Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Ubiti Ćelavog Fuhrera Uzmorkom Muha

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Adolf Hitler je ubijen kao rezultat zavjere generala. Ali to je samo pogoršalo situaciju za SSSR. Budući da su saveznici sklopili primirje s Trećim Reichom i počeli pomagati Njemačkoj. I Rommel je postao novi vrhovni zapovjednik. I to je sve činilo izuzetno teškim za Sovjetsku Rusiju. I ishod rata postao je nejasan. Naravno, sovjetske djevojke su, kao i uvijek, na vrhu, i bosim nogama bacaju granate, bodeže, krhotine stakla, pa čak su i tenkovi Sherman prodani Trećem Reichu na kredit nemoćni protiv njih!

  UBITI ĆELAVOG FUHRERA UZMORKOM MUHA
  ANATOCIJA
  Adolf Hitler je ubijen kao rezultat zavjere generala. Ali to je samo pogoršalo situaciju za SSSR. Budući da su saveznici sklopili primirje s Trećim Reichom i počeli pomagati Njemačkoj. I Rommel je postao novi vrhovni zapovjednik. I to je sve činilo izuzetno teškim za Sovjetsku Rusiju. I ishod rata postao je nejasan. Naravno, sovjetske djevojke su, kao i uvijek, na vrhu, i bosim nogama bacaju granate, bodeže, krhotine stakla, pa čak su i tenkovi Sherman prodani Trećem Reichu na kredit nemoćni protiv njih!
  . POGLAVLJE 1
  Dana 20. travnja 1944. Adolf Hitler je ubijen kao rezultat zavjere generala. Bili su uhapšeni i pogubljeni, Himmler, Goebbels, Goering, Bormann.
  Štoviše, izbjegnuti su građanski rat i ozbiljne bitke.
  Albert Speer postao je novi njemački kancelar s izvanrednim ovlastima.
  Ali Erwin Rommel je imenovan za Fuhrera i vrhovnog zapovjednika. Bio je sjajan i talentiran zapovjednik. Reichstag ih je odobrio, a također je ukinuo sve rasne i antisemitske zakone Trećeg Reicha.
  Saveznici su odmah obustavili neprijateljstva protiv Njemačke i njezinih saveznika. I sklopili su primirje za vrijeme trajanja pregovora.
  Još jedna smetnja za SSSR bila je obustava isporuka Lend-Leasea.
  Albert Speer je izjavio da je pristaša zapadnih demokratskih vrijednosti i da će voditi rat za oslobođenje SSSR-a od lanaca boljševičke diktature i totalitarizma.
  Zapad je to odobrio i pozvao Staljina na demokratske reforme. Nakon čega je uslijedilo odlučno odbijanje.
  Crvena armija je nastavila ofenzivu na Krimu. Unatoč pojačanoj aktivnosti Nijemaca, Sevastopolj je pao. I SSSR je ojačao na Krimu.
  Albert Speer uveo je univerzalnu uslugu rada. Nijemci su se počeli oslanjati na nove vrste oružja.
  Posebne nade bile su vezane uz mlazne zrakoplove. Ovdje, naravno, nije sve dobro u Njemačkoj. Za obnovu je potrebno vrijeme. No Rommel je odlučio zamrznuti projekt FAA u korist mlaznih bombardera. Također u Trećem Reichu nasilno su se razvijali tenkovi serije "E", a proizvodnja lovca ME-262 ubrzano se povećavala.
  Ali za sada, nakon što smo sa stručnjacima razgovarali o izgledima mlaznog zrakoplovstva. A to je zahtijevalo i stvaranje posebne infrastrukture, i produljenje uzletno-sletnih staza, i preobuku pilota i posebnih vrsta goriva, i tako dalje.... Ukratko, Rommel je naredio povećanje proizvodnje TA-152 naprednije modifikacije Focke-Wulfa i proizvodnju gotovih lovaca na propeler ME-309 i bombardera Yu-288.
  Sada je Nijemcima, s obzirom na prestanak udara savezničke avijacije, postalo lakše. I brzo su povećali proizvodnju opreme. Konkretno, mjesec dana kasnije, proizvodnja Panthera dosegla je šest stotina jedinica koje je vojska zahtijevala mjesečno. Nije bilo dovoljno obučenih posada za više.
  Naglo je porasla i proizvodnja "Tigra" -2, te uobičajenog "Tigra" u modifikaciji "E", s dužim topom EL-71 kalibra 88 mm. Ovaj pištolj lako je pobijedio sovjetske tenkove s velike udaljenosti.
  Panther-2 je također ušao u seriju, iako s istim topom od 75 mm, ali bolje zaštićen i s uskom kupolom.
  Nijemci su prebacili i trupe sa zapadnog fronta i Italije. Štoviše, počela je razmjena ratnih zarobljenika. I piloti su se počeli vraćati u zrakoplovstvo Luftwaffea. Da, i mnogo je pješaštva izgubljeno u Africi.
  Samo u Tunisu zarobljeno je četvrt milijuna vojnika i časnika, od kojih su polovica odabrane, njemačke snage. I ti su se vojnici također počeli vraćati.
  Staljin se našao sam. Još prije puča Nijemci su sustigli SSSR u proizvodnji zrakoplova. A sada su ga prestigli. To je sa snažnijim oružjem i brzinom vozila. A po broju tenkova i samohoda sustigli su za mjesec dana. A onda su istupili.
  Kako ne bi izgubio kvantitativnu nadmoć, Staljin je čak odlučio odgoditi razgradnju zastarjelog tenka T-34-76, unatoč nedovoljno jakom naoružanju. Tako se T-34-85 nastavio proizvoditi u malim količinama. Međutim, stari sovjetski tenk također je imao svoje prednosti - posebno je mnogo teže ući u mali toranj, plus ergonomija. Istina, stara tridesetčetvorka nije mogla probiti ni blizu daske "Tigra" -2. Ali mogla je nabiti.
  Nijemci su također počeli dobivati jurišnu pušku MP-44 u velikim količinama u seriji. Ona je u to vrijeme bila najbolje malo oružje na svijetu.
  Osim toga, Amerikanci su počeli prodavati automatske puške na kredit. I oni su dobri. I jednostavne strojnice također.
  U Njemačkoj su formirane i strane divizije. Prije svega od Poljaka. I ostali Europljani također. Ali Rommel je obećao Poljacima da će oživjeti Commonwealth i brzo formirao brojne jedinice.
  U Trećem Reichu počeli su pozivati vojsku od četrnaeste godine. A žene su aktivnije koristile u proizvodnji i kao nadglednice.
  Osim toga, naglo se povećao i broj pilotkinja, snajperistica i tenkistica.
  A to je značilo i promjenu. Treći Reich je imao mnogo divizija i njihov se broj na istočnom frontu povećavao.
  U tim uvjetima Staljin je imao dilemu: čekati ofenzivu ili prvi udariti? Vrijeme je radilo protiv SSSR-a. Pojava serije "E" mogla bi Nijemcima dati veću prednost u kvaliteti tenkova. Da, i najnoviji "Panther" -2, zbog bolje zaštite, posebno bočnih, mogao bi postati problem. Štoviše, Nijemci su uspjeli zadržati težinu automobila unutar četrdeset pet tona, a ugrađen je novi motor od 900 konjskih snaga. A novi "Panther" -2 pokazao se ne samo bolje zaštićenim, već i pokretljivijim od starog.
  Njemački tankeri tek su počeli svladavati, ali...
  I 22. lipnja 1944. Crvena armija je ipak pokrenula operaciju Bagration za oslobađanje Bjelorusije.
  Istina, ovaj put Nijemce nije bilo moguće iznenaditi. Rommel je, kao glavni strateg, predvidio da će glavni udarac biti zadat na balkonu.
  Osim toga, sumnjao je da na jugu vlakovi voze danju, a u centru noću.
  Treba napomenuti da su Britanci i Amerikanci također dali dosta obavještajnih podataka kako bi spriječili Crvenu armiju da pobijedi.
  SAD i Britanija su također prodale brojne tenkove i zrakoplove Nijemcima na kredit. No, njemački "Panther" bio je superiorniji u borbenoj kvaliteti od američkog "Shermana", a broj uvježbanih posada bio je ograničen. Dakle, Nijemci ovaj automobil nisu baš dočekali. Pozitivno je primljen samo engleski Challenger, koji je po oklopu i naoružanju usporediv s Pantherom, ali dvanaest tona lakši. A također i Challenger, vrlo dobro zaštićen oklopom od 152 mm, ali je ionako malo tih tenkova kupljeno od Nijemaca.
  Međutim, uzimajući u obzir vlastitu proizvodnju, Nijemci i dalje imaju kvantitativnu prednost u tenkovima i samohodnim topovima na istočnoj bojišnici. Bio je u pravoj povijesti, ali SSSR je nadigrao njemačke obavještajce i uspio je doći do prednosti na centru.
  Ali sada su Nijemci na oprezu. Osim toga, imaju više vozila s boljim oklopom. I ne morate držati deset tenkovskih i pet SS divizija u Francuskoj, plus trupe u Italiji, Norveškoj i tako dalje.
  Staljin je morao napadati, ne posjedujući nadmoć u tenkovima i zrakoplovima, na unaprijed pripremljenu moćnu obrambenu crtu.
  Ali nije imao izbora.
  U usporedbi sa stvarnom poviješću, SSSR je imao nešto više tenkova, zbog odbijanja da se T-34-76 razgradi. Ali naravno lošije kvalitete.
  Ali pješaštvo je regrutiralo još par milijuna vojnika. Skupljali su rezerve, stavljali školarce na strojeve, čak dodavali i zatvorenike.
  A u vojsku su regrutirali i mlade od šesnaest godina. I nije bilo drugog izlaza.
  Nekako je povećao broj vojnika. Nijemci su dodali i količine. Ali ni njihova kvaliteta pješaštva nije baš dobra.
  I oni i drugi postali su pod oružjem i starci i adolescenti i žene.
  Ali ipak, u tenkovima su Nijemci imali prednost. I ne samo kvantitetom, nego i kvalitetom. Panther je jači od stare trideset i četiri, posebno u nadolazećoj bitci.
  I cijela Staljinova ofenziva postala je kocka.
  Ipak, nije bilo ni razloga za odgađanje. I Crvena armija je pojurila naprijed.
  Počela je operacija "Bagration". SSSR ima blagu prednost u pješaštvu, ali manje tenkova i zrakoplova, a još veću prednost u topništvu.
  Ali Rommel nije tako jednostavan, te je povukao rezerve od udaraca sovjetskih topova.
  A Nijemci su se u obrani odupirali mnogo učinkovitije nego u stvarnoj povijesti.
  I tako je počela ofenziva Crvene armije. Bilo je to nakon snažne topničke pripreme.
  I već u prvim danima uspjeli smo se zabiti na njemačke položaje. U isto vrijeme djelovali su i partizani.
  No Nijemci i Amerikanci otkupili su dio partizana, upisavši ih u Bijelu armiju Centralne Rade. Tako se ispostavilo da je sabotaža oslabljena i nije prouzročila istu štetu.
  I njemački agenti počeli su djelovati učinkovitije. Mnogi policajci koji su počeli raditi nakon pobjede Crvene armije protiv partizana ponovno su prebjegli u Nijemce.
  Dakle, ovdje... dvosjekli mač. Bez Sjedinjenih Država nije se lako boriti protiv Trećeg Reicha, ne samo financijski, nego i moralno.
  Elizabeth i njezina posada bore se u vozilu T-34-76. Tijesno je s malom kulicom. Ali okretan. Ljeto i vruće.
  Djevojke se s velikim zadovoljstvom tuku bose i gotovo gole.
  I sviđa im se. Jedino što auto riče kao stotinu bivola u klaonici, a dizelski motor smrdi. Legendarni tridesetčetverac nije ugodan za rad posadi, ali nije tako lako ući u njegov toranj, a ima dobru brzinu.
  Eufrosinija pritišće pedale golim nožnim prstima. A njezin auto izmiče Pantherovom hitcu.
  Nijemac se može probiti s udaljenosti od dva kilometra. I nemojte ga uzeti u čelo i u oči.
  Da, sovjetski stroj je zastario, ali je jednostavan za proizvodnju i s velikom zalihom školjki.
  Ekaterina puca golim nožnim prstima. U pokretu, trideset i četiri se trese, a Nijemca je gotovo nemoguće pogoditi. Iako je "Panther", naprotiv, nepomičan.
  Fritzovi razumiju da ih sovjetski tenk može uzeti samo na brod. Stoga nastoje držati trideset i četiri na udaljenosti. Kao boksač s dugim rukama.
  I mirno stajati pokušavajući ući. A Panther je opasan - ispaljuje petnaest hitaca u minuti.
  Elizabeth je pjevala:
  - Naši tenkovi se ne boje prljavštine,
  Pojurio kao strijela u let...
  Vjerujemo da se uvijek znamo boriti,
  Djevojka će uništiti sve fašiste!
  Ekaterina je ispalila, također koristeći gole nožne prste. I još je cvrkutala:
  - Za SSSR!
  Ovo je borba u kojoj dolazi do potezanja konopa. Točnije, puca "Panther", a približava se sovjetski stroj.
  I lijepe djevojke pjevaju:
  - I samo stup snijega do samih visina,
  Ali samo skočimo na autocestu...
  Ali samo konji, konji dodaju risove,
  Vađenje mjeseca u galopu!
  I tako su spretno pogodili Panther na brodu. I njemački tenk se zapalio.
  Ali općenito, nije bilo moguće probiti front nacista. Imali su i ženske, tenkovske posade.
  Ovdje je posebno Adala također pucala uz pomoć gole, okrugle pete, a također je zviždala.
  A Panterov top probio je ruske tenkove, i to prilično samouvjereno. I to s velike udaljenosti.
  Crvena armija nije mogla razviti ofenzivu i pretrpjela je ogromne gubitke.
  I Nijemci su krenuli u protuofenzivu. Zadali su sjeckajući udarac s balkona, kroz Polisiju.
  A onda je izbila borba.
  U zraku su Nijemci preuzeli prevlast. Proizveli su više zrakoplova i kvalitetnije od SSSR-a. Osim toga, Zapad je obustavio isporuke pod lend-leaseom, a sovjetska zrakoplovna industrija iskusila je nedostatak aluminija.
  I to je također postao veliki problem. I Nijemci su počeli pritiskati.
  U zraku sve češće pogađaju crveni zrakoplov TA-152, koji je vrlo višenamjenski zrakoplov. A po naoružanju i brzini, mnogo su jači od sovjetskih automobila.
  A Nijemci, naravno, imaju bolje asove. Osim nove zvijezde Huffmana, koja je prvi put u svjetskoj povijesti premašila rezultat od tristo oborenih zrakoplova, u bitkama sudjeluju i pilotkinje.
  Konkretno, Albina i Alvina. One su tako cool plave djevojke.
  I hrabro se bore u bikiniju.
  Albina golim nožnim prstima pritišće tipke joysticka. Daje rafal zračnih topova. I oborili su sovjetski jak.
  Djevojka urla:
  - Ja sam najjači na svijetu,
  Namočit ću sve u wc!
  Alvina također puca na sovjetske trupe. Sruši još jednu
  Ruski auto i cvili:
  - Slava paklenim silama!
  I obje djevojke će ga uzeti i vikati:
  Najjači smo na svijetu
  Ubijmo sve neprijatelje u zahodu!
  I oni će pomaknuti svoje jezike, i jednoglasno će odbaciti svoje grudnjake i grimiz
  Bradavice grudi su pritisnute.
  Tada će par pjevati:
  Dobre djevojke
  Dobri prijatelji...
  Mi smo samo svinje
  Probali smo!
  Tada su ga ratnici uzeli i zaurlali:
  - Vau, vau, vau, vau, vau, vau -
  Boa constrictor će puzati s neba!
  I ovaj slatki par nastavlja avione Crvene armije,
  Trešiti.
  To su žene... I onda zabijaju sovjetske zatvorenike u lice,
  Njihove gole, graciozne noge. I prisiljen lizati jezike
  pete su tako ružičaste i okrugle. I poljubi čvrst, jedini,
  predivne djevojke.
  Na nebu su Nijemci preuzeli prevlast. I počeli su se probijati kroz Sovjet
  Konstrukcije. I tako ih zgnječe.
  Tenk "Panther" nije loš. Ima pištolj kao dobar pištolj.
  I brzo pucajući i precizni u isto vrijeme. Ne mogu joj odoljeti.
  Međutim, Alenka je, boreći se protiv nacista, pjevala:
  Bolest nas ne može uzeti,
  Pet ispita...
  morski vrag,
  Uzmi bačvu ruma
  Ne može odoljeti!
  Anyuta se složila s tim, bacivši limun golim nožnim prstima,
  - Ne, nemojte se opirati!
  Crvenokosa Alla se zahihotala:
  - Hitler sa strane!
  A njezina je gola peta bacila paket eksploziva.
  Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne!
  Alenka je sasvim logično primijetila, pokazujući zube:
  - Za slabe nema mjesta!
  Alla je dodala, škrabajući o Nijemcima:
  - Dolaziš na večeru!
  Marija je, pucajući na naciste, agresivno rekla:
  - Za pobjede najviše klase!
  A ratnica ga uzme i namigne svojim safirnim očima.
  Olimpija je urlala:
  - Čekajući pobjedu, čekajući pobjedu,
  Oni koji žele pobijediti naciste...
  Čeka se pobjeda, čeka se pobjeda
  Moći ćemo pobijediti hordu!
  A junačka djevojka, dok bosim nogama bacila cijelo bure,
  s nitroglicerinom.
  Proletjet će i eksplodirati, raznijevši cijeli vod.
  Ali ipak Nijemci prevladavaju. I snažno pritiskaju. I pobijedili su
  sovjetski vojnici.
  Crvena armija je dovela rezerve u bitku i zaustavila njemačko napredovanje.
  Do sada je sve bilo u stanju dinamičke ravnoteže.
  Rommel se kladio na bombardiranje. posebno reaktivan,
  "Arado". Ali Nijemci još uvijek imaju malo takvih strojeva.
  Ali s druge strane, oni su učinkoviti, a sovjetski borci ih ne mogu sustići.
  Novi mlazni lovac NE-162 nije se baš opravdao,
  Pokazalo se da je teško upravljati, iako lagan, jeftin,
  manevarski zrakoplov. Huffman je na njemu pokazao najbolje rezultate.
  Albina i Alvina su super cure.
  U jesen su Nijemci već koristili zaštićenije,
  i tenk velike brzine "Panther" -2, koji je doslovno probio,
  obrana Crvene armije.
  Ipak, hladnoća i snijeg natjerali su Nijemce da smanje svoju aktivnost.
  A u siječnju je Crvena armija ponovno napredovala u centru.
  I opet, čvrsta zaštita i korištenje prvih samohodnih topova,
  Klasa "E", koji su bili vrlo niske siluete, okretni i
  moćnim oružjem.
  Gerda i Charlotte borile su se zajedno u E-10. Auto je bio lagan
  Uspio je zadržati jedanaest tona s motorom od 400
  Konjska snaga. Pritom je prednji oklop 82 mm, a bočni oklop 52. Samohodne topove izrađene su niske siluete od 1,2 metra, a samo dva člana posade leže.
  Tako je praktično. E-10 je zbog nagiba oklopa praktički neprobojan u čelo. I to ga čini vrlo jakim strojem. IS-2 i tada rikošetira projektil s čela.
  Tako je stvoren vrlo učinkovit samohodni top. Koje je tako lako ne probiti u stranu, pa je nisko i nije lako ući.
  Samohodne topove E-10 doradili su najbolji dizajneri Trećeg Reicha. Nešto su promijenili u originalnom nacrtu. Visina samohodnog topa dodatno je smanjena postavljanjem posade ležeći, a motora i mjenjača ne samo u jednom bloku, već i poprijeko. Također su smanjili broj članova posade s tri na dva.
  Kao rezultat toga, automobil se pokazao dobro zaštićenim, malim, a vrlo okretnim i laganim.
  Tako je rođen samohodni top velike učinkovitosti.
  A Gerda i Charlotte su uistinu vragovi. Jedina stvar koja nedostaje novim samohodnim topovima jesu Pantherove puške. Još uvijek ima pištolj iz T-4, ali također jako dobar.
  Međutim, sovjetske tenkove treba ispaliti iza zasjede, pustiti ih da se približe.
  Njemačke se djevojke svađaju u bikiniju. Njihova samohodna puška obojena je bijelom bojom i gotovo nevidljiva.
  I šalje školjke koje bodu kao rame.
  Ovdje je Gerda pucala uz pomoć svojih golih nožnih prstiju. Udarila je sovjetsku tridesetčetvorku i zapjevala:
  - Za hrabre ratnike!
  Tada je također pucala uz pomoć golih nožnih prstiju i Charlotte. Opalila je izuzetno precizno. I pogodio sovjetski tenk.
  Zatim je zapjevala, pokazujući zube:
  - Slava našoj Otadžbini, slava djevojkama sa podsirenim mlijekom!
  I oba ratnika kako se smiju.
  E-10 je uspješan samohodni top, iako je tek počeo ulaziti u prednji dio. Prilično je jednostavan i jeftin za proizvodnju, sposoban je preokrenuti tok neprijateljstava.
  U međuvremenu, glavno obrambeno vozilo Nijemaca je Panther, dijelom već Panther -2 s boljom zaštitom i brzinom, te samohodni top Jagdpanther. Posljednji automobil bio je u stvarnoj povijesti u seriji, ali nedovoljno masivan.
  A onda su ga nacisti utisnuli i učinkovit je u obrani. Ali Jagdtigr je također moćan stroj, ali ne učinkovit. Iako još uvijek vrijedi. Ali "Yagdtrigr" je čisto za razmetanje. Zapravo, ovaj stroj nije vrijedan svijeće i vrlo je težak. Rommel ga nije htio ni lansirati u seriju.
  Dakle, jasno je da je samohodni top od sedamdeset pet tona noćna mora. A tenk Maus je još gori. Rommel je, po Guderianovom savjetu, zabranio razvoj tenkova težih od stotinu tona. U seriji je još bio samo "Tigar" -2. Ali ovaj tenk je moderniziran u novoj modifikaciji.
  Konkretno, ugrađena je manja i uža kupola, čime je automobil bio lakši, kao i motor od 1000 konjskih snaga.
  Nakon toga, "Tigar" -2 postao je prihvatljiviji za vojsku i zadovoljavajući u pogledu voznih performansi. A koristi se i u bitkama.
  Općenito, Nijemci su bili spremni i odbili su ofenzivu Crvene armije.
  U veljači su pokušali napasti na jugu. No, ni tu nije bilo moguće probiti obranu.
  Crvena armija je samo djelomično prodrla, ali su Nijemci protunapadima obnovili obranu.
  Borbe su se nastavile poput potezanja konopa. Nacisti su imali učinkovitiju razinu obrambenih struktura i samouvjereno su se držali.
  Crvena armija nije imala pluseva u zraku, naprotiv, pokazalo se da je Luftwaffe
  jači. Pokazalo se da je teže s pješaštvom.
  Rommel i Speer napustili su glupu ideju o nacionalnoj superiornosti i organizirali Euroreich. I kao rezultat toga, korištene su trupe iz cijele Europe.
  A SSSR više nije imao nadmoć u pješaštvu. I njemačka jurišna puška MP-44 pokazala se vrlo učinkovitom i borbenom. I pokosio nadolazeće dijelove.
  Pošto nije postigla uspjeh, Crvena armija se povukla na svoje izvorne linije.
  Nijemci su, naravno, još jačali svoje snage. Prije svega, trebao im je snažan probojni tenk. "Tigar" -2 samo je djelomično odgovarao vojsci u ovom statusu, kao "Panther" -2. Izvršeno je stvaranje "Tigra" -2 ili E-75. Ovo vozilo je trebalo imati puno deblji oklop, ali po mogućnosti bez značajnog povećanja težine i niske siluete.
  Tako je trebalo prednji oklop u 250 mm gurnuti u sedamdeset tona, a bočni oklop u 170 mm pod nagibima. I napraviti plinskoturbinski motor od 1500 konjskih snaga. I trebalo je vremena.
  Shvativši da "Tiger" -3 i "Panther" -3 s naprednijom shemom izgleda još nisu spremni, oklada je napravljena na "Tiger" -2 i "Panther" -2 u moderniziranim verzijama.
  I ovi strojevi, iako nesavršeni, ipak su mogli u velikom broju probiti sovjetsku obranu. Vozne karakteristike su im bile normalne, a prednji oklop nije bio loš, s pristojnim oružjem.
  U svibnju, okupivši velike snage, uključujući i najnoviji američki tenk Penshing, koji je manje-više zadovoljio Nijemce. I Njemačka je kupila Tortilje od Britanije na kredit, i one su, zahvaljujući snažnoj zaštiti, bile tražene od strane nacista.
  A Nijemcima Sherman ne treba. U SSSR-u su ipak uklonili T-34-76 iz proizvodnje i pokušali izgraditi T-34-85 i IS-2. U svibnju se u seriji pojavio IS-3 s dobrom prednjom zaštitom.
  T-44 nije bio sasvim uspješan, pa je umjesto toga odlučeno da se razvije T-54.
  Sve je ovo, naravno, jako cool. Ali po broju tenkova, Nijemci su i dalje bili ispred. Pogotovo na samohodnim topovima. Imaju industriju cijele Europe i radnu snagu. A Zapad zapravo pomaže.
  U tehnološkoj konkurenciji SSSR gubi: budući da Treći Reich ima više radne snage i industrijskih kapaciteta. I što je najvažnije, Speerova vlada s njima učinkovito raspolaže, za razliku od Hitlera.
  Dakle, Nijemci imaju više zrakoplova i tenkova, a uhvatili su ih i topništvo.
  Štoviše, mlazni bombarderi pokazali su se vrlo učinkovitima. Zapravo, lovac ih neće sustići, a iz protuzračnog topa pri tako velikoj brzini leta gotovo je nemoguće dobiti.
  Aradski bombarderi su se dobro pokazali. Osim toga, u seriju su ušli i mlazni jurišni zrakoplovi. Što također nije slabo.
  XE-162 je dobar lovac ako ima visokokvalificiranog pilota i vrlo je okretan i manevarski.
  U tim su se planovima dobro pokazali TA-152, koji su se koristili i kao lovci i kao jurišni zrakoplovi i kao frontalni bombarderi. SSSR nije imao takve.
  ME-309 je također učinkovit zrakoplov na propelerski pogon. U proizvodnju je krenuo i vijčani bombarder U-488 koji ima četiri motora i malu površinu krila. I pritisnuo je Crvenu armiju.
  A TA-400 sa šest motora već je bombardirao tvornice na Uralu i iza Urala.
  Bilo je teško na nebu.
  I na putu stvaranje naprednijeg lovca ME-262X, kojem nije bilo premca, s zamašenim krilima i brzinom od 1150 kilometara na sat.
  Ovo je stvarno moć.
  Njegov izgled trebao je njemačkim asovima dati veliku prednost.
  U međuvremenu Nijemci pokušavaju napredovati na jugu. Iz Moldavije, Zapadne Ukrajine i Polisije.
  Ali Crvena armija ima jaku obranu. I dok obje strane trpe velike gubitke.
  Ipak, Nijemci su se ipak uspjeli probiti i zabiti na sovjetske položaje.
  Napredovali smo šezdeset do sedamdeset kilometara. I još su ih zaustavljali bijesni protunapadi Crvene armije.
  U lipnju su sovjetske trupe već pokušale napredovati. Ali opet su se nadolazile borbe, a Nijemci su imali prednost u zraku.
  Linija fronta se povijala. Nijemci su u lipnju prvi put koristili "Panther" -3. Ovaj stroj, težak pedeset tona, bio je opremljen motorom od 1200 konjskih snaga i topom od 88 mm 100 EL. Oklop je bio kao kod "Tigra" -2, ali s više nagiba.
  "Panther" -3 u cjelini se pokazao kao dobar automobil, posebno u brzini i prednjoj zaštiti. Štoviše, pokazalo se da je čelo trupa potpuno neprobojno zbog velikog racionalnog nagiba.
  A pištolj je vrlo precizan i napravio je dvanaest hitaca u minuti. "Panther" -3 je trebao biti glavni njemački tenk.
  Fritz je glavni udarac zadao duž Dnjepra u smjeru Kijeva. I oni su, iako po cijenu velikih gubitaka, uspjeli napredovati.
  Rommel je koristio taktiku noćnog napada i dimne zavjese.
  Do kraja srpnja Nijemci su pristupili Kijevu sa sjevera, stvarajući ozbiljnu prijetnju.
  Staljin je naredio ofenzivu na Baltiku. Ali tu su naišli na čvrstu obranu nacista.
  Situacija je eskalirala. Neočekivano, i Švedska je ušla u rat na strani Trećeg Reicha. Dugo su oklijevali, no novi američki predsjednik Truman prodao je Šveđanima veliki broj tenkova i zrakoplova na kredit.
  Osim toga, Nijemci su na kredit od Sjedinjenih Država dobili i B-29, jedini bombarder koji su pristali uzeti, budući da su ostali njemački zrakoplovi iz Trećeg Reicha puno bolji od američkih.
  Švedska je ušla u rat. A sada su sa sjevera prispjele nove divizije. I opet je Lenjingrad prijetnja.
  Plus još jedan napad na Murmansk.
  U kolovozu su Nijemci uspjeli zaobići Kijev, a opet su u Ukrajini postigli uspjeh, zauzeli Žitomir.
  U rujnu, zbog vrlo teške situacije, Staljin je ipak naredio da se povuče preko Dnjepra i prijeđe na gluhu obranu.
  Situacija se zakomplicirala ulaskom Turske u rat. Sada se otvorio još jedan front.
  Situacija se izrazito pogoršala. U listopadu se linija bojišnice stabilizirala. Ali već iza Dnjepra.
  Nijemci su potpuno okupirali Desnoobalnu Ukrajinu. I tu su se smjestili.
  U seriji se konačno pojavio lovac ME-262X, koji je za glavu nadmašio sovjetske zrakoplove. I mlazni bombarder Yu-287, koji nije imao premca, pa čak ni s krilima okrenutim unatrag.
  Situacija je postala kritična.
  S juga napreduju Turci, koji su zauzeli Batumi i opkolili Erevan. I ne zaboravite na Japan.
  Nakon prestanka neprijateljstava između Zapada i Trećeg Reicha, samuraji su se našli u bezizlaznoj situaciji.
  A car je i dalje inzistirao na miru. Truman je pristao napustiti formulaciju o predaji. Ali Japan je morao dati mnogo.
  Sada su samuraji lizali svoje rane i spremali se nadoknaditi svoje gubitke u Tihom oceanu stjecanjima na sjeveru Sibira i drugim zemljama SSSR-a.
  Situacija se činila tako očajnički beznadnom. Iako su Nijemci još daleko od prekretnica koje su dosegli četrdeset prve ili četrdeset druge godine.
  Došao je studeni, a Staljin je donosio odluke, svejedno, dok ne dođu snijeg i mraz. I pokušajte preokrenuti tok rata pod svaku cijenu.
  . 2. POGLAVLJE
  U međuvremenu se nastavio virtualni sukob između SSSR-a i Trećeg Reicha.
  Krajem studenog 1945. započela je nova sovjetska ofenziva u središtu. Nijemci su, naravno, spremni. I oni su u stanju odbiti navalu Crvene armije, svojim tenkovima i posebno samohodnim topom E-10. Ili još više zaštićen pištoljem Panther, E-15. Ovaj stroj je pet tona teži, ali s debljim oklopom i motorom od 550 konjskih snaga. A njezin pištolj 75 mm 70 EL puno je učinkovitiji i brzopaljivi.
  Dvadeset hitaca u minuti je cool.
  Od sovjetskih tenkova, samo je IS-3 imao dovoljnu zaštitu za čelo, ali su ti tenkovi bili previše složeni da bi se mogli masovno proizvoditi. Osim toga, nevažne su mu i vozne performanse, pogotovo na snijegu.
  IS-3 je bio težak četrdeset i devet tona, s motorom od 520 konjskih snaga, a kupola se također previše nakrivila sprijeda.
  Iako je ovaj tenk bio samo Pantherov pištolj, nije ga mogao čak ni pogoditi.
  Ali do sada je glavni tenk SSSR-a bio T-34-85, budući da T-54 još nije bio spreman za masovnu proizvodnju.
  Rommel je preferirao obranu zimi. Nijemci su planirali krenuti u ofenzivu na proljeće. I po mogućnosti s Japancima.
  A turske trupe su se već borile na boku. Čak su pokušali jurišati na opkoljeni Erevan.
  U bitku su krenuli američki tenkovi Sherman i Pershing, prodani Osmanlijama na kredit.
  Naravno, dočekao ih je bataljun sovjetskih djevojaka. Unatoč zimi, djevojke su bile samo u bikiniju i bose.
  I tako se hrabro bore.
  Nataša se okrenula Osmanlijama. Pokosio ih.
  Tada je golim nožnim prstima bacila granatu i zapjevala:
  - Za ruski duh!
  Zoya je, izbjegnuvši metak, odsjekla mudžahedine, ispustila im crijeva i golom, okruglom petom, podlegavši daru smrti, vyaknula:
  - I bit će velika pobjeda!
  Augustina je također ispalio dobro usmjerenu liniju na Osmanlije. Posjekla ih je kao snop slame i viknula:
  - Za komunizam!
  Svetlana je, pucajući na Turke, i bacivši ubojicu golim nožnim prstima, rekla:
  - Za odlučujuće pobjede!
  Ali djevojke u bikiniju obično su na vrhu.
  Anastasia Vedmakova je golim nožnim prstima pritisnula gumbe džojstika, nokautirajući neprijatelja, i zagugutala:
  - Slava eri komunizma!
  Akulina Orlova također se bori žestoko i učinkovito. A njezine grimizne bradavice uvijek su u poslu.
  Cure su, međutim, velike majstorice svega. Konkretno, jako vole muškarce. I jako im se sviđa.
  A tijekom rata u Armeniji protiv Turaka, to je izuzetno važno za podizanje vaše karme i aure. Tada postajete vrlo snažna žena, nakon što je upijala energiju muškaraca.
  Akulina ponovno ulazi u zaron i šalje rakete uz pomoć golih prstiju gracioznih nogu. Tako joj pristaje.
  A sada sovjetska avijacija udara na Osmanlije i to brzo, u velikim razmjerima.
  Točnije, koliko imaju dovoljno letjelica. Ovo se mora priznati kao stresno.
  A Turaka ima dosta. I imaju pristojne avione - američke.
  To je zapravo problem. Pogotovo ako se Airacobra bori. Ovaj auto je vrlo strašan.
  Turci imaju i ME-309. Ovaj automobil ima sedam vatrenih točaka. Tri zrakoplovna topa od trideset milimetara i četiri mitraljeza. Pokušajte pobijediti takvog Messerschmitta. Nijemci su se pokazali kao strašan i vrlo opasan automobil, ali ovaj put s njemačkom posadom. Stoga su temeljito pritisnuli Crvenu armiju.
  Ipak, Jerevan je i dalje zadržan. Iako su dio grada zauzeli Osmanlije, po cijenu velikih gubitaka.
  Zima je u punom jeku, a još uvijek se pokušava probiti, ili barem potkopati njemačku obranu.
  A šest Pet djevojaka iz specijalnih snaga i dječak Leshka bore se na kopnenom bojnom brodu - eksperimentalnom IS-6, posebnoj vrsti teškog, ali ujedno i pokretnog tenka.
  Sada sam odlučio zaigrati na karte. Nas šestero igramo vrlo brzo. I karte lete s jedne strane na drugu.
  Alenka je golim prstima bacila asa i zagugutala:
  - Pa, izašao sam!
  Leshka se naceri. Igra je stvarno jednostavna i zahtijeva vještinu kao i pamćenje.
  Gubitnik napravi deset sklekova.
  Ovoga puta Olimpijske igre su morale raditi sklekove. Ona je najveća djevojka od njih pet, i vrlo mišićava.
  Lako se pritišće. Ali Leshka, dječak od oko dvanaest godina, sjedi joj na leđima.
  Što je toliko zanimljivije. Plavokoso dijete leži s djevojčinim golim petama na lopaticama širokih leđa.
  Olimpija se ceri i napravi dvadeset sklekova. Tijelo joj je jako preplanulo, a kosa plava, a mišići jaki.
  Ljoška mu je skočio s leđa i opet počeo dijeliti karte. Potpuno su uništili naciste u svom tenku s dizel motorom.
  Leshka je sljedeći put morao sam raditi sklekove. Anyuta je stavila bosu nogu na dječakove oštre lopatice. Lyoshka je radila sklekove, djevojka je pritiskala. Na brojanje deset, dječak je ustao i igrajući se pločicama tiska rekao:
  - Ja sam Rus, nisam poražen,
  Još nije rođen...
  Tko bi me mogao slomiti!
  Nakon toga, dječak je ponovno sjeo da se igra ... Crvenokosa Alla poškaklja dječakovu golu, okruglu, grubu, ali djetinjastu petu i primijeti:
  - Uskoro ćeš postati muškarac!
  Aleksej je odgovorio sa smiješkom:
  - Što želiš?
  Vatrena lisica se zahihoće.
  - A mi ćemo te uz pomoć magije zauvijek ostaviti kao dječaka!
  Leška se zahihotala i odgovorila:
  - Želim odrasti i postati časnik!
  Marija, ova djevojka zlatne kose, primijetila je:
  - Voljet ćete biti dijete!
  Ali sada je stanka gotova i šestorica se uvuku u tenk. Teški stroj s desetak mitraljeza i topom kalibra 130 mm, prema državi, trebao bi opsluživati šest ljudi.
  Posada je prvobitno trebala biti ženska. Ali Alyoshka je pobjegao iz sirotišta i proputovao cijeli SSSR. Čak je stigao i do Irana.
  Tamo ga je uhvatio Allah. I ponudila se da postane sin puka.
  Dječak je pristao. A sada je s djevojkama terminatorima.
  I kako su se ljepotice uhvatile za talibane, a oni mlati naciste kolosalnom, smrtonosnom silom.
  Alenka je golim nožnim prstima pritiskala tipke joysticka i gugutala, pokazavši zube:
  - Slava Rusiji i imat ćemo komunizam!
  Anyuta je energično potvrdila, pritisnuvši dugme grimiznom bradavicom na prsima i pogodivši Fritza projektilima:
  Ajmo komunizam!
  Crvenokosa Alla, koja je slamala naciste, energično je izdala:
  - Slava slavnoj eri komunizma!
  I s golom petom, kako pritisnuti. I plinske granate će letjeti.
  Ali Marija je, s bradavicom od jagode, pritisnula tipke joystika i udarila munjom. I trupe Trećeg Reicha teško su prolazile.
  A ratnik je zalajao:
  - Za domovinu, majko našu!
  Olympias je najveća od djevojaka i, kao da su mišići satkani od užadi, viknuli:
  - Za veliku Domovinu!
  I prstima bosih nogu će pritisnuti gumbe, i tako su nacisti razbijeni, smrtonosnom silom.
  I dječak Lyoshka također je pritisnuo polugu golom petom ... A naciste je pogodilo električno pražnjenje. Ubojiti superteški tenk sovjetske vojske je u akciji i ne dopušta Fritzovima da odu - udarajući ih na stotine!
  A dječak od dvanaest godina Leška je čak pjevao:
  Mi smo pioniri djece komunizma -
  Vatra, šator i zvonka zvona!
  Invazija prokletog fašizma -
  Koga čeka bijesan poraz!
  
  Što smo izgubili u ovim bitkama?
  A onda u borbama s neprijateljem stečeno?
  Bili smo samo djeca svijeta -
  A sada ratnici domovine!
  
  Ali Hitler je napravio korak prema našem glavnom gradu,
  Bacane bombe bez brojanja vodopada!
  Mi smo domovina ljepša od neba -
  Sada je došao krvavi zalazak sunca!
  
  Na agresiju ćemo odgovoriti oštro -
  Iako su i sami malog rasta!
  Ali mač u rukama krhkog tinejdžera -
  Jači od legija Sotone!
  
  Neka tenkovi jure lavina za lavinom,
  I pušku dijelimo na tri!
  Neka policija podlo cilja u leđa,
  Ali sveti Bog će ih žestoko kazniti!
  
  Što smo odlučili? raditi posao svijeta
  A za to sam, jao, morao pucati!
  Smirenost je već odvratna.
  Ima i nasilja!
  
  S djevojkom zajedno trčimo bosi -
  Iako je padao snijeg, snježni nanos gori kao ugljen!
  Ali ne boj se, poznaj djecu -
  Fašista će metkom hrabro utjerati u lijes!
  
  Ovdje su smjestili podlo društvo Fritz,
  A ostale kukavice su u bijegu!
  Slabimo pješaštvo kao kos u borbi -
  Mladim ljetima nismo smetnja!
  
  Ostvarenje pobjede, bit će u svibnju,
  Sad je mećava bodljikav, tvrd snijeg!
  Dječak je bos, njegova sestra je bosa,
  U krpama su djeca dočekala vrhunac!
  
  Odakle dolaze te moći?
  Izdrži bol i hladnoću, ta potreba!
  Kad je prijatelj mjerio dno groba,
  Kad prijatelj stenje - umrijet ću!
  
  Krist je blagoslovio nas pionire,
  Rekao je, domovinu ti je Bog dao!
  Ovo je prva vjera od svih,
  Sovjetska, sveta zemlja!
  Tenk se pokazao dobro - ovaj IS-6 je u super teškoj modifikaciji, ali jedini je u Crvenoj armiji.
  Ali Nijemci su već na frontu imali prvi primjerak "Panthera" -4 i ovaj automobil je vrlo ozbiljan. I u njemu se bore vrlo borbene njemačke djevojke.
  Međutim, razumljivo je da oni učinkovito izbacuju sovjetske tenkove iz svojih topova.
  I nije tako zanimljivo.
  A u Jerevanu se cure iz Crvene armije bore s Turcima i to jako dobro.
  I Nataša se također okrenula Osmanlijama. Pokosio ih kao srp pšenicu.
  Bacila je bombu golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Slava ruskim bogovima!
  Zoya, razbijajući vojsku carstva polumjeseca i razbijajući gomile leševa, izdala je:
  I slava našim herojima!
  Nakon toga, njezina gola peta, zlatokosi lopov, bacio je ubojiti dar smrti.
  Ali crvenokosi Augustin će pokositi Osmanlije. Lupanet će uz pomoć grimizne bradavice iz bazike i zviždanja izdati:
  - Za našu Rusiju Svarog!
  Zatim u bitci Svetlana. Ova djevojka je također vrlo agresivna.
  I slomi Osmanlije s kolosalnim bijesom. A njezini goli nožni prsti bacaju kolosalnu smrtonosnu silu - dar smrti.
  Svetlana kaže:
  - Za domovinu, našu majku -
  Ubijte paklene gadove!
  Ovo je četvorica u borbi, tako agresivna i jedinstvena. I oni su se uhvatili u koštac s Osmanlijama, i njihovo totalno istrebljenje je u tijeku.
  Ali Crvena armija ne pobjeđuje uvijek. Ponekad su njezini protivnici uspješni i imaju svoje borbene djevojke.
  A odozgo, Albina kako pogoditi sovjetsku vojsku projektilima. Pa ova cura nije nimalo slaba. I kako uništava neprijatelje.
  Albina je plavuša i prirodna ljepotica. A njezini raketni udari s neba jednostavno ruše kaldrmu u različitim smjerovima. I kao da šalje kita iz fontane mase goruće zemlje i metala. Vrlo je cool.
  I Alvina će bosom, isklesanom nogom pritisnuti dugme, i kako će nakon toga eksplodirati. I masa smrtonosnih potoka ide u nebo.
  A prirodna plava djevojka urla:
  - Za slavu domovine i neba!
  Ovako se slamaju djevojke sovjetskih vojnika.
  Ali to su loše djevojke, ali ima i dobrih.
  Koliko je ovih lijepih djevojaka na frontovima.
  Elizaveta, Ekaterina, Elena bore se na T-44, koji je već izvan proizvodnje.
  Tri djevojke na sovjetskom tenku su jako zgodne. I šalju granatu za granatom na neprijatelja.
  Elizabeth je, pokazujući zube, prednjala:
  - I nitko od početka svijeta,
  Ovakvu gozbu još nisam vidio!
  Katarina je kimnula, tresući Osmanlije:
  - Pobjeđujemo postavljanjem zabrane -
  Puno nam je dano od Obitelji!
  Elena je, pucajući na turske trupe, izdala:
  - Naša zemlja je poznata,
  Sotona neće pobijediti!
  A trijada djevojaka djeluje vrlo energično. Šalju projektile s velikim razornim visokoeksplozivnim učinkom.
  Elizabeth golim nožnim prstima pritišće tipke na upravljačkoj ploči, nokautira neprijatelja i pjeva:
  - Živimo na očevoj zemlji!
  Catherine je pritisnula grimiznu bradavicu na kuku nišana, izbila cijeli vod turskih vojnika i zacvilila:
  - Svarogovi unuci su slavna djeca!
  Elena je šutnula, pritisnuvši dugme golom, okruglom petom i viknula:
  -I leti na konju s krilima...
  I sve su djevojke složno urlale:
  - Rusija u dalekim tisućljećima!
  Ovako tenk T-44 pokazuje svoju kolosalnu snagu i nevjerojatnu snagu.
  Tako energično djeluje trijada djevojaka. Ratnici su akrobati, pogotovo kad su gotovo goli.
  Elizabeth je duhovito pjevala, pritiskajući dugme svojom grimiznom bradavicom:
  - Rusija se smijala i plakala i pjevala,
  U svim dobima, zato ona i Rusija!
  Ovo su ovdje borbene djevojke... Ali Osmanlije se ne šale.
  Zarobili su Veroniku. Tako je djevojka najprije skinuta gola. A onda su počeli bičevati s velikim entuzijazmom. Tukli su je ne samo bičem po leđima, nego i motkama po golim, okruglim petama.
  Veronika je čak i vrisnula, od divlje boli. I tukli su je bičem i motkama dok nije izgubila svijest. Zatim su rane posipali solju. A bose noge, natečene od batina, stisnule su u kocku i pod njima zapalile vatru. I ispekli su djevojčice gole pete.
  Veronika je nekoliko puta gubila svijest od borbenog šoka. Dovedena je k sebi. I istodobno su baklju prinijeli prsima, prethodno su je podmazali uljem. I kako su grimizne bradavice djevojke gorjele.
  Veronika je dugo bila mučena. Zapaljena su i njedra Venere... Što da uzmeš - Osmanlije su u ovom slučaju ispali gotovo barbari.
  Na kraju je Veronika razmijenjena za jednog od zapovjednika na terenu. I djevojka se zavjetovala da će se osvetiti Osmanlijama.
  Ali Turci su zabijeni raketama. Stalenida i Victoria usmjeravaju napade na mete.
  I uništavaju planine u komade...
  Steelenida je golim nožnim prstima pritisnula tipke na upravljačkoj ploči i zagugutala:
  - Vjerujem da je cijeli svijet za nas!
  Victoria je svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme zatvarača pištolja i odgovorila:
  - Da, svijet ne mari za nas!
  A zapravo su svjetski mediji vjerojatnije bili na strani nacista. I izvještavali su, uživajući u detaljima, o barbarskim bombardiranjima kojima je sovjetsko zrakoplovstvo navodno podvrglo turske gradove.
  Naravno da nije bilo bez toga. Rat je općenito bio izuzetno okrutan i krvav.
  Steelenida je ponovo pritisnula svoju rubinsku bradavicu na metu i zacvilila:
  - Za domovinu snova!
  I uzdahnula je... Nekako je sanjala neki apsolutno beskonačno nestvaran i fantastičan san. U SSSR-u se navodno održavaju izbori za predsjednika GKO. Glavna borba vodi se između ostarjelog i očito nezdravog Josipa Staljina i mladog komesara teške industrije i državnog planiranja Nikolaja Voznesenskog. I baš tako, upravo se javlja mladi i daroviti komunist.
  Stalenida, Viktoriya i Tamara ponovno usmjeravaju projektile na mete. Djevojke se svađaju samo u gaćicama. Ali super je.
  Steelenida je pjevala:
  - Bos, samo bos,
  Pod srpanjskom grmljavinom
  I pod zvukom surfanja...
  Victoria je pritisnula dugme golom petom i nastavila:
  - Bos, samo bos,
  Dozvoljeno nam je plesati s vama!
  Tamara je i ovdje pritisnula gole nožne prste i cvrkutala:
  - Za domovinu - sestro naša!
  Ove cure su super!
  Ovdje bi bilo lijepo, bilo bi moguće poraziti nadmoćne snage Rommelovih fašista, ali...
  A evo još djevojaka iz Japana - ninja plaćenika. Ovo je ozbiljno.
  Ninja djevojka s plavom kosom ga je uzela i lansirala munje iz svojih grimiznih bradavica i spalila mnogo sovjetskih vojnika.
  Zatim je izvela mlin s mačevima, odsijecajući glave vojnika Crvene armije.
  Tada su joj goli nožni prsti bacili grašak s eksplozivom.
  Rusi su bili raskomadani, a djevojka je zagugutala:
  Za dobro Japana!
  Ninja djevojka sa žutom kosom također je raznela svoje protivnice bradavicama od jagoda. Ratnici su od odjeće imali samo tanke gaćice. A mačevi su reproducirali tehniku leptira, prisiljavajući glave u sovjetskim kacigama da padaju. A onda su goli prsti djevojačkih nogu lansirali bumerang, odsijecajući glave crvenih vojnika.
  Warriorsi su zagugutali:
  - Za ninja letove!
  Ninja djevojka crvene kose ispuštala je smrtonosne pulsare iz svojih rubin bradavica. A onda su mačevi, produžujući se, odsjekli glave sovjetskim vojnicima. A onda su goli nožni prsti bacili oštre, izbrušene diskove koji su rezali glave poput britve.
  Ratnik je zagugutao:
  - Naši japanski bogovi napadaju!
  Ninja djevojka bijele kose također je pucala na neprijatelje vatrenom grudom koja je izletjela iz grimiznih bradavica. Zatim je zagugutala:
  - Naši bogovi su super!
  A njezini goli nožni prsti bacili su paket eksploziva uglja, rastrgnuvši sovjetske vojnike na male komadiće.
  A sada mačevi opet obezglavljuju. Ovdje su djevojke - najviši let ptice.
  To su plaćenici koji su došli iz Japana. I mlatimo kao kotlet s palicom sovjetskih vojnika.
  Ali ima i dobrih, ruskih ili ne baš ruskih djevojaka za loše djevojke neprijatelja.
  Alice i Angelica također vode svoj rat. Koriste snajperske puške.
  Pucaju na Osmanlije...
  Alice je uz pomoć puške pogodila neprijatelja, koji je pokušavao dobiti sovjetski helikopter američkog, primitivnog, ali već opasnog Stingera. Zatim je cvrkutala:
  - Za našu domovinu, neka opet dođe sreća SSSR-a!
  Anñelika je također vrlo precizno pogodila neprijatelja, oborila neprijateljski avion i zagunđala:
  - Za našu Ladu!
  Avion Osmanlija je, međutim, samo domaći avion. Oni sami proizvode veliku količinu zrakoplova na zanatski način. I očajnički se bore.
  Alice se ova plavokosa djevojka bori s velikim entuzijazmom. Ona je ratnica najviše razine.
  I ubija još jednog turskog vojnika. Evo jedne lijepe ljepote. I vrišti iz sveg glasa:
  - Slava eri komunizma!
  Angelica, ova crvenokosa i velika bikini djevojka, složila se s ovim:
  - Velika će slava biti doba komunizma!
  A obje se djevojke kriju iza kamenjara. Jako su preplanule i mišićave ljepotice. Ali u isto vrijeme spretno okretan.
  Alice je bacila dar smrti golim nožnim prstima ubilačke moći i zacvilila:
  - Za svijet komunizma!
  Angelica je primijetila dok je pucala:
  Što mislite pod komunizmom?
  Alice je odlučno odgovorila, s golom petom koja je podlegla eksploziji paketa:
  - Pravi raj na zemlji!
  Angelica se spremno složila s ovim:
  Pa raj je raj!
  A crvenokosa djevojka golih nožnih prstiju bacila je cijelu hrpu granata.
  Evo tako agresivne bravure koju su ovdje dobili. I djevojke su radile zajedno. I slao metak za metkom.
  Njihove gole, okrugle pete bile su malo prašnjave. A djevojke su ispirale noge u lokvama. I opet su počeli bacati gole prste na neprijatelja, nešto što donosi uništenje.
  Alice je oduševljeno pjevala:
  Beskrajna tama odmora
  Uronjen u ponor sitnih nevolja...
  Probiti tišinu, plamen bitke,
  Prekini tišinu tutnjavom pobjeda!
  Anñelika je agresivno primijetila, srušivši još jednog zlog Osmanlija uz pomoć grimizne bradavice:
  - Dobre djevojke idu u raj, a ratnice u Hiperraj!
  Alice se složila s ovim:
  - Doći ćemo tamo kamo teže svi domoljubi Domovine!
  Ratnici su se ispostavili spremni za najstvarniju pobjedu ...
  A onda je kroz njih propao još jedan osmanski vojnik. To su djevojke - one su trivijalno uragan.
  Natasha je u međuvremenu uhvatila lokalnog zapovjednika. Sve četiri djevojke stavile su kolovođu na koljena i natjerale ga da im ljubi gole, otvrdnute tabane.
  Vođa je to krotko učinio. I čak mu se svidjelo.
  Zoya je tvitala:
  - Dobro je što su te zarobile žene?
  Promrmljao je oblizujući usne:
  - Vi ste pravi časnici!
  Augustin je predložio:
  "Možda bi vas trebala pritisnuti iskra?"
  Vođa je progunđao:
  - Nema potrebe!
  Svetlana je, agresivno pokazavši zube, zarežala:
  - Zato razgovarajte prije nego se naljutimo.
  I general velikog Osmanskog Carstva počeo je svjedočiti.
  Međutim, zimska kampanja Crvene armije nije uspjela. I došlo je proljeće.
  Ovoga puta Fritzovi su spremni za napredovanje. I Japanci su skupili vojsku s istoka.
  Za ofenzivu u seriji već su se pripremili tenkovi Tiger-3 u naprednijoj modifikaciji, te okretni Panthers-3, pa čak i prvi Panthers-4.
  A na nebu Nijemci već imaju potpunu dominaciju i pojavu ME-363, I TA-283 naprednijih mlaznih lovaca. Plus njezin bezrepi ME-263 na raketnom mlaznom motoru, napredniji i brži. A zbog svoje male veličine gotovo da nije ranjiv.
  Nijemci imaju i jedrilice i naprednije mlazne bombardere, uključujući TA-500, koji doslovno mogu bombardirati cijeli teritorij SSSR-a.
  To jest, Rommelove trupe su jake. Čak su dobili i napredniji mitraljez MP-64, koji je doslovno pokosio Crvenu armiju.
  Porastao je broj Fritza i transportera. Kao i moćan plinski lanser.
  Njihova vojska bila je pažljivo obučena. I ovaj je proboj izveden na visokoj razini.
  A pušaka raznih kalibara odvozila su ih jako puno. A udarac je bio slamajući u središtu.
  Probijeni su položaji Crvene armije. I Nijemci su napredovali, prekrivši im put leševima.
  Gerda i njezina posada borili su se na eksperimentalnom Tiger-4. Ovo vozilo imalo je moćan top: 105 mm u 100 EL, i prednji oklop od 250 mm pod nagibom od 45 stupnjeva, te bočni oklop od 170 mm također s nagibima.
  Istodobno je postojao i novi plinskoturbinski motor od 1800 konjskih snaga, a težina spremnika smanjena je na šezdeset pet tona.
  Tako je postojao savršeniji i moćniji stroj. I prva od njih ima žensku posadu.
  Gerda puca golim nožnim prstima. Probija se kroz sovjetski tenk i cvili:
  - Oluje sedam mora,
  Jači sam od svih neprijatelja!
  Njihov tenk juri svim brzinama.
  Charlotte je također pucala golim nožnim prstima, probila sovjetski IS-2 i cvrkutala:
  - Za prijateljstvo i ljubav!
  Tada je Christina mlatila iz topa. Napalila je rupu u tenku Crvene armije, otkinula kupolu i cvrkutala:
  - Za izvanredne granice!
  Magda je također pogodila neprijatelja. I pritom je spustila grudnjak koristeći grimiznu bradavicu.
  Zatim je zacvilila:
  - Neka ljubav bude s nama!
  I djevojke će se smijati u glas.
  Svibanj 1946. pokazao se vrućim. I Nijemci probijaju obranu.
  U međuvremenu, Japan je iznenada napao Vladivostok. Udarac su nanijele gotovo sve snage.
  U napadu su sudjelovali čak i piloti kamikaza. I nabijali su sovjetske brodove.
  I doslovno su eksplodirali. Sovjetska flota u Vladivostoku nije bila jaka.
  Tako mu je zadat porazan udarac.
  A sovjetske granične trupe napali su pješaci i japanski tenkovi.
  Također ninja cure.
  To su stvarno ratnici najviše klase, s vrlo oštrim mačevima.
  Ninja djevojka s plavom kosom uzela je i trčala po vjetrenjačama svojim mačevima, odsijecajući glave ruskim vojnicima.
  Tada su njezine gole, isklesane noge bacile smrtonosni dar smrti, koja je sovjetske vojnike usmrtila i odsjekla im glave.
  Ninja djevojka je pjevala:
  - Napast ćemo banzaja!
  Ninja djevojka žute kose također siječe sovjetske vojnike vrlo oštrim i smrtonosnim mačevima katana. A u isto vrijeme, njezine noge bacaju oštre zvijezde koje probijaju ruske vojnike.
  Djevojka vrišti:
  - Slava eri samurajskih vitezova!
  Ninja djevojka crvene kose vrti svoje mačeve bez prestanka poput oštrica helikoptera.
  A njezini goli nožni prsti bacaju otrovne igle. A ljepotica iz Japana viče:
  - Svi ubijamo do kraja! Zapalimo svoja srca za slavu Japana!
  Ninja djevojka bijele kose također šiša ruske vojnike. Ona ih prepolovi. I prska grimiznom krvlju na sve strane.
  A sada njezina gola, okrugla peta udara u čeljust sovjetskog generala.
  I doslovno izbijene zube.
  Ninja djevojka bijele kose urla:
  - Donosimo smrt neprijateljima Japana,
  I skinut ćemo glave svim vitezovima!
  Evo djevojaka.
  Međutim, s druge strane, Malvina i Faina se svađaju.
  A ove cure pucaju na Japance iz strojnica.
  I pritom golim prstima bacam noge ubojite snage limuna.
  Koje trgaju puzave samuraje.
  Komsomolke pjevaju:
  I borba se opet nastavlja
  A srce je tjeskobno u grudima...
  A Lenjin je tako mlad
  A pred nama je mladi listopad!
  . POGLAVLJE #3
  Nijemci su napredovali, rastrgani u pravcu Moskve. A sada su već opkolili Smolensk. A napravili smo velike iskorake i na drugim područjima.
  Situacija se pogoršala. Borbe su se odvijale za grad Kalinjin. A ovo je već vrlo blizu Moskve.
  Ovdje su se djevojke očajnički borile. Već je ljeto 1946. godine. Djevojke se svađaju gotovo gole, ali to čine očajnički.
  Ženski snajperski bataljun pod zapovjedništvom kapetanice Vladlene Streltsove zauzeo je obrambeni položaj u ruševinama u ulici Volodarsky. Djevojke sa strojnicama i puškama, vezane zavežljajima granata, skrivale su se iza ruševina.
  I sama Vladlena je u pjegavoj tunici preko golog tijela, u kratkim hlačama i bosa. Lijepa i oblina djevojka, jakih bokova, tankog struka, kratke frizure ispod polu-kutije. Lice je vrlo izražajno, muževne brade, plavih očiju širom raširenih. Svijetlosmeđa kosa posijedjela od prašine, visoka prsa, tvrdi pogled. Kapetan Natasha bori se više od dvije godine i unatoč svojoj mladosti vidjela je mnogo. Noge djevojke su prekrivene posjekotinama i modricama. Djevojka je spretnija da se kreće bosa nego grube i nespretne čizme.
  Goli potplat osjeća i najmanju vibraciju tla, upozorava na blizinu rudnika, a sama majka zemlja dodaje izdržljivost. S jedne strane, djevojčina stopala otvrdnula su i nisu se bojale vrućeg metala, niti oštrog krša ruševina, ali s druge strane nisu izgubile osjetljivost i gipkost, upozoravajući kroz urlik na kretanje tenkovi.
  Draga Vladlena drži granatu s priloženim eksplozivnim paketom. Potrebno je dopuzati do strašnog njemačkog tenka "Royal Lion", zalijevajući ulice strojnicama.
  Ovaj stroj ima stotinu tona težine, a debljinu oklopa: čelo od tristo milimetara pod kutom, a stranice od dvjesto milimetara, također s nagibima.
  Nicoletta puzi pokraj nje. Također bosi, pa su sve djevojke iz bojne ispale iz čizama, oponašajući svog zapovjednika. Njezini prašnjavi potplati se izoštravaju dok puzi na sve četiri. Nicolettina žuta kosa je neuredna i duga... Malo se čupava. Sama djevojka je vitka, mršava, malog rasta. Čak se može zamijeniti i za djevojku, s uskim ramenima i naizgled velikom glavom.
  No Nicoletta je već mnogo toga doživjela. Uspjela je posjetiti i fašističko zarobljeništvo, preživjevši okrutna mučenja, i rudnike, odakle je nekim neshvatljivim čudom uspjela pobjeći. Ali gledajući njeno djetinjasto, nježno lice, nikad se ne može reći da su je tukli gumenim palicama po petama, kroz tijelo joj je prošla struja.
  Nicoletta puca ... Vojnik Trećeg Reicha, u ovom slučaju Arap, pada mrtav, a njegova njuška diže pijesak i ruševine.
  Vladlena ubaci hrpu granata pod hrpu smeća. Sada će devedeset tona težak Tiger-4 dopuzati ovamo i raznijeti ga. Plave oči djevojke svjetlucaju poput safira na licu, tamnocrvenom od opeklina i prašine.
  Iskustvo govori da će dobro zaštićeni tenk sada promijeniti položaj. "Tigar"-4 ima bočni oklop od 170 mm, pa čak i pod kutom. Tridesetčetvorka ne može probiti, samo teški IS-7 ili nešto slično imaju šanse. Ali gusjenice su cilj. Glavna stvar je lišiti mobilnost automobila ...
  Plavokosa Svetlana ispaljuje rafal iz mitraljeza... Vojnik, nitko ne zna koje nacionalnosti pada. Nijemci, potpomognuti većinom istočne hemisfere, njeguju arijevsku krv i bacaju kolonijalne trupe u bitku: Arape, Afrikance, Indijance, razne Azijate i Europljane. Porastao je i broj Poljaka - koji su od kolijevke navikli mrziti boljševičku Rusiju. Ovdje se bore i ukrajinski nacionalisti, i donski kozaci, i Čečeni, i cijeli kavkaski kaganat. Rommel je podigao cijelu internacionalu.
  Puno neprijatelja...
  Bosonoga Svetlana vješto izbjegava mitraljesku vatru. Metak se gotovo rascijepio, pocrnio od prašine, okrugla, djevojačka peta. Lijepa kapetanica je čak osjetila golicanje koliko je blizu proletio poklon velikog kalibra. Djevojka se prekrižila šapnuvši:
  Ni metak nas neće zaustaviti!
  Nicoletta uzvraća... Još jedna djevojka Angelica - vrlo crvenokosa, iznadprosječne visine, mišićava, unatoč oskudnim obrocima. Također vrlo lijepa djevojka, raskošnih bokova, zategnutog struka, ne ženstvenih širokih ramena i visokih grudi.
  Anñelika se bori samo u kratkim hlačama, tunika je rastrgana u komadiće i raspada se u prah, a nove uniforme ne dostavljaju se preko Volge. Ne daj Bože prenijeti više streljiva, i kap hrane, za iscrpljene sovjetske trupe.
  Tako je Anñelika gotovo gola, noge su joj izgrebane, posebno koljena. Komad gelera udario je u taban desne noge, boli, teško se hoda.
  Crvenokosa, prašnjava, gotovo gola Anñelika iskrivljuje svoje lijepo, ali u isto vrijeme tvrdo lice. Djevojka, pucajući, kaže:
  - Gospod, Moskva i Staljin su iznad nas!
  I ona odsiječe naciste koji su napadali, a sama jedva ima vremena da se otkotrlja.
  Ruševine i uske ulice otežavaju okretanje strašnim njemačkim tenkovima. Ovdje gotovo dvjesto tona "Mamuta" -3 uopće ne može proći ...
  Kako je Svetlana očekivala, "Kraljevski lav" se malo provozao, i zakopao se u hrpu smeća. Odjeknula je eksplozija. Gusjenica je pukla, odletjelo je par oštećenih valjaka.
  Ranjeni tenk je stao, a iz cijevi je izletjela granata...
  Negdje je tutnjalo u daljini, ostavljajući ruševine. Plavokosa terminatorica Svetlana siktala je poput zmije:
  - To je moja računica! Otvorio račun...
  Djevojka-kapetan ponovno je prisiljena otpuzati. Nijemci i njihovi sateliti ne mogu iskoristiti svoju tehničku superiornost u ruševinama. Krivom tvrdoglavog Hitlera, horde Trećeg Reicha zaglibili su u pozicionim borbama u prilično velikom i dobro utvrđenom gradu.
  Nicoletta baca granatu. Tjerajući ih da rade salto nad oborenim Nijemcima ili Arapima, prevrćući se. Jedan od nacističkih militanata otkine mu ruku i objesi na nju engleski sat s kompasom.
  Nicoletta sa smiješkom kaže:
  - Što ti kompas pokazuje - put u pakao!
  A lijepa djevojka otrese komadić prilijepljene keramike sa svoje prašnjave pete.
  Anñelika također briše prašinu, sa svojim čvrstim, punim grudima. Bradavice su gotovo crne od prljavštine i svrbe. I pokušajte se oprati. Opet morate kopati kad njemačke automatske puške škrabaju. I puzati na plastunski način.
  Bataljun djevojaka drži svoje položaje, iako ima granatiranja. I kidaju teške granate, a bombe padaju s neba ... Ali ništa neće slomiti hrabrost sovjetskih heroina.
  Ovdje Svetlana vidi kako "Panther" -3 puzi. Pa, ovaj tenk više nije tako strašan.
  Možete ga udariti u stranu. Djevojka je kihnula, ispljunula prašinu koja joj se popela u elegantna usta. Uzela je granatu u ruku, opterećenu eksplozivnim paketom. Morate se neopaženo prišuljati. Ali toliko je dima okolo.
  Anñelika se počela šuljati, oslanjajući se na odvod golim nožnim prstima i laktovima. Bila je poput mačke koja vreba miša. Djevojka se sjećala rata iz tog strašnog ljeta četrdeset prve godine, kada je Wehrmacht podmuklo napao prostranstva SSSR-a. Nije li se niti djevojka, gotovo djevojka, bojala? Isprva da, ali onda se navikneš. A stalne rafale granata već doživljavate kao običnu buku.
  A sada je eksplodirala vrlo blizu. Djevojka se pljesnula po trbuhu. Fragmenti hrle odozgo kao jato divljih pčela. Anñelika šapće ispucalih usana:
  - U ime pravde, Gospodine!
  Djevojka ubrzava puzanje i baca granatu s priloženim paketom eksploziva. Sadašnjost leti u luku. Čuje se eksplozija, tanji bočni oklop Panthera odgovara. Njemački tenk počinje gorjeti, borbeni komplet detonira.
  Svetlana sa smiješkom šapće:
  Hvala ti Gospodine Isuse! Ja vjerujem samo u tebe! molim se samo tebi!
  Lomi panteru. Otkinuto, dugačko deblo zakopano je u ruševinama. Prednji oklop, odvojen od bočnog oklopa, podsjeća na žlicu.
  Svetlana, čije oči, na licu smeđem od prašine i opekotina, svjetlucaju kukuricima, kaže:
  - Što više hrastova ima neprijatelj, to je jača naša obrana!
  Angelica je vrlo seksi, u crnim gaćicama, golog, prašnjavog, snažnog tijela. Djevojka je jako pametna. Ona zna bacati krhotine stakla golim nožnim prstima.
  Sada je svojom gracioznom, prašinom prekrivenom nogom bacila oštar predmet. I zapeo, pravo u grlo fašistu. Lijepa Angelica je brbljala:
  - A ja sam seks simbol, i simbol smrti!
  Djevojka, nakon čega je ponovno puzala, pucajući. Vodio je vatru i Svetlanu.
  Kapetan ljepote, Vladlena, nakon što je sasjekao fašistu, cvrkutala je:
  - Život je lanac, a male stvari u njemu su karike...
  Nicoletta je opalila, rascijepila Fritzovu glavu i dodala:
  - Nemoguće je ne pridati važnost poveznici!
  Svetlana, opet precizno gađajući, graknula je:
  - Ali ne možete se vrtjeti oko sitnica...
  Nicoletta je precizno opalila i dodala:
  Inače će vas lanac obaviti!
  Još jedna djevojčica Olimpijada, također jako lijepa, zajedno s pionirom Vladislavom pripremila je minu na žici. Njih dvojica su je gurnuli... Podmukli booger se uvukao u gusjenicu "Tigra"-2. I kako će ovaj njemački auto duge cijevi eksplodirati.
  Plavokosi dječak Slavka je uzviknuo:
  - Naša Rusija, imaš kantu!
  I jedva je stigao skočiti natrag, bljeskajući, s crnim, oborenim štiklama, s krova koji je padao.
  Olimpija je pogladila dječakov vrat i rekla:
  - Ti si vrlo pametan!
  Pionir se probio na front i pridružio se ženskom bataljunu. Dječak je također vrlo kreativan. Na primjer, napravio je avione za obaranje fašističkih jurišnih zrakoplova. Kada se Focke-Wulfovi, ili TA-152, dižu, čuje se nevjerojatno zaglušujuća graja.
  Nijemci udaraju uz pratnju Wagnerove simfonije. Tako veličanstvena melodija.
  Olimpija uzrujano kaže:
  - Još nas pokušavaju uplašiti!
  Dječak pionir je s patosom pjevao:
  - Ruski ratnik se ne boji smrti,
  Smrt nas neće odvesti pod zvjezdano nebo!
  Jer sveta Rusija će se teško boriti,
  Napunio sam moćni mitraljez!
  Olympias, visoka, mišićava djevojka, širokih bokova i ramena, tipična je seljanka. Odjeća je tijekom borbi pocijepana u dronjke, jake noge su gole, kosa je upletena u dvije pletenice i jako zaprašena.
  Vladislav ima samo jedanaest godina, pothranjen, izgreban i prljav dječak, samo u kratkim hlačama. Dječakova je prirodno bijela kosa posijedjela, a rebra se vide kroz tanku, preplanulu i prljavu kožu. Noge užasno oborene, i u opeklinama, modricama, s žuljevima. Istina, sudbina je sačuvala dijete od ozbiljnih ozljeda.
  Na njegovoj pozadini Olimpijada djeluje veliko i debelo, iako djevojka uopće nije debela, već s jakim, istreniranim mesom na kostima. Štoviše, činilo se da glad uopće nije utjecala na njezinu krupnu i krupnu figuru.
  Djevojka puca iz teške protutenkovske puške. Njemački automobili se ne mogu probiti u čelo, ali u gusjenicama postoji šansa.
  A pozamašni "Kraljevski lav", primivši teški eksploziv u podvozje, počeo je puhati dim kao veliki pušač.
  Slavka je sa zlobom pjevala:
  - Smrdljivi Fritz bez razmišljanja zapalio cigaretu na ulazu! Naravno, upao je u velike probleme!
  Olympias, trepereći mišićavim, preplanulim listovima, otkucala je step dance svojim golim, lijepim nogama. Djevojka je pjevala:
  - Sveta ruska lica trepere sa ikone... Ne daj Bože da natopite barem tisuću Fritza! A ako netko zuji više od fašista, nitko vas, vjerujte, zbog toga neće osuditi!
  Zatim je ponovno napunila protutenkovsku pušku i ponovno zapucala. Njemački transporter ponovno je ispuhao dim.
  Djevojačka bojna nanijela je značajnu štetu Fritzu. No, pretrpio je i gubitke. Ovdje se jedna djevojka rastrgala napola, a lice joj je tako, unatoč prašini, postalo blijedo.
  Veći dio Staljingrada već su zauzeli nacisti, ali ono što je ostalo od grada ne želi popustiti i predati se.
  Svetlana se u međuvremenu pokušava probiti kroz "Tigra". Snažan njemački automobil, dobio je granatu u stranu, ali nije podlegao. Okreće se da ispali top. Djevojka se mora zariti u zemlju i ruševine kako je ne bi zgnječio udarni val koji oslobađa sadašnjost.
  Svetlana tiho šapće:
  - Mama, tata, oprosti!
  Nicoletta je bacila granatu na Tiger-3, koja joj je eksplodirala na čelu. Djevojka je prosiktala:
  - O tome da svjetlo uči zimi u proljeće... Ponavljam bez iznimke da je Hitler kuga gad!
  Anñelika, razbijajući pogled na naciste, i rafal ih polivši vodom, procijedi:
  - U lijesu sam sad vidio Fuhrera! I udarila je jadnika pravo u oko!
  Crvenokosa djevojka zapravo je golim prstima bacila granatu na tenk. Pogodilo se u cijev... Uslijedila je eksplozija i njuška "Tigra" je oštećena.
  Kukavički Nijemac ga je uzeo i ustuknuo.
  Svetlana je frknula kroz nosnice:
  - Naši, vaši neće popustiti!
  Nicoletta je metkom posjekla hitlerovskog plaćenika i zapjevala:
  - A zlikovac se ne šali! Ruke i noge, uvija ruske konopce! Zarije zube u samo srce ... Otadžbinu do dna pije!
  Svetlana, kikoćući se, lajala je:
  - Fuhrer divlje viče, suze se!
  Nicoletta je otpustila, dodala:
  - Pa, smrtno puše, cere se!
  Pojavio se još opasniji "Štumrtiger". Uništava cijele zgrade i bunkere. Štoviše, ne približava se položajima sovjetskih trupa. Auto pod zaklonom drže njemački mitraljezi.
  Svetlana vidi da je približavanje pozicijama Fritza nerealno. Ali na nebu, modifikacija mlaznjaka Focke-Wulf. Jedan od tih strojeva leti bliže sovjetskim položajima. Djevojke otvaraju vatru na nju.
  Anñelika baci granatu i bijesno kaže:
  - U dubokoj smrti - nema oprosta!
  Nakon toga djevojka se okreće iz strojnice. Brzo se vraća. Brzo se vozi relativno novi njemački tenk "Panther" -2 s malom kupolom i nižom siluetom.
  Nekoliko djevojaka bacaju granate na njemački automobil. Ona se, nakon što je dobila darove, smrzava i ne može se okrenuti.
  Anñelika je zviždala, sikćući:
  - Ovo je novi napad! Rastrgat ćemo joj usta!
  Panther-4 je zarežao i ispalio svoje moćnije oružje.
  Vatreni stup razdvojio je zrak i odmah zagrijao i elektrolizirao atmosferu.
  Anñelika se zahihotala, školjke su proletjele pokraj polugole djevojke. Besramna crvenokosa je protresla bokovima i rekla:
  - I Newton je porazio neprijatelje, zbacio jaram s prijestolja! Fritz je odredio svoj Newtonov zakon!
  Staljingrad je bio sav zahvaćen požarima, kad se činilo da vatreni jezici ližu nebo i pucketaju ljubičastim, narančastim i grimiznim iskrama! A svaka iskra je kao duh koji bježi iz paklenog dvorca.
  Svetlana je, obarajući njemačkog borca, bljesnula plavim očima, pjevala:
  - Što kukaš loša starica? Vjerujte, samo psihijatrijska bolnica plače za vama!
  Nicoletta je pjevajući pjevala, pucajući na naciste:
  - Kako je dobro ležati na travi i udarati Fritza po glavi! Pripremite oblog za Fuhrera i pošaljite metke iz strojnice!
  Djevojka se divlje zahihotala i prevrnula se s trbuha na leđa. Napravio sam bicikl s nogama. Doletjela je granata. Leteći Focke-Wulf-490, primivši gelere ispod trbuha, žustro se vinuo više. Vidi se da su ga oštri krhotine ranile. Fašističko stvorenje se zapalilo i počelo gubiti komadiće slomljenih krila.
  Svetlana je, vidjevši kako Fokke gubi visinu, graknula:
  - To je semafor! Na brodu visi sjekira!
  Njemački zrakoplov je eksplodirao, raspršivši krhotine u sve udaljenije kutove neba. A gdje je nestao fašistički as. Napravio sam zadnji okret. Krvnik je otišao u pepeo, a ne pilot!
  Nicoletta je kihnula, raspršila prašinu i rekla:
  - Biti ili ne biti? To nije pitanje!
  Anñelika je opet nogom bacila komad stakla, toliko da je, udarivši u oko, izašlo na Fritza, kroz potiljak:
  - Ja sam tenkovska armada! I treba se liječiti!
  Nijemci i njihovi sateliti pokušali su napredovati, bacajući granate ispred sebe. Takva taktika protiv djevojaka nije uspjela. Ovdje je Slavka rasporedio katapult, a kako je kao odgovor pogodio neprijatelja.
  Dječak pionir je zaurlao:
  - Djed Mraz kida Hitlerova usta!
  Naboj katapulta, koji se probio u gomilu nacista, natjerao ih je da se rasprše, a istovremeno se prevrnu u zrak. Fritz je pao i razbio se o ruševine zidova.
  Tenk "Tigar" -3, izgubivši ravnotežu, sudario se s "Kraljevskim lavom". Oh, Leva, gdje je tvoje strašno ime?
  Svetlana se nasmiješila i odgovorila:
  - Pa bravo Slavka!
  Dječak je agresivno zarežao.
  - Pioneer je uvijek spreman!
  Djevojka je kao odgovor odmahnula bosom nogom.
  Djevojka-kapetan je ponovno počela zabijati. A Olimpijada je poškakljala Slavkino usko stopalo, kako mu je teško! Nije ni čudo da se dječak ne boji trčati kroz vatre.
  Nicoletta je u pjevanju rekla:
  - Mladost je dobra - starost je loša!
  Angelica, ova vesela crvenokosa, složila se:
  Nema ništa gore od starosti! Ovo je doista najodvratnije stanje od svih mogućih!
  I djevojka je prevratom napravila skok. Zamislila je na trenutak odvratne bake. Ne, ne uspoređuj staricu s djevojkom. I to kakva ljepota, u vitkim tijelima.
  Anñelika je uzela i zapjevala:
  - Tijek za godinom, godine u karavanu,
  Starica trlja kanu u mužaru...
  A što je s mojom vitkom figurom,
  Ne razumijem kako je otišla mladost!
  Svetlana je bljesnula očima, srušila Nijemca udarcem u prepone i primijetila:
  - Ne! Ipak, u ratu postoji takva draž - ostati zauvijek mlad! Uvijek pijan!
  Olimpija je stavila novi naboj u katapult. Ovo je nešto poput dobrog maltera. Djevojka je prosiktala:
  - Ne prolazi, nego prolazi!
  Serjožka je promeškoljio svoju tanku, ali okretnu nogu i zalajao:
  - Fritz lice!
  A granata, zajedno s eksplozivnim paketom, poletjela je svom snagom na položaje nacista, čak i pod Rommelovim zapovjedništvom.
  Da, Kalinjingrad im nije dat. Već mjesec dana, od kraja lipnja, traje juriš, ali grad nije uspio sve poduzeti. Na drugim dijelovima fronte nacisti su postigli uspjeh, ali ne i na ovom.
  Svetlana je opalila iz pištolja i zarežala:
  - Sve je nemoguće, slučajno je moguće... Nema potrebe da se svemir jako komplicira!
  I udario u rezervoar za benzin motocikla. Stroj je eksplodirao, a vatreni vrtlozi osvijetlili su zadimljeni krajolik. A Nijemca je rastrgala vatrena šapa.
  Djevojka-kapetan Vladlena je viknula:
  - Volim ubijati zlo! A ovo je najviše dobro!
  Nicoletta je rafalom pretukla Nijemce i siktala:
  - Igrajmo se dikobraza!
  Anñelika je otvorila vatru, točnije. Nekoliko crnaca ostalo je ležati na ruševinama prekrivenim kopljem:
  - Ubij neprijatelja! - šapnula je djevojka.
  Nicoletta je zaigrano pjevala:
  - Naslikavši Hitlera ružem, Mainsteina lakom za kosu, odvući ću te u zarobljeništvo princeze, vjeran pas će te izgristi!
  Svetlana, pucajući, siktala:
  - Hajde navečer, Adolf, objesi se ... Prestani zavaravati glavu! Ajde navečer, poleti ko merdet - da biješ naciste jako!
  Nicoletta je bijesno rekla, srušivši kacigu s glave jurišnika:
  - Možemo! I hoćemo!
  Djevojke iz bataljona "Lenjin" zaustavile su napredovanje stranih trupa. Fritz je krenuo naprijed, doslovno bacajući leševe u svemir. Nije pomogao ni tenk "Royal Lion", s kojim su se polagale nade. Ovdje je modifikacija stroja s topom od 150 mm.
  Anñelika sruši kamen zalijepljen za njezinu golu bradavicu. Djevojka ima tako lijepe i pune grudi. Djevojka nogom baca granatu. Noga je jača od ruke, a bacanje ide dalje.
  Kraljev lav dobio je puknuće u gusjenici i stao. Pucao iz njegovih moćnih usta. Tutnjava i kolaps.
  Anñelika, pljunuvši, kaže:
  - Ruski ratnik ne stenje od boli!
  I djevojka opet puca. I to čini izuzetno dobro. Fašist koji se nagnuo iz tornja pada unatrag.
  Crvenokosa, gotovo gola djevojka kaže:
  - Uzalud neprijatelj vjeruje da je uspio slomiti Ruse! Tko se usudi, taj u boj napada, mi ćemo žestoko pobijediti neprijatelje!
  I Anñelika kotrlja mišiće tiska, koje je jako utisnula.
  Oh, kako su cure lijepe! Ne želim da itko od njih umre.
  Stalenida je dotrčala... Jako lijepa djevojka, čupave, bijele kose. Ona ih nekako uspije namazati nekakvim napitkom da se ne zaprljaju.
  Djevojka je jako lijepa, s likom Venere, samo zategnutija i reljefnija. Odjeća na njoj, samo grudnjak i gaćice. Sve ostalo je već rastrgano. Ali kako su graciozne noge! Ovo nije djevojka, već pečat savršenstva, kruna ljepote.
  Kreće se na poseban način, poput vjeverice. A bosa stopala i treperenje, i pete, iznenađujuće ostaju čiste. Stalenida puca, a fašist dobije čir na prsima.
  djevojka kaže:
  - Odanost domovini je najviša riječ!
  Anñelika je uz smijeh primijetila:
  - Skini grudnjak i ostani kao ja u kratkim hlačama!
  Steelenida je negativno odmahnula glavom.
  - Ovo nije prikladno!
  Anñelika je zatresla bokovima, zgodno opalila i zapjevala:
  - Nešto je komsomolac postalo neobično! Tako hodati golih grudi je vrlo nepristojno!
  Steelenida se zahihotala i primijetila:
  - Zašto donositi radost Fritzu, pogledajte našu ljepotu!
  Anñelika odgovori odlučno:
  - Naša ljepota je smrtonosna!
  Čelična djevojka se zahihotala i zapucala u TA-200. Nacistički automobil se zapalio. I lijepa plavuša je viknula:
  - Smrt zlu!
  Anñelika se zahihotala.
  - I život je dobar!
  Steelenida je, vidjevši da Nijemac pada, zarežala:
  - Ovo je najveća vrijednost! Nemojte misliti naciste da ste pobijedili!
  Angelica pjeva:
  - Čekaju pobjedu! Pobjeda čeka... Oni koji žude razbiti okove! Čekaju pobjedu! Čekaju pobjedu! Moći ćemo pobijediti naciste!
  Lijepa djevojka, a gole grudi joj se tresu. Dobar s golim torzom na vrućini, koju vatra pojačava.
  Svetlana je sada izgledala mnogo odlučnije. Pucala je na Fritza iz automatske puške i zalajala:
  - Kastrirat ću te!
  I doista su nacisti dobili smrtonosne darove i lijesove! I djevojka im je pokazala figuru, napravimo gole nožne prste. I zviždao kao slavuj-razbojnik. I kroz prste donjih ekstremiteta.
  Djevojka kapetanica je vrlo pametna. I pjenušava. I nimalo okrutna. I njoj je ponekad žao neprijateljskih vojnika, koji mogu imati djecu koja će plakati za svojim mrtvim očevima.
  Svetlana, međutim, tjera takve misli od sebe, pa poželiš plakati od njih. Ali nisu Rusi došli k Nijemcima pljačkati i ubijati. Ne, to su Nijemci i cijeli je agresivni čopor stranaca iz cijelog svijeta provalio u ruska prostranstva.
  Svetlana se prekrižila i zapucala na Fritza, koji se pokušavao tiho približiti pozicijama Rusa Fritza... Iscurilo mu je oko i mozak, koji je izbio metkom.
  Djevojka-kapetan Vladlena se nasmiješi i reče duhovito:
  - Ravno oči u oči, glava u glavu!
  Svetlana je precizno gađala i prikolicom pogodila motocikl. Auto je počeo trgati, a mitraljez je odletio, nekoliko puta se prevrnuo. Zatim mu je njuška uronila u ruševine.
  Djevojka je protrljala goli, prašnjavi potplat o krš. I ponovno je naciljala. Njezino veselo, mlado lice nacerilo se prilično nacereno. Djevojka je pjevala:
  - Ne, rekli smo fašistima, naš narod neće tolerirati da se ruski mirisni kruh zove riječju brod!
  Nicoletta je ispalila vrlo precizan hitac, koji je zapalio Focke-Wulf, i cvrkutala:
  Za nitkova, naravno, izbor je jasan,
  Za dolare je spreman izdati Rusiju...
  Ali ruski muškarac je tako lijep
  Da je spreman dati život za Domovinu!
  Djevojka je napravila salto i pokazala nacistima smokvu, i skrolala, a meci nisu dotakli ljepoticu.
  Pojavila se Anñelika, ova ljepotica, gotovo gola i prljava kao vrag, bacila je odmah granatu s dvije noge. I provjerila je:
  - Ono što imam je... Fritz u oštroj strani!
  Olimpija je ispravila Anđeliku:
  - Oštra, u stranu, a ne u oštru stranu!
  Djevojka se zahihotala i tresla grudima od lubenice, te ispalila granatu koristeći granatu s eksplozivnim paketom. "Tigar" -3 je pogođen u njušku, a ovo krivo umjetničko djelo je izbjeglo.
  Nakon toga, nacističko stvorenje je ustuknulo. Počela je puzati poput kornjače zahvaćene požarom.
  Svetlana je zapjevala veselo namigujući:
  - I "Tigar" uzmiče, a Nijemci se kriju!
  Djevojačka bojna je manevrirala pod napadima, zračnim napadima i teškim topovima. Ovdje su udarili mlazni bombarderi, razbijene, užarene strmine uzdizale su se u nebo. I kamenje je gorjelo. Na sreću, nijedna od djevojaka nije umrla, ali su muškarci otišli na onaj svijet - kojima nije tako žao! I duše lete - jedne u raj, a druge u pakao! Gdje đavli s vilama već čekaju one koji nisu vjerovali u Isusa.
  Angelica je najseksi ratnica u bijesu: pa, mogu li nacisti iz svog "Sturmtigera" stvarno pucati na položaje sovjetskih trupa i ubijati crvene ratnike?
  A djevojka je bosim nogama zgrabila granatu i zavrtjela se u slapovima salta. I vrti se sve brže. A onda je svom snagom bacila dar smrti u široku njušku Olujnog tigra. Zabljesnule su gole, preplanule noge ljepotice, a granata je odletjela u široku njušku. A moćni stroj se najprije ugušio, a onda pojurio. Dva "Kraljevska tigra" koja su stajala sa strane "Sturmtigera" su izbačena i razbacana u različitim smjerovima. Valjci su im se otrgnuli, pa su pali dolje leteći kao slomljena kraljičina ogrlica.
  Eksplozivni val bacio je Angelicu, a djevojka je poletjela naglavačke. I bila je prevrnuta, ljuljana i bačena. Ali ljepotica je ipak sletjela, oštar krš i zdrobljeno kamenje zarilo joj se u gole tabane. Djevojčica je bolovala, a čak je i kroz žuljevito stopalo probio vrh.
  Ali Anñelika je smogla snage da ustane i vikne:
  - Vi fašisti bit ćete u pepelu!
  Svetlanu i druge djevojke bacio je eksplozivni val, pa čak i malo zgnječio. Ali nitko od lijepih ratnika nije umro. Djevojke su se susrele s uraganom i dobro usmjerenom vatrom. Suzbijanje nacista koji su iskočili i drugih agresivnih insekata koji opsjedaju SSSR.
  Nicoletta je s velikim entuzijazmom pjevala:
  - A kad nas truba Gospodnja povede u boj, mi ćemo biti prijatelji s Komsomolom! I po volji Jehovinoj, bit ću na nebeskoj prozivci!
  Anñelika je, otresajući prašinu sa svojih krvavih tabana, zapjevala:
  - Lenjine, partija, Komsomol! Šaljemo Fuhrera u ludnicu!
  Djevojke su se počele zaglušujuće smijati, a Vladislav je uznemireno i ozlojeđeno rekao:
  - A moj katapult, ne tako precizan - kao one gole i snažne Anđeličine noge!
  Olympias je, igrajući se mišićima ruku, rekla:
  - To je ok! Još uvijek razmišljaš. Nešto hladnije!
  . POGLAVLJE #4
  Nijemci su sada započeli napad na Tulu. Činilo se da je ostalo još dosta, ali bilo je nevjerojatno teško proći zadnji. Čak ni masovna uporaba "Sturmtigrova" nije pomogla. Iako je uništenje mlaznih bombardera izazvalo ogromna. Drugo sredstvo bile su napalm bombe.
  Bataljun djevojaka se prorijedio, ali ljepotice su se i dalje borile. 20. listopada 1946. pao je snijeg, a ljepotice su bile sve bose. Ostavljaju graciozne tragove na bijelom prekrivaču i njihove okrugle, gole pete ne smrzavaju!
  Lijepe djevojke, malo se valjale u snijegu i postale čišće. Masna Olimpija, nakon što je zarobljen mladi pionir Vladislav, nije našla mjesta za sebe. Još da izgubim tako pametnog i lijepog dječaka. A što ga je čekalo u fašističkom zarobljeništvu? Prvo mučenje, a onda smrtna kazna!
  Dječak je doista bio blizu pucanja, ali je završio u rudnicima. Rad po šesnaest sati dnevno, a oskudne obroke, nadglednikov bič čekao je dijete Slavka.
  Točnije, dječak je već kamenolom, i tamo radi kao magarac. Ali pod zemljom je mnogo toplije nego na površini. A ratnici su, da se ne bi smrzli, prisiljeni skakati i trčati. I djevojke se svađaju. Ovdje je moćni tenk "Royal Lion" u napadnijoj modifikaciji. Ima top od 150 mm, mnogo učinkovitiji i praktičniji za bitke u gradu. Fritzovi vole ovaj tenk jer je dobro zaštićen sa svih strana.
  "Miš" -3 puže malo iza. Njemačko vozilo, ispod dvjesto tona, bilo je naoružano i topom od 150 milimetara i kratkometnom brzometkom sedamdeset i pet. Tako mnogo praktičnije. Broj mitraljeza se povećao na četiri, a kao i prije, lako je ne prići blizu tenka.
  Svetlana, Nicoletta i Angelica pokušavaju zajedno iskopati mastodonta. Pomno odabrani prema njemu.
  Svetlana je s entuzijazmom pjevala:
  - Kako smo živjeli, boreći se, a ne bojeći se smrti... Tako ćemo od sada živjeti ti i ja! I u zvjezdanim visinama, i planinskoj tišini, u pomorskom ratu i bijesnoj vatri! I u bijesnoj, i u bijesnoj vatri!
  Maus-4 je bila najnovija modifikacija, sa čak šest strojnica, dva koaksijalna s cijevima, te četiri na šarkama.
  Nicoletta je, puzeći po snijegu, siktala:
  - Nikada nećemo odustati! Uostalom, Isus Svevišnji Bog je s nama!
  Djevojka je, nakon što se približila, bacila paket eksploziva na gusjenicu Mouse-4. Tutnjalo je, ispod štita, i klizalište je puklo.
  Djevojke iz sandala povikaše od oduševljenja:
  - Uhvatite fašista!
  I bljesnule su gole, pomalo prašnjave pete.
  Angelica je zamahnula i bacila granatu na Fritza. Fašista je bacio eksplozivni val, a s njim su otkinute glave dvojici crnih boraca iz kolonijalnih postrojbi.
  Crvenokosa ljepotica zazviždi:
  - Za domovinu i Staljina!
  Svetlana je ponovno bacila paket eksploziva... Ovaj put ne tako uspješno, pogodio je oklop i eksplodirao na površini čelične školjke.
  Djevojka je iznervirana rekla:
  - Ma, zamazala sam se!
  I puzao za novom porcijom domaćeg eksploziva. Njezine okrugle pete, crvene od hladnoće, treperile su. Gotovo gola djevojka, puzi po snijegu, pomalo neugodno. Ali budite strpljivi. Štoviše, kada se granatiranje odvija od prekomjerne topline, snijeg se topi.
  Svetlana je čak pjevala:
  - Znam, prehlada će uskoro nestati,
  Potok glasno juri...
  I već trče kroz lokve -
  Bosonoge djevojke!
  Djevojka puca, a Arap iz kolonijalnih trupa se sruši. Neprijateljski pokušaji djelovanja u malim skupinama dovode do ozbiljnih gubitaka.
  Kratki top "Maus"-4 ponovno ispaljuje fragmentaciju. Granate su pucale negdje u dimu. I puno pauza...
  Nijemci su gotovo zauzeli Tulu... Ostalo je vrlo malo. Ali upravo to sprječava Wehrmacht da koristi velike bombe i teško topništvo. Fritz su pustili strance, kojima nije žao.
  Nicoletta je opalila iz puške. Fašistički plaćenik se srušio i otkotrljao po kamenju ruševina.
  Djevojka je grimiznim bradavicama trljala svoje gole grudi. Potpuno su dotjerali ratnike - skaču u kratkim hlačama. No, s druge strane, na njima gotovo da i nema pogodaka. Očigledno golotinja, nekako posebno štiti ljepotice. Budući da su u stanju preživjeti u takvom paklu!
  Anñelika otrese mješavinu snijega i blata i ponovno zapali. Pogodilo je crnom vojniku pravo u oko. Loša kučko, ne govori ništa.
  Tri djevojke ponovno se približavaju Mausu-4. Teško je prodrijeti u auto koji ima tako debeo oklop sa svih strana. Ali ratnici su puni optimizma. Ako ne možete probiti samu školjku, zašto onda ne otkinuti cijev.
  Anñelika, udarajući bosim nogama prljave grudve, pjevala je:
  - Naša istina, naša istina ... Kao zrake sunca! Naše sutra će biti svijetlo, potoci će teći s planina!
  Ratnici su dugo bili naoružani zarobljenim MP-64. Ove jurišne puške imaju veliki domet. Ljepota samouvjereno vatra. Crnci opet padaju. Pucaju izvore grimizne krvi.
  Nicoletta je pucajući, s puškom i zarobljenim mitraljezom na ramenima, pjevala:
  - Podmukli pauk je naoštrio svoj žalac,
  I pije svetu, rusku krv iz Rusije!
  Sve je malo i malo za njegovog protivnika, on će ubiti,
  Tko ima ljubavi prema Rusiji!
  Ljubav prema Rusiji!
  Djevojka je poslala metak u različitu "stražu" koja je izletjela iz pukotina. Ljepotica se nasmiješila, njeno lice, iako mršavo, zadržalo je svoj šarm i šarm.
  Općenito, sve su djevojke u njihovom bataljunu lijepe. Evo, na primjer, tatarski Serafim. Otac joj je Tatar, ali majka je iz Bjelorusije, a od nje je Serafima naslijedila kosu boje zrele pšenice. Također lijepa djevojka, bosa, i gotovo gola. I puca iz zarobljene strojnice, kratkim rafalima. A po njemu puze fašisti iz drugih trupa.
  Serafima dosta precizno gađa. Pokraj nje je ležala zlatokosa Nicoletta. Obje djevojke pucaju i pjevaju.
  - Domovina! Nicoletta je počela...
  - I vojska! - Nastavi, pucajući u Serafima.
  Nicoletta je tvitala:
  - Ovo...
  Predvodeći vatru i pogađajući obojene, Serafim je izvijestio:
  - Dva stupa!
  Nicoletta se nasmijala i cvrkutala:
  - Na...
  Serafim je ispalio i dodao:
  - Koji...
  Nicoletta je, prekinuvši pet, nastavila:
  - Drži se!
  Serafim, pucajući, salutirao:
  - Planeta!
  Nicoletta, pucajući, cvrkutala:
  - Grudi...
  Serafim, puca, prede:
  - Zaštiti...
  Nicoletta je razbila glavu fašistu i rekla:
  - Mi ti ....
  Serafim je sjekao naciste mecima, siktao:
  - Zemlja!
  Nicoletta je, slajući dobro usmjerene metke, cvrkutala:
  - Svatko....
  Serafim, pucajući sve preciznije, dodao je:
  - Narod!
  Mirabela je, bacivši svoju zlatnu, prljavu kosu s čela, pjevala:
  - Štakor...
  Serafim metak, ispucavši pucnjeve, odao je:
  - Vaš...
  Nicoletta je, udarivši fašistu u grlo, nastavila:
  - Toplo!
  Plavokosi Tatar, šaljući pucnjeve, nastavio je:
  - Oblaci...
  Nicoletta je, precizno gađajući, dodala:
  - Kul!
  Serafim, cereći se, cvrkutao je:
  - Dobro i...
  Nicoletta je precizno pucala i zarežala:
  - Sunce!
  Serafim je, udarajući rafalnom, siktao:
  - Zoy!
  Nicoletta je nastavila kroz smijeh:
  - Automatski...
  Serafim je, kao da puca, zalajao:
  - Nače...
  Nicoletta je dodala dobro ciljane udarce:
  - Rame...
  Serafim je kroz smijeh dodao:
  - Vojnik!
  Nicoletta je oduševljeno pjevala dok je pucala:
  - Kopat ću...
  Serafim, koji je vodio lovačku vatru, dodao je:
  - Grob...
  Nicoletta je srušila Afrikanca i nastavila:
  - Protivnik!
  Djevojkama je ponestalo municije. I bila je prisiljena brzo pobjeći u zaklon. Opskrba kroz kanal je vrlo otežana. Neprestano bombardiranje i granatiranje. Ovdje dolazi četa pojačanja s druge strane.
  Fontane prskanja i krhotina ključaju oko čamaca. Stormtrooperi urlaju na nebu. Ovdje doleti mlaznjak Focke-Wulfs. I bacaju bombe.
  Nekoliko čamaca se razbilo. Sovjetski vojnici se dave i umiru.
  Neprijateljska topnička vatra je pregusta. Ali bosonoge djevojke ne mogu se zastrašiti od ovoga ni za cent.
  Čak i noću Fritzovi drže sve pod paljbom. I njihove ronilačke bombe se nose. Uključujući i djeda Yu-87. Iako su mlazni zrakoplovi već ušli u seriju.
  Ovdje je legendarni sovjetski Yak-9. Bori se s njemačkim ME-609. Dogovorena upravljivost, protiv brzine i oružja. Nijemac pokušava pobijediti sovjetski automobil od prvog poziva. Ali ne uspijeva. Jak, zauzvrat, nastoji ići u rep, ali nacist odlazi zbog velike brzine.
  Brži Nijemac, s jačim oružjem, protiv upravljivijeg Rusa. Ali brzi let se nastavlja. Fašist koristi sedam vatrenih točaka protiv sedam, i dodiruje sovjetski automobil. Gubi brzinu i počinje padati.
  Ispušta pramenove dima. I motor je upaljen...
  Kakav je ovo rat! Teško je suprotstaviti se stroju tako snažnom naoružanju kao što je ME-609, u kojemu sedam vatrenih točaka kompenzira višak težine i lošu upravljivost.
  Velika brzina omogućuje fašistu da zaroni, a čelo njemačkog borca je dobro oklopljeno.
  Svetlana ponovno pokušava potkopati Maus. Djevojka riskira svoj život. Ona je već sva izgrebana, gola puzi kroz utvrde. Sva ljepota u ogrebotinama i pisugi. Ali onda baca granatu s paketom pričvršćenim na eksploziju. Čak je pogođena rafalom iz mitraljeza. Grebe ljepotice po ramenu.
  No, s druge strane, paket eksploziva je pogodio njušku topa od 150 mm. I Nijemac je već dobio značajnu štetu. Uz velike poteškoće, automobil se pomiče sa svog mjesta i puzi natrag na mjesto gdje se nalaze svoje trupe kako bi polizao svoje rane.
  Focke-Wulfs i nekoliko TA-152 pojavljuju se na nebu. Počinju granatirati sovjetske položaje. Pojavilo se i nekoliko najnovijih HE-183, jurišnih mlaznih vozila. Ti su supovi dostizali brzinu i do osamsto kilometara na sat, a pogoditi ih je bilo gotovo nemoguće.
  Djevojke uzvrate pucanjem na Nijemce. Uvijek postoji šansa zakačiti neprijatelja, unatoč snažnoj zaštiti jurišnih zrakoplova od zemaljske vatre.
  Svetlana i Anželika vratile su zarobljeni Luftfaust. Ovo oružje, koje se sastoji od devet međusobno povezanih dvadeset milimetara bez trzaja.
  Možete pucati kao mali protuzračni top.
  I ratnici pokazuju na neprijatelja. Glatko pritišću start ... Obje ljepotice naslonile su se bosim nogama na ruševine, osjećajući glatki povratak.
  Focke-Wulf sa šest zračnih pušaka, počinje dimiti - trbuh mu je razderan.
  Djevojke oduševljeno urlaju:
  - Pak! Perilica! Cilj!
  Ostali njemački zrakoplovi počinju kružiti iznad glava djevojaka. Ljepotice upadaju u podzemne prolaze, izbjegavajući rakete Focke-Wulf.
  Svetlana je dobila hrapavu okruglu petu sa svjetlucanjem. Djevojka je promrmljala:
  - O pakleni plamenovi!
  Potplat djevojčice bio je prekriven mjehurićima i bolno ga je boljelo. Htio sam bocnuti nešto hladno.
  A na površini se praznine nastavljaju. Snijeg šišti od plamena, ruševine se kidaju. Nijemci zapljuskuju položaje vatrom, ali od toga ima jako malo smisla. Ratnici su se skrivali kao miševi u minkama. Neka sami peglaju.
  Anñelika je šapnula Svetlani na uho:
  - Mislim da će uskoro nacisti konačno ostati bez para. Imaju puno snage, ali u Staljingradu nemaju prilike da se okrenu!
  Plavokosa je ponosno odgovorila:
  Ovdje smo kao tri stotine Spartanaca! Mi odražavamo nadmoćne snage neprijatelja!
  Crvenokosa Angelica se zahihotala i namignula svojoj partnerici:
  - I nećeš nas zaobići!
  Kada su djevojke izašle na površinu, racija je završila. Pojavili su se novi crni pješaci. Popele su se naprijed, a djevojke su morale otvoriti vatru, prisiljavajući neprijatelja da nosom kopa zemlju.
  Opet su u borbu krenuli "Kraljevski lavovi" i "Tigrovi" -3. Nijemci su pokušali pritisnuti sovjetsku vojsku teškim tenkovima. Svako malo su padale granate. Ranjiviji "Tigar" se trudio da se ne otrgne od svojih formacija. Tutnjali su i minobacači.
  Djevojke su pucale na Nijemce i njihove plaćenike. Nokautirani protivnici. Anđelika i Svetlana pucale su u paru. Pojavile su se i smjestile neprijateljske njuške. Zatim, novi sloj, napredujući neprijatelji.
  Djevojke su pjevale tijekom bitke.
  Anñelika je započela ispaljivanjem:
  - Sprijeda...
  Svetlana je, pucajući, nastavila:
  - Od tebe...
  Anñelika je uzdahnula i dodala:
  - Legija...
  Svetlana, prekinuvši tri, zašuti:
  - Neprijatelji...
  Anñelika je, pribijajući protivnike, ispali:
  - Oni su....
  Svetlana, srušivši polovicu Arapove lubanje, nastavi:
  - Oni žele...
  Anñelika, slomeći neprijatelja, nastavi:
  - Ti...
  Svetlana, pucajući, siktala je od bijesa:
  - Usitniti...
  Anñelika, probijajući lubanju Arapa, zarežala je:
  - Uništiti...
  Svetlana je, nastavljajući zabijati, prosiktala:
  - Bilješke...
  Anñelika, kao da puca, zazviždi:
  - Ne boj se...
  Svetlana je nakon preciznog udarca zarežala:
  - Neprijatelj...
  Anñelika je, pucajući kao snajperist, nastavila:
  - Štikov...
  Svetlana je, pucajući dalje, zalajala:
  - U stanju...
  Anñelika je, ne prestajući pucati, prosiktala:
  - Snaga...
  Svetlana je, bijesno pucajući, zarežala, ispravljajući prijateljicu:
  - Hrabrost...
  Anñelika je, u teškom zanosu, pucajući kroz glave Afrikanaca, zalajala:
  - Snaga...
  Svetlana je, galopirajući s vatrom, siktala:
  - Povećati...
  Anñelika je, tresući svojim crvenim uvojcima, nastavila:
  - I protivnici...
  Svetlana je, udarivši Arapa u trbuh, izdala:
  - Odmah...
  Anñelika je, pucajući iz svih kalibara, zalajala:
  - Uništiti...
  Djevojke su udahnule. I nakon što su još malo pucali, povikali su:
  - Mi smo vitezovi snajperske puške, glas ubojstva zvoni!
  Val potiskivanja, kolonijalnih trupa donekle je splasnuo. Nacisti su opet pomaknuli tenkove naprijed. "Tigrovi" -4 su se pojavili sa svojim dugim njuškama, i ispalili granate na sve što su uspjeli primijetiti.
  "Tigar"-4 je imao izvorni oblik tornja i nagibe oklopnih ploča sa strana. To ga je učinilo malo upornijim. Ratnice su opet izabrale gusjenice tenka kao svoju metu. Fašist je morao biti kao zmija u tavi.
  Svetlana je bacila eksplozivni paket, zgnječivši prednji valjak "Tigra" -2 i zapjevala:
  - Sreo sam te s darom... Naravno, zacrtao sam mjesto u lijesu!
  Anñelika je prosiktala, sretno bacivši veliki, eksplozivni paket na fašistu:
  - Ali Pasaran!
  A od eksplozije se dugačka njuška njemačkog tenka iskrivila. I kraljevski tigar se počeo vraćati. Opet je fašist teško ranjen. Anñelika ga je uzela i zalajala, bacivši krhotinu stakla golim prstima:
  - Da ti budem u hrastovom lijesu!
  Staklo je, leteći, sletjelo točno u grlo jednog Indijanca, iz redova kolonijalnih njemačkih trupa.
  Svetlana je namignula svom partneru i zapjevala:
  - Zaronit ću glavu u ovu bačvu! Sve ću umočiti!
  Anñelika je ispalila rafal iz svog mitraljeza. Nijemci su opet bili napadnuti. Djevojka je prosiktala:
  - Možemo sve! I pobijedit ćemo!
  Svetlana je opalila iz puške i rekla:
  - Čeka se velika pobjeda! Neka su nam djedovi u slavi!
  Anñelika je napravila salto i otkotrljala se, vrteći se kao božićno drvce. Djevojka je, namigujući, pjevala:
  - Gospodine uspjehu, kuda idete... Gospodine uspjehu - smiju se fašisti...
  Njemački tenkovi, ne spašavajući granate, pojačali su vatru. Izlili su svoje prsnute darove. I približili su se sovjetskim položajima, pokušavajući izbjeći praznine.
  Svetlana je pomoću žice, kako ih je naučila zarobljenica Serjožka, podigla tešku minu. "Kraljevski lav" polako je dopuzao do sovjetskih položaja. Njegov top od 150 mm neprestano je ispljuvao granate. Djevojke su siktale i namigivale.
  Svetlana je pjevala:
  - Nijemci-paprike, fašisti-nacisti... Čeka vas kraj pacifistu!
  Anñelika reče sa smiješkom:
  - Pacifizam... Čak je i glupo govoriti o pacifizmu kad su u pitanju nacisti!
  Svetlana je dobro usmjerenim udarcem pogodila u nos Arapina iz kolonijalne garde i cvrkutala:
  - I oni su osakaćeni u razmišljanju... A u vojnim poslovima nisu tako jaki! Uskoro ćemo ih izbrisati s lica planete Zemlje!
  Anñelika je ispalila još jedan rafal, protrljala svoje gole grudi o ruševine i zapjevala:
  - Ja sam ruski vitez na koljenima divljaka... Pometu neprijatelje domovine s lica zemlje!
  Djevojke su zajedno tresle golim grudima.
  Crvenokosa ljepotica je namignula, pogledavši u nebo. Tu su se vrtjeli "Frame", njemački topnici.
  Prikradao se, svako malo, zaglavivši u vjetrobranskom njemačkom "lavu". A njegov pištolj je nastavio pljuvati.
  Svetlana je, pomičući minu ispod gusjenica njemačkog tenka, siktala:
  - Za Slavu...
  Nijemac je stao i ponovno zapucao. Granata je eksplodirala iza djevojaka.
  Svetlana je rekla:
  - Školjke mlijeka, tko ima mozak bebe!
  "Kraljevski lav" je stajao neko vrijeme. Je li njemačka iskusna posada osjećala opasnost ispred sebe, ili je htjela iskoristiti borbeni komplet. Ali "Kraljev lav" je neko vrijeme stajao i ispljuvao smrtonosne granate.
  Svetlana je napomenula da njemački tenk ima bolji top i puca češće od KV-2. I to, naravno, čini ovaj automobil mnogo opasnijim. Svetlana se prekrižila i prosiktala:
  Neka zli idu u pakao!
  Anñelika je pucala na fašistu u solarni pleksus i zalajala:
  - Naša pobjeda je neizbježna! I sve će dobro završiti!
  Svetlana je također odrezala Turčina, i zapjevala:
  - Mada, čini se da će uskoro život biti prekinut kada mu nevolja zakuca u crni rog... Konji njižu i krv teče kao rijeka, a opet zemlja odlazi ispod tvojih nogu!
  Anñelika, nakon što je namočila Iranca, dodala je:
  - Ali i zemlja ima svog čuvara... I između zvijezda protegnutih do njega... Nevidljive spasonosne niti za progon Hitlera na Kolimu!
  Djevojke su, pucajući, uglas pjevale:
  - Slomimo Adolfa, boljet će ga! Vjerujem da će fašizam biti pobijeđen! I u našoj Rusiji pojavit će se mesija, Gospodar naroda svih zemalja!
  A ratnici su nastavili pucati. Ali neprijateljsko pješaštvo je leglo i počelo pucati i bacati granate. Fašističke horde pokušale su popušiti djevojke minobacačkom vatrom. I bacanje puno granata.
  Angelica je filozofski primijetila:
  - Možete uzeti broj na izborima, vještinu na izborima bez rata!
  Svetlana se zahihotala i napomenula:
  - Rat je područje gdje kvaliteta pobjeđuje kvantitet, izbori su u pravilu obrnuto, a ovo je šala!
  Ratnici su se lagano povukli, granate i njihovi krhotine su pregusto sipali. Anñelika je čak nogom presrela bačeni poklon i bacila ga natrag. Granata je proletjela i pogodila naciste u njihove kacige. I kako eksplodira...
  Kao da je negdje detonirala još jedna karika.
  Angelica je filozofski primijetila:
  - Sreća je druga sreća, uspjeh je treća, ali prva vještina!
  Svetlana se zahihotala i ubacila:
  - Sreća je nagrada za hrabrost, ali ne i za nepromišljenost!
  Anñelika je iskopala oko hindu iz kolonijalne vojske i siktala:
  - Tko ima sreće, duša mu pjeva!
  Svetlana se nasmiješila i cvrkutala:
  - Pa kad budeš imao sreće, znači da će te Bog spasiti!
  Cure su malo duhovitije. Tada je njemački "Lav" ipak krenuo naprijed, i pogodio minu. Gusjenica je naletjela na eksplozivnu napravu i bila je razderana.
  Ranjeni "Kraljevski lav" se okrenuo i ustao... Ratnici su se oduševili i iz sveg glasa zapjevali:
  - Lav je bogalj u razmišljanju, tigar je izvor svakojakih nevolja... Nema ništa zanimljivije od osobe na svijetu!
  Svetlana je dala dugi red, samo se strana vojska digla na juriš i pjevala:
  Imamo rakete, avione,
  Najjači ruski duh na svijetu...
  Na čelu najboljih pilota -
  Neprijatelj će biti smrvljen u prah i dolje!
  Kraljev lav izgleda kao da je jako oštećen. Ukočila se, ispljunuvši još nekoliko školjki.
  Pojavio se okretan "Panther" -3. Ona se, međutim, bojala zaći duboko u položaje sovjetskih trupa i počela je pucati. Granate su zviždale iznad glava djevojaka. I razbili su ruševine i požare.
  Svetlana se pripremila za bacanje granate, spremna uhvatiti trenutak kada se fašistički tenk približio na pristupačnu udaljenost. Ali ni u Panteri nema budala. Nijemci su pucali, postavljajući granate u šahovnici, pokušavajući ne promašiti niti jedan komad zemlje. I doslovno izgrabljao svaki kamen.
  Anñelika je potapšala svoja gola prsa i primijetila:
  - Taktika Fritza je manjkava... Koliko će tako postići?
  Svetlana je mudro primijetila:
  - Kokoš kljuca zrno po zrno, a deblja se mnogo brže nego svinja koja guta velike komade!
  "Panther"-3 je ispalio više od osamdeset hitaca, i nakon što je potrošio streljivo, okrenuo se i krenuo natrag u svoju jazbinu. Na njegovom mjestu pojavio se novi mastodont "Sturmtigr"-3. Stroj je svoj široki prtljažnik pokrio kapom. Vidi se, dakle, kako se nada da će se spasiti.
  "Sturmtigr" -3, pucao na položaje sovjetskih trupa iz daljine. Ispaljena raketa. Zemlja se podigla, a vatrena fontana izlijevala je mlazeve plamena.
  Djevojke su jedva preživjele, bile su prilično pokrivene. Svetlana je čak malo oglušila. Djevojka je odjednom vidjela sebe kako galopira na konju. I da ona zapovijeda odredom koji je napao tatarsku vojsku. I ratnici s njom jašu konje. Mongol-Tatari, ne mogavši izdržati udarac, povlače se i umiru tisućama pod kopitima.
  Svetlana pak zamahuje s dva mača i siječe neprijatelje. Ali vizija je iznenada prekinuta.
  Anñelika udari partnera po obrazima, protrese je govoreći:
  - Pa, sve! Sada se prestanite izlagati!
  Svetlana je ljutito odgovorila:
  - Nisam legao, nego se borio!
  Djevojka je od bijesa skočila i bacila granatu. Sadašnjost je, proletjevši, sletjela u njušku tenka "Lev". Nakon oštećenja, automobil je naborao svoj težak prtljažnik.
  Svetlana je iz sveg glasa uzviknula:
  - Ja sam vitez Rusije!
  Anñelika je ispalila rafal iz strojnice i zarežala:
  - odgovorio je dječak nabravši obrve,
  Želim služiti Svetoj Rusiji...
  Neka se prolije more krvi
  Ali Bog nas može spasiti!
  Svetlana je golim trbuhom i prsima pala na ruševine. Baš na vrijeme, kad su stotine mitraljeskih rafala preletjele njezinu glavu. Djevojka je isplazila jezik i rekla:
  - Ludilo hrabrih vojnika spas je spasonosnih generala!
  Anñelika se složila.
  - Vojnik je hrabar, general razborit, neprijatelj je lukav, uspjeh je solidarnost samo s mudrom hrabrošću!
  Djevojke su opet otvorile vatru i solidarno cvrkutale:
  Iznad njega eskadrile
  Uglas ričući
  Adolf je jaka budala -
  Sadnja Sodome!
  Pojavio se još jedan oklopni "Kralj lav". Od njega su pobjegla dva vojnika, sudeći po tamnim licima - Arapi. Pokušali su baciti lanac na udicu kako bi izvukli razvijeni tenk s bojišta.
  Anzhelika i Svetlana su pucale, istovremeno polažući tehničare. Ratnici su pjevali:
  - Ne uništavajte sebe i pomozite suborcu, pomozite drugima da se izvuku iz požara!
  Pojavila su se tri crnca. Trkale su s lancem što su brže mogle, ali su ih i djevojke upucale. Štoviše, Svetlana je pucala iz pištolja, pritiskajući psa golim prstima.
  I uspjela je iznimno pogoditi svoje protivnike, poput Robina Hooda.
  Angelica je primijetila:
  - Nije oznaka onaj koji uspješno pogađa, već koji promašuje uz peh!
  Svetlana je bosom nogom bacila granatu i siktala:
  - Najprecizniji s vizijom bodeža može promašiti, ali neoprostivo oštar um može promaknuti pored mete!
  Granata je pogodila minobacač i počela eksplodirati, detonirajući mine.
  Da, Nijemcima Tula nije bila laka. Dobila sam ih u njezinoj jezivoj citadeli smrti!
  
  
  TAMERLAN OSVAJA KINU
  BILJEŠKA
  Lijepa i vrlo snažna djevojka iz dvadeset i prvog stoljeća pasti će u vrijeme Tamerlanovog carstva i spasiti velikog zapovjednika Timura od bolesti. Kao rezultat toga, Tamerlane započinje kampanju protiv Kine. U borbama sudjeluje cijela desantna snaga ubojica, a kao rezultat toga, Nebesko Carstvo trpi težak poraz. A tijek svjetske povijesti se mijenja.
  . POGLAVLJE 1
  Vladlen se susreo u veljači 1405. s Tamerlanom koji se razbolio od groznice. Ubojica je sa sobom ponijela cijeli set antibiotika i, nakon što je napravila nekoliko injekcija, uspjela je postaviti na noge velikog srednjovjekovnog zapovjednika.
  Tamerlane je još uvijek bio u prilično dobroj formi i, kao i uvijek, veseo i izdržljiv. Studije Tamerlanove mumije pokazale su da je on još uvijek dovoljno jak da nastavi zapovijedati vojskama i provoditi kampanje.
  Najteže je Vladleni bilo upoznati ovog zapovjednika i proći kroz stražu. No, prekrasna plavuša atletske figure predstavila se kao liječnica. I veliki i slavni doktor.
  Visoka je i krupna za ženu dvadeset prvog stoljeća. A za srednji vijek uopće div.
  A kada je jednim udarcem gole, moćne noge nokautirala dva ratnika, oni su joj zasigurno povjerovali i pustili je do vladara značajnog dijela svijeta.
  Štoviše, položaj Tamerlanea već su ugledni liječnici prepoznali kao beznadan.
  A zašto ne vjerovati ženi-junaku i, štoviše, plavuši? Pogotovo hrabro hodati bosi po snijegu? Nije svaka žena sposobna za to, pa čak i imati jake, reljefne mišiće.
  U svakom slučaju, sve izgleda vrlo teatralno i iznimno uvjerljivo.
  Curama se ovdje mora jednostavno reći - super!
  Točnije, ne djevojke, nego jedna jako cool cura. I postala je iznimno ubojita. Ali u isto vrijeme, naravno, i sposoban izliječiti. I izliječiti i osakatiti sve.
  Tamerlan je oživio i približio Vladlenu. I ogromna vojska većinom pobožnih muslimana i hinduista krenula je na istok kako bi zauzela Kinu.
  Ovo se nebesko carstvo već oslobodilo moći Mongola. A Tamerlan je želio obnoviti nekadašnje ogromno carstvo i nadmašiti svog pretka Džingis-kana.
  I evo njegove vojske na maršu. Marširao je protiv Kine i kreće se poput čeličnog valjka. Što se ne može zaustaviti. Iako je Nebesko Carstvo okupilo ogromnu vojsku.
  Kina ima vrlo velik broj stanovnika. I bili su spremni. Odredi su stigli iz svih provincija Nebeskog Carstva.
  I odjednom se pokazalo da je kineskih vojnika bilo tri puta više nego što je Tamerlanova ogromna vojska skupila iz cijelog carstva.
  I nastala je žestoka bitka.
  Naravno, u Vladleninu snu u pomoć su priskočili dječak i pet djevojčica iz budućnosti. I tako još zanimljivije.
  Ratnici iz dvadeset i prvog stoljeća ponovno su se sukobili s Kinezima iz petnaestog.
  U Nebeskom Carstvu ima previše vojnika. Teku poput beskrajne rijeke.
  Oleg Rybačenko, sijekući Kineze mačevima, zaurlao je:
  - Nikada ne odustaj!
  I oštar disk izletio je s dječakove bose noge!
  Margarita, slamajući protivnike, progunđa:
  - Na svijetu ima mjesta za podvig!
  I otrovne iglice raspršile su se iz djevojčinog bosog stopala i pogodile Kineze.
  Natasha je također bacila svoje gole nožne prste, ubojito i urlajući:
  Nikada nećemo zaboraviti i nikada oprostiti.
  I njezini su mačevi prošli kroz mlin na Kinezima.
  Zoya, režući neprijatelje, zacvilila je:
  - Za novu narudžbu!
  I nove igle raspršene s njezinih bosih nogu. A što je u oku, što je u grlu kineskim vojnicima.
  Da, bilo je jasno da su ratnici postajali uzbuđeni i bijesni.
  Augustin je prerezao žute vojnike, zacvilio:
  - Naša željezna volja!
  I novi, smrtonosni dar poleti s njezine bose noge. A žuti borci padaju.
  Svetlana siječe mlinaru, mačevi su joj kao munje.
  Kinezi padaju kao snopovi.
  Djevojka bosim nogama baca igle i škripi:
  - Jer će majka Rusija pobijediti!
  Vladlena je također izrezala Kineze uz pomoć leptir tehnike, narezala ih na komadiće. Zatim je golim nožnim prstima bacila otrovne igle, udarajući neprijatelje i zacvilila:
  - Za nove mlade čelnike Rusije!
  Oleg Rybachenko napreduje protiv Kineza. Terminator dječak razbija žute trupe.
  A u isto vrijeme, prsti dječakovih golih nogu izbacuju iglice s otrovom.
  Dječak urla:
  - Slava budućoj Rusiji!
  I u pokretu svima reže glavu i njušku.
  Margarita također slama protivnike.
  Njene bose noge mlataraju. Kinezi umiru u velikom broju. Ratnik viče:
  - Za nove granice!
  A onda će djevojka uzeti i rezati ...
  Masa leševa kineskih vojnika.
  Ali Natasha je u ofanzivi. Reže svoj kineski i pjeva:
  - Rusija je velika i blistava,
  Ja sam jako čudna djevojka!
  A diskovi joj lete s bosih nogu. Koji je prerezao grkljane Kinezima. Da, ovo je djevojka.
  Zoya je u ofenzivi. Objema rukama reže žute vojnike. Pljuvanje iz cijevi. I baca smrtonosne igle golim prstima.
  A pritom pjeva u sebi:
  - Oh, palica idemo,
  Oh, moj favorit će otići!
  Augustin, sijekući Kineze i uništavajući žute vojnike, zacvili:
  - Sva čupava i u životinjskoj koži,
  S toljagom je odjurio na interventnu policiju!
  I golim nožnim prstima, kako se lansirati u neprijatelja, nešto što će ubiti slona.
  A onda zacvili:
  - Vukovi!
  Svetlana u ofenzivi. Rezovi, rezanje Kineza. Bosim nogama na njih baca darove smrti.
  Vodi mlin sa mačevima.
  Slomila je puno boraca i cvili:
  - Stiže velika pobjeda!
  I opet je djevojka u divljem pokretu.
  A njezine bose noge lansiraju smrtonosne igle.
  Vladlen je opet zasjekla, a mačevi su joj se produžili. A onda je djevojka strgla grudnjak i poput munje iz grimizne bradavice zagugutala:
  - Za jedinstvo čovječanstva!
  Oleg Rybachenko je skočio. Dječak se zavrtio u saltu. Nasjekao puno Kineza u skoku.
  Bacao je igle golim prstima i grkljao:
  - Budi slavan po mojoj lijepoj hrabrosti!
  I opet je dječak u borbi.
  Margarita kreće u ofenzivu. Uništava sve neprijatelje zaredom. Njezini su mačevi čvršći od oštrica vjetrenjače. I goli prsti bacaju darove smrti.
  Djevojka je u ofenzivi. Istrebljuje žute ratnike bez ceremonije.
  I skače svako malo, i izvija!
  I od nje lete darovi uništenja.
  I sami Kinezi padaju mrtvi. I cijele se gomile leševa gomilaju.
  Margarita škripi:
  - Ja sam američki kauboj!
  I opet su joj bose noge bacile iglu.
  A onda još desetak igala!
  Natasha u ofenzivi je također vrlo cool.
  I baca bosim nogama, i pljuje iz slamke.
  I vrišti iz sveg glasa:
  - Ja sam pjenušava smrt! Sve što trebate učiniti je umrijeti!
  I opet ljepota u pokretu.
  Zoya juriša na blokadu kineskih leševa. A bumerangi uništenja također lete s njezinih bosih nogu.
  A žuti ratnici padaju i padaju.
  Zoya vrišti:
  - Bosonoga djevojko, pobijedit ćeš!
  A s gole pete djevojke leti desetak igala. Koje izravno u grlo Kineza kopaju.
  Padu mrtvi.
  Ili bolje rečeno, potpuno mrtav.
  Augustin u ofenzivi. Razbija žute trupe. Njezine mačeve nose u dvije ruke. I ona je tako veliki ratnik.
  Tornado zapljusne kineske trupe.
  Djevojka s crvenom kosom urla:
  - Budućnost je skrivena! Ali bit će pobjednički!
  A u ofenzivi ljepotica vatrene kose.
  Augustin urla u divljem zanosu:
  - Bogovi rata sve će potrgati!
  I ratnik u ofenzivi.
  A njezine bose noge bacaju mnogo oštrih, otrovnih igala.
  Svetlana u borbi I tako pjenušava i borbena. Njezine gole noge izbacuju toliko smrtonosnih stvari. Ne muškarac, već smrt plave kose.
  Ali ako se pokvari, onda ga ne možete zaustaviti.
  Svetlana pjeva:
  - Život neće biti med,
  Taj skok u kolu!
  Neka se san ostvari -
  Ljepota čovjeka pretvara u roba!
  A u pokretu djevojke sve više bijesa.
  Vladlen je svojim mačevima napravila osmicu. Odsjekla je glave ratnicima Nebeskog Carstva.
  Zatim je golom petom udarila u paket eksploziva koji je razdirao Kineze i zagugutala:
  - Za ruski duh i bogove!
  Oleg u ofenzivi sve ubrzava. Dječak pobjeđuje Kineze.
  Njegove bose noge bacaju oštre igle.
  Mladi ratnik škripi:
  - Ludo će carstvo sve rastrgati!
  I opet je dječak u pokretu.
  Margarita je burna djevojka u svojoj aktivnosti. I mlati neprijatelje.
  Ovdje je lansirala golu nogu, grašak s eksplozivom. Ona će eksplodirati i odmah baciti stotinu Kineza.
  Djevojka vrišti:
  - Ionako će nam doći pobjeda!
  I vodi mlin sa mačevima.
  Natasha je ubrzala pokrete. Djevojka siječe žute ratnike. I dok viče:
  - Pobjeda čeka rusko carstvo.
  I istrijebimo Kineze ubrzanim tempom.
  Natasha je djevojka terminator.
  Ne misli stati i usporiti.
  Zoya je u ofenzivi. Čini se da njezini mačevi režu mesnu salatu. Djevojka iz sveg glasa vrišti:
  - Naš spas je na snazi!
  I goli prsti također bacaju takve igle.
  I masa ljudi s probušenim grlom, koji leže u hrpama leševa.
  Augustine je luda djevojka. I zgnječi sve kao da je robot iz hiperplazme.
  Već je razbio ni sto Kineza. Ali sve ubrzava tempo. A ratnik još urla.
  - Ja sam nepobjediv! Najkul na svijetu!
  I opet ljepotica u napadu.
  A iz golih nožnih prstiju izleti grašak. I tri stotine Kineza razderala je snažna eksplozija.
  Augustin je pjevao:
  - Nećete se usuditi otimati našu zemlju!
  Svetlana je također u ofenzivi. I ne daje ni grama predaha. Divlji terminator djevojka.
  I siječe neprijatelje i istrijebi Kineze. A masa žutih boraca već je pala u jarak i uz ceste.
  Šestorica su bili bijesni. Napravio divlju borbu. Točnije, čak sedam velikih ratnika.
  Vladlena kao rika. A iz rubinske bradavice će prsnuti smrtonosnom munjom i spaliti cijeli bataljun.
  Zatim promrmlja:
  - Za Rusiju i pobjedu do kraja!
  Oleg Rybachenko se vratio u akciju. I napreduje mašući oba mača. A dječak terminator vodi mlin. Mrtvi Kinezi padaju.
  Masa leševa. Cijele planine krvavih tijela.
  Dječak se sjeća divlje strategije. Gdje su se također konji i ljudi pomiješali.
  Oleg Rybachenko škripi:
  - Jao od pameti!
  A novca će biti na pretek!
  I dječak terminator u novom pokretu. A njegove bose noge će nešto uzeti i baciti.
  Dječak genije zaurlao je:
  - Majstorska klasa i firma "Adidas"!
  Ispala je stvarno cool i cool izvedba. I koliko je pobijenih Kineza. I najveći broj najvećih ubio je žute borce.
  U borbi je i Margarita. Slabi žute vojske i urla:
  - Velika udarna pukovnija! Svi se vozimo u lijes!
  I njezini mačevi hakuju Kineze. Masa žutih boraca već se srušila.
  Djevojka je zarežala:
  - Ja sam čak hladniji od pantera! Dokažite da su svi najbolji!
  I iz gole pete djevojke, poput graška s moćnim eksplozivom, izletjet će.
  I udari na neprijatelja.
  I on će uzeti i razbiti neke od protivnika.
  A Natasha je na vlasti. I ona pobjeđuje protivnike, a sama nikome neće dati pad.
  Koliko je Kineza već prekinulo.
  I zubi su joj tako oštri. A oči su safirne. Ovo je djevojka - glavni krvnik. Iako ima sve svoje partnere - krvnike!
  Natasha vrišti:
  - Ja sam luda! Imat ćete kaznu!
  I opet će djevojka mačevima sasjeći mnogo Kineza.
  Zoya je u pokretu i izrezala je puno žutih ratnika.
  I bose noge bacaju igle. Svaka igla ubija nekoliko Kineza. Ove djevojke su stvarno prekrasne.
  Augustin napreduje i slama protivnike. I pritom ne zaboravlja viknuti:
  - Ne možete pobjeći iz lijesa!
  A djevojka će uzeti svoje zube i goli zube!
  A crvenokosa je tako... Kosa vijori na vjetru, kao proleterska zastava.
  I sve doslovno proizlazi iz ljutnje.
  Svetlana u pokretu Ovdje je izrezala mnogo lubanja. Ratnica koja pokazuje zube.
  Pokazuje jezik. A onda pljune iz slamke. Onda zavija:
  - Hoćete li biti mrtvi!
  I opet joj lete smrtonosne igle s bosih nogu.
  Vladlen je duhovito primijetila kako siječe Kineze mačevima, a golim nožnim prstima baca grašak za uništavanje:
  - Za domovinu moj sveti Rod slava!
  Oleg Rybachenko skače i skače.
  Bosonogi dječak ispušta gomilu igala i pjeva:
  - Idemo kampirati, otvorimo veliki račun!
  Mladi ratnik je u svom najboljem izdanju.
  Dosta je star, ali izgleda kao dijete. Samo vrlo jaka i mišićava.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - Neka igra ne bude po pravilima - probit ćemo fraeru!
  I opet su mu s bosih nogu poletjele smrtonosne i razbijajuće igle.
  Margarita je s oduševljenjem pjevala:
  - Ništa nije nemoguće! Vjerujem da će sloboda svanuti!
  Djevojka je ponovno bacila smrtonosnu kaskadu igala na Kineze i nastavila:
  - Tama će nestati! Neka cvatu ruže!
  I čim ratnica golim nožnim prstima baci grašak, tisuću Kineza odmah je poletjelo u zrak. Da, vojska Nebeskog Carstva se topi pred našim očima.
  Natasha u borbi. Skače kao kobra. Eksplodira neprijatelje. I toliko Kineza umire.
  Njihova djevojka i mačevi, i zrna na ugljenu, i koplja. I igle.
  U isto vrijeme i urla:
  - Vjerujem da će pobjeda doći!
  I slava Rusa će naći!
  Goli prsti bacaju nove igle, probijajući protivnike.
  Zoya u divljem potezu. Napada Kineze. Razbija ih na male komadiće.
  Žena ratnica golim prstima baca igle. Probija se kroz protivnike i kako urlati:
  Naša potpuna pobjeda je blizu!
  I vodi divlji mlin s mačevima. Ovo je stvarno djevojka kao djevojka!
  Ali Augustinova kobra krenula je u ofenzivu. Ova žena je noćna mora za sve noćne more.
  A ako ga presiječe, znači da će ga prerezati.
  Nakon toga, crvenokosa će uzeti i zapjevati:
  - Otvorit ću sve lubanje! Ja sam veliki san!
  A sada njezini mačevi u akciji i režu meso.
  Svetlana također ide u ofenzivu. Ova djevojka nema kočnice. Kako sjeckati, pa je masa leševa razbacana.
  Plavokosi terminator urla:
  - Kako će biti dobro! Kako će biti dobro - znam!
  A sad od nje leti ubojiti grašak.
  Vladlen je izveo tehniku sipa s mačevima.
  A iz bradavice jagode uzela je i posadila snop čarobnih lasera, isjekla masu ratnika nebeskog carstva i zacvilila:
  - Za buduće pobjede!
  Oleg opet stotinu Kineza, noseći meteor, odsječeni. I on će podići bombu i baciti je.
  Male veličine, ali smrtonosne...
  Kako razbiti na male komadiće.
  Dječak terminator je urlao:
  - Olujna mladost strašnih strojeva!
  Margarita će to ponoviti u borbi.
  I posjeći puno žutih boraca. I smanjuje velike praznine.
  Djevojka vrišti:
  - Lambada je naš ples na pijesku!
  I udario s novom snagom.
  Natasha je u ofenzivi još bjesnija. Pa mlati Kineze. Nije im baš dobro oduprijeti se takvim djevojkama.
  Natasha ga je uzela i zapjevala:
  - Trčanje na licu mjesta je običan pomiritelj!
  I djevojka ratnica uletjela je u protivnike takvim kaskadom udaraca.
  A diskove će bacati bosih nogu.
  Ovdje je vodila mlin. Masa glava žute vojske otkotrljala se unatrag.
  Ona je borbena ljepotica. Pobijedi si takvu žutu armadu.
  Zoya je u pokretu, slama sve bez iznimke. A mačevi su joj poput škara smrti.
  Djevojka je jednostavno ljupka. A njezine bose noge bacaju vrlo otrovne igle.
  Porazite protivnike. Probijaju im grlo i prave lijesove.
  Zoya ga je uzela i zacvilila:
  - Ako nema vode u slavini...
  Natasha je oduševljeno viknula:
  Dakle, ti si kriv!
  I golim nožnim prstima baca nešto što temeljito ubija. Ovo je zaista djevojka od djevojaka.
  A s njenih golih nogu, kako će oštrica poletjeti. I pogodio puno boraca.
  Augustin u pokretu. Brz i jedinstven u svojoj ljepoti.
  Kakvu svijetlu kosu ima. Kao proleterska zastava koja se vijori. Ova djevojka je prava lisica.
  I siječe protivnike - kao da je rođena s mačevima u rukama.
  Crvenokosi, prokleti gade!
  Augustin ga uze i prosikta:
  - Biće glava bika - ne ludujte borci!
  I ovdje je opet slomila puno boraca.
  Vladlen je zarezala i bekhend, kao da su joj mačevi oštrice helikoptera. Odsjekao puno kineskih boraca.
  Tada je njezina gola, okrugla peta bacila smrtonosne darove potpunog uništenja i zacvrkutala:
  - Ja sam najmoćnija božica na svijetu!
  Oleg Rybachenko je gunđao:
  - Što trebaš! Evo djevojke!
  Margarita, bacivši bodež bosom nogom, potvrdi:
  - Velika i cool djevojka!
  Aurora se spremno složila s ovim:
  - Ja sam ratnik koji će svakoga ugristi!
  I opet će golih nožnih prstiju lansirati ubojicu.
  Svetlana u borbi nije inferiorna od protivnika. Ne djevojka već plameni završetak.
  I vrišti:
  - Kakvo plavo nebo!
  Augustine, puštajući oštricu bosom nogom, potvrdi:
  - Nismo pobornici pljačke!
  Svetlana je, saseći neprijatelje, cvrkutala:
  - Budali ne treba nož....
  Zoya je cvilila, bacajući igle golim, preplanulim nogama:
  - Lagat ćeš mu iz tri kutije!
  Natasha je, sasijecajući Kineze, dodala:
  - I učini s njim za peni!
  A ratnici će uzeti i skočiti. Tako su krvavi i cool. Općenito, imaju mnogo uzbuđenja.
  Vladlena iz grimiznih bradavica udarila je mlazovima antičestica, spalila puno Kineza i zaškripala:
  - Za novi ruski poredak!
  Oleg Rybachenko izgleda vrlo elegantno u borbi.
  Margarita je pjevala:
  - Udarac je jak, a tip ima interes ...
  Genijalni dječak lansirao je nogom nešto što je izgledalo kao propeler helikoptera. Kinezima je odsjekao par stotina glava i zacvilio:
  - Prilično sportski!
  I oboje - dječak i djevojčica u punom ažuru.
  Oleg, sječući žute vojnike, progunđa:
  - I bit će velika pobjeda za nas!
  Margarita je prosiktala kao odgovor:
  - Ubijamo sve - bosim nogama!
  Djevojka je doista tako aktivan terminator.
  Natasha je pjevala u ofenzivi:
  - Sveti rat!
  I ratnik je lansirao oštar disk-bumerang. Letio je u luku, posjekao puno Kineza.
  Zoya je dodala, nastavljajući istrebljenje:
  - Bit će to naša pobjeda!
  A s bosih nogu poletjele su joj nove igle. I pogodili su puno boraca.
  Plavokosa djevojka je rekla:
  - Matirajte protivnika!
  I pokazala je jezik.
  Augustina je, mašući nogama i bacajući kukaste križeve oštrih rubova, grkljala6
  - Carska zastava naprijed!
  Svetlana je spremno potvrdila:
  - Slava palim junacima!
  A djevojke su složno viknule, slomeći Kineze:
  - Nitko nas neće zaustaviti!
  A sada s bosih nogu ratnika leti disk. Meso je poderano.
  I opet urlati:
  - Nitko nas ne može pobijediti!
  Natasha je poletjela u zrak. Rasparala je protivnike i rekla:
  - Mi smo vučice, sprži neprijatelja!
  A iz njezinih golih prstiju izletjet će vrlo smrtonosni disk.
  Djevojka se čak i izvija u ekstazi.
  A onda promrmlja:
  - Naše pete vole vatru!
  Da, djevojke su stvarno seksi.
  Vladlena je svojim mačevima izvela tehniku paunovog repa. Odsjekao puno kineskih vojnika.
  A onda je ispalila munju iz pupka i zacvrkutala:
  - Za novi iPhone!
  Oleg Rybachenko o grgljanju:
  - O, rano, daje sigurnost!
  I namignuo ratnicima. Na to se smiju i pokazuju zube.
  Natasha je sasjekla Kineze i zacvilila:
  - U našem svijetu nema radosti, bez borbe!
  Dječak je odgovorio:
  "Ponekad ni tučnjava nije zabavna!"
  Natasha se složila:
  - Ako nema snage, onda da...
  Ali mi ratnici smo uvijek zdravi!
  Djevojka se golim nožnim prstima bacila na igle protivnika i zapjevala:
  - Vojnik je uvijek zdrav,
  I spremni za akciju!
  Nakon toga, Natasha je ponovno pokosila neprijatelje.
  Zoya je vrlo brza beba. Ovdje je cijela bačva u Kinezima lansirana. I otkinuo par tisuća od jedne eksplozije.
  Zatim je zacvilila:
  - Ne stani, štikle nam se svjetlucaju!
  I djevojka u borbenoj čipki!
  Augustin u bitci također nije slab. Pa mlati Kineze. Kao da iz snopa lanaca izbija.
  A iz rubinskih bradavica, čarobna plazma, lete mrlje.
  I sjeckanje protivnika - pjeva:
  - Pazi, bit će korisno
  Bit će pita na jesen!
  Crvenokosi vrag stvarno ore u borbi kao vrag u tabulatoru.
  A evo kako se Svetlana bori. A Kinezi to dobivaju od nje.
  A ako pogodi, pogodit će.
  Iz nje lete krvava prskanja.
  Svetlana je oštro primijetila kad su joj metalne mlaznice poletjele s bosih nogu, topeći lubanje:
  - Slava Rusiji, čak i slava!
  Tenkovi jure naprijed...
  Divizija u crvenim majicama -
  Pozdrav ruski narode!
  Ovdje su se djevojke uhvatile za Kineze. Tako se režu i usitnjavaju. Ne ratnici, nego zbilja pantere koje su prekinule lanac.
  Vladlen urla na sve strane, bacajući golim nožnim prstima bumerang oštrih rubova i odsijecajući glave ratnicima Nebeskog Carstva:
  - Za velike pobjede s nama!
  Oleg je u borbi i napada Kineze. Tuče ih bez sažaljenja i cviljenja:
  Mi smo kao bikovi!
  Margarita, slamajući žutu vojsku, pokupi:
  Mi smo kao bikovi!
  Natasha ga je uzela i urlala, saseći žute borce:
  - Laganje je izmaklo kontroli!
  Zoya je poderala Kineze, zacvilila:
  - Ne, ne iz ruke!
  A i on će to uzeti i pustiti zvijezdu bosom nogom.
  Natasha ga je uzela i zacvilila:
  - Naš TV je uključen!
  A ubojiti snop igala leti joj s gole noge.
  Zoya, koja je također slomila Kineze, zacvilila je:
  - Naše prijateljstvo je monolit!
  I opet takav bacanje da se krugovi zamagljuju na sve strane. Ovo je djevojka - čisto istrebljenje protivnika.
  Djevojka s golim nožnim prstima će uzeti i lansirati tri bumeranga. A leševa od ovoga postalo je još više.
  Nakon toga, ljepotica će izdati:
  - Nećemo dati neprijatelju milost! Bit će leša!
  I opet smrtonosna stvar odleti s gole pete.
  Augustin je također sasvim logično primijetio:
  - Samo ne jedan leš, nego mnogi!
  Nakon toga, djevojka ga je uzela i bosa prošetala kroz krvave lokve. I ubio mnogo Kineza.
  I kako buči:
  - Masovno ubojstvo!
  A onda lupi glavom o kineskog generala. Slomi mu lubanju i izdaj:
  - Banzai! Otići ćeš u raj!
  Svetlana, vrlo bijesna u napadu, škripi:
  - Nećeš biti pošteđen!
  I desetak igala poleti s njezinih golih prstiju. Kako ona sve pobjeđuje. I vrlo mnogo čak i ratnik pokušava usitniti i ubiti.
  A Vladlen, kao odgovor, kljuca uz pomoć grimiznih bradavica prsa, izbacujući potoke vatrenog vihora:
  - Za pobjedu nad zmajem!
  Oleg Rybachenko škripi:
  - Slavni čekić!
  A dječak također baca tako cool zvijezdu u obliku svastike bosom nogom. Zamršen hibrid.
  I masa Kineza se srušila.
  Oleg je zaurlao:
  - Banzai!
  I dječak je opet u divljem napadu. Ne, samo kipi od snage, a vulkani žubore!
  Margaret u pokretu. Svima će parati trbuh.
  Djevojka s nogom izbacit će pedeset igala odjednom. A masu ubijaju svakakvi neprijatelji.
  Margarita je pjevala u smislu vedrine:
  - Jedan dva! Tuga nije problem!
  Nikad se ne treba obeshrabriti!
  Držite nos i rep više s cijevi.
  Znaj da je pravi prijatelj uvijek uz tebe!
  Ovo je tako agresivna tvrtka. Djevojka mlati i vrišti:
  "Predsjednik zmaja postat će leš!"
  Natasha u bitci je samo neka vrsta terminatora. I urlajući o grgutanju:
  - Banzai! Brzo!
  I s bose noge joj je odletjela granata. A Kinezi su kao nokti. I razbiti.
  Evo ratnika! Svim ratnicima - ratnik!
  Zoya je također u ofenzivi. Tako bijesna kuja.
  A ona ju je uzela i progunđala:
  - Naš otac je sam Bijeli Bog!
  A Kinezima reže trostruki mlin!
  A Augustin je uzvratio:
  - A moj Bog je crn!
  Doista, crvenokosa je samo utjelovljenje prijevare i podlosti. Za neprijatelje, naravno. A za prijatelje je draga.
  A kako će golim prstima uzeti i baciti. I puno gomila ratnika nebeskog carstva.
  Crvenokosa je viknula:
  - Rusija i crni Bog su iza nas!
  Ratnik s vrlo visokim borbenim potencijalom. Ne, pod ovo je bolje ne miješati se.
  Augustin je prosiktao:
  - Sve izdajice ćemo smrviti u prah!
  I namignite svojim partnerima. Da, ova vatrena djevojka baš i nije nešto što može dati mira. Osim ako mir nije smrtonosan!
  Svetlana je, slamajući neprijatelje, izdala:
  - Pomesti ćemo vas u red!
  Augustin je potvrdio:
  - Sve ćemo pobiti!
  A s njenih bosih nogu opet leti dar totalnog uništenja!
  Vladlen je držao trik - Conanov krug, i sasjekao puno neprijateljskih vojnika, u krvavi kompot.
  Zatim je udarila iz pupka snažnim pulsarom i viknula:
  - Za novu generaciju političara!
  Oleg je otpjevao kao odgovor:
  - Bit će potpuni banzai!
  Augustin, kidajući Kineze golim rukama, sijekući ih mačevima i bacajući igle golim prstima, izdao je:
  - Ukratko! Ukratko!
  Natasha, uništavajući žute ratnike, zacvilila je:
  - Ukratko - banzai!
  I sijecimo protivnike divljom gorčinom.
  Oleg Rybachenko, sabijajući protivnike, izdao je:
  - Ovaj gambit nije kineski,
  A debi je, vjerujte, tajlandski!
  I opet je s dječakove bose noge izletio oštar disk za rezanje metala.
  Margarita je, sječući ratnike Nebeskog Carstva, pjevala:
  - A koga ćemo naći u borbi,
  A koga ćemo naći u borbi...
  Nemojmo se šaliti s tim -
  Rastrgnimo ga!
  Rastrgnimo ga!
  Onda su napravili dobar posao s Kinezima... I Tamerlanovo carstvo pobijedilo je carstvo pod nebom.
  
  . STALKER IGRA BEZ PRAVILA
  BILJEŠKA
  Uhoda, sasvim običnog čovjeka, susreću djevojke koje su vrlo neobične. I oni imaju supermoći i takve cool hirovite. Ove cure su jednostavno super i hiper.
  . POGLAVLJE 1
  Mora da je prošlo tridesetak sekundi prije nego što je zujanje u mojim ušima prestalo. Puhalo je jako jako. Odbačen je nekoliko metara unatrag, bliže rubu močvare, gdje je osjetio da mu je u pluća počeo prodirati podli smrad.
  Podigao je ruku, dodirnuo glavu, provjeravajući ima li u njoj nečeg neljubaznog u obliku rupe od metka ili zabodenog fragmenta. Ali sve je bilo u redu, ako je to uopće bilo primjenjivo na stanje kada ne možete ustati, a svaki pokret uzrokuje takvu bol da nehotice možete umrijeti od bolnog šoka.
  Pred očima su mi plivali krugovi, stiskalo me u prsima, a ruka mi je odmah posegnula za džepom, gdje je bila kutija za prvu pomoć sa špricom. Teško da je dovoljno snage moglo biti dovoljno za više, ali u tom trenutku bilo je to barem nešto.
  Nakon što je pronašao potrebnu drogu, stalker je zadnjim snagama zabio iglu i istisnuo sav sadržaj, osjećajući kako se tekućina i snaga šire kroz vene, pročišćavajući um i puneći mišiće energijom.
  Ubrzo je već mogao normalno vidjeti, bolovi u prsima postupno su jenjavali, a konačno je uspio ustati i vidjeti da je sve to vrijeme ležao usred trske, smrada i prljavštine. Eksplozija je odbacila oružje malo dalje. Na tijelu nije bilo vidljivih rana, a svi njegovi pokušaji da pronađe barem nešto što potvrđuje bol koju je osjećao prije injekcije bili su neuspješni. Bio je netaknut, iako malo udubljen.
  Zrak je bio zasićen smrću. Osjećao se svakim dahom i dijelom zraka koji mu je ulazio u pluća dok je puzao do oružja i vidio kroz zid od sivog bilja i močvarne trave nekoliko tijela uhoda koja su mu ležala točno ispred očiju. U blizini se čulo zavijanje pseudopsa i nekih drugih stvorenja, režanje koje se osjećalo vrlo blizu ovog mjesta. Smrdeći krv i svježe meso, trebali su se pojaviti ovdje.
  Čovjek je bjesomučno provjeravao spremnik - patrone su mu trebale biti dovoljne za par minuta, ali samo da se stvorenja masovno ne obruše na njega, onda bi mu bilo teško.
  "Granata" - proletjelo mu je kroz glavu. Ovo je bio posljednji argument u sporovima s mutantima, ali nažalost sada nije imao ništa slično.
  "Možda provjeriti tijela? Jedno od njih moralo je imati barem jedno."
  Ustao je, skinuo automatski osigurač i oprezno, kao da hoda kroz minsko polje, krenuo naprijed, sve bliže i bliže mjestu gdje je odjeknula eksplozija i gdje su njegovi suborci poginuli.
  Ovdje. skoro kod kratera, gdje je jasno bila položena mina, u nos mi je udario smrad spaljenog mesa. Malo je pričekao, potiskujući osjećaj povraćanja, a onda je napravio jedan korak, spustio se na jedno koljeno i okrenuo osakaćeno tijelo stalkera na leđa.
  Loša sreća, pomislio je provjeravajući džepove ima li granata.
  Zatim je otišao na drugu, treću. Morao sam ukloniti nekoliko rezervnih spremnika i krenuti prema staroj kolibi koja je ovdje ostala od prvog izbacivanja i zabarikadirati se, ostavljajući samo jedan izlaz odakle je bilo moguće pucati na mutante ako to osjete i gaziti ravno do kuće.
  "Prokletstvo", konačno je rekao iz prsa.
  Čovjek je izvadio voki-toki, prislonio ga na uho i počeo govoriti davno naučene riječi, nadajući se da će ga čuti prije nego što mutanti izgrizu posljednji komad mesa.
  - Baza, ovo je Falcon, upali smo u zasjedu, samo sam ja preživio.
  Ponovio je to još nekoliko puta, osluškujući prazninu etera. Potom je to učinio još jednom, nadajući se da je krivo nedavno izdanje, a ovo ometalo radio komunikaciju, no nakon što mu nije odgovoreno na poziv upomoć, ugasio je radio, prislonivši mitraljez na prsa.
  U to vrijeme u vojarni je bilo toplo. Oko devet sati navečer, kada su se izvidnici i lovci na artefakte vratili na svoja uobičajena mjesta prenoćišta, soba je postala pretrpana. Dvorana je bila puna ljudi, trovala se galama, priče i anegdote, a oni koji su iz pohoda uspjeli izvući nešto skuplje od poderanih hlača odmah su otišli kod trgovca čija se uzgajivačnica nalazila na drugom katu odmah iza Borova ureda.
  Starac nije bio voljan stupiti u kontakt. Općenito je bio tiha osoba. Oni se obično izbjegavaju, smatraju ih ludima ili ne od ovoga svijeta. No budući da je djed (tako su ga svi lokalni stalkeri s poštovanjem zvali zbog njegovih godina i iskustva) bio šef lječilišta, potreba da mu se barem povremeno obrate za pomoć natjerala je stalkere da mu se poklone.
  Ne mogu vjerovati da smo opet na nuli.
  Victor je umorno ušao u dvoranu, osvrćući se po prepunoj prostoriji, u kojoj je, kao i obično, mirisalo na znoj, cigarete, alkohol i smrdljive priče. Zatim je otišao malo naprijed, gdje je ugledao stolić u samom kutu i pridružio se još dvojici stalkera koji su nakon pješačenja dopijali pivo.
  -Pa, kako? S čime si se vratio, Vitya? Sudeći po tvom licu, u neredu je.
  Doista je bio iscrpljen dugim i opasnim putem. Močvare u Polisiji nikada nisu bile prijateljske prema strancima, pogotovo ako su uletjeli u njezin posjed tražeći artefakte. Još od vremena kada se Zona preselila na sjever i zahvatila dio Brestske i Gomeljske regije, mnogi su stalkeri hvalili ova mjesta, izvlačeći odatle bezbroj swag-a i rijetkih artefakata. Cijele su karavane odlazile u močvarne stalkere, sve dok izvor nije počeo presušiti. Od tih dana ispod mosta je teklo mnogo vode. Khabar je postao mnogo manji, a rizik se višestruko povećao. Netko drugi uspio je pronaći nekoliko rijetkih primjeraka za koje su znanstvenici bili spremni jedni drugima razderati grlo, ali jednom se to nije dogodilo i bilo je desetak apsolutno nula za jedno uspješno putovanje. I dobro je da nema gubitaka. Uostalom, bilo je slučajeva da se polovica odreda vratila iz sasvim običnog pohoda, govoreći kako su pseudopsi razdvojili ostatak na putu do mjesta, ili još gore. Bilo je mnogo priča o tim mjestima, ali to ipak nije zaustavilo stalkere. Žeđ za profitom je takva stvar. Teško je zadržati se od velikog rizika kada kuš može osigurati ugodan život do starosti.
  "Sve je loše", rekao je Viktor, vadeći posljednju konzervu gulaša iz ruksaka, koja je ostala iz kampanje. Brzo ju je otvorio, prešavši vrhom noža preko poklopca, nakon čega je u trenu pojeo sav sadržaj, progutavši većinu gotovo bez žvakanja - tako je stalker imao jak osjećaj gladi.
  Išli smo sve do samog Kratera.
  - Jeste li bili tamo? - upitao je jedan od stalkera koji su stajali u blizini.
  Tiho se nasmijao.
  Možda mi ne vjerujete, ja vas ni na što ne obvezujem.
  -A kako je tamo? Čuo sam da su bandosi odabrali te dijelove. Zgodno je uhvatiti žutoute - mjesta su gluha. Nema smisla tražiti nekoga tko nestane, pa se tamo zaziru u gomilama.
  Oba stalkera su se pogledala. Victor je shvatio da oni to znaju iz prve ruke.
  - Tamo ima puno svakakvog smeća, a razbojnici su manje zlo koje sam tamo sreo.
  Dovršivši ostatke svog skromnog stalkerskog obroka, podigao je ruksak na ramena, zahvalio seljacima na društvu i otišao do trgovca. Na drugom katu je bilo nešto manje ljudi, ali zbog male površine sobe i nedostatka prozora i dobre ventilacije, smrdjelo je kao da je ovdje upravo ubijen i iztrojen pseudo-div, čiji je ostaci sada smrde točno pod njegovim nogama. Dokrajčili su Victorov njuh i cigarete koje su tinjale na stolu kod trgovca. Nije pušio nekoliko godina i, za razliku od svojih pušačkih kolega, svakim je dahom osjećao podlost duhana.
  Bio je red. Nekoliko vojnika s dužnosti, očito prolazeći tim mjestima do svoje baze i svraćajući da nadopune streljivo i namirnice, pozorno je pregledavalo robu položenu na stol. Oružje. Municija. Oprema i uniforme. Sve je to bilo u više-manje ispravnom stanju, što je ponekad izazivalo ne manje iznenađenje od burera u okolnim područjima, jer su sanatorijski kompleks i stambene i gospodarske zgrade uz njega bili jako udaljeni od kopna, a ispostavilo se da je izuzetno teško dobiti ovo. No, Vitold je bio trgovac za to, jer je znao pronaći bilo koji proizvod, a ako se za to veže dobar novac, onda se ne može brinuti o rezultatu - sve će biti isporučeno na vrijeme i na vrijeme. A sada, kada je skupina dužnika, nakon što je konačno izvršila kupnju i napunila Vitoldov novčanik novčanicama, odstupila, na njegovom licu zavladao je osmijeh.
  - Ne prođe uzalud dan kada klijent ode zadovoljan, a ja profitiram.
  - Drago mi je da je s tobom sve u redu - rekao je Viktor prilazeći pultu.
  - Pa, gospodine, na što ste se žalili? Nisi bio neko vrijeme. Sat sam mislio da ste svi mrtvi, da tako kažem, zona vas je uzela i pretvorila u jednu od onih nakaza na plameniku.
  Ali ja sam ovdje i mozak mi je u redu.
  - I to mi je drago, znači da imate dobar proizvod.
  Victor je šutio. Iskreno govoreći, Vitoldu nije imao što ponuditi i nije to želio priznati. Iz posljednjeg napada, stalker je izašao prazan i bez snage, jedva je stigao do lječilišta. Ipak, imao je nešto, nešto vrijedno što se nije moglo dotaknuti ili vizualno procijeniti, nešto što je čak i Borov sanjao da dobije.
  - Imam podatke, Witolde. Znam kamo je otišla divovska himera. mogu pokazati.
  Trgovac je sumnjičavo pogledao svog klijenta, zatim pogledao ostale uhode iza sebe, koji su čekali svoj red, nakon čega se malo nagnuo naprijed, objesivši tijelo preko školske klupe koja je služila kao Vitoldov stol.
  - Bolje da ne spominješ ovo zahrđalo stvorenje. Zadnji put je ubila dvanaest ljudi u RUES-u. Od tada je nitko nije vidio, i bilo bi bolje da je pala ravno u pakao nego da je svojim prisustvom plašila moje klijente.
  Doista, mnogi su je nazivali hrđavom zbog boje grube vune, koja je podsjećala na hrđavu bodljikavu žicu namotanu na istu grubu i izdržljivu kožu. Više od svih ostalih pojedinaca ovog tipa, najedala se stalkerima do nevjerojatnih veličina, zbog čega su lokalne skupine čak obustavile neprijateljstvo kako bi je ujedinile i ubile. Ali nakon napada na RUES, stvorenje je netragom nestalo i od tada ga nitko nije vidio.
  -Znači, nisi spreman platiti za to?
  Witold se vratio u svoj prijašnji položaj, zavalivši se u naslonjač, krckajući pod teretom vlasnika. Pucnuvši prstima i trljajući široko čelo, pokazao je svim svojim izgledom kako se u njemu bore pohlepa i znatiželja.
  "Kvragu", rekao je i udario dlanovima o stol. - Već dugo nisam bio zapanjen takvim prijedlozima.
  - Dakle, pitanje je cijena?
  "Ne samo", zastao je na sekundu. - Što ako lažeš? Što ako dobiješ novac i ne kažeš ništa razumno. Zatim potražite vjetar u polju. Zona je velika, vrag zna kamo će te odvesti.
  - Jesam li ti ikada lagao?
  Ne, ali za sve postoji prvi put.
  "U principu, razumijem vaš oprez", rekao je Victor, prebacujući ruksak preko ramena.
  - Jako mi je drago što smo naišli na međusobno razumijevanje. Bolje idi u Borov. On je upravo tamo. Starac je pronicljiv, odmah razlikuje laž, ako ga možeš uvjeriti, pomoći ću ti nečim u lovu, ali inače - oprosti. Ovdje je svaka druga osoba ili vidjela duhove, ili komunicirala s Bogom, ili vidjela čudne mutante u šumi na punom mjesecu. A svima treba novac, oružje i oprema.
  Viktor je otišao, još uvijek slušajući trgovčevo staro gunđanje. Zaustavio se na vratima - netko je otvorio nekoliko prozora u potkrovlju, gdje se snajperski par nalazi bliže noći iz sigurnosnih razloga, a svježi zrak, gurnut pojačanim vjetrom, počeo je prodirati u sanatorij.
  Victor je duboko udahnuo. Bilo mu je ugodno disati, ako ne savršeno čist, ali svjež zrak, koji je razrijedio zašećerenu mješavinu smrada koja je cijelo to vrijeme visjela na drugom katu. Korak po korak, disao je sve češće, kao da je taj zrak sadržavao cijeli njegov život i nije mogao njime zasititi svoje tijelo prije nego što se susreće s neizbježnim.
  Pokucao je na vrata na starinski način: tri kratka puta, pazeći na djedovu suzdržanost, odrazila su se gotovo u svemu. Uobičajeni odgovor na kucanje nije uslijedio, ali Viktor je iz nekog razloga mislio da već može ući, nakon čega je lagano otvorio teška drvena vrata i zakoračio u dobro osvijetljeni ured.
  Borov je sjedio za velikim stolom i gledao nešto na ekranu monitora. Osoba koja je ušla nije ga nimalo zanimala, samo je jednom podigao pogled kako bi bacio pogled na gosta, nakon čega se opet utopio u redovima tekstualnog dokumenta koji su se spuštali.
  Victor se približio stolu, sjeo na obližnju stolicu i čekao. Starcu se to dogodilo kada je ignorirao ono što se događa oko njega, nakon čega se opet vratio u naš svijet kao da se ništa nije dogodilo. A sada je Victor morao čekati petnaest minuta prije nego što je Borov podigao pogled sa svog računala i konačno skrenuo pozornost na uhoda.
  "Govori", zagrmio je djed basom.
  - Imam informaciju o himeri, onoj koja nam je prije šest mjeseci posebno uznemirila živce. Vidio sam je na granici regije Brest u regiji Zhadin. Mještani su rekli da stvorenje visi dalje: Stolin, Rechitsa, Gavrani. Ljudi sve više nestaju. Čini se da se skrasila u svojim novim lovištima.
  Borov nije rekao ništa. Ne ustajući sa stolice, okrenuo se prema karti koja je visila na zidu i zagledao se u mjesto o kojem je Victor govorio.
  - Došao daleko.
  - Sreo sam je na putu do kratera. Spavala je u nizini, točno u trsci, čekajući podnevnu vrućinu. Uglavnom, imao sam sreće, da me uhvati malo kasnije, kad bi postalo svježije, tko zna kako bi sve završilo.
  Starac je šutio. Činilo se da vaga sve prednosti i nedostatke, poput Vitolda, izmučen sumnjama u informacije, nije žurio donijeti odluku, što je značajno testiralo Victorovo strpljenje. Bio je spreman okrenuti se i otići, pljuvajući po svim pravilima, regrutirati ljude i samostalno riješiti čudno stvorenje i proći za legendarnog lovca, kad je iznenada starac oživio. Vratio se iz zemlje razmišljanja, u kojoj je bio sve ovo vrijeme. Okrenuo se prema stalkeru i lakonski izgovorio isto.
  -Što želiš?
  -Treba mi pravo oružje. Upravo sam se danas vratio s racije i gol sam kao sokol. Nemam sredstava da kupim sve što mi treba, ali ako mi pomognete s ovim poslom, a ja uspijem napuniti stvorenje, tada će se uhode navaliti ovamo u gomilama i bit će puno šuškanja.
  Djed je na trenutak zašutio.
  -A ako ne?
  Ovdje Victor nije našao ništa za reći. Istina, cijeli lov na Rustyja bio je čisto ludilo i samoubojstvo. Ubijala je teško naoružane ljude na RUES-u, da bi to trebala učiniti s malom skupinom stalkera, pa čak i na vlastitom teritoriju.
  - Pokušat ću uspjeti.
  Napokon je istisnuo Victora. Ali Borov je ostao pri svom. Djed je ponovio svoje pitanje.
  - Što ako ne možeš to učiniti?
  Nakon što je Victor pitanje ostavio bez odgovora, djed se nijemo okrenuo prema računalu i nastavio čitati. To je značilo da je razgovor gotov. Starac je prihvatio odluku i nije moglo biti govora ni o kakvom oružju.
  Izašao je u hodnik, gdje je još smrdjelo kao smeće, prošao pored još dvojice stalkera koji su čekali svoju publiku u Borovpu, a zatim se spustio na prvi kat. Ljudi su bili svi tamo. U nekom trenutku ih je bilo toliko da je bilo nemoguće napraviti korak da nekoga ne udariš ramenom.
  Ipak, uspio se progurati do izlaza i izaći, gdje je Victor mogao duboko udahnuti. Duhanski dim više mu nije stiskao pluća - disanje je postalo puno lakše, a za njim je ostala zamorna mješavina znoja i alkohola. Zahrđala, ali još uvijek čvrsta vrata zalupila su se za njim i Zona se otvorila pred njegovim očima.
  Kad je tek došao ovamo, bilo je malo toga što je bilo naseljeno ljudima i sve je u okrugu nalikovalo na tihi, mrtvi kaos koji nastaje kada nuklearna gljiva raste na horizontu i udarni val te odnese u pakao. Nešto slično se dogodilo i ovdje. Međutim, određena sila: Gospodin ili priroda, kako bilo koga zanima, počela je uspostavljati red i ubrzo su ova mjesta bila ispunjena živim bićima, nekako prilagođenim zračenju, a kada je ovaj napad počeo jenjavati, odneseni nepoznatim silama dalje sjeveru, počeli su se pojavljivati i ljudi. Mutanti su došli za njima. Lovac i žrtva (ovisno s koje strane gledati) odjednom su se našli jedan ispred drugog, što je natjeralo svaku od skupina da strogo ocrta svoje posjede. Ljudi su se smjestili u sariju sanatriju. Kompleks vremena kasnog SSSR-a, vraški je očuvan i nakon svih kataklizmi i desetaka erupcija, postajući sigurno utočište stotinama lutalica i skitnica koji su svoju sreću tražili u Zoni. Manji prostor oko tri kampusa lječilišta također su čuvali ljudi, ali sve iza njega bila je divljina, sve je pripadalo mutantima. Postojali su i drugi zakoni. Primitivne, životinje, kada su se instinkti koji su spavali u stalkerima probudili i oni su se pretvorili u iste grabežljivce, zaboravljajući na svoje ljudsko postojanje.
  I sada, gledajući ispred sebe, u daleku daljinu, gdje su ostaci nekoć velikog carstva bili utopljeni u visokim šikarama trske, gdje su se višekatne zgrade pretvorile u legla mutanata i stvorenja nepoznatih znanosti, Victor je osjetio cijelo svoje tijelo učvrstio se, a ruke su mu automatski posegnule za oružjem.
  Svijet se doista promijenio. Ne tako brzo kao što se mnogima činilo, ali dramatično, mijenjajući ne toliko krajolik cijelog teritorija koliko duše ljudi koji su svoje živote odlučili posvetiti Zoni. Upijala je ljude, posjedovala umove onoliko koliko nije mogla učiniti nijedna droga. Opsjednuti čudima koja se događaju na ovom mjestu, vođeni snovima o bogaćenju ili jednostavno poznavanju drugačijeg života, ljudi su se u todpama slijevali u ova mjesta, bez obzira na bilo kakvu opasnost.
  Victor je hodao dugom ulicom, ispruženom poput boa constrictor u šikari, između nekoć stambenih visokih zgrada. Umrli su. Prije jako davno, ljudi su napustili svoje domove, ostavljajući ciglene divove da prožive svoj život u novom svijetu.
  Metal je zveckao pod nogama - tramvajske tračnice su upravo prolazile na ovom mjestu. Istina, sada su bile zahrđale i nalikovale su natečenim žilama, dugo bez krvi, ali od toga ništa manje strašne.
  Praznina.
  Victor je odjednom ugledao neke čudne otiske stopala. Bili su poput zečeva, ali prilično veliki. Što znači pandže ovdje tigar i vrlo oštre. Čak je i metal na tračnici bio izgreban.
  Victor se namrštio. Nije bilo dovoljno naletjeti na zeca mutanta. Ova životinja, veličine dobrog lava, mogla je pljunuti otrov na daljinu. I nije lako zaustaviti se
  čak i eksplozivni metak. Jasno je da susret s takvim zecem i otrovnim tigrom u isto vrijeme nije slutio na dobro. To je stvarno čudovište.
  Victor je skrenuo u uličicu i nehotice čučnuo. Nije tražio nepotrebne avanture.
  Izvukao je pištolj iz pojasa. Poslušao sam. Tako velika zvijer ne može se neprimijećeno prišuljati. Odjednom, stalker je ugledao kostur sa svoje strane. Bio je tako...
  Užasno pokvarena i izgrizena. A na kostima su visjeli fragmenti forme, a očito su nedavno ubijeni i izgrizeni - krv koja je tekla nije se imala vremena zalediti.
  Victor je opsovao:
  - Ovo je japanski policajac!
  I ukočio se... Ponovno je slušao. Činilo se da je sve tiho. No intuicija je sugerirala da bi bilo najbolje vratiti se u društvo drugih stalkera ili odabrati kuću
  pouzdaniji. Victor se kretao čučeći... I to kratkim crticama.
  A onda se doista začulo prigušeno režanje, i grebanje nečijih moćnih šapa. Victor je ubrzao, pojurio je prema vratima. U istom trenutku iza njega je planuo plamen.
  I vatra je pogodila prljavo odijelo. Victor se osvrnuo. Pratilo ga je čudovište. Veličina bika bila je mješavina zeca s ušima i lava s moćnim šapama.
  A ipak je ova zvijer planula vatrom.
  Victor je čuo da zečevi mutanti mogu pljuvati otrov, ali nije mislio da se ta sposobnost proteže na udisanje vatre.
  Čovjek je zamalo umro od straha. A zvijer je brzo smanjivala udaljenost. Sada je već pretekao Victora i šapom pogodio stalkera. Udar je čovjeka oborio s nogu.
  Lešina je odozgo nagazila na Viktora i zgnječila ga. Zatim su škljocnula mesožderska usta.
  Još jedan trenutak i gotovo je. U tom je trenutku bljesnuo snop, a neka nepoznata sila je odbacila zeca mutanta. Kao da ga je udario grom.
  Čudovište se ponovno pokušalo trznuti, ali je opet ubijeno. I golema se lešina pougljila, slegla.
  Victor je bio u velikom šoku. Ovo nikad nije očekivao. I tako da je u zoni bilo tako snažno oružje da bi pucalo zrakama.
  U isto vrijeme čovjeka je obuzeo strah. I odjednom će i sam biti ubijen. Kome on treba - još jedan brojni stalker ...
  Pola Bjelorusije već je prekriveno anomalnom zonom, a avanturisti iz cijelog svijeta dolaze ovamo u potjeru za artefaktima. A netko konkretno traži što
  može biti opljačkan. U kućama se još uvijek može naći puno vrijednih stvari. A i mafija ima svoje interese u zoni.
  Victor je pokušao otpuzati. A onda se, iznenada, pred njim pojavi lik. Victor je trepnuo očima. Činilo se da je u delirijumu.
  Sprijeda je bila djevojka nevjerojatne ljepote. Nosila je pripijeni kombinezon koji nije skrivao njezinu figuru otvorene glave, a vidjelo se kako je zlatna,
  bujna kosa. A lice je hrabro i u isto vrijeme lijepo.
  Victor je pokušao ustati, jer ga je djevojka iznenada uhvatila i zgrabila za nos golim prstima. Doista se imalo što ići na krov.
  Nevjerojatno lijepa djevojka hoda zonom bosa. I tako sam ga zgrabio.
  Victor je osjetio jaku bol. Nosnice su mu bile stisnute poput klešta. A ova lijepa djevojka imala je tako jake prste. A onda je osjetio kako ga nešto zgrabi
  njega i iza grive.
  Victor je čuo glas druge djevojke, bio je vrlo ugodan, a ujedno i zlokoban:
  - Pa, je li Gerda uhvatila klinca?
  Plavokosa djevojka je uz smijeh odgovorila:
  Kako vidite Charlotte? Pravi mali i ne previše zgodan muškarac!
  Victor je bio zbunjen. Zapravo, kakav je: trodnevna strnjika, dugo neopran, znojan, smrdljiv. Da, i ne blista ljepotom, a već ima više od trideset godina.
  Victor je općenito tako-tako čovjek... Najobičniji. Visina je prosječna, ni u krevetu ništa posebno. Nekoliko zuba već nedostaje i nema se što umetnuti.
  Najjednostavnija osoba, a ne neki holivudski heroj. A evo i djevojaka. Pred njim se pojavila druga djevojka. Bila je vatreno crvena. I također usko
  kombinezon koji ne skriva figuru. Štoviše, bilo je jasno da su djevojke jako mišićave i imaju trbušnjake s pločicama. Obje su jako lijepe, hrabrih lica,
  i visok. Imaju barem osamdeset pet metar i bosi su. u štiklama bi djevojke uopće bile visoke.
  Crvenokosa je bila naoružana nekom otmjenom strojnicom, a o pojasu joj je visilo vrag zna što još. Da, i plavuša s punim arsenalom.
  Viktoru je bilo čudno što su djevojke bose. Uostalom, toliko je zaraza u zoni, a i samo tlo je otrovano i puno raznih otrovnih plijesni, gljiva, kopriva i
  razne vrste insekata.
  Zapravo, ove su djevojke puno riskirale svojim golim tabanima, koji su, začudo, ružičasti i čisti, prljavština i prašina se ne lijepe u njih.
  Općenito, ove djevojke su tako neobične.
  Na tom području ima mnogo manje žena nego muškaraca. I lako je u njemu dobiti neplodnost, i rođenje djeteta mutanta. Iako postoje rijetki avanturisti - dame razbojnici,
  i prostitutke. Iako, naravno, potpuno degradirane žene idu prostitutkama, od kojih su mnoge strašne i pijane. Općenito, alkohol je popularan u zoni.
  Vjeruje da barem djelomično neutralizira radijaciju i mnoge otrove. Ali od pijanstva, žene brzo stare i gube svoj tržišni izgled. Ovo je tužno.
  A ove cure, tako mlade, svježe, preplanule i zdrave - samo praznik za oči.
  Victor je promrmljao, uhvativši Gerdino boso stopalo rukama, koja ga je nastavila držati za nos:
  - Pusti to jer boli!
  Djevojka se nasmijala govoreći:
  - Da, boli... Ali što kažeš patsuk. Spasio sam te!
  Viktor je odgovorio s uzdahom:
  - Mogao bih ti platiti, ali nemam gotovo ništa!
  Gerda se zahihotala i primijetila:
  - A što uzeti od takvog jadnika kao što si ti!
  Crvena Charlotte je rekla:
  - Možda će nas polizati?
  Gerda je prezirno frknula:
  - On smrdi!
  I odbacio Viktora. Čovjek se povukao na leđa... Djevojke su se složno nasmijale. Bili su toliko seksi da se Victor nehotice uzbudio.
  Charlotte je u međuvremenu prišla lešini zeca mutanta i udarila po krznu, primijetivši:
  - Plemenita osoba! Ali samo njegov rep je vrijedan!
  Gerda je kimnula i upitala Viktora:
  - Ako ne želiš da ti odsiječemo glavu, reci nam gdje je kamen sreće!
  Victor je zbunjeno promrmljao:
  - Da, ja... Zar bih bio takav da imam kamen sreće!
  Charlotte je zečjem lavu odrezala čupavi rep. Stavila ga je u torbu i zarežala:
  - On laže! Starac mu je rekao gdje je kamen! Hoćemo li mu odsjeći glavu?
  Victor je zbunjeno promrmljao:
  Zašto bi to rekao? Tko sam ja za njega? Štoviše, i sami biste znali od njega...
  Gerda je zarežala:
  - Neće ići... Ali osjećam da nije tako jednostavno kao što se čini. Možda ćemo ga odvesti u podrum i mučiti po pravilima!
  Charlotte je kimnula u znak slaganja.
  - To svakako treba učiniti! Odvedite ga u podrum i probajte tamo!
  Gerda je htjela nešto reći, kad je začula psovke i prljave psovke.
  Djevojke su se okrenule. Na cesti se pojavilo desetak prljavih i otrcanih muškaraca. Kretali su se prema djevojkama. I pritom su psovali, i to prilično prljavi.
  Charlotte se zahihotala.
  - Ovo je banda šaka ... Kako je svijet pun kritina!
  I izvukla je pištolj.
  Gerda je kimnula u znak slaganja.
  - Ubijmo ih! Previše je prljavštine u zoni!
  I obje djevojke uzeše i ogoliše lica. Victor je drhtao od straha. Toliko se ljutnje činilo u očima ovih izvanrednih djevojaka. Pitam se tko su oni?
  I kakvu fenomenalnu moć imaju! Ono što jednostavno ne mogu.
  Iz pištolja Charlotte i Gerde izletjele su grede. Udarali su muškarce koji su se kretali u njihovom smjeru, očito želeći silovati ljepotice.
  A onda paklena vrućina i... Nekoliko ljudi odjednom su pokosile zrake. Srušili su se uz urlik. Ostali su podigli mitraljeze i sačmarice.
  Obje djevojke: crvenokosa i plavuša su se prevrnule. I odmah će uzeti i posaditi. To su bile osuđenice za smrt. I ovdje opet padaju, unutra
  masa čovjeka. Prilično gadna gužva...
  Gerda je uzvratila i zacvilila:
  - Fa lutka!
  Charlotte je primijetila:
  - Brzo smo s njima!
  Ubijeno je dvanaest muškaraca iz kulačke bande. Tukli su ih nekim neobičnim oružjem. Dvojica su se još uvijek previjala i trzala.
  Gerda je viknula:
  - Crni gavran pred smrću,
  Žrtva čeka ponoć...
  Charlotte je potvrdila:
  - Bit će besmrtnosti za ratnike,
  Ako udariš hrabro u oko!
  . 2. POGLAVLJE
  Djevojke su užurbano pljačkale leševe. Oduzeli su im sav novac iz džepova i pojasa, uzeli nekoliko malih kamenčića-artefakata.
  Zatim pokupite oružje. I tada Victor nije mogao vjerovati svojim očima. Svi ti noževi, pištolji, mitraljezi, rezane puške, ušle su u torbice
  ratnici i doslovno nestali tamo...
  Victor je iznenađeno upitao:
  - Kako to radiš?
  Gerda se zahihotala i odgovorila:
  Ti ne razumiješ čovječe!
  Charlotte je logično rekla:
  Pa, predugo je za objašnjavanje! Hajde ustani i prati nas! I dalje ćete dobro doći ako ne želite biti odsječeni
  glava!
  Gerda se zahihotala i primijetila:
  - Da, i to odmah!
  I zgrabio Victora za vrat. Lako ga je otkinuo sa zemlje i ponio.
  Čovjek je lebdio i bespomoćno se mlatio u zraku. Charlotte je golim prstima podigla Victorov pištolj i bacila ga na njega.
  Automatski je zgrabio oružje.
  Crvenokosa je kimnula s odobravanjem.
  - Nije loša reakcija!
  Viktor je odgovorio s uzdahom:
  -Inače ne preživjeti!
  Gerda ga je postavila na noge i kimnula.
  - Dolaze s nama! I da se nisi usudio pobjeći. Krećemo se brže od najbržeg čovjeka na svijetu.
  I gurnula je Viktora strojnicom.
  Sagnuo se i krenuo zajedno s djevojkama. Izgledao je poput pretučenog psa.
  Djevojka je pljesnula nogama, ostavljajući gole, graciozne otiske stopala u prašini. Štoviše, Charlotte je umočila noge u krv.
  Čini se da oboje nisu nikoga pokrali da bi se bojali. I tako su seksi - samo prkosno.
  Viktor upita djevojke:
  - Tko si ti?
  Crvenokosi ratnik je odgovorio sa smiješkom:
  - Što misliš?
  Čovjek je podigao ruke.
  - Ne znam! Ali ti si tako poseban!
  Gerda je kimnula, pokazujući zube.
  - Mi smo ti koji te mogu ubiti... Ali u tom slučaju možemo dati nagradu. to već ovisi o vama!
  Viktor se skeptično nasmijao.
  - Kako mogu biti korisna takvim cool ženama poput tebe?
  Kao odgovor, Gerda je podigla nogu i opet golim prstima zgrabila Victorov nos i stisnula mnogo jače. A ona je zaurlala:
  Mi nismo tvoje žene! Žene prodaju sjemenke na pijaci!
  Charlotte je kimnula.
  - Tako je! Ali ti znaš puno! Na primjer, takav artefakt kao kamen za pomlađivanje!
  Victor je zadrhtao i primijetio:
  - Ovo je vrlo rijedak kamen. I ima nuspojave. Čak možete postati i mali dječak ako ga dugo držite u rukama.
  Štoviše, izvan zone oni koji su primili takvu mladost jednostavno umiru. A unutar zone, pretvarajući se u djecu, i odrasli gube
  snage i vještine, a često i pamćenje odraslih.
  Gerda je kimnula u znak slaganja.
  - Da, čuli smo da kamen mladosti ima sporedna i ne baš ugodna svojstva. Međutim, u kombinaciji sa sretnim kamenom,
  a s nekim drugim artefaktima može osobu izvan zone učiniti besmrtnim i zauvijek mladim superčovjekom. Tako...
  Charlotte je spremno potvrdila:
  - Ako želiš živjeti, pomozi nam!
  Viktor je zadrhtao i upitao:
  -Tko si ti uopće?
  Gerda je s osmijehom primijetila:
  - Dodatna znanja samo će vam skratiti život!
  Charlotte je potvrdila:
  Imamo samo više razloga da te ubijemo!
  Victor je zastao... Prošli su pokraj smrdljive deponije. Neki klošar, ugledavši djevojke, pojuri k njima i poče moliti:
  - Daj siročetu ... koricu kruha!
  Charlotte je golim nožnim prstima podigla komad stakla i bacila ga. Propaljač koji je skočio preblizu dobio je bod pravo u oko. I komad stakla
  probio stabljiku i ušao u mozak. Nevaljalac se srušio.
  Viktor je zviždao.
  - Lovno! Vrlo pametan!
  Gerda je primijetila:
  - Ne možemo to učiniti!
  Charlotte je zarežala.
  - Da, natopio sam mikrob!
  Victor je primijetio:
  - Ovo je također čovjek i ubijanje je tako okrutno!
  Charlotte se nasmijala i primijetila:
  - Ili možda obrnuto. Nego ovdje vegetirati na onom svijetu, beskućnicima će biti puno bolje!
  Gerda je sa smiješkom primijetila:
  - Tako je! Zašto bi ološ živjela... Za čovječanstvo je ovo mali gubitak!
  Crvena je dodala:
  - A možda i profit!
  Viktor nije rekao ništa, misleći da nije tako značajan primjerak za čovječanstvo, te da bi ga ljepotice mogle dokrajčiti. I hodaju i bosi, okrugli,
  bljeskaju ružičaste potpetice.
  Viktor je pomislio zašto se ne boje hodati bosi. Uostalom, postoji toliko mnogo različitih vrsta infekcija i fragmenata i druge prljavštine.
  Čovjek je oklijevao i upitao:
  - A zašto si... bez cipela!
  Gerda se zahihotala i odgovorila:
  - Lakše je živjeti bos i...
  Charlotte je dodala:
  - I sam si vidio kako sam mudro prikovao ovu propalicu!
  Viktor je kimnuo.
  - tako mnogo praktičnije. Ali zašto vam se noge ne zaprljaju?
  Gerda je oštro rekla:
  Ništa ne skraćuje život kao dugi jezik. Zato bolje šuti!
  Charlotte je odgovorila ozbiljnim tonom:
  - Zato što naše noge ne percipiraju prljavštinu...
  Tako su stigli do napuštene kuće. Tamo je bilo i društvo od tri pijanice. Djevojke na njih nisu trošile zrake. Charlotte je skočila i pobjegla
  uhvatila je za šiške bičeva koji su joj pali golim prstima i kako ih je udarala. Udarac je bio jak, a lubanje su napukle. Prolila se krv.
  Gerda je treću osobu pomaknula golom, okruglom petom do brade. vilica mu je ispala. I srušio se mrtav i zašutio.
  Sada se djevojke osjećaju kao kraljice.
  Crvenokosa je bosom nogom zgrabila bočicu s tintom i bacila je na zid i razbila je. Zatim je zagugutala:
  - Ja sam najjači na svijetu!
  Plavokosi terminator bacio je grickalicu kroz prozor i zacvilio:
  - Beskućnici natopljeni zahodom!
  I djevojke su se glasno nasmijale. A ratnice su sada bile samo djevojke - super.
  Victor je ustuknuo prema izlazu. Ali Gerda ga opet uhvati za dugotrpljivi nos i povuče:
  - Smiri se, kozo! Sad ćemo vas ispitati!
  Viktor je promrmljao:
  - Ne znam ništa!
  Charlottine su smaragdne oči bljesnule.
  - Onda ćeš umrijeti!
  Čovjek se tresao... Plavokosa djevojka mu je prišla i uhvatila ga za rame. Stisnula je prste i zaurlala:
  - Reci što si rekao o artefaktima Borov7
  Viktor je promrmljao:
  - Ništa konkretno! I on ih juri...
  Gerda je kimnula.
  - možete ga ispitati. A ti mi...
  Charlotte je predložila:
  Možda ga još nećemo ubiti. Postoji jedna ideja.
  Plavokosi terminator je kimnuo.
  Uvijek možemo ubiti žohara. A mi imamo različite ideje!
  Crvenokosi ratnik predloži:
  - Pokušajmo onda s kamenom koji odbija metke na njemu. I...
  Gerda je odgovorila:
  - Već smo pokušali, ali protiv zraka ne ide. Koje druge ideje postoje?
  Charlotte je s osmijehom predložila:
  - Možemo li mu reći o našim podvizima?
  Plavuša je odgovorila:
  - Ne bacajte bisere pred svinje. Ne dajte istinu psima!
  Charlotte je na ovo odgovorila:
  - Možda će se tada nečega sjetiti! Beskorisno je pitati. I potreban nam je kamen sreće. Tada može ispasti super u kombinaciji s drugim kamenjem.
  Gerda je kimnula u znak slaganja.
  - Onda ću mu reći! Neka sjedi i sluša.
  I plavokosi terminator počeo je tkati priču;
  Anomalija koja je puzala niotkuda okružila je djevojke sa svih strana. Kamen je pulsirao i često udarao po rukama. Činilo se da se čak i zrak okolo smrznuo i postao mrtav. U isto vrijeme, djevojke su osjetile povećanje zračenja.
  Probila je zrak, uzrokujući fuziju jezgri dušika i kisika. Od koje je sve bilo zasićeno izvanrednom svježinom koja je mučila nos.
  - Moramo otići odavde! rekla je Gerda.
  Charlotte se složila:
  - Uzmimo hiperfitove i pokušajmo se probiti!
  Djevojke su si odmah ubrizgale tekućinu koja smanjuje izloženost zračenju. Činilo se kao da ti tisuće radioaktivnih pčela bodu kožu.
  Gerda je zacvilila:
  - Idemo naprijed!
  Charlotte se složila:
  - Da! Ovu superanomaliju nisam želio ponovno zaobići. Odjednom ima privid grabežljivog instinkta i okružit će nas.
  Plavokosi terminator je primijetio:
  - Takva polja u pravilu nisu kontinuirana i naći ćemo pukotinu.
  Crvenokosa lisica podsjetila je:
  - Glavna stvar je ispravno definirati granice.
  Ovo posljednje nije tako lako učiniti. Neki su pokušali, oponašajući pisce koji nisu imali praktične vještine, jednostavno baciti vijke i matice.
  Nije pouzdano, željezo može proletjeti bez usporavanja i pada, ali će razbiti organsku tvar.
  Ovdje vam treba suptilniji pristup, sipate finu blanjanu prašinu od običnog olova, bacite je, a zatim pratite i najmanji otklon snopa lampiona.
  Gdje je zraka ravna postoji jaz između anomalnih polja. Znanost dokazana od strane znanstvenika.
  Općenito, zašto je obična černobilska zona odjednom postala tako strma - kršeći zakone prirode.
  Znanstvenici na to nisu dali jasan odgovor. A rasprave i disertacije napisane su u stotinama svezaka. Dobro je da cure mogu čitati brzinom računala, inače bi požutjele preko knjiga.
  Za pisce znanstvene fantastike zona je postala i novčanica, ali i dalje pomalo monotono pišu: zamke, prdači, artefakti, mutanti, razbojnici!
  Netko nekoga ubija! Ali čista besprijekorna ljubav i žene niti ne mirišu! Ali rat je ženski!
  Djevojke su se polako probijale, pružajući ruku kroz vibrirajući zrak. Tada im je odjednom dala vrućina u lice, kao da je netko dogovorio grijanje.
  Mladi izviđači imali su poseban mali uređaj, a olovo ili željezo u zoni je pljuvač.
  Tanki sloj prašine treperi u reflektoru svjetiljke. Prvih deset metara anomalija je bila solidna.
  Zatim, kako su djevojke napredovale, počele su se pojavljivati neke pukotine na polju. Izviđači su pomno pratili warp.
  - Tamo je! primijetila je Charlotte.
  - Možete ići.
  - Pokušajmo! Gerda ju je podržala.
  Djevojke su išle na prstima duž linije. Ispred je bio privid močvare i morao sam primjetno dodati korak da ne bih bio uvučen.
  Odjednom je zrak uzdahnuo, a izviđače su polili potocima blata.
  - Čini se da osjeća naš prodor. primijetila je Gerda.
  Charlotte je zarežala.
  - Može biti! Govori tiše.
  Djevojke su se nastavile kretati. Iznenada se metal u prahu kovitlao u vrtlogu. Tada je toliko dahtao, samo zahvaljujući gimnastičkoj spretnosti djevojke nisu pale.
  Rešetka rešetke koja je stajala sa strane bila je razderana, a ulomci su presavijeni u otmjenu čipku. Ali put pred nama je postao malo širi.
  Trava je uvenula, zemlja izgleda kao nakon seizmičke kataklizme. Ispred prolaza put je iznenada zapriječila betonska ograda.
  Popeti se, nije bilo moguće, odozgo je anomalna zona udahnula smrt.
  Charlotte je rekla sa smiješkom:
  - Nema smisla vraćati se. Pretjerali smo i ne zna se hoćemo li pronaći još jednu prazninu. Predlažem dizanje u zrak granatom.
  - Zašto, ako možeš slomiti udarcem Ross-karatea. rekla je Gerda.
  Charlotte se namrštila.
  - Sigurni ste da je ograda prilično debela.
  Plavokosi terminator je primijetio:
  - U betonu postoje posebne energetske točke koje omogućuju probijanje cijele konstrukcije. Da, i trening nogu neće škoditi.
  Crvenokosi ratnik oštro primijeti:
  - Onda sam s tobom.
  Kako ne bi oštetile cipele, djevojke su izule čizme, a gracioznim stopalima, poput skulptura starih majstora, počele su udarati u beton.
  Začudo, njihove preplanule, bose noge bile su tako dobro uvježbane da je izgledalo kao da ih tuku čeličnim pajserima.
  Djevojčice su od djetinjstva dobivale borbenu obuku i to za njih dvadeset pet centimetara betona.
  Zid je bio prekriven pukotinama, nakon nekoliko sekundi se srušio.
  Iako su noge lagano pjevušile od potresa mozga, krv je kucala kroz njih, izviđači su bili zadovoljni.
  Charlotte je viknula:
  - Probili smo s tobom!
  Gerda je potvrdila:
  - U isto vrijeme i zagrijano! -
  Mladim ljepoticama postalo je zabavno, samo su ih lica svrbila od Dushmanove brade i kamuflaže.
  Dalji put je bio lakši, djevojke su već naučile razlikovati granice anomalije samo lomom svjetlosti.
  Trebalo je samo upaliti svjetiljku i sve se moglo vidjeti. Istina, morao sam hodati oko pola kilometra, savijajući se, riskirajući prijeći opasnu crtu: prolaz se opet suzio.
  - Jesi li ikada pio Gerda? upitala je Charlotte.
  Plavuša je odgovorila:
  - Ne! Istina, ubrizgali su mi alkohol kako bi provjerili reakciju organizma na alkohol.
  Crvenokosa je zaškiljila.
  - I kako?
  Gerda je iskreno odgovorila:
  - Glava boli, crijeva ispadaju. Dali su malene mini-kapsule veličine prosa. Povećali su otpornost organizma na alkohol.
  Iako je pijanstvo grijeh, u inteligenciji se bez njega ne može.
  Charlotte se zahihotala.
  - Još jedan grijeh! Pa ipak, svećenici piju! I općenito, ako uđemo u anomaliju, doživjet ćemo mamurluk, samo tisuću puta gori.
  Vrh jurišne puške AKM slučajno je ušao u anomaliju i lagano se savio. Morao sam to ispraviti. Kiša je lila odozgo, s velikim kapima, prilično topla.
  Unutar anomalije jednostavno su zašištale i isparile. Pokraj je nagomilano otpad: prevrnuti, pokvareni kamioni, traktori, ulomci teške poljoprivredne opreme, zahrđale bačve.
  Izvan skladišta, ignorirajući smrtonosnu pozadinu, sjedio je reptil, crvena kristalna kornjača s glavom morskog psa. Bez problema je proždirala metal, a šape su joj nešto između pandže raka, kandži tigra.
  - Rifulik! šapnula je Charlotte.
  Gerda je potvrdila:
  - Neproteinski oblik života mješavina kvarca i litija.
  Crvenokosi ratnik promrmlja:
  - Protiv njega je naše oružje vjerojatno nemoćno.
  Plavuša je slegnula ramenima.
  - Ne znam! Oni koji su pucali na takvo stvorenje, u pravilu, nisu preživjeli. Istina, zašto mu treba naše proteinsko meso, vjerojatnije je da će guštati u strojnici.
  Charlotte je upozorila:
  - Nemojte ubrzavati kretanje, to će izazvati rifulu.
  Djevojke su i dalje glatko, ali se kreću sve brže. Istina, ubrzo su naletjeli na bodljikavu žicu. Morala se rezati.
  Djevojke su se s tim savršeno nosile, profesionalno izbjegavajući škripanje.
  Nakon nekoliko koraka, Charlotte je šapnula Gerdi na uho: - Gledaj, draga moja, evo naše prve nagrade.
  Pokazala je na kamen boje limuna.
  Plavokosi terminator je odgovorio:
  - Ništa posebno, ovo je najčešći artefakt "kuleša". Više od tisuću dolara, ne možete pomoći.
  Crvenokosa je kimnula.
  Možda i manje, ali ni to nije loše.
  Anomalija oko djevojaka počela je oživljavati, izvlačila je neki poseban škripavi zvuk, kidajući bubnjić.
  Bio je izvan percepcije ljudskog uha, ali djevojke su ga čule.
  - Vrag se brine! primijetila je Charlotte.
  Gerda je potvrdila:
  - Premda ovdje na rubu ponora, ne govori o nečistom.
  Crvenokosi ratnik je zacvilio:
  - Dođi!
  Šištanje i vrućina su se primjetno povećali, kapi kiše su isparile prije nego što su došle do tla, trava je počela mijenjati boje, a na granici se pojavila luminiscencija.
  Općenito, spektakl je i lijep i užasan. Djevojke su se osvrnule na reefulika, on je već bio prilično daleko, ali izgledalo je kao da je pojeo, "gruntanje" nije dopiralo do njihovih osjetljivih ušiju.
  Izviđači su se smirili jer ova izmaglica na kraju mora prestati.
  Gerda je logično primijetila:
  - Ne možete ovamo dovesti veliku silu! Uništit ćemo i ljude i opremu, gle.
  Doista, na nebu se pojavio helikopter MI-8, primijetivši zonu, počeo se penjati, ali bilo je prekasno. Zamagljeni pipci pojurili su prema njemu i omotali se oko auta.
  "Zvrtnjak" se zagrcnuo i počeo padati. Propeler se prestao okretati, ali je stroj polako tonuo, kao u vodu. Usput se pretvorila u svojevrsnu harmoniku.
  Djevojke se, međutim, nisu toliko divile ovom spektaklu koliko su pokušavale izaći iz opasne zone. Vrući zrak puhao im je u lica, dižući vlati trave, prašinu, kamenčiće u vihoru.
  Oči djevojaka, prirodno safirne u Gerdi, ali obojene u smeđu, i smaragdne u Charlotte, bile su suzne. Zatim je kroz zemlju prošao pražnjenje, udario je strujni udar.
  Djevojke su dahtale. Malo smo trčali. Onda je postalo potpuno loše, zemlja je odjednom postala kao maslac i zalijepljene čizme.
  Tada se smrtonosno zaljuljalo odozgo, zona je zgnječila djevojke na zemlju.
  "Čini se da nas čeka veliki kildyk", rekla je Charlotte.
  Plavuša je zacvilila:
  - Pokajte se dok ne bude prekasno!
  Crvenokosa je podigla:
  - Ne, Gerda, ne želim umrijeti duhovno porobljen. Osim toga, zašto mislite da nas čeka smrt.
  Plavuša je pristala.
  - Nadam se da ne! Teško je umrijeti tako mlad. Nisam imao vremena ništa učiniti za domovinu.
  Charlotte je prezirno frknula.
  - Nije je ni ubila! Imam na računu, ima barem snajperista.
  Gerda je bila iznenađena:
  - I niste sudjelovali u vojnim operacijama.
  Crvenokosa je spremno potvrdila:
  - Ne! Ja sam, kao i ti, bio zbrinut za važnije stvari. U cijeloj državi nas je samo dvoje.
  Plavokosi terminator je kimnuo.
  - Pa treba mi jedna da od njega rodim djecu.
  Crvenokosi ratnik se zahihotao:
  - Ne znam sigurno! Vjerojatno nam je nemoguće zatrudnjeti od jednostavne osobe.
  Helikopteri su se konačno spustili do njih, dotrčala su im dva reefulika. Oni su, vidjevši svježe željezo, krenuli na svoj grabežljivi obrok.
  - Kakvu strašnu silu trebaš imati da podereš tako jako željezo. primijetila je Gerda.
  - Imaju drugačiji metabolizam s ultraradioaktivnim inkluzijama. rekla je Charlotte.
  Plavuša je cvrkutala:
  - Međutim, kao da nam nisu progutali oružje. Milijuni dolara nerado se bacaju.
  Djevojke su nožem sondirale bubreg, par puta su se noževi zabili, ali mu je vrh otkinut. Zatim su, bacajući plastičnu loptu, otkrili da je tlo dalje postalo normalno.
  - Dobro je da imamo jednostavnu kamuflažu na nogama, nije šteta rezati. rekla je Charlotte.
  Gerda ga je uzela i zacvilila:
  - Morat ću stvarno zaroniti kao riba, ali skočiti.
  Crvenokosa je aktivno promatrala:
  - Učili su nas skakati iz bilo koje pozicije, možemo to podnijeti.
  Plavuša je agresivno primijetila:
  - U ratu je dobra priprema kao zrak za pluća, loša mješavina plinova sakati i ubija!
  Djevojke su prerezale čizme, malo oklijevale i oštro skočile. Gerda se opet zamalo zaglavila, ogrebala nogu.
  Sada je prolaz postao mnogo širi i djevojke su mogle izaći iz njega. Izviđači su se polako kretali, sve dok se, konačno, anomalija nije prestala ljuljati.
  Charlotte reče zadovoljnim pogledom:
  - Živa sestro! A ja sam mislio da su svi sjebani.
  Gerda je logično primijetila:
  - Sad trebamo pronaći čizme, inače su nam noge prelijepe za bradate mudžahedine.
  Crvenokosa se složila s ovim:
  - Samo ćemo postaviti zasjedu i nekoga zalupiti.
  Plavuša je mahnula zadnjicom.
  - Ako ga nađemo!
  Djevojke su se, unatoč opterećenju, odlučile na trčanje, ne osobito u žurbi, kako ne bi bilo buke. Njihov oštar sluh uhvatio je pucnjavu s desne strane.
  - To je nešto! Izgleda kao lov ili rastavljanje. primijetila je Charlotte.
  Djevojke zakoračiše, prođoše brdo, odatle se otvori pogled, cesta. Preko njega se čula buka karakteristična za Jaguar.
  Ovaj moćni automobil s osam sjedala iskočio je iza zavoja obraslog u šumu. U njemu je sjedilo desetak tipova u kožnoj jakni i oklopu.
  Drska lica i obrijane glave odavale su razbojnike, neki od njih su imali tetovaže na rukama. A najveći je imao tetovažu na licu. Izgledao je kao negativac iz stripova.
  - Kada si čovjek umjetno daje zastrašujući izgled, to je siguran znak duhovne slabosti. primijetila je Charlotte.
  - Vjerojatno je tako strašan vuk u ovčjoj koži, a ne ovca u vučjoj koži! nastavila je Gerda.
  Banditi su bili naoružani PKU - poboljšanom strojnicom Kalašnjikov. Njegovi meci od 14,7 mm mogli bi probiti ženske kombinezone.
  No, prema uobičajenoj jakni, djevojke su imale lagan, ali vrlo jak oklop od hidrohidrogen titana, tri puta jači od prirodnog titana, dva i pol puta lakši.
  Istina, takva lančana pošta koštala je cijeli tenk T-90. Ali pogodio ih je tako velikim metkom da ni jake kosti djevojaka nisu mogle odoljeti.
  Ali "Kalašnjikov" ili "Abakan" nisu strašni s bilo koje udaljenosti. Vođa je, kao i uvijek, opsovao.
  - Onda nam je kukavica rekla da dva prdaša pužu. Morate ih sažvakati.
  Divlji urlik kao odgovor:
  - Nije u gadnom šefu, ali ima smisla. Samo je nešto stiglo i nije se dočepalo swag-a.
  Također režanje pomiješano s opscenošću:
  - To su Arapi, što znači da vjerojatno imaju "zelena" i dope.
  Charlotte je odlučila otpustiti AKM. Glavni nedostatak stroja je relativno veliko širenje metaka, osobito na velikim udaljenostima. Istina, ako koristite ne kalibar 7,62, već 5,45, tada se točnost povećava.
  Brutalne glave razbojnika su otvorene. Charlotte je otvorila vatru, a Maria se, kao i uvijek, počela moliti. Odmah su ubijena četiri razbojnika. Jedan od njih je viknuo:
  -... izdets!
  Bandite karakterizira instinktivni odgovor. Nije jasno odakle pucaju, bolje je usporiti i leći, ali vođa je bez oklijevanja zgrabio granatu FU-12, također s razmakom do dvjesto metara, ali s inkluzijama urana na ploče i snažniji eksploziv.
  A gdje ga je iskopao, jer ovi su samo u službi ruskih specijalaca. Gerda je opalila, a njezin metak pogodio je točno središte granate.
  Puhalo je užasno, FU-12 nije F-1. Razbojnici su bili izrešetani, a Jaguar je, izgubivši kontrolu, postupno smanjivao brzinu. Vozač je u samrtnom grčevu pritisnuo kočnice.
  Moćna marka-zvijer je stala. Djevojke su svim brzinama dotrčale do nje. Zajedno s vozačem bilo je jedanaest leševa. Izgledali su užasno pretučeni.
  Charlotte je počela pregledavati torbe. Ponajprije su je zanimali artefakti. Pažljivo ih je pregledala. Osim "kuleša" najčešći je artefakt koji ima sposobnost svijetliti u mraku i puniti malu bateriju.
  Štoviše, ovaj kamen je izgubio svojstva samo godinu dana nakon izlaska iz zone. Među ostalim dragocjenostima bio je i par "rezača" koji su mogli rezati legirani čelik.
  Moraju biti prekriveni vunom, inače će metal automobila izgorjeti. Ovdje je bio ružičasti kamen "Ljubav" koji značajno povećava mušku potenciju, a vrlo je vrijedan u zoni "Štita", koji neutralizira učinke običnog zračenja.
  - Nisu li razbojnici sve ovo skupili? upitala se Gerda.
  Charlotte je odgovorila:
  - Ne, najvjerojatnije su ga uzeli od fartera.
  Plavuša je naivno upitala:
  - I što su s njima učinili?
  Crvenokosa je viknula:
  - Ubijen! Što drugo! I dobro je da prije toga nije bilo bez mučenja. Neki prdači imaju skrovišta koja čekaju porast cijena swagova.
  Osim toga, uostalom, znanstvenici ne sjede prekriženih ruku. Oni traže načine kako poboljšati svojstva artefakata, a posebno produžiti njihov rok trajanja izvan zone.
  - Znam! Gerdine su se oči napunile suzama. "Ali nešto mi se dogodilo. I sam sam postao ubojica, sedam ljudi je umrlo od mog hica.
  Ovo si nikad neću oprostiti. Kao da mi je struna pukla u duši.
  Charlotte se nacerila.
  - Pa, zašto si tako glup.
  Plavuša je zacvilila:
  - Crkva protiv nasilja.
  Sveznajuća crvenokosa je uzvratila:
  - Je li? Ubiti zlikovca nije grijeh. Doslovni prijevod s hebrejskog zapovijedi šeste zapovijedi Ne ubij: zvuči: ne čini zlo ubojstvo!
  Odnosno, nije dobro ubijati samo dobre ljude, a zlo se mora kazniti.
  Gerda je bojažljivo primijetila:
  Ali sam Isus to nije slijedio.
  Charlotte je odgovorila:
  - Pa ne! Utjelovljeni Bog nije bio pacifist. U Starom zavjetu Krist je uspoređivan s kraljem Davidom, a bio je veliki ratnik.
  Sam Isus kaže - Ja nisam donio mir na zemlju, nego mač. Loš izvor je krv razvratnika. Da, osim toga, prije svog tjelesnog utjelovljenja, kao Jehovino lice, Isus je izricao smrtne presude, naredio istrebljenje svih Amialikana, spalio Sodomu i Gomoru.
  To jest, pravda zahtijeva kaznu zla. Tko su lokalni banditi? Nasilnici iz đubreta, bjegunci iz pritvora, manijaci koji su na međunarodnoj tjeralici, samo teroristi koje hvatamo.
  Odnosno, to je zlo, a radi dobra treba ga uništiti. Loš izvor je krv razvratnika, rekao je Isus.
  Suze su u Gerdinim očima presušile. Iznenađeno je upitala:
  - Kako tako dobro poznaješ Sveto pismo?
  Charlotte je iskreno odgovorila:
  - Pa kako živjeti u formalno pravoslavnoj zemlji, a ne poznavati katekizam. Ali znanje se mora primjenjivati mudro kako se ne bi sagnuli pred pećinski pacifizam Jehovinih svjedoka.
  Plavuša je kimnula.
  - Znam ovu sektu! Ne priznaju Krista kao Boga. Međutim, pričanje o hereticima meni nije zanimljivo, a ni vama.
  Red se složio.
  Prvo popravimo auto.
  Auto je malo oštećen, uz rubove su bile metalne ploče, a strojnica, koja nije imala vremena za pucanje, bila je napunjena svježom trakom.
  - Ja sam prije svega ubio mitraljezaca. pohvalila se Charlotte.
  - Logično! Sada pokušajmo početi. - Pronađite prave čizme. Gerda je bila zgrožena isprobavati cipele nakon smrdljivih razbojničkih nogu.
  Jednostavno je prezirala, kao i Charlotte. Djevojke su otišle do potoka i isprale čizme. Bili su malo preveliki, ali su nakon malo razmišljanja navukli krpice za noge.
  Nije baš zgodno, ali prilikom obavljanja namaza njihove čari neće privući previše pozornosti. Sada su djevojke, nakon što su bacile leševe u jarak, mogle voziti na kotačima.
  Međutim, pucajte, privucite pažnju drugih stvorenja: štakora-zečeva. Bila je to zlokobna mutacija, mješavina običnih glodavaca i zečeva. Kako su se ove vrste uspjele križati je misterij, ali se pokazalo da je riječ o vrlo zlokobnoj mješavini s otrovnim zubima.
  Zečevi štakori su istrčali na cestu. Bilo ih je najmanje pedeset, velikih veličine psa. Ogolili su zube tanke kao igle.
  Često su se lomile, ali nakon par dana izrasle su nove. Samo tijelo je otrcano, samo stražnja strana i bujni, gotovo lisičji rep. Izvan zone takvo se krzno cijenilo.
  Pogotovo dame. Ali same životinje bile su vrlo spretne i uporne, nisu prezirale strvinu. Osim toga, od štakora su naslijedili određenu brzu pamet.
  Na primjer, mrtvo tijelo možda nije tako ukusno, ali je sigurno, ali u zoni mrtvih...
  - Pa, što s njima! upitala je Gerda.
  Charlotte je odlučno odgovorila:
  - Pucajmo i odsijecimo repove! Imat će se što prodati.
  Plavuša je sumnjala::
  Zašto nam treba novac. FSB nam je dao gotovinu, a u džepovima bandita pronađeno je trideset tisuća zelenaša.
  Crvenokosa se nasmijala.
  - Da! Primijetio sam da teroristi i mafija više vole dolar nego euro, unatoč razlici u tečaju.
  Lukavi dolar za srcima razbojnika
  Oni koji žele da unište Rusiju!
  Novčanica je podla, valuta parazita
  Plaćenik može ubiti!
  
  Privlači krv na sebe i odvratnost
  Nije uzalud zelena boja očiju nevolje!
  Neka u srcu bude dobrota i poštenje
  Ostvarimo vaše snove!
  . POGLAVLJE #3
  Čita Charlotte.
  - Čije pjesme? - upitala je Gerda
  - Sam sam to napisao! - odgovorila je crvenokosa djevojka.
  Plavuša se nasmijala.
  - Dobra ideja. I što je najvažnije, to je stvarno i istinito. Ali u pravu ste, prodaja dodatnog swag-a omogućit će nam da ostvarimo profitabilna poznanstva među prodavačima.
  Djevojke su uzele štakore-zečeve na nišanu i ispalile rafal. Trebate pucati samo u glavu, jer se tijelo lako obnavlja, čak ni ljepljiva zelena krv gotovo ne teče.
  Hitac je probio lubanje deset čudovišta. Srušili su se, drugi su počeli bježati.
  - Vau, i odmah su cijenili našu borbenu moć.
  - To nisu pseudopsi koji se penju naprijed. No, već su ih toliko odstrijelili, odrezali su i repove tek nešto gore od zečjih. primijetila je Gerda.
  - Najviše se cijene repovi štakorskih lisica. Plaćaju tri puta više nego za samulje. - Burknual Charlotte.
  Plavuša je kimnula.
  - Kažu da im krzno može promijeniti boju.
  Djevojke su ustrijelile još deset zečeva štakora. Zatim su sišli dolje. Bujni repovi odrezani su samouvjerenim pokretima.
  - Pazite sa zubima, u principu postoji protuotrov za njihov otrov, ali on košta tisuću i osamsto dolara za ampulu. upozorila je Charlotte.
  Gerda je primijetila:
  - Ja sam bio upućen ništa gore od tebe. Osim toga, ako se zubi odlome i ostanu u tijelu, doći će do ozbiljnog upalnog procesa.
  "Jako bolno, iako su naša tijela jaka i nije ih tako lako zaraziti. - dodala je plavuša.
  Djevojke su već krenule prema autu kada su se pojavili pseudopsi. Ne mnogo, petnaestak. Također je očito privukao pucnjavu.
  - Je li šteta potrošiti metak na njih? primijetila je Charlotte.
  Gerda je potvrdila:
  - Iako nisu otrovni, grizu, a mogu zaraziti bjesnoćom. Zagrlimo ih pištoljima da se automatske patrone ne prenose uzalud.
  -Samo onaj nagovor koji promaši dobit će pukotinu, u čelo! predložila je Charlotte.
  Plavuša se zahihotala.
  - A ti imaš puno djetinjstva.
  Djevojke su pucale iz poboljšanog TT-100. Dimenzije, trzaj i kalibar su manji od onih kod tradicionalnog TT-a, a ubojna snaga i brzina paljbe su veći zbog posebnog dizajna njuške.
  I zaliha od dvadeset metaka po cijevi. Ne pucanje, nego zabavno. Ne potrošivši niti jedan dodatni metak, djevojke su razbile glave pseudo-psima.
  Istina, kasnije se začulo kako se približava još jedno jato.
  - Znaš! predložila je Charlotte. Nemojmo trošiti streljivo na njih.
  Gerda je potvrdila:
  - Mi, po mom mišljenju, imamo dovoljno razbojničkog oružja. Da, i TT-100, možete ugurati gotovo svaki uložak.
  Charlotte je zagugutala:
  - Svejedno, nama nije zanimljivo. Riskirajmo guzice i dočekajmo ih samo s noževima.
  Plavuša je cvrkutala, pokazujući zube:
  - Zvuči primamljivo, ali imamo li pravo na prazan rizik.
  Crvenokosa je odgovorila:
  - Kad smo trenirali u školi FSB-a, nije nam prijetilo smrću ili teškim ozljedama. A evo i dobre prilike da se testirate.
  Gerda se naceri:
  - Inače, grizenje u guzu omiljena je tehnika pseudopsa. O tome se opisuje čak i u memoarima prvih stalkera, kako su se isprva nazivali.
  Charlotte je kimnula.
  - Farter ljepše zvuči i lopovi! Sad idemo po noževe.
  Djevojke su stajale jedna uz drugu, bilo je najmanje trideset pseudo pasa. Borba neće biti laka.
  Odjednom je Charlotte bacila svoj bodež na najbližeg psa, pogodivši ga ravno u vrat. A onda je ostala nenaoružana. Skok prema psima, snažan udarac psu u glavu.
  Šokirana životinja se srušila. Zatim iskorak, kao nožni prst u oko, udarac u čeljust. Djevojka udara kao čekić, zubi joj se mrve kao suhi grašak.
  Gerda juri za njom, djevojčine razbijene noge odbacuju mužjake. Psi padaju, prevrću se. Udarac bodežom dotiče grla.
  - Na jakom udarcu, treba ti dar! izjavila je Charlotte.
  - Tko ne pobijedi, izgubit će se! dodala je Charlotte.
  Djevojke su se razišle. Charlotte je skočila visoko, napravila vrtnju, letjela iznad glava, srušila tri psa u skoku. Jednom je zarezala po vratu, odrezavši joj glavu.
  Gerda je ponovila manevar, položivši četiri i završivši udarcem u srce. Istina, pas ju je uspio malo počešati.
  Plavuša je zacvilila:
  - Prljava kučka.
  Crveno ispravljeno:
  - Moram reći kučko.
  - Nije civilizirano ni psa tako zvati.
  Charlotte je viknula:
  - Ali luda.
  Psi su jako htjeli ugristi djevojke za guzicu. Obično prdci i razbojnici imaju blindirane jakne i ne možete ih samo pregristi. I hlače će biti tanje.
  Gerda ga je ubola u oko, a Charlotte je jednom rukom ubola prste, a drugom upotrijebila bodež.
  Plavuša je zacvilila:
  - To je to, što sad?
  Crvenokosa je napomenula:
  - Bacali smo noževe u glavu, pa je možda bolje u prsa.
  Djevojke su ponovile manevar, glupi pseudopsi bili su potpuno lišeni lukavstva i instinkta samoodržanja. Išli su naprijed, jurili, njihovi skokovi bili su predvidljivi.
  I svi su Charlotte malo pogrebli kandžama.
  Red je primijetio:
  - Ne, postoje praznine u našoj pripremi. I odjednom bi to bila stvorenja s vrlo otrovnim kandžama.
  Plavuša je zacvilila:
  - Kako su štakori?
  - Neka bude! Usput, njihove igle su jače od čelika. Vrlo gadna stvorenja.
  - Općenito, nešto od mnogo različitih izvedenica od štakora.
  Charlotte je odsjekla još jednu glavu dok je hodala i slomila psu leđa. Gerda nije bila ni na koji način inferiorna od nje.
  Plavuša je uz osmijeh primijetila:
  - Sve zato što zračenje ne ubija štakore, već ih čini još jačima i održivijima. To je kao distopija. Možda će nuklearni rat dovesti do pojave svojevrsne civilizacije štakora.
  - Mislite li da će štakori moći ići u svemir. - Ako se spoje s primatima, onda nije isključeno. - Kažu da su se takvi već pojavili u zoni.
  Gerda je oštrim trzajem slomila psu vrat. Charlotte je dokrajčila posljednje stvorenje.
  - Morali smo skočiti.
  Plavuša je zacvilila:
  - Ovo nisu sve geekovi, ima i gorih.
  Red je primijetio:
  "Znam, ali borba protiv čudovišta nije naše područje stručnosti.
  Djevojke su, nakon što su položile tri tuceta stvorenja, pažljivo odrezale repove. Sad su imali što prodati. Tada se dogodilo neočekivano, jedan od smrtno ranjenih razbojnika počeo se dizati.
  Charlotte se zahihotala.
  - Vau, gle, izgleda da jedan od njih nije dokrajčen!
  Gerda je kroz smijeh rekla:
  Ili se možda pretvara u zombija.
  Crvenokosa je napomenula:
  - Čuo sam za to, ali da bi postao zombi moraš umrijeti od anomalije.
  Plavuša je zacvilila:
  - Ili iz ruke vrlo grešne osobe.
  Charlotte je zacvilila:
  - Nemojte se tako šaliti!
  Razbojnik je ustao i pojurio trčati. Njegova brzina nije bila inferiorna svjetskom prvaku u sprintu.
  Charlotte je zacvilila:
  - Oh, idi za njim.
  Gerda je uz smijeh primijetila:
  - Možda ima dobre sposobnosti trčanja na Jaguaru.
  Crvenokosa je ispalila:
  -Vidjet ćemo!
  Oživljeni mrtvac doista je jurio cestom. Stoga ga je bilo moguće pratiti automobilom. Djevojke su odjurile, ne ubrzavajući osobito.
  Pitali su se kamo bježi razbojnik.
  Gerda je primijetila:
  - Zanimljiva je igra, ali zasjeda je vjerojatna?
  Charlotte je zacvilila:
  - I vidjet ćemo je, za vjernost predlažem da nosim čudesne leće.
  Posebne kontaktne leće još su jedno od skupih čuda ruske znanosti. Omogućili su vam da vidite u infracrvenom i ultraljubičastom rasponu, u potpunoj tami i pod vodom.
  Osim toga, omogućili su povećanje slike i običnih predmeta i korištenje leća kao mikroskopa.
  Istina, izum je još uvijek nesavršen, ne možete ga koristiti dugo vremena: izgara.
  Djevojke su ih obukle i gotovo se odmah iznenadile:
  - On trči, i ne samo da se ne grije, nego se hladi. Razlika između njega i okoline nije veća od pet stupnjeva. rekla je Gerda.
  Charlotte je zarežala.
  Da, to je zombi! Možda ga je neki artefakt učinio tako cool.
  Trčanje se nastavilo, razbojnik se okrenuo u stranu, bili su prisiljeni tresti se. Neravnine, rupe, neravnine prijetile su prevrtanjem automobila.
  - Može li podijeliti glavu? predložila je Charlotte.
  Marija je mudro primijetila:
  - Da vidimo hoće li nas odvesti u svoju jazbinu.
  Crvenokosa je duhovito istaknula:
  - Želiš li se boriti?
  Plavuša se nasmijala.
  - Zar ne?
  Charlotte se nasmijala.
  - Naravno, ali srce će ti prsnuti od sažaljenja.
  Gerda je logično primijetila:
  - U njihovoj jazbini mogu biti taoci! Zar ne znaš?
  Crveni je sumnjao:
  - Nevjerojatno! Pa, zašto im trebaju taoci?
  Plavuša je logično primijetila:
  - Dobiti otkupninu! Ili ih natjerajte da rade za vas.
  Charlotte je oklijevala.
  - Pa ipak mogu nešto dati za stranca, ali za Rusa, ma kako se pucali.
  Gerda je sasvim iskreno primijetila:
  - Začuđujuće je da smo se takvim odnosom prema znanstvenicima tako dobro opskrbili.
  Crvenokosa je sa skepticizmom primijetila:
  - Vojna istraživanja su pristojno financirana, SAD kupuje znanstvenike, a mi im samo otpisujemo informacije. Charlotte se nasmijala.
  - Točnije, krademo?
  - Prikupljamo podatke, obrađujemo i izdajemo svoje! Općenito, sva ta tajnovitost koči napredak. Ne bi bilo špijuna, bili smo puno nazadniji, mislim na cijeli svijet.
  Gerda je uzdahnula.
  - A kada će čovječanstvo postati jedno? -
  Charlotte je primijetila sa smiješkom:
  Ne znam! Ali za proširenje prostora morate kombinirati napore.
  Plavuša je uzdahnula:
  - Ali zasad se događa suprotno. Ako je početkom dvadesetog stoljeća bilo samo trideset i sedam država, sada ih ima dvjesto četrdeset. Gdje ide naš svijet, čovječanstvo treba velikog vođu.
  - A gdje ovo pronaći! primijetila je Charlotte. - Dapače, dolazi do porasta kaosa. - Došlo je do feudalne rascjepkanosti, a sada kapitalističke. Ali prije ili kasnije to će završiti.
  Vjerujem da će još postojati univerzalna sreća i svijet bez zla.
  Gerdo je zacvilio:
  - Kad će Krist doći?
  Charlotte je odlučno rekla:
  - Kad čovjek, fizički i duhovno, postane bog.
  Razgovor je prekinut, ispred se pojavio toranj. Na njemu su sjedila dva tipa s mitraljezom i pušila.
  - Loša navika! - Djevojke su pucale, uklanjajući razbojnike. Oklopno čelo "jaguara" probilo je ogradu, a ljepotice su uletjele u dvorište. Tamo je dvadesetak razbojnika pilo piće i jelo ćevape.
  Mitraljez je pucao, jako je pljunuo olovo. U vještim rukama, PKU je prestrašno oružje koje je u dvije sekunde pretvaralo tijela u leševe, izbijajući izvore krvi.
  Tada su meci probili verandu, probili se kroz drvene zidove. Staklo razbijeno, krhotine su letjele iz trupaca. Sve je bilo zgnječeno u nizu, daske su bile smrskane, krvave strugotine padale.
  Rijetko kada se borba osjeća toliko kao klaonica. Ali tko može odoljeti kad u minuti bukne šest tisuća metaka.
  Za sekundu stotinjak, eksploziv kalibra 14,7, za petstotinjak. Bilo je potrebno pet sekundi da se ubije dvadeset pet razbojnika koji su guštali u dvorištu, budući da je vrijeme bilo suho, a još petnaest na verandi.
  Gerda nije stigla ni čitati Oče naš kad je sve bilo gotovo.
  - Borba je bila kratka! "Iako još dvoje puze u samoj zgradi.
  Djevojke su uzvratile vatru, i to sasvim točno, tri metka su pogodila Charlotte u panciru, no hitac iz bacača granata prekinuo je granatiranje.
  - Vau, zjapio sam, misli su mi odvukle duboke nedosljednosti, boriš se i moliš u isto vrijeme.
  - Svaki grijeh se mora okajati! rekla je Gerda.
  Charlotte je logično rekla:
  - Postoje sveci koji štite ratnike. Na primjer, George Pobjednik, arkanđel Mihael i mnogi drugi!
  Plavuša je uz smijeh primijetila:
  - Tako je! Ali i dalje je odvratno! Sada provjerimo kuću.
  Crvenokosa se nasmijala.
  - I nismo ubili još jednog prijatelja.
  Zombi razbojnik je skočio na izvidnicu Julianu, ali je čizmom pogođen u Adamovu jabuku. Odletio je, a cure su u njega bacile Kalaša. Međutim, zombi se nije odmah zaustavio.
  Neko vrijeme je režao i urlao, zauzvrat od PKU-a nije se skroz srušio.
  - Potpuna droga za tebe! Pa živo biće! Gerda je bila iznenađena. - Odmah možete vidjeti proizvod đavla.
  Charlotte je uz cerekanje primijetila:
  - Čuo sam da zombiji mogu napraviti svaku živu osobu. Ono što vidimo je još jedan zonski poljubac.
  Plavuša je bila skeptična.
  - Znate, u našim postupcima nema ničeg herojskog. Uz pomoć mitraljeza pokosili smo neprijatelje, ali nikoga nismo učinili boljim.
  Crvenokosa se zahihotala.
  - Ti si idealist Gerda. Želite popraviti cijeli svijet, a da uopće ne znate u kojem smjeru.
  Plavuša je komentirala:
  - Mislim da je prije svega potrebno poštivati interese Domovine.
  Charlotte je sretno rekla:
  - Ubivši pedeset razbojnika, već smo učinili pristojnu uslugu državi. Zatvori su već prepuni i smrt je vjerojatno humanija.
  Gerda je duhovito dodala:
  - Kako reći, živi se uvijek mogu pokajati, pogotovo oni koji su osuđeni na doživotnu robiju. Doista, u posebnom zatvoru mnogo je manje iskušenja i poticaja na grijeh.
  Crvenokosa je promijenila temu.
  - Pregledat ćemo prostorije, možda ćemo imati sreće za taoce, a ujedno ćemo pogledati i trofeje.
  Djevojke su pretraživale džepove mrtvih razbojnika. Bilo je moguće izvući pristojne svote u gotovini, dolarima i eurima.
  Kao i nekoliko artefakata, među njima i vrijedni tirkiz, koji može povećati čvrstoću metala.
  Istina, njihov vlasnik, prilično velika kvrga, sudeći po velikom broju novčanica, nije pomogla. Metak je razderao nepokriveni želudac i probio prsa.
  Lagano strahujući od mina i strija, djevojke su pregledale kuću. Kako se pokazalo, njihovi strahovi nisu bili neutemeljeni. Trebalo je očistiti tri mine i dvije granate.
  No, očito u strahu da slojevi ne budu razneseni od pijanih očiju, minirana vrata su označena križem.
  - Kakva idiotska zamka! Gerda je bila iznenađena.
  Charlotte je zacvilila:
  "Zar se oni uvijek tako ne svađaju?"
  Plavuša je rekla:
  - Mislim da su te mine opasnije za same bandite. Gledajte, a ovdje su se čule eksplozije, sve je pokvareno.
  Zidovi su doista izrezani krhotinama, vidljiva je prskana krv. Ovdje se ne čisti često.
  - Prljavo, ovi gangsteri, eto koliko limenki i boca je nagomilano, treba grabljati. Charlotte je nogom probola čašu.
  Gerda je oštro odgovorila:
  - Oni imaju takva moralna načela. Tražit ćemo cache, cache i zindan.
  Djevojke su pretresle kuću, pregledavajući podne daske, a zatim sišle u podrum. Očekivano, prvi cache s artefaktima, novcem i ukradenim dragocjenostima pokazao se ispod mramorne ploče u posebnoj udubini.
  Bila je tu i cijela zbirka zlatnih zuba, naušnica, vjerojatno otkinutih zajedno s ušima, prstenjem i drugim nakitom.
  Bilo je tu i kamenja, uključujući i ono čija imena djevojke nisu znale, a njihova su svojstva bila tajanstvena.
  Charlotte je protrljala jednu od njih, ona se zapalila i počela joj peći ruke.
  - Vau, ovo je očito "Bill", kažu, sposoban uništiti svako računalo, na prilično velikoj udaljenosti. Osim toga, onemogućuje video kamere.
  Gerda je bila iznenađena:
  - Vrijedan artefakt?
  Crvenokosa naduvana prijeteći je odgovorila:
  - Mnogo vrijednije samo izvan zone snage gubi za dva-tri tjedna. Štoviše, učinkovitost utjecaja odmah pada, vrijedi napustiti ovo zaraženo područje Bog zna tko.
  Plavuša se namrštila.
  - A gdje je kamen "Oklop"? Kažu da mecima daje rever.
  Charlotte je agresivno istaknula:
  Da, to je poznati artefakt. Krivulje putanju ne samo metaka, već i fragmenata granata. Posebno je moćan ako kombinirate nekoliko kamenja.
  Često se opisuje u memoarima, a izvan zone vrijedi dva do tri mjeseca.
  Gerda je sumnjala:
  - Nešto se ne vidi na vođi!
  Crvenokosa je uz osmijeh primijetila:
  - Sigurno su prodani! Za plaćenika je ovaj kamen vrijedan, vjerojatno cijenom u iskušenju.
  Gerda je kroz smijeh rekla:
  - Ili nisu našli, treba ti prdak! Puno je "Kuleša", ovaj kamenčić nije tako lako prodati.
  Charlotte je naćulila uši.
  - Čujem kako netko mrmlja u podrumu, ovdje su još zatvorenici.
  Plavuša je potvrdila:
  - Da, i ja, čini se, ovo je arapski govor.
  Crvenokosi ratnik je primijetio:
  - Sjetite se što su nas učili, posebno u plastičnom pokretu. Arape karakteriziraju oštre geste, muškarci bi općenito trebali biti grublji.
  Gerda je kimnula.
  - Znam oponašati Arape. U budućnosti može doći do ratova između Rusije i islamskog svijeta.
  - Pogotovo ako su Amerikanci protjerani iz Perzijskog zaljeva i Afganistana. Upregli smo Jenkije u kola, prisiljavajući ih da pokrivaju naše granice! Charlotte se nasmijala.
  Plavuša je bila zabrinuta.
  - Ali čini se da Crni sultan ima kiks na Rusiju. Štoviše, teritorij Sjedinjenih Država je daleko od islamskog svijeta, a naš je u blizini. Prije svega, ekspanzija će se dogoditi na ruskom teritoriju. Gerda je kimnula. -
  Ovakva stvar je zabrinjavajuća.
  Charlotte je primijetila:
  - Dok zli Amerikanci zavijaju s Arapima, mi ćemo imati vremena stvoriti tako moćnu i tehnološki naprednu vojsku da rat s južnjačkim hordama neće biti strašan.
  Glavna stvar je osvojiti nekoliko godina. - šaptom je završio crvenokosi ratnik.
  Djevojke su išle na "zindan", hodnik je vodio u stranu, gdje su iza cigle postavljena blindirana vrata.
  Bio je, poput podmornice, sigurno montiran i zatvoren šifrom.
  - Pokušajmo! rekla je Gerda.
  Koristeći minijaturnu sliku djevojčinog stetoskopa, slušali su sef. Mala razlika u zvukovima omogućila je izračunavanje koda i otvaranje debelih vrata.
  - A ako vođa zaboravi? - I zapisao je! Charlotte je izvadila komad papira.
  Gerda se uvrijedila:
  - A zašto si šutio?
  Crvenokosa je hrabro odgovorila:
  - Htio sam testirati tvoje sposobnosti kao provalnika.
  - Djevojke su za svaki slučaj govorile arapski. Poznavali su čak i specifičan orijentalni žargon.
  Gerda je završila govor i ogolila lice:
  - Dobro? Sad se sjetim gdje je kamen sreće?
  Viktor je odgovorio s uzdahom:
  -Ovo ja... pa kažu da će ispustiti jednog od plaćenika crnog sultana. A ako je negdje u blizini u močvarama. Ali pronađite...
  Charlotte je oštro odgovorila:
  - Nemamo razloga lutati močvarama! Beskorisni ste nam pa...
  Viktor se zgrčio od straha.
  Gerda je golim nožnim prstima uhvatila čovjeka za uho i protresla ga.
  U tom trenutku kroz megafon se začuo divlji urlik:
  - Odustani od kurvi! Vi ste okruženi!
  Charlotte se zahihotala.
  - Pa evo i naših dobronamjernika na djelu!
  Gerda je kimnula Viktoru:
  - Hoćeš li poći s nama! Ako nije ubijen tijekom proboja!
  Djevojke su stavljale kamenje. A Charlotte je Victoru bacila povodac oko vrata. Čuo sam buku, nad krovom je očito lebdio helikopter.
  Gerda je kroz smijeh rekla:
  - Nema ništa lakše nego obarati helikoptere!
  Charlotte je uzela grašak u gole prste i kimnula.
  - On sada neće biti ovdje!
  Rafal velikog kalibra udario je u prozor. Staklo je otpalo. Crvenokosa djevojka je golim, preplanulim stopalom bacila grašak.
  Vani je odjeknula eksplozija. I velika lešina helikoptera srušila se bez ceremonije.
  Gerda je također bosom nogom bacila grašak i zapjevala:
  - Neka igra ne bude po pravilima - probit ćemo fraeru!
  A iz okoline su izjurile dvije lijepe djevojke: crvenokosa i plavuša. Vuka su vukli na užetu. Bio je prisiljen trčati za njima svom snagom.
  Gerda aala prasne iz strojnice. Nekoliko se razbojnika srušilo uz urlik.
  Charlotte je mlatila laserom. A ona je zaurlala:
  - Temeljito ćemo sasjeći neprijatelje!
  Gerda je golim nožnim prstima bacila grašak s eksplozivom. Masivni tenk, koji je bio prekriven granama radi kamuflaže, prevrnuo se uz urlik.
  Valjci su mu se otrgnuli i letjeli su po polju vrteći se i poskakivajući. Jedan od njih udario je razbojnika u glavu, smrskavši mu lubanju. Propadnici su pokušali nasumce
  vatra. Ali ratnici su bili neranjivi. Kao odgovor ispalili su mitraljeze i lasere. Victor je teško dahtao za njima.
  Činilo se da će se omča koja ga je prekrivala upravo ugušiti.
  Gerda se zahihotala i primijetila:
  - Uskoro će se neprijatelj razboljeti!
  Charlotte je primijetila:
  On se trenutno ne zabavlja! Ili ćeš se možda moliti Gerdi?
  Plavuša se zahihotala i primijetila:
  - Bio sam razočaran u Boga i vjerujem samo u moć!
  Djevojke su nastavile pucati i bacati grašak smrtonosnim eksplozivom.
  Evo još jednog tenka iz snažnog jaza koji se prevrnuo i ustao do vrha gusjenica. Bilo je stvarno impresivno. gerdla pomakne tamnoputog gangstera u bradu i
  ušao je u čeljust odletjela naopako. I oborio još tri napadačka tipa.
  Charlotte je agresivno pjevala:
  - Crni gavran pred smrću,
  Žrtva čeka u ponoć...
  Gerda, pucajući na razbojnike, pokupi:
  - Bit ćemo najkul od svih, vjerujemo
  Srešćemo se na grobu!
  Ovo su borbeni ratnici. Banda koja ih je odlučila opkoliti očito nije proračunala njihovu snagu. Tri moćna mitraljeza klase Zmaj čuvala su prilaze vođinoj jazbini.
  Ali djevojke su, zajedno s Victorom, iznenada nestale, a zatim su se pojavile iza moćnog i smrtonosnog oružja. Ovdje se Gerda probila do vođe. Zgrabila ga je golim nožnim prstima
  za nos i trzajući ga oštro bacio preko nje. Letio je i pogodio vlastite mitraljeze. Olovne mlaznice probijale su ga poput ovna šipkama.
  Charlotte je pjevala:
  -Jedan dva tri! Slomite razbojnika!
  I ona će sama zgrabiti strojnicu i pustiti ih da rasture neprijatelje. Gerda je istupila naprijed. Razbojnikov mitraljez neočekivano se pojavio na prsima i Viktoru.
  Čovjek je zgrabio okidač. A kako bije... Sipala je olovna kiša. Neka nasilna sila pokupila je razbojnike i zgnječila ih u hodu. Viktor već
  morao ubiti. Ali toliko odjednom. Osjetio je u sebi bojni trans. I mlatimo protivnike koji se roje kao žohari. I bilo je vidljivo
  kako meci velikog kalibra probijaju tijela i prskaju izvore krvi.
  Gerda je bacila pogled na Victora i zacvilila:
  - Terminator!
  Charlotte je, škrabajući o razbojnicima, pjevala:
  - Himna domovine pjeva nam u našim srcima,
  Mi smo najhrabrije cure...
  Stisnite jači viteški mitraljez,
  Jer cure čekaju cool stvari!
  Pokušao sam nabaciti tenk Ambrams na djevojke, prilično šik auto za bandu. I zalijevao je prostor iz šest strojnica postavljenih na krovu.
  Gerda je bacila još jedan lonac golom, isklesanom nogom. Uletjela je u gusjenicu tenka. Uslijedila je eksplozija... Auto prvo na bok, a zatim Charlotte
  ubacio još jedan grašak. Mastodont se otkotrljao, a njegove strojnice pogodile su razbojnike. I počeli su ih kositi na desetke. Vidi se da je to ostavilo dojam na preživjele militante.
  I počeli su se razbježati s kukavičkim kricima i prljavim prostirkama!
  Devonki ih je mlatio nakon toga.
  Charlotte je čak pjevala:
  Ne štediš ih
  Ubiti sve gadove...
  Kako zdrobiti stjenice -
  Udari kao žohari!
  Gerda je pucajući za njim pjevala:
  - Nema milosti, nema milosti, nema milosti za neprijatelja!
  Djevojke iz pakla, cure iz pakla, sve ću koze srušiti!
  Victor je također pucao po inerciji, bio je vrlo prikladan.
  Charlotte je primijetila:
  - Vau! I nije tako jednostavno kao što se čini!
  Gerda je kimnula u znak slaganja.
  - Nije nimalo lako! Zar ga ne možemo ubiti?
  Charlotte je primijetila:
  - Vrijeme pati!
  A djevojke su podigle Viktora i povukle ga za sobom. Čovjek je ispustio mitraljez i jedva ga je stigao dotaknuti nogama. Djevojke u pokretu nastavile su pucati iz mitraljeza "Zmaj".
  Htjeli su dokrajčiti sve razbojnike i ne dopustiti nikome da pobjegne. Lijepi ratnici i nemilosrdni. Njihov pritisak je jednostavno lud.
  Victor ih više nije mogao pratiti i pao je. Oko vrata mu je bila vezana omča. Kako je boljelo. A Gerda i Charlotte, zajedno s golim nožnim prstima, lansirale su iverje
  staklo udaralo o tekuću borbu u potiljak i vrat.
  Gerda i Charlotte zajedno su pjevale:
  - Ljubav i smrt, dobro i zlo,
  Što je sveto, što je grešno, suđeno nam je razumjeti!
  A onda je nad njima nadvio još jedan helikopter. Kroz maglu povijenih očiju, Victor je nejasno vidio kako je Charlotte okrenula struju mitraljeza prema gore, a Gerda je udarila u golu petu
  militanta u želucu, iz kojeg mu je potekla krv iz usta. Helikopter je eksplodirao... I fragmenti su se rasuli po nebu. I Gerda je uplašila traku grimizne krvi sa svog obraza.
  Victor je odjednom prestao vidjeti sve ovo. Previše mu je omče stisnulo vrat. Pred očima su mu vizije iz djetinjstva, tako daleke i
  sretan. Kao i mnoge različite izvedbe. Ovdje je škola. I bori se s nekim. Dobiva dvojku. I čuje se posljednji poziv. I netko se smije.
  A onda je sve odjednom stalo, i na trenutak se svjetlo ugasilo.
  . POGLAVLJE #4
  Victor se probudio. Vrat je bio jako bolan protrljan užetom. Općenito, osjećao se loše. Kosti su slomljene. I htio sam jesti i piti.
  Ležao je na nečem mekom. Uslijedio je Charlottin grub glas:
  - Pa, slabić je došao k sebi?
  Victor je prosiktao:
  Skoro si me ugušio...
  Crvenokosa lisica se zahihotala:
  - Gotovo da se ne računa!
  Nježnijim i nježnijim tonom Gerda reče:
  Čovjek se probudio! Možda ga nahrani!
  Crvenokosa lisica je ljutito zalajala:
  - Daj mu trofejnu konzervu! neka uživaju!
  Plavuša je otvorila staklenku medvjeđeg mesa s graškom i odgovorila:
  - Možete probati ... i popiti malo mlijeka!
  Ubacila je bočicu i topao mlaz polio je Viktorovo grlo. Postalo mu je puno lakše.
  Gerda je s osmijehom primijetila:
  - Jako ste dobro pucali. Možda je bio u specijalcima!
  Victor je odmahnuo glavom.
  - Ne! Samo kad sam jako zabrinuta, sve mi nekim čudom krene na ruku!
  Charlotte je sa smiješkom potvrdila:
  - vrijedna vještina! Ali trčiš presporo!
  Victor je slegnuo ramenima.
  - Ja sam jednostavna osoba, a ti si super!
  Crvenokosa se nasmijala i odgovorila:
  - Da, jednostavno! Ali mi vas možemo učiniti boljim. Skuhajmo napitak koji će pomladiti tijelo i moći ćete puno brže trčati i dobiti snagu!
  Viktor se iznenadio:
  - Možete li to učiniti?
  Gerda je potvrdila:
  - U zoni smo! A tu su i biljke mutante koje u kombinaciji s artefaktima i posebnom kombinacijom mogu pomladiti tijelo i učiniti ga jačim i bržim.
  Viktor je zviždao.
  - Kolosalno! Zašto to ne učiniš za sve?
  Charlotte je odgovorila sa smiješkom:
  - Narod? Oni su u biti stoka da im nešto učini!
  Gerda je kimnula u znak slaganja.
  A mi zapravo nismo ljudi!
  Victor je znatiželjno upitao:
  -Tko si ti?
  Charlotte se nasmijala i primijetila:
  -Dugo napitak za pripremu Gerda! Ispričajte mu našu priču od samog početka!
  Gerda je slegnula ramenima.
  - Od samog početka?
  Crveni je potvrdio:
  - Pa od početka zadatka! A onda si mu počela govoriti ne baš na prvu!
  Gerda je kimnula.
  - Da, nisam malo kalkulirao. Pa čuj, čovjek koji nije tako prazan!
  Zatvorenik je kimnuo.
  - Možeš me zvati Vitya!
  Plavokosi terminator je kimnuo.
  - Pa, slušaj me Vitya!
  I isplela svoju najzanimljiviju priču.
  Plaho zimsko sunce blago je pozlatilo bujni snijeg, dajući kratke trenutke svjetlosti tako rijetke na krajnjem sjeveru.
  Vladao je jak mraz od pedeset i pet stupnjeva, kada se pljusak, došavši do zemlje, pretvara u led.
  Utoliko je neočekivanije vidjeti kako gotovo gola preplanula djevojka u bikiniju trči brzo poput sobova kroz snježne nanose.
  Njezina bosa, zacrvenjela stopala vrlo brzo trepere, ne ostavljajući gotovo nikakve tragove, a zlatna kosa izgleda poput blistavog plamena.
  Besprijekorna, možda previše mišićava figura idealnih proporcija, prava djevojka božica, utjelovljenje snage i erotike.
  Grubi mišići se mreškaju poput mreškanja. Ako dobro pogledate, možete vidjeti sićušne senzore na njenom tijelu.
  Napravivši krug i u skoku zadavši nekoliko udaraca borovima, od kojih su zadrhtali, oborena kora je pala, djevojka se vraća u terensko vozilo, ogromno poput KAMAZ-a, obojeno bijelom bojom.
  Čovjek u kacigi se naginje kroz bočna vrata. Njegovo pametno i inteligentno lice se nasmiješi:
  Super, Gerda. Vaše tijelo savršeno podnosi hladnoću, a brzina je nevjerojatna: lako možete oboriti sve svjetske rekorde u trčanju!
  - Ne samo u trčanju, nego i u plivanju, pa čak i u utegu! - odgovorila je djevojka.
  - Hvala Uzvišenom što me je obdario takvim darom. - Dabavil plavuša gazi bosom nogom.
  Uslijedio je zahvalan odgovor:
  - Ne baš, genetičari su radili na vama i koristili invazivne tehnologije, uključujući i posebnu obuku.
  Gerda reče s entuzijazmom:
  - Poznajem program "Savršenstvo" s ciljem stvaranja čovjeka budućnosti! Zbog nje sam izgubio djetinjstvo!
  - Ali sada možete mnogo učinkovitije služiti Velikoj Rusiji!
  Djevojka se naklonila i napravila trostruki salto, grickajući na ledenom zraku i patetično rekla:
  - Domovina je najdragocjenije što čovjek ima, bez nje život nema smisla! Čovjek bez domovine je kao tijelo, bez duše!
  Policajac je kimnuo.
  - Dobre riječi Gerd! Nadam se da ćete imati priliku služiti zemlji!
  Njihove riječi prekinula je pojava velikog helikoptera na nebu. Bio je to najnoviji model sa sklopivim propelerima i mlaznim motorima.
  To je omogućilo kombiniranje svih pozitivnih osobina brzog borca i crnog morskog psa.
  Stroj se zvao "Vepr" - 2, prvi helikopter na svijetu sa nadzvučnom brzinom.
  Spiner je lebdio, dva propelera su se vrtjela, spuštajući automobile na gumirane usisne čašice. Helikopter je bio aerodinamičan: nalik na kita.
  Iz njega je iskočilo nekoliko padobranaca, postrojili su se u polukrug. Tada je jedan službenik s epoletama general-pukovnika FSB-a pristojno izašao. Mahnuo je djevojci.
  Prišavši bliže, rekao je:
  Nemamo vremena za razbacivanje! Dakle, izravno na stvar. Jeste li čuli za neviđeni teroristički napad u Moskvi?
  Polugola Gerda odgovori:
  - Da! Užasno je!
  General je zaglušno zaurlao:
  - Predsjednik je bijesan, čak se bojimo za njegovo zdravlje. Proglašena desetodnevna žalost. Prokleti terorist "Crni sultan" izazvao je veliku zemlju!
  Nikada se prije nije dogodilo da je vlast u cijelosti propala, a ovaj gad je čak imao smjelosti postaviti ultimatum.
  Gerda je kimnula.
  - Dao je petnaest dana!
  General je potvrdio:
  - Tako je, i prošlo je osamnaest sati. Zato moramo požuriti.
  Plavuša je zabrinuto upitala:
  - A što je s mjerama za jačanje zaštite predsjednice?!
  General je s uzdahom odgovorio:
  - Usvojen bez presedana, ali ako protivnik koristi vražje, artefakte zone, tada će ga biti preteško zaustaviti.
  Je li premijer - stvarno veliki čovjek slabo čuvan. Teroristi, posebice čečenski, već duže vrijeme love ga, ali mu nisu mogli ni prići.
  Sada je cijela zemlja ugrožena, ne slomljena i ne zastrašena: već je imenovan vršitelj dužnosti premijera, a formira se i nova vlada.
  - Tako veliku osobu kao premijera nema tko zamijeniti. primijetila je Gerda.
  - Imao je najveći rejting u cijeloj povijesti Rusije, narod nije nikoga toliko volio.
  General se namrštio.
  - I što si učinio?
  Djevojka je s tužnim osmijehom odgovorila:
  - Molio se za njegovu dušu! Nadam se da će crkva čovjeka koji je spasio Rusiju proglasiti svecem?
  General je odmahnuo glavom.
  - Ja sam ateist! A za mene je glavno to zadržati, iako je premijer puno vrijedniji kanonizacije od Nikole II. Sada o poslu!
  Bit ćete odvedeni u Moskvu, a odatle će biti prebačeni u zonu čuda.
  Iskreno, morate uroniti u privid podzemnog svijeta, ali Crnog sultana morate uništiti.
  Međutim, ako ga uhvatite živog, dobit ćete dodatnih pedeset milijuna eura nagrada.
  Gerda je zviždala.
  - Vau! Koliki je ukupan iznos?
  General je zarežao:
  - Dvjesto milijuna eura za mrtve i dvjesto pedeset za žive!
  Plavuša je gugutala sa smiješkom:
  - Impresivno! Iako sam se osobno besplatno obračunao s "Crnim sultanom", samo da bih osvetio Svyatoslava Vladimiroviča!
  General je energično namignuo.
  - Dobro! Imat ćete partnera! Također poboljšani model osobe poput vas!
  Gerda reče sa smiješkom:
  Pretpostavljam da nisam jedini. Ali voljela bih biti u paru s muškarcem.
  General je s uzdahom odgovorio:
  - Nema muškaraca poput tebe! Svi dječaci su umrli, na našu veliku žalost. Znanost je još uvijek tako nesavršena.
  Evo ti, na primjer, hodaš po rubu ponora, ne znamo ni koliko takvi ljudi žive. Možda nećete ostarjeti, ili ćete možda umrijeti za godinu dana.
  Gerda je samouvjereno izjavila:
  - Ne plaši me previše. Uostalom, ja sam ista osoba kao i svi drugi ljudi, što znači da imam besmrtnu dušu.
  - Religija je utjeha slabima - svaka nesreća izgleda beznačajna ako je privremena! General je primijetio.
  - A ti, djevojko, moraš biti jaka, međutim, pustimo razgovore, nema minute za gubljenje.
  Za pet sekundi djevojka je obukla kamuflažu i uskočila u helikopter.
  Automobil se lako okrenuo, pokazujući izvanrednu upravljivost, a zatim se naglo vinuo uvis.
  Općenito, ideja o opremanju helikoptera mlaznim motorima pojavila se još pedesetih godina, ali se nije mogla realizirati.
  Sada je automobil odmah premašio brzinu zvuka, bio je gotovo jednako dobar kao i Migu-35.
  General se pohvalio:
  - Naša elektronika je domaća, općenito imamo izvrsne razvoje, samo se ponekad javljaju problemi s implementacijom.
  "Ako je tehnika anđeo čuvar, onda je borbeni duh bog rata!" primijetila je Gerda.
  General je sa žaljenjem u glasu odgovorio:
  - Nažalost, većina ročnika je lošeg zdravstvenog stanja i čini mi se da tome treba posvetiti više pažnje.
  A zatim dodao:
  - Moramo puno toga promijeniti u ljudskoj prirodi i to je ono na čemu radimo. Vjerujete da je Bog stvorio čovjeka na svoju sliku i priliku.
  Gerda je zacvilila:
  - Tako uči Biblija!
  General je sasvim logično upitao:
  "Ali nije li Svemogući Bog doista tako slab i krhak kao ljudsko biće?"
  Plavuša je oštro izdala:
  - To su posljedice grijeha!
  General se nije složio.
  - Titan ne hrđa i slika Božja ne otupljuje! Osim ako, naravno, osoba nije stvarno slika.
  Gerda je odlučno rekla:
  - Znate, lakše je žlicom zagrabiti ocean nego se svađati s ateistom! Zato ne želim pričati o tome!
  General raširi ruke.
  - A što drugo raditi pred nama je cijeli sat leta.
  - Volim prirodu! Ovdje možete uključiti izvrstan cyber-video pregled - izjavila je Gerda.
  Zaista zanimljivo promatrati virtualni svijet. Računalo poboljšava sliku: prikazuje šareno obojene rijeke, jezera, šume, planine.
  Sve tako neobično može se uvećavati i umanjiti sliku.
  Gerda je s vremena na vrijeme pogledala, mijenjajući kut slike. Ovako je sve izgledalo u elektroničkom rasponu koji je treperio, čineći da svijet izgleda kao igra.
  Konačno, Moskva se pojavila ispred. Ogromna metropola, možete vidjeti najnovije nebodere, banke automobila, umjetničke spomenike.
  Sve u svemu, impresivno, posebno za djevojku koja je svoj kratki život provela na poligonima trenirajući umijeće ubijanja.
  Međutim, Gerda je bolje razumjela elektroniku od Akademije znanosti.
  - Vaša antivirusna zaštita je nepouzdana. - Primijetila je. Općenito, Kaspersky antivirus je zastario i potpuno je nemoćan protiv crva ili sipe.
  General je kimnuo.
  - Da, programiranje malo zaostaje! Previše talentiranih mladih ljudi ide u posao, a stariji se bave znanošću.
  A i sama znaš kompjuter kao djevojka - voli mlade i tvrdoglave!
  Gerda je viknula:
  - Mogu pogledati program.
  General je odbrusio:
  - Kasnije! Naš raspored je izračunat u sekundama.
  Sletjeli su na podzemno uzletište, a zatim je na posebno trkaćim oklopnim automobilom djevojka odvedena u podzemnu sobu.
  Tamo ju je čekao novi direktor FSB-a, general-pukovnik Apolonov. Doslovno, s njima je u trag ušla još jedna djevojka u kamuflaži.
  Također visoka, moćna, izvrsno građena, ali joj je kosa, za razliku od svijetlozlatne Gerde, vatrenocrvena, slična crvenom barjaku.
  Čvrsto se rukovala sa svojim novim partnerom, predstavila se:
  - Charlotte!
  Plavuša je odgovorila:
  - Gerda!
  Crvenokosa se zahihotala.
  - Hajde da se upoznamo!
  General-pukovnik je bio kratak.
  - U ovom trenutku nad domovinom visi smrtna prijetnja. Stoga, vi mlade djevojke morate požuriti! Tihomirov će vam dati detaljne upute.
  Ubo je prstima u general-pukovnika. - Dok ti ne kažem sljedeće. Većina zone nalazi se u inozemstvu na teritoriju, zemlji s kojom već imamo zategnute odnose, odnosno dvije zemlje.
  Osim toga, specifičnost zone čuda je takva da je na nju teško rasporediti velike snage. Dakle, osim vas, tamo će djelovati samo specijalci.
  Naravno, imamo svoju izviđačku mrežu u zoni, ali u posljednje vrijeme imamo neuspjehe.
  Tihomirov je dao riječ:
  - Naši izviđači su počeli ubijati. Čak i one najtajnije. Postoji čak i verzija da su teroristi naučili čitati misli.
  Gerda je potvrdila:
  - To je to! Neki artefakti poboljšavaju telepatske sposobnosti. Ono što su Wolf Messing i drugi učinili postalo je dostupno običnim teroristima.
  - Nije baš jednostavno! - Ukratko, oni koji ostanu pružit će vam podršku.
  Charlotte je primijetila: - Stepafany je najvjerojatnije ubijena.
  - Kako to znaš? - Direktor FSB-a je bio na oprezu.
  - Nekad osjećam, nekad ne! - Primijetila je djevojka.
  Gerda je, pomalo blesava, dodala: - Ne ljuti se! Iza vas nema ozbiljnih propusta, a s tajnicom ne spavaju samo lijeni.
  Direktor FSB-a je planuo:
  Dakle, možete čitati misli!
  Plavokosi terminator je kimnuo.
  - Ne uvijek i nikako! Ali ako nisu imali supermoći, zašto su nas onda zvali.
  Šef tajne policije kimnuo je.
  - Poštujem! Bit će šteta ako se ne vratiš!
  - Smrt se razlikuje od voljene po tome što uvijek pokušavaju odgoditi susret s njom! - Primijetila je crvenokosa Charlotte.
  - Smrt se razlikuje od voljene po tome što uvijek dođe u krivo vrijeme, ali joj nitko ne zamjera što kasni! nastavila je Gerda.
  Šef tajne policije kimnuo je.
  - Vi cure imate visok IQ, ali vaše tijelo je isti protein kao i moje. Dakle, metak u glavu i kraj.
  U redu, imam gomilu stvari za obaviti. Neće biti tako teško ubiti Crnog sultana koliko ga pronaći. Njegovim stopama pokrenut ćemo mnogo krvoprolića. Znaj da je domovina s tobom.
  Djevojke su se pristojno naklonile, u pratnji, Tikhomirova je otišla do izlaza. Od Moskve do zone oko tisuću kilometara.
  Charlotte je usput najviše govorila:
  - Njemačke automatske puške četrdeset petog kalibra UMP s prigušivačima koji se mogu skinuti, osobno sam demontirao i napravio izvrsnu pušku.
  Male promjene u dizajnu omogućile su kombiniranje prednosti nekoliko sustava odjednom.
  - I sam sam radio na Armalight pušci AR 10, američkom analogu rezača vijaka, kao i na M-16. Laganom promjenom parametara uspio sam dodatno povećati njušnu brzinu metka i njegovo nišanjenje.
  I što je najvažnije, povećati pouzdanost same puške. Uostalom, poznato je da je M-16 superiorniji od Kalašnjikova u početnoj brzini metka od gotovo 300 metara u sekundi, a u preciznosti gađanja dva puta. Ali to je zeznuta stvar.
  Da su Amerikanci znali, dali bi mi veliku nagradu! Općenito, iznenađen sam glupošću njihovih dizajnera.
  Tihomirov je odgovorio: - To je zato što imaju proizvodnju oružja u privatnim rukama. Nepouzdana puška se često kvari, što znači da se može prodati više, a da ne spominjemo industriju popravki.
  Općenito, najbolji znanstvenici iz cijelog svijeta rade za Sjedinjene Države, ali zato što kapitalisti misle samo na profit, povrat na njihov rad je puno manji od našeg.
  Charlotte je primijetila:
  - Mislim da će kapitalizam uništiti čovječanstvo!
  Ušli su u prostrani ured, gdje su ih već čekali instruktori. Pitanje je bilo o pojedinim detaljima.
  - Imaš previše upečatljiv izgled. napomenuo je Tihomirov. - Odmah privucite pažnju. Mislim da bi bilo bolje da se oblačite kao starije muškarce.
  U ovom slučaju, vaš prodor u zonu bit će sasvim prirodan.
  Gerda je bila iznenađena:
  - Kako?
  - Propusnica za obične stalkere. Toliko je jednostavno, ima ih na tisuće u zoni.
  Možda, ali nije najbolja ideja. E sad, ako stignemo kao bistre cure, onda će ovo proći. izjavila je Charlotte.
  General je izlegao Zenki:
  - Ozbiljno!
  Crvenokosa lisica je kimnula.
  - Sasvim! Možemo raditi kao prostitutke. Ima ih dovoljno u zoni, a o krevetu možete saznati štošta.
  Gerda je odmahnula glavom.
  - Spavati s muškarcima je grijeh.
  Charlotte je agresivno primijetila:
  Nije li grijeh ubiti? Općenito, vi ste časna sestra ili ratnik. Zašto su joj samo dali Bibliju u ruku.
  Plavuša je bojažljivo rekla:
  - Tada je svećenik blagoslovio projekt, napustio ga je.
  - Velika greška, treba birati između Krista i Domovine! izjavila je Charlotte.
  - Tako je! Tihomirov se složio. - Ne možete služiti državi samo u bijelim rukavicama.
  Gerda je oklijevala, a onda istisnula:
  - Ja biram Domovinu!
  General se zadovoljno nasmijao.
  - To je divno! Naravno, morat ćete koristiti svoje ženske čari u zoni, bez toga je misija besmislena, ali prodirete kao obični muški stalkeri.
  Činjenica je da ako odmah dođete u zonu u punom sjaju, onda ćete morati uzvratiti udarac ljepljivim muškarcima.
  A žena koja tečno poznaje oružje odmah je čista kao agent FSB-a.
  Charlotte je kimnula glavom.
  - Slažem se! Možda ne trebate previše blistati.
  General je potvrdio:
  - Da, i više! Nećeš biti Rus, nego Zapadna Ukrajina. Možete li kopirati naglasak?
  Crveni je potvrdio:
  - Sigurno! Nismo stranci, ali zašto onda ne i muslimanke.
  General se nasmijao.
  - S vašim naglašenim slavenskim izgledom.
  - Zar ne možeš promijeniti, pogotovo što imamo čokoladnu kožu. rekla je Gerda.
  General je slegnuo ramenima.
  - Nisam ni razmišljao o tome! Sve se radi prebrzo. Samo ovdje si previše mišićav za muslimanke.
  Plavuša je primijetila:
  - Nositi bacače granata po planinama, nije grijeh napumpati mišiće. A mi tečno govorimo čečenskim jezikom.
  General je odlučio:
  - Ne, bolje je da ste arapski plaćenici. Napravit ćemo brade, grudi se mogu utisnuti, a ako pitaju za seks, reći ćete da Kuran zabranjuje ljubav izvan braka.
  - Učinimo to! - rekle su djevojke uglas.
  General je potvrdio:
  - Samo će biti problema s WC-om, ali mi ćemo vas naučiti.
  - Falus i možete pričvrstiti! primijetila je Gerda.
  General je zarežao:
  - Dobro! Imate li već iskustva?
  Charlotte se zahihotala.
  - Učili su nas kako promijeniti imidž, a znamo arapski jezik.
  General je naglašeno rekao:
  - Govorite bolje na ruskom s naglaskom, u međunarodnoj zoni, ovaj jezik je internacionalan.
  Djevojke su u glas viknule:
  - Super, dobili smo!
  U zonu su dopremljeni na brzom lovcu, to ne izaziva sumnju. Zatim su preletjeli ukrajinsku granicu na Dragonfly-u -5.
  Ovo je lagani monoplan s posebnim premazom, koji se ne razlikuje od najmodernijih radara.
  Osim toga, njegova krila mijenjaju boju kako bi odgovarala boji terena, čineći ga praktički nevidljivim.
  Prije polaska, instruktor je djevojkama uručio posebne torbe. Konkretno, u njima su bila skrivena dva autića nalik dječjim igračkama.
  Djevojkama je objasnio instruktor FSB-a pukovnik Ruslan Ibragimov.
  - Ovo su robotski izviđači. Inače, koštaju po deset i pol milijuna dolara. Koriste najnoviju nanotehnologiju.
  Konkretno, računalno maskiranje, oni odražavaju teren i prenose odraz na vanjsku konturu, čineći automobil nevidljivim.
  Ona je u stanju letjeti na kratke udaljenosti, skočiti do pet metara u visinu, stisnuti se da probije prazninu promjera do tri centimetra.
  Osim toga, svaka informacija se prenosi kroz naočale. Baterije su također posebne za radij. Mogu raditi jako dugo, duže nego što ostanete u zoni.
  Djevojke su pogledale automobile. - Charlotte je primijetila: - Vidjela sam slične dizajne. Konkretno, izviđački robot u obliku zmije.
  - Ovo također nije loše, ali gubi u brzini. rekao je Ibragimov. - Pobrini se za njih! Takvih je samo sedam za cijeli FSB. Da, a dobili ste i posebne strojeve.
  Gerda je pogledala oružje. Izvana je to bio jednostavan "Abakan", samo s optikom i pričvršćenom kutijom.
  Instruktor je primijetio njihov pogled:
  - Ovaj stroj ima elektromagnetsko ubrzanje, a početna brzina njegovog metka je pet tisuća metara u sekundi.
  - Vau! Gerda je bila iznenađena. - A povratak?
  - Omekšava ga posebna šarka. Osim toga, neobičan je kalibar metaka, samo 3,15 milimetara.
  - Od tako malene buhe nećeš ubiti! Revolver za dame ima još više. izjavila je Charlotte.
  Instruktor je objasnio:
  - Ovo nisu obični meci! Koriste superteški uran 435. Potpuno je siguran i neradioaktivan, ali dva i pol puta gušći od običnog urana, te osam puta volfram puno veće tvrdoće.
  Osim toga, meci su opremljeni eksplozivom deset puta jačim od TNT-a. Još uvijek su užasno skupi, ne želim ni imenovati koliko, inače nećete htjeti pucati.
  - Tko štedi na osiguranju - razvali se na sprovod! rekla je Gerda.
  Pukovnik je kimnuo.
  - Vjerojatno ste u pravu, ali jedan mali metak od gotovo tisuću dolara je nešto!
  Charlotte je rekla:
  - Vau, vidim da nas cijene!
  Instruktor je kimnuo.
  "Previše je važno uhvatiti Crnog sultana. Imat ćete dvije tisuće pet stotina ovih patrona. Osim toga, mitraljezi imaju osam načina paljbe. Od tisuću dvjesto metaka u minuti, do pojedinačnih, kao i srednjih načina rada.
  Gerda je zacvilila:
  - Impresivno! Takvo oružje u svim našim specijalnim snagama?
  Instruktor je odgovorio:
  - Ne! Takvih strojeva nema više od dvadeset. Obratite pažnju na minijaturno računalo. Možete mu davati naredbe svojim glasom, a on odgovara, možda čak i upali glazbu umjesto vas.
  Osim toga, ova sitnica će vas samo poslušati.
  Charlotte je logično primijetila:
  Uopće nije loše, ali nije previše primjetno. Verzija da smo jednostavno, Arapi neće raditi.
  Pukovnik se složio.
  - Tako je, sklopivi stroj: bolje ga je sakriti u ruksak i koristiti ga kad je prijeko potrebno.
  Postoji još dva tuceta posebno moćnih granata s otrovnim iglama, ali ovo je opasno, možete ga nabaviti sami.
  Općenito, general je savjetovao da se ne opterećujete posebno tehničkim znanjem. Ovdje su glavni trikovi i domišljatost!
  - Istina je da prirodni um može zamijeniti računalo, ali nijedno računalo ne može zamijeniti prirodni um! rekla je Charlotte.
  Instruktor je kimnuo.
  - A sad slušaj svoju mašinu, kako pjeva Dima Bilan. Čula se glazba i poznata pjesma.
  - Sve nemoguće je moguće, znam sigurno... - Drugačija melodija! - prekinula je Gerda.
  Iznad automata pojavila se mala trodimenzionalna svjetleća projekcija:
  - Koje pjesme želite slušati! Imamo tri tisuće pjesama, domaćih i stranih!
  Gerda je podigla ruke.
  - Želim orgulje s Bachom!
  - Jesam!
  Glazba je bila prekrasna, ali Charlotte je prekinula.
  - Imate li igrice?
  Hologram je zaškripao:
  - Sigurno! Preporučam trideset i devet različitih modifikacija "Stalkera" i osamdeset pet "Fartera", posebice najnoviji model "Zore zone".
  - Možeš poludjeti! Postojao je mitraljez, igrač je postao strijelac. Tu je došla tehnologija. Charlotte je bila iznenađena.
  Ibragimov se nacerio kroz svoje kavkaske brkove:
  - Ima i tečajeve, predvojnu obuku i još mnogo toga. Ovo je oružje budućnosti, sam stroj će kadetu objasniti što da radi.
  Samo oružje će vas naučiti kako se njime rukuje.
  - Super! rekla je Gerda.
  Instruktor je potvrdio:
  Šteta što će se takvo što morati skrivati. Usput, kako se zove ovaj stroj?
  - "Upečatljiv" - 1, uskoro će se pojaviti još savršeniji model. I s vremenom će takvi strojevi ući u službu ruske vojske.
  Plavuša je kimnula.
  - Razumljivo!
  Instruktor je dodao:
  - Da, a i optika je kompjuterizirana, daje toliki porast koliko hoćete, nišanski domet je dvanaest kilometara.
  Tu je i podesiva crvena točka, taktičko svjetlo, laserski označivači, jurišni rukohvati u kombinaciji s kompaktnim dvonošcem.
  Ali općenito ovaj stroj košta milijun i pol dolara.
  - Ponekad mi se čini da je najbogatiji čovjek na svijetu direktor FSB-a. - odbrusila je Charlotte.
  Pukovnik se nasmiješio.
  - Znate li zašto sam po nacionalnosti Čečenka i tako predano služim Rusiji?
  Crvenokosa je upitala:
  - Zašto?
  Pukovnik je spremno odgovorio:
  - Ovo je jedina država na svijetu u kojoj se sredstva vojsci puštaju bez ograničenja. Vjerujte, budućnost pripada našoj zemlji, dobro hranjena vojska garancija je prosperiteta!
  - Ako budala ili gad ne dođe na vlast. Charlotte se složila. A onda su bili takvi tipovi kao što su Gorbačov i Jeljcin, oni su gotovo uništili zemlju.
  - Jamstva ne mogu dati, ali narod se puno opametio, čak i ako se ubije predsjednik, reizbori će malo toga promijeniti.
  - Naš zadatak je pronaći crnog sultana. - Dakle, prepustimo razgovor zarežanoj Charlotte.
  Instruktor je upozorio:
  - Glavno je uzeti ovo kamenje, detektor anomalija, upozorit će vas na opasnost.
  Gerda se namršti i upita:
  - A ostalo, na primjer, Diffa kamen, koji odbija metke na narodnom jeziku "Oklop"?
  Ibragimov je tužnim pogledom odgovorio:
  - Nažalost, gotovo svi artefakti gube snagu izvan zone, čak smo iznenađeni kako su ih teroristi mogli iskoristiti.
  Moguće je da je saznanje još važnije od samog ubijanja Crnog sultana.
  Charlotte je kimnula.
  Ostat ćemo u kontaktu i pokušati otkriti tajnu.
  Instruktor je kimnuo zbogom.
  - Zbogom, pokušajte pronaći Alija Maskhadova. Imat će nešto zanimljivo za vas.
  Djevojke, koje su poprimile izgled mudžahedina, približile su se rubu zone.
  - Ima mina! primijetila je Charlotte.
  Gerda je potvrdila:
  - Idemo oprezno!
  Izbacivši djevojčinu vojničke čizme, trčali su po snježnoj padini, bosim nogama gotovo da nije bilo traga. Skočivši do granice, zaronili su u prozirnu kuglu.
  Snažan miris ozona udario mi je u lice, a zatim lagani. Djevojke su se preselile, obule čizme, za slučaj da naiđu na nasumični nadzor.
  Iako je unutar zone zimi vrijeme bilo jesenje, desetak stupnjeva, bez snijega.
  Izviđači su pažljivo zavirili u zonu, tako tajanstvenu poznatu iz priča i igara.
  Svojedobno su čak pokušavali snimati i video-filmove, ali je cijela slika izbrisana, nije bilo moguće čak ni fotografirati.
  Bilo je mnogo divnih stvari u zoni, ali je bilo i smrtonosno. Bilo je toliko toga u njoj. Čak su i stabla posebna, lišće je ljubičasto i ružičasto, puno trnja.
  Trava također izgleda zlokobno, kao da je prekrivena mrljama krvi. Dvanaestonogi skakavci s narančastim pjegama skaču preko njega.
  Pomičući brkove, pokušavaju sjesti na djevojke. Charlotte ih energično tjera, a Gerda ih hvata prstima.
  Nokti su joj odsječeni, a šminka s posebnim gumenim rukavicama učinila je njezine prste debljima i grubljima.
  Plavokosa ih nježno miluje i govori.
  Oni su živi i trebaju naklonost.
  Među skakavcima ima primjeraka veličine golubice. Kad su ih milovali, prednjali su, skočili unatrag. Koje čeljusti skakavaca grizu mogu biti opasne.
  Da, otrovni su! primijetila je Charlotte.
  - Puno riskirate.
  - Možda je naša slina nekima otrovna. Ovdje u zoni agresija se vraća stostruko. primijetila je Gerda.
  - I pacifizam.... - Charlotte nije našla prikladnu definiciju. Kamenčić je zatreperio, upozoravajući na anomaliju.
  Ispred njih, izravno u njihovom smjeru, zrak je vibrirao. Kao nad kaminom, samo umjesto topline, naprotiv, puhalo je ledeno hladno.
  Charlotte je primijetila: "Možda možemo napraviti eksperiment, možemo ući u anomaliju."
  Gerda je bila iznenađena:
  - Želiš riskirati svoju glavu?
  Crvenokosa se nije složila::
  - Ponekad anomalije daju dodatne sposobnosti. Zar nisi čitao znanstvenu fantastiku.
  - Ali obično su iz anomalija izlazili samo leševi. Evo pogledaj. Plavokosa djevojka uperila je prst u kostur.
  - Leš je pripadao muškarcu, općenito, većina "prdača" su muškarci. Ovdje se mnoge žene boje, dobit ćete zračenje i nećete moći rađati djecu. primijetila je Charlotte.
  - Farter, to je zanimljiv izraz. - Svojedobno su pokušali uvesti pojam "stalker", ali su ga lopovi prepravili u farter, od riječi prdnuti, hvatajući sreću.
  Dakle, farter je poput kopnenog gusara. Gusar također doslovno znači - lovac na sreću. - nastavila je plavokosa djevojka.
  Izviđači su prošli pored ove gotovo nevidljive zamke, ali su odmah zamalo naletjeli na drugu! Kostur je visio u zraku, a meso i crijeva odvojili su.
  Nježnoj Gerdi pozlilo je, a na sastanak je stupio njezin drskiji partner.
  - Ništa posebno! To je samo mrtvo tijelo. - Primijetila je. U blizini je ležao srušen i zahrđao visokonaponski stup, koji je smrdio na ulje i trulež.
  Miris truleži bio je toliko kiseo da me zaboljela čeljust.
  - Nešto u tome čudno! Osjećam se ugroženo! rekla je Gerda. Odjednom je kostur skočio na njih. Cure su refleksno opalile iz "Kalaša".
  Meci su razbili krhotinu, oborivši ghoula s nogu. Međutim, odmah je ustao i pokušao nasrnuti na ljepotice. Teško je uloviti nekoga tko je već mrtav.
  Djevojke su dobro nišanim udarcima u koljena lomile koljena. Međutim, prst od kosti ogrebao je Charlottein obraz, oštetivši masku i probušivši kožu.
  Ona je odgovorila tako što ga je zasjekla kundakom i slomila nekoliko rebara. Kostur je pao i, primivši još nekoliko dobro nišanih hitaca u udove, smirio se.
  - Završili smo s tim! - viknula je Gerda - Čini se da si ozlijeđen. Sagnula se i obrisala Charlottinu krv.
  - Sitnica, i sami znate kako nam brzo zacjeljuju ogrebotine.
  Gerda je primijetila:
  - Kamuflaža je oštećena!
  - Nije problem zalijepiti. - Crvenokosa djevojka posegnula je u ruksak.
  Hyperclay je uklonio posjekotinu, a ružno arapsko lice ponovno se pojavilo pred njima.
  "Zašto je ova glupa stvar brada, ona stari muškarca, a rani ženu!", rekla je Charlotte.
  Gerda je sažeto odgovorila:
  - Tako je odlučio Bog.
  Crvenokosa lisica je primijetila:
  Zašto mu to treba! Ako postoji viši um, onda ne bi obdario ljude nepotrebnim kvalitetama.
  Sama po sebi prisutnost brade i opća slabost ljudskog tijela dovodi u sumnju postojanje stvoritelja.
  Plavokosi Terminator je primijetio:
  - Znaš Charlotte! Ovdje smo smrtni i možda se nećemo vratiti iz zone, koja nas u ovom slučaju čeka.
  Charlotte je mudro primijetila:
  - Čitam znanstvenu fantastiku, postoji teorija matematike. Duša, sastoji se od informacijskih simbola. Dakle, ne može nestati u beskonačnom svemiru.
  Jednostavno će promijeniti svoje kvalitetne karakteristike. Ili promijenite naplatu.
  Gerda se nasmijala.
  - Tako u duši, vjeruješ, ali nema Boga koji ju je stvorio!
  Crvenokosi ratnik je s žarom primijetio:
  - Ne postoji Bog u pravoslavnoj ili biblijskoj verziji, već u naduma, zašto ne vjerovati. A što se tiče duše, letimo u snu.
  Ovo nije sjećanje na naše duhovno stanje, kada smo se nekada sastojali od posebne informacijske tvari sposobne misliti i osjećati bez tijela.
  Plavuša se namrštila.
  "Možda te to sprječava da vjeruješ u Bibliju.
  Charlotte je iskreno odgovorila:
  - Puno! Konkretno, okrutnost, čudna za viši um, osobito u Starom zavjetu.
  Također, ako je Bog ljubav, zašto onda sve njegovo stvorenje nije apsolutno sretno!
  Gerda je viknula:
  - Možda o onome što nije vrijedno!
  Crvenokosa je sasvim logično primijetila:
  - Mi smo djeca Uzvišenog i trebamo se obrazovati da budemo dostojni! Gdje je odgoj? Kako se nose s roditeljima koji puštaju svoju djecu?
  Plavuša je potvrdila:
  - Oni se obespravljaju! Ali Boga ne možete mjeriti ljudskim mjerilima.
  Charlotte je sasvim racionalno primijetila:
  - Zašto, ako smo mi slika i njena sličnost, onda je naš moral sličan. A koncept što je dobro, a što loše isti je za različite nacije.
  Može li biti dobro ne dati djeci svjetlo i znanje o sebi? upitala je Charlotte. Gerda je htjela odgovoriti, kad je odjednom nešto skočilo na njih i djevojka je jedva stigla skočiti u stranu.
  Bila je to šumska meduza dijj, živjela je na drveću i lovila, napadajući odozgo. Budući da joj je tijelo gotovo prozirno, teško ga je primijetiti.
  Međutim, djevojke su i prije nego što su poslane proučavale materijale o zoni. Mnogi farteri, uključujući predstavnike obavještajnih agencija i znanstvenika, opisali su prirodu zone i mutantna bića, uglavnom grabežljiva i opasna.
  Tko bi je sigurno ubio, treba kandžama pogoditi plavu točku u sredini tijela nalik na žele. Ali stvorenje je pokretno, nije svaki farter sposoban za to.
  Djevojke pucaju na vskidku, a ne ciljaju. Udari, šumske meduze eksplodiraju, ispuštajući izvore krvi i jedke, poput kisele tekućine.
  Trava u dodiru s njom počela je venuti.
  - To je kao u filmu "Alien" - rekla je Gerda. - Ne vodena kiselina.
  - Na ovoj zoni čuda pojavila se posebna vrsta subhiperzračenja. Emituje izotope brzinom dvjesto puta većom od svjetlosti, a moć prodiranja je jednostavno nevjerojatna.
  - Nakon što je ustrijelila četiri kisele meduze, Charlotte je bila zadovoljna.
  - Dobro je da ne utječe na oči.
  Drugo stvorenje pokušalo se zariti u zemlju, ali je dobilo svoje od Gerde.
  Djevojka se, međutim, nije posramila:
  - Koliko je ljudi umrlo od gadosti.
  Charlotte je kimnula.
  - Ne brojite, ali ukupan broj ubijenih u zoni ide na desetke tisuća.
  Plavuša je predložila:
  - Onda trebate ići brže, možda čak i trčati. Kamuflaža NATO vojske je udobna, čizme gotovo da ne ometaju trčanje, iako postoji veliko iskušenje da ih se odbaci.
  Oblaci su se, međutim, počeli rasipati, još svjetliji. S lijeve strane pokraj djevojaka plutalo je staro dizalo iz sovjetskih vremena.
  Nakon černobilske katastrofe napušten je. Međutim, na vrhu je bio snajperist. Bez oklijevanja je otvorio vatru.
  Djevojke su ga skinule u sekundi i cik-cak se udaljile od metka.
  Charlotte i onda našao nešto na što bi se žalio:
  Zašto nisi pucao.
  Gerda je sa smiješkom odgovorila:
  - Ovo je čovjek, ali sudeći po licu, Slaven.
  Crvenokosa je agresivno prigovorila:
  - Bio je sam i nije imao vremena poslati signal o našem približavanju. Glupo je žariti, ali još gluplje je ponašanje pucati odmah.
  Potrčali su do leša. Glava ispod kacige je obrijana, na rukama su lopovski "prstenovi", tipičan brat.
  - Možda je ruski, ali ne iz našeg tima.
  Gerda je zaprepašteno rekla:
  - Svejedno, čak i zločinac ima pravo na pokajanje.
  Charlotte je zavrnula prstom na sljepoočnici: - Nećeš nikoga tako ubiti!?
  Plavuša s patosom je odgovorila:
  - Ako interesi Domovine zahtijevaju: pregazit ću svoju savjest.
  Crvenokosa je agresivno istaknula:
  - Znate da je Biblija knjiga koju bi prije svega trebalo zabraniti.
  - Iz čega?
  Charlotte je oštro rekla:
  - Promiče pacifizam. Općenito, nemojmo više govoriti o vjeri.
  Gerda je ljutito zarežala:
  - Slažem se! Ne bacajte bisere pred svinje.
  Crvenokosa se napućila:
  - Vrijeđaš me?
  Plavuša je govorila malo tiše.
  - Ne! Ovo je figurativan izraz.
  Charlotte se smirila.
  - Shvatio sam! Dobro, idemo, morat ćemo s nekim stupiti u kontakt.
  Djevojke su polako nastavile, zaobišle oslonac dalekovoda. Nebo se konačno razvedrilo, a onda je Gerda primijetila.
  - Ne može biti!
  Iznad njih se, doista, događala nevjerojatna stvar, sjala su tri sunca: Žuto, zeleno, crveno. Istina, posljednja dva su bila mala i gotovo nisu davala toplinu.
  Charlotte je odgovorila:
  - Ovo je učinak aberacije, zapravo postoji samo jedno Sunce.
  Gerda je zacvilila:
  - A razlog fenomena nije riješen?
  Crvenokosa je željno kimnula.
  - Ne još! Ali to utječe na klimu unutar zone.
  Velika osa brzo je proletjela. Charlotte je zarezala u zrak bodežom.
  - Ovo je također mutant i prilično opasan.
  - "Zhalik" prepoznao sam ga! rekla je Gerda. - Otrov je preživio mutaciju i može izazvati teške alergije.
  Crvenokosa je kimnula.
  - Pa ovdje je sramotno što nije otrovno.
  Na putu su nekoliko puta naišli na rastrgane leševe. A na zakrivljenom stupu dalekovoda, uraslom u natopljenu glinu s izraslinama žica, visio je obješen čovjek.
  - Vau, ovo je čin ljudi! primijetila je Gerda.
  - Čovjek je najopasnija životinja na svijetu. Charlotte se složila.
  Plavuša je zacvilila:
  - Čuj, helikopter buči, sletimo.
  Crvenokosa se namrštila:
  - Možda je naš?
  Plavokosa djevojka promrmlja.
  - Štoviše, prema legendi, mi smo njihovi neprijatelji.
  Djevojke su legle i uključile minijaturni svefrekventni radio skener. Bila su dva helikoptera, tipični, možda, zastarjeli MI-8.
  Ruski specijalci više ne lete na takvima. U eteru se čuje mate i skup kavkaskih i ruskih riječi. Djevojke su se znale maskirati, ali je li bilo primamljivo pucati?
  - Hej ti brate! Ovdje nema ništa vrijedno! Stvarno kružimo.
  Zaurlati kao odgovor:
  - Možda ima artefakata!
  Gadno urlanje:
  - Ne budi naivan, na ovim prostorima su prdnjaci odavno odabrani.
  - Može se ponovno pojaviti. i puštati cool glazbu.
  Bilo je veliko iskušenje da obore njihove minijaturne bacače granata, ali to je značilo da se zapali. Gerda se molila, a Charlotte je utonula u sjećanja. Kako je zagrlila i poljubila tipa.
  Onda su otišli. Osjećaji su oštri, vrlo ugodni, njezina glupa prijateljica vjerojatno je još uvijek djevica, ne poznaje ljubav. Pogotovo kada su to različiti muškarci, u pravilu mladi i zdravi specijalci.
  Gramofoni su, okrenuvši se, ispalili rafal i napustili sektor. Očigledno, nisu imali što uhvatiti.
  - Igrajmo do kordona, prije razilaženja! - Tada se javio pijani i potpuno nerazumljiv mat.
  Dok su helikopteri kružili, Gerda je razlikovala ne samo miris petroleja, već čak i dugo neoprana tijela putnika. Osjeća se kao da miriše na zonu.
  - A otkud to hajducima! Uostalom, ne možete kupiti samo helikopter.
  - Možda su se Ukrajinci prodali! Imaju previše ružnoće. No, imamo i dosta otpisane opreme. primijetila je Charlotte.
  Djevojke su krenule dalje, a prijateljici se dogodila rijetka pojava pod nadimkom "kolaps". Oni koji su u njega upali imali su jednu prema stotinu šanse da prežive!
  Gerda je stala ovdje i odgovorila sa smiješkom:
  - A što se dalje dogodilo, već sam ti rekao.
  Viktor bojažljivo upita:
  - Jeste li saznali detalje o tom visokom terorističkom napadu?
  Charlotte je kimnula.
  - Da, nešto se uspjelo saznati! Ukratko, reći ću vam o tome!
  I ovaj put je crvenokosa lisica ta koja je počela govoriti;
  Nebo je jecalo, izbacujući potoke kiše pomiješane s gadnim snježnim mrvicama na zemlju.
  Ogromna prijestolnica Rusije, Moskva, u predzoran sat djelovala je sivo i dosadno, unatoč brojnim svjetlima i bezbrojnim nizovima skupih automobila.
  Zulfiya Maduyeva, u podzemnom stanu iznajmljenom preko nominiranih, završila je ritual.
  Vatreni sjaj u obliku neobično ružne lubanje gorio je pravo u zraku.
  Bombaš samoubojica u pjegavoj kamuflaži, s licem prekrivenim zelenim velom, čitao je privid molitve. Pred njima je ležalo nekoliko svjetlucavih kamenčića raznih oblika.
  Žena u kamuflaži počela ih je stavljati na Zulfijinu strogu haljinu.
  - Već je svanulo i mraz je sve jači. To bi vam trebalo pomoći da izvršite najteži i najodgovorniji zadatak!
  - Graknuo je, vrlo tiho, kao da dolazi iz dubokog tunelskog glasa.
  - Spreman sam služiti džihadu! - Kao vojnik na paradnom poligonu, odsjekla je djevojka, mahnuvši mršavom rukom.
  Užasan, grgotajući glas nastavio je:
  - Iako neki misle da žene nemaju dušu, ja se s ovim ne slažem. Ko učini podvig u ime Allaha, steći će besmrtnost i nebrojeni ocean blaga!
  Djevojka samoubojica (glas joj je bio tako čist i nevin) rekla je u očaju:
  - Spreman sam čak i ne toliko zbog besmrtnosti, koliko zbog odmazde! Ono što su učinili meni i mojim najmilijima, zahtijeva osvetu!
  Vatreni sjaj promijenio se iz crvene u zelenu, i postao još svjetliji. Oči žene u kamuflaži pocrnile su poput crnih rupa.
  Činilo se da bi se cijeli svemir mogao utopiti u njima:
  - Ne volim pompozne govore, oni su pred magijom vjernika!
  Vještičin prst, u kamuflaži, monstruozno se izdužio i iz njega je, žuboreći, izbio otrovnu žutu fontanu.
  Zulfija ga je gledala kao zec u boa constrictor, ne mogavši otrgnuti oči.
  Konačno je svanulo, udario je "mraz", nebo se počelo bistriti.
  - Evo ga naš znak odozgo!
  Sada će artefakti minirani u zoni dobiti razornu moć. Vještičin je glas postao gromoglasan, kao da ne govori samo jedna žena, već cijeli zbor muškaraca dubokog glasa.
  Teroristi su završili ritual, Zulfija je uz pomoć svog partnera stavila sve kamenje, a jedan od njih je eksplozivom zategnuo veliki šestostrani na pojasu.
  Njezina crna kosa bila je prošarana sijedom, a na licu, kad se vjetar malo razdvojio veo, vidio se raščupan, crnoljubičasti ožiljak.
  - Sada ste spremni! Idi do svog cilja!
  - Glas je odjednom postao tanji.
  Teroristica je napravila nekoliko koraka i odjednom nestala, samo je lagani pokret pokazao da je u blizini.
  - Kamena mazga, proradio, sada si nevidljiv, i gotovo nečujan, ni najizbirljiviji krvoprolići neće ti krenuti za tragom.
  - Čarobnica u kamuflaži postala je za glavu viša, a kratka kosa joj se produžila.
  - Znam! - nakratko je bacio bombaš samoubojica.
  - Sad kreni! I neka vam Allahova svjetlost obasja srce.
  - Čarobnica-ubojica se upalila poput desetak plinskih baklji, a kosa joj se pretvorila u leglo zastrašujućih, a ujedno neobično odvratnih zmija.
  Zulfija kao da nije primijetila takve promjene. Bombaš samoubojica je izašao, hod joj je bio lagan, čak se i kretala puno brže.
  Bližila se špica, pojavile su se prometne gužve, tradicionalne za Moskvu.
  Ispušni plinovi, miris benzina, stalna buka velikog grada, mučenje ušiju, sve je to već poznato, ali mrsko rođenom u strmim planinama Zulfiji.
  Dakle, hodanje je bilo mnogo praktičnije od gušenja u prepunom javnom prijevozu.
  Istina, jednom maštajući, terorist je oborio prolaznika. On je, nakon što je pao, opsovao, a zatim, ustao, zatresao je šakom u prazninu.
  - Takav je odgoj nevjernika! - primijeti Zulfija, iskreno se radujući što se njezino mišljenje još jednom potvrdilo.
  - Ubiti ih je najviši cilj kojeg možete zamisliti na Zemlji.
  A evo i željene mete: vladina kuća u Moskvi, koja se također naziva bijela. Danas će se održati važan sastanak na kojem će sudjelovati i premijer.
  Kakva je ovo sudbina! Ovdje možete vidjeti automobil, pojačano osiguranje, visoku ogradu s najnovijim alarmnim sustavom koji okružuje Bijelu kuću.
  Djevojka je samo došetala do kapije s ministrom financija. Ležerno je provukao prolaz i prošao pokraj budnih stražara.
  Psi elitne pasmine (mješavina nekoliko vrsta, napunjenih steroidima, koji rastu iz jednogodišnjeg teleta i prsa trupa tenka) očito su još uvijek čuli gotovo nerazlučivo šuštanje mekih cipela terorista, režali su.
  Dvometarski stražari bljesnuli su očima, psi, unatoč svom suptilnom mirisu, nisu mogli razlikovati ni najmanji miris i smirili su se (štoviše, dostojanstvenici marširaju bodljikavi - lajte ih i dobit ćete omamljivač).
  Zulfija je osjetila kako joj srce lupa, činilo se da kuca tako glasno da su to mogli čuti.
  Prevladali su četiri zaštitna prstena, na posljednjoj granici: čak su i bili osvijetljeni prividom X-zraka.
  Od najnovijeg zračenja skeniranja, bombaša samoubojicu zaštitio je Efa kamen, skup neprocjenjive kolekcije artefakata.
  Kretanje po katovima i hodnicima djeluje beskrajno, na sreću lift je prostran, ali Zulfiya se mora nekoliko puta okrenuti kako ne bi naletjela na ministrove sažetke.
  Napokon se useljavaju u središnju dvoranu. Sastanak je zatvoren, nema novinara. Ministar je ušao u dvoranu, tamo su već stajali članovi Vlade na haubi.
  A evo i samog premijera. Muškarac niskog rasta živahnih očiju. Kao i uvijek, ponaša se, pristojno rukuje, ali jasno je da su ministri u strahu od njega.
  Sastanak je otvoren, a premijer velike sile rekao je tihim, tihim glasom:
  - Danas ćemo razgovarati o situaciji u takozvanoj zoni čuda. Zabrinutost je da zona, iako polako, raste.
  Kao i činjenica da su se tamo sklonili brojni teroristi. Osobito Crni sultan.
  Tko se krije pod ovim imenom nije poznato, nemamo niti jednu fotografiju njegove fizionomije. Samo bezoblična majica s kapuljačom i maska.
  U posljednje vrijeme njegovi su privrženici počinili šest terorističkih napada. Štoviše, u pravilu protiv visokih državnih dužnosnika, ne štedeći ni civile.
  Čak su mi poslali i crnu oznaku!
  Riječ je preuzeo direktor FSB-a. Od napora se sav znojio, uhranjeno lice mu je pocrvenjelo, glas je drhtao:
  - Predlažem da se za glavu crnog sultana odredi nagrada od deset milijuna eura. I također poslati u zonu posebne grupe "Alpha" i "Vympel".
  Neka uhvate sultana živog ili mrtvog...
  Premijer je ispravio nestrpljivim pokretom dlanom:
  - Bolje živ! Budući da ne znamo tko je ta osoba, teroristi ga uvijek mogu proglasiti uskrslim.
  Šef FSB-a za kazalište (morate pokazati marljivost) povisio je glas:
  - Neka bude tako! Sada razmotrite podatke o gospodarskom kriminalu.
  Zulfiju više nije zanimalo. Proučila je dovu posljednji put, okrenuvši se Allahu, a zatim drhtavim rukama okrenula šestostrani kamen Titra.
  Njegovo svojstvo bilo je tisućustruko povećanje snage naboja.
  Superjaki bljesak, kao od atomske eksplozije, zahvatio je cijelu zgradu i trenutak kasnije na mjestu zgrade vlade pojavila se strašna nuklearna gljiva.
  U isto vrijeme u Kremlju je zazvonilo zvono. Gadan, nespretan glas je rekao:
  - Pozdravi predsjednika od crnog sultana. Dajem vam točno petnaest dana da potpuno povučete sve trupe sa sjevernog Kavkaza i prestanete podržavati Amerikance u Afganistanu.
  Ako za petnaest dana naši zahtjevi ne budu ispunjeni, predsjednica će krenuti za premijerom.
  Pola sata kasnije ova se poruka proširila svijetom, izazivajući različite osjećaje od suosjećanja do likovanja.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  robovi ljubavi
  Učiteljica koja se vratila s odmora otkriva u svom stanu leš gole djevojke, a ujutro je i sama učiteljica pronađena mrtva ispod prozora svoje kuće. Tajanstveni stranac identificiran je kao američka pornografska glumica. Ispostavilo se da je posljednja pucnjava pokojnika bila u Rusiji s djevojkom koja je uhvaćena s nožem u rukama na mjestu ubojstva njihovog redatelja. No, na nožu su pronađeni otisci prstiju i neuhvatljivi tulski manijak.
  
