirlich òga air an ceangal.
  Às deidh sin, chaidh an nighean agus am balach a thoirt don phrìosan. An sin bha iad air an roinn. Chaidh Oleg a thilgeil a-steach don làr ìseal, far an robh dusan balach shackled mu thràth, agus chaidh Olesya a thilgeil a-steach do chill le boireannaich. Cha robh e milis. Tha stench anns na ceallan, an àite taigh-beag tha toll anns an làr, tha e tais agus leth-dhorcha. Bha na balaich air an cumail ann an geimhlean, rud a tha gu math mì-ghoireasach. Tha làmhan agus casan air an crathadh. Tha e duilich gluasad timcheall ann an seòmar gann. Cha robh iad a 'biathadh ach aran agus uisge, uaireannan thug iad measan grod.
  Shuidh iad an sin gus an deuchainn. An uairsin bha dùil ri na balaich le saothair chruaidh no le fasgadh prìosain. Boireannaich, cuideachd, an dàrna cuid gu saothair chruaidh ann an Siberia, no gu Meadhan Àisia airson buain cotan, no don phrìosan le obair ann am factaraidh sam bith airson biadh riaghaltais. Agus ron deuchainn, faodaidh tu suidhe a rèir toil nan ùghdarrasan. A bharrachd air an sin, chaidh na prìosanaich a shlaodadh cuideachd.
  Chaidh òrdachadh Oleg agus Olesya a bhith air an sgapadh aig an aon àm. Chaidh am balach agus an nighean a sgoltadh chun na sliasaid agus a shìneadh air na gobhair. Bha dithis phoileasman air gach taobh dhiubh. Chuir na geàrdan na slatan ann an mortar. Shèid iad tron adhar, a" leagail boinneagan. Agus an uairsin, sa bhad, le òrdugh, bhuail na balaich is na caileagan air an druim. Ghlan Olesya agus Oleg am fiaclan gu teann gus nach sgàineadh iad. Chaidh an spanking a thomhas. Chaidh na poileis an sàs le dealas meadhanach, dìreach a" dèanamh an dleastanas. Dh'fhuiling am balach agus an nighean, a 'tarraing anail gu mòr,. Às deidh dusan buille, spreadh an craiceann agus dòrtadh fuil. Bha e gu math goirt.
  Rinn an ceannard, a bha air ceud buille òrdachadh, gàire. Ma thilgear dheth ionganna nam peacach, is ann mar sin a tha aobhar Dhè. Bidh iad an uairsin a" deàrrsadh saothair chruaidh fad-beatha. Airson mèirle gu sònraichte mòr, airson an oidhirp air beatha a" phrionnsa agus a bhean agus a nighean. Agus an uairsin thionndaidh e a-mach gu robh iad a" coimhead airson Olesya mar neach-taic ann am murt an riaghladair. Ann an suidheachadh sam bith, thèid an nighean a ghluasad gu Siberia gu bràth. Mar an nighean bheag. Mar sin is dòcha gum biodh e na b" fheàrr a bhith fo bhròn.
  Dh'fhuiling Oleg agus Olesya gu misneachail a h-uile ceud buille gun a bhith a 'call mothachadh. Ach thionndaidh an druim gu bhith na bhreugan fuilteach. Às deidh sin, chuir iad geimhlean orra a-rithist agus thilg iad dhan phrìosan iad.
  Chuir na gillean-prìosanaich, a 'crathadh an geimhlean, connlach air Oleg a chaidh a bhualadh. Chaidh cùl balach dusan bliadhna a dh'aois a bhriseadh gu brùideil.
  
  Rinn am balach siorcas eadhon magadh:
  - Mar sin bidh mo dhruim eadhon nas làidire!
  Thuirt am balach as sine sa chill le spèis:
  - 'S math a rinn thu, cha do dh'èigh thu! Fìor dhuine!
  Fhreagair Oleg:
  Cha toil leam iad!
  Cha do leig Olesya a-mach gearan nas motha. Bha i na laighe air an connlach ann an cealla nam boireannach. Bha a" mhòr-chuid de na caileagan innte òg, ann an grìogagan, cuid a" gleusadh le slabhraidhean. nigh iad druim Olesya gus nach faigheadh i an galar.
  Thug Oleg beagan aran agus uisge leis an stàit. Agus dhòirt nighean a' phrìosain bainne. Chaidh am balach a bhualadh air a bhualadh le dùbailt a thug an nighean casruisgte, agus dh"fhairich e na b" fheàrr. An uairsin thuit e na chadal gu fuaimneach, a 'seachnadh a' phian.
  Bha e a 'bruadar gu robh iad, còmhla ri Olesya, a' dìon Sevastopol rè an ionnsaigh: le saighdearan Breatannach, Frangach agus Turcach.
  Bheir am balach sligean dhan chanan. Agus tha i a" losgadh. Tha Olesya a" comharrachadh, a" gabhail fois air a casan rùisgte, chiseled. Tha caileagan eile ri thaobh.
  Tha iad uile casruisgte, 's an trusganan rìomhach, gann a' còmhdachadh an cuirp. Tha na nigheanan uile tana agus casruisgte.
  Bidh na sàilean duslach aca a" lasadh fo shròn a" bhalaich. Tha Oleg air bhioran.
  Bidh an gunna a" losgadh sligean brisidh àrd-spreadhaidh. Agus a 'sguabadh air falbh mòran de shaighdearan-coise bho arm nan càirdeas. Agus tha iad a" feuchainn ri faighinn air adhart.
  Agus bho thaobh na Ruis, tha rèisimeid iomlan de chlann-nighean a 'sabaid. Agus tha iad uile cas-ruisgte, agus leth-rùisgte, agus ro‑mhaiseach.
  Agus bidh iad a 'sabaid mar ghaisgich. Nas mionaidiche, gaisgich àlainn, cas-rùisgte. Agus bidh iad a 'losgadh gu math. Agus len òrdagan lom bidh iad a 'tilgeil grenades de fhorsa marbhtach.
  Oksana, a 'sabaid, a' seinn:
  - Don athair-righ ! Cha bhuannaich sinn gu dìomhain!
  Agus thilg a sàil rùisgte boma marbhtach. Agus reub e mòran de luchd-sabaid arm nan Caidreach.
  Bidh na caileagan a 'dìon Malakhovy Kurgan: prìomh phuing ann an dìon Sevastopol. Agus tha na sabaidean gu math brùideil.
  Tha Oleg fhèin, còmhla ris na caileagan, ag amas air gunna agus a 'losgadh a-steach do mheadhan na saighdearan Sasannach a tha a' tighinn air adhart.
  An uairsin sheinn am balach:
  - Glòir don dùthaich mhòr againn!
  Agus tha a cas rùisgte, leanabach a" tilgeadh grenade mòr millteach.
  Rinn Oksana gàire, a "magadh air a companach:
  - Uill, 's e gille math a th' annad!
  Rinn Oleg gàire agus fhreagair e:
  - Dè as urrainn dhomh a ràdh? Tha cogadh an-còmhnaidh dona mura tèid a bhuannachadh gu cinnteach!
  Agus thilg an gille a-rithist, rùisgte, leanabh, le sàil chruinn, grenade de chumhachd marbhtach.
  Chuir nighean eile, Natasha, tweet:
  - Bidh mi ga reubadh às a chèile!
  Thilg Oksana poca millteach de min-sàibh dachaigh le a cas-rùisgte agus thuirt i:
  - Agus dràibheadh a-steach don chiste!
  Nighean Augustine, cuideachd a 'losgadh bho chanan. Bha seinn buckshot sìos loidhne nam Breatannach.
  Dh' eirich an gaisgeach ruadh :
  - Airson an Fatherland gu deireadh!
  Bidh Svetlana cuideachd a 'sabaid leis a h-uile neart aice. Chleachd an nighean canan snìomh le mòran bharaille. Agus sgrolaich i, a 'gearradh sìos na h-ìrean sa bhad anns na rangan Sasannach agus Turcach.
  Bidh Zoya cuideachd a 'sabaid, an nighean seo le falt òir. Agus mar a bhuaileas e an nàmhaid, agus a bhuaileas e mòran nàimhdean.
  Agus chirps:
  - Glòir don Tsar Ruiseanach!
  Agus le òrdagan rùisgte, tilgidh e a-rithist grenade de chumhachd marbhtach. Agus marbhadh mòran de luchd-dùbhlain.
  Tha na gaisgich an seo fìor bhòidhchead agus eroticism. Agus bidh iad cuideachd a" tilgeadh casaidean marbhtach bho min-sàibh bho bhratagan, gu litearra a" reubadh a h-uile duine às a chèile. Agus tha bomaichean min-sàibh gu math marbhtach.
  Bidh Natasha a" sgreuchail agus a" crathadh a nipple broilleach rùisgte:
  - Glòir dhan Ruis!
  Agus le a shàil rùisgte bidh e a‑rithist a" tilgeadh na nì a bheir sgrios agus sgrios, a" reubadh rèisimeidean saighdearan nan càirdeas às a chèile.
  Tha a" bheinn seo air leth cudromach. Tha an iuchair ann airson dìon an dùn.
  Agus tha fios aig na caileagan air seo agus bidh iad a 'sabaid gu cruaidh. Agus tha na caileagan gu math brèagha agus fèitheach agus gnèitheach.
  Agus bidh na fèithean aca a 'cluich, agus a' gluasad mar sgoltadh air uisge. Agus tha iad sin nan nigheanan gu math ionnsaigheach.
  Agus ma nì iad sabaid, tha e nas fheàrr gun a bhith a 'tòiseachadh leotha. Agus an uairsin bheir iad dha-rìribh e agus reubaidh iad e.
  Tha Olesya, a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, ag ràdh:
  - Co-mhaoineas gu bràth leinn !
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn! Canaidh sinn dìreach nighean sabaid. Agus ma thòisicheas e air luchd-dùbhlain a ghearradh sìos, cha stad e.
  Sheinn Natasha, a" losgadh air na nàimhdean:
  - Bidh sinn a 'pronnadh an nàmhaid gu h-ainmeil,
  Biodh toradh bhon uaigh ...
  Agus gu h-obann bidh e cho sàmhach
  Nach breab sinn na nigheanan!
  Agus thill na Breatannaich air ais. Ach seo neamhnaidean nan Turcach. Agus bidh iad a-rithist air an coinneachadh le gunnaichean, a 'sgrios na nàimhdean gu tur.
  Ghabh Zoya e agus sheinn i, a" tilgeil tiodhlac bàis marbhtach le a òrdagan rùisgte:
  - Fitheach dubh, eala bhàn, 's math sin !
  Ma tha thu luachmhor nad bheatha - tha sin math!
  Agus a-rithist, chuir sàil rùisgte na h-ìghne air bhog rudeigin marbhtach agus uamhasach millteach.
  Augustine, a 'losgadh air luchd-dùbhlain, gu loidsigeach a' toirt fa-near:
  - Buaidh mhòr, thig air ar son!
  Agus le a òrdagan rùisgte thilg i am murtach a-rithist agus thug i bàs.
  Thug Svetlana, a" losgadh air na caraidean agus na Turcaich, fa-near:
  - Cha tèid mo neart seachad !
  Agus chuir a sàil rùisgte a-rithist an rud a bha a" reubadh na feòla gu pìosan.
  Thug Natasha, a" losgadh, fa-near:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir!
  Agus tòisichidh a cas rùisgte air sgrios mòr.
  Tha an t-sabaid a" leantainn le spionnadh mòr. Bidh na Sasannaich ag ath-thogail an ìrean mì-rianail agus gan trèigsinn a-rithist.
  Bidh am blàr a 'fàs mar theine fiadhaich.
  Tha am balach Oleg a 'losgadh agus a' seinn:
  - Mo dhuthaich naomh,
  Ann am muir gaoil agus raointean geamhraidh ...
  Tha thu o cheann gu ceann
  'S e balach iolaire a th' annam, chan e gealbhan!
  Agus a-rithist tha am blàr a 'tuiteam, agus an tonn a' frasadh agus a 'ruith air bòrd.
  Agus na caileagan mar a chuireas iad boma air bhog bho catapult. Agus thionndaidh am frigate Sasannach, às deidh dha milleadh fhaighinn.
  Sheinn Olesya:
  - 'S e nighean a th' annam, chan e cat,
  A" fuireach annam a-nis
  hipo mòr,
  Agus leopard!
  Agus a-rithist, tha cas-rùisgte na h-ìghne a' tilgeil rudeigin marbhtach gu bàs. Agus gu math eagallach.
  Thuirt Natasha gu feallsanachail:
  - Chan eil an Ruis an-còmhnaidh deiseil airson cogadh!
  Augustine, a 'tilgeil grenade le cas-rùisgte, dh' fhaighnich e:
  - Agus carson?
  Rinn Zoya sgadan, a" giùlan a fiaclan:
  "A chionn nuair a bhios i deiseil, chan eil amadan ann airson sabaid rithe!"
  Sheinn Svetlana mar fhreagairt:
  Chan eil Motherland-Russia nas bòidhche,
  Dèan sabaid air a son agus na biodh eagal ort ...
  Chan eil dùthaich nas bòidhche anns a 'chruinne-cè -
  An cruinne-cè gu lèir, lòchran an t-solais Rus!
  Agus rinn an nighean gàire àrd ... Agus a-rithist, a cas-rùisgte, mar gum biodh i a 'cur air bhog tiodhlac marbhtach bàis. Agus ghabh i mòran de luchd-dùbhlain agus reub i iad sa bhad.
  Mhothaich Olesya, a 'cluich le a fèithean bhoilg:
  - Tha mi nam nighean gu math eadhon, chan eil e sìmplidh!
  Agus rinn i smugaid... Agus thuit dusan saighdear Turcach às a sgoltadh. Agus bha e uamhasach.
  Thug Oleg fa-near gu làidir:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dèan sinn a' chùis air na nàimhdean!
  Agus dh'itealaich tiodhlac-bàis o shàil an leinibh rùisgte.
  A" sabaid, thuirt Olesya:
  - An comunn ro naomha bhi leinn !
  'S na corragan rùisgte na caileig, Thilg am mort' is millteach.
  Chrath Natasha a làmh. Loisg na caileagan bolaidh ghunnaichean agus gheàrr iad sìos loidhne no dhà. An uairsin bidh iad a 'gàireachdainn:
  Dè an adhar gorm
  Nì sinn a" chùis air nàmhaid robaireachd ...
  Chan fheum leòmhann agus iolaire sgian
  pronnaidh tu e leis an fhocal luis,
  Agus an uairsin bidh thu a" cur seagal!
  Tha gaisgich cho iongantach, le fiaclan neamhnaid, agus san fharsaingeachd sàr-mhath.
  Loisg Zoya le bhith a" cleachdadh canain ioma-bharaille, agus rinn i squeak, a" rùisg a fiaclan:
  - Anns a' chogadh naomh, bithidh ar buaidh !
  Augustine, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain, chirped:
  - Bratach Imperial air adhart! Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus bha na nigheanan a 'leantainn air adhart a' losgadh agus a 'gearradh sìos saighdearan nan càirdean, gun bhriseadh, a' seinn:
  - Cha chuir duine stad oirnn
  Cha toir dad buaidh oirnn ...
  Bidh an nighean cuideachd na gaisgeach,
  Agus tha claidheamh agus sgiath aice!
  Dh" aontaich Svetlana gu toileach le seo, agus thilg i tiodhlac bàis eile le a cas rùisgte, chiseáilte, a" beucaich:
  - Tha claidheamh agus sgiath ann !
  Girl sabaid an seo. Na aghaidh, tha dòigh sam bith gun chumhachd!
  Gaisgich rèisimeid iomlan, agus mar sin tha gach neach air a phronnadh leis a" chomas aca. Agus bidh iad gu gnìomhach a" gearradh sìos an nàimhdean.
  Thuirt Zoya, a" giùlan a fiaclan:
  - Feumaidh tu sabaid airson Mother Russia!
  Agus thilg a sàil rùisgte a mach tiodhlac bàis eile air son rati' choigrich.
  
  ROGHAINN EILE AN RUSS ANN AN 1994
  Cho-dhùin Yeltsin am facal aige a chumail agus taghaidhean tràth a chumail air 12 Ògmhios, 1994. Às deidh na h-uile, gheall e e, agus eadhon chuir e a-mach òrdugh coltach ris. A bharrachd air an sin, bha e coltach ri Yeltsin gum faigheadh e buaidh gu buadhach. Mar sin, eadhon ann am bun-reachd 1993 chaidh a sgrìobhadh gum biodh na taghaidhean air an cumail air 12 Ògmhios, 1994, ach thòisicheadh cunntadh sìos chumhachdan fon bhun-reachd ùr bhon bhliadhna seo, agus mar sin tha Yeltsin gu teòiridheach a" faighinn teirmean airson ochd bliadhna eile! Ach cha robh dùil aig duine gun dèanadh Vladimir Zhirinovsky cho math anns na taghaidhean pàrlamaid gum biodh e na phrìomh neach-dùbhlain do Boris Nikolayevich. Agus fìor nàmhaid. A tha, eu-coltach ris na comannaich, nach eil co-cheangailte ri mearachdan agus fàilligidhean san àm a dh'fhalbh, agus faodaidh iad losgadh gu calpa.
  Cha b" urrainn dha Yeltsin, ge-tà, buannachadh air ais tuilleadh, leis gu robh taghaidhean 12 Ògmhios, 1994, le ath-shuidheachadh an teirm roimhe, air an cur an sàs ann an ullachadh sealach den bhun-reachd agus air an daingneachadh le reifreann. Agus chan urrainn dhut sin atharrachadh dìreach mar sin. Agus a-nis feumaidh tu a dhol gu na cunntasan-bheachd nuair a tha am farpaiseach as cunnartaiche agad. Agus chan e an comannach àbhaisteach, ach cò? Faisisteach? Ann an suidheachadh sam bith, bha aig Yeltsin ri dèiligeadh ri rudeigin ùr. Agus thionndaidh an t-sabaid gu bhith dona.
  An toiseach fiosrachaidh. Agus bha aire nam meadhanan a 'cuimseachadh air Yeltsin agus Zhirinovsky. Sa bhad bha iomlaid buillean ann. Agus an seo bha eas-bhuannachdan aig Yeltsin bhon riaghaltas. A" toirt a-steach atmhorachd àrd agus crìonadh mòr ann an cinneasachadh. A bharrachd air àrdachadh ann an eucoir. Agus bha duilgheadasan slàinte aig Yeltsin. Agus an uairsin feuch ris an taghadh a bhuannachadh.
  Bha Vladimir Zhirinovsky, a 'faireachdainn brosnachail, air rolla. Agus thug pàirt de na meadhanan taic ghnìomhach dha.
  A bharrachd air an sin, bha sgaradh anns an elite. Bha cuid de na oligarchs a 'beachdachadh air Zhirinovsky aca fhèin agus ceannard na bourgeois. Agus carson a tha e nas miosa na Yeltsin? A bheil an t-àm ann eich atharrachadh? A bharrachd air an sin, tha Yeltsin gu math tinn agus tha e air e fhèin a shàrachadh agus tha e na neach gràineil agus leis an deoch.
  Thàinig tagraichean eile air adhart cuideachd. Cha deach lagh taghaidh a" chinn-suidhe aontachadh fhathast. Agus tha na taghaidhean air an cumail a rèir nan seann riaghailtean: cruinnich ceud mìle ainm-sgrìobhte.
  Chaidh comhairle a thoirt do Yeltsin gun na riaghailtean atharrachadh. Biodh barrachd thagraichean ceann-suidhe ann. Bidh iad a" mionnachadh barrachd, a" spùtadh luchd-bhòtaidh a" ghearain. Is dòcha gu bheil seo nas prothaidiche airson aon thagraiche bho na h-ùghdarrasan. Gus am biodh na h-uile mì-riaraichte air an sgapadh le diofar sloinnidhean. Agus bha nas lugha ùine ann airson a h-uile duine a bhith ag iomairt.
  Mar sin tha tòrr thagraichean ann. Gu dearbh, an toiseach, Vladimir Zhirinovsky fhèin. An uairsin Yavlinsky. Cuideachd Zyuganov. Agus beagan às deidh sin, chaidh na seanalairean Rutskoi agus Makashov a leigeil ma sgaoil fo amnesty. An uairsin chaidh Varennikov a-steach don cheann-suidhe. Agus Barkashov, a bha air a mheas mar faisisteach. Clàraichte gun duilgheadasan: leig le Zhirinovsky barrachd bhòtaichean a tharraing.
  Tha tòrr ùine ann airson ainmean-sgrìobhte a chruinneachadh agus chaidh àireamh mhath de thagraichean a chlàradh. Agus chaidh Alla Pugacheva a-steach do cheann-suidhe na Ruis. Agus mòran eile. Yuri Vlasov mar eisimpleir, agus Anatoly Karpov. Ruith cavalcade slàn gus an rìgh-chathair a stoirm. Gu h-iomlan, tha trithead "s a naoi tagraichean air a dhol seachad air clàradh agus air ainmean-sgrìobhte a chruinneachadh an seo. Agus bha còrr is dà cheud neach ann a bha ag iarraidh.
  Bhrosnaich sgioba Yeltsin eadhon àireamh mhòr de thagraichean. Cha robh an riaghaltas a th' ann an-dràsta an dùil buannachadh anns a' chiad chuairt. Ach gus an aghaidh a chuir an-aghaidh, agus sa chiad àite gus toirt air Zhirinovsky a sgaoileadh - feuch!
  Cha robh Zyuganov fhathast na neach-poilitigs ainmeil agus aithnichte aig an àm sin. Agus dh"fhan Alecsander Lebed fhathast anns a" cheathramh armailt‐deug. Ged a bha iad airson a tharraing a-mach, leig an seanailear ceò a-steach. Agus a rèir coltais cho-dhùin e nach eil an ùine aige air tighinn fhathast. Nochd Mavrodi, ceannard an MMM, am measg nan tagraichean cuideachd. Bha e cuideachd a 'fàs mòr-chòrdte, mar a bha ceannard Hermes. Fhuair Vladimir Bryntsalov cuideachd a-steach don cheann-suidhe. Ach bha a chuideachd gu math socair, agus cha do las e suas, eu-coltach ri taghaidhean na ceithir fichead sa sia bliadhna. Gu ruige seo, b "e Yeltsin a" chiad fhear san rangachadh, ach sheall dàta cunntasan-bheachd nach robh iad earbsach.
  Chaidh Vladimir Volfovich Zhirinovsky a thoirt seachad ann an solas àicheil, ach dh'fhaodadh PR dubh a bhith na bhuannachd dha. Bha Yavlinsky san treas àite anns an rangachadh, ach bha an ìre a bha a 'còrdadh ris a' crìonadh. Cuideachd libearalach, eadhon ged nach eil an luchd-dùbhlain mòr-chòrdte.
  Chaidh Rutskoy a chlàradh, agus tha an ìre aige air fàs beagan. Cha deach Khazbulatov gu na cunntasan-bheachd. Ruith Iosif Kobzon cuideachd airson ceann-suidhe. Dh'adhbhraich an ainmeachadh aige tòrr connspaid agus strì aghaidh. Gu h-obann, chaidh àrd-bhàillidh St Petersburg, Anatoly Sobchak, gu ceann-suidhe na Ruis cuideachd. Fhuair an ainmeachadh seo freagairt àicheil: bha an luchd-bhòtaidh ainmean sgapte. Agus lughdaich seo ìre Yeltsin.
  Ach, thuirt Anatoly Sobchak gun toireadh e air ais e fhèin airson fàbhar Yeltsin. Ruith Boris Fedorov agus Shakhrai airson ceann-suidhe cuideachd. Ach chan e seo cuideachd na luchd-poilitigs as cliùitiche.
  Ged a bha e cuideachd bho sgioba Yeltsin. Agus chaidh innse dhaibh cuideachd gum bu chòir dhaibh tarraing air ais ann an àm.
  Mar sin chaidh na taghaidhean a-mach gu math sunndach agus bha inntinn anns an dàrna cuairt cuideachd.
  Ach bha Vladimir Zhirinovsky ann am meadhan an aire, agus bha iad a 'bruidhinn mu dheidhinn fad na h-ùine. Agus dòigh air choireigin chan eil sin ri ràdh gur e am fear as fheàrr leis an rèis. Tha, agus bha e coltach ri Yeltsin gum biodh e na bu phrothaidiche am pearsantachd gràineil seo fhaighinn a-steach don dàrna cuairt na an eaconamaiche Yavlinsky nach robh cho cronail agus nas òige. No eadhon Zyuganov, agus eadhon nas motha na Sobchak. Ged a bha Zhirinovsky an uairsin a 'sìor fhàs, agus chaidh am mòr-chòrdte tron mhullach, agus chruinnich daoine ann an stadiuman.
  Agus tha am propaganda gur e faisisteach a th" ann eadhon a" cluich ann an làmhan: bha daoine ag ionndrainn an òrdugh, agus a" bruadar air làmh làidir. Tha, agus deamocrasaidh le uireasbhuidh, tha mòran sgìth.
  Mar sin bha na taghaidhean leth-cheud sa leth-cheud an seo. Agus fhuair Zhirinovsky puingean. Chuir toiseach cùis eucoir na aghaidh ris cuideachd cho mòr sa bha e. A bharrachd air an sin, oidhirpean murt, a dhùisg inntinn agus a thog an ìre. Gu sònraichte falaichte.
  Agus tha seo fìor ... San fharsaingeachd, bha na meadhanan aig an àm sin ag obair gus poll a shlaodadh aig Zhirinovsky, ach bha cuid dhiubh cuideachd ris. Agus aire shònraichte. Rud a tha a 'cuimhneachadh air an naoidheamh bliadhna deug air fhichead: Zyuganov an aghaidh Yeltsin. Ach bha ana-cothrom mòr aig Zyuganov: eachdraidh a phàrtaidh. Tha e an dà chuid glòrmhor agus aig an aon àm fàilligeadh. Agus mar chuimhneachan air daoine, bha na ciudhaichean fada agus na sgeilpichean falamh aig amannan sòisealachd leasaichte fhathast ro ùr. Agus gu sònraichte, gu dearbh, amannan Gorbachev le cùpain agus cairtean. Agus chan eil daoine airson a dhol air ais chun àm a dh'fhalbh. Agus tha Zhirinovsky a 'gealltainn deagh àm ri teachd dhaibh, a tha a' tàladh agus a 'tàladh gu dùrachdach.
  Agus tha an suidheachadh a 'fàs nas duilghe. Agus tha na taghaidhean a" tighinn. Agus Vladimir Zhirinovsky a 'leantainn air adhart a' deàrrsadh.
  Bidh ùine ag itealaich cho luath is nach eil ùine agad eadhon coimhead air ais. Agus an uairsin thig latha bhòtaidh. Tha a" chiad dàta a" tighinn bhon taobh an ear. Agus tha Vladimir Zhirinovsky air thoiseach. Nas fhaide, Yeltsin agus Zyuganov a 'sabaid airson an dàrna àite. Agus is e sabaid gu math duilich a tha seo.
  Ach aig a 'cheann thall, chaidh Yeltsin seachad air Zyuganov aig cosgais Moscow agus thàinig e san dàrna àite. Ach bha a" bheàrn sa chiad chuairt cudromach. Agus cha robh mòran cothrom aig Yeltsin buannachadh. Ach cha robh a h-uile dad airson a" cheann-suidhe a bha ann. A tha gu soilleir air chall, an dèidh a bhith ag ionndrainn a leithid de bhuille uamhasach. Ach a dh" aindeoin sin, cha do nochd Yeltsin a-riamh airson an deasbad air an telebhisean. Bha na taghaidhean glè inntinneach. Thug Zyuganov, a thàinig gu bhith na treas fear, taic do Zhirinovsky. Bha Alla Pugacheva cuideachd a 'toirt taic do Zhirinovsky. Agus Kobzon Yeltsin. B" ann mar sin a bha an sgaradh.
  Chùm Rutskoi neodrachd gu dùbhlanach. Chaidh an còrr a roinn, agus dh'iarr iad bhòtadh ann an diofar dhòighean. Ach cha do dh'fhuirich Yeltsin airson taic gun teagamh. Agus cha do bhruidhinn a h-uile duine na fhàbhar.
  Mar sin bha na taghaidhean gu math iomagaineach. Ach b 'e Zhirinovsky am fear as fheàrr leotha. Agus bha e dha-rìribh na chomharra.
  Agus an uairsin ghabh an dàrna cuairt àite ... Bhon fhìor thoiseach, bho bhith a 'cunntadh bhòtaichean, ghlac Vladimir Zhirinovsky an stiùir agus chùm e e gu deireadh, a' faighinn còrr is seachdad sa cheud de na bhòtaichean. Agus b" fheudar do Yeltsin falbh. Mar sin chuir e crìoch air an àm aige.
  Agus thàinig Vladimir Zhirinovsky gu bhith na cheann-suidhe. An dèidh dìleab dhoirbh fhaighinn. A 'gabhail a-steach crìonadh ann an riochdachadh agus Chechnya agus grunn dhuilgheadasan eile. Agus thòisich àm ùr de ath-bheothachadh na Ruis. An toiseach, cha do dh'obraich a h-uile dad a-mach airson Zhirinovsky. Ach cha b" fhada gus an do thòisich an gnìomhachas ag obair. Thòisich seòrsaichean armachd nas adhartaiche air an toirt a-mach, thòisich ro-aithris oifigearan coirbte agus mèirlich eile. Chaidh mòran atharrachadh agus ath-thogail.
  Cha do chuir Vladimir Zhirinovsky am falach gun stèidhicheadh e deachdaireachd, agus gu dearbh chuir e casg air gnìomhachd mòran phàrtaidhean agus ghluasadan. Thòisich buaireadh èiginneach agus ùrachadh.
  Aig an aon àm, chaidh smachd-bhannan a thogail à Iorac, a lean gu leum geur ann am prìsean ola. Agus chaidh tòrr a bharrachd a dhèanamh. Chaidh cion-cosnaidh sìos gu sgiobalta agus thàinig fìor shlànachadh.
  Chaidh obraichean a chruthachadh aig astar luath. Agus shoirbhich leis an dùthaich barrachd is barrachd. Vladimir Zhirinovsky a thaghadh airson an dàrna teirm, a 'sealltainn sgoinneil thoradh anns a' chiad chuairt. Agus lean ath-bheothachadh na Ruis.
  B 'e aon de na ciad cheumannan amalachadh le Belarus. Agus shoirbhich leis gu sgoinneil. An uairsin chaidh co-dhùnadh an Ruis agus Kazakhstan a thoirt a-steach don sgrìobhadh.
  Agus rè cogadh 1999, thàinig Iugoslabhia gu bhith na phàirt den Ruis agus chaidh a shàbhaladh.
  Agus an uairsin bha buaidhean a bharrachd ann. Agus bha dùthchannan ùra nam pàirt den Ruis.
  Ann an 2008, bha an Ruis air ath-nuadhachadh fhèin taobh a-staigh crìochan an USSR. Ach sin sgeulachd eile.
  
  TUILLEADH FAIRSEACHD A' gluasad AN Führer
  Thionndaidh Hitler a-mach gu bhith beagan na bu ghlice agus na b" fhaide-fhradharc. Agus mar-thà anns an dà fhicheadamh bliadhna ghabh e an cunnart agus a 'gluasad grunn roinnean a bharrachd a Rommel bhon Fhraing gu Afraga.
  Leasaich an ceannard sgoinneil ionnsaigh luath, agus thug Tolbuk ionnsaigh air an Èiphit. Agus gun a bhith a" toirt fois dha na Breatannaich, ghlac e Alexandria agus Canàl Suez. Às deidh sin chaidh na saighdearan Gearmailteach a-steach do Iorac airson buaidh agus ghabh iad còmhnaidh ann an Kuwait.
  Fhuaireadh cothrom air ola, ach chaidh na Gearmailtich a bhualadh faisg air Moscow. Agus chuir am Fuhrer ionnsaigh air bhog, mar ann an eachdraidh fìor aig deas. Gu cinnteach thug buaidh Rommel buaidh air an fhaireachdainn. Agus san Lùnastal, chaidh an Tuirc a-steach don chogadh an aghaidh an USSR. Bha buille cumhachdach na h-Ìmpireachd Ottoman air suidheachadh an Airm Dheirg air a bhith marbhtach. Bha na saighdearan Sòbhieteach gu math nas àirde na an àireamh agus chaidh iad air ais. Chaidh Batumi a ghlacadh, agus bha Yerevan air a chuairteachadh.
  Chaidh feachdan cudromach den Arm Dearg a chuir a-mach à ceann a tuath na Caucasus. Agus b" urrainn dha na Gearmailtich briseadh troimhe gu Muir Caspian. Agus gheàrr iad dheth an arm Sòbhieteach le tìr. Agus thionndaidh e a-mach gur e fìor thagradh a bh" ann. Agus thug Rommel ionnsaigh oirre maille ris na saighdearan Turcach. Agus thòisich e air briseadh a‑steach gu Bacu. Tha, tha seo trom.
  Rinn Iapan san t-saoghal seo beagan na b" fheàrr aig Blàr Midway. Agus theich an ruaig. Ach cha b 'urrainn dhi togail air a soirbheachas, agus cha do ghabh i grèim air na h-eileanan Hawaiian. Agus thug seo buaidh air cùrsa a" chogaidh anns a" Chuan Shèimh. Ach sheachain Land of the Rising Sun a" chùis cuideachd. Ach, cha robh i airson dàrna aghaidh fhosgladh nas motha.
  Cha b' urrainn dha na Gearmailtich Stalingrad a thoirt air falbh, ach gheàrr iad dheth an t-Arm Dearg thairis air Caspian. Agus thòisich iad air an oilbheum a leasachadh mu dheas. Agus shoirbhich leotha ... Bha na Gearmailtich gu h-iomlan a 'sabaid gu math sgileil. Agus cha do ghabh iad pàirt ann am batail fada faisg air Stalingrad, ach ghluais iad gu deas air an Volga.
  Tha e mì-ghoireasach gluasad anns na beanntan agus b" fheàrr leis an Fritz ionnsaigh a thoirt air oirthir a" Mhuir Caspian. Agus shoirbhich leotha.
  Chòmhdaich pìleat an Luftwaffe Marcel e fhèin le glòir ann am batail leis na Breatannaich, agus chaidh a ghluasad chun aghaidh an ear. An sin lean e air a" faighinn chunntasan gu làidir, a" pronnadh nan nàimhdean. Agus bha e fìor mhath.
  Anns an USSR, chaidh Marseille ainmeachadh mar an diabhal dubh. Gu pianail gu sgiobalta bha e a" faighinn cunntasan. Agus chan ann mar shealgair, ach a 'ruith a-steach do thiugh nan saighdearan, agus a' sgrios phlèanaichean.
  Cha robh ionnsaigh nan saighdearan Sòbhieteach faisg air Stalingrad aig an àm seo soirbheachail, agus mar sin bha na Gearmailtich deiseil air a shon. B 'urrainn dha na Nadsaidhean oidhirp air gnìomhachd Rzhev-Sychov a chuir air ais, air an deach feachdan mòra a thilgeil.
  Agus sa gheamhradh, bha na Nadsaidhean mu thràth a 'tighinn faisg air Batumi. Agus dh'fhàs an suidheachadh èiginneach.
  Thairg an Stalin seòlta sìth air leth do Hitler air teirm sam bith.
  Rinn e reusanachadh nach robh feum air cumail a" dol leis a" chogadh, agus nach toireadh e dad ach luchd-fulaing is call ùr.
  Dh'aontaich Hitler, ach chuir e air adhart suidheachaidhean gu math duilich: Thoir seachad an Caucasus gu lèir, na fearann ri taobh an Volga, a bharrachd air Karelia, agus baile-mòr Arkhangelsk. A bharrachd air pàigheadh airgead-dìolaidh bliadhnail, solar stuthan amh agus biadh an-asgaidh, agus gluasad uidheamachd armachd gu lèir chun Treas Reich. Agus an uairsin tha na crìochan air an tarraing air an loidhne aghaidh.
  Dh'aontaich Stalin le seo. A dh'aindeoin cho dona 'sa tha na suidheachaidhean sin. Agus bhuannaich na Gearmailtich gu dearbh. Bha Stalin cuideachd cinnteach gum biodh crìoch air a" chogadh guerrilla, agus thill e beagan phrìosanaich. A bharrachd air an sin, ghluais an USSR na stòran òir aca chun Treas Reich.
  Fhuair Hitler mòran, ach bha an Aghaidh an Iar ann fhathast. Agus bha e riatanach Iapan a chuideachadh.
  An toiseach, thug am Fuhrer ultimatum gu Franco, agus leig e leis na saighdearan Gearmailteach a dhol gu Gibraltar. Chaidh dùn a" bhaile a ghlacadh tron latha, mar thoradh air ionnsaigh mhòr. An uairsin thòisich na Nadsaidhean air adhart, a 'toirt buaidh air Afraga tro Morocco. Agus shoirbhich leotha gu tur. Bha na saighdearan aca an dà chuid na bu làidire agus na bu deiseil airson sabaid.
  Bha an Tìgear air leth soirbheachail, tanca a chuir dìreach iongnadh air na saighdearan Breatannach. Agus bha iad air chrith leis an eagal.
  Ghlac na Gearmailtich as t-earrach 1943, a 'faighinn thairis air an aghaidh lag nan aonadan Breatannach, Afraga Frangach gu lèir. Agus an uairsin ghluais sinn gu deas as t-samhradh. Bha am Fuhrer airson an Mòr-thìr Dubh gu lèir a ghlacadh. Agus as t-earrach, ghabh na Nadsaidhean thairis na h-Innseachan cuideachd, cha mhòr gun a bhith a 'coinneachadh ri strì. Chuir an dà chuid an sluagh ionadail agus na sepoys fàilte air na Nadsaidhean mar luchd-saoraidh.
  Agus fhuair an Treas Reich goireasan mòra.
  Tron samhradh, ghlac na Nadsaidhean cha mhòr Afraga air fad. Agus as t-fhoghar chuir iad crìoch air ceannsachadh Afraga a-Deas agus Madagascar.
  Bha ionnsaigh adhair air Breatainn. An toiseach, chaidh am ME-309 a chuir air bhog a-steach do na speuran, a bha na itealan uamhasach. Fhathast trì gunnaichean itealain 30-mm, agus ceithir gunnaichean inneal. Chan eil e cho furasta cur an aghaidh a leithid de uilebheist. Thàinig ME-309 gu bhith na trom-laighe dha na Breatannaich. A bharrachd air a" bhomair Yu-288, a bhom air suidheachadh Bhreatainn, gun teagamh sam bith.
  Bha am plèana mu dheireadh cho luath is gun robh e cha mhòr do-dhèanta dha na plèanaichean Breatannach grèim fhaighinn air. Bha Focke-Wulf cuideachd gu math iongantach. Mar as trice tha an inneal seo air a thighinn gu bhith na bhùidsear airson Breatainn agus na SA.
  Ach thòisich am pìleat Marseille a" faighinn deagh chunntasan. Airson trì plèanaichean, chaidh a thoirt seachad airson a 'chiad uair ann an eachdraidh an Treas Reich le Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan a-rithist. Agus airson ceithir cheud itealan, fhuair e Crois an Ridire le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan mar dhuais ùr. Airson an 500mh plèana, fhuair e Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le daoimeanan. Agus airson a" mhìleamh: Grand Cross of the Iron Cross. Agus aontaichidh tu gu robh e gu math fionnar!
  Agus chaidh na Breatannaich a bhualadh san adhar mar a bhiodh chops uain air an frioladh. Agus chaidh an cur an grèim gu math soirbheachail.
  Agus dh" fhàs cabhlach bhàtaichean-aigeann na Gearmailt gu luath agus phronn i Breatainn aig muir. Agus na SA cuideachd. Bha tonnachd iomlan an dà chabhlach a" leaghadh gu luath. Agus bha Gearmailtis a" fàs. Agus mheudaich àireamh nan soithichean.
  Agus lean Breatainn air a bhith air a bomadh. Ann an 1944, chaidh an trodaiche jet ME-262 a-steach don t-sreath, a thàinig gu bhith na fhìor trom-laighe dha na Càirdean. Agus bomair jet Arado eadhon nas èifeachdaiche. Agus rinn iad a" chùis air Breatainn anns na speuran eadhon nas duilghe.
  Cha robh itealan jet math aig na Càirdean agus bha iad a' call dha na Nadsaidhean.
  Le goireasan mòra agus mòran sgiobachd, chuir na Nadsaidhean prògram rocaid FAA air bhog aig an aon àm. Fìor, bha i beagan briseadh-dùil do Hitler. Bha na h-urchraichean ro dhaor agus cha robh iad gu math ceart. Ach thug iad fhathast am milleadh as truime air Breatainn. Agus thug salvos rocaid buaidh gu sònraichte air Lunnainn.
  Ron t-samhradh 1944, bha na Gearmailtich gu tur air smachd fhaighinn air na speuran. Bha dreach nas adhartaiche aca cuideachd den Focke-Wulf - TA-152, a bha dìreach air leth math. Agus rinn e a" chùis air plèanaichean Breatannach agus bomadh targaidean fearainn.
  Anns an Iuchar 1944, thòisich Operation Sea Lion. Chaidh e air adhart gu math soirbheachail. Agus taobh a-staigh dà sheachdain chaidh ionnsaigh a thoirt air Breatainn. Thionndaidh an tanca Gearmailteach "Panther" -2 gu bhith fìor mhath, agus eadhon nas cumhachdaiche agus as cudromaiche buileach foirfe "Lion" -2. Chleachd an tanca mu dheireadh sgeama ùr airson togail tanca Gearmailteach: rèiteachadh an einnsein agus tar-chuir ann an aon bhloc. Agus rinn seo e comasach àirde an tanca a lughdachadh agus an cruth a dhèanamh nas teann.
  Tha seo a 'ciallachadh gu bheil an cuideam air a dhol sìos, agus tha tiugh an armachd air a dhol suas. "Leòmhann" -2, le cuideam ceithir fichead tunna, thog e tiugh an armachd gu 250 mm ann an aghaidh agus 170 mm air an taobh, agus le einnsean 1250 each-chumhachd. Dè rinn a choileanadh dràibhidh riarachail. Tha ìre claonadh nan lannan armachd air a dhol suas cuideachd.
  Mar sin chaidh na Gearmailtich air adhart agus chaidh a" chùis a dhèanamh air na Breatannaich.
  Ach bha na Stàitean Aonaichte ann fhathast. Ghlac na Nadsaidhean Innis Tìle, agus thòisich iad a" tighinn faisg air bailtean-mòra Ameireagaidh. Rinn TA-400 a" chiad spreadhadh mòr.
  Chaidh an stailc seallaidh a dhèanamh cuideachd le rocaidean V-3. Leig leotha a bhith daor, ach sheall iad gu robh iad comasach air rùsgadh.
  Bha Roosevelt mar-thà gu math tinn agus bha e ag iarraidh sìth. Ach bha an Treas Reich gu mòr airson crìoch a chuir air na Stàitean Aonaichte.
  Bha na Gearmailtich a" gluasad a-nis agus a" bomadh na SA. Bha barrachd is barrachd phlèanaichean, bhàtaichean-aigeann is bhàtaichean gan togail.
  Tha an còigeamh bliadhna fichead air a dhol seachad ann an iomlaid de bhuillean mòra. Chaill na SA am blàr adhair. Chleachd na Gearmailtich itealain jet. Gu sònraichte, an ME-262 X, a thàinig gu bhith nas adhartaiche agus nas èifeachdaiche.
  A bharrachd air an sin, chleachd cabhlach bàta-tumaidh na Gearmailt bàtaichean-aigeann hydrogen peroxide, agus tha iad sin nan innealan gu math luath agus adhartach.
  Dh"iarr Hitler a" chùis a dhèanamh air na Stàitean Aonaichte....
  Bha Stalin fhathast sàmhach agus a" reamhrachadh a lotan.
  Ann an 1946, thòisich an ionnsaigh air Canada agus aig an aon àm bho Ameireaga Laideann gu Mexico.
  Tha an itealan Fritz agus na tancaichean den t-sreath E gu math làidir. Tha an fheadhainn mu dheireadh air fàs gu bhith nan trom-laighe dha Ameireagaidh.
  Cha robh an tanca E-50 co-ionnan agus le misneachd a' bualadh air Shermans agus Pershings.
  Bha einnsean roth-uidheam gas ùr aig a' chàr Gearmailteach de 1,500 each-chumhachd agus seachdad tunna uile gu lèir. Agus tha an armachd aghaidh 250 mm fo na leòidean, agus tha an armachd taobh 170 mm. Agus bhris an càr seo a h-uile duine. Agus gunna de chàileachd 105 mm, agus fad baraille de 100 EL. Agus mar sin bidh e a 'briseadh agus a' briseadh a h-uile duine.
  Bidh tancaichean Ameireaganach a 'dèanamh an slighe bho chòig cilemeatair le gealltanas. Agus chan eil ach "Supershing" iad fhèin a 'faighinn cothrom briseadh a-steach don taobh agus dùnadh.
  Agus ghluais na Gearmailtich an aghaidh nan Stàitean Aonaichte. Agus tha an raidhfil ionnsaigh MP-64 sa Ghearmailt gun samhail. Agus na h-Ameireaganaich a phronnadh.
  Is e dìreach dealachadh leis a" chuan agus conaltradh fada a chuireas casg air na h-Ameireaganaich a bhith air an ruaig gu sgiobalta.
  Tha Hitler a" beucaich agus ag iarraidh soirbheachas ... Chaidh Canada a ghlacadh as t-earrach agus as t-samhradh ann an 1946. Agus as t-fhoghar, bha an t-sabaid mu thràth gu tur an sàs anns na Stàitean Aonaichte. Bha na Nadsaidhean, ge-tà, an aghaidh strì làidir.
  Dhìon na Yankees am fearann gu cruaidh, agus chùm iad orra len uile neart. Chaidh am foghar seachad ann am batail borb. Chleachd na Gearmailtich sgaraidhean cèin agus lean iad air adhart. Agus dhìrich na Seapan bhon taobh an ear cuideachd. Agus thug iad ionnsaigh sa mhòr-chuid bho thaobh Mheagsago.
  Bhuail am Fuhrer a dhòrn agus dh'iarr e buadhan agus soirbheachaidhean ùra. Ach chaidh an t-sabaid air adhart agus air adhart, agus ro dheireadh a 'gheamhraidh 1947, chaidh leth de phrìomh chrìochan nan Stàitean Aonaichte a ghlacadh.
  Tha an t-earrach ann mu thràth. Ann am blàr, nochd tanca Gearmailteach E-50 ùr. Ann, tha an cuideam air a dhol sìos le còig tunna, agus an t-einnsean air fàs nas cumhachdaiche ann an 2000 each-chumhachd. Agus tha an càr seo mar-thà gu litireil ag itealaich. Tha an gluasad aice na fhìor iongnadh dha Ameireaganaich.
  Agus tha an TA-500 agus TA-600 dìreach a 'tiodhlacadh na h-Ameireaganaich san talamh. Ghabh an supertank Rat-2 pàirt anns na blàran cuideachd. Inneal le cuideam dà mhìle tunna. Ach, cha do dhearbh e a bhith gu math èifeachdach. Fìor, bha an atharrachadh ùr air an "Rat" -3 air a uidheamachadh le boma jet cumhachdach. Agus buailidh agus reubaidh am bomair seo an nàmhaid.
  Bha earrach 1947 teth. Agus ro dheireadh a" Chèitein, bha na Gearmailtich air tighinn gu New York mu thràth. Ghabh discos pàirt anns na blàir cuideachd. Bha iad air an cuairteachadh le jet laminar agus cha mhòr nach robh iad so-leònte. Agus phronn e na h-Ameireaganaich anns na speuran agus air tìr. Agus as t-samhradh, thòisich an ionnsaigh air New York agus Washington.
  Bha na Gearmailtich gu cinnteach làidir. Agus cha do chuir na SA an aghaidh. Ged a sheall New York a ghaisgeachd, agus a dh'aindeoin an sgrios, cha tug e seachad. Agus dh'fhuirich e gu deireadh an Lùnastail. Thàinig na Stàitean Aonaichte gu crìch air 3 Sultain, 1947.
  Agus b" e sin deireadh an Dàrna Cogaidh.
  Bha an Treas Reich a" cnàmhadh agus a" faighinn a-mach na chaidh a ghlacadh airson ùine. Agus rìoghaich sìth...
  Ach bha Iapan fhathast a" magadh air Adolf Hitler leis na rudan aice. Agus bha e soilleir nach fhaigheadh dà eun air adhart ann an aon lair. Agus anns an USSR, chaidh Beria a chuir na àite Stalin.
  Agus air 20 Giblean, 1955, thòisich cogadh ùr. Agus thairg Beria pàirt a ghabhail ann air taobh an Treas Reich.
  Dh'aontaich Hitler, ach ag ràdh nach fhaigheadh an USSR ach Sakhalin a deas agus druim Kuril. Agus chan eil dad a bharrachd! Thèid airgead-dìolaidh a lùghdachadh dìreach còig sa cheud.
  Dh" aontaich Beria le seo. Agus mar sin chaidh na blàran air adhart le neart mòr. Tha na Gearmailtich nas làidire gu teicneòlach. Agus tha tòrr roinnean cèin aca. Ach chan eil na Seapanach lag nas motha. Agus tha arm mòr aca, gu sònraichte na Sìonaich.
  Agus tha cogadh mòr ùr ann, ach sin sgeulachd eile.
  
  COGADH AN USSR AGUS SINA
  GNIOMHARA
  Tha cogadh mòr a" tòiseachadh eadar an USSR agus Sìona. Air taobh Shìona, tha àrdachadh mòr ann an sgiobachd, tha an Ruis nas làidire gu teicneòlach agus tha smachd nas tàlantach agus comasach aice.
  Mar eisimpleir, cha mhòr nach robh an cogadh eadar an USSR agus Sìona fìor ann an 1969, rè na blàran airson Eilean Damansky. Agus ann an cruinne-cè co-shìnte eile, cho-dhùin Mao Zedong, a bha mar-thà seachdad 's a còig bliadhna a dh'aois, nach robh dad aige ri chall mu thràth, agus dh'fheumadh e a dhol sìos ann an eachdraidh mar an neach-buannachaidh agus an gaisgeach as motha fhad' sa bha e fhathast beò. Agus a dhol thairis air Stalin! Agus mar sin chaidh arm Shìonach air an ionnsaigh, agus thug iad ionnsaigh air an USSR. B" e an adhbhar a bha stailc làmhachais air fearann Shìona. Agus air 22 Màrt, 1969, dh'ainmich Sìona gu h-oifigeil cogadh air an USSR.
  Mar sin thòisich aon de na cogaidhean as fuiltiche ann an eachdraidh a" chinne-daonna. Tha Sìona air a bhith an urra ri grunn shaighdearan-coise. Tha nas lugha de thancaichean is phlèanaichean ann na tha san USSR, agus tha e air dheireadh a thaobh armachd. Ach tha mòr-shluagh anns an t-sluagh, agus feumaidh arm an USSR fhathast saighdearan a ghluasad chun an Ear Chèin agus Siberia. Às deidh an gluasad a chaidh ainmeachadh, ro 1 Giblean, chuir Sìona còrr air fichead millean saighdear an sàs. Bha mòran dhiubh armaichte le gunnaichean, ach caran treun agus fanatical. Agus buannachd àireamhach mòr.
  Bhuail na Sìonaich am prìomh bhuille timcheall an Amur, agus ann am Primorye, agus air an Usuri Territory. Gu dearbh, dhìrich feachdan Sìonach cudromach thairis air an Amur, a 'feuchainn ris na saighdearan Sòbhieteach a chuir air falbh agus na feachdan aca a sgaoileadh. Anns a 'Ghiblean, a' sabaid gun fhosgladh air iomall Vladivostok.
  Agus shèid an taobh a deas èadhar blàth, agus bha an t-earrach fo làn ghluasad. Thàinig feur uaine a-mach.
  Sheas buidheann-chatha sònraichte de chlann-nighean fo stiùir Alenka ann an slighe nan Sìonach.
  Bha iad ann an suidheachadh daingnichte, agus bha mòran ghunnaichean-inneal aca. Agus an perli Sìneach ann an sluagh dùmhail. Bha dealbhan fìor mhath aig na nigheanan.
  Chuir Anyuta, a" sgrìobadh bho ghunna-inneal, a-mach:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas!
  Agus chuir e sìos na Sìonaich gu làidir. Gheàrr i iad mar speal. Agus rinn i e gu math soirbheachail.
  Thilg Alenka, le a òrdagan rùisgte, grenade, a" reubadh suas saighdearan na h-Ìmpireachd Celestial, ag ràdh:
  - Air son glòir a' chomuinn !
  Bha Zoya, a" losgadh air an nàmhaid, a" spealadh luchd-dùbhlain le craiceann buidhe. Agus ghlac an nighean e agus thilg i am pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte.
  Agus dh'èigh ball Komsomol:
  - Airson an Ruis naomh!
  Tha Alla cuideachd na nighean ruadh, ann am bikini. Agus tha i a 'gearradh sìos air na saighdearan Sìonach, agus a' tilgeil grenade murt le a h-òrdagan rùisgte. A" sgrios nàimhdean à Sìona.
  Dh'èigh an gaisgeach:
  - Airson mòrachd na Ruis!
  Loisg Maria cuideachd gu ceart air na Sìonaich. Agus shabaid e mar uilebheist. Rinn i spealadh air saighdearan Mao... Agus bha i na fìor bhall de Komsomol. Agus mar as urrainn dhut na Sìonaich sin a ghearradh sìos.
  An uairsin dh'èigh i:
  Cha toir sinn seachad Vladivostok!
  Olympiad: an nighean ghaisgeil seo, fhad "s a bha i a" bualadh air na Sìonaich le spreadhadh inneal-gunna. Agus ghearr iad sìos mòran shaighdearan buidhe. Agus an uairsin le òrdagan rùisgte, mar a chuireas tu dòrlach de grenades air bhog. Rolaig an tanca Sìneach thairis, a" pronnadh leth-cheud saighdear le sùilean cumhang.
  Sheinn buill Komsomol:
  - Agus ann an Ameireagaidh, Iapan, Sìona,
  Chan eil bailtean-mòra nas bòidhche ann am Moscow ...
  A' bhaile so a nochdadh ann an glòir, -
  Chan urrainn dhomh na faclan ceart a lorg!
  Agus an seo tha Alenka a-rithist a" gearradh sìos loidhne Shìonais ann an aon spreadhadh, agus a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte.
  Tha Alenka na fionn glè bhrèagha. Agus bidh e a" losgadh gu ceart, bidh gach peilear a" bualadh air an targaid, a" marbhadh na Sìonaich.
  Thug an nighean fa-near gu loidsigeach, a 'losgadh air an nàmhaid:
  - Tha co-mhaoineas na chosmos mòr,
  Is e co-mhaoineas an dàn dhomh!
  Tha an nighean Komsomol gu math diombach gun do chaill an Ruis an cogadh ri Iapan. Chaill an Ruis, a rinn a' chùis air Napoleon, dha na h-Asianaich. Agus tha e tàmailteach. Agus air eagal buaidh, bhiodh Sìona gu bhith na sgìre Ruiseanach a-mhàin. Agus tha na cothroman sin air an call.
  Bidh Anyuta cuideachd a" losgadh gu fìor cheart aig na Sìonaich. Ga spealadh iad le speal. Agus an uairsin le cas-rùisgte bidh e a 'tilgeil grenade agus a' tionndadh tanca na h-ìmpireachd celestial.
  Sheinn an gaisgeach:
  - Air son mòrachd a' phlanaid ann an glòir shiorruidh a' chomuinn !
  Bidh Zoya cuideachd a" losgadh gu fìor cheart, agus a" bualadh air luchd-dùbhlain. Agus bidh e ga dhèanamh gu math ceart. Agus a-nis tha rolairean briste ag itealaich bhon tanca.
  Bidh Zoya a" caoineadh:
  - Airson an Ruis naomh!
  Agus a 'sealltainn a theanga fhada.
  Bidh Alla ruadh cuideachd a" sabaid leis na Sìonaich. Sheid gaoth laidir, agus sheid a falt air feadh nan tonn adhar mar bhrataich phriobail, leis an deachaidh iad a chur stoirm air lùchairt a' Gheamhraidh.
  Nighean a' gàireachdainn:
  - Air son sith agus air son co- chomunn !
  Chuir Maria cuideachd sìos sreath slàn de shaighdearan Sìonach. Gearr a-mach toll slàn. Agus thilg i grenade le feachd marbhtach le a òrdagan rùisgte, agus dh"èigh i:
  - Airson mòrachd na dùthcha!
  Loisg Olympias air saighdearan Mao Zedong, leag e sìos an nàmhaid mar chruithneachd le corran, leag e a-mach mòran nàimhdean, agus rinn e squealed:
  - Airson an USSR!
  Agus le òrdagan lom, mar a chuireas tu grenade air bhog a sgriosas saighdearan na h-Ìmpireachd Celestial agus a loisgeas sìos an itealan.
  Agus bho Valentine, mar gum biodh e a" bualadh air itealan ionnsaigh Sìona bho bazooka agus ga leagail, a" gàireachdainn, ag ràdh:
  - Chan urrainnear an Ruis a lùbadh agus gun a bhith air a glùinean!
  Tha caileagan Sòbhieteach cuideachd a' sabaid faisg air baile beag Dalniy. Agus eadhon ann an corruich, bidh na bòidhchead a 'dol air adhart gu mì-fhortanach. Agus ann an ionnsaigh fiadhaich.
  Ach ghluais na h-aonadan gearastan a bu deiseil airson sabaid às deidh na Sìonaich. Agus gun dàil sam bith, bhuail iad air an cùlaibh.
  B' e buidheann-chatha de chlann-nighean casruisgte, ann an geàrr-chunntasan agus culaidhean, a' chiad fheadhainn a chaidh dhan bhlàr.
  Thòisich caileagan brèagha a 'bualadh air arm na h-Ìmpireachd Celestial, mar-thà air am bualadh ann am batail roimhe.
  An toiseach, thug na gaisgich ionnsaigh air na bataraidhean. Bha grenades air an tilgeil le casan lom ag itealaich gu na Sìonaich. Bha iad gu math geur. Agus thug na gaisgich Ruiseanach iad fhèin leotha agus thilg iad dheth na bràistean aca. Gus fuireach gun smal.
  Mar sin cha mhòr nach eil e comasach dha caileagan rùisgte a bhith a 'bualadh. Nuair a tha craiceann boireannaich lom, chan eil na peilearan aice a" gabhail.
  Thilg Veronica grenade le a cas-rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Bidh mi nam ghaisgeach!
  Agus chrath i a falt geal, dualach.
  Julian cuideachd nach eil cho sìmplidh. Lupanula ann an Sìonais. Agus an uairsin, fhad "s a tha e a" tilgeadh grenade le a chas rùisgte, agus ag èigheach:
  - Ann an Ainm na Ruis Naoimh, Tsarist agus Sobhietach!
  Agus a-rithist crathaidh i a cìochan slàn le sgàrlaid. Agus tha sliasaid na h-ìghne caol.
  Nas fhaide air adhart, bidh Anna ruadh a' ruith dhan bhlàr. A leithid de nighean sgiobalta agus ath-ghnìomhach. Mar a thilgeas tu grenade le cas-rùisgte. Mar sin sgapaidh gaisgich Shìona gach taobh. Agus rollaich timcheall, mar gum biodh e air a leagail.
  Agus bidh an nighean a" lasadh orra, agus a" fannachadh:
  - Airson Tsar nan diathan Orthodox agus Ruiseanach agus airson an USSR!
  Bhuail Angelina cuideachd. Agus dh" fhalbh bogsa shligean, air a thilgeil suas leatha lomnochd, cumhachdach mar each rùisgte. Agus bhris e mòran de Shìonaich.
  Tha nigheanan sa chumantas anabarrach math nuair a bhios iad rùisgte agus casruisgte. Ach ann an geàrr-chunntasan, tha ruith san t-suidheachadh eadhon nas fhuaire.
  Agus nipples connlach, cho gleansach!
  Cuiridh Victoria cuideachd grenade air bhog leis na boobs scarlet aice, agus buail i air na Sìonaich mar as fheàrr as urrainn dhi. Seo an nighean. Agus as cudromaiche buileach, ceannard buidheann-chatha de chlann-nighean air an destroyer. Agus cuideachd a-mhàin ann am panties.
  Agus a 'crathadh a bhroilleach lom. A tha cho breagha agus sexy.
  Ghabh Veronica agus thilg i grenade le cas-rùisgte. Chuir i stad air mòran de Shìonaich agus rinn i squeak:
  - Aerobatics airson a dhol air bòrd!
  Thilg Yuliana grenade cuideachd gu sgiobalta le a cas bheag rùisgte, agus rinn i squeak fhad "s a bha i a" spealadh sìos na Sìonaich:
  - Ar gàir agus ar buille uamhasach!
  An uairsin mar a dhèiligeas tu ri fiaclan.
  Agus mar sin ghabh Anna e agus fucked e. Loisg mòran de Shìonaich. Agus ciamar a rinn i e.
  Agus mar a chuireas tu grenade air bhog le cas-rùisgte. Agus squeaks:
  Chan e tràillean a th" annainn!
  An uairsin nì e gàire agus nochdaidh e a theanga.
  Ghabh Angelina e agus rinn i gàire le fearg feargach, a" spadadh chìsean air an nàmhaid:
  - Is mise am fear as fhuaire de 'n fhuaran.
  Agus le a casan rùisgte chuir i boma trom air bhog. Thug i agus shèid i suas saighdearan Shìona, gan rùsgadh.
  Bidh Veronica cuideachd a" gabhail agus a" bualadh air an òrd Àisianach. Agus a 'bruthadh nan cnàmhan aca.
  Ghabh an nighean ris agus rinn i gàire:
  - Bidh sinn a 'pronnadh a h-uile duine!
  Agus a-rithist, bidh grenade marbhtach agus gun samhail ag itealaich bho chas lom.
  Agus brùth air na Sìonaich. Agus carson a thàinig iad gu fearann Ruiseanach? Buinidh a h-uile dad an seo don Ruis. Agus chan urrainn baile Dalniy a ghabhail le Sìona.
  Chuir Juliana grenade air bhog le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Glòir don Ruis Mhòr! Chan eil feum againn air an Duma Stàite! Agus chan eil feum air am Politburo nas motha!
  Thuirt Red Anna gu làidir:
  - Bidh mi nam ghaisgeach.
  Agus cuiridh grenade air a thilgeil le cas-rùisgte nighean rèidh ris a h-uile duine. Cha robh air fhàgail ach feòil fhuilteach.
  Ach ghabh Angelina e agus rinn i squeak. Mharbh e buidheann de luchd-sabaid. Agus air a sguabadh mar aingeal bàis.
  Agus bhàsaich mòran de shaighdearan Sìonach.
  Chuir saighdearan Ruiseanach cuideam air na Sìonaich bho gach taobh. Bhris iad agus phronnadh iad.
  Thòisich sabaidean làmh-ri-làimh. Mharbh saighdearan Ruiseanach saighdearan Sìonach le bayonets. Tha an raidhfil Mosin ann an dreach ionnsaigh ùr-nodha na chluba sàr-mhath. A tha a 'briseadh tron chlaigeann. Agus briseadh cnàmhan.
  Ach tha caileagan le claidheamhan a 'sabaid gu sònraichte àlainn. Tha e sgoinneil. Gu sònraichte nuair a bhios cìochan rùisgte a" gluasad.
  Agus tha na nipples cho ruby agus boillsgeach. Mar sin tha thu airson coimhead orra agus pòg a thoirt dhaibh.
  Agus pòg gun stad.
  Bidh na caileagan a' sabaid leis a' chorruich aig panthers acrach a chì na h-uain. Bidh iad gam pianadh agus gan craiceann.
  Tha Veronica, a" losgadh air na Sìonaich, a" glaodhaich:
  - Bàs air son bàis !
  Tha Juliana, a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte, ag ràdh:
  - Fuil air son fola !
  Anna, a 'sgrìobhadh gu saighdearan na Celestial Empire, squeals:
  - Sùil airson sùil!
  Agus thilg i mar an ceudna leomann le a cas-rùisgte. Bha i na bu làidire na a h-uile duine agus air a reubadh gu pìosan le aplomb.
  Agus an seo thig Angelina. Cuiridh baraille slàn, le stuth-spreadhaidh marbhtach air bhog, agus bleithidh e na nàimhdean.
  An uairsin, fhad "s a tha e a" seinn:
  - Tha mi nam ailbhean casruisgte agus gu math fionnar!
  Tha an nighean gu math cumhachdach. Agus tha a casan mar chlubaichean. Mar a ghluaiseas tu samurai anns an groin. Còig meatairean sin suas agus itealaich suas. Air a ruagadh mar bhrat-ùrlair air bhog bho chloich. Nas mionaidiche, is dòcha bho chlach catapult!
  Loisg Victoria, ceannard a" bhuidheann-chatha, loidhne aig na Sìonaich. Gheàrr i sìos cuid de na gaisgich bhuidhe agus rinn i smeòrach:
  Bidh sinn a 'sabaid airson an Ruis Naomh.
  Agus le glùin lom, tana, mar gum biodh e a" gluasad chun smiogaid. Agus brisidh sliasaid an nàmhaid.
  Tha Victoria air bhioran....
  Tha Juliana gu deònach ag ràdh:
  - Bidh Tsar Leonid Ilyich Brezhnev, am fear as motha de na tsars Ruiseanach!
  Agus am buidheann-chatha slàn de chlann-nighean leth-rùisgte, casruisgte, mar a bhitheadh iad a" rùsgadh aig mullach an sgamhanan, a" cur às do na Sìonaich.
  - Biodh e mar sin!
  Bha na Sìonaich, ge-tà, aig cosgais call mòr, comasach air iad fhèin a chuir a-steach do dhreuchdan an Airm Dheirg. Agus gheàrr e dheth Vladivostok. Aig an aon àm, chaidh saighdearan Mao a-steach gu sgìre Usuri gu ìre. Anns an USSR, lean gluasad air adhart agus chaidh barrachd is barrachd shaighdearan a ghluasad chun an Ear Chèin, Siberia agus Kazakhstan. Cha robh na feachdan gu math co-ionann. Ach tha uidheamachd nas fheàrr aig an USSR. Tha blàir aig muir cuideachd.
  Agus an seo tha arm an USSR beagan nas fhasa. Chan eil Sìona cho làidir aig muir, agus tha e comasach stailcean meadhanach soirbheachail a lìbhrigeadh na h-aghaidh agus buannachadh.
  Gu sònraichte ma tha nigheanan Sòbhieteach glè bhrèagha agus gu bràth òga agus aig an aon àm buidsichean a 'sabaid.
  Lean am blàr leis an sguadran Sìneach. Bha Seanalair na Mara, agus Àrd-mharaiche an USSR Andrei Sokolovsky an sàs ann am fuil fhuar.
  Cha robh e fiù 's a' riaghladh a 'bhlàir, ach dìreach thug e an àithne.
  - Faigh faisg agus buail!
  Bhuail na Ruiseanaich taobh ri taobh. An seo chaidh prìomh inneal Deng Xiaoping na theine. Thuit pìoban.
  San fharsaingeachd, dha na Sìonaich, tha teicheadh beagan leisg. Ach tha iad cho moiteil. Fìor, tha Deng Xiaoping na eisgeachd. Agus òrdughan falbh.
  Ach chan eil e cho furasta dha na Ruiseanaich briseadh air falbh bhuapa. Bidh na Sìonaich a" fulang call mòr agus a" teicheadh.
  Bha Victoria, caiptean an sgriosadair, agus an aon leth-rùisgte, tana ri nighean dubh, bàn mar a" chòrr.
  Gu dearbh, tha e glè bhrèagha nuair a tha na caileagan cha mhòr rùisgte, caol, fèitheach. Agus ma tha na casan lom, is e seo a h-uile seun agus buaireadh.
  Tha Victoria feargach ag ràdh:
  - 'S e gaisgeach a th' annam a rugadh à Svarog! Is mise ogha do Dhia Rod. Agus is urrainn dhomh mìorbhailean a dhèanamh!
  Thuirt Angelina gu loidsigeach, glainne-mheudachaidh airson samurai:
  "Chan eil mi de fhuil chumanta nas motha. Faic dè cho làidir sa tha i. Bha mo shinnsear Ilya Muromets.
  Agus chuir an nighean bogsa slàn air bhog le a casan rùisgte.
  Bha Veronica a 'sabaid gu cruaidh, a' sabaid leis a h-uile neart, agus chuir i air bhog a leithid de chumhachd sabaid.
  Deòir gu litireil na Sìonaich.
  Tha an nighean gu math brèagha, fionn, lùbach, le casan fada, fèitheach. Bha i dèidheil air a bhith air a smocadh.
  Veronica ag ràdh:
  - Carson a dhìrich an sluagh Sìneach a-steach don Ruis!
  Rinn Juliana, an nighean bhrèagha seo, squeak, a 'bualadh air saighdearan na h-Ìompaireachd Celestial:
  - Gus do dhoimhneachd fhèin a lorg!
  Tha an nighean deugaire air fàs anns na mìosan a chaidh seachad agus tha i air fàs gu bhith na figear nas fèitheach agus nas cugallaiche. Dh'fhàs Juliana fo bhlàth, agus dh'fhàs i cho breagha. Agus tha a falt geal le beagan òradh. Barrachd is barrachd tha i ag iarraidh fear. Chan eil ach neo-chiontachd eagallach ri chall.
  Ach leigibh leo striopachas, caochan, pòg, sileadh. Tha e nas fheàrr dèiligeadh ris na balaich cabin. Tha eagal orra cuideachd, agus diùid, agus tha nas lugha de chunnart ann gu bheil iad ag iarraidh rudeigin nas miosa.
  Tha Juliana na ghaisgeach agus na brògan fìor mhath. Tha e cuideachd a" bruadar mu bhith na mharsanta achaidh. A bharrachd air an sin, tha i airson a bhith coltach ri Magomed agus a creideamh fhèin a chruthachadh.
  Nighean àrd-amasach.
  A-nis, nam biodh Tsar Leonid Ilyich Brezhnev fhèin, mar Vladimir Solnyshko, a 'toirt agus a' toirt a-steach Rodnoverie anns an Ruis agus a 'tilleadh gu na diathan Ruiseanach.
  Carson a tha feum againn air Màiri?
  Glòir do Mhàthair Dhè - Lada.
  Tha e gu cinnteach nas fheàrr na am Bìoball.
  Tha an Lada againn gu math brèagha, le falt dath an òir, agus is i fìor mhàthair Dhè agus Màthair nan Diathan, agus an aon nighean-ghin de theaghlach an Uile-chumhachdaich!
  Cruthadair na Cruinne.
  Bha an cinneadh an-còmhnaidh agus bha e fhèin, mar Allah - Uile-chumhachdach, sìorraidh, uile-làthaireach, uile-làthaireach, agus tha an cruinne-cè gu lèir na theampall aige.
  Ciamar a tha e nas miosa na an Tighearna Iùdhach no nas laige na e?
  Chruthaich Rod seata gun àireamh de Universes!
  Bha e beò cho mòr is nach urrainn dhut smaoineachadh!
  Bha Rod roimhe fad na h-ùine. Cha robh ùine ann, ach Rod Was!
  Agus bidh an-còmhnaidh!
  Tha a h-uile Dia Demirugi nan clann den Teaghlach!
  Agus is sinne na h-oghaichean aige!
  Ach chan eil Rod a" toirmeasg adhradh a thoirt don chloinn aca, agus do na Diathan. Is e Rod Dia nan Dia.
  Agus is e Svarog Dia nan Dia!
  Agus is iad daoine oghaichean nan Dia! Glòir do na diathan Ruiseanach!
  Bidh Juliana a" bualadh nan Sìonaich. Tha e coltach gu bheil Diathan Ruiseanach a" cuideachadh muinntir na Ruis cuideachd.
  A dh'aithghearr thig iad gu crìch far Deng Xiaoping agus bidh an deireadh na fhìor chogadh aig muir. No is dòcha gum feum thu a dhol air tìr anns an Ìmpireachd Celestial. Mar sin is ann as fheàrr a gheibh sinn buaidh air Beijing. Gu math nas miosa airson Sìona. Ach, chan eil e cho eagallach a bhith nad phàirt den Ruis.
  Nas mionaidiche, chan e an Ruis, ach an USSR!
  Tha Juliana a" faighneachd dha Anna:
  - A bheil thu a" smaoineachadh gum bu chòir dhuinn ìmpireachd Shìona a ghabhail thairis?
  Tha bòidhchead dearg a" freagairt:
  - Gu dearbh!
  Bidh Juliana a" faighneachd le iongnadh meallta:
  - Dè airson?
  Tha Anna ag ràdh gu soilleir:
  - Mar sin nas fhaide air adhart cha robh bagairt sam bith ann! Nach fheumadh mi sabaid a-rithist, leis na Sìonaich a bha airson dìoghaltas a dhèanamh!
  dh"èigh Juliana:
  - Agus tha e ceart!
  Bidh cabhlach na Ruis a" tòir air na Sìonaich agus a" dol fodha na soithichean aca.
  Bidh Juliana cuideachd a 'stiùireadh còmhradh inntinn.
  Carson a tha feum air ùrnaigh? Oir chan eil e an-còmhnaidh nas leòr airson neach na tha aige. Mar a bhios teachd-a-steach ag èirigh, bidh feuman cuideachd. Agus tha seo math. Is e seo a tha a" stiùireadh adhartas. Bidh daoine ag iarraidh barrachd is barrachd. Agus tha na Gods Ruiseanach a 'cuideachadh le seo, saidheans brosnachail.
  Tha gliocas nan Diathan Ruiseanach fìor mhath.
  Agus Crìosdaidheachd? Dè tha e a' teagasg?
  Gun loisg an Talamh agus a h-uile càil a tha air -! A bheil e dha-rìribh comasach leasachadh mac an duine a bhrosnachadh?
  Gu dearbh - chan eil creideamh na Ruis a 'teagasg, eu-coltach ri Crìosdaidheachd agus Islam, deireadh an t-saoghail. Tha Rodnoverie a" teagasg gum fàs daoine san àm ri teachd agus gum bi iad fhèin mar Gods-demiurges.
  Bheir an saidheans, an adhartas agus an adhbhar sin diathan a-mach oirnn! Agus gum fàs daoine nas làidire agus nas glice.
  Dè tha Crìosdaidheachd a 'teagasg?
  Dè a th 'annainn crèadha? Nach e duine a th" annainn! Gur e Dia na h-uile nithe, agus an duine gun ni sam bith !
  Ach tha Rodnoverie ag àrdachadh duine.
  Ach is e an rud as miosa anns a 'Bhìoball àrdachadh nan Iùdhach os cionn a' chòrr de na dùthchannan. Às deidh sin, bidh iongnadh ort ciamar a tha duine sam bith a 'creidsinn ann an leithid de rud. Agus carson a dhearbh Crìosdaidheachd a bhith cho dàna?
  Ach dh" fhaodadh na Ròmanaich a bhith air an creideamh fhèin a chruthachadh. Tha iad glic. Agus dèan monotheism dhut fhèin.
  Carson a tha feum againn air creideamh cuideigin eile. Tha pàrras ann cuideachd - Iriy. Agus an t-Slighe eadar na reultan, air an t-Slighe Milidh, agus teagasg mean-fhàs an spioraid. Nuair as urrainn dhut fhèin fàs suas ri Dia.
  Agus chan e dìreach caora a tha a 'lùbadh thairis air pàrras, agus a h-uan ga iomain le slat iarainn.
  Mar sin tha roghainn ann.
  No do chuid fhèin, no Iùdhach - cuideigin eile!
  Uill, carson a tha feum aig na Ruiseanaich air creideamh cuideigin eile. O, carson nach do dh'ath-bheothaich Pàdraig Mòr an Rodnoverie.
  Bhiodh iad ag ùrnaigh ri an diathan, agus ri am màthair Dhè Lada.
  Agus dh'fhàsadh na diathan Ruiseanach nas làidire na na h-uile, agus bheireadh iad sinn gu buaidh.
  Agus na h-Arabaich? Chruthaich iad an creideamh fhèin. Agus cha do ghabh iad cuideigin eile.
  Eh, uill, carson anns an Ruis nach robh Magomed Ruiseanach ann.
  Agus carson nach tug aon rìgh taic dha na fàidhean ann an seo?
  Creideamh ùr - Rodnoverie ann an cruth monotheism!
  Agus Glòir don Ruis Mhòr!
  Glòir don USSR agus co-mhaoineas!
  Mar sin gheibh na Sìonaich chnothan. Ach air tìr tha iad làidir. Chan urrainn don Ruis a bhith nan aghaidh ach le càileachd. Mar eisimpleir, tha sgioba tanca Ealasaid a 'sabaid faisg air Alma-Ata. Mu thràth deireadh a" Chèitein 1969. Tha e teth agus nigheanan ann am bikinis.
  Loisg Elena, a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais, òrdagan lom. Dh'èigh Lupanula gu mì-mhodhail:
  - Tha sinn do-chreidsinneach!
  Tha an tanca T-64 nas fheàrr na carbadan Sìonach. Agus reubadh iad as a chèile. Ach feumaidh a' mhòr-chuid den teine a bhith air a dhèanamh air na saighdearan-coise.
  Agus tha an ionnsaigh air a thilgeil le balaich Sìonach. Bidh deugairean trì-deug no ceithir-deug a 'dol air an ionnsaigh, a' lasadh an t-sàil lom. Bidh balaich fo-aois a" ruith a-steach don bhlàr gun bhrògan. Mar sin tha e nas buige agus nas eaconomach. Agus bidh gunnairean-inneal a" losgadh orra.
  Thug Catriona, a" spealadh sìos luchd-sabaid Shìona, fa-near:
  - Glòir don USSR!
  Euphrasia, a 'gluasad an tanca, dh'èigh:
  - Airson an Tìr Naoimh!
  Is e am prìomh rud gun a bhith a" tilgeil grenades ort. Agus bidh tancaichean Sobhietach a" gearradh sìos saighdearan-coise Sìneach.
  Chan e, cha toir iad tròcair gu bràth.
  Sheinn Ealasaid, a" cur projectile de spreadhadh àrd a-steach do thiugh nan saighdearan Sìneach agus dh" èigh i:
  - Airson co-mhaoineas àlainn!
  Agus sheinn na caileagan còmhla:
  Tha an aonadh do-sheachanta, poblachd an-asgaidh,
  Cha b "e feachd brùideil a bh" ann, chan e eagal a chruinnich ...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseacha,
  Agus gliocas agus reusan, agus misneach ann an aislingean !
  Agus tha na nigheanan uabhasach math. Agus bhris am pròtacal aca a chaidh a chuir air bhog gu ceart an gunna fèin-ghluasadach Sìneach.
  Dh'fhuiling armada Shìona call mòr, ach cha do ràinig e an amas, ged a bha cuid de shoirbheachaidhean ann. Chaidh aig Vladivostok air a ghearradh dheth agus tha seo fìor. Cha mhòr nach deach an tràigh gu lèir a ghlacadh. Aig an aon àm, dh'fheuch na Sìonaich ri Alma-Ata a chuairteachadh. Ach chùm arm nan Sòbhieteach a-mach. Tha an samhradh air tighinn. Chaidh barrachd is barrachd aonadan bhon dà thaobh a-steach don bhlàr. Dh'iarr Mao Zedong buaidh bho sheanalairean na h-Ìmpireachd Celestial.
  Cha robh dùthchannan Aonta Warsaw airson a dhol a chogadh ri Sìona. Is e dìreach an GDR a chuir grunn bhuidhnean-catha. Nam measg tancaichean. Cha robh stàitean eile a" dol an sàs ann an dòigh air choreigin.
  Is iad seo na càirdean. Tha na Sìonaich caran lag ann an teicneòlas, ach chaidh an tanca T-54 a mhaighstireachd ann an cinneasachadh agus a chleachdadh ann am batail. Tha an Ìmpireachd Celestial, ag iarraidh buadhan agus a" miannachadh smachd an t-saoghail.
  Thòisich Mao Zedong an cogadh nuair a bha e mu thràth seachdad 's a còig bliadhna a dh'aois. Chan eil mòran aige ri chall. Tha armachd niuclasach aig an USSR, ach gheall Brezhnev nach cleachd e iad an-toiseach. Tha boma atamach aig Sìona cuideachd. Agus gus nach tèid iad fo ionnsaigh niùclasach leis an USSR, chan eil Mao air a chleachdadh fhathast. Tha na blàran air tìr ... Air 22 Màrt, thòisich sabaidean mòra. Anns a 'Ghiblean, chaidh na prìomh fheachdan a-steach don bhlàr. San fharsaingeachd, ged nach eil Sìona air cus soirbheachas a choileanadh, ach tha i air rudeigin a dhèanamh.
  Gu sònraichte ann am Primorye.
  Ach choisinn Cabhlach Sòbhieteach a 'Chuain Shèimh grunn bhuannachdan. Aig muir, chan eil uachdranas Shìona ann an sgiobachd agus sluagh a" toirt buaidh cho mòr.
  Tha dùil aig Mao ri cogadh fada de bhuaireadh. Tha grunn thursan nas motha de shluagh ann. A bharrachd air an sin, tha na SA agus NATO nan nàimhdean don USSR. Thuirt an Ceann-suidhe Nixon gum faodadh iad armachd a reic ri Sìona. Gu sònraichte, tancaichean agus plèanaichean, agus soithichean.
  Fìor, chan eil Sìona ro bheairteach airson pàigheadh air a shon. Ach faodaidh pàirt den t-solar a dhol air creideas. Agus tha seo trom...
  Tha an cogadh a 'dol air adhart dha fhèin agus tha e gu math mì-thlachdmhor don USSR, ged a tha na Sìonaich a' fulang grunn thursan agus barrachd call. Ach bidh a h-uile duine a 'sreap agus a' dìreadh.
  Chaidh sgioba tanca Gerda a-steach don bhlàr leis na carbadan Sìneach.
  Chleachd na Gearmailtich an canan àrd-bhruthadh as ùire le baraille caran goirid. Leasachadh sàr-mhath air a dhèanamh anns an GDR agus comasach air pàirt sam bith a phronnadh.
  Bha inbhe a" ghunna ùr 120 millimeters agus astar muzzle de 1,700 meatair san diog. Leis, bha e comasach a h-uile carbad Sìneach a tholladh bho astar fada. Is dòcha, ach a-mhàin na tancaichean Mao a tha ro throm. Ach faodaidh iad cuideachd a bhith air an tolladh, dìreach beagan nas fhaisge.
  Chuir gaisgich Gearmailteach an càr aca le deagh armachd aghaidh.
  Dh" fheuch Sìonaich T-54 ri faighinn faisg air na Gearmailtich, agus sgapadh iad, gu litireil a" bagairt reithe.
  Loisg Gerda aig an tanca Sìneach. Reub e uaith an tùr, agus chrom se e :
  - Dè an aghaidh tìgearan a dhol a-steach?
  Bhrùth Charlotte cuideachd am putan luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, agus rinn i squeak:
  - Bidh sinn mar churaidhean na cruinne!
  Agus bhris e tanca Sìonach.
  Fucked ann an Ruisis agus Cairistìona. Bha an gunna as ùire fèin-ghluasadach, agus loisg e dusan sealladh gach mionaid.
  Dh'èigh an nighean le falt ruadh òir:
  - Chan eil cnapan-starra ann airson gaisgich Prussian!
  Bhris am Magda buidhe cuideachd an tanca Sìneach agus rùisg i a fiaclan:
  Is mise am fear as làidire den fheadhainn as làidire ...
  Bha na caileagan feargach. Tha an cogadh a" dol air adhart, agus a" dol air adhart. Agus cuin a thèid a" chùis a dhèanamh air na Sìonaich dhearg? Dè cho fada 'sa bhios iad a' gearradh? Dìreach balaich cruaidh.
  Agus tha na tha a dhìth orra aig nigheanan Sìonach.
  Mar eisimpleir, chràdh na Gearmailtich ball Komsomol bho Phoblachd Sluagh na Sìona. An toiseach undress an nighean anns an fhuachd.
  Reub Gerda a còta craiceann caorach an toiseach. An uairsin, còmhla ri Charlotte, thòisich i air a bòtannan a thoirt dheth. Ach, tha na brògan tarpaulin agus air an leagail. Cha deach aodach-coise a mhilleadh.
  An uairsin reub Gerda an tunic Komsomol fhosgladh agus lèine le sgian. Air fhàgail dìreach bra. Gheàrr i a pants.
  Thug Charlotte grèim air falt bàn ball Sìneach Komsomol. An uairsin b 'e Gerda agus Charlotte a bh' annta, ann am bicini, stiùir iad ball Komsomol casruisgte agus ann an deise snàmh. Theich triùir nigheanan cas-rùisgte dhan fhuachd searbh. Ghiùlain nighean Komsomol gu misneachail. Agus ruith mi airson dà uair a thìde. Ged nach eil e cho fionnar ris an dà tìgear. Thionndaidh casan na h-ìghne Ruiseanach dearg, agus an uairsin thionndaidh iad gorm bhon fhuachd.
  An uairsin chaidh a Gerda agus Charlotte a cheangal bhon chùl agus an cur air an raca. Chrith an nighean Komsomol ann am pian. Thòisich mi air lùbadh thairis. Tharraing Gerda i air a guailnean agus thionndaidh i timcheall i. Ag osnaich ann am pian, rinn am ball Sìneach Komsomol dìreach suas air an raca, na cnaganan aice a" pronnadh.
  Chaidh casan rùisgte nighean Sìonach a chlampadh a-steach don stoc, agus thòisich iad air an luchd a chrochadh. Luchdaich a-nuas Charlotte an clàr an toiseach.
  Bha ball Komsomol à Sìona ag osnaich, ach an uairsin ghlan i a fiaclan agus thuit i sàmhach.
  Bhris Charlotte agus Gerda meuran gu sgiobalta. Chaidh na buill Komsomol a chuir a-mach fo an casan rùisgte agus an cur na theine.
  Tha e cho inntinneach a bhith a" frioladh shàilean lom. Agus bòidhchead gu math èibhinn, agus spòrsail.
  Bha an lasair a" reubadh buinn beagan garbh na h-ìghne Sìneach Komsomol, agus a" fàileadh shish kebab friochte. Tha am pian, gu dearbh, bhon teine uamhasach. Bha ball Komsomol a" crathadh, fallas a" sileadh bhuaipe, na caileagan a" gearan gu socair. Ach chaidh na glaodhan mòra a chumail air ais le oidhirp uamhasach toil.
  An uairsin thòisich iad air an nighean a chuipeadh le geugan spruce. Chaidh Gerda agus Charlotte an sàs leis a h-uile neart. Bhris eadhon an craiceann air cùl na h-ìghne. Fuil mheasgaichte air a dhòrtadh, le fallas. Theich a bra, thuit i dhan teine agus chuir i teas air a casan rùisgte.
  Lean Gerda a-null agus reub e measgachadh de fhallas is fuil. Thug e toileachas dhi.
  Chrath Charlotte am ball Sìneach Komsomol air a "bhroilleach. Agus an uairsin ghabh an nighean agus bhuail i a dòrn anns an plexus grèine. An uairsin chuir an diabhal ruadh meuran ris an teine fo chasan lom a 'bhall Sìneach Komsomol. Bha fàileadh an losgaidh eadhon nas làidire.
  sgàin Gerda ann am feirg:
  - Bruidhnidh tu!
  Phrìn Charlotte ciste na h-ìghne na bu duilghe agus rinn i sgàineadh:
  - Stad a chluich balbh!
  Thug Gerda meur loisgte a-mach às an teine agus thug e gu broilleach lom nighean Komsomol Sìneach e.
  Mar sin thionndaidh i, agus ghluais a ceann bàn, a" tuiteam air a taobh.
  Rinn Charlotte gàire mar dheamhan.
  - Tha e coltach gu bheil an nighean deiseil!
  Rinn Gerda gàire agus thòisich e a" suathadh aodann is amhach ball Sìneach Komsomol. Bha i fallain agus fhuair i seachad air gu sgiobalta. An uairsin thug an neach-crìochnachaidh fionn a-mach meur lasrach às an teine agus thug e gu aodann tairgse an neach-glacaidh. Chuir an nighean an aghaidh agus thionndaidh i.
  Dh"imlich Gerda a bilean agus rinn i sgiala:
  - An abair thu maise ?
  Rinn ball Komsomol gearan:
  - Marbh mi! Feuch nach fulang thu!
  Fhreagair Gerda gu fìor:
  - Chan eil! Bidh thu air do chràdh airson ùine mhòr agus bidh thu air do frioladh fad na slighe gu deireadh.
  Thuirt Charlotte:
  - No is dòcha a thoirt dha fir. Tha i fhathast na h-òigh agus nì sin dochann mòr oirre nuair a bhios i...
  Rinn ball Komsomol à Sìona sgreuchail gu cruaidh:
  - Chan eil feum! Chan innis mi dhut idir!
  Mhol Gerda:
  An loisg sinn a broilleach?
  Chrath Charlotte a ceann.
  - Chan eil! Tha dòigh nas èifeachdaiche air fiosrachadh a tharraing.
  Chrath Gerda.
  - Tha... Tha seo airson cuideam a chuir air an artaireachd san amhaich. Gus sòn aithris a chruthachadh, agus innsidh i dhuinn a h-uile dad a tha fios aice agus dè nach eil fios aice!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  Carson a chràdh sinn i an uairsin?
  Fhreagair Gerda gu h-onarach:
  - Dìreach airson spòrs. Agus a-nis.
  Chuir an neach-crìochnachaidh fionn a làmh air amhach ball Sìneach Komsomol. Ruith i a sùilean, agus dh"fhàs i mar iasg marbh. Thuirt Gerda gu daingeann:
  - Càite bheil am bataraidh?
  Fhreagair i gu socair:
  - Air Beinn Bulshim ....
  Agus mar sin air adhart... Tha cruaidh air tighinn bhon Chuan Sèimh mu thràth agus tha uisgeachan trom air dòrtadh.
  Thàinig na Gearmailtich air adhart gu math slaodach. Chuir eabar is slush sìos iad. Sheall an t-sabaid èifeachdas an canain àrd-bhruthadh ùr bho astar glè fhada a 'bualadh air an T-54 - am prìomh tanca Sìneach a chaidh a dhèanamh fo chead Sòbhieteach.
  Mhothaich Gerda, a" losgadh bho astar mòr,:
  - Tha an armachd ùr tòrr nas comhfhurtail.
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Na leig leis an nàmhaid faighinn faisg!
  Chuir Cairistìona, a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais le a corragan lom, tanca Sìneach a-mach agus rinn i grunt:
  Ach tha sinn cho glic cuideachd. Gu sìmplidh iongantach! Mar sin cha stad dad agus briseadh na gaisgich!
  Thuirt Magda gu reusanta:
  - Agus tarraing aire thugad fhèin! Is e sin, an ionnsaigheachd mòr aige!
  Agus bhrùth an nighean cuideachd corragan a casan rùisgte air putanan an luing gàirdeachais, a" bualadh air tanca Arm Proletarian Dearg Shìona.
  Dh"fhaighnich Gerda, a" losgadh, dha na nigheanan:
  - Tha mi a 'faighneachd càit a bheil na Sìonaich cho seasmhach. Tha iad mar gum biodh iad air an dèanamh le titanium. Agus chan eil iad airson a thoirt seachad.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Agus cha toir iad a-steach! Às deidh na h-uile, is e seo dha-rìribh na daoine as làidire! Agus tha na daoine neo-shùbailte!
  Rinn Magda gàire, agus a" giùlan a fiaclan, agus a" dealrachadh le sùilean dealrach, mar shaphirean, thug i a‑mach:
  - Glòir don dùthaich mhòr againn!
  Rinn Cairistìona sgadan le buaireadh:
  - Cha bhiodh e air a ghoirteachadh Lunnainn a ghabhail!
  Rinn Gerda gàire agus mhol e:
  - Dè, dè na beachdan a th 'agad? Sìth gu crìch leis an Ìmpireachd Celestial?
  Loisg Charlotte air an fheadhainn Stalin, bhris i tro thuraid an inneal Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  - Chan eil! Tha sìth a-mach às a" cheist!
  Bhuail Cairistìona cuideachd tancaichean Arm Dearg Shìona agus mhol i:
  - Faodaidh ceist a bhith ann mu dheidhinn fois?
  Thàinig Magda gu aonta:
  - Tha, ath-ghlacadh sealach. Airson tionndadh chun iar.
  Chuir Gerda projectile agus thug e fa-near:
  - Tha e comasach dha-rìribh. Bidh iad gu sealach a" dèanamh sìth ri Sìona, agus còmhla ris na Ruiseanaich, gluaisidh iad fhèin a Bhreatainn. Agus an uairsin chan eil sinn air Lunnainn a ghabhail airson ùine mhòr!
  Rinn Charlotte gàire agus mhol i:
  - Gabh Beijing agus cha chuir duine san t-saoghal stad oirnn!
  Dhùisg Cairistìona, le gàire air fiaclan an leopard:
  - Chan e, cha stad duine agus gu bràth!
  Bha Magda air a sgiùrsadh le corraich fhiadhaich:
  - Cha bhi, cha bhi beanntan òir ann ! Agus bidh creagan daoimein ann!
  Rug Gerda a fiaclan agus rinn i squeak, a" briseadh a" chàr Sìneach mar chriostal le òrd:
  - Ann an comann luchd-cleachdaidh - làn de dhroch dhìol!
  Agus a‑rìs dh"earb nighean an fhiacail, a dealradh na bu ghile na neamhnaidean. Bha Gerda dèidheil air a chràdh agus a chràdh.
  Mar eisimpleir, ghabh i tùsaire Sìneach agus sgaoil i beò e ann an aqua regia. Is iad sin na gluasadan aice. Agus chuir cràdh i air bhioran. Ball Komsomol à Sìona, boireannaich Gearmailteach, mar eisimpleir, às deidh dhaibh a h-uile fiosrachadh feumail a phumpadh a-mach, thòisich iad a "losgadh le teine. Gu litireil ciste beò air a frioladh. Agus an uairsin bidh iad air an gearradh dheth, air am piobar agus air an ithe.
  Bha, bha Charlotte agus Gerda an sàs ann an canibalism. Agus dh'ith iad am ball Sìneach Komsomol beò. Agus tha seo cho mì-mhodhail agus chan eil e tlachdmhor a thaobh bòidhchead. Agus as cudromaiche buileach, tha e doirbh.
  Smaoinich air nighean, nach deach a mharbhadh fhathast, air a frioladh, agus air a gearradh às a pìos le pìos. An uairsin tumadh ann an sabhs agus ithe.
  Dh'ith Gerda agus Charlotte feòil daonna eadhon. Bha a' bhuinneach orra agus chaidh na caileagan air falbh. B" fheudar dhomh faochadh a thoirt dhomh fhìn anns na preasan.
  Agus tha e comasach peanasachadh a dhèanamh air cannibalism.
  Dh'ith iad gaisgich agus gillean. Chaidh na ceithir tùsaire Sìneach Bruce Lee a thoirt air falbh gu ìre mhòr, an uairsin a chuir ann am pana-fhrithealaidh mòr. Agus ann an ola glasraich, bha am balach air a frioladh dìreach mar sin. Agus tha e math san fharsaingeachd.
  Bha Magda ag ithe cas a' ghille, agus thuirt i:
  - Agus dè? Tha e snog agus snog!
  Thug Cairistìona fa-near:
  - Tha a h-uile dad math dhuinn!
  Chaidh feòil juicy an tùsaire Sìneach a ghearradh ann an sligean tana agus a bhogadh san t-sauce. Bha na nigheanan ag ithe agus a" seinn.
  Rinn Gerda gàire:
  Gun tròcair, gun tròcair air an nàmhaid! Bidh mi a 'sèideadh comannaich mar chruithneachd!
  Agus stob e a chasan rùisgte san t-sneachda.
  Cha mhòr nach do dh'ith na caileagan am balach Sìonach. Chòrd an grùthan aige. Gheàrr iad an fheòil gu lèir. Dh"ith sinn agus dh"òl sinn fìon. Dh"ith iad agus an uairsin thuit iad nan cadal.
  Ann am bruadar, bha na gaisgich a" bruadar gun robh na deamhan iad fhèin a" ròstadh ann an coirean. Agus aig an aon àm, tha an craiceann air a ghearradh dheth le cuideachadh bho sgeinean. Agus an uairsin bidh iad a 'tionndadh agus a' briseadh.
  An uairsin tòisichidh an cràdh as brùideil. Chaidh na caileagan a chrochadh le am falt agus thòisich iad a' snìomh air a' chrann. Agus an uairsin loisg iad e le teine. Agus rinn iad gnìomh le sàr-mhathas.
  Chuimhnich Gerda air seo fhad "s a bha e a" losgadh, agus an uairsin dh" fhaighnich i:
  - Ciamar a tha thu a 'còrdadh ri ifrinn?
  Fhreagair Charlotte le gàire:
  - Àite inntinneach gu sònraichte a thaobh a 'chompanaidh!
  Rinn Cairistìona gàire agus fhreagair i:
  - Faodaidh tu earbaill an diabhail a thionndadh an sin!
  Magda le gàire fiaclan squeak:
  - Agus faigh na toraidhean as àirde! San fharsaingeachd, dè mu dheidhinn farpaisean polo teine?
  Chaidh Gerda a-steach do tanca Sìneach agus thuirt e gu daingeann:
  - Is e dìreach nàimhdean an USSR agus Poblachd Deamocratach na Gearmailt a bhios ann an ifrinn! Agus cumaidh na fìor Aryans a" sabaid ann an cruinne-cè eile!
  Dhearbh Charlotte le misneachd, a 'cnagadh a cas-rùisgte an aghaidh an armachd:
  - Biodh e mar sin!
  Agus dh'fhuasgail i a fiaclan peurach.
  Mhol Cairistìona:
  Dèanamaid adhaircean!
  Rinn Magda gàire agus chrom i:
  - Thig sinn gu bhith na diabhal den inbhe as àirde!
  Agus nochd i a teanga.
  Tha na caileagan cho sunndach, agus tha fèithean gu math làidir aca.
  Thuirt Gerda:
  - O, bhiodh Mowgli leinn!
  Ceartaich Charlotte a caraid:
  Nas coltaiche ri Tarzan!
  Rinn Cairistìona gàire agus sgreuchail:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Fear-riaghlaidh gach dùthaich!
  Ghabh Magda suil le tlachd:
  - Tha spiorad na Prussianach againn ! Tha fàileadh Prussia againn!
  Rinn Gerda gàire, sgoilt an tanca Sìneach agus rinn e grunt:
  - Chan eil! Is sinne clann Satan fhèin!
  Rinn Charlotte sgadan le fiaclan ruisgte:
  - Agus bidh sinn dìleas don Motherland!
  Dhearbh Cairistìona seo gu furasta:
  - Bidh, bidh sinn! Còmhla ris an dùthaich mhàthaireil agus am pàrtaidh!
  Rinn Magda gearan le toileachas:
  - Bidh stiùirichean a "tighinn agus a" falbh, ach tha am pàrtaidh ann fhathast!
  Agus dh"èigh na caileagan le chèile:
  - Glòir don CPSU!
  Agus dèan gàire, na Gearmailtich sheunta seo.
  Lean an cogadh leis an USSR agus Sìona.
  Thachair an t-sabaid an dà chuid air tìr agus aig muir. Agus bha na caileagan a 'sabaid agus a' seinn gu mòr agus gu math brèagha.
  Agus labhair iad air diofar rudan ro inntinneach, agus thuirt iad mòran de rudan stoirmeil agus aphoristic;
  Tha mòran dhaoine tuigseach agus onarach ann, ach tha iad air an rèiteachadh cho seòlta nach bi iad a" measgachadh!
  Is e gealtachd a" chiad chomharra air ùmhlachd. Agus is e ùmhlachd anam saighdeir! Agus is e anam saighdeir an iuchair gu buaidh - gus buannachadh feumaidh tu a bhith nad gheàrd! Is e seo paradox a" chogaidh!
  : Tha Dia anns gach neach, is Dia gach pearsa, ma tha a mhàin àrd-mhisneachd, agus an t-anam gun ainmhidh !
  Tha marbhadh ann an ainm Chrìosd co-ionann ri marbhadh Chrìosd!
  Tha e nas fheàrr a bhith ag obair ann an trèanadh na a bhith a 'gabhail fois anns an uaigh!
  Nuair a bhios an claidheamh briste, ruigidh an làmh airson a' bhiodag!
  Faodaidh tu casg a chuir air, no masladh fhulang, ach chan urrainn dhut fìreanachadh masladh banal!
  Tha a h-uile dad cruaidh cugallach agus marbhtach, ach ann an stamina bog, tha neart ann. Agus cò nach eil a 'creidsinn ann an seo, gu dearbh, bidh mi a' sealltainn a 'chànain gun urrainn dhut ithe! Thuit na fiaclan uile gu duslach, ach tha e beò - tha mi ag ràdh brag!
  Bidh seasmhachd gnè a" sgrios gaol!
  Tha a bhith a" cunntadh fortan mar a bhith a" magadh air Dia agus a" cur dragh air bàs!
  Bidh ùbhlan buidhe a" fàs nas fheàrr nuair a bhios tu a" uisgeachadh nan craobhan le fuil!
  Tha trì rudan ann: aig a bheil luach gun atharrachadh: an Uile-chumhachdach, pàrantan agus Motherland!
  Is e an taigh-cluiche as inntinniche an taigh-cluiche cogaidh, chan eil ach a" chìs inntrigidh ro àrd!
  Ach ann an taigh-cluiche gnìomhachd, tha deòir an-còmhnaidh fìor agus tha gach gnìomh na leasan airson beatha!
  Is ann dìreach an uairsin a thig tàlant gu bhith na shàr-eòlaiche, ma thèid iomadachadh le dìcheall mòr!
  Bidh dàil a" goid laurels, bidh cabhag a" toirt soirbheachas!
  Is e fìor lannsair fear a tha comasach air gnìomhachd iom-fhillte a dhèanamh gun mhothachadh!
  Chan e am bocsair a bhuaileas, ach am fear a bhuaileas!
  Tha bòidhchead an-còmhnaidh puinnseanta - tha na balgan-buachair as soilleire ag itealaich agaric, agus tha puinnsean mar gheasaibh boireannaich - dizzy agus puinnseanachadh a" chridhe!
  Faodaidh an inntinn nadurra an fheachd nàdurra a cheannsachadh, ach cha cheannsaich an fheachd dhùthchasach an inntinn gu bràth !
  Tha e nas fheàrr bàsachadh moiteil na bhith beò iriosal!
  Ge b'e neach a ghleidheas beatha leis an amhaich tha e nas dualtaich a chall na esan a shaoras isean an t-sonais !
  Bidh bòidhchead a" seargadh, tha misneach fhathast sìorraidh!
  Tha 'chlaidheamh ro gheur chum cumhachd an staid a chumail air, tha'n t-ullach- adh ro mhilis chum an t-sluaigh òl gu bràth leis !
  Tha innleachdas an t-saighdeir a" dèanamh dìoladh airson mearachd an t-seanailear, ach tha a bhith a" togail àireamhachadh air mar a bhith a" cladhach toll le snàthad!
  Tha e duilich na tha mar-thà na theine a lasadh agus na tha air losgadh sìos mu thràth a chuir a-mach!
  Stuth fireann teth, tiormaich an eanchainn agus loisgidh e tro bhonn a" mhàileid!
  An àite sin, loisgidh e toll na phòcaid - cridhe blàth!
  Tha am poca as tiugh air a tholladh troimhe le phallus cruaidh!
  Airson fear, an sgàthan òir as fheàrr!
  Air a 'bhonn agus wrinkles - sgeadachadh fear!
  Faodaidh cogadh a bhith gun bhuannaiche - ach bidh neach air chall an-còmhnaidh!
  Is e laigse daonna am prìomh inneal adhartais!
  Ma tha thu airson a bhith mar a" chiad fhear, obraich mar an tè mu dheireadh!
  Is e Genius càirdean na diadhachd, agus càirdean airidh!
  Faodaidh tu beagan seirbheis a thoirt don Motherland, ach chan urrainn dhut beagan a bhrath!
  ! Tha mi a 'smaoineachadh, mar sin - tha mi ann, tha mi ann - mar sin, tha mi beò, tha mi beò - mar sin, tha mi beò gu toilichte!
  Tha com-pàirtichean gnèitheasach coltach ri biadh - feumaidh iad measgachadh agus spìosraidhean teth!
  Tha an tionndadh air a dhèanamh le cridhe fìor-ghlan, ach chan ann le miotagan geala, air an t-slighe gu toileachas, feumaidh na cuibhlichean lubrication fala!
  Mar is trice, chan ann air sgàth mi-chiall a tha iad a" brathadh, ach air sgàth anfhainneachd, ged is i laigse a tha ag aomadh a dh"ionnsaigh meanbh-chuileag!
  San fharsaingeachd, is e an lagh nach obraich inneal meirgeach ach le saim òir!
  Seòladh agus àireamhachadh: mar a bheir fear agus bean buaidh - is e onair an treas fear a bharrachd!
  Is e glainne de bhodca an cruthachadh as gun stèidh san t-saoghal, tha tuiteam a-steach dha gun chrìoch, agus tha am bonn sa chladh!
  Chan e a h-uile eucorach a th" ann an eucoir, chan e eucoir a th" anns a h-uile eucorach!
  Tha e nas fhasa do chàmhal a dhol tro shùil snàthaid na bhith air fhoillseachadh gun bhrat!
  Tha britheamh proifeasanta coltach ri siùrsach proifeasanta - chan eil an eadar-dhealachadh ach ann an ìre na cìse agus ìre a 'phimp!
  Tha luchd-poilitigs coltach ri cnuimhean, dìreach bidh iad a" frasadh barrachd fala às an guthan nuair a tha iad air am fògradh!
  Is e fuil an todhar as fheàrr airson a bhith ag àiteachadh misneachd a" ghinealaich a tha ag èirigh!
  Bidh a 'mhòr-chuid ionnsaigheach umhail a' smaoineachadh leis an stamag, chan ann leis a 'chridhe, oir tha e tòrr nas motha ann an tomhas-lìonaidh.
  Ach, is e teagasg atheistic an fheadhainn as loidsigeach, tha e a" sealltainn aibidheachd mac an duine, fhad "s a tha creideamh sam bith, co-cheangal ri leanabachd!
  Is Athair làidir Dia air glùin làidir, air am bheil leanabh lag ag iarraidh a leantuinn !
  Is ann ainneamh a bhios duine a" lasadh sradag tàlant nuair a tha taiseachd totalitarianism timcheall!
  Bidh an fheadhainn nach eil riaraichte leis an àm a dh'fhalbh agus air a bheil eagal an latha an-diugh a 'smaoineachadh mun àm ri teachd nas trice!
  Tha e nas fhasa a" ghealach a bhualadh le creag na bhith toirt air luchd-poilitigs na geallaidhean taghaidh aca a chumail!
  Tha daonnachd siùcair ann an dùthaich dhaoine cho iomchaidh ri siùcar ann am borscht!
  Tha trì rudan sìorraidh: Dia, ùine agus amaideas daonna!
  Ma tha thu airson a bhuannachadh; dìochuimhnich trì faclan: tha e duilich, chan urrainn dhomh, tha sin gu leòr!
  Lorgaidh muc salachar an-còmhnaidh, lorgaidh radan beàrn an-còmhnaidh, agus gheibh neach leisg leisgeul an-còmhnaidh!
  moralta na h-aon fhreumh leis an fhocal salach ! Mar as trice bidh e air a chleachdadh airson buaidh a ghlanadh agus vice a nighe air falbh!
  Bidh am madadh-ruadh ag atharrachadh a chraiceann dà uair sa bhliadhna, agus masg an neach-poilitigs gach uair!
  Tha bàs mar bhean dhìleas, thig e às aonais cuimhneachain, cuiridh e dhan leabaidh i agus gabhaidh e seilbh iomlan!
  Tha caoimhneas coltach ri fallas, feumaidh rùsgadh oidhirp, ach bidh an corp a" fàs nas làidire, leis a h-uile salchar a" fàgail!
  Tha saighdear mar shluasaid, air a lìomhadh a-mhàin le làmhan cruaidh! Ach cuideachd fàs maol gu sgiobalta!
  Bidh na h-ideals as àirde ag ath-bhreithneachadh dìreach nuair a tha iad air an uisgeachadh le fuil, air an uisgeachadh le deòir agus air an todhar le fallas!
  Airson atheist, tha a h-uile creideamh math - oir chan eil Dia ann! Agus is e falamh an despot as ciùine!
  Ge bith dè cho làidir sa tha an gaisgeach, cha bhrùth e a" mhuir a-mach à lemon bheag!
  Chan eil an cus seòlta as motha a" dèanamh dìoladh airson gainnead beag fiosrachaidh!
  Is e an ceannard an cridhe - ma tha grodadh, bidh an structar gu lèir a" tuiteam sìos!
  
  Mar bu chaoimhneil am buachaille, 'S ann a's feargaich' a chù, 'S ann bu bhoige 'n righ, 's ann a's cruaidhe 's a' bhrù!
  Chan e nàiseantachd a th" ann an Ruisis, ach gairm agus dòigh-beatha!
  Feumaidh duine lag Dia mar leanabh, Athair agus Màthair, ach mar a dh'fhàsas e suas, tha e fo eallach dìon, agus tha e fhèin, air a sgaradh bho a phàrantan, a 'cumail ri a bhean - saidheans agus adhbhar!
  Gu mì-fhortanach, chan fhiach an inntinn gun neart - bidh lùth-chleasaiche balbh gu furasta a" tachdadh an neach-acadaimigeach as miosa!
  Is e an fhìrinn gu bheil bàs, eu-coltach ri boireannach, an-còmhnaidh fìor, agus tha beatha na bhrath iomlan!
  Is fheàrr a bhith a" gearradh aon uair na bhith a" mallachadh ceud uair!
  Is e modhalachd piuthar a" ghliocais! Bidh bòstadh a" sgrios na h-inntinn!
  Tha e nas fhasa tìgear a cheannsachadh na bhith ag ath-ionnsachadh tyrant - chan urrainn radan a thrèanadh!
  Mar as motha de nàimhdean, is ann as bòidhche a bhios an cogadh! Tilg nas lugha de fhaclan - chan e geama a th" ann an cogadh!
  Nas lugha de bhoinnean sa mhuir na masg neach-ionaid dìomhair!
  Feumaidh an inneal cràdh, mar inneal ciùil, gaol agus tàlant! Is ann dìreach an àite gàire is moladh a gheibh thu osnaich is deòir!
  Tha Iosa am measg an treud Mar dhaoimean anns an t-sàibhear !
  Is i uine am fear a bu neo-thruaillidh gu bàs, cha'n aithne dha tròcair agus am focal maitheanas !
  Tha neach-poileataigs sgileil, fiù 's mallachadh drabasta, a' cumail cliù mar dhuine tuigseach!
  Is toil leis an tarbh a bhith a" cuip, ach cha toil leis a bhith a" treabhadh!
  Gus treabhadh gu math, feumaidh tu planntachadh fad na bliadhna!
  Mura h-urrainn dhut bìdeadh, na bi a" rùsgadh!
  Am fear a nì a" chùis air aon tìgear, cha bhith eagal air ro dhusan cat!
  Chan e sòghalachd a th" ann an càr, ach dòigh air pheanas: nèamh airson copaichean trafaic, purgadair airson màileid, ifrinn airson fois inntinn!
  Is e mearachd a th" ann a bhith a" dèanamh mearachd! Is e eucoir a th" ann gun a bhith ag aideachadh mearachd!
  Tha an duine do-chreidsinneach - tha am boireannach daonna dà uair do-chreidsinneach!
  Feumaidh poilitigs, eu-coltach ri sgitheadh, lubrication òir!
  Bidh neart agus inntleachd, mar an duine agus a" bhean, ag adhbhrachadh ùmhlachd a-mhàin ann an càraidean!
  Cha chuir riaghladair làidir gu bràth barrachd nàimhdean na as urrainn dha caraidean a chruinneachadh!
  Is e airgead sgiathan siorc a" cheartais!
  Rabhadh; cha'n e co-fhacal a th' ann air son feall- achd, ach misneach - airson neo-chùram !
  Is e dìreach na mairbh nach dèan breug, agus an uairsin dìreach ma tha iad nan atheists!
  Goididh droch chreidmheach an corp - goididh deagh atheist an t-anam !
  Tha dreuchd gun bhreugan coltach ri tanca gun chonnadh!
  An ti a ni tròcair, cruinnichidh e neart, tha an-iochd 'na chomharradh air anmhuinneachd !
  Às deidh na h-uile, tha gnè agus àrdan nan rudan neo-fhreagarrach!
  Ged a tha dòrn gu leth nas fheàrr na aon - tha inntinn gu leth nas miosa na aon!
  Tha duine uasal an cunnart a bheatha - coimheach borb!
  Cha bu chòir don stiùiriche a bhith milis - bidh iad ga reubadh! Ach cha bu chòir dha a bhith searbh - cuiridh iad a-mach e!
  Tha e nas duilghe gainmheach a lorg san fhàsach - na adhbhar airson a chur an grèim!
  Is e masladh armachd an duine lag - is e meanness armachd an duine bhrùideil!
  A" cleachdadh charaidean - bidh tàlant a" cleachdadh nàimhdean - sàr-ghin!
  Tha buille slaodach co-ionann ri ionndrainn!
  Tha rabhadh a" chomanndair mar mheur na dhòrn, na eileamaid riatanach, ach cha tèid e an àite a" chòrr!
  Chaidh stad a chuir air meòrachadh agus sruth de aphorisms le coltas shoithichean Sìneach air fàire. Dè thachair dha Deng Xiaoping.
  Faodaidh na Sìonaich falach fhathast, ach tha e tàmailteach ruith air falbh bhon bhlàr. Agus mar sin ghabh Deng Xiaoping ri blàr neo-ionann.
  Bidh na caileagan a 'ruith timcheall an deic, casruisgte agus boillsgeach. Bidh iad gan losgadh fhèin agus a" toirt sìos gaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh. A leithid de bhatars gaisgeil. Tha teine mor aca. Agus tha na sùilean a" deàrrsadh le saphir agus emeralds.
  Agus sàilean rùisgte, flicker cruinn. Agus bidh gàire deàlrach a" deàrrsadh.
  Agus loisg an gunna deich òirlich. Dè cho blath. Gun robh eadhon an sgriosadair Sìneach air a sgaradh.
  Bhris Juliana:
  - Sin a tha na diathan Ruiseanach a 'dèanamh!
  Chuir Victoria, aig an robh casan lom, tana a" lasadh le, ceartachadh:
  - An àite sin, bidh sinn ga dhèanamh sinn fhìn!
  Mhol Veronica:
  Canaidh sinn an uairsin!
  Thog Anna ruadh:
  - Gu dearbh, bidh an t-òran nas spòrsail.
  Agus sheinn am buidheann-chatha slàn, balachan slàn.
  Tsar Nicholas, tha thu nad thìr Ruiseanach,
  Airson glòir ar Motherland. .
  Anns an Ruis, tha sinn uile nar teaghlach càirdeil,
  Cha bhith aithreachas, eòlach air ar beatha!
  
  Dhuinne, tha ìmpire dìreach Dia,
  Cò a tha gu ciallach a 'riaghladh na cruinne ...
  Agus tha mi airson gun cuidich an t-Uile-chumhachdach
  Agus thionndaidh e gu bhith na tholl còinnich Cain!
  
  Tha mi creidsinn gum bi sonas air thalamh,
  Agus bidh gàirdeachas a" deàrrsadh air a" phlanaid ...
  Tha sith agus aoibhneas a' riaghladh anns gach àite,
  Tha an Ruis air a thighinn gu bhith na fhìor phàrras!
  
  Thèid comannachd Tsarist a thogail,
  Tilg a-steach ifrinn ràmh iongantach an neach-marbhadh ...
  Agus bidh sinn ag itealaich dìreach suas chan ann sìos
  Cuir às do nàimhdean - luchd-fuil!
  
  Chan fheum smaoineachadh, chan eil an rìgh dona idir,
  Thoir beagan a bharrachd fortan dha ...
  Gum biodh Dia na Ruis còmhla ri Nicholas,
  An uairsin bidh e comasach dha atharrachadh a fhighe a-steach gu dàna!
  
  Is e an Ruis àite breith ailbhein,
  Chan urrainn don dùthaich a bhith nas iongantaiche ...
  Chan fheum sinn faclan a bharrachd guys
  Bidh an gaisgeach a 'gairm an tocsin airson sabaid!
  
  Mar nach feuch thu ri a" chùis a dhèanamh air nàmhaid na Ruis,
  Tha fios agam gum bris thu a" chrìoch...
  mathan Ruiseanach do-chreidsinneach,
  Agus chan eil a 'ghrian a' dol thairis air an Ruis!
  
  Airson an Motherland chan eil nas àirde, eòlas air na beanntan,
  Gum bi prìomh shimmers na rìoghachd co-mhaoineas...
  Tha mi a" creidsinn gun dèan an Tighearna na nàimhdean a bhruthadh,
  Agus cha tèid gàire an ath-bhreith seachad!
  
  Gum biodh an Ruis a" deàrrsadh air a" phlanaid,
  An dùthaich a thug toileachas dha daoine ...
  Deuchainnean, gan toirt seachad, dìreach airson còig,
  Às deidh na h-uile, tha neart an Motherland do-chreidsinneach!
  
  Biodh e, tha gràdh air a ghlòrachadh gu bràth,
  Anns an fhicheadamh linn no an aonamh linn air fhichead...
  Leig leis an fhuil sruthadh gu dian,
  Cha bhi an gaisgeach dìreach saobh-chràbhach!
  
  Dhòirt thu gu treun fuil nàimhdean an athar,
  Leig leatha sruthadh ...
  Agus dìreach briseadh an nàmhaid,
  Beannaich aghaidhean naomh airson cath!
  
  Gum biodh rionnag nar dùthaich mhàthaireil,
  Dè tha a 'comharrachadh an t-slighe agus an cruinne-cè ...
  Thig aisling mòr gu buil
  Tha smachd aig a h-uile duine eile!
  
  Seadh, pronnaidh sinn nàimhdean an athar,
  Agus dèiligeadh ris an horde gun chrìoch ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Na bi a 'toirt buaidh air Satan!
  
  Ged a tha fios agad, tha na diathan Ruiseanach làidir,
  Bidh sinn ag ath-bheothachadh mòrachd na Ruis ...
  Ged a tha na Slavs air an roinn,
  Ach bidh mi fhathast mar an aon Messiah!
  
  Ar Tsar Mòr Nioclas glòrmhor,
  Rinn thu a" chùis air Iapan gu math ...
  'S mor an gaisgeach gu treun,
  Agus bi air leth math, chan e buffoon!
  
  Agus tha an cogadh eadar an USSR agus Sìona a 'leantainn ... Tha saighdearan na h-Ìompaireachd Celestial a' sreap air adhart agus chan eil iad a 'toirt aire do na call. Tha iad air an gearradh sìos le gaisgich glòrmhor Sòbhieteach agus gaisgich.
  Tha mòran sluaigh agus feachdan talmhainn aig Sìona. Tha iad nan gaisgich na h-Ìmpireachd Celestial gu litireil a" nochdadh an airm Sòbhieteach le cuirp, cha mhòr gu tur timcheall air Alma-Ata. Agus thug iad Khabarovsk, a-steach gu suidheachadh na saighdearan Sòbhieteach, a 'bagairt a ghearradh an t-Arm Dearg na pìosan. Ach aig muir, bidh cabhlach nan Sòbhieteach a' toirt buaidh air na Sìonaich, agus a' coileanadh soirbheachaidhean mòra. An seo thàinig na nigheanan eadhon air tìr ann am feachd ionnsaigh agus bhris iad troimhe gu Beijing.
  Thòisich an t-arm Sòbhieteach, Ruiseanach a 'toirt air falbh saighdearan gu dìreach anns an Ìompaireachd Celestial fhèin. Uill, dè a cho-dhùin an rìgh agus an Rùnaire Coitcheann Leonid Ilyich Brezhnev leigeil leis an Ruis, no an àite sin tha ìmpireachd Sòbhieteach mòr eile aig an USSR air an taobh an ear. Agus bidh an riaghladair Ruiseanach fhèin gu bhith na ìmpire Sìneach.
  Aig an aon àm, thèid an cunnart bho dhùthaich na h-Ìmpireachd Celestial a chuir às gu bràth. Agus thèid arm nan Sobhietich ath-lìonadh le saighdearan cogaidh agus gaisgeil.
  Mar sin bha adhbhar ann - smachd a chumail air Sìona gu tur. Ged a tha e fhathast riatanach gus cuir às do oilbheumach feachdan mòra na Celestial Empire ann an Siberia. Agus chaidh na saighdearan a ghluasad chun a 'bhaile.
  Chaidh na caileagan agus am buidheann-chatha gu cath ri saighdearan Mhaoi air tìr. Choinnich na caileagan ris na Sìonaich le seallaidhean air an deagh amas, sabers agus tilgeil grenade len casan casruisgte.
  Thilg Veronica lemon le a cas cas-rùisgte agus dh" èigh i:
  - Airson an tsar, an rùnaire coitcheann agus an t-Athair Sòbhieteach!
  Agus loisg e air na Sìonaich.
  Thilg Juliana grenade cuideachd air na saighdearan buidhe Sìneach le òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson a 'chiad ris an canar Ruis!
  Agus thug i cuideachd ionnsaigh air saighdearan na h-ìmpireachd nèamhaidh.
  An seo bhuail Anna ruadh, 's dh'fhuilig i:
  - Glòir do 'n bhan-righ mhàthaireil !
  Agus lot e an nàmhaid cuideachd.
  Bhris Angelina cuideachd, a 'cur air bhog baraille làn de stuth-spreadhaidh le a casan rùisgte, agus a' sgapadh na Sìonaich fad air falbh:
  - Glòir Ìmpireachd Mòr na Ruis!
  Agus chaidh Victoria gu crìch. Sguab i air falbh na Sìonaich agus ghèill i don lemon sgriosail le a shàilean rùisgte.
  Dh"èigh i aig mullach a sgamhanan:
  - Airson crìochan ùra!
  Rinn Veronica tàir air na Sìonaich agus rinn i squeak:
  - Airson an Ruis shìorraidh!
  Agus bhuail i cuideachd ri gaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh.
  Ghabh Juliana e, bhuail e na Sìonaich. Thilg i grenade air an nàmhaid le a cas rùisgte agus dh" èigh i:
  - Airson aon ìmpireachd tsarist agus Sobhietach gun sgaradh!
  Agus rinn an nighean feadan. Bha e follaiseach gu robh an deugaire air fàs tòrr na bu mhotha, bha a broilleach àrd, bha a sliasaid cumhang, bha a cromagan feòil. Bha i mar-thà air ìomhaigh boireannach inbheach, fèitheach agus fallain agus làidir. Agus tha an aghaidh cho òg. Le duilgheadas, chuir an nighean às don mhiann gaol a dhèanamh. Leig leotha dìreach a bhith faiceallach. Agus tha e nas fheàrr le caileag eile, co-dhiù nach toir i air falbh a h-òigheachd.
  Bidh Yuliana gu sgiobalta a" tilgeil grenades air na Sìonaich le a casan casruisgte. Agus tha e ag obair gu math soirbheachail.
  Tha Anna gu math dearg agus cuideachd gu math brèagha. Agus san fharsaingeachd, tha na caileagan sin anns a 'bhuidheann-chatha mìorbhaileach, dìreach an tlachd as àirde.
  Bidh Anna a" tilgeil grenade le cas-rùisgte agus chirps:
  - Biodh an Ruis Mòr Sobhietach ainmeil!
  Agus cuideachd mar a tha e a 'snìomh.
  Uill, nigheanan, uill, bòidhchead!
  Rothaich agus Angelina. A leithid de nighean mhòr - dà mheatair a dh'àirde, agus ceud agus trithead cileagram de chuideam. Aig an aon àm, chan e geir, le fèithean tilgeadh, agus croup each dreach. Tha e dèidheil air fir gu mòr. Aisling mu leanabh a bhith agad. Ach gu ruige seo chan eil e air obrachadh. Tha mòran dhaoine dìreach fo eagal. Agus nighean gu math ionnsaigheach.
  Cha 'n e a fir a dh' iarras, ach 's i fein a shireas. Gun nàire agus nàire.
  Agus tha i dèidheil air. Bi nad phàrtaidh gnìomhach.
  Aig an aon àm, tha Angelina na ghaisgeach iongantach. Agus choilean i mòran rudan mòra. Tha Victoria os cionn a" bhuidheann-chatha aca.
  Bidh e cuideachd a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte agus ag èigheach:
  - Bidh solas air feadh na dùthcha !
  Bidh Veronika a" tilgeil lemon le a cas cas-rùisgte agus a" ciabhag:
  - Glòir Ìmpireachd Mòr na Ruis!
  Bidh Juliana cuideachd a 'tilgeil a corragan rùisgte agus a' giùlan:
  - Air son glòir dùthaich mhàthar nan naomh !
  Tha Anna a" sgreuchail:
  - Le bròn neo-thruaillidh !
  Agus bidh tiodhlac air a thilgeil le cas-ruisgte cuideachd a 'sgèith.
  A bharrachd air an sin, tha Angelina a 'caoineadh. Bidh e cuideachd a" tilgeil dòrlach de grenades le a chasan rùisgte, a" reubadh na Sìonaich às a chèile.
  Agus tha an nighean ghaisgeil a 'giùlan:
  - Ann an Ainm an Dia Gheal!
  Chuir Victoria cuideachd grenade le a òrdagan rùisgte, ga reubadh na phìosan beaga, agus dh"èigh i:
  - Ann an ainm Chriosd !
  Agus loisg e dà shots.
  Agus thòisich Angelina a 'sgrìobadh bho ghunna-inneal, a' gearradh sìos saighdearan Sìonach. Bha i glè mhath air.
  Ann an ùine ghoirid, tha an nighean na bhiast.
  Rinn Veronica squeak le aplomb:
  - 'S e Superman a th' annam gu dearbh!
  Agus thilg i grenade le a cas-rùisgte.
  Loisg Juliana cuideachd. Mharbh na Sìonaich.
  Tweeted:
  - Glòir dhan Ruis!
  Agus le a cas-rùisgte chuir i grenade air bhog, reub i gaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh.
  Dh"èigh Anna cuideachd:
  - Airson an Ruis naomh! Agus an USSR!
  Chuir Angelina bogsa slàn air bhog aig na Sìonaich. Agus ghabh i e, beuc i le feirg:
  - Airson Svarog!
  Ghabh Victoria e agus rinn i squeak:
  - Airson siostam ùr!
  Agus thilg i grenade le a cas-rùisgte!
  Tha Veronica air a bhualadh:
  - Airson fèithean na stàilinn!
  Agus chuir i grenade air bhog cuideachd le a òrdagan rùisgte, a" reubadh na Sìonaich.
  Ghabh Juliana cuideachd e agus dh"fhuilig i:
  - Airson gaol agus draoidheachd!
  Agus casan rùisgte ann an gluasad.
  Ghabh Anna an diabhal ruadh agus chuir i air bhog bogsa grenades, reub e na Sìonaich agus rinn i squeak:
  - A-mach à crìochan air Mars!
  Cuiridh Angelina cuideachd baraille de dynamite agus mutter air bhog:
  - Airson òrdugh cruinne na Ruis agus ar dùthaich dhachaigh an USSR.
  Agus tha na Sìonaich mu thràth air dòrlach de chuirp fhàs.
  Agus mar a tha Victoria a" comhartaich:
  - Airson slighe ùr gu sonas!
  Às deidh sin, bidh an dithis nighean a 'gàireachdainn còmhla.
  Chùm Natasha oirre a" sgrìobhadh airson an-dràsta... Gu litearra a" falbh. Agus sgrìobh i aig na Sìonaich le gunnaichean inneal. Gheàrr i sìos iad agus chuir i às dhaibh le mìltean de ghaisgich bhuidhe. Agus bhuail a h-uile peilear an targaid.
  Bha saighdearan na Ruis Shobhietach, no an àite paidhir de bhuill-chatha casruisgte de chlann-nighean, a" gluasad gu stiùir Beijing. Bha Oleg Rybachenko agus Margarita air thoiseach. Tha am balach agus an nighean mu thràth air a bhith ainmeil agus iad fhèin a dhearbhadh ann am batail. Bha iad a 'sabaid bhon chiad latha de shèist Vladivostok agus bailtean-mòra eile.
  Tha a" chlann seo nan fìor ghaisgich. B 'iadsan a bha an sàs ann an uinneanan a chùm Vladivostok rè ionnsaighean Samhain agus Dùbhlachd.
  An uairsin laigh balach is nighean, cuideachd casruisgte agus leth-rùisgte anns an fhuachd, sìos leis na gunnaichean-inneal.
  Nuair a tha thu casruisgte anns an fhuachd, bheir na diathan Ruiseanach neart iongantach dhut agus tha thu comasach air mìorbhuilean mòra.
  Thòisich am balach agus an nighean a" losgadh ghunnaichean-inneal air na Sìonaich a bha a" tighinn air adhart. Agus rinn iad fìor mhath e. An rud nach e peilear a th" ann, an uairsin buille. Chaidh a leithid de mhìorbhail a dhèanamh le clann leth-rùisgte, casruisgte anns an fhuachd. Agus b 'ann dìreach mar thoradh air an fhuachd agus an fhìrinn gu robh casan rùisgte ann an conaltradh ris an t-sneachda a thàinig na Demiurge Gods Ruiseanach gu an cuideachadh.
  Bha balach eireachdail timcheall air dusan bliadhna a dh'aois, Oleg Rybachenko, a "losgadh agus a" spealadh sìos na Sìonaich, ag ràdh:
  - A Lada dìleas, cuidich sinn!
  Dh"èigh Margarita, an nighean ghaisgeil, òrail seo, a bha cuideachd mu dhà bhliadhna dheug a dh"aois, a" cur às do ghaisgich na h-Ìmpireachd nèamhaidh:
  - Thèid na nàimhdean olc a chuir fodha!
  Thilg am balach trodaiche Oleg grenade le a chas rùisgte, a" sgapadh na Sìonaich, a" sgioblachadh:
  - Glòir do'n Athair - ar màthair !
  Chuir Margarita grenade air bhog cuideachd le a cas rùisgte, leanabhach, chiselled agus squeaked:
  - Bidh nàimhdean crochte timcheall a" bhucaid!
  Bha am balach agus an nighean a" sabaid le neart mòr. Bha uiread de thoil, neart agus caractar aca 's nach b' urrainn dhaibh ach iongnadh a dhèanamh.
  Tomboy Oleg Rybachenko, a 'losgadh, a' seinn:
  - Glòir do Shvarog!
  Margarita, losgadh, air a chuir a-mach:
  - Agus an t-Slat Uile-chumhachdaich !
  Bha na gaisgich òga sgoinneil agus iongantach!
  Oleg, a 'cur peilearan bho ghunna-inneal gun ionndrainn, a-mach:
  - Tha 'n t-Athair air ar cùl, 's an Dia Geal leam !
  Rinn Marguerite gàire gu dealasach:
  - Gus am bàsaich nàmhaid na Màthar ann an trom àmhghar!
  Agus nochd an nighean a teanga fhada.
  Oleg, a 'pronnadh na Sìonaich, squealed:
  - Biodh glòir air thalamh !
  Dh" aontaich Margarita le seo:
  - Biodh glòir !
  Agus gheàrr e sìos na Sìonaich.
  Bha clann a" spealadh ghaisgich na h-Impireachd Nèamhaidh leis na ceudan "s na mìltean. Dhìrich iad agus thilg iad cuirp air a h-uile dòigh.
  Rinn Oleg magadh agus thuirt e, a 'cur às do na Sìonaich:
  - Agus tha an Dia Dubh a 'cuideachadh anns a' bhlàr!
  Dh" aontaich Margarita gu deònach:
  - Airson dhuinn agus Chernobog!
  Agus le cas-rùisgte, mar a chuireas tu grenade air bhog.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Na mìltean de mhìltean ...
  Thuirt Margarita, a" pronnadh nan Sìonaich:
  Rèisimeid às dèidh rèisimeid...
  A" cur às don bhalach crìochnachaidh, gaisgich na h-ìmpireachd celestial, agus casruisgte grenade le òrdagan lom, squeaked:
  - Buailidh sinn na Seapanach bho ghunna-inneal!
  Thuirt nighean an Terminator gu deònach:
  - Tha na gaisgich againn na bhòidhchead!
  Agus a-rithist grenade ag itealaich bho cas-rùisgte.
  Dh'èigh Oleg Rybachenko:
  - Tha an nighean ceart, bòidhchead a 'cheannaird!
  Agus tha an gille cuideachd a 'tilgeil grenade le cas-rùisgte.
  Feumar a ràdh gu bheil an leanabh brèagha, agus gu math fèitheach. Agus mar a tha e a 'sabaid.
  Tha Margarita ag èigheach, a" cur às do na Sìonaich:
  - Airson an Ruis naomh!
  Agus bidh grenade air a thilgeil le cas-ruisgte ag itealaich.
  Tha Oleg a" cur ris:
  - Airson na diathan Ruiseanach!
  Agus cuideachd grenade air a lasadh le cuileagan cas-rùisgte a" bhalaich. Agus a 'sgapadh luchd-dùbhlain.
  Margarita, a 'cur às do na Sìonaich, a' feadaireachd:
  - Airson glòir dùthaich mhàthaireil nan Dia!
  Agus a' cur a theanga a-mach!
  Agus a-rithist, tha grenade air a thilgeil le cas-rùisgte na h-ìghne a 'briseadh sìos air na Seapanach. Agus tha na gunnaichean-inneal a" losgadh.
  Oleg, a 'gearradh nàimhdean, chirps:
  - Bidh Heroes of the Fatherland a" cruinneachadh inneal-rabhaidh.
  Agus a-rithist a 'toirt tionndadh.
  Agus tha an grenade a thilg am balach ag itealaich.
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh an nàmhaid agus a" sgàineadh:
  - Airson an Ruis naomh!
  Agus a-nis tha grenade ag itealaich bho thilgeil cas-rùisgte na h-ìghne. A 'sgapadh an nàmhaid anns a h-uile taobh.
  Tha Oleg, losgadh, agus cha mhòr a h-uile peilear ag itealaich aig an targaid, a" seinn:
  - Mo dhùthaich...
  Agus a-rithist le cas-rùisgte grenade air na Sìonaich.
  Margarita, a 'cur às do ghaisgich na h-Ìompaireachd Celestial, a' sreap:
  - Prothaid agus milis!
  Agus grenade luachrach o chas casruisgte na h-ìghne.
  Tha Oleg Rybachenko, a 'losgadh air an nàmhaid, ag ràdh:
  - Mo dhùthaich...
  Tha an nighean, a 'losgadh gu fiadhaich, ag ràdh:
  - Is tusa crùn na h-inntinn!
  Agus a-rithist, bidh grenade marbhtach ag itealaich bho chas lom na h-ìghne.
  Tha Beinn Inimitable gu litireil làn de chuirp ghaisgich na h-Ìmpireachd Celestial. Chrath na Sìonaich e le tòrr fala.
  Chaidh am balach agus an nighean an uairsin a lasadh suas le glòir neo-sheasmhach, ach cha deach beinn Vladivostok a thoirt seachad.
  Agus a-nis tha iad a" sabaid mar fhuamhairean a tha mar-thà air talamh na h-Ìmpireachd Celestial ...
  Bidh rolladh a" tachairt tonnan tsunami. A tha a 'tuiteam air suidheachadh saighdearan Ruiseanach. Ach tha iad gu treun a" nochdadh marbhadh an nàmhaid. Agus seall an gaisgeachd.
  Oleg a 'brògan agus a' sgoltadh:
  Bidh sinn an-còmhnaidh dìleas!
  Agus tha grenade ag itealaich a-rithist às a chas rùisgte. Agus a 'sgrios na Sìonaich.
  Bidh Margarita cuideachd a 'losgadh. Agus tha e ga dhèanamh glè, glè fhreagarrach, ag ràdh:
  - Cha bhith an Ruis a 'lùbadh!
  Agus cuideachd grenade a chaidh a chuir air bhog le cas rùisgte a" bualadh air saighdearan na h-Ìmpireachd Celestial.
  Terminator clann a 'riaghladh agus a' rùsgadh.
  Ach tha na Sìonaich fhathast a" toirt ionnsaigh air gach taobh. Tha tòrr aca - deichean de mhilleanan de shaighdearan, agus tha iad a 'tighinn air adhart gu litireil a' tilgeil cuirp aig suidheachadh saighdearan Sòbhieteach. Agus bidh iad a 'dìreadh agus a' dìreadh air adhart.
  Fo na cumhaichean sin, dh'òrdaich Brezhnev Beijing a thoirt air ais à Sìona. Abair gnìomh gu math dàna agus ionnsaigheach. Agus bidh na gaisgich Sìonach a 'sreap agus a' dìreadh.
  Ach chuir na saighdearan Sòbhieteach an-aghaidh gu gaisgeil. Agus tha cuid a" soirbheachadh.
  Bha saighdearan Comannach a" tighinn faisg air Beijing. Bha an t-sabaid gu tur timcheall air prìomh-bhaile Shìona. Bha am buidheann-chatha de chlann-nighean gu misneachail a" sabaid an-aghaidh gaisgich na h-Ìmpireachd Celestial. Chuir na caileagan an aghaidh a h-uile ionnsaigh, a 'losgadh, a' tilgeil grenades le casan rùisgte, agus a 'seinn:
  Biodh an talamh naomh air a ghlòrachadh,
  Mo phlanaid ghràdhach...
  Tha muinntir na Ruis nan teaghlach càirdeil,
  Agus na bi a" stampadh an Fatherland le bòtannan!
  
  Leig leis an Leonid glic san Ruis,
  Togaidh e a dhùthaich gu na rionnagan ...
  Is esan Orthodox, Tighearna an t-Solais,
  Agus is e buannachadh an eileamaid rìoghail!
  
  Is e an Ruis Tìr nan Diathan,
  Tha na saighdearan as fheàrr san t-saoghal aige ...
  'S bidh na mnathan a' còcaireachd paidhean,
  Le a neart ann am batail gun atharrachadh!
  
  Biodh ar Ruiseanaich a" glòrachadh na slighe ghlòrmhor,
  A tha a" comharrachadh na slighe gun oirean...
  Cha 'n urrainn duine ar tionndadh far an t-slighe,
  Cha toir sinn ùmhlachd dha na h-infidels!
  
  Tha mòrachd na Ruis mòr,
  Tha i brèagha agus uamhasach dha nàimhdean ...
  Tha dòigh Ruiseanach ann agus ràmh làidir,
  Tha e dìreach cunnartach argamaid a dhèanamh leis an Motherland!
  
  Biodh fios aig an Ruis gu ceart, soirbheas,
  Faigh rudeigin nach urrainn dhut a thomhas ...
  Deuchainnean, gan toirt seachad, dìreach airson còig,
  Leis gu bheil thu a 'creidsinn Rod gun chrìoch!
  
  Giùlaineamaid an creideamh rìoghail,
  Na dòighean as fhaide air falbh san Ruis ...
  Cha 'n 'eil sinne nigheanan còrr 's fichead,
  Ach tha sinn den bheachd gu bheil a h-uile neach-sabaid nas bòidhche!
  
  Chan e, cha lùb cùl na Ruis,
  Cha toir lann nàimhdean nan saighdearan seachad ...
  Cha bhi Satan a' riaghladh na Ruis,
  Agus chan eil an corp ann am blàr a 'fàs ach nas òige!
  Gabhaidh sinn an dìg seo gu furasta, luchd-sabaid,
  Le bruadar a tha sgiathach ...
  Pronnaidh sinn gach nàimhdeil gu luath,
  Agus creid mi, tha dìoghaltas a" feitheamh ri diofar khans!
  
  Agus Iosa, agus Dia an Svarog naomh,
  Tha an Ruis gu math dèidheil air na ridirean ...
  Air ar cùlaibh tha an Dia Geal as caoimhneile,
  Ann an ainm ar màthair an Ruis!
  Sheinn na caileagan agus thilg iad grenades air na Sìonaich.
  Thilg Victoria lemon le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Anns an Ruis, tha nigheanan nan luchd-sabaid!
  An seo chuir Veronica tiodhlac marbhtach air bhog le a ball lom agus chuir i a-mach:
  - Agus tha sinn nar sàr ghaisgich!
  Agus thug e spreadhadh bho inneal-ghunna. Loisg sìos loidhne no dhà de Shìonais.
  Thug Juliana, nighean bhrèagha, tionndadh cuideachd. Ghearr i sìos gaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh... Agus sheinn i a fiaclan:
  - Bidh eòlas aig a" phlanaid air cho mòr sa tha na Ruiseanaich!
  Agus deàrrsadh le fiaclan biorach!
  Chuir Anna bhrèagha agus lasach grenade air bhog cuideachd. Sgap i gaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh, agus dh"fhalaich i:
  - Airson saoghal ùr! Is tusa a-nis m" iodhal!
  Agus mar a tha cas-rùisgte a" frasadh!
  Agus gabhaidh an Angelina eireachdail cuideachd agus cuiridh e grenade air bhog. Agus sgap na h-uile nàimhdean.
  Tha an nighean gaisgeach seo gu math fallain. Agus dìreach ban-dia fìor. Tha an leithid de lùth aice.
  Agus beuc an gaisgeach :
  - Glòir do'n Tìr-mhàthair, agus dhuinne !
  Ghabh Victoria e agus rinn i sgadan, a" losgadh làmh:
  - Biodh ar Motherland aig an ìre as àirde de shoirbheachas!
  Agus tilgidh cas-rùisgte grenade. A tha ag itealaich agus a 'sgrios a h-uile duine.
  Bidh Veronica cuideachd a 'losgadh, agus gu soirbheachail a' marbhadh seanalair am measg ghaisgich uasal na h-Ìompaireachd Celestial.
  Agus bidh grenade air a thilgeil le cas-ruisgte ag itealaich. Tha na Sìonaich a" tuiteam.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Is e dìreach na mairbh a tha teagmhach mu mhòrachd na Ruis!
  Agus seall fiaclan neamhnaid!
  Tha Juliana gu furasta a" dearbhadh:
  Is sinne an fheadhainn as làidire de na h-uile! Bha an-dè, tha sinn an-diugh!
  Tha Anna ruadh gu deònach a" cur ris:
  - Agus bidh sinn a-màireach!
  Bidh grenade air a thilgeil le cas rùisgte a" reubadh nàimhdean bho chèile.
  Chuir Angelina bogsa shligean slàn air bhog le a casan rùisgte agus chuir i a-mach:
  - Tha an àm ri teachd againn!
  Chleachd Natasha na làithean ciùin mu dheireadh airson dannsa bàis a sgrìobhadh bho chop dè thathar a" dèanamh le Sìona. Rinn i sgrìob, a" cumail a" ghunna-inneal le a òrdagan rùisgte.
  Agus chuir na h-uimhir às na Sìonaich.
  Chuir arm na Ruis ionnsaigh air Beijing.
  Choisich balach is nighean air beulaibh: Oleg agus Margarita.
  Chuir clann às do na Sìonaich agus chaidh iad air adhart gu ruige an lùchairt ìmpireil. Dh" ainmich Mao Zedong gu sòlaimte nach fàgadh e am prìomh-bhaile agus gum fuiricheadh e ann gu bràth.
  Loisg Oleg spreadhadh air na Sìonaich agus thilg e grenade le a chas rùisgte, a" squeaking dha fhèin:
  - Cha ghèill an Ruis gu bràth!
  Chuir Margarita cuideachd lemon air bhog le a cas bheag rùisgte agus cam, a" giùlan a fiaclan:
  - Buail no bàs!
  Agus buidheann-chatha de nigheanan airson briseadh troimhe gu lùchairt Mao Zedong. Bha a h-uile nighean ann an èideadh, cha robh ach panties air fhàgail. Agus tha an leithid de dhaoine cha mhòr rùisgte a" sabaid mar ghaisgich.
  Bidh Victoria a" tilgeil grenade le a cas rùisgte agus a" squeaks:
  - Leonidas, is tusa an t-ìmpire!
  Chuir Veronica cuideachd tiodhlac bàis air bhog le a ball rùisgte agus a" crathadh a fiaclan:
  - Is e an rìgh agus an rùnaire coitcheann againn an fheadhainn as fhuaire de na h-uile!
  Agus mar a tha e a" deàrrsadh mar neamhnaidean! Agus nighean cho eireachdail.
  Bidh Juliana cuideachd a" gàireachdainn le toileachas, agus a" cur grenade air bhog le a cas-rùisgte:
  - Tha mi nam buannaiche saidhgeòlas!
  Agus nochd i a teanga.
  A 'briseadh nan Sìonaich.
  Bidh Anna cuideachd a" losgadh, an diabhal ruadh seo. Agus tha e ga dhèanamh cho math. A 'tilgeil a-mach na Sìonaich.
  Agus beucaidh am mullach a sgamhan:
  - Glòir do m' dhùthaich naomh !
  Agus a" giùlan fhiaclan!
  Tha Angelina cuideachd na boireannach gaisgeil, agus cuiridh i air bhog bogsa slàn de stuth-spreadhaidh.
  Agus bha na Sìonaich ag itealaich anns gach taobh.
  Bidh na caileagan a 'dol air an aghaidh oilbheumach, a' pronnadh luchd-dùbhlain. A 'faighinn soirbheachas susbainteach. Tha iad a' mothachadh gràis uaibhrich, agus teann- tachd gun sgìos, agus neo-làthaireachd lochdan. Agus is e cìochan lom an gealltanas as fheàrr a thaobh do-chreidsinn agus neo-sheasmhachd.
  Bhictoria, a" gearradh dheth na Sìonaich, chirps:
  - Làmhan darach, ceann luaidhe !
  Agus a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte. A 'sgapadh nan Sìonaich.
  Bidh Valentina cuideachd a 'losgadh.
  A 'briseadh nan Sìonaich. Agus brisidh iad iad nam pìosan.
  Nas fhaisge agus nas fhaisge air an lùchairt. Agus tilgidh cas-rùisgte grenade.
  Gèilleadh Sìonach eagallach. A 'briseadh às a chèile.
  Terminator Girl ag ràdh:
  - Perun bi còmhla rinn!
  Tha Juliana na nighean crìochnachaidh eireachdail a bhios ga losgadh fhèin agus a" pronnadh an luchd-armachd. Rug i a fiaclan.
  Rinn an nighean gàire:
  - Is sinne gaisgich na Ruis as motha!
  Thilg an nighean grenade le a cas-rùisgte. Sgap an nàmhaid.
  Ghabh Juliana e agus sheinn i a-rithist:
  - Dh'ionnsaich Suvorov coimhead air adhart! 'S ma sheasas tu, seas ri d' bhàs !
  Agus rinn i gàire.
  Bha Anna Fiery cuideachd a" seinn agus a" comhartaich:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus air a chur ris le gàire:
  - Agus tha sinn an-còmhnaidh air thoiseach!
  Bha Angelina, an nighean ghaisgeil, cuideachd a 'bualadh air an nàmhaid. Sgap i an geàrd dearg ìmpireil agus rinn i squeak:
  - Airson euchdan na linn!
  Agus a-rithist bidh na grenades air an tilgeil le casan lom ag itealaich.
  Nigheanan brùth air an nàmhaid. Tha cuimhne aca air dìon gaisgeil Vladivostok, nach tèid a dhìochuimhneachadh airson linntean.
  Eh, ciamar a dh 'fhaodadh arm mar sin a chall ann an eachdraidh fìor, agus eadhon dha na Seapanach?
  Tha sin tàmailteach.
  Bidh Victoria a" tilgeil grenade le a cas rùisgte agus a fìdeagan:
  - Airson crìoch na Ruis!
  Chuir Veronica cuideachd rudeigin marbhtach air bhog le a cas-rùisgte agus i gu mòr air chrith, a" rùisg a fiaclan:
  - Airson coileanaidhean ùra!
  Agus thug i tionndadh dha na Sìonaich.
  Agus an seo Juliana, cuideachd, mar a bheir i agus a 'chùis. Agus an uairsin thug i leis a cas-rùisgte e agus chuir i grenade air bhog.
  Agus an uairsin sheinn i:
  - Cha gheill sinn do dheachdaire nàmhaid!
  Agus rùisg i a h-aghaidh!
  Nighean òg brèagha le ìomhaigh lùth-chleasaiche. Agus gu math treun.
  Agus tha Anna coltach ri brag air na Sìonaich. Pronnaidh e iad, agus tilgidh e grenade gu ro-chealgach le cas rùisgte.
  Agus a 'sgapadh nàimhdean, mar gum biodh na botail a' falbh bhon bhàl.
  Nighean a' gàireachdainn:
  - Seoclaid, is ann againne a tha e!
  Is fìor thoil le Anna seoclaid. Agus fon rìgh, tha na margaidhean air an lìonadh le bathar. Dè as urrainn a ràdh mu Tsar Nicholas? A-nis, tha an neach a chailleas an tsar a" tionndadh gu bhith na shàr ro ar sùilean. Agus chan eil a dhìth ach airson na caileagan a bhith a 'sabaid air an aghaidh.
  Agus càraid de ghaisgich cloinne a chuir casg air na Seapanach bho bhith a" glacadh Beinn Inimitable. Nuair a chaidh co-dhùnadh mu na thachair dha Vladivostok.
  Sin mar a thuit an ìmpireachd Sòbhieteach às a chèile.
  Chuir Angelina cuideachd baraille murt air bhog agus thuit e air balla a-muigh na lùchairt ìmpireil le gunnaichean inneal.
  A-nis tha na caileagan mu thràth a 'ruith tro na seòmraichean. Seo far an tig deireadh a" chogaidh.
  Tha Victoria gu dealasach ag ràdh:
  - Tha mi a 'creidsinn, tha fortan a' feitheamh orm!
  Agus a-rithist tha e a 'tilgeil grenade le cas-rùisgte.
  Veronica, a 'stiùireadh teine marbhtach. A" brodadh luchd-dùbhlain, tweets:
  - Tha mi fortanach gu cinnteach!
  Agus a-rithist chuir grenade air bhog le cas-rùisgte ag itealaich.
  Agus an uairsin tha Yuliana ann, mar phaidhir bhomaichean ceangailte air an losgadh bho a casan rùisgte. Agus sgrios an luchd-dùbhlain.
  An uairsin spreadhadh gu gàire:
  - 'S e nighean comet a th' annam.
  Agus a‑rìs tha e tilgeadh a‑mach teangannan teinnteach a" bhàis.
  Agus an uairsin tha Anna, an nighean crìochnachaidh seo, mu thràth a" reubadh. Mar a ghlac i a h-uile duine agus a 'smeuradh. Gu sìmplidh sàr-mhath.
  Gaisgeach a tha na fhìor sgrios air blàr.
  'S a' glaodhaich ris fèin :
  - Ar sgioba, tha a 'mhisneachd as àirde!
  Agus an uairsin nochd Angelina. Cho fionnar agus cho snog. Bidh e a" toirt buaidh air a h-uile duine le a lùth borb. Comasach air cha mhòr nàmhaid sam bith a chuir fodha.
  Agus ghiùlain an gaisgeach a fiaclan neamhnaid. Agus tha iad nas motha na each. Seo an nighean.
  Bidh Angelina a 'gàireachdainn agus a' seinn:
  - Airson megplants le caviar dubh!
  Agus dh"èigh na caileagan aig mullach an sgamhanan ann an sèist:
  - Bidh craobhan Apple a" fàs air Mars!
  Agus lean na blàran fuilteach le arm Shìona a" sìor fhàs. Bidh mòran bhailtean gu litireil ag atharrachadh làmhan. Thàinig àireamh mhòr de thancaichean Sòbhieteach às an Roinn Eòrpa, agus mheudaich cinneasachadh charbadan gu mòr. Agus tha na saighdearan-coise Sìneach air am pronnadh le carbadan armaichte. Agus tha e a 'bruthadh gu math ionnsaigheach.
  Ach tha cus Sìonach ann. Agus tha na h-àireamhan aca, gu dearbh, nan duilgheadas mòr dha arm an USSR. Agus a bharrachd air an sin, tha na Sìonaich treun. Bidh iad a 'toirt ionnsaigh ann an tomadan mòra. Bidh cuid, às deidh dhaibh iad fhèin a phasgadh ann an stuth-spreadhaidh, gan tilgeil fhèin fo chàraichean Sòbhieteach. Agus tha iad a 'bàsachadh le glaodh - "Hurrah!"
  Feumaidh sabaidean, feumar a ràdh, a dhol le diofar ìrean de shoirbheachas. Gu ruige seo, a-mhàin air fearann Sòbhieteach, ach a-mhàin ionnsaigh Beijing. Ach fhuair Mao Zedong fhathast air teicheadh tron trannsa fon talamh aig a" mhionaid mu dheireadh. Agus b' fheudar do ghrunn bhuidhnean-chatha tarraing a-mach.
  Mar sin bha an cogadh fhathast a" dol. Agus tha e ro thràth puing a bhuannaicheas a chuir.
  Agus tha saighdearan na h-Iompaireachd nèamhaidh uile a 'cumail agus a' cumail.
  Bha an ceathrar nigheanan a" sabaid gu gaisgeil agus a" nochdadh gaisgeachd.
  Loisg iad gu dìreach.
  An seo thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte, a 'sgapadh na Sìonaich. Agus rinn e gàire:
  - Glòir do ghaisgich na Ruis!
  Ceathrar nighean bhrèagha, gu math lùbach. Thug iad dheth am bras agus nochd iad am broilleach. Agus tha na nipples cho sùbhrach, blasta.
  A" stiùireadh teine le deagh amas agus Zoya. Bidh e a 'leagail sìos na Comannaich Sìonach, agus a' sgoltadh le toileachas:
  - Is mise curaidh na cruinne!
  Agus cuideachd tilg grenade mar chas casruisgte. Bidh na Sìonaich a" sgapadh ann an diofar stiùiridhean, mar tonnan bho thuiteam meteorite.
  Tha, is toil le Zoya a bhith a" marbhadh!
  Agus an uairsin tha Augustine na theine. Bidh e cuideachd a" losgadh gu math ceart. Cuir às do na Sìonaich.
  Agus a-rithist grenade ag itealaich bho a cas-rùisgte. A 'briseadh na Sìonaich gu pìosan.
  Bidh Svetlana cuideachd a" tàir air na Sìonaich. Agus tha e a" seinn:
  - 'S e nighean teth a th' annam! Bidh mi a" pronnadh a h-uile duine gu rag!
  Agus tilgidh a òrdagan rùisgte sgrios.
  Nigheanan gu dearbh eadhon gu mòr! Bòidheach, blàth, dàna.
  Agus tha na Gearmailtich a' cur maill air an adhartas. Ged a tha an làmhachas ag obair gu gnìomhach. A tha air leth math! Dìreach an aerobatics as mòr-mhaighstir.
  Tha Natasha a' losgadh... Agus tha sealladh de chràdh a' lasadh ro a sùilean.
  Ghlac na Sìonaich nighean Komsomol. Strip a rùisgte. Agus chuir iad ann an coire uisge e. las iad teine foidhe. Thòisich e ri còcaireachd beò. Chlisg an nighean ann am pian do-ruigsinneach. Leig mao gu bàs i leum as a' choire.
  An uairsin dh'fhuaraich iad an t-uisge, agus a-rithist thilg iad e agus thòisich iad air a theasachadh. Mar sin bhruich iad an nighean grunn thursan.
  Seo na h-uilebheistean ... An uairsin chroch iad an nighean air a 'chrann agus loisg iad i le slat dearg-theth. Bòidhchead air a chràdh gu bàs.
  Uill, ciamar nach gabh thu dìoghaltas.
  Bidh Natasha a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, a" sgapadh na Sìonaich, agus a" gàireachdainn rithe fhèin le gàire.
  Is e bòidhchead cho mòr a tha seo.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Bidh e fionnar!
  Thug Zoya tionndadh cuideachd. Mharbh na Sìonaich. Ghearr i dheth luchd-ceannairc Mhaoi, agus an luchd-tuatha.
  An uairsin thilg i grenade a-rithist le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ceathrar sgoinneil agus an neach-glèidhidh!
  An uairsin lean am blàr, le cuideam agus ìomhaighean.
  Chuir Augustine Redhead grenade air bhog le a cas-rùisgte. A" sgapadh na Sìonaich, a" bogadh mòran dhaoine le grenade. Agus na luchd-cogaidh Mao sin uile.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Tha mi nam sgeadachadh den Motherland!
  Agus nochd an nighean i fhèin mar a chaidh a h-èigneachadh. Dè cho snog agus snog! Agus bidh i a" bualadh air na Sìonaich air a son fhèin. Tha an nighean dìreach superman. An rud as fhuaire de na h-uile agus an-còmhnaidh fo chasaid buannachadh.
  Tha Svetlana cuideachd na nighean àlainn. Thug i tionndadh le deagh amas, agus gheàrr i sìos na Sìonaich. Agus an uairsin mar a thilgeas e grenade le òrdagan rùisgte. Mar a chrathadh saighdear Mao.
  Agus cuiridh a leithid de bhàn air dòigh. Bidh iad uile a 'gearradh sìos le aon shealladh. Agus crisidh a' charraig a fiaclan :
  - Bithidh soillse sìorruidh agus maoth !
  Nigheanan an seo agus an leithid de thrannsa. Gaisgich iongantach - aerobatics.
  Feadan Natasha. Thilg i grenade le a cas-rùisgte agus rinn i sgadan:
  - 'S e nighean sgoinneil a th' annam!
  Ged is e aithris neo-chothromach a tha seo, tha e gu ìre fìor. Tha na gaisgich seo grinn.
  Agus glè bhrèagha cuideachd. Le sùilean boillsgeach agus fiaclan neamhnaid.
  Agus bidh iad a" sabaid gu glòrmhor, a" tilgeadh nithean brisidh len casan rùisgte.
  Ach tha e uamhasach duilich a" chùis a dhèanamh air na Sìonaich. Tha e coltach ri bhith a" bualadh balla.
  Ghabh Zoya agus loisg e air saighdearan Mao. Agus ghearr i sios iad, mar gu 'm biodh each mòr 'na ionga, a' leagail an fheòir.
  An uairsin thilg an nighean grenade le a cas-rùisgte agus rinn i co-èigneachadh:
  - Tha mi a leithid de aisling nam milleanan!
  Agus nochd i a teanga. Is e seo nighean - fìor chrìochnaiche. Bidh a h-uile duine air a bhrosnachadh agus air a reubadh gu pìosan. Agus sàbhaidh gun teagamh aig astar àrd.
  Ghabh Zoya e agus sheinn i:
  Tha an saighdear daonnan fallain
  Tha an saighdear deiseil airson rud sam bith!
  Agus thilg Augustine grenade le a cas-rùisgte. Sgap i na Sìonaich agus thug i seachad aplomb:
  - Agus mar duslach bho bhrat-ùrlair, bidh sinn a" leagail às an rathad!
  Thuirt Svetlana, losgadh, ris:
  - Na atharraich casan! Tha ar n-aghaidhean a" deàrrsadh! Brògan sgoinneil!
  Gaisgich mar a chì sinn ann an làn èideadh. Agus chan eil feum aig nigheanan air brògan. Bidh iad comasach air a h-uile duine a dhubhadh às ann an duslach no pùdar, leithid dath liath.
  Smaoinich Natasha, a" losgadh air na Sìonaich. Gu dearbh, carson a tha e do-dhèanta soirbheachadh gun a bhith meallta? An seo ghabh Stalin, mar eisimpleir, cumhachd le foill. Gheall e Zinoviev agus Kamenev beanntan òir, ach tha e fhèin a losgadh orra.
  A bheil e loidsigeach sin a dhèanamh? Nas mionaidiche, tha e dìreach loidsigeach - chan urrainn dhut a mhealladh chan urrainn dhut a bhith beò!
  Thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte agus rinn i co-èigneachadh:
  - 'S e rionnag mòr a th' annam!
  Loisg Zoya cuideachd. Fhuair mi e agus rinn e gàire:
  - Agus tha mi air leth math cuideachd!
  Agus grenade air a thilgeil le cuileagan òrdagan lom. Agus ciamar a gheibh na Sìonaich e. Leis na tonsils as motha.
  Agus tha Augustine a 'bròg. Agus tha e a 'bualadh fìor mhath. Agus rinn e a" chùis air na Sìonaich, mar gum biodh le buille sledgehammer.
  Agus tha an cas-rùisgte cuideachd a 'tilgeil grenade gu math ainmeil.
  dh'èigh Augustine:
  - Na dùisg gu ainmeil fhad "s a tha e sàmhach!
  Agus a-rithist thug e tionndadh le deagh amas.
  Bhuail Svetlana a-rithist. Mharbh na Sìonaich. Agus rinn mi gàire:
  - 'S e sàr nighean a th' annam!
  Agus deàrrsadh le sùilean agus squeak le guth!
  'S e, is e seo nigheanan mar sin nach bu chòir dhut meur a chuir nad bheul leotha - bidh iad a' bìdeadh!
  Thuirt Natasha, a" losgadh:
  - Thòisich iad air bruidhinn, mu dheidhinn fad-beatha.
  Thuirt Zoya, a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte:
  - Cho-dhùin sinn feitheamh beagan fhad "s a bha sinn a" suirghe fala ...
  thilg Augustine grenade, agus chrath e:
  - Blasta airson an treas!
  Chuir Svetlana air bhog tiodhlac a" bhàis le a òrdagan rùisgte agus rinn i squealed:
  - O, tha mi fionnar!
  Tha an cogadh leis na Sìonaich gu math an-iochdmhor. Tòrr de chall dha chèile agus luchd-fulaing.
  Agus tha cuid de bhalaich is nigheanan dìreach nan gaisgich fìor agus cruaidh.
  Tha Oleg Rybachenko, a tha fhathast coltach ri balach mu dhà dheug, agus nighean a tha cuideachd a 'coimhead an aon aois ri Margarita, a' ruith air thoiseach air na saighdearan Sòbhieteach.
  Bidh iad a 'losgadh orra fhèin. Air cùl na guailnean tha pocannan de grenades.
  Loisg Oleg air na Sìonaich. Gheàrr e cnap.
  Thilg e grenade le a chas rùisgte agus dh" fhàs e:
  - Tha mi nam neach-crìochnachaidh, air do ghlùinean.
  Thilg Margarita grenade cuideachd le a cas-rùisgte agus thuirt i:
  - Nàmhaid na Ruis sguabaidh mi aghaidh na talmhainn!
  Bidh am balach agus an nighean uile a" reubadh thuca fhèin agus a" rùsgadh an luchd-dùbhlain. Tha iad spìosrach agus as fhuaire air an t-saoghal.
  Bha e comasach dha Oleg mar-thà a dhol còmhla ri Margarita mòr calpa. A 'gabhail a-steach a bhith a' reic stuthan maise.
  Tha am balach gu math sgiobalta. Agus tha còir-sgrìobhte uasal aige mu thràth. San fharsaingeachd, cha do stad e dìreach aig aois dusan. Còmhla ri Margarita, fhuair iad a leithid de thiodhlac. Fuirich ann an leanabachd shìorraidh. Agus a bhith nan supermen.
  Air sgàth seo, tha mar a tha cumhachd anns an Ruis air atharrachadh. Cha robh Nicholas II soirbheachail, ach thàinig e gu bhith na riaghladair soirbheachail. A tha farmad ri mòran. Agus Leonid Ilyich Brezhnev dh'fhaodadh cuideachd a dhol sìos ann an eachdraidh, chan eil idir mar embodiment de stagnation, agus riaghladair a 'sealltainn nach urrainn smachd a chumail air an stàit idir.
  Bidh Oleg, am balach sìorraidh, a" losgadh air na Sìonaich agus a" seinn:
  - Sguabaidh mi air falbh thu mar dandelions! Is e luchd-crìochnachaidh a th" annainn chan e balaich!
  Agus a-rithist tha e a 'tilgeil grenade le cas-rùisgte.
  Bidh Margarita cuideachd a" tàirngeadh agus ag ràdh:
  - Tha sinn nar gaisgich sgoinneil! Tha an Ruis air ar cùlaibh!
  Bidh am balach agus an nighean uile a" falbh agus a" dol air adhart. Tha uiread de thoileachas agus teine aca. Agus bidh na Gearmailtich gu litireil a" crùbadh fo na crògan aca.
  Nas mionaidiche lom, casan chloinne.
  Bidh Oleg a" losgadh agus a" marbhadh an nàmhaid leis a h-uile peilear.
  Tha, chan eil am balach, tha e coltach, cho furasta stad. Tha e na fhìor chrìochnaiche agus fìor.
  Bidh Margarita a-rithist a" tilgeil grenade le a cas rùisgte agus a" squeaks:
  - Tha mi sgoinneil! Bidh mi nam ghaisgeach eadar-nàiseanta!
  Agus a 'gàireachdainn ris fhèin ...
  Ach, tha Sìona a" gluasad barrachd is barrachd mhilleanan, agus deichean de mhilleanan de shaighdearan. Agus tha arm Sòbhieteach an USSR air leth gnìomhach a 'sgrios luchd-dùbhlain.
  Aig an aon àm, tha na nigheanan a 'sabaid. Tha barrachd sgaraidhean boireannaich ann.
  An seo thig am buidheann-chatha gu lèir. Nigheanan casruisgte ann an deiseachan snàmh. A leithid de deise snàmh stoidhle bikini skimpy. Agus rùisgte, sàilean cruinn de bhòidhchead a" lasadh. Gaisgich uaibhreach.
  Agus bidh iad cuideachd a" losgadh air na Gearmailtich. Ach bidh na gaisgich a" dol an sàs ann an sabaid làmh-ri-làimh le saighdearan Mao. Mar a tha iad air am bualadh.
  Agus mar a shàth iad iad fhèin le bayonets! Seo na nigheanan!
  Dìreach sgoinneil.
  Rinn na caileagan a' chùis air na Sìonaich le an casan rùisgte agus a' gàireachdainn gu feòil-itheach. Seo na gaisgich. Nigheanan den cho-thaobhadh as làidire. Seo mar a bhuaileas iad saighdearan dearga comannach, Sìonach.
  Agus bhuail iad iad fhèin. Agus tha iad a' tighinn...
  Tha leithid de ghaisgich sàr-mhath ann. Agus a h-uile casruisgte agus cha mhòr rùisgte. Agus leum iad dhaibh fhèin. Agus bhuail iad iad fhèin le sàilichean rùisgte. Seo na caileagan - a h-uile nighean nigheanan.
  Bidh Victoria a" sabaid air adhart. Tha i fhathast coltach ri nighean agus tha i gu math caol. Bidh e ga stealladh fhèin le Sìonais agus a" seinn:
  - Dia sàbhail an righ ! Agus reub a h-uile scum!
  Tha, tha na nigheanan an seo aig ìre àrd.
  Agus tha bòidhchead Veronica ri fhaicinn. Bidh na blonde a" sabaid cuideachd.
  Agus an Yulfi eireachdail - nighean a thàinig gu bhith na bana-phrionnsa às deidh dha an duine aice a thiodhlacadh. Tha Yulfi a" coimhead glè mhath. Tha gaol mòr aice air fir agus às aonais claon-bhreith sam bith bidh i a" conaltradh riutha.
  Gu dearbh, tha gnè a 'leudachadh beatha agus tha e gu math buannachdail dha boireannaich. Bidh e gan ath-nuadhachadh.
  Tha Anna cuideachd a" sabaid, agus le a falt dearg, lusach.
  Agus cuideachd an Angelina tlachdmhor - tha an gaisgeach dìreach super.
  Is e sin, an geàrd rìoghail gu lèir. Sreath iomlan de bhòidhchead. Tha iad cho breagha agus sexy.
  Agus bris na Sìonaich. Crùisg iad gu pùdar. Grind na cnàmhan agus reubaidh an fheòil.
  Agus tha na Sìonaich a 'teicheadh bhon ionnsaigh. Bidh iad a 'fulang call an dèidh call.
  A bharrachd air na saighdearan Sòbhieteach, tha gaisgich bhon GDR, no Gearmailtich aig ìre clas, cuideachd a 'sabaid gu math soirbheachail.
  Bidh Gerda agus Charlotte a 'sabaid anns an tanca dà-duine as ùire ann an cruth pioramaid.
  Agus tha iad a 'sabaid gu math. Tha an inneal Sìneach uidheamaichte le gunna le cuideam àrd. Tha an inbhe 105 mm, ach tha seo gu leòr air sgàth astar àrd muzzle an projectile. Laidh na caileagan anns an tanca sìos. Tha an inneal gu math gluasadach le einnsean roth-gas.
  Loisg Gerda aig an tanca Sìneach agus sheinn e:
  - 'S e madadh-allaidh cho fiadhaich a th' annam, nach robh mi a-riamh thall thairis!
  Agus bidh e a" gàireachdainn, a" tapadh a chas rùisgte air an luing gàirdeachais.
  Chan eil Charlotte ruadh nas ìsle na sin.
  Cuideachd super nighean.
  Bidh e ga losgadh fhèin agus a" bruthadh nam putanan gàirdeachas le òrdagan rùisgte.
  Gaisgeach eireachdail.
  Dh"fhaighnich an ceann ruadh, agus e a" losgadh, do Gerda:
  - Ciod i do bharail, am bi Criosduidh air a thoirmeasg mu dheireadh ?
  Thuirt an neach-crìochnachaidh blonde gu daingeann:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gum bi!
  Agus rùisg i a h-aghaidh!
  Tha gaisgich, san fharsaingeachd, math air losgadh. An seo bhuail Gerda le a òrdagan rùisgte. Agus rinn e gàire:
  - Cha bu chòir dhuinn Aryans a chreidsinn anns a" Bhìoball Iùdhach a" searmonachadh sìthiche.
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Tha sin ceart, cha robh e iomchaidh! Is sinne an fheadhainn as fheàrr san t-saoghal!
  Chuir an ceann ruadh a-rithist tilgeadh marbhtach le a òrdagan rùisgte. Chaidh càr Sìneach a mhilleadh.
  Rinn Gerda gàire. Rè an tàladh, sgrìobh i cuideachd obair inntinneach.
  Chaidh Gerda Beag a choimhead airson a bràthair ainmichte Kai. Ach cha robh fios aice càit an robh e. Agus cha do thionndaidh e gu tuath, ach gu deas. Agus an uairsin ghabh i aithreachas gun robh i air brògan dearga gu tur ùr a chuir oirre. Às deidh uair no dhà, suathadh iad a casan. An uairsin thug Gerda dheth a brògan daor, bhris i dheth a slat agus chroch i a brògan air dubhan.
  Bha an aimsir as t-earrach, blàth, faodaidh tu coiseachd casruisgte le toileachas. Chan e nighean glè bheairteach a th" innte, agus as t-samhradh bhiodh i tric a" ruith casruisgte. Fìor, às deidh a 'gheamhraidh, dh'fhàs a buinn nas buige agus nas buige.
  Goirid, a 'coiseachd air an rathad, thòisich an nighean a' faighinn mì-chofhurtachd bho chlachan beaga agus gainmheach. Agus airson a dhèanamh nas buige, thionndaidh mi air an fheur. Bha e na b" fhasa an sin. Ach an ceann beagan uairean a thìde bha na buinn mu thràth beò.
  Agus as cudromaiche buileach, bha mi airson ithe. Agus chan eil ach beagan sgillinnean beaga aig an nighean na pòcaid.
  Gidheadh, anns a" bhaile a b" fhaisge, cheannaich Gerda builg arain dhi fhèin, agus sgrìobh i sìos le fìor uisge e as an tobar, agus thuit i na chadal dìreach ann an cruach fheòir.
  An ath latha, rinn i sgrìobadh, buinn rùisgte a" tachdadh. Bha mi airson ithe. Chaidh an nighean thuige fhèin, a 'faireachdainn gu robh a corp a' blàthachadh an dèidh oidhche fionnar. Bha na casan a" goirteachadh beagan.
  Choisich Gerda air an rathad airson greis, ach thòisich a buinn, nach robh fhathast air ùine a chruadhachadh, ri tachas gu goirt a-rithist, agus an uairsin a 'deàrrsadh. Chaidh an nighean gu feur. Ach an seo tha e nas slaodaiche a dhol agus cuideachd chan eil e ro thlachdmhor airson casan punctured.
  Ràinig an nighean le duilgheadas an t-sruth. Lùghdaich mi na casan sìos an sin agus dh'fhuaraich mi iad. Bha mi a" smaoineachadh mu bhith a" caitheamh bhrògan. Ach tha e duilich a leithid de ùr-ghnàthachadh a losgadh sìos. Bha i dha-rìribh ag iarraidh an sealltainn do Kai. Airson a bhrògan ùra a mheas.
  An uairsin thòisich an nighean a 'coiseachd a-rithist. Bha mi gu mòr airson ithe.
  Ann an dòigh air choreigin ràinig Gerda am baile agus cheannaich e barrachd arain. Ach bha na buinn copair a" ruith a-mach.
  Agus smaoinich an nighean. Far am faighear airgead airson biadh. Chaidh tairgse a thoirt dhi brògan daor, morocco a reic, ach chaidh Gerda às àicheadh. Nochdaidh i annta gu Kai. Gu ruige sin, an urrainn dhut airgead a dhèanamh?
  Thairg Gerda anns an ath bhaile fiodh a ghearradh. Thug iad tuagh dhi. Gheàrr an nighean beagan, ach bha i cho sgìth, às deidh dhi ithe, thuit i na cadal sa bhad.
  An uairsin chaidh tairgse a thoirt do Gerda geòidh fhaighinn. Ach air sgàth seo, chaill an nighean latha slàn.
  Aig a 'cheann thall, chuir i roimhe dìreach impidh a dhèanamh. Ach, mhothaich an luchd-tuatha sa bhad na brògan dearga aice. Mar, tha e soilleir sa bhad nach e nighean baigeir a th" ann, leis gu bheil i a" giùlan a leithid.
  Aig a 'cheann thall, cho-dhùin Gerda a brògan a reic. Ach, airson seo bha aice ri coiseachd a-steach don bhaile mhòr. Cruadhaich casan na h-ìghne gu sgiobalta, agus cha mhòr nach robh e gun phian coiseachd air an t-slighe.
  Gu ceart, cho-dhùin Gerda gum faodadh i a bhith airidh air Kai eadhon às aonais nam brògan.
  Reic ri ceannaiche, a' faotainn beagan bhuinn airgid. Cheannaich mi poca canabhas dhomh fhìn agus chaidh mi mar bhaigeir air rathaidean na Roinn Eòrpa. Feumaidh sinn bràthair a lorg. Agus bha an nighean, a 'cluinntinn gu bheil iad anns a' cheann a deas mar as trice a 'reic bhalaich gu tràilleachd, a' ruith an sin.
  Fìor, bha an nighean air a stiùireadh gu dona agus a 'siubhal timcheall na Gearmailt airson ùine mhòr. Gus an tig an fhoghar. Ceart gu leòr, bha casan rùisgte na h-ìghne air an cruadhachadh, mar chrògan eich, ge-tà, ghabh na calluses tachas. Ach a h-uile latha dh'fhàs e nas fhuaire agus nas fhuaire.
  Agus tha cadal a-muigh mì-chofhurtail. Air an oidhche, reothadh eadhon èideadh Gerda agus reub i dheth e le duilgheadas. Feum air rudeigin a dhèanamh. Tha e mu thràth air tòiseachadh a" cur sneachda. Ann an èideadh aotrom, bidh an nighean a 'reothadh chun a' chnàimh, agus tha a casan cruaidh, a 'briseadh sìos an deigh.
  Gerda, gus nach tuit e na chadal agus gun a bhith a 'dùsgadh aon oidhche mhath, ann an ceann a deas na Gearmailt dh' fhan e airson a 'gheamhraidh ann an aon taigh gus seirbheis aig a' dhorn. Airson seo, dh'fheumadh i a bhith ag obair, a 'glanadh an taighe, a' bleoghan a 'bhò agus mòran a bharrachd. Ach chaidh an nighean a bhiadhadh agus thug i còta air a reubadh agus brògan fiodha.
  Nuair a thàinig an t-earrach agus thòisich an sneachd air leaghadh. Thilg an nighean dheth na blocaichean cruaidh le toileachas agus chaidh i gu deas a-rithist. Cha deach dad a phàigheadh dhi, agus bha aig Gerda ri dèirce ithe. A bharrachd air an sin, bha an nighean fhathast a 'seinn gu math. Bha a h-aodach air a sgeudachadh gu tur, agus a casan rùisgte adharcach agus còmhdaichte le crust. Thàinig an nighean gu na Balkans mu dheireadh. Chaidh sinn seachad air an Ungair, agus chaidh e a-steach don Tuirc.
  Ghluais Beggar zamorashka gu Istanbul. Dh"fhalaich i o na Turcaich anns na coilltean, agus dh"fhalaich i o na Crìosdaidhean.
  Ach, mar-thà air an t-slighe chun a 'phrìomh-bhaile fhèin, chaidh an nighean fionn a ghlacadh. Agus leis gu bheil, a rèir inbhean Muslamaich, dh'fhaodadh i a bhith pòsta mar-thà, an uairsin chaidh Gerda a nighe, a sgeadachadh agus a reic mar òigh aig rop. Tha nighean le falt breagha geal, dualach na stuth luachmhor. Chaidh i gu emir aosta. Agus feumaidh e tachairt gun do dh'fhàs an emir seo, dìreach às deidh a cheannach, cho dona tinn nach b 'urrainn dha a dhleastanas pòsaidh a choileanadh.
  Bha an nighean a" fuireach ann an harem. Sàsaichte, mar ann an cèidse òir, ach dòrainneach. Dh'ionnsaich an fhìrinn Turcais agus Arabais.
  Islam a chaidh a lorg. San fharsaingeachd bha an creideamh ùr sìmplidh, cha mhòr furasta a thuigsinn. Chan eil e soilleir am faigh i geàrr dhaoine an dèidh a bàis? Agus an toil leatha e?
  Mean air mhean thàinig an nighean gu bhith na nighean, agus air leth breagha, agus bhàsaich an emir às deidh tinneas fada.
  Agus a-nis tha Gerda a-rithist ga reic. Bidh iad a" rùsgadh rùisgte air beulaibh nan ceudan de dhaoine ana-miannach agus gan reic ri harem an t-Sultan.
  Bidh Gerda a 'faighinn buaidh mean air mhean an sin, agus bidh i na bean aig an t-Sultan. Ach tha an Ìmpireachd Ottoman mu thràth a" crìonadh. Tha cogadh a" briseadh a-mach leis an Ruis a tha a" bagairt crìoch a chuir air smachd na Tuirc air Crimea agus a" Mhuir Dhubh.
  Agus rinn na Gearmailtich sabaid gu math, ach cha robh na saighdearan Ruiseanach na bu mhiosa. Agus bha caileagan brèagha a 'sabaid gu math, a' dìon an USSR.
  Loisg Natasha dhan adhar. Loisg i sìos inneal Sìneach gun luchd-obrach, fo smachd rèidio "Rama" -8. Agus thuirt i:
  - Bidh daoine toilichte.
  Thilg Zoya grenade air itealan ionnsaigh Shìona le a cas rùisgte, a sgèith a-mach mar piranha feòil-itheach agus a" crathadh:
  - Sonas gu bràth!
  Chuir Augustine, cuideachd, air bhog tiodhlac bàis le a cas-rùisgte agus air a sgàineadh:
  - An riaghaltas Sobhietach ...
  Thilg Svetlana cuideachd rud lasrach, leag i sìos gaisgeach de arm Mao agus rinn i grunt:
  - Tha cumhachd fìor mhath!
  Ach dh'fhalbh na Sìonaich... Agus shocraich na caileagan beagan.
  Thuirt Natasha le gàire brònach:
  - Amàireach, 22 Màrt, 1979. Tha dìreach bliadhna air a dhol seachad bho thoiseach a" chogaidh!
  Thuirt Zoya gu deònach:
  - Tha sinn gu cinnteach air fàs nas làidire thar nam bliadhnaichean, ach chan eil sinn air aois idir!
  Rinn an gruagach Augustine gàire, agus phronn e an cuileag chorrach le a corragan rùisgte:
  - Gu dearbh chan eil! Na bi a" fàs sean! Tha mi fhathast cho teth sa bha e a-riamh!
  Rinn Svetlana gàire agus thuirt i:
  - Bidh cogadh san fharsaingeachd ag ath-nuadhachadh nigheanan. Bidh stiùirichean a" tighinn agus a" falbh, ach tha nigheanan fhathast òg!
  Fhreagair Natasha le gàire farsaing:
  - Tha sinn air ar n-ath-nuadhachadh - Diathan Ruiseanach!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Seadh, ar Diathan, Diathan Slavic!
  Sheinn an Augustine lasach:
  - Tha sinn beò air tìr ar n-athar ! Tha clann Lada nan clann iongantach! Agus bliadhnaichean air each le sgiathan, an Ruis ann am mìltean bhliadhnaichean!
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Bho na speuran buailidh an clag - dòirtidh an t-uisge trom! Bidh mi a 'ruith gu m' òige - tha uisge an t-samhraidh gam leantainn!
  Agus thog Natasha le dealas:
  - Lean mise!
  Agus bhuail na gaisgich an casan rùisgte, chisealach. Tha iad dha-rìribh comasach air a leithid de mhìorbhailean. Chan eil aon duilleag air a thionndadh thairis nam bheatha.
  Seo ginealach slàn de ghaisgich a" fàs suas. Tha e comasach mar-thà a bhith a 'sabaid ann an rangannan an Airm Dheirg, an fheadhainn a rugadh an dèidh toiseach a' chogaidh.
  An seo, mar eisimpleir, Andreika. Balach casruisgte ann an shorts. Trì bliadhna deug uile gu lèir, ach ciamar a tha e a 'sabaid? Seadh, balach mì-fhortanach ann an dòigh, nach eil eòlach air an t-saoghal fad bliadhna air fad.
  Rinn Natasha gàire air Andreika. Bhuail i gruag bhàn a' phiobaire. Seall cho tana 's a tha e, mar sheòclaid. Thug an nighean candy don bhalach. Is ghlaodh e gu dubhach :
  - Tha milis dona ...
  Ach dh'ith e am biadh co-dhiù. Seadh, seòrsa de bhalach. Ghabh Natasha agus chùm i a-mach a làmh. Chuir i tiog air cas chruaidh, dustach an tùsaire. Mar fhreagairt, thòisich e ri strìochag air bonn lom Natashka. Tha e math a bhith suathadh le làmhan balach eireachdail.
  Thuirt Natasha:
  - Tha thu a 'fàs Andrey! Ma tha thu beò bliadhna no dhà eile, teagaisgidh mi dhut.
  Chuir e iongnadh air a" ghille
  -Dè?
  Rinn Natasha gàire.
  - Mar a nì thu gaol!
  Rinn Andrey srann le tàir:
  - Tha mi air fhaicinn mar-thà!
  Chrath Natasha a ceann.
  - B 'e an rud a chunnaic thu a' briodadh bheathaichean. Agus teagaisgidh mi thu gu h-àlainn agus gu math tlachdmhor!
  Tha fios aig nigheanan ann an gaol air mòran. Tha iad nan luchd-sabaid sàr-mhath, agus tha Sìona, airson a h-àireamhan mòra, air aithreachas a dhèanamh mu ionnsaigh cho ionnsaigheach trì tursan.
  Bidh Natasha a" losgadh air saighdearan Mao, agus a" tilgeil grenade le a cas rùisgte, chiseled, ag ràdh:
  - Air son mòrachd na duthcha comannach !
  An uairsin rùisg i a fiaclan.
  Tha na caileagan a 'sabaid an seo, gu traidiseanta cha mhòr rùisgte. Air an sgeadachadh a-mhàin ann am panties dearga, teann, bidh iad a "sabaid agus a" toirt buaidh air a "chòrr den luchd-sabaid le frenzy.
  Agus tha iad a 'losgadh. Agus bidh iad a 'losgadh gu math. Coltach ri snaidhpichean agus gaisgich aig an ìre fànais as àirde.
  Bidh Zoya a" losgadh cuideachd. Bidh e a 'gearradh sìos na Sìonaich agus a' cromadh:
  - O, mo mhàthair-thìr agus teaghlach mòr!
  Agus tilgidh e grenade le a chas rùisgte. Nighean iongantach san fharsaingeachd.
  Agus is e dath na duilleige òir a falt.
  Bha Zoya air a chràdh aig aon àm leis na Sìonaich. An toiseach, thug iad gu bothan mi agus thug iad sìos mi gu na shorts agam. Thòisich iad a 'faireachdainn, a' dìreadh le an làmhan gu àiteachan mothachail. An uairsin bhuail iad mi le pìoban rubair. Bhuail iad mi air a' uchd, agus air an taobhan, agus air na sliasaidibh. An ath rud bha an fheadhainn as iriosal - air an èigneachadh le truncheon rubair. Ach tha am faireachdainn cho dian. Aig an aon àm, còmhla ris a 'phian, fhuair Zoya eòlas air orgasm agus chrìochnaich e. Rinn saighdearan Mao gàire.
  An uairsin dh'èignich iad a 'bhòidhchead làmh-sgrìobhaidh le cluba, agus an uairsin thòisich iad fhèin mu dheidhinn ... Choisich còig air fhichead saighdear òg, acrach thairis air an nighean. Na deanadh òigh ni's mò, ach fear fathast. Tha seo an dà chuid toileachas agus pian. A leithid de mhothachadh dian. Gu sònraichte ma thèid an èigneachadh sa chòigeamh puing.
  Ach co-dhiù cha deach am bualadh. Chithear gun do chòrd e ri saighdearan Arm Dearg Shìona gum biodh e aig diofar amannan. Cha do chroch iad i. Gus an do ruith Zoe air falbh mu dheireadh. Roimhe sin, leis an t-slighe, chaidh a cur a-mach don fhuar casruisgte agus cha mhòr rùisgte. Ach ron àm seo bha Zoya air fàs cleachdte ris an fhuachd. Agus ruith i air falbh ann an dìreach a panties. Agus gu bheil i na gaisgeach den aerobatics dearga as àirde.
  Tha an cogadh le Sìona borb agus gun tròcair, gun a bhith a" seargadh airson mionaid.
  Bidh Aurora cuideachd a" sabaid gu gaisgeil. Bidh e a" gearradh sìos na Sìonaich agus a" seinn:
  - Motherland, pàrtaidh, Komsomol! Bidh call làidir ann dha Mao Zedong.
  Agus cuideachd mar a tha e a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte.
  Tha a h-uile dad mu na nigheanan fionnar agus grinn.
  Agus bidh Svetlana cuideachd a 'gabhail agus a' sgoltadh. Agus cuir sìos na Sìonaich. Agus le òrdagan lom cuiridh e grenade.
  Agus roar aig an aon àm:
  - Air sgàth strì a 'chomanachais!
  Bidh Natasha cuideachd a" losgadh, a" cuir às do na Sìonaich agus a" sgàineadh:
  - Ann an ainm an athar, an naomh!
  Agus tha grenade air a thilgeil le òrdagan lom a 'sgapadh nan Sìonaich. Agus tha na caileagan a 'fàs nas toilichte agus a' seinn a h-uile càil dhaibh fhèin le toileachas fiadhaich.
  Bidh Zoya cuideachd a" losgadh le mionaideachd Robin Hood. A" treòrachadh teine dha fhèin agus a" seinn:
  - Tha gaol agam air an Ruis! Dùthaich chumhachdach! Carson nach deach Hitler a sgrios? Chan eil mi a' tuigsinn!
  Agus gabhaidh esan cuideachd, agus a òrdagan rùisgte, e agus tilgidh e grenade. Agus an skiff Sìneach.
  Aurora fucked gaisgich Mao. Thilg i lemon le a cas-rùisgte agus dh"fhuilig i:
  - Ach Pasaran ! Buille geur!
  Agus bheir Svetlana seachad an tionndadh. Mar a sguabas tu na Sìonaich. Mar as urrainn dhut iad uile a bhogadh agus squeak:
  - Glòir do Shlat an Uile-chumhachdaich !
  Agus tilgidh e mar an ceudna grenade le a chas rùisgte.
  Agus bheir Natasha seachad tionndadh cuideachd. Gearr dheth na Sìonaich. Agus tilgidh e grenade le a chas rùisgte, a" fannachadh:
  - Seadh, bitheadh t'ainm naomh !
  Agus gàire a-rithist. Fiaclan biorach glitter.
  Agus an uairsin tha Zoya a 'gèilleadh. Gu h-iongantach còmhdaichidh na Sìonaich. Agus fanaidh e, a" tilgeadh grenade le a chas rùisgte:
  - Gaisgeach, a 'toirt bàs don h-uile duine!
  Agus a-rithist, bidh e air a shèideadh le spreadhadh marbhtach!
  Agus an seo tha Aurora coltach ri lupanet. Agus marbhadh. 'S le òrdagan ruisgte cuiridh e seachad tabhartas bàis.
  An uairsin tha e ag èigheach:
  - Glòir dha na saighdearan treun Ruiseanach! Maighstirean gualainn!
  Agus bidh Svetlana cuideachd a" bualadh air na Sìonaich. Mar a ghearras e sìos iad, mar chorran, agus a" breabadh:
  Tha mi nam ghaisgeach nach tèid a dhìochuimhneachadh ...
  Agus a-rithist le cas-rùisgte, mar gum biodh e a 'ruith air an nàimhdean na Ruis. Agus mar grenade leig leis itealaich.
  Tha an nighean, gu dearbh, a 'cuimhneachadh mòran. Mar eisimpleir, mar air ais anns an dà fhicheadamh bliadhna, thug am Fritz air dithis nighean casruisgte toll a chladhach anns an fhuachd. Agus chan eil na caileagan fhathast cho cruaidh. Agus gu dearbh, thionndaidh na casan aca an toiseach dearg, agus an uairsin thionndaidh iad gorm bhon fhuar. Agus tha e air a ghoirteachadh.
  Agus thòisich na h-uilebheistean-faisisteach, gus blàthachadh, a 'bualadh le clubaichean air na sàilean. Chaill na nigheanan mothachadh. Às deidh sin, dhòirt iad dhà no dhà eile de thubaichean uisge deigh orra. Cha mhòr sgìth.
  Gu fortanach, chaidh na caileagan mì-fhortanach a thogail le neach-slànachaidh. Thàinig iad a-mach. Agus cha robh feum air fiù 's na buill a ghearradh dheth. Dh'fhàs na caileagan suas agus thàinig iad gu bhith nan partisans. Rinn iad dìoghaltas air na Nadsaidhean.
  Cha robh am balach tùsaire Alasdair Grigorievich cho fortanach. An dèidh dha na Nadsaidhean a ghlacadh, chuir iad às. Agus crochte air raca anns an fhuachd. Agus bha casan rùisgte a' phuinnseanaich air am bruthadh ann am bloca, agus shuidh clach air an robh cuideam ionaid. Shìn am balach a-mach anns an fhuachd. Agus bha a luchd-faisisteach mar an ceudna ga bhlàthachadh, a' toirt lòchran gu corp cruaidh. Is iad seo uilebheistean nan Nadsaidhean.
  Bha an gille a 'crochadh trì latha agus trì oidhcheannan, agus air a' cheathramh latha, gun chomas aige a 'chràdh a ghiùlan, bhàsaich e.
  Bha an luchd-ionnsaigh gan giùlan fhèin gu cruaidh ...
  Bha ball Komsomol Sveta cuideachd gun aodach. Bha thu a 'frithealadh jar glainne mòr. Air a lìonadh le uisge agus fosgailte do reothadh. Agus gus am faic an luchd-còmhnaidh gu lèir mar a bhios am ball Komsomol a 'reothadh anns an uisge reòta, còmhdaichte le deigh. Dè an t-uabhas a th" ann.
  Sin mar a bha e anns a" Chogadh Mhòr Patriotic, seo rudeigin coltach ris, tha a-nis.
  Bidh Svetlana a" losgadh air na Sìonaich, a" cuimhneachadh air a" chogadh sin, agus a" feadaireachd:
  - Cha tèid Faisisteachd seachad! Glòir dhan Ruis!
  Bidh Natasha cuideachd a" losgadh. Bidh e gu ceart a" tilgeil grenade le a chas rùisgte agus ag èigheach:
  - Na laighe sìos fo Mao Zedong!
  Tha Zoya a" dearbhadh ann an tòna shòlaimte:
  - Cha luidh sinn gu bràth !
  Agus cuideachd a 'fosgladh teine.
  Agus tilgidh cas-rùisgte grenade.
  Tha Aurora a" losgadh. A" dèiligeadh ri saighdearan Mao agus a" sgreuchail.
  - Glòir do na diathan Ruiseanach!
  Agus a-rithist tha e a 'tilgeil grenade le cas-rùisgte.
  Agus bidh Svetlana a 'losgadh gu math ceart. Agus a" sgreuchail:
  - Ann an ainm beatha air an Talamh!
  Agus a-rithist bidh e a 'tilgeil grenade gu math ceart le a chas rùisgte.
  Agus tha na Sìonaich a" ruith a-mach à smùid.
  Ach tha barrachd is barrachd fheachdan ùra a" dol a-steach don bhlàr. Agus tha an nàmhaid a 'tighinn a-rithist.
  Rinn Natasha gàire. Agus an uairsin chaidh i fodha. Chuimhnich mi mar a chaidh dà thùsaire mu dhà bhliadhna dheug a dh'aois a ghlacadh leis na Sìonaich. Reub iad dheth aodach nan gillean agus cheangail iad an làmhan air an cùlaibh le uèir agus chuir iad air falbh iad rùisgte agus casruisgte dhan fhuachd searbh. An uairsin chuir iad tron t-sneachda iad, agus a-rithist dhràibh iad a-steach don bhothan. Ghluais iad gus an do reodh an luchd-coimhid gu bàs. Cha robh na tùsairean cofhurtail, ach dh'fhuiling iad. Tha na balaich gu math làidir.
  An uairsin, a 'faicinn nach do ghabh an reothadh na tùsairean, thòisich am Mao Sìneach air a' chlann a losgadh le teine. Agus shoirbhich leotha ann an seo. Nuair a chuir am fear gu bàs iarann teth dearg air broilleach lom a" bhalaich, dh" èigh am balach:
  Gu ma fada beò Stalin!
  An uairsin chaidh stiallan farsaing de mheatailt, dearg bhon teas, a chuir gu buinn lom, cruaidh a "bhalaich. Thug am boireannach a chuir gu bàs a-steach le toileachas fàileadh feòil ròsta tro a cuinnlean. Dh'èigh am fear-tòiseachaidh a-rithist:
  - Àrdaich na brataichean dearga thairis air Beijing!
  Agus nochd e a theanga. An uairsin thug na Sìonaich a-mach an scrotum le clobha dearg-theth. Bhàsaich an tùsaire le clisgeadh pian.
  Tha, agus mar sin stèidhich na Sìonaich anns na sgìrean còmhnaidh òrdugh ùr.
  Rinn iad giùlan mì-mhodhail agus an-iochdmhor. Agus bha an cràdh seasmhach.
  Bidh Natasha a-rithist a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte. A" sgapadh na Sìonaich agus chirps:
  - Gu'm biodh neamh air thalamh ! Pàrras co-mhaoineas, anns am bi dùthaich nan Sòbhieteach a 'fàs!
  Bidh Zoya cuideachd a" cur grenade air bhog le òrdagan rùisgte agus chirps:
  - Agus thig glòir gu talamh !
  Às deidh sin, tha an nighean a 'toirt seachad tionndadh fìor mhath. A 'cur às do luchd-dùbhlain. Agus a" giùlan fhiaclan a-rithist.
  Agus an uairsin bidh Augustine a 'losgadh. A" cuir às do na Sìonaich agus a" squeaks:
  - Airson an Motherland! Airson Brezhnev!
  Agus a‑rìs thilg i pomgranat le a cas-rùisgte, sgap na Sìonaich. Bhuail iad na gaisgich gu làidir.
  Na leig leis an nàmhaid sìos.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte. Cuir dath air na Sìonaich agus squeaks:
  - Glòir dha na nigheanan Ruiseanach againn!
  Agus mar a bhios na gaisgich a 'gàireachdainn. Às deidh na h-uile, tha iad nan bòidhchead mar sin is urrainn dhaibh, gu dearbh, a chuir suas airson a "cho-fharpais: Mrs. Tha an cìochan cho làn agus cho daingeann aig an aon àm. Mar sin is toil leotha a bhith ri feise le fir. Tha e dha-rìribh a" toirt toileachas dhaibh.
  Chan eil ach glè lìonmhor nàmhaid a 'bruthadh air an USSR.
  Ghabh na caileagan aire agus thòisich iad air na Sìonaich a sgrios.
  Buailidh iad saighdeirean Mao. Agus thug e buaidh air ionnsaigh cho borb agus cho borb.
  Sheinn Natasha air adhart, a' gearradh dheth na Sìonaich feargach;
  - Nigheanan ann an èiginn mhòr! Càite a bheil thu an sealbhadair càite!
  Tha, airson còrr is seachd bliadhna deug chan eil Stalin air a bhith ann, agus chan eil e air fàs nas fheàrr. Air an làimh eile, tha na Sìonaich a 'putadh air an Arm Dearg Sobhietach.
  Chuir Zoya tweet:
  - Biodh ar Motherland air slighean fànais!
  Agus le cas rùisgte cuiridh e lemon air bhog. 'S ann mar sin a tha a' chaileag chon.
  Loisg Augustine air an nàmhaid, sgios ;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Tha sinn ag iarraidh Stalin!
  Agus tilgidh e grenade le cas rùisgte.
  Svetlana, losgadh, a 'leantainn:
  - Gus nach b 'urrainn dhaibh ar briseadh, èirich am maighstir bhon Talamh!
  Agus a-rithist tha an grenade air a thilgeil le cas-rùisgte na h-ìghne ag itealaich.
  Gheàrr Natasha sìos loidhne no dhà agus chuir i a-mach:
  - Agus briseadh Adolf!
  Rinn Zoya gàire, a" tilgeil grenade air na Sìonaich le a cas rùisgte, agus gan reubadh às a chèile:
  - Dèan cabhag Mao!
  Augustine, a 'gearradh sìos air na sabaidean buidhe, dh'aontaich:
  Tha Mao! Fhathast, cha robh uimhir de Ghearmailtich ann!
  Dh" aontaich Svetlana le seo:
  - Tha faisg air billean Sìneach ann! Agus chan eil iad cho furasta am marbhadh!
  Chan eil na caileagan fhathast air an cothrom a thoirt seachad a' chùis a dhèanamh air na Sìonaich. Air 30 Ògmhios, 1970, bha na blàran fo làn ghluasad. Bha Mao Zedong an urra ri sgìths an USSR.
  Agus dè mu dheidhinn na Sìonaich marbh? Tha naoidheanan fhathast a' breith! Bidh e riatanach agus thèid polygamy a thoirt a-steach. Às deidh na h-uile, tha na Sìonaich fhathast nan atheists. Tha barrachd de fheallsanachd aig Confucianism na creideamh, agus tha co-mhaoineas a" brosnachadh atheism.
  Aig an aon àm, dh'fheuch saighdearan Mao ri na saighdearan Sòbhieteach a ghearradh dheth bho na h-ionadan aca nach robh ùine aca a dhol air ais taobh a-muigh an Amur. Ann an dè, am measg rudan eile, bha iad fiù 's beagan soirbheachadh.
  Ach tha an t-Arm Dearg agus saor-thoilich bhon GDR a" gabhail pàirt anns an ionnsaigh. A" gabhail brath air cho àrd sa tha càileachd agus àireamh nan carbadan, chuir na saighdearan Sòbhieteach agus an caidreachas stad air na Sìonaich.
  Tha Gerda agus an sgioba tanca aice, mar a bha e an-còmhnaidh, aig fìor thoiseach na h-ionnsaigh.
  Nigheanan ann am panties agus casruisgte. Bidh iad a 'losgadh orra fhèin agus a' sabaid.
  Tha dà chàr ann airson ceithir gaisgich. Compact agus glè chofhurtail, pioramaideach.
  Bidh Gerda, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" brùthadh air an luing gàirdeachais agus a" losgadh. Agus tha e a 'bualadh gu math. Deòir far turaid tanca Sìneach.
  An uairsin tha e ag ràdh:
  - Tha mi nam neach-crìochnachaidh le falt dath sneachda!
  Agus tha e a' gàireachdainn gu fiadhaich ... Bidh e ga bhualadh fhèin mar phupaid.
  Bidh Charlotte a" losgadh cuideachd. Bualaidhean agus roars gu math iomchaidh:
  - Agus an Reich mhòr, cha deach innse dhuinn le gluasad!
  Agus le cas-rùisgte, mar a phutadh.
  Clann-nighean Gearmailteach mar a bha e an-còmhnaidh air mullach. Tha iad nam bana-bhuidsichean neo-bhàsmhor, gun aois a tha an-còmhnaidh air an rolla. Fiù 's aig àm an Dàrna Cogaidh bha iad a' sabaid, agus mar sin dh'fhuirich iad gu bràth òg, air sgàth bana-bhuidsichean. Agus bha caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid anns a' Chogadh Mhòr Patriotic. Agus dh'fhàs iad ainmeil an sin, agus a-nis tha iad a 'sabaid ri Sìona.
  Bidh Natashka a 'bròg, a' gearradh dheth ann an rangannan. Agus tilgidh e grenade le a chas rùisgte, a" sgapadh an nàmhaid:
  - Bidh a h-uile dad gu math!
  Bidh Zoya cuideachd a" toirt tionndadh bìdeach air na Sìonaich. Mowed na saighdearan Mao Zedong. Agus thilg e lemonan le casan lom.
  Dh'èigh an nighean:
  - Tha e hyper!
  An sin ghabh Augustine mar an ceudna e, agus las e mach aig saighdearan Mhaoi. Agus thilg i mar an ceudna feachd marbhtach le a cas-rùisgte.
  Rinn an nighean gàire:
  Briseamaid Hitler!
  Agus thuirt:
  - Chan e, tha Hitler marbh mu thràth - brisidh sinn Mao!
  An uairsin ghabh Svetlana agus thilg i grenade marbhtach le a òrdagan rùisgte. Ghabh na caileagan agus leag iad na Sìonaich, chirped:
  - Tha sin sgoinneil!
  Thuirt Natasha gu làidir:
  Tha sinn nar sàr luchd-sabaid!
  Agus a-rithist thilg i grenade le a cas-rùisgte. Tha sin glè bhrèagha.
  Rinn Zoya obair mhath an seo. An uairsin thilg cas-rùisgte nighean glè bhòidheach e, agus bhris i na Sìonaich:
  - Bidh sinn gu math fionnar!
  An uairsin ghabh an nighean lasrach Augustine e agus rinn i gu breagha tilgeil air falbh le a òrdagan rùisgte, sgap na saighdearan Sìneach air gach taobh:
  Tha sinn uile nan supergirls!
  An uairsin tha Svetlana na nighean glè bhrèagha, agus cho fionn, le casan rùisgte a "frasadh grenades. Agus ghabh an nighean agus chuir i a-mach an nighean Sìneach, glè bhrèagha.
  A nighean ann an panties. Agus dh'èigh i:
  - Tha nigheanan eadar-dhealaichte! Agus gu math dearg!
  San fharsaingeachd tha na nigheanan gu math fionnar, agus an-còmhnaidh casruisgte.
  Svetlana, mar eisimpleir, a 'ruith casruisgte fad a' chogaidh. Agus anns a' chiad dà fhicheadamh bliadhna ghluais i tron choille. Chan e seo a 'chiad uair dhi. Bha i ag obair ann an coloinidh chloinne, casruisgte, agus ann an èideadh prìosain aotrom gus an reothadh. Nas fhaide air adhart, ruith an nighean eadhon casruisgte san t-sneachda. Mar sin bha Augustine anns a' choloinidh. An sin, bha e comasach dha na caileagan a bhith ag obair cha mhòr rùisgte ann an reothadh cruaidh Siberia.
  Agus cha do chuir e eagal orra. Agus dè cho math 's a tha e dha nigheanan a bhith a' ruith casruisgte tro na sruthan-sneachda anns an t-sneachda. Agus bha na sàilean lom sin air am bìdeadh leis an reothadh. Chan eil cho eagallach. Tha na buinn rùisgte còmhdaichte le coirce, agus cha deach na caileagan a ghoirteachadh, bhon sgudal deigh.
  Tha iad cho snog. Bha caileagan casruisgte a' ruith agus ag obair le tuaghan.
  Rinn na nigheanan obair fìor mhath.
  Bha na nigheanan uabhasach craicte. A-rithist bidh iad a 'tilgeil grenades le òrdagan rùisgte.
  Agus cuir às do na h-òrdughan Sìneach. Gaisgich gu math fionnar, feumaidh mi ràdh.
  Bidh caileagan a 'tilgeil an casan cas air an nàmhaid.
  Bidh Natasha a" losgadh gu fìor cheart air na Sìonaich.
  Agus bhuail e saighdear Mao eile.
  Tha an nighean glè bhòidheach ... Agus Natasha gu math cas-ruisgte agus brèagha, gu math ionnsaigheach.
  Ach airson nighean, feumaidh tu do chuid inntinneach fhèin a sgrìobhadh.
  An seo bha Natasha a" bruidhinn ri seo. No an àite sin, sgrìobh i sgeulachd.
  Tha sin inntinneach cuideachd às deidh a 'chiad shoirbheachadh, chaidh saighdearan Ruiseanach ìmpireachd Nicholas an sàs anns an Hindenburg. Agus bhris iad e às an do rinn ìmpireachd an tsarist a" chùis air a" Ghearmailt agus cha robh ar-a-mach ann.
  An seo thòisich Oleg Rybachenko agus Mairead Magnitnaya a 'sabaid mu thràth air fearann Sòbhieteach le Sìona.
  Bhris balach agus nighean air na Sìonaich.
  Bha Oleg Rybachenko coltach ri balach aon-deug no dusan bliadhna a dh'aois. Agus phronn e saighdearan Mhaoi. No an fheadhainn a tha coltach ri horde Genghis Khan.
  Thilg an gille cas-rùisgte air na Sìonaich. Air a phronnadh agus air a bhuannachadh.
  Agus thug e tionndadh.
  Agus rinn Margarita a' chùis gu mòr air na saighdearan aig Mao a bha car cianail.
  Agus bhris e na Sìonaich. Agus bha an nighean a 'sabaid gu math brèagha.
  Agus thilg i a cas-rùisgte gu breagha. Agus phronn e an nàmhaid.
  Bha Margarita gu math trom air na Sìonaich.
  Thàinig saighdearan Mao air adhart gu math ionnsaigheach.
  Margarita, gu mòr a" pronnadh an nàmhaid.
  Bhris casan rùisgte na h-ìghne cnàimh-droma nan Kaisers gu breagha.
  Tha nigheanan cho ionnsaigheach.
  Agus tha am buidheann-chatha a 'leantainn nan gillean, no an àite a' chàraid chloinne Oleg agus Margarita. Nigheanan ann am panties, agus gu math brèagha. Bidh iad a 'toirt ionnsaigh air na Sìonaich, agus gu mòr eudmhor.
  Tha na cìochan lom aca le nipples ruby air chrith. Agus tha na caileagan a 'sabaid le fìor chuideam. Tha iad a 'briseadh nan Sìonaich. Agus bidh na saighdearan comannach, dearg Mao a 'gèilleadh.
  Agus a-nis tha na Sìonaich a" tòiseachadh a" dol air ais.
  Bidh Veronica a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte. Bhris i na saighdearan, agus dh"fhalaich i:
  - Is e gaol beatha!
  Thug Victoria seachad tionndadh le deagh amas. Ghearr i as na naimhdean. Agus thilg i grenade le a casan rùisgte.
  Agus an uairsin rinn i gàire:
  - Tha ar dùthaich mhàthaireil air a ghlòrachadh!
  An seo tha Juliana na nighean glè bhrèagha, agus bean an t-seanalair, fhad "s a tha i a" gabhail agus a "cur air bhog grenade agus cooes:
  - Genius Express!
  Agus an uairsin Anna ruadh. Tha an nighean cho èibhinn agus iongantach. Bhrùth na Sìonaich, bog iad. Agus dh'itealaich grenade suas casruisgte. Agus luchd-dùbhlain sgapte.
  An uairsin rinn i gàire:
  - An Ruis Naoimh aig Tsar Nicholas II!
  Agus an uairsin cheartaich mi e:
  - Nas mionaidiche, Tsar Leonidas!
  Agus tha an nighean a 'goid le a sùilean sapphire. Agus ghiùlain e a làmhan.
  Agus an uairsin na h-Oiliompaics: tha nighean gaisgeach a 'cur air bhog dòrlach de grenades le casan rùisgte.
  Agus sgaoil fuil na h-aibhne air gach taobh le saighdearan Mao.
  Às deidh na h-uile, tha buidheann-chatha de chlann-nighean cas-rùisgte, ann an geàrr-chunntasan, aig fìor thoiseach an ionnsaigh agus a" cur às do na Sìonaich.
  Bidh caileagan a 'losgadh gu fìor cheart, ach chan eil iad a' fulang call. Nuair a tha nighean rùisgte agus a "caitheamh dìreach panties, tha i cha mhòr so-leònte. Agus tha e uamhasach duilich grèim fhaighinn air.
  Mar sin cha bhith na Sìonaich a" bualadh air caileagan, no le slige, no peilear, no criomag. Dè ma tha? Is e sabaid a th" ann an sabaid!
  Bidh Veronica ga losgadh fhèin. Buailidh e an nàmhaid, agus tilgidh e grenade le cas rùisgte, agus chirps:
  - Bidh e na gheama gu math fionnar!
  Agus tha Victoria na ceannard-cogaidh. Fhad "s a bhios i a" crathadh a broilleach rùisgte, agus a" leigeil a-mach dreach de dhealanach le a cnapan sgàrlaid. Agus an uairsin bidh cas lom a 'tilgeil grenade.
  A 'briseadh ìrean luchd-dùbhlain.
  Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha mi nam supergirl!
  Agus a" giùlan fhiaclan.
  Agus an uairsin Julian. Cuideachd nighean de bhòidhchead annasach. Mar a bhithear a" bualadh air na Sìonaich. Nas mionaidiche, chan ann leis na Sìonaich, ach le saighdearan Mao, a tha, leis an t-slighe, a 'cogadh ris an Ruis, nas mionaidiche leis an USSR.
  Agus air a 'chathair-rìgh tha Tsar Leonid Brezhnev, mar a chanar ris, Ilyich II, a thàinig gu bhith na Ìmpire air an USSR. Agus tha e math aontachadh. Agus tha ceann a tuath Shìona, Mongolia, Coirèa a Tuath, mar-thà air caidrich Ruiseanach cuideachd fo ionnsaigh bho ìmpireachd Mao.
  Thilg Juliana grenade le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Biodh Leonid anns an Ruis - aotrom!
  Thug i suil air a suilean saphir.
  Agus an uairsin tha Anna, a" bhiast ruadh, a" sabaid. Agus bidh e a" losgadh gu math cuideachd.
  'S a' giùlan fhiaclan, thuirt e:
  - Biodh pàrras rìoghail air a" phlanaid!
  Agus chuir Olympias lemon air bhog le cas-rùisgte. Luchd-dùbhlain air an sgapadh agus air an squeaked:
  - Glòir don Tsar agus don Athair agus don Phàrtaidh Chomannach!
  Bha tancaichean Sìonach agus saighdearan-coise comasach air lùb an Amur a ghlacadh, agus thionndaidh iad chun iar-thuath, a 'leantainn air adhart a' gluasad ri taobh na h-aibhne. Bha adhartas Sìonach gu ìre mhath soirbheachail.
  Bha fìor rèiteachadh an aghaidh nam fàbhar agus bha e duilich daingnichean a ghluasad dhan Arm Dearg fo bhomaichean Sìonach.
  Ach bha an USSR na bu làidire gu teicneòlach na an arm gun àireamh de Mao, a chuir eadhon balaich dà bhliadhna dheug a-steach don arm.
  A bharrachd air an sin, thionndaidh plèanaichean diosc Poblachd Deamocratach na Gearmailt, a tha gu tur so-leònte, gu bhith nan armachd fìor èifeachdach, agus chuir iad casg air càraichean Sìneach le jet laminar.
  Bha e gu sònraichte èifeachdach air sgàth cho luath sa bha sàsaichean itealaich. A dh" fhaodadh a dhol suas le cha mhòr itealan Sìneach sam bith.
  Bha na caileagan brèagha Gertrude agus Eva a 'sealg càraichean Sìonach air a leithid de dhiosg.
  Gu sònraichte, thug iad ionnsaigh air dà luchd-sabaid a chaidh a chopaigeadh bhon fheadhainn Sòbhieteach fo chead MIG-15, agus gu litireil rinn iad rèidh.
  Is iad sin na nigheanan, chan eil iad a" seasamh air an taobh.
  Bhrùth Gertrude am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus chir i:
  - Is e diathan Gearmailteach an fheadhainn as cumhachdaiche san t-saoghal!
  Bha Eubha cuideachd a" cumail smachd air an luing gàirdeachais le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus, a" crathadh a fiaclan, dh" èigh i:
  Bogaidh sinn na nàimhdean gu lèir san taigh beag!
  Tha an nighean fhathast na rud. An seo ghabh mi, mar eisimpleir, tùsaire. Reub i aodach a' bhalaich agus cheangail i ris a' chrith iad le uèir. An uairsin thòisich i air corp neach-tòiseachaidh Sìonach a thoirt air falbh le pòcair dearg-theth aig a 'ghealach. Tòisich leis an stamag, an uairsin ghluais e chun chiste. Cha tug e an aire do shàilean cruinn a" bhalaich.
  Nuair a dh'fhuaraich am pòcair sìos, dh'fhàs an nighean a-rithist e, agus thilg Gertrude geugan suas.
  An uairsin dh'atharraich iad, agus chaidh am fear-tòiseachaidh a frioladh le a cèile. Loisg an neach-crìochnachaidh fionn Gertrude cuideachd gruaidhean a 'bhalaich. Ann an ùine ghoirid, cha robh aon stiall craiceann slàn air fhàgail leis an tùsaire Sìneach.
  An sin ghabh iad agus las iad teine mòr, chuir iad piobar air a" ghille, shailleadh iad e, agus thòisich iad air itheadh.
  Tha an fheòil juicy, caol.
  Thuirt Eubha, a' caitheamh a' bhalaich, ag ràdh:
  - Chan fhaigh thu calaraidhean a bharrachd air a leithid de bhiadh.
  Dh" aontaich Gertrude, a" reamhrachadh a corragan:
  'S e, is e feòil càileachd a th' ann. Tha am balach caol, sreangach, caol. Tha seo math ri ithe.
  Dh'ith na caileagan gu toilichte am piobaire Sìneach. Thàinig dà Ghearmailteach eile a-steach. Thig còmhla ris an fhèis. Cannibalism litreachail. Agus cho blasta, le seusanachadh airson balach à Sìona ithe.
  Thuirt fear de na boireannaich Gearmailteach, Frida:
  - Ann an dòigh air choreigin bhruich sinn boireannach trom. Agus an uairsin dh'ith iad an leanabh anns a 'bhroinn. Tha e cho blasta!
  Agus chaidh na caileagan a-mach le gàire. Tha cràdh agus canibalism sgoinneil!
  Bidh iad gu sìmplidh, gun chlaon-bhreith sam bith, a" gearradh dheth rudeigin don bhalach Sìneach, agus pìos beag dheth gach fear.
  Às deidh sin, dh'òl na gaisgich fìon cuideachd - measgaichte le alcol adhair. Bha iad ag ithe feòil sùgh.
  An uairsin rinn na gaisgich beagan dannsa. An uairsin thàinig beagan a bharrachd bòidhchead anns na h-aon panties. Thòisich iad air a" ghille ithe. Gheàrr iad a chridhe beag gu grunn phìosan. Agus dh'ith iad cuideachd.
  An uairsin ghabh iad e agus ruith iad casruisgte thairis air na guail. Leum iad, they jumped. An uairsin ghluais iad chun phàirt as fhaisge. An sin thug iad ionnsaigh air fir, còmhla riutha mar bheathaichean. Agus bha e fìor mhath.
  Tha na boireannaich cho ionnsaigheach.
  Agus a-nis tha dithis nighean a" ruith plèanaichean Sìneach. Bidh iad a" reubadh an Tu-4, a" toirt air na bomaichean na bhroinn spreadhadh. Agus chan eil a h-uile duine a 'stad a' gàireachdainn. Nigheanan brèagha.
  Agus mar a bhrùthas iad corragan lom air putanan an luing gàirdeachais. A leithid de bhòidhchead tarraingeach. Tha cumhachd na feirge aca agus lasair an dìoghras. Agus bheir caileagan rùisgte misneachd ann am buaidh.
  Bidh droch nigheanan gu dearbh a" losgadh sìos plèanaichean Sìneach.
  Dh" fhaighnich Gertrude do dh" Eubha le gàire:
  - An saoil thu gur e am Bìoball facal Dhè?
  Fhreagair an nighean le gàire:
  - Chan eil!
  Dh'fhaighnich Gertrude le iongnadh follaiseach:
  - Agus carson?
  Thuirt Eubha gu teann:
  - A chionn gu bheil an speur cruaidh! Mar sgàthan!
  Agus rinn na nigheanan gàire. Bha e a" coimhead uabhasach èibhinn. Loisg sìos dhà itealan Sìneach eile.
  Thuirt Gertrude gu loidsigeach:
  Ach fhathast, tha Dia ann!
  Dh"aontaich Eva:
  - Tha Adolf Hitler agus a fhàidh!
  Agus a-rithist dhùisg na gaisgich a" gàireachdainn. Tha iad cho spòrsail agus chan eil iad eadhon balbh idir.
  Agus is toil leotha a bhith a" sabaid. O, agus fir èigneachaidh cuideachd. Seo na facail-suaicheantais aca....
  Gertrude, a 'losgadh sìos plèana Sìonach, squeaked:
  - Mo dhùthaich! Marbhaidh mi a h-uile duine dhut!
  Dhearbh Eva le gàire fiaclan:
  - Mise cuideachd!
  Agus dealradh le sùilean sapphire. Tha na gaisgich seo fionnar. Agus chan eil e gòrach idir.
  No 's dòcha dona ... Agus gu math cruaidh. An seo chràdh iad boireannach timcheall air trithead agus a mac mu dhà-dheug - chan e eadhon neach-tòiseachaidh.
  Chroch iad le chèile air raic. Agus bha teine air a lasadh fo chasan rùisgte. A bharrachd air an sin, gus an urrainn dhut an teas a lughdachadh, ach thèid do chàirdean sìos don teine.
  An dàrna cuid bidh sàilean a" bhalaich a" frioladh, an uairsin na nigheanan.
  Agus chaidh am boireannach a ghoirteachadh an dà chuid gu inntinn agus gu corporra. Chaidh cìochan màthar a chur na theine cuideachd.
  Seadh, bha iad air am pianadh gu mòr. Tha nigheanan dèidheil air teine.
  Mar eisimpleir, is toil le balaich a bhith gam chràdh. Fiù 's an fheadhainn gu tur neo-chiontach.
  Dìreach cuir air an teine iad ...
  No air a bhogadh ann an searbhag... Dòigh eile air tortadh. Flog am pionadair le sreang dearg-teth, agus an uairsin smear e le todhar. Tha seo an dà chuid pianail agus iriosal.
  Bha luchd-tòiseachaidh cuideachd air an crathadh le corbit agus aol. Uill, na caileagan fiends-terminator seo.
  Bhuail Eva trì càraichean Sìonach agus thuirt i:
  - An seo tha sinn a' tortadh dhaoine... Agus tha e fionnar!
  Thuirt Gertrude, a" togail a fiaclan:
  - Tha e gu sònraichte snog balach a chràdh!
  Dh"aontaich Eva:
  - Glè shnog! Ach tha e math cuideachd nighean a chràdh!
  Bha na gaisgich cho toilichte an seo.
  Leag Gertrude ceithir plèanaichean Sìneach sìos agus rinn e squeak:
  - Agus bidh e math dhuinn!
  Agus nochd i a teanga.
  Tha nigheanan san fharsaingeachd cho breagha nan coltas agus feargach a-staigh. B' e aon de na tortadh a chleachd na bòidhchead. An seo, mar eisimpleir, bidh thu a 'crochadh tùsaire le a chasan chun a' mhullaich, agus ceangail slabhraidh ri a làmhan. Agus gheibh thu dealain. Feumaidh an tùsaire a thogail le cuideachadh bho phreas. Gus na fèithean a chumail bho bhith a 'briseadh.
  Agus an uairsin chan eil neart gu leòr ann agus a-rithist buillean le sruth.
  Bha caileagan cuideachd dèidheil air nuair a bhios balaich a" snìomh a" chuibhle. Chuir iad maill air a 'ghluasad beagan, agus mar sin tha iad air am bualadh le sruth. Gu math drùidhteach.
  Dh"fhaighnich Eva dhith fhèin:
  - A bheil an Diabhal ann?
  Fhreagair Gertrude le gàire:
  - Co-dhiù - an diabhal - is e sinne!
  Agus ghoid an dithis mar a thogras iad. Agus seallaidh na h-aghaidhean.
  Agus ghoid an dithis mar a thogras iad. Agus seallaidh na h-aghaidhean.
  Air sàsaichean itealaich, tha na Sìonaich air am bualadh gu tur. Ach, chan eil an seo ach toiseach. Tha an Ìmpireachd Celestial làidir agus tha tòrr shaighdearan ann. Agus streap iad mar dheamhain as na h‑uaighean.
  Bidh Anna a" leagail càr Sìneach eile san adhar agus a" snìomh san adhar. Tha iad ag ràdh nach bi e coltach riutsa gaisgich na h-Ìmpireachd Celestial.
  Tha Julian ag aontachadh le seo. A" gearradh dheth inneal seann-fhasanta staid Mao, agus a" gàireachdainn, a" beucaich:
  - Tha dùthaich mhàthaireil agus arm nan dà cholbh,
  Air a bheil a 'phlanaid na laighe ...
  Dìonaidh sinn thu le ar cìochan,
  Is seinnear d'arm leis gach sluagh !
  Bidh na Sìonaich a" sreap agus a" sreap. Tha iad ro mhòr, aig an àm sin faisg air billean sluagh, agus faodaidh iad ionnsaigh a thoirt air dreuchdan Sobhietach le cuirp. Agus chan eil fios aca teagamhan agus aithreachas. Agus chan eil an àireamh de chuirp gu diofar dhaibh.
  Bidh iad a" ruith mar maoim-sneachda gun chrìoch.
  Seo an machine gun Natasha. Bidh iad a" losgadh air na Sìonaich a tha a" tighinn air adhart. Gheàrr i sìos aon loidhne le peilearan. An uairsin fear eile... Tha na Sìonaich a" tuiteam. Is e balaich a th" ann am mòran dhiubh sa chumantas, agus bidh mi a" toirt ionnsaigh casruisgte. Bidh iad a 'bàsachadh le gàire air am bilean. Sgaoil Mao Zedong cogadh brùideil. Bha e ag iarraidh cliù agus clàran. Agus tha milleanan de shaighdearan Sìneach air bàsachadh mar-thà. Agus streap a-steach don bhlàr barrachd is barrachd phàirtean.
  Bidh Natasha a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte agus a chirps:
  - Glòir do dhùthaich a' chomuinn !
  Tha Zoya, a" losgadh air na gaisgich bhuidhe, ag ràdh le gàire:
  - Ach tha Sìona cuideachd na dùthaich air a riaghladh le comannaich!
  Fhreagair Natasha:
  - Cha'n 'eil aca ach suil de cho-mhaoineas !
  Thuirt Augustine, a" losgadh air na saighdearan buidhe, gu loidsigeach:
  - Chan ann an ainm na cùise, ach ann an brìgh!
  'S thilg an gruagach ruadh grenade le a òrdagan rùisgte, feachd marbhtach.
  Thuirt Svetlana agus i a" spealadh saighdearan Mao:
  - Tha, tha brìgh uaireannan nas cudromaiche na an t-ainm foirmeil!
  Agus thuit dusan Sìneach no dhà, air an gearradh sìos leis an spreadhadh aice.
  Dhearbh Natasha le bhith a" losgadh air na Sìonaich:
  - Tha, tha sin ceart ... A-mhàin a-nis, chan ann uaireannan, ach an-còmhnaidh!
  Rinn na caileagan gàire. Bha iad a" sabaid an aghaidh an uamhais a bha a" bruthadh orra. Coltach ri gaisgich Ruiseanach a bha a 'sabaid leis an arm gun àireamh de Genghis Khan. Agus gu dearbh, bhuannaich an Ruis.
  Thilg Zoya grenade a-rithist le a òrdagan rùisgte. Reub i dusan saighdear Sìonach leis agus sheinn i:
  Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  Chì sinn àm ri teachd na dùthcha againn...
  Bidh sinn a" pronnadh tagaichean droch fhasais gu pùdar,
  Dèan a" chùis air sruthan an uamhais gun chrìoch!
  Augustine, a 'losgadh air na Sìonaich, agus gam marbhadh ann an dusanan, agus eadhon ceudan, thuirt e le gàire:
  - Is fearr gun a bhi gun chrìoch, ach uamhas gun chrìoch !
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Tha, is dòcha gu bheil e tòrr nas fheàrr!
  Bha na caileagan a" sabaid gu gaisgeil, agus tha an toil na dhòrn.
  Agus tha an cumhachd brisidh ann an òrdagan lom. Agus uiread de dhìoghras sabaid annta.
  Bidh Ealasaid air an tanca a" sabaid mar uilebheist.
  Tha an nighean, a" losgadh, agus a" bruthadh a corragan lom air putanan an t-siùil ag ràdh:
  - Tha mòrachd an USSR còmhla rinn!
  Tha Catriona, a" losgadh air na Sìonaich, ag ràdh:
  - Tha sinn an seo mar na seabhagan Stalin!
  Thug Elena, losgadh, fa-near:
  - Chan eil Leonid Ilyich fhathast mar an ceudna!
  Bhris Catherine tanca Sìneach agus rinn i gàire:
  - Fedot, ach chan e am fear!
  Loisg Elena spreadhadh de ghunnaichean-inneal, a" spealadh sìos na saighdearan-coise a bha a" tighinn air adhart ann an stàite Mao agus a" slugadh:
  - Bidh ar bòrd air uachdar!
  Euphrasia air a cheartachadh:
  - Na bi a' riaghladh, ach am blàr!
  Loisg Ealasaid projectile gu math ceart agus thug i fa-near:
  Bidh sinn fhathast a bhuannachadh!
  Agus sheinn na caileagan còmhla:
  Ach chan eil spiorad Ruiseanach nas làidire
  Bho na tobhtaichean againn fhìn ath-bheothaich sinn ....
  Gaisgeach an t-solais gabh an claidheamh gu luath
  Seasaidh sinn agus buannaichidh sinn a-rithist!
  
  Dh" fhosgail sinn a" phlanaid do na dùthchannan,
  An t-slighe gu àite, gu saoghal neo-aithnichte ...
  Seinnear gniomharan gaisgeil,
  Gus sgarfa a" bhàis a dhubhadh às gu bràth!
  Bha na caileagan bhon GDR cuideachd a 'sabaid gu gaisgeil.
  Bha Gerda agus Charlotte ann an tanca dearg-theth, gu tur rùisgte nan shorts, a" sabaid. Chaidh ionnsaigh a thoirt air tancaichean Sìonach.
  Loisg Gerda air a" chàr Sìneach agus bhris e an armachd. Ghabh i e agus sheinn i:
  - Is mise nighean an diabhail!
  Bhris Charlotte tron dìon a chaidh a chopaigeadh bhon T-54 Sòbhieteach, ach leis na Sìonaich san sgioba, agus thuirt i:
  - Is urrainn dhomh faighinn thairis air a h-uile càil!
  Tha an canan bruthadh àrd Gearmailteach na inneal fìor èifeachdach. Tha e comasach air a dhol a-steach bho astar gu math fada, agus tha e nas fheàrr na an 100mm Sìneach air an T-54. A bharrachd air an sin, chan eil càraichean Ruiseanach a 'dol a-steach don KAG-50 U Gearmailteach as ùire, aig ceàrn sam bith. Is e dìreach an Isa de na modalan as truime a dh" fhaodadh trioblaid adhbhrachadh don Fritz. Ach is e an fhìrinn gu bheil glè bheag de dh'Iss Sìneach mar sin, agus is e an inneal stèidhichte an T-54. Agus chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh na aghaidh.
  Bidh Gerda a" bruthadh nam putanan gàirdeachais le a corragan rùisgte de chasan gràsmhor. A" punnd càr Sìneach bho astar agus a" squeaks:
  - Tha mi nam rìgh an Superman sin!
  Agus tha an gaisgeach a 'sealltainn teanga fhada, pinc.
  Bidh Charlotte a" losgadh cuideachd. Agus gu math iomchaidh. Agus tilgidh se e fèin, le corruich mhòr Pheadair.
  Agus bidh e cuideachd a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais le òrdagan rùisgte.
  Agus a' feadalaich ris fhèin:
  - Tha mi nam neach-sabaid mòr sàr-chlas!
  A bharrachd air an sin, tha Gerda mu thràth a" losgadh. Fuar-fuil fionn. Ged a tha am boireannach fhèin stuama. Mar eisimpleir, cheus i ball Sìneach Komsomol air craobh giuthais. Chuir i fhèin ìnean na làmhan agus na casan. Chuir i teine ri a broilleach rùisgte, agus an sin le clobha dearg-theth, bhris i a òrdagan.
  Agus a‑nis tha Gerda a" beucaich:
  - Is madaidhean-allaidh geala sinn agus chan eil eòlas againn air tròcair do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, tha am bòidhchead a 'losgadh gu math ceart. Agus a 'bualadh air an nàmhaid. A leithid de bhlonde iongantach. Goirid cha dèan i sin. A-rithist, bhris an càr Sìneach troimhe bho astar. Comasach air bualadh. Agus dà cheud mìle meatair de armachd cha chuir sin stad oirre.
  Bidh Charlotte cuideachd a" losgadh agus a" squeaks:
  - Is mise an t-ard righ ! Bidh mi gad bhriseadh uile!
  Agus le òrdagan rùisgte, bidh e a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais. Rinn an diabhal ruadh chràdh air tùsaire Sìneach an-dè. Bhuail i am balach le braon de fheanntag. An uairsin chrath mi na blisters le salann. An uairsin thug i a-mach an neach-solais. Bha lasraichean dearga a' reubadh sàil an leanaibh. Seo agaibh ceann ruadh! Cho tàmailteach a tha i. Dìreach beathach beag ifrinn, a 'cur dragh air a h-uile duine gun truas agus laigse sam bith!
  Chùm na saighdearan Sìneach ag èaladh a-steach, mar gum biodh sruth de làbha fòirneartach a" dòrtadh a-mach à bholcàno Krakatoa.
  Dh'fheuch Natasha ri cuimhneachain a sgrìobhadh. Agus bha e inntinneach agus èibhinn dhi. Tha an cogadh a-nis na dàrna bliadhna agus tha e air a thighinn gu bhith na eachdraidh. Agus tha seo trom.
  Ach bha an Cogadh Mòr Patriotic cuideachd fada agus duilich. Agus ann an sin ruith na nigheanan casruisgte cuideachd.
  Agus dè cho math "s a bhiodh e mura biodh an cogadh seo ann. Uill, canaidh sinn Hitler a 'sabaid san Iar ... Agus as cudromaiche, gun mòran soirbheachas. Ged nach eil e na dhuilgheadas dha na Gearmailtich a bhith a" faighinn thairis air Afraga is Àisia suas gu na h-Innseachan. De na 150 roinnean a chaidh a shònrachadh airson ionnsaigh a thoirt air an USSR, bhiodh leth gu leòr airson na coloinidhean Breatannach gu lèir a ghlacadh.
  ach lean dithis chloinne bhon phlanaid Talamh i.
  Bha Natasha agus an sgioba aice air an tarraing bho sgrìobhadh le ionnsaigh coise Sìneach eile. Bha saighdearan Mao air an stiùireadh chan ann a-mhàin leotha fhèin, ach cuideachd le Afraganaich agus Arabaich air am fastadh airson airgead a-steach don bhlàr. Bha mèirle brùideil ann.
  Bidh gaisgich gan cur fhèin na theine. Tha iad fuil fhuar agus àireamhachadh.
  Thilg Natasha grenade le a òrdagan rùisgte. Luchd-saighde sgaoilte air gach taobh.
  thuirt Natasha:
  - Faodaidh a h-uile rud do-dhèanta a thighinn gu buil leinn!
  Zoya, cuideachd, le a òrdagan lom, lemon a leigeil a-steach. Sgap i na Sìonaich agus rinn i squeak:
  - Tha, is e mo mhàthair-thìr as naomha!
  Agus dhùisg an nighean.
  Agus an uairsin ghèill an Augustine lasach dha na Sìonaich le a cas-rùisgte. Sgapaidh iad ann an treòrachadh eadar-dhealaichte agus fada air falbh. Agus chirps:
  - Is mise eolas a' bhàis !
  Agus chuir Svetlana grenade le a sàil rùisgte. Tha na Sìonaich ag itealaich anns gach taobh. Bidh iad a 'bàsachadh gun dòchas sam bith air an t-slàinte as lugha. Agus dè cho bòidheach 'sa tha nigheanan.
  Thug Svetlana tionndadh agus sheinn i:
  - Seo an t-sabaid ùr agam! Thèid mi leat!
  An seo tha tanca cumhachdach Sìneach a" dìreadh tro na tobhtaichean. Anns a 'chùis seo MAG-100. Chan eil e cho furasta a leithid de dh" uilebheist a bhriseadh troimhe. Ach tha nigheanan Ruiseanach deiseil airson a leithid de bhlàr.
  Agus gu math iomchaidh bha iad a 'bualadh bho bazooka. Bha baraille aig na Sìonaich, agus mar sin ghlac iad e agus chrùb iad e. Tha e mìorbhaileach san fharsaingeachd.
  Rinn Natasha gàire gu làidir:
  - Biodh neamh air thalamh !
  Agus a-rithist tha an grenade a thilg a cas-rùisgte ag itealaich. An tiodhlac marbhtach seo de sgrios.
  Agus an uairsin gabhaidh Zoya agus bheir e buaidh air na Sìonaich. Mar a thilg i agus a phronn i iad. Agus fear gu math meallta.
  Agus le òrdagan rùisgte, mar a chuireas tu pomegranates air dòigh. Agus gheibh na Sìonaich e anns na h-adharcan.
  Agus tha Augustine cuideachd a 'bualadh air saighdearan Mao. Agus tha a sàil lom, mar a bha e an-còmhnaidh, ann an gnìomhachas.
  Sgap i na Sìonaich mar cockroaches anns na h-oiseanan. Agus dh'èigh i:
  - 'S e dearg a th' annam!
  Agus an uairsin Svetlana, cuideachd, mar a tha i ga ghabhail, agus a 'bualadh air saighdearan an Ìmpireachd Celestial. Bidh e a" seargadh a-steach do mhion-fheòil fhuilteach, agus a" fàsgadh le corraich fhiadhaich:
  - 'S e nighean neo-thruacanta a th' annam!
  Tha Natasha a 'toirt seachad tionndadh. Bidh grenade air a thilgeil le cas-rùisgte ag itealaich. A" losgadh sìos na Sìonaich, agus a" sgapadh luchd-dùbhlain.
  An sin beucaidh e gu bodhar :
  - Is mise fionn a sgriosas a h-uile duine!
  Thuirt Zoya cuideachd ann an dòigh gu math tùsail, a" spealadh sìos na Sìonaich:
  - Agus tha blondes meala fionnar.
  Agus bidh grenade ag itealaich gun chas, agus a" pronnadh gach neach.
  Agus an uairsin bidh Augustine a 'bròg. Agus gu math ceart. A "leagail na Sìonaich agus a" chirps aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e sàr nighean a th' annam.
  Agus tha òrdagan lom nan casan cuideachd gu math iomchaidh a" tilgeil grenade.
  Mar sin bidh Svetlana a 'cur air bhog a h-aodach. Reub na Sìonaich gu pìosan leis an loidhne seo. Agus rinn e gàire:
  - Is mise bratach na Màthar Naomh!
  Agus a-rithist tha lemon air a thilgeil le cas lom.
  Bidh na nigheanan a 'sabaid gu cruaidh. Bidh iad a" sabaid mar fhìor ghaisgich. Tha iad làn do-chreidsinn.
  Bidh Natashka ga losgadh fhèin, agus a 'lìonadh an airm mercenary le luaidhe. Agus chan eil eagal air ro tancaichean no urchraichean.
  Eadhon ged a tha cinn-cogaidh ballistic ag itealaich an seo. Tha, cho feargach, agus eu-dòchasach, comasach air rud sam bith!
  'S tha grenade ag itealaich o chois rùisgte. Agus còmhla ris, tha sgrios a 'grùdadh agus a' cur às dha.
  Bheir Zoya tionndadh cuideachd. Lùb sìos gaisgich ìmpireachd Mao. Bidh e a" giùlan fhiaclan, eadhon dath nan neamhnaidean, agus a" gàireachdainn:
  - Tha boireannach agam a" dèanamh super!
  Agus tha na fiaclan aice dìreach marbhtach.
  Agus tha Augustine mar an ceudna a" sgrios an nàmhaid. Agus bidh e a 'gearradh gun duilgheadas sam bith. Agus bidh corragan lom a" cur grenade ùr air bhog.
  Agus tha an nighean a 'gàireachdainn:
  - Ithidh mi thu uile!
  Agus an uairsin bidh Svetlana a 'losgadh gu cruaidh. Agus tha e uamhasach lùthmhor. Lùb sìos luchd-dùbhlain. Agus chaidh grenade air a dheagh amas, le lìonadh marbhtach, a chuir air bhog le cas-rùisgte.
  Nighean a' gàireachdainn:
  - Bàs dràgon Sìneach Faisistich!
  Agus a-rithist smirk. Tha e soilleir nach toir an ceathrar nighean seachad gu bràth.
  Aig amannan bidh an t-Arm Dearg a" dol a-null chun an aghaidh oilbheumach. Gu misneachail agus gu dàna a" sabaid an aghaidh ghaisgich boireann bhon GDR
  Gu sònraichte, chaidh Gerd agus Charlotte fhàgail gus an goileadair a dhùnadh thairis air na saighdearan Sìneach - dìreach fichead cilemeatair.
  Agus tha na caileagan a' losgadh orra fhèin... Tha iad iongantach agus uabhasach fèitheach. Tha na cuirp aca dìreach àrd spionnadh agus neart.
  Ach tha na h-anaman dubh... Coltach ri gual no nas miosa buileach.
  An seo, mar eisimpleir, ghabh Gerda agus thàinig e suas le cràdh ùr. Chaidh ceathrar bhalach à Sìona a cheangal le uèir gu spìc stàilinn agus ceangailte ri gineadair. Mar as luaithe a bhios a" chuibhle a" snìomh, is ann as laige a bhuaileas an sruth. Agus mar as slaodaiche, is ann as làidire.
  Giùlan fòirneartach ann an Gerda. Na balaich, làn fallas, ruith, a 'putadh a' chuibhle.
  Agus bidh na caileagan Gearmailteach bhon bhasgaid a 'tilgeil gual fo an casan rùisgte. Giùlan fòirneartach ann an nigheanan - na bi ag ràdh dad. Gu math cruaidh cuideachd.
  Ach, tha Gerda i fhèin dèidheil air a bhith a" ruith air gual teth.
  An seo loisg i air tanca Sìneach, leag i turaid agus thuirt i, a" gàireachdainn feòil-itheach ri Charlotte:
  - Seo an t-ainm a th" orm bhon t-sèist mhòr "Snow Queen".
  Rinn Charlotte gàire. Bhuail i cuideachd tanca Sìneach agus dh'fhaighnich i:
  - Agus carson?
  Fhreagair am fear blonde terminator:
  - Dh'iarr i carbad agus paidhir bhrògan, gus an rachadh i a-rithist a choimhead airson a bràthar Kai air feadh an t-saoghail. Dè tha ceàrr air coiseachd casruisgte?
  Bhuail Charlotte na tancaichean Sòbhieteach a-rithist agus fhreagair i:
  - Tha e ceart! Bha an nighean mu thràth cleachdte ri bhith a 'coiseachd casruisgte agus ann an reothadh aotrom na h-Eòrpa. Dh" fhaodadh a bhith beò às a" ghluasad. Choisich i casruisgte san t-sneachda agus cha do sreothartaich a-riamh!
  Rinn Gerda gàire agus thuirt e:
  - Seadh, agus choisich i casruisgte re uine ro fhada, o chaidh i mu thimchioll leth an t-saoghail. Chan e brògan airson nighean a th" ann an deagh shunnd.
  Agus rinn am fionn gàire. Anns a 'gheamhradh, rinn iad deuchainnean mar seo. Ruith iad casruisgte, agus cha mhòr rùisgte, gille is nighean tron reothadh. A" chiad deich mionaidean agus a-steach do thaigh blàth. An uairsin bidh fichead mionaid agus còig a 'gabhail fois anns a' bhlàths. Agus an uairsin leth uair a thìde, agus an uairsin uair a thìde. Agus mar sin fad na h-oidhche.
  Tha casan na cloinne air an luasgadh bhon fhuachd. Ach tha na balaich gu math cruaidh, dh'fhàs iad cleachdte ri brògan a-mhàin ann an aimsir fhuar.
  Agus an uairsin chaidh na tùsairean cas-ruisgte a ghluasad thairis air na gual. Ged a tha sàilean na cloinne air fàs garbh, tha iad beò agus air an losgadh mar as àbhaist. Mar a thachair dha na prìosanaich an ath rud cha robh cuimhne aig Gerda. Chaidh i a shabaid. Co-dhiù, cha robh a" cheathrar dhiubh air am brògan a chuir orra bhon aonamh bliadhna fichead, nuair a thòisich iad air sabaid anns an fhàsach, ann an arm Rommel. Is iad seo na nigheanan as bòidhche.
  An seo b" fheudar do Natasha stad a chuir air. Tha trioblaidean aice os cionn a' mhullaich.
  Tha na Sìonaich a" toirt ionnsaigh a-rithist. Coinnichidh na caileagan ri gaisgich Mao le seallaidhean air an deagh amas, a' leagail nan nàimhdean.
  Agus tilgidh iad grenades len casan rùisgte.
  Ach, tha na gaisgich air rudeigin eile a chruthachadh. An seo ghabh iad, mar eisimpleir, agus cheangail iad an dealan. Agus bhuail iad na Sìonaich le sgaoilidhean dealain. Agus bha na sàilean aig na caileagan fhèin air an frioladh.
  Tha sàilean nan nigheanan cho cruinn, pinc, glè thlachdmhor a bhith a" coimhead orra agus a" suathadh.
  Bha na roinnean mercenary Sìneach agus cèin cho eagallach is gun do thill iad air ais ...
  Thuirt Natasha, a" reamhrachadh a bilean:
  - Tapadh le Dia Svarog!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Is Dia mòr so gu dearbh ! Ach tha Iosa cuideachd na Dhia mòr! Mar sin tha an àm ri teachd againn!
  Agus bha na caileagan a' suirghe air a chèile.
  Rug Augustine a fiaclan agus mhol i:
  - Am bi rudeigin againn ri òl? Mar eisimpleir, fìon math a bhios a" frasadh le beirm!
  Thog Svetlana gu deònach:
  - Sin e! Fìon le spìosraidh! Bidh e a" losgadh geir cho math!
  Rinn Natasha gàire.
  Chan eil geir againn! Mar as trice is e gaisgich a th" annainn le cuirp mar stàilinn tilgeadh!
  dh"èigh Zoya:
  - An sin gu cinnteach thig a' bhuaidh oirnn !
  Dh"aontaich Augustine ris a" cheud sa cheud seo:
  - Bidh sinn fortanach gu cinnteach! Eadhon ged a tha an cogadh air a bhith a 'dol air adhart airson a' chòigeamh mìos deug!
  Rolaig Natasha a sùilean agus rinn i squeak:
  - Sin an t-uabhas!
  Agus chaidh na nigheanan thairis air iad fhèin gu sioncronaich.
  Agus thachair seo ann an àite eile.
  Chuir na gaisgich boireann an aghaidh adhartas feachdan adhartach nan Sìonach. Tha Natasha, mar a bha e an-còmhnaidh, air thoiseach.
  An seo bha aig Natasha ri stad a-rithist. Dhìrich iad a-rithist, mar mhàgan gus na Sìonaich a spìonadh. Choinnich na caileagan iad le buillean cumhachdach.
  Le seallaidhean ceart agus le deagh amas, chaidh na Sìonaich a sguabadh air falbh, agus an uairsin cuideachd le tilgeil le grenades a 'cleachdadh casan rùisgte.
  Bha na nigheanan a" sabaid gu cruaidh.
  Ach bha an t-sabaid gu math cruaidh. Chaidh a cheann a shèideadh dheth aig fear de na tùsairean. Ach phòg Natashka am balach air a bhilean agus rinn i squeak:
  - Bidh tu ann an Iria aig cridhe Rod!
  Agus a-rithist, mar a tha ea 'tilgeil grenade le cas-rùisgte. Tha an tanca Sìneach a" tionndadh dheth. Agus tha na ròlairean aice a 'snìomh gu h-eagallach, le rattle agus meatailt.
  Tha a h-uile càil a" dol glè mhath.
  Nigheanan, tha iad sin nan lùth-chleasaichean agus gaisgich air leth. Ma tha iad mar-thà a 'sabaid, chan eil dad an coimeas riutha.
  Bidh Zoya cuideachd a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Cha lùbadh an Ruis gheal fo na Sìonaich !
  Tha Augustine mar an ceudna a' lasadh, ag ràdh le feirg:
  - 'S mise gaisgeach nach lùb gu bràth ! Agus cha teid eadhon Satan brùideil an Ruis naomh!
  'S tha fiaclan ruisgte a' ghaisgich theinn a' deàrrsadh mar neamhnaidean mòra.
  Agus tha Svetlana cuideachd a 'losgadh. Bidh e a" sguabadh air falbh na Sìonaich, agus a" giùlan fhiaclan nach eil cho mòr agus ionnsaigheach:
  - Cha 'n 'eil mi a' gèilleadh do Mhaoism! Glòir don Ruis comannach!
  Agus tha na ceithir nigheanan uile ag èigheach ann an sèist:
  - Glòir don Òrdugh Ùr aig Diathan Demiurge na Ruis!
  Agus le casan rùisgte tilgidh iad casaidean marbhtach! Agus tha e sgoinneil!
  An Lùnastal 1970 ... Mu dheireadh b 'urrainn dha na Sìonaich na teantaichean adhartachaidh aca a cheangal agus gearradh dheth na pàirtean sin de Arm Dearg an USSR a bha an iar air an Amur.
  Bha saighdearan Sòbhieteach a 'sabaid ri saighdearan Mao, a-nis ann an cuairteachadh iomlan. Ach bha iad a" sabaid gu math gaisgeil.
  Chuir buidheann-chatha slàn de chlann-nighean ionnsaigh air na Sìonaich. B" fheàrr le gaisgich brèagha agus curvaceous a bhith a" sabaid ann am panties a-mhàin.
  Agus thug seo feartan agus spionnadh iongantach dhaibh. Agus dè na gaisgich tarraingeach nuair a bhios iad a" crathadh am broilleach lom. Agus tha nipples a 'bhroilleach cho sgarlaid, agus spèigeach.
  Bidh na caileagan a' sabaid, agus a' cur às do mharbhadh nan saighdearan-coise le craiceann buidhe. Tha mòran Afraganach ann an arm Shìona. Tilg air falbh iad mar bhiadh canain. Agus tha mòran Innseanaich ann.
  Ged nach robh ùine aig na h-Innseachan ach na Sìonaich a ghlacadh, ach tha cuid de riochdairean an t-sluaigh seo air an toirt seachad le saighdearan Àisianach airson am marbhadh. Gus casg a chur orra bho bhith a 'faighinn neo-eisimeileachd.
  Agus tha na Sìonaich a" tighinn air adhart. Tha Afraganaich agus Arabaich air an trèigsinn... Tha sabaidean a' goil mar ann an ola fo theine de cho-chuibhreannan mòra.
  Is e nighean lasrach a th" ann an Angelica, agus tha ceannard a" bhuidheann-chatha, a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte agus ag èigheach:
  - Chan e aon cheum air ais!
  Bidh Malvina, nighean le falt òir, a" togail:
  - Na till air ais agus na leig seachad!
  Agus tha e cuideachd a 'tilgeil grenade le a chas-rùisgte.
  An uairsin bidh an nighean a" crathadh a broilleach lom.
  Ag èigheach agus eireachdail Oksana, an neach-crìochnachaidh fionn. Agus a 'tilgeil lemon le òrdagan lom:
  - Cha leig sinn leis an nàmhaid Stalingrad!
  Tha Angelica, a" crathadh a rùisgte, ag ràdh le làn bhroilleach:
  - Gu dearbh cha dèan sinn!
  Agus a-rithist cuileagan grenade air a thilgeil le òrdagan lom. A tha a 'sgapadh luchd-dùbhlain.
  Agus an uairsin loisg Akulina bho bazooka. Cuideachd nighean casruisgte le falt fionn.
  Agus le a shàil rùisgte cuiridh e grenade. Mar a sgapadh na Sìonaich anns a h-uile taobh.
  Bha an nighean ag ràdh:
  - Biodh solus agus neamh !
  Thug Oksana tionndadh agus sgàineadh, a" spealadh sìos na sabaidean le craiceann buidhe:
  - Tha, tha an Ruis ainmeil!
  Agus a-rithist thilg i grenade le a cas-rùisgte. Tha am fionn air m' inntinn. Bha i uaireigin air a chràdh leis na Sìonaich. Smuainich iad buinn rùisgte chasan na h-ighinn le ola. Agus chaidh brazier a chuir air dòigh fad às. Cha mhòr nach do bhean an teine ri buinn na h-ìghne soilleir le ola.
  Bha Oksana air a ghoirteachadh gu mòr, ach ghlan i a fiaclan agus dh'fhuiling i. Loisg na Sìonaich e airson fichead mionaid. Dh"fhàg iad blisters air na buinn. Airson seachdain chaidh iad, agus lean am pianadh a-rithist.
  Bha Oksana air a frioladh air brazier gach Dihaoine, agus Diluain bhuail iad i le pìoban rubair, agus Diciadain chaidh iad seachad air sruth dealain tro a corp. Bha iad gam chràdh trì tursan san t-seachdain. A bharrachd air an sin, cha mhòr gun a bhith a 'fàgail comharran air a' bhodhaig.
  Dh'fhuiling an nighean seo airson ceithir mìosan, ach cha tuirt i dad ris na Sìonaich. An uairsin chaidh a cur gu campa a 'bhàis. Ach air an t-slighe, fhuair Oksana air teicheadh.
  Gu dearbh, tha a fuath dha na saighdearan aig Mao fìor mhath. Dè an seòrsa de chràdh a chaidh a chleachdadh na h-aghaidh.
  Thilg Oksana grenade le a cas-rùisgte. Sguab na Sìonaich air gach taobh. Agus chuimhnich mi.
  Nuair a thèid buinn rùisgte a reamhrachadh le teine, tha e a" faireachdainn gu bheil thu air do bhogadh ann an uisge goileach. Tha am pian geur agus fada. Chan eil an ola a 'losgadh a' chraicinn, agus tha an teas air a riaghladh le luchd-dèanamh proifeasanta. Agus tha e a 'goirteachadh, tha e a' goirteachadh mòran.
  Tha Oksana aig an àm seo a" feuchainn ri smaoineachadh air rudeigin eas-chruthach.
  Mar gum biodh i na bana-phrionnsa. Agus chaidh a glacadh. Agus a 'leantainn gu cur gu bàs. Gu dearbh, feumaidh tu coiseachd casruisgte san t-sneachda. Agus bidh sàilean a 'fuine.
  Ach tha a" bhana-phrionnsa a" coiseachd le a ceann àrd. Chan eil i a 'toirt seachad agus chan eil i airson a leigeil seachad. Ged nach eil aice ach aon phoca air a reubadh gu na cromagan. Agus is gann gu bheil corp air a dheagh chumadh air a chòmhdach. Agus tha na ceudan de fhireannaich is bhalach a" coimhead oirre agus eadhon a" sealltainn an teangannan.
  Ach chan eil nàire air a" bhana-phrionnsa casruisgte. Bidh e a 'dol thuige fhèin, a' coiseachd gu pròiseil le a bhroilleach air a sgoltadh a-mach agus eadhon a 'seinn;
  Àite peantaichte solas dubh gruamach,
  Agus tha e coltach gu bheil na reultan air a dhol sìos anns na orbitan aca!
  Tha mi ag iarraidh gaol, mar fhreagairt tha mi a 'cluinntinn - chan eil,
  Tha cridheachan luchd-gaoil air am bristeadh 'nan smeoraich !
  