  Čuvena uvrnuta detektivska priča isprepletena je pričama koje oduzimaju dah o šoku i zabranjenoj ljubavi heroina. Učiteljica koja izlazi sa studenticom, BDSM robinja koja želi ugoditi svom gospodaru, djevojka serijskog ubojice, spremna preuzeti njegovu krivnju za dobrobit svoje voljene.
  
  Pažnja! Strogo +18! Ljubavne priče su opisane krajnje iskreno, ima scena seksa.
  
  Pokušat ću svaki dan objavljivati proizvod, a knjigu završiti krajem studenog. Kako biste bili u toku, dodajte knjigu u svoje favorite.
  
  
  Upozorit ćemo na neželjena poglavlja i epizode za one koji žele pratiti detektivsku priču, ali ne vole nekonvencionalan seks i teške scene
  
  , posebno ćemo istaknuti neželjena poglavlja i epizode. Poglavlja će biti raspoređena na sljedeći način: Poljska (-to poglavlje, u cijelosti, ne preporučuje se). Epizode poput ove: .HP (-I poglavlje, nije preporučena epizoda).
  
  Pozor čitateljima LN-a! Rasprodaja će biti objavljena čim bude spremna. Pokušat ću svaki dan. planirano jednom tjedno
  
  Kako biste bili u toku sa svim promjenama, dodajte knjigu u svoje favorite, preporučujemo da kliknete na "prati autora"
  
  
  Znate li za šok i zabranjenu ljubav i njezine posljedice? O tome kako poznata porno glumica može voljeti, o čemu učiteljica razmišlja kada upozna svog učenika, što je djevojka serijskog ubojice spremna učiniti za svog voljenog.
  
  nestandardne ljubavne priče s ovisnošću, psihičko i seksualno ropstvo sa snimanjem heroina u tvrdom BDSM-u, opisi takvih seks scena za koje mnogi ne znaju, plus zanimljiva detektivska priča bi čitatelje trebala privući svojom originalnošću.
  
  
  Trebalo je ukloniti
  Učiteljica koja se vratila s odmora otkriva u svom stanu leš gole djevojke, a ujutro je i sama učiteljica pronađena mrtva ispod prozora kuće. Sumnja se na njenog mladog ljubavnika, ali sve se ispostavilo puno kompliciranije! Tajanstveni stranac identificiran je kao američka porno glumica, a ispostavilo se da je posljednja pucnjava na pokojnicu bila u Rusiji s djevojkom koja je uhvaćena na mjestu ubojstva njihova redatelja nožem, na kojem su pronašli otiske prstiju neuhvatljivi tulski manijak.
  
  
  
  Pažnja! Strogo +. Tekst sadrži eksplicitne scene, uključujući težak seks i nekonvencionalnu ljubav. Neki heroji imaju svoje prave prototipove.
  
  Za one koji žele pratiti radnju, ali ne vole netradicionalni seks, upozorit ću vas na neželjena poglavlja i epizode.
  
  
  Pažnja! Strogo +! Ne preporučuje se osobama slabog uma. Tekst sadrži eksplicitne scene, uključujući težak seks i nekonvencionalnu ljubav. Mnogi heroji imaju svoje prave prototipove.
  
  Za one koji žele pratiti detektivsku priču, ali ne vole netradicionalni seks i teške scene, posebno ćemo istaknuti neželjena poglavlja i epizode. Poglavlja će biti raspoređena na sljedeći način: Poljska (-to poglavlje, u cijelosti, ne preporučuje se). Epizode poput ove: .HP (-I poglavlje, nije preporučena epizoda).
  
  Pozor čitateljima LN-a! Prodaja se planira jednom tjedno. Međutim, uz slab interes čitatelja, tekst se više neće objavljivati na stranici. Kako biste bili u tijeku sa svim promjenama, preporučujemo da kliknete na "prati autora". Ne planiramo u potpunosti prenijeti roman na druge resurse!
  
  
  Učiteljica koja se vratila s odmora otkriva u svom stanu leš gole djevojke, a ujutro je i sama učiteljica pronađena mrtva ispod prozora kuće. Sumnja se na njenog mladog ljubavnika, ali sve se ispostavilo puno kompliciranije!
  Tajanstveni stranac identificiran je kao američka pornografska glumica. Samo zahvaljujući intuiciji i uvidima talentiranog detektiva Vasilija Krasina moguće je razotkriti tajanstveni zaplet.
  
  Pažnja! Strogo +! Tekst će sadržavati nekoliko srcedrapajućih ljubavnih priča, ali ima i eksplicitnih scena.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  ROBOVI LJUBAVI
  (Druga knjiga u serijalu ŠOK LJUBAV. Prva knjiga, ZABRITANA SMRĆU, može se pročitati na web stranici Phantom Worlds)
  
  Poglavlje 1.
  Nastavnica fizike Maria Novikova vratila se kući nakon izleta na more. U iščekivanju odmora nakon neprospavane teške noći, popela se stepenicama, izvadila ključeve. Sad će se moći i istuširati, obavezno spavati s ceste. A onda će nazvati Pavlušu. Čeka ih dugo očekivani sastanak: lagana večera, prigušena glazba, mekani krevet ...
  Vrata stana nisu se odmah otvorila. U početku se ključ zaglavio, kao da brava ne radi kako treba. Mariju je to uznemirilo, ali je odagnala loše misli i ušla u hodnik.
  Odjednom ju je obuzeo iznenadni strah. Učiteljica je spustila stvari na pod i oklijevala. Što nije u redu? Vrata sobe su odškrinuta! I nekakav blagi strani miris, jedva primjetan, ujedno nešto poznato. Ali miris nije njen stan!
  U velikoj uzrujanosti Maria je pogledala u sobu. Stvari, kao, na mjestima, nema znakova pljačke. Ali prekrivač na krevetu... Visi do poda! Nije ga tako ostavila! Možda je Pavlusha ušao? Da, vjerojatno jest.
  Žena je prišla krevetu, povukla pokrivač i ... vrisnula od užasa kad je ugledala bose ženske noge! Maria je instinktivno pokrila usta rukom da priguši vrisak, naglo je ustuknula i naslonila se na zid. Otkotrljala se niz zid i sjela na pod. Pogledom je prešla preko golih nogu, jasno je vidjela nago, beživotno žensko tijelo ispod kreveta.
  Jedva suzdržavajući nagon za povraćanjem, Maria je skočila na noge i odjurila u toalet. Sagnula se nad zahodom i nekoliko puta povratila. Grčevi su joj stezali grlo, a samo jedna misao bušila joj je glavu: u stanu je imala leš!
  Učiteljica je zgrabila mobitel, iskočila na stepenice i sjela na stepenicu. Teško je disala, osjećajući mahnit ritam svog srca. Prsti su joj drhtali od sitnog drhtanja, Marija je jedva utipkala dvije znamenke "02".
  Policija se dugo nije dizala na slušalicu, kao da je čekala da se pozivatelj predomisli i ostavi ih na miru. Konačno, s druge strane žice, odgovorili su neprijateljski:
  - Dvadeset peta policijska uprava. Dužnost Neelov. Poslušaj te.
  Nesigurno, drhtavim glasom, pomalo mucajući od uzbuđenja, Maria reče:
  "Imam... t-izgleda... t-leš!"
  Odgovor je bio hladan:
  Jeste li pijani gospođo? Kakav leš? Govorite normalno i jasno.
  Marija je zastenjala:
  Ne, ne, nisam pijan! Imam mrtvu ženu u stanu!
  "Zašto je mrtva?" upitao je policajac.
  - Ne znam! Iskreno, ne znam! Vratio sam se s odmora, a ona je mrtva ispod kreveta! I gola!!!
  "I goli?", ponovno je upitao znatiželjni Neelov. Kako je dospjela pod tvoj krevet?
  - Kako ja znam? - opet je viknula uzbuđena Marija, - dođi uskoro!
  - Reci adresu...
  Marija se nije usudila ući u njezin stan. Sjela je na stepenice, pokušavajući shvatiti kakva je žena ispod kreveta, zašto je mrtva i kako je stigla do svoje kuće. Učiteljica je bila u očaju: nije znala odgovore na ova pitanja. Nisam mogao ni pretpostaviti.
  Policija se pojavila neočekivano. Neki oficir i s njim dvoje ljudi u civilu. Ušli smo u stan. Policajac i punašna djelatnica odmah su ušli u sobu, a mladić je predložio Mariju da pričeka u kuhinji, nakon čega se i sam pridružio svojim kolegama.
  Žena nije znala što se događa u prostoriji njenog jednosobnog stana. Najvjerojatnije su pokojnika fotografirali, uzimali otiske prstiju, tražili tragove. Sve je po zakonu. Učitelj je to vidio u detektivskim filmovima. Sada je ovo njen dom...
  Ubrzo je mladi zaposlenik došao ispitati Mariju. Prvo je postavio formalna pitanja o Marijinom prezimenu, njezinoj dobi i pitao kako je leš otkriven. Učiteljica je odgovorila sažeto, ponekad jecajući.
  "Upravo sam doletjela s mora", objasnila je Maria, koja je sjedila na stolici za kuhinjskim stolom i nervozno petljala po kosi drhtavim rukama. "Ne mogu zamisliti kako bi leš mogao završiti u stanu.
  Čovjek upita:
  - Može li netko potvrditi da ste bili odsutni iz grada?
  Učiteljica je odmah kimnula i samouvjereno rekla:
  - To mogu potvrditi mnogi ljudi, među njima je i moja prijateljica, ona i ja smo doletjele avionom tek ujutro, majka je imala moždani udar. Zbog toga smo se rano vratili s juga.
  Tko je još imao ključeve vašeg stana?
  Maria je zadrhtala, odgovorila ne odmah i nejasno:
  "Vidite, ja sam usamljena žena, ne pozivam nikoga kod sebe, ne dajem ključeve.
  Policajac je sumnjičavo pogledao učiteljicu i rekao:
  - Da?! Nitko nije imao ključeve ili ne želiš razgovarati? Ne želiš - ali moraš!
  - Nadam se da ne sumnjaš u mene? Marija se uplašila.
  Čovjek je slegnuo ramenima.
  - Stan je tvoj. Završimo sad ovdje, pođi s nama...
  - Zašto? iznenadila se učiteljica.
  - Razgovarajte s istražiteljem koji će voditi vaš slučaj.
  - Moj posao? A tko si ti?
  - Ja sam istražitelj. Ne brini, mislim da te neće dugo zadržavati, ispitat će te i pustiti.
  Pojavio se stasiti muškarac u civilu.
  - Što da kažem, Andryusha? obratio se istražitelju. "Let je prilično svjež, još nije potpuno ohlađen. Najvjerojatnije je smrt nastupila danas oko pet ujutro. Na vratu nema brazde davljenja, nisam vidio nikakve druge znakove nasilne smrti. Ali na tijelu postoje modrice različite dobi. Svježe modrice na pubisu i prsima, stare na bedrima. Zauzeta dama. Vitka, visoka oko sto osamdeset, tetovaža na pubisu u obliku ruže, veličine oko sedam centimetara. Vjerojatno prostitutka. Pošaljite nas na biro, obdukcija će pokazati što i kako.
  "Pa, morat ćemo obići susjede", reče Andryusha zamišljeno. A onda se okrenuo učitelju:
  - Kad svi budu gotovi, pregledat ćete stan, možda se nađu neke stvari pokojnika.
  Ne, Marija nije našla ništa, ništa strano kod kuće. Leš stranca odvezen je posebnim automobilom, a učiteljica je morala uzeti dokumente i voziti se s policajcem. Tada su policajci u civilu već otišli.
  U autu je policajac šutio, nervozno je pomislila Maria. Koga je toliko iznervirala? Zašto su joj podmetnuli leš djevojke? I tko? Najviše od svega ženu je zabrinulo pitanje ispitivača o ključevima njezina stana. Bili su s Pavlikom. Ali on je tako mlad! Samo šesnaest u rujnu bit će ispunjeno.
  Da je Pavlusha stariji, bilo bi moguće potpisati, roditi dijete od njega. Marija je htjela imati djecu. Nedavno se jako htjela udati, mučila ju je ženska samoća. I bilo joj je drago što se Pavlik pojavio u njezinu životu. Tko dobro poznaje dušu žene, neće je osuditi zbog ljubavi. To je složena, nepredvidiva, ponekad zabranjena stvar. Ne znaš kad će doći, s kim ćeš imati sreće...
  Marija se sjećala prvih zagrljaja s Pavlushom, njihovih plahih poljubaca. Kako joj je tada srce kucalo od strasti! Iako je duplo starija od dječaka. I kako je ženi bolno voljeti kad nad njom visi članak kaznenog zakona. Svoju ljubav morate sakriti od svih znatiželjnih očiju, ne možete je podijeliti ni s najboljom prijateljicom. Što ona točno radi krivo? I sam Pavlik je želio ovu prisnost! Treba li ženu zatvoriti zbog ljubavi koju pruža tinejdžeru? Za međusobnu svijetlu ljubav. Je li pošteno? Mary je mislila da ne...
  
  
  2. POGLAVLJE
  Marija Aleksandrovna Novikova sjedila je u hodniku istražnog odbora, povremeno gledajući kroz prozor: visoka ograda i bodljikava žica samo su pojačavali njezin strah. Učiteljica je bila nervozna, rečeno joj je da pričeka, ali prošlo je više od pola sata, a žena kao da je zaboravljena.
  Odjednom su se vrata otvorila, istražitelj je kimnuo Mariji, pozivajući je da uđe u ured.
  "Vasily Krasin", čovjek se predstavio, "daj mi svoju putovnicu, molim."
  Za stolom u kutu sobe bio je još jedan muškarac u istom tamnom odijelu kao Vasilyjevo.
  Krasin pogleda putovnicu, odloži je i reče:
  - Pa reci mi tko je ta žena i kako je leš ušao u tvoj stan.
  - Ne znam! Iskreno, ne znam! molila je učiteljica. Istražitelj je već pitao.
  "Pitao sam... To je potpuna misterija", skeptično je rekao Krasin i pažljivo pogledao ženi u oči. Vidim da lažeš.
  "Smjestite je u kuću za majmune!" - odjednom se oglasio glas drugog zaposlenika. - Sjedit će par dana, odmah će se svega sjetiti.
  - Ako šutite, morat ćemo vas privesti! Krasin je potvrdio.
  Međutim, Maria je intuitivno osjećala da je jednostavno zastrašuju. I ona se nema čega bojati! Ona ima sve dokaze svoje nevinosti. Učiteljica je mirno odgovorila monotonim glasom:
  "Ponekad je dobro biti u zatvoru. To daje mudrost. Ali stvarno ti nemam što reći. Pa imam kartu, tek sam stigao ujutro.
  Krasin se okrenuo kolegi:
  Je li anketa susjeda išta dala?
  "Kao i obično, nismo ništa vidjeli, ništa nismo čuli. Samo je susjeda na podestu rekla da je vidjela kako je ova djevojčica izašla iz stana u zagrljaju s dječakom. A ovaj tip je nedavno došao u njenu kuću u njezinoj odsutnosti i otvorio vrata ključem.
  - Pa, što kažeš? upita Krasin i ponovno pogleda Mariju.
  "Znači ova susjeda je trač, ne možeš joj vjerovati", počela se pravdati žena i okrenula se pomoćniku istražitelja:
  - Baka Marfa je cinkarila, zar ne?
  Pomoćnik nije odgovorio, ali je Krasin upitao:
  - Kako se zove dječak?
  - Ovo je moj učenik. Izvlačim ga iz fizike.
  - Ljetni praznici? Krasin nije vjerovao. - Recite svoje ime, prezime i adresu.
  - Dakle, Pavlik Rybachenko se zove, - morala je priznati Marija. - Živi s roditeljima u Savuškinoj ulici.
  Krasin je zapisao u svoju bilježnicu i ponovno upitao:
  - Pavel - tko je on?
  Maria se snažno nasmiješila.
  - On je još dijete. Ja sam njegov školski učitelj! Nećete valjda dječaka sumnjičiti za zločin?
  Istražitelj je na pitanje odgovorio pitanjem:
  "Dakle, ima ključeve tvog stana?"
  Maria raširi ruke.
  - Pa što? Ne mislite valjda da je on podmetnuo leš...
  - Kako znati, kako znati! Tinejdžeri su ponekad tako okrutni!", zamišljeno će Krasin.
  "Pavel je divan dječak, sportaš, neće ozlijediti ni muhu!" Maria je počela braniti svog učenika.
  - Kad ste ga zadnji put vidjeli? upitao je Krasin.
  - Početkom kolovoza. Pavlik me otpratio do vlaka. Bilo je to... sedmog. Samo mi je pomogao nositi stvari.
  Krasin je postavio još nekoliko pitanja. Pitao je s kim je Pavel prijatelj, ima li nešto sumnjivo u njegovom ponašanju, pokazuje li okrutnost prema životinjama. Marija je odgovorila da nikada nije vidjela Pavlika da maltretira životinje. Ali dječak se znao zauzeti za sebe, bavio se borilačkim vještinama i hokejem.
  Odjednom je Vasilij Krasin postavio neočekivano pitanje:
  Jeste li se seksali s njim?
  Marija se strese i bojažljivo, nesigurno odgovori:
  - S Pavlikom? Ne... On je još dijete...
  Krasin je pažljivo promatrao ženinu reakciju. Marija je čak problijedila na takvo pitanje, spustila oči, vrpoljila se u stolici, sklopila ruke u dvorcu.
  - Da? upitao je istražitelj. - Ne mogu vjerovati! Budite iskreni sa mnom. Razumijete li da možete dobiti pristojnu kaznu za odnos s maloljetnom osobom?!
  Marija je podigla oči prema čovjeku i odgovorila uzdahnuvši drhtavim glasom:
  "Ne moram davati vremena za...
  Vasilij se nasmijao i rekao:
  - I ispitat ćemo dječaka! On će nam sve reći.
  Marija je opet zadrhtala i s mukom odgovorila:
  "Dječaci jako vole skladati i pretjerivati. Ali siguran sam da ti neće reći ništa što bi me diskreditiralo.
  Istražitelj se nasmiješio i rekao strogo:
  "Možemo vas zadržati i poslati na sud da odobri uhićenje na dva mjeseca. Zato ne iskušavajte sudbinu. Recite svoj telefonski broj.
  - Čija? Moj?
  - Hajdemo oboje: tvoj i Rybačenko.
  A Pavlik? Pa ne znam...
  Ne znam da li da kažem ili ne? Možda mogu pogledati tvoj pametni telefon?
  "Reći ću ti", kimnula je Maria i izdiktirala telefone.
  Istražitelj je iz fascikle izvukao fotografiju preminule djevojke, stavio je pred Mariju i rekao:
  Pažljivo pogledajte još jednom, možda ste je već negdje vidjeli.
  Mariji je bilo teško gledati tijelo onoga za kojeg se ispostavilo da je mrtav u svom stanu. Ali to se moralo učiniti, učiteljica se natjerala da pogleda fotografiju. Lijepo lice, ali unakaženo smrću. Ne, ona ne zna ništa o njoj, prvo je vidjela djevojku ispod svog kreveta.
  Krasin pogleda na sat i reče:
  - Ali! Vrijeme je da završimo. Sve što trebate učiniti je uzeti otiske prstiju i prijaviti se. U redu, za sada ćemo te pustiti kući uz jamčevinu.
  Ubrzo je Marija napustila zgradu istražnog odbora, izvadila papir koji joj je izdao, pogledala pečat i vidjela potpis zamjenika gradskog tužitelja. Sakrila je papir u džep, teško uzdahnula i počela razmišljati o Pavliku. Tako je željela ugoditi svom voljenom ranim neočekivanim dolaskom. Bio je jako zabrinut da će se morati rastati na cijela tri tjedna. Stigla je ranije, zadovoljila momka...
  Je li Pavlusha dovela prostitutku u njezinoj odsutnosti? Gdje je djevojčina odjeća? Jeste li ga ponijeli sa sobom? Hej Pavlik. Paun...
  Prokletstvo, moram ga nazvati! Kako niste odmah pogodili?
  Maria je pritisnula gumb na svom pametnom telefonu s imenom svoje voljene. Nečiji je glas rekao: "Telefon je isključen ili nije pokriven mrežom."
  
  
  Poglavlje 3
  Gorynych je otvorio vrata stana, pustio djevojku i njenog suputnika unutra, ušao sam, upalio svjetlo i rekao:
  - Skromno ovdje imamo za tako drage goste.
  "U redu je, izdržat ćemo nekako do jutra", rekao je visoki, širokih ramena, tridesetak godina, "hajmo malo pojesti na putu i u spavaćoj sobi." Nedostajalo mi je Lucyno tijelo. Pokažimo ti pravu ljubav!
  Djevojka se nasmiješila i s ljubavlju pogledala u oči svog suputnika. Ušli su u kuhinju, Gorynych je stavio kuhalo za vodu i počeo praviti sendviče, krišom bacivši pogled na djevojku. Svidjela mu se! Vitka, plavooka, prsata plavuša šutjela je gotovo cijelu tešku cestu s juga u Žiguliju, nije tražila da zaustavi auto ili joj išta kupi, nije pokazala nikakvo nezadovoljstvo, nije joj predbacivala neugodnosti. Gorynych nije volio pričljive i hirovite žene.
  "Utrish i ja smo otišli na vrijeme", rekao je otvarajući bocu piva. - Sad je shmon. Nadia je odvedena. Zašto je redatelja ubola nožem?
  - Glupo! Boljelo je, ne možeš to podnijeti, rekao bih Ačincevu, pucnjava bi bila zaustavljena.
  - Pa ga je ubola nakon pucnjave.
  - Izdržao sam. A onda dao oduška emocijama. Sam Achintsev je kriv - ne možete se tako rugati djevojkama! Vidi, ja sam izmislio mučenje. Odvukli su ih u mravinjak, ubacili prozirna crijeva u vagine i snimali krupne planove, kao mravi tamo...
  "Da, Saša, teško je", složio se Gorynych.
  "Moja je dobro, strpljivo, ali Nadya je budala", rekao je Sasha i okrenuo se svom suputniku:
  - Kako ste unutra - boli li vas?
  "Sve je u redu, dušo", odgovorila je djevojka uz blagi osmijeh.
  - U redu da vidimo.
  Pojeli su i otišli u spavaću sobu.
  - Smeta li vam da se Lucy skine? upitala je Sasha Gorynycha. Volim kad pleše gola. Tako je erotično! - Idemo tamo kod nas potpuno bez odjeće.
  - Obožavam striptiz! Jedina šteta je što nema glazbe - odgovorio je Gorynych. - Da, i već je kasno, čuju susjedi.
  - Ništa, tiho ću uključiti glazbu s telefona - rekao je Alexander.
  Uhvatio je neku plesnu melodiju, djevojka je raspustila kosu koja joj je padala tik ispod ramena, nekoliko puta snažno odmahnula glavom i počela se polako, savijajući se i plešući, rješavati haljine. Na Luce nije bilo grudnjaka. Polako skidajući haljinu, vrtjela se u plesu, sad ispruživši svoje prekrasne grudi, pa se sagnuvši, pokazujući guzicu.
  Zatim je striptizeta sjela na split, ali je onda energično skočila na noge, skinula gaćice, malo ih zavrnula u rukama i bacila u smjeru Gorynycha koji je sjedio u fotelji. Vidio je tetovažu na pubisu djevojke i još se više uzbudio.
  Ostavljena gola, Lucy se potapšala po stražnjici, razdvojila ih rukama, na prstima hodala do vrata. Tamo je kleknula, pognuta tako da joj je zadnjica bila primjetno viša od glave, okrenula se i opružnim pokretima, lagano savijajući i razgibavajući ruke u laktovima, puzala prema Aleksandru, zabola usne u širinu njegovih traperica, a zatim se zabila izbacila jezik, protresla ga i, smiješeći se, pomalo jednom polizala Sašine hlače. Otkopčao je muhu, pustio malo uspravan kurac.
  Djevojka se ponovno nasmiješila vrhovima usana, uzela dostojanstvo partnera u usta i počela milovati, pokušavajući ga dovesti u željeno stanje. Tada je potpuno progutala već uzbuđeni, impresivni penis muškarca, na nekoliko sekundi naslonila se licem na partnerov pubis i ukočila se. Zatim je ustuknula, ali nije pustila član iz usta, već mu je lagano sisala glavu, nekoliko puta popušila, ponovno uzela muški kurac u usta i ukočila se na deset sekundi, uhvatila dah i nastavila karakteristične pokrete.
  "Nemoj žuriti", zapovjedi Sasha.
  Djevojka se okrenula bočno prema njemu kako bi Gorynych mogao vidjeti kako je član prijatelja naslonio na Lucynu usnu.
  Alexander je lagano potapšao svoju djevojku po obrazu, ali se potom odmaknuo od djevojke, pustio kitu i mahnuo joj rukom.
  Lucy se okrenula, otpuzala nekoliko koraka, ponovno se sagnula tako da su joj se spolovili jasno vidjeli i počela trzati stražnjicom.
  - Sjajno! šapnuo je Gorynych.
  - Ne možemo to učiniti! rekao je Aleksandar. - Jeste li vidjeli Strakea na penisu?
  Gorynych nije ni znao što je to.
  A djevojka je napravila krug na sve četiri po sobi, pozivajući mahajući plijenom, a zatim se spustila na laktove i dopuzala do svog ljubavnika.
  Ovaj put je otkopčala kopče na njegovim sandalama i zubima počela pažljivo skidati Aleksandrove čarape.
  - Dobra cura! pohvalio je.
  - Volim te! - završivši s čarapama, odgovorila je Lucy. Poljubila je prvo jedno, pa drugo stopalo svog prijatelja i jezikom mu počela milovati nožne prste, lizati ih i trpati mokri jezik među prste.
  - Puši! zapovjedi Sasha.
  Djevojka je uzela četiri nožna prsta svog ljubavnika u usta.
  "Dublje", rekao je Alexander.
  Lucy je sjela na guzicu, prstom povukla obraz, stisnula partnerov palac na nozi u usta, pokušala što dublje uhvatiti stopalo.
  "Dobra djevojka", pohvalio ga je Alexander. - Ispravi se, daj da te pomilujem.
  Ne ispuštajući nogu iz usta, djevojka je ustala i izvila se u smjeru svog ljubavnika. Slobodnom nogom počeo je milovati njezinu macu i stid.
  - Krevet je nizak - reče Sasha - nezgodno je rastezati se.
  Djevojka se nagnula naprijed, šireći noge. Aleksandar je prstima milovao djevojku po trbuhu, pa pritisnuo jednu dojku, pa drugu, polako povukao od točke između grudi preko pupka do samog dna trbuha.
  Lusya je i dalje jednom rukom držala Aleksandrovo desno stopalo u ustima, a drugom je uzela prste njegove lijeve noge i umetnula je u svoju vaginu.
  "Bravo", ponovno je pohvalila Sasha. - Znaš koliko to volim.
  Djevojka je napravila energičan pokret zdjelicom, pokušavajući prste svog ljubavnika zabiti dublje u svoje tijelo. Ali ona je vrisnula i povukla se. Na licu joj se pojavila grimasa boli.
  - Nešto nije u redu nakon Ačincevovog mučenja? upitao je Alexander. - Boli li jako?
  "Podnošljivo, draga", odgovorila je djevojka.
  "Nećeš samo tako vrištati", rekla je Sasha i iznenada se okrenula Gorynychu:
  Želiš li vidjeti što je u njoj?
  - Kako je? Gorynych je postavio glupo pitanje.
  - Ah-ah-ah! Imam uvjek. Istovremeno ćemo obaviti pregled genitalija. Lyusenka, dovedi me tamo, u mojoj aktovci, znaš što.
  Gola djevojka se iskrala u hodnik i ubrzo se pojavila sa svjetiljkom, nekakvom cijevi i prozirnim okruglim staklom u rukama. Međutim, Gorynych je vidio da je čaša bez dna.
  Aleksandar je oslobodio krevet. Djevojka je sjela na njegovo mjesto, okrenula se u smjeru Gorynycha i široko raširila noge savijene u koljenima. Sasha se spustio pored nje kako bi Gorynych mogao sve vidjeti, energično je tapkao dlanom po obrijanom pubisu svoje djevojke, zatim prstima prešao po njezinoj mački, nježno masirao klitoris djevojke, povukao joj usne i razdvojio ih, pokazujući ulaz u njedra ljepotice . Zatim je ustao, dao djevojci da liže i siše prste njegove ruke.
  Gorynych je promatrao ljubavnike u slastnom iščekivanju nastavka. I ona je slijedila! Alexander je umetnuo par prstiju u Lucynu vaginu i počeo praviti intenzivne trzajuće pokrete.
  Djevojka je tiho zastenjala.
  "Gle, nemoj mu napraviti krevet", nasmiješio se Aleksandar, izvukao prste i opet ih dao svojoj djevojci da liže i siše.
  Zatim je uzeo čašu, njen rub bez dna namazao gelom iz tube i počeo je pažljivo uvoditi u tijelo djevojke.
  - Ai! Lucy je ponovno tiho vrisnula.
  - Bolno? upitala je Sasha. "Možda ti treba lijek protiv bolova?"
  - Ne, dušo, u redu je. Podnošljivo.
  Sasha je čašu gotovo potpuno umetnula u djevojčinu vaginu, naredila mu da je drži prstima, a on je unutra upalio baterijsku lampu, pažljivo je pregledao i rekao:
  - Sve je u redu! Gotovo da nema upale. Samo ovdje, na samom početku, ostao je trag ugriza. Hoćemo li se poseksati danas? Neće boljeti?
  - Bit ću strpljiva, draga! Lucy je krotko odgovorila.
  "Ona se voli zajebavati, posebno sa mnom", rekla je Sasha Gorynychu. Dođi ovamo, pokazat ću ti nešto zanimljivo. I daj mi olovku.
  Gorynych je skočio do djevojke i uperio pogled u prorez ždrijela maternice koji je stršio u čaši.
  - Dobro? u što buljiš? - pitao je radije Alexander. - Ovo još niste vidjeli?
  "Ja nisam ginekolog", promrmljao je Gorynych.
  "Ni ja", rekao je Alexander. Ali ja volim svoju djevojku...
  Pustio je Lucy da poliže kažiprst i zavukao svoj mali jastuk kroz staklo u pukotinu djevojčinog grla. Malo ga je zavrnuo, izvukao i opet ga polizao. Potom je uzeo olovku od Gorynycha i zabio je u maternični usnik gotovo do držača.
  "Stani", naredio je Lucy i ponovno pozvao svog prijatelja da se divi slici.
  Uzbuđeni Gorynych je drhtavim rukama izvadio pametni telefon i napravio nekoliko slika.
  - Imate li klistir u kući? upitao je Alexander.
  - Zašto trebate klistir? upitao je Gorynych.
  "Vidiš, ja volim analne igrice. Kako se ne bi zaprljali, bolje je to učiniti nakon klistiranja.
  "Ah-ah", požudno je rekao Gorynych. Ne koristimo klistire.
  - Dobro, onda mi daj bocu piva. Sve će učiniti za sebe. Idi, Lucy, spremi se. Pokažimo muškarcu pravi seks!
  
  
  Poglavlje 4
  - Sjajna cura! rekao je Gorynych oduševljeno kada je djevojka nestala u kupaonici. - Htio bih ovo!
  - I onda! - zadovoljno će Aleksandar.
  - Gdje si je našao? upitao je Gorynych.
  - Uzeo ga je od svog prijatelja, jednog od čelnika njihove zajednice. Lucy je odgojena tako da joj je najvišu vrlinu u glavu utjerala želja da se dopadne muškarcu.
  - Kako je seksi! Na ove još nisam naišao.
  Išla je u Charm School u Ohiju. Tamo su ih učili poslušnosti i svakojakim erotskim trikovima.
  - Što je škola?
  - Tajna. Djevojke su obučene za zabavu elite i snimanje u pornografiji. Luska je tu bila pričvršćena duž Mjesečeve linije.
  Glumi li često u pornografiji? ponovno je upitao Gorynych.
  - Prije često. Lucy je lijepa žena, bila je potražnja.
  - Bilo bi zanimljivo vidjeti scene s njezinim sudjelovanjem!
  Rekao si da ne gledaš pornić!
  - Sa zadovoljstvom bih pogledao Lucy.
  Vidim da sam se uzbudio dok sam nas gledao, nasmiješio se Sasha. - Skinuo bih hlače, vidjeli smo dosta uspravnih članova.
  - Ne postajete ljubomorni kada gledate pornografiju s njenim sudjelovanjem, kao što je ona s drugim muškarcima ...
  - Ne... Zašto biti ljubomoran na nešto?
  "Razumijem da nisu ljubomorni na posao", pomirljivo je rekao Gorynych.
  - A swing ponekad vježbamo i kod kuće. Moj prijatelj je Scott. Ima curu - jednu od najpoznatijih porno zvijezda. Ime je Roxy Ray. Niste čuli? Oh, da, ne gledaš... Pa se ponekad nađemo zajedno. Znao bih samo što radimo s junicama! Organiziramo razna natjecanja, tko će od njih izbaciti lopticu dalje iz mace, tko bolje skoči na dildo ili ugura više teniskih loptica u tijelo. A za Božić su frendice obukli hladnije od božićnih drvca. Na bradavicama i između nogu bili su pričvršćeni lanci s utezima, tijela su bila bogato ukrašena gumicama i štipaljkama s božićnim kuglicama. A onda su ih zauzvrat koristili u ovom obliku. Puno je lopti nabijeno, ali bilo je zabavno.
  "Dobro se zabavljate", reče Gorynych sanjivo.
  - Imate li štipaljke? upitao je Alexander.
  "Moram vidjeti majku u kupaonici." A zašto ti treba?
  "Vidiš, volim jebati kad štipaljke vise na Lyuskinim bradavicama, to me uzbuđuje", rekla je Sasha, ponovno pogledala Gorynychove ispupčene hlače i upitala:
  - Vježbate li MZHM?
  - Kako je?
  - Pa kad djevojka s dva muškarca.
  - Ne, što si ti! Mogu samo jedan na jedan i bez svjedoka.
  - Pa uzalud. Onda ću se prvo iskrcati s Lyuskom i zaspati, a onda možeš razgovarati s njom.
  Možemo u toj sobi! - oduševio se Gorynych. - Tamo imam krevet!
  "U redu, otići ću oprati ruke i požuriti Lusku", rekao je Alexander i otišao.
  Ubrzo je izveo svoju djevojku iz kupaonice. Iz lijepih djevojčinih grudi virile su kopče pričvršćene za bradavice. Mahajući svojim hodom, zavodljivo njišući bokovima, djevojka je polako prošla pored Gorynycha, koji ju je proždirao očima, sjela na krevet, opet široko raširila noge, ali ovaj put ih nije savijala u koljenima, već se ispružila izvukla ih poput balerine u rastezanje i podigla ih visoko iznad glave.
  Alexander joj se približio, skinuo traperice i kratke hlače. Djevojka je pritom pozivljivo zatresla nogama i izvukla čarape. Ali Sasha nije odmah počela milovati. Iznenada je iz traperica izvukao remen i prilično snažno udario djevojku po spolovilu.
  Lucy je tiho vrisnula i rekla:
  - Senkyu, gospodine! Volim te!
  - Govoriti ruski! Mi smo u Rusiji, - rekao je Alexander i ponovno udario djevojku remenom.
  - Što si ti? upitao je uzbuđeni Gorynych.
  - Ovo je za zagrijavanje - odgovorio je Alexander. - Navikla je na to. Kod kuće joj ponekad stavim pumpicu.
  Aleksandar je pružio ruku djevojci. Ne spuštajući ispružene noge, ponovno je oblizala prste svog ljubavnika i uzela ruku u usta.
  Minutu kasnije, Sasha mu je izvukao ruku iz usta, prinio je djevojčinoj vagini, stavio tamo jedan prst, pa drugi, ali nije masturbirao. Polako je počeo uvoditi svoj dlan u Lucyna njedra. Nije se bunila, samo je malo zastenjala.
  - Zar ne boli? upitao je Alexander.
  "Podnošljivo, draga", djevojka je uobičajeno odgovorila i zatvorila oči.
  Sasha se potrudio, a cijeli mu je dlan bio u Lucynu tijelu. Ponovno je tiho vrisnula. Sasha se ukočio na par sekundi, a onda je još malo pomaknuo ruku u tijelo svoje djevojke i počeo je nježno okretati.
  U tom je trenutku Gorynych, koji je promatrao sve manipulacije, osjetio da završava: njegovo je sjeme spontano ispljunulo, zaprljavši gaće.
  A noć je tek počela!
  
  
  Poglavlje 5
  U uredu istražitelja Marija je bila jako nervozna, no njezino uzbuđenje nije prošlo ni ulicom. Samo što je sada žena više bila zabrinuta ne zbog toga kako je leš ušao u stan, već zbog situacije s Pavlushom. Hoće li dječak ispričati o njihovoj grešnoj vezi? Zašto mu se telefon ne javlja?
  Trebalo je nekoliko stanica podzemnom željeznicom do kuće. Koliko je samo stražara postalo u podzemnoj! Sada je to počelo živcirati Mariju. Činilo joj se da će je zaustaviti, staviti lisice i odvesti u zatvor. Tada će im se suditi za zavođenje maloljetnice.
  Ali stražari nisu obraćali pažnju na Mariju. Učiteljica je izašla iz podzemne željeznice i osjetila olakšanje. Sad malo hoda, bit će to njena kuća. Tako je ujutro prošetala ovamo sa stvarima, razmišljala o Pavliku, sjetila se plaže, vrelog kamenčića pod bosim nogama, toplog mora s valovima koji miluju poput dodira voljene osobe.
  Njezina ljubav prema Pavlushi nije ohladila par tjedana južnjačkog odmora. Momak ju je sanjao noću, učiteljica se prisjetila njegovog reljefnog tijela, hrabrog lica, svijetle kose ošišane ispod polukutije, plavih, vrlo izražajnih očiju. Izvanredan, zgodan dečko. Može napraviti divnog filmskog glumca, pokazao bi se na posteru.
  Marija je htjela što prije vidjeti Pavlušu, zagrliti ga i pritisnuti uz sebe, udahnuti miris snažnog mladog tijela, obasuti poljupcima njegovo lice, vrat, glatke, rumene obraze. Iznova je birala njegov telefonski broj, koji se i dalje nije javljao.
  Učiteljica se uvjerila: sada je ljeto, dečki su bili na odmoru, Pavlusha je negdje otišao, nije ponio telefon sa sobom ili ga je jednostavno isključio. Ali zašto ga isključiti? A ljubavnik joj nije rekao ništa o mogućem putovanju kada ga je prije dva dana nazvala iz Sočija. A onda se dogodila ova strašna priča s majkom prijatelja, brze naknade, prijevremeni odlazak...
  Možda su Pavlushini roditelji iznenada odvedeni u inozemstvo? Želio je otići u Francusku.
  I sama Marija od mladosti je sanjala o putovanju Europom na medeni mjesec. Posjetite Prag, Varšavu, Berlin, Pariz. Posebno sam željela otići u Pariz, grad snova i romantične ljubavi. Ispričala je Pavliku svoju želju. Odgovorio je da bi rado otišao u Francusku, jer su Francuzi od svih europskih naroda i karakterom i mentalitetom najsličniji Rusima. Marija se nije svađala, iako je tada mislila da naši narodi nisu previše slični. Imala je želju udati se za Pavlika za par godina, kada on postane punoljetan, i otići s njim na put.
  Sada učiteljica nije htjela ni pomisliti da je Pavel vara, da joj je u stan doveo drugu djevojku. Nije li Marija zaslužila svoju žensku sreću? Prije toga, u svojim snovima, nacrtala je sebi solidnog , bogatog muža, ali se zaljubila u dječaka za kojeg se pokazalo da je petnaest godina mlađi od nje. Toliko sam se zaljubila da sam izgubila razum.
  Učiteljica je izgledala prilično privlačno. Figura je vitka, struk tanak, lijepe duge noge, koža čista, lice svježe, nema bora, kosa je jako bujna, kosa je blago kovrčava, svijetloplava do ramena. Nedavno je povremeno išla na dijetu, premazana kremama. Takve žene vole muškarce. Po izgledu, nije dobila više od dvadeset pet, iako je učiteljica nedavno prešla tridesetu.
  Ali Marija je bila usamljena, unatoč svojoj ljepoti i dobroj fizičkoj formi. U mladosti je njezin zaručnik, kojeg je voljela svim vlaknima duše, završio u Čečeniji i tamo umro. Zbog toga je djevojčino srce otvrdnulo i zaledilo nekoliko godina.
  Učiteljica je na sve pokušaje udvaranja muškaraca odgovarala s takvom hladnoćom da su potencijalni prosci odmah nestali. Maria se dugi niz godina nije zaljubila, nije ni pogledala u pravcu muškaraca. Osjećala je jako duboko, svijet joj se činio crno-bijelim nakon tragične smrti njenog prvog dečka.
  I tek nedavno se učiteljica počela postupno odmrznuti, sve više razmišljati o vjenčanju i rođenju djeteta. Ali Marija je bila sramežljiva s muškarcima, nije posjećivala plesove i druga mjesta gdje se lakše upoznaju.
  Žena je pala na ideju da u novinama ili na odgovarajućoj stranici na internetu reklamira poznanika u svrhu braka. Ali onda se Pavlik pojavio u njezinu životu. I svijet se počeo igrati novim bojama.
  Ovaj zgodan muškarac isticao se među svim učenicima svojom pojavom i društvenošću, zgodni dječak postao je učiteljeva iskrena strast, Maria se zaljubila u njega. Iako sam shvatio da je to pogrešno, čak i opasno sa stajališta postojećih zakona.
  Učiteljica je Pavlika prvi put vidjela prije gotovo godinu dana u svom razredu u novoj školi, gdje je dobila posao kada se preselila u Primorski okrug. Gotovo odmah ju je odmrznuo, željno ljubavi srce zadrhtalo. Pavlusha je u ženi probudio najprije nejasne snove, a zatim prilično jake osjećaje.
  Marija je odlučila potražiti pristup ovom dječaku, ali se bojala da će je dječak odbiti. Učiteljica se počela pažljivije brinuti o sebi, otišla na dijetu. Trudila se izgledati dobro i probuditi Pavlikov raspoloženje, precjenjujući njegove ocjene. Međutim, dugo vremena nije poduzela nikakve korake da se bolje upozna.
  U travnju je vrijeme bilo lijepo, sunčano, Marija se odjenula prikladno za proljeće, a na satu je pozvala Rybačenka da se javi.
  Prvi zgodan muškarac iz razreda, Pavel, stajao je uz ploču. Maria ga je proždirala očima, a on je sa zanimanjem gledao svoju učiteljicu, koja je tog dana bila u prilično kratkoj suknji, lijepo našminkane i šik frizure.
  Paul je sa smiješkom rekao:
  - Kirkorovljev zakon kaže ...
  U razredu se začuo smijeh. Pavliku je bilo malo neugodno i lagano se zacrvenio. Učiteljica je ljubazno ispravila:
  - Kirchoffe... Pa o čemu je ovaj zakon?
  Maria je čula da je Rybachenko potaknula djevojka iz prvog stola, ali se pravila da ništa ne primjećuje.
  Njezin ljubimac, gledajući u oči učiteljice, odgovorio je:
  - Zbroj struja u krugu na ulazu jednak je zbroju struja u krugu na izlazu ...
  Maria je kimnula i rekla:
  - Sjedni, Pavel, pet!
  Učenici su zviždali. Dječak je sjeo i počeo iskreno ispitivati učitelja.
  Tada je Pavlik priznao Mariji da su upravo tog dana u njemu počeli ključati osjećaji. Mariju je volio i prije, ali kao učitelj. A onda je proučavao ovu odraslu ženu, njezino lijepo aristokratsko lice, plavu kovrčavu kosu, zavodljive noge. Pogledao je i osjetio kako mu muškost izdajnički buja, postaje vruća i čak pulsira.
  Djevojkama se svidio, razgovarale su s njima, a čak su par puta i poljubile lijepu Veru. No, još ni s kim nije imao spolni odnos, proces je vidio tek na snimci koju je pronašao na internetu. Od takvog videa bio je uzbuđen na isti način kao i sada od samog pogleda na učiteljicu, njezinu nezasluženu peticu.
  Pavlik je odjednom poželio voditi ljubav s fizičkim. Kao na videu. Ali shvatio je da je to nemoguće, barem ne u bliskoj budućnosti. Međutim, bolno stanje zahtijevalo je izlaz. Pavlik je osjetio jaku jezu, zvijezde su mu skočile pred očima. Vrućina u preponama školarca postala je nepodnošljiva. Dječak je podigao ruku i upitao, pocrvenjevši:
  - Mogu li na WC?
  Marija je snishodljivo dopustila:
  - Idi!
  Pavlik je trčao svom snagom. Tek u zahodu uspio je osloboditi napetosti i umiriti svoje još uvijek istureno dostojanstvo.
  Zatim je kroz smijeh ispričao Mariji o svom iznenadnom uzbuđenju. A onda se vratio u razred baš na vrijeme za zvono. Morao sam ići na sljedeću lekciju.
  Ali pred očima mi je stajala slika profesorice fizike. Umjela je zapaliti vatru snažnih osjećaja u dječaku. Htio je ponovno vidjeti Mariju Aleksandrovnu.
  Pavlik je jedva sjedio na nastavi. Same su ga noge dovele do kabineta fizike.
  Ubrzanog srca Pavlik se zaustavi na vratima skupljajući hrabrost. Nije znao što će reći, kako će se ponašati s učiteljicom, ali je ipak otvorio vrata.
  Učiteljica je nešto objašnjavala dečkima iz starijeg razreda, sat je bio gotov, ali još nisu svi otišli. Maria se okrenula prema Pavelu, koji je stajao na vratima, očekujući da će objasniti razlog svog posjeta. Dobrodušno se nasmiješila, ali ni ovaj prijateljski iskren osmijeh nije mogao otkloniti Pavlikovu neugodu, činilo se da je izgubio rječnik i samo je tupo gledao u učiteljicu. A Marija Aleksandrovna pogleda svog voljenog učenika, ravno u njegove oči.
  Pauza se otegla, Maria je nježno upitala:
  Jesi li ovdje, Pavel? Ima li problema?
  Pavelov glas se konačno prolomio:
  - Ja... želim napisati esej o fizici. Ovi zakoni... kako je? Općenito, trenutni...
  "Čekaj malo, sad ću završiti s dečkima, pa ćemo o svemu razgovarati s tobom", rekao je učitelj i ponovno se nasmiješio.
  I Pavlik je osjetio da se od njezina izgleda, njezina dobroćudnog osmijeha, njegova muškost opet nehotice uzburkala u hlačama.
  Izašao je u hodnik, pokušao se odvratiti od sladostrasnih misli i smiriti se.
  Naravno, bilo bi mu lakše komunicirati s vršnjakinjom, ali sada je dječaka jako uzbudila ova odrasla žena. Navodno se njezina privlačnost na intuitivnoj razini prenijela na Pavela, a on to nije mogao podnijeti, podlegao je uzajamnoj strasti, iako se nije znao ponašati s učiteljicom.
  Pavlik je osjetio da mu je dostojanstvo opet jako naraslo i da su mu se hlače osjetno ispupile. Bio je to prvi put da se dječak susreo s takvom strašću. Bilo je to nešto novo i drugačije. Nikada do tada mladi Pavlik nije bio tako uzbuđen. Odjednom je htio vidjeti učiteljicu golu, dotaknuti njezine vitke noge, njezina gola prsa.
  A Marija? Bilo joj je drago što je Pavel ušao, pokušala što prije otpratiti ostale dečke i nazvati svog voljenog dečka. Sanjala je da komunicira s ovim prekrasnim dječakom, gledajući u njegove nježne izražajne oči. Maria je shvatila da je ovo samo tinejdžer. I prema njemu će se trebati postupati u skladu s tim. Nije planirala zavesti studenta, samo je htjela razgovarati s njim. Dakle, o životu, o studiranju.
  A on je ušao i zagledao se u njezina stopala. Tip nije mogao zaustaviti svoju privlačnost. Njegove hlače... Bile su ispupčene!
  Marija je to primijetila, raspoložena za šalu, veselo se nasmiješila i upitala:
  Sviđaju li ti se moje noge?
  Pavlik je s mukom iscijedio:
  "Vrlo... žao mi je..."
  Maria nije mogla odoljeti i odmah je postavila drugo pitanje:
  Hodaš li s djevojkama?
  Tip nije odmah odgovorio, a učitelj je pojasnio:
  Susrećete li se sa svojim vršnjacima?
  Ne... oni su glupi. A ti... tako pametna... i lijepa. Sviđaš mi se.
  Maria se opet nasmiješila i tihim glasom rekla:
  "Ti si zgodan dečko, ali ne smijem se susresti sa studentima osim ako nije školski posao.
  Pavlik je teško uzdahnuo i šapnuo:
  "Proklete konvencije!
  Maria je slegnula ramenima.
  - Dečko s takvim izgledom kao što je vaš ne može biti lišen ženske pažnje. Naći ćete sebi djevojku koja više odgovara vašim godinama.
  Paun je promrmljao:
  "Ne želim... Privlačiš me.
  Maria se nasmiješila.
  - Proći će!
  Još nekoliko minuta razgovarali su o školskom životu i kolegama iz razreda, a onda se Pavlik oprezno vratio prema izlazu, hitno je trebao na WC. Žurio je da se olakša, da ublaži bolni svrbež i nadljudsku napetost.
  Fizički jak momak još nije mogao kontrolirati svoje želje i ublažiti erekciju. Podsvjesna želja za ljubavlju i seksom sa zrelom damom doslovno je preplavila uvježbano tijelo mladog sportaša.
  Učenik je pobjegao, Marija ga nije čekala, napustila je školu. I Pavlik je otišao kući. Roditelji su primijetili da im je sin izrazito tmuran i da jedva jede.
  Mama je pitala sina:
  - Pavlik, jesi li dobio dvojku?
  Student je mahnuo rukom.
  - Kakva glupost!
  Otac se nasmiješio.
  - On se, očito, zaljubio, ne gnjavite s pitanjima, inače će eksplodirati.
  Pavel se zaključao u svoju sobu. Kako bih se omestio i oslobodio, ušao sam na internet i uključio pornografiju.
  Noću dječak nije dobro spavao, cijelo vrijeme se sjećao učiteljice, njihovog posljednjeg razgovora, bio je posramljen zbog njegovog ponašanja i sanjao.
  Često se učenici zaljube u svoje učitelje, čak i ako su puno stariji od sebe. Vole ih zbog njihove mudrosti i autoriteta. Ponekad učitelji uzvraćaju: vole mladost i ljepotu. Događa se da i sami učitelji pokušavaju natjerati svoje učenike da se zaljube u njih. Mary je uspjela. Napustila je školu, ali je potom požalila što tog dana nije čekala tipa i nije nastavila komunicirati s njim.
  
  
  Poglavlje 6
  Sljedećeg jutra Pavel je bio smrknut i povučen. Bio je grub prema roditeljima, u školi uopće nije razgovarao s vršnjacima, neprimjereno je odgovarao učiteljima. S uzbuđenjem je čekao posljednju lekciju - fiziku.
  Prije lekcije nije bilo moguće razgovarati s učiteljicom: djecu je pustila u razred samo uz zvono i odmah počela objašnjavati gradivo.
  Paul joj je uhvatio pogled. Maria Alexandrovna također je ponekad pogledala svog voljenog učenika. Primijetila je da je dječak blijed i bilo joj je žao momka.
  Kad je lekcija završila, dečki su počeli napuštati učionicu, a Pavel se ohrabrio, prišao i rekao učitelju:
  - Jučer nisam saznao za sažetak.
  Marija je pitala:
  - Zašto si pobjegao?
  "Morao sam... otići na WC."
  "Možete doći kod mene nakon škole", dozvolila je učiteljica.
  Peacock se osjećao inspirirano! Veselio se kraju nastave. I odmah požurio u kabinet fizike. Marija Aleksandrovna bila je sama.
  "Nešto što danas ne izgledaš dobro", rekao je učitelj prvi. - Nisi li se razbolio?
  "Ne", odgovorio je Pavel, "samo nisam dovoljno spavao.
  - Ovo se dogodi. Želite li stvarno napisati esej? upitala je Maria.
  Pavel je kimnuo, iako su oboje znali da je to samo izlika. Učiteljica je počela objašnjavati kako se pišu eseji. A Pavlik odjednom reče:
  "Možda bismo o detaljima ovog posla mogli razgovarati negdje drugdje?" Ovdje je previše gužve... Imamo daču u Aleksandrovskoj. Tu nas nitko neće zaustaviti.
  Noću je učenik razmišljao o tome što će reći učitelju na sastanku i izdao pripremljenu frazu.
  Marija se nasmiješila, stavila ruku na učenikov vrat i rekla:
  - A ti si poseban, ne kao ostali dečki...
  Pavlik se trgnuo na njezin dodir. Ponovno je osjetio podmuklo komešanje u svojim hlačama. Ali ovaj put nije nikamo pobjegao, već je opet rekao o dači:
  - Možete ići u bilo koje vrijeme. Imam ključeve, moji roditelji sada ne idu u Aleksandrovsku.
  Marija je maknula ruku i odgovorila:
  "Naravno da neću nikamo. Ali možeš doći u moju kuću.
  - Kad mogu ući?
  Mary je slegnula ramenima i odgovorila:
  - Da, čak i danas.
  - Sjajno! Paun se obradovao. - Sada moram u hokejašku sekciju, a onda mogu doći k vama.
  "Zapišimo onda moj broj telefona", predložila je učiteljica, "nazvat ćeš kad budeš slobodan, reći ću ti gdje da ideš."
  Dječak je procvjetao od sreće:
  - Vrlo dobro! Baš ste super!
  "Samo te molim, nemoj nikome reći da ideš u moju kuću."
  Pavlik je kimnuo, trebalo mu je mnogo truda da skine pogled sa ženskih prsa. Na vatiranim nogama, školarac je otišao. Na obližnjem kiosku dječak si je kupio paket čipsa i bocu Cole. Pohlepno je gutao kupljeno, smirivao nervoznu drhtavicu i osjećao se sigurnije.
  Na treningu je Pavel bio aktivan, igrao je grubo. Prvi je iskočio s igrališta, odjurio u svlačionicu i pozvao učitelja. Marija Aleksandrovna je imenovala ulicu, kućni broj i stan.
  
  Učiteljica je otvorila vrata, nasmiješila se i rekla:
  - Drago mi je da si došao. Nemojte se sramiti, osjećate se kao kod kuće.
  Na sebi je imala prekrasnu plavu haljinu do koljena, papuče, raspuštenu kosu i laganu šminku. Maria je čekala dječaka, njezin prijateljski osmijeh pomogao je Pavelu da se oslobodi nepotrebnog uzbuđenja, ali je ipak postavio prilično glupo pitanje:
  - A mi smo sami ovdje, nećemo se miješati... tvoji ljudi?
  "Nažalost, još sam sama", raširila je ruke učiteljica. - Dođi.
  Pavel je izuo cipele, Maria ga je uhvatila za ruku i zajedno su ušli u sobu. Tu je već bio postavljen stol. Maria se pripremila za susret sa svojim voljenim učenikom. Kupio sam tortu, napravio sendviče i čak otvorio bocu suhog vina. Na stolu je bila i čaša sa svijećama.
  "Kasnije ću vam pričati o eseju", rekao je učitelj. "Idemo prvo nešto prigristi... uz svjetlost svijeća."
  Maria je ugasila svjetlo i zapalila svijeće.
  Pavlik je s oduševljenjem rekao:
  - Tako romantično! Ali na svjetlu izgledaš još bolje.
  - I želim romantiku, tako sam usamljena ...
  "Imate nas, svoje učenike", prigovorio je Pavlik.
  - Ali nema srčanog kavalira ...
  Tako da mogu postati! rekao je dječak oduševljeno. Sada je bio manje nervozan nego u školi, kad se dogovorio s učiteljicom.
  Maria se ponovno nasmiješila i pozvala Pavlika da sjedne na sofu kraj stola. Sjela je do nje i šapnula:
  - Ja ću popiti malo vina, a ti jedi tortu. S orasima je. Ne znam voliš li slatko.
  "Volim te", odgovorio je Paul.
  - To je dobro.
  Pavlik je žlicom uzeo komad torte i bez oduševljenja progutao. Dječak je ponekad kod kuće jeo kolač. Ali više je volio čokoladu.
  Maria je otpila gutljaj vina i vratila čašu. Činilo se nepristojnim piti sam. A još više za tinejdžera. Divila se studentu u plamenu svijeća, govorila Pavliku da ima fotogenično i izražajno lice, a figura je poput grčkog kipa.
  Dječak je otvorio usta na takve komplimente, a učiteljica je primila Pavlikovu ruku u svoju ruku, stavila joj je na nogu i šapnula:
  - Možeš ga izglačati.
  Dječak je pocrvenio, dlan mu je zadrhtao i odmah se oznojio. Pavlik ga nježno pomiluje po nozi. Maria se nasmiješila: dodir zgodnog momka ugodan je za žensko tijelo. Učiteljica je stavila ruku na Pavlikova mišićava prsa i počela ih masirati. Dječak je često disao, Maria je osjećala koliko snažno kuca tinejdžerovo srce. Tip je gorio od uzbuđenja. Ženi je rukama gnječio koljeno, odjednom joj je htio skinuti haljinu i strgnuti svoju odjeću. Intuitivna, snažna želja...
  Ali Marija je krajičkom svijesti shvatila da treba stati kako ne bi izgubila kontrolu nad sobom. Otrgnula je Pavelovu ruku s koljena, poljubila dječaka u čelo i rekla:
  - U redu, dosta je! Vratimo se na sažetak.
  Paun je šapnuo:
  - Molim vas... Sažetak kasnije. Osjećam se vruće. Mogu li skinuti majicu?
  Maria je htjela nastaviti intimni spoj, sanjala je da vidi goli torzo mladog zgodnog muškarca, žena se nije mogla suzdržati, ispružila je ruke i odgovorila:
  - Hajde, pomoći ću ti.
  I skinuo dječakovu majicu.
  Reljefni, graciozni crtež dječakovih mišića još je više zagrijao toplinu u želucu, koja je prijetila da postane nepodnošljiva. Ali Pavlik je bio izuzetno uzbuđen, njegovo savršenstvo je poraslo, tijelo mu je počelo blistati od znoja. Drhtavim glasom dječak reče:
  - Možeš, a ja ću ti pomoći ... skinuti haljinu ...
  Maria je snishodljivo kimnula.
  - Sigurno!
  Pavlik se sagnuo i drhtavim prstima otkopčao kopče...
  Maria je ostala u nekim tankim gaćicama i grudnjaku. Pavel je konačno vidio tijelo učiteljice gotovo bez odjeće. Graciozno, dirljivo, jako slatko i erotično.
  Pavlik je sasvim iskreno rekao:
  - Uz vašu milost, možete postati manekenka.
  "Više volim raditi kao učiteljica", odgovorila je Marija Aleksandrovna.
  Dječak je prešao rukom po leđima svoje voljene učiteljice. Maria je duboko udahnula. Dječakov dodir ju je upalio. Htjela sam odbaciti sve konvencije i stopiti se s mladim zgodnim muškarcem u ekstazi. A Pavlik se tresao od silnog uzbuđenja. Bilo je to prvi put da mu se to dogodilo. Dječaka su preplavile emocije, instinkti su mu zavladali umom.
  Marija je otišla u susret dječaku. Zagrlili su se i poljubili...
  Pavlik se prvi put našao na ljubavnom krevetu, bio je preuzbuđen, a na kraju susreta čak se i iscrpio. Tek tada je Marija pogledala na sat i uplašeno povikala:
  - Vau! Već je jedanaest sati! Tvoji će roditelji biti zabrinuti. Hajde, brzo ih nazovi i obuci se.
  Umorni Pavlik polako se kretao. Ispod njegovih izražajnih plavih očiju pojavili su se tamni kolutovi. Uzbuđenje je splasnulo, ali dječak se osjećao praznim. Marija ga je uvjerila:
  "Uvijek je tako nakon prvog puta", žena je poljubila Pavlika u usne. - Ti si nevjerojatan tip! Osjećao sam se dobro s tobom, ali naša strast je zločinačka. Prijetit će mi zatvor ako saznaju da smo prešli granicu.
  Paun je šapnuo:
  Kunem se da nikome neću reći. dajem časnu riječ.
  Marija se nasmiješila i upitala:
  "I nećeš se hvaliti svojim prijateljima?"
  Pavlik se čak prekrižio za uvjerljivost:
  - Ne! Evo ti križa!
  Zakonski ne smijemo voljeti jedni druge. Ne želiš da tvoja ljubav ode u zatvor, zar ne?
  Paun je samouvjereno odgovorio:
  - Ne, ne želim!
  Maria je kimnula i šapnula:
  "Moglo bi mi se suditi za zavođenje maloljetnice.
  Pavlik je energično odmahnuo glavom.
  - Ne! Ti me ne zavodiš, ja tebe želim sama.
  Marija je odgovorila:
  - Nije važno. Optužen za zavođenje starijeg.
  - Nepravedni zakoni!
  "Zakon je dobar ili loš, ali zakon je, s njim morate računati", rekla je Marija. - A ti idi brže kući. Što kažeš roditeljima?
  Peacock je rekao:
  - Reći ću da sam ostao kod prijatelja, igrali smo kompjuterske igrice.
  Što ako pitaju za ime prijatelja? upita učiteljica.
  Paun je samouvjereno odgovorio:
  - Moji prijatelji su pouzdani, odvratit će me.
  Marija je ponovno upitala:
  "Molim te, nemoj nikome reći.
  Pavlik se opet prekriži:
  - Kunem se majkom, neću nikome reći!
  Učiteljica i učenik su se izljubili.
  Dječak se kod kuće brzo objasnio roditeljima, srušio se na krevet i odmah zaspao.
  Sljedećeg dana u Rybačenkovoj nastavi nije bilo nastave fizike. Oporavio se od romantičnog sastanka, ponovno je želio vidjeti svoju voljenu ženu, na pauzi je otišao kod Marije Aleksandrovne.
  Kako ne bi izazvala dodatnu sumnju i ogovaranje, učiteljica je zamolila Pavela da više ne dolazi u njezin ured kad nema satova fizike, ali mu je dopustila da se vrati njezinoj kući.
  I opet je bila romantična večera uz svijeće. Samo umjesto vina, Maria je otvorila bocu Coca-Cole. A onda je učitelj učeniku dao masažu. Pavlik se osjećao mirnije i sigurnije nego prije, bio je spreman nastaviti učiti nauku ljubavi.
  Rastali su se nježnim poljupcima.
  Ovaj put dječak je kući došao sretan i veseo. Majka, vidjevši njegove sretne oči, upita:
  - Jesi li već našao djevojku?
  Pavel je zadrhtao i pocrvenio, ali nije odgovorio.
  mama je pitala:
  Jeste li se već poljubili?
  "Ne", lagao je Paul.
  - Pazi, nemoj biti zločest. Jer si tako mlad...
  Tip nije htio slušati upute, skinuo se, otišao u krevet. Zamislio je da Marija leži kraj njega i utonuo u slatki san.
  Učitelj i učenik počeli su se tajno sastajati. Formalno, dječak je otišao do učitelja da piše eseje. Ali to je bila samo paravan za njihovu romantičnu ljubav, koja se skladno razvijala. Ljubavnici su s vremenom planirali da se legalno vjenčaju. Marija se trudila ne misliti da se njihova tajna veza može otkriti sve dok Pavlik ne postane punoljetan, a optužena bi za zavođenje studenta. Danas je, međutim, ova vizija postala stvarnost.
  Pa, zašto je nekom manijaku palo na pamet podmetnuti leš djevojke u njezin stan? Marija nije htjela vjerovati da bi Pavlik mogao učiniti takvo što. Ali telefon voljene osobe je šutio.
  Kod kuće se učiteljica popela u kupaonicu i nastavila razmišljati o napuštenom lešu i njenom odnosu s Pavelom. Ne, nisu imali poročnu vezu, već pravu ljubav! Bez prljavih misli i zlih namjera. Zašto je bilo tako? Možda nije sve tako loše. Možda ju Pavlik nije prevario, u njezinoj odsutnosti nije nikoga dovodio u stan. Ali tko je onda bacio tijelo? Misterija...
  Maria je napravila toplu vodu u nadi da će se smiriti. Žena se trljala krpom i opet razmišljala što će Pavlik reći policiji.
  Odjednom je zazvonilo na vratima.
  "Pavluša?! pomislila je učiteljica. - Konačno! Ali zašto tako kasno i bez upozorenja?
  Odjenula je kućni ogrtač i požurila u hodnik.
  
  
  Poglavlje 7
  Ujutro je Krasin susreo svog pomoćnika Andreja Kovaleva u blizini ureda.
  "Vasya, imamo još jedan leš", rekao je Kovalev.
  "Pa, barem nisu dva", automatski je odgovorio Krasin.
  - A znaš tko? Jučerašnja gospođa, čiji je leš bačen u stan.
  - Što? upitao je Krasin.
  - Pa onaj koji je navečer ispitivan.
  - Dakle, iz sata u sat ne postaje lakše!
  "Nađena je mrtva ispod prozora kuće, pala je kroz prozor", objasnio je Kovalev.
  - Je li ispalo? upitao je Krasin. - Uz nečiju pomoć?
  - Može biti. Objesit će i ovaj leš na nas.
  "Morat će se ujediniti u jednu stvar", uzdahnuo je Krasin.
  Policajci su ušli u ured.
  - Opet će biti potrebna anketa susjeda - rekao je Kovalev.
  A identitet onoga koji je bačen u stan Novikove potrebno je što prije utvrditi", podsjetio je Krasin.
  "Ista nevolja", odmahnuo je rukom Kovaljov. Susjedi su tvrdili da je nikada prije nisu vidjeli.
  - Na pubisu je tetovaža pronalaza, postoji li na našem području specijalist za tetovaže? Morate saznati, možda će on reći tko je napravio ovu ružu. Ovo su rijetke.
  - Njega bi bilo potrebno ispitati, kao i njega, Rybačenka, prije svega. Vjerojatno nešto zna. Ili uključeni.
  "Tako je, počni od njega", rekao je Krasin.
  Daj mi telefon, nazvat ću ga.
  Pavelov je telefon šutio.
  - Čudno, - rekao je Kovalev, - telefon je izvan zone mreže.
  - Pa idi na adresu, pa ćeš tamo ispitati na licu mjesta - naredio je Krasin.
  Kovaljev je otišao, dok je viši istražitelj Vasilij Krasin, čekajući podatke obdukcije, razmišljao. Čak se i njemu, istražitelju s desetogodišnjim iskustvom, slučaj činio vrlo kompliciranim i zbunjujućim. O djevojci koja je završila u stanu učiteljice nije se ništa znalo. Lijepa, izgleda ne više od trideset, s originalnom tetovažom na intimnom mjestu. Također modrice na papi i prsima. Ne izgleda da bi je malodobni tip tako "mazio".
  Uskoro će doći rezultati ispitivanja. Zašto je stranac umro? Vrlo slično gušenju.
  Naravno, dvojbeno je da bi dječak ovu gospođu doveo u stan svog učitelja, ali u našem svijetu sve je moguće.
  Krasin je pozvao policiju u dječju sobu. Nisu imali nikakav materijal o Pavlu Rybačenku. Nije bio uključen, nije bio prijavljen u dječjoj sobi. Ali dječak je, očito, žustar. Jednom kad sam sreo učiteljicu, čak sam imao i ključeve njenog stana.
  Vasilij Krasin nije volio maloljetne delinkvente. Najarogantniji su, najokrutniji i najciničniji. Uvjereni u svoju nekažnjivost. Mnogi nemaju ništa sveto. Osobno, maloljetni punkeri su mu pokvarili auto, probušili gume. Djeca su sada pismena, znaju da do četrnaeste godine neće imati gotovo ništa. A nakon četrnaeste morate počiniti vrlo težak zločin da biste bili poslani u specijalnu školu ili, štoviše, u koloniju. I termini su kratki, a same zone slične su dječjim kampovima. Na ekskurzije vode osuđenike dječake, postoji informatička učionica i bazen.
  Ne, sadašnja zona mladih uopće nije težak rad. Dečki se ljuljaju i ne rade. Odlaze nakon zone obučene u specijalnosti. Humanizam u odnosu na maloljetne nitkove je uzgojen, a oni ga koriste. Ne boje se ničega.
  Ako je tinejdžer počinio ubojstvo, a potom, možda, eliminirao i učitelja, mogao bi biti podmetnut deset godina. Barem ćemo neko vrijeme spasiti društvo od takvog monstruma. Ali ima li Pavao ikakve veze s tim zločinima?
  Profesionalna intuicija govorila je Krasinu da Rybachenko nije počinio ubojstva. Međutim, dječaka je bilo potrebno ispitati.
  U svakom slučaju, Vasilij Krasin odlučio je dobro stisnuti Pavela. Pitam se kakav je odnos imao s pokojnom učiteljicom?
  Lijepa žena. Zašto usamljena? Nema muža, nema djece. Iako je njezin izgled vrlo privlačan. Takva dama može okrenuti glavu svakom seksualno napaljenom tinejdžeru. Ako želi.
  Veže li ih ljubav, možda čak i seks? Učiteljica se jučer uplašila kad su nam dali naslutiti da bismo mogli maloljetnicu strpati u zatvor zbog zavođenja maloljetnice. Šteta je pritisnuti i uhititi lijepu ženu. Objavljeno na pretplatu, ali je izašlo kako se dogodilo. Postoji čak i osjećaj krivnje. Kovaljev je sinoć trebao biti poslan Pavelu. Ili idite sami. Iako nismo dodatno plaćeni za obradu. Možda ne bi bilo drugog leša...
  
  
  Poglavlje 8
  Kovaljev je brzo pronašao Rybačenkov stan. Otvorila Pavlova majka. Andrej se predstavio, rekao je da želi tipu postaviti nekoliko pitanja.
  - Je li Vadim napisao izjavu? upitala je žena. "Preklinjem te, ne diraj dječaka!" U teškoj je depresiji.
  "Recite mi što vam se dogodilo i koju je izjavu napisao Vadim", upitao je Kovalev.
  - Da, učitelju. Zar ne želiš pitati Pavlika o njoj? iznenadila se žena.
  - Radi se o učiteljici da se trebam informirati.
  "Ne uznemiravaj još svog sina, molim te!" preklinjala je Pavlova majka. - Udaljava se od ... Vidite, Pavlik je htio staviti ruke na sebe, već je napravio omču. Pa, Vadim je vidio... Sad se Pavlik malo smirio, ne želi ni s kim komunicirati. Da ti kažem sve što znam, idemo u kuhinju.
  - Pa što ti se dogodilo? upita Kovalev sjedajući za kuhinjski stol.
  - Pavlik se jako posvađao s ocem. Upravo zbog ovog učitelja. ja sam kriva. Ostavio je jaknu u hodniku. Podigao sam ga, a iz njega i iz telefona mog sina ispali su neki ključevi, ne naši. Nisam mogao odoljeti, pogledao sam s kim Pavlik razgovara. I našla sam ljubavno pismo...
  - S učiteljicom? nagađao je Kovalev.
  - S njom. Vidio sam ovu damu u školi. Dvostruko je starija od sina. Pavlik je još dijete. I eto ga... Bila sam u šoku, pokazala sam mužu. Vadim se naljutio, Pavliku oduzeo ključeve i telefon, obećao da će razgovarati s tetkom. Dječak je histeričan...
  - A gdje je Vadim bio te noći? Kovaljev je nastavio pitati.
  - Na poslu. Radi kao zaštitar u bazi. Tri dana kasnije.
  - Kada ste otišli od kuće?
  "Sinoć je bio u osam.
  - A prije toga, pretprošle noći, je li vaš muž bio kod kuće? upitao je Kovaljev.
  Da, bio sam kod kuće. Posvađao sam se s Pavlikom, gledali smo cijelu večer da Pavlusha ne učini ništa sebi. Sad je Pavlik potišten, ne diraj ga, molim te.
  - Dobro, razumijem, ostavit ću dnevni red, čim se sin malo odmakne, neka dođe u naš istražni odbor. I Vadima će se morati pitati isto.
  - Ok, prenijet ću.
  - Reci mi, gdje su ključevi koje je Vadim uzeo? Kovalev je postavio važno pitanje.
  "Dakle, ima", žena je slegnula ramenima, "vjerojatno ga nosi sa sobom.
  - Razumljivo. Reci mi, molim te, a u noći nakon svađe s Pavelom, Vadim definitivno nije izašao iz kuće?
  - Mislim da ne. Otišao sam u krevet, on je ostao čuvati Pavlika.
  - Razumljivo! Dakle, ne znate sigurno. Na kojoj bazi radi Vadim?
  - U našoj povrtlarskoj bazi u primorju. Navečer moram doći kući, reći ću ti da si došao.
  Kovalev je izašao iz stana i odmah pozvao istražni odbor u Krasinu:
  - Vasja! Postoji osumnjičeni! Hitno treba ići u uhićenje.
  Koga ćemo zatočiti? upitao je Krasin. - Ovaj školarac?
  Kasnije ćemo se pozabaviti studentom. Njegov otac! On je u poslu i ima ključeve učiteljeva stana - objasnio je Kovalev.
  
  Vadim Rybachenko doveden je u istražni odbor ravno s radnog mjesta. Zajedno su ga ispitivali Kovalev i Krasin. Kovalev je preuzeo inicijativu.
  "Pa, reci mi što si radio u učiteljevom stanu", naredio je Kovaljov.
  - Koji učitelj? upitao je Vadim nezadovoljan činjenicom da je odveden u istražni odbor.
  "Onaj koji se smilovao vašem sinu", pojasnio je Kovalev. - Znamo sve!
  - Oh, ti govoriš o ovoj kučki. Nikad nisam bio u njenom stanu.
  Kovaljov je udario šakom o stol:
  - Ne laži! Dobivate doživotnu kaznu za dvostruko ubojstvo! Jedini način da ublažite krivnju je da nam kažete cijelu istinu.
  Osumnjičeni je zakolutao očima.
  - Dvostruko ubojstvo? Tko je ubijen? Što si ti? Ne znam ništa!
  "Moja koliba je na rubu, ne znam ništa", skeptično je rekao Kovalev. - A tko je uzeo ključeve od sina od učiteljeva stana, obećao da će se nositi s ovom gospođom?
  "Ja... nisam bio kod nje", rekao je Vadim uzbuđeno, "nisam joj se približio.
  - Lažeš! Susjedi su te vidjeli! - lagao je Kovaljev. - Želiš li lice u lice?
  - Nisam bio tamo! Iskreno! Pavel je rekao da je otišla na odmor. Samo sam htio razgovarati s njom. Kasnije, kad se vrati.
  - Pa, kako ste razgovarali? - ljutito je upitao Kovaljev. Jeste li ga bacili kroz prozor? Ako nam ne kažete istinu, počet ćemo primjenjivati fizičke mjere!
  Čovjek se potpuno spustio, ruke su mu zadrhtale, opet je rekao:
  - Istina, ljudi, nisam bio tamo...
  Krasin je osumnjičenom predao fotografiju preminulog stranca i prilično pristojno rekao:
  - Molimo pogledajte fotografiju. Što znaš o ovoj ženi?
  Vadim je uzeo fotografiju u ruke i odgovorio:
  - Ništa se ne zna. Nismo upoznati.
  - A ako dobro razmisliš? upitao je Kovaljev. - Pogledaj bolje.
  "Ne poznajem je sigurno! Vadim je inzistirao. - Prvi put to vidim.
  - Što ste radili u noći na dvadeset i prvi kolovoz? upitao je Krasin.
  - Prekjučer? Cijelu noć bio kod kuće. Sin i ja smo se posvađali, nisam nigdje otišao.
  - A gdje ste sinoć otišli s posla? upitao je Kovaljev.
  - Nisam nigdje otišao! Bio je na poslu cijelo vrijeme. Kolege mogu potvrditi. Za što me sumnjaš?
  "Vidiš", rekao je Krasin, "u učiteljevom stanu pronađen je leš jedne žene, a te noći je i sama učiteljica izbačena kroz prozor. Imali ste ključeve njezina stana i vaš motiv je bio da se obračunate s ljubavnicom vašeg sina.
  Ali nisam bio tamo! Kunem se!
  "Pošaljimo ga na sud da odobri uhićenje na dva mjeseca. Neka sjedi, razmisli, možda će se sjetiti što će nam reći - nastavio je plašiti osumnjičeni Kovalev.
  Ali Krasin je osjećao da čovjek zapravo nije u tom nesretnom stanu. Vadim Rybachenko pušten je uz jamčevinu.
  Ali situacija se nije raščistila. Da bi se rasvijetlio tako tajanstveni zločin mogao bi se otkriti identitet bačene djevojke. Morao sam pitati prostitutke koje rade u okolici, još jednom intervjuirati susjede, proučiti prijavu nestalih. Ali prvo je Krasin poslao Kovaleva specijalistu za tetovaže.
  Andrej se vratio, zagonetno se smiješeći.
  "Vasya, ti ćeš pasti", rekao je Kovalev. - Tetovaža na tijelu našeg stranca znak je seksualne robinje sekte Reda iluminatora.
  - Što? upita iznenađeni Krasin. - Jednostavno nismo imali dovoljno seksualnih robova...
  "Tako nježne ruže na zapešću i pubisu rade se u sekti za djevojke koje se koriste za seksualne užitke", potvrdio je Kovalev.
  - Jeste li otkrili tko točno radi takve tetovaže? upitao je Krasin.
  - Specijalist nije imenovao. Ne zna tko se u našem gradu bavi takvim crtežima.
  - Kakva sekta?
  - Vrlo velika. U SAD-u ima sjedište, a imamo podružnice u nekoliko gradova.
  Nije li to ista sekta koju je Brown opisao u svom senzacionalnom romanu? upitao je Krasin. - Čitati?
  - Ne, nisam ga čitao i nisam gledao film prema knjizi, ali mi je stručnjak za tetovaže već rekao za Brownov roman. Iluminatori su izgrađeni na sličnom principu, ali imaju veću sektu, kod nas postoje podružnice u Moskvi i negdje drugdje. U Sankt Peterburgu, čini se, nema podružnice.
  "Zapravo, žena bi sebi mogla napraviti ružu prema modelu, ne ulazeći u detalje što bi takva tetovaža mogla značiti", sugerirao je Krasin.
  "Može i biti", složio se Kovaljov. - Moj pokojni otac dao je ukloniti ostatke tetovaže na ruci. Došao je iz vojske i negdje na plaži ugledao je mušku tetovažu u obliku sunca sa zrakama na nadlanici. I ja sam htjela isto. I njegov prijatelj je dobro pobijedio tetovažu. Napravio je oca prema opisu. Nakon toga, moj tata je primijetio da su mu muškarci, koji su izgledali kao iskusni osuđenici, počeli prilaziti s riječima: "Bok, brate!" Jednom se vozio električnim vlakom, tetovirana urka je sjela do njega i pitala: "U kojoj si zoni sedlao?" Tata nikad nije sjedio i nije mu se svidjela lekcija. Pa sam mu rekao da nije osuđivan. "A zašto si se onda tetovirao?" Ispostavilo se da njegov naziv u kriminalnom okruženju znači: "Zdravo lopovima." To u zoni čine osuđeni za teške krađe. Tata je odlučio napraviti tetovažu. I više ih nije pravio.
  "Dešava se", nasmiješi se Krasin. - Pa ipak, potrebno je pažljivo provjeriti verziju o pripadnosti našeg stranca nekoj sekti.
  "Dobro, zauzet ću, surfat ću internetom", rekao je Kovalev.
  
  
  Poglavlje 9
  Pregledom je utvrđeno da je stranac zadavljen stiskanjem karotidne arterije. Očekivano Krasin. Ostaje doznati identitet pokojnika.
  Kovaljov se opet pojavio sa zagonetnim osmijehom.
  - Slušaj, prijatelju Vasja! Saznao sam, čini se. naš stranac. Nikada nećete pogoditi tko je ona.
  - Pa tko je to? upitao je zaintrigirani Krasin.
  - Da ti ispričam sve po redu. Počeo sam tražiti materijal o sekti i njezinim ograncima u našoj zemlji. Naišao sam na poruku da je žena nedavno uhapšena u Anapi zbog ubistva BDSM direktora...
  - BDSM - ovo je izopačena pornografija s elementima nasilja? - pojasnio je Krasin.
  - To je isto, težak seks s prisilom, bolom, poniženjem - potvrdio je Kovalev. - Dakle, žena uhićena u Anapi također pripada sekti iluminatora, odnosno ona je iz njihove podružnice u gradu Sočiju. U Anapi je sudjelovala u snimanju, a potom je ubola svog redatelja nožem.
  - Gospa, koja je ubijena u Sankt Peterburgu, kakve ona veze ima s ubojstvom u Anapi? upitao je Krasin.
  "Možda i nije", odgovorio je Kovalev. "Upravo me zainteresiralo što je pokojni redatelj snimio. Achintsev njegovo prezime ...
  - Hoćeš reći da je naša gospođa glumila s njim? predložio je Krasin.
  - Nisam vidio pokojnika u Ačincevovim filmovima. Ali na drugom sličnom snimanju američkog studija King, specijaliziranog za BDSM, Vasya, prepoznao sam je! Izgled, tetovaža... Naša pokojna gospođa je američka pornografska glumica.
  - Ništa ne zbunjuješ? Krasin se iznenadio. Kako bi Amerikanka mogla biti potpuno gola u običnom peterburškom stanu?
  - Morat ćemo saznati. Ali ime pokojne glumice, onog pod kojim je glumila, Lucy Starr.
  "Ovo je barem nešto", rekao je Krasin. - Ipak, trebate saznati kako je završila u Sankt Peterburgu.
  "Najvjerojatnije je doletjela kako bi sudjelovala u snimanju", rekao je Kovalev.
  "Vrlo moguće", složio se Krasin. - Saznajte tko je u St. Petersburgu specijaliziran za BDSM, gdje je i kada Lucy zadnji put snimala.
  Kovalev se suočio s teškim zadatkom. Opet sam morao kopati po internetu, komunicirati s najpoznatijom figurom u porno biznisu u gradu, tražiti informacije o Lucy i njezinoj sekti. Nisu se mogle pronaći nikakve informacije o tome što je pokojna Lucy Starr radila u St. No, porno diler rekao je Andreyu da je, prema glasinama, Lucy doista snimio u Rusiji redatelj pornografije Vladimir Ačincev, koji je ubijen u Anapi prije nekoliko dana.
  Kovalev je kontaktirao Anapu, zatražio informacije o ubojstvu Ačinceva i ponovno zaronio u džunglu interneta.
  Sutradan je javio Krasinu:
  - Bilo je moguće utvrditi pravo ime djevojke - Lyudmila Starkova. Kao što sam već rekao, glumila je u pornografiji pod imenom Lucy Starr. Odvedena je kao dijete iz Ukrajine, zajedno s roditeljima bila je članica sekte Iluminator. Postoji pretpostavka da je djevojka od djetinjstva bila podvrgnuta teškom psihološkom tretmanu, bila je prisiljena baviti se pornografijom, a zatim postala seksualna robinja.
  - A što je, zapravo, seksualno ropstvo rašireno u Americi? upitao je Krasin.
  - Da, uobičajeno je. A tu je i pedofilija. Sve se to prešućuje jer to koristi i zataškava američka vladajuća elita koja je nekako povezana s Iluminatorima. Materijal koji sam pronašao čak i za mene bio je šok. Od malena prisila, prljavi seks...
  - Što je s našim slučajem? upitao je Krasin.
  - Moramo proučiti najnovije snimanje Ačinceva. Možda postoji trag. Moguće je da je pokojnik glumio s njim, a potom se preselio u Sankt Peterburg.
  "Zatražite materijal o ubojstvu redatelja, kontaktirajte Anapu", naredio je Krasin.
  - Već zatraženo. Čim se nešto zanimljivo dogodi, javit ću vam.
  
  
  Poglavlje 10
  Ispostavilo se da je istražni odbor Anape imao posljednju pucnjavu pokojnog Ačinceva. Kovaljev je pogledao poslanu kopiju spisa i materijal o ubojstvu. Nekoliko minuta kasnije podijelio je informaciju s kolegom:
  - Naša pokojna Lyusya Starkova snimala je neposredno prije ubojstva redatelja kod njega u Anapi, zajedno s još jednom glumicom, istom onom koja je sada privedena zbog ubojstva njihovog redatelja.
  "Oh, nadam se da Lucy barem nije umiješana u ovo ubojstvo", rekao je Krasin.
  - Kako znati, kako znati - odgovorio je Kovalev.
  "Još uvijek nismo imali dovoljno posla s redateljem pornografije", uzdahnuo je Krasin.
  - Psovati ćete, ali ne postoji samo redatelj pornografije, u slučaju je i manijak.
  "Hajde, reci mi više", upitao je Krasin.
  - Reći ću ti što sam saznao. Ispostavilo se da je posljednje snimanje naše tajanstvene nađenke Lucy bilo upravo na dan ubojstva redatelja. Snimio užasno sranje sa sadizmom djevojaka u prirodi. Nakon snimanja, druga glumica je, nekako, ubo redatelja nožem. Uhvaćena je na mjestu zločina.
  - Uhvaćen na djelu? rekao je Krasin.
  Da, nožem. Tamo je bivši tužitelj bio na godišnjem odmoru. Sve je organizirao, osumnjičeniku nije dao da ode, pogazio je otiske stopala na direktorovu parkiralištu i povukao njegove stvari. Pozvana je policija, osumnjičena je odvedena, sada je u istražnom odboru Anape. Djevojka šuti, ne želi ništa reći. Ali najneočekivanije je bila stručnost. Upravo objavljeno: osim prstiju osumnjičene glumice, na nožu su pronađeni i otisci tulskog manijaka, koji je zaslužan za pet ubojstava u blizini Tule i nekoliko u gradu Sočiju. No, identitet serijskog ubojice još nije utvrđen.
  - A prema našem pregledu, prsti traženog manijaka nisu pronađeni u učiteljičinu stanu, zar ne? - ponovno je precizirao Krasin.
  Da, nisu ga našli. Ali bilo bi lijepo još jednom provjeriti.
  "Donesite informaciju stručnjaku", naredio je Krasin. "Iako mislim da otisci neće biti pronađeni nakon ponovne provjere.
  Kovaljev je otišao, a Krasin je bio izgubljen u mislima. Istražiteljica nije vjerovala da je sama učiteljica, svojom voljom, skočila kroz prozor. Razgovarao je s ovom ženom. Oni nisu sposobni za samoubojstvo!
  U njenom stanu nisu pronađeni tragovi Vadima Rybačenka ili tulskog manijaka. Malo je vjerojatno da su oni sudjelovali u smrti glumice, a potom i učiteljice.
  Čudno, ali Krasinove misli odjednom su se usredotočile na tulskog manijaka. Negdje u dubini duše, intuitivno je osjećao da će shvatiti tog manijaka čije ime vlastima nije poznato. Vasilij je odlučio proučiti sve informacije koje su bile u bazi podataka o serijskom ubojici. Postojao je razlog: manijak se ukrstio s pokojnom glumicom na Utrishu, nije isključena njegova umiješanost u slučaj koji istražuje Krasin.
  Intuicija. Vasilij ga je koristio u školi. Intuitivno je pronalazio odgovore na pitanja koja su ga brinula, ponekad predviđajući neočekivane rezultate nogometnih utakmica. Nije znao kako to funkcionira. Trebalo je samo razmisliti, "utjerati" dostupne informacije u mozak i odluka je došla sama od sebe, poput uvida. A na poslu je, ponajviše zahvaljujući svojoj profesionalnoj intuiciji, Krasin već uspio riješiti nekoliko vrlo kompliciranih slučajeva. Bio je na dobrom glasu u Istražnom odboru.
  A sada je Krasin pažljivo proučavao primljeni materijal i osjetio intuitivni signal-prosvjetljenje: nestali dječak je tulski manijak!
  Tada su u blizini Tule četiri osobe ubijene odjednom u roku od nekoliko dana. I nestao je školarac čije tijelo nije pronađeno. Ovaj gubitak pripisan je neidentificiranom ubojici. Ali iz nekog razloga, tada nitko nije počeo propisno provjeravati mladića za umiješanost u ubojstva. Tada su prsti ubojice, koji je naslijedio u Tulskoj regiji, isplivali u Sočiju, a nedavno i na Utrišu kod Anape.
  Ali u ormariću za spise nema otisaka prstiju nestalog Borisa Solnceva. Sasvim je moguće da je dječak isti tulski manijak.
  Međutim, ovo je bila samo pretpostavka koju je trebalo provjeriti. A evo kako je goli Amerikanac završio u panelnoj kući u Sankt Peterburgu, Krasinova je intuicija još šutjela. Iznova se koncentrirao, ali odgovor nije stigao. Postojalo je samo povjerenje da tulski manijak nije umiješan u ubojstva u Sankt Peterburgu.
  Krasin je odlučio pronaći fotografiju nestalog školarca. Također je bilo potrebno dogovoriti poslovni put u Anapu kako bi se ispitala djevojka koja je tamo zatočena kako bi se upoznala s glumicom koja je umrla u Sankt Peterburgu. Najvjerojatnije, optuženi poznaje i tulskog manijaka, budući da su otisci prstiju obojice na istom nožu.
  Krasin je zamolio Kovaleva da kontaktira Tulu i hitno zatraži fotografiju tinejdžera koji je tamo nestao, bilo koju, čak i školsku, samo da je tip dobro prepoznatljiv. I sam se istražitelj počeo pripremati za putovanje u Krasnodarski teritorij. Htio je povesti Kovaleva sa sobom, ali je pušten samo Krasin, Andrej je obećao da će to završiti prije kraja tjedna, uzeti kratak odmor i pridružiti se svom šefu. U isto vrijeme ostanite na moru nekoliko dana: na samom kraju kolovoza je dobro na jugu, voda je topla, nema toliko turista.
  Kovalev je nazvao Anapu i upozorio na nadolazeći posjet Krasina.
  "Vasya, složio sam se sa svime", rekao je istražitelju. - Avion je noću, sutra ujutro ćete biti u Anapi. Od deset vas očekuju u istražnom odboru. Ne možete iznajmiti hotel, obećali su vam pomoći oko stanovanja. Slučaj vodi kapetan Bergman. I pokušat ću doći u subotu.
  
  
  Poglavlje 11
  Noć je bila neprospavana, ali očekivanje susreta s morem, kao i želja da se razmrsi splet složene stvari, ispunili su Vasilijevu dušu iščekivanjem nečega radosnog i smislenog. S aerodroma se odmah odvezao do autobusnog kolodvora, bacio stvari u ostavu i požurio do najbliže plaže. Na svu sreću znao sam da se plaža nalazi u blizini željezničke stanice, samo nekoliko minuta hoda. Kao dijete, Vasya i njegovi roditelji odmarali su se u Anapi. Koliko je tada imao godina? Dvanaest godina. Zaustavili su se u Džemetu, u privatnom sektoru, nedaleko od željezničke stanice. Vasya je s roditeljima prošetao obalom do centra grada, a jednom je sam plivao i na plaži u blizini autobusnog kolodvora. Krasina je obuzela velika želja da ponovno vidi poznata mjesta. Štoviše, do deset je bilo dovoljno vremena.
  Vasilij se još sjećao tog odmora iz djetinjstva. I privatni sektor s drvenim WC-om na ulici, i znatiželjna baka-ljubavnica od sedamdesetak godina, koja je dječaka voljela pitati o Petrogradu, njegovim školskim poslovima. Pitam se je li starica još živa? Koliko sada ima godina? Devedesetak godina, ni manje ni više. Ali na jugu žive duže. Moći će se nekako obići, vidjeti je li sačuvana njena kuća, tko tu sada živi.
  Vasilij je volio more i svidjelo mu se u Anapi. Šteta što nisam uspio barem jednom doći ovdje. S roditeljima je tada bio na Krimu, u studentskim godinama otišao je u Adler u sportski kamp sa sveučilišta. A onda posao, čak je i bolesna majka morala paziti na oca, koji je nakon majčine smrti potpuno prošao. Nije bilo na jugu.
  I evo novog dugo očekivanog susreta. Sama plaža se malo promijenila. Sve isti pijesak, isti krajolik. Na ulazu je bilo samo više štandova i jače se zaudaralo po blatu.
  Lagani svježi morski povjetarac tjerao je valove. Neki turista, uglavnom dječaci, plivali su. Vasilij je također želio plivati. No, kupaće gaće je ostavio u spremištu. Imat će još vremena da se umoči, sad možeš samo namočiti noge u vodu i krenuti poslom, uskoro deset, čekat će ga. A onda će odlučiti o stanovanju ...
  Krasin je na autobusnom kolodvoru još jednom precizirao adresu istražnog povjerenstva i ime istražitelja, nakon čega je ušao u gradski autobus.
  Slučaj ubojstva na Utrishu vodio je izvjesni Bergman. I. E. njegovi inicijali. U školi je Krasin imao učitelja fizike Bergmana Efima Borisoviča. Nije li rodbina? A tu je i vrlo poznati redatelj s takvim prezimenom ...
  U autobusu je bilo puno ljudi, Krasin je stajao nedaleko od stražnjih vrata. Na autobusnoj stanici u salon je ušla djevojka. I Vasilyjev se pogled odmah usredotočio na nju. Visoka, vitka plavuša u strogom poslovnom odijelu istaknula se svojom ljepotom u gomili turista i mještana koji su jutros napunili autobus.
  Vasilij je volio gledati lijepe žene. Ponekad, kad je razmišljao o nečemu, činilo se da su mu se oči uprle u neko lijepo lice. A sada je razmišljao o nadolazećem razgovoru s Bergmanom i, kao u meditaciji, zurio u djevojku. Oštro je pogledala muškarca koji ju je gledao. Ovaj pogled rječito je govorio: "U što buljiš? Ne prilazi mi, gledaj na drugu stranu! Neću te sresti!"
  Ali Krasin nije ni pomislio da se upozna, započne razgovor. Uopće se nije znao upoznati s djevojkama, nije bio zaljubljen i sramežljiv prema suprotnom spolu. Možda zato s trideset pet godina nije osnovao obitelj. U studentskim godinama imao je djevojku koja mu se sviđala. No stvar nije stigla do matičnog ureda. Djevojka se našla kao neka vrsta poduzetnika, ali Vasilij se nije borio za nju. Zatim je došlo do trome veze sa susjedom na ulaznim vratima, koja je postupno nestala. Krasin je bio slobodan, njegovo srce i um nisu bili okupirani ljubavnim iskustvima.
  Izražajni pogled stranca zbunio je Vasilija. Izašao je iz svoje mini-meditacije i pogledao kroz prozor. Krasin je bio malo nervozan: nije znao kako će ga kolege dočekati i kako će se odvijati istražne radnje.
  Na njegovoj autobusnoj stanici ispred njega je izašla djevojka u poslovnom odijelu. Krasin je krenuo za njom, nekoliko koraka iza: morao je ići u istom smjeru.
  Odjednom se stranac okrenuo i stao. Opet se u njezinom pogledu očitalo nezadovoljstvo, čak i bijes: "Za što si se vezao, čovječe?! Odmah siđi!" Krasin se čak bojao da će mu gospođa reći nešto bezobrazno. Ali djevojka nije rekla ništa, okrenula se i ubrzala korak.
  Vasilij je otišao do kioska i pričekao dok se nezadovoljna mlada dama ne gubi iz vida.
  U istražnom odboru Krasin se obratio čuvaru:
  - Ja Bergmanu.
  Čovjek je odgovorio:
  - Sada se popni stepenicama na drugi kat, pa idi lijevo hodnikom do kraja. Soba dvjesto dvanaest.
  U blizini radne sobe Vasilij je stao u neodlučnosti, pokušavajući smiriti svoje uzbuđenje. On je istražitelj sa solidnom reputacijom, ali je iz nekog razloga još uvijek zabrinut. Kao dijete sam bila zabrinuta kada sam morala posjećivati strance. još nisam spavao...
  Vasilij je htio pokucati, kad su mu se iznenada vrata otvorila pred nosom. Ista djevojka iz autobusa je pogledala iz ureda! Povikala je Vasiliju u velikom uzbuđenju:
  - Ti?! Što si dopuštaš?! Tko te pustio unutra?
  - Ja... moram vidjeti istražitelja Bergmana...
  Pa, ja sam Bergman. A tko si ti?
  - Ja sam istražitelj iz Sankt Peterburga. Evo, imam potvrdu sa sobom, - Krasin izvadi svoju potvrdu. Trebali ste biti upozoreni na moj dolazak.
  Djevojka se iznenadila:
  - Dakle, vi ste iz Sankt Peterburga?
  Basil je potvrdio:
  - Da, ja sam iz Sankt Peterburga. Istražitelj Istražnog odbora. Krasin je moje prezime. Zar nisi upozoren?
  - rekao je Petrov... Oprostite, ali šef je rekao da će stići grmljavina peterburškog detektiva, fanatika posla, potrebno mu je pripremiti sve materijale istrage o ubojstvu redatelja na Utrišu . Znači to ti?
  - Nisam grmljavin i nisam fanatik, ali, zaista, zanima me ubojstvo redatelja - odgovorio je Krasin. "Moram razgovarati s vašim optuženikom. Njena prijateljica je ubijena u našem gradu.
  "Mislio sam da ćeš izgledati drugačije", nasmiješio se Bergman. - I u autobusu smo se iznenada sudarili. Žurio sam na posao, gazda me prevario. Jedan od tvojih zove se Petrov...
  - Zvao je Kovaljev, ne znam što je pričao o meni. I nije mi rekao da si žena. Mislio sam da čovjek vodi slučaj.
  "Zovem se Inna, znate moje prezime", predstavila se djevojka. - Idi u ured. Kada želite ispitati optuženika?
  "Po mogućnosti danas", odgovorio je Krasin. "Ali još se moram negdje smjestiti na nekoliko dana. Ostavila sam torbu sa stvarima u spremištu na autobusnom kolodvoru.
  - Da, pitao me Petrov za stanovanje. Slobodni smo, pozivam vas da nas posjetite, mama i ja živimo blizu mora u privatnoj kući. Ljeti iznajmljujemo par soba turistima, sad su se ljudi već iselili. Ako vam odgovara, dobrodošli ste. Neću uzeti novac od tebe.
  Krasin se sjetio svog djelatnika i rekao:
  - Prekosutra bi trebao doletjeti i moj pomoćnik Kovalev, onaj koji je nazvao Petrova.
  "I imamo dovoljno mjesta za njega", odgovorila je gostoljubiva Inna. - Kako te mogu nazvati?
  - Možeš samo po imenu. Moje ime je Vasilij.
  - A po patronimu?
  "Bolje bez patronima", rekao je Krasin i dodao:
  - Naš učitelj u školi bio je Bergman Efim Borisovič. Kad sam se vozio ovamo, mislio sam jesi li mu rođak. Možda čak i sina. I ispala si djevojka.
  - Ne, Efim Borisovič nije naš rođak. Moj otac se zvao Eugene. Da, bilo je malo smiješno. Mislio sam da si ženskaroš, ti ćeš me progoniti.
  - Oprostite, ali nisam namjeravao nikoga progoniti, pratio sam vas na svom stajalištu. I uopće nisam bila ženskaroš, samo se danas nisam dovoljno naspavala, nisam dobro razmišljala.
  Zatim, na stanici, Inna je odjednom osjetila nelagodu, naglo je stala i pogledala oko sebe. Sportski tip u bijeloj košulji i tamnoplavom sakou koji je drsko zurio u nju u autobusu sada ju je slijedio. Inna je žurila na posao, uopće nije željela komunicirati s lopovima. Mogla je poslati stalkera na grub način, ali tip je žurno skrenuo pogled i zaostao. Sada je on, prilično zgodan mladi istražitelj, skromno stao pred nju, a Inni je bilo malo neugodno.
  "Vidim da nisi ženskaroš", pomirljivo je rekla djevojka. - Možete nas posjetiti odmah. Odmorite se od ceste na par sati. Nazvat ću mamu. Bit će joj drago. Zapišite adresu...
  - A kada će se moći raditi s osobom pod istragom?
  Idemo danas u tri sata. Hoće li ti odgovarati?
  - Potpuno.
  - Dobro. Sve ću pripremiti. Nada će biti ispunjena ovdje.
  "Želio bih proslaviti i poslovni put", rekao je Krasin.
  - U svakom trenutku je u uredu na prvom katu.
  
  
  Poglavlje 12
  Vasilij je otišao na autobusnu stanicu po torbu, a zatim pronašao adresu koju je navela Inna. Istražitelj iz Sankt Peterburga upoznao je Inninu ljubaznu majku, uselio se u predloženu sobu, malo odspavao i otišao ispitati djevojku osumnjičenu za ubojstvo.
  Zvala se Hope. Na pitanja praktički nije odgovarala. Sa staklenim, ravnodušnim pogledom uprtim u zid, optužena kao da nije čula o čemu su je pitali.
  Dakle, na Krasinov upit da li poznaje Lucy Starr ili Ljudmilu Starkovu, djevojka nije ni otvorila usta, nije ni podigla obrvu.
  "Uvijek radi", rekla je Inna, koja je bila prisutna u uredu. Šuti, ništa ne govori. Buljiti u jednu točku na zidu, čak i plesati ispred nje - nema koristi.
  "Pa, to je njeno pravo", ljubazno je odgovorio Krasin. - Ne želi reći, možemo i bez njenog svjedočenja. I imam iznenađenje za ovu djevojku.
  Istražitelj je ispred osobe pod istragom stavio školsku fotografiju Borisa, koja je poslana iz regije Tula. Ali Nadežda je nastavila tupo gledati u zid.
  "U svakom slučaju, pogledajte, molim", rekao je Krasin s ljubavlju. Vaš prijatelj se možda promijenio, ali morate ga upoznati.
  Vasilij je prinio fotografiju djevojčinom licu. Ujedno je pažljivo promatrao njezinu reakciju.
  Hope je nevoljko pogledala fotografiju. I odmah zadrhtala! Definitivno je zadrhtala, Krasin je to dobro uhvatio. Blijedi obrazi djevojke počeli su joj se rumeniti pred očima od naraslog uzbuđenja.
  Istražitelj je trijumfirao: ne možete sakriti reakciju tijela! Njegova se pretpostavka pokazala točnom: Nadežda jako dobro poznaje manijaka.
  "Moramo to istisnuti", pomisli Krasin i upita:
  - Reci mi zašto je Boris ubio redatelja.
  - On... zbog mene, - konačno je presjekao glas optuženika.
  "Tako sam i mislio", rekao je Krasin.
  Ne, nije ubio! sjetila se Hope. - Ja sam.
  "Ali znam da ti nemaš ništa s tim", rekao je Krasin. Borisovi otisci prstiju na nožu. Zašto to pokrivaš?
  Djevojka nije odgovorila.
  "Dobro, nemojmo za sada o Borisu", tiho je rekao Krasin. - Razgovarajmo o Ljudmili Starkovoj, koja je glumila s vama u Achintsevu. Jeste li je dobro poznavali?
  Maria opet nije odgovorila. Opet se zatvorila.
  - Znate li da je Ljudmila ubijena u Sankt Peterburgu? upitao je Krasin.
  Djevojka je zadrhtala pogledala Krasina, ali onda nijemo premjestila pogled na zid.
  "Bila je zadavljena", objasnio je Krasin. - I pokušavam shvatiti tko i zašto.
  Nadežda ni na koji način nije reagirala na ove riječi istražitelja. Bilo je beskorisno nastaviti ispitivanje.
  Žena pod istragom je odvedena, a Krasin je objasnio Inni:
  - Vjerujem da je redatelja ubio tulski manijak, njegovi otisci su na nožu.
  - Ovo je moguće, razmišljala sam o tome - rekla je Inna. - Djevojka je mogla izvući nož iz Ačinceva tijela baš u trenutku kada su se pojavili turista.
  - Prezime serijskog ubojice Solntseva. On je dosta mlad momak.
  - Kako si, Vasilij, uspio shvatiti ovog tajanstvenog manijaka? upitala je Inna.
  "Hajde", predložio je Krasin. - Usporedio sam činjenice, intuicija je potaknula. Imamo školsku fotografiju Solntseva, ostaje samo da ga zadržimo i ispitamo. Iako se tip smatra nestalim.
  "Jesi li siguran da je to stvarno on?"
  - Mislim da nisam u krivu. Nakon što sam ispitao Nadeždu, potvrdio sam svoju pretpostavku da je on ubio vašeg direktora. Još ne znam je li Boris Solntsev povezan s ubojstvima u Sankt Peterburgu. Ali u Sočiju je ovaj manijak naslijedio. Izgleda kao ritualna ubojstva s više uboda nožem i odsijecanjem ušiju.
  - Pokojni Vladimir Ačincev je iz Sočija. On je prilično poznat fotograf i redatelj pornografije", podsjetila je Inna.
  "Da, znam", potvrdio je Krasin. - Možda se fotograf nekome umiješao, a Boris ga je odlučio eliminirati. U Brownovom romanu opisan je redoviti ubojica sekte. Moguće je da tulski manijak obavlja slične funkcije.
  "Učinimo to", odgovorila je Inna. - Ali zašto je ubio redatelja ne u Sočiju, nego ovdje na Utrishu?
  - Ovdje je bilo zgodnije. Više me zanima zašto Nadia štiti tog tipa.
  "Vjerojatno ljubav", predloži Inna. - Takve dame mogu jako voljeti! A radi voljene osobe da se žrtvuje.
  "Ne znam, ne znam", skeptično je rekao Krasin. "Ne vjerujem u požrtvovnu ljubav.
  Teško vam je to razumjeti. Većina muškaraca može se zaljubiti u jednu ili drugu djevojku. To je priroda muškarca.
  "Jednoljubnici se nalaze i među muškarcima", prigovorio je Krasin.
  - Još se nisam upoznao. Čovjek je razumno biće. Razmišlja: što je posebno u ovoj ili onoj ženi da je smatramo jednom i jedinom? Iako je svaka osoba na svoj način jedinstvena... Ali žena se može zaljubiti kao u filmu: stvarno, do groba, poludjeti od osobe, ne spavati noću, smatrati je samo jedan, da bude spreman dati život za svog voljenog, slijedi ga do nakraj svijeta.
  Ipak se to rijetko događa...
  "Nije tako rijetko kao što mislite", inzistirala je Inna. - Vrlo je moguće da je Nadežda jedna od tih žena. Ona je i sektaš.
  "Mozak sektaša nije u redu", složio se Krasin.
  Ali Inna se usprotivila:
  Zašto ne? U vjerskim sektama ponekad postoje obrazovani i inteligentni ljudi. Vole biti u zbijenom, prijateljskom timu u kojem se propovijeda ljubav. Melankolični ljudi često odlaze u sekte, ljudi uvrijeđeni životom, usamljeni. Raduju se druženju u bratstvu. Neke sekte imaju izvana sasvim logična učenja koja mogu privući mnoge ljude.
  "Nadežda mi se nije učinila inteligentnom ili obrazovanom", rekao je Krasin. Međutim, ona je zatvorena. Teško je raditi s ovim. Razumijem zašto imaš problema s njom.
  - Što misliš učiniti sljedeće? upitala je Inna.
  - Trebalo bi u njihovu sredinu uvesti našeg malog čovjeka. Je li odvedena u Utrish? Kakvo je ovo mjesto?
  - Na periferiji grada iza sela Sukko. Poznat po nudističkim plažama i divljim kampovima. Tu se skuplja svakakva rulja. Hipiji, razni pankeri, alkoholičari, ljubitelji buke daleko od očiju normalnih građana. Dođu nam ponekad i klijenti, kriminalci i traženi. Ponekad se okupe sektaši.
  "Da, tamo moramo uvesti djelatnika za prikupljanje informacija", potvrdio je Krasin svoj prijedlog. - Popričati s domaćim domorocima, saznati što i kako je zapravo...
  - Implementirati? Dobra ideja! Kad bi samo ti, - rekla je Inna i objasnila:
  Anapa je mali grad. Nemamo puno zaposlenih. Svatko od naših može se prepoznati. Publika iz Utriša česti su gosti u policijskoj upravi. Policija i državna kontrola droge počele su ondje provoditi redovite racije. Sumnjive osobe dovode se u grad radi razjašnjenja. U Utrish odlaze i mještani. Pogotovo vikendom. Ako se implementira, onda ne naš zaposlenik. Mogao bi stati sve dok nisi bio osvijetljen.
  - Vidiš, Inna, ja sam još uvijek crv iz naslonjača. Analitičar, istražitelj. Operativni posao nije moj. Ali imam prijedlog. Tamo bi trebao biti poslan moj pomoćnik Andryukha Kovalyov. Šaljivdžija koji te je nazvao. Odmah sam ga htio ponijeti sa sobom. Njegovi nadređeni nisu odobravali putovanje. Ali on će sam doletjeti ovamo u subotu.
  
  
  Poglavlje 13
  Andrej Čerkasov nije pogriješio. Sada je znao ime tulskog manijaka. Zasad samo ime dječaka osakaćenog životom.
  Boris je od malih nogu bio izopćenik. U školi su vršnjaci ignorirali tihog, potištenog dječaka. Bio je zatvoren, sjedio je sam za zadnjim stolom, nije sudjelovao u općim igrama. Ali samo bi škola bila u redu, nije ga voljela i prezirala vlastita majka, koja je mrzila Borinog oca i podsvjesno se osvetila sinu za izdaju bivšeg supruga i njezin propali život.
  Momak je bio pod strogom kontrolom i diktatom svoje majke. I nakon još jedne svađe s njom, potpuno je pobjegao od kuće u šumu, gdje je, doveden do očaja, htio počiniti samoubojstvo. Ali nije bio sposoban za tako očajnički korak. Progonjen glađu i hladnoćom, tinejdžer odlazi u selo da ukrade hranu, međutim, iznenađen, u naletu bijesa, počini smiješno ubojstvo. Čini se da je ovo slučajno ubojstvo izazvalo revoluciju u njegovom umu. Od tihog, zastrašenog dječaka pretvara se u serijskog ubojicu.***
  
  *** Priča o Borisu može se pročitati u knjizi mog koautora Alekseja Bolšakova "Izopćenik".
  
  Ali ako je prvo ubojstvo bilo spontano, onda Borka to osjeti i počinje svjesno ubijati. Život je od školarca napravio manijaka.
  A momak je imao san - vidjeti more. U kući starice koju je ubio Borka je pronašla pozamašnu svotu novca. Stigao je u Soči i opet otišao u lov.
  Manijak se osjećao poput gladnog vuka koji traži plijen. Opet je htio vidjeti ženino tijelo kako se trese od straha, zarinuti u njega nož kako bi potekla sočna krv. Kada je Borka ubio, osjećao je svoju nadmoć, osjećao se snažno i hladno. Lišavajući život drugoj osobi, manijak je također isprskao mješavinu žestoke mržnje i ogorčenja svojstvene njegovoj duši za cijeli ovaj okrutni svijet. Ubijanjem je dokazao svoju sposobnost uništavanja, predstavljao se kao arbitar sudbine ljudi. Boris se osvetio društvu za svoje odbijanje, dok je od prve dvije žrtve, starije žene i muškarca, uzeo hranu, a zatim ubio staricu kako bi preuzeo njezinu ušteđevinu. Zatim je krenuo u lov na mlado žensko tijelo.
  I našao je novu žrtvu - zgodnu djevojku, sličnu onoj u koju je bio beznadno zaljubljen, a ona je Borisa grubo odbila. Bez sumnje je ubio neznanca. Manijak se nije kajao, nije žalio što je oduzeo život nedužnoj osobi. Boris nije patio od nesanice, žrtva mu nije došla u snu. Momak je više žalio što nije mogao imati spolni odnos s lijepom ženom i još uvijek nije poznavao tjelesnu ljubav.
  U Sočiju je Borka iznajmila sobu u privatnom sektoru. Ali žeđ za krvlju nije napustila mladića. Zgrabio je nož i ponovno otišao ubiti.
  Manijak je sjeo na klupu na čistini kraj staze koja vodi prema moru i počeo čekati. Nije imao jasan plan, odlučio je djelovati spontano, prema situaciji, a za sada je samo sjedio i gledao.
  Na samom početku travnja još je malo ljudi, rijetki prolaznici nisu obraćali pažnju na usamljenog dječaka. I čekao je, prilično dugo. I vidio sam prikladnu žrtvu! Dugonoga plavuša u kratkoj haljini. Vijenac ispleten od ranog proljetnog cvijeća prekrivao je njezinu bujnu kosu do ramena.
  U visokoj, lijepoj djevojci Borka je od samog početka primijetila neobičnosti. Polako je hodala bosa stazom, često se zaustavljajući i prstima dodirujući grane i debla drveća. Pritom je ljepotica nešto tiho promrmljala.
  Ludo, pomisli Boris. Val sažaljenja iznenada je probio srce manijaka, ali zajedno s njim, želja za ubijanjem nije se povukla. Pojavila se misao: moralno bi bilo lakše ubiti ludog. Zašto patiti ovako? Iako je lijepa! Njezine bose, bose noge uzbudile su Borisa: osjetio je seksualnu želju. 333
  Mladi manijak nedavno je napunio sedamnaest godina. Nikad prije nije imao seks, čak ni ljubio djevojke. Boris je malo zaostajao u spolnom razvoju od svojih vršnjaka, no sazrijevanjem je ušao u uobičajeni vrhunac za tinejdžere. Tip je htio silovati svoju posljednju žrtvu. Ništa nije uspjelo. Ali sada je htio ne samo ubiti, već prvo ovladati djevojčinom ljepotom.
  Boris je pripremio nož i nijemo pogledao djevojku. Zamišljeno je pogledala usamljenog stranca i polako prošla pokraj njega.
  Manijak je pogledao oko sebe: osim njih, u blizini nije bilo nikoga. Plan je odmah sazreo: prinijeti nož pod grlo, dotaknuti joj vrat, a zatim, prijeteći, odvesti djevojku dublje u šumu, gdje će se napuniti na tlu i zauzeti. Boris je bio visok i prilično snažan, barem da se nosi s djevojkom.
  Pokušavajući se nečujno kretati, Borka je počela sustizati ljepoticu, ali je iz nekog razloga oklijevala: mladom manijaku srce je lupalo kao da će mu izbiti iz prsa.
  A stranac se iznenada okrenuo i prodorno pogledao Borisa. Pogledi dvojice nesretnika susreli su se. Djevojka je u momkovim očima pročitala ogromnu čežnju i ... želju. Sudarila se s pogledom izopćenika, dječaka izopćenog od društva, ali je u ovom pogledu uhvatila nešto blisko, drago. Sama djevojka bila je izopćenica od djetinjstva. Naravno, nije nikoga ubila, naprotiv, trudila se nikome ne nauditi. Bila je ljubazna, ali zatvorena, patila je od nasilja očuha i nerazumijevanja od strane vlastite majke.
  I Borka je zanijemila, pogođena pogledom stranca. Ovaj pogled ga je pogodio u samo srce. Osjećao je neobičnu ljubaznost prema Borisu, a uz to i takvu muku i usamljenost koja mu je poznata...
  Oči djevojke, koja se Borisu u početku činila ludom, poprimile su smislen izraz. A manijaka je napao tetanus, isparila je želja da provede svoj plan, samo je stajao i šutio.
  Djevojka je upitala:
  Zašto ti treba nož? Možda me želiš ubiti?
  Boris je stavio nož u torbu i nastavio nijemo gledati stranca. Neko je vrijeme čekala da joj tip odgovori, ali, ne čekajući, sama je ponovno upitala:
  "Reci mi, zašto si me pratio s nožem?"
  Boris je s mukom iscijedio stidljive riječi:
  - Samo.
  "A ja sam mislila da me želiš ubiti", rekla je djevojka skidajući vijenac i odmahujući glavom. Na njezinom lijepom vratu bljesnule su amajlije.
  Boris je u sebi nastavio osjećati uzbudljiv strah, kakav inače proživljavaju nesigurni mladići pred lijepim djevojkama. Taj strah je otežavao govor, Boris opet nije odgovarao. A djevojka je rekla:
  - Znate, svojedobno sam htio dići ruke na sebe, ali su me spriječili.
  "I ja sam to htio, kad me majka izbacila iz kuće", prorezao se Borkin glas.
  - I sama sam ostavila očuha i majku ...
  Djevojka je zastala na trenutak i predstavila se:
  Zovem se Nadezhda, kako si?
  Mladić je odgovorio:
  - A ja sam Borka. Boris...
  Opet je nastala teška stanka. Manijak koji je ubio nekoliko ljudi nastavio je biti sramežljiv pred skromnom djevojkom koju je prije nekoliko minuta odabrao za žrtvu.
  Hope je opet rekla sebi:
  "Znaš, veliki je grijeh počiniti samoubojstvo. Ali pomoći izaći iz života... može biti dobar izlaz.
  - Zašto je to? upitao je Boris skupljajući hrabrost.
  "Vidite, mi smo ovdje na zemlji, služimo kaznu u zatvoru. Svakom se daje određeni broj godina. Ne možete rezati ono što morate. Samoubojstvo je kao bijeg iz zatvora. Kažnjeno je tamo, na nebu. Bit će novi, teži termin, bolnije postojanje u sljedećoj inkarnaciji. S tjelesnim ozljedama, u vrlo disfunkcionalnoj obitelji. Čak i ovdje na zemlji samoubojstva su prezrena. Pravoslavci ih ne sahranjuju. Nekada su se pokapali izvan groblja. A ako smrt nije bila tvoja krivnja, onda drugi pristup.
  - Tko ti je to rekao? upitao je Boris.
  Sada živim u bratstvu. Tu imamo opaticu blisku Bogu. Ona nas uči budale.
  "Ali svi se drže života", prigovorio je Boris. Htjela sam otići, nisam mogla. Iako sam puno patio...
  Naša je sudbina da patimo. Što više patimo, brže ćemo doći do Nirvane. Ili će sljedeća inkarnacija biti uspješnija.
  Boris nikada prije nije razgovarao s djevojkama o životu. Njegova komunikacija bila je ograničena na općenite fraze. Ali sada je volio razgovarati, živčana napetost je polako slabila, s Nadeždom mu je bilo ugodno, sva želja da joj naudi presušila je. Boris je htio više razgovarati s ovom djevojkom, bojao se da će otići, a da bi nastavio razgovor, upitao ju je:
  Kako ste ušli u bratstvo?
  - Kad sam otišao od kuće, došao sam ovdje u stanici. Nije bilo novca, ista poznanstva. Ovdje su mi došle dvije žene, ispričale o bratstvu, ja sam otišao s njima. Dobro su me prihvatili, pa sam ostao s njima živjeti.
  "Zašto si pobjegla od kuće?" upitao je Boris.
  "Očuh me silovao", iskreno je odgovorila Nadežda. - Majka, u njega zaljubljena budala, nije htjela ništa znati o tome. Kad sam joj rekla, nije mi vjerovala, vikala je na mene kao da komponujem da ocrnim njenog muža.
  "A ja imam zlu majku", rekao je Boris. "Ona me uopće ne voli.
  Dječaku je srce i dalje tuklo. Međutim, to više nije bio predznak agresije. Da, i instinktivno bolno cviljenje straha, karakteristično za Borisa u komunikaciji sa strancima, postupno se povuklo. Nadeždine svjetleće plave oči tiho su klizile po tinejdžeričinom licu. Nije žurila da ode i upita:
  - Odakle si?
  Boris nije odmah odgovorio. Mislio je reći lokalni. Nisam želio imenovati svoje rodno selo, sve što je vezano uz njega ostalo je u prošlosti. Ali tip nije mogao lagati ovoj djevojci. Uopće nije znao komponirati. I nazvao je grad najbliži svom selu:
  - Ja sam iz Tule.
  Hope se nasmiješila.
  "Toliko si naborao svoje čelo da sam mislio da se ne možeš sjetiti. Pa kakav dobar grad. Nedaleko od Moskve. Moj otac i ja došli smo te posjetiti na turneji. I sama je rođena Moskovljanka. Ili bolje rečeno, bila je. I kako si dospio ovdje?
  "Došao sam vidjeti more", iskreno je odgovorio Boris.
  - Volim i more. Još je hladno za kupanje. Ali uskoro dolazi ljeto. Jeste li svratili?
  - Kako je? upitao je Boris.
  - Na automobile u prolazu besplatno.
  Ne, kupio sam kartu za vlak. Ja imam novac.
  - I gdje si ostao? upitala je Hope.
  Iznajmila sam sobu od svoje bake. Ovdje je blizu.
  Boris se odjednom osmjelio i predložio:
  - Želiš me posjetiti.
  pomislila je Hope. Vidjevši kako se tipove usne trzaju od nestrpljenja, upitala je:
  - Imaš li djevojku?
  "Ne", odgovorio je Boris.
  - I mislio sam. I nemam stalnog dečka. A ti si mi drag.
  Nadeždine su se oči, na ove riječi, zagledale ravno u Borisovo lice i doslovno izbušile mladića. Zaista je želio da djevojka pođe s njim. Ne, Borka više nije imala želju za ubijanjem, samo je unutarnja iskra ljubavi već prodrla u njegovo izmučeno srce i zahtijevala odlučnu akciju. Strah je skoro prošao, ustupivši mjesto radoznalosti i prirodnoj instinktivnoj muškoj želji da bude blizu lijepoj ženki, da je zavede. Boris je tihim glasom postiđeno počeo uvjeravati:
  - Ovdje živim vrlo blizu. Hajde, pokazat ću ti. Ako vam se ne sviđa, možete odmah otići.
  "Pa, možeš ići", složila se djevojka. "Upravo sam ogladnio. Htio bih malo pojesti.
  "Dakle, odmah ću kupiti hranu!" Boris je ispalio. - Uzeo sam novac. Tamo je trgovina, uđimo i kupimo što god želite.
  Ušli su u trgovinu. Boris je kupio kuhanu kobasicu, nekoliko kolača, štrucu bijelog kruha, konzervu kondenziranog mlijeka, par topljenih sireva i dva paketića soka. Nada je odobrila kupnju:
  - Hajdemo sada lijepo jesti. Dugo nisam jeo kobasicu. U našoj zajednici nije običaj jesti meso. Zajednički stol, pripremljen za sve. Tjestenina, žitarice, ponekad varivo od povrća.
  Sjeli su na klupu.
  "Mogu kupiti još namirnica", rekao je Boris.
  Zaista je želio ugoditi Nadeždi. A ona ga je pohvalila:
  Vidim da nisi pohlepan. Hvala vam!
  Na te riječi djevojka je lagano nagnula mladića prema sebi i usnama poljubila dječaka u obraz.
  Borka je već zadrhtala od iznenađenja. Prvi put se pojavila djevojka koja ga nije prezirala poljubiti! Lijepa djevojka. Momak je bio oduševljen. U krvi su aktivnije počeli svirati ljubavni hormoni koji su poput savršenog udarca udarali u bubanj po mozgu zahtijevajući nove poljupce i intiman spoj. I zasjenilo je sve druge misli i emocije izopćenika.
  
  
  Poglavlje 14
  Dečki su zagrizli i otišli u Borisovu sobu. Tu je djevojka preuzela inicijativu u svoje ruke. Sjela je tipu na koljena, otkopčala gumbe na njegovoj košulji i pažljivo je skinula. Tada je tijelo ošamućenog, golog tipa počela obasipati laganim poljupcima. A onda je skinula haljinu! I na kraju je ostala bez donjeg rublja, što je još više uzbudilo Borisa. Kao opčinjen, gledao je u gole grudi ljepotice.
  "Sviđam li ti se?" upitala je Nadia.
  - Oh, jako puno! izdahnuo je izopćenik.
  Djevojka se spustila na trosjed pored Borisa i poljubila ga u usne, strastveno, poput vampira, a Borka se od ovoga napila. Jadni mladić je drhtao cijelim tijelom, podlegao je instinktu i nije mu smetalo, uživajući u opojnom poljupcu. Kako slatke usne ima djevojka!
  Ali Nadežda se odmaknula i nagnula preko mladićeva kuka. Njezine okretne ruke već su otkopčavale muhu njegovih hlača. Borisovo prilično veliko, uzbuđeno dostojanstvo je prsnulo.
  Djevojka je bez pitanja uzela šipku od žada u ruku, poljubila je i počela nesebično raditi jezikom. Muško savršenstvo izopćenika prvi je put osjetilo dodir grubih djevojačkih usana i jezika. Grimizne usne Nadežde pohlepno su milovale momka, njen snažan i vrući jezik radio je sve energičnije, djevojka je počela teže disati, pokazujući iskustvo i umjetnost u ovoj stvari, pokušavajući pružiti najveće zadovoljstvo svom partneru.
  Borka je bila na sedmom nebu, ali je brzo osjetila približavanje orgazma. Očajničkim naporom volje pokušao se suzdržati, produžiti proces, ali požuda i bestidnost situacije bili su toliki da je eruptirao u snažan vulkan. Djevojka nije izrazila nikakvo čuđenje zbog ubrzanog orgazma, dapače, s apetitom je polizala bijeli tok Borkine tajne.
  Boris se osjećao predivno, čak i blaženo. Osjećaj sramote je nestao. Osjećao se kao pravi mačo.
  A djevojka je progutala sve kapi, oblizala usne, nasmiješila se i rekla:
  - Ukusno...
  Boris je sumnjičavo upitao:
  - Sviđa li ti se?
  Hope je kimnula.
  - Gdje si to naučio? upitao je Boris i odmah mu je bilo neugodno zbog svoje netaktičnosti.
  Ali djevojka se uopće nije naljutila, iskreno je rekla:
  "Natjerao me očuh.
  - Evo gad! Boris je bio ogorčen.
  Nemate pojma koliko sam poniženja pretrpjela od njega.
  "Zašto si mi to učinio?" upitao je Boris.
  - Da ti ugodim. I sam sam bio zadovoljan. Ne kao s mojim očuhom. Velika je razlika kada to radite sami, a kada to radite pod prisilom.
  Boris je sumnjičavo odgovorio:
  - Mozda je lijepo za momka, ali za curu...
  Hope se nasmiješila.
  - Zadovoljstvo je priuštiti zadovoljstvo slatkom partneru. Je li ti se svidjelo?
  Boris je iskreno odgovorio:
  - Božanstveno... Bila je to najviša klasa!
  - Vidiš! - djevojka je popravila kosu zabacivši je iza leđa i rekla:
  - Vi, vidim, niste iskusni u ljubavnim aferama. Ništa, naučit ću te!
  Boris je razmišljao o tome, htio je nešto odgovoriti, ali je osjetio Nadeždine ruke na svom savršenstvu: Počela je masirati momku penis. I opet je bio uzbuđen, njegovo dostojanstvo je brzo počelo bujati.
  Boris više nije osjećao strah i neugodu. A Nadežda se bokovima nagnula naprijed i silovito nanizala na već izbočeni član. Luda djevojka je iskreno osedlala neiskusnog dječaka i počela ga jahati. Kretala se nesebično, s velikim entuzijazmom, prinoseći puno zadovoljstva svom partneru.
  Mlada djevica nije mogla podnijeti napetost i nakon nekoliko pokreta ponovno je završio, sjeme mu je ponovno pobjeglo iz žlijezda. Ali to vraga nije smetalo. Počela je raditi još energičnije, tako da je preuzbuđeni dječak zadržao erekciju. Nadežda je stenjala sve glasnije, preplavio ju je val orgazma...
  Tada je bilo ludo, i bolno, i sladostrasno. Momku se zavrtjelo u glavi, djevojka je nastavila paliti. Žilava tijela ljubavnika ispreplela su se, preživjeli su nekoliko orgazama. Boris je prvi ostao bez daha i onesvijestio se.
  Kad je došao k sebi, Nadežda je sjedila kraj njega u svojoj jednostavnoj haljini. Nasmiješila se i rekla:
  - Osjećao sam se dobro s tobom. Ali sada moraš ići. Ako želiš, pođi sa mnom, upoznat ću te s našim bratstvom.
  Nakon svega što se dogodilo, Boris je bio spreman otići s ovom djevojkom čak i na kraj svijeta. Za nekoliko sati ga je promijenila, dala momku samopouzdanje, od krvožednog izopćenika koji želi ubiti i osvetiti se društvu, pretvorio se u sasvim normalnog mladića. Svidjela mu se Nadijina ljubaznost, njezina otvorenost i seksualnost. Jako je želio biti s njom, iako mu je još uvijek bilo neugodno biti nametljiv.
  Boris je ljubazno, bez daha, upitao:
  - Da idem k tebi? Smetam li ikome tamo?
  Zaista je želio da Nadežda otkloni njegove sumnje, a ona je opet opravdala njegova očekivanja:
  Imamo dobre ljude. Bit će im drago vidjeti vas. Upoznat ću te sa svojim prijateljima.
  Boris nije želio nikoga upoznati. Na ovom svijetu sada ga je zanimala samo jedna osoba - Nadežda. Imao bi dovoljno kontakta samo s njom. Ali djevojka se spremala otići, Boris se brzo obukao i krenuo za Nadijom.
  
  
  Poglavlje 15
  Hodali su i živahno razgovarali, Nadežda je pričala o Moskvi i o sebi. I nju su, kao i Borku, vrijeđali vršnjaci. No, završila je srednju školu i tek nakon toga pobjegla od kuće. S majkom ne komunicira, o očuhu ne želi ništa čuti. Borisu je sve to bilo blisko i razumljivo. O, kako je volio ovu djevojku! Iskra ljubavi koja je probila u srcu izopćenika rasplamsala se sve više.
  Očarani razgovorom, ljubavnici su došli na mjesto na periferiji grada, ograđeno visokom, tri metra visokom ogradom.
  Nadežda je pritisnula gumb i nakon kratkog čekanja ispod video kamere začuo se škljocaj brave koja se otvara. Djevojka je otvorila vrata i odvela Borisa na teritorij bratstva. Na parceli od gotovo pola hektara nalazila se trokatnica, desetak drvenih kućica, nekakav hangar, kao i platforma s klupama pod nadstrešnicom. Ljudi su šetali okolinom. Neki od njih odmahnuli su rukom Nadeždi i Borisu, pozdravljajući novopridošli par. Čini se da je Nadia uživala autoritet među adeptima.
  "Moramo vas upoznati s našom opaticom", rekla je Nadežda Borisu.
  Djevojci se nije bunio, iako se opet sramio pred strancima.
  Dečki su se približili vili. Nadežda je pritisnula tipku interfona. Par minuta kasnije izašla im je punašna crvenokosa gospođa, četrdesetak godina, raskošnih grudi i raskošnih bokova. Ženine su oči bile lukave, proučavale-bušile. Međutim, gospođa se ljubazno nasmiješila, otkrivši niz snježnobijelih zuba.
  Hope je rekla:
  "Odlučio sam dovesti ovog dječaka k nama. Upoznala sam ga tek danas. Otišao je od kuće.
  Jeste li potpuno napustili očevu kuću? upitala je opatica.
  Kao odgovor, Borka je od silnog uzbuđenja nešto nerazgovijetno progunđala.
  Je li tip normalan? ponovno je upitala poglavarica.
  "Sasvim", rekla je Nadežda. Dobar je, ali vrlo sramežljiv.
  - Oprostivo je. Kako se on zove?
  - Borya.
  Dakle, da, Boris. Dobro ime. A ja sam Albina. K nama, Borya, odlučio je ići? Prava odluka. Ali gdje te smjestiti?
  "Imam rezervni krevet u svojoj sobi", podsjetila ga je Nadežda.
  - Dakle, smjesta smjestite dječaka u svoju sobu? Albina je bila iznenađena.
  "Dobro ga poznajemo, on mi je kao brat", objasnila je Nadežda. - Slagat ćemo se super.
  "U redu, nemam ništa protiv", dopustila je opatica. "Neka zasad stane kod tebe, a onda ćemo vidjeti." Dođite na propovijed za dvadeset minuta, oboje.
  - Da naravno. Sjećam se propovijedi.
  Opatija se sakrila iza masivnih čeličnih vrata, a Nadežda je bez prijekora rekla:
  Trebala joj je barem poljubiti ruku. Albina je ovdje glavna. Ali sve je dobro ispalo. Čak ti je dopustila da ostaneš sa mnom. Živjela sam s prijateljem. Ali nedavno nas je napustila... Hajde, pokazat ću ti svoju sobu.
  Nada je dovela Borisa u jednu od drvenih kuća. Imao je uzak hodnik i tri sobe. Vrata nisu bila zaključana, barem Nadežda nije imala ni bravu. Gurnula je vrata i uvela Borisa u sobu u kojoj su bila dva kreveta s oprugama, jedan je očito izradila Nadežda, a drugi bez posteljine. Mali noćni ormarići stajali su blizu kreveta, a mali stolić jedva je stao između kreveta. Strop je bio nizak, lako se moglo proći rukom po njemu, Boris nikada prije nije vidio tako niske stropove: čovjek od dva metra ovdje nije mogao stajati u punoj visini. Na stropu nije bio čak ni luster, ili barem žarulja.
  Boris nije mogao odoljeti i upitati:
  - Imaš li svjetla?
  - Imam lampu u noćnom ormariću. Općenito, ovdje obično samo spavamo. Sva događanja održavaju se na licu mjesta. Pričamo i kuhamo. Imamo zajednički kotao, zajednički stol. Već kasnimo na ručak, ali sada će biti poslijepodnevna propovijed. Vi ćete sami sve vidjeti i čuti.
  Izašli su u dvorište i približili se prostoru blizu male pozornice. Tamo su bile klupe. Nadežda i Boris sjeli su u prvi red. Polako su se skupljali i drugi ljudi koji su se smješkali i pozdravljali uzvicima "Dobro zdravlje!"
  Neki mladić upita Nadiu, pokazujući na Borisa kimanjem:
  - Tko je to?
  "Moj novi prijatelj", odgovorila je Nadežda sa smiješkom, "Albina mu je dopustila da se pridruži našem bratstvu.
  Boris je i dalje šutio i s napetošću je promatrao.
  Ubrzo se na pozornici pojavila spektakularna crvenokosa Albina. Uz pljesak publike, započela je svoj govor:
  "Svi moramo biti spremni za nadolazeći smak svijeta. Samo oni koji vode ispravan način života i vjeruju u našeg boga Višnua bit će spašeni i ostati živjeti na Zemlji. Sve ih čeka prosvjetljenje i kasniji ulazak u nirvanu. Ostalo će patiti...
  Boris nije slušao propovijed. Imao je jaku glavobolju, ali pokušao je shvatiti što se dogodilo, prisjetio se svog burnog spoja s Nadijom.
  Propovijed nije dugo trajala. Ubrzo je počela svirati glazba. Jednostavna melodija koja se ponavlja svakih nekoliko minuta. Ali pod ovu melodiju ljudi su išli na ples. Popeli su se pravo na pozornicu i izvijali se jedan pred drugim u ritmu glazbe. U središtu pozornice Albina je sve upalila. Očito je uživala plesati i biti vođa u ovoj zajednici.
  Nadežda je izvukla Borisa na pozornicu i počela plesati u krugu adepta pored Boreya. Samo je stajao i divio se djevojci. Odjednom je Albina povikala: "A sad da pijemo iz čaše pristanka!"
  Bradati čovjek iznese pozamašan rog s nekakvim pićem. Rog je proslijeđen, svi su uz odobravajuće uzvike drugih otpili par gutljaja i dodali ga osobi koja je stajala do njih. Činilo se da je svima dobro. Sada je na redu Hope. Uz osmijeh je otpila gutljaj pića i dala rog Borisu. Dječak je malo oklijevao, pa ga je djevojka čak požurila: "Popij brzo i daj rog susjedu!"
  Nakon što je slatko-kisela tekućina potekla niz Borisovo grlo, u sebi je osjetio duhovno uzdizanje. Strah mu je potpuno nestao, svijet se više nije činio tmurnim i neprijateljskim. Dakle, ljudi okolo uopće nisu životinje, već sasvim normalne, pa čak i smiješne. Puno slatkih djevojaka. A njegova Nadia je najbolja! Boris je čak i namignuo svojoj dragoj.
  Glazba je još uvijek svirala, ali Albina i neki sektaši počeli su silaziti s pozornice i odlaziti nekamo. Boris je upitao Nadeždu:
  - Gdje su otišli?
  Djevojka je odgovorila sa stalnim osmijehom:
  "Ima posla za njih. Vidite, adepti ponekad moraju raditi i koristiti bratstvu.
  Boris se složio s ovim:
  - Tako je! Tako bi trebalo biti.
  "Ako ne radiš, onda poludi", rekla je Nadežda. Ali danas nisam zauzet. Idemo kod nas, imat ćemo vremena za razgovor prije večere.
  I otišli su. I opet vodio ljubav! Točno na podu sobe! Nadijin škripavi, uski krevet nije baš bio prikladan za vođenje ljubavi.
  Za nedavnu djevicu i izopćenika na ovaj za njega značajan dan ispao je pravi seks maraton. Super je da se Nadežda upalila i doslovno udarila Borisa. Strasti su bjesnile, svijet je bio u plamenu, orgazmi su zapljusnuli poput uragana. Činilo se da su stotine vulkana eruptirale, vladala je zagušljiva vrućina.
  Kako ne bi privukli pažnju, Boris i Nadežda morali su suzdržavati krikove od orgazama koji su ih preplavili. Borka je zaboravila na glavobolju i svoje komplekse. Nitko im se nije miješao, samo je vrijeme neumoljivo težilo za večerom, a ljubavnici su se malo po malo počeli umarati.
  Napokon su se potpuno umorili. Nadežda je navukla haljinu i rekla:
  - Ti pametan! Volim te!
  - A ja tebe! - odgovorio je stisnuo Boris.
  - Koliko si star? - iznenada je upitala Nadežda.
  - U ožujku, već navršio sedamnaest godina! Borka je iskreno odgovorila.
  - Vau! Mislio sam da si stariji, mislio sam da si punoljetan. A u lipnju ću napuniti dvadeset i tri godine. Stari je za tebe. Imamo šest godina razlike u godinama...
  Ne, ne, nisi star! Boris je gotovo vrisnuo. - Jako-jako te volim!
  A onda je uslijedila skromna sektaška večera. Ali Borisu se svidio zajednički vegetarijanski obrok. Više se nije osjećao kao izopćenik. Momak je bio sretan kao nikad u životu.
  Nakon večere, Boris je napustio sektu, ali samo kako bi se naspavao, dobio snagu nakon tako iscrpljujućeg svijetlog dana, isplatio domaćici za unajmljeni stan i ponovno se vratio svojoj voljenoj Nadji.
  
  
  Poglavlje 16
  Naravno, postoji ljubav na prvi pogled. A za ljude koje je društvo odbacilo, to može biti najupečatljivije, sveobuhvatno. Kako se mogu voljeti dvije samoće, dva bivša izopćenika? Nježno, predano, nesebično. Svijet im se promijenio, napunio se novim bojama, život je našao svoj smisao. A to je značenje bilo u međusobnoj brizi jedno za drugo. Za Borisa i Nadeždu na svijetu nije bilo ništa važnije od njihove ljubavi. Osjećaj bliske, drage osobe bio je inspirativan. Našli su se. I bili su sretni.
  Uz sve to, Borisova voljena odlikovala se velikom ekstravagancijom. Voljela je hodati bosa, posjećivala nudističku plažu. Prelijepa Nadia! Tijelo je fleksibilno, seksi. Naučila je Borisa da se sunča i pliva gol.
  A djevojka je nosila i češki stakleni nakit, nije propuštala sektaške propovijedi i sama je propovijedala Borisu.
  Jednom na plaži, ponovno je počela upućivati svog voljenog:
  - Trebamo živjeti pravedno, težiti prosvjetljenju, častiti Albinu i druge naše vođe. Po njima postajemo bliži Bogu. Uostalom, samo nas Bog može dovesti u Nirvanu, a nakon smrti nas ostaviti u najboljem svjetovima, gdje možemo uživati u mnogim zabranjenim zadovoljstvima.
  Boris je odgovorio:
  - Imam ideju o pravoslavnoj vjeri, čak sam u školi pročitao nekoliko knjiga na tu temu. Sveto pismo uči da na budućem svijetu neće biti zabranjenih užitaka. Mi ćemo, u slučaju pravednog života, prebivati u raju u obliku bespolnih anđela.
  - Ne! Albina govori prave stvari! Naša je vjera bolja. Raj je za kršćane previše dosadan.
  - A zašto je to tako? upitao je Boris.
  Djevojka je spremno odgovorila:
  - Ne želim biti bespolni anđeo, oni se čak i ne poseksaju. A naš Bog Vishnu uopće ne osuđuje seksualne odnose.
  Boris je pogledao preplanule lijepe noge svoje djevojke, nasmiješio se i rekao:
  "Da, i ne bih volio biti s vama kao anđeli na nebu. Dobro je da u našoj zajednici Bog potiče da se seks poštuje.
  - Čovjek treba vjerovati u Boga! Samouvjereno je rekla Hope. "Višnu je pravi Bog.
  Boris je odlučio da se neće svađati sa svojom djevojkom. Također je shvatio da je teško živjeti bez vjere. Budući da je bio izopćenik među svojim vršnjacima, momka u školi privlačila je religija, pokušavajući u njoj pronaći utjehu. Čitao je crkvene knjige i došao do zaključka da je Krist bio pacifist koji je molio za svoje krvnike. Boris je strpljivo podnosio sva poniženja i uvrede, pravdajući svoje ponašanje činjenicom da postupa po Kristu: udaraju te po desnom obrazu, okreni lijevi. Postalo mu je lakše podnositi poniženje, kao da je to učinio vjerom. Dječak je pokušao pronaći utjehu u Bogu, koji je svemoguć i pravedan. Vjera mu je mogla dati ne samo poniznost, nego i priliku da promijeni svoje ponašanje, svoj život. Ali Boris nije imao sreće susresti se s duhovnim mentorom, propovjednikom riječi Božje. Nije vjerovao u Isusa i postao je ubojica. I dok je ubijao, manijak je osjetio njegovu snagu i došao do zaključka da je pravoslavlje dobro učenje za slabe ljude.
  A ipak je prirodno da su Nadežda i on sam nakon nje završili u sekti. Ovdje se nisu osjećali kao izopćenici. Sektaši su u ovom okrutnom svijetu pronašli svoje izgubljene duše i učinili ih sljedbenicima svoje vjere.
  Nadežda je Borisu objasnila:
  "Mislim da ćete uskoro shvatiti da je naš Vishnu Vrhovni Bog. On je Stvoritelj svemira, koji nas sve nadahnjuje i daje svoj duh da iznese vjeru koja može pomiriti čovječanstvo. On je naš Otac pun ljubavi, koji ne želi da se mi, njegova djeca, zauvijek igramo u pješčaniku. I želi da djeca odrastu, osamostaljuju se i uspiju. Moramo živjeti u skladu s njegovim propisima. Najposlušniji i najuspješniji od nas otvorit će put do Nirvane. Oni koji nisu sazrijeli ili imaju uvrede pred Bogom bit će poslani na Zemlju na ispravak u novim inkarnacijama.
  Ali Bog si ne postavlja za cilj jednostavno okončanje grijeha, kako ga predstavljaju pravoslavni svećenici svih vrsta. Cilj Uzvišenog je odgojiti i obrazovati svoju djecu tako da sazriju i postanu Prosvijetljeni, slični samom Bogu. Istodobno, seksualni odnosi uopće nisu zabranjeni. To se ne smatra grijehom, već vrlinom.
  Boris se nasmiješio i rekao:
  "Ali Isus je također rekao: "Plodite se i množite se." A naši vođe vjeruju da je za rast intelektualnih sposobnosti potrebno imati seks. Očito, dakle, naša braća prakticiraju promiskuitet među sobom i glume u pornografiji.
  Mladić se, naravno, šalio. Po njegovu mišljenju, promiskuitetni seks nimalo ne doprinosi pravednom životu i prosvjetljenju, na što su ih doveli vođe sekte. Ali Boris je svoje mišljenje zadržao za sebe. On je sam ostao vjeran Nadeždi, njegova voljena također nije tražila veze sa strane, samo je bila dužna sudjelovati u kolektivnim orgijama, koje je snimio fotograf blizak sekti.
  Boris nije volio dužnost svoje voljene, bio je ljubomoran, ali je morao to podnijeti, uvjeravao se da je snimanje pornića samo posao, dužnost koju imaju svi u bratstvu, koja pomaže pristašama zaraditi novac za hranu i održavanje zajednice. Sam Boris brzo je ostao bez osobnog novca, puno je potrošio na Nadeždu, kupio joj nekoliko odjevnih predmeta i nakita.
  Sam bivši izopćenik nije želio sudjelovati u orgijama, to još nisu tražili od njega, iako se pretvorio u zgodnog momka. Jedini mu je posao bio loviti ribu. Zajedno s još nekoliko mladih momaka, s vremena na vrijeme odlazio je u ribolov na dugom čamcu koji je pripadao sekti.
  U principu, Borisu je takav život odgovarao. Bio je sit, zdrav, živio je s djevojkom, nitko ga nije ponižavao niti predbacivao. Prošlo je više od godinu dana otkako je upoznao Nadiju i nastanio se u sekti. Sve to vrijeme Boris je uživao u strasti koja je zahvatila cijelo njegovo biće.
  Iako mu je zimi bilo malo dosadno. U sekti nije bilo TV-a, računalnih igrica, knjiga, osim posebne sektaške literature. Prije, dok je bio u školi, Boris je volio čitati. Sektaške brošure brzo su postale dosadne, jedina zabava je ostala seks s Nadeždom, ritualne molitve i predavanja, na koja bivši manijak, za razliku od Nadežde, nije uvijek dolazio. Šetnje gradom s djevojkom zimi bile su rijetke, a Borka je u nekom trenutku imala želju otići u lov i ponovno nekoga ubiti. Međutim, suzdržao se, uspio je u sebi ugasiti tu zvjersku demonsku privlačnost.
  Napokon je stiglo dugo očekivano ljeto. Sva dosada je nestala. Sada je Boris češće odlazio na more, a u slobodne dane s Nadeždom je posjećivao plažu.
  Sada je njegova djevojka počela pričati o Višnuu i seksualnim odnosima. Ali Boris je nije baš pažljivo slušao. Albina ga je dočekala ujutro i rekla mu da dođe k njoj navečer na važan razgovor. Tip se pitao što bi to moglo biti. Odlučio je da će, najvjerojatnije, sada biti dužan glumiti u pornografiji.
  Sektaši su se držali zdravog načina života. Prehrana, uglavnom riža, povrće i morski plodovi, kao i redoviti tjelesni treninzi bratstva, učinili su Borisovo tijelo vrlo isklesanim, poput kipa Apolona. Mladić je izgledao spektakularno, više nije izgledao kao bivši, koščati i progonjeni tinejdžer koji se skrivao od društva. Boris bi dobro izgledao na ekranu. Ali nije želio sudjelovati u sektaškim orgijama, čak ni samo da bi se zajebavao s nekim drugim osim Nadeždom. I s njom - samo sama.
  
  
  Poglavlje 17
  Albina me na dužnosti dočekala s osmijehom, pozvala me u dnevni boravak svoje vile i odmah se bacila na posao:
  - Borya! Morate prinijeti žrtvu našem Bogu Vishnuu. Da biste to učinili, morat ćete sudjelovati u ritualnom ubojstvu. Vishnu vas je izabrao za izvršitelja svoje volje.
  Borisove su noge odmah postale vatirane. Nikad nije očekivao ovakav razvoj događaja. Albina kao da je osjetila dječakovu zbunjenost i rekla:
  "Vidim da već imaš nedužnu krv na sebi, ali ne treba mi tvoje pokajanje. Vishnu ti je oprostio tvoje prošle grijehe. Sve što se tiče vašeg prošlog života nas ne zanima. Ali sada morate izvršavati Vishnuove naredbe, koje on prenosi preko mene. Naš Bog traži od vas da se žrtvujete!
  Boris se stvarno uplašio. Ova vlastodržačna žena odnekud je doznala da je već ubio, iako svoju strašnu tajnu nije podijelio ni s kim osim s Nadiom. Tip je razmišljao kako da odbije kako bi ostao s takvim zahtjevima, ali Albina kao da je pročitala njegove misli. Strogo je upozorila:
  - Da se nisi usudio odbiti! Inače će vas Vishnu kazniti! Vaša je sudbina biti izvršitelj Vishnuove volje, eliminirati one bezvrijedne ljude koji štete našem bratstvu.
  Boris je šutio. Albina je, vidjevši da je tipu neugodno, nastavila psihološku obradu:
  "Gle, mi smo jedna obitelj. Naš Bog točno zna što je svakome od nas potrebno. I svi smo dužni ispuniti njegovu volju. Tek tada će u našem bratstvu biti mir i spokoj, a ljudi će steći prosvjetljenje.
  Boris nije znao što bi rekao, a Albina je zahtijevala:
  - Uzmi nož sa stola! Sada ćeš poći sa mnom i prinijeti svetu žrtvu.
  Kao pod hipnozom, Borka je poslušala. Spustili su se u podrum. Bio je jedan mladić prikovan za zid. Boris je prepoznao Andreja, koji je živio u kući do njega. Nestao je prije tri dana. A prije toga je prijateljima rekao da želi napustiti bratstvo.
  "Ovaj gad je odlučio pobjeći od nas", rekla je Albina glasno. - Rutina je, kaže, umorna, prestao je vjerovati u prosvjetljenje. Ali ne možeš samo tako otići od mene!
  Istina je bila da je Andrej stvarno napustio sektu, ali nije mogao napustiti grad. Dva tipa koji su igrali ulogu njezinih čuvara pod Albinom brzo su otkrili bjegunca i doveli ga pred vođu sekte. I odlučila se riješiti adepta i ujedno krvlju vezati Borisa. Za Borku je imala svoje planove.
  "Kažnjavamo bjegunce", nastavila je Albina svoj govor. To je ono što naš bog Vishnu zahtijeva.
  - Nije istina! Ne postoji Vishnu. Varate nas sve! - ljutito je pljunuo momak u pravcu Albine.
  Šef totalitarne sekte prišao je zatvoreniku i snažno ga udario šakom po trbuhu. Andrew se grčio od boli. Ali ovo je bio tek početak smrtne kazne.
  Albina je zgrabila bič i počela njime bičevati mladića. Da, toliko jako da je do krvi rasjekao kožu. Andrew je zastenjao od boli.
  Nakon što je napravila nekoliko desetaka udaraca, Albina je predala bič Borisu i oštro naredila:
  - Sad ti!
  Borka je ponovno poslušala. Bio je ošamućen, gotovo u šoku i nije mogao prigovoriti Albini. Bivši izopćenik šibao je polugolo, s ostacima poderane odjeće, tijelo svog poznanika. I volio je to raditi! Vidi se da je demon koji se nastanio u Borki ponovno oživio.
  "Sada uzmi žarač kraj kamina i udari ga njime!" zapovjedi Albina.
  - Jesmo li i mi to? Boris je odlučio pitati. "Na kraju krajeva, ovo je naš prijatelj!
  Vođa sekte prezirno je frknuo:
  - Prijašnji! Kako naš Bog Vishnu kaže: okrutnost, okrutnost i još okrutnost.
  Boris iznenađeno upita:
  Jesu li ovo Višnuove riječi?
  Albina je odgovorila tonom bez prigovora:
  - Točno! Okrutnost učvršćuje bratstvo. Učini što ti kažem ili ćeš biti na njegovom mjestu!
  Boris je u poslušnosti uzeo žarač u ruke i udario mladića. Momak je zastenjao, iako Boris uopće nije jako udario. Ipak, bilo mu je žao susjeda.
  - Moraš dobro pogoditi! - ogorčena je Albina i opet naredila:
  "Sad stavi žarač u kamin i udari ga ponovo!"
  Boris je na nekoliko sekundi stavio žarač u kamin, zatim zamahnuo, ali ... ispustio je oruđe za smaknuće na pod. Ruke su mu se tresle, mladić je loše mislio.
  - Slab! - prezrivo je dobacila Albina.
  Podigla je žarač i užarenim proizvodom udarila tipa prikovanog za zid. Andrew je ispustio srceparajući krik. Ali đavlu ni to nije bilo dovoljno, ona je ponovno stavila žarač u kamin i počela ga zabijati u gola mjesta tijela svoje žrtve. Čak ni urlik, Andrejovo stenjanje i miris spaljenog mesa koji se širio podrumom nisu zaustavili sadista. Tip se grčio od divljih bolova, a sadist je očito uživao.
  Prasnula je u smijeh i opet naredila Borki:
  - Sad ti! Zabijte žarač u vatru i dobro ga zapalite!
  - Možda ne bismo trebali? upita Boris sumnjičavo.
  - Nužno! Učini to! Ili ćemo mi to učiniti vama.
  Boris je poslušao. I opet, udarac nije bio jak. Ruke serijskog ubojice su se tresle, srce mu je divlje kucalo, iskre su mu padale iz očiju.
  Albina je Borisu istrgnula žarač iz ruku, ponovno udarila samu Andreju, a zatim počela zabijati svoje omiljeno oružje ispod pazuha i po tijelu žrtve, uživajući u jakoj boli tipa koji je bio u njezinoj punoj moći.
  Pošto se dovoljno narugala Andreju, Albina je naredila Borisu:
  "Sada mu odsijeci uši, neka krvari!"
  
  
  "Ja... ne mogu... odrezati uši... živoj osobi", brbljao je Boris šokiran onim što se događa.
  "U redu, onda ga prvo dokrajči. Dobro! Ili ću sada zvati osiguranje, a ti ćeš biti na njegovom mjestu!
  Boris je sa stola uzeo nož. I ukočio se.
  - Zaljev! - zahtijevala je Albina. - Kazni ga za izdaju! Bay, kažu ti!
  I Borka je opet poslušala. Ovaj put je snažno udario. Nož je probio Andreja u prsa, probio prsa. Dječak je još jednom uzviknuo i ubrzo zašutio. Krv žrtve obilno je kapala na pod. A Albina je tražila od Borisa da izvuče nož iz tijela i odsiječe uši lešu. Borka, koja je i dalje bila u stanju šoka, izvršila je i ovu zapovijed.
  Prije nego što je pustio tipa vezanog krvlju, sadist mu je naredio da nikome ne govori o ubojstvu. Čak i njegova voljena Nadia. Zbog odavanja tajne, Albina je zaprijetila odmazdom.
  Boris je zlikovca ostavio na mjestu zločina u blizini leša, a sam je iskočio iz dvorca na ulicu i požurio svojoj kući, gdje se svalio na krevet.
  Srećom, Hope je nestala. Borka nije imao vremena za objašnjenja, htio se u snu zaboraviti. Ali san nije došao. Tip se osjećao kao ubojica osuđen na smrt. Bojao se da bi krvoločna Albina svakog trenutka mogla poslati svoje čuvare k njemu, a oni bi ga eliminirali kao nepotrebnog svjedoka i suučesnika ili bi ga odveli sadistu umjesto Andreja kao još jednu žrtvu...
  Zašto je Albini trebalo tako sadističko ubojstvo? Boris to nije mogao razumjeti. Koja je svrha takve okrutnosti? Zašto su to učinili Andrewu? Samo zato što je odlučio napustiti bratstvo? Ovo je besmisleno i nemilosrdno!
  Tako je mislio serijski ubojica, koji je i sam oduzeo živote četvero nedužnih ljudi. Razmišljao je hoće li ili ne pokušati pobjeći iz sekte. Ali Boris sada nije mogao zamisliti svoj život bez Nadie. Možda sve ispričati svojoj voljenoj i nagovoriti je da napusti bratstvo? Ali kamo mogu pobjeći? Da, i malo je vjerojatno da će Albina dopustiti njihov bijeg, kao što nije dopustila ni Andreju da pobjegne. Proletjela je misao: ne bi li bilo bolje da samu ubijem Albinu? Pa, što je sljedeće?
  Bilo je više pitanja nego odgovora, Borka je odlučila još ništa ne raditi. Ostao je u sekti, nikome nije rekao kako je Andrej umro, čak nije ni podijelio svoju bol s Nadeždom, iako prije nije imao tajni od svoje voljene.
  
  
  Poglavlje 18
  Nakon tog incidenta Borisov se život nimalo nije promijenio. Na sljedećoj propovijedi Albina je, kao i obično, govorila o Višnuu i kako se ponašati kako ne bi opterećivala karmu. Činilo se da ona sama nema grižnju savjesti i ne brine da bi ubojstvo moglo potkopati njezinu vlastitu karmu. Možda ovo nije bilo prvo ubojstvo u koje je izravno umiješan šef njihove sekte. Neko vrijeme nije tražila ništa od Borisa.
  Rutina svakodnevnog života se otegla. Sektaške molitve, pecanje, rad u krevetima, dežurstva u zajedničkoj kuhinji, ponekad šetnja do plaže s drugim sektašima pod nadzorom jednog od Albininih čuvara. Ljeto je brzo završilo. I proletjeli su jesenski mjeseci. Kako bi zaokupila pristaše, Albina je donijela čitavu kutiju knjiga o Bogu Višnuu, o nadolazećem kraju svijeta i sretnom životu na nebu. Šef sekte je naredio da se napamet nauči literatura, zaprijetio da će dogovoriti ispite. Adepti su pažljivo čitali brošure jer je bilo dosta slobodnog vremena. I Borka je ponekad čitala. Iako nisam baš vjerovao u napisano.
  
  
  U prosincu je Albina rekla Borisu da posjeti njezinu vilu zbog važne stvari.
  Podmukla žena odmah je izjavila:
  "Naš Bog Vishnu je nezadovoljan činjenicom da mu nismo na vrijeme prinijeli još jednu žrtvu. Zbog toga smo imali dosta problema. Vishnu traži osvetu, a osveta zahtijeva žrtvu!
  Boris je shvatio da je sve to glupost, ali nije se bunio, a Albina je nastavila:
  - Da biste pod svaku cijenu otjerali zle duhove od Boga Višnua koji izluđuju njega i sve nas, trebate žrtvovati uglednog čovjeka. Pokazat ću ti njegovu fotografiju, reći ću ti kako ga pronaći.
  "Ali ne mogu ubiti osobu s fotografije!" - izmolio je Boris.
  Albina se zamisli na trenutak i reče:
  - Dobro. Poći ću s vama da ukažem na žrtvu i nadgledam pogubljenje.
  - On tko? Boris je postavio nepotrebno pitanje.
  - Ne tiče te se! - ljutito je odgovorila Albina, ali odmah postala ljubaznija i objasnila:
  "Ovo je zao čovjek koji je kriv za sve. On je univerzalno zlo, on je naše prokletstvo. S njim ćemo ubiti zlo i zadovoljiti našeg Boga Višnua.
  I opet je Boris morao u lov. Sada, ne na poziv vlastitog demona, već na nalog prokletog đavla koji je vodio njegovu sektu. Tip je krenuo za Albinom, osjećajući kukavnu hladnoću. Nije znao koga će točno ubiti, nije više želio sudjelovati u ubojstvima, ali se nije mogao oduprijeti volji ove žene.
  Došli su do parka i sjeli na klupu na ulazu. Svirala je glazba - u blizini je osvijetljen restoran. Padao je mrak, sumrak je padao na grad.
  Albina je rekla:
  Mora otići kući kroz park. Da barem postoji jedan.
  
  
  Vrag je promatrao ljude koji izlaze iz restorana. Čekala je. I čekala je: ubrzo je iz ustanove izašao pun visoki muškarac s diplomatom. Bilo je očito da je pijan. Boris je osjetio kako se Albina napeta, uhvatila je tipa za ruku i odvukla ga u mračni kut parka. Lagano se njišući, muškarac je krenuo prema njima.
  Vrag je izvadio nož iz torbe, pružio ga Borisu i šapnuo:
  - Idi! On je tvoj!
  Boris je oklijevao. Čovjek se već približavao grmlju iza kojeg su se skrivali Albina i njezin sektaš. Vrag je nježno gurnuo Borku. Mladić je čvršće stisnuo naoštreni žrtveni nož i iskočio na stazu.
  Muškarac je pijan, ali moćan, visok oko dva metra. I teži puno više od njegovog ubojice. Boris je osjetio strah: bilo je riskantno suočiti se s takvim licem. Borka je morala udariti dok ga seljak nije vidio, ubojica se došuljao do žrtve na prstima, skupio snagu i pokušao uložiti udarac, udario ga u vrat. Ali ovaj put, ruka je zadrhtala, oštrica je prošla tangento, samo zarezala kožu, ali nije nanijela opipljive štete.
  Čovjek je iznenađeno viknuo i okrenuo se. Boris ga je očajnički zabio nožem u trbuh, ali je pritom dobio šaku u uho. Udarac je potresao mladića, mnoge iskre su mu zaplesale pred očima. Čovjek je moćan, a doza alkohola koju je uzeo još uvijek je bila daleko od one pri kojoj od laganog guranja padaju na tlo.
  Borka je smogao snage skočiti u stranu, u mrak, odmaknuo se, a čovjek je ispustio diplomatu i histerično mlatarao po zraku teškim šakama.
  Začuo se tih, ali zahtjevan Albinin glas:
  - Pobijedi ga! Ili ću te ubiti!
  Prijetnja je Borisu dala odlučnost. Prišao je neprijatelju na platformi relativno osvijetljenoj slabom svjetlošću udaljenih svjetiljki. Bilo je jasno da je muškarac sav u krvi. Krv je odjednom uzbudila Borku. Dojurio je do nasilnika i ubo muškarčevu šaku nožem. Zaurlao je od boli, ali mu je Boris odmah zabio nož u trbuh. A onda je dobio udarac u rebra. Čvrste kosti momka su preživjele, ali bilo je jako bolno, ostao je bez daha.
  Boris je jedva uspio stati na noge. Ali muškarac nije mogao iskoristiti ubojičinu zakuku. Paraliziran bolnim šokom i gubitkom krvi, počeo je tonuti na tlo s nožem u trbuhu.
  
  
  Ovakav razvoj događaja dao je Borki snagu i bijes. Čim se ubojici malo povratio dah, jurnuo je prema neprijatelju, izvukao nož i ponovno ga udario. A onda opet i opet. Boris je završio i bijesno udario u tijelo koje se već mlatilo u agoniji. Ubojica je doslovno raskomadao svoju žrtvu.
  - Dovoljno! Začuo se Albinin autoritativni glas.
  Borka je napustila tijelo neprijatelja, napravila par koraka stazom u pravcu vraga. Izašla je iz svog skrovišta, otišla do leša, uvjerila se da je čovjek mrtav, uzela njegovu aktovku i rekla umornom suučesniku:
  - Sve je dobro prošlo. Tiho, bez promatrača.
  Boris nije odgovorio. A Albina je naredila da se odsiječe uši lešu.
  - Zašto? Borka se iznenadila.
  "Treba nam za ritual", odgovorio je vrag. "Požuri, dok nikoga nema, odsijeci oba uha i bježi odavde."
  Boris je opet, unatoč svom gađenju, poslušao. Bio je u milosti ove žene, slijedeći njezine naredbe kao pod hipnozom.
  Tada je bračni par koji je nosio smrt napustio napušteni park. Na putu je Albina dala upute slabo mislećem tipu. Naredila je da nikome ne govori. Ako Nadežda pita, odgovori da je išao zaklati ovna kod Albinih prijatelja, gdje se uprljao krvlju životinje. Vrag mi je rekao da se odmah presvučem i donesem joj odjeću na pranje.
  Kod kuće nisam morao dugo razgovarati sa svojim sustanarkom. Boris je rekao kako je Albina naredila. Nadežda mu je vjerovala, ili se pretvarala da mu vjeruje. Nije imala običaj pitati, pogotovo ako je vidjela da njezin ljubavnik ne želi iznositi detalje.
  Boris je svojoj djevojci rekao da ga jako boli glava, legao je na krevet i počeo razmišljati. U moralnom smislu, lakše je napuniti pijanog čovjeka nego djevojku koju je ubio kod Tule. Pijanac je potrošna roba koja ne izaziva simpatije. Pritom je velika razlika: kada sami birate žrtvu i kada djelujete po naredbi. Ovaj put Albina ga je prisilila da ubije. Kao u slučaju Andrije.
  Ali zašto uopće ubija? Boris se sa žaljenjem prisjetio svojih prijašnjih ubojstava. Najviše mu je bilo žao djevojke. Zašto ju je posjekao? Pa prvi put je ubio susjeda - naravno, uhvaćen je na prisilnoj krađi, djelovao je spontano, u stanju strasti. Baka je kasnije ubijena jer mu je jako trebao novac. Osim toga, starici u svakom slučaju nije preostalo puno, na neki način ju je poštedio tjelesnih muka polaganog nestajanja. Starac je umro jer se sam popeo...
  Ali zašto je ubio djevojku? Da, čak i lijepa... Kakav je podli sadizam bio u njegovoj duši i u glavi? Kako se usuđuje srušiti lijepo stvorenje? Istovremeno, na svoju sramotu, Boris je morao priznati da je tada osjetio zadovoljstvo, čak i seksualno uzbuđenje od tako podlog, besmislenog ubojstva. Iako je takva radost neprirodna.
  Onda je ovdje u Sočiju opet otišao u lov. Srećom, nije obavio svoj posao. Međutim, danas je, brutalno ubio pijanicu, osjetio zadovoljstvo. Ne, nekako se morate potpuno riješiti demona u svojoj duši.
  Tada se Boris sjetio da su nož ostavili na mjestu zločina. Zašto ga Albina nije odvela s diplomatom? Niste se htjeli uprljati u krv? Ali takvi bi ih dokazi mogli zapaliti.
  Jedno je kada je Andrej nestao, za kojim se neće tražiti. Ali sada će leš biti otkriven, protiv njega će biti pokrenut kazneni postupak i krenuti u potragu za ubojicama. Međutim, ubio je i prije nego što je ušao u zajednicu. I nitko ga nije pronašao.
  Istovremeno, Boris se ponovno ozbiljno bojao za vlastiti život. A što ako Albina ovaj put dođe na ideju da ga ukloni? Pošaljite tjelohranitelje. I to ... Čudno je da je za ubojstvo Andreja, a potom i seljaka, iskoristila njega, a ne svoje momke.
  
  
  Pobjeći negdje daleko, daleko, napustiti sektu zajedno s Nadenkom. Rekla je da želi posjetiti Pariz, romantičnu prijestolnicu Francuske s legendarnim Versaillesom. Ali kako tamo doći bez novca i dokumenata?
  Boris je shvatio da se ne može oduprijeti utjecaju Albine. Tek ujutro mladić je utonuo u težak san. Srećom, nije imao noćne more. Spavao je gotovo do podneva i budio se manje-više budan.
  
  
  Poglavlje 19
  Život u sekti se nastavio. Na sreću, Borisova bojazan da bi mogao biti eliminiran kao nepotreban sudionik u ubojstvima, nije se obistinila. Nikada nije saznao zašto je bilo potrebno ubiti baš tog debeljuškastog muškarca i što je bilo u njegovu diplomatu, koji je Albina ponijela sa sobom. Međutim, tip nije baš mario. Bojao se da će opet biti prisiljen ubijati.
  I nije pogriješio, Albina je opet tražila žrtve. Na pravoslavni Božić, đavao je pozvao Borisa i rekao da će morati donijeti još jednu svetu žrtvu Bogu Višnu.
  Mladić je molio Albinu da ga ne prisiljava na to. Ali vođa sekte bio je neumoljiv. Ispostavilo se da je ona sama serijski ubojica. Voljela je ubijati i gledati kako, po njezinoj naredbi, oduzimaju živote muškarcima. Nije bio grijeh da đavao ubije čovjeka.
  Par manijaka, atletska žena i zgodan mladić s dobrim mišićnim reljefom, ponovno su krenuli u smrtonosni lov.
  Nije trebalo dugo da se pronađe žrtva. U pustoši izvan grada, Albina je vidjela dvojicu muškaraca kako piju mjesečinu iz boce od dvije litre. Zauzvrat, iz grla. Pritom psuju majku. Albina je zapovjedila: "Oni!"
  Boris je iznenađeno pogledao đavla: "Dvojica su!" Ali Albina je potvrdila: "Idemo!"
  Zajedno su prišli pijanicama. Boris je nečujno skočio s leđa i ubo onoga najbližeg ispod lopatice. Čovjek se okrenuo i odmah dobio udarac u jaja od Albine, koja je u isto vrijeme viknula:
  - Na slavu našeg Boga Višnua!
  Udarac se pokazao toliko jakim da je muškarac podrignuo krv, a zatim počeo tonuti na tlo. Boris je, ugledavši grimiznu tekućinu, ponovno izletio s kočnica. Napao je drugu osobu. Povikao je: "Što radiš?" - i pokušao je, bilo je, zgrabiti granu radi zaštite, ali nije imao vremena. Mladi manijak ga je već ubo nožem. I tukao je sve dok čovjek nije davao znakove života.
  I Albina je pobjesnila, u njoj je planulo đavolsko uzbuđenje. Bila je angažirana u prvom nesretniku koji je pao na zemlju. Htio je ustati, ali je dobio udarac od vraga potkoljenom masivne ženske čizme na glavi. Tada je bijes nastavio udarati seljaka u sve dijelove tijela. Zatim je zgrabila bocu i njome udarila svoju žrtvu po glavi.
  Čovjek ušuti, a Albina naredi Borki:
  "I završi to nožem!"
  Boris je nesretniku zario nož u grlo, puštajući izvor grimizne krvi. I pobjedonosno rekao:
  - Spreman! Ne umire!
  "Naši bogovi traže krv!" odgovorila je Albina. - Operimo se!
  Boris je rado napustio mjesto ubojstva. Na putu kući, ipak je postavio đavlu neugodno pitanje:
  - Zašto ih imamo?
  "Vidiš", mirno je odgovorila Albina, "naši bogovi su bogovi rata!" Oni zahtijevaju žrtvu. Sada konačno mogu izvijestiti više sile: obavili smo ozbiljan posao. I na ovaj način smo postigli puno.
  Boris nije odgovorio, mislio je da zvijeri jednostavno nedostaje adrenalina, ona ima žeđ za ubijanjem, usitnjavanjem, mučenjem kako bi se osjećala kao nadčovjek.
  Kod kuće, tip opet nije mogao dugo spavati. Opet je htio pobjeći iz sekte, kako više ne bi vidio i ne čuo Albine psihopate, ne bi slijedio njezine naredbe.
  
  
  Poglavlje 20
  Nekoliko tjedana kasnije, Albina je nazvala Borisa i rekla:
  "Sada sami morate odabrati svoju žrtvu i lišiti osobu života. neću ići s tobom. Odaberi muškarca i kao dokaz obavljenog posla donesi mi njegove odrezane uši.
  - Koga odabrati? pitanje je izbilo iz zapanjenog serijskog ubojice.
  "Morate pronaći žrtvu čija je karma pokvarena i koja, kao rezultat, mora biti kažnjena prema svojim zaslugama", nejasno je objasnila Albina. "Pronađi žrtvu ove noći!" Bogovi trebaju našu žrtvu.
  - Ali zašto ja? imate li druge ljude...
  "Ne bojiš se krvi, za razliku od ostalih. Ubijali ste i prije, navikli ste! Zato vam povjeravam tako delikatnu stvar. Ovaj put morate djelovati na svoju ruku.
  Boris je oklijevajući rekao:
  - Sva ta ubojstva... to je grijeh! Toliko su teški za dušu i kvare mi karmu.
  Oči đavla zasjale su ludim sjajem. Nesretno je odgovorila:
  - Na meni je da odlučim što je grijeh, a što nije! Morate me poslušati, jer ja vršim volju našeg Boga Višnua.
  "Ali zašto Vishnu mora ubijati?" Boris nije mogao razumjeti.
  "Čak i Biblija kaže da bez prolijevanja krvi nema oprosta. Nevina krv čisti svemir i spašava mnoge živote. Počinivši sveto ubojstvo jednoga, spasit ćemo tisuće drugih. Bogovi trebaju žrtve, bez žrtava čovječanstvo će se uništiti u nuklearnom ratu, - đavolski glas zvučao je sve prijeteći. "Samo naša organizacija može spriječiti nuklearni rat i spasiti čovječanstvo. Ali to se ne može učiniti bez žrtve. Ne brinite: mrtva osoba čeka novu inkarnaciju ili Nirvanu na nebu. Žrtva će vam biti samo zahvalna što ste ga otrgnuli iz ovog surovog, bezvrijednog života i poslali ravno u raj.
  
  
  Boris se sjetio da je Nadežda već prilikom njihova prvog susreta rekla nešto slično o zahvalnosti ubojici. Tipu se zavrtjelo u glavi, osjećao je da se više ne može oduprijeti Albinoj volji. Ali svejedno je pitao:
  "Možda nam ne trebaju odrezane uši?"
  Đavo je ljutito rekao:
  - Nužno! Zapovijedam vam da više ne odgađate! Zgrabi nož i idi!
  Boris je bespomoćno raširio ruke.
  pokušat ću ubiti...
  Albina je ponovno podsjetila:
  "I ne vraćaj se bez ušiju!"
  Boris se nije mogao suzdržati. Albinin nalog za njega je poput zakona koji se mora strogo provoditi. Bez odstupanja, bez nereda i prigovora!
  I krenuo je u gotovo tradicionalni "lov". Pričvrstili su mu masku krvnika, natjerala ga je tuđa volja. Lutao je u stambenom naselju na periferiji usnulog grada poput vuka samotnjaka. Borisa je grizla pomisao da će opet morati ubiti čovjeka ili izaći pred Albinu, a da ne ispuni njezinu zapovijed.
  Počela je prva proljetna noć. Iznenađujuće toplo za početak ožujka. Kako je lijepo hodati pod vedrim zvjezdanim nebom, kako je sve lijepo sada u prirodi, oživljava nakon hibernacije. I treba podnijeti bol i smrt. Kako može! I kako živjeti s tim, koliko dugo varati Nadeždu?
  Boris je sada požalio što nije pušio. Bilo bi lijepo povući cigaretu. To bi pomoglo u ublažavanju psihičkog stresa, inače mu se trese svaka stanica tijela. I duša me boli.
  On je sam morao odabrati ritualnu žrtvu, a nije imao pojma što. Rijetki prolaznici požurili su kući. Boris ih pogleda i pomisli: zar ovaj zaslužuje smrt? Odgovora nije bilo. Htio je upoznati pijanicu ili beskućnika, ali iz nekog razloga nije naišao na takve ljude. Ubrzo je prostor bio potpuno prazan.
  
  
  Boris je gotovo cijelu noć šetao besciljno. Počelo je malo bivati, ali je nebo bilo prekriveno oblacima. Serijski je ubojica već razmišljao o povratku, nestrpljivo čekajući Albininu reakciju na neispunjenu zapovijed. Ali tada je mladić čuo prodoran ženski plač iz šumskog pojasa. I potrča svom snagom na krik!
  Pojurio je u pomoć i vidio da polugoli debeljuškasti muškarac pritišće tijelo gole djevojke o drvo. Silovatelj je gotovo zauzeo djevojku. Očajnički je uzvratila, ali snage nisu bile jednake.
  - Ostavi je! Boris je viknuo i bez oklijevanja odjurio do silovatelja.
  Prilično moćan sredovječni tip nije očekivao da će mu se smetati. Okrenuo se dječaku koji je trčao. Muškarac je bio osjetno teži od mladića. Ali Borka je bio sav kao svita mišića, skočio je i oštro ga udario nogom u trbuh. Čovjek je imao neku ideju o tučnjavi, ali nije imao vremena potpuno blokirati udarac, koji je djelomično ublažio zakašnjeli blok. Silovatelj je zateturao, ali je stao na noge i otišao do Borisa.
  
  +
  Mladić ga je dočekao snažnim neočekivanim udarcem nogom u prepone. Neprijatelj je vrisnuo i počeo padati licem naprijed. Boris je posudio udarac na lopte od Albine. Nećete odmah pobjeći od ovoga.
  Djevojka je u tom trenutku navlačila haljinu.
  - Brzo se gubi odavde! Boris joj je vikao, nije htio ubiti pred svjedokom. - I zaboravi na sve!
  Muškarac je u tom trenutku pokušao ustati, ali je od Borke dobio snažan udarac u glavu. Neznanka, lijepa djevojka od dvadesetak godina, iz nekog razloga nije žurila da ode.
  "Odlazi brzo odavde", ponovno je naredio Boris. "Ali ne idi u policiju i ne govori nikome o meni!"
  - Dobro! Hvala vam! - odgovorila je djevojka i brzo krenula, a potom potrčala u pravcu najbliže kuće.
  Boris je iz torbe izvadio nož, skočio do seljaka i zamahom zabio silovatelju u grlo oružje ubojstva. Zapištao je i počeo se gušiti krvlju. Umro je u grčevima koji su se gušili.
  "Delo je učinjeno, nije šteta", mislio je Boris, ali se sjetio da silovatelju još treba odrezati uši. Serijski ubojica odjednom je u sebi osjetio navalu demonskog bijesa, izvukao je nož iz grla, udario ga još nekoliko puta mahnitom snagom po tijelu već mrtve osobe, a zatim je odsjekao jedno uho, pa drugo.
  Tek nakon toga ubojica je malo došao k sebi, primijetio da je sav umrljan krvlju. Tople kapljice dospjele su čak i na lice manijaka koji je spasio djevojku.
  Borisu je pozlilo, teško je disao. No, gadljiva mučnina i hladna kiša koja je pogodila Soči pomogli su mu da se smiri.
  Trebalo je hitno izaći s mjesta ubojstva. Međutim, Borisu se nije žurilo, obuzela ga je ravnodušnost. Manijak se odjednom uhvatio kako misli da je Albina čudovište, čišće od njega samog. Mora da je psihopat. Zašto joj trebaju uši ubijene osobe?
  Momak je imao suzne oči, postalo je hladno, kiša se pojačala, prijetila da pređe u pljusak.
  
  -
  Borka nije voljela hladne kiše. Kiša mu je pokvarila raspoloženje. Ovdje je zimi često padala kiša. Snijeg bi bio bolji, Boris je još navikao da zimi ima snijega koji stvara osjećaj čistoće i mira. A ovdje je snijeg pao samo par puta tijekom zime i otopio se isti dan.
  Serijski ubojica je otišao kući i tiho zaplakao. Opet je otišao u lov i ubio, opet pokazao slabost karaktera, nastavio o Albini. Strašno, naravno, ali na čelu sekte postoji neka vrsta đavolske moći kojoj Boris ne može odoljeti. Pretpostavimo da je ovaj put spasio djevojku, ali je odrezao uši lešu, sada ih nosi kao dokaz svoje grozote, nesposoban odbaciti ovu gadost.
  Opet se manijak sjetio ljudi koje je upropastio. I opet, od bivših žrtava, Boris je najviše žalio za mladom djevojkom koju je ubio kod Tule. Bila je puna energije, mogla je rađati djecu, donositi radost svojoj voljenoj osobi.
  Ipak, s druge strane, nije loše što pada kiša. Barem će oprati neke od tragova zločina. Boris nije želio snositi odgovornost za ono što je učinio. Vrlo brzo, njegova punoljetnost, nakon čega više ne biste trebali računati na popust pred zakonom. A činjenica da još nije uhvaćen i poslan u zatvor nije dalo pogona novim zločinima.
  Ipak, po prirodi je Boris bio ljubazan momak. I ta ljubaznost probudila je u njemu savjest i note grižnje savjesti. Sada se zabrinuo što je postao ubojica, što je prije bijega od kuće udario vlastitu majku. Možda je on sam kriv što se s njim loše postupalo. Tinejdžeri su skloni maltretirati tihe, skromne dječake. Pokušavaju ih poniziti i uvrijediti. Ipak, od djetinjstva je trebalo biti društveniji, dokazivati svoju vrijednost šakama. I ponašao se kao noj. Žalbe su se postupno nakupljale u duši i na kraju su se raspršile u ubojstva. Može se razumjeti, ali Albina je poput utjelovljenja demonskih sila, bez srama i savjesti...
  Ali Borka nije uspjela dokrajčiti vraga niti pobjeći iz sekte. Bio je navikao na sektu, osjećao se ovdje kao u svojoj obitelji, živio je u miru i slozi sa svojom voljenom djevojkom i sa svim ostalim pristašama, bio je jednak među jednakima, a samo je Albina bila iznad svih ostalih. I Boris je shvatio da neće dići ruku na vođu sekte. No, posljednja ubojstva pomogla su Borki da dijelom ugleda svjetlo. Odmah je otišao do Albine, bacio joj odsječene uši i odlučno izjavio:
  "Ne šalji me nigdje drugdje!" Ne mogu igrati ulogu krvnika. To nije moje! Sam ću spavati i spavat ću tebe.
  Albina nije odgovorila. Samo mi je rekla da skinem svoju krvavu odjeću i idem kući.
  Kad je Boris ušao u njegovu sobu, Nadežda nije pitala gdje je proveo noć. Od činjenice da ne treba ništa izmišljati i objašnjavati, Borisu je odmah bilo bolje u duši.
  Nadenka ga je jako voljela i, čini se, nije bila ljubomorna. Vjerovala je dragom, rekla je da je ljubomora osjećaj ljudi koji su inferiorni, slabih uma. Boris je bio oslobođen obaveza i sumnji, mogao je voljeti koga je htio. A želio je samo nju, svoju Nadu. I njegovala je njegovu ljubav, nije tražila veze sa strane. Međutim, snimljena je u pornografiji. Ali to se ne smatra prevarom, jer nije imala nikakvu duhovnu intimnost s partnerima. Nadežda je razumjela da će Boris sam reći gdje je ako želi podijeliti i zatražiti savjet.
  Sada je mladić šutio, nije htio ništa objašnjavati, samo je poljubio svoju voljenu, a ona je odgovorila na njegov poljubac. Imali su seks lako i prirodno. Vrlo brzo Boris je osjetio jaku drhtavicu, došao je orgazam, neobično jak, snažan kao kad su prvi put sreli Nadeždu. Vjerojatno je adrenalin nakupljen u tijelu tijekom ubojstva ispljunuo.
  A onda su otišli na zajednički doručak u hangar. Sektaši su obavili obrednu molitvu i počeli jesti. Ipak, ovdje se kuha ukusan vegetarijanski pilav!
  Odjednom se pojavila đavolska Albina. Uključila je ritmičku glazbu i počela izvoditi ritualni, energični ples, pomalo sličan trbušnom plesu. Albina obično nije bila prisutna na zajedničkom obroku. Boris je mislio da njezin izgled, najvjerojatnije, ima veze s ušima koje je donio.
  Vođin ples postupno su pokupili pojedeni sektaši, postao je zabavan. No Boris i Nadežda otišli su kod njih ponovno voditi ljubav. Hrana je ponovno probudila moj libido. Zašto se opet ne zabavljati, ako imate snage i želje? Ipak, ubojstva, kada je sam odabrao žrtvu, probudila su u Borisu snažnu seksualnu energiju. Što se tiče Nadežde, takva energija nije bila agresivna, ljubazna, sa željom da ugodi svom partneru, da joj ugodi. Borka nije mogla razumjeti zašto se to događa, ali je nakon zločina bio posebno ljubazan i predusretljiv, kao da bi se time mogao iskupiti za svoje krvave zločine.
  Unatoč neprospavanoj noći, Boris se pokazao kao moćan mačo. Tijelima ljubavnika svako malo su prolazili iscjedaci izazivajući najjače oduševljenje. Zahvatio ih je vrtlog orgazma, mišići su im se grčili. Borisu se vrtjelo u glavi, a tijelo mu je pjevalo i drhtalo. Hope je zastenjala od oduševljenja.
  Boris je stao tek kad se osjetio potpuno iscrpljenim. Svoju voljenu ostavio je nakon par sati seksa sasvim zadovoljan.
  
  
  Poglavlje 21
  Nadia je odrasla kao zatvoreno, nekomunikativno dijete. Od malih nogu preferirala je samoću od igrica s vršnjacima. Voljela je sjediti negdje sa strane, čitati bajku ili samo gledati slike u knjizi. Roditelje nije bilo baš briga. Djevojka je bila poslušna, lako je odgovarala na zahtjeve da opere suđe, ode u trgovinu ili sjedi s mlađim bratom.
  Djevojčica se još više povukla kada joj je otac iznenada umro. Nadjuša, kako ju je otac zvao, tada je tek navršila jedanaest godina. Otac joj je bio najbliža osoba. Ocu je mogla pričati samo o svojim školskim problemima i iskustvima, dok je majka više voljela sina, nije razumjela vlastitu kćer, mogla je iz bilo kojeg razloga vikati na nju, ponekad je poniziti, vrijeđati.
  Djelomično je to razlog zašto je Nadia odrasla zloglasna, nesigurna. Nije imala prijatelja, nije razvijala odnose s kolegama iz razreda. Djevojke su je gledale s visine, a dečki nisu obraćali pažnju, smatrali su nedruštvenu zamišljenu učenicu ludom. Ali u dobi od četrnaest godina prvi put se zaljubila u dječaka Sašu iz desetog razreda. Tip je bio dvije godine stariji od nje, uhvatio je oduševljene poglede "budale", a jednog dana je došao na odmor i ponudio se prošetati nakon škole. Drhtavu od straha, ali poslušnu Nadju Sasha je odveo u neku napuštenu štalu, gdje je skinuo gaćice i lišio djevičanstva.
  To je bio kraj sve ljubavi među njima. Nadežda je zadobila još jednu psihičku traumu, čak je htjela staviti ruke na sebe. Međutim, majka je na vrijeme prekinula pokušaj, nije dala kćeri da proguta tablete.
  
  +
  Nakon tog incidenta, iskrene znakove pažnje pokćerki je počeo pružati njezin očuh.
  Nadijina majka Valentina pokopala je muža, tugovala nekoliko godina, a zatim odlučila urediti svoj osobni život, dovela je Antona u kuću. Bio je poznat kao ženskaroš i grablje, bio je pet godina mlađi od Valentine. Ali odlučila se pod svaku cijenu udati za ovog čovjeka, kao da joj je on posljednja prilika. Valentinu su prijatelji razuvjerili, ali je Nadijina majka na sve prigovore odgovorila: "Volim ga!"
  Potpisali su, očuh se smjestio u majčinu sobu. Nije volio raditi. S vremena na vrijeme se zaposlio kao čuvar ili zaštitar, ali se nije dugo zadržavao na jednom mjestu.
  Anton se bojao spojiti s djevicom, ali Valentinina glupa fraza da je Nadya razmažena odvezala je ruke njezinu očuhu.
  
  
  Majka je radila danju, Anton je lutao po stanu ne radeći ništa, a kad se Nadia vratila iz škole, pokušao je biti ispred nje. Isprva je, kao slučajno, naletio na djevojku u hodniku ili u kuhinji, dok joj je mogao dotaknuti kosu, reći kako je lijepa, ponekad je neočekivano pritisnuti uza zid i poljubiti u obraz ili lagano pljusnuti njenu guzicu svojim dlanom. Postupno si je Anton počeo dopuštati još više. Mogao je uhvatiti njezine grudi, staviti njezinu ruku u gaćice njezine pastorke.
  Hope nije navikla prigovarati. Da, i nije imala djevojke, a povjerljivi odnos s majkom nije uspio. Valentina je došla kući umorna, njezina je kći sve više korištena kao sredstvo za ispuštanje bijesa.
  Jednog dana Anton je upao u Nadijinu sobu, otkopčao mušicu pred njom, izvukao penis u erekciji.
  "Ti voliš sisati bombone", rekao je očuh zaprepaštenoj pastorki, "pogledaj kako sam cool." Treba ga polizati, polizati, pa opet polizati i svojim bisernim zubima lagano gristi glavu.
  Nadia je voljela lizalice, ali je odbijala sisati muškarčev penis.
  "Nevjerojatno je osjetiti kako ti štapić od žada pulsira u ustima, kako je slatka njegova glava, kao da je lizalica. Sada ćete osjetiti neizrecivo zujanje, - uz ove riječi, očuh je jednom rukom uhvatio Nadiju za glavu, drugom uzeo njegov kurac i počeo ga voziti po djevojčinim stisnutim usnama.
  Nadia se opirala: očuh joj je pokušao otvoriti usne i kroz njih iscijediti svoje bogatstvo. Nije se mogao suzdržati i dao je šamar djetetu. A s maltretiranjem je završio tek nakon što je Nadia imala gag refleks.
  "U redu je, naučit ću te popušiti", rekao je Anton i otišao.
  Sljedećeg dana ponovno je došao da svoju pokćerku podučava oralnom seksu, a uznemiravanje je postalo stalno. I nakon nekoliko tjedana, očuh je u potpunosti preuzeo djevojku kao ženu. I opet se Nadežda nije usudila požaliti majci.
  Štoviše, očuh joj je prijetio nasiljem ako nekome otkrije "njihovu tajnu". Antonu je postala navika dolaziti k tinejdžeru u odsutnosti njegove žene.
  Nadia je izdržala, jedva je završila školu i odmah pobjegla od kuće. Nakon nekoliko tjedana lutanja stigla je do Sočija, gdje se pridružila jednoj sekti. Isprva je bila okružena brigom i ljubavlju, a zatim su je počeli uključivati u rad u krevetima i snimati kao model za erotske fotografije. Lokalni fotograf Vladimir Achintsev djevojku je smatrao fotogeničnom, napravio je mnogo sesija s njom. Zatim se fotograf prebacio na snimanje pornića, gdje je također koristio Nadeždu i druge pristaše sekte. Albina je trgovala pornografijom.
  Kako je vrijeme prolazilo. Lagani slobodni seksualni odnosi s pripadnicima sekte i seks tijekom snimanja nisu donijeli zadovoljstvo Nadeždi. Željela je pravu ljubav, senzualnu, sveobuhvatnu.
  Tog proljetnog dana Nadia nije imala dužnosti u zajednici, smjela je ići na more. Voljela je more, ono je umirivalo, ublažavalo duševne bolove, davalo osjećaj slobode. Nadya je satima mogla promatrati morski krajolik, pratiti valove koji se probijaju u kamene litice, šire se uz obalu i vraćaju se u bezgranične morske dubine. U moru se osjetila velika snaga prirode koja je gasila bijesne ljudske strasti.
  
  +
  Nadia je otišla do najbliže plaže zajednici. Ovdje se htjela utopiti kada je stigla iz Moskve nakon zlostavljanja očuha i svađe s majkom, ovdje je srela dvije žene koje su je razuvjerile i namamile u bratstvo.
  Od naselja do mora možete pješice za dvadesetak minuta. Ali Hope se nije žurila. Na putu je isplela vijenac od proljetnog cvijeća koje raste na čistini, a zatim izula sandale, odlučivši hodati bosa: voljela je dodirivati tlo tabanima.
  U šumi blizu plaže djevojka je ponekad zastajala i pozdravljala drveće koje je smatrala svojim starim prijateljima. Često je to radila i prije, kad je sama išla na more.
  Odjednom je Nadia na klupi ugledala mladića koji je izgledao star oko osamnaest godina. Visoki, mršavi tip joj se odmah učinio lijepim, pogledao ju je. Nadia je skrenula pogled, polako prošla pored stranca, ne okrećući se, ali je okrenula sluh u njegovom smjeru. I osjetila je kako je tip ustao i slijedio je.
  Hope se okrenula. Pogledi su im se sreli, a djevojku je odjednom prekrio topli val. Nešto blisko, draga, uhvatila je stranca. Proletjela je misao da bi s ovim zgodnim muškarcem mogla ispasti duboka veza. Hopeu nije bilo neugodno što je tip hodao okolo s nožem. Pitala je, radije forme, zašto mu treba nož i zadovoljila se ne baš razumljivim odgovorom. Djevojka je sama nešto rekla, prvo što joj je palo na pamet, nešto o ubojstvu i samoubojstvu, dok nije ozbiljno mislila da bi dječak zaista mogao biti ubojica. Onda, kada su postali bliski ljudi, Boris je ipak promakao da je na svom računu imao nekoliko ubojstava. Nadežda je pokušala detaljnije pitati, ali Borka nije htjela govoriti o ovoj temi, samo je rekao da je bio prisiljen ubiti, jer nije imao drugog izbora. Nadežda, koja je bila zaljubljena u dečka, više se nije zamarala pitanjima.
  I tog nezaboravnog dana, Nadia je odmah shvatila da tip nije iskusan u ophođenju sa ženama i stoga mu je bilo jako neugodno i zabrinuto. Ali svidjelo joj se. I sama je bila jako sramežljiva. Hope je odlučila upoznati se i razgovarati s dečkom. Međutim, stranac je šutio, stanka se otegla. Ni Nadia nije znala odakle započeti razgovor. Ipak, ona je djevojka, prva koja se upoznaje s dečkom nije baš zgodna. No Nadia je odlučila započeti razgovor iz kojeg je shvatila da je dječak u životu patio, možda ništa manje od nje, da je i on bio izopćenik.
  Iskra koja je na prvi pogled probila srce već je polako rasplamsala vatru same ljubavi o kojoj je djevojka sanjala. I odlučila je ne propustiti svoju priliku, zarobiti dječaka, zavesti. Zapravo, željela je jednostavnu žensku sreću: voljeti sebe i biti voljena. U zajednici se od nje tražio samo seks, bila je dosta iskusna u seksualnim odnosima. Ali ponekad se osjećala kao prostitutka koja se pari po nalogu redatelja. I nije imala stalnog kavalira. U zajednici su se prakticirali slobodni odnosi, seljaci su grubo obavili svoj posao i otišli. I s ovim dječakom htjela je zavrtjeti pravu romansu.
  Hope je ostavila svoj vijenac od cvijeća zajedno sa svojim planovima za sunčanje. I otišla je posjetiti Borisa čim se ponudio. Ostali su sami. Djevojka je pokušala biti seksi i ubrzo je vidjela da je mladić uzbuđen, da mu je dostojanstvo počelo izbijati iz njegovih kratkih hlača. Ovo je razveselilo Nadeždu: tip je želi! Privlačna je i zavodljiva.
  Djevojka je odlučila glumiti, jer je shvatila da je Boris mlađi od nje i da uopće nije iskusan u ljubavnim aferama. Ona je bila aktivna strana, sama se riješila odjeće i oslobodila mladića. Hope je tipu htjela pružiti maksimalno zadovoljstvo. I znala je kako to učiniti. Imaju nevjerojatan seks!
  A onda je pozvala mladića sa sobom. I Boris je otišao! Počeli su živjeti zajedno u zajednici, uživajući u svojoj ljubavi. Srca su im bila ispunjena srećom, činilo se da će trajati vječno.
  Nadežda nije marila za Borisovu prošlost, nije se zamarala pitanjima ni kada je njezin dragi došao u odjeći umrljanoj krvlju. Vjerovala je, htjela je vjerovati da njezina Borka samo pomaže u klanju životinja. Nikada se nisu svađali, gotovo nikad se nisu svađali. Navika da se popušta i ne teži vodstvu dobro je poslužila u zajedničkom životu.
  
  
  Poglavlje 22
  Boris je živio u sekti, iako mu je više puta u glavi iskočila misao - da pobjegne. Nagovori Nadeždu i idi negdje s njom da u njihovim životima ne bude Albina, ubojstava, snimanja u pornografiji. Prepreka je bio nedostatak novca i dokumenata. Nadežda nije bila ni plaćena za snimanje. Albina ju je mogla, u obliku poticaja, osloboditi drugog obveznog rada u kuhinji ili na placu, ali nije dala više od sto rubalja "za sladoled" u rukama. A Borka nije dobila ništa za ubojstva. Dobro je što nakon silovatelja Albina nije od njega tražila nove žrtve.
  Borisu se nije svidjelo što je njezin voljeni snimljen u pornografiji. Otprilike jednom mjesečno dolazio je redatelj i sudionici snimanja bili su okupljeni u hangaru.
  Boris je želio znati kako teče pucnjava, a jednog dana mu je dopušteno da im prisustvuje. Stajao je po strani i promatrao proces, posebno za svoju voljenu. Prišao joj je goli, preplanuli tip od dvadesetak godina. Boris ga je poznavao iz zajednice, radio je s njim u vrtu. Mladić se zvao Kolya. Pomogao je Nadeždi da se skine, odveo je do sofe pod svjetlima reflektora.
  Boris je bio ljubomoran, postojala je želja da dotrča i odvede djevojku, ali nije se mogao natjerati da pokvari snimanje. Gadan unutarnji glas ga je uvjeravao: to je samo posao, nećeš valjda biti ljubomoran na svoj posao?! Ne pravi skandal, budi inteligentna osoba. Pustite djevojku da se opusti i uživa.
  
  
  Nadia i Kolya su se sve više uzbuđivali. Proces snimanja je započeo. Tijela mladih isprepletena zajedno. Nadia je zastenjala, a Borisovo dostojanstvo je bolno nabujalo. Začudo, ljubomora je iznenada nestala. Dovraga, njegova voljena se zajebava s tipom pred njegovim očima, ali to izaziva uzbuđenje, Nadijini jauci miluju uho.
  Nikolaj je energično galopirao na svog partnera, blaženo se smiješeći. Ostali sudionici snimanja, još tri para, isti su se počeli pariti. Adepti su stenjali i smiješili se u lažnoj sladostrasnosti.
  
  +
  Direktor je tada odmahnuo rukom Borisu: skini se i pridruži im se. Kao, bit ćeš drugi s Nadijom. No Borka je iskočila iz dvorane u kojoj se odvijala sva ta razvratnost.
  A onda je čuo kako se Albina žali redatelju da je pala prodaja videa, a on je rekao da je sada traženo snimanje u stilu tvrdog BDSM-a. Boris nije znao što je to. Pitajte, naravno, posramljeni. A Nadežda mu nije znala baš objasniti.
  A ljeti su sektaši odvedeni u Utrish, mirno zabačeno mjesto s rijetko naseljenim plažama i slikovitim šumama, koje se u lagunama približavalo gotovo do same vode. Ovdje su bile zakazane prosvjetiteljske seanse ne samo za članove sekte podružnice koju je predvodila Albina, već i za adepte iz Moskve.
  Stigao je i Vladimir Ačincev, isti ćelavi fotograf i redatelj pornografije koji je radio u Sočiju.
  Boris je shvatio da se očekuje snimanje u prirodi. Nije pogriješio. Ubrzo su Nadežda i nekoliko momaka odvedeni u šumu. Boris se ušuljao iza filmske ekipe.
  Ono što je vidio šokiralo je Borku. Njegova voljena služila je četu od pet muškaraca odjednom! Takav je gangbang podsjećao na "pseće vjenčanje" tijekom estrusa kod kuje, kada se naizmjenično penju na jednu. Štoviše, muškarci su tada počeli djelovati u isto vrijeme! Nadijina šarmantna usta, njezine graciozne rupice bile su ispunjene uzbuđenim dečkima od žada.
  Ono što je Nadežda napravila bilo je vulgarno i odvratno. No Boris opet nije smogao snage intervenirati. Bio je ljubomoran i istovremeno žao svoje voljene. Nakon pucnjave vodili su ozbiljan razgovor.
  
  
  Nadia se opravdavala, uvjeravala: to je bilo potrebno prema scenariju, Borya ne bi trebao biti ljubomoran i ogorčen, ona voli samo njega. Boris je to znao. I on je volio svoju Nadenku, i stoga joj je sve oprostio. Pomirili su se. No, to nije prestalo snimati Nadiju. Nekoliko dana kasnije nju i još jednu Borisu nepoznatu ženu odveli su u šumu.
  Tog kobnog dana Boris i Nadežda probudili su se kada je sunce već izašlo iza planina i zagrijalo nudističku plažu na kojoj su se goli ljudi okupili kako bi se kupali u mirnom jutarnjem moru. Boris je par minuta zurio u nudiste, ali nije otišao na plažu. Nakon sna, osjeti želju u sebi, vrati se Nadeždi, koja je ležala u šatoru, i privuče je k sebi. Djevojka se široko nasmiješila i uzvratila poljubac. Mladi su vodili ljubav. Tijela su im gorjela od strasti.
  Ovaj put Boris je postupio grubo, svojoj voljenoj još nije u potpunosti oprostio njezinu nepristojnost u posljednjem snimanju, a Nadežda je bila privržena i uslužna. Ljubavnici su se brčkali, suzdržavajući stenjanje kako ne bi privukli pažnju znatiželjnika.
  Kad je Boris završio, izvukao je Nadeždu iz šatora u vodu. More je bilo toplo, kao i zrak koji se zagrijao do gotovo trideset stupnjeva. Pravo južno ljeto!
  U vodi se gotovo gola Nadežda činila posebno lijepom, njena zlatna kosa blistala je na suncu.
  Ljubavnici su se dugo prskali. Kada su izašli na obalu, Boris je otišao na izvor po vodu, a Nadežda je, u njegovoj odsutnosti, odvedena na snimanje. Vraćajući se Borka nije znao gdje: šuma Utrish je golema. Čekao je svoju voljenu i psovao redatelja.
  A onda se pojavila Nadya, doveo ju je Ahintsev pomoćnik, djevojka je jedva stajala na nogama i nije se mogla kretati bez vanjske pomoći. Pubis i bedra su joj bili prekriveni krvlju.
  - Što se dogodilo, dušo? - upita Boris napeto.
  Nada je odgovorila sa suzama:
  "Oni su samo nekakvi perverznjaci...
  - Odmah ću mu pokazati, za sve će odgovarati! - rekao je Boris, zgrabio kuhinjski nož koji je ležao na stolu i pojurio tražiti direktora.
  Hope je viknula: "Nemoj!" - i krenu za Borkom. Predosjećaj da će njezin voljeni stvarati nevolje dao je djevojci snagu.
  Vladimir Ačincev se već vratio nakon snimanja na svoje parkiralište. Čuo je Borisove korake i okrenuo se u njegovom smjeru:
  - Što trebaš?
  Borka nije odgovorila. U dva skoka je stigao do zlikovca, zabio ga nožem u trbuh i tek nakon toga rekao samo jednu riječ: "Ološ!"
  Čovjek se nije mogao pokriti. Nož je zabio duboko u tijelo. Šokirani redatelj nije vikao, nije pokazao ni najmanji otpor, samo je zbunjeno pitao:
  - Za što?
  Boris opet nije odgovorio. Izvukao je nož iz trbuha i ponovno ubo. Ovaj put u redateljskoj ključnoj kosti. Krv je šikljala, a Borka je u bijesu opet i opet ubola seljaka.
  Prilazeći Nadeždi pojuri mladiću s riječima:
  - Nema potrebe! Prestani!
  Djevojka je Borisu otela nož iz ruku. Redatelj se srušio na tlo, a Borka je osjetila osobu koja se približava. Lišen prirodne hrabrosti, mladić je instinktivno pojurio trčati u šumu. Nada nakon sadističkog snimanja nije mogla pobjeći. Napravila je nekoliko koraka za svojim dragim, ali je stala s nožem u rukama. Djevojka je bila zbunjena, šokirana.
  Pojavio se čovjek, prepriječio je Nadeždi put. Tada je došlo još ljudi. Netko je pozvao policiju. No, Nadia nije bila dirnuta, znatiželjni građani samo su zurili u leš redatelja i djevojku, umrljanu krvlju.
  I Boris je nestao u šumi. Mladog ubojicu sreća nije napustila i ovoga puta nitko mu nije stao na put, nitko nije obraćao pažnju na njega.
  Borka je otišla duboko u planine. Osjećao se loše: njegova voljena je ostala na mjestu zločina, mogla je biti pritvorena i ispitana. Ali mentalna slabost nije dopustila tipu da se vrati i preda.
  Ipak, noću se Borka spustila na more. Sektaši su otišli, logori su im bili prazni. Nade nije bilo, ali šator u kojem su živjeli ostao je na mjestu. Boris je pretpostavio da je njegova voljena odvedena u Anapu na ispitivanje.
  
  +
  Poglavlje 23
  Hope je odveden istražitelju. Ispostavilo se da je žena. Međutim, Nadiju nije bilo briga tko ju je ispitivao. Nakon kontrolnih pitanja: prezime, ime, patronim, istražitelj je prionuo na posao.
  - Tvoja situacija, Nadežda Petrovna, izgleda mi ovako: seljak se popeo do tebe, ti si se branio, zgrabio nož i udario ga. Ja sam u pravu?
  Hope je kimnula.
  - Razumjeti vas, u principu, možete. Ali ne možete oprostiti, morat ćete odgovarati za ubojstvo.
  Hope je tužno uzdahnula i potvrdila:
  - Spreman sam...
  Istražitelj je pažljivo pogledao djevojku. Oči su joj bile crvene od suza, još uvijek je bila u šoku.
  "Da, postoji termin za ubojstvo, ali želim vam pomoći", prešao je na vas istražitelj.
  Nadežda je bacila pogled na gospođu koja ju je ispitivala. Mlada žena prodornih, lukavih, prodornih očiju. Nadeždi se nije svidjela. Vjerojatno neće pomoći!
  A član Istražnog odbora nastavio je:
  - Izdat ćemo vam priznanje, ovo će vam ublažiti stav. Ako priznate da je ubojstvo počinjeno u stanju strasti, ne možete dobiti više od četiri godine. Moguće je da je uvjetno. Sve ovisi o vama. Reci mi potanko kako si ubio, ja ću to zapisati i urediti. Naravno, obavit ćemo preglede kako bismo potvrdili vaše riječi.
  Nadežda je jecala, često trepćući svojim crvenim očima. Djevojka nije znala što bi rekla. Ona nije počinila ubojstvo, ali Borisa nije htjela izdati, a nož, izravni dokaz, bio je u njezinim rukama. Morat ću nešto napisati. Natezale su se i riječi istražitelja o pregledima. Htio sam sve ispraviti.
  Hope je nesigurno upitala:
  - Možda mislite?
  Istražitelj je odgovorio:
  - Dobro, razmisli! Ali dok boravite u istražnom zatvoru, dobro je razmišljati tamo.
  Žena pod istragom odvedena je dugim hodnicima u podrum. Tamo ju je dočekao muškarac s epoletama majora i dvije mlade žene u bijelim mantilima. Jedan je visok, drugi ispod prosječne visine. Major je damama naredio:
  - Javite se građaninu u sobu, uzmite otiske, pažljivo pregledajte i pretražite.
  Visoka žena je kimnula.
  - Učinimo to!
  Major je ljutito ponovio:
  - Imajte na umu da pretraga treba biti najtemeljitija! Ona je opasan ubojica.
  Niska žena s jarko oslikanim uskim obrvama spojenim na nosu odgovorila je:
  "Naravno, učinit ćemo sve što je potrebno!
  Nadeždu su odveli u sobu s bijelim zidovima, reflektorima i velikim ogledalom. Visoka žena je upalila dodatno svjetlo, što je Nadeždi ubodom povrijedilo oči. Dobila je ploču i rekla da stoji uspravno. Klikni u profil, puno lice. Zatim su namazali ruke bojom i uzeli otiske prstiju. Nadežda je nježno pritisnula papir, svaki prst posebno, zatim dlan.
  Zatim je optuženik odveden u boks na pregled, pod svijetlim svjetiljkama koje su sjale sa svih strana i nisu davale sjenu. U kutiji je bio medicinski stol s potrebnim potrepštinama, u kutu je bila ginekološka stolica pričvršćena na pod.
  - Skinuti se! naredila je visoka gospođa. Skini svu svoju odjeću i popni se na stolicu.
  Hope je bila zbunjena. Shvatila je da će njezino tijelo biti pretraživano, možda zabijanjem prstiju u intimna mjesta. A nakon snimanja vagina joj se upalila i svrbila. Pokušala se psihički smiriti: u redu je, tretirajte to kao redoviti liječnički pregled.
  Sputana, Nadežda je polako skinula haljinu, grudnjak, tajice i sandale. Visoka žena je uzela svoju odjeću i opipala svaki šav, svaki nabor. Niski upravitelj stavio je njezinu odjeću na hrpu i ironično pogledao optuženika. Obje su žene bile relativno mlade i lijepe. To je Nadeždu malo smirilo. A ipak joj je bilo neugodno skinuti gaćice.
  Međutim, visoki je glasno rekao:
  Skini i gaćice!
  Niska žena dodala je:
  - Požuri! Inače ćemo vam pomoći. I popnite se na stolicu, osjećate se kao da ste na pregledu kod ginekologa.
  Ali žene su počele inspekciju od glave, češljajući Nadeždinu dugu, gustu kosu, odstranjujući svaki pramen.
  "Tvoja griva je lijepa", rekao je visoki. - Samo se istuširaj. Šuti, ili ćemo se obrijati!
  Stražari su zatočeniku pogledali u uši i čak su koristili povećalo. Gledali su i u nosnice, pažljivo ih širili pincetom. Žene gotovo da nisu izazivale bol, ali Nadežda se osjećala kao zamorac. Bilo je ponižavajuće, pogotovo kad mu je ruka u rukavici ušla u usta, počela mu se šuljati iza usana, dotaknula nebo, nježno ga povukla za jezik.
  Hopeu je bilo mučno, u ustima mu je bio okus gume. Nije shvaćala zašto je bio potreban tako temeljit pregled.
  A stražari su joj zgnječili grudi, opipali ispod pazuha. Tada je jedan od njih prouzročio prvu ozbiljniju bol pritiskom na pupak. Hope je dahnula i trznula se.
  "Ovo je još cvijeće", rekla je visoka dama. - Sada ćemo vas pretraživati na intimnim mjestima. Molimo raširite noge, mi ćemo ih popraviti. I opusti se. Ovaj postupak nije baš ugodan, ali je neophodan za potpuni pregled. Pokušat ću izazvati što manje neugodnosti.
  Nadežda je teško uzdahnula, raširila noge i ubrzo osjetila pokret žene koja je zavlačila svoj dugi kažiprst u njedra Venere.
  Nadia je vrisnula. Jako je boljelo! Bol uzrokovan grubom rukom u medicinskoj rukavici nadovezala se na uspavanu bol zarađenu tijekom snimanja.
  Tvrd kao komad drveta prst zabio je Nadeždu duboko u vaginu, što je izazvalo nesnosnu želju za mokrenjem.
  Nadia je s mukom obuzdala poriv, a gospođa koja ju je pregledavala rekla je:
  "Oh, ovdje je nevolja!" Upala. Trebao bih nanijeti mast.
  "To nije naša briga", odgovorila je niska matrona. Recite liječniku da to kasnije provjeri.
  Visoka je umetnula drugi prst, toliko tvrdo i duboko da je Nadežda osjetila grčeve. Boljelo ju je, škakljalo je i imala je neizdrživu želju da piše. Djevojka to nije izdržala, izjurio je mlaz mokraće.
  - To je infekcija! - opsovala je visoka, ali nije izvukla prste iz rodnice. - Pokvasio svoj ogrtač.
  "Neka se probudi", kroz smijeh je odgovorio kratki. - Ima dosta suhih haljina.
  
  
  Visoka matrona je zastala, a onda je posegnula prstima sve do maternice i tamo ih počela uvijati. Nadia je zastenjala od boli i srama, počela se tresti. A matrona se nasmiješila i nastavila vrtjeti prste. Nije žurila, sve je to radila ne bez zadovoljstva. Činilo se da uživa u nanošenju boli na najintimnije mjesto žene. Istovremeno, žena je prstima slobodne ruke razdvojila Nadeždine usne i pritisnula klitoris. Optuženi je zastenjao, pretres se pretvorio u ruglo. Visoki čuvar je vaginu pregledavao mnogo dulje i pažljivije nego što je to trebalo učiniti tijekom pregleda. To je učinjeno namjerno da se zatvorenik ponizi i povrijedi.
  Niska žena nije imala ništa protiv, rekla je Nadeždi:
  "Lezi mirno, ljepotice!" Kad se opireš, više boli.
  Konačno je visoka gospođa izvukla ruku iz svog intimnog mjesta, ali Nadežda nije puštena. Matrona je zamijenila rukavicu, ispustila malo vazelina na prst i naglo ušla u djevojčin anus. Optuženikovo lice postalo je još crvenije od srama. Ali matrona je uvela drugi prst.
  Nadežda je, prikovana za stolicu, ogorčeno zastenjala, a visoka gospođa se samo nacerila, dodala treći prst i zašla duboko u rektum. Kako je odvratno i ponižavajuće kad ti kopaju u anus!
  Nada se tresla od boli i nemoći. Niska matrona ju je uvjerila:
  - Moramo pogledati. Ne brini, sada je sve gotovo.
  Nadijine su suze tekle niz obraze, a visoka žena prodirala je sve dublje u anus, kao da ga želi razbiti.
  Spuštena djevojka:
  - Nemoj ga slomiti...
  "Iskusna je, razrađena je", rekao je visoki upravnik, ali je popustila pritisak, malo uvrnula prste u anusu i rekla:
  "Trebali bismo tamo staviti sondu."
  Low je odgovorio:
  - Stara sonda je bila poderana, ali nova nije donesena... I općenito, prestani joj se rugati. Dovoljno smo je povrijedili.
  Visoka se matrona usprotivila:
  - Bojnik je naredio da pretraga bude što temeljitija!
  Low je objasnio:
  - On tako naređuje u odnosu na sve osumnjičene za ubojstva kako bi slomio volju onih koji su pod istragom.
  Visoka matrona je maknula ruku s anusa i rekla:
  "A ovdje izgleda čisto.
  Zatim se okrenula Hope:
  - Pa, živi!
  Zatim je strgnula rukavice i bacila ih na odlaganje. Nadežda je odahnula: potraga je konačno završila. Ali upravitelj je izvadio još jedan par gumenih rukavica i vratio ih. Optuženik se opet tresao: ovrha se nastavlja?
  Niski ju je uvjerio:
  - Ne boj se! Sad će ti ona provjeriti noge i to je to!
  Visoki upravitelj osjeti kako mišići Nadeždinih uvježbanih nogu, koljena, pritiskaju joj listove. Spustila se do tabana, opipala svaku nogu. Čak je raširila nožne prste. Čini se da ništa ne boli. Ali, svejedno, odvratno, posramljeno, strašno. Zašto sve ovo?
  Napokon je niska dama objavila:
  - Potraga je gotova. Sada se trebate oprati pod tušem i u ćeliji.
  Nadežda je dobila ručnik, komadić sapuna za pranje rublja i odvela je niz hodnik u kupaonicu. Raspoloženje je bilo odvratno, rodnica je bila jako bolna, u glavi se vrtjelo. Zašto su je toliko maltretirali? Zašto takva okrutnost? A stražari su je gledali s prijezirom.
  Nada je donijela odluku: šutjet će! Svakako šuti. O Borisu neće reći ni riječi. Neće reći ni riječi! Neće biti iskrenih priznanja, nikakvih informacija istražitelju. Ništa!
  Ponašat će se kao gluhonijema i odbiti potpisati bilo kakav protokol.
  
  
  Poglavlje 24
  Kovaljev je stigao u subotu ujutro. Smjestio se u sobu s Vasilijem. Odlučeno je da ga već sljedećeg dana pošalje u Utrish. Inna je obećala dati bratov šator, pokupiti hipijevsku odjeću, a navečer napraviti frizuru zaposlenika, dovesti ga u odgovarajući izgled kako se ne bi razlikovao od stalnih stanovnika Utrisha i ne bi izazivao njihovo nepovjerenje.
  Predstojeći zadatak zadovoljio je Kovalev. Bio je veseo, posut šalama, davao je komplimente Inni.
  Vasiliju Krasinu se svidjela ova žena. No, zbog svoje prirodne skromnosti, obično nesvojstvene policiji, nije poduzeo nikakve korake prema bližem zbližavanju. Inna i njezina majka bile su ljubazne prema gostu. Zajedno su večerali, ali s Innom Vasily razgovarali su uglavnom o radnim pitanjima.
  Kovalev se odmah nesputano ponašao s djevojkom. Pričao je smiješne priče i anegdote, a navečer je potpuno otišao u Inninu sobu.
  Vasilij je bio ljubomoran: iza zida su se čuli smijeh i živahni glasovi, ali Krasin se nije usudio pridružiti veselom paru, iako je bio zabrinut: imao je planove za Innu. Ali evo je, odmah s Kovaljevom... On je ženskaroš, nije ozbiljan, samo mu se seks misli.
  Sve je bilo tiho u susjednoj sobi. "Otišli su u krevet", pomisli Krasin. "Neozbiljna žena i želio sam se sprijateljiti s njom."
  Kovaljova nije bilo dugo, pojavio se kasno navečer.
  - Kako je Inna u krevetu? - ljutito je upitao Vasilij, koji nije mogao zaspati.
  Nismo imali ništa! odgovorio je Kovalev. Nismo se ni poljubili.
  - Pitam se što su tada radili pola noći? Krasin nije vjerovao.
  - Napravili su mi frizuru, a onda sam pročitala knjigu o Utrišu i njegovim stanovnicima. Da shvatim što se tamo događa.
  - Bilo joj je potrebno čitati, zar ne bi ovdje?
  - Dakle, tamo se knjiga mogla čitati samo s računala. Što se tiče Utrisha, Inna je imala samo "Formulu slobode" *, preuzetu kao datoteku na Internetu. Čitao sam, a ona je otišla u krevet. Pogledaj bolje, kako su mi napravili erokez?
  
  *Govor o knjizi Alekseja Bolšakova "Formula slobode. Utrish"
  
  Zaposlenik istražnog odbora Andrei Kovalev izgledao je vrlo smiješno sa svojom novom frizurom. Ali Krasin se nije ni nasmiješio, rekao je:
  - Dobro! Izgledao je kao pijetao.
  Kovalev se nije uvrijedio, zaspao je u iščekivanju nadolazećeg posla.
  Sutradan je zaposlenik otišao u Utrish kako bi prikupio informacije o pokojnoj glumici i njenoj pratnji.
  Od autobusnog stajališta do treće lagune, gdje se dogodilo ubojstvo, potrebno je hodati četiri kilometra uz obalu mora. Do tamo je bilo moguće doći i brodom, koji je turiste odvozio za novac, ali Kovalev je odlučio ići pješice, kao što su to učinili lokalni starosjedioci.
  Pred sobom je ugledao djevojku u kratkoj haljini s ruksakom i šatorom preko ramena. Kovaljov je kriomice pregledao stranca. Malo mršava, srednje visine, ali dugonoga, vitka, Andreju se odmah učinila lijepom: duga joj je kosa bila smotana u pramenove koji su stršili u različitim smjerovima, što je odavalo njezinu pripadnost neformalnim osobama.
  Kovalev je odlučio djelovati. Sustigao je stranca i rekao:
  - Hej! Prvi put sam ovdje, prijatelji su mi rekli za Utrish. Kažu da je najbolje stati u trećoj laguni.
  "Dobro jutro", odgovorila je djevojka sa smiješkom, iako je dan već prešao ekvator. - Da, to je sjajno mjesto. I sam stojim tamo, na četvrtoj laguni.
  Visoka prsa, ovalno slatko lice, ugodan osmijeh. Htio sam ovo bolje upoznati. Kovalev je rekao:
  Idemo zajedno, pošto smo već na putu.
  "Možemo to učiniti zajedno", složila se djevojka. - Imate li vode za piće?
  Kovaljev je kupio mineralnu vodu u Anapi. Dobio je upute da se voda može uzeti s izvora, a nije se opskrbljivao da bi mogao nositi manje.
  
  
  
  - Malo lijevo - rekao je Andrew. "Sada ću ga dobiti, dat ću ti pola čaše iz moje oskudne zalihe." Rekli su mi da ima vode u izvoru u pukotini iza treće lagune. Želim ga pokupiti danas.
  - Možete ga uzeti na vodopadu. Bit će na putu.
  - Možete li piti vodu iz vodopada? upitao je Andrey.
  - Onog ispod treba prokuhati, ali se može povisiti iznad slapa, tamo, u planini, izvire. Voda je bistra, želim ići tamo, da ne bih otišla odmah iz lagune - rekla je djevojka sa slatkim osmijehom.
  "I otišao bih da ne patim od žeđi", oduševljeno je rekao Kovalev.
  - Pa idemo, pokazat ću ti izvor, odgovorila je djevojka. - Kako se zoveš?
  - Andrej. A ti?
  - Ja sam Nimfa.
  Je li to stvarno Nimfa? Kovaljev je bio iznenađen.
  - Ovdje je. Ovdje usvojen nadimcima. A u prošlom životu zvala sam se Lena.
  "Zovu me Kal. Ali više volim ime.
  Andrej je izvadio bocu vode, šalicu, natočio je djevojci.
  Skinula je i ruksak, bacila haljinu, ostavivši samo male gaćice, stavila haljinu u ruksak i pitala:
  - Pušiš li?
  Ne, Andrew nije pušio.
  - Morat ćemo pucati. I nađi boce za vodu. Ispred slapa bi trebala biti kanta za smeće. Tamo ćemo vidjeti.
  Sjedili su nekoliko minuta na obali, a Lena se ponudila da plivaju u moru. Zbacila je mini-gaćice i hrabro zaronila u nadolazeći val. Kovaljev ga je slijedio. Bio je to prvi put da je plivao bez kupaćih gaćica, ali mu se odmah svidjelo! Uobičajenim senzacijama pridodan je i osjećaj neograničene slobode, radi koje se nudisti, zapravo, skidaju.
  Kovaljev i Nimfa plivali su daleko, Andrej nikada prije nije plivao tako daleko, ali u prisutnosti lijepe suputnice nije se nimalo bojao. Nije ni razmišljao o tome da ljudi koji prolaze mogu zgrabiti njihove stvari.
  Nakon što su se malo osušili, dečki su uzeli ruksake i polako krenuli do vodopada. Andrei je jako volio ići s golom djevojkom i razgovarati s njom. Kovaljov je smišljao stvari dok je išao, govoreći da je umjetnik, ali da privremeno radi kao domar u Sankt Peterburgu. Djevojka mu je rekla da voli stopirati i da je na ovaj način proputovala pola zemlje. Ispričala je kako je stigla ovamo s Altaja, kako je dočekala jaku grmljavinu na autocesti u blizini Voronježa. Kovaljev je pitao boji li se putovati sama, gnjave li je seljaci.
  - Za što? - iznenadila se djevojka. - Prostitutku uvijek možete pronaći na autocesti.
  Međutim, imala je slučaj s kamiondžijem koji ju je počeo hvatati za noge, gnjaviti, čak je zaustavio auto i počeo zavjesati prozore. Lena mu je ponudila sto pedeset rubalja da je vozi i htjela je izaći iz auta. "Ne treba mi novac, želim seks", rekao je zabrinuti muškarac. No, Lena je pronađena, rekla je da nije spremna za seks, jer je dobila menstruaciju. "Bar popuši", upitao je kamiondžija. "U redu! rekla je Lena. "Samo stvarno moram izaći i piškiti." Vozač je otvorio vrata, djevojka je zgrabila svoje stvari i iskočila iz auta.
  "Tako je čovjek ostao bez novca i bez seksa, a ja sam otišla na drugu vožnju", veselo je rekla Lena-Nymph i dodala kako zapravo vjeruje u predodređenost sudbine i svog anđela čuvara koji će je spasiti u teškim trenucima.
  Andrey je pitao koliko će Lena ostati na Utrishu, odgovorila je da nema određene planove, ali ako sretne prijatelje, ostat će duže.
  Kovaljov je pogledao djevojčine vitke noge, lijepe grudi i pomislio da bi se njegova djevojka u Sankt Peterburgu trebala pobrinuti za sebe. Teretana, ili tako nešto, za posjetiti.
  Istodobno, Kovalev nije zaboravio na slučaj. Oprezno je rekao da je čuo da je ove godine na Utrishu ubijen redatelj koji je snimao pornografiju.
  Lena nije znala ništa o ubojstvu. Na Altaju je provela gotovo cijelo ljeto.
  Na vodopadu su suputnici ponovno plivali, a zatim se sušili na obali, promatrajući ljude koji se tuširaju, pronašli par praznih boca i popeli se stazom. Lena je pokazala put do izvora koji hrani vodopad. Andrei je hrabro slijedio djevojku, slušajući njezinu priču o tome kako su se prošle godine on i njegovi prijatelji popeli na cijeli Utrish.
  Na povratku je gola Lena, žaleći što nije uzela sapun, hrabro stajala pod vodopadnim stupom hladne slatke vode koja je padala s litice na plažu. Andrej se nije tuširao. Divio se djevojci. Sve više mu se sviđala. Njezina spontanost, lakoća komunikacije, želja da razgovara s njim o bilo kojoj temi podmitili su djelatnika istražnog odbora. Tako su otišli u lagunu i razgovarali kao dobri stari prijatelji koji uvijek imaju teme za ugodnu raspravu.
  U trećoj laguni Andrej je odmah pronašao dobro parkiralište na obali. Lena je htjela ići dalje, ali Kovalev je predložio djevojci da privremeno stane pored njega i jede dok se ne smrači. Lena se odmah složila: Operativka je pomogla djevojci da podigne šator i zajedno su otišli u šumu po drva.
  U šumi nisu toliko skupljali drva za ogrjev, koliko su se divili ljepoti lokalne prirode, veličanstvenim stoljetnim hrastovima i još drevnijim stablima kleke. Odabravši jedan od najmoćnijih hrastova, djevojka je pokušala izmjeriti njegovu širinu i jedva je stala u tri opsega.
  "Da", rekla je Lena zadivljeno, "ovaj je hrast stajao ovdje davno prije našeg rođenja, još u srednjem vijeku, i najvjerojatnije će stajati nakon nas, da oduševi našu djecu i unuke.
  Andrey, fasciniran djevojkom, nije mogao odvojiti pogled zadivljenog s nje. Vratili su se na parking, naložili vatru i napravili heljdinu kašu. Kovalev ga je htio napuniti gulašom, ali Lena je odbila jesti njegovu konzerviranu hranu, navodeći činjenicu da je vegetarijanka. Pa, vegetarijanska večera u prisutnosti zgodne djevojke pokazala se vrlo ukusnom.
  Lena je rekla da ovdje postoji posebna energija divlje prirode. Stoga najjednostavnija hrana kuhana na vatri, čak i obična kaša bez mlijeka, ima ugodan okus, zasićuje tijelo i apsorbira se bolje od gradskih delicija.
  Kovalev je pažljivo slušao Lenočku, potpuno je zaboravio na svoj zadatak.
  Nakon što se divila zalasku sunca, Lena je izmolila umor i otišla u krevet, dok je Andrej dugo sjedio uz more, razmišljajući o djevojci, razmišljajući o životu.
  Ovdje se osjećao dobro i mirno. Ipak, ovo mjesto je plodno - rezervat Utrishsky. Komad kavkaske idile. Potpuna odsutnost automobila i civilizacije, čist svježi zrak, blago more. Sjedi, kopile od užitka, punim grudima udiši morski zrak, divi se okolnoj ljepoti. Posebna milost ovih mjesta daje mir i spokoj, dirne neke dobre žice u duši, koje počnu pjevati, a onda opet privlače ovamo. Osjećaji smirenosti i spokoja, sigurnosti, sporosti i ljubaznosti izazivaju navalu pozitivnih emocija, osjećaj sreće, sklada s vanjskim svijetom, želju da se čini dobro, da život bude bolji i radosniji.
  Andrej nije ni prije znao koliko je ugodno diviti se mjesečevoj stazi i sjajnom sjaju zvijezda, gledati satelite kako se kreću nebom, veličanstveno oru beskrajna prostranstva, ili zvijezde padalice i meteorite koji brzo jure u ponor.
  U takvim trenucima nema vremena za posao, želim razmišljati samo o vječnom. Šteta što je Lenočka otišla u svoj šator. Bilo bi lijepo sjediti s njom pod zvjezdanim nebom, razgovarati o životu i ljubavi, plivati mjesečinom obasjanom stazom bez odjeće. Pa dobro, još ima vremena.
  
  
  Poglavlje 25
  Sljedećeg jutra Andrej se probudio s čvrstom namjerom da učini nešto lijepo za Lenočku. Privukla ga je ova djevojka, strogo srce opere bilo je ispunjeno slatkim uzbuđenjem u iščekivanju komunikacije s dragim malim čovjekom.
  Sunce je tek izašlo, Utrish je još spavao. Uz obalu, na samom rubu vode, mršav, čupav, visok, pomalo pogrbljen mladić šetao je sam u prljavoj jesenskoj jakni i trapericama, što je bilo neobično za Utrisha.
  "Kakav čudan mladić", pomisli Kovaljov. "Toplo je, a on je tako odjeven."
  Pogledi su im se sreli. Andrew se ukočio. Činilo se da je zanijemio: jeza je prošla poput naježih po cijelom tijelu opere. Bilo je nečeg životinjskog, strašnog u ovom mladiću. Kovalev je vidio mnogo kriminalaca, ali, možda, još se nije susreo s tako zlokobnim pogledom.
  Već je znao kakav se uragan ponekad krije u očima zločinca. Dogodilo se vidjeti kako su blistale metalnim sjajem. Izgled jednostavne osobe, nepodložne strastima, potpuno je drugačiji, miran, dobroćudan.
  Oper je neko vrijeme sjedio kao ošamućen. A stranac kao da se nečega boji. Na najbližoj stazi skrenuo je u šumu i počeo se brzo udaljavati. Kovaljov je došao k sebi, sjetio se zašto je ovdje i požurio za tim tipom. Ali trag mu je izblijedio.
  Andrej se vratio i sjeo na parkiralište. U mislima nije ni primijetio kako je Lena izašla iz šatora.
  - Dobro jutro! - veselo se smiješeći, rekla je djevojka.
  - Dobro jutro - s mukom je Kovaljov iscijedio osmijeh.
  - Hoćeš li plivati? upitala je Lena.
  Prije nekoliko minuta Andrew bi bio sretan. Ali sada je bio uzrujan što mu je nedostajao stranac.
  "Doći ću kasnije", rekao je Kovalev. - Nešto što još ne želim.
  "Dobro, kako god hoćeš", odgovorila je Lena, spustila se do mora, skinula haljinu i zaplivala uz obalu, lagano gurajući valove i rijetke meduze koje su joj naišle na put.
  Sretan osmijeh nije silazio s djevojčinog lica. Andrej joj se ponovno divio, misli su mu se počele slagati.
  Andrey je odlučio dati Lenochki ručnik čim djevojka izađe iz vode. No, na plaži se pojavio visoki, gotovo dva metra bradati muškarac, tridesetak godina, u rupičastoj majici. Umjesto hlačama, bio je vezan ručnikom. Čovjek je odmah prepoznao Lenu.
  - O, Nimfa se pojavila! rekao je glasno. - Kakvi ljudi i bez zaštite!
  - Dobrinja, jesi li to ti? - oduševila se djevojka, skočila iz vode i laganim trkom otrčala do seljaka.
  Dobrinja je raširio ruke. Gola Lena visjela mu je oko vrata, podižući noge iznad tla. Dobrynya ju je zagrlio, držao u naručju nekoliko sekundi, a zatim ju je nježno spustio na tlo.
  Što kasni ove godine? upitao je Dobrinja glasno: čini se da je imao običaj tako govoriti.
  - Bio sam na Altaju.
  - Pa ti si se zanio. Imamo nešto bolje. Toplo je, more je u blizini, zabava prohladna.
  - Ima i zanimljivih momaka. Sjećate li se Yurka Shaggyja? stajao sam s njim. Ali evo, u pravu si, bolje je. Stoga, vuče ovdje...
  - Jeste li stigli pješice? upitala je Dobrinja. - Dugo vremena?
  - Četiri dana. Nakon Novosibirska vrlo uspješno. U Moskvu s jednom promjenom. Tamo sam uhvatio osobni automobil za Voronjež. U Voronježu sam upao u pljusak, ali sam u Anapu stigao bez presjedanja. I prvo me, zamisli, jedna koza skoro silovala. Užasan, star, sav u kriminalnim tetovažama. U Irkutsku ga je zaustavila. "U Moskvu", kaže, "idem." Oduševio sam se, malo se vozio, čavrljao o ovome i onom. Odjednom je skrenuo s glavne ceste i stao. Navukao je zavjese na kamionu, "Želim seks", kaže. Eli je ustuknuo. Jarac! Probala sam i bez kondoma...
  S kim si ustala? upitala je Dobrinja i pogledala prema Andreju.
  - Jedan. Eto, vidite, moj žuti šator, - odgovorila je Lena i dodala stišavši glas:
  - Jučer sam upoznala ovog tipa. Andrey je umjetnik, prvi je put ovdje.
  Kovaljev je imao izvrstan sluh. Pomno je pratio razgovor.
  - A što si stao na prolazu? ponovno upita Dobrinja. - Idemo do helikoptera.
  Ima li tamo pristojnog mjesta za parkiranje?
  - Pa da, jučer su se dečki iz Krasnodara iselili. Mjesto je napušteno. Ostao je samo Rostov, pet ljudi i Rada s djevojkom.
  "Sjećam se Rade od prošle godine", rekla je Lena. - Ona je smiješna. Naučila nas je dočarati.
  - Da! Ona je prava vještica! Dok puši travu, komunicira s vragovima - našalio se Dobrynya.
  "I s anđelima također", nasmiješila se Lena. - Jučer te nisu vidjeli.
  - I cijelu večer tražili smo Danku, Ankinog sina, u šumi. Zamislite, u lipnju je nestala djevojka, a jučer je nestala Danka. Ujutro su se Krasnodarci iselili, Anka se liječila. Zaspala je pijana, a kad se probudila, sina nije bilo nigdje. Netko ga je vidio kako odlazi u šumu. Sve smo tamo tražili i nismo ga mogli pronaći. Idemo opet danas.
  "Sjećam se Danke", rekla je Lena. - Prirodni terorist!
  - Evo, evo, ove godine Mamai zamalo nije umrla od svijeta! Dobrinja se nasmiješila. - Prvo sam se potukao s njim, pokušao sam čovjeku zabiti nož u guzicu. Mama je otišla do njega. Pa je Anka razbila čajnik o glavu budale. Jedini dobar čajnik bio je na parkingu. Zamislite, s kotlićem kipuće vode, Mamai je na glavi!
  "Zabavno je ovdje s tobom", rekla je Lena smiješeći se.
  - Pa da! A onda je bilo još zabavnije. Anka i njezin sin su se odvezli s Mamajinog parkirališta i stali nedaleko od nas. A Mamai se strastveno boji mačaka ...
  - Strahovi? Mačke?" upitala je djevojka. - Zašto se to dogodilo?
  - Pa imao je lišaj prije par godina. Kaže da ga je ovdje pokupio, teško ga je liječio. Prijetio puno novca. Sad, čim ugleda mačku, odmah je potjera, gađa je kamenjem. I voli žene. Sreo sam se ovdje na plaži Mamai s jednom damom iz Anape. Madrac, sav presvučen, ofarban. Plavuša s afričkim pletenicama do struka. Zapalio se, što znači da je Mamai do ove žene. Pili su i razgovarali. Ukratko, odvukao ju je u šator. I Danka je vidjela, zgrabila mačku na plaži, došuljala se do Mamainog šatora, odjednom otvorila patentni zatvarač na šatoru, bacila mačku tamo i odmah zakopčala šator.
  Dobrinja se nasmijala neugodnim, grubim smijehom. Helen se nasmijala zajedno s njim.
  - Zamislite, u šatoru je proces u punom jeku, a onda uplašena mačka doleti pravo na Goli Mamai. Zgrabi ga od straha. Zatim je zakačio afričke repice, skinuo ih s tetke. Pred Mamainim se očima iz dugokose plavuše pretvorila u kratkokosu brinetu.
  Dobrinja se ponovno nasmijala. Malo se smijući, nastavio je:
  - Gospođa je u šoku, Mamai je ista. Cijela je noćna mora da Mamai nikako ne može izvući svoje bogatstvo: dama je zapela od straha, ne mogu se otkačiti, ne mogu se okrenuti, ne mogu uhvatiti mačku, ne mogu otvori šator. Ha ha ha!!!
  Lena se glasno nasmijala.
  "Ukratko, mačka je tamo obavila neki posao", nastavio je Dobrinja kroz smijeh. "Pocepao sam mamina cijela leđa, izgrebao dami lice. No, smiješno je to što je Mamai otpustio plinove od stresa, a s njima je iskočilo iznenađenje. Tako dobar stranac! Sam je prljao dok se nisu mogli otkačiti, zaprljao je gospođu, šator. Ha ha ha!!! A mačka se od iznenađenja još više brutalizirala. Ha ha ha!!!
  "Ovdje trebate plakati, a ne smijati se", pomislio je Kovaljov, promatrajući par koji se smije.
  - O, bolest! Alena se nasmijala. "S Mamai se uvijek nešto događa...
  "To nije sve", nastavio je Dobrynya svoju priču. - Nekako su se oslobodili, mačka je puštena. Jadna gospođa se otišla umiti. I Mamai je otrčao na WC - bio je jako nestrpljiv. Ubrzo čujemo vapaj na cijelu šumu: "Pusti moj penis, infekcija!". ha ha ha! Zamisli, Mamai, dok je bio u kondomu, potrčao je s njim u jamu. Sjeo je kako bi se izborio s velikom potrebom, osjeća: netko ga je zgrabio za penis i povukao ga u jamu uz penis. haha! Proklet bio, ili tako nešto, sanjao je u jami, koja vuče. Zamislite kako je pisati s dobro rastegnutim kondomom.
  "O, žao mi je jadne Mamai", nasmijala se Lena.
  - Bacio se kući u St. Petersburgu par dana nakon čajnika. Samo dan ubojstva. Zamislite, ovdje imamo ubijenog čovjeka. Fotograf iz Sočija.
  - Vau! Lena je podigla ruke.
  Čuvši da razgovaraju o ubojstvu, Kovalev je prišao Dobrynyi s Lenom i predstavio se:
  Moje ime je Andriukha. Nadimak - Kal.
  "A ja sam Dobrinja", čovjek je ispružio ruku.
  "Čuo sam vašu priču", rekao je Kovalev. "Također su mi rekli da je čovjek koji je ovdje ubijen snimao pornografiju. Zbog toga je pretučen.
  - Tko ti je to rekao? upitala je Dobrinja.
  "Poznanik koji je bio ovdje na dan ubojstva.
  - Da, shmon je tada bio zdrav. Došli su policajci, djevojku su odveli.
  "Je li ga ona ubila?" upitao je Kovaljev. Možda je imala pomoćnika?
  "Da", mahnuo mu je Dobrinja. "Ima svoju povijest, ali to se ne tiče nas. Ne želim znati ništa o tome. Neka policajci sami shvate.
  Možete li mi pomoći premjestiti moj šator? upitala je Lena Dobrinju.
  "Pomoći ću, naravno", obećao je Dobrinja i upitao Kovaljeva:
  - Odakle si?
  "Ja sam iz Sankt Peterburga", odgovorio je Kovalev.
  - Dakle, Mamai ti je rekao za ubojstvo? upitala je Dobrinja.
  "Ne, ne poznajem ga", odgovorio je Kovaljov. - Gdje on živi u Sankt Peterburgu?
  - Kako ja znam! Nezadovoljno će Dobrinja. - Nikad nije bio.
  "Ovdje ima puno ljudi iz Sankt Peterburga", rekla je Lena.
  "Da, sama Katya Ogonyok nešto vrijedi", odgovorio je Dobrinja.
  - Je li Katya sada ovdje? upitala je Lena.
  - Da! Nije daleko od nas.
  "I selimo se na drugo mjesto", rekla je Lena Andreyu. - Ima dobro parkiralište u šumi, nedaleko od Lotosa. Helikopter se zove. Hoćeš li poći s nama?
  Hoće li me tamo dobro primiti? upitao je Kovaljev.
  Dobrinja je procjenjujući pogledala Andreja i rekla:
  - Ako se dobro ponašaš. Dovoljno mjesta za sve. Ako vam se ne sviđa, možete otići u bilo kojem trenutku. Narod odlazi, ima besplatnih parkinga. Hoćeš li pušiti?
  "Ne, ne pušim", ispričao se Kovaljev.
  "U redu je, stajat ćeš uz nas, naučit ćeš", rekao je Dobrinja. "U redu, spremi se ako pođeš s nama.
  
  
  Poglavlje 26
  Kovaljov je otišao, otegnuti bolni sati čekanja, uljepšali Vasilija Krasina nedjeljnom šetnjom s Innom duž Anape.
  Krasin se teško slagao s djevojkama, bio je plašljiv u komunikaciji. Bilo mu je neugodno upoznati se i osjećao se neugodno prvi put nakon susreta. U mnogočemu se, dakle, nije razvijao sa suprotnim spolom. Stalno su ga davili kompleksi, djevojke nisu obraćale pažnju na njega. Ali Inna joj je nekako odmah zavoljela Vasilija, bilo mu je ugodno s njom. Iskra simpatije koja je planula prema lijepoj ženi postupno je rasplamsala ljubavnu vatru u Krasinovom strogom srcu.
  Na kolegici mu se svidjelo sve. I izgled, i izražajne oči, i figura. A znala je i zanimljivo pričati o svom poslu, o sebi. A Krasin je, plašljiv prema ženama, ovaj put voljno komunicirao s Innom.
  Nisu mogli dovoljno razgovarati te ljubazne, tople, tihe večeri. Na plaži Inna, majstorica sporta u plivanju, govorila je o svom susretu s jatom dupina na otvorenom moru:
  - Plivao sam nekako posebno daleko u more. Gledam, između mene i obale pojavilo se jato dupina. Ponekad se dosta približe obali. Vjerojatno im je zanimljivo gledati dvonožna tajanstvena stvorenja, kojih ima toliko u primorju. Postoji neka drevna mistična veza između ljudi i ovih morskih životinja.
  Dupini su polako plivali, lijeno razgovarajući sa svojom karakterističnom škripom, koja se jasno čula u vodi.
  Zaustavio sam se, gotovo zaustavio svako kretanje, samo sam se lagano njihao na valovima i promatrao jato u pokretu. Slušao sam njihov razgovor, koji je iz nekog razloga postajao sve aktivniji. Dupini su raspravljali o nečemu svome. Pitam se što!
  I odjednom se jato okrenulo prema meni. Podijelili su se u dvije grupe. Pet je počelo kružiti oko mene. Ali tri su išla ravno na mene! Ukočio sam se dok sam ih zbunjeno promatrao kako se približavaju. ...
  - O, koliko bi ljudi željelo sresti dupine u moru! - Vasily je ubacio svoju frazu u razgovor.
  - Ali svi pokušaji turista da doplivaju do njih završavaju bezuspješno. I sami su ovi dupini doplivali do mene! Vidio sam kako dišu, uz buku ispuštaju zrak, vidio sam njihove male oči, peraje kako im se približavaju. Sjetio sam se priča o prijateljstvu dupina i ljudi. I htio sam se sprijateljiti s ovim ljepoticama, pomilovati najbližu. Štoviše, peraja prva tri dupina bila je vrlo blizu, doslovno tri metra od mene!
  "Ti si hrabra djevojka", rekao je Vasilij.
  Nježno sam krenula prema njima. Ali jato je odmah otišlo pod vodu ...
  - Uplašena? upitao je Krasin.
  "Izgleda tako", odgovorila je Inna i nastavila svoju priču:
  "Plivao sam natrag do obale nadajući se da ću vidjeti gdje će se dupini pojaviti. Dugo se nisu vidjeli. Zatim su se jedva primjetno pojavili u daljini i opet otišli pod vodu. I obuzela me ljutnja, pomiješana sa znatiželjom. Što je to bilo? Zašto su dupini doplivali do mene?
  "Kažu da dupini pomažu ljudima koji se nađu u moru daleko od obale", rekao je Vasilij.
  Da, čuo sam priče o dupinima koji spašavaju utopljenike.
  "A ponekad ih iz nekog razloga bacaju na kopno", rekao je Vasilij.
  - Kažu da se klone, ali čini mi se da plove da umru.
  Jesu li suicidalni? upita Vasilij.
  - Izgleda tako. Možda su rođaci prisiljeni na to. Vidite, dupini, kao i ljudi, udišu zrak i osjetljivi su na virusne bolesti. To znači da mogu zaraziti jedni druge. Kada se jedna osoba razboli, kako ne bi zarazila cijelo jato i svojim lešom ne bi zagadila more, prisiljena je baciti se na obalu.
  "Logična verzija", složio se Krasin.
  - Jednom sam vidio dupina kako umire. Bila je duboka jesen. Na plaži nema nikoga, turiste su svi otišli, a ja sam odlučio otići do stijena. Volim šetati tamo.
  Vidim dupina kako leži na obali. Živ! Pluća mu bučno ispuštaju zrak. Dupin teško diše, oči su mu zatvorene. Rep i donji dio trbuha su u vodi, ali je glavnina tijela na obali. Dupin je velik. Prišao sam i pažljivo ga pregledao. Krv niti ozljede nisu pronađene. Pažljivo pljesnem žitelja morske dubine dlanom po leđima. Dupin kao odgovor slabo pomiče peraje. On osjeća moj dodir! Ali on se ne može ili ne želi kretati.
  Pokušavam ući u vodu. Ali dupin je težak. Ne mogu ga pomaknuti. Ali on sam ne želi ići na more. To se vidi iz njegovih jedva pokretnih peraja. Delfin ih vesla na kopno! Ne znam što da radim, ne mogu mu pomoći. Ja samo gladujem jadnika po glavi.
  I tada dupin otvara oči, gleda me tužnim pogledom. Pokazujem rukom: plivaj, kažu, u more. Kao odgovor, dupin samo slabo pomiče peraje. Pokušavam ga gurnuti u vodu. Beskoristan! Odjednom vidim veliku suzu koja izlazi iz dupinovog oka. Nije prozirna kao čovjekova, prilično mutna, boje jako razrijeđenog mlijeka. Prva suza polako se kotrlja niz drugu, zatim treću... Dupin plače. On ima tragediju.
  Prilazi nam žena. Zajedno još jednom ispitujemo dupina. Ne, nije ozlijeđen.
  Žena kaže: "Ići ću u rekreacijski centar, prijaviti dupina" i odlazi.
  I ostajem. Sjedim pored umiruće lešine. ja plačem s njim...
  A onda su došli spasioci i odvukli jadnu životinju u more. Pokušao sam objasniti da je dupin bolestan i da treba liječničku pomoć, ali me nisu poslušali. Bio sam tada u srednjoj školi, bio sam tinejdžer...
  
  
  Poglavlje 27
  Innina priča dirnula je Krasina, a ugodna večer provedena s djevojkom dovela je Vasilija do potpunog oduševljenja. Sutradan je više razmišljao o Inni nego o poslu. Međutim, još jednom je pokušao ispitati optuženika. Ali bez uspjeha.
  Nadeždu je trebalo pustiti i postaviti vani iza nje. Ona je trebala dovesti do manijaka. Samo kako slijediti djevojku u šumi? Ostalo je čekati informacije od Kovaljeva.
  U utorak navečer se pojavio uzbuđen.
  "Slušaj, Vasek, toliko sam patio! Tamo me jedna strašna riba zamalo silovala.
  "Trebao si se opustiti i uživati", našalio se Krasin.
  "Kažem ti, nećeš imati zadovoljstvo od ovoga." Kad bi samo venerične bolesti...
  "Pređi odmah na stvar", upitao je Krasin.
  - Čekaj, nemoj žuriti. Moramo vam reći sve po redu, - želio je Kovalev podijeliti svoje dojmove. - Stigao sam, dakle, u Utrish. Do lagune, gdje je redatelj ubijen, ima još četiri kilometra. Pogledao sam oko sebe, vidim: djevojka hoda sama, vuče stvari. Vau tako slatka, iako s dreadlocksima i tetovažom na nozi, ali privlačna. Odlučio sam se upoznati s njom, rekao sam da po prvi put u Utrishu želim ići u treću lagunu, jer za to znam od prijatelja. Djevojka se nazvala Nimfa, ali zapravo se zove Lena. Rekla je da dolazi peti put, reći će mi što je što. Išli smo zajedno...
  "Upravo sam rekao da je junica strašna", upao je u priču Krasin.
  - Dakle, ne govorim o njoj! Slušaj, ne prekidaj.
  "Vaše seksualne avanture me ne zabrinjavaju previše", rekao je Krasin. - Točnije.
  "Ovdje govorim o slučaju. Općenito, Nimfa me dovela k njoj. Pridružio sam im se na parkingu. Udvarač se odmah vezao za Nimfu, njoj poznatu iz prethodnih godina. Zvao se Dobrynya, izgledao je star oko dvadeset pet godina. Čovjek oskudnog intelekta. U hipijevskom kampu bio je glavni autoritet. Za sebe sam ga nazvao đubretom. Nedostaje mu nekoliko prstiju na rukama i isto toliko na nogama. Svima je rekao da se borio u Čečeniji. A u rukama mu je, navodno, eksplodirala granata u rukama. Procjena, na tijelu nema niti jednog ožiljka, nedostaju samo prsti. Za takvo oštećenje bilo je potrebno istovremeno držati granatu rukama i bosim nogama , uz kacigu i snažan oklop. Ali njegovi su suputnici povjerovali. Od takvih je ovdje trebalo saznati informacije. Pitam ga za sektaše, a on mi kaže kako je naučio plivati u vrtiću. Stigli su s majkom u Soči, majka ga je odvela kod instruktora plivanja. Njemu i drugoj djeci dali su zračne madrace i govorili im kako da pokreću ruke da plivaju. Pa plivao je. Toliko da su ga zaustavili samo desetak kilometara od Turske...
  "Zašto mi pričaš sva ta sranja o njemu?" upitao je Krasin.
  - Dakle, znao je za sve što se događa na lagunama. Morao sam komunicirati s njim, a onda smo se skoro potukli ...
  U hodniku su se začuli koraci. Kovaljov je otrčao do vrata i otvorio ih.
  - I ovdje je došla Innochka! Andrej je bio oduševljen. - Dođi k nama!
  - Hej! pozdravila je Inna. - Ima li zanimljivih informacija?
  - Samo pričam Vasiliju što sam proživjela. I sve za cilj. Dakle, taj ološ mi je rekao da je naš manijak sada na Utrishu. Ima jazbinu negdje u planini. Gdje točno, nitko ne zna. Ali ponekad siđe do mora.
  Znate, čini se da sam vidio ovog manijaka prvog jutra u laguni. Hodao je obalom, a onda skrenuo u šumu. Pojurio sam za njim, ali činilo se da je ispario. Mnogo je šumskih puteva.
  Kasnije sam svoje nove poznanike pitao o tom tipu. Čudan je: nije komunicirao ni s kim osim sa svojom djevojkom. Dečki su potvrdili da je on bio prijatelj s Nadeždom, a sada je, čini se, čeka. Hipiji vjeruju da je on ubio redatelja, a krivnju je preuzela njegova djevojka.
  "I mi tako mislimo", rekao je Vasilij. - Pitam se što manijak jede? Krade li možda hranu s parkirališta dok turiste spavaju?
  Nisam čuo ništa o krađi hrane. Možda ima zalihe, možda nađe nešto u šumi.
  "Baš kao što sam i mislio: manijak čeka svoju djevojku", rekao je Krasin. - Jeste li saznali nešto o našoj porno glumici?
  - U Utrish je došla s dečkom. Na dan ubojstva s njim, izvjesnim Mamaijem i Gorynychom, odvezli su se u Sankt Peterburg Mamajevim automobilom.
  - Jeste li se bojali? Ali što? upitala je Inna.
  - Mamai je ionako namjeravala otići tog dana. Ove godine mu to nije išlo. Glumica i momak bili su mu susjedi na parkingu. A tu je i ubojstvo. Mamai se ponudila da pođe s njim. Brzo su se okupili i prije dolaska policije bacili se kroz Mali Utriš. Kod Mamaija je auto bio parkiran tamo u šatorskom gradu divljaka pod nadzorom poznanika.
  - Kakva djevojka? upitao je Krasin.
  - Je li naša glumica umrla? - rekao je Kovaljev. "I ona je čudna, nije društvena. Tamo ju je Dobrinja pokušao srušiti. Već sam rekao Vasji za njega. Stoga je ljubazno odbila: "Oprosti, nisam slobodna. Moj muž mi ne dopušta da komuniciram s drugim muškarcima bez njegovog znanja." Čini se da su u Utrish stigli iz Sjedinjenih Država. Ali oni su tečno govorili ruski. Oba.
  Kako se zove glumičin dečko? upitao je Krasin.
  - odgovorila sam Saši. O njemu se više ništa nije moglo saznati.
  - Zašto su došli k nama u Anapu? upitala je Inna.
  - Kažu da Sasha u vodstvu sekte ima ili poznanika ili rođaka. I sektaši na Utrišu imali su zbirku.
  - Bit će potrebno detaljnije saznati više o Mamaiju i Gorynychu - rekao je Krasin. "Njihova prava imena, adrese...
  pitao sam njihove prijatelje. Ništa konkretno se nije moglo reći.
  "Moramo ponovno provjeriti popis stanara na ulaznim vratima gdje je glumica ubijena. Što ako se nešto pojavi, - rekao je Krasin Kovalev.
  - Kako predlažeš s Nadeždom? upitala je Inna.
  "Moramo pustiti", odgovorio je Krasin. - I postavite joj dobru scenu na otvorenom, djevojka bi trebala dovesti do manijaka.
  "Bit će je teško pratiti u šumi", rekla je Inna. - Nećete moći zatvoriti sve staze.
  Andryukha će pomoći. Gotovo je kao kod kuće na laguni - rekao je Krasin.
  Zar me opet šalješ da me hipiji rastrgaju? upitao je Kovaljev. "Jedva sam mogao pobjeći od njih. Isprva me Katya Ogonyok maltretirala, tjerala da hodam gola, a onda me uhvatila za macu. Kažem: "Nisam spremna za seks i nemam kondom." "Ništa", odgovara, "imam plastičnu vrećicu, možete je koristiti umjesto kondoma." Užasna, smrdljiva cura - užas. Teškom mukom je sišao. I sama je iz Sankt Peterburga. Pričala mi je o svojim sunarodnjacima, Mamaju i Gorynychu. Mamai je tražio suputnike da bi bilo zabavnije ići kući i bacio malo novca na benzin. Katya se ponudila, ali je odlučila stajati na Utrishu do kasne jeseni. I Gorynych se složio. A pridružili su im se i naša glumica i njen dečko...
  - Gdje žive Mamai i Gorynych Katya, ona ne zna sigurno? upitao je Krasin.
  - Kažem vam: ne znam, kao prava imena ovih seljaka. Hipiji su brzo shvatili da ja nisam jedan od njih. Dobrynya je počeo gnjaviti: što pokušavaš postići ovdje. Skoro se potukao sa mnom. Morao sam reći da idem u Anapu svojoj ženi na piće. Obećao je da će se vratiti za par dana, ali je morao napustiti šator.
  "Ništa", rekao je Vasilij sa smiješkom. - Idem s tobom. I mi ćemo uzeti šator, i naći ćemo jazbinu manijaka. Šansa da ga uzmete je dobra, ne smijete je propustiti.
  "U vama se probudio instinkt lovca", odgovorio je Kovaljov. - Trebali bismo razotkriti naš slučaj.
  "Raspet ćemo", uvjeravao je Krasin. Mislim da je odgovor blizu.
  
  
  Poglavlje 28
  Hope je puštena nakon nekoliko dana. Inna je zanijemiloj djevojci rekla da je uspjela uhvatiti pravog ubojicu, a sada, nakon formalnog potpisivanja potrebnih papira, može biti slobodna.
  Kako su istražitelji očekivali, djevojka je odmah otišla u Utrish.
  Na trećoj laguni čekali su je Kovaljov, Krasin i još nekoliko policajaca u civilu. Suprotno očekivanjima, Nadežda nije dugo morala ući u trag. Činilo se da je Boris predvidio povratak svoje voljene i sam se spustio na more.
  Nadia ga je vidjela na stazi koja vodi do plaže
  - Borise! Niste uhapšeni?! - viknula je oduševljena djevojka i kao mačka skočila na svog ljubavnika. Zagrlila se, omotala ruke, noge, počela se ljubiti.
  Ali minutu kasnije, lisice su sjednule na svoje ruke manijaka.
  Hope je bila histerična. Boris je, naprotiv, izvana djelovao smireno.
  - Draga, oprosti mi! - vrisnula je djevojka. - Nisam htio! Nisam im rekao za tebe! Čekat ću te!
  "Dvadeset pet godina, u najboljem slučaju, čekat će", rekao je Krasin Kovalevu. "Onda će mu dati doživotnu kaznu zatvora."
  - Da sam sebi odabrao ženu, izabrao bih jednu kao što je Nadia - odgovorio je Kovalev. - Predan, privržen. Napustiti službu i ujutro se probuditi u nježnom zagrljaju nekoga poput nje, kao da si u nirvani. Šteta što je djevojka odana svom manijaku. A onda bih je bolje upoznao.
  - Da, tako dobra žena može ispasti - složi se Krasin - Ali nismo dorasli nirvani. Morate otići u St. Petersburg, riješiti se ubojstava.
  - Primljene informacije nisu tako vruće, - podsjetio je Kovalev. - Saznalo se samo ime dečka glumice, pa čak i nadimci njihovih suputnika. Kako pronaći osobu po imenu u velikom gradu? Ako su umiješani u zločine, najvjerojatnije su ih bacili iz Sankt Peterburga.
  "I predosjećam da ćemo brzo riješiti ovaj slučaj", odgovorio je Krasin.
  Nakon što su završili svu potrebnu papirologiju, detektivi su naručili kartu za Sankt Peterburg i otišli kući Inni.
  "Letimo sutra ujutro", rekao je Vasilij gospodarici kuće. Već smo rezervirali karte za jedanaest sati.
  - I sutra moram raditi - rekla je Inna. "Moći ću te otpratiti do autobusne stanice na vrijeme."
  Sljedeće jutro bilo je sunčano, toplo i tiho. Dan je obećavao da će biti vruć.
  "More bi bilo odmah", reče Kovaljov sanjivo na kapiji. Uzmite tjedan dana odmora.
  "Sezona baršuna je izvrsno vrijeme za opuštanje", složila se Inna.
  "Odmarao si se nekoliko dana uz more na Utrishu", podsjetio ga je Krasin. - Ali šteta je rastati se od Inne.
  - Pa dođi opet k nama - odgovorila je Inna. "Mama i ja ćemo biti sretni.
  "Sad, ako mi daju godišnji odmor, sigurno ću doći", obećao je Krasin.
  Na putu je Andrej stao na štandu s cvijećem, kupio buket karanfila i dao ga Inni.
  - Hvala! Jako slatko i lijepo! - oduševila se Inna i zagnjurila lice u cvijeće, s užitkom udišući njihovu aromu. - Dobro mirišu!
  Djevojka se približila Krasinu i šapnula mu na uho:
  - Čekat ću te.
  Vasilij se sretno nasmiješio i rekao:
  - Svakako ću vas nazvati iz Sankt Peterburga.
  "Čekat ću", ponovila je Inna.
  
  
  Poglavlje 29
  Krasin je u Sankt Peterburgu prije svega zatražio podatke od ureda za putovnice o stanarima ulaznih vrata, u kojima je živjela Maria Novikova.
  - Gledaj, Andryukha, u stanu nasuprot pokojne Marije Novikove, registrirana je izvjesna Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna. Jesu li je pitali? upitao je Krasin.
  "Bila je u bolnici u noći ubojstva", odgovorio je Kovalev.
  "Jeste li pitali za njezine rođake?"
  - Misliš li... Gorynych... Isti onaj iz Utrisha? Moglo bi vrlo dobro biti!
  "Da, pokojna glumica otišla je s Gorynychom", rekao je Krasin. - Hitno moramo intervjuirati Tatjanu Aleksandrovnu i Gorynycha, ako on tamo živi.
  "Razumijem", složio se Kovaljov. Nismo ga vidjeli na dan ubojstva. Ali, možda je Gorynych bio umiješan ... Ali kako je ušao u učiteljev stan?
  "To je sve što trebamo saznati.
  - Dobro! rekao je Kovalev. - Otići ću kod Tatjane Aleksandrovne.
  
  Već navečer Gorynych je sjedio u Krasinovu uredu. Kovaljov ga je doveo na ispitivanje. Vasilij Krasin je odmah postavio škakljivo pitanje.
  - Zašto ste Vi, Vjačeslave Anatoljeviču, ubili Lucy Starr?
  Suprotno očekivanjima, Gorynych to nije zanijekao.
  - To nije moja krivnja! Ona sama! gotovo je vrisnuo osumnjičenik. "Gledaj, nisam je htio povrijediti. Lucy mi se jako svidjela. Tako se dogodilo. Slučajno. Maknuo sam jastuk, gledam: ugušila se. Ona više ne diše. Sasha i ja smo to pokušali ispumpati. Nije uspjelo.
  "Hoćeš reći da se žena zadavila jastukom?" Bez vaše pomoći? upitao je Krasin. - Kako je to moguće?
  - Imao sam seks s njom. Pokrio joj je lice jastukom radi oštrine. Tako je Sasha učinio prije mene. Nije joj smetalo. I otišao sam u ekstazu, završio, i kad sam maknuo jastuk, gledam: Lucy više ne diše.
  - Kakva je ovo zabava, davljenje djevojke tijekom odnosa?! grubo je upitao Kovaljev.
  Dakle, ovo je vrsta seksa. Kažem ti, nije joj smetalo.
  "Smeta li vam ako je zadavite?" Kovaljev je pritisnuo.
  - Što je sa Sašom? Kako se preziva? upitao je Krasin.
  pomislio je Gorynych.
  Odgovorite na pitanje! rekao je Kovalev.
  - Ne sjećam se... ne znam mu prezime. Iskreno! Pričao je nešto o sebi, ali kao da nije imenovao svoje prezime.
  - Nije li Sasha bio protiv činjenice da si imao perverzan seks s njegovom djevojkom? Kovaljev nije vjerovao.
  - On je sam pozvao mene i Lucy da se zabavimo dok on spava. Nije joj smetalo.
  - Dakle, vjerovat ću ti, što je predložio. Nije vam lako lagati - rekao je Kovalev.
  - Ne lažem, iskreno! Sasha je bio miran kada je njegova djevojka bila s drugim muškarcima ... Lucy je bila porno zvijezda ...
  - Recimo da se djevojka slučajno ugušila, ali zašto ste bacili njezin leš susjedu? upitao je Krasin.
  "Samo smo se htjeli sakriti do večeri. Sasha me, kad se sve dogodilo, pretukao, pa rekao da ga nema smisla bljeskati, zahtijevao da izvede Lucy i pokopa me. Nazvala sam Mamaija, mogao je doći samo navečer. A da odvezeš leš u taksi, razumiješ...
  - Opet ću ponoviti Vasilijevo pitanje: zašto si podmetnuo Lucyin leš susjedu? - Kovaljov se opet umiješao u ispitivanje.
  - Bilo je nemoguće ostaviti leš u našem stanu. Moja majka je tog dana otpuštena iz bolnice. Ona i njezina sestra morale su se odvesti.
  - Kako ste ušli u susjedov stan? upitao je Krasin.
  - Dakle, moja majka je imala ključeve od svog stana...
  Zašto nam nisu rekli? Krasin se iznenadio. "Ni moja majka, ni moja učiteljica.
  "Učitelj možda i ne zna za ključeve", odgovorio je Gorynych.
  - Kako to? upitao je Kovaljev.
  - Vidite, prije nje je u stanu živio stari djed, mama mu je pomagala u kućanskim poslovima. Vjerovao je svojoj majci, dao ključeve za svaki slučaj. A onda je djed umro i ubrzo se uselila učiteljica. Ona je njegova nećakinja, ili tako nešto. I zaboravili smo na ključeve. A s učiteljicom prijateljski odnosi nisu uspjeli.
  Koliko dugo ona živi u vašoj kući? upitao je Kovaljev. Ili bolje rečeno, živjela je.
  - Tri godine. Ne, čak ni četiri. Ubrzo nakon smrti mog djeda, dali su mi četiri godine za drogu. Upravo sam pušten na uvjetnu slobodu. Ljeto sam proveo na Utrišu, tamo sam bio i prije oslobođenja. I majka me otpustila, nisam mogao ostaviti Lucyno tijelo u našem stanu. Mama me ne bi razumjela i odmah bi me izbacila.
  Kako ste znali da učiteljica nije kod kuće? upitao je Krasin.
  - Kad sam počeo razmišljati kako da se riješim leša, iskočio sam na ulicu. Tamo sam razgovarao s prijateljem. Bila je učiteljeva prijateljica. U prolazu je rekla da je Marija na odmoru u Sočiju. I sjetio sam se ključeva. Bilo ih je dvoje. Bacio sam ih u svoj stol prije puštanja na slobodu. Ustao sam i pogledao: ključevi su sačuvani.
  - Što je s majkom? upitao je Kovaljev. Jeste li pitali za ključeve?
  - Pitala je. Davno, prije mog oslobođenja. Rekao sam da sam ih izbacio. Tada je zaboravila na ključeve, ali oni su, ispostavilo se, sačuvani u mom smeću.
  - Želiš li reći da se učiteljica svih ovih godina nije potrudila promijeniti obje brave nakon smrti rođaka i da su ključevi isplivali? upitao je Krasin.
  - Da! Točno. Pokušao sam, vrata su se otvorila. Pa, Sasha i ja odveli smo Lyusyu u učiteljev stan.
  Zašto je tijelo nagurano ispod kreveta? upitao je Kovaljev. - Mogli su ga staviti na krevet ili ostaviti u hodniku.
  - Ne znam. Nismo razmišljali. Donijeli su to u sobu i tamo se dogodilo.
  "Shvaćam", rekao je Krasin. "Ali nije išlo pokupiti leš. Učiteljica se vratila rano. A ti si je odlučio baciti kroz prozor kao nepotrebnog svjedoka.
  - Ne ne ovako. Ne sigurno na taj način. Došli smo, a ona je počela prijetiti da će pozvati policiju. Uvrijedio nas. Tako je Sasha planula, pomogla joj da izađe kroz prozor.
  Gdje je sada Sasha?
  - Odletio je kod sebe u SAD.
  - To je sigurno? upitao je Krasin. Tko može potvrditi?
  - Mamai. Odveo ga je na aerodrom.
  - Kako se zove Mamaia, gdje živi?
  - Negdje u ulici Kamyshovaya, ne znam točan broj kuće, iskreno! Nisam bio s njim, samo smo razgovarali telefonom.
  "Daj nam njegov broj telefona", naredio je Krasin. Hajde da provjerimo što si rekao. A isto vrijedi i za stan.
  Vasilij je zapisao telefon, dao papir Kovaljevu i rekao:
  - Ostaje ispitati Mamaija, saznati koji je dan i na koji je let Aleksandar letio, a zatim, prema popisu putnika, izračunati podatke o putovnici našeg klijenta. I imat ćemo još jednu osobu umiješanu u ubojstvo učitelja.
  "Razumijem", odgovorio je Kovaljov. - Pobrinuti ću se za to.
  
  
  Poglavlje 30
  Fjodor Semjonovič Orlov probudio se veseo, iznenađujuće veseo za starca opterećenog brojnim ranama. Leđa nisu boljela kao i obično, nisu smetale ni jetra ni noge. Bez štapića, otišao je do prozora i povukao zavjese. Soba je bila ispunjena radosnim svjetlom! Kakva je radost ponovno vidjeti sunce, plavo nebo, lagane pahuljaste oblake. Sudbina mu je dala još jedan dan!
  Došlo je dugo očekivano proljeće, vani je bilo lijepo vrijeme, Fjodor Semenovič je bio raspaljen od želje. Sanjao je o dugim zimskim večerima kako bi otišao u svoje rodno selo, posjetio bolno poznata mjesta. Molio je nebo za takvu priliku. Možda danas, možda sada?
  Svaka osoba ima mjesta za koja je najviše vezan. Za Fedora Semenoviča takvo je mjesto bila divlja plaža u njegovom rodnom selu Lisy Nos. Zašto? Nije se mogao objasniti. Vjerojatno uspomene iz djetinjstva, ali tu je plažu ponekad sanjao noću.
  Starac je imao jake bolove u nogama, u glavi mu se neprestano vrtjelo. Gotovo cijelu zimu Fjodor Semjonovič nije izlazio iz kuće. Pa, barem su ga ponekad posjećivale Lidochka iz socijalnog osiguranja i nećakinja Mašenka. Ali sada se umirovljenik osjećao sjajno! Odlučio je otići i zadrhtao od iščekivanja.
  Fjodor Semjonovič je uzeo štap, dugo se spuštao s trećeg kata svog Hruščova. Kad su se za njim zalupila ulazna vrata, starac je duboko udahnuo svježi proljetni zrak. Ptice su cvrkutale, pupoljci su se nadimali na drveću. Fjodor Semjonovič se na trenutak ponovno osjećao mladim, punim snage. Djeca su se igrala u dvorištu, susjedi su sjedili na klupi i o nečemu razgovarali. Kakav je užitak udisati arome proljeća, zdrav, bezbrižan život. Kakva li je radost biti među ljudima, gledati ih!
  U vrtu iza kuće Orlov je našao slobodnu klupu na suncu i sjeo da se odmori pred teškim putem. Ovdje su obavljali svoje poslove vrapci, sinice, golubovi, vrane, ponekad izmjenjujući radosne uzvike. Mačka iz susjedstva popela se na drvo i grijala na suncu. Psi su šetali sa svojim vlasnicima, jedan od njih je pritrčao Fjodoru Semjonoviču, njušio je, mahao repom, ali ju je vlasnik pozvao, a prijateljski pas je pobjegao.
  "Koliko ptica danas, koliko životinja i ljudi! pomisli Fjodor Semjonovič. I svi su sretni zbog proljeća. Kakav blagoslov!
  Ali Fedor Semenovich je imao posebno raspoloženje, želio je otputovati i sjesti na obalu Finskog zaljeva.
  Penzioner je otišao do autobuske stanice. Put do Zelenogorska samo prolazi kroz Lisy Nos. Vozite ne više od pola sata.
  Jedva smo morali čekati autobus. Fjodor Semenovič se popeo u kabinu bez vanjske pomoći. Ljudi su bili dobro. Sva mjesta su bila zauzeta. Fjodor Semjonovič se naslonio na rukohvat, ali mu je mladić na sjedalu rekao:
  - Sjedni, tata! i dao mjesto.
  "Imamo dobru mladost", pomisli Fedor Semenovič sa zahvalnošću. Bio je zadovoljan obraćanjem - "tata". Pristojan, jednostavan.
  Orlov nije imao dovoljno komunikacije, htio je razgovarati s jednim od putnika, ali se nije usudio. Svakodnevna borba za život izoštrila je sva osjetila. Ali sada je Fjodor Semjonovič bio sretan. Pogledao je kroz prozor, promatrao ljude koji ulaze i izlaze iz autobusa. To je život! Vrenje i mjehurići. I ova jednostavna zapažanja učinila su da njegovo slabo srce brže kuca.
  Na Lisiy Nosu, Fjodor Semjonovič je sišao na najbližoj stanici i polako krenuo stazom do divlje plaže. Kako je bio sretan! Kao da se nakon dužeg izbivanja vratio u domovinu. Rijetki putnik u ovim trenucima doživi tako živopisne senzacije kao što je Orlov.
  Ali postupno je starca prekrio val sjećanja. Živio je skromno, trudio se ne isticati se, biti daleko od publiciteta, očiju nadređenih, punice i glupih susjeda. Radio je kao mehaničar u vojnoj tvornici. Imao je istu, kao i on, skromnu ženu. A njegov sin Volodja bio je jednostavan sovjetski dječak.
  U godinama na padu, Fedor Semenovič je ostao sam. Volodja je umro u Afganistanu, nakon toga mu se žena razboljela i nije se mogla oporaviti od bolesti. Fedor Semenovič je često žalio što on i njegova žena nisu mogli roditi brata ili sestru svom sinu. Živjeli su u maloj kući na drugoj strani sela. Nas petero u dvije sobe s njegovim roditeljima. I pomislila sam: "Gdje je još jedno dijete? I tako sin spava u kutu na škrinji, jer kolijevke nema gdje staviti.
  Tada je Fjodoru Semenoviču dodijeljen stan preko servisne linije. No supruga je odlučila da njezine godine i zdravlje više nisu isti za rađanje i odgajanje djece: "Svatko ima jedno dijete, a mi ga pustimo." A onda je stigla vijest o smrti njegovog sina...
  Fedor Semenovič hodao je šumskom stazom, bolno poznatom iz djetinjstva. Ovdje ga je još prije rata majka odvela na obalu zaljeva. Žene su nosile posteljinu za ispiranje, a djeca su prskala u blizini na divljoj plaži. Svaki takav izlet u zaljev ljeti izazivao je osjećaj slavlja u Fedyinoj duši. A sada se Fedor Semenovič sjetio tih dalekih vremena i osjetio kako mu se knedla digla u grlu.
  U djetinjstvu se činilo: cijeli ogroman život je pred nama. Koliko možeš, koliko možeš!
  Fedya nije postao ni astronaut ni pilot. A život nije tako velik...
  Nekada se njihov susjed, stric Fedya, koji nije imao ni sedamdeset godina, doimao kao stari starac. Djeca su ga zadirkivala: "Ujak Feđa je pojeo medvjeda!"
  A sada je i sam Fedor Semenovič već prešao osamdeset pet godina. Ali nemojte ga zadirkivati dečki. I gotovo nitko od gradskih dječaka ne zna ime starca. Njihova kuća u Lisyy Nosu davno je srušena. Na njegovom mjestu izgrađen je dječji vrtić, a uz njega su bile kuće iz Sjevernog pogona. Sad nema bašče. Zemljište je prodano privatnom vlasniku. Bilo je teško, srce me uvijek boljelo kada je Fjodor Semjonovič došao u kuću svog oca. Danas neće ići tamo, danas će uživati u prirodi.
  Dobro u proljetnoj šumi! Snješke su oku ugodne. Tu iza ugla trebao bi biti hrastov gaj. Da to je tocno. Ima hrastova! Oni stoje još od Petrova vremena.
  U ovoj šumi Fedya je pronašao ogromnu gljivu vrganja. U gladnoj četrdeset šestoj godini. Bio je to kao dar odozgo! Fedor Semenovič je bio dobar berač gljiva. Dokle god mu je zdravlje dopuštalo, svakog ljeta odlazio je u tihi lov na svoju voljenu Lisy Nos, ponekad na Levašovsku magistralu. Ali nikada više Orlov nije pronašao tako ogromne gljive! Dva kilograma su se pokazala kao div. Crvljivo, stvarno. Ali majka je iskuhala crve kod kuće i bila je ukusna večera: gljive s krumpirom uzgojenim na vlastitoj parceli.
  Fjodor Semjonovič je izašao na obalu i sjeo na klupu. U blizini nema nikoga. Radni je dan i ljudi su prestali dolaziti ovamo. Žene se već dugo nisu umivale u uvali, a plaža je nakon izgradnje brane potpuno zarasla u trsku. Sada je to prirodni rezervat, zaštićeno područje.
  Fedor Semenovič je navikao biti sam. Supruga je odavno umrla. Prije toga, njegovi roditelji. Moj otac se vratio iz rata invalid, bez obje noge. Majka ga je njegovala kao dijete. Otišli su jedan za drugim nekoliko godina nakon što se obitelj preselila u grad.
  Na spomen roditelja Orlovu su navrle suze. U posljednje vrijeme mnogo plače. Zbog toga mi je bilo lakše na srcu. Ali u javnosti se starac trudio ne pokazati svoje suze.
  Fjodor Semjonovič se odjednom sažalio. Pa, što je dobrog vidio u ovom životu? Živio je mirno, radio kao i svi drugi. Nikome se nije miješao, nikoga ništa nije tražio, trudio se biti ljubazan prema ljudima, ali činilo se da njegova dobrota nije bila primjećena. Je li dobro živio? Uostalom, mogao bi, vjerojatno, nekako izvući sina iz Afganistana? Pa neka je Bog s njim.
  Misli mu je prekinuo zvuk biciklističkih guma. Fjodor Semjonovič žurno obriše suze. Ali čovjek je prošao ne obraćajući pažnju na starca.
  I Orlov se sjetio kako je ovdje plivao kao dječak. Na rukama se kretao po dnu, samo mu je glava virila iznad vode. Zaista Fedor Semenovič nikada nije naučio plivati. I nikad nisam bila na moru...
  Jednom se ovdje skoro utopio. Sa svojim prijateljem Olegom sagradili su splav i isplovili s one čistine koja se približila vodi. Najprije su se kretali uz obalu. Zatim smo jato galebova potjerali duboko u zaljev. U jatu je bilo jedno pile, koje je plutalo u vodi i nije moglo poletjeti. Plivali su daleko u naletu dječjeg uzbuđenja. Ali kokoš je sustignut i ukrcan. A onda je cijelo jato, dvadesetak ptica, ni manje ni više, počelo napadati dječake. Galebovi su kružili iznad njihovih glava, vrištali, sranje, neke ptice su im doslovno pokušavale šapama počupati kosu. Splav se zaljuljala i prevrnula, prijatelji su bili u vodi.
  Oh, a onda se Fedya uplašio! Mogao se tada utopiti, zar ne! Otpio je gutljaj vode, ali ga je prijatelj izvukao, dječaci su polako doplivali do obale. Prošlo je gotovo sedamdeset pet godina, ali sjećam se kao da je bilo prošli tjedan.
  Ah, kratak je ljudski život! Jeste li dugo mladi? Bio je zauzet sinom, volio je svoju ženu. Sve je nestalo. Uskoro će otići. Potpuno otišao, nepovratno, u vječnost. A stoljetni hrastovi ostat će i ova plaža. Iznova će svake godine proljeće obradovati ljude toplinom i novim nadama. Samo sada više neće vidjeti sjaj proljeća, neće uživati u prirodi...
  Bilo bi zanimljivo baciti pogled na ono što postoji nakon smrti. Postoji li drugi život? Možda neće biti loše, možda je stvarno raj?
  Dakle, u biti, zašto je živio? Zašto ptice žive? Očito, radi potomstva, radi razmnožavanja. Dakle, ispada da je uzalud živio svoj život? Ne, ne uzalud! Živio je skromno, ali dostojanstveno. Nije izmicao, nije ponižavao. Na takvim ljudima zemlja počiva. Ne mogu svi biti političari i umjetnici.
  Da, dosta je podbacio, puno bi drugačije napravio da je život započeo ispočetka. Ali u njegovom postojanju je bila svrha! Za ženu i sina, za roditelje, domovinu. Ne, on može umrijeti čiste savjesti!
  Lagani povjetarac iz zaljeva tjerao je trsku da lijeno šušti i nosi ugodnu hladnoću Baltika. Fjodor Semjonovič je zavirio u cestu, vijugajući i zalazeći duboko u šumu, drveće oko nje, pokušao razaznati obrise druge obale, osluškivao cvrkut skakavaca i druge zvukove šume. Činilo se da se starac pokušava sjetiti, sve to popraviti u svom još prilično snažnom sjećanju. I odjednom je opet počeo plakati. Ovaj put od emocija, jer je uspio doći, ispuniti svoj san.
  Orlov je s užitkom udahnuo čisti morski zrak. Osjećao je svoje jedinstvo sa svojom voljenom prirodom. I bio je sretan.
  Fedor Semenovič je dugo sjedio na klupi, sunčajući se u zrakama proljetnog sunca. Ali postupno se svjetiljka počela skrivati iza drveća, a Orlov je krenuo na povratni put. Osjećao sam se umorno. Ali bila je prilično ugodna. Noge su, međutim, opet počele boljeti. Starac je polako stigao do stajališta, iznenađen što nije sreo nikoga putem. A stajalište je bilo prazno.
  Autobus se brzo približio, umirovljenik je zauzeo slobodno mjesto u kabini i opet počeo nestrpljivo viriti kroz prozor u krajolike u prolazu. Ljudi su se zaustavljali . Uglavnom mladost. Lijepi, mirni ljudi. Pred njima je cijeli život, možete uživati u proljeću, praviti planove za budućnost.
  Na jednoj od stanica u autobus je ušla starija žena. Uvjerena da nema praznih mjesta, stala je do Orlova koji je sjedio blizu vrata. Bilo je očito da joj je teško stajati. Fedor Semenovič joj je ponudio svoje mjesto.
  "Ne, što si, što si", odbio je stranac.
  "Sjedni, svejedno idem van", inzistirao je starac.
  - Hvala puno!
  Orlov nije prevario, stvarno je trebao sići na sljedećoj stanici. Pogledao je ženu i vidio olakšanje i zahvalnost na njezinom licu.
  Fjodor Semjonovič je zaboravio na svoje bolesne noge, bio je ponosan na sebe. Dakle, on je još uvijek muškarac! On je prvi pomislio ustupiti mjesto umornoj ženi.
  Kada su se vrata autobusa otvorila, Orlov se s mukom spustio na nogostup i na kraju viknuo vozaču i putnicima:
  - Sretan put!
  I pomislio sam u sebi:
  "Ništa, živjet ću! A u osamdeset petoj život se nastavlja. Sutra će doći Lidočka, a u subotu bi trebala doći Mašenka. Dobro!"
  Polako je starac zalutao u svoj stan. Bio je zahvalan sudbini za ovaj dan i iskreno je želio cijelom svijetu dobro.
  