  Guidheam ort, a phrionnsa, thig thugam,
  Ghlaodh mi cuantan nan deur ann am bròn !
  Bris a h-uile slabhraidh claon-bhreith,
  Tha mi airson gun innis thu an fhìrinn dha na daoine!
  
  Tha gaol nas cudromaiche na dleasdanas agus crùin,
  Ma tha e riatanach dhut - brathaidh mi dùthaich an athar!
  'S cuiridh mi fear mo ghràidh air an rìgh-chathair,
  Às deidh na h-uile, tha mo phrionnsa nas gràdhaiche dhomh na beatha!
  Agus an uairsin bidh i a 'dìreadh na ceumannan fiodha chun an sgafaid. Às deidh an fhuachd, a" losgadh sneachda, gheibh a casan rùisgte toileachas bho bhith a" beantainn ris an darach.
  Bidh fear-cuiridh mòr, ann an cochall dearg, a 'geurachadh tuagh. Bidh an lann stàilinn a" deàrrsadh ann an grian reothadh an Fhaoillich. Bidh bana-phrionnsa bheag, casruisgte, a" tighinn faisg air a" bhloc gearraidh gu slaodach.
  Bidh an neach a chuir gu bàs a" coimhead oirre agus tha briseadh-dùil air a leughadh na shùilean. Bha e an dòchas gum faigheadh an kat èideadh beairteach agus seudaireachd na bana-phrionnsa.
  Ach chaidh a h-uile aodach, brògan, seudaireachd bho neach an Lùnastail a reubadh tron chreach, gan cur ann am pasgan cumanta.
  Bha a" bhana-phrionnsa an uairsin airson a bhith air a h-èigneachadh. Ach bha an rìgh fhèin airson feuchainn air. Agus dèan i do choileabach. Ach theann i cho mor air an fhear-ionnsaigh, agus cho goirt a ghluais i a glùin a dh" ionnsaidh a" bhròin, gun do chaill e comas a bhith na dhuine airson ùine fhada.
  Airson seo, bu chòir a 'bhana-phrionnsa a bhith air a chur gu bàs. Cha mhòr nach robh i air dèiligeadh ri bàs, an dòchas toileachas fhaighinn ann am beatha eile.
  Ach bha e tràth fhathast.
  Leugh am boirionnach an casaid. An seo, rud nach deach a thoirt don bhana-phrionnsa. Agus buidseachd, agus draoidheachd, agus mealladh gillean duilleag, agus murt agus brosnachadh cogaidh. Nur a dheireadh fhuair i oidhirp air an righ.
  Agus tha e fuar mar seo na sheasamh leth-rùisgte anns an fhuachd is a" ghaoth. Agus tha mi airson gun tig e gu crìch a dh" aithghearr.
  Ach, gu dìomhain bha i an dòchas gum biodh i dìreach air a ceann a ghearradh dheth. Tha an co-dhùnadh ag ràdh, an àite a bhith a" briseadh sìos gu daonnach, gum bi a" bhana-phrionnsa fo chràdh poblach. Agus cràidhidh iad i gus an crìochnaich i.
  Leum dà neach-cuideachaidh gu bàs suas chun bhana-phrionnsa. Reub iad dheth a poca-phoc, ga fàgail gu tur lomnochd. Às deidh sin, thionndaidh iad a làmhan, tharraing iad suas air a 'chrann. Thòisich iad air èirigh na b' àirde, agus bha casan rùisgte a' bhana-phrionnsa air an clampadh ris a' bhloc. Leig sìos gu sgiobalta, toinneamh na joints. Agus an uairsin thuit na cuipean bho air feadh an t-saoghail air corp fèitheach neach san Lùnastal.
  Bha an nighean a" bleith a fiaclan nas cruaidhe.
  Tha, tha mac-meanmna leasaichte aig Oksana. Faodaidh i sin a shamhlachadh.
  Agus a-nis tha e a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte. Agus sgapaidh e na Sìonaich anns a h-uile taobh, a 'toirt air falbh an gàirdeanan agus an casan.
  Tha luathachadh mòr agus farsaingeachd aig an nighean.
  Agus às deidh a h-uile càil, tha am buidheann-chatha de nigheanan le casan rùisgte agus cìochan lom air a mhullach!
  Cha toir iad seachad gu bràth agus sabaid mar iolairean.
  Chaidh an Lùnastal seachad fo shligean mòr bho làmhachas Sìonach. Dh'fheuch saighdearan Mao ri crìoch a chur air na h-aonadan Sòbhieteach a chaidh a ghearradh taobh a-muigh an Amur. Agus eadhon oilbheum a leasachadh air rubha Kamchatka.
  Chrith na cathraichean, 's cha do thill na gaisgich dearga. Agus ma chaidh na Sìonaich air adhart, an uairsin aig cosgais call mòr. Ach, bha na blàir gu ruige seo a" gabhail àite nas motha fo smachd nan Sìonach. Bha iad a" gluasad air adhart, ged a bha iad slaodach. Thuit Khabarovsk, agus chaidh na Sìonaich a-steach don Far. Dh'fheuch iad cuideachd ri ionnsaigh bho thaobh Meadhan Àisia.
  Bha an t-sabaid fo làn ghluasad faisg air Alma-Ata. An sin cuideachd, bha buidheann-chatha nam ban a' sabaid an aghaidh ghaisgich Mhaoi.
  Bha na caileagan, a 'nochdadh am bodhaigean fèitheach, a' caitheamh dìreach panties, a 'nochdadh feachdan adhartach Ìmpireachd Shìona.
  Tha an gaisgeach Xenia a 'sabaid. Cha mhòr gu tur rùisgte. Bhuail glùinean lom, tana air na creagan. Le cas-rùisgte, tha an nighean a 'tilgeil grenade agus a' marbhadh na Sìonaich. A" giùlan fhiaclan.
  A" toirt cas, a" gearradh an t-saighdeir aig Mao agus ag ràdh:
  - Is gaisgeach mi tha os cionn d' ionnsaidh !
  Bidh an gaisgeach fionnar Vladlena cuideachd a" losgadh gu math ceart.
  Nighean bhòidheach, gearr sìos na Sìonaich. Agus gu cruaidh a' cur an aghaidh, ghabh an gaisgeach lemon agus chuir e air bhog le a cas-rùisgte.
  Bhris i na Sìonaich gu pìosan feòla reubte.
  An uairsin dh'èigh an nighean:
  - Tha mi 'm bhòidhchead treun !
  Bidh Xenia cuideachd a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte. Agus faigh na Sìonaich fo na cluasan.
  San fharsaingeachd tha na nigheanan nan sàr ghaisgich. Tha iad cho soilleir agus feargach. Bidh na fèithean aca a" deàrrsadh bho theannachadh.
  An seo tha Alenka na nighean, cha mhòr gu tur rùisgte. Bidh òrdagan lom cuideachd a" tilgeil eileamaid marbhtach, millteach. Tha na Sìonaich gan tilgeil air gach taobh.
  Bidh an nighean a" gàireachdainn agus a" gàireachdainn gu bodhar, a" sealltainn a teanga:
  - Tha mi nam rionnag leis an ainm Sun!
  Agus tha a 'bhòidhchead a' buannachadh le sealladh gu math snasail. Bòidhchead eu-dòchasach agus àrd-bheachd innte.
  Chan eil Xenia cuideachd na chadal. Tilgidh e grenade le a chas rùisgte. Agus mar bhotail air an leagail le baidhsagal, tha na Sìonaich marbh ag itealaich a h-uile taobh.
  Tha Ksenia mar-thà na sgiobair le ìre.
  Tha cuimhne aice mar a bhrùth Suvorov na h-Ottomans. Chan e nighean àbhaisteach. Seadh, bha e mar sin gun deach a" chùis a dhèanamh air feachdan àrd-ìre na Tuirc.
  An seo a-rithist tha grenade air a thilgeil le cas-rùisgte ag itealaich. Agus tha na Sìonaich a" bàsachadh a-rithist.
  Cha do ghabh an Ìmpireachd Ottoman, às deidh a h-uile càil, às deidh leisg, taobh an Treas Reich ann an eachdraidh fhìor. Uill, cha do bhàsaich ceudan de mhìltean de Turcaich sa chogadh seo mar thoradh air an sin. Gu ruige seo, tha na Sìonaich air a bhith comasach air dìreach beagan bhailtean-mòra a ghlacadh agus timcheall air Alma-Ata. Ach an uairsin bha an t-Arm Dearg comasach air prìomh-bhaile Kazakhstan a bhacadh.
  Ann am batail, bidh tancaichean Sòbhieteach a' sabaid airson a' mhòr-chuid le tancaichean Breatannach is Ameireaganach gan reic ri Sìona air creideas. Uill, cuideachd Sìonach air a dhol à bith.
  An seo lorgar eadhon an T-34 ceadaichte.
  Seo Ksenia, gu h-iomchaidh a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte agus a" leagail a leithid de chàr. An uairsin rinn i gearan:
  - Ann an ainm teicneòlas Sobhietach!
  Thug Vladlena tionndadh dha na Turcaich cuideachd. Thilg iad grenade len cas-rùisgte, a 'marbhadh na Sìonaich.
  Tha na nigheanan gu math gruamach.
  An seo, bidh Barbara a 'losgadh bho bazooka air cead "Panther" -3 Sìneach. Tha an nighean cuideachd gu math brèagha agus ann am panties a-mhàin.
  Gu math sexy agus àrd a "coimhead.
  Mar a bhios a leithid de bhòidhchead a 'bualadh, bidh na beanntan de chuirp ag èirigh sa bhad. Seo an nighean.
  Dìreach terminator bho terminators.
  Agus an uairsin a-rithist, le corragan rùisgte, mar a bhios e a" bruthadh agus a" bualadh. Tha na Sìonaich ceud uair nas duilghe na bha iad roimhe. Agus tha an nighean a 'cumail a' losgadh agus a 'bualadh air na Sìonaich.
  Cho-dhùin na Sìonaich dìoghaltas a dhèanamh airson a h-uile cogadh a chaidh a chall leis an Ruis. Mar sin bidh iad air am bualadh.
  Bidh nigheanan gan lasadh fhèin agus a" gortachadh.
  Barbara casruisgte, a" rughadh:
  - Gu ma beò an Stalin sgoinneil.
  Ged a bha e sa ghàrradh san Lùnastal 1970, bha Stalin air bàsachadh mar-thà airson còrr is seachd bliadhna deug. Seadh, às aonais ceannard an USSR, chaidh a h-uile strì gu ìre ceàrr. Agus tha teine cogaidh a" lasadh gu mòr.
  Seo an nighean Marusya, glè mhòr agus fallain, le falt bàn aotrom. Thug i leis agus chuir i làn grenades le a casan rùisgte. Loisg i sìos "Paton" Ameireaganach a chaidh a reic ris na Sìonaich air creideas. Agus rinn e gàire:
  - Tha, airson an Ruis co-mhaoineas!
  Agus chan eil anns an aodach aice ach panties. Cool nighean. Cho frisky.
  Agus seo nighean eile Anastasia. Bidh e cuideachd a" tilgeil grenade marbhtach, le pasgan spreadhaidh air a sgrìobadh air. Agus gheibh iad buille làidir an aghaidh nan Sìonaich.
  Bidh Anastasia a" crathadh agus a" crathadh a cìochan rùisgte:
  - Tha mi nam ghaisgeach solais!
  Bidh Ksenia a" cur grenade air bhog le a cas-rùisgte. Bidh e a" bualadh air na Sìonaich, agus a" crathadh aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh sinn a 'buannachadh! Agus na toir seachad a-riamh!
  Tha Alenka a" dearbhadh, cuideachd a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte:
  - Chan eil! Cha toir sinn seachad gu bràth!
  Agus a" toirt ciudha dha na Sìonaich.
  Bidh Vladlena a" gearradh ghaisgich Mao agus ag ràdh:
  - Tha sinn air rathad glòrmhor Suvorov!
  Agus a" sealltainn a theanga fhada!
  A 'stiùireadh an teine agus Akulina. Blonde eireachdail. Mar a tha e a 'sgrios na Sìonaich. Tha thu dìreach a ' tuiteam ann an gaol a-nuas. Bidh e a" sgrìobhadh dha fhèin agus a" sgrìobhadh.
  Agus bidh e a" dùsgadh ann am fealla-dhà.
  Seo a cas cas-rùisgte a 'tilgeil grenade a-rithist. Agus bidh am marbhadh ag itealaich thairis air na Sìonaich. Gun a bhith a 'toirt cothrom dhaibh.
  Angelica, cuideachd, chan eil an diabhal ruadh seo a 'dol air ais sìos. Agus cuideachd gu fìor cheart a" leagail shaighdearan Sìneach. Agus tha a cas rùisgte ag obair gu math cuideachail. Agus a 'bualadh a-mach fuil mar dhuslach bho bhrat-ùrlair.
  Agus an uairsin bidh làmhachas mòr-inbhe a" dol a-steach don bhlàr. Agus bualaidh air na Sìonaich.
  Ach tha na nigheanan ann am panties sgoinneil.
  Tha Nicoletta cuideachd a 'sabaid. Tha an nighean cha mhòr rùisgte. casruisgte agus glè bhòidheach. Bidh e cuideachd a 'sabaid gu cruaidh. Agus a 'sgrios na Sìonaich.
  An seo thionndaidh i thairis an "Churchill" a cheannaich na Sìonaich air creideas. Tha an nighean a" gàireachdainn:
  - Tha mi nam bhòidhchead iongantach! Ged a tha e an-còmhnaidh casruisgte!
  Agus le a shàil rùisgte tilgidh e grenade.
  Agus às deidh sin, tilgidh an nighean grenade marbhtach a-rithist, cumhachd fiadhaich agus diabolical. Agus tha e a 'bualadh gu math cruaidh. Agus an uairsin chuir an nighean grenade air bhog bho sling.
  Leag i sìos an nàmhaid agus chrom i:
  - Glòir don cho-mhaoineas mòr ...
  Agus a-nis tha na Sìonaich a 'ruith a-mach à smùid. Cha ghabh Alma-Ata a ghabhail, agus na dòighean-obrach a lìonadh le cuirp.
  mìos an Lùnastail de 1970. Nigheanan teth agus balbh ... chuir na Sìonaich stad air an oilbheum airson ùine. Chan eil an t-Arm Dearg cuideachd dèidheil air sabaid. Anns an dàrna bliadhna den Chogadh Mhòr Patriotic le Sìona, feumaidh tu stadan eadar nàimhdean gus d" anail a ghlacadh agus feachdan ùra a thogail.
  Fad na h-ùine, cha bhith eadhon na Sìonaich leis an àireamh-sluaigh aca coimeasach aig an aon àm: Afraga, an Roinn Eòrpa agus an Ear Mheadhanach cha bhith gu leòr airson ionnsaigh a thoirt orra.
  Ach tha an stad gu math goirid agus bidh saighdearan Mao a" ruith air adhart a-rithist.
  Bidh Veronica a' tilgeil grenade le a cas-rùisgte. A" sgapadh na Sìonaich agus a" squeaks:
  - Biodh an Ruis os cionn a h-uile càil!
  Bidh Victoria cuideachd a" losgadh. Bidh e a" tilgeil grenade le a chas rùisgte agus a" sreap air mullach a sgamhanan:
  - Leig leis an t-saoghal ri teachd a bhith againn!
  A bharrachd air an sin, bidh an nighean bhrèagha Juliana a "losgadh i fhèin gun deas-ghnàth sam bith.
  Agus tha e cuideachd a 'tilgeil grenade le a chas-rùisgte. Agus bha eadhon saighdearan Mao air an sgapadh.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi nam thobhta creagach!
  Agus an uairsin Anna, cuideachd, mar gum biodh a 'losgadh. Agus le cas rùisgte, cuiridh e grenade air bhog gu h-obann, a" briseadh mar ghlainne de dh"aonadan airm Mao.
  Agus ag ràdh:
  - An saidhgeòlas buaidh! Deamocrasaidh Fàil!
  Agus an uairsin cuiridh Matryona bogsa slàn de stuth-spreadhaidh air bhog. Agus mar a spreadh e saighdearan Sìonach. Agus roar:
  - Airson an Ruis ann an àirdean fànais!
  Tha dithis nighean bhrèagha eile a" marcachd air tanca aotrom Luna-2. Deagh chàr le dà ghunna-inneal. Chan eil an armachd ro thiugh, ach tha e a 'cumail gunnaichean inneal. Tha an cruth air a sgioblachadh. Tha na caileagan Olga agus Zhenya suidhichte a-staigh, a 'suidhe agus a' sgrìobhadh dhaibh fhèin ann an Sìonais.
  Chan e droch chàr a th" ann - astar dà fhichead cilemeatair san uair. Permeability sàr-mhath. Agus bratag.
  Bidh caileagan a' lìonadh shaighdearan Sìonach le luaidhe agus a' seinn;
  Tha thu, athair, soilleir airson mìos,
  Gus nach bi thu a 'deàrrsadh an aon rud
  Chan e an aon rud, chan e an aon rud
  Bidh thu uile a" falach air cùl nan sgòthan
  Tha thu còmhdaichte le neul bagarrach!
  Mar a bha againn anns an Ruis Naoimh.
  Anns an Ruis naomh, ann am Moscow cloiche.
  Bha an Kremlin ann am baile mòr glòrmhor,
  Faisg air Ivan, faisg air an Great,
  Anns a 'chathair-eaglais a bha ann an Arkhangelsk,
  Mar a bha aig a" chòisir cheart:
  Tha boghadair òg na sheasamh air a' ghleoc,
  Seasamh air an uaireadair, ag ùrnaigh ri Dia,
  Bidh e ag èigheach mar a tha an abhainn a 'sruthadh
  A 'caoineadh - bidh sruthan deòir a' sruthadh,
  Bhuaileadh e am berdysh le cas,
  Berdysh le cas air an talamh tais:
  " Tha thu 'na ghille, tha 'n talamh tais,
  Sgaoil thu air gach taobh
  Bidh thu a" fosgladh, bòrd na ciste,
  Tionndaidh mun cuairt, damasg òir!
  Tha thu ag èirigh, ag èirigh, Orthodox Tsar,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Seall air do theaghlach
  Chun an Ruis Naoimh, gu Màthair Moscow,
  Moscow-màthair, dìlleachdan!"
  Bidh na caileagan a" seinn dhaibh fhèin agus a" pronnadh nan Sìonaich. Coisichidh iad thairis air cuirp agus fàgaidh iad slighe fhuilteach le bratagan. Seo na nigheanan. Cuideachd taobh a-staigh an tanca tha iad cha mhòr rùisgte, anns na h-aon panties agus casruisgte. Ach nigheanan glè bhòidheach.
  Bha na saighdearan Sìonach uile a" peuran mar mhàgan air cramps. Agus bha iad air an gearradh sìos leis na saighdearan treun Sòbhieteach, mar speal feòir. Agus mar sin bhuail iad, mar gum biodh le corran.
  Seo am bomair Ilya Muromets-8 as cumhachdaiche san t-saoghal aig an àm sin ag itealaich gus na Sìonaich a bhomadh. A" chiad itealan san t-saoghal le ceithir einnseanan deug. Ochd-deug inneal-ghunnaichean agus dà cheud tunna de bhomaichean. Seo an càr.
  Agus cuideachd ann an sgioba na h-ìghne. Agus cha mhòr rùisgte, ann an aon deise snàmh. Tha e glè bhòidheach agus sexy.
  Ceannard sgioba gaisgeach am bomair Ilya Muromets-8, Valentina. Blonde gu math breagha agus lùbach. Tha e riatanach gum bi an càr a 'slaodadh sìos agus a' còmhdach buncair Shìona le tilgeil boma ceart.
  Tha saighdearan Sìonach Mao làidir agus smachdail. Bidh iad a 'losgadh air uilebheist Sòbhieteach na Ruis. Ach theid na gaisgich mar fhreagairt. Bidh ochd-deug gunna-inneal gu litireil a" sguabadh air falbh saighdearan-coise Shìona. Tha saighdearan reubte arm Shìona a" tuiteam.
  A" stiùireadh an teine, bidh Lada òr-bhuidhe a" gàireachdainn gu feòil-itheach. Thug an nighean eadhon a bra dheth gus cuimseachadh nas fheàrr. 'S a' crathadh a bhroilleach rùisgte. Dìreach bòidhchead mòr. Tha uiread de ghràs agus de mhearachd ann. Tha Lada fein caol, ach siubhlach, agus a meadhon caol, mar speach.
  Tha Galina cuideachd a" losgadh ghunnaichean-inneal air na Sìonaich. Cuideachd nighean, an dà chuid brèagha agus curvy. Le casan rùisgte bidh e a" bruthadh nan luchd-brosnachaidh. Agus tha an aghaidh cho breagha. Chan e gaisgeach a th" ann, ach dìreach sàr nighean.
  Tha Galina ag ràdh, le gàire:
  - Gu glòir athair an Rùnaire Coitcheann Tsar Leonid Ilyich Brezhnev!
  Ionnsaigheach agus eireachdail, le falt duille òir, tha Lada a" dearbhadh:
  - Sguab sinn Iudas oirbh uile le sgios !
  Bidh Valentina a" bruthadh a cas-rùisgte air a" pheadal. Tuitidh boma tunna air buncair Sìonach. Is e cumhachd marbhtach a tha seo. "Ilya Muromets" -8, a 'luathachadh gus nach bi na pìosan a' gortachadh fhèin. Bidh am buncair a" spreadhadh, a" togail colbh de cheò.
  Tha na caileagan ag èigheach ann an aonadh:
  - Buail! Thug iad dha na Sìonaich e!
  Agus spank le tlachd le casan rùisgte. Seadh, is iad sin nigheanan a tha comasach air a" chùis a dhèanamh air na Sìonaich - eadhon ged a tha billean slàn dhiubh ann! Bidh iad a" sabaid ri bruadar air saoghal far nach marbhadh daoine daoine gu bràth.
  Is e aon de na gluasadan làidir aig an Rùnaire Coitcheann Leonid a bhith a" trusadh boireannaich gu mòr dhan arm. Agus is e am boireannach Ruiseanach an gaisgeach as uamhasach san t-saoghal! Nach eil!?
  An seo, mar eisimpleir, air an trodaiche Sokol, bidh am pìleat Alice a 'ruith. Nighean cho breagha, fionn le suathadh dearg na falt. Nighean caol, cha mhòr rùisgte.
  Bidh casruisgte a" bruthadh a" pheadal, agus a" gluasad. Agus an uairsin bidh e ga losgadh fhèin. A" losgadh sìos càr Sìneach le gunna-inneal mòr caliber. Bheir i losgadh oirre agus ag ràdh:
  - Rugadh mi ann an dùthaich naomh, air son na seirbhis rioghail ! Tha an nighean gu math fionnar, agus le fuil ghorm, husars!
  Agus a 'luathachadh astar an "Falcon". Is dòcha gur e itealan Ruiseanach, no an àite Sòbhieteach, an fheadhainn as fheàrr air an t-saoghal.
  Agus mar-thà air an aghaidh, nochd tanca nas truime agus nas adhartaiche a chruthaich ogha an Mendeleev sgoinneil. Inneal le fichead canan teine luath agus sia gunnaichean inneal. Agus bidh caileagan cuideachd a 'riaghladh a leithid de cholossus.
  Agus tha tanca Ruiseanach, Sòbhieteach a 'tighinn, a' sgrios na Gearmailtich. A bharrachd air an sin, le einnsean dìosail cumhachdach, agus gu math so-ruigsinneach agus sùbailte.
  Bidh na caileagan anns an tanca a' seinn;
  An Ruis ghràdhach againne,
  Sealladh beairteach beairteach ...
  Uill, tha na monarcan nas bòidhche, nas bòidhche -
  Athair Tsar Leonidas!
  Agus tha bratagan an tanca a" pronnadh shaighdearan Sìonach. Gu litearra tha caolan mar-thà a" snàgadh a-mach agus sruthan fala a" sruthadh bho na bratagan.
  Tha ceannard an tanca, Tatyana Krupskaya, ag ràdh:
  - Tha, buannaichidh sinn airson an Ruis!
  Air an t-slighe, tha an nighean de theaghlach prionnsa, ach bidh i a 'sabaid ann am panties a-mhàin. Ach a leithid de ghaol. Tha neart mòr a-staigh aice.
  Le cas-rùisgte, bidh an nighean a" bruthadh a" pheadal agus ag ràdh, a" rùisg a fiaclan, agus a" gàireachdainn.
  - Is tusa an Tsar Leonid Ilyich as motha!
  Agus tha na gaisgich cinnteach gun ruig iad Beijing air tanca mar sin. Agus tha misneachd gach gaisgeach agus gaisgeach a 'fàs nas làidire.
  Thòisich Natasha, air a ghlacadh le dealas, air sgrìobhadh agus seinn. Rinn a' chuid eile de na caileagan gàirdeachas ;
  Airson an Ruis naomh a bhith a" sabaid ar crannchur,
  Tha sinn nar nigheanan le cridheachan mòra ...
  Bha faisisteach na tìre Sobhietach ag iarraidh
  Ach le Rod tha sinn an-còmhnaidh nar luchd-sabaid aonaichte!
  
  Biodh an Ruis againn ann an glòir shìorraidh,
  Cha toir hordes Genghis Khan buaidh oirnn ...
  Dèan sabaid airson an Motherland agus na biodh eagal ort,
  Bidh sinn a" pronnadh mì-chreidimh sam bith!
  
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar lùbadh leis na Sìonaich fòirneartach gu adharc,
  Creid mi, chan fhaigh duine thairis air an Ruis ...
  Às deidh na h-uile, tha Iosa an Dia as àirde còmhla rinn,
  Agus na bi a" bruidhinn neòinean ri Mao!
  
  Tha fios aig a h-uile duine gu bheil an Fatherland air a thoirt dhuinn,
  Airson buadhan fiadhaich gun fhios don dorchadas ...
  An t-uamhasach Satan rùisg e fhiaclan,
  Lèine bog ann am fuil!
  
  Airson ball Komsomol chan eil facal gealtach,
  Dha nigheanan, chan eil cnapan-starra cudromach ...
  Cuidichidh Dia geal sinn Iosa,
  Bidh neo-bhàsmhorachd mar an duais as àirde!
  
  Shabaid sinn gu treun faisg air Moscow,
  Bidh na Sìonaich a" sparradh slat iongantach ...
  Shabaid leth-rùisgte casruisgte
  Agus tha mi a" creidsinn gum bi buaidh gu cinnteach a" feitheamh!
  
  Tha mòrachd ghaisgich Ruiseanach beò,
  Agus cha toir e a-steach gu bràth dha na Sìonaich ...
  Cuiridh sinn an t-arm gu feargach air a chost,
  Dè nach do dh'èirich dreagan glè shalach!
  
  Tha Mao, tha thu seòlta, seòlta,
  Comasach air eadhon còrr air leth an t-saoghail a ghabhail...
  Ach tha Brezhnev cuideachd na iolaire treun,
  Na dèan thu fhèin nad iodhal!
  Chan eil buill Komsomol, eòlach gun a bhith a 'teàrnadh,
  Chan eil eagal orra eadhon air reothadh ...
  Agus tionndaidhidh an t-arm gu geama a dh'aithghearr,
  Às deidh na h-uile, bha e comasach dha na Ruiseanaich sabaid a-riamh!
  
  'S e an Ruis Tìr a' ghràidh,
  Agus bheir e seachad tiodhlac co-mhaoineas...
  Chan eil feum air rangachadh a thogail air fuil
  Le gàire de dh'ath-bheòthachadh gun nàire!
  
  Tha, tha Mao airson ar toirt leis an amhaich,
  Agus teilt an Ruis air feadh an sgafaid ...
  Ach bidh sinn a 'sabaid gu fiadhaich airson còig
  Às deidh na h-uile, tha Brezhnev còmhla rinn le cleòc agus ad!
  
  Tha e na ghaisgeach mòr, tha fios aig a h-uile duine
  Agus bidh buill Komsomol an-còmhnaidh casruisgte ...
  Agus gluaiseamaid am fear-stiùiridh air an fheusag,
  Tha na braids againn a" losgadh le teas soilleir!
  
  'S iad na gaisgich a tha 'n dàn dhuinn,
  Bidh sinn a" pronnadh am Panther mòr...
  Ged chruthaich am Mao so droch aingidheachd,
  Cuiridh sinn an cèill an àbhaist agus an tomhas dha!
  
  Chan eil Brezhnev nas buige agus nas làidire,
  Tha e na cheannard air dùthaich an fhuamhaire mhòir...
  Agus Mao tha thu nas làidire na bhuail an nighean,
  Às deidh na h-uile, tha sinn an-còmhnaidh aonaichte ann am batail!
  
  Airson euchdan bidh sinn a" togail sreath slàn,
  Ag amas air na rionnagan mar eun luath-sgiathach ...
  'S bidh toradh ard ann,
  A leithid de chlann-nighean, iolairean pròiseil!
  Dh'fhuiling na Sìonaich call mòr agus thill iad air ais. Bha saighdearan Mao a-nis a 'gèilleadh rèisimeidean slàn agus eadhon roinnean. 'S leis na brataichean a thogadh fo 'n or-cheard. Chaidh an cogadh air adhart, mar gum biodh ann an sgeulachd sìthiche - gu dòigheil le beagan dòrtadh fala agus ann an sgìrean cèin.
  Ged is ann ainneamh a bha an Ruis cho fortanach rè na ceannsachadh. Agus chaidh cha mhòr a h-uile cogadh agus buaidh a thoirt dha na Ruiseanaich le dòrtadh fala mòr.
  Is dòcha gur e Prophetic a chanar ri Oleg oir bha e comasach dha toirt air Byzantium gèilleadh gun fhuil?!
  Ann an suidheachadh sam bith, thuirt Leonid Brezhnev, no Ilyich II, an dreuchd as motha.
  Chaidh na caileagan gu Abhainn Khotan. Tha an fhoghar air tighinn mu thràth. Bratan òir de dhuilleagan.
  Bhuail na gaisgich air na bratan-ùrlair. Agus air tuiteam dhan uisge.
  Dh" fhaighnich Veronica, a" frasadh san abhainn, do Bhictòria:
  - Dè do bheachd, an rùnaire coitcheann tsar Leonid a sgaoileas na tuathanasan còmhla às deidh a" chogaidh agus bheir e fearann don tuathanaich?
  Chrath nighean na h-àithne a ceann.
  Carson a tha feum aig tuathanaich air fearann?
  Rinn Veronica gàire agus thuirt i:
  Yeah, chan urrainn dhaibh a làimhseachadh leotha fhèin. Ach tha oifigearan gnìomhachais làidir ann a dh'fhaodadh tarraing.
  Fhreagair Victoria gu cruaidh:
  - An seo reicidh iad am fearann air creideas. Is dòcha gum bi e nas fheàrr mar sin.
  Thionndaidh Juliana a-null dhan uisge agus thuirt i:
  - Mar as coltaiche, tha e nas fheàrr am fearann a bhith aig oifigich an tuathanaich. Faodaidh iad tuathanasan mòra a ruith agus tractaran a chleachdadh. Is e cinneasachadh sòisealach, mòr an fheadhainn as èifeachdaiche!
  Dh" aontaich Veronica gu deònach:
  - 'S dòcha. Ach tha seo a 'cruthachadh luach a bharrachd!
  Rinn Juliana gàire agus thuirt i:
  - Ach tha an èifeachdas fìor mhath!
  Thuirt Victoria, aig an robh inbhe còirneal, le gàire:
  - Tha e a 'brosnachadh leasachadh. Agus dè an t-adhbhar a th 'ann a bhith a' toirt fearann do thuathanach, agus eadhon neach-òl. Is e an t-uachdaran a bhios a 'biathadh leth an t-saoghail le aran Ruiseanach! Tha an dùthaich againn glè bheairteach!
  Dh" aontaich Veronica le seo:
  - Tha, tha an Ruis beairteach agus tha beatha a" fàs nas fheàrr! Mar eisimpleir, tha mo bhràthair ag obair aig factaraidh Putilov mar neach-stiùiridh. Agus tha tuarastal trì cheud gu leth rubles aige, gun a bhith a 'cunntadh bonuses.
  Rolaig Bhictòria a-null agus, mar urram, bhuail i cas-rùisgte air an uisge agus bha bìdeadh aice:
  - Sin a tha e ag ràdh! Tha an Ruis ag èirigh! Agus a dh'aithghearr bidh e eadhon nas làidire!
  Shnàmh na caileagan gu Khotan, agus bha còmhradh cas aca. Dh"fhaighnich Anna dha na nigheanan:
  Dè do bheachd a tha a" feitheamh oirnn às deidh bàs?
  Rinn Juliana gàire agus fhreagair i:
  - Tha Atheists ag ràdh - neo-bhith. Agus tha creideamh a' teagasg - thèid an t-anam gu Dia, agus co-dhùnaidh E c'àit an tèid e do nèamh no do dh' ifrinn.
  Dh"fhaighnich Veronica do Juliana:
  - An saoil thu gu bheil Dia ann ?
  Bhuail an nighean an t-uisge le a cas-rùisgte, thog i tonn agus fhreagair i:
  - Gu h-onarach, chan eil fhios agam. Tha argamaidean an dà chuid airson agus an aghaidh Dhè. - Splash an nighean a-rithist agus mhothaich i. - Gu dearbh, chan eil freagairt sam bith air a 'cheist seo, ach faodaidh tu diofar argamaidean a thoirt leat.
  Dh" aontaich Victoria le seo:
  - Gu cinnteach gu math eadar-dhealaichte. Agus dè a tha ann airson bruidhinn. Tha mi gu pearsanta a" smaoineachadh bhon a bhuannaicheas sinn, gu bheil Dia, gu dearbh, ann! Ach bha amannan ann nuair a lorg sinn sinn fhìn fo na Mongol-Tatars. Agus is i a' cheist an sin - c'àit an robh an Dia a's àirde ?
  Thuirt Juliana le gàire neo-chiontach:
  - Ach tha rudeigin gu math nas miosa na cuing Mongol-Tatar!
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air Victoria
  - Dè a tha nas miosa na cuing Mongol-Tatar?
  Thuirt Juliana gu fìrinneach:
  - Seann aois ! Dè a dh" fhaodadh a bhith nas miosa na seann aois!?
  Dh"aontaich Victoria:
  - Bidh, bidh e gu math dona!
  Bha na nigheanan sàmhach. Bha e na adhbhar nàire dhaibh a bhith a" bruidhinn mu dheidhinn. Ghabh na caileagan e agus leum iad a-mach às an uisge fhuar. Ruith iad gu iad fèin, a' lasadh mu'n cuairt, sàiltean rùisgte.
  Ruith Marusya leotha agus dh'fhaighnich i le gàire:
  - Ach saoil, carson a tha feum againn air seann aois? Feumar a ràdh mì-dhaonna!
  Dh" aontaich Victoria gu deònach le seo:
  - Dìreach mì-dhaonna! Tha e nas fheàrr a bhith gu bràth òg agus fallain!
  Bha na caileagan groovy agus èibhinn, a 'snìomh ann an somersaults.
  Mhol Veronica le gàire agus, le gàire:
  - Tha, tha an arm againn nigheanan làidir! Agus bidh sinn ann an cumadh math!
  Agus rinn an nighean gàire air a caraidean. Bhris iad uile a-mach a" gàireachdainn le gàire, clàrsaich.
  Mhol Juliana:
  - Lorgaidh sinn uisge beò agus fàsaidh sinn dha-rìribh neo-bhàsmhor! Bidh e gu math snog!
  Rinn na nigheanan gàire agus rinn iad gàire air a chèile.
  Mhol Victoria an uairsin, a" crathadh a fiaclan, a" mothachadh:
  - Seadh, bhiodh e math dòigh a lorg gun a bhith a 'fàs sean. Dè cho math agus cho breagha "s a bhiodh e!
  Smaoinich an nighean air saoghal le cuid de bhòidhchead agus fir òga. Is dòcha eadhon nas fheàrr às aonais feusag, gus am bi na h-aghaidhean nas bòidhche agus nas grinne.
  Fhreagair Veronica le osna:
  - Seadh, is e so an ni as iongantaiche a dh' fhaodas a bhi air an t-saoghal ! Tha sinn ag iarraidh òigridh agus solas maireannach.
  Agus rinn an nighean gàire, a" giùlan a fiaclan neamhnaid.
  Leum Victoria suas agus mhol i:
  Thig sinn gu crìch le seann aois! Tha seo san fharsaingeachd mì-fhreagarrach! Cha bu chòir bodhaigean daonna aois!
  Sheinn Veronica, a" gàireachdainn is a" leum:
  - Mr Coirneal, na bhi fàs sean ! Chan eil e nas fheàrr bàsachadh airson an Ruis! Air sgàth neart agus urraim - chan eil mi a 'magadh! Fhreagair e - gu bheil mi dearg? Na bi ag iarraidh!
  Rinn na caileagan gàire eadhon nas àirde. Tha e glè bhrèagha.
  Mhol Juliana le gàire:
  - Agus ath-nuadhaich sinn na cailleachan uile! Gus am bi a h-uile dad a" deàrrsadh mar a" ghrian!
  Dh" aontaich Victoria, a" leum suas nas àirde:
  - Airson an Motherland agus Leonid Ilyich Mòr!
  Bhruidhinn Anna, an gaisgeach ruadh seo, a-mach:
  - Ach mar an ceudna, chan eil na cailleachan-dubha, a dh'aindeoin na h-ùrnaighean, a 'fàs nas òige. Ged tha spiorad naomh aca. Mar sin tòisichidh tu ri smaoineachadh, càit a bheil ceartas Dhè?
  Ghabh Victoria anail domhainn agus fhreagair i:
  - Tha osnaich a' seasamh air feadh na talmhainn ... Càite a bheil thu nad shealbhadair, càite?
  Sheinn Veronica le fearg:
  Tha mòran dhaoine sàr-mhath ann
  Aig a bheil gnìomhan beò fad linntean ....
  'S iomadh eun a tha soilleir,
  Dè ris an canar neo-bhàsmhor!
  
  Agus na gaisgich anns na h-epics,
  Rinn iad a" chùis air an horde sa bhad ...
  Bheir an Ruis cumhachd mòr,
  Bidh Basurman ann am blàr a "reubadh!
  
  Ach aon iolaire dà-cheann,
  A Rìgh, stiùir na Leonidas glòrmhor ...
  'S e 'n speur fo 'n ghrein,
  Bidh thu ag ùrnaigh air a shon gun a bhith a" leigeil ort!
  
  Impire na Ruis gu lèir
  Dè thog suas an seòrsa dùthaich ...
  Am fìor mhisean
  Airson adhartas agus àrsachd!
  
  Rinn e a" chùis air na Seapanach ann am batail
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air na Gearmailtich sa bhad ...
  Tha guth nan caileagan ri uchd,
  Is e Leonid ar Maighstir!
  
  'S cha toir ar righ an cath,
  Ann an togail fuamhaire mòr ...
  Bhuaileadh e gu cruaidh air na naimhdean,
  Agus thionndaidh e a-mach gur e co-thaobhadh feargach a bh" ann!
  Thog na caileagan òran breagha còmhla. Tha iad nan seinneadairean iongantach agus làn bodhaig. Tha òran cho breagha aca.
  Tha, nigheanan iongantach.
  Mar sin sgrìobh an radiant Natasha, an tè as iongantaiche de na caileagan.
  An seo feumaidh i stad agus losgadh air itealan Sìneach. Tilgeil grenade le cas-rùisgte. A" losgadh sìos fear-cogaidh agus ag èigheach:
  - Buaidh!
  Tha an cogadh le Sìona a 'leantainn ... Ach tha na saighdearan Sòbhieteach a' bualadh buille às deidh buille an aghaidh saighdearan ìmpireachd Mao.
  'S e Samhain 1970 a th' ann mu thràth... Chaidh na h-uimhir de dhaoine a mharbhadh, gu h-àraidh bho thaobhan na h-Ìmpireachd nèamhaidh. Agus tha na sabaidean fiadhaich.
  Ach cha chuir dad stad air na caileagan Sòbhieteach, agus cha bhuannaich duine. Tha pìleatan gu sònraichte soirbheachail agus iad a" tighinn nas fhaisge air Beijing.
  Fhad "s a tha brìgh agus a" chùis, tha luchd-sabaid eile a "sabaid. An seo, mar eisimpleir, tha gaisgich à Breatainn nan saor-thoilich comannach.
  Sìne Armstrong agus an sgioba aice. Seo am boireannach as bòidhche. Agus aig an aon àm math. Shoots a" cleachdadh òrdagan lom aig carbadan Sìneach agus chirps:
  - Tha mi 'm buabhall gràsmhor !
  Bidh an nighean tuathanaich seo, mar a òrdagan rùisgte, cuideachd a" brùthadh air an Gringet agus a" rughadh:
  - Is mise a' Bhan-diùc a' coimhead!
  Agus bris air leth-cheud "s a ceithir aig Sìona.
  Tha Malanya nas lugha agus nas sgribliche bho ghunnaichean-inneal. Ach tha e ga dhèanamh gu dòigheil. Tha tanca nan nigheanan na "Challenger" -5 mòr, agus gu math trom. A 'toirt air adhart e fhèin, gun a bhith ro luath.
  Bidh Malanya a" gluasad a casan rùisgte agus a" chirps:
  - Agus tha mi ceannairceach, tha mi a 'ceannairc àrd!
  Rug Matilda, an dràibhear, a fiaclan cuideachd. Mar sin bidh i gu mòr a" deàrrsadh le gàire, fo bhilean sgàrlaid. Uill, carson nach e nighean terminator? Ged nach eil e a 'riaghladh ach tanca mòr.
  Tha Beurla aig na caileagan an seo, ach tha iad brònach cuideachd. Tha iad ag iarraidh gràdh agus gràdh. Tha mi dha-rìribh ag iarraidh. Agus mar an ceudna glòir. Fiù 's ma tha e gòrach. Gaisgich, gu dearbh, le leithid de chliù, mar shrews. Agus tha am bòidhchead iongantach.
  Gu sònraichte mar-thà timcheall air an reothadh, agus tha iad ann am bikini. Ach tha e sgoinneil! Is iad seo na boireannaich fionnar. Agus bidh iad a" gàireachdainn. Gràdh dòighean eadar-dhealaichte, agus obsessive. Agus tha na caileagan ag iarraidh tòrr rudan. An toiseach, caoimhneas.
  Ghabh Gringeta pàirt anns a" chràdh cuideachd. Reub i aodach a" bhalaich Sìneach a bha glaiste agus tharraing i suas air an raca e. Chrath i a casan rùisgte a-steach do stoc, chroch i clachan agus shìn i am fulangach. Chroch am balach, agus loisg Gringeta a chorp le feannag dearg-theth. Chòrd e rithe gu mòr a bhith a" ciùrradh a" bhalaich mar sin.
  Ghabh an Sasannach cuideachd ri dòighean ceasnachaidh bho na Nadsaidhean. Tha e taitneach craiceann tana, mìn, gun fhuilt a' ghille a losgadh. Agus fàileadh cho iongantach - mar uan air friogais skewer. Chan eil ach Gringeta air fhàgail gus a bhilean a reamhrachadh.
  An uairsin las an nighean teine agus thòisich i air na sàilean a frioladh. Chòrd am pròiseas gu mòr rithe cuideachd. A leithid de chràdh... Bhris Gringeta lotan a" bhalaich agus ròstadh e e. Agus an uairsin cha do rinn i. Chaidh cas a' bhalaich a ghearradh dheth agus ithe. Feòil fìor mhath. Tha e blasad mar mhuc-fheòil.
  Tha Gringeta na nighean gu math fallain agus làidir. Dh'fhaodadh i reithe no muc a thogail aig aon àm. Agus ith beagan a bharrachd hama. No òl fìon dearg. Tha e na thoileachas don bhoireannach tuathanaich seo a bhith air a chràdh, air a chràdh.
  Chaochail am balach le clisgeadh pian. Ghràdhaich Gringeta i fhèin air feòil dhaoine. Agus le duilgheadas, às deidh sin rinn i dannsadh - mar shàmhach. O, uill, is dòcha, tha rudeigin bog le rùsg. Agus ma dh" ungadh tu le piobar no cupa.
  Agus cagnadh e le spionnadh... Bha Gringeta fhathast a" reamhrachadh a bilean. Ged a tha e tàmailteach a bhith nad chanabal. Ach bha i ag iarraidh feòil daonna. Agus dè a dh'fhaodar a ràdh an aghaidh seo? Uill, tha i ag iarraidh ithe mar sin! Ach chì thu, faodaidh biadh a bhith gun chrìoch.
  Loisg Gringeta aig T-54 Sìneach. Bhris i tron armachd le tilgeadh ro mharbhtach agus rinn i gàire:
  - Ann an ùine ghoirid, tha mi nam nighean banzai sgreamhail!
  Agus a‑rìs a" gàireachdainn, agus fiaclan ruisgte tìgear. Agus a 'cur a h-uile taobh an deàrrsadh nan solas-rannsachaidh.
  Agus an uairsin bidh Malanya a" gàireachdainn agus ag èigheach:
  - Bheir mi a h-uile duine agus reubaidh mi iad gu pìosan!
  Agus bruthaidh e a chasan rùisgte air innealan-brosnachaidh gunna-inneal. Agus mar a thòisicheas e air losgadh air na saighdearan-coise gu lèir. Agus gu litearra gearradh, mar speal a 'gearradh feur.
  Loisg an nighean air mòran. Agus mar a rùisgeas tu d" fhiaclan... Agus a-rithist bheir e agus tilgidh e! Agus dèanamaid mow a-rithist!
  uh, agus galla...
  Bidh Malanya a" dèanamh a h-uile càil le gàire ... Agus a" losgadh air na nàimhdean. Agus bidh e a" tionndadh na underdogs gu tràilleachd. Wow, thusa, dè an diabhal! Uill, grandma...
  Tha e cuideachd an sàs ann an tortadh. Gu sònraichte, shàth iad ball Sìneach Komsomol sa bhroilleach le snàthadan dearg-teth. Agus lot i a broilleach uile. Air a bhualadh tro na nipples. Malanya cho math. Agus thollaidh i stamag na h-ìghne le snàthad fada - dìreach a-steach don navel. Thionndaidh e ...
  Agus mar a tha e a 'gàireachdainn. Seall cànan. Agus bheir e ort gàire a dhèanamh a-rithist. Agus ma bheir thu cuideachd coinneal air a lasadh don bhroilleach agad le nipples scarlet. Gu builgean agus blister.
  An seo tha i ga h-ionndrainn fhèin le pianadh. Tharraing a-mach aideachadh.
  O, Malanya, agus tha thu nad nighean gu math casruisgte, bàn!
  Agus an uairsin thòisich Matilda air saighdearan Sìonach a phronnadh le bratagan. Agus leis an t-slighe, bidh e gam brùthadh gu làidir. Agus aig an aon àm na dì-chuimhnich rughadh:
  - 'S e nighean marbhtach a th' annam!
  Agus a 'teàrnadh bho bhilean sgàrlaid, sradagan soilleir, radanta. Is e fìor nighean a tha seo - nighean dha nigheanan uile. Carson nighean? oir, mar an ceudna, am fear a chuir gu bàs agus strìopach. Agus chràdh e na prìosanaich.
  A bharrachd air an sin, rinn Matilda seo a 'cleachdadh innealan sònraichte - mar dìollaid agus thug e a-mach aideachadh. Dè a-mhàin leis a 'chaileag bhrèagha seo nach do dh' èirich.
  B 'e aon de na dòighean cràdh. Thog i cas-rùisgte nighean Komsomol, bhrùth i ann an sealladh e, agus thòisich i ri bruthadh. Agus gus an sgàin na cnàmhan. Agus spreadh an craiceann, dhòirt fuil a-mach. Agus bha an nighean bhochd ann am pian cho mòr is gun do dh" lag i le clisgeadh.
  Dh'èigh Matilda:
  - Mar sin bidh e leis a h-uile duine ...
  Agus thum i ball eile de Komsomol ann an uisge goileach. Cuideachd chràdh. An toiseach ann an uisge goileach, agus an uairsin ann an uisge deigh. Agus an uairsin a-rithist ann an uisge goileach. Agus a-rithist anns an toll. Bidh e a 'goirteachadh mòran, agus bidh craiceann na h-ìghne a' fàs cho dearg, sgaldaichte.
  Dh"fhalbh an ceannard fhèin, nighean a" Mhorair Sìne Armstrong, bho chràdh. Agus cha robh mi airson pàirt a ghabhail anns an t-salachar seo. An uairsin chuir na Sìonaich a-mach i agus chuir iad aodach oirre le feanntag. Uill, dè an seòrsa knackers! Agus bha an nighean air a làimhseachadh cho an-iochdmhor. An sin smèid iad buinn rùisgte nigheanan an tighearna le ola, agus chuir iad fon fhrasair iad. Las iad an teine agus thòisich iad air sàilichean na h-ìghne a frioladh. Agus bha e dìreach gu math pianail.
  A' Bhan-mhorair Sìne bhochd, mar a bha i ri magadh... Ach cha robh dad, co-dhiùbh, air a cromadh, agus chaidh na blisters sìos ann am beagan làithean. Mar sin tha e gu math comasach beatha a mhealtainn agus tlachd fhaighinn.
  Thuirt Sìne gu feallsanachail:
  - Ach fàsaidh na sàilean nas làidire!
  Chan eil e glè mhath, gu dearbh, na Sìonaich a mharbhadh, ach b" fheudar do nighean an tighearna cumail a" dol le a cùrsa-beatha gràin. Agus chunnaic i a caraidean a 'tionndadh barrachd is barrachd gu beathaichean agus gu bàs.
  Bhrùth Sìne a corragan rùisgte, casan gràsmhor air a" mhaide gàirdeachais agus rinn i gàire:
  - Tha a latha aig gach cù!
  Chuir saighdearan Sòbhieteach cuideam làidir air na Sìonaich. Agus bha sinn mu thràth air ar slighe gu Beijing. Dh'fhuiling arm na h-Ìmpireachd Celestial call mòr. Ach bha saighdearan Sìonach fhathast a" feuchainn ri adhartas a dhèanamh. A-cheana thàinig a" bhliadhna ùr 1971 gu buil. A dh'aithghearr bidh an cogadh dà bhliadhna a dh'aois. Agus bidh na blàran a" goil mar bholcàno. Tha barrachd is barrachd mhilleanan de Shìonaich a" tighinn còmhla ris an t-sabaid.
  A dh 'aindeoin a' gheamhraidh, bidh balaich na h-Ìompaireachd Celestial a 'dol air an ionnsaigh casruisgte, agus a' lìonadh le tuiltean de chorp.
  Tha na blàran fiadhaich.
  Agus bidh Natasha gan gearradh sìos le gunna-inneal luath-theine. A" gearradh dheth luchd-sabaid na h-Ìmpireachd Celestial ann an rangannan.
  Tilgidh e grenade le cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Airson màthair na Ruis!
  Faodaidh an cogadh, gu dearbh, a dhol air adhart airson ùine mhòr. Ach bhuail an gaisgeach gaisgeil Mirabela rocaid a-steach don bhuncair far an robh Mao Zedong. Chaochail ceannard Shìona, an sàr fhear-stiùiridh. Agus mar thoradh air an sin, tha an cogadh seòlta seachad mu dheireadh.
  Air 23 Gearran, 1871, sguir an nàimhdeas. Agus rinn an USSR agus Sìona sìth.
  Fìor, lean connspaidean tìreil, agus cha deach dàimhean càirdeil a stèidheachadh sa bhad. Ach sin sgeulachd eile.
  Ma tha KAPLAN air chall agus LENIN beò
  Cha do thachair an oidhirp murt air Lenin. Chaill Kaplan, agus sheachain Vladimir Ilyich a bhith air a bhualadh le peilear a dh" adhbhraich bacadh air soithichean fala agus a lean gu stròc ro-luath. Mar thoradh air an sin, lean riaghladh Lenin.
  Cha robh anns an NEP ach faochadh sealach air an rathad gu gluasad gu sòisealachd. Agus bha Vladimir Ilyich an sàs ann an gnìomhachas èiginneach. Agus b" e a bheachd a bh" ann coltach ri beachd Stalin. Agus falbhaidh sinn ...
  Rinn Lenin an cruinneachadh gun a bhith cho mì-mhodhail, agus chaidh a" ghort a sheachnadh. Agus is e seo airidheachd gun teagamh Vladimir Ilyich. Agus thòisich an USSR ag èirigh.
  Ach an uair sin thàinig Hitler gu cumhachd. Agus thòisich e air cruthachadh Ìmpireachd na Gearmailt.
  Dh" fheuch Lenin ri suirghe leis cuideachd. Agus chuidich e le bhith ga ghàirdean fhèin.
  Cheangail Hitler an Ostair dhan Ghearmailt - rinn e an Anschluss. An uairsin, agus an Sudetenland, is e sin as coireach gun do thachair Munich.
  Ach cha robh an dà chuid na caraidean agus Lenin airson a 'Phòlainn a thoirt dha. Agus thòisich an cogadh. Ghlac arm an USSR a" Phòlainn bhon taobh an ear. Bha Lenin, mar Stalin, a' roinn staid nam Pòla ri Hitler. Agus chaidh protocol dìomhair a chruthachadh.
  Thachair an eadar-dhealachadh le fìor eachdraidh san Fhionnlainn. Cha do ghlan Lenin an t-arm, agus bha na saighdearan aige na bu èifeachdaich.
  Rinn Tukhachevsky turas sgoinneil air loidhne Mannerheim. Agus chaidh a" chùis a dhèanamh air Fionnlainn anns an ùine as giorra a bha comasach agus a shaoradh leis an Arm Dearg.
  Bha gluasad Tukhachevsky iongantach. Agus buaidh cho iongantach. Ghlac Hitler an Fhraing agus thrèig e an cogadh leis an USSR airson ùine.
  Cho-dhùin am Fuhrer gun robh an Ruis ro làidir agus gum bu chòir Breatainn a ghabhail thairis an toiseach.
  Chaill am blàr adhair airson Sasainn. Agus thòisich Hitler a 'coimhead airson dòighean eile. Is e aon dhiubh a bhith a" cur buidheann Rommel air tìr ann an Libia. Agus a" feuchainn ri Afraga a ghabhail thairis. Rinn na Gearmailtich gu soirbheachail grèim air Iugoslabhia agus a" Ghrèig. Ach b"fhiach call mòr a bhith air tighinn air tìr air eilean Chreit. Ach beagan às deidh sin, ghlac na Nadsaidhean Malta le nas lugha de mhilleadh orra fhèin. Agus b" e seo an soirbheachas gun teagamh aca. Ghabh Rommel ri Tolbuk, a" faighinn ceithir roinnean panzer eile agus leasaich e oilbheum an-aghaidh na h-Èiphit. Chaidh Canàl Suez a ghlacadh. Agus air a thoirt fo smachd. B" e soirbheachas mòr eile glacadh Gibraltar. Nuair a thuit an dùn seo, bha cothrom aig na Nadsaidhean saighdearan a ghluasad gu Afraga air an astar as giorra.
  Às deidh blitzkrieg luath nan saighdearan Sòbhieteach ann an Afraga agus a 'bhuaidh aig Kholkin Gol, bha Hitler gu mòr a' cur luach air cumhachd an Airm Dheirg agus cha robh e a 'cunntadh air blitzkrieg tuilleadh. Agus bha e ag ullachadh airson fìor chogadh.
  Ghluais saighdearan Gearmailteach dhan Ear Mheadhanach. Bha an Lenin aosda car fulangach. Thug Arabaich ionadail taic dha na Nadsaidhean, agus anns a h-uile dòigh a dh'fhaodadh a bhith a 'cur ris an ionnsaigh. Agus bha e gu math soirbheachail agus beairteach le euchdan Hitler.
  Aig an aon àm, chaidh ionnsaigh a thoirt air Afraga. Chaidh an tanca T-4 ùrachadh agus uidheamachadh le gunna nas fhaide. Agus bha an càr seo a" ruith gu math.
  Rinn na Gearmailtich grèim air a" mhòr-thìr dhubh, gun a bhith a" tighinn tarsainn air fìor strì. Bha na Breatannaich nas motha agus nas àirde na an àireamh.
  Mean air mhean thug na Nadsaidhean a-steach Afraga, agus bhuannaich iad anns an Ear Mheadhanach. Chaidh Iapan a-steach don chogadh cuideachd, a 'toirt ionnsaigh air na Stàitean Aonaichte ann an Acarsaid Peru. Agus thionndaidh e a-mach gur e gluasad gu math làidir a bh" ann. Agus mar a sgrios na samurai na h-Ameireaganaich. Agus ghlac e maoin anns an Asia. Bha Singapore do-chreidsinneach bhon mhuir, ach thug na Seapan bhon tìr e.
  Agus is e soirbheachas ùr, mòr a tha seo dha na Nadsaidhean, agus mar sin chaidh cuideam a chuir air na Stàitean Aonaichte.
  Ann an 1942, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air bhog an-aghaidh na h-Innseachan agus ghlac iad e ... Agus chaidh Afraga a cheannsachadh ro dheireadh an Lùnastail. Rinn na Gearmailtich Operation Polar Bear cuideachd, a' glacadh an t-Suain cuideachd. San t-Sultain, chaidh an Eilbheis a ghlacadh cuideachd. Às deidh sin, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh gnìomhach air bhog le bàtaichean-aigeil agus itealain air Breatainn.
  Bha bomairean Ju-188 fìor mhath aig an Fritz, le foirmean nas adhartaiche, agus bomadh iad Breatainn. Chòmhdaich pìleat Marseille e fhèin le glòir agus thàinig e gu bhith na fhìor uirsgeul.
  Rinn na Gearmailtich a" chùis air na Breatannaich mar suckers air a" mhuir san adhar. An uairsin thairg Hitler ultimatum dhaibh. Bha Churchill deiseil airson sìth, ach bha e ro fhadalach.
  Aig an aon àm, chaidh an teaghlach gu lèir de tancaichean ùra a leasachadh anns an Treas Reich: Panther, Tiger-2, Lion, Maus. Dh'fheuch iad ri an dèanamh cho coltach 's as urrainn dhaibh, barrachd mheudan eadar-dhealaichte. Ach bha dà ghunna aig Luch. Agus rinn e an tanca nas fharsainge agus nas truime.
  Lean na Gearmailtich orra a" togail an cuid comais. Bhris an Yu-188 Breatainn, agus bha an Yu-288 air an t-slighe, eadhon itealan nas cumhachdaiche agus aig astar luath.
  Dh'iarr am Fuhrer air Breatainn a bhriseadh.
  Fhuair Marseille, an dèidh trì ceud itealan a losgadh sìos, Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le daoimeanan. Agus nuair a leag e sìos ceithir cheud: fhuair e Ridire Crois an Iarainn le duilleagan òir daraich, claidheamhan agus daoimeanan. Agus b" e seo a" chiad fhear a fhuair duais den ìre seo. Agus airson còig ceud itealan, choisinn e Grand Cross of the Iron Cross. Agus b" e euchd fìor mhath a bh" ann.
  Ach lean Marseille a" faighinn sgòr gu sgiobalta. Gu sònraichte nuair a nochd an ME-309 le astar àrd de 740 cilemeatair san uair, agus seachd puingean losgaidh.
  Rinn Marseille air an itealan seo sgrios air luchd-dùbhlain an Treas Reich. Nuair a ràinig a chunntas mìle itealan, chaidh duais shònraichte a thoirt dha: Rionnag Crois an Ridire Crois Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Chùm Sasainn fo bhuillean an Luftwaffe gu cruaidh. Ach bha a loingeas a' leaghadh. Agus dh'fhàs bàtaichean-aigeann an Treas Reich barrachd is nas cumhachdaiche agus nas foirfe.
  Agus chuir iad cuideam air Breatainn mar sin, dìreach gun dia. An uairsin, mu dheireadh, san Iuchar 1943, chaidh an cur air tìr. Agus an turas seo chleachd na Gearmailtich an fheadhainn as ùire de na tancaichean aca a bha comasach air buaidh fhaighinn. Agus sheas Breatainn an aghaidh dìreach dà sheachdain.
  Às deidh tuiteam Bhreatainn, dh" fhàs Hitler smaoineachail. Dèan sabaid air na SA no feuchainn ri tionndadh chun ear? Bhàsaich Lenin, aig aois seachdad "s a trì, air a bhith beò cho fada ri Stalin agus fichead bliadhna nas motha na bha e ann am fìor eachdraidh, san Fhaoilleach 1944.
  Mun àm seo, bha na Gearmailtich air Innis Tìle a ghlacadh agus, còmhla ris na Seapanach, Astràilia. Choilean an Treas Reich mòran.
  Ach cha deach na Stàitean Aonaichte a ghabhail os làimh, agus chaidh co-dhùnadh an gabhail thairis.
  Ach an àite Lenin, a-nis Leon Trotsky bha e na Chathraiche air an USSR. Agus is e Iùdhach fìor-ghlan a tha seo. Agus cha bu toil leis poileasaidh anti-Semitic Hitler.
  Ach tha Leon Trotsky na neach-poilitigs gu math seòlta. Agus mar sin chuir e roimhe gun a bhith a" magadh air Hitler fhathast. Agus eadhon air a thabhann a bhith a" sabaid leis na Stàitean Aonaichte còmhla.
  Dh" aontaich Fuhrer na Gearmailt ri seo.
  Agus mar sin chaidh an t-Arm Dearg air an ionnsaigh ann an Alasga as t-samhradh 1944.
  Agus bha saighdearan Hitler air an gluasad tro Ghraonlainn agus nas fhaide air adhart gu Canada, agus tro Argentina, agus Brazil, a bha air a dhol a-null gu taobh na Treas Reich, bhon taobh a deas.
  Chaidh an cogadh, air sgàth cho fada "s a bha conaltradh, air adhart. Ach bha na SA air chall. Fhuair na Gearmailtich tanca bhon t-sreath "E". Bha iad nas motha na an fheadhainn Ameireaganach. A bharrachd air "Pershing" agus "Supershing" ann an 1945, cha mhòr nach robh dad aig na Stàitean Aonaichte. Agus bha smachd càileachdail aig na Gearmailtich air an nàmhaid. Bha tancaichean Sòbhieteach cuideachd mòran na b' fheàrr na feadhainn Ameireaganach. Bha an raidhfil ionnsaigh Gearmailteach MP-44, a chuir sìos orra gu litireil, cuideachd a" dol thairis air na h-Ameireaganaich.
  Bha na Stàitean Aonaichte a" sabaid fada agus cruaidh air sgàth an eaconamaidh chumhachdach agus an sluagh mòr. Bha sgaradh leis a" chuan, agus cus sìneadh conaltraidh ga dhèanamh duilich crìoch a chuir air Ameireagaidh gu sgiobalta. Agus bha na duilgheadasan aige fhèin aig an USSR, a ghlac Alasga. Ach chaidh an cogadh air adhart agus air adhart... Agus anns a" chòigeamh bliadhna air fhichead, chaidh faisg air dàrna leth nan Stàitean Aonaichte a ghlacadh. Air 9 Cèitean, 1946, chuir na Stàitean Aonaichte an grèim. Mar sin chrìochnaich an Dàrna Cogadh.
  Chaidh hegemony na Gearmailt, Iapan agus an USSR a stèidheachadh san t-saoghal. Fhuair an Ruis Alasga air ais, agus faisg air leth Chanada. Mar sin thàinig an t-sìth sealach.
  Ghabh an Treas Reich fois airson ùine ghoirid, ach air 20 Giblean, 1953 thug e ionnsaigh air Iapan. Bha boma atamach aig an USSR ron àm seo. Chaochail Leon Trotsky, ann an ìoranas neònach, dìreach mar Stalin sa Mhàrt 1953. Ach chaidh a leantainn le Voznesensky, a thionndaidh a-mach gu bhith na stiùiriche làidir. Agus chaidh e cuideachd a chogadh ri Iapan.
  Chan eil Hitler ro shean fhathast, agus stiùir e dòigh-beatha fhallain, agus cha do dh'ith e feòil. Agus mar sin bha e fhathast beò.
  Bha an Treas Reich agus an USSR a 'sabaid ri Iapan airson còrr is bliadhna, agus aig a' cheann thall chaidh a cheannsachadh, dìreach air 12 Cèitean, 1954.
  Mar sin chrìochnaich cogadh eile. Agus neartaich an USSR a shuidheachadh: a 'tilleadh gu deas Sakhalin agus druim Kuril, a bharrachd air Manchuria, Port Arthur, agus Coirea dha fhèin.
  Agus b" e seo an cogadh mu dheireadh.
  Cho-dhùin an Treas Reich tòiseachadh air leudachadh fànais. Agus an USSR cuideachd ... Bhàsaich Hitler sa Mhàrt 1960, an dèidh dha referendum a chumail air 20 Giblean, 1959 air stèidheachadh monarcachd. Agus lean a mhac e. Agus taing dha seo, dh'fhuirich an Treas Reich seasmhach.
  Agus aig an aon àm ri breith Hitler air 20 Giblean, 1959, sgèith speuradairean gu Mars. Nas mionaidiche, thòisich e agus chrìochnaich e ann an sia mìosan. Mar sin thòisich aois fànais ùr. Chaidh an USSR gu Mars deich bliadhna an dèidh sin .... Ann an 1980, thadhail daoine air a h-uile planaidean siostam na grèine agus tha e sgoinneil.
  Agus ann an 2020, thòisich a" chiad turas eadar-rionnagach.
  
  
  COGADH ANN AN AFGHANISTAN
  Air 1 Lùnastal 2001, thug saighdearan Ruiseanach ionnsaigh air an Taliban le itealain agus urchraichean. B" e am prìomh amas casg a chuir air call a" chaidreachais a tuath. Tha an co-dhùnadh gu ìre reusanta, ach ... Bin Laden thrèigsinn an ionnsaigh ceannairc ann an Ameireagaidh agus cho-dhùin e fòcas gu tur air an Ruis. Thòisich an cogadh a-mach le spionnadh às ùr.
  Chàin an Iar, gu dearbh, an Ruis. Agus dh'iarr Bin Laden ionnsaighean ceannairc an aghaidh rèim Putin. Fhuair an Taliban daingneachadh bho Phacastan agus dh'fheuch e a-rithist ri adhartachadh. Chuidich murt Ahmad Shah Massoud gu mòr an Taliban air adhart. Chuir an Ruis suas am bomadh. Chaidh pàirtean fa leth de na feachdan sònraichte a thilgeil dhan bhlàr cuideachd. Thionndaidh an t-sabaid a-mach gu bhith uamhasach fuilteach.
  Bha an Ruis a" dol an sàs barrachd is barrachd anns a" chogadh ann an Afganastan. Thug na Stàitean Aonaichte, dùthchannan an Iar, an saoghal Ioslamach armachd don Taliban. Bha na blàran fuilteach. Chuir an Ruis barrachd is barrachd an sàs san arm aice an sin.
  Chaidh an dà tanca agus gunnaichean fèin-ghluasadach a ghluasad
  Bha na Taliban a" bomadh. Agus bha saighdearan Ruiseanach a 'sabaid le feachdan neo-ionann. Nas mionaidiche, chaidh na dòighean cogaidh guerrilla a chleachdadh nan aghaidh.
  Anns an Ruis, tha dùbhlan Putin air a dhol am meud. Chuimhnich na comannaich gur e neach-leantainn Yeltsin a bh" ann agus shlaod e an Ruis gu cogaidhean ùra. Bha na Libearalaich mì-riaraichte cuideachd. Bha Putin a" call taic sa chomann-shòisealta. Dh" fhàs call aig àm cogadh Afganach.
  Bha barrachd na bha a-riamh mòran sgandalan agus breugan anns na taghaidhean gu Duma na Stàite. Neartaich na comannaich an dreuchdan. Cha deach SPS agus Yabloko a-steach don phàrlamaid. Nochd am bloc Motherland. Fhuair an Ruis Aonaichte mòran cuideachd agus chuir am Pàrtaidh Libearalach Deamocratach ris. Ach bha na taghaidhean uamhasach. Ghlèidh Motherland, am Pàrtaidh Libearalach Deamocratach agus an Ruis Aonaichte smachd nan ùghdarrasan air an Duma. Ach bha na comannaich làidir. Anns na taghaidhean ceann-suidhe, cha do bhuannaich Putin ach san dàrna cuairt. Agus lean an cogadh ann an Afganastan, mar ann an Chechnya.
  Chaidh an Ruis a ghluasad sìos an sin. Chaidh barrachd is barrachd shaighdearan a thoirt a-steach. Agus mheudaich an t-sabaid. Agus bha an àireamh de dh'ionnsaighean spreadhaidh.
  Chan eil prìsean ola air a dhol suas cus. Mar sin cha robh cogadh ann an Iorac. Agus a dh'aithghearr chaidh na smachd-bhannan a thogail bho Saddam Hussein. Thòisich an rèim aige air neart a chruinneachadh a-rithist. Agus ullaich airson cogadh an aghaidh Iran. Agus chuidich na Stàitean Aonaichte e ann an seo. Ann an 2007, chaidh na taghaidhean gu Duma na Stàite a chumail gu math soirbheachail am measg nan Comannach, a fhuair mòr-chuid mu dheireadh.
  Fo na cumhaichean sin, a dh'aindeoin a' bhun-reachd, ruith Putin airson treas teirm, a' cleachdadh uidheamachd an referendum. Agus chaidh aige air briathrachas a" bhun-reachd atharrachadh le bhith a" cur às do dhà theirm.
  Mar thoradh air an sin, ann an 2008, cha b 'urrainn don Zyuganov aosta agus sgìth, fo chumhachan cuideam fiosrachaidh, a' chùis a dhèanamh air Putin.
  Ach an uairsin dh" fhàs an suidheachadh airson an rèim nas miosa. Tha an cogadh ann an Afganastan air a bhith a" dol airson grunn bhliadhnaichean. Agus cha robh crìoch air an t-sealladh dhi.
  Ruith Putin airson ceathramh teirm am measg èiginn na h-eaconamaidh. Agus scannail le truaillidheachd, agus tha an luchd-taghaidh sgìth dheth. Tha an cothrom aig deachdaire air a dhol sìos.
  Ach a-rithist chaidh an goireas rianachd agus falsifications mòra a chuir an gnìomh. Dhòirt daoine a-steach air na sràidean, agus thachair còmhstri mòr. Fuil air a dhòrtadh.
  Ruith Putin cuideachd airson ceathramh teirm ann an 2012. Agus a-rithist an cogadh ann an Afganastan agus an èiginn. Agus aig an aon àm còmhstri cunbhalach leis na poileis, a h-uile seòrsa de ralaidhean, agus mòran a bharrachd.
  Chan e mionaid de shìth. Thachair Maidan san Úcráin. Ach cha b 'urrainnear Crimea a chuir a-mach. Cha robh an sluagh ionadail dha-rìribh ag iarraidh a dhol don Ruis aig Putin. Thàinig Poroshenko dhan Úcráin agus bha a h-uile dad gu ìre mhòr soirbheachail. Ann an 2016, mar thoradh air tuiteam ann am prìsean ola is gas, thachair an ìre as àirde den èiginn ann an eaconamaidh na Ruis. Chaidh Putin chun chòigeamh teirm. Agus choisinn e taing do mhòran falsifications, agus a 'dùnadh a-mach a h-uile duine bho na taghaidhean ach a-mhàin airson tolladh agus seann pòcaid Zyuganov.
  Agus lean an cogadh ann an Afganastan le sruthan gun chrìoch de chisteachan-sinc.
  A-nis tha 2020 air ruighinn ... Chaidh Putin a thaghadh airson an t-siathamh teirm, agus shèid a cho-fharpaiseach pòcaid Zyuganov a-rithist e. Agus tha an cogadh air a bhith a" dol air adhart airson faisg air fichead bliadhna.
  Tha cogadh fhathast ann an Afganastan. Na pìleatan Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a 'bualadh às an adhar.
  Bidh caileagan brèagha a" sabaid ann an aon bicini agus a" brùthadh air na putanan luing gàirdeachais le òrdagan rùisgte.
  Gu dearbh, chan eil cogadh an latha an-diugh cho inntinneach ris an Dàrna Cogadh. An uairsin dh'fheumadh na caileagan mìorbhailean de mhisneachd agus de ghaisgeachd a nochdadh.
  A-nis bidh an coimpiutair a" dèanamh a" mhòr-chuid den obair dhut. Agus chan eil e cho math sin uile.
  Chan e, àite airson brathan. Bha Anastasia Vedmakova a' feadalaich... A' gàireachdainn... Bha, bha sabaid ann, agus tha iad ag ràdh beagan a bharrachd. Agus a-nis, dìreach putan le cas casruisgte, air a bhrùthadh agus rocaid air a stiùireadh le coimpiutair ag itealaich. Càite bheil na blàran adhair? Chan eil itealan aig na Taliban.
  Ma tha na saighdearan Ruiseanach a 'fulang call, an uairsin a-mhàin bho sabotage, mèinnean, agus stailcean stealth.
  Aig amannan bidh luchd-sabaid ISIS agus Taliban a" puinnseanachadh saighdearan Ruiseanach. San fharsaingeachd, tha an cogadh a" fàs nas salach. Mar ann an Siria chan eil e ag obair. Tha saighdearan ionadail caran lag, agus cha bhith Ioran a" cur a cuid fheachdan. Bidh feachdan ionadail ag atharrachadh. Tha taic an t-sluaigh aig na Mujahideen. A bharrachd air an sin, chan eil an riaghaltas ann an Kabul air a bhith na ùghdarras o chionn fhada.
  A bharrachd air an sin, is e an rud as cudromaiche gu bheil an Taliban làidir agus aonaichte le ISIS. Dh'fhàillig oidhirp air barganachadh leis an Taliban. Agus cha robh iad a" dol a cho-rèiteachadh le ISIS idir. Agus an uairsin tha Pacastan agus dùthchannan Ioslamach a" cuideachadh na Mujahideen.
  Shoirbhich leis na h-Ameireaganaich ionnsaigh ceannairc 11 Sultain, phut iad an hemorrhoids seo chun Ruis. Tha e coltach gun do cho-dhùin Putin gu robh a" mhuir domhainn dha ghlùinean, agus gun deidheadh a h-uile càil a cho-dhùnadh le buaidh agus le glè bheag de dhòrtadh fala. Ach thionndaidh e a-mach nach eil na h-Afghans ag iarraidh a bhith beò a rèir reasabaidhean na Ruis, na Stàitean Aonaichte nam measg. Agus chan eil an Ruis cho furasta ...
  Chan urrainnear a" chùis a dhèanamh air na Mujahideen le bomadh. Tha feachdan ionadail lag agus tha eagal orra sabaid. Feumar barrachd is barrachd aonadan spetsnaz a thilgeil dhan bhlàr. Tha an cogadh a 'dol air adhart.
  Bha Anastasia Vedmakov a 'faireachdainn brònach ... Bidh a h-uile dad nach eil air a dhèanamh san t-saoghal a' gluasad ann an seòrsa de shnìomhanach. Ach tha beatha a" dol air adhart.
  Às deidh dha na h-Ameireaganaich fàgail Afganastan gu moralta, thug itealain Ruiseanach ionnsaigh air na ceannaircich, a" toirt taic do fheachdan ionadail bhon adhar. Aig an aon àm, thòisich aonadan taghte de na feachdan sònraichte a 'sealg airson ceannardan nan militants.
  Tha dithis nighean sheunta, Margarita agus Anastasia, a" sabaid ann am blàr neo-ionann anns a" mhòr-ghil. Tha na bòidhchead àrd, gu math làidir agus fèitheach, ann an còtaichean uisge chameleon dìon. Tha an clisgeadh seo a" fàgail an luchd-sabaid do-fhaicsinneach, le taing do ghrafaigean coimpiutair.
  Ach cha robh an dithis bhoireannach òg air an smachdachadh. Às deidh dhaibh snàgail anns na beanntan airson dusanan de mhìltean agus tuisleadh air gang, dh" fhosgail iad teine, gun a bhith ag iarraidh a roinn le duine sam bith. Tha na gunnaichean inneal-teine luath aca, le peilearan cridhe uranium, nan luchd-giùlan bàis dha-rìribh. Rinn gaisgich, a 'leum san t-sneachda, a' chùis air a 'Mujahideen.
  Loisg Margarita bhon lannsair grenade aice, las pulsar, a" leagail dusan bandits. Fhuair beagan bhrochan de fhuil eadhon air armachd follaiseach a" chlogaid.
  Tha na buill-airm as ùire aig na nigheanan. Stiùireadh a ' choimpiutair.
  Is fhiach iad, dà ghearran àrd, rèisimeid slàn. Bidh gaisgich a" cur ciudhaichean, a" leagail am Mujahideen ann an rangannan.
  Bidh an talamh a 'losgadh agus fuil a' dòrtadh. Mujahideen gu mòr ri snarli. Mu dheireadh fhuair na nigheanan grèim orra. Chan eil iad uamhasach airson an armachd, ach tha an cleòc chameleon a-mach à òrdugh. A dh'aindeoin sin, tha an inneal neo-fhaicsinneachd coimpiutair ro chugallach, agus ann an cleachdadh chan eil e cho math agus daor.
  Bha cus luchd-sabaid ann.
  Mhol Mairead:
  - An gairm sinn airson daingneachadh?
  Chrath Anastasia a ceann.
  - Dèanamaid sinn fhìn!
  Lean na caileagan, ann an clogaidean agus deiseachan sabaid, a 'sabaid. Chleachd iad peilearan beaga, ach glè thiugh, le stuthan-spreadhaidh. Ach fhathast, thàinig an luchd armachd gu crìch. Agus chùm na saighdearan a" tighinn.
  Thòisich na caileagan air falbh. Ach bha e ro fhadalach mu thràth. Chrìochnaich iad ann am fìor tholl ifrinn. Dhìrich na ceudan de Mujahideen bho gach taobh.
  Thuirt Mairead:
  Tha sinn a-mach à ammo agus grenades. A-nis chan eil air fhàgail ach melee!
  Rinn Anastasia gàire agus thuirt i:
  - Còmhla, an aghaidh mìle! Chan eil ach aon air fhàgail!
  Chrath Margarita le aonta agus chuir i fàilte air:
  - Seadh, tha sinn a' gairm teine oirnn fèin !
  Rinn Anastasia sgreuchail, a 'sguabadh às an duslach, chaidh a bualadh a-rithist le raidhfil mòr-inbheach. - Is dòcha, bidh bruis ann, - smaoinich an nighean.
  Sheall i mun cuairt agus dh"èigh i:
  - Tha beàrn ann! Leumamaid a-steach, is dòcha gum mair sinn beò às an t-sligeadh!
  Chuir Margarita a-steach don rèidio:
  - Tha còrr is mìle còmhlan-ciùil timcheall oirnn! Air a" cheàrnag 54-85-83 thoir muir de theine!
  Chaidh an nighean a bhualadh a-rithist le dusan spreadhadh sa bhad, a "leagail a-rithist. Tron armachd, bidh am bodhaig fèitheach a" faireachdainn na buillean. Bhuail iad Anastasia cuideachd.
  Bha an dithis nighean a' snàgail air a' cheathrar gu beàrn cumhang ann an sgàineadh clach-ghràin na beinne. An toiseach bhrùth Anastasia troimhe, a" sleamhnachadh a-steach don doimhneachd, an uairsin Margarita. Bha sligean trom agus rocaidean làmhachais Ruiseanach mu thràth a 'tuiteam bho shuas.
  Bhuail criomag mhòr air a" chlogaid, a" briseadh an fiber carbon. Ann an cùl a 'chinn, mar gum biodh e air a bhualadh le cluba. Shleamhnaich an nighean le duilgheadas le duilgheadas tron bheàrn agus thòisich i a" tuiteam sìos do dhuslach dhomhainn gun dòchas!
  
  SAOGHAL AIRSON HITLER
  Saoil gum biodh am Fuhrer air gabhail ris a" mholadh mu dheireadh aig Stalin airson sìth air leth san t-Sultain 1943? Gu fìrinneach, airson a" Ghearmailt, b" e seo an cothrom mu dheireadh airson saoradh. Chaidh Blàr Kursk a chall agus dhearbh na Ruiseanaich gum b 'urrainn dhaibh buannachadh eadhon as t-samhradh. Ghlac na Càirdean Sicily agus thàinig iad air tìr san Eadailt.
  An saideal as cudromaiche - chaill Mussolini cumhachd agus an dùthaich.
  Chan e, dha-rìribh, ma tha e fìor gun tug Stalin sìth don Fuhrer, b" e Hitler an cretin mu dheireadh a dhiùlt e. Agus dè a dh'fhaodadh a thighinn a-mach sa chùis seo.
  Tha an saoghal anns an tionndadh neoni. Bidh arm Wehrmacht a" tilleadh chun chrìch. Aig an aon àm, tha feachdan mòra nan Nadsaidhean gan gluasad dhan Eadailt. Agus as cudromaiche, bidh itealain le aces cruaidh a" dol ann cuideachd.
  Bidh caidrich a" gabhail tòrr a bharrachd milleadh. Bidh Gearmailtis "Ferdinands", "Panthers" agus "Tigers" a 'tighinn a-steach. Tha na h-innealan sin uile tòrr nas làidire na na Shermans Ameireaganach agus na Sasannaich Churchills.
  Tha, agus tha na roinnean Gearmailteach nas eòlaiche, air an trèanadh agus nas smachdail na na h-Ameireaganach agus na Breatannaich. Agus eadhon nas lìonmhoire.
  Ro thoiseach na Samhna, chaidh na Càirdean a chuir a-mach às an Eadailt. Agus san Dùbhlachd chaidh an cur a-mach à Sicily. Bha call an Iar mòr. Tha cuid de phrìosanaich còrr is trì cheud mìle. Sheall na blàran nach eil an "Sherman" an aghaidh an "Panther" a 'tarraing idir. Tha, agus an aghaidh an "Tìgear" cuideachd. Agus gu bheil na h-Ameireaganaich air chall, às deidh dhaibh tuiteam fo chuideam tagaichean tanca an Wehrmacht.
  Às deidh call nan Càirdean san Eadailt, chuir Churchill leisg. Agus choinnich e ri Roosevelt. Thug an còmhradh iomradh air a 'chuspair: mar a phàigheas tu cogadh às aonais an USSR? Thionndaidh am Focke-Wulf Gearmailteach gu bhith mar an neach-sabaid aon-suidheachain as cumhachdaiche san Treas Reich ann an armachd. Agus gu soirbheachail an aghaidh itealain Ameireaganach. Agus air an t-slighe agus itealan jet. Chan eil dad ri ràdh mu tancaichean. "Sherman" ann am blàr tanca - neoni. Agus eadhon gu sònraichte nas ìsle na seann aois Gearmailteach T-4. Gu sònraichte ann an gunna. Tha "Churchill" co-dhiù air a dhìon nas fheàrr.
  Sheall an fhìor aodach nach robh e reusanta an Roinn Eòrpa a shaoradh bho na Nadsaidhean.
  Roosevelt agus Churchill leisg. Ach chan eil Hitler. Chuir am Fuhrer cuideam air Franco, a" bagairt seilbh agus a dh" aindeoin sin thug e air an Spàinn leigeil leis na saighdearan Gearmailteach a dhol gu Gibraltar. Thuit an dùn sa Ghearran. Agus an uairsin chaidh na Gearmailtich thairis air an earrann as cumhainge a-steach gu Morocco. Thòisich grèim air na coloinidhean Frangach. Sheall na blàran comas sabaid mòr aonadan talmhainn na Gearmailt, an stamina, agus cumhachd sabaid uidheamachd.
  Thòisich an gunna-inneal MP-44 as ùire a 'tighinn a-steach do na h-aonadan Nadsaidheach, agus nochd ME-262 anns na speuran.
  Tron earrach, rinn na Nadsaidhean a' chùis air dà dhusan roinn nan Caidreach, ghlac iad Morocco agus Algeria, agus chaidh iad a-steach do Tunisia. Ro thoiseach an Ògmhios, bha mìle jet ME-262s mar-thà a 'sabaid anns na speuran, gun choimeas ann an armachd agus luaths.
  A dh'aindeoin sin, bha na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich tràth san Ògmhios fhathast a 'feuchainn ri tighinn air tìr ann an Normandy. Ach bha iad a" feitheamh an sin. Aig an aghaidh nochd "Panther" -2 agus "Tiger" -2, is dòcha tancaichean nas adhartaiche le armachd cumhachdach. Agus armachd aghaidh làidir leathad. Thruail na gunnaichean aca na tancaichean Allied uile astar mòr.
  Bha àireamh mhòr de na saighdearan aig na Gearmailtich cuideachd, gan ath-lìonadh le coigrich agus gluasad iomlan, a bharrachd air saighdearan a thill bho bhraighdeanas.
  Thàinig tighinn air tìr san Ògmhios gu crìch nuair a chaill na caidrich gu tur, le grèim air còrr air leth mhillean saighdear agus oifigear. Às deidh na mòr-thubaist ann an Normandy, thairg Churchill sìth don Fuhrer air stèidh post-facto. Is e sin, ge bith cò a bhios a" cumail smachd air dè, bidh e air a chùlaibh. Bha na Gearmailtich dìreach air na Breatannaich a chuir a-mach à Tunisia agus a-steach do Libia, agus air an taobh a deas bha na saighdearan aca a" tighinn faisg air Camarún.
  Anns an eadar-ama, bha na còmhraidhean a 'dol air adhart, chaidh aig na Nadsaidhean air adhart a dhol a-steach don Èipheit. Dh'iarr am Fuhrer, a 'faireachdainn làidir, gun deidheadh a h-uile seilbh Frangach a thoirt dha. A bharrachd air ceann a tuath Afraga agus Iorac le Kuwait. Agus pàigheadh airgead-dìolaidh.
  Dhiùlt Churchill am moladh seo. Ach bha suidheachadh Bhreatainn fhathast duilich. Tha inneal-cogaidh ùr aotrom, so-ruigsinneach aig na Gearmailtich agus, nas cudromaiche, furasta a dhèanamh agus saor jet XE-162, agus jet bomber "Arado". Cha b" urrainn don itealan mu dheireadh grèim fhaighinn air luchd-sabaid, agus tha e duilich losgadh sìos le gunnaichean an-aghaidh itealain. Mar sin tha trioblaidean a bharrachd aig na Breatannaich. Air tìr, fhuair na Gearmailtich buaidh. Ghlac e an Èiphit, an uairsin Palestine. Agus an uairsin, le taic bhon t-sluagh ionadail, thug iad ionnsaigh air Iorac agus Kuwait. Ghabh iad smachd air na tìrean sin cuideachd.
  Ghèill na Breatannaich, agus thrèig na saighdearan coloinidh. Air an eagal leis na call, chuir luchd-calpa Bhreatainn an cuideam air Churchill suas.
  Bha bàtaichean-cogaidh gnìomhach cuideachd. Chuir na Gearmailtich bàta-tumaidh air bhog air hydrogen peroxide, agus fhuair iad eadhon barrachd uachdranas iomlan aig muir.
  Ro dheireadh 1944, bha na Gearmailtich air buaidh a thoirt air cha mhòr an Ear Mheadhanach agus ceann a tuath Afraga. Nochd a 'chiad tancaichean den t-sreath "E", nas adhartaiche agus nas sùbailte, aig an aghaidh cuideachd.
  Bha dùbhlan làidir an aghaidh Churchill. Chaidh iarraidh air a bhith air a losgadh. Cha robh Roosevelt eadhon ag iarraidh ruith airson ceathramh teirm. Agus bhuannaich an tagraiche òg Poblachdach.
  Anns a 'gheamhradh agus as t-earrach 1945 bha Hitler a' gluasad air adhart gu ceann a deas Afraga. Glacadh barrachd is barrachd sgìrean. Aig a' cheart àm, bhathas ag ullachadh ionnsaigh air Breatainn fhèin. Dh'fhàs cogadh bhàtaichean-aigeann barrachd is barrachd gnìomhach.
  Tha an samhradh air tighinn... Tha am Fritz air deuchainn a dhèanamh air an tanca E-50 ùr. Cha robh an inneal seo co-ionann agus dh" fhaodadh a bhith air a mheas do-chreidsinneach. Nochd an Yu-287, inneal jet den chlas as àirde, cuideachd. Bhrùth e na Breatannaich gu cothromach. Agus an uairsin san Lùnastal lean an cur air tìr. Gnìomh cho dàna. Cha do mhair Breatainn trì seachdainean. Ghabh na Gearmailtich Lunnainn agus rinn iad gàire.
  Thog am Fuhrer gu pearsanta dòchasan mòra san t-sreath "E". Bha tancaichean an t-sreath seo eadar-dhealaichte ann an suidheachadh an einnsean agus an tar-chuir còmhla, agus am bogsa gèar air an motair. Rinn seo e comasach an cruth a dhlùthadh, agus silhouettes ìosal a dhèanamh. Tha na càraichean nas toinnte. Mar eisimpleir, bha armachd aghaidh 120 mm aig an SAK E-25, le cuideam de 26.6 tonna, aig leathad dà fhichead sa còig ceum agus armachd taobh 82 mm - a bharrachd air rolairean.
  Rinn seo an gunna fèin-ghluasaid do-ruigsinneach dha gunnaichean Breatannach is Ameireaganach. Agus thug an einnsean 700 each-chumhachd astar fiadhaich agus gluasad.
  Bha na Breatannaich dìreach air an uabhasachadh leis an E-25 le canan 88-mm agus gu litearra air a reubadh gu pìosan le teicneòlas ùr.
  Às deidh dha Breatainn a ghlacadh, ghlac na Nadsaidhean cuideachd Innis Tìle san Dàmhair - le bhith a" stiùireadh Operation Icarus. Ghabh an gearastan Ameireaganach grèim air. Chaidh faisg air 100,000 saighdear a thoirt dhan phrìosan.
  Thionndaidh Ameireagaidh chun Fuhrer le tairgse sìth agus roinn raointean buaidh. Chan eil am pròiseact leis a" bhoma atamach air obrachadh a-mach fhathast, agus tha am Fritz mu thràth air an stairsnich.
  Cho-dhùin Hitler, às deidh dha na buannachdan agus na h-eas-bhuannachdan a thomhas, ionnsaigh a thoirt air Ameireagaidh bho dhà thaobh. Is e sin, a" cleachdadh cinn-dhrochaid ann an Argentina agus Brazil bhon taobh a deas. Agus tro Ghraonlainn agus Canada bhon taobh tuath. Dh'fhàs na Seapanaich beagan na b 'fheàrr, a fhuair smachd air an riochdachadh fo chead XE-162.
  Cha robh gu leòr itealain jet deiseil airson sabaid aig na Stàitean Aonaichte fhathast. Agus dh'fhuiling an cabhlach call mòr bho bhàtaichean-aigeann. Agus theann e na Yankees, bit e. Dh'iarr Hitler cogadh iomlan.
  Bha fiosrachadh aig an Fuhrer gun robh reactar niùclasach air a chruthachadh anns na SA mar-thà agus gu robh obair a' dol air adhart air a' bhoma atamach. Agus dh'òrdaicheadh Ameireaga a phronnadh.
  Chaidh ball-airm ùr a chuir air bhog - discos a tha so-leònte gu gàirdeanan beaga, air an sgioblachadh le jet laminar.
  Chaidh iad fodha agus shàbh iad plèanaichean Arm na SA. Chaidh an siathamh-bliadhna-fichead seachad nuair a thàinig na Gearmailtich agus na Seapanaich air adhart bhon taobh a deas agus thàinig iad air tìr ann an Canada bhon taobh a tuath. Tha sin gu math soirbheachail.
  Bha an tanca E-50 aig na Gearmailtich, a bha na òrdugh meudachd nas fheàrr na na Shermans, Pershings, agus Pattons.
  Tanca cumhachdach le canan 105-milimeter, nas lugha na dà mheatair a dh'àirde, le armachd aghaidh 250-milimeter aig ceàrn, taobhan 170-millimeter agus cuideachd aig ceàrn, le cuideam carbaid de thrì fichead 's a h-ochd tunna agus roth-uidheam gas einnsean de 1,500 each-chumhachd. Thàinig inneal mar seo gu bhith na phrìomh tanca den Treas Reich, agus cha robh e co-ionann. Cha b 'urrainn dha na h-Ameireaganaich a bhith a' farpais ris.
  Fìor, dh'adhbhraich cuideam mòr an inneil cuid de dhuilgheadasan. Mar sin, nochd dreach nas aotroime den chàr ann an cruth "Panther" -4. Bha gunna nas aotroime, ach gu leòr aig an inneal seo de 88 mm, armachd aghaidh 150 mm aig ceàrn agus 120 mm de armachd taobh, le cuideam ceathrad "s a sia tonna agus einnsean 1200 each-chumhachd. Bha an tanca seo cuideachd a 'dol thairis air na Pershings agus Pattons, leis gu robh e faisg orra ann an cuideam.
  Thàinig na Gearmailtich air adhart gu soirbheachail. Air a ghlacadh ann an Toronto, Quebec. Còmhla ris na Seapanach, ghabh iad thairis Venezuela agus Panama. An uairsin thàinig iad sìos bhon taobh a deas, gu Costa Rica, Nicaragua, Honduras agus Mexico. B' urrainn dha na Nadsaidhean cuideachd ionnsaigh a thoirt air na Stàitean Aonaichte bhon taobh a tuath - a' gearradh dheth Alasga. An uairsin a 'glacadh a' mhòr-chuid dheth.
  Aig toiseach na ceathrad 's an t-seachdamh bliadhna, nas mionaidiche ron earrach, chaidh cha mhòr a h-uile Canada agus Meicsiceo a ghlacadh leis na Nadsaidhean.
  Bha na tancaichean faisisteach ùra ro adhartach na an fheadhainn Ameireaganach. Agus eadhon nas motha na sin itealain! An aghaidh discos - a rinn jet laminar làidir do-sheachanta - cha robh armachd aig na h-Ameireaganaich idir.
  Mar sin bha smachd aig na Nadsaidhean air an raon-catha. Agus bha am MP-54 mòran na b 'fheàrr na an gunna submachine Ameireaganach.
  Mar sin thionndaidh na feachdan gu bhith gu math neo-ionann. Chaidh an cogadh air adhart dìreach leis gu robh cus uidheamachd agus sluagh mòr aig na h-Ameireaganaich. Ach gu litireil chuir diosgan sìos a h-uile seòrsa itealan agus inneal eile. Bhiodh iad a' cluich le ramming - a' leasachadh astar còig no sia fuaim.
  Mar sin bha an taisbeanadh de chomasan iongantach. An seo chan eil na Stàitean Aonaichte agus am boma atamach a 'cuideachadh. Agus tha neart Afraga, Àisia agus deichean de mhilleanan de thràillean aig Hitler!
  Mean air mhean tha Ameireagaidh ga bhrùthadh. As t-earrach agus as t-samhradh 1947, bha na Gearmailtich mar-thà air leth de chrìochan nan SA agus Alasga gu lèir a ghlacadh. Mar sin thig na Yankees mar phìos iarainn air innean.
  Thuit New York anns an tuiteam, agus thuit Washington tràth san Dùbhlachd. Air 25 Dùbhlachd, 1947, dìreach ann an àm airson na Nollaige, chaidh na Stàitean Aonaichte thairis. Thàinig blàr ionnsaigheach eile san Dàrna Cogadh gu crìch. Tha tancaichean ùra aig an Third Reich den t-sreath AG - pioramaideach. Agus bha an Ruis fhathast ann.
  Bha Hitler ag ullachadh gu dian airson cogadh. Dealbhadh stailc le Iapan. Rinn The Land of the Rising Sun ath-riochdachadh air an t-sreath E fo chead.
  Agus dh'fhastaidh i mòran de Shìonaich a-steach do na saighdearan aice.
  Ach air 20 Giblean, 1949, thug a' Ghearmailt Nadsaidheach ionnsaigh air an USSR. Airson an dàrna turas - a 'cleachdadh tancaichean pioramaideach le roinnean cèin. Agus o chionn ghoirid fhuair an USSR an T-54. Tha an inneal, a tha, ge-tà, faodar a mheas mar bhiast. Ged a bha e na b 'ìsle na an AG-50 ann an dìon gu h-àraidh na taobhan agus na buill-airm. Bha an T-54 cuideachd na b' ìsle na an E-50 ... 'S e sin, an dà sheòrsa tancaichean Gearmailteach. Ach bha e nas lugha de chuideam agus bha e na b" fhasa a dhèanamh.
  Ach rinn innealan Gearmailteach factaraidhean ann an leth an t-saoghail. Agus thug seo buannachd mhòr dha Hitler. A bharrachd air an sin, bha itealain Sòbhieteach na b' ìsle na meud agus càileachd nan Nadsaidhean. Gu sònraichte ann an armachd, armachd agus astar. Tha na Nadsaidhean ag èirigh!
  Tha an t-Arm Dearg, gu dearbh, cuideachd làidir, ach tha an MiG-15 dìreach air tòiseachadh a 'dol a-steach do na saighdearan, agus is e am prìomh ghaisgeach an Yak-9. Mar-thà gu soilleir seann-fhasanta agus gun chomas seasamh an aghaidh cumhachd itealain na Gearmailt. Cha deach Tanca IS-7 a-steach gu mòr-chinneasachadh. Thàinig an IS-4 gu bhith na inneal mòr, fhathast chan e inneal gu tur foirfe, ach a "tighinn faisg air an E-50 a thaobh dìon. Fìor, bha an canan Gearmailteach 105 mm 100EL nas cumhachdaiche agus deiseil airson sabaid na an 122 mm IS-4. Ach tha am prìomh tanca Sòbhieteach fhathast na T-34-85, agus tha an T-54 sa bheag-chuid. Gu ruige seo, tha e air a leigeil ma sgaoil ann an sreath an ìre mhath beag.
  Bhris na Gearmailtich tro dhìonan nan Sòbhieteach. Agus ruith air adhart. Ged a bha na loidhnichean dìon cumhachdach. Ach bhris am Fritz troimhe fhathast. Agus ged nach eil e ro luath a 'gluasad. Thuit Minsk ann am meadhan a 'Chèitein.
  Agus aig deireadh an Ògmhios, thàinig na Nadsaidhean gu Smolensk. Mar sin bha aig na Nadsaidhean ri dhol astar fada thairis air na cuirp. Tha Smolensk fhèin air a dheagh neartachadh agus a 'cur an aghaidh ionnsaighean. Tràth san Iuchar, thàinig na Nadsaidhean gu Kiev. Ann am meadhan an Lùnastail, chuir na Nadsaidhean bacadh air Leningrad. Aig an aon àm, bhrùth na Seapan bhon taobh an ear. Vladivostok timcheall air. Agus ghabh an samurai Khabarovsk.
  Bha a dreach fhèin aig Iapan den E-50 a chaidh a chopaigeadh, le canan cumhachdach 88mm 100 EL, agus armachd aghaidh leathad 200mm. Bha an inneal seo na b" fheàrr na an T-54 ann an gunnaichean tollaidh armachd agus beagan air sgàth ceàrn nas motha de chlaonadh reusanta ann an dìon, gu sònraichte na taobhan. Agus bha cuideam an tanca - timcheall air leth-cheud tunna - nas truime na an T-54 le cuideam trithead "s a sia tancaichean.
  Bhrùth agus chuir Iapan na Sìonaich gu cath cuideachd. Chruinnich na samurai feachd mòr.
  San t-Sultain, ghabh na Nadsaidhean Smolensk, air a chuairteachadh air gach taobh, agus chaidh iad seachad air Kyiv. Agus thòisich iad air gluasad ann an taobh an ear na h-Ugràin. Bha ùine chruaidh aig Leningrad. Thàinig na Gearmailtich gu Tikhvin. Mheudaich an suidheachadh. Anns an Dàmhair, chaidh na Nadsaidhean a-steach don Crimea. Thòisich iad air gluasad gu Moscow. Chuairtich iad Vyazma agus ghlac iad Kharkov.
  Tha an Gearmailteach AG-50 na inneal foirfe - 250 mm de armachd leathad bho gach ceàrnaidh agus ann an cruth pioramaid. Agus einnsean roth-uidheam gas de 2000 each-chumhachd. Bidh an gunna a" cur a-mach pròiseict uranium-cridhe a dh" fhaodas a dhol a-steach do thancaichean Sòbhieteach, eadhon IS-4n, bho astar fada. Tha gunna làidir aig na Gearmailtich. Agus tha an tanca fhèin do-ruigsinneach airson gunnaichean Sòbhieteach. Agus tha an armachd fionnar, saimeant.
  Ann an ùine ghoirid, cha b 'urrainn dha tancaichean Sòbhieteach dèiligeadh ri uilebheistean mar sin. Chaidh eadhon an IS-7 a chuir air ais gu cinneasachadh gu sgiobalta. Ach cha do rinn seo mòran ciall. San t-Samhain, ghabh na Nadsaidhean Kerch agus chuir iad bacadh air Sevastopol. Thug iad Vyazma, Orel, Kalinin. Chaidh sinn gu Tula. Ghabh iad cuideachd an dìon gaisgeach Tikhvin. Tha e air fhàgail gu Moscow uile ann an leth-cheud cilemeatair.
  Gu soilleir chaidh Stalin às an ciall. Feuch ri cur an aghaidh a leithid de neach-dùbhlain. Wehrmacht làidir. Ach seo an Dùbhlachd. Ach tha na Nadsaidhean deiseil airson a" gheamhraidh agus a" leantainn orra a" gluasad air adhart.
  Tha Voroshilovgrad, Belgorod agus Kursk air an toirt! Thàinig na Gearmailtich faisg air Moscow. Anns an Fhaoilleach, thuit Tula, agus b 'urrainn don Fritz a dhol seachad air a' phrìomh-bhaile bhon taobh a deas. Anns a 'Ghearran, dhùin an fhàinne timcheall air Moscow mu dheireadh. Aig an aon àm, ghabh na Nadsaidhean cuideachd Voronezh, a 'tionndadh gu Stalingrad.
  Theich Stalin fhèin gu Kuibyshev. A rèir coltais an dòchas teannachadh air an aghaidh. Chuir Moscow an aghaidh airson ùine mhòr. Tha am baile mòr. Ach sa Chèitean thuit am prìomh-bhaile co-dhiù. Bha na Gearmailtich mu thràth air an Caucasus a ghlacadh.
  Bhris Iapan a-steach gu Meadhan Àisia. Agus thug e tòrr rudan ann. Anns an Ògmhios, ghabh na Gearmailtich baile Gorky. Cha mhòr gu tur a 'chùis air an Caucasus. Anns an Iuchar, thuit Saratov, agus... Dh'fhàs Stalin sìos agus bha e tinn. Ghabh Beria brath air a" mhionaid agus bhrosnaich i an stiùiriche. Agus san Lùnastal 1950 thairg e sìth don Ghearmailt. Cha do dh'aontaich Hitler ach gèilleadh. Chaidh Beria, a 'tuigsinn cho duilich' sa tha e barrachd strì, air a shon. Mar sin chrìochnaich an Dàrna Cogadh. Cha tug Hitler ionnsaigh air Iapan agus bha e a" riaghladh airson grunn bhliadhnaichean eile.
  Thug e air na seann charaidean aige a dhol a-steach don raon chomharran, agus chuir e suidheachaidhean trom an sàs. Ach air a 'Chèitean 1, 1955, aig aois trì fichead' sa sia, dh'fhuiling e an tubaist air a jet liner. Agus aig an aon àm thuirt iad a h-uile dad a chuidich.
  Bha Göring, a bha ana-cleachdadh dhrogaichean, air bàsachadh eadhon na bu thràithe. Agus thàinig Schellenberg, a ghabh àite Himmler, gu bhith na riaghladair ùr. Chuir an tè mu dheireadh dragh air an Fuhrer.
  Bha Hitler an dùil an rìgh-chathair a thoirt do aon den iomadh sliochd aige. Ach cha robh ùine aige ... Cha robh oighre dìreach ann. Ghabh Schellenberg grèim air a" mhionaid agus stèidhich e an deachdaireachd pearsanta aige. Agus aig an aon àm bha e a 'sabaid ri Iapan. Lìbhrig sinn stailc niuclasach, agus phronnadh e fearann an Rising Sun, a" cleachdadh tancaichean pioramaideach dùbailte dèanta de phlastaig. Agus, gu dearbh, bhuannaich e taobh a-staigh beagan mhìosan.
  Bha daoine ann an Iapan còmhla ris na coloinidhean aice. Chaidh hegemony cruinne an Treas Reich a stèidheachadh. Deachdaireachd brùideil, le ìmpireachd nàiseanta. Cha robh na suidheachaidhean airson na Slavs ach beagan socair. Bha iad cuideachd air an aithneachadh mar Aryans, eadhon ged a bha an dàrna clas.
  Bha Schellenberg a" riaghladh gu 1986, nuair a bhàsaich e. Dh'èirich cult ùr... Às deidh Schellenberg, bha Mainstein, mac a' mharasgal achaidh ainmeil, a' riaghladh.
  Tha an ìmpireachd air leasachadh gu teicneòlach agus an sàs ann an leudachadh fànais. Chaidh tuineachaidhean a chruthachadh air a 'Ghealach, Mars, Venus, Mercury, saidealan Jupiter. Mac an duine, an dèidh fuasgladh fhaighinn air dòighean cruaidh, thòisich duilgheadasan a-staigh a 'sgèith gu na rionnagan. Leasaich saidheans nas luaithe na bha e ann an eachdraidh fhìor, agus mar sin bha a h-uile institiud rannsachaidh ag obair ann an aon sgioba. Agus bhrosnaich riaghaltas an t-saoghail sgrùdadh fànais.
  