  
  Ali starost čini svoje. Cijelo ljeto Fedor Semjonovič je bio bolestan, a u jesen se konačno razbolio. Nećakinja Marija se brinula za starca. Posljednjih nekoliko mjeseci njegova života učiteljica se uselila u njegov stan, a nakon smrti njegovog djeda, ostala je u njemu živjeti.
  Fedor Semenovich je svojoj nećakinji rekao mnogo o sebi, o plaži koju je toliko volio od ranog djetinjstva. Bio je ponosan što je u tako poodmakloj dobi uspio ostvariti svoj san - vidjeti mjesta koja su mu draga, oprostiti se od rodnih hrastova, plaže, bolno poznate šumske staze. Djed je tiho umro u snu. Sa osmijehom na licu...
  
  
  Poglavlje 31
  Izvještavanje nadležnih o obavljenom poslu više je formalnost nego hitna potreba. Slučaj je, naime, riješen, što drugo reći šefu istražnog odbora? No, sakupljanje je predviđeno službenim dužnostima.
  Krasin je izvijestio Vladimira Čerkasova.
  - Bilo je moguće riješiti ne samo naša ubojstva, već je usput uz našu pomoć privedeno i ubojstvo direktora u Anapi, kao i tulski manijak.
  Kakav manijak? upita Čerkasov.
  Moje ime je Boris Solntsev. Mladi momak iz regije Tula. Sada priznaje. Nakon najmanje četiri ubojstva u svojoj domovini, gdje je ostavio prste, momak bježi u Soči, gdje upoznaje sektašku djevojku i pridružuje se sekti. Djevojka koju smo zadavili također je bila u srodstvu s ovom sektom.
  - Kakva sekta?
  - Ruski ogranak sekte iluminatora.
  "Niste odmah utvrdili identitet zadavljene djevojke", podsjetio je Čerkasov.
  - Ona nema bijele dokumente ni odjeću. Baš ništa! Tada su po tetovaži saznali da je glumica tvrdog američkog BDSM-a. Djevojka se zvala Lyudmila Starkova, glumila je u pornografiji pod imenom Lucy Starr. Probili su informacije o njoj, ispostavilo se da je kao dijete odvedena iz Ukrajine u Sjedinjene Američke Države, gdje je s roditeljima završila u sekti Iluminator. U Utrish je došla sa svojim dečkom. Tamo je snimljena u pornografiji s djevojkom Borisa, manijaka kojeg smo uhvatili. Boris je ostavio naslijeđe u Sočiju, on je također počinio nedavno ubojstvo na Utrishu.
  "Ima li ovo ubojstvo ikakve veze s nama?" upita Čerkasov.
  - Posredovano. Naš pokojnik glumio je s prijateljem manijaka.
  - Javite kako ste shvatili manijaka.
  - Bilo je vrlo teških, sadističkih prepucavanja na Utrishu. Manijak, vidjevši kako je njegova voljena ismijana, u naletu bijesa zgrabi nož, ubije režisera i bježi u šumu. Njegova djevojka s krvavim nožem uhvaćena je na mjestu zločina, predana policiji, strpana u zatvor. Osumnjičena je za ubojstvo redatelja. Ali djevojka šuti, a na nožu se nalaze otisci prstiju tulskog manijaka. Njegov identitet nije utvrđen, postoje samo prsti. Zatražio sam fotografiju nestalog Borisa, koji se i sam smatrao žrtvom manijaka, a ubojstva nisu povezana s njim. A u Anapi je djevojci pod istragom predstavio svoju fotografiju.
  - Dali si znao? nagađao je Čerkasov.
  - Da! Ali nije nam rekla ništa o Starkovu. Morao sam sve sam shvatiti.
  - Manijak je bez problema priveden? upita Čerkasov.
  - Da, mirno! Nije bilo potrebe trčati kroz šumu. Snimljeno na plaži. Nije bilo opasnosti za turiste. Nije pokušao pružiti nikakav otpor. Borisova djevojka puštena je iz istražnog zatvora, postavljena na otvorenom. A Kovaljev i ja smo čekali na laguni. Sam manijak je otišao na plažu, kao da je znao kada će njegova djevojka doći.
  "Vratimo se našim ubojstvima", rekao je Čerkasov. - Kako je leš dospio do učiteljice, i tko ga je bacio kroz prozor?
  "Ubojstvo Lucy Starkov dogodilo se slučajno, tijekom seksa. A naš optuženik Gorynychev imao je ključ od učiteljeva stana, on i njegov suučesnik Alexander, Lucyin dečko, odlučili su ostaviti leš u tuđem stanu do večeri kako bi ga izvadili i zakopali u šumi. Gorynychev se nije mogao ostaviti. Ali učiteljica se rano vratila s odmora.
  "Razumijem", rekao je Čerkasov. - I učitelj je maknut kao nepotreban svjedok.
  - Da. Gorynychev tvrdi da je Aleksandar pomogao učitelju da izađe kroz prozor. Ali Aleksandra nije bilo moguće ispitati. On je naš bivši sunarodnjak, sada američki državljanin, nakon ubojstva učiteljice odletio je u Sjedinjene Američke Države.
  "Shvaćam", rekao je Čerkasov. - Kako ste došli do Gorynycheva?
  - Zahvaljujući informacijama koje je Kovalev dobio o Utrishu.
  "Trebalo bi vas ukoriti što niste pravilno intervjuirali svoje susjede i riješili ubojstva u vrućoj potjeri. Ali hvatanje tulskog manijaka nadoknađuje vaš jaz. Morate reći hvala.
  - Vladimire Nikolajeviču, bolje da sada odem na odmor. Jako se želim skupiti snage prije teške zime, malo odmoriti na moru. Baršunasta sezona još nije gotova...
  - Zar službeno putovanje u Anapu nije bilo dovoljno?
  - Dakle, radio sam tamo, neumorno. Nije bilo do mora.
  - Dobro, napiši izjavu, ja ću je potpisati. Samo podijelite svoj odmor na barem dva dijela. Ostalo će se obaviti kasnije kada bude manje posla.
  - Dobro! Trebalo bi nekako ohrabriti mog pomoćnika Kovaljeva. Zahvaljujući njemu ovi zločini su rasvijetljeni. U brlogu neformalnih ljudi, dobivajući informacije, preuzeo je veliki rizik.
  - Pritužba protiv Kovaljeva zaprimljena je od Vadima Rybačenka. Prijetio je nedužnoj osobi doživotnim zatvorom, tjerao ga na samooptuživanje. Dok ste se odmarali u Anapi, osobno sam morao komunicirati s Vadimom i ispričati se. Obećao je kazniti Kovaljeva.
  "On je vrlo vrijedan zaposlenik", rekao je Krasin.
  - Dobro, idi napiši izjavu dok sam ljubazan...
  
  
  Epilog.
  Navečer istoga dana Vasilij je naručio avionsku kartu i odmah nazvao Innu, rekavši da je dobio godišnji odmor.
  - Sjajno! odgovorila je Inna. Hoćete li doći k nama kao što ste obećali?
  Već sam dobio kartu! Izletim sutra poslijepodne.
  - Divno! Čekam te. Imamo super vrijeme, vikendom idemo na plažu i kupamo se.
  - Zašto naš manijak svjedoči? upitao je Krasin.
  Da, priča o svemu potanko. Lako je raditi s njim. Došla mi je njegova djevojka, molila me da dam spoj. Obećala je da će momka čekati cijeli život, želi potpisati s Borisom i od njega roditi dijete.
  "Ali može dobiti doživotnu kaznu zatvora."
  - Ne, malo je vjerojatno da će dobiti doživotnu kaznu zatvora. U Tuli je ubijao kad je bio maloljetan, u Sočiju je po naredbi počinio ritualna ubojstva, a redatelja je izbo nožem u stanju jakog nervoznog uzbuđenja kada je saznao kako se njegova voljena izruguje. Osim toga, surađuje s istragom, kaje se. Ima tešku sudbinu, mnoge olakotne okolnosti.
  - Svejedno, oni će dati puno, - rekao je Krasin.
  - Vjerujem da će ga Nadežda čekati.
  "Ne razumijem takvu žensku odanost...
  - Pošto djevojka voli, onda postoji razlog ...
  "U redu, doći ću i razgovarati o ovoj temi", rekao je Krasin.
  I sam Vasilij je bio u stanju ljubavi. Shvatio je što se Inni sviđa, pa će je zaprositi ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - PRAVA PRIČA
  BILJEŠKA
  Priča Olivera Twista stvarnija je i uvjerljivija od one Charlesa Dickensa, a svakako i dramatičnija. Ovdje je sve kako treba biti u stvarnosti, bez uljepšavanja.
  . POGLAVLJE 1
  Oliver Twist u stvarnoj povijesti nije bio te sreće kao Charles Dickens. I općenito se činilo da Charles Dickens slabo poznaje engleske sudove. Zapravo, sudac je već udario čekić i izrekao kaznu: tri mjeseca teškog rada za dječaka. I to je još uvijek prilično blago, prema standardima engleskog pravosuđa.
  Stoga je pedantni sud ljubaznom ujaku koji je to tražio kao svjedok obrane obavijestio da se na već izrečenu kaznu treba žaliti na zakonom propisan način. U međuvremenu, Oliver bi trebao biti odveden u popravni dom za maloljetnike. A žalba će se razmatrati tek sljedeći tjedan... A onda ako dođe red!
  A ako se gospodin pojavi, bit će uhapšen zbog nepoštivanja suda!
  Što je logično... I čini se da je istina... Sa samo jednom razlikom: tri mjeseca teškog rada nekako nisu dovoljna za suradnju s lopovima. A sudac je Olivera zaglavio četiri godine. I dobro je da to više nije srednji vijek, inače su mogli biti obješeni, pa makar tri puta bio dijete.
  Oliverovi su obrazi pljusnuli, a dječak je došao k sebi. Što je on živ. I odvedeni su na mjesto izvršenja kazni. Oliver je hodao pognute glave i bilo ga je jako sram. Vezao bi ga kao štene za policajca.
  I okovi su zveckali na njegovim rukama...
  Oliver se osjećao kao kriminalac, zatvorenik i gotov čovjek, ili dijete. No, on je već bio u radnoj kući i pokušao se tješiti da se zatvor ne razlikuje previše od sirotišta.
  Ali ispalo je loše - mašta je naslikala okorjele kriminalce koji mašu bodežima.
  Međutim, Oliver je odveden u dječački zatvor, u odjel gdje su djeca bila do četrnaeste godine. Ovo je dobro za njega i sigurnije...
  Olivera su, primjerice, tri tete čuvarice tjerale da se skinu, a polile su ga prvo hladnom, a potom i toplom vodom iz pumpe. Zatim su obrijali glave. Nisu čak ni sapunali kosu, ali nakon vruće vode britva u ruci zatvorskog čuvara lako je skliznula i dječaku nije odrezala čak ni glavu. Tada je Oliver dobio prugastu pidžamu s brojem. A budući da je ljetno vrijeme ostalo bos, obećavajući da će cipele izdavati samo po hladnom vremenu.
  Zatim su Olivera lagano bičevali, poput propiske, i odveli u ćeliju. Zatvor je bio tmuran s rešetkama i zlim policajcima. U ćeliji su bili tvrdi kreveti i gole daske, s dekama. Kao u skloništu. I Oliver je dobio krevet, na drugom katu, i zobene pahuljice da jede, rekavši da će sutra na posao.
  Oliver je legao na drveni krevet bez jastuka, kao što je to bio slučaj u radionici, i pokrio se grubim pokrivačem. Samo je glava neugodna biti gola. No, ponekad su djecu u radnoj kući brijali na ćelavo, pa Oliveru to nije bila novost. Osim što na prozorima nije bilo rešetki. I hodali su bosi do mraza, bili su obuvani samo da se djeca ne prehlade prije smrti.
  Oliver se osjećao kao da se vratio u zavičajne zidine radničke kuće. I smirio se...
  I čvršće je zaspao, a u snu je sanjao majku koju nikad nije vidio, i bujne kiflice i komade mesa.
  Djeca su se vratila s posla. Bili su umorni pa su ih polili hladnom vodom i dali im zobenih pahuljica i kruha da jedu. Probudili su se i dali hranu Oliveru. Općenito, sve je kao u radnoj kući, samo što hrana u dječjem zatvoru nije toliko bolja, ali daju više hrane. A dečki nisu tako mršavi kao u sirotištu. Ali i rade više, a osim toga ih još uvijek uče u školi.
  Štetko su pozdravili Olivera i pitali za što je. Oliver je odgovorio:
  - Nikad!
  I to je izazvalo prijateljski smijeh.
  I riječi da su svi uzalud!
  Momci su bili umorni, na znak straže brzo su se pomolili, skinuli pidžame i legli ispod odjeće. Neugodno spavati do golih dasaka, ali po navici i Oliver je zaspao.
  Ujutro su ih probudili, natjerali ih da se ponovno pomole, oprali ruke i odveli ih na doručak. Zatim par sati učenja, i dvanaest sati rada. Djeca su vrijedno radila na strojevima. Oliver je morao bosim nogama gurati platno. Djeca su ovdje bila još mala, a još ih nisu poslali u rudnik. Ali nakon četrnaeste možete završiti u rudnicima. Međutim, još uvijek se mogu poslati u rudnik zbog kvara. Ili, na primjer, u koloniji, na plantaži.
  Kad je Oliver pitao gdje je gore: djeca su nedvojbeno rekla da su mine. Užasan je smrad od onih koji se olakšavaju upravo u pukotini, i od baklji. A ne sunce s otrovnim dimovima. A na plantaži barem svjež zrak i toplo. A u Indiji i tropima vječno ljeto je ugodno. Iako puno tuku, na plantažama ima razdoblja kada posla gotovo da i nema. Ali rudnik, nigdje nije teži.
  Oliver je prvi dan bila toliko umorna da se dopuzala do kreveta. Morao sam se kretati nogama, gurati vreteno rukama. I noge su bile temeljito začepljene, a tabani su svrbili kad su se srušili na palicu.
  Međutim, djeca su se izmjenjivala. Sutradan je već bilo posla, sjedenja, i ruke su mi utrnule, ali su mi se noge malo pomaknule.
  Dvanaest sati rada bilo je jako iscrpljujuće. Ali hranjeni su tri puta na dan, i to bolje od skloništa, a nedjeljom je bilo mesa i ribe tri puta dnevno. Prvih je dana tijelo jako boljelo, ali onda se umiješao Oliver i bolovi su otupeli.
  Mlado tijelo se naviklo na opterećenja. U nedjelju je bilo dodatnog učenja i molitve, a posla gotovo da nije bilo.
  Teško je u dječjem zatvoru Kraljevine Britanije, ali se može živjeti. I od rada tijelo postaje jače, a mišići jači. Jednostavna, ali zdrava hrana poboljšava tijelo.
  Oliver se postupno navikao na ovaj život... Čak je pokušavao i mentalno zamisliti nešto dok radi, kako ne bi bilo tako dosadno.
  Naravno, sudac je cijelo vrijeme odgađao žalbu pod raznim izgovorima, slučaj Olivera Twista nije revidiran. Na kraju je dobri gospodin pljunuo, te zaključio da mu nije stalo do nepoznatog dječaka. Štoviše, dječji zatvor je podnošljivo hranjen, poučen, a ima i krov nad glavom. I bolje je nego lutati ulicama.
  A sebi je skuplje uzeti pohabanu ...
  Ali ako je dobri gospodin već odmahnuo rukom na Olivera, onda ga Dodger nije zaboravio.
  U početku su se svi bojali da će ih dječak izdati. Ali vrijeme je prolazilo i strahovi su se raspršili. A ni za Olivera ne mare. Samo ovdje je Dodger, htio je vratiti svog žutoustog prijatelja u bandu.
  Ali iako je zatvor za djecu, iz njega se ne može tek tako pobjeći. I rešetke, i zidovi su visoki i osigurani, sve je kao odrasli kriminalci. Osim ako među čuvarima nema puno žena, za razliku od starijih zatvorenika.
  Jedan od njih bio je Dodgerov poznanik. I odlučio je pokušati dogovoriti bijeg za Olivera.
  I tako joj se dječak lopov odlučio približiti. Matrona upita Dodgera:
  - Kako ga mogu izvući?
  Dječak lopov je primijetio:
  - Jako jednostavno! Reći ćete da je trebao dječak za rad u susjednoj radionici za privatnu proizvodnju i izvest ćete ga iz kapije!
  Stražari su se usprotivili:
  - Naljutit ću se zbog ovoga! Neću ići!
  Pluton je predložio:
  - Pa daj mu poruku od mene!
  Matrona je kimnula.
  - Za ovo od tebe zlatna gvineja!
  Dječak lopov je odgovorio:
  - Dovoljan će biti šiling!
  Matrona je zarežala:
  - Zabranjeno je!
  Plut je logično primijetio:
  - Nitko neće znati! Tako mala napomena. I cijeli srebrni šiling! Za ovaj novčić donedavno su vješali lopovi!
  Žena je slegnula ramenima i rekla:
  - Dva šilinga!
  Dodger je slegnuo ramenima i primijetio:
  - Oliver mi nije toliko drag da dam dva šilinga za jednu novčanicu!
  Matrona se počeša po čelu i primijeti:
  - A zašto ti uopće treba!
  Dječak lopov je logično odgovorio:
  - Koja je tebi razlika? Hoćeš šiling, gotovo uzalud!
  Žena se složila:
  - Da, poslat ću poruku! Nije nista!
  Nevaljalac je skicirao nekoliko redaka na komad papira i pružio ga matroni. Uzela ga je skrivajući se u grudnjaku.
  Sve je jednostavno...
  Dodger joj je dao šiling i odmah požalio. Zapravo, tko je za njega taj Oliver. I nije jasno hoće li to pomoći.
  I samog Pluta svakog je trenutka prijetilo uhićenje. Novac se dobivao uz rizik slobode. A ponekad se dogodi i da dječake vješaju zbog krađe ili šalju u rudnike. A u rudnicima gotovo nitko nije izdržao više od pet godina, a često i prije nego što su se savijali.
  Možda bi za Olivera bilo bolje da četiri godine provede u dječjem zatvoru, da se obrazuje i zvanja, a onda vodi pošten život. Uostalom, svi lopovi prije ili kasnije završe u omči, ili još gore. Rijetko tko je od zločinaca doživio starost, a nije bilo toga da ga ne uhvate. Prije ili kasnije, svi budu uhvaćeni.
  Ovdje njihov vlasnik ne krade sam sebe, već samo zapovijeda maloljetnim lopovima. No, prije ili kasnije, netko će odustati od toga.
  Nevaljalac je teško uzdahnuo i pokušao ne razmišljati o tome što će se dogoditi nakon njegovog zarobljavanja. A kako je Oliver - koliko često ga bičuju?
  Oliver je bio tiši od vode i niži od trave. U ćeliji su bila djeca od deset ili jedanaest godina, uglavnom su sjedila na sitnicama i prilično mirna. Tako je život u zatvoru bio dosadan, odmjeren i prilično miran. Nije bilo vremena ni energije za šale. U ovom odredu nije bilo pobunjenika. Noću je dežurao policajac koji je gledao iza rešetaka i pio kavu, odnosno redar. Tako su djeca bila prisiljena šutjeti i spavati. I stalno su pod prismotrom.
  Dosadno je, naravno, ali s druge strane, nitko od tipova te ne terorizira. Sve ide po povelji, kao u vojsci bez zezanja. Osim ako nema puno posla... I nema dovoljno vremena za spavanje, ali se i na to navikneš. No nakon tjelesne aktivnosti zaspite bez poteškoća. Poput drveća padamo na krevet, ne znajući za nesanicu vođa.
  Oliver je u dva i pol mjeseca od stalnog napornog rada fizički ojačao, a gotovo da nije patio. Do kraja mandata još je jako daleko, a i prerano je brojati dane. Srećom, barem krov nad glavom, i dovoljna količina hrane - radna kuća je privatna ustanova u kojoj štede na djeci. I ovdje je državna hrana, i dok u Britaniji nema gladi i propadanja uroda u kavezu, hrane se po normi, kako bi bolje radili. Mladi lopovi ne izgledaju iscrpljeno. Ponekad teško rade na svježem zraku, mete dvorište, okreću mlinsko kamenje, pumpaju pumpe.
  Ako u radionici nema posla - skladište je već puno, onda su djeca prisiljena jednostavno nositi kamenje s mjesta na mjesto, ili mljeti brašno ručnim mlinovima. Ponekad, čak i ako su redari dobro raspoloženi, zaigraju nogomet.
  U svakom slučaju, Oliver je imao koristi od zatvora. Postao je zdraviji, jači, smireniji i češće se smiješio.
  Matrona ga je odvela u kut, jer je bio razgovor, i predala mu poruku, šapćući:
  - To je od Dodgera!
  Oliver je osjećao pomiješane osjećaje. Dobro je što nije zaboravljen, ali s druge strane, već je navikao na tako mirno i relativno zadovoljavajuće mjesto kao što je dječji zatvor. I opet se nisam htio vratiti u svijet lopova.
  Oliver od djetinjstva nije poznavao majčinsku toplinu i obitelj, a za njega ćelija s rešetkama nije bila pakao, već nešto poznato od rođenja. I kreveti su dovoljno suhi, a za dobro ponašanje su mu dali jastuk od slame. I pokrio se dekom i spavao. Dječaci jedva hrču, a vi imate jednostavne, ali ugodne snove. Nedjeljom možete čitati i u zatvorskoj knjižnici. A s posla, ako je skladište puno, nekad te puste i ranije.
  Ne, dječji zatvor još nije na dnu. Za kraljičin rođendan obećali su čak i darovati čokoladne torte. A oni koji su se dobro ponašali za Božić dobit će darove.
  Oliver je stoga oklijevao. Dodger mu je savjetovao da se onesvijesti dok radi, i da se trese kao u groznici. Dijete će biti poslano u dječju ambulantu. To je za mališane izvan zatvora, jer ih sažaljevaju i liječe ih najbolji liječnici. Uostalom, u zatvorskoj ambulanti liječnici su najgori, a lijekova nema. A od djece, pa i od kriminalaca, i dalje se očekuje ispravljanje, a prema njima se postupa bolje od odraslih.
  A iz bolnice besplatno, možete pobjeći kroz prozor, pa nema rešetki. Iako je na dužnosti policajac.
  Oliver je to razumio, ali je oklijevao. Ponovno postati lopov? Za njega kao odbjeglog osuđenika ne preostaje drugi izbor. Ali onda će u slučaju zarobljavanja, zbog recidiva, svakako biti poslani u rudnike ili obješeni. U najboljem slučaju, plantaže čekaju. Osim toga, oni će dodati za bijeg.
  Ali što drugo? Može, poput mladića koji u trenutku uhićenja ima samo devet godina, i na prvom putovanju pokositi godinu dana zatvora. Otići će s dvanaest godina, a dat će mu posao - policija će ga pričvrstiti, već će biti šegrt obrtnik. A život tamo možda nije tako zanimljiv, ali sigurniji. Britanija je u usponu, radnici više ne žive tako loše. Plaće rastu, radni dani se smanjuju kako tehnologija napreduje. Uskoro dolaze filmovi...
  Treba li biti lopov?
  Ali vrag kaže Oliveru - bježi - sloboda je raj! A što nećeš za slobodu!
  Da, ponekad i odrasli zatvorenici pobjegnu tjedan dana prije puštanja na slobodu. A evo i djeteta!
  I Oliver je odlučio pobjeći!
  Nisam dijelio ideju s drugom djecom...
  Bijeg odlučio napraviti sljedeći dan. Dječak je noću imao noćne more. Uključujući to kako je uhvaćen i prvo bičevan. A onda su ga odveli na vješala... Oliver se probudio u hladnom znoju. Prošlo mi je kroz glavu da je u ćeliji ispod pokrivača prilično toplo. Naokolo, kratko ošišani, ali prilično mirni dječaci šmrkaju nos. I čeka ga onaj doručak s ribom i normalnim kruhom. I da će ih sutra prijevremeno pustiti s posla, te će se moći čitati u zatvorskoj knjižnici blaženog Augustina, odnosno Robinsona Crusoea.
  Pa što će dobiti?
  Oliver se prevrnuo na drugu stranu i, kao što biva u mladosti, bez poteškoća zaspao.
  Sljedećeg dana očvrsnula je njegova odluka da pobjegne. Barem malo romantike. Krađa je tako zanimljiva... A ući u tuđu kuću s blagom.
  Nakon doručka djeca su imala kratko učenje. Trebalo je napisati diktat guščjim perima. A onda matematika, i Zakon Božji. A nakon toga posao.
  Djeca su hodala... Već je bilo prohladno, a za mjesec dana trebali su izdati zimsku odjeću i obuću. Oliver je na poslu ponovno gurnuo uvlačni dio stroja, to nije malo opterećenje, pogotovo ako to radite dvanaest sati zaredom. I što je još važnije, dosadno je.
  Oliverova odlučnost je rasla i nakon što je jedva čekao još četiri sata da to izgleda uvjerljivije, onesvijestio se i udario u napad.
  Izračun je bio potpuno opravdan. Olivera su podigli, zamotali i odnijeli na dječji odjel gradske bolnice. Dječak je odveden na odjel, gdje su bila još samo dva dječaka. Sobe za četvero, prilično prostrane s visokim stropovima. I prozori bez rešetki, s prozorom na vrhu. Za dječaka koji još nema deset godina, izlazak nije problem. Oliver je dosta spretan, a prekaljen teškim radom.
  Dva dječaka na odjelu, ne lopovi, nego su ležali. Jedan je imao slomljenu nogu i bio je u gipsu, drugi je očito bio jako prehlađen i bio je u deliriju. Oliver se popeo na prozorsku dasku i podigao se na ruke, našao se u otvoru.
  Dječak u gipsu upita:
  - Gdje ideš!
  Oliver je odgovorio:
  - Tvojoj majci! Ne bojte se, vraćam se za sat vremena, samo nemojte reći liječnicima!
  Dječak je primijetio:
  - Skoci visoko!
  Stvarno je bilo visoko. Oliver je spustio tijelo, u naručju. Zatim se bosim nogama uhvatio za izbočinu, a zatim skočio. Spretno je sletio, iako je osjetio bol i drhtanje u petama.
  Ali ništa... U bolnici su Olivera oprali prije nego što su ga smjestili, dali mu žutu pidžamu i papuče. Dječak je, naravno, ostavio papuče, i ostao u pidžami. U bolnici je, ali barem ne u zatvoru. A možda će sve i uspjeti.
  Za svaki slučaj Oliver je zaronio u prljavu, jesensku lokvicu. I postao je više poput običnog mladog skitnice. I nije tako sumnjivo....
  Nevaljalac mu je iznenada iskočio u susret i zacvilio:
  - Brzo učiš, prati me!
  Oliverove grube, djetinjaste potpetice brzo zaprašene u blato pojurile su za mnogo bogatije odjevenim dječakom u pristojnim, gotovo novim cipelama.
  Izgledale su prilično kontrastno, sjajne cipele i bosa, prljava stopala dječaka koji je pobjegao iz dječjeg zatvora, odnosno iz bolnice, a zapravo iz pritvora.
  Za jedan bijeg mogli su deset godina ošamariti Olivera. U Britaniji su sudovi za djecu vrlo strogi, ponekad čak i stroži nego za odrasle. Oni su grubi u dvadeset prvom stoljeću, ali onda...
  Oliver o tome, naravno, ne razmišlja. Uživa u osjećaju slobode i nadahnjuje. I lijepo je trčati bos unatoč jesenskoj hladnoći. Štoviše, kad trčiš, uopće nije hladno. Pa čak i obrnuto, dječakovi goli, žuljeviti tabani su škakljivi.
  Čak se osjećate ponosno što ste bili iza rešetaka. I uspjeli ste pobjeći i sve to spaliti vatrom. Neće nas dobiti.
  Nakon čistoće dječjeg zatvora u jazbini starca Feigina, Oliver je djelovao pomalo prljavo. Ali dali su mu prženo meso. Dječak je dočekan kao heroj. Nikoga nije izdao i pobjegao iz zatvora. I ovo je podvig. Još ne postoji takav kruti sustav putovnica, tako da se možete dugo skrivati, pogotovo za dječaka. I nisu uzeli otiske prstiju. Što je super. Oliver je smatran premalim kriminalcem, a znakovi nisu prepisani, a možda se neće ni previše tražiti. A ni tada nisu fotografirali kriminalce, pa su kamere još uvijek tako rijetke i nesavršene.
  Stoga je Oliveru lakše izgubiti se u velikom gradu poput Londona.
  I dječak je opet otišao na posao. Dobio je pristojnu odjeću i nove cipele.
  Ipak, u Engleskoj čak ni za djecu hodati bosa nije sasvim pristojno i govori o ekstremnom siromaštvu. Iako su dječakove noge malo neugodne, ali ima puno više ponosa i samopoštovanja.
  Oliver i Plut su krali rupčiće. Dječak je djelovao spretno i šutke. Bio je to već drugi izlaz. I Oliver je pronašao mir i staloženost.
  Ali pravi posao je bio pred njim.
  Bill Sykes, ubojica i pljačkaš, odlučio je uzeti dječaka kao pomoćnika na poslu. A ovo je ozbiljan test. Sam je Bill izgledao poput pljačkaša s crvenom bradom i prilično gadnim licem.
  Oliver, naravno, nije bio pretjerano oduševljen. Štoviše, zbog razloga se morao presvući u krpe i ići bos. A posebno je hladno noću.
  Bill je izjavio da bi odijelo trebalo biti jednostavno i udobno. A dječak će tiho hodati bos, što je važno u kući. Međutim, Oliveru je bilo neugodno hodati golih potplata po hladnom, mrazom prekrivenom pločniku, a povremeno je ubrzavao da se ugrije.
  Noću su u Londonu gorjele plinske lampe, s staklima u boji, a bogati grad izgleda prilično lijepo, pogotovo u središnjim četvrtima.
  Oliver gleda ovo bogatstvo i lupi očima.
  Sve bi bilo dobro, ali hladno je u krpama, a gole, djetinjaste noge su preplanule.
  Međutim, oni su već stigli do cilja, a Oliver je gurnut kroz prozor. Mora se popeti kroz prozor i otvoriti prozor većem i odraslijem pljačkašu.
  Dječak se podiže na ruke i pažljivo se penje unutra. Unutra je puno toplije, a kad su Oliverove bose noge dotakle frotirni tepih, osjetile su blaženstvo. Dječak je počeo oprezno otvarati kapke na prozorima. Srce mu je kucalo poput bubnja od uzbuđenja. I ovdje, stvarno, dok se ova crvenokosa Billova brnjica provlači, postaje tako strašno.
  A sad je razbojnik u sobi i škripi čizmama. Oliver se ljutio što je ostao bos, ali nije bilo što učiniti. Lov je počeo, a Bill je odjurio do ormarića s novcem. Očito je bila dojava, jedan od slugu i pljačkaš znali su što traži.
  I Oliver se osjećao uzbuđeno i pomeo neke sjajne predmete sa stola. I stavi ih u vrećicu. Uključujući i pozlaćenog psa. A Bill je petljao po blindiranom ormariću, radeći na bravi. Oliver je bos ušao u susjednu sobu. Tu je našao i nekoliko sitnih sitnica i naših i srebrnu vilicu na stolu.
  Krađa se pokazala neočekivano lakom i zanimljivom. Oliver se nasmiješio i bio je jako zadovoljan. Ali, nažalost, ne možete pobjeći od sudbine. Samo što je ovaj put metak pronašao Billa. Puno je bučnije i vlasnik je pozvao policiju. Ubojica je ranjen i nije imao vremena pobjeći s plijenom. A lakši i manji Oliver se samo uspio izmaknuti, iako su i na njega pucali. Ali dječak je bio spretan i uspio se maknuti s linije vatre primitivnog pištolja.
  I uz bljesak golih peta, skočio je kroz prozor, s vrećom plijena. Kako jest, u teoriji, i trebao je biti u Dickensu. Doista, zašto su udarili dijete, a ne većeg i nespretnijeg razbojnika?
  Boravak u zatvoru, a neko lopovsko iskustvo koristilo je Oliveru, njegov njuh se pogoršao i nećete tako lako ući u njega. A policija je, kao i uvijek, kasnila i dječak je uspio otići, pa čak i s plijenom.
  Oliverov autoritet među lopovima još se više povećao. I sam se počeo penjati u kuće i aktivnije se baviti krađom.
  Dječak je imao deset godina. Tijekom zime uspio je napraviti nekoliko prepada po kućama i ukrasti mnogo rupčića, ili par puta težih torbica. A krađa još jednog novčanika s dijamantima pokazala se pravim remek-djelom.
  Jedan od odraslih razbojnika uspio je čak i unovčiti novčanicu koju je dječak ukrao.
  Došlo je proljeće... Oliver se opet popeo u jednu od kuća. Dječak je bio previše samouvjeren. Možda bi sada mogao otići. No, Bill Cysk se odmaknuo od rane, i izdao svoju mladu partnericu, rekavši da je i on pobjegao iz zatvora. I rekao mi je gdje da ga nabavim.
  Policija je postavila zasjedu. A Olivera su uhvatili u samoj jazbini na povratku.
  I cijela je banda maloljetnih lopova bila pokrivena. I to je bio uspjeh policije.
  Oliver je još dječak, tek dijete, ali već prekaljeni recidivist i odbjegli osuđenik. Nakon što je uhvaćen, odveden je u zatvor za posebno opasne osobe i poslan u samicu. Ovoga puta Oliver je bio svučen i temeljito pretresen, gledajući mu i u usta i u anus. Izmjereno, izvagano. Prepisao iz golog sve znakove u dnevnik. Obrijali su glave i oprali ih, zaključavši ih u posebnu ćeliju. Oliver se vratio u zatvorskoj pidžami, ošišan i bos, i sasvim sam.
  A biti sam puno je strašnije i neugodnije. Da, i u ćeliji je u proljeće još uvijek hladno, za razliku od dječjeg zatvora. Da, i hrane se lošije, jedna prazna zobena kaša. Oliveru se sada sudi kao odrasloj osobi i ima lanac oko vrata.
  Prljavo je i dosadno, samo tako tuku palicama.
  Policija je desetogodišnjeg dječaka zapravo udarala motkama po petama, a ovo je tek početak.
  Štakori škripe u ćeliji, a vi spavate na kamenju, što je puno hladnije nego na drvenim krevetima.
  A hrane se samo jednom dnevno i to vrlo malim dijelom, samo da ne umrete od gladi. Ovdje si kao bombaš samoubojica.
  No, i Oliver je bio prisiljen raditi: okretati mlinsko kamenje, što je jako teško kad se otkinu gole pete. I još si gladan, i bičuju te udarcima.
  U Britaniji tortura još nije ukinuta, a Olivera se može ispitivati s predrasudama. Istina, za to je potrebna sudska odluka.
  Šepajući i zveckajući teškim okovima, Oliver je ušao u dvorište. S crnim okom, na ćelavo obrijan, izmršav na par tjedana u zatvoru, desetogodišnji dječak izgledao je jadno. Budući da je na njemu već visilo mnogo krađa i provala, očekivalo se da će suđenje biti duže, a o Oliveru se već pisalo u novinama. Dječaku su doista prijetili vješala.
  Ali to nije bilo sve. Oliver je već uspio sastaviti kapital i sakrio cache.
  Sudac je Oliveru postavio pitanje:
  - Gdje si sakrio novac?
  Dječak je počeo odmahivati glavom.
  - Ništa nisam krio, nemam!
  Sudac je pogledao i objavio:
  - Dajem dopuštenje za mučenje, samo bez nanošenja ozljeda, mora odati gdje je sakrio zalihe.
  Oliver je zadrhtao i rekao:
  - Nisam ništa ukrao!
  Dječak je odveden u podrum za mučenje. Tamo su gorjeli mangali, a iskusni dželati su pekli alat. Budući da je Oliver još dijete, mučila ga je crvenokosa mučiteljica Margaret, specijalistica za torturu djece, čiji klijenti još nisu umrli.
  Oliver je mučen gol... Margaret je stavila ruku na dječakova prsa, poslušala puls i rekla:
  - Zdravo i uporno dijete!
  Nakon toga dječak je stavljen u stroj, a ruke i noge su mu pričvršćene stezaljkama. I počeli su se vrlo polako uvijati. Pod zapovjedništvom crvenokose, tinejdžeri su to učinili. Djecu je obično mučila crvenokosa s nasljednim krvnicima koji su učili. Štoviše, okrenuli su se uzrokujući strašnu bol, ali ne i sakaćenje.
  Oliver Twist je zastenjao, ali je tvrdoglavo ostao pri svom. Iako su mu ruke bile toliko iskrivljene pod neprirodnim kutovima da je boljelo govoriti. Dječak je bio nakošen u aparatu, teško je disao i s njega je curio znoj.
  Tada je crvenokosa odlučila probati mangal. Dječak krvnik donio joj je bocu maslinovog ulja. A Margaret je zamastila Oliverove hrapave, djetinjaste tabane da ne izgore.
  Dječak upita:
  - Hoćeš li me spaliti?
  Margaret je kimnula.
  Da, ako ništa ne kažeš!
  Oliver je zastenjao.
  - Nemam ništa!
  Žar je radio na plin i najprije se zapalio malim plamenom. Margaret je jako voljela ispeći dječačke pete. Mučenje je moglo trajati i do pola sata, uzrokujući jaku bol. A pritom su tabani dječaka bili prekriveni samo malim mjehurićima, koji su nakon nekoliko dana nestali i bilo je moguće ponoviti mučenje na novi način.
  Oliver je imao velike bolove, teško je disao i stenjao, ali nije dao zalihe. Bila je znatna količina, uključujući i one dijamante koje dječak nije želio prodati.
  Osim toga, dječaci su često tvrdoglavi, a ponekad i nadmašuju odrasle u izdržljivosti. Naviknut patiti s velom, Oliver je izdržao. I pokušao mentalno odvratiti pozornost od boli.
  Ovdje je on vođa dječjeg pohoda križara. Već su provalili u zemlje Saracena. I on je zarobljen. Vrući pijesak Galileje spaljuje bose dječje noge. I jako boli kad peče tabane momcima. I odvedeni su u ropstvo, a bičevi zvižde...
  Vatra postaje jača. Margaret pazi da joj plamen ne opeče cijelu kožu na nogama. Trebalo bi biti bolno, ali ne i sakati dječaka. Neka još ima snage raditi u rudnicima ili na plantažama. Maslinovo ulje omekšava hrapave tabane mladog zatvorenika, čineći ih osjetljivijima i manje opečenim. Oliver zamišlja da ga muče Saraceni poput Ivanhoea... Zatim, kao roman koji je pročitao u dječjem zatvoru, vodi bosonogu Rebeccu na pogubljenje. I djevojka kuca nježnim nogama o kamenje.
  I također vatra. I eto ga Olivera kako jaše konja s kopljem, i ruši neprijatelja, kao snop sijena. I on pada...
  Prošlo je pola sata i pješčani sat je istekao. Konačno je i Oliver bičevan, što je također boljelo, no dječak je navikao. I poškropi rane slanom vodom. Oliver se čak onesvijestio od strašne boli, izgubivši svijest na nekoliko minuta.
  Margaret je uzdahnula.
  - Dovoljno! Pustite ga da se odmori!
  Olivera su vratili u ćeliju. Samo što su ovaj put stavili daske na kamenje i dali deke da se dječak smrtno ne prehladi.
  Ispred su Olivera čekala još dva mučenja. Tako je običaj zahtijevao da se pita tri puta. A onda još jedna presuda i smrtna kazna.
  Iscrpljen dječak je zaspao, a on je sanjao nešto strašno i bolno.
  . 2. POGLAVLJE
  Sutradan je Oliver dobio nešto više za jelo nego u prethodnim prilikama, uključujući i ribu. Vidi se da se dječak brže odmorio i pribrao za sljedeću torturu. Oliver je bio očito potišten, ali ni njemu se nije dalo plakati. Htjela sam živjeti i kretati se.
  Postojala je ideja što će se dogoditi nakon pogubljenja? Raj, pakao ili ništa? Najviše me uplašio zadnji. Beskrajna tama, kad nema ni misli. Jezivo je... Iako nema ni boli ni straha... Ili možda ipak postoji duša.
  U snu letite, ponekad vinite iznad krovova ... Možda je ovo sjećanje na to kako ste bili duh? I također se vinuo, na površini zemlje. I negdje na nebu postoje zvijezde, između njih su drugi svjetovi u kojima žive ljudi, ili druga inteligentna bića.
  Možda će vaša duša nakon smrti odletjeti na drugu planetu, a tamo ćete već pronaći drugu bit? Kako je to moguće.
  Što ako je i prije utjelovljenja u tijelo vaša duša bila i živjela u nekome s drugog svijeta?
  I ovo je također vrlo zabavno... Što ako ste u prošlom životu bili kralj ili kan? Ili možda veliki ratnik ili slavni znanstvenik? Mogao si biti bilo tko.
  Oliver Twist je pjevao:
  - Vjerojatno u sljedećem životu,
  Postat ću car cijele zemlje...
  I služit ću slavnoj domovini,
  Ljudi smo iz iste obitelji!
  Da, stvarno je sjajno u sljedećem životu postati car, ili kan. Čini se kao da je Džingis-kan pokorio pola svijeta, a prije toga bio je običan rob.
  Priča o Džingis-kanu je nešto poput bajke. Ali takva osoba je zapravo postojala i uspio je učiniti mnogo. Ali njegovo je carstvo potonulo u zaborav. Upravo sada Britanija je u usponu i njezino sunce izlazi. U carstvo je uključeno sve više kolonija, koje mogu postati najveće u carstvu Zemlje. A ovo je ozbiljno. A negdje u Europi bio je Napoleon, veliki zapovjednik i vladar. Tko je mogao osvojiti cijeli svijet, ali je uništio šeststo tisućitu vojsku u Rusiji. A onda je došlo do bitke kod Waterlooa. I ta je borba bila posebna. Napoleon je mogao pobijediti, ali ga je nekoliko nezgoda spriječilo odjednom.
  Osobito prikladan tijekom napada na britanske trupe. Tada su Francuzi mogli pobijediti da su napali pješaštvom. Ali maršal Ney je to propustio.
  Oliver se bacao i okretao. Neudobno je ležati na leđima djeteta koje je prerezao bičem. Bole i uvrnuta ramena, ključne kosti, ruke i noge. Bolni mjehurići na tabanima. Rane od mučenja već su počele zacjeljivati i svrbjele su. Htio sam ih ogrebati, ali je opasno.
  Oliver se mislima pokušavao odvratiti od svrbeža i boli. Konkretno, pitanje koje je postavio čitajući knjige. I zatvorska knjižnica je prilično bogata - ima dosta literature zaplijenjene kriminalcima. A zločinci nisu samo pljačkaši s bodežima, među njima ima znanstvenika, političkih i svećenika i mnogih drugih.
  Tako je Oliver, koji je brzo čitao, u dječjem zatvoru uspio pročitati mnogo povijesne literature. Osim toga, također je posjećivao knjižnice u divljini i također je uspio puno čitati i zapamtiti.
  Konkretno, povijest Rima: o dva brata koje je hranila vučica i koji su osnovali grad. Sjajan grad!
  Rimsko Carstvo postojalo je dugo, a najpoznatije je postalo u antici. O tome se najviše pisalo i ostali su brojni povijesni dokumenti. Ali nakon što je dostiglo svoj vrhunac, carstvo je bilo u padu. A onda se potpuno raspao i nestao. I ostao samo u povijesnim knjigama. U njemu je bilo mnogo careva. Među njima su Neron i Kaligula - okrutni krvnici i veliki generali. Julije Cezar i Trojan, mnogi drugi. Uključujući Pompeja.
  Iako potonji nije postao car ... Ali još zanimljiviji je ustanak Spartaka. Kad je obični gladijator uzdrmao carstvo i porazio konzule. Bilo je kao u bajci.
  O Spartaku je napisano nekoliko knjiga. U jednom od njih, s devet godina, ušao je u kamenolome. I tamo je radio sa svim robovima. Evo ovog mišićavog dječaka koji vuče tešku košaru kamenja koje je teže od njega. Pa čak se i djetetov trbuh sruši od napetosti. I kaplje tuče znoja, s dječakova žilavog tijela, tamnog od opeklina i prljavštine.
  A nadglednik ga i dalje tjera udarcem biča. A dječakove bose noge škripe od žuljeva. Onda dijete-rob na kraju dana mehanički pojede gulaš od kaše, možda s malo dodane ribe i kruha, a onda padne na kamenje i spava u zagrljaju s drugim dječacima, unatoč tvrdoći kreveta. Zimi je u kamenolomu hladno, a mladi robovi potpuno goli i bosi. A noću je, u najboljem slučaju, prekrivena komadićima tkanine i oni pritišću tijela jedno uz drugo kako bi se zagrijali.
  A ljeti, vrelina juga Italije, iscrpljujući posao. Radite u kamenolomima po principu: rob ili teško radi ili spava. Naravno, mnogi dječaci su umrli, ali Spartak, vrlo snažan po prirodi, odrastao je i ojačao. I imao je sreću da je dobio priliku za slobodu i bio prodan u školu gladijatora.
  Tu je započela njegova karijera, slavna i herojska. Gladijator koji je preživio stotinu borbi, prema običaju starog Rima, dobio je slobodu, a već se borio za novac. Spartak je mogao živjeti relativno dobro, ali je digao ustanak. Deseci tisuća ljudi umrli su s obje strane, a slučaj je završio razapinjanjem zarobljenih robova.
  U jednom romanu Spartak je nasječen na smrt. U drugom ga robovi nisu dali, ali je umro na križu. U trećem djelu Spartak je bio prekriven leševima, ali je uspio izaći i otišao, odlučivši odustati od borbe. Oženio se i odgojio vlastitu djecu.
  Spartak je ostavio dojam na Olivera, ali se pokazao neuspjehom. Iako je njegovo ime ostalo u stoljećima, pa čak i tisućljećima. Spartak je, naravno, simbol, a o njemu su napisane razne beletristike. Propis vremena i nedosljednost povijesnih informacija daje prostora mašti.
  Ovdje u jednoj knjizi Spartak je sin plemića, ali je dugovao mnogo novca Crassusu, patriciju. A sada je cijela obitelj uhićena i prodana u ropstvo za dugove. Spartak je još poprilično dječak, ali ponosan. Njega, zajedno s majkom i sestrom, vode u trgovinu robljem. Majci su oduzeli skupocjenu odjeću, cipele, a ona je samo u jednoj poderanoj tunici, ne gola i bosa. Noge su joj pretučene u krv i spaljene na kamenju, a koža je spaljena na suncu. I ona jako pati, prisiljena plesati pred mušterijama.
  Spartak, brončani od opeklina, također lišen bogate odjeće, bos i gol, još uvijek izgleda kao mlada životinja.
  A kad mu kupac pokuša ući u usta, grize se za prste. Za što dobiva bič. Tada jedan vlasnik kupi dječaka i majku, a sestru razdvoje... Spartakova majka je lijepa i obrazovana, dobiva posao sluge u kući. Ali dječak, preponosan, za kaznu je prisiljen okretati mlinski kamen dva-tri dana. Unatoč tome što je okovan, dječak ipak prekida glačanje i bježi.
  Ali on je uhvaćen i žigosan. Tada ga vlasnik šalje u kamenolome. Ali i tu se istaknuo drski dječak, sin patricija i plemićke obitelji. Iako bi trebao biti razapet, u očaju mladi ratnik bježi s križa. A to vidi glavni upravitelj gladijatora. Borbeni mu se jako sviđa, iako je već godinama mlad i kupuje ga. I opet karijera gladijatora.
  Spartak, iako kasnije plemeniti Rimljani, u ratu je s carstvom. Čak i ostaje živ, i ima zajedničku djecu u robinju iz Trakije. Nadalje, Spartakov unuk postao je car Rima. Što je već mašta autora.
  Ove knjige nisu stigle do dvadeset i prvog stoljeća, ali Oliver ih je progutao i sada ih se sjetio. Odmaranje i vraćanje snage nakon mučenja. To je omogućilo da se zaboravi na bolnu kožu i rane koje su jako svrbjele od slane vode kojom su mladi krvnici škropili.
  Oliver je napravio par šepajućih koraka po ćeliji - ometao mu se lanac oko vrata. I pomislio sam, dobro je da ga još nisu blokirali. Iako velike muke možda tek dolaze.
  Osim banalne omče, iako su se rijetko pogubljivali kotačima, a to je vrlo bolno. Doslovno se raskidate na komadiće, a užad vam vuku ruke i noge u različitim smjerovima.
  Oliver je zviždao i pjevao za veselje:
  Ako kiša - hej-ho, a nema kišobrana,
  Ako vjetar - hej-ho - zviždi za tobom, Ako je hladnoća - hej-ho - do kostiju, A nema dobrih vijesti od kuće - Ne daj ne daj se ne daj se!sta god da je nemoj placi i nemoj se sramiti se!Smiješi se,smiješi se,smiješi se!Na putu si pa će sve biti ok!
  
  Ako dalje - hej-ho - ne možeš ići, A razbojnik - hej-ho - stane na put, Ako gavran - hej-ho - vrišti iznad uha, Ako ti srce kuca od straha - Ne daj ne daj se, ne daj se, bez obzira na sve, ne plači i ne stidi se!
  Osmijeh, osmijeh, osmijeh!
  Na putu ste, pa će sve biti ok!
  
  Ne daj se, ne daj se, ne daj se! Što god da se dogodi, nemoj plakati i nemoj se sramiti! Nasmiješi se, nasmiješi se, nasmiješi se! Na putu si pa će sve biti ok !
  Nakon toga se Oliver Twist razveselio... Opet su mu donijeli hranu i dječak je legao na bok, zagurnuo deku i ponovno zaspao. I sanjao je...
  U snu je dječak imao podijeljenu osobnost. Kad se ovo i on, takoreći, prisjeti prošlosti i to ne sasvim, gleda se sa strane. Na primjer, ime je James Morgan. Inače najpoznatiji gusar. A ujedno i dječak.
  Iako bi posljednja izjava mogla pokvariti raspoloženje, u snu se boje znati da je to samo san, glup. San je stvarno stvaran, npr. prevelike čizme su protrle noge, a bol nakon udarca u prepone pijanca je postala jasnija. Možda se Oliver uhvatio, da se bojao da skupocjene cipele ne odlete i usporio. I usna slomljena tijekom pritvora ponovno je podsjetila na sebe. Srećom, zubi su netaknuti, ali kvrga na čelu od udarca nastala je poprilično i tako odvratno svrbi.
  James Morgan je u snu rekao nešto duhovito: tada me nasmijao. Tako su još tri sata čavrljali o različitim stvarima i... Morgan je, naravno, počeo skladati i pričati o vlastitim podvizima. Da se raspravljamo u terminima - kažu da to ne možete učiniti: potreban vam je um.
  Krađa je umjetnost. Iako je, naravno, Morgan James prepričavao detektivske priče. Iako je morao nešto nositi. Pogotovo kad je krenuo u bijeg i onda tražio način da se drži neke partizanske jedinice.
  U ovom slučaju nije prošao ništa bolje od Olivera. Osim ako ukrajinsko ljeto ne donese tople noći i možete se, primjerice, okrijepiti bobicama ili ljudi još nisu toliko okorjeli da bi spriječili gladnog dječaka da jede.
  Ali evo par krađa
  počinio je ... Krađa nije bila hrana. Ali to je sasvim druga priča.
  Kad je konačno najavljen da ide na sud, James-Oliver se nije lecnuo. Savršeno je znao kako je sve završilo, pa čak i u svim filmskim ekranizacijama (neka vrsta lažnog sjećanja u snu, o čudima daleke budućnosti!) Twist je bio opravdan. Iako, naravno, nehotice gledam film, stvarno želim da bude zanimljiviji, što znači ne kao u knjizi, već nepredvidivo.
  Sud je bio prilično nespretan i naravno da je trebalo stajati u redu. A noge su mu već bile umorne, pa u prljavoj i ispljuvanoj ćeliji James tvrdoglavo nije htio sjesti.
  Da bi bilo lakše, klinac se naslonio na zid i ponovno razmišljao o apstraktnom. Točnije, prisjetio sam se što je Oliver doživio.
  Prvog dana dječak je prešao preko dvadeset kilometara, što je za dijete dosta. Najgore je što su grube čizme s drvenim potplatom jako trljale stopala. Da, hrane je malo. Iako je kazna bila dovoljna za štrucu kruha, a vodu nije problem pronaći u Engleskoj: čaj nije Sahara.
  Nije se moglo dobro naspavati, jer je proljeće još uvijek hladno. Preopterećena telad ujutro su boljela, a na nogama su otekli mjehuri. Dječak je odlučio nastaviti hodati bos. Nije mu se činilo strašno, pa su se u ranom djetinjstvu nosili bosi do samog mraza. Međutim, jedno je čuvati guske ili čuvati krave ili raditi neki posao na farmi, a drugo gaziti desetke milja po kamenitoj cesti. Ovo nije meka trava livade, gdje vi zajedno s još jednim beskućnikom tjerate patke i ostala živa bića (stariji dečki pasu stoku!).
  Oliver je isprva osjetio samo neugodne trnce, a povremeno je sišao s ceste na rub, pokušavajući zakoračiti na travu. Ali onda je došlo grmlje i dječak je opet izašao na cestu. Bilo je još manje-više podnošljivo nekoliko sati, ali kada je konačno stao, iscrpljen, srušeni su mu tabani doslovno izgorjeli. Morao sam potražiti potok i uroniti ih u vodu.
  Nakon toga dječak Oliver je donio jednostavan, ali ne sasvim ispravan zaključak - izbjegavajući ceste, idite travnjacima i ... Pa, ni u to vrijeme u južnoj Engleskoj nije bilo toliko šuma, ali što je više nalik na šumarke, često zasađen u pravokutnik.
  Ali izgubiti se još uvijek je stvarno... Tako je put do Londona trajao puno duže i izazivao je dobar strah. Za Olivera, kojemu je dječja mašta nacrtala vukove, sove, pa čak i tajanstvene tigrove s paklenim lavovima. Jer najstrašniji anđeo i gotovo svemogući neprijatelj Božji, Sotona, hoda poput lava koji riče. A ako je grančica škripala ispod izgrebane pete, onda ...
  Pokazalo se da je put do Londona bio duži, a ljudi koji su naišli bili su nešto bolji nego što ih je Dickens prikazao. Mršavo, oborenih nogu, svijetlokoso dijete moglo je računati na koricu kruha i topli kutak. I jednom je Oliver zaista zamalo ostao - šansa za posvojenje bila je stvarna, ali nekakva sila ga je odvela dalje.
  Usput, i partner, o kojem Dickens nije pisao, ali ovo
  tamnoputi dječak, pokazao je kako se penju u tuđe vrtove i vrtove sekvestra puno prije nego što su upoznali "The Dodgera".
  Svi su previše željeli od Olivera napraviti pozitivnog heroja, ne shvaćajući da dječak treba biti dječak. Točnije, da je u životu sve malo drugačije nego u dječjem poslu.
  Prvi uspon u povrtnjak prošao je prilično prozaično, a Oliver se, općenito, nije previše brinuo oko toga. Htio je jesti - uzeo malo. Vlasnici neće osiromašiti! Je li to dobro? Prazan želudac govorio je da se on osobno osjeća dobro zbog toga.
  S partnerom, očito Ciganinom, brzo su se rastali. Vjerojatno tamnoputi nije Oliveru dugo bio zanimljiv sugovornik za druženje.
  Nakon toga je i sam Twist bio zamalo osakaćen od strane psa tijekom još jednog pokušaja "prepada". Očito je mladi Ciganin bolje znao kamo se popeti, da kasnije ne sjedne. A Oliver još nije iskusan...
  Istovremeno je sijao svoje grube cipele. Pa, tada je već navikao bez njih, ali pogled je, naravno, postao prosjačan, ali dječje noge su bile užasno oborene. Inače, Dodger nije izgledao kao u knjizi, ali mnogo respektabilniji. Pa, jasno je da je mnogo vjerojatnije da će lopov razbiti pjenu ako ga ne gledaju kao prosjaka. Stereotipi su uporni - i ako lopovi nisu naišli tako dugo, to je upravo zato što su izvana izgledali sasvim pristojno, a ne siromašno.
  Zašto su poveli Olivera sa sobom? Možda zbog Twistovog anđeoskog lica, nadajući se da će biti najmanje sumnjičav. Ili je možda Dodger doista požalio, jer je Oliverov pogled: mršav, izgreban, slomljenih i prljavih nogu izazivao živo suosjećanje. A i lopovi su ljudi, pogotovo kad su mladi i nisu stigli otvrdnuti dušu.
  U svakom slučaju, Twist je dobio krov nad glavom i nije se smrzavao noću, uglavnom su bili dobro hranjeni, pogotovo u usporedbi s radnicom.
  Idući na posao dječaka, doveli su odijelo u red, dali su sličnosti s uglednim slugom.
  A da Oliver nije bio toliko glup da je vrisnuo, nego se ponašao pametnije - ili zadržao lopova ili samo stajao i gledao kao da se divi kroz prozor, tko bi pomislio na njega?
  Možda su ga zato tako brzo opravdali, ali gospodin
  odmah mu se svidjelo njegovo lice. Iako se čini da je to njegov rođak?
  James je pljunuo kroz zube i ljutito primijetio:
  - Zašto je ovaj sudac kao glupa pospana kornjača?!
  Policajac je poludio od bezobrazluka i tupo se zagledao u dječaka, a dječaci su glasno rzli. Smiješno je da se mladi lopov ne boji vlasti.
  Drskost je, očito, doista druga sreća, a policajac je postao mnogo pristojniji. Možda je bljesnula misao - što ako je ovo sin vrlo utjecajne osobe ili ...
  James Morgan dobio je burmut od jednog od manje-više čistih skitnica u znak povjerenja. Htio sam zapaliti cigaretu, ali sam u posljednjem trenutku shvatio da bi te grubi duhan natjerao na kašalj i da bi se sav njegov razmetljivi sjaj ogulio poput zmijske kože.
  Sudac Fang očito nije raspoložen - žut s crvenim mrljama na licu, naizgled ljut... I prizor dječaka koji se čak i u drvenoj olovci osjećao poput kralja na prijestolju.
  Pogled je drzak, pa čak i preziran, ruke su prkosno skrivene u džepovima, a prsa napuhana. Prokletstvo, ni najmanji strah i takav prizor koji ...
  James je, u snu o alternativnoj percepciji, zapamtio knjigu napamet, ali se u ovom slučaju pokazalo da stariji gospodin nije bio sasvim dobroćudan. Da, bilo je preklapanje s filmotekom. Vjerojatno je ulogu dobrog čarobnog štapića trebao odigrati još jedan svjedok. Onaj koji je vidio Pluta i Kolju kako kradu...
  Dječak nije baš, onda je poslušao što je gospodin u fraku rekao sucu. Ali sudac se konačno okrenuo prema njemu:
  
  - Kako se zoveš, nitkovo okoštali? upitao je gospodin Fang s otrovom u glasu.
  James Oliver je hrabro odgovorio:
  - Tko je zlikovac pa si ti! Da se nisi usudio nazvati me okoštalim starcem!
  Sudac se čak i zagrcnuo od iznenađenja. Čak ni okorjeli razbojnici nisu si dopuštali biti tako drski i drski u odnosu na osobu koju bi mogli poslati na vješala. Iako, zapravo, ne baš - za smrtnu kaznu obično se sastaje sud drugog, višeg stupnja, uz sudjelovanje imenovanog odvjetnika. Iako je takav branitelj beskoristan, poput drvene stolice. Ali naravno, u Engleskoj ne mogu osuditi na smrt bez privida zakonitosti. U svakom slučaju, srednji vijek više nije u dvorištu.
  Ali ako se s džeparošem bavi, pa čak i počinio dječak, možete i bez odvjetnika.
  Očnjak, kipti od bijesa, baci prijeteći pogled na dječaka i uhvati... Prezir, kao da nije čovjek koji ima moć, već balenjak. Ovako izdržati je podnošljivo! (Pun!)
  Sudac je kratko, bolje rečeno brzo dobacio:
  - Za džeparenje po prethodnom dogovoru, dječak je osuđen na tri godine teškog rada, te još dvije zbog prkosnog odnosa prema sudu!
  James-Oliver prezirno pljune u kljun.
  - Da, otišao si! Općenito, on je lopov u zakonu... Točnije, ja sam lopov, što svijet nikad nije vidio!
  Gospodin se pokušao umiješati:
  - Dječak je očito bolestan, gospodine suče. Poštedi dijete!
  Fang je udario čekićem o stol.
  - Odvedite gada! Pet godina teškog rada je maksimum koji mogu dati, ali viši sudac će mu zalemiti vješala.
  Oliver je udario policajca... Također u prepone - malo je vjerojatno da bi mu neuvježbano tijelo omogućilo da dopre do brade visokog subjekta. Istina, neprijatelj je bio dovoljno trijezan i iskusan da se malo pomakne i od čega se udarac pokazao bolnim, ali nimalo šokantnim. No, policajac je sam pomaknuo svoju palicu kao odgovor. Oleg je ublažio napad, ali svejedno mu je u ušima zazvonilo i malo se zamutilo. I drugi udarac stigao je do cilja ...
  Dječaku je duša izletjela iz tijela od potresa mozga... Dobro da je palica elastična, a iskusni čuvar je dobro izračunao snagu... Inače bi Oliver sigurno poginuo... Inače je prošlo pet minuta i hladan osvježavajući tuš ...
  Sada se stari vratio i stvari su krenule neusporedivo gore nego u knjizi. Naravno, svjedok obrane je kasnio, a nitko ga nije htio slušati. Sudac je suho primijetio:
  - Sva presuda je donesena, ali ako želite novo ročište, obratite se tužitelju i podnesite zahtjev za reviziju predmeta zbog novootkrivenih okolnosti! Onda neka ovo stvorenje visi!
  James Morgan, čiji je duh lebdio u blizini, iznenada je pomislio - a zapravo, nakon što je presuda donesena, sudac je mogao natjerati svjedoka da piše tužitelju... Prema zakonu, tako je. Već donesena presuda može se poništiti samo na način predviđen posebnim postupkom.
  Dakle, ovdje je Oliver Twist imao veliku sreću... Ili bolje rečeno, u knjizi... Inače, ono što se nije vjerovalo u neki film, sudac bi, nakon što je izrekao kaznu za vješanje dječaka, tako brzo odustao jer ne osobito mjerodavnog svjedoka. Da, i sam svjedok bi se mogao bojati suca... Što bi bilo stvarnije.
  Ali ovdje već publika nije suosjećala s drskim Oliverom i gospodinom koji je odustao od prijave...
  James Oliver, kasno se prisjetivši, pokušao se vratiti u prethodno napušteno tijelo, ali... Provukao se kroz njega poput praznine ili stupa dima... Navodno ne ulaze dvaput u istu rijeku. Sada je Oliver opet tu i ... nove avanture.
  James Morgan je još uvijek mogao suosjećati i čitati misli. Kod dječaka su, nakon potresa mozga, krajnje kaotični. Lisice su bile čvrsto pričvršćene - u Engleskoj se djeca često hapse i unaprijed se priprema prava veličina. Drskom dječaku treba naučiti lekciju. Potpuno oborzel - šakal!
  Osjetivši bol u rukama, mali Oliver je uvenuo i suze su mu potekle iz očiju.
  Zatvor teškog rada podsjećao je na drevnu tvrđavu, s kulama i puškarnicama. Sumorni stražari, zubi na zidovima i stražarski buldozi.
  Oliver je još uvijek dobro razmišljao, a upravitelj je dječaka čak i udario bičem kako bi se brže kretao. Dječak je dahnuo i rekao:
  - Kako želite, gospodine!
  Dječaci i djevojčice ne stariji od četrnaest godina držani su u posebnom odjelu zatvora. Oliver je već došao k sebi i radoznalo je razgledao zatvor. Konkretno, iza debelih rešetaka vidio sam zatvorsko dvorište gdje su odrasli osuđenici u kombinezonima i klompama cijepali i vukli trupce, nešto blanjali. Policajci i stražari su divljački vikali na njih.
  Dječja polovica nalazila se odvojeno i odlikovala se s tri, da je povučena plava crta duž debelih vlažnih zidova.
  Samo dvorište je također bilo gotovo prazno, samo su oni marširali u daljini... Oliver je, gledajući njihove golo podšišane glave, mislio da su dječaci, ali... Dječaci ne hodaju u sivim haljinama koje liče na časne sestre . Samo su sutane bile kratke, gotovo potpuno otkrivale gole, po toplom vremenu lišene, tanke i oborene noge djevojaka.
  Neki od njih bili su i mlađi od Olivera, i premda je daljina otežavala detaljno ispitivanje njihovih mršavih lica i uhvatiti strašnu tugu u njihovim očima, dječak je od njih osjetio užasan potok patnje i tuge!
  On je Oliver u zatvoru! Jasno je da je zločinac: u očima svih ubojica i lopov! Riječ ubojica nije sasvim jasna, ali mi tvrdoglavo zvuči u glavi i kuca zvonima po sljepoočnicama!
  A njegovi debeli, popucali i pljesnivi zidovi kao da su živi u njegovu zatvoru, a promuklo i teško disanje zatvorenika kao da se čuje kroz male rupice.
  Teška vrata od kovanog željeza su se zaškripala i policajac je predao papir koji je pripremio sudački tajnik. Ime Olivera Twista nije navedeno, ali je umjesto njega stavljen broj. Pa da, ako je ovo nekakav drski lopov ili zadnji skitnica, onda ime nije bitno. Dovoljan je broj - neka bude bezličan i poslušan... Ali ne, zatvorski sustav takve nije razbio!
  Nekoliko stražara pogledalo je Olivera mesožderskim smiješkom. Dječak je izgledao već uplašen i užasno blijed. Strah, čiji snažan strah nije doživio ni nakon što je tražio još kaše, izbičevali su ga čuvari radničke kuće, preplavio ga je...
  Ovo je već drugi svijet - mjesto sasvim usporedivo s podzemnim svijetom, i nije uzalud svi toliko željni izbjeći ropstvo pod svaku cijenu... Oliverove su noge pokleknule i on je pao naprijed... Iskusni tamničar spretno je zgrabio dječaka za kosu i udario osuđenika po ružičastim i bijelim obrazima:
  - Mi ovdje ne dobivamo takve trikove! Hoćeš li igrati kao i svi drugi ili...
  A krupni čovjek rječito pređe rubom ruke niz grlo.
  Oliver Twist se probudio. U ćeliju su ušla trojica stražara, uz škripu otvorivši bravu. Stavili su kožne rukavice i počeli pipati dječaka i pregledavati njegove rane u potrazi za stjenicama ili kakvom prljavštinom. Zatim su se počeli trljati alkoholom.
  Oliver je stisnuo zube od goruće boli sasušenih rana. Ali s druge strane, zub je skoro prošao i prestao je svrbiti. Dječak je dobio juhu, komadić krila s kruhom.
  Jedan od stražara je primijetio:
  - Čudno, ali mnogi vas žale, nemojte pogubiti!
  Oliver je s nadom upitao:
  - A možda neće biti mučenja?
  Matrona je odmahnula glavom.
  - Bit će mučenja! Potražite do tri puta narudžbe po mjeri!
  Oliver je teško uzdahnuo i odlučio da može izdržati... I sanjao je ludi san...
  Iako je pročitao i knjigu o Jamesu Morganu. Štoviše, da, James je bio dječak koji je otrovan na teški rad na Jamajci. Tamo je vrijedno radio na plantažama šećerne trske. Zatim se, tijekom napada, pridružio piratima, postavši za početak koliba. I tada se istaknuo kao pomoćnik kapetana, a potom i sam kapetan. James Morgan je mnogo pljačkao i na kraju postao guverner Jamajke.
  Ovo je cijela priča. Najprije dječak prosjak-lopov, zatim mladi osuđenik koji se umalo ugušio u spremištu. Nadalje, rob koji, pod bičem nadglednika, radi gol na plantažama.
  Oliver je pomislio da ga možda i plantaže čekaju. Navodno neće biti pogubljeni. U južnim kolonijama tijelo nema ni zimu: ovo je plus. Ali možete se zaraziti. Hrana nije bitna, ali se može živjeti. Posla ima puno, ponekad ima relativno slobodnih dana. Robove često tuku. Ponekad osuđenici dobiju slobodu i sami postanu plantažeri.
  Dječak je uzdahnuo i pomislio da bi bilo dobro da kao Morgan postane gusar, a potom i guverner.
  Istina nisu ta vremena. Piratstvo nije nestalo, ali je ozbiljno ugušeno. A na Jamajci to više nije tako masovno. Kao i na drugim mjestima. Iako su u Africi, pirati su još uvijek aktivni i u Tihom oceanu.
  Oliver je zamislio napad galije. Kako brojni dječaci skaču na španjolske vojnike, bljeskajući golim, okruglim petama. I sabljama rezati neprijatelje.
  I idi Oliver. Njezin je prilično dječak, ali žilav i snažan. Tko vodi mlin s dva mača i viče;
  - Naša najjača posada,
  Ukrcat ćemo se na strijelu!
  I oboreni mornari i vojnici Kastiljskog Carstva padaju. I tako je cool i zabavno.
  Oliver otvara škrinje s blagom i umače svoje krvave ruke u zlato.
  A gusari pjevaju, šamaraju svoje dijete, bosim, preplanulim nogama po palubi;
  Tresemo se od bijesa i bijesa
  Ali naše će grozote odmah, odmah prestati Ako nas samo zlato najvišeg standarda Sudbina otkotrlja koliko želimo.
  
  Eh - da na oceanu, e - da pod jedrima O da, letimo za basnoslovnim bogatstvom, Šteta, nitko ne zna, a ni sami ne znamo Koliko nam zlata treba, o da, koliko želimo.
  
  Pljačkamo sve, ali nismo mi krivi I trebamo hraniti svoje obitelji, trebamo i rodbinu.Na kraju krajeva, nitko nam ne misli isplatiti plaću A živimo bez praznika i bez slobodnih dana.
  
  Eh - da na oceanu, e - da pod jedrima O da, letimo za basnoslovnim bogatstvom, Šteta, nitko ne zna, a ni sami ne znamo Koliko nam zlata treba, o da, koliko želimo.
  
  Eh - da na oceanu, e - da pod jedrima O da, letimo za basnoslovnim bogatstvom, Šteta, nitko ne zna, a ni sami ne znamo Koliko nam zlata treba, o da, koliko želimo.
  . POGLAVLJE #3
  Dječak je opet neko vrijeme pokušao hodati po ćeliji. Ali nije bio baš dobar u tome. Istina, žuljevi s potplata već su lagano nestali, a hodanje nije bilo tako bolno. Oliver Twist zviždao je pjesmu kroz nosnice. I bio je nekako glup zbog ovoga, što je bio u zatvoru. Oliver još nije čitao o grofu od Montecrista. Roman će biti napisan nešto kasnije. Ali nešto ne tako poznato ostalo mu je u sjećanju.
  Primjerice, dječak je ukrao jabuku vječne mladosti i završio u Bastilji. Luj XIV je isprva htio pogubiti dijete. Ali onda sam odlučio pustiti klinca zauvijek sjediti u tajnoj ćeliji Bastilje. A dijete, stekavši vječnu mladost, završilo je u samici, podzemnoj ćeliji... I proveo je sedamdeset godina u samici. Sve dok ga nisu pustili, jednostavno ne vjerujući da bi dječak koji je izgledao star oko dvanaest godina trebao biti u tajnoj ćeliji Bastille kao posebno opasan kriminalac.
  Vječno dijete je temeljito izbičevano i pušteno na sve četiri strane. Nakon što je dječak lutao europskim cestama, doživio je avanturu. Ona je u vojsci Napoleona Bonapartea postala sin pukovnije.
  Bio je to prilično zanimljiv roman. Sedamdeset godina, ali služiti - cool je složiti se! I strašno! A ovo je gotovo u potpunom mraku, okovano oko vrata. Inače, on je Oliver. Jadni dječak... A kako još nije poludio. Snovi su mu bili jedina utjeha. Bile su duge i vrlo zanimljive.
  U snu, na primjer, dječak luta planinskim stazama i naiđe na blago ili nešto zabavnije. I bose noge postaju gomila zlatnika ...
  Oliver zamišlja žute, metalne krugove, i čini se tako cool. A ti ih središ, i streseš ih u šake. I tako primamljivo svjetlucaju. I takvo zlato ovdje je lijepo, daje crvenu nijansu.
  Oliver je čak i mentalno okusio žutu okruglu na zubu. I sretno se nasmiješio. Za zlato je ukusno - i vrlo ugodno, odiše mirisom meda... A sada vam se čini da pčele zuje u komori, a ljeto dolazi s nježnim zrakama.
  Dječak se nasmiješio. I opet je počeo hodati po ćeliji ... Bos, djetetove noge brzo zacjeljuju i želim se kretati. Hoće li biti obješen? Ne želim zaglaviti u petlji.
  Oliver je zamišljao kako će njegove gole, djetinjaste pete visjeti kad se omča zategne oko tankog vrata. A onda će užarenim željezom spaliti goli potplat kako bi bili sigurni da je dječak mrtav. I spalit će njegovo tijelo u pećnici - što je vrlo neugodno ...
  Oliver je s gorčinom zapjevao kako bi se razveselio gusarskom romantikom:
  Uzalud su bogati zalupili vratima,
  Uostalom, put je naređen do praga za siromahe!
  Tu, u kavezu pod ključem, peri se dosađuje,
  Želi da joj vitez pomogne!
  
  I otišao sam kao dječak u gusare,
  Nakloniti se dostojanstveniku da ne bije!
  Sada je vrijeme povrata za sve pohlepne,
  Lovac se u igri pretvorio u hranu!
  
  I veliki su moji momci snage,
  Kad sam se u rukama mača počeo vrtjeti!
  Poslat ću zle neprijatelje da se dosađuju u grobove,
  Mjesec na nebu sjaji bakreno!
  
  Hrabrost bijesno kipi u srcu,
  Zelena kabina je spremna za ukrcaj!
  Prešao sam s časnikom na mačevima,
  Ulazak u bitku u divljem, nasilnom bijesu!
  
  Protivnik je visok, kao bik iz štala,
  Želi zdrobiti divlju masu!
  Ali mladić se bori dostojanstveno,
  Oštrica plete nevidljivu nit!
  
  Evo iskora - probili su trbuh,
  Nasilnik je urlao, ispustio mač!
  Živio je u prostranstvu i nije poznavao bol,
  Sada je izgubio svoje konjske moći!
  
  Moj prvi ukrcaj bio je tako uspješan
  Pregršt zlata slijeva ti se u džep!
  A mi pirati pjevamo pjesme
  Dijeljenje u borbi duvan dobiven u čast!
  
  Naravno da sutra može biti gore
  Puške fregate i krstarice načičkane!
  Pošalji me da skačem bos kroz lokve,
  Krvlju koju je prolio neprijateljski zlikovac!
  
  Pravi dečko, nema antene,
  Ali u borbi za popustljivost nema kolibe!
  Kohl je predodređen da umre u boji godina,
  To je dobrovoljna odluka!
  Nakon što se Oliver osjećao malo veselije, pa je čak počeo trljati lanac. Jedna metalna karika protiv druge. Iako je malo vjerojatno da će imati vremena, ali barem postoji šansa.
  Dječak je djelovao energično i bijesno pjevao;
  Sjedenje iza Rešetka u tamnica sirovo .
  Mladi orao uzgojen u zatočeništvu,
  Moj tužni drug, mašući krilom,
  Krvava hrana kljuca ispod prozora,
  Pecka, baca i gleda kroz prozor,
  Kao da je isto mislio i sa mnom;
  Doziva me očima i svojim plačem
  I hoće reći: "Odletimo!
  Mi smo slobodne ptice; vrijeme je, brate, vrijeme je!
  Tamo gdje se gora bijela iza oblaka,
  Tamo gdje se rubovi mora plave,
  Tamo, gdje hodamo samo vjetar ... da, ja! .."
  A dječak je bosom nogom šutnuo krevete. A onda ga je uzeo i ponovno zaspao. A sanjao je i o nečemu inspiriranom prethodno pročitanim romanima. Osobito o Julijanu Otpadniku. Što bi se dogodilo da je Julian poživio dulje!
  I ovaj san je zanimljiv;
  U snu je dječak vidio nešto neobično...
  Ovdje je bio pored Julijana Otpadnika. Slavni rimski car u bitci s Partima zapao je u tešku situaciju. Ali Cezarovi nasljednici su se hrabro borili i otjerali Parte. No, sam je car bio okružen malim odredom, očajnički se pokušavajući probiti do svojih.
  Oliver Twist iskočio je na vrući pijesak. Dječak terminator odmah je shvatio da to nije baš san, pogotovo jer su boljeli još ne sasvim zacijeljeni mjehurići na tabanima. Ali nema vremena za svađu - cara treba spasiti!
  Dječak-rendžer jednim je udarcem u skoku oborio pet Partanaca koji su već opsjedali cara. Tada je Oliver Twist vrlo spretno uzeo oba mača i počeo grditi. Prva četiri perzijska ratnika pala su odsječenih glava. Tada je dječak golim prstima bacio bodež, a on se usred leta izvrnuo i prerezao grla trojici strijelaca.
  Oliver Twist je radosno uzviknuo:
  - To je muška borba!
  Zatim je krenuo u odlučnu ofenzivu. Njegovi zamahi mačem bili su poput kosilice. Posjekli su sve redom, a Perzijancima secirali udove. Ovdje je glavni poglavar Parta koji pokušava postići da i sam car izgubi ruku. A onda glava.
  Oliver Twist je nogama odjednom bacio pet bodeža s gramofona i pokosio čitav niz strijelaca. Onda je viknuo:
  - Sat sreće! Vrijeme je za igru!
  I njegovi mačevi ošišali su partsku vojsku. Vođa vojske, kralj Perzije, Indemon, izlegao je zenki. Polugoli, mišićavi dječak sjekao je sve redom i sve prilaze Julianu zasuo leševima. Nikada prije vladar Partije nije vidio tako žestokog borca. A činjenica da se radi samo o golobradi mladosti izazvala je ozbiljan strah.
  Odjednom su stvarno poganski bogovi odlučili pomoći Starom Rimu, i umjesto da se povuče, Julian je vratio religiju svojih predaka na Zemlju! A sada se protiv Partske vojske bori ili Herkul ili Herkulov sin.
  I Oliver Twist je sve više izluđivao. Bacao je teške i oštre predmete. Probao je i razbio neprijatelje starog Rima, a njegovi mačevi su se činili kao neodoljive munje. Dječak terminator inspirirao je ostale Rimljane. Viče: Herakle! Herkules s nama! Navalili su na Parte, udvostručivši njihovu snagu trostruko. Borio se i sam car.
  Julian je bio tek nešto iznad prosječne visine, ali dobro građen i zgodan. U trenutku smrti imao je samo trideset i dvije godine, a ne zna se što bi čekalo Rimsko Carstvo da je otpadnik poživio više. Ali sada, čini se, Parti su se vratili i počeli uzmicati.
  I ostatak rimske vojske dodao je toplinu. Kralj Indemon pokušao je preokrenuti tok bitke i s odabranim tisuću besmrtnika krenuo je u bitku. Ali ovo je bila njegova fatalna pogreška.
  Oliver Twist privukao je pozornost na vrlo krupnog čovjeka - višeg od Valueva, s krunom i ramenima, poput ormara u zlatnoj verižici. I dječak je, vidjevši kako slušaju naredbe ovog vladara, shvatio: vrijeme je za djelovanje. I podigao je luk koji je ispustio Perzijanac. Brzo ju je povukao nogom, tako da je tetiva zamalo pukla. A onda je pustio strijelu, mentalno prateći njezin let.
  I jureći, bodljikav ubod probio je partijskog kralja u vrat, slomivši karotidnu arteriju. I ogromna težina od jednog i pol, ili čak dva centnera, vladar se srušio sa slona.
  Smrt kralja, naravno, težak udarac za vojsku. Pogotovo kada je mlađi nasljednik pokušao preuzeti zapovjedništvo, kao što je Oliver Twist poslao strijelu na njega. Kao rezultat toga, ovaj se protivnik pokazao probušenim škorpionom. Rimljani, vidjevši cara kako juri u boj, sad povikaše: Apolon, Apolon je s nama!
  A Oliver Twist je rukama i nogama tukao Parte.
  I ova se barbarska vojska pretvorila u veleprodajni bijeg. Sada su Rimljani progonili Partiju i u ovoj trci vukova nije bilo govora o oprostu i milosti. Jao onima koji bježe, i jao onima koji bježe od Rimljana dvostruko.
  Istočna se vojska topila pred našim očima, a latinske pukovnije, legije i kohorte bile su neumoljive. Gvozdeni i jaki, sve razbiju i usitnjavaju, a plemiće ubijaju...
  Dječak je, pak, bljesnuo golim, ružičastim štiklama, i trčao mlin s mačevima, sijekući odjednom pet protivnika.
  Potpuna pobjeda. Preživjeli Parti padaju na koljena i mole za milost.
  Oliver Twist došao je na carev poziv. Pogledao ga je s ljubavlju. U davna vremena ljudi su malo niži nego u kasnijim stoljećima, a u snu dječak zamišlja da je stariji. Dakle, Oliver izgleda kao da ima četrnaest, petnaest godina prema rimskim standardima. Odnosno, već se može smatrati muškarcem, iako bez brade. Julian je pogledao svoje ogrebotine i modrice i upitao sa širokim osmijehom:
  - Ti si bog?
  Oliver Twist je iskreno i pošteno odgovorio:
  - Ja sam čovjek!
  Julian je teško uzdahnuo i također iskreno odgovorio:
  - Šteta... Jako mi je žao!
  To je razljutilo dječaka terminatora i on je oštro odgovorio:
  - Nema za čim žaliti! Čovječe, ovo zvuči ponosno!
  Julian je s odobravanjem kimnuo i potapšao dječaka po ramenu:
  - Dobro rečeno! Ovaj čovjek zvuči ponosno, i mora biti ponosan, a ne glina u rukama lončara!
  Vojska je promrmljala u znak odobravanja. Pohodni svećenik počeo je pripremati pogansku molitvu povodom pobjede. Julian je odlučio oživjeti stare kultove. Jedan od njih je štovanje Jupitera, Marsa i Mitre. Iako je jasno da pogansku vjeru treba modernizirati. Ovdje su predložene razne ideje. Uostalom, već postoji učenje o Champs Elyseesu - raju za ratnike i herojske ljude, stručnjake. Pa zašto to ne učiniti službenom doktrinom. Ti ćeš biti pokoran caru, moći ćeš se istaknuti u službi i dobiti ćeš si harem na onom svijetu, i tamo ćeš slaviti plemenite gozbe, vječno mlad i jak! Pa čemu onda elita Kristov nauk?
  Oliver Twist, koji također nije baš volio tradicionalno kršćanstvo, dvosrčan i okrutan, primijetio je:
  - Čovjek je sam kovač svoje sreće, a on je lončar svog uspjeha!
  Julian je pružio ruku dječaku, srdačno je protresao i iskreno predložio:
  - Budi moj sin i nasljednik! Mudri ste iznad svojih godina i imate nadljudsku snagu!
  Nakon toga, car je izvadio prsten Cezara s pojasa. Ovaj prsten obično nosi car kome god odabere da bude njegov nasljednik, a obično je znak posvojenja.
  Oliver Twist stavio je prsten na kažiprst i rekao s entuzijazmom:
  "Nadam se da ću biti dostojan postati carev sin..."
  Julijan je porazio partsku vojsku i ponovno opkolio njihovu dobro utvrđenu prijestolnicu. Pojava Olivera Twista dočekana je s radošću. Rimski car poljubi dječaka i podiže ga snažnim rukama iznad sebe govoreći:
  - Hvala Bogu! Već sam mislio da si mrtav!
  Oliver je, shvativši da istinu nije tako lako objasniti, odgovorio:
  - Iskreno, Vaše Veličanstvo je moj pravi otac, ovo je Apolon i on me ponekad vodi na Olimp i na druge svjetove da se ne navikavam previše na ljude!
  Car, u stvarnoj povijesti prozvan kao otpadnik, bio je iznenađen:
  - Jeste li vidjeli Olympus?
  Oliver Twist, kao i svi intelektualno razvijeni dječaci, volio je skladati i stoga je spremno potvrdio:
  - Da!
  Julian je zadivljeno uzviknuo:
  - I vidio sam Jupitera!
  Dječak-vitez, široko se smiješeći s bisernim zubima, odgovori:
  - Pozdravi te moj djed Jupiter! I želi vam uspjeh!
  Car je iz sveg glasa uzviknuo:
  - Hvala bogovima! Neka odnesu pobjedu!
  Dječak nasljednik je odmah predložio da se ne odgađa napad, budući da je područje okolo opustošeno i da je rimskim trupama bilo preteško doći do hrane i pića.
  Oliver je, naoružan najboljim rimskim lukom, koji je i poboljšao, otišao u lov. Bolje je razmisliti o planu napada, vidjeti samu tvrđavu i istovremeno ubijati neprijatelje.
  Oliver Twist je iz daljine pucao u ratnika s grimiznim perjem na kacigi. Kao odgovor, na dječaka su poletjeli oblaci strijela. Ali mladi ratnik nije obraćao ni najmanju pozornost na njih: oni i dalje nisu stigli, i hladno su nokautirali protivnike, a on je sam, brzim korakom, svako malo, trčeći, obilazio zid.
  Grad je doista bio velik, ne mnogo manji od Rima, i okružen visokim zidinama. Trajan Veliki i mnogi drugi osvajači nisu ga mogli uzeti u svoje. Ali ovdje je zapravo glavna sila Partije. Osvojite je i vaša će se vlast nad Rimom proširiti čak do Indije.
  Oliver je primijetio da su zidine grada gotovo posvuda velike, debele i nazubljene. Da biste uzeli takav grad, potrebno vam je puno dugih stepenica i nije sigurno da ćete ih pronaći. Zaštita je nešto slabija, gdje grad pere rijeka, buran je potok. Rijeku je moguće preusmjeriti, ali za to će trebati najmanje dva mjeseca mukotrpnog rada. Pa koji su drugi načini?
  Na primjer, raznijeti zid i probiti jaz! Najlakši način, ali trebate eksploziv. Ali nedaleko od grada nalazi se impresivna šuma. A uz određenu vještinu, eksploziv se može napraviti od ... piljevine, dodajući im najjednostavnije minerale i soli. I golim petama dječak je osjetio da u tlu ima takvih minerala i soli.
  Najbolje je potkopati najviši dio zida, gdje se nakupio najveći broj neprijateljskih vojnika. Sada će Parti žaliti što su se uopće usudili ići protiv Rima.
  Oliver Twist, nakon što je ustrijelio četiri tobolca, vratio se natrag u logor i radosno obavijestio Juliana:
  - Bogovi su mi rekli kako da zauzmem tvrđavu! Ali neka vaši ratnici služe našem ritualu!
  Rimski car je strogo naredio:
  - Poslušaj mog sina kao što slušaš mene!
  A vojska, koja je vidjela Olivera Twista u akciji, lajala je zauzvrat. A dječak, Tsesarevič, aktivno je izdavao naredbe. Morate pomiješati puno piljevine s mineralima, a onda ćete dobiti moćnu bombu iz davnih vremena. Trebao bi djelovati puno učinkovitije od baruta, a ne gore od nitroglicerina. Ovo je stvarno začet dječak terminator. Štoviše, sam Oliver je osobno sjekao šumu, a trupce samljeo u štitove i piljevinu.
  Vjerujući u volju bogova, rimska je vojska radila vrlo prijateljski, skladno i energično. Piljevina i snažni drveni štitovi brzo su izgrađeni. Istina, Parti su pokušali napraviti nalet.
  Oliver Twist veselo je zamahnuo sa svoja dva mača, a konjica je izjurila iz zasjede. Par tisuća Perzijanaca bilo je opkoljeno. Dječak-vitez jebe njihovog vođu nogom u čeljusti, tjerajući ga da izgubi mnogo zuba. A onda je njegov par mačeva radio kao da su brijači. A Parti su bili u torbi, i okruženi najhrabrijom vojskom na svijetu.
  Da, mnogi su se barbari sada borili u rimskoj vojsci, ali to ju je učinilo jačom, upijajući svježu krv i nove borbene tehnike.
  Oliver Twist više od drugih briljirao je u ovoj sječi. I namjerno je klinac pljusnuo u velike lokve krvi da poprska rimske vojnike. I svidjelo im se, pokazalo se da primaju božansku milost, snagu i sreću od samog Apolonovog sina.
  Baš kao što su se mnogi u Rimu radovali povratku starih poganskih kultova. I s velikim su se zadovoljstvom molili Fortuni. Kršćanstvo se, s druge strane, činilo previše neprijateljskim prema životnim užicima i stoga neprivlačnim. Štoviše, hoće li još postojati taj raj? A je li netko od onih koji žive u četvrtom stoljeću vidio uskrslog Krista?
  A bogovi su im jednostavni, razumljivi, ljudski... I nitko nije pružio ozbiljan otpor oživljenim kultovima!
  A sada rižini ratnici, čak i ako polovica njih nisu Latinoamerikanci, nego barbari s entuzijazmom izvršavaju naredbe cara i njegova Sina i Sina Apolona.
  Noću je već pripremljeno dovoljno piljevine i minerala. Oliver Twist nije dočekao zoru, već je naredio da se kola odmah prebace na središnju točku neprijateljske obrane.
  I trofejni partski konji pohrlili su zajedno sa smrtonosnim teretom do kraljevske kule. Tjerali su ih dalje, palili su glavu i noge upaljenim bakljama i udarcima dugih bičeva. I premda su Perzijanci otvorili neselektivnu vatru u tamu noći, već je bilo prekasno.
  Oliver Twist, da bi pojačao glas, viknuo je kroz golemu mjedenu trubu:
  - Neka se ispuni ime bogova! Neka Jupiter pomogne!
  Eksplodirala je tako da je čak nekoliko milja od glava Rimljana oborilo kacige s glava. Ali Parti su patili tisuću puta više. Glavno zaklon od udarnog vala odbačen je više, a zidovi su se podigli. Mnogo stotina perzijskih vojnika je ubijeno na licu mjesta, a još više osakaćenih...
  Oliver Twist, kojeg je eksplozija također gurnula, pao je na koljena, ali je odmah skočio. Dječak-vitez je opet zalajao:
  - A sada prijatelji napadaju! Na slavu Boga našega Apolona!
  I jurnuo je prvi, bljeskajući bos, s prašinom zalijepljenom na krvi dječačkih peta. A za njim je jurila cijela rimska vojska, nebrojena, u svakom slučaju, u noćnoj mori.
  Oliver je prvi stigao do partskih položaja i žustro se popeo ispod srušenog zida. Dječak terminator bio je u velikom uzbuđenju. Sjekao je sve redom, iako je već bilo jasno da su Parti izgubili sposobnost stvarnog otpora. Moral im je pao, a sva želja da se suprotstave Rimljanima je nestala. No, istrebljenje se ipak nastavilo i došlo je do pravog masakra.
  Oliver Twist, mašući mačevima i probijajući drugu čistinu, otpjevao je cijelu baladu:
  Ja sam vitez Rima i mača...
  Gospodin me pozvao u bitku!
  Svijet je odmah dobio krvnika,
  I bolje hvali Svaroga!
  
  Odlučio oživjeti veliki san
  Taj čovjek je postao jak kao Bog!
  I zaljubio se u mudrost, ljepotu,
  U kojoj je utjelovljena žurba srca u metal!
  
  Ne, nije poganin, Cezar je bio,
  Nije poznavao sebi ravnog u rati...
  I Rim sa sjajnom slavom,
  Prkosi strahu-Sotoni!
  
  Sve će se pretvoriti u prah
  Ali samo je duh besmrtan!
  Pronađi snagu u riječima
  Što nam ne govori naglas!
  
  Vjerujte mi, osoba nije leš,
  Najbolji je, uvijek živi...
  Zraka slave se nije ugasila...
  Zvijezda u srcima ljubavi!
  
  A što je krv
  Ona nam daje život...
  Iz boli postoji ljubav
  I držite je!
  
  Vjerujte da niste slabi
  I bio je jak duhom!
  Neka rob propadne u tijelu,
  Mi ćemo se pobrinuti za uzdu!
  
  Kad pobijediš kukavičluk
  I divlji užas će nestati...
  Onda se uzdigneš iznad krovova,
  Bogovi broje lica!
  
  Doći će Olimp, zapaliti vatru,
  I bit će svjetla...
  Ali ne diraj slabog junaka,
  Klijent oftalmologa...
  
  Tko gazi malog crva,
  On sam je bezvrijedan u srcu!
  I moja velika strast
  Ispod repa dva čipsa papra!
  
  Ukratko, dođi Belobog,
  Ja ću postati Apolon...
  Precrtat ćemo nule olovkom,
  Iza nas su milijuni!
  Glavni grad Partije je pao, a rimska zastava se sada vijorila nad njim. Oliver Twist uze ključ Azije u svoje snažne ruke i priđe caru Julijanu. Zahvalio je nasljedniku i vratio mu ga rekavši: "Slava Apolonu."
  Julian gradi novu prijestolnicu. Oliver je također počeo sanjati... Ovdje je ponovno susreo cara Julijana. Partsko kraljevstvo, od kojeg su Rimljani imali toliko problema poraženo, a Julijan, koji se već zvao Veliki, odlučio je obnoviti Babilon.
  Pojavu Olivera Twista, imenovanog sina cara i koji se smatrao sinom Apolona, Rimljani su doživljavali kao znak bogova.
  Pred dječakom su Vestalke posipale latice ruža. Oliver ih je gazio bosim nogama i ponosno napuhujući grudi marširao kao pobjednički. Latice su joj ugodno škakljale gole pete, a od toga se diglo raspoloženje. Julian je stisnuo ruku dječaka, žuljevitog od vojnih radova, rekavši:
  - O sine moj! Naredio sam od blaga zarobljenog od Parta da ti izlijem zlatni kip, umetnuvši smaragde umjesto očiju! Budući da si Apolonov sin, onda si kao sam Bog ljepote i vojne umjetnosti!
  Oliver Twist je skromno odgovorio prekriživši ruke na mišićavim prsima snažnog tinejdžera:
  - Baš sam kao bog, kad sam čovjek!
  Julian je klimnuo dječaku i objavio:
  - U vašu čast i u čast početka preporoda Babilona dogovorit ćemo borbe gladijatora!
  Oliver je iskreno rekao:
  - Manje krvi! Naši bogovi ne zahtijevaju žrtvu, već hrabrost i hrabrost!
  Julian se složio s ovim:
  - Neka bude tako! Ali oni Parti koji nisu dali ostavku moraju umrijeti u gladijatorskim borbama kako ne bi stvarali nove nevolje Rimu!
  Oliver Twist Jr je na ovo odgovorio:
  Neka bogovi odlučuju o njihovoj sudbini! Samo neka žene i djeca ne sudjeluju u tome!
  Julian je dvosmisleno odgovorio:
  - Oni koji za nas nisu opasni neće sudjelovati u plesu smrti!
  Kip izliven Oliveru Twistu bio je čak viši od prirodne veličine, a smaragdne su oči gorjele. U rukama je dječak-božanstvo držao dva mača sa čeličnim oštricama i drškama ukrašenim rubinima. Reljefni mišići bili su sasvim u skladu s originalom.
  Zatim je bila raskošna gozba, a već za vrijeme fešte održana je prva gladijatorska borba. Borila su se dva pažljivo oprana i nauljena Partijana. Napadali su jedni druge mačevima. Veći je promašio nekoliko udaraca mačem u prsa i trbuh, srušio se na pijesak. Borba se pokazala prolaznom i gotovo svi Rimljani, nezadovoljni takvim ishodom, nagnuli su prste - dokrajčite ga! Oliver se suzdržao. Nije želio ispasti okrutan ili milosrdan.
  Partijanin je bez grižnje savjesti izbo svog sunarodnjaka. Na tome su, naime, gladijatorski nastupi završili. Tek pred kraj gozbe, kada je Julian, poput Nerona, zapjevao pjesmu, vojnici su ponovno pozvani na stadion. Ovoga puta radilo se o dvoje tinejdžera.
  Borili su se dovoljno dugo, nanijevši mnogo rana jedni drugima. I na kraju, potpuno iscrpljeni, proboli su jedan drugom svojim mačevima prsa i ukočili se.
  Oliver Twist, lupkajući bosom nogom, nezadovoljno primijeti:
  - Ti si otac obećao da u gladijatorskom dvoboju neće biti djece!
  Julian je odlučno odgovorio, udarivši šakom o stol:
  - A ovo nisu djeca! Već im je četrnaest godina!
  Taj je ishod izazvao određeno razočaranje kod Rimljana, pa su izviždali mrtve borce.
  Oliver se nije bunio. On sam nije smatrao četrnaestogodišnju djecu. Ako dječak već može biti sa ženom, onda nije dijete!
  Sutradan su počele borbe gladijatora.
  Parti su se međusobno borili. Bili su bijesni, bacali se i ubadali. Proliveno je mnogo krvi i znoja.
  Već u prvoj bitci borilo se po dvadeset ljudi na svakoj strani. Oni koji su prvi izašli sa zelenim natkoljenicama, a drugi sa žutim. Bitka se nastavila s promjenjivim uspjehom. Pobijedili su zeleni, od kojih su samo trojica ostala na nogama, a čak su i oni teško ozlijeđeni.
  Drugi dvoboj ispao je nešto manje krvav od prvog.
  Ovaj put je sa svake strane bilo petnaest muškaraca. Neki u narančastim zavojima, drugi u plavim. Teške čizme zveckaju o pijesak. Sami gladijatori su polugoli, mnogi su dlakavi, pa je spektakl prilično barbarski i napet. Činilo se da je narančasti bio jači, iako se općenito borba pokazala natjecateljskom. Došlo je do tvrdoglave razmjene udaraca, curila je krv.
  Obje su se strane ljuljale poput valnog povjetarca.
  Jača se pokazala narančasta, od kojih je pet ratnika stalo na noge. A one plave što su bile hrpe, ali pobijene, Rimljani im nisu pomilovali.
  Borbe su bile u punom jeku. Evo, na primjer, tri lava i pet Partijana s tupim mačevima. Ispostavilo se da je banja krvava... Ovoga puta sreća se osmjehnula lavovima, osim životinjama, a mačevi su zarobljenicima davani kratki, zahrđali i dugo nisu naoštreni.
  Tada su u ring ušli tinejdžeri, naoružani samo bodežima. Bilo je toliko vrištanja, vrištanja, ujedanja. Isprepleli su se u zagrljaju i bodli se bodovima, udarali, udarali nogama. Dečki su bili toliko bijesni da nisu ni pogledali tko je u kojoj ekipi. Samo su se međusobno ubijali, sakatili i dokrajčili na licu mjesta.
  Jedan od njih čak je istrgao savršenstvo drugoga, prisiljavajući potonjeg da umre od jakog šoka boli.
  Kako je to teško i odvratno, ali u isto vrijeme prokleto uzbudljivo. Kada doživite mješavinu uzbuđenja, zadovoljstva i istovremeno odvratnosti, kada se goli, znojni, krvavi i posječeni tinejdžeri muče i grizu oružjem.
  I u davna vremena se rađa mnogo djece, a veliki broj dječaka sudjeluje u borbama gladijatora. Oni su manje vrijedna roba i nisu tako jadni. Često se mladi robovi tuku potpuno goli, i uvijek bosi.
  Žene gladijatorice također su gotovo uvijek bose, osim najpoznatijih od njih. Takve djevojke stavljaju elegantne sandale kako bi naglasile svoj viši status.
  Robovi ne smiju nositi cipele do punoljetstva, samo im se za hladno vrijeme daju grube drvene cipele kako se vrijedna stoka ne bi savijala od hladnoće. A ako je dijete prirodno snažno i može podnijeti snijeg, radije ga ostave bez tunike. Djeca slobodnih Rimljana, a posebno patricija, po hladnom vremenu nose sandale ili papuče i čizme, da manje budu robovi.
  Oliver Twist je, naravno, kao sin boga Apolona, iznad takvih predrasuda. Ali neki partski zarobljenici, gledajući dječaka u kratkim hlačama koji sjedi do cara, očito su ga zamijenili za počasnog kožnika i šapnuli.
  I Oliverov sluh je vrlo oštar, i neugodno mi je kad te tako razmišljam. Dvije polugole robinje prišle su princu i počele činiti ugodne masaže dječakovim bosim nogama. Tako je dobro kad te dotaknu azijske djevojke. Očigledno, također zarobljeni robovi u osvojenoj Partiji.
  Na nogama je ostao samo jedan tinejdžer, koji se, međutim, također nije mogao uspraviti zbog brojnih rana te je stajao na sve četiri.
  Sljedeća borba bila je malo egzotičnija. Četiri krokodila protiv dva tuceta Parta sa štapovima. A samo je jedan imao sjekiru u rukama. Aligatori su jurnuli na zatvorenike, a oni su kao odgovor tukli štapovima. Neki Parti su pobjegli. Krokodil je vrlo zastrašujuća životinja. Kako usta škljocnu, tako je i ugrizeni Partijanac umro u takvim zubima.
  A drugi je ratnik već izgubio noge, a drugu ruku. A krokodili gladijatori jedu jako puno s užitkom.
  Visoki Perzijanac sa sjekirom sjekirom je sjekao aligatora. Nije ni reagirao: ispala je tako jaka koža. I sve kuca redom i juri da proždere svakoga tko je pao pod očnjake.
  Pojavio se krvavi nered. I počeo se širiti po pijesku i šljunku.
  Oliver Twist počeo je koketirati s robinjama... I probudio se!
  . POGLAVLJE #4
  Oliver Twist, nakon što je spavao, ponovno se nahrani i najavljuje:
  - E, sad te čeka drugo mučenje, dečko.
  Najprije su u ćeliju ušli stražari i s njom liječnica u bijelom mantilu. Naredila je Oliveru da skine svoj ogrtač i kimnula nakon što ga je pregledala.
  - Kako brzo zacjeljuje na psu! Vrijeme je za drugo ispitivanje sa strašću!
  Dječak je progunđao:
  - Još sam dijete, možda nisam?
  Žena u bijelom kaputu je kimnula.
  - Ne brini, nećeš se ozlijediti. I tada će biti samo jedno mučenje. Zakon zabranjuje sakaćenje djece mlađe od četrnaest godina mučenjem!
  Oliver je teško uzdahnuo.
  Opran je toplom vodom, nisu štedjeli ni državni sapun. I dječak je postao čist i spreman za mučenje.
  Ušlo je još stražara. Otkvačili su ovratnik s dječakova vrata i stavili okove. I odveli su ga, zveckajući lancima, do odjela za mučenje.
  Oliver je bio nervozan, noge su mu drhtale, bosi su mu tabani osjećali hladnu vlagu kamena. On je još dijete i bit će teško mučen, a to je izazvalo jezu.
  U mučilištu ga je već čekala krvnička s crvenom kosom. Nasmiješila se, velikih, bisernih zuba.
  - Pa, došla je ona slatka mala kokoš? Sad ćemo vas uštipnuti!
  Oliveru je strgnuta prugasta pidžama i izveden je nag. Crvenokosoj su pomogli dželati tinejdžeri. Bio je to poseban tim za torturu djece.
  Olivera su smjestili u posebnu krepu sa šiljcima koji su mu počeli bolno bockati kožu leđa i stražnjice.
  Tada su mu se ruke i noge počele savijati pod neprirodnim kutovima. Oliver je zastenjao od boli. Ligamenti su bili rastegnuti, a ruke i noge doslovno izvučene iz ramena i kukova.
  Crvenokosa se nasmiješila.
  - Pa, što boli? Možete li mi reći gdje ste sakrili zalihe?
  Oliver je negativno odmahnuo glavom.
  Tinejdžerski dželati okrenuli su poluge, a dječakove su se ruke i noge više izvijale. Oliver je zastenjao, ali je stisnuo zube da se ušutka.
  Crvenokosa je kimnula.
  - Podmažite mu pete! Oni su već živi!
  Mladi dželati s oduševljenjem su prionuli na posao. Zamazali su dječakove prašinom oprane tabane, još prilično tvrde, čak i djetinjaste nožne prste. Crvenokosa je pogledala dijete i oblizala joj usne. Uživala je u mučenju dječaka.
  Konačno, potplat se podmazuje i žar se fiksira dovodom plina. Visina plamena se može podešavati, a mesožderskim jezikom liže dječju petu. Istodobno, dželati nastavljaju uvijati dječakove ruke i noge, doslovno ga savijajući u luku.
  Bol je bila užasna i Oliver je stenjao i plakao. Očajnički se pokušavao odvratiti, ali to mu nije uspjelo. I kao da su vulkani eruptirali po cijelom tijelu i potekla lava.
  Bljesnula je misao: umjesto da trpim takvu bol, možda bi bilo bolje reći. Štoviše, malo je vjerojatno da će biti moguće iskoristiti skriveno bogatstvo. Ali tvrdoglavi mali vrag u njegovoj glavi zahtijevao je otpor nasilju. A Oliver je šutio kao mladi pionir kojeg nacisti ispituju. Iako su s vremena na vrijeme stenjali, pa čak i vriskovi skidali s usana.
  Mangala je ispekla dječakove štikle, i one su pocrvenjele, ali zahvaljujući maslinovom ulju nisu zagorjele niti pougljene. I mjehurići su polako izlazili, bilo je to dugo mučenje. A pritom su ispali i ligamenti ruke i noge te lopatice Olivera Twista, tako da je ostalo nešto malo do pauze.
  Crvenokosa se zahihotala i zablistala od sreće. Oliver je bio zgodan, mišićav dječak i lisici je bilo veliko zadovoljstvo da ga muči. Ali nije priznao. Službenik koji je nadzirao mučenje okrenuo je pješčani sat. Mučenje djece mlađe od četrnaest godina po zakonu je vremenski ograničeno. A on samo stenje i vapi, a pisari nemaju što zapisati.
  Zatim je crvenokosa dohvatila dugu iglu, čiji se vrh užario u kaminu, i prišao Oliveru.
  Počela je bockati golog, mišićavog dječaka u živčane završetke. Oliver je vrisnuo od divlje boli... Crvenokosa se polako bockala i pjevala:
  Kakva bol, kakva bol!
  Bratovštine pobjeđuju Španjolsku! Pet je nula!
  I smije se otkrivajući svoje biserne zube. I opet, injekcije koje dodaju dječakovu patnju.
  Oliver se pokušava odvratiti od boli... Gleda u crvenokosu, a ona mu se ne čini strašnom. Ne izgleda više od trideset, lijepe, ali zle smaragdne oči. Oliver je čuo da postoji žena krvnik koja obično muči male lopove. I malo tko je mogao odoljeti mučenju. Oliver se prisjetio i romana o Robinu Hoodu.
  Mali Joe, dječak od oko četrnaest godina, nekako je zarobljen. I mučen je na stalku vatrom i bičem. Mali Joe bio je iscrpljen, ali nije odao gdje je bila jazbina pljačkaša. Tada je krvnik otet, a na njegovo mjesto se pojavio sam Robin Hood. I Mali Joe je spavao. Iako su mu gole pete gorjele užarenim željezom, ozdravile su dječaka i on je ponovno potrčao.
  Dakle, ništa strašno. To samo boli, ali neće postati invalid, čak će se i osvetiti ...
  Crvenokosa je napravila desetak injekcija u različite dijelove tijela i spustila hladnu iglu.
  Uzela je bič u ruke i počela tući Olivera u prsa i trbuh. Udarci su padali jako i ravnomjerno padali. Dječak, čija je glava već bila prilično zbrkana od strašne boli, onesvijestio se...
  Tinejdžerski krvnici polili su ga ledenom vodom. Oliver je došao k sebi.
  Crvenokosi je iz kamina izvadio komad užarenog željeza i prinio ga dječakovim prsima.
  Ovdje je intervenirao službenik:
  - Možete oštetiti prsni mišić! Djeca nisu osakaćena!
  Crvenokosa je agresivno zalajala:
  - Onda sol!
  I stavila je šapu u čaše i izlila cijelu šaku na Oliverovu ranu. Dječak je vikao i trzao se.
  Engleski dužnosnik kimne.
  - Sva vremena je istekla! Zakon zabranjuje daljnje mučenje!
  Crvenokosa je opsovala i zarežala:
  - Kvragu! On je tvrd orah! Možda nastaviti?
  Službenik je odmahnuo glavom.
  - Ne! Zakon je zakon! Dječake njegovih godina ne treba više mučiti! Ima još jedno mučenje! I smislite nešto sofisticiranije!
  Tinejdžer je krvnik predložio:
  Slomite mu nožne prste!
  Službenik je odmahnuo.
  - Ne možete sakati!
  Crvenokosa je ozlojeđeno kimnula.
  - Pustite ga da se odmori! Po treći put ću mu pripremiti nešto sofisticiranije i učinkovitije!
  Oliver je pušten iz stezaljki i koza. Liječnica je opipala dječakov puls i zadovoljno rekla:
  - Vrlo je uporan! A može potrajati puno!
  Službenik je primijetio:
  - U njegove rudnike! Neka radi! Ima ih tako malih, ali jakih koliko treba!
  Crvenokosa se zahihotala.
  - Tim bolje! Možda će mi više puta pasti u ruke!
  Olivera su oprali ledenom vodom i odnijeli u ćeliju. Mučenje je završilo i dječak je odahnuo.
  Prošle su dvije trećine puta, a ostalo je jako malo, i noćna mora će završiti.
  Istina, onda ga, vjerojatno zbog male dobi, neće pogubiti, nego će ga poslati u rudnike. I to je najgore! Užasan je smrad i polumrak, i posao koji ne traje dugo.
  Bolje na plantažama Jamajke ili Indije, ili na otocima. Toplo je i sunčano i ugodno, svjež zrak. Miriše na tropske biljke.
  A dječake bose noge škaklja ugodna trava, a posao je još zabavniji.
  Oliver je, iscrpljen mučenjem, ležao na leđima, koja su bila manje ozlijeđena, samo u modricama tupim iglama stolice, i pokušavao zaspati. Bilo bi lijepo zaboraviti u iscjeljujućem snu.
  Ovratnik na djetetovom vratu gotovo da nije smetao, i nije peckao .... Ali došlo je do moralnog poniženja poput ovog psa na uzici. Pa požalili su i nisu ubacili noge u blok.
  Evo malog Joea, nakon mučenja držali su ga u okovima i nije se mogao ni okrenuti. A Oliver Twist je već znao što je bol. Međutim, u radionici su ga više puta bičevali. I bič više nije tako strašan.
  Vatra i everzija zglobova su bolniji. I iglice u živčanim završecima. Tijelo boli, posebno istegnuti ligamenti.
  Vrata ćelije su se otvorila... Nadglednik je ušao i unio vrč mlijeka i mekog kruha govoreći:
  - Pij i dobij snagu!
  Oliver je tihim glasom upitao:
  - Neću biti pogubljen?
  Matrona je primijetila:
  - Mnogi te žale, budi jak!
  Oliver je pio mlijeko, jeo bijeli kruh. Želudac mu je bio težak. A kad su stražari otišli, dječak je legao na leđa i gotovo odmah zaspao.
  I sanjao je...
  U tijelu odraslog muškarca Oliver Twist jahao je crnog konja. Upravo je napustio svoje drugove i našao se sasvim sam. Raspoloženje se pogoršalo, a u glavi mi se digla magla kako sve to napraviti da bude što učinkovitije. Ovu zanimljivu riječ izmislili su Grci - učinkovito! Vi ste sami barem sedmi sin u obitelji, ali već plemenita osoba, bliska caru. Ali ovdje samo trebate moderirati svoj status i postati neprimjetniji. Infiltrirajte se u redove urotnika koji žele do temelja spaliti najveći grad na svijetu.
  Potrebno je razmrsiti složeni klupko.
  Oliver Twist zaustavio je svog konja. Predobar i čistokrvan ima konja. Odmah je jasno da će to biti plemenita osoba, a sektaše se neće moći odmotati.
  Oliver Twist je sišao s pastuha i razmišljao gdje da ga pričvrsti. Samo vezati za drvo? Odvest će ga, ali ne želim izgubiti tako plemenitog konja. Iznajmiti do najbliže vile? Kao, neće riskirati da zavaraju desnu ruku prefekta carske garde?
  Oliver Twist nije baš volio ovu opciju, ali čini se da drugog izlaza nije bilo. Ali što je s povratkom? I onda hodati? Također nije izgledalo baš privlačno. Možda uzeti i nabaviti skromnijeg konja, ili čak prebaciti na magarca?
  Posljednja opcija ipak je izgledala malo logičnije i ne tako zamorna kao puzanje pješice.
  Međutim, morao sam ponovno uzjahati pastuha i krenuti kamenitim putem. Okolo su rasle oskudne palme i pogled nije najbogatiji. A ovo je u cvatućoj Italiji. Neka mjesta ovdje. Ovdje je, međutim, razgranati i slomljeni hrast. U daljini preplanuli, polugoli pastir tjera koze.
  Oliver Twist potaknuo je konja da se oraspoloži i ubrzao korak.
  Ovdje je osjetio nalet snage u sebi i zapjevao;
  Netko sije, netko ore
  Pa netko će samo reći, dosadilo mi je drljanje, hoću malo sreću zadirkivati Eh, uzet ću konja u zalog i sreća me čeka!
  
  SkiddedEh, proklizao negdje Skided me! SkiddedEh, proklizao negdje Skliznuo opet SkiddedEh proklizao negdje Skliznuo me
  
  !
  
  Proklizalo Eh, proklizalo negdje Proklizalo me Proklizalo Eh, proklizalo negdje Opet proklizalo Eh, proklizalo negdje Proklizalo me Proklizalo oh proklizalo negdje Opet je proklizalo! Proklizalo je Eh proklizalo negdje Proklizalo me
  
  Proklizalo
  oh proklizalo negdje Opet je proklizalo!
  Ovdje je Oliver Twist odjednom zašutio i uplašeno trepnuo. Pred njim se pojavila djevojka neviđene ljepote. Bila je gotovo gola, samo su njezine veličanstvene grudi bile prekrivene nitima perli od kamenja koje je svjetlucalo svim duginim bojama, a bokovi su joj bili obavijeni vijencima od bisera, velikih dijamanata i smaragda. Istovremeno, figura je veličanstvena, visoka djevojka, guste kose koja pada u valovima boje zlatnog lista, i tri ukosnice: jedan rubin u obliku leptira, safir u obliku ribljeg i smaragdnog u obliku tigrice.
  Istovremeno, unatoč bogatstvu odjeće, djevojka je bila bosa, samo su joj na gležnjevima bile narukvice od dragocjenog cvijeća. A njezina je figura vrlo mišićava i udahnula životinjsku snagu, ljepotu i erotičnost. Pločice tiska, loptice mišića koje se kotrljaju ispod čokoladne kože.
  Oliver Twist je osjetio kako mu muško savršenstvo odjednom nabuja, krv mu je uzavrela u tijelima, a srce mu je kucalo poput bubnja.
  Nikad nije vidio tako lijepu, divnu i uzbudljivu djevojku.
  Nekoliko dana Oliver Twist nije imao žene u svom lažnom sjećanju na snove, a osjećao je vrtoglavicu i probudili se životinjski instinkti. On je osoba kojoj i sam car vjeruje, a u džepu mu je papir zapečaćen pečatom i potpisom Cezara. A papir glasi: - Ono što nije učinio nositelj ovog pisma, učinjeno je za dobro Rima i po mom nalogu! Dakle, ako ništa, čak i da je kraljica barbara, Oliver će biti opravdan.
  Kada je desna ruka župana skočila s konja, tada se neočekivano pokazalo da je djevojka viša od Rimljana uzbuđenog životinjskom požudom. Oliveru Twistu nije bilo neugodno, te je navalio na nju. Ali gola, preplanula, mišićava noga djevojke bljesnula je, a goli prsti čvrsto su je uhvatili za nos. Bol je udario poput malja u lubanju, a Oliver Twist je viknuo:
  - Ah ah ah ah! Ti me ubijaš!
  Djevojka s draguljima se nasmijala, podigla centuriona stražara sa zemlje i bacila ga poput mačića.
  Prevrnuo se na leđa i zastenjao. Djevojka s kraljevskim člankom mirno je rekla:
  - Tvoja mačo reakcija mi je razumljiva i čak laskava! Ali kad imaš posla s boginjom, ne možeš juriti kao vepar u vrućini. - Ljepotin je glas postao stroži. Stanite na sve četiri i puzite. Onda poljubi moje otiske stopala u pijesku. Ne zaslužuješ dodirivati svoje tijelo.
  Oliver Twist se nakon nokauta osjećao kao boksač. Glava mu je pulsirala, nos mu je pulsirao od nesnosne boli. Stražarski centurion nekako je stao na sve četiri i otpuzao prema visokoj, nevjerojatno lijepoj djevojci.
  Uzbuđenje, unatoč boli, nije prošlo. A Oliver Twist strastveno je bocnuo bosonog, graciozan otisak ljepotice koja oduzima dah.
  Osjetio je pijesak na usnama i nasmijao se. U istom trenutku na vratu mu se, pritisnuta, pojavila gola peta.
  Oliver Twist je promrmljao:
  - Imaj milosti!
  Ljepotica je odgovorila lukavo cereći se zubima:
  - To zaslužuju!
  Oliver Twist je odgovorio uz stenjanje:
  - Zahtjev, o super, sve ću!
  Djevojka se nasmijala i odgovorila:
  - Dobro. Ti si ponosni Rimljanin i desna ruka cara. Postani cura sada, budi ona dok se ne predomislim!
  Centurion Oliver Twist je htio nešto reći kad se osjetio kao da je uronjen u otopljeni maslac. Obuzela ga je divlja groznica, a potom bacili na hladno. Munje su bljesnule, začuo se razbijajući udar groma i sve se vrtjelo pred očima čovjeka. I nakon trenutka sve je utihnulo. Oliver Twist više nije osjećao bol u nosu, ali tijelo mu je bilo veselo. Skočio je i bacio pogled na sebe. Pred njim su se njihala puna djevojačka prsa, jedva pokrivena trakom tkanine. Dalje se moglo vidjeti preplanulo žensko tijelo, raskošne bokove, jedva prekrivene gaćicama, snažna bedra, reljefne potkoljenice, bosa graciozna stopala. Kosa je postala duga, a kad ju je Oliver uhvatio prstima, osjetio je mekoću svile i odlučio je pogledati. Kovrčavi plavi pramenovi pojavili su se pred očima bivšeg centuriona i lopova.
  Ne vidiš vlastito lice, ali tijelo ti je zdravo, mlado, fino, samo bez ukrasa, tamno od opekotina, gotovo golo, pritisnuto pločicama i odličnog oblika.
  Oliver Twist osjećao se još jačim i veselijim nego prije. I zviždući je primijetio:
  - Jebote! Što sam ja, djevojko?
  Prekrasna ratnica ukrašena draguljima je kimnula.
  - Da, sad si žensko i moraš me služiti!
  Oliver Twist je odgovorio s uzdahom:
  "Moja je dužnost osobno služiti caru i svakom nadređenom koga on postavi nada mnom.
  Djevojka je ljutito lupila bosom nogom i rekla:
  - Viši sam od cara. Ja sam božica božica! I moraš me poslušati, inače ću umjesto djevojke od tebe napraviti žohara!
  Oliver je djevojka zadrhtala i kleknula ponizno rekavši:
  - Tvoja volja, o najveći od najvećih. Ali car mi je dao zadatak, a ja sam ga dužan ispuniti.
  Boginja je agresivno primijetila:
  - Bez moje volje, ne da Rim neće biti spaljen, ali ni jedna muha neće proletjeti. Zato se nemojte bojati.
  Oliver Twist je žarko pjevao u odgovoru:
  - Koliko biti kukavica ne razumijem,
  Rađa se snažan ratnik za bitku...
  Strah je slabost i stoga,
  Oni koji se boje već su poraženi!
  Boginja je bijesno lupila nogom i zapjevala:
  - Oslikan stol i pod
  Car je još koza!
  A onda je namignula Oliveru i rekla mu uglađenim tonom:
  - Mlada, budi mlada djevojka,
  I nemojte žuriti s odrastanjem.
  Pobijedite bučnim pritiskom,
  I bori se protiv fašista!
  Nikad se ne zna mir
  Plakati i smijati se na mjestu
  I sam sam bio
  Prije više milijardi godina!
  Oliver Twist je zviždao.
  - Gosha! Prije više milijardi godina. A tko su fašisti?
  Boginja je namignula i tiho rekla:
  - Saznajte više. Morat će se upoznati.
  Oliver Twist prešao je bosom, djevojačkom nogom preko makadamske ceste. Osjetila je zajedljivost svojim elastičnim potplatom i logično primijetila:
  - Zanimljivo, ali tko sam ja? On ili ona?
  Boginja je odgovorila sa smiješkom:
  - Dušom si sto posto muškarac, tijelom sto posto jaka i lijepa djevojka. Ne budi tužan, ja ću te naučiti magiji, a ti ćeš mi služiti još vjernije i vjernije od cara.
  Ljepotica s draguljima arogantno je rekla:
  - Pustio sam te da mi ljubiš tabane.
  Oliver Twist htio je prigovoriti, ali ga je pogled Božice pekao. I bivša desna ruka poglavice pretorijanaca pala mu je na lice. I poslušno ljubio bose noge najveće ljepote na zemlji. Usne su bile slatke, poput kože od meda i vrlo ugodne, poput mješavine tisuću rajskih cvjetova, mirisa gracioznih, isklesanih, seksi nogu božice.
  Štoviše, još uvijek se ne zna je li nagrada poljubiti takav šarm, ili pokušaj ponižavanja.
  Boginja je popustljivo rekla:
  - Uskoro će ti doći cure, jer jedan čovjek nije ratnik u polju!
  Oliver Twist je još jednom pohlepno poljubio boginji goli, isklesani, slatki poput ambrozije, koju piju rimski bogovi, i želio nastaviti obasipati poljupcima. Ali dobio je golu petu u nosu, iz koje je teko čak i tanak mlaz grimizne krvi koja se širila po preplanuloj koži.
  Boginja je rekla strogim tonom:
  - Ustani i idi! Ako želite saznati nešto o nadolazećem požaru u Rimu, onda je s takvim izgledom to najlakše učiniti. Gledajući svoja prsa, bokove, noge čovjek će poludjeti!
  Oliver Twist je bio zbunjen:
  - Kako to? Hoću li im biti iskušenje?
  Božica se zahihotala i primijetila:
  - Vjerujte mi, žena doživljava mnogo više zadovoljstva od ljubavi od muškarca, a vi čak ni ne želite ponovno postati muškarac!
  Oliver Twist je promrmljao:
  - Užasno je!
  Boginja je odgovorila:
  - Naprotiv, super je! Tako osjetljiva koža kod žena, jedan dodir izaziva zadovoljstvo.
  Djevojka je namignula Oliveru Twistu i dodala:
  - A da ne misliš da sam te ostavio u sjajnoj izolaciji i da si jedini muškarac u ženskom tijelu, prenijet ću tvog prijatelja na tebe.
  Božica je skočila, zavrtila vrtlicu i pustila munje iz svoje gole pete. A ispred, još jednom zadivljena Oliverom Twistom, pojavila se gotovo gola, također vrlo mišićava i lijepa djevojka crvene boje.
  Stajala je i zbunjeno treptala.
  Boginja je, s izgledom velikog pobjednika, odgovorila:
  - Ovo je centurion Ciceron. Nije bilo baš mladog i zgodnog muškarca, a sad vidite kakva je vatrena ljepotica postala!
  Oliver Twist je zviždao, cura je stvarno ljupka. Samo možda previše mišićav, poput njega. Obično takve mišiće imaju djevojke gladijatorice ili one koje su radile u kamenolomima.
  Ali u isto vrijeme, visoke grudi i luksuzni bokovi uopće nisu lišili ljepotice ženstvenosti.
  Djevojka Ciceron zbunjeno je pogledala oko sebe. Zatim se naklonila božici Demijurga i promrmljala:
  - O veliki, učini me opet muškarcem!
  Boginja je uzviknula, tresući svojim raskošnim bokovima:
  - Ne! Ti si u ženskom tijelu treba mi više. Sada oboje kleknite na koljena i ljubite moje gole pete.
  Djevojka Ciceron i djevojka Oliver Twist su kleknule. Poslušno su ljubili noge božice. Ali tada je zatreperila sjena i pojavio se dječak u kratkim hlačama. Djevojka demijurg je kimnula.
  - I dečko, također, trebao bi ljubiti gole tabane.
  Dječak je bio svijetle kose i zgodan, izgledao je star oko dvanaest godina. I ljubljenje njegovih stopala bilo je ponižavajuće. Neki kreten, a evo dva rimska, nikako zadnja građanina.
  Oliver je djevojka odlučno rekla:
  - Neću ljubiti noge šmrkaču!
  Kao odgovor, dječak je potkoljenicom u lice udario prelijepu plavušu plavkaste kose i zarežao:
  - Pretvoriti te u crve?
  Djevojka Ciceron je uz uzdah predložila:
  - Ovo je također Bog! Ne samo dječak. A Bog nije toliko ponižavajući.
  A djevojka je dječaka demijurga poljubila u petu.
  Dječak-tvorac je kimnuo i rekao:
  - I ja sam Bog! I Oliver je odbio veliku čast. Međutim, opraštam mu. Ali ako želite živjeti, onda ćete se morati boriti protiv onih koje mi Bogovi Demijurga naređujemo. Inače će Rim zadesiti nesaglediva katastrofa.
  Boginja je bljesnula svojim prijetećim očima i rekla:
  - Dečki, htjeli vi to ili ne, vi cure ćete se morati boriti protiv Rima i pomoći poraziti Spartaka.
  Oliver i Ciceron, one djevojke sa srcem pravih muškaraca, uzviknule su iz sveg glasa:
  - Nikad! Nikada se nećemo okrenuti protiv Rima!
  Božica je prijeteći udarila svojom gracioznom bosom nogom. Na stalku su bile plavuša plavkaste kose i vatrena crvenokosa djevojka. Pojavilo se nekoliko golih, preplanulih djevojaka, lica prekrivenih crvenim maskama.
  Počeli su mučiti centurione djevojke. Isprva su bose noge ljepotica bile stegnute u kocke i počele su vješati terete s njih. Jako je bolno, ligamenti su rastegnuti i uvrnuti.
  Djevojka Oliver je škrgutala zubima i cvilila.
  - Svejedno, neću protiv Rima!
  Djevojka Ciceron je prosiktala:
  - Ne budi izdajica rimskom centurionu!
  Rimske djevojke su i dalje bile mučene. Objesili su terete, izvlačeći zglobove s ramena. Tada su krvnici-djevojke, gole, ali u maskama, s crvenom kosom, počele tući bičevima po leđima ispruženih ljepotica. Udarci su najprije zadati umjerenom snagom.
  Božica je naredila, ljutito lupkajući svojom gracioznom bosom nogom:
  - Udri jače!
  A onda su krenuli željezni bičevi, koji su ženi rasparali kožu. Oliver i Ciceron stisnuli su zube, ali udarci koji su potresli njihova uganuta tijela izazvali su prigušene stenjanje iz njihovih grla.
  Ovdje su, po nalogu božice, plamtjele mangale pod bosim nogama izmučenih djevojaka. Vatru dželata regulirala je opskrba plinom. Isprva je bilo malo, ali se onda pojačalo. Kako ne bi odmah spalili kožu, mučitelji su djevojkama gole tabane namazali biljnim uljem.
  I bila je to tako strašna bol da su Oliver i Ciceron, te djevojke, vrištale. Ali onda su stisnuli zube, tako da su čak i kutovi usana krvarili.
  Ali koliko je to nadljudskog truda koštalo. Djevojka krvnika užarenim je štapom bocnula Olivera Twista ispod pazuha. Dahnuo je i ponovno vrisnuo. Sada su obje centurione počele tući užarenim čeličnim šipkama u kaminu koji se odmah pojavio. A bol je postala još strašnija i monstruoznija.
  A krvnici su uzeli kliješta užarenim zubima i počeli trgati prsa. Što je izuzetno bolno. Kao grom te probode od peta do potiljka. Oliver je pomislio: - Možda je to dovoljno? Zašto trpjeti takvu patnju, recite: izbor je jasan, pristajem na sve! Ali pomoći vatrenom neprijatelju Rima Spartaka i izdati njegovu domovinu - ne! Rimljanin mora biti tvrđi od dijamanta.
  Kad je Ciceron djevojka vrisnula:
  - O mamice! Nema potrebe, sve ću ti reći!
  Oliver djevojka je vikala:
  - Začepi! Ne izdaj domovinu!
  I u tom trenutku mu se otkinula grimizna bradavica na prsima. I od boli sam se zagrcnuo.
  Međutim, to još nije bila granica. Ovdje se pojavio, nakon što je Božica-demijurg udarila bosom nogom, dinamo sa žicama. Mučitelji su djevojčicama počeli umetati elektrode na stalku u njedrima Venere, petu točku, usta i između prstiju na rukama i nogama. Ovo je stvarno izuzetno okrutno.
  Ovdje je gola djevojka u crvenoj maski koja vrti volan dinamo automobila. A kroz tijela izmučenih ratnika centuriona prolazila su razorna pražnjenja struje.
  Bol je premašila sve moguće granice. Oliver i Ciceron nisu izgubili svijest od šoka boli samo zato što su bili pojačani magijom božice Demijurga. Jadne centurijske djevojke doživjele su jednostavno neshvatljivu patnju, činilo se da je svaka stanica tijela preplavljena užarenim metalom, a stada teglećih konja s čeličnim kopitima galopirala su duž živčanih završetaka.
  Oliver djevojka i Ciceron djevojka zadrhtaše od nevjerojatnog bola. Bol je bila posvuda, nije bilo krvi, ni vene, ni stanice u tijelu netaknute boli. I bilo je kao zaroniti u najluđi krug pakla.
  Obje centurionke bile su toliko paralizirane da nisu mogle ni vrištati. Gušile su se poput ribe na suhu obalu.
  Oliver je dobivao čin za činom, kao i njegov partner. Tako su druga djevojka krvnika i treća počele okretati kotače dinamo stroja.
  U međuvremenu su drugi mučitelji počeli lomiti prste bosih nogu centurionskih djevojaka koje su visjele na stalku.
  Iako je već bilo toliko boli da ju je bilo nemoguće probaviti umom i ne uočiti.
  Dječak demijurg naredio je, ogolivši svoje biserne, krupne zube iznad njegovih godina:
  - Za njihovu kosu!
  Odmah su dva mučitelja uhvatila izmučene djevojke i povukla ih za kosu, prijeteći da će im otkinuti skalpove. I još više boli.
  Ovdje su široke trake užarenog željeza dodirivale trbuhe djevojaka. Miris spaljenog mesa postao je mnogo osjetljiviji. Riječi su ispekle cijelo stado ovaca.
  Boginja Demijurg upitala je s paklenim osmijehom:
  - Pristajete mi služiti i boriti se s Rimom?
  Unatoč najčudovišnijoj boli, usprkos nevjerojatnoj patnji, obje centurionske djevojke složno su urlale:
  - Ne! Nećemo izdati svoju domovinu!
  Božica se zapalila munjom, mašući čarobnim štapićem koji se iznenada pojavio u njezinim rukama. A kroz njih, izmučene centurionke, prolazila su tako snažna električna pražnjenja da se koža prvo dimila, a onda su obje izmučene djevojke planule kao baklje.
  Oliver i Ciceron doslovno su se gušili od boli. I mjera patnje premašila je sve onostrano, a njihova je svijest pala u tamu nepostojanja.
  Dječak demijurg primijetio je uz užasan osmijeh:
  - Super su, dobro očuvane!
  Boginja-demijurg je uzrujano primijetila:
  - Da završim brojne misije, trebaju mi samo Oliver i Ciceron. Uostalom, oni su odabrani! Mogu sve, čak i stvoriti svemir, ali ljudska volja nije podložna najmoćnijim bogovima.
  Dječak demijurg je primijetio:
  - Možemo promijeniti čovjekov izgled, tijelo, ali ne možemo promijeniti njegovu osobnost i "ja", što je naša slabost!
  . POGLAVLJE #5
  Oliver Twist se probudio... Zadrhtao od straha od onoga što ga uskoro čeka. No, rane od prijašnjih mučenja za sada nisu zacijelile, što znači da ga je čekalo odgađanje kazne...
  Dječak je počeo trljati karike lanca, jednu o drugu. Bilo je nekako ometajuće, a i neugodno je sjediti na povodcu kao da si pas. Oliver je protrljao kariku o čeličnu kariku. I pjevušio je u sebi... Vrijeme je prolazilo... Donosili su mu hranu. Uz uobičajene zatvorske obroke, tu je i mlijeko. Kako bi se dječak brzo maknuo od torture, žene koje su radile u zatvoru postale su velikodušne. Šteta kad dječaka od deset godina muče engleski krvnici. I već je izdržao dvije torture, ostala je zadnja - treća.
  Međutim, čak i sam zatvor ruši. Iako je gledanje u šipke već prilično poznato.
  A tabani sprženi na mangalu bolno svrbe, i stvarno bole, a na njima nabujali mjehuri. Ali već je počelo jenjavati. I više ne boli. Vjerojatno će se dječaku gole pete još spržiti, jer se ne može sakati, a potplat savršeno zacjeljuje, pogotovo ako je premazan maslinovim uljem.
  Oliver se osjećao uzbuđeno i dokrajčio veliku šalicu mlijeka. Tek mu je deset godina, a već ga muče, pokušavajući odati tajnu. I tijekom mučenja liječnik pazi da ne osakate, a poseban službenik mjeri vrijeme mučenja, određeno engleskim zakonom za dijete koje još nema četrnaest godina.
  Dječak je jeo, pa od jednolične dosade uzeo i zadrijemao.
  I sanjao je...
  Poput valova rijeke koja je izbila s obala poplave, ogromna horda barbara pohrlila je u svježe posječenu tvrđavu. Na zasebnoj kuli, nimalo se ne bojeći strijela, stajao je visok čovjek, u laganom, brončanom oklopu, i mačem u snažnoj, mišićavoj ruci. Kovrčava kosa, na velikoj glavi, već prilično prošarana sijedom, skupljena srebrnim obručem. Izgled je izvana miran, samo sužavanje, a zatim širenje zjenica odaje snažno uzbuđenje! Stojeći s desne strane, neobično visok i širokih ramena čovjek zagrmi snažnim basom:
  - Napadnuti smo, veliki! Iz cijele Galije okupila su se neprijateljska plemena. U pitanju je veličina Rima!
  Čovjek je mirno odgovorio, igrajući se bodežom s dragocjenom drškom:
  - A jesi li mislio da je Antony odlučio da smo došli skupljati gljive, a ne da se okrutno borimo?
  Marko Antonije zbunjeno reče:
  - Ali koji je bio smisao Julija da dopusti barbarskim Galima da skupe sve snage, stotine svojih plemena, umjesto jednostavnom i pouzdanom taktikom: tuci, tuci u dijelovima!
  Cezar je odgovorio sa smiješkom:
  - Aleksandar Veliki dao je Dariju dvije godine da skupi ogromnu vojsku iz cijelog svog golemog carstva i porazi ga u otvorenoj bitci. Mi smo u ratu već osam godina. Ako nastavimo s kampanjom istim metodama, onda nam za to neće biti dovoljan cijeli život!
  Rimski strijelci su gađali precizno zbog zuba koji su se nalazili na zidu, međutim, Gala je bilo toliko, a oni su bježali u tako gustoj gomili da ih je bilo neusporedivo teže promašiti nego pogoditi. One barbare koji su pali, probodene strijelama, njihovi su suplemenici nemilosrdno gazili. Konjski kopita i grube čizme s drvenim potplatima gadno su cuckale, mješavina blata i krvi. Cezar nije mogao odoljeti i sam je ispalio strijelu, ciljajući na mladića koji je skakao na bijelom konju. Među Galima je uobičajeno da vođe klanova jašu na konju snježnobijelog odijela, što simbolizira čistoću i pokroviteljstvo svjetlosnih duhova.
  Cezar je bio izvrstan strijelac, budući da su ga od malih nogu poučavali streljaštvu. Strogi učitelj za svaki promašaj, propisao je pet udaraca trsom po leđima djeteta. Međutim, malog Juliusa nisu samo išibali, nego su ga i učili koncentrirati, pravilu disanja, suzbijanju umora. Upravo sada, Cezar pokušava prilagoditi svoje disanje kontrolirajući brzinu pulsa.
  A barbari već napadaju zidine. Gali nisu tako gusti barbari, od mnogo dugih stabala napravili su stotine različitih stepenica, ponekad toliko širokih da bi se po njima mogla voziti i kola.
  Gali riču kao medvjedi koji nisu jeli cijelu zimu. U isto vrijeme tukli su mačeve o mačeve i zviždali. Rimski strijelci pucaju gotovo u oči, borci uz pomoć praćki guraju stepenice prema dolje. Ali ima ih mnogo i Gali puze kao gusjenice, ne obazirući se na gubitke. Čak se i na daljinu može osjetiti da barbari zaudaraju na alkohol, čini se da su predstavnici naroda Kölna uzeli popriličnu količinu drevne mjesečine na prsa.
  Na vrhu ih susreću snažni udarci dvosjeklih rimskih sjekira i kratkih mačeva. Evo prvih gubitaka među Rimljanima, centurion proboden rogom pada, ljuti Gali rastrgnu mu tijelo, dva rimska vojnika odjednom padoše.
  Cezar je kratko rekao:
  - Zalij katranom barbare!
  Kotlovi za kuhanje ugrađuju se na posebne uređaje. Podiže ih primitivni ždral, prevrću se i izlijevaju na glave Gala. Uzavrela lava spaljuje barbare, oni doslovno polude od boli. Zagušljivi miris zapaljenog mesa diže se do vrha. Zaslijepljeni i spaljeni, Gali su se nagnuli unatrag, ali koplja i sjekire velike vojske koja je napredovala straga nisu im dopuštale da se povuku. Već teče puno krvi, ali kad se pomiješa sa smolom, tako je jezivo...
  Marko Antonije viče:
  - Zapali!
  Baklje lete dolje, smola plamti. Gali gore i hrle natrag. Gaze ih zadnji redovi, stepenice klonu. I opet i opet barbari padaju. Ali napad, unatoč strašnim gubicima, ne misli stati.
  Ogromni rogovi Gala, ne usne koje puše u njih, nego teški ratnici gaze pod nogama posebne mijehove od bivolje kože. Od onoga što je tutnjava neobična, viskozna, djeluje na poseban način na psihu Gala, poput zvukova mračnih bogova koji pozivaju na postignuća.
  Cezar je još miran i sa smiješkom govori:
  - Barbari, njima su zvukovi važniji od duše!
  Antony je odgovorio:
  Svećenik Klaudije je prinio velikodušnu žrtvu Jupiteru i Marsu, a bogovi su rekli: odobravamo vaše pothvate i dat ćemo vam pobjedu!
  Cezar je odgovorio u stilu stiha:
  Olimpijski bogovi su jaki
  Ali ne pomažu slabima!
  Ako smo vjerni Jupiteru,
  Izgradimo svjetsku silu!
  Za pobjedu su nam potrebni vojnici,
  Od čelika, ruke i puno domišljatosti!
  Od udarca će se zla horda srušiti,
  A onda nas čeka veliki put!
  Anthony je odobrio:
  - Neka je slavljen sjaj Jupitera!
  Unatoč tisućama mrtvih, lavina Gala ponovno se počela kretati, nalikovala je na ranjenog vepra, koji još nije imao vremena iskrvariti i, kao i prije, žestoko i opasno juriša na lovca. Osim toga, Gali su počeli bacati strelice i kamenje na zidove. Njihova barbarska plemena još nisu ovladala lukom, strijele su preteške da bi učinkovito ispalile iz većine ratnika, ali u slučaju naleta još uvijek mogu odigrati svoju ulogu.
  Barbari Gali hodaju preko leševa, ne obazirući se na krijesove koji su plamtjeli pod njihovim nogama. U isto vrijeme koplja lete uvis, a jedan od barbara bacio je sjekiru tako spretno da je legionaru odnijela glavu.
  Premda su rimski gubici još uvijek relativno mali, Gali zadržavaju ogromnu brojčanu nadmoć, a nove zavijajuće gomile istrčavaju iz šume.
  Mark Antony je još vrlo mlad, iako su mu ramena široka, sposoban je nositi na sebi desetak visokih legionara, pa čak i trčati s njima. Još kao golobradi mladić uspio je izvaditi šest polugolih hetaira tijekom požara iz bordela, a potom i njima ugoditi. Mark je bio poznat ne samo kao veliki ratnik, koji se nije bojao upustiti u bitku s gladijatorskim prvacima, već i kao vješt ljubavnik. U Cezarovoj vojsci on je prvi od prvih mačeva, spreman da ide kamo veliki naredi.
  Gali se opet penju na zidine, a Rimljanima je ponestalo smole, te moraju neprijatelja dočekati mačevima, kao i sjekirama i kopljima. Već u jednom od Gala, predvođenih Jeanne Neustrašivom, već su osedlali jednu od kula. Sama Jeanne, unatoč svom ogromnom rastu, vrlo je brza i spretna. Ramena su široka, a struk je uzak. Bori se gol do pojasa dok drži dva mača. I ima mišiće na kojima bi Herkul pozavidio.
  Marko Antonije također nestrpljivo baca svoje mačeve iz ruke u ruku:
  - Pusti me da pogodim velikog!
  Cezar je, bez žurbe, mirno stavio strijelu u luk, lukavo je zeznuo oči, odgovorio:
  Zapovjednička zapovijed tijekom rata,
  Kad okolo zazvone strijele!
  Ispunjena ljubavlju i velikom cijenom,
  Sveto, za rimske vojnike!
  Unatoč činjenici da se Jeanne brzo kreće, Cezar predviđa njegove pokrete, točan hitac i strijelu koja prosijeca zrak, zabijajući se u mišićava prsa, točno ispod srca. Neustrašivi padovi, krv šiklja iz usta punih velikih konjskih zuba. Barbarin se guši i brzo umire.
  Cezar je šapnuo:
  - Šteta u našoj vojsci, povjerio bih mu kohortu!
  Mark je izdahnuo.
  - Ti si kao i uvijek mudar veliki Cezar!
  Cezar je podigao glavu.
  - Vladar koji voli slatku osvetu ima inteligenciju muhe! Možda bi, da je Jeanne znao lukave trikove naše vojske, uspio zauzeti tvrđavu. Do tada pripazite na borbu.
  Rimski je vojskovođa, opet ovaj put mnogo brži, napunio svoj luk i zapucao, pa opet zapucao, birajući vođe Gala.
  Na sreću Rimljana, većina stuba Gala je izgorjela, te nisu mogli odmah baciti sve svoje snage na Rimljane, ali ih se ovdje skupilo više od dvjesto pedeset tisuća. Nikada se Rim nije suočio s tolikim brojem vojnika na jednom mjestu. Cezar ima samo dvije legije u tvrđavi, dvanaest tisuća legionara. Omjer snaga, više od dvadeset Gala, za jednog Rimljana.
  Cezar je također zabrinut, ali njegovo lice čuva neprobojnost maske. Sjećam se u mladosti, zarobili su ga pirati. Tražili su vrlo veliku otkupninu od dvadeset zlatnih talenata za još golobradu mladež. A talent je komad zlata, malo manji od kokošjeg jajeta. Iako je Cezar i Marijin nećak (Legenda o jedinom patriciju koji je sedam puta uspio biti izabran za konzula starog Rima), ali čini se za mladića koji je jedva ušao u dob djelomične sposobnosti i dobio pravo na brak . (Za dječake starije od 14 godina) ovo je ogroman iznos i nitko ga ne želi platiti. A to znači smrt ili ropstvo.
  Cezar se kao odgovor gusarima nasmijao u lice. Rekao je da je prenisko cijenjen, ali o sebi misli puno bolje i za sebe određuje otkupninu - 50 talenata. Obrasli, smrdljivi pirati oduševljeni su i galame. Jedan od njih čak mu je rastrgao trbuh na sjekirici morskog brata. Cezar je nastavio:
  - Ali nakon što dobijem slobodu, progonit ću vas dok ne budete uhvaćeni i visjeti po dvorištima! Vođa je razapet.
  Gusari su bili zapanjeni takvim bezobrazlukom, a ataman morskih pljačkaša sa zlobnim smiješkom upita:
  - Zar se ne bojiš, bezobrazni momče, da ćemo te sami razapeti! Uostalom, vezani ste i u našim rukama!
  Na to je mladi Cezar odgovorio:
  - Život nije toliko velika vrijednost da se zbog njega ispusti čast i iznevjeri dostojanstvo! Čast i dostojanstvo su dva krila, bez kojih se ptica života može zadržati samo u zatočeništvu!
  Čak se i okorjeli vođa morske braće iznenadio:
  - Vi ste hrabar neprijatelj, a mi ćemo vam poštedjeti život. Osim toga, nikada nismo morali vidjeti 50 talenata odjednom.
  Cezar je podrugljivo frknuo.
  - Ako me odvežeš, onda ću tvoje raspeće zamijeniti manje bolnim načinom rastanka od života: omčom!
  Ataman se pomalo usiljeno nasmijao, ali je ipak naredio da ga odveže. Cezaru se nije svidjelo što su usta vođe bila okrnjena, a zubi loše njegovani. Mladić je govorio s velikim prezirom.
  - Kome jezik ide u veselje, uvijek ostaje s nosom! Pa prljava su usta utočište razvezanog jezika!
  Vođa je bio zbunjen, ali Cezar je ušutio i činilo se da su pirati brzo zaboravili na prijetnju.
  Dječakovi prijatelji brzo su prikupili potrebnu otkupninu i poslali 50 talenata. Cezar je održao svoju riječ u jednoj stvari, a drugu nipošto nije namjeravao dugo odlagati. Iako je zadatak koji je pred njim bio težak, nije tako lako pronaći i uhvatiti gusarsku galiju, osobito među brojnim otocima, uvalama i uvalama Sredozemnog mora. Da, i ima puno gusara, a rimski brodovi su još uvijek nemoćni protiv njih. Ali Cezar se, još u tinejdžerskim godinama, odlikovao velikom snalažnošću.
  Dok je bio na gusarskom brodu, uspio se sprijateljiti s jednim kolima. Cezar mu je obećao položaj u rimskoj vojsci i mogućnost da osvoji svoj peculium s robovima. Dječaku je ostavio pismo u kojem je naveo da sa Sicilije kreće galija puna srebra. A otkako su počela previranja u Rimu, zaštita galije je čisto simbolična. Dječak iz kabine morao je samo slovo izvući, kao slučajno, u moru, za to ga je čak i malo pokvarila morska voda. Plan nije bio težak, pohlepni i uskogrudni pirati nisu mogli ne upasti u zamku.
  Tijekom ukrcaja, paluba se iznenada podigla, a rimski vojnici su pali na pirate. A sa stražnje strane, srećom noću, prišla su dva čamca s vojnicima. Zanijemili pirati jedva su odoljeli. Tražili su samo da ih ne vješaju, već samo da ih prodaju u ropstvo. A kolovođa je, da bi iskupio svoj život, ispričao gdje skrivaju svoja blaga, uključujući i ona koja još nisu uspjela otići u provaliju, pedesetak talenata.
  Ali Cezar je odgovorio:
  "Možeš kupiti svoj život, ali ne možeš kupiti čast!" Poklopi!
  Tako se pročula glasina o Cezaru, iako je tada imao jedva petnaest godina, a godinu dana kasnije oženio se i nježnom Aqualerijom. Ali to je druga priča!
  Cezar je naredio Antoniju da se uključi u bitku, s jakom rezervom. Rimljani su koristili konstrukciju tipa falange. Na uskom zidu bio je vrlo učinkovit. Ugušio se val jurilih Gala. Neki od njih bili su probodeni s dva ili tri koplja odjednom.
  Julije Cezar je primijetio:
  - Makedonska falanga može biti vrlo učinkovita tehnika. Nisu uzalud osvojili cijelu Aziju, odnosno gotovo cijelu! Kad završimo s Galijom, otići ću u perzijske zemlje, a tamo u Indiju. Kleopatra će mi skupiti nove legije, uključujući arapsku konjicu.
  Pod Cezarom je ostao samo mladi štitonoša Oliver Twist. Kružile su glasine da je dječak njegov sin. I to je bila istina, uz jedino upozorenje da je Oliverova majka bila obična robinja iz njemačkih zemalja. Lijepa, ali drska plavokosa djevojka, iz slavenskih zemalja, nije htjela postati konkubina i hetero, pa je za to poslana da radi na plantažama konoplje i lana. No i tu je bila odvažna, zbog čega je završila u kamenolomima. Ona je, međutim, tamo uspjela preživjeti i ojačati. Čak je odvedena u gladijatore, gdje je Cezar bio zarobljen njome u areni. Nakon čega su otišli u mirovinu, u njega se zaljubila i Erastella, kako su zvali visoki slavenski rob.
  Znali su radost jedno drugom u zagrljaju. Tada je gladijatorica ostala trudna. I imali su dječaka, Bruta. Ubrzo je Erastella dovela broj svojih pobjeda u ringu na sto i, u skladu s običajima, dobila slobodu. Ali Cezar se nije mogao oženiti njome, iako je bio udovica. Imao je još jednu strast, kćer najutjecajnijeg rimskog ratnika, prvog generala Pompeja. Oženio se njome, a Erastella se otišla boriti u istočne zemlje. Cezar je bio s njom neko vrijeme, suzbijajući pokušaj Egipćana da se odvoje od Rima. Tamo je upoznao Kleopatru, koju je postavio na drevno prijestolje.
  Ubrzo je ova ljubav istisnula prijašnju, a Cezar nije stalan. Kleopatra je dobila sina, ali je Pompejeva kći ubrzo umrla tijekom poroda, nakon čega je Cezar također mrzio Kleopatru, pokrenuvši rat sjeverozapadno od Italije, daleko od svojih bivših ljubavnica. Istina, Oliver je, ne prepoznavši sina, ipak otišao s njim. Dječak je bio krupan i razvijen iznad svojih godina, naslijedio je plavu kosu, visok rast i izuzetnu fizičku snagu od svoje slavenske majke. Bio je pomalo nalik svom ocu, ali je bio puno ljepši, jači i više od Julija Cezara u svojim godinama. Iako dječak još nema punih devet godina, već se doima kao tinejdžer i bez problema rotira dva odrasla elitna legionara. Ovi mačevi su oko jedan i pol puta duži od standardnih.
  Oliver Twist bojažljivo pita:
  - Dopusti mi veliki (Cezar ga nikad nije nazvao sinom, a dječaku je, naravno, zabranio da se tako zove), jurim u borbu, hoću da pijem svoju oštricu krvlju!
  Julius sa smiješkom odgovara:
  - U ovom slučaju ostat ću sam, a tko će onda čuvati njihovog Cezara?
  Dječak se iskreno nasmiješio.
  - Najbolja obrana je napad, jer je rub uvijek jači od kože!
  Cezar je potapšao dječaka po njegovom snažnom ramenu.
  - Dobro napravljeno! Pa samo naprijed, posjeci se mačem! Neka vam ovo bude otvrdnjavanje.
  Čelik je kaljen u vodi, čelik u krvi!
  Dječak Oliver je bio oduševljen i, bljeskajući svojim golim štiklama (unatoč prohladnom jesenskom vremenu, Cezar mu je, kaljeći sina, od odjeće ostavio samo kratke hlačice). Mišići mladosti: sin rimske legende i gladijator-rob ljuljali su se poput mreškanja na vodi.
  Zato je mačem zasjekao dlakavog barbara po glavi. Pao je, prevrnuvši se naglavačke.
  Cezar je primijetio:
  - Ako starost ne zna uvijek, ali mladost uvijek može! Eh, da budem iskrena, malo sam ljubomorna na ovog dječaka.
  Cezaru je već preko četrdeset godina, a osobito u hladnoj, galskoj jeseni, tako bolno bole stari ožiljci, a napadi podmukle epilepsije postaju sve bolniji i češći. Čak je imao strah da će njegov sin Oliver i Kleopatrin sin Aleksandar naslijediti bolest drhtanja. O potonjem već dugo nije imao vijesti, a Twist je prirodno jako zdrav, nikad nije kihnuo, iako zimi gol trči po snijegu, a zimi pliva u rupi. Čini se da je u njemu pobijedila krv slavenske majke, stalnim međusobnim ratovima i surovim zimama Rusa!
  A kad ste razmijenili svoje peto desetljeće, vrijeme je da razmislite o svrsi života. Cezar je imao jednostavnu, još kao mlad, došao je do zaključka da republikanski oblik vladavine, s beskonačnim raspravama, plebiscitima kako bi se svidjelo mnoštvu, raznim prikrivenim spletkama, podmićivanjem birača, nije dovoljno učinkovit i ne može više služiti daleki cilj: uspon Rimskog Carstva!
  Republika - zašto je Rim gotovo jedina zemlja na svijetu s republikom, a svuda okolo susjedi su čvrste monarhije. Također je potrebno u Rimu odobriti principat, uz vlast cara, koji se ne prenosi izborom, nego nasljeđivanjem, ili u iznimnim slučajevima posebnim carevim ustavom. Ovo posljednje može biti potrebno ako nasljednik, blago rečeno, nije genijalac. Naravno, slab kralj može zauzeti prijestolje, ali, u svakom slučaju, on će imati moć i sposobnost donošenja neovisnih odluka.
  A dugoročni program će postati puno lakši za provedbu, za razliku od konzula koji se biraju na samo godinu dana, i to zajedno! A ako među njima dođe do svađe.
  Ne, Rimu je potrebna monarhija, a od nekoliko sinova Cezar će uvijek moći izabrati dostojnog. Istina, i na ovom dugom putu mora raditi kompromise. Konkretno, što ga čini saveznikom, pa čak i starijim partnerom Pompeja. Ovdje ga Cezar nije baš poštovao. Kao desna ruka diktatora Sule, Pompej je nakon smrti ovog starca od gonoreje mogao postati suvereni vladar Rima. Pompej je imao vojsku u svojim rukama, uključujući elitnu legiju koja je čuvala Senat. Ali on je ostao vjeran republici, vraćajući stari poredak. On je Cezar na mjestu Pompeja ne bi promašio
  Vaše šanse. Općenito, Pompej će, čini se, biti glavni neprijatelj Cezara, koji sanja o prijestolju. Bio je i Crassus, ali je poginuo u Partskom ratu. Inače, poput Cezara, prošao je cijelu Partiju i upao u zamku, zatvoren s iscrpljenom vojskom u tvrđavu. Druga stvar je da je Cezar namjerno dopustio da se horde barbara okupe protiv njega. Gali su fatalisti i izgubivši posljednju nadu da će ih jedinstvo spasiti, konačno će se zauvijek pokoriti Rimu.
  Inače, Oliver je dobar momak, još je, zapravo, dijete, ali posjeduje bubrežno oružje, kao i sam Herkul. Iz njega može izrasti ratnik jači od Marka Antonija. Možda će on biti dostojan kralj i Cezarov nasljednik. Ali....nadam se da neće uskoro, jer velikana čeka puno posla.
  Postupno je pritisak Gala slabio, tisuće je ubijeno i osakaćeno, čitave gomile leševa ispod zidina. Rimljani su također klonuli, on je bio neljudska napetost. Tada je Cezar, koji je već iskrcao cijeli tobolac, izvadio drugi mač, primijetivši:
  - Zapovjednik koji ulazi u bitku je kao slamka koja lomi leđa devi. Deva kojoj slamka slomi leđa je kao vojskovođa koji je izbjegao borbu!
  Mnogi rimski vojnici su bili ozlijeđeni, leševi su ležali uokolo, a među palim je bio i kvestor Stefa, poznat po tome što je samog Grannika oborio s konja. A gdje je, inače, i sam Grannik, Cezar bi ga otklonio otvrdnutom strijelom. Da, što se tiče mačevanja, He Caesar nije loš, ali daleko od najjačeg u rimskoj vojsci, ali jedan od najboljih u streljaštvu. Štoviše, povlači uzicu uz pomoć posebne kuke koja se nosi na oklopu i ispravlja desnu ruku. Tako možete povući mnogo čvršću tetivu nego na uobičajeni način i pogoditi na većoj udaljenosti!
  Ali treba vam i mač! - Cezar je posjekao najbližu Galiju.
  Radosni krici:
  - Ava! Cezar je s nama!
  - Slava Cezaru! Pobijedit ćemo sve!
  Rimljani su se vidno razveselili. Prisutnost Cezara - ovaj talisman pobjede inspirirao je borce. Snažan udarac i Gali su se, oklijevajući, počeli povlačiti. Pobjesnila je oluja počela jenjavati, valovi su se povlačili. Međutim, Gali su se povukli na prilično organiziran način, bez bijega. Očito njihov vojnički žar još nije sasvim zamro. Julije Cezar, sumnjajući u zamku i shvaćajući da će na otvorenom polju, Rimljani biti razbijeni nadmoćnijim brojem, zapovjedio je:
  - Svi stanite! Opustiti!
  Iscrpljeni, znojni ratnici Rima počeli su skupljati ranjenike. Nekoliko iscjelitelja i svećenika mazivalo je rane napitcima i previjalo udove. Drugi su vojnici počeli paliti vatre, pripremajući hranu.
  Sin Oliver Twist bio je vrlo zadovoljan, iako su mu mišićava, dvostruko presavijena prsa izrezala duga ogrebotina galskom sjekirom. Dječak je uzviknuo:
  - Tako smo im dali teško! A naš Cezar je najbolji! Slava velikom Cezaru!
  I vojnici su se, iako suzdržanije, radovali:
  - Slava velikom Cezaru!
  Oliver Twist, mašući svojim mačevima, izjavio je:
  - Kad se opet pojave Gali, narezat ću ih na gorke jabuke! Jer sin Velikog Rima!
  Cezar je pozvao dječaka, rekavši s ljubavlju:
  - Pokazao si se kao slavan ratnik! Sada vas činim svojim počasnim štitonošem, i u znak zahvalnosti, dajem vam ovo...
  Slavni zapovjednik skinuo je s prsta prsten sa smaragdom, veličine golubljeg lica.
  Dječak Oliver se posramio:
  - Da, nisam dostojan nositi takav dragulj!
  Cezar se nasmiješio.
  - Nemoj to nositi! Sakrij ga negdje, ili ne, neka se ovaj prsten smatra tvojim, ali za sada će ostati kod mene. A ti, momče, bori se, a kad navršiš četrnaestu dobićeš svoju peculiju. U međuvremenu, počnite mačevati s Markom Antonyjem.
  Ogromni Cezarov pomoćnik, iako je bio mnogo veći od slavnog zapovjednika, prilazeći svom šefu, nehotice se pogrbio, pokušavajući se sagnuti. Sam Cezar bio je tek nešto iznad prosječne visine, zdepast, s orlovskim nosom. Mark je tmurno upitao:
  "Zašto nismo progonili Gale?"
  Cezar je još jednom ponovio aforizam:
  -General koji ide u boj je kao slamka koja lomi leđa devi. Deva kojoj slamka slomi leđa je kao vojskovođa koji je izbjegao borbu! To je istina, ali vrijeme za pobjedu još nije došlo. Grannik je naš glavni neprijatelj, neokrunjeni kralj buntovne Galije, još je izložio sve svoje adute. A nije se ni pojavio! Pričekajmo neprijatelja, još jednom, osim toga, imam još neke ideje!
  Mark Antony se ohrabrio:
  - I pitam se koje su to ideje? - I odmah se zbunio. - Sav sam u pažnji velikana.
  Cezar je snishodljivo počeo objašnjavati:
  - U tvrđavi ima dosta suhe slame pripremljene za konje. Ali nećemo predugo sjediti u zasjedi, već će se jednostavno natapanjem slame u ulje, katran i mast raspršiti po prilazima.
  Anthony je zarežao:
  - Za što?
  Cezar se nasmijao.
  - A onda ćemo čekati! U najkritičnijem trenutku napada. Drugi put će Gali baciti sve svoje rezerve u bitku, osim toga, još će se nešto dogoditi!
  Pomoćnik je pokušao sam pogoditi:
  - Hoće li doći nova, jaka pojačanja?
  Cezar je, lukavo suzivši oči, kimnuo:
  - To je to! Nova jaka pojačanja! Ali potrebno je da udare baš u trenutku kada će sve snage Galije biti bačene u juriš:
  Anthony raširi ruke.
  - Ne možemo slati vijesti o velikom. Bili smo opkoljeni sa svih strana!
  . POGLAVLJE #6
  Dječak se probudio... Počeo se osjećati veselije... Već Oliveru Twistu opekotine silaze s golih tabana. I tragovi trepavica su ožiljci... Ali postoji nada da danas neće biti ispitivan s predrasudama.
  Ipak, sljedeće mučenje je posljednje i vremenski ograničeno.
  Dječaku su donijeli hranu. Pojeo je zobene pahuljice s čašom mlijeka. I opušteno. Osjećao sam se dosadno.
  Oliver je radio svoje vježbe, kako ga je naučio Dodger. Tako poseban za kameru. Malo ometao ovratnik i povodac na lancu. Ali ipak trening. I rastegnute vene više ne cvile toliko.
  Konkretno, mali dječak također pravi kutak za novinare. Nakon punjenja, Oliver je počeo trljati jednu kariku lanca o drugu. Da bi se možda zaokupio ili se još uvijek nadao da će pobjeći.
  Bose noge su bile malo hladne i dječak ih je zakopao u slamu. pomisli Ter u sebi.
  Činjenica da zatvorenici pate u zatvoru. I bilo bi puno bolje u ćeliji s drugim dječacima. Društvo je puno zabavnije. Ovdje u radnoj kući i dječjem zatvoru zatvorenici su zabavljali...
  Oliver je trljao i trljao svoj lanac i nije primijetio kako je opet zaspao.
  Sanjao je da je postao moćan i jak, odrastao čovjek i desna ruka velikog zapovjednika.
  Cezar je snishodljivo potapšao junaka po ramenu:
  - Gdje lav ne može proći, miš će okliznuti. Iako, naravno, ulogu komunikacije s Catonnesom, koji mi dolazi u pomoć, ne igraju miševi, već golubovi.
  Oliver Twist uzviknuo je s nehvaljenim divljenjem:
  - Genijalno je super!
  Cezar je neočekivano iskreno odgovorio:
  - Erastella me tome naučila. Slaveni su dugo koristili pakete golubova. A ti nisi znao za to.
  Oliver Twist je zbunjeno promrmljao:
  - Uvijek sam se čudio kako vaši generali: uvijek drže korak tako spretno i na vrijeme, ali nisam mislio da je riječ o golubovima. Mislio sam da si ti sin neba pod posebnom zaštitom Jupitera!
  Cezar je primijetio:
  - Pokroviteljstvo bogova nije pouzdana stvar, neće zamijeniti ni hrabrost ni domišljatost.
  Vjerujte jednom izumu: bolje od tisuću molitvi!
  Oliver se naklonio.
  - Mudra Cezarova riječ vrijedi tisuću gromova!
  Zapovjednik je odlučio biti skroman:
  - Ne pretjeruj u mojim sposobnostima! Da nije bilo tako hrabrih ratnika pod mojim zapovjedništvom, a rimski vojnici su najbolji borci na svijetu, teško da bih uspio i desetinu onoga što sam učinio. Zato samo naprijed i učini što ti se kaže. I usput, ne zaboravite slamu pomiješati s otpalim lišćem, kako ne bi bilo tako uočljivo!
  Oliver Twist se još niže naklonio.
  - Pokoravam se svome gospodaru!
  Cezar je odmahnuo glavom.
  Ne još, nažalost! I nemojte me tako često zvati velikom, nisam toliko učinio da me na svakom koraku hvale na ovaj način. Inače, kad završiš sa slamom, ne idi u krevet, nego se malo mačeći s Brutom. Još nekoliko godina i ovaj dečko će moći položiti čak i takvog nasilnika kao što si ti!
  Oliver je požurio da odgovori:
  - Bez sumnje veliki Cezar!
  Nakon toga je otišao u mirovinu, njegovi pokreti, unatoč velikoj mišićnoj masi, nisu bili dostupni, što je tipično za mnoge divove, sputani, ali Oliver, koji je postao odrasli heroj, nije bio tako brz kao Brutus.
  Cezar je kimnuo i upitao:
  - Skuhaj mi tinkturu od meda! A sada poslužite vino uz svinjetinu!
  Kao odgovor, bosonogi rob u iznošenoj tunici donio je poslužavnik. Ona je jedna od rijetkih žena u logoru, prilično svijetle kose. Sam Cezar, iako brineta, više je volio plavuše, iako je Kleopatra u tom pogledu bila iznimka, vatrena crvenokosa kuja! Da, veličanstvena djevojka, a prema glasinama, njezin otac uopće nije faraon, već jedan od rimskih legionara, među onima koji su razbili vojsku Epifana petog.
  Robinja je spustila poslužavnik i počela čistiti Cezarove čizme. Julius je primijetio da je preplanula koža robinje prekrivena prištićima, graciozni prsti njezinih bosih nogu poplavili su. Doista, sunce je već gotovo zašlo ispod linije horizonta i bilo je osjetno hladnije. Robovi u samom Rimu obično idu polugoli, iako im ponekad daju krpe za zimu. No, u sunčanoj Italiji snijeg zimi padne jednom u deset godina, a ovdje su zime ponekad oštre. Pa neka ova ljepotica danas ugrije krevet, a možda će se smjeti i toplije obući.
  Svijetla kovrčava kosa roba, kao i mlado nježno lice, podsjećaju Cezara na njegovu prvu ženu i drugu ljubav (prva je bila jedna od lijepih djevojaka robova, iako je nakon što je zatrudnjeo, strast budućeg zapovjednika I njegova vlastita kći, sada udana za jednog, iz broja prijatelja Julija!) Akvaleriyu. A zbog ove djevojke usudio se odbiti samog diktatora Sulu!
  Što se može reći o ovom vladaru Rima? U početku se Cezar divio Suli. Impresioniralo ga je što je ovaj zapovjednik počeo uspostavljati red i boriti se protiv korupcije, pljačke, nastojao je natjerati bogate da poštuju siromašne i da s njima dijele prihode. Bilo je čak i besplatnih bolnica, povećao se broj zabavnih predstava. Pričalo se da Sula sprema veliki pohod na istok. Ali ovaj požudni vladar uhvatio je lošu bolest, i to čak ne od žene, nego od crnca. Kao rezultat toga, diktator je počeo živ trunuti, a na pozadini fizičke patnje razvio je sumnju i maniju progona. Počele su masovne represije, zabrana mučenja i ubojstava. Sula je isprva naredio da se pobiju svi crnci, ali je nakon nekog vremena, naprotiv, naredio da dovedu veliku grupu robova iz Afrike i formiraju crnu stražu. Između njega i Marije izbio je rat . Zbog toga je razapeto mnogo tisuća Rimljana.
  Ovdje su pozvali Sulu i Julija Cezara. Tada je još bio mlad, taman mu se na bradi probijala crna brada. Nedavno obnovljena palača Sulla blistala je luksuzom, bila je puna kipova, slika i još relativno novih ukrasa poput fontana.
  Neke od skulptura prikazivale su orgije, odvratne u svojoj iskrenosti, i činove kopulacije. Mladom Cezaru se gadilo to gledati, pogotovo ako se muškarac pari s muškarcem. Iako se u starom Rimu smatralo sasvim normalnim koristiti muškog roba kao ženu, ali ... Cezaru se to činilo pogrešnim i podlim. Pa, tim nedostojnije što najbolji rimski kipari to snimaju u kipovima, pa čak i olimpijske bogove.
  Sam Sula je izgledao odvratno, prekriven apscesima, čirevima, bradavicama, otrcane glave, ostavljao je odbojan dojam. Istinski biseksualni diktator živ je istrunuo. Kako bi mu olakšali patnju, četiri roba: dva zgodna dječaka i dvije lijepe gole djevojke utrljale su ružino ulje u čudovište. Osim toga, po savjetu svećenika, Sulla je tri puta dnevno pio veliku zdjelu paklene mješavine: krvi upravo zaklanih beba i majčinog mlijeka. Sula se jednom u tri dana okupao, od čiste krvi djece i djevica. Međutim, bolest ovog čudovišta koje je izgubilo ljudski izgled nastavila je napredovati, a cijeli rimski narod molio se da podzemlje što prije uzme svoje potomstvo.
  Cezar se, svladavajući gađenje, naklonio, lagano pognuvši glavu:
  - Drago mi je što mogu dočekati diktatora Sulu.
  Čudovište je promuklo zarežalo:
  - A kako mi se klanjaš lopove! Ako je Julija previše lijena da joj savije leđa, onda ću narediti da te nataknu na kolac da se više nikad ne uspravi!
  Cezar je jednostavno odgovorio:
  - Uši se nisko klanjaju vjetru, ali, ipak, to je samo zrak, što ništa ne znači! Niski nakloni neće uzvisiti vladara ako nema velikih djela!
  Sulla, iznenada omekšavši, upita:
  - Imam li velika djela?
  Cezar je bez lukavstva odgovorio:
  - Ako je zlo veliko, onda da!
  Diktator je nakon kratke stanke pomilovao plavokosog dječaka po obrazu i zarežao:
  - Iskrena si i sviđa mi se! Znate, u svakom trenutku mogu narediti da vas bace u kavez s lavovima ili razapete na križ. Međutim, imaš priliku ostati živ, pa čak i postati moj prijatelj!
  Cezar je, prisilno se nasmiješivši, odgovorio:
  - A po kojoj cijeni mogu kupiti prijateljstvo samog Sulle?
  Diktator je odgovorio:
  - Imaš li ženu Aqualeriju?!
  Mladić Julius je odgovorio:
  - Da, diktator!
  Sula je oprezno, kao da se boji da se ne opeče, pogladio robinjine gole grudi i promrmljao nerazumljivije:
  - Zato se razvedi od nje!
  Cezar je, svladavši stidljivost, upitao:
  - Ne razumijem te baš!
  Sulla je odjednom oštro zalajao, udarivši dječaka po usnama, a zatim zastenjao dok je skočio unatrag:
  - Ne pravi se kreten! Čuo si! Naređujem ti, ostavi svoju ženu Aqualeriju!
  Mladić Julius pogne glavu. Smatrao je da je odbiti Sullu isto što i ući gol u kavez s gladnim lavovima, ali izdati Aqualeriju radi ovog trulog čudovišta - ne, nikad!
  Cezar je, pokušavajući da glas učini čvrstim, odgovorio:
  - Ne mogu to diktatore!
  Iznenađenje je zvučalo u Sullinom glasu:
  - A evo zašto! Od vas se traži da izvedete Herkulov podvig ili jednostavno kažete da najvećem ljudima na Zemlji!
  Cezar je odgovorio:
  - Ponekad najviša manifestacija dobrote, jednostavna riječ nije zlo, pogotovo ako uključuje rizik za život!
  Sullina fizionomija rastegnuta je čirevima:
  - Dakle, govoriš mi ne?
  Nadjačavši potpuno prirodan strah, Cezar je odgovorio:
  - Da, diktator! Nažalost ne! I opet ne!
  Sula je odgovorio mirnim glasom
  Ali sami ste potpisali svoju smrtnu presudu! Uostalom, nemoguće je reći ne spikeru i ostati živ!
  Cezar je duboko udahnuo.
  - Što je, spreman sam za tartar! Iako tko zna, možda će me bogovi smatrati dostojnim Champs Elysees!
  Sulla je podigao svoje obješene obrve.
  - Pa nećeš umrijeti! Bit ćete mučeni, i ne samo vi, nego i vaša voljena supruga Aqualeria. Mislim da će vam biti vrlo ugodno gledati kako krvnik užarenim željezom pali nježne pete djevojke, a zatim joj kliješta počinju trgati gole grudi.
  Cezar je krenuo prema Sulli, kada je odjednom šest visokih crnih ratnika iskočilo iz zavjese. Osim njih, pojavila se još jedna osoba. Na izgled nije imao više od dvadeset pet godina, a i sam je bio pravi div. Cezar je odmah prepoznao već legendarnog Pompeja, desnu Sullinu vojničku ruku. Istina, kružile su glasine da se Pompey, kao vrlo lijep dječak u djetinjstvu, zaljubio u Sullu i činilo se da ga čak zavodi iz čega su postali prijatelji. Ali Pompej je vrlo brzo stekao autoritet, pokazao se kao vrlo sposoban vojskovođa, te hrabar, fizički vrlo jak vojnik. Konkretno, u ovom trenutku uspio je postići vrlo visok podvig, naime, ubiti kralja Partije. Cezar je uvijek bio ljubomoran na Pompeja, iako zbog činjenice da je i sam jedva dosegao rame ovog visokog čovjeka. Ali to nije bio jedini razlog.
  Pompej je izvukao mač:
  - Pokoravam se i pokoravam se svome gospodaru!
  Sulla je odgovorio:
  - Što kažeš sine na to, ovo je naivac koji se usudio brbljati na živog boga, odnosno mene!
  Pompej je neočekivano odgovorio:
  - On je iskren i dobro je!
  Sulla je klonuo, lijeno u glasu:
  - Pa provjerimo njegovu iskrenost! Reci Juliusu, da postoji prilika da me ubiješ, da li bi to učinio?
  Cezar, gušeći se od uzbuđenja, upita:
  - Iskreno odgovoriti?
  Sulla je zaurlao:
  - Da!
  Cezar je uzdahnuo.
  - Ubijen! Ubio bih odmah!
  Diktator je ostao zatečen, takvu bezobrazluku odavno nije vidio:
  - Kao ovo! Ubijen! Ne znam što ću s njim Pompey i kakvu smrtnu kaznu smisliti za njega i njegove djevojke.
  Pompej je odgovorio čvrstim glasom:
  - Tko je pošten i kaže što misli nije opasno. Pravi izdajice i neprijatelji lukavo laskaju!
  Sulla se namrštio.
  - Kao i ti, laskaš mi! ALI? Osjećam da želiš zauzeti moje mjesto i jedva čekaš moju smrt! U što gledaš!
  Pompej je pogledao Sullu ravno u oči.
  "Pokazala sam vam svoju odanost više puta!" Želiš li me...
  Diktator je prekinuo:
  - Ne treba štene! Poslušajte moju zapovijed, odvedite ovo derište u tamnicu, kao i njegovu ženu. Stavite ih u istu ćeliju, a onda ću ja sam smisliti smrtnu kaznu za njih! Bit će to nešto sofisticirano i bolno.
  Pompej se nisko naklonio.
  - Pokoravam se i pokoravam se najvećem!
  Diktator je dodao:
  - Sami vodite u kazamat! Ako pobjegnu, i sam ćeš visjeti na križu.
  Pompej se naklonio još niže.
  - Nikada te nisam iznevjerio najveći od najvećih!
  Cezar je odveden. Mladić je, naravno, mislio da je uzalud bio tako iskren sa Sullom. Cezar se nije bojao fizičke boli, ali pomisao na putovanje u sumorno carstvo Plutona nije se svidjela. Osim toga, njegova će voljena žena biti mučena. Ovo posljednje je potpuno loše, još uvijek možete podnijeti svoju bol, ali ne možete ublažiti tuđu.
  Sula je, nakon što se vratio, upitao Pompeja:
  - Možda ćete mi sami reći kakvoj smaknuću podvrgnuti ovo drsko štene? Možda ga udaviti u govnima? Kako će to poniziti ponosne!
  Pompej je odgovorio:
  - On je hrabar i snažan ratnik. Rimu trebaju takvi ljudi! Ako ti ne želi služiti, nemoj zatočeništva, nego pusti pticu na slobodu!
  Diktator se nakašljao:
  - Mariy je beba u usporedbi sa svojim nećakom! Ovaj dječak ima i lava i lisicu, samo što ova još nije odrasla! I zato zapovijedam, spalite ovog buntovnika na lomači! Spalite ga dok ne ostane ništa osim pepela!
  Pompey je kimnuo glavom u znak slaganja.
  - Ako je ovo tvoja volja, onda ću ispuniti velikoga gospodara!
  - I to odmah! Donijet ćeš mi tu šaku pepela da će on od njih ostati!
  Pompej je škljocnuo štiklama svojih čizama i krenuo izvršiti naredbu.
  Laganom Cezaru doveli su njegovu ženu Aqualeriju. Djevojčino lice bilo je u suzama, a na njemu su se pokazivale par impresivnih modrica. Tamničari su plemenitoj patriciji oduzeli sav nakit, a također su joj strgnuli gornju odjeću i sandale ukrašene draguljima. A sada je predstavnik plemićke obitelji ostao samo u jednoj bijeloj tunici. U Rimu je rano proljeće tek uzimalo maha, noću je bilo hladno, pogotovo u kamenom kazamatu. Gole i bespomoćne noge djevojke smrzavaju se, Aqualeria ih hladno dodiruje. Cezar je skinuo tuniku i čizme, zatražio:
  - Stavi ga!
  Aqualeria je ponosno uzvratila:
  - Ne! Ne želim da zamrzneš moju ljubav!
  Cezar je, namršteći se, odgovorio:
  - Ali ja sam muškarac! A muškarac mora podnijeti muke, radi dame!
  Aquaria je teško uzdahnula.
  - Moje sluge robinje, osim onih meni najbližih, idu cijelu godinu u istoj tunici i bosi. Sad vidim, bolje rečeno, osjećam koliko im je bilo bolno. I općenito, uskoro ćemo biti pogubljeni, a možda me, nakon što sam doživio hladnoću tamnice, neću toliko uplašiti ledena tama Hada!
  Julius je pomilovao ženinu nogu, počeo trljati hladne prste, pokušavajući utješiti:
  - Za nevine duše i heroje tu su posebna Elizejska polja. Prekrasne su, pune nevjerojatnih stabala i šarenog cvijeća. Tamo vlada vječno ljeto, a svi plodovi zreli i slatki, kiša neprestano lije kraj ljudi, a koje kukce ujedače i zmije žaoke odavno su zaboravili oni koji tamo žive. Takve nedaće kao što su starost, pogrbljeni okvir ili pokvareni zubi nisu poznati stanovnicima ovog sretnog svijeta! To je raj!
  Aqualeria je, gladeći crnu, kovrčavu glavu Cezara, odgovorila:
  - Ima li banana?
  Mladić Julius je odgovorio:
  - Naravno, tu su i ananas i banane.
  Aquaria je uzdahnula.
  - Kako bih volio jesti svježe, zrele banane. Nažalost, do sada sam probala samo sušene, ali su mi se jako svidjele!
  Cezar je samouvjereno, kao da je i sam nedavno bio tamo, izjavio:
  - Na Elizejskim poljanama ima voća koje nema ime. Uz to, puno dobre ukusne hrane i zabave.
  Oživljen akvarij:
  - Ima li seksa u raju?
  Cezar se nasmiješio i kimnuo.
  - Da naravno! Herkul je, na kraju krajeva, vodio ljubav, sa svojom prvom ženom koja je živjela na Elizejskim poljanama.
  Aqualeria se sretno nasmiješila.
  - Hoćemo li imati djecu?
  Cezar je odlučno udario šakom po kamenju:
  - Bit će ih mnogo! Ovo ti obećajem! Odgajat ćemo slavne ratnike!
  Mladić i djevojka najprije su se strastveno poljubili, a onda su se počeli maziti. Uostalom, tko zna što čeka osobu, tamo iza barijere, iza ovog zastrašujućeg ruba. A pred nama je još okrutno mučenje koje je izmislio izopačeni Sullin um. I moramo ih izdržati, skupiti snagu, izdržati do kraja.
  Ali Aqualeria će se i dalje mučiti, kao što je diktator obećao: užareno željezo će spaliti nježne djevojačke pete, zatim će nježne grudi biti istrgnute iz plemenitog patricija ...
  Ne, to je jednostavno izvan njegovih ovlasti. Proletjela je misao, što ako pokažeš hrabrost i sam spasiš djevojku od muke. Na primjer, zadaviti pojasom ... Ali ubiti njegovu pravu i sveobuhvatnu ljubav je iznad njegove snage. To je kao da zadaviš vlastito dijete, pogotovo jer kušač zmija šapće: tko zna, možda će se hiroviti diktator predomisliti i spasiti svoj život, barem Aqualeriju?
  Cezar ljubi svoju voljenu ženu s još većim žarom, usne su joj slađe od meda i uzvikuje:
  - Znate, mi sjedimo u tamnici, ali u isto vrijeme ne možemo se slobodnije naći na cijelom širokom svijetu!
  Aqualeria je iznenađeno upitala:
  - I zašto?
  Cezar je samouvjereno odgovorio:
  - Jer jak duhom - kralj u zatvoru, slab duhom - rob na prijestolju! Važno je zadržati hrabrost i ne briznuti u plač čak ni na stalku. Izdrži mučenje, šutke sa smiješkom na usnama!
  Djevojka je teško uzdahnula gladeći dlanovima svoja ukočena stopala. Potomak je iz kraljevske obitelji, odjednom se osjetila kao bijedna robinja. Živa mašta naslikala je kako je potpuno gola s iskrivljenim zglobovima obješenim na stalku, a bič smrdljivog krvnika tukao ju je po golim leđima. I još jedan mučitelj lomi joj prste užarenim kleštima.... Djevojčica je čak osjetila peckanje u malom prstu koji je mučitelj počeo odlomiti.
  Aqualeria je gorko plakala. Biserne kapi suza tekle su niz njezin ružičasti obraz i kožu poput bebe. Kao odgovor, Cezar je počeo ljubiti svoju voljenu u obraze, ližući slane suze, tješeći:
  - Ti si Rimljanka, kći grada kojem je suđeno da vlada svijetom! Nemojte plakati, ali da vam bude lakše smislite nešto ugodno.
  Valeria je odgovorila uz stenjanje:
  - I ne mogu misliti ni na što drugo, osim na strašnu torturu koja me čeka! I beznadni ponor kamenca!
  Cezar je filozofski odgovorio:
  - Nema veće muke od mašte slaboumnog čovjeka! Najstrašniji pakao, u očima kukavice, prije testa!
  Djevojka se uvrijedila, suze su joj zaustavile lice:
  - Nisam kukavica! Nemoj me ponižavati! A uostalom, ako me voliš, zašto onda to govoriš?
  Cezar je odgovorio uz usiljeni osmijeh:
  - Ljubav, za razliku od oblaka, iako lije suze, ali sunce stvarno ne zaklanja! Ne brini ljepotice!
  Akvaleriya se usprotivio:
  - Kad ljubav, kao oblak, prolije suze, dižu se izdanci dosade i razočaranja!
  Cezar je htio nešto odgovoriti na ovo, ali se začula škripa vrata i oba ljubavnika poskočiše. Željezna vrata s šiljcima otvorila su se i kroz njih je ušao Pompey, u pratnji dvojice legionara. Cezar je smogao snage da se nasmije:
  - Nije se svatko u stanju pohvaliti da ga takva pratnja otprati zadnjim putem!
  Pompej, tresući vreću iza leđa, reče turobno:
  - Nisam došao ubiti, nego spasiti!
  Cezar se iznenadio:
  "I okrenuli ste se protiv Sulle?"
  Pompey je odmahnuo glavom dok je vadio oklop iz torbe.
  - Naš osobni odnos s diktatorom nikoga se ne tiče! Bolje se oblačiti kao rimski legionari. Sa sobom imam dva svoja vjerna druga: Guja i Leksina, oni će ti pomoći da izađeš iz grada. Znaj, Cezare, ja ti spašavam život, ali se ne smiješ vratiti u Rim dok njime vlada diktator!
  Julije, pomažući svojoj ženi da se presvuče, upitao je moćnog Pompeja sa sve većim iznenađenjem:
  Zašto mi pomažeš! Pomozite riskirajući svoj život!
  Pompej je odgovorio, ne bez oklijevanja:
  - Zato što je pokazao nepokolebljivu hrabrost, odbivši diktatora! Nije izdao svoju voljenu ženu! A ja sam svojedobno pristao odreći se voljene radi tiranina! Pa znaj da sam ti od sada kao brat!
  Cezar je, podešavajući oklop na Aqualeriji (prirodno su joj se pokazali izvrsni), ipak upitao:
  - Mogu li ti vjerovati? Možda je to samo još jedan trik starog lisca?
  Pompey je odbrusio:
  - Nedostatak povjerenja ne može uništiti pravo prijateljstvo, jer u ovom slučaju pravo prijateljstvo nikada nije postojalo!
  Cezar je pružio ruku Pompeju.
  - Vjerujem ti, ali zapamti: Prijatelj se može izdati samo jednom, kad ponovno predaš neprijatelja!
  A imati Cezara za neprijatelja nezavidna je sudbina čak i za diktatora. Usput, što će se dogoditi ako Sulla zahtijeva da pokažemo naše leševe?
  Pompej je, smiješeći se na to, odgovorio:
  - Od toga će biti dosta i pepela! Kremiranje izjednačava sve, bez obzira da li se radilo o živima i mrtvima!
  Dva rođena ratnika ponovno su se čvrsto rukovala. Nakon toga, Cezar je sa svojom voljenom ženom otišao u pratnji dvojice odanih boraca iz zatvora.
  Kad su već jahali u predstraži, Aqualeria je iznenada zaustavila konja i pokazala na debelog, ćelavog muškarca degenerativnog lica, teturajući od pretjeranog izljeva:
  - On je, zajedno sa svojim suučesnicima, uzeo moju odjeću, opipao mi prsa i obećao da će mi spržiti pete.
  Cezar je mrko kimnuo.
  - Razumijem!
  Prevazivši daljinu sam na crnom konju, mladi Julius, uloživši svu svoju snagu u udarac, zasjekao je mačem ćelavu glavu s niskim čelom poput gorile.
  Cezar je bio odvraten od svojih sjećanja, želio je žensku naklonost. Pozvao je plavu ljepoticu-robinju:
  - Pa, pripremite postelju, ukazala vam se čast služiti samoga Cezara.
  Djevojka se naklonila, a rimski zapovjednik joj je jednim pokretom strgnuo tuniku. Tada su njegove ruke obuhvatile pune grudi Galijeve kćeri. Rob je istinski prednjao od užitka, Cezarovi pokreti milovanja bili su vješti, znao se okrenuti na svaku ženu, od plemenitih matrona do beznačajnih robova. A ova je djevojka, sudeći po tragovima biča na preplanulim leđima, imala vremena naučiti voljeti naručenog! Jagodne bradavice robinje su se stvrdnule, počela se migoljiti, prekrivajući usne i prsa velikog zapovjednika poljupcima i istovremeno ga oslobađajući toge. Postupno je ljubavna igra postajala sve burnija, čuli su se sve glasniji uzdasi i jauci.
  . 7. POGLAVLJE
  Dječak-zatvorenik se nakon sna probudio osvježen i okrepljen. Samica je čista, nije prehladna. Iako nakon spavanja ne ometa izvođenje vježbi.
  Oliver je počeo raditi vježbe koje ga je naučio Dodger. Uključujući izvođenje kuta, čučanj, povlačenje na šipkama, sklekove. I to mi je malo pomoglo da podignem raspoloženje.
  Zatim su dječaku donijeli doručak: zobene pahuljice i veliku šalicu svježeg mlijeka, koje su mu natočile suosjećajne čuvarice. Bilo im je bolno žaliti desetogodišnjeg dječaka, tim više što je Oliver čekao ili rudnik ili rudnike.
  Mladi zatvorenik ponovno je jeo i radio svoje vježbe. Počeli su trljati jednu kariku lanca o drugu.. I istovremeno se pokušavao sjetiti što je pročitao u knjigama. Geta se kao dječak borio na desnoj strani Spartaka i sasjekao Rimljane.
  Samo ovoga puta više nije mogao pobjeći od mučenja.
  Ušla je neprijateljska žena u pratnji stražara, a Oliveru je skinuta pidžama. I ona je pregledala dječaka i iznenađeno rekla:
  - Sve je skoro zacijeljeno. Kakav živahan dječak!
  I namignuvši mu, odgovorila je:
  - Ostalo je već posljednje mučenje! Strpite se malo više od sat vremena, i neće vas više mučiti do suđenja!
  Oliver je uzdahnuo... Liječnik je otišao i za vrijeme dječaka je ostao sam. Oliver je promrmljao:
  - Još malo, još malo,
  zadnja borba je najteža...
  Slobodan sam, želim kući
  Nikad nisam vidio svoju majku!
  Opet su došli stražari i liječnica. Pitala je sa smiješkom:
  Jesi li spremna dušo?
  Dječak je kimnuo i zapjevao:
  Dječak je uvijek zdrav
  Dječak je uvijek spreman!
  Odvojili su ga od ovratnika i odveli u podrum za mučenje. Bilo je vruće od užarenog kamina, a po zidovima je visjela masa mučnih stvari. Ženka krvnika, ova crvenokosa lisica, je u gaćicama i trakom uske tkanine na prsima. Ima kao pomoćnika tinejdžere od četrnaest, petnaest, ali za svoju dob su krupni i mišićavi. Ova žena je specijalist za mučenje djece. Ona zna kako izazvati maksimalnu borbu bez ubijanja ili sakaćenja.
  U blizini je liječnica koja prati zdravstveno stanje - klijent krvnika. I sudac koji poštuje pravila.
  Kao i pisari i svećenik, bilježe sva svjedočanstva izgovorena tijekom mučenja.
  Oliverova zatvorska pidžama je poderana, a on ostaje gol. Ovako se žrtva muči.
  Crvenokosa je kimnula sa smiješkom.
  - Ovaj put ćemo isprobati horizontalni stalak!
  Oliver je vezao obje ruke i noge i visio vodoravno počeo se rastezati u stroju. Jako me boli, posebno u ramenima. A užad ti se zabijaju u zapešća i prijete da će djeci otkinuti gležnjeve.
  Dječak je zastenjao od boli, bio je rastegnut i produžen. I doslovno izvlači vene.
  Crvenokosi krvnik upita:
  - Hoćeš li govoriti?
  Oliver je samo promrmljao u odgovoru:
  - Ne!
  Ženski krvnik je naredio:
  - Podmažite mu prsa, i trbuh, i pete! Ovaj put pecimo temeljito!
  Oliver je zadrhtao... A dželati tinejdžeri počeli su mazati dječakova prsa, trbuh i gole tabane maslinovim uljem. Radili su, cerekajući se i hihotajući, i štipajući, i prilično bolno, žrtvu.
  Oliver se zgrozio kad su ruke mišićavih tinejdžera pipale, razmazujući ulje jakog mirisa po njegovom otvrdnutom tijelu.
  Ali odvratio je pozornost od jake boli u rastegnutim mišićima i ligamentima.
  Onda su donijeli cijevi s plinom, Oliver je drhtao od straha. I otpušten...
  Vatra je gorjela na daljinu, da ne opeče kožu, već da izazove maksimalnu bol. Plamen je bio posebno jak pod djetetovim golim petama. Budući da tabani imaju debelu kožu i brže zacjeljuju i više se peku.
  Crvenokosa lisica, agresivno se cereći, reče:
  - Hoćeš li govoriti? hoću li te pitati?
  Oliver stenje od nesnosne boli i odmahuje glavom. Plamen postaje malo viši i gori.
  Dječak se trza od divlje patnje i postaje još bolniji. Ovo je intenzivno mučenje. Oliver osjeća da će biti spreman za ispovijed. Ali tvrdoglavost ga tjera da samo stenje i plače, ali šuti.
  Crvenokosa vadi bič i oblizuje usne. Svojom snagom počinje tući dječaka. Očito uživa u mučenju djeteta.
  Liječnica se, naprotiv, namršti ... I primjećuje:
  - Nemoj ga ubiti! Mora da je živ!
  Crvenokosa lisica malo smanjuje intenzitet batina. Ali ipak, njezini udarci probijaju kožu. Ona mlati i reži.
  Tinejdžerski dželati se smiju. I oni se zabavljaju.
  Crvenokosa udari. Oliver Twist je rastegnut i pržen, a to je tako bolno i mučno.
  Dječak stvarno želi izgubiti svijest, ali to ne blijedi, a glava ostaje čista, a tijelo jasno reagira na patnju. Divlja paklena bol, svaka stanica dječjeg tijela preplavljena brašnom. I tako želim priznati, i tako želim to zaustaviti.
  Tada se Oliver iznenada sjeti knjige koju je pročitao u dječjoj zatvorskoj knjižnici o Indijancima. Tako su trivijalno pjevali pod mukom. Tako je, na stalku, ili pribijeni na drvo, izvodili su dvostihove. A onda im je postalo bolje.
  Kad pjevate, bol se puno lakše podnosi.
  I Oliver Twist je pjevao, skladajući dok je išao;
  Rođen sam kao siroče u radnoj kući
  Mama, tata od djetinjstva nisu znali...
  Ali uzalud je beba sada pokopana,
  Za njega je Krist ideal!
  
  Oliver se jako trudio
  A jadnik je za doručak jeo malu kašu...
  Odgoj je bio vrlo strog.
  Pravi, potpuni nered!
  
  Dječak je tražio još malo
  I za to je velikodušno dobio bič ...
  Za ručak su dali djeci travu,
  I tako im je nedostajalo snage!
  
  Oliver je oštro osuđen
  I htjeli su pogubiti bosonogog momka...
  Klinac u omči je skoro pogubljen,
  Život je tanak, kao nit svile!
  
  Ali sreća se kiselo nasmiješila,
  Dječak je poslan da služi...
  Zabljesnula je njuška pištolja,
  Skoro se pretvorio u igru!
  
  Ali i tamo je život otišao ne šećer,
  I dječak je pobjegao od patnje ...
  Bosa u jednoj jednostavnoj košulji,
  Požurio je u glavni grad Engleske!
  
  Dječak je oborio bose noge,
  Ali ipak je stigao do Londona...
  Ne osuđujte dijete strogo,
  Ali privukao je lopovsku jazbinu u glavni grad!
  
  Postao je i lukavi lopov,
  Penjao sam se kroz džepove, vukući torbe...
  Ponekad je dječak punio češere,
  Ispalo je kao da je dijete grijeha!
  
  Ali na kraju je uhvaćen
  Krasti znači jako loše...
  Pete su bile spaljene od vatre,
  Jer maloljetni lopov!
  
  Došlo je do ispitivanja teškog i okrutnog,
  Jadni dječak pod bičevima krvnika...
  Visi na stalku bos,
  Užareni pun krpelja!
  
  Tukli su ga, tako okrutno mučili,
  I odmah slome kosti dječaku ...
  Samo struja nije dovoljna,
  Da dokrajčim dijete do kraja!
  
  Pa, zašto bi dijete patilo,
  Da, dogodilo se da je krao gladan ...
  Ali braća i sestre su živjeli za to,
  Oliver nije nikoga ubio!
  
  Zato poštedi gadnog dječaka
  Prestani mučiti jadnika...
  Krvnici, ne ljutite Boga,
  Koliko možete mučiti dijete!
  
  Rođen je u krajnjem siromaštvu,
  Majka mu je umrla na porodu...
  Na zemlji tako sirotinjski grješnoj,
  Da, Britanija je surova zemlja!
  
  Želiš objesiti dječaka
  Ili još gore, čak i staviti na kolac...
  Ali morate pažljivo razmotriti
  Jer naš život je potpuna ludnica!
  
  Oliver jako pati
  Njegove pete gore od vatrene vatre...
  I dječak je stilski bičevan,
  Iz sprženog mesa čuje se smrad!
  
  Oliver se, međutim, nije slomio,
  Nije rekao tajnu krvnicima ...
  A kad se dječak hrabro borio
  Uzdižući se iznad strmih litica!
  
  Ne, ovo dijete neće biti čisto,
  Viseći na omči kao prljavi lopov...
  Postat će pisac, umjetnik,
  Bit će jak momak kao medvjed!
  
  Neće dopustiti neprijateljima da plešu o sreći,
  On će sam pomicati katam uz rogove ...
  Oblaci i loše vrijeme će se raspršiti,
  Ako je dječakov život dragocjen!
  
  Znam da će uskoro biti zla osveta,
  Isus veliki Bog će doći...
  I svjetlost će doći,
  On je ljudima donio spas!
  
  I dijete koje je obješeno u omču,
  Pašće u prekrasni Kristov raj....
  Ništa što su bila grešna djela,
  Uostalom, Twistova duša je tako čista!
  
  Užasan pakao čeka krvnike,
  Sadrži kletvu, plač i divlje jaukanje...
  Isus otkriva spasenje
  Evo sjajnog Armagedona!
  A onda će pravda doći
  Mjera će postati radost suda,
  I Svemogući će svima pokazati milost,
  U slavu Sina, Gospodina Krista!
  Oliver je pjevao ispod trepavica, pod vatrom i vodoravno se protezao na stalku.
  Crvenokosa krvnikinja se ukočila i rekla sa smiješkom:
  - To je takva hrabrost!
  Službenik je pokazao na pješčani sat.
  - Vrijeme je isteklo! Budući da mladi kriminalac još nema četrnaest godina, vrijeme mučenja je ograničeno zakonom!
  Crvenokosa se nasmiješila i oduševljeno primijetila:
  - Bravo dečko! Pjevao na stalak! Kakav vrijedan zločinac!
  Vatra i plinske cijevi su uklonjene... Zatim je Oliver skinut s stalka i izlivena topla voda. Zatim su dječaku obrisali rane i opekline alkoholom. Obukli su nove zatvorske pidžame.
  Dječak se malo razveselio... Iako užasno boli kad alkohol opeče rane.
  I dječaka su vratili u ćeliju. Sada ga nitko neće uznemiravati do suđenja.
  Dječak je opet dobio zobene pahuljice, ali ovaj put s komadom mesa i mlijekom. Mladi zatvorenik jeo je i osjećao težinu i želju za spavanjem.
  Oliver je s mukom na slami nekako ležao na boku. Prsa i trbuh bili su prekriveni žuljevima od vatre, a leđa i stražnjica izrezani su bičem.
  Dječak je bio još mlad i zdrav, te je relativno brzo zaspao. I opet je sanjao...
  Također inspiriran onim što je pročitano u knjizi u bogatoj knjižnici dječjeg londonskog zatvora, o događajima u dalekoj Rusiji.
  Emelyan Pugachev, još relativno mlad i snažan kozak, sposoban i gorljiv, odlučio se na najveću avanturu svog života. Naime, dogovorio je kozačku bunu. A osim toga, seljak se proglasio carem Petrom Trećim. Opustošena dugotrajnim ratom s Osmanskim Carstvom, zemlja je rado prihvatila varalicu. Emelyan je uspio okupiti nezadovoljne jaičke kozake i započeti svoj pohod na Orenburg. Ilecki kozaci, Kalmici, Baškiri, Tatari, Kirgizi, lokalni kmetovi , pa čak i neki vojnici i časnici pridružili su se prevarantu . U početku je uspjeh pridonio Pugačevima, njihova je vojska rasla.
  Ali dugotrajna opsada Orenburga omogućila je carskoj vladi da izgradi snage i prebaci trupe s granice. Pod Tatiščevom, Pugačov je generalu Golitsinu dao žestoku bitku. Nakon žestoke bitke, pugačevska vojska od 10.000 ljudi bila je poražena, a vođa ustanka je pobjegao. Pokušaj odbijanja vladinih trupa pod tvrđavom Belozerskaya završio je porazom i zarobljavanjem mnogih suradnika samoproglašenog kralja.
  Zatim je uslijedio bijeg i duga potjera vladinih trupa za Yemelyanom. Ozbiljna neslaganja koja su nastala nakon smrti glavnog generala Bibikova među carskim zapovjednicima omogućila su Emeljanu Pugačovu da ponovno okupi svoje snage i osvoji nekoliko tvornica i tvrđava.
  Ali onda ga je Dekolong ponovno slomio. Ali Emelyan nije odustajao. Nakon nekoliko okršaja s Michelsonom, uspio se otrgnuti od carskih trupa i krenuti prema Kazanu. Gotovo cijeli grad je oteo iz hira, jedino je Kremlj uspio zadržati Potemkinovog bratića.
  I zašto se dogodila nesretna bitka s Michelsonom. Samo tisuću i dvjesto, iako odabranih i dobro uvježbanih vojnika, uspjelo je rastjerati gomilu od više od dvadeset tisuća ljudi.
  Istina, većina Yemelyanovih postrojbi bila je tek pridružena, neobučena u vojnim poslovima i ne previše hrabri seljaci. Dvaput je Emelyan Pugachev ipak pokušao Michelsona za snagu. Ali carskom potpukovniku pomagala je i plemenita milicija i garnizon iz Kremlja. Poraženi Emelyan Pugachev prvo se preselio u Nižnji Novgorod. Ali bitke su pokazale da su neobučeni seljaci beskorisni ratnici, a Kalmici s Baškirima: Pugačovljeva konjica - odvojila se od varalice i nije mogao računati na popunu borbeno spremnih jedinica.
  Postojala je ideja da se vojne snage traže na Donu. Štoviše, upravo su donski kozaci činili najspremniji dio vojske Stenke Razina. A Emelyan Pugachev je bio Stenkin rođak praunuk.
  Nakon niza poraza, sunce sreće kao da se opet nasmiješilo prevarantu. Brojni gradovi zauzeti su gotovo bez gubitaka, uključujući tako velike kao što su Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Istina, uspjeli su ih zadržati vrlo kratko. Mikhelson je bio za petama, a da nije bilo brojnih seljačkih nereda i gužve koja se s vremena na vrijeme javlja, Pugačov bi možda već odavno bio sustignut.
  Vojska varalica je rasla... Većina kozaka Volge dala mu je prisegu na vjernost i časno susrela Pugačova. Samo manjina, najbogatiji kozaci, odbili su se zakleti na vjernost seljačkom caru i pobjegli u Caricin. Tamo se približilo i odabrano tisuću donskih kozaka. Još tri kozačke pukovnije koje su se vratile iz turskog rata zauzele su poziciju čekanja: kažu, tko pobijedi, stat će na drugu stranu.
  Pugačov, koji je imao Michelsona u pozadini, nije se usudio jurišati na dobro utvrđeni Tsaritsyn i krenuo je dalje niz Volgu. Pridružili su mu se Kalmici i Volški kozaci, koji su se naselili u Crnom Jaru.
  Emeljanova vojska narasla je na petnaest do sedamnaest tisuća boraca, a imala je pedeset topova. Pukovnik Dietz, koji je izašao presreti varalicu, poginuo je, a brigada, dijelom zarobljena, dijelom rastjerana od strane Pugačeva. Možda je Pugačov sada jači nego ikad. U blizini Kazana je formalno imao više vojnika, ali s hrastovima. A sada ima mnogo Kalmika, Volških kozaka i nekoliko stotina koji su prebjegli s Dona. Tu je i mnogo vojnika odvedenih iz zarobljenih garnizona. Topništvo je također bilo nadopunjeno na račun zarobljenih gradova, a Pugačovljeva riznica također je bila znatna.
  Teško je povjerovati, ali bitka kod Salt Banda bit će posljednja velika bitka i stati na kraj ustanku. Sada Emelyan ima više nego ikad mnogo snaga i oružja, te veliki broj jedinica spremnih za borbu. Ali izdaja je već bila zrela u Pugačevovoj vojsci i možda je to bio razlog tako brzog i relativno lakog poraza vladinih trupa.
  Oliver Twist čitao je veliku knjigu o ustanku i seljačkom ratu Emelyana Ivanoviča i stoga je želio utjecati na njegov tijek. Uostalom, on je engleski pionirski lopov, što znači da je odgojen da suosjeća s pobunjenicima. Zato pomozite dok ne bude prekasno.
  Kraj kolovoza je vruć u donjem Volgi. Nakon kamene vreće londonskog zatvora, ugodno je hodati bos, dječjih nogu, po oštroj travi. U snu se Oliver osjeća dobro. Kao čarolijom, zacijelile su se sve rane i opekline, zacijelili su se čirevi nagrizeni solju i alkoholom. A na leđima, po kojima su tukli užarenom žicom, nije bilo tragova izgorjelih posjekotina. I čim je dječak uspio ne samo ići na smaknuće zbog krađe, već i pjevati?
  Da, nije loše kada vam puše topli ljetni povjetarac, a Volga prska u blizini. Možete se spustiti u njegove blage vode kako biste se zagrabili ispod sebe. Dječak je dobro plivao - zaronio je duboko i otvorio oči i otišao pod vodu.
  Oliver je postao prvorazredni lopov u dječjoj bandi, a mogao je učiniti mnogo. Imao je izvrsno pamćenje i tečno je govorio njemački i engleski. Odlikovao se izdržljivošću i strpljenjem, nikad se u životu nije razbolio, iako je od djetinjstva bio bos, često jureći po snijegu.
  Dječaku se svidio put lopova, iako je donio veliku tugu. No, da budem iskren, Oliver Twist praktički nije poznavao miran život. Više kao zabava. Od ranog djetinjstva trudovi, batine, oskudna hrana. I to je zastrašujuće, ali u isto vrijeme uzbudljivo.
  Dječak je malo plivao. Blaženo je ležati ili prskati u toploj kolijevci, ali... Dužnost je mladog lopova pomoći Emeljanu Pugačovu. Kako je Oliver mogao znati da je ovo pravo mjesto i vrijeme?
  Kao da je netko sišao s neba i to izdiktirao dječaku lopovu. A pošto dužnost nalaže, onda je potrebno pomoći seljačkom caru!
  Oliver Twist je došao na obalu, a meko, baršunasto blato ugodno je škakljalo dječakove žuljeve tabane. Klinac je rado stao na kamenje, birajući gdje je oštriji. A onda je odjurio, skačući kao bijesni zec. To je odlično! On je slobodan! Trči do Emelyana Pugačeva - vođe svih potlačenih!
  Dječak je svom snagom udario nogom u kamen, udarcem bacio kaldrmu i ... usporio. Gotovo je gol, samo u crnim gaćicama, više nalik kupaćim gaćama. I u ovom obliku doći kralju?
  Moram nabaviti odjeću. I dječak je počeo tražiti alat da dobije barem pristojnu haljinu.
  Ovdje možete napraviti cijev od obične trske i vatru od nje. Oliver Twist brzo si je izgradio svojevrsni luk. Iako se oružje pokazalo primitivnim, pionirski lopov ima iskustva u pucanju iz takvog oružja. Ovdje je dječak ugledao dva jahača u bogatoj odjeći. Najvjerojatnije se radi o izvidničkoj patroli Michelsonovih trupa, koja se kreće za Emeljanom Pugačevom.
  Ali dječak je odlučio slušati. Legao je potrbuške na trnoviti travnjak i naćulio uši. Za izviđača je izuzetno važno da ima istančan sluh. Oliver Twist po prirodi ima pseće uho, ali se i sam uz pomoć posebnih vježbi istrenirao da bolje čuje i razlikuje najmanje zvukove.
  Oba jahača tiho su šapnula. Policajac u plavom odijelu obrati se crvenom:
  - Curds i Chuguev su nam obećali pomoć. Niti jedan od pedeset pušaka Pugačeva neće pucati. Kalmici će otići, a Volške kozake će odvesti pukovnik Timofej.
  Policajac u crvenom je primijetio:
  - Ne baš, savjetovao bih da vjerujete ovim Pugačevcima. Što ako nas odvedu u zamku?
  Policajac u plavom je kimnuo i izvukao paket iz džepa.
  - Ovdje su svi dokumenti: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey, i glavni krvnik Yemelyan Koryavy će potpisati! Istina, Ovčinikov i Perfiljev su odani prevarantu, ali će nam pomoći da ih dokrajčimo na samom početku bitke!
  Policajac u crvenom je zviždao.
  - Vau! Perfiljev bi bio posebno poslan iz Sankt Peterburga da razgradi vojsku varalice, ali se naprotiv pokazalo istinitijim od onog pravog?
  Plava uniforma, navukao na lulu i potvrdio:
  - Pa... To se ponekad dogodi! Ali s druge strane, vođa iletskih kozaka Tvorogov je naš! Ovdje su stavili sve šljokice!
  Oliver Twist je dahnuo od uzbuđenja. Osim toga, trnje ga je ubolo u goli trbuh. Evo prilike da sve izdajice predate caru-ocu odjednom. I tamo simpatija i Michelsona.
  Policajac u crvenoj uniformi primijetio je:
  - Imamo tisuću i pol kozaka, od kojih tisuću najbogatijih s Dona, tisuću dvjesto odabranih grenadira i još tri tisuće pješaka odvedenih iz Caritsina? Zar nećemo pobijediti varalicu?
  Policajac u plavom kimnuo je u znak slaganja.
  - Sigurno! Katarina naređuje da se požuri Suvorovu da tuku Pugačova. Da Sasha ne razmišlja previše o sebi!
  Red je htio reći još nešto kad je Oliver Twist opalio. Mladi lopov nije želio čekati dok ova dvojica, s važnim informacijama, stignu do Michelsona.
  Kao tetivu, dječak koristi čičak, povlačeći luk na poseban način. Žica ti je u zubima, a desnu ruku ispravljaš. Kao rezultat toga, snimak je čvrst i gust.
  Strijela napravljena od oštre čaure probola se točno u oko Catherinina galantnog časnika. Ratnik u plavom je izvukao pištolj, ali Oliver Twist se uobičajenim pokretom maknuo s linije vatre. Metak je proletio. Lopov je jurnuo na svog prijestupnika.
  U snu je Oliver Twist bio nešto viši i veći od prosječnog dječaka za svoje godine, a mišići su mu bili dobro razvijeni od napornog rada i vježbanja. Dakle, dijete uopće nije bilo tako slabo. Štoviše, uspio se upoznati s jednim od rodovarskih lopova, a dječaku je dao nekoliko lekcija engleskog, nacionalnog hrvanja.
  Oliver je to odlučio iskoristiti. Kad je časnik izvukao dugu sablju sa zlatnom drškom i pokušao presjeći dječaka svojom težinom, lopov je, malo se pomaknuvši, spretno povukao vojnika za ruku, a lagano ga povukao za čizmu.
  Policajac u plavom pao je s konja. Dječak mu je svom snagom zabio koljeno u bradu. Oliver je često vježbao sličan skakački udarac, a dobro ga je primijenio i na karateu. Teško, naravno, zgnječio je čeljust, onemogućivši protivnika. Noge u kromiranim čizmama trznule su se nekoliko puta, a kraljevska osoba je zašutjela.
  Oliver Twist, prvi je pozvao svog konja k sebi. Za radnog momka i okorjelog lopova, ovo nije baš zeznuta znanost. Zatim je, ne bez poteškoća, podigao dobro uhranjenog časnika na rame i stavio ga na sapi konja. Ono što sada ima nešto za doći Emelyan Pugachev. Zarobljeni jezik, dva prekrasna konja i još vreća zlata, kraljevski carski.
  U torbi je dječak pronašao i kartu i rezervne hlače. Bez razmišljanja, Oliver Twist si je napravio kratke hlače. Jednostavno je odrezao svoje galoše i zavezao se remenom. Vrijeme je vruće, a on je još dječak i može si priuštiti borbu bosonog i golih grudi. Tijelo mu je mišićavo, suho s reljefnim premom i s ljetnom preplanulom preplanulog bojom koja se još nije uspjela splasnuti tijekom boravka u zatvoru.
  Izgleda kao Tarzan. Ili Mowgli!
  Glavna stvar je imati vremena upozoriti Emelyan Pugachev.
  U međuvremenu se seljački car, kao da je Stenka Razin sjeo na brdo, zamišljen. Nakon tri poraza od potpukovnika (sada pukovnika!) Mikhelsona, kozački monarh imao je sjajan niz. Gotovo bez otpora pali su pod kopita grada, vojska je rasla, ustanak se širio.
  Ali sada se dogodilo ono najvažnije: rat s Turskom je gotov, a vlast je odvezala ruke. Uostalom, osim Mikhelsona, protiv Pugačova idu i druge snage. Ukupno je carica dodijelila dvadeset pukovnija i sedam brigada pod zapovjedništvom Papina. Takva vojska i druga moć bile bi strašne. Istina, dok su ove police raspršene i postoji sablasna šansa da se razbiju u dijelovima.
  Ali pokušajte to učiniti kada ne možete sami pobijediti Michelsona. Postojala je misao otići u Saratov i tamo dati bitku ovom njemačkom pukovniku. Ali nije išlo. Donekle nije bilo dovoljno borbenosti. Sada u ovoj bitci mora se odlučiti koga će Don slijediti. Ako carska vojska bude poražena, tada će se tri donska puka zakleti na vjernost caru, a s njima i brojni kozaci. A to su deseci tisuća dobro uvježbanih, uvježbanih ratnika iz djetinjstva. Ne kakav čovjek.
  Nije ni čudo što je Emelyan odabrao jug umjesto sjevera, a Čerkasi umjesto Moskve! Tamo možete dobiti veliku snagu i trupe sposobne ravnopravno se boriti s kraljicom!
  Glavna stvar je da ljudi vjeruju u pobjedu. Jasno je da su njegovi suputnici umorni. Brojni porazi srušili su im moral. Kako to biva sa svakim ustankom: tko pobijedi, iza njega je istina!
  Pobjeda Michelsona pomoći će u izgradnji samopouzdanja. Ni jednom ga Pugačov nije mogao pobijediti, a Mikhelson je pobijedio varalicu, pa čak i zarobio grofa Černiševa - Čiku.
  Ali kako to točno učiniti? Sada njemački pukovnik još uvijek ima kozake i trupe iz garnizona Tsaritsyno. Možda je bolje požuriti u Astrakhan? Ili je to ipak riskantno i taktički izmišljeno? Ipak, ima mnogo više vojnika od Michela. I puno konjice. Čak su i seljaci uzimani u vojsku, u pravilu, kvalitetni.
  Ne postoji način da izbjegnete daljnju borbu. Postoji samo izbor, da li da napadnemo samog Michelsona, ili da ga čekamo u Crnom jaru, sjedeći u utvrdama. Možda će ambiciozni pukovnik krenuti u juriš i iscrpiti svoje snage. No, moguće je i da će Mikhelson pokušati opkoliti Cherny Yar i čekati da stigne pojačanje. U ovom slučaju, Pugačov bi mogao biti zarobljen.
  Istina, u pomoć žuri Suvorov, koji bi trebao preuzeti zapovjedništvo nad Michelsonovom vojskom. Hoće li pukovnik htjeti dati sve lovorike konačne pobjede nad samoproglašenim carom, general-pukovniku već slavnog Suvorova? To znači da postoji određena oštrina da se sakrije iza zidina Crnog Jara.
  Emelyan Pugachev okupio je malo vijeće poglavica. Čugujev, Fedorov, Tvorogov, Timofej već su se dogovorili s carinim vlastima i, naravno, savjetovali da se na terenu pobijedi Michelsona. Ovchinnikov - zapovjednik vojske Yaik, dugo vremena stvarni šef cijele pobunjeničke vojske, a sada je desna ruka Pugačova govorila ovako:
  - Opasno je sjediti iza zidova, mogu se nametnuti. Strašno je i na terenu, mogu ga razbiti. Međutim, u polju, čak i ako nas tuku, uvijek možemo na konju u stepu. A ako u Crnom jaru nametnu sva pravila, onda nećete pobjeći!
  Gorbatov, bivši kapetan carske vojske, kojeg je Pugačov promovirao u generale, jedan od onih koji su porazili brigadu pukovnika Dietza, također u stvarnoj povijesti, zajedno s Ovčinnikovom, koji je poginuo u bici kod Saltyjeve bande, primijetio je:
  - Ako Michelson krene u juriš, onda možemo računati na protunapad!
  Perfiliev, poznat po tome što je u stvarnoj povijesti bio pogubljen zajedno s Pugačevom, skromno je sugerirao:
  - Moje mišljenje je malo. Evo, kako vijeće odluči, neka bude!
  Kalmički princ Kizya, iako nije bio među izdajicama, također je izjavio na slomljenom ruskom:
  - Za Kalmika, polja su najbolje mjesto za borbu. Sjediti u tvrđavi i odbijati napade za nas je neobično!
  Emelyan se već htio složiti s mišljenjem uskog vojnog vijeća i povući svoju znatnu vojsku iz Černoga Jara, koji je bio časno utvrđen i primio kralja svećenika. Ali u tom je trenutku u gornju sobu uletio dječak glasnik i, dahćući, rekao:
  Mladić je stigao. Kaže da je hitna stvar za cara-oca!
  Kozački car je naredio:
  - Unesi!
  Oliver Twist, lupkajući bosim nogama i držeći teške vreće zlata u rukama, brzo je utrčao u gornju sobu. Stvarno je želio vlastitim očima vidjeti vođu seljačkog rata, studirao je u školi, pjevao u pjesmama. Petar, ulazeći u gornju sobu, ugleda desetak ljudi za dugačkim, hrastovim stolom. Gotovo svi su raskošno odjeveni i oholog izgleda. Jedan je sasvim mlad, ali u generalskoj odori sa zapovijedima. Pa vjerojatno je Gorbatov. Prebjeg iz Orenburga, vješt i učinkovit časnik koji je učinio mnogo za jačanje vojske Pugačova. Gorbatova su, unatoč svom plemenitom podrijetlu, voljeli kozaci i seljaci, pa je bio izrazito jednostavan, bio ljubazan i pristojan. Plave vesele oči i plava kosa davale su mu vrlo mladenački izgled, slabo u skladu s uniformom general-pukovnika.
  Oliver Twist nije poznavao druge iz viđenja, a povijest je ostavila malo opisa. Štoviše, čak je i sam Pugačov opisan drugačije. Ali postoji pravi Emelyanov portret, kopiran iz prirode. Prikazuje strašnog momka, s vlastoljubivim, orlovskim okom, za koji kažu tako: rođen je da zapovijeda!
  A sada, među pametnim atamanima u skromnom, kozačkom zipunu, sjedi čovjek oštrog, blještavog izgleda poput uboda kobre. Iako je samo lenta Ordena Aleksandra Nevskog govorila da je riječ o kraljevskoj osobi, Oliver Twist osjetio je kako mu noge klecaju, a dječak je čak ustao na jedno koljeno.
  Emelyan Pugachev je također pogledao dječaka koji je učio. Naravno, krajem osamnaestog stoljeća ljudi su bili nešto manji nego sredinom dvadesetog. Da, i u snu je Oliver visok i širokih ramena za svoje godine, njegov otac, kojeg nije poznavao, bio je visok skoro dva metra. Ali ipak je jasno da je ovaj mladić još dijete. Ošišani jež bijele dlake, podignutog dječačkog nosa, mršavo lice zbog vojničke pothranjenosti. Ali u isto vrijeme, dječak je više žilav nego mršav. A što drži u velikim vrećama, po najmanje dva kilograma, teška? Je li zlato?
  Oliver Twist je intonirao:
  - Donosim petnaest tisuća rubalja u zlatu na dar njegovom carskom veličanstvu, a predajem i pismo.
  Čak i takvom snažnom klincu kao što je on, nije lako držati zlatne novčanike u rukama. I stavila ih je pred Jemeljana. Tada dječak izvadi pismo iz pojasa i, pažljivo gazivši na prste, pruži ga glavnom kralju-atamanu.
  Yemelyan je prihvatio pismo i sumnjičavo pogledao pečat. Car otac, premda nije znao baš dobro pisati, a rukopis mu je bio toliko strašan da je radije uopće ne pokazivao ruku pred Petrom, ali je dobro čitao. I općenito, imao je značajno znanje u vojnim poslovima. Inače bi ustanak jedva potrajao cijelu godinu, a protiv varalice poslana je cijela vojska.
  Pugačov je pažljivo pročitao pismo i namrštio se. Znao je kontrolirati svoje emocije i osjećaje. Ispostavilo se da su pet visokopozicioniranih poglavica njegovih trupa izdajice. Pugačov je odavno primijetio da su ga Čugujev i Fedorov iskosa pogledali, čak ga nevoljko pozdravili i ustali kao da čine uslugu. Posvađali su se s Chuguevom kada je izgubio sve oružje u bitci s Mikhelsonom. Tada je Pugačev zaprijetio da će Chugueva udariti šakom u vrat. On je na ovo odgovorio:
  - Nisam digao vrat za šake!
  Seljački kralj je uzvratio:
  - Pa za zadavljenje ili što?
  . POGLAVLJE #8
  Oliver se dobro naspavao i ponovno je vježbao. Rane i opekline su mu počele zacjeljivati. Izdržao je torturu. I dobro je da se sve završilo i da nije izdao svoje skrovište. Sada će dječakove rane zacijeliti, a on je opet spreman za podvige.
  Oliver je bio nahranjen. Tada ga je neprijateljica pregledala. Podmazao mu je opekotine i rane da brže zacijele i rekao:
  - Do suđenja više neće biti mučenja! A ljudi te žale, možda te neće pogubiti!
  Oliver se zahvalio...
  Nakon toga, kada je kamera ostavljena, počeo je trljati karike lanca. Njegov dječji vrat još je držan za ovratnik. A ako se otrgnete s lanca, možda možete pobjeći?
  Dječak je trljao lanac nekoliko sati zaredom. Ali čelik je bio otvrdnut i nije dobro popustio. Zatim su mladom zatvoreniku ponovno donijeli hranu i mlijeko.
  Nakon što je pojeo i popio debelu kravlju, Oliver nije primijetio kako je ponovno zaspao. I opet o pobuni Pugačova.
  Fedorov je također bio očito ljut na kozačkog monarha. Istina, Curds se izvana ponašao pokorno i činilo se prilično pouzdanim. Svojedobno je doveo iletske kozake u Pugačov, čime je ustanak proširio izvan okvira čisto jaičke pobune. Istina, svojedobno je Emelyan Ivanovič pogledao Tvorogovu suprugu Stepšu. Vjerojatno ljubomorni muž mladoj i lijepoj djevojci nije oprostio izdaju. Uostalom, Pugačov ima samo trideset i dvije godine, krv mu je još mlada i lijep je Don Juan. I također biseksualac. Njegova supruga Sophia, koja nije imala vremena izgubiti svu svoju ljepotu, i četvero djece: tri kćeri i sina. A drugi mladi kozak Ustinja.
  A koliko je ljubavnica Emelka već imala ... Kao i njegova rođakinja Stenka Razin, Pugačev je bio požudan prema ženki. I dobro je da je sto posto prirodno.
  Pukovnik Timothy nedavno se pridružio pobunjenicima. On je iz redova Volških kozaka. Toli je izvorno bio izviđač, filc je iz nekog razloga uvrijedio svećenik. No, glavni krvnik je, čini se, načuo kako su članovi njegove obitelji promašili da je Emelyan s njima u rodu.
  Posebno je loše postalo kada je Emelyan Pugachev htio napustiti kraljevske regalije i otvoriti se ljudima. Tada su i ostali atamani oklijevali. A sada, ako se dogodi neuspjeh, izvrnut će lopova varalicu Emelku i zapamtiti to kako su znali. Dakle, seljački kralj i osjećajući zavjeru unutar okoline. I sada su dokazi primljeni.
  Pitam se tko je ovaj dječak. Ne izgleda više od petnaest ili četrnaest godina, ali ima snagu u rukama - herojski momak. Pogledaj kako si nesebičan. Kralju je donio petnaest tisuća zlata. Iznos za koji možete kupiti cijelo imanje. Nije svaka osoba sposobna za takvu nesebičnost. Istina, ovo je još klinac, evo rumenog lica kao u djevojčice, čak ni puške. Dijete ne zna vrijednost novca, pa je stoga velikodušno.
  Pa, ništa, ovaj će novac biti koristan Emelyanu. Iako se riznica nakupila u gradovima u priličnim količinama, čak je i ovaj konvoj teško nositi. Sam Pugačov sakrio je škrinju sa zlatom i kamenčićima na jednom samo njemu poznatom mjestu. Šest funti zlata i dragulji: rubini, smaragdi, topaz, safir, dijamanti u ovoj škrinji. Ako ništa, Emelyan će imati dovoljno za ugodan život.
  Ogolets treba velikodušno nagraditi, a ne vrijeđati se.
  Emelyan se nasmiješio i objavio, pokazujući na Olivera Twista:
  - Poklanjam te momku titulom kapetana i uzimam te u svoju pratnju!
  Oko stola je vladalo prigušeno odobravanje. Čugujev je nezadovoljno promrmljao:
  - Mali je i prije kapetana!
  Kozački car je prekinuo:
  - Ali pamet je super! Pogledaj kakav je plemeniti plijen donio, a novac i čujem rzanje konja. Will, ovaj momak budi moj ađutant!
  A Pugačov je, radi uvjerljivosti, pomaknuo šakom po stolu.
  E, sad je vrijeme da kaznimo zlikovce. Ali to se mora učiniti pažljivo kako ne bi došlo do građanskih sukoba. Odmah naredite da se uhapse, onda će zgrabiti sablje. Ali kozaci moraju poslušati svog kralja. A još su predaniji seljaci, kojima je Petar Treći Bog i Car!
  Uhvatit će izdajnike, bilo bi lijepo da su u sobi za mučenje, pa čak i zapalili iskru. Otkrijte sve suučesnike i očistite okoliš od izdaje!
  Emelyan Ivanovich je na sve strane objavio:
  - Provest ćemo pregled trupa!
  Do sada, u krajnjoj liniji, Oliver Twist je odlučio predstaviti svoj plan Suvereinu. Hodao je pored mene i šapnuo mi na uho. Pugačov se nasmiješio velikim, bijelim zubima i kimnuo u znak slaganja:
  - Ogroman garno! I pametno!
  Na kraju ljeta sunce je pržilo trsku na mnogo milja. I to nije moglo ne iznjedriti u glavi mladog podzemnog radnika i pionira podmuklog i učinkovitog plana.
  U međuvremenu su zajedno s kozačkim carem pregledali vojsku. Emeljanova vojska se povećala na sedamnaest tisuća, a stalno je pristizalo sve više novih ljudi. Uključujući Dona. Ali Don će u potpunosti slijediti Pugačova ako pokaže svoju snagu! Puno muškaraca. Prokleti bradati muškarci, s vilama, prijetećih izgleda ispravljenih pletenica, rogova, toljaga, vila. Tinejdžeri su trčali bosi i ima ih također puno. I sve se više pojavljuje sve vrijeme. Muškarci su željni pridružiti se vojsci kralju. Štoviše, vrijeme stradanja uskoro bi trebalo proći i broj pristiglih ratnika značajno će se povećati.
  Pugačov je istovremeno pozvao krvnika. Šteta je, naravno, rastati se od tako potrebnog tipa, ali izdaju treba povući.
  Seljački car nije dugo izdržao i naredio:
  - Pa ljudi... Pleti izdajice što prije!
  Muškarci su u svom entuzijazmu čak i vezali suvišne. Na primjer, Ovchinnikova. On se, međutim, nije opirao. Kralj je naredio da se odveže i s odobravanjem potapšao posramljenog poglavicu po ramenu. Ovčinikovi su brkovi visjeli poput batina i izgledao je zbunjen i zanijemio. A Timofeju, Čugujevu i Fedorovu stavili su lisice. Bacili su me na tlo i šutirali.
  Ali ovo je još uvijek cvijeće. Stalak i užarena klešta čekali su petoricu urotnika!
  I Oliver Twist galopirao je do Michelsonova logora. Volški kozaci dočekali su kraljevskog izaslanika. Kako bi izgledao solidnije, dječak je morao nositi elegantan svitak i kožne čizme. Što po ovoj vrućini nije baš ugodno.
  Emelyanov kamp je velik i ljudi pristižu svaki sat. Vidi se kako su se uz cestu ispružile skupine ljudi, pružajući ruku narodnom kralju. Ljudi doista žele vjerovati da je bolja sudbina moguća, te da vlasti mogu biti stvarno brižne, a ne sebične.
  Na isti način, narod je privukao Grishka Otrepyev, koji je čak uspio neko vrijeme kraljevati u Rusiji. Loša asocijacija. Ali za pionira Petju, Emelyan Pugachev nije pustolov varalica, već narodni vođa ustanka, s kojim se vežu znatne nade za izgradnju socijalizma u jednoj zemlji.
  Pukovnik Michelson također je još mlad i ambiciozan. Donedavno se rat s pobunjenicima smatrao malo prestižnim, ali sada su na njega padale caričine naklonosti. Kako ne biti ponosan.
  Sada je Michelson okupio sedam tisuća vojnika. Uz tri tisuće vojnika garnizona Tsaritsyno, približilo se još tisuću dvjesto vojnika Mielina. Također Nijemac u službi ruske carice, koji je dugo pratio Pugačova, ali se nije usuđivao pridružiti se bitci s njim.
  Bit će dovoljno snage da pobijedi varalicu, čak i bez kozačke izdaje. Jedan je strah da će rat imati vremena nestati. Zabrinut je i Aleksandar Suvorov, kojemu je Mikhelson dužan prebaciti svoje trupe pod kontrolu. To je neugodno, naravno. Toliko mjeseci hrabri Nijemac je progonio Pugačova, a lovorike pobjednika žele prenijeti na ruskog general-pukovnika.
  Suvorov je već slavljen, a za njega hvatanje varalice nije sve Bog, kakav čin. A za Michelsona je ovo prolaz za generale, i prilika da nastavi karijeru.
  Glasnik izdajnika nije previše volio njemačkog pukovnika: plavokosi, mršav, ali snažan dječak. Premlad izaslanik, i govori nekako ne baš uobičajeno. Iako što očekivati od ovih maloruskih kozaka.
  Istina je da dječak samouvjereno kaže, ne trči okolo s plavim očima. Pukovnik Michelson se malo odmrznuo. Oliver Twist osjetio je neki strah. Ipak, u svakom trenutku može dobiti naredbu da ga izbičevaju i objese. Nakon engleskog zarobljeništva, bičevanje se činilo kao dječja igra, ali umiranje u omči... Tako ponižavajuće.
  Neudobno je i nogama u čizmama, iako su slobodne i dječak je većinu puta odradio na konju, trljaju mu noge. I parkirati u njima. Tijelo još nije zaboravilo zimsku hladnoću, a sam Oliver Twist trčao je bos gotovo cijele godine, ne obazirući se na mraz. Tako se upravo sada lopov junak osjećao pretjerano razmaženo i bez udobnosti.
  Mikhelson je pitao koliko vojnika ima Pugačov. Oliver Twist, znajući da je njemački pukovnik otprilike bio svjestan priče, iskreno nije ništa skrivao, ali je istovremeno izjavio da se kozaci ne žele boriti, a Emelyan je odlučio krenuti niz Volgu do Astrahana i Kubana. Činilo se sasvim logično. Uplašen velikim brojem vojnika koji su napredovali iz poraženog Osmanskog Carstva, varalica je planirao pobjeći u Tursku ili Iran. Nedaleko od Kubana do Irana.
  U ime kozaka izdajnika, Oliver Twist ponudio je da povede Michelsonovu vojsku kroz skrivenu cestu kako bi presjekao putove za bijeg varalicu i iznenada napao logor s juga.
  Ta se ideja svidjela njemačkom pukovniku. Strogo gledajući dječaka lopova, plaćenik upita:
  - Ako ne lažeš!
  Oliver se, iako je bio gotovo ateist, žurno prekrižio:
  - Kunem se Kristom Bogom!
  Michelson je obećao:
  - Ako uspije, dobit ćete sto rubalja! A ako lažeš, onda te neću samo objesiti, nego ću narediti da te kvare!
  Posljednje obećanje izgledalo je engleskom lopovu više smiješnim nego strašnim, pa je povikao:
  - Slava našoj presvetoj carici Katarini!
  I vješto je škljocnuo petama svojih pametnih čizama. Iako im je bilo neugodno, Oliver Twist osjećao se ponosno što nosi skupe generalske cipele uglačane svježim voskom, a ne bosonogi ragamuffin. Dakle, on ima izgled kneževskog sina, što izaziva mnogo više povjerenja.
  Mikhelson je naredio da se odmah krene, pogotovo jer je već bila večer, a prijelaz će morati napraviti u mraku. Vruće je u kolovozu u regiji Donje Volge. Teško je u uniformi, i čizmama preko koljena. Ali tašti Michelson uvijek je u uniformi i s nagradama. Za pobjedu na Čikoju dobio je Orden Svetog Jurja trećeg stupnja, a nad Pugačovom drugog. Katarina je promijenila stav prema pobuni i velikodušno nagrađuje one koji su se istaknuli u suzbijanju pobune. Čak je i Reidskop, nesposobni guverner, od Katarine dobio petnaest tisuća rubalja i čin general-generala.
  Sada se bliži trenutak konačnog poraza pobunjenika i uručenja generalskih epoleta. Zarobivši Emelyana, Michelson će obrisati san Suvorova. Osim toga, jedno je boriti se protiv Turaka, drugo je boriti se protiv vlastitog buntovnog naroda. Potonje je puno teže. Dakle, Rusi su puno nepredvidljiviji od Turaka. Ovdje je ista Emelka trijumfalno prošla uz Volgu. Narod je dočekan raširenih ruku.
  Je li ovako? Polupismeni kozak koji ne zna ni potpisati svoje dekrete. A narod k njemu hrli kao da je medom namazan. A ni puške, ni meci, ni vješala, ni užarena klešta krvnika ne plaše ljude.
  Michelson je imao priliku boriti se u Pruskoj. Nijemcu nekako nije previše ugodno boriti se s istim Nijemcima kao i on sam. Tada je još bio mlad, očajnički se borio. I slučajno se susreo s mladićem Pugačevom. Zajedno su pili, a Mikhelsona je iznenadilo sjećanje na Kozaka, čiji su se brkovi tek počeli probijati - izvrsno. Emelyan je, budući da je bio nepismen, već znao mnogo njemačkih riječi i mogao je komunicirati sa zarobljenicima bez prevoditelja.
  Neprijatelj je bio jak. Nekoliko je puta život samog Michelsona visio o koncu, a njegova je vojska bila na rubu poraza. Samoproglašeni kralj bio je poražen i ustao je poput ptice Feniks. I nove, nove tisuće ljudi pridružile su se seljačkom monarhu.
  Mikhelson je mislio da ako je tada zabio nož u Emelyana, tijek povijesti bio je potpuno drugačiji. Istina, u to vrijeme nije imao takvih misli. Mladi kornet i mladi kozak dobro su se međusobno slagali sve dok ih sedmogodišnji rat nije razasuo na razne strane.
  Pugačev je mogao napraviti vojnu karijeru, već je dobio za Bendery, dobio čin zbora - ovo je kao poručnik. Ali Yemelyan je bio ponesen pljačkaškom romantikom, a onda je želio postati autokratski monarh. Točnije, vjerojatno je pljačkaš najprije želio sebi opljačkati veliki kapital, a zatim otići u grmlje, uzimajući ukradenu robu. No Emelkine su ambicije rasle kako su pobunjenici uspjeli. A onda je i sam planirao put u Moskvu.
  Kazan je praktički pao, a samo je mali Michelsonov odred blokirao put stalno rastućoj hordi.
  Sedam tisuća Michelsonovih vojnika, od čega dvije tisuće konjanika kreću se po klasičnom obrascu. Ispred konjanika, zatim pješaka, a nakon topništva četrdeset topova i konvoj. Jaka vojska. Kozaci s Dona su najbogatija i najluksuznija odjeća. Dalje, Davidov odred, plemenita husarska konjica. Najselektivnije eskadrile Katarine II.
  Pješaštvo Michelsona i Mielina je grenadirsko i odabrano. Uniforma je elegantna, kožne čizme svjetlucaju, ratnici jasno, kao namotani, kovali korak. Tri tisuće vojnika garnizona Tsaritsyno je gore. I uniforme nisu tako svježe, a ni gazište nije toliko potjerano.
  Michelsonove puške nisu loše. Oružje koje je gore ostalo u Tsaritsynu i drugim gradovima. Uzeti najprikladnije za nošenje. Tu je i desetak jednoroga. Tako će kralj siromaha dobiti svoje. Pa čak i ako se njegov broj ljudi približi dvadeset tisuća. U blizini Kazana bilo je više lopova, a oni su ga porazili s manjim brojem.
  Michelson je dobro raspoložen, priča njemački s Mielinom, ne znajući da osjetljivo uho dječaka lopova Olivera Twista razlikuje svaku njegovu riječ...
  Klinac je spreman za borbu i izviđanje.
  Myelin samouvjereno kaže:
  - Catherine je lukava zvijer. Ona zna da će Turci i dalje vidjeti unutarnju slabost Rusije, mogu raskinuti mirovni ugovor. Osmanski paša je već dao naslutiti da nije jasno kakva je sada vlast u Rusiji!
  Michelson je vrlo samouvjereno odgovorio:
  - Uhvatimo Pugačova i stavimo sve interpunkcijske znakove u rečenicu. Nitko se tada neće usuditi sumnjati da smo jaki, a Rusija ima samo jednu caricu!
  General bojnik Mielin, iako užasan po činu prema Michelsonu, privremeno mu je podređen. Ali to ne izaziva napetost u razgovoru. Oba zapovjednika su Nijemci. Ali Mielin je pažljivo izbjegavao napad na Michelsona.
  Ali sada je podijelio vijest:
  - Ekaterina se boji povlačenja trupa s turskog kazališta operacija. Francuski kralj obećava pomoć Osmanlijama, a oni se pokušavaju cjenkati za više ustupaka u primirju, a odbijaju platiti odštetu!
  Michelson je ljutito primijetio:
  - Nabijmo Emelkinu odsječenu glavu na kolac, pa će se cijela Europa odjednom pomiriti!
  Myelin se djelomično složio s ovim:
  - Da, ovo može ohladiti najvruće glave, ali oni će nas i dalje pokušavati testirati na snagu!
  Michelson je odmahnuo šakom i prosiktao:
  - Neka samo pokušaju... - I stišavši glas, upitao je. - Ali što je s glasinama da je protiv Pugačova deset generala i svaki s korpusom?
  Myelin je odgovorila s osmijehom.
  - Ovo je vojni trik da se seljaci i kozaci natjeraju da zaostanu za Pugačovom. Nadahnuti ideju da velike sile idu protiv varalice. Zapravo, deset generala napreduje samo s malim odredima. Pa je Emelka uzeta da se pokaže!
  Michelson se nasmijao i odmah ozbiljno primijetio:
  - Tim više razloga da se pobuna što prije uguši!
  Nadalje, u razgovoru nije bilo ništa značajno. Oliver Twist sada mora improviziranim raketnim bacačem signalizirati da je vojska već ušla u gustu, suhu trsku. Plan je zapaliti zemlju u pravom trenutku, a vjetar koji puše na njih raspršit će plamen i spaliti sedmotisućitu vojsku.
  Nešto slično Emelyan Pugachev je već učinio tijekom napada na tvrđavu Tatishchev. Tada su pobunjenici uspjeli postići veliki uspjeh, otvorivši im put prema Orenburgu. Ovaj put je pionir Petya poveo Michelsonove trupe u suhe šipražje poput fašista. U ovom slučaju ponio se kao pravi Ivan Susanin. Ali prava sudbina Susanina je umrijeti zajedno sa svojim neprijateljima.
  A lopov-heroj Oliver Twist želi živjeti. I dječak je smislio trik. Pričvrstite domaći raketni bacač na kolica i sakrijte se tamo na vrijeme, u mraku. Istina, potrebno je da neprijatelji ne primjete njegov nestanak. I teško je...
  Petya je pronađena. Skačući na konja do Michelsona, dječak je rekao:
  - Vozit ću naprijed i reći Čugujevu i Tvorogovu da smo na putu!
  Michelson je odobrio i kimnuo dugim kažiprstom:
  - Samo brže! I vrati se!
  Myelin otvori pergament i, gledajući kartu, primijeti:
  Možemo pronaći svoj put!
  Oliver Twist je promrmljao:
  - Kroz trsku mnogo brže!
  I ne gubeći vrijeme, podlegao je punokrvnom pastuhu petama. Eh, požurite da stignete na sigurnu udaljenost. Ili bolje rečeno platforma. Takva suhoća u kolovozu, što je iznenađujuće kako ti šikari nisu ranije izgorjeli?
  Oliver je jurio po kolotečini, udarao ga nogama i spljoštio se na leđima kako bi smanjio nadolazeći otpor zraka. Sam Mikhelson nije bio visok, okretan i s kratkim brkovima izgledao je poput Hitlera. Na glavi njemačkog pukovnika je kockasti šešir u stilu Napoleona!
  Ali zapovjednik je jak. Raz je uspio poraziti nadmoćnije snage pobunjenika više puta.
  Oliver Twist, u lažnom sjećanju iz sna, već je doveo naciste u partizansku zasjedu i radovao se uspjehu. Istina, više se ne vodi samo borba protiv stranih osvajača, već građanski rat. I diže ruku da uzme brata i kuma na provodadžiju.
  . POGLAVLJE #9
  Dječak se probudio i malo oživio. Napunio sam se i jeo. U zobene pahuljice dodajte ribu. I plus mlijeko. Prilično dobro za zatvor. Liječnica je ponovno došla Oliveru. Dječaku sam obrisao rane alkoholom i mastima. Čak mi je dala i tabletu.
  Zatim je Oliver ponovno počeo trljati lance. U ćeliji je obrijan na ćelavo i nije mogao koristiti kosu. Dakle ter link na linku. I vrijedno je radio. Malo čelika je podleglo. Iako su Britanci napravili lance za zatvorenike do savjesti.
  Oliver je vjerovao da će pobjeći... Radio je nekoliko sati...
  Zatim su mu opet donijeli hranu. Dječak je jeo, trudio se i zaspao kao pravedan. I opet je sanjao o veličanstvenoj avanturi.
  E, sad trska ponestaje... A petarde nebom pršte.
  Kozaci bacaju lonce s vrelim ugljenom i zapaljuju smolu i sumpor prosute preko trske. Sve je spremno da sprži kraljičinu vojsku.
  Bradati kapetan Padurov pozdravlja Olivera Twista. Dječak skoči i prije svega zbaci omražene čizme. I tako je protrljao noge. Ovo je mučenje, gore od mangala, kada vam Englezi prvo namažu uljem otvrdnule tabane, a onda na daljinu zapale vatru. Da plamen ne dopire malo do golih peta.
  Ali kad se utrlja u čizme, osjećaj je odvratniji nego s engleskog svjetla.
  Oliver Twist ponosno je napukao obraze na to prisjećanje: uostalom, nije nikoga izdao pod mukama, a nije ni briznuo u plač. Ovdje treba uzeti za primjer Stenka Razin, koji tijekom mučenja nije ni zastenjao.
  Međutim, sada se želi boriti, ali borbe nema. Vjetar puše od juga prema sjeveru, a vatrena lavina juri na Michelsonov veliki odred. Kao da je demon pobjegao iz podzemnog svijeta, te, mašući vatrenim metlama, jurnu na neprijatelja, brojni i opremljeni odabranim postrojbama.
  Vjetar je jak, a vatra u trstičkoj stepi brzo se širi. Kao probuđene, duše najozloglašenijih grešnika zbacile su poklopce lijesa, a iza njih se iz Gehene proteže olujno, poput crvenog repa lisice. A ova vatrena čudovišta padaju prije svega na kozačke jahače.
  Konji su prvi osjetili opasnost, ali su ih jahači tvrdoglavo tukli ostrugama, pokušavajući ih zadržati na mjestu.
  Michelson je očajnički viknuo:
  - Ne povlači se i ne odustaj!
  Ali u ovom slučaju takva hrabrost nije ništa drugo do ludilo, herojstvo je srodno herojima Cervantesa. A sad je prženje prošlo ovako. Kad je vatra pala na konjanike i zamirisala na paljevinu, već se začula zaglušujuća graja, a preplašena kavalkada pojuri na vlastito pješaštvo.
  Mikhelson je pokušao zadržati smirenost, ali nije mu to uspjelo. Štoviše, što hrabrost može učiniti s bijesnom vatrom? Da, praktički ništa. General Mielin, pragmatičniji i kukavički, potaknuo je konja i pokušao pobjeći, izbjeći plamen koji je jurio za njim, spasiti vlastitu kožu.
  Michelson je, s druge strane, prihvatio mlaz vatre bez povlačenja, iako je snježnobijeli konj htio skinuti uzde i što prije odjuriti iz ovog pakla. Njemački pukovnik nije mogao podnijeti strujanje vrućeg zraka i divlje je vrištao. Na njegovu uglađenom licu počele su se pojavljivati opekline, poput gube. Tada je plamen polizao noge najamnog časničkog konja. Konj više nije mogao podnijeti takvu bol. Popustivši sva četiri kopita, odbacila je opsesivnog jahača. Michelson je zalupio i potom završio u vatrenom jezeru.
  Kako je nesretni zapovjednik urlao. Kako ga je plamen počeo živa proždirati, počevši od odjeće i završivši s kostima. Odabrana kraljevska vojska je umirala. I ova smrt je bila uistinu strašna. Plamen se brzo približavao, cunami je pao na pješaštvo. Vojnici i časnici gorjeli su kao mravi u vatri, a to je bilo bolno i strašno gledati. A kada je vatra došla do pušaka, tada su počeli pucati detonirajući barut i bombe.
  Plamen se raspršio po nebu, a golema perjanica koja je lizala nebo crvenim jezicima zalepršala je. A kad su krenuli u kaskadama eksplozije, činilo se da valovi prolaze kroz sferu i prikazuju svojevrsni film. Ili ako je surfanje sa žuto-crvenim valovima. I sve je preplavljeno i doslovno blista, dolazi iz blistavog raspona.
  A do kozačke vojske već dopire miris paljevine.
  Emelyan Pugachev bio je na brdu s kojeg je Stenka Razin promatrao kretanje eskadrile od četrdeset plugova kneza Lvova. Stenka Razin je uspio uzeti i Tsaritsyn i Astrakhan, a također je imao neke šanse za pobjedu. Ali sudbina se nije nasmiješila kozačkom atamanu. Je li se Emelyan osjećao kao varalica?
  No, uostalom, blefirao je i stric njegovog pradjeda Stepan. Konkretno, sagradio je dva pluga u Astrahanu: jedan patrijarhalni, a drugi kraljevski, i širio glasine da se knez s njima bori. I doista, seljaci i strijelci tukli su bojare, skrivajući se iza kraljevskog imena, kao da je sam Aleksej Mihajlovič naredio da se riješi moći zemljoposjednika.
  Ljudi su bili iscrpljeni pod teškim jarmom okrutne vlasti, a trebao im je samo izgovor. I autoritet patrijarha Nikona, i kraljevsko ime odigrali su ulogu. Ako Stenka Razin nije smrtno ranjen u glavu kod Simbirska, pogledajte i kozački urad je zavladao cijelom Rusijom.
  Emelyan Pugachev vidio je budućnost kao mješavinu republike i monarhije. Narodny je ostao autokratski monarh, ali je trebao vladati na temelju mišljenja narodno izabranog kozačkog kruga. U gradovima i selima već vlada izborna moć. Narod na selu bira svoje starješine, a on čuva red, a u gradu biraju izabranog burgomistra i mali kozački krug.
  Tako se ukida kmetstvo i svi postaju ravnopravni kozaci. A ima raznih kozaka. Ima oranica, ima tvornica, ima suverena. I nema klasne nejednakosti.
  Istina, u provedbi takvog puta proliveno je puno krvi i još će se proliti.
  Ali posjekli su šumu - čips leti! A žene još rađaju!
  Tisuće ljudi su žive spaljene. Štoviše, većina njih nisu neki njemački najamnici poput Michelsona i Mielina, već Rusi. Oliver Twist pokušava ne razmišljati o tome. Dječak skoči i stane na glavu. Tako se pametan plan ostvario. Najpodmukliji neprijatelj Michelson upao je u lukavu zamku.
  Baškiri, Kalmici i Tatari također skaču i tuku svoje tamburaše. Oni imaju radost, konačno će opsesivni Michelson biti poražen i spava. A Salavat, koji ih je digao u borbu, još je živ i zove nomade na zastavu.
  Konvoj sa zalihama također gori i eksplodira ... Čini se da Pugačovljeva vojska može trijumfirati ...
  ................................................. ................................................ .. .................................
  Nakon što je bolna krhotina, Michelson, bila istrgnuta, Pugačov je ponovno krenuo prema Tsaritsyn. Bilo je potrebno zauzeti ključni grad za obranu i okrenuti se prema Donu. Kako se ispostavilo, glavne kraljevske trupe su još uvijek dovoljno daleko, a postoji šansa da ih se razbije u dijelovima.
  Tri donske pukovnije poslale su svoje glasnike samoproglašenom caru, obećavajući da će izaći i položiti prisegu.
  Nedaleko od Tsaritsina, više od dvadeset tisuća Pugačovljeve vojske susrelo se s četiri i pol tisuće Kozaka.
  Emelyan Pugachev odjenuo se u raskošne, kneževske haljine i dao razne bogate narudžbe da bi bio zarobljeni kao trofeji u raznim gradovima i posjedima. I razvio je zastavu Holstein pukovnije, koju je za sobom nosio Petya Komsomolov, promaknut u pukovnika.
  Pugačov je bio iznadprosječne visine, širokih ramena, vrlo izražajnog, izvanrednog lica i izgledao je vrlo impresivno.
  Don je položio zakletvu i zakleo se na vjernost kralju. Emelyan Pugachev je održao govor. Vođa pobunjenika znao je govoriti jednostavno i lijepo.
  - Interesi naše domovine, interesi naše svete domovine Rusije. Zahtijevaju da se riješe pauka mesoždera, u obliku zemljoposjednika i kmetovskog plemstva koji sišu krv iz svog naroda. A ovu krv koju s guštom upijaju proliti će gorućim suzama debelim gadflama! Naš posao je prevarenim otvoriti oči, grbavima ispraviti ramena, omraženoj tiraniji i pogubnom režimu stati na kraj!
  Neka u Rusiji vlada sloboda, jednakost i bratstvo!
  Pugačov je govorio snažno i temperamentno, kozaci su bili oduševljeni. Emeljanova vojska bila je popunjena novom konjicom i dobro uvježbanim borcima.
  U trenutku polaganja prisege, Oliver Twist iznenada je skrenuo pažnju na jednog, niskog, bodljikavog pogleda muškarca. Negdje je već vidio to izbočeno, proćelavo čelo i plave, izražajne oči.
  Sam čovjek je bio u običnom seljačkom kaputu i u rukama je držao koplje, ali se na prvi pogled osjetilo tko to uopće nije seljak. Iako je odjeća loša, a rog se pouzdano drži u rukama.
  Oliver je, poboljšavši trenutak, prišao njemu i, ispruživši se ispred, viknuo:
  - Vaša Ekselencijo, pukovnik Oliver Twist na usluzi!
  Čovjek je brzo odgovorio:
  - Ja uopće nisam ekscelencija, nego običan vojnik Poluškin!
  Oliver Twist oštro je skupio obrve i oštro odgovorio:
  - Ne, gospodine Aleksandre Vasiljeviču! Tvoja junačka pojava je previše svijetla da bi se mogla sakriti ispod šinjela!
  Suvorov se praznovjerno prekrižio i nasmiješio:
  - Smiluj se Bogu... Doznali su! Što sada!
  Mladi lopov ponudio je svoju verziju:
  - Popričajmo s kraljem-ocem, pa ćemo onda vidjeti!
  Emelyan Pugachev bio je odlično raspoložen. Njegova vojska je jaka, a sutra će biti juriš na Tsaritsyn. Nakon toga bit će moguće, slomiti Don, krenuti prema Moskvi. Sve dok kraljica opet nije skupila snagu protiv njega.
  Suveren je srdačno dočekao zarobljenog Suvorova. I on je radoznalo pogledao Pugačova. Visoko čelo i izražajne obrve govorile su o intelektu vođe ustanka, a njegov samouvjereni gromoglasni glas odavao je naviku zapovijedanja. Aleksandar Suvorov nije osjećao strah i postavio je Emeljanu nekoliko pitanja iz vojne sfere i, nakon što je dobio odgovor, bio je zadovoljan:
  "A vi, Vaše Veličanstvo, uopće niste glup čovjek!"
  Pugačov je strogo upitao Suvorova:
  - Što misliš tko sam ja?
  General-pukovnik je odgovorio sa smiješkom:
  - Ne daj Bože, kako bih ja znao...
  Yemelyan je upitao grubim tonom:
  Hoćeš li me poslužiti ili...
  Seljački kralj prijeđe rubom ruke preko grla. Suvorov je šutio. Bio je previše razvijena i samostalna osoba da bi bio vjeran zakletvi, samo zato što je to zakletva. A legitimitet Katarine II , koja je ubila svog muža, više je nego sumnjiv. Uglavnom, sada bi trebao vladati nasljednik Pavel. A Katya je ionako kraljeubojica!
  Ovdje nije pitanje je li on pravi kralj ili nije. Emelyan uopće ne nalikuje Petru Trećem. Općenito, Petar Treći je staro dijete, a ovo je snažan, jak kozak, rođeni ratnik i vladar. A Aleksandar Vasiljevič nikada nije stavljao plemstvo obitelji u zasluge i nije smatrao da to daje bilo kakvu prednost.
  Yemelyan, koji je još uvijek bio pun energije, ustao je od stola i počeo hodati. Kozački car nije jako visok, ali je za glavu viši od Suvorova, ispodprosječno visok i mršav čovjek. Pugačov je širokih ramena i ima nezdravu snagu. Prstima savija novčiće, u letu reže svilenu vrpcu. Emelyan se osobno posjekao sabljom i pokazao se jakim ratnikom. I Suvorov to zna. Sviđa mu se kozački poglavica. S jedne strane, jednostavan, s druge, s jasnim izvanrednim umom.
  Suvorov je upitao na njemačkom:
  - Kome je dobro služiti u Rusiji?
  Emelyan Pugachev je također odgovorio na njemačkom:
  - Dobro je služiti svom caru, patronimu i narodu... - Podupirući svoje strane šakama, Emelyan je smatrao potrebnim dodati. - I to u prvom redu svome narodu!
  Suvorovu se svidjela domišljatost i državnički duh Pugačova, pa je odgovorio:
  - Ja biram služiti svojoj Domovini i Narodu!
  Nakon toga, general-pukovnik je pružio svoju izvana mršavu, ali snažnu i upornu ruku Emelyanu!
  Srdačno su se rukovali, a Yemelyan je objavio:
  - Pozdravljam vas s titulom grofa i činom feldmaršala! Ti ćeš biti glava mojih trupa! Pripremite ih za napad na Tsaritsyn!
  - Pokoravam se vašem veličanstvu! - oglasi se Aleksandar Vasiljevič Suvorov i pokloni se kozačkom caru.
  Tako je počelo veliko prijateljstvo između Emeljana Pugačova i Aleksandra Vasiljeviča Suvorova.
  Najsjajniji ruski zapovjednik svih vremena zakleo se na vjernost običnim ljudima. Suvorov je i sam shvatio: potrebne su promjene, a jako je loše što je većina ruskog naroda u sramotnom kmetstvu. Može li u velikoj zemlji biti takvog siromaštva s jedne strane i pretjeranog luksuza s druge? Ne, Suvorov je, kao napredna i napredna osoba, shvatio ne samo u vojnoj znanosti: promjene su zrele!
  Upoznajte pulsiranje srca i vena,
  Suze naše djece, majke!
  Kažu da želimo promjene
  Odbacite jaram teških lanaca!
  Grad Tsaritsyn, u dvadeset prvom stoljeću, postao je poznat cijelom svijetu kao Staljingrad. A sada je to samo prilično velik i dobro utvrđen grad. Pod njom je Stenka Razin razbio Lopatinu glavu, a građani su sami srušili bravu s kapije. Sada slijedi napad. Aleksandar Suvorov je energično izdavao naredbe. Sjajni zapovjednik uvidio je slabe točke obrane i sam odabrao smjer udara.
  Garnizon Tsaritsyn brojao je više od četiri tisuće vojnika, ne računajući plemenitu miliciju. Budući da su bili na moćnim obrambenim pozicijama, mogli su pružiti ozbiljan otpor i čekati nastup novih vladinih snaga.
  Ali moral branitelja je nizak. Volški kozaci napustili su tvrđavu nakon poraza Michelsona. A taj broj je više od dvije tisuće ljudi, a oni su u potpunosti nadopunili vojsku Emeliana Pugačeva.
  Istodobno, ratnici nisu seljaci, već prilično borbeno spremni kozaci, koji su od djetinjstva obučeni za borbu. Oni su, možda, bolji od uobičajenog pješaštva regrutiranog od seljaka i nisu inferiorni od husarske konjice.
  Napad je počeo odmah. Nije bilo vremena za odgađanje opsade. Da, i Suvorov je preferirao taktiku: došao je, vidio, pobijedio. Pod okriljem dimnih zavjesa: zapalili su sirove krigle, Jemeljanova vojska krenula je u juriš. Vojnici su se, posebno kada su saznali da je na stranu pobunjenika stao i sam Suvorov, i uplašeni velikim brojem vojnika na prevarantu, borili krajnje nevoljko. Mnogi od njih su, izbjegavajući povike časnika, pucali, ali su ciljali u zrak.
  Neki su časnici i sami ispustili mačeve, predajući se na milost i nemilost pobjedniku. Otpor je bio žarišne prirode. Ovdje su srednjoškolci pokušali odoljeti. Ali iskusni kozaci su ih jednostavno rezali damama, a vojnici su pali na koljena.
  Kalmici su se također popeli na juriš, obasipajući branitelje strijelama.
  Prve četiri baterije gotovo su odmah došle pod kontrolu pobunjenika. Dio konjice, sijevajući paniku, već je bio u pozadini. Samo se plemenita milicija nekako opirala Pugačevima. Tako Yemelyan sam skače u bitku. Sablja mu je pala na glavu debelog trbušnog trgovca koji je zapovijedao odredom bogataša.
  Pugačov je udarcem teške sablje razrezao lubanju do samog vrata. Drugi se trgovci razilaze i urlaju od užasa: sam otac-kralj dao je!
  Oliver Twist se bori na Yemelyanovoj desnoj ruci. Dječak lopov je zainteresiran. Kako će se boriti? A sablja kao da nije navikla da je tako teška i duga. Ovdje se dječak uhvatio u koštac s plemićem. Vrlo je spretan, a dječaka, ne toliko iskusnog u baratanju oružjem, spasila je tek fenomenalna reakcija.
  Brkati plemić je napredovao, otkrivajući zube u zlobnom smiješku i mašući sabljom. Ovdje je Oliver izveo tehniku koju ga je naučio domaći vjernik. Lupan golom petom ispod koljena. A kad se plemić u žutoj uniformi malo odvratio od boli, zarezao je sabljom u vrat.
  Neprijatelj napola odsječene glave pao je na zemlju. Oliver Twist dočekao je drugog neprijatelja nogom u bradu. Ovdje se nisu navikli boriti nogama, a bosonogi dječak je neobičnom tehnikom vrlo spretno udario neprijatelja.
  Ali otpor protivnika je slab, i sada je kraljevski monogram Emeljana Pugačova vladao nad guvernerovom palačom.
  Oliver Twist srušio je lakaja i ušao unutra. Goli potplat je došao u dodir s bujnim hrpama tepiha. Dječak je mislio da će se, vjerojatno, gradonačelnik Tsaritsyn pokušati sakriti iz palače, istovremeno uzimajući gradsku riznicu. Stoga ga treba nadmašiti.
  Doista, pokazalo se da je lopov više nego ikad u pravu. Barun Miguel je zapravo izvadio komade zlata iz sefa i hrpu dragulja. Toliko je bilo bogatstva da se nije moglo odnijeti. Ali pohlepni se dostojanstvenik sagnuo pod teretom i zapravo ga je vukao puzeći. Podzemni prolaz bio je iza ogledala i možda Miguel ne bi bio tako pohlepan.
  No, vukući vreću za sobom, ostavio je tragove na tepihu, koje su odmah razabrale oštre oči mladog izviđača. Oliver Twist je hicem iz primitivnog pištolja razbio ogledalo i pojurio u hodnik koji vodi u tamnicu.
  Gradonačelnik je također izvukao pištolj i uspio opaliti, ali dječak se, tresući trupom, udaljio od vatre. Tada je Oliver Twist svom snagom zabio burgomastera u prepone... I on se pokazao kao vlasnik velikog blaga.
  Vjerojatno bi mnogi, na mjestu mladog lopova, pokušali sakriti nevjerojatno bogatstvo. Ili barem dio njih. Ali na neki način mlad, čak je i lenjinist Oliver Twist kristalno iskren. A osim toga, kad imaš jedanaest godina, nemaš tu odraslu razboritost, sebičnost i žudnju za novcem. Ti si još uvijek čisto i nevino janje ili lavić. Naravno, bolje je biti lav nego biti ovca.
  Oliver Twist je izvukao kožnu torbu...
  Tsaritsyn je zauzet dovoljno brzo. Četiri tisuće vojnika se predalo. Arsenal pobunjeničke vojske dopunjen je s još šezdeset pet pušaka i velikom zalihama streljiva. Pobjeda je potpuna uz minimalne gubitke. A sada je Emelyan Pugachev čvrsto stajao na Volgi.
  Međutim, zauzevši Tsaritsyn, pobunjenici su sami sebi stvorili problem. Kamo biste sada trebali poslati svoje trupe? Na Don, napunivši trupe na račun kozačkih slobodnjaka, ili na jug, kako bi iskoristili raspršivanje carskih trupa, pokušati ih razbiti i zarobiti u dijelovima? Skretanje prema Donu moglo bi dovesti do gubitka dragocjenog vremena, a u ovom slučaju feldmaršal Panin je mogao imati vremena da skupi svoje raspršene pukovnije u šaku.
  Jasno je da vrijeme radi protiv Pugačeva. Ali na Donu možete pronaći snažnu vojnu popunu. Sam Pugačov bio je sklon ići na Don i Čerkask da prikupi kozačke rati. Suvorov je također oklijevao. Nije se baš želio boriti protiv ruskog naroda, iako mu sada, nakon zauzimanja Caritsina, nema povratka. Osim toga, Astrakhan je još uvijek u začelju pobunjenika. Bilo bi lijepo imati i nju. Ali opet, gubite vrijeme.
  Pugačov je donio odluku. Budući da su ostale kraljevske snage još relativno daleko, a brojne seljačke gomile raspršene po Volgi koče njihov napredak. Zatim treba podijeliti vojske, poslati Suvorova da zauzme Astrakhan, a sam otići na Don. I tek onda krenuti uz Volgu. Svejedno, pobunjenicima će biti lakše boriti se po hladnom vremenu. Seljaci će žeti, a zimi neće imati što raditi, a nadopunit će seljačku vojsku.
  Bit će čak moguće uvesti i posebnu vojnu službu. I najvjerojatnije će Katarina zasad zadržati glavne snage u Turskoj. Osmanlije nisu potpuno uništene, a još imaju šanse.
  I podijeljena na dva dijela vojske pobunjenog Emeljana preselila se: jedan na zapad, drugi u Astrakhan.
  Pugačov je bio dobro raspoložen. U prvom kozačkom selu dočekali su ga s velikom čašću, a Kozaci su se slijevali u već popriličnu vojsku tisućama. Oliver Twist, koji ima status glavnog kraljevskog pobočnika, većinu vremena provodio je s suverenom.
  Njegovo se Veličanstvo istaknulo oštrinom uma i znanjem o mnogim pitanjima. Ovdje su ona i Oliver razgovarali na njemačkom. Dječak je bio oprezan kada je u pitanju prošlost lopova, ali malo-pomalo je dao naslutiti kralju da će doći neki drugi put. Šteta je samo što nije lako, na primjer, napraviti takvo što kao što je strojnica.
  Ali dječaci su rekli caru kako da proizvede dinamit da potkopa tvrđave i nitroglicerin. Sam mladi lopov, budući da je u snu još uvijek bio antifašistički saboter, bio je dobro upućen u razne vrste eksplozivnih smjesa. I mogao je reći Pugačevima. Ali iskovati automatski stroj na kraju osamnaestog stoljeća u kovačnici je za pobunjenike možda nemoguć zadatak. No, s druge strane, moguće je napraviti promjene u dizajnu postojećih topova, poboljšati bajunet i sustav zapovijedanja i upravljanja. I učinkovitije obučiti seljake.
  Tisuću vojnika pukovnije Svetog Jurja predalo se Emeljanu Pugačovu nakon kratke bitke. Vojska kozačkog kralja rasla je kao gruda snijega. Nekoliko bogatih kozaka nije se usudilo izazvati varalicu, ili su bili uhvaćeni i obješeni.
  Don je bogat, zemlja je debela, kao mast i meka kao puh. Na njemu se može mnogo orati i posijati.
  Čerkask, glavni grad kozačke vojske, dočekao je Pugačova zvonjavom zvona. Lokalni garnizon, predvođen generalom Budermanom, pokušao se oduprijeti samoproglašenom caru.
  U samom Čerkasku izbio je ustanak. Kozaci ne htjedoše prepoznati kraljicu, te pohrliše k Petru Trećem, kao da je bio namazan medom. Tisuće ratnika borilo se u smrtnoj borbi, a Emelyan Ivany je poveo svoju vojsku na juriš.
  Počela je žestoka bitka. Oliver Twist među prvima se popeo na zid kozačkog grada. Dječak je spretno prerezao domaćeg kozaka po nogama. Debeli leš pao je preko zida i pao u jarak.
  Pionir je napao kaplara, izbjegao bajunet i pomaknuo koljeno na solarni pleksus. Ako udarate nogama, onda će protivnik sigurno promašiti udarac.
  Dječak se iznenada sjeti nečega što ga je izazvalo divlji napad bijesa. Ne, ovaj put ne mučenje u engleskoj tamnici. I drugi. Nešto što je iz nekog razloga isplivalo kao alternativno sjećanje u snu. Kad je Crvena armija u siječnju izvela operaciju Visla-Oder i našla se na sat vremena od Berlina, mnogi su vjerovali da je Veliki Domovinski rat gotov. Da je to najteži Drugi svjetski rat živi svoje posljednje tjedne. Čini se malo više.
  Ali ne pjevaju uzalud: posljednja bitka, najteža je. U ožujku se dogodilo čudo i nacisti su uspjeli vratiti sat unatrag. Kao rezultat toga, horde Hitlera, a potom i novog Fuhrera Mainsteina, ponovno su pohrlile na istok. A jučerašnji saveznici ispali su podli izdajnici. A sada su nacisti već ponovno zauzeli Ukrajinu, probili se do Moskve i postigli ono što prije nisu mogli: kontrolu nad Kavkazom. A sada se približavaju Kujbiševu. I tko zna, možda dok on pionir Petya pomaže Emelyan Pugachevoj, Fritz već juriša na Moskvu?
  Dječak osjeća mahnit bijes u sebi i očajnički juri na svoje neprijatelje. U njemu bjesni najprirodnija, neugasiva vatra. I što bude, ali on će se zauzeti za moć radnika i seljaka, za svog novog Lenjina - Emeljana Pugačova.
  Tako je pukovnik Scottovalik, engleski plaćenik, dobio udarac nogom ispod koljena, a zatim u potkoljenicu u vrat.
  Zidine su zauzete, a bitka se prenosi u grad. Dječak se prstima na rukama i nogama penje na zid dvorca vojnog atamana koji je ostao vjeran Katarini i oštro tuče kapetana kraljičine vojske. Udarac iz razgovora je neodoljiv. I kapetan leti, srušivši još jednog strijelca.
  Dječak je urlao i glavom nabio poručnika u bradu. Ostali Pugačevci slijede pionira, dvorac je zauzela oluja ...
  Vojni poglavar i nekoliko starješina bili su zarobljeni živi. Odbili su priznati Pugačova kao legitimnog monarha, a sada su ih čekali kraljevski dvor i omča. A kozački krug morao je birati nove poglavare.
  Glavni grad na Donu sada je postao Pugačov. Najbrojniji kozaci u Rusiji priznali su cara Petra Trećeg. Sada je preostalo skupiti snagu i otići u Moskvu.
  Međutim, sa strane Azova i dalje je postojala prijetnja kozačkim zemljama.
  Suvorov se u međuvremenu približio Astrahanu. Volga i puk maloruskih kozaka poslanih u pomoć prešli su na stranu pobunjenika. Dio časnika također je prešao na stranu kralja. Noćni napad Suvorova pokazao se prolaznim. Otpor je pružilo samo nekoliko četa, a glavne snage garnizona razbijene su i prije početka juriša.
  Tako se provincija Astrakhan zaklela na vjernost varalici. Sam guverner nije imao vremena da se otvori, a kozaci su ga uspjeli objesiti prije suđenja. Više od deset tisuća vojnika, međutim, značajan dio njih bili su zeleni regruti ili invalidi, pridružili su se redovima Suvorovske vojske.
  Emelyan Pugachev, nakon što je zauzeo Čerkask, ponovno se suočio s dilemom: otići u Azov ili ostaviti ovu neosvojivu tvrđavu u njegovoj pozadini. U slučaju neuspješne opsade i napada, pobunjenici su riskirali gubitak puno ljudi i vremena. S druge strane, vladine trupe koje su se vratile iz turskog rata mogle bi udariti na glavni grad Kozaka u Čerkasku.
  Dakle, Pugačov je sumnjao. Osim toga, pitanje broj jedan: kojim putem ići u Moskvu? Stenka Razin u sličnoj situaciji odabrao je Volgu, a naletio na Simbirsk. Put uz Volgu je dug i zahtijeva juriš na mnoge gradove. Druga mogućnost je otići na Don i preko Tule. Tamo je put kraći i manje je vladinih trupa. Istina, carski guverneri bi u ovom slučaju mogli napasti Tsaritsyn i pokušati odsjeći dijelove Emelyan Ivanovich.
  Azov nije Čerkask - prvorazredna tvrđava s jakim garnizonom, i neće je biti tako lako zauzeti, pogotovo jer gotovo da nema kozaka koji bi mogli pomoći, ali hoće li garnizon pristati prisegnuti na vjernost seljačkom kralju je u pitanju.
  Mladi lopov Oliver Twist, međutim, smislio je svoj plan i šapnuo ga Pugačovu na uho.
  Kozački car je odobrio ovu ideju potapšavši dječaka po ramenu:
  - Ogroman garno! Ako možeš biti general!
  Zarobljeno je mnogo odora carske vojske, kako za pješake tako i za husare, u koje se može presvući nekoliko tisuća ljudi. Zatim, pod krinkom približavanja svježeg pojačanja, uđite u tvrđavu i iznenadite brojni garnizon s dvjesto topova. A dok držite Azov, više se ne možete bojati za svoju pozadinu, a osim toga, tu je glavni arsenal oružja carskih trupa koje se bore protiv Osmanskog Carstva.
  Dakle... s Bogom djeco!
  Oliver Twist maršira zajedno s varljivom vojskom, uz bubnjanje, ritam i razgrnute boje. U isto vrijeme pjeva mladi lopov;
  Moja domovina je velika zemlja,
  Voljena lijepa Rusija...
  Sve nam daju blistavi bogovi,
  Za zabavu nad plavim nebom!
  
  Gospodin je napravio takvu ruku,
  Da se smiju, odrasli i djeca...
  Evo našeg čistog kerubina -
  Nema boljeg mjesta na planeti!
  
  Ali zemlja je u velikim problemima.
  Strmi oligarsi guše Rusiju!
  Je li ropstvo zauvijek?
  A službenik proždire mito...
  
  Izgradite takav kapitalizam
  Zlo i bezočno nezaboravno okrutno...
  Od njega je došao nacizam,
  Mjere paklene nesretne uvjete!
  
  Oligarh će uzeti svoje
  Istovremeno će uzeti tuđe ...
  Otvara pohlepni račun
  Ima cool prisutnost!
  
  Želi puno jesti
  Slomi nas razbojnik kroz koljeno,
  Pravi debeli lopov
  Poput osmijeha očnjaka ujaka Sama!
  
  Gdje dobije sir, gdje ga jede,
  Želi nas baciti na koljena
  I bojni te nosi naprijed,
  A na "Aurori" hrabri djed Lenjin!
  
  Dakle, znajte puzel-buržuja,
  Ne možete pobjeći - mač pionira!
  Pobijedite proletere i buntovnike,
  Za pobijediti, šaljivi milijunaš!
  
  Kao što je rođeni Iljič ostavio,
  Brzo ćemo razdvojiti puteve do Marsa,
  I prebacimo protivnika u lych,
  Drugi će doći na šesnaest grbova!
  
  Možemo obnoviti državu
  Izgradimo socijalizam po cijeloj Zemlji!
  I Varyag neće ići na dno,
  Pioniri zajedno marširaju!
  