  
  AN T-SAOGHAL FO Ivan an Tsar uamhasach na Ruis
  Cha deach Ivan the Terrible a phuinnseanachadh, agus mar thoradh air an sin lean a riaghladh.
  An toiseach, ge-tà, phòs an rìgh mòr bana-phrionnsa Sasannach. Agus aig an aon àm lean a 'chogadh ann an taobh an ear. Thog e grunn bhailtean ann an Siberia, nam measg Tobolsk. Chaidh an Tsar Cannon a thilgeil cuideachd.
  An uairsin bha cogadh beag ann leis na Suainich. An turas seo bha na Pòlaichean air an aon taobh ris an Ruis. Bha e comasach barrachd a choileanadh na ann an eachdraidh fìor le bhith a 'toirt Narva le stoirm, agus a-rithist ag ath-ghlacadh bailtean-mòra na Ruis. Às deidh sin, dh'òrdaich Ivan Vasilievich baile mòr a thogail aig beul an Neva. An aon rud ri Peadar Mòr. A-mhàin leis an ainm Andrey-grad. Agus chan eil sin dona.
  Rinn na Ruiseanaich an uair sin sìth ris na Pòlaichean a-rithist. Agus ghabh iad Revel. Ach ghabh an t-arm tsarist a dh'aindeoin sin Vyborg, agus dhaingnich e gu tuath. Bha Ivan the Terrible làidir. Agus bha an ceannard Shuisky gu math tàlantach agus shoirbhich leis an Ruis barrachd no nas lugha ... Bha mac aig an tsar air an robh Pàdraig bho bhana-phrionnsa Sasannach. Chaochail Dmitry ann an suidheachadh neo-shoilleir. Bhàsaich Fedot cuideachd. Mar sin, ann an 1600, an dèidh trì fichead 'sa seachd a' riaghladh, nuair a chaochail Ivan an t-uamhasach, thàinig balach deich bliadhna a dh'aois, Pàdraig Mòr, gu bhith na rìgh ùr. Agus lean e air adhart ri obair athar.
  Bha Boris Godunov na riaghladair aige. Bha a" chiad trì bliadhna duilich air sgàth acras, fuachd agus fàilligeadh bàrr.
  Ach an uairsin cha robh luchd-tionnsgain ann. Agus nuair a thòisich cogadh ùr leis a" Cho-fhlaitheas, bha an Ruis deiseil. Nochd ceannard ùr - Skopin Shuisky. Ann an sgeulachd fhìor, bha e òg air a phuinnseanachadh, ach bha e mar-thà air a dhearbhadh fhèin. Agus a-nis bha e fìor mhath.
  Bhuannaich saighdearan Ruiseanach a bha fo stiùireadh Peter the Great mar-thà ann an 1608 grunn bhuannachdan agus shaor iad Polotsk agus Minsk. An sin ràinig iad Brest, ghabh iad Vilna an ath bhliadhna. An uairsin chaidh Kyiv a shaoradh cuideachd.
  Rinn saighdearan Ruiseanach a' chùis air na Pòlaichean. Chaidh Grodno a ghlacadh cuideachd, agus ràinig saighdearan Ruiseanach Galicia.
  Ach feumar a h-uile rud math a dhearbhadh. Chaidh an t-Suain a-steach don chogadh. Fhuair iad eadhon Vyborg a ghabhail. Ach chaidh a" chùis a dhèanamh air na Suainich, agus thill na saighdearan Ruiseanach Vyborg.
  An uairsin ghabh an t-arm tsarist Lvov cuideachd. Agus thàinig na saighdearan Ruiseanach gu Warsaw.
  Thairg na Pòlaichean sìth don Ruis: a 'tilleadh a h-uile fearann a bha riamh le Kievan Rus. Ach lean Peadar Mòr an cogadh. Chaidh Warsaw agus Krakow a ghlacadh cuideachd. Thàinig Rìoghachd na Pòlainn gu bhith na pàirt den Ruis.
  Às deidh sin, bha socair sealach ann. Dh'fheumadh na chaidh a thoirt a chnàmh.
  Ghluais saighdearan Ruiseanach deich bliadhna an dèidh sin ann an 1620 dhan Chrimea. Agus thug iad buaidh air a" khanate seo, agus ghabh iad cuideachd Azov. Agus fhuair iad cothrom air a" Mhuir Dhubh. Dh'fheuch an Ìmpireachd Ottoman ri sabaid, ach dh'fhuiling e call an dèidh call.
  Ghabh saighdearan Ruiseanach fo stiùir Skopin-Shuisky Istanbul ann an 1625. Agus b 'e seo an soirbheachadh as motha aig an arm tsarist.
  Thuit an Ìmpireachd Ottoman agus thug na Ruiseanaich buaidh air airson deich bliadhna eile. Gus an do thuit Algiers, am pàirt mu dheireadh den ìmpireachd gun duine, ann an 1636. Mar sin thàinig an Ruis gu bhith na dùthaich as motha san t-saoghal an dà chuid a thaobh fearann agus àireamh-sluaigh. Rinn Pàdraig Mòr ath-leasachadh air Orthodoxy le bhith a 'toirt a-steach polygamy agus a' trèigsinn na Trianaid, agus a 'dèanamh an Tsar Ruiseanach mar phrìomh theachdaire an Uile-chumhachdaich. Thug an Ruis ionnsaigh air Ioran ann an 1640 agus ghlac i e. An uairsin chaidh na h-aonadan Ruiseanach a-steach do na h-Innseachan. Cha b" fhada gus an tug iad buaidh oirre cuideachd. Ràinig sinn an Cuan Sèimh cuideachd. Ann an 1653 bha an Ruis mar-thà air pàirt de Indochina a ghabhail. Agus thòisich an cogadh le Ìmpireachd Manchurian.
  Ann an 1660, bhàsaich Pàdraig Mòr, agus chaidh ogha Peadar an dàrna fear suas chun rìgh-chathair. Bha e còig bliadhna fichead a dh'aois. Agus chaidh an cogadh air adhart nas soirbheachaile. Agus ann an 1670 chaidh ceannsachadh Shìona a chrìochnachadh. Agus deich bliadhna an dèidh sin thug iad buaidh air an dà chuid Iapan agus Korea.
  Bha an Ruis Tsarist cuideachd a 'fuireach ann an Indochina gu lèir, a' ruighinn cho fada ri Singapore. Aig an aon àm, thòisich na Ruiseanaich a 'gluasad air feadh Afraga. Chaochail Peadar II ann an 1700. Agus thàinig Ivan an còigeamh mac dha fhèin na rìgh. Bha an righ so cheana ochd bliadhna deug thar fhichead a dh'aois. Thug e cuideachd buaidh air Astràilia, agus lean e air gluasad tro Afraga. Bhuannaich e cha mhòr a 'Mhóir-roinn Dhubh gu lèir. Agus ann an 1725 bhàsaich e, a 'gluasad cumhachd gu Peter an Treas. Mu dheireadh thug e buaidh air Afraga. Agus an uairsin thug e ionnsaigh air an Eadailt. Agus thug e buaidh air gun duilgheadas sam bith. Às deidh sin, thòisich an Ruis air a 'chogadh airson Ameireagaidh. Ghluais na blàran. Às deidh Pàdraig an Treas ann an 1751, thàinig Alasdair a" Chiad chun rìgh-chathair. Thug e buaidh air a" Ghearmailt agus a" mhòr-chuid de dh" Ameireagaidh. Ann an 1781, thàinig Alasdair II chun rìgh-chathair. Goirid, ann an 1789, thòisich ar-a-mach anns an Fhraing. Agus ghlac Tsar Alasdair II e. Agus ann an 1803, chaidh an Spàinn agus Portagail a ghlacadh cuideachd. Chaidh Nicholas I suas don rìgh-chathair ann an 1810. Chuir i crìoch air glacadh nan tìrean mu dheireadh san t-saoghal agus mu dheireadh stèidhich i riaghladh na Ruis san t-saoghal ann an 1825.
  Agus mar sin chrìochnaich an ùine de shìth agus buaireadh sgapte. Thòisich saidheans a 'leasachadh aig astar luath. Tha creideamh air ath-nuadhachadh. Agus thrèig an eaglais gu h-oifigeil teagasg deireadh an t-saoghail. Air an làimh eile, thòisich iad air teagasg - tha duine na ghobha air a shon fhèin, agus bidh e math san t-saoghal, agus dìreach gu math! Agus ann an 1833, chaidh fear dhan fhànais an toiseach. B 'e ìre ùr a bh' ann ann an coileanadh sliochd Rurik.
  Ann an 1841, chaidh turas-adhair chun na gealaich a chumail. Is e seo an tachartas as àirde ann an eachdraidh mac an duine!
  Bidh daoine a" faighinn thairis air àite. Chaidh iad gu Mars ann an 1853. Agus b" e itealan mìorbhaileach a bh" ann. Agus trithead bliadhna às deidh sin, tha speuradairean mu thràth air tadhal air a h-uile planaid ann an siostam na grèine. Ann an 1880, chaidh a 'chiad tuineachadh air a' ghealach a stèidheachadh. Agus an uairsin thàinig e gu bhith na fhìor bhaile.
  Ann an 1895, thòisich a 'chiad lusan a chaidh a leasachadh gu ginteil air Venus.
  Chaidh a" chiad tuineachadh maireannach a stèidheachadh air Mars, agus chaidh caoraich is crodh a thogail.
  Fiù 's ma tha e a-staigh.
  Ann an 1902, thòisich a" chiad turas eadar-rionnagach gu Alpha Centauri. Dh'itealaich an soitheach-fànais airson fichead bliadhna, agus ràinig i an rionnag, chuir e cearcall air agus an uairsin thionndaidh e air ais ... Bha na daoine a bha ag itealaich an sin airson a 'chiad uair air am bogadh ann an cadal fuadain, a chuir maill air a h-uile pròiseas anns a' bhodhaig. Chan e beòthalachd crochte, ach cruth nas doimhne de chadal àbhaisteach. A bharrachd air an sin, ghluais daoine nan cadal, agus cha do rinn na fèithean aca atrophy.
  Ann an 1915, chaidh an dàrna turas eadar-rionnagach gu rionnag Sirius a chuir air bhog, agus bha còir aige a dhol air tìr air planaid a bha gu teòiridheach freagarrach airson leasachadh.
  Thig air tìr, gu dearbh, agus airson a" chiad uair choisich daoine air planaid taobh a-muigh siostam na grèine. Fìor, cha deach beatha a lorg, ach chaidh cuid de mhèinnirean agus bacteria sìmplidh a lorg.
  A bharrachd air an sin, thionndaidh luchd-àiteachaidh òir air a "phlanaid seo, agus tha seo fionnar!
  An uairsin thòisich iad air itealaich nas trice ... Ann an 1941, airson a 'chiad uair, chaidh bàta-fànais nas àirde na astar an t-solais ... Gu dearbh, cha robh Einstein ceart. Tha e comasach gluasad eadhon gu teòiridheach suas gu astar gun chrìoch. Ach, tha grabhataidh cuideachd a" dol thairis air astar an t-solais deich trillean uair.
  Agus thàinig seo gu bhith na prologue gu cruthachadh ìmpireachd fànais .... Ro 2001, bha ceudan de thuineachaidhean air an stèidheachadh mar-thà air diofar phlanaidean anns an galaxy.
  Lorg cuid eadhon tasgaidhean de daoimeanan agus mèinn luachmhor eile.
  Ann an 2020, thòisich a" chiad turas taobh a-muigh an galaxy.
  Is e toradh fìor dhrùidhteach a tha seo cuideachd. Cha deach sìobhaltachd sam bith a lorg ann an galaxy daonna. Choinnich foirmean beatha air na planaidean, ach an fheadhainn as prìomhadail. Cha deach eadhon lusan is beathaichean dà-ghnèitheach a lorg.
  Ach, thuirt an luchd-saidheans sin. Agus dh"fheuch na sagartan eadhon ri tuairmeas a dhèanamh air seo, ag ràdh gu bheil beatha eu-comasach às aonais Dia! Agus chreid mòran ann. Tha ginealach beatha gun spionnadh dha-rìribh eu-coltach. Ach tha deuchainnean air sealltainn gu bheil cruthachadh searbhagan iom-fhillte comasach ann am prionnsapal. Ged a tha iad a 'tuiteam às a chèile. Agus faodaidh bacteria a bhith ann. Agus lorg iad iad. Ach airson dà ghnè a bhith agad? Tha feum air sreath slàn de mhùthaidhean an seo, agus eadhon gus am bi e air a ghleidheadh.
  Tha, anns an galaxy, cha do nochd dhà no trì ghnè an àite sam bith. Agus cha robh ach an dòigh-beatha as sìmplidh air na planaidean. Agus chan eil sin airson a h-uile duine. Bha mòran phlanaidean, eadhon coltach ri gnàth-shìde na Talmhainn, fhathast nan fhàsach. Ach thionndaidh fìrinn nam planaidean fhèin gu bhith gu math mòr. Agus bha gu leòr àiteachan ann airson tuineachadh anns an galaxy. Ma tha a 'phlanaid fada air falbh, faodaidh tu a tharraing suas bhon rionnag. Ma tha e faisg, air an làimh eile, gluais air falbh.
  Rinn adhartas agus saidheans e comasach faighinn thairis air stùcan sam bith.
  Le lorg synthesis thermoquark bha e comasach lùth a tharraing à aon ghram de stuth a tha coltach ri losgadh fichead billean tonna de ghual. Agus is iad seo na cothroman. Agus rinn synthesis thermopreon e comasach lùth fhaighinn dà mhillean uair nas motha na thermoquark.
  Tha mac an duine air a bhith a' leasachadh gu soirbheachail... Ann an 2100, tha astaran air nochdadh mar-thà a dh'fhaodas itealaich thairis air an galaxy ann an dìreach latha. Agus tha e math san fharsaingeachd. Ann an 2200, chaidh a 'chiad dà phlanaid agus rionnag a chruthachadh bho ìre bheag de stuth.
  Ann an 2300, mar thoradh air a bhith a 'lorg abhainn ùine fa leth, chaidh dearbhadh a dhèanamh air comasachd aiseirigh neach, le ceud sa cheud gleidheadh pearsa. Ann an 2400, bha e comasach dha daoine a" chiad turas-adhair a thòiseachadh gu cruinne-cè eile.
  Anns a 'chruinne-cè daonna, chaidh planaidean le dà ghnè beatha agus eadhon planaid fluorine air leth le trì seòrsaichean beatha a lorg. Chaidh beathaichean nas àirde le cànan prìomhadail, creideamh, agus eadhon coltas sgrìobhaidh a lorg cuideachd.
  Ann an 2500, chaidh a 'chiad duine a thoirt a-mach à sruth ùine. Agus a-nis tha am bàs air a cheannsachadh mu dheireadh. Tha daoine air an cruinne-cè aca a mhaighstir le còrr air 100 sextillions de rionnagan.
  Anns a 'bhliadhna 3000, airson a' chiad uair, chaidh cruinne-cè gu lèir a chruthachadh bho dìreach beagan ataman.
  Aig a' cheart àm, bha aiseirigh nam marbh a' dol air adhart. Bha connspaid ann - a h-uile duine a aiseirigh no nach robh? Cho-dhùin sinn gum feum a h-uile duine a bhith air an aiseirigh. Eadhon eucoirich, ach ath-fhoghlam iad agus cùm iad fo smachd.
  Ann an 4000, chaidh am pròiseas airson na mairbh a thoirt a-mach às an abhainn a chrìochnachadh. Tha a h-uile duine a bha a-riamh a "fuireach air a" phlanaid Talamh air neo-bhàsmhorachd fhaighinn. Chaidh am pròiseas cruthachadh universes a chuir air bhog.
  Anns a 'bhliadhna 5000, bha laghan fiosaig gu lèir a' gèilleadh don chinne-daonna. Dh" fhaodadh eadhon leanaban cruinne-cè a chruthachadh. Bha daoine a-nis a" toirt a-steach na fantasasan aca gu lèir.
  Chruthaich an fheadhainn a chaidh aiseirigh bho na mairbh cuideachd cruinne-cè agus dh'ionnsaich iad seo gu luath.
  Anns a 'bhliadhna 10,000, chruthaich mac an duine laghan ùra fiosaig, bith-eòlas, ceimigeachd. Bha a h-uile comas ann an daoine a 'nochdadh mar an comas a bhith a' toirt a-steach fantasasan. Bha sonas agus saoibhreas uile-choitcheann ann.
  
  ZENON POZNYAK Ceann-suidhe BELARUS
  Ann am Belarus, thachair bròn-chluich ann an taghaidhean 1994. Chaidh am prìomh thagraiche dùbhlannach Alexander Lukashenko a mhurt ann an oidhirp murt. Agus mar thoradh air an sin, fhuair Vyacheslav Kebich cuidhteas farpaiseach cunnartach. Ach an luchd-bhòtaidh gu lèir de Lukashenka, is e an cunntas gur e seo gnìomhachas a" phrìomhaire. Agus ghabh e e agus bhòt e airson Zenon Poznyak!
  Agus anns a 'chiad chuairt, bhuannaich Zenon Pozniak le iomall mòr. Tagraiche saidheansan eachdraidheil, stiùiriche Aghaidh Popular Belarus, agus eadhon stiùiriche. Tha am pearsantachd gu cinnteach tarraingeach. Agus air a chomharrachadh le iarann, bidh cruas ann.
  Thòisich Zenon Poznyak, leis a 'chiad cheumannan aige, a' dùnadh sgoiltean Ruiseanach agus a 'cuingealachadh cànan na Ruis. An uairsin chaidh an lagh taghaidh atharrachadh, agus choisinn Front Popular Belarus mòr-chuid sa phàrlamaid. An uairsin chùm Poznyak referendum. Mu aonachadh leis an Roinn Eòrpa, mu inbhe a" chànain Belarus mar an aon chànan stàite. Agus chuir e às don pheanas bàis, agus chuir e dìon air falbh bhon Ruis. Thuirt Zenon Poznyak: Bidh Belarus ann an NATO agus san Aonadh Eòrpach.
  Thug teachd cumhachd Zenon Pozniak buaidh air an Ruis. Thug Alexander Lukashenko, mar a tha fios agad, taic do Yeltsin ann an taghaidhean 1996, mar sin ga chuideachadh gus a bhith air a thaghadh airson dàrna teirm. Bha Zenon Pozniak an aghaidh na dhà.
  Mar thoradh air an sin, chaill Yeltsin an taghadh agus thàinig Gennady Zyuganov gu bhith na cheann-suidhe air an Ruis. Ach chan eil poileasaidh na Ruis air atharrachadh mòran. Lean Zyuganov air adhart leis na h-ath-leasachaidhean, agus chaidh a chur às a leth leis an luchd-taic aige airson cothrom. Agus dh'fhàs e fìor dha-rìribh.
  Ach fhuair Zyuganov grèim air cumhachd. Agus bha e air ath-thaghadh. A bharrachd air an sin, chaidh a chuir dheth gu cuibhrichte airson dà theirm anns an Ruis. Agus ann am Belarus, thog Zenon Poznyak a" chrìoch dà-ùine. Ann an 1999 chaidh Belarus a-steach do NATO. Bha an Ruis comannach ann am faclan, ach ann an da-rìribh lean i an t-slighe gu taobh taobh an Iar. A bharrachd air an sin, thionndaidh Gennady Zyuganov a-mach gu bhith eadhon nas adhartaiche don Iar na Yeltsin.
  Cha robh cogadh ann an Iugoslabhia. Leis nach do chuir an Ruis taic ri Slobodan Milosevic, agus rinn e lasachaidhean sa bhad, agus cha tàinig e gu gnìomhachd armachd. Agus mhair dà mhìle beatha, a bharrachd air deagh dhàimhean leis an Ruis agus NATO.
  Cha robh cogadh ann an Chechnya nas motha. Neartaich Zyuganov siostam Maskhadov, a lean cùrsa a bha a" sìor fhàs pro-Ruiseanach. Fìor, bha an Taliban a" bagairt Afganastan. Ach ann an Aimeireaga bha ionnsaigh cheannairc ann agus rinn saighdearan NATO a' chùis air an Taliban. Agus ann an 2005, chaidh an Ruis fhèin còmhla ri NATO. Thàinig Gennady Zyuganov gu bhith na charaid dlùth dha Ameireagaidh.
  Ach chaidh ùine seachad ... Ann an 2008, thòisich èiginn na cruinne. Anns an Ruis, thòisich aimhreit na radaigeach clì. Chuir iad às leth Zyuganov agus am Pàrtaidh Comannach mu bhrath agus a 'falbh bho bheachdan Lenin. B" e Sergei Udaltsov an ceannard dùbhlannach as follaisiche. Ach cha do chuir iad às do Zyuganov. Thàinig na comannaich fhèin gu bhith nan luchd-buurgeois agus nan luchd-calpa. Rinn iad laghan dhaibh fhèin agus bha cumhachd aca. Bha Zenon Pozniak cuideachd na cheann-suidhe maireannach, ach bha e dìcheallach dha na Stàitean Aonaichte. Agus mar sin, a dh'aindeoin a ùghdarrasachd, bha e gu math freagarrach airson Ameireaga. Agus cha robh ach an taobh chlì radaigeach airson a chuir às.
  Lean an Ruis cùrsa pro-Ameireaganach... Eu-coltach ri Yeltsin agus Putin, bha Zyuganov umhail dha Ameireagaidh. A bharrachd air an sin, b 'e dìreach an fhìrinn gur e comannach a bh' ann a rinn e na b 'fheàrr na Ameireaganach. Leis gu robh e na b 'fhasa dha cluich air gràdh-dùthcha.
  Ann an ùine ghoirid thug an Aonadh Eòrpach a-steach an Ruis na sgrìobhadh. Agus dùthchannan CIS eile. Agus nuair a chaidh Zyuganov a thaghadh ann an 2016 airson teirm eile, an dèidh dha riaghladh airson fichead bliadhna agus a bhith air a thaghadh airson an t-siathamh uair, chaidh ionnsaigh a thoirt air. Coltach, a ghràidh, dè cho fada "s as urrainn dhut suidhe air an rìgh-chathair? Tha e mì-mhodhail mu thràth! Is dòcha gu bheil an t-àm ann falbh. Ach cha robh Zyuganov airson falbh. Agus chaidh taghaidhean 2020 a chumail mar-thà fo ar-a-mach coronavirus. Agus aig an aon àm anns an Ruis agus Belarus. Bha Zyuganov agus Zenon Poznyak mar-thà seachdad 's a sia bliadhna a dh'aois. Ach lean iad gu teann ri cumhachd. Agus cha robh iad airson falbh.
  Ann am Belarus, bha an eaconamaidh gu ìre mhòr àbhaisteach. Ach tha an coronavirus air na duilgheadasan a dhèanamh nas miosa. Agus thog an taobh chlì ùr bratach an ar-a-mach. Agus chuir iad às leth Zenon Poznyak airson foill taghaidh mòr.
  Anns an Ruis, cuideachd, an aimhreit air an taobh chlì. Agus tha Zyuganov air a thaghadh mar-thà airson an t-seachdamh teirm ... Ach cuideachd fo stiùir an coronavirus agus chan ann gu tur onarach. Agus an seo, cuideachd, rinn na daoine ar-a-mach. Ach chuir na poileis stad air na h-aimhreitean fhathast.
  Zenon Poznyak, gur dòcha gur e an teirm aige an tè mu dheireadh agus gun toir e seachad a dhreuchd don fheadhainn as òige. Agus tha sin dha-rìribh sia bùird air fhichead cus.
  Ach feumaidh sinn dèiligeadh ris a" coronavirus. Agus an uairsin bidh beatha shona agus sunndach a-rithist.
  Thuirt Zyuganov cuideachd gur e an seachdamh teirm aige an tè mu dheireadh aige. San fharsaingeachd, bheir seachd teirmean toileachas. Agus bidh co-mhaoineas anns an Ruis. Agus cruthaichidh iad banachdach, agus bidh e nas fhasa don h-uile duine.
  Agus dh'èist daoine ri seo ... Gu dearbh, tha e coltach gu bheil e math gu leòr a bhith a 'fuireach anns an Ruis. Thug na comannaich barrachd saorsa seachad na bha iad fo Putin. Mar eisimpleir, chaidh alcol a reic air an oidhche. Agus lionn ann an stàilichean, agus chaidh a sanasachd air telebhisean a thoirmeasg. Agus le tombaca bha e na bu buige. Agus thòisich iad eadhon air marijuana a dhèanamh laghail. Agus pòsaidhean aon-ghnè.
  Bha an tè mu dheireadh, co-dhiù, Zyuganov gu pearsanta a 'bualadh troimhe. A bharrachd air an sin, bha eadhon am Pàpa fhèin a 'moladh leigeil le leithid de phòsaidhean a bhith air an crùnadh, a dh' adhbharaich freagairt iom-fhillte san fharsaingeachd. Ach faodaidh na meadhanan buaidh a thoirt air beachdan a" phobaill.
  Ann an cuid de dh"àiteachan, tha siùrsachd air a bhith laghail mu thràth. Bha, bha barrachd is barrachd saorsa anns an Ruis. Agus thàinig na comannaich gu bhith nan Libearalaich eudmhor. Agus tha e gu cinnteach mìorbhailean ann an criathar.
  Ach san fharsaingeachd tha e nàdarra. Lean Gennady poileasaidh nas taobh an Iar na oighre Yeltsin Putin. Nam measg, air sgàth 's gur e comannach a bh' ann.
  Agus tha seo loidsigeach.
  Lean na comannaich cuideachd air adhart leis a" phoileasaidh airson prìobhaideachadh, barrachd seilbh phrìobhaideach san eaconamaidh.
  San fharsaingeachd lean Zyuganov poileasaidh càirdeas le Sìona. Agus shoirbhich leis gu ìre.
  Ach bha na Stàitean Aonaichte blàth is càirdeil cuideachd... cha tàinig Trump gu cumhachd. Agus bha Hillary Clinton ann. Chaidh a taghadh airson dàrna teirm. Anns na Stàitean Aonaichte, chan eil an coronavirus air leasachadh cho làidir fo cheann-suidhe boireann "s a tha e fo Dhòmhnall Trump.
  San fharsaingeachd, bha Ameireaga air àrdachadh nach fhacas a-riamh. Thuirt mòran: tha cumhachdan nas àirde a" toirt taic do bhoireannaich. Agus gu dearbh, ciamar as urrainn dha fortan an gnè as laige a thoirt air falbh, no an gnè cothromach. Agus shàbhail an coronavirus fo cheann-suidhe boireann na Stàitean Aonaichte.
  Rinn Zenon Poznyak beagan ath-leasachaidhean ann am Belarus. Rinn e prìobhaideachadh air seilbh, lughdaich e cìsean, agus leasaich e gnìomhachas prìobhaideach. Agus thug e air ais na poileis cuideachd, agus rinn e ath-bheothachadh air na seirbheisich faisisteach gu lèir. An toiseach Ostrovsky. Agus gu dearbh thog a" chomhairle sa mheadhan, ris a" bhratach.
  Thòisich Hitler air fhoillseachadh agus air a mholadh. Agus a 'leagail carraighean Sòbhieteach. Nam measg Lenin. Agus an àite sin, thòisich na sràidean air an ainmeachadh às dèidh nam poileas. Agus gu dearbh bha e fionnar.
  Is e an dàimh leis an Úcráin an fheadhainn as blàithe. Ann am Minsk, chaidh an t-sràid ainmeachadh air Stepan Bandera. Agus aon sràid eile air ainmeachadh an dèidh Dzhokhar Dudayev. Chaidh filmichean a dhèanamh mu nàiseantach Belarus. Agus tha cànan na Ruis cuingealaichte. Ach chan eil casg iomlan ann. Mar sin anns an Ruis tha siostam pro-Western, agus tha e san Aonadh Eòrpach agus NATO.
  Leudaich an t-Aonadh Eòrpach agus thàinig e gu bhith na Aonadh Euro-Àisianach. Cha robh a bhith a" fuireach ann am Belarus dona a thaobh stuthan. Bha mòran saorsa ann cuideachd. Chuir e tòrr Roinn Eòrpa nam chuimhne. Tha an siostam gu foirmeil ioma-phàrtaidh, ach tha smachd aig an Aghaidh Popular Belarus.
  Tha Pàrtaidh Comannach ann am Belarus cuideachd, ach tha e na aghaidh foirmeil agus pòcaid.
  Tha dàimhean leis an Ruis gu ìre mhòr fulangach. Agus eadhon càirdeas leis na Pòlaichean.
  An àite an rubles, tha thaler ann, a tha timcheall air co-ionann ris an Euro. Tha an atmhorachd cha mhòr neoni.
  Tha daoine san fharsaingeachd gu ìre mhòr riaraichte le Poznyak. Tuarastal còrr is mìle dolar. Tha cion-cosnaidh ìosal, cha mhòr nach eil prìsean ag èirigh. Lorgar an cànan Ruiseanach cuideachd. Dh'fhosgail iad eadhon sgoiltean Ruiseanach an seo agus an sin.
  Tha alcol saor agus ga reic timcheall a" ghleoc anns a h-uile stàile. A bharrachd air pornagraf a tha ri fhaighinn. Tha saorsa iomlan air an eadar-lìn.
  Agus cò eile a tha feumach air Lenin? An àite sin, bha spèis mhòr aig seann phoileas. Agus tha Zenon Pozniak moiteil às.
  Suaicheantas Tòir Belarus, agus is e White-Red-White a" bhratach. Uile gu lèir, tha e math.
  Thog iad dusan ionad cumhachd niuclasach agus reic iad dealan ris an Roinn Eòrpa. Aig an aon àm, tha Belarus air mòran rathaidean agus autobahns a thogail.
  Tha teampaill gan togail cuideachd, gu h-àraidh mòran Chaitligeach. Tha, tha spèis mhòr aig Caitligich ann am Belarus.
  Chaidh eadhon an eaglais Chaitligeach as motha san t-saoghal a thogail ann am Minsk. Agus bha Zenon Pozniak uabhasach moiteil às. Agus bha an eaglais gu math brèagha le cruinneagan òir, a rèir traidisean Orthodoxy. Chùm am Pàp agus am Patriarch Moscow grunn choinneamhan agus dh'aonaich iad ann an càirdeas ann an Crìosd.
  Gu inntinneach, cha deach Saddam Hussein a sgrios, ach thuit e fo Ameireagaidh, agus thàinig i gu bhith na vassal umhail aice. Agus gu dearbh bha e na iongnadh mòr. Bha e soilleir cò tha làidir, tha e a" riaghladh.
  Tha Sìona air beagan maill a chuir air leasachadh. Agus ann, cuideachd, tha na daoine draghail, gu bheil iad ag iarraidh atharrachaidhean deamocratach.
  Tha duilgheadasan aig an t-saoghal, gu dearbh, fhathast. Ach dòigh air choireigin nas fhasa agus nas socraiche. Gheall Zenon Poznyak, a chaidh a thaghadh gun a bhith airson an t-seachdamh teirm, falbh aig a 'cheann thall agus gèilleadh don òigridh. Is dòcha eadhon boireannach. Agus fhuair a h-uile duine fàilte mhath air.
  Agus Ministear Cùisean Cèin na Ruis airson cairteal linn, Vladimir Zhirinovsky. A tha dèidheil air gu mòr, co-dhiù ann am faclan Ameireagaidh, còraichean daonna agus luachan an Iar.
  
  AN T-SAOGHAL LUACHMHOR AN TSAR RUSSIA
  Cha do bhàsaich an Àrd-mharaiche Makarov ... Dh'atharraich slighe bàta-cogaidh Petropavlovsk beagan, agus dh'fhuirich an ceannard uirsgeulach cabhlaich beò. Agus cha deach an soitheach a mhilleadh.
  Dìreach beagan mheatairean chaidh an soitheach seachad air an taobh chlì, agus cha do dh'atharraich ach a leithid de thrifle aig an aon àm mar a thachair don ìmpireachd agus a 'phlanaid Talamh gu lèir.
  Lean Admiral Makarov air a bhith a 'trèanadh sguadron na Ruis gu dian agus a' cleachdadh dhòighean ùr-nodha. Chaidh raointean seilg seachad, chaidh soithichean millte ath-nuadhachadh.
  An seo chaidh ribe inntinneach a thabhann don àrd-mharaiche. Leis gun deach sguadron Togo fad na h-ùine seachad air an aon shlighe, bhiodh e comasach mèinnean a sgapadh air an t-slighe. Ann an fìor eachdraidh, chaidh aon sgriosadair a-steach pasganan de mhèinnean sgapte agus dà long-cogaidh fodha. Agus an uairsin sgap dusan sgriosadairean mèinnean. Agus mar thoradh air an sin, chaidh dusan bàta Iapanach a spreadhadh.
  Bha clisgeadh ann, agus thug sguadron na Ruis ionnsaigh air an samurai, a bha a" losgadh gun lethbhreith ann an clisgeadh. Agus mar thoradh air an sin, chaidh i fodha dusan bàta eile. Agus chaidh Admiral Togo fhèin a ghlacadh. Chaidh cumhachd Iapan aig muir a lagachadh. Ach cha tàinig e gu crìch an sin.
  Lean an Àrd-mharaiche Makarov air tòir an samurai gus an deach e fodha na soithichean aca gu lèir. Agus bha Iapan gun dìon. Chaidh na saighdearan aice ann an Coirèa a chuir fodha agus a ghlacadh.
  Ach cha robh na samurai ag iarraidh sìth. Agus thàinig arm an tsarist air tìr anns a 'bhaile. Agus mìorbhaileach iongantach. Thionndaidh Kuropatkin a-mach nach e meadhanach mòr a bh "ann, ach ceannard comasach. Rinn e a" chùis air na Seapanach agus ghlac e am Mikado. Mar thoradh air an sin, ghlac an Ruis dùthaich na grèine ag èirigh gu tur. Agus an uairsin chaidh referendum a chumail agus thàinig Iapan gu bhith na roinn Ruiseanach. Agus chuir Nicholas II ris an tiotal aige - an mikado Iapanach.
  Thàinig Mongolia, Manchuria, Korea gu bhith na roinnean Ruiseanach. Tha an t-arm rìoghail air fàs gu mòr.
  Theich an Ruis bhon chrìonadh co-cheangailte ris an ar-a-mach. Agus bha an eaconamaidh aige na bu leasaichte, agus bha an t-arm iomadach. Cha robh aimhreit ann, no Duma Stàite gòrach, gun fheum. Bha na tancaichean fhèin aig an Ruis Tsarist, eadhon ged a bha iad aotrom, ach sùbailte. Agus gunnaichean nas cumhachdaiche, agus barrachd bayonets, sabers, gunnaichean inneal. Thionndaidh ùr-ghnàthachadh Ruiseanach gu bhith na inneal math: cairt.
  Chaidh aig tancaichean ron chogadh air a dhol a-steach don t-sreath, agus thug iad buaidh air cùrsa a" chogaidh. Bha Admiral Makarov fhathast beò agus gu math. Agus dh'àithn e do chabhlach na Ruis na Gearmailtich a bhriseadh aig muir.
  Thòisich an cogadh ann an 1914 agus bhon fhìor thoiseach chaidh e gu soirbheachail airson an Ruis tsarist. Gu ìre nas fheàrr, chuir aonadan Ruiseanach le tancaichean aotrom "Luna" -2 na Gearmailtich às. Agus chaidh e air adhart gun bhriseadh. Rinn Kuropatkin a' chùis air a' Ghearmailt, rinn Brusilov a' chùis air an Ostair-Ungair. Agus thàinig an cogadh gu crìch ron Dùbhlachd nuair a chaidh Berlin a ghlacadh.
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air an Tuirc, a fhuair cuideachd air a dhol a-steach don chogadh. Agus bhuannaich an Ruis tsarist le misneachd.
  Bha buaidh aig a" Chiad Chogadh agus fìor bhuannachd. Fhuair an Ruis Tsarist tìrean mòra. Klaipeda, Galicia, Poznan, sgìre Krakow. A bharrachd air rìoghachd nan Seiceach, Slòcaia, Ungairis. Leudaich Romania an sgìre aice, ach thàinig e gu bhith na vassal Ruiseanach. Thàinig Iugoslabhia gu bhith na vassal air an Ruis cuideachd.
  Chaidh an Tuirc a roinn agus a dhol à bith bho mhapa poilitigeach an t-saoghail. Thàinig Asia Minor, ceann a tuath agus meadhan Iorac, ceann a tuath Shiria agus Palestine gu bhith na Ruis. Ach thill am prìomh rud gu Constantinople agus an caolas.
  Ciamar a leudaich an ìmpireachd ìmpireil?
  Ach chan e sin uile. Roinn an Ruis agus Breatainn Saudi Arabia cuideachd. An uairsin chaidh Iran - am meadhan agus an taobh tuath dhan Ruis. Agus an uairsin Afganastan.
  Agus lean seo gu roinneadh thìrean.
  Leasaich eaconamaidh na Ruis fo Tsar Nicholas II gu luath. Agus cha mhòr gun do bhuail eadhon an Ìsleachadh Mòr ann an 1929 ri Ìmpireachd Romanov. Agus ann an 1932, Nicholas II, a 'gabhail brath air gu bheil na Stàitean Aonaichte air a lagachadh gu mòr eaconamach, dh'iarr tilleadh Alasga. Dhiùlt Ameireaga. Agus air 1 Faoilleach, 1933, thòisich an cogadh eadar an Ruis agus na Stàitean Aonaichte.
  Ghabh Canada taobh Ameireagaidh. Chaidh Cabhlach a" Chuain Shèimh a stiùireadh le oileanach airidh air an Àrd-mharaiche Makarov Kolchak. A chòmhdaich e fèin le glòir.
  B" e tancaichean Ruiseanach an fheadhainn a b" fheàrr san t-saoghal, b" e plèanaichean an fheadhainn a bu làidire. Agus is e an cabhlach an fheadhainn as foirfe. Agus cuideachd heileacoptairean, a bha aig an àm sin a-mhàin anns an Ruis.
  Bha a h-uile càil leis an rìgh. Agus tha Ameireagaidh gu fìrinneach lag. Chan eil mòran tancaichean aice agus tha iad sin seann-fhasanta. Tha itealain lag agus seann-fhasanta. Agus chan eil ach an nèibhidh gu ìre mhòr iomadach. Agus chaidh an cogadh o thùs ann an aon gheata. A bharrachd air an sin, anns an Ruis thog iad rathad-iarainn gu Chukotka fhèin. Agus tha an solar air leasachadh gu mòr.
  B" e Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov, agus Kaleidin an luchd-leantainn làidir gu Brusilov agus Kuropatkin. Tha iad air sealltainn gu bheil iad nan stiùirichean làidir.
  Agus bha na tancaichean Ruiseanach gun choimeas agus mar sin fo thuil. Cha robh mòran tancaichean aig na h-Ameireaganaich, agus bha eadhon an fheadhainn seann-fhasanta agus lag. Tha itealain cuideachd seann-fhasanta agus lag. Agus chan eil ach an nèibhidh gu math iomadach. Ach gu dearbh, tha an dà chuid càileachd agus eòlas, agus trèanadh luchd-obrach, nas ìsle na na Sòbhieteach.
  Tha, agus tha Kolchak na chomanndair cabhlaich air leth. Agus feumaidh mi ràdh gu bheil e gu math fionnar.
  Tha heileacoptairean Sikorsky cuideachd air leth cumhachdach agus millteach. Agus tha e a 'toirt buaidh.
  Cha do mhair na SA fada. Beagan a bharrachd air leth-bhliadhna. Tha arm na Ruis gu math làidir agus iomadach. Am measg rudan eile, fo smachd an ìmpireachd tsarist mar-thà na phàirt mhòr de Shìona. Agus thug seo meud mòr dhan arm. Agus fhuair i thairis air meud agus càileachd.
  Thàinig na Stàitean Aonaichte gu bhith na roinn den Ruis, mar Canada. Agus dh'fhàs Ìmpireachd na Ruis mòran nas làidire.
  Agus tha an comas eaconamach aige air fàs uamhasach agus a" chiad fhear san t-saoghal. Seo an cumhachd.
  Fìor, bha Gearmailt Nadsaidheach ann cuideachd. Ann an 1937, chuir Hitler ceangal ris an Ostair. Agus rinn an ìmpireachd aige caidreachas leis an Eadailt agus Breatainn. Ged a bha eas-aonta ann leis an Fhraing. Bha Nicholas II buailteach do Germanophilism. Ach bha Hitler air a mhealladh chun an ear... Ach bha eagal air an Fuhrer fhèin ron USSR chumhachdach. Agus mhol e coloinidhean na Frainge, na Beilge, Bhreatainn agus na h-Òlaind a roinn. Chuir Mussolini an cèill cuideachd gu robh e deònach a bhith còmhla ris an Ruis. Agus mar thoradh air an sin, chaidh co-bhanntachd de stàitean meadhanach a chruthachadh.
  Agus mar sin, air 1 Sultain, 1939, thug a 'Ghearmailt ionnsaigh air an Fhraing, a' Bheilg, agus an Òlaind, agus còmhla riutha Breatainn. Agus thug an Ruis tsarist ionnsaigh air na coloinidhean ann an Àisia agus nas fhaide air adhart gu Afraga. Mussolini a-steach don chogadh an dèidh sin, an dèidh feitheamh beagan. Thàinig an Ruis Tsarist air adhart gu soirbheachail, a 'glacadh coloinidhean Bhreatainn ann an Àisia agus a' Chuan Shèimh, a bharrachd air na Frangaich. Anns a 'chiad dà mhìos, chaidh na h-Innseachan, ceann a deas Ioran, agus cha mhòr a h-uile duine de Indo-China, agus a' mhòr-chuid de sheilbh Bhreatainn agus Frangach anns an Ear Mheadhanach a ghlacadh. Chaidh an t-arm rìoghail a-steach don Èiphit.
  Bha na Gearmailtich air an aghaidh a" fuireach anns a" mhòr-chuid den Bheilg, pàirt den Òlaind, ann am pàirt den Fhraing. Ach cha do shoirbhich leotha gu mòr. Cha robh a" Ghearmailt fhathast air ullachadh ceart airson cogadh. Bha an nàmhaid na bu mhotha de na saighdearan, agus gu sònraichte an luchd-obrach agus na gunnachan-airm. Agus bha eadhon barrachd roinnean sgiobachd aig na Càirdean.
  A bharrachd air an sin, cha deach am plana mìorbhaileach a chaidh a chuir an gnìomh ann an eachdraidh fìor ann an 1940 a leasachadh. Agus thàinig na Gearmailtich air adhart san t-seann dòigh agus cha robh iad cho soirbheachail.
  Mìos an dèidh sin, ghlac saighdearan Ruiseanach a h-uile càil ann an Àisia agus a 'Chuan Shèimh agus thàinig iad air tìr ann an Astràilia. Aig deas ghlac iad an Ear Mheadhanach. Agus cuideachd an Èiphit, a "toirt ionnsaigh air Ethiopia, Sudan, Libia agus mar sin air adhart.
  Thàinig na Gearmailtich air adhart, beagan bogte sìos ann am batail leis na Frangaich. Fìor, thug iad a 'Bhruiseal.
  Thionndaidh Hitler gu Tsar Nicholas II airson cuideachadh. Dh'aontaich e. Ach an toiseach, rinn na Ruiseanaich grèim air Afraga. An seo is e am prìomh dhuilgheadas an talamh, am pìos conaltraidh, dìth rathaidean. Agus chuir seo bacadh air barrachd air saighdearan beaga nan Caidreach.
  Ghlac na Ruiseanaich Afraga gu lèir ann an trì mìosan, agus mu dheireadh b 'urrainn dhaibh hegemony a stèidheachadh.
  Agus an uairsin sa Mhàrt 1940, chuir saighdearan Ruiseanach-Gearmailteach ionnsaigh air bhog an-aghaidh Paris. Taobh a-staigh mìos gu leth, chaidh ionnsaigh a thoirt air an Fhraing.
  Agus san Lùnastal 1940, thàinig tìr ann am Breatainn às a dhèidh ... Thuit Lunnainn, ann an dà sheachdain chaidh Sasainn agus a' Chuimrigh a ghlacadh.
  Chrìochnaich an cogadh nuair a ghabh na coloinidhean agus na h-uachdaranachdan uile an seilbh, agus Breatainn. Tha sgaradh an t-saoghail air a dhol seachad. Fhuair an Ruis cha mhòr a h-uile coloinidh Allied. Fhuair a" Ghearmailt air ais na chaidh a chall sa Chiad Chogadh, agus na crìochan air taobh an iar 1914, a bharrachd air Namibia. Fhuair an Eadailt Ethiopia agus Tunisia. Bha a" Bheilg agus an Òlaind agus Lucsamburg air an gabhail a-steach san Treas Reich le beagan fèin-riaghlaidh. Chaill an Fhraing agus Breatainn na coloinidhean aca gu lèir, agus dh'aithnich iad dìon na Ruis thairis orra fhèin. Mar sin chrìochnaich an cogadh.
  Anns an Fhaoilleach 1941, Nicholas II, an dèidh faighinn seachad air ann an glòir airson còrr is dà fhichead 's a sia bliadhna, bhàsaich e, a' dol sìos ann an eachdraidh mar am monarc Ruiseanach as motha a-riamh agus sluagh. Chaidh a leantainn le a mhac Peadar Alekseevich, no Pàdraig a 'Cheathramh, aig aois naoi. Fon e, gu dearbh, chaidh riaghladh a stèidheachadh.
  Tha an Ruis air a thighinn gu bhith na hegemon cruinne, agus tha an arm aice gun àireamh. A-cheana ann an 1943, chaidh a 'chiad cosmonaut Ruiseanach dhan fhànais.
  Agus ann an 1949, chaidh na Ruiseanaich chun na gealaich ... Ach chan eil seo ach toiseach an space gong. Bhiodh a h-uile dad gu math, ach ...
  Cha b' urrainn do Hitler cur an aghaidh agus air 20 Giblean, 1953 thug e ionnsaigh air an Ruis, a' tòiseachadh cogadh. Bhruidhinn mac Mussolini, a bharrachd air Franco agus Salazar, air a thaobh. Agus ghluais iad gu Tsarist Ruis.
  A-nis tha cothrom aig ogha Nicholas II e fhèin a dhearbhadh agus cliù a chosnadh air feadh an t-saoghail.
  Gu dearbh, cha robh na Gearmailtich comasach ach an toiseach a dhol a-steach. Agus an uairsin chuir saighdearan na Ruis, a 'tarraing suas feachdan a bharrachd, frith-ionnsaigh air bhog. Bha oilbheum gu math soirbheachail 's an Eadailt. Thuit Mussolini Jr. gu sgiobalta. Ann an Afraga, chaidh na h-Eadailtich a bhualadh gu sgiobalta cuideachd. Anns a 'chiad dà mhìos, rinn arm an tsarist a' chùis air an Eadailt, agus ghlac iad a h-uile coloinidh nàmhaid ann an Afraga. Agus thilg iad na Gearmailtich dhan Oder.
  An uairsin a-rithist chaidh an ionnsaigh agus san Lùnastal Berlin a ghabhail. Agus an uairsin an oilbheum agus tràth san t-Samhain 1953, bha an Treas Reich làn còmhnaidh. Chaidh aig Hitler air teicheadh gu Argentina. Ach bha saighdearan Ruiseanach air a thòir. Agus ann an 1954, chaidh buaidh a thoirt air Ameireagaidh Laidinn gu lèir. Chaidh Hitler a lorg sa Ghearran 1955. Bha deuchainn ann ... Agus air 20 Giblean, 1956, chaidh am Fuhrer a chrochadh.
  Mar sin chuir seo crìoch air a" chùrsa-beatha mhì-fhortanach seo aig neach-brathaidh. Cho-dhùin Pàdraig an Ceathramh aonachadh agus toirt a-steach a h-uile dùthaich ann an Ìmpireachd na Ruis, ag aonachadh daonnachd. Agus chòrd e ri mòran dhaoine cuideachd.
  Agus mar sin thàinig aon ìmpireachd de sheòrsa aonadach air adhart ann an 1970. Aon dùthaich mhòr an Ruis.
  Agus tha pròiseas leasachaidh ann air siostam na grèine agus àite. Agus bidh a h-uile dad a" fàs nas sìtheile agus nas ro-innseach.
  Agus a-nis, ann an 1975, tha cosmonauts Ruiseanach mu thràth air Pluto. Agus tha a h-uile planaid de shiostam na grèine air a cheannsachadh.
  Agus an uairsin itealain a-steach don fhànais agus gu na rionnagan. Agus tha na tursan-adhair sin gu math drùidhteach.
  Ann an 2000, thòisich a 'chiad turas eadar-rionnagach. Agus deich bliadhna an dèidh sin sgèith iad chun a 'chiad phlanaid Sirius.
  Agus ann an 2022, chaidh astar an t-solais thairis air airson a 'chiad uair air bàta-rionnag. Agus tha sin sgoinneil.
  Ro 2500, bha an cinne-daonna air sluagh a ghabhail anns an galaxy.
  Ron bhliadhna 3000, bha daoine air oir na cruinne a ruighinn.
  Ron bhliadhna 4000, bha na h-aibhnichean ùine fa leth air am fosgladh agus thug iad an iuchair gu neo-bhàsmhorachd agus aiseirigh nam marbh.
  Ron bhliadhna 5000, bha iad air ionnsachadh a bhith a 'cruthachadh cruinne-cè agus a' toirt a-steach a h-uile laghan bunaiteach fiosaig.
  Ron bhliadhna 10,000, dh'èirich daoine na mairbh gu lèir, agus dh'ionnsaich iad gu tur dìomhaireachdan na cruinne-cè agus dh'fhàs iad cha mhòr uile-chumhachdach, a 'cruthachadh cruinne-cè. Am measg nan aiseirigh bha Adolf Hitler. Chaidh a chur dhan phrìosan airson ath-fhoghlam.
  Ron bhliadhna 20,000, tha smachd aig daoine demiurge air an hypermegaverse. Tha iad hyper-omnipotent agus gu tur toilichte. Chan e a-mhàin gu bheil na h-uile air an aiseirigh o na mairbh, ach cha do bhàsaich iad idir. Coileanadh iomlan neo-bhàsmhorachd. Tha a h-uile miann air a choileanadh. Agus san fharsaingeachd - tha a h-uile dad cho iongantach is gu bheil na cothroman airson a h-uile duine cha mhòr gun chrìoch!
  
  Tha Bruadar HITLER ag atharrachadh EACHDRAIDH PLANA TALAMH A-rithist
  B" fheudar do shaighdearan Ameireaganach a-mach à Honduras aig deireadh a" Ghearrain agus tràth sa Mhàrt. Ghluais an t-sabaid gu ceann a deas Mexico. Dh'atharraich na ceithir nigheanan ainmeil an tanca chun an atharrachaidh as ùire air an E-50. Tha an càr fìor ùr-nodha, fo smachd joysticks, gu ìre mhath aotrom aig 65 tonna le einnsean de 1550 each-chumhachd.
  Tha an armachd aghaidh 250 mm, tha an armachd taobh 170 mm, agus eadhon aig leathad mòr. Ach air sgàth seo, tha na caileagan anns an tanca beagan gann. Chan eil e cho comhfhurtail an seo mar anns an "Tiger" -2, agus mar sin tha an càr air a dhlùthadh agus gu sònraichte an cruth. Ach a-nis chan urrainn dha tancaichean Ameireaganach a dhol a-steach don tanca, eadhon nuair a bhios iad a" losgadh air an taobh faisg air làimh. Tha an leithid de dhìon comasach air seasamh an aghaidh sealladh an IS-2.
  Tha na caileagan toilichte agus bidh an càr a 'dol gu math luath. Tha Gerda, a" putadh air putanan an luing gàirdeachais, ag ràdh:
  - Seo inneal! Dìreach sàr-obair!
  Fhreagair Charlotte:
  - Tha na taobhan gu math leathad agus tha an òrd cumhang, cha mhòr nach eil mullach ann. Chan urrainn dhut a dhol tro inneal mar sin, ach chan eil e comhfhurtail!
  Thuirt Gerda gu deònach:
  - Ach èifeachdach! Agus gu tur do-ruigsinneach!
  Fhreagair Magda le gàire:
  - Mar a chì sinn, tha Dia a" toirt taic don Ghearmailt!
  Rinn Cairistìona gàire agus fhreagair i:
  - Bidh sinn a" buannachadh buadhan sinn fhìn! Agus is e seo cridhe ar ro-innleachd!
  Thuirt Gerda le sunnd:
  - Gu ruige o chionn ghoirid, bha coltas gu robh an tanca "Lion" dhuinn mar chrìoch foirfeachd. Agus a-nis tha an càr fichead 'sa còig tunna nas aotroime, a' dol thairis air an "Leòmhann" an dà chuid ann an armachd agus armachd, agus gu sònraichte ann an coileanadh dràibhidh. Mar sin chan urrainn dha Ameireagaidh ar briseadh!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Na bris e! Brisidh sinn iad uile!
  An seo ann an sealladh Magda nochd "Sherman". Chuir an nighean teilgean dìreach chun targaid. Bhris an càr.
  Ach, feumar aideachadh gu bheil na h-Ameireaganaich ann an togail tanca gu sònraichte air an cùlaibh. "Sherman" gu soilleir nach eil a 'tarraing ann an sabaidean, agus "Pershing" a-mhàin beagan nas fheàrr. A bharrachd air an sin, nochd na Pershings anns an t-sreath a-mhàin aig toiseach na ceathrad 's a còigeamh bliadhna, agus anns na crìochan aca tha iad coltach ris a' mhodail tràth Panther. Bidh E-50 a" bualadh air Ameireaganaich aig astar nas motha na còig cilemeatair.
  Tha na caileagan gu math moiteil às a leithid de shàr-chomais anns na buill-airm aca. Agus bidh iad a" feadaireachd òrain.
  Bidh Magda a" losgadh a-rithist, a" bualadh troimhe, an turas seo na Sherman le sgiath, agus a" crathadh:
  - Sgaoil am ball agus ruith e air falbh aig gallop!
  Cha do chuidich eadhon na sgàileanan "Sherman". Tha tanca Gearmailteach ga dhràibheadh fhèin. A" pronnadh saighdearan-coise le bratagan. Òrain nighean a ' fìdeag air harmonicas. A 'sgoltadh fuil fo na rollaichean. Bidh an tanca a 'gluasad luath gu leòr, agus tha na slighean aige nas adhartaiche agus nas so-ruigsinneach, fhad' sa tha iad gu math aotrom.
  Tha na caileagan a' feadalaich... Tha Gerda ag ràdh:
  - Is e Mexico an dùthaich mu dheireadh air an t-slighe gu na SA. Tha sinn mu thràth air uimhir de dhiofar phrìomh-bhailtean a ghabhail. Agus thug uimhir de dhùthchannan buaidh! Thòisich sinn a" chiad cheannsachadh às an Ostair agus a-nis tha sinn a" gluasad gu Mexico City! Tha an companaidh armachd againn na chompanaidh glòrmhor!
  Fhreagair Cairistìona gu loidsigeach:
  - An toiseach, tha sinn nas fheàrr na an luchd-dùbhlain againn ann am buidheann. Is e dùthaich bheag a" Ghearmailt. Is e na Gearmailtich na daoine as smachdail agus as eagraichte san t-saoghal. A bharrachd air siostam Sòisealach Nàiseanta totalitarian. A chuir cuideachd neart agus eagrachadh rinn. - Ruith a' chaileag a cas-rùisgte ri taobh armachd a' chaoil agus lean i oirre. - An uairsin tàlantan sgoinneil ar seanailearan agus, an toiseach, Hitler. Tha sinn air ar luchd-dùbhlain a bhriseadh mean air mhean. Agus an uairsin fhuair iad an teicneòlas as fheàrr san t-saoghal. Mar sin a-nis tha buaidh againn air thoiseach oirnn! Agus tha an Treas Reich a" fosgladh a sgiathan thairis air an t-saoghal!
  Thuirt Charlotte gu reusanta:
  - B'e an geamhradh bu mhiosa na dhà-fhichead. Rinn sinn a" chùis air ann an Afraga agus faisg air Moscow. Dh'fhàg iad Tikhvin agus Rostov-air-Don. Agus eadhon Kharkov chaidh a ghlacadh leis na Sòbhietich. Agus chaidh na Stàitean Aonaichte a-steach don chogadh nar n-aghaidh. Sin nuair a bha e coltach: nach do ghluais na lannan nar fàbhar agus an dubh-aigein air thoiseach oirnn. Ach thug an earrach buadhan ùra dhuinn. Agus bhon uairsin, tha a h-uile càil air a dhol nar fàbhar!
  Loisg Magda. Loisg e sìos gunna Ameireaganach agus rinn e gàire:
  - Ach fhathast, às aonais cumhachdan nas àirde, cha bhiodh an arm againn air a bhith comasach air a leithid de shoirbheachadh a choileanadh! A" chùis air nàimhdean adhartach! Is i seo làmh Dhè!
  
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - Tha mi ag aontachadh gu bheil Dia! Ach chan e Dia: Abrahàm, Isaac, agus Iàcob! Agus a rèir choltais an Aryan, aon agus Dia Uile-chumhachdach! Am fear a chruthaich an cruinne-cè agus a thagh na Gearmailtich mar a shluagh!
  Chrath Charlotte agus dhearbh e:
  - Gu cinnteach! Nach e Dia Isaaic ar Dia-ne ! Agus nam b" e sluagh Dhè na h-Iùdhaich dha-rìribh, cha bhiodh sinn air buannachadh! Agus ma tha, is e breug a th" anns a" Bhìoball Magda agad! Agus tha an t-àm ann dhut Crìosdaidheachd a thrèigsinn airson fàbhar monotheism Aryan!
  Bha faclan Charlotte a" faireachdainn mar theine gunna-inneal.
  Thuirt Cairistìona:
  - Agus tha e cosmhuil ri brathadh, a bhi 'n a Chriosduidh. Às deidh na h-uile, tha e a 'tionndadh a-mach gu bheil thu airson sìtheachadh - bhuail iad thu air a' ghruaidh cheart, tionndaidh gu do làimh chlì!
  Chunnaic Gerda iomchaidh a chur ris:
  -Agus tha thu a 'smaoineachadh gu bheil saoradh bho na h-Iùdhaich! Agus tha seo san fharsaingeachd - coltach ri brath!
  Chuir Magda an aghaidh gu sgiobalta:
  - Chan eil mi a 'smaoineachadh gu bheil! Mo bheachd gur e Dia aon! Agus chan e Iùdhach, agus chan e Aryan!
  Ghlaodh Charlotte air ais.
  - Ciamar nach eil e Aryan! A-mhàin Aryan agus chan eil nas lugha!
  Thuirt Gerda gu rèiteachaidh:
  Agus cuideachd teicneòlas! Càite an tòisich sinn? San t-Sultain 1939 cha robh aca ach sia roinnean tanca. Agus tha cha mhòr a h-uile tanca aotrom, nas lugha na fichead tunna. A-nis chan eil fios agam fhìn cia mheud roinn a th 'againn, ach tha sinn a' marcachd air an tanca as fheàrr air an t-saoghal. Tha an carbad againn gun choimeas a thaobh armachd, armachd, coileanadh dràibhidh, agus aig an aon àm, chan eil e uamhasach a thaobh cuideam.
  Tha cuimhne agam air deuchainnean a" chiad "Tiger", an uairsin air co-là-breith Hitler air 20 Giblean, 1042.
  Stad an nighean agus, a" gabhail anail, lean i oirre.
  - An uairsin bha an "Tiger" mar-thà mar an tanca as fheàrr san t-saoghal. Ach chan urrainnear a bhith den bheachd gu bheil a choileanadh dràibhidh riarachail. Ach air an làimh eile, thug an gunna deagh shabaid, agus bha an armachd gu math freagarrach airson na h-ùine sin. Agus thionndaidh an tanca fhèin gu math, a rinn dìoladh airson astar cuairteachaidh ìosal an turaid!
  Agus anns an dà fhicheadamh bliadhna, bha sinn na b" ìsle na an Fhraing agus Breatainn a thaobh tancaichean, agus an àireamh. Ach bhuannaich iad! Anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna, bha tancaichean T-34 agus KV na b" fheàrr aig an USSR na an fheadhainn againne, agus grunn thursan barrachd charbadan! Ach bhuannaich sinn fhathast! Agus is e moraltachd teicneòlas agus adhbhar! Agus tha spiorad cudromach!
  Thug Cairistìona fa-near, a" suathadh a sàil lom air a" pheadal:
  - Ma bhuannaich sinn leis na tancaichean as miosa, buannaichidh sinn a-nis! Gu dearbh, an toiseach bha nas lugha againn na nàimhdean. A-nis tha sinn air horde a chruinneachadh! Dè a chuireas stad oirnn bho bhith a" buannachadh?
  Fhreagair Gerda le gàire:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil na prìomh dhuilgheadasan air ar cùlaibh! Tha eadhon àireamhan againn a-nis
  Ro-throm. Chan eil mi a 'smaoineachadh gum bi duilgheadasan aig a' chompanaidh an aghaidh nan SA.
  Thuirt Charlotte gu loidsigeach:
  - Cha chreid mi gu bheil rud aig America 'nar n-aghaidh ! Chan eil anns an Sherman aice ach fodar canain, agus chan eil a Pershing ach beagan nas fheàrr. Fhad "s a tha iad an aghaidh an tanca againn, chan eil gunnaichean aca!
  Chunnaic Gerda iomchaidh a chur ris:
  - Agus ann am plèanaichean jet chan eil dad aca airson ar seabhagan a chòmhdach. A bharrachd air an sin, le uimhir de thràillean againn, agus chan eil sinn nas ìsle ann an àireamh na na Yankees!
  Dh" aontaich Cairistìona le seo:
  - Tha uidheamachd againn - an Roinn Eòrpa gu lèir agus pàirt den USSR. Agus luchd-obrach - leth an t-saoghail! Tha sinn air na factaraidhean againn a ghluasad gu modh obrachaidh trì-shift, agus tha sinn a" togail factaraidhean ùra! Cha bhith e comasach dha na h-Ameireaganaich freagairt neo-chunbhalach a thoirt dhuinn, air sgàth na h-àireimh. Chan eil na h-uimhir de làmhan aca gu mì-fhortanach!
  Rinn Charlotte gàire agus ghluais i a glùin a-steach don chathair, ag èigheach:
  Cha bhi iad co-chothromach! - Loisg an nighean air an "Grant" agus thuirt i. - Agus ma thòisicheas uidheamachd a thoirt a-mach, an uairsin dìreach airson sgòran sabaid a chruinneachadh leinn!
  Thuirt Magda gu sgiobalta:
  - Ach nuair a tha beatha ... 'S e sin, tha beatha a' teagasg nach eil feum air fois a ghabhail aig àm cinnteach!
  Dh" aontaich Gerda le seo, agus thionndaidh i an luamhan le a corragan rùisgte, rinn i gearan:
  "Agus bidh sinn furachail gus an deireadh!"
  Tharraing Charlotte a-steach an abs faochadh aice agus chuir i na cuimhne:
  - Tha sinn air tighinn fada... Bhon T-1 beag chun an fhuamhaire E-200. Agus tha iad sin, gu dearbh, nan clachan-mìle ann an iomairt ghaisgeil! San aon dòigh, cha tèid an tanca againn gu meatailt gu bràth!
  Mu dheireadh, thàinig na caileagan tarsainn air dusan tanca Ameireaganach. Ochd Shermans, dà thabhartas agus dà Pershing. Bha sgàil-dhealbh nas ìsle aig a" chàr mu dheireadh agus chan eil e cho follaiseach. Tha e nas fhasa faighinn a-steach do tanca àrd. Ghabh na caileagan an uair a shealg. Tha iad uile geur agus tha deagh fhreagairt aca. Air a chruadhachadh agus air a thrèanadh. Chaidh sinn seachad air pàirt chudromach den Dàrna Cogadh agus thadhail e air diofar dhùthchannan den t-saoghal. Tha iad dha-rìribh nan nigheanan aig an ìre as àirde.
  Agus b" iad na Shermans a" chiad fheadhainn a spreadh. Agus tha an astar nas fhaide na còig cilemeatair. Chan urrainn dha na h-Ameireaganaich an càr aca fhaighinn fhathast.
  A" losgadh, thug Gerda fa-near:
  - Tha an gunna as fheàrr againn! Bidh e a" tolladh a h-uile càil bho astar fìor bhlàr, agus solar meadhanach mòr de shligean. An seo bidh 128 mm nas miosa.
  Dh"aontaich Magda le seo. Às deidh dhi an Sherman a losgadh agus a bhriseadh, thuirt an nighean:
  - Tha stoc nan sligean do'n inbhe so ni's ìsle. Ach ann am prionnsabal, chan eil armachd 88-mm dona ann am prionnsabal!
  Loisg Charlotte agus chuir i a-steach:
  - A 'coimhead airson dè!
  Ruith Gerda gu cruaidh:
  - Agus gabhaidh seo "Sherman" agus "Panther". Tha mi a" smaoineachadh gum faodadh gunna 75mm le stoc fada a bhith air an tanachadh!
  Loisg Cairistìona le a cas-rùisgte agus rinn i snarb:
  - Seadh, agus bhiodh solarachadh shligean na b' àirde!
  Loisg Magda cuideachd, a" putadh a" mhaide gàirdeachais le a corragan rùisgte. An asal "Sherman" mu dheireadh. Chaidh an ath bhuille a ghluasad gu na Grands. Tha an tanca seo mar-thà cho seann-fhasanta, agus eadhon nas miosa le armachd na an Sherman. Ach, an toiseach bha tancaichean gu math na bu mhiosa aig Ameireagaidh na a" Ghearmailt. Anns an dà fhicheadamh bliadhna, cha robh anns na Stàitean Aonaichte ach 502 tanca, agus fiù 's an uair sin bha mòran air a dhol à bith. Ach mar-thà anns an dà fhicheadamh bliadhna, na h-Ameireaganaich a rinn còrr is trì mìle tancaichean. Agus an uair sin bha an Sherman. Dè as urrainn a ràdh mun chàr seo? A thaobh armachd aghaidh, bha e eadhon beagan nas àirde na an T-34-76, agus bha e beagan na b 'ìsle ann an cumhachd millteach a' ghunna. Tha, agus ann an coileanadh dràibhidh. Ach air an làimh eile, tha optics agus faicsinneachd mòran nas fheàrr na feadhainn Sòbhieteach.
  An uairsin nochd an Sherman M 4 mar-thà anns a 'cheathramh bliadhna fichead. Fhathast nas fhaide air adhart, nochd an "Sherman" firefly, le gunna 17-punnd le baraille nas fhaide. Bha an tanca seo na b 'fheàrr na an T-34-85 Sòbhieteach ann an armachd, ach cha robh e uabhasach mòr.
  Bha atharrachadh dìon air an Sherman cuideachd le coileanadh dràibhidh nas miosa, nas truime, ach le armachd de 152 mm. Ach cuideachd chan e an fheadhainn as mòr-chòrdte. Gu ruige seo, chan eil na Gearmailtich air a thighinn tarsainn ach na M4n àbhaisteach.
  Ach a-nis tha na "Grands" deiseil, agus a-nis an tanca Pershing an ìre mhath ùr.
  Mhol Gerda:
  - Thig sinn beagan nas fhaisge. Is dòcha gu bheil armachd nas tiugh aig an uilebheist seo!
  Rinn Charlotte gàire le tàir.
  - Na gabh dragh! Chan eil aige ach 102 millimeters. Tha cuideam dà fhichead sa dhà air a" chàr, ach dh"fhàg sin an Sherman làidir!
  Rinn Gerda gàire agus mhol e:
  - An uairsin leig leinn losgadh!
  Chùm Magda a-mach a cas-rùisgte, casruisgte. Cia mheud diofar chlachan biorach biorach, gainmheach teth de fhàsach, droigheann a 'ghunna, sneachda na Ruis air a bhith eòlach air a buinn lom, elastagach, gràsmhor. Bhrùth i corragan fada, rèidh le ìnean màthair-neamhnaid air a" phutan luing gàirdeachais.
  Agus loisg e air projectile tolladh armachd le cridhe uranium. Agus rinn i gàire le gàire:
  - Biodh solas ann dhut!
  Tha buaidh millteach mòr aig an canan 105 mm. Agus chaill "Pershing" leth an tùir.
  Chrath Gerda a cìochan àrda, daingeann agus thuirt i:
  - Och, cha b' urrainn "Tiger" seo a dhèanamh! Cha robh cumhachd punch aige! Ach fhathast, tha e nas fheàrr na an Sherman.
  Thuirt Magda gu teagmhach:
  - A 'coimhead dè. Ma tha na scrionaichean crochte air an "Firefly", cha bhith e nas miosa na an "Tiger", eadhon air a dhìon nas fheàrr air a" mhullach!
  Chrath Gerda a ceann gu feargach. Losgadh air an tanca. Agus chuir crìoch air an "Pershing" mu dheireadh:
  - Tha an "Tìgear" againn fhathast nas daoire, na h-exotics sin an Iar, agus ana-cainnt Ruiseanach. Tha mi a" creidsinn nar buaidh, eadhon le tancaichean T-4, mar sin biodh e!
  Dusan càr, bha na caileagan a" cliogadh mar shìol. Cha deach losgadh orra idir. Gu pianail astar fada airson gunnaichean Ameireaganach.
  Bidh na nigheanan a" falbh agus a" gàireachdainn. Math dhaibh.
  Tòisichidh Charlotte an hurdy-gurdy air a bheil thu eòlach a-rithist:
  - Chan eil, Magda! Bu chòir dhut Crìosdaidheachd a thrèigsinn uair is uair. Rud eile, bidh thu nad neach-brathaidh comasach!
  Thill an nighean donn air ais:
  - Chan eil! Tha mi dìleas don Treas Reich, ach cha trèig mi Iosa Crìosd nas motha!
  Bhuail Gerda a cas àlainn, fèitheach air an armachd le bonn rùisgte agus thuirt i:
  " Ach cha'n fheud Criosd a bhi air àicheadh!" Feumaidh sinn aideachadh gur e Gearmailteach a bh" ann san fheòil, agus chan e Iùdhach, agus bidh a h-uile dad ceart gu leòr!
  Fhreagair Magda le gàire:
  - Gearmailtis... Ach dè mu dheidhinn fianais a" Bhìobaill?
  Thuirt Gerda gu cruaidh:
  - An uairsin thusa Bìoball! Ma tha Prìomh Chafaidh ann!
  Chrath Magda a ceann.
  - Chan e foillseachadh diadhaidh a th" ann am Mein Kaf. Agus obair aon neach, eadhon obair air leth! Tha mi creidsinn anns na thig o Dhia!
  An sin dh"èigh na gaisgich uile ann an sèist:
  - Is e ar Dia Adolf Hitler!
  Fhreagair Magda gu gaisgeil:
  - Ach chan e Hitler a thug buaidh air agus a chruthaich an cruinne-cè!
  Bhuail Gerda gu feargach a sàil chruinn air an armachd agus thuirt i:
  - Agus chan eil seo air a dheasbad leinn tuilleadh! Cò a chruthaich an cruinne-cè, innsidh ùine!
  Mhol Charlotte:
  - B' fhearr leinn na caileagan a' cheist fhaighneachd dhinn fhein - ciod a ni sinn an deigh a' chogaidh ?
  Rinn Cairistìona gàire agus mhol i:
  - Rachamaid gu gnìomhachas! Is e seo an rud as fheàrr as urrainn dhuinn a dhèanamh!
  Chrath Gerda ag aontachadh le a ceann geal-sneachda:
  - Gu dearbh, ann an gnìomhachas! No 's dòcha gum bi sinn an sàs ann am filmichean?
  Rinn Magda gàire agus mhol i:
  - Agus dè? Is e deagh leantainn a tha seo de chùrsa-beatha! Às deidh na h-uile, tha filmichean sgoinneil!
  Rinn Gerda gàire, ruith i a làmh thairis air a preas faochaidh agus thuirt i:
  - Agus cò a chluicheadh tu? Aingeal dè?
  Thuirt Magda le sealladh lom,
  - Carson nach biodh? Leis gu bheil an sealladh ceart agam. Bhithinn ag innse mu Iosa Crìosd dha na creidmhich uile! Bhiodh sin na shàbhaladh-beatha!
  Chrath Gerda a ceann gu àicheil agus mhìnich i:
  - Anns a 'chreideamh Aryan ùr chan eil a leithid de rud ann ri slàinte. Gu dearbh, is e brìgh an àithne don Aryan seirbheis a thoirt don Reich. Agus an còrr - gèilleadh do na h-Aryans! Mar sin chan eil sinn gar sàbhaladh fhèin, ach a" riaghladh!
  Tha Cairistìona na nighean le copar, ach le measgachadh de fhalt buidhe, air a dhearbhadh:
  - Tha, tha sinn a 'riaghladh agus a' toirt buaidh! Anns an t-saoghal seo, tha sinn ann an saighdearan an Treas Reich. Leis an sin bidh an arm againn fhìn. Agus bheir sinn buaidh air cruinne-cè eile. Tha a h-uile dad san t-saoghal seo càirdeach... saoilidh mi gum bi cogadh, agus fèistean, agus oighreachdan! Measgachaidhean de bhith a" faighinn tlachd às an t-saoghal, agus geama cogaidh inntinneach!
  Is e nighean a th" ann an Charlotte le falt copair-dearg, air a sàthadh le aonta.
  - Gu cinnteach! Airson beatha dha-rìribh sìtheil tha e dòrainneach ... Tha sinn cho cleachdte ri sabaid is gu bheil e air a thighinn gu bhith na aran dhuinn!
  Chuir Gerda ceartachadh air a companach:
  - An àite sin, eadhon adhair! No uisge air a mheasgadh le fìon milis!
  Thuirt Magda gu duilich:
  - 'S e truas a th' ann... Aig amannan thig tonn de aithreachas thairis orm. Às deidh na h-uile, tha marbhadh dhaoine eile dona. Bidh sinn ag adhbhrachadh pian agus fulangas! Dè, clann gun athair!
  Chrath Gerda a ceann, ag ràdh:
  Tha sinn uile ann an cunnart! Ach bi comhfhurtail! Tha an duine fhathast marbhtach! Agus ma smaoinicheas tu air, a bheil e dha-rìribh cudromach trithead no dà fhichead bliadhna air sgèile na sìorraidheachd? Agus a' bheatha mhaireannach !
  Fhreagair Magda le osna:
  - Uill, ma choimheadas tu gu feallsanachail, is ann mar sin a tha e ... Ach dha-rìribh, chan eil seo ga dhèanamh nas fhasa do chlann bheaga!
  Thilg Charlotte a falt copair-dearg agus sgàin i:
  - Smaoinich gu bheil iad subhuman! Dìreach beathaichean agus bidh thu a" faireachdainn nas fheàrr!
  Fhreagair Magda, a" crathadh deòir bho a sùilean,
  - Ach às deidh a h-uile càil agus beathaichean tha e duilich! O... dè an saoghal anns a bheil sinn beò! Tha a h-uile dad dìreach mìorbhuileach! Agus riaghailtean bàis!
  Bhruidhinn Charlotte gu làidir, a" sgrìobhadh mar a chaidh i:
  Leig leis na h-aibhnichean fala
  a' sruthadh air an talamh,
  Leig leotha caoidh ann am pian -
  Teintean anns a h-uile àite!
  Agus leig leis an olc bàs
  Bidh ball feargach a" riaghladh,
  Gheibh sibh uile bàs
  Tha Satan air do ghairm gu cunntas!
  Leig leis a 'ghrian a dhol sìos
  An t-sruth de chorp an duine a. .
  Tha a" phlanaid a" fulang
  Tha uaill a" riaghladh!
  Chuir Gerda stad air a chompanach, a" còmhdach a beul scarlaid le a chas rùisgte. Dh'èigh an neach-crìochnachaidh blonde:
  - Uill, carson cho eu-dòchasach! An seo thig an cogadh gu crìch agus fàsaidh a" phlanaid mar ghàrradh. Tha mi a" smaoineachadh gu bheil beagan air fhàgail. Tha sia mìosan eile ann an Ameireagaidh, uill, a" bhliadhna as motha. An uairsin cuiridh sinn ris an Ruis, agus chan eil ach Iapan air fhàgail. Ach tha seo geàrr-ùine dhuinne. Aig a' char as motha, ann an trì bliadhna stadaidh a h-uile cogadh... Agus cha mharbh daoine a chèile tuilleadh!
  Mhìnich Cairistìona:
  - Co-dhiù, anns a 'chogadh ... tha mi a' smaoineachadh gun tig an t-àm, agus gu math luath, nuair nach eil ach aon ìmpireachd air fhàgail air an t-saoghal. Agus an uairsin, co-dhiù, cha bhi cogaidhean ann. Agus tha mi a 'smaoineachadh, mar thoradh air leasachadh àiteachas agus a' bhuidheann Gearmailteach as fheàrr, gun tèid an t-acras a-mach à sealladh ann am beagan bhliadhnaichean. An uairsin thèid taigheadas a thogail airson a h-uile duine. - Bhruidhinn an nighean le falt buidhe-copach agus figear fèitheach, caol agus ceart-cheàrnach le dealas. "An uairsin leasaichidh cungaidh-leigheis agus thèid galair a chuir às. Bidh sinn ag itealaich a-steach don fhànais, suidhichidh sinn ann an diofar shaoghal. Bheir sinn buaidh air seann aois. Bidh na h-uile dhaoine òg agus maiseach, mar sùbh-craoibh eireachdail. No is dòcha gu bheil cogaidhean ùra a" feitheamh rinn san fhànais. A leithid de stellar le coigrich trì-armachd. Agus bidh sinn gu dàna a" sabaid airson beachdan faisisteachd air feadh na cruinne!
  Sheinn Charlotte, le gàire mòr air a bilean:
  - Bidh sinn a 'sabaid airson latha soilleir a-màireach ... pòg sinn!
  Tha Magda mar-thà air a ràdh ann an dòigh nas dòchasaiche:
  - Ach tha e nas fheàrr mar seo! Chan e cogaidhean sìorraidh, ach cruthachadh sìtheil!
  Aig an àm sin, ruith an càr thairis air mèinn. Chrith an tanca. Bhris an rolair, agus chaidh an càr sìos beagan. Ghairm Gerda sgioba càraidh air an rèidio. Cha do chuir am milleadh an tanca air falbh bho choileanadh dràibhidh, ach lughdaich e an astar aige gu ìre. Mar sin, feumar an rolair a chuir na àite gu sgiobalta. An seo tha suidheachadh a 'chrochaidh eadar-dhealaichte - nas freagarraiche airson a chàradh na an òrdugh neo-àbhaisteach de na "Tigers" agus "Panthers".
  A bharrachd air an sin, bha na caileagan gu toilichte a 'blàthachadh anns a' jungle. Carson nach snàmh thu san abhainn. Tha an tanca, gu dearbh, tha an t-àite teth, eadhon chan urrainn don inneal-adhair dèiligeadh. Tha ceann a deas Mexico ann fhathast - na tropaigean, agus sa Mhàrt tha e gu math teth. Ach san fharsaingeachd tha an aimsir nèamhaidh.
  Bha an abhainn faisg air làimh agus chaidh na caileagan a-steach innte. Chan fheum thu a bhith draghail mu dheidhinn crogall. Tha cogadh a" dol an seo, agus tha gach creutair beò air teicheadh airson ùine mhòr. Tha an t-uisge blàth agus tlachdmhor airson snàmh ann. Bha na caileagan a" snàmh agus, a" coimhead air cladaichean a" jungle, mhothaich Gerda:
  - Fhathast, chan eil an saoghal againn gun seun! Is dòcha gum biodh e math a bhith neo-bhàsmhor mar shreapadair, agus iad uile a 'fuireach còmhla ris a' chinne-daonna, a 'coimhead air a leasachadh. Agus itealaich tron fhànais!
  Chrath Cristina, ag ràdh gu dona:
  - Nèamh gun pheacadh, uamhasach dòrainneach ... Chan e fortan a th 'anns a' chasino a chall, ach eadhon nas fheàrr a bhuannachadh, gun a bhith a 'sealg. Tha, tha cogadh addictive ...
  Mhol Charlotte:
  - Tha mi a" smaoineachadh gun cruthaich iad geamannan a dh" fhaodar a dhealbhadh air an sgrion - is e sin an armachd!
  Thuirt Magda le gàire:
  - Bu chòir dhut a h-uile càil a sgrios!
  Ghabh Cairistìona e agus sheinn i:
  - 'S e dìoghras a th' ann an sgrios... Ge bith dè an seòrsa cumhachd!
  Sheinn Gerda, a" wheezing agus a" srann:
  - Tha mi airson falamh fhaicinn air beulaibh orm! An sin togaidh mi mo chaisteal, mo bhruadar!
  Rinn Charlotte gàire agus mhol i:
  - Chan e, gu dearbh tha e math a bhith a 'sabaid! Ach tha e eadhon nas fheàrr buannachadh!
  Ghlaodh Cairistìona aig mullach a sgamhanan:
  - Tha làmh dheas nèimh fhèin a 'cuideachadh na Gearmailt. Ar creideamh Aryan, ar monotheism gun samhail! Agus tha an rud nach bi gar marbhadh gar dèanamh nas làidire!
  Splash Gerda uisge agus fhreagair e:
  - Tha, tha sinn air fàs nas làidire! Tha e duilich gun do thuit sinn dìreach air mèinn an-aghaidh tanca.
  Thuirt Cairistìona gu smaoineachail:
  - Agus ciamar a dhìonas tu na bratagan?
  Chrath Gerda a guailnean fèitheach.
  - Chan eil fhios agam...
  Thuirt Charlotte gu reusanta:
  - Tha iad air an dìon bho shligean le sgiathan, agus bho mhèinnean ... Mura h-eil iad air an dèanamh le tiugh, gus nach bi iad a 'spreadhadh!
  Chrath Gerda a ceann.
  - An uairsin thèid an coileanadh dràibhidh sìos mar thoradh air àrdachadh cuideam. Bheireadh sin air an tanca itealaich!
  Dhearbh Magda:
  - Sin e! Gus am bi an tanca ag èirigh suas san adhar agus nach tuit e! Agus astaran leasaichte de chòig ceud mìle san uair!
  Thug Charlotte, a" frasadh, cunntas air an fhiosrachadh:
  - Chuala mi gu bheil soithichean sònraichte aig a" chabhlach againn a bhios ag itealaich beagan gun a bhith a "beantainn ris an uisge! Agus bidh iad a" leasachadh astar trodaiche sgriubha, agus faodaidh iad saighdearan a ghiùlan, a bharrachd air a bhith a" faighinn ceannas aig muir! Bidh an leithid de itealan aig muir gar dèanamh do-chreidsinneach!
  Chuir Gerda ceartachadh air a companach:
  - Agus tha sinn mar-thà do-chreidsinneach! Bheir seo sinn - air leth do-chreidsinneach!
  Thionndaidh Charlotte air a druim, bhreab i a casan rùisgte, chiseled san adhar agus rinn i gàire:
  - Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach! Is e sinn nigheanan Aryan, luchd-marbhadh nar cridheachan!
  Agus chaidh am bòidhchead nas doimhne dhan uisge. Chaidh e beagan nas doimhne. Bhuail i a caraidean air an t-sàil rùisgte agus nochd i. Chuir i air bhog tobar uisge, a 'fuaigheal:
  - Abair deagh earrach anns na tropaigean! Tha uisge coltach ri bainne goileach!
  Sheinn Gerda le fealla-dhà:
  - Tha Afraga uamhasach tha, tha, tha .... Tha Afraga cunnartach, tha, tha, tha! Na bi a" falbh nigheanan gu Afraga airson cuairt!
  Rinn na bòidhchead gàire. Tha an rinc-spèilidh air atharrachadh mar-thà - tha sgiobaidhean càraidh aig an ìre as fheàrr. Agus leum na caileagan bho air feadh an t-saoghail dhan tanca. Tha sgàil-dhealbh an E-50 gu math ìosal agus chan eil an càr fhèin ro fhaicsinneach. Thionndaidh na gaisgich boireann air einnsean an roth-uidheam gas agus thog iad astar ann am beagan dhiog.
  Thuirt Charlotte, tancair eòlach:
  - Ach, tha einnsean roth-uidheam gas mòran nas fheàrr na einnsean dìosail. Tha e an dà chuid nas toinnte agus a" luathachadh an tanca nas luaithe. Tha gluasad iongantach aig a" chàr againn!
  Sheinn Gerda le fealla-dhà:
  - Bha e mì-chùramach agus naive, bha coltas òg lom air na caileagan ... Bha coltas iongantach air a h-uile dad mun cuairt - o chionn trì cheud bliadhna!
  Thuirt Cairistìona le sunnd:
  - Chan eil! Bidh an ceannard againn a" bualadh le àbhachdas... Ged a tha e dha-rìribh coltach gu bheil linntean air a dhol seachad o thoiseach a" chogaidh... - Ruith an nighean a làmh thairis air a broilleach àrd, elastagach agus lean i oirre. - Aig an aon àm, uaireannan bidh thu gad ghlacadh fhèin a" faireachdainn mar a bha e an-dè! O, às dèidh na h-uile, tha beatha dhaoine goirid agus air dhòigh air choireigin a 'dol seachad gun mhothachadh!
  Thuirt Gerda gu cruaidh:
  Ach chan eil sinn sean, a bheil sinn? Tha sinn làn neart agus lùth! Agus ar slighe bho bhuaidh gu
  Buaidh!
  Lìon Magda tùr an inneal-gunna, leag i an cealla Ameireaganach, agus cho-obraich i:
  - Tha, tha mi a 'creidsinn nar buaidh ... Gu h-àraid a-nis, nuair a tha na cairtean trump againn uile. Ach na cuireamaid a' chairt fa chomhair an eich!
  Chuimhnich Gerda le osna:
  - Albert... Tha mi ag ionndrainn a' bhalaich seo... Tha e neònach a bhith a' tuiteam ann an gaol le brat, fiù 's ma tha e àrd, le togail Apollo!
  Thuirt Charlotte gu loidsigeach:
  Chòrd Albert rium cuideachd. Tha bòidhchead sònraichte aice. Agus san fharsaingeachd, tha deugairean, nuair nach eil na physiognomies aca fhathast air an còmhdach le feusag, agus nach eil na feartan aghaidh aca air crìoch a chuir air an cruthachadh, air an comharrachadh leis an seun sònraichte aca. Agus as cudromaiche, chan eil iad cho malairteach fhathast, tha gaol aca ort, chan e d" airgead!
  Thuirt Cairistìona gu reusanta:
  - Tha an ceathrar againn cho breagha is gu bheil gaol aig fir ar cuirp an toiseach. Agus dè an ìre a th" againn mu thràth is e an teachd-a-steach againn!
  Thuirt Gerda gu loidsigeach:
  - Tha e nas fhasa a bhith nad bhoireannach! Gairm an cù, agus leumaidh e dhan leabaidh. Co-dhiù fhad 's a tha thu òg. Cha bhi thu gu bràth gun duine. Tha e furasta an tàladh. Ach bu chòir dha fear, gus boireannach a chuir dhan leabaidh, feuchainn ....
  Fhreagair Charlotte gu co-sheòrsach:
  - Chan e thusa às deidh a h-uile càil... Nach eil sinn ro sgiobalta!
  Chrath Gerda a ceann bàn anns an àicheil.
  - Nach cinnteach air an dòigh sin ! Tha gaol agam air fir òga, eireachdail, lùbach. Agus chan eil mi a 'dol dhan leabaidh le duine sam bith. Mar riaghailt, tha mi a 'taghadh togail lùth-chleasachd. Cuid le bolg, chan eil eadhon coitcheann a 'tàladh mi. Agus is urrainn dhuinn taghadh!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Seo strìopach air a 'phannal, chan fheum thu taghadh. Agus bidh pot-bellied a" frithealadh, agus maol, agus sean ... Tha seo gu dearbh na minus den dreuchd aice!
  Fhreagair Gerda gu fìor:
  - Faodaidh tu a dhol gu taigh-siùrsaich saighdeir... An uairsin bidh an luchd-dèiligidh agad uile òg agus caol. Agus measgachadh agus barrachd no nas lugha tarraingeach ... Mar eisimpleir, cha bhith mi a-riamh a" diùltadh duine eireachdail!
  Rinn Cairistìona gàire agus gàire:
  - Tha... Tha caochladh a' tionndadh air! Feumaidh gnè diofar shoithichean agus spìosraidhean. Is e boireannaich òga a th' annainn agus tha sinn dèidheil air an òigridh... Tha sinn ag iarraidh com-pàirtichean spòrs le cuirp fèitheach. Agus feumaidh cuideigin dèiligeadh ri fir nach eil cho eireachdail. Chan urrainn dhut ach co-fhaireachdainn a dhèanamh leis na boireannaich sin!
  Sheinn Charlotte le dòrainn:
  - Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill ... Agus às deidh bàs, creid nach lorg mi sìth, bheir mi m "anam don diabhal airson oidhche còmhla riut!
  Loisg Magda air a" ghunna fèin-ghluasadach Ameireaganach "Witch" agus rinn i gàire:
  - Is e peacadh a th 'ann, dè an seòrsa gnè a th' againn taobh a-muigh pòsadh ... Tha e nas fheàrr smuaintean lustful fhàgail!
  Fhreagair Charlotte gu feargach:
  - Agus bha thu a 'gearan bho orgasms nas miosa na sinne ... Mar sin cha bu chòir dhut banaltram cealgach a briodadh.
  Chrath Gerda a cìochan àrda, daingeann agus thuirt i:
  - Och, cha b' urrainn "Tiger" seo a dhèanamh! Cha robh cumhachd punch aige! Ach fhathast, tha e nas fheàrr na an Sherman.
  Thuirt Magda gu teagmhach:
  - A 'coimhead dè. Ma tha na scrionaichean crochte air an "Firefly", cha bhith e nas miosa na an "Tiger", eadhon air a dhìon nas fheàrr air a" mhullach!
  Chrath Gerda a ceann gu feargach. Losgadh air an tanca. Agus chuir crìoch air an "Pershing" mu dheireadh:
  - Tha an "Tìgear" againn fhathast nas daoire, na h-exotics sin an Iar, agus ana-cainnt Ruiseanach. Tha mi a" creidsinn nar buaidh, eadhon le tancaichean T-4, mar sin biodh e!
  Dusan càr, bha na caileagan a" cliogadh mar shìol. Cha deach losgadh orra idir. Gu pianail astar fada airson gunnaichean Ameireaganach.
  Bidh na nigheanan a" falbh agus a" gàireachdainn. Math dhaibh.
  Tòisichidh Charlotte an hurdy-gurdy air a bheil thu eòlach a-rithist:
  - Chan eil, Magda! Bu chòir dhut Crìosdaidheachd a thrèigsinn uair is uair. Rud eile, bidh thu nad neach-brathaidh comasach!
  Thill an nighean donn air ais:
  - Chan eil! Tha mi dìleas don Treas Reich, ach cha trèig mi Iosa Crìosd nas motha!
  Bhuail Gerda a cas àlainn, fèitheach air an armachd le bonn rùisgte agus thuirt i:
  " Ach cha'n fheud Criosd a bhi air àicheadh!" Feumaidh sinn aideachadh gur e Gearmailteach a bh" ann san fheòil, agus chan e Iùdhach, agus bidh a h-uile dad ceart gu leòr!
  Fhreagair Magda le gàire:
  - Gearmailtis... Ach dè mu dheidhinn fianais a" Bhìobaill?
  Thuirt Gerda gu cruaidh:
  - An uairsin thusa Bìoball! Ma tha Prìomh Chafaidh ann!
  Chrath Magda a ceann.
  - Chan e foillseachadh diadhaidh a th" ann am Mein Kaf. Agus obair aon neach, eadhon obair air leth! Tha mi creidsinn anns na thig o Dhia!
  An sin dh"èigh na gaisgich uile ann an sèist:
  - Is e ar Dia Adolf Hitler!
  Fhreagair Magda gu gaisgeil:
  - Ach chan e Hitler a thug buaidh air agus a chruthaich an cruinne-cè!
  Bhuail Gerda gu feargach a sàil chruinn air an armachd agus thuirt i:
  - Agus chan eil seo air a dheasbad leinn tuilleadh! Cò a chruthaich an cruinne-cè, innsidh ùine!
  Mhol Charlotte:
  - B' fhearr leinn na caileagan a' cheist fhaighneachd dhinn fhein - ciod a ni sinn an deigh a' chogaidh ?
  Rinn Cairistìona gàire agus mhol i:
  - Rachamaid gu gnìomhachas! Is e seo an rud as fheàrr as urrainn dhuinn a dhèanamh!
  Chrath Gerda ag aontachadh le a ceann geal-sneachda:
  - Gu dearbh, ann an gnìomhachas! No 's dòcha gum bi sinn an sàs ann am filmichean?
  Rinn Magda gàire agus mhol i:
  - Agus dè? Is e deagh leantainn a tha seo de chùrsa-beatha! Às deidh na h-uile, tha filmichean sgoinneil!
  Rinn Gerda gàire, ruith i a làmh thairis air a preas faochaidh agus thuirt i:
  - Agus cò a chluicheadh tu? Aingeal dè?
  Thuirt Magda le sealladh lom,
  - Carson nach biodh? Leis gu bheil an sealladh ceart agam. Bhithinn ag innse mu Iosa Crìosd dha na creidmhich uile! Bhiodh sin na shàbhaladh-beatha!
  Chrath Gerda a ceann gu àicheil agus mhìnich i:
  - Anns a 'chreideamh Aryan ùr chan eil a leithid de rud ann ri slàinte. Gu dearbh, is e brìgh an àithne don Aryan seirbheis a thoirt don Reich. Agus an còrr - gèilleadh do na h-Aryans! Mar sin chan eil sinn gar sàbhaladh fhèin, ach a" riaghladh!
  Tha Cairistìona na nighean le copar, ach le measgachadh de fhalt buidhe, air a dhearbhadh:
  - Tha, tha sinn a 'riaghladh agus a' toirt buaidh! Anns an t-saoghal seo, tha sinn ann an saighdearan an Treas Reich. Leis an sin bidh an arm againn fhìn. Agus bheir sinn buaidh air cruinne-cè eile. Tha a h-uile dad san t-saoghal seo càirdeach... saoilidh mi gum bi cogadh, agus fèistean, agus oighreachdan! Measgachaidhean de bhith a" faighinn tlachd às an t-saoghal, agus geama cogaidh inntinneach!
  Is e nighean a th" ann an Charlotte le falt copair-dearg, air a sàthadh le aonta.
  - Gu cinnteach! Airson beatha dha-rìribh sìtheil tha e dòrainneach ... Tha sinn cho cleachdte ri sabaid is gu bheil e air a thighinn gu bhith na aran dhuinn!
  Chuir Gerda ceartachadh air a companach:
  - An àite sin, eadhon adhair! No uisge air a mheasgadh le fìon milis!
  Thuirt Magda gu duilich:
  - 'S e truas a th' ann... Aig amannan thig tonn de aithreachas thairis orm. Às deidh na h-uile, tha marbhadh dhaoine eile dona. Bidh sinn ag adhbhrachadh pian agus fulangas! Dè, clann gun athair!
  Chrath Gerda a ceann, ag ràdh:
  Tha sinn uile ann an cunnart! Ach bi comhfhurtail! Tha an duine fhathast marbhtach! Agus ma smaoinicheas tu air, a bheil e dha-rìribh cudromach trithead no dà fhichead bliadhna air sgèile na sìorraidheachd? Agus a' bheatha mhaireannach !
  Fhreagair Magda le osna:
  - Uill, ma choimheadas tu gu feallsanachail, is ann mar sin a tha e ... Ach dha-rìribh, chan eil seo ga dhèanamh nas fhasa do chlann bheaga!
  Thilg Charlotte a falt copair-dearg agus sgàin i:
  - Smaoinich gu bheil iad subhuman! Dìreach beathaichean agus bidh thu a" faireachdainn nas fheàrr!
  Fhreagair Magda, a" crathadh deòir bho a sùilean,
  - Ach às deidh a h-uile càil agus beathaichean tha e duilich! O... dè an saoghal anns a bheil sinn beò! Tha a h-uile dad dìreach mìorbhuileach! Agus riaghailtean bàis!
  Bhruidhinn Charlotte gu làidir, a" sgrìobhadh mar a chaidh i:
  Leig leis na h-aibhnichean fala
  a' sruthadh air an talamh,
  Leig leotha caoidh ann am pian -
  Teintean anns a h-uile àite!
  Agus leig leis an olc bàs
  Bidh ball feargach a" riaghladh,
  Gheibh sibh uile bàs
  Tha Satan air do ghairm gu cunntas!
  Leig leis a 'ghrian a dhol sìos
  An t-sruth de chorp an duine a. .
  Tha a" phlanaid a" fulang
  Tha uaill a" riaghladh!
  Chuir Gerda stad air a chompanach, a" còmhdach a beul scarlaid le a chas rùisgte. Dh'èigh an neach-crìochnachaidh blonde:
  - Uill, carson cho eu-dòchasach! An seo thig an cogadh gu crìch agus fàsaidh a" phlanaid mar ghàrradh. Tha mi a" smaoineachadh gu bheil beagan air fhàgail. Ameireagaidh, seo sia mìosan eile, uill, a" bhliadhna as motha. An uairsin cuiridh sinn ris an Ruis, agus chan eil ach Iapan air fhàgail. Ach tha seo geàrr-ùine dhuinne. Aig a' char as motha, ann an trì bliadhna stadaidh a h-uile cogadh... Agus cha mharbh daoine a chèile tuilleadh!
  Mhìnich Cairistìona:
  - Co-dhiù, anns a 'chogadh ... tha mi a' smaoineachadh gun tig an t-àm, agus gu math luath, nuair nach eil ach aon ìmpireachd air fhàgail air an t-saoghal. Agus an uairsin, co-dhiù, cha bhi cogaidhean ann. Agus tha mi a 'smaoineachadh, mar thoradh air leasachadh àiteachas agus a' bhuidheann Gearmailteach as fheàrr, gun tèid an t-acras a-mach à sealladh ann am beagan bhliadhnaichean. An uairsin thèid taigheadas a thogail airson a h-uile duine. - Bhruidhinn an nighean le falt buidhe-copach agus figear fèitheach, caol agus ceart-cheàrnach le dealas. "An uairsin leasaichidh cungaidh-leigheis agus thèid galair a chuir às. Bidh sinn ag itealaich a-steach don fhànais, suidhichidh sinn ann an diofar shaoghal. Bheir sinn buaidh air seann aois. Bidh na h-uile dhaoine òg agus maiseach, mar sùbh-craoibh eireachdail. No is dòcha gu bheil cogaidhean ùra a" feitheamh rinn san fhànais. A leithid de stellar le coigrich trì-armachd. Agus bidh sinn gu dàna a" sabaid airson beachdan faisisteachd air feadh na cruinne!
  Sheinn Charlotte, le gàire mòr air a bilean:
  - Bidh sinn a 'sabaid airson latha soilleir a-màireach ... pòg sinn!
  Tha Magda mar-thà air a ràdh ann an dòigh nas dòchasaiche:
  - Ach tha e nas fheàrr mar seo! Chan e cogaidhean sìorraidh, ach cruthachadh sìtheil!
  Aig an àm sin, ruith an càr thairis air mèinn. Chrith an tanca. Bhris an rolair, agus chaidh an càr sìos beagan. Ghairm Gerda sgioba càraidh air an rèidio. Cha do chuir am milleadh an tanca air falbh bho choileanadh dràibhidh, ach lughdaich e an astar aige gu ìre. Mar sin, feumar an rolair a chuir na àite gu sgiobalta. An seo tha suidheachadh a 'chrochaidh eadar-dhealaichte - nas freagarraiche airson a chàradh na an òrdugh neo-àbhaisteach de na "Tigers" agus "Panthers".
  A bharrachd air an sin, bha na caileagan gu toilichte a 'blàthachadh anns a' jungle. Carson nach snàmh thu san abhainn. Tha an tanca, gu dearbh, tha an t-àite teth, eadhon chan urrainn don inneal-adhair dèiligeadh. Tha ceann a deas Mexico ann fhathast - na tropaigean, agus sa Mhàrt tha e gu math teth. Ach san fharsaingeachd tha an aimsir nèamhaidh.
  Bha an abhainn faisg air làimh agus chaidh na caileagan a-steach innte. Chan fheum thu a bhith draghail mu dheidhinn crogall. Tha cogadh a" dol an seo, agus tha gach creutair beò air teicheadh airson ùine mhòr. Tha an t-uisge blàth agus tlachdmhor airson snàmh ann. Bha na caileagan a" snàmh agus, a" coimhead air cladaichean a" jungle, mhothaich Gerda:
  - Fhathast, chan eil an saoghal againn gun seun! Is dòcha gum biodh e math a bhith neo-bhàsmhor mar shreapadair, agus iad uile a 'fuireach còmhla ris a' chinne-daonna, a 'coimhead air a leasachadh. Agus itealaich tron fhànais!
  Chrath Cristina, ag ràdh gu dona:
  - Nèamh gun pheacadh, uamhasach dòrainneach ... Chan e fortan a th 'anns a' chasino a chall, ach eadhon nas fheàrr a bhuannachadh, gun a bhith a 'sealg. Tha, tha cogadh addictive ...
  Mhol Charlotte:
  - Tha mi a" smaoineachadh gun cruthaich iad geamannan a dh" fhaodar a dhealbhadh air an sgrion - is e sin an armachd!
  Thuirt Magda le gàire:
  - Bu chòir dhut a h-uile càil a sgrios!
  Ghabh Cairistìona e agus sheinn i:
  - 'S e dìoghras a th' ann an sgrios... Ge bith dè an seòrsa cumhachd!
  Sheinn Gerda, a" wheezing agus a" srann:
  - Tha mi airson falamh fhaicinn air beulaibh orm! An sin togaidh mi mo chaisteal, mo bhruadar!
  Rinn Charlotte gàire agus mhol i:
  - Chan e, gu dearbh tha e math a bhith a 'sabaid! Ach tha e eadhon nas fheàrr buannachadh!
  Dh"èigh Cairistìona aig mullach a sgamhanan:
  - Tha làmh dheas nèimh fhèin a 'cuideachadh na Gearmailt. Ar creideamh Aryan, ar monotheism gun samhail! Agus tha an rud nach bi gar marbhadh gar dèanamh nas làidire!
  Splash Gerda uisge agus fhreagair e:
  - Tha, tha sinn air fàs nas làidire! Tha e duilich gun do thuit sinn dìreach air mèinn an-aghaidh tanca.
  Thuirt Cairistìona gu smaoineachail:
  - Agus ciamar a dhìonas tu na bratagan?
  Chrath Gerda a guailnean fèitheach.
  - Chan eil fhios agam...
  Thuirt Charlotte gu reusanta:
  - Tha iad air an dìon bho shligean le sgiathan, agus bho mhèinnean ... Mura h-eil iad air an dèanamh le tiugh, gus nach bi iad a 'spreadhadh!
  Chrath Gerda a ceann.
  - An uairsin thèid an coileanadh dràibhidh sìos mar thoradh air àrdachadh cuideam. Bheireadh sin air an tanca itealaich!
  Dhearbh Magda:
  - Sin e! Gus am bi an tanca ag èirigh suas san adhar agus nach tuit e! Agus astaran leasaichte de chòig ceud mìle san uair!
  Thug Charlotte, a" frasadh, cunntas air an fhiosrachadh:
  - Chuala mi gu bheil soithichean sònraichte aig a" chabhlach againn a bhios ag itealaich beagan gun a bhith a "beantainn ris an uisge! Agus bidh iad a" leasachadh astar trodaiche sgriubha, agus faodaidh iad saighdearan a ghiùlan, a bharrachd air a bhith a" faighinn ceannas aig muir! Bidh an leithid de itealan aig muir gar dèanamh do-chreidsinneach!
  Chuir Gerda ceartachadh air a companach:
  - Agus tha sinn mar-thà do-chreidsinneach! Bheir seo sinn - air leth do-chreidsinneach!
  Thionndaidh Charlotte air a druim, bhreab i a casan rùisgte, chiseled san adhar agus rinn i gàire:
  - Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach! Is e sinn nigheanan Aryan, luchd-marbhadh nar cridheachan!
  Agus chaidh am bòidhchead nas doimhne dhan uisge. Chaidh e beagan nas doimhne. Bhuail i a caraidean air an t-sàil rùisgte agus nochd i. Chuir i air bhog tobar uisge, a 'fuarachadh:
  - Abair deagh earrach anns na tropaigean! Tha uisge coltach ri bainne goileach!
  Sheinn Gerda le fealla-dhà:
  - Tha Afraga uamhasach tha, tha, tha .... Tha Afraga cunnartach, tha, tha, tha! Na bi a" falbh nigheanan gu Afraga airson cuairt!
  Rinn na bòidhchead gàire. Tha an rinc-spèilidh air atharrachadh mar-thà - tha sgiobaidhean càraidh aig an ìre as fheàrr. Agus leum na caileagan bho air feadh an t-saoghail dhan tanca. Tha sgàil-dhealbh an E-50 gu math ìosal agus chan eil an càr fhèin ro fhaicsinneach. Thionndaidh na gaisgich boireann air einnsean an roth-uidheam gas agus thog iad astar ann am beagan dhiog.
  Thuirt Charlotte, tancair eòlach:
  - Ach, tha einnsean roth-uidheam gas mòran nas fheàrr na einnsean dìosail. Tha e an dà chuid nas toinnte agus a" luathachadh an tanca nas luaithe. Tha gluasad iongantach aig a" chàr againn!
  Sheinn Gerda le fealla-dhà:
  - Bha e mì-chùramach agus naive, bha coltas òg lom air na caileagan ... Bha coltas iongantach air a h-uile dad mun cuairt - o chionn trì cheud bliadhna!
  Thuirt Cairistìona le sunnd:
  - Chan eil! Bidh an ceannard againn a" bualadh le àbhachdas... Ged a tha e dha-rìribh coltach gu bheil linntean air a dhol seachad o thoiseach a" chogaidh... - Ruith an nighean a làmh thairis air a broilleach àrd, elastagach agus lean i oirre. - Aig an aon àm, uaireannan bidh thu gad ghlacadh fhèin a" faireachdainn mar a bha e an-dè! O, às dèidh na h-uile, tha beatha dhaoine goirid agus air dhòigh air choireigin a 'dol seachad gun mhothachadh!
  Thuirt Gerda gu cruaidh:
  Ach chan eil sinn sean, a bheil sinn? Tha sinn làn neart agus lùth! Agus ar slighe bho bhuaidh gu
  Buaidh!
  Lìon Magda tùr an inneal-gunna, leag i an cealla Ameireaganach, agus cho-obraich i:
  - Tha, tha mi a 'creidsinn nar buaidh ... Gu h-àraid a-nis, nuair a tha na cairtean trump againn uile. Ach na cuireamaid a' chairt fa chomhair an eich!
  Chuimhnich Gerda le osna:
  - Albert... Tha mi ag ionndrainn a' bhalaich seo... Tha e neònach a bhith a' tuiteam ann an gaol le brat, fiù 's ma tha e àrd, le togail Apollo!
  Thuirt Charlotte gu loidsigeach:
  Chòrd Albert rium cuideachd. Tha bòidhchead sònraichte aice. Agus san fharsaingeachd, tha deugairean, nuair nach eil na physiognomies aca fhathast air an còmhdach le feusag, agus nach eil na feartan aghaidh aca air crìoch a chuir air an cruthachadh, air an comharrachadh leis an seun sònraichte aca. Agus as cudromaiche, chan eil iad cho malairteach fhathast, tha gaol aca ort, chan e d" airgead!
  Thuirt Cairistìona gu reusanta:
  - Tha an ceathrar againn cho breagha is gu bheil gaol aig fir ar cuirp an toiseach. Agus dè an ìre a th" againn mu thràth is e an teachd-a-steach againn!
  Thuirt Gerda gu loidsigeach:
  - Tha e nas fhasa a bhith nad bhoireannach! Gairm an cù, agus leumaidh e dhan leabaidh. Co-dhiù fhad 's a tha thu òg. Cha bhi thu gu bràth gun duine. Tha e furasta an tàladh. Ach bu chòir dha fear, gus boireannach a chuir dhan leabaidh, feuchainn ....
  Fhreagair Charlotte gu co-sheòrsach:
  - Chan e thusa às deidh a h-uile càil... Nach eil sinn ro sgiobalta!
  Chrath Gerda a ceann bàn anns an àicheil.
  - Nach cinnteach air an dòigh sin ! Tha gaol agam air fir òga, eireachdail, lùbach. Agus chan eil mi a 'dol dhan leabaidh le duine sam bith. Mar riaghailt, tha mi a 'taghadh togail lùth-chleasachd. Cuid le bolg, chan eil eadhon coitcheann a 'tàladh mi. Agus is urrainn dhuinn taghadh!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Seo strìopach air a 'phannal, chan fheum thu taghadh. Agus bidh pot-bellied a" frithealadh, agus maol, agus sean ... Tha seo gu dearbh na minus den dreuchd aice!
  Fhreagair Gerda gu fìor:
  - Faodaidh tu a dhol gu taigh-siùrsaich saighdeir... An uairsin bidh an luchd-dèiligidh agad uile òg agus caol. Agus measgachadh agus barrachd no nas lugha tarraingeach ... Mar eisimpleir, cha bhith mi a-riamh a" diùltadh duine eireachdail!
  Rinn Cairistìona gàire agus gàire:
  - Tha... Tha caochladh a' tionndadh air! Feumaidh gnè diofar shoithichean agus spìosraidhean. Is e boireannaich òga a th' annainn agus tha sinn dèidheil air an òigridh... Tha sinn ag iarraidh com-pàirtichean spòrs le cuirp fèitheach. Agus feumaidh cuideigin dèiligeadh ri fir nach eil cho eireachdail. Chan urrainn dhut ach co-fhaireachdainn a dhèanamh leis na boireannaich sin!
  Sheinn Charlotte le dòrainn:
  - Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill ... Agus às deidh bàs, creid nach lorg mi sìth, bheir mi m "anam don diabhal airson oidhche còmhla riut!
  Loisg Magda air a" ghunna fèin-ghluasadach Ameireaganach "Witch" agus rinn i gàire:
  - Is e peacadh a th 'ann, dè an seòrsa gnè a th' againn taobh a-muigh pòsadh ... Tha e nas fheàrr smuaintean lustful fhàgail!
  Fhreagair Charlotte gu feargach:
  - Agus bha thu a 'gearan bho orgasms nas miosa na sinne ... Mar sin cha bu chòir dhut banaltram cealgach a briodadh.
  Ann an ùine ghoirid, bhuannaich Hitler le misneachd. Agus chuir a shoirbheachasan pairilis air na Stàitean Aonaichte gu tur. Agus san Fhaoilleach 1945, thuit an dà chuid New York agus Washington, agus 30 stàitean air an ceannsachadh gu tur. Agus mar sin chrìochnaich an cogadh fuilteach seo.
  Fhad "s a bha na Gearmailtich soirbheachail...
  Ach chan eil a h-uile dùthaich air a dhol a-steach don Treas Reich fhathast. Seo dùthaich an Rising Sun le a coloinidhean sgaoilte. Agus tha na faisisteach aca ag iarraidh gearradh gu calpa.
  Thòisich an cogadh air 20 Giblean, 1949. Agus tha an cogadh a" dol gu math.
  Gu sònraichte ma tha nigheanan cho breagha aca.
  Agus fhuair an Treas Reich na tancaichean as fheàrr san t-saoghal. B 'e "Lion" airson an ama aige an tanca as dìon agus as cumhachdaiche ann an armachd. Ach a-nis tha AG-50 aca. Dealbhadh ùr an inneil le cuideam dìreach trì fichead tunna agus einnsean de 1800 each-chumhachd.
  Cothlamadh de ghluasad, gluasad, luaths agus dìon bho gach ceàrnaidh. Inneal pioramaideach AG-50 - foirfeachd fhèin.
  Sheinn Charlotte gu sunndach:
  - Is mise mòrachd a 'phlanaid, uill, dearg aig an aon àm!
  Agus a 'tarraing shàilean lom. Nighean bhreagha.
  Agus tha Cairistìona cuideachd na nighean le comasan air leth. Tha eadhon joker aice na pòcaid. Agus dh"innlich i an deic chairtean aice fhèin. Agus tha fios aige mar a thilgeas e iad gu sgiobalta. Tha falt òr-dhearg air a' ghaisgeach. Agus boireannach dè tha a dhìth ort.
  O, cho cas-rùisgte ruith iad tron fhàsach. Bidh gainmheach a 'losgadh nan sàilean. Ach fàsaidh tu cleachdte ris gu sgiobalta. Agus ghabh Cairistìona e, agus rinn i sgios:
  - Anns an eadar-ama, air son a nis, tha 'n abhainn a' ruith thairis air na clachaibh !
  Tha an càr Gearmailteach do-ruigsinneach dha Panthers and Tigers. Is e siostam cho cumhachdach a tha seo. Ged nach eil e trom. Chan eil na Seapanach cuideachd air maighstireachd a dhèanamh air na tancaichean pioramaideach, agus chan eil na Gearmailtich air an teicneòlas a thoirt dhaibh.
  Tha AG-50 na inneal a tha comasach air mòran a choileanadh. Bidh projectiles ricochet bhuaithe.
  Loisg Cristina a-rithist le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus rinn i osna gu mòr. Cha robh tancaichean reusanta aig an Treas Reich anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna. Mar sin cha b" urrainn dhaibh buannachadh Agus chan eil gnothach aig a" gheamhradh ris.
  Ghabh Cairistìona e agus rinn i gàire:
  - Tanca, tha tanca ann an Afraga!
  An uairsin sheall an nighean a teanga. Bha i gu tur toilichte leis an t-soirbheachas aice. Seo i, abair boireannach snog.
  Tha am falt cho buidhe. Coltach ri pìosan òir luachmhor.
  An seo tha Magda geal agus òr, agus Cairistìona dearg agus òr.
  Bha cead aig Magda losgadh cuideachd. Loisg i, bhuail i tanca aotrom Iapanach agus rinn i sgàineadh:
  - A nighean sgoinneil! Agus anns an ìmpireachd chan eil leanabachd ann!
  Loisg Cairistìona a-rithist, agus thuirt i gu reusanta:
  - Feumar ficsean a leughadh!
  Bha na nigheanan gu math èibhinn an seo. Agus rùisg iad am fiaclan, a tha dha-rìribh neamhnaidean fìor-ghlan.
  Agus aig cosgais fantasy ... An uairsin tha Cairistìona na doca mòr. Mar eisimpleir, o chionn ghoirid chaidh film fhoillseachadh anns an Treas Reich. Star wars. Tha fìor bhlàran san fhànais. Agus tha a h-uile dad cho inntinneach! Gu litireil fiolm iongantach.
  Eh, bha e comasach dhaibh an ìmpireachd fànais a riochdachadh air sgèile mhòr. Luchd-sabaid an Treas Reich an-aghaidh biastagan. Tha artrapod a" feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air a" Ghearmailt fànais. Bidh iad a" tomhas faisg air trì meatairean. Agus barrachd innealan-fuadain sabaid. Ach tha an Wehrmacht fhathast nas làidire. Dìreach ìmpireil.
  Sheinn Cairistìona le tlachd, a" bualadh a làmhan:
  - Tha crith-thalmhainn Avadon os ar cionn ... Thèid sinn dìreach a-mach às an taigh-chuthaich!
  Agus mar a bheir a" bhòidhchead slap le a casan rùisgte, chiseled. An seo tha i dha-rìribh na ìomhaigh de bhruadar inntinneach. Chan e nighean a th' ann, ach fìor chreideamh, agus coimheach dhan t-saoghal chosmach.
  Tha an ceathramh iomlan de chlann-nighean neo-àbhaisteach. Agus tha an tanca aca ag obair gu math beothail.
  Agus anns na speuran, bidh plèanaichean diosc an Treas Reich a" cruinneachadh rudeigin leis na jets laminar aca. Tha iad so-leònte, ach chan urrainn dhaibh fhèin ach an jet a chuir dheth gus rocaid a chuir air bhog, agus an uairsin iad fhèin a chòmhdach a-rithist.
  Gu dearbh, anns an Treas Reich, tha buill-airm nas adhartaiche gan leasachadh. An toiseach, laser. Ach tha e duilich beam de chumhachd àrd a dhèanamh. Tha cleachdadh air sealltainn gu bheil an hyperboloid air leth duilich ath-chruthachadh. Ach, tha beachdan eile ann cuideachd.
  Mar eisimpleir, gunna ultrasonic! Cuideachd beachd inntinneach. Bha Gertrude gu mòr airson a leithid de bhuill-airm fhaighinn. Sgìth de dìreach ramming gòrach. Tha miann ann rudeigin a bharrachd a choileanadh.
  Anns an eadar-ama, bidh an gaisgeach a 'stiùireadh a càr. A" gearradh luchd-sabaid Iapanach agus a" seinn:
  - 'S e nighean a th' annam, fhios agad, a ghràidh ... Bòidheach bho gach taobh! Bho gach neach, bho gach taobh!
  Agus tha e a" nochdadh a theanga ro shunndach.
  Bidh Eva cuideachd a" tionndadh an aghaidh an luchd-sabaid agus a" seinn:
  - Tha sinn a" togail saoghal ùr agus a" dol às àicheadh na làithean a dh" fhalbh... Is toil leinn a bhith a" dèanamh rudan glè dhona gu tric!
  Feumar a ràdh gu bheil na gaisgich gu math lùthmhor. Agus bidh iad a" riaghladh a" chàr aca aig an ìre clas as àirde.
  Tha an diosc na inneal fìor làidir. Ach chan eil na Seapanach a 'feuchainn ri cur às dha. Tha iad deiseil airson sabaid. Bidh iad a 'losgadh agus a' bàsachadh ann an neart.
  Ghlaodh Gertrude le moladh:
  - Tha! Is e caraid math a tha seo!
  Agus mar a tha i a 'crathadh a cromagan ... Tha an nighean air a' mhullach. A 'snìomh a' chàr, a 'leagail nan Seapanach.
  Agus tha e a 'brùthadh a shùilean, a' gèilleadh mar sin.
  Bhruidhinn Eva a-mach, cuideachd a" cumail smachd air an diosc le clàr gàirdeachais:
  - Àrd-sgoil! Na seachain a" chùis!
  Agus a" luathachadh an itealan diosc, gheàrr e dusan càr eile dheth. Tha i na nighean cho sgiobalta. Smaoinich i ri feise le guys o chionn ghoirid. Ach tha e sgoinneil. Chan eil e soilleir carson a tha boireannaich ann air a bheil eagal a bhith còmhla? Às deidh na h-uile, tha e na thoileachas cho mòr. Agus chan ann ann an sgeulachd sìthiche ri ràdh, gun a bhith ag innse le peann.
  Agus dè cho math 'sa tha e nuair a tha grunn fhireannaich ann aig an aon àm. Bheir e tòrr a bharrachd toileachas.
  Agus dè? Tha i na gaisgeach den Treas Reich agus tha moraltachd faisisteach sònraichte aca! Chan eil a h-uile duine a 'tuigsinn seo! Agus còmhla ri ge bith cò a tha thu ag iarraidh, agus nas cudromaiche nas trice. Às deidh na h-uile, tha seo math airson slàinte!
  Ghabh Eubha e, agus sheinn i le tlachd:
  - 'S e nighean a th' annam... Cho fionnar 's nach lorg thu tè nas àirde!
  Agus nì e gàire ... Agus mar a bhrùthas an gàirdeachas le a chasan rùisgte! 'S treòraichidh e a dhiosg marbhtach.
  Tha càraid de ghaisgich gu math èifeachdach.
  Mar sin tha e tuigseach nach urrainn dha Iapan cur an aghaidh... agus seo sgioba eile.
  Agus shìos an staidhre tha nigheanan eile a" sabaid ...
  Sìne, mar eisimpleir, leis a 'bhuidheann de luchd-sabaid aice. Bidh iad a" cleachdadh an tanca Goering-5, agus faodaidh na Seapanach bualadh orra san taobh.
  Tha Armstrong ag osnaich gu mòr agus ag ràdh:
  - Ehma! Chan e geamhradh a th" ann an samhradh! Ehma! Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus sheall an gaisgeach a proboscis. Saoil ma mhaireas iad gu leudachadh fànais, ciamar a thèid na cogaidhean? Is dòcha nach eil an aon rud ris a 'phlanaid Talamh. Am bi rudeigin eile ann?
  Thuirt Sìne rithe fhèin:
  - Cuthaig! Comharraichidh mi thu le rionnagan, creid mi!
  Agus tog do ghlùinean! Tha i na gaisgeach cho ainmeil! Dh'fhàs e ainmeil airson àiteachan mòra. Agus nighean mhòr.
  Ghlac i e agus sheinn i gu moch:
  - Glaodh fiadhaich air a ghearradh tron fheasgar, cha bhith olc a" cadal, chan eil dànachd a "cadal! 'S a' cuir as do chodal 's a smuaintean, Tha fitheach fiadhaich ag itealaich d'ar n-ionnsuidh !
  Tha Gringeta na ghunnaiche de theaghlach tuathanaich: cha mhòr rùisgte, ann am panties a-mhàin, a" sgàineadh:
  - Fitheach dubh ... Carson a tha thu a 'dol thairis air mo cheann!
  Agus mar a tha e a" crathadh a bhroilleach eireachdail! Seo am baba! Cho fallain agus fallain. Agus bidh uimhir de dhaoine a" dol troimhe a h-uile h-oidhche! Gaisgeach fìor mhath! Mharbh i na Ruiseanaich borb, agus a-nis tha i air na Seapanach a ghabhail os làimh. Nighean feargach. Agus breabadh le casan rùisgte. Tha a leithid de bhòidhchead aice!
  Bidh Malanya a" losgadh air na Seapanach le gunna-inneal, agus a" rùrach fhiaclan, ag ràdh:
  - O, feur cruithneachd, feur cruithneachd, thoir dhomh ceud rubles!
  Rinn Matilda gàire agus dh" fhaighnich i le teagamh:
  - Agus cò a bheir dhut ceud rubles? Is dòcha gu bheil e nas fheàrr notaichean iarraidh?
  Chrath Malanya a ceann.
  - Chan eil! Cha toir duine ceud not dhut! Ach tha an rubles nas saoire na tha e dha-rìribh!
  Agus na ceithir nigheanan mar a nì iad gàire. Agus tha iad cho breagha, cha mhòr gun aodach, casruisgte agus sexy. Uill, nach e sin a tha fir a" bruadar air?
  Ghabh Sìne e le tlachd agus sheinn i:
  - Wow, bludgeon - wow!
  Agus mar a tha e a" slaodadh a smiogaid le bonn rùisgte! Gu dearbh, Frau Madame uamhasach!
  Agus dè an ìomhaigh! An embodiment co-sheirm, fèithean agus co-sheirm.
  Chan eil Gringetta mar sin. Tha i nas feòil, làn de fhèithean mar neach-togail bodhaig. Ach tha i cuideachd na nighean bhrèagha - tha a cromagan sòghail mar chrùb eich, agus tha a sliasaid tana.
  Bha Gringeta dèidheil air a bhith a" cluich le blocaichean. Chòrd e rithe. Tha i na nighean cho brèagha. Tha e doirbh dìsnean a chluich. Ged san fharsaingeachd, an cruthaicheadh iad co-dhiù seòrsa de chonsail geama? Ach tha an fhìor shabaid fhathast tòrr nas inntinniche!
  Ghabh Gringeta e agus sheinn e gu dealasach:
  - Is mise nighean a tha ag èigheach gu h-àrd! Agus le guth tiugh - tha i a" seinn gu fìrinneach!
  Agus an uairsin bhuail i an "Tiger" Iapanach. Mar thoradh air an tilgeadh barrachd armachd, tha buannachd aig tanca na Gearmailt. Agus mar sin tha an inbhe agus fad a" bharaille mar an ceudna.
  Fìor, tha iad a 'gealltainn a dhol a-steach don t-sreath de ghunnaichean ùra. Le baraillean nas giorra, ach le luaths muzzle nas àirde.
  Tha Gringeta a" bruadar mu bhith a" faighinn gunna nas fheàrr. Bidh am baraille fada fhathast a" cruthachadh dhuilgheadasan, gu sònraichte ma tha am blàr a" gabhail àite sa choille. Ach, chan eil an gaisgeach a 'call cridhe.
  Bidh Malanya a" sgrìobhadh aig na Seapanach le inneal-ghunna. Freagarrach airson samurai agus Sìonach. Bidh e a" giùlan fhiaclan agus chirps:
  - Ìmpireachd Mad! Cha chuir duine stad oirnn! Cha dèan duine a" chùis oirnn!
  Cuideachd nighean le dàta air leth. Agus mar a tha e a 'losgadh! Bidh gu ceart a 'leagail sìos luchd-ceannairc ìmpireachd na grèine ag èirigh.
  Dè bha do charaidean an-dè? Agus a-nis nàimhdean beaga! Agus chan urrainn dhut dad a dhèanamh mu dheidhinn!
  Rinn Matilda feadan, chuir i a-mach a teanga, a" faireachdainn mar cobra. Ro dhona chan eil innte ach draibhear sìmplidh. Agus chan e an obair aice an rud as inntinniche. Cuir stad air cuideigin. Gortachadh cuideigin. Ach tha an t-anam ag iarraidh rudeigin eile. Barrachd air leth!
  Tha Matilda ag ràdh ann an buaireadh:
  - Bidh bratach Bhreatuinn thar gach cuan !
  Dhearbh Sìne gu feargach:
  - Ged tha sinn fo shealbh na Gearmailt, Cha bhi sinn gu bràth 'n ar tràillean !
  An uairsin bidh na caileagan Sòbhieteach a 'sabaid cuideachd, gu mòr a' faighinn air ais gu ceann a deas Sakhalin agus druim Kuril.
  Ghabh Alenka agus an sgioba aice ceann drochaid thairis air Abhainn Amur. Agus bha còignear nigheanan fo ionnsaigh.
  Ach tha fios aig na caileagan sin - ma tha thu airson a bhith beò anns an teas, bi cinnteach gun sabaid thu casruisgte agus ann am bikini. Agus faodaidh tu eadhon às aonais bra. Agus an uairsin cha toir diabhal buaidh ort.
  Bidh Alenka a" tilgeil grenade air na Seapanach le a cas-rùisgte, agus a" seinn:
  - O, dàn, mo dhànachd, ho chinnidh!
  Thilg Anyuta cuideachd a casan, tiodhlac bàis, le a corragan rùisgte agus chir i:
  Carson a tha thu teann leam?
  Thug Alla Fiery grenade le a shàilean rùisgte. Thionndaidh i an stàilinn bàn agus rinn i gàire:
  - Chan urrainn dhomh a chreidsinn gu bheil thu a 'tuigsinn!
  Ghabh Maria e agus le a corragan rùisgte thilg i an rud a tha a" marbhadh, agus thuirt i le gàire:
  - O, dàn, tha dàn mo sgaradh! Lorgaidh mi fear a-mhàin ann an ciste!
  Agus rinn an nighean gàire ...
  Thug Matrena dòrlach de grenades le a casan rùisgte. Loisg sìos tanca Iapanach agus sgàin e:
  - O, guys ... Tha e dìreach sickening leat!
  Rinn Elena osna gu mòr. Agus a-rithist thilg i grenade le a cas-rùisgte. Màrt, tha a 'ghrian a' fàs nas blàithe. Gu math nas fheàrr na sa gheamhradh. Tha dòchas a" fàs.
  Gu dearbh, mura robh Iapan air ionnsaigh a thoirt air an USSR anns an dà fhicheadamh dàrna bliadhna, bhiodh e air a bhith na b 'fheàrr.
  An uairsin dh'fhaodadh an t-Arm Dearg crìoch a chur air na Nadsaidhean, neo co-dhiù stad a chur orra. Agus tha dùthaich an Rising Sun air a h-uile plana a mheasgachadh. Agus uabhasach neònach.
  Loisg Elena. Bhuail i ceann an samurai agus dh"fhuilig i:
  - Scout Balach Ùr!
  Agus bha e a" coimhead èibhinn. Mar a thuit an Iapan a chaidh a chall. Agus tòrr dhiubh. Làn de Shìonais. 'S truagh nach do sguir an cogadh leis an Treas Reich beagan na bu tràithe.
  Thuirt Alenka:
  - Grianach Georgia, mo Caucasus dùthchasach! Tha beinn àrd ann, Biaidh mi na caoirich !
  Agus a-rithist ghèill an nighean le a sàil rùisgte do thiodhlac a 'bhàis.
  Chaidh Iapan, naoi mìosan an dèidh toiseach a' chogaidh, a ghlacadh.
  Agus thàinig an cogadh gu crìch ... fhuair Stalin air ais ceann a deas Sakhalin agus druim Kuril, agus pàirt de Manchuria.
  An sin thàinig an t-àm airson sìth mhaireannach. Chaochail Stalin... An uair sin, agus bhàsaich Hitler ann an 1959... Ach bha an suidheachadh air a' phlanaid Talamh seasmhach, làidir agus beairteach. Agus bha a h-uile rud glè mhath. Agus thug an cinne-daonna buaidh air farsaingeachd an fhànais agus thog e co-mhaoineas.
  