  Kad uđemo, smijući se u Berlinu,
  Tamo će nas proleter sigurno dočekati!
  Mi ćemo stajati i pobijediti
  Djeca se zabavljaju u sveopćoj sreći!
  . POGLAVLJE #10
  Mladi zatvorenik se ponovno probudio. Zatvor je dosadan. Sam si, a zidovi su debeli, ni zvukovi do tebe ne dopiru. Oliver je odradio vježbe po tradiciji i onda su mu donijeli hranu. Ovaj put, osim zobenih pahuljica i mlijeka, dobio je i dvije mesne pite.
  Onda je došla jedna liječnica. Ispitivao znakove Oliverovog mučenja. Zatim je pogledala u usta i osluškivala svoja prsa. Općenito, dječak je bio prilično zdrav i dobro je podnio torturu.
  Uostalom, trljali su ga alkoholom ... I više ne boli toliko, ali i dalje peče.
  Tada je Oliver dobio jastuk, koji su mu predale neke suosjećajne žene, i zamolili su ga da obuče cipele.
  Dječaci su to odbili, rekavši da je on tako navikao i spretniji dok je vani toplo i ne smrzavaju se u njegovoj ćeliji.
  Nakon toga, ostavljen sam, mladi zatvorenik ponovno je počeo trljati karike... Činio je to energično, sve dok nakon nekoliko sati njegove ruke nisu štrajkale.
  Oliver je opet doveden, što je bio razlog za zatvor za hranu. I dječak je, pojevši, opet pao u san.
  Tako vesela pjesma od koje zaborave stvarno cvjetaju u srcu. I inspirira ljude na velika djela.
  Na samom Azovu se skoro razbio, kozaci su se posvađali, ali jesauli su svojim nogama doveli stvari u red. I nekoliko prerušenih kozačkih pukovnija ušlo je u moćnu tvrđavu. Poput redovnika Stenke Razina u Jaicku.
  Emelyan se osobno borio sa zapovjednikom na sabljama. Bio je vješt ratnik, ali Pugačov je jači i hrabriji. Sablje su blistale, izbacivši pri udaru mlohavi snop iskri. Ovdje se od snažnog udarca seljačkog kralja slomila generalova sablja. Neprijatelj je jurnuo na Jemeljana šakama. Ovdje je kozački ataman uzeo i bacio generala kroz prozor prijestolne sobe. A u samom gradu-tvrđavi počelo je smetlište. Međutim, vojnici garnizona su se nevoljko borili. Bolno, među ljudima je ojačala vjera u cara svećenika. A tko je vojnik? Isti seljak, premda s bušilicom.
  A seljak želi, konačno, pravdu i kraj kmetstva. I to ne samo za sebe, već i za svoju obitelj.
  Oni su bogatiji časnici, ali su i drugačiji, i daleko su svi zadovoljni stanjem u autokratskom carstvu.
  Oliver Twist se uhvatio u koštac s jednom njuškom. Čak je dobio i ogrebotinu oštricom, no tada se dječak vrlo spretno okrenuo i petom udario u nos. Deržimorda je slomio njuškalo i pao, a dječakov je sljedeći udarac dokrajčio.
  Oliver Twist je čak pomislio, zašto je Emelyan Pugachev izgubio pola godine opsjedajući Orenburg? Uostalom, obični ljudi i vojnici su na njihovoj strani i mogli bi ih se odlučno podići. Možda je car mužik olako stigao do Moskve.
  Oliver Twist se borio s časnicima. Ovdje je pomaknuo nogu ravno u jetru. Taj ga je policajac uzeo i odbacio kopita. No, u isto vrijeme, dječak lopov, kojemu se teška utega prije učinila laganom, nastavio je svoje razmišljanje.
  Na primjer, Emelyan, nakon što je nalet garnizona Orenburg završio neuspjehom, i uz velike gubitke za garnizon, mogao se odlučiti na juriš. Prvo, bilo je moguće koristiti trofejne uniforme za obmanu. Prijem, inače, nije novost. Čak i tijekom opsade Narve Petar Veliki to je iskoristio. I uspio je namamiti dio garnizona na teren. Što je dodatno olakšalo juriš na dobro utvrđeni grad-citadelu.
  U svakom slučaju, u siječnju je Pugačov već nakupio do trideset tisuća boraca i bilo je moguće započeti napad. Iako se, primjerice, ne zna točan broj pobunjenika. Tu se procjene razlikuju. Ako je Pugačov kod Orenburga imao, kako se procjenjuje, trideset ili četrdeset tisuća ljudi, zašto se onda sedam ili devet tisuća borilo kod Tatiščeva? Možda su mislili na Pugačovljeve trupe raštrkane po različitim garnizonima? U svakom slučaju, sada su Pugačevci jači nego ikad, a na njihovoj strani su i brojni Yaik kozaci.
  I nevjerojatan vođa Pugačov. Čim zalaje svojim junačkim baritonom, stotine, tisuće vojnika prestaju se boriti i padaju na koljena tražeći oprost od svećenika. A nova konjička kozačka pojačanja Pugačeva već lete kroz vrata. To znači da je blizu kraj neprijatelju i uspjeh ustaničke vojske.
  Oliver Twist uhvatio se u koštac s kozačkim kapetanom. Vrlo jak protivnik koji je aktivno napao dječaka. Dječak se odmaknuo i pravio se da se boji. Neprijatelj se zanio i sabljom zasjekao. Mladi lopov je otišao, a udarac je pao na kamen. Sablja se slomila i sada je Oliver Twist krenuo u ofenzivu.
  Unatoč svom iskustvu, kapetan je promašio udarac ispod koljena. Vrlo je teško ne imati vještine parirati takav udarac. Nakratko ga udarite petom i ud vam se odbije. A onda te dokrajče sabljama. O ozbiljnoj borbi se ne govori ništa.
  Ali kapetanova glava bila je odvojena od tijela. Čak mi je žao zbog skupog dabrovog šešira. Tako dobra stvarčica, ali tako prljava. Ovo već liči na razbojništvo. Sa njegove lopovske strane.
  Ali sada neprijatelj već slabi, kao ledenica bačena u pustinju. I sve je manje onih koji žele izazvati vojsku Emelyana Pugačova. Čak je i sam jedan pukovnik garnizona naredio svojoj pukovniji da se preda i zakleo se na vjernost samozvanom, ali jako voljenom caru.
  Nakon pobjede, Kozaci su tradicionalno proslavili gozbu. S desne strane Emelyana sjedio je praunuk Stenke Razin i Pugačevov rođak Ivan Razin. Poglavari su bili veseli i velikodušno su se gostili. Tu je bio i skupocjeni servis za stolom koji je od Turaka zarobio Petar Veliki. U ovom slučaju zlatne i srebrne žlice i vilice, vrlo fine izrade, kao i posude načičkane draguljima. Štoviše, uzorak su izradili osmanski majstori, neobično tanak.
  Vrijeme je da se takav servis pohrani u muzej nego da se rasprsne. Hrana je ovdje vrlo skupa. I sama jela, pripremljena od strane francuskog kuhara, veličanstvena su. Na zahtjev Emelyan Pugacheva, kulinarski čarobnjak pripremio je istog punjenog zeca koji je bio na vjenčanju kozačkog cara i Ustinje. Zec i njegov nadjev su dobri, posebno punjeni orasi.
  Pugačov se sjetio svoje druge žene i osjetio tugu u srcu. Što je unutra? Možda je Ustinya nemilosrdno bičevan i mučen na stazi ili je već pogubljen? Istina, malo je vjerojatno da jadna djevojka nije kriva za samozvanog kralja. Pronađite je i oslobodite je njenih okova. Gdje je ona sada?
  Yemelyan je bio ljut na sebe. U blizini Tatishcheva trebalo je skupiti više ljudi. U Byrdu je još bilo devet, deset tisuća boraca. Štoviše, dvije tisuće sasvim spremnih vojnika, a ostali su seljaci. Pugačov nije želio povući opsadu, ostavljajući značajne snage u Berdu, iako bi bilo racionalnije ne dijeliti svoje trupe.
  Dvosmisleno se razvijala i bitka u tvrđavi. Pugačov je uspio uhvatiti neprijatelja u zamku i baciti bombe na neprijatelja tijekom formiranja zasjede. Neprijatelj je pretrpio gubitke, ali ne tolike da je presudno utjecao na tijek bitke.
  Nadalje, možda je bilo potrebno zadržati obranu u samoj tvrđavi. Sami ledeni bedemi bili su ozbiljna prepreka i carska vojska se dugo zadržavala pod zidinama Tatiščeva. A do tada bi došla i druga pojačanja.
  U svakom slučaju, upravo je ovaj poraz postao prva bitka koju je Pugačov izgubio. Prvi, ali nažalost ne i posljednji. Međutim, nakon što se u njihovoj vojsci pojavio ovaj bosonogi, plavokosi dječak, tijek seljačkog rata radikalno se promijenio. A sada carska vojska izvlači pobjedu za drugom.
  Emelyan je pio umjereno da ne izgubi jasnoću misli. Slavite pobjedu oh kako rano. Pred nama je još mnogo gradova i neprijateljskih pukovnija. A Katarina Druga još samo skuplja glavne snage protiv njega. Ali narod je odlučan podržati samoproglašenog suverena.
  Svojedobno je Grishka Otrepyev također uživao veliku popularnost među ljudima. Ali pokazalo se da je novi car neprikladan i ruskom narodu, kao previše prozapadni, i Zapadu kao pretjeranom domoljubu. Lažni Dmitrij nije dao Smolensk Poljacima, te je počeo pripremati rat s Turskom, koja je u to vrijeme još bila vrlo jaka, iako je u Osmanskom Carstvu počelo razdoblje opadanja.
  Pugačov, prevladavajući početne zastoje, ide uzbrdo!
  Djevojke, jedva pokrivene prozirnom odjećom, izvode plesove pred gostima. Evo jednog od njih koji pleše ispred kozačkog vladara. Nosi samo gaćice i usku traku tkanine na prsima, a kosu krasi biserna tijara. Gole, djevojačke noge plešu energičan ples, struk se njiše. Orijentalna plesačica plave kose izgleda iznimno zavodljivo.
  Oliver Twist, gledajući je, također je osjetio snažnu emociju. Još je bio premalen da razumije svoje osjećaje, ali bilo je nečeg sasvim neobičnog u njezinim pokretima, nijansi preplanule kože u pokretima finog, čistog tijela. Plesačica je dječaka uzbudila, a on je htio skočiti i sam početi plesati.
  I Oliver Twist nije primijetio kako ga noge nose, te je počeo skakati zajedno s djevojkama. Zaljubljeni Emelyan Pugachev već je pazio na djevojku i odvukao je u svoju spavaću sobu. Ni drugi atamani nisu bili eunusi. Štoviše, Ivan Razin se dosjetio zabave. Bacajte djevojke kostima, a ona koja je udarila u kost je izložena.
  Kozacima se ova ideja jako svidjela, a djevojke i žene su letjele komadiće. Svi su se zabavljali, svi su se napili.
  Čak ni Oliver nije mogao a da ne otpije gutljaj iz svoje krigle slatkog vina. Ne na pionirski način, naravno, ali znatiželja je zavladala. I dječak se osjećao kao pravi magarac. Postalo je još zabavnije, svi su ljudi sada kao da su naslikani kao svijetlim kineskim flomasterima. I oduševljenje u mom srcu.
  Oliver Twist bio je dovoljno mudar da sebi ne doda više, a sutradan se probudio svjež i pun energije. Ali kozačke poglavice mučile su se s glavoboljom.
  Prije svega, Emelyan Pugachev ga je odveo u kupalište i metlom od smreke izbio hmelj. Zatim je naredio da se u zbirku zatrubi i marš. Kao što je vođa svjetskog proletarijata Veliki Lenjin rekao: odugovlačenje je poput smrti!
  Pobunjenici su dobro išli. Ali general Mufel se približio Tsaritsinu s pet tisuća pješaka i konjanika. Nije se usudio jurišati na dobro utvrđeni grad Mufel, te je poslao glasnika tražeći pojačanje.
  Feldmaršal Papin je upravo stigao u Penzu. Jako su ga uznemirili veliki uspjesi varalice. Don je prešao na stranu Petra Trećeg, a ustanak na Volgi buknuo je s novom snagom. A izdaja već legendarnog Suvorova nije mogla ne izazvati osjećaj ljutnje. Sada se rat s alatima pretvarao u nešto stvarno teško i opasno.
  Emelyan Pugachev pokazao je svoje očnjake u trenutku kada se činilo da će se zamka zatvoriti.
  Katarina Druga, saznavši da je Mikhelson poginuo u požaru u blizini bande Salty, ogorčeno je rekla:
  Kraj kraja pretvorio se u početak sredine. I zašto je Gospodin tako odlučio kazniti me prevarantima!
  No, za sada carica nije poduzela dodatne mjere, te je odlučila pričekati informacije s fronta. A stigli su, kao i obično, kasno.
  Pukovnik Bibikov prišao je Mufelu s tri tisuće vojnika. To je već bila jaka vojska. Ali Suvorov je iznenada napao osmotisućitu vojsku. Napad se pokazao velikim uspjehom. Genij Aleksandra Vasiljeviča je trijumfirao. Zarobljeno je više od šest tisuća vojnika.
  Takav napad nitko nije očekivao. Smatralo se da su glavne snage pobunjenika još daleko. No, Suvorov je uspio ući i sa sjevera, gdje se nije očekivala nikakva prijetnja.
  General Mufele je ipak uspio pobjeći. A knez Golitsin je napredovao prema Caricinu. Već je morao poraziti Pugačova u tvrđavi Tatishchevo. A sada je opet bila teška bitka. Golitsyn ima oko deset tisuća vojnika, ne slabih i već iskusnih u borbi protiv pobunjenika.
  Suvorov je, zajedno s trupama koje su se približavale iz Astrahana, imao osamnaest tisuća. Ne čekajući pristup glavnih snaga Emeliana Pugačeva, Aleksandar Vasiljevič je hrabro napao neprijatelja. Seljaci su imali ulogu odvraćanja pažnje, a borbeno najspremnije jedinice seljačke vojske pomaknule su Golitsyna s začelja.
  Bitka je završila potpunim porazom carske vojske i zarobljavanjem većine kneževe ekipe.
  Sam Golitsyn je bio zarobljen, a Suveren bi morao odlučiti o njegovoj sudbini.
  Emelyan Pugachev odlučio je otići u Moskvu uz Volgu. Činilo se da je ovaj put bio najpouzdaniji, a upravo tako je išla Stenka Razin.
  Pugačov već ima više od pedeset tisuća šarolikih, ali prilično borbeno spremnih postrojbi s velikim brojem pušaka, a mogao je očekivati i razbijanje trupa svoje "žene" u dijelovima.
  Kamišin je, kao i prošli put, s radošću i raširenih ruku primio Jemeljanove trupe. General Benedorff pokušao je dati bitku Pugačovu kod Saratova. Ali pobunjenici su opkolili njegov dvanaesttisućiti korpus. Mnogi vojnici Katarinine vojske nisu se htjeli boriti. Borba se pokazala kratkotrajnom.
  Oliver Twist uspio je posjeći samo tri husara kada su se ostali predali. Štoviše, autoritet Suvorova je utjecao. Nisu svi htjeli umrijeti boreći se protiv legitimnog Suverena.
  A vjera u Emelyana Pugačeva postajala je sve jača i jača. Saratov je ponovno otvorio vrata ratniku, dočekavši Emelyana s crkvenim zvonima i kruhom i solju.
  Nemam značajnije snage pri ruci, feldmaršal Panin je napustio Penzu. Kašnjenje trupa u Turskoj dovelo je do činjenice da se relativno malo snaga suprotstavilo Pugačovu. Pobunjenici su bez borbe zauzeli Samaru i Penzu. Male državne jedinice jednostavno su slomljene.
  U blizini Saranska, grof Panin pokušao se boriti s 15 000. korpusa carskih trupa. Ali nadmoćne snage Pugačeva više se nisu mogle zaustaviti. Srušili su pravu, nesavladivu lavinu. Petya se borio ispred svih. Suvorov je opet spretno otišao u pozadinu i prekinuo komunikaciju. Grof Papin je morao bježati. Ali kozaci su čvrsto progonili feldmaršala.
  Pionirski lopov Oliver osobno je sudjelovao u potjeri. Dječak je imao izvrsnog donskog pastuha, a i sam je težio manje od odraslih, te se uspio otrgnuti od ostatka Kozaka i prestići grofa Panina sa svojom gardom od deset ljudi.
  Prva dva tjelohranitelja, vičući i trepćući, pojurila su prema pioniru. Oliver Twist vrlo je spretno posjekao jednog od njih zaronivši ispod štuke. A drugi dječak je srušio skokom. Dječja peta je vrlo precizno i čvrsto udarila u čelo, nokautirajući masivnu mrenu.
  Od deset stražara ostalo ih je samo osam. Ali ovdje su se njih dvoje opet razdvojili i pohrlili Oliveru. Dječak je spretno izbjegao metak iz pištolja i pogodio neprijatelja glavom u bradu. A drugi je vrlo spretno odrezao četku zajedno s crnom kožnom rukavicom.
  Tako su poražena još dva igrača. Oliver Twist je rekao:
  -Vještina pobjeđuje broj, ali nažalost ne na izborima!
  Kako je to u brojalici: a ostalo ih je šest. Ali zato Panin radije baca samo dva konjanika.
  Pionirski lopov Oliver Twist bosom nogom baca bodež na neprijatelja. Čak je i grijeh promašiti iz tako blizine. A onda je vrh probio neprijatelja u trbuh. Ali sljedeći je protivnik zamahnuo previsoko i zabio petu ravno u Adamovu jabučicu vrata. Oliver je tvitao:
  - Najčešće beskrilci dižu kljunove!
  Ta ista ostala su još četiri borca. I ovo postaje stvarno zanimljivo. Ovdje se, prema predaji, istaknuo još jedan par. Ona juri na dječaka. Pa, što je s Oliverom Twistom u punoj pripravnosti. Obojica su pucali iz pištolja. Dječak se izvalio na konje i meci su mu gotovo dotakli gola, preplanula leđa. Ali ovdje Oliver Twist odgovara, zadaje, shrvavajući udarac laktom u karotidnu arteriju. I oštra sablja dječaka pogodi drugog protivnika u lijevo oko.
  Pionirski lopov duhovito uzvikuje:
  - Čovjek bez pameti je kao bez očiju, samo je sljepoća puno beznadnija!
  E, sad su grofu Paninu ostala samo dva stražara. Ali oni vrlo jaki visoki su dva metra. Jurne na dječaka, divljački mašući sabljom u svakoj ruci.
  Oliver Twist hladnokrvno baca mali, lagani bodež golim prstima. Vrh pada u čizmu feldmaršalove tjelohranitelje. On vrišti i ispušta sablju. Virtuoz dječak, vrlo spretno zabija svoju najoštriju oštricu, nasilnik sa strane.
  I opet pionirski lopov kaže:
  - Velika visina ne ide uvijek ruku pod ruku s velikim talentom, ali veliki talent uvijek vodi do velikog rasta u karijeri!
  Posljednji tjelohranitelj počinje uzmicati od neuhvatljivog dječaka. Petya to iskorištava i napada na tangentu. Neprijatelj parira napadu i hvata petu ispod lakta. I boli, od šoka nasilnik ispusti sablju.
  Pionir-lopov će ga sipati, nogom podiže oštricu. Povlači, golim prstima... Vrh ulazi izravno u solarni pleksus. A to je već tolika bol da kardinalno izbija svijest.
  Tako je posljednji, deseti tjelohranitelj poražen. I Oliver Twist je ostao sam s grofom Paninom. Uspio je malo povećati distancu, otrgnuvši se tijekom borbe sa čuvarima.
  Ali hrabri pionir-lopov, raširio se što je više moguće kako bi smanjio otpor zraka, pa je čak i savijanjem tiska, pomažući u pokretima svog mišićavog konja, počeo smanjivati udaljenost.
  Feldmaršal Panin je ostrugama razderao bokove konja, curila je krv, ali se daljina i dalje smanjivala.
  Oliver Twist se čak i našalio:
  - Ako želiš živjeti duže, bježi, ako želiš što prije umrijeti - bježi od neprijatelja!
  Grof Panin molećivo upita dječaka:
  - Hoćeš tisuću rubalja?
  Pionirski lopov se nasmejao u odgovoru:
  - Držao sam u rukama sto tisuća, koje sam bez pardona mogao prisvojiti i odbio ih! Čast pionirskog lopova važnija je od zlata i dijamanata!
  Feldmaršal se iznenadio:
  - Dakle, ideološki ste? Što je pionir rekao?
  Dječak je energično kimnuo.
  - Da, pionir! Svi dečki za primjer!
  Panin je opet pokušao podmititi Olivera Twista:
  - Pa, ako hoćeš, napravio sam te plemićem!
  Dječak je oštro odgovorio:
  - Pionirski lopov plemenitiji je od plemića!
  Feldmaršal nije odustajao:
  - Onda grof!
  Oliver Twist je primijetio ozbiljnim tonom:
  - Pa samo Ekaterina mi može dati titulu grofa. Nemate ovlasti za to!
  Papin je stao. I sam je shvatio da je otišao predaleko. A zapravo, ako dječak ne laže, onda mu stvarno može ponuditi? Ako čak i sto tisuća rubalja dječak nije bio zaveden? A varalica će velikodušno zahvaliti klincu za hvatanje feldmaršala!
  Panin je napravio posljednji pokušaj:
  Želiš li da te učinim svojim sinom?
  Oliver Twist se nasmijao i žarko odgovorio:
  - Zašto mi treba otac grof, ako je moja domovina cijeli ruski narod!
  Dječak je sustigao feldmaršala, a Panin je pokušao udariti dječaka mačem. Ali on je krajnje spretno pomaknuo grofovu potkoljenicu do sljepoočnice, srušivši ga mrtvog.
  Nakon toga, bilo je moguće, nakon što ste stavili trofej na sapi vašeg konja, uzeti zapovjednika Pugačeva.
  Budući da je trijumfirao, sastao se u Saransku, Emelyan se preselio u Nižnji Novgorod. Grad je dobro utvrđen i u njemu ima mnogo vojske, ali seljaci i kozaci su prekaljeni u bitkama i stekli su slavu nepobjedivosti. Osim toga, Suvorov je izvršio brzi napad na Kazan. Uspio je naletom zauzeti Kremlj, oslobodivši: Čiku, Belobrodova, Padurova i mnoge druge pobunjenike koji još nisu bili pogubljeni.
  A ovo je plemenito nadopunjavanje vojske Yemelyan. Potemkinovog bratića iz drugog brata također je zarobio Suvorov. Zbog okrutnog odnosa prema zarobljenicima, Potemkin je pogubljen bez nepotrebnih ceremonija.
  Ali grof Panin predstoji strogi razgovor.
  Emelyan Pugachev, prijeteći se namrštivši, upitao je feldmaršala:
  - Što misliš tko sam ja?
  Panin je, zveckajući čeljusti od straha, s vidljivom hrabrošću odgovorio:
  - Dao sam prisegu Catherine. A ti si, ujače, lopov i varalica!
  Pugačov je uobičajenim naporom volje suspregnuo svoj bijes i zadovoljno upitao:
  - A Katarina, koja je podlo zbacila i ubila svog muža, je li ona legalno na ruskom prijestolju?
  Grof Panin teško uzdahne. Bila je to bolna tema. Uostalom, zapravo je legitimitet njemačke carice na prijestolju više nego sumnjiv. Uglavnom, Katya je trebala biti propisno bičevana i obješena na vješala zbog kraljevoubojstva, nego da je tako okrunjena.
  Sluškinja je pred grofa stavila srebrnu posudu s vinom. Sam Pugačov je pred feldmaršalom ulio crvenu tekućinu u kristalni pehar.
  Panin je popio pola, pažljivo stavio umjetnine na hrastov stol. I tiho primijetio:
  - Rusiji treba kompetentan car...
  Pugačev je u šali odgovorio:
  Svi smo naučili malo po malo, nešto i nekako.
  Panin se malo smekšao i primijetio:
  - Vidim da nisi glupa osoba. Zašto je Emelyan Ivanovich započeo ovako nešto?
  Pugačov je ustao od stola. Napravio sam nekoliko koraka i odgovorio:
  - Nisam zbog vlastite taštine i ambicije ovo započeo. I to radi rulje, radi svog pravoslavnog naroda.
  Emelyan Pugachev govorio je sa strašću i uvjerljivošću.
  - Vidio sam mnogo, tuge u Rusiji. Kako su bosi okrutni prema narodu, kako siluju djevojke i muče momke. Kako ljudi rade, a njihov rad se proždire. Narod Rusije je veliki i istovremeno ponižen. Kao da su orlu krila vezana, a tigar bačen u tamnicu. I ovaj strašni jecaj je pravoslavan na cijeloj zemlji. Djeca padaju kao muhe, čak i plemenite dame pate od konzumacije, ljudi su prisiljeni skupljati se. Iako je sam Gospodin Bog zapovjedio: plodite se i množite se. I imam pitanje: kad je Adam orao, a Eva prela, gdje je tada bilo znanje?
  Ali je li moguće prodati živu osobu, stvorenu na sliku i priliku Božju, u ropstvo? Kao da je neka životinja!
  Panin je šutio. On je sam, naravno, savršeno dobro znao kakvo je seljaštvo u Rusiji. I da je kmetstvo okrutno, i da nema pravde. A tko je bogatiji, taj i sud. Da, i sam Panin razmišljao je o reformama, uključujući ograničavanje moći zemljoposjednika nad seljaštvom. I ponudio je isto Catherine. Ali kraljica je vrlo hladno reagirala na ideje o ublažavanju sudbine seljaka.
  Bilo je to previše konzervativizma, bahatosti, prezira prema običnim ljudima. Očigledno siromašnima, uopće nije smatrala ljude. Istina je ponekad glumila liberala i davala darove siročadi. Ali opet, nitko od careva nije podijelio toliko državnih seljaka u posjed barova. I nitko nije porobio toliku sirotinju.
  Vrijeme Katarine: vrhunac kmetstva i vrhunac eksploatacije ruskog stanovništva.
  Ali s druge strane, povjerite prijestolje seljaku. Pa, kako njegova dobro rođena pasmina može podnijeti takvo što.
  Panin je htio viknuti, nešto poput: "Znaj svoje mjesto, kmet!" No, ni prilika za upoznavanje s petljom nije izgledala privlačno. Glas zdravog razuma potaknuo je: "prevari Emelyana, pretvaraj se da si mu prijatelj, a onda daj suzu"!
  Ali i ovaj izlaz bio je protivan plemenitoj duši grofa Panina. Općenito iznenađujuće bogat, okrenuo je kraj osamnaestog stoljeća na najbistrije i najtalentiranije ljude u Rusiji. Ostala vremena su izostavljena. Osobito u vrijeme vladavine Nikole II. No, djelomično je za to kriv i sam monarh, koji je predugo držao generala Kuropatkina, nesposobnog za vojne poslove, kao zapovjednika.
  Ekaterina je imala sreće za snimke. Iako ne uvijek. Na primjer, nakon Bibikova, pokazalo se da princ Ščerbatov uopće nije velika glava.
  I to je omogućilo Emelyanu da skupi snagu za sebe. Moramo odati priznanje privlačnosti Pugačova, kada su ga ljudi srušili tisućama, desecima tisuća, unatoč svim njegovim porazima. Unatoč tome što su od samog početka šanse pobunjenika izgledale više nego sumnjive.
  Na strani Pugačova, banda okorjelih glava, a na strani carice više od tri stotine tisuća vojnika.
  Ali sada su Emelyanove šanse porasle. Ispred Nižnjeg Novgoroda, Pugačov ima veliku vojsku koja stalno raste. A grof Panin može pokušati loviti ribu u nemirnim vodama.
  Što ako varalica uspije? U ovom slučaju, on Panin ima priliku postati reformator pod novim, narodnim carem.
  Oh, bilo je, nije!
  Feldmaršal je razborito rekao:
  - Svakom poslu mora se pristupiti mudro. Uključujući i oslobođenje seljaštva.
  Emelyan Pugachev se složio s ovim:
  - Da, glavna stvar je ne razbiti dodatna drva za ogrjev!
  Grof je tiho rekao:
  - Nije bilo loše dati seljacima slobodu, ali ... Spaljuju posjede gospode, a sami plemići bivaju ubijani i vješani. Je li to način da se stvari u Rusiji dovedu u red?!
  Seljački kralj se namrštio. I sam je razumio da seljaci, paleći vlastelinske posjede i vješajući zemljoposjednike, stvaraju strašno bezakonje. I možda će nas još uvijek progoniti u budućnosti. Pobjesnili seljački element, hoće li se vratiti na pravi put? Hoće li seljaci plaćati porez budućem caru?
  Istina, tada više neće biti seljaci, nego zemljoposjednici, i nad sobom će imati izabranog poglavara. I od starijih da se okupe radi rješavanja najvažnijih problema, krug. Uostalom, Emelyan Pugachev je ponovno oživio kolegij, a nagli Suvorov oslobodio je neke od bivših poglavica. A sada će biti potrebno držati slobodnjake u poštenoj volji.
  A seljački kralj namršteći se reče:
  - Imat ćemo diktaturu naroda! Ljudi moraju sami shvatiti kada im treba bič, a kada disciplina.
  Papin, pomalo naboran, odgovori:
  - Pa, ako govorimo o dobrobiti ljudi... Pyotr Fedorovich bi trebao biti oprezniji. Treba napomenuti da je Emelyan Pugachev shvatio lukavu igru iskusnog dvorjana. No, feldmaršal Panin je trenutno puno potrebniji pobunjenicima, čak i kao nepouzdan saveznik, nego otvoreni neprijatelj.
  Seljački kralj ispruži šapu i reče:
  - Bit ćeš mi kao prava desna ruka! Evo moje carske ruke!
  I oba lukava rukovala su se jedan s drugim.
  Nižnji Novgorod je imao veliki garnizon i bio je pojačan novopridošlim postrojbama. Ali među braniteljima nema jedinstva. Mnogi vojnici, najvažnije časnici, stižu užasnuti. U narodu je vjera u cara-oca već bila ojačana, a pobjede, uljepšane narodnom fantazijom, uvelike su doprinijele popularnosti Pugačova.
  Dakle, u ovom slučaju, gomila već juri, a Emelyan je podupire.
  Više od sto tisuća vojske približilo se trgovačkom gradu. Na sastanak je došla jedna i pol tisućita brigada na čelu s pukovnikom Scorellijem. Borba je kratko trajala. Veći dio brigade je zarobljen, a pukovniku je kozačkom sabljom odsječena glava.
  Pionirski lopov Oliver Twist imao je malo vremena za mahati sabljom. I uspio je sasjeći revnog majora. Neprijatelj se posebno ugušio, pao pod divovsku vojsku.
  Neposredno prije napada, Emelyan Pugachev posjetio je kuću trgovaca prvog esnafa Rasomahina. U velikoj, trokatnici, samoproglašeni kralj pio je skupo stogodišnje vino. Raspravljao s trgovcima o suštini i stvari. Svečano su obećali da se lokalna milicija neće boriti s pobunjenicima. I taj dio časnika je spreman prepoznati oca-suverena.
  Pugačevci su se obvezali na juriš na Nižnji Novgorod kada je još bio mrak. Dolazila je zima i morali smo žuriti. Oliver Twist, udarajući bosim nogama kroz lokve, zajedno s drugim seljačkim dječacima pojuri na juriš.
  Branitelji su bili neprijateljski raspoloženi, neka vrsta trome vatre. Seljački momci su jurnuli svom snagom, i nisu se obazirali na pucnjeve. I među njima praktički nije bilo gubitaka.
  Oliver Twist, pojurivši na položaje, bio je jedan od prvih koji je ušao u nagomilani zemljani bedem. Goli potplat pionirskog lopova osjetio je ugodno, škakljivo meso zemlje. I same noge poletješe na vrh brda. Brkati kaplar pao je pod oštru dječakovu sablju i njegova sijeda glava se skotrljala.
  Oliver Twist uzviknuo je iz sveg glasa:
  - Naši neće popustiti pred vašima!
  I njegova je sablja razrezala trbuh naredniku. Seljački dječaci su se očajnički borili, koristeći se sjekirama, vilama i čeličanom. Jedan trinaestogodišnji dječak vrlo je spretno bacio laso. I povukao dobro uhranjenog kapetana. Pokušao se oduprijeti, ali su se još dva dječaka uhvatila za uže, a policajčevo je lice poplavilo od zadavljenja.
  Trgovci su održali riječ, a milicija je napadače pozdravila povicima:
  - Slava ocu-kralju!
  - Živio Petre Fedoroviču!
  Neustrašivi seljački dječaci već su uhvatili dvije baterije na brodu. Oliver Twist, kao general, zapovijedao je cijelim korpusom koji se sastojao od maloljetnih boraca. Momci nisu poznavali strah, hrabro su pobjeđivali odrasle, veće vojnike od sebe.
  Oliver Twist je nogom nokautirao crvenokosog majora, a on je izletio s parapeta.
  Dječak vrišti:
  - Za domovinu! Za unuka Petra Velikog!
  Brojni pobunjenici su samouvjereno preuzeli. Odvojene pukovnije, uvidjevši beznadežnost svoje situacije, predale su se trupama varalice. Veliki, treći najveći ruski grad s brojnim predgrađima i obiljem trgovaca. A Emelyan Ivanovič je favorizirao trgovce. I nisu tako revni u obrani odanosti Katarini kao zemljoposjednici. Mnogi su već potajno prisegnuli na vjernost novom Suverenu.
  General Benedorff pokušava, uvodeći snažnu pričuvu u bitku, protunapasti Pugačeve. Postaje vruće. Sam Emelyan Ivanovič je izrezan poput epskog heroja. Svakim njegovim udarcem netko će sigurno pasti. Tako su se okupili s Benedorffom. Njemački general široko maše sabljom i dobije ga mačem u grlo. Tako je vođu neprijatelja ubio - sam kralj-otac.
  A gomila se raduje i viče:
  - Slava vitezu-kralju!
  Bitka je u plamenu. Vojnici jure oružjem, većina časnika također. Proširila se glasina da je sam feldmaršal Panin prepoznao Petra Fedoroviča kao uskrslog. A kako se ne pokloniti unuku Petra Velikog. A gledajući kako je ošišan Emelyan Pugachev, odmah se može vidjeti da je ovo kraljevska, jaka pasmina Romanovih.
  I Nižnji Novgorod je pao nakon Kazana. I Simbirsk je otvorio vrata pobunjenicima. Zamislite da je većina Volge već pod vlašću kozačkog cara. A vojska pod zapovjedništvom Fedota Katorzhnyja već se približila Yaiku. I opet su se pobunili Yaik i Iletsk Kozaci. Iako su se, poput pukovnika Semenova i generala Mamsurova, odlučili boriti i stajati do posljednjeg.
  Kod Fedota se na putu skupilo do petnaest tisuća vojnika. Došli su i Kalmici i Baškirci. Lukavi donski ataman zaobišao je grad Yaik, gdje ga je čekao general Mamsurov s dvije tisuće, i bez borbe zauzeo tvrđavu Soročinsk. Ostavivši pukovnika Semjonova u gradu Yaik, general Mamsurov je požurio da presječe varalice. No, Fedotova vojska je ojačana na račun Kalmika, Baškira, Tatara, i što je najvažnije, Kozaci su još uvijek bili do kraja, nisu pacificirani i nisu ubijeni i nadjačani.
  Dvadeset tisuća Pugačovljeve gomile prekrilo je tisuću i dvije stotine Mamsurovljevih vojnika. Borba je bila brutalna. Očajnički su se borili vojnici generala Mamsurova, koji su već imali iskustva u borbi protiv pobunjenika. Znali su da neće biti pošteđeni. Ali kozački pukovnik Fedot već je imao iskustvo rata s Turcima. Ispravno je koristio brojčanu nadmoć, mobilnost baškirskih i tatarskih konjičkih jedinica. Taj nalet, pa napad, pa povlačenje. A onda, kada su snage generala Mamsurova bile iscrpljene, nametnuo je žestoku borbu svom odredu.
  U bliskoj borbi, kada je formacija pomiješana i vojnici se bore u prsa u prsa, čovjek sa sjekirom i kopljem više nije loš borac, već praktični ravnopravan protivnik. Ili će možda bolje biti sjekira, ili vile s rogom i bajunetom. A seljak se bolje služi sjekirom nego vojnik koji je već izgubio naviku seljačkog rada.
  Bitka se pretvorila u nemilosrdni masakr. I samo nekoliko vojnika generala Mamsurova našlo je spas u predaji. Mnogo je proliveno u blizini Sorochinskog kao tvrđava krvi.
  I samog generala Mamsurova uhvatio je tatarski laso. Zeznuli su zapovjednika. Fedot Katorzhny, prvi razbojnik na Donu, ipak je postavio pravo pitanje:
  - Prepoznajete li Petra Fedoroviča kao cara cijele Rusije?
  General je hrabro odgovorio:
  - Ne prepoznajem lopove!
  Fedot je naredio svojim suučesnicima:
  - U njegovu petlju! I oni časnici koji su odbili položiti prisegu!
  Uništenjem Mamsurovljevog odreda otvoren je put do Orenburga i grada Yaitsky. Fedor je podijelio svoje snage, racionalno vjerujući da ima dovoljno snage da zadrži ove gradove, a to će učiniti čak i masa ljudi. Tvrđave su se slabo odupirale. Tatiščov je napustio garnizon i pobjegao u Orenburg. A kukavički guverner radije je išao u gluhu obranu. Tako je započela druga opsada Orenburga.
  A pokazalo se da se hrana kuhala u gradu ne više nego tijekom prve. U gradu Jaicku, nakon kratkog okršaja, pukovnik Semjonov se povukao u tvrđavu i odlučio, kao i prošli put, zadržati opsadu. Istina, sada su mu šanse za pomoć bile mnogo manje. Fronta ustanka sve se više kretala prema Moskvi.
  Pušteni iz Kazanskog zatvora, Klopuška i Beloborodov, sa znatnom vojskom, krenuli su na istok u Ufu. Ti su vješti zapovjednici već imali iskustva u osvajanju tvornica na Uralu. A Emelyan Pugachev je razmišljao o osvajanju Urala i cijelog Sibira. Polovica tvornica Urala već je bila u blizini Emelke, a ako je bilo velikih pogrešnih proračuna i neuspješne opsade Orenburga, još ranije, moglo se uspjeti i otići na Kazan s velikom vojskom s više topova.
  . POGLAVLJE #11
  Mladi zatvorenik se probudio, mnogo vedriji i zdraviji. Sada su rane i ozljede nanesene brutalnim mučenjem gotovo potpuno zacijelile. I možete raditi vježbe i jesti.
  Tada ga je liječnica nakratko pregledala i kratko izvijestila:
  - Uskoro presuda! Vi ste jaki i molimo se da ne budete pogubljeni i prognani u rudnike.
  Oliver je tužno odgovorio:
  - Sve je u Božjim rukama. I nada se da će se smilovati djetetu!
  Opet dječak trlja karike lanca. Ali jasno je da to ne ide. I trlja s divljim bijesom. Dok se konačno ne istroši.
  Biti sam je dosadno.
  A kad vas konačno obavi san, osjetite slobodu i oslobađanje od rutine, u novim, neviđenim avanturama.
  Tvrđava Osa postala je prva prepreka na putu vojske Klopuške i Beloborodov. Usput je njihova vojska narasla s dvije na deset tisuća boraca, nadopunjavajući svoj arsenal na malim tvrđavama. Svojedobno je Emelyan Pugachev uvjerio garnizon tvrđave da se preda bez borbe. Ali ovaj put se na to nije moglo računati, pa je poduzetni Michelsonov zamjenik, potpukovnik Bragugunter, imenovan zapovjednikom tvrđave. Također iz reda najamnih Nijemaca. A polovica garnizona su strani plaćenici. Dakle, u svakom slučaju, tvrđavu je trebalo zauzeti.
  Beloborodov je smatrao da ni Emelyan nije uvijek bio u pravu. Kad su zauzeli tvrđavu Trojstvo, napravili su gozbu s planinom. Ali oni su već okupili više od deset tisuća ljudi, od čega veliki broj tvorničkih seljaka, dobro obučenih u borbi s malim oružjem i baškirskih, kalmičkih konja, plus alat preuzet iz uralskih tvornica. Nemojte ih iznenaditi Dekolonga, mogli bi se natjecati s njegovim tritisućitim korpusom.
  Tada je ubijeno i ranjeno više od četiri tisuće pobunjenika, a više od četiri tisuće je zarobljeno.
  Nakon takvog poraza, Emelyan Ivanovich je nakratko pao u depresiju. Ali ljudi su i dalje odlazili Pugačevima, a čak ih ni strah od teške kazne nije mogao spriječiti da se pridruže dragom ocu-kralju.
  Ova pobuna je poput ljuljačke, gore-dolje. Ili poraz, pa pobjeda za porazom. Sada su Beloborodov i Khlopushka u žlijezdama i na teškom radu, zatim su opet favorizirani od strane cara i promaknuti u general-bojnike. Tako se okreće kolo sreće. A Čika je opet grof Černišev. I neki članovi vojnog odbora vratili su se na svoja mjesta. Konkretno, pukovnik Padurov.
  Ali neki su ubijeni i ne možete ih vratiti. Ovdje su, na primjer, umrli hrabri ataman Gryznov i desna ruka Pugačova. Ali časnik Minakov nije imao vremena za objesiti i opet je u redovima pobunjenika.
  Čika se nije želio vratiti blizu Ufe i sada se kreće zajedno sa svećenikom u Moskvu.
  Nagomilavši čitavu planinu trule slame i namjestivši dimnu zavjesu, kozaci i seljaci Beloborodoga došuljali su se do zida i pohrlili u juriš. Rezervacija je bila brutalna. I puno je muškaraca umrlo. Ali oni su provalili u tvrđavu i ubili očajničke plaćenike. Zarobili su trideset i pet topova i veliku zalihu baruta i granata. Nakon toga je otvoren put do Ufe.
  I opet tisuće ljudi idu Pugačevima, narodna vojska raste. A u samoj Ufi nema jedinstva. Čuvši za uspjehe Pugačeva, dio bivše milicije vjerovao je da je to pravi otac-car. Štoviše, slavni Suvorov, pa čak i slavniji i slavniji feldmaršal Panin, prešli su na stranu Pugačova.
  Dakle, možda je on doista kralj. Ako ljudi tako hrle prema njemu, a gradovi leže jedan za drugim?
  Nastao je spor i građanski sukobi ... Ufa je podijeljena na dva dijela: pristaše Petra Trećeg i Katarine. I među njima je bilo pucnjave.
  Vojska Beloborodov i Klopuška, koja je narasla na dvadeset tisuća, uz potporu stranke Pugačov, upala je u grad. Borbe su bile žestoke, ali su Pugačevci uzeli broj i podršku većine građana. Ufa, ispod koje je Čika dugo sjedio, doslovno je odjednom zauzeta. I zajedno s njezinim zarobljavanjem, mnogi bogati baškirski, kalmički, tatarski starješine, oni koji su još oklijevali, zakleli su se na vjernost Petru Fedoroviču.
  Zauzimanje ključnog grada Ufe omogućilo je pobunjenicima da prekinu komunikacije i ceste prema Sibiru i otvore ovu regiju za osvajanje Pugačeva.
  Khlopushka i Beloborodov otišli su u tvornice Urala i tamo usadili narodnu moć.
  Pugačov se s vojskom koja je narasla na sto pedeset tisuća boraca približio Rjazanu. Tamo ga je dočekao trideset pet tisućiti korpus grofa Černiševa. Jedina ozbiljna prepreka na putu do Moskve je nekad da se drugi gradovi i sela predaju bez borbe.
  Unatoč velikoj brojčanoj nadmoći Yemelyana, suprotstavile su mu se iskusne i iskusne trupe u turskom ratu. A car-svećenik, više od polovice trupa su neobučeni seljaci s kolcima i vilama, a mnogi bivši vojnici nisu baš pouzdani, šaroliki tim s kozacima i raznolikim tatarskim narodima.
  Dakle, Černišev je imao priliku, ako samo .... Da nije genija Aleksandra Vasiljeviča Suvorova. Veliki zapovjednik tako je vješto napao s brojnom hordom Pugačova da je prisilio Černiševa, heroja koji je zauzeo Berlin, da se bori po svojim pravilima. Nomadska konjica zasipala je otrovnim strijelama iz daljine, poput povlačenja. A seljak s rogom, naprotiv, zbližio se u bliskoj borbi u borbi prsa u prsa.
  Bitka je, uz kratke prekide, trajala gotovo dva dana i završila je poraznom pobjedom Pugačevca. Samo je odvedeno više od dvadeset tisuća zarobljenika, a sam Rjazan je otvorio vrata.
  Bivši Katarinin miljenik, grof Grigorij Orlov, žurno je imenovan za zapovjedništvo moskovskog garnizona.
  Ovo je najjači i najstariji od petorice braće, koji su zamalo odvukli Katarinu II niz prolaz. U ovom slučaju prvi bi se pojavio car Grgur. Ali sada je najslavniji grof u sramoti. Katarinin trenutni favorit je Vasilčikov, a u budućnosti Potemkin. Osim ako, naravno, kraljica nema takvu budućnost. Da su krupni uspjesi Pugačeva dovedeni u pitanje.
  Ali Grigorij Orlov je hrabar i vješt ratnik i kome povjeriti smirivanje pobune, ma kakav on bio. Pogotovo ako se promijenio feldmaršal Panin. A Orlovi će do kraja biti odani Katarini.
  Ali evo još jednog pitanja: kako mučiti Moskvu? U prvoj prijestolnici još je relativno malo vojnika, nisu se svi vratili u Tursku, a varalica je već na pragu.
  Grigorij je odlučio povući garnizon, kao i Semenovsku gardijsku pukovniju, u Kremlj. I tu zadržati obranu, sve do pristupa pomoći. Zarubin Čika je bez borbe ušao u Tulu, gdje su oružari i lokalni garnizon s radošću prihvatili Pugačevce. I Emelyan Pugachev u Moskvu. Cijeli grad, osim Kremlja, izašao je u susret Jemeljanu, a svećenici i svećenici hvalili su Petra Fedoroviča. Nekoliko tisuća vojnika garnizona također je prebjeglo kralju. Vojska Pugačova je rasla.
  Aleksandar Vasiljevič Suvorov, pogledavši prema Kremlju, reče:
  - Jedimo ovo voće! Pripremimo juriš!
  Emelyan Pugachev je logično primijetio:
  - Moskva je srce ... Ali glava je i dalje Petersburg. To nam treba! Iako je već pao snijeg.
  Oliver Twist i ostali bosonogi dječaci veselo veslaju po prvom snijegu. Čak je ispalo nešto kasnije nego inače za Moskvu. Navodno, kad dečki dođu do Petra, već će biti jak mraz.
  Pa, tko bi rekao da samo jedna bitka koju je Emelyan Pugachev pobijedio kod Salty bande može tako dramatično promijeniti tijek povijesti. Neposredno prije poraza, a sada u matičnoj stolici, samo jedan Kremlj nije zauzet. Ali ni on ne ide nikamo.
  Ali ne možete odgađati. Moramo brzo otići do Petera. A 200 000. Pugačovljeva vojska krenula je na sjever.
  Na istoku su Pugačevci postigli nove uspjehe. Čeljabinsk se predao gotovo bez otpora. Decolong se povukao, penjući se dalje u Sibir. Mnoge su se tvornice također podnijele bez borbe, susrevši se s odredima oca kralja. Kungur se odbio predati. Ali odveden je u jaku opsadu. Ispod varalice prošli su mnogi manji gradovi i kmetovi. Odigrao je ulogu i povećani autoritet Emeliana Pugačeva. Ali pojedine tvornice i dalje su pružale tvrdoglav otpor Pugačevima. Međutim, to je još uvijek bila manjina.
  Odredi Pugačeva također su se preselili u Tobolsk kako bi se jače držali u Sibiru. Domaće stanovništvo gotovo je posvuda podržavalo kralja. Čak su i mnogi garnizoni prisegnuli na vjernost njegovom carskom veličanstvu. I što više pobjeda Emelyan ima, to mu se slabije odupire.
  Decolongovo tijelo se topilo. Vojnici su svaki dan dezertirali i trčali k Pugačevima. Čak je i samostan, koji je prije pokazao herojsku snagu protiv pobunjenika, prepoznao novog kralja-oca. Očito su redovnici na vrijeme naslutili čija beretka i da nemaju za što umrijeti.
  A Emelyan Pugachev, gotovo bez otpora, približavao se Petru. Odvojene pukovnije, nakon što su razmijenile nekoliko hitaca s pobunjenicima, predavale su se ili prešle na njihovu stranu.
  Velika gomila pod zapovjedništvom Padurova približila se Smolensku. U gradu je izbila tučnjava između Pugačovljevih pristaša i lokalnog garnizona. Neki od časnika također su požurili prijeći na stranu Petra Fedoroviča. Paduritima su se otvorila vrata, a Pugačevci su se uhvatili u koštac s ostacima garnizona koji je ostao odan Katarini. Snaga lomi snagu, a crvena zastava vođe ustanka Jemeljana Ivanoviča već se podigla iznad zapadnih vrata Rusije. A pobuna je zahvatila i poljske zemlje. Tamo se za vile uhvatilo i seljaštvo koje je tuklo šipku i gospodu.
  Tako se lokalna pobuna počela pretvarati u međunarodnu pobunu. Glavni zapovjednik ruskih trupa u Turskoj, grof i feldmaršal Rumjancev, do sada je zauzeo poziciju čekanja i zapovjedio pobunjenicima da se ne uključuju u bitku. Ipak, nije dobro ubijati pripadnike vlastitog naroda. I Rumjancev je poštovao Suvorova, koji je prešao na stranu Emeljana Pugačova. Dakle, nije bilo nikoga tko bi spasio Catherine.
  Kancelar Voroncov rekao je kraljici loše vijesti:
  - Lopovi dolaze Petru! Ništa ih ne može zaustaviti, a vojska varalica neprestano raste, raste kao gruda snijega!
  Catherine je bijesno podigla obrve i prosiktala:
  - A što je naš grof Rumjancev?
  Kancelar Rumjancev je teško uzdahnuo i progunđao:
  - Naš grof Rumjancev je spor ...
  Catherine je ljutito uzviknula:
  - Izdajnik! U njegovu petlju!
  Rumjancev je zbunjeno raširio ruke i promrmljao:
  - Okružen je voskovima koji su njemu osobno posvećeni, a nema načina da to dobijete!
  Catherine je odjednom problijedila i ponovno upitala kancelara:
  - Jesu li lopovi daleko od Sankt Peterburga?
  Kancelar je iskreno odgovorio:
  - Da, dvjesto milja, pa i manje, sad će javiti najnovije vijesti s frontova!
  Utrčao je glasnik, bio je blijed kao plahta, urlajući od straha:
  - Novgorod je otvorio vrata varalici!
  Catherine je teško uzdahnula i promrmljala:
  - I Novgorod s markizom.
  Njen ton je podsjećao na sloj Julija Cezara: "A ti si Brut."
  Kancelar se pokorno ispružio naprijed i rekao:
  - Brod je spreman, vaše veličanstvo, možete krenuti danas na granicu!
  Carica je ljutito prosiktala:
  - I izgubiti snagu?
  Kancelar je sa smiješkom odgovorio:
  - Ali spasiti živote. Lopovi ionako neće moći upravljati vladom, a ti ćeš se trijumfalno vratiti!
  Catherine je ozlojeđeno prosiktala:
  - S njima je grof Panin, koji će pomoći lopovima da se snađu!
  Kancelar je postavio pojašnjavajuće pitanje:
  "Dakle, ostajete, Vaše Veličanstvo?"
  Katarina je umjesto odgovora naredila:
  - Okupite ostala četiri brata Orlov i stražare, kao i povucite sve snage iz Vyborga i drugih zemalja. Još se možemo boriti!
  Orenburg, koji je šest mjeseci okovao vojnike varalice, također se nije htio predati. Pušten iz zarobljeništva, Mjašnjikov, jedan od petorice kozaka koji su prvi prepoznali Pugačova, ponudio je kopanje ispod tvrđave. Ali dugo je trajalo. A udaljenost za kopanje obećavala je biti poštena.
  Yaitsky grad s malim garnizonom, također se odlučio boriti do kraja. Ataman Ovčinnikov izvršio je napad na Gurjeva. Lokalni se garnizon, kao i prošli put, predao bez borbe. Tako su Pugačevci čvrsto stajali na Yaiku. Prikupivši snagu i otjeravši topove iz Caricina, Ovčinnikov je bombardirao tvrđavu Yaik. Pukovnik Semjonov je napravio nalet, izgubivši sedamdeset ubijenih ljudi, vratio se s slanim gutljajem.
  Ali dok se Yaitsk držao. Ali horde pobunjenika ušle su u Tobolsk. Guverner Sibira, Čičerin, pobjegao je na istok, a glavni grad je položio zakletvu kralju oca. U isto vrijeme podnesene su i posljednje, tvrdoglave tvornice.
  Fedot Katorzhny nije žurio s jurišom na Orenburg, ali je svoj arsenal napunio alatima i zalihama koji su stigli s Urala.
  Kozaci, vojnici i trgovci pobjegli su iz samog grada. Postojale su glasine da je car-otac zauzeo Moskvu i da se približava Peterburgu. Ili da je već i sam u Petrogradu.
  U međuvremenu je glavni krvnik snimao ispitivanje zarobljene mlade žene Domke i dvojice izviđača. Na ispitivanju je bio prisutan i sam Aleksej Orlov.
  Domka je izgledala dvadeset i pet godina, svijetle kose i visoka, seljanka.
  Aleksej Orlov je drskim tonom rekao:
  - Hoćeš li govoriti?
  Kuća je ponosno šutjela. Grof Aleksej se iznenadio. Zašto obična seljanka ima tolike ambicije. Ne, ruski narod je postao ponosan zbog Emelke Pugačova. Smerdi su se počeli smatrati jednakim šipkama. Ali nema veze, on će ga prebiti!
  - Otkini joj misnicu!
  Krvnici bacaju djevojci. Na sebi već ima samo jednu jednostavnu seljačku haljinu, a noge su joj u babama. Ona se očajnički opire. Mučitelji, trgajući joj odjeću, otkrivajući njezine crvene sise. Dobra seljanka, umjetnička klizačica. Aleksej Orlov je gleda s velikim zanimanjem. Naredba slijedi:
  - Sad ju tjeram.
  Djevojci su ruke vezane iza leđa, a zakačena je udica. Zatim ga podignu, izvrćući seljančinu zglob. Djevojka zastenje i nađe se obješena, bosih nogu odmaknuta od tla. Krvnik ih odmah ubacuje u blok i osigurava. Sada možete ili zapaliti vatru, pržeći okrugle djevojačke pete, ili bičevati bičem.
  Alexey Orlov arogantno kaže:
  - Pa reci mi, lopove, tko je naš kralj?
  Domka hrabro kaže:
  - Pyotr Fedorovich je naša nada-suveren!
  Aleksej Orlov se ceri i zapoveda krvniku:
  - Deset udaraca bičem uz ušteđevinu.
  Iskusni mučitelj udara jaka, mišićava od stalnog fizičkog rada, djevojačka leđa u pola snage. Tako da brazde nabubre, ali koža ne pukne. I to boli. Kuća je više puta bičevana, a na njoj su vidljivi dobro zacijeljeni tragovi biča. Izdržao je udarce, tiho, bez stenjanja i plača.
  Aleksej je opet prijeteći upitao:
  - Pa tko je naš suveren!
  Domka automatski kaže:
  - Pjotr Fedoroviču Treći, naša nada!
  Aleksej ljutito naredi krvniku:
  - Pet pogodaka punom snagom!
  Mučitelj krupne tjelesne građe zamahuje i svom snagom ulaže u udarac. Seljančina jaka koža puca, prska krv. Krvnici tuku tako da se tragovi biča ne sijeku, a ravnomjerno su raspoređeni po leđima.
  Djevojka se trza, ali suzdržava krikove. Čini se da želi pokazati svoju hrabrost.
  Alexey Orlov opet ponavlja pitanje:
  - Tko je naš kralj?
  Domka hrabro kaže:
  - Pjotre Fedoroviču, a ti si gad, uskoro ćeš zamahnuti u omču!
  Grof Aleksej se razbjesnio, skočio i zamahnuo šakom na vezanu golu ženu. Ali onda se predomislio i zloslutno rekao:
  - Podmažite joj pete uljem za vješala. I zamotajte žar ... Ali samo ga pažljivo pali da ga ne osakatite.
  Krvnik uze pod vizir:
  - Mi smo uz koncept vaše visosti!
  Grof se napućio. Visosti je dobar kompliment, ali veličanstvo je puno bolje. Lijepe noge seljanke. Potplat, iako grub, ali se ne vide žuljevi, prsti su ujednačeni, kao u djeteta, osim možda duži, nokti su pažljivo podrezani. Vjerojatno je, kao i sve seljanke, išla bosa do samih mrazeva, a tek nedavno, kad je pao snijeg i Neva se smrzla, obula je cipele.
  Alexey je volio ženske noge, i takvo mučenje kao mangal. Potplat se podmazuje uljem da ne izgori, a vatra se postavlja na posebno izračunatu udaljenost. Možeš tako mučiti deset minuta, pa i više. Samo će mali mjehurići uplašiti. I onda ponovite mučenje nekoliko dana. Vrlo učinkovita metoda mučenja i bolna.
  Domka se jako mršti, trza, grize usnu i pokušava suspregnuti krikove. No, ne uspijeva joj dobro i na kraju počinje stenjati.
  Aleksej Orlov ponovo pita:
  "Pa, prepoznajete li sada caricu Katarinu?"
  Kroz suze i plač Domka je viknula:
  - Naš car Petar Fedorovič i nema drugog cara!
  Aleksej je nestrpljivo viknuo:
  - Prži, kako treba, i polako, a sad ćemo ispitati ćelavce!
  Dječaci su bili bosi, samo u kratkim hlačama. Već su bili pripremljeni za mučenje. Vozili su se po snijegu, zbog čega su noge pocrvenjele i postale poput šapa guske. Krvnici su odmah prionuli na posao. Trebalo je saznati tko ih je poslao, gdje su izviđači još bili u Sankt Peterburgu i o planovima Emelyana Pugačova.
  Bičevi zvižde, dječake tuku, a dumski službenik postavlja pitanja koja su zabilježena u protokolu. I dječaci su, poput seljačke djece, bičevani više puta, i ne možete ih uzeti običnim bičem. Odmahujući glavama i negativno psujući. Zatim je krvnik iz kamina oteo užarenu polugu i počeo je nanositi na tijela.
  Boli više od šibanja kad te opeku vruće. Dječaci zavijaju od boli i počinju nešto nesuvislo brbljati. S jedne strane, žele se riješiti neljudskih mučenja, i to okrutnog stakala. S druge strane, nemojte izdati svoje suborce. Dakle, dečki pričaju gluposti i briznu u plač. A užareno željezo ili se zabija u prsa, ili se nanosi na golu petu. Na tečaj idu i užarene klešta. Krvnik traži najosjetljivija mjesta u tabanu, stvarajući žestoko ispitivanje.
  Aleksej Orlov se smije dok gleda kako se liječe izviđači. Tada se skreće pozornost da su na Domkinim golim tabanima mjehurići nabujali i počeli pucati. A to znači da će koža na stopalima izgorjeti i izgubiti osjetljivost!
  - Ostavi je na miru, kopile! - naredio je grof. - Pusti malo.
  Kuća žene pokazala se jakom, heroj. Podnijela je torturu ne gubeći svijest i ne odričući se svog oca kralja.
  Dječake su žestoko mučili, nekoliko puta su gubili svijest. To što su još uvijek golobradi ne zabrinjava previše mučitelje - glavno je informirati se. A tinejdžeri su često mnogo tvrdoglaviji i uporniji pod torturom od odraslih.
  Naravno, nešto su ispričali, ali u njihovom svjedočenju ima puno gluposti i nesigurnosti. Ali jedno je jasno: Emelyan Pugachev se približava gradu i njegova je vojska ogromna.
  Ali Catherinina snaga je znatna. Uključujući petnaest tisuća gardista, petnaest tisuća vojnika iz drugih garnizona i još trideset tisuća boraca plemenite milicije. Šezdeset tisuća vojnika, što nije loše za dobro utvrđen grad. Plus Baltička flota i Kronstadt. I iznimno je teško držati opsadu u blizini Sankt Peterburga, zimi i u močvarama. Tako da se Emelka još može prebrojati.
  Ali na strani Pugačova, sam Aleksandar Vasiljevič Suvorov. A sada se seljačke horde spremaju za juriš. Suvorov si je dao mjesec dana da preuzme kontrolu nad sjevernom Palmirom. Pugačovljeve trupe, prekrivene tučom, pripremaju se.
  Ataman Čika se u međuvremenu približio Narvi. Grad je zauzet dovoljno brzo, pa je većina garnizona prešla na stranu pobunjenika. Odupirali su se samo njemački plaćenici.
  Predao se bez borbe, prihvativši cara Petra Fedoroviča Rigu i mnoge druge gradove. Jedino je Revel morao biti opsjednut. Karela i drugi sjeverni gradovi također su otvorili vrata Pugačevima. Tako se Petersburg našao u sve većoj izolaciji. Bio je blokiran. Dolazi i do raskola u floti. Mornari su se pobunili, a Pugačevci su pobijedili na tri četvrtine baltičke eskadrile: izvjesili su crvene, kraljevske zastave.
  A Suvorov je pripremao odlučujući juriš na Petersburg. Sagradio zidove i obučio seljake. Učio je neprijatelja mogućim napadima projektilima, pripremao topništvo.
  Oliver Twist također je intenzivno trenirao svoju mladu špicu. Dječak je bos trčao po snježnom polju, i gotovo nije osjećao hladnoću, kao i mnogi drugi jalovi ljudi iz njegovog pionirskog zbora.
  Dječaci su naučili pucati iz lukova i pljuvačke. Općenito, s obzirom na to koliko je moderni pištolj težak i neprecizan, luk je prilično učinkovito oružje, pogotovo ako vrh učinite višeslojnim, udvostručite ili utrostručite tetivu, pa čak i umočite u otrov.
  A onda će se djeca svađati!
  Napad je zakazan za noć, a noći u Sankt Peterburgu su duge i mračne. Tako da je to olakšalo stvari.
  Neprijatelj je napravio mali nalet, poslao gardijsku pukovniju Preobraženski u napad, ali je odmah bio pod vatrom brojnog pugačevskog topništva i pretrpio veliku štetu otišao kući. Husarski konjički puk iskočio je sa suprotne strane, a dočekali su ga vojnici pionirskog zbora Olivera Twista.
  Dječaci su koristili novo oružje: poboljšane pramene s fragmentacijskim granatama kao punjenje i zasuli neprijatelja oblakom strijela. Oliver je čak i sam osedlao konja i vodio borbu. Dva-tri jahača su se ipak probila kroz vatru, a dječak lopov je spretno sasjekao prvog, zadavši odvratni udarac sabljom na desnoj strani, a zatim dodao oštricom s lijeve strane. Tada je dječak, vrlo spretno, zakačio drugog husara, kojeg je, preletjevši, probio vlastitog partnera štukom. Zatim je uslijedio završni udarac oštricom odozgo.
  Oliver Twist je uzviknuo:
  - Snaga i spretnost, kao muž i žena: zajedno - uspjeh, odvojeno - smijeh!
  Još nekoliko jahača koji su se probili dokrajčeni su hicima iz praćki.
  Oliver Twist je prekinuo još jednog majora i primijetio:
  - Tko ima samo titulu, a tko ima poziv!
  Izgubivši polovicu sastava, husari su se vratili. Dečki su se smijali i zviždali za njim.
  Bližio se datum napada... Ali Oliver Twist je od prebjega saznao da u Petropavlovskoj tvrđavi muče izviđača Domka i nekoliko izviđačkih dječaka. I htio ih je osloboditi. Ali kako to učiniti ako ova tvrđava ima dvadeset metara debele zidine i neosvojiva je? Evo pokušati, dogovoriti bijeg?
  Dječaci su doista okrutno mučeni - spaljuju ih užarenim željezom, bičuju ih bičevima. Podižu ga i tresu. Petya je odlučila pod svaku cijenu ući u tvrđavu i organizirati bijeg. I došao je na potpuno holivudsku ideju - biti u zatvoru kao zatvorenik.
  A za ideju se mora reći da je izrazito avanturistička i riskantna. Odmah nakon hvatanja Olivera Twista, odlučili su u vrućoj potjeri strasno ispitivati. Pionir se nadao da će se moći sastati sa svojim sustanarima i razgovarati o izgledima za bijeg.
  Aleksej Orlov ponovno je bio prisutan na mučenju. Olivera Twista nije poznavao iz viđenja. Za njega je to bio samo bjeloglavi tinejdžer, s istaknutim mišićima. A trebalo ga je ispitati i otkriti gdje se krije izdaja. Ožiljci i tragovi mučenja Olivera Twista zacijelili su netragom, pa je Orlov mislio da ovaj klinac još nije imao posla s krvnikom, što znači da će relativno lako puknuti.
  Dječaka su povukli na stalku. Oliver je osjetio kako mu ruke vezane iza sebe povlače prema gore. Ne boli njegove pokretne zglobove. Ali ne morate glumiti ni heroja. Inače vas mogu toliko mučiti da nećete imati snage pobjeći. Tako je Oliver Twist ismijao zastenjao.
  Glavni je krvnik, međutim, bio izuzetno iskusan. Odmah je vidio koliko su dječakove žile jake, te su mu na noge stavili tešku kocku koja škljocne kao lisice.
  Mišići ramena Olivera Twista su se stegnuli, vene su mu zapele. Počeli su ga dizati do stropa. Ovo je vrsta mučenja. Aleksej Orlov, koji je bio ljut na tvrdoglavost dječaka, naredio je da ga odmah muče, počevši od jakih sredstava. Evo ga grof. Visokog rasta, širokih ramena, unatoč već mladim godinama s teškim trbuhom. Odjevena luksuzno, sa svim narudžbama.
  Oliver Twist je mučen, kao i obično, potpuno nag, a dječak se stidi objesiti gol u prisutnosti gospode, liječnika, krvnika i njegovih pomoćnika, pisara i počasne straže. Ali pionirski lopov bi se još više posramio kad bi znao da ga promatraju dvije dame: sama kraljica Katarina, a također i djeveruša Trubetskaja.
  Ekaterina gleda iza udobnog paravana i kroz dalekozor. Zgodan dečko na stalku. I što je kraljica bila starija, to su joj se mladi više sviđali. Pogotovo ako ih muče.
  Catherine dugo vremena nije vidjela takve reljefne, simetrično smještene mišiće, poput ovog dječaka. Pravi tinejdžerski Apolon. Moramo tražiti da se od njega oblikuje kip i baci u ulje na platno. Zgodan dječak, a sada mu je lijepo lice iskrivljeno od patnje, a suze pršte iz plavih očiju.
  Podižući se, krvnik je pustio bubanj, a Oliver Twist je sjurio dolje. A blizu poda protezalo se debelo konjsko uže. A po ramenima i rukama, pa čak i po leđima dječaka, kao da je potekla rijeka rastopljenog olova. Oliver Twist nije zavapio samo zato što mu je od šoka boli zastao dah i izbacio zrak.
  I krvnik je mahnuo dlakavom šapom, a utezi su bili pričvršćeni za blok. Hladan znoj slijevao se niz dječakovo preplanulo tijelo, a disao je teško. Oliver je očajnički suzdržavao svoj vapaj, pokušavao je biti uporan i ponosan sovjetski pionir.
  Glavni krvnik postavio je dežurno pitanje:
  - S kojom svrhom je lopov poslan u Petersburg!
  Oliver Twist je ljutito odgovorio:
  - Ubij idiote!
  Alexey Orlov je naredio:
  - Zaljev!
  Na dječaka su pali bičevi. U usporedbi s bolom na stalku koji sam upravo pretrpjela, trepavice su se činile nečim neozbiljnim i neopasnim. Oliver Twist je šutio. Odlučio je, što bude, ali neće popustiti.
  Krv je tekla iz slomljenih leđa. Ali vidjevši da dječak ne odgovara, Orlov je naredio:
  - Vatra!
  Krvnik je založio vatru pod dječakovim bosim nogama. Plamen je lizao Oliverove gole pete. Bol iz živčanih završetaka je nesnosna. Ali dječak je zamislio da trči po pijesku arapske pustinje i tjera Tamerlanovu hordu. Pomisao na bitku odvlači pažnju od vatre. I nije mu to strašno.
  Krvnik je zagrabio toplinu ispod stalka. Drugi je mučitelj užarenim kleštima ugrizao mišićava prsa Olivera Twista. Treći je zagrijao žicu i počeo šibati po leđima. Oliver Twist, posjedujući razvijenu maštu, bio je isključen iz patnje. Osjetio je dodir užarenog željeza, ali nekako prigušen, kao da na tebe kaplje vrući čaj, a ne užareni čelik.
  Catherine je to promatrala s pohotnim slinjenjem. Kako je to šarmantno, tako zgodnog dječaka muče. Šteta samo što ne vrišti, tako je strpljiv. Pa, točno Prometej, ne savitljivi heroj.
  Oliver predstavlja sebe i Titane u žaru bitke. Neprijateljske oštrice su ga pogodile, krv curi, ožiljci ostaju. Ali ruke i noge su u pokretu, sjeku, usitnjavaju neprijatelje.
  Krvnik je odabrao veliki komad željeza iz kamina i kad ga je htio prinijeti dječakovu licu, začuo se Katarinin glas:
  - Nema potrebe! Ne treba unakaziti takvo lice, to je čisti kerubin!
  Aleksej Orlov se okrenuo prema ekranu i iznenađeno upitao:
  - Sviđa li ti se ovaj momak, majko?
  Kraljica je kimnula glavom.
  - Da! Skinite ga s police! Operi se i spremi za spavanje!
  Aleksej Orlov je poslušno kimnuo:
  - Pokoravam se vašem veličanstvu!
  Kad su uklonili blok u kostima i ligamentima, bolno pogođeni od boli. Oliver Twist odjednom je shvatio da ga neće poslati u ćeliju sa svojim drugovima i zbunjeno upita princa:
  - Gdje da idem?
  Aleksej Orlov prezirno je frknuo:
  - Sretan ti mladi pastuh. Sama majka Ekaterina te je pogledala. Živjet ćeš kao seljački sin u zlatu, spavaj na zlatu!
  Oliver je ogorčeno odgovorio:
  - Ja sam iz obitelji donskih kozaka, a ne običan seljak!
  Dječacima su rane i opekline utrljane alkoholom. Bili su strašni. Ali Petya se osjećao, iako u boli, ali veselo. Bila je nesreća što nisu uspjeli spasiti svoje prijatelje. O sudbine, njegova...
  Pa se pitam što majka želi učiniti s njim? Oliver je već dovoljno čuo što muškarci i žene obično rade među sobom, ali ni sam nije morao pokušavati. No, on je već general pa možemo pretpostaviti da je punoljetan.
  Prilikom odijevanja Oliver Twist nije. Mramorni pod Zimskog dvora bio je ugodno hladan, bosih nogu s žuljevima. Koračanje je bilo bolno, ali ova bol, koja samo iritira, ali nije sposobna slomiti.
  Dječaka su uveli u svijetlu sobu s mnogo slika i visećih platna. Čovjek s dvije djevojke trčao je po sobi držeći četke. Okrenuvši se Oliveru Twistu, umjetnik je ljubazno rekao:
  - Možeš se nasloniti na mramorni stup mladiću i stajati dok skiciramo.
  Ponovno poziranje golo? To je neugodno, ali s druge strane, nacrtat će vas portret, kao od neke plemenite osobe. A ti kao da se dižeš od krpa do bogatstva.
  Djevojke su raširile boju i počele raditi uljne skice na platnu. Oliver Twist je stajao, i kako bi se odvratio od mučnih bolova nakon regala i okrutnog mučenja, razderane i spaljene kože od vrata do pete, počeo je razmišljati o tome što se sada događa na frontama Drugog svjetskog rata. Da, u snu se ponekad događaju privremeni sudari, a dječak iz devetnaestog stoljeća može vidjeti dvadeseto stoljeće.
  I odjednom je dječak to vidio i ono što je vidio nije mu se nimalo svidjelo. Njemačke trupe odmah su zauzele Kuibyshev i ušle u Uralsk, zauzele Guryev... Prijetila je prijetnja prodora Mainsteinovih hordi u središnju Aziju. Ali najveća opasnost razvila se u Moskvi. Nacisti su krajem prosinca 1946., točnije 25. prosinca na Božić, započeli svoj sljedeći napad na sovjetsku prijestolnicu.
  Oliver Twist vidio je kretanje tenka dok su djevojke pauke u njemu okretale kupolu. I pao na sve što se kreće i što se ne miče.
  Frida, Gerda, Charlotte - veseli trijumvirat ljudi s presađenim DNK kukaca. I što god kažete, lijepe djevojke su jednostavno najviša klasa. U jednom bikiniju demonstriraju svoje čari.
  I tenk, u kojem se djevojke voze u posebnom, piramidalnom obliku, s malim valjcima koji pokrivaju cijelo dno.
  Gerda je pucala na sovjetski tenk IS-3. Udarila je na sam spoj između tornja i trupa, gugutala iz narodne pjesme gorštaka:
  - I u zvjezdanim visinama i planinskoj tišini ... Morski valovi i bijesna vatra! I u bijesnoj, i u bijesnoj vatri!
  Ratnice su se kretale i pucale. I T-34-85 je krenuo u napad. Ovaj tenk je i dalje ostao najmasovniji i serijski. Očigledno je rad na T-54 osjetno usporen. Lenjingrad je u jakom blokadnom prstenu, a na istoku je mraz donekle ohladio žar samuraja.
  Njemački tenk je naoružan topom kalibra 88 mm ali 100 EL. Očigledno je to zbog činjenice da djevojke žele imati veliki borbeni komplet. I tako su si napravili puh velikog kalibra.
  Ali Nijemci ne znaju da Staljin ima opskrbljeno oružjem protiv njih: jedrilicom kamikaza. Mala težina od osamsto kilograma, jedrilica sadrži dva centna eksploziva. I dječak-pilot na nišanu.
  On je pionir Vitya, izgovara molitvu i odlazi na jedrilicu. Kako bi spasio odjeću, klinac ulazi u kabinu u istim kupaćim gaćama. Na mrazu očišćenog uzletišta ostaju bosi tragovi. Zadatak dječaka je da se podigne u zrak i usmjeri auto na zračni ili kopneni cilj.
  Nemilosrdni diktator, uz pomoć takve taktike, odlučio se suprotstaviti ogromnoj kvalitativnoj superiornosti njemačkog zrakoplovstva. A dječake koriste kao kamikaze isključivo u pragmatične svrhe - i manje su teži, a borci su manje vrijedni od odraslih.
  Dječak se penje u tijesnu kabinu. Zatim pogleda uzorak Djevice, prekriži se i golom petom pritisne pedalu. Kamikaza jedrilica s mukom uzlijeće u nebo. Taktika je još uvijek nova i nije jasno koliko je učinkovita. Ali sovjetski ljudi su spremni na sve za dobrobit vlastite vojske i zemlje.
  Vitya mora nabiti najnoviji piramidalni tenk, neprobojan sovjetskim protutenkovskim topovima iz svih kutova: prednji kosi oklop od 300 mm, krmeni od 250 mm. Težina automobila je 68 tona, a motor je 1200 konjskih snaga. Naravno, jedna jedrilica i jedan pionir mogu se žrtvovati da bi se srušilo takvo čudovište.
  Vitya juri na neprijatelja, roni ... Da unutra nije bilo djevojaka insekata, više običnih pilota, tada bi ih čekala smrt. Ali protuzračni mitraljez škraba, a planet eksplodira stotinjak metara od njemačkog stroja. Piramidalni tenk "Battleship" se trese, ali mu se ne događa ništa strašno. Opet, Mainsteinov auto juri sovjetskim prostranstvima.
  A sovjetski tenkovi neuspješno pokušavaju protunapad.
  Gerda je viknula:
  - Super sam!
  I ispalila je projektil na takav način da se pokazalo da su tri crvena tenka uništena odjednom. Točnije, ti tenkovi su se trivijalno sudarili.
  A Charlotte je nadmašila svog partnera i odjednom oborila četiri tenka odjednom. cuknuo:
  - Ja sam vučica i tigrica, jedem ruski!
  U duši mrtvog dječaka Viti leti u nebo. Tamo ga čeka samo nebo, jer on je heroj pionir.
  Oliveru Twistu gadi se to gledati i odvraća ga od spektakla uništavanja tenkova.
  Dječak je u punoj uniformi. Rane i čirevi su se već počele sušiti i zacjeljivati. Samo sam stvarno htjela jesti. I još se slika.
  Oliver Twist je sa smiješkom upitao:
  - I da se dadilje ne smiju hraniti?
  Umjetnik je upitno pogledao lakaja. Pljesnuo je rukama. Kao da su unaprijed očekivali takvu zapovijed, u sobu su uneseni ukrašena pečena guska, narezan kruh i vino u srebrnoj posudi.
  Oliver je pohlepno nasrnuo na hranu. Činila mu se neobično ukusna guska s jabukama i pečenom koricom. Samo su kosti krckale. Vino je bilo slatko i nije prepotentno, ali nakon dvije velike čaše Oliverova je glava bila bučna. Dječak je gusku pojeo cijelu, ostavivši samo kosti, i pokazao vlastitu proždrljivost. Nakon toga Oliver Twist nije dugo razmišljao, već ga je uzeo i zaspao. I tako je oklijevao. Dječaka su pažljivo odveli i odnijeli u raskošnu caričinu spavaću sobu.
  Ovo je Zimska palača, sve je na dohvat ruke i u blizini.
  I Oliver Twist je sanjao o fazmogoričnom i neobičnom.
  . POGLAVLJE #12
  Nakon spavanja, Oliver Twist je radio vježbe, te osjetio koliko se bolje osjeća. A rane i žuljevi su mu gotovo nestali. Energija se vratila u mišiće. Mladi ligamenti su se brzo oporavili bez osjećaja boli od uganuća.
  Ipak, dobro je biti dječak - sve se tako brzo i lako liječi. Ovdje se starac općenito nije mogao oporaviti od mučenja na stalku. A tijelo je mlado i svježe.
  Oliver je sve više želio slobodu. Pojeo je kašu s mlijekom i mesom, te par suhih banana. Zatim je pojeo jabuku.
  Slijedi tradicionalni pregled kod liječnika. Nije ga ni namazala alkoholom.
  I žlicu sirupa za jačanje imuniteta. I slatko je i ukusno.
  Tada je liječnik otišao. Uskoro se očekivala presuda. U teoriji, Oliveru će biti dodijeljen odvjetnik, ali to bi moglo biti za pokazivanje.
  No, mnogo je ljudi koji suosjećaju s dječakom, pa desetogodišnje dijete najvjerojatnije neće biti pogubljeno. Čak i ako nije odao gdje je blago skriveno. Vjerojatnija kazna je težak rad. Ili rudnici ili plantaže u južnim kolonijama. Nasadi su, naravno, bolji, ali i tamo je smrtnost od bolesti među bijelim osuđenicima vrlo visoka, iako je klima topla. No, još je manje vjerojatno da će djeca umrijeti od epidemija nego odrasli. I postoji šansa za deset godina dobiti uvjetnu slobodu i iznajmiti zemljište. A neki od bogataša i sami su bili osuđenici.
  Mine su gore... Također visoka smrtnost. Tamo, u uskim hodnicima i otvorima, potrebni su radnici malog rasta. Odnosno, djeca se ovdje šalju svojevoljno. I stopa smrtnosti je visoka. Štoviše, djeca često rade gola i bosa, i to do potpune iscrpljenosti. A isparenja su otrovna. U rudnicima je općenito malo tko preživio do kraja mandata.
  Oliver je shvatio da su plantaže u svakom pogledu bolje od rudnika. Ima trenutaka na plantažama kada gotovo da nema posla, a osuđeničku djecu čak i zabavljaju ili igraju nogomet.
  Još ima nade za bijeg.
  I Oliver trlja jednu kariku lanca od druge... I čita molitve...
  I kad ga konačno san obuzme, u njemu vidi ovako nešto...
  Katarina II bila je toliko umorna danju i dijelu noći da je imala snage samo nekoliko puta poljubiti usnulog dječaka na okruglo, oprano, žuljevito, nedavno izmučeno peto, a zatim nasloniti glavu na prsa lopov pionir i mirno njuši. Preobrazba djeteta u muškarca nije se dogodila. Kraljica i dječak spavali su do podneva. Zatim su donijeli raskošnu hranu. Ekaterina je primijetila da su dječakove rane već zacijelile, kao nakon par tjedana dobre njege, a mjehuri su potpuno nestali.
  Kraljica je upitala Olivera Twista:
  - Jeste li vi čarobnjak?
  Dječak, s apetitom jedući hranu, primijeti:
  - Bolje liječi na mladića nego na psu!
  Catherine se zahihotala i primijetila:
  - Ali tako brzo oporaviti od mučenja dječaka, još nisam vidio.
  Oliver se sjeti zašto je uopće ušao u grad i insinuirajuće upitao:
  - Ako ste tako ljubazni... Pustite moje prijatelje!
  Catherine je pocrvenjela i ljutito prosiktala:
  - Ne! Oni su kriminalci i treba ih pogubiti! Pogubit ću te kad ti se dosadi!
  Oliver se naljutio i snažno bocnuo kraljicu kažiprstom u vrat. Opuštena je. A lopov-junak je prosiktao:
  - Ne čekaj kučko! Koliko ste ljudi namučili - staro smeće!
  Lakeji su utrčali, ali Oliver Twist je izvukao oštar bodež iza Catherinina korzeta i stavio joj nož pod grlo, zarežao:
  - Još jedan korak i ubit ću uzurpatora!
  Sluge su bile zbunjene, a uzbuna se oglasila cijelom palačom. Stražari su počeli trčati. Pojavio se i zapovjednik ruskih trupa u Petrogradu grof Aleksej Orlov.
  Snažni Oliver Twist držao je bodež na caričinom grlu, urlao:
  - Naređujem da se svi zatvorenici puste iz zatvora, inače neće živjeti!
  Aleksej je pokušao zaprijetiti:
  - Ako je ubiješ, znaš li što ćemo ti učiniti?
  Lopov-junak je hrabro odgovorio:
  "Još uvijek nećete dobiti lisicu iz groba, a mučenje me ne plaši!" I sami ste vidjeli ovo jučer!
  Ekaterina, koja je došla k sebi, kimnula je:
  - Učinite kako ovaj titan kaže... U svakom slučaju, nekoliko stotina zatvorenika, to neće utjecati na ravnotežu snaga!
  Oh, Katya je htjela živjeti. I htio sam vladati. Sada bi rado napustila Sankt Peterburg na brodu, samo što je u moru buntovna eskadrila koju kontrolira Pugačov. Općenito, Catherine je shvatila da je rat već izgubljen. I morate se pobrinuti za očuvanje vlastite kože. A tron... Onda je gnjavaža oko upravljanja ovim neposlušnim i vječno nezadovoljnim narodom prevelika. Ima ogromne račune na granici, napravljene u slučaju državnog udara.
  Može nastaviti živjeti na kraljevski način, negdje u Parizu. Inače, klima Pariza je mnogo blaža i ugodnija od one u Sankt Peterburgu. Možda u stvari otići u svijet s Emeljanom Pugačevom? Neka ovaj plavonogi kozak pokuša izaći na kraj s carstvom? Ispravila je i dosta joj je snage do samog grla!
  Oliver Twist otišao je s Catherine u kočiju kako bi osobno nadgledao oslobađanje zarobljenika s križeva i tvrđave Petra i Pavla. Mladi ratnik sada je bio na bijelom konju. Razmišljao je, ali ne bi trebao iskoristiti trenutak i odvesti caricu-majku u logor Emeljana Pugačova? To je značilo kraj građanskog rata i konačan uspjeh ustanka. I dolazak, zapravo, nove dinastije, iako su formalno Romanovi ostali na vlasti.
  Iako je još uvijek postojao nasljednik Paul, i cijela hrpa rođaka. Da, Emelka je zapela, nećeš ništa reći.
  Zarobljenike su izvodili iz tamnica, davali im odjeću, hranili ih. Carica je ostala pod prijetnjom smrti od očajnog pionira.
  Mršavi mladić Ivan Orlov, najmlađi od braće Orlov, zaprosio je Alekseja.
  - Da, dovraga s Katjom. Pavlovu nasljednicu proglasit ćemo carem, a dječaka ćemo s njom ubiti!
  Aleksej je mahnito odmahnuo glavom.
  Jesi li lud brate? Da, Paul nas mrzi više nego Emelyan. Hoćeš da nas sašiju za kraljevoubojstvo?
  Debeli Stepan Orlov je predložio:
  -Hajde da se pravimo rezignirani, a onda iskoristimo trenutak i ošamarimo dječaka.
  Aleksej je kimnuo u znak slaganja.
  - Pa učini to, ali ... Da Katjuša ne odleti ni dlake!
  Šiljati nos Eduard Orlova pragmatično je primijetio:
  -Što da radimo? Uskoro će Aleksandar Suvorov povesti trupe na juriš, a naša vojska se topi. Svi dezertiraju vojnike, a još gore časnici, pa čak i plemići.
  Ivan Orlov hrabro je predložio:
  - Može se probiti na sjever. U smjeru Vyborga, a tamo je i Švedska u blizini.
  Aleksej je teško uzdahnuo i podsjetio:
  -Vyborg je već otvorio vrata prevarantu. U svakom slučaju, prijeti nam smrt.
  Ivan je strastveno odgovorio:
  - Ali barem ćemo izbiti na vidjelo, inače će nas tresnuti kao pilići u kavezu.
  Alexey je razmišljao o tome. Doista, pokušaj probijanja noću činio se kao najbolji izlaz. Jedva je moguće zadržati ogroman grad s prorijeđenim garnizonom. U ovom slučaju, ako krenete na veliki proboj, dio vojske će biti izgubljen, ali postoji šansa da sami izađete i nastavite borbu iz inozemstva. A što se može ponuditi kao alternativa. Povlačenje u Petropavlovsku tvrđavu.
  Ona je na otoku, nije ga lako napasti. No, problem je u tome što je gotovo nemoguće probiti se iz Petropavlovska pravilnom opsadom. Tako ćete patiti tamo dok ne završite sve zalihe. I onda umreš od gladi. Što drugo učiniti? Dati Katyu varalici i pokušati spasiti njegove kože na ovaj način?
  Put je izgledao vrlo zavodljivo. Ali hoće li Emelyan spasiti živote tako opasnih pojedinaca kao što su braća Orlov? Uostalom, oni su zbacili Petra Trećeg, a Grigorij je čak i zadavio svoje nekadašnje veličanstvo rupčićem.
  Stoga se ideja da se sve stavi u proboj činila boljom od bilo koje druge.
  Izašlo je i nekoliko dječaka izviđača. Hodali su teturajući, dvojica čak poduprta rukama da ne padnu. Dječake su brutalno mučili, ali su se pristojno ponašali. Vitya je smogao snage da samostalno hoda, iako su mu užarenim željezom pekli pete. Približavajući se Oliveru Twistu, njegov pomoćnik promuklo je rekao:
  - Bio je mučen... Spaljen užarenim kleštima. Imao sam petsto udaraca bičem i tri trese. Sve su kosti bile srušene s mjesta, ali im nisam ništa rekao!
  Oliver Twist ohrabrio je Vityu:
  - Ne znam ništa o ljekovitom bilju! Sve će bolje zacijeliti nego na psu... Glavno da nisi slomljen!
  Među oslobođenima je bila i Domka. Unatoč mučenju, djevojka je ostala lijepa. Bosa u laganoj haljini, visoka djevojka kao da nije osjećala hladnoću. Lice joj je imalo dječji izraz. Prišla je Oliveru Twistu, naklonila se luksuzno odjevenoj Catherine i rekla:
  "Četiri puta su mi ispekli pete... Ali u redu je, vidite, hodam!"
  Dječak-general tješio je djevojku:
  - Ne budi tužna, Domka. Ispituje samo temperament. Alexey Orlov će i dalje urlati na stalku. Plati za njihove zločine.
  Domka je zasjala očima i upitala:
  - Daj mi priliku da namučim samu katu.
  Pionirski lopov Oliver Twist bio je odlično raspoložen. Oslobođene zarobljenike ukrcali su na sanjke. Sankt Peterburg je prevelik grad da biste nogama, pa čak i bosi, gazili do njegovih periferija.
  Catherine je šapnula Oliveru Twistu:
  - Želiš li da te učinim princom?
  Pionirski lopov se naceri i podrugljivo upita:
  Zašto ne vojvoda?
  Kraljica se snažno nasmiješila i upitala:
  - Želiš li postati vojvoda?
  Oliver Twist se nasmijao i upitao ozbiljnim tonom:
  - Samo ne znam u kojem kraljevstvu, dobit ćeš mi vojvodstvo. U Rusiji imate zemljake, đavo dva ostala!
  Catherine je shvatila da nema što obećati. A Vitya, koji je sjedio na sanjkama pored njih, primijetio je:
  - Oliver Twist velikodušno je obdaren kraljem-ocem. Generalni pobočnik njegova veličanstva.
  Katya se okrenula Viti:
  - Hoćeš da te postavim za feldmaršala?
  Dječak je kao odgovor povukao Catherininu kosu i zaprijetio:
  - Ne mazite se!
  Aleksej Orlov je vidio da niz saonica i saonica ide prema izlazu. I Catherine je s njima. Glavna stvar je da se tu ništa ne može učiniti. Nemojte otkazivati kraljevsku naredbu. Ne mogu izgubiti Catherine. Ali ako ona ipak odjuri u logor varalica, onda će uopće biti kraja. Za cara Pavla može se dogoditi sasvim drugačije.
  Orlov je oklijevao... Moramo poduzeti odlučan korak, ali Grigorija nema pored njega. Loše je i što su i čuvari zbunjeni. Hitno moramo spašavati vlastitu kožu.
  I tada je Aleksej Orlov donio odluku: uostalom, zarobljena Katarina će odvratiti vojsku varalice, a u međuvremenu će oni, sa stražarima i milicijom, moći izmaći iz grada. Dakle, uzalud je Suvorov trenirao trupe za napad. Izbiti će i ostaviti braću Orlov u polju, močvarama, bliže Švedskoj.
  Aleksej je naredio glasnicima:
  - Zovi braću i puhni skup! Skupimo svu snagu koju možemo!
  A Oliver Twist, presretan što su mu prijatelji slobodni, a kraljica zarobljena, pjevao je. Dječaci, Domka i ostali oslobođeni zarobljenici su ga podigli;
  O moji jaki lanci ropstva,
  Zašto je dječak bio bos, gladan okovan...
  Crv se malo smrzneš,
  I u mislima ćeš moći savladati sve daljine!
  
  Naš svijet je tako tužan zatvor
  U njemu vlada smrt, svuda vlada patnja...
  Ne možemo prizvati svjetlo na pamet
  Gospodin šalje kušnje!
  
  U kamenolomima dječakove parcele,
  Rob da nosi košaru velikog kamenja...
  Iako bez brade, ali kosa je postala sijeda,
  Uostalom, život je još gori od uzgajivačnice!
  
  Ali vjerujem da će slobodno sunce izaći
  Kerub će rastjerati gomilu šejtana...
  I Svemogući će nam dati test,
  Bit će besplatnih cipela, kaftana!
  
  Ali ja sam još uvijek patnik i u lancima,
  Želudac je prazan, a bič na rebrima...
  Na prijestolju, dječak je samo u snovima,
  Hoda trnovitim, užasno mračnim putem!
  
  Ali znam da Bog neće napustiti druge,
  Odmah ćemo podići vile zle gospode!
  Bit ćemo dostojni zastave otaca,
  Slavimo Suverena u slavu imena!
  
  Lijepo je živjeti, ali umrijeti,
  Uvijek ćemo biti dostojni viteza...
  Neka riče ljuti medvjed
  Intrigu je izokrenuo grabežljivac s prevarantom!
  
  Ali slobodni duh je preuzeo ljude,
  Oni će ustati u borbu protiv protivnika!
  Bogati će postati siromašni, naprotiv,
  Koji je princ dobio samo zipun s plaćom!
  
  Možemo napraviti pravedan svijet
  Onaj u koji su svi uključeni!
  Uostalom, za mene je Krist sveti idol,
  Koje je stoka uspjela razapeti!
  
  Uskrsni mrtve, vjerujem da je svima dano,
  I izgraditi blistav novi svijet...
  Da se svi filmovi ostvare
  Da seljak ne ustane sa stenjanjem!
  
  Tada ćemo osvojiti svemir,
  Položimo putove do rubova svih galaksija...
  I imat ću pametnog sina,
  Kao utjelovljenje duha astronauta!
  Dobra pjesma i sjajna izvedba zbora. Svi pjevaju iskreno, čak i oni koji nemaju glazbeno uho prave pristojne i melodične zvukove. Vrata se otvaraju i velika povorka kreće iz Sankt Peterburga. Pobjednici napuštaju grad uz glazbu i pjesmu. I jako su sretni!
  Ali dok je povorka odlazila, dok su ih Pugačevci dolazili u susret, izbila je krvava bitka na suprotnoj strani Petrograda. Vojska Emeljana Pugačova nije nekakva rulja, već lemljena disciplinom Suvorova. I stražari su upozoravali na proboj. Gardisti su dočekani pucnjavom i paljbom.
  Aleksandar Suvorov je predvidio da će peterburški garnizon, ako želi izbiti, to učiniti u smjeru sjevera, bliže švedskoj granici. Tamo će vjerojatnije otići. I sjajni zapovjednik pripremio je nekoliko zamki za neprijatelja. A sada se, primjerice, spremaju vučje jame za konjicu. Husari su pod puščanom vatrom pokušali svladati redute, a konji su im masovno padali u pomno osmišljene i dobro kamuflirane zamke.
  Ali eto oni konjanici ne uspijevaju, a drugi skaču za njima. Upadaju i u prikrivene jaruge ili rovove koje su iskopali seljaci.
  Aleksej Orlov, koji je predvodio konjicu u napad, sam je pao u duboki jarak, a oštar kolac probio je grofov bok. A odozgo su padale i druge konjske lešine, zgnječivši grofa.
  Vrlo je gadno kad imaš toliki teret na sebi, a rebra su ti slomljena. I ne možeš disati ni okrenuti se. I hladno je, a hlade vam se ruke, lice i cijelo tijelo.
  Aleksej se očajnički pokušava pomaknuti, ali svaki pokret mu zabija rebra u pluća i tjera ga da pljune krv. Grabežljivac mesožder upao je u vučju jamu i u njoj se gušio, što je krajnje simbolično.
  Ivan Orlov uspio je preskočiti jaruge, ali ga je metak ispaljen iz redute pogodio u trbuh. Suvorov je, poput Petra Velikog, smjestio najbolje vojnike u zaštićene utvrde u Poltavi i ispalio smrtonosnu vatru.
  A donska i kalmička konjica već su bili u zasjedi, a nove pukovnije požurile su u pomoć.
  Stražari su izašli iz peterburških vrata. Odabrane pukovnije, uključujući osobnu zaštitu carice. Bitka je rasplamsala vruće. Ovdje su najbolje trupe carstva, vojnici visoki ne manje od devedeset metara. Idu kao iskorišteni, ne obazirući se ni na pucnjavu ni na strijelce iz zasjede.
  Ali Aleksandar Suvorov je i za njih pripremio iznenađenje. Unaprijed se prolije zapaljiva smjesa i smola. Kalmička vatra zapalila je strijele, a prostor se odmah rasplamsao. Odabrane, stražarske jedinice, nakon što su zadobile strašan ugriz i uhvaćene pod crvenim i narančastim plamenom, ne ustaju i počinju se razbježati. A najhrabriji od njih jednostavno izgore živi.
  Proboj, u koji su se polagale tolike nade, zaglibio je. Vojnici običnih postrojbi, kao i neki gardisti, bacaju oružje i mole za milost. Razilaze se i milicije, a peterburška rulja digla je glavu. U glavnom gradu carstva nastaje nered, tisuće, desetke tisuća ljudi trče na ulice i vrište:
  - Slava kralju-ocu! Živio Petre Fedoroviču! Neka je slavljen unuk Petra Velikog!
  Stepan Orlov, kao najoprezniji od braće, sakrio se u jednom od zidova u visokoj kuli. Eduard Orlov, očajnički vrišteći, pokušao je navesti vojnike da se bore s vojskom Pugačova. Ali to više nije bio njegov dan i vrijeme. U napad su krenuli sam Pugačov i njegov pobočnik Oliver Twist. A Aleksandar Suvorov i feldmaršal Papin pozvali su preživjele gardiste da se što prije predaju.
  Oliver Twist je prvi odjahao do Edwarda. Šiljasti Orlov očajnički je pokušao napasti dječaka. Lopov-junak zamahne tijelom i svom snagom udari grofov potiljak. Lubanja se raspala, a Edwardova lešina pala je u snježni nanos. Nakon njegove smrti, posljednji su stražari bacili oružje.
  A Pugačovljeve trupe već su ulazile u pobunjeni grad.
  Stepan Orlov s malim konjičkim odredom odjurio je do tvrđave Petra i Pavla. Samo tamo, pa čak i na Kronstadtu, postojala je šansa da se nekako produži otpor. Ili bolje rečeno, čak i agonija.
  Ali Oliver Twist sa svojom bandom jurnuo je za petama, i pretekao Stepanov odred. Izbila je kratkotrajna, iako krvava tučnjava. Oliver se uhvatio u koštac sa Stepanom. Posjekao je jednog tjelohranitelja, drugog. A onda odrežite dobro hranjenog predstavnika četke obitelji Orlov. Teško ranjeni Stepan skoči s bijelog konja. Pao je na koljena i vrisnuo za milost.
  I Oliver naredi da ga vežu i nastavi svoj brzi pokret prema Petropavlovskoj tvrđavi. A narod je pozdravljao i vikao, susrećući oslobodioce iz ropstva.
  ................................
  Oliver Twist se probudio i ponovno radio vježbe i jeo... Onda je protrljao ovratnik, i radio do mraka.
  A onda je opet zaspao i vidio nastavak sna.
  Kronstadt i Petropavlovska tvrđava predali su se bez borbe. Petersburg je došao pod kontrolu Pugačeva. Moskovski Kremlj je do sada ostao nezauzet jakim garnizonom i Semenovskom gardijskom pukovnijom, pod općim zapovjedništvom Grigorija Orlova.
  A za sada su se Orenburg i grad Jaicki još uvijek držali. Gotovo svi ostali gradovi i sela prihvatili su vlast ruskog cara. Međutim, sljedećeg dana donijeli su vijest da je u Orenburgu izbio ustanak i da je vojska pod zapovjedništvom Fedota Katorzhnyja zauzela grad.
  Cijelu je donijela golubica, pa je stoga letjela samo nekoliko sati. Tako su do sada ostali nezauzeti samo grad Yaitsky i neka udaljena sibirska sela.
  I Emelyan Pugachev je imao ozbiljan razgovor s Catherine.
  - Izgubila si, majko, i moraš to priznati... - Seljački kralj je napravio teatralnu stanku, pijuckao malo iz zlatnog pehara stoljetnog vina optočenog dijamantima i nastavio. - A sada, ako želiš živjeti, javno priznaj u meni svog zakonitog supružnika Petra Fedoroviča i idi na sva četiri smjera!
  Catherine je teško mogla sakriti radost zbog takve prosidbe. Znajući kako se kontrolirati, bivša se carica namrštila i promrmljala:
  - Da ja idem na takav smrtni grijeh javno lagati?!
  Yemelyan je prijeteći podigao obrve i viknuo:
  - Ne treba mi! Ovo ti treba da imam razloga oprostiti tako tvrdoglavoj i opasnoj kujici! Ako ne želiš priznati, nemoj! Pogubit ćemo te, ali prije toga užarenim kleštima ispitat ćemo gdje skrivaš svoje dobro!
  Catherine, problijedivši, promrmlja:
  "Da se nisi usudio mučiti svoju kraljicu!"
  Pugačov se namrštio i zarežao:
  - Bi li se usudio mučiti me? Vidim u mojim očima da bih se usudio! Zato ne očekuj milost od mene!
  Emelyan je izvukao bodež iz pojasa i zapjevao:
  - Znači pokajat ćeš se? Priznaj me svojim zakonitim supružnikom i kraljem...
  Ekaterina se s mukom iscijedila:
  - Hoću...
  Pugačov je prijeteći zalajao:
  -Ne čujem!
  Bivša kraljica je zastenjala i glasnije uzviknula:
  - Hoću!
  Emelyan je tihim glasom ispravio lažnu ženu:
  - Ne ovako! Trebat će mi vaše veličanstvo!
  - Bit ću vaše veličanstvo! - izlanula je Ekaterina i briznula u plač. Nikada prije nije bila tako ponižena.
  U prisutnosti stotina tisuća ljudi, carica se pokajala i priznala Yemelyan kao svog muža i kralja. Za to je bila gola i javno pretučena bičem, nakon čega je Pugačov pošteno pustio kraljicu na sve četiri strane. Ekaterina je režala i plakala, vikala da nema dogovora na račun biča. I pustili su Ekaterinu bosu u jednoj košulji i u snijeg. I naravno nema pomoći u blizini. Bolno je umrijeti polugol na hladnoći, s leđima pretvorenim u krvavi nered.
  Ali Emelyan Pugachev je mudar car koji se pobrinuo da ojača svoje prijestolje. Tako je nasljednik Pavel, takoreći, slučajno izboden na smrt tijekom napada. Iako je Čika dobio sličan dio - ciganski kozak spreman na svaku podlost zbog svog poglavice.
  Cijela Rusija je pretvorena u kozake, uvedena je izbornost i eliminirana je klasna nejednakost. Zemlja je ostala autokratska monarhija, ali se car oslanjao na zakonodavno tijelo Velikog kozačkog kruga. Zemlja je podijeljena seljacima, tvornice radnicima, koji su birali svoje glave, formirana je vojska na dobrovoljnoj bazi. A volontera je uvijek bilo na pretek. Ustanci su zahvatili cijeli teritorij Poljske i ruska vojska na čelu sa Suvorovom izašla je u potporu seljacima.
  Oni su novu vlast dočekali kao oslobodioce. Tada su Austrija i Pruska ušle u rat s kozačkom Rusijom.
  Ruska vojska, predvođena Suvorovom, napala je trupe Fridrika II kod Koenigsberga i porazila ih. Koenigsberg se predao bez borbe. I Suvorov je brzo prešao u Berlin.
  Feldmaršal Rumjancev je zauzvrat porazio Austrijance. Ustanak je zahvatio Austriju, običan narod je također žudio za oslobođenjem od klasne nejednakosti i pristupanjem Crvenom Carstvu Emeljana Pugačova. U blizini Berlina, Fridrik Veliki dao je Suvorovu posljednju bitku, uslijed čega su Nijemci konačno poraženi, a sam pruski kralj zarobljen. Po drugi put su ruske trupe došle u Berlin i tamo ostale.
  I feldmaršal Rumjancev zauzeo je Beč, zarobivši austrijskog cara. Petya je sudjelovao u bitkama pod zapovjedništvom Suvorova. Njegov pionirski korpus djelovao je kao i uvijek učinkovito i pretrpio minimalne gubitke. Dečki su ušli u Berlin u sređenim kolonama. Po tradiciji, dječaci ratnici marširali su bosi, u kratkim hlačicama, bez obzira na vrijeme.
  Oliveru Twistu bilo je drago što konačno može prošetati Berlinom. Kakav je užitak golim petama grabljati berlinsku prašinu. Iako je obdaren titulom Najsmirenijeg princa, radije se odijeva lagano. Iako još dječak. Štoviše, Oliver Twist s iznenađenjem je primijetio da je prestao rasti. Ipak, ovo nije njegovo vrijeme. Još kad se potukao s Pugačevom, dodao je sebi par centimetara, ali sada je dječaku stalo vrijeme, pa su čak i nokti na nogama i rukama prestali rasti. I to je nevjerojatno.
  S druge strane, vječitom pioniru proletjela je pomisao da možda neće ostarjeti? Zadnje bi bilo super! Jer starost brutalno unakaže ljude. Ona ih pretvara u jadne smrčke. A kad si mlad, lice ti nije unakaženo čupavom bradom i glatko, kao djevica. I ne morate se brijati!
  Biti glavni general i Njegovo visočanstvo princ Oliver Twist više nije sanjao, kao mnogi dečki u njegovim godinama, odrasti i okrenuti se. Već je narastao i razvio se. I postigao je mnogo. Uostalom, titula Najsmirenijeg princa, puno viša nego samo kneževska, već je barem vojvoda.
  Menshikov je posjedovao takvu titulu... Emelyan Pugachev favorizira dječaka, a možemo reći da je Oliver Twist njegov favorit. Oliver Twist se već osjeća potpuno odraslim. Poznavao sam čak i žensku ljubav, pogotovo zato što su oni koji žele spavati s najslavnijim princom, i zgodnim, prilično visokim i širokim dečkom, barem desetak novčića.
  Oliver Twist bi se osjećao prilično sretan, ali... Šetajući Berlinom, dječak se sjeti, tako lažnog sjećanja na san, da su u njegov svijet Nijemci, već gotovo poraženi, na periferiji Moskve, zauzeli Kavkaz, ušli Srednje Azije, a čini se čak i napao Moskvu. U Rusiji je kmetstvo ukinuto, narod je i dalje zadovoljan i čak voljno plaća porez u opću blagajnu. Natalitet je porastao, stopa smrtnosti pada, otvaraju se škole i sveučilišta, grade bolnice.
  Ali crkveni posjedi su smanjeni, a sva zemljišta samostana i hramova su zaplijenjena. Sam Emelyan je bio skloniji islamu, kao jeftinijoj jednostavnoj i razumljivoj vjeri, ali naravno bez nepotrebnih opterećujućih ograničenja: na vino i svinjetinu, kao i na molitvu i ramazan.
  Zašto kralj ne bi stvorio svoju vlastitu religiju? A poligamija se ne uvodi? Je li ona kralj ili nije?
  Nakon osvajanja Njemačke i Austrije, počeli su ustanci u zemljama Zapadne Njemačke, Francuske, Španjolske i Portugala. Emelyan Pugachev dao je nalog da se pomogne svim potlačenim. Uistinu drugi Trocki. Ili Lenjin. Ali vođenje rata na Zapadu puno je lakše: Europa je podijeljena, a ruska vojska je najjača i najnaprednija, a njome zapovijedaju briljantni zapovjednici Rumjancev i Suvorov.
  Naravno, rat bi s Turskom završio mnogo brže da ti veliki zapovjednici, kraljičini dvorjani, nisu zadržani. Štoviše, vojska Osmanskog Carstva bila je, u pogledu naoružanja i organizacijskog gledišta, vrlo zaostala i Rusija joj nije bila suparnik.
  Čak je i Elizaveta Petrovna, boreći se s Friedrichom, dokazala da su ruska vojska i ruski sustav jači i učinkovitiji od pruskog.
  Relativno mirno u Europi bilo je samo u Nizozemskoj. Ova država ima republikanski oblik vladavine, a narod je manje-više zadovoljan njihovom vlašću. No, Belgija je pod kontrolom Austrijanaca i tamo je izbila nereda nimalo komična.
  Pugačovske pukovnije su tu. Oslobađaju se jedna njemačka kneževina za drugom. Ali sada su se Suvorovljeve trupe donekle razbježale, a francuski kralj očekuje da će ih razbiti komad po komad. Sto pedeset tisuća vojnika, protiv šezdeset tisuća ruskih vojnika, od kojih trećinu čini pionirski korpus Olivera Twista.
  Dječaci dijelom pješače, dijelom na malim konjima tipa ponija, skaču i skakuću. Suvorov odlučuje napasti Francuze. Iako neprijatelj ima gotovo tri puta više vojnika, a Francuzi, naravno, nisu Osmanlije u borbi.
  Oliver Twist i njegove trupe pogube skrivenu Minervu, čineći odvažan prijelaz, stvarajući nekoliko riječnih prepreka. Njegova dječačka vojska hrabro prska po jesenskoj vodi. Uostalom, pioniri se ne boje hladnoće ili bolesti. Bore se domaćim praćkama koje su učinkovite poput bacača granata i koriste praćke.
  Noć je u jesen duga. Oliver Twist jedan je od prvih i gađa stražare gađajući praćkom. Praćka nije jednostavna, već sa strijelom impregniranom kalij-cijanidom. A kad pogodi pravo u vrat, neprijatelj umire bez zvuka i stenjanja.
  A onda pionirski specijalci hrabro izrezuju šatore s usnulim francuskim vojnicima. Oliver Twist počeo je rezati s pukovnikom u plavoj, bogatoj uniformi. Prerezao si je vrat nožem i pokrio usta. Učinkovito i brzo. I drugi dečki su stigli na vrijeme, radeći sve nevjerojatnom brzinom i koherentnošću.
  Uzbuna je podignuta sa zakašnjenjem, a ionako ljuti dečki ne mogu se zaustaviti. Oliver Twist rezao je najbolje i istovremeno pjevao;
  O domovina velika Rusija,
  Dvoglavi orao je jači od svih životinja!
  Naš kralj je moćna svijetla misija,
  Što će narode učiniti ljepšim i ljubaznijim!
  
  Došli smo osloboditi stranu zemlju,
  Ljudi u Parizu također jako stenju...
  Izgradimo divan raj na planeti,
  Ne treba mazati prolivene šmrcve!
  
  Napravit ćemo ovakav komunizam za sve,
  Što će blistati na planeti...
  I zli fašizam će biti uništen,
  Vlasnik zemlje je Fuhrer, kako je to čudno!
  
  U domovini svjetlijoj od sunčane kupole,
  Crkve blistaju, zlatne pravoslavne!
  Živjeli smo za Staljina,
  Neka veliki put bude najslavniji!
  
  Vratimo crkvama veličinu,
  Kristov brat, mlađi briljantni Lenjin...
  U zastavu kćeri i sinova,
  Na slavu svih prošlih generacija!
  
  Suvorov je naredio pionirima -
  Borba za Kozačku domovinu...
  Udarit ćemo ne u obrvu, nego u oko,
  Imamo moćni bacač granata u naprtnjaču!
  
  Vjerujem da će sovjetski vojnik pobijediti
  Svjetski put u besmrtnost komunizma!
  Podignite pionirski jak štit,
  Na volju će ležati veliki kapitalizam!
  
  Dragi Gospodin će odvesti na Mars,
  Pšenična polja će biti na Veneri...
  I sve će se dogoditi samo najvišom klasom,
  Iako nismo svi uspjeli!
  
  Ovdje cijelim svemirom vlada komunizam,
  Uskrsnuo znanost: tko je pao i umro!
  Za ovu hrabru borbu viteza,
  Potomci će biti gospoda i suci!
  Nakon što su porazili i izrezali cijeli francuski korpus, momci su požurili dalje istrijebiti neprijatelja. Štoviše, Suvorovci su podnaperli s druge strane. I Francuzi su počeli paničariti. Glavne baterije hrabro su zauzeli pioniri, koji su pokazali najvišu klasu korištenja pramenskih bacača granata. A dečki su pokazali da će biti hladniji od odraslih.
  Oliver Twist kako pjevati, doduše ne svoj, ali onaj koji su pjevali, kao pioniri Drugog svjetskog rata;
  Suvorov je učio gledati naprijed ..
  A ako ustaneš, stani na smrt!
  I Vitya će pjevati iz sveg glasa;
  Braćo Suvorov, primjer za nas!
  Nije se izgubio u teškom času!
  I sva djeca, slamaju Francuze dok izdaju:
  - Suvorov je učio u hrabrim bitkama,
  Čuvajte rusku zastavu u slavi!
  Ovdje su dečki bacili nitroglicerin iz pramena na francusku konjicu. Tisuće jahača bilo je pomiješano i razbijeno, a koliko je konja savijeno. I djeca pjevaju;
  Otac i brat Suvorov je bio,
  Rusk je posljednje podijelio s borcem!
  I tako sam upalio pet baterija i opet nastavio;
  - Suvorov u slavi zemlje je sudbina,
  Iskovana pobjeda, razbijena neprijatelja!
  I bosonoga, pionirska vojska Francuza odvezla se. Pohrlili su bez odmora u sam Pariz. I Francuska je slobodno uzdahnula. Francuski narod se ujedinio u jednu obitelj s ruskim narodom, a kao rezultat toga, obitelj se proširila.
  U Španjolskoj nije postojala čak ni vojska sposobna pružiti dostojan otpor Rusima. Crvena zastava nad Madridom, Lisabon je također pokrenuo kozačke pukovnije. I novi demokratski uragani proširili su se Europom. Kozaci su počeli okupljati svoje krugove i birati atamane, pod općom prisegom ruskog cara Petra Trećeg. Evo ustanaka u Švedskoj.
  Ruske pukovnije krenule su u pomoć, da narod ne prolije krv. I Švedska je postala ruska, slobodna, kozačka volost. Europa je skinula okove ropstva i postala slobodna. Tako da je zavladao sklad i spokoj, nastala je jedinstvena država. U Europi nema granica, nema posebnih vojski, nema carine. Svi njihovi problemi rješavaju se zajedno i čine zajedničku stvar. I u Rusiji također - postoji lokalna samouprava i jedinstveno carstvo i narodno izabrani parlament. Grade se škole.
  Kako je Emelyan Pugachev volio reći: tko misli godinu dana, sadi raž. Tko ima deset godina staro drvo. A tko je stoljećima - sadio škole!
  Tko nema svjetlo znanja,
  Oštećeni i duhovno slabi!
  Demon iz noćne more posjeduje-
  Ne čovjek, nego bijedni rob!
  
  Ali upalit ćemo baklju znanja,
  Neka znanstvenici razmišljaju!
  Ljudski rod neće biti u tuzi,
  Naš čovjek da teži prema gore!
  Europa se ujedinila, ali to nije dovoljno. Ruske trupe idu u Afriku. Sljedeći rat s Turskom. Kozačka vojska je ogromna, dobro naoružana i predvođena Suvorovom. Vrlo uspješno se bori s Osmanlijama. Istanbul je pao u roku od nekoliko mjeseci. Ali ovo još uvijek nije dovoljno. Ruske trupe se kreću južnije.
  Vitya i Oliver hodaju zajedno. Pustinjski pijesak pod bosim nogama neustrašivih dječaka. I odjednom Vitya iskreno priznaje:
  - Žao mi je Oliver Twist, ali... ja sam također hit iz Drugog svjetskog rata!
  Oliver je kimnuo u znak slaganja.
  "I ja sam to shvatio!?"
  Vitya nije bio iznenađen, pa je čak i bacio pijesak na guštera:
  - I nisam iznenađen! I ti si još dječak!
  Oliver Twist tužno je kimnuo.
  - Da, pet godina se zadržavam na jednom mjestu, kao i u drugim stvarima. Ti i ja smo postali kao konzervirane mumije u alkoholu. Nema bolesti, nema ožiljaka, sve je isto...
  Vitya je odgovorio:
  - Moje rane zacjeljuju malo sporije od vaših, ali tragova zaista nema. U izgledu, mi ... Oko četrnaest! Sigurno ste bili istih godina kad ste upali ovdje?
  Oliver Twist iskreno je priznao;
  - Ne! Imao sam samo jedanaest godina! Ali ja sam još malo odrastao, a onda ostao na mjestu... Samo je čudno, kosa na glavi, iako ne brzo, ipak raste, a nokti su mi potpuno stali.
  Victor je s ponosnim osmijehom primijetio:
  -Ali jesam, ali je izrastao zub. A sad nisam nimalo čipirana!
  Oliver Twist je golim prstima bacio kamenčić na škorpiona. Zvijer je pogođena i prepolovljena. Dječak je primijetio:
  Možda smo čak i besmrtni!
  Vitya reče sa plahom nadom:
  - Dakle, divno je. Idemo u druge svjetove! Pa što je nama život, bez borbe i bijega.
  Vrući pijesak ne boji se vječnih dječaka. Ali dosada je gora.
  Ali došlo je samo do tučnjave. Mudžahedini su proglasili džihad, borba se odvijala s novom snagom. Ali kozaci su lovili razbojnike i postupno jačali svoje redove. Ali gerilski rat usporio je kretanje u Afriku. Postupno je raslojavanje u Emelyanovu carstvu raslo. Trgovci su se obogatili, pojavili su se siromasi. Car Pugačov se pokušao boriti protiv toga nametanjem visokih, progresivnih poreza.
  Istodobno je položen tečaj za vanjsko širenje. Kozaci su tijekom kratkog rata zauzeli Iran i ušli u Indiju. Nadalje, u novoosvojenim zemljama ojačao je demokratski i istodobno monarhijski poredak. Bilo je i partizanskih napada. Istodobno se razvijala znanost. Izgrađena je prva željeznička pruga od Sankt Peterburga do Krasnoje Sela. I počeo se graditi krak između Moskve i Sankt Peterburga.
  Carstvo je jačalo, a s njime je rastao i despotizam cara Petra Trećeg. Istina, nije bilo govora o obnovi kmetstva, kapitalizam se aktivno razvijao. Izbio je rat i s Kinom... Suvorov je također porazio kineske horde... Ali do sada je anektirao samo Tibet i Mongoliju. Zemlja je bila zauzeta unutarnjim preobrazbama i probavom novoanektiranih zemalja. I više joj nije bilo do ekspanzije.
  Prošlo je petnaest godina od preseljenja. Vitya i Oliver Twist su izvana ostali tinejdžeri koji su izgledali kao da imaju četrnaest godina, ali psihički su već sasvim odrasle, titule osobe. I stvarno se žele vratiti...
  Dapače, dečki su već počeli zaboravljati svoj bivši, vojni svijet, ali odjednom, u snu, vidjeli su u svom svom sjaju nastavak drugog svjetskog masakra.
  . POGLAVLJE #13
  Dječak zatvorenik se probudio. I opet sam vidio da su uokolo zatvorski zidovi i samica. Ali ovaj dan je bio poseban. Najprije su Olivera odveli u posebnu prostoriju gdje su ga temeljito oprali. Zatim su obrijali malu četku izrasle plave kose.
  Ponovno su ga pregledali žena i liječnik i donijeli zaključak da je dječak potpuno zdrav.
  I na kraju su izdali neke grube, dvije veličine velike cipele. Navodno ni dječak nije prestao bos izlaziti na sud. Da nisu odletjeli, morao sam staviti papir.
  Vrijeme je bilo toplo, a Oliveru, koji je navikao hodati bos, bilo je neugodno.
  Stavili su mu lisice na ruke i odveli na sud. Oliveru je čak i malo bolje za vrijeme boravka u zatvoru. Zahvaljujući brizi suosjećajnih žena, dobro su ga hranile. A tamo baš i ne trčiš, iako je Oliver vježbao svaki dan.
  Twistovo dječje lice bilo je zaobljeno, glava mu je obrijana na nulu. I prugaste pidžame, grube cipele i okovi za ruke.
  Dječak nije djelovao opasno, ali nije izazivao ni osjećaj sažaljenja. Oliver je izgledao smireno i snažno.
  Sudac ga je pogledao... S jedne strane tužiteljica, a s druge žena odvjetnica. Obično je sudjelovala na sudu za maloljetnike. Pritisnut na sažaljenje, ali suđenje se nije odugovlačilo.
  Oliveru se nije svidjelo kako je sudac izgledao. Nije se ljutio, ali u njemu je bilo hladno. A u svakom slučaju, teško da će ga omekšati činjenica da je optuženik dijete.
  Tužitelj je, međutim, imao zmajev nos i ljutito je pogledao. Odvjetnica je, naprotiv, izgledala mlađe od svojih godina, a izgledala je poput anđela plave, blago žućkaste kose. Lice joj je bilo nevino. Ali ne previše pametno.
  Pokušali su ne razvlačiti sud zbog dječaka. Prvo je tužitelj pročitao dugačku optužbu. Nabrojao je Oliverove grijehe. Pa čak i to što je imao malo hrane u radnoj kući, i bijeg od pogrebnika, i način na koji je surađivao s lopovima i na prijevaru pobjegao iz dječjeg zatvora. Također su navedene njegove brojne krađe u kratkom vremenu, te racije na kuće. Podsjetio je da se maloljetni prijestupnik uopće nije pokajao, a nije odao ni gdje je skriveno dobro ukradeno od uglednih građana. I da je unatoč svojoj mladosti, dječak beznadno razmažen, i da mu se život mora ostaviti, sigurno će počiniti ubojstvo ili nešto još gore.
  Ukratko, tužitelj je tražio smrtnu kaznu.
  Zatim je progovorila jedna odvjetnica. Prilično je elokventno i živopisno oslikala patnju nesretnog siročeta Olivera Twista. I podsjetila ga je da još nema ni jedanaest godina, te da je dječak u dječjem zatvoru puno čitao i usrdno molio. A želja mu je bila samo preživjeti i činiti dobro.
  Sudac je saslušao obje strane s ravnodušnim izrazom lica.
  Potom je dao riječ Oliveru.
  Dječak je s uzdahom rekao da priznaje svoje zločine i iskreno se kaje te traži od suda blagost.
  Sudac je odgovorio:
  - Možete li točno istaknuti mjesto gdje ste sakrili zalihe?
  Oliver je zadrhtao i s uzdahom odgovorio:
  - Nisam izdržao tri torture za ovo!
  Sudac je tmurno odgovorio:
  - Eto koliko vrijedi njegovo pokajanje! On je nepopravljivi zločinac!
  I svečano najavio:
  - Unatoč mladoj dobi okrivljenika, ne nalazim olakotnu okolnost i osuđujem ga za brojne provale na smrt vješanjem! Uz bijeg iz dječjeg zatvora, dobiva i dodatnu kaznu: tri bičevanja dok ne izgubi razum bičem. I budi u skladu s ovim!
  Oliver je zadrhtao, problijedio, ali je uspio suspregnuti suze. Izveden je iz hodnika i odveden natrag.
  Ovaj put na smrtnu kaznu. Tamo su dječaku stavili okove i na ruke i na noge i okovali ga lancem oko vrata. Umjesto kreveta bila je samo gomila slame, već prilično trula. A hranu Oliver je dobio samo ustajali kruh i kacu vode.
  Dječaku su bile bose noge uvučene, cipele su mu skinute, a on je zaspao čučeći. Ispred je bio samo pljesak ... I omča.
  Ali dogodilo se nešto zanimljivo...
  Svakom gusaru ponekad je teško. Ovdje i kod slavnog Jamesa Cooka sunce sreće sakrilo se iza oblaka. Nedavni napad na španjolsku flotilu završio je gubitkom jednog broda, a drugi je bio toliko oštećen da ga je kapetan morao ostaviti na popravak u dokovima. Drugi problem bila je prijetnja gusarskog gospodara Dukakisa. Ovaj se gadni momak zakleo da će Jamesu prerezati vrat. A sada su se njegove šanse za to uvelike povećale. Većina posade potonulog broda i mornari s oštećenog broda prešli su na papuču.
  Pokazalo se da je ovo malo korito prepuno korsara. Od dugo neopranih tijela osjećao se težak miris, mnogi gusari su spavali na palubi. Posebno su gadni bili četveroruki subjekti s medvjeđim glavama. Istina, dobro su se borili, ali su tako jako mirisali da im je smrad začepio nosnice.
  James je naredio da se brod temeljito očisti i umoči u zaljev. Nakon toga je odmah postalo lakše disati, a šljupa je isplovila s obale. Galebovi su letjeli iznad broda, pjenasta voda je prskala. Trostruko sunce obasjalo je put i. James Cook je bio, iako bivši, ali plemić i patološki nije volio prljavštinu. Međutim, ovaj je tip bio okrutni nitkov i nitkov. Odjeven u crni kamizol, u istu crnu periku s uvojcima do ramena, doimao se kao zlokobni gavran. Čipkasta srebrna pjena napuhanih manžeta i volan s velikim dijamantom dali su njegovoj figuri aristokratski sjaj. Njegovo tamno obrijano lice šiljastog nosa bilo je strogo. Njegove plave oči sjale su čeličnim sjajem, a pogled mu je bio dosadan. Bojali su ga se brojni gusari, poslušno su slijedili zapovijedi i jurili po relativno maloj lunici.
  - Poručnik Barsaro. - Vikao je vođa pljačkaša. - Što je na horizontu?
  Barsaro - ogroman, dlakav, svirep, u gruboj košulji i kožnim hlačama - napuhan. Njegov cvjetni rupčić je otpao, otkrivajući kratko ošišanu glavu.
  - Sve je u redu, kapetane.
  Kao odgovor uslijedio je divlji urlik:
  - A ti to kažeš tako mirno. Kunem se gromovima i munjama, ako do kraja dana ne dobijemo plijen, objesit ću nekoga o jaram. Ždrijebom.
  Kapetan je i prije imao napade hipohondrije, pa su korsari postali nervozni. Međutim, izbijanje njihove aktivnosti bilo je kratko.
  Tri svijetla diska odvela su me u polusan. Nakon nekog vremena većina gusara je zadrijemala na palubi.
  James Cook je nervozno koračao čvrstim hrastovim daskama, nogama odbacujući razjapljene ili previše pospane mornare. Tim je mrmljao mrmljao. Ne bez razloga, kapetan se bojao nereda. Uostalom, gladan gusar je poput vuka. Čak je i dobro uhranjen pljačkaš nepouzdan, a s praznim želucem potpuno je spreman odgristi ruku. Poručnik Barsaro ga je slijedio, bijesno ga gledajući. Većina pirata bili su ljudi, druge galaksije okupljene u zasebne bande i, u pravilu, odlikovale su se pretjeranom okrutnošću.
  Glasan je glas prekinuo njegove misli.
  "Danas će, osjećam, biti veličanstvena bitka.
  Kapetan je prepoznao glas i okrenuo se. Plavokosi zgodan dječak u pjegavom odijelu izrekao je ove riječi. James se odmah odmrznuo. Sjetio se kako je ovaj klinac nedavno došao na brod.
  Bilo je to u luci gdje su pristali s oštećenim brodom. Pirati su se, kako je to bilo uobičajeno na obali, napili i upali u pobunu. Tada mu je prišao ovaj čudni dječak i hrabro zatražio koliba u gusarskom timu. Možda bi pod drugim okolnostima James jednostavno probo štene mačem. Ali, kada je dječak ušao na vrata, veliki korsar ga je pokušao zgrabiti i, primivši nogu u vrat, pao je u nokaut. Ostavilo je dojam.
  - Želiš li biti koliba? - rekao je kapetan. Nama piratima ne treba koliba. Mogu te uzeti kao jednostavnog mornara, ali za to moraš proći ispit.
  Dječak Oliver Twist lupio je bosom nogom i samouvjereno odgovorio:
  - Spreman sam na svaki izazov.
  - Onda ubij Dugog medvjeda. James je pokazao na četverorukog poručnika Makuhota. Kapetanu se nije svidio ovaj čudak, koji mu je očito želio ukrasti vlast. Dugi Medvjed, prljavo psujući, spreman za borbu. U svakoj od njegovih ruku je mač. Zatim je dječak izvukao oštricu, svjetlucajući na svjetlosti svijeća. Kapetan je pljesnuo rukama.
  - Počelo!
  Dječak je, kako je i očekivao, bio vrlo spretan. Sabljom je parirao četiri udarca odjednom, a dvije oštrice neprijatelja su posječene. Udarajući, probio je Makuhotova dlakava prsa. Krv je poprskala, korsar se razbjesnio i ponovno napao divljim urlikom. Dječak se sagnuo ispod njegove ruke i odsjekao mu glavu, životinja se srušila na palubu.
  Kapetan je od zadovoljstva zviždao.
  - Ovo je borac. Najbolji od mojih momaka. - Novac se pokazao iznimno spretnim i brzopletim. I njegov mač kao da je bio čudo borilačkih vještina. Najprije se pitao je li mu iz podzemlja došao goli čovjek. Ali onda je odbacio tu pomisao. Jesu li stanovnici podzemlja sposobni posjedovati hladno oružje?
  Kapetan je sa smiješkom upitao:
  - Kako se zoveš, dušo?
  - Oliver Twist. A ja nisam beba. Dječakove su oči ponosno bljesnule. Iako je Oliver Twist imao samo deset godina, u snu je izgledao kao četrnaest, a imao je prilično široka ramena. Vođa gusara osjećao je u njemu djetinju snagu.
  Dječak je zacvilio:
  - Dakle, bit će tučnjave?
  Da, i vrlo vruće.
  Možda je gad u pravu. U svakom slučaju, to se poklapa s njegovim željama. Želim krv i zlato.
  - Jung, popni se na promatračnicu, obavijestit ćeš nas o opasnosti.
  Oliver Twist je kimnuo i popeo se uz užad brzinom mačke. Manje od pet minuta kasnije dječak je viknuo:
  - Desno od table, u smjeru jugo-istoka, kreće se veliki brod!
  Pirati su poskočili sa svojih mjesta, James Cook je izvadio teleskop. Na mjestu gdje je goli muškarac pokazivao, doista su se vidjeli jarboli impozantnog broda. Očito je to bio bojni brod vladinih snaga. Na ovom ogromnom brodu i oni su ih primijetili, pa su promijenili kurs idući na zbližavanje.
  Kretanje silnog broda s četiri jarbola bilo je zastrašujuće. Kapetan filibuster dao je zapovijed da se dodaju jedra i da se vrate. Nije imao ni najmanju šansu da se održi protiv diva od stotinu pušaka. Iako su pirati krenuli na sva jedra, nije bilo moguće otići. Brzina neprijatelja bila je mnogo veća. Čini se da je div imao izvrsne karakteristike.
  James Cook se uspaničio, njegova se nervoza prenijela na Olivera Twista.
  - Prokleti kabinski dečko je predvidio da će doći do žestoke borbe. A sada se sprema bitka, a za nas neuspješna. Skinite ga s jarbola i objesite. Ali ne, za početak, ulijte trepavice.
  Pirati su se sretno penjali kako bi ispunili upute "šefa". Dječak se očajnički opirao te je čak dva uspio baciti preko palube, ali je ipak izvučen na palubu. Tamo je čekao krvnik s punim radnim vremenom s teškim sedmorepim bičem u rukama. Otrgnuvši mu košulju, dječaka Olivera su vezali za klupu, gdje su mornare obično bičevali. James je htio narediti mučitelju da izbije duh iz dječaka, ali se predomislio.
  - Uskoro ćemo imati bitku ne za život, nego za smrt. Dodatni mač neće škoditi.
  Odjekujući pucanj prekinuo je njegove riječi. Opalio je jedan od pramčanih topova bojnog broda. Jezgra je preletjela brod. Pirati su prokleti prljavo. Sljedeći hitac, već iz drugog pištolja, bio je točniji - jezgra je udarila u stranu, probivši rupu.
  Na bojnom brodu dali su znak - predaja. James Cook htio je odgovoriti odlučnim odbijanjem - pirati umiru, ali ne odustajte, dok mu je kroz glavu proletjela misao. I ako?!
  Okrenuvši se timu, povikao je:
  - Bacite bijelu zastavu, kapituliramo!
  U tom je trenutku bojni brod ponovno zapucao, a paluba je zadrhtala od udaraca po pramcu i krmi, a njezin je slomljeni pramčani udar visio o spletu pribora preko pramca.
  "Požurite, inače ćemo biti uništeni!"
  Bijeli transparent uzdizao se iznad papuče. Moćni neprijateljski brod ispalio je još jedan hitac. Teška jezgra probila je nadgradnju i okrenula pramac broda. Samo je pojava bijele zastave spasila papuču od uništenja. Jamesova riskantna računica temeljila se na činjenici da će mu se engleski brod, ne znajući veličinu neprijatelja, približiti radi pristajanja i, iznenađen, biti u njegovoj milosti. Očigledno je na ovaj dan hirovita sreća bila na strani filibustera. Dogodilo se kako su očekivali - golemi brod se približio bočnoj strani palube. Strane su se spojile gotovo jedna uz drugu. James Cook se ukočio poput idola, a zatim mu se desna ruka podigla.
  - Naprijed, sinovi mora!
  Iskusni pirati djelovali su brzinom munje.
  Začuo se težak udarac, zveckanje zapetljane opreme, tutnjava jarbola koji padaju i zvuk dereza za ukrcavanje koje su se zabijale u kožu bojnog broda. Čvrsto se stežući, oba su se broda spojila u jedan, a gusari su, po zapovijedi poručnika Barsara, ispalili salvu mušketa i poput mrava pali na palubu bojnog broda. Bilo ih je dvjesto pedeset - brutalnih razbojnika u širokim kožnim hlačama. Nekolicina je nosila košulje, ali većina se radije borila gola do struka, a otkrivena preplanula koža ispod koje su se valjali mišići činili su da izgledaju još strašnije. Protivilo im se više od petsto ljudi. Istina, mornari bojnog broda uglavnom su bili regruti zelene boje, a korsari su svi bili kao selekcija - snažni, u bitkama prekaljeni ratnici. Dočekali su ih neprijateljski pucnji iz mušketa i počeo je zračni okršaj. Trubači su odsvirali napad, a sam James je pojurio na palubu neprijateljskog broda. Filibusteri su jurnuli na Engleze s bijesom gladnih pasa.
  Borba je bila duga i žestoka. Počevši od pramca broda, brzo se proširio do struka. Englezi se tvrdoglavo opiru, ohrabrujući se da brojčano nadmašuju gusare. Shvatili su da neće biti milosti. Flibusteri ne opraštaju. No, unatoč očajničkoj hrabrosti Britanaca, pirati su ih nastavili gurati. Mladi Oliver Twist bijesno je zamahnuo dvosjeklim sabljom, lomeći protivnike, dijeleći udarce desno-lijevo. Krv je prskala po cijeloj palubi, nekoliko puta James je i sam zamalo naletio na mač. Korsari su se borili s ludom hrabrošću ljudi koji su znali da se nemaju kamo povući i da moraju ili pobijediti ili umrijeti. James je odabrao svoju žrtvu - engleskog admirala, koji je, mašući sabljom, hrabrio svoje vojnike. Pa, pucat će ga iz pištolja.
  Prije nego što je James uspio naciljati, očajni Oliver Twist je skočio i posjekao Admiralove noge. Admiral je pao, a sljedeći udarac mu je odsjekao glavu. Među vojničkim redovima začuo se krik užasa. Smrt zapovjednika, međutim, nije slomila volju boraca. Nastavili su se boriti s bijesom osuđenih. Preživjeli branitelji bojnog broda otjerani su na palubu. Nastavili su pružati slab otpor. Polugoli Oliver već je zadobio nekoliko lakih ogrebotina, one su samo razbjesnile dječaka, a on je sve žešće uletio u bitku. Njegove gole, okrugle pete su bljesnule. U bitci ga je dobio i James. Kad su posljednji vojnici, ne mogavši to izdržati, bacili oružje, odmah su bili zaklani. Osim dvoje. Naređeno im je ispitivanje s predrasudama.
  Oliver Twist se osvrnuo na vođu pirata - James je izgledao uplašeno. Kaciga mu je bila srušena u stranu, prednji dio kirase savijen, jadni otrcani rukavi pokrivali su njegovu golu desnu ruku, poprskanu krvlju. No, na Oliveru je bilo dovoljno krvi - i svoje i tuđe. Torzo mu je blistao od grimiznog znoja. Hrabro je pogledao kapetanu u lice. Ispod raščupane kose vođe gusara potekao je grimizni potok - krv iz rane pretvorila je njegovo crno, iscrpljeno lice u nekakvu strašnu masku.
  Plave su oči sjale, činilo se da pale hladan plamen.
  - Pobijedili smo. Ovaj brod je moj!
  U ovom pokolju ubijeno je nešto više od polovice gusarske posade. Korsari su pobijedili po visokoj cijeni. No, s druge strane, James Cook je dobio kontrolu nad najmoćnijim engleskim brodom. Sada je postajao možda najmoćniji gusarski barun. Hirovito bogatstvo, koje mu prije nije pogodovalo nagradama, očito se odlučilo okrenuti prema kapetanu.
  A kad su zarobljeni vojnici ispitani, Jamesova radost postala je potpuno pretjerana. Blago je bilo pohranjeno u prtljažniku broda, uključujući škrinju s dijamantima. To su odlučili sakriti od ekipe. Iako prema zakonima obalnog bratstva kapetan prima najveći udio, većina plijena podijeljena je među gusarima. A tko to želi dijeliti s ovim frifalom? Ne, on će sa sobom ponijeti ono najvrjednije. Ali tko će mu pomoći da sakrije blago? Naravno, odani poručnik Barsaro. A treći će uzeti kabinskog dječaka Olivera Twista.
  Ovaj dječak još nije pokvaren gusarskim običajima i premlad je da shvati pravu vrijednost blaga. Kapetan će moći objesiti rezance na uši. Najbolje je sletjeti na otok preko noći i sve obaviti brzo. U blizini se nalazi otočić sa špiljama. Eto, vidite, on će zabrljati slučaj. Pod okriljem noći.
  Kad je pao mrak, kapetan je pozvao Barsara i Olivera i naredio im da ga slijede. Impresivna škrinja je ubrzo izvađena iz držača. Kutija je bila jako teška i njih trojica su je jedva mogli izvući. Osim nakita, u škrinji je bilo i dosta zlata. S mukom su, utovarivši blago u čamac, prešli s boka broda na obalu. Vrijeme je bilo naklonjeno.
  Bilo je oblačno, mjeseci su se sakrili iza grimiznih oblaka. Tako je James prevario svoje prijatelje.
  "Vaš će udio biti naš", promrmlja vođa.
  Kutija je stavljena na kotače i kotrljana po stjenovitom grebenu. Nije bilo baš zgodno, ali ipak bolje nego da ga nosite u naručju. Drveće je djelovalo zlokobno, bacajući grabežljive sjene. Tako su blago odvukli u špilju. Pod bosim nogama Olivera Twista puzalo je oštro trnje, ubolo je dječje noge u krv. Mladi gusar je izdržao, a ipak je bilo glupo od njega što nije obuo svoje neprobojne čizme s rebrastim potplatom. Na takvim vrućinama, međutim, bili su vrlo neugodni, a modernije, s regulacijom topline i umjetnim hlađenjem, cipele su zabranjene nositi robotima Swallowtail. Zabrana nošenja novih tehnologija odnosila se i na odjeću. Tako je dječak morao trpjeti jake bolove, u hodu je izvlačio trnje iz golih peta, a osjećao je i svrbež od koprive. Barsaro je puhnuo, gurajući kolica.
  Konačno se pojavila špilja. Korsari su udahnuli. Začula se rika - troglavi lav. Bila je to velika životinja veličine bika i jurila je na ljude s divljim bijesom. James Cook uspio je izvući pištolj i upucati čudovište u glavu. Međutim, lešina lava uspjela je srušiti gusara. Barsaro je ispalio svoju mušketu i pogodio ga u trbuh, a Oliver je, skočivši, odsjekao drugu glavu Lavu. Čudovište je, uvijajući se, udarilo šapom u Barsarova prsa, a posljednja, treća glava bljesnula je očnjacima iznad njegove glave. Oliver je zamahnuo svojim kovanim mačem od grav-titana i zasjekao pakleni mrijest po vratu. Ljubičasta krv je prskala, zvijer je ispustila samrtni zveckanje i odmah zalupila repom. Dječak je povikao od boli, rep satkan od čelične žice rasjekao je kožu. Da je na njegovom mjestu bila slabija osoba, iz njega bi mogao izletjeti duh. Mladi gusar je ustao. Barsaro je zastenjao u blizini. Košulja mu je bila poderana, krv je curila, ali ništa se strašno nije dogodilo. Oliver je skočio do kapetana. Već je bio ustao. Lagano je bio potresen, ali je izdržao.
  - U što buljiš? Mislite li da je ova mačka sposobna srušiti vođu korsara? Ustani, Barsaro, još nismo sakrili blago.
  Gusar je skočio i, teturajući, sjeo na škrinju.
  - Što je sjelo, vuklo dalje.
  Oliver je kimnuo i povukli su škrinju. U špilji kotači nisu pomogli, morao sam to navlačiti na sebe. Pirati su dahnuli od napetosti. Putem su naišli na prozirnog aligatora koji je slabo svjetlucao u mraku. Na sreću gmaza, nije napala, već se sakrila u dubinu špilje. Samo su crvene oči grabežljivo plamtjele u tami.
  Oliver Twist je odmahnuo šakom.
  Teškom mukom filibusteri su podigli kamen i gurnuli u jamu kovanu škrinju. Zatim su postavili kamen na mjesto.
  - Ne morate ga ni zakopati. Sada je vraški dvojac, tko će ga pronaći.
  Barsaro se nasmiješio ustima razbijenih zuba i rekao:
  "Sada samo nas troje znamo za blago. Pa podijelimo na tri.
  James se zlobno nasmiješio.
  - Rekao si tri. Gdje je treći?
  - Ovo štene. Barsaro je ispružio ruku.
  Odjeknuo je pucanj, gusar je izbačen, a onda je debeli korsar teško potonuo. Vrebajući gmaz iznenada je s leđa napao leš i počeo ga kidati kandžama i gotovo pola metra dugim zubima. Vidjelo se kako mu je prozirni trbuh bio ispunjen krvavom kašom ostataka ljudskog tijela. Oliveru je pozlilo na ubojiti prizor.
  - Ovo je strašno! Zašto si ga ubio? - promrmlja dječak.
  - Znao je previše. Osim toga, nema puno smisla. Osim fizičke snage, Barsaro nije imao vrline.
  "Hoćeš li i mene ubiti?" Oliver Twist se napeo, spreman svakog trenutka skočiti natrag i mačem zasjeći neprijatelja.
  Kapetan je iskreno odgovorio:
  - Ne, neću te ubiti. Nisam više mlada i dogodilo se da ne mogu imati djecu. Postat ćeš moj sin. Odavno sam željela upoznati dječaka poput tebe. Pametan, hrabar, sposoban nastaviti svoj posao.
  Oliver Twist je sanjivo podigao pogled.
  - Ili možda - postati car cijele hemisfere noći?
  James Cook se napeo, a oči su mu neljubazno bljesnule.
  "Jesi li ti kojim slučajem iz podzemlja?"
  Dječak je, lupajući bosom nogom, odgovorio:
  - Ne! Rođen sam u jednoj od engleskih kolonija.
  - Da? A odakle ti tako dobar mač?
  Oliver je zacvilio:
  - U borbi, ovo je moj trofej.
  Kapetan se namrštio.
  - U kojoj bitci?
  Dječak je sa smiješkom odgovorio:
  - Blizu Sargasovih vrata, gdje smo se borili s eskadrilom Drake.
  - Oh, sjećam se nečeg takvog. Dakle, ja nisam vaš prvi kapetan. Tko ste prije bili koliba?
  Maslina je zacvilila:
  - Kod Klivesara.
  Vođa je odbrusio:
  A zašto te izbacio?
  Dječak, odbacivši trn golom petom, reče:
  - Slomio sam mu lulu, zbog čega je naredio da me bičuju i izbace iz bratstva.
  James Cook se pretvarao da vjeruje.
  - E, sad ćeš ti meni služiti, i to samo meni. Povjerio sam ti dušo svoju tajnu. I nadam se da ćeš biti moj sin.
  - Volim biti gusar, tako je romantično. Oliver se rukovao s Jamesom Cookom. Sjena je jurnula iza ugla, golemi krokodil nasrnuo je na kapetana, koji je opalio i pao između očiju. Gmaz nije ni usporio. Zatim je Oliver zamahnuo mačem, zasjekao ravno preko usta. Udarac je bio jak, aligator je stao, bijela krv je potekla iz prozirnih kapilara čudovišta.
  Oliverov sljedeći potez bio je da mu zabije mač u oko. Stvorenje močvarnog pakla je vrisnulo i pobjeglo. Prskanje mu je pogodilo lice, krv čudovišta je pekla i svrbila. Oliver je pao na koljena i zagrabio malo vode u dlan, te njome prešao preko lica. Postalo je lakše, svrbež je nestao. James Cook je promrmljao:
  - Vrijeme je za izlazak. Ove špilje su pune podlih stvorenja. Mjeseci će uskoro izaći - naši dečki će se probuditi i podići urlik. Oni su poput djece. Ništa ne vrijedi bez kapetana.
  Povratak je bio puno lakši. Stigavši gotovo do mora, dječak je zaronio bolne noge u slanu vodu. Postalo mu je puno lakše. Kapetan mu je pružio bočicu ruma, a Oliver je otpio gutljaj tečnosti. Sad je bio vedar, tijelom mu je strujala ugodna toplina, htio je pjevati. Samo je strah od buđenja pirata sputavao impuls. Kad su se ukrcali, kabinski dječak je htio ići u krevet, budući da je u novom brodu bilo dovoljno mjesta, ali ga je kapetan gestom zaustavio.
  - Želim ti reći nekoliko riječi, kolibe. Idemo u kabinu.
  Kad su se zatvorili, James Cook si je natočio čašu ruma, a potom dječaku ponudio piće. Međutim, Oliver je to odbio.
  - Pijanac nikada neće postati veliki ratnik.
  Gusar se nasmijao.
  - Možda je tako. Koliko je mojih prijatelja uništilo rum. Ali nisam vas zvao da razgovarate o tako vječnom problemu kao što je pijanstvo. imam neprijatelja. Neprijatelj je podmukao, krvav i star. Ima svoju flotu privatnika, a prije samo dan bio je puno jači od mene. Sada su se uloge promijenile, sila je na mojoj strani.
  Dječak je lupio bosom nogom i zacvilio:
  - Kako se on zove?
  Vođa je radosno rekao:
  - Dukakis, a nadimak je Rezanje smrti. To je ono što sam htio namamiti u zamku. A ti ćeš mi pomoći u ovoj stvari.
  Oliver je čvrsto stisnuo šake.
  - Drago mi je što mogu pomoći svom kapetanu.
  James Cook je spustio glas.
  - Dobro. Zato pažljivo slušajte. Po mojoj naredbi bit ćete izbičevani - to je neophodno, jer na mom brodu sigurno ima Dukakisovih špijuna. Tada ćeš pobjeći od mene na njegov brod i reći mi da znaš gdje sam sakrio blago s broda koji sam zarobio. Dukakis je jako pohlepan za novcem i mislim da će vam povjerovati. Odvest ćete ga do zaljeva Cobra, gdje njegovi brodovi neće imati načina za manevriranje. I moj stotopski brod, nazvat ću ga u čast moje prve ljubavi "Azatart", dovršit će pobjedu. Zapriječit ću izlaz iz zaljeva, a mi ćemo potopiti sve njegove brodove i objesiti ga na vješala.
  Oliver je kimnuo.
  "Možda možemo bez batina?"
  Kapetan je zarežao:
  - Ne, nećemo. Dukakis je vrlo sumnjiv tip, može vas objesiti ili mučiti. Ne, potrebno je batinanje.
  Dječak, sliježući svojim mišićavim ramenima, upita:
  "Onda recite mornarima da ih pažljivo tuku.
  Cook je ljutito zarežao:
  - A to nije tako, na poleđini bi trebali ostati tragovi. Usput, glupan. Čini se da niste dobro pretučeni. Gusar mora podnijeti batine i mučenja. Ovo će vam biti dodatno otvrdnjavanje, svojevrsna škola hrabrosti.
  Dječak je progutao pljuvačku.
  Pred očima su mi bljesnula sjećanja, inspirirana knjigama koje sam pročitala, i lažnim sjećanjem na san. Ljubazno lice Anđelike. - Sigurno je ljubomorna na nas. Njegovi vršnjaci jako su željeli postati pirati, ali malo tko se usudio krenuti na tako ozbiljan put. Samo on i njegov brat Alex odvažili su se na tako izvanredan i riskantan čin. Da bi to učinili, morali su prevariti policiju, jer je djeci strogo zabranjen ulazak u hemisferu noći. A specijalci ne spavaju - hvataju tinejdžere dok se kreću do kapije. Odrasli mogu, za to postoji poseban dogovor s lastin repovima... No, tajanstveni "leptirići" propuštaju i djecu. Tim bolje - bez škole, bez nastave, solidne avanture.
  . POGLAVLJE #14
  Međutim, prvo šibanje čekalo je mladog zatvorenika nakon spavanja. Oliveru Twistu, koji je jako želio živjeti, čak je bilo malo drago zbog takve odgode smrtne kazne.
  Otkopčali su mu ovratnik i doslovno ga iznijeli na rukama, četiri stražara odjednom. Sam Oliver bio je čvrsto okovan. I bilo mu je teško kretati se.
  I doveden je na posebno mjesto.
  Skinuli su s dječaka okove i, krčeći mu ruke, iznijeli ga u dvorište. Tamo su ga položili na koze, nakon što je prethodno strgao zatvorsku uniformu.
  U zatvor su pozivani posebni ljudi da gledaju kako se kažnjava maloljetni, ali vrlo opasan i neprežaljen zločinac.
  Oliver se jako sramio što je pred njima gol. A u publici je bilo i žena.
  Ali ništa što treba prihvatiti. Dječak je bio čvrsto fiksiran, tako da nećete izbiti.
  Oliver je odlučio da će se pokušati ponašati pristojno.
  Moćan krvnik izvadio je iz košare šipku, tešku i grizuću. Onda je počeo svom snagom udarati po Oliverovim golim leđima.
  Dječak je svom snagom stisnuo zube i trudio se ne vrištati. Ali svejedno su mu iz grla izlazili tihi jauci.
  Krvnik je bio na leđima, zadnjici, malo mu je dodirivao ramena i noge... Krv je već tekla... Oliver je, stenjući, htio što prije ugasiti. Ali svijest tvrdoglavo nije htjela van. Ovdje se jedan bič izlizao, a krvnik je podigao drugi. I počeo biti. Na Oliverovim leđima više nije bilo stambenog prostora, a krvnik je dječaku mlatio bose noge.
  Oliver je zastenjao, iako ga je bol probijala od peta do zatiljka. Konačno, krvnik je bacio drugi bič i uzeo treći. Udario je dječaka po posječenim leđima, zatim po ramenima, pa se opet spustio na stražnjicu i noge.
  U Oliverovim je ustima bila krv i ugrizao se za usnu. Istina, bol je počela tupiti, a dječak je čak prestao stenjati.
  I treći bič se istrošio. Prema običaju, to je značilo da se pogubljenje treba prekinuti, čak i ako žrtva nije izgubila svijest.
  Olivera je poprskala slanom vodom. Dječak je zavijao od paklene boli, a onda se odvezao od koza. I odveden natrag u ćeliju smrti.
  Pa su mu dali kruha i obične vode...
  Iscrpljen i gladan, Oliver je progutao hranu... I pao u san, ne obazirući se na izrezana leđa.
  Ispred tamnice bila je staza obložena bijelim ciglama. Na njemu su se jasno utisnuli krvavi otisci bosih stopala. Srednjovjekovni zatvor bio je okružen dubokim jarkom s pokretnim mostom. Navečer, kako je obećao Marc de Sade, održana je gozba. Na svečanosti su došli svi kneževi prijatelji. Središnje jelo bio je lila nilski konj uokviren s četiri krokodila, kojeg je odjednom donijelo pedeset slugu. Krokodili su bili punjeni divljači i kobasicama, egzotičnim voćem i povrćem. Ogromni nilski konj također je bio čvrsto nabijen. Ubrzo su stigle bačve vina. Ne obazirući se na žlice i vilice, ratnici su objema rukama zaronili u meso. Primjer je dao sam vojvoda, svojim debelim prljavim rukama hvatao je komade mesa i trpao mu ih u usta. Vega i Anzhelika sjedile su jedna pored druge, uredno jele, pokušavajući zadržati privid kulture na pozadini glupana. Petar nije smio do stola, i dalje ga je smatrao za slugu. Anđelika, međutim, nije dobila komadić u grlu. Stalno je predstavljala Olivera Twista, njegovu muku. A što je s drugim bratom, Dodgerom? Srce osjeća da mu nije slatko. Marc de Sade je puno jeo i još više pio. Brzo je postao pripit i izražavao se sve više i više jezika.
  I istovremeno s urlikom:
  - Tijesna pobjeda nad pobunjenicima. Desna ruka Vali Chervonny Maar Ace je zarobljena. Uskoro ćemo doći do jazbine samog Chervonnyja. A onda ću ovog buntovnika živog oderati.
  Vitezovi su prasnuli pljeskom. I opet odao počast jelu. Lica su blistala od masti, soka, prolivenog vina. Neki od gostiju su brisali ruke izravno o odjeću. U međuvremenu, vojvoda je naredio:
  - Sada ću narediti da se dogovorimo za gladijatorski dvoboj.
  Plemići su laskavo kimali. Svidjela im se mogućnost miješanja vina s krvlju. Usred dvorane za gozbe bila je impresivna arena. Na znak joj je dovedeno dvadesetak gladijatora. Uglavnom su bili robovi koji su se borili za pravo na život. Naoružanje srednjovjekovnih ratnika bilo je osebujno. Pola u plavim košuljama nose kratke mačeve i štitove. Protivnički sastav u crvenom ima trozubce i lanac s oštrim čavlom na kraju. Postrojeni jedan nasuprot drugog, gladijatori su, na znak roga, jurnuli u bitku.
  Vega i Angelica intenzivno su pratile borbu. U početku je prednost bila na strani Crvenih, njihovi dugi lanci tu i tamo su dobivali Plave, sakati im noge. Tada su se plavi pregrupirali i, djelujući glatko i jasno, krenuli u protunapad. Njihovi oštri i precizni napadi pokosili su gubitnike. U redovima Crvenih bila su dva inogalakta. Skakali su, jurili kao uragan, mašući svojim četirima rukama. Lanci su zviždali iznad glave, trozubi su se divlje vrtjeli. Činilo se da je nemoguće prići tim čudovištima. Iskusni borac, zapovjednik plavih, glumio je da se povlači.
  Napadajući gibon ispusti pobjednički krik i svom snagom zasječe mačem, okrećući svoja dlakava zelena prsa. Krv je prskala od udarca, čudovište se trznulo, trozubac mu je kliznuo preko kacige i utihnuo, ispuštajući mjehuriće otrovne zelene krvi. Drugi se inogalakt povukao. Bilo je jasno da je teško ozlijeđen. Odjednom su plavi borci prekinuli liniju, probivši preživjeli "mokhnach" svojim mačevima, a još dvojicu trozubcima. Vitezovi i baruni razveseljavali su borce na sve moguće načine. Nije im smetalo ni svađanje. Nakon početnog uspjeha, zvijezda crvenih je pala - pritisnuli su ih plavi. Prvo je pao jedan, pa drugi, a ubrzo i treći ratnik.
  Padajući, međutim, uspio je protivniku zabiti trozubac u trbuh, oslobodivši mu utrobu. Konačno su ostala dva crvena borca. Bili su teško ranjeni i posrtali od udaraca. Ne mogavši izdržati napetost bitke, pali su na koljena, moleći za milost. Vojvoda i ostali plemići su spustili prst. Samo su se Anñelika i Vega, dižući prste uvis, usudile tražiti milost. Sedam pobjednika hladnokrvno je ubijalo poražene.
  Vojvoda je pucnuo usnama.
  - Nevjerojatno. Sada ću se sama pobrinuti za njih. Hej strijelci, ubijte ih. Sjedeći nasuprot, barun War von Kur energično je protestirao, tresući dvostrukom bradom:
  - Ne, vrati mi ih. Sam ću posjeći sedam.
  Vojvoda je skeptično pogledao golemog, ali nespretnog baruna.
  - Ne, ubit će te. Neka bude bolje sedam po sedam. Naši najbolji vitezovi protiv robova gladijatora.
  U borbu se dobrovoljno javilo više ljudi nego što je trebalo, a vojvoda se predomislio.
  Zaglušno je urlao:
  - Dopuštam svima da se bore.
  Čopor vitezova s cijelom svojom masom pao je na gladijatore. Napunivši ih gomilom, sjekli su, ubadali, probijali. Najiskusniji član sedmorice uspio je prerezati grkljan jednom od brutaliziranih šakala. Gotovo svi ratnici bili su u oklopima, što im je omogućilo da se zaštite od udaraca spretnijih gladijatora. Pijane vitezove uzimali su brojem, a ne vještinom. Nakon što su se obračunali s robovima, prilijepili su se jedni uz druge. Vojvoda je zalajao iz sveg glasa. Doletjele su sluge, odvlačeći borce udicama. Borba je gotova. Četiri viteza su nasjeckana na smrt, još desetak je zadobilo teške rane, ali u cjelini su svi jeftino prošli.
  Marc de Sade je dovršio pehar. Čovjek u crnom, s križem oko vrata, došuljao se do uglednika i nešto mu šapnuo na uho.
  Kneževo lice postalo je ljubičasto. Zaurlao je:
  - Odlazim na sat vremena. Ne zezaj se bez mene, vratimo se desertu.
  Vladar je umalo pobjegao, ostavivši prilično šaroliko društvo da ogovara u samoći. Međutim, nikome nije bilo dosadno.
  Vega je gurnula Anñelikin lakat.
  - Moramo pratiti kamo je otišao debelotrbuh.
  Plavokosa djevojka je pristala.
  - Razumno je.
  Ali djevojke nisu smjele slijediti vojvodu. Vidjevši da je vlasnica otišla, pohotni bumpkinsi zagledali su se u ljepotice.
  Uslijedio je divlji urlik:
  - Sad si naš.
  Vitezovi su se uskomešali. Poput kornjača, penjale su se cijelom svojom masom na djevojke. Bilo ih je mnogo.
  Vega je izvukla dva mača i počela se okretati iznad glave, Angelica je slijedila njezin primjer. Obje djevojke izgledale su poput rasnih tigrica koje su stisnuli vukovi.
  Vojvoda je u međuvremenu prešao u mehaničku kočiju, koju je pokretalo ručno vitlo, i odjurio u zatvorsku tamnicu. Tamo je profesionalni krvnik Kara Maara ispitivao Olivera Twistu.
  Dječak, nag, mišićav i bos, odveden je u posebnu prostoriju s mnogo sprava za mučenje. Bilo je tu noževa, svrdla, kuka, bodljikave žice, čavala. Kao i vijci, kliješta, rezači žice i ostalo.
  Podrum koji je pripadao vojvodi bio je zadivljujući svojom raznolikošću uređaja za izazivanje bolova. Bilo je vruće - gorjela su tri kamina odjednom, krvnici su u plamenu grijali alat. Prije mučenja, Oliver Twist je temeljito opran i obrisan alkoholom kako se ne bi otrovao krvlju. Pored Olivera Twista, na stalku je bio ispružen još jedan stasiti petnaestogodišnji dječak. Krvnikov pomoćnik objesio je mišićavo dijete za ruke i noge. Dok je pušio lulu, lijeno je bičem bičem šibao goli torzo. Dječak je tiho zastenjao i šapnuo molitvu. Na koži su bile krvave pruge.
  Krvnik Kara nasmiješi se Oliveru.
  Otrovnim tonom, čudovište reče:
  - Oh, dobro moje, kako je lijepo dijete. Kako će nam biti žao oguliti vam kožu s nježnih ramena. Ovaj što visi pored tebe je rođeni sin Maar Tuza, zove se Mir Tuzok. Sada mu se daje lagana masaža, a onda će ga krvnik ozbiljnije shvatiti.
  Zato imajte na umu: što prije kažete gdje se skriva Vali Chervovy, to će prije završiti vaša muka.
  "Neću ti ništa reći", promrmljao je bijesni Oliver Twist, zlobno bljesnuvši očima.
  Mučitelj je viknuo:
  - Svi tako govore. Rame, počni.
  Dva pozamašna pomoćnika podigla su okovano dijete i samouvjereno skinuli okove, pokušavajući ga objesiti na stalak. Upravo to nisu trebali učiniti. Dijete je izmicalo i udaralo golom krupkom, poput batine, nogom jednog krvnika u prepone, drugog - pod koljeno. Iskočivši, Oliver Twist pokušao je napasti Karu, ali je vrhunski mučitelj imao fenomenalnu reakciju. Preciznim udarcem udario je dječaka batinom po glavi.
  Grub je zaurlao:
  - Oštri imp. Morate ga nositi u posebnoj stolici kako ne bi pravio probleme. A vi, jadni drugovi nomadi, zašto ste tužni?
  Krvnikov pomoćnik imao je napuknutu čašicu koljena, a njegov partner je od šoka boli izgubio svijest.
  - Ma dobro je, imam dovoljno pomoćnika. Glavni krvnik je pljesnuo rukama. Ušli su zlokobni entiteti. Ćelav muškarac u nesvijesti bio je pričvršćen za stalak. Tada mu je mlaz ledene vode udario u lice. Dječak je došao k sebi, oči su mu pocrvenjele.
  Viši krvnik je bio zadovoljan:
  - Pa ti si tvrdoglav. Sada su vam ruke i noge stegnute u kule, možete nastaviti s aktivnim ispitivanjem.
  Mučitelj je podigao bič i nekoliko puta udario dijete po leđima i rebrima. Oliver Twist je zadržao dah i prigušio vrisak, a na tijelu su mu se izbočili ožiljci. Krvnik se zadovoljno nasmijao.
  Bazirano promuklim tonom:
  - Snažan momak, ali mlado mišićavo tijelo prilično je osjetljivo na bol. Nadam se da ćemo brzo pronaći zajednički jezik s vama. Sada je vrijeme da opečete pete kako ne biste trčali prebrzo.
  Mučitelj izvadi iz peći užarenu šipku. Rukavicama je bez ceremonije uhvatio bosu nogu Olivera Twista i slomio mu nožni prst. Tada je usijano željezo došlo u bliski dodir s bosom nogom dvanaestogodišnjeg ili četrnaestogodišnjeg djeteta. Gusti dim sukljao, koža pougljena.
  Oliver Twist je naporom volje, gotovo se ugrizao za jezik, obuzdao vrisak koji je bježao. Dječak je teško disao, a znoj mu je curio niz tijelo. Kara Maara je nastavila drobiti komadom željeza, mirisom prženog mesa. Miris je ugodno škakljao nosnice. Konačno, krvnik je odnio metal. Gledajući izmučeno dijete, rekao je:
  - Nije loš! Snažan dječak. Prije nego što prizna, provest ćemo mnogo sati zajedno. A što će ovaj mladić reći na dodir užarenog čelika?
  Sadistički krvnik rado je crvenim željezom poljubio nogu drugog ćelavca. Zapalila se koža na dječakovoj peti. Dječak je glasno vrištao, urlao s dobrom opscenošću. Kad je mučitelj skinuo štap, samo je siktao, blijed i znojan tinejdžer:
  Nema više, sve ću ti reći.
  Krvnik se zadovoljno nasmijao.
  Slatkim tonom rekao je:
  - Naravno da hoćeš. Gdje je jazbina Valye Chervovy?
  - Nemoj mu reći! - vikao je Oliver Twist, bezuspješno pokušavajući razbiti okove, zbog čega su se dječaku napeli mišići i činilo se da će puknuti. Ne sramoti svog oca.
  Svijet Tuzoka sve je razumio i izuzetnim naporom volje suzbio slabost. Plave dječakove usne šapnule su:
  "Ne znam, a čak i da znam, ionako ne bih ništa rekao.
  Kara Maara udarila je Olivera Twista šakom u usta. Zatim se hvataljkama popeo u trbuh:
  - Kopile, dugo ću te mučiti. Posipat ću solju tvoje rane, kukurikat ćeš kao pijetao od paklene boli.
  Barbarin je izvadio i posipao prstohvat soli dječakovo ranjeno rame. U tom se trenutku začula buka i teško dišući vojvoda je ispuzao.
  Prosiktao je:
  - Vi ste, vidim, počeli ispitivanje bez mene.
  Krvnik je zbunjeno slegnuo širokim ramenima.
  - Kriv, vojvodo. Naredili ste da brzo izbacite informacije, a dečki su jako tvrdoglavi!
  Dostojanstvenik je zaurlao kao odgovor:
  - Ne za tvoje umove. Odmaknite se i naučite kako uzburkati ove žrtve.
  Vojvoda je zgrabio vruće čelične kliješta. Goli, znojni, preplanuli i vrlo mišićavi dječaci izgledali su vrlo privlačno.
  Pa, kao takve ljepotice, ali ne možete se osobno mučiti.
  Vojvoda je laganim koracima krenuo prema Oliveru Twistu. Dječak je osjetio loš zadah. U glavi mi se kovitlaju nasumične misli. Budi uspomene. Čak i ako su lažni iz kibernetičkog sna, kad mi nešto iskoči u glavi iz fantastičnih vremena. Možda ljudi stvarno znaju putovati kroz vrijeme u snu? To je kretanje duša kroz prostore i epohe. Kad vidite školu budućnosti.
  Ovdje je futuristička škola, sjajna uredna kibernetička ploča. Na njemu morate držati prst u složenom nizu - i bit će dan točan odgovor. I nije naučio lekciju. Cijeli dan mačevanje električnim mačevima, a zatim otišao na rijeku. I eto njega stoji za tablom i stidi se. Prijatelj Dodgera pomaže, uz pomoć minijaturnog gadgeta prenosi poruku koja se čuje u mikrofonu skrivenom u njegovom uhu. Istina, učitelj je na oprezu. Snima njihov radijski prijenos na gravioskeneru. Hrapav glas nalik kompjuteru kaže:
  -Klut i Oliver. Oboje ostanite u razredu. Koliko dugo možete sjediti i primati napojnice?
  Zatim će uslijediti dugo i zamorno čitanje morala. Do sada nam pred očima stoje skenirajući hologrami. Zato je napustio hemisferu svijeta kako bi se riješio nametljivih učitelja i dosadnih lekcija. I kako je sve završilo? Sad ga boli ta debela, ružna krastača. Moramo zapamtiti lekcije joge i Ruscate. Kako je bol tamo lokalizirana?
  Sadistički dostojanstvenik se zlobno naceri i nježno primi kliješta na rebra.
  Začulo se šištanje na dodir vrućeg željeza, a miris mladog spaljenog mesa postajao je sve jači.
  - Što, janjče, voliš da se pečeš? - graknuo je inkvizitor. Zatim je vojvoda nježno uvrnuo pincete, zakačivši kožu i uvrnuvši rebra.
  Unatoč svim naporima volje, dječaku su nehotice potekle suze iz očiju. Bilo je jako bolno. Možda bolnije nego kad su pete kauterizirane. Na stopalu ima mnogo živčanih završetaka, ali Oliver Twist ju je očvrsnuo i nabio, čak je trčao i na ugljen. Doista, vrlo brzo. Rebra nisu tako naviknuta na vatrene postupke, iz grla se izbija vrisak. Oliver Twista je stisnuo zube. Pokušao sam se odvratiti razmišljanjem o ugodnim stvarima.
  Usmjerio je pozornost na svoje krvnike. Mučitelj je istaknut čovjek; visok je, ruke su mu debele i mesnate, ogrtač mu je obložen krvlju, a sam je sav u crveno odjeven. To je razumljivo - strašnije je, a krv na odjeći je manje vidljiva. Teške čizme sa srebrnom potkovom. A evo i samog vojvode - u kruni, ne skida je, čak i planira raditi prljave poslove. Fanatik. Na prsima visi naredba. Neshvatljiv znak, poput svastike, samo petokraki i rogati, od čistog zlata uokviren dijamantima.
  - Pa, što ti treba? - Unatoč divljoj boli, Oliver Twist se prijeteći pogleda, skupi obrve.
  I trzao se bosom nogom koju je nedavno užareno željezo pogladilo na okrugloj dječjoj peti.
  Vojvoda, suprotno očekivanjima, nije izgubio živce. I dalje je hladnokrvno uvijao rebra. Rebro je trebalo puknuti kad se u hodnik uvukao kukavica sluga. Drhtao je kao zec.
  I glas mu se prekinuo:
  "Vaša visosti, dvorana je u punom jeku. Uhvatile su se tvoje dvije djevojke i gomila vitezova.
  - Tako. Vojvoda je ispustio kliješta. "Neću tolerirati takav tretman moje ljubavi.
  Stisnuvši šakom zarobljenike, dodao je:
  - Vratit ću se. A ti gledaj, bez mene ozbiljno ne muči. Iz moje ruke uče glavnu muku.
  - Slušajte, gospodaru. - poluglasno je zagrmio krvnik, odjeknuli su mu pomoćnici.
  Vojvoda je napustio prostore. Mučitelj je prišao suputniku Olivera Twista.
  Slatkim glasom, kat je zagugutao:
  - Sada možete spržiti drugu petu. A ti," kimnuo je Oliveru Twistu, "pogledaj. Isto će se dogoditi i vama.
  Krvnik je zagrijao željezo. Bilo je teško disati u sobi. Zazviždao je bič, udarci biča zalijepljeni su na goli torzo Olivera Twista. Dječak je zadrhtao od udaraca, ali je tvrdoglavo šutio. Opet su mi kroz glavu proletjele ne baš ugodne školske uspomene.
  A na golu petu mučitelj je nanio široku traku željeza, crvenu od vrućine.
  I Oliver Twist se trgnuo od strašne boli. Ali uspio se suzdržati. Iako je dječakovo mišićavo tijelo postalo sjajno od znoja i krvi. I mutna tekućina kapala je na vatru, izazivajući šištanje.
  Dječak je izdržao i čak pjevao:
  Na dan stvaranja svijeta, Bog je slavan ovim čudom:
  I nebo nad zemljom odjednom se modrilo I nebo, nebo nad zemljom je postalo plavo
  
  . ne poznaje lance!"
  
  I bit će sreće ljudima sada i zauvijek, Kad padnu okovi, tirani i neprijateljstvo Kad padnu okovi i neprijateljstvo zauvijek. Sva će se moć silnika raspasti kao prah, A Anđeo će pjevati Slobodu na nebu.
  
  
  Ovdje će zasjati Slava, Moć i Rad! I nikakve sile neće sve to izbrisati.
  
  I dat će Bog mudrosti tvome narodu Pobijedi nedaće, svađe i neprijateljstvo I neka nadvlada sve - zbrku i neprijateljstvo.Bit će Sloboda, Pristanak, Ljubav I svjetlo Istine će obasjati duše.
  
  Neka na toj zemlji uvijek bude obilje. Bogati će sela, sela, gradovi I sela, gradovi cvjetati. Mnogo će brodova tamo privezati u uvalama, A gosti će početi trgovati za svoju korist.
  
  Ta čudesna zemlja bit će ispunjena ljepotom I muze će pjevati Slobodu stoljećima.
  ...Dvije djevojke, Vega i Anñelika, usjekle su se u gomilu vitezova. Stajati na mjestu smrti je kao. Instinktivno su odabrali za sebe najprikladniju taktiku borbe. Zamahujući oba mača, Zlatna Vega je sasjekla gospodina koji je stajao ispred nje. Njezin super-oštar mač prorezao je oklop i odsjekao glavu. Anñelika je zadala i smrtne udarce - zabijajući mač u prsa, pogodila je baruna koji je zamahnuo njezinom batinom. Njezini munjeviti napadi smrskali su meso. Sljedećim udarcem djevojka je odsjekla ruku, željezna rukavica se uz zveket srušila na pod, a neprijatelj je zaurlao.
  Anñelika je držala "mlin" - jedan mač odbija udarac, drugi siječe. Vitezovi su bili pijani, tromi u oklopu, a mačevi od hipertitana s lakoćom su probijali meso. Okrenuvši se, Vega je udarila nogom u lice napadača, a zatim mu zabila oštricu u trbuh. Spretan dodge. Silueta moćnog viteza slabo je blistala na svjetlosti svijeća. A onda - precizan udarac u grlo.
  Izlila je krv. Vega nije strano ubijanje. Ali Angelica donosi smrt tek drugi put u životu, ali ova djevojka je toliko bijesna da je ne može tako lako zaustaviti i slomiti. Sljedeći udarac probija rame. Vitez urla, Anñelika okreće oštricu. Protivnik je tih. Okret "leptira" - i opet glava pada na mramor. Pod postaje sklizak od krvi. Djevojka roni i udara nogama, tri viteza odjednom padaju, kao da su posječeni. Zatim ona izroni i udari ga šakom u lice. Vega pak udari takvom snagom da siječe mač i kacigu.
  - Super! Anñelika vrišti. - Ti si samo terminator.
  - Ja sam zvjezdani rendžer. - Smijući se, odgovara Vega. - Da, i nisi ništa gori!
  Novi borac je vješto nanizan na rubu. Djevojka je oduševljena. Vitezovi se roje i samo jedni drugima smetaju.
  Vega se smije - voli sjeckati. Skok - udara s obje noge odjednom, zatim precizan iskorak. Dva ratnika se guše u krvi. Slijedi tehnika "ljestve", a debeli barun ustukne s odsječenim ramenom.
  Obje su dame bile toliko bijesne da bi vjerojatno pobile sve, više od sto i pol vitezova, ali u dvoranu su ušli samostreličari. Nepokrivene oklopom, polugole djevojke teško su prolazile. Obojica su gotovo odmah ranjeni - uostalom, strijelci su dobro pucali i pogađali uglavnom po nogama i rukama. Djevojke su masovno napadane. Unatoč prolivenoj krvi, plemići ih nisu žurili ubijati. Naprotiv, trebali su ih živi. Vega i Anđelika su zarobljene. Očigledno je da će biti silovane. Bilo je malo prepucavanja oko toga tko će prvi krenuti. Tučnjavu je pobijedio barun Sylph de Ramses. Nagnuvši se naprijed, strgnuo je Anñelikinu haljinu, izvadio svoje dostojanstvo i silom ušao u nju. U ovom trenutku divlju orgiju prekinuo je strašan krik:
  - Kakva zabava bez mog znanja?
  Vitezovi su bili zbunjeni. Strašna vojvodova graja mogla je svakoga izluditi.
  - Mi smo, Vaša Visosti, htjeli djevojke naučiti lijepom ponašanju. progunđa barun Sylph.
  "Evo ti i nauči se, neznalice. Prvo zakopčajte hlače.
  Barun je bio zbunjen.
  Vojvoda je nastavio plakati.
  - Ovo su gosti, i oni su pod mojom zaštitom. I htio si se zabaviti s njima. Trebam li narediti svojim slugama da te na licu mjesta izrešetaju strijelama? Kako se usuđuješ izazvati me?
  Vitezovi su ustuknuli, začulo se tiho mrmljanje.
  - Ne želim ništa čuti, gozba je pokvarena. Uklonite leševe i idite kući. Inače ćeš spoznati puninu moga gnjeva.
  Vitezovi su se počeli razilaziti. Djevojke su iščupale strijele koje su im virile iz ruku i nogu.
  "Tako mi se više sviđaš", rekao je Marcus de Sade. - Sad ćemo slijediti u spavaću sobu, gdje si sa mnom i vodiš ljubav.
  Iza plemića raslo je dva tuceta boraca s mušketama.
  "Ovi će se ratnici pobrinuti da me ne zadaviš tijekom slatkih zagrljaja. To je to! Vidim da ste jako opasne kučke, cijeli mi je pod bio krvav i prekriven leševima.
  U pratnji pratnje nastavili su do spavaće sobe. Njegovi zidovi bili su ukrašeni svim vrstama lovačkih trofeja - najdojmljiviji su bili rogovi turndukaija.
  Masivan zlatni krevet s mnogo madraca i jastuka uzdizao se u sredini spavaće sobe.
  - Pitaj. Osjećaj se kao kod kuće.
  Ratnici s mušketom pušili su fitilje, spremni za paljenje u svakom trenutku.
  - Večeras ću provesti zabavnu noć.
  Odbacivši odjeću i oklop, vojvoda je pao na jastuke.
  . POGLAVLJE #15
  Mladi zatvorenik se probudio... U kuli je malo gladno, bose noge djeteta posebno su hladne.
  Oliver je, da se ugrije, i dalje nadajući se da će pobjeći, počeo trljati jednu čeličnu kariku lanca o drugu. I ovdje su gusti, ali barem malo topli.
  Osim toga, bio sam gladan ... U tornju bombaša samoubojica, dječaka su hranili samo jednom dnevno: bajati kruh i voda. A to nije bilo dovoljno za rastući organizam.
  I štakori cvile u mraku. Bosonogi, gladni dječak trljao je svoje lance i pokušavao ne zaplakati.
  Iako su ispred njega bila dva batina i omča oko vrata.
  Oliver je tiho pjevao;
  Kako se meni dogodilo, sokolu sam jasan, ali vrijeme je:
  Letio sam, mladi bistri sokole, nebom,
  Tukao sam-tukao guske-labudove,
  Također je tukao i tukao malu pticu,
  Kako je nekad bilo, za malu pticu nema leta.
  Ali nonecha meni, razumijem sokola, nema vremena:
  Sjedim, mladi bistri sokole, u poimane,
  Jesam li u onom u zlatnom kavezu,
  U kavezu, na limenoj traci;
  Sokolove noge su se zaplele,
  Svilene prikolice na nogavicama:
  Biserne zavjese na oči!
  Kako se meni dogodilo, dobri druže, ali malo vremena:
  Hodao sam i hodao, dobri čovječe, po sinjem moru.
  Već sam tukao-razbijao brodove-brodove,
  Ja sam Tatar, armenski busurman;
  Još uvijek razbijeni laki čamci;
  Kako je nekad bilo, nema prolaza za lake brodice.
  Ali nonecha meni, dobri čovječe, nema vremena:
  Sjedim, dobri čovječe, u poimane,
  Ja sam u zemljanom zatvoru tog zlikovca.
  Dobrom momku noge su iskovane,
  Na nogama su njemačke rese,
  Na rukama mladića nalaze se zatvorske brave,
  A na vratu mladića su željezne praćke.
  Takva narodna pjesma, iz jedne od knjiga...
  Oliver nije primijetio kako se opet zaboravio u snu.
  Nedaleko, u istoj hemisferi svemira iz snova, besplatni dječak Oliver Twist također je prolazio kroz teške trenutke. Nakon vrućeg bičevanja, od kojeg je koža popucala, izbačen je na obalu. Imao je dug put prije nego što je stigao do gusarskog Lorda Dukakisa. I morate stići tamo što je prije moguće. Gotovo je trčao kamenitim putem, tako je brz bio njegov korak.
  Za dva sata Oliver Twist je prešao gotovo dvadeset milja i približio se selu Yehu.
  Bio je to prilično velik grad s kućama kasnosrednjovjekovne europske arhitekture, bez dodatne gužve i prljavštine. Toranj crkve uzdizao se iznad smeđecrvenih krovova. Zapljuskivalo je zeleno more, ulaz u široki zaljev pokrila je impozantna utvrda iz čijih su brana virile cijevi topova na sve strane. Međutim, većina oružja je zahrđala. Na blagoj padini brda rasle su dugačke, do stotinjak metara, palme. Potpuno su sakrili bijelo kameno pročelje guvernerove palače. Zrak je bio svjež, bosonoga djeca poput Olivera Twista jurila su uokolo. Dječak je sakrio svoje jedino oružje, mač od hipertitana, u platnenu vrećicu koju je nosio na leđima. Izvana je Oliver Twist izgledao poput običnog prosjaka, samo što su dronjci bili neobični - pjegavi, boje kaki. Bilo je nezgodno nositi oružje, stalno je udaralo u leđa s ožiljcima.
  Dječak se odlučio odmoriti, pogotovo jer je planiran vrlo zanimljiv prizor. Još jedna serija robe dovedena je na tržište robova. Naoružani odred policije, poslan da štiti osuđenike, postrojio se na širokom nasipu. Ovdje se okupilo mnoštvo znatiželjnika. Osim ljudi, bljesnule su i njuške inogalakta. Neki od njih izgledali su poput pataka i izgledali su prilično bezopasno. Bilo je puno djece, smijala su se i upirala prstom.
  A ovdje je i sam guverner, Sam de Richard. Visoka, mršava osoba u crvenoj periki, odjevena u kamisol od tanke svile, bogato izvezen zlatnim pletenicama. Lagano je šepao, oslanjajući se na štap od ebanovine. Prateći guvernera, gurajući prolaznike, kretao se krupni muškarac u generalskoj uniformi. Nakit mu je zveckao na širokim prsima, a na glavi mu se vijorio kockasti šešir.
  Kad su zarobljenike iskrcali s broda, čovjek je prezirno iskrivio usta i izvadio lulu.
  Osuđenici su izgledali loše: neoprani, zarasli, mnogi od njih nisu ličili na ljude. Međutim, bilo je i dobrih primjeraka - očito među zarobljenim gusarima. Oliver Twist je uočio nekoliko šestokrakih Inogalacta sa sjajnim kaputima. Počelo je cjenkanje. Guverner, koji je imao prodoran glas, rekao je:
  - Generale Cagliostro, imate pravo izbora po cijeni koju sami odredite. A sve ostalo ćemo prodati na aukciji.
  Cagliostro kimne u znak slaganja.
  - Vaša Ekselencija je vrlo ljubazna. Ali, kunem se svojom čašću, ovo nije stranka radnika, nego jadno krdo bogalja. Malo je vjerojatno da će biti od koristi na plantažama.
  Prezrivo zavrtivši malene oči, ponovno je pogledao gomilu okovanih robova, a izraz zloće na njegovom licu se pojačao.
  Kapetan je pročitao cijeli popis robova - većina njih su bili gusari koji su nekim čudom pobjegli s vješala. Bilo je i pobunjenika koji su poslani iz metropole.
  - Kakav proizvod. Samo osuđenici i lopovi.
  General je uklonio popis. Prišao mladom mišićavom tipu. Opipao je bicepse na rukama, naredio da otvori usta, pregledao zube. promrmljao:
  - Za ovo deset zlatnika.
  Kapetan je napravio kiselo lice.
  - Deset zlatnika? Ovo je pola stvarne cijene.
  General se naceri.
  - Ovaj rob više ne vrijedi. Uskoro će umrijeti od teškog rada. Radije bih kupio šestokraku, puno su tvrđi od ljudi.
  Kapetan je počeo hvaliti zarobljenikovo zdravlje, mladost i izdržljivost. Kao da nije riječ o čovjeku, nego o zvijeri. Mladić je pocrvenio. Očigledno mu je ova pogodba bila neugodna.
  - U redu - promrmlja general. - Petnaest zlatnih i više nema frantiranja.
  Kapetan je po tonu znao da je to konačna cijena. Uzdahnuo je i pristao.
  Sljedeća osoba kojoj je general prišao bio je sredovječni muškarac krupne građe. Bio je to poznati gusar Wiscin. Jednooki i zastrašujući, namršteno je pogledao kupca.
  Trgovanje je nastavljeno. Div je otišao po trideset zlatnika.
  Oliver Twist je stajao i uživao u zasljepljujućim zrakama triju sunca, duboko udišući strani zrak. Bio je ispunjen mirisom klinčića, jakog crnog papra i divovskog cedra slatkog mirisa. Istovremeno je slušao što se događa, skidajući torbu s bolnih ramena.
  Ostali kupci su prilazili osuđenicima, pregledavali ih, pitali cijenu. General se nastavio cjenkati. Kupio još nekoliko šestokrakih divljaka. Vidjelo se da je spreman napustiti aukciju. A onda mu je pogled pao na zgodnog i snažnog Olivera Twista.
  - Dobar dečko. I također, vjerojatno, nečiji rob.
  Oliver se trgnuo. Od ovog je čovjeka disao strašno hladno.
  Dječak je zacvilio:
  - Ne, sama sam.
  - Da! General je bio oduševljen. - Sam po sebi - znači skitnica. A prema zakonu, skitnica je zabranjena i moraš postati rob. Hej, čuvari, donesi ovratnik. Dugo sam htjela imati takvog dječaka uz sebe.
  Oliver Twist, podigavši torbu, pojurio je trčati. Međutim, masivni četveroruki nadglednik koji je stajao s desne strane prerezao mu je noge bičem. Petlja je pukla, dječak je pao. Trznuo se i pokušao razbiti omču, ali mu je još jače zabila u gležanj. Zatim je izvukao mač i jednim udarcem odsjekao bič.
  General je vrisnuo.
  - Uzmi ga.
  Stražari i policajci pohitali su do Olivera Twista. Zamahnuo je mačem i probio policajčeva prsa. Ostatak stražara se zavalio unatrag, izvlačeći sablje. Pokušali su opkoliti dječaka.
  Shvativši da nema šanse, Oliver Twist je skočio, ubo najbližeg policajca u glavu i odjurio, poskakujući kao žaba. Dječak je jako dobro trčao, ali su policajci imali konje. Dječaka su brzo sustigli, bacivši mu laso oko vrata. Prerezavši uže, Oliver se okrenuo prema svojim neprijateljima, spreman skupo prodati svoj život.
  Bio je opkoljen sa svih strana. Iza njih su se pojavili mušketiri, izvukli su bačve, tovareći ih u hodu. Bilo je jasno da će početi pucati.
  - Vodite ga živog! General je zapovjedio.
  Arcana ruža. Policajci su bili obučeni da hvataju bjegunce. Par dobrih bacanja - i Oliver Twist je vezan. Dobro usmjereni hitac mušketira izbio mu je mač iz ruku. Istog trenutka su bacili mrežu.
  Razumijem, shvatio je Oliver. Sad će ga okovati u teške okove, a on nikada neće vidjeti slobodu.
  Cagliostro se radovao.
  - Udari ga, udari ga.
  Okrenuo se četverorukom da izda zapovijed.
  U tom trenutku začuo se oštar, kotrljajući zvuk koji je potresao zrak. General je poskočio od iznenađenja. S njim su skočila i oba njegova tjelohranitelja. Stražari su zadrhtali, netko je ispustio mušketu. Svi su se, kao na znak, okrenuli prema moru.
  Ispod, u zaljevu, na udaljenosti od dvjesto koraka od utvrde, nalazio se veliki brod. Bijeli dim se kovitlao. Potpuno je sakrio veličanstvenu posudu, ostavljajući vidljive samo vrhove jarbola. Jato pterodaktila diglo se sa stjenovitih obala, kovitlajući se nebom uz reske krike.
  General nije razumio što se događa. Zašto brod puca iz svih topova?
  - Kunem se imenom engleskog kralja. Odgovorit će mi za to.
  Nastala je panika.
  U međuvremenu je brod spustio englesku zastavu. Nestao je u naletu dima. Zamijenio ga je Zastava sa zvijezdama i prugama Kiramovog carstva. Zlatne zvijezde prekrasno su svjetlucale na ljubičastoj pozadini. General je zakolutao očima.
  - Kapari! šapnuo je s mukom. - Kiramovi privatnici!
  U glasu su mu se miješali strah i nevjerica. U očima mu je bljesnuo bijes. Tjelohranitelji su zbunjeno zurili u daljinu, kolutajući žutim očima i otkrivajući krive zube.
  Ogroman brod koji je tako lako zavarao budnost straže bio je privatni brod. Za razliku od običnih gusara, imao je državni patent i pravo na trgovinu pljačkom, hvatajući brodove neprijateljskih zemalja. A Kiramovo je carstvo dugo bilo u neprijateljstvu s Britanijom. Sada je vrijeme za poravnanje. Velika pošiljka zlata iskopanog iz kontinentalnih rudnika nedavno je stigla u grad Yehu. Dobivši ovu informaciju, admiral Pisar don Freebie odlučio je napasti englesku koloniju. Bio je to čin osobne osvete. Prije deset godina mjesni je guverner pobijedio tada mladog kapetana prvog ranga Pisara don Halavu.
  Sada će se uvjerljivo osvetiti. Njegov jednostavan izum pokazao se toliko uspješnim da je, ne izazivajući sumnju, samouvjereno ušao u zaljev i salutirao utvrdu salvom sa strane. Pucalo je trideset pušaka, pretvarajući ambrazure u ruševine i pepeo odjednom.
  Prošlo je samo nekoliko minuta. Brojni su gledatelji primijetili da brod oprezno napreduje u oblacima dima. Podižući glavno jedro kako bi povećao brzinu, krećući se po jakom vjetru, privatnik je lako uperio topove s lijeve strane na utvrdu nespremnu za obranu.
  Činilo se kao da je svijet rastrgan. Druga salva bila je još razornija. General je bio histeričan.
  - Zašto mi treba takva kazna!
  Dolje u gradu bubnjali su bubnjevi, trube trube, kao da još trebaju upozoriti na opasnost. Stražari nisu paničarili, pokušali su uzvratiti vatru. Utvrda se tresla od eksplozija.
  Opresivna vrućina i znatna težina spriječili su generala da se kreće. Četveroruka čudovišta su podigla Cagliostra i odnijela ga u grad.
  Oliver Twist, iskoristivši opću pomutnju, iskliznuo je iz mreže i, podigavši mač, krenuo za petama. Dječaka nitko nije slijedio.
  Utvrda je odgovorila povremenim pucnjevima. Pokrio ga je treći volej.
  Robovi, bilo ih je više od pedeset, uglavnom buntovnici i gusari, krenuli su u bijeg. Moćni Wiscin, iskusni gusar, poslao ih je ravno u zelenu kuću. Odatle je istrčalo nekoliko milicionera s mušketama.
  "Tamo ćemo pronaći oružje", rekao je Wiscin.
  Oliver Twist je dotrčao do njih.
  - Dok su svi zauzeti, možemo se boriti protiv neprijatelja.
  Dječak je bio ispred svih. Na pragu je stajao stražar s mušketom. Prije nego što je uspio podići oružje, odsječena mu je glava.
  Robovi su ušli u kuću. Tamo je bio mali arsenal: muškete, sablje, udice.
  - Naoružajte se! - naredio je Wiscin. - Sad ćemo izaći i zapaliti kiramske svinje.
  Oliver Twist ostao je smiren.
  - A zašto bismo žurili u Kiramite? Neka bolje zauzmu grad - tu su naši neprijatelji.
  "Da", rekao je div. - Bit će mi drago samo ako puste crijeva guvernera ili ovog generala.
  Sakrili su se naoružani robovi.
  Policija, straža, milicija pohrlili su u borbu s očajničkom hrabrošću ljudi koji razumiju da u slučaju poraza neće biti pošteđeni. Kiramanovi su bili nemilosrdni, bili su poznati po svojim zvjerstvima.
  Vođa napadača znao je svoj posao. Za razliku od Yahooa.
  Zapovjednik Kirama učinio je pravu stvar - pobijedio je utvrdu, preuzeo kontrolu nad centrom grada. Njegovi su topovi ispalili grabež u otvoreno područje iza lukobrana, pretvarajući ljude kojima je Cagliostro nevješto zapovijedao u krvavi nered. Kiramiti su vješto djelovali na dvije fronte - svojom vatrom unosili su paniku u redove branitelja, a ujedno su pokrivali desant desantnih skupina.
  Pod žarkim zrakama tri sunca bitka se nastavila do podneva. Kako su se pucketanje mušketa i zveket metala približavali, bilo je jasno da Kiramiti pritiskaju gradske branitelje.
  - Ne naginji se van. Oliver Twist pogledao je van. - Neka prvo padne mrak.
  Začudo, Wiscin je poslušao dječakov savjet. Možda mu se sviđao način na koji se ragamuffin borio.
  Na kraju dana, pet stotina privatnika postali su apsolutni gospodari Yehua. Zalazak sunca bio je prekrasan, dječak mu se sa zadovoljstvom divio. Grad je bio nemiran. Branitelji su bili razoružani, a Pisar don Freeva, sjedeći u guvernerovoj palači, s profinjenošću vrlo sličnom porugi, odredio je iznos otkupnine za guvernera i generala.
  - Trebao si biti obješen. - Pijuckajući lulu, rekao je Don Freebie. - Ali bit ću milostiv, a umjesto toga uzet ću sto tisuća zlata i dvjesto grla stoke. I, naravno, neću ovaj grad pretvoriti u hrpu pepela.
  Kao odgovor, skeptičan urlik:
  - A što je sa zlatom koje si zarobio u podrumima palače? Ima ih nekoliko milijuna.
  I urlati kao odgovor:
  - Ovo je moj zakoniti plijen.
  General Cagliostro utonuo je u svoju stolicu...
  S početkom sumraka Oliver Twist zatražio je izviđanje.
  - Saznat ću što se događa u gradu - i odmah natrag.
  Grad je bio u plamenu.
  Kiramiti su opljačkali, objesili neposlušnog i brutalno silovali žene. Oliver Twist vidio je nekoliko dječjih leševa, uključujući djevojčicu s otvorenim trbuhom.
  Bilo je i žena s odsječenim grudima, slomljenim nogama - očito zlostavljanim. Dječak je problijedio i požurio da izađe iz ovog pakla. U jednoj uskoj ulici sreo je djevojku plave raspuštene kose. Jurila su je četiri Kiramita, pijana i u teškim čizmama. Bez razmišljanja, Oliver Twist je pojurio preko. Zamahnuo je mačem prema najbližem privatniku.
  Udarac je bio toliko jak da je kaciga napukla zajedno s lubanjom. Tada je bosi, bljeskajući svojim bosim petama, skočio. Jednog je Kiramiana oborio koljenom u čeljusti, a drugome rasparao trbuh. Samo je jedan ostao na nogama.
  - Englesko štene. zarežao je. I odmah je napadnut. Nakon što je izveo kombinaciju "poderanog lepeza", dječak je odsjekao glavu protivniku.
  - Idi svojim precima.
  Bezoblična masa se srušila na tlo.
  Dotrčavši do uplakane djevojke, uhvatio ju je za ruku. Sa strahom je pogledala u oči spasitelja.
  "Slijedi me, dušo", rekao je Oliver Twist.
  Očito su plava kosa i plave oči ulijevale povjerenje. Potrčali su uličicom, iza njih su se čuli teški koraci. Na putu sam sreo još jednog pijanog Kiramesea, to nije izazvalo nikakve poteškoće. Popeli su se uz brdo kroz prazne ulice, stigavši do predgrađa Yehua. Oliver Twist doveo je djevojku u kuću sa skrivenim robovima.
  Wiscin ga je dočekao sadističkim smiješkom.
  - Kakvu ste nam krađu donijeli. Svježe i mlado.
  Ne dirajte je ili ću je ubiti. - Krvava oštrica izgledala je vrlo uvjerljivo.
  - Vidim da si se uspio izboriti, hvalim. Što sada učiniti?
  Oči Olivera Twista su bljesnule.
  - Moramo zarobiti neprijateljski brod. Sigurno su stvorenja već popila i u gradu su, a mi ćemo dobiti izvrstan brod.
  Sjajna ideja, hajde da je ostvarimo! Gusarski robovi su glasno izrazili svoje odobravanje.
  Plan zarobljavanja broda bio je jednostavan, naglasak je bio na iznenađenju. Pa ipak, Oliver Twist se bojao da će u četiri mjeseca Kiramani uočiti čamce i podići uzbunu.
  "Predlažem ovo", rekao je Oliver. - Otplivat ću do broda. Ukrcat ću se i dati znak.
  - Možeš li sam izaći na kraj sa čuvarima? - počeo je Wiscin, ali ga je gusar Oro prekinuo: - Dječak govori što misli. Ako budemo uočeni, topnici će otvoriti vatru. A onda je sve nestalo.
  Na tri čamca robovi su se približili na sigurnu udaljenost od neprijateljskog broda. Uzevši mač, omču i mali bodež, Oliver je doplivao do broda. Četiri mjeseca sjala su tako da se moglo čitati. Na brodu je bilo dvadeset stražara. Pritom su se loše nosili sa svojom funkcijom. Dok je gotovo cijela ekipa bila nečuvena na obali, topnik je sa svojim pomoćnicima odčepio još jednu bačvu ruma. Stražari - dva na pramcu i krmi - čuvali su stražu. Oliver Twist nije bio zapažen.
  Dječak je doplivao u stranu i pažljivo se popeo uz grube daske. Njegove okretne ruke i goli prsti prianjali su za svaki usjek. Šutke je krenuo do nosa. Bacio je bodež u stražnji dio stražarske glave, oštrica mača odsjekla je glavu drugom Kirametu. Tako su prvi stražari eliminirani. Nakon toga, zaobilazeći pijane vrišteće pjesme topnika, ćelavac je stigao do krme. Stražari su pažljivo zavirili u vodu preko palube. Stoga nisu primijetili kako je skliznula gotovo beztjelesna sjena, prerezavši im grlo.
  Zadatak je postao lakši.
  Topnici su bili toliko pijani da nisu obraćali pažnju na upaljenu baklju. Oliver je spustio ljestve s užetom svojim suputnicima. Robovi su se tiho popeli na brod. Jedan Kiramese, koji je izašao zbog male potrebe, primijetio je njihovo kretanje, ali ih je očito zamijenio za svoje.
  - Što, prilično opljačkana? upitao je na kiramskom dijalektu.
  - Ne može biti bolje. rekao je Wiscin. Oštrica je bljesnula. Bodež se previše zabio u vrat znatiželjnog ratnika.
  - Peto. komentirao je Oliver. - A sada prijeđimo na ostalo.
  Bivši robovi ispružili su se na krmi. Prošao je još jedan stražar. Otišao je još jednim preciznim bacanjem. Tiho, poput sjena, robovi su se probijali do struka. Bili su dobro naoružani. Od struka se otvarao pogled na cijeli brod, od krme do pramca. Desetak ljudi se hladilo na palubi, ostali su pili rum i tekilu ispod. Mnogi gusari bili su dobri u bacanju - ne samo bodežima, već i sjekačima i sabljama. Bez ispaljenog metka, masakrirali su pijane Kiramite. Prema onima koji su pili dolje postupalo se ljudskije. Napali su i ponudili predaju.
  "Okovjmo i držimo", naredio je Oliver Twist.
  Nakon toga, gusari su, bez razmišljanja, krenuli na raskošan obrok. Njihov je entuzijazam bio prekomjeran. Nije ni čudo - u smrdljivom držanju robovi su hranjeni samo ostacima hrane.
  "Sad postavimo patrole", zapovjedi dječak, "kada svane, neprijatelj će se pokušati vratiti na brod. Iznenadimo ga.
  Svi su se složili s ovim.
  Oliver Twist ostao je na svom mjestu, radujući se svitanju. Vrijeme je prolazilo bolno sporo. Napokon se na horizontu pojavilo dugo očekivano plavo sunce. Međutim, ni nakon toga, posada broda nije žurila s povratkom. Poslijepodne su se pojavili veliki čamci punjeni bačvama zlata. Pisar don Halava osobno ih je pratio. Novopečeni pirati presvukli su se u Kiram oklop i odjeću. Na brodu je vladao uzoran red i stoga Don Freebie nije ništa sumnjao. Štoviše, glava mu je pucala od jakog mamurluka, te je rado u sebe natočio par čaša jakog vina. Bačve su žurno ukrcane na brod. Bivši robovi jedva su se mogli suzdržati da ne otvore smrtonosnu vatru. Konačno, posljednja bačva i škrinje za otkupninu stavljene su u držač. Tada je Wiscinus zapovjedio:
  - Pobijedi ih!
  Raljci iz mušketa pali su na Kiramite, a zatim su korišteni noževi i sjekači. Odjednom je ubijeno otprilike pedeset vojnika, a Pisar don Halava je bio vezan. Usta su mu bila začepljena neukusnim gegom od perike i otpratili su ga u držač.
  Ostali Kiramovi čamci skupili su se zajedno.
  Snažna pomorska salva od trideset topova potopila je desetak velikih čamaca i oštetila polovicu preostalih. Dok su zbunjeni Kiramanovi mahnito raspravljali, brod se uspio okrenuti udesno. Još jedna smrtonosna salva raznijela je preživjele čamce u komade. Pucnjava je izvedena u hrpi s kratke udaljenosti, pa su gubici bili veliki. Komadi drveta su se razbili, voda se zapjenila, umrljana krvlju. Inogalact s krokodilskom glavom plivao je prema brodu. Filibusteri su ga pucali iz mušketa. Preživjela su samo tri čamca, okrenuli su se prema obali. Puške su se polako punile i uspjeli su pobjeći. Preživjelo je manje od stotinu privatnika. Oni koji su pobjegli bili su potpuno demoralizirani.
  Bila je to pobjeda.
  Oliver Twist s mukom je podigao jednu od željeznih bačvi. Otvoreno. Kad je nauljeni vrh puknuo, zlatnici su pljuštali.
  Pirati su gledali plemeniti plijen.
  Wiscin je prvi preuzeo riječ.
  - Zarobili smo neviđeno blago, ali u isto vrijeme ostali izopćenici. Nemamo druge nego baciti crnu zastavu i učiniti ono na što su mnogi od nas odavno navikli. Naime, morska pljačka.
  Korsari su energično izrazili svoje odobravanje. Ni Oliver Twist nije imao ništa protiv. Naprotiv - zato je pobjegao ovamo iz civilizirane, ali vrlo dosadne dnevne hemisfere.
  - Primorsko bratstvo ima svoju luku. Ovo je otok Monako, gdje se nalaze svi filibusteri.
  - Dobro! - rekao je Oliver - Ako imamo bazu, nećemo biti izgubljeni. Ostaje samo jedno pitanje za riješiti.
  Wiscin je savršeno razumio.
  - Želiš li biti naš kapetan? Neće raditi. Još si premlad.
  Već imam krv na sebi. Oliver je podigao mač.
  Grub je zarežao:
  - Više o meni. Pred vama je iskusni korsar. Koliko ti je ipak godina?
  - Jedanaest. "Oliver Twist nije ni smatrao prikladnim sebi dodati godine.
  Pirati su se nasmijali.
  Čuli su se povici:
  - Dječak je premlad, potreban je iskusan voditelj. Wiscina za kapetana.
  Divovski se korsar naceri.
  - Vidiš, Olivere Twist, oni ti ne vjeruju. Tko želi da budem kapetan?
  Svi su pirati podigli oružje.
  - Kao ovo. Ali nemojte biti tužni. Od sada si moja desna ruka. Ja ga, unatoč Oliverovoj mladosti, postavljam za svog pomoćnika. I vjetar nam u leđa!
  Burni uzvici sveopćeg odobravanja. Oliver je zavrtio mačem.
  - Slažem se! I časno prihvaćam imenovanje.
  Živjeli ponovno začuju. Wiscin naređuje:
  - A sada - svi na jarbolima. Potrebno je uhvatiti nadolazeću tacku.
  Oliver Twist je počeo pjevati, pirati su počeli pjevati uglas snažnim glasovima:
  
  Smaragdni val zapljuskuje preko broda,
  Zvijezde na nebu iznad nas sjaje!
  Užitak korsara s mirisnim vinom,
  Što sutra - samo Gospodin zna!
  
  Hoće li se dogoditi ukrcaj ili pucati topovi,
  Položi glavu u zli ponor!
  Takva je sudbina filibustera Palade,
  Jedrenje preko mora u strašnom elementu!
  
  I sreća će doći - svijetla pruga,
  Ako su ruke jake, jak je i naoštreni mač!
  Ne budi sramežljiv, hrabro u borbu - pobijedi strah od heroja,
  Pokažite svoj karakter, uspijte zapaliti žar!
  Melodija je zaplivala za krmom, a život je nastavio teći uobičajeno.
  . POGLAVLJE #16
  Mladi zatvorenik je opet bio žestoko bičevan. Žestoko su ga tukli, a Oliveru su čak i pete izgorjele bakljama.
  Dječak, iscrpljen okrutnim mučenjima, zaboravio se u dubokom snu. I sanjao je o tome...
  Svijet Tuzoka bio je praktički bez svijesti, a krvnik se sagnuo nad Oliverom Twistom, nježno mu trljajući rane alkoholom. Na njegovo iznenađenje, brzo su se presušile.
  - Ovaj tip liječi bolje od psa, kakvo će mi zadovoljstvo pružiti, može ga se mjesecima mučiti.
  Dječak je zacvilio kao odgovor:
  - Ne čekaj, moji prijatelji će uskoro doći, pa će te istegnuti na stalku.
  - Za ovo još par udaraca. - Kara Maara svom je snagom šibao bodljikav i igličasti bič po leđima, a zatim bacio crvenu papriku i sol. Dječakovo se lice iskrivilo i iskrivilo poput crva, samo je nadljudski napor omogućio suzdržati plač.
  - Pa, gdje su ti prijatelji? Dyke za simetriju Spalit ću ti drugu petu, moguće je da supervojvoda neće doći danas.
  Užareno željezo dotaknulo je djetetovo stopalo, a zatim je Kara pritisnula jače, čekajući neko vrijeme dok ne opeče dječakovo otvrdnuto stopalo.
  - Kako volim miris pečene janjetine. - rekao je kat, sočnog crteža u nosnicama, zasićenog mirisom zapaljenog zraka. Može odrezati komad noge i pojesti ga: izgleda vrlo ukusno.
  Trpat ćemo vam vrući ugljen u usta. Vega je vrištala iz sveg glasa. Djevojka je skočila naprijed poput pantere, oči su joj blistale, a kosa joj je padala preko ramena poput sunčevih zraka.
  Četiri pomoćnika dželata jurnula su na nju, ali ih je odsjekla tehnika zamah "krila dupina". Zatim je Vega preciznim pokretom posjekao još jednog mučitelja, slomio mu ruku i odvojio glavu od tijela. Anñelika je pala iza nje, vukući imobiliziranog supervojvodu na ramenima. Pogled joj je pao na Olivera Twista. Dijete je bilo prekriveno ogrebotinama, posjekotinama i opekotinama. Da, a aroma, koja podsjeća na roštilj, nije ostavljala sumnje u ono što profesionalni sadist ovdje radi.
  Anñelika je dotrčala do njega i pogladila mu rane.
  - Dragi moj dečko, kako su te protivnici zlostavljali.
  Oliver je sa smiješkom odgovorio:
  - Ne boj se majko, znaš kako je žilava, neće proći ni dan da rane nestanu.
  - To je zato što ste se unaprijedili vodećim posebnim uređajima koji aktiviraju matične stanice tijela.
  - Vi ste njegova majka, a rekli ste nam da su vam oni braća. - Vegu su odjednom posjekli pet boraca, četiri pomoćnika i prilično vješt ratnik Kara Maara. Odbijajući napad, odmah je jednog od njih probola u trbuh.
  - Jao, htjela sam izgledati mlađe, pogotovo u očima tvog dečka jer je on samo dječak.
  - Varate se, ima već trideset godina, samo izgleda kao derište. Ali ne otvaraj usta na njemu. On je moj, borimo se više od godinu dana, ruku pod ruku, a ja sam čvrsto odlučila imati zajedničku djecu s njim.
  - Što je za pohvalu. Ali moj muž je umro i otišao je u lov na ovoj hemisferi noći. Tu su ga dokrajčili.
  - Užasno je! Ali svi smo mi smrtni. Želim ti da nađeš dobrog čovjeka. - rekao je Vega, dokrajčivši još jednog gada. I sama je Anđelika shvatila da njezinom partneru treba pomoć. Štoviše, u sobu je utrčalo još dvadesetak boraca.
  Udarajući mačem, oslobodila je Olivera i uletjela u kormilarnicu. Mačevi djevojaka bili su oštriji i savršeniji, mogli su rezati čelik. Samo Kara Maar nije imao ništa lošijeg hardera, a uspio je čak i počešati Vegino rame. Nakon što je pao, Oliver Twist se brzo razotkrio, oslobodio užeta, pažljivo je stao na prste - pete su mu bile spaljene vatrom i, podigavši dva ispuštena mača, pojurio je u borbu. Dječak je kiptio od vatre, samo da su ga previše okrutno mučili. U pokretu je gađao kneževe borce kleštama, lancima, čavlima. Evo jedan od njih, kao rezultat dobro namjernog bacanja, pao je točno u glas Kare.
  Krvnik mu je zgrabio izvaljeno pulsirajuće oko, Vega je, iskoristivši trenutak, odsjekao ruku u laktu i izbio mač. Dječak ga je, ispustivši pobjednički klik, podigao i, sasjekavši dva borca odjednom, došuljao se do Kare. Uzvratio je jednim mačem, dobro uvježban momak u mačevanju odmah je shvatio kako ga koristiti. Proizveo je jednostavnu, ali učinkovitu tehniku dvostruke vjetrenjače. Jednim udarcem oduzeo je oštricu, a drugim mu je odsjekao ruku do ramena. Kara Maara se srušila na dno, onesviještena od šoka boli.
  - Sad ti bezruki razbojnik primio u cijelosti. Osvetio sam se, ali drugi će vam dati račun.
  Najopasniji borac je poražen, Oliver je zgrabio ključeve i utrčao u bočni hodnik. Na putu su se odjednom pred njim pojavila tri četverokraka borca s mačevima. Napali su Olivera, jedan od klikova ga je čak i ogrebao po prsima, a od naguravanja dječak je sjeo na opečene pete. Vrišteći, dječak je, ignorirajući bol, udario jednog od njih šakom u prepone. Zatim je nevjerojatnim skokom odsjekao glavu onome tko ju je dao. Izbjegavajući mačeve, pogodio je drugog u vrh kacige, zapanjujuće, a zatim ga je završio zamašnim lijevim kukom. Posljednji borac jedva je stigao odbiti napade bržeg djeteta koje mu je nakon nekoliko sekundi zarilo mač u srce.
  - Nije dugo svirala glazba, dugo nije fraer plesao! - Smijući se, rekao je dječak. I trčeći na prstima trčao je dalje, zveckajući hrpom ključeva.
  Djevojke su nastavile rezati nadmoćnijim snagama. Ipak, broj leševa oko njih se povećavao, a bose noge šarmantnih Amazonki kupale su se u krvi. Ipak, stražarima je stizalo sve više pojačanja, a djevojke su počele biti gužve. Angelica i Vega koristile su se objema rukama i također su udarale svom snagom, ali su im brojne rane onemogućavale kretanje. Ratnici su se povukli, a ratnika oko njih postajalo je sve više. U žaru borbe djevojke su potpuno zaboravile na supervojvodu koji je bio u nesvijesti, inače su ga pokušale iskoristiti kao štit.
  Vega je pokušao koristiti tehniku zapisivanja. To je pomoglo srušiti još nekoliko ljudi. Međutim, u prilog im je išla činjenica da su mačevi mogli rezati čelik. Zahvaljujući ovoj tehnologiji. Ubijali su napadače, u tako velikom broju. Međutim, tijekom borbe Vega se okliznuo u dubokoj lokvi krvi i zamalo pao. Iskoristivši trenutak, jedan od moćnih kneževih vojnika dugih dva metra zadao je snažan udarac mačem u glavu.
  Ako Vega nije imala tako jaku lubanju s primjesom culicistata, jednostavno je bila odsječena. No, svejedno, krv je izlila i odrezani pramen kose pao, a djevojka je gotovo izgubila svijest. Refleksno reproducirajući iskorak, probila je protivnikovo grlo. Međutim, od potresa mozga jako ju je zaboljela glava, a reakcija se pogoršala i promašila je još udaraca.
  Angelici nije bilo prelako, već se nekoliko puta zakačila, a bolile su i boljele nedavno zadobive ozljede. Djevojke su bile iscrpljene, iz njih su tekli potočići znoja i krvi, lijepo su tekli po brončanoj koži.
  Vega je ubrzo dobila udarac u ruku, prerezani su joj bicepsi, mlada Amazonka s desne strane bila je ranjiva, ruka joj je izgubila snagu i brzinu.
  - Izgleda da smo zapeli Angelica, popeli se u bitku, ne računajući snagu.
  Sama Anñelika bila je izbodena mačem u bok i jedva je suzdržavala stenjanje.
  - Vrlo slično činjenici da morate umrijeti smrću hrabrih. Ako vjerujete u bogove, molite im se.
  Djevojke su zacvilile:
  - Vjerujem samo u viši um koji pripada čovjeku. I također u činjenici da će, dosegnuvši neograničenu moć, ljudi sami moći uskrsnuti sve mrtve.
  Desetak mušketira je utrčalo u sobu, sama mušketa je još uvijek bila preglomazno i skupo oružje, glavno je još bilo hladno. Zapalivši fitilj, usmjerili su ih na djevojke i dali dvoranu.
  Iako su Vega i Angelica skočile u stranu, Vega je probodena u nozi, a Angelica je nokautirana iz prsne kosti.
  - Oh! Kako gori! viknula je. - Čini se da nam ne preostaje ništa osim nade u buduće uskrsnuće. Iako sam osobno vjerovao u Svevišnjeg i nebo, ali ne previše.
  - Sve vjere i religije su prevara, način da se zgrabi novac. Vega je vrisnula. - Ja sam hrabri časnik engleske vojske i čeka me novi život, ali tebe nema.
  Muškete su se sporo ponovno punile, ali je ipak bilo jasno da je kraj blizu. Dotrčali su novi strijelci i već iz dvadeset trupaca opalili rafal. Istina, četvorica kneževih vojnika su greškom poginula, ali Vega i Angelica zadobile su nove rane. Snage su im bile toliko oslabljene da su teško uzvratili. Konačno su im se nesretne glave spustile, pokreti djevojaka koje su krvarile postale su trome i postalo je očito da će sljedeći rafal biti koban. Mušketiri su se čak približili.
  I u ovom kritičnom trenutku, praćen prijateljskom salvom naklona, bolno poznatom zvonjavom, zapjevao je barem Anđelikin glas.
  Odbaci lance zlog ropstva,
  Uzmi mač i oštri oštricu jače!
  Neka tvoji neprijatelji budu puni prijevare,
  Ali postat će slobodan, led pakla će se otopiti
  Usrećit ćemo i ovaj mali svijet!
  Većina mušketira je ubijena, ostali borci pomiješani, zasuti strijelama. Bitka je počela kipiti novom snagom, kneževi vojnici su bili pritisnuti.
  - I tvoj je sin dobro prošao, oslobodio zarobljenike i priskočio nam u pomoć. rekla je Vega.
  - I baš tome sam se do zadnje sekunde nadao, jer nije mi beba negdje otrčala s ključevima.
  Međutim, bitka još nije bila gotova, supervojvoda je još imao puno ratnika, bitka je ispunila sve hodnike. Djevojke su se, unatoč velikoj iscrpljenosti i ozljedama, nastavile boriti. U tom im je trenutku u susret istrčao visoki mladić, a oba su mu mača blistala od krvi.
  - To ste vi, ljepotice moja, kako ste ranjene.
  Što si radio, spavao?
  - Ne, nego su me uzeli za vašeg slugu i nisu me pustili u palaču, a ni sam nisam htio puno krvi prolijevati. A kad je počelo smetlište, shvatio sam da ne mogu bez mene. Ne brini, mačevanju su me učili od djetinjstva.
  - Znam! Ti si jedan od tisuću odabranih. Vega je progovorila.
  Što je odabrana tisuću? - upitala je Angelica.
  - Pa to je nešto kao elita u Zlatnom El Doradu. - Dobro, nemoj se ometati, trebaš jače rezati.
  Svježi Dodger, koji je rastao u snu, naravno, kretao se mnogo brže od iscrpljenih djevojaka. Njegovi su mačevi prepolovili protivnike, rezajući oštrice. Postupno su se kneževi vojnici povlačili i, iako je većina zarobljenika bila izmučena i iscrpljena zatvorom, mržnja je izdala njihovu snagu. Osim toga, u samom gradu je izbila spontana pobuna. Mnogi su ljudi bili gladni, iscrpljeni despotizmom i visokim porezima, ali posebno su teško stradali robovi, oni su bili glavna eksplozivna masa ustanka.
  - Vidite, narod nas podržava. - Vikao je Dodger.
  Iz uskih hodnika pobuna se izlila na površinu. Strašni dječak Oliver Twist borio se bolje od bilo koje odrasle osobe, nakon svakog njegovog udarca netko je pao. Nevaljalac se pak ponašao kao pravi stroj smrti, ali su mršave djevojke počele zaostajati.
  - Možda ćemo napraviti pauzu. predložila je Vega.
  - Ne, što si ti! Bez nas bi se ustanak mogao ugušiti u vlastitoj krvi. Učvrsti Zlatni. Anñelika je vrisnula.
  - U krvavoj borbi koju smo pokušali posjeći! Pali su, ali su ustali! - razveselila se Vega i posjekla još jednog vojnika. dodala je Anñelika gledajući je. Djevojke su sve intenzivnije mahale, činilo se da se otvorio drugi vjetar. Nevaljalac je bio daleko ispred, dva mača su mu prekrižena iznad glave i činilo se da je izbio dugu. Tada se Anñelika sjetila supervojvode.
  - A gdje je glavno čudovište?
  Vega je okrenula svoje krvavo, a zatim lice.
  - Najvjerojatnije je mrtav, dao sam mu karotidnu arteriju!
  - Kako nema razloga za brigu, izgleda da će se borba odugovlačiti, a morat ćemo ih sve pobiti.
  Ljudi su pristizali sa svih strana, bježali su, mašući sjekirama, vilama, kosama, divljim mahnitom jurili na omražene satrape. Jedan čovjek, zdrav kao bik, u ljuljački je podigao hrastovu palubu i srušio je na dva konjanika koji su pojurili da presijeku. Odletjeli su sa svojih šestonožnih konja, željezni oklopi se srušili na kaldrmu, a krv im je šiknula iza usta.
  Drugi je jahač uklonjen kosom, odvajajući glavu od tijela.
  Oliver Twist se potpuno pretvorio u vraga, trofejni krvnički mačevi bili su prekrasni, sjeckanje s njima je jednostavno kao kositi travu. Ali palača supervojvode, požari su izbili u njezinim sobama, dim je strujao nad visokim nazubljenim kulama. Nevaljalac je prvi primijetio i zapovjedio.
  - Vatru je hitno potrebno zaustaviti, inače će se bogatstvo koje se gomilalo stoljećima pretvoriti u pepeo.
  Neki od buntovnika još nisu toliko otupjeli da ne čuju glas razuma. Međutim, sputali su ih preživjeli vitezovi i brojna straža. Bitka je bila kaotična, negdje u dimu Dodger je ugledao kovača s rukama debelim poput balvana, kako maše čekićem, od njegovih udaraca padali su teški borci. Počele su masovne pljačke. Maara Ace je tek došao k sebi i, iako je mogao zapovijedati, njegov autoritet nije bio bezuvjetan. Oslobođeni zarobljenici već su poslali ptice u Valyu Chervonny, samo je on mogao vratiti revolucionarni red.
  Odjednom se ispred Dodgera pojavio poznati pukovnik Gustav. Upravio je četverokrilnog orla na Dodgera. Njegov oklopni kljun se otvorio, otkrivajući oštre zube.
  Dodger je čučnuo, izbjegavajući udarac. Nakon što je promašio, sup je kandžama zagrebao kaldrmu, zatim je opet dobio visinu, a pukovnik je napao ruskog izviđača oštrim kopljem.
  - Ti si kraj plebejaca!
  Nevaljalac je izbjegao i mačem zasjekao prednje noge konja. Šesteronožac je srušio jahača, a on je poletio kao ping-pong loptica. Rogata kaciga udarila je u kolnik, privremeno omamivši pukovnika. Nevaljalac ga je plemenito odlučio pustiti da se oporavi, a on se usredotočio na orla.
  Ogromna ptica ga je ponovno napala, ali nije uzalud Dodger bio jedan od odabranih tisuću, točan udarac mačem pravo u oko, a orao je mlatio u kobnom napadu. Oštrim je bacanjem kapetan ruske vojske bacio supa preko njega, umrljanog ljubičastom krvlju.
  - Pa zvijer. Shvatio sam što znači imati posla s ratnikom Velike Rusije.
  Pukovnik je polako ustao, a mač mu je bljesnuo u rukama.
  "Ja sam najbolji mačevalac u vojsci supervojvode. Plebejski se bori sa mnom i tvoja će glava biti odsječena od tijela.
  - Što je neprijatelj jači, pobjeda je zanimljivija! - Nevaljalac je pustio da se neprijatelj konačno oporavi, a onda ga je napao. Pokazalo se da je pukovnik doista vrlo sofisticiran protivnik, koji zna mnoge trikove, ali je inferiorniji od Dodgera u brzini i fizičkoj snazi. Icy, pokušavajući što brže pobijediti, postupio je previše izravno, za što je kažnjen, Gustav je uspio posjeći obraz. Tada je Dodger izveo složenu kombinaciju "Mad Squid" i teško ozlijedio svog kolegu.
  - Platit ćete pučanu. zastenjao je pukovnik.
  Nakon nekoliko napada Gustav je toliko oslabio da mu je Petar lako odsjekao ruku, a zatim udario u vrh kacige.
  - Nije loše za slugu. - Rekao je i pao mrtav.
  - Bilo bi mi drago poslužiti! Posluživanje je dosadno! - Nevaljalac je svezao Gustova i odnio ga pod drvo, a onda opet jurnuo u gustinu. U posao je ušao cijela pukovnija viteške straže, a pobunjenicima je, nasumce naoružanim, bilo teško. Spontano podignute barikade nicale su na ulicama, pješaštvo i konjica su se nabijali, a njihova je bitka postala iznimno žestoka.
  Iz daljine u tami, čak su se i obično svjetlucava četiri mjeseca skrivala iza olovnih oblaka. Palača supervojvode više nije izgledala kao torta, već drevna zgrada Pentagona, ukrašena s dvanaest kupola, i vojnim kipovima, posebno je bilo mnogo vitezova i zmajeva koji su jurili na konjima. Među njima se već probijao plamen, rasplamsala se gospodarska zgrada, negdje u blizini pucali su topovi, granatirali su grad, uništavajući uglavnom kamene kuće.
  Plut je pokušao usmjeriti ustanak u smislenijem i manje spontanom smjeru, no nitko ga nije htio poslušati. A pješaštvo se već probilo do palače i izvršilo masakr. Maara Tuz je oko sebe okupio grupu pristaša, mučen je ušteđevinom i samo je rezio kožu na leđima.
  - Wali Chervonny gdje si? - Vikao je iz sveg glasa. Stražari su ga opkolili sa svih strana, pokušavajući ga zarobiti. Ovdje je vješto bacanje lasa i krepki čovjek je poražen, omča je zatvorena na grlu.
  - Još jedna strvina se uzima u cijelosti. Uskoro ćemo pobiti sve pobunjenike. Gdje su te lude žene?
  Maara su vukli kao običnu stoku, međutim, kad su ga već tražili, bacio ga je na sapi konja, zacvilila je strijela, probovši jahačevu glavu. Nakon nekoliko sekundi, proletio je još jedan, položivši još jednog ratnika. As je pao i počeo se otkotrljati, a zatim je zgrabio bodež koji je netko ispustio i prerezao uže. Sada se borio s novom snagom, stvarno je želio vidjeti tko ga je spasio.
  Otrčavši malo unatrag, ugleda polugolog dječaka prekrivenog krvavim macama. Međutim, odmah ga je prepoznao.
  - To si ti World Tuzok. Da je tvoj sin bio prilično zlostavljan zbog tebe.
  Svijet se zaljuljao s kakvim je nevjerojatnim naporom volje uspio doći do vanjske strane palače nakon što je skinut s police. Posebno je bilo bolno gaziti na opečena stopala, desna noga je teško ozlijeđena. Stalno ih je uranjao u vodu, fontana je bila uništena, a veliki mjehurići su se lagano povukli i činilo se da te štakori živog grizu. Uzevši luk ubijenog vojvodskog ratnika, stigao je na vrijeme da pomogne svom ocu.
  - Ništa tata! Ožiljci samo čovjeka krase. Glavno da im nisam ništa rekao.
  Činilo se da je dječak ponosan što je izdržao torturu. Tada se istina sjetila kako je vrištao i gotovo mu odvezao jezik. Hvala Oliveru Twistu na moralnoj podršci u teškim trenucima.
  - Vi ste već poprilično odrastao svijet i morate podnijeti najteže torture.
  - Da, tata, ali tuku i posebno peku pete, teško je ne vrisnuti.
  - Ako želiš, dat ću ti dobar savjet. Kad ste potpuno nepodnošljivi, pjevajte. Puno pomaže, često su me u životu bičevali. Šteta je samo što niste unaprijed bili kaljeni bičem, tada vam bilo koji stalak ne bi bio ništa.
  - Ja osobno više volim vježbati s gudalom nego trpjeti batine. - Svijet je zamislio kako ga otac teškom rukom bije. Brr!
  - Dobro, pošto si me danas spasio, neću te pobijediti, ali u budućnosti će ti koža morati biti preplanula.
  Pojavili su se novi ratnici, prišao je cijeli jedan odred, pobunjenicima je bilo izuzetno teško. U tom se trenutku pojavila ptica nalik kolibriju sa šest krila i kukastim kljunom koji je sijekao zrak. Sjedeći i otvorivši usta, cvrkutala je.
  - Vali Chervonny, prišao je gradu, pridružili su mu se seljaci iz okolnih sela. Traži da se otvore vrata sa strane Cedrove šume.
  - Onda se trebaš probiti do njih, gdje su ove proklete žene, oni bi pomogli sa svojim rizničarima. prekorila je Mara.
  - Trčim za njima. rekao je Mir.
  - Sa izgorjelim tabanima ne možeš daleko trčati. - Ataman umiri sina - neka bolje uleti Zvan.
  As je zviždao za sjeckanog dječaka, koji je još bio svjež, uspješno izbjegavši mučenje.
  - Trči i pronađi one dvije žene koje su pokrenule ovu pobunu. Lako ih prepoznajete, lijepe su, a iza sebe ostavljaju hrpu leševa. Reci im da pošalju napad na Cedar Gate.
  Zabljesnuvši golim petama, dječak je otišao izvršiti zadatak. Zvan je bio jedan od najboljih trkača i izviđača u pobunjeničkom odredu, a Maara se nadao da momak neće ništa pobrkati.
  Dječak je odmah shvatio da su djevojke tamo gdje je najtoplije, dapače, u jeku borbe vidjelo se kako su treperili mačevi Anđelike i Vege. Zamahujući sabljom, budući da je dvosjekli mač bio pretežak za djetinje ruke, uspio je sasjeći ratnika i probiti se do Amazonki.
  - Dragi ratnici. - Rekao je, s mukom parirajući udarce. - Dolazi nam pojačanje, a da bismo ih pustili u grad potrebno je osloboditi prilaze Cedrovim vratima i spustiti most.
  - Gdje su? upitale su djevojke uglas.
  - Pokazat ću ti, prati me. - rekao je dječak. Umočivši noge u krv, potrčao je, ostavljajući tragove bosih nogu. - Prati tragove.
  Djevojke su se, kao iskusne atletičarke, oporavljale u hodu. Nakon što su posjekli još nekoliko vitezova, počeli su trčati, sustigavši dječaka prilično brzo.
  - A kamo si htio da idemo.
  - Donijet ću vam, ovdje vide trokutastu kulu, pokušajte ih otvoriti.
  Oko kapije je bilo malo straže, glavne snage su se borile u gradu. Djevojke su se, nakon što su ubile četiri ratnika u jednom naletu, provukle kroz kapiju. Brzo se penjući spiralnim stubištem, probili su se do mehanizma koji je spuštao most. Desetak stražara je u to vrijeme igralo karte. Ugledavši dvije golonoge, okrvavljene i ujedno lijepe žene, u dronjcima, ispuštale su grcanje.
  - Koje slatkice, pridružite nam se, dogovorit ćemo vam cool grupni seks i natočiti vino.
  - Ubijmo ih! - Reče Vega, i dvostrukim udarcem srpom položi četiri pijanice odjednom.
  Ostali su posegnuli za mačevima, ali bilo je kasno, djevojke su ih posjekle kao kupus.
  - Banzai! - viknula je Vega napola u šali odsijecajući posljednju glavu s ramena.
  Tada su njih dvojica s mukom okrenula kvaku, ogromna vrata su se počela spuštati, blokirajući opkop. Užasna stvorenja su izašla iz vode i bijesno pucnula ustima.
  - Nemaju šanse, gle, već im se žuri pomoći.
  Velika horda seljaka s vilama i kosama upala je u grad, a za njom prekaljeni partizanski odred, sudeći po njihovoj pjegavoj odjeći. Ratnici su bili obojani u skladu s bojom šume.
  - Napokon je stigao Vali Chervonny, zar ne. - Vega je uperila prstom u ratnika u oklopu koji je galopirao na mastiljasto crnom konju sa šest nogu.
  - Ne, ovo je njegov pomoćnik Discord. javio se Zvan.
  - Gdje je vaš vođa?
  - Evo ga. - Dječak je pokazao na golemog čovjeka u cipelama i s dva mača u rukama.
  Zašto izgleda ovako?
  - Da se neprijatelji za vrijeme bitke ne prepoznaju, a ako je imao kraljevsku odjeću, davno su ga strijeljali.
  - Jasno je, i mi sada izgledamo kao prosjaci. Anñelika je uzdahnula.
  - Nije glavno ono što je vani, nego ono što je unutra. odbrusila je Vega. "Sada ćemo imati pravu eksploziju."
  Iako su se djevojke od umora već zapetljale u nogama, natjerale su se da izađu iz glave.
  Chervonny je hakirao poput demona, a Vega ga je pozvala.
  - Divo, budi oprezan mašući svojim.
  - Tko si ti?
  - Božica koja je napravila sav ovaj nered.
  - Od žena svi neredi, a vas dvoje samo.
  - Ali mi znamo rezati, ništa gore od muškaraca. Vega je podigla svoje okrvavljene mačeve.
  - Da vidimo, možda si samo hvalisavac. rekao je Vali.
  Pristup svježih snaga počeo je prevrtati vagu u korist pobunjenika, ali je za borbu trebalo jako dugo. I Vega i Aplita bili su više puta ranjeni, vrlo često su gledali smrti u lice, ali ni na sekundu nisu usporili svoj ples uništenja. Sam Chervonny zadobio je nekoliko rana, posebno osjetljivih, kada je njegova kolona počela pucati iz mušketa. A tada su djevojke bile u najboljem izdanju, prve su ušle u redove, utišavajući zle grabežljivce. Mišićave ženske ruke su dugo utrnule, Vega i Angelica su se držale ponosa, koji im nije dao potonuti. Gusto zatrpani cijevima, pobunjenici su se ponovno probili do palače. Supervojvodove snage su bile iscrpljene, a njegove trupe su se povlačile, sama palača je gorjela poput velikog požara.
  - Hitno ugasiti stan ovog vepra. Moramo spasiti ono što je ostalo. zapovjedio je Vali. - Također, uzmite oružje.
  Perth je sa grupom ljudi fasciniranih njegovim podvizima probio do zida, gdje je bilo nekoliko baterija s teškim oružjem. Držali su cijeli grad na nišanu, uništavajući ga užarenim topovima.
  - Za mnom, drugovi, na juriš, na škart!
  Blizu pušaka bilo je ozbiljno smetlište, jedan je seljak posadio topnika na vile. Drugi tip, koji je još uvijek izgledao kao tinejdžer, bacio je bodež u grlo policajca koji je revno vikao. Pao je, gušeći se krvlju. Čak su se i žene borile s bijesnim bijesom, koristeći ili svjetlosne sablje zarobljene od neprijatelja, ili sjekire, kuhinjske noževe, pa čak i četkice za zube. Jedna od njih je, na primjer, prilično spretno nožem razrezala trbuh koji je napao njezinog ratnika. Još se jedna djevojka pokazala toliko zavodljivom da je odvratila borce pokazujući svoje visoke, dostojanstvene grudi. Sam Dodger je odavno izgubio brojku koliko ih je uspio ubiti u krvavom neredu. Pa ipak, ubijanje ljudi nije kao dagove ili druge galaksije, u tom trenutku osjećate samo opijenost moći, a onda. Međutim, već je uništio toliko Konfederanata da mu je dodatna krv poput vode.
  - Hajde dečki guraj jače. - Nevaljalac udara neprijatelja u skoku, njegove čizme su iskovane od hipertitana, to nije baš zgodno na vrućini, ali je učinkovito, lubanje pucaju od takvog šoka. Onda galopira kao pravi karatista, dupli udar i zamah mačevima, odmah četvorica mrtva.
  Gotovo svi stražari kod topova su ubijeni, nekoliko preživjelih vojnika sakrilo se ispod lafeta i kotača. Izvučeni su i žele ih ubiti, ali Petar zaustavlja one najrevnije.
  - Vežite ih, a onda ćemo pitati žele li doći na našu stranu.
  Bivši neprijatelji su vezani, ali bijes pobunjenog naroda je razumljiv, topništvo je uništilo mnoge kuće, neke su osakaćene.
  Posljednja ozbiljna obrambena točka u gradu bili su detineti. Tu su se povukli potučeni vitezovi, kao i ostaci pukovnija. Glatki visoki zidovi, kao i blindirana vrata, sprječavaju napad.
  Nevaljalac je dao naredbu.
  - Dovedite topništvo, razbijte vrata.
  Budući da većina pobunjenika ne zna pucati, Dodger osobno vodi oružje. Evo jednog od njih, najveću jezgru teško vuče nekoliko ljudi. Ruski časnik uzima dojavu i puca na vrata. Prvi je malo promašio, lopta je od lijevanog željeza pogodila toranj. Nedostatak bilo kakvog oružja teškog kalibra, niska brzina paljbe. Jedan Petar nije bez razloga elita, odlučuje dodati barut, pokušava prigovoriti jedan od pobunjenika, koji je nekoć služio u topništvu.
  - Previše punjenja. Pištolj se može slomiti.
  - Nemojte se slomiti! Plut je mahnuo. - Pogledajte koliko je debeo zatvarač, odmah se vidi da su se majstori potrudili.
  Samouvjereno zaspao s bijelim prahom, pomagao je ljudima da napune težu topovsku kuglu.
  - E, sad će biti zabavno.
  S takve udaljenosti teško je izravno pogoditi vrata, a ogroman kalibar ne pridonosi točnosti, ali ako uspije, onda će biti efekta. Naravno, morate se osloniti na intuiciju. Nevaljalac je zatvorio oči i zamolio providnost, koja je u pravilu dobro činila Velikoj Rusiji, da i u ovoj stvari pomogne.
  - Pa, klinci s Bogom.
  - Neka nam je Sveta Majka Božja u pomoći. - rekli su pobunjenici.
  Uz urlik, top je ispalio stup vatrenog plamena, lopta teška dvadeset funti velikom brzinom se zabila u vrata.
  Puklo je željezo kojim je kovan, ali je sam temelj opstao.
  "Kvragu, od čega je napravljeno, morat ću opet pucati." Povećajmo naplatu.
  - Ne isplati se. - Topnik je povisio ton. "Rizik je prevelik, bolje gospodine, ako imate pravi glas da ubacite još par udaraca, ni jedna vrata ne mogu izdržati toliko udaraca.
  - U redu! Ali neću vam ni smanjiti dozu.
  Zakucavši topovsku kuglu u top, Dodger je ponovno opalio, ali očito se sreća okrenula od njega, udarac se nastavio prema tornju, bilo je jasno kako su letjeli izbijeni zubi.
  Mali je imao i topove, a oni su zarežali vatrom. Istina, pucali su većinom beskorisno i naslijepo.
  - Živci su ti prenapeti. - rekao je stari topnik. - Opustite se i razmislite o nečemu ugodnom.
  - O čemu se radi? - upitao je razdraženi Dodger.
  - O tome, na primjer, da si ti moj fascikl, a tvoj sin. - provokativno je odgovorio prnjavi dječak, sablja u njegovim rukama bila je krvava, a dobro se borio.
  - A što nije loša ideja! Želio bih imati pet, a ne deset sinova da se bore za svoju domovinu.
  - Ne, možda si još premlad za mog tatu, bolje ti je da mi budeš stariji brat.
  Dodger je dotaknuo svoju glatku bradu bez brade i zahihotao se. Zatim se, prisjećajući se drevnog ruskog običaja, prekrstio. Zatvarač oružja se zagrijava.
  - Vruće! Ali ništa, nego ohladi glavu.
  Sljedeća jezgra poslana je s vrhunskom preciznošću. Masivna vrata su se srušila, a pobunjenici, prvenstveno Angelica i Vega, uletjeli su u provalu.
  Djevojke su oduvijek nastojale dominirati, a budući da su se isticale svojom velikom vještinom u borbi, drugi muškarci su se nehotice dizali na njihovu razinu.
  Vega je skočila na razrušeni dio parapeta, napravivši svojim mačevima propeler. Poletjeli su komadi krvavog mesa.
  - Anđelika, možda imaš kakvu drogu, ne osjećam ruke.
  - Ni ja se ne hladim, strpi se curo - bit ćeš ataman.
  - Dječje šale ovdje nisu primjerene, baš ću ispustiti mač.
  "Onda će sljedeća pasti glava."
  Mlinac za meso se nastavio, vatra je gorjela, a Vega je nekoliko puta bos zagazila u vatru, ali se nije obazirala na to. Odgurnuvši stražare, provalili su u dvorište.
  Ovdje se borio i sam general Monnac, vrhovni zapovjednik nadvojvodskih trupa. Bio je vrlo visok, viši od same Valye Chervonny i neobično širokih ramena. Evo dva ogromna viteza koja se okupljaju, birajući dvosjekli mač kao oružje. Vali je bio jak kao medvjed, ali njegov protivnik nije bio inferioran, osim toga, Monnaca su trenirali najbolji mačevaoci u kraljevstvu, a Vali je djelovao na starinski način. Minutu kasnije, general je, spretnim prijevarnim pokretom, probio ruku svog protivnika. Vali je prebacio mač u lijevu ruku, a pokreti su mu se usporili. A onda rezanje bekhendom probijanje kroz prsa. Chervonny je zateturao, ali tada mu je Vega priskočila u pomoć. Djevojka je parirala generalovom napadu, a sama mu je drugim mačem napravila trag na čelu.
  - To je kurva! Jebat ću te u sve rupe. viknuo je Monnac.
  - Mahuna će se odlomiti. - Vega je isplazila jezik.
  Generalovi udarci bili su teški, ali nedovoljno brzi u usporedbi s pokretima ruskog obavještajca. Promašivši nekoliko napada, zastenjao je, krv je tekla iz probušene školjke, vidjelo se da veliki vepar slabi.
  Uzalud neprijatelj vjeruje
  Da je uspio slomiti Ruse!
  Tko se usudi, taj napada u borbi,
  Neprijatelji će biti bijesno potučeni!
  Vega je izgovorio prastare, ne baš naivne stihove i nastavio ofenzivu. Napokon se general, koji je izgubio snagu, spotaknuo, a djevojka mu je oštricom probila grlo.
  - Mislim da sam žurila: trebala sam te zarobiti i silovati.
  Međutim, posljednja borba je iz nje iscijedila svu snagu. Djevojka je zateturala i ispustila mačeve. Tada ju je napala brutalna gomila, djevojka je zadobila dvije rane u trbuhu, a druga oštrica joj je rasjekla obraz.
  - Evo gadova! - Vegi su drhtale ruke, noge su joj se također petljale i tresle, vidjelo se da je na zadnjim nogama. Anñelika se također iscrpila i s mukom se borila s petoricu ratnika.
  - Glupo je umrijeti tri koraka od pobjede! promrmljala je Vega.
  - Živjet ćeš! - viknuo je Oliver Twist i poput malog tigrića provukao se između oštrica. Odletjelo je nekoliko napada i razbijenih glava.
  - Bravo mala, voljela bih imati takvog sina.
  - I već ga imam! - rekla je Anđelika, teško se izvijajući, udarila je još jednog borca.
  Vega je pala, zagnjurivši lice u krv, a zatim otpila gutljaj. To ju je čudno razveselilo i ona je ustala.
  - Dečko, prerano me otpisivati, još se mogu boriti.
  Podigavši ispuštene mačeve, djevojka se okrenula, nastavljajući puštati utrobu.
  Stražari su bili očito iscrpljeni, neki su vojnici, izgubivši hrabrost, pali na koljena i tražili oprost, drugi su, naprotiv, više voljeli smrt od sramote zatočeništva. Ali njihova snaga je presahnula, udaraca je bilo sve manje.
  - Odustati! A mi ćemo vam poštedjeti živote. - viknuo je Vali Chervonny. - Bacite oružje prije nego što bude prekasno!
  Više od polovice onih koji su se borili u očaju napustilo je svoje oštrice koje su postale beskorisne. Tek manji dio vojnika izgovarao je s patosom.
  Stražari ne odustaju!
  "Onda ćete morati biti ubijeni!" Naprijed moji zmajevi, ostaje još jedan posljednji napor.
  U glavi Vege i Anđelike grmilo je da dječak koji je bio mučen nije izgledao ništa bolje, ali su ipak napali neprijatelja, dokrajivši posljednje ostatke otpora.
  Kad je konačno pao posljednji ratnik kojeg je Alex probola, zavladala je mrtva tišina.
  Vega je iscrpljena sjela na brdo od nekoliko leševa. Aplite je govorio.
  - Ave Maria! Pobijedili smo.
  Vali se popne do bačve vina, podiže ga, odlomi obod i poče pohlepno piti. Zatim se okrenuo ostalim pobunjenicima.
  - A koliko vrijediš. Pijmo za našu pobjedu.
  Tek sad su Vega i Anñelika osjetile da žele jesti, čak su im se grčili u trbuhu, a grlo im se osušilo od žeđi.
  - Nakon slavne bitke, zašto ne otpiti gutljaj.
  Pobunjenici su započeli pljačku, ali ih je zaustavio Vali Chervonny.
  - Ne, svo bogatstvo se mora obračunati i rekvirirati. Sada ćemo umjesto vojvode vladati, a svakoj vlasti treba i sredstva i zalihe hrane. - rekao je šef pobunjenika.
  - A vi cure dođite ovamo! Vi ste tako bistri i jaki ratnici, ali ja vas ne poznajem! Odakle si došao.
  Vega je odlučila ne govoriti istinu. Bolje je znati puno, a otkriti malo.
  - Mi smo iz dalekih zemalja, mnogo dalje od golemih posjeda Kirama i Engleske, a dugo smo živjele u militariziranom samostanu, gdje su se školovale žene ratnice.
  - Eto kako, ali nisam znao da ima takvih, a je li vaš samostan velik?
  - Mala i užasno tajna.
  - I možete mi osobno pokazati na karti.
  - I nema karte, njezina lokacija je toliko sveta tajna da ćemo, ako je odamo, biti podvrgnuti strašnom prokletstvu.
  - Dobro, dobro moje tajne ratne nimfe, dopuštam vam da čuvate ovu tajnu. A ovaj momak koji se tako dobro bori nije ti slučajno rođak?
  - On je moj sin!
  - Čestitamo! Ovo je pravi orao i mislim da će s vremenom iz dječaka izrasti izvanredan borac, iako se i sada bori vrhunski.
  - Sam sam ga trenirao.
  - Kako se zove vaš partner?
  - Ja sam Vega, Dodger je i dalje s nama, nije sluga, već ravnopravni partner.
  - Naučit ću! Pozivajući vas da mi postanete pomoćnici, dat ću svakom od vas po jedan puk.
  "Vrlo zahvalan, ali ne namjeravamo se predugo zadržavati na ovom svijetu, a čim naša misija završi, napustit ćemo ga.
  U daljini je bljesnula sjena, neugledni čovječuljak uzjahao je konja i odjurio do kapije. Njegove su usne lukavo šaptale.
  - Čini se da su to oni o kojima proročanstvo govori.
  . 17. POGLAVLJE
  Bičevani mladi zatvorenik očajnički je pokušao prepiliti lance. Ostalo mu je malo vremena.
  Ubrzo treće šibanje, a potom i smaknuće. U petlji, umiranje nije toliko bolno koliko je ponižavajuće. I ovdje jako loše hrane bombaše samoubojice. Kruha i vode pa malo. I hladno je u debelim kamenim zidovima. A liječnik ni ne dolazi - osuđen je, pa čemu liječiti.
  Kada je iscrpljeni Oliver Twist upao u san, sanjao je...
  Nakon plemenite gozbe i proslave pobjede, okupilo se vijeće pobunjenika. Na njemu su sudjelovali zapovjednici odreda, ali i Vega, Angelica, Plut i, sasvim iznenađujuće, mladi Oliver Twist, koji je postavljen za zapovijedanje odredom od djece i tinejdžera do šesnaest godina.
  Razgovarali o trenutnom stanju stvari i što dalje. Prvo, bilo je potrebno vratiti legitimnu vlast u samom gradu, zaustaviti pljačke i nasilje.
  - Ja sam već postavio dvadeset vješala, gdje se vješaju oni koji se nisu htjeli pokoriti narodnoj vlasti.
  - Tako je, ali još je bolje lopove nabijati na kolac! vikao je mladi Oliver Twist.
  Nekoliko zapovjednika iz reda pobunjenika izrazilo je jednoglasno odobravanje.
  - Odmah se vidi da raste pravi vođa naroda!
  - Bit će udjela! - Odsječe Vali Chervonny.
  Vega je preuzela riječ.
  - Vjerujem da nećemo smjeti mirno spavati, moguće je da će doslovno nekoliko dana kasnije ovamo biti poslana ogromna vojska koja će opsjedati grad.
  - Ne tako brzo! - Odsječe Vali Chervonny. - Vojska se mora okupiti i opremiti. Osim toga, Naporedon ima sukob s Agikanom, baci li previše snage na nas, riskira da izgubi sve kolonije. Ne, nije još toliko strašno.
  "Ali svejedno, bolje je držati se nego biti preventivno, bolje je pobijediti nego povući se u strahu. Moramo marširati sami, usput ćemo popuniti svoju vojsku na račun pobunjenog naroda, a onda ćemo osvojiti glavni grad carstva kao svoju.
  - Matarra je glavni grad naše zemlje. Dakle, želiš srušiti kralja.
  - Nužda nas na to tjera.
  Tko će onda biti monarh?
  - Da, čak i ti, nije me briga.
  - Vivat Vali Car. Zapovjednici su to dobili.
  - Što je vrlo laskavo, ja se, možda, mogu složiti s njezinim prijedlogom. Kao što ste rekli, bolje je pobijediti nego povući se u strahu.
  - Potrebno je skupiti sve snage i mobilizirati prije svega dječake od sedam godina. - Ubacio Oliver Twist.
  - A kako ćemo regrutirati dragovoljce ili ćemo uvesti vojni rok?
  - Naravno, dužnost. - Ovdje su atamani bili ujedinjeni. - Narod je već navikao, a naša će vojska biti sve veća.
  - I budi na ovome.
  - Osim. Anñelika se uključila u razgovor. - Moramo osloboditi sve robove i uzeti ih u svoju vojsku.
  Nećemo imati ropstva! - Prekini Chervonny. Vođa pobunjenika podigao je veliki zlatni pehar u kamenje i ispio ga u jednom gutljaju - Od sada će kmetstvo ukinuti sva slobodna braća jedan do jedan.
  - A plijen treba podijeliti na sve podjednako. Opet se umiješao Oliver Twist. - Bez obzira na titule.
  Vali je oklijevao, ali uhvativši napete poglede svojih suboraca, rekao je odlučno.
  - Neka bude tako! Glasujemo.
  Svi su podigli šake.
  - Jednoglasno!
  Dodger je šapnuo Vegi na uho.
  - Naravno, sloboda je divna, ali nemojte dugo ostati. Uostalom, mi imamo zadatak vlastite zemlje - Velike Britanije.
  - Zaboravili ste da smo obećali da ćemo Angelici vratiti sinove. Jedan je vraćen, čim pronađemo drugog i uzmemo Matarru, odmah ćemo se pretvoriti u polutku svjetlosti.
  - Može potrajati predugo. - planuo je Petar od bijesa.
  o čemu šapućeš. upitala je Vali sumnjičavo.
  - O osobnim poslovima. - Smiješeći se, odgovorila je Vega.
  - To je tvoja stvar. Pa, evo glavnih odluka koje smo donijeli, ostaje raspraviti detalje.
  - Đavao je u detaljima. rekla je Vega.
  - Ne želim zvučati nametljivo, ali vaš dolazak podsjeća na uobičajenu legendu o dvojici bosonogih ratnika s mačevima koji će se pojaviti prije kraja svijeta.
  O nama možete misliti bilo što, ali ponekad se legende ostvare. rekla je Vega.
  - I ne vjerujem da si ti utjelovljenje Djevice Marije i Azazela, ali narod može vjerovati u to. Zato ga bolje ne razočaraj.
  - Zašto? - upitala je Angelica.
  - Jer će nam se u ovom slučaju pridružiti mnogi jednostavni i religiozni ratnici. Uostalom, narod nije postojan u svom bijesu, već mnogo dosljedniji u obožavanju kulta.
  Djevojka si je natočila pola čaše slabog vina, navlažila grlo.
  - Pa, za dobrobit, spreman sam na ovo. Ali znaš što Vali. Anñelika je oklijevala.
  - Ne ustručavajte se govoriti.
  -Što mislite o znanosti?
  - Ni sam nisam baš pismen, ali smatram da ako je to za dobrobit zemlje i radnog naroda, onda treba poticati znanost.
  - Trebao bi i sam učiti da ne budeš slijep.
  - U mladosti sam i sam bio rob, i nisam bio dorastao pismenosti, a onda sam samo radio ono što sam se borio, skrivao se od hajke, donosio pravdu. A ako postanem kralj, ne zna se hoću li imati barem zrno slobodnog vremena.
  - U davna vremena na našoj matičnoj planeti bio je veliki vladar Džingis-kan. Također nije znao čitati ni pisati, ali je postigao opsežna osvajanja i stvorio prilično čvrsto carstvo. rekla je Vega.
  - Kakav sjajan primjer. Koliko sam shvatio, doletio si ovamo s dalekih zvijezda.
  - Da, dobro ste shvatili, a naše carstvo uključuje milijune svjetova sličnih i ne sličnih vama.
  - S takvim podacima tim više odgovarate za ulogu mesija. Pomozi mi da osvojim prijestolje i učinit ću sve što tražiš.
  - Imamo jedan zahtjev da razvijate znanost, uništavate ropstvo, vladate pošteno!
  - Vi kažete jedno, a iznesite tri odjednom! Chervony se nasmijao. - Dobro, napunimo pehare i popijemo za uspjeh.
  Atamani su pili, uključujući Olivera Twista. Dječak se malo pripit i patetično je govorio.
  - Želim biti princ.
  - O čemu pričaš? Usvojit ću te. tiho je rekao Vali.
  - Ne, ti bi trebao učiti u normalnoj školi, čim ti nađem brata, vratit ćemo se.
  - Je li on tvoj sin? Anñelika je kimnula. - Onda bi trebao poslušati svoju majku. A sada ćemo popiti još jedno piće i razići se među trupe.
  - Samo mu ne daj.
  - Naravno, dosta je bilo, djeca trebaju paziti na umjerenost u jelu i piću.
  Nakon što je izgovorio posljednju zdravicu, Chervonny je zatvorio sastanak. Već u hodniku Dodger je povukao Vegu.
  - Dakle, za vas zadatak koji vam je dala domovina ne znači ništa?
  - Znate, umoran sam od toga da budem pokorna marioneta, želim barem jednom u životu odigrati odlučujuću ulogu, riskirati sve, ali osloboditi planet srednjovjekovne dominacije.
  - A to što sudbina Domovine ovisi o našem poslanju, zar vam je svejedno?
  - Ne, ali započeti posao mora biti dovršen. Ne možemo napustiti te ljude u kritičnom trenutku povijesti. Zamislite što ih čeka bez nas - mučenje i smaknuće.
  - A što je s Anđelikom, nadam se da će se sama snaći.
  "Ali ona nema tako opsežne vojne vještine i znanje kao mi. A što se sreće milijuna ljudi tiče, ona može propasti.
  "Jeste li sigurni da bi nasilna pobuna mogla dovesti do univerzalnog raja?" Slučaj može završiti samo viškom krvi.
  - Zato je potrebna naša kontrola da umjesto krvi izrastu nezaboravnice.
  - Dobro, dat ću ti još tri dana, a ako ne pristaneš da ih napustiš, ja ću sam napustiti buntovnički logor i odletjeti na planet Samson.
  - Znaš da ne mogu. Pa, pogledajmo okolnosti.
  Zapovjednici su se razišli po dijelovima i počeli razbijati vojsku na pukovnije. Vali Chervonny je u velike formacije postavljao ljude provjerene i prekaljene u partizanskoj borbi, sami su ljudi birali manje. Istodobno je izvršena revizija palače, iako su gornji prostori pretrpjeli požar, sami su zidovi preživjeli požar, a što je najvažnije, preživio je ogroman podrum u kojem su pohranjena kolosalna blaga supervojvode. Međutim, desetak pobunjenika je poginulo u trenutku kada su pokušali ući u riznicu. Instalirani simulatori i zamke sa strelicama doslovno su izrešetale očajne momke. Vali Chervonny je, međutim, bio zadovoljan.
  - Znači potrebno je za lopove. Od sada je sav novac narodno dobro.
  Uz pomoć bačvi s barutom zamke su dizane u zrak i pred pogledima pobunjenika iskrsnule su uredno složene poluge zlata, srebrne poluge, bačve i škrinje punjene novčićima. Na posebnom mjestu ležalo je drago kamenje, dijamanti, neki veličine oraha, kristalno čisti rubini, smaragdi, neki od njih su bili u obliku nakita ili cvijeća, ahata, topaza, safira, pojedinačni biseri veličine kokošjeg jajeta.
  "Ovi su vojvode stoljećima gomilali bogatstvo. Vrijeme je da se podijeli s ljudima.
  Sveprisutna Vega i onda umetnula jezik.
  - U mom carstvu dijamanti nisu jako cijenjeni, oni se proizvode u industrijskim pogonima. Isto je i s rubinima, koristili su se u laserima dok nisu izumljeni megaplazma strojevi, ali smaragdi nešto vrijede.
  - U ovom slučaju, dajem ti ih, možda za naušnice?
  - Ne volim opterećivati uši. Dovoljan je jednostavan prsten!
  Zalihe hrane u dvorcu, kao i u gradskim skladištima, bile su značajne, tako da glad nije prijetila revoluciji. Općenito, plodna klima - tri sunca odjednom i neobično bujne biljke omogućile su berbu četiri puta godišnje. Naravno, nije bilo zime, klima je podsjećala na ekvatorijalnu.
  I začudo, čak i na ovoj mekanoj, pahuljastoj zemlji koja je curila od sala, gdje je bilo dovoljno probonuti štap da procvjeta, ljudi su umirali od gladi. Okrutna moć oligarhije, preveliki porezi i danak, doveli su do činjenice da je većina ljudi živjela u siromaštvu.
  Stoga se ustanak širio, raspršio se po gradovima i selima. A kada je vojska pobunjenika krenula u pohod, ovo je impresivan prizor. Brojni pobunjenici izašli su iz kapije i krenuli širokim putem. Nevaljalac se, međutim, kao profesionalni vojnik namrštio, vidjelo se da su dragovoljci slabo uvježbani, bili su van takta, iako su ih njihovi zapovjednici pokušavali izgraditi. Među oružjem posebno je mnogo ispravljenih kosa koje izgledaju prijeteće, mnogo kopalja, ima čak i ljudi naoružanih rogovima i toljagama.
  Malo je mušketa, čak i primitivnih. U ovoj vrsti snaga razina naoružanja nije veća nego u vrijeme Ivana Groznog, glavno je hladno oružje, što pobunjenicima daje neke šanse. Ali ako se suoče s velikom i dobro opremljenom vojskom, bit će pometeni. Topništva nema dovoljno, većina zarobljenih topova zarobljenih pri jurišanju na grad je preteška, teško ih je vući. Odnosno, kampanja za krunu nije ništa drugo nego kocka koja može završiti puno krvi.
  Ovdje dolaze žene lokalnih Amazonki, većinom mišićave i krupne, napumpane mišiće na teškom poslu. One, u pravilu, prate svoje muževe, ali ima i vrlo mladih slobodnih žena. Od njih Vega formira svoju gardu.
  Evo još desetak djevojaka koje je okružilo nju i Angelicu.
  - Vi ste sveci! - vikali su. - Preteča Marije i Azazela.
  Vega je prilično navikla na svoju ulogu. Iako ovaj demon ne vjeruje u Boga, pretvara se da je uronjena u vjerski zanos.
  - Vjeruj u Svevišnjeg, kazna je stigla na tvoj svijet. - Vega je uspjela doznati za legendu općenito.- Došao sam ovamo kako bi siromašni obogatili, a bogati siromašni!
  To je izazvalo eksploziju entuzijazma među siromašnima. Bili su bučni, mahali kosama.
  - Imamo i ravnopravnost žena, moramo se boriti. Ja ću vam prvi pokazati primjer! Vega je podigla mač nad glavom.
  Brojne djevojke i odrasle matrone podržavale su ovaj poriv - iako se u ovom svjetskom ratu smatralo muškom profesijom.
  Sam Vali Chervonny dovezao se do njih. Ovaj put se popeo na stifin, smiješnu životinju koja je mješavina slona i kaktusa. Na vrhu, gdje se nalazilo sedlo, i strijelac s kočijom, sve je bilo uredno dotjerano, ali su tri debla izgledala urnebesno.
  Oliver Twist je takvu životinju prvi put vidio i radoznalo povukao trnje, zatim je pokušao zasvirati, zazvonile su i dobio nešto nalik na harfu.
  Dječak je uspio reproducirati melodiju galantnog marša vojske.
  - Ne igrajte se, iako ne, nastavite svirati svoje očite glazbene sposobnosti.
  - Voliš li glazbu? - iznenadio se Oliver Twist.
  Naravno da nisam divljak. - čak se i uvrijedio Vali. - Ako sam iz proste obitelji, što onda mislite; nesposobni za opažanje ljepote?
  - Ovo je vojna himna s njim vojnici idu umrijeti. Ali ako želiš, odsvirat ću ti Beethovenovu herojsku simfoniju posvećenu Napoleonu Bonaparteu.
  - Tko su oni?
  - Drevni heroji dalekih zvijezda.
  -Sviraj.
  Dječak je počeo ugađati "žice", svaka slonova igla imala je svoj raspon. Napokon je uspio pronaći pravi ritam i počeo je svirati. Genijalna melodija u originalnoj izvedbi bila je impresivna. Ubrzo ih je okružilo nekoliko tisuća gledatelja, te su jednoglasno zatražili nastavak.
  Chervonny je prekinuo koncentraciju.
  - Cilj nam je napad na glavni grad, ne smijemo stajati mirno. Patriz je ostao iza, a glazbu ćemo slušati nakon pobjede.
  Oliver Twist, ohrabren raspoloženjem gomile, postao je tvrdoglav.
  - Dopustite mi da im igram Čajkovskog, ovo je također vrlo jak heroj antike.
  - Ne! Okrećemo se i marširamo.
  Ovdje je Vega ušla u razgovor.
  - Pustite ga da igra! Također želim slušati Čajkovskog, pogotovo jer je on skladatelj naše praroditeljske države!
  Vali Chervonny je oklijevao, nije se želio raspravljati s novom sveticom, dobro će doći njezin autoritet i vještine, ali njegov autoritet treba sačuvati.
  Što će Angelica reći?
  - Neka svira, ali ovo će mu biti zadnja pjesma. - rekla je ljepotica.
  Oliver Twist je puhnuo, a zatim počeo pjevati. Glas mu se još nije počeo prekidati i stoga je poziv bio neobično jasan.
  "I ima pristojne glasovne sposobnosti" - pomisli Dodger. - "Kad sam i pjevao, šteta nakon zatvora, potpuno sam izgubio infuziju."
  No činilo se da je sam kaktus slon imao drugačije mišljenje. Neko vrijeme je mirno stajao, a onda kako pustiti. Oliver je odletio s trnja, a iskusni jahač koji je sjedio s Valyom Chervonny povukao je uzde. Ali ništa nije pomoglo, životinja se sve više trzala, činilo se da je slon poludio. Debela koža pocrvenjela je, što je za ovu vrstu životinja bio prijeteći znak. Ovdje se ni sam Vali nije mogao oduprijeti i poletio je s leđa, vjerojatno bi slomio vrat, ali Dodger je bio na oprezu i podigao je čelnik ustanka. No, jahač je imao mnogo manje sreće, od oštrog guranja izletio je poput metka i zabio se u palmu.
  - Užas se probudio! Otrcanu pjevačicu ste mu donijeli! - viknuo je Chervonny.
  U ovom trenutku Anñelika je skočila naprijed, divovske kljove golemog slona nadvile su se nad njom, čak je i hrabra Vega vrisnula. Ali djevojka je, ne lecnuvši se, stavila ruku na njegovo deblo. Činilo se da je iz nje izašao mlaz energije, ludi slon se trznuo i ukočio, koža mu je iz crvene postala plava. Tada su njegove zakrvavljene oči poprimile značajan izraz, a čudovište s tri debla kleknu.
  Svi su se ukočili, ne vjerujući svojim očima, nastupila je mrtva tišina, a onda je eksplodirala nečijim vriskom.
  - Sveta Gospa od slonova.
  Povici su se pojačali, gomila je skandirala.
  - Utjelovljenje Marije će ukrotiti svaku zvijer! Slava svecima!
  Slon se naklonio, a Vali Chervonny je ponovno sjeo na njega. Vođa pobunjenika bio je zadovoljan, a tvrdoglavi dječak je to dobio, dok je Anđelikin autoritet dodatno ojačao, što mu objektivno ide u prilog.
  Prije nego što je sjeo, šapnuo je Angelici na uho.
  - Kad postanem kralj, ponudit ću ti da postaneš moja žena.
  Djevojka je odgovorila.
  - Da biste se vjenčali, potrebna vam je ljubav.
  Vali je izdahnuo.
  - Volim te jako puno.
  - Još te nemam.
  - Riječ još uvijek ulijeva nadu.
  Vali je tada ljubomorno pogledao Dodgera, nije li mu ovaj mladić konkurent?
  Ali onda je, uhvativši Vegin pogled, shvatio da su s njom prije par. Ovako ga gleda ova tigrica, pogledom punim ljubomore i divljenja. Istina, on doista osjeća sve veći šarm Angelike, upravo takvu ženu je želio vidjeti kao svoju ženu, snažnu, inteligentnu, hrabru, sposobnu podijeliti teret vođe, a u budućnosti, ako Bog pomogne, i kralj. Njezin sin, naravno, nije šećer, iako snažan tip, hrabro se ponašao pod mučenjem, izvrstan borac, ali ipak nekakav stranac. S druge strane, da je njegove krvi, onda bi Vali sebe smatrao sretnim ocem.
  Oliver Twisty je u međuvremenu gradio svoje maloljetne čuvare. One vršnjake koji su usporavali i nisu dobro slušali naredbe, učio je šakom. Tragovi mučenja na njegovom tijelu potpuno su nestali, a i djeca su ga gledala kao da je čudo i svim silama se trudila poslušati. Svijet Tuzoka još uvijek nije otišao od mučenja, jedna noga mu je izgorjela, a bila je zavijena, zbog čega je tinejdžer šepao, ali bičevi nisu toliko strašni. Pa ipak, da ne bi usporio, dječaka su stavili na vagon.
  Oliver Twist jurio je oko nje kao vrag, pozvao svog prijatelja, a zatim se vratio svojoj grupi. Bit će potrebno otkriti u čemu je tajna i zašto se tako brzo oporavio. Očigledno ljudi sa zvijezda imaju posebnu magiju ili neobičnu umjetnost iscjeljivanja. U međuvremenu će ga budno pratiti u kampanji. Međutim, glavna opasnost dolazi od Reda Lavljih Usta, ovo je velika i podmukla sila. Mogu i otrovati, pa da je Aplita imao zavjeru protiv otrova, onda bi bio miran. Ako bolje razmislite, onda bi prije svega trebali maknuti te djevojke, bolno oštar izazov autoritetima Big Brothera.
  A ako su uspješni, onda se red može obratiti Chervonnyju za pomoć.
  - Manje od kraljevske krune, ne slažem se. kaže Vali naglas.
  Anñelika ga čuje, odmah skoči na slona i prekine.
  - Jesmo li digli pobunu radi krune? Naš cilj je sloboda i pravda.
  - Naravno, ali da država ne bi uronila u anarhiju, netko mora biti kralj.
  - Onaj tko to postane mora imati sve osobine monarha.
  "Ali već ste odlučili da ću postati monarh.
  "Ali pod svojom kontrolom, ja ću vas odvesti do Matarre.
  - Hvala ti dijete podzemlja. - polušaljivo će Vali.
  - Zaboravili ste da sam sada svetac. A ako je tako, onda me morate poslušati, jer je Marija starija od bilo kojeg zemaljskog kralja.
  - U ovom slučaju opet si u pravu da mogu biti običan smrtnik. Razgovarajmo bolje o planu daljnjeg rata, odlučio sam svoje pukovnije poslati u grad Loistrog, to je ključna točka gdje se spajaju sve ceste. Odatle možemo otvoriti izravnu rutu za Matarre.
  - Ima jako jak garnizon i puno oružja. Prvo bih vam savjetovao da prošetate linijom Facet, tamo ima mnogo vojnih tvornica, osjetno bismo nadopunili svoj arsenal.
  - Tvornice su dobro utvrđene, tu ćemo izgubiti previše ljudi i vremena.
  - Mislim da će radnici sami ustati i otvoriti nam vrata.
  - Među onima koji rade u stražnjim prostorijama i u rudnicima, doista ima puno robova, ali najamni vrijedni radnici nisu baš htjeli u moju bandu.
  - To je zato što, za razliku od odbjeglih robova, koji nemaju što izgubiti osim lanaca, imaju obitelji, a pod sjekiru ih mogu dovesti samo najočajniji.
  - Možda ste u pravu, prije odlaska u glavni grad ne možemo bez oružja. Vali se okrenuo. - I ovdje skrećemo rašlje, gdje si ti savjetovao.
  Ogroman, izrezbaren granitni marker pokazivao je upute. Glavni grad Matarre još je bio udaljen više od pet stotina milja. A uz rubove su ležale bogate, gusto naseljene zemlje.
  Postrojbe su se okrenule prema tvornicama, bilo je potrebno napuniti zalihe pušaka i mušketa. Petar se sve više mrštio - ustanak se očito otezao. Uz put je ležala utvrda Sinhor, vrlo velika, drevna, ali dobro utvrđena s jakim garnizonom i dalekometnim topovima. Bilo ga je jako teško zaobići. Kako ne bi gubile puno vremena, Angelica i Vega krenule su na trik. Uzevši sa sobom bure baruta, obojica su krenuli prema vratima.
  Jarak je bio dubok, most podignut, izgledalo je kao da su lokalni vojnici upozoreni na ustanak. Viši časnik, bojnik Fonol, pregledao je okolinu kroz špijun. Prethodna noć je bila teška, jer je bio u priličnom pijanom stanju, unajmio je dvije prostitutke, nadajući se kraljevskom odmoru. I nešto su mu ubacili, major se "onesvijestio", a ujutro se probudio bez novca s bolnom glavom. A kako je uvijek išao bez kune u džepu sve, spuštajući to po konobama i kockarnicama, napio bi se, uspio je, samo na tuđi račun u kreditima. Do ovog trenutka vinski parovi su se potpuno raspršili, došao je "otpad". Sada je najviše od svega želio popiti i okusiti žensko milovanje. Grlo mu je bilo suho, prepone su ga bolno boljele, sljepoočnice su ga boljele kao da je u njih izliveno rastopljeno olovo.
  - Dečki, dajte mi barem čašu vina.
  Kapetane, odbrusio je Kvas.
  - Tjedan dana nema dostave, anatema je. Crveni magacin s vinom je razbijen, i sami umiremo od žeđi.
  - Osobno bih Chervonnyju odrezao uši. Gdje se može nabaviti alkohol?
  - Za novac, nema problema.
  - Novac! Vau, vrag, zašto si smislio takvu grozotu kao što je gotovina.
  - Ovako se to od Boga vidi da je uređeno kad je jednom s drugim loše.
  - Pa zašto je meni loše.
  - Mnogo griješiš.
  Izašavši iza bujne šume, prilazile su im dvije šarmantne djevojke.
  - Već imam kvarova. Čini se da su ljepote iz šume.
  - Daj da vidim. - Kapetan je uperio teleskop.
  - Vau, nikad nisam vidio tako lijepe ljude. Ne žene proljetno cvijeće.
  - To je čudo, ali ono što nose sa sobom.
  - Bačva, i to dosta velika.
  "U njemu mora biti božansko piće, a same djevojke su uistinu božice. - rekao je major držeći se za cijev.
  Djevojke priđoše jarku i stadoše pred kapiju svojim zvučnim glasovima koje su vikali.
  - Čuvari, molim vas, otvorite vrata ženama.
  Major ih je doslovno očima proždirao tri dana kao neuhranjen pijetao.
  - Naravno, otvorite ih, naređujem da se spusti most.
  - Što je s prijetnjom pobunjenika?
  - Ovdje imamo dvije moćne baterije s teškim topovima, i svaki komad zemlje je gađan, i općenito ćemo uvijek imati vremena ukloniti most. Ne želiš zabiti kolac među njihove vitke noge, zar ne?
  Zaista preplanule, kao izlivene u bronci, noge djevojaka bile su gole gotovo do samih bokova. Koliko bi mogli pružiti užitak čovjeku umornom od apstinencije. Skromna odjeća praktički nije skrivala svoje figure, nalikovala je kipovima, ali ne hladna, već živa, drhtava, sposobna pružiti najjače izluđujuće zadovoljstvo.
  Fonol je bio sline, a on je osobno dotrčao do čuvara nagovarajući ih, a potom zasukao rukave i svojim rukama okrenuo volan.
  Konačno, nevjerojatne djevojke, lupkajući svojim bosim isklesanim nogama, prošetale su mostom, očito su bile vrlo jake, ako su bez puno truda vukle prilično veliku bačvu na kotačima.
  Prvi su dotrčali kapetan i bojnik, a Fonol je, ne mogavši se oduprijeti, stavio ruku na Vegino bedro. Djevojka se nasmiješila i pažljivo maknula ruku.
  - Doći će vrijeme za sat ljubavi s tobom, ali u međuvremenu, želiš li utažiti žeđ.
  - Naravno, grlo je cijelo suho.
  Vega je pažljivo odvrnuo slavinu, natočivši punu šalicu za majora. U buretu baruta, za svaki slučaj, ostavljena je posuda s vinom, a odjednom će provjeriti.
  Kapetan ga je slijedio. Anñelika se umiješala.
  - Voljeli bismo da svi strijelci tvrđavske baterije kušaju vino. A onda su jadnici čamili bez alkohola.
  - Što je pošteno.
  "Osim toga, predugo vučemo ovu bačvu i stoga ne namjeravamo nikoga liječiti besplatno.
  - Naravno, bit ćete izdašno plaćeni.
  Djevojke su svoj smrtonosni teret dovukle do baterija. Cijeli njihov plan temeljio se na činjenici da će izbaciti iz djelovanja niz topova koji su držali ravnu dolinu na nišanu.
  Na putu su ih dočekali veseli ratnici, smijali se i pozivali djevojke da prošetaju s njima, neke od najodvažnijih su se trudile dotaknuti i dotaknuti posebno njihove grudi. Na svoju sramotu, Vega je osjetila želju, grudi su joj natekle. Ipak, ženi je veliko zadovoljstvo osjetiti muško milovanje.
  - Dečki, samo ne svi odjednom, stanite u red. - Rekla je. - Da, i barem pripremite nešto zlata.
  - Za takve kao što si ti i dva zlata nije šteta.
  - Unatoč mladosti, već sam iskusan i mogu poslužiti dvadeset ljudi odjednom. - rekla je Vega, a u međuvremenu i sama, pomno gledajući gdje su bliže bačve baruta.
  - Izaberi mene, ja sam najjači.
  - Smatram se najljepšom u pukovniji, pa bih trebala biti prva.
  - A pogledaj moja prsa čak tri križa.
  - Da, stari ste, mladi prvo trebaju dobiti svoj dio.
  Anđeliku se također pipalo, ali za razliku od Vege, nije bilo ugodno, jer je bila puno strožijeg odgoja. I htjela se što prije riješiti tih požudnih lica. Otpuhni ih dovraga i zaboravi. Gdje su te proklete cijevi, možda je skladište na nekom sasvim drugom mjestu, a ne pored pušaka?
  I eto ih, koliko ih je, oduševila se Anđelika. Domoroci još uvijek ne blistaju inteligencijom ili su pretjerano samouvjereni. Istina, puškarnice su uske, sami su topovi dobro zaštićeni od granatiranja, čak postoje i krivotvoreni štitovi. Dakle, vjerojatnost poraza od slučajne jezgre je mala. Ali svejedno, skladištenje tolike količine baruta na jednom mjestu nije toliko oprezno, o tome će se morati voditi računa u budućem ratu.
  - Dragi moji dobri, prije nego počnete gozbu ispričat ću vam priču iz vlastitog iskustva. Želiš znati kako sam nekad voljela dečke. Vega je vrisnula.
  - Naravno da imamo! - Kao odgovor borci su uglas zalajali.
  Angelica je stavila cijev bliže ostalima, ako eksplodira, onda detoniraju odjednom, kiselina unutar fitilja trebala bi proraditi točno u minutu, nije uzalud pričvršćena na sat.
  Vegine su oči plamtjele, u iščekivanju terorističkog napada. Anñelika je također bila nervozna i kako bi se oslobodila napetosti, natočila je malo vina, a zatim ga popila u jednom gutljaju. Njezino mišićavo fantastično tijelo bilo je prekriveno kapljicama znoja, a koža nogu počela je nalikovati na rasuti biseri.
  Zadnji klik i vrijeme je da se kotrljaju.
  Vega je u međuvremenu počela pričati jasno izmišljenu priču o tome kako je radila u javnoj kući. Vidjelo se da je njezina priča uspjela, vojnici su drhtali i uzbuđeni.
  - Bila su ih četiri odjednom, iz njih je dopirao miris jakog znoja, dugo sam bio mokar, a jezikom sam htio osjetiti njihove vrele vrline.
  U tom trenutku Vegi je bilo žao ovih momaka, od kojih su mnogi bili mladi i zgodni. Za minutu, ne više, umrijet će, životni put će im biti prekinut na najstrašniji način. A za to će biti kriva ona i Anñelika. E sad, koliko je ljudi prekidala, na razne načine, čak i ako joj je bilo žao, onda se sve vrlo brzo zaboravilo. Ali sada je napala takva šteta da su i suze potekle. Treba se pričvrstiti da se ne bi izdao, ali Vega je osjećala da nema puno više i da će se rasprsnuti u tri potoka.
  - Bože, zašto su ljudima potrebni ratovi. prošaptala je.
  - Pa zašto si prekinuo, nastavi, čuli su se glasovi. Stvarno nam se sviđa što se dalje dogodilo?!
  - Oprostite, hrabri ratnici. Ali popio sam previše i moram piškiti. rekla je Vega. Anñelika je dotrčala do nje.
  - I meni je pun mjehur, čekaj nas malo, bježimo.
  - Polako ovdje. - viknuo je pukovnik sijedih brkova.
  - Ma ne, kako možete, mi smo kulturne dame.
  Djevojke su trčale tako da su im se blistale pomalo prašnjave pete, prije pohoda Vega i Angelica su temeljito oprale noge. Sada je glavno imati vremena za odlazak, a u isto vrijeme ne dopustiti da se most podigne.
  Ovdje je toranj, gdje djeluje mehanizam za podizanje. Djevojke nalijeću na njega, a u tom trenutku začuje se ogromna eksplozija. Zidovi se odmah razilaze s mnogo pukotina, a udarni val podiže mlade Amazonke i baca opkop.
  Na njih jure strašna stvorenja slična krokodilima s dvije glave i tri reda zuba, otrovne pirane, štakorskih usta i nosa oštrih poput slagalice.
  Kažu da strah budi dodatne snage, osoba u ovom slučaju koristi mišiće sto posto. Tako se dogodilo i u ovom slučaju, djevojke su očajnički zaradile ruke i noge, samo su im zubi kucali, lagano grebali noge. Zatim su svom snagom skočili, držeći se za rub opkopa. Koristeći četiri uda odjednom, puzali su po neravnom zidu, nalikujući ljudima paucima.
  Iako je kamenita površina bila skliska, noge su uvijek iznova padale, ali su nekim čudom djevojke ostale na ljigavoj površini. Što se iskusnija Vega popela prva, mnogi sati treninga na treninzima nisu bili uzaludni. Ali Anñelika je u posljednjem trenutku prekinula uz divlji plač. Vega je jedva stigla uhvatiti je za kosu.
  - Jebeno si ozlijeđen. - Orala Angelica.
  - Koji je najbolji način da te pustim? - ironična Vega.
  Izvukavši ga, stavila ga je na kamenu površinu. Anñelika je refleksno dodirnula glavu, kao i normalno, sva kosa je netaknuta.
  - Super, hvala što si me spasio, a sad idemo u bitku.
  Most se već počeo dizati, a pobunjenici su svom snagom požurili na njega.
  Dvije nenaoružane djevojke dojurile su do stražara koji je stajao na ulazu. Čuvara je bilo desetak, ali nisu očekivali da će ih napasti sve dvije bijesne žene. Osim toga, Angelikina prsa su bila izložena uslijed eksplozije. Tri vojnika, bacivši oružje, navalila su na nju, pokušavajući je silovati.
  Djevojka je, skočivši, udarila oba perverznjaka u prepone s dvije noge odjednom. I treći prsti u oči. Tako su tri borca odjednom stavljena izvan pogona. Vega joj nije popuštala, ubrzavajući, udarala je golim nogama, dvije u čeljust, a drugu dlanom u grlo. Tako je šest od deset povučeno unutar jedne sekunde. Zatim, podižući ispuštene mačeve, Anđelika i Vega su pali na preostalu četvoricu.
  Djevojke su se kretale tako brzo da iskusni vojnici nisu mogli pratiti njihove pokrete. Provodeći tehniku "Pijani leptir", Vega je usmrtila jednog borca, a zatim je, napravivši vijak, ubila drugog. Aplita je pak maestralno izvela tehniku "Mad Fan" uslijed koje su dvije glave odsječene.
  - Ovako smo prvu okladu pobijedili sjajno. - rekao je Vega.
  Zgrabivši dva mača, djevojke su uletjele unutra. Tamo su presjekli tijela vojnika, kao kroz čudesan dio čelika, dijelom živu šumu. Njihove bose noge škripale su kroz lokve krvi, ostavljajući vidljive otiske stopala. Sam toranj je bio napukao, mehanizam za podizanje je zapeo, a oni su se uzdizali s naporom. Istodobno izvodeći tehniku "Trojni vihor", Vega i Aplita, polažući sedam ratnika odjednom, upadaju u sobu. Major Fonola se najprije nasmiješio, a onda je, ugledavši okrvavljene mačeve, problijedio i kleknuo.
  Učinit ću što god želiš, samo me nemoj ubiti.
  - Prvo morate spustiti most.
  Vega je odgurnula bojnicu i silom se bacila na volan. Anñelika je odrpanim kamenom zaklala još dva neposlušna ratnika.
  . 18. POGLAVLJE
  Oliver je bio žestoko bičevan. U trećem rezu ne samo da se bičem na ranu sipala sol, nego su se na gole tabane djeteta stavljale užarene trake željeza. I gotovo osakaćen. Baš boli kad pete peku, a malo više i gola prsa.
  U hladnoj, mračnoj ćeliji punoj štakora i pauka, Oliver je utjehu nalazio samo u snu.
  I imalo se što vidjeti.
  Most se polako spuštao, kotač je bio čvrst, slabo podmazan. U međuvremenu su pobunjenici već iskočili na čistinu, dotrčavši do željezne ploče. Prvi koji je u isto vrijeme skočio na most, probio se kroz protivnika, bio je Dodger, jurio je na konju, a za njim ostali. Anđelika i Vega su se u međuvremenu morale boriti s nadmoćnijim snagama. Borci su letjeli na njih, hodali su vrlo čvrsto, djevojke su sjekle njihova tijela, kao da su kisele krastavce, udarajući ih kroz i kroz. Strijelci su bili najopasniji, ali nisu se smjeli okrenuti, bila je prevelika gužva. Međutim, s tako velikim brojem neprijatelja bilo ih je preteško obuzdati. Čekajući da se most potpuno spusti, Vega je bacila baklju na volan, ona se rasplamsala i zapalila crveni plamen.
  - Zadrži ih još minutu, Angelica, a onda možemo otići. viknula je.
  Vega je ranjena u rame i lagano se izgrebala u prsima, Angelica je udarena lancem po bosim nogama, djevojka je par sekundi šepala, a onda skupila volju u šaku i nastavila borbu.
  Nakon što je napravila iskorak, posjekla je dva odjednom, a Vega je u skoku udarila nogom u vrat.
  - Režite i rukama i nogama. Skačite češće.
  - Profesionalac sam u karateu, čini se da im je ta umjetnost novost pa ćemo tući jače.
  Bosonoge, vrlo vitke, mišićave noge djevojaka bljesnule su, raznoseći udarce, obarajući neprijatelje. Kako je Vega ubrzo shvatio, najučinkovitije je bilo zabiti u prepone kratkim zamahom. To je obično izazvalo trajni šok. I sigurnije je za sebe, inače, za vrijeme gramofona, Vega je nogom bolno udarila mač, krv je prolila, koža je bila posječena. Djevojka je kao odgovor udarila ratnika drškom mača u sljepoočnicu, a zatim oštricom probila drugog protivnika.
  Vidjevši da je kotač već u plamenu, a da je uže gotovo izgorjelo, Anñelika ga je zasjekla i počela se povlačiti. Primijetivši to, Vega se i sama povukla. Obje djevojke, nakon što su zadobile još nekoliko ogrebotina, otišle su do susjednih vrata i počele se penjati stepenicama.
  Ovdje je njihovim neprijateljima bilo teže, jer nisu mogli iskoristiti brojčanu prednost i okrenuti se. Vega i Angelica su se uspješno izdržale. U međuvremenu, pobunjenici su već zauzimali hodnike, sijekući neskladne redove neprijatelja.
  Jedan od prvih koji je provalio u tvrđavu bio je Oliver, bijesno je jurnuo na neprijateljske urlike. Dječak je bio pravi vrag, koristio je dva mača odjednom. U samo kratkim hlačicama, savitljiv kao kobra, rezao je i ubadao, koristeći se naučenim trikovima. Tako je naletio na prilično snažnog viteza, baruna Phobeka. Budući da je bio iskusan mačevalac, barun je vjerovao da se može nositi s dječakom bez većih poteškoća. Ali u stvarnosti, Oliver Twist se pokazao spretnijim, a samo je vješto izrađena lančana pošta spasila Phobeka od smrti pri prvom napadu.
  Spretnim odlaskom, izmicanjem i odskakivanjem, dječak je nekoliko puta udario neprijatelja u rebra, a zatim je nakon izvođenja tehnike "Ladies' Fan" zarezao po vratu. Ali bikov vrat prekriven slojem metala je preživio. Štoviše, štitonoša koji je ušao u bitku bacio je bodež, Oliver Twist je izbjegao, ali koža je bila malo izrezana.
  - Ukrcaj se na najpodmuklije. - I roneći, oštrim je udarcem odsjekao glavu štitonošu.
  Barun je bio zatečen, te je previše revno zamahnuo mačem, vidjelo se da je ljut.
  - Isjeći ću te na komade, štene, i spustiti kožu na bubanj. Dječak je skočio izbjegavajući oštricu, udario bosom nogom u prepone, ali je naletio na oklopnu ploču. Međutim, udarac je bio toliko jak da je pokleknula, bolno stišćući barunova jaja.
  - Uzmi ga! - Naručio je uz urlik Phobek.
  Ali Oliver Twist izveo je trostruki mlin s dva mača, popunivši prva dva, zatim tehniku Ragged Butterfly, dovršivši još tri završnim udarcem.
  - Pa uzeli su puno. - Dječak je napravio nos. Opet su se susreli s barunima jedan na jedan. Ovdje je dječak odlučio pribjeći tehnici "Mad Brush", nakon što je jasno izveo niz pokreta, pogodio je Phobeka pravo u oko. Udarac je bio toliko jak i precizan da je oštrica iskočila kroz stražnji dio glave.
  - Jedan huligan više postao je manje. - Oliver je, obrisao oštricu o lišće, nastavio svoj brzi napad.
  Nevaljalac se također izvrsno borio, od svakog njegovog udarca netko je sigurno pao, a udarao je isto kao i Oliver s dva mača odjednom.
  Kako je, međutim, bio teži i iskusniji od njega, ubio je mnogo više. Najbliže kule su prilično brzo očišćene, ali je unutar tvrđave bilo vruće. Garnizon je bio jak, a mnogi pobunjenici bili su nasumce naoružani. Posebno je teško bilo kada su mušketiri ispalili rafal. Više od dvjesto ljudi se srušilo uz stenjanje i vrisku. Ali Dodger nije izgubio glavu, vukao je pobunjenike za sobom, a prije nego što su vojnici imali vremena za ponovno punjenje, čopor je sjurio na dno. Počela je tučnjava i u tim su uvjetima sjekire, vile, jazbine bile dobro oružje; u borbi prsa u prsa lokalni mušketiri, za razliku od Dumasovih heroja, nisu bili nimalo jaki. Opasniji su bili vitezovi i oklopno pješaštvo. Oni su se vještije borili, a ubrzo je cijeli kraj bio posut leševima.
  Nevaljalac, koji se među ostalima isticao svojom junaštvom, bio je prva žrtva koju su namjeravali položiti na oltar. Bio je opkoljen sa svih strana, pokušali su gaziti, konje. Nevaljalac je skakao gore-dolje, sjekao konjima u noge, njegovi najoštriji mačevi nikome nisu dali na ruku. Ovdje je osam jahača odjednom skočilo na njega, dva su ubijena mačevima, a još dvojicu su srušili udarci nogom, a peti Dodger se zabio u glavu. Snažan udarac od čela do nosa sposoban je srušiti svakoga. A ostala tri su dokrajčena naknadnim udarcima. Među prvima se borio i Vali Chervonny, naravno, nije bio brz kao Dodger, ali je bio velikog rasta i mogao je zbog mase pogoditi svoje protivnike. Njegova velika dvoručna sjekira, nerijetko je sjekla vitezove do poda, a štit nije mogao izdržati tako snažan udarac. Međutim, u jednom trenutku Valya Chervonny je bila okružena sa svih strana, pa čak i teško ozlijeđena. Div je zateturao i laso mu je bačen oko vrata, brutalno povlačeći uže. Vođa pobunjenika gotovo je izgubio svijest, pao je na koljena. Sedam ljudi odmah je zgrabilo laso, uže je bilo jako čvrsto, a Chervonnyja su vukli kao vrh.
  Kamo te divovi vode? - odjednom je viknuo preko uha. - Ti si stoka.
  Dvije šarmantne djevojke skočile su u trku i zajedno pogodile jahače. Djevojke su bile polugole, Angelikina kratka haljina bila je poderana i izrezana, a Vega ju je potpuno odbacila i ostala u gaćicama. Mnogi su vitezovi, zaboravivši na bitku, proždirali ljepote očima, za što su odmah platili, primajući brutalne udarce koji su odsjekli glave i udove.
  - Povucimo se momci, neprijatelj nije dugo otišao. - Vega je pojačala tempo.
  S krovova su pokušali pucati na njih, ali su ih ustanici sami srušili, puzeći gore i udarajući protivnike. Petar je u dobi od dvije godine izvukao svoju prvu strijelu i stoga je, kada je neprijateljski nalet malo oslabio, počeo gađati strijele jednu za drugom.
  Mir Tuzok se smjestio pored njega, dječak je još malo šepao, ali se mlado tijelo brzo oporavljalo. Tinejdžer već nije bio loše isječen, ali je pucao još bolje. Bilo je vidljivo kako su se neprijateljski vojnici, nakon što su dobili bod u trbuhu, prsima ili bedrima, glatko smjestili. Neki od njih bjesnili su i trzali se ako strijela ne bi odmah pogodila vitalni organ. Čak je i Dodger bio iznenađen.
  - Zar ne nedostaješ?
  Dječak je kimnuo.
  - To je ono što imam od najranijih godina, još kao dječačić praktički nisam mazao ni na najmanjim metama.
  - To je tvoj genetski talent.
  - Oprosti, što?
  Bivši lopov je objasnio:
  - Pa, priroda ti je od rođenja dala sposobnost da savršeno pucaš, čak i fenomenalno!
  - Još sam dosta trenirao, mnogi dečki u našoj pukovniji već dobro pucaju, samo ne može svatko povući zategnutu tetivu, ali ja mogu.
  Mir Tuzok pokazao je reljefne bicepse.
  - Dobro, pucaj, a ja neću puno rezati.
  Redovi vitezova i stražara brzo su se prorijedili, a konačno se Dodger prvi uspio probiti do zastave. Oko njega su bili gusti redovi kopljanika, a predvodio ih je njihov poznati junak, grof Cavazza.
  Ovaj masivni entitet uz smijeh je susreo ne osobito velikog, nalik golobradom tinejdžeru Dodgeru.
  - Kamo ideš naivčina - umoran od života. - Još si tako mali.
  - Ti si veliki ormar koji glasno pada. - Vikao je Dodger. - Pa, hajde da mi probamo gurnuti nos.
  - Stavit ću je na ruku, a drugu pljusnuti. zarežao je tip visok gotovo osam stopa.
  - Poznata priča. Od koga sam to čuo? Ah, od sedmoglavog čudovišta.
  - Nema zmajeva, sve su to bajke. Vitez je nastavio urlati. - I evo me, a šaka mi je kao tvoja glava.
  Da vidimo što će biti s njim kad ga prekinem. Može se smanjiti. - Nevaljalac je, zaronivši i prilično spretno, zarezao ispod koljena.
  Kapica za koljeno spasila je viteza od sakaćenja; nije bila izlivena od željeza, nego od vrlo skupe zelene bronce. Stoga je bio samo malo posječen, izašla je krv.
  Lešina, teška dobrih dvadeset kilograma, nasmijala se.
  - Da, ti si samo komarac, eto, uspio si me ubosti, ali koja je svrha.
  "Vi ste veliki, ali nespretni i dijete se može nositi s vama. Nevaljalac, brzo se udaljivši od dva metra dugog mača, skoči u zrak i udari u kacigu. Začuo se zvon od tvrdog bockanja, ali div nije ni zateturao.
  Nevaljalac je, pak, jedva otišao, golemi lančani pas jurnuo je na njega. Njegovi veliki očnjaci, poput onih u tigra, gotovo su mu se zatvorili u grlu. Nevaljalac je udario prstima u oči čudovišta, a zatim zarezao po vratu. Na psu nije bilo oklopa, a glava je odletjela i pogodila Cavazzu u kriglu.
  To je proizvelo učinak na diva sličan onome kako se reagens izlije u kiselinu. On je planuo i zamahnuo mačem tako očajnički da je posjekao trojicu svojih vojnika.
  - Bravo što si mi pomogao. - Poked Dodger.
  Zatim ga je napao, engleski lopov-kapetan s mukom mu je odbio mač i zabio oštricu u lice protivnika. Zaurlao je, grimizna posjekotina prekrila mu je oči, a grof je u bijesu zabio svoje oružje u zemlju do samog balčaka.
  Nevaljalac se nasmijao kad je vidio svog protivnika kako gura, pokušavajući izvući mač.
  Zatim je bez žurbe prišao neprijatelju i zabio bradu u bradu.
  - Odustani ili umri.
  U tom mu je trenutku precizan hitac iz muškete razbio ruku, a jedan od Cavazzinih slugu bacio se pred noge Tricksteru. Prije nego što je ruski kapetan stigao k sebi, našao se pritisnut na tlo, a nad njim lebdi ogromna lešina.
  Odustali ili ne, svejedno ćete umrijeti. - promrmljala je promukla smrdljiva njuška.
  Tada mu je grof prislonio bodež na lice i počeo mu rezati uho. Bilo je to vrlo bolno i još očajnije dalo je Rusima novu moć. Petar je zastenjao, svom snagom naprezao tijelo, lagano otkinuvši neprijatelja i preživjelim dlanom zabio prste u adamovu jabučicu, tehnikom "čeličnog dlana". Cavazza je popustio, precizan udarac pogodio ga je točno u karotidnu arteriju. Dodavši još jednom na hram s drškom mača, Dodger je bacio lešinu. Jedna mu ruka nije radila, ali je druga bila u punoj snazi. Njime je usitnjavao istanjene police. Vega i Angelica borile su se rame uz rame, ruku pod ruku.
  Vidjelo se kako su djevojke obilno poprskane krvlju, ali Vega je protresla svoje golo poprsje i, ne posramljena i posramljena stotinama muškaraca. Međutim, dok su je neprijatelji napadali, bilo je to podnošljivo, ali kada ju je mladić koji se borio u redovima pobunjenika zgrabio za bradavicu, a ona je udarila tešku pljusku u lice, odjednom se jako posramila i napustila bojno polje na nekoliko trenutaka baciti na grubu mješinu .
  Anñelika nije mogla odoljeti šali.
  - Bojite li se prehlade u prsima?
  "Ne želim svojim neprijateljima dati više časti nego što zaslužuju. - Prekini Vegu.
  Bitka se s trga postupno preselila u skupinu krila i tvrđavskih restorana. Tu su bile pohranjene velike zalihe vina, pa su se vitezovi i plaćenici za njih borili s posebnim bijesom. Vidjelo se kako su se visoke kule dizale u nebo i vrtele se zgužvane gospodarske zgrade. Iz topova je ispaljeno nekoliko hitaca, ali su topovi udarali naslijepo, osim toga, u nastaloj svađi bilo je lako povrijediti svoje. Sama utvrda, u zrakama triju svjetiljki, predstavljala je agresivno tragičan spektakl, s visine se činilo da su ljudi poput mrava koji grizu zbog mrtve muhe.
  Nevaljalac se probio ovdje i jednom rukom nastavio komadiće meso. Dječak Oliver Twist došao je iz sasvim drugog smjera, dosad je uspio izbjeći teške ozljede. Iako je bio umoran, ipak je visoko skakao pokazujući čuda i spretnost mungosa. Tako su protivniku stisnuli prsten na grlu. Zapovjednik garnizona, mršavi general Purdaro, nije bio osobito visok, nije imao ni najratoborniji izgled i pivski trbuh.
  Radije se skrivao iza leđa svojih vojnika, izbjegavajući borbu. Osjetivši da smrdi na vruće, general je zgrabio nekoliko vreća dijamanata, još uvijek nije mogao nositi cijelu riznicu utvrde i tražio je samo trenutak da pobjegne. Tako se tiho uputio do kapije. Na njegovu nesreću, Oliver Twist je i u borbi nastavio pregledavati bojište i vidjevši kako se čovjek u zlatovezenoj uniformi pažljivo probija iza leđa boraca - odmah je shvatio da se lisica žuri sakriti rep u rupi.
  - Ne, neće to učiniti.
  Poslavši udarac nogom u nokaut drugog protivnika i sjeckajući mačevima, tako da su kuglači letjeli, dječak je poput munje pojurio za njim s uzbuđenjem goniča koji juri za novim plijenom.
  Kad bi na putu naišao na ratnika, mačem ili lukom, klinac ih je razbio. Na samom ulazu u kapiju dočekala su ga dva generalova tjelohranitelja. Bijesno su napali podlog plebejca, kako im se dječak činio. Oliver Twist, vidjevši da su vješti ratnici u veličanstvenim oklopima, mačevima zasjekli stupove, nasilnicima se srušio krov, a oni su ispustili mačeve. Prije nego što su se uspjeli osloboditi, Terminator Boy im je odsjekao glave.
  Zatim je Oliver Twist, odrezavši zasun na vratima, ušao unutra. Odjednom su mu bose noge naletjele na čavle, dječak je zaurlao i dodao korak. Bilo je jasno da je netko postavio zamke. Ovdje zviždi strijela, a onda padne balvan. Dječak jedva ima vremena reagirati, bodež koji je izletio jako ga je ogrebao po obrazu.
  Ali sada je sigurno prošao posljednju zamku, sa zmijama su jurnule na Olivera, ali su ih posjekle oštrice. A evo i samog generala, trči što brže može, guši se, ali od savršeno tjelesno razvijenog dječaka ne može pobjeći.
  - Puno je zanimljivije nego učiti u školi, sjediti za skučenim i neudobnim stolom, a onda slijede avanture za cijeli život. viknuo je Oliver Twist.
  Vidjevši da je njegov progonitelj samo polugoli dječak, general je izvadio pregršt dijamanata i bacio mu ih pred noge, nadajući se da će očito jadni dječak pohrliti po njih.
  Oliver Twist je golim nožnim prstom prezirno odbacio kamenčić u stranu i skočio do Purdara.
  - To je lopov, uhvaćen si.
  General je pokušao uzvratiti mačem, ali mu je oštrica izbijena iz ruku. Zatim ga je Oliver Twist podigao za ovratnik. Purdaro je drhtao koliko snage ima u ovom dječaku koji je izgledao star oko četrnaest godina.
  - Dobro ću te platiti. - Počeo je okretati džepove, pokazujući vrećice. - Možete si kupiti čizme, skupi kamisol, pa čak i imanje s robovima. Uzmi kamenje, dajem ti ga i pusti me. Sam će vam general biti zahvalan.
  Oliver Twist se smijao.
  - Daješ mi nešto što ionako mogu uzeti silom, a da te ubijem. Ne, radije ću uzeti nakit, pa ga podijeliti sa suborcima i vezati generala.
  - Dobro, ali imam nešto bolje, čarobni talisman koji ima nepoznatu moć.
  - Lažeš, pokaži mi. upitao je Oliver Twist.
  - Pogledaj to! General je ispružio ruku s burmuticom. Čim je dječak nagnuo lice, nešto je udarilo, goruća smjesa ga je udarila u lice. Oči su mu iskočile s čela i okrenule se unatrag, dječak je izgubio svijest.
  - Tako mala uš, to se događa onima koji previše vjeruju odraslima. - rekao je Purdaro. - A sad ću te ubiti.
  I general je hladno zario bodež u preplanula, mišićava prsa dječaka, ciljajući ravno u srce.
  Tada je, vidjevši da dječak ne diše, pljunuo na njega i polako krenuo prema izlazu, nije imao snage trčati.
  U međuvremenu je vojska, koja je izgubila svog zapovjednika, polako umirala. Vojnici iz redova vojnih obveznika, kao i mlađi plaćenici koji nisu imali vremena proliti mnogo radne krvi, bacali su oružje i tražili milost. Ostali su dokrajčeni, Dodger je dokrajčio posljednjeg protivnika vikonta de Morasija jednostavno ga ubovši vlastitim kopljem.
  Iako je ovaj plaćenik imao četiri ruke i u svakoj je držao mač.
  Tada su zarobljenici postrojeni ispred vojske, mnogi od njih su bili ranjeni, odlučeno je da se na licu mjesta previje.
  Vali Chervonny je bio ljubazan i najavljen.
  - Oni koji žele u našu vojsku bit će pomilovani, a oni koji odbiju biti s narodom bit će obješeni.
  Naravno, suočeni s takvom alternativom, gotovo svi su pristali položiti prisegu. Štoviše, položio je zakletvu na vjernost, a na križu je prepoznao Vegu i Angelicu kao svete preteče. Neki su čak i ljubili bose, isklesane, ali prašnjave noge djevojaka. Nekoliko ljudi, uključujući baruna Fokkera, odbilo je položiti prisegu. Začula se buka, prijeteći je govorio Vali Chervonny.
  - Heretici čekaju smrt! Tko ne prepozna mesiju cure mora biti strogo kažnjen!
  Nakon toga su odmah obješeni, a barun se pokazao toliko teškim da je uže puklo. Pobunjenici su se nasmijali.
  - Tako je vepar pojeo narodno dobro!
  - Sotona ne želi prihvatiti svoju pozlatu!
  - Kad đavli prže Njegovu Ekselenciju u paklu, iscurit će mnogo masti.
  - Da, sto buradi!
  - Trebali bismo peći palačinke.
  -Od svinjske masti, bilo bi ukusno!
  Uz šalu i urlanje, proboli su ga kopljima.
  Ostali su prišli pristojno, s njima je bio i svećenik, mjesni biskup Vannish. Više je volio prepoznati djevojke kao mesije nego umrijeti od bodeža Valija Chervonnyja.
  Klečeći, šapnuli su zakletvu, vječnu vjernost, inače bi bili kažnjeni - od Svevišnjeg Boga i čekale bi ih beskrajne muke u paklu. Mnogi su se prekrižili i prolili suze. Tada su pušteni zarobljenici položili zakletvu, većina ih je teturala, a neke su nosili na nosilima. Kako su glad i mučenje bili okrutni prema zatvorenicima.
  Kad je ritual konačno završio, Vali je primijetio odsutnost jednog od njegovih zapovjednika.
  - Gdje je Oliver Twist?
  Anñelika je okrenula svoje lice, blijedo unatoč preplanuloj boji, prema njemu.
  - Ne znam ni sama, izgubila sam noge tražeći dječaka.
  - Onda mi dajte hitnu naredbu da pretražim sve kutke i rupe, podrume i tajne prolaze, ako ih ima, i pod svaku cijenu pronađem dječaka.
  Tisuće pobunjenika trčalo je odjednom, svi su bili fascinirani potragom za nestalim zapovjednikom, posebno su se trudila djeca. Momci i malobrojne djevojke bili su spremni prevrnuti svako zrno pijeska.
  - Daj brzo, tko nađe Olivera Twista, dobit će stotinu novčića. rekao je Vali.
  Potraga se otegla, a tek kada je jedan od bivših ratnih zarobljenika pokazao podzemni prolaz, pobunjenici su, pažljivo probijajući se njime, otkrili hrabrog dječaka.
  Oliver Twist bio je bez svijesti, ali još nije ukočen, što je ostavljalo nadu u njegovo preporod.
  Anñelika je pažljivo izvukla bodež, poprskala grimiznu krv, a zatim zalijepila ranu flasterom.
  - Što je s njim? Vega je progovorila. - Izgleda kao vrlo opasna rana.
  Djevojka je zacvilila:
  "Izgleda da je dječak pogođen u srce.
  Vega je zavapila:
  - Užas. Još malo i oštrica bi probila aortu.
  Angelica je tvitala:
  - Ne malo, ali je zapravo probušio.
  Djevojka se iznenadila:
  - Ali čujem da je barem tiho, ali diše.
  Oliverova mama je potvrdila:
  - To je zato što ima dva srca, desno i lijevo.
  - sretno će Vega
  - I znam da mnogi naši vojnici imaju dva srca, puno pomaže da se nose s teretom, a teže je ubiti. Inače, Dodger također ima dva srca, drugo je implantirano, ali ne kuca ništa gore od pravog.
  - I moj dječak je implantiran, htio sam od njega napraviti izvanrednog sportaša, ali jedno srce nije dovoljno za ovo.
  - Dobro, divno je, ali kako bi bilo tri odjednom?
  - Ovo je očito pretjerano. Možete dobiti cerebralni infarkt.
  - Ipak je zanimljivo.
  Oliver Twist otvori oči i šapne.
  - Kako je bitka završila?
  - Pobijedili smo! - radosno je odgovorila Anñelika.
  - Gdje je general?
  - Koji?
  "Onaj koji mi je posuo nešto smeća u lice i pobjegao.
  - Ali to ne znamo. Anñelika je uzdahnula.
  - Najvjerojatnije ga je ranio, moramo pronaći ovog gada. - Zlo je rekla Vega.
  - Sigurno ćemo ga pronaći, ali za sada je bolje da zatvorim svoj cvijet. Imate slomljena pluća i srce, stoga se morate odmoriti.
  - Bolje spavaj, otpjevat ću ti uspavanku. Umiješa se Vega.
  - Opet će biti nešto militantno, ne vrijedi, neka se dečko smiri. Sjetite se autogenog treninga spavanja Olivera Twista.
  - Dobro, pokušat ću zaspati.
  Dječak je zatvorio oči i uronio u nirvanu.
  Vega je otišao u mirovinu i počeo dovoditi u red pobunjeničku vojsku.
  