  MAKAROV ADMIRAL CHOCHEN
  Air 7 Samhain, 1999, bhàsaich Akhmad Kadyrov mar thoradh air losgadh le gunnachan Ruiseanach. Aon de na tubaistean iongantach sin a dh'atharraicheas cùrsa eachdraidh. Tha e comasach gun do dh'adhbhraich bàs tubaisteach Admiral Makarov bho mhèinn Ruiseanach gu tuiteam sliochd nan Romanov, agus chaidh siostam sòisealta na Ruis atharrachadh. Agus an uairsin bha tubaist coltach ris a 'feitheamh ri Vladimir Putin. Agus gu dearbh sreath de bhuilean air sgàth seo.
  An toiseach, chuir teip Kadyrov às leth gun do rinn na saighdearan Ruiseanach e a dh'aona ghnothach agus gun do bhris iad air falbh bho na feadarail. Agus chan e a-mhàin an teip seo, ach cuideachd na bràithrean Yamadayev. Thòisich blàran airson Gudermes a-rithist. Gu h-obann thàinig stad air saoradh Chechnya a bha dìreach air tòiseachadh, a bha air a dhol cho math. Chrìochnaich Gudermes ann an cùl na saighdearan Ruiseanach, agus thòisich fìor chogadh ann. Mar thoradh air an sin, chaidh an obair timcheall Grozny sìos gu mòr. Agus bha an t-sabaid gu math fiadhaich. Sguir na Chechens a" fàgail am bailtean mòra agus shabaid iad gu bàs. A-nis bha Chechnya gu lèir aonaichte an aghaidh nam feachdan feadarail. Agus tha an Iar, còmhla ris an t-saoghal Ioslamach, air cuideam àrdachadh gu mòr. Dh'fhàs Putin stòlda, gun a bhith deònach co-rèiteachadh le Maskhadov, ach cha robh cùrsa a 'chogaidh cho soirbheachail. Agus dh'fhuiling na saighdearan Ruiseanach droch chall.
  Agus chuir an Iar agus na Stàitean Aonaichte smachd-bhannan an sàs. Ghabh na Comannaich brath air a" mhionaid cuideachd agus mhol iad bhòt gun mhisneachd san riaghaltas. Thug Apple taic don bheachd. Agus chruinnich Duma na Stàite bhòtaichean airson bhòt. Chuir Putin, an aghaidh seo, stad air an ionnsaigh an aghaidh Chechnya. Dh" fhàs ionnsaighean partisan gu mòr.
  Mheudaich cobhair dha na Chechens cuideachd... Dh" fhàs call shaighdearan Ruiseanach. Agus mar sin chaidh na taghaidhean gu Duma na Stàite a chumail. Cha do rinn bloc Unity buaidh. Air an làimh eile, choisinn bloc "For Victory" nan Comannach buaidh maoim-slèibhe. Chaidh an dàrna àite a ghabhail le "Fatherland-All Russia". A leithid de shuidheachadh. Gu h-annasach gu leòr, thug coileanadh lag bloc Unity buannachd don Zhirinovsky Bloc, a ghabh an treas àite. Ach thàinig Aonadh nam Feachdan Ceart air adhart, gu lag a" fàiligeadh leis a" chnap-starra còig sa cheud a ghabhail. Rinn Apple beagan na b" fheàrr.
  Anns an fharsaingeachd, tha a" phàrlamaid air a bhith eadhon nas dùbhlanaiche na bha i roimhe. Agus as cudromaiche, thionndaidh an luchd-dùbhlain gu bhith nas aonaichte. Thàinig an OVR agus na comannaich agus Yabloko còmhla. Dh'fheuch am Pàrtaidh Libearalach Deamocratach agus Unity ri casg a chuir air...
  Tha Putin air an ìre aige a lughdachadh beagan. Chan eil Yeltsin air falbh fhathast. Ged a tha ceist neach-leantainn fhathast suas san adhar. Bha coltas ro chunnartach air roghainnean eile a bharrachd air Putin, aig an robh ìre de sheòrsa air choreigin.
  Tha iomairt an taghaidh air tòiseachadh. Tha Gennady Zyuganov sa chiad àite, air a leantainn le Vladimir Putin, Primakov, agus Zhirinovsky, an uairsin Yavlinsky. Cha deach an Seanalair Lebed gu na taghaidhean ceann-suidhe. Agus thug seo beagan chothroman dha Vladimir Zhirinovsky airson an treas àite.
  Ach chaidh Primakov fodha. Chan eil e soilleir am bu chòir dha ruith airson ceann-suidhe no nach bu chòir. Dh'fhaodadh Luzhkov feuchainn cuideachd. Agus gu h-obann ghluais àrd-bhàillidh Moscow air adhart cuideachd.
  Bha na taghaidhean beairteach ann an tachartasan.
  Gu h-obann, chaidh Boris Nemtsov cuideachd chun cheann-suidhe. Agus chuir e iongnadh cuideachd.
  Tha arm na Ruis ann an Chechnya gu math bog sìos. Cha deach Grozny agus Gudermes a ghabhail. Agus mar thoradh air na bomaichean chaidh smachd-bhannan teann a thoirt a-steach an-aghaidh na Ruis.
  A dh'aindeoin sin dh'òrdaich Yeltsin, a bha fhathast na cheann-suidhe, air còmhraidhean tòiseachadh agus an cogadh a chuir dheth. Agus mar sin bha e mu thràth a 'bleoghan. Agus cia mheud duine a dh'fhaodar a mharbhadh.
  Mhol Zyuganov a-rithist bhòt gun mhisneachd san riaghaltas. Chuir a h-uile buidheann, eadhon am Pàrtaidh Libearalach Deamocratach, taic ris a" bheachd seo. Chuir Zhirinovsky às leth Vladimir Putin mu mhì-chinnt agus laigse. Cha robh Yeltsin, a bha gu math tinn, ag iarraidh cogadh mòr... Agus dh'òrdaich e gun dùil ri Putin coinneachadh ri Maskhadov. Chùm e coinneamh... Dh'iarr na Chechens tilleadh gu aontaidhean Khasavyutor agus saighdearan a tharraing à Chechnya. Mar sin cha do dh'aontaich sinn air rud sam bith.
  Agus ghabh Duma na Stàite a-rithist agus thog e a" cheist mu dheidhinn dìth misneachd san riaghaltas. Bhris Yeltsin Zhirinovsky le bhith a 'toirt dha inbhe coitcheann agus a' toirt dha rionnag dha gaisgeach na Ruis. Cha do bhòt an LDPR airson misneachd sam bith, ach bha gu leòr bhòtaichean fhathast aig an luchd-dùbhlain. Agus bha mì-earbsa ann.
  A-nis bha aig Yeltsin ri Putin a losgadh. Thàinig Mikhail Kastyanov gu bhith na chleasaiche. Bha feum againn air prìomhaire ùr. Ach tha e duilich cuideigin a lorg a tha iomchaidh airson Duma na Stàite.
  Mu dheireadh, às deidh dà sheachdain de leisg, mhol Yeltsin Àrd-bhàillidh Moscow Luzhkov.
  Bha seo, gu h-iomlan, a 'freagairt air Duma na Stàite ... Agus na daoine cuideachd. Thàinig àrd-bhàillidh Moscow gu bhith na phrìomhaire agus tharraing e a-mach à rèis a "chinn-suidhe.
  Agus mu dheireadh chaill Putin an rangachadh aige, agus is gann gun do chruinnich e millean ainm-sgrìobhte.
  An uairsin bha e na rionnag ann am fàbhar Maxim Primakov. Vladimir Zhirinovsky cuideachd a 'toirt taic do Primakov. Agus Yavlinsky cuideachd ...
  Aig a 'cheann thall, chaidh na taghaidhean a chumail agus chaidh Zyuganov agus Primakov a-steach don dàrna cuairt le cha mhòr an aon àireamh de bhòtaichean. Ach, bha beagan a bharrachd aig Zyuganov. Ach thug cha mhòr a h-uile tagraiche taic do Primakov. Agus rinn e a" chùis air ceannard nan Comannach san dàrna cuairt.
  Seo mar a dh'atharraich cumhachd anns an Ruis. Dh"òrdaich eadhon Yeltsin na saighdearan a tharraing a-mach à Chechnya. Agus chrìochnaich an cogadh ann an Caucasus. An uairsin chaidh a h-uile càil mar a bha e san fhìor sgeulachd.
  Lean Primakov air adhart le eaconamaidh meadhanach libearalach. Chaidh na SA a-steach don chogadh ann an Afganastan agus Iorac. Tha prìsean ola air a dhol suas. Agus dh'fhàs an eaconamaidh.
  Rinn Primakov seirbheis airson dà theirm agus dh'fhàg e ann an 2008, cha do dh'ùraich e cumhachdan. Agus dè? Tha e mu thràth seachdad 's a naoi bliadhna a dh'aois agus chan eil e ann an deagh shlàinte. Chaidh an rìgh-chathair a leantainn le Mayor Luzhkov. Bha am figear seo gu ìre mhòr na cho-rèiteachadh.
  Ann an Chechnya, an dèidh a tharraing a-mach de na saighdearan Ruiseanach, a dh'aithghearr thòisich an cogadh a-rithist eadar Maskhadov agus Shamil Basayev, agus Salaman Raduev. Thug na Wahhabis taic do Basaev. Lean an cogadh air adhart airson bliadhna gu leth. Agus bha mòran sgrios ann. Maskhadov air chall agus theich. Thàinig Shamil Basayev gu bhith na amine airson ùine ghoirid. Ach dh'èirich Salman Raduev, agus na Yamadayevs agus na Kadyrovs suas na aghaidh. Agus a-rithist an cogadh a. Dhealaich na Wahhabis cuideachd. Chaidh Shamil a mharbhadh ann an 2006. Agus thàinig Salman Raduev gu bhith na amine airson greis. Ach chaidh a mharbhadh ann an 2008. Agus ann an Chechnya bha cogadh agus murt. Thairg àrd-bhàillidh Moscow, Luzhkov, cuideachadh do aon de na pàrtaidhean mar mhalairt air tilleadh don Ruis. Bha seo freagarrach dha na Chechens.
  Chuir Luzhkov an sàs ann an Chechnya agus, a dh'aindeoin duilgheadasan eaconamach, choisinn e taghaidhean 2012 gu furasta. Ach, an uairsin dh'èirich duilgheadasan. Leis gu bheil e nas pro-Iar na Putin, cha tug Yuri Luzhkov Crimea bhon Úcráin. Ach, ge-tà, cha do chruthaich e duilgheadasan sònraichte dha. Ach thuit prìsean na h-ola fhathast. Agus bha Luzhkov ag iarraidh teirm ùr. Agus chùm e referendum. Leudaich e an àithne aige. Agus le duilgheadas choisinn e taghaidhean 2016 ... Chaidh e seachad airson dàrna teirm le sgainneal agus còmhstri. Agus an uairsin bhàsaich e ann an 2019.
  Bha na taghaidhean tràth farpaiseach. Agus ann an dà chuairt... Fo Luzhkov, chaidh Deribaska, am prìomhaire, agus riochdaire bhon Phàrtaidh Chomannach air adhart chun dàrna cuairt.
  Chaidh an taghadh a bhuannachadh gun dùil le stiùiriche do-sheachanta Pàrtaidh Comannach Caidreachas na Ruis Gennady Zyuganov. Bhiodh a h-uile dad gu math, ach ann an 2020 thàinig an coronavirus dhan Ruis. Ach cha robh na comannaich deiseil air a shon.
  Ach thig a h-uile droch rud gu crìch. Agus thug Gennady Zyuganov dòigh air choireigin air an Ruis a-mach às an t-suidheachadh. Ann an 2023, taghaidhean ceann-suidhe ùr anns an Ruis. Chan eil Zyuganov, gu dearbh, gan giùlan gu h-onarach agus chan eil e airson falbh. San fharsaingeachd, anns an Ruis, tha na cinn-suidhe mar aon bhodach. Agus bha Yeltsin mu thràth trì fichead, agus bha Primakov eadhon nas sine. Agus bha Yuri Luzhkov a 'riaghladh gus an robh e ceithir fichead' sa trì, agus bhàsaich e na dhreuchd. Agus tha Zyuganov mar-thà beagan bhliadhnaichean a dh'aois. Thàinig e gu bhith na cheann-suidhe aig aois seachdad "s a còig, agus a-nis tha e seachdad" s a naoi.
  Ach tha na taghaidhean air an cumail a rèir nan riaghailtean, nuair a tha an fharpais cho beag, agus tha Zyuganov mòran nas fhasa a thaobh seo. A bharrachd air an sin, tha Zyuganov airson ogha a dhèanamh na neach-leantainn.
  Agus a-rithist buaidh ceannard nan comannach. Smaoineachadh sean, tinn, agus gun a bhith fìor mhath.
  Ach ann an 2025, mu dheireadh sgèith na Ruiseanaich chun ghealach. Co-dhiù bha e na thoileachas. Tha eaconamaidh an t-saoghail a" fàs a-rithist agus air fàs gu ìre mhath seasmhach.
  Anns na Stàitean Aonaichte, leig Joe Biden dheth a dhreuchd mar Cheann-suidhe nan Stàitean Aonaichte ann an 2024 agus chaidh boireannach dubh a chuir na àite. Anns an Úcráin, leis nach robh call sam bith air a 'Chrimea agus a' chogadh anns an Donbass, chuir Petro Poroshenko seachad an dà theirm. Agus cha tug am bun-reachd dha tuilleadh. Às deidh dha, thàinig Vitali Klitschko gu bhith na cheann-suidhe air an Úcráin.
  Tha Sìona fhathast air a riaghladh le Xi Ze Ping. Tha am poileasaidh cothromach. Chechnya mar phàirt den Ruis air beagan ath-thogail. Fhuair Vladimir Putin, às deidh dha dreuchd a" phrìomhaire fhàgail, dreuchd san riaghaltas fo Cheann-suidhe Primakov.
  Ach cha d' thugadh dha ach dreuchd Ministear a' Cheartais. Bha Putin ag obair san dreuchd seo, a" faighinn còmhla ris a h-uile duine gu 2008. An uairsin leig e dheth a dhreuchd. Agus chan eil iad an sàs ann am poilitigs tuilleadh.
  Ghabh Vladimir Zhirinovsky dreuchd Ministear an Taobh a-staigh fo Cheann-suidhe Primakov. Bha e ag obair gus an ceann-suidhe Luzhkov. Dh" èirich e gu inbhe Seanalair an Airm. An uairsin thill e chun bhuidheann LDPR. B 'e dùbhlan pòcaid àbhaisteach a bh' ann. Bha Luzhkov gu math le sin. Ghabh Vladimir Zhirinovsky pàirt anns a h-uile taghadh ceann-suidhe anns an Ruis ach a-mhàin 2004, nuair a bha e na mhinistear agus bhiodh e mì-ghoireasach.
  Rinn Vladimir Volfovich deagh dhreuchd, agus choisinn e spèis do mhòran.
  Bha Grigory Yavlinsky ag obair anns an riaghaltas fo Primakov. Ann an 2008 chaidh a chur às a dhreuchd. Bhon uairsin, tha e air a bhith na aghaidh, ach cha b" urrainn dha a bhith air a thaghadh don phàrlamaid tuilleadh. Bha cuid de dhuaisean ann.
  Theich an Seanalair Swan anns a" chruinne-cè seo bho bhàs neo-àbhaisteach. Ach cha b" urrainn riaghladair Sgìre Krasnodar a bhith air a thaghadh airson dàrna teirm. Leig e dheth a dhreuchd agus thòisich e air cuimhneachain is ficsean a sgrìobhadh. Thuit Alasdair Ivanovich gu sònraichte ann an gaol leis an gnè eachdraidh eile. Thàinig e gu bhith mar aon de na sgrìobhadairean as mòr-chòrdte san Ruis agus choisinn e milleanan. Agus chaidh cuid de na nobhailean aige fhilmeadh.
  Cha deach Lebed a-steach do phoilitigs, bha airgead agus cliù gu leòr aige, agus co-dhiù cha deach a cheann a ghoirteachadh.
  Bha Shoigu ag obair airson greis mar Mhinistear nan Suidheachaidhean Èiginn. Ach ann an 2003 chaidh a chur às a dhreuchd. Dh" fheuch mi ri ruith airson riaghladair agus mo phàrtaidh fhèin a chruthachadh. Fhuair e beagan ùidh, ach cha deach e a-steach don Duma Stàite. An uairsin dh'fhàg e poilitigs airson gnìomhachas.
  Cha robh Matvienko gu bhith na àrd-bhàillidh air St Petersburg. Ach bha i ag obair mar Leas-Phrìomhaire fo Primakov. Leig i dhith a dreuchd ann an 2008. Às deidh sin, chaidh i gu gnìomhachas le a mac, agus cha do ghabh i pàirt ann am poilitigs.
  Dh'fhuirich Rogozin air a 'chliathaich, agus cha d' fhuair e post sam bith. Dh'fheuch e gu neo-shoirbheachail ri bhith na iar-cheannard air Duma na Stàite a-rithist. Ach chaidh na taghaidhean mòr-chuid a chuir dheth, agus cha do ghabh am pàrtaidh aige ris a" bhacadh.
  Tha Lukashenka air a bhith an sàs ann an gairm chinn-suidhe na Ruis o chionn fhada. Bha e gu ìre mhòr a 'freagairt Zyuganov. Ach fhathast, thionndaidh a-mach gur e caraid neo-earbsach a bh" ann. Agus anns an Ruis thòisich iad a 'coimhead airson fear eile. Lorg iad comannach òg agus bhrosnaich iad e. Mar thoradh air an sin, thòisich strì, agus chuir Lukashenka an neach a bhuannaich an grèim.
  Agus tha an Ruis air smachd-bhannan a chuir an-aghaidh Belarus. Agus dh" fhàg Lukashenka an OBKB agus dh" iarr e a dhol còmhla ri NATO. Seo a leithid de bhualadh. Cha deach Lukashenka a leigeil a-steach gu NATO fhathast, ach chaidh bunait no dhà a chuir air fearann Belarus. Mar sin dh'fhàs e na bu mhiosa air na crìochan an iar.
  Dh'fhuirich an saoghal gu h-iomlan leis na duilgheadasan aige, agus cha do dh'fhàs e na b 'fheàrr. Ach, tha e nas miosa cuideachd. Thug Gennady Zyuganov fa-near gu bheil seann each fhathast nas fheàrr na asal òg.
  Bha am Pàrtaidh Comannach fhathast a 'riaghladh, agus eadhon neartaich e na dreuchdan aca. Fhuair na Philippines ceann-suidhe ùr, far an robh am bocsair uirsgeulach Pakio na cheann-suidhe. Agus tha seo cuideachd na iongnadh ùr.
  Vitali Klitschko às deidh a 'Mhaidan, a dh' aindeoin sin cho-dhùin e tilleadh, tha an suidheachadh san Úcráin fhathast nas socraiche agus chùm e fear eile an aghaidh Stevenson, a thàinig gu bhith na ghaisgeach an t-saoghail. Thàinig Vitali Klitschko gu bhith na ghaisgeach an t-saoghail airson a 'cheathramh uair ag ath-aithris toradh Hollyfield, agus aig an aon àm chaidh e sìos ann an eachdraidh mar churaidh na cruinne agus aig an aon àm mar àrd-bhàillidh. An uairsin chùm e dìon saor-thoileach air an tiotal, agus chuir e crìoch air an t-sabaid le bhith a 'leagail. An uairsin chuir e crìoch air a chùrsa-beatha, a" suidheachadh clàr trom eile - a" buannachadh còig sabaidean farpais às deidh dà fhichead bliadhna.
  Ann an suidheachadh sam bith, bha Vitali Klitschko nas soirbheachaile agus nas toilichte san t-saoghal seo.
  Rinn Wladimir Klitschko a" chùis air Tyson Fury cuideachd. Agus an uairsin a cho-obraiche às an Úcráin ann am blàr mòr. Ach cha b" urrainn an t-sabaid le Denotheus Wyder a chuir air dòigh. Rinn Wladimir a" chùis air a" Bhrùnach fhathast, agus mu dheireadh, aig aois dà fhichead sa h-aon, chaill e fhad "s a bha e fhathast na b" fheàrr le Anthony Joshua, a chuir crìoch air a chùrsa-beatha airson ùine ghoirid.
  Ach an uairsin thill e ann an 2021 agus, às deidh dha trì sabaidean a bhuannachadh, bhris e clàr George Foreman.
  Seo mar a thionndaidh an saoghal a-mach.
  
  ROGHAINN EILE Far a bheil na Seapanach tòrr nas fortanach
  Bha còir aig Blàr Midway a bhith air a bhuannachadh le Iapan co-dhiù. Ach chan eil e na fhìrinn gum fosgail an samurai dàrna aghaidh san atharrachadh seo. Agus mar sin dh" fhaodadh cùisean a bhith air a dhol beagan eadar-dhealaichte.
  Canaidh sinn gun deach Stalingrad seachad mar ann am fìor eachdraidh. Agus chan eil mòran air atharrachadh. Rinn na Breatannaich Operation Torch às aonais saighdearan Ameireaganach. Tha Rommel briste. Fìor, cha tàinig an cur air tìr ann am Morocco gu buil. Chaidh aig na Gearmailtich, às deidh dhaibh feachdan sònraichte a ghluasad às an Roinn Eòrpa, stad a chuir air oilbheumach Bhreatainn.
  Chaidh Montgomery an aghaidh strì làidir agus stad e. Chùm na Gearmailtich an loidhne airson ùine. An uairsin thòisich iad air feachdan a bharrachd a ghluasad gu Afraga. Chuir Rommel frith-ionnsaigh air bhog, a" cur beagan cuideam air na Breatannaich, ach chaidh Montgomery air ais gu loidhne dìon ann an Libia. Tha an aghaidh air socrachadh.
  Anns an Iuchar den treas bliadhna fichead, dh'fheuch na Nadsaidhean ri briseadh tro dhìonan nan Sòbhieteach air an Kursk Bulge. Bho ghlac na Seapanaich na h-Eileanan Hawaiianach, cha mhòr nach do chuir na h-Ameireaganaich stad air creach adhair air bailtean-mòra agus factaraidhean Gearmailteach. Leig seo leis na Gearmailtich beagan tancaichean a bharrachd a dhèanamh, gu sònraichte Tigers and Panthers.
  Ghabh ceithir ceud carbad eile pàirt anns an Kursk Bulge, a bharrachd air feachdan itealain nas cudromaiche. A bharrachd air an sin, ghluais Hitler sia roinnean-coise a bharrachd às an Fhraing agus thug e air falbh cuid de na gunnaichean bho Bhalla an Atlantaig.
  Neartaich seo am buidheann Gearmailteach. Thòisich an ionnsaigh timcheall air mar a bha e ann am fìor eachdraidh, ach leis gu robh na Nadsaidhean beagan na bu làidire, bha iad air leth soirbheachail. Ach, cha robh e comasach an fhàinne a dhùnadh timcheall air buidheann nan Sòbhieteach. Ged a mhair an oilbheum Fritz fhèin fichead latha agus thàinig e gu crìch dìreach air 25 Iuchar. An uairsin chuir na h-aonadan Sòbhieteach ionnsaigh an-aghaidh. Agus chaidh an t-sabaid air adhart nas fhaide.
  Bha na Gearmailtich ann an Afraga air an dìon. Cha robh aca ri an lùth a chosg air an Eadailt, agus chaidh barrachd uidheamachd a lìbhrigeadh air beulaibh, agus mar sin bha am bomadh às aonais na h-Ameireaganaich iomadh uair na bu laige.
  Lean Iapan a 'buannachadh. Mar sin rinn an àithne Ameireaganach barrachd is barrachd mhearachdan, agus bha iad ann an cus cabhaig gus Cala Peru ath-ghlacadh. Dh'adhbhraich seo am prìomh shealladh - chan eil feum aig Ameireagaidh air an Roinn Eòrpa. Mar thaing airson seo, cha mhòr nach do chuir bàtaichean-aigeil na Gearmailt stad air ionnsaigh a thoirt air bàtaichean Ameireaganach.
  An t-Arm Dearg, mar sin, dìreach ro dheireadh an t-Sultain ghabh Orel agus Belgorod, an dèidh a 'fulang call mòr. Agus stad an adhartachadh airson ùine. Ach, cha robh adhbhar sam bith clisgeadh fhathast. Thàinig foghar fliuch às a dhèidh, agus an geamhradh às a dhèidh. Agus bu chòir gum biodh buadhan ùra aig an Arm Dearg. Nuair a thuig Hitler seo, thairg Hitler fois dha Stalin. Like, leig dhuinn fois a ghabhail!
  Cia mheud de na gillean againn a chaidh a mharbhadh sa bhlàr mu dheireadh? Bha an USSR agus an Treas Reich a 'sabaid airson trì mìosan. Bha call an Airm Dheirg nas motha na ann an eachdraidh fìor, agus cha robh an Wehrmacht nas lugha. Bha an dà thaobh air am bleith.
  Ach mheudaich na Nadsaidhean cinneasachadh uidheamachd, b" urrainn dhaibh beagan fhaighinn air ais. Bu chòir a thoirt fa-near gu robh a 'chuibhreann de chall ann an tancaichean airson na Nadsaidhean, agus leis gu robh an leigeil ma sgaoil nas àirde na ann an eachdraidh fìor, rinn na Gearmailtich suas airson am milleadh. Ann am batail dìon, bha am Panther na tanca math. Bha a ghunna fada, luath-losgaidh, le sàr optics airson a h-ùine, cuideachd comasach air tancaichean Sòbhieteach a sgrios.
  A bharrachd air an sin, cha deach trithead "s a ceithir a-steach do na Panthers, Tigers, Ferdinands air an aghaidh, agus bha fhathast ro bheag de thancaichean trom gus buaidh a thoirt air cùrsa nam blàr.
  Dhiùlt Stalin armachd-cogaidh leis a" Ghearmailt. Ro dheireadh an Dàmhair, thòisich saighdearan Sòbhieteach air an ionnsaigh an aghaidh Kharkov agus Smolensk. Chuir na Gearmailtich an aghaidh gu cruaidh. Bha dìon làidir aca, gu h-àraidh anns a 'mheadhan, agus san fharsaingeachd bha iad an dùil adhartas nan aonadan Sòbhieteach anns na stiùiridhean sin.
  Gu h-annasach gu leòr, ach an taca ri fìor eachdraidh, thug barrachd uidheamachd, gu h-àraidh itealain agus tancaichean, cothrom do na Gearmailtich a dhol an aghaidh mòran nas èifeachdaiche. A bharrachd air an sin, le barrachd stòrasan glèidhte, rinn na Nadsaidhean an gnìomh na bu shàmhchair, cha do rinn iad cabhag aig àm ionnsaigh nan Sòbhieteach, air an aghaidh, ach stiùir iad na stòran-stòrais nas cunbhalaiche agus bha iad an urra ri dìon nas adhartaiche agus nas doimhne. Sàbhaladh dusan roinn a bharrachd air sgàth dìth aghaidh Eadailteach, agus ann an Afraga cha robh Montgomery ann an cabhag sam bith, agus cha robh na Gearmailtich a" rocadh a" bhàta. Thuit cho dian sa chogadh ri Breatainn gu mòr.
  Cha robhas a" bruidhinn air sìth air leth fhathast, ach gu follaiseach chuir Churchill maill air a" bhomadh, a rèir choltais a" cunntadh gun do chuir an USSR agus an Treas Reich a-mach a chèile cho mòr "s a b" urrainn dhaibh.
  Thionndaidh sgaoileadh armachd às a" Ghearmailt agus na saidealan gu bhith cha mhòr an treas cuid nas àirde na ann an eachdraidh fhìor. Rinn seo e comasach tuill a chur suas, agus, an crochadh air dìonan dùmhail, a dhol an aghaidh an ìre mhath soirbheachail. Bha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa leis gu robh òrdugh nan Sòbhieteach air an ionnsaigh, far an robh Fritz mar-thà a 'feitheamh riutha, agus fhuair iad air socrachadh air an dìon.
  Mar thoradh air an sin, bha an adhartas fhèin gu math slaodach agus chosg e call mòr. Thòisich an cogadh ann an dòigh air choreigin coltach ris a" Chiad Chogadh, nuair a thionndaidh an dìon gu bhith na bu làidire na an ionnsaigh, chaill an taobh ionnsaigh barrachd, agus dh" fhàs an loidhne aghaidh neo-ghnìomhach mar thoradh air an sin.
  Thàinig saighdearan Sòbhieteach air adhart gu cuibheasach eadar aon gu dà chilemeatair san latha, a' leigeil leis na Gearmailtich suidheachadh fhaighinn, ach dreuchdan ùra, agus an dìon a chumail.
  Cha robh e comasach a dhol a-steach don àite obrachaidh.
  Ach chaidh Kharkov a thoirt a-steach tràth san Dùbhlachd às deidh blàran mòra bailteil. Mheudaich na Gearmailtich cinneasachadh itealain. Shoirbhich le Focke-Wulf agus ME-309 an aghaidh nan luchd-sabaid Sobhietach as laige. Gu sònraichte cunnartach bha an ME-309 le seachd àiteachan gunnaichean agus astar àrd. Agus tha am Focke-Wulf le armachd agus dìon math na inneal làidir le sia gunnaichean adhair.
  Mar thoradh air làthaireachd charbadan le armachd mar sin, gu dearbh, fhuair na Nadsaidhean buannachd san adhar. Chaidh an gluasad as miosa a dhìoladh leis an astar àrd aig dàibheadh, a thug air teicheadh nuair a chaidh e a-steach don earball, agus rinn armachd cumhachdach e comasach losgadh sìos air an itealan bhon chiad dòigh-obrach. A bharrachd air an sin, leasaich na Gearmailtich innleachdan sònraichte airson sabaid le carbadan Sòbhieteach gus armachd nas cumhachdaiche agus itealain Gearmailteach aig astar luath a chleachdadh.
  Sheall am bomair Yu-288 as ùire e fhèin gu math cuideachd. Tha an inneal seo an dà chuid luath agus a" giùlan eallach mòr boma. Bha am Focke-Wulf na bhomair aghaidh làidir, nas fheàrr na PE-2 anns a h-uile dòigh.
  Ro dheireadh na Dùbhlachd, bha na saighdearan Sòbhieteach sgìth agus b' fheudar dhaibh stad air sgàth call mòr. Fhad "s a bha na Gearmailtich fhathast a" cumail Smolensk, agus pàirt den bhruaich chlì san Úcráin. Agus an rud as cudromaiche - tasgaidhean bauxite agus eileamaidean alloying. Bha call nan saighdearan Sòbhieteach anns na tancaichean air a bhith cho follaiseach 's gun do chuir Mainstein frith-ionnsaigh air bhog, agus b' urrainn dha eadhon Kharkov ath-ghlacadh, agus coire a chruthachadh dha na saighdearan Sòbhieteach. Ach san Fhaoilleach-Gearran, chuir na saighdearan Sòbhieteach frith-bhuaidhean air bhog, agus b 'urrainn dhaibh an Kharkov a bha a' fulang o chionn fhada a ghlacadh a-rithist. Ach ron Mhàrt, bha an t-Arm Dearg sgìth agus b" fheudar dhaibh an oilbheum a chuir dheth.
  Bha stad ann ... Dh'fhuiling an dà thaobh cus call. A bharrachd air an sin, bha Stalin airson an arm aige ath-lìonadh le tancaichean T-34-85 agus IS-2 nas làidire agus nas adhartaiche. Fìor, bha na Gearmailtich cuideachd air ath-lìonadh le "Panther" -2 agus "Tìgear" -2 nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche. Bha Stalin cuideachd a" cunntadh air an LA-7 agus Yak-3 nas adhartaiche. Ach chuir na Gearmailtich, mar fhreagairt, am mion-atharrachadh as ùire air an TA-152 air bhog an àite an Focke-Wulf, agus is e an rud a tha gu sònraichte mì-thlachdmhor an jet ME-262. Cha robh co-ionann aig an itealan mu dheireadh a thaobh luaths, armachd agus armachd. Bha an fhìrinn na bu daoire, agus bha e na bu shaothairiche ann an cinneasachadh.
  Ach air an làimh eile, chruthaich na Gearmailtich an HE-162 cuideachd, a tha saor, so-ghiùlain, gu ìre mhath furasta a dhèanamh agus cuideachd ath-ghnìomhach. Chan eil Stalin air an fharpais theicnigeach a bhuannachadh fhathast. Shabaid Breatainn an cogadh gu fìor fhulangach. Chan eil na Stàitean Aonaichte fhathast comasach air an iomairt a ghlacadh bho na Seapanach.
  Air 25 an t-Ògmhios, an dèidh dha neart a chruinneachadh, chaidh an t-Arm Dearg air adhart leis an ionnsaigh sa mheadhan. An toiseach, b 'urrainn do shaighdearan Sòbhieteach a dhol a-steach don dìon, ach an uairsin chaidh iad an sàs anns na blàran airson Smolensk. Is e mearachd àbhaisteach leis na seanalairean dearga bailtean-mòra a thoirt ro cheann-latha sònraichte. Agus feuch, gabhaibh baile mòr daingnichte, le gearastan cumhachdach agus dìon.
  Chaidh ionnsaigh nan saighdearan Sòbhieteach sìos nuair a ghluais na Gearmailtich feachdan a bharrachd agus thòisich iad a' strì an aghaidh. Dh'fhàs blàran a-rithist, mar anns a' Chiad Chogadh, gu bhith suidheachaidh agus gu math slaodach. Sheall Hitler rabhadh neo-àbhaisteach. Is dòcha gu robh e a 'cunntadh air armachd mìorbhaileach agus na leasachaidhean teicnigeach as ùire agus mar sin cha robh e ann an cabhag. Is dòcha, bha pàirt aig a 'mhiann airson fuil Aryan a shàbhaladh, a bha na Gearmailtich air mòran a chall mu thràth. Tha, agus tha dìon nan tancaichean Nadsaidheach mòran nas èifeachdaiche, gu sònraichte am briseadh "Tiger" -2.
  Chaidh an t-sabaid sa mheadhan air adhart gu deireadh an fhoghair. Sheall Stalin stòlda, ag iarraidh soirbheachadh a leasachadh. Ach anns a 'chùis seo, lorg mi speal air clach. Bha call nan saighdearan Sòbhieteach gu math mòr. Chaill na Gearmailtich, mar an taobh dìon, beagan nas lugha. Bha am Panther-2 na tanca math. Bha an carbad seo air a dhìon gu math san aghaidh agus bha gunna sàr-mhath aige a bha a' tilgeil armachd, agus aig an aon àm coileanadh dràibhidh math.
  Bha e gu follaiseach a 'dol thairis air an T-34-85 a thaobh cumhachd gunna, dìon aghaidh, agus cha robh e na b' ìsle ann an luaths agus gluasad. Eadhon airson an IS-2, tha inneal na Gearmailt na nàmhaid cunnartach, a 'bualadh aig astar mòr.
  Air sgàth briseadh sìos tric, armachd co-ionann, dìreach buannachd bheag ann an dìon, cha robh an Rìgh Tìgear anns a 'chunntas a b' fheàrr. Chaidh atharrachadh nas truime den "Panther" -2 suas leis an "Tiger" -2 ann an dìon agus chaidh e thairis air coileanadh dràibhidh. Goirid dh'aontaich na Gearmailtich riochdachadh cha mhòr a-mhàin air an "Panther" -2 le cuideam leth-cheud agus aon tunna le einnsean de 900 each-chumhachd.
  Bha an tanca seo gu ìre mhòr a" freagairt air an arm. Cha do choisinn an t-Arm Dearg buaidh agus chuir e stad air an adhartas. Thàinig an geamhradh. Bha tancaichean den t-sreath "E" aig na Gearmailtich, agus itealain jet ùr. Bha iomlaid buillean ann. Dh" fhan Breatainn fulangach, tha na Stàitean Aonaichte mar-thà air tòiseachadh a" faighinn rudeigin an-aghaidh Iapan. Stalin, a 'faicinn, fhad' sa bha an USSR a 'cluich an àite fodar canain, a' gabhail ris, agus fiù 's a' tabhann Hitler fois. Mar, leig leis na Nadsaidhean tionndadh chun an Iar agus tha na calpaich a" cogadh.
  Bha àireamhachadh an stiùiriche gòrach agus sìmplidh. Dh"aontaich Hitler leis an tionndadh seo. Agus a-nis, sa Ghearran den chòigeamh bliadhna fichead, chaidh saighdearan Gearmailteach air an ionnsaigh ann an Libia. Agus bha iad soirbheachail an sin. Ann am batail, thionndaidh e a-mach gun robh tancaichean Gearmailteach nas fheàrr na feadhainn Shasainn, agus bha itealain jet gu tur a-mach à farpais. Chan eil na SA fhathast air a dhol a-steach don fhèill. Anns a 'bhlàr, bha am prìomh àite air a chluich leis a' Panther-2 agus E-100, a bharrachd air an atharrachadh air an Tiger-2 le turaid bheag agus armachd nas doimhne le einnsean cumhachdach. Chan eil am Beurla "Churchill" dona ann an armachd, ach lag ann an armachd. Chan eil "Cromwell" a' tarraing idir. Agus chan eil an Challenger, an aon tanca seasamh, anns an t-sreath mhòr.
  Ach is e an rud as cudromaiche càileachd nan saighdearan. Tha na Gearmailtich, às deidh dhaibh a dhol seachad air deuchainn teine is iarann air an aghaidh an ear, tòrr nas deiseil airson sabaid na saighdearan Breatannach. Gu sònraichte na roinnean coloinidh. Agus chaidh na h-aonadan Gearmailteach air adhart leis an ionnsaigh. Anns a 'Mhàrt, chaidh an Èiphit a ghlacadh. Agus an uairsin chaidh na Gearmailtich a-steach don Ear Mheadhanach, ghlac iad Iraq, Kuwait, agus an uairsin Saudi Arabia.
  Cha bhiodh dragh aig Hitler a dhol dha na h-Innseachan, tro Ioran, ach cha do dh'aontaich Stalin, aig an robh saighdearan fhathast ann an Ioran.
  Chaidh na Gearmailtich air an ionnsaigh, a 'dol air adhart tron Sudan. Agus nas fhaide gu Ethiopia agus Somalia. Agus às an sin chun a" chrios-meadhain. Ghabh timcheall air seachdad roinn den Wehrmacht pàirt anns an ionnsaigh. Agus cha robh feachdan mar sin aig Breatainn airson a dhol an aghaidh an Treas Reich.
  Ghlac na Gearmailtich Gibraltar cuideachd. Thionndaidh an ionnsaigh gu bhith neo-ghluasadach, agus cha mhòr dealanach luath. Ghabh itealain ionnsaigh jet, a bharrachd air heileacoptairean, pàirt anns an ionnsaigh cuideachd. Bha Afraga ann an cunnart call iomlan le Breatainn.
  Ach chan eil Stalin cho sìmplidh. Tha tarraing Bhreatainn a-mach às a" chogadh ro chunnartach don USSR. Agus chaidh an t-Arm Dearg air an ionnsaigh san Ògmhios 1945. Cha b' urrainn do na saighdearan Gearmailteach lag san taobh an ear a sheasamh agus ghabh iad ris a' chuideam. Chaidh na Nadsaidhean, gun chomas aca a sheasamh, chun an iar. Bha an t-Arm Dearg comasach air Smolensk, Kyiv a shaoradh, agus chaidh e a-steach do Belarus. Às deidh dhaibh feachdan a bharrachd a ghluasad à Afraga, b" urrainn dha na Gearmailtich le duilgheadas mòr stad a chuir air oilbheum nan saighdearan Sòbhieteach. Ghabh na tancaichean Gearmailteach ùra den t-sreath E-50, aig nach robh co-ionann, pàirt anns na blàir. A bharrachd air an sin, dhèilig na Nadsaidhean ri buille tarraingeach bhon Tuirc. Agus thug an Tuirc fhèin, fo chuideam bhon Ghearmailt, ionnsaigh air an Aonadh Sobhietach. Mar sin, dh'fhàs an suidheachadh nas iom-fhillte a-rithist.
  B 'e an duilgheadas a bh' ann nach robh an T-54 fhathast air a dhol a-steach don t-sreath, agus bha an T-34-85 mar-thà gu math seann-fhasanta an aghaidh cùl-raon an t-sreath E agus eadhon an Panther-2.
  Anns a 'gheamhradh, bha saighdearan Sòbhieteach fhathast a' bualadh, ach cha b 'urrainn dhaibh soirbheachadh gu mòr. A bharrachd air an sin, thòisich discos a 'gabhail pàirt anns na blàran ... B' e an aon rud a dh'fhàs nas fheàrr soirbheachas nan Ameireaganaich an aghaidh Iapan. Mu dheireadh, chaidh aig na Yankees air Cala Peru ath-ghlacadh, agus thòisich an iomairt anns a 'Chuan Sèimh a' dol a-null gu taobh Ameireagaidh.
  Ach, mo thruaighe, dh" fhaodadh cuideachadh bho na SA a bhith ro fhadalach. As t-earrach an dà fhicheadamh-siathamh bliadhna, na Gearmailtich, a 'cleachdadh a' bhuannachd E tancaichean thairis air trithead 's a ceithir, chaidh an ionnsaigh. Chuir saighdearan Sòbhieteach, air an cruadhachadh le blàir, an aghaidh gu cruaidh. Bha an t-Arm Dearg gaisgeil agus làn stoc de làmhachas. Gu sònraichte gunnaichean an-aghaidh tanca 100mm. Agus chladhaich e a-steach.
  Chaidh aig na Gearmailtich air Kyiv a thoirt air ais agus an t-Arm Dearg a phutadh air ais seachad air an Dnieper. Ach b 'ann air a' chnap-starra uisge seo a thog na saighdearan Sòbhieteach dìon do-ruigsinneach.
  Bha na Gearmailtich a 'sabaid fad an t-samhraidh agus an fhoghair, ach cha b' urrainn dhaibh na saighdearan Sòbhieteach a bhriseadh. Is ann dìreach a fhuair iad air stad a chuir air Leningrad a-rithist. Ach cha do ghabh na Nadsaidhean am baile fhèin. Chaidh an geamhradh seachad ann an iomlaid buillean. Bha na h-Ameireaganaich slaodach a" gluasad thairis air a" Chuan Sèimh, agus gu ruige seo chan eil iad air armachd niuclasach a chleachdadh.
  As t-earrach dh'fheuch na Gearmailtich a-rithist ri gluasad air adhart. Chleachd iad na tancaichean sreath "E", na h-innealan as ùire le cuideam seachdad tunna. Sgaoil an USSR an IS-7, comasach air seasamh an aghaidh mastodons. Thòisich tancaichean meadhanach T-54 cuideachd a 'nochdadh.
  Rinn Breatainn cuideachd dian, a" cur air bhog oilbheum ann an Afraga a" Chrios-meadhain. Chuidich na h-aonadan talmhainn Ameireaganach an seo cuideachd. Airson a 'chogaidh anns a' Chuan Shèimh, cha robh feum aig na h-Ameireaganaich air mòran shaighdearan agus tancaichean. Mar sin thòisich iad air na Nadsaidhean a bhrùthadh a-mach à Afraga. A-nis bha na caraidean a 'tuigsinn nach biodh e comasach suidhe a-mach, agus gum bu chòir an nàmhaid a bhith air a phronnadh agus a bhrùthadh. As t-samhradh agus as t-fhoghar, bha e comasach dha na SA agus Breatainn pàirt chudromach de Afraga a thoirt air ais, agus eadhon chuir iad na Gearmailtich a-mach à Somalia agus Ethiopia.
  Cha b' urrainn dha na Gearmailtich ionnsaigh a thoirt air Moscow, air an gluasad sìos ann am batail suidheachaidh. Anns a 'gheamhradh, bhuail Stalin aig an Tuirc. Rinn an t-Arm Dearg a' chùis air na saighdearan Ottomanach agus ghlac iad Kars, Erzurum agus Tanrog. B" fheudar do na Gearmailtich feachdan cudromach a ghluasad gus an caidreachas a shàbhaladh. Ach choisinn an t-Arm Dearg, an dèidh dha bualadh faisg air Leningrad gun dùil, buaidh mhòr an sin.
  Thàinig a' bhliadhna 1948... As t-Earrach, dh'fheuch na Gearmailtich ri gluasad air adhart a-rithist. Chaidh aca air tanca pioramaid tùsail a chruthachadh do-ruigsinneach bho gach ceàrnaidh seilg. Agus leis an inneal seo bha dòchasan àrda co-cheangailte. Thòisich an adhartachadh sa Chèitean. Às deidh dà mhìos de shabaid làidir, thàinig na Nadsaidhean gu Smolensk.
  Sheall tancaichean pioramaid an èifeachdas sabaid, ach gu tric bhiodh iad air an sguabadh suas le mèinnean. Cha b" urrainn dha na Gearmailtich am baile a ghabhail agus chuairtich iad e. Ach ann an Afraga, choilean na Càirdean soirbheachas mòr, a" toirt na Gearmailtich a-mach às an Èiphit. Chaidh a" chùis a dhèanamh air Iapan cuideachd, a" call mòran eileanan agus na Philippines. As t-fhoghar, chaidh na Gearmailtich air adhart nas fhaide san ear, sa mheadhan, a-rithist a 'tighinn faisg air Leningrad.
  Bha itealain Gearmailteach fhathast na bu làidire na am fear Sòbhieteach, gu sònraichte ann an càileachd. Ach aig deireadh 1948, thòisich an MIG-15 a 'ruigsinn an aghaidh. Bha an inneal jet Sòbhieteach na b' ìsle na na Gearmailtich ann an luaths agus armachd, ach bha e na b' fhasa a ghluasad. Leasaich na h-Ameireaganaich an coileanadh cuideachd. Sa gheamhradh 1949, phut saighdearan Sòbhieteach na Gearmailtich air ais à Leningrad agus phut iad air ais gu Smolensk.
  Agus chuir na h-Ameireaganaich, còmhla ris na Breatannaich, na Nadsaidhean a-mach à Afraga. As t-earrach 1949, tharraing an Tuirc a-mach às a" chogadh cuideachd.
  Chaill an Treas Reich smachd air an Ear Mheadhanach cuideachd. Chaidh suidheachadh nan Nadsaidhean na bu mhiosa. Cha robh iad deònach gluasad air adhart san taobh an ear, ach ghluais iad gu dìon teann. Dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach, a' cleachdadh tancaichean T-54 agus IS-7, ri briseadh tro dhìonan an Wehrmacht. Ach chùm na Nadsaidhean gu teann am bloc. Thàinig oidhirp air tìr san Spàinn gu crìch cuideachd le fàiligeadh. Bha an obair beagan na b 'fheàrr ann an Sicily, far an deach soirbheachadh a choileanadh le cuideachadh bhon mhafia ionadail. Tha e air a bhith mar-thà an aonamh bliadhna deug bho thòisich an Dàrna Cogadh.
  Tha a h-uile dùthaich air leth sgìth agus uamhasach sgìth. Bha eaconamaidh na cruinne air a dhol thairis air. Agus bha a h-uile duine airson crìoch a chuir air an t-sabaid cho luath "s a ghabhas. Gu sònraichte leis na Gearmailtich agus na Ruiseanaich a bha gu math tàmailteach.
  Thairg Stalin sìth do Hitler air cumhachan an roghainn neoni: tilleadh gu na crìochan a bh" ann roimhe agus iomlaid phrìosanaich - uile gu lèir! Ach cha do dh'aontaich am Fuhrer ach ri fois, gun a bhith ag iarraidh a thoirt seachad air an fhearann a bha fo shealbh. A bharrachd air an sin, bha obair air cruthachadh boma atamach ga chrìochnachadh mar-thà anns a 'Ghearmailt, agus bha urchraichean eadar-roinneil ann mar-thà.
  Bheachdaich na Stàitean Aonaichte air a" bhoma atamach a chleachdadh. Ach fhad 'sa bha eagal orra a bhith a' milleadh san Roinn Eòrpa. Agus leig iad sìos e san Dùbhlachd 1949 air Iapan. Bha builean an sgrios uabhasach. Agus bhathas a" tuigsinn san aon seòrsa sa Ghearmailt. Bhruidhinn am Fuehrer ris an dùthaich agus mhol e gun deidheadh beachdachadh air a" cheist mu shaoghal urramach. Ach an uair sin dh'atharraich e inntinn ... Thàinig a 'bhliadhna ùr 1950. Chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh ùr air bhog air an aghaidh.
  Bha an dìon leis na Gearmailtich gu math teann. Agus chaidh na càirdean air adhart tron Eadailt, far an robh coup armailteach, agus thug iad air falbh Mussolini. Ach bha na tancaichean pioramaideach Gearmailteach nas àirde na na Patons and Challengers. Thug am Paton Ameireaganach, nach b 'urrainn a dhol a-steach do armachd tanca Gearmailteach, eadhon faisg air làimh, a-steach gu sònraichte cruaidh. Agus thòisich na càirdean air sileadh.
  Seadh, agus rinn diosgan Gearmailteach so-leònte milleadh mòr air na Stàitean Aonaichte agus Breatainn. Aig an àm seo, chùm itealain na Gearmailt inbhe càileachdail thairis air na Càirdean. Thàinig oidhirp tighinn air tìr as t-samhradh ann an Normandy gu crìch le fàiligeadh. Fìor, aig deireadh an Lùnastail, às deidh a" bhomadh niùclasach, ghabh Iapan grèim air. Tha an Iar air a làmhan fhuasgladh. Ach cha robh na Stàitean Aonaichte deònach armachd niùclasach a chleachdadh, gus am faodadh iad a bhith air an còmhdach le urchraichean ballistic eadar-roinneil den Treas Reich.
  Thàinig an t-Arm Dearg chun an Dnieper sa mheadhan, ach chaidh stad a chuir air cuideachd. Bha feachdan an dà thaobh air an sàrachadh chun na h-ìre as àirde ... Agus mu dheireadh, air 25 Samhain, 1950, thairg Truman sìth do Hitler, air teirmean co-ionnanachd. Is e sin, tha an Roinn Eòrpa fhathast leis an Treas Reich, ach a-mhàin Sicily agus na tha air fhàgail den Eadailt. Stalin a 'dol airson co-rèiteachadh: crìochan an USSR ann an 1939. Is e sin, bidh na Gearmailtich a 'gluasad air ais beagan, a' toirt seachad fearann, ach a 'faighinn beagan togail.
  Tha an Fhraing, a' Bheilg, an Òlaind, agus feadhainn neònach eile fhathast fo smachd na Gearmailt, ach tha iad a' faighinn tomhas de neo-eisimeileachd. Is e sin, tha rudeigin mar an Aonadh Eòrpach ga chruthachadh. Tha an Treas Reich a" cur crìoch air murt-cinnidh nan Iùdhaich is nan Tìopanaich, ged a dh" fhaodadh cuid de chuingealachaidhean laghail air na còraichean aca fuireach. Tha dàimhean malairt gan ath-nuadhachadh gu h-iomlan. Bidh dùthchannan a" gabhail os làimh spèis a thoirt do uachdranas chàich.
  Chan eil airgead-dìolaidh air a chuir air duine sam bith. Tha prìosanaich air an iomlaid airson a h-uile duine.
  Bha Stalin agus Hitler cho sgìth 's gun do ghabh iad ri leithid de thairgse. Bhuannaich na Stàitean Aonaichte barrachd na feadhainn eile, agus mar sin chaidh aca air Sìona agus Àisia a thoirt a-steach don raon buaidh aca. Agus ghabh Breatainn, còmhla ri Ameireagaidh, Afraga.
  Tha a" Ghearmailt air ìsleachadh mòr a dhèanamh air goireasan daonna. Ann, thug am Fuhrer polygamy a-steach gu h-oifigeil. Chaidh an USSR fhàgail às aonais seilbh tìreil a fhuaireadh anns an naoidheamh, dà fhicheadamh bliadhna air fhichead. Agus bha e gu math sgìth.
  
  
  AUCTION OF RUSSIAN SLAVES IN NEW YORK
  Ruith na caileagan, a' frasadh an cuid shàilean lom, cruinn, pinc.
  Chuimhnich Andriana air a" bhargan seo ann an New York. Chaidh a mholadh dhi, mar sin, le ceannard mafia ionadail, caran mòr. Tha an t-àm ann dìreach agus tha uimhir de dhaoine beairteach air tighinn còmhla. Agus tha e gu math comasach maighdeann bhon Ruis a cheangal.
  Chaidh Andriana a chuir suas airson rop còmhdaichte le sgàileanan agus ann an deise snàmh. Gus nach nochd thu na seunan aige sa bhad.
  Choisich i le beagan uamhas. Choisich caileagan ann an seacaidean leathair air an làimh dheis agus chlì dhith.
  Cha robh Andriana a" faireachdainn ro chomhfhurtail ann an sàilean àrda. Ach chan urrainn dhi a làimhseachadh.
  Bha an seòmar rop glè mhòr. Shuidh luchd-èisteachd mòr an sin: fir is boireannaich, agus eadhon deugairean. Bha Arabaich agus daoine dubha, agus Asianaich, agus daoine geala, agus às an Ruis ...
  Bha an t-àm agus an t-àite ceart ... Tha seo tàmailteach agus iriosal! Ach aig an aon àm, tha e air bhioran, agus tha an fhìor irioslachd ag adhbhrachadh languor tlachdmhor sa bhodhaig.
  Tha i coltach ri tràill meadhan-aoiseil, a thèid a rùsgadh rùisgte, agus seallaidh na mìltean de dhaoine oirre le coltas cianail .... O dè cho snog!
  Air sgàth an leithid de thoileachas, b" fhiach a dhol chun rup. Agus na bi ro bhrònach nach tèid ach aon sa cheud den t-suim iomlan dhut!
  An seo thàinig i a-mach ann an sàilean àrda agus aodach leapa. Tha i nas àirde na an àbhaist airson boireannach, sia troighean, agus tha na brògan ga fàgail eadhon nas àirde.
  Tionndaidh an luchd-èisteachd air adhart, cuibhreannan a 'mhodail ... Tha a falt ceangailte agus thèid a leigeil sìos nas fhaide air adhart.
  Tha toiseach malairt air ainmeachadh... Mar as trice tha an t-suim beag, ach bidh e ag èirigh suas gu luath.
  An seo bidh na caileagan a 'toirt dheth a' chiad chòmhdach agus a 'nochdadh pàirt àrd na h-aodainn, agus a' fàgail a falt iongantach, dath-duilleach còmhdaichte.
  Bha aodainn àrd tana, rèidh aig Andriana, a sùilean emerald-sapphire. Agus tha an t-sròn agus pàirt ìosal na h-aodainn fhathast còmhdaichte ...
  Is e a" phrìs tùsail airson oidhche le maighdeann ceud dolar!
  Sgreuch sa bhad:
  - Dà cheud dolar !
  - Tri cheud!
  - Ceithir cheud !
  - Còig ceud !
  - Mìle!
  Rinn an t-Arabach anns an turban buidhe granndadh:
  - Dà mhìle!
  Dh'fhàs an Ameireaganach leis an t-sreath òir:
  - Trì!
  Thuirt neach-gnìomhachais às an Ruis, ann am bas beairteach:
  - Còig mìle bonn!
  Bha stad ann ... Chan ann air sgàth 's gu robh coltas ro mhath air an àireamh den luchd-èisteachd seo. Chan e, tha luchd-gnìomhachais bho air feadh an t-saoghail comasach air ceud millean dolar a chuir a-mach agus a chuir a-mach airson dàb le Picasso no Van Gogh. Ach tha iad airson leantainn air adhart leis a" phròiseas dì-ghalarachaidh.
  Seo na nigheanan ann am masgaichean dearga agus seacaidean leathair, le an làmhan ann an miotagan meidigeach tana, thoir air falbh còmhdach eile. Agus bidh iad a" fosgladh smiogaid mhisneach na h-ìghne, a beul sgàrlaid, a sròn gràsmhor. A nis tha a gnùis aingil iongantach ri fhaicinn gu h-iomlan. Agus tha scrion mòr anns an t-seòmar rop a" sealltainn aodann grinn, girlish faisg air làimh.
  Agus bidh an luchd-èisteachd a" beucaich le meas.
  - Deich mìle dolar!
  A" guidhe air an Ameireaganach leis an t-sreath òir!
  - Fichead mìle !
  Bidh sheikh a" beucadh ann an turban uaine le emeralds mòra.
  Tha Sasannach ann an tailcoat ag èigheach:
  - Deich mile fichead !
  Na squeals Hindu seudach:
  - Ceathrad!
  Fear òg timcheall air còig bliadhn 'deug ann an coltas, squeaks, a' gluasad a chorragan ann an daoimeanan:
  - Leth-cheud mìle!
  Agus a-rithist fois ... Gu dearbh, chan eil an t-suim airson aon oidhche le maighdeann, agus eadhon, as coltaiche meallta, a "coimhead cho beag. An sin, tha barrachd air Andriana na nighean ro mhòr airson a bhith neo-chiontach. Ach tha an luchd-èisteachd glè bheairteach agus capricious. Agus a-nis ann an teas barganachadh, nuair a tha e airson a dhol thairis air a chèile.
  Ach eadhon nas motha tha mi airson am pròiseas nochdaidh eile fhaicinn. Agus a-nis tha an ath chòmhdach air a thoirt air falbh bho ghuailnean Andriana, a 'nochdadh pàirt àrd a cìochan agus a gàirdeanan. Tannaichte, gràsmhor, fèitheach. Tha pàirt àrd a 'bhra ri fhaicinn mar-thà, agus tha na guailnean làidir, agus gu math gnèitheach aig an aon àm.
  Bidh Andriana a "crathadh a-rithist agus a" tighinn gu crìch. Tha i barrachd is barrachd lomnochd.
  Malairt a" tòiseachadh a-rithist...
  - Sè fichead mìle !
  Tha Sheikh a" gortachadh!
  - Seachd fichead mìle !
  - Ochdad!
  Air ainmeachadh le Ameireaganach le slabhraidh òir!
  - Ceud mile !
  Dh'fhàs Ameireaganach le ruby mòr air a bhroilleach.
  - Ceud mile fichead !
  Rinn an òigridh gàire a-rithist!
  Bha an sheikh ann an turban uaine agus emeralds a" beucaich:
  - Ceud gu leth mìle !
  Bhrosnaich an Hindu Raja:
  - Dà cheud mile dolar air son rionnag an rop !
  Agus a-rithist bha stad anns an rop seo. Tha am poball a" feitheamh ris an duais fhoillseachadh agus ga tionndadh chun fhìor cheann.
  An seo bheir iad dheth brat eile bhon nighinn agus nochdaidh iad i dha na cnapan.
  Tha sliasaid tana ri fhaicinn, stiall cumhang de aodach air làn chiste, agus leacan boglach de phreas tana. A-nis tha Andriana cha mhòr rùisgte don mheadhan.
  Bidh an luchd-èisteachd gu litireil ag èirigh.
  Thàinig fear-gnìomhachais Ruiseanach le feusag Siberia gu mòr:
  - Tri cheud mile !
  Dh"fhàs an sheikh anns an turban emerald:
  - Ceithir cheud mile !
  Chuir an Ameireaganach leis an Ruby a-mach:
  - Coig ceud mile !
  Bha an òigridh leis na fàinneachan daoimean a" feadaireachd:
  - Seachd ceud mìle....
  Thuirt an Hindu Raja:
  - Seachd ceud leth-cheud mile !
  Stad eile... An seo mar-thà chaidh na suimean gu dona, ach fada bho bhith sgriosail dha na oligarchs agus na billionaires. Ach, tha a h-uile duine ag iarraidh barrachd follaiseachd air a 'bhòidhchead. Gu sònraichte airson a casan fhaicinn, a leithid de thoileachas dha fir.
  Agus a-nis chan eil an còmhdach mu dheireadh air a thoirt air falbh bho .... Agus a-nis tha na casan gràsmhor fèitheach lom. Dh'fhuirich Andriana ann am panties, bra ann am brògan follaiseach le sàilean àrda. Agus tha a casan làidir tana a" tionndadh dhaoine air adhart mar sin.
  Roimhe sin, rinn an t-seikh sàmhach liath le feusag fhada tàirneanach:
  - Millean dolar!
  Agus tha seo mar-thà na chrìoch saidhgeòlach sònraichte. Tha an luchd-èisteachd a" dèanamh fuaim...
  Is ann le guth crith a tha an t-òganach ag ràdh:
  - Millean ceud!
  Sheikh ann an turban le cromagan mòra emeralds:
  - Aon millean dà cheud!
  Tha oligarch Ruiseanach, le glainneachan dorcha orra, ag ràdh:
  - Aon mhillean ceithir cheud !
  Ameireaganach le ruby mòr:
  - Millean còig ceud!
  Gu h-obann, tha boireannach dubh a 'dol a-steach don tog:
  - Millean seachd ceud!
  Chan eil an sheikh ann an turban emerald nas ìsle:
  - Aon mhillean ochd ceud !
  Bidh Hindu Raja a" caoineadh:
  - Dà mhillean!
  Stad eile... Chaidh na suimean gu daingeann. Ach fhathast, thug iad barrachd airson eich Arabach. Agus an seo chan eil an nighean ach airson aon oidhche. Agus ged a tha e na bhòidhchead mòr, ach cha mhòr gu bheil e na fhìor òigh.
  Ach tha daoine airson a falt fhaicinn... Agus tha neapraigean Andrian air a thoirt air falbh. Agus tha a falt òrail, uisge duilleach a 'sleamhnachadh bho a gualainn. Agus tha iad a 'sgapadh, cho iongantach, mar ghathan na grèine.
  Tha an luchd-èisteachd gu sìmplidh fo iongnadh ... Agus thig barganachadh beò!
  Dh'èigh an òganach:
  - Trì milleanan!
  Rinn an sheikh anns an turban emerald grunt:
  - Ceithir millean!
  Dh'èigh am boireannach dubh:
  - Còig millean!
  Bha fois ghoirid ann ... Bha an t-suim mar-thà reusanta. Ged nach eil e fhathast na chlàr airson tagraidhean. Ach fhathast, chan e dealbh Van Gogh a tha seo, ach dìreach aon oidhche le nighean. Leig leis a bhith air a sgrìobhadh gu breagha ....
  Tha gluasad eile a' leantainn... An turas seo thèid am bra a thoirt air falbh. Bha dùil aig Andriana ri seo, ach gu h-obann bha i a" faireachdainn tàmailteach cho mòr is gun do thòisich i a" cur an aghaidh ... Cha b" urrainn dha na caileagan dèiligeadh rithe. Chaidh dà bhann-rìoghail suas gu Andriana, agus shìn iad an gàirdeanan. An uairsin chaidh am bra a thoirt air falbh. Agus nochd cìochan brèagha. Agus an craiceann
  bha an nighean a' deàrrsadh le fallas.
  Bhrosnaich a fìor mhisneachd, agus a strì, am poball. Bha mòran den bheachd gur e fìor òigh a bha seo, agus bha seo eadhon nas inntinniche na eadhon gucagan pinc a "bhroilleach.
  Roimhe sin, dh'fhàs an sheikh sàmhach ann an turban làn de daoimeanan:
  - Seachd millean!
  Dh"èigh am boireannach dubh:
  - Ochd milleanan!
  Thug an Ameireaganach leis an ruby a-mach:
  - Naoi milleanan!
  Choisich an oligarch Ruiseanach:
  - Deich!
  Bha an sheikh anns an turban làn daoimean a" bualadh:
  - Còig-deug!
  Bha othail air an talla... Tha seo mar-thà nas cunnartaiche... Ach, leithid de nighean a tha air a cumail le làmhan fir mhòra gus nach còmhdaich i a broilleach. Dè cho fionnar 's a tha sin. Uile gu lèir, brèagha agus drùidhteach. Tha fìor nàire air Andriana, agus tha i a" faireachdainn nàire. Agus aig an aon àm inntinneach agus tlachdmhor. AGUS
  Dè cho mòr 'sa tha i a' cur luach!
  Tha e sgoinneil!
  Agus a-nis tha na caileagan seirbheiseach ga cumail, a 'toirt dheth a' bhròg mu dheireadh - panties ... Agus a-nis chan eil ach brògan follaiseach air fhàgail air Andrian.
  Agus bidh i a" tionndadh agus a" tarraing a làmh à bearradh an ambal, a" còmhdachadh uchd Venus. Tha e mu thràth leis an dà spògan tiugh aige a" toirt a làmh air falbh agus ga nochdadh.
  Tha aodann Andriana dha-rìribh troimh-chèile, agus tha i gu math nàire. Chuir peant sgarlaid tiugh thuil air a" bhalla agus tha seo a" tionndadh an luchd-èisteachd air adhart eadhon nas motha!
  Tha billeanair dubh ag èigheach:
  - Fichead millean!
  Tha Sheikh ann an daoimeanan ag èigheach:
  - Trithead!
  An Ameireaganach leis an ruby roars:
  - Ceathrad!
  Agus tha an Hindu Raja ag ràdh:
  - Leth-cheud millean!
  Sheikh le daoimeanan roars:
  - Seasgad!
  Bidh billeanair dubh ann an seacaid leathair a "smeòrach:
  - Seachdad!
  Tha oligarch Ruiseanach ann an glainneachan dorcha ag èigheachd:
  - Ochd fichead millean!
  Bidh an òigridh gu h-obann a 'sguabadh às:
  - Naoidhead!
  Tha iad a' magadh air. Exclamations, agus tha uiread de chuilean agad!
  Thuirt am billeanair dubh anns an t-seacaid leathair:
  - Ceud millean!
  Bha stad ann ... 'S e fìor suim a tha seo mar-thà. Tha, dìreach airson maighdeann às an Ruis. Nach e cus a th' ann? Dè a chosgas tu airson dìreach aon oidhche? Faodaidh, faodaidh tu millean siùrsach eòlach a cheannach airson an t-suim sin.
  Nach eil iad ro thrang...
  Bha an kush mar-thà gu leòr, agus thog an rupair a shlat agus thòisich e air seinn:
  - Ceud millean dolar uair.... Ceud millean dolar a dhà....
  Rinn Andriana gàire. Uill, feumaidh i an oidhche a chuir seachad agus Ameireaganach Afraganach an ìre mhath òg. Ach cuiridh i millean dolar na pòcaid! Gu math ceart! Tha dòchas ann gu bheil e na eisimpleir de anaman, agus is dòcha eadhon na thlachd!
  Bha Andriana air bhioran, agus na h-inntinn bha i mu thràth a" smaoineachadh air oidhche stoirmeil le duine dubh eireachdail agus beairteach.
  Ach an uairsin thug an nighean ann an seacaidean leathair comharra ... Agus reub iad a brògan le gluasadan biorach. Thug iad air falbh am pàirt mu dheireadh den taigh beag, a 'dèanamh Andrian chan ann a-mhàin rùisgte, ach cuideachd casruisgte.
  Agus tha a casan gun bhrògan cho gràsmhor agus tarraingeach, agus tha a shàilean cruinn, pinc.
  Mar as trice, aig an leithid de ropan, bidh brògan le sàilean àrda aig nigheanan gu deireadh. Ach Andriana, gu math gnèitheach, agus le gràs neo-àbhaisteach agus foirfeachd loidhne na coise is na h-aonar. Agus tha i cho bòidheach casruisgte. Gu sònraichte nuair a chaidh a shealltainn faisg air làimh air an sgrion ...
  Agus dh'fhàs an oligarch Ruiseanach:
  - Ceud agus fichead millean!
  Rug an duine dubh :
  - Ceud leth-cheud !
  Sheikh Arabach ann an turban làn de daoimeanan air an grunted:
  - Dà cheud millean!
  Bha fois teann ann...
  Thog an rupair a shoitheach agus rinn e gàire:
  - Dà cheud millean uair... Dà cheud millean dà...
  Chrath Andriana a casan rùisgte agus rinn am billeanair dubh grannda:
  - Dà cheud gu leth millean!
  Chuir am billeanair Ruiseanach, gun a bhith a 'gèilleadh, a-mach:
  - Trì cheud millean!
  Dh'èigh Sheikh le daoimeanan:
  - Ceithir ceud millean!
  Ged a bha fortan na bu mhotha aig mòran, ach tha e na thobhta a leithid de dh" airgead a chuir a-mach anns a" bhad. Agus faodaidh e dragh a chuir air cinneasachadh.
  Thog an rupair a shlat agus thòisich e air a ràdh, cho slaodach 's a b' urrainn dha:
  - Ceithir cheud millean uair, ceithir cheud millean a dhà .... Ceithir ceud millean trì ... agus thionndaidh an t-òrd aige gu mì-chinnteach.
  - A billean dollar!
  Chuala mi cuideigin ag èigheach!
  Agus thionndaidh a h-uile duine... B" e duine Iapanach a bh" ann ann an glainneachan dorcha a" còmhdach leth aodann. Bha suaicheantas a" mhafia air - Yakuza!
  Reothadh a h-uile duine - billean slàn!
  Thog an neach-reic a làmh agus thug e rabhadh:
  - Chan eil an nighean air a thoirt dhut ach airson aon oidhche! Faodaidh tu rud sam bith a dhèanamh leis, dìreach na dèan marbhadh no droch mhilleadh!
  Chrath na Seapanach.
  - Cha dèan mi milleadh!
  Agus dh"èirich an t‑òrd, dhòirt na briathran a‑mach:
  - Aon billean uair! Aon billean a dhà! Aon billean trì! Air a reic ris a 'Mhorair Yamamoto!
  Chaidh Andriana a leigeil ma sgaoil. Agus chaidh i gu tur rùisgte agus cas-ruisgte chun a 'bhogsa, far an robh ceannard mafia Iapanach na shuidhe air a chuairteachadh le geàrdan. Bha Andriana a 'faireachdainn eagal làidir, agus aig an aon àm toileachas. Airson billean dolar, feumaidh i rudeigin neo-àbhaisteach a dhèanamh agus tha sin fionnar! Air an làimh eile, tha i air fàs nas beairtiche deich millean dolar, rud a tha sgoinneil!
  Cho iongantach sa thionndaidh a h-uile càil a-mach, agus tachartasan ùra a" feitheamh rithe.
  Yamamoto òrdachadh:
  - Agus a-nis pacaich i ann an geimhlean, chan fheum i aodach!
  Rinn Andriana gàire gu socair agus fhreagair i:
  "Chan eil dad agam ri chall ach na slabhraidhean agam!"
  
  DÌON RYAZAN AGUS POPADATSEV air tìr
  Sheinn Tòmas Lincoln, a 'crathadh a chlaidheamhan agus a' gearradh sìos na Mongol-Tatars a bha a 'putadh sìos:
  - Chan e a-mhàin claidheamh, chan e a-mhàin cuip! Ach feumaidh an crùn breugan! Às deidh na h-uile, às aonais, agus dà mhionaid - na suidh air a 'chathair-rìgh!
  Ruith am balach crìochnachaidh muileann-gaoithe le a chlaidheamhan, a 'gearradh sìos na Mongols a' dìreadh ballachan Ryazan, agus lean e air a 'seinn:
  - Aig amannan neach-cuideachaidh anns a h-uile dad,
  Aig amannan bidh e a "goirteachadh gu sgileil ...
  Agus tha sinn ga ainmeachadh naomh
  Agus can gu gòrach e!
  Thog Maria Kovaleva, agus Yuliana Konovalova, na caileagan brèagha agus fèitheach seo, a 'gearradh sìos na Tatars teann:
  - Cha'n 'eil breugan gun aobhar anns gach rioghachd,
  Air a ghràdhachadh fad na h-ùine ...
  Tha breugan brèagha nuair a bhios iad feumail
  Agus uamhasach nuair a bhios e cronail!
  Bha Tom, am balach eireachdail, fèitheach seo, a" slaodadh air na nukers èiginneach, ag èigheach:
  - Biodh ar n-impireachd ann an glòir !
  Dhearbh Maria Kovaleva, a 'gearradh sìos na Mongols stèidhichte:
  - Gu ma h-ann ann an glòir !
  Agus thilg an nighean a òrdagan rùisgte, le cumhachd marbhtach, grenade min-sàibh sgriosail.
  Bha Yuliana Konovalova, a 'gearradh tro na Tatars ionnsaigh, cuideachd a' beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Airson an Motherland agus Stalin!
  Agus cas rùisgte, chiseled, mar thiodhlac bàsmhor, a" reubadh an Mongol rati.
  Bidh na caileagan a 'sabaid, gu fìrinneach, gu cruaidh agus gu dàna. Agus nàimhdean a ghearradh gu mòr.
  Ged a tha coltas gu bheil an uamhas de Batu Khan gun àireamh. Dhìrich ceithir cheud mìle eachraidh air an ionnsaigh. A rèir amannan an treas linn deug - gun àireamh arm.
  Ach chaidh coinneachadh riutha le feachd tighinn air tìr de na Popadan, air a stiùireadh leis an gnìomhaiche Dia Uile-chumhachdach an Cruthaiche, Tòmas Lincoln.
  Tha sgioba tanca Gerda mu thràth a" dol a-steach don bhlàr. Tha an nighean terminator dìreach an seo.
  Ceithir bòidhchead air tanca AG-100 le trì canain agus dusan gunna-inneal.
  Thàinig iad bho ghèam, cruinne-cè eile, a chruthaich am balach demiurge Tòmas Lincoln.
  An sin, na phrìosanach anns an Treas Reich, àrd-ollamh le gluasad psyche, chuidich Nimbul Hitler. Is e sin, chruthaich e armachd a bhios ag obair gus smachd a chumail air an aimsir. Agus ghabh iad agus chaidh iad fodha cabhlach Shasainn ann an stoirm. An dèidh seo thàinig saighdearan Gearmailteach air tìr ann am Breatainn.
  Nuair a thàinig iad air tìr, chleachd na Nadsaidhean an cabhlach marsanta aca cuideachd. Mar thoradh air an sin, thàinig dusanan de roinnean taghte gu crìch ann am Breatainn san Lùnastal 1940. Agus chaidh am baile a ghlacadh ann an deich làithean.
  Chaidh rìgh Sasannach dligheach, pro-Ghearmailteach a chuir air a" chathair rìoghail. Agus chaidh riaghaltas Nadsaidheach ùr a stèidheachadh. Dh"aithnich a" mhòr-chuid de na coloinidhean agus cabhlach Bhreatainn e.
  Fhuair am Führer goireasan mòra fo smachd. Agus le eagal gun toireadh na Stàitean Aonaichte, aig a bheil comas mòr eaconamach, an arm air ais, cho-dhùin e gum fuiricheadh an USSR. Agus gum fuiricheadh Stalin dìleas don aonta neo-ionnsaigheach.
  Anns an eadar-ama, tha e nas fheàrr a 'chùis a dhèanamh air Ameireagaidh. Chaidh Innis Tìle a ghabhail an toiseach. An uairsin thòisich na Gearmailtich air cas a dhèanamh ann an Argentina, agus às an sin gu Brazil.
  Thog na Nadsaidhean an cabhlach bhàtaichean-aigeann agus uachdar. Chleachd iad goireasan nan coloinidhean agus na Roinn Eòrpa. Luathaich obair gu sònraichte às deidh dha Speer a bhith na Mhinistear Reich airson Armachd is Armachd.
  An uairsin, fo stiùireadh sgileil, thòisich bàtaichean-aigeil air an togail mòran na bu luaithe.
  Agus cuideachd airson itealain a leasachadh. Chaidh an Yu-188 ùr, nas adhartaiche a chuir gu luath ann an sreath agus chaidh an toradh a mheudachadh. Bha Focke-Wulf a" fàs gu luath. Bha luchd-sabaid nas adhartaiche ann cuideachd.
  Tha Marseille air fàs gu bhith na rionnag ag èirigh. Choisinn am pìleat seo cliù ann am batail le itealain na SA. Às deidh dha a bhith na chiad phìleat a chaidh thairis air ceud gu leth itealan, fhuair e: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Ach, le dealachadh Ameireagaidh leis a" chuan, leis a h-uile miann nach urrainn dhut soithichean mòra uachdar a thogail ro luath, shlaod an cogadh air adhart.
  Ged a chaidh an dà chuid luchd-giùlan phlèanaichean agus longan-cogaidh a thogail.
  Agus mean air mhean chuir na Gearmailtich agus na Seapanaich a dh'fhosgail dàrna aghaidh an aghaidh nan Stàitean Aonaichte, a 'chùis air na h-Ameireaganaich faisg air Cala Peru, a' bruthadh ìmpireachd na h-iolaire.
  Bha na Gearmailtich làidir. Ann an 1943, fhuair iad trodaiche ME-309 gu math làidir agus bomair Yu-288. A tha tòrr nas làidire na an fheadhainn Ameireaganach.
  Bha Hitler a" bagairt Ameireagaidh a sguabadh air falbh le bomaichean.
  Gu dearbh, tancaichean a nochd anns an t-sreath: "Tiger", "Panther", "Leòmhann". Anns an dàrna leth de 1943, nochd "Panther" -2, "Tiger" -2 agus "Maus". Agus chaidh an trodaiche jet ME-262 do-chreidsinneach, aig nach robh co-ionann, a-steach don t-sreath. Agus is e Yu-488 a" chiad itealan ceithir-einnsean sreathach. Agus is e an TA-400 a" chiad bhomair sia-einnsean san t-saoghal. Agus na raidhfilean ionnsaigh as ùire MP-44, agus mòran a bharrachd. Nam measg jet bombers "Arado". Mar thoradh air an sin, ghlac na Gearmailtich Canada agus thug iad ionnsaigh air na SA bhon taobh tuath.
  Agus air an taobh eile, ghabh iad còmhnaidh ann am Mexico còmhla ri Iapan, agus thug iad ionnsaigh air Ameireagaidh aig deas.
  Agus mu dheireadh, ann an 1944, chuir na Stàitean Aonaichte an grèim, agus bha Iapan agus an Treas Reich a 'fuireach ann.
  Bha Gerda gu math moiteil às na buadhan aice. Agus bhris an nighean na saighdearan Mongol. Bhrùth a òrdagan rùisgte putanan a" mhaide gàirdeachais, agus leag i sìos na nukers ann an dròbhan.
  Bhuail Charlotte cuideachd an nàmhaid, a 'putadh na putanan le a casan. Agus losgadh air a 'Mongol bho inneal-ghunnaichean. Tha i na nighean gu math ionnsaigheach.
  Tha an nighean ag èigheach:
  - Airson a 'chiad cho-mhaoineas san t-saoghal!
  Bidh Cairistìona a" losgadh gu math ceart, agus a casan rùisgte cho sgiobalta brùth na putanan agus tog air luchd-ceannairc Batu Khan. Agus cuir às do luchd-dùbhlain le fearg fiadhaich panthers acrach.
  Cairistìona ag èigheach:
  - Air son glòir an Treas Reich !
  Bidh Magda cuideachd a" giùlan teine le deagh amas. Bidh iad a 'pronnadh arm Mongol, gan briseadh a-steach do chips, no a-steach do shalad fuilteach. Agus na cuir stad air bòidhchead na Gearmailt.
  Tha casan casruisgte aca, agus bidh na corragan aca gu deas a" putadh na putanan gàirdeachas agus a" bualadh air an luchd-dùbhlain.
  Tha Magda a' seinn:
  - Tha Afraga uamhasach, tha, tha, tha! Tha Afraga cunnartach, tha, tha, tha! Ach an Reich mhòr, chaidh innse dhuinn gun a bhith a" gluasad! 'S e Mongols a th' annainn uile ... mow like a speal! Soirbheachas nigheanan - ged a tha i casruisgte!
  Tha na caileagan gu math brèagha agus gu sònraichte a 'bualadh arm Batu Khan.
  Gheàrr Tom Lincoln, agus chaidh a chlaidheamhan a leudachadh le deichean de mheatairean, a 'gearradh dheth na Mongols mar fhalt le siabann ràsair.
  Sheinn am balach:
  - Sgriosaidh mi gach neach air falbh,
  Sguabaidh mi a h-uile duine!
  Tha sinn a 'feitheamh airson soirbheachas
  Gu glainead!
  Agus tilgidh casan rùisgte a" ghille peas cuideachd le cumhachd sgrios.
  Agus sgapaidh iad na Mongols air gach taobh. Agus tha an sgrios mòr.
  Bhuannaich Maria Kovaleva aig a 'bhalach demiurge. Thilg i a òrdagan rùisgte, tiodhlac bàis murt, agus phronnaich i na saighdearan Mongol.
  Chuir Maria tweet:
  - Airson àite agus co-mhaoineas!
  Bha Yuliana Konovalova a 'caoineadh, le a sàil rùisgte a' gèilleadh do thiodhlac a 'bhàis:
  - Air sgàth mòrachd ar n-Athair!
  Agus a-nis tha na caileagan fhathast a 'bualadh bho na navels aca le dealanach sabaid. A" sabaid bòidhchead - na abair dad!
  Tha Gerda cuideachd a" losgadh bho tanca den t-sreath AG. Nuair a chuir na SA an grèim, bha Adolf Hitler airson ionnsaigh a thoirt air an USSR. Ach thòisich Iapan air tagraidhean a dhèanamh an aghaidh an Treas Reich.
  Agus thòisich Hitler air 20 Giblean, 1946 cogadh leis na samurai. Agus thilg e gu cath na tancaichean ùra aige bhon t-sreath "E". Agus brisidh sinn na saighdearan Iapanach, mar fheur speal.
  Cho-dhùin Stalin cuideachd gun a bhith a 'seasamh fhathast. Agus thairg e aghaidh fhosgladh an aghaidh dùthaich an Rising Sun.
  Dh'aontaich Hitler, ach air chumha nach fhaigheadh an USSR air ais ach Sakhalin a deas, na h-Eileanan Kuril, agus Port Arthur le Manchuria. Agus chan eil barrachd air sin.
  Dh" aontaich Stalin ri seo. Tha e mu thràth air a chrìochan a leudachadh. A thaobh an àrd-ollamh seòlta, chuidich e na Nadsaidhean le bhith a" cruthachadh sàsaichean itealaich. Agus bha na h-innealan sin a 'gluasad aig deich astaran sonic agus a' losgadh le lasers.
  B' e am prìomh tanca Gearmailteach an E-50. Bha a chuideam seachdad tunna. Tha an armachd aghaidh 250 mm, tha an armachd taobh 170 mm, agus tha an gunna 105 mm le fad baraille de 100 EL. Agus is e tanca fìor chinneasach a tha seo. Le einnsean de 1500 each-chumhachd - gu math sùbailte.
  Agus gu dearbh chan eil na Seapanach. Agus chan urrainn dhaibh stad a chuir air na Nadsaidhean.
  Agus tha oilbheum mòr aig na saighdearan faisisteach. Air gach taobh aig an aon àm.
  Tha saighdearan Stalin cuideachd a" tighinn air adhart. Ach chaidh an itealan aca air dheireadh beagan. Chan eil jets ann. Agus tha an leithid de itealan aig Iapan mu thràth. Ach tha tancaichean Sòbhieteach gu ìre mhath. Agus chan ann às aonais soirbheachas bidh iad a" sabaid.
  Ged a tha an t-sreath KV seann-fhasanta. Nochd Ises nas foirfe anns a" chòigeamh bliadhna air fhichead. Is ann mar sin a tha an teaghlach. Ach gu ruige seo, cuideachd, chan eil cus tancaichean mar sin ann.
  An dèidh sin T-34-85, a thòisich a thoirt gu buil bhon dà fhicheadamh sa cheathramh bliadhna. Agus thàinig e gu bhith na phrìomh tanca ann an arm an USSR.
  Chuir na saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air bhog agus chuir iad cuideam air na Seapanach.
  Thuirt Hitler:
  - Fhuair am mathan Ruiseanach cnap de shiùcair!
  Dh"fhaighnich Guderian:
  - Agus dè a tha sinn a 'dol a dhèanamh leis?
  Fhreagair am Fuhrer:
  - Sweet airson greim-bìdh!
  A-cheana anns a 'chiad trì mìosan de shabaid, chaill ìmpireachd Iapan faisg air leth de na rudan aice. Bha arm mòr aig na samurai, ach bha iad ro ìosal ann an càileachd an teicneòlais.
  Sheall na blàran gu bheil eadhon an T-34-85 Sòbhieteach nas làidire na an inneal mòr Iapanach. Agus tha sin dona airson samurai.
  Agus chan eil fàilteachadh idir ann an aghaidh sàsaichean itealaich. Air sgàth an jet laminar cumhachdach, cha mhòr nach eil e comasach dhaibh losgadh sìos.
  Agus bidh iad fhèin a 'losgadh le lasers, ghathan teas agus ultrasound. Mar sin feuch ri faighinn thairis orra sin.
  A bharrachd air an sin, tha itealain jet aig an Third Reich aig àirde, agus bàtaichean-aigeil le cumhachd hydrogen peroxide, agus mòran a bharrachd.
  Tha eadhon tancaichean fon talamh. Agus is e armachd a tha seo an aghaidh - an còmhdach! Bidh a h-uile bataraidh Iapanach a 'sgèith aig an aon àm, agus tha iad air an tilgeil chun a' mhullaich. A bharrachd air an sin, smachd air an aimsir, nuair a bhios stoirmean gu litireil a" dol fodha air bàtaichean samurai gu lèir. Chan e, dh'fheumadh na Seapan dèiligeadh ri nàmhaid fìor chunnartach.
  Trì mìosan às deidh sin, chaidh na Seapanach a chuir a-mach à Manchuria cuideachd. B" e am fear a bu ghòraiche an ionnsaigh air Port Arthur leis an arm Sòbhieteach. Anns na blàran, ràinig tanca deuchainneach IS-7, le cuideam seachdad "s a h-ochd tunna, agus armachd le ochd gunnaichean inneal agus canan 130-millimeter. Agus sgrios an inneal seo bataraidhean Iapanach agus gunnaichean fèin-ghluasadach.
  Bha Alenka fhèin na sàr ghaisgeach. Agus air an IS-7 bha i a" sabaid leis an samurai airson Port Arthur. Ath-ghlacadh baile-mòr a bha uaireigin leis an Ruis Tsarist. Agus bu chòir a thilleadh.
  Sealladh cumhachdach bho ghunna, agus sa bhad chaidh trì gunnaichean Iapanach a thionndadh le carbadan gunna.
  Ach a-nis tha am balach demiurge Uile-chumhachdach air Alenka a chuir a shabaid ri horde Mongol-Tatar. Agus tha na gaisgich a-nis air an IS-12 de mhodail nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche, le deich gunnaichean inneal, agus 152 mm, agus gunna losgaidh gu math luath. Agus tha na caileagan a 'bualadh bhon tanca seo a' cleachdadh joysticks.
  Bhrùth Anyuta am putan le a òrdagan rùisgte. Chaidh projectile làn spreadhaidh a-mach às a" ghunna. Agus mar a thuiteas tu air sluagh Mongols. Sa bhad chaidh na ceudan gu leth nukers a reubadh agus a dhol sìos.
  An uairsin loisg Allah. Seo nighean bhrèagha ruadh, air a losgadh le gunnaichean. Agus mar a thòisich i a 'gearradh sìos an Tatar rangannan.
  Agus chog an ceann ruadh:
  - Agus a" chiad leaghadh, ann am bruadar chì mi Stalin ...
  Rinn Maria cuideachd a" chùis air na nàimhdean, a" putadh na putanan le a òrdagan rùisgte agus a" crathadh a fiaclan:
  - Agus air a lìonadh le cuirp, a Ruiseanaich!
  Olympias, chuir an nighean ghaisgeil seo air falbh tanca, a 'toirt carbad ceud tunna dha na Mongols le slighean farsaing.
  Sheinn an nighean:
  - Airson an Motherland gu glòir na Ruis!
  Bhrùth Alenka a òrdagan rùisgte air na putanan luing gàirdeachais, a" bualadh air an nàmhaid. Bhris i mòran nukers, agus dh'èigh i:
  - Is e ar Motherland an USSR!
  Dh'aontaich Olympias, a 'briseadh grunn eich agus saighdearan Mongol:
  Chan eil Motherland-Russia nas bòidhche,
  Dèan sabaid air a son agus na biodh eagal ort ...
  Anns a 'chruinne-cè, chan eil dùthaich nas bòidhche -
  Tha an cruinne-cè gu lèir na lòchran solais Rus!
  Sheall còig gaisgich ann am bikinis neart fìor agus neo-sheasmhach. AGUS
  Tha na nigheanan sin dìreach iongantach!
  Thòisich iad air arm Mongol a sgrios. Agus tha an gunna ag obair agus ag obair ...
  Agus tha trì gunnaichean aig Gerda air an AG-100. Agus tha ceathrar nighean air an tanca agus dusan inneal-ghunna. Agus bidh iad a 'leagail na Mongol-Tatars eadhon nas èifeachdaiche agus nas luaithe.
  Bha Gerda na ghaisgeach bhon Uile-chumhachdach. Agus dè dìreach nach do dh'fhiosraich i. Ghabh i pàirt ann an tortadh cuideachd. Bha e gu sònraichte dèidheil air a bhith a" cràdhadh balaich. Bha iad a" ciùrradh deugairean breagha san fharsaingeachd cho mòr is gun robh an cinn a" snìomh.
  Ach sin sgeulachd eile. Gu sònraichte nuair a bhiodh iad a" ròstadh sàilean cloinne rùisgte, cruinn dha na tùsairean. Agus gu litireil bha iad a" beucaich ann am pian.
  Chuir Iapan an aghaidh airson deich mìosan gu leth mus do thuit i sìos le cothroman mòra.
  Thug Gerda air Impire Tìr an Ar-a-mach Sun a ghlùinean a phògadh agus a cas-rùisgte a phògadh. Phòg am mikado casan cas-rùisgte Charlotte cuideachd. An ath rud tha sàilean lom Cairistìona. Agus mu dheireadh, bonn lom, gràsmhor a' Mhagda bhàn.
  A leithid de nigheanan brèagha a phòg an ìmpire gu pearsanta agus a reamhrachadh an casan lom, gràsmhor, fèitheach.
  A-nis bha iad a 'losgadh air a' Mongol rati bho ghunnaichean, agus cha tug iad an nàmhaid as lugha tròcair. Tha na gaisgich an seo dìreach sgoinneil.
  Agus sligean sgàineadh àrd-spreadhaidh, agus mar sin bidh iad a 'briseadh a h-uile neach-còmhnaidh steppe sin. Agus cuir às dhaibh às aonais an truas agus an teagamh as lugha.
  Sheinn Gerda:
  - Bidh àm co-mhaoineas ann, ann an Aryan!
  Agus dhùisg!
  Agus seo sgioba Ealasaid. Bha na caileagan a 'sabaid air tanca deuchainneach T-54. Agus bha iad a 'sabaid ris na Seapanach. Chan eil tancaichean Iapanach glè mhath. Tha an tè as làidire dhiubh air a chopaigeadh bhon Panther. Tha an càr seo gu cinnteach seann-fhasanta.
  Ach anns a 'chùis seo, cha mhòr nach eil am Panther a' toirt an T-54 air a 'chrann. Ach faodaidh e briseadh tron bhòrd. Agus tha seo ag òrdachadh innleachd shònraichte. Is e dìreach gunnaichean fèin-ghluasadach Iapanach le canan 88 mm 71 EL agus canan 150 mm cunnartach airson armachd aghaidh tanca Sobhietach.
  Loisg Elizaveta, a" losgadh canan 100-millimeter, tanca Iapanach bho astar fada agus chrath e:
  - Airson an Ruis naomh!
  Loisg Elena cuideachd. Bhuail i càr Iapanach agus rinn i squeak:
  Bidh sealbh againn air an t-saoghal seo!
  Bhuail Ekaterina a casan rùisgte, chiseled agus thug i fa-near:
  - Airson euchdan ùra co-mhaoineas!
  Tha gaisgich aig an ìre as àirde.
  Ghabh Yephrasinya e agus bhuail e e cuideachd, an turas seo le gunnaichean-inneal, agus rinn e coed:
  - Airson mo shaoghal fànais!
  Agus le sàilean lom, mar a bhrùthas tu. Agus itealaichidh projectile marbhtach an aghaidh nan Iapanach.
  Chan e, is iad seo nigheanan nach leig sìos arm sam bith.
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air Iapan.
  Agus a-nis tha na gaisgich air gluasad gu tanca T-64 nas adhartaiche agus tha iad a" dèanamh a" chùis air saighdearan Mongolia bhuaithe.
  Agus tha gunna an tanca Sòbhieteach a 'toirt buaidh air na h-ìrean faisisteach mar sin. Agus tha na sligean air an losgadh aon às deidh a chèile.
  Loisg Elena le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus thug i fa-near le gàire, a "rùsgadh a fiaclan:
  - Tha e glè bhrèagha, sin mar a bhuaileas tu nàimhdean!
  Na cuir stad air na nigheanan. Agus bidh gunnaichean-inneal a" dòrtadh peilearan mar chlach-mheallain. Agus tha na Mongols air an càrnadh ann an tuill. Agus an t-uabhas de bhuidhnean Mongol a chaidh a mharbhadh agus a ghoirteachadh.
  Mharbh sluagh mòr de ghaisgich arm Batu Khan. Seo mar a dhealaich na nigheanan.
  Thug Ekaterina fa-near, a 'bualadh air a caraidean. Agus gheàrr e sìos loidhne nam Mongols le spreadhadh inneal-ghunna:
  Bidh sinn a" riaghladh gu bràth!
  Thuirt Ealasaid èibhinn:
  - Is e seo a bhios ar cumhachd cho fionnar!
  Thòisich an nighean a 'bruthadh putanan an t-siùil le a h-òrdagan lom agus a' briseadh nan rèisimeidean Tatar gun truas no duilgheadas sam bith. 'S cha 'n 'eil an gaisgeach ni 's feàrr.
  B" e an t-slige aca a shèid Guyuk Khan gu pìosan fuilteach. Agus an uairsin cha robh coltas gu leòr air na Tatars.
  Agus bhon t-slige a thug Gerda, bha Khan Burundai cuideachd air a reubadh. Bha e ainmeil airson a bhith a" èigneachadh a" Bhana-phrionnsa Vladimirskaya às deidh dhi a bhith air a glacadh. Tha, is e khan lustful a tha seo.
  Agus a-nis tha an nighean Gearmailteach aige air a reubadh gu shreds.
  Agus a-nis tha Tòmas Lincoln a 'sabaid mar fhìor uilebheist, agus a' gearradh nam Mongols.
  Bidh am balach a" snìomh a chlaidheamhan mar propellers. Agus a" cruachadh mòran de luchd-dùbhlain ann an stacan. Agus tha e coltach ri ràsair a 'gearradh feusag. Agus a leithid de bhalach Uile-chumhachdach a" deàrrsadh.
  Agus mar sin Maria Kovalev, cuideachd, ghabh i òrdagan rùisgte agus chuir air bhog murt agus pronnadh a h-uile càil.
  Agus tha na Mongols air an gluasad a-steach don chiste.
  Tha Maria na blonde meala, gu math brèagha agus fèitheach. Bha aice mu thràth ri miseanan sabaid a dhèanamh, tha i na nighean iongantach.
  Bidh an gaisgeach a" seinn aig barr a guth:
  - Glòir do àm a 'chomanachais, brùthamaid cuing faisisteach!
  Bidh Yuliana Konovalova cuideachd a 'sabaid mar uilebheist bho ifrinn. Agus a-nis bidh a òrdagan rùisgte a" cur grenade marbhtach. A bheir agus a reubadh mòran de shaighdearan Tatar.
  Choisich an gaisgeach:
  - Airson cumhachd bheachdan comannach!
  Agus tilgidh Maria, cuideachd, le a sàil lom poca mort de min-sàibh ...
  Agus chaidh tomad nam Mongols a reubadh.
  Tha na gaisgich an seo aig an ìre as fheàrr... Ach tha bòidhchead ùr air nochdadh cuideachd.
  Anns a 'chùis seo, is e Eva agus Gertrude a th' ann. Nochd iad air soitheach itealaich a dh" adhbharaich Tòmas Lincoln am balach demiurge. Agus ghabh na caileagan sin e agus mar a bhuail iad na Tatars le lasers. Tha, tha armachd leusair anns an Treas Reich air a" mhullach. Gu litireil loisg iad saighdearan Iapanach.
  Bhrùth Eubha, an nighean bhòidheach fhionn seo, a corragan rùisgte air putanan a" mhaide gàirdeachais. Loisg i sìos rèisimeid Mhongòilia gu lèir, agus choisich i air mullach a sgamhanan, a" rùisg a fiaclan:
  - Air son Prussia naomh !
  Bhrùth Gertrude a corragan rùisgte air a" phutan luing gàirdeachais, agus gheàrr i dheth mòran de nukers, a" cooing:
  - Mo chumhachd thairis air an t-saoghal!
  Agus bidh na nigheanan a" gàireachdainn. Tha uiread de thoileachas agus teine aca. Is iad sin nigheanan den aerobatics as àirde agus as ionnsaichte.
  Nuair a chaidh a" chùis a dhèanamh air Iapan, shluig agus chnàmh an Treas Reich dùthchannan neodrach airson greis, agus rinn iad barrachd is barrachd ghlacadh.
  Ach cha robh seo, gu dearbh, gu leòr dha na Nadsaidhean. Agus air 5 Màrt, 1953, bhàsaich Stalin. Chan eil seo dad fhathast ... Chuir am Fuhrer a cho-fhaireachdainn gu a cho-obraiche.
  Ach nuair a chaidh an 20mh Còmhdhail a chumail sa Ghearran 1956, a 'nochdadh cult pearsantachd, cha do ghabh Hitler ris.
  Agus air 20 Giblean, 1956, thòisich cogadh ùr. Oidhirp leis na Nadsaidhean gus an USSR a ghabhail thairis. Agus tha an saoghal gu lèir aig Hitler fo armachd. Agus an uairsin chan urrainn dhut stad a chuir air an Wehrmacht.
  Ach, anns a 'chruinne-cè seo, is e Tòmas Lincoln an Cruthaiche. Agus cha do leig am balach demiurge leis an USSR a chuir fodha. Chleachd e cairt trump ùr an aghaidh an nàmhaid: an t-Ollamh Znayka bhon sgioba ghoirid. Agus chruthaich an t-àrd-ollamh seo armachd sònraichte an aghaidh an Treas Reich.
  Ach, is e seo eachdraidh farpais saidheans. Ann an suidheachadh sam bith, b 'urrainn do arm an USSR stad a chur air na Nadsaidhean, agus an uairsin a' chùis a dhèanamh orra agus an ceannsachadh. Chaidh Hitler a ghlacadh mu dheireadh. Agus air 9 Cèitean, 1958, ghabh iad agus chroch iad. Mar sin rinn am Balach-Dubh Tòmas Lincoln an gnìomh gu poilitigeach ceart leis a" phrìomh fhaisisteach. Dìreach mar anns na filmichean - bidh olc a 'buannachadh anns a' chiad leth, agus an uairsin a 'call gu truagh.
  Agus a-nis tha nigheanan nan Nadsaidhean a 'bualadh gu tur. Nas mionaidiche, na Mongol-Tatars, ach tha iad eadhon nas miosa na na Nadsaidhean, leis gun do mharbh iad bailtean-mòra gu lèir. Agus tha seo, gu dearbh, gu math dona nuair a thèid muinntir na Ruis a mharbhadh.
  Tha Batu Khan a" faicinn cho tubaisteach sa tha na h-ìrean aige a" dol sìos. Tha na saighdearan Mongol a" leaghadh dìreach ro ar sùilean.
  Agus seo an ceannard ainmeil. An aon fhear ann an eachdraidh a bha comasach air faighinn thairis air an Ruis, nach robh a-riamh comasach do dhuine sam bith. Tha am Batu Khan seo a-nis air tòiseachadh a" ruith air falbh. Tha e na cheannard air leth dùbhlanach.
  Ach an turas seo, tha force majeure mòr na aghaidh.
  Sheinn Tòmas Lincoln le gàire:
  - Agus air an làimh chli tha ar n-arm, agus air an làimh dheis tha ar n-arm! Tha e math dhuinn a bhith a" sabaid le deoch!
  Gheàrr am balach crìochnachaidh na rèisimeidean Tatar sìos gu mòr, ghlac iad e agus ruith iad. Uill, càit a bheil thu a" dol.
  Sgioba eile de nigheanan ninja à Iapan. Ghairm an t-Uile-chumhachdach iad cuideachd.
  Bidh nighean le falt gorm a' gabhail agus a' slaodadh nam Mongols le claidheamhan. Agus an uairsin, le òrdagan lom, cuiridh e pea air bhog le stuthan-spreadhaidh.
  Agus briseadh mòran nukers. dh'èigh:
  - Glòir gu Iapan!
  An uairsin bidh nighean le falt buidhe a 'slaodadh aig na Mongols. gearraidh e iad 'nan ocroshka bhig, agus gàiridh e :
  - Ann an ainm beachd samurai!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e cuideachd air bhog bùmarang murt a bhios a" reubadh rèisimeidean Mhongòilia às a chèile.
  Bhris a' ghruagach ruadh moran de luchd-cogaidh. Gearr sìos Menge Khan. Agus le a òrdagan rùisgte, leig i a-mach ball geur a bhriseas a h-uile càil. Agus roar:
  - Airson an t-saoghail comannach!
  Agus ghabh an nighean le falt geal agus gheàrr i sìos mòran de ghaisgich Tatar. Agus mharbh e mòran nàimhdean.
  Agus le a sàil rùisgte, thilg i suas pasgan spreadhaidh le pùdar millteach a-staigh.
  Choisich i aig mullach a sgamhanan:
  - Do 'n t-saoghal le urram !
  Agus a-nis tha am blàr glè fhuilteach. Agus an uairsin sgaoil na gaisgich, agus mar a bhuail iad an nàmhaid.
  Agus a-nis chaidh na Mongols gu lèir a losgadh sìos sa bhad, agus chaidh an reubadh nam pìosan beaga.
  Agus bha Batu Khan na aonar. Ruith caileagan gaisgeil thuige. Thug iad an Tatar ghoul air a ghlùinean. Agus b' fheudar dhaibh an casan rùisgte a phògadh.
  Rinn an t-àrd-cheannard e le dealas. Às deidh na h-uile, tha nigheanan brèagha an seo. Agus thug iad buaidh air mòran shaighdearan. Chaidh ceithir cheud mìle gaisgeach Mongol-Tatarach a mharbhadh.
  Thug sin buaidh mhòr air a h-uile duine. Gu sònraichte saighdearan Ruiseanach a chaidh a shàbhaladh bhon bhàs. Agus chan e a-mhàin gaisgich, ach cuideachd boireannaich is clann. Às deidh na h-uile, bhiodh an Horde air Ryazan a mhurt.
  Ach an uairsin phòg Batu Khan casan lom nan nigheanan. Agus dh'imlich iad an sàiltean uile.
  Agus thug a ghaisgich leotha casan cas, gàirdeanan is casan is amhach. Agus le jerk biorach air a reubadh gu còig pàirtean. Seo mar a chuir Batu Khan crìoch air a chùrsa-beatha.
  Sin a tha e a" ciallachadh a dhol dhan Ruis. Gu sònraichte ma tha am balach demiurge an seo air a chuir nad aghaidh!
  
  CIOD FEAR CHURCHILL LEASAN GU
  Chuir eagal bagairt nam Bolshevik sàrachadh mòr air Churchill. Agus thairg e cùmhnant dìomhair do Hitler. Bidh na Gearmailtich a 'cur stad air cur às do na h-Iùdhaich, na càirdean, gun a bhith a' dèanamh sìth gu foirmeil, a dh'aindeoin sin chuir iad na breicichean air a 'chogadh, agus an toiseach stad air bomadh ro-innleachdail air crìochan an Treas Reich. Agus nì iad eadhon malairt dìomhair leis a" Ghearmailt.
  Dh'aontaich am Fuhrer, fo chuideam bho chearcaill gnìomhachais na h-ìmpireachd, ri seo. Chuir Churchill ìmpidh air na h-Ameireaganaich gu sgiobalta, agus chuir iad romhpa cuideachd na breicichean a chuir air a" chogadh leis an Treas Reich. A bharrachd air an sin, dh'aontaich na Stàitean Aonaichte gu deònach ri bargan dìomhair, agus taic a thoirt don USSR fo Iasad-màil a-mhàin airson òr. Thachair an aonta ann an dìomhaireachd mòr. Ach dh'aithnich an USSR i... Bha Stalin feargach agus bhruidhinn e gu cruaidh.
  Ach an dèidh Stalingrad, an USSR air a chur air bhog mar-thà a 'dèanamh armachd agus an dùil a bhriseadh dheth an Treas Reich. Ach aig toiseach na ceathrad 's an treas bliadhna, chaidh cogadh iomlan ainmeachadh agus cinneasachadh armachd sa Ghearmailt còrr is dùblachadh. Agus bha àite soilleir aig stad bomadh bho 1 Giblean, 1943.
  Bha na Nadsaidhean ag ullachadh Operation Citadel. Ach chuir na Breatannaich a-mach fiosrachadh mun àireamh de shaighdearan Sòbhieteach. Thionndaidh e a-mach gun robh an USSR, le leasachadh innleadaireachd dìon, bha buannachd ann an neart.
  Cho-dhùin Hitler an oilbheum a chuir dheth aig an àm seo agus àrdachadh ann an cinneasachadh uidheamachd. An toiseach, an trodaiche ME-309, leis an do chuir Fritz dòchasan sònraichte an sàs. Càr fìor làidir le astar 740 cilemeatair san uair, agus buill-airm: seachd puingean losgaidh, a "toirt a-steach trì canain 30-mm.
  Tha e soilleir gu bheil e doirbh don Arm Dearg a bhith a" sabaid ri leithid de inneal. An trodaiche as cumanta: tha an Yak-9 armaichte le canan 20mm agus gunna-inneal. Mar sin feuch ri dèiligeadh ri Gearmailtis cho fionnar.
  Uill, tha am Focke-Wulf na ghaisgeach air leth cumhachdach le buill-airm. Tha e doirbh dèiligeadh ri sin. Agus, gu dearbh, tancaichean. Tha "Panther" agus "Tiger" nas làidire na an fheadhainn Sòbhieteach. A bharrachd air an sin, tha an Yu-288 na bhomair gu math cumhachdach. Dè an luchd-sabaid Sobhietach nach urrainn eadhon grèim fhaighinn air. Agus tha itealain jet air an t-slighe cuideachd. Agus an "Panther" -2 iongantach le armachd cumhachdach agus dìon làidir.
  Mar sin chaidh Operation Citadel a chuir dheth. Agus tha na Gearmailtich a 'cruinneachadh feachdan.
  Ach, cha do sheas Stalin airson ùine mhòr agus air 1 Lùnastal thòisich ionnsaigh mhòr. Agus air an stiùireadh Oryol, agus Belgorod le Kharkov.
  Ach, tha e soilleir gu bheil na feachdan an seo neo-ionann.
  Dhaingnich na Gearmailtich iad fhèin gu làidir cuideachd, chladhaich iad mòran trainnsichean. Agus ann an dìon, tha am Panther na tanca math, mar an Tìgear. Sheall na blàran gu bheil am Ferdinand, ann am batail dìon, le aghaidh sedentary, a 'dèiligeadh gu math ris an obair a bhith a' sgrios tancaichean.
  Chùm na Gearmailtich an loidhne. Agus bha iad deiseil air a shon. Tharraing iad suas feachdan a bharrachd à Afraga agus an Roinn Eòrpa. Bha saighdearan Rommel a' sabaid an seo, cho math ri pàirtean de roinnean cèin agus na Spàinntich. A bharrachd air an sin, tha iomlaid phrìosanach air tachairt mar-thà agus tha an Luftwaffe air mòran phìleatan fhaighinn air ais. Mar sin bha an dìon teann.
  Agus tha itealain làidir aig na Gearmailtich. Gu sònraichte na buill-airm. Agus làidir chan ann a-mhàin le cumhachd gunnaichean itealain, ach cuideachd le astar agus neart nan aces. Anns na speuran, tha na Gearmailtich a-nis a 'cleachdadh cha mhòr a h-uile itealan aca, gun a bhith a' cur dragh air an aghaidh an iar. Agus tha seo a 'toirt dhaibh buannachdan cainneachdail. Aig Blàr Kursk, thòisich an rionnag Huffman ag èirigh.
  Cha b' urrainn do na saighdearan Sòbhieteach soirbheachadh mòr a choileanadh san Lùnastal agus san t-Sultain ann am batail throma, a 'toirt air adhart deich gu còig cilemeatairean deug aig a' char as àirde. Chaidh an t-sabaid air adhart gu deireadh an fhoghair ... Às deidh sin, bha tàladh ann. San t-Samhain, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart san ionad. Ach cha robh i soirbheachail an sin idir. Chuir na Gearmailtich às do na h-ionnsaighean. Is ann dìreach aig deireadh na Dùbhlachd, nuair a thòisich an ionnsaigh ann an stiùireadh Oryol, a bha e comasach a dhol a-steach. Bha an t-sabaid gu math cruaidh. Anns an Fhaoilleach, bha e comasach dha na Gearmailtich an ionnsaigh faisg air Leningrad a chuir air ais. Ach gheàrr na saighdearan Sòbhieteach ge-tà air mullach Oryol. Ach sin far an robh an soirbheachadh aca cuingealaichte. Bha e comasach dha Fritz grèim fhaighinn. A thuilleadh air an sin, dh'fhuiling na saighdearan Sòbhieteach cus call agus cha b 'urrainn dhaibh faighinn air ais. Tha an t-earrach ciùin.
  Chuir na Nadsaidhean tanca ùr "Maus" air bhog san t-sreath. Ach sheall an fhìor chogadh gu bheil an tanca seo gòrach. Agus tha a choileanadh dràibhidh ìosal. Bha an fhìrinn fo smachd math leis a 'chuibhle, agus bha e an ìre mhath so-ruigsinneach.
  Bha "Maus" air a dhìon bho gach ceàrnaidh bho ghunnaichean an-aghaidh tanca, ach chaidh a bhualadh bhon adhar. Tha, agus tanca daor ... Cha robh e a 'fìreanachadh fhèin cus.
  Cha robh tancaichean Sòbhieteach T-34-85 agus IS-2 dona. Ged a bha tòrr lochdan air a 'chàr mu dheireadh, agus bha e air a dhìon gu math le aghaidh an tùir.
  "Panther" -2 thionndaidh a mach a bhith gu math trom le leth-cheud 's a trì, ach le gunna calibre 88 mm 71 EL, agus an armachd as fheàrr, gu h-àraidh air an aghaidh. Thug einnsean nas cumhachdaiche de 900 each-chumhachd barrachd no nas lugha coileanadh dràibhidh math don chàr. Agus dh'obraich i an gunna-marbhadh aice. Nochd an "Tiger" -2 cuideachd, ach bha an inneal seo nas miosa ann an cleachdadh.
  Dh'fheuch na Gearmailtich ri gluasad air adhart sa Chèitean ann an stiùireadh Kursk. Thàinig an t-Arm Dearg air adhart sa mheadhan. Agus mar thoradh air an t-sabaid cha robh ach beagan atharrachaidh anns an loidhne aghaidh. Bha an cogadh a" coimhead nas coltaiche ris a" Chiad Chogadh. Nuair a chaidh na loidhnichean aghaidh a shuidheachadh airson ùine mhòr. Agus cha robh an cogadh gu bhith na ghnìomhachas prothaideach.
  Anns an Lùnastal, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri adhartachadh, ach às aonais soirbheachas ... Anns an Dàmhair, dh'fheuch na Gearmailtich ri briseadh troimhe, agus chaidh na h-oidhirpean aca a chuir air ais cuideachd ...
  San Fhaoilleach 1945, chaidh an t-Arm Dearg air adhart san ionad. Agus sa Mhàrt 1945, chaidh na Gearmailtich air adhart deich air fhichead cilemeatair gu deas, agus chaidh an stad.
  Dh" fhàs suidheachadh an Airm Dheirg beagan na bu toinnte. Bha na Gearmailtich comasach air cinneasachadh itealain jet a stèidheachadh, agus an cosgais a lughdachadh, a" faighinn àrd-cheannas adhair. Bha tancaichean ùra gan leasachadh cuideachd.
  Bha E-10 agus E-25 nan gunnaichean fèin-ghluasadach aotrom agus glè luath. Thionndaidh an tanca E-50 a-mach gu robh e ro throm agus mòr airson tanca meadhanach. Ach thug einnsean cumhachdach le àrdachadh suas ri 1200 each-chumhachd barrachd no nas lugha dha astar agus coileanadh dràibhidh. Agus gunna 88-millimeter le fad baraille de 100 EL agus tolladh armachd agus teine luath agus gu math ceart.
  Agus fhuair iad fìor chumhachdach E-75s. Le gunna 128 mm agus inbhe fada.
  Tha na tancaichean sin dìreach air tòiseachadh a" dol a-steach don t-sreath. Ach bha Hitler a 'cunntadh air an dòigh seo. Tha an còigeamh bliadhna fichead air a dhol seachad ann an iomlaid buillean. Cha robh àireamh mhòr de tancaichean den t-sreath "E" aig na Gearmailtich fhathast, agus cha b 'urrainn dhaibh gluasad air adhart. Cha b" urrainn don USSR gabhail ris cuideachd. Anns na speuran, mheudaich buannachd nan Nadsaidhean. Bha bomairean jet agus itealain taisbeanaidh gu sònraichte èifeachdach. Thionndaidh luchd-sabaid a-mach gu bhith beagan na bu mhiosa. Bha duilgheadasan aig ME-262 le gluasad agus tòrr cuideam. Bha na buannachdan aig XE-162 airson cuideam aotrom, furasta cinneasachadh, ach bha feum air pìleatan sgileil airson obrachadh. Ged a rinn Huffman deagh mhaighstir air. Thug an t-sreath fhionn seo an àireamh de phlèanaichean sìos gu ceithir cheud agus fhuair e an dàrna duais leithid Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan is daoimeanan. Agus an uairsin leag e a-mach còig ceud itealan mar-thà air an XE-162. An dèidh duais shònraichte fhaighinn airson seo: an Iolaire Gearmailteach le daoimeanan. Gu math tearc agus cliùiteach an rud beag seo. A bharrachd air an sin, fhuair Huffman a 'chiad chrois airidheachd armailteach agus daoimeanan.
  Agus tha sin gu math urramach.
  Anns a 'gheamhradh, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri adhartachadh, ach cha b' urrainn dhaibh faighinn thairis air dìon an nàmhaid a bha gu math cruaidh. Bha cus ann an cumantas aig an tanca E-50 ris an "Tìgear" -2, ged a bha an tùr na bu chumhainge agus na bu lugha, agus an sgàilean nas foirfe agus nas aotrom. Ach bha suidheachadh an tar-chuir agus an einnsean fhathast traidiseanta. Air sgàth 's gu bheil an t-iomlan trì fichead' sa trì tunna. Ach an uairsin nochd atharrachadh air an tanca le suidheachadh an einnsean agus an tar-chuir ann an aon bhloca agus am bogsa gèar air a" motair. Agus thionndaidh e a-mach gu bheil an càr seo fhathast nas foirfe agus nas aotroime ...
  Ann an 1946, bha àireamh mhòr de tancaichean den t-sreath "E" aig na Gearmailtich mar-thà, agus innealan jet cumhachdach. Gu sònraichte, an ME-262 X, aig an robh astar de 1100 cilemeatair san uair agus còig gunnaichean adhair 30-millimeter. Agus bha na blàran fo làn ghluasad, ro-gharg ris an fhìor aimsir.
  B" urrainn dha na Gearmailtich briseadh troimhe gu deas. Agus chaidh iad an sin gu Abhainn Don. Chaidh saighdearan Sòbhieteach air ais tarsainn na h-aibhne, ach b' urrainn dhaibh cumail orra.
  Chaidh an t-sabaid air adhart chun gheamhradh agus chaidh am Fritz sìos ...
  Tha a" bhliadhna 1947 air tighinn. Nochd tancaichean Sòbhieteach T-54, ged nach robh iad fhathast mòr. Tha na sabaidean fuilteach agus brùideil. Chaidh a" bhliadhna gu lèir a chuir seachad ann an tug-of-war.
  Thug Huffman an àireamh de chàraichean sìos gu mìle agus fhuair e duais shònraichte den t-siathamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Bha fios aig na Gearmailtich gu math mar a dhèanadh iad sabaid, ach bha iad gu math sgìth. Tha a" bhliadhna ùr 1948 air tighinn. Agus cuideachd a" sabaid le buanseasmhachd a tha airidh air feum nas fheàrr.
  Tha Gerda, Charlotte, Cairistìona agus Magda a' marcachd air tanca clas U-100. Tha an carbad seo nas toinnte, airson ceathrar bhall den sgioba. Agus tha na buill-airm aige mar bhomair jet agus canan uile-choitcheann 88-millimeter 100 EL - inneal-sgrios tanca.
  Bidh gaisgich a" falbh agus a" feadaireachd dhaibh fhèin.
  Bidh Gerda a" losgadh canan fada. Bidh e a" bualadh a-steach don taobh bho astar an T-54 agus chirps:
  - Bheir sinn ar cridheachan airson an dùthaich mhàthaireil,
  Agus frithidh sinn Stalin agus ithidh sinn e!
  Loisg Charlotte an lannsair rocaid aice. Chòmhdaich i am buncair Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  - Tha sinn do-chreidsinneach!
  Ghabh Cairistìona e agus rinn i gàire, a" tarraing an inneal-brosnachaidh le a sàil rùisgte:
  - Gheibh sinn e anns na dhà!
  Dolbanula agus gu h-iomchaidh agus Magda. Sgrios e na gunnaichean fèin-ghluasadach Sòbhieteach SU-152. Agus dh'èigh i:
  - Bidh ùine ann, thig buaidh!
  Ghlan Gerda nuair a loisg i:
  - Chan urrainn dha duine stad a chuir oirnn!
  Dhearbh Charlotte:
  - Ach Pasaran !
  Chaidh a" bhiast ruadh tron Chiad Chogadh gu lèir còmhla ri Gerda, a" tòiseachadh às a" Phòlainn agus a" crìochnachadh le oilbheum a" Chèitein seo chaidh. Chunnaic an diabhal ruadh tòrr rudan.
  Agus deiseil airson sabaid gu deireadh!
  Bidh Cairistìona cuideachd a" losgadh, agus a" rùsgadh a fiaclan. Tha a falt buidhe-dhearg. Anns a 'chogadh, chan eil caileagan a' fàs nas sine, agus eadhon, is dòcha, a 'fàs nas òige! Tha iad cho borb agus gràdhach. Rug iad am fiaclan.
  Agus chan e aon tholl anns na fiaclan.
  Tha dath na duilleige òir air falt Magda. Agus cuideachd gu gnìomhach a 'gàireachdainn. Cool nighean. Tha gràs cho làidir aice agus lùth mìle each.
  Gerda, nighean le falt geal, brògan, agus beachdan le gàire:
  - Tha tòrr math agus grànda air an t-saoghal ... Ach damn e, dè cho fada 'sa tha an cogadh seo air a bhith air a tharraing!
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Agus gu dearbh, tha an dàrna cogadh a 'dol air adhart ro fhada. A h-uile sabaid, agus sabaid... Tha e uamhasach sgìth!
  Ghluais Cairistìona cas-rùisgte air feadh na h-armachd agus dh"èigh i:
  - Ach chan eil Breatainn fhathast air a ruaig!
  Loisg Magda air na Ruiseanaich agus rinn i gàire:
  - Feumaidh a" chùis a dhèanamh! Is e seo ar creideas!
  Rinn Gerda sgadan, a" losgadh air na Ruiseanaich, a" sparradh a fiaclan ìbhri:
  - Feumaidh sinn buannachadh!
  Fucked agus Charlotte, bellowed:
  - Aon airson na h-uile, cha seas sinn suas airson a 'phrìs!
  Dh"èigh Cairistìona a" bhiast ruadh agus òr:
  - Chan eil! Nach seas sinn!
  Bhuail Magda a bilean sgàrlaid, ag èigheach:
  - Cha bhith sinn a" dol don bhùth airson a "phrìs!
  'S dh'eirich clàrsach an òir.
  Bhuail Gerda na tancaichean Ruiseanach cuideachd. Buail an càr agus dh"èigh:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Thuirt Charlotte, a" seinn còmhla:
  - Bidh nàimhdean uile a" bogadh anns an taigh-beag!
  Chuir Cairistìona taic ris an òran:
  - Chan eil an Fatherland a 'creidsinn ann an deòir!
  Lean Magda ann an guth seinn:
  - Agus bheir sinn do na h-uile comunn anns an eanchainn !
  Agus bha na caileagan a' suirghe air a chèile. San fharsaingeachd tha tanca math aca. Is ann dìreach bho astar a tha e duilich briseadh tron T-54 air a" mhullach. Ach às deidh a h-uile càil, tha projectile duilich aig na Gearmailtich, ach le cridhe uranium. Agus tha tòrr dhaoine dubha anns an arm. A tha a 'sabaid le fearg fiadhaich. Agus chan urrainn dha a h-uile duine farpais riutha.
  Tha caileagan cleachdte ri bhith a" sabaid casruisgte. Fiù 's anns a' Phòlainn, cha robh iad ach ann an aon bikini, agus casruisgte.
  Nuair a thig am bonn lom a-steach don talamh, bidh e ag ath-nuadhachadh. Is dòcha gur e sin as coireach nach eil nigheanan ag aois! Ged a tha ùine a" ruith a-mach! Gaisgich, canamaid dìreach glè ghaisgeach.
  Tha iad air uimhir de chleasan a dhèanamh, ach bidh iad a" sabaid mar shaighdearan àbhaisteach. Agus an-còmhnaidh a-mhàin ann am bikini, agus casruisgte. Anns a 'gheamhradh, tha e eadhon tlachdmhor dhaibh a bhith a' cromadh le casan casruisgte air snowdrifts.
  Bidh Gerda a" seinn agus a" seinn:
  Thèid sinn tro theine is uisge!
  Loisg Charlotte air na Ruiseanaich leis a" bhomair aice agus thuirt i:
  - Glòir do mhuinntir Phrussianach !
  Loisg Cairistìona cuideachd, agus rinn i squeak:
  Bidh sinn a" riaghladh a" phlanaid!
  Thog Magda agus dhearbh e:
  - Bidh sinn gu cinnteach!
  Bhuail Gerda an tilgeadh a-rithist agus rinn e squeak:
  "Cha chuir eadhon napalm stad oirnn!"
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Agus eadhon am boma atamach, air nach eil eagal oirnn!
  Shuidh Cairistìona agus fhreagair i:
  - Cha do shoirbhich leis na h-Ameireaganaich boma atamach a chruthachadh! Is e bluff a th" ann!
  Ghlaodh Magda aig mullach a sgamhanan:
  - Chan urrainn don t-saoghal teicheadh bhon òrdugh Gearmailteach ùr!
  Sheall na caileagan iad fhèin gu math fionnar agus do-chreidsinneach. Agus tha an òrdagan rùisgte cho snog agus fionnar.
  
  B" e soitheach itealaich aon de na h-iongnadh mì-thlachdmhor a choinnich ris an Arm Dearg.
  Bidh dithis nighean Albina agus Alvina ag itealaich dhaibh fhèin air siùsag itealaich mar sin. Tha iad so-leònte le taing don jet laminar làidir. Ach chan urrainn dhaibh losgadh leotha fhèin. Ach mar thoradh air an astar mòr faodaidh iad a dhol seachad air itealain Sobhietach agus reithe.
  Thuirt Albina, a" lùbadh sìos an diosc aice:
  - Teicneòlas iarainn, gu cinnteach riatanach agus glè fheumail!
  Rinn Alvina gàire, rùisg i a fiaclan agus sgàin i:
  - Ach tha a h-uile dad air a cho-dhùnadh leis an spiorad!
  Thuirt Albina:
  - An rud as motha nach e dìreach an spiorad sabaid!
  Tha an dithis nighean blonde agus ann am bikinis. Gu math brèagha agus casruisgte. Nuair a tha gaisgeach gun bhrògan, tha i fortanach. A-nis tha na nigheanan cho dathach agus cho breagha.
  Agus mus tèid thu a shabaid, bidh na bòidhchead gu cinnteach ag obair leis a 'chànan le foirfeachd fireann. Tha e cho snog agus lùthmhor. Is toil le boireannaich gaisgeach a bhith ag òl à soitheach draoidheil. Is e seo fìor fhèis na feòla dhaibh.
  Sin cho math sa tha na nigheanan.
  Loisg Alvina sìos dà MIG-15n Sòbhieteach agus chuir i tweet:
  - Glòir ar seilg !
  Dhaingnich Albina an ramming agus chuir i a-mach:
  Agus cha bhi e gu bràth mar an tè mu dheireadh!
  Leag Alvina trì itealan ionnsaigh Sòbhieteach eile, agus rinn i squeak:
  - Sin mar a tha thu a 'smaoineachadh gu bheil gaol aig Dia air a' Ghearmailt?
  Chrath Albina a ceann le teagmhach.
  - A rèir choltais chan eil uimhir!
  Rinn Alvina gàire agus dh"fhaighnich i a-rithist:
  - Carson a tha thu a 'smaoineachadh sin?
  Chrath Albina dà chàr Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  Tha an cogadh air a dhol air adhart ro fhada!
  Thuirt Alvina gu loidsigeach:
  - Ach tha sinn a 'tighinn!
  Rinn Albina gàire agus ghlaodh i:
  - Mar sin thig a' bhuaidh !
  Loisg Alvina sìos ceithir itealan Sòbhieteach aig an aon àm, le gluasad dàna agus squeaked:
  - Thig e gu cinnteach!
  Bha e riatanach do Albina cur an cuimhne:
  - Às deidh Stalingrad, cha deach an cogadh a rèir nan riaghailtean ...
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Tha e gu cinnteach an aghaidh nan riaghailtean!
  Ghabh Albina a-mach ann an buaireadh:
  - Thòisich sinn air chall!
  Ghabh Alvina a-mach le dragh:
  - Gu cinnteach tha!
  Reub Albina grunn charbadan Sòbhieteach eile agus dh'fhàs i:
  - Nach e sin duilgheadas dhuinn?
  Loisg Alvina sìos dà jet sabaid Ruiseanach agus chuir i às dha:
  Bha sinn den bheachd gu robh an suidheachadh eu-dòchasach!
  Rinn Albina gàire gu feòil-itheach agus rinn i sgadan:
  - Ciod a tha sinn a' faicinn a nis ?
  Chuir Alvina tweet le aplomb:
  - Rud do-chreidsinneach agus gun samhail!
  Bhris Albina a fiaclan neamhnaideach agus fhreagair i:
  - An fhìrinn gu bheil an Treas Reich a 'buannachadh!
  Leag Alvina sìos itealan ionnsaigh no dhà eile Sòbhieteach agus thug i a-mach:
  - Feumaidh dha-rìribh buannachadh!
  Rinn na nigheanan gàire. Aig aon àm bha iad ag obair, agus gu h-oifigeil ann an taigh-siùrsaich saighdear. Chaidh mòran dhaoine troimhe fhèin, agus chan e a-mhàin an rèis geal. Agus chòrd e riutha gu mòr. Uill, dè cho tlachdmhor sa tha e dha na cuirp. Ach an uairsin thàinig na whores fo ionnsaigh Sòbhieteach. Chaidh an glacadh nam prìosanaich. Uill, bha na hotties a 'smaoineachadh gu robh iad gu bhith air an èigneachadh. Agus seo an diabhal a dhà!
  Thug iad air na strìopaichean claisean agus trainnsichean a chladhach. Agus cha do chòrd e gu mòr ris na sìthichean oidhche a bh" ann roimhe. Mar sin bha iad uile comasach air teicheadh. Mheall iad na saighdearan.
  Agus mhionnaich iad dìoghaltas air na Ruiseanaich.
  Agus rinn iad sabaid an aghaidh na Ruis. Is iad seo an damn ...
  Dhump Albina grunn chàraichean Ruiseanach eile agus thuirt i:
  - Faodaidh tu fhathast a bhith beò le fir!
  Dh" aontaich Alvina le seo:
  - Chan eil e eadhon comasach, ach tha feum air!
  rùisg Albina a fiaclan agus fhreagair i:
  - Ach fhathast... Tha e milis a mharbhadh.
  Agus loisg na caileagan sìos còig càraichean Sòbhieteach eile le gluasad diosc.
  Rinn Alvina gàire agus thuirt i:
  - Agus cuin a tha e searbh?
  Leag Albina sia càraichean eile sìos agus fhreagair i:
  - Pòsaidh mi an dèigh na buaidh ! Agus breith deichnear chloinne!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Agus sheinn iad;
  Is sinne ridirean creideamh faisisteachd,
  Sguabaidh sinn luchd-sabaid co-mhaoineas gu duslach!
  Agus mar a bhios iad a 'gàireachdainn, a' creagachadh am beanntan geala.
  Deireadh an Ògmhios 1949. Tha na Gearmailtich a" feuchainn ri briseadh troimhe gu Stalingrad. Thoir ionnsaigh air baile-mòr Kalach. Ach sheas an ceathrar nighean gaisgeil nan slighe.
  Thilg Natasha grenade air na Nadsaidhean le cas rùisgte agus sheinn i:
  - Tha sin ceart...
  Chuir Zoya tiodhlac bàis air bhog le a sàil rùisgte agus thuirt i:
  - Nàmhaid...
  Ghèill Augustine gu rudeigin millteach agus squeaked:
  - A" smaoineachadh...
  Thilg Svetlana grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Dè...
  Thilg Natasha lemon no dhà le a casan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Ruiseanach...
  Ghèill Zoya cuideachd ri rudeigin shunndach agus marbhtach, a" squeaking:
  - Air a riaghladh ...
  Chuir Augustine air bhog an duine marbhtach, a 'mùchadh:
  - Nàmhaid....
  Ghabh Svetlana a-rithist ris an sgriosail agus vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i squeak:
  - Who...
  Loisg Zoya cuideachd air na coigrich dhubha a bha na Nadsaidhean a" trusadh agus a" magadh orra:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus corruich :
  - Gu bheil...
  Ghabh Svetlana ris le gàire panther:
  - ANN...
  Thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte agus ghlaodh i:
  - Sabaid...
  Thilg Zoya tiodhlac a" bhàis le a corragan rùisgte agus rinn i gàire:
  - ionnsaighean!
  ghlaodh Augustine a steach, agus ghuil e :
  - Nàmhaid...
  Thug Svetlana dòrlach de grenades leis na buinn rùisgte aice, agus mar a dh" èigh i aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh sinn ...
  Thog Natasha an spreadhadh agus rinn i tàir air:
  - Baoghalach...
  Gheàrr Zoya na Nadsaidhean dheth agus rinn i squeak:
  - Buail!
  las Augustine a rìs, agus ghuil e :
  - Baoghalach...
  Rinn Svetlana gàire nuair a loisg i:
  - Buail!
  Thilg Natasha grenade a-rithist le a cas rùisgte, gràsmhor, chirped:
  - Sgriosaidh sinn na Nadsaidhean!
  Ghabh Zoya e agus rinn i gàire:
  - An t-slighe gu co-mhaoineas san àm ri teachd!
  Agus thilg i leamhan le a òrdagan rùisgte.
  Ghabh Augustine agus sgap i na sreathan, agus chaidh a casan rùisgte air falbh le sgrios air feadh an Fritz:
  - Roinnidh sinn an luchd-dùbhlain!
  Ghabh Svetlana e agus thilg i e le a sàil rùisgte, dòrlach de grenades, agus dh" èigh i:
  Dèanamaid pronnadh air na faisisteachan!
  Agus lean a' cheathrar a' losgadh agus a' tilgeadh grenades. Bha an E-75 Gearmailteach a' gluasad. Inneal le gunna 128 mm. Agus losgadh e fhèin.
  Agus thilg na caileagan grenades. a" lagachadh nan Nadsaidhean. Agus loisg iad air ais. Shreap iad air adhart. Tha na tancaichean a" ruith a-rithist. A 'gluasad an "Leopard" Gearmailteach as ùire -1. Càr gu math gluasadach.
  Ach ghabh a nigheanan thairis agus leag iad a-mach e. Reub iad inneal gluasadach le einnsean roth-uidheam gas. Agus shèid iad gu pìosan i.
  Thuirt Natasha le gàire:
  Tha sinn a" sabaid gu math!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Gu math fionnar!
  Thuirt Augustine gu glic:
  - Bidh sinn a 'buannachadh!
  Agus chuir i grenade an-aghaidh tanca air bhog le a cas-rùisgte. Nighean làidir. Agus tha uiread de dh" inntinn aice.
  Chuir Svetlana cuideachd tiodhlac bàis air bhog le òrdagan a cas-rùisgte, agus bhuail i an nàmhaid. Nighean gu math ionnsaigheach, le sùilean dath nan cornflowers. Tha a leithid de spiorad aice, agus gluasad de neart!
  Thug Natasha cas agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis naomh!
  Loisg Zoya gu gnìomhach, agus rinn i gàire, a" sealltainn fiaclan neamhnaid:
  - Tha mi nam ghaisgeach den ìre sin nach searg air falbh!
  loisg Augustine cuideachd. Lùb na Nadsaidhean sìos agus rinn iad gàire:
  "Tha mi nam ghaisgeach le mòr-mhiann!"
  Agus rug i a fiaclan neamhnaid!
  Dhearbh Svetlana:
  - rùintean fìor mhòr!
  Tha na nigheanan air a bhith a" sabaid airson ùine mhòr. Agus gu dearbha shoirbhich leotha ann an obair armailteach. Tha iad gu tur àlainn bòidhchead. Inntinn air leth. Agus bidh iad a" losgadh sa chiad ìre.
  Bha Natasha, a 'losgadh, a' smaoineachadh nam biodh an stiùiriche air bàsachadh, an uairsin gun Stalin bhiodh seòrsa de dh'fhalamhachadh air a chruthachadh ann an anaman dhaoine. Tha e mar gum biodh fear gaoil air bàsachadh.
  Ged a bha an Seòrasach seo an-iochdmhor. Agus cha do rinn e a h-uile càil ceart. Tha eadhon naidheachd bheag ann mu dheidhinn seo. Carson a bhios bòtannan air Lenin agus air Stalin? Leis gu bheil Vladimir Ilyich air an rathad a thaghadh, agus tha am fear mustachioed seo a "ruith air adhart.
  A thaobh seo, cha b 'e Stalin an riaghladair as fheàrr. Gu dearbh, mar a thuirt Lenin, bha e ro mhì-mhodhail.
  Chan eil an còcaire seo ag ullachadh ach soithichean spìosrach. A thaobh an-iochd, b 'e claidheamh dà-oir a bh' ann.
  Air an aon làimh, chuidich seo le bhith a 'cumail smachd agus bhrosnaich e uidheam a' phàrtaidh. Air an làimh eile, chaidh an luchd-obrach a bu luachmhoire agus na daoine comasach a leagail a-mach. Gu sònraichte, an dèidh a 'chogaidh chaill iad manaidsear cho math ri Voznesensky. Aig an robh na seirbheisean as motha don Motherland.
  Bha Voznesensky, is dòcha, na mhanaidsear math: chan e a-mhàin cruaidh, ach cuideachd sgiobalta agus ionnsaichte. An dotair saidheans as òige san USSR, acadaimigeach, pearsantachd air leth. Às aonais Voznesensky, chaidh eaconamaidh na Ruis ceàrr air choireigin. Agus chan urrainn dhomh a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean.
  Thilg Natasha lemon le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bho na speuran...
  Thilg Zoya grenade cuideachd le a corragan rùisgte agus thuirt i:
  - Rionnag...
  Chuir Augustine air bhog tiodhlac bàis le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bright...
  Thilg Svetlana cuideachd grenade, le cuideachadh bho chas lom, agus chuir i a-mach:
  - Criosta !
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i sgadan:
  - Tha mi dhut ...
  Chuir Zoya tiodhlac a" bhàis air bhog le a corragan rùisgte, a" sàrachadh:
  - Òran...
  Ghèill Augustine le a shàil rùisgte, rud a bheir bàs agus a dh"fhalaich:
  - canaidh mi...
  Lean Natasha air adhart, a" seinn gu làidir:
  - Mu dheidhinn ....
  Thilg Zoya pasgan spreadhaidh le a cas-rùisgte, a" sgapadh nan Nadsaidhean agus a" sreap:
  - Dùthchasach...
  Thug Augustina dòrlach de grenades le a sàil rùisgte, agus thug i a-mach:
  - Stalin!
  
  Saoghal Bòidheach anns nach robh cogadh mòr gràdhach
  Cha robh Hitler deònach ionnsaigh a thoirt air an USSR. Chaidh innse dha le speuradairean gum biodh an ionnsaigh anns an dà fhicheadamh bliadhna seo a" tighinn gu crìch le fàiligeadh. Ach cha bhuail Stalin gu bràth an toiseach.
  Bhuail am Fuhrer an dèidh Crete a ghlacadh, aig deireadh an Ògmhios 1941, ann am Malta, a' cleachdadh tòrr itealain. Agus thug e saighdearan air tìr. An turas seo rinn na Gearmailtich an gnìomh gu sgileil, chleachd iad àireamh mhòr de phupaidean, agus b 'urrainn dhaibh a' bhunait chudromach seo a ghlacadh gun chall mòr. Às deidh sin, chaidh cur air tìr agus cuideachadh gu Rommel nas soirbheachaile. Ghluais na Nadsaidhean ceithir roinnean eile gu Afraga le tòrr uidheamachd. Ghlac iad Tolbuk, agus chuir iad air bhog oilbheum do'n Eiphit. Agus b" urrainn dhaibh smachd a ghabhail air Canàl Suez. Thug soirbheas nan Gearmailteach cuideachd air Franco leigeil le pàirtean den Wehrmacht a dhol gu Gibraltar. Agus nuair a thuit an dùn seo chaidh an t-slighe as giorra gu Afraga fhosgladh.
  Cho-dhùin Hitler am mòr-thìr dhubh a ghabhail an toiseach. A bharrachd air an Ear Mheadhanach, agus na h-Innseachan, a 'dol tro Iran. San fharsaingeachd, tha leth de na ceud gu leth roinnean a chaidh a shònrachadh airson a 'chogaidh an aghaidh an USSR gu leòr airson seo.
  Fhuair an duine aig an Fuhrer dàta bhon armachd aige gun deach an dà chuid T-34s agus KV-2s le gunnaichean caliber 152-mm tron Cheàrnag Dhearg aig a" chaismeachd air 1 Cèitean, 1941. A tha a 'ciallachadh gu bheil an USSR nas làidire ann an tancaichean. Agus feumaidh tu sreath iomlan de dh'innealan trom a leasachadh.
  Mar sin dh'òrdaich an Fuhrer cruthachadh: "Panther", "Tiger" -2 (bha iad mar-thà ag obair air an àbhaist "Tiger!"), "Leòmhann" agus an super-trom "Maus". Airson a bhith mar-thà air inneal cumhachdach a bhith a 'bualadh air an USSR.
  Anns an eadar-ama, glacadh a h-uile coloinidh Breatannach, Beilgeach, Frangach, Duitseach ann an Afraga agus Àisia.
  Agus cleachd sgiobachd agus goireasan a" choloinidh gus Breatainn a chreachadh gu làr ann an ionnsaigh adhair.
  Gu bunaiteach cha robh dad aig na Breatannaich airson stad a chuir air na Gearmailtich. A-cheana rè foghar na dà fhicheadamh bliadhna, chaidh ceann a tuath Afraga gu lèir a ghlacadh. Agus tha seo, feumaidh mi ràdh, na fhìor thagradh airson fìor bhuaidh airson an Wehrmacht ionnsaigheach.
  Agus sa gheamhradh, ghlac na Nadsaidhean an Ear Mheadhanach gu lèir agus chaidh iad a-steach do Ioran. Bha coltas gu robh Stalin a 'feuchainn ri cur an aghaidh aodann Molotov, ach cha do rinn e sabaid airson Iran. Ghlac na Gearmailtich cuideachd an Niger Loop tron gheamhradh, a bharrachd air Sudan agus Ethiopia.
  A dh'aindeoin sin thug Iapan ionnsaigh air na SA ann an Acarsaid Peru, agus b' fheudar dhan Treas Reich a dhol a chogadh ri Ameireagaidh. An toiseach, gu dearbh, an cabhlach bàta-tumaidh. Agus aig an aon àm a 'leantainn air adhart a' glacadh. As t-earrach 1942, thug na Nadsaidhean buaidh air na h-Innseachan agus cha mhòr Afraga air fad. Anns an Ògmhios, ghlac na saighdearan aca Afraga a Deas cuideachd, far an tug na Boers agus mòran de luchd-cinnidh taic dha na Nadsaidhean. Thuit Madagascar cuideachd san Iuchar. Chaidh na Gearmailtich còmhla ris na Seapanach. Mar sin chuir e crìoch air ceannsachadh na mòr-thìr dhubh. Is e dìreach Portagal a ghlèidh coloinidhean an sin. Ach chuir Hitler ultimatum air adhart gu Salazar: an dara cuid thèid thu a chogadh an aghaidh Bhreatainn agus na Stàitean Aonaichte, no bheir sinn do choloinidhean.
  Roghnaich Salazar agus Franco, gu dearbh, sabaid air taobh an Treas Reich.
  Stiùir Hitler an ionnsaigh air Sasainn bhon adhar, agus bhon chabhlach bhàtaichean-aigeann. Ann an itealan, fhuair na Nadsaidhean bomair Yu-188 nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche, agus chaidh an DO-217 cumhachdach a-steach don t-sreath. Dh'fhàs am ME-109 cuideachd nas foirfe. Chaidh an inneal Focke-Wulf a-steach don t-sreath cuideachd le armachd àrd-astar agus cumhachdach.
  Bhrùth na Gearmailtich air Breatainn nas cruaidhe agus nas cruaidhe. Bha goireasan nan coloinidhean aca. Chaidh an obair ùr gu lèir a thoirt a-steach, agus chaidh factaraidhean a thogail. Ach a dh" aindeoin sin, rinn Breatainn agus na Stàitean Aonaichte mòran itealain cuideachd. Agus chaidh an cogadh air adhart. Ann an 1942, chuir Hitler dàil air a dhol air tìr ann am Breatainn grunn thursan, agus cha do thachair e a-riamh. A bharrachd air an sin, bha na Nadsaidhean airson modalan nas adhartaiche den uidheamachd aca fheuchainn ann am batail le Sasainn agus na SA. Gu sònraichte, ME-309 agus Yu-288.
  Tha na h-innealan sin gu math làidir. Cha robh ME-209 soirbheachail. Agus an àite sin, chaidh ME-309 nas adhartaiche a leasachadh. Bha astar àrd de 740 cilemeatair san uair aig an itealan seo, agus buill-airm fìor chumhachdach: trì canain itealain 30 mm agus ceithir gunnaichean inneal de chàileachd 14 mm.
  Bha inneal mar seo sa bhad na uilebheist cogaidh. Thàinig am plèana seo gu Marseille gu sònraichte soirbheachail. Bha an ace seo na iongantas mu thràth. San t-Sultain 1942, loisg e sìos trì fichead sa h-aon itealan, a 'suidheachadh clàr. Agus air dol thairis air ceud gu leth itealan sìos, air son an d'fhuair e Òrdugh Ridire Crois an Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Agus ron bhliadhna ùr 1943, ràinig an àireamh de phlèanaichean sìos trì cheud. Airson an tug Hitler dha Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le Daoimeanan. Agus airson ceithir cheud itealan thug e seachad duilleagan òir daraich, claidheamhan agus daoimeanan do Ridire Crois an Iarainn.
  Nuair a ràinig i còig ceud itealan sìos, fhuair Marseille Crois Mhòr na Croise Iarainn. Cha robh ach Hermann Goering aig an robh an leithid de dhuais roimhe. Às deidh dha Marseille an ME-309 fhaighinn, luathaich a chruinneachadh cunntais eadhon nas motha. Nuair a ràinig e mìle itealan sìos ron Chèitean 1943, thug Hitler duais shònraichte dha: Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Bha Breatainn fo chuideam làidir. Chaidh na SA a bhrùthadh cuideachd. Bhuannaich Iapan Blàr Midway agus ghlac i na h-Eileanan Hawaiian. An uairsin ghlac na samurai, còmhla ris na Gearmailtich, Astràilia. Agus an uairsin ghlac iad Isthmus Panama. Thòisich na Nadsaidhean air cruinneachadh ann an Argentina agus Brazil.
  Anns an Iuchar 1943, a" faighinn seachad air leisg, thug Hitler cead airson a dhol air tìr ann am Breatainn. Chaidh i gu math. Nuair a chaidh iad air tìr, rinn na Gearmailtich deuchainn ann am batail an dà chuid am Panther agus an Tìgear, agus an Leòmhann agus am Ferdinand. "Panther" -2 agus "Tiger" -2 agus "Mouse", ged nach robh ùine aca a dhol a-steach don t-sreath airson na blàir. Gu h-àraidh leis an "Tiger" -2, air sgàth an cuideam mòr, bha feum air einnsean nas cumhachdaiche de 1000 each-chumhachd, a chuir dàil air leasachadh an tanca, mar anns an "Panther" -2. Chaidh aig "Maus" air a leigeil ma sgaoil, ach cha do chùm e suas ris an t-slighe a-steach, agus cha do rinn e ach na deuchainnean. Ach chaidh aig na "Tigers" air mòran a leigeil ma sgaoil. Agus bha an tanca seo, ged nach robh e idir foirfe agus caran trom, na inneal èifeachdach. Gu sònraichte mar thoradh air armachd àrd-inbhe agus còmhdach taobh gu ìre mhath. A rinn e na tanca adhartach math. Agus bha an gunna-losgaidh luath agus cumhachdach math an aghaidh saighdearan-coise agus tancaichean agus daingnichean. Rud a bu mhiosa bha an Leòmhann ceithir-fichead agus a bha ro throm. Fìor, tha gunna fìor chumhachdach agus millteach aige. Gu sònraichte inbhe 150 mm, a tha èifeachdach an aghaidh buncairean agus buncairean. Sheall an Sturmtiger e fhèin gu math cuideachd. Chuir an inneal seo le bomair a-steach gu foirfe dha daingnichean, agus sgrios e togalach no buncair gu lèir le aon dhealbh.
  Sheall na blàran anns na speuran neart an ME-309 agus èifeachdas bomairean Yu-188 agus Yu-288. Tha, agus chan eil Focke-Wulf le ceithir gunnaichean itealain agus dà ghunna inneal agus armachd cumhachdach dona. Bhris na Gearmailtich air Breatainn, agus chaidh glacaidhean a dhèanamh taobh a-staigh dà latha dheug bho thàinig iad air tìr - buaidh shoirbheachail.
  Duaisean is tiotalan ùra... Ach cha deach na SA a bhualadh fhathast. Ghlac Hitler Innis Tìle san t-Sultain. Agus ghluais na Gearmailtich air an t-sreath eileanan gu Canada.
  Tha làithean dorcha air tighinn airson Ameireagaidh. A bharrachd air an sin, cha do chuir Stalin ùine seachad. Choilean an USSR thairis air an treas plana còig bliadhna agus, a rèir dàta oifigeil, dhùblaich e an gnìomhachas aige. Agus anns an treas bliadhna fichead, lean am fàs ann an dèanamh armachd. Air ais anns an dà fhicheadamh bliadhna, nochd an USSR anns an t-sreath KV-3 agus KV-5, agus an uairsin an KV-4, agus an KV-6 nas truime. Leasaich itealain cuideachd. Às deidh dha a bhith follaiseach nach biodh an Treas Reich a 'cogadh ris an USSR, chuir Stalin san t-Sultain 1941 a-rithist am prògram airson longan-cogaidh a thogail agus bàtaichean mòra uachdar de gach ìre. Agus às deidh 1943, anns an ath 1944, chaidh bàtaichean-cogaidh ùra Sòbhieteach, còmhdhail, agus eadhon neach-giùlain itealain sìos air an uisge.
  Agus thug Stalin cuireadh do Hitler a dhol a shabaid ri na Stàitean Aonaichte còmhla. Às deidh na h-uile, tha a h-uile còir aig an Ruis air Alasga. Choinnich Hitler agus Stalin sa Chèitean 1944 ann an Stockholm air fearann gun duine agus rinn iad aonta air teirmean. Bha am Fuhrer deiseil airson Alasga a thoirt don USSR, ach cha robh tuilleadh. Bha Stalin ag iarraidh pàirt de Chalifornia is Canada agus taobh sear nan Stàitean Aonaichte. Às deidh connspaidean fada, thàinig iad gu co-rèiteachadh: Alasga na Ruis, agus pàirt de Chanada, anns a bheil àireamh-sluaigh gann agus chan eil feum aig Hitler air. Agus tha na SA air a roinn gu tur leis a 'Ghearmailt agus Iapan. A bharrachd air an sin, gheibh an USSR pàirt den òr Ameireaganach às deidh an gèilleadh.
  Dh'aontaich iad air sin ... Air 22 Ògmhios, 1944, dh'ainmich an USSR cogadh air na Stàitean Aonaichte agus chuir iad ionnsaigh air Alasga. Mar sin thòisich cogadh ùr. Bha Ameireaga na bu laige na na Gearmailtich. A bharrachd air an sin, chaidh na tancaichean ùra de na Nadsaidhean "Panther" -2, "Tiger" -2 a chrìochnachadh agus chaidh iad a-steach don t-sreath le turaidean nas cumhainge agus einnseanan cumhachdach. Ach b 'e am mèinn as foirfe "Leòmhann" -2. Ann, chuir Porsche an tùr aig a" chùl, agus an einnsean agus an tar-chuir air a bheulaibh ann an aon bhloca, agus am bogsa gèar air a" motair fhèin. Air sgàth seo, chan eil feum air crankshaft agus tha àirde a 'chòmhdaich air a dhol sìos. Rinn seo e comasach armachd an "Leòmhann" a neartachadh leis an aon chuideam de 90 tunna, agus chuir e einnsean nas cumhachdaiche de 1250 each-chumhachd. Ràinig armachd taobhan an "Leòmhann" 170 mm, agus an aghaidh 250 mm le leòidean. Cha tug buill-airm an-aghaidh tanca Ameireagaidh a leithid de tanca air adhart. Agus nochd se e fhèin gu math ann am batail. Bha tanca T-34-85 nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche aig an USSR agus an t-sreath KV cuideachd. Chan eil Isa air a dhol a-steach don t-sreath fhathast.
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air na Stàitean Aonaichte agus chaidh an cur an grèim às deidh strì an-aghaidh gun chiall air 9 Cèitean, 1945. Agus bha sgaradh den t-saoghal eadar a 'Ghearmailt, Iapan, an USSR agus an Eadailt, a bharrachd air saidealan beaga.
  Ghabh Hitler an uairsin ùidh ann an teicneòlas rocaid agus leudachadh fànais. Chaidh na Gearmailtich chun na gealaich cho tràth ri 1850. Agus rè seachdad co-là-breith Fuhrer, thòisich itealaich grunn shoithichean Gearmailteach gu Mars. Bhàsaich Stalin bliadhna no dhà às deidh sin - leis nach do chuir e cus cuideam aig àm a" chogaidh, cha robh a chorp cho sgìth. Ach fhathast, cha do chuir òl, smocadh, obair oidhche ri fad-beatha. A dh'aindeoin sin, Stalin stiùireadh a thoirt air falbh Beria, agus Molotov, agus Kaganovich agus Khrushchev. Agus nuair a bha e a 'comharrachadh seachdad' s a còigeamh ceann-bliadhna, dh'ainmich e Alasdair Nikolaevich Shelepin mar an neach-ionaid oifigeil aige. Anns an Lùnastal 1955, an dèidh bàs Stalin aig aois trithead 's a seachd, chaidh a àite mar Chathraiche an USSR agus Rùnaire Coitcheann a ghabhail leis an neach-obrach Komsomol seo, agus an neach-ionaid Beria mar Mhinistear an Taobh a-staigh.
  Bha armachd niùclasach aig a' Ghearmailt, an USSR agus Iapan agus shoirbhich leis na trì mòr-chumhachdan sin agus cha do shabaid iad ri chèile. Is e dìreach an Eadailt a thuit gu crìonadh agus chaidh a ghlacadh leis na Gearmailtich agus còmhla ris na coloinidhean. Ghlac Hitler cuideachd an Spàinn agus Portagail còmhla ris na coloinidhean aige. Agus an uairsin rinn iad, còmhla ri Iapan, an còrr de na dùthchannan nan coloinidhean. Mar sin, anns na seasgadan, cha robh ach trì cumhachdan air fhàgail: an USSR, a 'Ghearmailt, Iapan agus na coloinidhean aca.
  Stèidhich Hitler, ann an referendum ann an 1959, monarcachd agus seòrsa de riaghaltas oighreachail anns an Treas Reich: ìmpire agus rìgh nan rìghrean. Fhuair am Fuhrer an t-oighre a dhearbhadh, thàinig e gu bhith na Wolf, a rugadh le insemination fuadain aig deireadh 1944. Agus nuair a bhàsaich Hitler ann an 1963, bha oighre inbheach aige mu thràth. Mar sin dh'fhuirich a' Ghearmailt seasmhach agus soirbheachail fiù 's an dèidh bàs Hitler. Bha Shelepin a 'riaghladh airson ùine mhòr, airson dà fhichead bliadhna, agus chaidh aice air an dreuchd a ghluasad gu neach-ionaid airidh. Agus ann an Iapan, bha Hirohito a 'riaghladh mar ann an eachdraidh fìor gu 1988, agus an uairsin thòisich a mhac a' riaghladh. Agus an uair sin, nuair a dh"fhàs a mhac ro shean, rinn ogha cuideachd.
  Tha mac an duine air maighstireachd a dhèanamh air planaidean siostam na grèine gu lèir. Agus ann an 2020, chuir a" Ghearmailt, an USSR agus Iapan air 9 Cèitean air bhog le tomad de bhàta-fànais anns a" chiad turas eadar-rionnagach ann an eachdraidh mac an duine.
  Dè cho math 's a tha an saoghal anns nach tug Hitler ionnsaigh air an USSR.
  
  DÈ THA A THA A THA A CHUR AIR A MHOLADH AN TAIGH AMERICA
  Ach ann an aon de na saoghal, thug cnap mallachd air Ameireagaidh. Agus bhuaileadh na Yankees aig Midway. An uairsin chaill iad na h-eileanan Hawaiian. A bharrachd air an sin, rinn na Seapan a 'chùis orra gu cruaidh agus gu practaigeach gun a bhith a' tighinn tarsainn air strì. Is dòcha gum biodh Stalin air a bhith toilichte le seo, ach ...
  Iapan, an dèidh cruinneachadh còrr is ceud gu leth roinnean ann am Manchuria, thug e ionnsaigh air na Sòbhieteach saighdearan anns an Ear Chèin. B" fheudar don Arm Dearg feachdan a ghluasad gu h-èiginneach an sin. Agus cudromach. Leis nach robh Stalin airson Mongolia a thoirt seachad fo riaghladh an samurai. Mar thoradh air an sin, bha e riatanach a bhith a 'trèigsinn frith-bhuaidhean faisg air Stalingrad, agus ann am meadhan suidheachadh nan Sòbhieteach. Às deidh an reothadh, bha e comasach dha na Nadsaidhean Stalingrad a ghabhail agus iad fhèin a dhaingneachadh air an Volga ro mheadhan na Dùbhlachd.
  Bha na Seapanach soirbheachail anns na h-Innseachan cuideachd. Thug an caismeachd aca ann an Delhi air na Breatannaich Operation Torch a thrèigsinn, agus mar thoradh air sin thàinig tàladh san Èiphit. Agus bha Rommel eadhon ag itealaich air falbh air saor-làithean. Cha robh a h-uile dad, mar a chanas iad, airson na caraidean.
  Cho-dhùin Hitler fhathast cogadh iomlan ainmeachadh. Mar sin chuir e an gnìomh roinnean a bharrachd a chruthachadh airson an oilbheum an dà chuid ann an Afraga agus air an aghaidh an ear.
  A" gabhail brath air socair a" gheamhraidh: shabaid an t-Arm Dearg na Seapanach, dhaingnich na Nadsaidhean buidheann Rommel. Agus rinn e gluasad air falbh, agus thuit e o dheas air feachd Mhontgomery. An turas seo, chaidh na Breatannaich a ghlacadh far an geàrd, oir dh" atharraich na Gearmailtich an crioptachadh, agus cha do sgàin na Breatannaich ann an tìde.
  Chaidh a' chùis a dhèanamh air Breatainn sa Ghearran gu tur. Anns na blàran, chleachd na Gearmailtich deich air fhichead "Tigers" ùr-nodha, a chuir iongnadh air arm an leòmhann.
  Às deidh call mòr Shasainn, chaidh na Gearmailtich a-steach do Iorac, agus ghlac iad Kuwait cuideachd. Chaidh an Tuirc a-steach don chogadh cuideachd agus chaidh aice air ceann a tuath Shiria a ghabhail thairis. Chruthaich Rommel bagairt air stailc bho thaobh a deas an USSR. Ach fhad "s a bha na Gearmailtich a" dèanamh grèim air Saudi Arabia. Agus chaidh an Ear Mheadhanach gu lèir a cheannsachadh.
  Air 15 Cèitean, 1943, an dèidh dha tancaichean ùra a thogail "Panther", "Tiger", gunnaichean fèin-ghluasaid "Ferdinand", agus an T-4 ùr-nodha, ghluais na Gearmailtich air feadh an Volga, a dh'ionnsaigh Astrakhan agus a 'Mhuir Caspian. Thàinig na Nadsaidhean air adhart gu ìre shoirbheachail. A bharrachd air an sin, bha Iapan cuideachd a 'gluasad air adhart bhon taobh an ear agus a' cleachdadh a cuid coise iomadach agus fanatical. Agus bha glè bheag de chùl-stòran aig an USSR.
  Mìos an dèidh sin, bhris na Nadsaidhean troimhe gu Muir Caspian agus gheàrr iad dheth an Caucasus air tìr. Aig an aon àm, chaidh an Tuirc air an ionnsaigh. Thàinig na saighdearan aice air adhart gu ìre shoirbheachail. Ghlac iad Batumi agus chuairtich iad Ierevan. Bha a h-uile dad sàr-mhath agus soirbheachail airson nàimhdean an USSR. Agus thuit Ameireaga gu tur agus thòisich cogadh catharra ann.
  Ro dheireadh an Ògmhios, bha na Gearmailtich air cha mhòr a h-uile duine de Dagestan a ghlacadh. Agus tràth san Iuchar thòisich iad air adhart mar-thà ann an Azerbaijan. Agus bha barrachd is barrachd duilich aig an Ruis.
  Ann an Azerbaijan, bha tùsairean Sobhietach a" sabaid air iomall Baku.
  Dealachadh balaich is nigheanan casruisgte. Agus bha iad a 'sabaid le gaisgeachd.
  Thilg Oleg Rybachenko, balach mu dhà dheug, grenade air na Nadsaidhean le òrdagan rùisgte agus rinn e ròp:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Thilg nighean le ceangal dearg, Margarita Korshunova, pasgan spreadhaidh le cas rùisgte a pàiste agus rinn i gàire:
  - Glòir don Athair mhòr!
  Bha a" chlann a" sabaid gu gaisgeil, leis a h-uile toileachas.
  Thilg an nighean Gulchitai le a corragan rùisgte cuideachd armachd marbhtach air an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Airson an USSR!
  Agus tha an ceangal tùsail aice cho dearg.
  Ach ge bith dè cho gaisgeil a bha na tùsairean sin, ghabh na faisisteach Baku aig toiseach an Lùnastail co-dhiù. Agus ann am meadhan an t-Sultain, bha an Caucasus gu lèir mar-thà fo smachd an rati faisisteach.
  A 'coimhead air a' gheamhradh, cha deach na Gearmailtich air adhart gu doimhneachd na Ruis, ach leasaich iad ionnsaigh air Afraga. Tha am mòr-thìr dhubh an dà chuid stòrasan nàdarra agus tràillean. Gun teagamh bha iad airson a ghlacadh.
  Fhuair na Gearmailtich an tanca "Panther" -2. An àite a bhith ag obair gun fheum leis a 'Maus, chuir na dealbhadairean as fheàrr airgead an seilbh sa chàr seo. Bha an dealbhadh seo soirbheachail. Canan cumhachdach 88 mm le fad baraille de 71 EL, a tholladh a h-uile carbad ceangailte aig astar fada. Agus tha armachd aghaidh an tùir 150 milliméadar air a chlaonadh. Agus tha aghaidh a 'chòmhdaich 120 mm, cuideachd, le leòidean mòra 45 mm. Agus armachd taobh de thrì fichead milliméadar, a tha iomchaidh airson sligean de ghunnaichean beaga agus raidhfilean an-aghaidh tanca a chumail.
  Aig an aon àm, lughdaich na Gearmailtich meud an tùir, ga dhèanamh nas cumhainge. Chaidh an einnsean agus an tar-chuir a chuir ann an aon bhloca, a rinn e comasach àirde an tanca a lughdachadh air sgàth an crankshaft, agus mar thoradh air an sin, bha cuideam Panther dà fhichead "s a seachd tunna, le einnsean de 900 each-chumhachd. Agus bha còir aig an tanca seo a bhith na phrìomh tanca aig an Wehrmacht, an dèidh dha a dhol a-steach don t-sreath air ais san t-Sultain 1943.
  Sheall na blàran gu bheil a leithid de "Panther" nas fheàrr na tancaichean uile nan caidrich, agus gam bualadh gun truas.
  Bha strì Bhreatainn ann an Afraga lag. Ghlac na Nadsaidhean cha mhòr a" mhòr-thìr dhubh gu lèir tron gheamhradh. Anns a" Mhàrt 1944 thug iad buaidh air Afraga a Deas, agus sa Chèitean ghlac iad Madagascar. A bharrachd air an sin, thug na Nadsaidhean cuideachd Iran le pàirt de na h-Innseachan, ag aonachadh ri Iapan.
  Aig an aon àm, dh'ullaich an USSR an armachd ùr aige: na tancaichean T-34-85 agus IS-2. Mar sin fhuair an t-Arm Dearg cuideachd an itealan LA-7 agus Yak-3. Fìor, cha deach an tè mu dheireadh a-steach do shreath fharsaing: leis gu robh gainnead duralumin àrd-inbhe ann.
  Agus cha do shuidh na Gearmailtich fhathast. Chaidh an trodaiche jet ME-262 aig Hitler a-steach don t-sreath. Mar thoradh air pailteas ghoireasan agus dìth bhomaidh cha mhòr gu tur, thàinig toirt a-steach agus leasachadh itealain jet nas luaithe. Chaidh an dà chuid na càirdean agus an t-Arm Dearg a bhualadh gu tròcaireach anns na speuran. Chan urrainn dhut cur an aghaidh plèanaichean jet an USSR. Agus tha na Nadsaidhean gu math làidir.
  Às deidh ceannsachadh Afraga, cha robh Hitler ann an cabhag sam bith ionnsaigh a thoirt sa mheadhan. Bha e airson fuireach gu sgiobalta ann am Breatainn. Agus mar sin chaidh an cur air tìr ullachadh. Thòisich e air 22 Ògmhios, 1944. Agus thug Stalin ionnsaigh air na Nadsaidhean sa mheadhan agus shoirbhich leotha le bhith a' tilgeil tancaichean agus plèanaichean ùra dhan bhlàr. Ach, bha an Gearmailteach "Panther" -2 airidh air an ìre as àirde. Chaidh e seachad air a h-uile tanca Sòbhieteach, agus cha mhòr nach eil e do-ruigsinneach air a 'mhullach. Agus rinn laigse an armachd taobh dìoladh airson an astar agus an gluasad. Chaidh an Tìgear-2, aig an robh buill-airm coltach ris, cha mhòr an aon armachd, ach le cuideam aon air fhichead tunna a bharrachd, a dhiùltadh leis an arm agus chaidh a stad. Às deidh am Panther -2, bha còir aig Panther -3 nochdadh, nas truime, ach chaidh einnsean roth-uidheam gas a dhèanamh dha, agus chaidh a dhìon mòran nas fheàrr, gu sònraichte bho na taobhan.
  Cha b' urrainn do na saighdearan Sòbhieteach togail air an t-soirbheachas. Agus às deidh do Bhreatainn gèilleadh, chuir na Gearmailtich feachdan a bharrachd a-null bhon Iar agus chuir iad air bhog frith-bhuaidhean cumhachdach.
  Bha am Panther-2 na shàr tanca, agus chaidh e thairis air eadhon na carbadan Sobhietach IS-2, gu sònraichte ann a bhith a" dìon aghaidh an turaid. Bha, agus bha an gunna na bu mhiosa le armachd agus teine luath. Aig an aon àm, tha buannachd mhòr aig càr na Gearmailt ann an ergonomics agus coileanadh dràibhidh. Mar sin thug na càraichean Sobhietach a-steach.
  Thairg Stalin sìth do Hitler air cumhachan sam bith. Dh'aontaich am Fuhrer, le eagal gun cruthaicheadh na Stàitean Aonaichte boma atamach, ach chuir e suidheachaidhean cruaidh air an USSR. Gu sònraichte, bha aig an Ruis ri na stòran òir aca a thoirt dha na Gearmailtich, a bharrachd air cha mhòr a h-uile uidheamachd armachd. Thoir seachad prìosanaich cogaidh gu lèir agus thoir seachad stuthan amh agus biadh don Third Reich ann am meudan mòra an-asgaidh. Agus dh'iarr Hitler cuideachd a h-uile uidheamachd den USSR, agus làmhachas, agus tancaichean, agus plèanaichean a ghluasad, gus am biodh an Ruis a 'fàs gun fhiaclan agus sàbhailte.
  Ged a bha e coltach ri gèilleadh, dh'aontaich Stalin ri seo cuideachd. Às deidh sin, thionndaidh na Nadsaidhean gu na Stàitean Aonaichte. Cha mhòr nach do chuir Ameireagaidh, fo bhuaidh a" mhallachd, an aghaidh nan Nadsaidhean. Cha do mhair an cogadh ach beagan mhìosan agus, a dh'aindeoin a bhith air a sgaradh leis a 'chuan, thàinig e gu crìch nuair a ghèill na Stàitean Aonaichte.
  Thàinig an cogadh gu crìch, ann an ìoranas neònach, dìreach air 9 Cèitean, 1945. Agus tha àm na sìthe air tighinn. Ghabh an Treas Reich fois. Rinn an USSR lotan domhainn agus dh'fheuch e ri faighinn seachad air.
  Bha a-nis dà mhòr-chumhachd anns a" cheum - a" Ghearmailt agus Iapan. Ach tha e dìreach do-dhèanta dha dà chreachadair faighinn air adhart air an aon phlanaid. Agus air 20 Giblean, 1953, an dèidh bàs Stalin, thòisich cogadh ùr eadar a 'Ghearmailt agus Iapan. Mun àm seo, bha an USSR air a chumhachd ath-nuadhachadh gu ìre, agus thionndaidh neach-ionaid Stalin, Lavrenty Beria, gu Hitler le iarrtas airson cuideachadh anns a 'chogadh an aghaidh Iapan.
  Dh'aontaich Hitler, ach air chumha nach fhaigheadh an USSR air ais ach Primorye, Eilean Sakhalin, agus sreath Kuril. Agus chan iarr thu tuilleadh.
  Thuirt Beria gun tilleadh iad an cuid aca.
  Agus chaidh an t-Arm Dearg air adhart. Bha tancaichean T-54 agus IS-10 aig an USSR san t-sreath. Gun a bhith ro throm, ach gu math èifeachdach. Agus tha an t-Arm Dearg air soirbheachadh gu ìre.
  Chaidh an cogadh le Iapan air adhart gu ìre, ged a chaidh e air adhart bhon fhìor thoiseach le buannachd nan Nadsaidhean air sgàth buannachd teicneòlais an Treas Reich.
  Ach cha deach a" chùis a dhèanamh air Iapan ach air 5 Màrt, 1956. Bha an Treas Reich agus na roinnean aice air call mòr fhulang agus bha feum aca air ùine airson fois a ghabhail.
  Ach, bha an saoghal gu lèir ach a-mhàin an USSR mar-thà fo smachd an Treas Reich.
  Ann an 1959, air 20 Giblean, rè an t-seachdamh bliadhna deug den Fuhrer, chaidh referendum a chumail a 'stèidheachadh monarcachd san t-saoghal air sgèile a' phlanaid Talamh agus an Fuhrer mar ìmpire le cumhachd oighreachail.
  Bha an USSR ann an cruth truncaichte ann fo smachd Lavrenty Palych Beria.
  Tha na Gearmailtich mar-thà air a bhith comasach air itealaich chun Ghealach, agus air 20 Giblean, 1961, thòisich an itealan gu Mars.
  Air 1 Cèitean, 1961, chaidh Adolf Hitler a mhurt. Ach cha do bhuail seo an Treas Reich ro chruaidh. Leis gu robh mac Hitler, a fhuaireadh mar thoradh air insemination fuadain, Wolf Adolfovich a 'Chiad, mar-thà aig aois a rèir an ùr, ach gu dearbh seann laghan an Treas Reich, agus chaidh e suas chun rìgh-chathair. Lean eachdraidh an Treas Reich, agus an t-Aonadh Sòbhieteach gu sìtheil leis, air a stiùireadh le Beria. Tha an saoghal air fàs eadar-dhealaichte, agus nar leigeadh Dia mac an duine a bhith nas toilichte na tha e ann am fìrinn trom-oidhche an aonamh saoghal ioma-thaobhach air fhichead!
  
  
  DÈ THACHRAS NAN LEANNAN RIGH NAN NICHOLAS II
  Cha do shoirbhich leis an oidhirp murt air Grigory Rasputin. Agus thàinig an "Holy Elder" beò. Mar thoradh air an sin, bha e fhathast na shlat dealanaich de mhì-thoileachas agus cha do thachair coup sa Ghearran.
  Agus as t-earrach, cho luath 'sa thiormaich na rathaidean, thòisich ionnsaigh nan saighdearan Ruiseanach, an toiseach ann an Galicia, agus an uairsin ann an Romania. Bhris feachdan an airm tsar a bha gu h-àireamhach air thoiseach air na h-Ostairich agus chaidh iad air adhart fada air adhart. Chaidh Lvov a ghlacadh, agus an uairsin chaidh Przemysl a chuairteachadh. Ann an Romania, ghabh saighdearan Ruiseanach Bucharest. Às deidh sin, cha mhòr gun deach stad a chuir orra leis na roinnean Gearmailteach. Bha aghaidh na Gearmailt a" sgàineadh. Bha an Kaiser agus a luchd-eòlais mu thràth a 'coimhead airson sìth.
  Ach, tha an Ruis cuideachd sgìth den chogadh. Ged a bha e coltach gu robh a 'bhuaidh fìor agus dlùth.
  Anns a 'mheadhan, cuideachd, bha a h-uile dad deiseil airson an ionnsaigh. Agus bha e comasach dha na saighdearan Ruiseanach briseadh troimhe an seo cuideachd. Tha sinn air beagan soirbheachais a choileanadh. A" toirt air na Gearmailtich a dhol air ais fad na slighe chun an Vistula. Chaidh soirbheachadh an t-seisein a dhèanamh nas fhasa cuideachd le lagachadh nan saighdearan Gearmailteach, a bha air am brùthadh leis na caidrich bhon taobh an iar, agus chaidh pàirt de na feachdan a chuir air falbh gu deas. Agus fastadh an t-Seanalair Kornilov, a sheall e fhèin gu bhith na cheannard air leth comasach, eu-coltach ris an fheadhainn a thàinig roimhe. Thug buaidh arm an tsarist air na Gearmailtich a bhith na b" fheàrr. Agus an uairsin thòisich na h-Ameireaganaich a 'putadh nas cruaidhe. Agus theich an Eadailt às a" chùis.
  Aig an aon àm, tha an t-arm tsarist air soirbheachadh gu mòr air aghaidh na Tuirc, a 'glacadh cha mhòr a h-uile Àisia Minor, agus tha seo cuideachd na phrìomh choileanadh. Agus bha an Ostair-Ungair an impis tuiteam. Tsarist Ruis, mar thoradh air sin, air adhart gu stoirm Constantinople. Agus bha i comasach air Istanbul a ghabhail.
  Thug saighdearan Ruiseanach ionnsaigh cuideachd bhon mhuir, agus chaidh an stiùireadh leis an Àrd-Admiral Kolchak. Thug an cur air tìr an Tuirc a-mach às a" chogadh.
  Mheudaich dealas an t-sluaigh. Mar dh'èirich ùghdarras an tsar-shagart.
  Anns a 'gheamhradh, thòisich na Ruiseanaich air an ionnsaigh. Anns a 'mheadhan bha iad air an stiùireadh le Kornilov. Agus chaidh dìon nan Gearmailteach a bhriseadh troimhe agus chaidh an cur chun an Oder.
  Air 23 Gearran, 1918, chaidh a" Ghearmailt a ghlacadh. Mar sin thàinig a" Chiad Chogadh gu crìch.
  Fhuair an Ruis Asia Minor, Galicia, sgìre Krakow, Poznan, agus Constantinople leis a" chaolas. A bharrachd air airgead-dìolaidh bhon Ghearmailt. Thuit an Ostair-Ungair. Nochd Iugoslabhia, leudaich Romania. Thàinig Czechoslovakia gu bhith na vassal air an Ruis, agus chaidh Tsar Nicholas II suas air a 'chathair-rìgh san dùthaich seo. Chaidh an Ungair agus an Ostair sìos ann am meud. Bha Càirdean an Entente cuideachd a" roinn Saudi Arabia.
  Tha àm na sìthe agus a" chruthachaidh air tighinn. Thàinig àrdachadh luath san eaconamaidh san Ruis Tsarist agus bha an ìre as àirde de fhàs gnìomhachais aice. Thachair grunn chogaidhean beaga aig an aon àm. Chuir an Ruis agus na càirdean crìoch air cuairteachadh Saudi Arabia le bhith a" brùthadh an aghaidh solais nan Arabach agus fhuair ìmpireachd an tsarist cothrom air a" Mhuir Dhearg. An uairsin bha an cogadh ann an Afganastan.
  Roinn an Ruis agus Breatainn an dùthaich seo. A bharrachd air an sin, bho chaill Breatainn, thàinig a" mhòr-chuid de Afganastan gu bhith na phàirt den ìmpireachd tsarist. Beagan nas fhaide air adhart ann an 1922, chaidh Iran a roinn cuideachd. A bharrachd air an sin, fhuair an Ruis cothrom air a 'Chuan Innseanach.
  Mar sin thàinig an saoghal Ioslamach fo smachd iomlan a" Chrìosdaidh. Agus bha seasmhachd agus beairteas ann. Ach ann an 1929 bha tuiteam air an stoc iomlaid anns na Stàitean Aonaichte agus bha an t-àm ann airson an Ìsleachadh Mòr. Thug an crìonadh buaidh cuideachd air an Ruis tsarist, ged a bha e na bu laige. Aig an aon àm, bha an Ìmpireachd Romanov ag ullachadh airson dìoghaltas anns a 'chogadh ri Iapan. Bha an Tsar Ruiseanach ag iarraidh a bhith a 'nighe air falbh stain na nàire anns an eachdraidh-beatha aige. Agus chruinnich iad feachd mòr. Chaidh Admiral Kolchak ainmeachadh mar cheannard air Cabhlach a" Chuain Shèimh. Bha ceannardan mòra eile ann, ged a bha Brusilov air bàsachadh mar-thà. Ach bha Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov agus feadhainn eile. Thàinig an Seanalair òg Vasilevsky air adhart cuideachd. Rinn e cùrsa-beatha math anns na trì bliadhna den chogadh gu bhith na chòirneal, agus an uairsin ann an Saudi Arabia thàinig e gu bhith na sheanalair. An uairsin leifteanant coitcheann. Agus bha e deiseil airson a dhol thairis air. Thòisich an cogadh ann an 1932 air 27 Faoilleach, rud a tha samhlachail. B" e an adhbhar an ionnsaigh Iapanach air Shanghai agus bailtean-mòra Shìona eile, agus oidhirp air Manchuria a tuath a thoirt às an Ruis.
  Bha saighdearan Ruiseanach armaichte le tancaichean math, agus làidir, an itealan as fheàrr air an t-saoghal aig an àm sin. Cuideachd heileacoptairean. Bha cabhlach na Ruis cuideachd làidir, agus as cudromaiche buileach deiseil airson sabaid. Bha an ìmpireachd tsarist mar-thà air leth math ann an teicneòlas, a bharrachd air neart an airm agus na h-àireamhan aige. Bha na Ruiseanaich nas làidire, agus an turas seo cha robh Kuropatkin aca, ach ceannardan mòra fo stiùir coitcheann Kornilov.
  Shoirbhich le ionnsaigh nan saighdearan Ruiseanach. Dh'fhuiling na Seapanach call às dèidh call air tìr. Aig muir bha e na bu duilghe. Bha buannachd bheag aig an samurai an toiseach ann an neart. Ach thug an Àrd-mharaiche Kolchak grunn bhuaidhean air na Seapanach ann am pàirtean. Agus chaidh aca air an iomairt a ghlacadh. Air tìr, ghluais na Ruiseanaich, a 'chùis air an nàmhaid aig aon gheata. Gus an d' rainig sinn Port Artair. An seo, airson ùine, chaidh an dìon air adhart.
  Ach sa Chèitean bha ionnsaigh ann agus thuit am baile-mòr daingneach. An uairsin bha buadhan ùra agus ionnsaigh ann an Korea. Buaidh iomlan nan Iapanach air tìr. Agus aig an aon àm iomairt an sguadron agus bhon Mhuir Mheadhan-thìreach.
  An sin, tha inneal-sgrios a" gluasad air thoiseach air a" chabhlach gu lèir. Agus chan eil ann ach nigheanan air. Ann an geàrr-chunntasan goirid, casruisgte, agus ann an vests.
  Bidh na nigheanan a" ruith timcheall an deic. Tha iad uile cho breagha. Tha am falt fionn, grian-gheal, agus tha an craiceann dorcha, tana. Bòidhchead àlainn.
  Agus na sàilean cruinn, pinc aca a" lasadh seachad.
  Dh" fhaighnich Veronica, bàta-bàta blonde seunta, don bhalach cabin:
  - Dè Yulia, a bheil eagal ort mun bhlàr?
  Fhreagair an nighean cabin mar a leanas:
  - Tha, tha mi a 'bruadar air sabaid!
  Rinn Veronica gàire agus thuirt i:
  - Ach bidh na Seapanach air do ghlacadh, agus friogaidh iad do shàilean lom!
  Choimhead an nighean air a casan rùisgte, tana, agus rinn i squeak:
  "Chan eil pian a" cur eagal orm!" Is e fìor Amazon fiadhaich a th" annam!
  Thuirt Veronica:
  - Bidh tu còig-deug a dh'aithghearr. A 'pòsadh gu luath! Dè a tha thu a" bruadar mu dheidhinn?
  Fhreagair Juliana le dùrachd:
  - Tha mi ag iarraidh prionnsa!
  Rinn Veronica gàire.
  - Prionnsa?
  Thuirt an nighean:
  - Am prionnsa elf!
  Chuir Veronica iongnadh air:
  - An toil leat elves?
  Chrath Juliana, agus eadhon leum i suas:
  - Gu dearbh tha iad a 'dèanamh! Tha iad do-sheachanta!
  Rinn Veronica gàire.
  Dè mu dheidhinn fir daonna?
  Stamp an nighean gu feargach a cas-rùisgte air an deic teasachaidh:
  - Chan eil! Tha na fir cho cas, gruagach, fàileadh. Agus tha na sìobhragan cho breagha, socair. Tha aghaidhean orra mar nigheanan, cho breagha. Agus tha na casan rèidh agus chan eil iad gruagach idir!
  Dh" aontaich Veronica le seo:
  - Tha na h-eunan gu math snog.
  Agus phronn an nighean am biastag le cas rùisgte, ghràsmhor. feadalaich:
  "Gu mì-fhortanach, alas, feumaidh sinn dèiligeadh ri fir daonna. Agus tha iad cho grànda!
  Rinn Juliana gàire agus thuirt i:
  - Ach carson. Tha na balaich cabin glè ghrinn. Nach eireachdail fir fhàs. Nuair a dh'fhàsas falt air an aghaidh, tha e cho tàmailteach.
  Dh" aontaich Veronica le seo:
  - Sgreamhail! Na fir òga as bòidhche aig sia-deug. Tha iad mar-thà mòr gu leòr airson boireannach a thoileachadh, ach chan eil iad fhathast cho gruagach ri seann ghillean.
  Rinn Juliana gàire agus sgreuch i:
  - San fharsaingeachd, tha na balaich gu cinnteach tlachdmhor nuair a bhios tu a 'pògadh leotha, agus tha iad a' toirt dragh dhut ... Ach tha rudeigin eile dìreach a 'cur eagal ort! O, fuirich gu bràth ann an leanabachd!
  Thuirt Veronica gu làidir:
  - Bidh tu ann am blàr! Fàs suas còmhla!
  Sheinn Julian mar fhreagairt:
  - Nighean an-còmhnaidh a bhith òg,
  Na dèan cabhag airson fàs suas ...
  Bi èibhinn, dàna, fuaimneach ...
  Feumaidh tu sabaid, mar sin sabaid!
  Na bi eòlach air sìth a-riamh
  Caoin is gàire a-mach à àite!
  Bidh mi nam nighean uaireadair
  Leigibh le ceud gu leth sèideadh!
  Stamp Veronica a cas-rùisgte agus rinn i squealed:
  - Faodaidh òigridh a bhith sìorraidh! Is e am prìomh rud creidsinn ann an adhbhar, chan e Dia!
  Air thoiseach, nochd inneal-sgrios Iapanach. Rinn na caileagan cabhag sa bhad, a" lasadh an sàilean rùisgte a dh"ionnsaigh a" chanain deich òirlich. Agus thòisich iad air a chomharrachadh air an nàmhaid.
  Rinn na caileagan an gnìomh gu sgiobalta agus gu co-sheirm. San fharsaingeachd, tha e gu math brèagha nuair a tha an sgioba air a dhèanamh suas de chlann-nighean a-mhàin. Agus tha iad uile casruisgte, lùbach, dìreach mìorbhaileach.
  Chomharraich iad an gunna agus mar a bhuaileadh iad na Seapanach. Aig an aon àm, chuir iad fois air an casan casruisgte.
  Chaidh am pròiseict seachad agus bhuail e an sgriosadair. Mar a bhuail club. Tha an soitheach air chrith. Agus chaidh an sgriosadair a mhilleadh. Thòisich na caileagan air an gunna ath-luchdachadh. Loisg iad gu geur.
  Bhris Veronica:
  - Airson creideamh, an rìgh agus an Fatherland!
  Agus mar a tha e a 'leum ...
  Chuir Juliana tweet:
  - Bha Togo den bheachd gun do rinn an cogadh, canan bho ... air adhart!
  Agus bheir an nighean e agus gàire. lom a fhiaclan, dath nan neamhnaid. Agus tha i na piseag ghrinn. Agus le cas rùisgte suathadh e pìos de reòiteag a tha air tuiteam.
  Ghlan Veronica agus sheinn i:
  - A phriosanaich na coguis ! Nì sinn an-asgaidh thu!
  Agus na caileagan ann an sèist mar a bhios mi ag ithe a-nuas.
  Agus ag amas air ball-airm, spreadh iad a-rithist air an sgriosadair. An turas seo bha iad eadhon nas cruinne. Agus bhris soitheach an samurai, agus thòisich e air dol fodha.
  Rinn na caileagan sgreuchail, a 'bualadh an casan rùisgte. Tha e na thoileachas mar sin.
  Chan e, thèid Iapan a bhualadh nuair a tha gaisgich mìorbhaileach anns an Ruis. Agus tha Oleg Rybachenko agus a leannan a 'sabaid air taobh Ìmpireachd Romanov.
  Bidh Oleg agus Margarita ag obair gu math le gunnaichean inneal. Tha iad a" losgadh.
  Tha Oleg a 'faighneachd don nighean, a' leantainn air adhart a 'losgadh:
  - Dè do bheachd, a bheil Spartak math no dona?
  Fhreagair Margarita, a" togail a h-aodann:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil e nas fheàrr na dona!
  Thuirt Oleg, a" losgadh le gunnaichean inneal:
  "Ach b" e cultar math a bh" anns an Ròimh. Agus ma bhuannaich na tràillean borb, dè thachradh an uairsin?
  Rinn Margarita gàire, speal i sìos loidhne no dhà de Iapanais, agus fhreagair i:
  - Is dòcha gum biodh e sgoinneil!
  Rinn Oleg feadalaich agus thug e fa-near:
  - Chan eil a h-uile dad cho ròsach sa tha e coltach! Och, chan eil a h-uile!
  Thuirt Margarita gu loidsigeach:
  - Ach tha a h-uile dad airson an rud as fheàrr! Chaidh an Ròimh a sgrios le barbarians. Ach an uairsin dh'èirich e air làrach an tobhta, cultar eadhon nas cumhachdaiche agus nas leasaichte. Tha e mar sin a thachair gun do thòisich adhartas a 'fàs nas luaithe.
  Rinn Oleg fìdeag, gheàrr e grunn shreathan le cuideachadh bho spreadhadh gunna-inneal, agus rinn e squeak:
  Chan urrainn dha duine stad a chuir air an adhartas againn!
  Thilg am balach grenade le cas-rùisgte. Agus phronn e an nàmhaid.
  Thilg Margarita cuideachd tiodhlac bàis le corragan a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ge b'e neach a stadas, bithidh e air a spìonadh.
  Chuir am balach Oleg Rybachenko boma dachaigh air bhog a-rithist le òrdagan cas na cloinne. Chaidh na Seapanach a bhualadh ann an dòigh nach robh e coltach gu leòr. Rinn am balach gàire:
  - Airson prìomh-Ruis!
  Agus nochd e a theanga.
  Gheàrr Margarita sìos leth a" bhuidheann-chatha Iapanach le inneal-ghunna agus rinn i squeak:
  - Ar Tsar Nicholas, gum bi e beannaichte!
  Agus a‑rìs tilgidh e tìodhlac bàis le a chois‐rùisgte.
  Sheinn Oleg, a 'gearradh nan Seapanach:
  - 'S e gaisgeach òg a th' annam...
  Chuir Margarita taic ri seo, agus i air chrith le casan rùisgte, a thilg grenades cho sgiobalta:
  - Agus is fear-cogaidh o Dhia mi !
  Dh" fhaighnich Oleg, a" sgrìobhadh ann an Seapanais:
  - Cò ris a tha Dia coltach ?
  Ghlan Margarita agus fhreagair i, a 'leagail nan Seapanach, agus an uairsin a' tilgeil tiodhlac bàis le cas-rùisgte:
  - Chan eil fhios agam! Gu pearsanta, chan eil mi ga thuigsinn. Tha boireannaich mì-chinnteach. Agus tha seo, a bhith onarach, tàmailteach agus ceàrr!
  Chrath Oleg aonta, a 'sgrìobhadh air an samurai:
  - Às deidh dà fhichead bliadhna, tha boireannaich tàmailteach! Gu fìrinneach cha toil leam iad. Tha boireannaich nan òige gu math tarraingeach, an taca ri aois, a tha gam milleadh!
  Sheinn Margarita le sunnd, a" tilgeil grenade le a casan beaga, lom:
  - Chan eil aois aig gaisgeachd! Ann an cridhe gaol òg don dùthaich!
  Ghabh Oleg, a bha cuideachd a 'losgadh air an samurai, e agus rinn e squeak:
  - Is urrainn dha oirean an fhànais a cheannsachadh! Gus am bi a h-uile duine toilichte air an Talamh!
  Sin dha-rìribh cò ris a tha e coltach a bhith san fhànais! Far a bheil a leithid de astaran gun tomhas.
  Anns an Ruis tsarist, tha pròiseactan airson tursan-adhair taobh a-muigh an àile gan leasachadh mu thràth.
  Fo Tsar Nicholas II, tha saidheans a 'leasachadh gu luath. Tha ìmpireachd an tsarist gu bhith mar an cumhachd as adhartaiche san t-saoghal. Agus tha Breatainn a" call talamh.
  Rinn Margarita gàire le gàire. A-rithist thilg i grenade le a cas gràsmhor, mar bhana-phrionnsa, agus dh'fhàs i:
  - Bidh sinn mar a 'chiad fhear! Is e sin an Ruis - Pallas - dàn!
  Thuirt Oleg le dragh:
  - Cuin, mu dheireadh, a sgaoil Linevich sinn. Feumaidh tu a h-uile cartridge a shàbhaladh. Ach, thug Rozhdestvensky stuthan dhuinn!
  Bhris Margarita a fiaclan neamhnaid agus dh"fhuilig i:
  - Bidh e a" bleith barrachd is barrachd phàirtean Iapanach! Gus am buannaich sinn mu dheireadh!
  Ghabh Oleg, gheàrr e dheth an loidhne samurai, agus rinn e sgadan:
  - brataichean ìmpireil! Biodh an Ruis ann an Sìona cuideachd!
  Chrath Margarita le gàire fiaclan:
  - Bidh a h-uile dad brèagha!
  Agus a-rithist tha e a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte ....
  Oleg, a 'sgrìobhadh air an samurai, squeaks:
  - Tha buaidh faisg!
  Dhearbh Mairead:
  - Biodh e mar sin!
  Agus tha cabhlach na Ruis, a tha mar-thà air uachdranas a chosnadh aig muir, a" cur cuideam air na Seapanach. Agus ionnsaigh a thoirt air gu làidir. Agus bhuail an nàmhaid. Agus an uairsin bhuail mòran an samurai.
  Bha na caileagan bhon sgriosadair "Victoria" cuideachd a 'sabaid. Bha gaisgich àlainn leth-rùisgte, gu h-àraidh bhon a tha an samhradh ann an leithid de latitudes teth, agus casruisgte. Gu dearbh, nuair a tha aodach as lugha aig nighean, is i an fheadhainn as so-leònte.
  Bidh Veronica a" losgadh air na Seapanach agus a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte. Agus tha cas na h-ìghne cho mionaideach.
  Tha na Seapanach ag itealaich ann an diofar stiùiridhean. Bidh iad a 'caoineadh agus a' tuiteam.
  Bidh Juliana cuideachd a 'tilgeil grenade le cas cas-ruisgte, agus bidh an samurai a' tuiteam. Agus bidh an gaisgeach a" losgadh, a" gàireachdainn:
  - Seasaidh sinn airson Tsar Nicholas!
  A ' stiùireadh teine agus àlainn Anna. Nighean glè bhrèagha, ann am panties a-mhàin. Agus tha e cuideachd a 'gearradh sìos an samurai, ag ràdh:
  - Bidh an Tsar Nicholas againn air leth math!
  Juliana a" gearradh sìos na Seapanach, a" dearbhadh:
  - Bidh gu riatanach!
  Agus bidh grenade ag itealaich far a cas-rùisgte.
  Tha nigheanan nan sàr-dhaoine.
  Seo fear dhiubh gu math mòr agus àrd: Angelina.
  Agus a leithid de cheann ruadh ... Thug i dheth a vest agus a-nis bidh i a" sabaid ann am panties leis fhèin.
  Agus dè a" bhroilleach a th" aice! Coltach ri ùd a" bhuabhall as fheàrr, le connlaich mòra teatha.
  Seo nighean, fìor làir. Agus tha gaol mòr aice air fir, ach chan eil i a 'gabhail ri seasmhachd. Carson nach bu chòir dhi gaol? Tha e cho math nuair a bhios balaich a" spògadh riut.
  Bha Angelina a" beucadh, agus thilg i cuideachd dòrlach de grenades le a buinn rùisgte, a" sgròbadh:
  - Glòir don Ruis agus Tsar Nicholas!
  Tha am buidheann-chatha fionnar. Thug na ban-ghaisgich dheth an culaidhean, agus rug a h-uile duine am broilleach. Agus bidh iad a 'sabaid a-mhàin ann am panties tana. Agus dè cho breagha 'sa tha e.
  Dè a dh" fhaodadh a bhith nas fheàrr na cuirp boireann rùisgte.
  Agus buidheann-chatha slàn de ghaisgich.
  Agus tha na Seapanach a 'tuiteam, a' sgapadh nan dòighean-obrach a thaobh suidheachadh saighdearan na Ruis, leis na cuirp aca.
  Tha Veronica ag ràdh le dìoghras, a" spealadh sìos an samurai:
  Tha na diathan againn a 'caismeachd!
  Thilg Juliana tiodhlac sgrios le a casan rùisgte agus dhearbh i, a" giùlan a fiaclan:
  - Diathan Ruiseanach - Diathan Cogaidh!
  Bha Anna, a' stiùireadh teine is biadh, a' comhartaich:
  - Airson an Ruis, sabaid agus na biodh eagal ort!
  Agus dhùisg i a sùilean uaine!
  Chuir Angelina bogsa slàn de stuth-spreadhaidh le a sàilean rùisgte, a" togail dà chompanaidh Iapanach dhan adhar, agus a" reubadh:
  - Chan urrainnear ìmpireachd an tsarist a bhriseadh!
  Rinn Veronica suirghe gu dealasach:
  - Tha ar rèis maireannach!
  Agus a-rithist thilg i an grenade le a casan rùisgte.
  Juliana, a" losgadh, agus a" tilgeadh grenades le a buill ìosal, a" sgiamhail, a" giùlan a fiaclan:
  - Agus chan eil bàs a 'tachairt dà uair!
  Anna, a" losgadh, a" squeaked:
  - Gu'm biodh gliocas an sinnsear leinn !
  Agus a-rithist chuir grenade air bhog le cas-rùisgte ag itealaich!
  Ghabh Angelina e agus dh"fhuilig i, a" giùlan a fiaclan:
  - Ceartas na Trianaid agus is e seo an lagh!
  Agus chuir e bogsa slàn làn de stuth-spreadhaidh.
  Fhreagair Veronica le fearg, a" sguabadh an samurai far an achaidh:
  - An Ruis shìorraidh, mar an Úcráin mar phàirt den Ruis!
  Agus a-rithist, mar a tha e a 'bualadh air na Seapanach.
  Juliana, losgadh, squeaked:
  - Cha'n fhuiling ar sluagh !
  Agus chuir i grenade air bhog ann an arc cuideachd.
  Ghabh Anna e agus rinn i gàire. Air a ghlacadh ann an ciudha aig an samurai. Le misneachd leag i sìos iad agus dh"fhuilig i:
  - Leig leinn an Ruis a riaghladh ann an Sìona!
  Dh" ainmich Angelina le fearg agus toileachas:
  - 'S nach toir suas oirleach fearainn !
  Agus rinn na caileagan uile a" chùis air an samurai mar bhuidheann-chatha.
  Lean an cogadh cruaidh leis a h-uile ionnsaigheachd. Ach tha arm na Ruis mar-thà a 'toirt air falbh saighdearan agus a' gluasad gnìomhachd sabaid gu fearann a 'bhaile fhèin.
  Tha Samurai a" feuchainn ri saighdearan Ruiseanach a thilgeil bho cheann na drochaid.
  Agus priobadh le casan rùisgte. Bidh iad a 'tilgeil grenades le am buill lom. Tha iad uile dìreach àlainn agus tarraingeach.
  Ach dha-rìribh, carson a tha feum aig nigheanan air aodach? Naked, tha iad tòrr nas bòidhche, agus nas bòidhche, nas seductive.
  Agus tha mi airson pòg casruisgte, sàilean cruinn mar sin. Agus luidh a h-uile meur.
  A" losgadh agus a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, tha Veronika ag ràdh:
  - Tapadh leibh, na bi gam bhualadh!
  An seo chuir Juliana tàir air na Seapanach, agus a" tilgeil grenade le a corragan rùisgte, rinn i squealed:
  - Ar spiorad neo-shùbailte Ruiseanach!
  Agus rinn an nighean deugaire gàire... Smaoinich i mar a bha balach grinn a' strì ri cas. Tha, airson craiceann boireannaich mothachail tha e math.
  Thilg Anna, gruagach, grenade le cas-rùisgte cuideachd. sgap an samurai, agus dh'fhalaich e :
  - Airson an Ruis as naomha san t-saoghal.
  Agus thilg Angelina fallain, cumhachdach poca stuth-spreadhaidh air an samurai le a sàilichean rùisgte agus a" caoineadh:
  - Air son ar buaidh ghlòrmhor !
  Thug Veronica tionndadh. Loisg na Seapanach sìos, agus dh"fhuilig iad:
  - Is e so ar dleasdanas !
  Thilg Juliana grenade le a cas-rùisgte agus dh"èigh i:
  - Agus coimhlionaidh sinn e !
  Gheàrr Anna dheth cuid de Iapanach, agus rinn i gàire:
  - Slighe Ruiseanach gu buaidh!
  Chuir Angelina a-rithist rudeigin trom air bhog aig an samurai, ag èigheach:
  - Agus bidh sinn a 'buannachadh!
  Ach, tha e math gun tug na caileagan dheth na deiseachan aca anns an teas. Mar sin tha iad tòrr nas bòidhche le torso rùisgte. Agus tana, agus fèitheach. Chan eil anns na cuirp ach stàilinn air a thilgeil.
  Dè cho iongantach sa tha nigheanan nuair a tha iad rùisgte.
  Agus chan eil feum aca air aodach.
  Bidh Veronica a" gearradh sìos mòran de Iapanach agus a" squeaks:
  - Bi ainmeil airson an Ruis againn anns gach aois!
  Ghabh Juliana grenade agus chuir i air bhog le a cas-rùisgte, agus dh"èigh i:
  - Airson ar fearann!
  An seo ghabh Anna e agus bhuail i le fearg:
  - Air son na siorruidheachd agus an duine !
  Agus a-rithist chuir grenade air bhog le cas-rùisgte ag itealaich.
  Mar sin ghabh Angelina e cuideachd. Leig às dòrlach de grenades. Thug e a-mach pàirt den samurai, le swoop. Agus sheinn i:
  - Ag itealaich anns na speuran, cluich leis a "ghrèin - tha mi ag iarraidh gu bràth!
  Agus rinn na ceathrar nigheanan a" chùis gu math breagha. Agus am buidheann-chatha gu lèir cuideachd. Dè cho seòlta a" lasadh an casan rùisgte a" tilgeil grenades. Dè cho brèagha 'sa tha na caileagan anns a' chogadh.
  Agus bidh tomad buidhe de shaighdearan Iapanach a" seòladh orra. Tha Samurai a" bàsachadh leis na mìltean, ach chan eil iad a" stad fhathast. Sgrios thu fhèin agus sgriob. Tha am blàr uabhasach fiadhaich.
  Bidh Veronica a" losgadh air na Seapanach agus chirps:
  - Is e an roghainn Ruiseanach againn urram agus Motherland!
  Bidh Juliana, a 'losgadh air an nàmhaid, a' giùlan a fiaclan, a tha nas gile na neamhnaidean mara. Agus ag ràdh:
  - Anns gach linn bha gaisgich agus bidh!
  An uairsin ghlac an nighean e agus rùisg i a fiaclan eadhon nas motha.
  Chuir Anna lasrach, a" losgadh air an nàmhaid, squeaked:
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar toirt thairis! Na toir an Ruis gu a glùinean!
  Agus a-rithist tha grenade a 'ghaisgich air a thilgeil le a cas-rùisgte ag itealaich.
  Bidh Angelina a 'cur air bhog marbhtach agus marbhtach le a cas-rùisgte. Agus a" giùlan fhiaclan, chronaich e:
  - Tha mi creidsinn gum bi sinn ann am Pàrras!
  Tha Victoria a" briseadh a-steach don bhoireannach ghaisgeach:
  - Chan eil! Chan ann ann am pàrras, ach a bhith beò gu bràth air a" phlanaid Talamh, a thig gu bhith na phàrras fìor, neo-thalmhaidh!
  Agus thilg an nighean-chaiptean boma gu math marbhtach, briste le a cas-rùisgte.
  Thuirt Veronica:
  Tha thu nad chaiptean glic ...
  Agus cuideachd le cas-rùisgte chuir sgrios giùlan air bhog.
  Rinn Juliana squeak agus thug i cas. Mharbh na Seapanach. A" giùlan fiaclan mòra, rinn an nighean squeak:
  - Chan eil mi ag iarraidh a bhith na chailleach! Agus tha mi airson a bhith beò gu bràth!
  Thilg Anna grenade le cas-rùisgte cuideachd agus dh" fhaighnich i don nighean bhàn le teagamh:
  - An toil leat an saoghal againn?
  Fhreagair Juliana gun teagamh:
  - Deagh bheachd! Gu sònraichte as t-samhradh! Is toil leam a" ghrian agus na saor-làithean!
  Dh" aontaich Anna le seo:
  - As t-samhradh, gu cinnteach math! Dè cho math 'sa tha e dha daoine òga!
  Fhreagair Juliana le fearg:
  - Seadh, agus biodh e 'na shamhradh siorruidh, mar ann an Africa ! Agus bidh Afraga leinn!
  Thilg Angelina baraille de stuth-spreadhaidh le a casan lom, fèitheach agus thuirt i:
  - Biodh e mar sin! Agus aig a h-uile àm.
  Bha rangannan nan Seapanach a" tanachadh, agus bha iad gu soilleir a" ruith a-mach à smùid.
  Bidh saighdearan Ruiseanach a" tòiseachadh a" gluasad air adhart thairis air fìor chrìochan Iapan, agus a" pronnadh an samurai, a" cosnadh aon bhuaidh às deidh a chèile.
  B' e buidheann-chatha de chlann-nighean casruisgte, ann an geàrr-chunntasan agus culaidhean, a' chiad fheadhainn a chaidh dhan bhlàr.
  Thòisich caileagan brèagha a 'bualadh air arm samurai, mar-thà air am bualadh ann am batail roimhe.
  An toiseach, thug na gaisgich ionnsaigh air na bataraidhean. Bha grenades air an tilgeil le casan cas-rùisgte ag itealaich aig na Seapanach. Bha iad gu math geur. Agus thug na gaisgich Ruiseanach iad fhèin leotha agus thilg iad dheth na bràistean aca. Gus fuireach gun smal.
  Mar sin cha mhòr nach eil e comasach dha caileagan rùisgte a bhith a 'bualadh. Nuair a tha craiceann boireannaich lom, chan eil na peilearan aice a" gabhail.
  Thilg Veronica grenade le a cas-rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Bidh mi nam ghaisgeach!
  Agus chrath i a falt geal, dualach.
  Julian cuideachd nach eil cho sìmplidh. Lupanula air na Seapanais. Agus an uairsin, fhad "s a tha e a" tilgeadh grenade le a chas rùisgte, agus ag èigheach:
  - Ann an Ainm Naomh, Tsarist Ruis!
  Agus a-rithist crathaidh i a cìochan slàn le sgàrlaid. Agus tha sliasaid na h-ìghne caol.
  Nas fhaide air adhart, bidh Anna ruadh a' ruith dhan bhlàr. A leithid de nighean sgiobalta agus ath-ghnìomhach. Mar a thilgeas tu grenade le cas-rùisgte. Mar sin sgapaidh an samurai air gach taobh. Agus rollaich timcheall, mar gum biodh e air a leagail.
  Agus bidh an nighean a" lasadh orra, agus a" fannachadh:
  - Airson Tsar nan diathan Orthodox agus Ruiseanach!
  Bhuail Angelina cuideachd. Agus dh" fhalbh bogsa shligean, air a thilgeil suas leatha lomnochd, cumhachdach mar each rùisgte. Agus bhris e mòran de na Seapanach.
  Tha nigheanan sa chumantas anabarrach math nuair a bhios iad rùisgte agus casruisgte. Ach ann an geàrr-chunntasan, tha ruith san t-suidheachadh eadhon nas fhuaire.
  Agus nipples connlach, cho gleansach!
  Cuiridh Victoria cuideachd grenade air bhog leis na boobs scarlet aice, agus buail i air an samurai cho math "s as urrainn dhi. Seo an nighean. Agus as cudromaiche buileach, ceannard buidheann-chatha de chlann-nighean air an destroyer. Agus cuideachd a-mhàin ann am panties.
  Agus a 'crathadh a bhroilleach lom. A tha cho breagha agus sexy.
  Ghabh Veronica agus thilg i grenade le cas-rùisgte. Chuir i stad air mòran de Iapanach agus rinn i squeak:
  - Aerobatics airson a dhol air bòrd!
  Thilg Yuliana grenade cuideachd gu sgiobalta le a cas bheag rùisgte, agus rinn i squeak fhad "s a bha i a" spealadh sìos na Seapanach:
  - Ar gàir agus ar buille uamhasach!
  An uairsin mar a dhèiligeas tu ri fiaclan.
  Agus mar sin ghabh Anna e agus fucked e. Losgadh mòran samurai. Agus ciamar a rinn i e.
  Agus mar a chuireas tu grenade air bhog le cas-rùisgte. Agus squeaks:
  Chan e tràillean a th" annainn!
  An uairsin nì e gàire agus nochdaidh e a theanga.
  Ghabh Angelina e agus rinn i gàire le fearg feargach, a" spadadh chìsean air an nàmhaid:
  - Is mise am fear as fhuaire de 'n fhuaran.
  Agus le a casan rùisgte chuir i boma trom air bhog. Ghabh i agus shèid i suas an samurai, gan sgoltadh.
  Bidh Veronica cuideachd a" gabhail agus a" bualadh air an òrd Àisianach. Agus a 'bruthadh nan cnàmhan aca.
  Ghabh an nighean ris agus rinn i gàire:
  - Bidh sinn a 'pronnadh a h-uile duine!
  Agus a-rithist, bidh grenade marbhtach agus gun samhail ag itealaich bho chas lom.
  Agus pronnadh na Seapanach. Agus carson a thàinig iad gu fearann Ruiseanach? Buinidh a h-uile dad an seo don Ruis.
  Chuir Juliana grenade air bhog le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Glòir don Ruis Mhòr! Chan eil feum againn air an Duma Stàite!
  Thuirt Red Anna gu làidir:
  - Bidh mi nam ghaisgeach.
  Agus cuiridh grenade air a thilgeil le cas-rùisgte nighean rèidh ris a h-uile duine. Cha robh air fhàgail ach feòil fhuilteach.
  Ach ghabh Angelina e agus rinn i squeak. Mharbh e buidheann de luchd-sabaid. Agus air a sguabadh mar aingeal bàis.
  Agus bhàsaich mòran samurai.
  Bha saighdearan Ruiseanach a 'bruthadh air na Seapanach bho gach taobh. Bhris iad agus phronnadh iad.
  Thòisich sabaidean làmh-ri-làimh. Mharbh saighdearan Ruiseanach an samurai le bayonets. Tha an raidhfil Mosin na chluba sàr-mhath. A tha a 'briseadh tron chlaigeann. Agus briseadh cnàmhan.
  Ach tha caileagan le claidheamhan a 'sabaid gu sònraichte àlainn. Tha e sgoinneil. Gu sònraichte nuair a bhios cìochan rùisgte a" gluasad.
  Agus tha na nipples cho ruby agus boillsgeach. Mar sin tha thu airson coimhead orra agus pòg a thoirt dhaibh.
  Agus pòg gun stad.
  Bidh na caileagan a' sabaid leis a' chorruich aig panthers acrach a chì na h-uain. Bidh iad gam pianadh agus gan craiceann.
  Veronica, a 'losgadh air na Seapanach, squeals:
  - Bàs air son bàis !
  Tha Juliana, a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte, ag ràdh:
  - Fuil air son fola !
  Anna, a" sgrìobhadh air an samurai, a" feadaireachd:
  - Sùil airson sùil!
  Agus thilg i mar an ceudna leomann le a cas-rùisgte. Bha i na bu làidire na a h-uile duine agus air a reubadh gu pìosan le aplomb.
  Agus an seo thig Angelina. Cuiridh baraille slàn, le stuth-spreadhaidh marbhtach air bhog, agus bleithidh e na nàimhdean.
  An uairsin, fhad "s a tha e a" seinn:
  - Tha mi nam ailbhean casruisgte agus gu math fionnar!
  Tha an nighean gu math cumhachdach. Agus tha a casan mar chlubaichean. Mar a ghluaiseas tu samurai anns an groin. Còig meatairean sin suas agus itealaich suas. Air a ruagadh mar bhrat-ùrlair air bhog bho chloich. Nas mionaidiche, is dòcha bho chlach catapult!
  Loisg Victoria, ceannard a" bhuidheann-chatha, spreadhadh aig na Seapanach. Gheàrr i sìos cuid de na gaisgich bhuidhe agus rinn i smeòrach:
  Bidh sinn a 'sabaid airson an Ruis Naomh.
  Agus le glùin lom, tana, mar gum biodh e a" gluasad chun smiogaid. Agus brisidh sliasaid an nàmhaid.
  Tha Victoria air bhioran....
  Tha Juliana gu deònach ag ràdh:
  - Bidh Tsar Nicholas ann, am fear as motha de na tsars Ruiseanach!
  Agus am buidheann-chatha gu lèir de chlann-nighean leth-rùisgte, casruisgte, mar a bhitheadh iad a" rùsgadh aig mullach an sgamhanan, a" cur às do na Seapanach.
  - Biodh e mar sin!
  DÈ THA A THA A' tachart nuair a dh' earbsa thu ROMmel
  Fhuair Rommel cumhachdan èiginneach agus barrachd fèin-riaghlaidh san Fhraing mus tàinig na Càirdean air tìr san Ògmhios 1944. Leig seo leis faighinn gu sgileil air leth-cheud "s a h-ochd roinnean Gearmailteach, a" toirt a-steach deich tanca agus còig roinnean SS.
  Agus chaidh a" chùis a dhèanamh air na caidrich gu brùideil, a" call còrr air millean saighdear agus oifigear leotha fhèin mar phrìosanaich. A bharrachd air an sin, ghlac na Nadsaidhean tòrr uidheamachd.
  Ach nas cudromaiche, ràinig Hitler agus a dhreuchd an Fhraing gus a" bhuaidh as motha a chomharrachadh. An seo bha iad, mar gum biodh, "gu tubaisteach" còmhdaichte le stailc adhair nan Caidreach. Chaochail Hitler, Himmler, Bormann agus Goering. Agus rinn Goebbels cabhag gus dìlseachd a mhionnachadh don Fuhrer ùr agus don Àrd-cheannard Rommel.
  Dh" aontaich na Càirdean gu sgiobalta stad a chuir air an Treas Reich airson còig bliadhna, a" reothadh an t-suidheachaidh agus na sgìrean aig an àm seo. Agus cuideachd a 'fàgail ceann a deas na h-Eadailt agus Sicily.
  Chaidh seo a leantainn le iomlaid de phrìosanaich cogaidh - uile gu lèir! A neartaich na Gearmailtich gu mòr agus gu sònraichte saighdearan Eadailteach.
  Fìor, air an aghaidh an ear, rinn an t-Arm Dearg obair shoirbheachail "Bagration", a 'dol air adhart gu Neman. Ach chruthaich Rommel, a" toirt buille ris nach robh dùil air an taobh a deas, ann an taobh eile bho Moldova agus taobh an iar na h-Ucrain, coire mòr de fheachdan Sòbhieteach an sin.
  Dh'fhàs Stalin iomagaineach agus thòisich e air saighdearan a thilgeil gu deas. Mar thoradh air an sin, bha e comasach dha na Gearmailtich call iomlan a sheachnadh, agus chùm iad air adhart gu crìochan na Pòlainn. Ged a bha an t-Arm Dearg comasach air Belarus agus gu ìre Lituàinia a shaoradh cha mhòr gu tur.
  Bha sgaoileadh tancaichean agus itealain anns an Treas Reich a" sìor dhol am meud, gu h-àraidh às deidh stad a chuir air a" bhomadh leis na caraidean.
  Agus bha am Panther fhathast na b 'fheàrr na an T-34-85 ann an armachd aghaidh agus tolladh armachd, a bharrachd air ìre teine a' ghunna. Bha barrachd agus stocan de shligean aig a" Panther agus, nas mionaidiche, optics.
  Mar sin tha na tancaichean Gearmailteach làidir agus chaidh an àireamh aca suas. Agus tha am Panther air a thighinn gu bhith na fhìor dhuilgheadas, gu sònraichte leis gu bheil an àireamh aige air a dhol suas gu mòr. Agus thionndaidh an Jagdpanther a-mach gu bhith eadhon nas iongantaiche, bha e na b" fhasa a dhèanamh, ach le armachd nas cumhachdaiche agus air a dhìon nas fheàrr, gu sònraichte air a "chrann.
  Thàinig "Jagdpanther" gu bhith na dhuilgheadas mòr don Arm Dearg. San fharsaingeachd, às deidh dhaibh a dhol air bhog san taobh an iar, chruinnich na Gearmailtich feachdan gu sgiobalta. Chuir Rommel an dà chuid na Frangaich agus na Pòlaichean fo armachd. Nochd arm na Pòlainn, agus na h-aonadan Frangach.
  Agus b 'e an gunna-inneal Gearmailteach am MP-44 as fheàrr san t-saoghal, agus thàinig an itealan TA-152 gu bhith na armachd ioma-adhbhar as fheàrr. Gu math nas foirfe na am Focke-Wulf.
  Gheall Rommel an Co-fhlaitheas ath-bheothachadh. Agus bhrosnaich seo na Pòlaichean gu bhith a" sabaid airson an Wehrmacht. Agus bha na Frangaich a 'sabaid, a' cleachdadh a 'chomas mòr, gu sònraichte daonna. B' urrainn dha na Nadsaidhean cuideachd Romania agus an Ungair a chumail fo an smachd agus suidheachadh Mussolini san Eadailt a neartachadh - a' cruthachadh roinnean ùra.
  Sheall na blàran, le cleachdadh sgileil, nach eil an "Tiger" -2 na dhroch tanca idir. Gu sònraichte, tha e gu math teann agus a 'bualadh bho astar fada.
  Rinn na Gearmailtich an aghaidh seasmhach as t-fhoghar. Agus sa gheamhradh, thòisich an t-sabaid le spionnadh às ùr. An turas seo bhuail an t-Arm Dearg sa mheadhan. Chaidh gunnaichean fèin-ghluasaid E-10 agus E-25, agus a" chiad SU-100 Sòbhieteach a dhearbhadh ann am batail. Cha robh an càr Sòbhieteach dona, agus bha na càraichean beaga Gearmailteach le sgàil-dhealbh ìseal gu math èifeachdach agus sgiobalta.
  Gheàrr Rommel dheth na saighdearan Sòbhieteach a bha air briseadh troimhe le ionnsaigh air an taobh agus chruthaich iad paidhir ghoilearan mòra. San fharsaingeachd, rinn ceannard ùr an Treas Reich tomhas air gluasadan nan Sòbhieteach agus chaidh aige air ceumannan èifeachdach a ghabhail.
  Gu sònraichte anns a 'Phòlainn, bha na rathaidean na b' fheàrr, agus bha tancaichean Gearmailteach, eadhon sa gheamhradh, ag obair nas èifeachdaiche na ann am farsaingeachd an USSR. Agus a-nis bha tòrr dhiubh aig Fritz.
  Bha buaidh aig itealan jet Fritz cuideachd. Tha ME-262n nan innealan seasmhach, agus is e XE-162n an fheadhainn as luaithe agus as gluasadaiche. Agus cha b 'urrainn dha na plèanaichean Sòbhieteach eadhon grèim fhaighinn air bomair Arado. Cuideachd duilgheadas. Agus anns a 'cheann a deas, chuir na Gearmailtich an aghaidh ionnsaigh nan Sòbhieteach, a' cruthachadh choireachan.
  Thug Rommel an t-Arm Dearg a-steach do ribeachan, agus chleachd e àireamh mhòr de thancaichean, agus bha am Panther gu math èifeachdach nuair a chaidh a chleachdadh gu ceart.
  Bha Stalin a" beucaich le feirg, ach thionndaidh e a-mach gun deach a bhualadh. Chuir na Gearmailtich na feachdan aca an sàs. Agus an àite a bhith a" leigeil ma sgaoil urchraichean gun fheum mar an FAA, bha iad an urra ri itealain jet. Agus a-nis fhuair an t-Arm Dearg e gu math anns na speuran agus air tìr.
  Anns a 'Chèitean 1945, a' cleachdadh mion-atharrachadh nas adhartaiche air a 'ghunna fèin-ghluasadach E-25, le tighead armachd aghaidh 120 mm agus armachd taobh de 82 mm le gunna 88 mm, thòisich na Gearmailtich a' gluasad air adhart san Úcráin.
  Lean Rommel ri poileasaidh còmhnaidh nas sùbailte, ag ainmeachadh an Ugràin mar stàit neo-eisimeileach fo sgèith an Treas Reich agus a" brosnachadh Bandera. Chaidh riaghaltas phupaidean de Belarus a chruthachadh cuideachd. Canar na Gearmailtich ris na Slavs Aryans a-nis agus bha iad seòlta.
  Airson an t-Arm Dearg, bha an suidheachadh air a dhèanamh na bu mhiosa le bhith a 'stad solarachaidhean fo Mhàl Iasad, agus fàilligeadh bàrr san USSR. Bha, agus bha Stalin a-nis agus an uairsin a" cur bacadh air smachd agus smachd nan saighdearan, agus bha caractar àicheil aig seo.
  Ma bha Stalin mar-thà eòlach air cùisean ro-innleachdail, bha e caran lag ann an cùisean obrachaidh, agus cha mhòr nach robh e a 'tuigsinn innleachdan. Ach aig an aon àm, cha robh e dha-rìribh ag iarraidh èisteachd ri comhairle proifeiseantaich.
  Agus bhuannaich na Gearmailtich fo stiùir a 'cheannaird mhìorbhaileach Rommel aon bhuaidh às dèidh a chèile.
  Ghlac am Fritz an Right-Bank Ugràin agus Kyiv as t-samhradh. Agus cuideachd chaidh Belarus a ghlacadh le buille cumhachdach. Dh'fheumadh rudeigin a dhèanamh gus an USSR a shàbhaladh!
  Agus an uairsin nochd i Sailor Moon le a casruisgte ann an sgioba bikini.
  Agus choinnich na caileagan bhon anime Iapanach ris na Nadsaidhean, a bha, an dèidh dhaibh a 'chùis a dhèanamh air an Arm Dearg ann am Belarus, mu thràth a' gluasad gu Smolensk.
  Bha na nigheanan aig fìor oir na h-ionnsaigh, agus bha iad a 'sabaid gu cruaidh.
  Thilg an casan rùisgte grenades, agus chaidh dealanach a-mach às an nail. Agus gheàrr na claidheamhan, a 'leudachadh, sìos plèanaichean faisisteach. Agus an uairsin ghabh gaisgich Ceylon Moon e agus mar a bhios iad a" feadaireachd. Tuitidh feannagan sìos air na Nadsaidhean. Agus thuit cuid de na h-eòin iteach air na jet vultures faisisteach. Agus ghlac e agus leag e sìos iad.
  Rinn Ceylon Moon gàire gu làidir.
  - Dè nach eil Fritz air a thoirt dhut Smolensk?
  Bha nighean ghorm eile ag èigheach:
  - Agus bidh cuimhne againn air Stalingrad!
  Dh"èigh an treas nighean buidhe:
  - Agus Sevastopol!
  Agus dh' eirich an ceathramh :
  - Agus Leningrad cuideachd!
  Agus am buidheann-chatha iomlan de chas-ruisgte ann am bòidhchead bikini mar a dh'fhàgas iad dealanach bho na h-àirighean aca. Agus mar a bhuaileas e tomad de luchd-faisisteach gu bàs.
  Bha e coltach, le leithid de chumhachd, gun robh buaidh an Airm Dheirg do-sheachanta. Ach...
  Nochd deamhan dha na caileagan bhon anime Iapanach agus thuirt e:
  - Agus chan eil na Ruiseanaich airson na h-Eileanan Kuril a phronnadh!
  Dh"èigh na gaisgich boireann à Iapan ann an sàrachadh:
  - Ciamar nach eil iad airson na h-eileanan a phutadh? Tha sinn air ar mealladh!
  Agus a" frasadh casruisgte, chaidh sàilean cruinn à sealladh bhon aghaidh.
  Ach chaidh aca mar-thà air milleadh mòr a dhèanamh air na Nadsaidhean, agus chuir iad stad air an oilbheum.
  Anns a 'gheamhradh, cha robh na Gearmailtich ach gan dìon fhèin. Bha XE-162 air leth soirbheachail aca anns na speuran, chùm iad daingeann. Air tìr, thug an gunna fèin-ghluasaid E-25 barrachd no nas lugha dìon. Coltach ri tancaichean eile. Chaidh an "Tiger" -2 ùrachadh, an dèidh dha einnsean nas cumhachdaiche fhaighinn de 1000 each-chumhachd, agus tar-chuir foirfe.
  Cha robh na Sòbhietich T-54 deiseil fhathast, agus bha mòran neo-fhoirfeachd aig an IS-4. Agus thug seo droch bhuaidh air comas sabaid an airm Dheirg.
  As t-earrach 1946, dh'fheuch na Nadsaidhean ri gluasad air adhart. Ach bha na saighdearan aca air am bogadh sìos ann an dìonan adhartach nan Sòbhieteach. Thòisich an cogadh barrachd is barrachd coltach ris a" Chiad Chogadh, nuair a tha an dìon nas làidire na an ionnsaigh, agus an loidhne aghaidh neo-ghnìomhach. As t-samhradh, dh'fheuch na Gearmailtich ri adhartachadh, ach gun soirbheachadh. Agus as t-fhoghar agus sa gheamhradh, bha an t-Arm Dearg mu thràth a 'tighinn air adhart, agus cuideachd air a ghluasad sìos ann an dìon dùmhail na Gearmailt. A bharrachd air an sin, tha am Fritz mu thràth air atharrachadh gu bhith a 'sabaid sa gheamhradh, agus cha robh an uidheamachd aca "a' seòladh" cho mòr anns an fhuachd. Agus bha an tanca den t-sreath "E" -50 air a bhith na inneal soirbheachail, agus gu math èifeachdach.
  Fìor, bha cuideam faisg air 65 tonna air a" chàr, ach chaidh seo a dhìoladh le einnsean cumhachdach, cuideachd gunnaichean fìor èifeachdach 88 mm ann an 100EL, tolladh armachd, ceart, luath-theine.
  Chan eil an T-54 air a dhol a-steach don t-sreath fhathast, agus bha buannachd fhathast aig na Gearmailtich ann an càileachd uidheamachd. Agus san adhar, mheudaich am buannachd.
  Fhuair Huffman, às deidh ceithir cheud itealan sìos, Crois Ridire na Croise Iarainn le Duilleagan Darach Òir, Claidheamhan agus Daoimean. Às deidh an 500mh plèana, Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le daoimeanan.
  Chaidh an seachdamh-bliadhna-fichead seachad ann an in-stealladh dha chèile. Rinn Rommel an gnìomh gu faiceallach, a" feuchainn ri neart a thogail agus Stalin. Agus mu dheireadh, an dà fhicheadamh bliadhna. Dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart as t-earrach. Ach cha b 'urrainn dhi briseadh tro dhìon dùmhail na Gearmailtich sa mheadhan. As t-fhoghar, cha do rinn na Gearmailtich ach obair bheag, a 'ìreachadh an aghaidh gu tuath.
  Dà fhichead sa naoidheamh bliadhna, dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach ri ionnsaigh a thoirt air. Shuidh na Gearmailtich ann an dìon teann. Bha an t-Arm Dearg T-54 mar-thà san t-sreath, mar an IS-7, cuideachd air an MIG-15. Tha ME-362 nas adhartaiche aig na Gearmailtich, agus HE-262, agus ME-2010, a bharrachd air TA-283.
  Bha iomlaid buillean ann. Tha E-50 air fàs nas adhartaiche. Chaidh a chuideam a lùghdachadh gu leth-cheud tunna, chaidh a h-àirde a lùghdachadh cuideachd, agus chaidh dìon aghaidh an tùir a neartachadh. Dhùin an E-75 cuideachd agus chaidh a chuideam sìos gu ìre riarachail agus chaidh e a-steach don t-sreath.
  Cha deach an E-100 a-steach don t-sreath a-riamh, agus mar sin chruthaich a chuideam trom cus dhuilgheadasan don arm.
  Chùm na Gearmailtich an loidhne aghaidh, agus a-nis tha 1950 den chogadh damnte seo air tòiseachadh.
  Thairg Rommel sìth do Stalin. Ach gu dearbh, ag iarraidh an Treas Reich fhàgail na tìrean sin a bha na Gearmailtich mar-thà air a cheannsachadh. Dh" aontaich Stalin ri sìth a-mhàin taobh a-staigh chrìochan 1941. Ach cha b" urrainn Rommel aontachadh ri seo. Bhon a thionndaidh e a-mach gun do bhàsaich na milleanan de Ghearmailtich gu dìomhain.
  Chaidh a" bhliadhna 1950 seachad ann an oidhirpean an Airm Dheirg briseadh tron aghaidh. Bha na Gearmailtich air an dìon.
  Thog Rommel dòchasan air discos. Thòisich iad cho tràth ri 1945, ach thionndaidh iad a-mach gu robh iad mì-fhreagarrach airson cleachdadh sabaid. Ach ann an 1951, nochd a 'chiad innealan le astar ceithir sonic, agus mar thoradh air an t-sruth timcheall air a' chidhe laminar, cha mhòr nach robh iad buailteach do ghàirdeanan beaga.
  Ann an 1951, lean an t-Arm Dearg a' toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Ach bha na h-oidhirpean aice neo-èifeachdach. Dh'fhuirich an loidhne aghaidh seasmhach.
  Fhuair Rommel, ge-tà, fiosrachadh mu chleachdadh diskettes. Cha b 'urrainn dhaibh a bhith air an losgadh sìos, ach cha robh iad fhèin a' losgadh, ach cha b 'urrainn dhaibh ach targaidean adhair reithe. A tha, ge-tà, leis an astar aca, mar-thà nach eil dona ann fhèin. Ach cha b" urrainn dha àrdachadh adhair a thoirt seachad air an MIG-15.
  Bha diosgan daor agus doirbh an dèanamh, agus cha robh mòran dhiubh ann.
  Chaidh a 'bhliadhna 1952 seachad cuideachd ann an iomlaid buillean, agus nuair a dh'fheuch an t-Arm Dearg ri bruthadh, ach cha do shoirbhich leis, bha dìon Fritz làidir.
  A bharrachd air an sin, chleachd na Gearmailtich coigrich sa chogadh. Agus dh"àithn iad gu math sgileil.
  Chaochail Stalin sa Mhàrt 1953. Agus dh'adhbhraich seo sa bhad mì-chòrdadh ann an ceannardas a 'phàrtaidh, leis nach robh neach-leantainn oifigeil ann.
  Feumaidh tu puist a roinn. Mar sin thàinig Molotov gu bhith na Chathraiche air an GKO, thàinig Malenkov gu bhith na Chathraiche air Comhairle nam Ministearan, thàinig Nikita Khrushchev gu bhith na Phrìomh Rùnaire air Prìomh Chomataidh an CPSU, thàinig Zhukov, an leas-cheannard nach gabh a thoirt air falbh, gu bhith na Àrd Cheannard, agus thàinig Vasilevsky gu bhith na Mhinistear Dìon.
  Cha b" fhada gus an deach Beria a chur an grèim agus a losgadh.
  Ach dh'adhbhraich an cur an grèim seo beagan mì-chinnt anns na saighdearan a-staigh. Agus rinn Rommel buille ro‑mhòr, a" gearradh sìos an airm dhearg.
  B" urrainn dha na Gearmailtich Smolensk a ghlacadh ann an 1953, agus chùm na saighdearan Sòbhieteach an sgìre suas gu Rzhev, am baile fhèin. Chaidh aig Fritz cuideachd air Leningrad a bhacadh a-rithist, agus anns a 'cheann a deas gus an Úcráin agus a' Chrimea a ghlacadh, a 'bacadh Sevastopol, agus a' ruighinn an Don fhèin. B' ann ri taobh an Don a chuir saighdearan Sòbhieteach stad air na Nadsaidhean.
  Anns a 'gheamhradh, mu dheireadh ruith na Gearmailtich a-mach à smùid. Dh'ainmich Molotov, cathraiche an GKO, gun deidheadh an cogadh gu crìch.
  Ann an 1954, chaidh arm Rommel air adhart gu Moscow, ach chaidh a h-uile oidhirp a rinn am Fritz air briseadh troimhe a chuir às a chèile.
  Cha do shoirbhich leotha Leningrad a ghlacadh le stoirm.
  !955, thug na Nadsaidhean ionnsaigh a-rithist. Dh" fheuch iad ri Stalingrad a ghlacadh, ach chaidh am bualadh an sin agus chaidh iad air ais nas fhaide na an Don. Dh'fhàillig an oidhirp air Moscow a ghabhail cuideachd. Cha do shoirbhich leis an ionnsaigh air Leningrad cuideachd. Bha call nan Nadsaidhean glè mhòr.
  Agus ann an 1956, chaidh an treas Reich air an dìon a-rithist. Agus mar-thà dh'fheuch an t-Arm Dearg ri ionnsaigh a thoirt air rèisimeidean Rommel. Ach cha robh neart aice cuideachd. Bha na call mòr cuideachd. Agus ann an 1956 cha do ghluais an loidhne aghaidh.
  Ann an 1957, bha tancaichean ùra Leopard aig na Gearmailtich, agus an USSR anns an t-sreath T-55. Bha gunna nas cumhachdaiche aig an inneal seo ann an inbhe 107 mm. Nochd IS-12 nas adhartaiche cuideachd. Chaidh IS-10 ùrachadh.
  Bha an "Leopard" Gearmailteach na inneal nas adhartaiche den ghinealach ùr, ach fhathast gun chrìochnachadh. Nochd luchd-sabaid ME-562 cuideachd. Le armachd nas cumhachdaiche na bha e roimhe agus astar àrd. Dìreach mar an XE-462 aotrom. Cuideachd trodaiche gu math reusanta, agus aotrom. Anns an USSR, tha iad gu ruige seo air a dhol tro ùrachadh an MIG-15, gun a bhith a 'toirt air falbh an itealan Sòbhieteach as motha ann an eachdraidh itealain bho mhòr-chinneasachadh. Luchdaich a-nuas an cogadh air adhart.
  Tha a' bhliadhna 1958 air tòiseachadh mar-thà... Tha e uamhasach mar a tha na h-uimhir de dhaoine a' fulang.
  Tha Rommel, san fharsaingeachd, ag aontachadh ri sìth, ach le bhith a 'gleidheadh a h-uile càil a thug na Gearmailtich thairis. Chan eil Molotov agus an sgioba aige ag aontachadh le seo.
  Lorgar speal air cloich. Agus tha na call a 'fàs.
  Tha an t-Arm Dearg a" feuchainn ri gluasad air adhart, ach chan urrainn dhaibh briseadh tro na dìonan dùmhail. As t-fhoghar, bidh na Gearmailtich a 'feuchainn ri Leningrad a thoirt a-rithist, ach tha na h-ionnsaighean aca air an cur an grèim.
  A-cheana tha 1959 a" ruith mar mhadadh-allaidh. Tha, tha ùine sa chogadh a" sruthadh ann an boinneagan, ach thèid e seachad gun mhothachadh agus chan eil dad ri chuimhneachadh. Tha Rommel air aosda mu thràth. Agus tha mòran bhliadhnaichean aig Molotov mar cheannas nan Sòbhieteach. Ach tha an cogadh fhathast a" dol.
  Bidh an t-Arm Dearg fhathast a" cleachdadh an MIG-15, ach tha iad fhathast ga ùrachadh. Nochd siostaman urchraichean agus anti-itealain nas adhartaiche cuideachd. Agus nas cudromaiche, bha e comasach don saideal a chuir air bhog gu orbit ìosal air an Talamh. Bha urchraichean ballistic aig an USSR mu thràth a bha comasach air Berlin a bhualadh. Ach, mar na Gearmailtich.
  Cha deach am boma atamach a leasachadh leis nach robh na Stàitean Aonaichte a" creidsinn na fhìrinn agus cha robh iad airson airgead a chaitheamh.
  Agus cha robh an Treas Reich agus an USSR suas ri pròiseactan cho daor.
  Thachair seo mu thràth ann an 1959, agus chan eil armachd niùclasach aig an t-saoghal fhathast. Tha Breatainn fo bhròn ann an cogaidhean coloinidh, gu mòr airson a h-ìmpireachd a chumail suas, agus anns na SA, tha monopolies ola is gas a" cumail air ais leasachadh cumhachd niuclasach.
  Tha e mar sin a thachair gu bheil an saoghal fhathast às aonais boma atamach. Ged is dòcha gur e a coltas a chuir crìoch air a" chogadh mhallaichte, ifrinn seo. Anns a bheil mòran deichean de mhilleanan de dhaoine air bàsachadh mar-thà.
  Air taobhan eile, bha na SA agus Breatainn a" cogadh ri Iapan. Ann an 1946, thug na Stàitean Aonaichte saighdearan air tìr ann an Land of the Rising Sun, ach thilg na samurai dhan mhuir iad.
  Lean Iapan air adhart a 'bomadh agus a' bomadh. Ach dhiùlt i gabhail ris.
  Ann an 1950, thàinig na SA air tìr a-rithist, an turas seo air ullachadh nas fheàrr agus a 'cleachdadh àireamh mòran nas motha de shoithichean, agus itealain agus feachdan eile.
  Chuir Iapan an aghaidh airson bliadhna gu leth eile. B 'e Tokyo aon den fheadhainn mu dheireadh a thuit, agus rinn an ìmpire e fhèin hara-kiri. Ach eadhon às deidh sin, cha tàinig sìth. Chuir na Seapanaich fìor chogadh cogaidh air dòigh dha luchd-còmhnaidh nan Ameireaganach.
  Rinn seo uile lagachadh air Ameireagaidh agus Breatainn agus cha do rinn iad eadar-theachd anns a" chogadh eadar an USSR agus an Treas Reich. Tha goireasan na Roinn Eòrpa gu lèir fhathast aig Rommel. Agus a 'toirt aire do na tìrean a tha air an cleachdadh anns an Ruis, tha tòrr a bharrachd ghoireasan daonna ann. Fìor, tha cogadh guerrilla borb a" dol air adhart an-aghaidh nan Nadsaidhean. Agus chan eil eadhon poileasaidh nas seòlta agus nas sùbailte anns na sgìrean còmhnaidh a" cuideachadh am Fritz gus grèim fhaighinn an sin agus na partisans a chumail fodha.
  Air 1 Sultain, 1959, tha dìreach fichead bliadhna air a dhol seachad bho thoiseach an Dàrna Cogaidh. Bha an t-Arm Dearg a 'dol air adhart gu stiùir Leningrad. Dh'fheuch na Gearmailtich a-rithist ri Moscow a ghabhail.
  Dè cho fada "s as urrainn dhut sabaid? Chan eil ann ach trom-laighe.
  Ann an suidheachadh sam bith, tha buidheann-chatha de chlann-nighean Sòbhieteach nan suidhe anns an trench. Agus a 'nochdadh an ath ionnsaigh air an Wehrmacht.
  Bidh Natashka Sokolovskaya a 'bròg bho AK, agus ag ràdh le dragh:
  - Uill, dè cho fada 'sa bhios an locust seo a' sgoltadh?
  Bidh Zoya a" freagairt gu loidsigeach le bhith a" losgadh bho lannsair grenade agus a" briseadh bratag càr Gearmailteach:
  - Theagamh, ris an t-saighdear mu dheireadh !
  Thug Augustine, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Chan urrainn trom-laighe mar seo mairsinn gu bràth!
  Agus thilg an nighean ruadh le cas-rùisgte grenade uabhasach marbhtach, a' reubadh nan Nadsaidhean nam pìosan beaga. An uairsin thuirt i le gàire:
  - Chan e, feumaidh sinn iad uile a mharbhadh!
  Chuir Svetlana, cuideachd, le a cas lom, chiseled, lemon murt air bhog. Reub i am Fritz às a chèile agus thug i fa-near:
  - 'S dòcha gum marbhadh sinn ... Mura bi sinn fhìn a' lùbadh!
  Bidh ceathrar ghaisgich boireann a 'sabaid ann am bikinis. Tha iad coltach ri nigheanan òga agus glè bhrèagha. Ach tha iad air a bhith mun cuairt airson ùine fhada. Tha iad air a bhith a" sabaid bhon aona-bliadhna-fichead, agus tha iad mar-thà gu math sgìth dhen chogadh seo. Agus roimhe sin bha iad mu thràth air sabaid anns an Spàinn. Chaidh an toirt seachad cuideachd.
  Agus a-nis airson uimhir de bhliadhnaichean - còrr is ochd bliadhna deug tha iad air a bhith a" dèanamh strì neo-ionann an aghaidh faisisteachd. Agus tha e coltach nach bi crìoch gu bràth air an oir seo.
  Chuimhnich Natashka mar a bha i, mar nighean, aig àm a" Chiad Chogaidh, a" giùlan pasgan gu buidheann-chatha de arm an tsarist.
  Tha e coltach gu bheil a casan rùisgte mar-thà cleachdte ris a h-uile càil. Agus ma choisicheas tu leth-cheud EARainn san latha, bidh do laoigh a' gortachadh, agus do bhuinn, ged a tha iad air an goirteachadh, tòisichidh iad air itch agus air an goirteachadh.
  A bharrachd air an sin tha an t-acras ort. A-mhàin uisge bhon t-sruth agus dearcan. Ach chan eil dad as t-samhradh. Ach feuch ri coiseachd casruisgte san t-sneachda airson ùine mhòr. Nuair a thionndaidheas na corragan dearg is gorm bhon fhuachd. Agus chan eil ach gluasad seasmhach agus an cleachdadh a bhith a 'fàs nas miosa bho leanabachd a' sàbhaladh bho reothadh.
  Bha cuimhne aig Natasha cuideachd air amannan tsarist. Bha rudeigin math mun deidhinn. Gu sònraichte, bhiodh an ruble tsarist air a bhith na airgead seasmhach agus cha do dh'fhàs prìsean fon Tsar Nicholas II beannaichte. Ann an suidheachadh sam bith, ron chogadh leis na Gearmailtich. Agus chuidich an seasmhachd seo an luchd-tuatha gus airgead a chruinneachadh airson seo no an ceannach sin. Agus dh'fhaodadh tu cha mhòr a h-uile càil a cheannach air creideas. Mar sin chan eil e fhathast na fhìrinn gun do dh'fhàs e cho math fo riaghladh nan Sòbhieteach.
  Chuir Augustine air falbh tiodhlac marbhtach a" bhàis le a cas-rùisgte. Reub i iad nam pìosan de Ghearmailtich agus na saighdearan aca air fhastadh agus thuirt i le buaireadh:
  - A h-uile murt agus murt! Agus feumaidh an t-anam rudeigin eile!
  Ghabh Augustine pàirt ann an dìon Port Artair. Sin an seòrsa nighean sabaid a tha i. Agus tha an nighean maireannach. Gus òigridh a ghleidheadh, cha bhith buidsich a 'cur air brògan ann an gin, an reothadh as cruaidhe. Agus is e seo an riaghailt choitcheann aca.
  Agus nuair a bhios tu casruisgte, cha toir peilear no seann aois thu. Agus buailidh tu fhèin nàimhdean mar sguaban arbhair.
  Chuimhnich i air a" bhlàr sin leis na Seapanach. Bidh nighean eile, cha mhòr leanabh, a 'bròg, ag amas air raidhfil air an samurai le làmhan tana ach làidir.
  Agus tha na h-Iapanach a 'sìor dhìreadh agus a' sreap, a 'lìonadh a h-uile dòigh-obrach le cuirp. Boreiko, is math a rinn thu. Gheàrr e samurai le sabers bhon dà làmh, mar an Ilya Muromets uirsgeulach.
  Dh'fhàs beinn iomlan de chuirp timcheall air. Bha na Seapanach fhathast ga leòn le bayonets agus ga dhumpadh. Ach thàinig Boreyko beò. Às deidh dha tilleadh bho bhraighdeanas, bha e a" sabaid leis na Gearmailtich anns a" Chiad Chogadh. Agus an uairsin tha slighean a" mhathain air chall. A nis, ma tha e beò, tha e cheana gu math sean. Agus chan eil Augustine a 'toirt bliadhnaichean. Gu ruige seo, tha i coltach ri nighean fèitheach agus àrd. Agus eadhon an dèidh dha lot fhaighinn, bidh a craiceann a 'slànachadh gun sgàinidhean agus comharran sam bith.
  Chuimhnich Augustine mar a chuir i air falbh na Seapanach anns an stamag le a bayonet. Agus rinn e sgreuchail mar sin. Agus tha i dearg agus òg, ach mar-thà làidir agus gu math àrd, oir bidh i a 'luchdachadh caraid samurai le sàil rùisgte san smiogaid. Thug e leis agus thuit e, agus thuit e cho neo-shoirbheachail is gun do thol am bayonet Iapanach a dhruim.
  Loisg Augustine an uairsin air na Seapanach gun a bhith a dhìth. Ach bha cus dhiubh ann. Agus rinn iad a" chùis air na Ruiseanaich.
  Chaidh Augustine eadhon a ghlacadh na phrìosanach. Thòisich i air a ceasnachadh. Thugadh brazier gu casan rùisgte, an dèidh ola a chur air an casan callus.
  Bha Augustine comasach air a sgreuchail a chumail air ais. Smaoinich i oirre fhèin mar Mhaighdeann Orleans nach dèan ach gàire agus gàire fo chràdh. Chaidh Augustine a chrochadh air raic agus a bhualadh le cuip. Ach cha do rinn i ach gàire mar fhreagairt.
  Aig a 'cheann thall, dh'fhàg an samurai i leatha fhèin agus eadhon thug e air falbh an t-seine mar chomharradh air spèis airson a misneachd. Agus ghabh Augustine an tairbhe seo, agus mharbh e dà fhreiceadan, theich e.
  An uairsin bha i a 'sabaid ann an arm Kuropatkin. Bha dùil agam ri buannachadh gu mòr.
  Ach bha Kuropatkin, mar gum biodh e air adhbhar, airson a chall. Chaill na samurai a dhà uimhir a chaidh a mharbhadh na arm an tsarist, ach aig a" cheann thall chaidh a" chùis a dhèanamh air na Ruiseanaich. Och, is math an cogadh a bh" ann - bha na Ruiseanaich a" sabaid gu gaisgeil, a" nochdadh gur iad fhèin na saighdearan a b" fheàrr air an t-saoghal, leis an àithne as miosa!
  Thilg Augustina a-rithist grenade air na Nadsaidhean le a òrdagan rùisgte agus dh" èigh i:
  - Gur math a thèid leinn!
  Thuirt Zoya:
  - Faigh eòlas air mar a bheir thu air ais!
  Thilg an nighean buidhe cuideachd lemon le a cas rùisgte, rùisgte:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil!
  Chunnaic Zoya tòrr rudan cuideachd. Ge bith càite an do shabaid i. Sabaid leis na Seapanach agus anns a" chogadh shìobhalta. Choinnich i ri Augustine an sin. Agus dh'ionnsaich tòrr. An sin, thàinig Natasha agus Svetlana còmhla riutha. Mar sin nochd na ceithir uirsgeulach. Agus tha an t-Arm Dearg gu ìre mhòr a 'toirt taing dhaibh, agus thòisich e air buannachadh.
  Thilg Zoya grenade a-rithist le a cas-rùisgte. Bhuail mi an Leopard, agus ruith e a-steach a cho-obraiche.
  Rinn an nighean le falt òir gàire:
  - Biodh mo mhàthair-thìr ann an glòir mhòr!
  Agus sheall i dhan Fritz a teanga. San fharsaingeachd, chuir Zoya iongnadh air an àireamh de dhuilgheadasan a bha aig an Ruis. Thòisich seo uile leis a" chogadh, nuair a thug Iapan ionnsaigh air an Ruis.
  Às deidh sin, thàinig stoirm air an Ruis. Cha d 'fhuair Zoya gu Port Arthur, ach bha e a' sabaid ann an arm Kuropatkin. Anns a 'chiad bhlàr mòr, chuir na Ruiseanaich a h-uile ionnsaigh Iapanach air ais agus chuir iad call mòr orra. Ach an uairsin thòisich na samurai a 'dol seachad air arm an tsarist, agus thill Kuropatkin air ais.
  Ach ciamar nach cuimhnich thu air Alasdair Suvorov, a thug e fhèin ionnsaigh air na nàimhdean. Bha Suvorov den bheachd gu robh ionnsaigh nas làidire na dìon. Thionndaidh Kuropatkin a-mach gu bhith neo-iomchaidh airson àithne. Agus nochd Zoya misneachd, agus mharbh i gu pearsanta na Seapanach le gunna agus shàth i le bayonet.
  Ach gu h-àraidh mòran samurai bha i comasach air a mharbhadh le inneal-ghunna. Bha sin cho math. Agus ghearr i iad mar speal.
  Thilg Zoya grenade a-rithist le a cas rùisgte, gràsmhor agus sheinn i:
  - Glòir do mo dhùthaich! Tha gaol aig a" mhàthair air a clann!
  Is e Svetlana am fear as sine dhiubh. Blonde nàdarrach le falt geal sneachda. Ghabh i pàirt cuideachd ann an Cogadh a' Chrimea agus dhìon i Sevastopol. Sin cho fada air ais a bha e!
  An uairsin bha i fhathast cha mhòr na nighean, casruisgte ann an dreasa reubte, bha i a" sabaid le feachdan nàmhaid adhartach. Thàinig Svetlana agus a 'chiad fhear anns na ceithir gu bhith na bana-bhuidseach. Agus chuidich sin i gu mòr anns a" bhlàr. Dhìrich na Breatannaich, na Frangaich, na Turcaich dhan ionnsaigh. Agus loisg e orra le raidhfil prìomhadail agus bhuail e. Agus an uairsin air a shàthadh le bayonets. Agus mharbh i a naimhdean. Agus le a òrdagan rùisgte, thilg i bomaichean dachaigh. Anns a 'chogadh sin, b' urrainn dha na Ruiseanaich Sevastopol a chumail airson cha mhòr bliadhna air fad agus chuir iad às do na càirdean cho mòr 's gun do chuir iad stad air a' chogadh.
  Ach ghèill an Ruis an uairsin an Danube Delta. Agus airson a 'chiad uair ann an ùine nach bi fada, b' e an taobh a bha a 'call a bh' ann.
  Agus an uairsin reic iad Alasga. Bha e coltach ri Svetlana gun robh deireadh an t-saoghail a 'tighinn idir.
  Ach tha bliadhnaichean air a dhol seachad. Rinn na Ruiseanaich a" chùis air na Turcaich agus fhuair iad air ais an Danube Delta. A-rithist bha Svetlana a" sabaid, blonde eireachdail, casruisgte. Agus tha e math a bhith nad bhana-bhuidseach - chan eil peilearan, no seann aois, no tinneasan gad thoirt. Agus bidh thu gad bhuannachadh fhèin gu spòrsail. Agus dìreach sruthadh air sgiathan.
  Thilg Svetlana grenade a-rithist le a cas-rùisgte agus dh'èigh i:
  - Bidh linntean ùra ann,
  Bidh ar toil nas làidire na stàilinn ...
  Reubadh an t-amadan
  Fàilte dhut a charaid Stalin!
  Ach a-nis tha Stalin air falbh. Molotov as cudromaiche. Ged nach eil e na dheachdaire mar Stalin. Agus an àrd-cheannard Zhukov. Agus is e Rommel fhathast an ceannard sin. Ach chan urrainn dha fhathast briseadh tron Arm Dearg!
  Thilg Natasha cuideachd grenade marbhtach le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Bheir sinn ar n-anam, cridhe, bheir sinn d' ar n-Athair naomh ! Seasaidh sinn agus buannaichidh sinn, agus cha chaomhain sinn ar beatha!
  Tha na gaisgich a' sabaid. Chan e, an-diugh cha bhris tagaichean Rommel tron dìon aca. Bidh iad a 'sabaid gu cruaidh agus a' buannachadh. Agus bidh an Ruis mhòr air a ghlòrachadh.
  Rinn Zoya gàire, a" tilgeil lemon le òrdagan rùisgte:
  - Grian soilleir an dòchais
  Ag èirigh thairis air an dùthaich a-rithist ...
  Bidh an Ruis a" buannachadh mar a bha e roimhe
  Tha seabhagan an Wehrmacht a" bualadh!
  Thuirt Natasha gu ciallach:
  - Tha thu brèagha mar a bha e an-còmhnaidh nighean le falt òrail!
  Ghabh Zoya anail domhainn. Chuimhnich mi mar a chaidh mi gu taisgealadh an aghaidh nan Iapanach. Agus ghabh e an gunna. Agus buailidh sinn samurai as.
  Gheàrr iad sìos iad ann an èiginn fhiadhaich. Rinn mi dragh mòr an uairsin. Agus fhathast chaidh a glacadh.
  Chaidh a leannan a tharraing suas air raca, agus chaidh a shàilean a losgadh le iarann teth dearg. Ach chùm Zoya oirre gu gaisgeil agus cha do rinn i gearan no sgreuchail. Agus cha tug eadhon an geal bhon uèir teas air a "chùl oirre bruidhinn.
  Às deidh dhi a bhith air a chràdh, chaidh Zoya a chreachadh agus a toirt gu Tokyo. Ach bha an gaisgeach comasach air teicheadh. Thuirt i ris an oifigear gun robh còir aice fios a bhith aice càite an do dh'fhalbh Kuropatkin, a 'teicheadh, a' falach ionmhas arm na Ruis. Uill, cheannaich e e. Gus nach co-roinn e le duine sam bith, thug e Zoya ann an cuffs agus slabhraidhean dhan choille. Chan eil an nighean cho sìmplidh. Rug i air a" mhionaid, agus bhuail i an t-oifigeach san smiogaid le a sàil rùisgte, chruinn, agus gheàrr i dheth e. An uairsin thug i na h-iuchraichean agus dh'fhosgail i na glasan-làimhe, theich i.
  Chan eil sannt a 'leantainn gu math, agus lean Zoya a' marbhadh nan Seapanach.
  Ach a-nis tha e soilleir gu bheil na Nadsaidhean sgìth. Rinn na ceathrar nighean-buna-bhuidsich iad gu math tearc. Bhuail uiread de tancaichean. Agus an uairsin thòisich i air an itealan ionnsaigh a leagail.
  Sheinn na caileagan còmhla:
  - Bidh an iolaire Ruiseanach thairis air a 'phlanaid,
  Wings, a' sgaoileadh, a 'toirt dheth ...
  Uill, nàimhdeas maslach,
  Thèid a" chùis a dhèanamh, briste!
  Bidh Rommel, sean, liath a" sgrùdadh mapa nan aghaidhean. 2 an t-Sultain, 1959 Agus tha an cogadh fhathast a 'dol, agus Moscow cha deach a ghabhail. Chan eil Stalin ann tuilleadh, agus gu foirmeil is e Molotov prìomh chathraiche an GKO. Ach chan eil ann ach a" chiad fhear am measg cho-ionannachdan. Tha dreuchdan Stalin air an roinn, agus an Àrd Cheannard Zhukov. Agus is ann na aghaidh-san a tha Rommel a" cogadh. Ged a tha Ministear an Dìon Vasilevsky ann cuideachd. Agus tha am pàrtaidh air a stiùireadh le Nikita Khrushchev. Agus ceannard an riaghaltais, Malenkov. Tha cuideachd Cathraiche Presidium na Supreme Sòbhieteach, an USSR, agus ceannard foirmeil na stàite, Bulgarin.
  Seadh, chruinnich cuideachd motley an aghaidh Rommel. Agus feumar a bhriseadh. Ach chan eil an USSR a 'toirt seachad. Agus tha an Treas Reich sgìth, mar an Ruis.
  Ach chan urrainn sìth a dhèanamh. Tha Rommel ag iarraidh togail tìreil. Tha an riaghaltas Sobhietach gu daingeann ag iarraidh an roghainn neoni.
  Tha na Stàitean Aonaichte a-nis ann an èiginn, chan eil iad a" dol a dh"àite sam bith. Agus tha Breatainn air a lasadh ann an cogaidhean coloinidh. Mar sin chan eil crìoch air iomall an Dàrna Cogaidh.
  Agus tha an aonamh bliadhna fichead aice air tòiseachadh mar-thà.
  Bha cuid de dhòchasan co-cheangailte ris an teaghlach Leopard. Ach cha robh an tanca seo na fhìreanachadh fhèin. B" e roghainn eile leasachadh an tanca RE-50. Is e brìgh a" bheachd ùr inneal pioramaideach a chruthachadh a tha cha mhòr do-ruigsinneach bho cheàrn sam bith. Dh" fhaodadh seo a bhith na lorg math. B' ann leis an teaghlach de REs pioramaideach a chuir Rommel an dòchas gum biodh buaidh aige air an USSR.
  Ach tha na seann tancaichean fhathast a" sabaid.
  Ach tha luchd-sabaid math aca.
  Sgioba Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - ceathrar nigheanan, dh'fheuch iad fhèin an toiseach air an T-3 rè an ionnsaigh air a 'Phòlainn ann an 1939. Bha an càr Gearmailteach fhathast caran lag an uairsin. Loisg na caileagan barrachd air na saighdearan-coise, agus chleachd iad trì gunnaichean-inneal.
  Gerda, a" losgadh air na Pòlaichean, agus a" spealadh sìos an saighdearan-coise agus an eachraidh, a" coidseadh:
  - Is gaisgeach mi le mìle deamhan na mo cheann!
  Nuair a bha i a" losgadh, thuirt Charlotte:
  Tha e uile inntinneach, ach...
  Thilg Gerda grenade air na Pòlaichean le a cas rùisgte agus rinn i squeak:
  - Dè ach?
  Fhreagair am fear ruadh:
  - Ach a nis tha sinn air ar deanamh 'n ar buidsichean, agus ciod a tha so a' toirt dhuinn ?
  Rinn Gerda, nighean fhionn, spealadh air na Pòlaichean ann an spreadhadh, agus fhreagair i gu loidsigeach:
  "A-nis cha mharbh iad sinn cho furasta!"
  Bhuail Kristina cuideachd air na Pòlaichean le gunna-inneal agus thuirt i:
  - An glèidh sinn oigridh shiorruidh ?
  Fhreagair Magda, a 'dràibheadh a' chàr le misneachd:
  - Gu dearbh tha! Rinn mi sgrùdadh! Thug i lot air fein, 'S chaidh e as an t-sealladh gun rian !
  Dhearbh Gerda, a" gearradh sìos na Pòlaichean gu deònach:
  - Dìreach! A-nis chan e dìreach daoine a th" annainn, ach tha sinn air a thighinn gu bhith nar superhuman!
  Charlotte, a 'gearradh sìos na Pòlaichean, squealed:
  - Is mise Superman!
  Agus a-rithist, le a cas-rùisgte, thilg i grenade murt. Seadh, bhris an nighean suas agus gu follaiseach cha robh i a" magadh tuilleadh.
  Thuirt Cairistìona, a" gearradh dheth na Pòlaichean:
  - Tha Motherland glè mhath!
  Agus chuir òrdagan rùisgte casan nighean bhrèagha òr-dhearg lemon air bhog.
  Thug Magda mar an ceudna tionndadh, agus gheàrr i sìos na Pòlaichean, agus dh"fhalaich i:
  - Tha mi nam ghaisgeach àbhaisteach!
  Agus cuideachd, le cas-rùisgte, tilgidh e grenade a mharbhas agus a sgriosas a h-uile càil.
  Bha an ceathrar anns a" Phòlainn a" sabaid gu gaisgeil, agus eadhon a" gabhail Warsaw. Ach cha robh seo gu leòr.
  Às deidh na Frainge, chaidh Gerda agus Charlotte gu Afraga ann am buidheann Rommel.
  Chaidh companaidh de nigheanan bhon bhuidheann-chatha sònraichte SS "Tigers-Barracudas" air itealan còmhdhail Me-323 gu Tunisia. Bha na gaisgich bhoireann uile coltach ri geam, òg agus gun a bhith pòsta fhathast. Blondes lùth-chleasachd àrd sa mhòr-chuid, dath dùthaich na Gearmailt, a fuil agus a sùgh.
  Tha dà nighean, fionn meala agus ceann dearg teine, a 'seasamh a-mach am measg ghaisgich eile, a tha, leis an t-slighe, cuideachd airidh air a' podium le am bòidhchead agus an dìomhaireachd nan sùilean. Nam biodh a h-uile gaisgeach eile am measg an luchd-sabaid an ìre mhath eòlach a fhuair air fùdar-gunna fhaighinn anns an Fhraing agus anns na Balkans. Ach chan ann ann an leithid de dhòigh a bhios cus, airson cho neo-sheasmhachd nàimhdeas agus dìth miann, a" cur na caileagan a-steach dhan thiugh dheth.
  Bha iad mu thràth air sabaid, bha an dithis seo glè òg, ann an coltas, cha mhòr nigheanan, am fear mu dheireadh a chuir an àite an fheadhainn a chaidh a mharbhadh aig àm an ionnsaigh adhair. Gu dearbh, bha iad cuideachd air an trèanadh leis a h-uile pedantry Gearmailteach, ach bha iad fhathast cho neo-chiontach oir bha coltas ann nach robh iad ach sia-deug. Ròsan fìor air an trèigsinn san fhàsach. Ach aig an aon àm tha iad air a bhith a 'sabaid airson faisg air dà bhliadhna.
  Dh" fhaighnich am "barracuda tigress" dearg teine a caraid fionn:
  - Tha mòran dhaoine dubha ann an Arm Bhreatainn. Tha iad gu math mì-mhodhail agus an-iochdmhor, ach smaoinich Gerd, dè thachras ma thèid do ghlacadh agus ma thòisicheas do chràdh?
  Fhreagair am fionn mil gu socair:
  - Feuchaidh mi gun a bhi air mo ghlacadh le Charlotte, ach ma's e fhathast toil an Tighearna, cha toir mi ni sam bith do na nàimhdean !
  Thuirt Charlotte ruadh:
  - Tha fathannan ann gun tòisich cogadh mòr san Ear leis an Ruis a dh" aithghearr. Agus tha saighdearan mar-thà gan tarraing suas, a 'cuimseachadh feachdan. Chan iongnadh gun deach uimhir de shaighdearan-coise a chuir a-steach don arm, tha na caileagan ag ràdh nach eil cha mhòr fir air fhàgail anns na bailtean beaga!
  Dh"aontaich Gerda le osna:
  - Seadh, bhiodh sin eagallach! Gus cogadh a dhèanamh leis na Ruiseanaich: an-iochdmhor agus fanatical, leis na raointean gun chrìoch agus na geamhraidhean cruaidh aca ... Bidh e rudeigin uamhasach!
  Fhreagair am fear ruadh:
  - Cha b" urrainn dha na Ruiseanaich a" chùis a dhèanamh air eadhon arm beag na Fionnlainne, agus rinn sinn a" chùis air na feachdan nàmhaid as motha! Tha an Roinn Eorpa uile cheana fo'n ghrein, agus Rommel a' criothnachadh na Breatunnaich ann an Africa. Carson a tha thu a" smaoineachadh a chailleas tu?
  Fhreagair Gerda gu deònach:
  - Tha sluagh mòr agus farsaingeachdan mòra aig na Ruiseanaich. Gabhaidh iad a-steach cus shaighdearan! Agus mura h-eil ùine againn prìomh-bhaile na Ruis a ghabhail ron gheamhradh, bidh na saighdearan againn dìreach a 'reothadh, agus bidh an uidheamachd a' fàs troimh-chèile agus a 'fàs bog ann an sneachda, bidh e bunaiteach uamhasach!
  Chrath Charlotte a ceann gu làidir.
  - O, na bi a 'bruidhinn mu dheidhinn rudan dona, is fheàrr a bhith a' seinn seòrsa de romans. Mu dheidhinn gaol ...
  Rinn Gerda gàire gu neo-chiontach agus dh"aontaich i:
  - Gu dearbh, bidh sinn a 'seinn as fheàrr!
  Sheinn na caileagan Barracuda Tigress, nan guthan soilleir, criostal:
  Stoidhle gruag dhearg, chrith,
  Tha dragh orm, tha mo bhroilleach air chrith!
  'S mise nighean coltach ri beithe cian,
  Tha eagal orm gluasad agus anail!
  