  . POGLAVLJE #19
  Oliveru Twistu je u povjerenju rečeno da će sutra biti javno obješen. Tako može posljednji put uživati u snu na planeti zemlji. Dječak je prije smrti dobio puding i čašu crnog vina.
  Nakon što je jeo i pio, Oliver Twist je upao u san.
  Dok je jedna od inkarnacija sna ležala u komi, drugi dio Olivera Twista vidio je da je poput hrabrog filibustera, koji je slavno zavrnuo čavle na gusarskom brodu.
  Brod je plovio srebrno-narančastim morem. Šezdeset nedavno izlivenih, još sasvim novih topova zasjalo je na zrakama čudesnog zalaska sunca. Oliver Twist mu se divio, u njihovoj takozvanoj svjetlosnoj polulopti, ovaj proces nije toliko šarolik.
  - Mora biti da napredak nije toliko unakazio prirodu. - Smiješeći se, rekao je.
  Dječak je bio savršeno sretan. Mrska škola, s domaćim zadaćama, diktatima i testovima, ostala je iza sebe i činila se nešto nestvarno, kao noćna mora. Pa, to je u lažnom sjećanju. Ali u stvarnom životu nema zatvora s lancima i štakorima. Iza su već bile zabavne avanture, bit će ih još, ali nema te pomisli na povratak.
  Čak i ako odem u pakao
  ali neću se vratiti u školu.
  Sada sam prokleti gusar
  I ne bojim se oluje!
  Dječak je imao laganu improvizaciju.
  Wiscin je, pak, bio zabrinut, shvatio je da je život filibustera pun opasnosti i da mora pljačkati da bi živio. Moramo pronaći dom, ali gdje? U zemljama Kirama čekala su ih vješala ili križ. Engleski? Ovo je lukav narod i potiče gusare, ali činjenica je da su oni odbjegli robijaši, neki su se i pobunili protiv kralja.
  Fatacija je druga stvar, a ona je u neprijateljskim odnosima s Kiramom i Engleskom, zajedno s jedinom Singer republikom na ovom svijetu, osnovao je koloniju u kojoj žive pirati poluprivatnici. Tamo se nalaze u morskoj luci i gradu More, na otoku Monako. Britanci imaju slično utočište, grad Kalil. Što se tiče Kirama, njegove kolonije su najbogatije i najopsežnije i toliko su iskušenje za pirate da je pokušaj stvaranja jedne u gradu Minisota doveo do činjenice da su korsari počeli pljačkati njihove pokrovitelje. Kiramiti su okupili veliku flotu i nakon tvrdoglave borbe porazili stršljenovo gnijezdo.
  - Naš prirodni dom je grad More. rekao je Wiscin. - Tamo ćemo podijeliti svoj golemi plijen i odmoriti se po konobama. Korsari su jednoglasno kimnuli. Prekaljeni gusar bio je vrlo pošten na svoj način, nije mu palo na pamet kriti njihov sveti dio od svojih suboraca.
  Oliver je sišao s kuhinje, zora je prošla i dječak se dosađivao. Jako mu je nedostajala comp narukvica i omiljene računalne igrice, posebno saga "Cosmos filibuster". Mirno plivanje je već postalo dosadno i htio sam dobru borbu.
  - Super je momci, koliko će trebati doploviti do Monaka?
  - Nema puno. rekao je Wiscin.
  - Proučio sam kartu i predlažem da prije nego odete tamo i dogovorite još jednu zabavu, napadnete obalni grad Zweig. Tamo možemo uhvatiti vrlo bogat plijen u isto vrijeme rastegnuti kosti.
  Pirati su složno navijali, mnogi od njih nisu dijelili isti entuzijazam. Veliki, s ožiljcima, Fokker, koji je bio na poziciji navigatora, snažno se usprotivio.
  - Još si premlad i krv ti vrije kao svježe pivo. Mi smo stari ratnici i razmislit ćemo tri puta prije nego što se upustimo u borbu. Grad Zweig je prava tvrđava i bit ćemo potopljeni prije nego uđemo u luku.
  - Već sam razmišljao o tome, naš brod je oblikom sličan onom Kiramu, ponovit ćemo manevar naših neprijatelja, otići pod njihovu zastavu u luku i jednom salvom uništiti luku.
  - Ideja je zanimljiva, ali imamo premalo ljudi da se borimo s cijelim njihovim garnizonom, osim toga, njihova je utvrda prejaka i ne može se uništiti jednom salvom. A povratni hitac izbliza potopit će naš brod.
  "Bit će u panici, a prije nego što reagiraju, mi ćemo se okrenuti na drugu stranu i ponovno se srušiti.
  Wiscin je okrenuo lice.
  - Pa čak i ako u panici, i nekim čudom uspijemo razbiti utvrdu, što je onda s garnizonom.
  - I tako će s naše strane biti iznenađenje. Tada će garnizon biti na gubitku, osim toga, dio naših korsara će se presvući u kiram uniforme.
  - Bilo bi sigurnije zaposliti nove ljude u gradu More. Zatim, svježim snagama, izvedite sličnu operaciju.
  - Onda može biti teže, Kiramiani još ne znaju da je Pisar don Freebie uništen, a naš će brod uzeti za njega, tim više što poznaju gotovo sve svoje brodove. I kako vrijeme prolazi, saznaju da je njihov brod zarobljen i bit će oprezniji, onda tako jednostavna prevara neće uspjeti.
  Wiscin je pomislio, pirati su više puta pokušali jurišati na Zweiga i svaki put su se gušili krvlju. Pobijediti ovaj nedvojbeno bogat grad znači podići svoj prestiž u primorskom bratstvu na neobično visoku razinu. Što je najvažnije, nije želio da ga smatraju kukavicom.
  - Pa, slažem se, ali još uvijek nećemo stići do grada prije mraka. Stoga ćemo pristati na noćenje u blizini, a vi ćete ići u izviđanje. Wiscin je odlučio.
  - Stiže! Pogotovo što, ne poznavajući ford, ne ulazite u vodu. - Dječak je ponovio drevnu izreku.
  Wiscin je potapšao svog pomoćnika po ramenu i progovorio gotovo s ljubavlju.
  - Samo nemojte ulaziti u borbu prije vremena. Budite suzdržaniji.
  Dječak je potapšao bosom, preplanulom nogom samouvjereno odgovorio:
  Ne brini, samo ću se braniti.
  Zapuhao je svjež povjetarac, jedra su se stegla, a veličanstveni brod je ubrzao.
  Valovi su se tako igrali, ponekad se u daljini brčkali, kotrljali se po valovima, trikate, životinje nalik na dupine sa šest nogu.
  Putem su naišli na samo jedan mogući gusarski brod. Nakon što je pomno pogledao dimenzije broda i broj topova, radije je krenuo na put zauvijek. Vidjelo se kako je silueta bljesnula i nestala iza linije horizonta.
  - Možda se uhvatimo. predložio je Oliver.
  - Zašto bismo brata davili, pogotovo što mu se nema što uzeti. - usprotivio se Wiscin. - Ovi korsari ponekad mjesecima sjede gladni, nemaju svi sreću naletjeti na koliko-toliko ukusan plijen.
  Ali oni imaju ono što nama nedostaje.
  - Što oni imaju?
  - Narod! rekao je Oliver Twist glasno. Pirati su mu uzvratili pogled. Wiscinus se počešao po glavi s maramicom.
  - U ovom slučaju imamo priliku sustići ga. Dodajte jedra.
  Unatoč impresivnoj veličini, brod se kretao prilično brzo. Tako ubrzavajući
  prestigao je svog kolegu. Gusarska se fregata okrenula i pripremila skupo dati svoj život.
  - Podignite veselog rogera i pozdravite pozdrav. - naredio je Wiscin.
  Fregata je automatski uzvratila pozdrav.
  - A sad, dajem znak - šaljem čamac.
  Kao primirje poslao je bivšeg odvjetnika, prilično spretnu zvijer Starka, a uz to još dva inteligentna gusara, zajedno s Oliverom Twistom. Iz nekog razloga odlučio je da ako ovaj dječak sudjeluje, onda će sve biti u redu.
  Stark je primljen, srdačno pozvan za stol. Ipak, kolega ima tri puta više oružja, kako ga ovdje ne poštuješ.
  Razgovor je oprezno doveden do zaključka da ne bi bilo loše napraviti zajednički napad
  grad Zweig.
  Kapetan fregate, Monique de Munch, prihvatila je ovaj prijedlog s entuzijazmom; bogatstvo ga u posljednje vrijeme nije razmazilo. Poteškoće je stvarala samo podjela plijena. Monique, koja je imala gotovo dvjesto pedeset ljudi, inzistirala je na ravnopravnoj podjeli momčadi prema broju golova. Stark je zauzvrat ponudio da se brod podijeli po spolu, nakon što je za to dobio jasne upute od Wiscina, koji je imao samo pedeset ljudi i nije se želio zavarati. Monique je pritisnula, na argument da imaju više oružja, odgovorio je.
  - A u momčadi imamo puno bolje jače borce. Pravi momci?
  Policajci su potvrdili.
  - Kako to možeš dokazati? - prkosno je upitao Oliver Twist, koji je prije bio kabinski dečko; skromno donio boce, šalice, grickalice.
  Monique je strogo pogledala i pokazala na visokog šesterorukog tjelohranitelja.
  - Vidiš li ga? Imate li neku koja bi to mogla podnijeti?
  - Ja ću se boriti s njim! Oliver Twist je istupio naprijed.
  Kao odgovor, nevjerojatan urlik:
  - Naivko, hoćeš umrijeti, jer će to biti borba do smrti.
  Sa mačem u ruci, ne bojim se umrijeti,
  Kad je povrijeđena čast prijatelja!
  Naviknut na brutalnu borbu prsa u prsa,
  Neka se moji neprijatelji ne broje!
  Oliver Twist je rimovao, a oči su mu bljesnule. - Spreman sam se boriti s njim.
  "Vi ste Stark koji potvrđuje izazov ovog djeteta."
  Da, dobar je borac.
  - Onda ovako: moj Sidurr pobjeđuje - prihvaćaš naše uvjete: dijelimo proporcionalno broju posada, ako je onda smo tvoji.
  - Slažem se.
  - Onda na ruke. Monique je medvjeđom šapom stisnula Starkovu ruku.
  Moćni vanzemaljac izvadio je šest mačeva odjednom, natovarivši svaku ruku. Oliver Twist je imao samo dva, no dječak je izgledao više nego samouvjereno, iako je na pozadini ovog diva izgledao kao budala. U nekom trenutku mu je u glavi proletjela misao da bi to možda mogao učiniti ovdje, ali odmah ju je otjerao.
  Na znak atamana počela je borba. S neočekivanom agilnošću, Sidurr je skočio, a šest mačeva odjednom je bljesnulo u zraku. Oliver Twist je za dlaku izbjegao, skačući naizmjence i udarajući ga nogom u čeljust. Udarac bičem došao je malo više i malo je ublažen pokretom glave. I napada mačevima razbojnik iako s poteškoćama, ali parira.
  - A ti samo izgledaš strašno, ali u stvari, kvas je kvas. Twist je rekao Olive. Tada je dječak izveo složenu tehniku "krive klešta", uspio je točnim zaokretom odsjeći ruku protivnika. Ruslan nikada nije čuo tako strašni vrisak, činilo se da samo željezo stenje.
  - Što se ne sviđa!
  - Mali Rusi, pustit ću vas kroz mlinski kamen. viknuo je Sidurr.
  Ne vjerujem da si previše nespretan.
  Uslijedili su potpuno divlji potezi, dječak je otišao, pa jednom i odsjekao drugi kist. Sve bi bilo u redu, ali se u odlučujućem trenutku okliznuo i zamalo pao. Tada je na njega poletjela oštrica, lagano mu zarezala prsa. Rana nije opasna, nego neugodna.
  - Imam bebu. vrisnuo je Sidurr.
  - Ožiljci samo ukrašavaju čovjeka, ali ne možete izbjeći smrt.
  Odlazeći iz drugog iskora, dječak je izveo tehniku "puffy toad" i odsjekao treću ruku.
  Nakon toga, Sidurr kao da je izgubio duh, počeo se povlačiti, sve češće gledajući u svog poglavicu, čekajući da prekine borbu. Monique je, međutim, izgledala razrogačenih očiju, očito fascinirana neočekivanim spektaklom. Oliver Twist krenuo je u odlučnu ofenzivu, opet je udario nogom u sljepoočnicu, a zatim je zasjekao neprijatelja oštricom u trbuh. Poteklo je mnogo zajedljive otrovne žute krvi. Zatim je, izvodeći kombinaciju, s četiri prsta spasio neprijatelja od četvrte četke. Sidurr je konačno izgubio hrabrost, odmaknuvši se od urlika do zida.
  - Dečko, oprosti na glupim riječima. Priznajem svoj poraz i molim za milost. - Iz tri oka pobijeđenog čudovišta potekle su suze, i on je kleknuo.
  Oliver Twist ga je sažalio i stao.
  - Već je poražen, neka ide?
  Monique je vrisnula.
  Ubij ga, ne zaslužuje živjeti.
  - Zašto ti ga ne bude žao? Mogao se iskupiti u sljedećoj bitci.
  - Ne treba mi bogalj. Pa, dokrajčimo ga ili ću to sam učiniti.
  "Ne oklijevajte, to je samo divlji vanzemaljac." Ne bi te poštedio. dodao je Stark.
  Oliver Twist, ne shvaćajući i sam, postao je tvrdoglav.
  "Ne mogu ubiti živo biće koje kleči preda mnom.
  - Ali ja mogu. - rekla je Monique i, otevši mušketu napunjenu tinjajućim fitiljem od gusara, pucala mu u glavu.
  Jedno oko se pretvorilo u krvavi nered i zvijer se srušila. Pirati su odmah dotrčali do njega i odvukli ga, u žurbi da ga bace u more. Još nekoliko ljudi, uključujući lokalnog kabinskog dječaka, bijesno je počelo ribati palubu. Unatoč porazu, Monica je izgledala zadovoljno.
  - Ti si veliki borac. - Okrenuo se Oliveru Twistu. - Samo ti nemaš dovoljno čvrstine i hrabrosti. Dirnule su vas suze i poniženje čudovišta, a što će biti ako žena ili dijete zaplače pred vama.
  "Nikada neću pognuti da ubijam žene i djecu.
  - To je vaša slabost u dobroti, možete prolijevati krv na bojnom polju, ali nemate hrabrosti staviti djeci nož na vrat i okrenuti se. Ali potrebno je, gusar ne može biti vitez.
  Dječak se znojio golom, okruglom petom na podu i primijetio:
  - Pa, čitao sam puno knjiga i gledao film, gdje su filibusteri bili prava gospoda i čak pomagali siromašnima, posebno gladnim ženama i djeci.
  "Ne znam da se već pišu knjige o nama. Što su filmovi?
  Tada je Oliver Twist shvatio da je rekao previše. Ne treba svatko objašnjavati da je iz tog mjesta koje se zove podzemlje.
  - To je kao legenda iz bajke.
  - I jasno je da ste još premladi i brkate stvarnost sa snom. Dobro, neću te razočarati. Ali vaš će ataman, kad zatreba, otići na svaku podlost. U međuvremenu objasnite koji je vaš plan. Uostalom, Zweig je prava tvrđava i ni vaša debla neće biti dovoljna da se probijete kroz nju.
  Stark je iznio plan.
  "Znači da bi većina moje posade trebala biti smještena na vašem brodu, odjevena u Kiramove uniforme?"
  - To je to!
  - Odgovara nam. Napad sutra ujutro?
  - Da, osim ako naravno nema nepredviđenih okolnosti. Ali naš dječak. Pokazao je na Olivera Twista. - Neće te iznevjeriti.
  - Vjerujem da vas neće iznevjeriti, ali u slučaju da se ne vrati s izviđanja, imate plan.
  Začuo se urlik:
  - Mislim da će i ako bude uhvaćen dječak izdržati torturu i neće ništa reći, pa ćemo riskirati provođenjem prethodnog programa.
  - Vidim i po očima da će sve izdržati, ali oprez neće škoditi i što ćemo na kraju, odlučit ćemo naknadno.
  Na to su se odlučili. Brodovi su sada plovili zajedno, a čak se i izdaleka vidjelo koliko je fregata zvana "Tigar" manja od krstarice, ali bez imena. Oliver Twist je skrenuo pozornost na to.
  - Ne, nama slobodnim filibusterima odgovara da nosimo staro ime kiram. Možda ćemo to nazvati zmajem.
  - Nije loše, ali miriše na nestvarnost. Nitko nikada nije vidio zmajeve.
  - I u drugim svjetovima.
  - Što?
  - One između zvijezda.
  Između zvijezda nema ničega, oni su samo anđeli.
  Dječak je, lupajući nogom i zgnječivši kukca golom petom, prigovorio:
  - Ili možda ima, jer nisi doletio k njima, otkud znaš.
  - A ti želiš znati mnogo, osobito zabranjeno od crkve.
  - Znanje je pobjeda! rekao je Oliver Twist.
  Padao je mrak, a izdaleka se vidio svjetionik koji je osvjetljavao prilaze luci Zweig. Bio je prilično visok.
  - Pa, kako ćeš sad ploviti na brodu?
  - Ne, sigurnije je plivati. rekao je Oliver Twist. - Čamac se vidi, ali plivač ne.
  - A ako naletite na morske pse s tigrorogima?
  - Imat ću mač sa sobom, odbit ću ga.
  - Zar se nećeš utopiti s njim?
  - Napravljen je od lakog metala i neće mi smetati.
  - Dobro, plivaj. Wiscin je s ljubavlju pljesnuo dječaka po golim leđima. - Ali prvo obojite kosu u crno da se glava ne bi posebno primijetila.
  Već sam pripremio boju. - I dječak je gusto namazao kosu. Oliver Twist pao je u vodu, bio je izvrstan plivač, a bio je gotovo nevidljiv. Kako bi bio primjećen, podigao je mač iznad glave, sijajući u četiri mjeseca, vidjeli su ga i zviždali pozdrave, nakon nekoliko minuta je konačno nestao u tami valova.
  - Pa heroj, ja bih volio takvog sina. - rekao je kapetan gusara.
  Oliver Twist s vremena na vrijeme siječe valove, s vremena na vrijeme mijenja stil. Voda je bila topla, nježna i bilo je jako ugodno plivati po njoj, čak se i sol činila posebnom, nije gorjela niti pekla, već je podsjećala na kiseli limun. Dječak je prskao i bocnuo, odjednom je iza vala bljesnula sjena. Strašni morski pas s tri roga, neprimjetan pod vodom, došuljao se do njega i otvorivši velika usta pokušao napasti.
  Oliver Twist zamahnuo je mačem u leđa. Morskom psu su se otvorila usta i potekla je krv od trešnje. Grabežljivac se mlatio, pokušavao izbjeći, dok joj je Oliver Twist zabio oštricu u oko. Morski pas je očito imao oštećen mozak i, trzajući se, pao je. Iz mraka je izbilo nekoliko silueta, pale su na svoju partnericu i počele je trgati i gristi.
  - To je tvoj instinkt. Uhvati krv. A sada ubrzajmo.
  Dječak je ubrzao korak, udarajući rukama i nogama. Morski psi, poneseni gozbom, nisu obraćali pažnju na njega. Luka se postupno približavala, vidjele su se siluete nekoliko brodova. Jedan od njih bio je toliko velik da je Oliver Twist bio neugodno budan. Odlučio je prvi doplivati do njega.
  U tom je trenutku osjetio pokret, a velika su mu usta pucnula zubima pokraj sebe, gotovo mu odgrizli petu. Dječak je kao odgovor zaronio, jurnuo pod vodu i vrhom zabio morskog psa u trbuh. Kako je i očekivao, iz nje je gusto potekla krv, a usta su joj se otvarala i zatvarala sa šest redova zuba. Drugi su ga morski psi zabili svojim rogovima, a zatim su ga zgrabili i počeli odgrizati ogromne komade. Ubrzo od nje nije ostao ni kostur, Oliver Twist im se u međuvremenu zamjetno otrgnuo. Sad se vidjela masivna utvrda, topova je bilo stvarno puno, grad je bio praktički neosvojiv s mora. Pogledavši ga, momak je osjetio neku drhtavicu, ne bi bilo lako uništiti takvog kolosa, čak i da je pogodio gotovo iz blizine.
  - Dobro, ipak ćemo ga pogoditi.
  Mnogo više tjeskobe izazvao je ogroman bojni brod. Plivajući bliže, Oliver Twist je prebrojao broj pušaka, ne računajući ni krmene i nove, bilo ih je sto dvadeset. Bio je to pravi flagship, i to s debelim stranicama ispod pluta.
  - Ovo je kolos, samo je jedna stvar prevelika i nespretna. Dječak je uzdahnuo. Prvotni plan napada bio je pod prijetnjom. Bilo je jasno da će ih takav grudnjak jednostavno potopiti. Što učiniti. U početku je Oliver Twist mislio da bi se mogli pokušati ukrcati na brod. Ipak bi zauzeo tako ogromno plovilo. Momak je oprezno doplivao do daske, u tom se trenutku iza oblaka sakrila tri mjeseca. Naslonjen na ruke i bose noge, popeo se na brod poput čovjeka pauka, tražeći najmanji procjep koristeći četiri uda. Drvo je bilo hrapavo, što je malom tijelu olakšalo podizanje. Na palubi je bilo stražara, ali brod je bio dugačak i bilo je moguće oprezno prijeći i leći u kuhinju, a zatim se sakriti iza čamca za spašavanje. Tada je Oliver Twist primijetio troje ljudi, dvoje u skupocjenoj odjeći izvezenoj zlatom, a drugi je, sudeći po ogromnim dimenzijama i mačevima u osam ruku odjednom (takvi su vanzemaljci bili rijetki), bio tjelohranitelj.
  - Brodove smo već ukrcali, sutra će biti spreman za plovidbu teret zlata, dijamanata, smaragda, gradske riznice i svilene pređe.
  - Dobro je, samo šteta što će nam grad biti prazan.
  - Uskoro će biti veliki rat i matici će trebati ogromna sredstva, pa tako i za novačenje plaćenika. Osim toga, vaš grad je preblizu otoka Monaka i služi kao mamac za gusare. A ako izvadite svoje bogatstvo, ono će odmah izgubiti svoju privlačnost.
  - Da hoće, i dalje bi hrlile kao muhe u med. Po mom mišljenju, čak ni jedan moćan kao što je vaš brod nije dovoljan da isprati preopterećenu karavanu.
  - Pa zašto će nam se, prvo, još troje pridružiti na moru, a drugo, imamo tisuću članova posade i oni su već na brodu. S takvom snagom ne bojimo se nikakvog ukrcaja.
  Oliveru Twistu su se vrtjele misli u glavi, cijeli njihov plan napada postajao je besmislen, morali su nešto smisliti.
  Mladi zatvorenik nije smio vidjeti san... Vrata ćelije su se otvorila i ušli su stražari.
  Glavni policijski službenik je najavio:
  - Danas je vaša egzekucija na središnjem trgu u Londonu. Kao i obično, popijte posljednju čašu vina u svom životu i bit ćete izbačeni na tijelu.
  Čaša je bila mala, vino je bilo jako slabo - čisti sok. Možda su se bojali da će zarobljenik zaspati tijekom pogubljenja.
  I Oliveru su skinuli zatvorsku odjeću, a ostale su mu samo crne gaćice. Mladog zarobljenika trebalo je pogubiti gotovo golog. Ovratnik je također skinut.
  Nakon toga je Oliver, u posebnim, lakšim okovima za ruke i noge, izveden iz ćelije.
  Dječakova bosa stopala, opečena užarenim željezom, još nisu bila potpuno zarasla i bilo je bolno gaziti na njih. Ali Oliver je, škrgućući zubima, pokušao ostati uspravan. I hodao je zveckajući lancima hodnicima. Mali, ćelavi dječak, izmršav u zatvoru.
  Proveli su jednog bradatog momka, a on se nasmijao dječaku u kratkim hlačama.
  Oliver je jako smršavio na kruhu i vodi, u njemu se vidjela svaka kost.
  Dječak je hodao šepajući na obje noge i vukući lance. Nije mu bilo lako doći do zatvorskog dvorišta.
  Nisu ga trebali objesiti samog. U tijelu je već bila djevojka. Također mršava, s modricama na licu. Bila je bosa, ali na sebi je imala bijeli plašt. Pogledala je dječaka sa suosjećanjem. Ruke su joj bile u okovima, a na bosim nogama lanac.
  Dječak je ušao u kolica. I ona se, upregnuta u zanovijetanje, pokrenula. Možda je konj bio posebno upregnut da ide polako i svi su se mogli diviti tom paru. Bila je tu djevojka, gotovo dijete plave duge kose i dijete s obrijanom glavom.
  Oliver je osjetio kako mu svjež vjetar puše po njegovom golom, napaćenom tijelu, i osjećao se tako dobro. Dječak je duboko udahnuo. Činilo se da je zrak ispunjen medom. A sunce je čak i zaslijepilo nakon sumraka tamnice.
  A blijeda, svijetlokosa djevojka je teško disala.
  Oliver je bacio pogled na njezina graciozna, bosa stopala. Vidjelo se da je to od gole, djevojčini tabani još nisu sišli s žuljevima. Tako su joj se pete spržile. Jadna djevojka, pomisli Oliver.
  Voze polako. Gužva okolo je bučna. Tko se smije, a tko suosjeća. U svakom slučaju, ovaj par izvana izgleda toliko nevino i dirljivo da ćete se neizbježno duboko osjećati.
  Oliver se ponosno uspravio. Tijelo mu je, s tragovima bičeva koji nisu do kraja zarasli, mršavo i mršavo. Dječak je upravo navršio jedanaest godina. Blijed je i nema krvi na licu. Gotovo gola, u crnim gaćicama, kao robinja, samo blijeda. Možda bi u dvadesetom stoljeću Oliver izgledao kao zarobljenik Auschwitza.
  A djevojka, ona je skoro kao Esmeralda, samo što joj je kosa bijela, zbog čega izgleda još anđeoski i nevinije. Srećom, više ne pale na lomači, a čeka ih omča, koja i nije tako bolna.
  Oliver je pomislio, što ga čeka nakon smrti? Raj ili pakao? Ako Oliver rano umre, ne bi sumnjao u raju za nevino dijete. Ali sada je imao greške. A protestanti poriču čistilište. Pa je li to stvarno pakao? Ili je na nebu ipak ljubaznije nego na Zemlji, a nevino dijete bit će pošteđeno? Možda su ipak katolici, a ima ih više nego protestanata, ipak u pravu i postoji čistilište. A onda paklena muka nije vječna?
  Oliver je teško uzdahnuo... Čitao je i o ateizmu. Što su još u staroj Grčkoj bili filozofi koji su tvrdili da nema bogova. I ovo je gledište steklo popularnost.
  Vjerojatno bi, da Konstantin nije prihvatio kršćanstvo, pobijedio ateizam. Nije li to stvarno Božja bajka? Uostalom, da je postojao savršeni Svemogući, bi li On dopustio ljudima da pate? Naravno da ne! Uostalom, Svemoguće savršenstvo ne može podnijeti nevolje i patnje!
  Oliver je pjevao:
  Krhka latica boje,
  Ako je srušena...
  Iako je svijet okolo okrutan
  Želim činiti dobro!
  Ili će se možda, poput Indijanaca, vaša duša preseliti u drugo tijelo. A možda ćeš postati sin padišaha ili plemenite raje ...
  Živite svojim normalnim životom
  Ima razloga za zabavu...
  Možda u glavnom -
  Tvoja duša za useljenje!
  Nakon toga, konačno, njihova su kola dovezla do skele s dva gotova vješala. Djevojka je izašla prva, zveckajući lancima. Bila je mršava, blijeda, svijetle kose, velikih, plavih očiju, djelovala je kao tinejdžerica. I publika je pjevušila od suosjećanja. Pogotovo kad hoda bosa, graciozna, nogu koje još nisu imale vremena zacijeliti nakon mučenja, po stepenicama skele.
  Tada je Oliver Twist izašao. Dječak je htio stati, pa čak i odmoriti se. Kako izgledaju strme, loše blanjane drvene stepenice.
  Ali okolo je puno straže i policije, barem pedesetak. Da, a narod uopće nije sklon boriti se za par koji ide na smaknuće. Iako dječak i djevojčica izazivaju simpatije.
  Oliverove bose noge malo su škakljive kad se penje uz drvo. I dječak se nasmiješio, srce mu je postalo veselije. Samo malo više hrane ne bi škodilo. Ne želiš umrijeti na prazan želudac.
  Izašao je i stao pored djevojke. Dvojica golemih navijača u crvenim kombinezonima i kapama provjeravali su šarke. Olivera i djevojku odveli su do šarki. Stavili su ga na otvore koji su se trebali otvoriti odjednom, a onda bi ti se uže čvrsto stezalo oko vrata i ti bi se isključio i otišao na onaj svijet. A možda i ima... Oliver je sanjivo zamišljao da mu je duša utjelovljena u ptici, te je vijorio u zraku.
  Lebdi iznad krovova kuća i daje pun raspon krila.
  U međuvremenu, dužnosnik monotono nabraja zločine para. Ponovno je Oliver optužen za iznuđivanje hrane iz radničke kuće. I tako dalje. I također u nedostatku pokajanja i onoga što nije dao, gdje je ukradeno skriveno. I mnogo više...
  Oliver se srami stajati gotovo gol u prisutnosti tisuća ljudi. Čak želim da mu se omča oko vrata brže stegne.
  Cura je malo zanimljivija. Ispada da je grofica, udana za starijeg seigneura i optužena je za trovanje. Djevojka nije priznala krivnju, pa su je objesili. Inače, postojala je šansa da se otruju na plantažama u južnim kolonijama Britanskog Carstva.
  Oliver je mislio da bi to moglo biti bolje od smrti. Što ako stvarno postoji jezero vatre, ili nepostojanje. A nepostojanje je zastrašujuće, ni svjetla, ni zvuka, ni sjećanja, čak ni misli... I kao što je napisao netko od mudrih: Mislim - dakle postojim!
  I konačno, monotono čitanje je gotovo. Osuđenim se daje posljednja minuta za molitvu. Bosonoga plavuša u bijelim krpama nešto šapće na latinskom. Oliver je odlučio pročitati Očenaš, iako priznaje da mu je u glavi potpuni nered. I gotovo je ateist, ili barem agnostik.
  Ali moli se i pokušava ne žuriti. Posljednja minuta je bolno spora, ali ionako neminovno istječe.
  Sada bubnjari dižu palice. Čuje se signal... Bubnjevi počinju udarati, a čuje se tutnjava nekoliko bakrenih cijevi. Zadnje što Oliver Twist čuje u ovom životu. I ne daj Bože, barem još nešto za čuti u budućnosti.
  A iz grotla pod njihovim bosim nogama otkrivaju se dječak i djevojčica. Tijela padaju. A omča se steže na vratu djeteta i djevojčice.
  Oliver u početku osjeća snažno stezanje i gušenje. Kao da ga je obavio čelični obruč. A onda su mi pred očima bljesnule tako živopisne vizije. Sve je tako lijepo i u isto vrijeme strašno, a sada Oliver Twist osjeća da mu je djetinjasta duša odvojena od tijela.
  U trenutku kada se činilo da se sva nutrina kuhala, a pluća doslovno izgarala, uvlačeći živi plamen, kad su puhali vrući potoci pregrijanog zraka, pekući svaku česticu iscrpljenog tijela, paralizirajući grčevite pokrete prenapregnutih mišića. Osjećaj koji podsjeća na pronalazak mješavine lave i kipuće vode na velikim dubinama u području vulkanske erupcije. Onda je odjednom postalo lakše. Bol je počela nestajati, pojavila se nevjerojatna lakoća. Da, to je upravo ono što je Oliver Twist osjetio kada je njegov duh počeo napuštati njegovo ugljenisano tijelo...
  ... Ovdje se odvaja od površine i počinje promišljati događaje, kao izvana. Vidljivi su ostaci razbijenog, otopljenog zvjezdanog broda. Ogromne različite vrste čudovišta vrve od bezbrojnih jata. U svjetlu kolosalne ljubičasto-smaragdne zvijezde, oni su tako posebni sjajni sa blistavim preljevom. Nimalo zastrašujuće, naprotiv, nevjerojatno lijepe u svojim bojama. Pokoravajući se neshvatljivo neodoljivoj sili, duša se nastavila dizati prema gore. Šarena čudovišta na površini brzo su se smanjivala. Duh ulazi u stratosferu. Ovdje možete vidjeti cijeli planet, ružičasto-žuti, isprva ogroman, a zatim se brzo smanjuje u volumenu. Ovdje je veličine okruglog stola, ovdje je veličine kotačića pendofona, ovdje je veličine nogometne lopte, pa veličine teniske, a onda - manje od makova zrna. Prolijeće sve više novih galaksija, nezamislivih nakupina zvjezdanih fragmenata i naslaga. Duša je uvučena u tunel, i leti, svijetle pruge u sedam boja bljeskaju duž hodnika na crnoj pozadini.
  "Kamo idem? - zbunjeno je pomislio dječak. - Zagonetka... vjerojatno, u drugi svemir, u novi svijet."
  Ispred tunela pojavio se sve jači intenzitet najjače svjetlosti. Prema državno-imperijalnoj jedinstvenoj i nepokolebljivoj vjeri Britanije, kako je neki tumače, osoba nakon smrti odlazi na sud, gdje, u skladu s djelima ili vojničkom snagom, završava na prvom nebu, odnosno u sljedećem svemiru .
  Pa ovo je jedan svećenik koji je tako rekao od protestanata, iako je jasno da je to glupost!
  "Kamo ću ići?" Oliver Twist s nelagodom je pomislio.
  Kao čovjek i zločinac, on mora ostati rob u sljedećem životu, a to je u najboljem slučaju. Ako ga ne žele imati kao oruđe za govor, prijeti mu vatrena jama i mjesto vječnog mučenja za inferiorna bića.
  Jeza obuzima kožu, iako je koža već nestala. Ali Darwin je rekao da kraljevi i obični ljudi potječu od zajedničkog pretka koji je rađao bučne, čupave majmune. Postojao je i veliki Guru kojeg je moglo vidjeti samo nekolicina odabranih. Kažu da je otkrio tajnu besmrtnosti i velike moći. Zašto onda, ako je tako svemoguć, ne može protjerati ove krvopije s planeta?
  Na kraju tunela Oliver Twist isplivao je u jarko osvijetljeno predgrađe. U blizini se nalazila kolosalna palača, očito hram nebeske pravde. Dvojica nasilnika blistavo blistavih krila, naizgled anđeli, zavrnuli su mu ruke iza leđa i odveli ga u sudnicu.
  Dvorana je bila ogromna, strop se gubio u oblacima. Grozan glas suca, golem kao Mount Everest i iskričav poput mnogih sunaca, zagrmio je s tisuću grmljavina.
  - Ti nisi vojnik! Ti nisi borac! Vi niste pravedni! Ti si čovjek zločinac, podlo stvorenje, podla parodija na veliku rasu. Vi ste podli buntovnik koji mrzi svoje zakonite gospodare i želi ih sve uništiti. Nećeš biti rob, ne žele te ni imati za roba. Idite u pakao i gorite tamo zauvijek u strašnoj agoniji, zajedno sa svim neprijateljima Britanskog Carstva. Ratnici najveće nacije u svim beskrajnim hipersvemirima, borci idealne rase koju je izabrao Svemogući, osvojit će bezgranični svemir!
  Pod nogama se pojavio plamen. Užasno su bolno opekli dječakova bosa stopala.
  - Zbilja, opet pali! Ne mogu to više!
  Oliver Twist se tresao. Bio je spreman pasti na koljena i zaplakati kao dijete. A on je zapravo dijete od nekih jedanaest godina!
  U tom trenutku nestala je slika suca...
  KRAJ PRVOGA DIJELA - NASTAVLJA SE
  
  NOVI ŽIVOT PETRA II
  
  U njemu Petar II nije dobio velike boginje i vladao je rekordno dugo za Rusiju. Mladić je bio žedan zabave, a svoj prvi rat, po uzoru na svog djeda, započeo je sa Švedskom 1730. godine. Ruska vojska je bila jača i kvalitetno nadmoćnija od Švedske. Samo prijetnja ulaska europskih sila u rat protiv Rusije, prvenstveno Britanije, naravno, prisilila je Petra Drugog da privremeno odustane od potpunog zauzimanja Švedske, ali je on anektirao Finsku.
  Zatim je došlo do rata s Turskom. Već je bilo više razumijevanja za europske sile. Rat je započeo 1736. pohodom na Azov pod osobnim zapovjedništvom Petra Drugog i njegovim energičnim zarobljavanjem. Bitka s Turcima uglavnom je išla u korist Rusije. Tim Petra Velikog još je bio jak, a njegov unuk, koji je od djeda naslijedio junačku snagu i izvanredan um, djelovao je odlučno.
  Rusija je bila jaka, a Turska je već propadala... Tijekom ratova Petar Drugi osvaja Krim, Očakov, Azov s drugim zemljama.
  Tada je carska Rusija pripojila Kazahstan sebi. I počeli su graditi tvrđave na Aljasci.
  Rad se odvijao intenzivno. Zatim novi rat s Turskom 1741. i opet osvajanja... Rusija je vodila ratove s velikim entuzijazmom. Petar II osobno je zapovijedao vojskom u pohodima. Na Balkanu su ruske trupe ostvarile niz pobjeda. A onda je došlo do rata s Iranom. Također je završilo pobjedom zauzimanjem Azerbajdžana.
  1753. dolazi do novog rata s Turskom. A Petar II se nije miješao u europska pitanja. Opet pobjede i zauzimanje Istanbula... I veliki uspjeh. Štoviše, Europu je uznemirio Fridrik II. Ovaj osvajač se borio i s Francuzima i s Austrijancima. A onda je u rat ušla i Britanija, zabrinuta za jačanje Pruske... Petar II., nakon sloma Osmanskog Carstva, borio se na jugu. No 1772. godine ipak se dogodila prva podjela Poljske između ojačane Pruske i moćne, u to vrijeme najveće zemlje na svijetu, Rusije. I carstvo je dodano na zapadu. I Rusi su stigli do Egipta na jugu i Perzijskog zaljeva ...
  Egipat je također osvojen 1780. godine ... Ruske trupe su se kretale preko Afrike.
  A 1782. Poljska je konačno podijeljena s Prusima ... Bjelorusija, Ukrajina i Litva postale su dio Rusije. Fridrik Drugi se nije borio s Rusijom... Rusi su 1786. stigli do Maroka i osvojili cijeli sjever Afrike, Saudijsku Arabiju, a 1788. Iran je konačno zarobljen. A nešto ranije prije toga i cijela središnja Azija. Godine 1790. umire Petar II, postavši najveći od ruskih careva. A njegova je vladavina bila jedna od najdužih u svjetskoj povijesti, najduža u Rusiji i možda najslavnija.
  Petar Veliki se zvao Veliki. I Petar II - najveći od kraljeva.
  A na prijestolje je stupio njegov unuk Petar Treći. Pa kraljevi Petre su slavni kraljevi.
  Sljedeći korak Petra Velikog bio je rat s Pruskom. Nijemci su nakon Fridrika II bili željni novih podviga. I napali su Rusiju 1796. godine. Nakon početnih uspjeha, ruska vojska je porazila Njemačku. I osvojila je prvo svoju, a potom i Francusku, zahvaćenu revolucijom. Petar Treći bio je ljubomoran na slavu svog djeda. Bio je mlad, vruć i želio je podvige.
  I evo opet pobjede i porazi Španjolske i Portugala... Osvajanje Europe. I rat s Britanijom...
  Gospodarica mora bila je poražena. A ovo je novi trijumf za Ushakova. A onda je London pao. Počeo je kolonijalni rat i osvajanje provincija. Rusija više nije imala jednakih protivnika. I osvajao jednu zemlju za drugom.
  Godine 1830. umire Petar III. A na prijestolje se popeo njegov sin Pavao. Rusija je 1841. vodila posljednji ozbiljan rat s Kinom. I naravno da ga je samouvjereno pobijedila nakon tri godine rata.
  A onda su bili kolonijalni ratovi. I jedno osvajanje slijedilo je drugo. I bilo je lijepo.
  A do kraja devetnaestog stoljeća cijeli je planet postao ruski. I došlo je vrijeme za širenje u svemir. Djevojke astronautkinje već su se popele u bitku. Prvi čovjek je otišao u svemir 1900. godine, označivši početak dvadesetog stoljeća kao svemirsko doba. A 1910. godine dogodio se prvi let s ljudskom posadom na Mjesec.
  I 1925. i na Mars! I jednostavno je super. U roku od deset godina, astronauti su uspjeli posjetiti sve planete Sunčevog sustava. A onda je počela gradnja na drugim planetima.
  Rusko Carstvo je bilo apsolutna monarhija, ali je imalo narodno vijeće koje su birali građani cijelog svijeta kao savjetodavno tijelo cara.
  Ljudi su živjeli dobro, a gospodarstvo je brzo raslo. Bio je to kapitalizam s elementima planiranja. Do kraja dvadesetog stoljeća, Sunčev sustav je više-manje ovladan.
  2010. godine započeo je prvi let na jedan od planeta zvijezde Sirius. I bila je to cijela međuzvjezdana ekspedicija. Korišten je fotonski motor sposoban ubrzati do brzine svjetlosti, pa čak i malo više.
  Let se odvijao u dvije etape. Prvo ubrzanje, a potom i usporavanje raketa... Zbog nesavršenosti zvjezdanih brodova, moglo se letjeti tek za više od dvadeset i pet godina.
  Stoga su ekipe birane među tinejdžerima kako ne bi bili prestari. Osim toga, eksperimenti s pomlađivanjem već su se odvijali na planeti Zemlji. Konkretno, aktiviranje matičnih stanica i razne druge ideje. Već sada možete usporiti starenje. Stavljanje toplokrvnih životinja u suspendiranu animaciju i dalje je previše rizično. Možete se pretvoriti u povrće.
  Ali postoji i umjetno spavanje. To je kada spavate, ali u isto vrijeme vaše tijelo se kreće.
  Računalna tehnologija omogućuje reprodukciju bilo koje iluzije. Osim toga, tijekom spavanja se fiziološki procesi usporavaju i ljudi stare pet do šest puta sporije. I ljudi ne trebaju tražiti zabavu. Sami ih pronalaze.
  Tinejdžeri su, s druge strane, primajući i kretanje i umjetnu prehranu u snu, morali odrasti do odraslih leteći na planet Sirius.
  A sve ostalo za njih su u letu radili automatski strojevi i računala s mnogo duplih sklopova.
  Odnosno, ispalo je sasvim dobro...
  Odabrana djeca imala su dvanaest i trinaest godina. Bilo je dječaka i djevojčica.
  Tako su tri zvjezdana broda pojurila u let.
  Na Siriusu nema inteligentnog života. Ali na jednom od planeta klima je sasvim prikladna za kolonizaciju. A čini se da postoje neki jednostavni oblici života.
  Tako su mladi ratnici spremni za ekspanziju. Rusko svemirsko carstvo ima svog Hiperemperatora. I uputio je oproštajne riječi prije polaska.
  Sve je općenito bolje za čovječanstvo nego u stvarnoj povijesti. Kriminal je nizak, gladi nema, a siromašnih praktički nema. Planirani elementi u globalnoj ekonomiji pomogli su u izbjegavanju bankrota nezaposlenosti. Razvoj tehnologije omogućio je da se radni dan svede na četiri sata, a da se odjednom napravi tri slobodna dana.
  Cijene su se samo smanjile. Plaća je rasla. Narodi planete Zemlje spojili su se...
  Čak je stvorena jedna religija. Ujedinila je kršćanstvo, islam, budizam i judaizam. Trojstvo je ukinuto i uveden koncept - Jedan Bog u više lica!
  I naravno, uklonili su suvišno: post, namaz, ramazan i zabrane hrane. Ali oni su službu učinili još veličanstvenijom i svečanijom. A svećenici su se presvukli u bijele i obrijali brade. A ima još više ikona. I sveci su dodani. Uključujući Suvorova, Kutuzova i druge zapovjednike. A ateizam je postao prilično moderan. Naravno, ljudi su počeli živjeti bolje, stabilno, sve je solidno, znanost se razvila.
  I mnogi su snažno sumnjali u čudesnu moć ikona i učinak stavljanja svijeća.
  Ali život je evoluirao...
  Ekspedicija je krenula u zvjezdani sustav Sirius. A 2013. još jedan je otišao malo dalje. Postoje i planeti pogodni za život.
  A 2020. godine, po prvi put, umjetni objekt uspio je prevladati brzinu svjetlosti. To znači da možete letjeti brže. A 2025. stvorena je antigravitacija i postalo je moguće ubrzati brodove superluminalnim brzinama u kratkom vremenu.
  Sretno čovječanstvo... I car je svojim dekretom dao četvrti slobodan dan u četvrtak... Sada su ljudi imali puno odmora tjedno, a industrija zabave se kolosalno razvila.
  Car-svećenik, podvrgnut pomlađivanju, postao je mnogo ljepši... I 2030. godine konačno je osnovano prvo naselje izvan Sunčevog sustava za planet pogodan za život.
  Postalo je jako dobro na planeti Zemlji. I na drugim sustavima također.
  A pitanje je koliko je dobro kad se obitelj Romanov ne prekida.
  Daljnje nove ideje... Thermoquark pogon je budućnost tehnologije. Snaga je milijune puta veća od termonuklearne. I nove mogućnosti za istraživanje svemira.
  I otkriće hiperplazme. A mogućnosti su ogromne. Znanost se razvijala brže od stvarne povijesti. Znanstvenici su svi u istom carstvu, a podaci se međusobno ne klasificiraju.
  Ali nije tajna da u stvarnoj povijesti postoje špijuni za njihove konkurente i oni se temeljito sraju.
  I tako opći uzlet, i izvrsni rezultati za znanost.
  Car i hiper-car su 2040. godine odlučili podnijeti ustav na referendumu, dobrovoljno ograničivši njegovu moć. Vjerovalo se da su na planeti Zemlji sa svojim obveznim visokim obrazovanjem ljudi sazrijeli do ograničene i kontrolirane demokracije. I da će biti velikih postignuća u kulturi.
  Istodobno je došlo do novih reformi u religiji... Biblija i Kuran konačno su prepoznati kao kulturna baština, ali ne i riječ Božja. Istodobno se uvelike radilo na uskrsnuću davno umrlih ljudi.
  Postavljen je zadatak da uskrsnuće postane stvarnost za znanost.
  I znanstvenici su radili, pokušavali. I sve više svladavao tajne svemira.
  Tako je besmrtnost postajala sve stvarnija. I moram reći kako je na planeti Zemlji postalo bolje, samo zato što je Petar II živio mnogo duže nego u stvarnoj povijesti.
  
  PAKELSKA KARIJERA NJEMAČKOG ASA HANSA MARSELA
  Marcel nije poginuo u nesreći, već je preživio i nastavio svoju zanosnu karijeru. To je malo utjecalo na tijek rata. Svejedno, Britanci su izveli operaciju Torch i porazili Rommelove trupe. Jedan pilot čak i tako fenomenalne razine ne može bitno promijeniti tijek rata. Osim ako i sam ne postaneš legenda. Do kraja 1942. Marseille je premašio broj oborenih zrakoplova i ponovno je odlikovan Viteškim križem Željeznog križa s listovima srebrnog hrasta, mačevima i dijamantima. I do kraja ožujka 1943. Marseille je premašio pet stotina oborenih zrakoplova, za što je dobio Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  U travnju i svibnju Marseille je doživio žestoke borbe na Mediteranu, postavivši rekord od četrnaest aviona oborenih u jednom sukobu i dvadeset u jednom danu. Britanci su ga se bojali, i jednostavno su bili zapanjeni ovom pojavom i asom.
  No unatoč tom herojstvu, Rommel je ipak bio poražen. Samo su Amerikanci i Britanci bili šokirani Marseilleom.
  Ali u lipnju je prebačen na istočni front. I ova legenda se sudara sa sovjetskim pilotima. Marseille se dobro bori i isprobava ME-309 iz nulte serije.
  Za sedamsto pedeset oborenih zrakoplova dobiva Viteški križ Željeznog križa i lišće platinastog hrasta s mačevima i dijamantima.
  A na Kurskoj izbočini blista Marseille. Jedan se bori protiv cijelog jata aviona. I on je uistinu užasan borac. Ali nacisti i dalje gube bitku kod Kurska. Iako je Marseille još uvijek utjecao na tijek povijesti. Njemačke trupe u Africi kapitulirali su pet dana kasnije. I slijetanje na Siciliju kasnilo je deset dana. Sovjetske trupe napredovale su nešto sporije. Iako je razlika bila samo nekoliko dana.
  Kada je Marseille oborio tisuću zrakoplova, dobio je Veliki križ Željeznog križa, nagradu koju je u Trećem Reichu imao samo Hermann Goering. I rat se nastavio.
  Nijemci su gubili, ali Crvena armija i saveznici bili su samo nekoliko dana iza prave priče.
  Marseille se borio kao lav... Ali sada je prošla četrdeset i treća godina, a Nijemci su pretrpjeli mnoge poraze. Međutim, Marseille je ipak potaknuo neke nade u naciste. Konkretno, još nije sve izgubljeno. A u Trećem Reichu pojavio se samohodni top E-10. Jednostavan za proizvodnju, jeftin i vrlo okretan. A silueta je i dalje niska na samo 1,3 metra. Razvijen je umjesto rada na Mišu, što se u principu nije moglo opravdati.
  Rat se malo odužio... E-10 se pokazao kao uspješan samohodni top, a što je najvažnije, bio je jednostavan za proizvodnju i jeftin. Marseille je oborio dvije tisuće zrakoplova i dobio bi Zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  A onda je oborio tri tisuće letjelica i dobio Zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa i zlatno hrastovo lišće, mačeve i dijamante.
  Do kraja četrdeset i četvrte godine Nijemci su stajali malo bolje nego u stvarnoj povijesti. Uspjeli su izbjeći tako brz poraz u Bjelorusiji, a i na jugu. I mogli su izbjeći gubitak Rumunjske i Balkana.
  I što je najvažnije, saveznici u Francuskoj su bačeni u more. A ovo je ozbiljnije.
  U Britaniji i Sjedinjenim Državama već postoje raspoloženja za sklapanje primirja s Fritzima. Na frontovima su se pojavile i samohodne topove E-25. Također niske siluete, lake za izradu, ali teže naoružane i debljeg oklopa. Čak sto dvadeset milimetara čela pod kutom, osamdeset i dva milimetra bočne, te pištolj 88 milimetara 71 EL, a visina jedan i pol metar. I protiv takvog kolosa ne može odoljeti. Uzmite u obzir samohodni top koji je po oklopu i naoružanju usporediv s "Tigrom" -2, a težak je samo trideset tona. I pokušajte ovo prevladati.
  Nijemci su uspjeli malo usporiti sovjetske trupe. Isti su napali Nijemce na Baltiku. Ali nije napravljen veliki napredak. Snažna obrana u dubini zaustavila je Crvenu armiju. U zraku su se pojavili mlazni borbeni zrakoplovi XE-162, koji su bili jednostavni za proizvodnju i jeftini, ali u isto vrijeme lagani i laki za upravljanje.
  Tako je savezniku postalo teže bombardirati, a gubici su se povećali.
  Borbe su pokazale snagu Nijemaca u svakom pogledu.
  Većinu baltičkih država, polovicu Bjelorusije, dio Ukrajine i Moldavije s Odesom, još su početkom četrdeset pete godine držali nacisti. A u Francuskoj su saveznici potpuno poraženi. U prosincu su nacisti uspjeli izbaciti saveznike sa Sicilije, ojačavši njihove pozicije.
  U siječnju su sovjetske trupe pokušale napredovati oko Minska, ali su beznadno zaglibili u žestokim borbama.
  Nijemci su, imajući najbolje tenkove, sasjekli sovjetske trupe i formirali nekoliko kotlova. Općenito, njemački tenkovi su zauzeli. T-44 nije ušao u seriju, a T-34-85 i IS-2 su prilično slabi u odnosu na E seriju.
  A mlaznoj njemačkoj avijaciji nema premca. Saveznici i Japan su u nevolji. Iskrcavanje na Filipinima je osujećeno, a desantne letjelice presreli su japanski bojni brodovi. U SAD-u, naravno, panika. A onda je Roosevelt umro...
  Truman će, s obzirom na to da su SAD jako umorne od njemačkih podmornica, posebno na vodikovom peroksidu, ponuditi primirje Trećem Reichu. Hitler je pristao, ali uz uvjet razmjene ratnih zarobljenika, i to ne samo njemačkih, već i talijanskih. Churchill i Truman su se složili.
  Zbog toga se povećao broj njemačkih pilota na nebu. I XE-162 je preuzeo zračnu prevlast.
  Nakon što su potukli još jednu sovjetsku ofenzivu u centru krajem svibnja, nacisti su počeli napredovati u Ukrajini. U borbama su sudjelovali i prvi tenkovi E-100. Novi automobil je imao raspored motora i mjenjača zajedno i poprijeko, što je omogućilo smanjenje mase, a sa snažnijim motorom od 1500 konjskih snaga pružao je zadovoljavajuće vozne performanse.
  A oklop je bio potpuno neprobojan za sovjetske topove iz svih kutova. 250 - nagnuto čelo, i 210 mm strane i također s kosinama.
  Ovaj tenk u proboju pokazao se kao čudovište. Marseille je do svibnja 1945. oborio četiri tisuće zrakoplova i dobio zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa s platinastim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Vrlo prestižna nagrada. A drugo mjesto zauzeo je Huffman, koji je vrlo dobro dobivao bodove, prije nego što je imao drugačiju taktiku od Marseillea. Koji je optimalno prikladan za XE-162. Do lipnja 1945. Huffman je dosegao brojku od pet stotina oborenih zrakoplova i dobio je Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Općenito, rat za Nijemce koji su pokrenuli na Zapadu prošao je dobro. Arado mlazni bombarderi pokazali su se vrlo učinkovitima. Nacisti su čak i smanjili FAA raketni program u korist novih zrakoplova koje je gotovo nemoguće oboriti, a sovjetski lovci ih nisu mogli sustići.
  Nijemci su potpuno zavladali zrakom. SSSR je pak krenuo u obranu na prvoj crti bojišnice. Izgrađene su mnoge utvrde, a nacisti su polako napredovali.
  Za razliku od stvarne povijesti, SU-100, koji u tom ratu nije bio masovan, odjednom je stekao popularnost. I ovaj put u SSSR-u, proizvodnja ovog samohodnog pištolja počela je ubrzano rasti. Čak je jednostavniji i jeftiniji za proizvodnju od trideset četiri. I naoružana da može ugristi Nijemce. SU-100 je u drugoj polovici četrdeset pete godine postao glavni stroj i proizvodio se po stotinu komada dnevno.
  T-34-85 je također bio u masovnoj proizvodnji, kao i IS-2. S jedne strane, ispostavilo se da je tenk IS-3 bolje zaštićen u čelu. No, s druge strane, skuplji je i radno intenzivni, a proizvedeno je i obustavljeno samo tisuću komada. Općenito, IS-4, nakon čega je pušten samo u malim serijama. Dakle, SSSR je zapravo napustio teške tenkove. A serija je ostala samo SU-100 i T-34-85.
  Nijemci su krajem 1945. uspjeli doći do Dnjepra i zauzeti Kijev. I također potpuno zarobiti baltičke države i gotovo cijelu Bjelorusiju. Ali zimi je fašist morao stati. Na nebu su i dalje dominirali.
  Marseille za pet tisuća oborenih zrakoplova, dobiti Veliku zvijezdu Viteškog križa i srebrno hrastovo lišće, mačeve i dijamante. Kao što vidite, nagrada je bila prilično dugačka po imenu. I platinasti Luftwaffe pehar u dijamantima.
  U proljeće 1946., nakon što su izvukli naprednije tenkove serije E-50, nacisti su pokušali napredovati u središtu.
  Obrana Crvene armije bila je dubinska i inženjerski visoko razvijena. I to joj je omogućilo da organizira ne slab otpor. A Nijemci, probivši jednu crtu obrane, nisu ušli u operativni prostor, već su bili prisiljeni probiti sljedeću. Treći Reich je bio vrhunski naoružan, ali su njegove trupe bile stalno manje. Dječaci od četrnaest ili trinaest godina već su se borili u pješaštvu, sve češće su nailazile žene. U zrakoplovstvu je iskustvo pilotkinja općenito bilo uspješno. Albina i Alvina, na primjer, počeše zabijati tako slavno da su seljaci ostali začuđeni. I brzo srušivši stotinu letjelica u par mjeseci dobio je Viteški križ Željeznog križa.
  Djevojke su se pokazale izrazito borbenim i atletskim.
  Marseille je do zime četrdeset i sedme srušio više od osam tisuća zrakoplova.
  Slomio ih je topovima od 30 mm. U SSSR-u je Yak-9 ostao glavni lovac, koji je očito zastario, ali ga je bilo lako proizvesti.
  Yak-3 je zahtijevao visokokvalitetni duralumin i nije ušao u masovnu proizvodnju. LA-7 se također proizvodio u malim količinama.
  Ali Yak-9 je postao najmasovniji zrakoplov ispred IL-2 i IL-10.
  Crvena armija je drhtala pod udarima. Nijemci su stigli do Smolenska, ali su ga samo napola opkolili, a da ga nisu zauzeli.
  Zimi su sovjetske trupe napale kao odgovor. Ali samo je malo pritisnuo naciste.
  Rat je postao dugotrajan i pozicioniran u iscrpljenju. To je razumio i Hitler.
  Četrdeset i sedme godine Nijemci su oprezno ratovali. Koristili su strane trupe u ofenzivi, pokušavali su puno bombardirati. Linija fronta se nije mnogo promijenila u godinu dana...
  T-54 se pojavio u SSSR-u, ali nije bio masivan. T-34-85 je još u proizvodnji... A najviše se proizvodi SU-100.
  Mlazno zrakoplovstvo je gore nego u stvarnoj povijesti. Prvo, zbog ratnih teškoća ima manje sredstava nego što su Nijemci imali i nego što je to bilo u stvarnoj povijesti. Drugo, morate raditi sami bez korištenja trofejnih znanstvenika iz Njemačke.
  A nacisti su imali naprednije X-262 i ME-363 s brzinama do 1200 kilometara na sat i zamašenim krilima. I ME-1100 s krilima koja su promijenila zamah. TA-283 s dugim trupom i lovcima Gotha bez repa. Užasan Yu-287. I TA-500 s mlaznim motorima kojih ima čak šest.
  Plus bombaši bez repa.
  Na nebu je prednost nacista rasla. Ali na kopnu je bilo malo lakše. A sovjetske trupe su se maskirale, zakopali u zemlju i držale se.
  Godine 1948. Marseille je doveo svoj račun na deset tisuća zrakoplova i dobio Veliku zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Nijemci su ove godine konačno uspjeli opkoliti i zauzeti Smolensk, ali su njihovi uspjesi bili ograničeni na ovo ... IS-7 se pojavio u SSSR-u, ali je proizvedeno samo nekoliko automobila zbog složenog dizajna. Rat se otezao... T-54 se i dalje proizvodio u malim serijama. T-34-85 je još u proizvodnji, kao i SU-100.
  1949. Nijemci u proljeće više nisu napadali, a Crvena armija se pokušala probiti. Ali sovjetske trupe također nisu dobile ništa osim gubitaka ...
  MIG-15, prvi mlazni lovac, pojavio se u SSSR-u, ali je još uvijek bio nedovršen i nije serijski. Do sada je najmasovniji zrakoplov Yak-9.
  T-54 se još uvijek ne proizvodi masovno, ali proizvodnja T-34-85 opada... SU-100 u seriji.
  Godine 1950. ponovno se bore ... SSSR je imao novi samohodni top SU-130 s pištoljem iz propalog tenka IS-7. Ovaj stroj je bio učinkovitiji.
  Za Nijemce je E-50 postao teži do sedamdeset tona s plinskoturbinskim motorom, debelim oklopom - 250 mm čela i 170 milimetara bokova, a za borbu protiv njega potreban je ozbiljniji samohodni top.
  Linija fronta se nije puno promijenila...
  Godine 1951. SSSR je dobio MIG-15 u naprednijoj modifikaciji, ali Yak-9 još nije povučen iz serije... T-54 je konačno promoviran, a T-34-85 je konačno uklonjen iz proizvodnja. Gotovo da se ne proizvode teški tenkovi, osim samohodnih topova SU-130, koji zamjenjuju SU-100. Ali težak je pedeset tona i ima samo dobru zaštitu za čelo.
  Nijemci pritiskaju na nebu i još uvijek dominiraju zrakom. Marseille je oborio petnaest tisuća zrakoplova, zasluživši Veliku zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa s mačevima od platinastog hrastovog lista i dijamantima.
  Evo dolazi 1952. Obje vojske su bile potpuno zarobljene i bitke su bile krvave, ali su crte bojišnice bile gotovo nepomične. Na jugu uz Dnjepar. U središtu su Nijemci ipak zauzeli i zadržali Smolensk i Pskov, te dalje Narvu... Lenjingrad nije s njima... Finska je i dalje u ratu. Sve se to oteglo. T-54 se masovno proizvodi, SU-100 je ukinut, a zamijenio ga je SU-130. Teški tenkovi još nisu u seriji. Nijemci su donekle poboljšali kvalitetu svojih automobila.
  Amerika i Britanija su i dalje u ratu s Japanom. Bombardiraju ga, ali ne mogu sami zauzeti otoke.
  Ali Amerikanci nisu uspjeli stvoriti atomsku bombu. Dakle, samuraji se i dalje drže.
  Ali onda je došla 1953. godina... Staljin je umro u ožujku. Istina, ovoga puta generalisimus je ostavio pisanu oporuku, čime je Berija postao njegov nasljednik. A računica Nijemaca o kaosu i zbrci Crvene armije nije se ostvarila.
  Ofenziva Wehrmachta brzo je nestala.
  Ali SSSR nije mogao preokrenuti tok rata, a također je uzeo i zapeo tijekom operacije.
  Krajem 1953. Marseille je premašio dvadeset tisuća oborenih zrakoplova. Za to je dobio posebnu nagradu posebno odobrenu za njega: Veliku zvijezdu Velikog križa Viteškog križa s listovima srebrnog hrasta, mačevima i dijamantima.
  Došla je 1954. godina... Berija je Hitleru ponudio mir pod uvjetom da tko što osvoji, taj ostaje. I onda, zapravo, koliko možete uništiti jedni druge? Ali Hitler je tu ponudu tvrdoglavo odbio. SSSR je imao IS-10, ali ovaj tenk nije bio sasvim učinkovit. Glavni stroj T-54 u seriji ...
  Linija fronta zatečena kao mast u sibirskom mrazu.
  Već je 1955.... Amerika se još bori s Britanijom i slama Japan. A SSSR se gura s Trećim Reichom. I udaraju se.
  Linija fronta je neaktivna. Nebom dominiraju nacisti. MIG-15 u seriji i zadržavanje neprijatelja.
  Marseille za dvadeset pet tisuća oborenih zrakoplova dobit će: Veliku zvijezdu Velikog križa, Viteški križ, sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima!
  Dolazi 1956. godina... Nijemci lansiraju piramidalni tenk u seriju. U njega se polažu nade i konačno imaju diskove koji su prikladni za borbenu upotrebu. Ali za sada je linija fronte neaktivna i Crvena armija zadržava neprijatelja.
  Već je 1957., 20. travnja Hitler kreće u novi očajnički napad na Moskvu... I opet sve zapada u žestoke pozicijske borbe... Do kraja 1957. Marseille sruši trideset tisuća zrakoplova i dobije ga. Velika zvijezda Viteškog križa Veliki križ s planiranim mačevima od hrastovog lista i dijamantima.
  Rat je predugo trajao. Došla je 1958. godina ... Lavrenty Palych Beria, Staljinov nasljednik i predsjednik Državnog odbora za obranu, rekao je:
  - Država je krajnje iscrpljena! A narod je umoran od rata. Trebamo mir!
  Žukov je primijetio:
  Dokle god je Hitler živ, neće biti mira!
  Šelepin, ministar unutarnjih poslova složio se:
  - Da, dokle god će ovaj fanatični Fuhrer Njemačke, nacisti ratovati s nama, do potpunog međusobnog uništenja!
  Beria udari šakom o stol i zaurla:
  - Slomite kralježnice! Što će reći Molotov?
  Ministar vanjskih poslova odgovorio je uzdahnuvši:
  - Zasad su izgledi za svijet vrlo nejasni. Treći Reich je također izuzetno iscrpljen. Ali još uvijek ima cijelu Europu na dohvat ruke. A ako se rat nastavi još deset godina, mi ćemo biti prvi koji će se oduševiti!
  Predsjednik GKO-a je kimnuo.
  - Tako je! Mi ćemo prvi sići! I zato je potrebno pronaći način da se fizički eliminira Adolf Hitler!
  Shelepin je primijetio:
  - Najbolje je eliminirati Hansa Marcela. Ovo je pravi Đavo u tijelu! A ako se eliminira, tada će se potpuno potkopati volja Nijemaca za rat!
  Beria se složio s ovim:
  - Da, bit će potkopano!
  Shelepin je predložio:
  - Možda staviti nagradu na Marcelov leš?
  Predsjednik GKO-a prigovorio je:
  - Ne! Samo za žive!
  Ministar unutarnjih poslova je napomenuo:
  - Lakše je ubiti nego zarobiti!
  Beria je kimnuo i primijetio:
  - Poticati ubojstvo na bilo što! I još ćemo pobijediti. Što će reći dizajneri?
  Yakovlev je rekao s uzdahom:
  - Dok mi zaostajemo za Nijemcima. I to je naš problem!
  Beria je agresivno urlao:
  - Ali naša je pobjeda neizbježna!
  Iljušin je potvrdio:
  - Zaista druže predsjedavajući!
  Shelepin je primijetio:
  - Dvije su djevojke jako dosadne: Albina i Alvina. Prestigli su Huffmana i stalno se mučimo. I svako malo uzrokuju nevolje.
  Predsjednik GKO-a je istaknuo:
  Objesit ćemo ih!
  Začuo se smijeh kao odgovor. U svakom slučaju, izgledalo je smiješno.
  siječnja 1958.... A rat se čini gotovo beskrajnim. I ne nazire se kraj.
  A nacisti na okupiranim područjima su žestoki. Uhvatili su pionire: Mishka, Kolya i Svetlana. Dječaci i djevojčica imaju četrnaest godina. Uskoro bi trebali u Komsomol. Najprije su ispitani s predrasudama. Tukli su dječake i djevojku bičevima. Zatim su mlatili žicom. Kolju, kao najstarijeg s dna, još je provjeravala struja. Praštenja su oproštena kroz tijelo tinejdžera. Kolja je zastenjao od boli koju je pretrpio.
  Zatim su djecu bosonoga izveli u snijeg i odveli na strijeljanje. A oni su mršavi, bosi, natučenih lica i isječenih leđa, hodali selom.
  A na vratovima su visjele ploče - "mi smo partizani".
  Dva dječaka i djevojčica šetali su po snijegu. Kolja, koji je bio mučen električnom strujom, imao je plavo lice od patnje. Medvjed je malo življi, samo su ga išibali. Djevojka Svetlana se namrštila. I nju su išibali, bila je mršava, jer je toliko godina živjela pod okupacijom. Tražila ju je matrona, kidajući prstima himen. A ovo je tako ponižavajuće za pionira i sramota. Djevojka stalno grize usne.
  Djeci je neugodno bosonoga na snijegu. Ali to je još uvijek cvijeće ako se ustrijeli ili objesi. Ali za sada su samo vođeni. Mučenje još nije gotovo i nacisti se trebaju informirati.
  Bose noge pionira su crvene i blago natečene na hladnoći. Stanovnici sa simpatijama gledaju na zarobljenu djecu. I sada su konačno dovedeni u kolibu.
  Stave me na leđa i počnu me udarati po golim petama gumenim pendrecima.
  Djeca vrište od boli i trzaju se... Koljine gole pete opečene su lakšim plamenom. A onda je okrugla peta djevojčice Svetlane opečena užarenim žaračem. I dok je pionirka iz ovoga vrištala iz sveg glasa.
  Ispitivanje se odvijalo s predrasudama, ali djeca su šutjela. I opet su ih tukli žicom, a gole tabane pekli užarenim željezom.
  Ali pioniri nisu dali informacije. Čvrsto su se držali. Kolya je čak prislonjen užarenim žaračem na dječakova gola prsa. Dječak je teško disao, ali je stisnuo zube i suzdržao krikove.
  Dakle, nacisti nisu postigli ništa ...
  Ali rat se otezao... Došla je i veljača... Nijemci su pucali na Lenjingrad iz disk-aviona. I napali su Moskvu iz zraka. Borbe su teške.
  Albina i Alvina se bore u zraku. Djevojke samo u bikiniju i bose.
  I oboriti ruske avione. Devils je već dobio mnoga priznanja uključujući Veliku zvijezdu Viteškog križa s mačevima od zlatnih hrastovih listova i dijamantima.
  Ove dvije djevojke su jednostavno super rang. I njihova akrobatika i uništavanje materije i živog tkiva.
  Ovdje je Albina pogodila sovjetske avione, srušivši šest komada odjednom, u jednom rafalu i zacvilila:
  - Za Treći Reich!
  Alvina je također slala rafale eksera u ruske automobile i, nakon što je odrezala sedam, vyaknula:
  - Za Fuhrera!
  I obje djevojke se smiju...
  Iako da budemo iskreni, ovaj rat im je užasno dosadio. Zapravo, vodi ga tvrdoglavi Fuhrer, ali front se smrznuo i sve je stalo. I sve ide u krug. I samo leševi s obje strane i oboreni automobili. I razbijeni tenkovi i ljudska patnja.
  Albina je odsjekla još osam aviona i zapjevala:
  - Sljedeće stoljeće je naše!
  Alvina se samouvjereno složila s ovim:
  - I sve buduće dobi!
  A djevojke su s divljim bijesom obarale ruske avione.
  I onda, naravno, mučenje... Pioniri su ugodni za mučenje. Pogotovo dječacima pržite bose noge, a užarenim kleštima lomite rebra. Nasilne cure...
  Rat ljude divlja. Sam Marseille je također već bio umoran od borbi. Borio se već duže vrijeme. Davne 1940. godine borio se za zračnu prevlast nad Britanijom. U početku nije imao baš uspješnu karijeru. Nisu mislili da će postati fenomen, i dobiti rekordan broj nagrada za Treći Reich. I oborit će avione za cijelu zračnu vojsku.
  Hans Marcel se sve više dosađivao. Rat mu je dosadio. Željela sam žensko tijelo, skupa vina i luksuzne gozbe i druge zabave. Koliko već može biti - osamnaest godina u redovima. Nikada nije bio teže ozlijeđen, a oboren je tek na samom početku karijere. Više sile su se pobrinule za Marseille. Postao je feldmaršal zrakoplovstva, ali se borio kao redov. I puno si mi nedostajao.
  Iskra u njegovim očima počela je nestajati. Rat sa SSSR-om otišao je u ćorsokak. A Staljinova smrt ništa nije promijenila. Hitler je još živ, iako ne izgleda dobro, ali je još uvijek relativno energičan. Već mu se probija ćelava točka na glavi i Fuhrerova kosa sijedi.
  No, dok još upravlja carstvom, tvrdoglavo želi dokrajčiti SSSR. Sjedinjene Države i Britanija okupirale su Japan, ali su zaglibile u gerilskom ratu. Osim toga, Amerikanci i Britanci pokušavaju zadržati Indiju i afričke kolonije svojim postrojbama.
  Dakle, saveznici se ne miješaju u ovaj rat. Nisu joj dorasli. I čak im je drago što se dva totalitarna carstva međusobno istrebljuju.
  Marcel teško uzdiše i njegov ME-462 lako se podiže s piste. Stroj s dva motora snažno je naoružan, a Hans radije udara iz daljine, držeći neprijatelja podalje od sebe. Huffman, naprotiv, na XE-362 se brzo približava.
  Do sada njemačko zrakoplovstvo održava kvalitativnu nadmoć nad neprijateljem. Ali to više nije tako silno. Međutim, Fuhrer vjeruje u čudotvorno oružje ...
  Leteći tanjuri, to je nešto... Ali oni su još uvijek preskupi, a termalne zrake još uvijek nesavršene. Piramidalni spremnici također su jedan od argumenata u sporu.
  Ali ni to Nijemcima ne daje odlučnu inicijativu. Osim toga, piramidalni oblik je dobar protiv kinetičkih projektila, ali nije tako učinkovit protiv HEAT projektila.
  Marseille ispaljuje i obara dva tuceta ruskih aviona i kaže:
  - Za Treći Reich...
  Tada mladić uzdahne. I opet sruši još trideset sovjetskih automobila u jednom rafalu.
  Da, rat se vukao... I ovom putu se ne nazire kraj.
  Hans je pjevao:
  - Skliznuo, proklizao me! Shvatilo me, uhvatilo me!
  I opet obara ruske lovce.
  Da, Hitler ih je poslao na klanje... Ili da ubijaju druge, što također nije šećer.
  Marcel se sjetio djevojke... Zvala se Ilsa. Tako lijepa plavuša i njegova žena.
  Evo je, okrutna. Probao sam Komsomol. I tukli je bičem sa svih strana.
  Lupan kao jabukovača. Zatim je donijela baklju bosim nogama. Ispekao joj gole tabane. I opet za bič. I kako je ovaj komsomolac urlao od bola. A kad je Ilsa posipala rane solju. To je bilo stvarno brutalno.
  Ilsa je voljela mučiti dječake. Skinula je jednog dječaka od četrnaest godina i prikovala mu ruke za stup. Zatim ga je počela polivati ledenom vodom na hladnoći. A onda je uzela baklju u ruke i ispekla mišićavo tijelo tinejdžera. Zatim je ponovno ulila ledenu vodu. I na kraju je dječaka oparila kipućom vodom. I to je bilo zvjerstvo.
  Ilsa je voljela takvu zabavu i nije prezirala ništa zbog svoje požude.
  Ali vrijeme je prolazilo... I prvo je dobila sina pa kćer. A Ilsa je već počela učiti nju i Marcelovu djecu mučenju.
  Ovdje je strašna žena iz SS-a.
  Marcel je imao i drugu ženu: Helgu. Ona je također pilot. Hans ju je upoznao 1945. godine. Letjela je TA-152, jednim od najboljih, a možda i najboljim propelerskim zrakoplovom Luftwaffea.
  Helga je bila pilot, a ne krvnik. I tako je ostala trudna i također rodila - odmah blizance.
  I treba napomenuti sjajno. A onda su uspjeli roditi još dva sina i kćer. I imajući petero djece, više se nije svađala ...
  Da, ima sreće. U Trećem Reichu Hitler je prvo dopustio nositeljima Željeznog križa prve klase i više da imaju drugu zakonitu ženu kao nagradu.
  Papa je malo gunđao, ali je ipak odobravao. Tada je Fuhrer prisilio pravilo da ima do četiri žene. Ovdje je okupljen Ekumenski sabor koji je odobren na nišanu.
  Nedostatak ljudi u Trećem Reichu je ogroman. I naravno, ova odluka je bila iznuđena.
  Njemački ljudski resursi nisu iscrpljivali samo europska ljudstva i strane divizije.
  Hitler je obustavio istrebljenje Židova, a sada je ljudstvo bilo na ravnoteži. Rat je iscrpio carstvo.
  SSSR je također postao depopulacijski ... Mnoge žene su se borile u vojsci, kao i djeca. Anastasia Vedmakova postala je najproduktivniji as. Borila se gotovo od samog početka rata. Prvo, na kukuruzištu U-2. Ali onda se prebacila na borce.
  Mnogi sovjetski asovi su umrli ... Pokriškin, koji je postao četverostruki heroj SSSR-a, ipak je pronašao vlastitu smrt. Kozhedub, koji je postao peterostruki heroj, također se srušio u bitci. Dugo vremena sovjetski zrakoplovi nisu imali sustav za izbacivanje, a postotak mrtvih pilota bio je vrlo visok.
  Anastasia Vedmakova je preživjela. A nakupila je zlatne zvijezde koje joj nisu stajale na prsima. Prema pravilima, dvadeset pet oborenih neprijateljskih zrakoplova dobilo je zlatnu zvijezdu. Kada je broj zvijezda dosegao deset, Beria joj je poklonio Veliku dijamantnu zvijezdu Heroja SSSR-a. Anastasia je bila najtituliraniji as. Osim oborenih zrakoplova, imala je i uništene tenkove, mostove, kamione, pa čak i par brodova. Osim toga, ova je žena spasila pilote, pa čak i opkoljenog generala.
  A bila je poznata po tome što je gorivom zapalila nekoliko vlakova i tako dalje.
  Anastasia je postala velika legenda sovjetskog zrakoplovstva. I naravno, i ona je bila umorna od rata. Čak se i borila i letjela dok je bila trudna. A onda je rodila sina.
  Ispao je zgodan dječak, crvenokos poput svoje majke. Anastasia se borila u pravilu u bikiniju i bosa. I to joj je dalo određene prednosti. Što ne cijene svi. No, i njezina mlada partnerica Akulina Orlova bori se bosa i u bikiniju i to joj jako pomaže.
  Obje djevojke lete i pucaju na njemačka vozila. Anastasia Vedmakova napravila je svoj prvi nalet natrag u Španjolsku. Bombardirala je položaje Frankove vojske noću na U-2. Onaj kakav ona ima iskustvo kroz krov. A Akulina Orlova je mlada djevojka, i dalje puna energije i uzbuđenja.
  Obaraju Nijemci pjevaju...
  - Piloti-piloti, bombe-avioni,
  Pobijedit ćemo sve fašiste u bitci...
  Naši će zvjezdani brodovi biti viši od sunca,
  I kerubin će raširiti svoja krila!
  De cure su, moram reći, odlične majstorice.
  Već je 23. veljače 1958.... Dan sovjetske armije. I to treba proslaviti na veliko. Ali dok je sve skromno...
  Beria nije previše veseo... Tijekom rata svi su bili jako umorni.
  Maršal Vasilevsky je predložio:
  - Napravimo tenkove od drveta!
  Svevišnji je kimnuo.
  - To je dobra ideja!
  Maršal Žukov se usprotivio:
  - Malo razuma! Ovo su živi lijesovi!
  Vasilevsky je logično primijetio:
  - Lakši su i brži. A Nijemci nam probijaju tenkove!
  Beria je kimnuo u znak slaganja.
  Vasilevsky govori svoje!
  Malenkov je potvrdio:
  - Učinit ćemo sve kako treba!
  Berijin tim bio je umoran... Drugih ideja nije bilo. Osim ako ne pokušate plastiku učiniti jeftinijom za proizvodnju i jačom.
  Dakle, na kraju krajeva, stvorite dugotrajnu atomsku bombu.
  Nešto je u njezinom radu u Sjedinjenim Državama zastalo, a i u cijelom svijetu.
  I trebate stimulirati. Možda će tada rat konačno završiti.
  Ali rat još uvijek traje i vrijeme teče poput kapi.
  Ovdje je Mirabela zarobljena. I nacistički vojnici su joj strgnuli odjeću. A onda su raširili noge i počeli silovati djevojku. Mirabela je zastenjala u mješavini boli i zadovoljstva. I završio nekoliko puta.
  Tada su ga počeli mučiti. Užarenim željeznim trakama zapalili su djevojci pete. I prvo su ga tukli bičem. A onda su je crvenom žicom od vrućine bičevali po leđima, sa strane, po prsima...
  Zatim su kleštama počeli lomiti nožne prste. Zatim su djevojci gurnuli užarenu šipku u dupe.
  Ukratko, mučenje je ostalo zapamćeno po svojoj okrutnosti. I ekstremna arogancija.
  Ožujak je već došao ... Nijemci pokušavaju više pritisnuti u zrak, nemaju puno snage za napad. Piramidalni tenk, da se pojavio ranije, pomogao bi Wehrmachtu da osvoji svijet. Istina, kumulativni projektil ima dinamičku zaštitu. I obje se strane obasipaju udarcima.
  8. ožujka 1958. je Dan žena. I po običaju se dogodila razmjena zarobljenika. Nijemci su pustili izmučenu, ali slomljenu Mirabelu, a zauzvrat su Rusi pustili Adalu. Njemica je također dobila, uključujući silovanje.
  Anastasia Vedmakova natrljala je Mirabelu napitkom bilja i masti i ostavila je da spava da se oporavi, da bi se za par dana opet borila na nebu s nacistima.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova ponovno su na nebu u svojim MIG-ovima 15. Akulina je primijetila:
  - Još si se borio u Španjolskoj - koliko imaš godina?
  Vedmakova se zahihotala i odgovorila:
  - Nije običaj pitati gospođu o godinama!
  Akulina se zahihotala i primijetila:
  - Izgledaš kao dvadeset, najviše dvadeset pet!
  Anastasia je kimnula i primijetila:
  - Borio sam se u građanskom ratu... Sa mnom su bila tri dječaka. Super je dali smo rogove bijelcima. A prvu osobu sam ubio kad su Nijemci 1915. jurišali na Lvov... Dakle, otprilike možete zamisliti koliko imam godina!
  Plavokosa djevojka je zviždala.
  -Nevjerojatno! Kao da to zamišljate!
  Crvenokosa ljepotica se nacerila s ustima punim konjskih zuba i primijetila:
  - I što? Ovo je magija ruskih bogova! Ja ću te naučiti, a ni ti nećeš ostariti!
  Akulina je bosim nogama oborila njemački avion i cvrkutala:
  Mladost je divna!
  Rat traje i kraja mu se ne nazire, ali ipak je herojstvo i pobjeda!
  Došao je travanj 1958. Na jugu se uspostavilo manje-više podnošljivo vrijeme i nacisti su pokušali napredovati. Glavni problem je, naravno, rijeka Dnjepar. A na lijevoj obali sovjetske trupe zauzele su obrambene položaje.
  Međutim, Nijemci su imali alternativni pad. Udariti kroz Tursku. Dugo se ova zemlja držala neutralnosti. Ali vlast se promijenila. Došle su još pronjemačke snage. I Hitler je pristao obećati Osmanlijama bilo kakve zlatne planine kako bi ih gurnuo u rat. Stanovništvo Turske je brzo raslo, vojska je jačala. A dio oružja je Treći Reich prodao na kredit. I osmanska vojska je postala, snažno raspoređujući potpuno mobilizirane muslimanske vojnike na granici SSSR-a.
  A 20. travnja 1958., bez objave rata, Turska je napala sovjetske trupe u Zakavkazju... Tako je Crvenoj armiji dodana druga fronta. Ipak, nacisti su uspjeli nadigrati sovjetske specijalne službe. Situaciju je pogoršao sukob Žukova i Berije. Što je utjecalo i na stanje na fronti.
  Turci su napali ne sami, nego zajedno s Nijemcima. I to im je dalo dodatne mogućnosti.
  Borbe su se odvijale u blizini Jerevana, a Batumi je bio na juriš.
  Marseille se bori u zraku. Ovaj put njegovo je raspoloženje veći i borbeni. Zapravo, konačno se pojavila bojažljiva nada da će biti moguće pobijediti u ovom ratu koji se odugovlačio preko svake mjere.
  Već prvog dana Nijemci i Turci probili su obranu ruskih trupa i krenuli u unutrašnjost.
  Nacisti su uspjeli postići taktičko iznenađenje. I njihove su se trupe kretale dovoljno brzo. I djelomično se pokazalo da Crvena armija nije bila sasvim spremna za obranu Zakavkazja.
  I ovdje bi herojstvo Crvene armije trebalo nadoknaditi pogrešne proračune vodstva.
  Borbe su se odvijale za Jerevan. I tada su se pioniri hrabro borili. Odupiru se zlim nacistima i osmanskim postrojbama.
  A na periferiji Jerevana pioniri kopaju rovove. Ima momaka različitih nacionalnosti. Konkretno, mnoge svijetle glave trepere. Ima crvene i crne i plave djece.
  Jedno ih spaja: vjera u trijumf komunizma i bosih nogu. Jasno je da nemaju svi cipele tijekom rata, pa se stoga, u znak solidarnosti, sva djeca razmeću golim, okruglim štiklama. Proljeće na Zakavkazu je prilično toplo, a kada se krećete i radite s lopatama, dečkima postaje čak i vruće. A zimi ovdje hladnoća nije tako strašna.
  Dječaci i djevojke su preplanuli, mršavi, ali žilavi, spremni za žestoku borbu.
  Djeca rade s entuzijazmom i pjevaju:
  Dižite vatre, plave noći,
  Mi smo pioniri - djeca radnika...
  Bliži se doba svjetlosnih godina,
  Poziv pionira - uvijek budite spremni!
  Poziv pionira - uvijek budite spremni!
  I evo opet alarma. Dječaci i djevojke skaču na dno rova. A granate već počinju pucati odozgo: neprijateljsko topništvo djeluje.
  Pashka je upitala bosonogu djevojku Mašu:
  - Pa, misliš li da ćemo preživjeti?
  Djevojka, mršava i svijetle kose, samouvjereno odgovori:
  - Oduprijet ćemo se barem jednom, u najtežem času!
  Pionir Sasha je logično primijetio:
  Naše junaštvo je nepokolebljivo.
  Dječak je kucnuo golim tabanom po kamenju. Vidi se da se dječak nabio čvrstim žuljevima.
  Djevojka Tamara je primijetila:
  Borit ćemo se bez straha
  Bit ćemo srezani ni korak nazad...
  Neka košulja natopljena krvlju -
  Još neprijatelja, okrenite viteza u pakao!
  Dječak Ruslan, pionir crne kose, primijetio je:
  Prolaze stoljeći, doći će era,
  U kojoj neće biti patnje i laži...
  Bori se za ovo do zadnjeg daha -
  Služi domovini, ti od srca!
  Dječak Oleg, mršav i svijetle kose, cvrkutao je, stihovi:
  Ne, budni neće izblijedjeti,
  Pogled sokola, orla...
  Glas naroda je zvučan -
  Šapat će zmiju smrskati!
  
  Staljin živi u mom srcu
  Da ne znamo tugu,
  Otvorio vrata svemira
  Zvijezde su sjale iznad nas!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu...
  I sunce će sjati
  Osvetljavam put komunizmu!
  Dječaci i djevojčice uglas su zapljeskali.
  Ali sada mlazni jurišni zrakoplovi već lete i bacaju bombe. A ovo je agresivan ulazak.
  Oleg i Sasha podigli su praćku i pokrenuli dar smrti. A cijev je pogođena Hitlerovim jurišnikom, iako pripada Turskoj.
  Djevojka Natasha je pjevala:
  - Komsomol nije samo starost,
  Komsomol je moja sudbina!
  Osvojit ću svemir, vjerujem
  Živimo vječno!
  Ahmed, dječak pionir iz Azerbejdžana, odgovorio je sa smiješkom:
  - Ti još nisi komsomolac Natasha!
  Djevojka je ljutito lupila bosom nogom i odgovorila milozvučnim glasom;
  Pored očeva, uz veselu pjesmu,
  Zalažemo se za Komsomol...
  Bliži se doba svjetlosnih godina,
  Vapaj pionira - uvijek budi spreman!
  Vapaj pionira - uvijek budi spreman!
  Oleg je također udario bosom, djetinjastom nogom i zaurlao:
  Jači čekić stisne proletere,
  Od titana ruka drobi jaram...
  Otpjevat ćemo tisuću arija našoj domovini,
  I svjetlo za potomstvo, dobro!
  Djeca su oduševljena. A zapravo su Nijemci i Turci bombardirali, a samo je jednu djevojku pogodio komadić gole, okrugle, ružičaste pete.
  Pioneer je vrisnula, ali se onda ugrizla za usnu.
  I tako su se pripremili za odbijanje napada. A tu su već tenkovi s fašistima i osmanskim jedinicama. Kupljena od strane Turske na kredit, kreću se strašni E-100. Tako moćni i opasni strojevi.
  Imaju takvu zaštitu. Da ne možete proći iz bilo kojeg kuta. Ne možete ga pogoditi samo iz jednog kuta. Jedina šansa je probiti tragove.
  Djeca su spremna za borbu, i mašu bosim nogama. Evo ih na žici guraju pakete s domaćim eksplozivom pod tragove nacista i Turaka. Djeluje i uništava valjke tenkova vojske Rommela i La Erdogana.
  I izgleda strašno.
  Sasha škripi:
  - Slava komunizmu!
  Dječak Pashka puca s Olegom iz praćke i cvili:
  - Slava pionirima!
  Dječak Ruslan zajedno s djevojčicom Sufirom vuče žicom minu ispod Nijemca i Turčina, vičući:
  - Slava SSSR-u!
  Tuku se djeca iz Azerbajdžana i ruski dečki. Preplanuli, mršavi, bosi pioniri protiv kolosalne armade tenkova.
  Djevojka Tamara gazi svojom gracioznom, malom, bosom nogom i kaže:
  - Slava Rusiji!
  Pionir Ahmet potvrđuje dok puca na neprijatelja:
  - Zajedno smo prijateljska obitelj!
  Dječak Ramzan, crvenokosi Azerbejdžanac, potvrđuje, nokautirajući auto:
  - Od riječi smo sto tisuća ja!
  Djeca su ljubazna... Evo armenske djevojčice Azatuhi, koja također spretno prebacuje paket eksploziva ispod fašističke gusjenice uz pomoć žice, i škripi:
  - SSSR je obitelj naroda!
  Još jedna armenska djevojka Aghas kaže:
  - Ne savijaj se pred fašizmom:
  A djevojka je golim prstima povukla žicu. Mnoga azerbajdžanska i armenska djeca imaju plavu kosu i ne razlikuju se od slavenske djece, kojih također ima mnogo. Oni koji su pobjegli od Nijemaca, druge ruske obitelji naselile su se u Azerbajdžanu i Armeniji čak i pod carem.
  Na Kavkazu ima mnogo Slavena. Mnogo mješovitih parova. Da, i djeca obično imaju svjetliju kosu od svojih roditelja. A slavenski dečki su preplanuli da ih ne razlikuješ od domaćih. Štoviše, djeca su obično sličnija od odraslih.
  Dakle, bori se međunarodni sovjetski bataljun dječaka i djevojčica, a svi su ujedinjeni i vrlo slični. Njihove gole pete bljeskaju kada se kreću.
  I snovi djeca šalju darove smrti. Shamil i Seryozhka, obojica pioniri, povlače žicu. I eto Nijemca, ali s turskom posadom, E-50 staje sa slomljenom gusjenicom.
  Momci uglas pjevaju:
  Unija neuništiva, slobodne republike,
  Nije se okupila gruba sila, ne strah...
  I dobra volja prosvijećenih ljudi,
  I prijateljstvo i razum, i hrabrost u snovima!
  I djeca su oduševljena. Smiješe se bijelim, ujednačenim zubima. I sretni su, iako im prijeti smrt.
  A Nijemci su sranje. Uništeni tenkovi ispaljuju topove i škrabaju strojnice.
  Neka njemačka i turska vozila opremljena su bacačima granata i vrlo su opasna.
  Dječak Maksimka i djevojčica Zara iz Azerbejdžana i oni su, odmarajući se bosih nogu, podigli minu ispod neprijatelja i nokautirali fašističkog mastodonta, makar i prodanog Turskoj.
  I viknu iz sveg glasa:
  - Za SSSR!
  Djeca su tako smiješna.
  Pioniri Abbas i Vladimir također koriste oružje. U ovom slučaju, katapultirajte i razbijte gusjenicu E-75 nacistima. Tada su momci zapjevali:
  - Za veličinu planeta pod okriljem komunizma!
  Oleg i Abdula također su pioniri različitih nacija, ali s jednim srcem također bacaju eksploziv. Udaraju u E-100 i pjevaju...
  Otvorili smo planet narodima,
  Put u svemir, u neviđene svjetove...
  Opjevana su junačka djela -
  Da zauvijek izbrišem ožiljak smrti!
  
  Pod svetim barjakom Rusije,
  U miru, prijateljstvu, sreći i ljubavi...
  Ljudi cijele zemlje postat će sretniji,
  Pakleni će se mrak raspršiti u daljini!
  Ovdje se svađaju djeca...
  Abdurrahman i Svetlana - azerbajdžanski dječak i djevojka iz Bjelorusije povukli su žicu zajedno i nokautirali fašistički tenk. I pjevali su:
  - Veliko ime svete Rusije,
  Sjaji nad svijetom - kao zraka sunca...
  Vjerujem u jedinstvo da ćemo postati sretniji,
  Pokažimo ljudima pravi put!
  Djeca su jako hrabra. I nacisti i njihovi saveznici, Turci, jednostavno su šokirani takvim tvrdoglavim i bijesnim otporom.
  Abudurrahman je pionir, dobio je ulomak u goli potplat. Probio je žuljevu površinu dječje noge.
  Dječak je prosiktao:
  - I boli me!
  Svetlana je također dobila udarac u okruglu petu, te se ogrebala po ramenu. Ali djevojka je prosiktala:
  - Nemojte slomiti pionire!
  Azim i Kolka također su zabili njemački auto.
  Dječaci su pokazivali žicom i pjevali:
  Izdajnički neprijatelj krenuo je u ofenzivu,
  Ali vjerujem da neće posustati, sovjetski ljudi ...
  Neprijatelj čeka poraz i zaborav,
  I slava Rusije će jače procvjetati!
  Neprijatelj čeka: poraz i zaborav,
  I slava Rusije će jače procvjetati!
  Djeca su hrabra i ne savijaju se. I žele pobijediti. I pjevaju i bore se.
  Nijemci trpe velike gubitke. Istina, uglavnom imaju polomljene gusjenice i valjke. I nije kobno.
  Još gore za pionire koji su bili zarobljeni.
  Dječaka Abdulhamida, kada je zarobljen, nacisti su stavili na stalak. Ubacili su pionirske bose noge u blok i počeli vješati utege na udice. A onda je zapalio vatru. A dječakove gole pete vatra je polizala. I bič mu je pao na leđa. Tukli su me dugo. A onda su nacisti počeli lomiti rebra užarenim kleštima.
  Dječak, umirući pod mučenjem, kad ga je željezo njegovih rebara, crvenih od vrućine, smrskalo, pjevao je:
  Berlin je skoro pod našom vlašću,
  Kroz dalekozor vidimo prokleti Reichstag...
  Nadam se da će uskoro biti mira i sreće;
  Koje ću opisati u svojim pjesmama!
  
  Rusija je otvorila komunizam svjetovima,
  Svima je postala obitelj.
  Ali Wehrmacht nam je zabio svinjsku njušku,
  A sada krv pljušti iz žila kao fontana!
  
  Ono što je Fuhrer slučajno zaboravio kod nas,
  Htio sam dobiti zemlju i robove!
  Fašizam je išao s vrlo dugom kampanjom -
  I evo prave noćne more, paklenih snova!
  
  Jednostavan dječak, bosonogi dječak,
  Nedavno vezao crvenu kravatu.
  Želio je sam izgraditi svijet bez Boga,
  Ali odjednom je napalm izbio s neba!
  
  Morao sam bježati na front, bili smo AWOL,
  Takvu mladež nitko ne želi uzeti!
  Ali dječak-borac u pušci to je učinio,
  Put očeva pokazao se dostojnim!
  
  Borio se gdje i lukavstvo i sila,
  I slabost je također gorka, nažalost ...
  Drugovi su morali kopati grobove
  Planiranje lijesova od borova u mrazu!
  
  Ja sam pionir sada navikao na patnju,
  U izvidnicu je išao bos, škripao je snježni nanos.
  Možda kazna za nevjeru,
  Da nisam htio upoznati Isusa!
  
  Ali koja su tri sata Golgote?
  Prošle su više od tri godine rata!
  U svakom selu udovice gorko plaču,
  Kako su sinovi stradali na groblju zemlje!
  
  Preživio sam, bio sam granatiran, ranjen metkom,
  Ali na svu sreću ostao je na nogama!
  Iskreno smo vratili dug Njemačkoj,
  Taj fašizam smo zgazili u prah!
  
  Sazreo sam, ali još uvijek dječak,
  Brkovi se nisu probili, ali već titan!
  Da, odrasla osoba, a možda čak i previše,
  Uostalom, srce je postalo tvrdo kao metal!
  
  Najviša nagrada Zvijezda heroja -
  Sam Staljin ga je, vjerujte, predao!
  Rekao je: potrebno je uzeti primjer od ljudi poput vas,
  Borci kuje ključeve od vrata Edena!
  
  Ali sada spusti hrabru pušku,
  Uzmite vi, klešta, čekić i radite!
  Napravi jedrilicu i čamac od drveta
  I stvorite avion tako da će ptica poletjeti!
  Da, s takvom djecom, čak ni zajedno s Turcima, nacisti SSSR-a neće pobijediti. Već 1. svibnja sovjetski vojnici slave, ali Erevan se drži. To znači da je fašistički blitzkrieg na Kavkazu osujećen. A osim toga, bore se hrabri komsomolci.
  Elizaveta i njezina posada na SU-130 šalju granate u nacističke tenkove.
  Pritom djevojke koriste gole nožne prste i pjevaju:
  I u planinskim visinama i zvjezdanoj tišini,
  I morski val i bijesna vatra!
  I u bijesnoj i bijesnoj vatri
  I gola peta djevojke pritisnula je gumb. I još jedan AG-75 razbijen je kumulativnim projektilom.
  I djevojke se zabavljaju.
  A Akulina Orlova srušila je stoti nacistički avion i 3. svibnja 1958. dobila četvrtu zvijezdu heroja SSSR-a.
  Naše slavne pilotkinje... Da, rat još uvijek traje, a njegov ishod nije jasan, ali nitko ne kleči i ne odustaje. Dakle, postoji vjera u bolju budućnost, i da će SSSR prije ili kasnije poraziti Treći Reich. I Adolf Hitler, koji je dobio moć i sreću predsjednika zmaja, umrijet će!
  
  FRANCOV PRISTANAK VAŽAN JE ZA SUDBINU čovječanstva
  Franco je pristao na prolazak njemačkih trupa u Gibraltar. Nacisti su se, bez daljnjega, preselili u ovu tvrđavu i odmah je zauzeli. Nakon toga, trupe Wehrmachta počele su se premještati na najkraću udaljenost u Afriku.
  I Hitler se predomislio o borbi protiv SSSR-a. Osim toga, Fuhrerova intuicija mu je govorila, a on je imao vrlo razvijenu, da ovaj teritorij neće tako lako zauzeti. A Crvena armija nije nimalo slaba. Staljin je njemačkoj obavještajnoj službi izričito procurio informacije o tenkovima KV i T-34. I nacisti su počeli razvijati vlastite teške tenkove.
  Nacisti su napredovali u Africi. Rommel je primio više vojnika i ostvario velike dobitke. Zarobljene su i Jugoslavija i Grčka. Tako su pobjede slijedile za pobjedama.
  Ali Crni kontinent je apsorbirao njemačke snage... I više nije bilo govora o pohodu na Istok. Nacisti su u pokretu zauzeli Egipat i ušli na Bliski istok. Zauzeli su Irak, Kuvajt i druge zemlje. Tada je kroz Iran počeo pohod na Indiju. U prosincu 1941. Japan je napao SAD u luci Peru i Hitler je objavio rat Americi.
  Nakon toga se rat konačno preselio na Zapad. I SSSR je dobio oduška.
  Do druge polovice četrdeset druge godine Nijemci su završili osvajanje cijelog Crnog kontinenta, kao i Azije, do Indije, koja je također bila zarobljena uz slab otpor Britanaca. Postojalo je ogromno njemačko kolonijalno carstvo. I Britaniju su počela žestoko bombardirati. U borbu su krenuli novi bombarderi Ju-188 i Focke-Wulf, kao i sve veći broj podmornica. Uključujući brže i savršenije.
  Zračni napad na Britaniju odvijao se sve jačim. A u lipnju 1943. došlo je do desanta. U borbama su sudjelovali novi njemački tenkovi: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", koji su pokazali svoju prednost nad Britancima. London je pao u roku od dva tjedna nakon slijetanja. A nakon pada Britanije, Irska je odolijevala još tjedan dana.
  I zarobili su ga nacisti... Sada Sjedinjene Države imaju izbor: ili voditi beznadan rat protiv Njemačke, koja je ojačala, ili zaključiti mir prije nego što bude prekasno.
  Treći Reich je već imao u službi tako moćne lovce kao što je ME-309, koji je razvijao brzinu od 740 kilometara na sat, što je u to vrijeme bilo jako puno, i imao je sedam vatrenih točaka: tri zračna topa kalibra 30 milimetara, jedan od koja je bila dugocijevna i četiri teška mitraljeza.
  A asovi Nijemaca su fenomenalni: jedan Marseille nešto vrijedi! Ovaj lovac je bio pravo otkriće, i nadmašio je sve fenomene... Za sto pedeset oborenih zrakoplova Marseille je dobio Viteški križ Željeznog križa s listovima srebrnog hrasta, mačevima i dijamantima. I za tri stotine zrakoplova postao je prvi u povijesti Nijemaca koji je ponovno dobio ovaj križ. A kako bi se Marseille razlikovao, njemu je u čast izmišljena nova nagrada: Željezni viteški križ sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima, koji je dobio za petsto oborenih zrakoplova.
  Amerika je smatrala da rat s Trećim Reichom i Japanom, koji je dobio bitku kod Midwaya i zauzeo Havajski arhipelag, neće dobro završiti.
  I to će im doista biti ozbiljan ispit. Nijemcima je sigurno teško doći do Amerike zbog razdvojenosti uz ocean. Ali u principu, udaljenost nije prepreka. A nacisti bi prije ili kasnije mogli doći do Sjedinjenih Država, plivati i letjeti. Štoviše, Treći Reich je već imao mlazne lovce i zastrašujući bombarder TA-400 koji je mogao bombardirati Ameriku. Snažniji Yu-288 već su uspjeli bombardirati Britaniju, a na putu je bio i četveromotorni Yu-488 koji je dostizao brzine i do sedamsto kilometara na sat - što je jednostavno super za propelerski bombarder!
  Dakle, Wehrmacht je jak. I strašne podmornice koje su pokretane vodikovim peroksidom dostizale su brzinu i do 36 čvorova na sat, a Amerikanci su se potpuno prestrašili.
  Roosevelt je bio teško bolestan, a povrh svega mogla bi izbiti ozbiljna borba za vlast. I republikanci su jako nezadovoljni demokratima. Sam Hitler je s uzbunom gledao na SSSR, koji je povećavao svoju moć.
  Staljinistički SSSR službeno je preispunio treći petogodišnji plan udvostručavajući industrijsku proizvodnju. Čak i uzevši u obzir činjenicu da su se malo varali sa statistikom i to su napuhani podaci, ipak je bilo impresivno. Proizvodnja tehnologije se povećala. U četrdeset i prvoj godini SSSR je proizveo oko pet tisuća tenkova, a tri tisuće su bili najnoviji T-34 i KV. Pojavio se u serijama i KV-3 i KV-5. A ovo su moćni strojevi. Napravili su još više letjelica, čime se njihov broj popeo na trideset tisuća.
  U četrdeset i drugom tenkovima proizvedeno je više od šest i pol tisuća. Uključujući najnovije. KV-4 se pojavio u najtežoj modifikaciji težine sto sedam tona. A također i laki tenk T-50 je najnoviji. T-34 se nastavio proizvoditi.
  U četrdeset i trećoj godini proizvedeno je sedam i pol tisuća tenkova. A aviona je toliko da postoji akutni nedostatak pilota. Ukupno je SSSR imao sto dvadeset tenkovskih divizija. A broj zrakoplova dosegao je pedeset tisuća.
  Prva godina četvrtog petogodišnjeg plana bila je čak i preispunjena prema službenim podacima, a to je zabrinulo Hitlera.
  Dakle, kamo skrenuti agresiju - Fuhrer je 1944. odlučio napasti SSSR. I Sjedinjene Države potpisale su mir. Amerikanci su pristali priznati sva osvajanja Trećeg Reicha i platiti golemu odštetu nacistima. I također je odbio bilo kakav rad na nuklearnom oružju. Amerika je također prenijela svoju mornaricu, te gotovo svu opremu i mnoge automobile nacistima.
  Dana 22. lipnja 1944. godine, oslobodivši veliki broj: "Pantera", "Pantera" -2, "Tigrova" -2, "Lava", "Mausa", "Ferdinanda" -2 i druge opreme, nacisti su napali SSSR.
  Time je Staljin doveo trupe u stanje borbene gotovosti. Osim toga, Molotovljeva linija je dovršena na novoj granici u SSSR-u i Staljinova linija je obnovljena i naoružana. Novi tenk T-34-85 s većom kupolom i snažnijim oružjem počeo se proizvoditi u SSSR-u. Istina, u teškim tenkovima bilo je gore. Serija KV stigla je do KV-13, a neki su modeli težili i dvjesto dvadeset tona. Uključujući i kao odgovor na "Miš".
  Rat je isprva išao pod diktatom Trećeg Reicha. Na nebu su njemački iskusni asovi, ali u kvalitetnijim zrakoplovima, pobijedili sovjetske pilote. Mlaznjak ME-262 već je bio u seriji, ali SSSR još nije imao takve zrakoplove. I ME-309 se pokazao kao strašan i brz stroj. A TA-152 evolucija Focke-Wulfa je vrlo smrtonosna mašina.
  Ono što je najvažnije, Treći Reich ima veliku superiornost u ljudstvu, zbog kolonijalnih trupa. I izvrsnost u mobilnosti. Panther-2 se pokazao kao vrlo dobar tenk, koji je 1944. postao glavni njemački mastodont. Naoružano snažnim topom od 88 mm s duljinom cijevi od 71EL, ovo vozilo je sposobno probiti čak i superteške KV tenkove. I dobar prednji oklop, posebno čelo. Sto pedeset milimetara čela tornja, i sto milimetara čela trupa ispod velikih nagiba limova. Istodobno, cjelina je četrdeset sedam tona, a motor devetsto konjskih snaga. Odnosno, stroj je okretan i izvrsne ergonomije. Jedini negativni bočni oklop je debeo samo šezdeset milimetara ispod kosina. Ali i ovo je dovoljno da ga četrdeset pet i protuoklopnih pušaka ne uzmu na brod.
  "Panther" -2 je mnogo jači od običnog "Panthera", a T-34-85. Dakle, Nijemci su imali uspješan glavni tenk. Ostali automobili su lošiji. Panther je preslab sa samo četrdeset milimetara bočnog oklopa i ranjiv je na sovjetske lake topove i protutenkovske puške. "Tiger" -2 je nešto bolji nego u stvarnoj povijesti zahvaljujući motoru od tisuću konjskih snaga. Ali još uvijek pretežak sa šezdeset osam tona. A toranj je velik i sporije se okreće. Tenk je dvadeset i jednu tonu teži od Panthera-2 i ima jednako naoružanje i gotovo nikakvu prednost u oklopu. Dakle, kao i "Tiger", "Tiger" -2 je ubrzo uklonjen iz službe.
  A Leo je još gori. Bez značajnih prednosti u rezervaciji u odnosu na Panther -2, težak je devedeset tona. Što s motorom od tisuću konjskih snaga čini automobil prilično slabim u voznim performansama. A top od 105 milimetara u 70EL, iako bolje probija, manje je brzometan. I nije potrebno u praksi.
  A Maus, čak i s težinom od 188 tona, samo je stroj za hemoroide, i više je teret za vojsku nego jak tenk. Iako zaštićen sa strane i loše. No, vozne performanse su užasne, a u praksi se prečesto lomi.
  Nijemci su također izbacili Maus iz serije... Umjesto toga, E-100 se dugo razvijao gušćeg rasporeda, ali sličnog naoružanja.
  U SSSR-u se cijela serija KV pokazala na niskoj borbenoj razini. A posebno često su se automobili kvarili i imali lošu vožnju. A iz oklopa bez nagiba, lako su ga probili njemački topovi.
  Samo trideset i četiri bila su manje-više uspješna tenka. Ali SSSR je imao plus - snažniju i dovršenu obranu. Ali i minus - trupe nisu naučene braniti se. I imalo je efekta.
  Tri godine šanse su, naravno, dodale opremu SSSR-a u trupama. Ali teški tenkovi KV bili su neuspješni, a razvoj izgradnje tenkova u korist povećanja težine nije se opravdao. A teški sovjetski automobili ispali su, iskreno, smeće. Ne toliko ni u zrakoplovstvu. PE-2 je bilo teško kontrolirati, IL-2 je bio ranjiv, MIG-3 je bio slab u manevriranju.
  I ostali sovjetski zrakoplovi bili su lošiji u kvaliteti od Nijemaca. A njemački piloti su tako iskusni. Marseille je poput čuda. Za sedamsto pedeset aviona koje je majstorski oborio odlikovan je Viteškim križem Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima. I to je jedinstven slučaj kada su zbog jedne osobe uveli šesti stupanj jedne nagrade, iako se tradicionalno traži pet stupnjeva.
  Rat je bio malo drugačiji u toku od stvarne priče. Ako su u četrdeset i prvoj godini Nijemci isprva brzo i lako pobjeđivali, zauzimali grad za gradom, a onda se njihovo kretanje usporavalo. Sada je obrnuto.
  Sovjetske trupe koncentrirane i raspoređene u blizini granica potpuno mobilizirane i stajale u snažnoj obrani na završenim linijama. I tako je najsnažniji otpor nacistima bio na samom početku rata.
  Uz to, igrao je i faktor da je SSSR započeo rat nakon opće mobilizacije, okupivši petnaest milijuna vojnika i časnika. Ali Hitler je, koristeći kolonijalne posjede samo u prvom ešalonu, bacio trideset milijuna. Uz to, Japan je bacio dvadeset milijuna s istoka zajedno sa stranim divizijama. Ovoga puta Staljin nije mogao spasiti Moskvu.
  Osim toga, sateliti su sudjelovali na strani Trećeg Reicha: Turska, Finska, Mađarska, Rumunjska, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Španjolska, Portugal, Švedska. I naravno i Italija sa svojim kolonijama. Cijelo stado...
  Tako je SSSR u početku, oslanjajući se na Molotovljevu i Staljinovu liniju, zadržavao neprijatelja. Ali kada su te linije probijene, cijeli kolosalan gubitak, a nacisti i Japanci su se otkotrljali, tada se nije bilo što zadržavati. A pokazalo se upravo suprotno: na početku jači otpor, a dalje slabiji. Tako su nacisti gotovo odmah zauzeli Moskvu. Staljin je pobjegao u Kujbišev, a zatim u Sverdlovsk.
  Detalji bitaka općenito su pokazali da SSSR nikada nije naučio kako se braniti... Osim toga, drugi val čistki u vojsci također je imao negativnu ulogu. Već pod Berijom, Staljin je naredio da se ponovno prođe kroz vojsku. Pa, Berija je to uspio.
  Očigledno je Staljinu bilo teško bez krvi na očnjacima. Nacisti su, zajedno s Turcima, također imali negativnu ulogu iz Zakavkaza i Srednje Azije. I to se također pokazalo značajnim čimbenikom. Štoviše, u srednjoj Aziji nije bilo ozbiljne obrane.
  Da, pobunili su se njeni muslimani.
  Nijemci su koristili tri godine produktivnije. Od vojske je postao i iskusniji i jači. I SSSR je dodao manje. Štoviše, u ove tri godine Staljin nije imao niti jedan rat. Neutralnost s Japanom. Staljin je obećao Hitleru da neće dirati Finsku. No Nijemci su ipak stekli značajno borbeno iskustvo. Pogotovo piloti.
  Marseille je za tisuću oborenih zrakoplova dobio Veliki križ Željeznog križa, platinastu dijamantnu kocku Luftwaffea i generalske epolete.
  Tako se sve pokazalo puno zabavnijim i divnijim - za Luciferove sluge ...
  SSSR je izdržao do siječnja 1945. i pao... Nakon toga je počelo razdoblje mira... Ali ne zadugo. Dana 20. travnja 1950. Treći Reich i Japan napali su Sjedinjene Države. Ipak, uznemirili su ih obavještajni podaci da Amerikanci tajno rade na atomskoj bombi.
  Rat je trajao samo tri mjeseca i završio je okupacijom Amerike.
  A 20. travnja 1955. Hitler je napao Japan sa svojim kolonijama. Rat je trajao nešto više od godinu dana i završio je briljantnom pobjedom Trećeg Reicha.
  Zatim je 20. travnja 1959. održan referendum i pojavilo se svjetsko monarhijsko carstvo Trećeg Reicha s nasljednom vlašću.
  A kad je Hitler umro u ožujku 1961., na prijestolje je zasjeo njegov sin, dobiven umjetnom oplodnjom.
  Svijet je, pod vodstvom željeznog poretka, ovladao planetima Sunčevog sustava .... Čovječanstvo je ujedinjeno i lemljeno željeznom disciplinom pokušalo izgraditi novo Rajsko kraljevstvo na planeti Zemlji, au budućnosti uključiti sve naseljene svjetove svemira!
  
  
  
  OVO JE OSOBNI KONTAKT DVOJE DIKTATORA
  Hitler i Staljin su se osobno sastali u studenom 1940. i uspjeli su riješiti sporove. Susret licem u lice završio je strateškim vojnim savezom dvojice diktatora protiv Britanije.
  Staljin je pristao da neće tražiti Hitlerovu europsku sferu utjecaja. Hitler je pak Staljinu prepustio Indiju, Pakistan i veći dio Irana, ali je za sebe dobio Bliski istok i Afriku. Osim toga, Kinu i dio Indokine podijelili su Japan i SSSR.
  Općenito, osobni sastanak omogućio je obojici diktatora da se dogovore i spriječe rat. SSSR je započeo ofenzivu na Iran i Indiju. Hitler je slao trupe u Afriku. Nakon što je sklopio vojni savez s Rusijom, Franco je, shvativši da se Britanija ne može oduprijeti takvoj sili kao što su SSSR, Italija, Treći Reich i Japan odjednom, pristao na napad na Gibraltar.
  Nijemci su odmah uzeli tvrđavu koja nije bila sasvim spremna za obranu. Poražena je i baza Britanaca na Malti, a iskrcana je i desantna snaga. Italija je izbjegla poraz u Grčkoj zahvaljujući udaru njemačkih i turskih trupa.
  Ali Britanci su pretučeni...
  Tada su Nijemci, prenijevši značajne snage, zauzeli Egipat. Imajući sto pedeset divizija za rat sa SSSR-om, Hitler ih je poslao da zauzmu Bliski istok i Afriku. Britanci su bili slabi, a kolonijalne trupe nisu se baš željele boriti.
  Fuhrer je u četrdeset i prvoj godini zauzeo i Bliski istok i veći dio Afrike. Staljin je okupirao Indiju, i gotovo cijeli Iran, i Pakistan, i dio Burme s Bangladešom.
  Japan je napao Ameriku u luci Peru. I rat se proširio... Hitler je objavio rat Sjedinjenim Državama. Staljin je sljedeće godine također ušao u rat s Amerikom.
  U proljeće 1942. Nijemci su dovršili zauzimanje Afrike. Ometale su ih ne toliko britanske trupe, koje su po broju i kvaliteti bile inferiorne u odnosu na Wehrmacht, koliko zbog rastezanja komunikacija i nedostatka prikladnih cesta na Crnom kontinentu.
  Britanija je trpjela sve veće gubitke od njemačke, a potom i sovjetske podmorničke flote. Ulazak Amerike u rat malo je pomogao.
  Japan je također pobijedio Amerikance...
  Britanska mornarica se topila...
  U rujnu 1942. započelo je amfibijsko iskrcavanje u Engleskoj. Uglavnom su bili njemački, ali su bile uključene i sovjetske trupe. Britanci su se očajnički borili. U borbama su sudjelovali najnoviji sovjetski tenkovi KV-3, KV-5 i najnoviji KV-4, također T-34, KV-2, te brojna plutajuća vozila. A Nijemci su iz najnovijih tenkova uspjeli samo T-6 ili "Tigar". A onda samo nekoliko automobila na brzinu proizvedenih u tvornicama.
  Hitler je bio neugodno iznenađen snagom sovjetskih tenkova. Očito je slabiji.
  Njemački bombarder Yu-188 nije bio loš, te DO-217, koji se pokazao zadovoljavajuće, te ME-109 i Focke-Wulf. Ali to je tako-tako. PE-8 se također pokazao vrlo dobrim. Općenito, sovjetski tenkovi su jaki i teški.
  U Trećem Reichu serija se još uvijek razvija: "Pantera", "Tigar" -2, "Lav" i "Maus".
  Britanija je izdržala samo petnaest dana. Nakon čega je londonski garnizon kapitulirao. Još šest dana borbe su još trajale u Škotskoj. A onda su Britanci četiri dana pružali otpor u Irskoj.
  Engleska je pala. I sljedeće bitke odvijale su se protiv Sjedinjenih Država. Ali do Amerike još treba doći. Za što vam treba puno transportnih brodova i kontrola nad morem. Hitler je ojačao svoje snage i prvi put zauzeo Island u studenom 1942.
  Dalje kroz Grenland, njegove su se trupe preselile u Kanadu. I Japanci su se iskrcali u Panami. A Nijemci su također prebacili snage preko Argentine i Brazila, koji su ušli u savez s Trećim Reichom.
  Pa, Staljin je odlučio napasti preko Aljaske. Bitke u Britaniji pokazale su da superteški tenkovi nisu bili dovoljno učinkoviti. I sovjetski dizajneri počeli su razvijati kompaktniju seriju IS, umjesto KV. Sovjetske trupe pokrenule su ofenzivu na Aljasku, preko Čukotke u svibnju 1943., i bila je relativno dobra.
  Istina, SSSR ima puno tenkova, i oni su mnogo jači od američkih Shermana i Grantsa. Njemački Panther također nije bio loš, što se vojsci općenito sviđalo, osim što se često kvario, ali je bio dobro zaštićen u čelu i dobro naoružan.
  Nijemci su lako stvorili uporište u Kanadi i proširili ga. Na nebu su se pojavili ME-309 i snažniji bombarderi Yu-288. I došlo je do brzog razvoja mlaznih zrakoplova.
  I njemački pilot Marseille postao je nedostižan fenomen, srušivši stotine britanskih i američkih zrakoplova. Za sto pedeset zrakoplova Marseille je dobio Viteški križ Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Za tri stotine Ordena njemačkog orla s dijamantima. Za četiri viteška križa Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem mačevima i dijamantima, a za pet stotina Velikog križa Željeznog križa.
  I zdrobio je te Amerikance, postavši nepristupačan fenomen. Kada je dosegao brojku od sedamsto pedeset, zrakoplov je dobio novu nagradu: Viteški križ Željeznog križa s mačevima od platinastog hrastovog lista i dijamantima.
  U Americi je Marseille postao prava legenda i o njemu su na brzinu snimani filmovi.
  Zbog poteškoća u kretanju trupa i problema s opskrbom rat sa Sjedinjenim Državama se odugovlačio.
  Amerikanci se nisu baš žustro borili za Kanadu i Aljasku, a njemačke, sovjetske i druge trupe okupirale su je bez većih poteškoća.
  No, invazija na samu Ameriku započela je tek u lipnju 1944. godine. SSSR je prenio nove, snažnije srednje tenkove T-34-85, koji su bili bolji u prodoru u američke tenkove, a učinkovitiji i ne tako teški kao serije KV, IS-2. Posljednji tenk je bio dobro probojno vozilo zahvaljujući snažnom topu i četiri strojnice te relativno dobroj bočnoj zaštiti.
  U Sjedinjenim Državama, samo je nekolicina nadogradila Sherman ugradnjom snažnijeg topa od 76 milimetara, manje-više sposobnog probiti neprijateljske srednje tenkove. Rad na Pershingu je odgođen ... Istina, bilo je puno Shermana.
  Nijemci također nisu mirovali. Panther-2 se pokazao nešto naprednijim, zahvaljujući posuđivanju motora i mjenjača od Rusa u jednom bloku, što je omogućilo smanjenje visine tenka.
  I toranj je postao uži i manji, a motor snažniji. Kao rezultat toga, njemački tenk imao je prednji oklop kupole od 150 mm s nagibima, čelo trupa od 120 mm s nagibom od 45 stupnjeva i šezdeset strana. I top od 88 mm u 71 EL, sposoban probiti Shermane s tri i pol kilometra. Osim toga, težina spremnika je samo četrdeset sedam tona s motorom od 900 konjskih snaga.
  Osim prilično slabog bočnog oklopa, ali i dalje dovoljnog za držanje američkih bazuka, Panther-2 je po svojim karakteristikama postao najbolji tenk Drugog svjetskog rata, nadmašivši i sovjetski KV, a IS-2 još uvijek nije savršen dovoljno.
  "Tiger" -2 se proizvodio u malim serijama, zbog činjenice da nije imao gotovo nikakve prednosti u rezervaciji, a bio je značajno inferioran u voznim performansama, te ga je bilo teško transportirati.
  Uobičajeni "Tigar" također je ukinut ... A "Panther" -2 postao je glavni tenk Wehrmachta. I već su u SSSR-u počeli s oprezom gledati na tehnologiju Njemačke.
  Na nebu je ME-262 otišao u seriju, ali njegova pouzdanost je bila nedovoljna, a njegove borbene kvalitete također nisu u potpunosti otkrivene. I dok su se Nijemci oslanjali na ME-309 i TA-152. Posljednji lovac-bombarder pokazao se vrlo uspješnim i učinkovitim. ME-309 je, unatoč velikoj brzini i snažnom naoružanju, imao problema s horizontalnom upravljivošću.
  Ispostavilo se da je XE-162 jednostavniji i jeftiniji mlazni lovac, ali težak za letenje, dostupan samo pilotima visoke klase.
  Stoga ga nisu puštali koliko su mogli.
  Međutim, takav je zrakoplov bio vrlo prikladan za stil Huffmana, koji je postao drugi pilot veleposlanika Marseillea i dobio Viteški križ Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima kao drugi pilot koji je premašio tri stotine oborenih zrakoplov.
  Sovjetski piloti također su postigli račune, ali skromnije od njemačkih. Pokriškin se isticao.
  Rat je počeo u ljeto 1944. za Ameriku nije bitan. Treći Reich i jurišna puška pokazali su se boljim i slomili su jenkijevske trupe. I Crvena armija je pritiskala. Amerikanci su gubili. Philadelphia je pala u kolovozu. U studenom 1844. sovjetske i njemačke trupe već su se približile Washingtonu i New Yorku sa sjevera. Prvi put su se na frontu pojavili američki Pershingi i Fireflies. Nadmašili su sovjetski T-34-85 i bili opasni za IS-2, ali su ipak izgubili od Panther-2, koji je postao najbolji tenk Drugog svjetskog rata.
  Kod Washingtona su se Amerikanci junački borili. Ali svejedno, sovjetsko-njemačke trupe završile su opkoljavanje glavnog grada SAD-a do kraja prosinca, a do petnaestog siječnja i Washington i New York su pali ....
  Amerika se opirala neko vrijeme... Borbe su se vodile i u Meksiku, gdje su napredovali Nijemci i Japanci.
  Dana 9. svibnja 1845. godine kapitulirali su ostaci američkih snaga. Rat je mogao završiti i ranije, ali između Japanaca i Nijemaca došlo je do ozbiljnih nesuglasica. I to je odugovlačilo sukob.
  Nakon predaje Sjedinjenih Država, nastupila je stanka... Ali novi rat je bio neizbježan. Japan je želio previše za sebe. Pola Amerike, koja ima puno skromniji doprinos pobjedi, i cijela Latinska Amerika. Staljin je također naletio na Japance tražeći povratak južnog Sahalina, koji su samuraji primili ilegalno.
  Ukratko, 20. travnja 1947. izbio je novi rat. Između Japana i njegovih kolonija s jedne strane, i protiv Trećeg Reicha i saveznika i SSSR-a s druge strane. A ovo je ozbiljno.
  Naravno, SSSR i Treći Reich su tehnički jači od Japanaca. SSSR je imao tenkove T-54 i IS-7, Nijemci su imali seriju E, čak i prve piramidalne razvoje. U zraku je jača bila i koalicija bijelih socijalista. Posebno su jaki bili leteći tanjuri Trećeg Reicha, apsolutno neranjivi na malo oružje.
  Rat je trajao samo četiri i pol mjeseca, a završio je porazom i predajom Japana 3. rujna 1947. godine.
  SSSR je dobio južni Sahalin, Kurilski greben, trećinu samog Japana, polovicu Kine i Koreje, Havajski arhipelag i još nešto. Preostale posjede zarobio je Treći Reich.
  Nakon toga, Staljin i Hitler su se ponovno susreli i ponovno potvrdili svoje prijateljstvo.
  I konačno su dovršili svijet... Staljin je umro 5. ožujka 1953., ali je uspio ostaviti pismenu oporuku o prijenosu vlasti na Lavrentija Beriju. Postao je vođa nakon Staljina i zadržao odnos snaga.
  Hitler je vodio umjereniju politiku, nije bilo čak ni masovnih istrebljenja Židova, ali je ojačao svoju moć. Hitlerovi potomci su dobiveni umjetno. Dana 20. travnja 1959. održan je referendum o stvaranju svjetskog carstva i uspostavi monarhije. I redoslijed nasljeđivanja bio je određen.
  Stoga, kada je Hitler u ožujku 1963. umro na isti dan kad i Staljin, ali deset godina kasnije, to nije izazvalo veliku pomutnju i borbu za vlast. A svijet je imao samo dva carstva, sovjetsko i njemačko. I imali su nuklearno oružje, pa se fokus pomaknuo na širenje svemira. Već 1959. Nijemci su počeli letjeti na Mars. A na Mjesec su odletjeli još ranije.
  A SSSR je 1961. poslao čovjeka na Mars. Tako je tekla povijest... Krajem dvadesetog stoljeća na planetima Sunčevog sustava nastala su ljudska naselja.
  A 2020. godine započeo je prvi let čovječanstva do zvijezde Sirius oko koje su se vrtjeli planeti pogodni za ljudski razvoj. Nakon Berijine smrti, to je uspio njegov sin Sergo. A u Trećem Reichu već su se provodili hrabri eksperimenti za pomlađivanje tijela. Tako je Hitlerov sin Wolf prvi put izgledao star tridesetak godina i mogao je vladati jako dugo.
  Ovako je ispao novi svijet... A koronavirus je slomljen u korijenu, spriječivši širenje zaraze.
  
  DA NIJE BILO KOBODNOG PADA VLAKA S ALEKSANDROM III.
  Vlak je zajedno s carem Aleksandrom III izbjegao nesreću kod Harkova, a ruski car nije zadobio smrtonosne ozljede unutarnjih organa. Kao rezultat toga, život Aleksandra III se nastavio, a on nije umro u četrdeset devetoj. Nakon što je malo povećao teritorij carstva na jugu u središnjoj Aziji, car je skrenuo pogled na Daleki istok. Gradila se Transsibirska željeznica, a Rusi su prodrli u Mandžuriju, ubrzano gradili Port Arthur.
  Počeli su jačati svoj utjecaj u Koreji. I to je dovelo do prvog velikog rata u vladavini Aleksandra III s Japanom. Carska Rusija je za to bila nešto bolje pripremljena. Na Baltiku su brodovi izgrađeni godinu dana ranije, uključujući i bojni brod Slava, dok Kina nije dobila novac od Rusije. I nije ih mogao izdati Japancima. A japanska je flota bila šest brodova slabija.
  Ipak, samuraji su ipak započeli rat. Rusija je brzo rasla ekonomski i nije bilo kašnjenja u dobitku.
  Htio sam rat i Aleksandra Trećeg. Stanovništvo Rusije se brzo povećavalo. Natalitet je ostao visok, a stopa smrtnosti, zahvaljujući oštrim mjerama jakog kralja, smanjena. Zemljišni nadjeli seljaka postali su manji. Bila su potrebna nova zemljišta. Da, kralj je želio vojnu slavu. Dobro je biti mirotvorac, ali bolje je biti osvajač. Aleksandar Treći želio je ući u povijest kao veliki čovjek.
  Ali rat u Europi je previše riskantan, ali zašto se ne proslaviti u bitci s Japanom. Štoviše, ruski generali su najbolji na svijetu, a još više vojnici.
  Početak rata za Rusiju nije bio baš uspješan. Tri bojna broda su oštećena, krstarica "Varyag" i topovnjača "Koreets" potonuli su nakon herojske bitke.
  Ali onda su stvari krenule na bolje. Admiral Makarov nije umro, pa je dobio veliku moć od cara, te jednostavno nije mogao pustiti Ćirila Romanova u Port Arthur. I nije bio na bojnom brodu Petropavlovsk.
  Nadalje, iako se Kuropatkin povukao, car ga je odmah uklonio. Opsada Port Arthura je kratko trajala i Brusilov ju je pustio.
  Ruska flota djelovala je uspješnije nego u stvarnoj povijesti. Da, i eskadrila Roždestvenskog je ranije otišla s Baltika i stigla ranije i u jačem sastavu. Tako su Japanci poraženi na moru. I na kopnu također...
  A neprijateljstva su prebačena na samu metropolu.
  Samo je intervencija Engleske i Amerike spasila Japan od okupacije. Ali Japanci su bili prisiljeni Rusiji dati Tajvan, cijeli lanac Kurila i platiti odštetu od milijardu zlatnih rubalja. Rusija se učvrstila u Koreji, Mandžuriji i Mongoliji.
  Želtorosija je nastala iz kineskih regija koje su se dobrovoljno pridružile Rusiji. Nije bilo revolucije, nije bilo Državne Dume. Carsko carstvo je napredovalo i postiglo veći uspjeh u gospodarstvu nego u stvarnoj povijesti. Pojavili su se i prvi laki ruski tenkovi na svijetu i teški četveromotorni bombarderi. A stanovništvo Rusije, uključujući i na račun Kine, postalo je veliko.
  Ipak, Prvi svjetski rat počeo je, kao i u stvarnoj povijesti, 1. kolovoza 1914. godine. A ovo je bila žestoka bitka.
  Carska vojska bila je brojnija nego u stvarnoj povijesti, i bolje tehnički opremljena. I ekonomija Rusije je jača, i vojno-industrijski kompleks, i financije i autoritet cara su veći.
  I Aleksandar Treći prihvatio je Rusiju s plugom, ali sada je imala avione s četiri motora, te tenkove, pa čak i projektile. Bilo je projekata i teških tenkova, posebno Mendeljejeva, te zrakoplova sa šest motora. I mnogo više.
  Od samog početka, tijek Prvog svjetskog rata bio je drugačiji. Ruske trupe pobijedile su u Istočnoj Pruskoj i zauzele Przemysl. Pobijedili su Nijemce i ostvarili velike pobjede na svim frontama. Rat se pokazao kraćim nego u stvarnoj povijesti i prošao je gotovo u jednoj vrani. Šest mjeseci kasnije, 23. veljače 1915. Njemačka je kapitulirala. A Austro-Ugarska još ranije.
  Turska se predala dva tjedna kasnije. I bilo je cool.
  Car Aleksandar Treći ostvario je velike pobjede i postao veliki kralj.
  Rusija i saveznici izvršili su podjelu trofeja. Austro-Ugarska i Osmansko Carstvo nestali su s političke karte svijeta. Većina Osmanskog Carstva uključujući Istanbul postao je dio Rusije. Jug Iraka dobila je Britanija, kao i jug Palestine, a često i Saudijska Arabija. Sirija i Mala Azija, Istanbul, tjesnaci, sjever i središte Iraka, sjever Palestine postali su ruske provincije.
  Rusija je dobila i Galiciju i Krakov. Kao i Češko i Slovačko kraljevstvo te Ugarsko. Samo je Austrija zadržala svoju neovisnost. Transilvanija je pripala Rumunjskoj. Jugoslavija je nastala kao kraljevina unutar Rusije, uključena dobrovoljno.
  Njemačka je također izgubila dio teritorija uključujući Klaipedu, Poznan i Danzig. Iako je istočna Pruska zadržala. Njemačke kolonije u Tihom oceanu zauzela je Rusija. I Britanija u Africi. Francuska i Danska vratile su ono što su Nijemci zauzeli pod Bismarckom. Plus njezine ogromne odštete. Tako da su svi bili sretni.
  No i nakon toga se još neko vrijeme nastavila preraspodjela svijeta. Rusija i Britanija podijelile su Saudijsku Arabiju i Iran. A onda Afganistan i Rusija, dovršavajući gotovo cijelu podjelu svijeta. Samo u Kini je bilo ratova i širenja s različitih strana.
  Aleksandar Treći živio je osamdeset godina i umro tek 1925. godine, ostavljajući carstvo bogatim i prosperitetnim svom sinu Nikoli II. Aleksandar Treći postao je najuspješniji ruski car, a njegova je vladavina bila druga najduža nakon Ivana Groznog i vrlo slavna. I sam Aleksandar Treći postao je najdugovječniji vladar u povijesti Rusije.
  Tako je povijest ovog monarha bila uspješna. Nikola II nastavio se širiti u Kini. I dobio je rat s Japanom za vrijeme Velike depresije, te ga potpuno okupirao i uključio u Rusiju. Nikola II umro je 1938. A njegovo prijestolje zauzeo je nasljednik Aleksej II. Ovaj put je bio zdrav, pa je Aleksandar svom sinu Nikolaju odabrao prikladniju ženu.
  Hitler je došao na vlast u Njemačkoj, ali nije smio oživjeti moć Wehrmachta. I samo se Mussolini malo borio, zauzevši posljednju neovisnu zemlju u Africi - Etiopiju.
  Hitler se uspio samo uz dopuštenje Rusije ujediniti s Austrijom i podići njemačko gospodarstvo. Ali njegova je vladavina bila bez rata. Sve dok Fuhrer nije umro 1958. Nakon toga u Njemačkoj je počela postupna demokratizacija i vratio se višestranački sustav.
  U Italiji, nakon Mussolinijeve smrti, njegov sin je uspio, ali je djelomično obnovljena i demokracija i višestranački sustav.
  I malo-pomalo je u Rusiji bilo više slobode. Ali najvažnije je širenje prostora. Letovi u svemir, na Mjesec i u druge sustave.
  Svijet je postao stabilniji i bogatiji. A ruska rublja zamijenila je britansku funtu, postavši glavna svjetska valuta.
  Kolonijalni se sustav nije raspao, nego je ojačao. I Afrika i Azija imale su više reda, a manje gladi i rata.
  Islam je postao mirniji, izgubivši radikalnost. Ljudi su posjetili sve planete Sunčevog sustava još u dvadesetom stoljeću. A 2021. započela je prva zajednička ekspedicija s rusko-američkom ekspedicijom na zvijezdu Sirius. I tako su ljudi dobili nešto mirnije, stabilnije, izdržljivije.
  
  
  Führerov NOS OSJEĆAO ŠAKU
  Staljingradska operacija započela je 19. studenog 1942. godine. Ali nacisti su uspjeli pregrupirati trupe i ojačati bokove. Intuicija ovoga puta nije iznevjerila Hitlera, a uspio je reagirati na vrijeme. I nacisti su i ovoga puta, kao i tijekom druge operacije Rzhev-Sychov, mogli, oslanjajući se na utvrdu, odbiti sovjetsku ofenzivu.
  Osim toga, obranu nacista olakšalo je neleteće vrijeme, zbog čega nije bilo moguće koristiti jurišne zrakoplove, a topnička priprema nije bila toliko učinkovita. A nacisti su, oslanjajući se na čvrstu obranu i zarivši se u zemlju, i gotovo bez gubitka u broju, pružili otpor. Da, tijekom operacije Rzhev-Sychov bilo je više sovjetskih trupa, a zatim je ofenziva Crvene armije odbijena, a onda je postignut još veći uspjeh u obrani. Uz to, vremenski uvjeti i izdržljivost Nijemaca u bitkama.
  Kao i superiornost nacističkih jedinica u iskustvu.
  Ukratko, fronta se nije srušila i nacisti su uspjeli izbjeći zimski kolaps, kao što je to bilo četrdeset prve godine.
  U Africi su isprva saveznici odnijeli pobjedu. Ali Hitler je prebacio još nekoliko divizija, budući da nije morao podizati trupe za Mainstein. I Rommel je odmah dobio velike moći i iskoristio Montgomeryjevu sporost. I zadao udarac strašne snage i učinkovitosti američkim trupama.
  Američka vojska u Alžiru potpuno je poražena, izgubivši samo više od sto tisuća zarobljenika. Da, novi njemački tenk "Tigar" pokazao se šokom za Yankeese. Ulogu je odigrala i činjenica da je Fuhrer krajem rujna u Staljingrad poslao najboljeg njemačkog pilota iz Marseillea. I Marseille je kao rezultat izbjegao pad i borio se sa sovjetskim trupama. A kad je bitka zamrla kod Staljingrada, opet se vratio u Sredozemno more i tamo revno mlatio Britance i Amerikance, postavši za njih prava noćna mora.
  Poraz SAD-a u Alžiru bio je šok za Amerikance. Valja napomenuti da su u bici kod Midwaya na ovom svijetu Yankeesi uspjeli manje nego u stvarnoj povijesti, a do sada se na Pacifiku vodio ravnopravni rat. Japanci nisu uspjeli zauzeti havajski arhipelag, ali Amerikanci još nisu mogli krenuti u ofenzivu.
  A šok izazvan porazom u Alžiru toliko je utjecao na Sjedinjene Države da su odlučili zamrznuti rat na istočnoj hemisferi, povući preživjele iz Maroka, ostavivši čak i opremu. I što je najvažnije, zaustavite bombardiranje.
  S obzirom na to da je podmorska flota Trećeg Reicha također porasla, jasno je da je Britanija uvelike oslabila, a također i ograničila neprijateljstva.
  Da, i Marseille dobiva puno...
  Staljin je, nakon što su Nijemci odbili ofenzivu na jugu i u središtu, počeo s oprezom. Operacija Iskra je odgođena. A kad je počelo, Nijemci su se uspjeli ojačati, te su i ovdje uspjeli održati obranu.
  Staljin je naredio napredovanje u regiji Voronjež. U početku su sovjetske trupe bile uspješne, ali onda je Mainstein krenuo u snažan protunapad s juga i odsjekao sovjetske jedinice i stvorio kotao. Nijemci su obnovili svoje položaje, a gubici Crvene armije bili su veliki.
  Nakon toga su se borbe na istočnom frontu zamrznule. Hitler je odlučio usvojiti alternativni ratni plan - ojačati Rommela, te napredovati u Egipat, Bliski istok i dalje u Iran i Indiju. I također osvojiti Afriku. I na Istoku braniti.
  Staljin je, pretrpio ogromne gubitke, odlučio popuniti trupe i pridržavati se taktike čekanja i gledanja. Odlučivši to sada pustiti, Nijemci će biti iscrpljeni, a on će izbaciti njihove tenkove u obrani. Ali Hitler nije želio napadati na istočnoj bojišnici, već se oslanjao na afričko i bliskoistočno kazalište operacija.
  Rommel je dobio nove tenkove Tiger i Panther, kao i samohodne topove Ferdinand, vrhunske kvalitete u odnosu na britanska vozila. A na nebu je Focke-Wulf snažnim oružjem pritisnuo Britance. A Marseille je postao tolika noćna mora da je nakon petsto oborenih aviona bio drugi nakon Hermanna Goeringa koji je dobio Veliki križ Željeznog križa. A prije toga Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Došli su mračni dani za neprijatelje Trećeg Reicha. Rommelov udarac slomio je Montgomeryjeve trupe.
  Situaciju je pogoršala činjenica da su Nijemci zauzeli Gibraltar i zauzeli Maltu.
  Franco je pristao na juriš na ovu tvrđavu zbog Hitlerova ultimatuma. I u napadu na Maltu Nijemci su koristili divizije uklonjene s istočnog fronta.
  Osim toga, u Trećem Reichu bila je na snazi totalna mobilizacija, a proizvodnja oružja naglo je porasla.
  U svibnju i lipnju Rommel je zauzeo Libiju i Egipat. A u kolovozu sam već bio u Iraku i Kuvajtu. Englezi su se uvalili. U rujnu su njemačke i turske trupe napale Iran i brzo ga zauzele... U studenom su već bili u Indiji. A u prosincu su zauzeli ovu zemlju i ujedinili se s Japancima. Nakon toga je zimi nastavila njemačka ofenziva u Africi.
  A Staljin je i dalje čekao, zamrzavajući rat. I Nijemci su otišli u Afriku. Imali su mlazne zrakoplove u masovnoj proizvodnji, prvenstveno lovce, a Britanci su se jako loše proveli. Budući da nisu imali jednake letjelice. I više nije bilo asova. I njemački piloti su ih temeljito zdrobili.
  I osvojili su Afriku...
  Staljin je računao na nove tenkove T-34-85 i IS-2, ali se pokazalo da to nije najbolja ideja. Do ljeta 1944. Nijemci su osvojili i Afriku. Pojavili su se u masovnoj proizvodnji "Panther" -2 i "Tiger" -2, snažniji motori u stvarnoj povijesti, što znači da su sami strojevi mobilniji i učinkovitiji, iako teški. "Panther" -2 težio je pedeset i tri tone, a "Tigar" -2 šezdeset i osam tona. A oba su vozila naoružana topom 71 EL kalibra 88 milimetara. Koji probija sovjetska vozila s velike udaljenosti, prilično brzo pucajući i precizni.
  Ujedno, Tiger-2 ima motor od 1000 konjskih snaga, a ovaj tenk nije loš u voznim performansama. A Panther-2 ima motor od 900 konjskih snaga.
  Do ljeta Staljin nije uspio steći kvalitativnu nadmoć u tenkovima. A u zrakoplovstvu su nacisti oštro napredovali.
  Imaju i punopravni mlazni bombarder. I jaki četveromotorni Yu-488, i šestomotorni TA-400. Nije loša bila TA-152 višenamjenska evolucija Focke-Wulfa, ME-309 i drugih strojeva.
  Staljin je 22. lipnja 1944. pokrenuo veliku ofenzivu u centru. Ali nacisti su bili spremni na to. Štoviše, Fuhrer je uspio preduhitriti Staljina i počeo se iskrcavati u Britaniju 6. lipnja 1944. godine. I London je pao za dvanaest dana.
  Nekoliko dana kasnije, Britanija je kapitulirala.
  Crvena armija, imajući nadmoć i brojnost, te najnovije tenkove, uspjela je probiti obranu. No tada su Nijemci krenuli u protunapad. Borbe su pokazale da je Tiger-2 bolji u tenkovskim borbama od IS-2, kako u prednjem oklopu, posebno čelo kupole, tako i u naoružanju. Koliko je Panther -2 bolji, a i u voznim performansama. A T-34-85 nije dovoljno moćan obrambeni stroj.
  I Nijemci su povratili svoje položaje.
  Nakon čega je Hitler naredio nastavak ofenzive na istoku. Glavni udarac je Kavkaz i nafta.
  A onda je Turska otvorila drugi front protiv Rusije u Zakavkazju. I opet pobjeda Wehrmachta. Uostalom, Nijemci su brojčano i kvalitetno jači. A također koriste europske i arapske podjele. Nacisti su posebno jaki u zraku, gdje su u kvalitativnoj prednosti, posebice u naoružanju i brzini.
  Osim toga, Fritzovi imaju puno kolonijalnog pješaštva. Na Kavkazu su prilično topli za borbu. I njemačka jurišna puška MP-44 bolja je od sovjetskih modela. Čini se da su svi nacisti bolji. Samo u topništvu SSSR-a ima paritet. No, Nijemci su u zraku preuzeli prevlast. Uvijek su kvalitetom bili jači, ali su povlačili po broju. A mlazni avioni nemaju analoga.
  Mora se reći da je teško prestići naciste u ljudstvu. Imaju satelite i europske, afričke, pa čak i indijske i arapske divizije. I što duže traje rat, to se odnos snaga više mijenja ne u korist SSSR-a.
  Štoviše, Kavkaz se ne može zadržati od dvostrukog udarca. Osim toga, Japan je podmuklim udarcem otvorio i treću frontu.
  Samuraji su išli bolje, a Amerikanci nisu mogli preuzeti inicijativu. Japanci su svoju brojčanu superiornost nadoknadili velikim iskustvom i vještinom. Osim toga, ako u zrakoplovstvu Sjedinjene Države još uvijek mogu brzo pečatirati zrakoplove, onda ne možete izgraditi flotu tako ubrzanim tempom. I naravno, to je usporilo presretanje inicijative.
  A Japanci su, ujedinivši se s Nijemcima, uspjeli osloboditi dio snaga i nakon mobilizacije pješaštva napali su SSSR i Mongoliju.
  Dodatni problemi. Tijekom jeseni i zime nacisti su zauzeli cijeli Kavkaz, kao i rijeku Uralsk i Astrakhan.
  Postalo je prilično uznemirujuće. I vrlo opasno. Što bi Staljin trebao učiniti u ovoj situaciji?
  Ponudio je Hitleru mir pod bilo kojim uvjetima. Ali američkog Fuhrera u tom trenutku nisu miješali i rekao je: što ako se SSSR može dokrajčiti. Nijemci su u ožujku pokrenuli veliku ofenzivu na Saratov.
  I imali su tenk E u seriji, pa čak i prve diskete koje sovjetski protuzračni topovi nisu mogli oboriti.
  I općenito, laminarni mlaz je diskoteke Trećeg Reicha učinio neranjivim za malokalibarsko oružje.
  Ali u travnju, nakon zauzimanja Saratova, Kujbiševa, Penze i sjeverno od Arhangelska, Hitler se predomislio i ponudio Staljinu mir pod vrlo teškim uvjetima. Osim toga, SSSR bi se također morao boriti sa Sjedinjenim Državama. Štoviše, boriti se gotovo za ništa. Hitler je obećao dati samo čisto simboličan komadić Aljaske.
  Fuhrera su očito uznemirile glasine o nuklearnom oružju koje su razvili Amerikanci.
  Staljin je pristao na oštre uvjete Trećeg Reicha, uključujući plaćanje reparacija za stotinu godina.
  Ali uspio je spasiti Moskvu od napada. Hvala ti svejedno.
  I nacisti su se preselili u Ameriku zajedno s Japanom. Željeli su odlučujuću pobjedu.
  Ali ne svi mačka Maslenica. Iako je kopnena vojska Wehrmachta jača, potrebno je prevladati veliku udaljenost do Sjedinjenih Država i tako se stvarno ukopati i osedlati neprijatelja.
  No, Fritz se polako, ali sigurno povećava. Preko Islanda, Grenlanda, Kanade sa sjevera, te preko Argentine i Brazila, te dalje do Venezuele i Meksika s juga.
  I naravno, SAD ne mogu odoljeti. Štoviše, pojavio se MP-64, napredniji i lakši njemački mitraljez. I naravno napredniji i tipovi zrakoplova njemačke vojske. A najopasnije su, naravno, djevojke iz njemačkog razreda - super na najboljim tenkovima na svijetu.
  Borbe su se preselile na jug Meksika. Slavne četiri djevojke promijenile su tenk u najnoviju modifikaciju E-50. Auto je stvarno ultra moderan, upravlja se joystickom, relativno lagan od 65 tona s motorom od 1550 konjskih snaga.
  Prednji oklop je 250 mm, bočni oklop je 170 mm, pa čak i na značajnom nagibu. Ali zbog toga su djevojke u spremniku malo skučene. Ovdje nije toliko ugodno koliko u "Tigru" -2, pa je automobil zgusnut a pogotovo raspored. Ali sada američki tenkovi ne mogu probiti tenk, čak ni kad se bočno puca iz blizine. Takva zaštita može izdržati hitac IS-2.
  Djevojke su zadovoljne i auto ide dosta brzo. Gerda, pritiskajući tipke džojstika, kaže:
  - Ovo je stroj! Zaista remek djelo!
  Charlotte odgovara:
  - Stranice su jako zakošene, a otvor uzak, vrha gotovo da i nema. Ne možete se probiti kroz takav stroj, ali nije ugodno!
  Gerda je oduševljeno primijetila:
  - Ali učinkovito! I potpuno neprobojna!
  Magda je sa smiješkom odgovorila:
  - Kao što vidimo, Bog patronizira Njemačku!
  Christina se zahihotala i odgovorila:
  - Sami osvajamo pobjede! I to je bit naše strategije!
  Gerda je oduševljeno primijetila:
  - Tenk "Lav" donedavno nam se činio granicama savršenstva. A sada je automobil lakši za dvadeset pet tona, nadmašuje "Lava" i po naoružanju i oklopu, a posebno u voznim performansama. Dakle, Amerika nas ne može slomiti!
  Charlotte se nasmijala i rekla:
  - Nemoj ga slomiti! Sve ćemo ih razbiti!
  Ovdje se u vidokrugu Magde pojavio "Sherman". Djevojka je poslala projektil ravno u metu. Razbio auto.
  Ipak, mora se priznati da Amerikanci u tenkogradnji osjetno zaostaju. "Sherman" očito ne vuče u bitkama, a "Pershing" je tek nešto bolji. Štoviše, Pershingi su se pojavili u seriji tek početkom četrdeset pete godine, a po svojim parametrima slični su ranom modelu Panther. E-50 udara Amerikance na udaljenosti većoj od pet kilometara.
  Djevojke su vrlo ponosne na takvu superiornost svog oružja. I zvižde pjesme.
  Magda ponovno puca, probija, ovaj put zaštićenog Shermana, i cvrkuće:
  - Raspršio loptu i odjurio u galopu!
  Čak ni ekrani "Sherman" nisu pomogli. Njemački tenk se vozi sam. Gusjenicama slama pješake. Djevojke zvižde pjesme na harmonici. Prskanje krvi ispod valjaka. Tenk se kreće dovoljno brzo, a gusjenice su mu naprednije i prohodnije, a relativno su lagane.
  Cure zvižde... Gerda primjećuje:
  - Meksiko je posljednja zemlja na putu za SAD. Već smo uzeli toliko različitih prijestolnica. I tolike zemlje osvojene! Krenuli smo u prvo osvajanje iz Austrije, a sada se selimo u Mexico City! Naša vojna četa je slavna četa!
  Christina je logično odgovorila:
  - Prije svega, organizacijski smo nadmoćniji od protivnika. Mala država je Njemačka. Nijemci su najdiscipliniraniji i najorganiziraniji narod na svijetu. Plus totalitarni nacionalsocijalistički režim. Što nam je također dodalo snagu i organizaciju. - Djevojka je bosom nogom pretrčala po bočnom oklopu trupa od legure i nastavila. - Zatim briljantni talenti naših generala i prije svega Hitlera. Razbijali smo svoje protivnike dio po dio. A onda su dobili najbolju tehnologiju na svijetu. Dakle, sada je pred nama trijumf! I Treći Reich otvara svoja krila nad svijetom!
  Charlotte je racionalno primijetila:
  - Najgora je bila zima četrdeset druge. Poraženi smo u Africi i kod Moskve. Napustili su Tikhvin i Rostov na Donu. Čak su i Harkov zauzeli Sovjeti. I SAD su ušle u rat protiv nas. Tada se činilo: da se vaga nije zaljuljala u našu korist i da se pred nama nazire ponor. Ali proljeće nam je donijelo nove pobjede. I od tada nam sve ide u prilog!
  Magda je opalila. Oborio američki pištolj i cvrkutao:
  - Ali ipak, bez intervencije viših sila, naša vojska ne bi uspjela postići takav uspjeh! Poraziti nadmoćne neprijatelje! Ovo je ruka Božja!
  Gerda se nasmijala i odgovorila:
  - Slažem se da je Božji! Ali ne Bog: Abraham, Izak i Jakov! I očito arijevski, jedan i svemogući Bog! Onaj koji je stvorio svemir i odabrao Nijemce za svoj narod!
  Charlotte je kimnula i potvrdila:
  - Sigurno! Bog Izakov nije naš Bog! A da su Židovi doista narod Božji, mi ne bismo pobijedili! A ako je tako, onda je tvoja Biblija Magda laž! I vrijeme je da napustite kršćanstvo u korist arijevskog monoteizma!
  Charlottine riječi zvučale su poput pucnjave iz mitraljeza.
  Christina je dodala:
  - I izgleda kao izdaja, biti kršćanin. Uostalom, ispada da ste za pacifizam - udare te po desnom obrazu, okrenite lijevi!
  Gerda je smatrala prikladnim dodati:
  -A ti misliš da je spas od Židova! A ovo je općenito - slično izdaji!
  Magda je bojažljivo prigovorila:
  - Ja ne mislim tako! Moje mišljenje da je Bog jedan! I to ne židovski, a ne arijevski!
  uzvratila je Charlotte.
  -Kako nije arijevski! Samo arijevski i ništa manje!
  Gerda je pomirljivo dodala:
  A također i tehnologija! Gdje smo počeli? U rujnu 1939. imali su samo šest tenkovskih divizija. I gotovo svi spremnici su laki, manje od dvadeset tona. Sada ni sam ne znam koliko imamo divizija, ali jašemo se na najboljem tenku na svijetu. Naše vozilo je bez premca što se tiče naoružanja, oklopa, voznih performansi, a pritom nije nečuveno što se tiče težine.
  Sjećam se testova prvog "Tigra", tada na Hitlerov rođendan 20. travnja 1042. godine.
  Djevojka je zastala i, udahnuvši, nastavila.
  - Tada je "Tigar" već bio najbolji tenk na svijetu. Ali njegove vozne performanse ne mogu se smatrati zadovoljavajućim. No, s druge strane, pištolj se dobro borio, a oklop je bio sasvim prikladan za taj trenutak. I sam tenk se dobro okrenuo, što je kompenziralo malu brzinu rotacije kupole!
  A u četrdesetoj godini bili smo inferiorni u odnosu na Francusku i Britaniju kao tenkovi i njihova brojnost. Ali pobijedili su! U četrdeset i prvoj godini SSSR je imao bolje tenkove T-34 i KV od naših, i nekoliko puta više vozila! Ali ipak smo pobijedili! A moral je tehnologija i razum! A duh je bitan!
  Christina je primijetila, trljajući svoju golu petu o pedalu:
  - Ako smo pobijedili s najgorim tenkovima, onda ćemo pobijediti sada! Naravno, isprva nas je bilo manje nego neprijatelja. Sad smo skupili hordu! Što nas može spriječiti da pobijedimo?
  Gerda je sa smiješkom odgovorila:
  - Mislim da su glavne poteškoće iza nas! Sada čak imamo i brojeve
  Pretežak. Ne mislim da će tvrtka protiv SAD-a naići na probleme.
  Charlotte je logično primijetila:
  - Ne vjerujem da Amerika ima nešto protiv nas! Njezin Sherman je samo topovsko meso, a Pershing je tek neznatno bolji. Dok protiv našeg tenka, oni nemaju oružje!
  Gerda je smatrala prikladnim dodati:
  - A u mlaznim zrakoplovima nemaju čime pokrivati naše sokolove. Štoviše, imajući toliko robova, a po broju nismo inferiorni od Jenkija!
  Christina se složila s ovim:
  - Imamo opremu - cijela Europa i dio SSSR-a. A radnici - pola svijeta! Preveli smo naše tvornice na trosmjenski način rada, a gradimo nove tvornice! Amerikanci nam neće moći dati asimetričan odgovor, zbog broja. Nemaju trivijalno toliko ruku!
  Charlotte se zahihotala i pomaknula koljeno u stolicu, zarežala:
  Neće biti simetrične! - opalila je djevojka u "Grantu" i dodala. - A ako se počne proizvoditi oprema, onda samo za prikupljanje borbenih rezultata kod nas!
  Magda je bojažljivo primijetila:
  - Ali kad život... To jest, život uči da se nije potrebno opustiti u odlučujućem trenutku!
  Gerda se složila s tim i okrećući polugu golim prstima, promrmlja:
  "I ostajemo na oprezu do kraja!"
  Charlotte je uvukla svoje olakšane trbušnjake i podsjetila:
  - Prešli smo dug put... Od skromnog T-1 do divovskog E-200. A ovo su, naravno, prekretnice herojske kampanje! Na isti način, naš tenk nikada neće ići u metal!
  Napokon su djevojke naišle na desetak američkih tenkova. Osam Shermana, dva Grantsa i dva Pershinga. Zadnji automobil je imao nižu siluetu i nije toliko uočljiv. Lakše je ući u visoki rezervoar. Djevojke su se izmjenjivale u pucanju. Svi su oštri i imaju veliku reakciju. Prekaljeni i uvježbani. Prošao je značajan dio Drugog svjetskog rata i posjetio različite zemlje svijeta. One su zaista vrhunske djevojke.
  I prvi su eksplodirali Shermanovi. A udaljenost je više od pet kilometara. Amerikanci još uvijek ne mogu dobiti svoj auto.
  Pucajući, Gerda je primijetila:
  - Imamo najbolji pištolj! Probija sve s udaljenosti prave bitke, i prilično velike zalihe granata. Ovdje će 128 mm biti gore.
  Magda se složila s tim. Nakon što je ispalila i razbila Shermana, djevojka je rekla:
  - Zaliha čaura za ovaj kalibar je manja. Ali u principu, oružje od 88 mm u principu nije loše!
  Charlotte je ispalila i ubacila se:
  - Gledati što!
  Gerda je grubo zalajala:
  - I ovaj "Sherman" i "Panther" će uzeti. Mislim da bi ih top od 75 mm s dugim trupom mogao prorijediti!
  Christina je opalila bosom nogom i zarežala:
  - Da, i ponuda granata bila bi veća!
  Pucala je i Magda, pritišćući joystick golim prstima. Posljednji "Sherman" magarac. Sljedeći udarac prebačen je na Grandove. Ovaj tenk je već toliko zastario, i još gore oklopljen od Shermana. Međutim, Amerika je u početku imala puno gore tenkove od Njemačke. U četrdesetoj godini Sjedinjene Države su imale samo 502 tenka, a i tada su mnogi bili zastarjeli. Ali već u četrdeset i prvoj godini Amerikanci su proizveli više od tri tisuće tenkova. A tu je bio i Sherman. Što se može reći o ovom autu? Što se tiče prednjeg oklopa, čak je malo nadmašio T-34-76, a bio je malo inferioran u razornoj snazi pištolja. Da, i u voznim performansama. No, s druge strane, optika i vidljivost su puno bolji od sovjetskih.
  Tada se već u četrdeset četvrtoj godini pojavio Sherman M 4. Tenk je po oklopu i naoružanju usporediv s T-34-85 i nešto inferiorniji od jednostavnog Panthera i prilično značajno u odnosu na Panther -2. Još kasnije se pojavio "Sherman" krijesnik, sa puškom od 17 funti duže cijevi. Ovaj tenk je bio superiorniji od sovjetskog T-34-85 u naoružanju, ali nije bio jako masivan.
  Postojala je i zaštitna modifikacija Shermana s lošijim voznim performansama, teža, ali s oklopom od 152 mm. Ali i ne najmasovniji. Nijemci su do sada nailazili samo na standardne M4.
  Ali sada su "Grandovi" gotovi, a sada i relativno novi tenk Pershing.
  Gerda je predložila:
  - Priđimo malo bliže. Ovo čudovište bi moglo imati deblji oklop!
  Charlotte je prezrivo napravila grimasu.
  - Ne brini! Ima samo 102 milimetra. Auto je težak četrdeset i dvije tone, ali je Sherman ostao jak!
  Gerda se zahihotala i predložila:
  - Onda pucajmo!
  Magda je ispružila svoje isklesano, boso stopalo. Koliko je različitog oštrog, oštrog kamenja, vrućeg pijeska pustinja, trnja džungle, snijega Rusije poznalo njezine gole, elastične, graciozne tabane. Dugim, glatkim prstima sa sedefastim noktima pritisnula je gumb joystika.
  I ispalio oklopni projektil s uranskom jezgrom. I cvrkutala je sa smiješkom:
  - Neka vam bude svjetlo!
  Top od 105 mm ima ogroman razorni učinak. I "Pershing" je izgubio polovicu tornja.
  Gerda je zatresla visokim, čvrstim grudima i primijetila:
  - Jao, "Tigar" ovo nije mogao! Nedostajalo mu je udarne snage! Ali ipak, bolji je od Shermana.
  Magda je skeptično primijetila:
  - Gledati što. Ako se na "Firefly" vješaju ekrani, onda neće biti ništa gori od "Tigra", još bolje zaštićen u čelo!
  Gerda je ljutito odmahnula glavom. Pucao u tenk. I završavajući zadnji "Pershing" dodao je:
  - Naš "Tigar" je ipak skuplji, sva ta zapadnjačka egzotika, i ruske izopačenosti. Vjerujem u našu pobjedu, čak i sa tenkovima T-4, neka bude!
  Dvanaest automobila, cure su škljocnule kao sjemenke. Na njih nisu ni pucali. Bolno velika udaljenost za američke puške.
  Djevojke idu i smiju se. Bravo za njih.
  Charlotte ponovno pokreće poznati hurdy-gurdy:
  - Ne, Magda! Trebali biste se jednom zauvijek odreći kršćanstva. Inače ćete biti potencijalni izdajica!
  Zlatokosa djevojka je uzvratila:
  - Ne! Ja sam odan Trećem Reichu, ali neću se odreći ni Isusa Krista!
  Gerda je golim potplatom udarila svoju lijepu, mišićavu nogu po oklopu i primijetila:
  "Ali Krista se ne smije zanijekati!" Samo moramo priznati da je bio Nijemac u tijelu, a ne Židov, i sve će biti u redu!
  Magda je sa smiješkom odgovorila:
  - Njemački... Ali što je sa svjedočanstvom Biblije?
  Gerda je oštro rekla:
  - Onda ti Biblija! Ako postoji glavni kafić!
  Magda je odmahnula glavom.
  - Mein Kaf nije Božanska objava. I to djelo jedne osobe, čak i izvanredne! Vjerujem u ono što dolazi od Boga!
  Tada su svi ratnici u horu viknuli:
  - Naš Bog je Adolf Hitler!
  Magda je hrabro odgovorila:
  - Ali nije Hitler osvojio i stvorio svemir!
  Gerda je ljutito lupila svojom okruglom petom o oklop i izjavila:
  - I o tome mi više ne raspravljamo! Tko je stvorio svemir, vrijeme će pokazati!
  Charlotte je predložila:
  - Ajmo bolje da si cure postavimo pitanje - što ćemo nakon rata?
  Christina se nacerila i predložila:
  -Idemo na posao! Ovo je najbolje što možemo učiniti!
  Gerda je kimnula u znak slaganja sa svojom snježnobijelom glavom:
  - Naravno, u poslu! Ili ćemo možda glumiti u filmovima?
  Magda se nasmiješila i predložila:
  - I što? Ovo je dobar nastavak karijere! Uostalom, filmovi su super!
  Gerda se nacerila, prešla rukom preko svoje reljefne preše i primijetila:
  - A koga bi ti glumio? Anđeo što?
  Magda je klonulog pogleda rekla:
  - Zašto ne? Jer imam pravi izgled. Pričao bih o Isusu Kristu svim vjernicima! To bi bio spas!
  Gerda je negativno odmahnula glavom i objasnila:
  - U novoj arijevskoj religiji ne postoji nešto kao što je spas. Zapravo, bit zapovijedi Arijcu je služenje Reichu. A ostalo - poslušajte Arijeve! Dakle, ne spašavamo se, nego vladamo!
  Christina je djevojka bakrene boje, ali s primjesom žute kose, potvrdila je:
  - Da, mi vladamo i osvajamo! U ovom svijetu, mi smo u trupama Trećeg Reicha. U tome ćemo imati svoju vojsku. I osvojit ćemo druge svemire. Sve je na ovom svijetu relativno... Mislim da će biti i rata, i gozbi, i imanja! Kombinacije uživanja u svijetu i uzbudljive igre rata!
  Charlotte je djevojka bakrenocrvene kose, kimnula je u znak slaganja.
  - Sigurno! Jer istinski miran život je dosadan... Toliko smo se navikli boriti da nam je to postalo kruhom!
  Gerda je ispravila svog partnera:
  - Dapače, čak i zrak! Ili voda pomiješana sa slatkim vinom!
  Magda reče tužno:
  - Šteta... Ponekad me preplavi val žaljenja. Uostalom, ubijati druge je loše. Mi uzrokujemo bol i patnju! Što, djeca bez oca!
  Gerda je odmahnula glavom, primijetivši:
  Svi smo u opasnosti! Ali utješi se! Čovjek je još uvijek smrtan! A ako razmislite, je li to doista značajnih trideset ili četrdeset godina na ljestvici vječnosti? I život vječni!
  Magda odgovori s uzdahom:
  - Pa, ako gledate filozofski, onda je to tako... Ali stvarno, maloj djeci ovo ništa ne olakšava!
  Charlotte je zabacila svoju bakrenocrvenu kosu i prosiktala:
  - Zamislite da su podljudi! Samo životinje i osjećat ćete se bolje!
  Magda je, otresajući suzu sa svojih trepavica, odgovorila:
  - Ali uostalom i životinja je šteta! Oh... u kakvom svijetu živimo! Sve je jednostavno nemilosrdno! I smrt vlada!
  Charlotte je progovorila snažno, skladajući u hodu:
  Neka rijeke krvi
  teče po zemlji,
  Neka jauču od boli -
  Vatre posvuda!
  I neka zlo umre
  Bijesna lopta vlada,
  Svi umirete
  Sotona vas je pozvao na odgovornost!
  Neka vihor proždire
  Protok ljudskih tijela...
  Planet pati
  Haos vlada!
  Gerda je prekinula njegovu partnericu, prekrivši svoja grimizna usta golom nogom. Plavokosi terminator je uzviknuo:
  - Pa zašto tako pesimistično! Ovdje će rat završiti i planet će procvjetati poput vrta. Mislim da ih je ostalo nekoliko. Amerika je još šest mjeseci, pa, najveća godina. Zatim ćemo dodati Rusiju, a ostat će samo Japan. Ali ovo je za nas kratkog vijeka. Najviše će za tri godine prestati svi ratovi... I ljudi se više nikada neće ubijati!
  Christina je razradila:
  - U svakom slučaju, u ratu... Mislim da će doći vrijeme, i to vrlo brzo, kada će na svijetu ostati samo jedno carstvo. I tada, u svakom slučaju, neće biti ratova. I mislim da će, zahvaljujući razvoju poljoprivrede i idealnoj njemačkoj organizaciji, za koju godinu nestati i glad. Tada će se izgraditi stambeni prostor za sve. - s oduševljenjem je pričala djevojka bakrenožute kose i mišićave, vitke i savršeno proporcionalne figure. "Tada će se razviti medicina i bolest će biti iskorijenjena. Letjet ćemo u svemir, nastanit ćemo se u različitim svjetovima. Pobijedimo starost. Svi će ljudi biti mladi i lijepi, kao nevjerojatni vilenjaci. Ili nas možda u svemiru čekaju novi ratovi. Tako zvjezdani s trorukim vanzemaljcima. A mi ćemo se hrabro boriti za ideje fašizma u cijelom svemiru!
  Charlotte je, sa blistavim osmijehom na usnama, pjevala:
  - Borit ćemo se za svijetlo sutra... Poljubimo se!
  Magda je već optimističnije izjavila:
  - Ali ovako je bolje! Ne vječni ratovi, već mirno stvaranje!
  U tom trenutku automobil je naletio na minu. Spremnik se zatresao. Valjak je puknuo, a auto je malo usporio. Gerda je preko radija pozvala tim za popravak. Oštećenje nije lišilo tenk voznih performansi, ali je donekle smanjilo njegovu brzinu. Stoga se valjak mora brzo zamijeniti. Ovdje je mjesto ovjesa drugačije - prikladnije za popravak od raspoređenog reda karakterističnog za "Tigrove" i "Panthere".
  Štoviše, djevojke su se rado zagrijavale u džungli. Zašto ne plivati u rijeci. Spremnik, naravno, mjesto je vruće, čak ni klima uređaj ne može podnijeti. Još uvijek postoji jug Meksika - tropi, a u ožujku je prilično vruće. Ali općenito vrijeme je rajsko.
  Rijeka je bila u blizini i djevojke su zaronile u nju. Ne morate brinuti o krokodilima. Ovdje se vodi rat, a sva su živa bića odavno pobjegla. Voda je topla i ugodna za kupanje. Djevojke su plivale i, diveći se obalama džungle, Gerda je primijetila:
  -Ipak, naš svijet nije lišen šarma! Vjerojatno bi bilo dobro postati besmrtan poput planinara, i svi zajedno živjeti s čovječanstvom, promatrajući njegov razvoj. I leti kroz svemir!
  Cristina je kimnula, rekavši ozbiljno:
  - Raj bez grijeha, krajnje dosadan... Nije bogatstvo u kasinu za izgubiti, ali još bolje dobiti, a ne loviti. Da, rat stvara ovisnost...
  Charlotte je predložila:
  - Mislim da će uskoro izmisliti igrice koje se mogu prikazati na ekranu - takva je vojska!
  Magda je sa smiješkom primijetila:
  - Trebao bi sve uništiti!
  Christina ga je uzela i zapjevala:
  - Destrukcija je strast... Ma kakva moć!
  Gerda je, šištajući i frkćući, pjevala:
  - Želim vidjeti prazninu ispred sebe! U njemu ću sagraditi svoj dvorac, svoj san!
  Charlotte se zahihotala i predložila:
  - Ne, svakako je super boriti se! Ali još je bolje pobijediti!
  Christina je iz sveg glasa uzviknula:
  - Nemačkoj pomaže sama desna ruka neba. Naša arijevska vjera, naš jedinstveni monoteizam! A ono što nas ne ubije čini nas jačima!
  Gerda je poprskala vodu i odgovorila:
  - Da, postali smo jači! Šteta što smo upravo naišli na protutenkovsku minu.
  Christina je zamišljeno rekla:
  - A kako zaštititi gusjenice?
  Gerda je slegnula svojim mišićavim ramenima.
  - Ne znam...
  Charlotte je racionalno primijetila:
  - Štitovima su od granata, a od mina... Osim ako su od debljih, da ne puknu!
  Gerda je odmahnula glavom.
  - Tada će performanse vožnje pasti zbog povećanja težine. To bi natjeralo tenk da leti!
  Magda je potvrdila:
  - To je to! Tako da tenk lebdi u zraku i ne pada! I razvijao brzine od petsto milja na sat!
  Charlotte, prskajući, izvijestila je informaciju:
  - Čuo sam da naša flota ima posebne brodove koji malo lete, a da ne dodiruju vodu! I razvijaju brzinu borca s šrafovima, mogu nositi trupe, kao i steći dominaciju na moru! Takvo zrakoplovstvo na moru učinit će nas nepobjedivim!
  Gerda je ispravila svog partnera:
  - A mi smo već nepobjedivi! Ovo će nas učiniti - super nepobjedivim!
  Charlotte se okrenula na leđa, udarila svoje bose, isklesane noge u zrak i zagugutala:
  - Kad smo ujedinjeni, nepobjedivi smo! Mi smo arijevske djevojke, ubojice u našim srcima!
  I ljepotica je zaronila dublje u vodu. Otišao malo dublje. Opalila je svoje prijatelje po golim petama i izronila. Pokrenula je fontanu vode gugućući:
  - Kakvo dobro proljeće u tropima! Voda je kao mlijeko na pari!
  Gerda je u šali pjevala:
  - Afrika je strašna da, da, da.... Afrika je opasna, da, da, da! Ne idite djevojke u Afriku u šetnju!
  Ljepotice su se nasmijale. Klizalište je već promijenjeno - remontne ekipe su u najboljem izdanju. I cure iz svih krajeva skakale su u tenk. Silueta E-50 je dosta niska, a sam automobil nije previše uočljiv. Ratnice su upalile plinskoturbinski motor i za nekoliko sekundi povećale brzinu.
  Charlotte, iskusna tankerka, primijetila je:
  - Ipak, plinskoturbinski motor je puno bolji od dizelskog. Kompaktniji je i brže ubrzava spremnik. Naš auto ima nevjerojatnu upravljivost!
  Gerda je u šali pjevala:
  - Bio je nemaran i naivan, djevojke su imale goli mladi izgled... Sve je okolo izgledalo čudesno - prije tri stotine godina!
  Christina je oduševljeno primijetila:
  - Ne! Naš zapovjednik udara smislom za humor... Iako se doista čini kao da su prošla stoljeća od početka rata... - Djevojka je prešla rukom preko svojih visokih, elastičnih prsa i nastavila. - Pritom se ponekad uhvatiš da se osjećaš kao da je bilo jučer! Ma, uostalom, život ljudi je kratak i nekako prođe nezapaženo!
  Gerda je žestoko primijetila:
  Ali nismo stari, zar ne? Puni smo snage i energije! I naš put od pobjede do
  Pobjeda!
  Magda je postrojila mitraljeski toranj, srušila američku ćeliju i zagugutala:
  - Da, vjerujem u našu pobjedu... Pogotovo sada, kada imamo sve adute. Ali ne stavljajmo kola ispred konja!
  Gerda se s uzdahom sjeti:
  - Alberte... Nedostaje mi ovaj dečko... Čudno je zaljubiti se u derište, čak i visoko, u građu Apolla!
  Charlotte je logično primijetila:
  I Albert mi se svidio. Ima neku posebnu ljepotu. I općenito, tinejdžeri, kada njihova fizionomija još nije prekrivena bradom, a crte lica nisu dovršile svoje formiranje, odlikuju se svojim posebnim šarmom. I što je najvažnije, nisu još toliko merkantilni, vole tebe, a ne tvoj novac!
  Christina je racionalno primijetila:
  - Sve četiri smo toliko lijepe da muškarci prije svega vole naša tijela. A koliko imamo, to je već naš prihod!
  Gerda je logično rekla:
  - Lakše je biti žena! Pozovite psa i on će skočiti u krevet. Barem dok si mlad. Nikada nećeš biti bez muškarca. Lako ih je privući. Ali muškarac, da bi stavio ženu u krevet, trebao bi pokušati ....
  Charlotte je sarkastično odgovorila:
  - Ti ipak ne... Nismo mi previše izbirljivi!
  Gerda je negativno odmahnula svojom lijepom glavom.
  - Sigurno ne na taj način! Volim mlade, zgodne, obline muškarce. I ne idem ni s kim u krevet. U pravilu biram atletski građenu. Neki trbuščići, čak i general me ne privlače. I možemo birati!
  Charlotte se zahihotala i primijetila:
  - Evo prostitutke na panelu, ne morate birati. I trbušasti će poslužiti, i ćelav, i stari ... Ovo je naravno minus njezine profesije!
  Gerda je ozbiljno odgovorila:
  - Možeš ići u vojničku bordel... Tada će ti svi klijenti biti mladi i vitki. I raznolikost i manje-više atraktivna ... Na primjer, ja nikad ne odbijam zgodnog muškarca!
  Christina se zahihotala i zagugutala:
  - Da... Raznolikost se uključuje! Za seks su potrebna različita jela i začini. Mi smo mlade žene i volimo mlade... Želimo sportske partnerice mišićavih tijela. A netko mora imati posla s ne baš zgodnim muškarcima. S ovim ženama možete samo suosjećati!
  Charlotte je s mukom pjevala:
  - Ljepota pretvara čovjeka u roba... A poslije smrti, vjeruj da neću naći mira, dat ću dušu đavlu za noć s tobom!
  Magda je pucala u američki samohodni top "Witch" i cvrkutala:
  - Grijeh je, kakav nam je spol van braka... Bolje je ostaviti požudne misli!
  Charlotte je ljutito odgovorila:
  - A ti si ječao od orgazama ništa gore od nas... Dakle, ne bi trebao uzgajati licemjernu medicinsku sestru.
  
  Hitlerove trupe su vrlo snažno uvele Ameriku u promet. I pritisnuo ga stezaljkom s obje strane.
  Ratni stroj Wehrmachta napredovao je kroz Meksiko. Žestoke borbe, puno krvi i lomljenog metala. Strane jedinice Trećeg Reicha također su pretrpjele mnoge gubitke. Nacisti su nastojali zaštititi Arijeve koliko je to bilo moguće. Afrikanci, Arapi, Indijci, Kinezi su bačeni u bitku. Japanci su također koristili više obojenu vojsku. To je donekle usporilo tempo napretka. I sami Nijemci sjedili su u teškim tenkovima. Fuhrer je naredio da se svi tenkovi lakši od pedeset tona povuku iz proizvodnje i prebace na najnoviji model E-50. I također koristiti isključivo teška oklopna vozila u borbama s Amerikancima.
  To je donekle usporilo napredovanje Nijemaca u Meksiku. Fritz je rasporedio najnoviji tenk, pucao i koristio mlazne jurišne zrakoplove s poboljšanim oklopom. Amerikanci su se otkotrljali. Ožujak je bio naporan.
  Pilot i superas Friedrich osvojili su bodove. Dječak se borio na najnovijoj modifikaciji ME-262 "X" i vrlo samouvjereno poboljšao svoje rezultate. Istodobno, nokautirajući i zračne i zemaljske ciljeve. Helga je jurila pokraj njega s desne strane. Također ratnik pun nade. Friedrich je već postao prava legenda, poput fantastičnog supermana.
  A sada dječak ispali rafal od pet zračnih pušaka. Odmah eksplodira pedeset američkih aviona. Nose se iz jednog zračnog projektila. Ostali automobili su bili smrznuti u omamljenosti. Nikada nisu vidjeli ništa slično. I Friedrich opet pali. I još pedeset američkih supova je razneseno. Ovo je doista čudo. Helga puca, obara četiri aviona i šapće asu:
  - Vi ste superman najviše razine!
  Američki zrakoplovi pokušavaju pobjeći, ali treći zavoj liže još pola stotine. Friedrichova je točnost nevjerojatna. On je uistinu i nadčovjek i dijete. I sto pedeset američkih aviona je uništeno. Helga je uspjela srušiti pet automobila, ostali njemački borci još manje.
  Dječak kaže:
  - Kokoš kljuca zrno po zrno, i deblja se više nego svinja koja guta velike komade.
  A sada je Friedrich preuzeo zemaljske ciljeve. Gertrude, pritišćući bose noge na pedale, jedva drži korak s dječakom. Friedrich puca na tenkovsku kolonu. Jedan rafal iz vertikalnog ronjenja uništava: sedamnaest tenkova Sherman, osam Granda, četiri Pershinga, devet samohodnih topova Witch, tri Big Toma i osamnaest transportera. Svi su ti automobili pogođeni i zapaljeni. Unutar njih počinje se trgati borbeni komplet. I slijedi uništenje cijele kolone, doslovno u nekoliko sekundi.
  Helga, ova lijepa plavuša udara bosim nogama, uzvikuje:
  - Friedrich je kod nas najkul as, samo što ide najviša klasa!
  Dječak joj pokazuje nos i hihoće se... Okreće svoj ME-262 i ponovno traži plijen. Ima razvijenu intuiciju. Ovdje je bljesnulo sedam "Mustanga" u oblacima. A onda su oboreni. Tada je dječak napao kolone. Počeo se svima osvećivati, razbijati i motocikle i transportere. I nitko ne prigovara! Amerikanci se samo istrebljuju.
  Nešto uspijeva zgrabiti i Helgu.
  Djevojka se svađa u jednom bikiniju. Ovo je njezin kredo, kao i mnoge žene pilotice. I zašto se to bilježi za žene, kad im smrt ne dolazi s minimumom odjeće. Nekako sretnije i neranjivije djevojke koje se bosonoge bore. I ovaj fenomen tjera pilote da se što više skinu.
  A na vrućini je goli ugodniji. Kraj je ožujka, a nad Meksikom je jako vruće, a u samom avionu motor također dodaje toplinu.
  Helga se divi dječakovim okretima. Ovdje uništava jednim pozivom, još dvadeset i četiri Shermana, od kojih je šest zaštićeno.
  Dječak izgleda kao najobičniji klinac od trinaest ili četrnaest godina, ali ima tako fenomenalnu točnost i snagu. A žene se drže plavokosog dječaka kao igle za magnet. Štoviše, Friedrich je već general-pukovnik zrakoplovstva.
  I nagrađen je mnogim nagradama. Uključujući ordene poput Viteškog križa Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima. Također i Viteški križ Željeznog križa s mačevima od platinastog hrastovog lista i crnim dijamantima. Zvijezda Viteškog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Deset običnih viteških križeva željeznog križa s mačevima i dijamantima. Kao i Veliki križ Željeznog križa. Luftwaffe pehar u zlatu i dijamantima. Razarač tenkova Diamond Star, topnički razarač Diamond Star i još mnogo toga.
  Čim Frederick nije bio nagrađen. Njegov račun o uništenim zrakoplovima približava se deset tisuća. Po dosegu deset tisuća, već je pripremljena nova nagrada: Zvijezda Viteškog križa Željeznog križa, s platinastim listovima, mačevima i dijamantima. Kao i platinasti Luftwaffe Cup ukrašen dijamantima.
  Upravo sada Friedrich uništava još jednu kolonu tenkova. Zatim neopreznim pokretom gole, dječačke noge obara devetnaest američkih zrakoplova, uključujući dva B-29. Da, on je stvarno nevjerojatno cool dečko.
  Friedrich izgovara neosporivu frazu:
  - Sposobni dječaci otkrivaju više nego sjajni starci!
  A zapravo, tinejdžer je najkul ratnik na svijetu! I počeo se boriti kad mu još nije bilo jedanaest godina! Ali vrijeme prolazi i dječak odrasta. On je najveći fenomen. I ima nešto u njemu, pogotovo na razini gena, iako je sasvim normalne visine za svoje godine, samo jako mišićav.
  Ovdje je napravio još jedan rafal... Oborio je osam Airacobra i šest P-51. Cool dečko, ne govori ništa. Zatim razbija nekoliko baterija, uništavajući više od sedamdeset topova. Pa, vrijeme je da se vratimo, napunimo gorivo u spremnicima i borbenom kompletu!
  Helga je također izbila dva topa i čini se zadovoljna. Friedrich se vraća s kolosalnom akvizicijom. Tako sretan dječak. Ipak, osjetno bi poboljšao svoje račune. Gotovo odmah, mladi as prelazi u drugi mlazni lovac, ne čekajući da mu se dopuni gorivo. A Gertrude već leti s njim. Također prekrasna plavuša u bikiniju.
  Friedrich joj mahne i podiže svoj brzi auto. Ovaj ME-262 može ubrzati do 1200 kilometara na sat.
  Luda brzina i ujedno snažna upravljivost karakteristični su za ove strojeve. Friedrich puca iz daljine na Mustange - ruši osam komada i dodaje brzinu.
  Gertrude se smije:
  Pa ti si vitez! Ja sam za tebe!
  Friedrich se nasmije i isplazi jezik i zaurla:
  - I gospodin superzvijezda! I planine me slušaju!
  I opet puca, sruši desetak automobila. I opet se hihoće... Gertrude primjećuje uz cerekanje:
  - Ti, nešto čega se i Rusi boje!
  Friedrich je namignuo djevojci, iako ga ona jedva vidi jasno:
  - Mislim da su najkul Amerikanci!
  Gertrude zavija kao odgovor:
  - Macho si! Macho si!
  Dječak se zahihotao i cvrkutao:
  - Ja sam super mačo!
  Gertrude je prosiktala s dozom srebrnih zvona u glasu:
  - Heroj, ti si superheroj svih stripova i svih epoha!
  Friedrich je dao na red. Oborio je tridesetak zrakoplova, uključujući pet bombardera. Automobili su se raspršili u zraku poput sprženih konfeta. Dječak se nacerio i rekao:
  - Ali cvijet ljubavi ne raste, bez slave i uspjeha!
  Gertrude je bosom nogom pritisnula polugu i cvrkutala:
  - Ljubav s ratnom gospodo, uhvaćen sam u mrežu! Rat zamislite gluposti ne budi ljubav na svijetu!
  Djevojka je oborila avion američkog ratnog zrakoplovstva pritiskom na okidač golim prstima i nastavila.
  "Ponekad pomoćnica u svemu, ponekad vješto šteti ... A mi rat nazivamo svetim, a zovemo ga podlim!"
  Gertrude je cvrkutala i srušila još jedan avion. A dječak terminator odjednom ima petnaest!
  Friedrich je s entuzijazmom pjevao:
  Kunemo se velikom Fuhreru
  Čast čuvati i boriti se do kraja...
  Jer je njegova moć kao sunce,
  Jer zemlja oštri mač!
  Djevojka je zabacila svoje gole noge, a zatim povukla koljena do punih grudi. Zatim je zapjevala:
  - Volim seks i heroje... Fuhrer je uskrsnuo - sve će pobiti!
  Friedrich je još jednom zabio iz daljine. Prijateljskom salvom zračnih topova oborio je četrdeset zrakoplova.
  Dječak je cvrkutao:
  - A ja sam Zeus i Posejdon u jednoj boci!
  Gertrude je srušila avion koji joj je ljubazno ostavio superas i zapjevala:
  - A sad nas Ares i Mars s oduševljenjem gledaju... I mogu vidjeti po svom ukusu što se uopće događa!
  Mladi superman je zacvilio dok je rušio još desetak američkih aviona:
  - Ja vozim, ali vozim drugačije, preko kamenja, preko lokva, preko rose...
  Gertrude se zabila u američkog jurišnika, koristeći se svojim golim, gracioznim stopalom, sikćući:
  - Ovo je ljubav! Naravno ljubavi!
  Djevojka je protresla visoke, vrlo zavodljive grudi. Ljepotici nije sve pošlo za rukom, ali jurišnik se zapalio i počeo se raspadati.
  Gertrude je slatko cvrkutala:
  - U zjenicama - noćna mora ... Jedan skok - jedan pogodak!
  Ali na nebu su opet avioni. Svijetlokosi, zgodni Friedrich šalje red. Ugasi nekoliko desetaka automobila i cvrkuće:
  - Moj nabijajući udarac! Razbit ćemo sve neprijatelje i rastrgati ih!
  Gertrude je oborila borbeni avion ostavljen za nju kao utješnu nagradu i cvrkutala:
  - Noge su bile odsječene, leš raskomadan, podli Jenki ubili su vojnika!
  Friedrich se nasmijao, sjetio se snažnog, gracioznog Gertrudinog tijela, djevojka nije imala ni kapi masti.
  Kakav je užitak maziti se. Dječak je zarežao:
  - Moja borba, ovo je moja borba!
  I tako se mladi ratnik prebacio na kopnene mete. Tenkovi se kreću. Samohodna šipka. Dječak iz daljine otvara navijačku vatru i pjeva uz nju:
  - Izgledamo kao sokolovi, lebdimo kao orlovi... U vatri se ne davimo, u vodi ne gorimo!
  Iako je, možda, posljednju frazu trebalo otpjevati upravo suprotno. Ali čak i u vatri, u principu, možete se utopiti, a voda može izgorjeti.
  Friedrich se sjetio purice za doručak. Ovaj je pečen u zlatnoj foliji. I noge podsjećaju na ženske. U Luftwaffeu ima mnogo žena pilota. Preživjeli su od muškaraca i dobro pucaju. A noge su žene istrenirane, snažne, mesnate. Žele maziti, pipati, štipati.
  On je Friedrich već general-pukovnik. Ratnik koji je napravio nevjerojatnu, nevjerojatnu karijeru. Fenomen i genetski mutant. Ukratko, nadljudski!
  I sam je Friedrich bio svjestan vlastite važnosti. Ustao je u tako mladoj dobi kako bi jednom zauvijek dokazao da nema moći koja nije podložna arijevskom geniju.
  Sada je dječak spalio cijelu kolonu. I poletio dalje. On je pravi orao.
  Gertrude je protrljala svoj gladak, rumen obraz. Zamišljala je Friedricha kako joj ljubi grudi. I grimizna bradavica se odmah stvrdnula. Eh, ovo je ratnik broj jedan Trećeg Reicha. Bori se kao cijela vojska. I ne troši niti jedan zračni projektil. To već izgleda čak i nadnaravno. Iako zašto samo izgleda - to je nadnaravno!
  Dječak je prvo oborio dvadesetak lovaca za pokrivanje, a zatim je napao još jednu kolonu tenkova i samohodnih topova. Jedan od američkih tenkova nije izgledao sasvim standardno. Morate zapamtiti kakav auto. Zatim su došli kamioni s Jenkijskim vojnicima. Pa, dobit će to.
  Friedrich je pjevao:
  - Ja sijem smrt... Samo sa strahom možeš gledati... I umrijeti!
  Gertrude je bosom nogom milovala pedalu. Stvarno je htjela trčati bosa po mravu travi. I onda pasti u zagrljaj dečki. I da me se ljubi i miluje.
  Zanimljivo... Gertruda je bila ideološki fašist. Boriti se počela tek prije šest mjeseci, a prije toga je bila u organizaciji nacističke omladine i uspjela je dodatno zaraditi kao nadglednica u vojnoj tvornici. Strane radnike je trebalo nadzirati i istovremeno ih tjerati bičem.
  Djevojka je uživala u batinanju. Posebno je voljela tući dječake tinejdžere na bose noge.
  A sada je zamislila, i kako bi to bilo ugodno i duhovito, spržiti Friedrichove gole, okrugle pete. Uostalom, as dečko je jako zgodan, a noge su mu uvijek tako čiste, samo preplanule poput bronce. Ali ne prljaju se, ni na prljavštini, ni na travi. Zanimljivo je osjetiti Friedricha. Bi li superheroj plakao od boli ili bi se pretvarao da je to sitnica?
  Gertruda je voljela mučiti dječake robove. Također se voljela rugati zatvorenicima. U školi letenja djevojke nisu bile previše izbirljive u vezi. No Gertrude se pokazala vrlo sposobnom pilotkinjom. Sve u pola godine upisala je sebi račun za viteški križ željeznog križa s hrastovim lišćem i dobila pravo letenja s generalom Friedrichom.
  Dječak je još premlad da bi zapovijedao, a ovo je tako čisto formalni general. No, s druge strane, bori se kao desetak divizija od odabranih asova.
  Gertrude se osjećala neugodno na pozadini Friedricha. Eh, sprži pete ovom dječaku! I prinesi baklju bosim nogama zgodnog mladića. Zagrijati štipaljke i prsnuti prste, počevši od malog prsta.
  Gertruda se voljela zabavljati bacajući ugljevlje pred noge robova. U radionici je toplo, a mladi su robovi uvijek radili bosi.
  I kako su oni, goreći, smiješno skočili ili vrištali. Bilo je tako super. I smiješno...
  I grančicom da se tuče po ogrubelim tabanima robova. Ona je divna upraviteljica, okrutna, sa sadističkim sklonostima. Htjela je i mučiti svog slatkog idola. Štoviše, ne ostavlja joj ništa kao plavokosoj terminatorici.
  Gertrude ga je uzela i zaurlala:
  - Tako sam umoran od tepanja, ne možeš uhvatiti komarca u mrežu!
  Friedrich je ukinuo kamione. Prebacio je vatru na prateće zrakoplove i jurišne R-51. Posljednji auto je prilično strašan, ima čak osam strojnica i raketa. Ali naravno nije usporediv s mlaznim avionom ME-262. Ili čak XE-162, ili čak XE-262.
  Dječak je pucao dok je bio u stanju transa.
  Počistio je više od osamdeset zrakoplova, ostavivši par da se Gertrude razvede. Djevojka voli pucati svojim zavodljivim, preplanulim i mišićavim nogama. Posebne su joj - graciozan oblik, lagana čokolada.
  Djevojke su općenito strast. Pogotovo u vojsci, gdje imaju atletsku gracioznost i šarm snage. Djevojke su, naravno, vizualno ugodne za gledanje, a vi jednostavno osjetite blaženstvo kada ih dodirnete svojom elastičnom kožom.
  Friedrich je ponovno prebacio vatru na utvrđene američke obrambene linije. Moramo brzo stati na kraj Yankeesima i konačno stisnuti SSSR. Jasno je da je otpornost Rusa za red veličine veća od otpornosti Amerikanaca. Osim toga, u četrdeset i prvoj godini savjete su imali najbolji tenkovi. Čudno, ali Rusija pod kontrolom boljševika nije degradirala i nije vraćena u srednji vijek.
  Dapače, Rusi su napravili značajan iskorak. A da Nijemci nisu imali tako jaku i savršenu organizaciju, teško da bi to uspjelo.
  Sam Friedrich je doista bio proizvod nacističkih genetskih eksperimenata. Ali dječak ne zna detalje. Jasno je samo da je Himmlerov odjel, čak i prije nego što su nacisti došli na vlast, provodio tajne eksperimente u kojima su bile uključene okultne sile. I nešto je, sudeći po fenomenu Friedricha, postignuto.
  Dječak je, pucajući u drugu bateriju, pjevao:
  - Nisam ja vrag, ali za mene, ali za mene, cilj je postao svet! Ja sam anđeo, ali sotona mi je otvorio put - u slavu zemaljsku!
  Zatim se njegov avion okrenuo. Zračne školjke su završile, a gorivo je trebalo dopuniti. Friedrich se nije bojao progona, budući da je njegov avion bio barem petsto kilometara na sat superiorniji od američkih automobila.
  I da će im se Yankeesi moći suprotstaviti.
  Gertrude je razbila nekoliko kamiona i top, kao i spremnik goriva. Crveni plamen lijepo gori. Djevojka se razveselila. Zamišljala je kako vatra liže dječakovu okruglu, ružičastu petu, širi se miris spaljenog mesa.
  Zavodljivo je. Čak je i sama ratnica htjela jesti. Gertrude je cvrkutala:
  - Jedan, dva - hoćemo jesti! Otvorite vrata šire, inače ćemo pojesti kuharicu! - Kul ratnik oduševljeno je pjevao dječju pjesmicu. "Zalogajit ćemo kao kuhari, a piti ćemo kao poslušnici, uništit ćemo cijelu blagovaonicu i pobiti suđe!"
  Gertrude iz ovoga je vrlo smiješna. Ovdje su sletjeli njihovi mlazni lovci.
  Friedrich trči od jednog aviona do drugog. A Gertrudu zamjenjuje Helga.
  Opet dječak leti u boj. Po čemu se Helga i Gertrude razlikuju? Oba ratnika su prirodne plavuše. Obje su atletske, snažne i obline. Ali Helgine crte izgleda mekše i ženstvenije. Ali i ova djevojka voli pucati nogama.
  Friedrich je pjevao, uzdignuto:
  - Cure su mi lijepe, zašto voliš nule? Prilično sam produktivan i na mnogo načina svemogući kerubin!
  uzvratila je Helga.
  - Ne, nisi nula! Ti si beskonačnost!
  Dječak obara desetak i pol američkih aviona i reži:
  Kakva bol, takva bol! Njemačka protiv Amerike petnaest nula!
  Helga je pustila američkog Mustanga bliže, ispalila, nokautirala i oblizala usne, govoreći:
  - Dva komada kobasice imala sam na stolu!
  Friedrich je mlatio iz velike daljine, podigao jedanaest aviona i cvrkutao:
  - Pričao si bajke, kao i sam Faust u paklu Sotoni!
  Helga je djelovala uvrijeđeno.
  - I ništa mi nisi ostavio! Djevojka je vragolasto zacvilila. - Sve sam pojeo!
  Friedrich je odgovorio s podsmijehom:
  - Eto, svi smo mi muškarci!
  Djevojka je cvilećim tonom rekla:
  Ali ti si još dječak!
  As dečko se nasmijao.
  - General pukovnik ne može biti dječak!
  Helga ga je uzela i zapjevala:
  - Ma, kakav si ti čovjek - general i pukovnik!
  Friedrich je nastavio pucati po zračnim ciljevima. Da, takav bi as mogao donijeti puno u borbi za zračnu premoć u Engleskoj. Ali sada nije četrdeseta godina, već četrdeset i peta. A Britanija je već nekim čudom poražena. Kako se to dogodilo?
  Pa, lav nije mogao odoljeti njemačkom vuku. Koje su se sile probudile u ovom svijetu? Malo više sreće Japancima i Nijemcima promijenilo je tijek rata. I činjenica da je Wehrmacht imao vrlo jaku organizaciju. A Hitler se neočekivano pokazao kao izvanredan organizator i strateg. Što se tome može suprotstaviti?
  Sada, 1945. godine, nada Amerike je njezino gospodarstvo i njezino prilično veliko stanovništvo.
  Friedrich se prisjetio i svoje boksačke karijere. Kako sam od djetinjstva naučio tešku umjetnost preživljavanja. I morao je odrastati u vojarni. U početku je bio podcijenjen. Ali dječak je postao jak i, što je najvažnije, vrlo pametan boksač. Da, i studiranje mu je bilo lako - sve je shvatio doslovno u hodu!
  Dječak je naučio nekoliko jezika, uključujući ruski. I premda se Friedrich borio s Crvenom armijom, pa čak i demonstrirao fenomenalne sposobnosti, poštivao je Ruse. Bili su hrabri i postojani, vješti borci i junački su podnosili mučenja.
  Sam Friedrich bio je više puta zadivljen hrabrošću sovjetskih vojnika. Ali svoju je dužnost obavio predobro. Dječak je postao neka vrsta stroja za uništavanje. A za njega je to poput uzbudljive igre. Tek ponekad je srce počelo boljeti od nepodnošljive tjeskobe. I ta je melankolija doslovno pojela u određenim trenucima dječaka terminatora, ali se onda povukla. Sam Friedrich ponekad nije znao što želi. Krv mu nije baš besprijekorna, a imao je ruske gene u sebi. To je dječaka zbunilo. Ali s druge strane, on je slavni as Njemačke, i to pobjednik! A može ići jako daleko!
  I već otišao u zvjezdane visine.
  Sada Friedrich ponovno otvara vatru. Obara trideset pet letjelica i kaže s entuzijazmom:
  - Volim prskati u toplom moru, kao dječak sjediti na ogradi! Iako u mom džepu nema ni rublja - moja neprocjenjiva mladost!
  Helga je s entuzijazmom odgovorila:
  - Ali u isto vrijeme vaše iskustvo je jedinstveno!
  Djevojka je dokrajčila avion američkog ratnog zrakoplovstva koji joj je ljubazno pružen i cvrkutala:
  - Ovo je borba... Uskoro će biti sto i nula!
  Friedrich je odgovorio sa blistavim osmijehom:
  Da, ovo je prava borba. A uskoro će ih biti tisuću - nula!
  Helga je vrtjela bosim nogama. Htjela je postati dupin, ili kit ubojica. Ratnik je zarežao:
  - Ja sam za obrt i nove prilike! I želim postati božica!
  Friedrich, srušivši četiri aviona s velike udaljenosti i dodajući brzinu, upita:
  - Zašto božica? Možda čak i kraljica?
  Helga se nasmijala i ozbiljno odgovorila:
  "Božica može raditi što god želi, a za kraljice postoje mnoga ograničenja. Na primjer, bosi i u bikiniju, ne možete letjeti u avionu!
  Friedrich se prisjetio:
  Princ je htio i trčati bos. Ali britanska zima je hladna. A kako ga nije zaboljelo grlo!
  odgovorila je Helga sa smiješkom.
  - Ali kraljevi ne obolijevaju... A i ti izgledaš kao dječak-kralj!
  Friedrich je oduševljeno rekao:
  - Ja sam prije svega kralj neba, a ne samo Britanija!
  Helga je pjevala:
  - Naš je kralj izabranik neba, naš kralj je ustao iz pepela! Naš kralj je glasnik sudbine, naš kralj si samo ti!
  Ukratko, SAD nije imao nikakve šanse protiv takvih dječaka i djevojčica, a njihova predaja se bližila.
  
  
  
  Voznesenski predsjednik SSSR-a
  BILJEŠKA
  Kao rezultat činjenice da je Staljin umro četiri godine ranije, na vlast je došao akademik i genijalac Voznesenski. SSSR je pretekao američku ekonomiju i ojačao. Stvoreno je zračenje koje je onesposobilo nuklearno oružje. I izbio je treći svjetski rat, uslijed kojeg je cijeli svijet postao komunistički!
  . POGLAVLJE 1
  Staljin je umro u ožujku 1949., prije nego što je navršio sedamdesetu. A njegov nasljednik bio je Nikolaj Voznesenski. Mladi akademik od četrdeset pet godina najtalentiraniji je u Staljinovoj pratnji. Štoviše, osobno je vođa svih vremena i naroda ostavio oporuku o njemu, postavivši ga za svog nasljednika.
  I počela je nova era. Nikolaj Voznesenski pažljivo je proveo amnestiju i smanjio broj političkih zatvorenika. Ali Nikita Hruščov izbjegavao je krajnosti. Nacionalisti, špijuni, i svakakvi policajci i pravi kriminalci nisu pustili. I dvadeseti kongres s kolapsom kulta ličnosti nije se održao. Zapravo, zašto potkopavati vjeru ljudi u partiju i komunizam. A Staljin je bio prevelik da bi ga se zgazilo. Zajedno sa Staljinom može se pogaziti vjera u crvene ideje.
  Osim toga, kako god netko rekao, veliki vladar mora biti okrutan! Možete se sjetiti Džingis-kana, i Tamerlana, i Selima, i mnogih drugih osvajača i vladara.
  Voznesenski je vodio uravnotežen kurs, dok je nastavio graditi gospodarstvo i graditi komunizam.
  Zbog parazitiranja i kašnjenja na posao, zatvarani su kao pod Staljinom, što je potaknulo veće stope industrijskog rasta. Poljoprivreda, koja je donekle zaostajala za Staljinom, također je porasla. Proizvedena su i gnojiva, traktori i razna oprema. Uz vješto upravljanje, čak i kolektivne farme mogu proizvesti učinak. I to je, naravno, dalo prostora za izume. Pod Voznesenskim se znanost financirala aktivnije i izdašnije nego pod Staljinom i Hruščovom, mladi su znanstvenici bili potaknuti.
  Zahvaljujući većoj rigidnosti i vještijem upravljanju, kao i razvoju znanosti, SSSR je lansirao satelit dvije godine ranije. A u svemir su poletjeli davne 1958. 18. studenog, na rođendan Voznesenskog. I postao je dan kozmonautike.
  SSSR se razvijao bržim tempom. Disciplina je, za razliku od vremena liberalnog Hruščova i stagnirajućeg Brežnjeva, bila staljinistička. Planiranje je vještije, znanstvena dostignuća brže se provode. Sam Voznesenski je, naravno, mnogo darovitija i učinkovitija osoba od Nikite Hruščova i Leonida Brežnjeva. A njegov tim bio je mlađi i učinkovitiji. A let na Mjesec dogodio se u SSSR-u 1967. godine. Osim toga, sovjetsko je carstvo zadržalo kontrolu nad Kinom. Voznesenski je pametan i razumije da ništa ne ujedinjuje narode kao zajednički neprijatelj!
  Korejski rat počeo je 25. lipnja 1950. godine. To je želio i Staljin. Voznesenski je također otišao ovim putem i gurnuo SAD protiv Kine. Rat se odugovlačio. Naravno, sjajni Voznesenski nije želio mir. Njemu je koristilo što su se NATO i Kina međusobno istrebljivali i mljeli trupe. U svibnju 1953. započela je velika ofenziva trupa Nebeskog Carstva. Borba je postala žestoka. Kinezi su u studenom, po cijenu ogromnih gubitaka, ipak uspjeli zauzeti Seul. Zimi su borbe bile vrlo žestoke. Kina je bacala sve više i više snaga u bitku. Srećom, ima mnogo ljudi. Američki saveznici borili su se nevoljko. Isplati li se dobiti lijesove od cinka zbog nekakvih Koreja? I postupno napustio Koreju. Ali Sjedinjene Države su tvrdoglavo izdržale, a također su povećale svoj kontingent. Ali nuklearno oružje nije korišteno... Borbe su trajale do 1963. godine.
  Kad je napokon Kennedy odlučio prekinuti rat koji je Ameriku koštao više žrtava nego Drugi svjetski rat.
  Izgubivši samo više od milijun ubijenih, Amerika je napustila Koreju. Kina je izgubila pet puta više ubijenih. Ali s njegovom populacijom to nije puno. Više od sto pedeset tisuća američkih saveznika također je umrlo, ne računajući ranjene. Plus mrtvi Korejci.
  U Americi su se pojačali antiratni i pacifistički osjećaji. Kina je postala više ovisna o SSSR-u.
  Staljin je i dalje bio kult i ležao je u mauzoleju s Lenjinom.
  Za samog Voznesenskog odlučili su izgraditi poseban mauzolej, a možda i u Lenjingradu.
  Štoviše, Kazan je nakon njegove smrti dobio ime po Staljinu. Odlučili su da još ne diraju Moskvu. Možda se Voznesenski nadao da će nadmašiti Staljina i da će Moskva biti preimenovana u njegovu čast, Nikolaj Voznesenski.
  Štoviše, socijalistički logor se nastavio širiti.
  Fidel Castro pobijedio je na Kubi. I ubrzo je Kuba ušla u Varšavski pakt. Tito se nije svađao sa SSSR-om. Jugoslavija i Albanija su ušle u Varšavski pakt. Socijalistički svijet bio je jedinstven i trajan. U Vijetnamu je bio rat, ali se pokazao kraćim.
  U Sjedinjenim Državama su antiratni prosvjedi i ozbiljan pritisak naroda bili previše masovni. I crnci su se pojavili. I pojavio se Korejski sindrom. Amerika je u tome izgubila više. Štoviše, kineski dragovoljci su sudjelovali u ratu i ubrzali poraz američke vojske. Tako je rat ispao kraći, ali su Amerikanci izgubili puno više nego u stvarnoj povijesti.
  Krajem šezdesetih godina SSSR je, razvijajući se bržim tempom, nadmašio Sjedinjene Države po nacionalnom dohotku.
  Amerika je, naprotiv, više izgubila u Koreji, a u Vijetnamu se sporije razvijala.
  Voznesenski nikada nije legalizirao pobačaj, a kontracepcijskih sredstava u SSSR-u praktički nije bilo. Stoga su i natalitet i rast stanovništva bili veći nego u stvarnoj povijesti. Nacionalna politika također je bila rigidnija. Svugdje gdje su nužno učili ruski, došlo je do rusifikacije periferije. Godine 1971. donesen je novi ustav koji je SSSR učinio mnogo unitarnijom zemljom, zabranjujući izlazak republika iz carstva. Osim toga, uspostavljeno je mjesto predsjednika SSSR-a, kojeg je birao narod.
  Dana 18. studenog 1971. održani su referendumi o novom ustavu i izboru predsjednika SSSR-a na pet godina. A to je bilo jačanje autoritarnosti u SSSR-u, iako čisto pravno. Zapravo, glavni tajnik i predsjedavajući Vijeća ministara već je bio diktator.
  Voznesenski je legalizirao svoju diktaturu kao i autoritarni oblik vladavine. A uveo je i mjesto dopredsjednika, vodeći računa o službenom nasljedniku, kako bi u slučaju više sile izbjegao borbu za vlast u svom okruženju. A to je, naravno, govorilo o većoj mudrosti od one Nikite Hruščova.
  SSSR je prodro u Afriku i Latinsku Ameriku. Imao je još više uspjeha nego pod Brežnjevom. Pogotovo u Latinskoj Americi. Gdje su Kubanci bili aktivniji. A u Čileu su uvedene sovjetske i kubanske trupe koje su slamale Pinocheta.
  18. studenog 1973. proslavila se sedamdeseta obljetnica predsjednika SSSR-a Nikolaja Voznesenskog. Do tog vremena, SSSR je postao najrazvijenija zemlja na svijetu u gospodarskom smislu, a u vojnom smislu dugo je bio najnapredniji. Čak su počeli graditi superrakete za let na Mars. Stanovništvo SSSR-a bilo je veće nego u stvarnoj povijesti i nastavilo se brzo povećavati.
  Voznesenski je poticao znanost i razne vrste istraživanja. A 25. studenog 1974. otkriveno je zračenje koje onemogućuje nuklearno oružje na cijeloj planeti Zemlji.
  SSSR je također izgubio sposobnost zadavanja nuklearnih udara, ali se s druge strane nije mogao bojati odmazde Amerikanaca. A stanovništvo SSSR-a je veće od američkog i ekonomija je jača, a vojska je nadmoćnija i po broju i po kvaliteti. Tako da se možete sigurno boriti.
  A 9. svibnja 1975. počeo je Treći svjetski rat. Varšavski pakt protiv NATO-a. I pokušaj komunizma da uspostavi svjetsku dominaciju. Kinom je još uvijek vladao ostarjeli Mao, a on je podržavao SSSR protiv SAD-a. I počeo je veliki rat, bez nuklearnog oružja. Između sovjetskog i kapitalističkog logora. I krv se izlila.
  Sovjetske trupe pokrenule su ofenzivu protiv NATO-a, uz neke strateške prednosti. Prvo su komunisti došli na vlast u Grčkoj i ona je ušla u Varšavski pakt. Austrija je također postala sovjetska zemlja.
  Dakle, ofenziva je dobro prošla. Udarac tenkova Crvene armije ruši moć.
  T-80, najnoviji tenkovi s plinskim turbinama, kretali su se preko SRJ, i ništa ih nije moglo zaustaviti. Top od 125 milimetara probio je njemačke leoparde s udaljenosti od pet kilometara. I sami njemački automobili nisu mogli probiti sovjetski dizajn u čelo, čak ni iz blizine. Tako su se sovjetski tenkovi kretali kao po satu.
  Elizabeth, Elena, Catherine vozile su se u tenku. Posada je samo troje. I pucali su na neprijatelja.
  Djevojke su golim nožnim prstima pritiskale tipke joysticka. I pogodili su pravo. I zdrobio mnogo njemačkih i američkih tenkova. Takva moć se ne može zaustaviti. Ratnici su, moram reći, vrlo borbeni.
  Udarili su "Leoparda" i zapjevali:
  - U pobjedi besmrtnih ideja komunizma!
  A ratnici su uzeli i pokazali svoje jezike!
  Elena je pucala golim nožnim prstima i zacvilila:
  - Za veličinu planeta u crvenom!
  Ekaterina je mlatarala golim nožnim prstima i zacvilila:
  - Za veliku Rusiju!
  Elizabeth je energično primijetila, također koristeći svoje bose noge:
  - Za pobjedu nad neprijateljem!
  Nakon toga, djevojke su, slamajući NATO trupe, otpjevale cijelu romansu-pjesmu, skladajući u hodu;
  NATO bjesni u bijesu,
  Neprijatelj puka je bacio naprijed ...
  Ali krvnici-protivnici,
  Rusi će naići na neprijateljstvo!
  
  Zabijte se u kožu svinje,
  Neprijatelj će biti smrvljen u prah...
  Rusi se žestoko bore
  Jaka vojnička šaka!
  
  Djevojke tame Komsomola,
  Revno napadaju...
  Pogled ratnika je oštar,
  Pa znaj NATO kaput!
  
  Najjači na svijetu
  Djevojke trče bose...
  Potopite sve neprijatelje u WC,
  OMON se neće moći suzdržati!
  
  Rat je strašna riječ
  To zvoni od čelika...
  svi se zovemo orlovi,
  A ruska vjera je štit!
  
  Nema ljepših Rusa u svemiru,
  Prekrasne mišićave cure...
  Oni su opasniji u svemiru
  Dječakov san će se ostvariti!
  Možemo roditi svemir,
  Moskva je treća je Rim,
  A djelo ljubavi je stvaranje,
  Priredimo nevjerojatnu gozbu!
  
  Sve će biti dobro u Rusiji,
  Koji je postao veliki Eden...
  I djevojke su Boga pitale
  Nema više problema!
  
  Imamo vrlo moćne tenkove,
  Gorivo dovoljno za cijeli rezervoar...
  stisnite se kreteni,
  Od pete djevojke do pete!
  
  Granate lete i rakete
  I imamo cool bombe...
  Opjevane su noge ratnika,
  Jako će udariti u oko!
  
  Kao zvijezda komunizma
  Iznad nas svjetluca kvazar...
  Uništit ćemo horde fašizma,
  Imamo ruski Božji dar!
  
  Svi će nam ljudi postati kao braća,
  Imamo i crvenu krv...
  I proklinjem zle fašiste,
  I Lada ljubav za dečke!
  
  Svatko u našoj zemlji je div,
  Svi ljudi su kao prsti jednaki...
  Zajedno sa Svarogom smo jedno,
  Neka se naši očevi ponose nama!
  
  Moja Rusija je zemlja koja se bori,
  U njemu je kosmos pronašao svoju kćer ...
  Djevojka trči bosa
  Otjerajmo fašiste!
  
  Neće biti Rusije pod NATO-om,
  U njemu će vladati komunizam...
  Moramo se boriti za svoju zemlju
  Dakle samo naprijed, a ne dolje!
  
  Gradimo kuće i ceste
  Stvorili smo svijet za vjekove...
  Djevojke lijepe noge
  San svakog dječaka!
  
  Učinit ćemo svijet najboljim
  I svuda najbogatiji...
  I bit će Turkmena i Čukčija,
  Živite u najljepšoj zemlji!
  
  Onda ćemo pobijediti zvijer, znaš
  I učinit ćemo svijet čudesnim rajem...
  Crtež je lijep na stolu,
  Za ovu borbu i odvažnost!
  Djevojke su se borile i pjevale punim glasom. Nokautirani američki i njemački tenkovi. Ovdje su također probili Challenger, rascijepili mu stranu s velike udaljenosti.
  SSSR je jaka zemlja. Ali i okrutna. Na primjer, Elena je bila uhićena. Stavili su joj lisice na ruke i odveli u istražni zatvor MGB-a.
  Tamo su je odveli u poseban boks i naredili da se skine. Elena se polako skinula. Pojavila se žena u bijelom mantilu i navukla tanke medicinske rukavice na ruke.
  Smiješivši se Eleni, kimnula je.
  - Moram te dotaknuti!
  I počela ju je ispitivati iz kose. Zatim je pogledala u uši, nosnice, popela se u usta. Ali najponižavajuće je kada prst u gumenoj rukavici zaroni duboko u maternicu. Elena je osjetila neumoljivu želju za mokrenjem. Tada je njezina matrona u bijelom kaputu počela vrtjeti prst u utrobi. I bilo je tako lijepo... Djevojka je sladostrasno stenjala. Matrona se nastavila uvijati u vagini. Dok nije došla Elena, čak i malo mlohava.
  Potom su stavili prst u rukavicu i čupali joj dupe u njoj.
  Zatim je fotografirana, uzeli su joj otiske prstiju s ruku i nogu. I odveli su me na zatvorski tuš.
  Nakon što su oprali Elenu, dali su joj ogrtač. I otišao je do kreveta. U ćeliji je bilo više od trideset žena. Elena se, međutim, brzo navikla na zategnutost i čvrsto je spavala. I ostali su se zatvorenici bojali njezine fizički jake i posjedovanja borilačkih vještina.
  Provela je tri mjeseca u istražnom zatvoru i puštena je. Ipak, vremena nisu staljinistička.
  I tortura je bila blaga, često su je skidali i tražili. Matrona Maša dala je sve od sebe. Svoju Elenu je neprestano dovodila do orgazma, zabijajući prste u njedra Venere i tamo se vješto uvijala. I to je bilo tako lijepo!
  A u isto vrijeme, to je bolno neugodno. Elena se toga sjetila s drhtanjem i postalo joj je mokro između nogu.
  I sada golim prstima pritišće tipke joysticka i udara u drugi auto.
  Sovjetske trupe napreduju prilično uspješno i gotovo prema planu. Djevojke se bore na nebu Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Bore se protiv Yankee zrakoplova. I obaraju avione.
  Istodobno se koriste i rakete koje pogađaju s velike udaljenosti. Obje djevojke su lijepe i izgledaju tako mlado. No, istodobno su se borili i tijekom Velikog Domovinskog rata, a Anastasia Vedmakova uspjela se prijaviti na Španjolce.
  Ovo su djevojke kolosalnog opsega i cool skokova!
  Anastasia je golim nožnim prstima pritisnula okidač. Udarila je američki auto i zacvilila:
  - Ja sam terminator!
  Akulina je također mlatarala golom petom i viknula:
  - Ja sam svemirsko čudovište.
  Rat više nije zanimljiv kao za vrijeme Drugog svjetskog rata. Rakete djeluju s velike udaljenosti i same su usmjerene na metu. I ovdje ne možete pokazati vještinu i pokazati vještinu.
  I bilo je to kad su se tako agresivno borili s Nijemcima.
  Tada je bilo teže.
  Iskusna, ali vječno mlada Akulina počela je izgovarati krilate aforizme, škrabajući kao iz strojnice, a sama iz topa obara Amerikance i druge;
  Političar, ovo je vuk koji zečeve birače ne privlači ovčjom kožom, nego zelenim računom!
  Političar, ovo je vuk u navici, koji, međutim, voli zelenilo!
  Političar-lisac hvata birače kao zečeve na obećanjima "kupusa"!
  Političar koji se previše prekriži, došavši na vlast, postat će križ za birače!
  Političar obećava planine lažnog zlata, ali pravo će spustiti u jarugu između stijena!
  Veliki hrastovi glasno padaju, političari glasači drobe panjeve kad padaju!
  Bog svaki dan ima novi dan, ali političari imaju vječni petak i ponedjeljak!
  Političar želi dobro, samo u svom džepu!
  Klaun se pravi budala da bi vas nasmijao, političar je pametan da vas natjera da urlate od dosade!
  Šutovi govore kraljevima istinu, političari lažu sami sebe!
  U politici postoje samo životinje: štakori, vukovi, lisice, šakali, ali lav možete postati samo ako ste čovjek!
  Političar je kao gjul - želi piti krv, a za lipu kupuje ljubavne preše!
  Čak i budala može vjerovati u Boga, samo je genije sposoban ne izgubiti vjeru u osobu!
  Talent, ovo je dijamant, treba brusiti marljivošću, a rezati obrazovanjem!
  Pogrebnik neće bankrotirati dok se čovjek sam zabije u lijes!
  Votka je otrov koji truje državu koju kontroliraju političari pijanog mozga!
  Nema veće nesreće za čovjeka od politike, samo tuga ne zna tko se s osobom igra!
  Med s usana političara je opojan, samo bolan mamurluk i nikad ne prolazi!
  Zlato je mekan metal, ali probija zaštitu bilo koje debljine, osim ako je savjest kristal!
  Političar uvijek izađe iz usta s verbalnim proljevom, ali birač to ponekad uzme za miris ruža!
  Političar, ovo je takva lisica da vranu češće zavodi ne hvalisanjem svojim zaslugama, nego psovanjem u tuđe mane!
  Ako hoćeš vrani oduzeti sir - dobro jebi slavuja!
  Političar ima džepove bez dna, iako je u moralu čvrsto dno!
  Političari s plamenom na usnama ostavljaju za sobom ili spaljenu pustinju ili trulu močvaru!
  Vatreni govornik ostavit će samo pepeo!
  Ako je glava od lijevanog željeza, onda je to najkrhkiji dio tijela!
  Ako ste rasni kao pas, to ne znači da ne nosite psa bahatosti od sebe!
  Da postaneš jahač - ori kao konj!
  Start je uvijek težak u sportu i politici, ali cilj je previše lak za letjeti nizbrdo!
  Kočenje je loše, nemati kočnice je gore nego ikad!
  Političar, ovo je takva lisica da podvija repom da bi napredovala, a lukava da mu ugrabi novčanik!
  Za jezik političara koji uđe u torbicu, novčići se dobro lijepe!
  Mnogo je gorčine u votki, a u govorima politike ima slatkoće, ali ona potonju tjera u lijes!
  Političarka je, naravno, prostitutka, ali radi isključivo jezikom!
  Koji su se pojavili pred Bogom Stvoriteljem - naravno političari, oni su dali mrak i kaos!
  Koja je razlika između političara i vojnika? Vojnik se tuče bajunetom, šakom, političar samo pljune jezikom!
  Ako je političar populist, onda će povući birača!
  Političar koji zauzima cent biračkog tijela, ne centar, nego igrač čija će politika izaći na stranu!
  Vojska je snaga, ako njena Otadžbina nije rodila nemoć!
  Vojska je nemoćna kad generali imaju mozak u leđima, a intendanti ruke u govnima!
  Žena odbija seks zbog novca zbog gađenja, a političar će bez srama leći za manu!
  Žena želi seks od zgodnog muškarca, a političar zadovoljštinu od šupka!
  Političar se prodaje za velike pare, ali on sam ne vrijedi ni lipe, i nije lud!
  Ako političaru nedostaje inteligencije, on to nadoknađuje viškom podlosti!
  Političar je jako volio lajati, ali pseća odanost čuva samo zlatno tele!
  Zašto političar obećava zlatne planine? Da pogrešnim rukama zabijete novčiće u džep!
  Zašto je političar bolji od prostitutke? Oni koji zaraze AIDS-om samo figurativno, ali smrtonosnije!
  Prekrasne gole ženske noge, samo su političari obuli cipele na odvratne načine!
  Zašto je lisica opasnija od lava? Jer jezik je smrtonosniji od očnjaka!
  Budala neće prespavati, za razliku od pijanca, političar neće prestati lagati, za razliku od gubitnika!
  Prostitutka koristi mirisni parfem da privuče klijente, političarka smrdi na verbalni proljev - da privuče birače!
  Zašto su političari kao debele mačke? Jer njihova je mišolovka dugačak jezik i hvatanje ralja prijevare!
  Po čemu je žena superiornija u odnosu na politiku? Privlači čovjeka ugodnim mirisom, a političar ne može prikriti smrad nijednom kolonjskom vodom!
  Krvnik je najpoštenija osoba, naručitelj se nikada neće žaliti što kasni sa narudžbom!
  Smrt je također avantura, s nepoznatim nastavkom, samo bi čovjek takvu zabavu najradije izbjegao!
  Ovaj krvnik je radnik čiji klijent ne urgira!
  Liječnik je ponekad i krvnik, samo što klijent leži pod njim svojevoljno!
  Mladić bez brade može biti i koza!
  Političare, ovo je štakor koji ujede jezikom!
  Nema Boga u srcu, nego je svećenik u jetri!
  Nikad se ne zna kada će smak svijeta, ali noćna mora života izgleda beskrajna!
  Nepozvani gost gori je od koronavirusa!
  Najsmrtonosniji virus su političari koji šire zarazu govora!
  Bog je stvorio svjetlo, tama se pojavila kad su ljude zaslijepili političari!
  Kada se pojavio prvi političar? Kada je Eva prevarila Adama i znanstvenici su otkrili da je čovjek evoluirao od majmuna!
  Je li osoba potjecala od majmuna, nije sporno, ali nema sumnje da ljudi oponašaju nedostojne idole!
  Rat je malj koji razbija ogledalo ljudskih iluzija!
  Političar obećava mir, ali on sam može biti prijatelj samo s vlastitim novčanikom!
  Političar, to je vrag, ali ne krije repove tako vješto!
  Političar je poput anđela svjetla u govorima, a sotona je u realizaciji!
  Ako vam odjednom bude slatko od govora političara, provjerite je li vaša inteligencija pala na zemlju!
  Na koji način je političar manje-više iskren na riječima: drugi nisu ništa bolji!
  Političar, voli izlijevati srebro govora, ali iz nekog razloga samo šutnja na vrijeme dobiva zlato!
  Čak ni dijamant nije tako tvrd da se ne zaprepasti tvrdoglavom željom političara da obeća!
  Ovdje su ratnici već promijenili svoje borbene komplete i vratili se u bazu. Da, ofenziva vojske SSSR-a je vrlo moćna.
  Borba i drugi ratnici. Primjerice, Mirabela s velikom učinkovitošću ruši kopnene ciljeve.
  Njezini mlazni jurišni zrakoplovi napadali su razne ciljeve, uglavnom na kopnu.
  Djevojka je golim nožnim prstima pritiskala gumbe i oduševljeno pjevala;
  Uništit ćemo cijeli svijet nasilja,
  Dolje do dna i onda...
  Izgradit ćemo novi, novi svijet -
  Tko je bio nitko, postat će sve!
  Sovjetske trupe već su se približavale Bonnu. Generali Crvene armije bili su vrlo zadovoljni. Samouvjereno su pobijedili. Ali u borbi se mogu dogoditi različiti ishodi. Crvena armija je uzela broj tenkova i haubica, te drugih vrsta naoružanja. Borbe su pokazale da američki tenkovi M-60 nisu rivali sovjetskim T-72 i T-80. Međutim, i raniji T-64 su čak jači od američkih.
  Dakle, fronta sovjetskih trupa posebno je slomila neprijatelja. Maršali SSSR-a crtali su dijagrame ofenzivnih operacija. I napredni tenkovi ušli su u rijeku Rajnu. I prevrnuo ga gusjenicama. I bio je to impresivan prizor.
  Nakon toga cijeli bataljon djevojaka, zbacivši grudnjake, pljusnuo je u rijeku. I bilo je tako lijepo.
  Sovjetske trupe ušle su u Belgiju... Još je bio svibanj 1975., bilo je toplo i zrak je bio ispunjen proljećem.
  Domaće stanovništvo pred ratnicima je padalo na koljena i ljubilo im bosa, isklesana stopala.
  Ratnici su pobijedili...
  Alenka je, primjerice, sa svojom ekipom prva naletjela na Bruxelles. Anyuta je golim nožnim prstima bacila granatu i zagugutala:
  - Za crveni komunizam!
  Alla je, šarajući iz dva mitraljeza odjednom, primijetila:
  - A zeleni komunizam nije loš!
  Maria je golim nožnim prstima bacila granatu, razderala NATO vojnika i zacvilila:
  - A najsjajnija boja je boja pobjede!
  Marusya je ispalila bazuku, razbila neprijateljski tenk i cvrkutala:
  - Mi ćemo pobijediti!
  I protresla je otkrivene grimizne bradavice grudi. Evo djevojke...
  Ovdje se bore i BMP-ovi, s puškama i strojnicama. A aktivno mlatite i NATO vojsku.
  Djevojka je, kao i uvijek, puna agresije i uzbuđenja. I njihove oči svjetlucaju. Oni su tako divni ratnici.
  Olimpija, pucajući iz borbenog vozila pješaštva, pjeva:
  Veličina Rusije se ne može razumjeti
  Ona je tako moćna i sveta...
  Vojska domovine je nepobjediva,
  Za slavu nepopustljivog vojnika!
  A djevojka će uzeti i pucati iz raketnog bacača. I on će položiti mnogo neprijatelja.
  Da, cure su ovdje zgodne...
  A sada su prošli Bruxelles i sovjetski tenkovi već ulaze u Pariz. I to rade s velikom snagom.
  Djevojke Margarita i Oksana postavile su crvenu zastavu na Eiffelov toranj. I kreće se s vjetrom.
  Djevojke gledaju dolje i ispod sebe vide cijeli Pariz. Veličanstven i jako lijep grad. I vatra svijetli u mraku.
  Margarita je pjevala:
  Majstor i Margarita,
  Znaš da je rat...
  Majstor i Margarita,
  Što je heroj Sotona?
  Oksana je samouvjereno izjavila:
  - Bulgakov nije pokazao onu sovjetsku osobu kojom bi se trebao ponositi!
  Margarita se složila s ovim:
  - Bacati se papirima, ružno je!
  Oksana je odmahnula rukom pilotima i primijetila:
  - Ali žene koje su sanjale o modernim haljinama mogu se razumjeti!
  Margarita se nasmijala i zagugutala:
  - Ne možeš živjeti bez žena, ne,
  U njima sunce svibnja, kako reče pjesnik!
  Oksana je logično rekla:
  Bez obzira koliko riječi dali
  Zaljubi se opet u nas...
  Tako svaki put, barem na sat vremena!
  
  Crvena armija je odnijela pobjedu. Mnoštvo ljudi dočekalo je sovjetske trupe kao oslobodioce. I toliki broj okupio se pod crvenim zastavama.
  I glazba je svirala, orkestar je zvučao ...
  Alenka, trčeći pariškim kamenitim putem, cvrkutala je:
  Sanjam isti san
  Opet sam u Parizu, opet sam zaljubljen.
  Sunce iza krovova dočekalo nas je u Parizu.
  Odjednom pogledam - stojiš u kafiću.
  Učila sam francuski kao dijete
  I odlučio sam kako započeti razgovor.
  Ljubazno "Bonjup", reći ću ti...
  Alla je prekinula Alenku:
  - Ovu pjesmu treba pjevati čovjek! Jesmo li mi lezbijke?
  Alenka se s osmijehom složila:
  - Da, bolje je pjevati mladom momku! Tip Vysotsky!
  I djevojke su se smijale.
  Nakon zauzimanja Pariza, sovjetske trupe krenule su dalje do Porte de Calais kako bi odatle udarile na Britaniju. I ovo je njihov aktivni korak za Crvenu armiju.
  Sovjetska mornarica je također napredovala i pritiskala. Posebno su podmornice bile brojne i podmukle.
  Izvađeno iz sovjetskih pješadijskih vozila...
  Natasha je, na primjer, ušla u Rim. U Rimu je bilo tako lijepo. Ovaj grad nije bez razloga nazvan vječnim. A u njemu ima toliko lijepih stvari, uključujući i Koloseum. I razne vrste kipova carevima i cezarima...
  Natasha je udarila bosom nogom po kamenju i zacvilila:
  - Slava carstvu SSSR-a!
  Tada je djevojka skočila i zavrtila se u zraku. I tako su joj bljesnule gole pete.
  Zoya je agresivno istaknula:
  - Da, SSSR je jako poznat!
  Augustin je kroz smijeh primijetio:
  - I bit će doba komunizma u dvorištu!
  Tada je djevojka namignula svojim partnerima. I očito je postala vedrija. I bila je spremna za ples.
  Svetlana je bljesnula golim, ružičastim štiklama i primijetila:
  - Komunizam je divan! Ali ne u dvorištu, nego u glavi!
  I djevojke su prasnule u smijeh, pokazujući zube.
  Rim se potčinio Sovjetskom carstvu, kao i Italija. A u isto vrijeme počelo je iskrcavanje u Britaniju. I Crvena armija je također napala Sjedinjene Države, preko Aljaske. I ovo je također tako hrabar unos.
  Djevojke Alice i Angelica probile su Aljasku, i djelovale iznimno učinkovito. Ako je riječ ekstrem prikladna za učinkovitost.
  Alice, pucajući na neprijatelja i pokazavši zube, progovori:
  - Ja vjerujem u komunizam!
  Anñelika je ljutito zarežala, bacivši bombu golim prstima:
  - Nije važno u što vjerujete - znanje je moć!
  Djevojke su svim raspoloživim sredstvima odbijale navalu neprijatelja. Alice je jednom igrala šah s Botvinikom i svađala se s prvim sovjetskim prvakom svijeta:
  - Je li istina da su u lošoj poziciji svi potezi loši?
  Mihail Mojsejevič je odgovorio sa smiješkom:
  - Dobar šahist ne vodi u lošu situaciju!
  Alice je skeptično odmahnula glavom.
  Ali i ti si izgubio!
  Botvinnik je kimnuo, ali je primijetio:
  - Izgubljen, ali opet uskrsnuo!
  U ovom svijetu, međutim, postojale su neke nijanse. Mikhail Moiseevich Botvinnik, nije bio lišen prava na osvetu i također je u uzvratu pobijedio Petrosyana. Zatim je s njim odigrao još jedan meč. I izgubio od Spaskog. Nakon toga, Botvinnik je konačno odlučio odustati od osvete. Iako sam još nekoliko godina igrao na besplatnim turnirima. Spassky je poražen od Bobbyja Fischera. Tada se Fischer još uvjerljivije osvetio. I dok je još uvijek svjetski prvak u šahu. Karpov nije igrao s njim. I Fischer je spreman za borbu.
  Alice, međutim, jako dobro igra šah. I Botvinik se suočio s njegovom snagom. Prilično je pritisnula njegovog svjetskog prvaka.
  Sada Alice puca iz snajperske puške i pjeva:
  - Slava komsomolu, kravata oko vrata ti je procvala!
  Angelica je zarežala:
  - Nekako osrednje dobijete Alice!
  Djevojka je kao odgovor frknula. I dao još jedan okret iz strojnice.
  Djevojke su odbile navalu neprijatelja i krenule dalje. Anñelika je voljela igrati Go. I tamo osvajajte serije s raznim partnerima.
  Ali sada je bila žestoka vatra. I zapucala je, srušivši jenkije vojnike.
  I dok je djevojka pjevala:
  Ja sam ruski vitez na koljenima divljaka,
  Neprijatelje Rusije zbrisat ću s lica zemlje!
  I kako namiguje svojoj partnerici. I s golim nožnim prstima opet će baciti granatu.
  Uporište Crvene armije na Aljasci se brzo širilo. A sovjetske trupe kretale su se poput kapljica žive na površini. Konkretno, laki konjički tenkovi su ušli u bitku.
  A u bitkama su sudjelovali automobili za jednu osobu, gdje je djevojka ležala, i vrlo niska silueta - kompaktna. A američki položaji su dobili takve automobile. A sad se Margarita vozi u takvom autu i puca na Amerikance, i pjeva u sebi.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Ubio sam mačku!
  I to iz pištolja s kratkom cijevi poput udarca. Borbene djevojke, kojima zatvorenici ljube gole, okrugle pete.
  Ovi ratnici nikome ne daju milosti. Ovdje je djevojka Domino, također na mobilnom tenku, i jednosjed leti, i slama svoje protivnike.
  A gdje se Amerikanci mogu natjecati s takvima?
  Domino žvrlja iz mitraljeza, i izbacuje smrtonosne naboje i škripi:
  - Za Rusiju, našu zemlju komunizma!
  Domino je cool cura, a muškarci ispred nje padaju na koljena...
  Već je lipanj i borbe su na periferiji Londona. Britanci nisu očekivali da će njihov glavni grad tako brzo biti napadnut. A u Europi, sovjetske trupe svladale su Pireneje, već u Španjolskoj. I dolaze u Madrid.
  Elizabeth na tenku T-80. Djevojke su izborile mnoge slavne pobjede i sada ulaze u glavni grad Španjolske. Franco je još živ, a već je pobjegao od straha. A narod dočekuje Crvenu armiju kao oslobodioce.
  Diktatura je pala, a cvijeće se baca pod gusjenice sovjetskog tenka.
  Elizabeth je rekla:
  - Srušili smo naciste!
  Elena je uz pomoć golih nožnih prstiju pucala u noge, razbila američku tanketu i zagunđala:
  - Učinio sam što sam morao, prije četrdeset godina!
  Catherine je agresivno prosiktala:
  - Da, nisu slomili fašizam u Španjolskoj, a on je došao u našu zemlju!
  Elizabeth je sa smiješkom odgovorila:
  - To je ok! Ali sada ćemo sve nedovršene naciste zgnječiti u korijenu! Bit će svjetsko bratstvo komunizma! I ljudi se više nikada neće ubijati!
  Djevojke su složno cvrkutale:
  - Ljudi se nikada neće ubijati! Slava Rusiji!
  Madrid je pao. Sovjetski tenkovi su također ušli u Lisabon. Zbačen je i diktator Salazar, koji je dugo sjedio na prijestolju, poznat po svojim simpatijama prema Hitleru, i gotovo je objavio rat SSSR-u.
  Djevojke Alenka i njezin tim prisiljavali su zatvorenike da im ljube bose noge... Nakon toga je kolona sovjetskih tenkova krenula dalje.
  Gibraltar je posljednje uporište NATO-a u Europi. Nije se u svoje vrijeme pokorila ni Napoleonu ni Hitleru. Ali sada je Crvena armija juriša.
  Elizabeth puca iz tenka na britanske baterije.
  Djevojka se puno smiješi i precizno puca. Pogađa metu i škripi:
  - Nema barijera za komunizam!
  Elena je također zgodno opalila, koristeći svoje gole nožne prste i zarežala:
  - Djevojko, uzmi stroj što prije!
  Ekaterina je također mlatila neprijatelja. Točno ga je udarila i zacvilila, pokazujući zube:
  - A dobro će doći i podcijevni bacač granata!
  Recimo da cure borbeno gađaju položaje Britanije.
  Elizave se i na snimanju osjećala nadahnuto i skladala nekoliko desetaka aforizama;
  Lav je kralj životinja, ali lisice obično vladaju životinjama!
  Vuk obuje ovčju kožu, političar obuva cipele s bijelim rukavicama!
  Politika je prljav posao i bijele rukavice u njoj su primjerene kao bijeli mantili u rudniku!
  Nije kralj onaj koji riče kao lav, nego onaj koji lukav kao lisica!
  Diktator voli učiti demokraciji kao vrana slavuja da pjeva!
  Ljudi, ovo nije stoka, a vladar nije pan!
  Čovjek je sin Božji, jer ga razapinju do kraja!
  Političar je ponekad vuk u ovčjoj koži, a češće ovan u lavljoj koži!
  Političar ima najveću umjetnost, skupo je prodati, koja ne vrijedi ni lipe!
  Političar, ovo je diktator boca - njegov govor izaziva mamurluk!
  U politici nema tako rijetkih pristojnih ljudi kao vegetarijanaca među vukovima!
  Red se postavlja u tišini, nered daje povoda za govor!
  Političar je patuljak s dugim jezikom i gigantskim ambicijama!
  U rijeci nema suhog kamenja, nema političara čistih ruku!
  Bog neće dopustiti da čovječanstvo propadne ako se ne spusti na razinu paklenih životinja!
  Bolje je biti golobradi mladić nego koza koja je promijenila mladost!
  Političar odiše smradom, kroz slatki miris medenih govora!
  Političar ima jedan cilj - moć, a sve metode za postizanje toga su čista prljavština!
  Političaru, nije uvijek jaka ruka, nego uvijek dug jezik!
  Dugačak jezik političara skraćuje život biraču!
  Pod diktaturom je kao u autobusu - pola sjedi, druga polovica se trese, a kontrolor tiranin je i sam kukavički zec!
  Političar je matematičar koji ne želi ni s kim dijeliti, ali voli oduzimati!
  Nema braće u politici, ali puna momaka, nema čarobnjaka, ali puna noćnih vila!
  Političar želi pokazati biraču da je mađioničar, a u stvarnosti je samo noćna vila!
  Političar bez čeličnih muda riskira da obuče hlače!
  Političar, ovo je klaun, ali umjesto da se smije, povraća te!
  Političar je klaun, ali ne tepih, nego tepih!
  Političar je glupan, ali njegova zvona zvone od bronce praznoslovlja!
  Politika, sve je prljavština kad se penješ na vrh!
  Političar, krade praveći što više buke, ali krade ne samo novac!
  Političar skuplja glasove birača da začepi!
  Političar, ovo je Bog samo obrnuto, Svevišnji stvara red iz kaosa, a političar red pretvara u kaos!
  Političar je u duši kukavički zec, a voli i zelenilo!
  Votka je ono što zabavlja sat vremena, političar te tjera da teče suze razočaranja stoljeće!
  U jednoj čaši votke pamet se neće utopiti, ali i kap slatkog govora političara dovoljna je da utopi državu!
  Vuk je medicinska sestra u šumi, političar vučjim stiskom sakati i ljude i životinje!
  Diktator je lisica, ali mnogo proždrljivija i sposobna progutati sve ljude s boa constrictor!
  Politika je govor, kao čekić obeshrabruje razmišljanje, iako nema težinu!
  Političar je pajser koji tuče mozgove, samo mekši od voska kad su principi u pitanju!
  Politika je takvo područje u kojem su svi prevareni, i svi su u krivu, ali pobjednik je onaj koji iskrivi vjerodostojnost!
  Bosonoga žena ne riskira da dobije prehladu od muške ravnodušnosti!
  Muškarci nemaju žensku maštu za odjeću, žene nemaju muški realizam za cipele!
  Žena voli kad je muškarac poslušan, i ravnodušan prema alkoholu, ali muškarac koji je može potčiniti opija!
  Djevojke su, ukratko, svestrane majstorice i uzele su Gibraltar. Pao je i London. Sovjetski brodovi su već pristali u Irskoj. I da, Aljaska je zarobljena, a Crvena armija je ušla u Kanadu.
  Cure su žestoke i skaču...
  Alice je uz smijeh primijetila:
  Mi smo teški ratnici!
  I golim nožnim prstima bacila je granatu.
  Angelica je primijetila:
  - Strmina nije uvijek znak inteligencije!
  I golom petom podlegla je magnetskoj mini. I položio puno boraca.
  Djevojke trče po Kanadi i pjevaju;
  Komsomolke su najkul od svih,
  Bore se protiv fašizma kao orlovi...
  Neka naša domovina bude uspješna,
  Ratnici kao sa žarom ptice!
  
  Oni gore od bezgranične ljepote,
  U njima cijela planeta zagrijava plamen svjetlije ...
  Neka rezultat bude neograničen
  Domovina će i planine samljeti!
  
  Na slavu naše domovine, sveti,
  Borit ćemo se s fanaticima...
  Djevojka trči bosa po snijegu,
  Ona nosi granate u uskom naprtnjaču!
  
  Bacit će dar u vrlo moćan tenk,
  Razbij ga za slavu...
  Djevojka puca iz mitraljeza,
  Ali postoji vitez hrabre države!
  
  Sve može biti djevojka, vjeruješ
  Može se boriti čak i u svemiru...
  I lanci fašizma bit će zvijer,
  Uostalom, Hitler je samo sjena jadnog klauna!
  
  Mi ćemo postići, bit će raj u svemiru,
  A djevojka će pomaknuti planine svojom petom ...
  Zato se boriš i usuđuješ
  U slavu naše domovine Rusije!
  
  Fuhrer će čekati petlju za sebe,
  I ima mitraljez s granatom na sebi...
  Ne melješ glupo,
  Wehrmacht ćemo zakopati lopatom!
  
  I bit će u svemiru tako Eden,
  Velik kao prostor i jako cvjeta...
  Predao si se Nijemcima samo glupi Sam,
  A Isus uvijek živi u duši!
  
  Biti komsomolac je jako dobro,
  Nošen pod prekrasnom crvenom zastavom...
  Iako mi je ponekad teško
  Ali podvizi ljepote nisu uzaludni!
  
  Bosa sam potrčala na hladnoću,
  Snježni nanosi golicaju golu petu...
  Djevojački žar se uistinu povećao,
  Izgradit ćemo novi svijet komunizma!
  
  Uostalom, domovina je naša vlastita majka,
  Imamo posla sa živim komunizmom...
  Vjerujte nam da ne zgazimo domovinu,
  Stanimo na kraj podlom monstrum-fašizmu!
  
  Uvijek sam lijepa djevojka
  Iako sam navikao biti bos u snježnom nanosu...
  Ostvarenje velikog sna
  Kakve zlatne pletenice imam!
  
  Fašizam se probio pravo do Moskve,
  Gotovo kao da pucaju na Kremlj...
  A mi cure smo bose po snijegu...
  Siječanj stoji, ali nam se čini u svibnju!
  
  Učinit ćemo, za Domovinu, sve znamo
  Nema nam draže zemlje u svemiru...
  Neka bude vrlo blistav život,
  Nema potrebe da se samo odmarate na krevetu!
  
  Izgradimo blistavi komunizam,
  Gdje je palača s razgranatim vrtom za sve ...
  I fašizam će nestati u podzemlju,
  Za majku Rusiju se treba žestoko boriti!
  
  Tako će biti dobro u svemiru,
  Kad brzo ubijemo neprijatelje...
  Ali sada je bitka vrlo teška,
  Djevojke hodaju bose!
  
  Mi smo djevojke, borci-heroji,
  Bacimo divlji fašizam u pakao...
  I izgledaš bosa ljepotice
  Pa da barjak komunizma to može!
  Pjesme možda nisu baš za sezonu, ali od srca i svim srcem....
  U srpnju 1972. Crvena armija je ušla u kontinentalni dio Sjedinjenih Država. I pobijedila je uvjerljivošću, unatoč proširenoj komunikaciji. A uspjesi Crvene armije bili su kolosalni.
  I superiornost u oružju također.
  Pogotovo kao tenkovi, a i zrakoplovstvo također. I pobijedili su Amerikance.
  Sada se Elizabeth bori na teritoriju samih Sjedinjenih Država. Bori se i pobjeđuje, i ne zaboravlja pjevati:
  - Jedan dva tri! Slomite fašista!
  Elena puca golim nožnim prstima i škripi:
  Osvojit ćemo Ameriku!
  Ekaterina je svojom grimiznom bradavicom pritisnula tipku džojstika i rekla:
  - Najhladnija pobjeda će biti naša!
  U isto vrijeme, neke dobronamjerne djevojke i aforizmi se prisjećaju:
  Političar koji obećava pitu na nebu pušta imovinu nacije u vjetar!
  Prostitutka jezikom dobiva novac, političarka glasove, ali ova druga je puno korumpiranija!
  Političar je magarac koji hoće birače pretvoriti u čoporne magarce!
  Političar ima jedno lopovsko odijelo - iznuđivanje glasova!
  Političar je koza koju muzu verbalnim proljevom!
  Prostitutka je mnogo poštenija od politike, seks u zamjenu za novac, bolja od pornografije za glas!
  Političarka je data kao posljednja kurva, ali zarazi sve klijente odjednom!
  Kondom štiti prostitutku od infekcije, samo će čepići za uši pomoći od političke infekcije!
  Političar je brz na jeziku, spor na ispunjenju obećanog, ali samo gepard u opravdanju!
  Političar je majstor laži, veliki majstor prijevare, prvak u utaji, ali ne poznaje elementarna pravila pristojnosti!
  Političar ne mjeri sedam puta, nego odsiječe tri kože!
  Političar je uš koja sjedi na biku glasača, ali unatoč svojoj maloj veličini, jako je opterećujuća!
  Što hoće žena, hoće Bog, a što hoće političar, ne želi ni sotona!
  Političar je boksač s korumpiranim suđenjem i nedozvoljenim udarcima!
  Političar je umjetnik koji preferira svijetle crteže od tamnih boja!
  Nema ništa skliskijeg od puta političara do vrha, samo dolje gura birače!
  Ne vjerujte da vam je političar prijatelj i spas, on je vaš neprijatelj i vuče vas u jarugu!
  Savjest je skupa roba, ali se ne prodaje na težinu, i ne kupuje se zajedno!
  Svaki političar ima kosture u ormaru, ali biračima se govori da su to meso u frižideru!
  Ovaj političar je mačak koji ima spremnu mišolovku za birače, samo mamac nije sir, nego verbalni wc!
  Birač pije votku, a političar kida grlo!
  Bolje piti cijelu noć nego glasati za političara pijanih očiju!
  Političar pjeva, pravi se svoj, ali po tuđim notama!
  U ljubavi nema lažnih nota, a politika je potpuna laž!
  Političar koji trakom širi govor, osigurat će biraču kockasto nebo!
  Često je u politici na prvom mjestu - posljednja zvijer!
  Iako političar i slon u dućanu porculana, provući će se kroz svaku pukotinu!
  Bosonoga žena zavodi muškarce, obuje cipele bogatima, a golu petu trpa pod petu!
  Gole ženske grudi ostavit će muškarca bez hlača!
  Prostitutka se svlači pred klijentom, političar oblači ovčju kožu pred biračima!
  Ako ste potkovani bezglavim političarima, onda ste zadnji šešir!
  Ako nemaš kralja u glavi, onda si šešir i u potrebi!
  Kruna nije za onoga tko ima šešir!
  Najskuplji govor je zlatna šutnja!
  Dijamantni čovjek snažne volje i čeličnih živaca!
  Skromnost krasi čovjeka, a političar se voli uzdizati do ružnoće!
  Gotovo bez poštenih političara, ali puni razočaranih kukavica!
  Dosta priče, vrijeme je za početak!
  U verbalnom proljevu političara, djela se utapaju, ali prazne riječi nastaju!
  Politika i more su do koljena, ali on je do ušiju zapušen verbalnim proljevom!
  Od meda iz usta političara možeš zauvijek zaspati!
  Djevojke su dobro skladale i izvrsno se borile. Philadelphia je pala, a Amerikanci su navalili.
  Sovjetske i kineske trupe napredovale su preko Sjedinjenih Država u pobjedničkim marševima.
  U Americi panika i bedlam, a činilo se da nema šanse za spas.
  Crvena armija je zauzimala grad za gradom. I već se približio krajem kolovoza u New York i Washington.
  Cijeli bataljon djevojaka počeo je jurišati na glavni grad SAD-a.
  Borili su se u rulji, bosi i u bikiniju. I bacali su granate golim prstima.
  I jurio po Washingtonu. I pucali su na protivnike iz strojnica i bacali granate.
  I urlali su:
  - Lenjin je s nama u listopadu,
  S ogromnom dvojkom u dnevniku!
  I kao što jezici pokazuju. I dajući pucati u neprijatelje. I kako mlaću sovjetski tenkovi.
  I pogodili haubice, i raketne bacače.
  Tako "Smerch" mlati, i sve odjednom puše. I cijeli kvartovi eksplodiraju i propadaju.
  A ispalo je to okrutno uprizorenje shrvaćih udaraca. I rakete eksplodiraju...
  Bijela kuća je uništena, a američki Kongres je pobjegao. Ovako je ispao rat. A djevojke urlaju i pucaju.
  Zatim su zarobljenike stavili na koljena i natjerali ih da im ljube bose noge. I to rade drhteći od straha.
  Maria, koju je crni vojnik poljubio u petu, zagugutala je:
  - Slava KPSU!
  I škljocne golim nožnim prstima po nosu.
  Augustin je viknuo:
  - Za crveni komunizam!
  A ratnici su napunili vojnike i doslovno skočili na njih. A to je bio agresivni pritisak sovjetskih kobila.
  
  Ali stvar se nije ograničila ni na ovo... Djevojke su i muškarce malo zapalile.
  Ali ukratko, Washington je pao. I New York također... Amerikanci su se povukli, točnije pobjegli na jug.
  Ali ih je progonila Crvena armija. I vozio i vozio sve do Meksika.
  3. rujna 1975. SAD su kapitulirali. Rat je skoro gotov. Ali također je bilo potrebno zarobiti Latinsku Ameriku proameričkim diktaturama. Oni nisu suparnici po snazi, a ljudi u tim zemljama su za SSSR i komuniste.
  Ali morate ići dalje i nastaviti dalje. I prevladati udaljenosti.
  Još je trajao rat, a djevojke su se tukle.
  Natasha je, kako bi skratila vrijeme, letjela avionom sa svojom ekipom.
  Djevojke su igrale posebnu vrstu šaha za četvero i raspravljale o odnosu snaga.
  Zoya je rekla sa smiješkom:
  - Sad ćemo imati svestrani komunizam!
  Augustin je zabilježio:
  - Bit će bratstvo komunističkih država i naroda. I tada više neće biti ratova, problema. Letjet ćemo ne samo na Mars, već i na zvijezde. I tamo će starost biti poražena, i svi ćemo postati goli, zdravi i sretni!
  Svetlana se nasmijala i odgovorila:
  - Zauvijek mlad! Zauvijek bosi!
  Natasha se nasmijala i primijetila:
  - Ovo je super!
  Borbe u Latinskoj Americi bile su neujednačene. Narodi su bili na strani Crvene armije, vojnici i časnici zapravo nisu htjeli ginuti za svoje nelegitimne diktatore. Ali pojedini fanatici su se borili, ali su ih lako potisnuli. I trupe su napredovale, slomile i porazile neprijatelje.
  SSSR je pobijedio s velikom lakoćom...
  Ali rat još nije završio. Iako je u studenom Santiago uzeo i svrgnuo Pinocheta. I cijela Latinska Amerika bila je pod kontrolom.
  Ali još uvijek moramo osloboditi crnce u Južnoj Africi i preuzeti kontrolu nad Bliskim istokom i islamskim zemljama.
  SSSR je uspostavio svjetsku hegemoniju. I htio je sve kontrolirati. Došla je 1976. godina ... Sovjetske i kineske trupe, ali i saveznici, okupirali su cijeli Bliski istok, te Pakistan i Iran za mjesec i pol dana. Indijci su također sudjelovali u borbama za Pakistan. Nadalje, mjesec dana kasnije, preuzeli su kontrolu nad sjevernom Afrikom. Otpor je bio slab, iako su sovjetske i kineske trupe ubile mnogo. Druge zemlje u Africi nisu odolele. I osvojeni su prilično lako i gotovo dobrovoljno.
  Južna Afrika je također odolijevala samo dva tjedna. Crni je, naravno, podržavao SSSR i Kinu. I pobjeda je bila potpuna. I bio je let na Mars, i sve je bilo vrlo delikatno. Crvena armija je također okupirala Australiju i Novi Zeland.
  Nakon toga odlučeno je uzeti i stvoriti jedinstveno carstvo. Mao Zedong je upravo umro. A u Kini su na vlast došle potpuno prosovjetske snage.
  A 18. studenog 1976. održan je svjetski referendum o stvaranju SSSR-a na cijeloj planeti Zemlji. Tako je završilo okupljanje sovjetskog carstva. SSSR je postao jedna država u cijelom svijetu.
  A Nikolaj Voznesenski je predsjednik cijele planete Zemlje. Ubrzo nakon toga održan je izbor predsjednika na pet godina. Uspostavljena je jaka svjetska sila. I ljudi su letjeli na planete Sunčevog sustava.
  Jao, Nikolaj Voznesenski nije besmrtan. I nisu uspjeli otkriti besmrtnost. A umro je 1980., kada su svemirski brodovi već stigli do Merkura.
  Ali imao je potpredsjednicu, ženu, Margaritu Korshunovu, koja je počela vladati nakon Voznesenskog.
  I život je tekao dobro i veselo.
  Ljudi su svladali planete Sunčevog sustava. Počeli su graditi gradove na Mjesecu, Marsu, Veneri, Merkuru.
  A 2020. godine započeo je prvi let s ljudskom posadom izvan Sunčevog sustava na planete koji se okreću oko zvijezde Sirius. I bilo je jako zanimljivo i na svoj način lijepo.
  Na planeti Zemlji materijalni problemi su već bili riješeni i nije bilo siromaštva. Razvijeno je cjepivo protiv raka i mnoge bolesti su iskorijenjene. Počeli su eksperimenti s pomlađivanjem. Radilo se još puno toga.
  Svatko je već imao automobile u svom osobnom vlasništvu. Mnoga roba postala je besplatna, posebno hrana. Drugi su bili vrlo jeftini. Štoviše, cijene su stalno padale, a plaće su rasle.
  Nije bilo nezaposlenosti. Istina, brzi razvoj znanosti stvorio je manjak radnih mjesta. No to je riješeno smanjenjem duljine radnog dana. Prvo je uveden petodnevni radni tjedan. Zatim četiri dana. A onda je radni dan postao šest sati. I onda smanjen na četiri.
  Odnosno, posao je 2020. postao četiri sata dnevno i tri slobodna dana u tjednu! I to je super. I mnogi proizvodi su besplatni i u izobilju. Postojala je prava kontrola rađanja kako bi se spriječila prenaseljenost, ali tako umjerena. Bez problema se može roditi troje djece.
  Odnosi između rasa i nacionalnosti, barem izvana, bili su prilično prosperitetni i prijateljski. Ljudi su živjeli kao jedna obitelj naroda. Sovjetski ljudi su počeli dominirati i čini se da je sve u redu.
  Religija je bila komunizam, materijalizam i ateizam. Glavna stvar je vjera u ljudski um. Naravno, ljudi moraju biti ljudi.
  Pa, nada se besmrtnosti snagom komunističke znanosti. Kažu da će doći vrijeme i znanost će postati toliko svemoćna da će uskrsnuti čak i mrtve.
  I Staljin, i Lenjin, i Voznesenski!
  I vjerujte da će znanost uskrsnuti sve ljude na Zemlji. Jedni za vječni život, drugi za preodgoj.
  A ovo je bolje od biblijske priče o raju. A ljudi su vjerovali u komunizam i besmrtnost. I da će uskoro biti sreće u svemiru.
  I religije su postupno nestajale i gubile relevantnost. A islam više nije bio tako aktivan. Zatvorene su i džamije i crkve, kao i hramovi. I ljudi su vjerovali u bogove, kao u likove iz bajki.
  Kriminal je gotovo nestao, živjelo se jako dobro, osim toga ima puno video kamera, a otkrivanje je gotovo trenutno. I život je postao zabavan.
  U erotici je bilo i slobode, pa čak i mode za gola tijela. Postojao je i kult zdravog tijela i tjelesnog odgoja.
  Ljudi su se kretali prema apsolutnoj sreći i pobjedi nad smrću! Pojedini organi su već klonirani, a osakaćeni i invalidi su nestali.
  A čovječanstvo je, zahvaljujući činjenici da je Staljin umro četiri godine ranije, s optimizmom gledalo u budućnost!
  
  
  PUTINOVA SREĆA S HITLEROM
  Hitler je dobio sreću ruskog predsjednika Putina uz pomoć magičnog rituala. I to je dramatično promijenilo tijek povijesti. Isprva je dobivena zračna bitka za Britaniju. Istina, Hitler se nije usudio sletjeti, ali na nebu je Luftwaffe osvojio dominaciju. Franco je pod tim uvjetima pristao na napad na Gibraltar. Nijemci su ovu tvrđavu zauzeli za dva dana. I poslali su trupe u Afriku.
  Rat sa SSSR-om je odgođen. Ali to je samo koristilo nacistima, pa je Crni kontinent osvojen.
  Brojčana nadmoć nacista i bolja organizacija omogućili su im da za godinu dana zauzmu Afriku, Bliski istok i Indiju.
  A u studenom 1942. nacisti su se iznenada iskrcali i za jedanaest dana zauzeli Britaniju.
  Nakon toga počele su pripreme za rat protiv SSSR-a. Nijemci su rasporedili nove tenkove: "Panthers", "Tigros", "Lions", spremne za bitku. A 22. lipnja 1943. počela je invazija.
  Naravno, SSSR se u dvije godine uspio dobro pripremiti za ovo vrijeme. Broj tenkova narastao je na trideset osam tisuća i sto dvadeset divizija, broj zrakoplova dosegao je pedeset tisuća. Porastao je i broj pušaka i drugih vrsta oružja. Ali Wehrmacht je dodao mnogo toga. Broj tenkova u Trećem Reichu porastao je sa šest tisuća na dvadeset tisuća u dvije godine. I kvaliteta im se značajno poboljšala.
  Dizalo se i zrakoplovstvo u Trećem Reichu. Novi ME-309 bio je vrlo moćno oružje i ušao je u seriju. Focke-Wulf, te Yu-288 i Yu-188 bili su jači. I bilo je ozbiljno. Fritz je također imao plinske lansere i još mnogo toga. Uključujući i snažniju jurišnu pušku MP-44.
  Što je najvažnije, Nijemci su imali veliki broj pješaštva. Mogli su koristiti kolonijalne trupe i vojnike iz Europe.
  Ali bilo je i drugih nijansi. Crvena armija nije bila spremna za obranu. Da, nisu je učili da se brani. I premda su uspjeli dovršiti utvrde na Molotovljevoj liniji, bili su preblizu granice i nedovoljno duboki.
  Osim toga, Nijemci su mogli napasti iz Turske i Irana, te Indije. Osim toga, Japan je rasporedio trupe za ofenzivu.
  Da, snažno su pritiskali.
  I za tri mjeseca SSSR je poražen i Moskva je pala. Dva mjeseca kasnije Rusija je potpuno okupirana.
  Nakon čega je Hitler odlučio napasti Ameriku. I tu je Nijemcima pomogla sreća.
  Američki tenkovi su bili slabi, zrakoplovi su zaostajali. I Nijemci su imali uspješne mlazne avione, a leteći tanjuri izgledali su potpuno neranjivi na malokalibarsko oružje, a podmornice nisu bile vodikov peroksid. I tenkovi serije E. Srušili su SAD, doduše s mukom, ali više zbog udaljenosti 30. siječnja 1946. godine. Samo ostaci američke vojske su kapitulirali.
  A 20. travnja 1951. Hitler je, strahujući da samuraji stvaraju atomsku bombu, napao i Japan... Rat je trajao jednosmjerno. Nacisti su imali naprednije piramidalne tenkove, moćne leteće tanjure s laserima i ultrazvučno oružje. Napredniji višestruki raketni sustavi i još mnogo toga.
  To jest, Japan nije trajao duže od šest mjeseci. A rat je završio još jednom pobjedom Wehrmachta.
  Putinova sreća pomogla je Hitleru da osvoji posljednje značajno carstvo na zemlji.
  A 20. travnja 1959. održan je svjetski referendum kojim je uspostavljen imperijalni oblik vladavine svjetske sile, na čelu s Adolfom Hitlerom.
  Već 1949. Nijemci su odletjeli na Mjesec. A 20. travnja 1957. dogodio se let na Mars.
  Nacisti su ovladali Sunčevim sustavom. I po cijelom svijetu sada je postojao željezni, njemački poredak. Sa sedamdeset godina Adolf Hitler je postao svjetski car, zahvaljujući sreći Vladimira Putina. Ovo je fenomenalno postignuće.
  Zatim ostaje istraživati druge svjetove, a čovječanstvo je ujedinjeno. Međutim, naravno, puno gradilišta, raznih vrsta diljem svijeta. Uključujući podzemni tunel od Čukotke do Aljaske. No, 1. svibnja 1959. Adolf Hitler je srušio svoj zrakoplov. I završila je fantastična vladavina spikera. Očigledno, Putinu, uz svoju fenomenalnu sreću, nije suđeno živjeti više od sedamdeset godina.
  Ali Hitler je već imao nasljednika. Od djece dobivene umjetnom oplodnjom. Tako se nastavila dinastija Adolfa. I čovječanstvo je nastavilo izgradnju na raznim razinama.
  Čak su i u Africi izgrađene ceste i željeznice i automobili, kao i mnogi gradovi. A crnci su ovdje radili i podizali ekonomiju Crnog kontinenta.
  Čovječanstvo se razvilo i uzdiglo. Gradio se komunizam, a život ljudi postajao sve bolji i bolji.
  Nakon Hitlera, carem je vladao njegov sin Vuk Prvi. Bio je mlad, ali mudar i uzdigao je čovječanstvo do velikih visina. Jedna od ideja bila je povećati broj žena i eksperimentirati na genima. Konkretno, odlučeno je povećati broj ženki tako da ih bude pet puta više od mužjaka.
  U isto vrijeme, 1961. godine, astronauti carstva odletjeli su na Veneru, a godinu dana kasnije i na Merkur. Nekoliko godina kasnije posjetili smo satelite Jupitera. Posjetio druge planete. Sve dok 1980. nije posjećen najudaljeniji planet Sunčevog sustava, Pluton. I bilo je super.
  A 2000. godine započela je prva ekspedicija bez zvijezda. Zločin je na planeti Zemlji gotovo nestao, bolesti i epidemije su gotove, ljudi su zaboravili na glad i nestašicu robe. Život je postajao sve bolji i bolji.
  I sagrađen je pravi raj. I ljudi se nisu međusobno svađali. Znanost se brzo razvijala. I donijeti sreću ljudima. Tehnologija je također evoluirala. Remek-djelo ovoga, naravno, je disketa. Već su bili sposobni letjeti između planeta. A Fritz su bili nezaustavljivi.
  U Rusiji se gerilski rat brzo smirio. Ljudi su odlučili da nema šanse zbaciti naciste i da moraju živjeti. I život je postajao sve bolji i bolji. Carstvo je krenulo prema komunizmu. No nakon 2000. godine mnoga roba postala je potpuno besplatna. Beskućnika nije bilo, svi su imali posao. I izgrađene su vrlo lijepe kuće. I svi su imali automobile, i svi su imali besplatan internet, i još mnogo toga.
  Život je krenuo gore. Bilo je dobro za ljude. I svi su se postupno navikli biti jedinstveno carstvo. I došlo je do asimilacije.
  Rusi i drugi Slaveni dobili su jednaka prava s Nijemcima. Da, i druge su nacije dobro živjele pod kontrolom nacista.
  Tko se nije borio, nije partizan, živio je dostojanstveno. Nijemci nisu provodili kaznene akcije, bez razloga.
  I stvarno, čim smo se riješili partizana, represije su odmah prestale.
  Izgrađena je fleksibilna okupacijska politika. Postojala je samouprava i korištenje lokalnog osoblja. A 2020. godine svi ljudi na planeti Zemlji dobili su državljanstvo i konačno je uspostavljena pravna ravnopravnost.
  Do tog vremena znanost se toliko razvila da je starost poražena, a svi su postali vječno mladi i lijepi.
  I na drugim planetima Sunčevog sustava pojavila su se naselja Trećeg Reicha. I tako je postalo veliko u svijetu.
  Dječaci i djevojčice na ovom svijetu počeli su se širiti po cijeloj galaksiji. Virtualna stvarnost se već pojavila u matrici Hyperneta, a puno svega divnog i mladog i lijepog. Sve se moglo reproducirati.
  Carstvo Trećeg Reicha postalo je carstvo velikih mogućnosti i osvojilo svemir.
  A žena u njemu postala je pet puta više od muškaraca. I sve su lijepe, mlade djevojke, a muškarci su mladići koji ne trebaju brijati bradu. Zapravo, brada je samo primitivni, životinjski atavizam.
  A sada virtualna stvarnost tako zanimljive igre bjesne i gore.
  Jedan od takvih svemoćnih Kreatora svemira, Friedrich Sfero, upravo je priredio najkul "zabavu".
  Naime, svemirska bitka. S jedne strane, njegove trupe, koje predstavljaju Ponosnu Njemačku, s druge strane, zvjezdana vojska bilo koje djevojke, isti svemoćni tvorac svemira Harlequinade - Grozna Njemačka. Dakle, budući da se svađaju svemogući, bit će zabavno cool, do nemogućnosti.
  Stega vojske Strašne Njemačke bila je neumoljivo stisnuta. Hiperplazmatski zagrljaji pokušali su čvršće stisnuti moćnog neprijatelja iz Ponosne Njemačke. Milijuni i milijuni zvjezdanih brodova našli su ovdje svoju propast. Često herojski, a ponekad i smiješni. Umrli su, s osmijehom na usnama, nadajući se da će s vremenom uskrsnuti. Iako je izgledalo vrlo jezivo... Aerodinamičan oblik kolosa u obliku kapljice gori posebnim plamenom koji žvače polja svemira i vakuuma. Plamen juri hodnicima i ventilacijskim oknima letjelice. Milijuni živih vojnika, ljudi i predstavnika drugih rasa s milijardama robota na brodu, pokušavaju pobjeći od vrućine koja sve proždire. Gotovo svi borbeni ljudi su najljepše djevojke, oslikane raskošnim, avangardnim frizurama, kao da su okupljene ne na žestoku bitku, već na carski bal - maškare. Jedna od djevojaka se zapalila u kosi u obliku vjetrenjače s oštricama u obliku paunovih krila, a ona je srceparajuće vrisnula. Bolovi su nezamislivo strašni i tjeme se doslovno lomi. Oštrice vjetrenjače se otkinu i zatim se okreću u vrtlogu kineprostorne zakrivljenosti devet reda.
  Ali orci i vilenjaci posebno prijeteće urlaju, za njih je stvarno noćna mora ne smisliti, plamen poprima ovaj ili onaj oblik. Ili se radi o nacerenoj fizionomiji grešnog duha koju je pozvao nekrofilski čarobnjak iz najnižih dubina podzemlja, ili o svjetlosti koja pleše po kabinama i izvija cijevi oružja u obliku strašnog, iznimno bijesnog grabežljivca. I može biti strašnije od nadrealnog u crtežu razorne i goruće tvari.
  I sve je to na ljestvici zvjezdanog broda koji po veličini nije inferioran Merkuru... No, prema standardima tvorca svemira, nema ih toliko. Isti tvorac takve potpuno materijalne stvarnosti, odlučio se potpuno otrgnuti.
  Sfero Friedrich Katastrofov doživio je uzbuđenje, a ujedno i zadovoljstvo: jedna nula u njegovu korist. Mladi kreator-terminator se okrenuo, udaljivši se od snopa magoplazme i, pod krinkom pucketanja gravionuklearnih zraka, ljuljajući vakuum, gurnuo ga u stražnji dio drugog magoleta. Nije lako ući, borbena vozila galopiraju poput kopita konja u galopu, pa čak i vođena šejtanom koji je skupio svu moć podzemnog svijeta. I nema zakona fizike i kozmologije poznatih zaostalim ljudima iz prošlosti. Koncept inercije je samo na zahtjev tvorca.
  Sada (sastoji se od Hyper-princeps-mago-plazme od tako neshvatljive vrste materije za ljudsku percepciju, tada možete uzeti bilo koji oblik i modifikaciju postojećeg, mijenjajući veličinu iz jezgre fotona, kada slobodno postavite cijeli svemir u trilijunima parseka u promjeru na vašem dlanu!) Sfero je odlučio inkarnirati tijelo biološki modificiranog dječaka, koji je bio obučen u moćnom i tehnički naprednom carstvu Ponosne Rusije, čak i kada je sazrijevao kao embrij u utrobi inkubatora-računala.
  Od trenutka začeća odvijala se obuka u snu, prekinuta bolnim impulsima, posebnog, kozmičkog rata. I dalje je bilo promašaja, budući da je putanja Mogula, lišena inercije, bila potpuno nepredvidiva. No, Sfero nije kompleksan oko toga. Namjerno je ograničio kako bi svoje sposobnosti učinio zanimljivijim. Uostalom, Ponosna Njemačka, rasprostranjena na milijarde galaksija i kvadrilijuna naseljenih svjetova, ova tvorevina je, naravno, virtualna matrica. A igra svemirskog rata mora poštovati pravila. Tako da uopće ne bude kaosa. Dječak kreator. srušio još tri, dva puta promašivši. Čarobni impulsi sustava oružja, fantastičnog dizajna, prekinuli su vakuum i čak ga natjerali da se odlijepi, kriške mednog sira, već na drugoj razini svemira. Ovdje je Sfero ponovno zaronio u rupu u svemiru, ušavši u način napada. Istodobno, Creator Boy je odabrao trenutak kako ga ne bi mogli popraviti kibernetički nadzorni sustavi, koji daju potpuni pregled prostora koji okružuje magolete raznih modifikacija.
  - Magomatrix apsorbira kinezfotonom! - Filozofski, obarajući još jednog borca i izbjegavajući razbijajuće pipke princeps-plazme, rekao je Stvoritelj-dječak.
  Vojska Julija Cezara, kojemu je Sfero Fridrik povjerio sveukupno zapovjedništvo, nastavila je pritiskati, iskorištavajući brojčanu nadmoć, ne ostavljajući bezuspješne pokušaje da je obavija s boka. Harlequinadin poslušnik Hanibal prskao je sve više trupa, pokušavajući rastegnuti nekoliko parseka (parsek je udaljenost koju zraka svjetlosti prijeđe u dvije i pol godine) pod svojim zapovjedništvom ogromnu armadu. Gustoća formacije postrojbi se smanjila, a uloga individualne vještine porasla. Ovdje su se obje strane pokazale dostojnima, demonstrirajući akrobatiku i umijeće manevara. Ali gubici su bili kolosalni, više od milijun zvjezdanih brodova izgorjelo je u pohlepnoj baklji uništenja.
  Šfero je iznenada promijenio mjesto tučnjave i našao se pored najveličanstvenije djevojke. Dečko Kreator i Valentina su se uhvatili za ruke, ostali dečki i puno brojnije djevojke razmijenile su namignu. Donijeli su baterije i otvorili orkanski hiperplazmički tornado na čamce, maglete jednosjede, lovce, brigantine, razarače, razarače i druga mala plovila. Spherove su oči pobjednički bljesnule.
  Opća razina obučenosti boraca koji su bili ratno osposobljeni, čak i kada su plivali kao fetusi u svojevrsnom hranjivom mediju, bila je vrlo visoka. Ali nisu uvijek ispadali iz mnogih pukotina i vakuumskih kolapsa. Kao odgovor, neprijatelj je također ispalio svoju nemilosrdnu vatru, posjedujući čak i osobnu matricu. Struja hiperplazme prožimala je oslabljenu obranu matriksa i poluprostorno polje probijalo se u oklop. Evo ga, magični prostor nije izdržao, popucao, raznobojni mlaz ultra-vatre pao je na pucajući par. Sphero je odmah izgorio (samo je super strašan osjećaj kad se meso uništi!), djevojčin partner ispario je ruku do ramena, nogu do koljena, trupa do rebara. Ljepotica je vrisnula i ustuknula. - poručila je Valentina.
  - Omogućite cyber regeneraciju.
  Tijelo djevojke (kao i drugih ljudi) već dugo nije protein. Ovo je posebno meso s hiperplazmatskim inkluzijama, dok se sami ljudi hrane superenergijom. Tako je meso nakon ranjavanja počelo polako rasti. Relativno sporo, sam proces je vidljiv golim okom, stopa rasta tkiva je 0,9 centimetara u sekundi. Ali najžešća bitka je vrlo prolazna, oklop je spaljen na još nekoliko mjesta. Dva pištolja su isparila, šest vojnika je poginulo, jedan mladić je do pola izgorio, djevojka je privremeno ostala bez tjemena i prstiju. Sphero se, smijući se, vratio, govoreći, koliko ste postigli pobijedivši nositelja tvorca svemira? Čudesno uspio izbjeći detonaciju granata. Ali šteta je kolosalna, sifoni zraka, izbačeni bljeskaju u vakuumu. Međutim, dečki adekvatno odgovaraju. Sfero je sam izveo filigranski hitac iz ruke, nokautirajući trostruki jurišnik. Valentina je, izduženog jezika, polizala dečka po usnama.
  - Megakvazar!
  - Hajdemo hiper-uništavajuća (super-uništavajuća) plazma erupcija! - zalajao je mladi Stvoritelj svemira.
  Drugim topovima oborena su dva magoleta, na razaraču su srušena tri paljbena tornja. Ali upravo je u tom trenutku jedna raketna krstarica uperila svoje topove u njih. Dječak-tvorac, ne bez zadovoljstva, s oštrim osjećajima, osjeti dah smrti na svom licu. Zaprijetila je zla divovska starica s kosom, a kapetan Sfero dao je zapovijed.
  - Fleksibilno povlačenje! Kreći se kao zmija, kroz ježa!
  Baterija se vratila, ali malo prekasno. Činilo se da vakuum boli od boli, hiperplazmični vihor je prošao pokraj njih. Stravičan udarac gravioplazme zakačio je bateriju. Ispostavilo se da su odmah pet pušaka i dvanaest ljudi iz tima potpuno isparili. Sferu i ostale djevojke odbacio je gravitacijski val. Creator Boy je preletio, udarivši glavom o trbušne mišiće atletske, ali iznimno graciozne Valentine. A ovo je teško kada meso u koje ste morali nabiti nije protein:
  - Vau, ti pulsar-kolaps rupe! promrmljao je Sphero. I naceri se dok ga je hiperelektricitet probijao.
  Na oklopu su bile velike pukotine. Usjekli su poput jaruga u ljubičastu površinu metala više od milijun puta jačeg od titana. Koja se kolosalna snaga krije u hiperplazmi ili njezinoj još savršenijoj raznolikosti princeps-plazme sposobne pomicati zvijezde i gasiti kvazare. Ali samo šesto, sedmo i tako dalje, stanje materije. Iz bilo koje molekule može se dobiti cijeli ocean hiperplazme. Teoretski (dok ovo nije dostupno ljudima), jedna elementarna čestica će reproducirati cijeli svemir. Ili uništiti! Takve su kvazibožanske mogućnosti hiperplazme.
  Baterija klizi kroz fleksibilni kolaps vibrirajući u kineskom prostoru, a vojnik je pritisnut oslabljenom silom inercije. Tada se opruga izbacuje, a baterija opet otvara vatru samo u drugoj točki prostora.
  Friedrich Sfero zapovijeda:
  - Pogodite uskim snopom, prebacite oružje na koncentrirani način rada s ramrodom.
  Budući da su računala onemogućena, to se mora učiniti ručno. Regulirajte protok hiperplazme pomoću bubnja. Ali to nije lako učiniti, štedi činjenicu da je ova viša sila također predviđena u programu obuke. Dječaci i djevojčice nose se s ovim problemom u automatskom načinu rada. Sfero Friedrich hvata raketni čamac na vidiku, hitac s blagim vodstvom. Čuje se najtanja škripa uništenog vakuuma, čamac je rastrgan u komade. Sudeći po snazi eksplozije, dolazi do detonacije streljiva. Svjetlosna točka zapuhuje automobil. Magolet je također uništen, djevojka je reproducirala točan kadar.
  Krila lete odvojeno, istovremeno se okrećući u vakuumu plamenih repova.
  Neprijateljska brigantina uzima dodatnu štetu, ali odgovara masovnim rafovima. Kroz pukotinu ulazi potok, odbacujući djevojku, otkrivajući zlatne grudi s cinoberima, svjetlećim bradavicama.
  Sphero cvili od oduševljenja:
  - Vidiš kako je super! Chernodyrno!
  Valentina je svemoćnog dječaka pljusnula po koljenu prekrivenom magoplastom.
  - Princeps-kvazar! Zapulsarska elipsa! Podigni više viteški buzdovan!
  Brigantina u obliku suze nakostriješila se u salvu. Šiljaste kapljice rose hiperplazme prskale su se po cijelom borbenom prostoru.
  Friedrich Sfero je zviždao:
  - Dajte foton, u urušavanje ponora!
  Sa strane je iskočila fregata, a u isto vrijeme se i susjedna baterija trgnula. Čini se da dečki nisu imali sreće, naletjeli su na tešku raketu ili Vibro-polje koje je izbrisalo najtrajniji metal u prah.
  Dječak je pokušao zakrenuti platformu kako bi preživio takav nalet. No, uostalom, protivnici su vrhunski profesionalci koji su završili gotovo istu školu. Tvorac Harlequinade također nije prevarant u Stvaranju civilizacija!
  Tempopreonski top se srušio. Razbio se u hrpu svjetlucavih dijelova. Djevojčica i Stvoritelj-dječak koji služe pušku odbačeni su kao od udarca palicom. Udarali su se u oklop kolosalnim ubrzanjem, lagano ga udubili, a sami su se snažno spljoštili, drhteći od šoka svojim vrlo elastičnim i snažnim tijelima. Zatim su počeli skidati čvrsti premaz, dajući normalan oblik svojim prekrasnim figurama, utisnutim poput kipova drevnih bogova.
  Sphero je osjetio hladnoću u donjem dijelu trbuha. Gustoća erupcije neprijateljske plazme se pojačala, čini se da su u bitku uvučene svježe snage. Na primjer, sam ultra-bojni brod je veličine pristojnog asteroida, a oblik masivnog bodeža načičkanog emiterima emitirao je cijeli bogat ukras hiperplazmičkih mlaznica. Zakrivljeni, upleteni hibrid matrjoške i harmonike, tvar je pala na krstaš Ponosne Njemačke. Druge bujice uništenja slomile su četiri topničke platforme u obliku suze.
  Spheroova desna noga do koljena je isparila, i ne čekajući da naraste na prirodan način, istog trenutka je povećao svoj ud.
  Julije Cezar je, unatoč svom talentu, gubio bitku, brojčana nadmoć s približnom jednakošću tehnologija, bio je na strani neprijatelja. Jedino što je preostalo u tako teškoj situaciji bilo je povlačenje, izbjegavajući opkoljavanje. Sphero je bez grižnje savjesti slušao princeps-komunikaciju, naredbe dane robotima. Zvučali su bezgranični optimizam, žeđ za ranom pobjedom. Fregata Julija Cezara zadobila je nešto oštećenje i usporila je. Sphero je osjetio bijes, snaga koju je stvorio kao da gubi, morate uništiti što više neprijatelja. To jest, on ima izbor ili pobijediti ili umrijeti. Iako je očito da je uništenje nekoliko mugglova; neće promijeniti gotovo ništa, ali to je gotovo neusporedivo junaštvo pojedinih pojedinaca koje se formira u potok koji ruši svaku prepreku. Dječak se, koristeći sjećanje na nosač, a zapravo vlastitu kreaciju (Kako uspijeva pečatirati osobnosti i stvari tako složene strukture, posebno je pitanje!) brzo se sjetio u što je utjeran na brojnim treninzima. Potrebno je da niste primijećeni, ostanite u generalnim redovima robota. Dakle, puno je teže doći do tamo, ali je vjerojatnost izloženosti puno manja. No, s druge strane, ima li pravo sjediti u ovom kritičnom trenutku? Uostalom, vojnik mora: brinuti se za spašavanje života, točka dva: istrijebiti što više neprijatelja. U slučaju kontradikcije - to je tradicija, da se napravi izbor u korist drugog rješenja. Ovo su Amerikanci starih vremena: više razmišljaju o očuvanju vlastite kože. Stoga su Yankeesi izgubili, osim toga, njihova je propaganda slaba. Nedostajala joj je totalitet i inkluzivnost. Ako se prisjetimo drevne povijesti Zemlje: u onim danima kada je čovječanstvo bilo vezano za jedan planet. Užasan, rascijepljen svijet, trebalo je okupiti sve nacije i narode u jednu šaku. Nekoliko je carstava to zahtijevalo. Prije svega, SAD, Kina, Islamsko društvo. Svijet je postao multipolaran i doslovce se raskomadao, rastao je broj neovisnih država, separatizam malih naroda prerastao je u opsesiju. Zajednički dom Zemlja je bila u plamenu, čovječanstvo je doslovno padalo u ponor! U stara vremena postojali su moćni vladari koji su htjeli ujediniti čovječanstvo. Ovo je prvi Aleksandar Veliki, jedan od najistaknutijih zapovjednika svih vremena i naroda. Bio je nepobjediv, ali mu je providnost bila zadovoljna što mu je omogućila prekratak život. I tako je imao znatne šanse, izgradio je međunarodno carstvo, donio visoku helensku kulturu u Aziju. Čak su i Kartaga i stari Rim poslali veliku počast Makedoncu, najistaknutijem Slavenu antičkog doba! Prije Aleksandra, Velika Perzija pod nekoliko kraljeva (osobito Kira) postigla je ozbiljna osvajanja, od Indije do Egipta, ali doktrina: postoji jedan vladar za cijeli svijet, on je bio taj koji je prvi iznio! U Rimu je Julije Cezar preuzeo ulogu svjetskog vladara, ali ni njegov život nije bio dovoljno dug. Nakon Cezara među carevima: nije bilo dovoljno jakih zapovjednika. Božanski Augustin bio je bolešljiv i tjelesno slab, karizmatični Neron je općenito strašan. Najpoznatiji vladari, Diolektan i Konstantin, više su se borili za održavanje statusa quo ne razmišljajući o velikim osvajanjima. Bilo je i drugih zapovjednika, nakon pada Rima. Od njih, najistaknutije ličnosti: Džingis Kan, Tamerlan, Napoleon, Adolf Hitler, Staljin. Džingis-kan je bio vrlo uspješan. Osvojio je gotovo cijelu Kinu, Afganistan, Horezm, napredni odredi stigli su do Drevne Rusije. Imao je izvrsne šanse za pobjedu, nitko nije mogao odoljeti stalno rastućim postrojbama ovog lukavog i vještog zapovjednika. Ali čak ni njegov prilično dug život prema standardima srednjeg vijeka nije bio dovoljan za osvajanje svijeta. Džingis-kan je osnovao dinastiju, ali više nije postojala tako velika kao on, sposobna okupiti sve nomade. Baš kao i Tamerlan. Pobjeda za pobjedom, ogromno carstvo, i raskol, uništenje Timurata, prepirke između sinova i unuka. A dostojnog nasljednika nije bilo. Napoleon i Hitler, osvojivši Europu, slomili su leđa Rusiji. Nažalost, sama Rusija nije uspjela postići svjetsku dominaciju. Doista je veliki vladar bio Staljin, koji je pretvorio nepismenu zemlju koja je hodala u licima u moćnu industrijsku silu.
  A onda, već u dvadeset i prvom stoljeću, vlast od početka nad Njemačkom, a potom i nad svijetom, primio je misteriozni par koji posjeduje nevjerojatnu hiperintelektualnu moć.
  Stvorili su najnovije princeps čarobno oružje, a čovječanstvo se postupno razvilo u stanje virtualne svemoći.
  Ali rat je rat, pogotovo svemirski rat, ovdje su pogrešne računice i žrtve neizbježne. Ratnik Friedrich Sfero, koji je odlučio riskirati, do sada je imao sreće, uspio je uništiti četiri borbena vozila ne privlačeći pozornost na sebe.
  - Bit će brezove kaše za male ljude! Radije princeps-plazma!
  Da, takve zanimljive igre igraju građani carstva Trećeg Reicha, osvajajući svemir.
  I kako će sve završiti, i do kojih visina svemoći može doseći čovječanstvo, čak i nemoćna fantazija.
  