  Agus dè a tha a" ghaoth ùr a" feadaireachd nad chluais?
  Crunches gainmhich fo chas casruisgte ...
  Agus chan eil mi nas toilichte air a 'phlanaid,
  Nuair a choisicheas mi còmhla riut a-steach don choille!
  
  Nochd dhomh dìomhaireachd mhòr, a ghràidh,
  Ciamar a fhuair thu air falbh an cridhe!
  Ach tha d" aghaidh cho brònach?
  Chaidh an t-snàthainn as taine de wrinkles seachad air a" mhaoil!
  
  Freagraidh an t-òganach mi le cràdh;
  Bidh cogadh gad sgaradh airson ùine mhòr!
  Gus àite a lorg dhuinn ann an coilltean pàrras,
  Feumaidh Satan a" chùis a dhèanamh ann an ifrinn!
  
  Mar fhreagairt, chrath beithe caol,
  Tha thu nas motha na caraid dhomh!
  Ged dh" fhaodadh toradh a" bhlàir a bhith deòir,
  Ach tha Dia Iosa am buachaille còmhla rinn!
  
  Cuireamaid às do ifrinn nan deamhain - faileasan olc,
  Gus am bi na claisean a 'fàs uaine!
  Bhuail mi mo ghlùinean tana
  Cùm rium a leannan teann!
  
  Agus f hreagair e mar òigh ann an smior,
  Thuirt e ri fuaim gheugan sgaoileadh ;
  - Am fuirich thu rium car bliadhna, a chalman ?
  Tha buaireadh nan crann teth làidir!
  
  Mar fhreagairt, thuirt mi ris cho teann,
  - Cha bhi mi 'm shìobhalt' aig seasamh an inneil !
  'S toigh leam rathad an airm,
  Tha mi airson sabaid, gus a" chùis a dhèanamh air an fheadhainn olc!
  
  Thàinig mi chun na h-ìre - gearradh sìos geugan, braids,
  Thug iad dhomh inneal ùr le diosc!
  Ged chlaoidh am feur mar neamhnaidean drùchd,
  Carson neo-chiontachd - air fàs mar shaighdear!
  
  An uairsin, gu bheil an dùthaich mhàthaireil nas gràdhaiche dhomh na iad uile,
  Bidh dùthaich mhàthar os cionn nan rionnagan a" losgadh san anam!
  Chan e an taobh a-staigh a th 'ann a bhith a' bualadh air an leabaidh,
  Agus cuir seachad an oidhche le raidhfil ann am bothan!
  
  Thig buaidh, tha mi creidsinn ann,
  Às deidh na h-uile, tha an adhbhar againn an-còmhnaidh ceart!
  Uill, dèan gàire nas toilichte a ghillean,
  Tha deagh dhàn a" feitheamh oirnn, creid mi!
  Sheinn an teaghlach gu lèir còmhla riutha, agus na caileagan a 'crathadh an cinn agus a' bualadh an làmhan. Ach an uairsin chaidh briseadh a-steach air an idyll aca, dùdach a" caoineadh agus plèanaichean Sasannach a" nochdadh anns na speuran! Dh"fheuch Spitfires ri ionnsaigh a thoirt air a" charabhan solair. Bha ME-109s bhon neach-dìona a 'ruith gu gaisgeil gan ionnsaigh. Leum Charlotte dearg eadhon airson toileachas:
  - An seo tha e a" tòiseachadh am blàr san adhar! Bidh e fionnar!
  Dhearbh Gerda le toileachas:
  - A-nis sinne, bheir iad a-steach!
  Bha ochd deug Spitfires Sasannach ann, agus còig-deug Messers Gearmailteach, gun mòran eadar-dhealachaidh. Chaidh spreadhaidhean inneal-ghunna agus gunnaichean itealain a bhualadh. Rinn Charlotte gàire agus chomharraich i le a meur:
  - Seall mar a tha sinne gam bualadh! Am bòidhchead!
  Thuirt Gerda gu feallsanachail:
  - Ann an sabaid, chan e an fheadhainn as làidire a bhuannaicheas, ach an fheadhainn as làidire gu leòr airson a bhrosnachadh, ach gun a bhith a" faighinn a-steach e thu fhèin!
  - Is e farpais a th" ann an cogadh far a bheil a h-uile duine air a dhì-cheadachadh eadhon ron toiseach! Thug taic do Charlotte.
  Bha e bho na Sasannaich "Spitfires" mar-thà air a dhol na theine, agus thòisich e a 'tuiteam, às a dhèidh thòisich am fear Gearmailteach a' tuiteam ... Bha gunnaichean inneal aig na plèanaichean Breatannach, agus bha canain aig na Gearmailtich, cuid 20 mm aon phìos, bha uimhir ri trì gunnaichean 20 mm aig cuid eile, ach cha robh ann ach dà inneal mar sin ... an aon rud, is dòcha eadhon airson ME -109 tha eadhon an cuideam nas lugha agus bidh e a" tionndadh nas luaithe. Ach chan eil na Breatannaich cho sìmplidh nas motha, agus mar sin rinn triùir den luchd-sabaid aca cabhag chun chòmhdhail, gun a bhith a" toirt aire don chòmhdach teine. Rinn na nigheanan a-staigh sgreuchail:
  - Thig air adhart, a bhalaich, na caill e! Teine èiginneach pli!
  Tha Charlotte a" sgreuchail:
  - Furr! Furr!
  Tha Me-323 na chòmhdhail mòr a tha comasach air suas ri 200 saighdear a ghiùlan, tha sia gunnaichean inneal de bhuill-airm dìon aige. Tha iad air an rèiteachadh ann an siostam "gràineag" agus tòisichidh iad a 'sgrìobadh ... Bidh luchd-smàlaidh a' losgadh, agus bidh peilearan mòra a 'briseadh a' chraicinn agus a 'briseadh a' chòmhdach. Bidh caileagan gaisgeil a" leum air ais, agus iad a" sèideadh mar mhucan:
  - Gum bi cuileanan leòmhann neo-leasaichte agad.
  Tha aon de na caileagan air an dubhan agus air an tarraing. Bidh nighean-dotair a" leum suas thuice agus ag ràdh sa bhad:
  - Sèid e troimhe! - Agus a 'toirt oirre aodach. Bidh i a" socrachadh sìos agus a" feuchainn ri a gàire a chumail air ais.
  Ach an uairsin bidh am Messerschmitt a" dol a-steach gu cùl an trodaiche Sasannach, seallaidhean ceart agus bidh e na theine agus a" tuiteam. Clann-nighean a' gàireachdainn:
  - Iongantach! Seo am fear againn!
  Aig an àm seo, tha an gunna-inneal a tha a' còmhdach an fhuselage (agus seo duine) a' tuiteam le peilear troimhe. Bidh Gerda a 'ruith mar dhealanach, a' cumail ris an uèir agus a 'tuiteam, a bòtannan a' falbh. Nighean òg a" priobadh le sàilean lom, pinc ann an leum no dhà tro na cuirp sìos, a" leum chun ghunna-inneal agus a" bruthadh an inneal-brosnachaidh. Tha luaidhe air a spionadh a-mach às a" bharaille agus bidh an Spitfire a" call smachd, a" tòiseachadh a" tuiteam a-steach do earball.
  Bidh caileagan a' mhadaidh-allaidh a' sgiùrsadh le tlachd is seinn:
  - Poc! Nigheadair! A' Ghearmailt an aghaidh Bhreatainn dà - neoni!
  Ge-tà, cha robh ùine aig Gerda losgadh air an dàrna trodaiche, chaidh a sgrios le pìleatan Gearmailteach. Tha blàran adhair air bhog, agus às deidh dhaibh còrr air leth de na sabaidean a chall, theich na Breatannaich. Bha an sgòr 11 an aghaidh 3 airson na Gearmailtich. Ghlaodh na caileagan mar fhreagairt, cho toilichte agus a 'crathadh làmhan ri chèile. Mhol iad cuideachd Gerda, nach do chaill a ceann agus a chlàraich a 'chiad itealan sìos, an neach-fulang aice, mar a so-mhaoin! Ghluais an nighean le toileachas mòr agus rinn i gàire:
  - Seadh, cha do dhi-chuimhnich mi fein ! An e rud mar sin a bh" ann? Gu tur do-chreidsinneach! Tha mi ann an trance. .
  Rinn Charlotte gàire le gàire mì-thoilichte:
  - Ach chan urrainn dhomh mathanas a thoirt dhomh fhìn airson dàil. Mar sin dìreach gabh na breicichean!
  Thug ceannard na companaidh Madeleine taic do Charlotte:
  - Tha uimhir de bhlàran romhainn fhathast! Sin agad Afraga!
  Rinn Charlotte gàire agus rinn i:
  - Clann bheag gun dad san t-saoghal, chan eil clann a 'dol a dh'Afraga airson cuairt! Tha cearbain ann an Afraga, tha gorillas ann an Afraga, agus tha crogaill mòra ann an Afraga! Ach an Reich Mhòr; dh'innis e dhuinn - na bi a 'gluasad!
  Rinn a h-uile nighean gàire còmhla. Dè cho math 's a bha e ...
  Tha an t-ainm Tunisia air prìomh-bhaile Tunisia cuideachd, agus tha e na dhachaigh do phrìomh ionad nan Nadsaidhean ann an Afraga. Prìomh charaid na Gearmailt: chaidh Mussolini a-steach don Dàrna Cogadh a-mhàin air 17 Ògmhios, còig latha mus do ghèill an Fhraing. Bha e airson "buannachadh", no an àite a bhreabadh, nàmhaid a bha mar-thà air a" chùis a dhèanamh gus buannachdan tìreil mòra fhaighinn. Uill, ma dh" fhailicheas a" Ghearmailt, fosgail an dàrna aghaidh mu dheas an aghaidh an Treas Reich thu fhèin! Bha arm na h-Eadailt an sàs, gun a bhith glè shoirbheachail, agus a dh'aindeoin an àireamhachd uabhasach àrd, b 'urrainn dha a dhol air adhart ach beagan chilemeatairean aig cosgais call mòr. Ach mar sin cha robh Mussolini gu sònraichte soirbheachail a-steach don chogadh. Anns an àm ri teachd, bha na h-Eadailtich a 'sabaid gu math neo-shoirbheachail. Tha pìosan anns a" Ghrèig, a dh"aindeoin cho àrd "s a tha iad, ann an Etiòpia, le faisg air còig tursan nas motha na feachdan Bhreatainn, agus ann an Libia, air cha mhòr an sgìre gu lèir a chall le tobraichean ola a tha air tòiseachadh a" leasachadh mar-thà. Ach chuir Rommel, seanailear òg a bha air a dhol a-steach don Phàrtaidh Nadsaidheach mus tàinig Hitler gu cumhachd, ionnsaigh chumhachdach an aghaidh Bhreatainn. A bharrachd air an sin, chuir e air bhog oilbheum eadhon mus deach na prìomh fheachdan a ghluasad, le dìreach deich tancaichean agus leth-cheud làraidh air am falach mar tanca. Le tilgeil luath, chaidh an seanalair Breatannach as fheàrr Kolenkor a ghlacadh, agus thill cha mhòr a h-uile Libia gu smachd nan Nadsaidhean. Ach, tha daingneach Tolbuk, a tha air a dheagh shealbhachadh, air a ghèilleadh cho meadhanach leis na h-Eadailtich, fhathast a 'cumail grèim air! Chan eil ach dà cheud tanca aig Rommel, uile T-1 agus T-2, is e sin, solas, agus mar as trice tha dà cheud Eadailteach eile nan tancaichean inneal-gunna le cuideam 2.7 tonna. Gu dearbh, le leithid de fheachdan tha e doirbh a bhith a 'sabaid le Matildas: le armachd aghaidh 78 mm agus 70 mm Cromwells. Fhad "s a tha an aghaidh a" socrachadh airson ùine, tha an dà thaobh a "togail neart ...
  Thàinig na companaidhean SS air tìr aig a" phort-adhair agus chaidh an sèideadh sa bhad a-steach do àile teth Afraga. Fhathast samhradh, Ògmhios agus Afraga! Ach, dh'fheuch na caileagan ri iad fhèin a cheangal agus gun a bhith a 'sealltainn gu robh iad teth. Agus an uairsin dh" òrduich Madeleine:
  Dèanamaid caismeachd tarsainn an fhàsaich! Agus aig an aon àm nì sinn deuchainn air sunscreens, leumaidh tu ann an swimsuits!
  Bha na caileagan a" gearan le mì-thoileachas: thathas a" feuchainn a-rithist orra. Ged, gu dearbh, ann an deise snàmh ann an leithid de theas tha e tòrr nas tlachdmhoire na èideadh, agus eadhon vests bulletproof, a dh" fhaodar a chaitheamh cuideachd.
  Dh'atharraich na caileagan gu luath gu na suidsichean snàmh, air am peantadh ann an dath an fhàsaich, thòisich iad a 'smear le uachdar dìon, a bu chòir, leis an t-slighe, an cuideachadh gus tan nas luaithe. Chuidich Gerda le bhith a" smeuradh Charlotte, agus an Gerda sin. Thuirt an ceann ruadh:
  - Is iad sin na h-aon Tunisia, air iomall nan slumaichean, dìreach ann am meadhan leth-cheud taigh cloiche agus dusan mosg. Tha mi air sgeulachdan sìthe a leughadh agus bha dùil agam lùchairtean eireachdail fhaicinn le fuaran agus gàrraidhean am measg nan Arabach!
  Fhreagair Gerda le osna:
  - Mo thruaighe, ma bha anns an t-saoghal againne bha e mar ann an sgeul-sìthe ! Mo thruaighe, tha ar saoghal neo-thruaillidh, neo-chothromach, maslach ! Tha 'n fheoil ag osnaich agus a' fulang le cràdh !
  Lean Charlotte:
  - Ach is adhartas stuama, glòrmhor an duine ! Ged a tha e coltach gun do dhìochuimhnich an Tighearna e!
  Air am fàgail leotha fhèin anns na deiseachan snàmh aca, agus air an roladh beagan ann an uisge fionnar mus cuir iad a-steach an uachdar, fhuair na caileagan brèagha beagan faochadh. Nam biodh e air a" phlèana fhèin, nach robh e fhathast cho teth, an uairsin aig a" phort-adhair agus anns a" bhaile tha e dìreach ifrinn. Fìor, tha barracuda tigresses eile air a bhith a 'sabaid sa Ghrèig mar-thà, far a bheil e blàth sa Ghiblean, ach chan eil e coltach ann an Afraga as t-samhradh.
  Às deidh an fhras, bha na nigheanan ann an slipers leathair, ach dh" òrduich Madeleine:
  - Tog uachdar eile agus lubricate na buinn gu math! Bidh tu a" caismeachd tron fhàsach casruisgte! Na tha thu a 'brùthadh - tha thu a' tuigsinn, mar sin lean air adhart.
  Rinn na caileagan iad fhèin a smeuradh le casan gràsmhor de chasan rùisgte, gruagach, gun mòran dealas. Às deidh na h-uile, tha gainmheach an Sahara cha mhòr na phras-fhrithealaidh teth. Fìor, an seo tha e fhathast faisg air an oirthir, agus bidh cluaintean a tha air fàs le luibhean gu tric a "tuiteam. Ach ruith le buinn rùisgte air clachan, greabhal, gainmheach, a chuir teas air Grian Afraga? San fharsaingeachd is e fiadh-bheatha a tha seo!
  Ach, chan eil na caileagan cho sissy, tha am prògram trèanaidh mionlach a" toirt a-steach caismeachdan èiginneach dha nigheanan bho Aonadh Gearmailteach nam Ban, agus cuideachd gu tric casruisgte, agus thairis air talamh garbh. Gus nach bi na gaisgich ag argamaid! Anns an fharsaingeachd, airson a 'Ghearmailt faisisteach, nàdar a' miannachadh airson diofar dheuchainnean. Tha Hitler na neach-meas mòr air teòiridh Nietzsche mun t-superman, no fear san àm ri teachd. Feumaidh e a bhith nas làidire, nas luaithe, nas buige agus nas cruaidhe na duine an latha an-diugh. Feumaidh fìor shaighdear Gearmailteach a bhith: làidir, luath, cruaidh - oir is e Aryan a th" ann! Ach feumaidh boireannaich Aryan a bheir breith do ghaisgich iad fhèin a bhith nan gaisgich, agus bu chòir neart a bhith air àrach! Mar sin, tha na nigheanan air an deagh thrèanadh air an trèanadh gu dian, air an deagh thrèanadh, air an oideachadh! Mar sin feumaidh na bòidhchead gnèitheach aca a dhol tro chruadhachadh mòr ann am fàsaichean Afraganach: gus dearbhadh gun urrainn don Aryan agus an Aryan a h-uile deuchainn a làimhseachadh, agus chan e an cnap-starra nach urrainn dhaibh a ghabhail - an saighdear do-chreidsinneach agus gaisgeil den Treas Reich. !
  Agus a-nis tha a 'chompanaidh, a' fàgail a 'champa armailteach, a' ruith ri taobh slatan iasgaich cumhang, creagach Tunisia.
  Bidh sàilean ruisgte na h-ìghne a' priobadh molagan dubha, biorach an rathaid, agus a' fuine gu cruaidh. Ach bidh an bealaidh a" bogachadh nan uillt beagan, agus nuair a ruitheas tu gu sgiobalta, cha bhith e a" fuine cho mòr, ged a tha a" ghrian air a dhol seachad às deidh meadhan-latha agus an teòthachd aig an ìre as àirde. Ach, bidh clann gruamach Arabach a 'fàs nas lugha, le sàilean beaga dubha, gun uachdar sam bith, agus chan eil iad eadhon a' gàireachdainn. Tha e coltach gu bheil calluses aca air na buinn aca. Aig nigheanan cha mhòr rùisgte ann an deiseachan-snàmh, agus le cuirp fèitheach leasaichte, bidh fir Arabach a" coimhead; bidh am beul a" lùbadh, agus na boireannaich a" gluasad nas luaithe chun na taobhan, gan pasgadh fhèin nas teann ann am brat-dhubh.
  Agus tha na nigheanan a 'ruith a" cumail ghunnaichean-inneal air a ghualainn agus baga-droma gach fear le solar is grenades. Agus is e seo fichead cileagram gu h-iomlan ... Fiù ma bheir sinn fa-near gun deach na caileagan a thogail gu làidir gu corporra, agus gu bheil iad air a bhith a" trèanadh ann an suidheachaidhean Spartan airson còrr air bliadhna, tha seo fhathast cuideam, gu sònraichte ma tha an teas. còrr air leth-cheud ceum san dubhar, agus feumar faighinn thairis air astar marathon .
  Bidh Gerda a 'ruith, a' feuchainn ri anail a tharraing cho ceart 's as urrainn, gus am biodh neart gu leòr aice airson ùine nas fhaide. Ged nach robh i beò cho mòr, chaidh na h-ochd bliadhna mu dheireadh aice a chuir seachad ann an sgoil shònraichte airson clann an elite ginteil. Ach chan eil seo a 'ciallachadh gun robh iad a' fuireach ann an suidheachaidhean cofhurtail. Air an làimh eile, ag èirigh aig còig sa mhadainn, a 'dòrtadh le fras deighe, eacarsaichean cruaidh, ruith uair a thìde agus an uairsin uair no dhà de dh' obair. An uairsin dèan sgrùdadh, ro lòn, trèanadh a-rithist, a 'gabhail a-steach sparring sabaid. Trèanadh armachd, sgrùdadh, trèanadh, gu deich uairean, às deidh sin na solais a-muigh. Fìor, bha iad a 'biathadh gu math, ach cha tug iad feòil, glasraich, measan, iasg, siùcairean agus siùcairean, dìreach airson co-là-breith an Fuhrer, an Nollaig agus 1 Cèitean. Cha mhòr nach eil ùine shaor ann, tha a h-uile dad air a riaghladh gu teann ... Chaidh daoine san àm ri teachd a thrèanadh bhuapa, a bha còir a bhith a" riaghladh na Talmhainn. Chùm Himmler fhèin, ceannard an SS, a leithid de phrògram fo smachd.
  An seo chuir na caileagan stad air na cuimhneachain aca ... A-nis tha iad a 'toirt seachad dreuchdan Sòbhieteach air an tanca Leopard-100. Agus, gu dearbh, casruisgte agus ann an dad ach bikini - sin mar a bhios bana-bhuidsichean a 'sabaid, nach eil air aois idir ann am fichead bliadhna, agus a tha fhathast òg agus ùr mar neòinean-dubha an earraich.
  Tha an inneal seo sònraichte - le bomair jet, agus gunna anti-tanca le baraille fada.
  Loisg Gerda agus rinn e squeak:
  - Glòir do'n Athair !
  Bhrùth Charlotte sìos air na putanan joystick le a casan rùisgte. Bhris i tanca T-54 Sòbhieteach eile, cha deach an toirt a-mach à cinneasachadh fhathast.
  An uairsin rinn i sgrùdadh:
  Tapadh leibh Rommel!
  Bhrùth Cairistìona, a bha cuideachd a" sabaid anns an Leopard 100, na putanan le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil!
  Thuirt Magda, a" losgadh le gunnaichean inneal:
  - Agus glòir dhuinn nigheanan barracuda!
  Seadh, bha iad nan gaisgich den aerobatics as fhuaire.
  Bhrùth Gerda putanan an luing gàirdeachais a-rithist le a òrdagan rùisgte, bhris i an gunna Sòbhieteach (nighean bana-bhuidseach dhona, ged a bha i brèagha!), Agus vyaknula:
  - Marbhaidh mi a h-uile duine!
  Agus a-rithist air a beulaibh, mar gum b" ann an-dè, bha cuimhneachain a "frasadh;
  Tha astar leth-cheud no eadhon beagan a bharrachd cilemeatair air a chòmhdach mar-thà, eallach mòr ann an teas cho mòr agus le luchd, airson nigheanan cho beag. Gerda, cha robh Charlotte a" faireachdainn na cuirp aca tuilleadh, ruith iad mar somnambulists, a" faireachdainn rudeigin a" reubadh am fèithean, agus pian dòrainneach nan cinn. Ach seo an òrdugh:
  - Leum ceum ! Gu leòr airson a" chiad uair!
  Bidh na caileagan a 'slaodadh sìos agus a' coiseachd mar-thà aig astar luath. Bidh sàilean a" tòiseachadh a" tachas, eadhon nas motha. Thuirt Gerda ri Charlotte:
  - O ifrinn gu purgadair !
  Cha do dh'aontaich a leannan.
  - O Purgadair gu neamh !
  Tha an talamh clachach seachad agus casan lom, sgìth de na caileagan a 'dol air adhart air an fheur bog, emerald. dh"èigh Gerda:
  - Agus dè cho toilichte, às deidh a bhith air a chràdh le clachan biorach agus gainmheach loisgte an fhàsaich, a bhith a 'coiseachd mar bhrat-ùrlair nàdarra meileabhaid!
  An turas seo dh" aontaich Charlotte gu furasta.
  - Gu dearbh, is e pàrras a th" ann dha-rìribh! Às deidh caismeachd cho cruaidh! Ach tha mi a" smaoineachadh gum bi e eadhon nas duilghe.
  Nuair a ràinig na caileagan an raon-cluiche mu dheireadh, chuir Madeleine stad orra agus dh'iarr i orra laighe air an druim. Dh"fhairich mi casan nan deich gaisgich as fheàrr agus thuirt e le toileachas follaiseach:
  - A bhòidheach! Agus chan eil an craiceann a" rùsgadh dheth, agus chan eil blisters air an aonar. Agus cha robh eadhon na sàilean dusty, dh'fhuirich iad pinc, mar gum biodh tu dìreach air faighinn a-mach às an amar! - Tall Madeleine, stad, agus caraid le astar an dealanach thilg biodag. Bha an lann a" deàlradh mar choineanach grianach a" sruthadh a-mach à sgàthan le balach-sgoile, agus chuir am puing sgorpion mòr, dubh air. Dh'fhàs guth an oifigeir SS na bu gharbh, agus dh'fhàs feartan brèagha aodann na h-ìghne na bu duilghe. - Am màireach ruithidh sinn o mhaduinn gu feasgar. Carson a tha thu a" toinneamh aghaidhean - an e Aryans a th" annad no nach eil? Ma tha, feumaidh sinn seasamh an aghaidh, an fheadhainn a thuiteas, bidh sinn a" losgadh san spot! Obraich a-mach a" chiad, an dàrna fear.
  An uairsin bha aisling ann, agus an uairsin dùsgadh, agus a-rithist ruith thu.
  Dhùisg Gerda, gu h-obann a" leum suas, chaidh na caileagan suas gu sgiobalta. Bidh sinn a" nighe, a" bruiseadh ar fiaclan agus a-rithist air ar lubadh le uachdaran dìon le caismeachd èignichte tron fhàsach. Mar sin tha iad casruisgte nan deiseachan snàmh agus a" ruith tro ifrinn gainmhich.
  Sheall clann Arabach an corragan orra le iongnadh agus feadalaich:
  - Deutsche Akbar!
  Choimhead Gerda mun cuairt agus choimhead i gu dùrachdach air na craobhan pailme a bha a" crìonadh, agus às deidh sin rinn i feadaireachd ri Charlotte:
  - A-rithist ann an ifrinn!
  Fhreagair an diva ruadh le gàire:
  - Is peacaich na h-uile dhaoine, agus is e an fo-dhuine staid nàdurra pheacach !
  Ghluais Gerda air ais.
  - Cha'n urrainn duine ach peacadh !
  Chrath Charlotte a falt lasrach agus thòisich i air mìneachadh fhad "s a bha i a" ruith:
  - Tha mi ag aontachadh! Tha eadhon mìle uair ag aontachadh! San fharsaingeachd, tha peacadh na bhun-bheachd dàimheil, agus dìreach daonna. Mar eisimpleir, ma ghabhas sinn moraltachd an t-seann t-saoghail, an sin ann, bha e math gun robh e buannachdail an dà chuid an duine fhèin agus a threubhan. Mar eisimpleir, bha adhaltranas air a mheas mar bheannachadh, chan e peacadh!
  Dh" aontaich Gerda gu deònach:
  - Deas! Tha am Fuhrer fhèin den bheachd gu bheil e nas fheàrr do bhoireannach a bhith trom le gaisgeach cogaidh na bhuaipe, fada bho bhith na cèile treun. Gu sònraichte ma tha comharran fuil cronail, neo-ghlan aig an duine cuideachd.
  Dh" èigh Madeleine ris na nigheanan:
  - Sàbhail do nigheanan anail, an turas seo ruithidh sinn gu sgìths!
  Rinn Gerda gàire air ais.
  Faodaidh tu a bhith sgìth, ach chan urrainn dhut a bhith sgìth.
  Airson leth uair a thìde ruith na caileagan gu sàmhach, agus an uairsin thuirt Charlotte:
  - A bheil fios agad dè an aisling neònach a bh 'agam air leannan?
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Tha, tha mi ag aideachadh cuideachd! Agus dè?
  Fhreagair Charlotte, le gàire,:
  - Chan eil dad! A leithid de bhruadar gun robh mi nam ghaisgeach ann an arm a" bharbaich mhòir Attila. Agus bha sinn a 'sabaid ri cèir na seann Ròimhe. Agus bha a h-uile dad cho breagha agus cho cruaidh aig an aon àm ...
  Rinn Gerda gàire mar fhreagairt.
  - Tha fios agad, bha mi a 'bruadar mu dheidhinn cuideachd! Co-thuiteamas rudeigin iongantach. Chunnaic mi thu nam aisling!
  Ghluais Charlotte air ais.
  - Agus mise thu! Shabaid thu gu math, ged a cha mhòr nach do mharbh an gaisgeach caol-shùileach is buidhe thu!
  An turas seo cha do chuir Gerda iongnadh air, chuir e iongnadh oirre:
  - Chan urrainn a bhith! Mar sin nach eil e a" tachairt gu bheil dithis a" faicinn an aon aisling aig an aon àm?
  Fhreagair Charlotte:
  - Ma tha an cnatan mòr còmhla tinn, is dòcha gum bi an aisling mar an ceudna. Seo mar a thèid e! Chuala mi gu bheil meadhanan sònraichte ann an comann Thule a bhios a" gabhail deoch làidir agus a" toirt anail ann an tinctures luibhean, agus an uairsin a" tuiteam a-steach do sheallaidhean! Agus tha iad gu math soirbheachail a bhith nam fàidhean!
  Dh" aontaich Gerda, a" leum thairis air a" chlach-mhuilinn:
  - Gu cinnteach! Ann am prionnsapal, chan fheum tiodhlac fàisneachd cumhachdan os-nàdarrach, faodaidh gu sìmplidh a bhith ann an laghan corporra gu math buntainneach, ach fhathast gun fhuasgladh ann an nàdar. Ach dè an adhbhar a tha aig an aisling seo?
  Chrath Charlotte a guailnean agus fhreagair i:
  - Chan eil fhios agam! Is dòcha gun dèan an Treas Reich a" chùis air Breatainn agus na Stàitean Aonaichte air cùl nan Leòmhann no ... An seo faodaidh tu tomhas airson ùine mhòr!
  Bha Gerda gu bhith ag ràdh rudeigin, nuair gu h-obann ghlac a cluais fuaim motair a bha fhathast ri chluinntinn. A dh'aindeoin an astair, bha e follaiseach gun robh einnseanan nam plèanaichean a' dèanamh fuaim, agus gun robh iad a' tighinn faisg... Dh'àithn Madeleine:
  - Dè an ìre den eacarsaich àireamh a dhà: falach.
  Stad na caileagan, thug iad a-mach cleòcan breug-riochd, air am peantadh gus dath an fhàsaich a cho-fhreagairt, bho na bagannan droma aca. An uairsin thòisich iad a 'cladhach gu luath, agus bho shuas cha robh e follaiseach, rud a bha mì-nàdarrach. An seo thug Gerda taing dha na thachair gun robh an dà chuid armachd agus sluasaidean sapper aca. Rud eile, dh" fhaodadh na caileagan san fhàsach a bhith nan cobhartach furasta dha itealain ionnsaigh Bhreatainn no bomairean dàibhidh. Thuirt Charlotte, a" sgrìobadh a" ghainmhich le a casan rùisgte:
  - Tha e coltach gum feum sinn fùdar-gunna a shnìomh, eadhon ann an Tunisia ... Tha dòighean an Tighearna do-chreidsinneach!
  Chuir Gerda le sealladh glic an aghaidh:
  - Tha dìth eòlais ceart an-còmhnaidh dona, le aon eisgeachd, nuair a thig e gu planaichean an Uile-chumhachdaich!
  
  Mar a rinn STÀITEAN aonaichte America gu diofraichte agus dè a thàinig bhuaithe
  Cha do chuir na Stàitean Aonaichte embargo ola an-aghaidh Land of the Rising Sun. Mar thoradh air an sin, às deidh beagan leisg, thug na Seapan ionnsaigh air an USSR. Bha iad dha-rìribh ag iarraidh dìoghaltas a dhèanamh airson Khalkhin Gol agus cha robh iad airson cliù fhaighinn mar luchd-brathaidh. Ach dha-rìribh ionnsaigh a thoirt air an USSR às deidh tuiteam Moscow, an uairsin bidh a h-uile duine ag ràdh gun tug samurai pròiseil den fhacal vultures ionnsaigh air corp an USSR.
  An dèidh crìoch a chur air a h-uile ullachadh agus feachdan a tharraing suas, bhuail Iapan air 1 Sultain, 1941. Bha na saighdearan aice air tìr glè lìonmhor agus smachdail. Tha itealain agus nèibhi làidir cuideachd. Thionndaidh a-mach gu robh na h-aonadan talmhainn beagan na bu laige a thaobh uidheamachadh le uidheamachd trom. Ach chan eil an USSR a thaobh seo làidir idir. A bharrachd air an sin, tha na tancaichean Iapanach aotrom, agus le deagh ghluasad. Agus ruith iad mar bheathaichean. Agus thòisich iad air na dreuchdan Sòbhieteach a sgaradh.
  Thug na Seapan ionnsaigh le dealas mòr agus gu math soirbheachail. Agus chaidh aca air briseadh tron dìon. Agus thionndaidh am buille gu Vladivostok gu h-obann, agus gu math èifeachdach. Agus bhàsaich an t-uabhas de shaighdearan Sòbhieteach agus seòladairean. Agus chaidh na samurai air adhart.
  Ann am batail, tha na saighdearan aca gu math gaisgeil agus a" sreap air thoiseach. Agus bidh iad a 'fulang call, ach a' leantainn air adhart leis an ionnsaigh. Agus bidh iad a" stoirm.
  Cha b" urrainn dha Stalin aon roinn a ghluasad bhon Ear Chèin. A bharrachd air an sin, ghlac na samurai air a 'ghluasad a' mhòr-chuid de Mongolia agus thilg an t-Arm Dearg feachdan am measg nan tèarmainn a chaidh a chruthachadh gu luath. Agus faisg air Moscow bha mòr-thubaist. Chaidh na saighdearan Sòbhieteach a bhriseadh gu smithereens. Chaidh an sgòr gu grunn roinnean, agus cha robh aonadan Siberia aig na Nadsaidhean nan aghaidh fhèin. Agus bha sin gu leòr airson a bhuannachadh.
  Mar thoradh air an sin, bha Moscow air a chuairteachadh. Agus cha mhòr gun deach aig Stalin air teicheadh às an sin.
  Ach a dh" aindeoin sin, chuir am prìomh-bhaile an aghaidh cuairteachadh gu deireadh na Dùbhlachd. B' urrainn dha na Gearmailtich Ryazan a ghlacadh agus grèim fhaighinn air na bailtean mòra. Chaidh soirbheachadh cuideachd a dhèanamh comasach leis gu robh mòran de luchd-trèigsinn agus uireasbhuidh anns an Arm Dearg. Ghlac na Seapanaich cha mhòr a h-uile gin de Primorye agus gheàrr iad dheth Vladivostok. Air an t-slighe, dh'fheuch Stalin ri Mongolia a chumail aig a h-uile cosgais agus lagaich e na h-aonadan Sòbhieteach gu mòr. Mar thoradh air an sin, thàinig na Nadsaidhean air adhart chan ann a-mhàin faisg air Moscow, ach cuideachd anns a 'cheann a deas, a' briseadh troimhe anns a 'Chugais.
  Agus an uairsin chaidh an Tuirc a-steach don chogadh. An dàrna trioblaid ris an robh dùil. Bha na Turcaich, a bha a 'sabaid trì tursan deug leis an Ruis, cuideachd a' bruadar air dìoghaltas. Agus chaidh na Suainich mar an ceudna a‑steach don chogadh. Bha cuimhne aca cuideachd air na gearanan eachdraidheil aca. Agus thionndaidh am pathadh airson cliù agus togail tìreil gu bhith na bu làidire na seun Kolontai.
  Chuir na roinnean Suaineach ionnsaigh air bhog taobh Murmansk, agus gheàrr iad am baile-mòr bho thìr-mòr, a 'dèanamh an t-suidheachaidh gu math duilich. Agus bha Leningrad ann an làn bhacadh. Cha robh an neart aig an Arm Dearg gus Tikhvin agus Volkhov ath-ghlacadh. Mar sin thionndaidh e a-mach bacadh iomlan agus sgrios cumhachd leis an acras.
  Às deidh tuiteam Moscow, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri ionnsaigh a dhèanamh, ach bha e lag. Thuit buille sabaid nan aonadan Sòbhieteach, agus sgap iad gu litireil. Bha Stalin ag èigheach agus a" rànaich mòran, ach cha b" urrainn dha dad a thabhann a b" fhiach. A-mach à cleachdadh, thòisich an deachdaire air mòr-chur gu bàs agus ro-aithris. Agus cha do rinn seo ach an suidheachadh nas miosa.
  As t-earrach, thòisich na Gearmailtich air an ionnsaigh le sùil air a 'Chugais. Lagaich strì nan saighdearan Sòbhieteach, agus ghabh na Nadsaidhean Stalingrad cha mhòr sa bhad. Mar Grozny agus Ordzhonikidze. An uairsin chaidh iad còmhla ris na Turcaich agus thòisich iad air iomairt còmhla an aghaidh Baku.
  An seo, gu dearbh, tha e cho furasta gun a bhith a 'cur an aghaidh Fritz. Agus thuit Baku san Ògmhios 1942. Bha stròc aig Stalin, agus bha sgaradh anns a" cheannas. Lean pàirt Molotov, lean pàirt Beria, lean pàirt Zhukov. Bha na Gearmailtich mar-thà a 'tighinn air adhart cha mhòr gun a bhith a' tighinn tarsainn air strì. Ghabh iad còmhnaidh ann an sgìre Volga agus Kazan, an Abhainn Uralsk, agus ghlac iad Orenburg. Agus bha iad mu thràth air caismeachd gu Sverdlovsk, far an do ghlac an geamhradh iad.
  Aig an aon àm, ghlac na Nadsaidhean Meadhan Àisia cuideachd, a 'tighinn còmhla ris na Seapanach. Chan eil na Stàitean Aonaichte air a dhol a-steach don chogadh fhathast, ach tha e soilleir nach mair seo fada. Anns an Dùbhlachd 1942, thug na Seapan ionnsaigh air ionad na SA aig Cala Peru agus thòisich iad air cogadh mòr anns a 'Chuan Shèimh. Bha Siberia mu thràth fo an smachd. Ghlac Hitler cuideachd cha mhòr a h-uile Ruis, agus mu dheireadh thionndaidh e chun an Iar. An toiseach, chuir e roimhe Afraga a ghlacadh, agus Breatainn a phronnadh le itealain.
  Chaidh a" choinneamh le Franco a chumail ann an tònaichean àrda. Bha am Fuhrer, a 'toirt iomradh air na buaidhean aige an aghaidh an USSR, ag iarraidh lasachaidhean mòra. Agus gu sònraichte gus saighdearan an Treas Reich a leigeil gu Gibraltar gun chumhachan sam bith.
  Dh" aontaich Franco le seo. Agus ghluais na Nadsaidhean air adhart, ghlac iad am baile daingneach, agus thòisich iad air saighdearan a ghluasad thairis air an astar as giorra gu Morocco.
  Agus thòisich iad air am mòr-thìr dhubh a ghlacadh. Agus rinn iad e gun duilgheadas sam bith. Bha na saighdearan Breatannach na bu laige a thaobh armachd, uidheamachd agus smachd.
  Ann an 1943, nochd na Gearmailtich ann an sreath de luchd-sabaid ME-309 le armachd fìor chumhachdach. Trì gunnaichean itealain 30mm agus ceithir gunnaichean inneal 14mm. 'S e seo an cumhachd - ann an seachd puingean losgaidh. Agus tha na h-innealan Breatannach is Ameireaganach a" bualadh an Fritz gu mionaideach. Fìor, bha an trodaiche dìreach air tòiseachadh a "dol a-steach don t-seirbheis. Agus cuideachd aces Gearmailteach. Agus am pìleat as iongantaiche aca Marseille. 'S e uirsgeul a th' anns an duine seo agus ann am fìor eachdraidh chuir e clàr de thrì fichead 's a h-aon itealan sìos ann am batail gach mìos. Ach an seo dh'fhuirich e beò agus san Fhaoilleach 1943 chaidh e thairis air an àireamh de thrì cheud itealan sìos.
  Airson seo, airson a 'chiad uair anns an Treas Reich, chaidh duais phearsanta a thoirt dha: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Tha Marseille air a thighinn gu bhith na fhìor uirsgeul itealaich agus na neach-crìochnachaidh. Tron earrach 1943, ghlac saighdearan Gearmailteach ceann a tuath Afraga gu lèir agus ràinig iad Nigeria. Agus anns an Èiphit, rinn iad a" chùis air na Breatannaich, a" glacadh an Ear Mheadhanach gu lèir, còmhla ris na saighdearan a thàinig a-mach às a" Chugais. Agus thug iad ionnsaigh air na Breatannaich ann an Sudan, a" toirt buaidh air Etiòpia ron Chèitean.
  Tron earrach, thug Marseille an àireamh de phlèanaichean a chaidh a losgadh sìos leis na rinn e gu còig ceud. Agus fhuair e duais àrd: crois an ridire den chrois iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Mar sin, chaidh an t-siathamh ìre den duais a stèidheachadh ann an òrdugh eisgeachd. Às deidh sin, chaidh co-dhùnadh gum faodar croisean ridire na croise iarainn le daoimeanan a thoirt seachad a-rithist. Airson dà cheud agus leth-cheud le duilleagan airgid, airson ceithir cheud le òr, airson còig ceud le platanam.
  Anns an t-samhradh ceathrad 's a trì, chuir na Nadsaidhean crìoch air glacadh nan roinnean mu dheireadh den USSR ann an Siberia, a' crìochnachadh an Ruis còmhla ris na Seapanach. Agus ann an Afraga ràinig iad Afraga a Deas, agus san t-Sultain ghabh iad Gibraltar.
  Bha an cur air tìr iongantach ann am Breatainn san t-Samhain 1943 air leth soirbheachail. Chaidh na Breatannaich a ghlacadh le iongnadh. Agus ann an deich latha thuit Breatainn.
  Mar sin chrìochnaich a 'chiad ìre den Dàrna Cogadh, ach dh' fhan na Stàitean Aonaichte fhathast. Agus chan eil e cho furasta sin fhaighinn.
  Cho-dhùin Hitler cabhlach uachdar cumhachdach a thogail aig astar nas luaithe. Agus bha na Gearmailtich fon uisge cumhachdach. Agus nochd na blàran san adhar.
  Bha Marseille ron Ghearran 1944 nas àirde na mìle itealan a chaidh a leigeil sìos, agus chaidh an dàrna Knight's Cross of the Iron Cross a bhuileachadh air le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Agus mar sin sheas Marcel a-mach an seo, agus tha e fionnar.
  Chaidh a" bhliadhna 1944 seachad ann am batail borb an dà chuid air tìr agus aig muir. Ghlac na Gearmailtich Innis Tìle - an dèidh dhaibh Operation Icarus a dhèanamh, agus an uairsin chuir iad crìoch air glacadh Ghraonlainn gu soirbheachail.
  Ro dheireadh na bliadhna, bha Marseille air 2,000 itealan a losgadh sìos agus mar-thà air ceithir Knight's Crosses of the Iron Cross fhaighinn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thòisich iad air saighdearan a chruinneachadh ann an Aimearaga-Laideannach. Bha Argentina airson na Gearmailt, agus roghnaich Braisil a dhol còmhla ris an treas Reich nas làidire.
  Agus chaidh i a ghluasad saighdearan agus feachdan mòra eile gu Ameireaga. Ann an 1945, sa Chèitean, thòisich an cur air tìr ann an Canada agus an ionnsaigh air Venezuela. Bha na batail garg, agus na lannan a" tionndadh o thaobh gu taobh.
  Chaidh Marseille thairis air trì mìle itealan sìos. Agus bha sia duaisean aige mu thràth.
  Tron samhradh, b 'urrainn dha na Nadsaidhean an dà chuid Meicsiceo agus Canada a ghlacadh, agus as t-fhoghar chaidh iad a-steach do chrìochan nan Stàitean Aonaichte. Bha Ameireagaidh gu mòr air an dìon. Ach bha na cothroman buannachadh aice a" leaghadh mar bhall-sneachda. Agus bha e comasach dha na Nadsaidhean ron Fhaoilleach 1946 briseadh troimhe gu New York agus Washington. Chaidh Marseille thairis air còig mìle itealan sìos agus chaidh duais shònraichte a bhuileachadh air: Grand Cross of the Knight's Cross of the Iron Cross. Chaidh duais shònraichte a stèidheachadh airson ace cho cruaidh.
  Anns a 'Ghearran 1946, thuit an dà chuid New York agus Washington, agus chaidh na SA a-steach sa Mhàrt.
  Mar sin chrìochnaich an Dàrna Cogadh. Bha an saoghal air a roinn leis an Treas Reich agus Iapan. Ghlac na Nadsaidhean cuideachd stàitean beaga, gan ràcadh fodha. Ach cha robh seo gu leòr airson Hitler. Gun a bhith ag iarraidh cur suas ri farpaiseach geopolitical an aghaidh Iapan, thug am faisisteach àireamh a h-aon air 20 Giblean, 1955 ionnsaigh air Land of the Rising Sun leis a h-uile coloinidh aice. Mar sin thòisich cogadh mòr ùr. Tha Samurai fhathast làidir. Ach tha arm na Gearmailt le tancaichean pioramaideach agus sàsaichean itealaich tòrr nas teicneòlach.
  Ach, tha na Seapanach a 'sabaid gu fanatic. Agus chan eil iad a 'dol a thoirt seachad. Ach tha na faisisteach a" tighinn air adhart. Tha tancaichean nas fheàrr aca.
  Mar eisimpleir, càr airson dà bhall sgioba le cuideam leth-cheud tunna, agus einnsean de 2,500 mìle each-chumhachd. Smaoinich air an seòrsa astar sin agus càileachd rothaireachd. Agus tha an cumadh ann an cruth pioramaid. Chan eil e cho furasta briseadh tro uilebheist cho mòr.
  Agus bidh Charlotte agus Gerda a" marcachd air an tanca seo. Bidh iad a" bualadh tancaichean Iapanach agus a" chùis air na samurai.
  Bidh caileagan Ruiseanach, Natasha agus Zoya, cuideachd a 'sabaid còmhla riutha. Bidh iad a 'sabaid leis a h-uile fearg fiadhaich aca. Agus bidh iad a" losgadh bho chanan le bruthadh àrd, a" briseadh càraichean samurai.
  Tha Natasha a" seinn:
  - Agus cò a lorgas sinn ann am blàr, agus cò a gheibh sinn ann am blàr! Nach dèan sinn fealla-dhà mu dheidhinn sin! Reubamaid as a chèile e!
  Agus a-rithist bheir e agus teine, a 'bualadh tro na Nadsaidhean. Agus bhris e am meatailt gu pìosan.
  Agus tha Alvina agus Albina a 'sabaid anns na speuran. Tha na caileagan sin fionnar cuideachd agus chaidh mòran phlèanaichean a losgadh sìos aig àm a" chogaidh an aghaidh Ameireagaidh. Agus is dòcha mar-thà bòidhchead cosmic. Agus bidh iad a" losgadh sìos pìleatan Iapanach le òrdagan rùisgte.
  Tha na Gearmailtich nas làidire san adhar agus le armachd nas fheàrr. Agus bhuannaich na samurai. Agus bidh iad a 'bàsachadh, a' tuiteam a-steach do na goileadairean. Agus tha iad air am pronnadh gu mòr le gaisgich chruaidh na Treas Reich.
  Tha an t-sabaid an seo fiadhaich agus fuilteach. Agus chan eil tròcair ann do dhuine sam bith. Agus bidh na Nadsaidhean a 'briseadh nan Seapanach gu mionaideach. Agus tha iad gu litireil air an reubadh gu pìosan.
  Agus tillidh na samurai agus gheibh iad bàs. Anns a 'chiad sia mìosan de shabaid, chaill Iapan còrr is trian den fhearann aice, gu h-àraidh coloinidhean. Thug Marseille ron t-Samhain 1955 na cunntasan aca gu deich mìle càr air an lughdachadh. Airson seo fhuair e duais: Rionnag na Croise Mòr de Ridire Crois Iarainn. Seadh, is e duais gu math mòr agus fada a th" ann. Bliadhna an dèidh toiseach a 'chogaidh, chaidh fearann na samurai a ghearradh sìos còrr is dà thrian. Agus bha toradh a" chogaidh mar-thà na cho-dhùnadh air chall.
  Ach cha robh na samurai a" dol a thoirt seachad. Chog iad air son gach preas, air son gach lag. Agus ghèill iad gu math slaodach ri cuideam nan aonadan Nadsaidheach.
  Ach ron t-Samhain 1956, thòisich an t-sabaid airson an cathair-bhaile fhèin. Bha na Seapanach a 'sabaid le fìor èiginn. Agus chùm iad a-mach chun a" Mhàirt 1957, nuair, às deidh Tokyo a ghlacadh, thàinig fearann na grèine ag èirigh. Agus bha na blàran cho fiadhaich.
  Ràinig Marseille fichead mìle itealan sìos. Airson seo, fhuair e duais eile: Rionnag Mòr na Croise Mòr aig Knight's Cross of the Iron Cross, agus duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Mar sin mu dheireadh thug e gu crìch an cogadh mòr, agus as fuiltiche ann an eachdraidh mac an duine.
  Agus ann an 1959, air 20 Giblean, chaidh referendum a chumail air stèidheachadh ìmpireachd an t-saoghail agus monarcachd innte. Agus thàinig Hitler gu bhith na ìmpire air a 'phlanaid Talamh. A tha air leth math!
  Agus chaidh cumhachd cho mòr a chruthachadh, a thòisich a 'sgrùdadh farsaingeachd an fhànais. A bharrachd air an sin, chaidh na Gearmailtich chun na gealaich air 20 Giblean, 1949. Agus gu Mars air 20 Giblean, 1959, agus dà mhìos an dèidh sin, chaidh turas-adhair iongantach a chrìochnachadh gu soirbheachail.
  Dh" fhàg Hitler cuideachd sliochd a fhuaireadh le insemination fuadain. Agus bha sin gu math snog cuideachd.
  Bha e coltach gum biodh a riaghladh fada agus maireannach ... Ach air 8 Samhain, 1959, thuit am Fuhrer ann am plèana. Agus tha an t-àm ann airson an Regency. Bha Hermann Goering air bàsachadh mar-thà ron àm seo - ro throm agus cha do chuir cleachdadh morphine ri fad-beatha. Agus thàinig Himmler gu bhith na riaghladair ùr. Agus bha oighre na rìgh-chathair fhathast ro òg. Ged nach eil mòran air fhàgail gus am bi iad nan inbheach. Bha e fo lagh Hitler bho aois sia-deug. Agus rugadh am balach san Iuchar 1944. Agus tha còrr is ceud bràthair aige bho Hitler.
  Cha robh Himmler ro shean fhathast, bha e airson coup a chuir air dòigh, ach cha tug an armachd taic dha. Agus chaidh a losgadh. Agus rìghich an t-oighre air an rìgh-chathair: Wolf the First.
  Fon e, thòisich am poileasaidh leudachadh àite ann an siostam na grèine. Gu math luath, thug speuradairean an Treas Reich buaidh air agus thàinig iad air tìr air na planaidean gu lèir. B' e Pluto am fear mu dheireadh ann an 1973. Agus às deidh sin, thòisich ullachadh airson leudachadh àite taobh a-muigh siostam na grèine. Ach sin sgeulachd eile.
  Anns an Treas Reich air a 'phlanaid Talamh, leasaich an eaconamaidh a rèir a' phlana, agus bha òrdugh cruinne ann. Mean air mhean, le dòighean cruaidh, chaidh na duilgheadasan uile air a 'phlanaid Talamh fhuasgladh. Chaidh crìoch a chur air gort, galaran, galaran sgaoilte agus duilgheadasan eile den t-sìobhaltachd seo. Agus bha e fìor mhath.
  Tha eucoir cha mhòr air a dhol à bith. Rinn an eaconamaidh e comasach fuasgladh fhaighinn air duilgheadasan tàbhachdach an t-sluaigh. Bha daoine dubha is buidhe air an cuingealachadh gu mòr anns an ìre breith aca. Bha sluagh geal Aryan a 'briodachadh nas gnìomhaiche. Fhuair na Ruiseanaich agus Slavs eile inbhe nan daoine Aryan. Bha a h-uile càil a" dol ceart gu leòr.
  Agus cha robh cogaidhean agus trom-laighe ann roimhe, galaran sgaoilte agus rudan eile. Tha an saoghal air àrdachadh agus air fàs.
  Agus ann an 2020, ràinig a" chiad bhàta-fànais talmhaidh an rionnag Alpha Centauri.
  Agus ann an 2024, airson a 'chiad uair a thàinig daoine air tìr air a' phlanaid faisg air an rionnag Sirius.
  Mar sin ghluais a" phlanaid Talamh agus an Treas Reich chun ath ìre leasachaidh.
  Agus dh" fhaodadh daonnachd coimhead ris an àm ri teachd le dòchas mòr !
  
  PUING MU CHATH MHATH-FHOCAIL.
  Bhuannaich Iapan ann an cruinne-cruinne co-shìnte Blàr Midway. Agus ghlac e na h-Eileanan Guyan, le bonn na SA - Cala Peru. Anns a 'Chuan Shèimh, sheas an samurai làidir. Fìor, cha tug iad ionnsaigh air an USSR, ach thug iad ionnsaigh air na h-Innseachan. Agus b" fheudar do Churchill pàirt de na saighdearan a ghluasad às an Èiphit, a" cur dheth Operation Torch airson ùine. Dhiùlt na h-Ameireaganaich cuideachd pàirt a ghabhail anns na h-ionnsaighean ann am Morocco. San fharsaingeachd, chuir na Stàitean Aonaichte stad air a h-uile bomadh air an Treas Reich.
  Bha na Nadsaidhean faisg air Stalingrad, agus chuir an t-Arm Dearg ionnsaigh mhòr air bhog.
  Ach chuir Mainstein ionnsaigh mhòr air bhog air taobh nan saighdearan Sòbhieteach.
  An turas seo, cha do ghluais na faisisteach saighdearan a bharrachd gu Afraga, agus bhuannaich ionnsaigh Mainstein ann an neart. Ghabh grunn roinnean eile pàirt ann, a" toirt a-steach trithead tanca Tìgear ùr-nodha, a dh" fhalbh ann an fìor eachdraidh gun fheum ann am fàsach an Sahara.
  Agus sa chumantas bha itealain òrdugh meud nas motha. Mar sin cha do bhom na Stàitean Aonaichte an Treas Reich, agus ghluais Breatainn lùth gu Iapan cuideachd.
  Mar thoradh air an sin, b 'urrainn dha Mainstein ath-ghlacadh chan ann a-mhàin Kharkov agus Belgorod, ach cuideachd Kursk, a' gearradh dheth an arc ainmeil aig an aon àm. An uairsin chuir fìrinn an eabar stad air na Gearmailtich. Ach bha iad air leth soirbheachail, agus rinn iad mòran a bharrachd milleadh air an Arm Dearg.
  An uairsin bha tàladh fada san taobh an ear. Ghluais na Gearmailtich tancaichean ùra chun a 'bheulaibh: "Tiger", "Panther" agus "Lion", nach deach a chur an sàs ann an eachdraidh fìor. Dh" aontaich Breatainn, a bha air a bhuaireadh gu mòr le cabhlach bàta-tumaidh Hitler, gu dìomhair leis an Fritz na breicichean a chuir air a" chogadh. Mu dheireadh chuir na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich casg air nàimhdeas an aghaidh an Treas Reich.
  Reothadh Hitler, an uair sin, am prògram FAA agus cinneasachadh bhàtaichean-aigeann. Agus chaidh na goireasan a thàinig gu bhith saor a chleachdadh airson itealain agus tancaichean. A bharrachd air an sin, stad am bomadh. Fhuair na Gearmailtich an cothrom buill-airm a dhèanamh ann am bailtean mòra, gun a bhith a 'cosg goireasan air cuimseachadh. Fhuair iad an trodaiche ME-309, nas luaithe suas ri 740 cilemeatair san uair, agus armachd cumhachdach le seachd puingean losgaidh: trì gunnaichean itealain càileachd 30-mm, agus ceithir gunnaichean inneal ceithir-milimeter deug.
  Trodaiche cumhachdach - na bi ag ràdh dad. Agus dhàsan tha am bomair Yu-288 as ùire, a" giùlan ceithir tonna de bhomaichean san dreach àbhaisteach, sia tonna de bhomaichean ann an cus cuideim, agus aig astar suas ri 650 cilemeatair san uair. Is e sin, cha b 'urrainn dha na Yaks Sòbhieteach agus Lagg-5s eadhon a dhol suas. Ach, bheir cinneasachadh itealain is tancaichean as ùire ùine.
  Nochd gunnaichean fèin-ghluasadach Ferdinand cuideachd. Ach chan e sreath mòr a th" ann.
  Tanca nas inntinniche "Leòmhann". Thionndaidh e a-mach gu robh e gu math trom aig naochad tunna, agus gunna de 105 mm 70 EL caliber. Tha an gunna, gu dearbh, cumhachdach, agus tolladh a h-uile tancaichean an USSR aig astar fada. Ach nas lugha de theine luath - còig cuairtean sa mhionaid, agus thionndaidh an tanca fhèin gu bhith slaodach aig dìreach 27 cilemeatair san uair.
  Chan eil an dìon aghaidh dona - tha an slige 150 mm aig ceàrn, agus chan eil an turaid air a tholladh eadhon aig 240 mm. Ach chan eil na taobhan ach 82 mm, mar an "Tiger" àbhaisteach, ach a-mhàin le leòidean, mar am "Panther". Air an t-slighe bha an "Tiger" -2 agus "Panther" -2 innealan nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche. Chruthaich na Gearmailtich feachdan mòra. Ach thug e ùine.
  Cha robh fios aig na Nadsaidhean fhathast càit an robh e na b' fheàrr ionnsaigh a thoirt. Bha caochlaidhean ann. Ach bha Hitler ag iarraidh dìoghaltas airson Stalingrad. Agus b" e an ionnsaigh air an Caucasus a bheachd.
  Ach bhathas an dùil am prìomh bhuille a chuir an sàs ann an Voronezh agus air feadh an Don. Agus thuig Stalin seo cuideachd. Chruinnich an USSR feachdan mòra, agus bha cumhachd mòr aig an Wehrmacht. Ron Iuchar, cha robh tìde aig na Gearmailtich na tancaichean as ùire a mhaighstir, agus cha do thòisich plèanaichean mars ùra a dhol a-steach don t-sreath, ach a-mhàin am Focke-Wulf, a tha cuideachd na inneal fìor chumhachdach a thaobh armachd agus astar. .
  
  Chruinnich an USSR feachdan, agus chladhaich iad trainnsichean ùra, chuir iad mèinnean sìos. Chladhaich an t-arm Sòbhieteach a-steach. Ach tha na Fritz làidir cuideachd. Ach, cha robh a h-uile duine a 'còrdadh ris a' bheachd a bhith a 'toirt ionnsaigh air Voronezh. A bharrachd air an sin, tha an t-Arm Dearg a 'feitheamh ri seo. Bha beachd ann ionnsaigh a thoirt bho Rubha Taman. Agus cho-dhùin Hitler a dhol air stailc às an sin cuideachd. Mar a bha an cogadh san Èiphit a" reothadh gu tur, chaidh Rommel a thoirt air ais chun aghaidh an ear. Ghluais na Gearmailtich, an dèidh dhaibh an suidheachadh san Roinn Eòrpa a nochdadh, cha mhòr a h-uile aonad deiseil airson sabaid a ghluasad chun an ear.
  Anns an èadhar, chaidh aca air smachd fhaighinn air sgàth an àireamh de dh'innealan, agus an ME-309 ùr.
  Air 10 Iuchar, thòisich an ionnsaigh mu dheireadh ann an stiùireadh Vorozhen, agus bhon taobh a deas ...
  Thionndaidh an t-sabaid fiadhaich. Bha na Gearmailtich na bu làidire na bha iad ann an eachdraidh fìor, agus bha an USSR beagan na bu laige, a 'gabhail a-steach mar thoradh air crìoch a chur air taic-iasaid. Mar sin b' urrainn dha na Nadsaidhean briseadh tro loidhne dìon nan Sòbhieteach. Ged a tha e aig prìs àrd.
  Ann am batail, chaidh "Leòmhann" agus "Ferdinand" air adhart mar reithe-cathaidh. Bha an Sòbhieteach IL-2 air a dhearbhadh gu bhith na itealan ionnsaigh làidir, ach lughdaich àireamh mhòr de luchd-sabaid Gearmailteach a 'bhuaidh a bha e ga chleachdadh. Cha robh Focke-Wulf ach gu ìre a" coinneachadh ris na bha dùil. Ach armaichte gu math cumhachdach. Chan eil Yu-288 air a bhith mòr fhathast. Ach thionndaidh an Yu-188 gu bhith fìor mhath, mar bhomair nas adhartaiche.
  Gu math tric, bhris "Lion" sìos agus chaidh e an sàs, ged a bha e air a dhìon gu math air a 'chrann, agus gu math air an taobh. Ach bha an "Tiger" na inneal nas èifeachdaiche. Bha eagal air na Ruiseanaich roimhe. Air sgàth laigse an armachd taobh, dh'fhuiling am Panther call mòr bho ghunnaichean aotrom agus raidhfilean an-aghaidh tanca an Airm Dheirg.
  Chan eil "Ferdinand" glè mhath cuideachd ... Barrachd no nas lugha de ME-309 trodaiche le armachd cumhachdach agus barrachd maneuverable agus àrd-astar a 'fuireach suas ri dùil, ach thionndaidh e a-mach nach robh gu leòr coltach ris.
  B' urrainn dha na Gearmailtich briseadh troimhe chun an Don, ach dh'fhuiling iad milleadh mòr agus stad iad. Anns a 'cheann a deas, bha e na b' fhasa dhaibh, gu h-àraid bhon a bha iad comasach air iongnadh innleachdach a choileanadh le bhith a 'briseadh tron aghaidh.
  Cha b' urrainn dha na Gearmailtich soirbheachadh ann an stiùireadh Voronezh. Agus chaidh stad a chur orra. Anns a 'cheann a deas, ge-tà, b' fheudar don Fritz stad cuideachd le bhith a 'toirt a-steach bagairtean bho ionnsaighean taobh.
  Lean an t-sabaid air adhart chun an fhoghair. Agus as t-fhoghar, fhuair an t-Arm Dearg buannachdan.
  Air sgàth coileanadh dràibhidh nan tancaichean aca. Agus b" fheudar dha na Nadsaidhean a dhol air ais às na pìosan. Bha na blàran fiadhaich. Cha b" urrainn duine a bhuannachadh. Ach sa gheamhradh, chuir Arm Dearg nan Nadsaidhean beagan cuideam air na Nadsaidhean, gan putadh gu loidhne Kursk-Belgorod. Ghabh tancaichean ùra Gearmailteach pàirt anns na blàran: "Panther" -2 agus "Tiger" -2. Bha gunnaichean caliber 88 mm 71 aig gach carbad. Ach tha am Panther-2 nas lugha ann am meud turaid agus nas cumhainge, le cuideam ochd deug tunna nas lugha, ach dìreach beagan nas taine ann an armachd. Agus chuir na Gearmailtich einnseanan nas cumhachdaiche a-steach, agus bha na càraichean a 'ruith barrachd no nas lugha.
  Fhreagair an USSR le tancaichean T-34-85 agus IS-2. Ach bha armachd nan Gearmailteach fhathast na b' fheàrr. Agus tha an armachd aghaidh nas làidire. Agus tha càileachd an turais math. Bha an einnsean Panther-2 de 900 each-chumhachd gu math riarachail. Agus air an "Tiger" -2 chuir iad mìle each-chumhachd, a bha cuideachd a 'dèanamh an tanca gu math so-ruigsinneach. An seo chaidh an "Leòmhann" agus "Maus" a dhiùltadh leis an arm.
  Gu dearbh, tha tòrr cuideam ann, ach glè bheag de chiall. Ach as t-earrach bha na Gearmailtich fo thuil mar mastodons.
  Mu dheireadh chaidh aige air cinneasachadh an T-43-85 a leudachadh, ach bha an inneal seo fhathast na b" ìsle na na Gearmailtich. Thòisich am Fritz a 'faighinn tancaichean bhon t-sreath "E". An toiseach, "E" -100, a ghabh àite an "Maus". Le bhith a" cur an tar-chuir agus an einnsean ri chèile, lughdaich na Gearmailtich àirde an tanca le bhith a" sàbhaladh air a" chromag, agus rinn iad teannachadh air an dreach. Dh'fhàs an tanca na b' ìsle, na bu lugha agus na bu aotruime aig 130 tunna an àite 188. Rinn seo e comasach a luaths àrdachadh air an rathad gu 40 cilemeatair san uair, a bharrachd air air an rathad. Agus tha dìon a 'chàir air fàs eadhon nas fheàrr, mar thoradh air an leathad reusanta nas motha de na plèanaichean armachd.
  Tha an tanca seo, gu dearbh, tòrr nas practaigeach na an luchag. Agus nochd se e fhèin gu math ann am batail. Nas mòr air a ghealltainn mar an E-50. Cuideachd air an teannachadh leis an sgeama cruth. Coltach ri cuideam ris an Panther-2, ach le armachd nas tiugh agus le leathad reusanta agus sgàil-dhealbh ìosal. Ach fhad 's a bha dàil air a' chàr seo. Leis nach robh e gu leòr dha Hitler gun robh armachd cho tiugh ris an "Tìgear" -2 air a phlanadh anns an E-50, dh'iarr am Fuhrer dìon nas earbsaiche agus nas cumhachdaiche. Mar eisimpleir, tha taobhan leathad aig an E-100 còmhla ri sgiathan 210 mm a thighead, agus chan urrainn dhut a bhriseadh.
  Chaidh "Panther"-2 ùrachadh airson canan 88-mm le fad baraille 100 EL. Agus gu ruige seo tha e air obrachadh gu math.
  Anns a 'gheamhradh, b' urrainn dha na Gearmailtich cumail a-mach sa mheadhan agus na h-ionnsaighean a chuir air ais. Agus as t-earrach, thòisich am Fritz air an ionnsaigh anns a 'Chugais. Nochd an tanca "Lev" -2, nas aotroime na bha roimhe le suidheachadh an tar-chuir agus an einnsean ann an aon bhloca air beulaibh agus thairis. Gu dearbh, tòrr nas gluasadach, ach leis an aon armachd agus buill-airm. Agus "Tìgear" -3. Bha an tanca seo beagan nas dùmhail leis a 'chruth agus air a dhìon nas fheàrr, gu h-àraidh na taobhan 120 mm an aghaidh an 82 a bh' ann roimhe, fo na leòidean. Tùr cumhang, agus nas làidire ann an armachd. Ach, dh'atharraich armachd cuideachd gu 88 mm ann an 100EL. Rinn an gunna ùr dà chuairt dheug sa mhionaid an àite ochd, bha e na bu mhionaidiche agus na bu ghlice na an t-seann fhear. Nochd a 'chiad E-75 cuideachd, ach cha robh an càr seo cuideachd a' freagairt air an arm agus bha feum air a chrìochnachadh. Ro throm - còrr is ceithir fichead tunna, agus chan eil e air a dhìon gu math leis na taobhan.
  Ach co-dhiù, tha Fritz nas làidire, agus chaidh am prìomh bhuille a lìbhrigeadh air feadh an Volga gu taobh a 'Mhuir Caspian. Agus b 'urrainn dhaibh a bhriseadh tro dhìonan an t-Arm Dearg, agus gearradh dheth an Caucasus le tìr.
  Bha Stalin, ga lorg fhèin ann an suidheachadh èiginn, a 'bagairt tarraing a-mach às a' chogadh agus crìoch a chur air sìth air leth leis a 'Ghearmailt air teirm sam bith. Anns na Stàitean Aonaichte, bha ceann-suidhe eile ann an cumhachd mu thràth - Poblachdach!
  Agus thuirt e nach urrainn dhut a thoirt gu blackmail. Mar fhreagairt, thairg Stalin còmhraidhean Hitler, air cumhachan sam bith. Cha do mhothaich am Fuhrer seo.
  Bha ionnsaigh na Gearmailt soirbheachail; dh"fhosgail an Tuirc dàrna aghaidh ann an Transcaucasia.
  Gu litireil thuit a h-uile dad às a chèile. Agus a-nis tha na buidhnean Nadsaidheach mu thràth a" toirt ionnsaigh air Baku. Agus tha e coltach nach eil cothrom ann.
  Ach an seo tha ceathrar nighean-buidsich a 'sabaid airson a' bhaile Sòbhieteach.
  Bidh Natasha a" losgadh spreadhadh aig an Fritz, agus a" tilgeil grenade le a cas rùisgte, gràsmhor. A bhios a" leagail tanca Nadsaidheach.
  Tha bana-bhuidseach Komsomol ag èigheachd:
  - Glòir dhan Ruis!
  An uairsin bidh Zoya cuideachd a" losgadh, a" spealadh sìos nan Nadsaidhean. Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e tabhartas sgrios. Bidh an grenade a" bualadh air bratag Panther-2. Bidh an càr a 'tionndadh, a' bualadh air "Tiger" -2. Agus bidh an dà tanca a" spreadhadh agus a" sgoltadh.
  Bidh Zoya a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir do Stalin!
  Tha Augustine cuideachd a 'toirt seachad tionndadh. A 'losgadh sìos saighdear Wehrmacht. Agus le a chas rùisgte tilgidh e grenade air an nàmhaid agus a" fannachadh:
  - Air son glòir a' chomuinn !
  Agus Svetlana, is e seo nighean le falt fionn, mar a bhith a" tilgeil lemon le a sàil rùisgte, a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile.
  Bheir e tionndadh agus glaodh le deagh amas:
  - Glòir do dhùthaich mhòr an USSR!
  Agus tha na ceithir nigheanan uile a" sgreuchail aig mullach an sgamhanan:
  - Glòir do dhùthaich mhàthaireil an neo-bhàsmhor!
  Agus len casan rùisgte bidh iad a-rithist a" tilgeadh tiodhlacan sgrios. Le leithid de luchd-sabaid, tha misneachd a" fàs gum buannaich an USSR co-dhiù. Às deidh na h-uile, tha gaisgich cho gaisgeil agus sgileil aige!
  Ghlac na faisisteach an Caucasus, agus dhaingnich iad iad fhèin ... Ach tha ùine a 'ruith a-mach: tha 1946 a' tighinn. Agus chan eil Moscow fhathast air a ghabhail.
  Agus bidh Ameireagaidh a" sabaid ri Iapan agus chan eil i a" toirt seachad. Uill, an uairsin thairg Stalin a-rithist fois do Hitler air teirm sam bith.
  Dh'aontaich am Fuhrer, a fhuair cuideachd fiosrachadh bho fhiosrachadh gu robh na Stàitean Aonaichte mar-thà an impis boma atamach a chruthachadh, ri fois airson trì bliadhna. Ach mar chumha, feumaidh an USSR ùmhlachd a thoirt don Treas Reich ann an òr agus stuthan amh, a bharrachd air biadh. A bharrachd air an sin, thoir air ais a h-uile prìosanach cogaidh, agus gluais pàirt de uidheamachd factaraidhean armachd.
  Dh" aontaich Stalin ris a h-uile càil.
  Às deidh sin, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh mhòr air bhog ann an Afraga. Bha e soirbheachail, leis gu robh na Breatannaich na b" ìsle anns an àireamh de shaighdearan, agus ann an smachd agus càileachd armachd. Agus bha na Gearmailtich air am bacadh nas motha le bhith a" leudachadh chonaltraidh, an talamh agus gainnead rathaidean na bha saighdearan nan Caidreach an-aghaidh. Agus bha am mòr-thìr dhubh ron t-samhradh air a ghlacadh gu tur leis na Nadsaidhean.
  Anns a" gheamhradh, phut na Gearmailtich, còmhla ris na Seapanach, beagan Ameireaganaich anns a" Chuan Sèimh agus rinn iad milleadh mòr air na Yankees le bàtaichean-aigeann.
  Anns a' Mhàirt 1946, rinn na Gearmailtich an spreadhadh air Breatainn nas làidire, a' cleachdadh àireamh a bha gu mòr na bu mhotha de jets. Mar a thionndaidh e a-mach, tha bomair fhathast nas fheàrr na urchair ballistic, leis gu bheil an dàrna fear ro dhaor agus chan eil e ceart gu leòr.
  Bha cabhlach bhàtaichean-aigeann nan Nadsaidhean cuideachd a" nochdadh barrachd is barrachd. Bha iad gu mòr airson a' chùis a dhèanamh air na Gearmailtich le itealan, agus thòisich na Càirdean cuideachd a' sgrùdadh a' phròiseas co-rèiteachaidh. Agus aig an aon àm dh'fheuch iad ri ìmpidh a chur air Stalin an aghaidh ath-fhosgladh.
  Ach tha ceannard a h-uile àm agus sluagh air a bhith a 'feitheamh. Cha robh e airson na castan a thoirt a-mach às an teine a-rithist. A bharrachd air an sin, chaidh dàil a chuir air cruthachadh an itealain jet aca fhèin, agus gheall leasachadh tanca T-54 ùr gun toireadh e cus ùine. Seadh, chaidh aig na Nadsaidhean air riaghaltasan phupaidean a chruthachadh bho luchd-brathaidh ionadail anns na sgìrean còmhnaidh.
  Mar sin bha aig an arm Sobhietach ri sabaid an aghaidh milleanan de na seann shaoranaich aige. Agus chan eil sin ro mhòr.
  Bha, agus thuirt Iapan, anns a" chùis sin, nam biodh Stalin a" briseadh an t-sìthe, gum fosgladh i aghaidh anns an Ear Chèin.
  Mar sin b" urrainn dha na Gearmailtich ullachadh airson tìr muir-thìreach ann am Breatainn gun a bhith a" cur bacadh air. Fìor, bha duilgheadasan sònraichte ann: bha mòran chan e a-mhàin Sasannach, ach cuideachd saighdearan talmhainn Ameireaganach suidhichte anns a "bhaile. Gu ruige seo, bha na Stàitean Aonaichte a" sabaid sa mhòr-chuid aig muir, agus b" urrainn dhaibh saighdearan ann an Sasainn fhèin a dhaingneachadh.
  Dh'adhbhraich seo duilgheadasan. A bharrachd air an sin, bha cus itealain aig na Càirdean, a bha na b" ìsle ann an càileachd itealain - a" dèanamh dìoladh airson buannachd teicneòlais ann am meud.
  Mar sin, bha Dmitry Sokolovsky, a bharrachd air stailcean an aghaidh targaidean fearainn, cuideachd a 'sealg airson itealan nàmhaid. Agus ann am bruadar, bha e mu thràth ann an corp nighean bhrèagha!
  An seo thug am plèana ionnsaigh nighean i fhèin a-steach do smachdan an itealain. Seo an jet ME-262, an atharrachadh as ùire le sgiathan sguabte. Agus aig astar mòr a 'toirt ionnsaigh air targaidean adhair agus talmhainn.
  Bidh bòidhchead casruisgte Dmitry Sokolovsky na chorp nighean, gu socair a" dèiligeadh ri trodaiche. A 'fosgladh teine airson a mharbhadh le casan lom. Agus bidh plèanaichean Sasannach a" lasadh suas, Ameireaganaich air am bualadh a" tuiteam.
  Agus air taobh deas an Dimka àlainn, an nighean Arabella. A tha cuideachd na phìleat ace sgoinneil. Agus bidh e a" stiùireadh, a" cur air bhog sligean itealain mar neach-leantainn, mar Valkyrie le sgiath.
  Tha Dmitry Sokolovsky a" sealltainn a dhòrn dhi, a" slaodadh a cas rùisgte, chiseled girlish, agus ag èigheach:
  - Cùm e suas!
  Tha an nighean gu deònach a 'freagairt, a' sealltainn a dòrn mar fhreagairt:
  - Tha mar sin cùm!
  An seo tha bomair ceithir-einnsean a 'falbh gu Dmitry Sokolovsky. Bidh am Pìleat Terminator ga leagail le canain adhair 30mm, ag èigheach.
  - Is fheàrr aon sùbh-craoibhe a lìonadh na ceud radain, is fheàrr aon ghaisgeach a mharbhadh na mìle gealtach!
  Bidh Arabella a 'freagairt le bhith a' losgadh bho thaigh-cruinn anns an dòigh "baraille" agus ag èigheach:
  - Tha dà charaid beò math, ceithir nàimhdean marbh, eadhon nas fheàrr!
  Agus bho na buillean aice a" spreadhadh, mar sreath air a lìnigeadh - plèanaichean!
  Bidh Dmitry Sokolovsky a" giùlan fhiaclan geal-sneachda ann an gàire girlish. Agus losgadh a-rithist ...
  Tha e ag iarraidh seinn, rudeigin mìleanta.
  Is mise Superman Cruthaiche na Cruinne,
  Cho-dhùin mi gum bithinn a" riaghladh airson aoisean!
  'S mòran fo shàil mo chreuchdan,
  Gu fìrinneach, tha fios aig duine sam bith air an aisling!
  
  Cruthaich gu breagha agus fighe gu beairteach
  Am faod mi bratan-ùrlair radiant...
  Cò tha 'n dìoghaltas cruaidh cheannairc-
  Thèid clann Satan gu ifrinn!
  
  'S tha gaol aig a' chloinn orm len uile chridhe,
  Faigh a h-uile dad a tha e ag iarraidh chun navel!
  Chan eil ach aon duais air a thoirt seachad leis na britheamhan,
  Cò aig a bheil an inntinn cheart!
  
  Is toil leam tallaichean a thogail san fhànais,
  Aifreannan ann an cruinne-cè nì ....
  Ach cia cho borb, tha fios aig Dia,
  Tha e na thrifle dhaibh stad a chuir air snàithlean do bheatha!
  
  Bidh gibht, agus earradh dha,
  Gus nach bi duine gòrach a 'snàgail ...
  Is e trifle a th" ann a chruthachadh agus chan eil ùidh agam ann
  Leig leis an rùnaire coitcheann a bhith na tomato cuideachd!
  
  Bidh mi a" fighe lìon de reul-bhadan,
  Comasach air quasar a losgadh sìos bhon mheur bheag ...
  Chan eil feum agam air coinneal, deicheamh -
  Bheir mi duais don duine fhèin gu fialaidh!
  
  Bidh neo-bhàsmhorachd, 's an eideadh maiseach,
  Thig bean na bainnse thugad gu sìorraidheachd ...
  Bidh tu mar righ nan ard-uaislean,
  Agus gun bhriseadh sam bith, cunntas nèamhaidh anns na preasan!
  
  Tha harems agus seraglios nan rud beag,
  Dìreach iarr air Dia ...
  Ach feumaidh daoine an sonas fhèin a dhèanamh,
  Agus na dèan èigheach, a-mhàin: A Thighearna sàbhail!
  Leis a h-uile facal, thuit cuideigin air a shèideadh suas no air a losgadh sìos. Agus ruith an Arabella àlainn, a 'crathadh a casan rùisgte, còmhla ris agus a' cluich le a corragan rùisgte, a 'putadh air innealan-losgaidh nan gunnaichean adhair. Agus cuideachd a 'faighinn ...
  Mar sin loisg iad air innealan sabaid agus itealaich air ais.
  Tha Arabella a" faighneachd do Dmitry, bòidhchead casruisgte le cìochan eireachdail agus cnapan sòghail:
  - Tha thu nad nighean sheunta ... bha mi an-còmhnaidh ag iarraidh a bhith coltach riut!
  Bidh an nighean stormtrooper-wunderkind gu deònach a" freagairt:
  Agus tha mi a 'guidhe gum b' urrainn dhomh a bhith dìreach mar thusa! Ged a...
  An uairsin thuig Dmitry Sokolovsky gu robh e a 'bruidhinn neòinean. Agus san fharsaingeachd, ciamar a tha fear a 'strì ri bhith coltach ri boireannach?
  Ach, cha do chaill Arabella a ceann agus chuir e a-mach aphorism neo-bhàsmhor:
  - Is fheàrr a bhith na boireannach na boireannach!
  Dh'aontaich Dmitry Sokolovsky:
  - Chan e duine a th" anns a h-uile duine ann am pants, chan e boireannach a th" anns a h-uile duine ann an sgiort!
  Chrath Arabella a ceann agus thuirt i:
  - Tha e nas fhasa ceud boireannach a mhealladh na aon aisling seductive a thoirt seachad!
  A-cheana aig a 'phort-adhair, bha an dithis nighean a' pògadh agus a 'pògadh - cho tarraingeach' sa tha iad. Chuir iad beagan dragh air a chèile, shuath iad na cnapan sgàrlaid aca, còmhla ri bilean cho soilleir ri peatalan ròs. Dè cho math 'sa tha e a bhith a' caoidh corp boireannaich.
  Ach chan eil ùine ann airson brùthadh gu sònraichte - feumaidh sinn cabhag a dhèanamh gu itealan ùr. Agus a-rithist cuir stailcean adhair air Sasainn. Gus an tèid an Leòmhann Breatannach a chuir fodha mu dheireadh!
  An seo, a bharrachd air targaidean adhair, is e an obair as fheàrr le Dmitry Sokolovsky sgrios tancaichean. Thoir ionnsaigh orra bhon adhar. Is e targaid sònraichte tarraingeach don Tortila inneal anns a bheil cuideam ceithir fichead tonna! Dìreach uilebheist - uilebheist dha na h-uilebheistean!
  Ach, tha sreath E-100 aig na Gearmailtich mar-thà ann an seirbheis, rudeigin mar am Maus, ach le cruth nas dùmhail, sgàil-dhealbh nas ìsle agus nas aotroime. Dh" fhaodadh an inneal ùr astar gu leòr a leasachadh mu thràth airson sabaid.
  San fharsaingeachd, smaoinich Dmitry Sokolovsky gu inntinn na tancaichean ùra den t-sreath "E", deiseil airson a 'Chèitein 1945. Le cruth a "bhogsa gèar air an einnsean fhèin: squat, le stocan fada.
  Tha an inneal as mòr-chòrdte "E" -50 coimeasach ann an cuideam agus armachd ris an "Panther" -2, ach mòran nas ìsle ann an sgàil-dhealbh, agus nas tiugh, gu sònraichte air na taobhan le armachd leathad. Tha an dà chuid "Sherman" agus "Churchill" agus "Pershing" fada bhon inneal Gearmailteach seo anns na feartan innleachdach agus sabaid aca.
  Agus nuair a nochdas i air an raon-catha, cha bhith i dìreach co-ionann!
  Agus tha iad mar-thà deiseil agus "E" -50, agus "E" -75. Tha an dàrna inneal le gunna 128 mm dìreach na mhìorbhail air togail tanca. Dè cho gòrach nach bi eadhon "Tortilla" a 'coimhead gu leòr.
  Agus seo an gaisgeach casruisgte Dmitry Sokolovsky mu thràth anns an tanca, còmhla ri sgioba nighean bhrèagha. Gu h-iongantach, tha "E" -100 air atharrachadh gus gluasad eadhon fon uisge. Seo carbad le sìobhragan, is e Dmitry Sokolovsky an còigeamh fear ann, agus bidh ceathrar nigheanan le cluasan biorach a 'dàibheadh a-steach do thiugh a' Chuain Siar. Agus bidh e a 'seòladh an sin, a' gearradh uachdar na mara, is e bàta-tumaidh a th 'ann air slighean.
  Feumaidh tu a dhol tarsainn air an t-Sianal aig a" phuing as cumhainge. Leum a-mach chun chosta, giùlan rùsgadh agus till air ais.
  Eh, bha fios aig sàr-eòlaiche na Gearmailt mar a chruthaicheadh e sàr eisimpleirean de smaoineachadh armachd. Mar eisimpleir, tancaichean gluasad talmhainn. Cha robh an cruth riaghaltais deamocratach èifeachdach don Ghearmailt. Dè an èiginn a tha air èirigh anns na bliadhnachan mu dheireadh? Mar sin chaidh a h-uile seòrsa de luchd-ceannairc agus eilthirich timcheall! Agus cò as coireach? An toiseach, laigse nan ùghdarrasan!
  Ach a-nis tha an càr aca le dà ghunna a" leum a-mach à doimhneachd na mara.
  Bidh Dmitry Sokolovsky, a thàinig gu bhith na nighean ann am bruadar, le cuideachadh bho chorragan rùisgte a ghàirdeanan ìosal, a" losgadh shligean briste aig gunnaichean bataraidh cladaich Shasainn. Tha an Sasannach air a thilgeil nas àirde agus air a thionndadh bun os cionn.
  Tha seo dha-rìribh chic iomlan!
  Airson adhbhar air choireigin, chaidh òran Ruiseanach tro cheann Dmitry Sokolovsky:
  - Bliadhna mharbhtach, cha chreid thu mi - mìle naoi ceud ceithir fichead 's a naoi ! Tionndaidhidh an diabhal le adhaircean òir, trì naoinear bun os cionn!
  Agus an uairsin, ann am pearsa nan saighdearan Nadsaidheach, chaidh na deamhan a-steach do thalamh Shasainn. Seo elf orains mar lupanet bho ghunna trom 128-millimeter.
  Agus thog spreadhadh teilgean trithead cileagram buncair nàmhaid suas gu speuran ifrinn.
  Le cuideachadh bho chorragan lom de chasan chiseled, bidh Dmitry Sokolovsky a 'bròg bhon ghunna ghoirid aige, agus a' coimhead air na caileagan. Dè cho breagha "s a tha iad anns na bikinis skimpy aca. Chan e nighean, ach dìreach mìorbhail de nàdar. Mar sin tha thu airson gaol a dhèanamh leotha ... Chan e, chan eil Karl Marx fhathast buileach ceart. An seo tha nàdar boireann ann, agus feòil nighean sheunta, ach tha e fhathast a" tarraing air boireannaich. Dha na cuirp bhrònach, shoilleir aca.
  'S e tuathanach 'na chridhe, agus mar sin mairidh e 'na thuathanach gu bràth, ge b'e dè an buaireadh a bheireadh dànadas neo-thruaillidh air.
  Agus an seo, ann an leth-chadal coiseachd is bruadar, tha e cho tlachdmhor... Tha thu a" smaoineachadh nad mhac-meanmna torrach air buaidh an Treas Reich...
  Chan eil e deireannach fhathast, ach tha e a" faighinn ann!
  An seo bidh thu a" losgadh air na bataraidhean, agus bidh nighean le falt gorm a" dòrtadh uisge bho ghunna-inneal, a" cur às do na saighdearan-coise Sasannach. Bidh daoine dubha marbh a 'tuiteam, bidh iad a' dòrtadh an aon rud, mar gheala, fuil scarlaid. Is e cogadh suidheachadh nàdarra an duine ...
  No, mar a thuirt aon fheallsanaiche: tha e nas duilghe sabaid na anail a tharraing, ach tòrr nas nàdarra!
  Gu inntinneach, tha nigheanan gu math dèidheil air a bhith a" cleachdadh an òrdagan fada, gràsmhor nuair a bhios iad a" losgadh. Uill, chan eil e gu diofar dè an dath a th" air a" chat, fhad "s a ghlacas e luchagan. Mar sin tha e a thaobh nigheanan - chan eil e gu diofar dè na pàirtean den bhodhaig, fhad "s a tha iad brèagha.
  Seo gaisgeach elf le peilear ceart air a reubadh far tùr beag "Churchill".
  Cha do rinn Dmitry Sokolovsky gu cinnteach, bha miann ann òran a dhèanamh, agus stiùir an stoirm trooper an luaidh;
  Bhruadair mi bhon chreathail gu bhith na shaighdear cruaidh,
  Plèanaichean itealaich agus losgadh ...
  No 's dòcha balach cabin agus spùinneadair mòr,
  Ged nach eil annad ach mèirleach aig muir!
  
  Bha mi airson a bhith ann an cùisean armailteach - dhomh balach,
  An aithne as cumhachdaiche a tha aig ...
  Feumaidh tu ionnsachadh sabaid chan ann bho leabhar,
  Rud eile, fàsaidh tu gòrach mar mhathan!
  
  Leugh mi nam òige mu dheidhinn corsairs ruith,
  Mu bhòrdadh agus leuman biorach ...
  Ged a dh" fhaodas tu fulang leis na coimiseanairean,
  Ach geilt, tha 'n gille as a lamh !
  
  Na tha thu ag iarraidh, gheibh thu an-còmhnaidh
  Tha gnìomhachas sam bith an-còmhnaidh ag argamaid ...
  Agus tha a" ghrian cuideachd a" deàrrsadh air an spùinneadair,
  Agus mura h-eil an stoirm na dhuilgheadas cuideachd!
  
  Tha, tha a' chroich cuideachd a' bagairt,
  Bidh an neach-ceannairc an-iochdmhor a" cur sìos an sgafall...
  Agus chan fhaigh an robair àite ann am pàrras,
  Tha ifrinn a" feitheamh ris anns an fho-thalamh!
  
  Nuair a ghlac iad mi gu Iosa
  Gu mì-fhortanach, rinn mi iarrtas ...
  Ghèill mi, tha mi a" gabhail aithreachas don bhuaireadh gràineil,
  Nigheanan ag iarraidh, càraichean dathte ...
  
  Fhreagair Dia : Nach 'eil maitheanas air 'ur son,
  Agus chan eil ach Satan a 'feitheamh ...
  Bhuail am fear gu bàs gun dàil,
  Agus roilig an ceann far a" bhloc gearraidh!
  
  Agus tha mi ann an ifrinn, ach fios agad nach eil mi a 'fulang,
  Faodaidh tu cuideachd vodca òl le deamhan ...
  Agus a-nis tha mi a" slugadh an deoch sin gu blasta,
  A tha air a nighe sìos le cèic agus geama!
  
  Yeah chan eil anns an àite seo ach spùinneadairean,
  Tha deamhan ann - iseanan le brag ...
  'S ann mar so a bha 'n dìoladh,
  Champagne, fìon, barbecue sa mhadainn!
  
  Dh' fhan mi ann an ifrinn coig ceud linn,
  Ach an seo thig an t-Iosa Mòr ...
  'S a chriochnaich ifrinn gun amharus,
  Bha san fho-thalamh ann an sonas - a-nis falamh!
  Ann an ifrinn tha mi nis a' fulang gu mòr,
  Tha, tha e ro fhadalach aithreachas a dhèanamh ann an ifrinn ...
  Bha mi airson aodach eireachdail le boireannach,
  Cha robh fios agam gum bithinn ann an ifrinn an-diugh!
  
  Mar sin leasan do spùinneadairean eile
  Beò gu h-onarach, bidh thu nad amasan ...
  Ged, mo thruaighe, tha an tuarasdal ìosal,
  Ciamar as urrainn dhuinn briseadh saor bho fheum slabhraidhean?
  Òran math agus sàr shabaid... Tha iad air an uidheamachd sabaid aca a luchdachadh sìos agus a" tilleadh. Dh'èigh na sìobhragan còmhla ri chèile:
  - Gu'm biodh am feachd leinn !
  A-rithist, tha tanca mòr, ùr-nodha a 'dol gu muir. Agus doimhneachd eu-domhainn, gun a bhith a" cur bacadh air càr a" ruith air hydrogen peroxide.
  Mar a tha na Gearmailtich ag ullachadh airson a dhol air tìr ann am Breatainn, fhad 'sa tha Stalin a' reamhrachadh a lotan. 'S e Ògmhios a th' ann mu thràth... Thathas a' dèanamh deuchainn air tancaichean cladhach, a thathar an dùil a bhith a' cladhach tunailean fon t-Sianal agus a' dol a-steach do phrìomh-bhaile Bhreatainn.
  Dhìrich caileagan bòidheach ann am bikinis sgarlaid is gorm a-steach do tanca gunna-inneal cladhach, coltach ri leumadair. Thionndaidh iad air an dàrna gèar, agus chaidh an càr gu rèidh a-steach don talamh. Armachd ùr a dh'fhaodadh briseadh tro loidhne dìon sam bith. Ghluais na gaisgich boireann eireachdail na luamhan len corragan rùisgte, a" draibheadh an tanca.
  Agus dè an seòrsa figearan a tha aig na caileagan, agus cìochan eireachdail, is gann gun robh iad a" còmhdach bikinis. Faodaidh tu coimhead orra airson uairean. Agus cò am fear as fheàrr san arm? Gu dearbh, nighean.
  Ach tha luchd-saidheans an Treas Reich a 'leasachadh chan e a-mhàin aonadan gluasad talmhainn, agus uidheam iarainn eile. Anns na campaichean bàis, tha dotairean ag obair air cruthachadh gaisgeach - fear san àm ri teachd. A-nis, ma tha gine radan air a thar-chuir a-steach do chorp an duine? No cockroach? Dè an ìre a dh" èiricheas na feartan sabaid aige?
  Agus tha cuid de sheòrsan uilebheistean ann mu thràth airson cogaidhean, a bharrachd air gaisgich zombie. Tha an fheadhainn mu dheireadh air a bhith ann airson grunn bhliadhnaichean. Faodar neach sam bith a thionndadh gu bhith na zombie. Ach bha na feartan sabaid aca amharasach - ro gòrach. Chan eil iad a 'fìreanachadh cosgais an cruthachadh agus faodaidh iad teine fhosgladh air na saighdearan aca fhèin.
  Mar sin cha deach na h-aghaidhean zombie gu mòr-chinneasachadh. Ach air an làimh eile, faodar luchd-obrach le sgilean ìosal a dhèanamh bhuapa agus, mar eisimpleir, faodar na h-itealain agus na gliders as sìmplidh a thoirt gu buil. Chaidh mòran de ghleadairean ullachadh airson a dhol air tìr ann am Breatainn.
  Ach tha armachd dìomhair, sònraichte ann cuideachd: discos! Rud nach gabhadh ath-aithris anns an aonamh linn air fhichead. Leasaich an luchd-saidheans as fheàrr anns na campaichean cruinneachaidh buill-airm aig an robh feartan sònraichte. Tha an astar air ruighinn trì no ceithir astaran fuaim mar-thà, ach nas cudromaiche, le taing don laminar jet, thionndaidh na diskettes gu bhith so-leònte do ghàirdeanan beaga.
  Agus b 'urrainn dhaibh fhèin càraichean a losgadh sìos san adhar - co-dhiù le bhith a' ramming.
  Agus a-rithist, bha Dmitry Sokolovsky a 'riochdachadh na caileagan aig an stiùir air an diosg. Ann an arm an Treas Reich - bha boireannaich tearc. Ach nad aislingean, carson nach riochdachadh thu na nigheanan. Le stoidhlichean fuilt ioma-dathte, caol, lùth-chleasachd, busty le co-dhiù aodach, no gu tur rùisgte!
  O, ma bha an saoghal gu lèir air a dhèanamh suas de chlann-nighean a-mhàin, agus b 'e Johann an aon fhear. Agus ciamar a thionndaidheadh e an uairsin?
  Radiant Charlotte air diosc, a 'gàire, agus a falt ruadh a' sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian. Abair aodann òg, làn-ghnèitheach a th" innte, agus ciste dhronnach, sliasaid thana le cnapan cumhachdach, farsaing. Tha na pants aice tana mar snàithlean, agus leigidh iad leat na seunan girlish uile fhaicinn!
  Agus tha an diosc fhèin coltach ri sàsaichean itealaich ainmeil. Tha e ag èirigh gu dìreach, cha mhòr sàmhach... Inneal mòr agus daor. Nuair a gheibh thu astar, bidh sruthan adhair cumhachdach a 'sruthadh timcheall air - comasach air an dà chuid peilearan agus sligean a leagail. Mar sin, tha an diosc ann an gluasad so-leònte.
  Fìor, tha rud beag ann an seo: chan urrainn don t-saucer itealaich fhèin losgadh nas motha, ach ... An toiseach, tha an diosc comasach air itealan nàmhaid sam bith a reubadh. Agus leis an astar, chan urrainn dha aon inneal itealaich teicheadh. San dàrna h-àite, le bhith a" tionndadh a" chidhe, faodaidh tu pròiseict boma fo smachd rèidio a thilgeil a-mach agus an targaid a bhualadh! Agus an uairsin tionndaidh air ais air ...
  A bharrachd air an sin, tha leasachadh air diofar sheòrsaichean de luchd-tilgeil giùlan air tòiseachadh mar-thà, leis a bheilear an dùil sàsaichean itealaich uidheamachadh. Tha thu ag ràdh sgoinneil! Ach cò aig a tha fios dè a tha comasach air faisisteachd, an dèidh dha uimhir de ghoireasan den phlanaid Talamh a shlugadh.
  Is e an siostam smachd discolet am fear as ùire le cuideachadh bho luing gàirdeachais. Tha e a" dol fo dheuchainn sabaid. Tha Breatainn agus Ameireagaidh fhathast làidir ann an itealain, agus carson nach eil an "itealaich itealaich" a" dèanamh raointean adhair an nàmhaid nas taine?
  Tha Charlotte cho breagha, prìomh-bhaile na luinge seo. Tha an sgioba air a dhèanamh suas de chòignear nigheanan. Bidh iad an dara cuid nan suidhe ann an cathraichean, no a 'leum suas, a' tarraing an casan lom, dath seoclaid bho losgadh grèine. Bidh an corragan rùisgte a" laighe air na bataichean gàirdeachais. Leis cho eireachdail "s a tha e, bidh na h-ìnean peantaichte, eireachdail ann an cumadh a" deàrrsadh, bidh na veins a "ruith air a" chas ìosal fon chraiceann tana.
  'S e sgioba nighean an rud a tha fear òg a tha ga lorg fhèin san arm a' bruadar air. A bheir buaidh agus deagh fhortan.
  An seo thog am plèana diosc astar agus ràinig i cladaichean Bhreatainn le astar iongantach. Agus às a h-uile àite tha e a" reithe a" chiad triùir luchd-sabaid Sasannach a ghlac an soitheach-itealaich air an t-slighe. Laminar jet a 'leagail sìos càraichean an ìmpireachd leòmhann. Bidh an fheadhainn, a 'call an sgiathan, a' tuiteam sìos.
  Tha Charlotte ag ràdh le sealladh riaraichte:
  - A leithid uamhasach agus uamhasach ... chan eil mi uamhasach agus a" caitheamh makeup!
  Agus tha e a" cur air bhog mar fhreagairt do dh" oidhirpean an luchd-sabaid Sasannach ùr spògan ionnsaigheach a losgadh!
  Agus a-nis bidh an soitheach-itealaich a 'dèanamh tionndadh-U agus a' smeuradh an itealan ionnsaigh Ameireaganach R-51, nach eil air a chuideachadh le lannsaichean rocaid no ochd gunnaichean inneal. Tha e fhathast na chumhachd mòr.
  Bha an nighean casruisgte Dmitry Sokolovsky den bheachd gu robh na h-Ameireaganaich gòrach às deidh a h-uile càil, gun deach iad a-steach don chogadh leis a" Ghearmailt. Mar sin chluich iad a-mhàin ann an làmhan an USSR. Cuidich do nàmhaid as miosa. Ach dh" fhaodadh iad a bhith air dèiligeadh ris an Ruis le làmhan Gearmailteach!
  Agus a-nis tha plèana diosc do-ruigsinneach a" sgrios na h-itealain aca gu lèir. Agus tha seo gu math dona do Bhreatainn.
  Agus tha e eadhon nas miosa dha Ameireagaidh. Às deidh dha druim Bhreatainn a bhriseadh, bidh e comasach feuchainn ri dhol thairis air a" chuan.
  Tha Charlotte, boillsgeach le sùilean emerald, ag fhuaimneachadh ann an seinn agus ann an rann:
  - Tha sinn coltach ri seabhagan, ag èirigh suas mar iolairean ... Cha bhith sinn a" bàthadh ann an uisge, cha bhith sinn a" losgadh na theine!
  Tha am blonde sgoinneil Gertrude a" freagairt le:
  - Dè pian, dè pian ... A 'Ghearmailt an aghaidh Bhreatainn - ceud - neoni!
  Faodaidh diosc itealaich airson ùine mhòr. Cha deach dìomhaireachd an einnsean aige fhuasgladh anns an aonamh linn air fhichead. Is e dìreach stòr cumhachd an t-siùcair itealaich a tha uamhasach - faodaidh tu itealaich gu New York. Agus tha na gluasadan cho briste, mar gum biodh an inneal gun inertia.
  Nach tèid trodaiche no bomair a ghlacadh, tha e na chèic na dhuslach.
  Agus an uairsin tòisichidh bomaichean a" tuiteam air Lunnainn, a thèid a leigeil às an fheadhainn as ùire, Gearmailteach gun earball. Agus tha e gu math èifeachdach.
  Air 22 Ògmhios, 1945, thàinig na Gearmailtich agus na Seapanach air tìr ann an Astràilia. Seo seòrsa de dh" èideadh airson an ionnsaigh a tha ri thighinn air Breatainn. Agus bha am plèana diosc ag itealaich eadhon an sin.
  Bho chabhlach Bhreatainn chan eil ann ach adhaircean agus casan. Nochd na Gearmailtich ann an riochdachadh sreathach de bhàtaichean-aigeann aon-suidheachain. Bidh iad a" dol fodha bhàtaichean Sasannach, fhad "s a tha iad fhèin cha mhòr eadar-dhealaichte anns a" cholbh uisge.
  Agus torpedoes a tha ag amas air fuaim, no teas ... Dè a-mhàin nach eil aig na Gearmailtich! Bidh an luchd-saidheans as fheàrr bho air feadh an t-saoghail, aig gunpoint, ag obair fon Treas Reich. Agus feumaidh iad a bhith ag obair gu cruaidh, a 'neartachadh cumhachd na Gearmailt.
  Cho gràsmhor, tha E-10an beaga le sgàil-dhealbh ìosal a" gluasad ann an Astràilia, agus tha an sgioba nan laighe. Tha iad, a dh'aindeoin an cuid cuideam ìosal, coimeasach ris an Churchill a thaobh armachd agus armachd, ach aig an aon àm mòran nas luaithe agus nas fhasa a ghluasad. Agus ann an leithid de chàr shocraich na caileagan sìos.
  Bidh càraidean a" laighe sìos agus a" cumail smachd air na tancaichean, a" gearradh sìos an sgum Sasannach!
  