  
  COG I ŠPUNTIK I TREĆI REICH
  U Drugom svjetskom ratu intervenirao popadany. U ovom slučaju, kratki konstruktori Vintik i Shpuntik. Prilikom preseljenja završili su u Berlinu. Pa pošto nisu znali ništa o politici i planeti Zemlji, prešli su u službu Nijemaca. A tehničari su vrhunski. I oni su sudjelovali u razvoju Panthera. Genijalni dizajneri toranj su učinili uskim i malim, bolje zaštićenim, ali lakšim. Motor i mjenjač su smješteni u jedan blok, a mjenjač na sam motor. Izrađena je i jednostavnija i lakša šasija nego u stvarnoj povijesti. A visina "Pantera" bila je samo 1,8 metara. Kao rezultat toga, oklop čela trupa od 80 mm postavljen je pod velikim kutovima racionalnog nagiba i postao je gotovo neprobojan. Čelo tornja bilo je 120 milimetara s nagibima, a stranice su bile nagnute šezdeset milimetara. Slaba točka bile su bočne strane trupa - samo 40 mm. Ali tijelo je bilo vrlo kompaktno i vrh je bio pod velikim kutom nagiba, a na dnu su bili postavljeni štitovi od 30 mm koji su pokrivali valjke. A sav taj šarm težio je samo 26 tona, s motorom od 650 konjskih snaga. A pištolj je bio duljine cijevi 75 mm 70 EL, ispaljivao je 15 metaka u minuti.
  Plus, dobra vidljivost i optika.
  Ovaj tenk je išao brzinom od 70 kilometara na sat, bio je neprobojan sa strane za lake topove, prvenstveno četrdeset pet, i protutenkovske puške, uzeo je trideset i četiri s dva kilometra u čelo i praktički se nije razbio. I gotovo svo protutenkovsko oružje SSSR-a nije ga probilo u čelo.
  I nova "Pantera" u bici kod Kurska napravila je potres. Istodobno, bio je lakši za proizvodnju, a trebalo je gotovo dva puta manje metala od Panthera u stvarnoj povijesti.
  Kao rezultat korištenja ovog tenka, nacisti su probili obranu sovjetskih trupa i zatvorili kotao, zaobilazeći Kursk. I tako preuzeo inicijativu. I razvijajući uspjeh, zauzeli su Voronjež.
  Nakon čega je Hitler naredio trupama da se okrenu prema jugu. I armada trupa preselila se u Staljingrad.
  Njemački tenkovi su u porastu. A tim djevojaka bori se na Pantheru, probijajući se kroz sovjetske topove i vozila.
  Nijemci su se probili do Staljingrada... Ali to nije sve. U Africi je Rommelov korpus na novim tenkovima osvojio niz pobjeda. Situaciju za saveznike pogoršala je činjenica da su Vintik i Shpuntik izumili i mlazni lovac. Štoviše, vrlo je lagan, jednostavan za proizvodnju, upravljiv i elementarno kontroliran.
  A novi zrakoplov VSh-162 postao je najbolji zrakoplov u zraku, te je ozbiljno oštetio saveznički zrakoplov.
  Tako su nacisti počeli napredovati u Africi do Egipta. Hitler je odbio zauzeti Staljingrad na juriš i zaustavio je svoje trupe. Ali Fritz je započeo glavnu ofenzivu zaobilazeći proboj na Kaspijsko more. I situacija je eskalirala.
  A uslijedile su nove operacije na sjeveru. Nacisti su napali Švedsku. I za nekoliko dana prisilili su je na kapitulaciju. I pokazalo se da je cool.
  Gerda i Charlotte na "Pantheru" proputovale su cijelu Švedsku i prisilile zarobljene vojnike da im ljube bose noge, pokazujući svoju kolosalnu klasu. Ove djevojke su ovdje stvarno cool.
  Mnogi ljudi iz bitke predali su im se. I ljubio gole tabane.
  Ali sada su bili u Švedskoj, gdje je već padao snijeg i hladno.
  I Nijemci, predvođeni Rommelom, porazili su Britance u Egiptu. A sada su se probili na Bliski istok i nižu uspjeh za uspjehom.
  Na tome pohod lijepih ratnica nije prestao... Gerda je strastveno rekla trljajući bosom nogom o metal:
  - Pa "Tigar" naravno, tenk koji daje remek-djela i kolosalan stroj po snazi. Ali jednostavno!
  Charlotte je lijeno primijetila:
  - Osobno mi je draži Leo. Budući da se kroz takav auto nema što probiti! I savršena je u formi!
  Magda se prisjetila kako im je pokazana parada 7. studenog i cvrkutala:
  - I svidio mi se Miš, tako je velik! I to s dvije puške odjednom!
  Christina se zahihotala i prevrnula u transportu:
  - Dva pištolja u jednom autu - to je super!
  Gerda je zavrnula noge u zraku i primijetila:
  - Je li dobro ovako letjeti? Hoćemo li uskoro stići u Australiju?
  Charlotte je odmahnula glavom.
  - Ne! Ne uskoro! Doletjeti tamo iz Švedske - gotovo preko cijelog svijeta!
  Zrakoplov je zapravo sletio kako bi napunio gorivo. Djevojke su istrčale van. Završili su u vrućoj Medini, gdje je avion prinudno sletio. Unatoč kraju studenog, temperatura je ovdje bila tridesetak stupnjeva. A u Švedskoj, baš kad su odlazili, udarila je hladna ciklona i temperatura se spustila na minus trideset.
  Djevojke su trčale što su brže mogle kako se ne bi smrzle transporteru, a mraz je grizao djevojčice po golim petama. Nije lako ne nositi cipele iz principa, pogotovo kad hodate.
  Ali sada su djevojke trčale po vrućem pijesku Medine. Arapi su se uplašili gledajući polugole djevojke, ali su se bojali ništa poduzeti. Ipak, Nijemci imaju vrlo zastrašujuću reputaciju. Doista, oni se percipiraju kao nacija nadljudi, te stoga opraštaju male podvale. Kao kad se ljepotice nose samo u jednom bikiniju.
  Nakon hladnog vremena, kada se noge stalno hlade, vrlo je ugodno trčati po vrućem pijesku. Djevojkama se to svidjelo, a one su se zabavljale gađajući jedna drugu pijeskom.
  Gerda je, tako skačući kroz pustinju, mislila da je još uvijek divno živjeti u zemlji u kojoj je stalno ljeto. I kako je dobro...
  Sunčano i čisto, svjež zrak puše u lice. Ili ne previše svjež, ali vruć pustinjski zrak.
  Charlotte je uz osmijeh primijetila:
  - Sada ove zemlje pripadaju Trećem Reichu. Nikada prije čovječanstvo nije bilo tako ujedinjeno. Prilično blizu, jedinstvu kakvo je sada. I sve to zahvaljujući u mnogočemu geniju Fuhrera.
  Magda je logično primijetila:
  - Djelomično i zato što je Hitler iznimno sretan. Primjerice, Britanci su pali kao grašak. A afrička prostranstva nisu se pokazala kao prepreka. Da, sve je bilo na našoj strani. Iako je ponekad bilo grešaka!
  Christina je odgovorila:
  - Što se sreće tiče, ne baš! Nismo imali sreće, primjerice, sa zimom u četrdeset prvom. I tako bi tada zauzeli Moskvu. I rat na istoku bi završio. I tako još morate iščupati staljinistički trn.
  Gerda se složila uz uzdah:
  - Vjerojatno treba! Šteta je! Toliko dobrih momaka i djevojaka će umrijeti!
  Magda je nehotice briznula u plač i rekla:
  - Smrt... Kako si nepravedan! A ponekad dođete u krivo vrijeme!
  Gerda je požurila da prigovori:
  - Ne ponekad! I to uvijek u krivo vrijeme! Znate kako želite živjeti, a kako nerado umirete!
  Christina je logično primijetila:
  To želimo jer smo jaki i zdravi. A baka, koja ima sto godina i u kojoj sve boli, vjerojatno ima sasvim drugačiji odnos prema smrti!
  Charlotte je odmahnula glavom i sa strepnjom rekla:
  - O ne daj Bože! Ne daj Bože da ikad ostariš!
  Gerda je odmahnula i bosom nogom udarila pijesak:
  - Hajde da ne pričamo o ovome! Ako počnete razmišljati što je starost, poludjet ćete, ili uništiti svoj život!
  Magda je pokušala utješiti plavu djevojku:
  - Kad Isus dođe, svi mrtvi će uskrsnuti, a ova vječna mladost bit će zauvijek!
  Gerda se nasmiješila i s ljubavlju rekla:
  - Bog blagoslovio!
  Christina je ljutito odgovorila:
  A ja sam temeljni ateist. A ja ne vjerujem u Boga i ne savjetujem te!
  Gerda je slegnula svojim snažnim, preplanulim ramenima.
  - Neću se nazvati jakim vjernikom, ali ... Mnogo je stvari koje materijalisti i ateisti ne mogu objasniti. Uključujući podrijetlo svemira!
  Charlotte je, uranjajući u vrući pijesak, odgovorila:
  - Ali više mi se sviđa ideja - mnogo bogova. Da su ti Bogovi demijurga zajedno stvorili svemir i Zemlju. Tada se između njih dogodila borba koja je izazvala kataklizme i prirodne katastrofe. Zato su se događale svakakve nedaće. Borba bogova i izaziva ratove među ljudima!
  Gerda je samouvjereno odgovorila:
  - Ali njemački Bog uvijek pobjeđuje!
  Charlotte je odmahnula glavom.
  - To se nije dogodilo u Prvom svjetskom ratu. Iako smo bili blizu pobjede!
  Christina je energično kimnula.
  - To je to! Bilo je potrebno privremeno žrtvovati istočnu Prusku, ali ne i povući trupe sa Zapadnog fronta. Tada bi opkolili i zauzeli Pariz. Francuska kapitulira... Ona je ipak poražena. I dalje... Mislim da kada bi Britanija pokazala tvrdoglavost, onda bismo mogli pasti na to zajedno s Italijom, Turskom i Japanom. I slomili bi ih podmornicama i jednom akcijom flota!
  Magda je primijetila:
  - Zaboravili ste na Rusiju!
  Christina se oporavila.
  - Ništa nisam zaboravio! Rusija bi bila poražena nakon predaje Francuske. Štoviše, car Nikolaj II nije Staljin. Ruski će monarh s nama brzo zaključiti mir, doživjevši poraz. A mi bismo... Ukratko, Rusija carskih vremena je još slabija od komunističke!
  Charlotte se zahihotala.
  - Tako! Ali, naravno, tada smo propustili priliku. Adolf Hitler je bio pametniji. Sa Staljinom je sklopio pakt o nenapadanju i razbijao svoje neprijatelje komad po komad. To je ono što je politička mudrost!
  Christina je primijetila:
  - Bilo bi još logičnije dokinuti Britaniju, pa tek onda napasti Sovjetski Savez!
  Charlotte je rekla sa smiješkom:
  - Slažem se s ovim!
  Gerda je, naprotiv, prigovorila:
  - Da nismo napali SSSR četrdeset i prve godine, i da nismo porazili jedinice Crvene armije koje nisu bile spremne za obrambeni rat, mogli su se obrušiti na nas kada bismo jurišali na Britaniju. Tako da nismo imali drugog izbora!
  Magda je slegnula ramenima.
  - Staljin je oprezan političar! Možda ne bi riskirao takvu avanturu!
  Gerda je racionalno primijetila:
  - Nego, od strane Staljina, velika avantura je dati nam priliku da razvijemo Britaniju. U tom slučaju na njega bi se obrušile nadmoćne snage. I zakopali bismo ga. I tako dok se Britanija opire, Rusija je i dalje imala šansu protiv nas. Inače, moramo priznati da naši neprijatelji nemaju šanse!
  Charlotte je također pronašla nešto čemu bi prigovorila:
  - Sve dok takva čudovišta kao što su SSSR i SAD ne budu poražena, krajnje je preuranjeno govoriti da neprijatelj nema šanse. Puno smo toga napravili i daleko smo dogurali, ali... Pred nama je još puno problema. Sada Australija. Još jedna granica za njemačku vojsku!
  Gerda je samouvjereno odgovorila:
  - Razbijmo i to! Već su bile dvije šetnje u Švicarskoj i Švedskoj, a u Australiji je barem puno toplije.
  Charlotte se zahihotala i samouvjereno rekla:
  - Vjerujem u našu pobjedu! Inače, to se jednostavno ne događa!
  Djevojke su morale prestati zagrijavati u pustinji i vratiti se u prijevoz. Punjenje je bilo uspješno. A djevojkama su se pridružile i njihove stare prijateljice iz bataljona "Tigrica".
  Djevojke iz ovog ženskog odreda su u lovu na prazne mudžahedine. Kojih je, međutim, bilo malo. I sada su sretno krenuli u osvajanje Australije. Još jedan kontinent toliko poželjan za Wehrmacht.
  Njemačka je skupljala snage za skok i pripremala desant.
  Margaret je s poštovanjem upoznala svoje stare poznanice Christinu i Gerdu. Ipak, ne može svatko dobiti dijamante za viteški križ! Nakon ove čete, djevojke su bile poslane na oplodnju i u poseban logor za rađanje potomstva. Dakle, u ruskom društvu možda nisu imali vremena sudjelovati.
  Ljepotice su ipak izgledale veselo i borbeno. Više nisam htio spavati, a djevojke su, nakon što su se zatvorile u zasebnu kabinu, čavrljale.
  Magda, sjedajući u kožnu fotelju, primijeti:
  - Paganizam, sa svom svojom vanjskom logikom, također ne može odgovoriti na mnoga pitanja. Na primjer, odakle su došli brojni bogovi demijurzi?
  Charlotte se zahihotala i protestirala:
  - Kao što monoteizam ne može odgovoriti na pitanje, odakle je jedini Bog koji je stvorio Svemir?
  Magda je slegnula ramenima.
  - Pitanje je kako reći... Mi po vjeri uzimamo kao aksiom da je svemogući Bog uvijek postojao. A ovo je aksiom koji ne zahtijeva dokaz.
  Cristina je primijetila, odmahujući glavom:
  - Nemoguće je zamisliti vječno postojeće, i beskrajno snažno, i beskrajno mudro. Ovo je protiv logike. Kao što vidimo na Zemlji, jednostavno stvara složeno, a mi promatramo evoluciju. A onda je od složenijeg krenulo jednostavno. Što je u suprotnosti s promatranom stvarnošću.
  Na primjer, čovječanstvo postaje složenije, a ne pojednostavljeno! I uopće ne degradiramo, nego postajemo savršeniji!
  Charlotte se zahihotala i primijetila:
  - Logično! Evolucija bogova dovodi do stvaranja svemogućeg Boga Demijurga!
  Magda je oštro primijetila:
  - Takva filozofija može uništiti dušu!
  Charlotte je suzila oči i ispalila:
  - Ali pitanje je koliko je star svemir?
  Magda je slegnula svojim snažnim, razvijenim ramenima.
  - Nepoznato! A zašto takvo pitanje?
  Charlotte je racionalno odgovorila:
  - To ima veze sa Sotoninom pobunom. Sotona je jedan od najranijih anđela, ako ne i najraniji. Kako ga zovu - Sin zore! A ako se i pobunio, onda vjerojatno nije prošlo previše vremena od njegovog stvaranja i pobune. I ispada da se toliko milijardi godina ponašao mirno i odjednom se zavaravao.
  Magda se namrštila i zagugutala:
  - I što onda?
  Smart Charlotte je primijetila:
  - A znanstvenici kažu da je naš svemir star milijarde godina! Toliko je vremena potrebno da svjetlost zvijezda stigne do planete Zemlje! A pokazalo se da prema Bibliji ne mogu biti milijarde!
  Magda se zamisli na trenutak i odgovori:
  - Bog je stvorio svjetlost zvijezda koja je već sišla do nas. Adam i Eva su bili odrasli, a ne bebe. Sunce, mjesec i zvijezde već su ih obasjali. To jest, Gospodin je stvorio svijet u razvoju. Dakle, sva vaša obećanja ništa ne dokazuju.
  Charlotte je tvrdoglavo primijetila:
  - Ili možda dokazuju da ima mnogo bogova? Oni bogovi koji su stvorili svemir!
  Magda je s oklijevanjem odgovorila:
  - Naš svemir je više-manje jedinstven i strukturiran, sa svim svojim nepravilnostima. A prisutnost mnogih bogova dovodi do činjenice da bi se svemir podijelio na komadiće.
  Charlotte je također sasvim logično prigovorila:
  - Bojni brod gradi mnogo ljudi! Ipak, bojni brod je stroj iz jednog dijela. Da, i svemir grade mnogi bogovi-demijurzi, ali svemir od toga ne postaje manje integralan!
  Magda je ispružila lice i zagugutala:
  - I to zvuči - logično! Ali ovo je čisto ljudska logika. To nema nikakve veze s Božanskom moći, što je neshvatljivo!
  Charlotte se zahihotala.
  - Najjednostavniji argument - misli su Gospodnje neshvatljive! I to se može pozvati i donijeti u svim prilikama!
  Magda je šapnula:
  I u svakoj osobini ove grane Gospodnje,
  Vidim želju u snovima za utjelovljenjem ideala ...
  Ali začudo, naši ljudi pate gotovo u podzemlju,
  A despot financija okrutno nam je okovao krila!
  Charlotte se nasmijala.
  - Dobro jesti! Zašto se ne nakloniš panju?
  Magda je odmahnula šakom.
  - Da ti!
  Djevojke su se očito počele dosađivati... Razgovor o vjeri nije dobro prošao. O čemu još možete razgovarati? Razmišljanja ratnika SS bataljuna bila su ograničena.
  Gerda je u razgovoru dotakla tenkove:
  - Ovdje je naš "Lav" samo utjelovljenje njemačkog duha! Tako velik i s pištoljem!
  Magda je primijetila, masirajući rukama svoje tabane koji svrbe:
  - A "Miš" još više - znači jači! I oklop mu je deblji! I dva pištolja odjednom!
  Charlotte je ushićeno uzviknula:
  - Šarmantni mali miš! Sve ćemo smrviti u prah!
  Magda ga je uzela i zapjevala:
  - Proklet i prastar, neprijatelj se opet kune! Samljeti me, samljeti me u prah! Ali anđeo ne spava, i sve će uspjeti ... I sve će dobro završiti! I sve će dobro završiti!
  Charlotte je mudro primijetila:
  - Tko računa na pomoć anđela, pada izravno u pakao!
  Magda je uzvratila:
  - Tko je dovraga u glavi, u budućnosti jedan pakao!
  Gerda je iznenada primijetila:
  - Blisko sam poznavao T-34 sa Charlottesima kada su bili na testiranju! I znate, ovo nije najgori tenk na Zemlji!
  Crvenokosa je otrovno primijetila:
  - Nije najbolje, ali... Vidljivost mu je prilično slaba. U praksi je iz takvog tenka iznimno teško ući u neprijatelja! Moramo priznati!
  Gerda je logično primijetila:
  - Dobro oblikovan oklop i kupola. Iako će "Tigar" -2, i "Lav" - zaštita bokova biti bolja.
  Christina je ova crvenokosa nestašna primijetila:
  - "Lav" i dalje ima dobru kulu, što se tiče nagiba čela. Ali čelo "Tigar" -2 gotovo nije nagnuto.
  Gerda je odgovorila:
  - Ali debljina oklopa je 180 mm. Time se kompenzira manji kut nagiba lima. Što se tornja tiče, Lav je ispao bolji od Tigra, ali to, naravno, nije granica. Znam da će naši dizajneri sigurno stvoriti nešto savršenije.
  A lijepa je djevojka bosom nogom udarila o čelični lim, toliko da je začuo glazbeni tren.
  Ratnicima je dosadno. Htjeli su zaspati. Moglo bi biti nešto zanimljivo...
  U međuvremenu, na Kavkazu se vodi rat. Nijemci su osim "Pantera" koristili i "Tigar" -2. Također po obliku sličan tenku, ali nešto veći, teži s topom od 88 mm i debljim oklopom. Naravno, težina od trideset pet tona, više, ali još uvijek nije kritična, može se boriti sa starim motorom od 700 konjskih snaga. Međutim, Vintik i Shpuntik već su napravili motor od 1000 konjskih snaga. I "Tigar" -2 je također počeo doslovno letjeti. Pojavio se "Lav", s još debljim, posebno bočnim oklopom, i topovima od 105 milimetara.
  I težak četrdeset pet tona, postao je kolosalan problem za sovjetske trupe.
  U zimi četrdeset tri - četrdeset četiri godine, Kavkaz su zauzele njemačke trupe. Rat je počeo ići ne po staljinističkom scenariju.
  Nacisti su u ožujku zauzeli Indiju i počeli se kretati prema Australiji. I u isto vrijeme grabljao Afriku.
  Staljin im je ponudio mir pod bilo kojim uvjetima. U proljeće 1944., nakon što je završio osvajanje Afrike, Hitler je prihvatio Staljinovu ponudu mira.
  Uvjeti su bili teški, uključujući plaćanje reparacija, te opskrbu Trećem Reichu sirovinama i drugim stvarima.
  U ljeto 1944. izvršeno je iskrcavanje u Britaniji, a London je pao za tjedan dana. Nakon toga počela je velika ofenziva na Ameriku. Vintik i Shpuntik napravili su nove podmornice koje su plovile brže od čamaca i usmjerile torpeda na radar. I još mnogo toga je izmišljeno.
  Posebno je ojačala laserska instalacija na disketama. I bilo je jednostavno super.
  Amerika je izdržala do srpnja 1945. i kapitulirala. Došlo je razdoblje mira. Privremena istina...
  Hitler je bio nezadovoljan činjenicom da je Japan zauzeo previše teritorija. A on je jednostavno žudio za osvetom i okupacijom zemlje.
  A 20. travnja 1953. počeo je rat s Japanom. Staljinov nasljednik, Beria, ponudio je Hitleru svoju pomoć.
  Fuhrer je pristao, pod određenim uvjetima. Naime, SSSR se bori punom snagom, ali se vraćaju samo južni Sahalin i Kurilski greben.
  Beria, koji je nastavio plaćati Hitleru kolosalnu počast, također je pristao na ove uvjete.
  Rat je od samog početka za Japance bio neuspješan. Posebno su im smetali njihovi leteći tanjuri koji su bili naoružani laserskim oružjem i toplinskim zrakama. I sve je doslovno spaljeno u pepeo i pretopljeno u metalne strugotine.
  SSSR je, s druge strane, bacio u borbu tenkove T-54 i IS-7, koji su također bili jači od japanskih, te mlazne zrakoplove.
  Rat je trajao pet mjeseci i završio je pobjedom i okupacijom Japana. Bila je to ogromna pobjeda...
  A u borbama se istaknula posada tenkova Alenka na IS-7. Auto se dobro pokazao i razbio mnoge japanske mastodonte.
  A djevojke su pucale golim nožnim prstima, i to prilično precizno.
  Ali ovo su detalji...
  SSSR je povratio jug Sahalina i Kurilski greben. I tako je osigurao vlast i nove zemlje...
  Hitlera, još su neki pograbili ostatak svijeta pod njim. Ali SSSR mu je stalno bio bod na oku. Fuhrer je želio nova osvajanja i herojstvo Wehrmachta.
  A 20. travnja 1958. počeo je novi veliki rat napadom na Moskvu.
  Njemačke djevojke se bore na nebu. Albina i Alvina.
  Obaraju sovjetske avione. Djevojke su gotovo gole, u jednom bikiniju i bose. Zračne puške usmjerene su na neprijatelja.
  Albina sruši sovjetski auto i zaškripi:
  - To je po našem mišljenju šok!
  Alvina također odsiječe sovjetski jak i dodaje:
  Za slavu našeg carstva!
  I ratnici su se svojedobno također borili i borili s neprijateljem. I vole mučiti ljude.
  Ovdje je komsomolac bio mučen. Skinutu i golu djevojku su tukli bičem. Tada su bose noge komsomolca spalile užarenom šipkom. I moram reći da im se svidjelo.
  Tada su djevojci slomili nožne prste. I najšik od mučenja, zapaliti njedra Venere bakljom. I djevojka je izgubila svijest od šoka boli.
  Albina se, međutim, ni na to nije smirila. Prinijela je baklju na gola prsa djevojke. I ispržio ga. Zatim je odrezala i pojela meko meso, uzvikujući:
  - Kako ukusno!
  Alvina je spržila drugu bradavicu plamenom i primijetila:
  - Da, super je!
  I njemačkim djevojkama se to jako svidjelo.
  Ali nisu sva stvorenja takva. Ovdje se Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova bore na nebu protiv njemačkih supova.
  I pokazuju svoju vještinu i mudrost.
  Djevojke se, naravno, tuku bose i u bikiniju. I donijeti darove smrti neprijatelju.
  I pjevaju sami sebi;
  -Slava zemlji komunizma,
  Lenjin nas je inspirirao na borbu...
  Slomljeni greben poznaju fašizam
  Izgradimo novi svijet!
  Anastazija je golim nožnim prstima pucala na neprijatelja, oborila njemački avion i vikala:
  - Za crveni komunizam!
  Akulina Orlova je spretno udarila neprijatelja golim nogama, odsjekla ga i zalajala:
  - Za pobjedu ruskog duha!
  A djevojke su režale u zboru:
  - Za domovinu i Staljina!
  Ovo je tako teška bitka koja se vodi na cijelom frontu.
  Nijemci su definitivno jaki. I kreću se, doduše sporo, uz veliku štetu.
  Djevojke se bore u pješadiji...
  Komsomolke same u gaćicama.
  Ovdje Alenka daje rafal iz mitraljeza, odsijecajući naciste i nokautirajući čitav niz boraca.
  Zatim kaže:
  - Slava Rusiji!
  Anyuta također puca na neprijatelja. To radi vrlo dobro i jasno. I sasjekli naciste. Zatim golim nožnim prstima baca granatu, razbija tenk nacista i škripi:
  - Za svetu Rusiju!
  Allah također puca na neprijatelje. To radi vrlo uredno. Golom petom baca dar smrti, čineći to majstorski. Crvenokosi Fritz nokautira i zacvili:
  -Za doba komunizma!
  Marija također puca na neprijatelja. Kosi naciste, što ga čini izrazito agresivnim i škripi:
  - Za Rusiju, našu majku!
  I golim nožnim prstima opet će baciti granatu. Njemački tenk, nakon što je dobio štetu, prevrće se ... I borbeni komplet je poderan.
  Marusya, slamajući naciste. I golim petama bacila je cijelu hrpu granata, izdala:
  - Za veliku Domovinu!
  Takve djevojke ovdje, samo kolosalni borci. Dakle, svi su istrijebljeni redom.
  Ovdje je borbena petica. A koliko fašista pret. I crni ratnici sudjeluju u ofenzivi. Moram reći da su izrazito borbeni momci.
  Ali njihove ruske djevojke pokose bez ceremonije.
  Prekrasan bataljun kad su ratnici gotovo goli. I tako preplanula, čokoladna.
  A na nebu možete vidjeti moćne njemačke automobile Yu-888. Bacali su bombe na sovjetske položaje, slamajući neprijatelja. I djeluju s velikom predanošću.
  Eva, baca bombe, pritiska svoju golu, okruglu petu na pedalu. Bacajući poklone sovjetskim gradovima, urla:
  - Treći Reich je nepobjediv!
  Agatha je pristala na to, izbacujući darove uništenja:
  - Već smo sve neprijatelje razbili!
  A nacisti već teku oko Moskve s raznih strana.
  Tada su Oleg i djevojke ponovno ušle u bitku, pomažući Rusiji, odnosno SSSR-u.
  Tada im se pridružila bosonoga djevojka Margarita. Također, odrasla spisateljica postala je djevojčica od oko dvanaest godina u zamjenu za besmrtnost i ispunila misiju.
  Ratnici iz dvadeset i prvog stoljeća ponovno su se uhvatili u koštac s nacistima dvadesetog.
  U fašističkom smeđem carstvu ima previše vojnika. Teku poput beskrajne rijeke.
  Oleg Rybachenko, sijekući naciste mačevima, urlao je i pješaštvom i tenkovima:
  - Nikada ne odustaj!
  I oštar disk izletio je s dječakove bose noge!
  Margarita, lomeći protivnike, iskažući zube, zagunđa:
  - Na svijetu ima mjesta za podvig!
  I otrovne igle raspršile su se iz djevojčinog bosog stopala, pogodile naciste i njihove avione i tenkove.
  Natasha je također bacila svoje gole nožne prste, ubojito i urlajući:
  Nikada nećemo zaboraviti i nikada oprostiti.
  I njezini su mačevi prošli kroz fašiste u mlinu.
  Zoya, režući neprijatelje, zacvilila je:
  - Za novu narudžbu!
  I nove igle raspršene s njezinih bosih nogu. A što je u oku, što je u grlu nacističkim vojnicima i zrakoplovima.
  Da, bilo je jasno da su ratnici postajali uzbuđeni i bijesni.
  Augustin, sječući bijele vojnike i tenkove, zacvilio je:
  - Naša željezna volja!
  I novi, smrtonosni dar poleti s njezine bose noge. I padaju takni i bijeli borci.
  Svetlana siječe mlinaru, mačevi su joj kao munje.
  Nacisti padaju kao snopovi.
  Djevojka bosim nogama baca igle i škripi:
  - Jer će majka Rusija pobijediti!
  Oleg Rybachenko napreduje protiv nacista. Dječak Terminator koji sječe smeđe trupe.
  A u isto vrijeme, prsti dječakovih golih nogu izbacuju igle s otrovom, kidaju debla i obaraju avione.
  Dječak urla:
  - Slava budućoj Rusiji!
  I u pokretu svima reže glavu i njušku.
  Margarita također slama protivnike.
  Njene bose noge mlataraju. Nacisti umiru u velikom broju. Ratnik viče:
  - Za nove granice!
  A onda će djevojka uzeti i rezati ...
  Masa leševa fašističkih vojnika.
  Ali Natasha je u ofanzivi. On siječe naciste zajedno s tenkovima i pjeva:
  - Rusija je velika i blistava,
  Ja sam jako čudna djevojka!
  A diskovi lete s njezinih bosih nogu. Tko je vidio grla nacista. Da, ovo je djevojka.
  Zoya je u ofenzivi. Sjeckati smeđe vojnike s obje ruke. Pljuvanje iz cijevi. I baca smrtonosne igle golim prstima - obara tenkove i avione.
  A pritom pjeva u sebi:
  - Oh, palica idemo,
  Oh, moj favorit će otići!
  Augustina, sijekući naciste i istrijebivši smeđe vojnike, ciče:
  - Sva čupava i u životinjskoj koži,
  S toljagom je odjurio na interventnu policiju!
  I golim nožnim prstima lansirat će se prema neprijatelju, nešto što će ubiti slona, a još više tenk.
  A onda zacvili:
  - Vukovi!
  Svetlana u ofenzivi. Posjekotine, rezanje nacista. Bosim nogama na njih baca darove smrti.
  Vodi mlin sa mačevima.
  Slomila je puno boraca i cvili:
  - Stiže velika pobjeda!
  I opet je djevojka u divljem pokretu.
  A njezine bose noge lansiraju smrtonosne igle, uništavajući tenkove i avione.
  Oleg Rybachenko je skočio. Dječak se zavrtio u saltu. Sjekao je puno nacista u skoku.
  Bacao je igle golim prstima i grkljao:
  - Budi slavan po mojoj lijepoj hrabrosti!
  I opet je dječak u borbi.
  Margarita kreće u ofenzivu. Uništava sve neprijatelje zaredom. Njezini su mačevi čvršći od oštrica vjetrenjače. A goli prsti bacaju darove smrti, tenkovi i avioni gore.
  Djevojka je u ofenzivi. Istrebljuje smeđe ratnike bez ceremonije.
  I skače svako malo, i izvija!
  I od nje lete darovi uništenja.
  I sami nacisti padaju mrtvi. I cijele se gomile leševa gomilaju.
  Margarita škripi:
  - Ja sam američki kauboj!
  I opet su joj bose noge bacile iglu.
  A onda još desetak igala!
  Natasha u ofenzivi je također vrlo cool.
  I baca bosim nogama, i pljuje iz slamke.
  I vrišti iz sveg glasa:
  - Ja sam pjenušava smrt! Sve što trebate učiniti je umrijeti!
  I opet ljepota u pokretu.
  Zoya juriša na blokadu nacističkih leševa. A bumerangi uništenja također lete s njezinih bosih nogu.
  A smeđi ratnici stalno padaju i padaju.
  Zoya vrišti:
  - Bosonoga djevojko, pobijedit ćeš!
  A s gole pete djevojke leti desetak igala. Koje direktno u grlo nacistima zarivaju.
  Padu mrtvi.
  Ili bolje rečeno, potpuno mrtav.
  Augustin u ofenzivi. Razbija smeđe trupe. Njezine mačeve nose u dvije ruke. I ona je tako veliki ratnik.
  Tornado se širi kroz fašističke trupe.
  Djevojka s crvenom kosom urla:
  - Budućnost je skrivena! Ali bit će pobjednički!
  A u ofenzivi ljepotica vatrene kose.
  Augustin urla u divljem zanosu:
  - Bogovi rata sve će potrgati!
  I ratnik u ofenzivi.
  A njezine bose noge bacaju mnogo oštrih, otrovnih igala.
  Svetlana u borbi I tako pjenušava i borbena. Njezine gole noge izbacuju toliko smrtonosnih stvari. Ne muškarac, već smrt plave kose.
  Ali ako se pokvari, onda ga ne možete zaustaviti.
  Svetlana pjeva:
  - Život neće biti med,
  Taj skok u kolu!
  Neka se san ostvari -
  Ljepota čovjeka pretvara u roba!
  A u pokretu bosonoge djevojke sve je više bijesa.
  Oleg u ofenzivi sve ubrzava. Dječak tuče naciste.
  Njegove bose noge bacaju oštre igle - kidaju tenkove i avione.
  Mladi ratnik škripi:
  - Ludo će carstvo sve rastrgati!
  I opet je dječak u pokretu.
  Margarita je burna djevojka u svojoj aktivnosti. I mlati neprijatelje.
  Ovdje je lansirala golu nogu, grašak s eksplozivom. Ona će eksplodirati i odjednom će biti bačeno stotinu nacista i deset tenkova.
  Djevojka vrišti:
  - Ionako će nam doći pobjeda!
  I on će voditi mlin s mačevima - cijevi tenkova lete u različitim smjerovima.
  Natasha je ubrzala pokrete. Djevojka siječe smeđe ratnike. I dok viče:
  - Pobjeda čeka rusko carstvo.
  I istrijebimo naciste ubrzanim tempom.
  Natasha je djevojka terminator.
  Ne misli stati i usporiti, a tenkovi i avioni zalutaju.
  Zoya je u ofenzivi. Čini se da njezini mačevi režu meso i metalnu salatu. Djevojka iz sveg glasa vrišti:
  - Naš spas je na snazi!
  I goli prsti također bacaju takve igle.
  I masa ljudi s probušenim grlom, koji leže u hrpama leševa, kao i razbijenih tenkova i oborenih zrakoplova.
  Augustine je luda djevojka. I zgnječi sve kao da je robot iz hiperplazme.
  Već je razbio ni sto nacista. Ali sve ubrzava. A ratnik još urla.
  - Ja sam nepobjediv! Najkul na svijetu!
  I opet ljepotica u napadu.
  A iz golih nožnih prstiju izleti grašak. A tri stotine nacista i desetak tenkova rastrgala je snažna eksplozija.
  Augustin je pjevao:
  - Nećete se usuditi otimati našu zemlju!
  Svetlana je također u ofenzivi. I ne daje ni grama predaha. Divlji terminator djevojka.
  I siječe neprijatelje i istrijebi naciste. A masa smeđih boraca već je pala u jarak i uz ceste.
  Šestorica su bili bijesni. Napravio divlju borbu.
  Oleg Rybachenko se vratio u akciju. I on napreduje, mašući oba mača. A dječak terminator vodi mlin. Mrtvi nacisti padaju.
  Masa leševa. Cijele planine krvavih tijela.
  Dječak pisac podsjeća na ludu strategiju. Gdje su se također konji i ljudi pomiješali.
  Oleg Rybachenko škripi:
  - Jao od pameti!
  A novca će biti na pretek!
  I dječak terminator u novom pokretu. A njegove bose noge će nešto uzeti i baciti.
  Dječak genije zaurlao je:
  - Majstorska klasa i firma "Adidas"!
  Stvarno cool show ispao je cool. I koliko je pobijenih nacista. I najveći broj najvećih pobio je smeđe borce.
  U borbi je i Margarita. Slabi vojske cimeta i čelika i urla:
  - Velika udarna pukovnija! Svi se vozimo u lijes!
  I njezini mačevi su sjekli nacisti. Masa smeđih boraca već se srušila.
  Djevojka je zarežala:
  - Ja sam čak hladniji od pantera! Dokažite da su svi najbolji!
  I iz gole pete djevojke, poput graška s moćnim eksplozivom, izletjet će.
  I udari na neprijatelja.
  I on će uzeti i razbiti neke od protivnika i tenkove, pa čak i avione.
  A Natasha je na vlasti. I ona pobjeđuje protivnike, a sama nikome neće dati pad.
  Koliko je nacista već prekinulo.
  I zubi su joj tako oštri. A oči su safirne. Ovo je djevojka - glavni krvnik. Iako ima sve svoje partnere - krvnike!
  Natasha vrišti:
  - Ja sam luda! Imat ćete kaznu!
  I opet će djevojka mačevima sasjeći mnogo nacista.
  Zoya je u pokretu i posjekla je puno smeđih ratnika.
  I bose noge bacaju igle. Svaka igla ubija nekoliko nacista. Ove djevojke su stvarno prekrasne.
  Augustin napreduje i slama protivnike. I pritom ne zaboravlja viknuti:
  - Ne možete pobjeći iz lijesa!
  A djevojka će uzeti svoje zube i goli zube!
  A crvenokosa je tako... Kosa vijori na vjetru, kao proleterska zastava.
  I sve doslovno proizlazi iz ljutnje.
  Svetlana u pokretu Ovdje je izrezala mnogo lubanja i tenkova. Ratnica koja pokazuje zube.
  Pokazuje jezik. A onda pljune iz slamke. Onda zavija:
  - Hoćete li biti mrtvi!
  I opet joj s bosih nogu lete smrtonosne igle koje pogađaju pješaštvo i zrakoplove.
  Oleg Rybachenko skače i skače.
  Bosonogi dječak ispušta gomilu igala, ruši tenkove i pjeva:
  - Idemo kampirati, otvorimo veliki račun!
  Mladi ratnik je u svom najboljem izdanju.
  Dosta je star, ali izgleda kao dijete. Samo vrlo jaka i mišićava.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - Neka igra ne bude po pravilima - probit ćemo fraeru!
  I opet su mu s bosih nogu poletjele smrtonosne i razbijajuće igle.
  Margarita je s oduševljenjem pjevala:
  - Ništa nije nemoguće! Vjerujem da će sloboda svanuti!
  Djevojka je ponovno bacila smrtonosnu kaskadu igala na naciste i njihove tenkove, nastavila:
  - Tama će nestati! Neka cvatu ruže!
  I čim ratnica golim nožnim prstima baci grašak, tisuću nacista odmah je poletjelo u zrak. Da, vojska smeđeg, paklenog carstva se topi pred našim očima.
  Natasha u borbi. Skače kao kobra. Eksplodira neprijatelje. I toliko nacista umire i avioni padaju.
  Njihova djevojka i mačevi, i zrna na ugljenu, i koplja. I igle.
  U isto vrijeme i urla:
  - Vjerujem da će pobjeda doći!
  I slava Rusa će naći!
  Goli prsti bacaju nove igle, probijajući protivnike.
  Zoya u divljem potezu. Napada naciste. Razbija ih na male komadiće.
  Žena ratnica golim prstima baca igle. Probija se kroz protivnike i kako urlati:
  Naša potpuna pobjeda je blizu!
  I izvodi divlji mlin s mačevima, meteći tenkove. Ovo je stvarno djevojka kao djevojka!
  Ali Augustinova kobra krenula je u ofenzivu. Ova žena je noćna mora za sve noćne more.
  A ako ga presiječe, znači da će ga prerezati.
  Nakon toga, crvenokosa će uzeti i zapjevati:
  - Otvorit ću sve lubanje! Ja sam veliki san!
  A sada su njezini mačevi u akciji i sijeku meso i metal.
  Svetlana također ide u ofenzivu. Ova djevojka nema kočnice. Čim sijeku, tako se masa leševa zasipa, a avioni i tenkovi padaju.
  Plavokosi terminator urla:
  - Kako će biti dobro! Kako će biti dobro - znam!
  A sad od nje leti ubojiti grašak.
  Oleg opet stotinu nacista, noseći meteor, odsječeni. I on će podići bombu i baciti je.
  Male veličine, ali smrtonosne...
  Kako razbiti na male komadiće.
  Dječak terminator je urlao:
  - Olujna mladost strašnih strojeva!
  Margarita će to ponoviti u borbi.
  I posjeći puno smeđih boraca. I smanjuje velike praznine.
  Djevojka vrišti:
  - Lambada je naš ples na pijesku!
  I udario s novom snagom.
  Natasha je u ofenzivi još bjesnija. Dakle mlatiti naciste. Nije im baš dobro oduprijeti se takvim djevojkama.
  Natasha ga je uzela i zapjevala:
  - Trčanje na licu mjesta je običan pomiritelj!
  I djevojka ratnica uletjela je u protivnike takvim kaskadom udaraca.
  A diskove će bacati bosih nogu.
  Ovdje je vodila mlin. Masa glava smeđe vojske se otkotrljala i tenkovi su gorjeli.
  Ona je borbena ljepotica. Pobijedi si takvu žutu armadu.
  Zoya je u pokretu, slama sve bez iznimke. A mačevi su joj poput škara smrti.
  Djevojka je jednostavno ljupka. A njezine bose noge bacaju vrlo otrovne igle.
  Porazite protivnike. Probijaju im grlo i prave lijesove, tjeraju da tenkovi i avioni eksplodiraju.
  Zoya ga je uzela i zacvilila:
  - Ako nema vode u slavini...
  Natasha je oduševljeno viknula:
  Dakle, ti si kriv!
  I golim nožnim prstima baca nešto što temeljito ubija. Ovo je zaista djevojka od djevojaka.
  A s njenih golih nogu, kako će oštrica poletjeti. I pogodit će puno boraca, odsijecajući kule od tenkova.
  Augustin u pokretu. Brz i jedinstven u svojoj ljepoti.
  Kakvu svijetlu kosu ima. Kao proleterska zastava koja se vijori. Ova djevojka je prava lisica.
  I siječe protivnike - kao da je rođena s mačevima u rukama.
  Crvenokosi, prokleti gade!
  Augustin ga uze i prosikta:
  - Bit će glave bika - neće borci poludjeti!
  I ovdje je opet slomila puno boraca.
  Oleg Rybachenko je gunđao:
  - Što trebaš! Evo djevojke!
  Margarita, bacivši bodež bosom nogom, odlomivši kupolu tenka, potvrdi:
  - Velika i cool djevojka!
  Augustin se spremno složio s ovim:
  - Ja sam ratnik koji će svakoga ugristi!
  I opet će golih nožnih prstiju lansirati ubojicu.
  Svetlana u borbi nije inferiorna od protivnika. Ne djevojka, ali završiti s takvom vješticom u plamenu.
  I vrišti:
  - Kakvo plavo nebo!
  Augustine, puštajući oštricu bosom nogom, odsijecajući kupolu tenka, potvrdila je:
  - Nismo pobornici pljačke!
  Svetlana je, sjekla neprijatelje i obarala avione, cvrkutala:
  - Budali ne treba nož....
  Zoya je cvilila, bacajući igle golim, preplanulim nogama:
  - Lagat ćeš mu iz tri kutije!
  Natasha je, sabijajući naciste, dodala:
  - I učini s njim za peni!
  A ratnici će uzeti i skočiti. Tako su krvavi i cool. Općenito, imaju mnogo uzbuđenja.
  Oleg Rybachenko izgleda vrlo elegantno u borbi.
  Margarita je pjevala:
  - Udarac je jak, a tip ima interes ...
  Genijalni dječak lansirao je nogom nešto što je izgledalo kao propeler helikoptera. Odsjekao je par stotina glava od nacista i tenkova, zacvilio:
  - Prilično sportski!
  I oboje - dječak i djevojčica u punom ažuru.
  Oleg, sjeckajući smeđe vojnike, grkljao je:
  - I bit će velika pobjeda za nas!
  Margarita je prosiktala kao odgovor:
  - Ubijamo sve - bosim nogama!
  Djevojka je doista tako aktivan terminator.
  Natasha je pjevala u ofenzivi:
  - Sveti rat!
  I ratnik je lansirao oštar disk-bumerang. Letio je u luku, posjekao puno nacista i tenkovskih tornjeva.
  Zoya je dodala, nastavljajući istrebljenje:
  - Bit će to naša pobjeda!
  A s bosih nogu poletjele su joj nove igle. I pogodili su puno lovaca i zrakoplova.
  Plavokosa djevojka je rekla:
  - Matirajte protivnika!
  I pokazala je jezik.
  Augustin, mašući nogama i bacajući kukaste krstove oštrih ivica, grklja:
  - Carska zastava naprijed!
  Svetlana je spremno potvrdila:
  - Slava palim junacima!
  A djevojke su u glas viknule, slamajući naciste:
  - Nitko nas neće zaustaviti!
  A sada s bosih nogu ratnika leti disk. Meso se kida, a kule tenkova se ruše.
  I opet urlati:
  - Nitko nas ne može pobijediti!
  Natasha je poletjela u zrak. Rasparao protivnike i krilate supove i izdao:
  - Mi smo vučice, sprži neprijatelja!
  A iz njezinih golih prstiju izletjet će vrlo smrtonosni disk.
  Djevojka se čak i izvija u ekstazi.
  A onda promrmlja:
  - Naše pete vole vatru!
  Da, djevojke su stvarno seksi.
  Oleg Rybachenko je progunđao:
  - O, rano, daje sigurnost!
  I namignuo ratnicima. Na to se smiju i pokazuju zube.
  Natasha je posjekla naciste i zacvilila:
  - U našem svijetu nema radosti, bez borbe!
  Dječak je odgovorio:
  "Ponekad ni tučnjava nije zabavna!"
  Natasha se složila:
  - Ako nema snage, onda da...
  Ali mi ratnici smo uvijek zdravi!
  Djevojka je golim nožnim prstima bacala igle na neprijatelja, digla masu tenkova u zrak i pjevala:
  - Vojnik je uvijek zdrav,
  I spremni za akciju!
  Nakon toga, Natasha je ponovno posjekla neprijatelje, rušivši tornjeve tenkova.
  Zoya je vrlo brza beba. Ovdje je bacila cijelo bure na naciste. I otkinuo par tisuća od jedne eksplozije.
  Zatim je zacvilila:
  - Ne stani, štikle nam se svjetlucaju!
  I djevojka u borbenoj čipki!
  Augustin u borbi također nije slab. Dakle mlatiti naciste. Kao da iz snopa lanaca izbija.
  I sjeckanje protivnika - pjeva:
  - Pazi, bit će korisno
  Bit će pita na jesen!
  Crvenokosi vrag stvarno ore u borbi kao vrag u tabulatoru.
  A evo kako se Svetlana bori. A nacisti to dobivaju od nje.
  A ako pogodi, pogodit će.
  Iz nje lete krvava prskanja.
  Svetlana je oštro primijetila kad su joj s bosih stopala letjele prske metala, koje su otopile lubanje i kule tenkova:
  - Slava Rusiji, čak i slava!
  Tenkovi jure naprijed...
  Divizije u crvenim majicama -
  Pozdrav ruski narode!
  Ovdje su djevojke preuzele naciste. Tako se režu i usitnjavaju. Ne ratnici, nego zbilja pantere koje su prekinule lanac.
  Oleg je u borbi i napada naciste. Tuče ih bez sažaljenja, siječe tenkove i cvili:
  Mi smo kao bikovi!
  Margarita, razbijajući smeđu vojsku i probijajući tenkove, pokupi:
  Mi smo kao bikovi!
  Natasha ga je uzela i urlala, saseći smeđe borce zajedno s tenkovima:
  - Laganje je izmaklo kontroli!
  Zoya je razdvojila naciste, zacvilila:
  - Ne, ne iz ruke!
  A i on će uzeti i pustiti zvjezdicu bosom nogom i dokrajčiti puno fašista.
  Natasha ga je uzela i zacvilila:
  - Naš TV je uključen!
  A ubojiti snop igala leti joj s gole noge.
  Zoya, također uništavajući naciste i njihove tenkove, zacvilila je:
  - Naše prijateljstvo je monolit!
  I opet takav bacanje da se krugovi zamagljuju na sve strane. Ovo je djevojka - čisto istrebljenje protivnika.
  Djevojka s golim nožnim prstima će uzeti i lansirati tri bumeranga. A leševa od ovoga postalo je još više.
  Nakon toga, ljepotica će izdati:
  - Nećemo dati neprijatelju milost! Bit će leša!
  I opet smrtonosna stvar odleti s gole pete.
  Augustin je također sasvim logično primijetio:
  - Samo ne jedan leš, nego mnogi!
  Nakon toga, djevojka ga je uzela i bosa prošetala kroz krvave lokve. I ubila je mnogo nacista.
  I kako buči:
  - Masovno ubojstvo!
  A sad će se lupiti glavom o nacističkog generala. Slomi mu lubanju i izdaj:
  - Banzai! Otići ćeš u raj!
  Svetlana je vrlo bijesna u ofenzivi, posebno obarajući tenkove, škripi:
  - Nećeš biti pošteđen!
  I desetak igala poleti s njezinih golih prstiju. Dok se ona probija kroz sve, avioni se ruše. I vrlo mnogo čak i ratnik pokušava usitniti i ubiti.
  Oleg Rybachenko škripi:
  - Slavni čekić!
  A dječak također baca tako cool zvijezdu u obliku svastike bosom nogom. Zamršen hibrid.
  I masa nacista se srušila.
  Oleg je zaurlao:
  - Banzai!
  I dječak je opet u divljem napadu. Ne, samo kipi od snage, a vulkani žubore!
  Margaret u pokretu. Svima će parati trbuh.
  Djevojka s nogom izbacit će pedeset igala odjednom. A masu su pobili svakakvi neprijatelji, nokautirali i tenkove i avione.
  Margarita je pjevala u smislu vedrine:
  - Jedan dva! Tuga nije problem!
  Nikada se ne treba obeshrabriti!
  Držite nos i rep više s cijevi.
  Znaj da je pravi prijatelj uvijek uz tebe!
  Ovo je tako agresivna tvrtka. Djevojka mlati i vrišti:
  "Predsjednik zmaja postat će leš!"
  Natasha u bitci je samo neka vrsta terminatora. I rikanje je grkljalo:
  - Banzai! Brzo!
  I s bose noge joj je odletjela granata. A nacisti su kao čavli. I razbit će puno mastodonta i krilatih, paklenih strojeva.
  Evo ratnika! Svim ratnicima - ratnik!
  Zoya je također u ofenzivi. Tako bijesna kuja.
  A ona ga uzme i progunđa:
  - Naš otac je sam Bijeli Bog!
  I siječe trostruki mlin na naciste!
  A Augustin je uzvratio:
  - A moj Bog je crn!
  Doista, crvenokosa je samo utjelovljenje prijevare i podlosti. Za neprijatelje, naravno. A za prijatelje je draga.
  A kako će golim prstima uzeti i baciti. I puno gomila ratnika smeđeg carstva, kao i njihovih tenkova i zrakoplova.
  Crvenokosa je viknula:
  - Rusija i crni Bog su iza nas!
  Ratnik s vrlo visokim borbenim potencijalom. Ne, pod ovo je bolje ne miješati se. Kao što se čupaju tornjevi tenkova i krila fašističkih zrakoplova.
  Augustin je prosiktao:
  - Sve izdajice ćemo smrviti u prah!
  I namignite svojim partnerima. Da, ova vatrena djevojka baš i nije nešto što može dati mira. Osim ako mir nije smrtonosan!
  Svetlana je, slamajući neprijatelje, izdala:
  - Pomesti ćemo vas u red!
  Augustin je potvrdio:
  - Sve ćemo pobiti!
  A s njenih bosih nogu opet leti dar totalnog uništenja! I toliko tenkova i aviona eksplodiralo je u male komadiće odjednom.
  Oleg je otpjevao kao odgovor:
  - Bit će potpuni banzai!
  Augustine, koja je golim rukama kidala naciste, sjekla ih mačevima i bacala igle golim prstima, uništavajući tenkove i avione odjednom, izdala je:
  - Ukratko! Ukratko!
  Natasha, uništavajući smeđe ratnike, zacvilila je:
  - Ukratko - banzai!
  I sijecimo protivnike divljom gorčinom.
  Oleg Rybachenko, sabijajući protivnike, izdao je:
  - Ovaj gambit nije kineski,
  A debi je, vjerujte, tajlandski!
  I opet je s dječakove bose noge izletio oštar disk za rezanje metala. Odsjekao je i kupole tenkova i repove zrakoplova.
  Margarita je, sijekući ratnike smeđeg carstva i oklop tenkova, pjevala:
  - A koga ćemo naći u borbi,
  A koga ćemo naći u borbi...
  Nemojmo se šaliti s tim -
  Rastrgnimo ga!
  Rastrgnimo ga!
  Tada su napravili dobar posao s nacistima... I Sovjetska Rusija je porazila smeđe carstvo tijekom napada na Moskvu.
  Rat još nije završio, ali SSSR je već imao priliku poraziti i same naciste. Tako je šestorica ponovno morala prekinuti izvršenje svoje super i cool misije.
  
  JEDAN SSSR MEĐU VUKOVIMA
  Ispad se dogodio zbog sunčeve baklje, uslijed čega su 22. lipnja 1941. Sjedinjene Američke Države, Britanija i njezine kolonije isključene. Isprva to nije osobito utjecalo na tijek rata. Nijemci su napredovali na isti način kao u stvarnoj povijesti. Fuhrer je također skrenuo na jug, a Japan je zauzeo poziciju čekanja i gledanja... I opet je mrazna zima spasila Crvenu armiju od potpunog poraza i omogućila joj da krene u protuofenzivu kod Moskve. A Japan je u međuvremenu zauzeo one posjede u Tihom oceanu koji su prije pripadali Britaniji i Sjedinjenim Državama, a u koje dodatne snage sada nisu mogle ući.
  Na istočnom frontu u proljeće i početkom ljeta Nijemci su izvojevali niz pobjeda, te ponovno krenuli u ofenzivu na Staljingrad. No, tu je počelo odstupanje od stvarnosti. Nepostojanje druge fronte omogućilo je Nijemcima da prebace više trupa iz Europe i iz Libije, ostavljajući tamo samo talijanske garnizone.
  I ofenziva je počela ne samo na Staljingrad, već i na Tikhvin. A sada je njima zapovijedao Rommel, kojeg je Fuhrer visoko cijenio zbog poraza Britanaca u Libiji i zauzimanja Tolbuka.
  U borbama su sudjelovali i prvi tenkovi Tiger. Rommel je krenuo u ofenzivu noću i uspio iznenaditi sovjetske trupe. Situaciju je otežavala činjenica da su Nijemci imali prednost u zrakoplovstvu, pa nisu trošili snagu na borbu protiv saveznika.
  Pilot Marseille brzo je dobivao račune na istočnoj bojišnici. Još u lipnju 1942. godine premašio je broj oborenih zrakoplova na sto pedeset i dobio Viteški križ Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Ali to je bio tek početak karijere.
  Na nebu je, naime, Crvenoj armiji bilo teže. I Nijemci su uspjeli zauzeti Tikhvin, a zatim još nekoliko gradova i dvostrukim prstenom odsjeći Lenjingrad, ponovno blokirajući ovaj grad.
  Sovjetsko zapovjedništvo pokušalo se probiti do Lenjingrada i napredovati u središtu. Ali nije bilo dovoljno snage za postizanje uspjeha na ovim područjima.
  Jedina utjeha bila je to što su nacisti zaglibili u Staljingradu, što im je dalo priliku za prikupljanje novih rezervi.
  Ali Lenjingrad je ostao blokiran. Do sada Turska i Japan nisu ulazili u rat, a SSSR je imao priliku preokrenuti tok bitaka. U studenom 1942. sovjetske su trupe krenule u ofenzivu kod Rževa i Staljingrada.
  Pod Rževom uspjeh nije postignut. Ali u blizini Staljingrada, prsten je bio zatvoren. Ali kako se s vremenom pokazalo. Treći Reich je imao mnogo više rezervi, a Rommel je krenuo u ofenzivu prema Staljingradu sa sjevera, a Mainsteinu s juga.
  Situaciju je pogoršao neočekivani ulazak Japana u rat. Samuraji su, unatoč tome što su bili sputani bitkom u Kini, napali Vladivostok.
  Vjerojatno se Hirohito bojao da će Treći Reich izgubiti i ušao u rat.
  Štoviše, Japan je imao dovoljno resursa i pješaštva za potpune ofenzive.
  Crvena armija je bila prikovana, a Rommel se uspio probiti sa sjevera do Staljingrada. Mainstein je bio privremeno zaustavljen, ali nakon što je dobio dodatna pojačanja i potporu od Paulusa, povezao se s već deblokiranim postrojbama.
  Tako je nastao još jedan prsten u kojem su se našle sovjetske trupe.
  Nakon tvrdoglavih borbi većina ih je uništena i zarobljena. Nakon toga, Nijemci su završili zauzimanje Staljingrada. A u ožujku 1943. u rat je ušla i Turska. Situacija se još više zakomplicirala. U zraku su Nijemci održavali nadmoć. Marseille je premašio broj od tri stotine oborenih zrakoplova i postao prvi Nijemac koji je dobio drugi viteški križ željeznog križa s hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  U svibnju su Nijemci pokrenuli novu ofenzivu, masovno koristeći nove tenkove - "Tigar", "Panther" i "Lion". I uspješno su napredovali, iako je Crvena armija preuzela snažnu obranu. Ali snage su već bile nejednake, budući da su se sovjetske trupe borile na tri fronte odjednom - protiv Trećeg Reicha, njegovih satelita, Japana i njegovih kolonija i Turske. Situaciju je pogoršao totalni rat koji su objavili nacisti, što je dovelo do višestrukog povećanja proizvodnje oružja u nedostatku bombardiranja od strane saveznika. Tako su se šanse SSSR-a brzo smanjile!
  Istina, Fritz je polako napredovao, jer je pred njima bila obrana u dubini. A sovjetske trupe, imajući iskustvo, borile su se vrlo hrabro. Ali ipak su izgubili.
  Ipak, borili su se s velikom hrabrošću, a neki su ratnici pokazali najvišu klasu. Evo, na primjer, tenkovska posada Elizabeth na najobičnijem T-34-76 bori se protiv nacista.
  I Nijemci se polako kreću prema sovjetskim postrojbama, postrojenim u klin, ili svinju. Ispred je najteži i najbolje zaštićeni tenk "Lev". Podsjeća na Panther, samo što je mnogo veći i težak devedeset tona. Prednji oklop trupa je 150 mm i nagnut kao kod T-34, a bočni su 82 mm s nagibima. Čelo tornja je općenito vrlo dobro zaštićeno: 240 mm s nagibima, a bočne strane su također slabije od 82 mm, kao i trup. I snažan pištolj od 105 mm s velikom duljinom cijevi od 70 EL. Ovo je tenk sposoban pogoditi iz daljine.
  Elizabeth bosom nogom prebacuje mjenjač na vrh.
  I trideset i četiri ubrzava. Beskorisno je pucati na "Lava" iz daljine i treba se približiti. Snažni njemački stroj šalje projektil smrtonosne sile. Projuri mimo. Djevojke u rezervoaru se veselo smiju i miču bosim nogama.
  Krajem svibnja na sjevernom Kavkazu je vruće, a ljepotice u bikinijima jako se zabavljaju.
  Elena napominje zviždukom:
  - Sad će fašist dobiti super u rogovima!
  Ekaterina, tresući golom, preplanulom nogom, slaže se:
  - Svakako ćemo ga udariti!
  T-34-76 nastavlja ubrzavati, ali je off-road brzina ograničena. "Lav" uopće jedva puže, a spretniji "Panteri" i "Tigrovi" usporavaju kako ne bi povukli naprijed.
  Ali ti su strojevi opasni, posebno Panther, sposoban ispaliti petnaest metaka u minuti. Od ovoga možete očekivati iznenađenje.
  Euphrasia, pritiskajući golu petu na gas, zacvili:
  - Borimo se na virtuozan način!
  Pištolj tenka "Lav" ima značajan nedostatak, ispaljuje samo pet metaka u minuti. Općenito, nije najuspješniji model. Oklopni proboj je pretjeran i nije potrebno udarati s prevelike udaljenosti. "Tigrovi" i "panteri" probijaju se s dva kilometra, s veće udaljenosti gotovo je nemoguće ući u mobilnu i malu tridesetčetvorku. Pa je li se isplatilo opremiti Lava tako moćnim pištoljem? Ostali sovjetski tenkovi su još lakši, osim KV-1S, ali ni ovaj tenk nema prednosti u obrani, a vozne performanse su samo lošije.
  Elizabeth se okreće tijelom i zacvili:
  - Udišem prsima, zrak je širok val,
  Jarko blista, zvjezdani tepih je beskrajan ...
  Osjećaji igraju, bosonoge djevojke žive,
  Igraj na nebu, želim zauvijek letjeti do sunca!
  Nije lako probiti tenk Lev, čak ni u stranu. Bokovi kupole, kao i kod Panthera, su kosi, a gornji dio bokova trupa također. U ovim spremnicima već je usvojen tipičan oblik "mačke" koji daje bolju zaštitu zbog nagiba. Ne kao "Tigar", gotovo četvrtasti. Ali "Tigar" je razvijen prije rata, a izgledao je kao uniforma KV-a. Ali "Tigar" -2, kasniji razvoj, također je u obliku "mačke", a uskoro će ovaj tenk ići u seriju. "Lav" da se probije u ploču također je gotovo nemoguće. Samo donji dio trupa nema oklopni nagib, već je pokriven valjcima. Odnosno, trebate se probiti blizu i točno ući između klizališta.
  Dakle, djevojke imaju težak zadatak. Štoviše, tridesetčetvorka u pokretu toliko se trese da je gotovo nemoguće precizno pucati.
  Elizabeth je pitala svoje prijatelje:
  Možemo li pobijediti neprijatelja?
  Elena je samouvjereno odgovorila:
  - Kad djevojke nemaju cipele, bosim nogama stječu takvu osjetljivost da će neprijatelj sigurno biti pogođen.
  Elizabeth se složila s ovim:
  - Da, djevojkama su gole pete garancija pobjede!
  A sada, izbjegavajući poraz, tridesetčetvorka izmiče na ploču. Ovdje je glavna stvar izbjegavati puške Panther i Tiger. Brzi su i precizni. A ne možete se probiti ni kroz ove tenkove u čelu.
  Elena golim nožnim prstima puca u Nijemca. Ali proći klizalište u pokretu gotovo je nemoguće. Ali neprijateljsko klizalište je razbijeno, a "Lav" staje.
  Trideset i četiri opet prolazi pokraj njega. I šalje smrtonosni projektil u donji dio boka.
  Catherine napominje:
  - Naš top je zastario - "Lav" se stvarno ne može uzeti!
  No, kao i uznemireno, Elena je pogodila bočni dio neprijatelja, a "Lav" se zapalio.
  Djevojke ne usporavaju, opet štap naprijed. Sada imaju slabiju metu: "Pantera". Dovoljno je pogoditi je pravo u stranu.
  Elizabeth napominje:
  - Praktična mačka!
  Catherine je uz smijeh primijetila:
  - Ali jedva puzi da ne izađe iz naslovnice "Lava".
  A Elena je iz daljine pucala na Panteru, koja se pokazala daleko sa strane i otvorila bok. Ona ima tanku - 40 milimetara, i nije važno što je nagnuta.
  Njemački tenk eksplodira s praskom. Da, ljepotice su bile oštro pojebane.
  Oni su svojom zadivljujućom gracioznošću borilačkih ljepota.
  Ali granate zvižde dok prolaze, gotovo dodirujući oklop.
  Trideset i četiri je vrlo opasna, a podsjeća na osobu koja skače između kapaka.
  Elizabeth je opet opalila bosom nogom i zapjevala:
  - Sve mogu, udarit ćemo na Wehrmacht s predajom!
  Naravno, s takvim djevojkama ni sam vrag nije strašan. Iako je nacistička ofenziva agresivna, a imaju puno tenkova....
  Sile su nejednake. Iako je broj automobila približno jednak, njemački su teži. Mnogi sovjetski tenkovi su laki i nisu baš spremni za borbu protiv nacističkih čudovišta.
  Ali posada Elizabeth čini čuda i snima još jednu "Pantheru" u pokretu.
  Komsomolci se bore oružjem. Gađaju precizno. Trče, bljeskaju bosi, okrugle pete. I pogodio neprijatelja pravo u metu.
  Alenka sa strašću zapovijeda:
  - Ne dajte se cure!
  I sad top ispljune projektil, točno na T-4, probijajući ovaj tenk. Ali ovdje, naravno, "Lav", nije tako lako uzeti. I ovdje morate pokušati.
  Anyuta pokazuje na auto golim prstima i puca točno od kraja do kraja, govoreći:
  - Slava komunizmu!
  Alla također vrlo precizno puca i dodaje:
  - Slava junaštvu!
  O borbenim djevojkama ovdje se ne može ništa reći - najviša klasa i akrobatici!
  Marija je, dodajući projektil u pištolj, pjevala:
  - Sve više i više i više
  Tražite let naših ptica...
  I diše u svaki propeler,
  Mir naših granica!
  Marusya je dodala, pucajući na Fritz:
  - Definitivno jeste....
  Masovno herojstvo Rusa i ne samo ruskog naroda očitovalo se u svemu ...
  Odmjereni, prigušeni zvuci kukavice, poput zvonjenja sata, preplavili su rovove. Rijetka stabla, s gustom zelenom krošnjom u naletima vjetra, poput pionira u pozdravu, pozdravljaju umorne vojnike. Nekima bi se ovo moglo učiniti i kao svojevrsno upozorenje - kažu, otići ćeš na onaj svijet!
  Bataljun pod zapovjedništvom Vladimira Mihajlovskog, brutalno potučen u prethodnim borbama, osobito u svibnju, sada se žurno popunjava novim regrutima, pripremajući se za pokrivanje jednog od najopasnijih područja. Tri kilometra istočno, vode Dona jure uz plamen rata.
  Većina trske bila je pougljena od zapaljivih bombi, voda je pocrnjela od čađe. Poput golemih šibica u žalosnoj sramoti, hrpe mosta koje je srušio udarni val stoje same, djelujući kao oslonci.
  Na čamcima lokalni pioniri prevoze darove polja, kao i kutije streljiva za herojske sovjetske vojnike, spremne za smrtonosnu borbu s bijesnim nacističkim hordama.
  Tako su njih četvorica odvukli dugačku kutiju do grma prekrivenog vučjim bobicama. Tamo je kao irokez u zasjedi vrebao pažljivo kamufliran protutenkovski top. Tri vojnika i strijelac Alesya jarkih očiju djeluju na pušku. Djevojka, vrlo vitka, ali su joj ruke žilave od napornog rada. Također, zajedno s dečkima pokušava pripremiti zamku u slučaju da tenk ili "oklopno vozilo" nacističkog jata pokuša zaobići prirodno brdo.
  Vojnici su, uglavnom, još uvijek potpuno bez brade i ne pucaju na njih, mladići koji su završili skraćeni tečaj za regruta - za mjesec i pol dana, plus, naravno, predvojnička obuka dobro uhodana u SSSR-u .
  Neki ratnici već imaju iskustva. Od mladih životinja razlikuju se po čekinjama, oštrini pokreta, neke su premotane. Konkretno, jednooki Ivan, koji je izgledao kao pravi gusar, pustio je bradu. Titula zastavnika i već nekoliko zapovijedi dobivenih u raznim bitkama, odnosno prva kod Moskve. Kada su, činilo se, učinili nemoguće: zaustavili su Fritze, pa čak i odvezli protivnike nekoliko stotina kilometara, poput batinaša.
  Koliko je Fritz imao napuštene opreme. Možda ne toliko, a često su bili i tenkovi, ali oklopni transporteri s topovima i mitraljezima koji su tako bolno mučili sovjetsko pješaštvo u ljeto i jesen 1941. - barem desetak!
  Ali kada je mraz prešao trideset stupnjeva, sva su ta teutonska čudovišta izgubila sposobnost jednostavnog kretanja... Benzin se smrznuo, a mast smrznula.
  Nažalost, nisu uspjeli dokrajčiti naciste do kraja. Djelomično krivnjom zapovjedništva koje je tražilo velike snage za juriš na gradove u kojima su se stisle njemačke jedinice. Da, i došlo je otopljenje - bilo krivo ...
  U proljeće je Ivan zaradio i drugu zapovijed - imao je sreću da je zbog zasjede ubio generala i nekoliko časnika. Međutim, bitka je bila samo djelomično uspješna. Tijekom potjere, zalutali komadić udario je Ivana Krasnova u lice i oduzeo mu oko. Jao, ovo je rat, a ne dječji film, gdje glavni lik sve mlati, a ne može ga pogoditi ni sto strojnica.
  A sada moraju raditi fizički težak posao: kopati rovove, ćelije i jamske zamke.
  Pomažu im pioniri, dok su polja mirna, a momci i djevojke sami su molili da pomognu starijoj braći. Čak i rade previše revno, pokušavajući učiniti više, ne računajući snagu. Tako su žile nabujale i iskočile na preplanulim, žuljevitim rukama i bosim, natučenim nogama djece. Pritom još uspijevaju pjevati;
  Mi smo pioniri djece komunizma -
  Vatra, šator i zvonka zvona!
  Invazija prokletog fašizma -
  Koga čeka bijesan poraz!
  
  Što smo izgubili u ovim bitkama?
  A onda u borbama s neprijateljem stečeno?
  Bili smo samo djeca svijeta -
  A sada ratnici domovine!
  
  Ali Hitler je napravio korak prema našem glavnom gradu,
  Bacane bombe bez brojanja vodopada!
  A meni je domovina ljepša od neba -
  Sada je došao krvavi zalazak sunca!
  
  Na agresiju ćemo oštro odgovoriti -
  Iako su i sami visoki, da, avaj, mali su!
  Ali mač u rukama krhkog tinejdžera -
  Jači od legija Sotone!
  
  Neka tenkovi jure lavina za lavinom,
  I pušku dijelimo na tri!
  Neka policija podlo cilja u leđa,
  Ali sveti Bog će ih žestoko kazniti!
  
  Što smo odlučili? obavljati posao mira
  A za to sam, jao, morao pucati!
  Smirenost je već odvratna.
  Ima i nasilja!
  
  S djevojkom zajedno trčimo bosi -
  Iako je padao snijeg, snježni nanos gori kao ugljen!
  Ali ne bojte se, upoznajte djecu -
  Fašista će metkom hrabro utjerati u lijes!
  
  Ovdje su smjestili podlo društvo Fritz,
  A ostale kukavice su u bijegu!
  Slabimo pješaštvo kao kos u borbi -
  Mladim ljetima nismo smetnja!
  
  Ostvarenje pobjede, bit će u svibnju,
  Sad je mećava bodljikav, tvrd snijeg!
  Dječak je bos, njegova sestra je bosa,
  U krpama su djeca dočekala vrhunac!
  
  Odakle dolaze te sile?
  Izdrži bol i hladnoću, ta potreba!
  Kad je prijatelj mjerio dno groba,
  Kad prijatelj stenje - umrijet ću!
  
  Krist je blagoslovio nas pionire,
  Rekao je, domovinu ti je Bog dao!
  Ovo je prva vjera od svih,
  Sovjetska, sveta zemlja!
  Čuje se daleka tutnjava tenkova koji se približavaju, a na nebu zuju avioni. A silna opsadna oruđa već tutnje. Od hitaca visokoeksplozivnih granata, grudve zemlje i rastopljenog travnjaka bacaju se visoko u nebo. Ovdje ona čita bitku. Bojnik Vladimir Mihajlovski u rukama drži trofejni dalekozor, promatrajući približavanje čelične fašističke lavine. Pokušavaju pionire otjerati u pozadinu, ali ne žele otići i traže puške u ruke za borbu.
  Oružja nema dovoljno za sve, iako su domaća djeca ponijela lovačke puške, pa čak i sportske lukove. Svi se žele hrabro boriti i pobijediti. I neće ići umrijeti sa posljednjom mišlju o Domovini.
  Major Mihajlovski naređuje:
  - Ne otvarajte vatru bez naredbe!
  Dapače, imaju samo dvije "četrdeset petice" za cijelu bojnu, što znači da je šansa da puste Fritza bliže.
  Naprijed, kao što je običaj među nacistima, najzaštićeniji automobili; tenkovi T-4 i samohodne topove "Hunter". Trebali bi napraviti mjesta lakšim vozilima i malo zaostalim pješaštvom.
  Automobili i motocikli nacista s vremena na vrijeme usporavaju iz straha da ne probiju naprijed ....
  Ali pionir Julius Petrov dokazuje da ovdje nisu ostali uzalud. Oskudna protutenkovska mina, premazana domaćim ljepilom, a na vrhu travnjaka koji je uz pomoć žice čini nevidljivom, kreće se između panjeva, točno ispod gusjenice T-4.
  Čelične ploče gusjenice leže na smrtonosnom daru. Eksplozija se ne čini prejaka, ali gusjenica je otrgnuta, a nacistički tenk počinje dimiti i kruži oko tornja.
  Drugi dječaci koriste slične uređaje. Budući da je njemačko pješaštvo kukavica, a tenkovi i samohodne topove bespomoćni ispred, onda će za to biti kažnjeni.
  Poznati "Lovac", niske siluete i snažnog oklopa, izgleda kao spljoštena kornjača. Ovaj samohodni top pojavio se nedavno na sovjetsko-njemačkom frontu. Zbog dobrih voznih performansi, topa koji može probiti pristojnu udaljenost i preživljavanja u borbi, Hunter je odmah postao parabola u jezicima.
  No, tragovi su mu i dalje obični, iako široki ... Ipak, još je bolje potkopati dno automobila i natjerati ga da ispljune unutrašnjost s rezervnim dijelovima.
  Evo razbijenog "Huntera", poput gusarske fregate s pokvarenim kormilom, klizi u stranu i gura ga prema T-4. I oba čelična lijesa na gusjenicama počinju svijetliti, a nakon nekoliko trenutaka eksplodiraju zbog detonirajućeg streljiva.
  Već je desetak srednje teških vozila stalo polomljenih i bespomoćnih.
  Ali iza njih ostatak štapa, posebno brojni oklopnici. Ovdje samohodni pištolj "Hunter" dodaje brzinu i ... Pada u prikrivenu jamu. Samo gusjenice strše odozgo i bespomoćno se kreću.
  Pioniri se raduju. Negdje u iskopanim jamama domaći eksploziv. Izrađuje se na ručni način. Naravno, slabiji od dinamita, ali da bi se onesposobilo podvozje je dovoljno.
  Fritz trpi velike gubitke, oklopni transporteri propadaju, neki prolaze kroz opasne zone, ali ih susreću bacanjem granata i eksploziva.
  Ovdje su čak i brzi, mladi borci izgradili male katapulte. Bacaju posebnu vrećicu destiliranog drvenog špiritusa pomiješanog s elementima baruta.
  Kada je pogođen, tanji oklop nacističkih transportera popušta, zbog čega posade plamte plavim plamenom. Ludi od boli, Fritz viču srceparajuće i razbježaju se lica iskrivljenih od užasa.
  Neki od njih čak napuštaju opremu...
  Šteta je samo što je mnogo neprijatelja, neka vozila, zapljuskujući sve mitraljeskom vatrom, prilaze rovovima.
  I naiđu na ježeve ... Alesya u međuvremenu režira četrdeset petu. Naravno, nećete uzeti T-4 i "Hunter" direktno, ali možete isprobati strane. O oklopnim transporterima nema se što reći. Svi će se probiti i napraviti podove užarenom metalnom pljuvačkom krvlju!
  Pištolj malog kalibra ima mnoge prednosti u odnosu na veliki - brzinu paljbe, lakoću kamuflaže. I znaju birati ciljeve.
  Nacisti režu, divljački poput hijena. A među sovjetskim momcima ima mrtvih i ranjenih. Posebno je tragično kada ginu mladi borci koji su tek počeli živjeti. Evo jedne vrlo mlade pionirke, koja jedva diže paket eksploziva, juri s njim pod gusjenice srednjeg tenka T-3. Ružna kutija s dugim, ali naizgled tankim deblom skoči i otkine s njega četvrtastu kulu.
  I borci opet bacaju granate, a mitraljezi su počeli zabijati motocikle koji puze. A glave nacističkih vojnika pucale su kao zrele trešnje oborene tučom.
  A spremnici plina velikih motocikala eksplodiraju, izbacujući potoke silovite vatre. Čini se kao da se događa pobuna paklenih duhova. Evo nekoliko oklopnih transportera koji se također pridružuju svojim nesretnim kolegama.
  Alesya pokazujući na "Hunter" cilja na donji dio trupa. Do tamo je teško doći, ali ovo je jedina prilika da se probijete kroz nemilosrdni samohodni top. Glatko kretanje prsta, a zatim okrenite.
  Pištolj daje blagi trzaj, a fašistički stroj se dijeli na pola. I zastava sa svastikom pada u krvavo blato.
  Alesya šapće:
  - Pravda zahtijeva žrtvu, dobročinstvo zahtijeva donacije, a uspjeh pravedne stvari zahtijeva žrtvu!
  Zaokret, topničarka se odmara gola kako bi bolje osjetila bioritme Zemlje, te dah trave tabanima i ponovno puca, udarajući podmukli T-3 u zglob.
  Vidi se da su gotovo svi srednji tenkovi nacističke armade već stavljeni iz pogona. Ovdje je potonjeg uništio dječak pionir, unatoč ozljedi, gurnuo je bure, s mješavinom eksplozivnog karbida, ugljene prašine, piljevine s malom količinom fosfora. Herojsko dijete više nije imalo snage gurnuti cijev nakon probojne rane, a njegov suborac Andrej, prekriživši se u bijegu, gurnuo je pod kotače jurišni samohod Shmel od četrdeset tona. Pokorni top kalibra 150 milimetara pucao je uvis i ostao podignut. I duše pionira, lepršajući iz svojih rastrgnutih tijela, pohrle su u sretno nebesko kraljevstvo, gdje nikad nema nasilja i boli.
  Preživjeli fašistički transporteri, izgubivši potporu svojih težih kolega, počeli su se vraćati... Utihnula je rika Wagnerove glazbe i počeo je opći bijeg.
  Vladimir Mihajlovski, brišući krv s čela, rekao je:
  - Ruski ratnik može umrijeti stojeći, ali nikada neće živjeti na koljenima! Rusija može krvariti, ali nikakva krv neće krvariti našu hrabrost i odanost domovini!
  I preživjeli pioniri to potvrđuju... Iako su mnogi od njih već opečeni i ozlijeđeni.
  A Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova bore se na nebu, spremne su se nadmetati s hvaljenim Marseilleom, koji je već postigao više od četiri stotine oborenih zrakoplova, za koje je dobio peti stupanj Viteškog križa Željeznog križa sa zlatnim hrastovo lišće, mačevi i dijamanti.
  Ali djevojke su očito odlučne u ozbiljnoj borbi. Evo ih u istom bikiniju i bosonogi se bore. I probiti Luftwaffeove avione.
  Anastasia uz pomoć golih nožnih prstiju uperi pištolj u metu, obori fašistu i kaže:
  Naša je vjera velika
  Trajat će zauvijek!
  I namigne svojoj partnerici. Akulina također ruši fašista, udara ga, vrlo precizno golim nogama i zaškripi:
  - Za veličinu ideja komunizma!
  I pokazuje svoje biserne zube. Takva djevojka je borbena i obrazovana.
  I blista zubima.
  Anastasia, obarajući još jedan njemački avion, na svom Yak-9, agresivno škripi:
  - Ruski orao nad planetom,
  Raširivši krila poletjet će...
  Neprijatelj će biti pozvan na odgovornost
  Bit će poražen, slomljen!
  Akulina to voljno potvrđuje obarajući protivnike:
  - Bit će slomljena!
  Iako su se, naravno, među Nijemcima pojavile i lijepe asove. Albina i Alvina se bore na najnovijem ME-309. Takvi borbeni ratnici su krali.
  I obaraju sovjetske avione nevjerojatnom agilnošću. ME-309 je vrlo moćan zrakoplov naoružan s tri zračna topa kalibra 30 mm i četiri strojnice. Protiv takvog čudovišta ruski automobili ne mogu odoljeti.
  Ako obore, obore bez sažaljenja.
  Albina je uz pomoć golih nožnih prstiju zapjevala avionski top na metu. Udario neprijatelja i zacvilio:
  - Za pobjedu Trećeg Reicha!
  I pokazala je jezik.
  Alvina je također mlatila neprijatelja. Presjekla je sovjetske Yak-9 i zagugutala:
  - Za velike granice naše vojske!
  I namignula svojim prijateljima.
  Tuče, dobivanje računa i Huffmana. On još nije jedan od velikih asova, ali ubrzano napreduje. A možete reći i čudovište pakla.
  Nijemci se, iako polako, i s velikim gubicima, kreću duž obale Volge, približavajući se Kaspijskom moru.
  . 2. POGLAVLJE
  Snage su bile očito nejednake. Posebno je smetalo fašističko zrakoplovstvo. Focke-Wulf je u velikom broju ušao na frontu, a njegovo moćno oružje i brzina postali su problem za Crvenu armiju. Osim toga, ovaj automobil je bilo preteško srušiti. Izdržljiva je i teško oklopljena.
  ME-309 se također pokazao neugodnim iznenađenjem za sovjetske pilote i brzinom i oružjem. I prilično je razbio sovjetske jedinice.
  Bombardirani sovjetski položaji i novi bombarder Yu-288, vrlo moćan stroj. Nosio četiri tone bombi pod normalnim opterećenjem, a šest tona u verziji za punjenje. I pošteno je dobio sovjetske jedinice.
  Rommel je također pokazao svoju klasu kao zapovjednik, međutim, kao i Mainstein.
  Nijemci su se sve bliže približavali Astrahanu. I, neočekivano za sovjetsko zapovjedništvo, Fritz je krenuo u ofenzivu duž Volge u smjeru Kamišina. Bio je to hrabar, ali snažan potez. I dok ih je bilo teško zaustaviti.
  Ali obrana Crvene armije i dalje je jaka... Za tjedan dana nacisti su napredovali pedeset kilometara i bili zaustavljeni.
  Dočekali su ih protunapadi, sovjetske jedinice ....
  Istodobno, Japanci su pokušali razviti ofenzivu protiv Alma-Ate. A onda su žestoke borbe bile u punom jeku.
  Djevojke su se borile ravnopravno s muškarcima, a možda i bolje od njih.
  Margarita Magnitnaya i Tatyana Bulatnaya - lijepe djevojke, ispaljene iz mitraljeza.
  Oborili su samuraje i pjevali:
  - Nemojmo se rastati od sna
  Prvi korak u životu je...
  Vidiš opet iznad Zemlje,
  Vihori bijesnih napada!
  Margarita je golim nožnim prstima bacila ubilačku granatu, poderala Japance i zapjevala:
  - Nitko nas neće zaustaviti
  Nitko nas neće pobijediti...
  Zakopati ćemo Wehrmacht u zemlju,
  Naše prijateljstvo je monolit!
  Tatjana se, pucajući na neprijatelja, složila:
  - Stvarno monolit!
  Japanci napreduju na Alma-Atu. Imaju mnogo vojnika i razne rezerve. Ovo su borbeni momci. Ali djevojke ih pokose. Očajnički se bore.
  Tatjana Bulatnaja je bacila još jednu granatu, rastrgala samuraja i zapjevala:
  - Za moj veliki uspjeh!
  I namignute oči, boje safira. Vesela djevojko, ne govori ništa.
  A Margarita će, golom petom, uzeti i baciti dar smrti, rasturajući japanske vojnike.
  I pjevaj:
  - Sve je pomiješano, isprepleteno, u vrtlogu trpljenja nevolja!
  I opet baca gole nožne prste, limun na Japance...
  Gola do pojasa i bosonoga ratnica Oksana dopuzi do njih i progura kutiju s granatama, šapćući:
  - Bit će cool cure!
  I sva tri ratnika pjevahu:
  - Samuraj je poletio na zemlju, pod pritiskom čelika i vatre!
  I ljepotice se bore s velikom žestinom. Prošli su kroz vatru i vodu i bakrene cijevi ne uzalud.
  Ovdje Oksana baca granatu bosom nogom, pogađajući japanski laki tenk Chikha. Pa to je sjajan cilj.
  Margarita je, pucajući na neprijatelja, pjevala:
  - Možete vjerovati u odsustvo vjere! Možete učiniti odsutnost slučaja!
  Tatjana je logično primijetila:
  - To što kažete je paradoks!
  Margarita je golim nožnim prstima bacila granatu i logično primijetila:
  "Nije li genij prijatelj paradoksa?"
  Tatjana se okrenula, pokosila samuraja i složila se:
  - Naravno, prijatelju!
  A ratnici su to uzeli i prasnuli u smijeh... Oni se bore s djevojkama, a govore što još... Nije uzalud Rusija pamti kako su se djevojke borile!
  Oksana se naravno bori na najvišoj razini. I puca s različitih točaka, a djevojka se vrti kao vrh.
  Ovo su ljepotice, nikome ništa neće ustupiti. I izgristi izdaju, zajedno sa samurajima.
  Vodi vatru i Angela. Djevojka je također agresivna i crvenokosa. Ratnici se radije bosu bosi i izvode podvige kolosalnih razmjera.
  Angela dolazi na red i kroz smijeh kaže:
  - Hrabro ćemo krenuti u bitku,
  Za moć Sovjeta!
  I golim nožnim prstima baca ubojiti limun.
  Borbe traju i sada istječe juriš Japanaca....
  Već je kraj četrdeset trećeg srpnja. Nacisti su se približili samoj delti Volge, a na njoj su pokrenute bitke.
  Elizabeth i njezina ekipa očajnički se bore. Na frontu su počeli stizati i prvi tenkovi Tiger-2. Slični su "Panteru" i "Lavu", ali nešto između. Također s kutovima racionalnog nagiba oklopa i dugocijevom topom kalibra 88 mm 71 EL. Težak je šezdeset osam tona, a po oklopu je blizu tenka "Lav", ali nešto manji po veličini.
  Veliki tenkovi, nećeš ništa reći.
  Elizabeth i djevojke love Nijemce. Probijaju se kroz T-4 i cvile:
  - Slava idejama svijetlih godina,
  Vapaj pionira uvijek budi spreman!
  Recimo da su ratnici prvorazredni. I ne samo da se slavno bore, nego i pjevaju;
  Unija je neuništiva, narodi slobodni,
  Nisu se okupili gruba sila i strah...
  I dobra volja prosvijećenih ljudi,
  I prijateljstvo, svjetlost, razum i hrabrost u snovima!
  
  Slava našoj slobodnoj domovini,
  Moć stvaranja je podrška zauvijek!
  Zakonita sila, volja naroda,
  Uostalom, za jedinstvo - jednostavan čovjek!
  
  Kroz oluje nam je zasjalo sunce napretka,
  Kroz oluje i oluje jurili smo naprijed...
  Pomičemo planine, kao bez težine,
  Cijeli svijet, blistajući prema komunizmu, dolazi!
  
  Slava našoj slobodnoj domovini,
  Moć stvaranja je podrška zauvijek!
  Zakonita sila, volja naroda,
  Uostalom, za jedinstvo - jednostavan čovjek!
  
  Narodi planete ujedinjeni su kao braća,
  Budisti, muslimani prijatelji zauvijek!
  Neka slava razuma, veliko ime,
  Svi narodi svijeta su obitelj!
  
  Slava našoj slobodnoj domovini,
  Moć stvaranja je podrška zauvijek!
  Zakonita sila, volja naroda,
  Uostalom, za jedinstvo - jednostavan čovjek!
  Djevojke dobro pjevaju, a još bolje se bore, i izvode takve podvige. Iako povijest pišu pobjednici i ne zna se hoće li ih se pamtiti ako rat bude izgubljen?
  Alenka sa svojim baterijama, s ekipom djevojaka, pokušava obuzdati neprijatelje na delti Volge. I ona pokazuje za što su ljepotice u principu sposobne.
  I stvarno mogu puno.
  Anyuta puca bosim nogama i urla:
  - Slava vremenima komunizma!
  I tako ga je cijela baterija uzela i zapjevala uglas, punim glasom;
  Borimo se za bolju sudbinu
  Da ljudima olakšam život...
  I zdrobiti prokletu hordu
  Da bude manje zlih protivnika!
  
  Iznad nas je zlatnokrili kerubin,
  Za slavu naše majke Rusije...
  Narod Rusije vjeruje nepobjedivim,
  I učini sve na Zemlji ljepšim!
  
  Dato nam je da se borimo za domovinu,
  Štiti veličinu domovine...
  A život je ponekad samo film
  Iako bi trebao biti odraz raja!
  
  Svi ljudi trebaju ostvariti san,
  razumno vjerovati u komunizam...
  Da bude više sreće na Zemlji,
  A požari revanšizma nisu došli!
  
  Naš car, veliki genije Pugačev,
  Podigao je seljake na svetu borbu...
  Svaki posao će biti na ramenu,
  I voli djevojku bosonog dječaka!
  
  Postat ćemo još jači od đavla
  Kad pomaknemo horizonte znanosti...
  Spljošten pod kopitima zlikovca,
  Iako krv šiklja iz razderane aorte!
  
  Da, to su naši pravi prijatelji,
  Domovinu možemo učiniti sretnijom...
  Ljudi vjeruju da je cijela jedna obitelj,
  Velika blistava Rusija!
  
  Gledaj ljude hrabro u horizont,
  Ne daj da zli oblaci prekriju nebo...
  Dat ćemo neprijatelju pobjednički rezultat,
  I bit ćeš, sretni heroj u borbi!
  
  Ne znam riječ kukavica
  Mi Rusi uopće nismo inferiorni...
  Mi Svarog imamo bijelog Isusa,
  I zauvijek će uživati u svibnju!
  
  Djevojke i dječaci u okruglom plesu,
  Mi bosonoge cure ulazimo...
  Za nas, na kraju krajeva, svemogući Bog Rod,
  Ne budi dečko papiga bez mozga!
  
  I Lenjin nas je inspirirao na borbu,
  Mudri Staljin je blagoslovio podvig ...
  Moćni kerubin će raširiti svoja krila,
  A naši mišići su jednostavno napravljeni od čelika!
  
  Veličanstvo domovine bit će u
  Da smo mi takvi ratnici s Bogom...
  Ovdje ćemo potvrditi slavu čeličnim mačem,
  Koji je štit iskovan kod Svaroga!
  
  Ukratko, budi vjeran Gospodinu,
  Na slavu presvetle Rusije...
  Znamo samo vitezove orlove,
  Iza nas je Bijeli Bog Krist Mesija!
  Ovdje, od točnog pogotka iz pištolja, "Lav" svijetli. Da, nacistima je to posebno na rogovima.
  Dok traju bitke, onda djeca ne gube vrijeme.
  Dasha i Vaska lutaju pozadinom njemačkih trupa. Gledaju kako se oprema kreće u kolonama. Motocikli jure, samohodi puze. Postoje brojne postrojbe, uključujući SS, i druge jedinice.
  Vaska je primijetio kretanje "Ferdinanda", moćne njemačke samohodnice, koja uništava tenkove.
  Dječak je šapnuo djevojci:
  - Čini se da Fritz pomiče dodatne snage sjeverno od Staljingrada.
  Dasha je sa smiješkom primijetila:
  - Naši će ih ionako samljeti!
  Nemcev iz kamiona ljutito viče na dečke. Djeca se skidaju i trče, treperava, siva od prašine, gole, okrugle pete. Oni također mogu dati red za njih.
  Dječak i djevojka su potrčali u grmlje i skočili unutra. Dasha je s entuzijazmom primijetila:
  - Partizani mogu sve!
  S ovim se složio i Vaska:
  - Naravno... Pobijedit ćemo sigurno!
  Dasha je s entuzijazmom pjevala:
  - Čekaju pobjedu! Čekaju pobjedu! Oni koji čeznu da razbiju okove! Čekaju pobjedu, čekaju pobjedu! Moći ćemo pobijediti fašizam!
  Vaska se spremno složio s tim i zdrobio gusjenicu prstima svojih bosih dječjih nogu:
  - Možemo! Rođeni smo da ostvarimo bajku!
  Dasha je namignula i primijetila:
  - I što? Mislim da ćemo bajku ostvariti, a Wehrmacht će postati prah!
  I djeca su pjevala u zboru iz sveg glasa;
  U ime naše pravedne zemlje,
  Što će komunizam dati svemiru...
  Bit ćemo vjerni svojoj domovini,
  Utirajmo put uspjehu, kreativnosti!
  
  Putin je vladao Rusijom kao heroj
  Ali orao ju je ostavio u letu ...
  Veliki Fuhrer naravno hemoroidi,
  Ali Staljin znači i ime!
  
  Vjerujem da ćemo osvojiti Treći Reich
  Nije ni čudo što se Putin uselio u Staljina...
  Iznad svijeta je kerubin zlatnog krila,
  I Sotona-Adolf je sada lud!
  
  Nijemci imaju cijelu Europu na dohvat ruke,
  I Afrika, i Azija, i države...
  A Adolf misli da je cool
  Ali Fuhrer će biti kažnjen!
  
  Za Hitlera je Rusija kao štala,
  Želi napraviti svoj...
  Ali bit će, vjerujem da je komunizam raj,
  Jagode će niknuti, sijanje gredice!
  
  Ne vjerujte, naš narod uopće nije slab,
  Ali previše je Fritza zarobljeno...
  A Slaven kojeg uopće ne poznaješ kao rob,
  U ime naše majke Rusije!
  
  I Lenjin nas je inspirirao na podvig,
  Pokazao mi je kako da radim stvari...
  Budući da je Bog zapravo jedan,
  Ali u komunizam trebamo hrabro vjerovati!
  
  Ne, nemojte podleći ruskom neprijatelju,
  Uostalom, Bijeli Bog je s nama - Stvoritelj svemira ...
  Pomoći ću toj domovini u borbi,
  Biti u uspjehu života nepromijenjen!
  
  Koliko daleko možete ubijati voljene osobe?
  Nažalost, ratu nema kraja...
  Tako prorijeđen u bitkama naše vojske,
  Učinite nešto čega se nećete sramiti!
  Ovo je dobra pjesma mladih ratnika. Zapjevali su je i ponovno krenuli, grabljajući prašinu duž staze golim, žuljevitim petama.
  Djeca su bila vesela i izvana zadovoljna životom. Iako mršava, lica su joj preplanula poput čokolade, a kosa joj je, naprotiv, svijetla. Sjajni dečki.
  Jedan od Nijemaca na motociklu ih je od milja nazvao. I ponudio čokoladu. Gladna Daša je ispružila ruke, ali Vaska ju je povukla za rukav:
  - Nemojte se ponižavati!
  Pametna djevojka pronađena
  - Bolje da ujedinimo naciste!
  Vaska, koji je i sam koža i kosti, svidjela se ova ideja. A tražio je i čokoladu.
  Hitlerov je kimnuo i puhnuo na slomljenom ruskom:
  - Pjevaj dečko!
  Vaska je kimao glavom i nadahnuto pjevao;
  Stranka je okupila cijelu Rusiju,
  Štiti beskrajna polja...
  Uostalom, ljudi vjeruju takvoj sili
  Slava sovjetskoj zemlji!
  
  Staljin je najviša nagrada,
  Staljin je let mudrosti...
  Za njega se morate hrabro boriti.
  Svi ljudi slijede Staljina!
  
  Dana su nam krila veselja,
  Imamo veliku volju...
  Staljin je radost obilja,
  Slava, velika zemljo!
  
  Staljin je najveći u svemiru,
  Staljinov zlatnokrili kerubin,
  Naši ljudi s nepromjenjivom srećom,
  Vjerujte, zauvijek nepobjediv!
  
  Staljin je dao spas ljudima,
  Najveći orao na svijetu...
  Za našu domovinu i slobodu,
  Raširio je svoja krila nad zemljom!
  
  Nema više od blistavog Staljina,
  On je velik kao jednostavno bijeli Bog...
  Boriti se pjenom i pobjeđivati,
  Fuhrer će uskoro biti otjeran u lijes!
  
  Odajući počast našoj domovini,
  Znaj ju ljepšu ne naći...
  Uskoro ćemo živjeti u komunizmu,
  I nemamo drugog načina!
  
  Staljin je ponos cijele planete,
  Staljinov bezgranični komunizam...
  Opjevat će se njegova djela
  Fašist je potpuno uništen!
  
  Staljin je proslavio Rusiju,
  Staljin ju je uzdigao iznad zvijezda...
  Podigao je carstvo do vrha,
  Staljin je samo ideal!
  
  Staljin osvaja svemir
  Ima veliku zvjezdanu flotu...
  Ogledi će biti za poučavanje
  Staljin će dovesti do komunizma!
  
  Za Rusiju je Staljin sunce,
  Sjajno svijetli u tami...
  Djevojčin glas je glasan
  Nema ljepšeg vođe na zemlji!
  
  Staljin je utjelovljenje Svaroga,
  Staljin je stvorio moć Rusije...
  Pronalazi Roda u srcu -
  Najveći majstor!
  
  Nema ljepšeg vođe na cijeloj Zemlji,
  Staljin je najveći od ljudi...
  Stvorimo sreću u našem svemiru,
  Bijesni zlikovac je uništen!
  
  Moji sinovi i komsomolci,
  Za domovinu, stani zajedno u formaciju...
  Uostalom, vi cure ste jače od tigrova,
  Dragi genije Staljin je s nama!
  
  Postignuća se ne mogu pobrojati,
  Letimo kao strijela...
  Naša blistava Rusija,
  domovina ide u komunizam!
  Dasha je pjevala zajedno s Vaskom i djeca su dobila sve tako zvučno i lijepo.
  A oni su još plesali, gazili svoju preplanulu djecu bez obuće i već u ožujku gazili po snijegu, bosim nogama.
  Nijemcu, koji nije baš razumio ruski, pjesma se svidjela, te je iz torbe izvadio svinjsku konzervu i pružio je djeci.
  I kimnuo s odobravanjem.
  - Zer Gut!
  Dječak i djevojka su se naklonili i krenuli dalje. Imaju samo jedanaest godina, ali su pametni i jakog pamćenja. Prikupite točne informacije. A jednom je svijetlokosa Daria, čak i u košari, donijela minu Nijemcima. Ona je pametna djevojka i dobro zna njihov jezik. Nisu ni pomislili da bi tako lijepo dijete bijele kose i plavih očiju moglo donijeti smrt.
  I ovo je upalilo...
  Evo ih opet, guštaju u njemačkim čokoladama, a raspoloženje im je veselo...
  Daria je sa smiješkom primijetila:
  - Ako porazimo naciste, sagradit ću si kuću na tri kata, od mramora i s fontanom!
  Vaska se nasmijala.
  - Hoćeš li postati buržuj?
  Djevojka je odgovorila:
  -Ne! Imat ću samo svoj komunizam!
  Vaska se opet smijao i pjevao;
  Kad je buržuj otišao u moju zemlju,
  Kuće su spaljene, djevojke posječene...
  Činilo se da su nule izbrojane,
  Dječaci su se obrijali na nulu!
  
  Hrabri Kibalčiš uze pušku,
  I pridružio se Narodnoj vojsci...
  Ali on je izdao planove svim Malchish-Bad Boy,
  Tko se dao bure za pekmez!
  
  I ovdje visim na stalku, dečko,
  Muče me bičem i iglama...
  Kao odgovor, smijem se u lice, ja sam krvnik -
  I vjerujem da će Domovina postati raj!
  
  Životinje su mi ispekle pete vatrom,
  Dijete je jako pretukla struja ...
  Ali vjeruj mi, brašno nije ništa,
  Tako da je pobijedio crveni buržuj!
  
  Oni lome kosti, zli metal se ukopa,
  Na stalku me krvnici teturaju...
  Ali vjerujem u to, dječak je sanjao
  Za trčanje po Berlinu u svibnju!
  
  Vjerujem da će drug Lenjin voditi
  Besplatno, Varšava, Prag, London!
  Uskoro ćemo objaviti pobjednički rezultat
  A nad Berlinom crvena zastava ponosno!
  
  Sad djetetove pete još gore,
  Potplat, koji je gotovo uvijek bos ...
  I bič je snažno udario u leđa,
  Vjerojatno si mama već sijeda!
  
  Ali neću se predati ovim krvnicima,
  Neću tražiti vjerovanje, znaj milost...
  Neka kat šiba strmo s ramena,
  Znam da će Lenjin dati, vjerujte nagradu!
  
  Kibalchish se smijao pod mučenjem,
  Nije odao tajne, umire ponosno...
  U paklu zauvijek tako vrišti Bad Boy,
  Demoni mu sipaju smolu u grlo!
  
  Lenjin je s nama, vidiš zauvijek,
  I plamen gori u mom srcu...
  Ostvarenje velikog sna
  Bit će crvena zastava iznad cijelog planeta!
  Daria je zviždala i lupkala bosom nogom:
  - Sjajno! Jeste li ga sami složili?
  Vaska kimne.
  - Da! Njegova priča ostavila je veliki dojam na mene!
  Daria je kimnula i primijetila:
  - Sjećate li se kako su vas i mene policajci uhvatili i bosi nas tjerali po hladnoći po snijegu, a onda su nas išibali, a na pete nam nanijeli tanke grančice.
  Vaska je spremno potvrdio:
  - Bilo je tako.... Bole vas pete i bole vas ramena kada visite na stalku. Ali nije bilo dokaza protiv nas i...
  Daria je uz uzdah primijetila:
  - Da, ali policajci su htjeli da se smrznemo na smrt. Ali kad su me udarili bocom po glavi, bosom sam nogom zahvatio komadić. A onda je to prenijela na svoje ruke. Onda sam prerezao uže za sebe i za tebe.
  Vaska kimne.
  - Da, bilo je... Užasno, međutim. Ali znate, na hladnoći mjehuri od opečenih tabana ne bole! A kad smo poslije izašli, na nama je sve zacijelilo kao na psima!
  Daria je spremno potvrdila:
  - Da dobro nas liječi! Nabijao sam tako grube tabane da se ne bojim hodati po ugljenu!
  Vaska je, nadimajući se, rekao:
  - Ja također! Mi smo pioniri, djeca komunizma!
  Daria je potvrdila:
  I sigurno ćemo pobijediti!
  Momak i djevojka su pjevali:
  U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  vidimo budućnost naše zemlje...
  I crvena zastava, naša domovina,
  Uvijek ćemo biti nesebično vjerni!
  . POGLAVLJE #3
  Početkom kolovoza 1943. Nijemci su ipak izašli, svladavši tvrdoglavi otpor sovjetskih trupa na Kaspijsko more. Ovo je doista veliko postignuće za Fritz. Koja je ostvarila najveće dividende. Sada je Kavkaz bio odsječen kopnom od glavnog kontinenta.
  Uspjeh su postigli i Turci, koji su nakon tvrdoglavih borbi konačno zauzeli Batumi i dovršili opkoljavanje Jerevana. Dakle, nakon što je temeljito pritisnuo sovjetske trupe u Zakavkazu.
  Položaj SSSR-a postao je vrlo težak. I Staljin je naredio da se krene u ofenzivu na sjeveru kako bi se probio kroz koridor do gladnog, umirućeg, ali još ne predanog Lenjingrada.
  Počeo je napad na Tikhvin. Tamo su bačene značajne snage, iako stožer nije imao dovoljno pričuve. Situaciju je zakomplicirao dolazak švedskih, navodno dobrovoljačkih divizija na frontu, koje su učvrstile njihove položaje.
  Da, i Nijemci su ozbiljno ojačali ...
  Bitke su se odvijale od desetog kolovoza, sovjetske su trupe u prva tri dana bitke napredovale deset kilometara. Ovdje je četrnaestog kolovoza njemački tenk Maus prvi put ušao u bitku. Ne baš uspješan razvoj težine sto osamdeset osam tona. Istina, auto je vozila ozbiljna posada, vrlo borbene nacističke djevojke.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodita - pet ljepotica Trećeg Reicha sa slovom "A". I kako se bore na Mausu i pucaju iz dvije puške odjednom.
  Eksplozivne fragmetne granate ispaljuju se iz kratkocijevnog topa kalibra 75 mm, a teže iz 128 mm, pokazujući udarnu moć.
  Agnes puca golim prstima i isklesanim nogama. Udara se u sovjetski automobil, doslovno otkinuvši mu toranj i zacvili:
  - Ja sam svemirska djevojka!
  Adala šalje hitac nagaznom minom i škripi:
  - A ja sam akrobatac, rastrgajte cijelu posadu!
  A također djevojka koristi gole nožne prste. Sovjetske trideset i četiri granate pogodile su Maus, ali su se odbile kao grašak. Auto je dobro zaštićen. I ne možeš je lako udariti. Školjke lete iz nje kao teniske loptice, a čak i s velikim kalibrom takvog čudovišta ne možete se probiti.
  A djevojka je upucana iz protuzračne puške, ne dopuštajući neprijatelju da se približi.
  Agatha je također opalila golim nožnim prstima i zarežala:
  - Neka udari moj mač, bičevat ćemo neprijatelje!
  Adala je agresivno potvrdila, gađajući vrlo precizno:
  Mi smo ratnici svjetla i zemlje!
  Angelina je mlatarala golim nožnim prstima, razbila sovjetski tenk T-34-76 i vikala:
  - Za velike pobjede!
  Afrodita je također pogodila projektilom, teškim kao gomila, zdrobila sovjetski T-60 i zaškripala:
  - Sveti rat će biti naša pobjeda!
  Agnes je mlatila golom petom, razbijajući prednji oklop neprijatelja i rekla:
  - Carska zastava naprijed - slava palim junacima!
  Ove djevojke ovdje su prilično gadne i ubojite. I nije uzalud da ih ne možete proći. Zahvaljujući bosim nogama i tjelesnim bikinijama, pucaju bez promašaja. Što znači da se ne mogu tako lako pobijediti.
  Grozni "Miš", mlatio se smrtonosnim oružjem, i nikome nije dao priliku.
  Uključujući KV seriju.
  Ali ako postoje Njemice koje se bore tako tvrdoglavo i uspješno, onda postoje djevojke sovjetske razine - heroji.
  Evo, na primjer, Natasha sa svojim partnerima. Imaju samo skromni samohodni top-85 koji je upravo stigao na front. A cure već silovito tuku naciste na tome.
  Naravno, ljepotice su bose i u bikiniju. I razbijaju naciste temeljito, kao maljem koji udara u komade stakla.
  I to je vrlo nezaboravno kada takve djevojke pokažu najvišu razinu orlovskog leta.
  Natasha puca golim nožnim prstima i razbija Pantera, nakon čega viče:
  - Za veliku domovinu!
  I pokazat će svoj jezik!
  Zoya također mlati neprijatelja. Udari ga jako jako. Slomit će oklop i brbljati:
  - Za slavu komunizma!
  Augustina se također žestoko bori, a ako pritisne neprijatelja, čini to vrlo temeljito. Lomi i urlanje:
  - Slava komunističkom svijetu!
  Dolbanet i Svetlana. I vrlo prikladno također. Svojim golim nožnim prstima. Zdrobi neprijateljski oklop i škripi:
  - Za veličinu komunističkog svijeta!
  I pokaži svoj jezik...
  Ovdje su djevojke, osjećajući se nadahnuto, pjevale, skladale u hodu;
  Ljepotice napadaju bose
  Tako lijepe djevojke trče...
  Ako je potrebno udariti Fritza šakom,
  Ili ga zasjeći mitraljezom!
  
  Djevojke ne sumnjaju
  Oni će pokopati mrtve naciste...
  I žestoko će ga tući s nogu,
  A negdje zavijaju vukovi mesožderi!
  
  Rusija je riječ za vojnike
  Kad vjeruješ da neće biti bolje...
  Iako ponekad sumorno poravnanje,
  Gdje trijumfira zli crni Kajin!
  
  Ne vjerujte, komsomolci ne trče,
  A ako trče, onda samo u napadu ...
  I svi će nacisti biti ubijeni odjednom,
  A Fuhrer će sve dignuti na kamen!
  
  Rusija je moja domovina
  Ona je blistava, jednostavno prelijepa...
  Tko je kukavica, ne vrijedi ni rublja,
  I opasno je raspravljati se s ratnikom!
  
  Ali znaj da ćemo pobijediti naciste,
  Nikakvo zlo neće vladati na prijestolju...
  Iznad nas je zlatnokrili kerubin,
  I Bog Svarog s veličinom u kruni!
  
  Tko je kukavica, vjeruj mi, slab rob,
  Njegova sudbina je jedna - da trpi uvrede ...
  Danas bravar, sutra si predradnik,
  I sami možete tući leđa drugima!
  
  Djevojke imaju snagu, samo vulkan,
  Ona ponekad i snažno ruši planine ...
  Rat bjesni zli uragan,
  I smrt ljudske rase, iskreno kosi!
  
  Pa ću vam reći iskreno vitezovi,
  Jaki smo kad smo mi Rusi ujedinjeni...
  Trebate grickalicu za vilicu i nož
  Mi smo vitezovi u bitkama nepobjedivi!
  
  Kakva je naša vjera, u Gospodina Krista,
  Iako je Lada također cijenjena ...
  Drug Staljin nam je kao otac,
  A mjesto komunizma bit će raj!
  
  Uskrsnut će onaj koji je bio kad je umro,
  I postat ćemo ljepši i mudriji ...
  I naravno čovjek je jako ponosan,
  Iako ponekad nosi gluposti!
  
  U ljubavi je naša domovina kao zvijezda,
  Vjeruj mi, nikad neće izaći...
  Ostvarenje velikog sna
  Bit će mira i sreće u cijelom svemiru!
  
  Ja volim Mariju, sveto poštujem Ladu,
  Svarog je lijep i Perun je velik ....
  Volim Isusa i Staljina
  Mila su mi sveta lica ikona!
  
  Kada će pravi raj
  Obistinit će se, vjerujte mi, sve nade...
  Svoje srce daješ domovini,
  Sve će biti dobro, jače nego prije!
  Djevojke su se dobro potukle i dobro složile. Što s takvim ratnicima, nijedan Hitler nije strašan za Rusiju.
  Ipak, sovjetske trupe su se nakon deset dana tvrdoglavih borbi ipak probile do Tihvina.
  Borbe su se odvijale za sam grad. Sile naravno vrlo ujednačene.
  Nijemci su osvojili zračnu prevlast i bombardiraju bez prestanka. Situaciju otežavaju strane divizije koje se bore na strani Wehrmachta. Pogotovo puno talijanskih dijelova.
  Pokušavaju odgurnuti Crvenu armiju od Tikhvina. Ali ruske jedinice se bore žestoko. Ovo im je jedina, prava prilika da spase opkoljeni Lenjingrad koji umire od gladi. Hrana se tamo može ubaciti samo zračnim putem, ali Nijemci imaju jake borbene zrakoplove, a to je vrlo teško učiniti.
  A u drugoj polovici kolovoza nacisti su napali Astrakhan. I u ovom gradu sovjetske djevojke borile su se s velikim herojstvom i hrabrošću.
  Bataljon bosonogih djevojaka pokriva ovaj herojski grad.
  Alenka baci bombu bosom nogom, pa rafal kosi naciste i izgovara:
  - Ako je žena pohotna kao mačka, onda njen muž ima miševe u glavi!
  Anyuta je, pucajući na Fritza, a također bacivši bombu bosom nogom, cvrkutala:
  - Najsvjetlije ideje su tmurne iz politike sjene, kada se provedu!
  Alla, pucajući na Fritza i bacajući granatu, golim prstima izbijajući tenk, progunđa:
  - Žena je lukava kao lisica, a čak i lavom vlada ako čovjek ima um pijetla!
  Marija je, pucajući iz pištolja, i srušivši Fritza, zarežala:
  - Bog može sve, samo nadmaši ženu u zahtjevima, On je nemoćan!
  Matryona je, pucajući na neprijatelja i golim prstima bacajući ubojiti dar smrti, primijetila:
  - Žena, da je muškarac ne bi progutao kao boa constrictor, mora imati ubod kobre!
  Alenka je, nastavljajući pucati na naciste, duhovito primijetila:
  - Čovjek u svemu može biti poput Stvoritelja, samo ga oponašanje poput majmuna ne čini lijepim!
  Anyuta je pucala na neprijatelja, a zatim je dobro usmjerenim bacanjem granate nokautirala tenk i rekla:
  - Čovjek može nadmašiti Svemogućeg Boga samo u samoumišljenosti, pa čak i onda ako ga je intelektualno stvorio pitekantrop!
  Alla je, nastavljajući vrlo precizno pucati na Fritz, izdala:
  - Žena ne želi biti kokoš, ali njen idealan muškarac je pijetao!
  Marija je, pucajući na naciste i preciznim bacanjem bose noge, pogodivši Pantera, primijetila:
  - Žena lisica doista ima vučji stisak na mužjacima dabrova!
  Marusya, koja je također rafalom pucala na naciste i golom petom dala paket eksploziva, izdala je:
  - U politici je kao u šumi, proždereš li hrast svinju, ako zec proždere lisicu, ako magarac - tri kože će proliti!
  Alenka, nastavljajući bjesomučno pucati i obasipajući pješaštvo rascjepkanim limunima, vyaknula:
  - Što je žena svjetlija, to je više lisica!
  Anyuta je također pucala na naciste, pokosila ih i golim prstima bacila granatu i zacvilila:
  - Sivim ljudima nedostaje siva tvar u mozgu, svijetle osobnosti, sivilo u glavi u velikim količinama!
  Alla je, pucajući na neprijatelja, dajući eksplozivni paket golom petom, duhovito izdala:
  - Siv čovjek je usamljen kao vuk, a kao zec nema odmora!
  Maria koseći Fritza, duhovito je primijetila:
  - Ako je političar velika lisica, onda mu je lavovski dio osiguran!
  Marusya je ispalila iz bacača granata i bacila limun golim nožnim prstima, cvileći:
  - Lisica-političar oduzima biraču-vrani mogućnost da jaše kao sir u maslacu!
  Alenka je, nastavljajući pucati iz oružja, i golom petom podlegla paketu eksploziva, viknula:
  - Manje je zvijezda na nebu nego tumačenja Svetog pisma!
  Anyuta, pucajući na naciste, izdala je:
  - Krvnik u crvenoj halji, pravedniji, političar s rječitošću!
  Alla je, nastavljajući pucati, logično primijetila:
  - Krvnik ima naoštrenu sjekiru, političar oštru riječ, prvi mu puše u glavu, drugi kaplje na mozak!
  Maria je, nastavljajući precizno tući Fritza, i golim prstima bacajući još jedan dar smrti, primijetila:
  - Sjeckati glave je ponekad humanije nego kapati na mozak!
  Matrena je, presijecajući naciste, i bacivši bombu golom petom, izdala:
  - Pustite li političare da vam kapnu na mozak, počupat ćete kosu od dosade!
  Alenka je pucajući na njemačkog generala i probijajući se kroz njega prijeteći rekla:
  - Političarski govori su kao voda za ispiranje mozga!
  Anyuta, koja je dobro ciljano pucala na neprijatelja i bacila limun golim prstima, izdala je:
  - Što je najveći Bog u politici, što stvara bezakonje!
  Alla je, pucajući na naciste i golom petom bacivši paket s eksplozivom, izdala:
  - Političar uvijek gleda birača kao magarac lisičjim pogledom da ore!
  Marija je, pucajući na neprijatelja, i golim nožnim prstima, bacajući granatu smrtonosne moći, ispali:
  - Žena voli razotkriti svoje jadno tijelo kako bi se bogatije odjenula!
  Marusya je ispalila dugi rafal, prekinuvši Fritzovu liniju i predevši:
  - Bosonoga žena brže obuče muškarca, čak i ako nije baš čizma!
  Alenka je, vodeći točnu vatru na naciste, primijetila:
  - S golom ženskom potpeticom lakše je vrtjeti muškarca na modnim čizmama!
  Anyuta je ispalila iz bacača granata i rekla:
  - Da bi dobila moderne cipele, žena mora propisno "obuti" muškarca!
  Alla je, tukući naciste rafalima i bacajući granatu na gole nožne prste, odgovorila:
  - Žena koja ne zna na vrijeme ogoliti nogu ostat će zauvijek "podkovana"!
  Marija je, pucajući na neprijatelja, i bacivši eksplozivni paket svojom okruglom petom, izdala:
  - Prečesto, gledajući gole ženske noge, muškarac riskira da se "obuo" do stanja skitnice!
  Marusya je, precizno pucajući na neprijatelja, dajući granatu golim koljenom, odgovorila:
  - Da ne biste zauvijek ostali bosi, morate na vrijeme uspjeti izuti cipele!
  Alenka je, nastavljajući pucati na naciste, i zaustavljajući im dah, duhovito izdala:
  - Bosa noga djevojke bolja je od osvajačke ceradne čizme!
  Anyuta, nastavljajući pucati s neugasivom preciznošću, primijetila je:
  - Najjači oklop neće odoljeti, pred nježnom kožom, šarmantnim djevojačkim potplatima!
  Alla je, pucajući na njemačke osvajače, izdala:
  - Žene se vrlo pametno bosim nogama penju u muški novčanik!
  Maria je pucala na naciste, s velikom preciznošću, i udarajući im po glavama, primijetila:
  - Najljepši dio ženskog tijela za zlatnike, bose noge i gole grudi!
  Marusya, nastavljajući pucati, bez sažaljenja prema nacistima, izdala je:
  - Žena treba ponekad izuti cipele, da ne poklekne pred potrebom!
  Alenka, prikladno škrabajući naciste i slažući ih na hrpe, logično je primijetila:
  - Lakše je čovjeka bosom nogom staviti na koljena!
  Anyuta je, pucajući na neprijatelja, agresivno primijetila:
  - Bos u vrijeme, nikad bos!
  Alla, kopajući neprijatelje i odsijecajući protivnike, progunđa:
  - Lakše se ženi bosim nogama popeti na zlatni vrh!
  Maria je također tukla naciste i prednjala:
  - Ti si čovjek od čizama, ako ne voliš ženske noge!
  Marusya, pucajući na naciste i golim prstima bacajući domaći paket s eksplozivom, od kojeg se Tigar prevrnuo, zareža:
  - Žena vitkih nogu natjerat će muškarca da se sagne u štovanju!
  Alenka je tukla naciste, pokosila ih i izdala:
  - Goli nožni prsti spretniji su od ruku kada žena vadi novčiće iz džepa "potkovanog" muškarca!
  Anyuta je prekinula Fritza i zacvilila:
  - Najvještija stvar je žena koja gura muškarca pod petu, bosom nogom!
  Alla je, pucajući na protivnike i bacajući limun golom petom, izdala:
  - Put do srca čovjeka ljepotica je lakše pregaziti bosom!
  Marija je razbila njemački tenk, bacivši granatu, zacvilila:
  - Djevojke bose, žilavije pri penjanju na Everest muškog srca!
  Matryona je također pucala ubojito i izdala:
  - Izuvši cipele, ženi je lakše prijeći pustinju muške ravnodušnosti!
  Alenka je razbila neprijatelja zarobljenom bazukom i zacvilila:
  - Bit ćeš nijem kao čizma, udarit ćeš u petu i bosonoga!
  Anyuta se također okrenula i zacvilila, pokazujući zube:
  - Gola ženska noga tjera čovjeka da padne u bosonogo djetinjstvo!
  Crvenokosa Alla, nakon što je pokosila naciste, cvrkutala je:
  -Najčešće potkovane čizme padaju u bosonogo djetinjstvo!
  Maria je ošamarila naciste i zacvilila:
  - Ako djevojka ima lijepe noge, onda nije skitnica u životu!
  Matryona, pucajući na neprijatelja i sijekući naciste, poput snopova žita, lajala je:
  - Bosa djevojka je bolja od potkovane starice, mlada mačka, zabavnija od starog lava!
  Alenka, pucajući na naciste i bacajući smrtonosne darove smrti, izdala je:
  - Najbolje od svega, žena dobiva nagradu golih grudi, a modne cipele bosih nogu!
  Anyuta je također tukla naciste, pokosila ih i bosim nogama bacala granate i cvilila:
  - Od trnja muške ravnodušnosti, najbolja zaštita žene je gola peta!
  Alla je, pucajući na protivnike i odsijecajući ih automatskim rafalima, primijetila:
  - Najizdržljivija peta za muškarca od bose ženske noge!
  Marija, pogodivši protivnike i pogodivši iz bacača granata, izdala je:
  - Bosa ženska peta, najizgorenija čizma potkovana iznutricama!
  Matryona, srušivši naciste, duhovito je izdala:
  - Nećeš moći na vrijeme izuti cipele - postat ćeš bos!
  Alenka je, pišući o nacistima, primijetila:
  -Ako si um od batine, onda se možeš dobro zagrijati, samo sebe!
  Anyuta je logično primijetila, mlativši neprijatelja i bosom nogom bacajući paket s eksplozivom:
  - Dobro je imati klub, loše je biti klub!
  Alla je, tukući naciste i dajući granatu golom petom, viknula:
  - Šake od lijevanog željeza mogu vam pomoći da preživite, ali hrastova glava će odvesti u smrt!
  Maria je sasvim logično primijetila, koseći naciste:
  - Kad vladaru nema kralja u glavi, u zemlji vlada anarhija, a uzalud prodaju!
  Matryona je, racionalno tukući naciste, primijetila:
  - Kruna nije za glavu što šešir!
  Alenka je, slomeći Fritza, logično primijetila:
  - Na hrastovoj glavici i kruna nesigurno sjedi!
  Anyuta, pucajući vrlo precizno na naciste, izdala je:
  - Koliko god da je hrast jak, ali materijal za glavu od njega je najkrhkiji!
  Alla je, žustro pucajući na neprijatelja, logično zaključila:
  - Tko je klupski šef, taj se batinom na glavu!
  Maria jebeni protivnici, izdana:
  - Političar u rukama drži torbicu i palicu, samo su mu pare drvene, a palica papirna!
  Marusya je logično primijetila, bacivši limun bosom nogom:
  - Svijetla glava, u najmanju ruku se odnosi na sijedu kosu!
  Matrona je, slamajući naciste, primijetila:
  - Možda nisi plavuša, ali lijepo je biti svijetla duša, djevojke mogu pobijediti zle da drugi žive sretno!
  Alenka, pucajući na naciste, zacvilila je:
  - Od hrastova samo na panjevima ne možete izgraditi jaku obranu!
  Anyuta, pucajući, logično je primijetila:
  - Ako političar nije djetlić, onda će maknuti čips, ne samo s biračkog panja!
  Alla je agresivno izjavila, srušivši Nijemce:
  - Iako političar nije orao, birače smatra vranama i djetlićima!
  Marija je, saseći neprijatelje, primijetila:
  - Ako dopuštate političarima da vam skidaju strugotine, onda ste definitivno djetlić!
  Matrena, koseći naciste, izrazila se:
  - Političar s biračima je lisica, ali sam sa sobom hrčak je hrčak!
  Marusya je bosom nogom bacila granatu i zacvilila:
  - Pametan političar je kao lisica u kokošinjcu, a glup kao slon u porculanu!
  Alenka, slomeći Fritza, izdala je:
  - Zapovijed se šuti, političar pričanjem pravi nered!
  Anyuta je, razbacujući naciste granatom, zacvilila:
  - Političar puno priča, pogotovo kad želi začepiti usta!
  Alla je agresivno primijetila, udarajući naciste:
  - Prepirati se s političarem da lupanje vode u žbuku, osim ako ne slomite mišić jezika, leži u profitu!
  Marija je, slomeći neprijatelje i bacivši granatu bosom nogom, primijetila:
  - Političar je mješavina lisice i vuka, ali puno svinja!
  Matrena je pucajući na naciste zarežala:
  - Što je lisac više političar, to više svinja!
  Marusya, koseći Fritz, izdala je:
  - U politici je kontinuirana menažerija, vukovi, zečevi, kokoši, pijetao i djetlić, samo se lisica uvijek bira za kralja!
  Alenka, slamajući naciste, progunđa:
  - Diktator koji se pretvara da je lav prava je svinja!
  Anyuta je agresivno primijetila, rušivši neprijatelje udarcima:
  - Političar će proći za lava samo ako je glasač savršeni magarac!
  Alla je, izbacivši naciste poput prašine s tepiha, izdala:
  - Političar oblači ovčiju kožu, ali ga samo krvožednost srodi s vukom, a čvrstim ovnom domišljatošću!
  Marija je, bacivši bombu bosom nogom, cvrkutala:
  - Bolje je kad je vladar vuk u ovčjoj koži nego ovan pod krinkom lava!
  Matryona, pucajući na neprijatelja, s preciznošću Robina Hooda, izdala je:
  - Političar bleji o miru kao ovca, a vučji očnjaci rat zveckaju!
  Marusya je, pucajući na neprijatelja, viknula:
  - Političar da dobije glasove birača izlije kao slavuj, ali ih drži za djetliće!
  Alenka je, pucajući na naciste, izdala:
  - Ako vam se govor političara čini kao slavujev tril, nemojte u ovom slučaju biti vrana!
  Anyuta je duhovito primijetila, obarajući naciste:
  - Ako političar pjeva kao slavuj, onda te smatra prikladnom igrom!
  Alla je, razbijajući naciste, primijetila:
  - Lov na birače razlikuje se od šumskog lova po tome što lovac stvara što više buke!
  Marija je pucajući na neprijatelja viknula:
  - Političar, za razliku od džeparoša, pri krađi stvara veliku buku, a pri pljački laska!
  Matryona, pucajući na neprijatelja, progunđa:
  - Političar je u neku ruku i bog, ali bolje mu je ne vjerovati!
  Marija je potvrdila:
  - Političar voli obećavati Mjesec kao glasač, samo što zaboravlja dodati da tamo nema života osim pijeska!
  Alenka, odsijecajući protivnike, progunđa:
  - Jao nije od uma, nego od nedostatka praktične domišljatosti!
  Anyuta, pucajući na neprijatelja, zacvilila je:
  - Sve nevolje svijeta nisu od novca, već od njihove odsutnosti u pravom iznosu!
  Alla je, pucajući na neprijatelja, izdala:
  - Jezik je dat političaru da sakrije svoje misli, ali ne s kakvom elokvencijom političar može sakriti svoju sivu bijedu!
  Maria je energično primijetila dok je pucala na Fritz:
  - Ako željezo ode u lance, neće ostati za mačeve, ako se prolije srebro u govorima, onda neće biti od čega plaćati plaću!
  Matryona, pucajući na neprijatelja, progunđa:
  - Ima li političar dara za ispunjavanje obećanja? Posjeduje, ali ne uzalud!
  Marusya je, pucajući na naciste, primijetila:
  - Slon nameće veliku hrpu govana, a političar-lisica još veću brdo verbalnog proljeva!
  Alenka je duhovito primijetila, slamajući naciste:
  - Političar toči obilato slatki med govora, utapajući birače u verbalni proljev!
  Anyuta, pucajući na protivnike, izdala je:
  - Slatki govor političara je kao medni potok, samo ti uz njega plivaš u smeće!
  Alla je, pucajući na naciste, primijetila:
  - Političar može ispuniti obećanje, samo da bi birač povjerovao u nemoguće!
  Marija je, vodeći vrlo preciznu vatru, izdala:
  - Puno je političara na izborima, ali nema koga birati, tko je panj, tko je špil, tko lisac, tko svinja, tko je medvjed - od dosade ostaje samo jedno - do urlati!
  Matryona je pucala na naciste i primijetila:
  - Političaru koji često kida grlo, valja propisno nabiti uši!
  Marusya je posjekla naciste, rekla:
  - Političar, za razliku od slavuja, nikad ne pjeva uzalud, a ima lisičji dar!
  Alyonka je cvrkutala, pokazujući zube:
  - Političar želi postati orao, ali birač uvijek nema ptičja prava!
  Anyuta je gugutala, gađajući Nijemce iz snajpera:
  - Zašto si na ptičjem pravu, jer pamet djetlića!
  Alla je siktala s agresijom pitona:
  - Političar ima mnogo različitih pjesama, ali sve sa samo jednim motivom: izaberi mene!
  Marija je, presijecajući naciste, progunđala:
  - Birač kao lepinja ostavlja zeca, vuka, medvjeda, ali politička lisica ga svejedno proždire!
  Matrena je napomenula, razbijajući naciste:
  - Političar će slatkim govorima računati na intelekt muhe, tren slavuja, na obzir djetlića, ali njegova svinjska bit je vidljiva sokolovu oku!
  Marusya, koja se bori protiv nacista, dodaje sa smiješkom:
  - Žena je i dobra političarka, i barem daje šansu da ispuni obećanje o vjernosti i pruži zadovoljstvo!
  Tako djevojke herojski štite grad, i daju veliku nadu.
  . POGLAVLJE #4
  Krajem rujna i početkom listopada bitke za Astrakhan još su trajale, a nacisti su se kretali južno duž obale Kaspijskog mora. Došlo je do neumoljivog napredovanja nacista... Na jugu su nacisti zauzeli grad Ordžonikidze i krenuli u juriš na Grozni.
  U ovom gradu su se herojski vodili i sovjetski ratovi.
  Bojna djevojaka, predvođena Tamarom, pokazala je očajnu odlučnost i hrabrost.
  Tamara je ispalila rafal iz mitraljeza i golim nožnim prstima bacala granate govoreći:
  - Slava našoj domovini SSSR!
  Anna je, precizno pucajući na naciste, a također golom petom bacivši paket eksploziva, viknula:
  - Slava junaštvu!
  Akulina, pucajući na neprijatelja, poviče:
  - Za domovinu i čast!
  Victoria, pucajući na Fritza i bacajući smrtonosnu granatu golim nožnim prstima, zarežala je:
  - Slomite Wehrmacht junaštvom!
  Olympias, zdrava djevojka, dala je liniju neprijateljima, nokautirala Fritza i oprostila:
  - U svetom ratu bit će naše pobjede!
  Tamara je, pucajući na naciste i ponovno bacajući bombu bosom nogom, primijetila:
  - Vojnik mora imati snagu hrasta, ali ne i hrastove glave!
  Djevojke su pucale. Oko mase ruševina, ruševine se dime. Slijedi eksplozija za eksplozijom. Dim se diže u nebo. Sve okolo gori.
  Uništenje velikih razmjera.
  Lijepa, bosonoga plavuša Anna, dok baca granatu, razdire naciste, brblja ovako:
  - U svakom hrastu je udubljenje, u svakoj hrastovoj glavi rupa iz koje teku mozgovi!
  Akulina, pucajući na neprijatelja i bacajući granatu gracioznom, preplanulom, bosom nogom, zacvilila je:
  - Ako si pametan kao hrast, onda ćeš se saviti kao jasika!
  Viktorija, ova crvenokosa djevojka, također golih, preplanulih, isklesanih nogu, cvrkutala je:
  - Ako nemaš lisičje lukavštine, onda će ti skidati tri kože!
  Olimpiada, zdrava, visoka, krupna, mišićava plavuša, okrenula se, bacila bombu bosom nogom i zacvilila:
  - Ako si glup kao hrast, otkinuće te kao ljepljivu!
  Pokraj njih je puzao dječak. Bljeskao je crnim štiklama, a na naciste je bacio paket eksploziva. Zatim je zacvilio:
  - Mladi vojnik, bolji od oronulog generala!
  Tamara se opet okrenula. Bacila je bombu smrtonosnom bosom nogom i viknula:
  - Za svako svoje novo odijelo političar biračima povuče tri kože!
  Akulina, pucajući na neprijatelje, i agresivno se cereći, zareža:
  - Bit ćeš pametan ko hrast, otkinut će ga ko ljepljivu i zečevu!
  Anna je, pucajući na neprijatelja i bacajući granate bosom nogom potkopavajući tenkove, cvrkutala:
  - Lukava će lisica i tri kože s lava srušiti, ako je pametan ovan!
  Victoria, pucajući na naciste i bacajući ubojiti poklon golom petom, izdala je:
  - Ako ne želiš postati lisica, cvilit ćeš kao gladan pas!
  Olimpijske igre su pokosile Fritz. Zatim je bosom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Političar je lisica, pa po dnevnom svjetlu guši glasače-kokoši!
  Tutnjava kanonade raste. Strašni "Sturmtigrovi" idu u bitku. Ispaljuju raketne bombe. I uništavaju cijele zgrade, lomeći kuće odjednom. A jurišnici kruže nebom. Ispaljuju rakete na sovjetske položaje. Bacaju bombe. Već se vidi Panther-2, napredniji stroj od Panthera, sa snažnim topom od 88 mm.
  Njemačko vozilo ima užu i manju kupolu, kao i čučanj trup. Takvo čudovište, ako mlati, onda mlati. I što je najvažnije, ne pretežak, sa snažnijim motorom od 900 konjskih snaga.
  Tamara je bosom nogom bacila granatu na Panther-2 i zagugutala:
  - Bit ćeš glup kao panj, otkinut će ga kao ljepljivu, ne samo lukave lisice, nego i kukavne zečeve!
  Anna je, pucajući na naciste i koseći protivnike, bacajući limune bosim nogama, zaključila:
  - Čak i orao, lukava lisica, može razotkriti mokro pile!
  Akulina je, odsijecajući neprijatelje i probijajući ih, preciznim udarcima, izdao:
  - Čovjek koji sanja o ulozi lava često postaje magarac kojeg lisica ore!
  Victoria je, rafalnom saseći protivnike i bosim nogama bacajući nešto smrtonosno, viknula:
  - Čovjek ima lavlje ambicije, magareću tvrdoglavost, nespretnost medvjeda, gracioznost slona, ali lisica ga uvijek umije namamiti!
  Olimpijske igre su se okrenule neprijatelju. Pokosila ga je poput kosilice i zarežala:
  - Lisica crvene boje, političar krvavog odijela!
  Intenzitet bitke je stalno rastao. Grad su gađali nacisti plinskim topovima, koji su po snazi bili superiorniji od Katjuša. I bilo je vrlo teško oduprijeti se nacistima. Ali bataljun bosih, polugolih djevojaka borio se s kolosalnim entuzijazmom. I djevojke gotovo da nisu umrle, muškarci su dobili više.
  Tamara je, pucajući na naciste i bacajući granate golim prstima, viknula:
  - Žena pobjeđuje jake muškarce, igrajući na njihove slabosti, političarka uvjerava slabe birače, očito preigravajući!
  Anna je, odsijecajući neprijatelje i koseći ih mecima, istovremeno golom petom dajući eksplozivni paket, izdala:
  - Žena je najlukavija političarka, ne treba učiti za lisicu, ali mora biti u stanju obuti se, a da ostane bosa!
  Akulina je preciznim rafalima odsijecala protivnike i golim nožnim prstima lajala:
  - I žena voli mladost, ali joj je zelenilo dolara draže od zelenog doba patrona!
  Victoria, ta crvenokosa kuja, dala je smrtonosni rafal, izbila konopac i zaškripala:
  - Zelenilo djevojačke mladosti privlači zelene novčanice muškaraca koji su se udebljali od dolara!
  Olimpijada, pucajući na neprijatelje i bacajući još jedan dar bosom nogom, viknula je:
  - Ne juri za zelenim dolarom, nevolja ima i zelene oči, a školjka je hrskava!
  Bitka postaje sve žešća. Smrtonosni projektili jure. Razbili su i razbili sovjetske položaje, prevrnuvši topove baterija. I novi avioni jure, i jurišne puške tutnjaju. Oblaci prašine dižu se u nebo.
  Tamara je, nemilosrdno pucajući na naciste, uzela i dala biser, ispred kojeg je bosom nogom bacila granatu:
  - Vjerujući u Boga, ne tonite na razinu životinje: čovjek nije pokorna ovca, a ne smrdljiva koza!
  Ana je, boreći se s neprijateljem i bosim nogama bacajući darove smrti, primijetila:
  - Zarađivati na vjeri ljudi isto je što i na zlato sipati gnoj, niknuće nepovjerenje!
  Akulina, uništavajući Pantera, agresivno je puhao:
  - Vjerujući u nedjelju, nemojte doći do sedam petka u tjednu!
  Victoria je, vrlo precizno pucajući na naciste, i agresivno ih koseći, primijetila:
  - Vjera u vječni pakleni plamen vrije mlijeko praznovjerja, s kojeg se skida pjena, lopovi iz vjere!
  Olimpija, junakinja, koja je sasjekla naciste i bosim nogama bacala granate kolosalne razorne moći, primijetila je:
  - Samo panjevi i hrastovi vjeruju u paklenu lomaču vječnog plamena, dajući se guliti kao ljepljivi!
  Tamara je ispalila iz zarobljene baze, bljesnula golim petama i cvrkutala:
  - Kako svijetli plamen vječne paklene vatre? Sjaj zlatnika u džepovima lopova iz religije!
  Anna, pucajući na neprijatelja i sakosavajući naciste s kolosalnom preciznošću, izdala je:
  - Nevaljalci koriste Boga da napune džepove, a varaju se ne samo praznom glavom!
  Akulina se okrenula neprijatelju. Bacila je bombu golim nožnim prstima i zacvilila:
  - Pokvarenici od vjere ovcama tri kože kidaju, jarcima rogove lome, samo im je profit mila, a vjera za halabuku!
  Victoria je golom petom bacila bombu od piljevine, raznijela neprijatelja i zacvilila:
  - Pošten svećenik je kao vuk vegetarijanac, samo je vjera uvijek poštena, a njezina upotreba je sebična!
  Olimpija je pucala na neprijatelja iz mitraljeza. Pokosila je neprijatelja i golom petom zadala hrpu granata, koja je prevrnula tenk Lev. Onda je viknula:
  - Svaka religija je bajka, samo se od ove fantazije ostvaruje profit u doista nevjerojatnim omjerima!
  Ovako se djevojke hrabro bore u gradu Grozni. I pokazuju se s najvišeg stajališta hrabrosti.
  A ostale djevojke brane Astrakhan svom svojom hrabrošću. I također pokazuju najviši akrobatiku i snagu.
  Djevojke se jako dobro bore.
  Alenka je bosom nogom bacila granatu, rastrgala naciste i zagugutala, pokazujući zube:
  - Tko ti dopusti da na uši vješaš rezance, bit će zauvijek gladan!
  Anyuta, koseći naciste s ovim, složila se:
  - Nećeš biti puna rezanaca na ušima!
  Alla je ispalila rafal na naciste, bacila smrtonosnu granatu bosom nogom i vikala:
  - Rezanci na ušima su jelo koje izaziva mučninu u zadnji tren!
  Maria je duhovito primijetila, pokazujući zube, i golim nožnim prstima bacajući paket eksploziva:
  - Je li to Bog, nitko ne zna, ali oni neprestano razapinju osobu, kao da je sličan Kristu!
  Marusya, jebena Fritza, uzela ga je i viknula, agresivno se cereći:
  - Čovjek nastoji ovladati Božjom moći, ali zasad dobiva samo raspeće ne po Bogu!
  Matryona se okrenula, pokosila naciste i izdala, agresivno namigujući prijateljima:
  - Čovjekovo srce stremi dobroti, njegov um profitu, a želudac proždrljivosti, i na kraju vuče noge u jamu!
  I žestoke bitke tutnjaju u Astrahanu. Grad na Volgi ključna je točka sovjetske obrane. I ovdje takve bitke mahnito vriju. Kao da kuhalo za vodu žubori.
  A teški, smrtonosni avioni jure. Yu-288 je vrlo moćan stroj. I baca bombe s kolosalnom upornošću.
  Alenka cvili, okrećući se prema nacistima i bosom nogom bacajući granatu:
  - Ako čovjek ima inteligenciju gorile, orat će kao konj i jesti kao pas!
  Anyuta je bosom nogom lansirala ubojiti dar smrti, razbila naciste i vikala:
  - Čovjek se dopušta da ga stave na kragnu, ali da bi orao, mora ga se tući prisilnim bičem!
  Alla je golom petom lansirala limun i progunđala:
  - Političar ima veliki džep, ali je samo beznačajni džeparoš!
  Marija je, pucajući na protivnike, siktala:
  - Političar koji biračima obećava mjesec s neba, došavši na vlast, napušta lunarni krajolik, i cvili od gladi za zvijezdom!
  Matryona je, smijući se zaglušno, primijetila:
  - Đavao u svakoj politici potiče da zauzme mjesto Svemogućeg Boga, samo političar ima jako malo talenta!
  Marusya, pucajući na neprijatelje i samouvjereno ih koseći, primijetila je:
  - Čovjek nastoji postati svemoćan, ali ga njegov moralni napredak ne čini boljim!
  Djevojke su očito duhovite do najviše razine.
  A rat ide nazubljenim kolosijekom. Mlazni zrakoplovi se testiraju u Trećem Reichu. I ovo je također prilično ozbiljan argument u sporu sa SSSR-om.
  Hitler, naravno, nije baš zadovoljan. Rat se oteže, a Rusija se tvrdoglavo opire, iako i ona popušta. Bitke ključaju, kao na ušću vulkana.
  Krajem listopada. Kalmikija je potpuno zarobljena, a nacisti napreduju preko Dagestana.
  Uspjesi nacista, iako skromni, ali stalni. Crnomorska flota je na rubu uništenja.
  Ovdje je cijeli tim na razaraču koji se sastoji od djevojaka. U najmanju ruku dobra ekipa. Djevojka je u prslucima i trči bosa, trepereći okruglim petama.
  Alice, zapovjednik razarača, samouvjereno zapovijeda napad na fašistički krstaš. Lansira torpedo i primjećuje:
  - U ratu, kao u dobrom kazalištu, sljedeća radnja je nepredvidiva, suze će se sigurno liti!
  Andriana je njezina partnerica, koja zapovijeda cijelim leglom djevojaka. Trčale su trepereće gole, okruglih potpetica, i cvilile. Postavili su minski uređaj.
  Andriana je viknula:
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu...
  I sunce će sjati
  Osvetljavam put komunizmu!
  Veronika je, pucajući na naciste iz topa, prednjala:
  - U ratu, kao na filmu: radnja plijeni, nikad ne dosadi, samo, jao, stvarno ubija!
  Razarač s golonogim, preplanulim, vitkim, jako lijepim djevojkama skače s jedne na drugu stranu. Bačen je kao pero.
  Alice je, lupkajući svojim isklesanim, bosim nogama, viknula:
  - Ako nisi lagodan, zemlja će u ratu počivati u miru!
  Andriana je, precizno pucajući iz topa, primijetila:
  - Djevojka koja se može boriti je vitez!
  Alice se ispravila dok je pucala:
  - Ne, ona je heroj!
  I ratnici su prasnuli u smijeh. I pokazao jezike. I noge ljepotica, tako graciozne, i tragovi krvi ostali su na palubi. Moćne djevojke.
  I gole, pete su im tako okrugle i graciozne.
  Alice se prisjetila kako je bila zarobljena, a nacisti su je gladili po tabanima tankim, užarenim bičem. Ovdje ste gotovo goli visite na stalku. Tvoje bose noge su uvučene u kocku. I škakljaju te užarenim štapovima. Ovdje i do grimizne bradavice, crveno željezo je kauterizirano.
  Alice je nekoliko dana mučena i mučena. Ali djevojka je uspjela pobjeći.
  Ona je časniku straže rekla da poznaje mjesto na moru, gdje su bacili kontejner sa zlatom koji je evakuiran iz Sevastopolja. Fašist je pao na to.
  Pa, Alice je, unatoč svom mučenju, zadržala hrabrost. Skinuli su je s lanaca i vezanih ruku stavili u čamac. I bosih nogu, lagano opečenih na stalku, uspjela je uzeti pištolj i ustrijeliti dvojicu fašista. Zatim je odvezala užad i otplivala. Pametno je to provjerila. I zaradio poštovanje djevojaka.
  Iz specijalnog odjela pokušali su se priljubiti uz nju, ali je Alice zaprijetila specijalcima da će dogovoriti nesreću, a također je objesiti o kuju. Uplašili su se.
  Alice je vrlo borbena djevojka...
  Čak je i duhovito zaključila:
  - Krvnik voli sjekiru iz oružja, ali u borbi ima nespretnu vještinu!
  Andriana se složila s tim, udarajući svoje isklesane noge:
  - Od sjekire se još može skuhati juha, ali ono što je napisano junačkim perom, ne može se krvničkom sjekirom posjeći!
  Juliana je jako lijepa djevojka. Na prsima ima samo tanku prugastu tkaninu i gaćice. Ali ona je tako divna i lijepa. Noge svih djevojaka na razaraču su gole, i vrlo zavodljive.
  Kada su Nijemci zarobljeni, prisiljeni su ljubiti djevojke ukrug, golih peta. I zatvorenici to poslušno rade. I ližu pete djevojkama, i ljube se s velikim zadovoljstvom.
  Juliana je pjevala:
  - Mi nismo zli razbojnici,
  Ne želimo ubijati...
  Ali gole pete bole,
  Želim svakog udariti šakom u lice!
  Djevojke, naravno, mogu uživati u svakom uspjehu.
  Andriana je, lupkajući golim štiklama, izdala:
  - O, nove granice, nemojte me nasmijavati!
  Alice se složila:
  - Neograničene mogućnosti za one koji sebi ne postavljaju granice!
  Veronica je pljesnula bosim nogama, zveckala bosim petama i rekla, pokazujući zube:
  - Najjača osoba neće povući nepodnošljive ambicije!
  Andriana je duhovito primijetila, pokazujući zube i pucajući iz topa:
  - Čovjek je daleko od Boga, jer nije otišao daleko od makaka u svom oponašanju prirode!
  Veronica je, drobivši potoke nacista koji su napredovali preciznim hicima, zagunđala:
  - Političar u ambicijama je bog, u metodama svog lica, a u korištenju rezultata je čista svinja!
  Sovjetske djevojke se dobro bore. Ali ima, naravno, njemačkih, a i ljepotica u bikiniju i bosonogih.
  Na primjer, Gerda je rijedak borac.
  Ona i njezini partneri sjeli su na najnoviji tenk "Panther" -2.
  Djevojke pucaju na sovjetske trupe i urlaju.
  Mi smo zli vukovi, mi se povlačimo, nema dobra!
  I mignu očima...
  Gerda je uz pomoć svojih golih nožnih prstiju mlatarala po ruskim vojnicima i zacvilila od zadovoljstva:
  - Tko u životu nije vuk, s njega se spuštaju tri kože, tko nije lisica u pameti, iznutrice se ko kokoš!
  Charlotte je također pogodila preciznim projektilom, probila se kroz sovjetski tenk, zdrobila oklop i viknula:
  - Vuk je uvijek gladan, čovjek je uvijek nezadovoljan, a političar ne može reći ni riječi istine!
  Christina, vrlo precizno gađajući neprijatelja i gađajući ruske tenkove smrtonosnim projektilom, primijetila je:
  - Lisica ima vrijedno krzno, ali lisičja uvjeravanja političara ništa ne vrijede!
  Magda je uzela i uperila pušku u neprijatelja, golim nožnim prstima, mlatarala i grcala:
  - Više je mlijeka od koze nego političara koji je pametan ovan!
  Gerda je, nastavljajući precizno pucati na sovjetska vozila, primijetila:
  - Na izborima su političari kao između kuge i kolere, iako su političari puno zarazniji u svojoj shizofreniji!
  Charlotte je pogodila trideset i četiri, i razderavši toranj, rekla:
  - Političar ima vučji nos za profit, ali sam je gotova svinja za utrobu!
  Christina je spretno lansirala projektil uz pomoć svojih golih nožnih prstiju i rekla:
  - Političar je ovan koji juri na lavovski tron, a kad dođe do vrha, pretvara se u lisicu koja guši kokoš glasače!
  Magda je agresivno primijetila, šaljući sovjetskom samohodu golim prstima na dar smrti:
  - Ne vjeruju političarima, ali glasaju, ne razumiju glazbu, ali rado slušaju, ne jedu rezance, nego se dragovoljno drže za uši!
  I njihov "Panther" -2 je vrlo aktivan. I projektil šalje vrlo precizno.
  Njemački stroj vrlo samouvjereno drobi sve sovjetske tenkove.
  Gerda snima i pjeva:
  - Jedan, dva, tri - prekrši savjet!
  Charlotte puca vrlo precizno, pogađa protivnike i zviždi:
  - Najjači smo na svijetu!
  Christina je, pucajući golim nožnim prstima, probijajući se kroz trideset i četiri, dodala:
  - Neprijatelji se svi namaču u zahodu!
  Magda je pucala na neprijatelja i ispalila:
  - Domovina suzama ne vjeruje!
  Gerda je zacvilila:
  - A mi ćemo zlim oligarsima dati u mozak!
  Charlotte je duhovito primijetila, pogađajući granatom sovjetsku haubicu:
  - Zlato samo lijepo izgleda, zapravo, ovaj metal, čovječanstvo je uvijek patilo, postalo je bahato!
  Christina se, pucajući na neprijatelja, duhovito izrazila:
  - Ogolivši prsa, ženi je lakše otkinuti muškarcu tri kože!
  Magda je, pucajući na protivnike, izvorno primijetila:
  - Djevojke bose, u galoše stavljajte muškarce!
  Naravno, djevojke na spremniku su graciozne. A piloti su najkul među Fritzovima.
  Albina i Alvina su najstrašniji asovi u svemiru. Ovdje su već dosegli brojku od po petsto oborenih zrakoplova. Ispred njih je samo Marseille. Odlikovan je Velikim križem Željeznog križa za 500. zrakoplov sovjetske flote. Ali Albina i Alvina počele su se boriti mnogo kasnije i stoga će uskoro prestići Marseille.
  Albina i Alvina za 500. zrakoplov dobili su Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  A sada se bore s crvenim pilotima.
  Albina pritišće gumbe golim nožnim prstima, obara pet sovjetskih aviona odjednom i zacvili:
  - Ako je čovjek pametne čizme, onda uvijek sjedi u galoši!
  Alvina je, pucajući na ruske zrakoplove i obarajući ih golim nožnim prstima, primijetila:
  - Ženska gola noga na vrijeme će svaku čizmu staviti u galošu!
  Albina, vodeći vrlo dobro usmjerenu vatru na sovjetska vozila, duhovito je odgovorila, pokazujući zube:
  - Čovjek koji često gleda gole, ženske noge, sjedni u galošu!
  I obje djevojke, srušivši još nekoliko Jakova, zacvile:
  - Gola ženska noga, dobro se vozi ispod pete i savršeno sjedi u galošu!
  Ratnici se ovdje mogu vidjeti na velikoj visini.
  Ali ako postoje veličanstveni njemački piloti, onda postoje i lijepe sovjetske djevojke-komsomolci.
  koji se bore s velikom žestinom. A također su uspješno obarali horde Trećeg Reicha.
  Anastasia Vedmakova, uzela ga je i golim prstima srušila Nijemca i zacvilila:
  - Muškarac se spreman okrenuti naopačke kako bi djevojci strgao cipele!
  Akulina Orlova, pucajući na naciste, duhovito je primijetila:
  - S golom ženskom petom možete svaku čizmu okrenuti naopačke!
  Anastasia je također udarila Fritza i zacvilila:
  - Ženska bosa noga izvrnut će svakog muškarca, pa makar on bio i posljednja čizma!
  Akulina Orlova, nokautirala je Focke-Wulfa i siktala, otkrivajući svoje lijepe zube;
  - Ako želiš čovjeka izvrnuti naopačke - izuj cipele, želiš li ga staviti u galošu, otkrij petu!
  A djevojke su u glas pjevale:
  U svemiru bjesni rat,
  Slomiti da ubije bez razloga...
  Sotona se oslobodio
  I smrt je došla s njim!
  
  I tko će zaustaviti tok
  Krvave i lude rijeke...
  Laserska zraka će ući u hram,
  I bljesak je nestao čovječe!
  
  I takav kaos
  Preplavio svemir...
  Tužna sudbina čovječanstva
  Izdrži bol, patnju!
  Djevojke su možda djelomično u pravu. Rat nije sreća. Ali u isto vrijeme i zabava.
  Dvije njemačke pilotke početnike, Eva i Gertrude, bore se na modifikacijama napada na Focke-Wulf. Napadaju kopnene sovjetske ciljeve iz zraka.
  Eva, ispalivši i ispalivši raketu, primjećuje:
  - Zašto je djetinjstvo boso, jer gola ženska noga tjera muškarce da izgube glavu, kao da su dječaci!
  Gertruda je eksplodirala raketom, pritisnula pedalu golom petom i razbila bunker sovjetske vojske i zaškripala:
  - Želja da vidi ženu golu tjera muškarca da se okrene naopačke!
  Eva je opet pogodila, pogodila trideset i četiri, razbila kule i duhovito primijetila:
  - Da biste skinuli ženu, morate prvo obući njezine dobre cipele!
  Gertrude je tukla svoju protivnicu golom, okruglom petom svog gracioznog stopala i primijetila:
  - Svući se u pravo vrijeme, poslovna žena će muškarcu strgnuti tri kože!
  Eva je ispalila raketu na sovjetske bunkere i viknula:
  - Žena koja se na vrijeme razgoli neće postati bos i temeljito obuvan muškarac!
  Gertrude je, nakon što je poklala sovjetske trupe, potvrdila:
  - Muškarcu će bosa žena navući čizmu, i staviti ga u galošu, i izvrnuti ga naopačke i učiniti ga zadnjim bosonogom!
  Ovdje je, naravno, logika djevojaka da se protiv nje ne možete raspravljati. A cure se bosu bose i u bikiniju.
  I vole lijepe mladiće, i općenito takve da su jednostavno super.
  A ako pjevaju, onda će stotinu ljudi biti ubijeno!
  Evo djevojaka, s obje strane vrijedne i jako lijepe, tako da se zapravo muškarci okreću naopačke!
  . POGLAVLJE #5
  Grad Grozni, potpuno okružen nacističkim postrojbama, pao je početkom studenog 1943. godine. Bataljun s djevojkama izbio je iz kotla i povukao se u Shali.
  Već su bile planine, neravni teren i postalo je zgodnije držati obranu. Njemački tenkovi su bili dosta teški, posebno Maus, i bilo je prilično nezgodno boriti se s njima u planinama. Tenk T-3 je već bio povučen iz proizvodnje, ali se još uvijek proizvodila modernizirana verzija T-4. Iako moralno zastario. Ali još se mogao boriti protiv T-34-76. I dobro se boriti. Njegov top bio je još snažniji i imao je veću njušku brzinu od trideset i četiri.
  Tamara i djevojke potukle su se u Shali. Djevojke su se trudile zadržati ovo vrlo veliko planinsko selo - pravi grad.
  Ljepotice su se vrlo hrabro borile.
  Tamara je bosom nogom bacila granatu, ispalila rafal i zagugutala:
  - Za domovinu SSSR!
  Anna je otvorila vatru na naciste. Lakši T-4 pokušao se popeti uz padinu. Djevojka je, bacivši bombu bosom nogom, srušila nacistički stroj i zaškripala:
  - Za našu majku domovinu!
  Akulina, pucajući na Fritza i golom petom, služeći smrtonosnog zamotanog u foliju, vyaknula:
  - Domovina je uvijek sveta!
  Veronika, pucajući na neprijatelja i gađajući limune golim nožnim prstima, rekla je:
  - Za ruske divove!
  Olympias, ova divovska žena, također je golim prstima bacila granatu na naciste i zacvilila:
  - Za komunizam!
  Tamara je, vodeći dobro usmjerenu vatru na naciste, i odsijecajući ih kao strugotine sa drveta, izdala:
  - Što više hrastova u vojsci, to je jača naša obrana!
  Anna je, pokazujući zube, i pucajući na naciste s kolosalnom preciznošću i bijesom primijetila:
  - Sve ću vas uništiti.
  Tenk "Lav", veliko vozilo s dugom cijevi. Ovdje ima najnoviji pištolj 105 mm, duljina cijevi 100 EL. I ispostavilo se da je to vrlo dugačak pištolj. A ovo deblo strši ubojito.
  Akulina puca iz bazuke na naciste i zacvili:
  - Slava eri komunizma!
  Victoria također pali i urla:
  - Slava herojima Rusije!
  Olimpiada potvrđuje pucajući na naciste i bacajući granatu golim prstima:
  - Najveća slava!
  Cure su, valja napomenuti, fenomenalne, i jako simpatične. A njihova hladnoća je kolosalna.
  Tamara, pucajući na neprijatelja i pokazavši zube, kaže:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  Anna, pucajući na neprijatelja, agresivno kaže, bacajući granatu golim prstima:
  Neka nam srca kucaju uglas!
  I namignite svojim partnerima.
  I Akulina će se okrenuti, kako će pokositi protivnike, pa će urlati:
  - Za moje pobjede kroz krov!
  Akulina Petrovskaya nije jednostavna djevojka. Morala je proći kroz mnogo toga. Konkretno, uhvaćena je u krađi i uhićena. Prošla je i dječju koloniju-mlađi. Pa ništa, preživjela je. Bosa je hodala po snježnim nanosima, ali je samo postala zdravija i jača.
  Victoria se bori s bjesomučnim bijesom. Okrenuo se protiv neprijatelja. Fritz je pao. Zatim je golim nožnim prstima bacila granatu. Motocikl se prevrnuo.
  Djevojka je zagugutala:
  - Za moćne granice!
  Olimpija se bori s vrlo divljim osjećajem bijesa. Njezini su udarci jaki i razbijajući. Ona je doista čudovišna djevojka. I tako mlati protivnike. Dakle, nacisti aktivno istrebljuju. Ne daje im ni najmanju šansu.
  Olympias urla na vrh svojih pluća:
  - Slava ovom svemirskom komunizmu!
  Tamara, pucajući na naciste, urla:
  - Slava Lenjinovom komunizmu!
  Anna puca na protivnike i škripi:
  - Za SSSR!
  Akulina, kosi neprijatelje, i režeći, cvili:
  - Za najviši akrobatiku!
  Victoria je, pucajući na naciste, ispalila:
  - Za najfenomenalnije pobjede!
  Olympias, lomeći nacistički tenk, progunđa:
  - Za komunizam SSSR-a!
  Puca i Tamara. Puca vrlo precizno, prekriva protivnike preciznim rafalima. Kosi ko kosa i škripi:
  - Slava vremenima komunizma!
  Anna, pucajući na naciste i sijekući ih preciznim potezima kose, uzvikuje:
  - Velika slava junacima!
  I baca granate golim prstima. Evo jedne bake.
  Akulina odsiječe Fritza, agresivno urla:
  - Za komunizam!
  I trzaje s mišićavim tijelom.
  Victoria također tuče naciste. I golim nožnim prstima baca ubojite darove na svoje protivnike i cvili:
  - Za veličinu svijeta!
  Olympias također puca na neprijatelje. Nokautira ih kao palicu i urla:
  - Slava velikom komunizmu!
  I golim nožnim prstima baca granatu smrtonosnom snagom, razdirajući neprijatelje.
  Ovako petorica dušmane podignu, pa pokosimo ih, i istrijebimo, i sameljimo.
  Nijemci su zaustavljeni i potpuno zaglavljeni. Ovdje je postalo teško, a oni se svađaju.
  Ovdje su bacači plina, a oni djeluju agresivno. I uništiti sovjetske položaje.
  Tuče i "Sturmtigr" iz daljine, na neprijatelja - Crvena armija.
  Njemačke djevojke uperene i samohodne topove "Medvjed" i kako su njime pogađale neprijatelja. I stvarno su i temeljito sjebani. A granata teška jedan i pol centner razbija sovjetske rovove i bunkere.
  Ratnica Frida urla:
  - Za naš najveći Treći Reich!
  I namignite svojim partnerima. Nakon toga će opet pucati fašističke djevojke bosih nogu.
  I muhe ričuće i razorne. I dok eksplodira, tada nastane cijeli lijevak sa zemljom koja ključa od vrućine.
  Da, Nijemci su temeljito uhvatili sovjetske trupe. Jedan od prvih zrakoplova TA-152 leti nebom. Višenamjenski stroj, poput Focke-Wulfa, ali napredniji, brži, manevarski s moćnim oružjem i oklopom. Može se koristiti i kao lovac i kao jurišni zrakoplov.
  Za sovjetske trupe, automobil, iskreno, može postati veliki problem.
  Helga upravlja TA-152 i napada nekoliko sovjetskih tenkova koji se pokušavaju približiti Shaliju. Djevojka dobro puca. Lomi krov kule prve trideset i četiri i urla:
  - Ja sam borilačka ljepotica!
  A onda napada drugi auto, koji pokušava ubrzati. No mijenjanje brzina nije tako jednostavno.
  TA-152 probija ovu žrtvu topom od 37 mm.
  Helga je odgovorila i zapjevala:
  - Proklizao, odvukao me negdje, proklizao!
  I namignula je sama sebi ... Ovdje pokušava napasti Yak-9. Njemica ga lako sruši tako što bosom nogom pritisne okidač i samouvjereno namigne govoreći:
  - Stvarno sam super!
  Čini se da je Helga djevojka s velikim aplombom. I provodi krvave eksperimente s neprijateljima.
  A ako puše, onda se nikome neće činiti malo.
  Helga puca na sovjetska vozila i škripi:
  - Pa zašto, nemoguće je živjeti po pameti!
  I golim petama kako pogoditi kormilo. Ovo je djevojka - za sve djevojke, djevojko.
  A ako buči....
  Albina i Alvina na nebu također su vrlo aktivne i borbene ratnice.
  A cure, avioni Rusije, misle, uništavaju da je život dobar i da je život dobar.
  I golim prstima usmjeravaju zrakoplovne topove na mete. Sovjetski automobili neće preživjeti. I cure su ih tako tukle. Ne daju ti ni najmanju šansu.
  Da, bilo je tučenih djevojaka,
  Da, kažu što drugo...
  Hrabro su napali Rusiju,
  Doslovno Sotona!
  Albina je ratnica u borbenoj formaciji i urla sama sebi iz sveg glasa:
  - Bit ću super, presvući ću se! Super šampion!
  I to golom petom, kao i udaranjem po tipkovnici, i trganjem protivnika na male komadiće.
  Alvina, pucajući na protivnike, urla na sve strane:
  - A koga ćemo naći u šumi,
  A koga ćemo naći u šumi...
  rastrgat ćemo ga!
  
  Rastrgnimo ga!
  I golom petom, kako će neprijatelja dodati u smrtonosni zagrljaj. Ovo je djevojka - sve cure su najkul djevojke!
  Warrior of the most combat hack. I tako militantan i agresivan poput pantere.
  I velike njemačke mačke su u napadu. Oluja na Astrakhan. I uništiti u velikim količinama kuće sovjetskih vojnika.
  I umiru, ali ne odustaju. Takve borbe bjesne.
  Gerda je, naravno, na čelu napada i spremna za borbu. Pa ona puca, vrlo nalik ženskom Robin Hoodu u bikiniju. A ovo je sve cool žena.
  A ako momku stavi i grimizna bradavica u usta.
  Njezin "Panther"-2 radi. Inače, malo drugačiju modifikaciju tenka osedlale su djevojke s topom 75 mm 100 EL. Udarna je i brzopaljenska. Da, i opskrba granatama je veća nego u 88-mm topu.
  Gerda puca golim nožnim prstima i viče:
  - Jedan, dva, tri... Pokidajte napalmom!
  Charlotte je također pucala za njom i viknula:
  - Četiri, osam, pet - igrajmo brzo!
  Kristina je mlatila, probijajući se kroz sovjetski tenk i cvrkutala:
  - Hrabro ćemo krenuti u bitku, za moć nacista ...
  Magda je pucala bosim nogama i agresivno cvrkutala:
  - I sve ćemo ih pobiti - sve komuniste!
  Djevojke se ponašaju krajnje i suludo agresivno. A njihov "Panther" -2 preciznim udarcem prevrće sovjetsku haubicu.
  Djevojke se smiju i pjevaju:
  - Slava našem svijetu...
  A Elizabeth na trideset i četiri, zauzvrat, provodi divlji napad. I golom petom pritisne okidač. I ruši neprijatelja, vičući:
  - Neka bude komunizma!
  Ekaterina golim nožnim prstima šalje projektil smrtonosne sile, probija neprijatelja i škripi na vrh svojih pluća:
  - Za veliku Rusiju!
  Elena je pucala na naciste. Granata je pogodila Pantherovo čelo i odbila se.
  Djevojka je zalajala:
  - Komunizam će biti s nama!
  Euphrasia je također udarila neprijatelja golim nožnim prstima. Probila je T-4 i viknula:
  - Slava komunizmu!
  Ovo su borbene djevojke. A kako pucaju, granate jako lijepo lete, a sama tridesetčetvorka je u pokretu. I pokušajte, pokrenite se iz takvog automobila. Ovo je izuzetno teško.
  Ali djevojke ulaze, tuku se u bikinijima i koriste bose noge. Ratnici su divni i divni.
  A ako se zajebu, onda se nikome neće činiti malo. I šalju granate s divljim bijesom.
  Elizabeth je uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, pucajući na neprijatelja i obarajući neprijatelje, cvrkutala:
  - Slava idejama komunizma! Slava našoj domovini!
  Ekaterina je također pucala golim nožnim prstima, pogađajući Fritza i cičeći:
  - Za domovinu i pobjedu do kraja!
  Elena je, pucajući na protivnike, odgovorila agresivno, otkrivajući svoje biserne zube i namigujući, safirnim očima:
  - Naš svemirski komunizam je slavan!
  Euphrasia, pucajući na neprijatelja, pogađajući ga s kolosalnom, fenomenalnom preciznošću, izdala je:
  - Za domovinu i Staljina - živjeli!
  Djevojke su očito poletne, a svi mogu...
  Već je stigao prosinac 1943. godine.
  Alenka i njezin tim također se bore u Astrahanu i još uvijek tamo izdržavaju. Junakinja se bori.
  Alenka se okreće, kosi red nacista, pa golim nožnim prstima baca dar smrti i urla:
  - Čovjek je sličan gibonu, samo, nažalost, češće po intelektu nego po potenciji!
  Anyuta je, pucajući na neprijatelja i odsijecajući neprijatelje, golom petom dala paket eksploziva i cvrkutala:
  - Čovjek ima magareću tvrdoglavost, ambiciju lava, a u stvarnosti je koza!
  Alla je, precizno pucajući na Fritza, zacvilila:
  - Muškarac za ženu je kao smetlište za kravu, bez toga se ne može, ali odvratno je prići!
  Marija je, pucajući na naciste, duhovito odgovorila:
  - Ono što je zajedničko između muškarca i toaleta u ženskoj sobi - to što žene bleju samo na muškarce!
  Marusya, odsijecajući naciste i bacajući granate golim prstima, vyaknula:
  - Žena je lukava lisica koja svakog lava može pojesti kao zec!
  Matryona je, koseći naciste, i golim nožnim prstima bacajući plaćenike, promrmljala:
  - Žena treba muškarca kao dječaka za šibanje, ako ne pobijedi čovjeka, onda neće biti života!
  Alenka je, pucajući na Fritza, viknula:
  - Ženi trebaju muškarci kao svinjski rogovi, skupa je samo bunda koju su donirali muškarci!
  A golonoga ekipa djevojaka kako se smije, pokazujući zube, i bacajući bombe golim prstima.
  Djevojke ratnice poletne. Njihov element za borbu, njihov element za borbu!
  Astrakhan, čini se, neće odustati. Što se tiče djevojaka ovdje, stvarno svađa.
  Vojne snage Trećeg Reicha su kolosalne. Nove tenkovske divizije su ovdje tako moćne. Proizvodnja tenkova se povećava. Nema bombardiranja, moguća je opskrba radnom snagom iz talijanskih, francuskih, belgijskih i nizozemskih posjeda u Africi.
  I također iz Afrike za vađenje nafte, volframa, mnogih elemenata, uključujući uran.
  Odnosno, novi spremnici su žigosani. Konkretno, pojava "Panthera" -2, bolje zaštićenog i teže naoružanog, sa snažnijim motorom, ima znatan utjecaj na tijek rata.
  Sve je više tenkova i aviona. Radovi na Yu-488 se već privode kraju. Prvi serijski zrakoplov Trećeg Reicha s četiri motora. Vrlo moćan i brz. Njegov vrhunac je relativno mala površina krila, zbog čega bombarder može letjeti brzinom od 700 kilometara na sat. To znači da ga sovjetski borci sigurno neće sustići.
  Dakle, SSSR nastaje novi problem. Snage Crvene armije su zapravo iscrpljene. Školarci se stavljaju na strojeve. Tinejdžeri od četrnaest godina već se svađaju, gotovo službeno. Dečki su, naravno, pametni, i općenito, dobri borci. U mladoj dobi još je lakše sakriti se i popeti se na drvo. I vojne vještine se svladavaju brže. Tinejdžeri se bore kao i odrasli, teže ih je pogoditi. Da, i psihički je teže pucati na djecu.
  Nijemci imaju dosta snajperistica, a premladim borcima nije zgodno pucati bilo kojoj ženki, srame se...
  Da, počeli su zvati u SSSR od četrnaeste godine. I također staviti pod oružje i umirovljenike. U vojsci je bilo sve više žena. Osobito je rado prihvatio ljepši spol u tenkovskim i zrakoplovnim trupama, te u snajperistima. Žene su dobri snajperisti. A kako su obično manji od muškaraca, zgodnije im je boriti se u tenkovima, a i zrakoplovstvu. Često su se i tinejdžeri borili u tenkovima. Treba napomenuti da su dječaci i žene osjetljiviji na svoju kožu, te je manja vjerojatnost da će njihovi avioni i tenkovi biti nokautirani od odraslih muškaraca. Nisu loši tinejdžeri i u ulozi snajperista. Dječak se može zavući u uži procjep, prerušiti se ili se popeti na drvo. Često su se u vojsci počeli susretati borci mlađi od četrnaest godina.
  Rat guta ljudske resurse. A teritorij postaje sve manje pod kontrolom SSSR-a. I još se moraju boriti protiv brojnog pješaštva Japana. Da, i postoje dobri tenkovi samuraja, a posebno samohodni topovi. Pojavili su se i u seriji sa srednjim tenkom, koji je po snazi usporediv s T-34, a još jači u prednjem oklopu.
  Dakle, Japan je opasno podcijeniti. A za rat s njim potrebni su vojnici.
  Staljin je nervozan i sve češće pada u bijes. Dana 25. prosinca 1943. godine izdana je naredba da se članovi obitelji onih koji su se predali budu strijeljani, među kojima i djeca od dvanaest godina, a mlađi poslani u radne kolonije.
  Sve češće su se koristili baražni odredi. I aktivnije su pucali i koristili mučenje.
  Staljin je postao jednostavno nepodnošljiv. Beria je prvi pokušao pregovarati o separatnom miru s nacistima. Ali Hitler nije želio mir. Želio je potpuno osvojiti SSSR. Pogotovo dok su saveznici izvan njegove kontrole i izvan dosega.
  Mlazni zrakoplovi razvijeni su u Trećem Reichu. Prije svega, ME-262, ali ovom lovcu su bili potrebni pouzdaniji motori kako se ne bi prečesto rušio.
  I bombarder Arado i projekt Yu-287 djelovali su obećavajuće.
  Najnoviji TA-152 pokazao se dobro u praksi, kao višenamjenski stroj i vrlo brz. Općenito, njemačka vojska je još uvijek bila jača u zraku. Štoviše, sovjetski Jakovi i Laggiji, s obzirom na nedostatak aluminija, pokazali su se težim i manje upravljivim od referentnih strojeva. Tako je kvaliteta sovjetskog zrakoplovstva pala na kritičnu razinu. ME-309 se sa svojim snažnim naoružanjem, čak i uzimajući u obzir probleme s upravljivošću, dobro nosio sa sovjetskim vozilima, istisnuvši ME-109. A TA-152 je trebao zamijeniti Focke-Wulf.
  Dakle, Nijemci su manje-više hokejaši... Ali rad na tehnici je proveden.
  Na primjer, Lev-2 je obećao da će biti prvi tenk s novom shemom rasporeda. Postavljanjem mjenjača i motora u jedan blok ispred tenka, te pomicanjem kupole unatrag, Nijemci su štedjeli na osovini caddyja i snizili visinu vozila. Kao rezultat toga, "Lion" -2 se pokazao mnogo lakšim, a time i bržim.
  S obzirom na poteškoće ratnog vremena, proizvodnja teških tenkova u SSSR-u gotovo je prestala, u seriji je gotovo sve objedinjeno prema T-34-76. Dakle, nacisti, u projektu stvaranja novog glavnog tenka, više nisu namjeravali činiti bočni oklop predebeo. A "Lav" je mogao stati u pedeset pet tona, s motorom od 1200 konjskih snaga. Međutim, težina tenka Lev-2 mogla se dodatno smanjiti smanjenjem kalibra topa. Prvo je očito postalo suvišno. Štoviše, tridesetčetvorka je imala oklop niske kvalitete, a čak je i 37 mm, zastarjeli njemački top već počeo probijati u njih.
  Staljin je očito poludio... I bacao je gromove i munje... Ali nije mogao ništa učiniti...
  U novogodišnjoj noći Nijemci su krenuli u juriš na još uvijek neokupirani dio Astrahana, deltu Volge. Prisutnost mnogih riječnih barijera, težak teren, blizina Kaspijskog mora omogućili su Crvenoj armiji da pooštri obranu Astrahana i zadrži ga čak i bolje od Staljingrada. Štoviše, sovjetske djevojke pokazale su herojstvo bez premca.
  A na Kavkazu, osobito zimi, vrlo je teško kretati se kroz planine. Istina, Nijemci su se kretali uz prikladniju obalu Kaspijskog mora. Mahačkala je postala granica na kojoj su sovjetske trupe, okupivši sve svoje snage u šaku, pokušale zaustaviti naciste.
  Ali streljivo, koje je isporučeno samo morem, nije bilo dovoljno ...
  Tamara se očajnički borila sa svojim bosonogim bataljonom djevojaka.
  Ratnice su se tvrdoglavo borile i pokazale neviđeno junaštvo i veliku hrabrost.
  I gotovo goli se borili zimi i mrazom.
  Tamara je bosom nogom bacila granatu, rafala, pokosivši protivnike i zacvilila:
  - Za SSSR!
  Anna je također golim prstima bacila granatu i cvrkutala:
  - Za komunizam!
  Akulina je dobro namjerno rafala, nokautirala neprijatelje i viknula:
  - Za veličinu Rusije!
  Viktorija je udarila na neprijatelja, počela kositi neprijatelja, odrezavši mu bradu poput britve i promrmljala:
  - SSSR će stajati!
  Olimpija, pucajući na neprijatelja i golim prstima bacajući eksplozivni paket, vyaknula:
  - Za domovinu i pobjedu do kraja!
  Ovako se bore djevojke. Djeluju očajnički i s kolosalnom odlučnošću.
  Tamara je, pucajući, napomenula:
  - Neće ih vrag uzeti, a onda ćemo ih mi uzeti!
  Borbe su ovdje brutalne i u isto vrijeme konstruktivne....
  Anastasia Vedmakova se bori na nebu ... Lice joj se čak iskrivi od bijesa, a ona cvili:
  - Pozdrav eri komunizma!
  I golim nožnim prstima usmjerava zrakoplovni top na metu, i obara neprijateljske avione, nakon čega vrišti:
  - Za radne uspjehe!
  Akulina Orlova, obarajući protivnice, samouvjereno urla, pokazujući zube:
  - Za tako veliki komunizam, na cijeloj planeti!
  Pilot vrišti:
  Čak nas i djeca poznaju!
  I golim nožnim prstima usmjerava avionsku pušku na metu, i razbija neprijatelja, i škripi:
  - U ime ere komunizma!
  Da se razumijemo, djevojka je terminator i gorući plamen. Nijedan vulkan se ne može usporediti s njim.
  Akulina Orlova je pjevala:
  - Ja već, koji dan, vjeru u Boga sanjam, tako sam lijen, neću moliti!
  I agresivno namigivale ljepotice.
  Ovdje su borbe...
  A avioni djevojaka su zastarjeli. A ovo je njihov solidan minus. I također težak i ne baš upravljiv ...
  Jedan od dječaka koji su se borili je oboren, a nije stigao iskočiti s padobranom. I ovo je, naravno, njegov kolosalan podvig.
  Cure se tuku u zraku i zabavljaju...
  Albina i Alvina bore se na dobrim lovcima ME-309 i, naravno, aktivno stječu bodove.
  Djevojke su jako ponosne na svoj uspjeh...
  Albina je elegantnom, bosom nogom oborila sovjetski avion i zacvilila:
  - Za naše orlove!
  Alvina je u jednom rafalu pokosila tri ruska automobila i viknula:
  - Za naše sokole!
  Djevojke su se slavno upustile u posao... Ali vole i mučiti ruske vojnike.
  Ovdje je zarobljen dječak-pilot od četrnaest godina. I spržile su mu se ljepote dječjih okruglih potpetica. A onda su počeli gole polivati ledenom vodom.... Zatim kipuća voda, pa opet ledena voda.
  Takve su borbene ljepotice....
  Albina je pjevala:
  -Za naše očnjake, kandže, zube, šake!
  Alvina je iz sveg glasa viknula:
  - Dakle, oni žele dobru borbu!
  A djevojke su nastavile činiti čuda golim prstima i obarati sovjetske avione.
  No, odgovorili su im i ruski piloti. Alice i Angela su upravo prešle na Yak-9. I mlatimo Nijemce i još u isto vrijeme pjevajmo;
  Ti si utjelovljenje hrabre zemlje,
  Drug Lenjin i drug Staljin...
  U SSSR-u su svi ljudi istinski jednaki,
  A šake su od željeza i čelika!
  
  Za Lenjina se zvijer Adolf ne boji,
  Sada je Vladimir vođa druže Staljin...
  Udarili smo Fritza u oko ne u obrvu,
  Svi su nacisti odjednom razbijeni!
  
  Rusija je moja domovina
  Velika, bezgranična domovina...
  Svi su narodi jedna obitelj,
  Uskoro ćemo živjeti u komunizmu!
  
  Učinimo našu zemlju jačom
  Neka Rusija brzo postane zelena...
  Udarit ćemo fašistu u čelo, radije,
  I vjerujte mi, naša se moć ne pretvara u kamen!
  
  A Isus je kao vođa prilično velik,
  On je naš Gospodin i Bijeli Bog Svemira...
  I Fuhrer će biti jako pretučen,
  Uostalom, naša je hrabrost ostala nepromijenjena!
  
  Da, radi naše domovine, svete,
  Žestoko ćemo se boriti protiv Fritza...
  Djevojka trči bosa po snijegu
  Želi se boriti u bijesu!
  
  Da, Staljin je sada postao sovjetski vođa,
  Tako sjajan, hrabar i vješt...
  Ne dirajte Rusiju komunizma,
  Iako je snaga Lucifera s vama!
  
  Možemo uhvatiti Hitlera, vjeruj mi
  Iako obdaren demonskom moći...
  Jedan Hitler je grabežljiva zvijer,
  Iako priznati da Fritz nisu debili!
  
  Ukratko, ući ćemo u berlinske borce,
  Tamo će Lenjin, zvani Staljin, biti s nama...
  Fašisti kao štenci lako trgnu,
  I vjerujte da se naša snaga neće smanjiti!
  . POGLAVLJE #6
  Došla je nova 1944. godina ... Unatoč vrlo teškoj situaciji na frontama, u SSSR-u se radilo na stvaranju nove tehnologije. Posebno su se velike nade povezivale s tenk IS-2 i njegovim moćnim oružjem. Top od 122 milimetra mogao bi postati snažan argument u ratu protiv nacista. Nade su se polagale i na T-34-85 sa snažnijim topom, velikom kupolom, ali istim trupom i podvozjem.
  Situacija je bila gora sa zrakoplovima. Yak-3 nije mogao ući u proizvodnju zbog nedostatka visokokvalitetnog duraluminija, a LAGG-7 nije mogao ući u proizvodnju bez pada proizvodnje zbog novog motora.
  Stoga je Staljin odlučio da je za sada glavni sovjetski lovac Yak-9 i LAGG-5, a jurišni zrakoplov IL-2 bio je jednostavan za proizvodnju i izdržljiv. A u tenkovima, postupni prijelaz na T-34-85 i IS-2.
  Iako tako da ne dođe do pada proizvodnje ...
  A fronta je pucala po šavovima, Nijemci su zauzeli Kavkaz. Mahačkala je pala, a oni su se već približavali granicama Azerbajdžana!
  Ovdje se Tamara borila sa svojim ženskim bataljonom. Opet su se djevojke u dronjcima iz tunika i bosonoge borile s nadmoćnijim neprijateljskim snagama.
  Tamara je ispalila liniju na naciste, pokosivši neke od neprijatelja. A onda je golim nožnim prstima bacila granatu smrtonosne sile i cvrkutala:
  - Slava SSSR-u!
  Anna je vrlo precizno pucala na naciste. I golim nožnim prstima bacala je granate smrtonosne sile, kidajući protivnike.
  Onda je viknula:
  - Slava komunizmu!
  Akulina je, pucajući na neprijatelja, odsjekao fašističko pješaštvo. Posjekla je Fritza, bacivši bombu bosim nogama i zacvilila:
  - Za Rusiju, našu veliku majku!
  Victoria, pucajući na neprijatelja i gađajući ga bosom nogom granatama, primijetila je:
  - Za veliku Domovinu!
  Olympias, također pucajući iz mitraljeza, viknu:
  - Slava vremenima velikog komunizma!
  Borci su nevjerojatni...
  Bore se, kako i dolikuje za ljepotice...
  Tamara se, boreći se, prisjetila početka rata. Kako je morala pobjeći od njemačkih trupa. Zatim je začula urlanje oružja. Djevojka je napustila kanonadu. Njezinu prijateljicu Tatjanu uhvatili su Nijemci, te su joj oduzeli nove cipele, strgnuli nakit i naušnice. I bosu su je otjerali u zatočeništvo ... Tatjana je bila kći tajnika regionalnog odbora i nije često morala hodati bez cipela. Ovo je poniženje ponosa, ići bos kao običan čovjek, a boli za nježne tabane. Djevojka je zabila noge u krv i stenjala na svakom koraku.
  Tamara je također nosila nove čizme koje je dobila, a protrljala je pete od duge šetnje. I izula je cipele, otišla bosa. Ona je djevojka sa sela, koja je odradila svoju dužnost u Ukrajini. Noge su joj u djetinjstvu hodale po planinskim strminama. A to se sigurno ne može usporediti s cestama u ravnici. Istina, žuljevi su joj se već skinuli s potplata i nije toliko ugodno hodati. Ali stopala su brzo opet otvrdnula. I jedva da je patila.
  No Tatjana je ubrzo srušila noge toliko da više nije mogla hodati. Nijemci bi je upucali, ali su se smilovali nad ljepotom. Stavili su me na kola, ali su me zauzvrat natjerali da pjevam. Tatjana je imala ugodan glas i otpjevala im je nekoliko politički neutralnih pjesama.
  Što joj je dalje bilo, Tamara nije znala. I sama je hodala šumom, pipala bosim nogama, tuberkule, kvrge, grančice i čak je bila zadovoljna. To je kad hodaš po oštrom kamenju planina, pa čak i žuljevitim tabanima, ako hodaš dugo, postaje oštro i bolno. A još je neugodnije hodati po trnju. Kada se ovi zabiju u tabane, postaje mnogo bolnije, čak i za grube tabane djevojčice.
  Tamaru je u pohodu svladao umor i glad. Djevojka je jela bobice, a to nije bilo dovoljno. I Nijemci su brzo napredovali. U ukrajinskim šumama Tamara, naviknuta na život u planinama, nije dobro poznavala svoj put. Izgubio sam se i završio u stražnjem dijelu.
  A sada, kao progonjena mačka u šumi. Tada je djevojka uhvatila Nijemce na motociklu. Zaustavili su auto s kolicima po vodu. A Tamara se došuljala do strojnice, i kako iz nje siječe na neprijatelja. I rezati nesigurno, ali točno. A nacisti padaju i previjaju se u agoniji. Tamara ih dokrajči. Pomaknula je jednu golu petu do brade, on je pao. I djevojka ga je dobila.
  Nakon toga, ljepotica se popela na motocikl, te bosom nogom pritisnula pedalu, krenula.
  Dakle, kretanje je puno zabavnije od hodanja i bosih nogu.
  Tamara je usput pjevala:
  - Lijepo je, braćo, lijepo, lijepo je, braćo živjeti! Ne moraš tugovati s našim atamanom!
  Tako je nastalo bojno polje.
  A sada se bori protiv nacista kao komsomolski terminator. No snage su nejednake, a bataljun djevojaka prisiljen je na povlačenje. Ovdje ključaju bitke, kao voda u gigantskom kotlu iznad vulkana.
  Anna je, pucajući i bacajući smrtonosnu granatu golim nožnim prstima, primijetila:
  - U ratu su sva sredstva dobra, osim samoubilačkih!
  Akulina je, pucajući na neprijatelja, obarajući naciste, primijetio:
  - U svemu ćemo biti prvi!
  I gola peta djevojke dala je dar uništenja.
  Viktorija je, pucajući na naciste i automatskim rafalima razbijajući neprijatelje, viknula:
  - Neće biti milosti za neprijatelje!
  I namignula svojim suputnicima.
  Olimpija je bacila svoje gole, isklesane noge, tešku hrpu granata i zacvilila:
  - Za veličinu najhumanijeg suda na svijetu i komunizma!
  Ratnici su ovdje stvarno veličanstveni i vole svemirsko doba.
  Bore se s velikom žestinom.
  Ali nacisti i dalje napreduju na Kavkazu. U veljači 1944. Nijemci i Turci su se ujedinili, razrezavši sovjetske trupe na dva nejednaka dijela.
  Fuhrer je zahtijevao da se dokrajči SSSR. Astrakhan je još uvijek izdržao. Nacisti su, kao i uvijek, u borbenoj uniformi... Prvi ME-262 bore se u zraku. Valja napomenuti da nisu proizveli senzacije. Pri velikoj brzini nije baš zgodno pogoditi iz zrakoplovnih topova od 30 mm. Da, ovo treba shvatiti ozbiljno. ME-262 također ima problema zbog svoje velike težine. Osobito upravljivost.
  Uspješniji u korištenju TA-152, koji se zaljubio u pilote, i postao radni konj. Zapravo, automobil i frontalni bombarder, te lovac i jurišni zrakoplov. Bilo je čak i ideja da se njemačko zrakoplovstvo u potpunosti prebaci na ovaj zrakoplov. Među njegovim prednostima treba istaknuti preživljavanje i brzinu te moćno oružje, pogodno i za jurišni zrakoplov i za lovac.
  Sve se aktivnije koristi i ME-309, koji se modernizira. I dalje je u upotrebi ME-109 koji se ne uklanja zbog nesmanjenja proizvodnje. Čak se pojavila i nova modifikacija ME-109 "K" sa snažnijim motorom, naoružanim s pet zračnih topova odjednom. Ovakvu mašinu ne možete tako lako pobijediti.
  ME-309 je također dobio snažniji motor i zamašena krila. Vrlo opasan auto. Sovjetski piloti još uvijek lete starim zrakoplovima, a njihova kvaliteta samo opada. Za sada, međutim, Yak-9 nije tako loš, prilično je upravljiv i ne treba mu pretjeranu brzinu.
  Njemačke trupe su jake ... Bilo je sporova oko tenka T-34-85. Isplati li se oklop kupole učiniti debljim? Uostalom, u ovom slučaju, težina će se povećati. I treba napomenuti da je kvaliteta sovjetskog oklopa pala. Nedostaje legirajućih elemenata, a kvaliteta zavarivanja ili lijevanja pala je na kritičnu razinu.
  Ali djevojke se bore kao heroine...
  Tada se Elizabethin tenk razbije i djevojke odlaze. Bosi i obučeni u bikini, trče po snijegu, ostavljajući graciozne otiske stopala.
  Catherine je primijetila zlim pogledom:
  - Temeljito smo zadavljeni!
  Elena je s ljutnjom primijetila:
  Ali ipak ćemo pobijediti!
  Elizabeth je ispalila pištolj, pogodila njemačkog motociklista i promrmljala:
  - Udario sam Nijemca! Kako će se on od mene izvući!
  Eufrazija je energično primijetila:
  - Tu završavaju svoje živote, i ne bježe natrag!
  Catherine je bila agresivna djevojka i pjevala je:
  - U svom bijesu pjevamo himne carstva!
  Djevojke trče same za sebe, a njihove gole okrugle pete bljeskaju.
  Dječak, vidjevši djevojke, uplašeno ih upita:
  - A otkud si bos?
  Elizabeth je odgovorila:
  - Izvedimo taktički manevar!
  Dječak je cvrkutao:
  - Jedan, dva - tuga nije problem,
  Nikada se ne smijete povući!
  Drži nos i rep više uz lulu,
  Znaj da je pravi prijatelj uvijek uz tebe!
  Catherine je cvrkutala, pokazujući zube:
  - Znaj da je pravi prijatelj uvijek uz tebe!
  Elena je vrisnula:
  - Ne boj se! Vratit cemo se....
  I sve četiri djevojke povikaše u zboru;
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu...
  I sunce će sjati
  Put, rasvjetljavajući komunizam!
  Ratnici su spremni razderati svakog Nijemca... A bosi na snijegu su tako seksi i lijepi. Kako su lijepe ove djevojke, kao rascvjetale i neuvele ruže.
  Pa Hitler se ne šali, a oko naše Domovine vrte oblake. Zarije zube u samo srce, i pije joj krv!
  I djevojke ostavljaju jako lijepe tragove za sobom. Nijemci slijede ove tragove i lupaju po koljenima i pohlepno gledaju. Ovo su divlji ratnici. I Nijemci ljube otiske djevojaka.
  A Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova se bore na nebu. Dvije divne djevojke.
  Anastasia je, obarajući naciste i okrećući svoj avion golim nožnim prstima, pjevala:
  Borit ćemo se za svjetlije sutra!
  Akulina je, odsijecajući repove nacistima, golim nožnim prstima cvrkutala:
  - Poljubimo se!
  I cure opet mlatiju Nijemce bez imalo sažaljenja i ceremonije. Eto koliko su pametni.
  Anastasia je opet okrenula svoj Yak-9 i, cvileći, vyaknula:
  - To je ime komunizma!
  Akulina se složila s ovim:
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi...
  Anastazija je, obarajući Nijemce, progunđala:
  - Domovina je naše sunce!
  A takve su ovdje borbene djevojke, najviša sovjetska klasa.
  I Nijemci to shvaćaju, jako teško. A vojne operacije se razvijaju...
  U ožujku su nacisti počeli jurišati na Baku. Dolazi do napada na veliki grad pun nafte. Borbe su žestoke.
  Nijemci granatiraju Baku teškim topništvom.
  I bombardiran od strane jurišnika. Ali bombe bacaju i prvi, najnoviji Yu-488, koji se odlikuju kolosalnom snagom. Ovi strojevi su samo zvijeri.
  Na jednoj od njih, Gertrude, Eva i Frida. Lijepe djevojke, koje imaju izvrstan pogled, bacaju bombe na sovjetske položaje. I ubijaju vojnike Crvene armije i civile.
  Baku gori... Dim se diže u stupovima. Naftne bušotine gore, sve gori.
  Gertrude kaže sa smiješkom:
  - Bog voli Njemačku!
  Eva, pritiskajući golu petu na polugu i bacajući bombe, slaže se:
  - Naravno! Mi smo izabrana rasa!
  Frida je agresivno pjevala:
  - Naš narod je izabranik neba!
  I namignula svojim suputnicima. To su djevojke ovdje i svađaju se, samo utjelovljenje agresivnosti. I borbena moć.
  Gertrude je dala rafal zračnim oružjem i cvrkutala:
  - Za veličinu naše domovine!
  Eve je, pucajući na protivnike, potvrdila:
  - Za kolosalnu veličinu!
  Djevojke se mogu vidjeti kako su brzo savladale avione. Ovo su borbene djevojke.
  I ne možete ih osvojiti samo na karte. I mlatili neprijatelje divljim ludilom.
  Frida je napomenula:
  - Ja sam žena velikih snova i ljepote!
  Nakon toga je ponovno pucala iz zrakoplovnih topova, obarajući sovjetske lovce koji su pokušavali napasti njemačko čudovište.
  Da, protiv nacista postoji osjećaj da ne mogu odoljeti.
  Baku je napadnut.
  Tamara i njezin bataljon se bore za ovaj grad. Djevojke se očajnički bore i pokazuju herojstvo bez premca.
  Tamara se okrenula, golim nožnim prstima bacila granatu, rastjerala Nijemce i njihove plaćenike, zacvilila:
  - Za moju bezgraničnu Domovinu!
  I namignula svojim suputnicima. Ona je ratnica najviše razine, kojoj nema premca.
  Iako, naravno, druge djevojke nisu loše. Recimo da se jako dobro bore.
  Anna je, na primjer, uzela, položila naciste, kao udarcem srpa.
  I cvrkutala:
  - Za SSSR!
  I golom petom dala ubojiti dar smrti.
  Akulina, pucajući na neprijatelja, zacvilio je:
  - Za moju domovinu!
  I golim nožnim prstima, kako pokrenuti prezentacije uništenja koje istrijebe sve redom.
  Victoria se bori s neprijateljima, djelujući očajno i odlučno. Nokautira protivnike u rafalima. Zatim golim nožnim prstima baca granate ubojito. I ciče:
  - Za ideje komunizma!
  Olimpijske igre također se bore. A ova herojska djevojka će golim, mišićavim nogama baciti cijelu kutiju eksploziva. I tenk "Lav" će se prevrnuti.
  Ratnik uzvikuje:
  - Ali Pasaran!
  Borbene djevojke i jako lijepe. Nikad ne odustaj i nikad ne odustaj. Imaju moć terminatora.
  A snage su vrlo nejednake... Baku je zahvaćen požarima. Sovjetske trupe nemaju dovoljno streljiva. I to je glavni problem.
  Mnogi se predaju u očaju.
  Gerda i njezin tim prisiljavaju robove da im ljube gole tabane. Oni to poslušno rade i ližu pete.
  Zatim se djevojke ponovno penju u Panther-2 i pucaju. Nokautiranje sovjetskih oružja...
  Gotovo cijeli Kavkaz je već zarobljen. No, Erevan se još uvijek drži. Herojski se bori grad Poti - posljednja luka u kojoj se još drže ostaci Crnomorske flote.
  I tu se bore djevojke različitih nacionalnosti. I bori se odred bosonogih Gulnazija. Lijepa Gruzijka, a ima i tim za djevojku.
  Gulnazi bosom nogom baca paket s eksplozivom, razdire naciste i škripi:
  - Slava veličini svjetskog komunizma!
  Tamila, njezina partnerica, također bosom nogom bacila smrtonosnu granatu, razdirala Turke i zacvilila:
  - Za domovinu!
  Maša je djevojka iz Rusije, okreće se i golim prstima baca eksplozivnu snagu i razbija naciste, viče:
  - Slava vremenima svjetskog komunizma!
  Margarita također daje dobro ciljani okret. Pokosila je naciste i poslala dar ubojite smrti golom petom, lomeći protivnike i cičeći:
  - Za našu pobjedu!
  Ovako se djevojke junački bore. I oni se stvarno ne mogu zaustaviti, niti se mogu vratiti. Oni su jednostavno borci i super. A ako se bore, onda kao heroji i supermeni!
  Ali, nažalost, teško je odoljeti nacistima i njihovim nadmoćnijim snagama. Na nebu Albina i Alvina stječu samouvjerene račune. I toliko je aviona oboreno da ih je očito nemoguće zaustaviti.
  Albina je, golim prstima obarajući još jedan sovjetski avion, pjevala:
  - Ne možemo biti poraženi, lovac pretvoriti u igru!
  Alvina je, odsijecajući svoje protivnike, i snažno zavrtajući glavu na moćnom vratu, cvrkutala:
  - Slava eri novog arijevskog poretka!
  I također daje golu petu ...
  Djevojke su već oborile po više od petsto letjelica i dobile Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Ovo su jednostavno nevjerojatne ljepote. A ako se neprijatelji Trećeg Reicha već tuku, onda se ti đavli ne mogu zaustaviti. Više od 500 oborenih aviona samo u blizini Marseillea. Ovaj fenomen je, naravno, na vrhuncu. Hitler je čak odlučio odobriti šesti stupanj Viteškog križa Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima.
  Primit će ga onaj tko prvi prijeđe tisuću oborenih letjelica. A rezultat će biti jednostavno fenomenalan.
  Albina je jednim rafalom iz avionskih topova kalibra 30 mm odsjekla pet sovjetskih zrakoplova odjednom i, pritiskajući okidače golim prstima, zagugutala:
  - Slava našoj snazi!
  Alvina, koseći sovjetske automobile i sijekući neprijatelje uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, vyaknula:
  - Velika slava junaštvu!
  I ratnici su namignuli jedni drugima!
  Bore se kao i uvijek u bikiniju i bosi, a u tome je njihova snaga. Djevojke su samo supermen-ženke. Iako služe zlu svrhu. I vole iskrom pržiti pete zarobljenim pionirima. Ovdje su djevojke. Brutalno ali slatko.
  Albina je jednom rekla:
  - Na svijetu nema dobrote, postoji samo slabost!
  I golom petom bacila je nekoliko bombi na sovjetske položaje, srušivši tri pištolja.
  To su ratnici koji nikome ne daju nikakve milosti! Ali njihovi udarci naprosto slome.
  Alvina je primijetila sa smiješkom:
  - Nema mjesta za slabe, pod suncem!
  I namignula svom partneru.
  Ratnici koji ne pokazuju slabost i nikada ne odustaju. Oni su uistinu prvaci prvaka. Iako sa predznakom minus, jer služe zlu sili.
  Ali u isto vrijeme smiješan i šarmantan.
  Albina je, pokazujući zube i šaljući smrtonosne zračne granate na svoje protivnike, cvrkutala:
  - Nacistička riječ je sveta - uništit ćemo zauvijek!
  Alvina je agresivno primijetila, srušivši protivnike:
  - Mi smo stvarno pirati!
  Albina je, odsijecajući neprijatelje, potvrdila:
  - Sve ostalo je san!
  A ratnici su postali tako slamati i rušiti sve, kao da zabijaju pakove palicama.
  Alvina je cvrkutala dok je slamala ruske avione:
  - Borimo se protiv Hitlerovih orlova!
  I namignula svojim suputnicima.
  Ratnici ovdje, zapravo, puštaju crijeva neprijatelja. Crvena armija od njih dobiva kapital.
  Borbene djevojke tako revno nokautiraju ruske trupe.
  Ali Helga na TA-152 uništava sovjetske kopnene snage. Nokautira SAU-85 i zacvili:
  - Za veličinu Njemačke i njezinih sinova i kćeri!
  Ali borbe za Astrakhan još uvijek traju.
  Djevojke sa posljednjom snagom da se izdrže.
  Alenka bosom nogom baca bombu s eksplozivom. Lomi naciste i cvili:
  - Za sveti komunizam!
  Anyuta, pucajući na naciste, a također bacajući granatu golim nožnim prstima, cvili:
  - I spas za zemlju!
  Alla je, obarajući protivnike i koseći ih bez nepotrebnih ceremonija, i bacajući granatu golom petom, zacvilila:
  - Tako zvuči naša slava!
  Marija, uništavajući neprijatelje, bacajući darove smrti golim prstima, urla:
  - Veliki smo u svojoj slavi!
  Marusya, koseći u redovima arapske plaćenike koji su napredovali, i bacajući granatu bosom nogom, zavija:
  - Za promjene, pa da cijene odjednom padnu!
  Matrona, gaseći naciste iz mitraljeza, uzela ga je i zacvilila:
  - Naša domovina SSSR! Bit će slomljen gospodine!
  Ratnici ovdje djeluju vrlo agresivno. A njihov borbeni pritisak je kolosalan.
  Općenito, oni pokazuju svoju kolosalnu akrobatiju. I doista nezaustavljiv pritisak.
  Ratnici bosi, ali sretni...
  U travnju su ipak nacisti zauzeli Baku. Nedostatak streljiva učinio je svoje. Istodobno je gotovo istodobno pao i Poti. Izdržao se samo Erevan, smješten na planinskim obroncima. Ali i on je bio osuđen na propast. Tu je također bio kraj streljiva i hrane. Samo što Turci još nisu upali u ovaj grad, a skupljaju prašinu od gladi.
  Djevojke iz Tamarinog bataljuna dijelom su nestale među podzemljem, a dio je zajedno sa zapovjednikom krenuo pozadinom prema naprijed... Htjele su se probiti do svojih.
  Kavkaz je već gotovo potpuno zauzet, ali rat se nastavlja. Iako je SSSR u to vrijeme izgubio svoje najveće naftno polje. Ali Crvena armija nije slomljena duhom. A nafte još uvijek ima u regiji Volga, u Sibiru i na mnogim drugim mjestima.
  Hitler je naredio da se Rusi dokrajče u Astrahanu do 20. travnja. I borbe su se odvijale u kolosalnim razmjerima. I bombardiranje se naglo pojačalo.
  SSSR je bio pod snažnim pritiskom. Borbe su se nastavile za Alma-Atu, koju su zauzeli Japanci. Grad je bio gotovo potpuno opkoljen.
  Samuraji su, čim je postalo malo toplije, pokušali razviti ofenzivu, i to u pravcu Magadana.
  Veronika se borila u Alma-Ati i sa svojim bataljonom djevojaka odbila navalu samuraja.
  A ima ih puno. Bore se i Kinezi regrutirani metodama kolapsa.
  Japanci bacaju žute vojnike u bitku ... Oni napreduju i doslovno bacaju sovjetske položaje svojim leševima.
  Veronika gori. I pokosi Kineze i samuraje u redovima. Baca granate golim prstima i škripi:
  - Slava ruskom duhu!
  Marfa također puca, siječe protivnike i škripi:
  - Za našu domovinu!
  Natasha, pucajući na japanske i kineske vojnike regrutirane za ulogu topovskog mesa, cvili:
  - Za veliki komunizam!
  Alina, pucajući na samuraje i kineske borce, koseći ih s velikom strašću i darujući smrt golom petom, zacvilila je:
  - Za nove granice komunizma!
  Veronika puca na neprijatelja s velikom preciznošću, i probija se kroz glave Kineza, a pritom ciči:
  - Slava sovjetskoj zemlji!
  I golom nogom šalje kolosalnu snagu granata, koja razdire sve neprijatelje.
  Marfa, saseći neprijatelja i golim prstima bacajući dar smrti, zacvili:
  - Vladajte erom komunizma!
  Nataška se poderala, bacivši bosom nogom paket s eksplozivom, masa Kineza, vyaknula:
  - Za novi sovjetski poredak!
  Alina, pucajući vrlo precizno na neprijatelja, zacvilila je:
  - Za nove granice komunizma borit ćemo se!
  I njezina gola peta podlegla je bombi uništenja.
  Borbene djevojke, kao da im iskre sipaju iz očiju.
  Ne, Japanci ne mogu osvojiti takve ljude, čak ni zajedno s kineskim snagama. I samuraj štap za napad.
  I opet bacaju leševe na sve prilaze. No, previše ih je, a bojna bosonogih ljepotica mora se povući.
  A tu su i japanske nindže djevojke. I vrlo je teško boriti se protiv njih.
  Tako su blistave, borbene i lijepe. I bacaju noge golim prstima, darove velike razorne moći.
  Ninja djevojka plave kose siječe sovjetske vojnike mačevima i cvili:
  - Za doba vladavine cara!
  Ninja djevojka žute kose vodi vjetrenjaču, slama rusku vojsku i škripi:
  - Slava banzai eri!
  Ninja djevojka crvene kose upotrijebila je tehniku helikoptera, odsjekla sovjetskog časnika i vikala:
  - Uvijek pobjeđujemo!
  Ninja djevojka bijele kose upotrijebila je tehniku leptira, posjekla tri ruska vojnika i golim prstima bacila grašak. Eksplodirao je i prevrnuo trideset i četiri.
  Ratnik je zacvilio:
  - Za novi japanski red!
  Takve djevojke ovdje su divne i stvarno cool... A Crvena armija na Dalekom istoku naišla je na ozbiljnog neprijatelja.
  Ali ovdje u centru, sovjetske trupe zadaju iznenadni udarac u smjeru Rzheva.
  Ovdje se posada Elizabeth prvi put bori na novom tenku IS-2. Stroj s kojim se vežu neke nade. U njemu je obično pet članova posade, ali ovdje se ratnici nose s četiri.
  Elizabeth puca iz pištolja kalibra 122 mm. Razorni projektil leti ubojitom silinom. Opisuje luk i pogađa s velike udaljenosti T-4.
  Elizabeth uzvikuje:
  - Ovo sam dobro napravio!
  Ekaterina, kao odgovor, nabacuje, koristi gole nožne prste i uzrujano primjećuje:
  - A pištolj ne puca prebrzo!
  Elizabeth se složila s ovim:
  - Uopće nije savršen razarač tenkova!
  Elena, koja je bosim nogama pomogla napuniti oružje, primijetila je:
  - Ali ubojica!
  A onda je Catherine pucala. A granata je s velike udaljenosti pogodila Panther na brodu. Da, ubojiti pištolj...
  Catherine je primijetila:
  - Imamo puno energije i uzbuđenja!
  Elena se složila s ovim:
  - Puno! Slava Rusiji!
  Eufrazija je također primijetila:
  - Vidljivost ovog auta su slabe cure. Kako to snimate?
  Elena je logično primijetila:
  - A ovo je naše uvježbano oko! Ako pobijedimo, pobijedimo!
  A ratnici su pjevali u zboru:
  - Nećemo se bojati i uvijek ćemo se boriti!
  . 7. POGLAVLJE
  Dana 21. travnja Astrakhan je još uvijek bio dijelom pod sovjetskom kontrolom. Nijemca to nije u potpunosti zahvatilo.
  Teren je ovdje omogućio dobru obranu. I Nijemci su odlučili promijeniti taktiku. Umjesto napada, prešli su na bombardiranje i granatiranje.
  Alenka i njezin tim sakrili su se u bunker i čekali nakon masovnog granatiranja.
  Djevojke su bile samo šest, koje su igrale karte. Držali su špilove golim prstima i razgovarali.
  Anyuta je ljutito rekla:
  - Na Kavkazu nije zauzet samo Erevan. Ovo je tek naš posljednji otok u ovoj regiji. Što je sljedeće?
  Alenka je logično predložila:
  - Najvjerojatnije će otići u Moskvu. Ovo je njihov kredo!
  Allah je s uzdahom primijetio:
  - Sile su jako nejednake... Mi stvarno gubimo rat, a nemamo dovoljno vojnika!
  Marija je logično primijetila:
  - A nacisti gube! Ne mogu nam odoljeti!
  Matrena je izrazila svoje mišljenje, bacivši kartu golim prstima:
  - Rođeni smo da pobjeđujemo, a pobijedit ćemo sigurno, znam to!
  Marusya se složila, tukući svoju protivnicu golim nožnim prstima:
  - Naravno, nema sumnje!
  Alenka ne bi bila tako optimistična, bacajući kartu golom, preplanulom nogom:
  "Mi djevojke možda ćemo morati živjeti pod okupacijom, ali vjerujem da ćemo sigurno pobijediti!"
  Anyuta je odlučno rekla:
  - Možeš se boriti partizanskim metodama, a bit će jako lijepo kad si se borio takvim jako cool!
  Allah je agresivno primijetio:
  - Trebao bi se boriti aktivnije!
  Djevojke su utišale razgovor. Zatim su prešli na drugu temu.
  Marusya je uzrujano primijetila:
  - Broj vjernika raste. Protiv svake logike!
  Anna je na ovo odgovorila:
  Nitko još nije dokazao da Boga nema. I ne može dokazati suprotno. Dakle, ovdje možete raspravljati do beskonačnosti.
  Elena je potvrdila:
  - A raspravljati se ovdje je glupo i beskorisno!
  Allah se složio s ovim:
  - Da, ovaj razgovor je beskoristan. Štoviše, ako postoji Bog, onda je On takav da je bolje da ga nema!
  Matryona se zahihotala i primijetila:
  - Bolje da takvog Boga nema! Do tada, pjevajmo!
  I djevojke su pjevale u zboru;
  Mi smo djevojke, pridružujemo se Komsomolu,
  Vjerom su se zakleli da će biti domovina ...
  Tako da je naciste čekao bijesan poraz,
  Pa i Rusija da živi pod komunizmom!
  
  Uostalom, Lenjin je s nama, kao metal,
  Od bronce koji je jači od svakog čelika...
  Sanjao sam da okrenem svjetove
  Kao što je veliki genij Staljin oporučio!
  
  Učinit ćemo domovinu hladnijom
  I podići ćemo domovinu iznad zvijezda...
  Neka bude uspjeha s članovima Komsomola,
  Iako su nam noge bose!
  
  Fašisti su napali moju domovinu,
  S istoka se drsko penju samuraji ...
  Volim Isusa i Staljina
  I vjerujem protivnika, rastrgat ćemo!
  
  Uostalom, slavni Bog Svarog je s nama,
  Koje će komunizam, u šali, izgraditi...
  Slavni Rod je jači od svega u svemiru,
  Pridonijet će svijesti i volji!
  
  Vjerujemo da nikada nećemo odustati
  Ne stavljajte domovinu na koljena...
  Drug Staljin je sjajna zvijezda,
  A naš učitelj je mudri genije Lenjin!
  
  Napravit ćemo svoju domovinu,
  Ljepše i sjajnije na planeti...
  I bit će, znaj smrtonosni pištolj,
  Neka se zabavljaju odrasli i djeca!
  
  Spali Svaroga, ne gori u svom srcu,
  Vi ste pokrovitelj svih mačeva Rusije ...
  Uskoro ćemo izgraditi, vjerujem jak raj,
  Isus će doći sveta misija!
  
  Ne vjerujte prijateljima Hitlerove bande
  Da će lako i prijeteći pobijediti...
  Sve što trebate je jedna obitelj -
  I vjerujte da još nije kasno voljeti domovinu!
  
  Svemogući Gospodin zaštiti nas sve,
  Podigni trobojnu zastavu nad zemljom...
  I zli grabežljivac će se pretvoriti u igru,
  Moći ćemo se nositi sa Sotonom!
  
  Volim Veliku domovinu
  U cijelom svemiru nema tebe ljepšeg
  Nećemo prodati Rusiju za rublju,
  Gradimo mir i sreću u svemiru!
  
  U ime naše domovine san,
  Velika Rusija će ustati...
  Sve ostalo je samo taština
  I novi će mesija biti s nama!
  
  O moja svemoguća Lada,
  Dat ćete ljubav i mir Rusu ...
  Obraćam se tebi pa molim,
  A ako treba, udarite munjom!
  
  Marija Majka Božja Nebeska,
  Svemir je dao Isusu...
  Za tvoje dobro, veliki Bog je uskrsnuo,
  Ljudi nisu izgubili pravi ukus!
  
  Primijetite da su komsomolci
  Bogovi Rusije su vrlo cijenjeni ...
  Mi smo veliki sinovi domovine,
  Rusi uvijek pobjeđuju!
  
  Prijatelji se trebaju moliti domovini,
  Perun, Yarilo i Svarog su moćni ...
  Bit ćemo jako jaki muževi
  I čak ćemo raznijeti oblake na nebu!
  
  Sada je neprijatelj već izbačen iz Moskve,
  Mnogo si povrijedio fašiste...
  Mi smo vjerni Isusu i Staljinu,
  Bit će dovoljno tenkova s puškama!
  
  Ne, neprijatelj neće moći obuzdati Ruse,
  Budući da su naši ratnici svemoćni...
  Ispiti, predaja, samo za pet,
  Kako bi svaki dječak bio jako jak!
  
  Vjerujte mi, Staljingrad će biti slavan,
  I čuvat ćemo ga od nasrtaja...
  Doći će pobjedničko viteško postrojavanje,
  Iako krv teče nesputano!
  
  Bosonoge djevojke na hladnoći
  Trče, trepere petama ...
  I udarit će fašiste šakom,
  Nedruštveni Kajin bit će spljošten!
  
  Sve će biti, ljudi dobro znaju
  U svemiru smo, otvorit ćemo sazviježđa...
  Uostalom, grijeh je sumnjati u hrabrost,
  I bit će čovjek na Božjem prijestolju!
  
  Znanost će uskoro uskrsnuti mrtve,
  Moći ćemo postati mlađi i ljepši...
  Iznad nas je zlatnokrili kerubin,
  Lijepoj mojoj majci Rusiji!
  Djevojke su dobro otpjevale cijelu pjesmu i nastavile kartati bosim nogama ...
  22. travnja bio je Lenjinov rođendan. Djevojke su pile alkohol razrijeđen vodom i kavom i predele ispod glasa...
  Crvena armija je izvela još jednu operaciju Ržev-Sičevsk u centru. Nijemci su bili u obrani i uzvratili. Borili su se novi sovjetski tenkovi T-34-85 i IS-2. Posljednji auto često je zaglavio u blatu. Da, i oklop "Tigra" -2 i teže "mačke" nisu zauzeli čelo. "Panther" -2, također, mogao se probiti samo izbliza.
  Najnjemački automobil probio je sovjetski s veće udaljenosti.
  Hitler je općenito bio zadovoljan "Pantherom" -2, koji je zadovoljavajuće zaštićen, te dobrim voznim performansama i naoružanjem. Ali zahtijevao je da se stvori tenk koji će biti bolje zaštićen, a u isto vrijeme voziti podnošljivo...
  "Miš" se u ovom slučaju pokazao kao neučinkovit stroj. E-100 se aktivno razvijao kao dio E serije. Položaj motora i mjenjača trebao je biti urađen zajedno, a toranj je bio uži i nagnutiji, poput trupa. Debljina oklopa ostala je usporediva s Mausom, kao i naoružanje, ali je težina zbog visine morala biti smanjena na 130 tona. Motor je, naprotiv, trebao postati jači na 1500 konjskih snaga, a tenk je imao zadovoljavajuću pokretljivost.
  Općenito, serija "E" trebala je biti nova generacija tenkova. S nižim siluetama, s velikim kutovima racionalnog nagiba, snažnim topovima i motorima, gustim rasporedom.
  Međutim, dok su Nijemci već imali dobre automobile. "Panther" -2 zamijenio je prethodni model. Postojao je i novi "Tigar" -2 sa snažnijim motorom, uskim tornjem. Bolje zaštićeni i lakši.
  Dakle, nacisti nisu mirno sjedili.
  Dana 24. travnja 1944., prvi njemački mlazni bombarder Arado udario je u Moskvu s darom smrti. Bacio je bombu s velike visine i lako prestigao sovjetske borce.
  Hitler je rekao da sada SSSR nema šanse, a da će uskoro biti kraj Crvene armije.
  25. travnja započeo je novi napad na Astrakhan. U bitci je sudjelovao i prvi stroj za zemljane radove: podzemni tenk.
  Na njemu su se potukle dvije Njemice: Mercedes i Dora. Ratnici su isprobali podzemni model koji se kretao u tlu.
  Iako dosta lagan pa s kratkocijevnim 75-milimetarskim topom i četiri strojnice.
  Djevojke vuku automobile po zemlji. Bušilice se vrte, režući stijenu. Kretanje je prilično sporo sedam kilometara na sat, za vozila, pod zemljom, to nije loše.
  Mercedes golim nožnim prstima pritišće prvi joystick u njemačkoj vojsci. Vrlo je prikladan za rad i izgovara:
  - Evo naše njemačke nauke kako je uspjela!
  Dora se složila s ovim:
  - Da, već znamo puno! Naša moć je vrlo velika!
  Upravlja se i joystickom. Djevojke testiraju poseban stroj s radarom.
  Evo sovjetske baterije ispred i možete zaroniti ispod nje.
  Mercedes, pokazujući zube, primjećuje:
  - Izgradit ćemo novi poredak!
  A sada se pojavljuje stroj nacista. Eksplozivni projektil pogađa sovjetske topove. I udara na vojnike Crvene armije.
  Dora kroz smijeh kaže:
  - Živio veliki revanšizam!
  I golim nožnim prstima precizne udarce. Udara neprijatelja i škripi:
  - Slava novom snu!
  Mercedes škraba iz mitraljeza i zavijajući kaže:
  - Za eru velikih snova!
  Djevojke se smiju i same sebi plješću. To su agresivni i vrlo spretni ratnici.
  Dona agresivno primjećuje:
  - Ima puno dobrih stvari na svijetu!
  I golim nožnim prstima pritišće gumbe i ponovno puca, u sovjetske topnike.
  Mercedes potvrđuje sa smiješkom:
  - I bit će još ljepše!
  A puca i golim prstima. Tako pucaju ove borbene djevojke.
  Pa, što je još jedna naprava za rat...
  Navala nacista na Astrakhan raste ...
  Svi prilazi su bili presječeni... I sovjetske trupe bile su prisiljene popustiti 1. svibnja 1944., nakon što su dovršile dugu, herojsku obranu grada. Palo je i ovo uporište.
  Nacisti su vatrometom proslavili pad Astrahana. Ipak, obrana nije bila uzaludna. I Fritzu je trebalo neko vrijeme da popuni trupe i privuče rezerve...
  Fuhrer je planirao napredovati u pravcu Saratova i dalje uz Volgu uz duboku obilaznicu Moskve.
  Ali dok su Nijemci pregrupirali svoje snage, oni su povlačili pričuve. I bitke su bile u zraku.
  Njemačko zrakoplovstvo pokušalo je učvrstiti svoju nadmoć. Borbena ispitivanja ME-262 otkrila su nedostatak pouzdanosti ovog stroja, njegove česte nesreće, kao i probleme s upravljivošću. Dakle, dok nije bilo ideja o potpunoj zamjeni njemačkih jedinica s ovim zrakoplovom. TA-152 se, naprotiv, pokazao kao izvrstan stroj za svoje vrijeme i sve se više predstavljao. ME-309 i ME-109 ostali su u službi.
  ME-163 na raketni pogon pokazao se kao dobar lovac za borbu, ali premalo vremena leta učinilo ga je gotovo nemogućim korištenjem u borbi.
  Uspješnijim se pokazao mlazni bombarder Arado, koji je zbog velike brzine bilo gotovo nemoguće oboriti protuzračnim topovima, a sovjetski lovci ga nisu mogli sustići. Reaktivni izviđači bili su prilično dobri. Nijemci su razvijali i druge strojeve. Na primjer, XE-162, lakši lovac od ME-262, jednostavan za proizvodnju, jeftin i upravljiv da bi bio izrađen uglavnom od drveta. I drugi borci. I ME-1010 i TA-183 ... I naprednija i pouzdanija modifikacija ME-262 X. I lovci bez repa Gotha, i još mnogo toga.
  Međutim, do sada su njemački lovci na propeler bili mnogo jači od sovjetskih strojeva. Koje su pale u kvaliteti, a bile su prilično slabe i u motorima i u oružju. Štoviše, Yak-9 je dodatno pojednostavljen i sada je na njega postavljen samo jedan zrakoplovni top kalibra 20 mm, napuštajući strojnicu. To je smanjilo troškove i pojednostavilo proizvodnju i omogućilo smanjenje težine.
  Svejedno, mitraljez protiv njemačkih zrakoplova je prilično slab. Do sada si SSSR nije mogao priuštiti proizvodnju naprednijih modela automobila i prolaza u brzini i oružju pred nacistima. Veća težina strojeva stvarala je i probleme s upravljivošću.
  A nedostatak goriva smanjio je letačku obuku krilnog osoblja.
  Alvina i Albina, pošto su pristojnom brzinom ovladale moćnim oružjem ME-309, nisu htjele sletjeti na ME-262, koji se prečesto rušio. A u brzini su već jači od Rusa.
  Alvina je, odsijecajući sovjetski automobil, primijetila:
  - Zanimljiva je borba na nebu!
  Albina je, uz pomoć bosih nogu, uperivši borca u metu i zgnječivši je, pristala:
  - Da, mi smo u biti najjači na svijetu!
  A cure su se smijale kao lude.
  Svibanj se pokazao relativno mirnim. Crvena armija je i dalje pokušavala odsjeći izbočinu Rzhev.
  Elizaveta je pucala iz IS-2 na svoje protivnike ... Sovjetski automobil je imao dobru zaštitu samo u gornjem dijelu čela trupa. Čelo kule nije dovoljno zaštićeno. I probija se čak i iz neposredne blizine topovima T-4. Međutim, posljednji tenk je konačno ukinut u svibnju, kao i Panther te obični Lion i Maus. Sada su u serijama "Patera" -2 i "Tigar" -2 maksimalno objedinjeni i sa sličnim oružjem.
  Ovi su strojevi dobro zaštićeni na čelu, prilično slabi sa strane i više se razlikuju po težini. Njihove vozne performanse s novim motorima prihvatljive su za vojsku. Ali i ti tenkovi su privremeni... Panther-3 i Tiger-3 iz serije E spremaju se zamijeniti ih. Gušćeg rasporeda, sa smještajem motora i mjenjača u jednom bloku i poprijeko, s laganim, pojednostavljenim, a ujedno prohodnim i lako popravljivim podvozjem.
  Nove strojeve treba bolje zaštititi, ali bez značajnog povećanja težine.
  Na račun oružja ovdje nema jedinstva. Oklop sovjetskih tenkova nije previše debeo i loše kvalitete. I nema smisla staviti veliki kalibar oružja. Vojni top od 88 mm je u redu. S četiri kilometra vozi trideset i četiri, a s malo bliže IS -2. Dakle, razvoj je u tijeku...
  U SSSR-u treba nešto odgovoriti. Ali evo što, još nije jasno... Postoje planovi za stvaranje SU-100. Ovaj samohodni pištolj jednostavno je učinkovit i prodornog djelovanja. S njom su povezane neke nade za borbu protiv rastućih teških tenkova Trećeg Reicha. Ali to još treba učiniti, kao i granate za takvo čudovište, i uspostaviti masovnu proizvodnju pištolja, što u ratnim uvjetima nije previše, to je stvarno.
  Ali posada tenka Elizabeth bori se na T-34-85. A djevojke bose i u bikiniju se hrabro bore.
  Elizabeth golim nožnim prstima puca u naciste i probija Pantera u stranu govoreći:
  - Za veliki komunizam!
  I njihova tridesetčetvorka skoči i brzo se okrene, pucajući.
  Ekaterina također vrlo precizno puca na neprijatelja. Zastarjeli tenk T-4 ga razbije u stranu i zaškripi:
  - Slava vitezovima SSSR-a!
  I opet namiguje svojim prijateljima. Ispala je takva militantna djevojka.
  Elena također puca na neprijatelja. Probija ga vrlo precizno, u ovom slučaju razbija klizalište Tiger-2 i urla na vrh svojih pluća:
  - Za svetu Rusiju!
  Eufrazija precizno puca na neprijatelja. Precizno puca u stranu neprijatelja, probija metal i cvili:
  - Za sveti komunizam!
  A djevojke samouvjereno raspoređuju svoj tenk i odstupaju od granata. Nije lako pobijediti djevojke.
  Ovdje se protiv njih pojavio najnoviji i strašni "Lav" -2. Pokušajte se probiti kroz takav tenk, a on pokušava pogoditi trideset i četiri.
  I puca iz daljine.
  Elizabeth je odgovorila tvitom:
  - Nećeš uzeti!
  I šalje projektil u tenk "Lev" -2 s velike udaljenosti. Pogodi ga u čelo.
  hitlerovac puca.
  Tada Catherine ponovno puca golim nožnim prstima na neprijatelja, a ovoga puta projektil je, opisavši luk, samo pogodio fašista u dugačku cijev topa.
  Catherine je zagugutala:
  - Oštro oko, kose ruke, ne radi se o nama!
  Nijemac se, izgubivši prtljažnik, počeo brzo okretati i odlaziti. "Lav" -2 je prvi njemački tenk u kojem su mjenjač i motor smješteni ispred u jednom bloku, a mjenjač je na samom motoru.
  To mu je omogućilo da smanji svoju visinu i težinu, značajno povećavši brzinu. I tako je "Lev" -2 otišao, i imao priliku probiti distancu ...
  Elena je golim nožnim prstima uperila pištolj, uzela ga i zapucala na neprijatelja. Granata je pogodila krmu lavljeg trupa, ali se rikošetirala...
  Elena je zarežala:
  - Dovraga, udaljenost je velika. Nećemo ga dobiti!
  Ekaterina je grknula, pokazujući zube:
  - "Lav", cure, ovo je "Lav", kako se ne vrijeđamo! Uskoro se upoznajte prijatelji, bit će vas jako sram!
  I njihov tenk je pogodio T-3, ovaj tenk se samo okrenuo bočno, a može se pogoditi iz velike udaljenosti.
  A djevojka je pucala golim nožnim prstima i gugutala:
  - Slava eri komunizma na zemlji!
  Euphrasia je uzrujano primijetila, pucajući na neprijatelja i koristeći gole pete:
  - Naša domovina je jaka, ona štiti svijet!
  Elizabeth je cvrkutala, pokazujući zube, i pjevala, skladajući cijelu pjesmu u hodu:
  Sotona nas neće pobijediti
  Moja domovina je najljepša na svijetu,
  Slava prelijepoj zemlji....
  U njemu će biti sretni i odrasli i djeca!
  
  Neka u njemu cvjetaju đurđice,
  A keruvi sviraju pristojnu himnu...
  Fuhrer će doći kaput
  Rusi su nepobjedivi u bitkama!
  
  Komsomolci trče bosi,
  Gaze po snijegu golim petama...
  Hitler samo izgledaš cool
  Premjestit ću te u tenk!
  
  Možemo li pobijediti naciste
  Kao i uvijek, mi smo bosonoge djevojke...
  Najstrašniji vitez je naš medvjed,
  Sve će pobiti mitraljezom!
  
  Ne, mi cure smo već jako cool,
  Doslovno rasturimo sve neprijatelje...
  Naše kandže, zubi, šake...
  Izgradit ćemo mjesto u prekrasnom raju!
  
  Vjerujem da će biti kul komunizma,
  Zemlja u njoj cvjeta, vjerujte savjetu ...
  I jadni nacizam će nestati,
  Opjevaju se, vjerujem, podvizi!
  
  Procvjetat će, vjerujem da je rub olujan,
  Od pobjede opet idemo do pobjede...
  Porazite Japanca Nicholasa
  Samuraj će odgovarati za podlost!
  
  Nećemo dopustiti da nas nagnu,
  Slomi naše neprijatelje jednim udarcem...
  Neka se lovac pretvori u divljač
  Srušili smo Wehrmacht s dobrim razlogom!
  
  
  Vjeruj da ne odustajemo bez ruku,
  Rusi su se oduvijek mogli boriti...
  Naoštrili smo naše bajunete od čelika,
  Fuhrer će postati slika bufana!
  
  To je moja domovina
  U njemu svira ruska harmonika...
  Svi su narodi prijateljska obitelj,
  Abel trijumfira, a ne Kajin!
  
  Uskoro će to biti na slavu SSSR-a,
  Iako je naš neprijatelj okrutan, podmukao...
  Dat ćemo primjer za hrabrost,
  Ruski će duh biti slavljen u bitkama!
  . POGLAVLJE #8
  Svibanj 1944. brzo je prošao... Albina i Alvina skupljale su račune na avionima.
  To su djevojke koje, kao na krilima kerubina, hrle.
  Albina golim nožnim prstima obara ruski avion i zacvili:
  - Za Treći Reich!
  Alvina je također bosa i u bikiniju ruši sovjetski avion, razbija ga na komade i cvili:
  - Za arijevski komunizam!
  Nakon toga, djevojke su, koristeći top od 37 mm, počele pucati na sovjetske tenkove.
  Nokautiraju trideset i četiri i zacvile:
  - Tako smo cool!
  Albina pritišće pedalu golom, okruglom petom i cvrkuće:
  - Neka je slavan komunizam!
  I probija se kroz sovjetski auto.
  Alvina također precizno puca u neprijatelja, nokautira ga i zacvili, pokazavši zube:
  - Naša istina je u šaci!
  Tako duhovite djevojke... I uništavaju sovjetske pukovnije... Na primjer, dobili su IS-2. Pa su ga napali iz zraka, a kako su ga zabili iz avionske puške. Probili su metal i izgorjeli tenk. I detonirati borbene komplete.
  Albina je zacvrkutala na sve strane:
  - Djevojka voli ubijati! Evo djevojke!
  Alvina je prosiktala, otkrivajući svoje biserne zube:
  - Slava našoj domovini! Za komunizam!
  Djevojke su se već zauzele za totalitarno istrebljenje protivnika.
  I Crvena armija je samouvjereno razbijena.
  A Gerda se borila u posadi svog "Pantera" -2 i bila angažirana u potpunom uništenju.
  Djevojka je golim prstima uperila top. Oborila je tridesetčetvorku i zaurlala:
  - Za veličinu komunizma na arijevski način!
  Charlotte je također pucala golim nožnim prstima na sovjetski tenk, razbila oklop i vikala:
  - Za veliki uspjeh u svijetu!
  Zajebana bez puno ceremonije i Christina. Da, učinila je to tako prikladno, golom petom probila sovjetsku tridesetčetverku i viknula:
  - Za velike granice!
  Magda je također zauzvrat ispalila projektil i zagugutala:
  - Za novi arijevski poredak!
  Tada su je djevojke uzele i uglas zapjevale:
  - Svi smo mi skinheadi ljubitelji slobode, borimo se za novi poredak! Uskoro će narodi postati arijevci, borimo se ognjem i mačem!
  Ratnici su, moram reći, ispali vrlo borbeni. A ako obore neprijatelja, onda do kraja.
  Sovjetski Savez je na udaru nadmoćnijih snaga. Japan se gura s istoka.
  Dva japanska pilota, Toshiba i Toyota, napadaju sovjetske položaje iz zraka.
  Obje Japanke su jako lijepe i bose i u bikiniju.
  Toshiba prilazi zrakom, probija krov sovjetskog tenka i urla:
  - Ja sam čudovište iz japanskog pakla!
  Toyota, pritišćući bosom nogom papučicu i sijekući neprijatelja, vrišti:
  - Za veličinu ideja Japana!
  Ove djevojke su nevjerojatne. I vrlo aktivno razbijaju neprijatelje.
  A SSSR stvarno gubi od samuraja. I razumljivo je zašto. Gdje odoljeti takvom fanatizmu i tehnologiji.
  Japanske djevojke ovdje na svjetlo, ali okretni tenkovi probijaju i Crvena armija je posebno mlaćena.
  Tenkovske jedinice nisu šala.
  Toshiba je bacila bombe na sovjetske položaje iz zraka, a nekoliko je topova doletjelo i zacvrkutalo:
  - Za veliki komunizam!
  Nakon toga će se nasmijati...
  Toyota u letu zabilježila:
  - Ruski bogovi su čudni. Oni štuju čovjeka raspetoga na križu i smatraju ga Bogom. Čak i nekako postane smiješno!
  Toshiba se nasmijala u odgovoru, primijetivši:
  - I sami ćemo uskoro postati bogovi i nastaviti evoluciju našeg Božanstva!
  I djevojke se vrlo rado smiju.
  Toyota se nasmijala:
  - Naša snaga je u jedinstvu!
  Toshiba je to agresivno potvrdila:
  - Naša snaga, naša šaka!
  I opet će s neba srušiti mlaz avionskih granata na neprijatelja, probijajući se kroz trideset i četiri.
  To su cure koje se svađaju i što drugo govore. Japan će sve proždirati i spaliti.
  A kad je pionir mučen, ispada izrazito agresivan.
  Pogotovo ako su dječaku pržene pete. Ovo je najviše što ni jedno ni drugo nije super akcija...
  A cure urlaju iz sveg glasa...
  I sovjetske djevojke se također hrabro bore i obaraju protivnike. I djeluju prije roka i nabijaju.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova vrlo su aktivne ljepotice na nebu.
  I obaraju naciste, iako su ti avioni jači.
  Anastasia pritišće okidač golim nožnim prstima i pjeva:
  - Nije loše biti jak, da budem siguran!
  Akulina golom petom pritisne okidač i potvrdi:
  - Jako ćemo jako pobijediti naciste!
  I obje su djevojke pjevale:
  - Jaka, jaka, jako teško pobijediti! Jaka, jaka, jako teško pobijediti!
  Nakon toga ratnici su počeli čitati krilate aforizme koji su galopirali poput konja, točnije mladih pastuha;
  Političar često maltretira da bi stavio jaram na birače!
  Političar pijetao slama glasače kao kokoši!
  Političar sanja da jaše na bijelom konju kako bi navukao jaram na birača!
  Lisica je mala s očnjacima, a želeći ih progutati, uglavnom ih skriva!
  Političar koji puno priča o čovječanstvu je tipičan kanibal!
  A medvjeda se može uljuljkati medeno slatkim govorima!
  Za alkoholičara je gorka votka slađa od meda!
  Krojač će lagati i ne pocrvenjeti, političar će "crvenjeti" i lagati!
  Žena, izuvši cipele, obuče muškarca, do razine skitnice!
  Ako se želiš približiti Bogu, skrati svoju pohlepu!
  Čak i u prividnoj ravnodušnosti Svevišnjeg leži ljubav - uostalom, djeca prije svega žele pobjeći iz roditeljske skrbi!
  Bog odgađa kaznu zla da bi dao priliku grešniku!
  Talent i marljivost kao muž i žena rađaju uspjeh samo u paru!
  Čak je i med gorak - ako se u njemu utopiš!
  Prevara je poput vina i bolesna i slatka i teško je zaustaviti!
  Ljubav je poput rascjepkanog projektila - lomi srce, trese mozak, izbacuje džepove, ide u stranu!
  Čovjek je na neki način jednak Bogu - Svemogući je stvorio svemir, a čovjek je rodio glupost: oboje je beskonačno!
  Uspjeh koji se gradi na krvi - čeka sudbina ubodene svinje. Pojest će svoje suborce - tužna je posljedica ljutnje!
  Ponekad je najbolji način za održavanje reputacije omča oko vrata! U svakom slučaju, ne dopustite da padne!
  Ne možete dugo ležati pod medvjedom - zgnječit će vas!
  Ponekad je žena kao mamut umjesto deke!
  Književnik koji nastoji požnjeti novčanice - neće sijati dobro, vječno!
  Država bez zakona je kao tijelo bez kostura! Samo da ne bi okoštali - potrebni su izbori!
  Ako želite stvoriti remek-djelo - zaboravite na naknadu!
  Najvještija obmana je kad ne lažeš, ali ti nitko ne vjeruje!
  Naravno, poraz obećava velike nevolje, ali ovo je samo odraz buduće pobjede!
  U borbi donosi pobjedu - hrabrost i dobru inteligenciju.
  Da biste pobijedili, prvo morate vidjeti gdje!
  Izviđač je kovač pobjede!
  Svaka budala može osakatiti - ne može svaki pametan izliječiti!
  Mnogo bezobraznih krvnika - malo doktora!
  Kome su liječnici, a kome dželati!
  Bez boli nema hrabrosti - bez hrabrosti nema pobjede!
  Ideje komunizma su granica idiotizma: ako se vruće glave i hladna srca poduzmu da ih provedu!
  Komunizam je lagan, ali oni koji su previše masni se spaljuju!
  Ako nemate strpljenja, pjevanje pomaže!
  Narod je kao željezo - dok se ne ohladi, daj mu željeni oblik!
  Želite li postati popularni - češće koristite silu!
  Ocjena je kao paklena trava - raste kad je zalijete suzama i krvlju!
  Narod je kao korov - što više gaziš, više se proteže!
  Jedinstvo je ključ pobjede!
  Disciplina je alat za pobjedu! Um igra na to!
  Jedinstvo, hrabrost, nesebičnost - ključevi pobjede, slobode, sreće! Bez discipline nema vojske, a bez vojske se ne može naći sloboda!
  Rad nas je ojačao, umnožen umom dat će slobodu, a zajedno sa srećom donijeti sreću!
  Zapovjednik je poput vrha piramide - mora postojati samo jedan, inače će se i tako čvrsta struktura srušiti!
  Plemstvo obitelji ima isti odnos prema hrabrosti, kao i duljina kose prema umu!
  Nikakva hrabrost predaka neće pomoći kukavici!
  Oštrica od najjačeg čelika hrđa u rukama govornika i kukavice!
  Najstrašnije oružje je Biblija u rukama nitkova!
  Glavno bogatstvo čovjeka: potencija, ona je i glavni uzrok propasti!
  Najbolja profesija je prostitucija, spajate posao sa zadovoljstvom i svaki put novi partner - bez rutine!
  Rodovnik heroja - možete se hvaliti stoljeće, ali je stigao na bojno polje - kukavički juri u stražnji dio!
  Boca votke je kao granata - obori te, izbije ti mozak, smrvi ti nutrinu!
  Kad se srce ispuni milosrđem, iz nekog razloga novčanik je prazan!
  Istinski slobodna osoba se pokorava trima stvarima - razumu, ljubavi, Bogu!
  Ljubav je kao ruža - ne cvjeta dugo, ali boli!
  Rob u duši je pokoran - strastima, požudi, Božjim slugama!
  Sreća je nepostojana kao pijesak - samo će je marljivost vezati cementom!
  Krigla vina je kao ocean - ako se zaneseš, izgubiš tlo pod nogama!
  Žene vole mušku moć, ali ne u slučaju kada je same iskuse!
  Ljubav je kao čamac, ako veslaš prebrzo, prevrnut će se i potonuti!
  U pravo vrijeme uvodi članak - zavođenje odraslih od strane mladih!
  Ljubavi ne možete staviti lisice!
  Što je prirodno, nije zločin!
  Ljubav je nježan osjećaj, ali najdeblji okovi neće izdržati!
  Kad bi svi zakoni funkcionirali, država bi se pretvorila u zatvor u koji se regrutiraju čuvari iz inozemstva!
  Načelo neizbježnosti kazne ne funkcionira jer ne možete sami sebe uhititi!
  Liječnici ne smiju prolaziti kroz stazu s preprekama. Nakon toga, ruke će se tresti, a jezik će se titrati i čaša votke, za razliku od mamurluka, neće pomoći!
  Nema ništa napornije - dugi nerad!
  Znanstveno otkriće: zamišljeno progresivno - utjelovljeno agresivno!
  Nije mjesto za razmišljanje, nego mjesto svađa i ludila!
  Sve nevolje čovječanstva proizlaze iz sebičnosti, prosperitet je moguć samo zajedničkim naporima!
  Osoba bez tima je kao žeravica, bez vatre - daje malo svjetla i brzo se gasi!
  Domovina grije - bolje od vatre!
  A životinja je bolja u stadu!
  Logika ne bi trebala služiti instinktima - umu požude!
  Bit će rata - bit će podviga!
  Mišići bez mozga, ovo je šaka mesa - na kojoj plače tava!
  Od dvojice duelista jedan je budala, drugi nitkov!
  Što čovjek više leti, to je više nezadovoljan svojim položajem!
  Ostavši sam, psu nedostaje vlasnički štap!
  Samo on ima krila - čiji um nije navikao puzati!
  Loše je kad si sam kao snob!
  Sami ste, a neprijatelji su legija!
  Čak i slona može pojesti buba!
  Ako bugova nije milijun!
  Vođa države treba biti brat ljudima, a ne brat!
  . Lakše je pronaći suhu stijenu u oceanu nego izum koji nije korišten u vojne svrhe!
  Pobjeda kao žena - privlači sjajem, ali plaši cijenom!
  Vatreni bog rata i kao i drugi bogovi zahtijeva pažnju i žrtvu!
  Jedan će mač, kao kišna kap, pasti i raspršiti se, a kad ih bude mnogo, rodit će se pobjeda!
  Samo ne pjevaj - za mir!
  Srce mi je tužno - želudac mi je prazan!
  Prvo zdjelu, pa misli!
  Pobjeda je vrijedna časti!
  Čast je relativan pojam i treba ga primijeniti prvenstveno na svoje vojnike!
  Tko pije prije borbe - mamurluk u podzemlju!
  Cijevi šute, jer lopatice pjevaju - čelik je jači i glasniji od bakra!
  Vojska bez zapovjednika je kao stado ovaca bez pastira, ako jedan vuk ne jede, onda će se uplašiti!
  Bjekstvo je više glupost nego kukavičluk! Uostalom, većina vojnika ne umire u borbi, već tijekom potjere!
  Rat je kao igra domina, samo se polomljene kosti više ne mogu skupiti - zemlja drži!
  Progon pretvara ratnika u krvnika, kukavicu u hrabrog, skromnog čovjeka u drskoga!
  Fantazija je natjecanje apsurda i apsurda! Ujedno, nema više znanstvenog i logičnog žanra!
  U ratu, kao u operi - svatko pjeva svoje, samo sufler može biti špijun!
  Moderne žene opraštaju muškarcu sve - osim siromaštva!
  Znate li razliku između špijuna i izviđača?
  Znam! Imamo samo izviđače - stranci imaju solidne špijune!
  Što je bolje s praznom glavom ili praznim novčanikom? Naravno s praznom glavom - ne toliko primjetno!
  Um je najbolji sakupljač bogatstva!
  Um i sreća: zaljubljeni par - rodite uspjeh, bogatstvo, položaj, ali brzo se raziđite!
  Ponosnim muškarcima lakše je slušati savjete kada ih daje žena - osim ako nije žena!
  Mudra žena vrijedi bogatstvo! I poduzetna žena ga može tužiti!
  Tko cijeni osobnost u osobi, a tko cijeni gotovinu!
  Čovječanstvo mogu uništiti dvije stvari - računala i informatičari. Prvi će atrofirati um, drugi to neće moći iskoristiti!
  Ratni drug i granata!
  Općenito, šipak koji priča viceve je poput Fabergeovog jajeta kojim se razbijaju orasi!
  Talent je kao duša: nemoguće ga je oduzeti, ali se može uništiti!
  Osveta nije vrijedna časti - odmazda pristojnosti!
  Zavist je klica zločina, vlastiti interes zalijeva, besposlica hrani!
  Lijenost je najgori od svih zločina!
  Bolje je dostojanstveno umrijeti od mača - nego živjeti vola tjeranog bičem u staja!
  U ratu hrabrost može pobijediti lukavost, ali lukavstvo nikada ne može pobijediti hrabrost!
  Rat čini život strašnim, a smrt dostojnom i lijepom!
  Skromnost je rijetka osobina za zapovjednika, ali to ga čini još vrijednijim!
  - Šakal je u skladu s riječju izmet!
  Lav ima samo jednu prednost u odnosu na šakala - sposobnost dostojanstvene smrti!
  Tehnika je krvnik hrabrosti!
  - Ali nije istina! Zapravo, što je viša razina tehnologije, to je potrebno više inteligencije i snalažljivosti na bojnom polju!
  Gdje počinju interesi Domovine, završava osobna dobrobit!
  Sloboda se mora kombinirati s disciplinom. Anarhija je suprotnost slobodi!
  Jaka memorija je najbolji mentor! Općenito, sloboda se može osvojiti mačem, ali samo uz pomoć razuma može se zadržati!
  - Kad jaki ratnik spasi drugoga, za ovo nije potrebna posebna čast!
  Na kraju krajeva, kada hrabrost gori u vašem srcu, podići ćete svoj štit u obrani robova!
  Podlost gada nije izgovor za poštenog, jer prisutnost prljavštine ne opravdava prljavog!
  Ljubav nikad nije jeftina - pogotovo ako ne plaćate novčanikom, već dušom!
  Jedino što može opravdati prolivenu krv je ako zbog toga suze prestanu teći!
  Oni koji služe za novac nikada neće moći u borbi parirati onima koje vodi hrabro srce i želja za slobodom!
  Dječja suza je opasna jer se pretvara u bijesni potok koji ispire civilizacije!
  Mjesto zapovjednika nije dodatno lemljenje, već dodatna odgovornost i težak teret!
  Ne zna se što je važnije - nahraniti sve gladne ili obrisati suzu za jedno dijete!
  Zlato je mekše od čelika, ali udara u srce!
  Nije oružje ono što vojnika čini jakim, već vojničko oružje!
  Čini se da su djevojke duhovite s aforizmima majstora. A ako počnu uništavati neprijatelja, onda se on ne može spasiti od njih.
  Krajem svibnja 1944. počela je nacistička ofenziva u pravcu Saratova.
  U borbama je sudjelovao Šturmljev, stroj na šasiji nekadašnjeg Lava, s još snažnijim bacačem bombi kalibra 450 mm, koji doslovno sve drobi i uništava, kidajući i probijajući kolosalnu silu lijevka .
  I takva će raketa odmah uzeti cijeli blok i srušiti ga.
  "Shturmlev" pod kontrolom tima njemačkih djevojaka puca na sovjetske položaje.
  Jane namiguje svojim prijateljima i lupkajući bosim nogama kaže:
  - Temeljito pometemo neprijatelje i pretvorimo ih u tipične lijesove!
  Gringeta namigne u odgovor, pritisne polugu bosom nogom i zacvili:
  - Igrat ćemo i pobijediti neprijatelje!
  Malania je napomenula:
  - Protiv stroja Šturmljev, sve sovjetske utvrde su nemoćne!
  Monica je, udarivši golu petu, potvrdila:
  - Stvarno smo rođeni za pobjedu!
  Jane je iznijela:
  - Rat nema žensko lice, već fizionomiju koja privlači ljubitelje uzbuđenja!
  Gringeta je, pucajući na sovjetske jedinice iz mitraljeza, izdala:
  - Žena je golubica koja ugrize u čovjeka djetlića kao zmaj!
  Monica je, pucajući na ruske vojnike, primijetila:
  - Žena uvijek ima sedam petka u tjednu, a bez nedjeljnog dara od bračnog duga uvijek ima slobodan dan!
  Malanya je, kikoći se, odgovorila:
  - Bog nije u svemu svemoguć, nemoćan je svađati ženu!
  Jane se složila s ovim, pucajući golim nožnim prstima:
  - Iako je Bog svemogući, nije u stanju začepiti ženi usta, i zaustaviti politiku!
  Gringeta je logično primijetila, pucajući golom petom, pritiskajući:
  - Političarka nema savjesti, žena ima osjećaj za mjeru, a žena političarka ima sve osjećaje bez mjere!
  Monica je, pucajući na sovjetske trupe i nasmrt ih ubijajući, primijetila:
  - Žena je cvijet, bodljikav kao ruža, ali njen slatki miris mami koze i trutove!
  Malanya je, tukući sovjetske vojnike i uništavajući bunkere, zacvilila:
  - Birač pada u djetinjstvo, glasajući za mrske stare hrastove s udubljenjima!
  Djevojke su pokazale svoju duhovitost i odvezle dalje.
  A odozgo su i jurišnici zaronili. I tako su sovjetske trupe mlatile bez ikakvih problema.
  Nijemci su postali tako cool. I njihova se operativna sposobnost poboljšala.
  I tako su krenuli sustavi "Chess Horse", teletenkovi kontrolirani putem radija.
  I to je bio problem za sovjetske vojnike. I nacisti su tukli Crvenu armiju.
  Ali sovjetske djevojke također su se borile vrlo hrabro.
  Borbe su se odvijale za Kamyshin. Evo opet Alenka u borbi.
  I njen izubijani, ali ne predani bataljon.
  Alenka je sa smiješkom rekla:
  - U svakom ratu život vojnika je vrijedan!
  I kako golim prstima baca granatu.
  Ovo su ratnici - najviša klasa ...
  Anyuta je, pucajući na naciste, primijetila:
  - Ruskog vojnika može se natjerati da se sruši kao zakošen balvan, ali ne i baci na koljena, i da se trese kao jasika!
  Alla je, pucajući i dajući eksplozivni paket golom petom, zaškripala:
  - Ako se ne želiš pridržavati vojne discipline, savinut ćeš leđa kao zarobljenik!
  Marija je, pucajući u protivnike, lansirajući ubojiti bumerang golim nožnim prstima, izdala:
  - Puno je prljavštine u našem svijetu, samo rijetki prinčevi u njemu!
  Matryona je, pucajući na protivnike, odsijecajući ih rafalima, a potom bosom nogom bacajući granatu, primijetila:
  - Političar ima dug jezik, ali da izvrši ono što je izmlatio - ruke su mu kratke!
  Marusya, pucajući na neprijatelja i koseći redove njemačkih i stranih vojnika, vyaknula:
  - Političar brzo obećava, sporo ispunjava, traži milostinju, a oprost za prijevaru!
  Cure su dobre i borbene. Ali snage su vrlo nejednake. Mnogo razaranja.
  Njemački tenk "Maus", iako ne baš serijski, ipak nailazi na frontovima. A njegovi topovi tutnje i pucaju. I podići razaranja u rovovima nevjerojatno.
  Ali djevojke pucaju iz topova na Miša. Iako školjke poskakuju kao grašak. Ali Nijemci i dalje guraju i guraju.
  I pucaju vrlo precizno.
  Komsomolke trče okolo, bljeskaju golim petama i škripe:
  - Za slavu domovine sveca!
  Viola je, pucajući na njemačku pješadiju, zacvilila:
  - Kad žena nema dovoljno cipela, obuče muškarca na bosu!
  A djevojka će se nasmijati i pokazati jezik.
  Za ratnike se mora reći da su smiješni. A ako su ih tukli, tukli su ih smrtno.
  Viola i Margarita, gotovo gole u samo gaćicama, bore se, donoseći projektile i precizno gađaju. I ne mogu se jednostavno zaustaviti.
  Margarita, cvileći, kaže:
  - Slava eri komunizma!
  Viola agresivno potvrđuje:
  - Velika slava eri promjena!
  Ratnice su, valja napomenuti, ispale izrazito agresivne djevojke.
  Veronika također donosi školjke, bljeskajući golim, okruglim petama i cvili:
  - Slava komunizmu!
  Ovo je njihov borbeni uvid. I kako se žestoko i bijesno bore.
  I gola, preplanula koljena trepere.
  Bori se i Tamara. Izišla je s Kavkaza zarobljena od strane nacista i ponovno u redovima. Bori se s mesožderskim osjećajem krvi. Bori se s kolosalnom agresijom.
  Tamara golim nožnim prstima baca granatu, razdire naciste i škripi:
  - Komunizam će biti s nama!
  I daje dobro usmjereni rafal iz stroja ...
  Djevojke se mogu vidjeti kako čine kolosalna čuda. I imaju vatru koja prijeti spaliti svemir.
  Veronika, puca, pjeva:
  Bit će zanimljivo, nema sumnje
  Sve će na svijetu osigurati raspored!
  I namiguje svojim safirnim očima.
  Tamara, puca, urla:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroji Rusije skupljaju uzbunu!
  I okrenuo se iz strojnice. Presjekla je Fritz i zacvilila:
  - Žena je prvenstveno lisica koja želi laso lava, ali obično magarci upadaju u njen laso!
  Victoria je, pucajući i golim nožnim prstima, bacajući još jedan dar smrti, izdala:
  - Žena je kokoš koja voli zlatna jaja, donoseći svojoj nositeljici samo gubitak!
  I djevojke su prasnule u smijeh. Tako se izvrsno bore uz kolosalni pritisak.
  Tamara je primijetila dok je pucala na strane divizije:
  - Žena je kokoš, samo ona može tom čovjeku donijeti zlatna jaja, koji je prava lisica!
  Veronica je, ispaljivajući i pokazavši zube, dodala:
  - Prava lisica i pijetao natjerat će vas da snesete zlatna jaja!
  Margarita, pucajući i bacajući granate bosim nogama, primijetila je:
  - Kandže lisice nisu lavlje, ali će otrgnuti tri kože s kralja zvijeri!
  Viola je, agresivno pokazavši zube, primijetila:
  - Tko pametom nije lisica, nije ni lav!
  Ratnici se vide s velikim ambicijama borca. A ako počnu.
  Olympias je, pucajući i uzimajući snažne noge, podigao cijelu kutiju eksploziva i lansirao je. Masa nacista je rastrgana, a lijepa djevojka urla:
  - Vladajte SSSR-om, a Luciferu pjevajte pjesmu! Pobijedit ćemo sve!
  Olimpija, međutim, nije zaboravila i, ispalivši, progovorila:
  - Žena lisica je u stanju uvjeriti svakog muškarca da je lav, koji se razmnožava kao običan magarac!
  Margarita se, pucajući, složila s ovim:
  - Lavica samo s lisičjim umom i vučjim stiskom!
  Serafim je primijetio, koseći protivnike:
  - Nije lav onaj koji riče, nego onaj koji trga puno zelenila!
  Viola, vodeći dobro usmjerenu vatru na neprijatelja i koseći ga, primijeti:
  - Kad političar nije lisac, onda mu se otrgnu tri kože i nataknu na kragnu!
  Viktorija je, pokazujući zube i namigujući, a potom bosom nogom bacivši smrtonosnom silom dar smrti, izdala:
  - Političar ima široku guzicu da sjedi na dvije stolice, ali ima širinu duše samo na riječima!
  Olympias, podlegavši bačvi golim, mišićavim nogama i eksplodirajući lavovski tenk, zarežala je:
  - Tenk je probušen projektilom s uranskom jezgrom, probija se političar bez srca, ali sa zlatnom torbicom!
  . POGLAVLJE #9
  Kamyshin je bio napušten. I početkom lipnja 1944. godine, borbe su se odvijale za Saratov.
  Ovdje su bitke tako aktivne. I također djevojke, kao i uvijek, u bitkama. I tako slatki ratnici.
  Alenka se automatskim rafalima bori i kosi protivnike, i to cijele redove.
  Djevojka golim nožnim prstima baca granatu i cvili:
  - Moja pobjeda dolazi!
  I opet puca na neprijatelja.
  Anyuta također puca na neprijatelja. Radi to točno i precizno. Njezini su mitraljezi tako zgodni. A goli nožni prsti bacaju eksplozivne pakete kolosalne sile. Rastrgnu naciste i djevojka škripi na sve strane.
  - Za komunizam!
  Alla, pucajući na neprijatelja s kolosalnom preciznošću i koseći neprijatelje, škripi:
  - Za bezgraničnu Domovinu!
  I s golim prstima, djevojka opet baca granatu. Mora se reći borba od borbe.
  I sama crvenokosa i u istim kratkim hlačama. I on puca tako precizno i precizno, a Fritz leže.
  Maria također puca vrlo precizno. A ona je tako lijepa djevojka, i golim nožnim prstima baca eksplozivni paket, kidajući svoje protivnike.
  Onda zaurla:
  - Vladajte carstvom SSSR-a!
  Marusya također precizno puca, pogađa neprijatelje i urla:
  - Od tajge do britanskih mora, naša vojska je najjača od svih!
  A puca i bosom nogom.
  Zatim će Matryona ispaliti smrtonosni projektil na neprijatelja. I pogodio ga sa stopostotnom preciznošću. Prirodno gola peta.
  To su sovjetske djevojke koje rade, ali ni njemačke ne zaostaju.
  Christina, Magda, Margaret i Schella bore se u Pantheru. Stroj, iako nije idealan, ali s brzometnom, dalekometnom topom, umjereno okretan i dobrim prednjim oklopom.
  Njemačke djevojke su bose i u bikiniju, unatoč ljetnoj vrućini, odnosno zahvaljujući njoj.. I vode pokretnu bitku.
  Ovdje Christina puca... Granata pogađa kupolu T-34-76 i probija je. Sovjetski tenk zaustavlja nokautiran.
  Djevojke vrište iz sveg glasa:
  - Naš uzeo!
  Tada Magda puca. Ljepotica sa zlatnom kosom također se mlatila.
  Da, znači kula je otkinuta u trideset i četvrtoj.
  Djevojke tigrice naizmjence pucaju. I vrlo prikladno. Ovdje su pogodili još jedan sovjetski tenk.
  Sljedeća je došla Margaret. I pogodio samohodne topove SU-76. Spretno pojebano. I pjevala je:
  - Naša paklena Njemačka je jaka, ona štiti svijet!
  A kako će se jezik pokazati!
  Zatim je opalila iz Shellovog topa. Pogodio je sovjetski tenk KV-1S. I djevojka je dobro obavila posao.
  Da, četiri ratnika u bikiniju se bore i ne boje se hladnoće. Nakon što su se žene počele boriti, stvari su krenule puno bolje za Treći Reich.
  Ovdje su piloti Albina i Alvina na nebu. Obje ljepotice u bikiniju i bose. Bore se za sebe na Focke-Wulfsu. A ovaj auto je vrlo ozbiljan.
  Albina, pucajući iz zračnih topova, kaže:
  - Aktivni kroket! Nemojte se žaliti za riječ!
  I kako bljesne blistavim osmijehom! I srušit će dva sovjetska zrakoplova odjednom.
  Alvina je također tri posjekla zračnim topovima i cvrkutala:
  - Moj će ulazak biti smrtonosan i dosadan!
  Tada je djevojka pokazala zube i pokazala zube! Ona je sam šarm, i puna fenomenalnog šarma.
  Albina odsiječe još jedan avion Yak-9 i zaškripi:
  - Zašto su nam potrebni sovjetski piloti?
  Alvina obara LAGG-5 i samouvjereno kaže:
  - Pa da mi Nijemci zabijamo račune!
  Predivan par cura. Kako su se upustili u prikupljanje nagrada za sebe. Protiv ovakvih ljepotica stvarno se ne može raspravljati. Obaraju avione i gole zube.
  A glavna tajna je u hladnoći, cure moraju biti bose i u bikiniju. Tada će doći računi.
  I nikad se ne oblačite. I protresite svoja gola prsa, i to će uvijek biti visoko cijenjeno!
  Albina je prekinula još jedan avion Crvene armije i zapjevala:
  - U velikim visinama i zvjezdanoj čistoći!
  I namignula je, skačući i trzajući bosim nogama, ričući:
  - U morskom valu i bijesnoj vatri! I u bijesnoj i bijesnoj vatri!
  I opet djevojka energičnim pristupom obara avion.
  I tada Alvina napada neprijatelja. Čini to okretanjem, pokazuje zube i škripi:
  - Bit ću super prvak svijeta!
  I opet pada auto koji je udarila djevojka. Da, Crvena armija postaje prilično loša.
  A Albina urla od divljeg zanosa:
  - Sada sam krvnik, a ne pilot!
  Obara još jedan sovjetski avion i sikće:
  - Saginjem se nad nišan i projektili jure prema meti, pred nama je još jedan trk!
  Ratnik je izrazito agresivan.
  Ovdje su obje djevojke koje napadaju zemaljske mete. Albina udari trideset i četiri i zacvili:
  - Ovo će biti kraj!
  Alvina udara u SU-76 i šapće:
  - Do potpunog uništenja!
  A kako se trese bosom nogom!
  Borbene djevojke su ovdje, a sa strane SSSR-a, djevojke se također bore, pokušavajući zaštititi Guryeva, gdje se nacističke trupe također guraju, poput gromade škorpiona.
  Alenka se borila za Gurijeva, kojeg su nacisti napali. Očajna ljepotica je golim nožnim prstima bacila granatu i cvrkutala:
  - Slava Rusiji i rodnoj stranci!
  Tada je Nataška golim nožnim prstima lansirala granatu i siktala:
  - Štitimo djevojku bosu!
  Nakon što je i Anyuta prstima svojih golih nogu poslala dar smrti i puhnula:
  - Bit će to divan udarac!
  Crvenokosa Augustina uzela je i poslala dar uništenja golim donjim udom i zacvilila:
  - Usmjeravanje radara u nebo!
  A onda je zlatokosa Marija golim nogama dala smrt nacistima.
  I pjevala je:
  - Na Madagaskaru, u pustinji i Sahari! Posvuda je bilo, vidio sam bijelo svjetlo!
  A sada će Marusya s bosim tabanima baciti cijelu hrpu i zapjevati:
  - U Finskoj, Grčkoj, i u Australiji, Švedskoj, reći će vam da nema ljepših djevojaka!
  Da, šest djevojaka se jako dobro borilo. Ali Fritz je ipak zauzeo Kursk...
  Ne, ne oduprijeti se tako superiornim snagama. Fašisti se drže do sebe i štapa.
  A što utječe na pripremu čudovišta.
  Adolf Hitler je bio jednostavno lud: osjećao se kao pravi despot, kojemu se svi pokoravaju i drhte. Da, ako želite staljinističke uspjehe, onda morate biti poput Staljina, bez sažaljenja i zahtjevnosti prema drugima i sebi (upravo tako je razmišljao Iosif Vissarionovich u ovom nizu!). Sada je šuštanje pristojno i auto će se krenuti. Općenito, Njemačka, uzimajući u obzir satelite, ima ogromnu prednost u odnosu na SSSR u količini industrijske opreme, u kvalificiranoj radnoj snazi i broju inženjera na svim razinama. To je činjenica, ali proizvodnja oružja još uvijek nije na visini! Njemačka je zaostajala za SSSR-om tijekom cijelog rata, unatoč svim razaranjima u Rusiji. I od čega? Naravno, zbog određenog nereda koji je vladao u raznim resorima, a posebno u vojnoj industriji. Osim toga, negativnu ulogu odigrao je i nedostatak sirovina, kao i podcjenjivanje potencijala neprijatelja. Konkretno, 1940. proizvodnja oružja u Njemačkoj bila je manja nego 1939. (ako računamo bedem uključujući streljivo), i to unatoč činjenici da je rat već bio u tijeku, a Treći Reich je preuzeo kontrolu nad velikim teritorijama s ogromnim rezerve proizvodnih kapaciteta. Pa, što možemo reći o Hitlerovim organizacijskim sposobnostima? Ne previše, tada je bljesnuo, u području vojne industrije.
  Führer je u dugom govoru izjavio:
  - U pitanju nadzora zrakoplovstva, ovlasti za hitne slučajeve dane su Saueru. Pomno će pratiti količinu proizvedene opreme i, ne manje važno, kvalitetu. Osim toga, mnogi vaši prijatelji Goering, iako su nekada bili dobri asovi, nisu sposobni voditi posao. Nije svaki dobar vojnik i izvanredan general, pa će umjesto obješenog Erica tehničku sferu voditi osoba iz redova profesionalnih poduzetnika koja je u stanju reformirati i preopremiti zrakoplovne snage. Uostalom, Britanija ne spava, povećava i količinu i kvalitetu svojih oružanih snaga, a posebno zrakoplovstva. Trebamo biti ispred neprijatelja za dvije glave, za desetak koraka, inače ćemo potpuno izgubiti nadmoć nad neprijateljem. I zato su potrebni kvalitetni koraci.
  Goering je bojažljivo prigovorio:
  - Moji prijatelji, provjereni ljudi koji su dokazali svoju borbenu učinkovitost i profesionalnost.
  Demonski diktator je pobjesnio:
  - Ili sam možda ja, po vašem mišljenju, zaboravio tko je izgubio bitku za Britaniju? Ili tko je podbacio četverogodišnji plan razvoja narodnog gospodarstva. Ili se i ti želiš bičevati, pa čak i javno. Zato začepi usta i šuti dok te ne nabiju!
  Goering je čak sjeo u strahu. Jao, s Fuhrerom se ne smije šaliti. Onda se opet začula buka, još jedan mlaznjak ME-262 poletio je u nebo. Auto je bio masivan i imao je čak dva motora. Krila su blago zamašena, sam borac izgleda prilično prijeteći. Brzinske karakteristike, za 1941., općenito su pristojne, pa čak i rekordne po svjetskim standardima. Istina, sam stroj još nije potpuno pouzdan i zahtijeva otklanjanje pogrešaka. Fašistički diktator je, međutim, već dao karakteristike novih, naprednijih lovaca... ME-262 teži više od šest tona, što je neka vrsta preopterećenja. Mlazni lovac bi trebao biti mali, jeftin i okretan. U tom smislu, ME-163 bi mogao biti prilično dobar, ali njegov raketni motor je previše pojačan i radi samo šest minuta (točnije, i dalje će raditi!), što znači da je domet samo u radijusu od sto kilometara . Kao bombarder u stilu blitz-a ili kao paravan za napade armade na Englesku, to, naravno, nije dobro.
  Ali ME-262 može nositi tonu bombi, odnosno koliko i sovjetski frontalni zrakoplov Pe-2. Odnosno, izvrsno rješenje i za borbene napade i za potporu trupama. Međutim, zašto ne stvoriti lovac u stilu ME-163 Comet, ali bez raketnog motora, ali s turbomlaznim motorom? Pokušali su poboljšati Comet i činilo se da su vrijeme leta doveli na 15 minuta (ovo je domet do 300 kilometara), što je općenito prihvatljivo za Bitku za Britaniju. Još uvijek možete dobiti London iz Normandije... Iako nije sve tako očito, treba i bombardirati i vratiti se, a petnaestak minuta nije bilo u tako forsiranom modu. U budućnosti su raketni i mlazni lovci prepoznati kao slijepa ulica u zrakoplovstvu. Ali dizajn "Kometa" je vrlo zanimljiv, zbog male veličine i lakoće, što znači jeftinoću i upravljivost.
  Osim toga, još uvijek postoje vrlo perspektivni lovci teški općenito 800 kilograma, takve jedrilice da se mogu koristiti u zračnim borbama. Istina, zbog kratkog dometa, letovi na njima mogu se izvoditi samo u obrambenim borbama, ili isporučiti u London na ... transportima, a zatim zakačiti natrag pilotima. Ovdje morate razmišljati. U stvarnoj povijesti, jedrilice nisu imale vremena za borbu, a iz nekog razloga se sovjetski zrakoplovni generali nisu usudili isprobati ovu ideju u Koreji. Općenito, nije tužno, ali tijekom Korejskog rata, američki pilot je prvi otvorio račun pobjeda. Dakle, Yankeese ne treba podcjenjivati.
  Nakon što je let završio, mlada svijetlokosa djevojka iskočila je iz pilotske kabine i punom brzinom potrčala do Fuhrera.
  Opsjednuti nacisti broj jedan pružio joj je ruku za poljubac. Kakvo je zadovoljstvo kada te djevojke vole, a Fuhrera, čini se, sasvim iskreno obožavaju svi Nijemci, odnosno gotovo svi osim nekoliko zatvorenika koncentracijskih logora. Pilot je s entuzijazmom rekao:
  - To je jednostavno veličanstvena letjelica, ima takvu brzinu i snagu. Otrgnimo sve mladunče kao jastučić za grijanje od surogata!
  Fuhrer je odobrio djevojčin impuls:
  - Naravno da ćemo ga razbiti, ali ... Otklanjanje grešaka na stroju treba biti brže, a to se posebno odnosi na motore. Ovdje će, naravno, biti potrebne radikalne mjere za njihovo poboljšanje, ali ako vođa-dizajner pomogne!
  Svi su zalajali u horu:
  - Slava velikom Fuhreru! Neka nam providnost pomogne!
  Počela je svirati himna Trećeg Reicha i kolona mladih boraca iz Hitlerove mladeži krenula je dalje. Dječaci od četrnaest do sedamnaest godina išli su pod bubanj u posebnoj formaciji. A onda je bilo najzanimljivije: marširale su tinejdžerice iz njemačkog ženskog saveza. Bile su u kratkim suknjama, gole, bose noge ljepotica mamile su poglede muškaraca. Djevojke su pokušale podići noge više, ali su istovremeno povukle prst, pažljivo stavile petu. Zabavan spektakl ljepotica besprijekornih stasa... Istina, lica su bila drugačija, a neke od mladih fašistkinja bile su pomalo bezobrazne, gotovo muževne, pa su ih čak i uvrnule. Pogotovo kad su spojile obrve.
  Esthete Adolf je primijetila:
  - Potrebno je da se dječaci i djevojčice masovnije odgajaju. I znam da se ovom prilikom puno radi, posebno u Jungvolku, ali ono što je potrebno je inkluzivnost i usvajanje spartanskih metoda. Naravno, osim poticanja krađe... Naši mladići i djevojke trebaju odrastati kao pristojni i ujedno nemilosrdni ljudi.
  Vrhovni zapovjednik je zastao. Generali su šutjeli, vjerojatno se bojali prigovoriti, ali nisu htjeli potvrditi očito. Fuhrer je nastavio:
  - Rat nije šala, ali nemilosrdnost prema neprijateljima mora biti spojena s uzajamnom pomoći i osjećajem bratstva prema suborcima. To je ono što moramo svima usaditi... Novi nadčovjek je nemilosrdan prema drugima, ali u još većoj mjeri mora biti nemilosrdan prema sebi. Jer inferiornost se prvo mora iskorijeniti u tvojoj duši, a onda će ustati slabo, ljudsko tijelo!
  Još jedna stanka... Generali i dizajneri su odjednom shvatili i počeli snažno pljeskati. Fuhrer je djelovao zadovoljno:
  - Već je bolje, ali sad bih volio vidjeti imitaciju zračne borbe. Tako strašno i sve razarajuće...
  Heinkel je bojažljivo upitao:
  - Bojevim streljivom ili granatama, moj Fuhrere?
  Nacisti broj jedan kimnu.
  - Naravno s borbom. Osim toga, želio bih razmotriti rad uređaja za izbacivanje. Uostalom, vi radite na tome... - Fuhrer je odmahnuo šakama. - Kada će, konačno, biti gotova i puštena u masovnu proizvodnju. Uostalom, iskusan pilot je iskusan pilot kojeg treba zaštititi za buduće bitke!
  Fuhrer-terminator je ipak odlučio dizajnerima pokazati moderniju shemu uređaja za izbacivanje. Ovaj bi sustav trebao biti manje glomazan, jednostavniji i lakši. Da je jeftin i već ovladan od strane njemačke industrije squib sasvim prikladan za tu svrhu.
  Morao sam crtati dijagram u hodu, ali Hitler je bio stvarno dobar umjetnik i crtao je jasno, brzo, linije dijagrama i zavoji bili su ujednačeni i jasni bez ikakvih ravnala i šestara. Terminator hit-and-run smatrao je da je čudno, naravno, da su Nijemci, općenito, imajući tako jaku i donekle naprednu ideologiju kao što su nacionalsocijalizam i totalitarni sustav, procurili rat do Rusa. Možda je to zbog činjenice da su ruski vojnici bili jači i izdržljiviji od njemačkih i naučili se brže boriti.
  Općenito, ako pogledate tijek rata u cjelini, onda da, Rusi, odnosno sovjetska vojska, naučili su se boriti, a Nijemci su, takoreći, zaboravili kako ... Njihovo zapovjedništvo je donosilo odluke u razina prvašića, a možda i niža ako prvašić ima iskustva u provođenju vojnih operacija u strategijama u stvarnom vremenu . A da ponekad djeca od šest godina već tako spretno vode virtualne vojske, onda njima i Žukovu i Mainsteinu nije grijeh naučiti. Međutim, neki istraživači i Žukova i Mainsteina smatraju osrednjima. Također postoje kontradiktornosti u pogledu broja opreme, posebno zarobljene, francuske. Hitlerovo sjećanje (dobro sjećanje, pogotovo dok je još bio zdrav!), sugerira da je bilo 3600 zarobljenih tenkova od Francuza, vrlo impresivna brojka... Neki modeli, poput SiS - 35, bili su superiorniji od T- 34 u njihovom oklopu, ali samo u prednjem oklopu. Tako se ovaj tenk može proizvoditi i u francuskim tvornicama, osim zamjenom oružja od 47 milimetara cijevi od 75 milimetara. Zapravo, ovo možda neće biti dovoljno. Britanija i Sjedinjene Države općenito su uvijek najviše cijenile oklop u svojim tenkovima. Evo, na primjer, četrdeset tona težak Churchill imao je rezervaciju od 152 - milimetra naspram 120 - za teški tenk IS-2.
  Fuhrer je još nešto rekao dizajnerima:
  - Imamo sasvim dovoljno aerotunela, pa potražite optimalniji model zrakoplova i stvarajte aerodinamične forme, a da ga ne dovodite na skupa testiranja, gdje ginu i naši najbolji asovi. Primjerice, model zrakoplova s letećim krilom vrlo je učinkovit, pogotovo ako se može promijeniti debljina i kut nagiba. Već sam ti dao crtež, tako da bi bezrepi trebao biti spreman. Njegova procijenjena brzina bit će jednaka s Yumo motorom do 1100 kilometara na sat. Zato samo naprijed, ali ne idi!
  Uslijedio je ručak na otvorenom, sluškinje su postavile stolove i stolice. Lijepo... Ali kakve reforme u nacionalsocijalizmu napraviti? Takve da se smanji broj neprijatelja i sprijatelji. Ovdje, na primjer, nemojte veličati njemačku rasu na svakom koraku i možda čak prestati dijeliti narode na klase. Međutim, formalno, podjela nacija na inferiorne i arijevske još nije legalizirana. Ovo pojednostavljuje stvari.
  Lijepa djevojka među slugama sjela je do Fuhrera i stavila njegovu ruku na njeno golo koljeno. gugutao:
  - Razmišljate li o nečemu, moj Fuhrere?
  Pokrenuo se nacistički diktator i ujedno virtualni igrač. Primijetio je da nije dovršio juhu od povrća i voćnu salatu. Fuhrer je poljubio djevojku u usne, osjetivši njezin mladenački, slatki miris, i izjavio:
  - Vozit ćeš se sa mnom u autu. I svi na posao, vrijeme za jelo je prošlo.
  I opet su se zupčanici države, ne sasvim, međutim, počeli okretati dobro podmazani mehanizam. Na povratku, Fuhrer je vodio ljubav s ljepotom, pa se čak i pitao odakle mu toliko energije i snage. Uostalom, rekli su da je Fuhrer impotentan i, općenito, navodno invalid, koji je bio bolestan od sifilisa (laž) i kastriran (općenito fikcija!).
  No, ne ide sve glatko već 22. lipnja 1944., već tri godine traje rat sa SSSR-om. Ali pobjeda se ne vidi, a Saratov se još uvijek drži. Staljin je naredio da se ovaj grad brani pod svaku cijenu.
  Unatoč svim gubicima, proizvodnja vojne opreme je prilično visoka. Novi tenkovi IS-2 pokazali su se prilično učinkovitima. Čak i bez probijanja pojedinačnih njemačkih vozila u čelo, izbacili su ih iz pogona s prilično velike udaljenosti.
  Dakle, nacistima je bilo prilično teško. Ali imali su veliku prednost. Mlazni zrakoplov ME-262 već se dosta borio na nebu. A on je ozbiljan protivnik.
  TA-152 se, međutim, pokazao kao općenito prekrasan tip oružja.
  Staljin je u međuvremenu održao i sastanak za vezu na treću godišnjicu početka rata i počeo pitati vojskovođe što misle i kako poboljšati stanje na bojišnicama.
  Žukov je predložio vođi:
  - Ako se samo branimo i odupiremo prijetnjama, onda ćemo nedvojbeno izgubiti. Moramo napredovati!
  Staljin je energično kimnuo.
  - Slažem se! Ali gdje!
  Maršal Žukov je predložio:
  - Dok se Lenjingrad ne preda, treba ga pustiti!
  Maršal Vasilevsky se složio:
  - Da, mislim da će to biti najbolja opcija!
  Staljin je slegnuo ramenima i rekao:
  - Ako opet udarimo u Tikhvin, onda će nas tamo čekati, a mi ćemo zapeti ili upasti u zamku!
  Maršal Žukov je kimnuo u znak slaganja:
  - Tako je druže Staljine! Ali predlažem da se pogode finske trupe u Petrozavodsku. Nisu tako jaki i možemo iznenaditi neprijatelja!
  Staljin je sa smiješkom odgovorio:
  - Logično, druže Žukov. Pa zakorači Petrozavodsk. I donesite nam pobjedu!
  Nakon ovih riječi ušlo je nekoliko djevojaka u kratkim bijelim suknjama i bosih nogu. Donijeli su boce crnog vina i čaše sendviča i crnog kavijara. Staljin je uzeo takav sendvič i oprao, rekao:
  - Pa hajde da pijemo kako bismo osigurali da se naše mogućnosti uvijek poklapaju s našim potrebama.
  Voznesenski je primijetio:
  - Kvaliteta oklopa naših tenkova je dosta niska. I predlažem da se IS-2 i T-34-85 učine lakšim, bržim i upravljivijim smanjenjem oklopa. To će nam omogućiti uštedu u metalu i učiniti ove strojeve praktičnijim.
  Staljin je slegnuo ramenima i rekao:
  - Možda... Ali ja nisam pobornik izrade tenkova od šperploče!
  Voznesenski je primijetio ozbiljnim pogledom:
  - Ali možda je dobra ideja napraviti neke od tenkova gotovo u potpunosti od drveta. Možete provjeriti kako će to izgledati u praksi!
  Žukov je kimnuo u znak slaganja i uletio u govor:
  - Trideset četvorke se mogu učiniti lakšima, još su previše krhke, a povećanje brzine i manevriranja moglo bi povećati njihovu preživljavanje. Osim toga, mjenjač je postao bolji i to kompenzira smanjenje ergonomije zbog povećanja težine. Ali niska kvaliteta čelika, 90 milimetara protiv snažnih njemačkih topova, pretvara se u ništa. Štoviše, Nijemci iz proizvodnje uklanjaju jednostavne Panther i T-4, a u Trećem Reichu, osim izvidničkih tenkova, serijski će postati samo Panther-2 s topom kalibra 88 mm. A naši tenkovi ne vuku protiv njega s velike udaljenosti. I tim više je potrebno povećati njihovu brzinu!
  Staljin je kimnuo.
  - Pustite dio T-34-85 i IS-2 samo s neprobojnom zaštitom, a zatim provjerite i pratite kako će to utjecati na njihovu borbenu učinkovitost. I rad na SU-100 treba ubrzati. Možda ćemo odustati od trideset četvorke i IS-2 u korist isključivo ovog samohoda.
  Maršal Vasilevsky je primijetio:
  - To je zanimljiva ideja. Ali SU-100 može pogoditi neprijatelje na brodu samo ako se potpuno okrene ...
  Staljin je zarežao:
  - Neka bude kraća da se brže baca... I po mogućnosti nižu siluetu. Ali ova samohodna puška nam je potrebna kao zrak!
  Žukov je upitao:
  - Vaša Ekselencijo... Saratov se još uvijek drži, ali će uskoro pasti. Bilo bi potrebno izraditi plan za evakuaciju iz Kujbiševa onoga što je oduzeto iz Moskve. Što vi osobno mislite?
  Staljin je oštro odgovorio:
  - U Sverdlovsku ćete se, očito, morati evakuirati. Ali još uvijek je moguće raditi u Moskvi. Ovdje imamo cijeli podzemni grad. Ozbiljno smo sposobni to se držati.
  Vasilevsky je zarežao:
  - Moskvu se pod svaku cijenu mora zadržati, baš kao i Saratov!
  Staljin je naredio:
  - Protunapad Nijemcima u procjepu između Dona i Volge. Moramo preusmjeriti snage. Saratov držati pod svaku cijenu, do posljednje kapi krvi. Koristite sva sredstva, čak i kamikaze.
  Žukov je potvrdio:
  - Neka bude, super!
  Staljin se okrenuo Jakovljevu:
  - Pa dizajnere, imate li ideju?
  Zamjenik komesara odgovori s uzdahom:
  - Bilo bi potrebno stvoriti mlaznu avijaciju, ali to još nije realno. A Yak-3 zahtijeva visokokvalitetni duralumin, kojeg mi nemamo!
  Staljin je kimnuo.
  - Znam! Yak-9 bi trebao biti u našim redovima. I treba ga što više puštati! I povećati proizvodnju boraca.
  Yakovlev je primijetio:
  - Njemački TA-152 je i jurišni zrakoplov, i frontalni bombarder i lovac. Bilo bi nam lijepo napraviti sličan višenamjenski stroj razine!
  Staljin je podržao dizajnera:
  - Ovo je dobra ideja druže Jakovljev! Na primjer, LAGG-7, ako se malo poboljša, može se pretvoriti u mješavinu i jurišnog zrakoplova i frontalnog lovca!
  Yakovlev je spremno potvrdio:
  - Druže Staljin je moguće... Ali treba vremena. Da, i avion može biti skup.
  Vrhovni zapovjednik ljutito je udario šakom o stol i zarežao:
  - Neka bude jeftinije! I općenito, koliko možete nagađati na ovu temu. Potreban nam je univerzalni zrakoplov za proizvodnju samo njega. I to bi mogao biti izlaz.
  Yakovlev je primijetio:
  - IL-2 je prilično jednostavan za proizvodnju i njegova shema je razrađena. Sve dok ga ne skinete. Riječ je o prilično izdržljivom zrakoplovu, iako su u ovom trenutku njegove letne karakteristike zastarjele. Ali nema zla bez dobra. Dobri smo u bombardiranju neprijateljskih vozila.
  Ždanov je ljutito primijetio:
  - Naše bi zrakoplovstvo u najmanju ruku trebalo biti najjače!
  Yakovlev je kimnuo.
  -Trebao bi! Ali za sada su naši piloti najbolji na svijetu: Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova!
  Staljin je kimnuo u znak slaganja.
  - Ovim djevojkama nema premca i, za sljedećih dvadeset i pet oborenih neprijateljskih aviona, dodjeljujem im još jednu zvijezdu heroja SSSR-a!
  Žukov je oduševljeno predložio:
  - Za ovo bi trebao piti!
  Beria je s oduševljenjem pjevao:
  - Mi, sjećajući se svega, sudit će povijest,
  Doći će red na njen sud...
  Kao od pluga do atomskog oružja,
  Samouvjereno je vodio zemlju naprijed!
  Dok su se članovi vojnog vijeća savjetovali, djevojke su se borile.
  I uz pomoć golih nožnih prstiju obaraju naciste i izvode podvige, ove bosonoge ljepotice.
  I pjevaju:
  Vjerujemo da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu...
  I sunce će sjati
  Put, rasvjetljavajući komunizam!
  . POGLAVLJE #10
  Do kraja lipnja Nijemci su odsjekli Saratov, a 1. srpnja 1944. prvi put je upotrijebljen strašni Sturmmaus. Ovaj stroj s raketnom bombom od 650 milimetara lansirao je smrtonosnu snagu raketa koje su podijelile cijele četvrti.
  Djevojke koje su vozile ovaj auto nisu nosile ništa osim gaćica i puštale su darove iznimno destruktivne smrti.
  Golonoge djevojke imale su gaćice u crvenoj, crnoj i bijeloj boji. I donijeli su smrtonosne darove smrti.
  Faina, koja im je zapovijedala, tresla je grimizne bradavice svojih grudi i pjevala:
  - Slava eri vitezova križa!
  Doći ćemo do kraja svemira!
  A ratnici su cvilili i skakali.
  Jedna od njih, Margaret, primijetila je:
  - Svemogući Bog je s nama!
  Faina se složila s ovim:
  - Naravno! I Treći Reich će sigurno pobijediti!
  Djevojka je lupkala bosom nogom i pjevala:
  -Kad smo ujedinjeni, nepobjedivi smo! Kad smo ujedinjeni, nepobjedivi smo!
  Tako su ratnici pucali, gazili i galopirali bosim nogama. Ratnici najviše klase.
  Irma također ovdje isporučuje projektil kroz automatski pogon i urla:
  - Očekuje nas velika pobjeda!
  Djevojke su, naravno, među onima koje nikada neće odustati. I razbijaju sovjetske pozicije s ogromnim entuzijazmom.
  Albina i Alvina su, kao i uvijek, na vrhu, i pokazuju svoja agresivna zvona i zviždaljke. Cure su, recimo: super!
  Albina, srušivši sovjetski auto golim prstima, kaže:
  - Imam super curu!
  Alvina, srušivši još jednu metu golom petom, skoči i, igrajući se trbušnim mišićima, uzvikne:
  - Takav sam ratnik da sam sve čvrsto pobio!
  Tako su se ratnici razišli.
  Gerda je zajedno sa Charlotte odlučila testirati još jedan njemački novitet.
  Do sada se mogu pojaviti samo samohodne topove E-25, u dovoljno velikom broju - prilično su jednostavne za proizvodnju i jeftine. Iako je ovaj model jedan od prvih. Ovdje u njemu leže dvije djevojke u bikiniju. Automobil je niži za manje od jedan i pol metar i zahvaljujući tome je tako dobro zaštićen i naoružan relativno malom težinom.
  Dvije djevojke Charlotte i Gerda, ležeći, pucale su na sovjetsko oružje. Ispred njih kretali su se raspadnuti automobili, radio-kontrolirani, koji su čistili minska polja.
  Crvena Charlotte je opalila iz svog topa. Preplavila je sovjetski pištolj i zatresla prsa, jedva prekrivena tankom trakom tkanine. I zagugutala je:
  - Besna vatrena hiperplazma!
  A onda će je i Gerda ošamariti golim nožnim prstima. I cvrkuće:
  - Ja sam jako cool djevojka i nisam loša...
  Samohodna puška se sama kreće. I stane s vremena na vrijeme. Njezin prednji oklop je jako nakošen i to pruža dobru zaštitu. U sovjetskim puškama granate su osjetljive na rikošete. I ništa ne prijeti takvom samohodnom pištolju u čelu. Ovdje se još mogu probiti kroz ploču. Ali djevojke se ne žure. Učinkovit samohodni top u oklopu nadmašuje SU-100 koji se još uvijek razvija, a također je bolje zaštićen, pokretniji i istovremeno lakši.
  A Crvena armija ima malo sušilica, točnije, još je tek u fazi projektiranja. Uglavnom, tenk T-34-85, koji nije dovoljno moćan s pištoljem, a oklop je prilično slab. A njemački samohodni top E-25, inače, lakši je, mnogo jači u oklopu i puškama.
  Cure se svađaju... Jako lijepe i mlade. A njihove samohodne topove bombardiraju i bacaju...
  Srpanj je vruć, a tijela djevojaka u užarenom autu sjaje se od znoja. Ne mogu odustati i povući se.
  Gerda napominje:
  - Bogovi Wehrmachta su očito jaki,
  Ali ne pomažu slabima...
  Ako je uzrok Adolfa istinit -
  Stvorite svjetsku silu!
  Charlotte je oduševljeno pjevala:
  - Da, magiji su potrebni "Pantera" i "Tigar",
  Prolij još krvi usprkos svoj sudbini...
  I nema potrebe za sumnjama i ludim igrama,
  Neka cijela rasa na Zemlji padne na koljena!
  Ali to su njemačke djevojke, a s druge strane se bore sovjetske djevojke.
  Tako da će borba biti najozbiljnija. Natasha i Anyuta pucaju iz moćne brodske puške i škripe:
  - Bit će naša zastava iznad Berlina!
  I otkrili svoje bijele, biserne zube. I ne zaustavljaj djevojke s minama.
  Dvije granate pogodile su prednji oklop gornjeg dijela trupa... Rikošetiraju. Ne, IS-2 je ozbiljan automobil i nije ga tako lako uzeti.
  Ali IS-1 koji se kreće desno od djevojaka, čini se, primljen iz visokotlačnog pištolja, pogodio je i stao. Oštetio ljepotu.
  Alenka, igrajući se trbušnim mišićima, pjeva:
  - Sve nemoguće moguće je u našem svijetu, Newton je otkrio da dvaput dva čini četiri!
  Borbe i dalje traju nesmetano. Sovjetski top pogađa Nijemce. Velika Marusya ubacuje školjke u zatvarač. Takav je život i sudbina djevojaka. I pjevaju:
  Nitko nas neće zaustaviti, nitko nas neće pobijediti! Ruski vukovi slamaju neprijatelja, ruski vukovi pozdravljaju heroje!
  Augustin škrabajući iz strojnica, kaže:
  - Sveti rat! Bit će naše pobjede! Zastava Rusije naprijed, slava palim herojima!
  I opet tutnji smrtonosni top, i zvuči:
  Nitko nas neće zaustaviti, nitko nas neće pobijediti! Ruski vukovi slamaju neprijatelja, znate da imaju hladnu ruku!
  Marija, ova djevojka zlatne kose, usmjerava tenk i škripi:
  - Slomimo fašiste!
  Nijemcima je teško, bitke su također u punom jeku na nebu. Ali za sada je Yak-9 previše inferioran u brzini i naoružanju njemačkim markama. Bitka je za pjesnika nejednaka.
  Marseille, ovaj divni pilot-as napravio je dobru karijeru tijekom ratnih godina. Više kao nevjerojatno i fantastično. Nakon što je dosegao stotinu i pedeset zrakoplova, dobio je Viteški križ Željeznog križa s mačevima od srebrnog hrastovog lista i dijamantima. Kada je stigao do četiri stotine oborenih zrakoplova, dobio je Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Za petsto aviona dobio je Orden njemačkog orla s dijamantima, a nakon sedamsto pedeset i Viteški križ željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima. I došavši do tisuću letjelica, dobio je Veliki križ Viteškog križa.
  Jedinstveni pilot uspio je ostvariti mnoge zračne pobjede. I dok je još bio živ. Marseille je nedavno promaknut u čin generala. Ali i dalje je letio kao običan pilot.
  Kako kažu, ne gori u vatri i ne tone u vodi. Tijekom dugogodišnjeg rata Marseille je stekao instinkt lovca. Postao je super-legendarni pilot, i vrlo popularan.
  . No, imao je i jakog konkurenta - Agava i Albina i Alvina, koji su također premašili brojku od tisuću oborenih automobila. I Agava je vrlo brzo sustigla Marseille. Ali još je vrlo mlada i još nije izgubila niti jednog borca.
  Djevojka je pritisnula pedale svojim golim, isklesanim nogama, ispalila rafal iz zračnog oružja. A sada su oborena četiri sovjetska vozila IL-2.
  Agava se hihoće i kaže:
  Donekle, svi smo mi kučke! Ali imam čelične živce!
  I opet se djevojka okrene. Obara sedam sovjetskih aviona u jednom rafalu - šest PE-2 i jedan TU-3, i škripi:
  - Općenito, ako ne super, onda hiper!
  Agava je, naravno, kučka. Pilot iz Lucifera. Jako lijepa medena plavuša.
  Ovdje daje još jedan rafal i obara osam sovjetskih aviona Yak-9 odjednom i zaškripi:
  - Najkreativniji sam i najreaktivniji!
  Cura stvarno nije glupa. Sve je moguće, i sve je moguće. Ne zovi je privatnom.
  A noge su tako preplanule, tako graciozne...
  Ali Mirabela se bori protiv nje... Dugo je vremena Pokriškin bio najbolji sovjetski as. Sakupio je pet zlatnih zvjezdica heroja SSSR-a, srušivši sto dvadeset i sedam zrakoplova. Ali onda je umro. Tada nitko nije mogao oboriti njegov rekord. Osim Anastazije Vedmakove, i Akuline Orlove. A tek nedavno, Mirabela je također nadmašila Yak-9 T na otrcanom, nadmašila Kozheduba. I srušivši preko sto osamdeset zrakoplova, postala je sedmostruki heroj SSSR-a.
  Ovo je djevojka terminator! Kao što je ona zaustavit će konja u galopu i ući u zapaljenu kolibu.
  I još čvršće.
  Mirabela je imala tešku sudbinu. Završio sam u dječjoj, radnoj koloniji. Bosa i u sivom ogrtaču cijepala je drva i pilala debla. Bila je tako jaka i zdrava. U jakim mrazevima išla je bosa, a u zatvorskoj pidžami. I barem jednom bi kihnuo.
  Naravno, takav je fenomen zabilježen i na frontovima. Mirabela se dugo borila u pješaštvu, a potom je postala pilotkinja. Prvo vatreno krštenje Mirabela je primila u bici kod Moskve, kamo je otišla odmah nakon kolonije. I tu se pokazao cool.
  Borila se bosa i gotovo gola na velikoj hladnoći, koja je doslovno paralizirala Wehrmacht. Bila je takva prokleta i nepobjediva djevojka. I uspjela je masovno.
  Mirabela je vjerovala u skoru pobjedu SSSR-a. Ali vrijeme prolazi. Sve je više žrtava, ali pobjeda ne dolazi. I postaje stvarno jezivo.
  Mirabela sanja o pobjedama i postignućima. Ona ima sedam zvijezda SSSR-a - ovo je više od bilo koga drugog! I kvragu, ona zaslužuje svoje nagrade! I nosit će križ i dalje. Čak i ako Staljin kasnije bude ubijen, njegova stvar živi!
  Djevojka uđe i ukoči se... Obori najnoviji njemački XE-162 i zaškripi:
  - Akrobatika! I prokleto nova posada!
  Zaista, ona je sjajna djevojka. Prava kobra je također sposobna za mnogo.
  Mirabela je nova zvijezda...
  Borbe traju nekoliko dana, dok ne dođe novi tjedan i 8. srpnja 1944. ... Sovjetski IS-2 dobio je oštećenje na valjcima i gusjenicama - popravlja se. Da, tako okrutan i nemilosrdan rat. I koliko će to trajati?
  A sada je Gerda zaobišla Kniesela i Wittmanna po broju uništenih tenkova.
  Kako to mogu izbjeći? Bore se bosi i u bikiniju. Djevojke su napravile još jednu stanku, ponovno mučeći sovjetsku djecu. A sada su se približavali broju od 300 uništenih tenkova. I mogli su računati na nagradu bez presedana: zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Evo djevojaka!
  Gerda puca na sovjetski auto. Skida toranj i cvili:
  - Ja sam prokleta stvar!
  I opet puca. Probija T-34-85. I škripi:
  - Domovina Njemačka!
  Djevojka se i sama trza. I vrlo je aktivna... Da, ona ima takav strateški trag. Već je sredina srpnja 1944.... Rat traje i traje... Ne želeći stati. Crvena armija pokušava napredovati na različitim mjestima. Ali prilično oprezno, jer je ostalo malo ljudskih resursa.
  A Rusija krvari.
  Na primjer, Hans Feuer. Najmlađi dobitnik Ordena Željeznog križa prve klase. A onda je postao najmlađi nagrađen za zarobljavanje sovjetskog generala Redom Viteškog križa Željeznog križa.
  Da, ovo je zapravo prilično cool.
  A dečki se pokazuju iznimno cool.
  Hans Feuer je očajni borac. Dječak se bori kao div, po hladnom i vrućem vremenu, ljeti i zimi, samo u kratkim hlačama.
  S golim nožnim prstima dijete baca granate i postaje legendarno.
  Ovo je stvarno super!
  Hans je postao slavan stoljećima! Čak i kao antiheroj!
  I općenito, ovdje se vodi tako nevjerojatan i napet rat... Svaki AI blijedi.
  Agava se vratila na nebo i obara sovjetske automobile. Ona je lovac i grabežljivac. Udari neprijatelja.
  Automobili u koje je udarila padaju. A onda djevojka puca na kopnene snage. Nokautira IS-2. I želi:
  - Ja sam najbolji! Ja sam djevojka koja ubija neprijatelje!
  I opet se prenosi na zračne ciljeve. Ovo je razarač tenkova i svi strojevi koji lete i pucaju.
  Ali ovdje je mali tenk E-5. Stroj težak sedam tona. Prolaženje borbenih testova. I grize i grizu neprijatelja.
  I vrijeme je za pjevanje - nitko nas neće zaustaviti, i nitko neće pobijediti!
  E-5 juri sebi, i puca u pokretu. I nemojte zaustaviti takav tenk. I granate odbijaju.
  A unutar stroja sjedi desetogodišnji dječak Friedrich i škripi:
  - I bit ću pravi super borac!
  I opet, kako je pucao... I pogodio je samo središte tornja. A njegova ubojna snaga, iako malog kalibra, je kolosalna.
  A na nebu se Helga bori. Bosonoga djevojka u bikiniju bira račune. I raduje se njegovim fantastičnim uspjesima.
  Svojim golim nožnim prstima pokazuje na sovjetski auto i posebno ga zapali, te natjera da eksplodira cijeli borbeni komplet sa granatama.
  Ovo je cool i ludo.
  I Agava vuče naprijed ... I također se bori.
  Već je kolovoz 1944.... Crvena armija nigdje nije uspjela postići uspjeh. Ali Nijemci također ne mogu značajno napredovati. Strašni podzemni tenkovi idu u bitku. Ali oni su čisto taktički.
  Djevojke su otišle u podzemlje, ubile bateriju sovjetskih topova i vratile se natrag.
  Istovremeno su zarobili nekoliko pionira. Djevojke koje su uhvatile dječake bile su razodjevene i mučene. Tukli su pionire žicom, pa im pekli gole pete na vatri. Tada su užarenim kleštima počeli lomiti nožne prste. Dječaci su urlali od nesnosne boli. Na kraju su djevojke užarenim željezom spalile zvijezde na svojim prsima, a čizmama zgnječile muška savršenstva. Posljednji pioniri su završili i ostali su pognuti od bolnog šoka.
  Cure su, ukratko, pokazale ekstra klasu. Ali opet Nijemci nisu postigli ništa značajno.
  Snažni samohodni topovi: "Sturmmaus", pucali na sovjetske položaje. Bilo je puno razaranja i razaranja. Ali sovjetski jurišni zrakoplov je srušio jedno od vozila, a Fritz se vratio.
  Saratov je još uvijek izdržao u kolovozu 1944. Istina, Nijemci su uspjeli zauzeti grad Uralsk u Kazahstanu i preselili se u Orenburg.
  Ovdje su opet Albina i Alvina u zraku, ali jednom na eksperimentalnom letećem tanjuru. Pokazuju uz pomoć golih nožnih prstiju, pritiskajući tipke joysticka i to iznimno spretno.
  Djevojke, naravno, pokazuju najviši akrobatiku. Ovdje su izvukli svoju disketu, a desetak sovjetskih letećih strojeva je oboreno.
  Albina cvrkuće:
  - Bijesni građevinski tim! Doći će do pada zvijezda!
  I opet okrene auto. A cure slamaju Crvenu armiju. Štoviše, glavni...
  Alvina također ruši desetak sovjetskih aviona i škripi:
  - Lude djevojke, a nikako djevice!
  Točno za posljednju. Njihov par prošetao je s muškarcima. I što samo nije ustao. Djevojke su voljele muškarce - lijepo im je! A pogotovo ako radite s jezikom.
  Djevojka najvišeg ranga... Ovdje su mučili pionira... Prvo su ga svukli, i ulili mu par kanti vode u grlo. Zatim je na natečeni želudac prineseno vruće željezo. A kako su gorjeli! Pionir je urlao od divlje boli... Mirisalo je na paljevinu.
  Alvina ga je užarenom žicom udarila po boku. A kako se želiš smijati... Vrlo je smiješno.
  Zatim je zapjevala:
  - Dosta mi je drljanja straga - hoću svoju sreću zezati!
  A kako se smije! I goli svoje biserne zube! Cura voli ubijati, to je djevojka!
  A noge djevojke su sve gole i graciozne. Obožava hodati bosa po ugljenu. I voziti zarobljene pionire. Toliko cvile kad im se sprže pete. Čak je i Alvina jako smiješna. A Albina je također djevojka, iskreno - super! Kako pomaknuti neprijatelja laktom do brade. I škripi:
  - Ja sam djevojka najviše klase!
  I otkrio svoje biserne zube. Koje svjetlucaju kao pretučene. Ratnik je nevjerojatan! To može biti nešto što se ne može reći u bajci, niti opisati perom!
  Oba sovjetska ratnika Yaks, Laggi, Pijuni, Ilys su oboreni na nebu. Ljepotice su aktivne. U njih nema ni najmanje sumnje. I tako divlja i frenetična ljepotica.
  Žene ratnice golim prstima kontroliraju joystick i napadaju ruske automobile. Dok lome, slavit će borce, kao batinu o kristal. Djevojke su nemilosrdne i nemilosrdne. Imaju moć ljutnje i plamen strasti. I samopouzdanje u pobjedu. Čak i ako rat traje samo sa SSSR-om već četvrtu godinu. Ali on ne želi završiti. Albina i Alvina su na vrhuncu popularnosti. I ne žele se povući ili zaustaviti na trenutak. I kreću se k sebi, i nabijaju neprijatelja.
  Albina, obarajući sovjetske avione, cvili:
  - Dosta mi je cura da plače, najradije bih utopio batine!
  I kako se ceri, i blista bisernim zubima. A sada želi muškarca. Voli silovati muškarce. Ovo joj je jako ugodno. Ovdje će uzeti i silovati.
  Albina urla:
  Seks djevojka je seks
  Za veliki pjevački napredak!
  I ratnik će prasnuti od smijeha... I opet pobijmo sve naše neprijatelje. Ima puno energije. I punu snagu mišića.
  A Alvina kako urlati:
  - Razbijmo neprijatelja do humki!
  I ratnik će se početi aktivno smijati! I zamišljala je kako njezini dečki šapaju. Ali to je u najmanju ruku lijepo.
  Rujan je pred vratima... Sunce sve manje sja. Prvog dana jeseni ruski dječaci trče bosi po snijegu koji je upravo pao u sjevernim regijama Rusije. Smiju se sami sebi, gole lica i pokazuju Nijemcima smokve.
  Pioniri s crvenim kravatama, s kratkim frizurama, neki čak i na nulu. Trče skačući. Njihovim bosim nogama gotovo nikad nije hladno. Vrlo nepristojno. Djevojke također trče, također bez cipela. Od ružičaste, okrugle potpetice svjetlucaju na suncu. Divne sovjetske djevojke. Vitka, atletska, navikla raditi male stvari.
  I svi se cere i cere na zube... Prvi dan jeseni prava je radost i žeđ za svjetlom i stvaranjem!
  A na nebu zračna bitka. Mirabela, ovo je sovjetski pilot broj jedan koji je oborio još jedan njemački avion. I kao i uvijek u jednoj djevojci u bikiniju. Zauvijek mlad i nikad ne blijedi. Tolika je snaga njezine duše.
  Mirabela, međutim, voli i da je muškarci dodiruju. Ovo joj se jako sviđa. Zato je ona pilot... Kad muške ruke naboraju golo, mišićavo tijelo djevojke - ovo je pravi užitak. I super zabava!
  Mirabela ruši još jedan nacistički auto i sikće:
  - Ja sam oklopljena kučka!
  Djevojka čak pogađa kontrolnu ploču golim, okruglim petama. Predivna je. I neponovljiv.
  Mirabella je uvrnuta. I Agava poleti prema njoj. Ovdje su se napokon susrele dvije gotovo najproduktivnije žene ratnice-pilotice. Pucaju jedni na druge s leđa. Pokušavaju ga dobiti iz daljine. Ali to ne funkcionira previše dobro. Obje ljepotice lete s vatrene linije. I agresivno su goli zube. Pa žene su kučke. Oštro gledaju jedno drugome u oči. Točnije glava u glavu i ponovno pucati. Njemački ME-262 X i dalje je bolje naoružan od Yak-9 T, a sovjetsko vozilo je oboreno...
  Ali Mirabela se uspijeva katapultirati, izgubivši avion prvi put u svojoj letačkoj karijeri. Najgore je što je završila na neprijateljskom teritoriju. I to je loše. Da, takvi su jedinstveni obrti sudbine. I 1. rujna 1944., već pete godine Drugog svjetskog rata, svijet se mijenja, ali vladavina Fuhrera u alternativnoj povijesnoj igri ostaje.
  Sovjetske trupe konačno napuštaju Saratov, a vojska Wehrmachta prilazi Kujbiševu.
  Žestoke borbe vode se i za Orenburg.
  Tu se tuče bosa Tamara, bacajući eksplozivne pakete na neprijatelje, gurajući ih golim petama i cvileći:
  - Slava zemlji komunizma!
  Veronica puca na protivnice. On golim nožnim prstima baca paket eksploziva i viče:
  - Za ideje komunizma!
  Victoria, pucajući na protivnike, i to kao Robin Hood u bikiniju, cvrkuće, baca bombe na neprijatelja golim prstima i zavija:
  - Slava vremenima komunizma!
  Olja, pucajući na neprijatelja i koseći ih srpom, uze ga i cvrkuće:
  - Za veličinu sovjetske države i veliku slavu!
  I golim nožnim prstima ponovno će baciti eksplozivni paket kolosalne, razorne moći.
  Larisa je, pucajući na naciste, zacvilila:
  - Moja zemlja je Rusija, zauvijek si od Boga podana pod plavim nebom!
  I namigni svojim partnerima...
  Agafya je, pucajući na naciste, prednjala:
  - Orenburg nikada neće odustati! Bit ćemo protiv neprijatelja domovine!
  Djevojke su solidne i namjeravaju se boriti istinski do posljednje kapi krvi.
  Orenburg se i dalje drži. No 3. rujna 1944. počeo je napad na Kujbišev. A SSSR, naravno, nije dobar.
  Alenka puca na naciste i cvili:
  - Za komunizam zemlje Sovjeta!
  I opet će bosom nogom lansirati granatu razorne moći.
  Anyuta puca na svoje protivnice i ciči:
  - Obranimo Kuibysheva!
  I golim nožnim prstima bacit će paket eksploziva velikom ubojitom silom.
  I rastrgati mnogo neprijatelja.
  Alla, pucajući na Fritza, cvrkuće i trese grudima:
  - Za kozmičke visine Polisije!
  A golom petom, granata će podleći uništenju i potpunoj smrti svih Fritzovih agresora.
  Marija, pucajući na naciste i bacajući snagu paralizirajući Fritza bosom nogom, zacvilila je:
  - Ukrcaj se!
  A djevojka će se nasmijati iz sveg glasa!
  Marusya, pucajući na fašističke lance i bacajući razornu granatu golim nožnim prstima, cvrkutala je:
  - Slava komunizmu i pobjedama!
  Matrena je sa smiješkom primijetila, poslala još jedan smrtonosni rafal i pokosila Fritz:
  - Domovina je svetinja!
  Djevojke se bore kao heroji.
  Test letećeg tanjura bio je samo u početku uspješan, a onda je propao.
  Tako su se Albina i Alvina sada ponovno borile u ME-309, vrlo udobnom vozilu za njihov stil.
  Djevojke su pucale na sovjetske zrakoplove i cičale:
  - Izvanredan park, i elektronski špageti!
  Albina je dobro namjerno ispalila rafal na neprijatelja, srušila sovjetski auto, pokazujući bosom nogom i zacvilila:
  - Moj prvi potez bit će koban za neprijatelja!
  Alvina je također pucala na neprijatelja. Temeljito ga je posjekla i iskričavši zube izdala:
  - Komunizam je moja sudbina!
  I golim nožnim prstima pogodila je još jednu metu.
  Djevojke se još tuku u starom autu. Vijčani lovci još nisu povučeni iz proizvodnje. Štoviše, još se trebate naviknuti na mlazne strojeve i za njih postaviti cijelu infrastrukturu. A to nije tako lako učiniti.
  Albina je, pucajući na sovjetska vozila, logično primijetila:
  - Stvorit ću eru komunizma i povesti carstvo do zvijezda!
  I golom petom pritišće pedale.
  Alvina, pucajući na ruska vozila, probijajući ih do kraja, zacvilila je:
  - Naš cilj je arijevski komunizam!
  I opet, ratnica se poslužila svojim golim nožnim prstima. I djelovala je vrlo brzo.
  Kad su se obje djevojke vratile, potrošivši cijeli borbeni pribor, dopustili su da im se tijela operu u kadi. Zgodni dečki mlatili su ih metlama. Albina je, zagrijavajući se, primijetila:
  I dalje su nam potrebni muškarci!
  Alvin se složio s ovim:
  - Definitivno potrebno! Iako smo ovdje žene puno ljepše!
  Albina je prasnula u smijeh i cvrkutala:
  - Zašto ženi treba muškarac da bi imala koga pobijediti!
  Djevojke se, naravno, slažu s ovim.
  Helga iz TA-152 pucala je na sovjetske tenkove i probila ih, cereći se:
  - Slava kajzerskom komunizmu!
  I djevojka se nasmijala.
  Agava je na nebu da lovi sovjetske zrakoplove. Sve više se na nebu vidi Yak-9, koji je najlakši za proizvodnju. Ovaj stroj, međutim, nije tako slab. U T modifikaciji, naoružana je topom od 37 mm i može bolno ubosti Fritza.
  Agava udara iz daljine na svoj ME-262 i pjeva mu kroz nos:
  -Ja sam najmudriji na svijetu, ubijam neprijatelje u WC-u!
  I namiguje nebu svojim anđelima.
  Ali opet je Mirabela u zraku. Ova djevojka, unatoč svim gubicima, ne klone duhom.
  I čak počinje pjevati, skladajući u hodu;
  Učlanio sam se u Komsomol, svirajući
  lijepa djevojka iz snova...
  Mislio sam da će svijet biti vječan maj,
  Svaki dan je rođenje proljeća!
  
  Ali iz nekog razloga nije išlo.
  Nekako se ne mogu zaljubiti...
  Pa, reci momcima u mojoj milosti,
  Život je vrlo izdržljivo veslo!
  
  Odjednom je rat iznenada zagrmio,
  I uragan je pojurio u smrt ...
  I moje djevojke snažno tijelo
  Možete dobiti udarac odmah!
  
  Ne želim, vjeruj mi, odustajem,
  Borite se za domovinu do kraja...
  Nosimo granate u jakoj torbi,
  Staljin je zamijenio oca u srcima!
  
  Ratnici su sjajni u Rusiji.
  Možemo zaštititi svjetski poredak...
  Zvijezde neba navodnjavale su baršun,
  I lovac se pretvorio u igru!
  
  Ja sam bosa djevojka koja se svađa
  Pun zavođenja i ljubavi...
  Will, znam mjesto u ovom raju,
  Ne možete graditi sreću na krvi!
  
  Ratnici velike domovine,
  Borićemo se čvrsto u blizini Moskve...
  A onda san pod komunizmom
  Protiv pakla sa Sotonom!
  
  Hrabri ruski momci,
  Da se pošteno bore do kraja...
  Tukli su iz mitraljeza,
  Po potrebi i zlatnom krunom!
  
  Ni metak nas ne može zaustaviti
  Isus veliki Bog je uskrsnuo...
  Prošli su dani zmaja grabljivica,
  S neba je postalo još svjetlije!
  
  Volim te draga Lada,
  Najviši Bog Svarog bit će u slavi ...
  Moramo se boriti za Rusiju
  Najbolji Bijeli Bog je s nama!
  
  Ne stavljajte Ruse na koljena
  Vjerujte nam, naše se tijelo ne može obuzdati...
  Staljin i veliki Lenjin su s nama,
  I ovaj ispit se mora položiti!
  
  Bol domovine je i u našem srcu,
  Vjerujemo u njenu veličinu...
  Brzo otvaramo vrata svemira,
  Bit će to vrlo sladak život!
  
  Bose smo lijepe djevojke,
  Žustro trčimo kroz snježne nanose...
  Ne treba nam ova gorka votka,
  Kerubin širi svoja krila!
  
  Za domovinu, mi djevojke ćemo stajati,
  A mi ćemo odgovoriti Fritzu, bez zla,
  Pakleni Kajin bit će uništen,
  I zdravo Kristu Spasitelju!
  
  Doći će era - neće biti bolje,
  Mrtvi će zauvijek uskrsnuti...
  Svemir će postati živi raj,
  Ostvarenje snova svih ljudi!
  . POGLAVLJE #11
  Rujan 1944. prošao je u žestokim borbama... Fritz su uspjeli opkoliti Kuibyshev i Orenburg i stoga su ovi gradovi bili osuđeni na propast, ali unatoč svim poteškoćama s kojima su se borili.
  Djevojke su pokazale izuzetnu otpornost... Početkom listopada nacisti još nisu zauzeli Kuibyshev i napali Penzu. I bitke su počele ključati za ovaj grad.
  Natasha i njezin tim borili su se tamo.
  Djevojka je golom, gracioznom nogom bacila granatu i zagugutala:
  - Za ruski duh.
  Nakon toga, Zoya je pucala iz bazuke. I nokautirao njemački tenk "Lav" -2.
  Nijemci su malo usporili kretanje... Panteri i T-4 su uklonjeni iz službe. Ali dok su ti strojevi još uvijek u službi. Doista, Panther je dobar razarač tenkova, i prilično je podnošljivo zaštićen u čelu. Ali daske su njezin problem. Međutim, "Panther" -2 je zaštićen sa strane, ne baš dobro. Ali većina oružja je zadržana.
  U tijeku je razvoj serije E... Tenk E-75 obećava da će postati vozilo nove generacije sa savršeno pokrivenim bokovima. Nijemci to kapitaliziraju. Zadatak je nabaviti tenk koji nije pretežak, brz i dobro zaštićen. Prvi pokušaj ove vrste bio je Miš, ali praksa je pokazala preveliku težinu ovog tenka. Umjesto toga, E-100 se već razrađivao. Ovaj tenk je imao čvršći raspored i nižu siluetu. Općenito, njegova se težina, u usporedbi s mišem, smanjila na sto trideset - sto četrdeset tona. Stranice su postavljene pod racionalnim kutovima. Debljina stranica, zajedno sa zaslonima, dosegla je 210 mm. Naoružanje je isto kao i kod Mausa, topa kalibra 128 i 75 milimetara s kratkom cijevi. Nijemci su ugradili snažniji motor od 1500 konjskih snaga, a tenk se autocestom kretao četrdesetak kilometara na sat.
  Što je općenito zadovoljavajuće. E-100 je ionako još uvijek pretežak tenk. Ali s izvrsnim oružjem i zaštitom.
  Njegove borbene kvalitete nisu mogle biti loše, ali transport tenka i njegov transport ostali su problematični. Pravo iskustvo je pokazalo da tenk, za relativno razumno prebacivanje po cestama i mostovima, može težiti najviše osamdeset tona.
  Tako je Hitler dao ograničenje E-75 kako bi zadovoljio ovu težinu, ali kako bi stvorio pouzdan stroj u smislu zaštite. Zašto je odlučeno da se odustane od 75-milimetarskog topa. I napravite raspored što je moguće čvršće: u jednom bloku, motor i prijenos poprijeko i mjenjač na motoru. Tada će možda dobiti tenk, zaštićen sa svih strana i ne pretežak.
  Hitler, općenito, nije bio sasvim zadovoljan njemačkim strojevima. Iako je Lev-2 vjerojatno bio napredniji, njegov top od 105 mm bio je suvišan za borbu protiv sovjetskih tenkova, a nedovoljan za gađanje neoklopnih ciljeva. "Panther"-2 je općenito mogao odgovarati vojsci s oružjem i prednjom zaštitom, ali bočna i dalje nije bila dovoljna, ali su vozne performanse zadovoljavajuće.
  Fuhrer je zahtijevao stvaranje tenka koji bi mogao odgovarati vojsci u svakom pogledu.
  Ali to nije tako lako postići. Je li moguće uz pomoć posebnih okretnih postolja i opruga maksimalno zbiti raspored i olakšati šasiju te izvući nešto iz karoserije. A posada organizira stvarni ležeći.
  Takav razvoj događaja mogao bi biti prilično obećavajući. Prvi tenk E-75, ujedinjen s E-50, nije mogao težiti više od sedamdeset tona, a ovo je strašan stroj.
  S druge strane, Elizabeth se borila na tenku T-34-85 i nije bila sasvim zadovoljna njegovom zaštitom. Krhak zbog nedostatka legirajućih elemenata, oklop nije previše štitio tenk.
  Elizabeth je ispalila uz pomoć golih nožnih prstiju i zaurlala, pokazujući zube:
  - Ja sam svemirska lisica.
  Ekaterina je pretukla neprijatelja, udarila ga u stranu i zasiktala, pokazujući zube:
  - Za komunizam u SSSR-u!
  Elena je također vrlo aktivno pucala ciljajući na neprijatelja i pogodila ga smrtonosnom snagom, a s obzirom na to da su joj noge bile gole, graknula je:
  - Za konstituciju pobjede!
  Euphrasia je pucala na neprijatelja, precizno koristeći gole nožne prste i cvileći:
  - Mi smo odani Svarogu i Staljinu zbog veličine zemlje!
  Takve su ovdje borbene djevojke. Imaju najizvrsniji tim.
  Neki tenkovi T-34-85 pojavili su se sa zaštitom od metaka, što im je značajno smanjilo težinu. Povećana je brzina i upravljivost stroja. Ali sada bi ga mogla uzeti protutenkovska puška, mitraljez velikog kalibra i mnoge vrste granata. A zračni pištolji su potpuno probijeni. Istina, takav spremnik je još lakši za proizvodnju, jeftiniji i povećava brzinu kretanja.
  E sad, ako djevojke voze ovaj auto, ni na koji način im ne dopuštaju da uđu u njega.
  Elizabeth, brza djevojka kolosalnog destruktivnog elementa, logično je primijetila:
  - Ne možete zamijeniti hrabrost oklopom!
  Catherine se složila s ovim:
  - Da, tako je, pa nećeš upaliti!
  A kako se smiješ...
  Djevojke velikog šarma. A ako su neprijatelji mlaćeni, onda to rade agresivno i temeljito.
  Elena, nakon što je njihov tenk potrošio borbeni komplet i odselio se da popuni zalihe, upitala je svoje prijatelje:
  - Tako misle cure, imamo li šanse pobijediti Treći Reich?
  Catherine je samouvjereno odgovorila:
  - Kao što je Vasilij Terkin rekao ... Došli smo pobijediti, a ne da računamo!
  Elizabeth je ispravila:
  - Tako je rekao Suvorov!
  A djevojka je golih nožnih prstiju uzela i uvrnula komadić novina u cigaretu. Njoj je to smiješno.
  Eufrazija je pjevala ljuljajući tijelo:
  - Ja sam svemirska djevojka-terminator,
  Bit će vrlo bolno za Fritza - kultivatora!
  A kako će se smijati ratnik!
  Djevojke su odlučile igrati karte. Smiješno je. A gubitnici rade sklekove i čučnjeve.
  Elena je tijekom igre primijetila:
  - Ali ozbiljno, nemamo pravih šansi za pobjedu! Kavkaz je pao, a mi gubimo!
  Catherine je bacila kartu bosom nogom, tukući neprijatelja i zacvilila:
  - Ali mi imamo tajno oružje!
  Ratnica je prasnula u smijeh i bacila kartu i golim nožnim prstima.
  Elizabeth je uz uzdah primijetila:
  - Ostala nam je doista samo jedna nada za novo tajno oružje!
  Euphrasia je zacvilila, bacivši kartu golim prstima gracioznih nogu:
  - Da, ne možemo bez tajnog oružja!
  A djevojke su u glas pjevale:
  - Naš mač ognjem gori, neprijatelje ćemo posjeći! Mi smo vojnici SSSR-a!
  Ratnici su ugođeni i stvarno su u borbi.
  Ali snage su previše nejednake ... Sredinom listopada Kuibyshev je ipak pao ...
  Nijemci su uspjeli zauzeti važan obrambeni objekt. Ali kiše su pljuštale... Postojala je nada za pauzu zbog jeseni.
  Međutim, borbe su se nastavile na nebu.
  Tri sovjetska pilota: Mirabela, Anastasia, Akulina borila su se s divljim entuzijazmom.
  Mirabela je, obarajući nacistu u letu, na svom zastarjelom, ali strašnom Yak-9 T, pjevala:
  - Doći će era, doba komunizma!
  Anastasia je, pritiskajući gole nožne prste na okidač, potvrdila, pokazujući zube:
  - S pjesmom ću odletjeti u nebo!
  I namignula svojim prijateljima.
  Akulina je, zgnječivši drugu Njemicu pritiskom gole, okrugle pete na pedalu, izdala:
  - Za slavu SSSR-a!
  Djevojke se moraju reći konkretno bore.
  Mirabela je oborila fašistički ME-262 iz topa kalibra 37 milimetara, tvitala je:
  - Slava komunizmu!
  Anastazija, odsiječeći nacista dobro namjernim pristupom i pileći neprijatelja, ispali:
  - Slava crvenom svemiru!
  Akulina je vrlo borbena djevojka, nokautirala je njemački auto i, zviždeći, zarežala:
  - Za komunizam zemlje Sovjeta!
  Ratnike treba istaknuti po njihovoj kolosalnoj čvrstini.
  Albina, Alvina, Agava s druge strane dobivaju svoje račune. A cure se tuku i bose i u bikiniju.
  Kako je smiješno kad su cure gotovo gole i u avionima.
  Albina golim nožnim prstima ruši rafal, nekoliko sovjetskih automobila odjednom i škripi:
  -Za arijevsko bratstvo!
  Alvina se također bori protiv Crvene armije i to čini hrabro. I golim nožnim prstima usmjerava zračne topove, i siječe sovjetske automobile, cičeći:
  - Za svijetle ideje!
  Agava također obara sovjetske lovce i jurišne zrakoplove, doslovno ih drobi i urla:
  - Za pobjedu Trećeg Reicha!
  A djevojke ne smetaju i podvrgavaju neprijatelja teškim mučenjima. Posebno lijepi dečki.
  Albina, pržeći pete pionira na lomači, jednom je primijetila:
  - Dječaci u prženom obliku i s paprom su tako ukusni!
  I kako se smije. I pokaži svoj jezik!
  Alvina je to primijetila, pokazujući zube:
  - Dječak je pečen u pećnici, jako ukusan s češnjakom!
  Agava je uz pomoć svojih golih nožnih prstiju srušila nekoliko sovjetskih boraca i viknula:
  - Mi smo svemirske rovke!
  I namignula svojim prijateljima. Ona je djevojka rijetke, borbene naravi.
  Albina je, obarajući avione svojim golim, gracioznim isklesanim nogama, primijetila:
  - Ne možete razumjeti Rusiju svojim umom, kako možete birati vladare poput Staljina!
  Alvina je agresivno primijetila, pokazujući zube i pucajući golim prstima:
  - A naš Hitler nije ništa bolji!
  Agava se zahihotala, obarajući sovjetske automobile golim prstima i primijetila:
  - Adolf, naravno, opsjednut! Ali pritom se ne mjeri koliko je već uspjelo osvojiti!
  Djevojke su izrazito borbene i agresivne.
  A onda su nekako živa ispekli dva dječaka na lomači. Baš tako, probušene su na čeličnom stupu, pa se počeše pržiti, vrištati i grčiti se. Onda, kad se momci još nisu smirili, sve djevojke iz eskadrile počeše trčati prženim pionirima, odrezati im komade mesa i jesti.
  I bilo je jako ukusno, pogotovo ako su se još živi dječaci popaprili tijekom prženja.
  Agava je, na primjer, s velikim zadovoljstvom pojela dječakov but. Djevojke su tada napravile odličan posao. A od oba dječaka ostale su samo kosti i iznutrica. Posebno je ukusna bila mlada jetrica. Njezine djevojke jele su s velikim zadovoljstvom.
  A sada se bore na nebu...
  Orenburg je pao krajem listopada...
  Nijemci su se približili Ufi. Već je prilično hladno i pada snijeg.
  Tamara i njezin tim na periferiji Ufe bore se s nacistima. Njemačko pješaštvo napada od crnih vojnika koje je regrutiralo u francuskim i belgijskim kolonijama.
  Doslovno bacaju leševe na sve prilaze.
  Tamara se okreće, baca granatu bosom nogom i škripi:
  - Doba komunizma bit će slavna stoljećima, vjerujem da će nam Staljin biti čvrsta ruka.
  Veronica, pucajući, kaže:
  - Ne razbijajte SSSR!
  I golom petom baca eksplozivni paket.
  Anfisa, pucajući na naciste i golim prstima bacajući još jednu poruku smrti, bilježi:
  - S nama je veličina komunizma!
  Victoria, pucajući na neprijatelja i koseći naciste, bacajući granatu bosim nogama, škripi:
  - Neka je slavljena velika Domovina!
  Olimpijske igre su u plamenu. A onda će ova djevojka-heroj baciti cijelu kutiju eksploziva na naciste i urlati:
  - Slava našoj svemirskoj domovini!
  A cure sve složno viču.
  - Za SSSR! Bit će pionir!
  Ratnici Crvene armije se bore s kradom. A kad je pao snijeg, i dalje se bosu bosi i u bikiniju.
  Početkom studenog nacisti su krenuli u napad na Uljanovsk. Grad u kojem je Lenjin rođen i u kojem je Stenka Razin teško ranjen. Ovo je glavna granica ruskih gradova.
  Alenka se bori protiv nacista. I pjeva u sebi, bosim nogama bacajući granate na naciste:
  - Slava Rusiji, slava ...
  Tenkovi jure naprijed...
  divizija u crvenim majicama,
  Pozdrav ruski narode!
  Anyuta, pucajući na neprijatelje i koseći ih, a potom golim prstima bacajući eksplozivne pakete piljevine, viknula je:
  - Za Staljinov komunizam!
  I okrenula se cijelom nizu crnih ratnika, pokošenih.
  Alla je, pucajući na protivnike i golim nožnim prstima, bacajući smrtonosnu granatu, zacvilila:
  - Za rodnu Rusiju!
  Marija je, pucajući na naciste i golim nožnim prstima bacajući darove smrti na neprijatelja, puknula, zabilježila:
  - Za svemirski komunizam!
  Matryona, pucajući na naciste i koseći neprijatelja, izdala je:
  - Za promjene u bitci!
  Marusya, iskopavajući Fritzove i usmrtivši ih, uzela ga je i agresivno brbljala, brišući ga u prah:
  - Za pobjedu najvišeg standarda!
  I bosom nogom bacila je smrtonosnu granatu.
  Ove djevojke ovdje su cool i vesele.
  Alenka, pucajući i koseći neprijatelje, i bacajući bombe golim nožnim prstima, cvilila je:
  - S nama je veličina komunizma!
  I djevojka ga je uzela, i s velikom aplombom nokautirala njemački tenk.
  A evo još jedne modifikacije tenka Lev-2 s 88-milimetarskim topom. Toranj je uži, a rezervoar manji, i težak je pedeset i pet tona, a motor je 1200 konjskih snaga kada je pojačan. Brzi njemački auto.
  Ali on ne smeta ratniku.
  Alla je bosom nogom bacila granatu i zacvilila:
  - Za komunizam!
  Anyuta je golim nožnim prstima bacila ubojiti poklon smrti i zagugulala:
  - Za nove granice!
  I djevojka će zviždati. I njemački tenk "Lav" -2 će uzeti i prevrnuti se, a valjci su doslovno letjeli.
  Marija je, pucajući na naciste, pjevala:
  I borba se opet nastavlja
  A srce je tjeskobno u grudima...
  A Lenjin je tako mlad -
  A pred nama je mladi listopad!
  Matryona je, pucajući na neprijatelja, i razbijajući redove, bacila granatu bosom nogom i cvrkutala:
  - Važan je prvi korak u životu!
  Marusya, nokautirajući naciste, zacvilila je:
  - Vidiš opet iznad Zemlje, vihore bijesnih napada!
  A takvi su ratnici nepopustljivi.
  Ali i dalje su snage nejednake. Penza je već pala. A nacisti jurišaju na Saransk.
  Sada nije ostalo toliko do grada Gorkog.
  7. studenog 1944. Staljin je održao još jednu paradu u Moskvi. Čak i ako nije pobjeda.
  Fritz je, međutim, prvi put pucao na Moskvu balističkim projektilima V-2. A u isto vrijeme, grad su bombardirali mlazni zrakoplovi, uključujući i Arado bombardere. Ova akcija sve je jako šokirala. Rakete V-2 letjele su visokom putanjom i iznenada pale, čak ih ni radari nisu dobro vidjeli.
  Bilo je mnogo razaranja i nesreća. Sovjetski vojnici su ubijeni tijekom parade.
  Staljin je održao hitan sastanak u podzemnom bunkeru koji je mogao izdržati čak i izravan pogodak atomske bombe.
  Načelnik Glavnog stožera Vasilevsky sa zabrinutošću je primijetio:
  - Nijemci imaju novo oružje velike razorne moći. A naši ga radari nisu vidjeli...
  Staljin je viknuo, ljutito lupkajući petama:
  - Evo vas budale! Takvo iznenađenje se nije moglo vidjeti!
  Maršal Vasilevsky je primijetio:
  - Nešto je bio drug Staljin ....
  Berija je odmah rekao:
  - Ovo su rakete klase A-5. Ne brini druže Staljin. Nose samo osamsto kilograma aminolona, a stoje kao dobar mlazni bombarder. Nijemci su ispalili nekoliko desetaka projektila, ali ovaj dizajn nije ušao u seriju, budući da je bombardiranje mlaznim zrakoplovima i jeftinije i praktičnije.
  Staljin je, smirivši se, primijetio:
  - Znači, nije učinkovito oružje? Vrlo dobro!
  Beria je s uzdahom primijetio:
  - Ali mlazni bombarderi, ovo je ozbiljan problem. Drug Staljin se mora boriti protiv toga!
  Maršal Žukov je predložio:
  - Možda uzmemo i sami napravimo rakete. Mislim zemlja-zrak. Što, kontrolirati ih preko radija da obaraju avione!
  Voznesenski je napomenuo:
  - Za stvaranje takvih raketa potrebno je vrijeme! Mnogo je lakše napraviti vrlo jeftine avione od drveta, napuniti ih eksplozivom i nabiti neprijatelja. To bi bio stil kamikaze!
  Staljin je kimnuo u znak slaganja.
  - Da, treba koristiti letjelice kamikaze. Ovo je naša šansa, iako to u stvarnosti samo produžuje agoniju naše Crvene armije.
  Trebali biste pronaći nešto učinkovitije!
  Yakovlev je odgovorio s uzdahom:
  - Drug Staljin radi na novim zrakoplovima. Ali za sada smo fokusirani na zadržavanje maksimalne proizvodnje automobila. Iskorištene su sve rezerve i na aparate stavljamo djecu od deset godina. Potpuna mobilizacija, totalna i supertotalna.
  Staljin je urlao:
  - Treba još puno učiniti! To što radite je premalo!
  Molotov je rekao uz uzdah:
  - Kontakt sa saveznicima nije moguć. Izgleda da smo sami. Pokušao pregovarati s Japancima... Traže teritorij do Urala, što je neprihvatljivo.
  Staljin je zarežao:
  - Zimi je potrebno udariti na Japan, ali što je s Lenjingradom?
  Žukov je rekao, pokazujući zube:
  - Napad na Petrozavodsk nije bio uspješan kako se očekivalo. Švedska je ušla u rat na strani Trećeg Reicha i morali smo imati posla s velikim snagama. Dakle, nije bilo moguće odmah razviti ofenzivu, a neprijatelj je, povlačeći dijelove Wehrmachta, odbio naš napad. Grad Lenjingrad je u punom obruču blokade, i temeljito je stegnut. Mislim da će do proljeća zbog totalne gladi cijelo stanovništvo izumrijeti. I pad Lenjingrada bit će neizbježan.
  Praktički ga je nemoguće opskrbiti zrakom. Neprijatelj potpuno dominira nebom. Nijemci i sada daju viteški križ, samo za stotinu oborenih letjelica.
  Staljin je ljutito zarežao:
  - Neuspjeli napad!
  Žukov je kimnuo.
  - Mnoge pruge su pokvarene, a mi smo koncentrirali premalo snaga. I moramo odati priznanje Fincima i Šveđanima, ustrajni su u obrani. Ali to nije sve. Nijemci su zaobišli i Murmansk. Sada je ovaj grad okružen. Ne znamo što da radimo!
  Staljin je zarežao:
  - Deblokiraj!
  Žukov je odgovorio:
  - Za ovo nema snage! A neprijatelj može zauzeti cijeli Karelijski poluotok!
  Staljin je naredio:
  - Povucite snage i pustite! Zimi Nijemci nisu tako jaki. Bit će ih moguće kapitalno pritisnuti!
  Vasilevsky je napomenuo:
  - Potrebno je spriječiti duboke prodore, a tamo će naša snaga odvesti neprijatelje!
  Staljin je urlao:
  Borit ćemo se za komunizam!
  Voznesenski je objavio veselije vijesti:
  - SU-100 je već utjelovljen, u metalu i spreman za masovnu proizvodnju. Šasija bazirana na T-34. Prilično jednostavan za proizvodnju. Projektil je skoro spreman za novi pištolj. Dakle, SU-100 će se već pojaviti na frontovima. Sutra prvi stroj na frontu!
  Staljin je kimnuo s odobravanjem.
  - Barem me razveselilo! Ali T-34-85 još nije uklonjen iz proizvodnje. I ne samo to, učiniti oklop tanjim i smanjiti težinu na dvadeset tona. Borbe su pokazale da gore ne može!
  Voznesenski je napomenuo:
  - Možete napraviti oklop od drveta! Dnevno proizvodimo stotine takvih tenkova, čak i više nego nacisti. Ali naša vozila lako obaraju Fritza čak i lakim protutenkovskim topovima.
  Žukov je napomenuo:
  - Tu je Gerda. Ovo je tako cool dama! Nokautirala je puno naših tenkova i oružja.
  Staljin je kimnuo.
  - Moramo je uhvatiti, i spržiti joj gole pete. Bolno cool djevojka!
  Žukov se složio:
  - Moraš ga zgrabiti! I uništit ćemo naciste!
  Beria je kimnuo i progunđao:
  Napravimo specijalnu operaciju!
  Staljin je s uzdahom primijetio:
  - Ovo je sjajna ideja, ali ... Moramo još nešto završiti!
  Beria je zaurlao:
  - Uhvatimo ih sve!
  Staljin je odmahnuo glavom.
  - Ne... Ubijanje heroja nije dobro! Želim da mi Gerdu dovedu! Ovo je hitno!
  Beria je primijetio:
  - Uživo?
  Staljin je spremno potvrdio:
  - Naravno, živ sam!
  Beria je progunđao, nadimajući obraze:
  - Sve nemoguće, možda znam sigurno!
  Pojavilo se nekoliko djevojaka u kratkim suknjama i golih nogu. Nosili su čaše vina i namigivali GKO-ovcima.
  Ždanov je napomenuo:
  - Treba nam još djevojaka u vojsci! Tamo će to popraviti!
  Staljin je izjavio:
  - Anastaziju, Mirabelu, Akulinu dodjeljujem "Zvijezdom Ordena slave" s dijamantima! Slava SSSR-u!
  Svi su u glas povikali:
  - Slava herojima!
  I pljesnuli su rukama.
  Jedna od djevojaka se naklonila i kleknula, ljubeći Staljinove čizme.
  Vrhovni zapovjednik je polio vinom i zaurlao:
  - Naša snaga je naša šaka!
  Beria je cvrkutala:
  Hitler je budala!
  Staljin se usprotivio:
  - Ne budala, nego utjelovljenje prijevare!
  I opet su svi zapljeskali.
  . POGLAVLJE #12
  Grad Uljanovsk bio je potpuno opkoljen, ali se do sada održao .... Već je kraj studenog i pada snijeg s mrazom. Nijemci nisu baš željni napada, a zasad pucaju.
  U zraku, vrijeme nije baš letimično. Ali djevojke se i dalje bore i pokazuju čuda od hrabrosti.
  Gerda sa svojom posadom na Panther-2. Ali tenk Panther-3 trebao bi se uskoro pojaviti i ratnik se stvarno želi boriti na njemu.
  U međuvremenu ona puca na sovjetske položaje.
  Bosom nogom uperila je top u metu i opalila. Razbila je sovjetsku tridesetčetverku i cvrkutala:
  - Za svetu Prusku!
  Charlotte je također pucala iz topa, probila sovjetsku haubicu i zaškripala:
  - Naša sreća u vijeke!
  Pucala je i Christina, bosim nogama pogodivši neprijatelja i grakćući:
  - Za takve dečke koji su nas dostojni!
  Magda je također vrlo precizno opalila, cvrkućući:
  - Za veličinu Carstva!
  A na najnovijem SU-100 bore se četvorka Elizabeth.
  Djevojke su savladale novu samohodnu pušku i pucaju.
  Elizabeth je pucala golim nožnim prstima i pjevala;
  Fašistički krvnik čupa mu ramena,
  Evo stalak, klešta, bušilice pri ruci!
  On želi osakatiti tijelo duše,
  Beznačajno čudovište, ali izgleda cool!
  
  Obećava novac, brodove u moru,
  Što i titula može dati!
  Stvarno te stavio na crtu,
  Uostalom, za njega ste samo leš i igra!
  
  Želi znati o našem poslu,
  Što ima novo u lancu sirotinje okovati!
  Stoga ću se voziti velikodušno,
  Da zaboravi oca, pa čak i majku!
  
  Ali mi ćemo čvrsto služiti domovini,
  Ne može nas slomiti okrutnost krvnika!
  Grana će se saviti od naleta vjetra,
  I gole bebe plaču!
  
  Da, izgubio sam prvu tešku rundu,
  Ali Svevišnji će dati priliku da se nadoknadi!
  A onda ću sam poslati neprijatelja u nokaut,
  Moja će šaka čvrsto čeljusti gmaza!
  
  Domovina mi daje takvu snagu
  Da je moguće nadvladati bol svakog mučenja!
  I izađi iz ovog groba bez dna,
  Da ne bude prožderan, ljuti medvjedo!
  
  Još malo i spas je blizu -
  Ostvarit ćemo pobjedu nad neprijateljem!
  Živjeti pod okriljem svjetla komunizma,
  Pa da Sunce preplavi kuću zlatom!
  A djevojke su pjevale i pucale iz novog, ubojitog topa. Oni su izuzetno strašni ratnici.
  Elena je uz smijeh primijetila:
  - Komunizam će se izgraditi, mi vjerujemo u to!
  Catherine se složila s ovom izjavom:
  - Gradimo komunizam, i bit će trijumfa!
  Euphrasia ga je uzela i zaguglala, pucajući golim nožnim prstima i pogodivši Panteru.
  Tada je ratnik zacvilio:
  - Ma, komunizam, komunizam! Sofizam će biti jako slomljen!
  I "Pantera", pogođena u čelo i iz daljine.
  To su djevojke koje ne možete tako lako slomiti.
  Sada dolazi prosinac... Japanci su se gotovo prestali boriti u uvjetima hladnog vremena.
  No, na nebu, unatoč zimskom vremenu, još uvijek postoje borbe.
  Ovdje su Toshiba i Toyota, dva japanska pilota koji se bore kao očajni kradljivci.
  Toshiba golim nožnim prstima ruši sovjetske avione i iz sveg glasa uzvikuje:
  - Imam super curu!
  Toyota, nokautirajući ruskog borca, i otkrivajući svoje biserne zube, samouvjereno potvrđuje:
  - A tu je i žena hiper!
  Japanke su, naravno, borkinje kolosalne startne snage. Časti samuraja ne može se odoljeti.
  Ali u svakom slučaju, nebo je još uvijek u punom zamahu.
  A na kopnu su četiri nindža djevojke preuzele istrebljenje sovjetskih vojnika.
  Plava ninja djevojka održala je mlinski prijem, odsjekla nekoliko ruskih boraca i golim nožnim prstima lansirala grašak eksploziva kolosalne razorne moći.
  Poderala ga je i tvitala:
  - Živio Japan!
  Žuta ninja djevojka također je otpjevala tehniku leptira s mačevima. Odsjekla je brojne suparnice i zacvilila:
  - Za komunističku osvetu!
  I golim nožnim prstima, kako pokrenuti razornu sadašnjost uništenja.
  Zatim promrmlja:
  - Za veličinu Japana!
  Crvena ninja djevojka održala je helikopterski doček s mačevima. Golim nožnim prstima bacila je smrtonosni dar smrti i zacvilila:
  - Za moju ljubav!
  A onda je primijetila:
  - A gdje se komunista osveti?
  Žuta nindža djevojka, koja je sasjekla ruske vojnike i ponovno bacila granatu golom petom, rekla je:
  - I unatoč tome što će biti juhe s mačkom!
  Bijela nindža djevojka, sjeckajući svoje suparnice i bacajući dar smrti golim prstima, izdala je:
  - Pobijedit ćemo za ideje komunizma!
  I sva četiri ratnika će se u zboru smijati i pokazati svoje biserne zube.
  Prosinac je prošao brzo... Nakon opsade Nijemci su zauzeli i Ufu i Saransk. No Uljanovsk je ipak izdržao u potpunoj blokadi.
  Staljin je naredio da se Nova godina pod svaku cijenu održi u gradu u kojem je Lenjin rođen.
  Međutim, Nijemci su se, unatoč mrazevima, već približavali Kazanu. Dakle, SSSR je bio na rubu potpunog kolapsa.
  Što učiniti u SSSR-u još nije bilo jasno i ideje.
  Staljin je Novu godinu dočekao u Moskvi i u bunkeru. Pogled mu je bio tmuran, ali želja za borbom nije oslabila.
  Hitler je u međuvremenu odlučio sebi prirediti farsu, u Libiji, gdje je toplo.
  I tamo je uživao u spektaklu borbe s djevojkama gladijatoricama.
  U novogodišnjoj noći ništa se nije dogodilo, osim bombardiranja Moskve.
  I izlazak prve serije "Panther" -3. Ovaj tenk je imao debljinu oklopa "Tigra" -2, ali s velikim nagibima, te je težio samo četrdeset pet tona. A visina mu se smanjila za manje od dva metra. Snažan motor od 1200 konjskih snaga smješten je u jednom bloku i poprijeko s mjenjačem. Sam automobil se pokazao savršeno naoružanim i s izvrsnom optikom i hidrauličkim stabilizatorom. A u uskoj kupoli nalazio se top od 88 mm u 100 EL, vrlo precizan i oklopni.
  Gerda i njezin tim otišli su ovim automobilom. Savršena i lakša oprema za trčanje, savršeno prošla po snijegu. Ovaj tenk je u cjelini savršen. A njegov oklop s velikim nagibima savršeno štiti čelo automobila. Posebno je snažno zaštićen gornji dio kućišta od 150 milimetara pod kutom od 40 stupnjeva u odnosu na horizontalu. A ovo je oko 330 milimetara oklopa pod kutom od devedeset stupnjeva. Niti jedan sovjetski top neće probiti vrh trupa Panther-3. Dno zauzima trećinu površine čela tijela na 120 mm i pod istim kutom, a također je gotovo neprobojno.
  Čelo tornja je debelo 185 milimetara i pod kutom od 50 stupnjeva, također neprobojno za sovjetske topove.
  Ali ovdje su strane slabije na 82 mm s nagibima i mogu se uzeti. Posebno SU-100, novi sovjetski samohodni top koji je brzo stekao popularnost među vojnicima zbog svoje lakoće proizvodnje i oklopnog topa.
  Gerda je ispalila prvi hitac na sovjetske trupe. Probila je tenk IS-2 i izrazila se:
  - Ovo je dobar borac!
  Charlotte je primijetila, pucajući na neprijatelja i probijajući se kroz sovjetski stroj pritiskom na gumb golom petom:
  - Ova tehnika je gotovo besprijekorna!
  Kristina je, golim nožnim prstima gađajući brzi, automatski njemački top, primijetila:
  - Oklop na brodu je prilično slab! Imali bismo snažniji auto!
  Pucala je i Magda bosom nogom, te je u bijesu uzela i viknula:
  - Bila bi samo trojka, ali trojka se brčkala!
  I cure su se složno nasmijale... Tenk je stvarno dobar, pogotovo vozne karakteristike.
  Prošao je borbene testove i automobil E-100. Ipak je teška. Ali dobro zaštićen. A njezino oružje ne može se uzeti tako lako.
  A u njemu također sjede njemačke djevojke. I unatoč hladnoći bosonog i u bikiniju.
  Adala, pucajući na protivnike, i pogađajući neprijatelja, logično se izrazila:
  Živjet ćemo u komunizmu!
  A golom petom, kako pritisnuti....
  Agatha je, pucajući na sovjetske položaje, pogađajući protivnike golim nožnim prstima, zacvilila:
  - A veličina naše pobjede bit će stoljećima!
  Agnes je također pucala gelerima na sovjetsko pješaštvo, bosom nogom, naravno, i zaurlala:
  - Ne, nećemo popustiti Fuhreru!
  Djevojka na tenku, Atena, udarila je neprijatelja golim nožnim prstima i viknula:
  - Za Fuhrera, ne za Fuhrera!
  Agnes se nasmijala i primijetila:
  Mi smo pleme supermena!
  Andriana, pucajući na sovjetsku bateriju i uništavajući neprijateljske položaje, pokazala je jezik i rekla:
  - Veličina Nijemaca prepoznaje planet!
  I to golim koljenom, kao da će vršiti pritisak na neprijatelja.
  Agata je, vodeći vatru, primijetila:
  - Rastrgat ćemo zmaja na komade...
  Tenk E-75 još nije bio spreman. Führer je zahtijevao da težina bude šezdeset pet tona i motor od 1500 konjskih snaga za veliku mobilnost, s bočnim oklopom od najmanje 170 mm na visokim padinama. I trebalo je vremena.
  Ali dok nacisti ionako pobjeđuju... U siječnju je konačno pao Uljanovsk. Fritz je počeo jurišati na Gorky i Kazan.
  Do sada su se popeli izvan Moskve.
  Staljin je bio bijesan, ali ništa nije mogao učiniti. Zapravo, što radiš ovdje, potpuni promašaj...
  Ali djevojke se bore na nebu i na zemlji ...
  Tako je Nataškin SU-100 zračnim udarom razbio njemački jurišni zrakoplov. Ispalo je prilično cool. Iako ne baš pametan i domišljat. Međutim, Natasha uopće nije prvašić, a kako će se izdubiti.
  . Sada je djevojka bila u već poznatom tenku T-34. Samo mali prijatelj. Kupola je veća, a top je 85 mm umjesto 76. Podvozje je isto.
  Djevojke su se okrenule. Isti su kao i prije, u istom bikiniju. A evo i automobila sovjetske proizvodnje. Tu su i školjke na mjestu.
  Superman-Natasha se nacerila zadovoljno:
  - Gdje su nacisti?
  Unutar spremnika pojavila se slika mladog glasnika. Dječak je cvrkutao:
  - Riječ je o tenku koji se na frontama Drugog svjetskog rata pojavio četrdeset četvrte godine i još uvijek je u službi Crvene armije. Suprotstavljajući mu se, E-25. Samohodni top s topom 88 mm i prednjim oklopom od 120 mm. Lijepo se boriti!
  Doista, u daljini, s velikim poteškoćama, možete vidjeti njemački samohodni top. Čučanj, s dugim trupom. Nepoznato djevojkama koje su tako rano napustile frontove Velikog domovinskog rata. Ali Superman-Natasha je odmah primijetila:
  Ona nas može dobiti. Ona ima dužinu od 71 EL.
  Zoya je odmah predložila:
  - Trebao bi se pomaknuti da te ne bi udarili!
  Futuristica Angelica uzrujano je primijetila:
  - Kvragu! Odmah su ubacili auto koji je bio superiorniji od nas!
  Njihov mladi kustos-službenik ljutito je izjavio:
  - I još je sitnica! E-75 bi bio još gori! Ne biste se probili ni iz jednog kuta. I samo tako nastavi!
  Superman-Natasha se prekrižila i prosiktala:
  - Kao pravi komunist, kažem vam - k vragu!
  Futuristica Angelica je zalajala, lupajući bosom nogom:
  - Nastupimo!
  Sovjetski auto je krenuo malo sporo i zazujao. Nerealno je probiti Nijemca u čelo, a Fritz je trebao ići na brod. Ali probati? Pušta iz svog topa duge cijevi ... Ostaje samo osloniti se na brzinu.
  Superman-Natasha ljuta. Obična njemačka samohodna puška, pa čak i lakša od tridesetčetvorke, toliko je superiornija u izvedbi. Ovdje nehotice poludiš.
  Sovjetski auto se približava. Na sreću, mjenjač je bolji nego prije.
  Svetlana odmara gole pete i cvrkuće:
  - Fuhrer brzo se okrenemo!
  Futuristica Angelica to potvrđuje:
  Uništit ćemo Hitlera!
  Zlatokosa Zoya je zaurlala:
  - Udari ga brzo!
  U tom trenutku teška granata nacističkog topa pogodila je točno u podnožje tornja. Djevojke su podignute i nošene u poderanom metalu.
  A sekundu kasnije, sve četiri bile su gotovo potpuno gole u gaćama i visjele na stalku. Pod bosim nogama ljepotica planula je vatra. Plamen je lizao gole, graciozne tabane djevojaka.
  Superman-Natasha pokušala se trznuti, ali noge su joj bile čvrsto stisnute u kuke, a istegnute vene jako su boljele. Bio je to klasičan stalak s tradicionalnim tostiranjem petama. I noge djevojaka su vrlo seksi, a vatra koja liže tabane čini ih još privlačnijima.
  Ali boli ljepotice. Pokušavaju se osloboditi. Ali jastučići su vrlo jaki. A djevojke iz Valkire također mu vješaju utege.
  Također ratnici u kratkim suknjama, bosih nogu, golih ruku, ali su tijela prekrivena srebrnim lančićima. Žaračama lomaju vatru, bacaju ugljen da se pete više prže.
  Ovdje stalak uvija zglobove, a vatra se prži odozdo. A onda se pojavio princ iz dinastije kralja Wilhelma. U rukama kolovoznog dječaka, princa-demijurga koji je zamijenio drugi milijun dolara za poziciju u SS-u, bič od bodljikave žice. A također se njezine Valkire zagrijavaju bacačem plamena.
  Princ-božanstvo je namignulo, i kako bi udario Supermana-Natashku po mišićavim leđima. Iako je djevojka hrabra, zahvatila ju je tolika bol od peta do potiljka da je ljepotica mahnito vrisnula.
  Dječak-princ zadao je sljedeći udarac Zoyi. Iako je čvrsto stisnula zube, nije mogla suzdržati od vriska. A na leđima su se pojavile krvave pruge i opekline.
  Barbarossa mlađi je rekao sa smiješkom:
  - Još trebate naučiti!
  Sljedeći udarac pao je na Futurist-Angelicu. A ova djevojka nije mogla ne vrisnuti. Dječak je bosu nogu svog djeteta stavio u vatru. Spretnim prstima izvadio je komad ugljena i bacio crvenu zvijer u lice. Vrisnula je još jače, boljelo je!
  Barbarossa Jr. rekao je zadovoljno:
  - Ali ti si htio ići s Nijemcima!
  Tada je pobijedio i Svetlanu. Kako nije stisnula čeljust, i ona je vrisnula. Ipak, bič užarene bodljikave žice bio je još bolniji od plamena pod bosim nogama. Štoviše, djevojke su već navikle godinama bez cipela, a potplati su im vrlo elastični i izdržljivi.
  Ali vatra spaljuje i njih. Oni već drže Valkire u svojim rukama, i bičeve od užarene žice.
  Superman Natasha je iz sveg glasa viknula:
  - Da, što je?
  Barbarossa Jr. kaže:
  - Ispitivanje neposlušnih dama! U zarobljeništvu ste i za sve ćete odgovarati!
  Natasha je napomenula:
  Ne želimo ovako umrijeti! Hajde, pusti nas, a mi ćemo se nastaviti boriti!
  Barbarossa Jr je zarežao:
  - Zašto te pustio?
  Anñelika je odgovorila:
  - Mi smo vještice, a čovjeku koji će nas spasiti možemo dati najvrjedniji dar od svih mogućih!
  Barbarossa Bock je bio iznenađen:
  - Da, a što ćeš mi dati?
  Natasha je samouvjereno izjavila:
  - Učinit ćemo ti vječnu mladost, a ti nikad nećeš ostarjeti!
  Dječak je kimnuo.
  - Da, mogu te pustiti! Ali kako to dokazati!
  Natasha je izjavila:
  "Stavi ruku u vatru i nećeš se ozlijediti!" Vidjet ćete da možemo dočarati!
  Barbarossa Jr. oprezno je stavio ruku u vatru, listao i sa smiješkom odgovorio:
  - Da, možete! Pa kakva je tvoja sloboda u zamjenu za moju besmrtnost!
  I djevojke imaju novu priliku. A rat još traje... U siječnju su zauzeti Gorki i Kazan.
  Početkom veljače Nijemci i Finci i Šveđani zauzeli su Kareliju i krenuli u juriš na Arhangelsk. Situacija se dramatično pogoršala.
  Elizabeta je prebačena na SU-100 u ovaj grad.
  Tamo se borila. veljače i mraza. Ali djevojke se i dalje bosu bose.
  SU-100 je težak samo osamnaest tona sa zaštitom od metka. Ona je ranjiva, ali pokretna. I ne bi trebala stajati u zasjedi, mora se kretati da ne bi dobila udarac.
  Kad se krećete, spremnik se zagrijava i djevojkama bosim nogama i u bikiniju nije tako hladno.
  Elizabeth je, pucajući na naciste, pjevala:
  - Ali oni su uvjeti! I evo srijede! Međutim, hladnoća je dobra za vaše zdravlje! Hladno vrijeme je dobro za naše zdravlje!
  I s golim nožnim prstima, kako jurišati na naciste. A T-4 ovaj mali tenk je pokvaren.
  Ratnike treba istaknuti borce kolosalne klase.
  Ekaterina također puca bosim nogama i cvili:
  - Komunizam biti!
  Elena, također pucajući na neprijatelja i probijajući ga kroz njega, zaglušujuće se nasmijala:
  - Čeka nas luda pobjeda!
  Ephrasia probijajući tenkove Wehrmachta, golih nogu, plavih od hladnoće, samouvjereno je odgovorila:
  - Ništa nas neće zaustaviti!
  Ovi ratnici su jednostavno super!
  Ali, nažalost, njihovo je junaštvo izuzetno malo... Pao je i Arhangelsk... Očito nema dovoljno streljiva....
  Nijemci se kreću prema Moskvi s začelja. U ožujku su se odvijale bitke za Ryazan. Hitlerove horde teku s istoka...
  Potrebni su neki hitni koraci.
  Moskva se još uvijek drži, a Staljin je sastavio vijeće sigurnosti. Rasprava je bila nervozna. Nije bilo novih ideja.
  Samo je Beria predložio:
  "Možda bismo stvarno trebali ponuditi mir Trećem Reichu pod bilo kojim uvjetima, samo da nas ne diraju!"
  Staljin je ljutito odgovorio:
  - Ovo nije konstruktivan pristup druže Beria! Potrebni su nam snažni potezi!
  Maršal Vasilevsky je iskreno odgovorio:
  - Vaša Ekselencija nema rezerve! Gotovo svi su bili mljeveni u neravnopravnim borbama. Osim SU-100, u seriji nema drugih vrsta novog oružja. Istina, IS-3 će uskoro biti gotov, ali ovaj tenk je teško proizvesti, a u sadašnjim uvjetima teško će ga pokrenuti u seriju.
  Maršal Žukov je ljutito primijetio:
  - Ako ne možete pobijediti, preostaje samo jedno - umrijeti dostojanstveno!
  Staljin je htio nešto reći, ali se pojavila bosonoga djevojka u kratkoj suknji. Bljeskajući golim petama, donijela je depešu.
  Staljin je prešao očima i ljutito zaurlao:
  - Lenjingrad, nesposoban izdržati glad i višemjesečnu blokadu je pao! Sada su naš drugi grad zauzeli Fritz!
  Maršal Žukov raširio je ruke i primijetio:
  - O, veliki Staljin... To je strašno!
  Beria je predložio:
  - Možda u čast ovoga puca tisuću ljudi?
  Vrhovni zapovjednik je viknuo:
  - Začepi ti ćelavi idiote! Nešto treba poduzeti!
  Molotov je predložio, mucajući i nervozno milujući djevojaka gola koljena:
  - Ponudimo Nijemcima privremeni prekid vatre, a tek onda krenimo u mirovne pregovore pod bilo kojim uvjetima.
  Staljin je graknuo:
  - Pokušajte! Ali predaje neće biti. Moskva će pasti, mi ćemo voditi gerilski rat!
  Beria je s laskavim smiješkom primijetio:
  - Ali ovo će samo povećati patnju ljudi, druže Staljine. Može biti...
  Staljin je odlučno udario šakom o stol:
  - Ne! Neka Molotov predloži pregovore! I ništa drugo, sranje do kraja!
  Nijemci su sredinom ožujka opkolili Ryazan. Osjetivši nedostatak streljiva, sovjetske trupe su se probile iz grada.
  Alenka i njezina ekipa trče, bosi trepere po proljetnom otopljenom snijegu.
  Djevojka puca na naciste i pjeva:
  - Slava našem duhu, slava velikoj zemlji!
  I bosom nogom bacit će ubojiti dar smrti. I rastjerati naciste na sve strane.
  Anyuta, pucajući na protivnike, izdala je:
  - I naš udarac, sveti dar, i honorar!
  Alla također trči, puca na naciste, bosom nogom baca eksplozivni paket ugljena i sikće:
  - Nikada nećemo odustati!
  A sada pjenušava Marija, pucajući na naciste, i temeljito ih koseći, i reži cereći se zubima, cvili:
  - Nitko nas neće zaustaviti!
  A njezina gola peta odaslala je razorni paket smrti i slamanja.
  Marusya, pucajući na naciste, sasvim logično bilježi:
  - Komunizam nikada neće nestati!
  Matryona, pucajući na neprijatelja i sijekući redove, sasvim logično i racionalno bilježi:
  - A vjera u stranku ostat će stoljećima!
  A goli nožni prsti će baciti dar uništenja.
  Djevojke su pobjegle iz ringa. Ali situacija je i dalje napeta.
  I nemaju kamo otići.
  Proljetno otopljenje malo je odgodilo napredovanje Nijemaca. Osim toga, nacisti su se ujedinili s Japanom i krenuli u okupaciju središnje Azije.
  To im je također odvratilo pažnju i travanj je prošao relativno mirno. A u svibnju je konačno pušten prvi sovjetski tenk IS-3. I mogao bi biti isporučen na prvomajsku paradu.
  Ostarjeli i oslabljeni Staljin je to gledao pogrbljen. Izraz lica mu je bio smrtno umoran.
  IS-3, s obzirom na mukotrpnost u proizvodnji, još uvijek nije mogao postati serijski.
  Njegova bitna razlika u odnosu na njih bio je samo oblik tornja. Bila je poput letećeg tanjura, a čelo joj je bilo poput kljuna ždrala. Naravno, povećani kut nagiba dobro je zaštitio prednji dio, ali je zakomplicirao proizvodnju. Osim toga, donji dio čela bio je ranjiv, a ako je tamo pogodio projektil, više nije rikošetirao.
  Staljin je odmahnuo rukom i nestao u bunkeru, počeo je sljedeći nacistički napad. U zračnim udarima sudjelovali su TA-400 i Yu-287 s krilom zakrenutim unatrag.
  I opet su na radiju ispalili balističke rakete vođene krilima.
  Kremlj je dobio značajnu štetu.
  Staljin je ozbiljno razmišljao o bijegu njihove Moskve.
  Sredinom svibnja, nakon što su završili preraspodjelu središnje Azije, nacisti su pokrenuli ofenzivu na Moskvu s istoka i zapada. Uslijedila je još jedna žestoka bitka.
  Sovjetske trupe su se borile herojski. Ali snage su previše nejednake. U borbama su se pojavili i tenkovi E-75 Tiger-3. I masovno "Panther" -3. Takve su borbe, ajmo reći, izvanredne.
  Do kraja svibnja početkom lipnja nacisti su dovršili gotovo potpuno opkoljavanje Moskve.
  Staljin je svečano najavio da će ostati u glavnom gradu i da će tamo stajati do smrti.
  Moskva je granatirana i bombardirana. Bila je okružena vrlo moćnim linijama obrane, koje nije tako lako savladati. U glavnom gradu bile su koncentrirane ogromne zalihe streljiva i hrane.
  A Staljin je u podzemnom gradu bio relativno siguran.
  Hitler je 22. lipnja 1945., kada je prošlo točno četiri godine od početka Velikog Domovinskog rata, naredio da se zaustavi napad na glavni grad, umjesto da ga sustavno uništava topništvom i zrakoplovima. I dalje samouvjereno bombardirati.
  Temeljena ofenziva preselila se u Sibir. Trebalo je zauzeti Sverdlovsk i Čeljabinsk dok ti gradovi ne pokriju snijeg... Krajem lipnja početkom srpnja oba su ključna grada zauzeta nakon tvrdoglavih borbi... Nijemci su se kretali Sibirom. Sovjetska sela su padala jedno po jedno.
  Ovdje su se nacisti u rujnu 1945. približili Novosibirsku. Izbile su i borbe za ovo naselje.
  Crvena armija se borila uz lokalne milicije. Tamara se ovdje borila kao heroina.
  Kraj je rujna, pada snijeg i mraz je. A bataljon djevojaka bori se bosonog i pokazuje čudesno junaštvo.
  A ratnici se bore kao pantere.
  Tamara se okrenula, bosom nogom bacila eksplozivni paket ugljena i zacvilila:
  - Nitko nas neće zaustaviti! Nitko nas ne može pobijediti!
  Druge djevojke očajnički urlaju:
  - Umrijet ćemo, ali se nećemo predati!
  I bitka se nastavlja...
  Novosibirsk je pao tek početkom studenog... Rat se nastavio. Sovjetski Savez još uvijek nije kapitulirao. Moskva je bila blokirana i pod vatrom.
  U podzemnom gradu pohranjena je strateška zaliha hrane i streljiva, tako da se moglo izdržati još neko vrijeme.
  Nijemci su neprestano bombardirali i granatirali grad.
  Postojao je i novi teški tenk "Rat". Ovaj stroj težio je dvije tisuće tona i bio je naoružan s nekoliko pušaka.
  Kao probojni tenk korišteno je vozilo s oklopom 400 mm... Položeno borbeno ispitivanje....
  Ali zapela za ježeve, a uništio ju je pilot kamikaze koji ju je nabio.
  Ipak, novi tenk "Rat" -2 pokazao se još veći i teži ...
  Staljin je dočekao Novu 1946. godinu u Moskvi, koja još nije bila zauzeta. Veliki vođa SSSR-a računao je na čudo. Moskva je postala prava tvrđava.
  Zalihe hrane mogle bi potrajati još nekoliko godina, a s obzirom na pad stanovništva uslijed bombardiranja i granatiranja, i dulje. Ali streljivo je ovisilo o brzini i intenzitetu napada.
  Beria je ipak primijetio:
  - Možda će se drug Staljin dogovoriti s Hitlerom o našoj slobodi?
  Vrhovni vrhovni zapovjednik odlučno je izjavio, snažno udarivši šakom o stol:
  - Ne razgovaram s kanibalima Lavrenty! Da li razumiješ!
  Beria je s uzdahom primijetio:
  Nadajmo se čudu!
  Staljin je primijetio grakćući:
  -Strpljenja i malo truda!
  . EPILOG
  Nova 1946. dogodila se u lokalnim borbama. Nijemci i Japanci postupno su zauzeli sve veće gradove. Verhojansk je zadnji pao u kolovozu. Nijemci su imali nove tenkove AG-50 u obliku piramide.
  Tamara i njezin tim očajnički su se borili u Verhojansku.
  Djevojke su, kao i uvijek, bile bose i u bikiniju.
  Stajali su do smrti. I golim nožnim prstima bacali su eksplozivne pakete ubojite sile.
  A onda, kada je nestalo streljiva, mogli su kroz podrume i tunele u tajgu.
  Bili su spremni uzeti oružje i ponovno zaratiti, pa makar to bio i gerilski rat.
  U SSSR-u su nastale partizanske zone i razvio se podzemni rat.
  Prijestolnica se još uvijek držala, pa ga je Hitler želio izgladnjivati i spasiti svoje vojnike, kojih je previše već umrlo.
  A djevojke su u međuvremenu istrijebile naciste i Japance, na razne načine i metode.
  Posebno Natasha i njezin tim.
  I završili su natrag u T-34-85. Auto sigurno nije nov. I za kraj četrdeset i šeste godine, zastarjelo.
  A evo i AG-50. Podsjeća na nisku piramidu s vrlo dugim deblom. Stroj je svih šezdeset pet tona. Debljina oklopa iz svih kutova je 250 mm pod kutom. Za granate, T-34 je apsolutno neprobojan.
  Superman-Natasha je ozlojeđeno prosiktala:
  - To je kao posao! Podigni planinu!
  Futuristica Angelica pogledala je oko sebe. Sada su bile u svojim tradicionalnim bikinijima. I palo mi je na pamet nešto lijepo.
  A Svetlana je golim petama pritiskala poluge i vozila tenk. prosiktala je:
  - Manevar! Samo manevar!
  AG-50 je opremljen snažnim topom kalibra 105 mm s duljinom cijevi od 100 EL. U stanju je udarati na velikoj udaljenosti. Štoviše, trideset i četiri s kvalitetom oklopa nisu bitne. Jedan pogodak i gotovo.
  Svetlana počinje ljuljati sovjetski tenk. Neprijatelj puca. Projektil čak i malo dodiruje oklop. Ali srećom proklizava. Ali snaga je kolosalna - uranska jezgra.
  Superman-Natashka šapnula je svojim grimiznim usnama:
  - Na ikonama s tužnim licima - ponovno će se roditi carstvo!
  Futuristica Angelica pucala je golim nožnim prstima. Granata je pogodila stacionarni piramidalni tenk. I skliznuo s oklopa u rikošet. Vrlo je nagnuta i zacementirana.
  Njemački tenk je, naravno, neprobojan, iz svih kutova, čak i za IS-7. A gdje je prije njega T-34-85.
  Opet puca Nijemac... Svetlana je golom petom pritisnula kočnice. I uspjela je izbjeći tenk od poraza. Iako je smrtonosna sadašnjost izmakla vrlo blizu.
  Superman-Natasha je u bijesu rekao:
  - Da, zapeli smo!
  Futuristica Angelica se nasmijala. Hladno je strgnula grudnjak. Izložene visoke grudi s bradavicama od jagode. Pokazala je svoje biserne zube. I cvrkutala:
  - Kukavica ne igra hokej!
  I pritisnuo grimiznu bradavicu na okidač. Takva je ona hrabar i iskričav vrag. Ili možda ljubazni, utjelovljeni ruski anđeo.
  Projektil je izletio iz ne preduge njuške. Projurio je... i sletio točno u prtljažnik njemačkog AG automobila. Oborila ga je kao kreker.
  I sve četiri djevojke u zboru su zalajale:
  - Jedan, dva - shvatio sam! Fritz je dao rogove tako!
  I kako se tresu bosim nogama. Evo djevojaka! A kada se pri gađanju koriste golim prsima, to je sto puta učinkovitije.
  Superman-Natasha je s osmijehom primijetila:
  - Ovaj tenk je sada siguran za nas. Ali kako ga uništiti?
  Zoya je s osmijehom predložila:
  - I u borbenom kaubojskom stilu, mi ćemo to pomesti!
  Svetlana je ubrzala kretanje svog tenka. Ali neprijatelj se iznenada okrenuo i pojurio mu za petama. Ubrzao je iznenađujuće brzo: uostalom, plinskoturbinski motor. I očito je bio brži od T-34-85.
  Kao slon koji bježi od Moske. Sve bi bilo u redu. Ali slonovi se čak mogu kretati vrlo brzo.
  Superman-Natasha bijesno je bosom nogom gazila oklop i zaurlala:
  - Evo! Pa kako smo zaostali za nacistima!
  Zoya je s tugom u glasu pjevala:
  - Sve nemoguće moguće je u našem svijetu!
  I zatresla kosu, boje zlatnog lista.
  Futurist-Angelica je zapjevala od oduševljenja, te ispalila još jedan projektil. Pogodio je oklopnu krmu i razbio se.
  - Ide li neviđeni snovi ... Pletu li se zakašnjeli vijenci ... Gerasim je jednom bio nijem! Sad psuje!
  Svetlana je strogo primijetila:
  - Psovati opscenosti je vulgarno!
  Superman-Natasha htjela je reći nešto duhovito. Ali onda se pojavio još jedan fašistički tenk. Ovaj put E-75. Također dobro zaštićen na čelu, ali puno lošije sa strane. Istina, trideset i četiri se još uvijek ne mogu probiti kroz njega.
  Ovog puta Zoe je skinula grudnjak. I razotkrio grimizna bradavicu.
  Uzela ga je i prsima pritisnula okidač. Oružje je djelovalo...
  Granata je ponovno pogodila izravno u cijev masivnog pištolja. A top od sto pet milimetara nije bio u funkciji.
  I ovaj Nijemac mu je jurnuo za petama. Dobar način da onesposobite najzaštićenija vozila je udariti u prtljažnik.
  Superman-Natasha je sretno izjavila:
  - Vidiš! Pobijedili smo!
  A evo i trećeg tenka. Ovaj put "Kraljevski lav". Ima oružje, bombu od 450 mm. Ako je takvo što sjebano, onda se uopće neće činiti malo.
  Superman-Natasha ovoga puta odlučila se upucati. Skinula je grudnjak. Kakva još uvijek visoka i čvrsta prsa. Svježe kao djevojka. A ratnik će ga uzeti i pritisnuti rubin bradavicom.
  Granata je izletjela... I "Kraljevski lav" je ušao pravo u cijev. I kako će ogroman auto eksplodirati. Da je par tenkova koji su stajali na rubovima odletjelo nekoliko stotina metara.
  Da, i trideset četiri su se tresle. Auto se zamalo prevrnuo i podigao s tla.
  Futurist-Angelica je čak udarila čelo pri slijetanju, vičući:
  - Kao konji magarci!
  I prijetila je Fritzu šakom.
  Superman-Natasha je bila zadovoljna i pokazala svoje biserne, vrlo velike zube:
  - Evo dali smo na neprijatelja! Kako bi i trebalo biti!
  Zoya je s oduševljenjem pjevala:
  - Ljubav i smrt! Dobro i zlo! Što je sveto, što je grešno... Ali mene nije briga!
  A djevojka je pomaknula bosom nogom po metalu.
  Sljedeći neprijatelj je E-100. Auto je opasan. S bacačem bombi i topom od 75 mm s vrlo dugom cijevi. Takva jurišna modifikacija, sposobna za obavljanje uloge razarača tenkova. I top od sedamdeset pet milimetara za sovjetski tenk bio bi dovoljan.
  A cijev bombardera prekrivena je kapom.
  Superman-Natasha se prekrižila bosom nogom i zacvrkutala:
  - Pa, hoćemo li ga pobijediti?
  Zoya se, pokazujući zube, složila:
  - Naravno da hoćemo!
  Futuristica Angelica je svojom grimiznom bradavicom pritisnula okidač. Oružje je djelovalo. Izbacio je ubojicu. I razbila je relativno tanku, ali dugu cijev njemačkog topa.
  Svetlana je oduševljeno tvitala:
  - Dobro! Pusti me sad da pucam!
  A ratnik je ogolio i njezin torzo. Cijela četiri škrinje je na vrhu. I vrlo čak lijepa, seksi, zavodljiva. Dakle, s takvim djevojkama želite voditi ljubav. Pa, što bi moglo biti bolje od njih? Vjerojatno samo druge djevojke!
  A onda je djevojka uhvatila trenutak kada se kapa počela otvarati. I koristeći svoju grimiznu bradavicu, kako ispaliti projektil na njemačkog bombardera.
  A Fritz nije imao vremena ni okom trepnuti... Čim ga uzme i eksplodira... Dimeći se metal razasuo se na sve strane.
  Svetlana je protrljala svoje snažne ruke i zacvilila:
  - Ja sam prava djevojka zmaja!
  A kako se smije! A on će to uzeti i pokazati svoj jezik!
  Superman-Natasha ga je uzeo i oduševljeno zapjevao:
  - Patriot! Sovjetski domoljub! Koliko si Frica ubio!
  Zoya je podigla pjesmu i tresući golim grudima nastavila:
  - Patriot! Crveni domoljub! I cure sve tvoje snove!
  A također i ratnik kako to uzeti i prasnuti od smijeha! I jezik će se pokazati! I ogolio zube-očnjake!
  I pomaknite polugu bosim nogama...
  Djevojke su ovdje očito u najboljem izdanju, iako imaju zastarjeli tenk. I nastavljaju u partizane.
  No 20. travnja 1947. započeo je novi juriš na Moskvu. Na njemu su sudjelovali i Japanci, i Turci, i sva strana vojska.
  Hitleru je na kraju ponestalo strpljenja i odlučio je okončati SSSR. I osobno sa Staljinom, povezujući s njim gerilski rat koji još uvijek bukti na teritoriju Rusije.
  Kao, ako Moskva padne, onda će rat bez sumnje završiti.
  I počeo je odlučujući, opći juriš.
  U napad su krenuli i superteški tenkovi "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 i drugi.
  Kao prvo, grad je gađan balističkim projektilima.
  A korištene su i borbene, neranjive diskete Trećeg Reicha. Takva je armada.
  Alenka i njezin tim hrabro su dočekali Nijemce i dali im se u borbu.
  Alyonka je golim nožnim prstima bacila granatu, ispalila rafal i zaurlala:
  - Za ruski duh!
  Anyuta, pucajući na protivnike i koseći redove neprijatelja, cvrkutala je golom petom, podlegavši paketu smrti:
  - Za veličinu komunizma!
  Alla je, pucajući na neprijatelje SSSR-a i bacajući bombu golim prstima, viknula:
  - Za majku Rusiju u komunizmu!
  Marija je, vodeći dobro usmjerenu vatru na neprijatelja i samouvjereno ga koseći, primijetila, pokazujući zube:
  - Rusiji treba novi vođa!
  Matrena je primijetila, pucajući i samouvjereno uništavajući protivnike, te golim nožnim prstima dajući još jedan dar smrti:
  - Naravno, potrebno je!
  A od njenog bacanja, koje je palo u klizalište, sudarila su se dva njemačka tenka.
  Marusya je, pucajući na naciste, energično primijetila:
  - Sve je bilo u SSSR-u, ali je neprijatelj uzeo broj!
  A golom petom, kako će lansirati ubojito i neumoljivo!
  Alenka je ohrabrila svoje prijatelje:
  - Ne žurite zakopati Rusiju! Imamo i posla!
  I prstima svoje bose noge bacit će razorni dar uništenja.
  Anyuta, pucajući na naciste, složila se s ovim:
  - Neprijatelje ćemo žestoko pobijediti, rijeka Domovina neće presušiti!
  A s golom, okruglom petom, djevojka će energično uzeti i podleći neprijatelju.
  Alla je, pucajući na naciste, ispuštajući komad eksploziva iz praćke, povlačeći konac golim prstima, izdala:
  - Bit će to samo nadčovjek - koji će zamijeniti Staljina!
  Marija je, pucajući s nevjerojatnom preciznošću i bacajući granate golim prstima, progovorila:
  - Sve što se ne mijenja, sve je na bolje!
  Matryona, srušivši Fritza dobro usmjerenim udarcima. A onda, nakon što je bosom nogom oštetila spremnik, primijetila je:
  - Mi svojom nepromjenjivom i junačkom voljom!
  Marusya je bosim nogama bacila cijelu hrpu granata. Tako se nacistička samohodna puška prevrnula i zacvilila:
  - Bit ću najjači!
  Alla, izbacivši transporter od nacista bacanjem, granatama golom petom, primijetila je, ispravljajući:
  - Ne ja, nego mi! Sve je jače!
  Alyonka je pjevala kako bi podigla svoje borbeno raspoloženje, skladajući u hodu. I ostale djevojke, pucajući na naciste, pokupile su se;
  Mi smo djevojke zemlje SSSR-a,
  Koja je baklja za cijeli svijet...
  Pokažimo, spoznajmo veličinu primjera,
  Ovdje se pjevaju junačka djela!
  
  Djevojčice su rođene pod crvenom zastavom,
  I bosi jure kroz mraz ...
  Kćeri i sinovi se bore za Rusiju,
  Ponekad mladenka daje momku ružu!
  
  Bit će crvena zastava nad svemirom,
  Sjaji tako sjajno poput plamena baklje...
  Uostalom, imamo herojski zamah,
  A naš transparent svjetluca kao crvena torba!
  
  Ne vjerujte, prokleti fašist neće proći,
  I ruski duh nikada neće nestati...
  Pobjeda će otvoriti beskonačan račun,
  Pozdravimo sve!
  
  Rusija je divna zemlja
  Dali ste komunizam narodima...
  Zauvijek velikodušno darovano od Boga,
  Za domovinu, za sreću i slobodu!
  
  Neprijatelj neće moći pobijediti domovinu,
  I koliko god okrutan bio lukav ...
  Naš nepobjedivi ruski medvjed,
  Vojnik Rusije toliko je poznat po svojoj pobjedi!
  
  Prekrasna sovjetska zemlja
  Djevojke u njemu su ponosne što su lijepe...
  Zauvijek nam je dana rođenjem,
  I budimo pošteni komsomolci!
  
  Borimo se na periferiji Moskve,
  Mećava snježnih nanosa, a djevojke su bose ...
  Ne dajmo Otadžbinu sotoni,
  Čak gađamo precizno s kosama!
  
  Tako u bijesu djevojke su željne borbe,
  I bacaju goli eksplozivni paket petom ...
  On je samo fašist jer izgleda cool,
  Zapravo, samo zli Kajin!
  
  Neprijatelji ne mogu pobijediti djevojke,
  Rođeni su pod takvom zvijezdom...
  Nepobjedivo čudovište je naš medvjed,
  Tko je Domovini napravio ženu!
  
  Mi Ruskinje smo dobre
  Ne bojimo se mučenja i mraza...
  I odbiti, vjeruj navalu zle horde,
  Neprijatelj će se naljutiti od doze!
  
  Neprijatelj se uspio odgurnuti od Moskve,
  Iako ima veliku moć...
  Mi djevojke smo tako ponosne na sebe
  Protivnici nestaju svi u grobove!
  
  Ne vjerujte, Rusiju ne mogu poraziti neprijatelji,
  Budući da svaki vitez iz pelena ...
  Lovac se pretvorio u plijen,
  A protivnik je još dijete!
  
  Ali ruski duh, vjeruj velikom duhu,
  U njemu su, znate, takve sile skrivene ...
  Bit će smrvljeno neprijatelju u pahuljice,
  Uostalom, vitezovi su nepobjedivi u bitkama!
  
  Odbacite svoje sumnje cure
  Mi smo najhrabriji poznati na svijetu...
  Zbacimo sotonine horde u pakao,
  Namočimo protivnike svih u zahodu!
  
  Sveti rat će završiti
  Bit će mir i jutro nad planetom...
  Ona je zauvijek sa suncem znaj dano,
  Da vječno bukti ljeto!
  
  I komunizam vjecni u slavi,
  I Lenjin i veliki Staljin su s nama...
  U krvavom filmu, tek sad je fašizam,
  A naša volja vjeruje da je jača od čelika!
  
  Moja Rusija vlada stoljećima
  I dao sreću cijelom svemiru....
  Potrebna je snaga čelične šake
  I hrabrost, ali razumno izlijevanje!
  
  
  
  Vještice koje stvaraju čudesno oružje
  Gerda, Charlotte, Magda i Christina, koje je u to vrijeme testirao Tiger, također su razvijale obećavajući model: Panthers -2. Djevojke su motor i mjenjač smjestile u jedan blok - poprijeko, a toranj su učinile uskim i manjim. A mjenjač je ugrađen na sam motor. Kao rezultat toga, "Panther" -2 se pokazao kao silueta ispod dva metra, a broj članova posade smanjen je na tri osobe. Debljina oklopa čela trupa povećana je na 120 mm pod velikim nagibima, a bokova na 82 mm pod nagibima. A tornjevi su do 150 mm čela i 82 mm strana, ispod kosina. Pritom je cjelokupno vozilo smanjeno na 35 tona, što je omogućilo snalaženje s motorom od 700 konjskih snaga i povećalo brzinu i upravljivost tenka. Istovremeno se poboljšala i prohodnost automobila, a podvozje je postalo lakše i puno lakše za popravak i održavanje. Ukupno ima šest valjaka, što je praktično i zgodno. Hitleru se svidjela "Pantera" -2 i ušao je u seriju od četrdeset trećeg rujna. Auto je uspješan, s dobrim, oklopnim i brzometnim pištoljem. Radila je i kretala se brzo, s izvrsnom ergonomijom.
  I što je najvažnije, bilo je lakše za proizvodnju i zahtijevalo je manje metala. I istodobno se odlikovala kapitalnom preživljavanjem. Nije tako lako probiti takav automobil s velikim nagibima oklopa.
  Sovjetske trupe su imale ozbiljan problem. Osim toga, Nijemci su umjesto programa Fau uložili u razvoj popularnog lovca, te stvorili XE-162, jednostavan i jeftin za proizvodnju te vrlo lagan i upravljiv.
  Pokazalo se da je ovaj stroj razvijen u povoljnijim uvjetima i relativno jednostavan za rukovanje. I nije joj tako lako snaći se.
  Nametnuo sam sovjetskim i savezničkim trupama žestoke zračne borbe. Borac je prazan bio težak samo jednu i pol tonu i gotovo se u potpunosti sastojao od drveta. Tako se stroj pokazao iznimno učinkovitim.
  Situaciju je pogoršala činjenica da su njemačke djevojke počele aktivno ulaziti u zrakoplovne jedinice.
  Albina i Alvina počele su aktivno zabijati, boreći se u pravilu bosi i u jednom bikiniju. A ove djevojke se nisu mogle srušiti. I sami su tako aktivno odsjekli neprijatelja. A kako su ove plavuše bile lijepe: prave Arijke!
  Albina gracioznom nogom pritisne okidač i sruši nekoliko sovjetskih zrakoplova i zacvili:
  - Slava Trećem Reichu!
  Alvina svojom grimiznom bradavicom pritisne okidač, udari u tri sovjetska automobila i zaurla:
  - Slava našoj domovini!
  Borbene djevojke - ne možete reći da su slabe. Ne, vrlo su agresivni i svakoga mogu rastrgati.
  Snažna kao cjelina, ova vojska. A zimi se linija fronta stabilizirala. Mainstein je krenuo u protunapad i uspio poraziti sovjetske trupe preko Dnjepra, stvorivši par velikih kotlova. Nijemci su također uspjeli odbiti ofenzivu kod Lenjingrada. Ovdje su se oslonili na snažnu crtu obrane. Osim toga, nakon poraza u Ukrajini, Staljin je uklonio nekoliko divizija iz ovog smjera i dopustio Nijemcima da odbiju napade. Fronta se izdržala, a Nijemci su se mogli izdržati zimi duž cijelog perimetra napada.
  Gerda se osobno borila na "Pantheru" -2, zajedno s djevojkama. I unatoč zimi, ljepotice su se borile bose i samo u jednom bikiniju.
  Gerda je golim nožnim prstima pritisnula gumbe džojstika, udarila neprijatelja i zacvilila:
  - Slava našem carstvu!
  Charlotte je također pritisnula polugu golim nožnim prstima, srušila toranj trideset i četiri i agresivno potvrdila:
  - Slava herojima!
  Kristina je mlatila pritiskom na dugme svojom grimiznom bradavicom i, udarivši u sovjetski stroj, zacvilila:
  - I slava nam!
  Magda je ispalila rafal od četiri mitraljeza, odsjekla sovjetsko pješaštvo uz pomoć svojih golih nožnih prstiju i izdala:
  - Vječna, pobjednička slava!
  Tako su djevojke nestašne i gole, njihove okrugle potpetice svjetlucaju.
  A na prilazu "Tigra" -2, ovaj tenk, težine od pedeset pet tona, obećava zaštitu od 250 milimetara čela, a bokova od 170 milimetara.
  To sa 88 mm topom u 71 EL, vrlo pristojan auto.
  A u proljeće Nijemci već napreduju u Italiji i samouvjereno slamaju saveznike.
  Zauzimaju Napulj i napadaju Siciliju.
  I stotine tisuća savezničkih vojnika se predaju. I temeljito ih razbiti. Njemački Panteri su nezaustavljivi.
  A djevojke tjeraju Engleze da padnu na koljena i da im ljube gole, isklesane noge, a ljepoticama jezikom ližu okrugle pete.
  U lipnju saveznici pokušavaju napredovati iskrcavanjem trupa u Normandiji. Ali tamo dožive porazan poraz. Opet stotine tisuća zarobljenika i puno zarobljene opreme.
  Roosevelt dobiva srčani udar i postaje nesposoban. Sjedinjene Države pokušavaju ograničiti tako težak rat. Britanija razmatra opcije za pomirenje s Fritzom. Situacija je otežana snažnijim bombardiranjem engleskih gradova mlaznim zrakoplovima. A britanski lovci ne mogu sustići takve letjelice.
  Tako Churchill počinje tražiti mir. Ali Fuhrer je neumoljiv. Pršti od svijesti o vlastitoj snazi.
  Ali Britanci ipak pristaju na mir. I to zabrinjava Staljina, koji nudi Fuhreru primirje. Hitler pristaje prekinuti neprijateljstva na tri godine, pod uvjetom da ne bude partizanske sabotaže, a strane ostanu na svojim granicama, a SSSR će prodavati naftu i kruh Nijemcima.
  Staljin je pristao na to... I Fritzovi su im odvezali ruke.
  Prvi je udar, naravno, Gibraltar. Nakon što ste osvojili ovu tvrđavu, možete prenijeti trupe u Afriku na najkraću udaljenost. Prilikom napada na tvrđavu Nijemci su koristili najnovije jurišne puške MP-44, djevojke su ih također poboljšale: učinile su ih mnogo lakšim i pouzdanijim.
  A na nebu su se borile Albina i Alvina, djevojke koje su njemačke avione učinile mnogo praktičnijim i bržim.
  I slomili su saveznike desno i lijevo. Gibraltar bi bio zauzet na potezu. Franco je bio prisiljen pristati na Hitlerov ultimatum. Ne dopustite nacistima da okupiraju vašu zemlju.
  Nijemci su ubrzali na tenkovima i provalili na neprijateljski položaj.
  Nakon pada Gibraltara, Fritz je ušao u Maroko. I oni su se kretali, osvajajući teritorije. Tenkovi Fritz kretali su se posebno u Alžiru. "Panther" -2 brzo klizi po pijesku. Nadograđen je snažnijim motorom i jurio je. Panther-2 je svojom zaštitom za čelo u potpunosti zadovoljio vojsku, a Tiger-2 je općenito bio nevjerojatan tenk. Saveznici su pali kao srušeni.
  Njemačke djevojke borile su se u pustinji, obično bosonoge i u bikiniju. Kožu su samo mazali posebnom zaštitnom kremom kako ne bi izgorjela.
  Tada ljepotice zarobljenih Engleza kleče, te djevojci ližu pete. I sviđa im se, posebno Afrikancima, koji to rade s entuzijazmom.
  Četrdeset i peta godina bila je vrlo uspješna za Nijemce, zauzeli su veći dio Afrike, Bliski istok. A u prvoj polovici četrdeset i šeste godine zauzeli su i Indiju, i Burmu i ostatak Afrike. A više je bilo problema s opskrbom trupa, rastezanjem komunikacija, terena, nego s otporom britanskih i američkih jedinica. Štoviše, kolonijalne trupe nisu bile baš voljne za borbu. U tehnologiji, Nijemci imaju ogromnu prednost u kvaliteti. Primjerice, ME-262 X, ima brzinu do 1200 kilometara na sat, a naoružan je s pet zrakoplovnih topova. A Sjedinjene Države i Britanija, iako su više-manje prikladne za borbenu upotrebu, nemaju mlazne lovce, a bombardere još više.
  Štoviše, Nijemci su imali diskoteke, razvijajući se brzinom od četiri zvuka. Bili su potpuno neranjivi na malokalibarsko oružje, zahvaljujući laminarnom mlazu koji je strujao oko automobila. Ali zbog toga sami nisu mogli pucati. No, s druge strane, bilo je moguće baciti bombu s visine, te ju koristiti u izviđanju, i što je najvažnije, nabiti neprijateljska vozila obarajući ih mlaznicama.
  Leteći tanjuri učinkovito su oružje velikog dometa i sposobni su letjeti od Europe do Sjedinjenih Država. A vodile su ih ponekad jako lijepe djevojke koje su se radije borile bosonoge i u bikiniju.
  Evo Gertrude i Eve u letu. Ovo su dvije divne slatkice. Primjerice, uhvaćen je crni Amerikanac. Vezana za balvan. I tako su na njegovom muškom savršenstvu dugo jahali da je zatvorenik izgubio svijest, prezaposlio se.
  A sada je Gertrude, golih nožnih prstiju, uzela i uperila disketu u metu, obarajući američke zrakoplove. Ovdje je borbena djevojka.
  I Eva, također, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, smrtonosnom snagom usmjerava automobil na neprijatelja.
  I bijesno nabija neprijatelja, a automobili Engleske i SAD-a padaju.
  Iskrcavanje Nijemaca planirano je za kraj studenog. Prvo, u ovom trenutku nitko ne čeka. Zapravo, vrijeme nije baš dobro i rizično je preživjeti. Ali u mirnim danima možete preplivati La Manche i sletjeti. Osim toga, prednosti su u noćnom slijetanju, jer ga je puno teže braniti noću.
  Nijemci su do tada uvelike pobili englesku i američku flotu.
  Tako da se slijetanje očekivalo bez problema. Snažna udarna snaga trebali su biti specijalni bataljuni djevojaka, koje su i na mrazu krajem studenoga bile bose u samo jednom bikiniju.
  Desant je započeo 26. studenog 1946. godine. Na godišnjicu izbora u Reichstag, nakon čega je Hitler dobio mjesto kancelara Reicha.
  Nije bilo nikoga tko bi zaustavio slijetanje. A u ofenzivi su sudjelovale velike mase pješaštva, pa čak i najnoviji piramidalni tenkovi. U koji se ne može probiti ni iz jednog kuta.
  Djevojke se naravno bore u njima, i djeluju hrabro.
  A neki ratnici već bosi razbijaju rub leda na noću smrznutim lokvama. I jako se bore. I čine nevjerojatna čuda. A kada golim nožnim prstima bacaju granate i raskomadaju Britance, postaje iznimno cool...
  Gerda se pak bori na piramidalnom tenku Tiger-4 s topom i bacačem bombi, i to vrlo hrabro. Šalje projektil za projektilom i razdire neprijatelje.
  Djelujući ne pranjem već kotrljanjem, pritiskom na tipke džojstika golim prstima, djevojka urla:
  - Aktivno golimo zube, vrlo snažno istrijebimo!
  Charlotte koristi grimiznu bradavicu kada puca, pritiskajući je na tipku džojstika i pogađajući neprijatelja, cvrkutala je:
  - Naš univerzalni građevinski tim!
  Lupanula s raketnim bacačem i Christina golim nožnim prstima. Razbila je mnogo protivnika i zagunđala:
  - Za veličinu Trećeg Reicha!
  Magda je urlala za njom. Ovaj put s bradavicom od jagode. Rastrgnuo neprijatelja i urlao:
  - Za arijevski komunizam!
  Evo cure na super razini! I kako pješaštvo djevojaka trči bosih nogu, bacajući granate u hodu. I kako je to sjajno i smrtonosno.
  Cure su tako borbene i lijepe.
  I slamaju Britance desno i lijevo. Ne čudi da se s takvom ofenzivom i desantom i Francuske i Norveške Engleska izdržala samo deset dana. Ovo je super!
  Metropola je pala. A sljedeća faza je putovanje u Ameriku. U veljači su Nijemci, unatoč zimi, izveli desant na Island: operaciju Ikar, i zauzeli ovaj važan teritorij.
  I opet su u borbama sudjelovale bosonoge djevojke iz različitih SS bataljuna.
  I uspjeli su bljesnuvši golim petama kroz snijeg.
  Staljin je Hitleru u ožujku 1947. predložio zajednički rat protiv Sjedinjenih Država. Fuhrer je pristao na to, ali pod uvjetom da SSSR dobije natrag samo Aljasku, na neki način legalni teritorij. I neće tražiti više.
  Staljin se složio s tim ... I počela je invazija sovjetskih trupa kroz Aljasku. Tako brzo i brutalno.
  Kretali su se novi sovjetski tenkovi.
  Posada Elizabeth borila se na prvom, eksperimentalnom i nedovršenom tenku T-54. travnja 1947. godine. Na Aljasci još uvijek ima snijega, ali se ruske djevojke tuku bose i u bikiniju. I tako lijepe djevojke.
  Elizabeth golim nožnim prstima puca u neprijatelja. Američki Sherman pogađa. I pokazavši zube, ratnica kaže:
  - Slava idejama velikog komunizma!
  Ekaterina također puca golim prstima isklesanih nogu i cvili:
  - Slava pobjedničkim rezultatima naše vojske!
  Elena je također pucala, ovaj put grimiznom bradavicom na prsima, pogodivši neprijatelja vrlo dobrim ocjenama i zarežala:
  - Slava novim odlučnim pobjedama!
  Euphrasia, zalupivši protivnike, koristeći bradavicu od jagode, i udarajući "Pershing" lajala je:
  - I pobijedit ćemo!
  Ratnici su se očito raspršili poput rovki. I tako su Amerikanci mlaćeni.
  Ovdje projektil pogađa čelo tenka, ali se odmah odbija. Elizabeth urla i skače:
  - Slava idejama komunizma!
  I također šalje projektil kao odgovor, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju. Ovo je djevojka koja je na pravom zadatku.
  Takve su ljepote borbe.
  Sovjetske trupe su se zadržale na Aljasci. A u svibnju je stigao prvi IS-7 utjelovljen u metalu.
  A na njemu je Alenkina tenkovska posada.
  Evo takve borbene djevojke. Dok je pucao na neprijatelja, pogađa ga izuzetno precizno.
  A pištolj, kako moćan: 130 mm. Ona udara neprijatelja s velike udaljenosti. Za Amerikance je i dalje glavni tenk Sherman, koji je dobar samo za postizanje njemačkih i sovjetskih tenkovskih asova. Postoji nešto bolji Pershing, sa snažnijim pištoljem od kalibra 90 mm. A vrlo mali "Superpershing", čiji je pištolj kalibra 90 mm i duljine cijevi od 73 EL, sposoban je nanijeti opasnu ranu sovjetskom stroju IS-7 na brodu i u blizini. Američki topovi uopće ne uzimaju piramidalne njemačke tenkove iz svih kutova. IS-7 je udaren u stranu. T-54 - "Superpershing", može uzeti blizu čela, a na brodu na daljinu. Ali za sada SSSR ima glavni tenk T-34-85, koji još nije povučen iz proizvodnje i bori se protiv Amerikanaca. Približno je jednak Shermanu, a slabiji od Pershinga.
  Dakle, sovjetskim vojnicima je teško. I sa zavišću gledaju na jedini, prvi eksperimentalni tenk IS-7.
  Ovaj auto je ponosan i cool.
  IS-2 i IS-3 također se bore. Posljednji stroj u čelo nije probijen osim "Superpershinga". Pa, IS-3 se može i probiti u donji dio trupa.
  IS-2 je donekle slab u prednjem oklopu kupole.
  Djevojke Natashka i njezin tim bore se na ovom tenku. Borbene ljepote. A oni iz IS-2 zadaju razorne udarce, smrtonosnim projektilima.
  Natashka je pritisnula noge golim prstima i izbacila ubojicu, probivši Amerikanca i vyaknula:
  - Slava idejama dobrog komunizma!
  Zoya je svoju grimiznu bradavicu pritisnula na polugu ubojice i viknula:
  - Za arijevski mir i red!
  Augustine je također udarila golom petom, udarila neprijatelja i zalajala:
  - Za odlučujuće pobjede!
  I konačno, Svetlana golim prstima izbacuje noge, siječe neprijatelja i škripi:
  - Za veliku snagu!
  Ratnici Crvene armije napredovali su preko Aljaske. Došlo je ljeto i bilo je toplo, a curama u bikiniju i bosim na tenkovima bilo je lijepo. Nijemci su, svladavši Grenland, iskrcali u Kanadi. A s juga su se počeli seliti iz Argentine. U Brazilu je došlo do rascjepa na pronjemačke i proameričke frakcije. Nijemci su snažnim udarcem svojih borbeno spremnijih divizija riješili stvar u svoju korist.
  Nacisti su imali snažniji i učinkovitiji jurišni karabin, koji je pucao s velike udaljenosti i vrlo brzo. Yankeesi su trpjeli poraz za porazom.
  Nova ekipa engleskih djevojaka, predvođena Jane Armstrong, napredovala je s juga... Ratnik se ljeti borio u Brazilu... Proameričke snage su se sporo odupirale.
  Ali u Venezueli su se ratnice suočile s američkim vojnicima. Borili su se na zastarjelom "Pantheru" -2, koji je već praktički ukinut u korist piramidalnih modela opreme.
  Ali Britanci su, čak i na ovom tenku, bili jači od Amerikanaca. Pucali su iz pušaka na Shermane, koji su već bili beznadno zastarjeli, mogli su se boriti samo ravnopravno sa sovjetskim tridesetčetvercima.
  Jane je iz daljine pucala golim nožnim prstima. Udari neprijatelja i cvrkuće:
  - Ovo je veličina Britanije - neće izblijedjeti!
  Gringeta je golim prstima razbila svoje isklesane noge u neprijatelja. Razbila je Sherman i zacvilila:
  - Naše će kraljevstvo biti cool!
  I pokazala je jezik!
  Tada je Monika opalila, bosim nogama pogodila neprijatelja pravo u metu i zagugutala:
  - Za spas duše!
  A za njima lupanula i Malanja. Precizno pogodi opasnijeg Pershinga, razbivši mu trup.
  Naravno, golih nožnih prstiju zagugutala je:
  - Slava idejama kraljevskih sila!
  Djevojke su se borile vrlo agresivno i konstruktivno.
  A u Kanadi su se kretale odabrane njemačke jedinice. Gerda na tenku "Tigar" -4 piramidalno je slomila Ameriku i njezine dominione. I slomili su se pod slomljivim udarcima neprijatelja.
  Gerda je opalila golim nožnim prstima, pogodila neprijatelja i viknula:
  - Za arijevski komunizam!
  Charlotte je također udarila, ovaj put grimiznom bradavicom na prsima, probila američki auto i grkljala:
  - Za veličinu Njemačke!
  Christina je također pogodila neprijatelja. Zdrobila mu je oklop, uz pomoć golih prstiju isklesanih nogu, poput ljuske jajeta, i grkljala:
  - Za naša fenomenalna postignuća!
  I Magda je tutnjala, lomeći neprijatelja kao glinu i urlala:
  - Za takve resurse koje je nemoguće reći u bajci, a ne opisati olovkom!
  Valja napomenuti da su djevojke izrazito borbene i vrlo pokretne. I s njima je jako zabavno.
  A onda su pali glavni gradovi Kanade: Quebec i Toronto. I život je postao bolji, Fritz i zabavniji ...
  Hitler je izjavio da će Amerika biti dokrajčena!
  S razvojem atomske bombe, Sjedinjene Države nisu uspjele. Vidi se da se sreća u ovom slučaju okrenula od Amerike u korist Wehrmachta. Pa što? Postoje i drugi temelji za pobjedu i uspjeh. Dakle, prerano je za očajanje.
  Ali Fritz sa svojim stranim pukovnijama daleko su superiorniji od Sjedinjenih Država kao trupe. I sposobni su za mnogo u uništavanju neprijatelja.
  Ovdje je Gerda, na primjer, uhvatila crnog borca. I toliko su ga mučili, tjerajući ga da vodi ljubav, da je ispustio kopita. I zapravo je prilično cool.
  U jesen četrdeset sedme, Fritz je ušao na teritorij same Sjedinjenih Država. Sovjetske trupe još su se borile u Kanadi.
  Alenka se na IS-7 borila s cijelom brigadom Shermana i Pershinga. Shermani su ovdje bili iz klase Firefly, s topom duge cijevi od 76 mm, koji je opasan za IS-7 kada puca u stranu. Dakle, djevojke su bile u ozbiljnoj situaciji. IS-7, uz sve svoje zasluge, ima top s ograničenim streljivom i ne prebrzo pucajući.
  Ovdje je Alenka opalila golim nožnim prstima, udarila Amerikanca i zacvilila:
  - Na mom ratnom putu!
  Anyuta je zauzvrat mlatila, uz pomoć grimizne bradavice, udarila Shermana i vikala:
  - Za pobjedu SSSR-a!
  Alla je također lupala uz pomoć golih nožnih prstiju. Probio je američki auto i viknuo:
  - Za ideje komunizma!
  Maria je također udarila, uz pomoć bradavice jagode, razbila protivnika na komade i siktala:
  - Za velike Lenjinove rukopise!
  A Matrena je pokleknula golom petom, zgnječila Shermanov oklop i zaškripala na sve strane:
  - Za moje vitezove svjetla!
  Ovo je pet, ovo su cure - ne možete naći cooler! I svi su tako mladi i svježi. A cure mirišu na med. Nije ni čudo što vojnici s takvim zadovoljstvom svojim jezicima ližu njedra Venere. I još se ližu.
  Da, IS-7 je podlegao natrag da se ne bi raskomadao. Zato je ovo tenk, svi tenkovi su tenk.
  Možda osim piramidalnog njemačkog...
  Ali većina Shermana je ubijena, a ostali se povlače.
  Tako su rezale sovjetske djevojke.
  A na nebu, Anastasia Vedmakova i Alenka Sokolovskaya mlaću Fritz. Taj Pokryshkin nije dorastao ovim djevojkama. A ljepotice se bosu bose i u bikiniju. A grimizne bradavice grudi koriste se prilikom pucanja, što povećava borbenu učinkovitost pucanja.
  Ali bolje razumije Albinu i Alvina. Djevojke su uspjele dobiti šest stupnjeva Viteškog križa. Najviši viteški križ šeste klase Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima dodijeljen im je nakon što su oborili po više od tisuću zrakoplova.
  Evo cure - cure svim curama...
  Ali i Anastasia Vedmakova i Alenka Sokolovskaya prikupile su po više od dvije stotine zrakoplova. I već su imali osam zvijezda heroja SSSR-a.
  Anastasia je golim nožnim prstima pritisnula dugme za pucanje avionskog pištolja i srušila američki auto, škripeći:
  - Imam super curu!
  Alenka Sokolovskaya udarila je na neprijatelja uz pomoć grimizne bradavice na prsima, srušila tri aviona i zalajala:
  - I još sam kul!
  To su djevojke, takve djevojke!
  I uništi Ameriku.
  Pa, naravno, Alvina i Albina to čine još zabavnijim i cool.
  Alvina koristi grimizne bradavice kada snima ...
  A Albina jagoda...
  I obje djevojke jako vole raditi s jezikom s žadom, pulsirajućim šipkama. Imaju takvu strast i vjeru agresije!
  Albina je pritisnula svoje gole nožne prste i cvrkutala:
  - I idu na more, poletne djevojke!
  Alvina je, pucajući, potvrdila:
  - Cool element, ubojiti element!
  A sada su Nijemci i Sovjeti i Japanci zabili dublje u američki teritorij.
  Japanci imaju svoje borce: ninje djevojke. Vrlo hrabar i borben.
  Evo plave nindže, kako golim prstima pušta žilet, odsijecajući glave Amerikancima i blebetačima:
  - Neće proći!
  I siječe mlin sabljama.
  A žuta ninja djevojka će držati pravu lepezu s mačevima. A onda će golim nožnim prstima baciti otrovne igle i lansirati ih ubijanjem jenkijevskih trupa, udarajući protivnike.
  I urlati na sve strane njegovih pluća:
  - U svoj japanski sjaj!
  A djevojka s crvenom kosom, kako će kosi mlin držati, i siječe neprijatelje.
  A onda će ga uzeti golim nožnim prstima i udariti po njima i raspršiti Yankee u različitim smjerovima. Ovo je ljepota bitke.
  I urlati:
  - Mi smo nindže!
  A onda će djevojka s bijelom ninja kosom održati helikopterski doček s mačevima. Usitnite protivnike, zgnječite ih. I iz grimizne bradavice mlati munjama, urlajući:
  - Za pobjedu Japana!
  Pa takvim lopovima nitko ne može odoljeti! Ovdje su djevojke, sve djevojke djevojke...
  I tako su agresivni.
  Ali ovdje bitke tutnjaju kolosalnim intenzitetom. Sile Osovine dolaze sa sjevera i juga, doslovno gnječeći Ameriku divovskim kleštima.
  Evo isječka nekadašnje slavne zemlje koji potresa maštu.
  Do kraja jeseni, Fritz su se već prilično zaglavili na teritoriju Sjedinjenih Država.
  Ovdje se Gerda bori u tenku Tiger-4 i usput se prisjeća svog bivšeg,
  Također vrlo slavni podvizi.
  Gerda je bila malo oblivena krvlju, ali bila je zadovoljna. Ali raspoloženje je pokvario užasan smrad koji je izlazio iz rasječenog trbuha ghoula i strah da će dotrčati još stotinu, ako ne i više, istih stvorenja.
  Charlotte je u međuvremenu uhvatila svoju žilavu protivnicu za glavu i izvela smrtonosnu tehniku "dvostrukog Nelsona", izvrnuvši stvorenju vrat. Vatreni ratnik ovdje se pokazao u ulozi svojevrsne majke Tereze - u smislu milosti prema brutalno pretučenom ghoulu. Izrazio:
  - Ja sam ljubazan, ljubazan, a majka mi je dobra - kao mudra sova!
  Gerda je bila zabrinuta:
  - Zar ne razumiješ?
  Charlotte je bila iznenađena.
  - Što da razumijem?
  "Zar dinosauri ili hibridi štakora i žohara neće čuti?" Gerda je stisnula usne.
  Charlotte se zahihotala.
  "Nisam očekivao da ćeš biti takav kreten!" Da, pobit ćemo ih barem tisuću!
  - Udarali su te batinom po glavi!
  - Ne. Vjerujte mi, megagnom nas može čuti. - Tada je djevojka zamuckivala. "Ako ga Sultan patuljaka nije uzeo, odnosno nije pozvao u službu, onda nije mogao otići predaleko od nas.
  Gerda je upitala s vrlo slabim povjerenjem:
  "A ostali patuljci, vilenjaci, anihobiti?"
  Charlotte je brzo muškom nemilosrdnošću ugasila svoju posljednju nadu:
  - Drugi, možda i čuju, ali što ih to briga? Poznaje samo megagnoma Kiy-Dar.
  Gerda je počela brisati svoju krvlju umrljanu nogu o golem bujni list. List je samo izvana djelovao mekano, ali je zapravo bio bodljikav. Bosonoga plavuša dala je moralno:
  - Nije sve zlato što blista, nego sve što smrdi - uvijek ispadne sranje! Toliko je prljavštine na svijetu da je nemoguće povjerovati u čistoću stvoritelja, čak ni nakon nekoliko koraka po zemlji!
  Kao odgovor, Vatreni Vrag je ponovno zašištao sa zrakom u njezinoj plastičnoj cijevi. Tada su djevojke dugo slušale noć. Ali megagnom Kiy-Dar nije čuo, ili čak nije mogao čuti. A ovdje očito nije bilo drugog gnoma.
  Gerda je pjevala:
  - Ako se prijatelj odjednom ispostavi da nije ni prijatelj ni neprijatelj, već patuljak ... To znači da čekamo ludnicu!
  Charlotte je prekinula svoju prijateljicu:
  - Pa, želiš li da nas prekrije legija duhova? Hajde s nogama, i to brzo!
  Još jednom su nastavili svoj naporan trk, iako su oba ratnika već bila bolesna od umora. Ponekad je Gerda zaspala u hodu, u slatkim kratkim trenucima činilo se da leži, odmara se (neka vrsta spavanja u snu - to je jednostavno nevjerojatno cool!). Ali vizije su se mrvile poput grude gline koja je pala na zemlju - lako i bez napora, samo je tijelo nervozno drhtalo. A onda je sve počelo ispočetka, kao da se ljulja nevidljivo njihalo. Okolo je bila neka polustvarnost i polustvarnost, morala sam izbuljiti kapke da se oni, teški, ne zatvore. Bose noge djevojaka bile su divljački probijene, ali upravo ta strašna bol nije im dopustila da potpuno zaborave i izgube osjećaj za stvarnost. I krajolik se postupno mijenjao.... Visoki zidovi jasno su se prozirali kroz tamu okolo, umorni plavokosi ratnik bio je kao u crnom kamenom hodniku. Čuli su se zvukovi, teška jeka njegova trčanja. A ispred nas je bilo još nešto strašno i nepomično. Nešto živo, ono, dok je bilo nevidljivo, čekalo je djevojke i one su potrčale tamo. Naravno, nisu htjeli pasti u pakao, ali su ipak trčali kao ovce koje juri tigar. Nije jasno zašto, počeli su sanjati o takvom smeću, možda zbog ekstremnog fizičkog napora posljednjih tjedana rata u pustinji Afrike i planinama Azije...
  Gerda je šapnula:
  - Pa čak i raj može biti pakao, da ne morate dugo plivati u pakao!
  Nešto je zgrabilo djevojčinu ruku. Svijest se trznula natrag prema ratniku. Odjednom se našla kako mirno stoji. Tlo se blago naginjalo naprijed. I začuo se blagi pljusak vode. U iscrpljeno lice djevojke udahnula je svježina i vlaga.
  Gerda je uzviknula:
  - Vau, možeš čak i trčati u nebo!
  - Viry! Charlotte je uzdahnula od osjećaja. - Mjesto gdje blaženstvo poginulih vojnika Velike Njemačke. - Njezin zvučni ratnički glas bio je pun istinske radosti.
  Gerda nije dijelila ovaj optimizam:
  "Više kao prednji dio Viriusa.
  Charlotte je oduševljeno rekla:
  - Gdje je njiva, tu je i njiva!
  Gerda se prisjetila legende, sjetila se kako su na putu za Reich-Saray prešli malu rijeku sa srebrnom vodom. S visine kraljevskog konja prijelaz se činio lakim i brzim zabavnim. Plavokosi ratnik se čak osjećao kao sultan, ili sultanija, što je, usput rečeno, još bolje! Ali jedno je sjediti na divovskom elitnom konju, a drugo putovati na vlastitim nogama božice. Pitam se koliko je duboka i podmukla ova rijeka?
  Gerda je lukavo, ali slikovito primijetila:
  - A prednji dio je moj!
  - Možeš plivati? Crvenokosa djevojka se okrenula prema njoj.
  Gerda je slegnula ramenima.
  - Kakvo glupo pitanje. Gdje ste vidjeli predstavnika elitnog SS bataljuna koji nije znao plivati.
  Charlotte je odlučno protresla svoje plamene kovrče.
  - Zaboravite SS elitu. Postoji potpuno drugačiji svijet ili čak beskrajni svemir s bezbroj svjetova. Nije sve kao kod nas!
  "Mogu li?" upitala se Gerda, ponovno gledajući u prazninu koja je bila unutar ratnika.
  Charlotte je promrmljala:
  - Pa rađaj brzo! Vrijeme istječe!
  "Naravno da bih trebao znati plivati!" veselo je rekla plavokosa ratnica vidjevši sumnju na nježnom i ujedno strašnom licu svoje prijateljice.
  Leptir veličine albatrosa, s plavo-žutim pjegavim krilima, mahao je antenama u znak potvrde da golonoga plavuša govori istinu.
  "To je ono što i ja pretpostavljam, ili gotovo", nesigurno je odgovorila Charlotte. - Iako znate poslovicu: puran je mislio i ušao u juhu, vrana nije mislila i završila je u zvečku! U svakom slučaju, bolje je da znaš kako, jer te ne mogu izvući. A imamo samo jedan put - na drugu stranu.
  Gerda je čvrsto stisnula šake.
  - Naravno, kul je plivao!
  Charlotte je upozorila:
  "Mogli bismo imati problema s mačem!"
  Glamurozni ratnici približili su se samom rubu obale i zakoračili u crnu noćnu vodu. Gerda je osjetila pritisak vode - potočić je imao laganu struju. Golonoga plavuša je kleknula i pohlepno se napila, nakon čega je poškropila svoje umorno, prašnjavo lice. Pospanost je odmah nestala. Voda je bila hladna i nježna, htio sam leći u nju i opustiti bolne mišiće ženskog tijela...
  Gerda reče s entuzijazmom:
  - A mine u prednjem polju su nevidljive!
  - Pričekaj minutu! šapnula je Charlotte.
  Gerda je bila iznenađena:
  - A koje su opet ovdje zamke?
  Vatreni je ratnik uvjeravao:
  - Ne, ali ... mislim da još imamo šanse!
  Vatreni ratnik ponovno je spužvama poljubio njezinu bijelu plastiku. Slušala je, pažljivo se osvrćući oko sebe.
  Gerda se pak opustila i činilo se da se hrani božanskom energijom iz vode. Charlotte ju je upitala:
  - A vidite, teško mi je koncentrirati se na ovom mjestu.
  Osvrnula se i golonoga plavuša. Činilo se kao da će uskoro svanuti. Mrak je prestao biti mrkli, jer su se sasvim nedavno u njegovoj neprobojnosti pojavile nestalne praznine - činilo se, još samo malo, i padat će pokrov noći. Dakle, hajka će krenuti vrlo brzo. Dobro da su stigli do rijeke. Gerda je, skupivši obrve, pažljivo pogledala: na nogama joj se jasno vidjela voda koja je muškarce izluđivala, nejasno - u središtu struje. Druga strana bila je gotovo utopljena u tami.
  Snježnobijeli ratnik je primijetio:
  - Kad bi samo sada muške ruke mazile naša iscrpljena tijela kroz koje od napetosti proviruju vene. Kako bismo uživali? O patničko meso nevinih djevojaka. Moja njedra božice Venere, tako želi ljubav i sreću, što svaka žena želi!
  Charlotte je ponovno uzela lulu. Gerdu se ovaj put učinilo da je, bilo u zraku ili u zemlji, nešto zadrhtalo kao odgovor. A na goloj peti plavokosog ratnika nešto se trljalo šiljcima i ujedno tako nježno. izjavila je:
  - Ovdje je ona užitak boa constrictor.
  - Jesi li ćuo? Mladi vatreni vrag uzbuđeno ju je uhvatio za ruku. - Koraci megagnoma! O snježnobijela ženka mirisala? Kiy-Dar je odgovorio. Charlotte je poljubila prijateljicu u uho. - Vjerujte mi, naša pobjeda je blizu, On je tu negdje!
  Gerda je primijetila:
  - Da, blizu... Kao Mjesec za budalu!
  Charlotte je počela jače puhati u svoju zviždaljku napravljenu od čarobne plastike koju su stvorili vilenjaci (doduše, tehno-magija!), a zatim je pritisnula uho na tlo. Ovoga puta puno je uočljivije bilo uzajamno podrhtavanje tla.
  Gerda je filozofski primijetila:
  - Postoji takav znak da što duže ne budeš imao sreće na početku, to će kraj biti uspješniji!
  - Da ... - Smaragdne oči najljepše djevojke sretno su zaškiljile, - došao je na poziv! Key-Dar!
  Gerda je stavila prst na usne:
  - Da, budi oprezan. Možda uopće nije taj megagnom, ili stvorenje sasvim drugog reda!
  Ukočili su se, slušajući. Drhtanje zemlje postalo je ujednačenije, teže. Negdje u blizini, između "otoka" grmlja, probijao se golemi lik. Bio je poput divovskog duha, koji je poslušno tražio gospodara, makar bio i posljednji golobradi mladić...
  Charlotte je izjavila:
  - Vjerojatno ne možete ni zamisliti svu moć megagnoma. To su tako moćna stvorenja da se čak i paklena vatra povlači pred njima!
  Gerda je odmah prigovorila:
  - Ne, zašto ne mogu zamisliti ... Ako je patuljak jako stvorenje, onda bi megagnom trebao biti za red veličine jači. Uostalom, same riječi mega, to je milijun puta više!
  Charlotte je dragovoljno, kao djevojka na spoju s pop zvijezdom, pristala:
  Da, u pravu si prijatelju! Točno u milijun, ovo je cijela nepobjediva vojska!
  Gerda je bila iznenađena:
  "Zašto ga nisi ranije nazvao i pustio naše prijatelje da umru?"
  Umjesto odgovora, mlada i crvenokosa vragica ponovno joj je poljubila zviždaljku, a zrak je uz lagano šištanje izlazio iz zakrivljene mlaznice. I odjednom se Charlotte ukočila u pola daha, a njezine su se smaragdne oči zaokružile. Vatreni vuk sjedne u vodu, dodirujući Gerdinu ruku. Toliko sam želio, trebao sam joj odgovoriti, kad odjednom...
  Djevojčičine bose noge odjednom su zapekle od tako oštrog bola da su istog trena skočile i ... konačno se probudile. Madeleine je držala palicu na koju je bila spojena električna žica. Na ružičastom se pojavio mjehurić električnog pražnjenja, čak i malo keratiniziran od trčanja po vrućem pijesku i oštrom planinskom kamenju.
  SS kapetan je zarežao:
  - Ustani i spremi se da obučeš svoju odoru! Ne možete se šepuriti u jednom bikiniju pred feldmaršalom! Gledaj, dušo, bit ćeš nagrađena, ali ako izbaciš glupost, onda ću natjerati Conanov kotač da se vrti na jedan dan, a ujedno ću dati strujni udar. - Madeleine je ovdje napravila užasnu grimasu. - Iako ne, ne dan, nego cijeli tjedan, bez ijedne minute predaha. Još imamo vremena.
  Djevojke su se brzo počele okupljati.... I na drugom kontinentu također su se događali zanimljivi događaji, i to slični.
  Da, i sada se bitka vratila, a ratnica Gerda, koristeći svoje gole nožne prste, šalje projektil smrtonosne sile. Razbijeni Pershing je stao.
  Ovdje se uvlači nešto veće i nespretnije. Najnoviji američki razvoj, samohodni top s kalibrom topa duljine 155 mm i debljine oklopa od 305 mm. Teška je sto dvadeset tona i vrlo je spora. Jedva puzeći...
  Gerda je dobro usmjerenim udarcem razbila Shermana i primijetila:
  - Ide nam u dušu!
  Charlotte je pucala golim nožnim prstima, razbila neprijatelja u poderane komade metala i zacvilila:
  - Za čast i domovinu!
  Christina je zaprepašteno primijetila:
  - Možete li mu ugraditi bombu?
  Magda je samouvjereno izjavila:
  - Prepusti ovo meni!
  A djevojka je uperila top u neprijatelja, svojim žilavim nožnim prstima, i mlatila.
  I američko čudovište je stalo i eksplodiralo.
  Ovo su cure iz Trećeg Reicha - bravo!
  Došla je zima, a IS-7 se kreće po snijegu. U Americi se vode borbe. Ljepotice iz SSSR-a bijesno se bore.
  Alenka je golim prstima pucala na Pershinga i razbila protivnika.
  I zagugutala je:
  - Slava ruskom komunizmu!
  Anyuta je također pogodila granatom. Primijenila je tehniku uz pomoć golih nožnih prstiju i zagugutala:
  - Reći ću Superman djevojka!
  Alla je također uzela i opalila i pogodila još jedan tenk Pattona. I tako cool.
  Kakvo je povrće ovaj najnoviji Patton tank? Riječ je o "prekomernom", samo sa snažnijim motorom od 810 konjskih snaga i nagnutijim oklopom.
  Kakav impresivan stroj koji može postati problem za T-34-85. Ali IS-7 je tuče kao iz daljine. A sovjetski tenk, primivši projektil u prednji oklop, šalje ga u rikošet. Ovdje je borbeno vozilo. I kao odgovor, jednim zamahom sruši Amerikanca.
  Tada Marija puca, precizno pogađa neprijatelja. Probije ga i zacvili:
  - Naša vojska je jaka, ona štiti svijet!
  A koristi se i golim nožnim prstima.
  A onda će Marusya biti sjebana. I smrvi neprijateljski oklop u komadiće. Uz pomoć u ovom slučaju gole pete.
  I urlati:
  - Za Staljinove nove reforme!
  Ona je tako borbena ljepotica, i želi svima ugoditi.
  Ovako radi ekipa na IS-7, koja je dovraga bolesna.
  Ali ovdje dolaze djevojke.
  Elizaveta se bori na T-54. I djeluje očajno. Tako agresivna kuja.
  A cure imaju jako dobar auto. I iz njega pucaju iznimno precizno.
  Na primjer, uzeli su i pogodili "Superpershing", a oni viču:
  - Sveti naš komunizam!
  Elizabeth je uperila pištolj golim nožnim prstima. Lupanula na metu i zacvilila:
  - Moja će pobjeda biti velika!
  I namignula svojim suputnicima.
  Ekaterina se tukla uz pomoć grimizne bradavice i zacvilila:
  - Za naše velike pobjede!
  I kako se smije na sav glas.
  A Elena će se uz pomoć svojih golih nožnih prstiju zabiti u neprijatelja. Slomila je moćni oklop, rascijepila metal i zaškripala:
  - Moćni naš narod!
  I urlati na sve strane...
  - Ura!
  A Eufrazija također mlati neprijatelja, ovaj put bradavicom od jagode. Slomi neprijatelja i brbljaj:
  - Za veličinu komunizma na svim planetima galaksije!
  Ovo su najkul djevojke na svijetu. I ništa ih ne može zaustaviti ili obuzdati.
  Ekaterina cvili i trese grudima:
  - Imam super curu!
  A bradavice su joj zalivene rubinima... Jednom ih je gurnula u lice crncu i natjerala ga da liže. Zatim je jezikom liznula njegovo muško savršenstvo. Kakav ugodan okus.
  Kako je djevojci lijepo - da ne opisujem veće zadovoljstvo na svijetu.
  Ovako djevojke slome neprijatelja. I uživaju u svojim slavnim pobjedama i kolosalnim postignućima.
  A Anastasia Vedmakova i Alenka Sokolovskaya općenito su nevjerojatne djevojke. Valovi strasti i tsunami požude samo kipte u njima.
  Anastasia puca svojom grimiznom bradavicom u neprijatelja, udari u avion Yankeeja i zacvili na sve strane:
  - Ja sam prekrasan superman!
  Alenka Sokolovskaya, nastavljajući slamati neprijatelja, uz pomoć bradavica jagoda i urlanja:
  - A ja sam viši od djevojke svih na svijetu!
  Takve su borbene žene, a moram reći da su još pokrale! Nitko im ne može odoljeti.
  Čak i Amerika ... i svaka je već zaradila deset zlatnih zvjezdica heroja SSSR-a ...
  Za tako fenomenalno postignuće dobili su posebnu nagradu: dijamantna zvijezda heroja SSSR-a. To je samo po sebi vrlo časno i cool.
  Zabavite se ljepotice!
  Najbolje, naravno, tek dolazi!
  Oleg Rybachenko izveo je još jednu operaciju u Saudijskoj Arabiji.
  Carska vojska Nikole II proširila je ruski teritorij. Zajedno s Olegom, djevojka Margarita Korshunova sada se borila. Također mutant - ratnik koji je dobio besmrtnost.
  Pa, vječna djeca dovela su u pokornost sve ove bande mudžahedina. I oni su ih porazili - prisilili ih da polože prisegu ruskom caru.
  Pritom se Oleg Rybachenko ne protivi da napiše lijep i malo drugačiji nastavak djevojačkih avantura;
  Nakon nove godine, Nijemci i koalicija značajno su napredovali diljem Sjedinjenih Država. Amerikanci su, suočavajući se s tehnološki naprednijim neprijateljem, gubili.
  Do kraja ožujka Wehrmacht se približio Washingtonu i počeo jurišati na glavni grad SAD-a.
  Borbe su bile neravnopravne i vidjelo se da su djevojke ovdje pobjeđivale... Pogotovo piramidalni tenk, Gerda je dobra, kao i njezine kompozicije.
  Gerda je tijekom granatiranja Bijele kuće, kada je njezin tenk pogođen izravnom paljbom, zaspala, a ovako je sanjala...
  Vidjela je partizanku Laru Mikhejko koju su uhvatili nacisti. Djevojčica od četrnaest godina uzvratila nacistima. Dvojica njenih suputnika su ubijena. I ona se sama sakrila u kolibu.
  Baka ju je htjela izdati za svoju unuku, ali joj nacisti nisu vjerovali. I odveli su me... Potraga počinje.
  A onda je Lara zgrabila granatu, nacisti su pali. Djevojka se mentalno oprostila od ovog svjetla i bacila ga ... Ali granata nije eksplodirala.
  Nije se moglo herojski pobjeći.
  Oborili su Laru, udarili je nekoliko puta, a ispod oka joj stavili modricu. Ali nisu jako udarali, očito su se bojali sakati!
  Kad su je doveli u kolibu na ispitivanje, Lara se ponijela drsko.
  Gledajući hrabro u oči SS pukovnika, rekla je:
  - Fritz će te uskoro uništiti! Čujte tutnjavu oružja, smrt dolazi iz Crvene armije!
  Pukovnik je odgovorio:
  - Odvažna djevojko, ti ćeš se upoznati s bičem!
  Lara je hrabro viknula:
  Bol me ne plaši!
  Pukovnik je naredio:
  - Izvedite ovog gada van s plakatom: partizan i pokažite cijelo selo!
  Policajac je brzo rekao:
  - Pao je snijeg na ulici, a mraz je ... Ne bi li djevojku izveli bosu da rashladi svoj žar!
  SS pukovnik je kimnuo u znak slaganja.
  - Tako je! Neka bude kao bos na mrazu, možda se i k sebi!
  Larin je kaput bio poderan, kao i džemper. Ostala samo u jednoj pamučnoj haljini. Izuli su svoje grube cipele i crne čarape. Djevojka je ostala bosa u jednoj, laganoj haljini.
  Oko vrata su joj objesili ploču s natpisom: "Ja sam partizanka". I svezavši mu ruke odostraga, izvedoše ga na trijem. Djevojčinim bosim nogama bilo je hladno i snježno.
  Lara se nasmiješila. Stvarno joj je bilo neugodno zbog modrice na licu, načina na koji je izgledala. I možete hodati bosi po snijegu. Njeni su tabani postali vrlo grubi tijekom ljeta, od mnogih prijelaza bosonoge. Nedavno je obula cipele, a nije joj prvi put da trpi hladnoću i glad.
  Lara je sama otišla i nastavila se smješkati. Zapuhao je vjetar, raznio joj bakrenocrvenu kosu, a snijeg joj je škripao pod bosim nogama.
  Djevojka je hodala s takvim pogledom, poput princeze na prijestolju. I ostavio za sobom elegantne, male otiske, gotovo djetinjaste noge.
  Ljudi su je gledali sa suosjećanjem.
  Jedna od baka u bundi promrmlja:
  - Užas! Vode djevojku bosu!
  Vrijeme je bilo sunčano, a Larini hrapavi žuljevi tabani jedva su trpjeli hladnoću. Otišla je k sebi i pokazala zube.
  Ovdje je izgorjela od udarca biča. Djevojka je vrisnula i ugrizla se za usnu.
  Još je nekoliko puta udarena silom. Lara je jedva stajala na nogama, a naporom volje obuzdala je plač.
  Tvrdoglava djevojka poslana je u posebnu kolibu, gdje su bile naprave za mučenje.
  Ovdje su je stavili na stalak i počeli joj peći pete užarenim željezom ...
  A dva su krvnika bičevala Laru bičevima. Djevojčica je isprva silnim naporom suzdržavala krikove, ali kada su široke željezne trake, crvene od vrućine, nanesene na djetetove gole tabane, vrisnula je i izgubila svijest. Dovedena je...
  Užas...
  Gerda se probudila... K vragu, moraš sanjati o tome kad su oni uoči pobjede, njihov tenk granatira Bijelu kuću.
  I onda ispadnu takve gadne stvari...
  Gerda je pucala na "Superpershing" koji je izlazio iz kuće, probila ga i gugutala:
  - Mir, rad i ljubav!
  Zatim je isplazila jezik.
  Charlotte je također udarila neprijatelja golim prstima nogu i viknula:
  - Ja sam super cura!
  Christina je također ušla, sikćući zmijom i pritiskajući grimiznom bradavicom gumb na džojstiku, probijajući neprijatelja:
  - Mi smo superljudi!
  A Magda će ošamariti neprijatelja, zdrobiti tenk, natjerati borbeni komplet da detonira i izdati:
  - Dajte akrobatiku!
  Zatim namigne svojim partnerima. Evo jedne djevojke - smatrajte topnikom najviše klase.
  Ratnice uništavaju Yankeese i dobivaju bodove... Albina i Alvina već su postigle po dvije tisuće oborenih automobila. Za to su dobili novu nagradu: Dijamantnu zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Tako su se djevojke istaknule postavši asovi super klase. I nitko ih nije mogao zaustaviti i poraziti.
  Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya i Orlova svaka su dobile novu nagradu: Orden slave najvišeg stupnja s dijamantima, čemu su se jako razveselile. To su neke cool cure.
  I rat se bliži kraju... Amerikanci 20. travnja 1948. kapituliraju. I još jedna priča o Drugom svjetskom ratu okrenuta naglavačke.
  Ovaj put izgleda kao razdoblje dugog mira. SSSR je vratio Aljasku i svi su bili sretni. A zemlje američkog kontinenta podijelili su Japan i Treći Reich. Tako je okončana privremena preraspodjela svijeta.
  Nijemci su umorni od rata.
  Hitler je dopustio poligamiju u Trećem Reichu - do četiri žene svaka, i uveo drakonske poreze na parove bez djece ili manje od troje. Bio je to snažan potez za poticanje populacijske politike.
  Osim toga, sam Hitler je imao mnogo djece dobivene umjetnom oplodnjom. A među njima je trebalo izabrati prijestolonasljednika.
  Nije bilo tuge, Treći Reich je probavljao osvojeno zajedno s Japanom.
  Ali 5. ožujka 1953. Staljin je umro. I Berija je došao na vlast. Zašto Beria? U stvarnoj povijesti imao je i dobre šanse za prijestolje, ali ga je spriječila nesreća: pobuna u DDR-u, tijekom čijeg je gušenja sazrela protuzavjera protiv Berije. A ovdje DDR, naravno, nije.
  Osim toga, Hitler je također želio da nakon Staljina vlada predvidljivi i poznati Berija, koji je bio germanofil. A Staljin je, kad mu se zdravlje pogoršalo, oporukom u korist Berije.
  Dakle, sve je odlučeno u korist šefa tajne i ne samo tajne policije.
  Pa, Beria je ponudio Hitleru da se obračuna s Japanom dok ne nabavi nuklearno oružje.
  Nikad ne znaš što samuraj može smisliti.
  Beria i Hitler dogovorili su zajednički rat s Japanom, te podjelu njegova teritorija.
  Dana 20. travnja 1954. počeo je zajednički rat protiv golemog kolonijalnog carstva samuraja.
  Kakva se nova stranica okreće u povijesti. Sovjetske trupe napreduju na Japan.
  A i Nijemci... Ovdje se opet Gerda i Charlotte bore u piramidalnom tenku. Imaju automobil s dva sjedala težak pedeset tona i kompaktni plinskoturbinski motor od 2500 konjskih snaga. Možete zamisliti kakav brz njemački auto. I oklop je poseban, s primjesom plastike. I vrlo jaka neprobojna iz svih kutova. Pištolj malog kalibra od 75 mm, ali s vrlo velikom nulnom brzinom projektila u visokotlačnom pištolju. Ima povećanu probojnost oklopa. A zaliha granata i brzina paljbe su veliki. Vodljivost je visoka.
  Sam tenk je jednostavno super... Tako da Gerda zna na čemu se boriti.
  Sovjetski automobili su slabiji. Glavni tenk je još uvijek T-54, auto nije loš, relativno jeftin, ali u svemu mnogo inferiorniji od njemačkog. IS-7 još uvijek nije postao masivan. Zamijetio ga je IS-10 koji je dobio top kalibra 122 mm, ali s dužom cijevi i dobrim oklopom na čelu, sa slabijim stranama. Ali sve je to stalo u težinu od pedeset i tri tone, što nije loše.
  Gerda ispaljuje svoj tenk Panther-6 na Japance, koristeći gole nožne prste i pritišćući tipke joysticka, dok urla:
  - Slava idejama arijevskog bratstva!
  Charlotte pritišće tipke džojstika, svojom grimiznom bradavicom, nizom od sedam mitraljeza, i cvili:
  - Naša je sreća u komunizmu arijevskog sna!
  I djevojka se opet smije...
  Christina i Magda se bore na još jednoj piramidalnoj "Panteri"-6.
  Christina golim nožnim prstima pritišće tipke džojstika, udara neprijatelja iz Japana i urla:
  - Svaka čast mom dečku!
  Magda također otvara vatru i zaglušno se smijući kaže, pritišćući gumb joysticka svojom rubinskom bradavicom:
  - Slava našim mladićima!
  I kako se smiju na sav glas. Takve su, iskreno, divne djevojke u ratnom uzbuđenju.
  Da, za Japan se čini da je došao sudnji dan. Ali sve ide po planu.
  Elizabeth i njezina posada bore se na tenku T-54, donekle moderniziranom. Ali razlika je mala. Pištolj je postao malo brži, a projektil je oklopniji. To je razlika.
  A motor je isti dizelski motor sa 520 konjskih snaga... Japanci koriste tenkove vlastitog dizajna i licencirane njemačke. I auti su općenito dobri. Posebno stroj Hirohito-3, težak pedeset osam tona, s topom od 105 mm s duljinom cijevi od 70 EL, superiorniji od T-54 u naoružanju, a ne inferioran u oklopu i voznim performansama, osim po rezervi snage .
  Ovaj japanski tenk je problem za SSSR. Ali postoje i lakši automobili Zemlje izlazećeg sunca.
  Lakše je nositi se s njima.
  Elizabeth puca golim nožnim prstima i pogađa samurajske tenkove. Ona to radi vrlo pametno i zacvili:
  - Slava našoj slobodnoj domovini!
  Ekaterina opet puca, koristeći grimiznu bradavicu, i razbijajući japanski auto, zacvili:
  - Za Bogom danu Rusiju!
  Elena također mlati neprijatelja, razbija neprijateljski tenk golom petom i urla:
  - Za veličinu ideja komunizma!
  Euphrasia također puca i to čini uz pomoć jagodaste bradavice svojih elastičnih prsa i zacvili:
  - Slava pobjedama višeg komunizma!
  Tako spretno pomiču svoj tenk i izbjegavaju poraz. Tenk Hirohito-3 također se može klasificirati kao težak, ali je prilično masivan. Teško je pobijediti ovakvu mašinu.
  I eto ga kod djevojaka. Pištolj je veći u kalibru i veći od početne brzine projektila. Oklop čela tornja Japanaca deblji je čak i od sovjetskog 240 mm, a čelo trupa također je deblje u gornjem dijelu od 150 mm i 120 mm u donjem. A brzina Japanaca je još veća, plinskoturbinski motor je 1500 konjskih snaga. Da, ovaj tenk je najbolji u Japanu. Ne šali se s njim.
  Ali Elizabeth, uz pomoć grimizne bradavice, šalje projektil ravno u stražnjicu, a japanski tenk eksplodira, ne uspijevajući pogoditi sovjetski automobil.
  Ekaterina je cvrkutala i ljubila prijateljicu u golu petu:
  Pametna si Lisa!
  Elizabeth se nije složila.
  - Ja sam samo genije!
  I kako se smije na sav glas. Evo djevojke.
  I jako zavijaju... Ekaterina se, na primjer, sjeća četrdeset i jedne godine kako je tada otišla. Cipele su mi pukle nakon par dana i morao sam gaziti bos. A gradskoj curi iz navike boli, svaka kvrga, svaka grančica, svaka kvrga se osjeti. I do krvi je oborila noge, kad svaki korak eksplodira od bola.
  Nikad nije mislila da hodanje bosonog može biti tako bolno. Nije ni čudo što je Hugo suosjećao s bosonogom djevojkom Closet. Ako čak i ljeti takve djevojačke noge, kakva onda zima.
  Catherine se, međutim, brzo navikla, mlado tijelo se brzo prilagođava, ranjeni taban je zarastao u žuljeve i ogrubeo. I bilo je lijepo hodati bos. Ekaterina nije ni obula cipele dok nije udario mraz. Međutim, tada su se formirala njihova četvorka i Euphrazinija ih je naučila vještičjoj umjetnosti. A vještice često bosonoge trče po snijegu kako bi produžile mladost. Ukratko, djevojke su savladale tajno znanje, i izgledale su kao dvadesetogodišnjake, a bose i u bikiniju nisu se smrzavale na hladnoći. Evo ljepotica. A hladnijih nema, osim, naravno, Alenke. Borila se na IS-10 u modifikaciji s produženom cijevi. Tenk se u seriji pojavio sasvim nedavno. I još uvijek rijetko. IS-7 nikada nije ušao u veliku seriju. Očito zbog visoke cijene i poteškoća u proizvodnji.
  Tako ekipa Alenke uništava ove Japance i pjeva sebi pjesme.
  Letite kao vatre plave noći
  Mi smo pionirska djeca radnika...
  Bliži se doba svjetlosnih godina,
  Vapaj pionira uvijek budi spreman!
  Kad se cure bace na posao, ne možeš im odoljeti. Ovo je zapravo savršena tvorevina rata.
  Borbe idu dobro, a Japan gubi.
  Ovdje su sovjetske trupe u svibnju zauzele južni Sahalin. I djelovali su krajnje oprezno.
  Ali bataljuni sovjetskih djevojaka pokazuju divnu klasu borbe.
  Od njihovih vrsta oružja, naravno, počeo se koristiti AK. Gore od njemačkog, ali jednostavno i pouzdano. I kosi protivnike, iako je nišan na daljinu niži od njemačkog jurišnog karabina.
  Sovjetske djevojke japanskih zarobljenika ljube svoje bose, prašnjave noge, ližu gole pete. Ovo je njihova taktika.
  Borbeni ratnici, najviša klasa.
  U ljeto 1954. Nijemci su uvelike očistili Ameriku od japanskih trupa.
  Posebno se lijepo borio bataljun bosonogih djevojaka na čelu s Margaretom. Samuraj je djevojku rastjerao, a zarobljenog mladića prisilili su mu ljubiti pete i lizati njedra Venere.
  Gerda i njezin tim na Panthers-6 odradili su dobar posao i poslali su mnogo Japanaca u pakao, a neke u raj.
  Četiri nindža djevojke borile su se sa sovjetskim trupama koje su napredovale u Mandžuriji.
  Ninja djevojka s plavom kosom sjekla je mačevima i vodila je vjetrenjaču, sjekla sovjetske vojnike. Zatim je nožnim prstima bacila grašak s eksplozivom, prevrnuvši sovjetski tenk T-54 i zalajala:
  - Najkul zemlja je Japan!
  Ninja djevojka sa žutom kosom također će udariti po neprijatelju oštricama i golom petom zadati bumerang, vičući:
  - Za naše pobjede samuraja!
  Crvenokosa ninja djevojka bez problema će izvesti agresivni gramofon s mačevima, sjeći sovjetske vojnike. Tada će njezini goli nožni prsti lansirati bombu. Tenk SSSR-a će biti rastrgan, a ratnik će škripati:
  - U ime ideja komunizma!
  Ninja djevojka s bijelom kosom uzela je i sasjekla svoje protivnice, kao da juri navijačem po terenu, ponovno siječe ruske vojnike, a golim prstima kao da lansira smrtonosni koji će dva cijela sovjetska tenka rastrgati na rezervne dijelove .
  I urlati:
  - Za veličinu zemlje!
  Djevojke vole ubijati, a još više vole silovati zatvorenike. Da, tako da su muškarci gubili svijest od prenaprezanja. I tako to vole ninje djevojke. Skačući na vezane muškarce i istovremeno ih bičevati bičevima.
  No, unatoč junaštvu Japanaca, oni gube od bolje i naprednije tehnologije.
  Pogotovo na nebu super-klase, asovi Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya, koje slamaju Japance kao vjetrenjače.
  Anastasia uz pomoć svojih golih nožnih prstiju u jednom rafalu odsiječe šest japanskih letjelica odjednom i zaškripi:
  - Slava idejama komunizma u Rusiji!
  Akulina je, pritiskom na dugme svojom grimiznom bradavicom, odsjekla sedam japanskih letjelica odjednom i zaurlala:
  - Slava herojima Rusije!
  Ratnici se osvećuju Japanu za svoje prethodne pritužbe. A posebno za poraz u ratu iz vremena cara Nikole II. Ne, oni nikada neće zaboraviti, a generacije neće oprostiti.
  Anastasia je, pritiskajući svoju rubinsku bradavicu, dala još jedan rafal, obarajući japanske avione i urlajući:
  - Slava eri komunizma Berija!
  Akulina je bosim prstima pritisnula stopala, srušila samurajske avione i zagugutala:
  - Za velike pobjede!
  A Albina i Alvina stječu rekordne račune. Za tri tisuće oborenih zrakoplova nagrađeni su ordenom: Dijamantnom zvijezdom Viteškog križa Željeznog križa i zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Albina se, uz pomoć grimizne bradavice, okrenula. Odsjekla je desetak japanskih aviona odjednom i zagugutala:
  - Za moja prsa!
  I zamišljala se u naručju crnog ratnika.
  Alvina je udarala golim nožnim prstima, srušila desetak japanskih aviona i zaškripala:
  - Za velike pobjede!
  Njemačke djevojke su jako borbene i lijepe. Crni momci jako vole, a njihovi jezici uvijek su spremni uglačati ebanovino savršenstvo muškaraca.
  Albina je uz pomoć golih nožnih prstiju ponovno udarila samuraje i oborila njihove zrakoplove.
  I zagugutala je:
  - Ja sam Superman!
  Alvina je pritisnula bradavicu od jagode, pokosila masu japanskih aviona i zacvilila:
  - Ja sam svemirska lisica!
  Djevojka je vrlo borbena i aktivna u svojoj hiperseksualnosti.
  Pravi Arijci - samo super! I općenito takve ljepotice najviše klase!
  Njemačke i sovjetske trupe, porazivši neprijatelja, napreduju preko Kine.
  Tijekom napada na Singapur istaknuli su se borci zračno-desantne divizije i jedinice bosonogih djevojaka "Barracuda". Djevojke su, udarajući golim petama kroz lokve tropske kiše, provalile na utvrđene položaje Japanaca i probole ih bajunetima.
  Takve su borbene ljepotice.
  Japan je zadrhtao od razornih udaraca tako agresivne momčadi.
  U jesen 1954. veći dio Kine preuzele su sile Osovine. A situacija se za Zemlju izlazećeg sunca znatno zakomplicirala.
  Hitler je primijetio:
  - Dvije ptice u jednoj jazbini ne mogu se slagati!
  A ratnici Albina i Alvina srušili su četvrtu tisuću letjelica. Japan je proizvodio jeftine, ali nekvalitetne zrakoplove u vrlo velikim količinama, pa je bilo vrlo zgodno prikupljati račune.
  Albina je golim nožnim prstima odsjekla drugog samuraja i zacvilila:
  - Ovo je naš lijepi svijet!
  Alvina je uz pomoć grimizne bradavice srušila desetak japanskih automobila i tvitala:
  - Slava eri komunizma, u cijelom svemiru!
  Albina, koja je također koristila bradavicu od jagode i srušila samuraja, bila je iznenađena i viknula:
  Govorite o komunizmu?
  Alvina je, koristeći svoje gole nožne prste, i odrezavši desetak japanskih zrakoplova, izvijestila:
  - Novi arijevski poredak je komunizam!
  Djevojke su se smijale... Za četvrtu tisuću zrakoplova nagrađene su Dijamantnom zvijezdom Viteškog križa Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima. Da je i vrlo visoka nagrada rekord za ljepotice.
  Ovo su djevojke na koje se treba ugledati....
  Međutim, Anastasia Vedmakova i Akulina Sokolovskaya nisu inferiorne i premašile su ocjenu od pet stotina oborenih zrakoplova.
  I dobili su nove nagrade koje su bile vrlo visoke, a skupili su cijelu kolekciju zvijezda za sebe.
  Anastazija uperi svoje oružje bosim nogama, i ruši neprijatelja, siječe neprijatelja i škripi:
  - Za komunizam na cijeloj planeti!
  Akulina, srušivši neprijatelja pritiskom na grimiznu bradavicu, agresivno vrišti:
  Čak nas i djeca poznaju!
  Zimi je Japan izgubio gotovo sve svoje kolonije, a borbe su se prebacile na samu metropolu.
  Došla je 1955. godina kada su bitke burne i ne vide kraja ni ruba.
  Japan popušta, polako ali sigurno. I postupno gubi rat.
  Ali samuraji se bore očajnički i žestoko.
  Alyonka i njezina posada preselili su se u eksperimentalni tenk IS-11. Ovaj stroj je opremljen topom od 130 mm i ima čvrste gusjenice na dnu.
  Alenka puca golim nožnim prstima, probija neprijatelja i urla:
  - Slava komunizmu s golim petama cura!
  Anyuta je također pucala uz pomoć grimizne bradavice, pritisnuvši njih devet na okidače mitraljeza i viknula:
  - Mi cure smo jako cool!
  Alla je također udarila golim nožnim prstima, slomila neprijatelja i zaurlala:
  - Pa iz šrafa!
  Maria je pojebala, uz pomoć gole pete. Probila je neprijatelja skroz do kraja i gugutala, pokazujući zube:
  - Za nova postignuća!
  Marusya je udarila uz pomoć bradavice od jagode, nabijajući neprijatelje smrtonosnim stiskom i cvrkućući:
  - Za veliki komunizam!
  Alenka je opet opalila i zaurlala:
  - Pa da umru predsjednik kolektivne farme i ciganski diktator Saška!
  I udari bosom nogom po oklopu.
  Tako su se cure razišle, baš super. Općenito su nevjerojatni ratnici.
  Ovdje pjevaju uglas:
  Ne, budni neće izblijedjeti,
  Pogled sokola, orla...
  Glas naroda je zvučan -
  Šapat će zmiju zdrobiti!
  
  Staljin živi u mom srcu
  Da ne znamo tugu...
  Otvorio vrata svemira
  Zvijezde su sjale iznad nas!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu...
  I sunce će sjati
  Put, rasvjetljavajući komunizam!
  Elizaveta se bori i sa svojim tenkom T-54, takva borbena djevojka-vještica.
  A ljepotice bosim nogama obaraju japanski automobili.
  Elizabeth je svojom grimiznom bradavicom pritisnula tipku džojstika i zacvrkutala:
  - Slava idejama sovjetskog komunizma!
  A kako će se ova ljepotica smijati! I svjetlucati bisernim zubima.
  Ekaterina ga je uzela i također pucala golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  Vidimo budućnost naše zemlje...
  Elena je ošamarila protivnika rubin bradavicom, razotkrila zube, cvileći:
  - I crvena zastava naše domovine,
  Uvijek ćemo biti nesebično vjerni!
  Ephrasia je udarila golom petom i siktala:
  - Slava domovini, našoj slobodnoj,
  Prijateljstvo naroda, podrška zauvijek!
  I sve su djevojke, golim nožnim prstima, pjevale u glas:
  - Moć zakona, volja naroda,
  Uostalom, za jedinstvo jednostavne osobe!
  Ratnici, moram reći, imaju nevjerojatnu borbenu agresiju.
  A ovdje se Gerda bori...
  Njezin "Panther"-6 je poput supertenka koji uništava položaje samuraja.
  Gerda puca grimiznom bradavicom, pritišćući tipku džojstika i urla:
  - Za arijevski svijet!
  Charlotte će također pljesnuti, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, rastrgat će masu Japanaca i brbljati:
  - Za velike granice!
  Christina i Magda se također svađaju. Djevojke su izuzetno borbene, i jako lijepe, gotovo gole u bikiniju.
  Christina je opalila svojom rubinskom bradavicom, razbila japanski tenk Hirohito-4 i zagugutala:
  - Slava mojoj zemlji!
  Magda je također šutirala golim nožnim prstima, razbila samurajsku haubicu i viknula:
  - Slava velikim postignućima!
  Ove cure su vrhunske!
  Tokio je pao krajem ožujka. A 20. travnja 1955. Japan je kapitulirao i time završio veliki rat.
  Djevojčica Albina i Alvina premašile su pet tisuća oborenih letjelica. I za to su dobili posebnu nagradu: Veliku dijamantnu zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, dijamantne mačeve.
  Rat još nije završio. Samo se neko vrijeme skrivala. Ali Hitler je osvojio gotovo cijeli svijet.
  Berija je dobio natrag južni Sahalin, Kurilski greben i Mandžuriju, zajedno s Port Arthurom.
  SSSR je postao jaka zemlja koja je zalizala svoje rane. Neko je vrijeme nacistička Njemačka osvajala druge zemlje, potiskujući njihov beznačajni otpor.
  Rat je trajao za uništenje i svjetsku dominaciju. No spremala se još jedna globalna konfrontacija.
  U međuvremenu su se nad SSSR-om skupljali oblaci. A 1959. godine, na dan svog sedamdesetog rođendana, Adolf Hitler je odlučio napasti Sovjetsku Rusiju, gdje je vladao Beria. Na strani Fuhrera bio je gotovo cijeli svijet.
  Ali SSSR je postao snažna, industrijska sila. Tako sam našao kosu na kamenu.
  Obje zemlje posjedovale su nuklearno oružje, ali su Gerda i Albina uspjele stvoriti generator u kojem je zračenje prekrilo cijeli planet Zemlju, čineći korištenje ove vrste uništenja nemogućim.
  I Hitler je odlučio prigrabiti posljednju suverenu vlast na svijetu. Granica na zapadu išla je duž Dnjepra, a zatim Bjelorusije i baltičkih država pod Nijemcima. Nacisti su uspjeli zadržati Krim iza sebe. Osim ako SSSR nije iznajmio bazu Crnomorske flote u Sevastopolju.
  Osim ostatka teritorija, Rusija je bila dio Kine - Mandžurije. Tako je stanovništvo SSSR-a, gdje se provodila vrlo aktivna politika poticanja nataliteta, a poligamija legalizirana od strane komunističkog, ateističkog režima, već premašilo predratne brojke iz 1941., unatoč teritorijalnim gubicima, i svake godine je dodano za tri posto.
  Beria je zabranio i pobačaj i kontraceptivna sredstva. I uveo divlje poreze na obitelji s manje od četvero djece.
  Prema planu i metodama, SSSR se brzo razvijao, a njegova vojna moć se povećavala.
  Hitler je, osjećajući potencijalnu prijetnju, nakon što je završio okupljanje svijeta u jedinstveni Treći Reich, odlučio započeti svoj posljednji rat na ovoj planeti.
  Što je zadnji rat? Nema više što osvojiti na Zemlji. Prije godinu dana Nijemci su odletjeli na Mjesec, a era širenja svemira je otvorena. No hoće li Hitler doživjeti razdoblje Ratova zvijezda i osvajanja galaksija? Unatoč zdravom načinu života, vegetarijanskoj prehrani, redovitoj tjelovježbi i odmjerenoj tjelesnoj aktivnosti, bilo je jasno da Fuhrer stari. Po glavi se sve više probija ćelavica, kosa sijedi, a izgled umoran. Iako se Fuhrer pokušava oraspoložiti.
  Bilo kako bilo, trebali biste završiti svoju posljednju misiju i osvojiti SSSR. I tako, čak i ako Fuhrer umre, tada ima oko tisuću sinova dobivenih prirodnom oplodnjom. A jedan od njih bit će prepoznat kao najbolji, najsposobniji i zauzeti tron najvećeg diktatora u povijesti planeta Zemlje.
  U svakom slučaju, odgađanje je previše rizično, a iako nuklearno oružje ne djeluje, Hitler je samo u prvom ešalonu bacio više od pedeset milijuna vojnika na SSSR. Ogroman broj tenkova, aviona i letećih diskova. A ovo je kolosalna sila.
  SSSR je nastavio s modernizacijom oružja. Pojavio se tenk T-64, teži i sa snažnim topom od 125 mm, sposoban probijati pernate granate i piramidalna njemačka vozila. Istina, T-64 je tek počeo ulaziti u proizvodnju. Glavni tenk je još uvijek bio T-54, nedovoljno jak protiv njemačkih modela. To je također jedan od razloga zašto je Hitler požurio s agresijom na Rusiju.
  IS-11 se nije uhvatio... IS-12 je nastao strojem s topom od 203 mm, ali se pokazao preskupim, teškim i velikim. IS-15 je bio kompromis u pištolju duge cijevi kalibra 152 mm. Ovaj stroj je podsjećao na povećani T-64 i također je tek počeo ići u proizvodnju.
  Njemački glavni tenk, Panther-6, bio je piramidalnog oblika, a malo je nadograđen u Panther-7, povećavajući kalibar topa na 88 mm kako bi proizveo više uništenja. I motor, koji je instalirao snažnije 3000 konjskih snaga, dajući ogromnu brzinu i upravljivost, zadržavajući težinu od pedeset tona, i poboljšavajući kvalitetu oklopa.
  Čak je i najnoviji sovjetski T-64 bio zamjetno inferiorniji od njemačkog u voznim performansama i zaštiti bokova, a i čela. Ali T-64 je mogao barem probiti Nijemca, iako s kratke udaljenosti.
  Na nebu su Nijemci također bili jači i po količini i kvaliteti strojeva. I nisu uspjeli stvoriti vlastite diskoteke u SSSR-u. A Nijemci su na diskove Belontsi postavili toplinske zrake - poput lasera, i mogli su provoditi učinkovitije granatiranje.
  A među nacistima su diskoteke letjele brzinom od deset zvukova. I zapravo je ogroman. Takva je vojska Trećeg Reicha jaka.
  I imaju podzemne tenkove. I puno drugih cool stvari. Ukratko, Beria praktički nema šanse.
  Ali sovjetske trupe imaju kolosalnu obrambenu moć. A invazija je počela zračnom ofenzivom. Snage su nejednake i Nijemci razbijaju sovjetske gradove. Deset tisuća kreće preko Rusije i zauzima Smolensk.
  Natasha je donijela odluku:
  - Potrebno je natjerati Hitlera i njegovu bandu da uklone trupe iz SSSR-a, a oslobode zarobljenu djecu!
  S ovim se složila i razigrana Zoya:
  - Naravno da moraš! I spasite svoje pretke od fašizma!
  Augustine je primijetila udarajući bosim nogama:
  Učinit ćemo to bez ikakve sumnje!
  Svetlana je spremno potvrdila:
  - Imamo sva sredstva za ovo!
  Tek što je rečeno, četiri ratnice napadaju fašističke horde.
  Ratnici iz Božjeg ruskog stoljeća i vještice mutanti ponovno su se uhvatili u koštac s nacistima dvadesetog.
  U fašističkom smeđem carstvu ima previše vojnika. Teku poput beskrajne rijeke.
  Naravno, četiri djevojke su vrlo slavno prihvatile uništavanje tenkova i zrakoplova Wehrmachta. Od samog početka su ih lomili rukama i nogama, prekriveni poljem sile. Ali...
  Kao ispod zemlje, pojavili su se Oleg Rybachenko i Natašina najmlađa kći Margarita Korshunova.
  Zgrabili su svjetlosne mačeve i napali nanobotima. Krenuli su uništavati omražene fašiste. Tako su se četvorka pretvorila u šesticu.
  Natasha Korshunova, pucketajući svojim bosim, isklesanim stopalima, primijetila je:
  - Tako? Pa kakva nam je sudbina, drugačije je ne možemo pobijediti!
  Agresivna zlatokosa Zoya, nastavljajući slamati Nijemce, logično je primijetila:
  - Učinimo to brže! Spasimo SSSR!
  Oleg Rybachenko, bosonogi dječak ne stariji od dvanaest godina, urlao je na naciste mačevima, kako pješacima tako i tenkovima:
  - Nikada ne odustaj!
  A s dječakove bose noge izletio je oštar disk koji je odsjekao tri fašistička aviona odjednom!
  Margarita Korshunova, blistajući golim petama, lomeći protivnike, i tenkove i pješake, pokazala je zube, grcala:
  - Na svijetu ima mjesta za podvig!
  I otrovne igle raspršile su se iz djevojčinog bosog stopala, pogodile naciste i njihove avione i tenkove.
  Natasha Korshunova je također ubojito izbacila gole nožne prste i zaurlala:
  Nikada nećemo zaboraviti i nikada oprostiti.
  I njezini su svjetlosni mačevi prošli kroz mlin na naciste. Zatim su blasteri zasjekli tenkove, odsjekavši udare. Dobili su ga i avioni.
  Crvenokosi Augustin, prosijecajući neprijatelje, zacvilio je:
  - Za novu narudžbu!
  I nove igle raspršene s njezinih bosih nogu. A što je u oku, što je u grlu nacističkim vojnicima i zrakoplovima.
  Da, bilo je jasno da su ratnici postajali uzbuđeni i bijesni.
  Cool Zoya, koja je avionima sjekla bijele, smeđe vojnike i tenkove, zacvilila je:
  - Naša željezna volja!
  I novi, smrtonosni dar poleti s njezine bose noge. I tenkovi i bijeli lovci padaju, a repovi gore od aviona.
  Svetlana Snjeguljica siječe mlinara, mačevi su joj kao munje.
  Nacisti padaju kao snopovi.
  Djevojka bosim nogama baca igle, obara neprijateljske avione i škripi:
  - Za Majku Rusiju bit će ljudsko svemirsko carstvo, pobijedi!
  Oleg Rybachenko napreduje protiv nacista. Dječak Terminator koji sječe smeđe trupe.
  A u isto vrijeme, prsti dječakovih golih nogu izbacuju igle s otrovom, kidaju debla i obaraju avione.
  Dječak urla:
  - Slava budućoj Rusiji!
  A u pokretu svima reže glave i njuške, a pritom i tenkove kule.
  Djevojka terminator Margarita također uništava protivnike i zrakoplove i tenkove.
  Njene bose noge mlataraju. Nacisti umiru u velikom broju. Ratnik viče:
  - Za nove granice!
  A onda će djevojka uzeti i rezati ...
  Masa leševa fašističkih vojnika.
  A ovdje je Natasha Korshunova u ofenzivi. Sam sebi siječe naciste zajedno s tenkovima, avionima i pjeva:
  - Rusija je velika i blistava,
  Ja sam jako čudna djevojka!
  A diskovi joj lete s bosih nogu. Tko je vidio grla nacista. Da, ovo je djevojka koja ruši tenkove.
  Zoya Angelskaya u ofenzivi. Sjeckati smeđe vojnike s obje ruke. Pljuvanje iz cijevi. I golim nožnim prstima baca smrtonosne igle - obara tenkove i avione.
  I pritom pjeva u sebi:
  - Oh, palica idemo,
  Oh, moj favorit će otići!
  Augustin, sijekući naciste laserskim mačevima i istrijebivši smeđe vojnike, zajedno s tenkovima, cvili:
  - Sva čupava i u životinjskoj koži,
  S toljagom je odjurio na interventnu policiju!
  I golim nožnim prstima, kako se lansirati u neprijatelja, nešto što će ubiti slona, a još više tenk.
  A onda zacvili:
  - Vukovi! Dvadeset drugo stoljeće!
  Svetlana Snjeguljica u ofenzivi. Posjekotine, rezanje nacista. Bosim nogama na njih baca darove smrti.
  Vodi mlin sa mačevima.
  Slomila je mnogo boraca, zajedno s tenkovima i avionima, i cvili:
  - Stiže velika pobjeda!
  I opet je djevojka u divljem pokretu.
  A njezine bose noge lansiraju smrtonosne igle, uništavajući tenkove i avione.
  Oleg Rybachenko je skočio. Dječak se zavrtio u saltu. Sjekao je puno nacista u skoku.
  Bacao je igle golim prstima, obarao tenkove i avione, grgotao:
  - Budi slavan po mojoj lijepoj hrabrosti!
  I opet je dječak u borbi.
  Čvrsta djevojka Margarita Korshunova kreće u ofenzivu. Uništava sve neprijatelje zaredom. Njezini su mačevi čvršći od oštrica vjetrenjače. A goli prsti bacaju darove smrti, tenkovi i avioni gore.
  Djevojka je u ofenzivi. Istrebljuje smeđe ratnike bez ceremonije.
  I skače svako malo, i izvija!
  I od nje lete darovi uništenja.
  I sami nacisti padaju mrtvi. I cijele se gomile leševa gomilaju.
  Margarita agresivno škripi:
  - Ja sam američki kauboj!
  I opet su joj bose noge bacile iglu.
  A onda još desetak igala!
  Natasha Korshunova je također vrlo cool u ofenzivi.
  I baca bosim nogama, i pljuje iz slamke, obara tenkove i avione.
  I vrišti iz sveg glasa:
  - Ja sam pjenušava smrt! Sve što trebate učiniti je umrijeti!
  I opet ljepota u pokretu.
  Zoya Angelskaya juriša na blokadu nacističkih leševa. A bumerangi uništenja također lete s njezinih bosih nogu.
  A smeđi ratnici padaju i padaju, zajedno s tenkovima i avionima.
  Zoya djevojka vrišti:
  - Bosonoga djevojko, pobijedit ćeš!
  A s gole pete djevojke leti desetak igala. Koje direktno u grlo nacistima zarivaju.
  Padu mrtvi.
  Ili bolje rečeno, potpuno mrtvo, mjesto s tenkovima i avionima.
  Augustin u ofenzivi. Razbija smeđe trupe. Njezine mačeve nose u dvije ruke. I ona je tako veliki ratnik.
  Tornado prodire kroz fašističke trupe - padaju avioni i tenkovi.
  Djevojka s crvenom kosom urla:
  - Budućnost je skrivena! Ali bit će pobjednički!
  A u ofenzivi ljepotica vatrene kose.
  Augustin, u divljem zanosu snova, šalje pulsar golom petom i urla:
  - Bogovi rata sve će potrgati!
  I ratnik u ofenzivi.
  A njezine bose noge bacaju mnogo oštrih, otrovnih igala koje obaraju avione i probijaju oklop tenkova.
  Svetlana Snjeguljica u borbi. I tako pjenušava i borbena. Njezine gole noge izbacuju toliko smrtonosnih stvari. Ne muškarac, već smrt plave kose.
  Ali ako se pokvari, onda ga ne možete zaustaviti.
  Svetlana Snjeguljica pjeva:
  - Život neće biti med,
  Taj skok u kolu!
  Neka se san ostvari -
  Ljepota čovjeka pretvara u roba!
  A u pokretu bosonoge djevojke sve je više bijesa. I sve više razbijenih tenkova i aviona.
  Oleg Rybachenko u ofenzivi, sve se ubrzava. Dječak tuče naciste.
  Njegove bose noge bacaju oštre igle - kidaju tenkove i avione.
  Mladi ratnik škripi:
  - Ludo će carstvo sve rastrgati!
  I opet je dječak u pokretu.
  Margarita je burna školarka, i totalni terminator u svom djelovanju. I mlati neprijatelje.
  Ovdje je lansirala golu nogu, grašak s eksplozivom. Ona će eksplodirati i odjednom će biti bačeno stotinu nacista i deset tenkova.
  Djevojka vrišti:
  - Pobjeda će nam ipak doći!
  I on će voditi mlin s mačevima - cijevi tenkova lete u različitim smjerovima.
  Ovdje je Natasha Korshunova ubrzala pokrete. Djevojka siječe smeđe ratnike. I dok viče:
  - Pobjeda čeka rusko carstvo.
  I istrijebimo naciste ubrzanim tempom, zajedno s tenkovima i avionima.
  Natasha Korshunova je djevojka terminator.
  Ne misli stati i usporiti, a tenkovi i avioni zalutaju.
  Zoya Angelskaya u ofenzivi. Čini se da njezini mačevi režu meso i metalnu salatu. Djevojka iz sveg glasa vrišti:
  - Naš spas je na snazi!
  I goli prsti također bacaju takve igle.
  I masa ljudi s probušenim grlom, koji leže u hrpama leševa, kao i razbijenih tenkova i oborenih zrakoplova.
  Augustine je luda djevojka. I zgnječi sve kao da je robot iz hiperplazme.
  Već je razbio ni jednu stotinu nacista i puno tenkova zrakoplovima. Ali sve ubrzava. A ratnik još urla.
  - Ja sam nepobjediv! Najkul na svijetu!
  I opet ljepotica u napadu.
  A iz golih nožnih prstiju izleti grašak. A tri stotine nacista i desetak tenkova rastrgala je snažna eksplozija.
  Augustina, igrajući se mišićima tiska i tresući grudima grimiznim bradavicama, pjevala je:
  - Nećete se usuditi otimati našu zemlju!
  U ofenzivi je i Svetlana Snjeguljica. I ne daje ni grama predaha. Divlji terminator djevojka.
  I siječe neprijatelje i istrijebi naciste. A masa smeđih lovaca već je pala u jarak i uz ceste, zajedno s razbijenim tenkovima i avionima.
  Šestorica su bili bijesni. Napravio divlju borbu.
  Karate klinac Oleg Rybachenko vratio se u akciju. I on napreduje, mašući oba mača. A dječak terminator vodi mlin. Mrtvi nacisti padaju.
  Masa leševa. Cijele planine krvavih tijela, gomila pokvarenih automobila sa avionima.
  Dječak izumitelj sjeća se divlje strategije. Gdje su se također konji i ljudi pomiješali.
  Ubojica djece Oleg Rybachenko škripi:
  - Jao od pameti!
  A novca će biti na pretek!
  I dječak terminator u novom pokretu. A njegove bose noge će nešto uzeti i baciti.
  Dječak genije zaurlao je:
  - Majstorska klasa i firma "Adidas"!
  Stvarno cool show ispao je cool. I koliko je pobijenih nacista. A najveći broj najvećih ubio je smeđe lovce, te tenkove i avione.
  U borbi je i bosonoga djevojka Margarita. Slabi vojske cimeta i čelika i urla:
  - Velika udarna pukovnija! Svi se vozimo u lijes!
  I njezini mačevi su sjekli nacisti. Masa smeđih boraca već se srušila. A s njima tenkovi i avioni.
  Djevojka je zarežala:
  - Ja sam čak hladniji od pantera! Dokažite da su svi najbolji!
  I iz gole pete djevojke, poput graška s moćnim eksplozivom, izletjet će.
  I udari na neprijatelja.
  I on će uzeti i razbiti neke od protivnika i tenkova, pa čak i aviona.
  A Natasha Korshunova je na vlasti. I ona pobjeđuje protivnike, a sama nikome neće dati pad.
  Koliko je nacista već ubijeno zajedno s tenkovima i avionima.
  I zubi su joj tako oštri. A oči su safirne. Ovo je djevojka - glavni krvnik. Iako ima sve svoje partnere - krvnike!
  Natasha Korshunova viče:
  - Ja sam luda! Imat ćete kaznu! Nemojte uzeti ni rublju!
  I opet će djevojka mačevima sasjeći mnogo nacista.
  Zoya Angelskaya je u pokretu i izrezala puno smeđih ratnika.
  I bose noge bacaju igle. Svaka igla ubije nekoliko nacista ili tenom obori avion. Ove djevojke su stvarno prekrasne.
  Augustin napreduje i slama protivnike. I pritom ne zaboravlja viknuti:
  - Ne možete pobjeći iz lijesa!
  A djevojka će uzeti svoje zube i goli zube!
  A crvenokosa je tako... Kosa vijori na vjetru, kao proleterska zastava.
  I sve doslovno proizlazi iz ljutnje.
  Svetlana Snjeguljica u pokretu. Ovdje je izrezala mnogo lubanja i tenkova. Ratnica koja pokazuje zube.
  Pokazuje jezik. A onda pljune iz slamke - obara avione. Onda zavija:
  - Hoćete li biti mrtvi!
  I opet joj s bosih nogu lete smrtonosne igle koje pogađaju pješaštvo i zrakoplove.
  Oleg Rybachenko skače i skače.
  Bosonogi dječak ispušta gomilu igala, ruši tenkove i pjeva:
  - Idemo kampirati, otvorimo veliki račun!
  Mladi ratnik je u svom najboljem izdanju.
  Ima već dosta godina, svi su u avanturama s Natashom i društvom, ali izgleda kao dijete. Samo vrlo jaka i mišićava.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - Neka igra ne bude po pravilima - probit ćemo fraeru!
  I opet su mu s bosih nogu poletjele smrtonosne i razbijajuće igle. I avioni i tenkovi.
  Iskričavajući golih, okruglih potpetica, Margarita Korshunova je s oduševljenjem pjevala:
  - Ništa nije nemoguće! Vjerujem da će sloboda svanuti!
  Djevojka je opet bacila smrtonosnu kaskadu igala na naciste i njihove tenkove i avione, nastavila:
  - Tama će nestati! Neka cvatu ruže!
  I čim ratnica golim nožnim prstima baci grašak, tisuću nacista odmah je poletjelo u zrak. Da, vojska smeđeg, paklenog carstva se topi pred našim očima.
  Natasha Korshunova u bitci. Skače kao kobra. Eksplodira neprijatelje. I toliko nacista umire, a avioni padaju.
  Njihova djevojka i mačevi, i zrna na ugljenu, i koplja. I igle.
  U isto vrijeme i urla:
  - Vjerujem da će pobjeda doći!
  I slava Rusa će naći!
  Goli prsti bacaju nove igle, probijajući protivnike.
  Zoya Angelskaya u divljem pokretu. Napada naciste. Razbija ih na male komadiće.
  Žena ratnica golim prstima baca igle. Probija se kroz protivnike, zajedno s tenkovima i avionima, poput urlika:
  Naša potpuna pobjeda je blizu!
  I izvodi divlji mlin s mačevima, meteći tenkove. Ovo je stvarno djevojka kao djevojka!
  Ali Augustinova kobra krenula je u ofenzivu. Ova žena je noćna mora za sve noćne more.
  A ako ga presiječe, znači da će ga prerezati.
  Nakon toga, crvenokosa će uzeti i zapjevati:
  - Otvorit ću sve lubanje! Ja sam veliki san!
  A sada su njezini mačevi u akciji i režu meso i metal avionskim duraluminijem.
  Svetlana Snjeguljica također ide u ofenzivu. Ova djevojka nema kočnice. Čim sijeku, tako se masa leševa zasipa, a avioni i tenkovi padaju.
  Plavokosi terminator urla:
  - Kako će biti dobro! Kako će biti dobro - znam!
  A sad od nje leti ubojiti grašak.
  Bosonogi zgodan, mišićav dječak Oleg opet stotinu nacista, noseći meteor, slavno odsječen. I on će podići bombu i baciti je.
  Male veličine, ali smrtonosne...
  Kako razbiti u male komadiće masu letjelica na nebu.
  Dječak terminator je urlao:
  - Olujna mladost strašnih strojeva!
  Bosonoga djevojka Margarita to će ponoviti u borbi.
  I posjeći puno smeđih boraca. I siječe velike čistine, među tenkovima i zrakoplovima.
  Djevojka vrišti:
  - Lambada je naš ples na pijesku!
  I udario s novom snagom.
  Natasha Korshunova je još bjesnija u ofenzivi. Dakle mlatiti naciste. Nije im baš dobro oduprijeti se takvim djevojkama.
  Uzela ga je Natasha Korshunova i zapjevala:
  - Moj udarac nogom zasljepljuje!
  Trčanje na licu mjesta je uobičajeno mirenje!
  I djevojka ratnica uletjela je u protivnike takvim kaskadom udaraca.
  A diskove će bacati bosih nogu.
  Ovdje je vodila mlin. Masa glava smeđe vojske se otkotrljala, tenkovi su gorjeli, avioni su bili u plamenu.
  Ona je borbena ljepotica. Pobijedi sam sebi takvu smeđu armadu.
  Zoya Angelskaya je u pokretu, slamajući sve bez iznimke. A mačevi su joj poput škara smrti.
  Djevojka je jednostavno ljupka. A njezine bose noge bacaju vrlo otrovne igle.
  Porazite protivnike. Probijaju im grlo i prave lijesove, tjeraju da tenkovi i avioni eksplodiraju.
  Zoya Angelskaya ga je uzela, protresla grimizne bradavice svojih punih grudi i zacvilila:
  - Ako nema vode u slavini...
  Natasha Korshunova je oduševljeno viknula:
  Dakle, ti si kriv!
  I golim nožnim prstima baca nešto što temeljito ubija. Ovo je zaista djevojka od djevojaka.
  A s njenih golih nogu, kako će oštrica poletjeti. I pogodit će puno boraca, odsijecajući kule od tenkova.
  Bosonogi Augustin u pokretu. Brz i jedinstven u svojoj ljepoti.
  Kakvu svijetlu kosu ima. Kao proleterska zastava koja se vijori. Ova djevojka je prava lisica.
  I siječe protivnike - kao da je rođena s mačevima u rukama.
  Crvenokosi, prokleti gade! S njom je krenula u bitku s prirodnim svjetlom, bez boje.
  Augustin ga uze i prosikta:
  - Bit će glave bika - neće borci poludjeti!
  I ovdje je opet slomila puno boraca.
  Dječak terminator Oleg Rybachenko progunđa:
  - Što trebaš! Evo djevojke!
  Margarita Korshunova, bacajući bodež bosom nogom, razbijajući kupolu tenka, potvrdila je:
  - Velika i cool djevojka!
  Augustin se spremno složio s ovim:
  - Ja sam ratnik koji će svakoga ugristi!
  I opet će golim prstima lansirati smrtonosne, obarajuće avione.
  Natasha Korshunova u borbi nije inferiorna od svojih protivnika. Ne djevojka, ali završiti s takvom vješticom u plamenu. A nacistima je teško: padaju avioni i tenkovi.
  I vrišti:
  - Kakvo plavo nebo!
  Augustine, puštajući oštricu bosom nogom, odsijecajući kupolu tenka, potvrdila je:
  - Nismo pobornici pljačke!
  Svetlana Snjeguljica, sijekući neprijatelje i obarajući avione, cvrkutala je:
  - Budali ne treba nož....
  Zoya Angelskaya je škripala, bosim nogama bacala igle, a preplanulim nogama obarala tenkove i avione:
  - Lagat ćeš mu iz tri kutije!
  Natasha Korshunova, razbijajući naciste, dodala je:
  - I učini s njim za peni!
  A ratnici će uzeti i skočiti. Tako su krvavi i cool. Općenito, imaju mnogo uzbuđenja.
  Oleg Rybachenko, gotovo gol, zgodan, mišićav dječak sam u kratkim hlačama, izgleda vrlo elegantno u borbi.
  Lijepa djevojka Margarita, golih nožnih prstiju, bacila je noge, komadić antimaterije i zapjevala:
  - Udarac je jak, a tip ima interes ...
  Genijalni dječak lansirao je nogom nešto što je izgledalo kao propeler helikoptera. Odsjekao je par stotina glava od nacista i tenkova, zacvilio:
  - Prilično sportski!
  I oboje - dječak i djevojčica u punom ažuru.
  Dječak terminator Oleg, sjeckajući smeđe vojnike, grkljao je:
  - I bit će velika pobjeda za nas!
  Margarita je prosiktala kao odgovor:
  - Ubijamo sve - bosim nogama!
  Djevojka je doista tako aktivan terminator.
  Natasha Korshunova pjevala je u ofenzivi:
  - Sveti rat!
  I ratnik je lansirao oštar disk-bumerang. Letio je u luku, posjekao puno nacista i tenkovskih tornjeva.
  Zoya Angelskaya dodala je, nastavljajući istrebljenje:
  - Bit će to naša pobjeda!
  A s bosih nogu poletjele su joj nove igle. I pogodili su puno lovaca i zrakoplova.
  Plavokosa djevojka je rekla:
  - Matirajte protivnika!
  I pokazala je jezik.
  Bosa i vatrena, Augustin, mašući nogama i bacajući kukaste krstove oštrih rubova, grkljao je:
  - Carska zastava naprijed!
  Svetlana Snjeguljica, golom petom bacivši kuglu hiperplazme, spremno je potvrdila:
  - Slava palim junacima!
  A djevojke su u glas viknule, slamajući naciste:
  - Nitko nas neće zaustaviti!
  A sada s bosih nogu ratnika leti disk. Meso se kida, a kule tenkova i repovi zrakoplova ruše.
  I opet urlati:
  - Nitko nas ne može pobijediti!
  Natasha Korshunova poletjela je u zrak. Rasparao protivnike i krilate supove i izdao:
  - Mi smo vučice, sprži neprijatelja!
  A iz njezinih golih prstiju izletjet će vrlo smrtonosni disk.
  Djevojka se čak i izvija u ekstazi.
  A onda promrmlja:
  - Naše pete vole vatru!
  Da, djevojke su stvarno seksi.
  Oleg Rybachenko, zgodan, mišićav dječak u kratkim hlačama, grkljao je:
  - O, rano, daje rogovima zaštitu!
  I namignuo ratnicima. Na to se smiju i pokazuju zube.
  Natasha Korshunova je sasjekla naciste i vrisnula:
  - U našem svijetu nema radosti, bez borbe!
  Dječak terminator s golom, okruglom, djetinjastom petom, popuštajući pulsaru i uništavajući naciste, prigovorio je:
  "Ponekad ni tučnjava nije zabavna!"
  Natasha Korshunova se složila:
  - Ako nema snage, onda da...
  Ali mi ratnici smo uvijek zdravi!
  Djevojka je golim nožnim prstima bacala igle na neprijatelja, avionima digla u zrak masu tenkova i pjevala:
  - Vojnik je uvijek zdrav,
  I spremni za akciju!
  Nakon toga, Svetlana Snjeguljica ponovno je sasjekla neprijatelje, rušivši tornjeve tenkova i repove zrakoplova.
  Zoya Angelskaya je vrlo brza beba. Ovdje je bacila cijelo bure na naciste. I otkinuo par tisuća od jedne eksplozije.
  Zatim je zacvilila:
  - Ne stani, štikle nam se svjetlucaju!
  I djevojka u borbenoj čipki!
  Augustin u borbi također nije slab. Dakle mlatiti naciste. Kao da iz snopa lanaca izbija.
  I sjeckanje protivnika - pjeva:
  - Pazi, bit će dobro,
  Bit će pita na jesen!
  Crvenokosi vrag stvarno ore u borbi kao vrag u tabulatoru. I kako gore tenkovi i gore avioni.
  Ali bosonoga djevojka u tunici, Margarita Korshunova, kako se bori. A nacisti to dobivaju od nje.
  A ako pogodi, pogodit će.
  Iz nje lete krvava prskanja.
  Natasha Korshunova oštro je primijetila kada su joj s bosog stopala poletjele metalne prskanje koje su otopile lubanje i tornjeve tenkova:
  - Slava Rusiji, čak i slava!
  Tenkovi jure naprijed...
  Divizije u crvenim majicama -
  Pozdrav ruski narode!
  Ovdje su djevojke preuzele naciste. Tako se režu i usitnjavaju. Ne ratnici, nego zbilja pantere koje su prekinule lanac.
  Cool dječak Oleg Rybachenko u borbi i napada naciste. Tuče ih bez sažaljenja, siječe tenkove i cvili:
  Mi smo kao bikovi!
  Margarita Korshunova, slamajući smeđu vojsku, i probijajući tenkove i repove zrakoplova, pokupila je:
  Mi smo kao bikovi!
  Uzela ga je Natasha Korshunova i zaurlala, saseći smeđe borce zajedno s tenkovima:
  - Laganje je izmaklo kontroli!
  Zoya Angelskaya je rastrgala naciste, zacvilila:
  - Ne, ne iz ruke!
  A i on će uzeti i pustiti zvjezdicu bosom nogom i dokrajčiti puno fašista.
  Natasha Korshunova ga je uzela i pustila van, udarna munja iz grimizne bradavice i zacvilila:
  - Naš TV je uključen!
  A ubojiti snop igala leti joj s gole noge.
  Zoya Angelskaya, također uništavajući naciste i njihove tenkove avionima, zacvilila je:
  - Naše prijateljstvo je monolit!
  I opet takav bacanje da se krugovi zamagljuju na sve strane. Ovo je djevojka - čisto istrebljenje protivnika.
  Djevojka s golim nožnim prstima će uzeti i lansirati tri bumeranga. A leševa od ovoga postalo je još više.
  Nakon toga, ljepotica će izdati:
  - Nećemo neprijatelju dati milost! Bit će leša!
  I opet smrtonosna stvar odleti s gole pete.
  Crvenokosi Augustin također je sasvim logično primijetio:
  - Samo ne jedan leš, nego mnogo!
  Nakon toga, djevojka ga je uzela i bosa prošetala kroz krvave lokve. I ubila je mnogo nacista.
  I kako buči:
  - Masovno ubojstvo!
  A sad će se lupiti glavom o nacističkog generala. Slomi mu lubanju i izdaj:
  - Banzai! Otići ćeš u raj!
  Svetlana Snjeguljica je jako bijesna u ofenzivi, posebno obarajući tenkove, a i avione, škripi:
  - Nećeš biti pošteđen!
  I desetak igala poleti s njezinih golih prstiju. Dok se ona probija kroz sve, avioni se ruše. I vrlo mnogo čak i ratnik pokušava usitniti i ubiti.
  Mišićavi, reljefni klinac u kratkim hlačama Oleg Rybachenko, zviždukom obara vrane, škripi:
  - Slavni čekić!
  A dječak također baca tako cool zvijezdu u obliku svastike bosom nogom. Zamršen hibrid.
  I masa nacista se srušila.
  Oleg Rybachenko je zaurlao:
  - Banzai!
  I dječak je opet u divljem napadu. Ne, samo kipi od snage, a vulkani žubore!
  Prekrasna Margarita u pokretu. Svima će parati trbuh.
  Djevojka s nogom izbacit će pedeset igala odjednom. A masu su pobili svakakvi neprijatelji, nokautirali i tenkove i avione.
  Svjetlucajući golim štiklama, Margarita Korshunova zapjevala je veselo:
  - Jedan dva! Tuga nije problem!
  Nikada se ne treba obeshrabriti!
  Držite nos i rep više s cijevi.
  Znaj da je pravi prijatelj uvijek uz tebe!
  Ovo je tako agresivna tvrtka. Djevojka mlati i vrišti:
  "Predsjednik zmaja postat će leš!"
  Natasha Korshunova u bitci je samo neka vrsta terminatora. I rikanje je grkljalo:
  - Banzai! Brzo! I kraj diktatoru!
  I s bose noge joj je odletjela granata. A nacisti su kao čavli. I razbit će puno mastodonta i krilatih, paklenih strojeva.
  Evo ratnika! Svim ratnicima - ratnik!
  Zoya Angelskaya također je u ofenzivi. Tako bijesna kuja.
  A ona ga uzme i progunđa:
  - Naš otac je sam Bijeli Bog!
  I siječe trostruki mlin na naciste!
  A crvenokosa, svjetlucava golim petama i rubinskim bradavicama Augustinovih grudi, zaurlala je u odgovor:
  - A moj Bog je crn!
  Doista, crvenokosa je samo utjelovljenje prijevare i podlosti. Za neprijatelje, naravno. A za prijatelje je draga.
  A kako će golim prstima uzeti i baciti. I puno gomila ratnika smeđeg carstva, kao i njihovih tenkova i zrakoplova.
  Crvenokosa je viknula:
  - Rusija i crni Bog su iza nas!
  Ratnik s vrlo visokim borbenim potencijalom. Ne, pod ovo je bolje ne miješati se. Kao što se čupaju tornjevi tenkova i krila fašističkih zrakoplova.
  Augustin, slamajući protivnike, siktao je:
  - Sve izdajice ćemo smrviti u prah!
  I namignite svojim partnerima. Da, ova vatrena djevojka baš i nije nešto što može dati mira. Osim ako mir nije smrtonosan!
  Svetlana Snjeguljica, slamajući neprijatelje, izdala je:
  - Pomesti ćemo vas u red!
  Crvenokosi Augustine potvrdio je:
  - Sve ćemo pobiti!
  A s njezinih golih, isklesanih nogu, ponovno leti sadašnjost totalnog uništenja! I toliko tenkova i aviona eksplodiralo je u male komadiće odjednom.
  I tada djevojka, kao iz grimizne bradavice, udara munjom.
  Šaljeći darove smrti golim petama, Oleg Rybachenko je zapjevao:
  - Bit će potpuni banzai!
  Augustine, koja je golim rukama kidala naciste, sjekla ih mačevima i bacala igle golim prstima, uništavajući tenkove i avione odjednom, izdala je:
  - Ukratko! Ukratko!
  Natasha Korshunova, uništavajući smeđe ratnike, zajedno s tenkovima i avionima, zacvilila je:
  - Ukratko - banzai!
  I sijecimo protivnike divljom gorčinom.
  Bosonogi, zgodan, dječak u kratkim hlačama Oleg Rybachenko, sjeckajući protivnike, izdao:
  - Ovaj gambit nije kineski,
  A debi je, vjerujte, tajlandski!
  I opet je s dječakove bose noge izletio oštar disk za rezanje metala. Odsjekao je i kupole tenkova i repove zrakoplova.
  Margarita, borbena djevojka koja drobi metal, pjevala je ratnike smeđeg carstva i oklopa tenkova, sijekući:
  - A koga ćemo naći u borbi,
  A koga ćemo naći u borbi...
  Nemojmo se šaliti s tim -
  Rastrgnimo ga!
  Rastrgnimo ga!
  Tada su napravili dobar posao s nacistima...
  Ovdje su Hitler i njegova ekipa pali na koljena pred djevojkama i djecom.
  Natasha Korshunova je prije svega prisilila nacistu broj jedan da joj ljubi bose noge.
  Tada su Hitler i sva njegova pratnja ljubili gole tabane i pete i drugim djevojkama. I jezikom su lizali pete. A vrlo zgodnog plavokosog dječaka Olega Rybačenka poljubila je djevojčina bosa stopala.
  Nakon što je bila vrlo zadovoljna ponižavanjem muških parazita, Nataška je naredila:
  - Sada, dok vas nismo sve pobili, potpišite naredbu o potpunoj i bezuvjetnoj predaji Trećeg Reicha Sovjetskom Savezu!
  Sve je dobro što dobro završi. Treći Reich je kapitulirao i moćni Wehrmacht je razoružan. Hitler i njegov tim otišli su u tamnice Berija.
  Presuda je bila brza, ali pravedna. 22. lipnja 1959. Hitler je obješen upravo na Crvenom trgu!
  
  
  
  
  FUHREROV ĐAVOLSKI SAN MIJENJA POVIJEST
  Hitler se u četrdeset i prvoj godini predomislio o preuzimanju glavnog grada Moskve u SSSR. Jedan od razloga za to bio je taj što je Fuhrer sanjao potpuni poraz Wehrmachta. A 20. studenog 1941. Hitler je ponudio mir Staljinu. Vođa SSSR-a, traumatiziran prethodnim porazima, pristao je. Nijemci su dobili sve što su uspjeli zarobiti. Gotovo cijela Ukrajina i grad Rostov na Donu, te Bjelorusija, baltičke države, dio Rusije.
  Na Staljinov prijedlog, Hitler je pristao na razmjenu. Rusija je pristala odustati od cijelog Donbasa i dijela donskih zemalja bogatih černozemom u zamjenu za koridor do Lenjingrada i za odmicanje granica od Moskve. Hitler je pristao pogurati granice na Smolensku oblast, ali je zauzvrat SSSR predao onaj dio Donbasa koji Nijemci nisu imali vremena zauzeti, te Don s bogatom crnicom, koju su Nijemci najviše željeli. Gotovo cijeli Krim, osim Sevastopolja, bio je njemački. U Kareliji je granica povučena duž crte bojišnice, što je Fincima odgovaralo. Murmansk je ostao uz SSSR. Na jugu je granica povučena duž Dona, a Nijemci su konačno uspjeli osigurati svoju prehrambenu sigurnost. Imali su i ugljena i čelika iz Donbasa. I bogate naslage legirajućih elemenata. Wehrmacht je ostao u nedostatku nafte, ali to je bilo privremeno, jer je Hitler planirao zauzeti i Bliski istok. Više-manje konsolidirano.
  Nijemci su doista vjerovali da Hitler žuri sa svijetom. Ali Fuhrer je znao bolje. Štoviše, moguć je nastavak rata na Zapadu. Prvo se Fuhrer sastao s Francom. Rekao sam mu da ste i sami vidjeli da je SSSR poražen. Treći Reich je jači nego ikad i Britanija je osuđena na propast. Tako nećete pustiti Nijemce u Gibraltar, pa ćete podijeliti sudbinu Francuske. I tako će Gibraltar postati španjolski, a vi čak možete polagati pravo na neke od zemalja engleskih kolonija. I nema vremena da se Franco dugo uvjerava, ruke Wehrmachta su odvezane, a cijela Afrika i veći dio Azije, uključujući Indiju, bit će uzeti pod potpunu kontrolu.
  Generalisimus se složio. I sada, u prosincu, Nijemci su jednim iznenadnim udarcem zauzeli Gibraltar, te blokirali ulaz u Sredozemno more s istoka. A u isto vrijeme, nacisti su razbili britansku bazu na Malti, i zauzeli je iskrcavanjem.
  Rommelov korpus dobio je pojačanje i zauzeo Tolbuk, a zatim porazio Britance u Egiptu. Padali su kao grašak. Egipat je zarobljen, a Sueski kanal zatvoren. Potom su se Nijemci preselili u Irak i Kuvajt. Tukli su Engleze kao krušku. I slomili su ih zauzevši Bliski istok. U proljeće 1942. okupiran je cijeli sjever Afrike, Bliski istok i francuski posjedi. I to je, moram reći, bila velika pobjeda.
  Nijemci su, međutim, tvrdili više. I zauzeli su cijelu Afriku. A Japanci su uništili Sjedinjene Države na moru. I pobjede su se nizale jedna za drugom. A sada, u ljeto 1942., Nijemci su zauzeli i Iran i Indiju. A u jesen je konačno završena okupacija Afrike. Tako su nacisti izvršili zauzimanje značajnih teritorija i resursa, ujedinivši se s Japanom.
  Britanija je izgubila svoje kolonije u Africi i Aziji, našla se u vrlo teškoj situaciji. A u proljeće 1943. Nijemci su se zajedno s Japancima iskrcali u Australiju. I sama Britanija je bila podvrgnuta masovnom bombardiranju.
  Hitler je u ljeto tražio kraj Lavljeg carstva. I bio je aktivan podmornički rat. Nijemci su dobili podmornice na pogon vodikovog peroksida. A to su vrlo ozbiljne snage.
  U srpnju 1943. desant je konačno izvršen. U borbama su sudjelovali tenkovi: "Pantera", "Tigar" i "Lav", te "Ferdinands". I isti lovci ME-309 i bombarderi Yu-288. I napao je engleske trupe strašnom silom. Bitka na kopnu trajala je samo jedanaest dana i završila je uvjerljivom pobjedom Wehrmachta.
  I to je veliko postignuće njemačkog vojnog stroja.
  Nakon toga rat je prešao na stranu Sjedinjenih Država. I Island je zarobljen. Amerika nakon toga nije mogla bombardirati Europu. Roosevelt se primjetno lecnuo i ponudio mir Hitleru pod bilo kojim uvjetima.
  Ali nacisti su odlučili dokrajčiti Sjedinjene Države i nastavili ofenzivu. U četrdeset četvrtoj godini puštanje mlaznih zrakoplova postalo je masovno, a Yankeesi su ga doslovno zaglavili. A Marseille, koji je premašio tisuću oborenih zrakoplova, dobio je Veliki križ Željeznog križa, kao krunu junaštva i učinkovitosti letačke klase.
  Führer je naredio štipanje Amerike koristeći saveznike u Argentini, kao iu Brazilu. I krenuti s juga s Japancima, a sa sjevera, kroz Kanadu. I bilo je kao dvostruke kliješta. Hitler se osjećao na bijelom konju.
  Postojala je i serija prvih samohodnih E, lakših i savršenijih. TA-400 i Yu-488 pokazali su nadmoćnu snagu. I počeli su uništavati neprijatelje. I doslovno ih pometite pjenjačom.
  A nacisti slome saveznike. I to čine tako učinkovito da se SAD raspadaju. Ne daju Amerikancima šansu. Njemačke jurišne puške najbolje su na svijetu i nema im premca. Do kraja godine pojavljuju se i prve diskete, koje zbog laminarnog mlaza nije bilo moguće srušiti. I uništili su Ameriku.
  Lake samohodne topove iz serije E pokazale su svoju potpunu nadmoć nad tenkovima Yankee. Doslovno su obišli i sve razbili i pretvorili u kotlet i spljoštili u pepeo. Amerika nije imala šanse protiv SAD-a.
  U četrdeset petoj godini Sjedinjene Države su već gorjele. New York i Washington su pali u ožujku.
  A u travnju je došlo do kapitulacije. Tako je došlo do podjele carstva. Nacisti i Japanci, nakon pobjede, privremeno su zamrzli rat. Došlo je razdoblje mira. 20. travnja 1950. godine dogodio se prvi let astronauta na Mjesec.
  A 20. travnja 1953. izbio je veliki rat između Trećeg Reicha i Japana. Novi Staljinov nasljednik, Beria, ponudio je Hitleru zajednički rat sa Zemljom izlazećeg sunca. Hitler je rekao Beriji da se SSSR treba boriti u punoj snazi, ali da će dobiti samo južni Sahalin i Kurilski greben. A ako, onda će Treći Reich uzeti i izbrisati SSSR u prah.
  Hitlerove trupe tehnološki su jače od Japanaca. Piramidalni tenkovi posebno su strašni među Nijemcima. I ne mogu se slomiti iz bilo kojeg kuta. A mlazno zrakoplovstvo je bez premca. A diskete postižu brzinu od deset zvučnih zamaha. Ne, Japan se ne može oduprijeti takvoj moći.
  SSSR također ima nešto. Tenk T-54, u principu, nije loš. Ali ima i drugih automobila. Na primjer IS-7, vrlo slaba zaustavna snaga. Alenka vozi ovaj tenk i uništava Japance.
  Djevojka cvili i zviždi pjesma urla:
  - I uletio u lijes samuraja,
  Pod pritiskom čelika i vatre!
  Sada imaju Beriju umjesto Staljina, a zemlja Sovjeta morat će osvajati nove granice.
  Japan ima tenkove serije E, ali su zastarjeli i nesavršeni, rane modifikacije. Evo takvog pret na IS-7 u ovom slučaju, E-90. Automobil je težak sto osam tona, četrdesetak više od sovjetskog automobila. I oklop mu je deblji, pogotovo čelo. Čelo tornja je 285 mm, naspram 210 za IS-7, a čelo trupa je 250 mm prema 150 za sovjetski stroj. Ali nagib oklopa bit će manji. A strane su istih 150 mm. Istina, japanski će feed biti deblji 150 mm u odnosu na 94. Topovi su otprilike blizu 128 mm za Japance, a za sovjetske 130 mm s malom duljinom. Ali sovjetski je možda malo bolji. I evo ih sve bliže.
  Japanac je ipak bolje zaštićen u čelu, ali su vozne performanse lošije, iako samuraj ima motor od 1500 konjskih snaga.
  Anyuta udari Isin oklop golim nožnim prstima i guguta:
  - U dvorištu će nastupiti doba komunizma!
  Alla se slaže ovaj crvenokosi vrag:
  - Naravno da hoće!
  Marija se nasmije i ustane:
  - Naša stranka je vječna pobjeda!
  Olimpijske igre urlaju:
  - Za domovinu za Staljina!
  A sada će sovjetski tenk pogoditi neprijatelja. I on će zasvijetliti, i hajde rastrgati. I doslovno uništava oklop.
  Alenka se zahihotala i primijetila:
  - Sa ženom je bolje!
  Japanski mastodont je uništen. A ostali samurajski tenkovi nisu tako dobro zaštićeni. I lakše ih je pobijediti. I stvarno ih uništiš, stvarno cool.
  Anyuta je pjevala, pritiskajući okidač golom petom:
  - Ne podnosite poniženje Slavena,
  Digli bismo se na planinu za Rusiju...
  Nemojmo više vrijeđati
  Slomimo neprijatelja čeličnom rukom!
  I opet je projektil uništio licencirani tenk E-50. Također nije najbolji auto. Dosta teška, ali je bočna strana prilično slabo zaštićena i može se probiti s velike udaljenosti.
  Elizabeth se borila na T-54 i bilo joj je puno teže. Ali djevojka je pokazala ogromnu otpornost. I uz pomoć golih prstiju, kako šalje projektil i probija E-75, a ovo je jako cool. I masovno uništenje.
  Elena je također eksplodirala, s kolosalnim pritiskom. I zalupio smrtonosnom snagom.
  I ovdje Japanac gori i propada. I doslovno ga uništava.
  Catherine je tvitala:
  Uzelo me, ponijelo me
  Sjedit ću, sjedit ću, na konju!
  I namignu svojim partnerima. A cure su ovdje tako lijepe i samo u jednom bikiniju. I bosi naravno, jako lijepi.
  Elizaveta, žena koja se borila i koja je nokautirala E-50 iz Japana, prosiktala je:
  - Za ovaj veliki komunizam!
  Efrazija, slomeći Japance, zacvilila je:
  - Preko mojih granica!
  Japan je izdržao nešto više od godinu dana i bio je poražen. I Treći Reich je postao svjetsko carstvo.
  20. travnja 1957. započeo je let astronauta na Mars. I bio je to prekrasan korak.
  Dana 20. travnja 1959. održan je referendum kojim je legalizirana monarhija i imperijalni oblik vlasti u Trećem Reichu.
  Ali Hitler nikada ne bi bio Hitler da nije htio riješiti problem SSSR-a. I naravno, njegova želja da pokori cijeli globus.
  Dana 20. travnja 1961. Treći Reich je izvršio invaziju na SSSR. Agresija je nemilosrdna i s ogromnim snagama. Što je vrlo nejednako.
  A horde Trećeg već dva tjedna nakon početka borbi počele su strujati oko Moskve.
  Oleg u ofenzivi sve ubrzava. Dječak tuče naciste.
  Njegove bose noge bacaju oštre igle - kidaju tenkove i avione.
  Mladi ratnik škripi:
  - Ludo će carstvo sve rastrgati!
  I opet je dječak u pokretu.
  Margarita je burna djevojka u svojoj aktivnosti. I mlati neprijatelje.
  Ovdje je lansirala golu nogu, grašak s eksplozivom. Ona će eksplodirati i odjednom će biti bačeno stotinu nacista i deset tenkova.
  Djevojka vrišti:
  - Pobjeda će nam ipak doći!
  I on će voditi mlin s mačevima - cijevi tenkova lete u različitim smjerovima.
  Natasha je ubrzala pokrete. Djevojka siječe smeđe ratnike. I dok viče:
  - Pobjeda čeka rusko carstvo.
  I istrijebimo naciste ubrzanim tempom.
  Natasha je djevojka terminator.
  Ne misli stati i usporiti, a tenkovi i avioni zalutaju.
  Zoya je u ofenzivi. Čini se da njezini mačevi režu meso i metalnu salatu. Djevojka iz sveg glasa vrišti:
  - Naš spas je na snazi!
  I goli prsti također bacaju takve igle.
  I masa ljudi s probušenim grlom, koji leže u hrpama leševa, kao i razbijenih tenkova i oborenih zrakoplova.
  Augustine je luda djevojka. I zgnječi sve kao da je robot iz hiperplazme.
  Već je razbio ni sto nacista. Ali sve ubrzava tempo. A ratnik još urla.
  - Ja sam nepobjediv! Najkul na svijetu!
  I opet ljepotica u napadu.
  A iz golih nožnih prstiju izleti grašak. A tri stotine nacista i desetak tenkova rastrgala je snažna eksplozija.
  Augustin je pjevao:
  - Nećete se usuditi otimati našu zemlju!
  Svetlana je također u ofenzivi. I ne daje ni grama predaha. Divlji terminator djevojka.
  I siječe neprijatelje i istrijebi naciste. A masa smeđih boraca već je pala u jarak i uz ceste.
  Šestorica su bili bijesni. Napravio divlju borbu.
  Oleg Rybachenko se vratio u akciju. I on napreduje, mašući oba mača. A dječak terminator vodi mlin. Mrtvi nacisti padaju.
  Masa leševa. Cijele planine krvavih tijela.
  Dječak pisac podsjeća na ludu strategiju. Gdje su se također konji i ljudi pomiješali.
  Oleg Rybachenko škripi:
  - Jao od pameti!
  A novca će biti na pretek!
  I dječak terminator u novom pokretu. A njegove bose noge će nešto uzeti i baciti.
  Dječak genije zaurlao je:
  - Majstorska klasa i firma "Adidas"!
  Stvarno cool show ispao je cool. I koliko je pobijenih nacista. I najveći broj najvećih pobio je smeđe borce.
  U borbi je i Margarita. Slabi vojske cimeta i čelika i urla:
  - Velika udarna pukovnija! Svi se vozimo u lijes!
  I njezini mačevi su sjekli nacisti. Masa smeđih boraca već se srušila.
  Djevojka je zarežala:
  - Ja sam čak hladniji od pantera! Dokažite da su svi najbolji!
  I iz gole pete djevojke, poput graška s moćnim eksplozivom, izletjet će.
  I udari na neprijatelja.
  I on će uzeti i razbiti neke od protivnika i tenkove, pa čak i avione.
  A Natasha je na vlasti. I ona pobjeđuje protivnike, a sama nikome neće dati pad.
  Koliko je nacista već prekinulo.
  I zubi su joj tako oštri. A oči su safirne. Ovo je djevojka - glavni krvnik. Iako ima sve svoje partnere - krvnike!
  Natasha vrišti:
  - Ja sam luda! Imat ćete kaznu!
  I opet će djevojka mačevima sasjeći mnogo nacista.
  Zoya je u pokretu i posjekla je puno smeđih ratnika.
  I bose noge bacaju igle. Svaka igla ubija nekoliko nacista. Ove djevojke su stvarno prekrasne.
  Augustin napreduje i slama protivnike. I pritom ne zaboravlja viknuti:
  - Ne možete pobjeći iz lijesa!
  A djevojka će uzeti svoje zube i goli zube!
  A crvenokosa je tako... Kosa vijori na vjetru, kao proleterska zastava.
  I sve doslovno proizlazi iz ljutnje.
  Svetlana u pokretu Ovdje je izrezala mnogo lubanja i tenkova. Ratnica koja pokazuje zube.
  Pokazuje jezik. A onda pljune iz slamke. Onda zavija:
  - Hoćete li biti mrtvi!
  I opet joj s bosih nogu lete smrtonosne igle koje pogađaju pješaštvo i zrakoplove.
  Oleg Rybachenko skače i skače.
  Bosonogi dječak ispušta gomilu igala, ruši tenkove i pjeva:
  - Idemo kampirati, otvorimo veliki račun!
  Mladi ratnik je u svom najboljem izdanju.
  Dosta je star, ali izgleda kao dijete. Samo vrlo jaka i mišićava.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - Neka igra ne bude po pravilima - probit ćemo fraeru!
  I opet su mu s bosih nogu poletjele smrtonosne i razbijajuće igle.
  Margarita je s oduševljenjem pjevala:
  - Ništa nije nemoguće! Vjerujem da će sloboda svanuti!
  Djevojka je ponovno bacila smrtonosnu kaskadu igala na naciste i njihove tenkove, nastavila:
  - Tama će nestati! Neka cvatu ruže!
  I čim ratnica golim nožnim prstima baci grašak, tisuću nacista odmah je poletjelo u zrak. Da, vojska smeđeg, paklenog carstva se topi pred našim očima.
  Natasha u borbi. Skače kao kobra. Eksplodira neprijatelje. I toliko nacista umire i avioni padaju.
  Njihova djevojka i mačevi, i zrna na ugljenu, i koplja. I igle.
  U isto vrijeme i urla:
  - Vjerujem da će pobjeda doći!
  I slava Rusa će naći!
  Goli prsti bacaju nove igle, probijajući protivnike.
  Zoya u divljem potezu. Napada naciste. Razbija ih na male komadiće.
  Žena ratnica golim prstima baca igle. Probija se kroz protivnike i kako urlati:
  Naša potpuna pobjeda je blizu!
  I izvodi divlji mlin s mačevima, meteći tenkove. Ovo je stvarno djevojka kao djevojka!
  Ali Augustinova kobra krenula je u ofenzivu. Ova žena je noćna mora za sve noćne more.
  A ako ga presiječe, znači da će ga prerezati.
  Nakon toga, crvenokosa će uzeti i zapjevati:
  - Otvorit ću sve lubanje! Ja sam veliki san!
  A sada su njezini mačevi u akciji i sijeku meso i metal.
  Svetlana također ide u ofenzivu. Ova djevojka nema kočnice. Čim sijeku, tako se masa leševa zasipa, a avioni i tenkovi padaju.
  Plavokosi terminator urla:
  - Kako će biti dobro! Kako će biti dobro - znam!
  A sad od nje leti ubojiti grašak.
  Oleg opet stotinu nacista, noseći meteor, odsječeni. I on će podići bombu i baciti je.
  Male veličine, ali smrtonosne...
  Kako razbiti na male komadiće.
  Dječak terminator je urlao:
  - Olujna mladost strašnih strojeva!
  Margarita će to ponoviti u borbi.
  I posjeći puno smeđih boraca. I smanjuje velike praznine.
  Djevojka vrišti:
  - Lambada je naš ples na pijesku!
  I udario s novom snagom.
  Natasha je u ofenzivi još bjesnija. Dakle mlatiti naciste. Nije im baš dobro oduprijeti se takvim djevojkama.
  Natasha ga je uzela i zapjevala:
  - Trčanje na licu mjesta je običan pomiritelj!
  I djevojka ratnica uletjela je u protivnike takvim kaskadom udaraca.
  A diskove će bacati bosih nogu.
  Ovdje je vodila mlin. Masa glava smeđe vojske se otkotrljala i tenkovi su gorjeli.
  Ona je borbena ljepotica. Pobijedi si takvu žutu armadu.
  Zoya je u pokretu, slama sve bez iznimke. A mačevi su joj poput škara smrti.
  Djevojka je jednostavno ljupka. A njezine bose noge bacaju vrlo otrovne igle.
  Porazite protivnike. Probijaju im grlo i prave lijesove, tjeraju da tenkovi i avioni eksplodiraju.
  Zoya ga je uzela i zacvilila:
  - Ako nema vode u slavini...
  Natasha je oduševljeno viknula:
  Dakle, ti si kriv!
  I golim nožnim prstima baca nešto što temeljito ubija. Ovo je stvarno djevojka od djevojaka.
  A s njenih golih nogu, kako će oštrica poletjeti. I pogodit će puno boraca, odsijecajući kule od tenkova.
  Augustin u pokretu. Brz i jedinstven u svojoj ljepoti.
  Kakvu svijetlu kosu ima. Kao proleterska zastava koja se vijori. Ova djevojka je prava lisica.
  I siječe protivnike - kao da je rođena s mačevima u rukama.
  Crvenokosi, prokleti gade!
  Augustin ga uze i prosikta:
  - Bit će glave bika - neće borci poludjeti!
  I ovdje je opet slomila puno boraca.
  Ukratko, kažu da s takvim timom Hitler neće preživjeti. I 9. svibnja 1961. godine Adolfa Hitlera su djevojke golih prstiju uzele za ruke i noge, a Margaritu za nos, i poderale, a 9. svibnja 1961. Hitler je uzet i umro! I SSSR je osvojio cijeli svijet!
  
  BABA JAGA JE GREŠA I ŠTETI SSSR!
  Baba Yaga, vođena mržnjom prema ljudima, intervenirala je u tijek povijesti. Uzela ga je i u minobacaču, u društvu sa Zmeyjem Gorynychom, napala američke zrakoplove koji su htjeli bombardirati japanske nosače zrakoplova. A zmija Gorynych, dok je uzima, udari na Amerikance velikim mlazom plamena iz tri glave. I spaliti više od stotinu zrakoplova odjednom. A Yankeesi panika. A tu je i Baba Yaga, koja baca travu u more i američki nosači zrakoplova i drugi brodovi prekriveni valom. Kao rezultat toga, Amerika je u bici kod Midwaya potpuno poražena.
  Japanci su tada zarobili u pokretu i Havajski arhipelag je preuzeo potpunu kontrolu nad Tihim oceanom. I njihove kopnene snage napale su Indiju i krenule na Delhi.
  Britanci su, kako bi zadržali Indiju, prebacili dio vojnika iz Egipta i napustili operaciju Torch. Amerika također nije sletjela u Casablancu i Nijemci bi mogli zamrznuti rat u Africi.
  To nije spasilo naciste od poraza kod Staljingrada. Ali Mainsteinov protuudar pobijedio je u snazi. Zbog činjenice da trupe nisu prebačene u Afriku, Mainstein je imao još nekoliko divizija, uključujući trideset Tigrova, koji su nestali u pijesku Sahare bezuspješno u stvarnoj priči. Osim toga, avijacija nacista bila je jača. Uostalom, nisu trošili sredstva na opskrbu Afrike, a intenzitet zračnih napada na Treći Reich pao je nekoliko puta.
  Stigao je na istočnu bojišnicu, a do ožujka 1943. legendarni as Marseillea je broj oborenih zrakoplova na zapadnom frontu doveo do tri stotine, te postao prava legenda svih vremena. A na istoku su ga jako pogodili sovjetski piloti. Marcel nije izbjegavao najžešće borbe i bio je pravi fenomen. Jedan čovjek vrijedio je cijeli zrakoplovni korpus.
  Sovjetske trupe pretrpjele su više gubitaka nego u stvarnoj povijesti. Manje ih je pobjeglo iz okruženja. I Nijemci su ponovno zauzeli ne samo Harkov i Belgorod, već i Kursk, a također su ponovno zauzeli Krasnodon i Vorošilovgrad.
  Sovjetske trupe bile su šokirane ... Tijekom odmrzavanja, djelomično su se oporavile. Na nebu su se vodile zračne bitke. Nijemci su preuzeli inicijativu. Japanci su u međuvremenu prošli američku arteriju u Panami i zauzeli tjesnac. U Sjedinjenim Državama odlučeno je zamrznuti cijeli europski pravac. Ali njemačka podmornička flota radila je previše učinkovito, mučeći Britance i Amerikance. A Churchill je, ne riskirajući službeni mir ili primirje, predložio da Nijemci zakoče rat. Odnosno, ne sklapati mir, ali stvarno ne ratovati.
  Hitler je kao odgovor zahtijevao da se zaustavi bilo kakva pomoć SSSR-u. Britanija i Sjedinjene Države odbile su lend-lease, ali su rekle da mogu nešto prodati Rusiji za zlato.
  Osim toga, Britanci i Amerikanci rekli su da bi, ako Hitler zaustavi uništavanje Židova, mogli prodavati naftne derivate i druge sirovine potrebne Nijemcima na kredit. Fuhrer je, nakon što je odlučio da Židovi nikamo neće ići, pristao.
  Prije svega, moramo ukloniti SSSR. Istina, među Fritzovima nije bilo jedinstva. Neki su generali rekli da bi trebali napasti Moskvu. Drugi da je dobra ideja ponovno osvojiti Kavkaz.
  Fuhrer je odlučio napredovati na Voronjež. I onda se vrati u Staljingrad. Sam Hitler se doista želio osvetiti za poraz kod ovog grada. Sovjetski obavještajci su točno pogodili gdje će neprijatelj zadati glavni udarac i pripremili snažnu obranu. Ali, nažalost, Nijemci su bili jaki. Međutim, njihovi tenkovi "Panther", "Tiger", a posebno "Lion" nisu dovoljno savršeni.
  Koriste se i Ferdinandi, strojevi su također prave životinje. I tako je udarna šaka nacista krenula u ofenzivu 5. srpnja 1943. godine. Nacisti pokušavaju napredovati, ali snažna obrana im je na putu. Štoviše, topništvo je nanijelo preventivni, iako ne baš učinkovit, topnički udar na neprijatelja.
  Nakon toga, nacisti su krenuli u napad i uspjeli se primjetno zabiti na položaje sovjetskih trupa. Nacisti imaju više snaga i oni dominiraju zrakom. Marseille, koji je oborio više od pet stotina zrakoplova, dobio je Veliki križ Željeznog križa. A prije toga Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Nijemci su napredovali i napredovali, kroz sovjetsku obranu. Poput ovna kretao se tenk "Lev", po oklopu i naoružanju najmoćniji neprijateljski mastodont, težak devedeset tona. I razumije Ferdinandove, ovdje su djelovali zastrašujućom silom.
  Ali obrana Crvene armije bila je jaka i nije htjela popustiti. Nacisti su napredovali sporo i pretrpjeli velike gubitke. Ali u zraku su imali inicijativu. A Focke-Wulf je učinkovit stroj, kada se koristi ispravno. I uporan i sa moćnim oružjem. Postupno su se nacisti približili Voronježu. Ali za to im je trebalo dva mjeseca. Konačno bez daha, i smrtno umorni, Fritz se zaustavio kad su se približili rijeci Don. Imali su velike gubitke u opremi, posebno među Panterima i T-4 i T-3. Nešto manje su stradali "Tigrovi" i "Lavovi". Ali mnogo Lev tenkova se trivijalno pokvarilo.
  Nastala je stanka i nacisti su nadoknadili štetu. Staljin se nadao da će zimi preuzeti inicijativu. U seriji se u zraku pojavio ME-309, koji je zahvaljujući velikoj brzini i moćnom oružju postao kardinalni problem za sovjetsko zrakoplovstvo. Kao Yu-288. Došla je kasna jesen i počeo je padati snijeg. Crvena armija je pokrenula protuofenzivu u smjeru Voronjež, te u središtu, kao i na poluotoku Taman.
  Zimi se moglo puno toga vratiti. Ali neočekivano, Japan je ušao u rat protiv SSSR-a. Njezina kopnena vojska bila je vrlo brojna. Osvojivši mnoge pobjede, samuraj je žudio za osvetom na Khalkhin Golu.
  I odigrala se bitka kolosalnih razmjera. Napad na Vladivostok, ofenziva na Primorje i Mongoliju.
  Staljin je obustavio ofenzivu u smjeru Taman, i u centru, i pokušao se probiti samo u Voronježu. Tamošnji su se nacisti, međutim, ustrajno držali. Imali su mnogo snage.
  Oni još uvijek imaju prednost na nebu. Štoviše, Japan je također preusmjerio dio zrakoplovstva. Dakle, nije bilo pobjede.
  Samuraji su uspjeli blokirati Vladivostok i zauzeti dio Mongolije. Ali tu je njihov uspjeh završio. No, s druge strane, Nijemci su uspjeli preživjeti zimu i izbjeći poraz, kao što je to bilo četrdeset prve i četrdeset druge godine. I ovo je veliki uspjeh.
  U svibnju su nacisti popunili svoje snage. U seriji su imali mlazni lovac ME-262 kojem nije bilo premca. A Marseille je oborio tisuću aviona. Za sedamsto pedeset zrakoplova odlikovan je Viteškim križem Željeznog križa s mačevima od platinastog hrastovog lista i dijamantima. I za tisuću Zvijezda Viteškog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Marseille je tako postao super as svih vremena i naroda.
  Ali SSSR to ne olakšava. Krajem svibnja Nijemci su obnovili ofenzivu. Ali njihove su trupe napredovale vrlo sporo. SSSR je koristio nove tenkove T-34-85 i IS-2, što je stvaralo određene probleme nacistima. Nijemci "Tigrovi" -2 i "Pantera" -2 postali su glavna sila. "Lav" i "Maus" su ukinuti. Umjesto Mausa, počeo se razvijati tenk nove generacije E-100. Sa zbijenim rasporedom, niskom siluetom, velikim kutovima nagiba oklopa, savršenijim i lakšim podvozjem. Uz strojeve serije "E" bila je povezana znatna nada. I to vrlo kolosalna snaga. Borbe su vrlo brutalne. Nijemci su uspjeli potisnuti sovjetske trupe izvan Dona za tri mjeseca. Ali ništa više nisu postigli.
  Japan je bio u ratu s Amerikom, a ljeti se ograničio samo na juriš na Vladivostok i Habarovsk. Samuraji su zauzeli Habarovsk, ali ne i Vladivostok. A u Mongoliji su samuraji malo napredovali.
  U zimi 1945. Amerikanci su ipak uspjeli poraziti Japan i istjerati je iz Paname. I tijek rata je išao drugačije.
  U zimu 1945. Crvena armija je napredovala u središtu, ali nije uspjela svladati nacističku obranu. U ožujku su Nijemci već napredovali na jugu, ali su malo napredovali.
  U svibnju su nacisti pokušali napredovati na Moskvu, ali nisu postigli zamjetan uspjeh, te su u dva mjeseca tvrdoglavih borbi napredovali trideset-četrdeset kilometara.
  U borbama su sudjelovale samohodne topove serije E koje su bile lagane i još nesavršene. Tenk E-50 sa serijskom proizvodnjom je odgođen. Mlazni zrakoplovi, posebno bombarderi, postali su problem za SSSR. Na nebu je ojačana superiornost nacista. Marseille je oborio dvije tisuće zrakoplova i dobio Zvijezdu Viteškog križa, željezni križ sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Ljeti su sovjetske trupe ponovno pokušale nešto učiniti. Ali nije išlo ... Do kraja godine linija bojišnice bila je neaktivna.
  Došla je 1946. godina... Nijemci su imali diskoteke, ali su bile skupe, teške za proizvodnju i unatoč neranjivosti zbog strujanja laminarnog mlaza, ni sami nisu mogli pucati. Dakle, to nije dalo odlučujuću prednost. Ali u ME-262 X seriji, vrlo jak lovac s zamašenim krilima. I ME-1100 s promjenjivim zamahom krila. I TA-283 s produženim trupom. I Yu-287 i TA-500 su mlazni zrakoplovi sa šest motora. I puno druge tehnologije.
  SSSR u tom pogledu još uvijek zaostaje, a na nebu nacisti imaju potpunu inicijativu.
  Tenk E-50 konačno je ušao u seriju, a E-75. Strojevi su dobili zbijeni raspored i ispali su lakši. E-50 je bio težak samo pedeset tona s motorom od 1200 konjskih snaga i snažnijim oklopom. E-75 je bio težak sedamdeset pet tona, s mnogo debljim i nagnutim oklopom od Tiger-2, snažnim naoružanjem i motorom od 1500 konjskih snaga.
  Nijemci su krajem svibnja krenuli u ofenzivu na Moskvu. Ovoga puta uspjeli su doći do obrambene linije Mozhaisk, a tamo su naletjeli na čvrstu i očajnu obranu.
  Situaciju je zakomplicirala ofenziva Japana u Sibiru. Ali nije bilo baš uspješno. Rat je vrlo okrutna stvar. I tako su sovjetske trupe još uvijek držale Moskvu.
  Zima je prolazila u bitkama. Došla je 1947. godina... Nijemci su opet pokušali napredovati u proljeće. Njihovi tenkovi serije E bili su pristojni. SSSR je otišao na serije IS-4 i IS-7. Ali ipak u malim porcijama. I pojavio se tenk T-54, ali opet u malim količinama. A mlaznog zrakoplova još nije bilo.
  Nacisti su napredovali na jugu. Glavni udarac zadali su u pravcu Kavkaza. I uspjeli su. Probili su front... Situaciju je pogoršao ulazak Turske u rat. Osmanlije su konačno svladale oklijevanje. Štoviše, saveznici s Trećim Reichom već dugo ne ratuju.
  Ali Japan je očito počeo gubiti ... No unatoč tome, samuraj je ljeti pokrenuo ofenzivu u Sibiru. I kao rezultat toga, nacisti su uspjeli ponovno zauzeti Kavkaz. Do kraja 1947. odsjekli su ga kopnom. I do proljeća 1948. konačno su ga zauzeli.
  U ovoj situaciji, Staljin je Hitleru ponudio primirje pod bilo kojim uvjetima.
  Dobivši naftu Kavkaza i žito Ukrajine, ugljen Donbasa, Hitler je odlučio prihvatiti Staljinovu ponudu, ali pod vrlo teškim uvjetima.
  SSSR je vratio zarobljenike, prebacio opremu u Treći Reich i obvezao se platiti težak i ogroman danak u sirovinama i zlatu.
  Veliki su bili i teritorijalni gubici. Osim što su Nijemci već zauzeli, morali su odustati od Lenjingrada i Murmanska, Karelijskog poluotoka i Arhangelska.
  Staljin je, stisnuvši srce, pristao na to. I potpisan je mirovni ugovor.
  Treći Reich se proglasio pobjednikom i okrenuo se Zapadu.
  Već u jesen 1948. nacističke horde kretale su se po Africi i Bliskom istoku. A tijekom zime zarobljen je veći dio crnog kontinenta i cijeli Bliski istok.
  A u proljeće 1949. osvojen je i južni dio Afrike. Njemačke podmornice s vodikovim peroksidom postale su najmoćnije na svijetu, a njihove letjelice i diskete bile su potpuno bez premca. Osim toga, 1949. godine nacisti su imali piramidalne tenkove, koje saveznički topovi nisu mogli probiti ni iz kojeg kuta.
  I tako je u ljeto 1949. došlo do iskrcavanja u Britaniju. Marseille je za srušeni pettisućiti zrakoplov dobio Veliku zvijezdu Viteškog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Sad su SAD same... Truman je Hitleru ponudio mir pod bilo kojim uvjetima. Führer je to odbio. Godine 1950. Nijemci su prošli Island i Kanadu, a sa sjevera su se približili Sjedinjenim Državama.
  1951. počele su borbe u samoj Americi. Nijemci su se probili zajedno s Japancima i iz Meksika i iz Kanade. Sjedinjene Države nisu imale pravu tehnologiju da se odupru nacistima. Piramidalni tenkovi Trećeg Reicha nisu imali ravnih i razbili su svaku obranu.
  I padali su jedan za drugim američki gradovi... 30. siječnja 1052. Sjedinjene Države su kapitulirali pred Trećim Reichom. A situacija je postala još akutnija.
  Staljin je umro 5. ožujka 1953. godine. A 20. travnja 1953. dogodio se prvi let s ljudskom posadom na Mjesec. Naravno, Nijemci su letjeli. I prilično je cool. I let je bio sjajan.
  Ali došlo je vrijeme za mir i probavu osvajanja. I tako je počela kolonizacija drugih zemalja i formiranje Hitlerova carstva. 1959., 20. travnja, održan je referendum o transformaciji Trećeg Reicha u monarhiju i carstvo, s carem Adolfom Hitlerom. A u SSSR-u je vladao Beria. Dobio je vlast, jer je bila potrebna čvrsta ruka, a što je najvažnije, trebao im je red u osiromašenom i ratom i reparacijama razorenom SSSR-u.
  A 20. travnja 1960. započeo je let prvog čovjeka na Mars. I bilo je prilično cool. Ali Hitler je umro u ožujku 1961. A njegovo mjesto zauzeo je sin dobiven umjetnom reprodukcijom Wolf. Također car i vrlo mlad.
  I Wolf je donio odluku, bez daljnjega, da započne rat s Japanom. Kažu da na planeti Zemlji ne mogu postojati dva velika carstva, već samo jedno.
  Pa, Beria je stao na stranu Trećeg Reicha. Kažu, zapravo, koliko dugo možete sjediti za kantom. Japan je od Rusije osvojio dio Dalekog istoka i Primorja. A to je općenito neugodno i divlje.
  Wolf je bio prvi koji je izjavio da SSSR može povratiti Primorje, dio Sibira i Sahalin, kao i Kurilski greben, ali ne više. Berija je bio u redu s tim. I SSSR je započeo rat.
  Imao je glavne tenkove T-54 i T-55, te IS-10 i IS-12. Nijemci imaju mnogo naprednije: piramidalne. A ovo je, naravno, ozbiljna tvrdnja o pobjedi.
  Japan je, s druge strane, u tehnologiji zaostajao za SSSR-om. Na japanskom prijestolju je isti nesmjenjivi car Hirohito. I naravno, želi i vlast nad svijetom. Ali nacisti su slabiji.
  Rat je počeo 20. travnja 1961. godine. Hitler se spremao za rat s Japancima, želio je i potpunu vlast nad svijetom. Ali Vuk je bio ispred njega. Točnije, Adolf Prvi i Veliki nisu imali vremena. I počeo je veliki i okrutni rat.
  Vaga je vibrirala velikom snagom.
  Nijemci su od samog početka, posjedujući napredniju tehnologiju, preuzeli inicijativu. Ali Japanci su se borili vrlo herojski. No, u prva tri mjeseca Nijemci i vojska SSSR-a uspjeli su primjetno krenuti duboko u Japansko Carstvo i zarobiti mnogo toga.
  Borbe su se nastavile s promjenjivim uspjehom, ali više u korist nacista. A Nijemci su se kretali sve dalje. I to je bio njihov kolosalan i neponovljiv uspjeh. Njihovi piramidalni spremnici bili su napravljeni od posebne vrste plastike i razbili su svaku obranu. A prema Japanu nije bilo milosti.
  IS-12 je bio tenk težak pedeset tona i dobro zaštićen u čelo, sa topom od 122 milimetra, ali dug 60EL. I strašno je mlatila neprijatelja.
  Japanska vojska je zastarjela i gubi. Nakon nekoliko mjeseci borbi, trećina samurajskog carstva je zarobljena.
  A do kraja 1961. Zemlja izlazećeg sunca izgubila je gotovo polovicu svog teritorija.
  Došla je 1962. godina ... Nijemci i SSSR nastavljaju svoju ofenzivu ... Berija je u usponu. Opet borbe i pobjede. Godinu dana kasnije, do 20. travnja 1962., više od dvije trećine japanskog kolonijalnog carstva već je bilo zarobljeno. I rat se nastavlja.
  Vojska SSSR-a se bori herojstvom ....
  Sada su se spustili na akutni Hokkaido... I 3. rujna 1962. Japan je kapitulirao. I ovaj rat je gotov.
  Vuk prvi, postao je veliki i svjetski car. I opet je vrijeme za probavu zarobljenih kolonijalnih posjeda.
  Njemački letovi na različite planete. 1965. do Venere. 1967. Merkuru. I 1968. na satelite Jupitera.
  Ali to nije dovoljno za Vuka prvog, 1971. posjećeni su i sateliti Saturna. A 1971., 20. travnja, Vuk Prvi je napao SSSR. Odlučio je zarobiti posljednju moć na planeti Zemlji koja mu još nije bila podređena.
  Beria je i dalje vladao SSSR-om. Imao je sedamdeset i dvije godine, ili čak nije imao.
  I trupe Trećeg Reicha osvojile su teritorij. Glavni udarac zadat je u pravcu Moskve, koju Hitler nikada nije uspio podnijeti.
  Ali do sada je, naravno, sve išlo u prilog Trećem Reichu. Koji ima više snaga i tenkova.
  Ali loša sreća, stigle su sovjetske trupe, i hajde da izmlatimo naciste, strašnom silom.
  Oleg Rybachenko se vratio u akciju. I on napreduje, mašući oba mača. A dječak terminator vodi mlin. Mrtvi nacisti padaju.
  Masa leševa. Cijele planine krvavih tijela.
  Dječak pisac podsjeća na ludu strategiju. Gdje su se također konji i ljudi pomiješali.
  Oleg Rybachenko škripi:
  - Jao od pameti!
  A novca će biti na pretek!
  I dječak terminator u novom pokretu. A njegove bose noge će nešto uzeti i baciti.
  Dječak genije zaurlao je:
  - Majstorska klasa i firma "Adidas"!
  Stvarno cool show ispao je cool. I koliko je pobijenih nacista. I najveći broj najvećih pobio je smeđe borce.
  U borbi je i Margarita. Slabi vojske cimeta i čelika i urla:
  - Velika udarna pukovnija! Svi se vozimo u lijes!
  I njezini mačevi su sjekli nacisti. Masa smeđih boraca već se srušila.
  Djevojka je zarežala:
  - Ja sam čak hladniji od pantera! Dokažite da su svi najbolji!
  I iz gole pete djevojke, poput graška s moćnim eksplozivom, izletjet će.
  I udari na neprijatelja.
  I on će uzeti i razbiti neke od protivnika i tenkove, pa čak i avione.
  A Natasha je na vlasti. I ona pobjeđuje protivnike, a sama nikome neće dati pad.
  Koliko je nacista već prekinulo.
  I zubi su joj tako oštri. A oči su safirne. Ovo je djevojka - glavni krvnik. Iako ima sve svoje partnere - krvnike!
  Natasha vrišti:
  - Ja sam luda! Imat ćete kaznu!
  I opet će djevojka mačevima sasjeći mnogo nacista.
  Zoya je u pokretu i posjekla je puno smeđih ratnika.
  I bose noge bacaju igle. Svaka igla ubija nekoliko nacista. Ove djevojke su stvarno prekrasne.
  Augustin napreduje i slama protivnike. I pritom ne zaboravlja viknuti:
  - Ne možete pobjeći iz lijesa!
  A djevojka će uzeti svoje zube i goli zube!
  A crvenokosa je tako... Kosa vijori na vjetru, kao proleterska zastava.
  I sve doslovno proizlazi iz ljutnje.
  Svetlana u pokretu Ovdje je izrezala mnogo lubanja i tenkova. Ratnica koja pokazuje zube.
  Pokazuje jezik. A onda pljune iz slamke. Onda zavija:
  - Hoćete li biti mrtvi!
  I opet joj s bosih nogu lete smrtonosne igle koje pogađaju pješaštvo i zrakoplove.
  Jasno je da će takav tim uništiti naciste, čak i ako je Treći Reich zarobio gotovo cijeli svijet i počeo se naseljavati na drugim planetima!
  
  OLEG RYBACHENKO SPASI CARSTVO
  BILJEŠKA
  Oleg Rybachenko dobio je besmrtnost na dar, ali to mora riješiti, jer je služio u ruskoj vojsci stotinu godina. Ali s druge strane, on pomaže Rusiji da dobije rat s Japanom, spašava admirala Makarova i postiže mnogo nevjerojatnih pothvata!
  . POGLAVLJE 1
  Oleg Rybachenko je, voljom ruskih bogova demijurga, pretvoren u dječaka, ali ne jednostavnog, već besmrtnog. I poslan je da izvrši misiju u Port Arthuru - da zaštiti tamošnju Rusiju. I on je pretvoren u klinca koji je izgledao star desetak godina, ali iznimno brz - brži od geparda, i neranjiv na sve vrste oružja. Kao dječak od deset godina služit će carskoj Rusiji stotinu godina, a zatim narasti do šesnaest i zadržati besmrtnost da bude gospodar svoje sudbine, ali s vremena na vrijeme obavljajući misije po nalogu ruskih bogova- demijurzi.
  I njegova inkarnacija je odmah utjecala na tijek povijesti.
  Deset godina Oleg Rybachenko, prema standardima ranog dvadesetog stoljeća, nije izgledao tako mali i odmah je primljen u vojsku. Štoviše, dječak se lako savijao i ispravljao prstima, prvo na rukama, a potom i na bosim nogama, bakreni novčić. Ono što je ostavilo dojam.
  Za početak, dječak je uspio spasiti admirala Makarova od smrti. Dječak je to učinio vrlo jednostavno, ušao je u Petropavlovsk na dan kobnog izlaska na more. I trivijalno skočio na kormilo, i gurnuvši mornara, zavrtio brod.
  Međutim, to se nije cijenilo. A struk je bio četrdeset udaraca bičem za takvu drskost.
  Ali na sreću admiral nije umro.
  No, ipak je počela opsada Port Arthura. Japanci su i dalje imali prednost na moru, a general Partridge bio je previše neodlučan.
  Ali zapovjednik Port Arthura je umro, on je doista bio ranjen u glavu u stvarnoj povijesti, ali nekoliko milimetara fragmenta prošlo je bliže mozgu. A Oleg Rybachenko, znajući priču, samo je neprimjetno udario dlanom po generalovoj sljepoočnici, a fragment je udario u mozak i ubio ga. Ukratko, izdajica koji je predao citadelu je umro, a Kondratenko, heroj obrane Port Arthura, zauzeo je njegovo mjesto.
  Novi je zapovjednik, kako bi ojačao obranu tvrđave, otpisao sve mornare i brodsko topništvo na obalu, a eskadrilu razoružao, ali je učvrstio Port Arthur.
  Admiral Makarov je u tome bio s njim potpuno solidaran. Štoviše, ruska flota nije uspjela preuzeti inicijativu na moru u ovoj priči.
  Kao rezultat toga, citadela je bila temeljito zaštićena, plus vješti postupci zapovjednika Kondratenka. Obrana se dobro držala. Kondratenko je na vrijeme ojačao obranu tvrđave Vysoky i Japanci je nisu mogli zauzeti.
  Osim toga, Oleg Rybachenko, ovaj besmrtni, bosonogi dječak borio se kao titan na svakoj hladnoći. I sve je zadivio svojom fenomenalnom preciznošću.
  Dječak je skočio do strojnice i, odmarajući gole, okrugle, djetinjaste pete, uperio oružje. I počeo je škrabati. I niti jedan metak nije protraćen. Samuraji su bili posječeni doslovno u redovima.
  Oleg, ovaj vječni dječak, mlatio se od entuzijazma i agresivno pjevušio, skladajući u hodu;
  Ja sam dječak rođen u studenom
  U svemirskom dobu, olujnom dobu...
  Cvjetaj carsku Rusiju na zemlji,
  Vjerujte, mi kadeti nismo bogalji!
  
  Poslao me veliki Bog Svarog,
  Služiti domovini srcem i dušom...
  Za nas, na kraju krajeva, Svemogući Bijeli Bog -
  Snaći ćemo se, vjerujte sa sotonom!
  
  Rusija je naša domovina, vjerujte
  Koji je jedini na svijetu...
  Iako je napadnuta vrlo aktivna zvijer,
  Za nas Ruse ima mjesta na planeti!
  
  Moćna bezgranična zemlja
  Kojim vlada najmudriji kralj...
  Zauvijek nam je darova Kin -
  Neka pobijedi Abel, neka pogine Kajin!
  
  Branim hrabro Port Arthur,
  Bori se dečko i bos na hladnoći,
  Vjerujte mi, Japanci se nisu savijali,
  Djevojke su raširile pletenice!
  
  Dječaka su odmah odsjekli mitraljezom,
  Pokosio odred žestokih samuraja ...
  I pogodi žuto pravo u oko
  Mi smo pioniri zla će rastrgati!
  
  Postignimo komunizam zauvijek
  Ruski carevi imaju slavan put.
  Veliki san će se ostvariti
  Na slavu legendarnog Svaroga!
  
  Vjerujemo da ćemo braniti domovinu,
  Borim se na velikoj, visokoj planini...
  Iznad nas je zlatnokrili kerubin,
  I sam Gospodin Perun je bistrog!
  
  Ja sam za našu domovinu do kraja,
  Vjerujte mi, borit ću se vrlo hrabro...
  Car Nikola je zamijenio mog oca,
  Objesit ćemo Judu o jasiku!
  
  Rusija je samo ideal
  Zemlja svetaca i mudrih ljudi svijeta...
  Sanjao sam da u tome nađem slavu, momče,
  I učinio Marsa i Krista idolom!
  
  Vjerujem Lada majka bogova,
  Koju ljubav prema svemiru daje...
  Potrebne su nam dodatne riječi za molitvu,
  Marija zauvijek hvali djevicu!
  
  Care Nikola mi ćemo ti pomoći,
  Za poraz Japanaca vjerujte okrutnom...
  Svarogovi unuci, mi smo sinovi poroda,
  A u rati, vjerujemo cool docks!
  
  I ovdje se divovski dječak bori,
  Koje mitraljeze rati kosi...
  Gospodin je uvijek jedno s nama,
  Udarac Kristov doista raznosi oblake!
  
  Pa, što je Japancima teško?
  Ne možeš osvojiti Port Arthur...
  Uspostavit ćemo ruski svijet posvuda,
  I bit će lik Lade sa zlatom!
  
  Jer će kralj zauvijek biti vjeran,
  Spasit ćemo njega i Svetu domovinu...
  Pod sjenom dvoglavog grba,
  Viktoriju ćemo učiniti cool!
  
  U Rusiji je svaki dječak heroj,
  Otpuhnut će mačem, igrajući pola planete ...
  Ne kradi djevojke u svoj yasyr,
  Neka su pohvaljena djela naša!
  
  Da, Rusija ima pionire,
  Da je crvena kravata bila čvrsto vezana ...
  Čuvamo pravdu, savjest, čast,
  A vidimo komunizam, sunce dalo!
  
  A sada smo odbili hordu,
  I branili su tvrđavu Port Arthur ...
  Svarog je rekao: Prihvatit ću mrtve,
  U raju čekaju djevojke da postanu figura!
  Pjevajući, dječak je bacio granatu bosom nogom, razderavši samuraja.
  Inače, granata je bila napravljena od piljevine i imala je veliku razornu moć. Japanci tome ne mogu odoljeti.
  Oleg Rybachenko, napisao je i pjevao:
  I samuraj je odletio na zemlju,
  Pod pritiskom čelika i vatre!
  I njegov doprinos obrani bio je vrijedan. I admiral Makarov pokazao je svoje umijeće na kopnu.
  Osim toga, Rusi su imali više zaliha i zaliha, zahvaljujući vještini legendarnog generala.
  A činjenica da je ruska eskadrila Togo bila potučena mnogo značajnije.
  Do kraja prosinca samuraji su bili iscrpljeni u napadima. U siječnju je došlo do zatišja uzrokovanog Kuropatkinovim pokušajem oslobađanja blokade, ali ne baš uspješnim.
  U veljači je napad ponovno bio i ponovno odbijen uz teške gubitke za Japance.
  Tijekom obrane, dječak Oleg Rybachenko ponašao se herojski. U vrijeme početka opsade ovaj je koliba na izgled imao samo deset godina. Dijete se borilo ravnopravno s odraslima i otišlo u izviđanje.
  Pokazao se kao vrlo hrabar i borben. I obrana je držala.
  A dječak je, odbijajući još jedan napad, ubio stotine samuraja iz strojnice, ne dopuštajući im da zauzmu Mount High. U isto vrijeme dječak je opet zapjevao s velikim oduševljenjem;
  Car Nikola je sada veliki monarh,
  Ti Lenjin nećeš dobiti priliku za vlast...
  Zaustavit ćemo horde divljih Japanaca,
  Pocijepajte agresora na usta Rusiji!
  
  Neka Rusija zauvijek vlada u svemiru,
  U njemu, moćni, strašni car Nikolaj ...
  Možemo udariti neprijatelja mačem,
  Za ovo se borite i usudite!
  
  Veličina Rusije u svemiru,
  Nitko ne može pobijediti Ruse...
  Sa svojom snagom u bitkama nepromijenjenom,
  Otjerat ćemo neprijatelje iz domovine!
  
  U ime naše svete domovine,
  Rusija će dobiti bitke...
  I slava Rusa bit će nepotkupljiva,
  Polaganje ispita za samo pet!
  
  Nikada nećemo kleknuti
  Iznad nas je zlatokrili kerubin...
  Proći će još mnogo generacija
  I bit će vječni mir u svemiru!
  
  Svarog će doći zajedno s Isusom,
  Oni će uskrisiti sve mrtve odjednom...
  Uostalom, liječenje je najviša umjetnost,
  Rodit će očevi moćnih listopada!
  
  I Lenjin, Staljin, Nikolaj i Petar,
  Sve će se ruke stisnuti i razumjeti...
  Koja je zastava Rusije u ponosnom svemiru,
  Neprijatelji domovine će umrijeti i umrijeti!
  
  Bog blagoslovio službu Rusije,
  Podigni se na najviši pijedestal...
  Svarog, veliki strašni mesija,
  Vjerujte mi, nisam prestao voljeti vojnike!
  
  Vjerovat ćemo uskoro da smo jači
  Podignite rusku zastavu nad planetom...
  Tko će donijeti sjajnu ideju,
  Pjevamo u prozi i poeziji!
  
  Kako je dobro kad je zvijezda Rusije
  Iznad svijeta će sjati kao dijamant...
  Uostalom, nebo zvijezda baršuna zalijeva,
  I pogodi protivnika u oko!
  
  Ne vjeruj onome koji kaže da su slabi,
  Da ruski titani nisu par...
  U ime ove pravoslavne države,
  Uzmi ovog dječaka na konja!
  
  I jurimo u bitku za slavu svijeta,
  Hrabro pobijediti u domovini...
  Ne mogu to opisati Shakespeareu
  Koliko će naša vojska biti u slavi!
  
  Naša domovina će stići do nagrade,
  Od svih bogova u svemiru najbolji od svih...
  Gosti su uvijek dobrodošli u našu domovinu,
  Ako dođeš s dobrotom, nisi zlikovac!
  
  Ljubite kralja i Boga Isusa
  I obožavajte Ladu za ljubav ...
  Ne budi kukavica u borbi,
  Ne možete graditi sreću na krvi!
  
  Život će biti vječan, buran i lijep,
  Svatko ima gdje biti hrabar...
  Rasprava s ruskim vitezom je opasna,
  Ne računajte onda probleme!
  
  Ali uskoro će biti mir u svemiru,
  A dobro će pobijediti u veličini...
  Bit ćemo u sreći, raju nepromijenjeni,
  Gospodin će dati snažno krilo!
  Uz takvu pjesmu, naravno, ruski vojnici nisu mogli izgubiti. I dječak terminator nije promašio. I drugi su ratnici pucali na Japance koji su jurišali na planinu Vysokaya s nevjerojatnom preciznošću.
  Ožujak je već došao... Japanci su se opet povukli. Krvava nedjelja se nije dogodila u Rusiji, jer je car Nikola, otkako se Port Arthur držao, bio dobro raspoložen i izašao u narod. Svečanim raspoloženjem dočekali su ga i kraljevi ljudi i divlje navijali. I sve je dobro prošlo.
  Ruska vojska se obnavljala i postajala sve više. Krajem ožujka Japanci su pokušali napredovati, ali su Kuropatkinove snage imale preveliku brojčanu nadmoć i odbile sve napade.
  A najbolji dijelovi samuraja generala Noge bili su prikovani opsadom Port Arthura. Nakon što su pretrpjeli velike gubitke, Japanci su se povukli. Ali opet je Kuropatkin oklijevao.
  Krajem travnja uslijedio je novi juriš, koji je, međutim, također odbijen.
  A Oleg Rybachenko, ovaj hrabri dječak čak je zarobio japanskog pukovnika, uz pomoć zamke, naravno.
  Početkom svibnja bilo je samo manjih okršaja, a 25. eskadrila Roždestvenskog konačno je ušla u Port Arthur. Slavni admiral doveo je pedeset i jedan brod preko tri oceana odjednom!
  Nakon toga obrana je dobila pojačanje. A početkom lipnja uslijedio je posljednji napad na Port Arthur. Napad je očajan i žestok. I opet je odbijen uz ogromne gubitke za Japance. Car je konačno smijenio Kuropatkina i imenovao Lineviča. Sredinom srpnja 1905. Japanci su konačno poraženi. I herojska obrana Port Arthura, koja je trajala više od godinu dana, završila je.
  Kondratenko je odlikovan Redom svetog Andrije Prvozvanog. I dobio čin feldmaršala. Tada je eskadrila Roždestvenskog, zajedno s Port Arthurom, na čelu s admiralom Makarovim, pobijedila Japance na moru. Štoviše, sam admiral Togo je poginuo u bitci.
  Oleg Rybachenko, ovaj vječni dječak ponovno se istaknuo i osobno zarobio bojni brod Japanaca. S njim se borilo i nekoliko lijepih, bosonogih djevojaka.
  Borbena Nataška pokazala se posebno sjajno - pravi vulkan u borbi i nepobjediv.
  A kada djevojka golim prstima baci granatu, onda je to kolosalna nevolja i uništenje. Granata od ugljena i tako razorna.
  Dječak pionir napada Japance i istovremeno pjeva;
  Naš će biti Tihi ocean, vjerujte
  Rusija Kraljevstva Roda s Nikolom ...
  I zvijer će biti uništena
  Mi, vitezovi neprijatelji, sve ćemo rastrgati!
  
  Moja zemlja, vjeruj iznad svega,
  Neka zvijezde komunizma sjaje...
  Uspjeh prati vitezove,
  Mi smo oličenje pravednog altruizma!
  
  Ja sam pionir upao u rat,
  Samo bosonogi dječak...
  Ali samljet ću protivnika u prah,
  I odlomit ću one koji su protiv rogova!
  
  Japan zašto je otišao kod nas
  Usudio si se izazvati Rusiju...
  I dobio pravo u oko s petom,
  Svarog, velika Gospodnja misija!
  
  Ljubav Lada Majko Ona Bogovi,
  Rodila je mnoge, svijetle i velike...
  Na slavu roda hrabrih sinova,
  Zaustavit ćemo navalu divljih neprijatelja!
  
  Nemojte pobijediti japansku žutu Rus,
  Naš heroj u bitkama je nepobjediv ...
  Borite se za domovinu i ne boj se,
  Kad su narod i kraljevski sustav ujedinjeni!
  
  O Nikolaj, dat ćemo ti
  Za Svetu Rusiju mi smo rodno srce...
  Iznad nas je zlatnokrili kerubin,
  Otvara svoja vrata u svemir!
  
  Na slavu Boga ruskoga Krista,
  Pjevamo hvalospjeve za našu Rusiju...
  Marijina ljubav, tako čista
  Što djeci zamjenjuje kašice za ručak!
  
  Na tebe Marijo okrenut ću oči,
  Zajedno s Ladom dajete ljubav svima ...
  Iako je đavao naoštrio sjekiru na nas,
  Božica će biti s nama u vječnom svjetlu!
  
  Ne, sunce se nikada neće ugasiti
  Bezgranična Vrhovna Rusija...
  Ostvarenje velikog sna
  Sve to čuje pod plavim nebom!
  
  Pjevamo ti Majko Božju,
  Psalmi i pjesme, svaki trenutak...
  Ako trebamo ići u bitku s jednom puškom,
  Uostalom, Staljin i Veliki Lenjin su s nama!
  
  Za domovinu, za Boga, za zemlju,
  Mi dečki se borimo s protivnikom...
  Znaj da ne budeš prokleti jaram,
  Kad se naoštri bajunet ruskog vojnika!
  
  Za našu zemlju, pionir u bitkama,
  Svarog je uspio proslaviti lice ljubavi ...
  Vidimo nešto u svojim svijetlim snovima
  Gdje ćemo zauvijek hvaliti Boga roda!
  
  Ukratko, Japanci su već Khan,
  I Port Arthur nije odustajao u bitkama ...
  Zato nam je domovina od Boga dana,
  Pa da se hrabro borite za Rusiju!
  . 2. POGLAVLJE
  Japan je bio prisiljen sklopiti mir s Rusijom, uz posredovanje Sjedinjenih Država.
  Morao sam ustupiti Kurilsko otočje i Tajvan. Rusija je osigurala protektorat nad Korejom, Mandžurijom, kontrolu nad Port Arthurom. Uz to, Japan je platio ogromnu odštetu od milijardu zlatnih jena carskoj Rusiji.
  Pobjeda je učvrstila položaj cara Nikole II. Rusija je proširila svoje teritorije, a Želtorosija se počela formirati na račun dobrovoljnog pridruživanja kineskim regijama. Bez Državne Dume - Rusija je ostala apsolutna monarhija, bez parlamenta.
  Naravno, zahvaljujući pobjedi i političkoj stabilnosti, gospodarski rast počeo je ranije nego u stvarnoj povijesti i bio je jači.
  Prvi svjetski rat je počeo kao u stvarnoj povijesti. No, za Rusiju je prošlo uspješnije. U kojoj je vojska bila veća i bolja, uključujući i zahvaljujući reformama feldmaršala Kondratenka, a gospodarstvo je jača, a autoritet cara veći.
  Oleg Rybachenko se također borio očajno i vrlo hrabro. Dječak je trčao kao meteorit. Napisao je iz domaće strojnice na Nijemce. A onda je trčao brže od kola sa strojnicom. I također je oduševljeno razbio vojsku Kajzera.
  Izgledao je kao dječak od desetak godina, a njegove bose, dječje noge bacale su improvizirane, smrtonosne granate od piljevine.
  Vodeći dobro usmjerenu vatru, dječak je samouvjereno pjevušio;
  Naša domovina je sveta zemlja,
  Slava našoj bezgraničnoj domovini...
  Protivnika Sotona neće slomiti,
  Vidimo, udaljeni smo prilazi!
  
  Moja će domovina procvjetati
  Car Nikola se uzdiže iznad planete...
  Nepobjediva ruska vojska,
  Približimo se Svevišnjem!
  
  Ja sam jednostavan pionir,
  Ali obdaren neviđenom moći ....
  I svima ću pokazati moćan primjer,
  Da ne bi bio poznat kao otrcana šestica!
  
  Vjerujem s tobom, Gospodine Isuse,
  Ti si najjaci u cijelom svemiru,
  I molim ti se zajedno s Ladom,
  Usmjeriti kanal stvaranja!
  
  Uskoro ćemo biti na Marsu, vjeruj mi
  Naša zemlja će vladati planetom...
  I paklena Kajzerova zvijer je slomljena,
  U pjesmi su opjevani podvizi vitezova!
  
  Dječak trči pionir bos,
  Gosim štiklama oko cura trče okolo...
  Udarit će Kajzera šakom,
  Uostalom, naši vitezovi razgovaraju s bogovima!
  
  Slava Rusiji, velika zemlja,
  Znaj da će kralj podnijeti sveti komunizam...
  Nemoj nas pobijediti, vjeruj sotoni,
  Fašizam je bačen u pepeo Boudina!
  
  Naša domovina nije jača u svijetu,
  Nema ljepše Rusije u svemiru...
  Ja sam orao, a ne zao vrabac,
  Donijet ću radost i sreću svim ljudima!
  
  Hrabro vozimo u neprijateljski pakao,
  Lako razbijamo protivnike nacista...
  Uskoro ćemo odsjeći Kajzerove rogove,
  Doći će doba svjetla komunista!
  A cure također zgnječe Nijemce, i to tako slavno. Oni su nokautirani uz pomoć bosih nogu sa smrtonosnim eksplozivnim paketima. I bodu istovremeno bajunetima.
  Razdiru trbuhe protivnika bez puno ceremonije.
  Natasha pjeva;
  Čekaju pobjedu, čekaju pobjedu! Za cara Nikolu goru!
  Zoya, pucajući i bacajući granate golim prstima, potvrđuje:
  - Čeka se pobjeda, čeka se pobjeda! Protivniče ti si prijateljski navijati!
  A crvenokosi Augustin, čija kosa vijori na vjetru kao proleterska zastava, urla:
  - Bože čuvaj kralja!
  Svetlana, nokautirajući Kaiserove vojnike, i bacajući granate golim nožnim prstima, cvili:
  - Lada je s nama!
  Ovo su djevojke ovdje borbene i lijepe. I mišići im se kotrljaju pod preplanulom kožom.
  Rat je trajao nešto više od godinu dana i završio je slomom Austro-Ugarske i predajom Osmanskog Carstva i Njemačke. A Bugarska je, vidjevši kako miriše, stala na stranu Srbije i Rusije, kao, usput rečeno, Italije i Japana.
  Feldmaršal Kondratenko dobio je najviši čin - generalisimus. I postao je nositelj gotovo svih ordena, poput Suvorova. Brusilov je postao feldmaršal. Admiral Kolčak je napravio karijeru, a Kornilov, Denjikin. Carska Rusija pripojila je sebi: Galiciju, Bukovinu, Krakovsko vojvodstvo, Poznanjsku oblast, Klaipedu. Čehoslovačka je također postala dio Ruskog Carstva. I Mala Azija s Carigradom. I sjeverni Irak.
  Sve u svemu, dobro je ispalo. Japanci su podijelili njemačke kolonije s Rusijom u Tihom oceanu.
  Tada je Saudijska Arabija podijeljena između Rusije, Francuske i Britanije. Nadalje, nakon kratkog rata, Rusija i Britanija podijelile su Iran.
  Oleg Rybachenko je sudjelovao u ovom ratu. Dječak se ponovno borio, trčao brže od geparda sa strojnicom i bacao granate kolosalne ubojite moći svojim bosim dječjim nogama. I uništi sve neprijatelje.
  I vještice su se borile s njim. Pjevali su jako lijepo i veselo kad su satrli Perzijance.
  Mi smo djeca obitelji, kćeri bogova,
  I u isto vrijeme bosonogi komsomolci ...
  O potrebi dodatnog trošenja zna snove
  Udarac bajunetom djevojaka je vrlo oštar!
  
  Moći ćemo pobijediti sve naciste,
  Palače koje treba graditi - barjak komunizma...
  Naš nepobjedivi ruski medvjed,
  Pobijanje dogmi darvinizma!
  
  Lijepe smo cure, vjerujte mi
  I golom petom udarit ćemo u nos...
  Otvorimo uskoro vrata komunizmu,
  Razotkriti ćemo mračnu neznalicu!
  
  Evo trčimo bosi u napad,
  Očarani ljepotom svoje djevojke...
  Iznad nas je zlatnokrili kerubin,
  A djevojke imaju tako zvučni glas!
  
  Neka ruska zemlja bude slavna,
  To je rođeno u ime generacija...
  Narodi svijeta su prijateljska obitelj,
  Veliki Lenjin će nam pomoći!
  
  Ali sada vlada slavni Nikolaj,
  I divovi se bore za njega,
  Svi stižemo tamo, samo vjerujemo u nebo,
  Kad se narod i car Rusije ujedine!
  
  Tako je, bit ćemo odani kralju,
  Služeći mu svim srcem i dušom...
  Volim Isusa i Ladoju,
  Zauvijek ću biti Svarog s tobom!
  
  Naši ruski bogovi su nam važni,
  Volimo ih dušom sovjetskih ljudi...
  I to su samo sotonine mahinacije,
  Kad Perun bude s Ladom, odbacit ćeš!
  
  Volim kralja, on je naš vlastiti otac,
  Služite mu vjerno i s ljubavlju...
  Neka bude kraja neprijatelju Rusima,
  Iako se ponekad daje u krvi!
  
  Rusija će biti u svemiru za sve,
  Zablistati kvazarom svijetlim i moćnim ...
  Domovina neće imati problema,
  Premda je protivnik privukao zle oblake!
  
  Neka svemogući Rod bude s nama,
  Tko je vladar cijelog svemira....
  Iza nas je najveći bijeli Bog,
  Tko u svojoj dobroti vlada!
  
  Neka bude stvaranja na zemlji,
  Pobijedit ćemo, znam sigurno...
  Čekajući ispunjenje tog svijetlog sna,
  Bit će mjesta za ljude u svijetlom raju!
  
  O, sveta moja mudra Rusija,
  U ime prosperiteta komunizma...
  Bogovi-demijurzi poznaju moje rođake,
  A pokušaji revanšizma neće proći!
  
  Vjerujemo da će protivnici biti izbrisani u prah,
  Podići ćemo rusku zastavu nad cijelim svemirom...
  Pobijedit ćemo fašiste i dushmane,
  I zauvijek ćemo slaviti Prezime!
  I, naravno, djevojke pucaju i bacaju smrtonosne granate svojim isklesanim, golim, preplanulim nogama.
  I takvima kao što su oni ne možete odoljeti.
  Tada su zarobljeni mudžahidi ljubili gole, žuljevite djevojke. Prašnjava, ali vrlo zavodljiva stopala.
  A onda Afganistan. Istina, bio je mali rat. A Britanci isprva nisu imali previše sreće.
  Međutim, Oleg Rybachenko je tamo pokazao svoju veliku razinu ratnika svjetla.
  Zajedno s djevojkama u bikiniju, s velikom lakoćom je slomio neprijatelja, pretvarajući mudžahide u sito. A djevojke su golim nožnim prstima bacale bombe smrtonosne sile i razbijale čitave odrede afganistanskih militanata.
  I boreći se, dječak je pjevao, skladajući dok je išao;
  Ja sam pionir, moram se boriti u Afganistanu,
  Čekaju te strašne bitke...
  Ali Rusi se uvijek znaju boriti,
  Neprijatelj će brojati samo nule!
  
  Neka era komunizma bude u slavi,
  Kad dođe Svarog veliki Bog...
  Rastjerati horde strašnog fašizma,
  Pobjede su otvorile beskonačan račun!
  
  U Afganistanu je nebo plavo
  Bosonogi dječak trči kroz planine ...
  Njegov poziv je cool stvar,
  Uostalom, ruska vjera je čvrsti monolit!
  
  Dushmani se penju u agresivnom oblaku,
  Ali ih sruši hrabri pionir,
  Borac iz Rusije moćni,
  On će i odraslima pokazati primjer!
  
  Svi vjerujemo u pobjedu komunizma,
  A ako se moraš boriti za kralja...
  Raspršimo jato revanšizma u pepeo,
  Za nas i planine, topla mora!
  
  Rusija će vladati svemirom
  Tako je ostavio Svevišnji Mudri Štap ...
  Sa svojom snagom u bitci nepromijenjenom,
  Neprijatelje domovine tjeramo u lijes!
  
  Rusi nas ne mogu baciti na koljena,
  Za nas Svarog i Bijeli Bog ljubavi ...
  Odbacit ćemo obilje ove lijenosti,
  Ako nam treba ocean, prolijmo krv!
  
  Na slavu naše domovine Rusije,
  Vitez se usuđuje spasiti moju Rus...
  Naša obitelj je Svevišnji, a Krist je poslanje,
  U stanju prenijeti svjetlo stvaranja!
  
  Volim Rusiju koja je najdraža od svih,
  Koje lijepo cvijeće...
  Snažno ćemo ganuti Fuhrera u lice,
  A gorki porazi se ne računaju!
  
  Iza nas je Lada, majka Velikih Bogova,
  Iza nas je Perun, Yarilo, moć....
  Slomit ćemo pritiske jata svih divljih,
  Pomozimo slabim ljudima!
  
  Da, neka domovina cvjeta u slavi,
  Svemir će se uzdići iznad svih...
  Abel će uskrsnuti i Kajin će nestati,
  U paklu će biti bijesni zlikovac!
  
  Kad Rusija podigne svoj strašni mač,
  I daj nam snage Rusa, bijeli Bože...
  Svi zli duhovi u podzemlju uskoro će nestati,
  Što je Svevišnje svjetlo pomoglo stvoriti!
  
  Zato vjeruj u Boga Isusa čast,
  Vjerujte u slavu Krista našega...
  Ne ljuti svoje roditelje
  Vjeruj Rodu do kraja!
  
  Tada će doći velika nagrada,
  I podrediti Rusima cijeli svijet...
  Za domovinu se treba hrabro boriti,
  Svarog veliki Bog i idol!
  
  Svi mrtvi će uskrsnuti u sreći,
  Vjekovi, kao vjetar, u veselju cvjetaju...
  I nebo i zemlja su u svojoj ogromnoj moći,
  Narodi cijelog planeta časte Obitelj!
  Ovako se Oleg Rybachenko borio u Afganistanu s djevojkama. I jedna njegova samouvjerena i glasna pobjeda za drugom.
  Ovo je dječak terminator! A djevojka s golim petama ispala je tako strašna i blistava!
  Svijet je pronašao stabilnost i prosperitet. Sve do Velike depresije 1929. Rusija je nakon brzog rasta također zapala u krizu.
  1931. Japan je napao Rusiju, tražeći osvetu za prošle poraze.
  Naravno, carsko je carstvo bilo spremno za rat.
  Ali ovaj put je to bilo samoubojstvo. Carske trupe porazile su Japance.
  Oleg Rybachenko se ponovno borio s hrabrim, ali tehnički daleko iza Rusije, samurajem.
  Dječak je pucao iz strojnice velike snage, odsjekavši napadačke položaje ruskih samurajskih trupa stotinama i tisućama. Sjeći i kositi cijele bataljune Japanaca odjednom.
  Njezin mitraljez djelovao je neumorno. I sve je zdrobio i izbrisao protivnike doslovno u krvavi prah.
  A vječno dijete, koje je još uvijek izgledalo staro desetak godina, ali imalo više snage od slona, golim je prstima bacalo eksplozivne pakete kolosalne snage. A neprijatelji su se doslovno rastrgali na najsitnije dijelove.
  A djevojke su zajedno s njim zgnječile i pokosile Japance. Odrežite ih kao žilet.
  I oni su pokazali jezik i smijali se.
  A pritom su djevojke pjevale s velikim entuzijazmom i entuzijazmom. S radošću pišem doslovno u pokretu;
  Rusija je najveća država
  Gradit ćemo komunizam u njemu s kraljem,
  Vječni savez nam je dan s obitelji,
  Da se svaka osoba rodi kao heroj!
  
  Japan ćemo pobijediti u šali
  Uzalud ste napali Rusiju...
  U napadu djevojka okreće svoj mač,
  Ratnici žuti poderali!
  
  Mi smo komsomolski vječni borci,
  Kad se borimo, sunce sija jače...
  Očevi se ponose bosonogima,
  Mi vitezovi više nismo djeca!
  
  Ne vjerujte nikome da nas zaustavi
  U ime vječnog komunizma...
  Brzo ćemo otjerati neprijatelje Rusije,
  Tko je napao sa zlim cinizmom!
  
  Bog Svarog će vladati u domovini,
  On je svetac zaštitnik velikih ratnika...
  Neprijatelji neće biti dopušteni ni na prag,
  Svemoguća vrsta Stvoritelja tisuću lica!
  
  Za našu slavnu domovinu sudbinu,
  Pobijedite svakoga, u šali sjekući neprijatelje ...
  Želio sam posvetiti pjesmu Rodu,
  Što je postalo mjesto u svemirskom raju!
  
  Ovdje trče bosonoge komsomolke,
  Pete im bljeskaju kao ogledalo...
  Jasno je da samuraji čekaju kaput,
  Ratnici žustro raskidaju!
  
  Ne vjerujte onima koji su jednostavno slabi duhom,
  Mi smo vitezovi u bitkama nepobjedivi...
  Ti si samo bijedni rob
  A Lada i Krist jedno su u duši!
  
  Imamo crvenu zastavu,
  Ona je kao bujna ruža crvenila...
  Udarit ćemo kome je zlo pravo u oči,
  Ostavite ideju da napadnete Rusiju!
  
  Ovdje trče bosonoge komsomolke,
  Lijepe su i imaju lijepo lice...
  Tko ne viče opaki kaput,
  Samo se ponašajmo ispravno!
  
  Za našu svijetlu domovinu san,
  Svi žive u slavi, velika ljepota...
  Sve ostalo je samo taština
  Iako lica svetaca često potamne!
  
  Pa, borimo se u borbi kao orlovi,
  I bosi jurimo kroz mraz ...
  Mi smo jaki i ponosni komsomolci,
  A nad Domovinom Sunce silovito izlazi!
  
  Ovdje je slava naše svete domovine,
  Pjevamo psalme i skladamo pjesme ...
  Ja sam dječak pionir potpuno bos,
  Mraz mi muči bose pete!
  
  Ali znaj da neću odstupiti od cilja,
  Pošto je ruski duh potrebe jači...
  Volim Boga obitelji, volim svakoga srcem,
  Odvratiti od smiješne ideje!
  
  Slavimo Ladu - glasnika bogova,
  Tko je stvorio svjetove u ljubavi...
  Trebaju nam dodatne riječi momci,
  Za nas, Perun, Svarog, iz vatre Yarilo!
  
  Japan je pokušao preuzeti vlast
  Naš Port Arthur i zemlje naših predaka,
  Ali ovdje se lovac pretvorio u igru,
  Pucamo vrlo precizno!
  
  Pokosili smo puno samuraja,
  Neprijatelji više ne postoje...
  Mi smo vrste kćeri, dragi sinovi,
  Iznad nas je Majka Bogova sveta Lada!
  
  Nijedan protivnik neće dati,
  Ne, Rusi se neće vidjeti na koljenima...
  Božji kerubin blista zlatom,
  I slavite Isusa Obiteljskim Imenom!
  
  Nigdje ljepše Rusije nema,
  Ona je lijepa, vječna Rusija...
  Svi izgledaju ne više od dvadeset,
  Članovi smo komsomolskog bosonogog mesije!
  
  Da, vozili smo samuraje,
  Svevišnji Rod pomogao nam je u ovoj borbi ...
  Kako su orlovi postali moćni
  I najsavršeniji Bijeli Bog!
  
  I djevojkama se događalo da se svađaju,
  S fašizmom poderati u šali "Pantere".
  I pobijedili su s žestokom vojskom,
  Iako su poduzeli drastične mjere!
  
  I Hitler je dobio bojnika
  Rastrgali smo ga u komadiće u bijesu...
  Kako se ispostavilo, Fuhrer je poput morona,
  A komunizam ćemo vidjeti u daljini!
  
  Moskva se borila protiv nacizma poput planine,
  A mi smo se s mukom, ali hrabro odupirali...
  Prekrasna ruska zemlja
  Kad smo mučili Fritza čvrsto!
  
  Trčanje bosi po hladnoći
  Mi smo poletne komsomolke....
  Silom su odvukli neprijatelje Rusije u zatočeništvo,
  I pokazali su vrlo spretan temperament!
  
  U blizini Staljingrada dali su ga u oči,
  I Tigar je postojano odlomio deblo ...
  Iako je tada sigurno bio težak čas,
  Ali bosonogi komsomolci su svemoćni!
  
  I tako smo ponosno ušli u Berlin,
  Znate da se takva hladnokrvnost pokazala...
  Što poštuje cijeli ruski svijet,
  
  Rastrgali smo Adolfa!
  
  Pa ova pobjeda je dobra,
  Pobjeđujemo sve u borbi bez greške,
  Ruska zvijezda gori iznad nas,
  A naša vjera iz Obitelji je nepromijenjena!
  
  Ukratko, naša kampanja će završiti,
  Planet će postati dio Rusije...
  Svi ćemo imati velike prihode,
  Dijamanti su navodnjavali naše šumarke!
  . POGLAVLJE #3
  Oleg Rybachenko je već bio časnik i imao je mnogo nagrada. I bio je poštovan, unatoč djetinjastom izgledu. Čak se uspio i oženiti. Tako je vječnom dječaku karijera dobro krenula.
  Admiral Kolčak još nije nimalo star, pokazao je svoju genijalnost, usporediv s Ušakovom i admiralom Makarovim. Zemlja izlazećeg sunca potpuno je razbijena u more, a zatim zauzeta.
  Kampanja protiv Tokija bila je slavna i pobjednička. I Oleg Rybachenko uspio se istaknuti tako što je sam uhvatio mikado. I za to je dobio prvi Jurjevski križ u povijesti Rusije sa zlatnim lukom i dijamantima.
  Iako ga nisu usudili podići u čin: dječak izgleda previše djetinjasto. Iako ima deset godina na sebi, odnosno za ovo vrijeme, možete dati trinaest godina. Ali još uvijek šmrkavo dijete.
  U svakom slučaju, Rusija je pobijedila.
  Uslijedio je referendum na kojem je većina Japanaca glasala za priključenje Rusiji.
  Tako je car Nikolaj II ojačao svoju moć u Tihom oceanu. Rusija se nastavila kretati kroz Kinu. Oslabljene krizom, Britanija, Francuska i Sjedinjene Države nisu se miješale u preuzimanje kontrole nad Nebeskim Carstvom.
  1933. Hitler je došao na vlast u Njemačkoj. Počeo je obnavljati nekadašnju moć bivšeg carstva. I naravno, nastojao se ne svađati s Rusijom.
  Mussolini je u Italiji imao prijateljstvo s Rusijom. I potajno zauzeli Etiopiju, šireći svoje kolonije. Govorilo se o stvaranju Trojnog saveza.
  Carska Rusija željela je pripojiti sve kolonije slabije Engleske i Francuske. Pa i Nijemci i Talijani su razumljivi. SAD su imale svoje planove.
  1937. Njemačka se pridružila Austriji, proizvevši Anschluss. A u studenom 1937. avion se srušio s Nikolajevim drugim. Kraljevstvo je završilo vrlo uspješno. Nikola II postigao je kolosalna osvajanja u četrdeset i tri godine svoje vladavine.
  Zvali su ga Nikola Veliki! Pa čak i najveći, postali su viši od Petra Velikog.
  Pod Nikolom II radni dan je smanjen na deset sati, sedam godina obrazovanja postalo je obvezno i besplatno. Prosječna plaća u zemlji dosegla je 75 rubalja mjesečno uz nultu inflaciju i zlatnu potporu rublje. Kraljevska valuta bila je najteža i najkonvertibilnija na svijetu.
  Rusija je imala najveću kopnenu vojsku na svijetu, a veličina flote prestigla je i Britaniju i Sjedinjene Države.
  Ruski tenkovi su bili najbolji na svijetu, kao i zrakoplovi. A helikopteri su u to vrijeme bili praktički jedini na planeti Zemlji. Najbrojnija i najkvalitetnija podmornička flota. Najbolja artiljerija. Napredne tehnologije u televiziji i videu. U carskoj Rusiji počeo se snimati i prvi film u boji na svijetu. Uključujući i zahvaljujući strasti cara Nikolaja II prema fotografiji.
  Nakon pridruživanja Kini, Rusija je izbila na prvo mjesto u svijetu po broju stanovnika, pretekavši Britaniju sa svim njezinim kolonijama.
  Car Nikolaj II reformirao je pravoslavlje i legalizirao poligamiju. Ovaj mudri suveren uspio je mnogo toga. I preminuo je nepljuvan, ne proganjan, ne izgubivši Rusiju, nego veliki. A samo nekoliko milimetara pomaka fragmenata utjecalo je na povijest Rusije na takav način.
  Osim toga, kreće u prošlost tako lijep i snažan i brz dječak poput Olega Rybachenko. A kažu da u povijesti nema nesreća! I dalje takvi kakvi su. To su pokazali i Nikola II i fenomen generalisimusa Kondratenka.
  Ali nakon smrti cara Nikole, došlo je do privremenog skoka. Isprva je monarh Aleksej II umro prije nego što je mogao biti okrunjen. Tada je umro i drugi nasljednik, Kiril Vladimirovič Romanov. A Vladimir Treći je stupio na prijestolje 1938. godine. Kralj je mlad, ali općenito nije glup i prilično jake volje i ambiciozan.
  Pa, uhvatio se posla! Rusija, Italija, Njemačka, protiv Britanije, Francuske i, u budućnosti, Sjedinjenih Država. Ovdje je, naravno, Trojni savez puno jači.
  U svibnju 1940. Njemačka je napala Francusku, Belgiju, Nizozemsku i Britaniju. Rusija je napala francuske, engleske i nizozemske kolonije. Počelo je besceremonično oduzimanje teritorija.
  Britanci i Francuzi nisu mogli odoljeti ruskoj vojsci. A Nijemci su porazili i prisilili na kapitulaciju Francusku, Belgiju i Nizozemsku za mjesec i pol dana.
  Tada je Fuhrer okupirao i Španjolsku i Portugal, te zauzeo Dansku i Norvešku. Rusija je okupirala Švedsku.
  Rat je bio skoro na jednoj kapiji. Uz potporu lokalnog stanovništva, Rusija je zauzela Indiju, Indokinu, južni Afganistan, južni Iran, Bliski istok i ušla u Egipat.
  Oleg Rybachenko borio se kao i uvijek uspješno i s ogromnim entuzijazmom. Dječak je radio s dva mitraljeza odjednom, koseći britanske i francuske kolonijalne trupe. I to je njegovo divno zvanje i bitka na jednoj kapiji.
  A djetetove bose noge bacaju smrtonosne granate. I četiri djevojke se bore s njim, i to vrlo uspješno.
  Istodobno, Oleg Rybachenko ne zaboravlja pjevati dok istrijebi neprijatelje Rusije;
  Roditi se u doba kiborga je dano,
  Kad je računalo, igrač je pri ruci...
  A svijet je u osnovi samo film
  Nisam znao da je vrijeme sada drugačije!
  
  Nema potrebe glupo ubijati rodbinu,
  Strategija momka pod dlanom...
  Bilježnica je postala nepotrebna u ćeliji,
  Nepoznata smo djeca stoljeća s bolom!
  
  Ali voljom bijesnih bogova,
  Dječak se preselio u novi svijet...
  Ovdje ima malo šaka za pobjedu,
  Činilo se kao da je vrag poludio!
  
  Rat i urlik, tama razaranja,
  Dolazi puna ubojstava i gladi...
  Znaj sudbinu naroda,
  Kad je tuga i hladnoća u srcu!
  
  Ne treba razmišljati, Rusi se ne mogu slomiti,
  Neka velika Rusija procvjeta...
  Istinski zli lopov bit će poražen,
  Svarog će doći - velika misija!
  
  Ovdje je nestao car Veliki Nikola,
  Sada je Vladimir jednostavno na vlasti...
  I za njega se može reći da je orao,
  I raširi svoja krila nad svijetom!
  
  U ime Boga ruskog Krista,
  Radi dobre momke sa radošću...
  Marijina ljubav, tako čista
  Što te nervira svojom glupošću!
  
  U Rusiji, znaš da će sve biti u redu,
  Ona će podići zastavu nad svemirom...
  Iako neprijatelj kuca po dlijetu,
  Bit ćemo slavljeni samo stvaranjem!
  
  Vjerujem da će ruski Bog vladati
  Tko je stvorio tamu tih svemira...
  Iako je Sotona tako moćan rog,
  Bit ćemo sinovi blaženog!
  
  Ovdje u Rusiji je novo vrijeme,
  Car ima Vladimira na vlasti...
  Romanovi s kraljevskog dvora,
  Orao ima dvoglava krila nad cijelim svijetom!
  
  Veličina domovine stoljećima,
  Ili će možda čak i Rusija ostati zauvijek ...
  Ruska rijeka teče bez granica,
  I ljudi će u srcu biti ljudi!
  
  Onda sam bosonogi pionir,
  To juri golom petom po hladnoći.
  Ali od onoga što Sir napada,
  Dat ću mu tvrdu facu od krvi!
  
  Ne možeš pobijediti dječaka
  On je vrlo snažan i veliki ratnik...
  I pretvara čak i tigra u igru,
  Jer po prirodi pobjednik!
  
  A komsomolke trče bose,
  Pete im porumene od hladnoće...
  I uskoro će biti kaput svim neprijateljima,
  Ostavite beskorisnu ideju!
  