  MU THUGAIBH AN BASGACH MARCEL
  Rinn an neach-siubhail ùine Natasha Belaya eadar-theachd gun fhiosta cuideachd. Ghabh an Luftwaffe truas ri pìleat òg, agus thog e lìon cumhachd e nuair a bhuail e gu tubaisteach bho dhroch obair theicnigeach. Agus feumaidh e tionndadh a-mach gur e Hans-Joachim Marcel a bh" ann, leis an robh grunn chlàran itealain. Nam measg chaidh trì fichead sa h-aon itealan a losgadh sìos ann am mìos, agus seachd itealan deug ann an latha. Agus a 'chiad phìleat Gearmailteach a chaidh thairis air a' chnap-starra de cheud gu leth itealan sìos.
  A bharrachd air an sin, chaidh na choilean e a dhearbhadh leis na Breatannaich, agus cha do loisg duine air uimhir de phlèanaichean Allied.
  Mar sin shàbhail Natasha Belaya pearsantachd gu tur air leth a shabaid fìor bhlàran agus a thàinig gu bhith na fhìor iongantas. Ach bhiodh e coltach nach urrainn eadhon a leithid de shunnd iongantach cùrsa a" chogaidh leis fhèin atharrachadh.
  Ach chan ann dìreach mu dheidhinn meud a tha e, tha e cuideachd mu dheidhinn càileachd. Ach chaidh aig Marseille air an itealan a losgadh sìos le Montgomery fhèin, agus bhàsaich an seanailear ainmeil Sasannach. Dh'adhbhraich seo fàilligeadh Operation Torch, a chaidh a chuir dheth gu bràth. Dìreach mar a thàinig na h-Ameireaganaich air tìr ann am Morocco. A tha cuideachd glè chudromach. Ach as cudromaiche buileach, Hitler bha e comasach a 'faireachdainn gu bheil faisg air Stalingrad bha na Ruiseanaich a' dealbhadh oilbheum bho thaobh agus a 'stiùireadh a ghabhail ceumannan dìon. Mar thoradh air an sin, chòmhdaich am Fritz puingean lag agus b" urrainn dhaibh an ionnsaigh Sòbhieteach a chuir air ais aig deireadh na Samhna.
  Agus mar sin chùm iad a-mach aig Stalingrad agus air an Volga. Sheall eòlas gnìomhachd Rzhev-Sychov, nuair a bha na Nadsaidhean deiseil, gun robh iad comasach air cuir às do oilbheum nan saighdearan Sòbhieteach a bha nas àirde na an àireamh.
  Thòisich na Breatannaich air adhart nas fhaide air adhart, nuair a bha saighdearan Rommel deiseil airson an ionnsaigh a chuir air ais. Agus thill Rommel fhèin bho shaor-làithean. Mar thoradh air an sin, mhair ionnsaigh Bhreatainn còig latha deug agus chaidh a chuir às le call mòr.
  
  A dh'aindeoin 's gun robh na Gearmailtich a' cumail an aghaidh, Hitler dh'ainmich cogadh iomlan agus gluasad. Mheudaich cinneasachadh armachd anns an Treas Reich gu mòr. Agus tha creach adhair le caidreabhaich air a dhol sìos gu mòr. Thòisich Fritz air feachdan a chruinneachadh airson oilbheum ùr.
  Chaidh Marseille thairis air an àireamh de itealain sìos ann an trì cheud, agus b" i a" chiad phìleat agus gaisgeach den Luftaffe a fhuair Crois Ridire na Croise Iarainn a-rithist le duilleagan daraich airgid, claidheamhan is daoimeanan. Agus sa Ghearran 1943, ràinig an àireamh de phlèanaichean a chaidh a losgadh sìos le Marseille còig ceud, agus fhuair e duais sònraichte aontaichte airson an turas seo: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. A bhith mar a" chiad neach a gheibh an òrdugh seo.
  Thàinig Marseille gu bhith na fhìor uirsgeul agus bha eagal oirre mar theine. Is dòcha eadhon nas làidire na lasraichean.
  Anns an Dùbhlachd, mu dheireadh chaidh Stalingrad a thoirt fo smachd na Gearmailtich. Agus thòisich na Nadsaidhean air oilbheum ùr ullachadh. Bha an dà chuid na Tìgearan, na Panthers, agus na Ferdinands gu bhith a 'gabhail pàirt san ionnsaigh. A" cleachdadh saothair à Afraga agus saothair phrìosanaich, Iùdhaich nam measg. Chan eil an Treas Reich fhathast air bagairt an cogadh a chall, agus cha deach na h-Iùdhaich a chuir às gu mòr. Agus tha sin a" ciallachadh barrachd luchd-obrach. Agus thathas a" dèanamh tancaichean, agus plèanaichean, agus uidheamachd eile.
  Chuir Breatainn agus Ameireagaidh na breicichean air a" chogadh an aghaidh an Treas Reich. A bharrachd air an sin, fhuair bàtaichean-aigeil iad gu mòr. A bha a" sealg ann am pacaidean de mhadaidhean-allaidh agus a chaidh mòran shoithichean fodha.
  Dhaingnich Hitler cuideachd Rommel le tancaichean agus itealain. Agus mar sin chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air bhog san Èiphit aig deireadh a" Ghiblein. An turas seo nas soirbheachaile, agus mar thoradh air, chaidh na saighdearan Sasannach a chuir fodha gu tur. Agus b' e call uabhasach a bh' ann dha ìmpireachd nan leòmhann.
  Chaidh saighdearan faisisteach a-steach do Palestine agus bhris iad troimhe gu Iorac. Agus aig an aon àm ghabh iad smachd air Canàl Suez. Agus chaidh iad air adhart, a 'glacadh Kuwait. Agus tobraichean ola eile. Agus bha e gu math ionnsaigheach agus fionnar.
  Agus aig deireadh a 'Chèitein, thòisich ionnsaigh Wehrmacht air an Volga, le adhartas gu deas.
  Dh"fheuch na Nadsaidhean ri briseadh troimhe gu Muir Caspian agus Astrakhan a ghlacadh. Anns a 'chùis seo, thagh Hitler an stiùireadh as so-leònte don Arm Dearg agus an fheadhainn as èifeachdaiche.
  Ghabh an tanca "Lion" pàirt anns na blàran cuideachd. Ach cha do nochd an inneal seo, le cus cuideam de naochad tunna, ro mhath. Agus chaidh a diùltadh. Ach cha robh Focke-Wulf dona nas motha. Agus aig deireadh an Ògmhios, ràinig Marseille an aghaidh an ear. Bha a choltas coltach ri comet a" dol seachad. Agus chaidh mòran de phlèanaichean Sòbhieteach sìos. Ro dheireadh an Iuchair, thug Marseille an àireamh de phlèanaichean sìos gu mìle agus fhuair e airson seo Grand Cross of the Iron Cross, duais a bha roimhe glèidhte a-mhàin airson Hermann Goering, airson na Frainge agus nach robh airidh air. Tha Marcel na ghille gu math sabaid, agus bha Hitler ga ghràdh. Thionndaidh a leithid de phìleat gu bhith: dìreach rud nach gabh a thuigsinn.
  Chaidh na Nadsaidhean gu Muir Caspian, a 'gearradh dheth an Caucasus air tìr. Agus ghabh agus dh"fhosgail an Tuirc dàrna aghaidh ann an Transcaucasia. Agus dh'fhàs an t-Arm Dearg eadhon nas duilghe.
  Agus thòisich na Gearmailtich air gluasad air adhart air oirthir a 'Mhuir Caspian. Agus thàinig na Nadsaidhean air adhart gu math soirbheachail. Agus ro dheireadh an t-Sultain, bha na Gearmailtich mar-thà air a dhol a-steach do chrìochan Azerbaijan. Agus an sin thòisich sabaidean mar sin air goil.
  Dh'òrdaich Stalin a dhol air adhart anns a 'mheadhan, a' tilgeil a h-uile feachd an sin ... Fhuair na Gearmailtich eadhon air putadh air ais, gu cinnteach a 'briseadh tron aghaidh. B" fheudar do na Nadsaidhean an oilbheum a chuir dheth airson ùine, agus feachdan ùra a thilgeil dhan bhlàr. Ach thug an uachdranas anns na feachdan buaidh.
  Chuir na Nadsaidhean às do dh" ionnsaigh nan saighdearan Sòbhieteach, agus lean iad orra a" gluasad air adhart anns a" Chugais sa gheamhradh. Agus chleachd iad an itealan jet as ùire, modalan ùra.
  Agus tha Marseille mu thràth air a dhol thairis air dà mhìle itealan sìos. Airson an deach duais ùr a thoirt dha le rionnag daoimean de Chrois Ridire na Croise Iarainn, le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus faisg air Baku tha a leithid de bhlàran ann mu thràth, gu math an-iochdmhor.
  Sheall an t-sabaid nach eil boireannaich idir nan ceangal lag agus gu bheil fios aca mar a bu chòir dhaibh sabaid gu math. Agus aig an aon àm a 'giùlain nas lugha de chall na fir. Bha na gaisgich cuideachd a" sabaid anns na saighdearan-coise, a" slaodadh an casan rùisgte air gainmheach teth Fàsach an Sahara. Agus rinn e smachd air na tancaichean. An dèidh deuchainn a dhèanamh air an "Tiger", ann am batail le Breatainn.
  Ach, tha caileagan Sòbhieteach air an SU-100 cuideachd a 'sabaid gu math.
  Ged a tha coltas gu bheil suidheachadh na Ruis gun dòchas. Ach tha na gaisgich, còmhla ri Ealasaid, a 'sabaid mar iolairean.
  Bidh Ekaterina a" bruthadh an luamhan le a òrdagan rùisgte. A" cur projectile a tha a" tolladh a" chàr Nadsaidheach E-50 a-steach don taobh agus a" rughadh:
  - Air son a' chomuinn mhoir dearg agus chorrach !
  Bhuail Elena an canan cuideachd le bhith a" cleachdadh a cas lom, mhìn. Bhuail i gu ceart an tanca nàmhaid.
  Rinn an nighean gàire:
  - Airson mo Ruis àlainn!
  Thuirt Euphrasia gu làidir, a 'stiùireadh teine le deagh amas:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh chasan rùisgte, chiseled.
  Tha an inneal Sòbhieteach gu math làidir agus a 'sabaid. Agus tha e a" losgadh gu math.
  Tha an SU-100 comasach air an E-50 a thoirt a-steach don taobh. Ach bidh na caileagan eadhon a 'briseadh tro a h-aghaidh, a' faighinn a-steach gu tàladh no deireadh-gu-deireadh. Agus gheàrr iad tro mheatailt.
  Loisg Ealasaid air an nàmhaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus rinn e gàire:
  - Bhon t-sruth gorm ...
  Loisg Ekaterina cuideachd, an turas seo a" putadh an luamhan le a nipple scarlet agus a "fuarachadh:
  Tha an abhainn a' tòiseachadh...
  Chuir Elena, a 'gàireachdainn gu làidir agus a' sgàineadh, a-mach:
  Uill, tha an càirdeas a 'tòiseachadh ...
  Agus bhrùth i cuideachd an luamhan le a sàil rùisgte.
  Rinn Euphrasia co-èigneachadh, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Le gàire!
  Tha na caileagan ag obair air an SU-100 gu math gnìomhach. Agus sgrios uidheamachd nàmhaid.
  Agus air iomall Baku, tha na tùsairean a" cladhach trainnsichean. Tha balaich ann de dhùthchannan eadar-dhealaichte. Gu sònraichte, bidh mòran de chinn soilleir a "frasadh. Tha clann dearg is dubh is fionn ann.
  Tha aon rud gan aonachadh: creideamh ann am buaidh co-mhaoineas agus cas-rùisgte. Tha e soilleir nach eil brògan aig a h-uile duine aig àm a 'chogaidh, agus mar sin, mar chomharradh air dìlseachd, bidh a' chlann air fad a 'lasadh an sàilean lom, cruinn. Tha geamhradh ann an Transcaucasia gu math tlàth, agus nuair a bhios tu a 'gluasad agus ag obair le sluasaidean, chan eil an fhuar cho uamhasach.
  Bidh clann ag obair le dealas, agus a" seinn:
  Togaibh teintean, oidhcheannan gorma,
  Tha sinn nar tùsairean - clann luchd-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Agus an seo thig an inneal-rabhaidh a-rithist. Bidh balaich is caileagan a" leum gu bonn an trench. Agus tha sligean mu thràth a 'tòiseachadh a' spreadhadh bho shuas: tha làmhachas nàmhaid ag obair.
  Dh"fhaighnich Pashka dha Masha:
  - Uill, a bheil thu a 'smaoineachadh gum mair sinn beò?
  Fhreagair an nighean le misneachd:
  - Cuiridh sinn an aghaidh co-dhiù aon uair, anns an uair as duilghe!
  Thug Pioneer Sasha fa-near gu loidsigeach:
  Tha ar gaisgeachd do-chreidsinneach.
  Chuir am balach bonn lom air na clachan. Chithear gun do lìon am balach e fhèin le calluses cruaidh.
  Thuirt an nighean Tamara:
  Bidh sinn a 'sabaid gun eagal
  Bidh sinn air ar gearradh chan e ceum air ais ...
  Biodh an lèine bog le fuil -
  Barrachd nàimhdean, tionndaidh an ridire gu ifrinn!
  Thug am balach Ruslan, tùsaire le falt dubh, fa-near:
  Thig linntean seachad, thig linn,
  Anns nach bi fulangas agus breugan ...
  Dèan sabaid airson seo gus an anail mu dheireadh agad -
  Dèan seirbheis do dhùthaich mhàthaireil, thusa bhon chridhe!
  Am balach Oleg, caol agus bàn, chirped, rannan:
  Cha searg am fear-faire,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh gu leir -
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Stalin a ' fuireach na mo chridhe
  Gus nach aithne dhuinn bròn,
  Dh" fhosgail e an doras don fhànais
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Rinn na balaich agus na caileagan moladh ann an aonadh.
  Ach a-nis tha itealain ionnsaigh jet mu thràth ag itealaich agus a" leigeil bhomaichean. Agus is e inntrigeadh ionnsaigheach a tha seo.
  Thog Oleg agus Sasha slingshot agus chuir iad tiodhlac bàis air bhog. Agus chaidh am baraille a bhualadh le itealan ionnsaigh Nadsaidheach.
  Sheinn an nighean Natasha:
  - Chan eil an Komsomol a-mhàin aois,
  Is e Komsomol an dàn dhomh!
  Bheir mi buaidh air àite, tha mi a" creidsinn
  Bi beò gu bràth!
  Fhreagair Ahmed, balach tùsaire à Azerbaijan, le gàire:
  - Chan eil thu fhathast nad bhall Komsomol Natasha!
  Chuir an nighean gu feargach a cas-rùisgte air agus fhreagair i le guth binn;
  Ri taobh nan athraichean, le òran sunndach,
  Tha sinn a" seasamh airson an Komsomol...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Chuir Oleg cuideachd stampa air a chas rùisgte, leanabhach agus air a ghlùinean:
  Bidh òrd nas làidire a" brùthadh am proletarian,
  Bho làmh titanium a" pronnadh a" chuing ...
  Seinnidh sinn mìle arias do ar Tìr-mòr,
  Agus solas airson an ama ri teachd, math!
  Tha clann toilichte. Agus gu dearbh, chaidh na Gearmailtich a bhomadh, agus cha d 'fhuair ach aon nighean criomag anns an t-sàil lom, cruinn, pinc aice.
  Rinn Pioneer sgreuchail, ach an uairsin shèid a bilean.
  Agus mar sin dh"ullaich iad airson an ionnsaigh a chuir air ais. Agus tha tancaichean ann mu thràth leis na Nadsaidhean. Tha E-100an làidir a" gluasad. A leithid innealan cumhachdach agus cunnartach.
  Tha leithid de dhìon aca. Sin nach fhaigh thu troimhe bho cheàrn sam bith. Chan urrainn dhut a bhualadh bho dìreach aon cheàrn. Is e an aon chothrom na slighean a bhriseadh.
  Tha clann deiseil airson sabaid, agus a 'crathadh an casan rùisgte. An seo tha iad air uèir a" putadh pacaidean le stuthan-spreadhaidh dachaigh fo shlighean nan Nadsaidhean. Bidh e ag obair agus a" sgrios rolairean tancaichean arm Rommel.
  Agus tha e a" coimhead uamhasach.
  Tha Sasha a" caoineadh:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh am balach Pashka a" losgadh le Oleg bho slingshot agus squeals:
  - Glòir do na tùsairean!
  Bidh am balach Ruslan, còmhla ris an nighean Sufir, a 'slaodadh mèinn fon Ghearmailtis le uèir agus ag èigheach:
  - Glòir don USSR!
  Tha clann à Azerbaijan agus balaich Ruiseanach a" sabaid. Tùsairean tana, tana, cas-rùisgte an aghaidh armada mòr de thancaichean.
  Bidh an nighean Tamara a" stobadh a cas eireachdail, beag, cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Glòir dhan Ruis!
  Tha am Pioneer Ahmet a" dearbhadh fhad "s a tha e a" losgadh air an nàmhaid:
  - Tha sinn nar teaghlach càirdeil còmhla!
  Tha am balach Ramzan, Azerbaijani dearg, a 'dearbhadh, a' leagail càr:
  - O 'n fhocal tha sinn ceud mile I !
  Tha a" chlann càirdeil... Seo an nighean Armenian Azatuhi, a bhios cuideachd gu seòlta a" gluasad a" phacaid spreadhaidh fon bhrat-ùrlair faisisteach le cuideachadh bho uèir, agus a" squeaks:
  - Tha an USSR na theaghlach de dhaoine!
  Tha nighean Armenian eile Aghas ag ràdh:
  - Na bi a 'lùbadh gu faisisteachd:
  Agus tharraing an nighean an uèir le a òrdagan rùisgte. Tha falt bàn aig mòran de chloinn Azerbaijani agus Armenia agus chan eil iad eadar-dhealaichte bho chlann Slavic, agus tha mòran dhiubh sin cuideachd. Ge bith cò a dh'fhàg na Gearmailtich air falbh, thuinich teaghlaichean Ruiseanach eile ann an Azerbaijan eadhon fo na tsars.
  Tha mòran Slavs ann an Caucasus. Tòrr de chàraidean measgaichte. Tha, agus mar as trice bidh falt nas aotroime aig clann na am pàrantan. Agus chaidh na gillean Slavic a tanachadh gus nach urrainn dhut innse dhaibh bho mhuinntir an àite. A bharrachd air an sin, mar as trice tha clann nas coltaiche ri inbhich.
  Mar sin tha am buidheann-chatha Sòbhieteach eadar-nàiseanta de bhalaich is nigheanan a 'sabaid, agus tha iad uile aonaichte, agus glè choltach. Bidh na sàilean lom aca a" lasadh nuair a ghluaiseas iad.
  Agus bidh clann aislingean a 'cur thiodhlacan bàis. Bidh Shamil agus Seryozhka, an dà chuid balach tùsail, a 'tarraing an uèir. Agus a-nis tha an E-50 Gearmailteach a 'stad le bratag briste.
  Bidh na balaich a" seinn còmhla:
  Aonadh do-sheachanta, poblachd an-asgaidh,
  Cha b" e feachd brùideil a chruinnich, chan e eagal ...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseacha,
  Agus càirdeas agus adhbhar, agus misneachd ann an aislingean!
  Agus tha a" chlann toilichte. Bidh iad a 'gàireachdainn le fiaclan geal, eadhon. Agus tha iad toilichte, ged a tha iad ann an cunnart bàis.
  Agus tha na Gearmailtich a" goil. Bidh tancaichean millte a" losgadh an canain agus na gunnaichean-inneal scribble.
  Tha cuid de charbadan Gearmailteach uidheamaichte le lannsaichean grenade agus tha iad gu math cunnartach.
  Tharraing am balach Maksimka agus an nighean Zara à Azerbaijan, agus iad a" lùbadh air an casan casruisgte, mèinn suas fon nàmhaid agus leag iad a-mach am mastodon faisisteach.
  Agus dh"èigh iad aig mullach an sgamhanan:
  - Airson an USSR!
  Tha a" chlann cho èibhinn.
  Bidh luchd-tòiseachaidh Abbas agus Vladimir cuideachd a 'cleachdadh armachd. Anns a 'chùis seo, bidh an catapult agus a' briseadh a 'bhratag E-75 gu na Nadsaidhean. An uairsin sheinn na balaich:
  - Air son mòrachd a' phlanaid fo chòmhdach a' chomuinn !
  Tha Oleg agus Abdula cuideachd nan tùsairean ann an diofar dhùthchannan, ach le aon chridhe, bidh iad cuideachd a 'cur air bhog stuthan spreadhaidh. Bidh iad a" bualadh air an E-100 agus a" seinn ...
  Dh" fhosgail sinn a" phlanaid do na dùthchannan,
  An t-slighe gu àite, gu saoghal neo-fhaicsinneach ...
  Seinnear gniomharan gaisgeil -
  Gus sgarfa a" bhàis a dhubhadh às gu bràth!
  
  Fo bhratach naomh na Ruis,
  Ann an sìth, càirdeas, sonas agus gaol ...
  Bidh sluagh na talmhainn uile nas toilichte,
  Cuiridh dorchadas ifrinn air falbh air fad !
  A" sabaid clann an seo...
  Abdurrahman agus Svetlana - tharraing balach à Azerbaijani agus nighean à Belarus sreang còmhla agus leag iad a-mach tanca faisisteach. Agus sheinn iad:
  - Ainm mòr na Ruis naomh,
  A" deàrrsadh air feadh an t-saoghail - mar ghath grèine ...
  Tha mi creidsinn ann an aonachd gum fàs sinn nas toilichte,
  Leig dhuinn sealltainn dha na daoine an t-slighe cheart!
  Tha clann glè ghaisgeil. Agus bha na Nadsaidhean dìreach air an uabhasachadh le strì cho làidir agus cho fiadhaich.
  'S e tùsaire a th' ann an Abudurrahman, fhuair e criomag anns an aona rùisgte aige. Thruail e uachdar cas leanaibh a bha air a chleachdadh.
  Rinn am balach tàir air:
  - Agus tha e gam ghortachadh!
  Bhuail Svetlana cuideachd anns an t-sàil chruinn, agus sgrìob i a gualainn. Ach rinn an nighean tàir air:
  - Na bris na Pioneers!
  Chrath Azim agus Kolka an càr Gearmailteach cuideachd.
  Sheinn na balaich le sreang agus sheinn iad:
  Chaidh an nàmhaid treun air an oilbheum,
  Ach tha mi a" creidsinn nach tèid e sìos, na daoine Sobhietach ...
  Tha an nàmhaid a" feitheamh ri call is dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha an nàmhaid a 'feitheamh: buaidh agus dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha clann treun agus chan eil iad a 'lùbadh. Agus tha iad airson a bhuannachadh. Agus bidh iad a" seinn agus a" sabaid.
  Tha na Gearmailtich a" fulang call mòr. Fìor, sa mhòr-chuid tha slighean briste agus rolairean aca. Agus chan eil e marbhtach.
  Na bu mhiosa dha na tùsairean a chaidh a ghlacadh nam prìosanaich.
  Chaidh am balach Abdulhamid, nuair a chaidh a ghlacadh na phrìosanach, a chuir air an raca leis na Nadsaidhean. Chuir iad casan rùisgte an neach-tòiseachaidh a-steach don bhloc, agus thòisich iad air cuideaman a chrochadh air na dubhan. Agus an uairsin las e an teine. Agus bha sàilean rùisgte a" ghille air an reubadh le teine. Agus thuit cuip air a dhruim. Bhuail iad mi airson ùine mhòr. Agus an uairsin thòisich na Nadsaidhean air na h-asnaichean a bhriseadh le clobhaichean dearga.
  Am balach, a" bàsachadh fo chràdh, nuair a bhuail iarann a aisnean, dearg bhon teas, e, a" seinn:
  Tha Berlin cha mhòr fo ar riaghladh,
  Tro phrosbaig chì sinn an Reichstag damnaichte ...
  Tha mi 'n dochas gu 'm bi sith agus sonas gu luath ;
  Air an toir mi cunntas anns na dàin agam!
  
  Dh" fhosgail an Ruis co-mhaoineas don t-saoghal,
  Thàinig i gu bhith na theaghlach don h-uile duine.
  Ach chuir an Wehrmacht sròn muice oirnn,
  Agus a‑nis tha an fhuil a" frasadh o na speuran mar fhuaran!
  
  Na dhìochuimhnich am Fuhrer leinn le tubaist,
  Bha mi airson fearann agus tràillean fhaighinn!
  Chaidh Faisisteachd le iomairt glè fhada -
  Agus seo fìor throm-laighe, aislingean ifrinn!
  
  Balach simplidh, balach casruisgte,
  Cheangail ceangal dearg o chionn ghoirid.
  Bha e airson an saoghal a thogail e fhèin gun Dia,
  Ach gu h-obann sprèadh napalm bho na speuran!
  
  B" fheudar dhomh ruith chun aghaidh, bha sinn AWOL,
  Chan eil duine airson a leithid de dhaoine òga a ghabhail!
  Ach rinn am balach ann an raidhfil e,
  Thionndaidh slighe nan athraichean a-mach gu bhith airidh!
  
  Shabaid e far an robh araon seòlta agus neart,
  Agus tha laigse searbh cuideachd, alas ...
  Bha aig companaich ri uaighean a chladhach
  A 'planadh chisteachan-giuthais anns an reothadh!
  
  'S fear-tòiseachaidh mi nis cleachdte ri fulangas,
  Chaidh e gu taisgealadh casruisgte, chrùb an t-sneachda.
  Theagamh peanas air son mi-chreidimh,
  Nach robh mi airson eòlas fhaighinn air Iosa!
  
  Ach dè na trì uairean a thìde de Golgotha?
  Tha còrr is trì bliadhna de chogadh air a dhol seachad!
  Ann am baile sam bith, bidh banntraichean a' caoineadh gu goirt,
  Cionnus a bhàsaich na mic ann an cladh na dùthcha !
  
  Mhair mi, fhuair mi clisgeadh, leòn le peilear,
  Ach gu fortanach dh" fhan e air a chasan!
  Gu h-onarach thill sinn na fiachan dhan Ghearmailt,
  Tha am faisisteachd sin air a phronnadh gu duslach leinn!
  
  Tha mi air aibachadh, ach fhathast am bhalach,
  Cha do bhris an mustache troimhe, ach mar-thà titan!
  Seadh, inbheach, agus 's dòcha fiù 's cus,
  Às deidh na h-uile, dh'fhàs an cridhe cruaidh mar mheatailt!
  
  An duais as àirde aig Hero Star -
  Stalin fhèin, creid mi, thug e seachad e!
  Thuirt e: feumar eisimpleir a ghabhail bho dhaoine mar thusa,
  Tha an luchd-sabaid a" cruthachadh iuchraichean nan dorsan gu Eden!
  
  Ach a nis cuir sios an raidhfil treun,
  Gabh thusa, a" phincers, òrd agus obraich!
  Tog bàta-siùil agus bàta a-mach à fiodh
  Agus cruthaich plèana gus am bi an t-eun ag itealaich suas!
  Ach a dh'aindeoin a h-uile mòr-ghaisgeachd luchd-tòiseachaidh agus saighdearan an t-Arm Dearg, thuit Baku. Agus ghlac na Nadsaidhean an Caucasus gu lèir.
  Bha eagal mòr air Stalin, agus thairg e fois do Hitler. Cho-dhùin am Fuhrer, a bha draghail leis an fhiosrachadh gu robh na SA agus Breatainn a 'leasachadh boma atamach agus a' toirt buaidh air Iapan, ionnsaigh mhòr a chuir air bhog san Iar.
  Chaidh soidhnigeadh air fois. Dh'aontaich an USSR a h-uile prìosanach cogaidh a thilleadh chun Treas Reich, agus a thoirt seachad an-asgaidh tòrr stuthan amh a dh'fheumadh an Wehrmacht.
  Dh'aontaich Hitler le seo. Agus as t-earrach 1944, thòisich mòr oilbheum de na Nadsaidhean ann an Afraga. Bha na Nadsaidhean, a bha mar-thà a' cumail smachd air a' cheann a tuath, a' gluasad gu deas. Agus aig an aon àm lean an cogadh submarine. Aig deas, thàinig na Nadsaidhean air adhart gu soirbheachail. Aig an aon àm, ghluais na Nadsaidhean chun an Ear. Às deidh dhaibh gluasad air adhart, ghlac iad na h-Innseachan tro Ioran, agus cha mhòr às aonais strì. Agus chan ann às aonais soirbheachas a ghlac sgìrean mòra. Mar sin shoirbhich leis na Nadsaidhean an seo gu mòr.
  Agus air 3 Samhain, 1944, air ceann-latha an taghaidh ceann-suidhe, thàinig na Stàitean Aonaichte air tìr gu h-obann ann am Breatainn agus ghlac iad e. Agus b" e gluasad soirbheachail a bh" ann. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e gu math fionnar. Agus ann an dìreach seachdain ghlac iad i. Agus thionndaidh e a-mach gu math fionnar. Ghabh an tanca Panther-2, a bha nas adhartaiche agus nas fheàrr le armachd, pàirt anns na blàran cuideachd. Ach thionndaidh an tanca Lev-2 gu bhith eadhon nas làidire. Ann, chuir Porsche, airson a 'chiad uair ann an togail tanca Gearmailteach, an einnsean agus an tar-chuir ann an aon bhloca agus thairis air, agus chuir e am bogsa gèar air an einnsean fhèin. Chaidh àirde an t-slige a lùghdachadh, agus bha an turaid na bu lugha agus na bu chumhainge. Mar thoradh air an sin, chaidh cuideam a 'chàir sìos, agus bha an einnsean, air an làimh eile, nas cumhachdaiche aig 1000 each-chumhachd.
  Mar sin bha an tanca "Lion" -2 na iongnadh dha na Breatannaich, agus am fear as fheàrr aig an àm sin.
  Breatainn air a ceannsachadh. Agus a-nis tha na Nadsaidhean air gluasad a 'chogaidh an aghaidh nan Stàitean Aonaichte. Bha e comasach dha na h-Ameireaganaich a dhèanamh ann an togail tanca, dìreach am Pershing, a bha na bu laige na càraichean Gearmailteach. Agus is e dìreach "Supershing" a dh'fhaodadh a bhith a 'sabaid ris na Gearmailtich ann an dòigh air choreigin. Ach tha sreath cumhachdach "E" aig an Fritz mu thràth. Agus tha na feachdan neo-ionann.
  Chaidh an còigeamh bliadhna fichead seachad ann am batail nèibhi. Rinn na Nadsaidhean Operation Icarus. Ghabh iad thairis a" Ghraonlainn cuideachd.
  Ach chan eil e cho furasta Ameireagaidh fhaighinn tarsainn a" chuain. Ach tha saighdearan Gearmailteach a" cleachdadh bhàtaichean-aigeann le cumhachd hydrogen peroxide. A tha gu math luath, ann an cumadh mar iasg mara domhainn, agus gu litearra a" leagail na h-Ameireaganaich a-mach gu muir. Agus chan eil seo, gu dearbh, a 'peantadh na Stàitean Aonaichte. Agus tha pàirt de na saighdearan Gearmailteach stèidhichte ann an Argentina agus Brazil. Agus as a sin thòisich iad air snàgadh gu tuath. Agus tha e gu math fionnar. Tha na Nadsaidhean a" gabhail thairis na SA. Tha na tancaichean sreath "E" ùr gu math làidir agus do-dhèanta dèiligeadh riutha. Fhuair an tanca ùr den t-sreath E-50, le cuideam trì fichead sa còig tonna, armachd aghaidh 250 mm tiorma fo na leòidean, agus taobhan 170 mm tiorma, cuideachd le leòidean mòra. Agus canan 88-mm le 100 EL a sgriosas tancaichean Ameireaganach às aonais an duilgheadas as lugha.
  Tha na Nadsaidhean a" sgrios na SA. Agus ron fhoghar 1946, bha iad air Canada gu lèir a ghlacadh. Agus as t-fhoghar, chaidh Mexico a ghlacadh cuideachd. Agus thòisich na SA a" clisgeadh. Agus anns a 'gheamhradh an dà fhichead-siathamh agus dà fhichead' s an t-seachdamh bliadhna, Alasga agus an treas cuid de chrìochan Ameireaga a ghlacadh mar-thà. Is e an earrach an ìre chinnteach ann a bhith a" cur crìoch air na h-Ameireaganaich.
  Bha Marseille na phìleat air leth soirbheachail. Agus a-nis, às deidh an treas mìle itealan sìos, chaidh Rionnag Daoimean Crois Ridire na Croise Iarainn a bhuileachadh air le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Anns an Treas Reich, dh 'aontaich iad cuideachd an t-siathamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan, dhaibhsan a ruigeas mìle itealan sìos, no an aon àireamh de tancaichean briste.
  Ann an Crois an Ridire so, bu choir co-dhiù ceud daoimein a bhi air a cheangal, agus bhitheadh i ni bu mhotha na Croisean Ridire eile. Mar sin bha an duais chan ann a-mhàin urramach, ach cuideachd daor.
  Tha Albina agus Alvina ag itealaich air feadh an adhair. Bidh iad a" losgadh sìos na plèanaichean Yankee aca agus a" seinn tro am fiaclan:
  - A nigheanan àlainn,
  Deagh charaidean...
  'S e gillean mòra a bhiodh ann -
  Agus brògan sgoinneil!
  Bha Albina ag amas air gunna an itealain le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhuail i an Ameireaganach agus rinn i squeak:
  - Solais nan sùilean sunndach!
  Agus rinn i gàire air a cèile. Gheàrr i dheth a fear eile. Bhris i an nàmhaid gu pìosan le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Air son co-chomuinn agus ar buadhan glòrmhor !
  Chuir Albina ceartachadh air a com-pàirtiche, a 'losgadh sìos plèana Yankee:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Agus fhuair iad an t-siathamh ceum de Chrois an Ridire, air dhaibh còrr is mìle itealan an ceann a leagail.
  Agus fhuair Marseille, an dèidh dha ceithir mìle itealan eile a losgadh sìos, Rionnag Daoimein Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, agus fhuair i claidheamhan agus daoimeanan. Gu litireil theich na h-Ameireaganaich air falbh bhuaithe.
  Aig an aon àm, lean an cogadh. Bha na h-Ameireaganaich gu soilleir a 'call an nàmhaid as fheàrr ann an teicneòlas agus trèanadh, agus eadhon a' cleachdadh roinnean cèin.
  Is e dìreach "Supershing" a b 'urrainn a dhol a-steach don E-50 Gearmailteach a-steach don taobh. Buannachd gunna agus inbhe 90 mm agus fad baraille de 73 EL. Ach air an làimh eile, chan eil an ìre teine ach ceithir cuairtean sa mhionaid an coimeas ri dusan airson an E-50 Gearmailteach, agus tha cuideam leth-cheud tunna ro mhòr airson einnsean 500 each-chumhachd. Tha, agus chan eil an armachd gu leòr. Ann an aghaidh prìomh mastodon na Gearmailt, cha do bhris na h-Ameireaganaich troimhe fhathast. Agus bha E-75 aig an Fritz cuideachd le gunna calibre 128 mm agus tighead armachd taobh 210 mm fo na leòidean, le dìon eadhon nas fheàrr agus einnsean de 1500 each-chumhachd.
  Mar sin bhon fhìor thoiseach, bha na SA a" call. Is e dìreach an tanca T-93, nas mionaidiche gunna fèin-ghluasaid le cuideam ceithir fichead sa trì tonna, le tiugh armachd aghaidh 305 mm agus canan 155 mm, a b" urrainn sabaid an aghaidh mastodons Gearmailteach.
  Ach cha robh coileanadh dràibhidh a" ghunna fèin-ghluasadach seo cudromach, mar a bha ìre an teine. Agus sgrios na Gearmailtich e le itealain.
  Mar sin cha robh na h-Ameireaganaich gu h-iomlan a" dèanamh gu math, agus bha iad a" call gun dòchas.
  Agus thàinig na saighdearan Gearmailteach nas fhaisge agus nas fhaisge air New York agus Washington.
  Ghuidh Truman ri Hitler airson sìth.
  Ach cha robh am Fuhrer ag iarraidh ach gèilleadh iomlan gun chumhachan sam bith. Bha Washington air a chuairteachadh. Agus thòisich na Nadsaidhean air ionnsaigh a thoirt air prìomh-bhaile na SA.
  Fhuair Marseille duais shònraichte airson còig mìle itealan sìos: an Grand Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Agus tha e fionnar.
  Bha sgioba tanca Gerda a' sabaid airson nas soilleire a-màireach. Agus bhuannaich e gun duilgheadas sam bith.
  Thòisich an nighean eadhon a 'losgadh chan ann a-mhàin le a òrdagan rùisgte, ach cuideachd le sgoltagan sgàrlaid a' bhroilleach. Agus chuidich e gu mòr.
  Loisg Charlotte cuideachd le bhith a" putadh a ruby nipples air a" phutan luing gàirdeachais agus a" caoineadh:
  - Tha mòrachd a' chomanachaidh a' laighe ann nach e iasg a th' ann, ach muc-mhara!
  Thug Cairistìona, a" losgadh, a" putadh putanan an luing gàirdeachais, fa-near:
  - Agus togaidh sinne na Gearmailtich an co-mhaoineas as motha!
  Chuir Magda, a" losgadh nipples dearg air an luchd-dùbhlain aice, a-mach gu làidir:
  - An comunn a's soilleire ! Dìreach suas, chan e ceum sìos!
  Dhearbh Gerda a" comharrachadh a" chanain le a òrdagan rùisgte, agus a" tionndadh an howitzer Ameireaganach le peilear le deagh amas:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Às deidh tuiteam Washington, cha b" fhada gus an do ghabh Ameireagaidh grèim air. Agus thachair e air 4 Iuchar, 1947.
  An uairsin phronnadh na Nadsaidhean Iapan, agus air 15 Cèitean, 1957 thug iad ionnsaigh air an USSR, is iad sin na Nadsaidhean. Aon dòchas, airson Alisa Selezneva!
  Agus a-nis tha sgioba Alice cuideachd a 'dol an sàs ann am blàr cinnteach. Alisa Selezneva i fhèin agus a dithis charaidean agus dithis charaidean. Chuir iad air bhog ionnsaigh air àite-còmhnaidh Adolf Hitler air 22 Ògmhios, 1957.
  Tharraing Alice grenade sgrios le a cas-rùisgte. Reub i na Nadsaidhean agus dh'èigh i:
  - Glòir do chomunn !
  Agus bhuail i na Nadsaidhean le blaster.
  Bidh Aleksey Teterev a" losgadh air an nàmhaid le gunnaichean ray agus squeals:
  - Bithidh ar buaidh.
  Agus tha an tanca Gearmailteach gu litireil air a leaghadh. Agus bidh na balaich a" losgadh dealanaich às an sùilean.
  Tha Natasha Belaya cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. Agus aig an aon àm, gun a bhith nas sine, tha a casan rùisgte a 'tilgeil grenade marbhtach le neart cuideam mòr.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Glòir dha na choilean sinn!
  Tha Arkasha Sapozhkov cuideachd air an ionnsaigh. Tha am balach làn othail. Leis gu robh an gràinealachd seo air a cheadachadh ann an saoghal co-shìnte, tha e a 'ciallachadh gum feumar a cheartachadh.
  Chaidh an trodaiche òg a-mach le gunna laser agus thuirt e:
  - Gu glòir bheachdan na dùthchais !
  Tha Masha Belaya cuideachd teth ann am blàr. Leig an nighean a-mach sruth de phulsairean agus builgeanan teine a "fuine:
  - Bàs dha na faisisteachan!
  Agus le òrdagan rùisgte, thilg i mar an ceudna cìochan sgrios.
  Sgap na còignear a' cleachdadh an comasan san ionnsaigh an aghaidh a' bhaile air fad a thog Versailles dha Hitler.
  Agus gheàrr iad, mar eisimpleir, tanca cumhachdach bhon t-sreath E-800 de chuibhreannan mòra. Agus an uairsin thòisich iad air innealan pioramaideach a sgrios le stocan cumhachdach. Bha buill den chòignear an sàs ann an sabaid. Agus gu math treun.
  Chleachd Aleksey Sapozhkov raon feachd a bha a 'nochdadh sligean agus bomaichean an Wehrmacht, agus a' spreadhadh le giùlan pairilis. Agus thuit na mìltean de luchd-faisisteach, tomad tancaichean agus plèanaichean.
  Rinn Natasha squeak, a 'toirt seachad:
  - Tha a h-uile duine a 'creidsinn ann am buaidh gu dùrachdach!
  Thuirt Alexei Teterev:
  - 'S tha muir sam bith agam, tha 'n fhairge 'na ghlùinean ! Agus is urrainn dhomh beanntan sam bith a làimhseachadh!
  
  Dh" aontaich Mashka Belaya le seo:
  - Gu dearbh, air a 'ghualainn!
  Bha an nighean a 'coimhead ann an dòigh ionnsaigheach, gu h-àraid nuair a bhuail i na faisisteach le sruth de mhilleadh. Agus a-nis tha an sgioba aca a 'fàs nas fhaisge agus nas fhaisge air an lùchairt far a bheil Hitler.
  Agus dè ma tha tancaichean pioramaideach agus cumhachd faisisteach eile nan slighe?
  Tha cuid de chàraichean Gearmailteach cho mòr is gu bheil iad coltach ri fìor phioramaid Èiphiteach. Ach chan urrainn dhaibh seasamh an aghaidh beam laser.
  Agus seo na Nadsaidhean agus a 'cleachdadh diskettes. Ach tha iad so-leònte bho shligean is peilearan, agus caran lag an aghaidh hyperlaser!
  Tha Alice air an ionnsaigh, agus a-rithist tha a òrdagan rùisgte air an tilgeil a-mach, rudeigin gu math marbhtach. Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Tha am bòidhchead fada air falbh, tha thu an-iochdmhor dha na Nadsaidhean,
  Tha thu cruaidh air na Nadsaidhean, Alice luachair mar tanca!
  'S an fhuil a' sruthadh ann an allt, Tha thu an-iochdmhor do na Nadsaidhean,
  Tha thu an-iochdmhor dha na Nadsaidhean! Tha Alice a 'bualadh air nicil!
  Lyoshka Teterev, a 'toirt ionnsaigh, cuideachd a' squeals agus a 'fàs. Tha am balach a" losgadh le leusair cumhachdach, a" gearradh dheth na Nadsaidhean ann an sgaraidhean, agus a" seinn:
  - Is foirfeachd thu fèin, is foirfeachd thu fèin,
  Bho ghàire gu gluasad, seachad air moladh!
  Bidh Natasha Belaya, a" losgadh gu fìor cheart air na Nadsaidhean, agus a" spùtadh sruthan bàis le corragan lom de chasan nigheanach, gu làidir a" togail:
  - O, abair beannachd, fios a bhith agam gu bheil mi foirfe,
  Biodh fios agad gu bheil mi foirfe! Biodh fios agad gu bheil mi foirfe!
  Arkasha, a" losgadh le emitter cascade, agus a" toirt na Nadsaidhean gu sònraichte air na h-adharcan, a" sèideadh:
  - Stalin, tha thu nad chompanach Stalin,
  Mar as àbhaist, tha an gaisgeach air rolla!
  Sheinn Masha Belaya, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  Bhrosnaich e sinn ann an amannan duilich,
  An dèidh an toil a dhèanamh stàilinn nas làidire ...
  Sàbhail an saoghal bhon phlàigh
  A charaid Stalin!
  Agus chuir an nighean boomerang millteach air bhog le a òrdagan rùisgte. Agus thionndaidh tanca mòr ann an cumadh pioramaid de thrì mìle tunna.
  A" losgadh air na Nadsaidhean, thuirt Alice:
  - Ann an iomadh dealbh, tomhas,
  Ann an cruinne-cè gun chrìoch ...
  Dh'fhosgail thu an t-slighe cheart dhuinn -
  A 'sònrachadh gu bràth!
  Agus thilg a casan rùisgte a rìs gu ro fhreagarrach tiodhlac a' bhàis mhort. Chuir an nighean cuideam air na faisisteach agus gu math beothail.
  Sheinn Alexei Teterev, a 'sabaid leis na Nadsaidhean:
  - Claidheamh plasma,
  Ag iarraidh do ghearradh ...
  A' losgadh mar theine ifrinn
  Beam laser...
  Chuir Natasha Belaya, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" nighe an càraichean an dà chuid air neamh agus air an talamh gu pùdar, tweet mar thaic:
  Ach na bi a" smaoineachadh
  Mar a shàbhaileas tu do bheatha
  Dìleas ri gràdh
  Bidh thu gu deireadh!
  Agus le òrdagan rùisgte, mar gum biodh tu a" tilgeil tiodhlac de bhàs iomlan. Agus tha e dha-rìribh, dha-rìribh marbhtach. Agus uiread de sgrios air na Nadsaidhean sin.
  Thàinig Arkasha Teterev, a 'losgadh spioradan dona, nas fhaisge agus nas fhaisge air Hitler. Balach ionnsaigheach, sheinn:
  - Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas ....
  Agus tha na Nadsaidhean air an leathad.
  Dhearbh Masha Belaya, a 'losgadh gu ceart agus a' leagail nan Nadsaidhean:
  - Chì sinn an àm ri teachd, ar dùthaich!
  Agus thilg a òrdagan lom gu bàs.
  Bha Alice, a" pronnadh na buidhnean faisisteach, agus a" cleachdadh armachd armachd bhon àm ri teachd fad às, a" magadh:
  - Agus soidhne dearg, ar n-Athair!
  Bha Alexei Teterev, a" leagail nan Nadsaidhean, agus gam bualadh mar chonnagan, a" beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Bithidh sinn gu bràth neo-fhèin dìleas !
  Tha Natasha Belaya a-rithist ann an ionnsaigh fhiadhaich, a" losgadh tagaichean an Treas Reich a tha air cha mhòr an saoghal air fad a ghlacadh. Tha an nighean làn uidheamachd teignigeach agus chan urrainn dha na Nadsaidhean seasamh na h-aghaidh.
  An seo thilg i tiodhlac sgrios le a òrdagan rùisgte. Loisg i mòran faisisteach agus rinn i cool:
  - Glòir don Ruis Mhòr!
  Agus a-rithist tha an nighean air an eucoir.
  Shèid Arkady Sapozhkov sruth sgrios. Sguab às mòran de na saighdearan Nadsaidheach. Sgap e iad, 's ga reubadh as a chèile, 's a' briseadh dheth an gàirdeanan 's an casan. Agus a 'briseadh dheth tùir nan tancaichean.
  Dh"èigh am balach beag:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Bidh Masha Belaya ann an ionnsaigh fhiadhaich a" sèideadh cinn nan Nadsaidhean, a" leagail tòrr uidheamachd, agus a" rughadh:
  - Airson mòrachd a 'phlanaid!
  Agus tha òrdagan rùisgte na h-ìghne a" cur air bhog rudeigin fìor agus uamhasach marbhtach.
  Tha Alice air an ionnsaigh agus nighean cho ionnsaigheach agus sabaid. Tha a h-uile duine air a ghearradh sìos gu tur. Agus a 'togail aghaidhean agus èigheach. Agus ghabh mullach na lùchairt aig Hitler agus thuit e.
  Rinn aoigh bhon àm ri teachd gàire:
  - Airson an comannachd as làidire air an t-saoghal!
  Agus cuiridh òrdagan rùisgte Alice air bhog a-rithist rudeigin cho millteach is gun tòisich na Nadsaidhean a" sgapadh. Agus gabhaidh Alice fhèin e agus seinnidh i:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Bidh a' ghrian a' dearrsadh,
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Thug Lyoshka Teterev taic dha na caileagan le bhith a 'cur sruth sgriosail marbhtach.
  Bha an gille ann an dìoghras fiadhaich, mar bheathach. Thug e ionnsaigh chruaidh air an nàmhaid agus rinn e squealed:
  - Glòir do dhùthaich nan Sòbhieteach!
  Agus bhuail e na Nadsaidhean mar gum biodh iad nan chops.
  Tha Natasha Belaya cuideachd air an ionnsaigh. A" cur às don Fritz anns an dìoghras as fiadhaich. Agus a 'gearradh sìos geàrd pearsanta an Fuhrer. A leithid de nighean iongantach. Agus sabaid - a 'leagail nan Nadsaidhean gu mionaideach.
  'S tha a h-òrdagan rùisgte a' sgapadh thiodhlacan bàis.
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Ann an ainm a 'bheachd!
  Tha Arkasha Sapozhkov cuideachd ag obair gu math ionnsaigheach. Agus brògan, a 'leaghadh Himmler.
  An uairsin dh'èigh am balach:
  - Air son ar mòrachd 's ar buaidh !
  Bidh Mashka Belaya cuideachd ag obair ann an dòigh sabaid. Agus bidh e a" sgrios na Nadsaidhean gu bunaiteach nas motha na gu calpa. Agus na sailean laser aice, a cheart cho connspaideach is nach urrainn dha na Nadsaidhean teicheadh bhuaipe. Tha Masha Belaya na bhòidhchead air leth clag.
  Le òrdagan rùisgte, bidh e a" tilgeil tiodhlac bàis marbhtach agus a" squeaks:
  - Airson co-mhaoineas ùr!
  Bidh Alice, a" losgadh air nàimhdean, a" giùlan a fiaclan agus a" sreap aig mullach a sgamhanan, a" leigeil ma sgaoil bho a sùilean:
  
  Tha a h-uile dad ùr ann an co-mhaoineas!
  Agus mu dheireadh chuairtich iad Hitler. Le a òrdagan rùisgte, bhrùth an nighean uighean an Fuhrer, agus dh"èigh e ann am pian:
  - Tha mi a 'toirt seachad!
  Thug na còignear sa bhad air a" phrìomh fhaisisteach stad a chuir air an ionnsaigh air an USSR agus saighdearan a tharraing a-mach à fearann na Ruis. Dh'aontaich an t-eagal Fuhrer ri seo.
  Thuit an Treas Reich an uairsin, agus thòisich eas-aonta mòr eadar ceannardan na stàite faisisteach.
  Agus chaidh Hitler a thoirt gu Moscow. An sin chaidh fheuchainn agus air 7 Samhain, 1957, chaidh faisisteach àireamh a h-aon a chrochadh air a" Cheàrnag Dhearg. Seo deireadh Hitler, agus math a rinn Alice!
  Agus bha an saoghal gu lèir air a shaoradh bho fhaisisteachd aig an aon àm, agus ghlac an USSR an saoghal gu lèir, fo cheannard ùr Voznesensky!
  Glòir do cho-mhaoineas agus an USSR!
  
  
  CUMHACHD NACH EIL
  Bu chòir dha Iapan, le cothrom ceithir fichead sa cheud, a bhith air Blàr Midway a bhuannachadh, agus bhuannaich i e. Agus an uairsin ghlac iad saighdearan ìmpireachd na grèine ag èirigh agus na h-eileanan Hawaiian, a 'chùis air na h-Ameireaganaich agus a' gabhail smachd air bonn Cala Peru.
  Uill, an uairsin ghabh na Seapanach agus thug iad ionnsaigh air na h-Innseachan, cuideachd a 'bagairt smachd a ghabhail air. Ghabh na Breatannaich, le eagal, pàirt de na saighdearan às an Èiphit agus chuir iad thairis iad, a" trèigsinn Operation Torch. Agus bha Afraga sàmhach. Air aghaidh an ear, chaidh e air adhart, mar ann an eachdraidh fìor. Chaidh a' chùis a dhèanamh air na Gearmailtich aig Stalingrad agus thuit an aghaidh. Ach aig deireadh a" Ghearrain agus tràth sa Mhàrt, rinn Mainstein an-aghaidh. An coimeas ri fìor eachdraidh, bha grunn roinnean eile aig na Gearmailtich. Leis nach do ghluais Hitler saighdearan gu Afraga. A" toirt a-steach trithead Tìgear ùr-nodha.
  Bha ciùin a' riaghladh ann an Afraga. Cha do rinn na Breatannaich adhartas, cha do rinn na h-Ameireaganaich, a chaidh a bhualadh sa Chuan Sèimh, air tìr ann am Morocco. Agus chaidh grunn roinnean a ghluais Hitler ann an eachdraidh fìor chun na mòr-thìr dhubh a chleachdadh ann an ionnsaigh air an aghaidh an ear. Agus bha eadhon barrachd fheachdan an sàs ann an itealain. Mar sin cha robh feum air airgead a chosg air Afraga.
  Agus mar thoradh air an sin, chaidh barrachd milleadh a dhèanamh air na saighdearan Sòbhieteach, agus bha na Gearmailtich comasach air ath-ghlacadh chan ann a-mhàin Kharkov, Belgorod, ach cuideachd Kursk, a 'gearradh dheth an arc sa bhad. Agus bha call an Airm Dheirg glè àrd.
  Ach, far-rathaid, chuir e stad air an t-sabaid. Agus an uairsin bha tàladh ann - chruinnich an dà thaobh neart. Dh"ainmich na Gearmailtich cogadh iomlan sa Ghearran agus mheudaich iad cinneasachadh armachd. Bha dùil aca ri àrd-ìre theicnigeach. Chruinnich agus feachdan, agus an t-Arm Dearg. Agus ann an Afraga bha e cho socair gun do chuir Hitler roimhe an ceannard sgoinneil Rommel a ghluasad chun aghaidh an ear. Càite, san fharsaingeachd, chaidh co-dhùnadh a dhèanamh air mar a thachair don chogadh. A bharrachd air an sin, lean na h-Ameireaganaich agus na Breatannaich a" fulang call às deidh dhaibh call bho Iapan sa Chuan Shèimh. Agus cha robh iad suas ris an Roinn Eòrpa. Cha mhòr nach do sguir bomadh an Treas Reich, a rinn e comasach àrdachadh a dhèanamh air cinneasachadh tancaichean agus itealain mòran nas motha na ann an eachdraidh fhìor. Mar sin tha na Nadsaidhean làidir. Agus eadhon gu math làidir.
  B 'e an "Leòmhann" aon de na tancaichean ùra, a bharrachd air na "Tigers" agus "Panthers". Tha an inneal seo coltach ann an cumadh ris an "Panther" agus "Tiger" -2. Bha Hitler airson na tancaichean as ùire a chleachdadh ann am blàr.
  Ged, gu dearbh, bha ceist ann càite am bu chòir ionnsaigh a thoirt. Bha am Fuehrer fhathast ag iarraidh cothrom a lorg dha fhèin anns a" Chugais. Thuirt cuid de sheanalairean gum bu chòir Moscow a ghabhail an toiseach. Bha beachd ann agus stoirm Leningrad. Aig a 'cheann thall, b' e an sealladh a bh 'ann a bhith a' briseadh troimhe gu Voronezh agus gluasad air adhart air feadh an Volga gu Stalingrad bhon taobh a tuath. Agus bho thaobh Rubha Taman, briseadh a-steach don bhaile-mòr seo air an Volga bhon taobh a deas, a 'gluasad ann an stiùiridhean co-aonaichte.
  Is e sin, bha am Fuhrer ag iarraidh dìoghaltas. Cha robh na Nadsaidhean, gun a bhith a" caitheamh am feachdan san taobh an ear, far an do reodh an cogadh, a bharrachd air a bhith a" leigeil a-mach nas lugha de bhàtaichean-aigeann agus, fhad "s a bha iad a" reothadh prògram urchraichean an FAA, mheudaich iad cinneasachadh tancaichean agus itealain gu mòr.
  Mheudaich cinneasachadh inneal Focke-Wulf gu sònraichte luath. Cha b 'e a-mhàin gu robh i na luingear, ach b' urrainn dhi suas ri 1800 cileagram de bhomaichean a ghiùlan, a 'cluich pàirt bomair aghaidh, agus le taing dha armachd agus armachd cumhachdach, dh'fhaodadh i cuideachd a bhith na itealan ionnsaigh. Mar sin bha fios aig na Fritz dè bha iad a 'dèanamh. Chaidh an ME-309, trodaiche nas luaithe agus armachd nas fheàrr, a-steach don t-sreath cuideachd. A bharrachd air Yu-288, a dh'fhaodadh suas ri sia tunna de bhomaichean a ghiùlan.
  Thug e ùine gus buill-airm ùra fhuasgladh, agus chaidh an ionnsaigh a chuir dheth grunn thursan. A bharrachd air an sin, bha Hitler fhèin cuideachd airson deuchainn a dhèanamh air an "Tiger" -2 ann am batail agus an "Maus".
  Ach is e an rud as cudromaiche nach eil am Fritz fhathast air Afraga a thrèigsinn. Chaidh Von Bock ainmeachadh mar cheannard an sin. Agus fhuair e fìor dhaingneachadh ris nach robh dùil.
  Bha dùil aig am Fuhrer buannachadh ann an Afraga, agus an uairsin a dhol suas an aghaidh an ear. Agus fhathast gun dùil agus thill Rommel. An dèidh dha na saighdearan a bha ag ullachadh airson ionnsaigh a thoirt air Rubha Taman a ghluasad dhan Èipheit.
  Tha seachd Dihaoine san t-seachdain ann mu thràth.
  Agus air 5 Iuchar, thòisich oilbheum mòr nan Nadsaidhean san Èiphit. Ghabh an ochdamh arm Eadailteach pàirt ann cuideachd, a chaidh ath-lìonadh agus ath-nuadhachadh às deidh a "chùis anns an Ruis.
  Mar thoradh air an sin, dh'fhuiling Breatainn call uabhasach. Chaidh Rommel seachad air a dìon san fhàsach agus bhris i troimhe chun an Nile. Agus chuir na Nadsaidhean stad air Canàl Suez.
  Chaidh soirbheachadh an Fritz a mhìneachadh leis gun deach aca air àrdachadh àireamhach a chruthachadh. Agus cuideachd an fhìrinn gu robh an "Panther" agus "Tiger", aig an àm sin cha robh tancaichean co-ionann a ghabhail suas.
  Bha an t-Arm Dearg cuideachd a" feitheamh an-dràsta. Ach leum foighidinn Stalin, agus air 1 Lùnastal, chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh mhòr air bhog ann an stiùireadh Oryol-Kursk-Belgorod. Lean sabaid borb.
  Às deidh na buaidh san Èiphit, ghluais Hitler saighdearan a-steach gu Iorac agus ghlac e e le taic bho na h-Arabaich, còmhla ri Kuwait.
  Cho-dhùin Stalin pàirt de na saighdearan a thilgeil a-steach gu Iorac, ach bhrosnaich e an Tuirc a-steach don chogadh. Dh'fhosgail saighdearan Ottoman an dàrna aghaidh agus chaidh iad thairis air an Arm Dearg.
  B" urrainn dha na Gearmailtich oilbheum nan saighdearan Sòbhieteach a chuir air ais. Sheall "Panther" na feartan sabaid as fheàrr ann an dìon. Agus rinn iad droch bhuaidh air ionnsaighean an Airm Dheirg.
  Dhaingnich na Gearmailtich iad fhèin ann an Iorac agus Kuwait cuideachd le bhith a" faighinn cothrom air ola. Tha foghar domhainn air tighinn. Bha na Nadsaidhean an urra ri dìon. Chaidh am Panther-2 ùr a chuir air bhog san t-sreath. Armaichte le canan 88mm, agus barrachd armachd, bha cuideam air leth-cheud "s a trì tonna, ach chaidh seo a chothromachadh le einnsean each-chumhachd 900 nas cumhachdaiche. Tha an "Panther" -2 seo air a bhith na inneal cunnartach. Ràinig an armachd aghaidh an tùir 150 mm, agus an slige 120 mm aig ceàrn claonadh 45 ceum. Agus bha an dìon aghaidh fìor mhath, an coimeas ris an "Tiger" -2, fhad 'sa bha an t-armachd taobh 60 mm fo na leòidean tiugh. A tha sa chumantas riarachail.
  Chùm Hitler dìon teann air an aghaidh an ear. Bha an loidhne aghaidh gu ìre mhath rèidh agus bha e duilich don Arm Dearg briseadh troimhe. Agus ann an eòlas, san fharsaingeachd, bha an obair air a dheagh stèidheachadh. A bharrachd air an sin, bha na Gearmailtich sa chumantas a" tomhas beachd Stalin. Agus bhuail e gu cruaidh air an aon phuing, a-rithist a 'feuchainn ri saighdearan Gearmailteach a chuir a-mach à Kursk agus Orel.
  Sheall sabaid san adhar gu bheil an ME-309 na neach-sabaid math, agus tha na buill-airm cumhachdach aige a" toirt cothrom dhut inneal Sòbhieteach a losgadh bhon chiad ghairm.
  Rè a 'gheamhraidh, cha deach dad cudromach a choileanadh - chuir Fritz às do na h-ionnsaighean Sòbhieteach gu lèir.
  Ann an 1944, fhuair an USSR tancaichean ùra T-34-85 agus IS-2. Ach thionndaidh e a-mach nach robh an tè mu dheireadh ro shoirbheachail, agus bha feum air leasachadh, agus b" e a phuing lag a bh" ann an aghaidh an tùir. Bha lochdan aig T-34-85 cuideachd. Dh'fhàs an turaid aige na bu mhotha agus na b' fhasa a bhualadh, agus chaidh an àireamh de shligean anns an luchd armachd a lùghdachadh.
  Nas cudromaiche, chaidh aig na Gearmailtich air cinneasachadh mòr den Panther-2 a stèidheachadh agus am modal Tiger-2 leasaichte le einnsean mìle each. Ach an seo
  Dh"òrdaich am Fuhrer gun tòisicheadh an oilbheum aig deireadh a" Chèitein. Agus ann an stiùireadh Voronezh, agus an Taman stiùireadh, agus bhon Tuirc.
  Ach sheall blàran fiadhaich gu robh an t-Arm Dearg comasach gu mòr air e fhèin a neartachadh, agus bha e gu math duilich a bhith a 'briseadh tro a dhìon. A bharrachd air an sin, cha robh na luchagan, ro mhòr agus ro throm, mar an tanca Leòmhann, gam fìreanachadh fhèin. San fharsaingeachd chuir Stalin casg air leasachadh tancaichean nas truime na dà fhichead 's a seachd tunna. Fhad 'sa bha an "Panther" Gearmailteach -2, a thàinig gu bhith na tanca as motha a thaobh riochdachadh sreathach, a' cuideam leth-cheud 's a trì tunna.
  Agus gu dearbh bha na saighdearan Sobhietach Fritz a" brùthadh gu mòr. A dh'aindeoin sin, b 'urrainn dhaibh a dhol a-steach do dhreuchdan ann an àiteachan. Gu sònraichte ann an stiùireadh Voronezh.
  B 'e am prìomh rud a bh' aig Fritz, gu dearbh, càraichean làidir. Gu sònraichte, ron Ògmhios 1944, bha còrr air mìle ME-262s mar-thà a 'sabaid air aghaidh nan Sòbhieteach-Gearmailteach. Cha robh e dona agus bha atharrachadh nas adhartaiche air an Focke-Wulf - TA-152, sheall e cho èifeachdach sa bha e.
  Ràinig na Nadsaidhean, aig cosgais call mòr, Voronezh, ach stad iad.
  Tha na sabaidean glè fhuilteach. Chuairtich saighdearan Turcach Yerevan, ach cha b 'urrainn dhaibh a thoirt. As t-fhoghar, chaidh na Nadsaidhean air adhart gu slaodach air feadh an Don. Agus bhris iad tro dhìon feachd mòr. A dh'aindeoin sin, ro dheireadh an t-Samhain, chaidh saighdearan Sòbhieteach air ais taobh a-muigh an Don. Chaill am pàirt den sgìre. Agus bha iad air am brùthadh gu mòr.
  Bha na bomairean seòrsa jet Arado gu litireil a" reubadh às a chèile an t-Arm Dearg. Agus bhom iad gu gnìomhach.
  Anns a 'gheamhradh, bha na Gearmailtich air an dìon. Anns an Fhaoilleach, chuir iad an aghaidh oilbheum nan saighdearan Sòbhieteach. Thòisich a" chòigeamh bliadhna thar fhichead le sgeirean agus anns na h-adhar agus blàran mòra.
  Anns an èadhar, ghabh na Gearmailtich barrachd is barrachd grèim air an iomairt. Nochd atharrachadh nas adhartaiche den ME-262 X, a leasaich astar de chòrr air 1100 cilemeatair san uair. Agus còig gunnaichean adhair. Agus sgiathan sguabte. Agus luchd-dùbhlain brùite nas fheàrr. Agus tha XE-162 a 'buannachadh a h-uile duine. Cuideachd trodaiche gu math gluasadach agus aotrom.
  Anns a" Chèitean 1945, chleachd na Gearmailtich na tancaichean ùra E-sreath, gu h-àraidh an gunna fèin-ghluasaid làidir E-25, agus chruthaich an E-50 gu sgiobalta. Cha robh an tanca mu dheireadh fhathast foirfe. Bha an armachd aige cho tiugh ri armachd an Tìgear-2, ach le barrachd leathad, tha an turaid nas lugha agus nas cumhainge, tha an slige nas ìsle, agus tha an fho-charbad nas aotroime agus nas so-ruigsinneach. An t-einnsean de 1200 each-chumhachd. Agus tha an gunna 88 mm a dh'fhaid le baraille de 100 EL, agus dusan buillean gach mionaid.
  Tha an tanca seo, air sgàth 's gu robh an t-einnsean air a shuidheachadh còmhla ris an tar-chuir, a' faighinn sàbhalaidhean ann an àirde a 'chòmhlain, air sgàth a' chromag. Agus tha am bogsa gèar suidhichte gu dìreach air a" motair. Bha cuideam an tanca leth-cheud tunna, agus dh'fhàs e gu math gluasadach agus cofhurtail airson sabaid. Agus tha an armachd aghaidh aige gu tur do-ruigsinneach, airson cha mhòr a h-uile gunna. B 'e ceàrn claonadh a' chòmhnard bhon chòmhnard 40 ceum, agus b 'e ceàrn claonadh mullach an tùir le tighead de 185 millimeters leth-cheud ceum.
  Mar sin cha b 'urrainn dha na gunnaichean Sòbhieteach a dhol a-steach don chrann. Bha an E-50 na tanca adhartach math. Thionndaidh na gunnaichean fèin-ghluasadach E-25 a-mach gu bhith eadhon nas foirfe, le einnsean fìor chumhachdach de 900 each-chumhachd, le cuideam de shia air fhichead tonna.
  Bha i làidir anns an adhartas, agus gu math seasmhach.
  Anns a 'Chugais, b' urrainn dha na Gearmailtich adhartas a dhèanamh. Fìor, cha b 'urrainnear Stalingrad a ghabhail sa bhad. Ach an uairsin, chuir na Gearmailtich timcheall Grozny, agus Ordzhonikidze. Agus ron Lùnastal 1945 bha iad comasach air briseadh gu Caspian Sea. Agus rinn iad gu dona e.
  Ghabh Stalin a-mach, ach cha b" urrainn dha stad a chuir air na Nadsaidhean. Bha e air a bhualadh mar phiseag.
  Bha an tanca ùr Gearmailteach E-75 dìreach na iongnadh don Arm Dearg air sgàth a dhìon làidir bho gach ceàrnaidh.
  San t-Sultain, chuir na Nadsaidhean air bhog ionnsaigh air an Volga Delta agus ionnsaigh air Astrakhan.
  Chaidh an sabaid air adhart ... Anns a 'gheamhradh, ghlac na Gearmailtich cha mhòr an Caucasus gu lèir. Às deidh stad a chuir air solar armachd, cha b" urrainn don Arm Dearg san sgìre seo cumail a-mach airson ùine mhòr.
  Anns a 'Mhàrt 1946, b' e Yerevan an tè mu dheireadh a thuit. Agus thionndaidh e a-mach gur e gluasad soirbheachail a bh" ann.
  Chaidh an USSR lag a chuir às a chèile. Agus tha smachd aig Iapan fhathast air a" Chuan Shèimh agus a" toirt buaidh air na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich.
  Thairg Stalin, gus ùine a cheannach, fois a ghabhail airson trì bliadhna do Hitler. Agus air teirmean fìor fàbharach airson an Treas Reich. Tilleadh prìosanaich cogaidh uile gun chumhachan sam bith. Agus pàigheadh airgead-dìolaidh: biadh agus stuthan amh, gu h-àraidh cotan - Meadhan Àisia fhathast fo smachd an USSR.
  Bha Hitler cuideachd ag iarraidh òr agus solar bauxite. Agus cuideachd gus cuid de na h-innealan as ùire agus as ùire a thoirt seachad airson armachd a dhèanamh.
  Dh'aontaich Stalin, a bha airson ùine fhaighinn aig cosgais sam bith, ri seo.
  Thàinig sìth sa Chèitean 1946...
  Agus thòisich na Gearmailtich, gu dearbh, a 'sabaid san Iar. A 'chiad ionnsaigh ann an Afraga, bha e gu math soirbheachail. Agus am blàr adhair airson Sasainn.
  An seo, bha itealain jet air an oilbheum. Agus rinn i bomadh agus bomadh. Agus cuideachd diosgan cumhachdach a leag sìos na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich.
  Tha Ameireaganaich air am bualadh.
  Agus a-nis, san Dùbhlachd 1946, thàinig na Nadsaidhean air tìr ann am Breatainn. Agus thòisich iad air a glacadh.
  Cha robh dùil aig duine gun co-dhùnadh Hitler a dhol air tìr sa gheamhradh. Agus ghabh e an cunnart.
  Agus fhuair e a" bhuaidh. Ann an dìreach dà sheachdain. Thuit Breatainn agus theich Churchill a Chanada.
  Tha a" bhliadhna 1947 air tighinn. Tha na Gearmailtich a' glacadh Innis Tìle mu thràth sa Ghearran. Agus bha Operation Icarus soirbheachail. Agus an seo thig na glacaidhean bho air feadh.
  Bha na Gearmailtich agus na Seapanaich a-nis air adhart air Ameireagaidh. Bho Argentina, Brazil, Venezuela, agus Panama eile. Leis an adhartas agus tro Chanada, leis an tighinn air tìr. Agus tha an adhartachadh gu math soirbheachail.
  Ach chuir am pìos conaltraidh bacadh air an t-solar. Mar sin ann an 1947, cha do ghlac na Gearmailtich agus na Seapanaich ach Ameireaga Laideann agus chaidh iad a-steach tro Mheagsago gu roinnean a deas nan Stàitean Aonaichte, agus tro Chanada gu roinnean a tuath Ameireagaidh.
  Agus thionndaidh an t-sabaid anns na Stàitean Aonaichte gu cumhachd iomlan.
  Tha a" bhliadhna 1948 air tighinn. Choilean na Gearmailtich mòran le bhith a" pinadh Ameireagaidh còmhla ris na Seapanach. Agus chaidh iad air adhart le blàran ...
  Bha na h-Ameireaganaich na b' ìsle na na Nadsaidhean an dà chuid ann an càileachd agus meud nan saighdearan. Agus cha robh dòigh ann cur an aghaidh an Wehrmacht. Thilg na Nadsaidhean a-steach gu batail agus blacks, agus Arabaich agus Innseanaich. Thug na Seapanach na feachdan aca gu giùlan cuideachd.
  Ghèill na h-Ameireaganaich gu slaodach ach gu cinnteach ... Ach ro dheireadh an t-Sultain 1948, chuir na Gearmailtich stoirm air New York agus Washington.
  Agus air 9 Samhain, 1948, chuir na Stàitean Aonaichte an sàs. Agus thàinig a" chiad phàirt den Dàrna Cogadh gu crìch.
  Cheannaich Stalin ùine. Fhuair an USSR tancaichean T-54 agus IS-4. Cha deach an tanca IS-7 a-steach gu cinneasachadh air sgàth a chosgais àrd. Leasaichte agus innealan MIG-15 agus mar sin air adhart.
  Ach chan eil seo gu leòr ... Hitler ann an 1949 dh'fhaodadh a chur air bhog oilbheum an-aghaidh an USSR as t-samhradh, ach dh'aontaich e leudachadh air an t-sìth. Ach gu dearbh, mar mhalairt air moladh mòr a dh'aontaich an USSR a phàigheadh.
  Fhad "s a chuir na Gearmailtich agus na Seapanaich crìoch air an t-saoghal le bhith a" glacadh a "chòrr de na dùthchannan, bha Stalin a" feuchainn ri sàr armachd a chruthachadh. Ach dh'fhàillig an oidhirp boma atamach a chruthachadh.
  Chaochail Stalin air 5 Màrt, 1953. Chaidh Beria a leantainn. Eu-coltach ri fìor eachdraidh, ceannard an USSR, a 'faireachdainn briseadh sìos, air a stiùireadh fhàgail sgrìobhte tiomnadh mu neach-ionaid. Agus chan eil duine nas fheàrr na Beria co-dhiù. Chan eil.
  Mar a thionndaidh e a-mach, cha robh Stalin ceàrr.
  Nuair a thug Hitler ionnsaigh air Iapan air 20 Giblean, 1954, mhol Beria cogadh air taobh an Treas Reich.
  Dh'aontaich am Fuhrer air chumha nach fhaigheadh an USSR air ais ach ceann a deas Sakhalin agus na h-Eileanan Kuril.
  B" fheudar do Beria aontachadh ri seo. Ged le cridhe trom. Uill, a-nis tha an dà uilebheist air tuiteam air Iapan.
  Agus chaidh na blàran a leudachadh le toileachas mòr. Bha Hitler airson a' chùis a dhèanamh air Iapan mus do chruthaich i am boma atamach.
  Chleachd an Treas Reich diosgan armachd laser agus tancaichean pioramaideach an aghaidh an samurai.
  Bha an càr mu dheireadh uamhasach, agus do-ruigsinneach bho gach ceàrnaidh.
  An seo bidh Gerda agus Charlotte a 'marcachd air tanca pioramaideach agus teine aig na Seapanach.
  Tha iad nan nigheanan cho sgiobalta agus cho sabaid ri ìre colic anns an groin. Agus bidh na gunnaichean aca a" seargadh mar organ.
  Sheinn Gerda, a" crathadh a fiaclan:
  - Bris, pronnadh, agus reubadh às a chèile! Is e seo beatha, is e seo toileachas!
  Dh" aontaich Charlotte, às deidh dhi an gunna fèin-ghluasadach Iapanach a bhriseadh le buille le deagh amas, le seo:
  - Bris, pronnadh, agus reubadh às a chèile! Is e seo beatha, is e seo toileachas!
  Seo mar a bha na caileagan Gearmailteach a" sabaid.
  Agus seo na Sòbhietich a' sabaid air an tanca IS-10. Bidh na gaisgich boireann a" losgadh an canan 122mm agus a" seinn:
  - Tha Stalin a 'fuireach na mo chridhe,
  Gus nach bi sinn eòlach air bròn ...
  Dh" fhosgail e an doras don fhànais
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  Agus bidh Natasha a" briseadh tanca Iapanach le buille ceart ....
  Tha arm an USSR agus an Treas Reich nas deiseil airson sabaid agus le uidheamachd teicnigeach. A dh" aindeoin sin, tha an cogadh a" dol air adhart, agus le diofar shoirbheachas.
  Ach gu dearbh, chaill an samurai mu chairteal den fhearann aca anns a 'chiad dà mhìos.
  Airson na trì mìosan sin de shabaid làidir cairteal eile. B" e sin an cogadh gun tròcair.
  Shaor saighdearan Sòbhieteach ceann a deas Sakhalin, agus ghluais iad nas fhaide air adhart air druim Kuril. A bharrachd air an sin, bha an t-arm tsarist cuideachd a 'sabaid ann am Manchuria. Agus tha e gu math pianail mu thràth.
  Lean na buaidhean aon às deidh a chèile. Agus soirbheasan is coileanaidhean ùra.
  Sia mìosan an dèidh sin, air 20 Dàmhair, 1954, bha Iapan mu thràth air còrr air leth de na rudan aice a chall, agus bha e soilleir gu robh e a 'call. Agus mhol i, gu dìomhair don Ruis, caidreachas an aghaidh an Treas Reich. Ach dhiùlt Beria e ...
  Ron Bhliadhn 'Ùr, bha còrr air dà thrian de chrìochan Land of the Rising Sun air a chall mar-thà.
  Bha Hirohito, a 'faireachdainn gu robh e duilich, a' tabhann sìth buannachdail don Fuhrer. Ach cha robh e ag iarraidh ach gèilleadh.
  Anns an Fhaoilleach 1955, chuir saighdearan Sòbhieteach agus Gearmailteach crìoch air a' chùis air na Seapanach ann an Sìona. Agus sa Ghearran, chaidh na samurai a bhualadh cuideachd ann an coloinidhean fad às. Anns a 'Mhàrt 1955, thòisich am blàr anns a' phrìomh-bhaile fhèin. Bha stuamachd uabhasach fòirneartach aice.
  Thàinig na Gearmailtich agus na Ruiseanaich air adhart gu slaodach ach gu cinnteach. Anns an Lùnastal, thuit Tokyo, agus air 3 Sultain, 1955, chuir Iapan grèim air.
  Bha stad eile anns na cogaidhean. Fhuair an USSR air ais ceann a deas Sakhalin agus ghlac e druim Kuril. Chan eil cus. Ach air an làimh eile, lughdaich meud an ùmhlachd bhliadhnail dha na Gearmailtich.
  Ach, bha an Ruis fhathast mar an aon sgìre a bha neo-eisimeileach bhon Treas Reich. Air 20 Giblean, 1958, chaidh turas-adhair gu Mars a chumail anns an Treas Reich. Coileanadh drùidhteach. Bha buaidh Aryan a 'smaoineachadh. Ach cha robh seo gu leòr airson Hitler.
  Bha an USSR fhathast a" tarraing às a neo-eisimeileachd. Agus a bharrachd air an sin, ann an dìomhaireachd mhòr dh'fheuch e ri boma atamach agus haidridean a dhèanamh. Gu dearbh, dh'fheuch Hitler ris an "splinter" mu dheireadh a tharraing a-mach mar a bha e a 'creidsinn air a' phlanaid Talamh, gus an daingneachadh cruinne a chrìochnachadh.
  Agus air co-là-breith an Fuhrer air 20 Giblean, 1959, thòisich cogadh ùr le ionnsaigh an USSR. Cha mhòr nach robh Leningrad air a chuairteachadh agus cha robh conaltradh aige ach air feadh Lake Ladoga. Tha beagan slighe gu Moscow fhathast. An àiteigin nach eil nas fhaide na trì cheud cilemeatair. Cha do dh'fheuch na Gearmailtich ri ionnsaigh a thoirt oirre sa chiad chogadh.
  Agus a-nis tha iad a 'tionndadh. Agus ghluais sinn le dealas mòr. Tha diosgan giùlan laser aca agus tancaichean pioramaideach.
  Chan eil ach tancaichean T-54 aig an Arm Dearg, an fheadhainn as motha. An T-55, a tha dìreach air tòiseachadh a thoirt a-mach. Agus tancaichean IS-10, IS-4 air a dhol à bith, agus an fheadhainn as ùire, ach nach eil idir air an dèanamh gu mòr, IS-12. Tha canan 130mm aig an tanca mu dheireadh agus tha e coltach ris an IS-7. Tha a chuideam timcheall air seachdad tunna.
  Tha tancaichean pioramaideach nas adhartaiche aig na Gearmailtich. Sgioba de dhithis, le gunna àrd-bhruthadh agus electromagnetic ann an inbhe 88-millimeter, ach gu math tolladh armachd. Agus tha an armachd ioma-fhilleadh agus do-ruigsinneach.
  Tha itealain nan Nadsaidhean cuideachd tòrr nas fheàrr agus nas foirfe na am fear Sòbhieteach. Gu sònraichte bomairean agus luchd-sabaid gun earball, a bharrachd air discos. Bidh an fheadhainn mu dheireadh a" leasachadh astar suas ri deich fuaim, agus bidh armachd laser aca. Agus as cudromaiche, tha iad do-ruigsinneach airson gàirdeanan beaga.
  Leis gu bheil jet laminar a 'sruthadh timcheall orra, agus bidh an t-sruth a' sèideadh a h-uile sligean agus peilearan agus pìosan.
  Mar sin tha na Gearmailtich air an ceann. Agus as cudromaiche, tha barrachd neart aca ann am meud. Tha roinnean cèin bho air feadh an t-saoghail. Agus bidh iad a" sabaid le armachd le gunnaichean inneal nas adhartaiche, no carbines ionnsaigh.
  Tha eadhon na Nadsaidhean armaichte le gunnaichean ultrasonic, agus gunnaichean inneal le seallaidhean laser, no ghathan teas.
  Dè a-mhàin nach eil aig Fritz. Tha urchraichean ballistic ann cuideachd. Agus chan e seo a-mhàin.
  Tha coimpiutairean ann, agus stiùireadh, agus bomaichean snasail. Agus stiùireadh air radairean, agus air fuaim, agus air teas. Agus faodaidh am Fritz tancaichean a ghluasad fon talamh le drilean, agus bàtaichean-aigeann airson aon neach a chleachdadh. Tha tancaichean beaga aon-suidheachain aca cuideachd, anns am bi clann air an deagh thrèanadh agus air an deagh thrèanadh a" sabaid.
  Gu dearbh, tha na feachdan gu math neo-ionann. Agus aig an aon àm, airson an ionnsaigh air an USSR, chruinnich Hitler ceud millean saighdear agus oifigearan a-mhàin anns a 'chiad echelon. Agus anns an Ruis Sòbhieteach, tha an sluagh gu lèir, a 'gabhail a-steach leanabain, beagan a bharrachd air ceud millean. Agus anns an arm bha e comasach a chruinneachadh, a h-uile saighdearan nach eil barrachd air còig-deug millean. Agus chan eil iad den chàileachd as fheàrr. Is e an aon rud gun deach tòrr loidhnichean dìon a chladhach.
  Agus gu dearbh, bha na Nadsaidhean, às deidh dhaibh a dhol air adhart agus a bhith air leth àrd ann am feachdan, cha mhòr sa bhad a 'briseadh tro na dìonan. Agus ghluais iad gun stad. Agus deich latha às deidh sin chuir iad timcheall Moscow. Agus mar sin thòisich an cogadh seo.
  Ach air 1 Cèitean, 1959, bhuail Hitler am plèana aige gun dùil. Agus dh'atharraich e an cothromachadh cumhachd. Agus anns an Treas Reich thòisich fìor strì airson cumhachd. Dè thug cothrom don USSR airson saoradh.
  
  TACHARTAS STALIN
  Chaidh Stalin a sgrios leis an arm aige fhèin san Dàmhair 1941. Uill, bha e furasta a thuigsinn, bha an Caucasian gràin air a h-uile duine fhaighinn mu thràth. Seadh, cha d' fhuair e mathanas air son ro-aithris. Bha an arm mì-riaraichte, agus gu sònraichte Zhukov. Thug Molotov taic don chuilbheart cuideachd, agus chaidh Beria a mharbhadh san spot. Chaidh Stalin fheuchainn gu sgiobalta agus a losgadh.
  Ach dh'adhbhraich seo uile mì-chinnt am measg an airm, agus b 'urrainn dha na Gearmailtich Moscow a ghabhail. Theich Molotov gu Kuibyshev. Thrèig mòran shaighdearan agus ghèill iad. Thug Iapan ionnsaigh air na Stàitean Aonaichte, agus chaidh am Fuhrer a-steach don chogadh. Agus thug na samurai ionnsaigh air an Ear Chèin.
  Thairg Molotov, fo na cumhaichean sin, sìth don Fritz. Dh'aontaich Hitler Moscow a thilleadh mar mhalairt air an Caucasus. A bharrachd air an sin, chaidh airgead-dìolaidh àrd a thoirt don USSR. Bha agam ri Leningrad agus Arkhangelsk a thoirt seachad.
  Sgaoil na Nadsaidhean an làmhan chun an ear agus thionndaidh iad gu na SA agus Breatainn.
  Bha am Fuhrer a' bagairt air Franco a bhith a' fuireach ann, agus dh'aontaich an Generalissimo leigeil le saighdearan Gearmailteach a dhol tron chrìch aige. Chaidh Gibraltar a chuir fodha le dusan roinn Gearmailteach taghte. Agus chaidh a ghlacadh ann an trì latha, às deidh sin chaidh na Nadsaidhean a-steach do Morocco agus thòisich iad air còmhnaidh ann an Afraga. Chaidh pàirt de na saighdearan Gearmailteach tron Chugais agus Iran gu na h-Innseachan agus an Ear Mheadhanach. Agus ghabh iad thairis.
  Bha na saighdearan Sasannach mòran na bu lugha agus cha robh iad cho armaichte. Agus cha robh na roinnean coloinidh airson sabaid idir. Air a ghèilleadh gu mòr. Agus ghlac na Gearmailtich aon choloinidh às deidh a chèile. Chaill na Breatannaich cuideachd air sgàth sìneadh conaltraidh, agus nas lugha de smachd air na saighdearan. Anns an dàrna bliadhna air fhichead, ghlac an Treas Reich ceann a tuath agus pàirt de mheadhan Afraga, an Ear Mheadhanach agus na h-Innseachan, a 'tighinn còmhla ris na Seapanach.
  Agus sa Ghearran ceathrad "s a trì, air a leantainn le tighinn air tìr ann an Astràilia. Agus an uairsin an ionnsaigh air Afraga a Deas.
  Mar sin, thug na Nadsaidhean buaidh air cha mhòr a h-uile coloinidh agus uachdaranachd Breatannach.
  Dh'iarr Churchill sìth gu borb. Dhiùlt Hitler, agus mar sin ghabh e a h-uile càil mar-thà. Agus san Ògmhios 1943, thàinig tìr muir-thìreach ann am Breatainn às a dhèidh.
  Ceathrar nigheanan brèagha: Gerda, Charlotte, Cairistìona agus Magda. Bidh iad a 'rothaireachd ann an tanca deuchainneach - "Panther" -2.
  Tha nigheanan gu dearbh casruisgte agus ann am bikinis.
  Chaidh an tanca aca far na stoc agus chaidh e chun chosta. Tha "Panther" -2 na tanca math ann am prionnsabal. Is e 100 mm armachd aghaidh a "chrùin, tha an turaid 120 mm, tha na taobhan 60 mm, agus is e am prìomh ghunna 88 mm 71 EL. Bidh a leithid de ghunna a" bualadh tancaichean Breatannach, eadhon Churchills, bho astar mòr.
  Bhrùth Gerda, le cuideachadh bho a òrdagan lom, putan a" ghunna agus bhuail i na tancaichean Breatannach.
  Bhuail i an càr agus sheinn i:
  - Glòir don Treas Reich!
  Charlotte, an neach ionnsaigheach sin. Cuideachd air a losgadh air an nàmhaid. Bhris i tro armachd aghaidh Churchill agus ghlan i:
  - Airson ar buadhan glòrmhor!
  Agus loisg i cuideachd le casan rùisgte.
  An uairsin thuirt an nighean seo:
  - Uill, buailidh mi thu!
  Tha Cairistìona na shealladh gu math ceart. Bhris i an armachd airson an sgrios agus thug iad beagan airgid.
  Gaisgeach ruadh le falt òir air a chlaoidh:
  - Airson an Treas Reich!
  Agus a-rithist, le cas-rùisgte, chuir i air bhog rudeigin marbhtach. Agus càit a bheil na Breatannaich an aghaidh nan Gearmailteach. Tha uidheamachd nas làidire aig an Fritz, luchd-obrach nas fheàrr.
  An sin loisg Magda, agus gheàrr i an luchd-dùbhlain. Agus le a cas-rùisgte chomharraich i an gunna air an nàmhaid. Agus air a losgadh le feachd brùideil.
  Ghlaodh an gaisgeach 's dh'eirich e :
  - Airson cumhachd nas àirde an t-saoghail!
  Bha an nighean cho spìosrach an seo. Agus bhuail e an luchd-dùbhlain. Tha, gu dìomhain, chuir am Prìomhaire Churchill fios chun Treas Reich. Cò an aghaidh a chaidh e suas? B" e buille uamhasach a bh" ann.
  Gu dearbh, chan eil fàilteachadh sam bith an aghaidh Gerda. Tha i na nighean le neart mòr.
  'S a rìs tilgidh e le cas-ruisgte, 'S brisidh e mòr-shluagh Bhreatuinn.
  An uairsin, loisgidh Charlotte le a òrdagan rùisgte. Agus an uairsin tha e a" bualadh aig Crombail. Seadh, gheibh na Breatannaich na h-adharcan gu mionaideach.
  Ghabh Charlotte ris.
  - Is mise an duine as fhuaire san t-saoghal!
  Bidh Cairistìona cuideachd a" losgadh gu ceart air nàimhdean. Tha i na nighean le comas mòr. Agus ma bhios e a 'losgadh, bidh e a' losgadh.
  Agus tha na sligean aice air an cur le casan rùisgte cho marbhtach. Agus rinn an gaisgeach caoineadh:
  - Airson na coileanaidhean as àirde!
  Ghabh Magda e cuideachd agus bhuail i na Breatannaich chun na h-ìre as àirde. A 'cleachdadh do chasan lom. Rinn e a" chùis air na saighdearan Breatannach agus rinn iad squeak:
  - Bidh e uile cho uamhasach!
  An uairsin sheall an gaisgeach a teanga.
  Ann an ùine ghoirid, tha na caileagan an seo gu math fionnar. Agus chan eil e gòrach idir. Agus le sàilean lom bidh iad ag amas air baraillean air tancaichean Sasannach agus gunnaichean fèin-ghluasadach.
  Ann an ùine ghoirid, bha an cur air tìr soirbheachail. Rinn na Gearmailtich a" chùis air na Breatannaich san adhar cuideachd. Sheall an trodaiche ME-309 ùr a shàr-mhathas thairis air an nàmhaid. Coltach ri Focke-Wulf. A chuir eagal air na Breatannaich.
  Ann an ùine ghoirid, nuair a bha Lunnainn air a chuairteachadh. Agus dh"fheuch Churchill ri teicheadh. Ach cha robh e ann.
  Loisg dà phìleat boireann Gearmailteach Albina agus Alvina sìos na h-itealain dìon gu lèir agus thug iad air bàta-aiseig Churchill tighinn air tìr. B" fheudar don phrìomhaire pròiseil a ghlùinean agus casan lom nam bòidhchead a phògadh. Phòg e Churchill, casan Albina agus Alvina. Agus casan, agus corragan, agus sàiltean. Às deidh sin, b" fheudar dha na nigheanan aige - Prìomhaire Bhreatainn, am uchd de Venus a reamhrachadh. A bha measail air na caileagan.
  Sin mar a tha iad nan losgannan.
  Tha Breatainn air tuiteam. Agus am Fritz air each geal, buaidh.
  Dh" ainmich Adolf Hitler gu sòlaimte:
  - Ghabh mi barrachd phrìomh-litrichean na Genghis Khan!
  Chan eil air fhàgail ach a" chùis a dhèanamh air na Stàitean Aonaichte. Ach bheir seo beagan ùine.
  Chaidh 1944 gu lèir seachad ann an iomlaid buillean anns na blàir adhair agus cabhlaich. Thàinig piseach air bàtaichean-aigeil Gearmailteach agus dh'fhàs iad na b' fheàrr na feadhainn Ameireaganach. No an àite sin, bha iad mar-thà na b 'fheàrr, bha an uachdranas dìreach a' fàs iomlan.
  Mheudaich am Fuhrer, mar a chanas iad, a ghluasad. Nochd luchd-sabaid jet ME-262 agus bàtaichean-aigeil le cumhachd hydrogen peroxide ann an cinneasachadh sreathach. Mar sin tha tòrr ghoireasan aig an Fritz a-nis. Agus tha sin a" toirt a-steach mac an duine.
  Chaidh an long-chogaidh Bismarck a thogail a-rithist aig astar luath. Chaidh a chuir air bhog sa Mhàrt 1944. Bha an soitheach ùr dà uair cho mòr a thaobh gluasad na bha i roimhe agus trì tursan nas cumhachdaiche. Chaidh luchd-siubhail itealain a thogail cuideachd, agus feadhainn glè chumhachdach.
  Chaidh carbad-adhair a bha comasach air ceud agus fichead itealan a ghiùlain agus le slige sgiobalta a chuir air bhog san Fhaoilleach 1945.
  Bha an Treas Reich ag ullachadh airson leum. Thàinig a 'bhliadhna 1945 ... Dh'fhuiling cabhlach Ameireaganach call mòr. Agus bha Iapan cuideachd a 'bruthadh bhon taobh an iar air na Stàitean Aonaichte. Dh'fhàs itealain Gearmailteach barrachd is barrachd foirfe, mheudaich na cunntasan aces.
  Mar eisimpleir, dh 'ainmich dà phìleat bhon Treas Reich - Albina agus Alvina iad A - ceàrnag, fhuair iad cunntasan gu math luath. Gu ruige seo, tha Huffman air an clàr a chumail. Ron Ògmhios 1945, thug e a chunntas gu ceithir cheud càr agus mar thoradh air sin fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Agus is e seo an còigeamh ìre.
  Ach bha Albina agus Alvina mu thràth a 'glacadh suas ris. A' dol thairis air trì cheud carbad sìos gach fear, fhuair iad Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan is daoimeanan. Ach a-nis bha iad mu thràth faisg air ceithir cheud. Agus cha robh iad a" dol a stad.
  An seo bhrùth Albina a òrdagan rùisgte air peadalan na cuibhle stiùiridh agus rinn i gàire:
  - Glòir don Athair mhòr!
  Agus loisg e sìos itealan no dhà Ameireaganach.
  Bha Alvina, a 'leantainn air adhart a' losgadh, cuideachd a 'bualadh. Loisg i sìos dà itealan Arm na SA le a casan rùisgte agus rinn i squeak:
  Tha sinn mar shamhla air fuath!
  Dhealaich na caileagan dòighean. Tha iad gu math lùthmhor ann am blàr.
  Loisg Albina a canan agus rinn i sgadan:
  - Glòir don Fatherland - a 'chuip!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Mòr-ghlòir !
  Bhrùth na Gearmailtich gu cruaidh air na h-Ameireaganaich. Agus ghabh iad càileachd an itealain aca.
  Thionndaidh an E-50 gu bhith na leasachadh math. Thionndaidh an tanca seo a-mach le gunna a" tolladh armachd agus gunna luath-theine. Agus le deagh dhìon aghaidh.
  Chan e an Sherman Ameireaganach a cho-fharpaiseach. Agus Pershing cuideachd. Bha an E-50 na bhiast inneal.
  Thuinich na Gearmailtich anns a' chòigeamh bliadhna thar fhichead anns a' Ghraonlainn, agus chruthaich iad cas-cheum ann an Canada. Aig an aon àm, choisinn dioplòmasaidh Gearmailteach Brasil thairis air an taobh aige, còmhla ri Argentina, a bha air a bhith umhail o chionn fhada. Agus thòisich an adhartachadh bho na cinn drochaid a deas.
  Bha a" bhliadhna 1946 cinnteach. Thug saighdearan Gearmailteach agus Seapanach ionnsaigh air Meagsago, agus ghlac iad cha mhòr a h-uile Canada, a 'toirt ionnsaigh air Alasga cuideachd. Agus an uairsin chaidh na nàimhdean a ghluasad gu na Stàitean Aonaichte mu dheireadh. Air an fhearann aige, thòisich blàran fìor.
  Agus gu dearbh, sheall na tancaichean Gearmailteach den t-sreath E iad fhèin gu bhith nan carbadan cunnartach agus sabaid. Càite bheil na h-Ameireaganaich air thoiseach orra. Tha an leithid de neart aig na faisisteach.
  Gu sònraichte nuair a tha sgioba tanca Gerda a" toirt ionnsaigh air agus a" pronnadh saighdearan na SA.
  Tha càr sreath E-50 aice, lùthmhor agus luath. Tha fad baraille aice de 100 EL agus inbhe gunna 105 mm. Ma tha an leithid de ghunna a 'gouges.
  Bhrùth Gerda am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, loisg e air projectile, a" bualadh air an nàmhaid gu ceart agus a" sreap:
  - Glòir don Treas Reich!
  Bha Charlotte, an nighean ruadh seo cuideachd a" bualadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, air na h-Ameireaganaich agus a" gàireachdainn, a" rùrach a fiaclan:
  Glòir dha na saighdearan do-chreidsinneach againn!
  Thug Kristina cuideachd grèim air a casan caol, chiseled le a corragan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Glòir do ghaisgeachd an Wehrmacht!
  Bha Magda, a" cleachdadh corragan fada gràsmhor a casan rùisgte, cuideachd a" bualadh is a" sèideadh:
  - Glòir don Wehrmacht do-chreidsinneach!
  Agus gabhaidh ceathrar nigheanan e agus beucaidh iad aig mullach an sgamhanan:
  - 'S e fìor iolairean a th' annainn, agus làn de ghaisgeachd! Agus bidh sinn ag itealaich mar eòin, a mhic an dùthaich ghaisgeil!
  Loisg Gerda a-rithist le a òrdagan rùisgte. Bhuail i an càr Ameireaganach agus rinn i sgadan:
  - Ni h-eadh, cha'n e mic, ach nigheanan !
  Loisg Charlotte air a" chàr Ameireaganach, reub i dheth an turaid agus rinn i gàire:
  - Gu dearbh, tha nigheanan gu math gaisgeil!
  Chrath Cairistìona an neach-dùbhlain aice. Thruail i an nàmhaid troimhe agus troimhe, agus sgàin i, a" giùlan a fiaclan:
  - Is sinne na fìor innealan bàis!
  Loisg Magda air an nàmhaid cuideachd. Bhris i armachd an nàmhaid, reub i clàr an nàmhaid agus dh"èigh i:
  - Agus is sinne na h-innealan as foirfe san t-saoghal!
  Agus rinn na nigheanan gàire anns an t-sèist:
  - Glòir don Ghearmailt, glòir, tha na tancaichean a" ruith air adhart! Tha roinnean den Treas Reich a 'cur fàilte air na daoine treun!
  Ann an ùine ghoirid, bha na Gearmailtich a 'dèanamh glè mhath, agus bha na saighdearan aca a' faighinn aon bhuaidh às dèidh a chèile.
  Tha eaconamaidh làidir aig na Stàitean Aonaichte, gu dearbh, ach chaill iad a thaobh teicneòlas. Gu sònraichte tancaichean agus itealain jet. Bha an ME-262 X aig na Gearmailtich mar-thà ann an cinneasachadh sreathach, agus bha an itealan seo an dà chuid beò, astar còrr air 1150 cilemeatair san uair, agus armachd le còig canain itealain 30-mm. Chan urrainn dha Ameireaganaich seasamh an aghaidh inneal mar sin.
  Bha eun XE-262 aig na Gearmailtich cuideachd, furasta a dhèanamh, cha mhòr gu tur air a dhèanamh le fiodh, gu math aotrom agus furasta a ghluasad. Ach bha an XE-262, air sgàth cho mòr "s a bha e ro ìosal agus astar àrd, duilich a riaghladh agus bha feum air pìleatan sgileil. Ach bha e math airson stoidhle Huffman, a bha ag obair ann an rapprochement. Agus aig raon dlùth chuir e às dha na h-Ameireaganaich.
  Ach a bharrachd air Huffman, bha dithis nighean ann cuideachd: Albina agus Alvina. Chaidh gach fear dhiubh thairis air trì cheud itealan sìos agus fhuair iad Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Chan eil aig croisean Knight le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan gu ruige seo ach Huffman, a loisg sìos còrr air còig ceud itealan, agus Rudel, an itealan ionnsaigh uirsgeulach, a chuir a-mach còrr air còig ceud tanca, agus mòran thargaidean talmhainn eile. Agus seachd itealan deug eile.
  Anns an Treas Reich, dh 'aontaich iad cuideachd an t-siathamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan, dhaibhsan a ruigeas mìle itealan sìos, no an aon àireamh de tancaichean briste.
  Bu chòir Crois an Ridire seo a bhith air a ceangal le co-dhiù ceud daoimeanan, agus bhiodh i na bu mhotha na Crois Ridire eile. Mar sin bha an duais chan ann a-mhàin urramach, ach cuideachd daor.
  Tha Albina agus Alvina ag itealaich air feadh an adhair. Bidh iad a" losgadh sìos na plèanaichean Yankee aca agus a" seinn tro am fiaclan:
  - A nigheanan àlainn,
  Deagh charaidean...
  'S e gillean mòra a bhiodh ann -
  Agus brògan sgoinneil!
  Bha Albina ag amas air gunna an itealain le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhuail i an Ameireaganach agus rinn i squeak:
  - Solais nan sùilean sunndach!
  Agus rinn i gàire air a cèile. Gheàrr i dheth a fear eile. Bhris i an nàmhaid gu pìosan le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Air son co-chomuinn agus ar buadhan glòrmhor !
  Chuir Albina ceartachadh air a com-pàirtiche, a 'losgadh sìos plèana Yankee:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Aig an aon àm, lean an cogadh. Bha na h-Ameireaganaich gu soilleir a 'call an nàmhaid as fheàrr ann an teicneòlas agus trèanadh, agus eadhon a' cleachdadh roinnean cèin.
  Gu sònraichte, tha prìomh tanca Sherman aig na Yankees. Uill, càite a bheil e an aghaidh prìomh Ghearmailteach E-50. Bha armachd aghaidh de 250 millimeters aig inneal nan Nadsaidhean, armachd taobh de 170 millimeters, agus cuideam seachdad tunna le einnsean de 1200 each-chumhachd le àrdachadh einnsean.
  Bu chòir a thoirt fa-near nach b 'urrainn don Sherman eadhon a dhol a-steach do thaobh na Gearmailt, oir tha armachd an E-50 a' lùbadh. Cha tug eadhon Sherman le gunna seachd troighean deug, Firefly, Gearmailteach air bòrd. Ach cha robh an tanca seo uabhasach mòr.
  Agus thug na Gearmailtich le misneachd an tanca Ameireaganach bho chòig cilemeatair air falbh. A bharrachd air an sin, tha sgàil-dhealbh àrd aige. Bha Pershing beagan na b" fheàrr aig na h-Ameireaganaich. Ach cha robh an tanca seo cho mòr ris an Sherman, agus fhathast cha robh a ghunna 90-mm gu leòr airson sabaid èifeachdach.
  Is e dìreach "Supershing" a b 'urrainn a dhol a-steach don E-50 Gearmailteach a-steach don taobh. Buannachd gunna agus inbhe 90 mm agus fad baraille de 73 EL. Ach air an làimh eile, chan eil an ìre teine ach ceithir cuairtean sa mhionaid an coimeas ri dusan airson an E-50 Gearmailteach, agus tha cuideam leth-cheud tunna ro mhòr airson einnsean 500 each-chumhachd. Tha, agus chan eil an armachd gu leòr. Ann an aghaidh prìomh mastodon na Gearmailt, cha do bhris na h-Ameireaganaich troimhe fhathast. Agus bha E-75 aig an Fritz cuideachd le gunna calibre 128 mm agus tighead armachd taobh 210 mm fo na leòidean, le dìon eadhon nas fheàrr agus einnsean de 1500 each-chumhachd.
  Mar sin bhon fhìor thoiseach, bha na SA a" call. Is e dìreach an tanca T-93, nas mionaidiche gunna fèin-ghluasaid le cuideam ceithir fichead sa trì tonna, le tiugh armachd aghaidh 305 mm agus canan 155 mm, a b" urrainn sabaid an aghaidh mastodons Gearmailteach.
  Ach cha robh coileanadh dràibhidh a" ghunna fèin-ghluasadach seo cudromach, mar a bha ìre an teine. Agus sgrios na Gearmailtich e le itealain.
  Mar sin cha robh na h-Ameireaganaich gu h-iomlan a" dèanamh gu math, agus bha iad a" call gun dòchas.
  Agus thàinig na saighdearan Gearmailteach nas fhaisge agus nas fhaisge air New York agus Washington.
  Ghuidh Truman ri Hitler airson sìth.
  Ach cha robh am Fuhrer ag iarraidh ach gèilleadh iomlan gun chumhachan sam bith. Bha Washington air a chuairteachadh. Agus thòisich na Nadsaidhean air ionnsaigh a thoirt air prìomh-bhaile na SA.
  Bha sgioba tanca Gerda a' sabaid airson nas soilleire a-màireach. Agus bhuannaich e gun duilgheadas sam bith.
  Thòisich an nighean eadhon a 'losgadh chan ann a-mhàin le a òrdagan rùisgte, ach cuideachd le sgoltagan sgàrlaid a' bhroilleach. Agus chuidich sin gu mòr.
  Loisg Charlotte cuideachd le bhith a" putadh a ruby nipples air a" phutan luing gàirdeachais agus a" caoineadh:
  - Tha mòrachd a' chomanachaidh a' laighe ann nach e iasg a th' ann, ach muc-mhara!
  Thug Cairistìona, a" losgadh, a" putadh putanan an luing gàirdeachais, fa-near:
  - Agus togaidh sinne na Gearmailtich an co-mhaoineas as motha!
  Chuir Magda, a" losgadh nipples dearg air an luchd-dùbhlain aice, a-mach gu làidir:
  - An comunn a's soilleire ! Dìreach suas, chan e ceum sìos!
  Dhearbh Gerda a" comharrachadh a" chanain le a òrdagan rùisgte, agus a" tionndadh an howitzer Ameireaganach le peilear le deagh amas:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Às deidh tuiteam Washington, cha b" fhada gus an do ghabh Ameireagaidh grèim air. Agus thachair e air 31 Faoilleach, 1947.
  Tha an Dàrna Cogadh seachad. Agus bha Hitler ag èirigh gu cumhachd aig an aon àm nuair a chaidh Ameireaga a ghlacadh.
  Bha e coltach gu robh ùine fhada de shìth ann. Gu dearbh, tha a h-uile cogadh seachad, tha na Stàitean Aonaichte air an glacadh, agus dè a bharrachd a dh" fhaodadh tu a bhith ag iarraidh? Ach bha aon chumhachd eile ann le coloinidhean: Iapan. Agus bha Hitler airson a cheannsachadh cuideachd.
  20 Giblean, 1953 thòisich cogadh ùr airson ath-roinn an t-saoghail. Bha an USSR fhathast ann an cruth gearraichte. Chuir an t-arm a thàinig gu cumhachd an dèidh Stalin, Voznesensky mar phrìomh riaghaltas foirmeil. Chaidh aig an stiùiriche seo air eaconamaidh na Ruis ath-nuadhachadh gu ìre. Agus thairg e Hitler com-pàirt an USSR anns a 'chogadh an aghaidh Iapan. Dh'aontaich e, ach air chumha nach tilleadh an Ruis ach Primorye, Eilean Sakhalin agus an t-sreath Kuril, a chaidh a ghlacadh roimhe leis an samurai.
  Mar sin fhuair Voznesensky cothrom ùr an USSR ath-bheothachadh, agus an ìmpireachd ath-nuadhachadh gu ìre.
  Chaidh an t-sabaid a leudachadh ann an làn chumhachd.
  Bha Alenka agus an sgioba aice a 'sabaid air tanca T-11 ùr, deuchainneach. Bha an càr seo trom agus air a dheagh dhìon. Ràinig an armachd aghaidh aice 300 millimeters le cuideam inneal de thrì fichead "s a h-ochd tonna agus gunna calibre 130-mm. Anns an eadar-ama, tha am prìomh tanca T-54 fhathast anns an USSR, a tha cuideachd nach eil dona idir.
  Agus tha Alenka agus a cèile a 'losgadh le gunna cumhachdach bho astar fada. Tha na càraichean aca fhèin aig na Seapanach, gu dearbh. Gu sònraichte, seo an E-75, air a chopaigeadh bhon mhodail Gearmailteach fo chead. Ach tha an tanca seo beagan seann-fhasanta mu thràth.
  Agus bidh Alenka ga bhualadh a-mach le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus bidh i a" cur an projectile gu dìreach deireadh gu deireadh.
  Tha an nighean ag èigheach:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh ! Glòir do Lenin ann an cridheachan!
  Gu dearbh, is e seo bòidhchead den ìre as àirde.
  Bidh Anyuta cuideachd a" losgadh, a" cleachdadh a corragan lom de chasan chiseled agus squeaks:
  - Tha mi nam ghaisgeach glè fhionnar, agus tha e coltach ri doll obair-cloc!
  Bidh Alla cuideachd a" losgadh mu seach. Bhuail an nighean seo an samurai agus thuirt i:
  - Ann an ainm solas, teas agus gaoth!
  Agus, gu dearbh, a 'cleachdadh casruisgte.
  Agus an uairsin thàinig Maria air tìr. Tha i na nighean le neart spioradail uamhasach. Bhris i tanca Iapanach agus rinn i gàire:
  - Air son co-chomunn treun !
  Agus ghuil i air a shàil rùisgte.
  Agus mu dheireadh loisg i le cuideachadh cas-rùisgte agus Marusya. Bhuail an nighean an nàmhaid agus rinn i sgadan:
  - Glòir gu àm saoghal nas fheàrr!
  Agus mar a tha i a 'feadaireachd ... 'S e nighean fìor fhionnar a tha seo.
  Tha sgioba tanca nan Sòbhieteach a' dèanamh obair mhath agus a' togail chunntasan. Bidh nigheanan gu dearbh a" gabhail stiùir gu sgiobalta. Tha an càr as fheàrr aca airson an Airm Dearg cuideachd.
  Agus tha Gerda a 'sabaid air tanca pioramaideach. Tha an càr seo mar-thà nas adhartaiche agus chan eil ann ach dithis bhall den sgioba.
  Tha iad fhèin, còmhla ri Charlotte, a 'losgadh air na Seapanach, agus tha iad air leth èifeachdach.
  Bhrùth Gerda, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, na putanan luing gàirdeachais agus bhuail i an càr Iapanach, a" sgròbadh:
  - Agus chaidh an samurai dhan talamh fo chuideam stàilinn agus teine!
  Loisg Charlotte oirre cuideachd, a" cleachdadh corragan rùisgte a casan chiseled, agus rinn i sgiala:
  - Ach tha ar Wehrmacht bhon taiga gu cuantan Bhreatainn, tha iad uile millean uair nas làidire!
  Tha Magda agus Cairistìona a' sabaid ann an tanca pioramaideach eile.
  Tha nigheanan Terminator air leth dùbhlanach agus uamhasach ann an neart.
  Agus mar sin bidh Cairistìona a" losgadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" bualadh nan Iapanach.
  An uairsin tha e a" sgreuchail:
  - An àm againn le buadhan air thoiseach!
  Bidh Magda cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. A 'leagail an tùir bho na samurai agus a' squeals:
  - Agus tha na coileanaidhean a" feitheamh eadhon nas fhuaire!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, tha e a 'faighinn prothaid bhon t-siostam, a' leagail nàimhdean.
  Tha, tha nigheanan ann a chuireas stad air each galloping agus a dhol a-steach do bhothan losgaidh.
  Thug na gaisgich thairis an nàmhaid agus mean air mhean chaidh iad suas.
  Bha Iapan air chall. Agus chleachd na Gearmailtich armachd làidir - discos.
  Cha robh fios aig na seòladairean itealaich sin co-ionann.
  An seo tha Agatha agus Adala a" sabaid air diosc. Bidh gaisgich a" cumail smachd air an inneal le cuideachadh bho joysticks, agus a" cleachdadh an aonad as cumhachdaiche seo. Agus mar sin bidh iad a 'pronnadh luchd-dùbhlain. Agus bhuail iad le ghathan teas bhon adhar. Gu litearra a" sgrios cumhachd farpaisich.
  Bidh Agatha, a" losgadh air an nàmhaid, a" rughadh:
  - Mad mo mhisneachd!
  Agus le sàilean lom, cruinn, mar gum biodh e a 'bruthadh.
  Tha Adala, a" losgadh air nàimhdean, ag ràdh le misneachd:
  - Chan eil ann ach cumhachd!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh òrdagan rùisgte an aghaidh an nàmhaid.
  Bha na nigheanan gu math sgapte. Agus mar sin, canaidh sinn bòidhchead sabaid dìreach.
  Chan eil mòran air fhàgail de Iapan.
  Bha Land of the Rising Sun a' call. Agus gu mì-fhortanach, bha e coltach cha mhòr gun dòchas.
  Bha na samurai an aghaidh uachdranas teicneòlach. Agus fìor dhroch nàmhaid a thaobh planadh obrachaidh.
  Rinn Iapan a" chùis air an Ruis san ùine aice, ach a-nis bha i a" call gu co-bhanntachdan.
  Aig a" cheann thall, chuir an Treas Reich eadhon stailc niuclasach air bhog air na h-eileanan, agus thàinig tìr na grèine suas.
  Mar thoradh air an sin, chaidh crìoch a chur air ceannsachadh fearann mòr. Ach, bha an Treas Reich a 'sabaid beagan a bharrachd ann an Ameireagaidh Laidinn, agus rinn e grèim air fearann a bharrachd.
  Ach nuair a tha an saoghal gu lèir fon Treas Reich, tha an USSR a tha fhathast saor a" magadh air an Fuhrer.
  Agus air 20 Giblean, 1957, thòisich ionnsaigheachd an aghaidh na Ruis. Agus tha feachdan mòra a 'tighinn air adhart air an USSR.
  Dè as urrainn don Arm Dearg cunntadh fo na cumhaichean seo? Tha na feachdan mar-thà gu math neo-ionann.
  Ach a rèir choltais, tha beagan àireamhachadh fhathast aig Ruiseanaich agus nàiseantachdan eile.
  Agus bidh iad a 'sabaid gu math cruaidh.
  Tha Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana a" sabaid ris na Nadsaidhean.
  Nigheanan gu traidiseanta casruisgte agus ann am bikinis. Agus seo an creideas aca. Bidh iad a 'sabaid le fòirneart fiadhaich.
  Tha Natasha, a" losgadh le gunna-inneal, ag ràdh:
  - Dè tha sinn math air, gu bheil fios againn mar a nì sinn sabaid!
  Dh" aontaich Zoya, a" losgadh air an nàmhaid:
  - S urrainn dhuinn!
  Agus thilg i grenade le a òrdagan rùisgte.
  Rinn Augustina sgrìobadh air na Nadsaidhean le inneal-ghunna, agus le toileachas mòr, dh'èigh i, a 'tilgeil grenade le a sàil rùisgte:
  - Is mise fear-sgrios an uilc!
  Svetlana, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' losgadh gu ceart, a 'gearradh sìos air na nàimhdean agus a' tilgeil poca stuth-spreadhaidh le cas-rùisgte, air sgàth 's gu bheil an tanca a' tionndadh thairis, air a chuir a-mach gu brosnachail:
  - bleithidh mi an Treas Reich gu fùdar!
  Agus chuir an nighean a teanga a-mach a-rithist.
  Seo na gaisgich. Còmhla riutha faodaidh tu sabaid an-aghaidh cha mhòr uilebheist sam bith. Agus eadhon Hitler.
  Sheinn Natasha, a 'losgadh air na Nadsaidhean, agus a' dìon Moscow:
  - Tha sinn air ar pronnadh le cuing an uamhais,
  Tha sinn air ar sàrachadh le cuing an infidel ...
  Leig Zoya, a" losgadh air an Fritz, agus a" cur a òrdagan lom air bhog le a casan, fìdeag mhurt:
  Ach bidh e a" goil nar veins
  Ann an adhar nan Slavs. .
  Lean Augustina, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" cleasachd gu sunndach, a" toirt grenade le a sàil rùisgte:
  'S o na cladaichean maiseach,
  Gu cladaichean an Kolyma. .
  Sheinn Svetlana le dìoghras fiadhaich, a 'cluich le fèithean a casan, agus thug na leacan naidheachd seachad:
  Is e seo uile ar Talamh,
  Seo sinn uile!
  Agus an seo bha na caileagan, feumaidh mi ràdh, le fìor inntinn agus fìor ionnsaigheachd.
  Chan urrainn dha duine stad a chuir orra, chan urrainn dha dad a "chùis a dhèanamh orra. Bidh madaidhean-allaidh olc a" pronnadh an nàmhaid, bidh tìgearan olc a" cur fàilte air na gaisgich.
  No 's dòcha heroines. Seo na caileagan gambling den itealaich as àirde de eun.
  Agus ma bhios iad a 'sabaid, an uairsin bhon chridhe ....
  Agus Alenka còmhla ris an sgioba aice air an tanca T-13. Inneal a tha deiseil airson seasamh an aghaidh na Gearmailtis, pioramaidean composition. Bidh an nighean a" losgadh air an nàmhaid, agus a" seinn:
  - Na tancaichean againn, chan eil ann ach mìorbhail,
  Bho fhàsach gu cuantan a tuath!
  Reubaidh sinn as a chèile thu, creid Iudas,
  Bidh am beathach uamhasach air a sgrios!
  Dhearbh Anyuta le fearg, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid le cuideachadh bho a h-òrdagan lom:
  - Reubaidh mi an nàmhaid agus bleithidh mi iad gu pùdar.
  Ghabh Alla mu seach a" casaid air an nàmhaid le cuideachadh bho a òrdagan lom agus rinn i gàire:
  - Air son mòrachd a' chomuinn dhearg !
  Rinn Maria cuideachd a" chùis air an nàmhaid, a" dèanamh peilear le deagh amas le a ball ìosal lom agus a" beucaich:
  - Airson buadhan brèagha!
  Ghluais Marusya cuideachd, le cuideachadh bho a òrdagan lom, an nàmhaid, mar gum biodh e ga bhualadh, agus dh 'èigh i:
  - Airson na beachdan a b' àirde de cho-mhaoineas!
  Bha na Còig a" sabaid ris na Nadsaidhean mar luchd-crìochnachaidh.
  Agus bha pìleatan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid anns na speuran. Gu sònraichte, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Bha iad a" sabaid mar ghaisgich epic boireann. A" cleachdadh òrdagan rùisgte, chuir iad teilgean adhair air falbh. Bhuail iad an naimhdean gu h-iomchuidh.
  Bhrùth Anastasia a nipple scarlet air a" phutan luing gàirdeachais, bhuail i am faisisteach agus rinn i gàire:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas!
  A" losgadh air an nàmhaid le bhith a" cleachdadh nipples connlaich, rinn an Akulina leth-rùisgte cuideachd:
  - Glòir do ghaisgich an USSR!
  Tha iad sin teth agus làidir nigheanan an seo. Mar a bhios iad a" sabaid mar fhìor bheathaichean. Agus tha dìoghras superhuman agus neart mòr aca.
  Sheinn Anastasia, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Os cionn na planaid mì-fhortanach crochte,
  Evil Fritz faicinn an dorchadas a. .
  Is fuath leis an fhear-gabhail a thuagh,
  Giorraich agus gearr dheth do cheann!
  
  Ge-tà, chan eil e na pheanas,
  Agus na coisich gu bràth fon chuing ...
  Tionndaidh nàimhdean olc gu suaicheantasan teine,
  Bidh e na riaghladair air an t-saoghal!
  Agus an uairsin tha Ealasaid air an tanca T-55. Inneal le canan 105-millimeter nas cumhachdaiche na an T-54 agus deiseil airson sabaid an aghaidh nàimhdean.
  Nigheanan anns an tanca, gu dearbh, ann an aon bicini.
  Bhrùth Ealasaid am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, a" losgadh gu ceart air an nàmhaid, agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis co-mhaoineas!
  An uairsin loisg Ekaterina an uair sin, a" cleachdadh an sgàrlaid na broilleach airson losgadh.
  Bhuail i an tanca Nadsaidheach agus rinn i gàire:
  - Airson soirbheachadh ann a bhith a 'togail co-mhaoineas!
  Loisg Elena cuideachd air an neach-dùbhlain aice le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Bhris i baraille tanca pioramaid, rinn i sin gu h-iomchaidh.
  An uairsin rinn i gàire:
  - Mar is soilleire bithidh againn comunn !
  An uairsin lupanula agus Euphrasia, ged a tha i mar as trice dìreach na dhràibhear. Ach bhuail an nighean gu fìor cheart, a 'bualadh air beul an tanca Nadsaidheach.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Tha ar comunn-ne ni's gile na a' ghrian !
  Tha na caileagan air an tanca casruisgte agus ann am bikini a 'coimhead gu math brèagha agus tarraingeach. Agus tha cìochan aca le leithid de sgàrlaid.
  Sheinn Ealasaid le tlachd ;
  Bheir sinn a" chuing a phronnadh, creid faisisteachd,
  Ma tha feum air, gluaisidh mi beanntan ....
  Bidh linn ann, àm co-mhaoineas,
  Bidh mi ag itealaich gu neamh le òran!
  Agus a-rithist, bidh an nighean le a nipple scarlet a 'putadh air a' phutan clàr-taice agus a 'bualadh air na Nadsaidhean.
  Mar sin chan fhaigh am Fuhrer ach beagan.
  Le leithid de chlann-nighean, tha e soilleir gu bheil an USSR fhathast beò, agus chan urrainn dha Hitler a bhriseadh cho furasta.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"