  Ovdje smo već odveli Britance u džunglu,
  Neprijatelji Rusije su ubijeni zajedno...
  Hodali smo uz rub okretnih majmuna,
  I prešli su vrlo hrtove milje!
  Ukratko, dječak je postao vrlo zreo,
  I postao je prilično inteligentan časnik ...
  Brkovi se nisu probili, već titan,
  I služi kao još jedan primjer za vitezove!
  Dječak se bori i slama neprijatelje. A onda zarobljeni crnci i žuto-bijeli ratnici padaju na koljena i ljube djevojkama stopala. I tako je super.
  Natasha je, nakon poljupca u petu, zagugutala:
  - Volim muškarce!
  Zoya se složila s ovim:
  - Vrtiti se na štapu je veliko zadovoljstvo!
  I kako golom petom škljoca po nosu zarobljenog vojnika.
  Augustina je golim nožnim prstima uhvatila Arapina za nos i natjerala ga da klekne.
  Djevojka je viknula:
  - Ja sam agresivna vještica!
  Svetlana se također vrlo aktivno borila. I toliko je raznih vojnika prekinuto. A djevojka ga je prisilila da joj poljubi pete i zarežala:
  - Ne možete odoljeti!
  Naravno, kolonijalne trupe nisu mogle odoljeti carskoj vojsci, a zapravo nisu ni željele. Zauzimanje Afrike donekle je odgođeno zbog nedostatka cesta i dugih komunikacija. Nijemci su se kretali Afrikom preko Gibraltara i Maroka, Rusi kroz Egipat i dalje Sudan.
  Međutim, teren je bio više prepreka nego otpor britanskih ili francuskih trupa. Bilo ih je malo, a i slabo su naoružani, i to uglavnom od domaćih starosjedilaca. Tko se nije znao i nije htio boriti.
  1940. Hitler se nije usudio sletjeti u Britaniju. Pokrenuo je zračnu ofenzivu, isprva ne baš uspješnu. Ali u proljeće 1941. u bitku su ušli ruski zrakoplovi, a Britaniju su počeli pritiskati na smrt.
  A u kolovozu je uslijedilo iskrcavanje zajedničkih njemačko-ruskih trupa, a nakon dva tjedna tvrdoglavih borbi i zauzimanje Londona.
  Oleg Rybachenko i djevojke aktivno su napadali glavni grad Engleske. Dječak je ponovno bio bos i bacao je djetinjaste, isklesane noge razornim granatama od kore drveća koje su prevrnule sve, čak i najmoćnije tenkove u Britaniji. Uključujući pedeset tona teški, pa čak i osamdeset tona "Tortilje" temeljito su spaljene i razbijene u žestokoj borbi.
  Dječak je tijekom bitke pjevao, skladao dok je išao;
  Mi Rusi smo došli u Britaniju,
  Pokoriti napadnute strance...
  Da su Saksonci nasukali,
  Ali mi poštujemo nevjernike!
  
  Rusija je najveća država
  Koji gradi svemir...
  Ova zlokobna magla će se raspršiti,
  A naš posao će biti stvaranje!
  
  Volim pravoslavnog Hrista
  Neka snaga Obitelji bude u nama...
  Božica Lada je čista kao kristal,
  Sveto vrijeme je uvijek dobro u Rusiji!
  
  Vjerujemo da će svemir pobijediti
  Podarimo sreću ruskom svemiru...
  Iznad nas je zlatnokrili kerubin,
  Tvojom nepromjenjivom Božjom snagom!
  
  Ratnici moje svete Rusije,
  Ne daju nam da kleknemo...
  Reci Bogu da mi Isuse oprosti
  Ako će Lenjin dopustiti da nešto ode predaleko!
  
  Neka naša domovina bude u cvatu,
  U njemu možemo lako izgraditi sveti komunizam...
  Ja ću pomesti englesku vojsku,
  I bit ću heroj zauvijek!
  
  Podići ćemo našu Rusiju do neba,
  I osvojit ćemo ponosni London u borbi ...
  Nije ni čudo da je sveti Isus uskrsnuo,
  I Rusija će se podlo povući!
  
  Domovino ti si moja vlastita majka,
  Volim te kao sunce bez sumnje...
  Neprijatelji će se moći jednostavno rastrgati,
  Za slavu svih budućih generacija!
  
  Da, naša bezgranična Rusija cvjeta,
  Zrno raste, kao zlatno klasje...
  Pobjede su otvorile neograničen račun,
  Takva lica od pravoslavnih ikona!
  
  U Rusiji je sada novi slavni car,
  Zove se Vladimir, Kirilov sin...
  Gospod ga postavi - vladaj mudro,
  A Rusija će biti divovski malj!
  
  Pa moja velika domovino,
  Koga se nitko ne usuđuje izdati...
  Raspršit će se kao gavranov sumrak,
  Zabavna ruska ideja!
  
  Lava ćemo sigurno pobijediti
  I osvoji ovaj neosvojivi London...
  Ni sotona nas ne može pobijediti
  Pa hrabro napadamo horde!
  
  U Rusiji nema mjesta za slabiće,
  Pobijedit ćemo sve neprijatelje odjednom...
  Ljubav prema domovini izražavamo u stihovima,
  Neprijatelj će se lako skameniti!
  
  Sada je i sam kralj pao na koljena,
  I poklonio se vojnicima Rusije ...
  Uostalom, naša vjera je jača od metala,
  A lav se od straha sakrio pod krevet!
  
  Pa, rođen si kao vojnik da pobijediš,
  Lijepo, učinkovito i zabavno...
  Vjerujem da će vojska biti poražena,
  I vlast će nam se dobrovoljno vratiti!
  
  Vjerujem da ćemo uskoro pobijediti
  Venera, Mars i nestašni Jupiter...
  Kako će svijet biti bezgranični
  Ne uništavaš Svemogućeg!
  
  Međutim, nakon što smo došli do crte,
  Ostalo nam je još samo malo do pobjede...
  Onda dobijemo slatki kuleš,
  U slavu će biti naši djedovi u rati!
  
  Ne vjerujte u strahu onome koji je slab srcem,
  Zlikovac nikad neće trijumfirati...
  I naravno da nisi rob,
  Naši sveci bit će suci u borbi!
  
  I tako je London pao, a zemlja je naša,
  Postala je slobodna, i tako blistava...
  Sve na planeti bit će samo klasa,
  Pod zastavom ruskog komunizma!
  I djevojke su se borile protiv divljeg ludila gladnih tigrica.
  Natasha je, probijajući kolonijalne vojnike, i bacajući bombu golim prstima, zarežala:
  - Vladaj svijetom Rusija!
  Zoya, slamajući horde Engleza koje su prekrivale Tower, i bacajući golim prstima pakete s eksplozivom ugljena, cvilila je, otkrivajući zube od bisera:
  - Razbijam sve!
  A kako će se ova djevojka terminator smijati.
  Augustina se bori i s divljom histerijom. I rubin Engleza, već u samoj kraljevskoj palači.
  Mačevima seče neprijatelje i golim prstima baca noge granate i urla:
  - Za carski komunizam!
  Ali u bitci i Svetlana. Kako se agresivno bori. I toliko boraca - već je posjekao cijeli humak.
  I golom petom će se prepustiti paketu piljevine s eksplozivom. I prevrnuti spremnik.
  Onda će zaurlati:
  - Za ruski nepobjedivi duh!
  Stoga su svi pokušali i zarobili čak i kralja, zajedno s Churchillom.
  A premijer Britanije je kleknuo i poljubio djevojke, s prašnjavih, krvavih tabana svojih bosih nogu.
  A onda je bio potpuno prisiljen lizati pećinu Venere. Što je tako veselo nasmijalo ratnike.
  Nakon toga, cijela istočna hemisfera, uključujući Australiju i Novi Zeland, postala je ruska, njemačka i talijanska.
  Ali još su postojale SAD.
  Car Vladimir donio je autokratsku odluku da napadne Ameriku. Hitler i Mussolini su ga podržali u ovoj odluci. Treći Reich je premjestio trupe na Island, te dalje na Grenland i Kanadu, a carska Rusija preselila se na Aljasku. Sile su, naravno, nejednake. Sjedinjene Države imaju prilično slabu tenkovsku flotu, i puno manje stanovnika od Rusije, zajedno sa svim svojim kolonijama. Iako je gospodarstvo razvijeno. Ali takvom čudovištu se ne može odoljeti.
  Nakon što je 1943. pokrenula ofenzivu, ruska vojska brzo je zauzela Aljasku u dva zimska mjeseca. A u proljeće je zajedno s Nijemcima zauzela gotovo cijelu Kanadu.
  Oleg Rybachenko, naravno, također se ovdje borio i izrazito se istaknuo pokazujući nepopustljivo junaštvo, kolosalnu tehniku i svoju intelektualnu moć.
  Dječak je još izgledao kao dijete, samo vrlo mišićav i iznimno snažan, točnije jači od velikog slona, a brži od geparda.
  Tijekom napada na Amerikance, dječak je pjevao, napisavši cijelu pjesmu u hodu;
  Rusija je najveća država,
  Tko vlada svijetom...
  Kin nam je dao vječni savez,
  Da Lada bude stoljećima idol!
  
  Sjedinjene Države su hrabro napale
  Napadamo - okupirali su Aljasku...
  Sjetit ćemo se pobjede,
  I pretvorite cijeli svemir u bajku!
  
  Ratnici najljepše Rusije,
  Jednim udarcem naš dečko će hrast posjeći...
  A ti curo nemoj ni biti tužna
  Koschey Besmrtni vas neće uništiti!
  
  U Rusiji ima mnogo žestokih boraca,
  Djevojke i dječaci hrle u bitku...
  U ime naših djedova i očeva,
  Očajni ratnici se bore!
  
  Djevojka će sasjeći Fritza u bijegu,
  Goli led u rijeci probit će nogom...
  Iako neprijatelj u bitku poziva Sotonu,
  Njegova ponosna djevojka će prekinuti!
  
  Imamo bilo kojeg diva ratnika,
  Pomesti neprijatelja jednim udarcem ...
  Naša velika obitelj je stoljećima,
  Svi Rusichi pobjeđuju s dobrim razlogom!
  
  Moja Rusija cvjeta kao vijenac,
  Ona je prekrasna golubica sivih krila...
  Pobjede su otvorile beskonačan račun,
  Dječak Rusije je nepobjedivi borac!
  
  U svemu je moja domovina lijepa,
  Iako se samuraji drsko penju u bitku ...
  Svi su narodi svijeta jedna obitelj,
  Ali mi žestoko mučimo protivnika!
  
  A što nam treba Hitler - samo slabić,
  Znaj da mu nije teško slomiti rogove...
  Iako bijesni smrčak napada,
  Iako je ponekad ispalo dosadno!
  
  Ruska zemlja lijepo cvjeta,
  Ona dolazi s medom i ljubavlju...
  Neprijatelja ćemo pobijediti ne uzalud,
  Natjerajmo ga da pljune krv!
  
  Kako će biti dobro s nama braćo,
  Kad propadnu svi ratovi u podzemlju...
  I bježi znaj hordu,
  Bogovi neće napustiti našu domovinu!
  
  Rusija je rodno mjesto slonova,
  Sagradili smo piramide u Egiptu...
  Vozili smo karavane magaraca,
  I bolje je kod nas i sisadima!
  
  Nikada nećemo šutjeti
  A ako treba, borit ćemo se hrabro...
  Prolaze godine, strašne godine,
  Ali vratit ćemo se da ostanemo zauvijek!
  
  Krvavi lopov neće nas svladati,
  Mamai je poražen, a mi smo pobijedili Batu...
  Neprijatelji će se moći revno slomiti,
  Cure trče i bose po hladnoći!
  
  Rat je krvav, u njemu je san vjekova,
  Bit će lijepo znati na cijeloj planeti...
  Nema potrebe za dodatnim ljudima koji znaju riječi
  Neka se djeca zabavljaju!
  Kad nam je teško, Bog će nam pomoći,
  Sam Svarog je kovao mačeve svirajući za nas ...
  Dat će snagu bezgraničnu u moći Rod,
  Svatko će dobiti svoje mjesto u raju!
  
  Dobro je kad zemlja cvjeta
  Wehrmacht nas neće baciti na koljena...
  I porazi se ne računaju,
  Staljin, sjajni Lenjin, je iza nas!
  
  Po cijeloj Rusiji, momci borci,
  Ni cure neće ustupiti mjesto dečkima...
  Odreći ćeš se krajeva,
  Jer mi smo najveći suci!
  
  Nećemo dati Staljingrad nacistima,
  Nećemo ni Moskvu prepustiti Fritzu...
  Rus se uvijek rado bori
  Grdimo pamet - nikad glupo!
  
  Evo djevojaka bosih na snježnom nanosu,
  Ponosni su zakoračili u jedan red...
  Utjerali su protivnika pravo u lijes,
  A Hitler je bio prilično pretučen!
  
  Sad idemo hrabro u New York,
  Spremni razderati neprijatelje igrajući...
  Takvi smo mi momci, svi orlovi,
  Pobjeda će uskoro doći u veličanstvenom svibnju!
  
  Rat bjesni poput vulkana
  Lava teče u bijesu izbacujući...
  Zadat ćemo SAD strmim udarcem,
  Iako je komsomolka bosa u snijegu!
  
  Ne vjerujte da je ovaj Hitler div,
  Nemojte vjerovati da Roosevelt također nije bogalj ...
  Bog Slavena, Najviši Rod je jedan,
  I vladat će iz vijeka u vijek!
  
  Imamo tako oštre mačeve
  I vjerujte da se štit ne može probiti projektilom ...
  Zato kukavice samo šuti
  Neka savjest muči vrlo tvrdim pogledom!
  
  Naš moćni tenk je samo superman,
  U stanju probiti narudžbe...
  I doći će vrijeme olujnih promjena,
  Hrabro ćemo posaditi gredice, vjerujem!
  
  Bosonoga djevojka trči
  Snijeg joj golom petom nije prepreka...
  Vjerujem da će neprijatelj biti teško potučen,
  I vjerujte da se Roosevelt ne smije!
  
  Što je mislila zadirkivati Moskvu u šali,
  I dobiti ogromne darove...
  Razbit ćemo u komadiće, vjeruj hordi,
  Pokušaji obuzdavanja Domovine su uzaludni!
  
  Ali naša Rusija cvjeta u veličini,
  Svemirska vrsta divova...
  Ona donosi napredak komunizmu,
  Kad su narod i vojska ujedinjeni!
  
  Kralj nama vlada - hrabri monarh,
  Tko je izazvao podzemni svijet...
  Zdrobili smo neprijatelja u prah
  Iako ponekad morate pobijediti krvlju!
  
  Nećemo šutjeti vitezovi vjeruju
  Pobjeda se daje hrabrima i mudrima...
  Samo će grabežljiva zvijer biti raskomadana,
  I Sunce jarko izlazi nad Domovinom!
  
  Krvnik neće moći donijeti sjekiru,
  I mač Rusije neće otupiti žalac ...
  Gospod je raširio svoju zaklon nad Rusijom,
  Iako nam se ponekad čini da to nije dovoljno!
  
  U ratu nema mjesta za one koji su vrapci,
  Na njemu se orlovi bore uz divlji krik ...
  Ubij neprijatelja domovine u bijesu,
  Tako da je svetac slegnuo ramenima briljantnog lica!
  Svarog i Lada, i borac Perun,
  Oni će nam pomoći u bitkama Rusi ...
  Ti momče-junače savio potkovu,
  Nitko vas neće osuđivati!
  
  Ali sada je stigla pobjeda Rusa,
  Oslobođeni borci njujorških ludaka...
  Uostalom, naš život je najoštrija igla,
  Završimo putovanje u poraženom Berlinu!
  . POGLAVLJE #4
  Brazil, i Venezuela, i Meksiko i druge zemlje objavile su rat Sjedinjenim Državama.
  Počelo je kretanje ruskih trupa u sjevernim američkim državama. Sile su, naravno, nejednake. Rusija i Njemačka su bolje i po kvaliteti i po količini.
  Djevojke Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana bore se na najboljem svjetskom tenku "Kondratenko"-3, mobilnom vozilu s dugocijevom i brzometnom puškom. Vrlo okretan, niske siluete.
  Po težini, spremnik Kondratenko-3 je oko četrdeset tona i dobro je zaštićen. I pištolj, usprkos malom kalibru od 76 mm, s velikom brzinom pušaka.
  Shermans, ovaj tenk se ne može probiti ni pod kojim kutom. Tako...
  Djevojke, bosonoge i u bikiniju, samo istrijebe Amerikance i puno se smiju.
  Posebno Natasha... I golim prstima pritišće džojstik govoreći:
  - Slava mojoj Rusiji!
  Zoya također puca. To radi golim nožnim prstima, pritišćući tipke joysticka i vičući:
  - I sva naša domovina!
  Aurora puca dalje. Udara neprijatelja i govori, pokazujući zube:
  - I više sile su iza nas!
  A i djevojka vrlo vatreno namiguje! S golim nožnim prstima pritišće poput gumba na joysticku.
  A onda Svetlana ispali. Tako pametna i hrabra djevojka. Iz usta emitira sunčeve zrake. A on također pjeva:
  - Ja sam svjetska zvijezda! Trčim brže čak i od Sotone!
  S takvim djevojkama ni sam vrag nije strašan. Mlaće Amerikance, čvrsto okružujući Chicago.
  I ne puštajući nikoga odatle. Grme, ajmo reći, trivijalno. Ovo su djevojke.
  A sada čikaški garnizon kapitulira. Upoznaj naše!
  I ruski tenkovi se već približavaju New Yorku. Car Vladimir zadovoljno trlja ruke. Jesu li Rusi ikada otišli tako daleko?
  Cure i u zraku se hrabro bore. Na primjer, slatki par: Marija i Mirabela.
  Dobivaju svoje račune, bosonoge i bikini ljepotice. Oni se doslovno nemaju čemu suprotstaviti. Takve djevojke ovdje su lijepe i blistavo agresivne i dobro usmjerene.
  Maria je ispalila hitac, oborila desetak aviona, u jednom rafalu i zapjevala:
  - Slava ti, domovino naša! U ime Rusije!
  Mirabela je također opalila i zaurlala:
  - Ali postoji vođa velike snage,
  Pozvat će Slavene u boj...
  Ne mogu se nositi s Rusijom
  Kad je Vladimir kralj!
  
  Od čvrste, jake, željezne volje,
  Izgleda kao rezanje metala...
  Rusima ne treba bolji dio -
  O takvom su samo ljudi sanjali!
  
  Neprijatelji domovine marširaju u Gehenu,
  Neprijatelji neće zaustaviti Rusiju...
  Osvojit ćemo prostranstvo svemira,
  Čizme blistaju u maršu!
  Da, ove djevojke se bore i pjevaju majstori ...
  Inače, usred napada na New York, prvi ruski kozmonaut odletio je u svemir, obletio planetu Zemlju. I ovo je još jedno postignuće carske Rusije iz dinastije Romanov.
  A onda je njujorški garnizon kapitulirao, a Washington je ubrzo pao.
  Oleg Rybachenko istaknuo se tijekom napada. Ovaj besmrtni dječak borio se kao pravi terminator. A njegova bosa, djetinjasta stopala bacala su grašak s eksplozivom velike razorne moći.
  Klinac je napadao neprijatelje, a pritom pjevao, skladajući u hodu;
  Ja sam ruski pionirski sokol,
  Što služi kraljevskoj moći...
  Sve ću pokazati u bitkama primjerom,
  Domovina će biti u vječnoj slavi!
  
  Mi smo Rodovi unuci i sinovi,
  Sveta, velika mama Lada...
  I vitezovi vjeruju orlovima,
  Zasluženo došao na dodjelu!
  Volim te sveta Rusija,
  Zemlja kojoj svijet u kruni sudi...
  Bori se za rub i ne boj se,
  Iako nas ponekad demon uništi!
  
  Porazit ćemo Wehrmacht
  Nemojte nas baciti na koljena
  Mogli smo uzeti New York dok smo igrali,
  Imamo Vladimira cara - ne Lenjina!
  
  Na selu vrtovi cvjetaju kao roj,
  I miris arome meda...
  I uskoro će Roosevelt biti kaput,
  I znamo da će svijet izgraditi novi!
  
  Ne vjerujte onima koji su slabi duhom,
  Uostalom, čovjek u bitkama je svemoćan ...
  On je kralj, a ne jadan rob u borbi,
  Rođeni dječak jako zavija!
  
  Ja sam pionir koji služi kralju
  Navikla sam se svađati na sve načine...
  Volim Krista i Staljina
  A vitez nije s dušom bufana!
  
  Postojat će kraljevstvo ljudi
  Gdje bijeli Bog vječno vlada...
  Nezamislivi negativac je slomljen,
  Zli Kajin gori u paklu!
  
  Vojnička kruna stoljećima
  Moćni komunizam za izgradnju...
  Vjerujte da se san ostvario
  Ubijmo neprijatelje domovine!
  
  Mačevi su oštriji od jataga
  I režu kao laser britvom...
  Udarit ćemo ovako
  Što će se Roosevelt jako tući!
  
  I pogodit ćemo Hitlera znati
  Ako se kao zmija popne u Rusiju...
  I bit će raj na planeti,
  Iako ponekad lomi krov!
  
  Kad dođe Velika obitelj,
  Služit ćemo mu sveto...
  Pobjeda neograničen rezultat,
  Za slavu ruskog vojnika!
  
  Rusija je velika u svemu,
  U njemu slava i u veličini sreća...
  Rijeka je duboka
  A ponekad loše vrijeme lije s neba!
  
  Nije presjek između dvije rijeke,
  Civilizacija je rođena...
  U Rusiji, prva osoba
  Imamo sve ljude!
  
  Rusija je država
  ko je sagradio piramide...
  Sotona je došao na zemlju
  Ali kerubini štite!
  
  Ne, nikada nećemo biti savijeni
  Slaveni neće postati robovi...
  Ruski plug će orati zemlju,
  Ne zaustavljajte slavne čizme!
  
  Posvuda Rusija na konju,
  Sjedeći s velikim kraljem...
  U veljači nismo izdali
  Bez lansiranja Mamaie u Rusiji!
  
  Stoga zemlja cvjeta
  Svi pobjeđujemo na svijetu...
  Roosevelt će dobiti tvoj izračun,
  Od ruba ruskog do ruba!
  
  Pa što ćeš dobiti fašist
  Od nas s batinom u lice....
  Znaj tolike sile u domovini,
  A zastava Rusije je tako ponosna!
  Cijeli svijet će se pretplatiti na nas,
  A možda čak i svemir...
  Svarog ti si naš najveći idol,
  A naš posao je stvaranje!
  A 3. rujna 1943. Sjedinjene Države su potpuno kapitulirale. Tako je završio Drugi svjetski rat koji je počeo 15. svibnja 1940. godine. Rat je za Rusiju slavan i pobjednički.
  Naravno, i Hitler i Mussolini su ovim ratom puno dobili. Oba su diktatora dobila posjede u Africi, neke u Europi i SAD-u. Europa je konačno podijeljena između zemalja. I Bugarska je nakon referenduma postala kraljevina Bugarska kao dio Rusije.
  Čini se da je svijet ponovno preraspodijeljen i kolonije se mogu probaviti. Ali Hitler, naravno, ne bi bio Hitler da ne želi više. Konkretno, poraziti Rusiju. I preuzeti njene teritorije.
  I naravno, Nijemci su uvelike računali na nova, moćnija oružja. Spremnici serije "E" i balistički projektili a posebno za leteće tanjure.
  Međutim, carska Rusija značajno je nadmašila Treći Reich u balističkim projektilima i čak je odletjela na Mjesec 12. travnja 1951. godine.
  A tenkovi serije "E" nisu imali kvalitativnu superiornost nad ruskim.
  I samo su leteći tanjuri bili misterij. Zahvaljujući laminarnom mlazu, ispostavilo se da su potpuno neranjivi na bilo koju vrstu malokalibarskog oružja. Ali u isto vrijeme, sami nisu mogli pucati.
  Mussolini je umro, a njegov sin je naslijedio prijestolje. Hitler je izvršio pritisak na njega i mladić je pristao boriti se s Rusijom. 20. travnja 1955. počeo je novi, treći svjetski rat. Na strani Hitlera bili su: Italija, Brazil, Argentina, Čile, Meksiko, ukratko, cijela Latinska Amerika, osim Kube koja je podržavala Rusiju. I nije više bilo drugih država na svijetu! Treći svjetski rat počeo je 20. travnja 1955. godine. I car Vladimir se suočio s najvećim izazovom svoje vladavine.
  Jedino što bi ga moglo utješiti je da će ovaj rat biti posljednji u povijesti ratova na planeti Zemlji. Budući da u njemu sudjeluju sve zemlje svijeta!
  Pa kad je rat počeo, onda ga treba i voditi! Hitlerov napad nije bio posebno iznenađenje. Mađarska, Jugoslavija, dio Rusije s ograničenom autonomijom, njihov car Vladimir Treći. Albanija je okupirana od strane Italije. Sve red po narudžbi. Nijemci pokušavaju napredovati iz istočne Pruske, Austrije, Italije s juga. A borbe se vode u Africi. Koalicija latinskih zemalja protiv Sjedinjenih Država. Ali tamo nisu baš aktivni. Upravo je objavio rat.
  A Hitler je u međuvremenu pokrenuo glavne snage u Europi.
  I izbio je pakleni rat. Posljednji veliki rat u povijesti čovječanstva.
  Nijemci su glavni udarac zadali u Mađarskoj u pravcu Budimpešte. Tamo se borio Oleg Rybachenko. I dalje je izgledao kao dječak od desetak godina. Istina, fizički je jako snažan, mišićav, brz, i što je najvažnije, poput besmrtnog planinara. Da, književnik i pjesnik Oleg Rybachenko dobio je besmrtnost, ali pod uvjetom da postane dječak od desetak godina i služi Rusiji u djetinjastom, ali vrlo snažnom i brzom tijelu. I on je dijete od 1. siječnja 1904. godine. Kad se kao koliba skrasio u Port Arthuru. Pa on i dječak nisu najmanji, već od samog početka jaki i brzi i odveli su ga na brod.
  Štoviše, kada su sumnjali je li premalen, Oleg Rybachenko je prstima savio bakreni peni na usudu. Nakon toga je bez razgovora odveden na brod.
  Dječak je osvojio mnoga priznanja, sudjelujući u svim ratovima. Postao časnik. Ali izgledao je kao dijete. Stoga, iako je dobio nagrade za brojne podvige, vječnog dječaka iznad kapetana nisu prisvojili. A sada je Oleg Rybachenko u vojsci više od pola stoljeća. Odavno sam zaslužio časničku mirovinu, ali ako imate željezno zdravlje, zašto onda napustiti službu.
  Štoviše, bez računala, igraćih konzola, televizija je nekako dosadna. A u vojsci si kapetan bar vojnike. Da, vrijeme još uvijek otkucava.
  Generalisimus Kondratenko je umro. Umro je i veliki admiral Kolčak, koji je nadmašio Ušakova. Mnogi s kojima je Oleg Rybachenko započeo, usluga više nije tu.
  Točnije, od opsade Port Arthura poginuli su gotovo svi veterani. Ostala je samo Vovka. I on je tada bio koliba, a sad je već sijed djed. Istina i dalje djeluje. I iznenađen je što Oleg ostaje isti dječak, koji nema niti jedan ožiljak na tijelu. Takav je fenomen poznat u cijeloj ruskoj, carskoj vojsci. Istina se bori vrlo cool.
  Dječak Oleg je bos, pa je ugodniji i spretniji. Gađa pištolj za pištoljem i puca na njemačke tenkove serije "E". Strojevi nacista jednostavno su ogromni. I čini se da ih ništa ne može zaustaviti.
  Ali vječni dječak tako dobro pogađa da probija metal. Slika Fritz, ruši kule i pjeva.
  - Car Vladimir, ruski car ...
  pravoslavni suvereno!
  Uskoro ćemo osvojiti svijet,
  Uostalom, kerubin je iznad nas!
  Hitler će završiti
  A tko je slušao - bravo!
  A dječak, kao da baca granatu, bos, s dječjom nogom. Sjedi bradi djed Vovka samo odmahne glavom.
  Više od pedeset godina djetinjstva, pisac i pjesnik Oleg Rybachenko proveo je u dvadesetom stoljeću. I moram priznati da sam puno toga vidio. Budući da je besmrtan, odavno je izgubio svaki osjećaj straha. A rat ga je podsjetio na kompjutersku strategiju.
  Bilo je lako i zabavno igrati. A bilo je i lijepo boriti se. Dobro je kad ti je jutarnja rosa pod bosim nogama, a ti si vječni dečko kupajući se, a u kratke hlače obučen van reda!
  Oleg Rybachenko smije trčati u kratkim hlačama i bos. Još u Port Arthuru, klinac me naučio hodati bez cipela, čak i po hladnoći. Uostalom, besmrtno tijelo ne može se prehladiti ili razboljeti, ali se brzo naviknete na hladnoću, što ne uzrokuje štetu. Baš kao Petar Pan. I gotovo je ugodno trčati bos po snijegu. U pokretu se hladnoća praktički ne osjeća, samo kad mirno sjedite, bosih nogu lagano preplanuli! Ali za dječaka je to sitnica.
  Ali tu su i vještice Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Oni također sudjeluju u ratu. Ali ne cijelo vrijeme, nego epizode. Pomagao je održati Mount High kada je bilo najteže. Tu su se tukle bosonoge ljepotice, i to u bikiniju. Bacali su noge s golim prstima, oštro izbrušenim diskovima.
  I rezati mačevima. I Oleg Rybachenko je tada iskopao iz strojnice - stariji suborci su ubijeni. I kao rezultat toga, napad samuraja je zapeo, a Mount High se pokazao nepokolebljivim!
  I djevojke su pokazale svoju najvišu klasu i akrobatiku Valkira.
  A sad su Nijemci u defanzivi. Carska vojska je spremna za rat. Führer nije uspio postići taktičko iznenađenje.
  A ruske trupe se hrabro bore. Čini se da će se Hitler više puta prokleti zbog pokretanja takvog rata. Štoviše, unatoč činjenici da Fuhrer ima dvije trećine Europe i trećinu Afrike pod oružjem, ali ipak
  on nije suparnik Rusiji.
  I broj vojnika također. A talijanske trupe su slabe. Zemlje Latinske Amerike tromo sudjeluju u ratu. A njihove vojske tehnički i organizacijski nisu baš dobre.
  Dakle, Rusija još uvijek drži neprijatelja u obrani u dubini.
  Tenk "Kondratenko"-6 je pravi način za borbu s ovom serijom. Da, i "Nikolay" -4 je teži, pokazuje se kao vrlo jak stroj.
  Rusi se mogu boriti protiv težih njemačkih čudovišta.
  Pogotovo na "Nikolay"-4 gdje je ekipa Alenke, djevojke su jako lijepe i u bikiniju.
  Pištolj kalibra 130 mm. Kako pogoditi fašiste. Uzalud je Hitler navalio na carsku Rusiju. Ovdje mu nije laka šetnja, nego batina.
  Anyuta je golim nožnim prstima pritisnula tipku džojstika i zapjevala:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  A kako će se ljepotica smijati!
  A onda će Augustin ispaliti projektil na neprijatelja. Razbij metal i pjevaj:
  Neka nam srca kucaju uglas!
  A također golim prstima pritišće tipke joystika. Ovo je stvarno cool djevojka!
  A ovdje je Marija kao lupanet. I podijeliti fašiste. I uništi neprijatelja.
  Dok koristite gole nožne prste. I također pjevaj:
  - U ime naše Domovine, svetac! Neka borac bude jednostavno cool!
  I prasnuo u smijeh, i pokazao zube!
  A onda Olimpijske igre s teškim lupanet projektilom. Uostalom, ona je upravo ono što vam treba - najsočniji sok od jabuke!
  I opet su cure probile E-50, srušile toranj i smiju se.
  Alenka je poslala projektil, slomila E-100, probila ga kroz i kroz. I koristeći gole nožne prste. Zašto je djevojka pjevala:
  - Slomite neprijatelja!
  A Anyuta mlati okolo bosim nogama i škripi:
  - Fritz kaput!
  A onda udario Augustina. Također vrlo prikladno i koristeći gole nožne prste, gugutanje:
  - Kraj Hitlera!
  A onda će Maria vrlo agresivno dodati. Zdrobi fašiste i cvrci::
  - A tko je slušao, bravo!
  I pokaži svoj jezik!
  A onda Olimpija šalje projektil, ubijajući protivnike.
  I bosih nogu tijekom puštanja i pjevanja:
  - Totalno rasprodano!
  I opet će djevojka uzeti jezik i pokazati ga.
  Pa su rezali...
  Nijemci su, nakon mjesec dana borbe od početka ofenzive, napredovali od pedeset do sto kilometara, i pretrpjeli teške, čak i ogromne gubitke. A Talijani u Africi završili su u kotlu i opkoljeni. Njihove trupe su beznačajno poražene.
  Ovdje je 21. svibnja Adolf Hitler naredio da se pozovu u vojsku, svi sposobni nositi oružje od petnaest do šezdeset i pet godina. Carska je vojska povlačila rezerve.
  Kako se pokazalo, njemački diskovi u praksi nisu tako strašni. Istina, ruski zrakoplovi mogu napasti ovnom. Ali od ovoga možete pobjeći zahvaljujući visokoj upravljivosti strojeva carske vojske.
  A Hitlerov proračun za neranjivo čudotvorno oružje uopće se nije ostvario.
  Carska je vojska još uvijek bila u obrani. Snažne linije obrane iskopane unaprijed, jaka obrana. Pustite Hitlera da diše. Ali u Africi možete izvršiti pritisak na slabijeg, talijanskog saveznika.
  Da se Fuhrer nije odlučio zaratiti s carskom Rusijom, nesumnjivo bi ušao u povijest kao veliki, pa čak i najveći vođa Njemačke. I tako je demon htio zavladati svijetom, i što je iz toga proizašlo?
  Ruskinje su ipak najkul na svijetu.
  Oleg Rybachenko je, kao i uvijek, na čelu bitke. Ne uzimaju ga ni metak ni krhotine. On je očajan i cool tip.
  Dječak u kratkim hlačama i bos, protiv nacista. I baca granate na njih, i trči po olovnoj kiši.
  Da, šteta što nema briljantnog Kondratenka, ali ima mladih i sposobnih zapovjednika. Konkretno, feldmaršal Vasilevsky, koji se isticao već tijekom Prvog svjetskog rata. I zapovijeda energično i vješto.
  A Fritz, nailazeći na čvrstu obranu, beznadno se u njoj zaglavio. Ali i dalje se pokušavaju probiti.
  Oleg Rybachenko, ovaj vječni dječak se smije, pokazuje zube i pjeva:
  - Moja domovina! Moja sveta domovino!
  A i kako bosim nogama baca granatu.
  I ovdje su Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana ušle u bitku. One su vječne djevojke-vještice sluge svetog Boga Roda. Ne bore se uvijek, inače bi Rusija osvojila cijeli svijet. Ali uvijek je učinkovit i upečatljiv.
  Djevojke vole ubijati: to su djevojke!
  I kako će hodati po nacistima, i kako će se ugrađivati...
  I golim nožnim prstima bacat će diskove, ubijajući Fritza.
  Nacisti su zaglibili i trpe sve veće gubitke. Vasilevsky, veliki strateg, predlaže razbiti naciste i Talijane u Africi. Dakle, ima okretnijih, a uz bolju manevarsku sposobnost, ruski tenkovi će imati prednost. A u Europi neka divljaju nacisti. Tako da bi potpuno iscrpili svoje resurse.
  Car Vladimir prihvatio je takav plan. I nove snage su prebačene u Afriku.
  Elizabeth i njezina posada borili su se u Libiji, odsijecajući talijanske jedinice. Tamo je vruće i djevojka je zgodna u bikiniju. Imaju najnoviji tenk "Kondratenko"-6, na kojem ratnici zaobilaze položaje Talijana i Fritza i samouvjereno ih razbijaju.
  Elizabeth puca na tenk iz carstva Mussolinija mlađeg i kaže:
  - Po morima, po valovima, bunda i kaftan hoda!
  I koristi, naravno, gole nožne prste.
  Sljedeća puca Ekaterina. Udara njemački auto i urla:
  - U Rusiji je car Vladimir heroj!
  Elena je udari, tuče samohodom Fritza i cvrkuće:
  - Za domovinu, ti ubijaš Hitlera!
  I konačno, Olimpijske igre će pustiti projektil. Zdrobi Fritz, zgnječi ih i zaškripi:
  - Rezultat će biti izvrstan!
  A koristi se i golim prstima dječjih stopala.
  U Africi su krajem svibnja i početkom lipnja ruske trupe postigle značajan uspjeh. Borbe su se preselile na teritorij Libije i Etiopije. 12. lipnja pao je Tripoli. A 15. lipnja je glavni grad Etiopije zauzet u pokretu. Tako su vojnici Mussolinija mlađeg pali. Jao, nije uspio uzdržavati oca.
  I njegova slava kao osvajača također. Ali Mussolini je, nakon što je uzeo dio engleskih i francuskih kolonija, sebe smatrao Cezarom. Ali nadmašiti Cezara, čini se iznad njegove snage.
  Oleg Rybachenko borio se kao zapovjednik baterije. I to tako hrabro da su Nijemci svakodnevno gubili desetke tenkova od njegove vatre. Njegov je dječak čak nagrađen još jednim zlatnim križem. Pa čak i, konačno, svejedno, dobili su davno zasluženi čin bojnika.
  Prije nije prisvajano jer izgleda kao dijete. Ali dječak je pokazao izvanredno junaštvo. I sposobnost borbe.
  Dana 22. lipnja 1955. ruske trupe u Africi konačno su zauzele talijansku Somaliju. A 25. lipnja 1955. kapitulirali su ostaci talijanskih trupa u Etiopiji.
  Carska vojska je samouvjereno pobijedila. Mainstein, koji je smatran najboljim zapovjednikom Trećeg Reicha, napisao je u svom dnevniku:
  - Probudili smo paklenog medvjeda! Sad nas kidaju!
  Do kraja lipnja Nijemci su pretrpjeli tako teške gubitke da su bili prisiljeni obustaviti ofenzivu u Europi.
  Car Vladimir naredio je pojačati pritisak u Africi. Prvo Crni kontinent, pa sve ostalo - rekao je izvanredni monarh! 1. srpnja 1955. Nijemci su pokušali napredovati u Skandinaviji. I pohrlili su u Stockholm, ali su naletjeli na vrlo gustu obranu. I pretrpjeli su ogromnu štetu.
  Početkom srpnja 1955. ruske trupe ušle su u njemački Alžir.
  Libija je već bila pod kontrolom carske Rusije. Došlo je do ofenzive i petlje Nigera.
  Tenkovska posada Elizabeth bori se protiv nacista. Jako je vruće i cure su čak skinule grudnjake i sada nose samo gaćice u tenku Kondratenko-6. Precizno pucaju na naciste.
  I žele velike stvari.
  Carska Rusija je još uvijek autokratska zemlja. A još uvijek nema sabor. I da se revolucija nije dogodila, a Duma nije uspostavljena. Sami kraljevi ne žele se ograničavati u vlasti. A Fuhrer i Duce su diktatori. Odnosno, vodi se rat dvaju sustava s autoritarnim režimima.
  Ali za carsku Rusiju to je prirodnije. I tu je tvrdoglava i nemilosrdna bitka.
  Elizabeth golim nožnim prstima pritišće gumb joysticka i ispaljuje projektil. Prede u sebi:
  Razbijmo fašiste u komade!
  Ekaterina je također pritisnula tipku džojstika golim nožnim prstima i pustila ubojicu, prednjala:
  Srušimo Hitlera!
  A Elena također tuče, nokautira naciste i škripi:
  - Rastrgat ću ga!
  I također kako se naceriti! A golim nogama će pritisnuti tipke džojstika.
  A onda olimpijada kako će ispasti, i kako lupaen. Sve će smrskati i grgljati:
  - Pakleni prolaz i posada!
  Ne zaboravite pritisnuti tipke joysticka golim prstima. I pogodio neprijatelja.
  Ratnici su doista vrlo hrabri i blistavog karaktera.
  Oleg Rybachenko je u međuvremenu odbio još jedan napad Fritza i zapjevao:
  - Za domovinu i Vladimira cara - ura!
  Da, u stvarnoj povijesti postojao je takav samoproglašeni car Rusije, Vladimir Treći, poglavar dinastije Romanov. I stvarno je počeo formalno vladati 1938. godine. A onda je Vladimir ispao - pravi kralj, pa čak i veliki! Vladimir Kirilovič Romanov je car koji ima sve šanse da postane car cijele Zemlje!
  Nakon pobjede, odnosno odraza napada, Oleg Rybachenko je razmijenio karte sa svojim podređenima. Dječak u kratkim hlačama, plav, vrlo mišićav i isklesan igrao se sa sijedim borcima. Čak i iznenađujuće, Oleg je stariji od svih njih. Ali ovaj dječak se posječe.
  Sjećanje na Port Arthur, herojsku obranu iz koje je proizašla slava Rusije. Velika slava u isto vrijeme...
  Besmrtni dječak je primijetio:
  - Ovako rješavamo sve svoje probleme! Uskoro će doći trenutak kada se ljudi nikada neće ubijati!
  Vojnici i časnici su se složili:
  - Naravno, majore! Neće ubiti!
  Oleg je pogledao vrpcu sa svojim brojnim medaljama. Da, već ima toliko zapovijedi, malo generala ima. I bilo bi lijepo dobiti titulu za sebe. Knez, grof, vojvoda!
  Vojvoda Rybachenko - zvuči prekrasno!
  A dječak je skočio više i zavrtio se u gramofonu.
  Nijemci su pokušali napasti, ali su opet odbijeni i pretrpjeli kolosalnu nepopravljivu štetu.
  U srpnju je ruska vojska postigla nove, velike uspjehe u Africi. Dok je žestina napada carske vojske bila tu. Alžir ima puno najboljeg ruskog oružja. A do kraja mjeseca Nijemci su opkoljeni i uništeni u kotlu.
  U kolovozu su se ruske trupe probile i kroz Maroko. Očajnički su se borile, djevojke na tenk "Kondratenko" -6, probijajući se u gustinu.
  S vremena na vrijeme stizala su izvješća o predaji Nijemaca o zauzetim gradovima.
  Bilo je tuča u Nigeriji i na različitim mjestima. Rusi su uzimali i brojčano i više mobilnih tehničara, a uz podršku lokalnog stanovništva, koje su rasistički fašisti okrenuli protiv sebe.
  Afrika se doista pokazala kao slaba karika u strategiji Hitlera i Mussolinija mlađeg.
  Rusija je tamo prevladala... I u rujnu, polako se povlačeći, snage su krenule u Norvešku. Nacisti su pretrpjeli ogromne gubitke. A Alenka i njena posada vozili su tenk. Najnoviji tenk "Nikolay" -5 teški, pokazao se naprednijim od serije E.
  Čak je i tako snažan tenk kao što je E-200 prošao kroz topove carskog stroja.
  Alyonka je golim nožnim prstima pritiskala gumbe džojstika i zadovoljno trljala ruke:
  - Ja sam nešto što može slomiti Wehrmacht!
  Anyuta je također pritisnula dugme golim prstima, probila njemački auto i potvrdila:
  - Zbrisat ćemo Wehrmacht u prašinu! Za vlast carizma!
  Cool Augustine je ispalio i viknuo:
  - A mi ćemo živjeti u komunizmu!
  Marija se spremno složila s ovim:
  - Da, pod carskim komunizmom!
  I golim nožnim prstima pritiskala je tipke joysticka. I u isto vrijeme, kao lupanet, i slomiti neprijatelja.
  I ovdje će Marusya zacviliti:
  - U punoj diplomi!
  A također će svojim golim nožnim prstima pritisnuti tipku joysticka.
  . POGLAVLJE #5
  Ruske trupe već su opkolile Oslo. Borbe idu za svaki grm i kuću.
  U središtu, carska vojska ponovno odbija njemačku ofenzivu. Oleg Rybachenko, kao i uvijek, prednjači i bori se samouvjereno. Rusko topništvo radi kao sat.
  Sve točno i točno...
  U listopadu su ruske trupe konačno odsjekle Afriku od kopnenih zaliha, oslobodivši Maroko. Nacisti su se našli u svojevrsnom kotlu.
  Čak i na crnom kontinentu. Hitler se treso od bijesa, ali nije mogao ništa jesti.
  Da, zabio se u Rusiju... Bližila se zima. Oleg Rybachenko, unatoč činjenici da je počeo padati snijeg, još uvijek trči bos i u kratkim hlačama. Pa dečko - što ćeš uzeti! I prilično neustrašiv dječak.
  I baca granate golim prstima.
  I pjeva:
  - Neka trči nespretno,
  Oklopni tenkovi u lokvama...
  A na krovu je mitraljez -
  Cheburashka topnik,
  Topnik krokodila!
  Shakoklyak je u napadu!
  Dječak terminator bacio je granatu golim nožnim prstima, kidajući naciste i pjevajući:
  - I igram se dinamitom,
  Pred prolaznicima!
  Kako će se Fritz bitovi kloniti!
  Svi lažu, a ja idem!
  A dječak je stvarno smiješan! Ali već u vojsci više od pedeset godina. I samo vrag! Čak i plavuša!
  Oleg Rybachenko opet baca granatu bosom nogom i urla:
  - Slava caru i Nikoli i Vladimiru Trećem!
  I mislio sam da neka ne miješaju Vladimira Kiriloviča Romanova s Vladimirom Putinom! Veliki kraljevi Romanovi su nevjerojatna obitelj! Oni koji su Rusiju učinili najvećim carstvom!
  I ne toliko pokvaren srećom kao Putin!
  Ali sada ruske trupe odbijaju još jedan napad.
  Studeni dolazi. Nacisti su ostali bez daha. Ali nove pričuve bacaju se u bitku. U Africi ih već dokrajčuju. Teško je fašistima.
  Tako izbacuju svoj bijes na zatvorenike. Ovdje su dobili lijepu Nicolettu. Skinuli su je do gaćica i vodili je kroz svježi studeni snijeg.
  Djevojka vezanih ruku, gotovo gola, hoda kroz snježne nanose, ostavljajući gole, graciozne otiske stopala. Ona je tako lijepa. A Nijemci je prate, bičući je bičevima. I tukli su sebe ljepoticu, tukli su. Krv mu curi s izrezanih leđa.
  Nicoletta je samo stisnula zube. I ponosno podiže glavu. A njezina bakrenocrvena kosa vijori kao proleterski barjak.
  I njezine bose noge također su postale grimizne, ali djevojka ne podiže ni obrvu.
  Kakvu fenomenalnu hrabrost ima.
  Iako su ga nacisti već uzeli i bakljom stavili u gola prsa. Ali i tada je djevojka samo zadrhtala, ali nije zavapila.
  Ima tako veliku vjeru...
  Djevojka je podignuta na stalku, zglobovi su joj uvrnuti. Tada se loži vatra pod bosim nogama. Liže ljepotice bose noge. I užarenim lancima biču nago tijelo ljepotice.
  Nicoletta je zapjevala kao odgovor;
  Ja sam Černobog, kći zle Božje,
  Stvaram haos, sijem destrukciju...
  Moja se veličina ne može prevladati,
  Samo bijesna osveta gori u duši!
  
  Kao dijete, želio sam dobru djevojku,
  Pisala je poeziju i hranila mačke...
  Ustao rano ujutro
  Iznad njega vijorila su, krila kerubina!
  
  Ali sada znam što je zlo
  Što ovaj svijet čini nesretnim...
  I što kažeš dobro?
  Ovdje je uništenje strastveno voljeno!
  
  I pokazao svoj djevojački žar,
  Kakva je blistava kći Božja postala...
  Osvojit ćemo prostranstva svemira,
  Pokažimo snagu, jako moćnu!
  
  Veliki oče ovaj Černobog,
  On unosi kaos, ratove u svemir...
  Moliš se Svarogu da pomogne,
  Zapravo, dobivate nagradu!
  
  Pa rekoh, spasi Gospodine,
  Neka ljutnja uzavre u srcu...
  Gradit ćemo sreću, vjerujem u krv,
  Neka se maternica napuni do vrha!
  
  Volim lukavstvo, podlost i prijevaru,
  Kako prevariti Staljina tiranina...
  Ne može se posramiti
  A koliko magle ima na svijetu!
  
  Ovdje sam predložio da se napravi snažan potez,
  Jedan udarac za uništenje zla...
  Ali vrlo crni Bog se zaljubio,
  U svim stvarima, i ovim i zagrobnim!
  
  Kako se pokazalo da sam navikao na zlo,
  I u srcu bijesa, bijesno nahranjeno ...
  Nestala žudnja za radošću, dobrotom,
  Čim je bijes prodro s postolja!
  
  A sta je sa Staljinom - i on je zao,
  O Hitleru, tako da nema sumnje...
  Džingis Kan je bio tako kul razbojnik
  A koliko je duša uspio osakatiti!
  
  Zato kažem zašto ostati dobar,
  Ako u tome nema ni najmanjeg vlastitog interesa...
  Kad si djetlić - tvoj um je dlijeto,
  I nestao kad glupe misli!
  
  Zato kažem sebi i drugima,
  Služi moć kao crna tinta...
  Tada ćemo osvojiti prostranstvo svemira,
  Valovi će se probiti kroz svemir!
  
  Učinit ćemo zlo tako jakim
  Dat će bijesu besmrtnost,
  Oni koji su slabi duhom već su oduvani,
  A mi smo najjači ljudi koji u ovo vjerujemo!
  
  Ukratko, svugdje ćemo postati jači,
  Podigni mač krvi nad svemirom...
  I naš će bijes biti s njom,
  Dobit ćemo poziv pun sudbine!
  
  Ukratko, vjeran sam Černobogu,
  Služim ovoj mračnoj sili svim svojim srcem...
  Duša mi je kao krila orla
  Oni koji su uz Crnog Boga su nepobjedivi!
  Rat između Rusije i Hitlerove koalicije se nastavio. Do prosinca su ruske trupe konačno dokrajčile Talijane, prisilivši ih na kapitulaciju u Africi, i tamo gotovo dokrajčile Nijemce. Očišćeno je od Fritza i Norveške.
  Sada je carska vojska krenula u ofenzivu 25. prosinca. Izbile su žestoke borbe. Zimi su ruski tenkovi bili očito jači. I probijen kroz obranu neprijatelja.
  Oleg Rybachenko, ovaj vječni dječak, trčao je bos i u kratkim hlačama po snijegu, pjevajući:
  - Ovo je naša posljednja i odlučujuća bitka! Umrimo za domovinu - vojnici su iza mene!
  Ruski tenkovi su vrlo spretni na plinskoturbinskim motorima. A nacisti ih ne mogu tako lako zaustaviti.
  Ovdje naprijed juri "Nikolay" -5. Ima pet djevojaka koje žarko pjevaju:
  - Nitko nas neće zaustaviti, ruski svijet se ne može pobijediti!
  A iz topa kako se prevrnuti! Zapravo ispada jednostavno super! Djevojke unatoč hladnoći, u bikiniju i bosonoge. I upucaju se, i ne misle stati.
  Oni su samo divlja, frenetična moć.
  Alyonushka voli ne samo pucati, iako je golim prstima pritisnula tipku joystika i pogodila Nijemca, već i sastavljati priče.
  Na primjer, napisala je kako je djevojka otišla u daleke zemlje da spasi mačića. Trideset i tri dana hodao sam bos po kamenitoj cesti, obarajući svoje nježne noge u krvi.
  A ipak sam uspjela pronaći životinju. Za to je vila ispunila svoju želju i djevojka se udala za princa.
  Alyonushka je, međutim, pomislila, zašto joj treba muž za časnika ruske vojske? Bolje je imati gomilu ljubavnika. I više novca i više zabave. Uostalom, muškarci su toliko različiti. I s njima, naravno, užitak doživljavate na različite načine. Što je s mužem? Brzo će vam dosaditi s njim i dosaditi!
  Ali mladić koji tek počinje otkrivati svijet odraslih puno je zanimljiviji.
  I Alenka opet puca, pogađa njemački E-100.
  I miče svojim vrlo lijepim nogama, poput onih starogrčke božice.
  A onda Anyuta puca. Također goli nožni prsti. I lomi njemački top.
  Tada djevojka kaže:
  - U Rusiji ima mnogo pametnih ljudi, ali car Vladimir je najbolji od kraljeva!
  Augustin je primijetio:
  - I Nikola II nije bio loš! O, nismo znali cijeniti kraljeve!
  Maria je pjevala, pucajući na naciste golim prstima i cereći se:
  - Treba poslušati Ruse, čista srca i mudrije! I na slavu Nikole, on je veliki kralj kraljeva!
  A Marusya je nešto pjevala ... I također se igra bosim nogama ...
  Ruske trupe napreduju. Bori se i Oleg Rybachenko. On je još uvijek desetogodišnji dječak. Tolika je cijena besmrtnosti. Da, ali kako se dobro i veselo osjeća! Ima toliko energije i uzavreli tok moći.
  Dječak baci bombu bosom nogom i zaškripi:
  - Ja sam tigar, ne mačka, sada živi u meni, ne Leopold, nego Leopard!
  Dječak major je, kao i uvijek, u pjenušavom udarcu. Ne zaustavljajte naciste.
  Ovdje su ruske trupe 1. siječnja već potpuno očistile svoj teritorij od trupa Njemačke i Italije i ušle u posjed Trećeg Reicha.
  Istodobno su ruske jedinice ušle u Meksiko. Došla je nova 1956. godina.
  Za Ruse je počelo novim pobjedama. 7. siječnja predao ostatke njemačkih trupa u Africi. I cijeli Crni kontinent postao je ruski.
  Sada je Fuhrer opsjednut demonima shvatio da je potpuno zeznuo. I ponudio je Rusiji pregovore.
  Na što je car Vladimir odgovorio:
  - Razgovarat ćemo samo o bezuvjetnoj predaji Trećeg Reicha i Italije!
  Kakve li mudre riječi! I rat se nastavlja. Oleg Rybachenko, naravno, prednjači u napadu. Ruske trupe ušle su u istočnu Prusku. Ovdje su linije obrane jake. Morate se probijati bitkama, a nećete brzo napredovati.
  Jedno od sredstava za proboj bile su samohodne topove s bombarderom Alexander-4. Vrlo moćan i smrtonosan.
  I lijepe djevojke ovdje kako se ovdje slavi. Oni lansiraju projektile golim nožnim prstima pritiskom na tipke joysticka. I uništiti kutije i kutije za pilote neprijatelja.
  Djevojke hrabro trče po snijegu - za to su Ruskinje. A u bitku ga bacaju Indijci i Kinezi. Ovi već doslovce svojim leševima zasipaju prilaze rovovima. Ali ipak ga uspijevaju uzeti.
  Ruska vojska ulazi.
  No, strateg Vasilevsky glavni udarac prenosi na Italiju - koja je znatno slabija. I sada ruski vojnici osvajaju jednu pobjedu za drugom.
  Siječanj je bio vrlo uspješan. Ruske trupe prevrnule su Talijane i osedlale Alpe. A u veljači su okupirali Veneciju. I ušli su u Lorbandiniju. Zauzeli su i Poznanj. Nijemci su se povukli. 2. ožujka pala je Klaipeda. Ruske trupe napredovale su kroz istočnu Prusku u sporoj, pregustoj obrani. Morao sam doslovno zapaliti put granatama.
  Ali u Italiji je fronta tjestenine propala. I ruske trupe pohrlile su u Rim. 30. ožujka 1956. započeo je napad na glavni grad Italije. Tako su ljudi platili ambicije obitelji Mussolini.
  Rim, glavni grad Italije, napadnut je. Borbe su žestoke. Iako Talijani sve više odustaju. Ovdje se djevojke bore jako lijepe i u bikiniju i bosonoge. Ratnici nogama bacaju granate i nokautiraju Mussolinijeve ratnike.
  Ovdje su lijepe djevojke, i naravno vrlo seksi. I s mišićima titana. A kako bacaju granate bosim nogama je jednostavno nevjerojatno.
  Nataška ide naprijed i puca, režući:
  - Za Domovinu lijepu u srcu, gori moja blistava vatra!
  Zoya, pucajući, pjeva uz:
  - Otvorimo vrata postignućima! Naša vjera i kralj je monolit!
  A tu je i Aurora, kao goli prsti, riđokosa kuja će pustiti diskove. I posječeni Talijani padaju.
  A onda Svetlana agresivno zapjeva, pokazujući zube:
  - Sve ćemo pobiti! Sve ćemo zdrobiti!
  Bosim nogama bacaju diskove i melju fašiste. Tako je Mussolini dospio pod rastavljanje djevojaka. Travanjski napad 1956. bio je žestok i vrlo maštovit.
  I evo tenkovi voze, pakleni vatreni stupovi izbijaju iz njihovih debala.
  Djevojke napreduju i bosim nogama bacaju granate. I kako pljuju nešto krvavo.
  I smiju se...
  Natasha je žarko pjevala:
  - Care Vladimire, daj Hitleru u lice!
  I namigni svojim safirnim očima. Tako divna djevojka.
  Djevojke hrle s divljim bijesom. Pucaju iz mitraljeza. Pokosili su neprijatelja, rastjerali su naciste. A tu su i Olimpijske igre. A u rukama moćna žena-heroj drži bacač plamena. I on će ga uzeti i udariti, ali kako će mlatiti.
  Čips lete od nacista na sve strane. A ratnici također kako se žele smijati.
  Zatim će zapjevati:
  - Mussolini će biti batina! Naše prijateljstvo je monolit!
  I opet, sa safirnim očima, namiguje! I udario naciste.
  A što si htio? Rim su svojedobno zauzeli Slaveni pod Atilinim vodstvom. A sada Rusi preuzimaju.
  Olimpija, pržeći žive protivnike bacačem grede, pjevala je:
  - Jarko sunce nade
  Ponovo se diže nad zemljom..
  Rusija pobjeđuje kao i prije -
  Ratnici Wehrmachta pobjeđuju!
  
  Ruski orao nad planetom
  Krila, širenje, poletanje...
  Neprijatelj će biti pozvan na odgovornost -
  Bit će poražen - slomljen!
  Nakon pada Rima talijanske su se trupe počele masovno predavati. Mussolinijevo carstvo, ovaj mlađi vojni partner Trećeg Reicha, je gorjelo.
  Ruske trupe gotovo bez otpora zauzele su Napulj i iskrcale se na Siciliji. I tamo gotovo da nije bilo otpora. A Hitler je bio histeričan.
  Do kraja svibnja Italija je bila gotova. Vodene su stotine tisuća zarobljenika.
  Ruskinje su ih stavljale na koljena i tjerale se da im ljube bose noge. Poslušno su se nasmijali. Neki, posebno mladići, radili su to s entuzijazmom.
  Djevojke su prilično stenjale.
  Vječni dječak Oleg Rybachenko prisilio je zarobljenike da im ljube bosa, djetinjasta stopala.
  Učinili su to dovoljno voljno. Dječaci su bili jako zgodni, mišićavi i plavokosi. Istina, još je bio premalen, a s damama nije htio raditi nešto ozbiljnije. Ali kad hrapave pete škakljaju jezikom - lijepo je!
  Oleg Rybachenko je zarobio generala i dobio još jednu zapovijed. Na što je bio jako ponosan.
  Mussolinija mlađeg izdala je vlastita pratnja, a carska Rusija je dobila još jednu pobjedu. A Benedito Mussolini stariji nije doživio svoju sramotu, i slom fašizma u Italiji. Međutim, ista sudbina čekala je naciste u Njemačkoj. Ruske trupe krenule su početkom lipnja 1956. u ofenzivu. Austrija je bila glavna meta.
  Elizaveta i njezina posada na "Nikolay" -5 krenuli su protiv Nijemaca. Ruske trupe nastojale su opkoliti Beč.
  Fuhrer se, naravno, našao u teškoj situaciji. Izgubljeni su posjedi Nijemaca u Africi, Skandinaviji i većini SAD-a. A sada se bitke već odvijaju isključivo na teritoriju Trećeg Reicha. Što je Nijemcima, naravno, više neugodno. Ruske trupe su također ušle u Meksiko. Lady Grey de Monca zapovijeda tenkovskom posadom u ovoj zemlji.
  A Elizabeta vodi "Nikolay" -5 po Beču. Njegov glavni protivnik je E-50, koji carski stroj buši poput upijača.
  Elizabeth je opalila, koristeći svoje gole nožne prste, pritiskajući gumbe na upravljačkoj palici.
  Pogodio njemački tenk i zacvrkutao:
  - Dat ćemo svoja srca za Svetog Nikolu Rusiju!
  Ekaterina je također pucala golim nožnim prstima i ispravljala partnera:
  - Vjerojatno, svejedno, ispravnije je reći Vladimir!
  Elizabeth je ponovno opalila golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Ali ipak, bio je to car Nikola, koji je, davši nam stanovništvo Kine, učinio Rusiju nepobjedivom!
  Doista, u pješaštvu koje je poslano na juriš na njemačke položaje, Kinezi su bili potpuno ispred. Doslovno su bacali leševe. Ali probili su se.
  Obično su se Rusi borili u zrakoplovima i tenkovima. Pješaštvo od Kineza, Indijaca, Azijata. Kineza ima mnogo. Osim toga, svijetla glava Nikola II uveo je poligamiju kada je reformirao pravoslavlje, a dodatni Kinezi se šalju u bitku. A Rusi za žene uzimaju udovice i neudane Kineskinje.
  Lukava strategija.
  A Kinezi se penju na juriš, ginu i probijaju obranu Nijemaca.
  Elena, koristeći svoje gole nožne prste, pritišće tipke joysticka i ponovno udara u Fritz.
  I pjeva:
  - Za Svetu Rusiju borit ćemo se hrabro!
  Nakon toga će djevojka uzeti i namignuti. I goli svoje bijele zube! I tako je agresivna.
  A evo kako će puknuti Olimpijske igre. A i mlati golim prstima, i drobi.
  Onda će viknuti:
  - Ja sam smrtonosna kobra!
  Treba napomenuti da spremnik E-50 može biti opasan. Njegov top kalibra 88 mm s cijevi 100 EL brzo je paljba, dvanaest metaka u minuti i vrlo je precizna. Često pogađa oklop i može uzrokovati štetu.
  Stoga djevojke pokušavaju zadržati glavni njemački tenk s puta. Posebno blizu, njegova sposobnost prodora dramatično se povećava. A Nijemci imaju jezgru u ljusci bilo od urana ili volframa. Istina, nakon gubitka Afrike i nalazišta urana u Kongu, snaga njemačkih trupa počela je sušiti.
  A cure su tako lijepe i bose i cool.
  Ovdje pjevaju sami sebi s entuzijazmom:
  - Sjaji kao zvijezda nad cijelim svijetom,
  Kroz tamni mrak...
  Veliki heroj car Vladimir,
  Ne poznaje bol, nema strah!
  
  Neprijatelji se povlače pred vama
  Publika navija...
  Rusija te prihvaća -
  Moćna ruka vlada!
  Borbene djevojke, ne možete ništa reći protiv njih. A noge su im tako bose i isklesane. Kad ih zarobljeni Nijemci ljube, jasno je da se to sviđa i djevojkama i muškarcima. I ratnici prilično cvile.
  I gole svoje biserne zube.
  To su neke cool cure. I golim nožnim prstima Elizabeth nokautira još jednog fašistu.
  Zatim, kako piše:
  - Slava velikoj domovini!
  I tako će Catherine pucati. Zabiti će neprijateljski tenk, potopiti Fritz i zaškripati:
  - Smrt neprijateljima!
  I tamo Elena također mlati, koristeći gole nožne prste, pritiskajući ih na tipke joysticka. I cvrkuće:
  - Za domovinu u veličini!
  A onda će projektil pokrenuti i izvanredne Olimpijske igre - također plavuša. I dok cvrkuće:
  - Za veliku Rusiju!
  A cure su pune totalnog entuzijazma.
  Evo tenka E-75. Njegov top je moćniji: 128 mm i može nanijeti više štete. Osim toga, ovaj tenk ima bolju zaštitu i deblji oklop.
  Ali Elizabeth je poput budale. I pustit će nešto smrtonosno, prodiranje iz daljine. A od Nijemca su ostali samo komadi poderanog metala.
  A djevojka će pjevati:
  - Sveta ljepotice i veliki san!
  Nakon toga će pokazati jezik.
  Njemački tenkovi E-75 nedavno su postali masivniji. Imaju duži pištolj, što vam omogućuje da se nosite s ruskim tenkovima, posebno onima koji su lakši. I to čini Fritz opasnijim.
  Ali sovjetske djevojke to se ne srame. I zgnječe Fritza.
  A sami su ratnici još više na vrućini u bikiniju, i to bosi. I bore se vrlo samouvjereno.
  Oni pobjeđuju nadmoćno.
  Catherine je pucala na naciste i pjevala:
  - Ali da budem iskren! Slomim sve Fritzove bez iznimke!
  Elena je također pucala golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Pobijedit ćemo sve i, naravno!
  I Olimpijske igre su bez sažaljenja pobijedile naciste. Ona je tako nepobjediva kučka.
  I također uz pomoć golih nožnih prstiju.
  Natasha i njezin tim bore se na tenku Kondratenko-6. Ovaj automobil je malo lakši, ali mobilniji od Nikolaja. Naravno, uz manju težinu, kalibar je manji, a oklop malo tanji. A to znači da je rizik od umiranja puno veći.
  Ali djevojke, moram reći, nisu nimalo posramljene. I bore se kao divovi bitke.
  Natasha pjeva, aktivno snima:
  - Bit će to naša pobjeda!
  I golim nožnim prstima pritišće tipke džojstika.
  Zoya također puca, uz pomoć svojih golih nogu i škripi:
  - Car Vladimir naprijed!
  I sve su djevojke lajale u zboru:
  - Slava palim junacima!
  Nakon toga, Aurora je opalila, prevrnula njemački tenk i izdala:
  - Nitko nas neće zaustaviti! Nitko nas neće pobijediti!
  Tresla je i bose noge.
  A onda je Svetlana popustila, koristeći gole nožne prste, i zarežala na sav glas:
  - Rusi se bijesno bore!
  I sve su djevojke u horu uzviknule:
  - Jaka vojnička šaka!
  I opet ljepotice hrle u boj. Pucajte precizno i precizno!
  Evo dolazi Janeine ekipe, udaraju Meksikance. Ona je također vrlo pametna i lijepa dama.
  I djevojke u njezinoj kočiji - bose i u bikiniju. Bore se s divljom i mirnom bijesom.
  Tada je Gertrude opalila golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Ja sam cura koja će sve uništiti u djeliću sekunde!
  A ovdje je Malanya kao lupanet. I razbiti latinski tenk iz daljine.
  I tu će je Matilda, uz pomoć golih nožnih prstiju, udariti.
  i smij se:
  - Imam super curu!
  I ratnici najvišeg i bijesnog reda. Ne osjećaju se slabo ili ljutito.
  Kako se jebu, jebu se.
  A Alyonka se također bori vrlo samouvjereno.
  Do kraja lipnja Beč je opkoljen. Njemačkoj i njenom prestižu zadat je stravičan udarac. U isto vrijeme ruske trupe napreduju prema Odri. Bacaju Kineze, Indijce, Arape u bitku. I probiti obranu Fritza.
  Hitler je, naravno, već u panici. Kako su ga cure na tenkovima i avionima pritiskale.
  Ovdje su Albina i Alvina, dva ruska pilota. Također bosi i u bikiniju, obaraju naciste kao kruške štapom s grane. A za par doslovno čine takva čuda.
  Albina je oborila pet aviona jednim rafalom iz svog lovca "Petar Veliki" i zapjevala:
  - Mi smo medvjedi s neba!
  Alvina je sa svog ratnog orla u jednom rafalu oborila šest aviona i cvrkutala:
  - I sve ćemo zgnječiti!
  Na nebu je ovaj par već bio legendarni!
  . POGLAVLJE #6
  Djevojčicama je dodijeljeno sedam stupnjeva Jurjeva križa: srebrni križ, srebrni križić s mašnom, zlatni križić, zlatni križić s bankom. Kao i zlatni križić s dijamantima, te zlatni križić s dijamantima i mašnom. A najviši stupanj je zlatna križna zvijezda, s lukom od dijamanata. Nedavno je ustanovljena i viša nagrada - velika zvijezda zlatnog križa, s dijamantima i mašnom.
  Tako su djevojke s pravom mogle biti ponosne na svoja postignuća. I uvijek su se, čak i na hladnoći, tukli samo u bikiniju i to isključivo bosi.
  Tako divne djevojke.
  Albina je pucala i pjevala:
  - Za naše najbolje pobjede!
  Alvin je nastavio:
  Neka su naši unuci i djedovi ponosni na nas!
  Ratnice i zapravo - djevojke kolosalne klase!
  Tuku naciste u nebo i pjevaju:
  - Slava Rusiji, Slava! Naš car Vladimir je heroj! U zoru će biti snage! Zakopajte Hitlera u zemlju!
  Naravno, Vladimir Kirilovič Romanov može biti vrlo zadovoljan svojim ratnicima.
  Ako se i bore, onda na takav način da ne možete podići koplje protiv njih!
  Vladimir Kirilovič Romanov je car koji ima sve šanse da jednom zauvijek stane na kraj ratovima!
  I fašisti drhte pod udarima carske vojske ...
  Opkoljeni Beč brzo je pao. Do sredine srpnja, trupe carskog carstva izašle su na široku frontu do Odre. I Koenigsberg je bio potpuno blokiran.
  I Nijemci su se povukli iza Odre. I tamo su pokušali stvoriti crtu obrane. Kapitalno braniti. No, u drugoj polovici srpnja ruske trupe krenule su u ofenzivu na Hamburg... Nacisti su polako ali sigurno popustili.
  Borbe su bile vrlo žestoke. Neka sela mijenjala su vlasnika nekoliko puta. U borbama su sudjelovali i novi njemački tenkovi naprednije serije AG, piramidalni. Odlikovala ih je dobra zaštita iz svih kutova. Ali carska ih je vojska brojčano nadmašila.
  I veliki broj azijskih pješaka je poginuo na frontama. Ali pustili su te da se krećeš.
  Nijemci su, s druge strane, također bili iscrpljeni s ljudskim resursima. Do kraja kolovoza Hamburg je bio opkoljen, a München blokiran.
  Nijemci su izgubili značajan teritorij. I nisu imali čime zadržati svoje pozicije.
  Oleg Rybachenko borio se u prvim redovima na području same Njemačke. A vječni dječak se neprestano smješkao i pokazivao svoje biserne zube.
  I tamo je bacao granate golim, dječjim nogama. Dobro je biti dijete - kako je prirodno biti na vrućini samo u kratkim hlačicama. A budući da ste besmrtni, zimi možete biti i polugoli bez opasnosti da se prehladite.
  Tako je dječak zapjevao:
  - Bos, samo bos,
  Pod srpanjskom grmljavinom i pod šumom daska!
  Bosa, samo bosa
  Lako je dječaku biti kul kauboj!
  A dijete-major ovih fašista nastavlja sam sebe uništavati. I očajnički idu u protunapad.
  Već je rujan... Počinje padati kiša... Carske trupe, popunivši leševe Kineza, zauzele su München i Hamburg i napreduju u smjeru Ruhrske regije. Najvažniji u industriji Njemačke.
  A Nijemci očajnički uzvraćaju.
  Natasha se bori na svom tenku i reži:
  - Fašisti će biti iznimno tijesni!
  I s golim nožnim prstima dok pritišće tipke na joysticku. I ispaljivat će granate na naciste.
  A tu je i Zoya, kako je ošamarila. I također uz pomoć golih nožnih prstiju.
  I također pjevaj:
  - Rusija je ono što je protiv Hitlera!
  A onda je ovdje Aurora, ona će se ponašati agresivno. I također uz pomoć golih nožnih prstiju:
  - Za ruski način!
  A iza njih je Svetlana, koja će također pustiti ubojiti projektil. Probuši njemački tenk i zaškripi:
  - Za cara Vladimira Kiriloviča!
  A također će pokazati svoj jezik.
  Djevojke su ovdje podivljale.
  Alenka na teškom tenku također slama naciste. I tuče ih iz daljine.
  Ratnik je pjevao:
  - Ja sam svojim grudima pokorio pola svijeta!
  I Alenkine grudi sa grimiznim bradavicama.
  A onda je Anyuta poput eksplozije golim nožnim prstima. Nabit će fašistički tenk i brbljati:
  - Ja sam superzvijezda djevojka! U knjigama priča!
  I smiješi se...
  A onda će Augustin pustiti ubojiti projektil. Slomite naciste i nasmijte se:
  - Neka naša vojska bude najjača!
  I također pomiče noge...
  A nakon njih, Maria će uzeti, i kopati naciste. Twist sam, agresivno mlohav:
  - Mi smo velike agresivne cure!
  A onda će Marusya pustiti svoje iznimno smrtonosno, razorno oružje protiv nacista. I to uz pomoć golih, djevojačkih nogu.
  A onda pjevaj:
  - Mi smo totalni poraz neprijatelja!
  Rujan je prošao u vrlo žestokim borbama. Nijemci su žestoko uzvratili. No, u listopadu, kada su kiše padale jače, carska je vojska ponovno stekla prednost. I počela se kretati prema Ruru. Nakon žestokog napada, Koenigsberg je pao. Nacisti su dobili još jednu pljusku.
  A na jugu Francuske kraljevske trupe su opkolile Toulon. Tako su se nacisti iznimno loše proveli.
  Hitler je bjesnio, ali dok je bio u Berlinu. Njegov je položaj bio slab.
  Jasno je da nitko nije htio slušati pregovore. Ali nacisti su zapeli kao muhe.
  U studenom su trupe carske vojske borbama zauzele veći dio regije Ruhr, čime su Njemačkoj oduzele glavnu proizvodnu bazu.
  A u prosincu je carska vojska zauzela cijeli jug Francuske i ušla u Španjolsku. I na njemačkom frontu konačno je zauzela Ruhr. Štoviše, zarobljene su i druge zemlje Njemačke. A carska se vojska također iskrcala u Dansku.
  Hitler je bjesnio kao pakao u kavezu, ali nije mogao pomoći.
  Na katolički Božić, carske trupe krenule su prema Parizu. Unatoč snijegu i mrazu, Natašina ekipa bila je bosa i u bikiniju.
  Nijemci su se sve češće predavali. A Francuzi se uopće nisu htjeli boriti protiv Rusa.
  Razbijajući njemačku bateriju, Natashka je primijetila:
  - Dakle, zapravo, na što je opsjednuti Adolf računao kad je krenuo u rat s nama?
  Zlatokosa Zoya logično je primijetila:
  - Vjerojatno, činjenica da ćemo mi, pali pod pritiskom, ispasti kao novčići iz rupičastog džepa!
  Aurora je golim nožnim prstima zdrobila orah. Zatim ga je stavila u usta i razumno primijetila:
  - Povijest uči da ničemu ne uči!
  Svetlana je golim nožnim prstima pritisnula tipku džojstika. Izbacila je još jedan njemački top i odgovorila:
  Budimo veliki borci!
  Čini se da su ratnice, zapravo, odlučne u borbi i pobjedi.
  Oleg Rybachenko je bosonogi dječak koji se utrkuje u kratkim hlačama i s golim, mišićavim torzom. Čak se njiše i urla:
  - Pobijedimo Fritza! Pobijedimo Fritza! I pobijediti kante!
  A dječak ima tako bijele, biserne zube! Samo mlad i nepopustljiv terminator.
  Oleg Rybachenko puca u bijegu. Ubija fašiste i pjeva:
  - Ruski duh je moć kraljeva, razbijte Fritz!
  Dječak je bosom nogom bacio granatu i zapjevao:
  - Ruski valcer, zora se diže - u slavu kralja!
  Doista, dječak se pokazao vrlo borbenim. I izlupati naciste na prvom broju.
  A cure se jako bore. Evo Mirabela... Također pilot vrhunske klase. Nitko je ne može zaustaviti. Ona obori Fritza i zapjeva, pokazujući zube:
  - Luda cura! Evo njezine etikete!
  I on će uzeti i lansirati raketu!
  Da, ovdje ima žena! Kad se ruske djevojke bore, onda im nikakva sila ne može odoljeti.
  Mirabela je jednim rafalom od pet zračnih topova oborila sedam njemačkih aviona i cvrkutala:
  - Car Vladimir Kirilovič je naš Bog!
  A djevojka lupi bosim nogama po staklu.
  A također se Albina i Alvina bore na nebu.
  Oni su tako divne krađe. Sve više računa dobiva. I dok pjevaju:
  - Na nebu smo savršenstvo! Asovi mi smo savršenstvo! Od osmijeha do geste - za svaku pohvalu!
  Albina je s jednim rafalom oborila četiri njemačka aviona i cvrkutala:
  - Ah, kakvo blaženstvo! Što je savršenstvo u borbi!
  Alvina je prekinula pet njemačkih aviona i nastavila:
  - Spoznati savršenstvo u borbi! I cool idealno!
  Ratnici su pjevali u zboru, sabijajući naciste:
  - Djevojke! Tvrđe cure! cure! Tvrđe cure!
  Pokazali su svoj agresivni fitilj. Nisu pritisnuli silazak, zapravo, niti jednom od nacističkih asova.
  Ali nacisti su, naravno, pod divljim pritiskom.
  Hitler je u bunkeru u Berlinu i bombardiraju ga kao žohara. Što je htio? Završeni fašist broj jedan! Otišao je u carsku Rusiju, a sad ga i samog lome kao žohara.
  Car Vladimir Kirilovič trenutno se odmara od zime na obalama Indijskog oceana. Pred njim plešu prelijepe djevojke različitih rasa i nacionalnosti.
  Međutim, kralju ne smeta gledati borbe gladijatora. Evo, na primjer, dvije djevojke protiv dvije ljepotice.
  Bore se plastičnim mačevima kako se ne bi osakatili. Međutim, očajnički se bore.
  Ovo su ratnici. Dolazi do bijesne razmjene udaraca. Dvije plavuše i dvije crvenokose...
  Car Vladimir upita feldmaršala Vasilevskog:
  - Što je najteže u ratu s Nijemcima?
  Feldmaršal je iskreno odgovorio:
  - Steknite samopouzdanje! Tek na samom početku, kada je neprijatelj počeo napredovati, osjećao sam se nelagodno. A sada smo počeli pobjeđivati i sve je jasno u neprijateljima! - Feldmaršal Vasiljevič, ovaj glavni strateg, pio je vino.
  Vladimir Kirilovič je logično primijetio:
  - Izuzetno je teško pobjeđivati cijelo vrijeme! Ali pokazali smo se sposobnima za mnogo! A sada će biti vremena i cijeli svijet će postati miran!
  Feldmaršal Vasilevsky je potvrdio:
  - Vjerujem u to!
  Djevojke su nabijale modrice po golim tijelima, a izgledale su izrazito nervozno.
  Borili su se, naravno, ne kao u danima starog Rima - trudili su se da sebi ne nanose mnogo štete. Ali bili su aktivni.
  U međuvremenu su se borbe nastavile. U siječnju su carske trupe u pokretu zauzele Pariz. Zauzet je i glavni grad Danske Kopenhagen. Njemačke trupe su slabile. Rusi su nastavili napredovati kroz samu Njemačku. Fritz se očajnički borio, ali njihova je snaga bila slomljena.
  Oleg Rybachenko, ovaj besmrtni dječak, skočio je bos u snijeg i jurnuo ispred svih u napad, potpuno bez straha od vatre. I dok zviždi:
  - Tko se navikao boriti za pobjedu,
  Definitivno pobijediti neprijatelja...
  Veselo se smije i puno postiže,
  A Hitler će biti teško pretučen!
  A dječakovom bosom nogom bacit će granatu! I otkrio je svoje biserne, krupne zube iznad svojih godina. Da, on već ima usta kao vuk. Pregristi će svako grlo.
  A cure u tenkovima sele se s juga na sjever Njemačke. Ovdje izlaze na more. A Fritzovima će ostati samo zemlje u blizini Berlina i Pomeranije.
  Nataška je, razbijajući fašističke tenkove, primijetila:
  - A u ratu je zabavno na svoj način!
  Zoya se, udarajući o naciste, složila:
  - Ne može biti bolje! Pogotovo kad pobjeđujemo!
  Aurora je, pucajući golim nožnim prstima, rekla:
  - Sve nemoguće moguće je u svemiru, makar malo...
  A crvenokosa se smije!
  Žene ratnice trzaju se od bjesomučne radosti i bijesa. I slome Nijemce.
  U isto vrijeme, carske trupe napreduju preko Španjolske i već se približavaju Sevilli.
  Olga u oklopnom transporteru puca na Nijemce i policijske trupe.
  Domaći Španjolci jedva odolijevaju. Još jedna zemlja pada pod sjekirom Rusije.
  Oleg je pucao i pjevao:
  - Akrobatika, bit će bash na bash!
  A njezina partnerica Alice je cvrkutala:
  - Planet je prepoznao veličinu Rusa,
  Fašizam je slomljen udarcem mača...
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta,
  Izdržimo veliki sveti carizam!
  A cure će šamarati i pritiskati džojstik golim prstima.
  Nastavlja se rat između carskog carstva Vladimira Kiriloviča Romanova i nacističke Njemačke.
  Ruske trupe su gotovo u potpunosti oslobodile Francusku od nacističkih hordi. Veljača 1957.... Carska vojska oslobađa Portugal.
  23. veljače ujedinile su se ruske jedinice iz Danske i Njemačke.
  Oleg Rybachenko, ovaj vječni dječak, bosim nogama šamara po blatu. Dijete-major viče iz grla:
  - Slava ruskom caru Vladimiru Trećem! Haknut ću Hitlera, bičem ću mjeriti!
  I dječak će opet vrisnuti, i golim prstima baciti oštro izbrušen disk. I udario fašistu u grlo. A onda će golom, djetinjastom nogom baciti bumerang i odmah prerezati grkljane petorici Fritza.
  Da, Hitlerova loša ideja da napadne takvo carstvo.
  Natasha i njezin tim dovršavaju posljednje Nijemce u Portugalu. Njihov tenk je neumoljiv u uništavanju.
  I također golim prstima pritišću gumbe džojstika, čineći bijesnu destrukciju.
  Zoya je opalila, razbila njemački top i zapjevala:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  Aurora je uz pomoć svojih golih nožnih prstiju udarila nacistu nogom i zacvrkutala od srca:
  - Bože čuvaj kralja!
  Svetlana je također udarala, pritiskajući tipke džojstika prstima bosih nogu i zacvilila:
  - Jaki suvereno!
  Djevojke slome naciste. Ali tada se pojavio novi nacistički tenk "Maus" -4. Vrlo moćan model - tri stotine tona težine i pištolj od 310 milimetara. Može prodrijeti na veliku udaljenost, a sam ima tako debeo oklop da ga tenk Kondratenko-6 neće uzeti ni iz kojeg kuta.
  Natasha zapovijeda:
  - Cure, trebamo se približiti i ugurati u donji dio boka, između klizališta - ovo nam je jedina šansa!
  Zoja je golim nožnim prstima udarala po njemački top i pjevala:
  - Sudbina ti daje zadnju priliku, ali požuri! Po kiši i tuči i snijegu!
  Augustin je također mlatio i cvrkutati:
  - Posljednju priliku, sudbina ti daje! Živjelo hodanje i svakodnevno trčanje!
  I to s golim nožnim prstima, ali kako će se uvijati. I uništiti fašiste.
  Svetlana je zaurlala:
  - Za nove granice i sjajne pobjede!
  Ruski tenk je poletio, povećavajući brzinu. A djevojke će to uzeti i zapjevati:
  - Silni vladaru, najslavniji u vijeku, Care pravoslavni, kraljuj na slavu, na slavu nama!
  I opet su ubrzali, udaljavajući se od teškog projektila upućenog iz pištolja koji je imao njemački Maus-4. Djevojke su vrisnule:
  - Ne savijaj se u ovnujski rog! Pa da ti Hitler - umri!
  I njihov tenk se ubrzava. Kao da mali boksač napada velikog. Ali šanse su, naravno, pedeset-pedeset.
  Natasha se, prateći kretanje tenka, prisjetila kako je boksala s muškarcem u ringu. Promašila je udarce, dobila je batine, ali se izdržala. A onda samouvjereno puknuo. I uhvatila je neprijateljski susret, i to u bradu. Nokautiran!
  Dobio tisuću zlatnih rubalja. Ovo je djevojka koja se bori. Ako hoće, onda hoće!
  Natasha je zatresla golu nogu i zapjevala:
  - Ovo nije posljednja borba, ali postoji odlučujuća! Za slavu domovine, za domovinu i čast!
  A sad im tenk proklizava sa strane i šalje projektil... Zoya je također koristila gole nožne prste, tako zlatnokosa djevojka, agilna kao majmun. I Maus-4 je počeo pucati. Očito su mu detonirane granate. A onda kako će otkinuti kule, i poletjeti visoko u zrak!
  Djevojke složno viču:
  - Pobjeda! Kul pobjeda!
  I još jedan tenk na njihovoj listi!
  1. ožujka 1957. ruske trupe počele su prelaziti Elbu. Izgleda da su Hitlera zgazili u grlo.
  Dječak Oleg Rybachenko bacio je bombu golom, dječjom nogom, potopio fašistički tenk i povikao:
  - Za nove, nefleksibilne granice!
  Alenkina tenkovska posada skreće na istok. Zapadna Njemačka i Francuska već su oslobođene. Samo su zemlje između Odre i Labe ostale pod kontrolom nacista. Pa, također Britanija i Irska. Tamo su posljednje snage nacista.
  Alenka, pucajući na fašističke baterije, kaže:
  - cesarevich Nikola,
  Ako moraš vladati...
  Nikad ne zaboravi -
  Slavno se vojska bori!
  I tu je opet poslat još jedan projektil bosih nogu. I pogodio pištolj Fritza.
  Puca s golim prstima i Anyuta. Udari fašista i urla na sve strane:
  - Ja sam takva cura - da Hitler povrati!
  Dalje, vatreni Augustinovi nokti. Također dobro namjerni đavo, i urla:
  - Do vrata pakla!
  I koristi bose noge.
  Maria puca za njom. Na isti način na koji uzima i udara, i vrišti:
  - Nitko mene tigricu neće zaustaviti, nitko nigdje neće zaustaviti bosonogu djevojku i bit će pretučen!
  A onda kako će olimpijada rezati. I on će nokautirati njemački tenk, otkinuvši s njega toranj kao klobuk gljive.
  I cereče:
  - Za nove, strme granice!
  I opet će pokazati jezik!
  Djevojke su tako stroge prema sebi i očajnički napadaju. A nacisti se dave pod njihovim udarcima.
  2. ožujka 1957. predale su se posljednje nacističke snage u Portugalu. Postalo je jasno da zalazi zora fašizma. Točnije, zora? Noćna mora zalazak sunca!
  I ruske trupe napreduju. Nijemci sve više bacaju oružje i predaju se.
  Padaju na koljena. A ruske i kineske djevojke ljube bose noge.
  Izgleda tako cool i sjajno. A nacisti se usitnjavaju i usitnjavaju.
  Natashina posada je već u vlaku koji ide u borbu na sjever, s Fritzom.
  Djevojke sjede u svom kupeu. Igraju karte golim prstima.
  Natasha je primijetila:
  - To je zanimljivo, kad uzmemo Berlin, što je sljedeće?
  Zoya je samouvjereno odgovorila:
  - Sljedeći će biti London!
  Vatrena Aurora se zahihotala i ponovno upitala:
  - I onda?
  Zoya je odlučno rekla:
  - Latinska Amerika će biti naša! Nećemo se ceremonijalizirati s nacistima!
  Svetlana se složila s ovim:
  - Naravno da nećemo! Osvojimo cijeli svijet!
  Natasha je oduševljeno potvrdila:
  - A onda će biti mir, po cijelom svijetu!
  Djevojke su pjevale uglas, skladajući u hodu;
  Slava Velikoj Rusiji carizma,
  Gdje Vladimir sjedi na prijestolju ...
  Zlomićemo horde zlog fašizma -
  Slava vojsci a mi smo monolit!
  
  U vjeri su velika srca bila kaljena,
  Naša domovina svim našim srcima...
  Mi smo sinovi cara Nikole
  I nisu uzalud umrli za njega!
  
  Domovino naša ti si draža od svega,
  Podignimo krilati, nebeski pozdrav...
  Boriš se i protiv domovine,
  Pa neka svi nacisti pomru!
  
  Hitler je htio dobiti naše zemlje,
  I zli pas je pokušao na kralja ...
  Ali mi smo drski, nećemo to prihvatiti,
  Pa se uzalud obrušio na nas fašizam!
  
  Kralj je ljubazan i mudar vladar,
  Leti kao planinski orao nad planetom...
  Vladimir će biti gospodar horde,
  Naše prijateljstvo je poput čeličnog monolita!
  
  Izbijamo oslonac iz Fritzovih nogu,
  pustimo Hitlera da se uguši u omči...
  Izdat ćemo pogubljenja žestokim, na sramotu,
  Tko se ponaša kao zlo na Zemlji!
  
  Kraljevska moć i kraljevska mudrost,
  Bit će fašista, slamati bez mjere...
  Hitler vjeruj mi, napravio je cool glupost,
  A sada mu je život kao nit!
  
  Zato poštujte velike kraljeve
  Nema hladnijeg od Romanovih na Zemlji ...
  U bitci nacista pogodi srca,
  Otvoriti put ostvarenjima, snovima!
  
  
  Petar Veliki nas je odveo na more,
  Aleksandar je osvojio Pariz...
  Da, ponekad se dogodila tuga,
  Ali Rusiju je držao kerubin!
  
  Kod nas je sve lijepo
  I djevojke i dečki vjeruju...
  Kralj vlada, dobro znaš
  Premda zla zvijer riče na pragu!
  
  Nema granica, vjerujte u savršenstvo
  Komunizam će uskoro imati kraljeve...
  Otvorit ćemo vrata blaženstvu,
  Prokleti fašizam je uništen!
  
  Za Rusiju granica nije postavljena,
  Mi ćemo, vjerujte nam, pobijediti neprijatelja...
  Bosonoge djevojke, kao u Sparti,
  Pa jedan je naš car Vladimir!
  
  Vjerujemo u Roda - Velikog Boga,
  Što je stvorilo savršene Slavene ...
  Borimo se za čast i slobodu
  Udarimo na nacizam!
  
  Vi ste najveća obitelj Romanov,
  Vladat će Rusijom zauvijek...
  Veliki kralj, najviši let,
  Sotona neće slomiti orla!
  
  Za veliku ljubav prema Rusiji,
  Šaljemo borce u bitku...
  Sveci sa ikona slave lica,
  Uostalom, svaki ratnik je i kralj!
  
  Naše srce gori za domovinu,
  Mi smo cool cure u borbi...
  Otvorit ćemo se malo u svemir, znati vrata,
  Ubit ću Adolfa kao kučku!
  
  Još samo malo do Berlina,
  Ući ćemo noseći slavu kraljeva...
  Nama djevojkama starost ne prijeti,
  Mi, vjerujte mi, ne prolijevamo vodu!
  
  Zakopatimo tko je zao i podo,
  Zmaj će biti slavno poražen...
  I imamo zlatne ikone,
  Rodnovery je vječni zakon!
  Djevojke su vrlo slavno mlatile naciste, zašto su im Fritzovi podlegli. Proljeće 1957. Bose noge djevojaka prskaju po lokvama. I tako je lijepo i jako lijepo. I kad prsti golih preplanulih nogu bacaju grašak s antimaterijom sposobnom probiti svaki, pa i najmoćniji fašistički tenk.
  Hitlera u Berlinu, gdje su najjači obrambeni prstenovi između Labe i Odre. I tu ga treba posebno zgnječiti.
  A što je bilo sredinom ožujka, a zemlja je postala tako vlažna i mokra. Ali to neće zaustaviti djevojke i Olega Rybachenko.
  . 7. POGLAVLJE
  Borbe su se nastavile... Trupe carske Rusije zastale su kako bi pregrupirali svoje snage. Istodobno, iskrcavanje u Britaniju počelo je 1. travnja. Vrijeme je i dalje hladno i olujno. Ali ovaj dan se pokazao mirnim jer su se ruske trupe počele iskrcavati.
  Alenka se borila zajedno s drugim djevojkama. Unatoč činjenici da se snijeg još nije svugdje otopio, djevojke su napale neprijatelja bose i samo u bikiniju.
  Alenka je golim nožnim prstima bacila bombu smrtonosnom snagom i zagugutala:
  - Za kraljevske pobjede!
  Anyuta, koja je također pucala, a njezine gole noge lansirale su eksplozivni paket piljevine, viknula je:
  Naš cilj je pobijediti!
  Alla je, odsijecajući neprijatelje, izdala, pokazujući zube:
  - Vjerujem da će pobjeda doći.
  A bacila je i bombu golim nožnim prstima. I rastrgao hrpu Fritza.
  Mary ju je slijedila. Na što je pritisnula grimiznu bradavicu na okidaču baze, i razbila nacistički tenk.
  Djevojka je pjevala:
  - Slava eri komunizma!
  Olimpijske igre također su se borile očajno. Tukla je naciste, slamala ih i pjevala:
  - Živio sveti komunizam! Nacizam će biti poražen!
  I drži bačvu eksploziva na golim tabanima dok je lansira. I uništit će mnogo protivnika.
  Iako se možda radi o komunizmu pjevati kad je carska vlast nije sasvim primjereno.
  Nacisti pokušavaju nekako uzvratiti. Neki od Britanaca također se odupiru ruskim trupama. To je dijelom i razumljivo: bivši neprijatelji, vječno natjecanje.
  Ali ipak trebate uzeti ovaj kontinent. A onda će doći potpuna i konačna pobjeda. Poput nacističke obrane između Labe i Odre.
  Iako je patnja ovdje izvanredna. Nacisti su bombardirani iz zraka i pritisnuti. Avioni se bore na nebu. I još uvijek neriješeni diskovi Trećeg Reicha.
  Posljednje oružje je strašno, ali na sreću, zbog visoke cijene i složenosti u proizvodnji strojeva, nije previše masivno. I pojačava otpor.
  Eva i Gertrude na letećem tanjuru love sovjetske strojeve. I nastavljaju loviti.
  Žene ratnice kontroliraju diskete golim nožnim prstima, i to točno i precizno.
  Eva je kroz smijeh pjevala:
  Hitler će biti s nama zauvijek!
  Gertrude se nasmijala i rekla, pokazujući zube:
  - I mi smo s njim!
  I kako on prstom bose noge pritisne gumb joysticka, i nabije drugog ruskog borca. I sam leteći tanjur je neranjiv.
  Možda se zato Hitler odlučio na takav rat, s moćnom Rusijom, da je imao diskete.
  Ali ovo nije dovoljno za pobjedu.
  Najbolji njemački asovi na mlaznim lovcima Albin i Alvin. One su hrabre djevojke i bore se gotovo gole.
  Albina je bosim prstima pritisnula stopala. Nokautirani ruski auto tužno je primijetio:
  - Rat se bliži kraju!
  Alvina je, prekinuvši još jedan ruski avion, složila:
  - Za naš poraz je rat!
  Albina je oduševljeno primijetila:
  Ali mi ćemo izvršiti svoju dužnost.
  Uz pomoć golih nožnih prstiju, Alvina je oborila sljedeći avion i cvrkutala:
  - Naravno da ćemo ga dovršiti!
  Djevojke su svakako hrabre, iako okrutne. Mučili su dječaka od četrnaest godina. Prvo je tinejdžer povučen na stalak. Dječak je oklijevao.
  Zatim su mu objesili blok na noge i čvrsto ga stegnuli. Zatim su počeli vješati utege, rastežući mu vene i savijajući zglobove. Bilo je jako bolno i dječak je zastenjao.
  Nakon toga, Albina je dječaka počela tući bičem po leđima i stražnjici. A Alvina je uzela užareni štap u ruke i počela paliti dječakove gole, okrugle pete. Od koje je tako ugodno i ukusno mirisalo na prženo meso. Kao da su ćevapi prženi, a tako je lijepo mirisati.
  Na kraju je Albina spustila bič i pokupila crvene klešta s vatre. I skinula ih je s dječakovog muškog savršenstva. Izvađen je iz divljeg bolnog šoka i naslonjen.
  Točnije, dječak je umro izmučen.
  Alvina je zaplakala i primijetila:
  - Žao mi ga je! Što sada?
  Albina je uz smijeh odgovorila:
  - Kožu za abažur, a meso hranimo svinjama da budu deblje!
  Alvin je predložio:
  - Ili je možda bolje staviti ga na sapun?
  Albina, plavokosa djevojka, prigovorila je:
  - Ne! U njemu nema dovoljno masti - bit će neisplativo!
  Ovdje su šarmantni plavokosi ratnici. Lijepa na licu - bijesna iznutra!
  A ruski piloti, posebno Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova, izvrsni su u borbi! I naravno bosi se bosu.
  Anastasia je pjevala:
  - Sve nemoguće je moguće na ovom svijetu!
  I golim nožnim prstima odsjekla je njemački avion.
  Akulina, srušivši još jednog neprijatelja, izdala je:
  - Neprijatelji se svi namaču u zahodu!
  Anastasia se borila vrlo borbeno, koristeći gole nožne prste, veličanstvena djevojka.
  I vrlo lijepi, ljubazni mladi vojnici. Anastasia postoji već duže vrijeme, ali izgleda sjajno. Struk je kao u mlade djevojke, a zubi su joj biserni, a svježa je, ni jedne bore. Takva ljepotica je samo vještica i privlači muškarce. Nije ni čudo da se preziva Vedmakova.
  Anastasia se bori s divljim bijesom i hladnokrvnošću u isto vrijeme. Zrakoplovi se masovno ruše.
  I ima mnogo kraljevskih nagrada. Uključujući križ sv. Jurja od platine s lukom od mačeva i dijamanata.
  Ovo je djevojka: samo super!
  Anastasia je spremna hrabro se boriti i pobijediti. Ima bakrenocrvenu kosu, tako bockavu, gustu, kovrčavu. Predivna djevojka.
  Mirabela je medena plavuša i općenito super djevojka, te vrlo borbena pilotica. S odličnim smislom za aerodinamiku.
  I također uz pomoć golih nožnih prstiju lako obara nacističke zrakoplove.
  I pjeva:
  - Teško je to predvidjeti, naravno.
  Što ima novo na ovom svijetu...
  Letjet ćemo do neba
  Sjedeći u zvjezdanom avionu!
  I reže još jedan nacistički stroj, ovaj put pritiskom na grimiznu bradavicu, primijetila je;
  - Događa se da se vojniku mlijeko nije osušilo na usnama, ali ne šalje metke u mlijeko, a svojom zelenom mladošću tjera starce u crveno!
  Oleg Rybachenko, koji je postao prava legenda u ruskoj vojsci, slomivši naciste očajnički pokušavajući odbaciti sovjetske trupe s mostobrana iza Labe, također je sastavio čitavu bilježnicu krilatih aforizama.
  Dobri aforizmi, jurnuli su kao krilati konji u glavu vječnog klinca kad je istrijebio naciste;
  Budi barem mala lukava lisica ako ne želiš postati otrcani magarac!
  Ne vjerujte političarima, oni su za birače samo brusni papir koji otkida iverje s hrastova!
  Tko nije okrugla budala, taj će se novčić pretvoriti u težak novčić!
  Nema rodbine u politici, ali ima onih koji žele podijeliti svoje kao brat!
  Mnogo je gadnih stvari u životu, ali najgadnije je kad životu dođe kraj!
  Ako se želiš približiti Bogu, pribij majmuna u svojoj duši na križ!
  Čovjek je nastao, ako ne od majmuna, onda je barem prestao biti majmun!
  Ako ste majmun s umom, onda će vas lisica progutati kao grabežljiva boa constrictor!
  Ne postoji ništa beskonačno, osim vremena koje je potrebno političarima da ispune obećanje!
  Ako puno laješ, cvilit ćeš kao prebijen pas!
  Ne vjerujte onome koji govori crveno, a crvena vatra može gorjeti!
  Ni Bog se ne može svađati sa ženom i podizati majmuna na razinu ljudske kulture!
  Bez ljubavi nema osmijeha, osim ako nije grabežljivi smiješak političara!
  Predugo gore u oblacima, politika bez krila leti u dimnjak!
  Mala duša, uvijek ima ambiciju diva!
  Mala duša ima gigantsku umišljenost!
  Političar je lopov koji sam sebi piše zakone, a državu smatra teritorijom zone!
  Političar ima sedam petka u tjednu, ali kada trebaš ispuniti obećanje, dolazi židovski sabat!
  Jedinstvo je dobro, osim ako se ne pari s političarem!
  Političar je takvo stvorenje da hoće svinjskim metodama od tebe napraviti ovcu!
  Svinjske metode političara pretvaraju birače u čop!
  Pod svinjskim vladarom život nikad nije debeo!
  Napraviti svinju predsjednika je predebelo!
  Ako želiš postati predsjednik, uhvati svoje sretne trenutke!
  Vladar koji birače smatra ovcama tipična je svinja!
  Bog nije samo svemoć, nego i spremnost da se ide na križ radi drugih!
  Vladar koji dugo sjedi na prijestolju uzrokuje jenjavanje države!
  Mladi vođa je kao svjež konj, stari je kao kobila slomljenih kopita!
  U sredstvima za postizanje božanskih visina, političar je sam Sotona!
  Političar Bog je samo u jednom, u smišljanju isprika zašto su njegova predizborna obećanja tako đavolski promašena!
  Političar je kao pivo, dobar samo kad je hladan i na stolu!
  Političar je sladak s govorima, ali gorak okus od njih uopće nije pivo!
  Političar izvlači istinu iz usta samo kada se lažno predstavlja!
  Političar razapinje birača do kraja da bi dobio malo Božanstva!
  Čak vas ni medvjeđa snaga neće spasiti ako ste pametni špil!
  Lisica je takva zvijer da će s lava srušiti tri kože!
  Političar je tada najjači, birači su mu slabi umom!
  Političar dakle nastavlja s medom, da glasač uopće ne pljuje!
  Snažno uzmi palicu, onaj koji ima piljevinu u glavi!
  Hrast je kralj drveća, hrastova glava pretvara svaki panj u podanik!
  Hrast je otporan na trulež, hrastova glava puna prašine!
  Ako si panj, onda barem imaš kolac na glavi!
  Nepoznato je zastrašujuće, ali poznato te ponekad samo uplaši!
  Znanje stvara samopouzdanje čak i kada je teško, neznanje izaziva zbunjenost čak i kada je lako!
  Kukavica nije onaj koji se boji, nego onaj koji je lijen da u sebi njeguje hrabrost!
  Strah je slabost, hrabrost je snaga, ali čuvajte se debila u sebi!
  Tko se dopusti da ga vode za nos, riskira da se izgubi među tri bora!
  Hodanje u krugovima čini beskrajnom glupošću, s nultom domišljatošću!
  Nije važno da mlijeko na usnama nije presušilo, još je gore ako je bešćutnost u srcima!
  Ustajali prosjački kruh, gorka sol pokajanja!
  Med iz usta političara, privlači one kojima se mlijeko nije osušilo na usnama!
  Političar nije lopov u zakonu, on je lopov koji donosi zakone!
  Političar obećava sladak život, izlijeva med iz usta, ali su mu šape ljepljive kao muha!
  Elokventan političar, pijavica zagrize u novčanik birača!
  Zašto je šutnja zlatna jer se plaća!
  Što je najveća stvar na svijetu? Brdo obećanja političara!
  Političar hoće novac i vlast, spreman je svakoga rastrgati!
  Političar je prije svega lisica, nije uvijek bistra na izgled, ali uvijek maše repom!
  Političar rado puni vaš novčanik ničim osim praznim obećanjima!
  Političar je iskren samo u jednom, kada kaže - mi, pa više nema svoje ja!
  Što je više od atoma u svemiru? Maske i maske političara!
  Ono što političar najradije radi - čisti džepove birača!
  Političar nije uvijek postao, ali njegova obećanja uvijek mirišu na trule stvari!
  Političar ima sedam petka u tjednu, ali slušanje birača je uvijek slobodan dan!
  Tko je bio prvi? Političari, jer su napravili kaos!
  Ne vjerujte u čvrstinu političara pijetlova, oni uvijek pjevaju iz tuđeg glasa lisica!
  Ako se političar izlije kao slavuj, znači da mu je lisica napravila soundtrack!
  Nego će rak na gori zviždati, nego će političar obećanje ispuniti bez crvenila!
  Političar je kao noćna vila, samo što danju obično otima mušterije!
  Kako je političar kao pas, kad puno priča, onda je definitivno pitom i ima vlasnika!
  Oni za koje glasaju srcem često završe s biračima u jetri!
  Političar je kao votka, glasač će osjetiti svojom jetrom da je spržena!
  Političar izvrće mozak kao votka, samo što je za razliku od njega pun zamućenja!
  Političar voli puniti maglu, s transparentnim ciljem da se obogati!
  Političar ima mnogo obećanja, ali još više izgovora ako se ne ispune!
  Političar je lisica, ali češće siva!
  Političar skida strugotine s hrastova, i ruši žir kao svinju!
  Ako je političar pričljiv kao pila, onda će sigurno napraviti panj od birača!
  Političar voli govoriti o Bogu jer je i sam Sotona!
  Političar je lukav kao vrag, ali anđeo u podjeli obećanja!
  Političar se voli krstiti, ali ruke uvijek posežu za novčanikom!
  Nakon što ste glasali za elokventnog političara, riskirate da kasnije pljunete krv!
  Obično ljudi biraju između mačaka u šaci, vukova u ovčjoj koži i lisice s trulim sirom!
  Ako je političar održao obećanje, pogledajte planinu, zviždi li rak na njoj!
  Lakše je objesiti kolobok nego natjerati političara da ispuni obećanje!
  Političar je dosljedan samo u jednom - u potrazi za profitom u vlastitom džepu!
  Političar mijenja svoje suborce kao rukavice, samo što mu ruke od ovoga postaju još prljavije!
  Političar je takva životinja da od glasača napravi jelena!
  Političar, ako ne vuk u ovčjoj koži, onda tipičan ovan!
  Političar koji nije lisica, pa ovan, ili jelen!
  Političar može obećavati planine, ali nakon njega samo grabljate ruševine!
  Nemojte žuriti glasati za pijetla, on će vas kljucati iznutricama!
  Diktatoru, ovo je lisica, na prijestolju lava, okružena ovnovima!
  Ako ne želiš biti jelen, budi i sam mala lisica!
  Na izborima pobjeđuje onaj tko vrane ne smatra darom!
  Možete glasati srcem, ali bez uma, pobjedniku će odbiti mozak!
  
  Političar je lisica koja preferira zeleni sir kao boju boje dolara, od onih koji smatraju gavranom!
  Supruga nije rukavica, čim promijeniš rukavice, sigurno ćeš stati u ološ, od sparnih avantura!
  Genijalni dječaci otkrivaju puno više nego osrednji starci s uputama!
  U mladosti je vatra u srcu, otkrića u glavi, i kao rezultat, pobjeda!
  Put do uspjeha nije uvijek ravan, ali ne trpi poniznost savijena leđa!
  Političar se saginje u naklon da podigne nos više!
  Političar se klanja, pa da savije birača!
  Političar je spreman nosom kopati zemlju kako bi zakopao svoju odgovornost prema biračima!
  Sve nemoguće je moguće u našem svijetu, a vjerujte mi, jako je teško živjeti, kao u streljani!
  Magarac s vrećom zlata bolje će probiti zid tvrđave nego mamut sa čeličnim ovnom!
  Političar sa zlatnim ustima, pretvara birače u magarce, sa zlatnim vrećama ponuda!
  Tko je najjača zvijer? Naravno magarac natovaren vrećom zlata! Lisica će spaliti žutu boju izdaje i zlatnike prinosa!
  Političari često mašu crvenim zastavama za žutu boju novčića koje uzimaju iz džepova birača bez crvenila!
  Crveni govori milosrdnih političara liju gorke suze majki čiji su sinovi poginuli u krvavoj borbi!
  Tko obećava zlatne planine, ne vrijedi ni slomljenog bakrenog penija!
  Političar se vijuga kao zec, migolji se kao lisica, ali povremeno će glasaču pregristi grlo kao vuk!
  Političar voli brojiti novac u tuđem džepu, ali obično se izdvaja samo za mito!
  Političar je lukav s biračem kao lisica s kolobokom, jede samo uz pljesak!
  Političar siječe strugotine od birača zlatnim rezačem srebrnih govora, dželati meli!
  Hrast dugo gori u vatri, ali se brzo lomi od vatrenog govora političara!
  Ponekad najveći problem zemlje, mala pamet vladara!
  Beznačajnost na tronu, ogroman problem za državu!
  Političar je često tigar od papira, a očnjaka lisica, on je rođen za podle igre, a dobar je za trikove!
  Nije uvijek političar pun novčanik, što svi vole, nego uvijek džepni novčanik koji ruši savjest!
  Čovjek voli zelje u džepu i sanja na kauču, samo je novac u magli ako živiš u nirvani!
  Političar dragovoljno bike, ali dragovoljno ore, iako nastoji preorati birača sa svom strašću krepke krave!
  Političar koji se igra na gay mržnju neće pocrvenjeti kad usisava glasača u dupe!
  Političari pod crvenim zastavama ne rumeni se od srama, prolivajući grimiznu krv!
  U svijetu si ili sivi vuk ili bijela ovca, ili uhranjena lisica ili pojedeni zec, a u politici s razlogom tiranin daje sjaj demokraciji!
  Političar ima vučje navike, lisičje navike, ali duboko u sebi i dalje je čokoladni zec, samo biračima potpuno nejestiv!
  Što više političar obećava, prije će se glasač smrznuti u iščekivanju!
  Političar je kao prostitutka, puno radi jezikom, ali može zadovoljiti samo intelektualnog impotenta!
  Koja je razlika između političara i prostitutke? Za prostitutku je klijent uvijek u pravu, za političara birač uvijek upadne u nevolje!
  Političar s pijetlovim krikom, orlovom ambicijom, zmajevim stiskom, gavranovom pohlepom, ali ipak bez krila!
  Političar je često pametan kao čizma, ali ludo obuva birača!
  Svaki političar može obući cipele, ali nakon toga birač je skitnica u životu!
  Političar vam stavlja ruku u torbicu kada se nasilno prekriži, i sapliće ga, klečeći!
  Zašto se vjernici zovu ovcama, strižu ih nevaljalci koji nemaju ništa sveto!
  Ako si ovca, stoljeće ćeš hodati bos, ako si koza, ostat ćeš magarac! Ako ste čovjek sa svojim umom, tada ćete biti sretni zauvijek!
  Prava lisica u politici ne može samo ostrugati ovcu, nego i skidati tri kože s lava!
  Muškarac je dužan pustiti ženu da prođe, ali gdje ona ne dođe u situaciju da joj ne treba žensko strpljenje i muška hrabrost!
  Najnepotopiviji je onaj koji nije nespretno vješt u vojnim poslovima, a ne balvan razuma!
  Ako je žena pohotna kao mačka, onda njen muž ima miševe u glavi!
  Najsvjetlije ideje sumorne su iz politike sjene, kada se provedu!
  Žena je lukava kao lisica, pa čak i vlada lavom ako muškarac ima um pijetla!
  Bog može sve, samo nadmaši ženu u zahtjevima, On je nemoćan!
  Žena, da je muškarac ne bi progutao kao boa constrictor, mora imati ubod kobre!
  Čovjek u svemu može biti sličan Stvoritelju, samo ga oponašanje poput majmuna ne boji!
  Čovjek može nadmašiti Svemogućeg Boga samo umišljenošću, pa čak i onda ako ga je intelektualno stvorio pitekantrop!
  Žena ne želi biti kokoš, ali njen idealan muškarac je pijetao!
  Žena lisica uistinu ima vučji stisak na muškarce dabrove!
  U politici je kao u šumi, jedeš li hrast svinju, ako zec proždere lisicu, ako magarac - tri kože će proliti!
  Što je žena svjetlija, to je više lisica!
  Sivim ljudima nedostaje siva tvar u mozgu, svijetle osobnosti, siva u glavi u velikim količinama!
  Siv čovjek je usamljen kao vuk, a kao zec nema odmora!
  Ako je političar velika lisica, onda mu je lavovski dio zajamčen!
  Lisac-političar uskraćuje biraču-vrani mogućnost da jaše kao sir u maslacu!
  Manje je zvijezda na nebu nego tumačenja Svetog pisma!
  Krvnik u crvenoj halji, pravedniji, političar s rječitošću!
  Krvnik ima oštru sjekiru, političar oštru riječ, prvi puše u glavu, drugi kaplje na mozak!
  Sjeckati glave je ponekad humanije nego kapati na mozak!
  Pustite li političare da vam kapnu na mozak, čupat ćete kosu od frustracije!
  Političarevi govori su kao voda za ispiranje mozga!
  Što je najveći Bog u politici, što stvara bezakonje!
  Političar uvijek gleda birača kao magarac lisičjim pogledom da ore!
  Žena voli razotkriti svoje jadno tijelo kako bi se bogatije odjenula!
  Bosonoga žena brže obuče muškarca, čak i ako nije baš čizma!
  Uz golu žensku petu, lakše je zavrtjeti muškarca na modnim čizmama!
  Kako bi dobila moderne cipele za sebe, žena mora ispravno "obuti" muškarca!
  Žena koja ne zna na vrijeme ogoliti nogu ostat će zauvijek "podkovana"!
  Prečesto, gledajući gole ženske noge, muškarac riskira da se "obuva" u stanje skitnice!
  Kako ne biste zauvijek ostali bosi, morate na vrijeme uspjeti izuti cipele!
  Bosa noga djevojke je bolja od osvajačke ceradne čizme!
  Najjači oklop neće odoljeti, pred nježnom kožom, šarmantnim djevojačkim potplatima!
  Žene se vrlo pametno penju u muški novčanik bosih nogu!
  Najljepljiviji dio ženskog tijela za zlatnike, bose noge i gole grudi!
  Žena treba ponekad izuti cipele da ne bi kleknula u potrebi!
  Bosom nogom lakše je čovjeka staviti na koljena!
  Bos u vremenu, nikad bos!
  Lakše se bosonogoj ženi popeti na zlatni vrh!
  Ti si čovjek od čizama, ako ne voliš ženske noge!
  Žena s vitkim nogama natjerat će muškarca da se sagne u poštovanje!
  Goli nožni prsti spretniji su od ruku kada žena vadi novčiće iz džepa "potkovanog" muškarca!
  Najvještije je da žena bosim nogama gurne muškarca pod petu!
  Put do srca čovjeka ljepotici je lakše pregaziti bosim nogama!
  Gosih nogu djevojaka, žilavijih pri penjanju na Everest muškog srca!
  Izuvši cipele, ženi je lakše prijeći pustinju muške ravnodušnosti!
  Bit ćeš glup kao čizma, udarit ćeš po peti čak i bos!
  Oleg Rybachenko lijepo sklada. I bori se pun entuzijazma i borbenih kvaliteta.
  Ovdje je strašni tenk E-90. Ima prednji oklop tornja od 285 mm na čelu i 210 mm na bokovima. Čelo trupa je 250 mm pri nagibu od četrdeset pet stupnjeva, a bočne strane 210 mm. I top od 120 mm sa 100 EL. Težina automobila je prilično velika i iznosi 110 tona, ali plinskoturbinski motor ima 2000 konjskih snaga. Takav stroj nije tako lako prevladati.
  Dječak je zviždao. I svom snagom bacio unutra grašak s domaćom antimaterijom.
  I eksploziv eksplodira. Da će se odjednom deset tenkova E-90 baciti u zrak i prevrnuti. Ovo je razoran udarac.
  Dječak je uze i opet zapjeva od radosti;
  Himna moje lijepe domovine,
  Cijeli svijet inspirira na podvig...
  Borba protiv ruskog ratnika je opasna,
  On je pravi div!
  
  U stanju smo uhvatiti konja rukama,
  I razbiti tenk bijesnom granatom ...
  Djevojka udara bosom nogom
  Nepobjediva domovinska vojska!
  
  Spremni smo za borbu protiv nacista,
  Uostalom, naša vjera je jača od metala ...
  Uostalom, Rusi su se uvijek mogli boriti,
  Postanite sin Marsa, sanjao sam dijete!
  
  Želim dječaka poletjeti žustro u svemir,
  Vrijeme je da već jurišamo na Berlin...
  Nikad nije kasno postati mlađi
  Iznad nas je zlatokrili kerubin!
  
  Voli ljude ti Kriste sa Svarogom,
  Imamo jednog bogova koji sve zna...
  Iako Sotona žestoko cilja svoj rog,
  Nema ljepše zemlje na Zemlji!
  
  Na slavu naših materijala Rusije,
  Spremni vjerno služiti Obitelji...
  O nečemu što su žene glupo naricale,
  Ali život se neće prekinuti, znaj nit!
  
  U svemu što vi čitate Lada,
  Rodila je mnoge bogove...
  Jači smo od Rusa i Kineza,
  Pogledajmo utjelovljenje svih snova!
  
  Da, Hitler hrli u domovinu s hordom,
  Ima veliku moć, sotonski pakao...
  Rusija je postala izabrana zemlja
  Znaj loše ako smo podijeljeni!
  
  Za Rhodu, svi su narodi samo djeca,
  Vole čovječanstvo svojom dušom...
  I ne ljuti božicu Ladu,
  Neka dječak u ovoj borbi bude težak!
  
  Mi smo sokoli koji lete kao orlovi
  Mačevi su oštri i jaki štitovi...
  Djevojke trče bosih nogu
  Moćne kćeri, hrabri sinovi!
  
  Pobijedit ćemo i to je naša istina
  Rusija će napredovati...
  U borbi postaje jako vruće.
  Protivnik i lopov bit će poraženi!
  Fašist je naletio na našu jaku šaku,
  A Hitler se žestoko zabio u lice...
  Takav projektil je skriven u torbi,
  Da si čak i ti Gospodar demona!
  
  Pobjeda će biti uskoro, u Parizu smo,
  Cvjeta kao ruža ruska zemlja ...
  Uzdići ćemo se iznad zvijezda nebeskih,
  Narodi svijeta su prijateljska obitelj!
  . POGLAVLJE #8
  Dana 15. travnja 1957. započela je velika ofenziva ruskih trupa na sedmostruki nacistički obrambeni prsten oko Berlina. Borbe su se pokazale vrlo žestoke, a bijesna je vatra pala na položaje nacista. Topnička priprema bila je vrlo žestoka.
  Također su koristili reflektore kako bi zaslijepili neprijatelja. I počela je ofenziva armade carskih trupa Vladimira Trećeg.
  Bilo je puno tenkova. Od njih je Alexander-7 postao dobar automobil. Stroj, težak sedamdeset tona, imao je dobru brzinu i snažnu zaštitu, sa snažnim topom od 130 mm. I nije ga tako lako zaustaviti ili nokautirati.
  Prednji oklop ovog vozila držao je gotovo sve protutenkovske topove Wehrmachta.
  Posada od samo četiri osobe. Auto je visok manje od dva metra. I nosi sebe.
  Elizabeth je golim nožnim prstima pucala na neprijatelja i cvrkutala:
  - U ime ideja svetog carizma!
  Ekaterina je također ispalila i napomenula:
  - Žena u ratu je kao biser u školjci - možda je neugodno, ali privlačnost sazrijeva punim plućima!
  Elena je također pucala golim nožnim prstima i duhovito primijetila:
  - Pijanac ima crven nos, a ne crveni život i pocrnjen ugled!
  Elizabeth je ozbiljno odgovorila:
  - Ovo se ne odnosi na nas, mi ne pijemo!
  Eufrazija je zabilježila:
  - Votka je žestoko piće koje čovjeka pretvara u ljigavca!
  Elizabeta, pucajući na neprijatelja, složila se:
  - Za političara-žele karakteristična je verbalna dijareja!
  Ekaterina je, pucajući, i sasvim prikladno uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, primijetila:
  - Političar je rijetko kada dobar pastir, nego uvijek nastoji birača ošišati kao janje!
  Elena se, pucajući na naciste, složila:
  - Političar je najslađi med govora, prelazi u verbalni proljev!
  Euphrasia se spremno složila s ovim:
  - Ako je Bog vodu pretvorio u vino, onda političar verbalni proljev pretvara u zlatnu kišu u džepu!
  Djevojke su odlično odradile svoj tenk, okrećući bateriju. Bitka je eskalirala.
  Nakon što su preko noći prevladali prvi greben Seelow Heights, sovjetske su trupe pokušale nadograđivati svoj uspjeh tijekom dana. Ali veliki broj radio-kontroliranih minskih polja, kao i gusta vatra iz strojnica i brzometnih topova, ponovno su tjerali pješaštvo u zemlju. I previše tenkova je dignuto u zrak.
  No, popravci su bili heroji ništa lošiji od borbenih jedinica i značajan dio vozila do kraja dana vratio se u službu.
  Alice i Angelica nikada nisu sklopile oči. Tukli su se, pucali, nešto vikali...
  Nacisti nisu bili budale, posebice, mnoge su njihove puške vrlo uspješno stajale u dubini, a onda su podignute dizalicom. Onda su se tukli...
  Najčešći tip topova je, naravno, 88-milimetarski protuzračni top. Univerzalni top za gađanje zrakoplova, tenkova i pješaštva. Samo promijenite granate... Istina je pomalo glomazna, ali ipak se koriste posebne dizalice, predviđene za tenkove i samohodne topove.
  Među braniteljima ima mnogo tinejdžera i žena. Ljudski resursi Trećeg Reicha su iscrpljeni, tako da morate grabljati sve redom. Čak ni desetogodišnji dječaci borci nisu rijetkost. Uostalom, i oni mogu baciti bocu sa zapaljivom smjesom i staviti je u zasjedu pješaka.
  Obrambena linija na Seelachu je vrlo moćna, počeli su se graditi još prije početka Prvog svjetskog rata, u slučaju da je carska vojska bačena na Berlin. Da, već u osamnaestom stoljeću, pod Elizabetom, koju je samo prerana smrt spriječila da se nazove Velikom, Rusi su zauzeli Berlin!
  Dakle, visovi imaju puno podzemnih komunikacija, labirinta rovova i skloništa za snajperiste. Može se reći da je to svojevrsni grad.
  Unatoč tome što se Adolfu Hitleru obično pripisuje shizofreni optimizam, ozbiljan rad na jačanju Berlina započeo je u proljeće četrdeset treće, prije izbijanja rata s carskom Rusijom. A za razliku od Zapadnog, Atlantskog zida, bilo ga je moguće dovršiti do kraja.
  Svi mrtvi sektori su minirani, ili pripremljeni u napalmu...
  Alice i Angelica već su još jednom spalile svoje gole, elegantne noge kada je zlokobna mješavina sintetičkog benzina, sumpora, fosfora izlila iz zemlje...
  A djevojčice su pete navečer bile ozbiljno opečene, bile su prekrivene velikim žuljevima, postalo je mučenje koračati.
  Djevojke su se predale i sada su pucale, ležeći u zasjedi, pogotovo jer ruske trupe tijekom dana gotovo nisu napredovale. Međutim, snajperisti bi trebali učiniti upravo to, a kada je bitka u punom jeku, sigurno će se naći meta... I možete dodatno nadopuniti svoj račun.
  Alice je, grebajući opečenim nogama o metal, zarežala:
  - Da, Angelica i ja smo jako bolesne i povrijeđene. Ali vjerujte mi, uspomene na žive spaljene vojnike ruske carske armije uzrokuju mi mnogo patnje.
  Crvenokosa ratnica nervozno je zveknula svojim bisernim zubima:
  - A vjerujte mi, vidjeti ih je još gore, pogotovo one koji nisu odmah umrli, nego su pougljeni... Rat se razlikuje od pakla, samo po tome što u njemu nema rutinske torture!
  Alice, srušivši fašističkog topnika koji je nehotice dobro usmjerenim udarcem pogledao iza zaklona, primijetila je:
  - Kad bi svi bili naši ratnici, kao mi? Iako je pamet, naravno, lakša od pucanja!
  Anñelika se nije složila.
  - To je za nekoga poput! Osobno mi je i jedno i drugo teško... Usput, zašto su te zvali Alice?
  Zlatokosi ratnik je jednostavno odgovorio kao da se ispovijeda:
  - Znate, moja majka je u djetinjstvu čitala sličnu bajku... Lijepa bajka, ali jako glupa. Nakon toga je odlučila da njezina kći, poput Alice, treba otkriti novi svijet, ali ne na zemlji, već u svemiru. Razumiješ...
  Anñelika je opalila i promašila, uzrujano je bradom udarila u kundak:
  - Pa da! Naravno da razumijem. Znate, i sami ste sanjali da stignete na planet gdje je čak i na polovima vječno ljeto, a ljudi ne poznaju bolest i starost. Na Zemlji nema raja, a u istoj zimzelenoj Indiji vlada vrućina, visoka vlažnost i oblaci najgadnijih insekata!
  Alice se zahihotala.
  - Ali tu je i Mowgli... - Onda je promijenila ton u ozbiljniji. - Mislim da će Indija uskoro postati sovjetska.
  Anñelika je sasvim razumno sumnjala:
  - Ovaj Nehru je samo slabić. On je pacifist a ne komunist. Ljudi poput njega čine više štete nego koristi. Potrebni su nam saveznici jači i odaniji crvenoj ideji da donesemo komunizam i njegovo svjetlo u svijet!
  Alice je ispalila još par hitaca, vidio je da nacisti postupno slabe. Opet su se na nebu pojavili Aleksejevi jurišnici... Rano su poletjeli, a za njima brži "pijuni".
  Alice se šalila o ovim malim bombašima:
  - Ni pijuni nisu ludi - buduće dame, fašistički bježi!
  Anñelika reče turobno:
  - Sa slabim saveznicima, čak i jaka vozila će mirovati!
  Alice je sasvim razumno skrenula pozornost na nijanse:
  - Ali evo, na primjer, rumunjski kralj Micah. Monarh i uglavnom samo razmaženi mladić. No, ipak je odlikovan najvišim ordenom carskog Vladimirskog carstva - "Pobjeda".
  Anñelika je kiselo napravila grimasu.
  - Nažalost, narudžbe me zaobilaze. Iako za "Jagdtiger" u pravilu daju "Veliki carski rat" ne niži od drugog stupnja. Ili barem "Kraljevski barjak".
  Alice je strogo odgovorila:
  - Heroji su dostojni da budu obješeni uz naredbu, oni koji im zapovijedaju, da budu jednostavno obješeni! Jer dobar zapovjednik počinje bitku tek kada jednostavno nema mjesta za herojsko djelo, zbog predodređenosti pobjede!
  Angelica je potvrdila:
  - Da, vi ste zlatokosi majstor paradoksa... Ali onda Vladimira Kirilloviča treba objesiti!
  Alice se zahihotala.
  - Naravno da jesi! Toliko je naših dobrih momaka umrlo zbog njega. Postrojbe su na početku rata bile smještene na potpuno neprikladan način za obranu. A rezultat je poraz na samom početku!
  Anñelika je stavila prst u svoje grimizne usne:
  - Izgledaš.... Pazi na tržište. Uostalom, još nitko nije raspustio posebne odjele carske tajne policije.
  Alice se živnula:
  - Oh oh oh! Našao sam nešto za uplašiti - ježa s grizom! Vjerujte mi, jači smo od svih kraljevih špijuna zajedno. Pogotovo duh!
  Anñelika je opet, kao da je pretučena po ruci, promašila... Međutim, već je bio mrak i nije bilo vidljivosti, a mete su bile tako malene i nejasne, pa čak i pokretne. Pa, što se protiv njih može učiniti?
  Ni Alice nije često pucala. Navikla se na činjenicu da se zadnjih godinu dana nikad nije mazala i nije htjela otkriti tužnu statistiku. A onda ovo jednostavno nije pucalo naslijepo. Osim toga, među borbama su se prečesto pojavljivali borci s "puhanim nosom". Bila je šteta njihove najljubaznije duše Alice.
  Iako se, primjerice, čini da je Hitler rekao: milosrđe u ratu ne smije prelaziti granice ekonomske svrsishodnosti! Ekonomska izvedivost ne bi trebala prelaziti asketske potrebe!
  Međutim, ovo drugo, kao i slogan; puške umjesto maslaca, nije poštovan na najbolji način! Za sreću SSSR-a i smrt Trećeg Reicha!
  Pala je noć sa šesnaestog na sedamnaesti travnja i počeo je masovni napad. U igru su ušle nove pričuve, uključujući tenkovske.
  Konkretno, najnoviji "Nikolai" -7. Ovaj tenk je bio trideset centimetara niži od Nikolaja-6, a imao je snažniji prednji oklop i za kupolu i za trup. Mnoge su nade bile povezane s ovim automobilom, ali ...
  Neki su tenkovi zastali na putu i njihov prijenos je otkazao... Očito se dizajneri i industrijalci nisu mogli prilagoditi njegovom poprečnom rasporedu i mjenjač je jednostavno otkazao pri pokušaju prebacivanja brzina.(Ova dječja bolest bila je karakteristična i za rane modifikacije tenk Nikolaj).
  Samo tri od dvadeset pet najnovijih tenkova uspjela su se popeti na Seelow Heights. Međutim, kretali su se sporo, motori su snažno urlali, a crni smrdljivi dim prskao je iz ispušnih cijevi.
  A novi pješaci su trčali iza, vičući ura...
  Djevojke su još neko vrijeme pucale, ali nakon što nisu obraćale pozornost na ozbiljnu štetu, na suborce koji su stalno padali pod mitraljeskim rafalima, sovjetski vojnici su se popeli na sljedeći greben, ratnici su pojurili za njima.
  Međutim, nacisti su još uvijek bili jaki. Strašni Non-162, Me-109 "K" i Fokken-Wulfs pojurili su prema jurišnicima i pijunima.
  Među njima su posebno opasni koljači Focken-Wulf, u jurišnoj modifikaciji. Četiri topa kalibra 37 milimetara odjednom pucaju na pješaštvo i tenkove.
  Jedan od sovjetskih Aleksejeva čak je otišao nabiti teže i naoružanije neprijateljsko vozilo... Sudarili su se i .... Nijemac je imao više sreće, uspio se katapultirati, a kod Alekseja uopće nema takve naprave.
  Iznervirana, Alice je spustila njemačkog pilota prije nego što je otvorio padobran i rječito se izrazila:
  - Ja sam ljubazan! Dobro u kući je ono što cijene, dobro duši koja je otjerana!
  Djevojke su vatru prenijele na avione ... Ali Focken-Wulf jurišne modifikacije ne spušta se puškom sa zemlje. Vrlo dobro zaštićen, a spremnici za plin se nalaze ispod oklopa oko kokpita. Opasna stvar...
  Non-162 u tom pogledu je najlakši plijen ... Na Me-109 "K" morate se posebno zaustaviti. Najnovija masovna modifikacija Messerschmita... Modifikacija s isključivo topovskim naoružanjem, tri topa 30 mm, te dva zračna topa 15 mm. Snažan stroj, čudan Peter-2, pa čak i najbolji Peter-3, u službi, naravno. Bilo je samo problema s upravljivošću, čak i ako je motor najsnažniji ...
  Alice i tada odlučila izraziti svoje stajalište:
  - Nijemci pridaju previše pažnje takvim pokazateljima kao što su oklop i naoružanje zrakoplova. Na primjer, u Messerschmitu je povećanje vatrene moći progutalo svu povećanu snagu motora. I kako se upravljivost pogoršala.
  Angelica je odbrusila:
  - A ti srušiš ovu oslabljenu manevarsku sposobnost. Najlakše je govoriti jezikom, stvarno se boriti...
  Alice je prekinula s ogorčenjem u glasu:
  - Ne svađam se! Ali stvarno, razmislite o tome koliko košta Me-109 s pet zračnih topova? Ali "Salamander" je optimalna kombinacija troškova vozila, proizvodnosti, težine, upravljivosti, brzine i naoružanja. Iako je u tom pogledu, naravno, gori od Messerschmitta ili posebno Focken-Wulfa.
  Anñelika je turobno primijetila:
  - Pričaš tako, jer ova ptica je jedino što uspijevamo srušiti. Inače...
  Alice je zarežala:
  - Ne budi tako glup!
  Međutim, sovjetski "Aleksej" i "Petra" prilično se uspješno nose s moćnijim nacističkim jastrebovima... Oni tjeraju da golubovi bljeskaju, čak i dok...
  A pet topova Messerschmitt i šest topova Focken-Wulf neće pomoći, nacisti moraju zariti nos u zemlju.
  Ali sovjetski asovi trpe gubitke. A gubici su pristojni, pa dođite i ublažiti svoj pritisak. I broj ovnova se povećava.
  Alice je ovo komentirala:
  - Ovnovi, naravno, znak hrabrosti, ali znak uma za pobjedu bez gubitka!
  Anñelika se nije složila.
  - Znak inteligencije.... Čak je i znak genija pobijediti bez poraza. Ali ovo više nije rat.
  Alice je zarežala kao odgovor:
  - Čemu je, dovraga, rat?
  Angelica je ovdje bila vrlo pametna:
  - Ali kako drugačije razlikovati gdje su pravi muškarci, a gdje mužjaci ne dopiru do žena!
  Alice je tada skrenula pozornost na novo jato aviona:
  - Pogledaj uši... Kakve to veze ima s amblemima noćnih vještica... Natasha je vjerojatno tamo. Sad će takav nacist odoljeti brbljivcu!
  Anñelika se složila.
  - Definitivno zadovoljan! Samo da se ne opečemo!
  Noćni bombarderi Ekatriina-2, kako ih od milja zovu Katerinki, a još poznatiji, i prilično uvredljiv, nadimak kukuruza.
  Na njima se bore djevojke piloti. Zrakoplovom se lako upravlja i lako se leti. U zračnoj borbi nije tako vruć, pa se uglavnom koristi za udare noću.
  Tu utječu niska buka, lakoća i upravljivost. Istina, postoje nedostaci, moguće je srušiti protuzračnu strojnicu... Avion je bombaš samoubojica.
  No, ovdje je nebo već očišćeno od supova komaraca, kako bi se ranjiviji stroj mogao staviti u akciju.
  Alice šapuće molitvu:
  - Gospode, spasi život Nataši i drugim djevojkama... Tako su dobre i puno te vole. Ne dopustite najvećem i najpravednijem trijumfu sveopćeg zla i tuge!
  Anñelika je odsjekla s ramena;
  - Tražiti od Boga nešto je smiješno. Uostalom, sve u našem svijetu je od njega unaprijed određeno, pa kakav je smisao očekivati da će On nešto promijeniti!
  Alice je razumno prigovorila:
  - A zašto mislite da On uopće postoji... A ako postoji, onda kao u Bibliji ili Kuranu?
  Anñelika je odmahnula glavom.
  - Ja uopće ne mislim tako... Ovdje vjerojatno raspravljate drugačije. Sjećam se onog snježnobijelog što si mi jednom rekao teoriju, novi pogled na teologiju, ali sam to nekako uspio zaboraviti?
  Alice je požurila s radošću podsjetiti:
  - Sigurno ste čitali o Vernadskyjevoj poznatoj noosferskoj teoriji, zar ne? O njegovom učenju da je svaka od misli koja nam padne na pamet materijalna i ne samo da ostaje u obliku sjećanja u pojedinim dijelovima mozga, nego i bilježi u submaterijalnom prostoru kao na vrpci?
  Anñelika je spremno potvrdila:
  - Da, poznajem takvo učenje. Općenito je logično. Ako se riječ može snimiti na vrpcu, zašto se onda misao ili čin ili emocija ne mogu utisnuti na sličan način.
  Alice je zamalo primila olovni dar u škrinju i bila je prisiljena skočiti ulijevo. Onda odgovori, tvrdoglavi mitraljezače. Ušutio je, a zlatokosa ratnica nastavila je svoje predavanje:
  - Točno... Ali riječ, pa čak i fraza, prethodno izgovorena, a zatim snimljena na vrpcu, i kad se odsvira glasno, može zaglušiti ili potaknuti na akciju. Baš kao što slika osobe, reproducirana u pokretu u filmu, može zaslijepiti, uplašiti ili promijeniti karakter... Općenito, okrenuti dušu, pa čak i izliječiti bolest...
  Anñelika je gunđala u znak slaganja:
  - Da to može!
  Alice je dodala:
  - Dakle... Postoji posebna univerzalna hipernoosfera. Ima niz bitnih razlika u odnosu na traku, ali u njoj su utisnute i vjera, nada, molitve ljudi poput milijardi milijardi kadrova filma. Ako su milijarde ljudi vjerovale u nešto, onda to ne nestaje bez traga, njihova je vjera materijalna i akumulira kolosalnu količinu energije. A ta energija također može prskati van, utječući na materijalni svijet. Odnosno, pitajte i bit će vam dano nije prazna fraza. Sasvim je moguće da će, pod određenim uvjetima, molitva izazvati snažnu rezonancu u hipernoosferi i njezina će moć pomoći u rješavanju problema na Zemlji... Dakle, Bog postoji i on je materijalan, stvaran i aktivan, ali samo on nije Stvoritelj svemira, nego stvoren od strane čovječanstva i njihove vjere u Njega!
  Anñelika je odmah ispravila:
  - Ali u ovom slučaju nije potrebno moliti. Možete samo pitati ... Usput, zašto Bog mora. Komunizam u kraljevskoj verziji je i najjača vjera. Dakle, ako za nešto tražite narodnu volju boljševizma, ili Staljina, onda će se to ispuniti?
  Alice je s potpunim samopouzdanjem rekla:
  - Da! Može i dobro! I to će se ispuniti, i pobijediti!
  Anñelika je nekoliko puta opalila iz ruke... Drugi greben Zeel Heightsa je već bio zauzet. Ali još uvijek je bio treći, najutvrđeniji, gdje su stajale rezerve i šake iz tenkova i samohodnih topova. Ovdje nije bilo lako ući u iskorak...
  Sovjetske trupe, iscrpljene okrutnim borbama, zastale su ujutro... Previše je pješaka poginulo, uništeni tenkovi su trebali popravak... Listovi su im u hodu zavareni i ponovno bačeni u bitku. Sve se radilo u isto vrijeme u prisilnom načinu rada, serviseri su samo trčali, kao da je netko ubrzao film. S druge strane, na starim vrpcama okviri su se samo pomicali dvostruko brže od pravih.
  Alice i Angelica same su zadobile još jednu neugodnu ranu, te su bile prisiljene leći da legnu. Djevojke su bile iscrpljene i htjele su odspavati barem par sati, ali im zaglušujući urlik to nije dopuštao.
  A sovjetska tenkovska i pješačka masa, srušila se kao val na dasci i polako se smjestila... Trebalo je skupiti snagu i ponovno uzdrmati njemačku obranu. Kako drugi valovi slijede jedan val. Oči djevojaka bile su spojene, ali stroga zapovijed maršala Žukova nastavila je tjerati njih i mnoge druge momke u napad.
  A ratnici više nisu imali snage, i trivijalno su puzali kao puževi, samo malo brže....
  A onda je Alice odlučila zapjevati za veselje:
  Uz kristalno zrcalo jezera;
  Klizem kao lastavica!
  Nisam smrznuo srce -
  Slavna ti Rusija dala!
  
  A u proljeće drveće zeleno;
  A mlado proljeće kipi životom!
  Tu izdanci rastu obnovljeni,
  Tamo šušti lišće smaragda!
  
  Kako si lijepa duboke vode;
  Sunčeva svjetlost se reflektira!
  Žitarice u polju bile su ispunjene sokovima,
  Zora ih je obojila u rubine!
  
  Da bi bili nevini, Arhanđeli zahtijevaju;
  Neka svi budu čisti prije vjenčanja!
  I radi, stisni noge u vrijeme kruha,
  Pređite najfiniji konac od svile!
  
  Ali ne osjećam se pozvanim
  U mom srcu, horda đavola!
  Kako voditi ovakav život, tužan;
  Bolje je ići u rat - tamo ubijte zlo!
  
  Ovdje su pred nama prekomorska prostranstva;
  Pod kopitima šećerne pustinje!
  Nema hladnoće da mrtvi pod borovima,
  Pogledaj što gut guta!
  
  U ratu sam poznavao patnju
  Iznosi svoje mrtve!
  A kakvi su jecaji
  Plač bosonoge siročadi!
  
  Ali s druge strane avanture,
  Puno rizika, živite život!
  Da li Svevišnji daje oprost?
  Da, ne treba nam raj - di si uš!
  
  Čovjek je takvo stvorenje
  Što ga boli tihi mir!
  Zatim gradi svoj svemir,
  Provođenje naloga je cool!
  
  A Domovina je Velika Majka;
  Ti si Rusija, sveta zemlja!
  Kao baršun tvoji kamenčići, kamenčići,
  Po kojoj su bosi trčali!
  
  Ali došlo je vrijeme, suština je podmukla,
  Ljubav se iskrala iz zasjede!
  Bila sam u iskušenju, našla sam sebi dečka,
  Evo tako pokvarenog mesa!
  
  Budite, naravno, on je odan domovini:
  Ne bi bilo podle nesreće!
  Ali takva je sudbina čovječanstva,
  Da smo ljudi, zapravo stoka!
  
  Ispostavilo se da je špijun, nemilosrdan,
  Predao je naše planove bez časti!
  Ali ovo nisu djetinjaste šale,
  Ako te je protivnik izdao!
  
  Stvari su postale loše
  Evo naše podjele u kotlu!
  I nacisti uhvaćeni u pletenicama,
  Tako sam postao ropstvo!
  
  Danju i noću radim gola
  Šaljem i drobljenu rudu!
  I zimi i ljeti sam bos,
  A ja trčim za kolicima!
  
  Bič me muči i nema milosti,
  A nasilje sam poznavao u potpunosti!
  Oh, kakav smo otpad postali,
  Zlikovac Sotona goli zube!
  
  Nikad ne savjetuješ potomke,
  Ne idi izdati državu!
  Ne zamjenjuj srce novčićem,
  Naša domovina; Bože, Savjest, Majko!
  Djevojke su se ovdje borile, a Oleg Rybachenko se s Elbe probio u Berlin. Vječni dječak od deset godina (točnije, malo veći, jer je Oleg bio puno viši od prosječne visine muškarca!) Borio se kao titan.
  Zgodan dječak vrlo izraženih mišića, bacao je granate svojim golim dječjim nogama, razderavši ih od strane neprijatelja i urlao:
  - Za slavu kralja, nećemo uzalud izbrisati neprijatelje!
  Nakon toga dječak je uzeo i počeo skladati veličanstvenu pjesmu dok je hodao;
  Velika, lijepa, ruska zemlja,
  U njemu car Vladimir vlada vrlo mudro ...
  Ona je zauvijek dana od Boga koji je stvorio svijet...
  Mi smo ruski ratnici na klupi!
  
  Moći ćemo pobijediti zlobu pakla dok se igramo,
  Iako Wehrmacht napada vrlo revno ...
  Nepobjedivi ruski momak je naš medvjed,
  Jasno je da čovjek nije majmun!
  
  Vjerujem da ćemo sigurno pobijediti naciste,
  Djevojka će baciti bombu golom petom ...
  Ovdje je raširio svoja krila, moćni kerubin je iznad nas,
  Prekrasni kosi ratnici!
  
  Ja sam bosonogi pionir,
  Tko se ne boji snijega na hladnoći ...
  Pokaži svim ratnicima primjer,
  Sveci ovdje blistaju s ikona lica!
  
  Dječak škraba iz strojnice,
  Pokosio redove u bijesu fašista...
  Podižući štit naše domovine,
  Ne dopuštajući ološ-revanšizam!
  
  Dječak ratnik bačen na neprijatelja,
  Bosom nogom od piljevine bomba ...
  On će slomiti đavolskog neprijatelja,
  Adolf će se pomaknuti iz zamaha u lice!
  
  Dječak se bori - bijesni titan,
  Izbija minobacačka vatra...
  Uragan je prošao kroz podzemni svijet,
  Neka zli Kajin bude uništen!
  
  Opet leti moćna granata,
  Neprijatelji domovine revno razdiru ...
  Uostalom, naše prijateljstvo je čvrsti monolit,
  Doći ćemo i mi pod okrilje raja!
  
  Neka nam je domovina sveta,
  I neka se kerubin uzleti u nebo ...
  S bosonogom zlatokosom djevojkom,
  Vodim razgovor, pucam na hordu!
  
  Godine prolaze, Isus će doći,
  I on će biti majka bogova, kraljica Lada ...
  Pobjede su otvorile neograničen račun,
  I bit će beskrajna nagrada za sve!
  . POGLAVLJE #9
  Akulina Orlova i Anastasia Vedmakova uništile su njemačke zrakoplove iznad Berlina.
  ME-462 je vrlo strašan stroj koji se bori s ruskom snagom. Brojčana superiornost carskog zrakoplovstva bila je kolosalna. I Nijemci su igrali.
  Ali oni su se junački borili.
  Albina i Alvina borile su se na nebu, vrlo herojski pokazale svoju klasu.
  Albina je golim prstima srušila ruski auto i zaurlala:
  - Ja sam kći đavla u tijelu!
  Alvina je uz pomoć gracioznih prstiju donjih ekstremiteta srušila i avion carske vojske i zacvilila:
  - Za naše cool pobjede!
  I sruši još jedan ruski auto.
  Ali konačno su se spojila dva najbolja asa Trećeg Reicha i dva najbolja asa carske Rusije.
  Jedan par djevojaka protiv drugog sjajnog para. Djevojke iz Trećeg Reicha obje su šarmantne plavuše. A protiv njih, Rusi - plavuša i crvenokosa.
  Oba para se obično svađaju bosi i samo u bikiniju.
  Albina i Anastasia počele su pucati jedna na drugu iz daljine.
  Albina je izvrnula bosom nogom i pucala kroz krila ruskom pilotu.
  Uzvratila je povrijedivši protivnikov rep. I ruski i njemački zrakoplovi počeli su se dimiti.
  Anastasia je pjevala:
  - Živio carizam!
  I golom petom poslala je dar smrti neprijatelju.
  Albina je također ošamarila neprijatelja i izdala:
  - Za domovinu, za Fuhrera!
  Oba su aviona već ozbiljno gorjela i plamtela su plavim svjetlom. I cure su se počele izjednačavati i pokušavati ih staviti na teren ispod. Kako se strojevi ne bi potpuno srušili.
  Akulina i Alvina pucale su jedna na drugu i manevrirale. Također, snage djevojaka bile su podjednake. Obje su tako lijepe, bosonoge plavuše. I tako divne ljepote. I vole mučiti, pa čak i silovati muškarce. Pogotovo mlade djevice.
  Ratnici se međusobno obasipaju granatama.
  Akulina je golim nožnim prstima ipak uperila avionski top i oborila neprijatelja.
  No, Alvina je uspjela probiti, također golim nožnim prstima, trbuh protivničkog borca.
  Oba aviona počela su se raspadati u plamenu. I nije preostalo ništa drugo nego izbaciti se.
  Djevojke su padale, mašući golim, preplanulim, isklesanim nogama, i pjevale:
  - Sve ćemo rastrgati, i sve neprijatelje zadaviti,
  Nećemo se predati bez borbe!
  A negdje na vrhu i dalje se vode žestoke borbe. Pucaju protuzračni topovi i lete rakete.
  Oleg Rybachenko, bacivši još jednu granatu svojim golim, djetinjastim nogama, kidajući naciste, govorio je;
  Pisac je u mašti sličan Bogu, stvara remek-djela, ali ga odlikuje suosjećanje za stvaranje!
  Čovjek baca grijehe kao jesenje javorovo lišće, samo nemilosrdni vrtlar Bog samo drvo spaljuje!
  Da drvo ljudskog roda ne baci lišće grijeha, treba se ugušiti svojim umom!
  Moram reći da je dječak bio vrlo duhovit.
  I obećano mu je da će konačno dobiti davno obećani i zasluženi čin generala. Neka izgleda kao dijete.
  Oleg Rybachenko odlučio je da je za to potrebno uhvatiti Fuhrera. I bit će stvarno cool.
  Ruske trupe otišle su do posljednje, najutvrđenije linije Seelow Heights. Depresivni, ogromni gubici, brda su tako gusta, poput klavira sa slomljenim tipkama, prekrivena leševima. Tenkovi, čak i iz serije Nikolay, klize u krvi i ne žele gore. A školjke neprestano izbijaju i eruptiraju, kao da su se vulkani nagnuli i otvorili svoje otvore.
  Lava je mješavina plamena i olova, bombe punjene raznim vrstama eksploziva, bačene prema ruskim letećim armadama Salamandera. I sukobi, već nacisti ne preziru nabijanje. Takva gorčina, bitke su nastale.
  I same ratnice trče u napad, vide kako nacistički teški mitraljezi, poput crva, izvlače iz njihovih rupa i smrtonosno pljuju. A kad su pogođeni tako teškom i eksplozivnom pljuvačkom, vojnici rastrgani na komadiće i s kostima razbijenim u komadiće lete natrag.
  Tenkovi su zastali bliže vrhu, a vojnici mojim rukama guraju oklopne transportere. Istodobno se čuje urlik, povici klicanja i drhtanje drugarice. Par oklopnih transportera, nailazeći na mine, eksplodira, a dijelovi tijela odlijeću na sve strane.
  Ali ratnici guraju dalje, već nekoliko napola polomljenih pištolja zauzela je ruska carska vojska.
  Djevojke puno pucaju, opet su ranjene, ali odlazak s mjesta nije za njih. Samo su zapečatili ranu celofanom i pali na činjenicu da je pokret.
  Već je bio mrak, a kad se pokvari vidljivost, teže se braniti. Čak i ako neki od neprijateljskih tenkova i samohodnih topova zakopani u zemlju imaju uređaje za noćni vid.
  Ali nema misli na povlačenje...
  Alice je gurnula partnera po ramenu.
  - Pogledaj što Jagdtiger radi.
  - On sam sebi kopa grob! odbrusila je Anñelika.
  Najjači što se tiče oklopne snage i zaštite, razarač tenkova Yagdtigr-3, prilično je precizno gađao zaglavljene sovjetske tenkove Nikolaj i Alexander. Njegov oklopni projektil od gotovo trideset kilograma jednostavno je otkinuo tijelo kupole ne ostavljajući posadama šanse za preživljavanje. Izuzetno je teško uništiti takav kolos, pa čak i zakopan u zemlju, posut vrećama pijeska.
  Alice je šapnula svojoj prijateljici:
  - Pokušat ću mu razbiti optički nišan i uređaj za noćni vid.
  Anñelika se veselo zahihotala.
  - Udari po očima... Smiješno je! Obično žene pucaju očima, a ne očima. Otkrili ste nešto novo!
  Alice, prislonivši kundak na ramena i oslonivši noge do koljena na tlo oranu granatama, uhvatila je neprijatelja na nišanu, šapnula je:
  - Ako je vrabac blizu, zapalit ćemo top! Ako muha - pogodi muhu, a strijela u psihijatrijsku bolnicu!
  Angelica je, nakon što je još jednim dobro naciljanim udarcem uklonila Fritza, odgovorila:
  - Tako nestaje cool talent cirkuske glumice. Tek sada, inače kod nas, šalju ih u logor, a ne u psihijatrijsku bolnicu!
  Alice, pucajući uz pomoć golih nožnih prstiju, razbijajući se točnim pogotkom, prizor Jagdtigera zaigrano je pjevao:
  - Na ruševinama Berlina, Taras Bulba mokri sina! A zašto bismo uzimali Berlin - cijeli svijet je odjednom bolji!
  Anđelika je promašila od smijeha, a još jedan "fašist" se izvukao. Djevojka se udarila šakom po bradi.
  - Ne na frontu, sve je krivo, nema te zabave! Pušiš na prazan želudac, piješ s mamurlukom!
  Alice je namignula.
  - Ali ja ne pijem i nitko mi to neće sipati u grlo. Puno je više radosti od poskoka, kao što je to što se možete kretati, pjevati i plesati!
  Angelica je opet promašila, njezina intuicija da puca da ubije nije bila tako sveobuhvatno razvijena kao Alice, a njezin je smijeh bio krajnje neprikladan kad je okolo bilo toliko mrtvih da se moralo pokušati ne zgaziti leševe. A ponekad sam morao pregaziti ostatke tijela...
  Crvenokosi sibirski ratnik je rekao:
  - Pa razumijem da rat ima neženstveno lice, ali žensku nestrpljivost u želji za kanibalizmom!
  Alice je također razbila uređaj za noćno gledanje i uzrujano rekla:
  - Ne volim lomiti dobre stvari!
  Anñelika je prezirno frknula.
  Što je dobro u vezi s ovim uređajem? Nekako sam pogledao u trofej ... Sve se zamagljuje, kao da je zdrava osoba stavila naočale, i sa zelenkastom nijansom.
  Alice je razumno odgovorila:
  - Kvaliteta se poznaje u usporedbi. Nemamo ni to!
  Anñelika je samouvjereno rekla:
  - Ne, hoće! Pa čak i bolje od Fritza... Ali nacističkoj Njemačkoj neće ostati ništa, tek nešto više od četrdeset kilometara do Berlina. A mi ćemo ih proći, što god nam je, a neprijatelj ne mora!
  Alice je potvrdila:
  - Pa naravno, idemo! U to sam potpuno siguran! Ali za sada nam ne bi škodilo da promijenimo mjesto razmještaja...
  Djevojke su trčale, udarajući po kacigi svojim gracioznim nogama prekrivenim žuljevima i ogrebotinama, gotovo do koljena, ali ipak lijepe. Ratnici su čak donekle uživali u ovoj boli, razmetajući se hrabrošću nedostupnom, čak i mnogim muškarcima.
  Alice je mudro primijetila:
  - Čovjek nema samo bradu na licu, i čelična kugla u hlačama, nego i zlatno srce u grudima!
  Angelica se složila s ovim:
  - I koza ima bradu, ali samo pravi muškarac ima srce od zlata!
  Treći greben još je bio nenaseljen. Udarni zrakoplovi pretrpjeli su gubitke, posebno od Focken-Wulf - čudovišteg zrakoplova. Najmoćniji borbeni jednosjed u smislu naoružanja i oklopa, ovaj radni konj Drugog svjetskog rata, bio je vrlo neugodan za Aleksejeva. Neka slabost u manevriranju u borbi, također kod ne baš upravljivih jurišnih zrakoplova, nije posebno utjecala, ali na snagu oružja ...
  I Petar i Ivan su zaostali...
  Alice je, shvativši da Fokken-Wulf ne može biti oboren iz snajpera, nokautirala ili Salamanders ili Me-462. Bilo je prilika...
  Anñelika je pak pucala na zemaljske ciljeve. S promjenjivim uspjehom, ali snajperisti uopće ne promašuju, samo u filmovima. Ili u akcijskim filmovima niskog profila. Alice, čak i ako je promašila, to je bilo neprimjetno. Nije htjela izgubiti reputaciju ratnika terminatora!
  Ali Anñelika je sve češće mazala. Ovdje, međutim, nije samo njena greška, noć, dim, isparenja, čak i zrak vibrira od vrućine. Ali sibirski ratnik je bio iznerviran i zapjevala je:
  - Alisa Selezneva, vjerujte mi na riječ! Puca kao krava, nacistička ludnica!
  Zlatokosi ratnik ignorirao je glupu šalu. Iako je maltretirala.
  Alice je samo pomislila
  - Pametnost ponekad pokazuje tupost uma, kao pravo ogledalo iskrivljeno lice!
  Daždevnjaci su letjeli i izlazili, naprotiv. Iskoristili su svoju superiornost u brzini i upravljivosti, pa su pokušali izvršiti pritisak na ruske asove, stvarajući lokalnu nadmoć u snagama na jednom ili drugom dijelu fronte.
  Ne-262, lepršaju poput leptira, prošarani zeleni i plavi kaki. Napravili su bačvu, desetak i pol ovih ljupkih autića odjednom, a onda su se okliznuli na krilima kao klizači.
  Alice je kliknula jezikom:
  - Ba! Jednostavno je divno! Ali klizačice, to vas neće spasiti!
  Leptiri zapravo ulaze u baklju i padaju!
  U međuvremenu, Vladimir Treći iz noći sa 17 na 18 naređuje:
  - Žukovskom je teško! Stoga naređujem udarnim jedinicama prve ukrajinske fronte da se okrenu na sjever i napadnu Berlin s juga!
  Zapovjednici zapovijedaju, a obični vojnici se bore bez razmišljanja.
  Alisa gori još jedan "Salamander" (pitam se zašto su Nijemci tako zvali svog najboljeg mlaznog lovca. Možda po analogiji sa slavnim romanom; Karl Capek - rat sa daždevnjacima. Mnogi poznavatelji i povjesničari smatraju da je Čapek povukao paralelu u ovom slavnom rad između mutantnih daždevnjaka i fašista-nacista!), rekao je:
  - Iz nekog razloga, nekoga tko leti tako je lako oboriti!
  Anñelika je rječito prigovorila:
  - Nekome za koga se ispostavilo da ga je srušila obična kaldrma, krila je smrskalo kamenje već u letu!
  Alice se zahihotala.
  - Da, ovdje je dijalektika! Dijalektika razvoja i filozofija... Kako kažu Francuzi...
  Angelica je prekinula svog partnera:
  - Bio je Kutuzov - pobijedio je Francuze! Sada je Vladimir Bog cijeloga svijeta!
  Djevojke su se nakon takvih riječi ponovno zahihotale, pljusnule jedna drugu potplatom. Alice, pucajući sve brže i brže, čak joj se i automatska puška pregrijala i opekla prste. Ovdje je, primjerice, čak imala sposobnost srušiti gotovo neprobojnog Focken-Wulfa tijekom okreta. Angelica je pohvalila:
  - Tvoje oko je dijamant! Kad je oko dijamant, za razliku od prirodnog kamena, ono je uvijek pri ruci i ne treba ga kopati!
  Alice je u šali primijetila još jedan aforizam:
  - I kravi trebaju hlače ako su na račvanju pašnjaka i pojila! Žena cijeni odjeću na sebi, muškarac cijeni njezinu odsutnost, a porezna cijeni broj zakrpa koje se mogu izrezati s tuđe haljine krpanjem državnog proračuna!
  Na nebu je nastupilo privremeno zatišje, ali onda su iznenada, u središtu položaja, ruske trupe koje su napredovale bile poput eksplozije, poput meteorita koji je pao na Zemlju. Stotine pješaka su rastrgane, spaljene i bačene u raznim smjerovima. Razbježali su se, čini se da nisu ljudi, ali iz živih, otrcanih i mrtvih tijela podigao se cijeli val tsunamija.
  Anñelika je uzviknula preko buke:
  - Vau! Evo udarca! Čak ni "Andryusha" ne pogađa tako!
  Alice je predložila:
  - Ovo je Strumtigr, sa svojim bombarderom. Najmoćniji gusjeničarski jurišni pištolj!
  Anñelika je podigla ruke.
  - Da, ovu durru još nisam vidio! Vjerojatno samohodne puške ono što vam treba!
  - Moramo vidjeti ovaj samohod i neutralizirati ga! izjavila je Alice. - Inače ćemo imati čir u kadi!
  Angelica se neumjesno našalila:
  - Bit ćemo u kadi: dakle kupanje za Rusa je sreća!
  Na bojištu je zavladao takav kaos da je Alice tek drugim rafalom uspjela popraviti odakle puca. Štoviše, obojica, "Sturmtiger", bili su razbijeni odjednom. Tako su tutnjale ove bombe, toliko žrtava...
  Anñelika je, poput Spinoze i Cicerona spojenih u jedno, rekla:
  - Radi umjetnosti izvođači se dobrovoljno žrtvuju, zarad vojne umjetnosti slušatelji su prisiljeni na žrtvu! Publika uvijek želi na bis s umjetničkim remek-djelom, iz javnosti nije ostao nitko tko želi reprizu s remek-djelom vojne umjetnosti! Koncerti maestra umjetnosti, veliki novac se plaća za ulaznice, a još više se plaća da se izbjegnu koncerti maestra borilačke vještine!
  Alice je prekinula svoju prijateljicu:
  - Ajde, na moj račun, pucajmo direktno u kanal široke njuške topa, pa će detonirati bombe u pogonskom punjenju!
  Anñelika je zavrnula prstom na sljepoočnici:
  - Prvo morate promijeniti položaj, da kut bude ravniji i zgaziti nogama!
  Ratnici su trčali svom svojom okretnošću, ali opet nisu imali vremena. Čini se da su Stormtigeri dobili dodatnu automatiku prilikom ponovnog punjenja i njihova se brzina paljbe povećala. Štoviše, ne samo pješaci, nego i tenkovi patili su od rafa, kule su se kidale, a čelik se miješao s plamenom u đavolskom vještičjem kotlu.
  Djevojke su, iznervirane njihovom sporošću, namjerno gazile bosim, ženskim nogama u vatru kako bi se kaznile bolom!
  Angelica je primijetila:
  - Zaslužili smo!
  Alice, praveći grimasu u agoniji i plešući bosa na vatri, dodala je:
  - A neprijatelji zaslužuju još gore!
  Anñelika je odgovorila:
  - Bolje je ubiti jednog nitkova nego razotkriti stotinu, posljednji nitkovi to rade sami!
  Alice je odlučno, kao Luciferova ratnica, izjavila:
  - I upravo ćemo to učiniti!
  Djevojke su naciljale, plešući od malog plamena, boli i opeklina omogućivši im da se koncentriraju. Uostalom, ovo je njihova domovina, njihova braća su ruski vojnici, moraju pobijediti i napraviti posljednje korake do Berlina. Kad pobijedi komunizam, čovjek nikada neće umrijeti od tuđe ruke!
  Meki start, iz prtljažnika su izletjeli posebni meci povećane oklopne probojnosti. Ovdje glavna poteškoća nije bila samo ući u otvor. Nacisti također nisu budale i otvor bačve su zaštitili čepom poput poklopca od čajnika. Stoga ju je trebalo imati vremena zasaditi u onom kratkom trenutku kad se kapa u trenu digla iz pucnja. Zatim, kao meci koji probijaju mješavinu nekoliko agresivnih tekućina...
  Eksplodirala je monstruozno, prvo dvije eksplozije u isto vrijeme, zatim još nekoliko od detonacije još desetak bombi streljiva. Nekoliko obližnjih pilota, Fritz je uništeno ili ozbiljno oštećeno, u njima su napravljene impresivne rupe.
  Eksplozivni val bio je toliko jak da je oba ratnika gotovo oborio na leđa. Djevojke su od radosti viknule:
  - Tamo je! To je samo klasa!
  Alice je dodala:
  - Oštro oko snajperista u stanju je probiti debeli oklop najdebljih obrva, najglupljeg ratnika!
  S leđa se začuo zadovoljan glas.
  - Vidjela sam to! Djevojke, uzmite u džep Orden slave prvog stupnja... Oporavio se čovjek u uniformi majora carske tajne policije. - Točnije na prsima! Bravo cure! Međutim, ovo nisu svi vaši podvizi!
  Alice se nadima:
  - Ovo je tek početak!
  Anñelika je skočila.
  - I što je najvažnije dobar početak!
  Major je dodao:
  - Ovo je početak, a kraj u Berlinu! Ne bi me čudilo da i Hitlera uhvatiš za jaja. Uostalom, vi ste djevojke na razini supermana!
  Ratnici su skromno odgovorili:
  - Ne, mi smo samo sovjetske žene!
  Činilo se da su smrt Sturmtigrova i šok od poraza slomili snage Fritza, treći je greben već bio savladan osamnaestog jutra. Postrojbe, posebice tenkovi, ispuzale su na ravnomjerniji teren. Djevojke su čak morale gurati takve teške strojeve!
  Angelica je primijetila:
  - Rat je najkockarska igra, samo u njemu država gubi, za razliku od pokera, onoga tko se ne može podrediti uzbuđenju!
  Alice je ozbiljno dodala:
  - Napad u ratu je kao konjska utrka, samo što hipodrom ima puno više prepreka i korumpiranih džokeja!
  Anñelika je odgovorila:
  - Ovaj aforizam nije točan! Na konjskim utrkama možete podmititi džokeje, tijekom napada trkač shvati da život nije na prodaju!
  Ratnici su bježali još dalje... I u isto vrijeme ogolivši svoje biserne zube. Alice je čak pjevala:
  - Ljepotice, ljepotice, vodimo mačku, šljunu, psa, Petku nasilnicu, majmuna, pola tramvaja u ludnicu! Evo društva!
  Anñelika je otrčala naprijed do rovova i dodala:
  - Tvrtka koja se ne može prodati na udaru!
  Alice je kimnula.
  - Da! KPSU će nas pojesti!
  Angelica je bila iznenađena:
  - A što je CPSU? Ne znam ovaj izraz!
  Alice je razradila na neobičan način:
  - Ovo se može prevesti kao Komunistička partija Sovjetskog Saveza!
  Anñelika je slegnula natučenim ramenima.
  Ali takvog naziva još nema...
  Alice je povratila desnom šakom:
  - Vjerujte, hoće! Nužno hoće!
  Angelica je dobacila:
  - Budi zdrav!
  Alice je podržala ozbiljnu šalu:
  - Definitivno hoću!
  Na ravnici je otpor bio slabiji, ali ipak tvrdoglav. Posebno su bili dosadni Ferdinandovi, ti su borbeni samohodi, poput ogromnih bumbara, svojim granatama upali u sovjetsku opremu. Uništiti Ferdinand nije lako, nije uzalud ovaj samohodni top najmasovniji od teških i drugi je po broju samo Panzer-4.
  Anñelika je u grmlju vidjela Panzer iz zasjede... Auto je težak samo dvadeset dvije i pol tone, ali ima top Panther. Niska silueta olakšava kamufliranje i napad iza zasjede. Alice je također počela puzati prema Panzeru... Uspješan automobil, ali njegov puni potencijal nije iskorišten u potpunosti, zbog gluposti njemačkog zapovjedništva. Općenito, to je čudan fenomen Drugog svjetskog rata. Rusko vojno zapovjedništvo tijekom neprijateljstava značajno se poboljšalo u ratnoj vještini, posebno na taktičkoj razini. A Nijemci su, naprotiv, počeli mnogo gore upravljati trupama nego na početku rata. Zbog toga im ni povećana količina opreme (1956. proizvedeno je više tenkova i samohodnih topova u mjesec dana nego cijele 1954.!) nije pomogla da odole ruskim udarima carske vojske. Primjerice, uzmemo li proizvodnju oružja, onda su u pedeset petoj i pedeset šestoj godini omjeri u omjeru proizvodnje opreme za Nijemce bili bolji nego u pedeset prvoj i pedeset drugoj godini. Ali tijek neprijateljstava nije postao povoljniji za Treći Reich, već upravo suprotno!
  Djevojke, nisu se ograničile na uništavanje optike Panzer-4, također su digle u zrak automobil zarobljenim kumulativnim granatama. Prvo jedan Panzer, a onda sljedeći...
  Anñelika se nasmijala.
  - Tako mi ove poskoke mlatimo!
  Alice se, razotkrivši zube bodeža, složila:
  - Toliko mlatimo da ni oklop od kornjače neće spasiti Panzer-4!
  U rovovima je bilo mnogo tinejdžera, koji su očito nedavno pozvani. Bilo je čak i tako puhastih dječaka da nisu navlačili ni tinejdžere, oko devet ili deset godina. Izgledali su zbunjeno i uplašeno.
  Oružje za dječake, bez trzaja kalibra 20 mm. Lagani, au njihovoj blizini možete spržiti pješaštvo ili ubiti gusjenicu tenka. Evo jednog malog, svijetlokosog, zakopan u zasjedi, samo mu vire gole pete. Mnogi dječaci su bosi, nije bilo čizama odgovarajuće veličine, a u Njemačkoj je sredinom travnja vrijeme kao u Rusiji u toplom svibnju. Dječaci Trećeg Reicha, međutim, od straha se ne razilaze, poput starije njemačke milicije prvom prilikom, dižući šape na vrh, ili bježeći u Berlin.
  Samo dječaci zatvaraju uši kako bi oglušili od rafala granata i zavijanja gorućih darova "Andryusha" i "Katyusha". I tako se bore do kraja. Neki čak pribjegavaju prijevari, puštaju vojnike Crvene armije unutra, podižući bijele krpe bliže, a zatim se zajedno s njima dižu u zrak. Hrabra djeca drogirana propagandom, a puno kritičniji odrasli, posebno oni koji se dobro sjećaju dana prije Hitlera, a nisu se dali potpuno isprati mozak.
  Stoga, što je bliže Berlinu, sve je manje odraslih koji bježe u stražnji dio, a sve češće se bore golobradi, ali hrabri dječaci.
  Ali među borcima, njemačke djevojke počele su se mnogo češće kretati. Hitler je, svaka mu čast, smatrao da je dužnost vladara štititi žene i ne puštati ih na frontu kao topovsko meso. Štoviše, nedostatak muškaraca s demografske točke gledišta nije tako strašan, jedan mužjak može oploditi stotine ženki. Ali ženi treba devet mjeseci da rodi dijete i još dvije godine da se oporavi.
  Alice je, vidjevši da Anñelika puca na dječake, udarila u njušku, uzvikujući:
  - Ne ubijajte djecu! Jeste li razumjeli ženu ili vuka?
  Anñelika je žestoko odbrusila poput pantere:
  - Mogu li nas ubiti?
  Alice je primijetila:
  - To su djeca, ne razumiju... Osim toga, postoje različite razine morala. Fašistički moral je nizak, komunistički moral je uzvišen. Na temelju toga, morate shvatiti da ne možemo, ne smijemo biti loši kao naš protivnik. Inače, koja je svrha da prizivamo ulogu dobra u borbi protiv zla.
  Anñelika je htjela zavrtjeti aforizam kao odgovor, ali njezina je glava bila prazna, kao torbica veseljaka. I ništa nije došlo, duhovito i zajedljivo.
  Alice je potapšala prijateljicu po ramenu.
  - To je to! Iako je Staljin rekao da ćemo na neprijateljski udarac odgovoriti trostrukim udarcem, on uopće nije mislio da na podlost treba odgovoriti trostrukom podlošću. A na okrutnost trostruka okrutnost! U ovom slučaju, princip oko za oko nije naš princip!
  Anñelika se ozlojeđeno namrštila i sasvim razumno primijetila:
  - Stari, rasprši se, oni imaju puno jači instinkt za preživljavanjem pod svaku cijenu. Dakle, ovo je vrlo kontroverzna ideja... Odnosno, htio sam reći da uskoro nećemo imati na koga pucati osim na puhave naivčine... Dakle, što možemo vratiti?
  Alice je kažiprstom pokazala na Angelicu prema zapadu:
  - Vidite, "Panteri" puze, vjerujte mi, još ćemo se ovdje imati s kim boriti i s kim razbijati! Zar nije jasno!
  Anñelika je upitala svoju prijateljicu:
  - Da mi ruke drhte od umora, a i noge... Možda ćeš mi otpjevati nešto veselo?
  Alice je odgovorila:
  - Da, i ja već peti dan ne zatvaram oči! Pjevati, je li ti nešto biti veselo... Od starog?
  Anñelika je ljutito trznula glavom kao kobila.
  - Ne! Prokletstvo je staro! Pjevajmo bolje, novo, zabavno, sovjetsko!
  Alice je zeznula lice.
  - Bit će zabavno, ali procijenite sami koliko sovjetski!
  Anñelika je, promašena, ljutito udarila kundak puške u obraz, mrmljajući:
  Ne treba nam nikakav dodatni hype! Trebamo, iskreno, lijepo i poetski...
  Alice je pjevala, svojim veličanstvenim neponovljivim glasom:
  Ruski duh u bitci ne pada,
  O crveno sunce, proljetne zrake!
  Iako je Fuhrer bio okružen kamenom ogradom,
  Naš čekić kuca kao bubanj u mraku!
  
  U stražnjem dijelu dubokih naših šumaraka -
  I zlatna zrna meda rodnih polja!
  Neka se crvena zastava nad vojskom ispere,
  A avioni imaju krila na nebu ždralova!
  
  Neka put domovine bude viši;
  Dižemo komunizam nad planetom!
  Čujemo glas sto tisuća jakih naroda,
  Sve je uzdignuto i vitez ne silazi!
  
  Vjerujte, jesen neće doći u zemlju,
  I nećemo se smrzavati pod snijegom!
  Bolje je prestati zamarati djevojke -
  Vratit će se, poznaj našu vojsku slavnom pobjedom!
  
  Berlin će pasti, vidimo uskoro
  A mi se uopće ne bojimo "Pantera", "Tigrova"!
  Bit će rečenica za Fritza,
  Pa, uzmite nagrade, sinovi Rusije!
  
  A naša je hrabrost kao plamen,
  Fašizam će se rasuti u smrdljivi pepeo!
  A tvrdoća volje je kao kamen,
  Projektil tutnji, drobi - prasak!
  
  Sotonine molitve, ne slušaj,
  Gospodin je odlučio da to bude jedini način!
  Očistimo Zemlju od nacizma,
  Uostalom, planet uopće nije konoba za Fritzove!
  
  Naravno da smo puno platili
  Propala su naša pravedna mora!
  Sada je Rusija u crvenoj vlasti,
  I više se neće vratiti đavolja prijevara!
  
  Uostalom, uzrok komunizma je sveti,
  U njemu je apsolutna, bezgranična dobrota!
  I prema zakonima vrlo istinskog dualizma,
  Kapitalizmu nije suđeno da procvjeta!
  
  Da glad ne muči narode,
  Svugdje se moraju saditi kolektivne farme!
  Potrebno je samo četiri godine
  Svevišnji će staviti čvrstu peticu za gradnju!
  
  A onda prostor - dvorište svemira,
  Dobro pomesti, snažnom metlom!
  Ova je slava jaka neprolazna -
  U kojoj je svaka osoba veliki heroj!
  
  Ne plačite udovice za vojnicima,
  Uostalom, za znanost nema nemogućih ciljeva!
  Oni su nagrađeni uskrsnućem,
  A mi ćemo vam poslati buket od nas, od grimiznih ruža!
  . EPILOG.
  Hitler je proslavio 20. travnja 1957. šezdeset osamdeset godina. Ovo je skoro godišnjica, praznik je zapravo u izgubljenoj poziciji. Sada Fuhrer ima izbor: ili umrijeti časno. Ili pobjeći i sakriti se pod zemlju.
  I taj i drugi Hitler nije previše zadovoljan. Dakle, situacija za Treći Reich je vrlo ozbiljna.
  Hitler gleda na borbu gladijatora. Dečki se bore u istim kupaćim gaćama.
  Dječaci od deset godina svaki mašu malim sabljama i pokrivaju se štitovima. Njihova gola, preplanula, mršava tijela blistaju od znoja.
  Dječaci su se već izgrebali. Jedan od njih je promašio udarac i pao. Mavar je bakljom spalio svoju golu petu.
  Dječak je skočio. I opet je promašio. I pao obliven krvlju.
  Hitler je iz sveg glasa viknuo:
  - Završi to!
  I tapkao suhim rukama. Čini se da se rat bliži kraju i Fuhrerovo raspoloženje nije baš dobro.
  Vrijeme je da udari. A to je, kako kažu, hitna potreba.
  Hrabri ratnici već su stigli do predgrađa Berlina koji je jurišala Crvena armija. Jedna od drevnih utvrda, ojačana modernim utvrdama, još je vodila teške borbe, ruske trupe pokušavale su se probiti dublje u grad citadelu.
  A dim kao da je postajao sve žešći...
  Alice se malo oporavila od rana, ali nije trčala jako brzo, još je osjećala slabost u nogama. Samo da je radio javio da su se ruske carske trupe i američko-ruske, a također i carske snage susrele, zatvorivši obruč oko Berlina. Došlo je do bratimljenja između vojnika.
  Rat, okrutan, jeziv, već je bio na samom cilju. Ali blizak, vrlo blizak kraj davao je snagu, rađao snagu.
  Djevojke su se popele na polomljeni krov i odatle krenule u lov na utvrdu.
  Zidovi su bili čudovišni, rađeni sa svom pedantnošću svojstvenom srednjovjekovnim graditeljima.
  Bilo je mnogo protuzračnih topova, mitraljeza i minobacača. Čak su nekako naišli i na "Jagdtigrove" prekrivene na tanje oklopljenim bokovima i krmi armirano-betonskim pločama.
  Nije se lako približiti, iako se na nebu pojavio tvrdoglavi Aleksej. Očito su pokušali nabaviti teško oklopljene bunkere.
  Alice je primijetila:
  - Ova utvrda je zazidana, kopile!
  Angelica je zadirkivala:
  - Tako je, zapelo je! Ali nama je puno gore.
  Alice je predložila:
  - Možda bliže centru. Tamo ćemo naći mnogo više meta.
  Anñelika je vrlo spretno počešala svoje gole noge iza uha gracioznim oborenim prstima:
  "Prvo razbijte optičke instrumente Jagdtigrova, a onda ćemo se preseliti u središte i bit će velika potraga!"
  Nekada snježno bijela golubica, pocrnjela je od gorenja i izgledala je kao gavran. A na nebu se kroz čađ bojažljivo pojavio žar zvijezda. Evo ga svijet, bez najboljeg... Iako je što je najbolje?
  Alice je primijetila:
  - Najbolja stvar na svijetu je da nikad ne možeš reći - gore ne može!
  Anñelika je kao red iz Arbakana ubacila:
  - Što je loše u svijetu, taman u ratu, a nakon pobjede ne ide na bolje!
  Dječak Oleg Rybachenko, koji je skočio do njih, viknuo je:
  - O čemu ti pričaš. Neprijatelj nam već siječe tenkove!
  Doista, iz otvora duge i debele njuške padale su kumulativne granate. Bila su četiri "Yagdtigra" -3, tri su promašila iz daljine, a četvrti je pogodio ubrzanog "Nikolaija" -3 desno u lijevu gusjenicu. Od drobivog udarca projektila od trideset kilograma otkinuli su se valjci i gusjenice, a sam automobil se umalo prevrnuo.
  Anñelika je glasno zazviždala.
  - To je pljuvanje. Pa, možeš li zaviriti u njihovu optiku?
  Alice nije bila sasvim sigurna.
  - Slabost u prstima, ruke drhte... Nisam siguran.
  Anñelika je prezirno frknula.
  - Ali ti si još uvijek Rus! Znate li za što su Rusi sposobni?
  Alice se iznervirano udarila po bradi.
  Sve osim gluposti!
  Snježnobijela ratnica suzila je desno oko i počela nišaniti. "Jagdtigers" -3 imao je prijeteći izgled - posebno prednji oklop, masku pištolja, dajući mu sličnost sa svinjskom njuškom. Ali malo viši daljinomjer i periskopska cijev. Tu ga trebate posaditi!
  Alice se pokušava koncentrirati... Zamislite metak kao nešto poput udaje kćeri. A njezin zaručnik na gotovo kilometarskoj udaljenosti je optički nišan. I njega treba prikovati...
  "Jagdtigers" -3 opet pljune, jedan od automobila "Nikolai" točnim pogotkom sruši toranj... A trup s podvozjem po inerciji kreće naprijed. Phasmogoria!
  Alice šapće:
  - Pa, Majko Božja i Jure, pomozite da srknete smolu iz Gehene! - Djevojka nježno pritisne okidač.
  Anñelika grubo sjedne svoju prijateljicu i povuče je za rame:
  - O čemu ti pričaš. Hoćeš li popiti Djevicu Mariju sa smolom?
  Alice odbacuje svoju žuljevu, snažnu ruku poput kovačke ruke i izjavljuje:
  - Evo kako se sjećam trudnica s prorezanim trbuščićima, a bebama obješenih za pupkovinu, onda želim sve svece... Promislite sami, ako dopuštaju takav kaos, kakvi su onda sveci!
  Anñelika se zadnjicom počeška po nosu i frkne - "loš predznak":
  - Da, znam to već dugo. Još u školi su nam objašnjavali zašto nema Boga - ako Bog dopušta takav pakleni svijet, kakav je onda Bog?
  Alice se zahihotala kao odgovor, a kažiprst na desnoj ruci ju je podmuklo bolio. Djevojka se ukočila i pokušala sabrati svoje konjske misli. Usredotočite se na snimanje. Ali misli su otišle negdje u stranu, pa čak i dolje ...
  Alice je mudro primijetila:
  - A što nam je dokolica bez rata? Zaista dosadno! Mislite na ljude kao na robote? A mi smo živahna i vesela djeca Svemogućeg ...
  - I ne zlo! - Anñelika. - Pa, zašto ne pucaš?
  Alice je glupo trepnula.
  - Prst je na udaru ... mogu promašiti ...
  Angelica pjeva ovdje:
  - Prvi put sam promašio, drugi put požalio, a treći put promašio, da je stric pjevao!
  Alice je nastavila pjesmu:
  - Glazba svira, bubnjevi udaraju - stražara Fritza vode na groblje!
  Pljuvački "Jagdtigeri" -3 bili su promjenjive učinkovitosti, ali su pri udaru rušili sve redom. "Nikolai" -3 je opalio i pogodio u hodu, a da nije ni pomislio na mete. Međutim, pokušajte, pokušajte s takvim kolosom. Jedna riječ - nacistički fakyu!
  Već je "Alexander" -4 dobio svoj "hotel", toranj je bio uvrnut ...
  Alice pokušava povući okidač, ali prst se ne želi saviti. Štoviše, on je natečen, a djevojka je tako glupa.
  Ali ovdje je Oleg Rybachenko, kao i uvijek želeći podržati svoju djevojku u teškim trenucima, počeo vrlo glasno pjevati:
  Svijet bajke može biti zao
  Uostalom, i magija je dvolična!
  Mlado izgleda da je sve dobro
  Želim istinu; živi u čast slavno!
  
  Ali negdje trol plete mrežu,
  Zli ghoul postavlja zamke!
  Idemo na dugo planinarenje
  Čekaju nas na testiranje, a ne igračke!
  
  Možda je mahovina užasno bodljikava,
  Pa lopoč umjesto zamke!
  Krv jecajuce suze iz oblaka,
  Umjesto mjeseca oštrica, blista korsar!
  
  Ali moj prijatelj je svjetlosni vilenjak,
  Kovrče prijatelja sjaje zlatom!
  Vila je rekla - dječak ne lutaj,
  I ispružene nježne ruke!
  
  Dal elf prijatelj, lekcija mača,
  Iskorak, odskok, promjenjive poze!
  Da se deblo života u zlu ne smanji,
  Daješ čarobnici dvije ruže!
  
  Patuljak kovač iskovao je sablju,
  Kaže mi, smješkajući se;
  Želiš li slavan kraj bitke,
  S tjelesnom kulturom je potrebno gorljivo prijateljovati!
  
  Spojeno četrdeset strujanja u treningu,
  I konačno, damast čelik mi je postao poslušan!
  Ti izrežeš prvi sa stabla čvorova,
  E, onda ćeš postati plemeniti ratnik!
  
  Ovdje dolazi bitka; s vilenjacima
  Trolovi, i duhovi urlaju s njima!
  Ali za mene je vojska obitelj,
  I nema želje bježati u borbi!
  
  Sjećam se pokreta, iskora oštrice,
  Zli ghoul se ugušio grimizom!
  Dali smo stvorenjima snažnu oštricu,
  Izgradit ćemo svijet, čist i nov!
  Dječak je zapjevao, a Alice je promijenila taktiku i zalijepila srednji, dugi prst gole noge na psa snajperske puške... Tako je otvorila najnoviju metodu gađanja.
  "Jagdtigers" -3 brzo su oslijepili, a onda se otvorio jedan od otvora, virila je obrijana glava s crnom mrljom preko desnog oka.
  Anñelika je mehanički gurnula prijateljice u nogu kako bi je spriječila da puca i sama zapucala... No, bijes se pokazao kao loša pomoćnica, metak je odbio kraj debelog pokrova masivnih samohodnih topova. Nacist je hladnokrvno zapovjedio, a pištolj je ponovno opalio i... Još trideset i četiri izgubilo je kupolu, ponosno vireći iznad trupa.
  Alice je bezuspješno, poput pantere sa spaljenim repom, pokušala udariti svog pokvarenog prijatelja nogom. Stoga je svoj napad odbila jasno postavljenim blokom:
  - Zašto si bijelac?
  - Što radiš? Alice je ispalila munje iz svojih safirnih očiju. - Borimo se za zajedničku stvar, za spas i sreću cijelog progresivnog čovječanstva, a vatreni vrag je ljubomoran na svoju prijateljicu što više istrijebi naciste, i gura.
  Anñelika se posramila i odmah je otkrila:
  - I oborila sam ti komarca s nogu. Već si izgubio previše krvi, a on još siše gada!
  Alice je svoju prijateljicu ispravila loše prikrivenim podsmijehom:
  - Komarac nije gad, on je neznalica člankonožac!
  Anđelika je, kao odgovor, pokazala svoj jezik svom snježnobijelom anđelu - pjevajući:
  - Dajem znanje, u nadi... Da se neznalicu dodijeli magisterij!
  Oleg Rybachenko prekinuo je svoje prijatelje i čak dao crvenu pljusku u lice, očito nije očekivala takvu bezobrazluk od dječaka da joj je oprostila:
  - Da, pucaš, i laprdaš, kao žene na pijaci!
  Anñelika je pokušala odgovoriti, ali je i mladi izviđač-pukovnik imao reakciju zmijolovaca i skočio je unatrag. No vatreni vrag očito nije htio oprostiti i odmah je pojurio za njim. Dječak je skakao preko neravnina, preplanuo, s hlačama do koljena, bos. Anñelika je iza njega.
  Alice se prebacila na streljanu. Pa, ako njezin ratnik treba upotrijebiti prste njezinih golih gracioznih nogu kao alat. Uostalom, toliko su spretni i fleksibilni da se s tim mogu nositi ništa gore od njezinih ruku.
  Fašistu je obrijana glava rascijepljena od preciznog metka između očiju... Naravno, ljudi ne mogu nišaniti nogama kao i obično. Ovdje je prije intuicija i povezanost sa zemljom, koja daje energiju zacjeljivanja rane.
  Alice je tada pomislila da će možda za sto godina, kada će dobro uhranjeni potomci čitati o njihovim pustolovinama, mnogi od njih pomisliti: "bosonoge budale". Jure bosi, preko trnja, ivera, razbijene cigle, kamenja i vatre... Možda će reći i mazohistički perverznjaci.
  I ne znaju da im zemlja, čak i njemačka kroz goli potplat, daje uistinu magične moći, od kojih rane iznenađujuće brzo zacjeljuju, teče nevjerojatna energija i što je najvažnije, potpuno drugačija percepcija materijalnog svijeta. Naime, percepcija koja ju je učinila nadljudskim snajperisticom. Kao i Anđelika, inače, i ovdje je, iako ne bez poteškoća, uhvatila dječaka i drži ga na dohvat ruke. Iako Oleg Rybachenko više nije tako malen, a vrlo mišićav i žilav, prirodna utvrda uz vitalno otvrdnjavanje.
  Dječak praktički ne prepoznaje ni cipele, iako na jakom mrazu od dvadeset stupnjeva on i Alice, čak i više od jednog i pol, maksimalno dva sata, još ne mogu stajati bosi. I onda se moraš kretati, i to u zasjedi, na hladnoći, noge ti se brzo i vrlo bolno ukoče.... Ali Anñelika provodi noć, zabijajući se glavom u snijeg i pritom u jednom kupaćem kostimu, ili čak samo u gaćicama. I ništa, čak ni koža ne plavi, kao da je Snježna kraljica.
  Alice se nadala da će na kraju uspjeti postići sličnu razinu otvrdnuća. Prije rata živjela je u obitelji koja nije bila siromašna, otac joj je bio na čelu Okružnog izvršnog odbora, majka je bila inženjerka-ekonomistica.
  Nisu imali vremena za evakuaciju, a roditelji su kao da su nestali... Kamion na kojem se vozila Alice gotovo se prevrnuo od eksplozije, a kotači su izrezani gelerima.
  Tako su zajedno bili dječaci, tada je ona još bila samo pionir, sami su se preselili prema istoku.
  Ali onda su ih iznevjerili dečki, koji su se odlučili boriti bez odraslih... Eto, cure su iza njih.
  I tako su završili u zoni okupacije...
  Život djevojaka bio je težak. Alice, koja je ostala sama, morala je raditi kao radnica ... A ovo je živi pakao, iako ... Srećom, roditelji nisu previše razmazili djevojčicu, imala je iskustvo u fizičkom radu, ali ne tako iscrpljujuće.
  A radnici su teško radili, dvije trećine dana... Naravno, u proljeće, ljeto i jesen, Alice je naučila hodati u pamučnoj haljini i bosa, kao, zapravo, gotovo sva djeca u zanimanju. Čak su se i obitelji policajaca i starješina trudile biti što skromnije.
  Alice je, međutim, kao svjesna od samog početka, tražila veze s podzemljem i pokušavala ispuniti ovaj ili onaj zadatak.
  Kao djevojka, snježnobijele kose i anđeoskog lica, bila je idealno prikladna za ulogu glasnika ili izviđača. Ima izvrsno pamćenje, zna njemački i engleski koji joj se čak odbija od zuba, a vidiš tako da nitko neće pomisliti da djevojka donosi smrt Fritzu.
  Alice je gazila svoje mališane, otvrdnute dugim hodanjem po desecima cesta, i sve primijetila... Ali nije stala na tome. Htjela je ubiti te gadove, pogotovo nakon što su je temeljito bičevali, zamijenivši za lopova.
  Pa zašto ne ponijeti malo eksploziva u košari?
  Kao izviđačica, jednom je uspjela kopirati "Kraljevskog tigra" koji je u Poljsku stigao još u prosincu 1955. godine... Tada se djevojka prilično smrzla, pa je bila na jakom mrazu samo s licima na bosim nogama, kazneni psi uvučeni u otrcani ovčji kaput, ali.. U svakom slučaju, nije ni kihnula, iako se tresla, nakon prosinačke noći bilo je jako.
  A karijera snajperistica je sjajno počela... Za kratko vrijeme postala je lider među borcima. I to nije bila samo fenomenalna točnost, već i lovački instinkt.
  Istina, Alice je kategorički odbila ubijati tinejdžere i žene ... Možda se zato nisu žurili od nje napraviti heroinu!
  Ali sada su svi koji su pokušali gurnuti glavu iz otvora kako bi upirali u oko bili stari i iskusni fašisti. I nemojte ih žaliti...
  No, Angelikino je bogatstvo odlučilo osvetiti njezinu zavist i eksplodirao je fragmentacijski projektil. Oleg Rybachenko nije bio ni ogreban, ali je vatreni ratnik, srušivši se, pristojno izrezan. Nekoliko fragmenata mu je probilo prsa, pogodilo ruke, noge, pa čak i laganu posjekotinu na sljepoočnici.
  U prsima i ramenima, ozbiljno je boljelo, ali Anñelika je ipak ustala i pokušala ostati uspravno. U isto vrijeme i psujući:
  - Evo đavola! Hitlerovci koji ne poznaju osjećaj za mjeru! Ili osnovna sramota!
  Oleg Rybachenko, koji nije ozlijeđen, osim modrica pri padu od udarnog vala, sarkastično je primijetio:
  - I na račun srama, tako je - sklonite se!
  Dječak je podrugljivo namignuo. Anñelika je zapravo bila gotovo gola, odora joj je bila strgana i izrezana, a iz nje je curila krv. Tijelo je bilo vidljivo u svoj svojoj ljepoti. Vrlo mišićav, ali i ženstven u isto vrijeme, mišići su poput žice, vene i tetive djeluju vrlo oštro, a čini se da je riječ o kipu od lijevanog čelika Amazone. Istodobno ga animirao bog rata Ares.
  Alice je zviždala.
  - Vau! Pa, shvatili ste!
  Anñelika se popustljivo nasmiješila.
  - Imam jako jako meso! Što je Nijemcu smrt, Rusu je veliko! Zato ne boj se "Snjeguljica", samo će me razljutiti, ali neće me srušiti!
  Alice je primijetila:
  - Naše pješaštvo i čelična, tenkovska konjica već su provalila u utvrdu. Sad, što, ovdje lovimo ili u gradu?
  Anñelika se iznenada okrenula dječaku:
  - A što će reći Maksimka?
  Mladi izviđač, tresući svojim plavim šiškama i stežući preplanulu šaku s istaknutim zglobovima, odlučno reče:
  - Naravno, u Berlin, inače će Hitler biti uhvaćen bez nas! Ribar traži mjesta koja nisu najpristupačnija, ali najprofitabilnija!
  Alice je skinula još jednog Fritza koji je virio iz tornja koji je preživio granatiranje i trljajući posjekotinu, ali već gotovo zatvoren potplat, izjavila:
  - I što? Nema smisla ležati jaja u blizini ledenjaka ... Morate pronaći toplije mjesto!
  Oleg Rybachenko je žarko pjevao:
  Otadžbina duša, posvećeno srce -
  Spali cijelo tijelo u borbi bez traga!
  Dostojanstvo i čast, čuvanje, umri;
  Svijet ispred nas - sada se borba nastavlja!
  Anñelika je žuljevom rukom potapšala dječakovo golo rame. Oleg Rybachenko je napeo tisak, pokazujući pločice. Bilo je očito da će se dječak, udebljavši se, uskoro pretvoriti u snažnog i zgodnog mladića. Točnije, ne tako brzo, ostalo je više od četrdeset pet godina do njenog odrastanja, do mladog čovjeka.
  Alice je predložila:
  - Ti Oleg Rybačenko nisi snajperist, možda se malo odmakneš od nas... Pošto si izviđač, napravi izviđanje!
  Dječak se uvrijedio:
  - Misliš li da sam ja abecedni teret?
  Anñelika je prekinula prepirku:
  - Oležka će trčati ispred nas. A mi ga ovako pratimo, kao guske u crticama.
  Dječak je odmah pristao.
  - Stiže! Trčeći marš...
  U samom gradu borbe su se vodile tvrdoglavo. Neke su ulice bile široke. Po njima su se kretali "Nikolai", "Aleksandar" i samohodni topovi svih vrsta. Konkretno, SU-100. Ovaj samohodni top izgleda kao tenk nazvan po Nikoli II, ali s snažnijim pištoljem. Smatrao se najboljim razaračem tenkova, pojavio se relativno kasno, kada je rat već izgarao, i nije imao vremena da značajno utječe na tijek bitaka.
  No, od strane nacista pojavio se tenk, koji bi, da je na vrijeme pušten u vojnu proizvodnju, nesumnjivo dugo odgodio poraz Trećeg Reicha.
  No, svatko od vas, gledajući jadan prizor koji je sadašnja demokratska Europa, vjerojatno će pomisliti, ali pod nacistima, homoseksualci i "crnci" ne bi dobili slobodne ruke!
  A evo i tenka AG-25, malenog, spljoštenog poput kornjače s dugom Panther njuškom. Iz ovog pištolja puca na "Nikolai", probijajući trup s udaljenosti od 2 kilometra. Jasno demonstriranje prednosti velike početne brzine potkalibarskog projektila i položaja mjenjača izravno na motoru, a posade u ležećem položaju ...
  Školjke "Nikolajev" služile su u prednjem oklopu debljine 150 milimetara pod velikim kutom racionalnog nagiba i ... rikošetom.
  Za trideset tona težine, spremnik je pristojno zaštićen i ne možete ga podnijeti, drsko.
  Alice, nakon što se popela na krov uništene kuće, gleda kako dva AG-25 ulaze u bitku s kolonom ruskih Nikolaev-3. Automobili Nijemaca bili su okretni, upravljivi i brzo su iskakali. Prednji oklop je doista neprobojan... Da, strane su još uvijek dobrih 100 - milimetara i pod kutom od četrdeset stupnjeva od horizontale. "Pantera" s takvim podacima 1955. bila bi nepobjediva. A blizu Varšave, carske trupe bi se morale povući...
  No, AG-25 nije, srećom, morao postati najbolji tenk drugog, odnosno trećeg svjetskog rata. I dva auta, ne toliko jaka da zaustave pedeset.
  SU-100 pokušavaju gađati oklopne automobile Fritza, ali nacisti njišu svojim vozilima s jedne na drugu stranu. Speed Thugs: 700 konjskih snaga za 30 tona težine, daje pristojnu brzinu, posebno na autocesti. U kutiji postavljenoj izravno na motor, ne računajući rikverc, nalazi se dvanaest stupnjeva prijenosa u kutiji koja omogućuje izlazak automobila u slučaju prijetnje.
  Ima i samo četiri SU-100, pucaju, jedan pogodak... Ali odskok, cementirani oklop ima jako veliki kut, a debljina je pristojna... Fritz auti pucaju kao odgovor, ali i oni to dobiju .
  Alice, kojoj se desni kažiprst već odmaknuo, opet lomi optiku. Snježno bijela djeva pokazuje zube i prijeti šakom:
  - Evo, bit će za tebe!
  Anñelika bdije nad bojnim poljem. Šest "Nikolaev" -3 je nokautirano u trupu, ali postoji šansa da se automobili vrate u službu. Projektil kalibra je mali, debelih stijenki i nije toliko razoran. Istina, u jednom od automobila došlo je do detonacije i počelo je povraćati.
  SAU-122 je također dobio svoj dio, probušen je i gori...
  Alice je pogodila i drugu, zlobno se cereći...
  - Tako su sad slijepi!
  Crvenokosa vrag je sumnjala:
  - Oh, je li? Vjerujete li u njihovu sljepoću!
  - Ne propuštam! odbrusila je Snjeguljica.
  Da, i čini se da jesu! Anñelika je gurnula prste u smjeru automobila.
  Doista, AG-25 su nastavili pucati, svakih pet sekundi, izbacivši projektil iz svojih poluautomatskih topova.
  Pritom su ga rijetko mazali, sami su ga primili, ali su izdržali udarac... Očito je oklop bio kvalitetan. Dakle, SU-100 je ušao u korpus... Pognut...
  Alice nije bila nimalo iznenađena:
  - Jesam li stvarno promašio... To je nespretno, ili me tako rane pogađaju.
  Snjeguljica je ponovno opalila i oštrim očima promatrala rezultate pucnjave. Anđelika im je također pucala u oči ... Ali ne, nije trebalo.
  Alice je šapnula molitvu:
  - Metak, metak budi točan, mi smo za Stvar, za Krista!
  Ne, ne promašuje, samo je optika zaštićena predebelim i kvalitetnim blindiranim staklom. Snjeguljica je to ubrzo shvatila... A tragove njemačkih čudotvornih tenkova raznijele su granate. Tako su se šarke raspale po cijelom asfaltu. Čak bi se moglo reći - apsurdno! Tenkovi su imobilizirani, te bi teoretski bilo potrebno zaobići, ali zagrijana sovjetska vozila voze dalje, obasipajući ih granatama...
  Kad ima mnogo pogodaka, ovo je puno laganih udaraca rukavicama u glavu. Od prvog puta se ne smanjuje, ali onda se postupno nakuplja, a postoji nešto kao tehnički nokaut.
  Tako i oklop, cijepa se od niza pogodaka i mrvi... Zato trend superteških vozila nije pobijedio u svjetskoj tenkogradnji. Iako se čini da možete napraviti zaštitu najviše klase.
  Međutim, Britanija je u tenk Churchilla krenula putem jačanja oklopa, čak i nauštrb naoružanja. Samo je Challenger bio skladan stroj u proporcijama (vatra-oklop-manevar). Ali u tom pogledu tenkovi su uvijek bili inovativni. Iako je po sastavu AG-25 ostao nenadmašan tijekom trećeg svjetskog rata.
  Ali to je već "pokopano". Alice i Angelica promijenile su mete, i krenule u rad na pješaštvu, topovima i Faustnikima.
  Sada su se ratnici borili izravno u samom Berlinu. Bilo je mnogo, mnogo dječaka boraca. I da su odrasli bili nokautirani već u prijašnjim borbama, a sada su mobilizirani svi mužjaci, od desete godine, pa i mlađi.
  I cure su se potukle, ali ne masovno. Ipak, Hitler, kakvo je čudovište bio, nije bio pobornik slanja žena na frontu, smatrajući da je rat isključivo muška stvar. Međutim, kada je riječ o obrani glavnog grada, mogu postojati iznimke od pravila.
  Alice je iz principa izbjegavala pucati u dječake mlađe od šesnaest godina. Premda su neki od ispuhanih Fritza bili prilično spretni u rukama faustpatrona.
  Bilo je mnogo gubitaka među sovjetskim tenkovima i puno pješaštva. Ostale kuće bile su gotovo zasute leševima. U Berlinu ima mnogo mitraljeza, a učinkovito rade i jurišne puške MP-74. Bačve i bez trzaja tuku.
  Provesti učinkovitu vatru i ruske trupe. Evo opet napada Elisa. Kotrljajući jurišni zrakoplov, te jaka vatra iz protuzračnih topova i mitraljeza.
  Ruske trupe bez stanke pokušavaju jednim bacanjem svladati utvrde. Ali obrana je izgrađena snažno. Ovdje je zgrada zauzeta, nad njom se ponosno vijori trobojna zastava ... I odjednom, kako eksplodira, zidovi se ruše, slamajući razne borce.
  Alice se jako namršti.
  - Nagazne mine kontroliraju se putem radija. Tu su i minska polja koja saperi ne mogu vidjeti.
  Anñelika, često i nervozno pucajući, praveći grimasu od boli u brojnim ranama, bijesno grgućući, složi se:
  - Da, Fritz je stvarao probleme. Posebno tenkovske kolone ... Ovdje će, očito, ulice morati biti jako zalivene olovom i krvlju!
  Alice je podigla nekog starca. Ispustio je faustpatrona, oružje je poletjelo i eksplodiralo pri udaru, podižući hrpu prašine. Iza njega se srušio, tresući nogama u batinama (!) I sam djed. Njegova karijera je gotova. A sudeći po željeznim križevima, karijera je bila slavna, postojao je čak i viteški križ željeznog križa. Čak je čudno da je takav kavalir za oružje odabrao Faustpatrona, kojim su najčešće naoružani snažni dječaci.
  Anñelika nije doživjela neke posebne predrasude i ustrijelila je mladog Fausista, razotkrivenog iza zida, u bosu nogu. Dječak je pao, slomljena mu je kost i glasno je zastenjao. Crvenokosi vrag, završio je u potiljku, primijetivši:
  - Milosrđe u ratu, za razliku od javne djevojke, košta više, ali ne može dati zadovoljštinu!
  Alice je uzvratila:
  - Samo osoba istinski uzvišenog duha ne ustručava se pokazati milosrđe palim!
  Anñelika je prezirno frknula.
  - Evo vas opet Snjeguljica koja mlatara jezikom. Zar ne možeš reći nešto pametnije?
  Alice je strogo rekla:
  - Je li doista hrabrost ubiti nesretno dijete?
  Anñelika je frknula s još većim prezirom.
  - Niste li i sami bili dijete ubojice? A sad si još maloljetna djevojka koju muškarac ne ljubi. Zato ne pali gajde, nego pucaj! Često i dobro. I ne žalite puhača, ni najmanje im nije žao ni vas ni naših vojnika!
  Alice je, umjesto odgovora, promijenila svoj stav... U velikom, iako prilično uništenom gradu, snajperist ima prostranstvo, mnogo meta, mnogo žrtava.
  I puno je bosonogih dječaka, zahvaćenih domoljubnim porivom da zaštite Berlin. A ponekad nisu baš dobro naoružani, puške, fausti, molotovljevi kokteli, ali se očajnički bore. Međutim, već se vide hrpe dječaka - vezanih od strane ruskih vojnika.
  Ali evo jednog od dječaka u poderanoj tunici, podigao je ruke i, takoreći, otišao se predati. Njegovo blijedo, mršavo lice, s krvavim piskama i upalim obrazima, bilo je strogo i puno očaja.
  Ruski vojnici ispružili su ruke prema njemu... Dječak je povukao nešto i odmah uz urlik eksplodirao! Ulomci su letjeli daleko, a komadi krvavog mesa.
  Alice je u sebi pomislila, što je njemački klinac na kraju šapnuo? Molitva majci, Bogu ili paklenom čudovištu Adolfu Hitleru? O čemu je sanjao u zadnjim sekundama? čega si se sjetio?
  Anñelika reče turobno:
  - Time ćemo se odviknuti od loše navike hvatanja mladih životinja. Pogledajte kako razumiju naklonost! Moramo istrijebiti cijeli njemački narod!
  Alice je odlučno prigovorila:
  - Ne! Nije u redu! Nijemci su velika i vrlo talentirana nacija. A ako među njima ima izroda... - Snjeguljica ju je, vidjevši da joj partner vodi djevojku s puškom na nišanu, bocnula u bok. Da se nisi usudio ubiti dijete! Ona je dobra.
  Anñelika je divljački, poput gladne i ranjene (a stvarno je ranjena!) odbrusila pantera. Pogled joj je postao bockast od mržnje.
  - Zar ne vidiš, to je dijete koje puca na naše vojnike!
  Alice se odlučno usprotivila, zabijajući cijev pištolja između svojih okruglih i punih djevojačkih grudi:
  "Onda me ustrijeli!" Budući da bih ja na njenom mjestu postupio na potpuno isti način, braneći glavni grad svoje Domovine!
  Anñelika je opsovala.
  - Teleća nježnost! Ali zato se nisi smilovao starcu, s viteškim križem, kao mnogi drugi?
  Alice je bez oklijevanja odgovorila:
  Jer ovo je rat! - I ispred Anđelike, dodala je. - A u ratu postoje pravila - vitezovi ne ubijaju djecu! Ovo pravilo se sveto poštuje u svim romantičnim djelima!
  Vatreni vrag je zalajao kao odgovor:
  - Ne popravljaj te! Bolje pucajte u stare ljude. Ne volite senilnost!
  Alice je željno kimnula glavom.
  - Nitko ne smatra čudovištem vrtlara koji odsiječe stare, oronule pucnjave. Ali uništiti mlade izbojke je zapadlo!
  Promjene su se dogodile u slici bitke, "Salamandri" su se pojavili na nebu poput komaraca na vatri. Svim su bijesom napali ruske Alekseje pucajući iz topova kalibra 30 milimetara. Sovjetski piloti preuzeli su borbu.
  Alice je promijenila prioritete i prebacila snimanje na leteće strojeve. Općenito, zrakoplov, čak i ako je monoblok kao HE-162, skup je automobil, a njegovo uništenje je vrijednije od pješaka ili čak SS časnika.
  Istina, ovdje je bilo jasno da je razina školovanja njemačkih pilota nevažna. Vjerojatno se bore početnici koji stvarno ne znaju upravljati i pucati. No, neiskusno osoblje razvodnjeno je s nekoliko iskusnih asova, koji su stvarali velike probleme.
  Pogotovo kada se puca na Alekseje s niskim manevriranjem. A pokriće borca je jako kasnilo. Osim ako nije bilo i PE-2 koje su pokušali koristiti na taktičkoj razini.
  Alice je, nakon što je srušila nekoliko pridošlica, svoju vatru usredotočila na iskusne asove. Bilo je važno: nokautirati što više lešinara, ne dopustiti im da ostanu siročad ruske djece.
  Istodobno, snježnobijeli anđeo doživio je tako snažan duhovni uzlet da je zapjevala iz sveg glasa;
  Što je služenje domovini?
  Ovaj rad - koji nam daje radost!
  Crpimo radost - inspiraciju,
  Baš nas briga za deveti val oluja!
  
  Za domovinu srce snažno kuca,
  Za nju se svi trebaju boriti!
  A onda će doći divna bajka,
  Gdje je u ljubavi samo jedan zec - lav!
  
  Ali ni lav nije odjednom postao kukavički zec,
  Samo odgojio hrabrost koso!
  Ne moramo patiti, patiti,
  Oblaci daleko - iskri zlatna zraka!
  
  Mi djevojke smo hrabri ratnici,
  Borit ćemo se, pozdrav domovini!
  Uostalom, imamo takav duh i snagu,
  Kakve psalme pjevaju arkanđeli!
  
  Ova pjesma govori o hrabrosti i časti,
  O svetoj ljubavi, a ne tjelesnoj!
  Bit ćemo s Bogom zauvijek zajedno,
  Demon s beznadnom čežnjom!
  
  Za mene, Kriste Veliki ratnik,
  On je za pravdu, dobrotu!
  Da, prolili smo puno krvi
  Žao mi je palih za života neću ponovno čitati!
  
  Ali gubitke ne trebamo brojati,
  Svemogući Gospodin će svakoga uskrsnuti!
  Dat će velikodušnu svoju nagradu,
  Ojačajte našu snagu, mač i štit!
  
  Hrabri je zapravo besmrtan,
  Sadrži srž ovog života!
  Doći će nam sreća, vjeruj u nju,
  Slomite protivnika bijesom!
  
  Svijet je ponekad poput pakla,
  Nema reda, savjesti, ljubavi!
  gorke, uvele trešnje,
  Cijela ravnoteža - mrak minusa, nula!
  
  Ali sreća će uskoro doći na Zemlju,
  Čovjek je kreator svoje sudbine!
  Bit će života i smrti u moćnoj moći,
  Učinimo ono što preci nisu mogli!
  Alice je, bez imalo pretjerivanja, ušla u povijest, izbacila tragove, poput prsa na šivaćem stroju, hitcima, najmoćnijih lovaca Luftwaffea, a ostali njemački piloti, izgubivši ostatke borbenog duha, od straha su se povukli.
  Same u ovom trenutku, djevojke su ponovno napale. Dvojica visokih esesovaca i nekoliko snažnih dječaka iz Hitlerove mladeži prišuljali su im se i... Umjesto da iskoriste pretjerani entuzijazam ratnika za gađanje zračnih ciljeva za gađanje snajpera iz zasjede, odlučili su ih uzeti žive . Ili je možda nevjerojatna ljepota, koja je postala još erotičnija zbog rana i umora djevojaka, potaknula njihovu želju da zarobljenike iskoriste za svoje potrebe.
  U svakom slučaju, udarac kundakom u potiljak dugo je onesposobio Alice, koja je bila u stvarnom transu, a onda su Fritz navalili na visoku Angelicu.
  Međutim, vatreni vrag, čak i teško ranjen, ostao je najopasniji protivnik. Refleksno se susrela s golemim esesovcem udarcem bičem u prepone. Štucao je, širom otvorenih usta, slina je potekla i ova bi lešina odletjela s krova. Da, kako se zabija u cigle...
  Anñelika ga je, izbjegavajući hitac drugog fašista, udarila laktom u donju desnu točku brade, pod kutom prema sredini. Kada tako udarate, čak i blagi udarac može nokautirati borca velike teksture. A Anđelika je pogodila profesionalno, uz uvijanje tijela i izvrtanje ramena.
  Čeljust je pukla, nacist je pao u duboki, gotovo kobni nokaut. Dva dječaka iz Hitlerove mladeži s mrljama od hrastovog žira otvoriše usta, izdišući:
  - Oh, Rush-junače!
  Zatim su jurnuli na nju, mašući saperskim lopatama. Nakon dva diva, tinejdžeri koji nisu izgledali stariji od četrnaest ili petnaest godina nisu djelovali strašno. Istina, hrastovi žirovi na ovratnicima govorili su da se radi o elitnom ili zapovjednom kadru. Da je Angelica običan vojnik, ovi bi dječaci bili prijetnja. Ali za Sibirku otvrdnutu usijanim željezom i olovom, to su sjemenke.
  Anñelika je napravila prijevarni pokret, a prijatelj, okrećući potkoljenicu poput lepeze i zakačivši dječaka, poletio je naopačke, bljeskajući sportskim čizmama na šiljcima od legiranog čelika. Oni očito nisu domaći bosi. No, drugi dječak ju je pokušao udariti nogom, ali očito neuspješno, budući da je i sam odletio, bolno srušivši leđa. Angelica je rezimirala:
  - Ovo je tehnika Rush-heroja!
  A Oleg Rybachenko je u međuvremenu zarobio Adolfa Hitlera. Fuhrer je pokušao pobjeći na letećem tanjuru, ali je njegov herojski klinac oborio iz posebne praćke komadom antimaterije. I uspio se probiti kroz laminarni mlaz.
  Kad su Fuhrer i nekoliko njegovih stražara pokušali otići, herojski klinac ih je sustigao. Jednim je rafalom dječak terminator pokosio Fuhrerovu stražu.
  I uhvatio je samog Hitlera golim prstima dječje noge za nos. I bacio ga dolje.
  Ovog 30. travnja 1957. godine rat s Trećim Reichom je bio skoro gotov.
  Oleg Rybachenko dobio je najviši orden Rusije: "Isus Krist" je konačno postao general. Dok je još bio dječak.
  Rusija je anektirala sve zemlje svijeta. I stvorio svjetsko carstvo.
  Bilo je letova na druge planete Sunčevog sustava.
  Medicina je donekle zaostala i Vladimir Treći je iznenada preminuo 1992. godine, ispravivši pedeset četiri godine - što je premašilo vrijeme vladavine Ivana Groznog.
  Kraljev jedanaestogodišnji unuk Juraj Prvi popeo se na presto. A njegova majka Marija postala je namjesnica. Sve do svoje osamnaeste godine.
  Oleg Rybachenko služio je sto godina, ali nije dao ostavku. Nakon 2004. dječak je počeo rasti. A 2010. postao je šesnaestogodišnji, vrlo zgodan, golobrad, ali izrazito mišićav mladić. I tako je ostao u ovoj divnoj dobi od šesnaest godina. Kad te žene vole, ali ne trebaš brijati ford.
  2021. godine započeo je prvi ljudski let izvan Sunčevog sustava.
  Za sada je to moralo trajati jako dugo.
  Oleg Rybachenko, kao besmrtnik, postao je zapovjednik prve međuzvjezdane ekspedicije. Vječna mladost je spremno pristala. Njemu je vrijeme trčalo brže nego drugim ljudima, a nije se bojao starosti.
  Dječak terminator otpjevao je cijelu pjesmu prije početka, skladajući odmah u hodu;
  Ja sam pionir zemlje Sovjeta,
  A u isto vrijeme, carski general ...
  Mogu pozvati na odgovornost neprijatelje Rusije,
  Wehrmacht se raspao!
  
  Bosonogi dječak razbio je naciste,
  Neprijatelji Rusije hladno istrijebljeni ...
  Ne, ne osuđuj dijete strogo,
  Sam ga je Sveti Rod izabrao za bitku!
  
  I tamo gdje samo nije bio bistrih očiju,
  U kakvim bitkama dječak nije bio...
  Snježni nanos peče dječje bose noge,
  On je na neki način čak i Božji ideal!
  
  U bitkama su se redute kolebale,
  Dečki su se borili protiv tog bijesa cijeneći ...
  Ruski vojnici borili su se vrlo hrabro,
  Otvorio račun, već postoji kazna!
  
  Bio sam pionir u žestokim bitkama,
  Bacanje granata bosi...
  I poljubio djevojku pravo u usne,
  Jer očito, ja sam cool klinac!
  
  Ali Nijemci su samo fanatici,
  Oni su svakako divni borci....
  U borbi, dječak je već postao časnik,
  Djedovi i očevi su ponosni na momka!
  
  Neću dopustiti nacistima da poraze domovinu,
  Dat ću Fritz Rusa da to prevlada...
  Vjerujem da ćemo živjeti u komunizmu,
  Nepobjedivi ruski heroj-medvjed!
  
  Borio sam se protiv Japana kao dječak,
  Ja ne odrastam, jer već stoljeće dječak...
  Zarobio onoga koji je bio moćna gruda,
  Uostalom, čovjek je viši od majmuna!
  
  Djevojke se također bose bose,
  Uostalom, prikladnije je, a čizme su uske ...
  Ponekad postoje zvijezde poput tanjurića
  Mikado će biti hrabri kaput!
  
  Pa, fašist će ti nabaviti granatu,
  Ona će se slomiti smrtonosnom silom...
  pjevat ću serenadu za djevojku,
  I poletjet ćemo do zvijezda!
  
  Rusija je veličanstvena sila,
  Prekrasna je i proljetne boje...
  Rusija i Božja slava nas čeka,
  Iako sam dijete, vječno i boso!
  
  Borili su se s Wilhelmom, a vještice sa mnom,
  O porazu Kaiserovih pukovnija...
  Pa, sada je neprijatelj blijed,
  Medvjed je ogolio svoje oštre očnjake!
  
  Naši komsomolci nisu inferiorni,
  Ljepotice su, udarit će šakom...
  Sami su otišli na front,
  Pa, neprijatelj će postati šupak!
  
  I tamo gdje jednostavno nismo vodili bitke,
  Hladno smo sjekli mačem neprijatelja ...
  I tako smo konkretno dali Hitleru,
  Kakva ogromna mećava!
  
  Rusija je domovina Svaroga,
  Ustala je ravno iz ruševina...
  U Bogu je sve jače od roda,
  Nad nama lebdi ruski kerubin!
  
  Djevojke se vole boriti bosonoge
  I jači su, zna se ne naći...
  Imam granate u jakoj torbi,
  U Berlin ćemo moći ući s tenkom!
  
  Da smo mi momci bili u tim bitkama,
  Spasili smo zarobljenike iz omče...
  Uskoro ćemo vidjeti komunizam dat,
  Zemlje već kraljevske hrabre obitelji!
  
  Domovina će postati viša od lijepih zvijezda,
  U njemu naše djevojke blistaju kao kvazar ...
  Opasno je svađati se s mojom djevojkom
  Ona zadaje jak udarac!
  
  Pa, što je nacistima teško,
  Od nas si ti Fritz odmah pobjegao....
  Vrteći bijesne kilometre
  Udarili smo te ne u obrvu nego u oko!
  
  Častimo Roda i molimo se Svarogu,
  Volimo Ladu - majku Velikih Bogova ...
  Kad krene teškim putem,
  Ne treba trošiti riječi!
  
  Bogatstvo Rusa jednostavno se ne može izmjeriti,
  Ona ne zna kraj...
  Moramo čvrsto vjerovati u ljubav od Boga,
  Uostalom, mi nismo sjena nekih mrava!
  
  
  Reci da će braća biti zajedno s Rusijom,
  Pobijedit ćemo sve i zaštititi slabe...
  Iako se ponekad s tugom prisjećamo,
  Ali sigurno ćemo uskrsnuti pale!
  
  Moja Rusija, ti si sveta zemlja,
  Nećeš biti ljepša na svijetu...
  Djevojka trči bosa po snijegu,
  Ne izgleda joj više od dvadeset!
  
  Vjerujem u beskrajnu pobjedu
  Da će Rusija vječno cvjetati...
  Da će za večeru biti ukusno meso,
  Što neće doći u našu zemlju lopova!
  
  U Rusiji će sve procvjetati, vjeruj mi,
  I odletimo u šali na Mars...
  I sami smo počeli vjerovati sucima,
  I sve će u Domovini biti najviše klase!
  
  AMERIKA JE PRVA U BORBI
  20. travnja 1941. Sjedinjene Države objavile su rat nacističkoj Njemačkoj. U ovoj priči Rooseveltovi živci nisu izdržali, te se on, pod utjecajem javnog mnijenja, odlučio pridružiti pokolju. Sjedinjene Države su stalno bile optužene da su dugo odgađale ulazak u rat i općenito nisu otvorile drugu frontu.
  Iako ni u četrdeset četvrtoj godini saveznici nisu bili bačeni u more kao posljedica sreće. A onda su Sjedinjene Države ušle u rat nespremne. Fuhrer je odlučio odgoditi plan Barbarossa. Osim toga, smatrao je da je SSSR mnogo tvrđi orah nego što se može suditi iz finske tvrtke.
  I prvo, nacisti su okupirali Jugoslaviju i Grčku. A onda otok Kreta.
  Ali odlučujući udarac zadat je 22. lipnja 1941. Malti. Ovdje je sudjelovao veliki broj zrakoplova, uključujući i bombardere. A onda je došlo slijetanje. Ovaj put organiziraniji i uspješniji.
  Malta je pala, a Nijemci opet napreduju. Ovaj put u Libiji. Gdje su raspoređene dodatne četiri tenkovske divizije. A Rommelova šaka slama britanske položaje. Pal Tolbuk. A onda je u kolovozu i početkom rujna osvojen Egipat.
  U borbama je sudjelovao bataljon lijepih djevojaka iz SS "Vukova". Borili su se bosi, i to u jednom bikiniju. A njihovi goli tabani spaljivali su pijesak Sahare. Ali djevojke iz ovoga borile su se samo učinkovitije.
  Egipat je pao... Dio njemačkih trupa prešao je u Sudan, a dio je otišao u Palestinu i Irak.
  U isto vrijeme, nacisti su zauzeli Gibraltar i počeli prebacivati svoje trupe u Maroko i osvajati Afriku.
  Valja napomenuti da su Hitler i Staljin održali osobni sastanak u Stockholmu. I tamo je Staljin uvjeravao u svoju prijateljsku neutralnost i rekao da SSSR-u ne treba previše. Ali odbio je pristupiti ratu.
  Fuhrer je odlučio riskirati i pokoriti Afriku. To bi osiguralo sirovine i robove za industriju. A u Indiju možete otići preko Irana.
  Nijemci su zauzeli Irak i Kuvajt, a zimi su zauzeli cijeli Bliski istok.
  Tu su vučice veslale bosim nogama. A u proljeće je krenuo pohod preko Irana do Indije.
  Wehrmacht je, poput hordi Džingis-kana, prošao kroz Perziju i odletio u Indiju. Japan je slomio Ameriku i Britaniju na drugim frontama. Blizu Midwaya Amerikanci su teško pretučeni. A havajski arhipelag zarobili su samuraji.
  Uspjehu Japana u bitci kod Midwaya doprinijele su četiri nindža djevojke koje su oborile sve avione Amerikanaca koji su pokušali napasti brodove zemlje izlazećeg sunca.
  Japan je odnio uvjerljivu pobjedu. Djevojke su se također borile bose i samo u bikiniju, a to je njihovo tijelo učinilo tako osjetljivim. A posebno na vibracije zrakoplova.
  I vrlo su žestoko slomili Amerikance... Tijekom ljeta i jeseni četrdeset druge godine, Wehrmacht je zauzeo cijelu Afriku, i zemlje do Burme, ujedinivši se s Japancima.
  Kolosalni resursi bili su pod kontrolom Njemačke. Štoviše, talentirani Speer postao je carski ministar naoružanja i streljiva.
  Kako bi povećao zračni pritisak na Britaniju u siječnju 1943., Reichstag je objavio "Totalni rat".
  Proizvodnja zrakoplova je brzo rasla. Napredniji bombarderi Yu-188 i lovci bombarderi Focke-Wulf, kao i snažniji DO-277, masovno su ušli u seriju.
  Nijemci su pritiskali Britaniju. U proljeće 1943. pojavio se ME-309, koji nije imao premca po naoružanju i karakteristikama leta. Kao i još snažniji Yu-288, te posebne jedrilice za slijetanje sposobne pomicati i planete i transportne zrakoplove sa šest motora.
  Nacisti su doslovce sravnili Britaniju sa zemljom, a njihova podmornička flota aktivno je utapala svaki čip koji je doplovio do metropole. A u kolovozu 1943. došlo je do amfibijskog iskrcavanja u Britaniji. U borbama su testirani Tigrovi, Lavovi, Panteri, a čak su i Tigrovi -2 i Miš bili zreli.
  Britanija je pala... Japanci su na moru pobijedili Sjedinjene Države i čak su Amerikancima predali arteriju u Panami.
  Amerika je, budući sama, tražila milost. Roosevelt je bio prilično ljut.
  Hitler nije pristao na mir, a njegove trupe su se popele u Kanadu. Operacija zauzimanja Islanda prošla je gotovo bez gubitaka. A onda su Nijemci krenuli kroz Grenland.
  Četrdeset četvrta godina prošla je u žestokim borbama na Zapadu. Treći Reich je imao mlazne zrakoplove. Uključujući i bombardera. Strašna četiri bombardera Yu-488, i mlazni "Arado", jurišne modifikacije vozila.
  Također, zrakoplovi na propelerski pogon bili su najbolji, posebice TA-152. Ova evolucija Focke-Wulfa bila je vrlo uspješna i uništila je američke automobile.
  Savršenije su bile njemačke automatske puške MP-44 i podmornice s vodikovim peroksidom. Panther-2 je postao glavni tenk i bio je za glavu i ramena iznad američkih Shermana. Nijemci su u cjelini nadmašili Sjedinjene Države u pogledu tehnologije, a njihovi su resursi omogućili preuzimanje u količini.
  Među njemačkim asovima Marseille je bio pravi fenomen. Zabio je tako brzo da je bio prvi u tri aviona koji je dvaput odlikovan Viteškim križem Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. A onda za četiri stotine aviona s Viteškim križem Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. I za pet stotina Velikog križa Željeznog križa.
  Za sedamsto pedeset zrakoplova dodijeljena mu je posebna nagrada: Viteški križ Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima.
  Osim toga, Marseille je dobio i križ za vojne zasluge s dijamantima. A za tisuću letjelica dobio je Zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Bio je to samo užas za SAD.
  Njemačke trupe lako su prošle Kanadu, a nacisti i Japanci prošli su Meksiko i napali Sjedinjene Države.
  Bilo je kao da si živ u krpeljima. Nijemci su pritiskali. TA-400 je bombardirao američke gradove i tvornice, doslovno donijevši totalni užas. I Yankeesi su podlegli shrvavajućim udarcima.
  Nijemci su napredovali, a Amerikanci su slamali, posebno tenkovsku posadu Gerde.
  Djevojka je golim nožnim prstima pritiskala tipke joysticka i zgnječila Amerikance.
  Razbila je Shermane i probila njihove kule.
  I zavijala na sve strane:
  - Gerda voli ubijati! Evo Gerde!
  A Charlotte će, poput gole pete, pritisnuti i poslati smrtonosni iscjedak. Slomit će neprijatelja.
  I nasmijati se, pokazujući zube:
  - Ja sam svemirska djevojka!
  Ovdje Kristina mlati, a također i golim nožnim prstima lomi oklop tenka.
  I urlati:
  - Onkraj arijevskih granica!
  Magda također puca s kolosalnom preciznošću i svojim isklesanim bosim nogama.
  I gugutanje:
  - Za pobjedu kolosalnih snaga!
  Amerikancima je bilo jako teško... Četrdeset četvrta godina bila je vrijeme poraza i katastrofa za Sjedinjene Države na svim frontama.
  U borbama su se pojavile naprednije njemačke samohodne topove serije E, posebice E-10 i E-25. I oni su lagani i brzi dali Yankeesima u rogove. U vrijeme kad su se SAD predale 30. siječnja 1945., prvi E-50 je stigao na frontu. Ovaj stroj je još uvijek bio nesavršen s težinom većom od šezdeset tona, imao je prednji oklop od 150 mm trupa i 185 mm čela kupole. A stranice su 82 mm ispod nagiba. Što je otprilike usporedivo s "Tigrom" -2. Istina, motor s puhačem i kompresorom, davao je snagu do 1200 konjskih snaga. A pištolj je bio 88 mm 100 EL, vrlo precizan i probojan.
  I tako je neprijatelj očajnički mlatio.
  I konačno, pojavio se leteći tanjur. Eva i Gertrude, dvije golonoge djevojke u bikiniju, briljirali su. I ispalo je prilično cool s drobljivim materijalima.
  I tako su američki avioni srušeni.
  Ali evo pobjede. A Nijemci će zajedno s Japancima okončati SSSR.
  Invazija je zakazana za 22. lipnja 1946. godine. Do tog vremena Nijemci su pečatirali veliki broj tenkova serije E. Konkretno, poboljšan je E-50, a motor i mjenjač su bili jedan blok, poprijeko, a mjenjač je bio na motoru. Podvozje je također postalo lakše, a neki elementi su pomaknuti iz trupa. Visina stroja se smanjila, a težina je pala na četrdeset pet tona. E-75 je također postao lakši na sedamdeset tona i smanjio svoju masu. A motor je postao snažniji u 1500 konjskih snaga i plinskoj turbini. Istovremeno, debljina oklopa čela tornja je 252 mm, a bočne strane su 160 mm ispod nagiba. I čelo tijela: 200 mm vrh s velikim nagibom, i 160 mm dno s velikim nagibom. Stranice od 120 mm i plus štitovi od 50 mm.
  Tako je E-75 postao više-manje tekući tenk, a ujedno je bio savršeno zaštićen iz svih kutova. Imao je dvije vrste oružja: 105 mm u duljini cijevi 100 EL i 128 mm u duljini cijevi od 55 EL.
  Za borbene tenkove, prva vrsta pištolja je mnogo bolja.
  SSSR do tada, naravno, nije stajao mirno. U usporedbi sa stvarnom poviješću, imao je pet godina prednosti. Industrijska proizvodnja za to vrijeme, prema službenim podacima, gotovo se udvostručila. Iako je u stvarnosti bila za oko trećinu precijenjena. Proizvedeno je mnogo tenkova i aviona. Ako je 1. lipnja 1941. SSSR imao 22.600 tenkova, te još tri tisuće tanketa i tisuću i pol samohodnih topova. Zatim je do 1. lipnja 1946. dodano još trideset tisuća tenkova. Naravno, proizvedeno je više automobila, ali prirodni pad. Dakle, SSSR ima pedeset i tri tisuće tenkova u službi. Od njih, najmasovniji T-34-76. Ali ima i lakih automobila. I zastarjeli BT i T-26, i ostali tenkovi koji su još spremni za razgradnju. I dosta teških. I nisu se svi pokazali prikladnima. KV-3 se pojavio u kolovozu 1941. godine. Težina je 68 tona, a top je 107 milimetara, a njuška brzina projektila je 800 metara u sekundi. A u rujnu KV-5, također top 107 mm i 76 mm. I sto tona. A od ožujka 1942. u seriju je ušao KV-4 težak 108 tona i isto oružje kao i KV-5, samo prednji oklop nije bio 170 mm, već 180 mm. Puno, ali bez racionalnih kutova nagiba. Ovi tenkovi E-50 savršeno su se probijali iz daljine bitke. Ovaj automobil ima prednji oklop s velikim kutovima, te je gotovo nemoguće probiti tenk ispred. Ovo nije "Tigar" -2, napredniji najnoviji strojevi imaju puno više kutova nagiba.
  SSSR nije vodio ratove, nakon Finske, a Staljin se nije isticao. A tehnologija u SSSR-u nije išla prema najnaprednijim puškama. Serija KV također je krenula prema težim modelima. U veljači 1943. pojavio se KV-6 s prednjim oklopom debljine 200 mm, naoružanjem s topom 152 mm i topom 76 mm, te težinom od sto pedeset tona. A u svibnju 1943. i KV-7 težine 200 tona, i tri topa odjednom: 152 mm i dva 76 mm.
  T-34-76 lak za proizvodnju i svestran tenk tek 1944. godine nadograđen je topovima od 85 mm i većom kupolom.
  Pojavio se T-34-85. I ona je postala glavni stroj. Proizvedeni u malim količinama i laki amfibijski tenkovi i BT - gusjeničari. Godine 1944. pojavio se KV-8, težak dvjesto pedeset tona, te topovi od 152 mm i dva 85 mm. No, superteška čudovišta se nisu opravdala. Upravo je Staljina ponijela gigantomanija.
  No Nijemci su napustili super-teške miševe. Glavni tenkovi su bili srednji E-50 U i teški E-75. U malim količinama i E-100. Kao i samohodne topove E-10 i E-25. Oni su mali, ali tako mobilni i učinkoviti.
  U SSSR-u, prije početka rata, samohodne topove nisu bile dovoljne ... U tom pogledu, Sovjetska Rusija je zaostajala. I to do sada od oko dvije tisuće, a najviše ih je u kalibru 76 i 85 milimetara. SU-100 se nije pojavio ... Budući da praktično iskustvo rata nije bilo dovoljno. U SSSR-u, nakon KV-8 u ovoj seriji, težina se više nije povećavala. KV-9 je bio naoružan topovima 107 mm i dva topa 76 mm. KV-10 s topovima od 107 mm i dva 85 mm. Osim T-34-85, SSSR nije imao uspješne tenkove. Gusjeničari za rat na teritoriju Rusije nisu se dobro uklapali. T-54, napredniji, još se razvijao. KV-11 pojavio se doslovno uoči rata. Za borbu protiv njemačkih tenkova s topom 122 mm i dva 76, te KV-12 s topom 122 mm i 85 mm.
  Rat je kasnije pokazao opakost serije KV... Posljednji tenk KV-13 pojavio se već tijekom rata s jednim, ali s druge strane, topom od 203 mm. To je bilo barem nešto sposobno za borbu protiv nacista.
  U zrakoplovstvu SSSR također zaostaje: nema mlaznih zrakoplova. Pojavili su se pravi vijak MIG-7 i MIG-11, te Jak-9, Jak-11 i LA-5 i LA-7. No, naravno, sovjetski zrakoplovi nisu par njemačkim avionima. A plus, nacisti imaju i diskoteke. Koja se ne može oboriti iz malokalibarskog oružja.
  I cijeli niz različitih vrsta automobila. I borci, uključujući i Gothu bez repa, i sve vrste drugih strojeva. I ME-262 X, koji ima brzinu od 1200 kilometara na sat, i pet zračnih topova. I još snažnije sa sedam zračnih topova ME-362. I gdje se natjecati s takvim SSSR-om. A XE-262 je napredniji i što je najvažnije jeftiniji mlazni lovac. I ME-1100 s krilima koja mijenjaju zamah.
  I TA-283 s dugim trupom. I puno drugih vrlo moćnih i udarnih stvari.
  I TA-400, a posebno mlaznjak TA-500, koji će sve natopiti i svakoga u šali zgnječiti.
  A to su, recimo, čudovišta.
  I nemojte zaustavljati njemačke automobile ... Kako su tukli ...
  Njemačka avijacija u 2:30 po moskovskom vremenu već je uzlijetala. Krilata čudovišta su se spremala pasti na sovjetsko tlo.
  Njemački piloti Gertrude i Adala, lupkajući bosim nogama, popeli su se u dvosjed XE-328, u mlazni stroj - ovo je čudovište s deset zračnih topova.
  Kiša je tek prošla i djevojke su ostavile graciozne, vrlo jasne tragove svojih bosih nogu.
  Bili su toliko zavodljivi da su tinejdžeri koji su služili na uzletištu pohlepno proždirali otiske golih stopala svojim očima, a čak su i dečki počeli nadimati savršenstvo. Općenito, pilota je bilo mnogo - borbe su pokazale da žene, pod jednakim uvjetima, imaju dvostruko veću stopu preživljavanja od muškaraca. A to znači da su učinkoviti. A Hitler, naravno, nije takva osoba da bi ikoga žalila.
  U samom Trećem Reichu službeno je uvedena poligamija - pravo na četiri žene. Ovo je vrlo praktično. Ali ne uklapa se previše u kršćanske tradicije. Nije ni čudo što fašizam traži novi oblik religije. Hitler inzistira da je to monoteizam, ali tako poseban - s panteonom poganskih, staronjemačkih bogova. Naravno, sam Hitler je u ovom panteonu postavljen prije svega kao glasnik i glasnik Svevišnjeg Boga.
  Dakle, Fuhrer se, naravno, jako voli kultivirati.
  Gertrude i Adala lansiraju u nebo svoju višenamjensku jurišnu letjelicu, koja može imati i ulogu borca.
  Ratnici su vrlo samouvjereni. Rusi nemaju mlazne zrakoplove, a malo je vjerojatno da će moći izdržati navalu tigrica s neba.
  Gertrude je zarežala:
  - Ja sam vitez gorućeg potoka...
  Adala je oduševljeno potvrdila, pokazujući zube:
  - I matirat ću sve!
  Djevojke su se nasmijale. Pritiskali su svojim golim petama pedale i vrtjeli mlazni jurišni zrakoplov.
  Još je bio mrak, ali na istoku se već pokazivala traka svjetla. Djevojke su zviždale... Pod njima su već plutala prostranstva Rusije. Ratnice su se hihotale i namigivale jedna drugoj. Tako su ekstravagantne i lijepe.
  Ovdje sovjetski automobili polijeću prema njima. Vijčani Yak-9 je možda najmasovniji stroj među najnovijim izdanjima. Ne pretjerano naoružan, ali relativno jeftin i s malo oklopa. MIG-5, brži, sa strojnicama. MIG-3 je raniji model. LAGG-7 je vjerojatno najbrža i najoružanija ptica. U posljednjoj modifikaciji nalaze se čak tri topa kalibra 20 mm.
  No, to su sve strojevi na propeler - mlazni zrakoplovi nisu stvoreni. I Nijemci se osjećaju vrlo samouvjereno.
  Gertrude ispali deset zračnih topova. Pogodili su 30mm i dva 37mm topova. Jure poput vatrenog vihora sovjetskim zrakoplovima. Međutim, crveni piloti pokušavaju izbjeći i otići do repa.
  Adala u ovom trenutku manevrira. Njemački automobil ne možete uzeti u lice, ali upadanje u repove je preopterećeno. Za SSSR napad nije neočekivan. Protuzračni topovi su već lansirani. Eksplodirane granate svijetle u mraku.
  Nijemci doživljavaju određenu nervozu. Činilo se da su već toliko toga vidjeli da vas ništa ne bi iznenadilo, ali ... Sovjetski piloti su hrabri i ne boje se gubitaka. Ništa što bi ih uplašilo. Ali iskustvo nije dovoljno. Njemački zrakoplov lako izlazi iz zarona i obara sovjetski automobil. Još jedan razbije na komadiće.
  Snaga njemačkog oružja je vrlo velika. To je komponenta u kojoj Fritz ima ogromnu prednost u odnosu na Rusiju. Ali brzina nacista je kolosalna.
  Adala ubrzava i lomi naprijed. A Gertruda ispaljuje rakete na neprijatelja. Savjet primaju zubi. Neka streljiva usmjerena je na toplinu ili zvuk.
  Adala šapće:
  Neće nas ubiti!
  Cure vrte auto... Trude se biti cool. A onda sovjetski lovac nabija obližnji njemački mlazni jurišni zrakoplov. I kako se počne trgati, i cijepati. I nebo i zrak.
  Gertrude je šapnula:
  - Luda smrt!
  Ratnici su se očito zbunili, a može ih se i tako nabiti.
  Tenkovi kreću prema granici. Legendarna posada Gerda, Charlotte, Christina i Magda.
  Četiri ratnika uspjela su se pokriti slavom boreći se i s Britancima i s Amerikancima. Tijekom neprijateljstava s Amerikom, ljepotice su savladale tenk Panther-2. Nije loš auto, superiorniji od Shermana i po naoružanju i po prednjem oklopu. Kasniji "Pershing" praktički nije imao vremena za rat. Da, i nije suparnik "Pantheru" -2.
  Tada su četiri djevojke osvojile legendarnu slavu. Iako je općenito njihov slavni put započeo u četrdeset i prvoj godini. Himmler je nagovorio Fuhrera da isproba ženske bataljune u bitkama, od posebno obučenih Arijaca.
  Tučnjave su pokazale da žene nisu nimalo slaba karika i da se znaju dobro boriti. I u isto vrijeme snositi manje gubitke od muškaraca. Ratnici su se borili i u pješaštvu, udarajući bosim nogama po vrućem pijesku pustinje Sahare. I savladao tenkove. Nakon što je testirao "Tigra", u borbama s Britanijom.
  Sudbina tenka Panther pokazala se zanimljivom. U stvarnoj povijesti, ovaj najbolji i drugi najveći tenk Trećeg Reicha odigrao je veliku ulogu u Pantsvalu. Alternativno, "Panteri" se gotovo nisu borili. Jedva su stigli na vrijeme za napad na britansku metropolu. Napredniji i moćniji "Panteri" -2 ušli su u seriju za bitke protiv SAD-a.
  A sada su četvorka dobila još snažniji i savršeniji "E" -50, koji se odlikuje snažnim oružjem i zaštitom.
  Ratnici su se osjećali vrlo samopouzdano. Upravljanje spremnikom je najmodernije s joystickama. Najnoviji auto. Čak i plinskoturbinski motor. Ali ima i dosta "Pantera" -2. Trideset četiri nije takmac takvom stroju.
  Gerda je bila zavaljena u naslonjač. Bila je u bikiniju. Djevojke su se već navikle svađati se polugole. Vrući pijesak pustinje pekao im je bose noge, planinski obluci boli su im bose tabane. Ali ratnici se uopće nisu slomili i nisu se utrljali u prah.
  Zapovjednik posade, koji je nagrađen mnogim nagradama, siktao je:
  - A sada je Rusija protiv nas! Čekaju vas nove avanture i pobjede!
  Odmahnula je svojom bijelom poput snijega glavom. Prirodna plavuša, jako lijepa i preplanula.
  Charlotte se nasmiješila.
  Ova djevojka imala je bakrenocrvenu kosu koja je gorjela poput plamena. Također ljepotica, s brončanim tenom. U bikiniju, preplanuo, mišićav. Bosim nogama, gazeći po vrućem pijesku i oštrom kamenju.
  Vatreni vrag primijeti:
  - Rusi su nam možda i najfanatičniji protivnici!
  Christina je povisila ton. Kosa joj je bakrenožuta, također gori poput plamena, ali zlatne boje. I ista preplanulost, mišići i ljepota. Izražajno i istovremeno nježno lice. I bikini. Noge koje su kilometrima stajale na tvrdoj i gorućoj površini, ali nisu izgubile gracioznost i glatke linije. Goli prsti su uredno podrezani i vrlo okretni.
  Crvenokosa djevojka upita:
  - Zašto to misliš?
  Magda je odgovorila umjesto nje. Ova djevojka ima bijelo-zlatnu kosu, medeno plavu. Vrlo lijepa, mišićava, izražajnog lica i safirno-smaragdnih očiju. Noge su također otvrdnute, s okruglim petama i ravnim prstima. Možda Magda ima najnježnije lice, gotovo krotko, unatoč hrabroj bradi. Gerda, na primjer, izgleda čvršće. Malo mekši od Christine, a pomalo perverzno poput vještice Charlotte.
  Magda je primijetila:
  - Oni imaju totalitarni sustav kao što je naš. Stoga su tvrđi!
  Gerda se nasmiješila i odgovorila:
  - Sovjetski tenkovi su hrpa starog željeza. Ne bismo ih se trebali bojati!
  Magda je tiho odgovorila:
  - U seriji KV puna je mastodonta. Pogotovo KV-14.
  Djevojke su se zahihotale. Posljednji tenk doista se pokazao "remek-djelom" - najteži stroj s tri topa: dva 152 mm i jedan 122, težine tri stotine tona i prednjim oklopom od 200 mm. Jedan od najuspješnijih modela u izgradnji tenkova. Takav tenk uopće nije bilo moguće transportirati. A auto je jednostavno bacanje novca! U seriju je ušao i KV-10(B) - stroj s tri topa 107 mm i težine dvjesto tona, svojevrsni razarač tenkova.
  Nije najbolja ideja staviti dva pištolja na tenk. Pa čak i više od tri. Ovdje je Staljin, naravno, pokazao tiraniju. I uvelike ometao zemlju. Međutim, razvijen je i tenk iz serije Isov. Ali i ogroman i težak. Jedina razlika od KV serije je pokušaj postavljanja oklopa na racionalan nagib. Ali Crvena armija nije ratovala, pa se tehnika nije mnogo poboljšala. I nije bilo borbene prakse korištenja strojeva.
  Općenito, Nijemci su plodnije iskoristili četiri godine kašnjenja u usporedbi sa stvarnom poviješću.
  Crvenokosa Charlotte pritisnula je gole nožne prste na joystick. Pucao na granični bunker. Granata od 105 mm pogodila je sovjetski top i prevrnula ga. Borbeni set se počeo trgati, a granate su detonirale.
  Crvena vještica je prosiktala:
  - Ja sam strašni vitez - na koljenima divljaci! Zbrisat ću neprijatelje domovine s lica zemlje!
  I smiješak bisernih zuba, i sjaj smaragdnih očiju. Cure su stvarno vrhunske.
  Christina se zahihotala i odgovorila:
  Sad ću pucati!
  I također pucao na neprijatelja. Ispalio je sovjetski top kalibra 76 mm. Granata je težim pištoljem pogodila nagnuto čelo E-50 U. I rikošetirao. Djevojkama je samo odzvanjalo u ušima.
  Gerda je pljesnula bosim nogama i cvrkutala:
  - Kakav prolaz!
  I ona je sama ispalila sljedeći hitac ... Njemački tenkovi pucali su na sovjetsko utvrđeno područje. E-100 je također radio. Ovaj stroj se također pokazao kao derivat miša. Nije baš dobra ideja za tenk s dvije puške. E-100 je već ukinut.
  Umjesto toga, u seriju ulaze jurišne modifikacije serije "E". Ali ovaj još uvijek radi. I ispaljuje projektile.
  Charlotte se kreštavo hihoće i trese bosom nogom.
  - Rat je strašno stanje, ali plijeni kao igra!
  I djevojka je pucala, i to vrlo prikladno.
  Christina je otkrila svoje biserne zube. Ona je mesožderka, grabežljiva pantera.
  Pucaju sovjetski topovi, a ispred njih su minska polja. Njemački teletankovi se kreću. A jurišni bombarderi rade s divljim urlanjem.
  Granični stupovi se motaju. Hitlerove horde prešle su granicu.
  Magda je primijetila ne previše duhovito lupkajući bosom nogom po oklopu:
  - Pometemo jaku obranu, ali čelične metlice!
  I tako je počeo rat sa SSSR-om. Što od samog početka za Sovjetsku Rusiju ide tako neuspješno.
  . DRUGI DIO
  Ratnici su jedan drugome namignuli. Sovjetska obrana bila je prilično moćna. Posebno puno min. I to je odgodilo Nijemce. Ali ipak su uspjeli krenuti naprijed.
  Bombarderi su radili na sovjetskim položajima, a odozgo su dolazili i jurišni zrakoplovi. Juriš u dubinu obrane Crvene armije i TA-400 i TA-500, jedne od najstrašnijih modifikacija bombardera. Čak šest motora, uključujući i mlazne. A oni bombardiraju i uništavaju sovjetske gradove.
  Gerda je, pucajući, uz smiješak primijetila:
  - U borbi smo životinje, ali s pameću čovjeka!
  I opet pucao. Uništen sovjetski top. Općenito, ovo je djevojka najvišeg ešalona. I tako je cool.
  E-50 je pucao na sovjetske položaje, praktički bez oštećenja. Nagnuti oklop automobila s cementiranim čelikom davao je izvrsne rikošete. Sovjetske granate nisu mogle niti izgrebati Nijemce kako treba.
  Christina se prisjetila testova "Tigra". Tada je to bio prvi masovno proizveden njemački tenk. Nijedna od granata nije mogla oštetiti Tiger. Britanci su pali pod njegovim udarcima. Ali evo topa od sedamnaest stopa, probijenog u čelo. Tada su djevojke zamalo umrle. I toga je ratnik zapamtio. Kako su bili blizu koščate starice s kosom, osjećajući njen ledeni dah.
  Djevojka je trljala goli potplat o kut. Stvarno je htjela iskočiti iz spremnika i pobjeći. Ona je tako izravni ratnik.
  Christina je s aplombom pjevala:
  - Plava magla, a posvuda prijevara!
  Ratnici su se zahihotali... Njihov video bio je vrlo seksi i erotičan.
  I pištolj je radio i pucao. Nije ni pomišljala da stane. Svi su slali školjku za školjkom. Razbijanje sovjetskih pozicija na komadiće i komadiće.
  Iz zvučnika iza začula se pjesma;
  Vojnik je uvijek zdrav
  Vojnik je spreman na sve...
  I prašina kao sa tepiha,
  Sklanjamo se s puta!
  I nemoj stati
  I ne mijenjaj noge -
  Naša lica sjaje
  Sjajne čizme!
  preko spaljene ravnice,
  Iza metra
  Odlaze u Ukrajinu
  Centar za skupinu vojnika!
  I opet snaga mlaznog bombardera pada na sovjetske položaje. I opet se izbacuju razaranja i čitava utvrđena područja. I puške lete na sve strane.
  Nekoliko desetaka njemačkih tenkova puca u isto vrijeme i sve uništava.
  Gerda se osjeća kao Bagheera u lovu. Ovdje je prva linija sovjetske obrane već uništena. Ali vojnici Crvene armije i dalje se roje i pucaju na Nijemce.
  Među borcima ima i pionira. Mladi lenjinisti dobrovoljno su pristupili Crvenoj armiji. Većina dječaka su bosi i u kratkim hlačama. Nose se, bune se.
  A pioniri umiru...
  Charlotte, vodeći vatru, zarežala je:
  - A pioniri, u tome je stvar, cijela je država gledala!
  Zapucala je na Ruse, a Christina otrovno sikćući:
  - Izgledamo kao sokolovi, lebdimo kao orlovi!
  I opet je pustila vatreni osmijeh. Predivne cure...
  Nekoliko njemačkih tenkova krenulo je u podzemlje. I pojavili su se u stražnjem dijelu sovjetskih trupa, izazivajući paniku i škrabajući strojnice. Nacisti su se pojavili kao komarci iz noćne more.
  E-50 je vidio kretanje trideset i četiri kroz optiku. Gerda je pokazala zube i počela uperiti cijev. Sovjetski stroj s malim tornjem T-34-76 i vrlo mobilan. Isprobajte ovaj i nabavite ga. Djevojka je već prilično iskusna, ali sovjetski automobil još uvijek nije sličan američkom Shermanu.
  A udaljenost do Rusa je gotovo pet kilometara.
  Djevojka se češe po goloj peti, Charlotte je škaklja između nožnih prstiju. Djevojke se smiju.
  Tada Gerda puca na ruski auto. Granata juri vrlo blizu, gotovo grebući oklop... Ali još uvijek mimo. Gerda ljutito lupa šakom o metal.
  Magda kaže svom partneru:
  - Pogodio si korpus! Bit će lakše doći do tamo!
  Gerda dodaje džojstik Magdi i šapće:
  - Dakle, uradi to sam!
  Magda je oduševljeno pjevala:
  - Zemlja je u prozoru, zemlja je u prozoru... - Djevojka je golim prstima uzela navigacijsku palicu i pritisnula gumb, nastavljajući pjevati. - Zemlja se vidi u prozoru!
  A njezin je projektil upravo pogodio bazu sovjetskog tenka. Auto je puknuo i raspao se. Počelo je gorjeti... Sovjetske granate su pucale u utrobi.
  Magda je zatresla golim prstima i graknula:
  - Vidi kako sam to dobio! A ti kažeš...
  prosiktala je Charlotte, razotkrivši očnjake.
  - Opet razgovaramo, na različitim jezicima!
  Pojavili su se novi sovjetski automobili. Trideset i četiri su išle prve. Pokretni i brojni automobili. Onda smo prešli iz BT serije. Ovo je zastarjeli tip gusjenice na kotačima. Napredovali su i pretpotopni T-26, koji nisu sposobni drugačije osim ogrebati njemački oklop. Snažniji i teži HF-ovi napredovali su na samom kraju. I puno pješaka.
  Christina se zahihotala i zarežala:
  Pa pokazat ćemo im!
  Njemačka vozila otvorila su vatru s velike udaljenosti, pokušavajući prikovati sovjetsko pješaštvo o tlo. Uništili su i tenkove i druga živa bića.
  Na nebu su se pojavili i sovjetski jurišni zrakoplovi: poznati Ilys. Napali su njemačku formaciju. Hitlerovi borci jurili su prema njima. Bilo je to pravo smetlište. Njemački lovci XE-262, vrlo okretni i okretni s upravljivošću. Napadaju sovjetsku tehnologiju, pritiskaju poput željeza.
  Charlotte je ponovno opalila. Ušao u sovjetski BT i zarežao:
  - Ovaj tekst nije bajka... Bajka će biti naprijed!
  E-50 se zaustavio i odrazio sovjetski protunapad. Ne baš iskusno zapovjedništvo bacilo je tenkovsku pričuvu zapravo na klanje. I ruske aute su udarali - kao kokoši u iščupani. I s njima su se temeljito borili.
  Gerda je ispalila hitac, razbila čelo tridesetčetvorke i prosiktala:
  - Što je Stvoritelj - ranjeni pakao!
  Charlotte je također pucala, nakon što je pronašla metu, sovjetski automobili su se kretali u ravnoj liniji, a djevojke su uspjele pucati. I općenito, ova četiri fenomena.
  Crvena harpija je pjevala:
  - Naš otrov sve ubija!
  A ratnici su nastavili pucati, pokazujući svoje zube tako jake i velike poput konja.
  Christina je tvitala s aplombom:
  - Naš otrov sve ubija!
  Magda je, pogodivši trideset i četiri, zalajala:
  - Ovo je naš rezultat!
  Veronika, Oksana i Natasha, zajedno s drugim djevojkama, napustile su obruč. Bataljun djevojaka dobio je naredbu da se povuče u pozadinu, budući da ratnici praktički nisu imali protutenkovsko oružje. Stalenida Pavlovna imala je iskustvo rata, služeći kao dragovoljac u Španjolskoj. I shvatio sam da pogranične trupe ne mogu odoljeti tenkovima serije "E". Djevojke su, međutim, nokautirale nekoliko transportera, ali su i same pretrpjele gubitke.
  Sada se bataljun raspršio i povukao.
  Veronika, Oksana i Nataša, izuvši čizme, odlazile su bosonoge i u laganim bluzama. Sovjetske trupe nisu spremne za odbijanje kolona teških tenkova. A kroz tenk E-50 se jednostavno nema što probiti. Jedina šansa je oštetiti tragove. Ali u ovom stroju, valjci se nalaze na zasebnim kolicima i vrlo ih je teško onemogućiti.
  Djevojke su se kretale na istok kroz šumu, i to u malim skupinama. Izgledali su vrlo dirljivo. Zarolali su hlače, i to samo u svijetlim košuljama. Duga, plava, malo kovrčava kosa spuštala se dolje. Trava ugodno škaklja bose noge, a ponekad naiđu i kvrge. Sve izgleda izuzetno erotično. Grudi se vide kroz tanke košulje.
  Veronika, grabljajući travu bosom nogom, uzrujano kaže:
  - Kvragu - rat je tek počeo, a već se morate povući!
  Oksana, čija je plava kosa bila blago crvenkasta, cerekajući se zubima, odgovara:
  - I nisam imao nekih posebnih iluzija! Hitler je osvojio gotovo cijeli svijet... Probajte s takvom gomilom, možete se nositi!
  Natasha je protresla snježnobijelom kosom i rekla:
  - Svi žele ugoditi... S njima je teško izaći na kraj! Nije lako biti vjeran!
  Veronica je kimnula. Kosa joj je tako zlatna i lijepa. Ona je super.
  Ali Viktorija ih je sustigla. Crvenokosa djevojka. Kosa je poput vatre. I tako potresno. Zapuhao je vjetar i, čini se, vijori se proleterska zastava, tako plamena kosa.
  Victoria je skinula košulju i otkrila torzo. Grudi su joj bile pune, bradavice grimizne, poput maka. Lijepi ratnik. I njezino snažno, uvježbano tijelo je otkriveno.
  Natasha se zahihotala i također ogolila torzo, primijetivši:
  - A naša su tijela prekrasna... Mi smo samo Amazonke!
  Veronica je odmahnula glavom.
  - Nije li previše radikalno - razotkriti prsa! Morate se pridržavati pravila pristojnosti!
  Victoria je odmahnula glavom i zatresla svojim crvenim uvojcima.
  - U komunističkom društvu - pravila morala, pojam je relativan. - Djevojka je tresla golim grudima, grimizne bradavice su joj zasjale vrlo zavodljivo. - Biti gol nije grijeh. Točnije, pojam grijeha je svećenički, ali naša vjera je sloboda od buržoaskog morala!
  Natasha je potvrdila, tresući svojim bujnim i elastičnim poprsjem:
  - Bliže prirodi! Bliže prirodnom! I prirodna golotinja!
  Oksana se također nasmiješila i ogolila torzo. Zapravo, u ljetnoj vrućini kako je ugodno kad su grudi gole. I vjetar ih nosi. Lijepa cura, a golotinja dolazi. Sve djevojke su atletske, s figurama, gola tijela ratnika izgledaju vrlo skladno.
  Stazom hodaju lijepe djevojke. Tako su ljupke i vrlo privlačne.
  Veronica je cvrkutala, odmahujući glavom.
  Ali nije nimalo estetski ugodan!
  Victoria je negativno odmahnula glavom.
  - Ne! Imamo sjajna tijela! A goli izgledamo baš super!
  Natasha je kimnula i skočivši rekla:
  - Bilo je dobro biti gol... Evo Iljiča je došao s pištoljem!
  Oksana se pomilovala po prsima i zacvilila:
  - Zapravo, moje poprsje je super!
  Victoria je oduševljeno pjevala:
  - O, cure, a mi smo jurišnici! Novčanici, novčanici i novčanici! Vidjeli smo dolare - zlatne planine!
  Natasha je, tresući golim grudima, sa smiješkom pjevala:
  - Nekad su bili goli, bosi, loši!
  I njih četvero prasnu u smijeh. Djevojke su udarale bosim nogama, dizale bose pete. Prekrasni ratnici. Iza njih su ruksaci i jurišne puške PPSh. Slatki ratnici, jako divni.
  Veronica je tiho rekla:
  - Pred Bogom smo svi jednaki... A za razvrat ćemo morati odgovarati!
  Natasha se zahihotala i odgovorila sa svom odlučnošću:
  - Nema boga! Ovo je bajka!
  Viktorija je, tresući golim, preplanulim grudima, oduševljeno uzviknula:
  - Boga su izmislili moćnici ovoga svijeta da drži ljude u pokornosti!
  Veronica je negativno odmahnula zlatnom glavom.
  Tko je onda stvorio svemir?
  Victoria se zahihotala i odgovorila:
  - Sami svemiri rastu kao lišće na drvetu. Izrastaju ni iz čega. Kada je u dalekoj beskonačnosti drvo u svemiru počelo rasti ispočetka, i od tada su se pojavili mnogi svemiri.
  Natasha se zahihotala i isplazila jezik, primijetivši:
  - To je vruće! Možemo li skinuti hlače?
  Victoria je podržala ideju:
  - To je sjajna ideja!
  I sve tri djevojke jednoglasno su se riješile svojih hlača, ostajući u gaćicama. A kakva snažna i mišićava tijela imaju. Jednostavno veličanstveno, a akrobatski.
  Oksana je s oduševljenjem pjevala:
  - Žohar ima antene, djevojka ima gole gaćice!
  Ostala je samo Veronica zamotanih hlača i košulje. Ona je prijekorno odgovorila:
  - Nije dobro biti tako gol! Što ako nas vide!
  Natasha se zahihotala i odgovorila:
  - A neka i vide! Volim uzbuđivati muškarce!
  Victoria se zahihotala, protresla gotovo golim bedrima, odgovorila:
  - Muškarci su smeće - samo ološ!
  I udarivši bosom nogom svježu gljivu, dodala je:
  - Kako je lijepo uzeti pastuha i zajahati ga!
  Oksana je uz osmijeh primijetila:
  - Kad te maze, lijepo je... Pogotovo ako su muškarci mladi, zgodni...
  Natasha je podsjetila djevojke:
  - Zapamtite, uhvatili smo dječaka. Divno dijete, i sigurno ima veliko savršenstvo izvan svojih godina!
  Victoria je obliznula usne i rekla sa požudom u glasu:
  - Bilo bi sjajno to provjeriti!
  Veronica je ogorčeno zalajala:
  - Kakve gadne stvari govoriš! Ne možete se tako rugati osjećajima ljudi! Pogotovo kad je njemački u pitanju, ali dječak!
  Oksana se zahihotala i odgovorila:
  - Oprostite, ali moje srce je tako gadno...
  Natasha je spremno potvrdila:
  - Nijemci napreduju, a ja želim sanjati nešto dobro! Na primjer, o dječacima!
  Crvenokosa Victoria predložila je uz cerekanje:
  - A što ako stvarno uhvatiš muškarce? Bilo je tako super!
  Veronica je oštro odgovorila:
  - Žene krasi skromnost, a ne bahato maltretiranje!
  Victoria je negativno odmahnula vatrenom glavom. Udarila se bosim nogama i zalajala:
  - Ne! Jednostavno nema većeg užitka, sama izabrati muškarca i odvući je u krevet. Crvenokosa vrag zatresla svojim bakrenocrvenim uvojcima i nastavila. - To je to da se zavališ u grmlje radi užitka, a ne ideš niz prolaz.
  Veronica reče strogo:
  - Seks bez razloga znak je budale! - I dodao. - To je protivno normama komunističkog morala!
  Victoria se nije složila:
  - Sam Lenjin je rekao - žene bi trebale biti zajedničke!
  Natasha se zahihotala i primijetila:
  - Pa, ne mogu reći da sam se tako bacila na muškarce, ali lijepo je igrati aktivnu ulogu! Ako sami volite birati za koga ćete pogoditi! Ali kod nas ne dolazi do toga.
  Victoria je kimnula u znak slaganja.
  - Da, imamo samo djevojke... Ali možete prijeći preko ograde! - cvrkutala je djevojka s velikim zadovoljstvom. - Seljaci, mužici... Naši ljudi revno puze na trbuhu!
  Veronica je negativno odmahnula glavom.
  - Ne, Lenjin to nikad nije rekao!
  Natasha je uzviknula u znak protesta:
  - Ne, upravo je to rekao Vladimir Iljič! U komunizmu će sve biti zajedničko, pa i žene!
  Victoria se zahihotala i promrmljala:
  - Žene su dobre... Muškarci su još bolji! Eh, da te zarobe, da te tamo siluju cijela četa.
  Djevojke su se složno nasmijale. A Victoria je, cereći se, dodala:
  - A onda su ga tukli kundacima! A pete bi se mekim plamenom zapalile i korbitom posule!
  Natasha je bosom nogom udarila kvrgu i zagugutala:
  - Potpetice su zadovoljne kad ih bambusom tuku! Ovdje u Kini, djevojke i mladiće su tukli motkama po golim tabanima. I svidjelo im se!
  Victoria je s guštom pjevala:
  - Kakvo mučenje u Hollywoodu! Samo mačke, ne ljudi!
  Veronica je mudro primijetila:
  - Ovdje ćeš ići u pakao ... Bit ćeš mučen, a pete će ti biti spaljene ne samo bambusom, nego i užarenim željezom!
  Natasha je zapjevala, čvrsto stisnuvši šake:
  - Crni gavran na susjednoj kapiji!
  Victoria je, tresući golim sisama, sa grimiznim bradavicama, nastavila:
  - Kolijevka, lisice, razderana usta!
  Oksana, čije su grudi također gole, i tresući bokovima, odgovorila je:
  - Koliko puta nakon borbe moja glava!
  Veronica je podržala impuls, gazeći bosim nogama:
  - Iz prepunog bloka za sjeckanje poletio sam kamo ....
  Natasha je bijesno zaurlala, tresući golim grudima:
  - Gdje je domovina! Neka ružno vrište!
  Victoria je pljesnula i cvilila, izvijajući bokove, jedva prekrivena prozirnim gaćicama:
  - I sviđa nam se, makar nije lijepa!
  Oksana je prosiktala, trzajući golim preplanulim koljenima:
  - Gadovi od povjerenja!
  Veronica je uz uzdah rekla:
  - Mi smo sovjetski graničari. A mi pričamo kao ograde kurve. Je li to moguće...
  Victoria je zapjevala kao odgovor:
  - Hvala Staljin-vođo! Za glupe, prazne oči! Za to što smo kao uš, ne možeš živjeti!
  Natasha je šakom zaprijetila crvenom vragu:
  - Nu, ti tako ne hrt! Bit ćete u posebnom dijelu!
  Victoria je samouvjereno rekla:
  - Uskoro će Nijemci doći u Moskvu... A već će Staljina odvesti u kavez!
  Oksana se zahihotala i prigovorila:
  Mislite li da je ishod rata unaprijed?
  Victoria je odgovorila sasvim ozbiljno:
  - Kako drugačije? Hitler ima više od polovice svijeta pod okupacijom, plus Japan i njegove kolonije. - Djevojka je ljutito lupila svojom gracioznom, bosom nogom. - A nemamo ni pristojne tenkove! KV serija je parodija na automobile. T-34 je očito premalen. Ali normalan tenk nije stvoren! A oklopne granate bit će gore od njemačkih!
  Natasha je teško uzdahnula i progunđala:
  - Moramo se složiti s ovim! Jao, naši tenkovi su još uvijek tako nesavršeni. Što je s KV? Da, razbijaju se...
  Djevojke su utihnule i njihova zaigranost je opala.
  Doista, već prvi sati rata pokazali su da T-34-76 nema potpuno pouzdan mjenjač, a još više KV seriju. I što je faul, što je tenk teži, to je slabiji prilagođen kretanju. A prednji oklop od 200 mm nije dovoljan da zadrži granate čak ni topa Panther-2 kalibra 88 mm, a ne E-50.
  Kako se neočekivano ispostavilo, njemački automobili su za red veličine jači u prednjem oklopu i sposobnosti primanja udarca. A sovjetska tehnologija očito zakazuje.
  Međutim, u stvarnoj povijesti, Nijemci su pobijedili već u prvim satima i danima. Ali nisu imali toliki broj tenkova i zrakoplova, te strašne mlazne zrakoplove. A nije bilo automobila težih od dvadeset i dvije tone. Općenito, Nijemci su se pokazali iznenađujuće slabi u četrdeset prvoj godini. A pritom je čudno pobijediti jačeg protivnika. A sada? Svi aduti nacista: borbeno iskustvo, bolja pokretljivost trupa, sposobnost proboja u obranu - pojačali su se. A Fuhrer nije tri i pol tisuće lakih i velter tenkova, već deseci tisuća teških. I mlazni zrakoplov, koji, u principu, propeler nije rival.
  A Crvena armija je ipak bolje uvježbana za napad nego za obranu. I učili su vojnike da tuku neprijatelja na svom teritoriju, a ne da brane svoje. Naravno, neke stvari su krenule na bolje. Molotovljeva linija je završena. Ovo je već plus. Obrambena linija u inženjerskom smislu mnogo je jača nego u četrdeset prvoj godini.
  Osim toga, trupe su još uvijek bolje mobilizirane nego u stvarnoj povijesti. I spreman odbiti udarac. Ali i dalje treninzi u obrani nisu baš dobri. Duh nije previše uvredljiv. Avijacija iskreno prolazi. A razina obuke pilota ne može se usporediti s njemačkom. Ali Fritzovi imaju tako kolosalno iskustvo.
  Odnos snaga puno je gori nego u četrdeset prvoj godini. Tada je SSSR imao četiri puta više tenkova i zrakoplova, a ipak je pao. A sada? Sada su Nijemci u prednosti u kvaliteti i količini. Štoviše, u tenkovima je kvaliteta oh, kako je primjetna na strani nacista. Da, i zrakoplovstvo također.
  Možda su zato četiri djevojke tako pesimistične.
  Ratnici uopće ne počinju.
  Natasha, stupajući na korijenje drveća i osjećajući trnce u bosim nogama, primijeti:
  - Neprijateljima smo pokazali leđa! Ili bi možda bilo bolje ustati i dostojanstveno umrijeti!
  Victoria je odmahnula crvenom glavom.
  Što će naša smrt promijeniti? Samo će se nacisti pohvaliti novom pobjedom!
  Veronika se složila:
  - Tako je! Naša smrt samo će dodati fašističke lovorike! I trebali biste nabaviti najnovije oružje i boriti se protiv nacista.
  Oksana je skeptično primijetila:
  - Ali kao? Protiv E-50, bez oružja!
  Djevojke su zašutjele... I stvarno, kakav je tenk E-50? Stroj s gustim rasporedom, ispod dva metra i velikim kutovima nagiba oklopa. Svojevrsno savršenstvo u izgradnji tenkova.
  Nova generacija strojeva s hidrauličnim stabilizatorom pištolja. I oklop je nagnut i bokovi, i čelo, i krma. Čučanj tip. U principu, slaba točka je dno trupa, ako uđete između valjaka. Ali i to treba znati. Osim toga, Nijemci vise na gusjenicama i zaslonima - dajući dvostruku zaštitu.
  Tako je Fritz dobio optimalni tenk, koji SU-100, još uvijek rijedak samohodni top, nije mogao podnijeti.
  Tijekom granatiranja sovjetskih položaja korišteni su plinski topovi i bombarderi.
  Ali sada su jurišnici preletjeli djevojke. Očito su prijetili da će ljepotice pokopati.
  Kad bi ih samo mogli vidjeti, naravno.
  Natasha je, ogolivši lice, rekla:
  - Sve smo mi kučke - Fuhrer nije cool!
  I opet se nasmiješila prema nacistima.
  Viktorija je logično i duhovito primijetila:
  - Nije on prvi borac, pa ni drugi!
  Oksana je ozbiljno primijetila:
  - "Panther" -2 na brodu je sasvim moguće uzeti. Ona ima samo 82 mm oklopa pod blagim nagibom. Neće nam biti problem!
  Veronica se zahihotala i predložila:
  - Možda samo možemo napraviti takav tenk...
  Djevojke su hodale nekoliko sati bez zaustavljanja. Vrijeme je prošlo iza podneva. Možete stati i jesti. Ljudi u SSSR-u nisu živjeli previše lako, ali se stanje u gospodarstvu popravilo. Dio robe prodavan je po vrlo niskim cijenama obroka, a dio po visokim komercijalnim cijenama.
  Treći petogodišnji plan 1938.-1942. formalno je čak i preispunjen. To je, međutim, postignuto povećanjem duljine radnog dana, te drakonskim kaznama za izostanak. Tim više formalno, prva dva petogodišnja plana su preispunjena, ali zapravo nije tako. Visoka razina inflacije omogućila je manipuliranje statistikom.
  Ali zemlja se razvila prilično brzo. Možda ne tako brzo kao prema službenim statistikama, ali... Brojke su rasle. Gradile su se tvornice, povećavala se proizvodnja posebno u strojarstvu. Povećana osovina i oružje.
  Staljin je uspio stvoriti snažnu industriju, ali je Fuhrer osvojio previše i nije se bilo moguće nositi s njim. Resursi su se pokazali potpuno neusporedivim.
  Ali dobar gulaš se već proizvodio u SSSR-u. A djevojke su ga s užitkom jele, uz luk i kruh.
  Natasha je ljutito primijetila, žvačući meso:
  - Pa zašto Fuhrer još nije otišao u Japan! I dođite k nama!
  Viktorija je, snažno udarivši bosom nogom o zahvat, odgovorila:
  - Glupost neprobojna!
  Oksana je predložila:
  - Mislim da nas Fritz podcjenjuju! Ali u stvarnosti, sav ovaj Hitlerov čopor moramo rastrgati na komade!
  Veronica je uz uzdah rekla:
  - Nismo imali sreće... Iako je rat mogao početi i četrdeset prve. To su tada bile glasine!
  Victoria je kimnula u znak slaganja i protresla gola prsa, sikćući:
  - Vjerojatno je tako! No očito su Jugoslavija i uspjesi Britanije protiv Italije zbunili Hitlerove planove. Ali, zapravo, to je čak i koristilo Fritzu.
  Natasha je zgnječila mrava golim prstima gracioznih nogu i kimnula u znak slaganja:
  - Sigurno! U četrdeset i prvoj godini Treći Reich, bez teških tenkova i raketnog topništva, za nas bi bio potpuno siguran. Usudili bismo ga... I tako je Fritz podigao ljestvicu.
  Djevojka je teško uzdahnula.
  Victoria je pogledala Natashu. Na njezinim golim, elastičnim grudima i pomislio: "ipak, kakva ljepota", kako bi je bilo sjajno milovati. Ali nije to rekla naglas - stvarno je nepristojno.
  Veronica je logično primijetila:
  - Povijest nema konjunktivno raspoloženje... Ali općenito bi bilo bolje udariti u četrdesetoj godini, kada su nacisti napredovali na Francusku. Tada se trenutak - zgodnije ne dogodi!
  Victoria je prezirno frknula.
  - I prekršiti pakt? Staljin neće pristati na ovo! Dao je časnu riječ da neće napadati!
  Natasha se nasmijala i primijetila:
  - Oh, kako smo mi plemeniti!
  Djevojke su završile svoj kruh, gulaš i luk. Pili su kiselo mlijeko iz pljoska. Krenuli smo dalje.
  Zabljesnule su im gole pete, posivele od prašine.
  Negdje se čulo brujanje motora. Njemački tenkovi su se kretali. Među njima je najveći E-100. Speer je uspio odbiti masivnije primjerke. Ali stvarno, zašto tenku trebaju dvije cijevi? Bolje je napraviti dva tenka lakša s različitim cijevima nego jedan s dvije, ali teška.
  E-100 je također van proizvodnje, ali se još uvijek može naći u seriji. Štoviše, Hitler također voli mastodonte, te je naredio da se zadrži čitav niz od E-5 do E-100.
  Prilično masivni stroj E-75 sa 128 mm i težinom od osamdeset tona. Ujednačen s E-50 u oklopu. Teško da je najbolji model, praktički će biti još gori. "Kraljevski lav" s topom kalibra 210 mm, a težak sto tona.
  Djevojke su se popele na visoki bor i promatrale tenkove. "Kraljevski lav" zahvaljujući motoru od 1800 konjskih snaga, prilično moćan mastodont i okretan. E-100 je također opremljen snažnim motorom. Pomiče se i Šturmljev, sa snažnim raketnim bacačem od 500 milimetara. To je jedan od najučinkovitijih strojeva za proboj.
  Sudbina samog tenka Lev bila je dvosmislena. Pojavio se pred "Panterom", a uspio se boriti u Švedskoj, Švicarskoj, te prilikom iskrcavanja u samoj Britaniji.
  Hitler je osvojio i Švicarsku i Švedsku, nametnuo porobljavajuće sporazume Španjolskoj i Portugalu. Oni su bili prisiljeni napustiti svoju nacionalnu valutu i usvojiti marku. Dakle, potpadajući pod utjecaj njemačkog kapitala.
  Tenk "Lav" trebao je biti korišten protiv Amerike. Ali pretežak automobil, s nedovoljno brzom puškom, nije odgovarao vojsci. Prednost je imala napredniji "Panther" -2. Ovo vozilo je zadovoljilo vojsku svojim naoružanjem, a vozne karakteristike, a posebno prednji oklop, više su nego vrijedni. "Panther" -2 postao je tenk pobjede u ratu sa Sjedinjenim Državama. A "Lav" se koristio izuzetno rijetko. "Tigar" također nije bio vrlo produktivan tenk, jedva je imao vremena zasvijetliti u bitkama na kraju četrdeset druge godine. A "Tigar" -2 je zastario, jedva ima vremena da se pojavi. Modernizirani "Panther" -2, s masom od pedeset tona, nije bio inferioran "Tigru" -2 u zaštiti i naoružanju, a bio je superiorniji u voznim performansama s masom od osamnaest tona manjom.
  Borbena praksa je pokazala da je "Panther" -2 znatno bolji od "Shermana" u borbenim kvalitetama, udarajući ovaj automobil s velike udaljenosti, do tri i pol kilometra, te je praktički neprobojan u čelo i samo izbliza. raspon je ranjiv sa strane. A to je daleko od slučaja sa svim Sherman modelima.
  Amerika je izgubila od njemačkih mlaznih zrakoplova i Panthera, kao i od ranijeg E-25 - jedinstvenog samohodnog topa, visokog samo jedan i pol metar.
  SAD su kapitulirali...
  TREĆI DIO
  Natasha je pogladila vlastitu bradavicu od jagode. I sa blistavim osmijehom rekla je:
  - Ja, ti! On, ona - zajedno cijela zemlja!
  Victoria je podržala:
  - Zajedno prijateljska obitelj! Jednom riječju, mi smo sto tisuća ja!
  Oksana se zahihotala i, pokazujući na mastodonte, primijetila:
  - Tenk "E" je vrlo kratak i zdepast. Bit će ga teško dobiti.
  Veronica je tužno prosiktala:
  - Bog nas blagoslovi!
  Natasha se zahihotala i cvrkutala:
  - U Americi za cijelu državu, u Americi za cijelu državu, u Americi za cijelu državu - mogućnosti su jednake!
  Vatrena Victoria se hihoće i urla:
  - Mogućnosti su jednake za različite slojeve društva!
  I kako hoćeš. I zubi su joj lijepi kako se vide.
  Oksana je komentirala:
  - Kad se Nijemci odvoje, bit će im jako loše iz njihovih opskrbnih baza!
  Veronica se zahihotala i predložila:
  Pomolimo se onda!
  Natasha je prezirno frknula i odmahnula glavom.
  - Ne! Mi smo komsomolci, što znači da smo ateisti!
  Victoria je agresivno upozorila:
  - A ja sam općenito militantni ateist! A Boga nema - to je medicinska činjenica!
  Veronica je oprezno primijetila:
  Ali to ne možete dokazati!
  Victoria je kao odgovor agresivno bljesnula svojim smaragdnim očima. I zasiktao sa smiješkom:
  - Mogu! Ako postoji Bog, onda on mora biti odgovoran. To znači brinuti se o ljudima. - Crvenokosa djevojka agresivno je bosom nogom udarila u deblo bora. - Je li moguće zamisliti fenomenalni kozmički um koji ne bi mario za njegovo stvaranje!
  Natasha je spremno potvrdila:
  - To je to! Uostalom, mi smo Bogu kao što su djeca Ocu, a on ne mari za nas!
  Veronica je oprezno primijetila:
  Ali čak i brižni otac kažnjava svoju djecu...
  Natasha se zahihotala kao odgovor.
  - Ali nemojte ih unakaziti!
  Victoria je ljutito primijetila:
  - U vašem Bogu doista postoje čudne metode odgoja! On je, na primjer, uzeo i utopio cijelo čovječanstvo, pa čak i nevine životinje. Postavlja se pitanje kakve fašističke metode?
  Oksana je sa smiješkom dodala:
  - I općenito, vječne muke u paklu... Ovo je također očito preterivanje, budući da nikakve metode pravde ne mogu opravdati mučenje!
  Veronica je zbunjeno raširila ruke i uz uzdah rekla:
  - Također mislim da je Noin potop pretjeran. Ali Zemlja je bila ispunjena grijehom pred Božjim očima...
  Victoria se nasmijala:
  - Da, djeca su se počela zezati. Otac je uzeo mitraljez i pucao u one koji su brbljali, ostavljajući samo one koji su sjedili tiše od vode, ispod trave. Crvenokosa je pokazala svoje velike zube. - Tako se dobije analogija!
  Veronica je slegnula ramenima i tiho rekla:
  - Nisam svećenik da bih davao odgovore na takva pitanja. Ali mislim da je Bog imao razloga za to.
  Victoria se zahihotala i primijetila:
  - Da ... S razlogom su pali bez razloga, samo su sve vidjeli kao da su nestali!
  Natasha je predložila:
  - Možda je Biblija samo židovska bajka. Zašto bismo trebali vjerovati u to?
  Oksana je izrazila svoje mišljenje:
  - U svakom slučaju morate čuvati svoju čast. I ne računajte previše na posmrtni raj!
  Victoria se zahihotala i primijetila:
  - Da... Svećenici vole pričati priče! I ne baš atraktivno!
  Veronica je tiho primijetila:
  - Ali Isus Krist je prilično privlačna slika!
  Victoria se zahihotala i odmahnula glavom.
  - Ne bih se udala za takvog pacifista!
  Natasha se zahihotala i primijetila:
  - Da, čovjek se mora zauzeti za sebe... A što Biblija uči? Udarali su te po desnom obrazu - okrenite lijevi!
  Veronica je htjela reći, ali joj je očito bilo neugodno. A onda je Victoria ubacila:
  - Zaista čudan moral. Ili nas Bog uči voljeti neprijatelje, ili će utopiti cijelo čovječanstvo odjednom. I kako se to može objasniti?
  Natasha je sama sebi odgovorila:
  - Mislim da su Bibliju napisali talentirani vizionari!
  Veronica je malovoljno prigovorila na to:
  - Tko god to gleda... Ali drugačije osim postojanja Boga nemoguće je objasniti pojavu Svemira. - Onda se djevojka razveselila. Prošla je golom, isklesanom nogom duž kore i nastavila. - Što god netko rekao, ali nemoguće je pronaći ili izmisliti uvjerljiviju verziju nastanka Svemira, osim kako ga je Bog stvorio!
  Natasha je slegnula ramenima i upitala:
  - A temeljni uzrok pojave Boga?
  Veronica je uzdahnula i odgovorila, gubeći samopouzdanje:
  - To je već aksiom... Treba prihvatiti vjerom da Bog postoji. I da postoji zauvijek i da nema prvi uzrok.
  Natasha je negativno odmahnula glavom.
  - Prihvatiti vjerom predvječnost Božju? Ali mogu ponuditi da vjerom prihvatim vječnost svemira, ali bez Svemogućeg...
  Veronica je logično primijetila:
  - Izgleda kao alogizam. Kako je ta vječna materija i odakle je došla?
  Victoria je odmah uzvratila:
  - A što je logično - Bog je vječan... A otkud on!? Tim više odmah svemoćan i sveznajući?
  Veronica je odgovorila s očajem:
  - Oduvijek je postojalo... Vjerom to prihvaćamo! A kako je to moguće - neshvatljivo!
  Natasha je primijetila:
  "Doista, ovdje smo ravnopravni. Materija je morala nekako nastati. I dogodi se ono nezamislivo. - nacerila se djevojka i samouvjereno primijetila. - Ali ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto je toliko zla na zemlji.
  Rat se nastavio, a nacisti su ulazili u sovjetske zemlje sve dublje i dublje. I postigli su veliki uspjeh. I naprednija i moćnija oprema od Crvene armije.
  A Crvenu armiju s istoka su zadesili shrvani udarci. Japan ne treba zanemariti.
  Užasan udarac pao je na miran Vladivostok (na Dalekom istoku nije uvedeno vojno stanje). Većina brodova Pacifičke flote razoružana je u lukama, mnogi mornari također su prebačeni na zapadni front. S jedne strane, napadi Zemlje izlazećeg sunca bili su očekivani, no u praksi se pokazalo da nisu očekivani. General Yamamoto se kladio na simultani udar svim snagama koje su se mogle upotrijebiti. Amerika, koja je relativno brzo poražena, nije imala vremena potopiti veliku većinu japanske mornarice, bojni brodovi su predstavljali posebno ogromnu moć.
  Kapetan prvog reda, Vasilčikov, baš u ovo predzorno doba, igrao je karte s drugim časnicima flote. Dečki su bili još dosta mladi, ostavljeni su ovdje da se pobrinu da brodovi ne istrunu sasvim. Vasilčikov je jedini od njih osjetio miris baruta, prebačen je iz Lenjingrada zbog potrebe da se liječi od teške upale pluća, uhvaćen u vrlo oblačnom gradu. Kapetan prvog ranga, ili ako je prebačen u kopnene snage, pukovnik, uživao je u tišini Vladivostoka, njegovim cvjetnim ulicama. Zima je prošla, travanj je prošao s veseljem, bilo je divno, toplo, lipanj nije bio u sredini, već u tropskoj zoni. Policajci su malo popili, dobra votka u dućanu marina, po današnjim standardima (prijeratna inflacija deprecirala je rublju), gotovo je jeftinija od mlijeka.
  No, raspoloženje je pokvarila vijest da sljedeća karavana s američkim gulašom neće doći, zbog čega je grickalica poskupjela, a umjesto nježne teksaške teletine morali smo jesti već dosadnu ribu s kiselim krastavcima . Časnici su nekoliko puta pokušali prevesti razgovor na temu rata i tražili da govore o određenim bitkama, ali je Vasilčikov šutio i skrenuo razgovor na stranu. Konačno, kad su ga konačno uhvatili, zalajao je:
  - Poslat će te na front, pa ćeš prepoznati Kuz'kinovu majku. Shvatite da barut ne miriše na parfem, nego na leševe!
  Vrlo mlad pomorski poručnik (upravo je dobio epolete, nakon pola godine školovanja, u koje je ušao odmah iz škole) skoči:
  - Eto tko nam nedostaje! Žene! Prekrasna žena! Zašto sjedimo sami, jer grad je pun usamljenih djevojaka.
  Momci su navijali:
  - Naravno, idemo tražiti djevojke.
  Policajac je otpjevao romansu:
  - Kako je dobro ležati na travi, a kako je ukusno jesti! Dogovorite preuređenje u kupatilu i pozovite mlade djevojke!
  Vasilčikov je viknuo na bijesnu mladost:
  - Vani je policijski sat i cure spavaju nakon napornog rada! Nisu svi sretni da dobiju takvo lopovsko mjesto, blaženi kad znoj i krv lije okolo.
  Policajac je zadirkivao:
  - Barut ne miriše na duhove, nego na leševe, samo za redove, zapovjednici imaju plinske maske s filterom!
  Vasilčikov se namrštio.
  - Filozof! Tipična Spinoza, ostaje samo naučiti kako povući okidač jezikom! I bit će: fuj! Prepone! Prepone!
  Policajci su se nasmijali, čak su i prozori počeli drhtati. Vasilčikov je dodao:
  - Sjajan ti je jezik kad je protivnikova pamet mala!
  Mlađi časnik promrmlja:
  - Dosta toga, idemo na piće!
  Ostali borci su urlali:
  - Tako je, ulij! Do zore, naravno, imat ćemo dovoljno votke, ali bit će i dosta grickalica do vraga!
  I vatrena voda razlivena u čaše! Da, pa je počelo kipiti i pjeniti se, zvučale su opscene, opscene pjesme.
  Vrata su se iznenada otvorila i činilo se da je prostoriju raznio uragan. Visoka vatrena djevojka skočila je do časnika i svom snagom razbila zid od cigle nedovršenom bocom votke. Djevojka je viknula:
  - Alkoholičari i gamadi! Cijela država radi, ili se bori, vi ste blaženi ko svinje. Zaboravio na savjest i čast! Nije ni čudo što je Lenjin rekao: pijanstvo je najgori od svih poroka, njegova posebna destruktivnost u javnoj domeni!
  Mlađi časnik je već bio prilično pijan, oči su mu zaškiljile i uzvratio je viknuvši zgrabivši praznu bocu:
  - Kučko, gubi se odavde! Sada hoću!
  Djevojka je nakratko udarila prstom čizme ispod koljena. Udarac se činio laganim, bez opsega, ali mladić je zavijao i potonuo. Boca je pala i razbila se. Svi su dahtali, Vasilčikov je uzviknuo:
  - Da, to su znakovi Ane Vedmakove, as pilota u Španjolskoj i Finskoj. Ima legendarnu kosu, boje vatre! Dobro došli, vođa eskadrile...
  Witcher je kimnuo.
  - Još uvijek sam u činu bojnika, a prvi pilot-as dodijelio je zvijezdu heroja SSSR-a. Upravo je stigla u svom lovcu MIG-5. Dok je ostatak eskadrile na istočnom frontu. Dobio sam upute... Pa, ne tiče te se što sam dobio upute. U svakom slučaju, trebam da vaš razarač odmah podigne američku zastavu i krene na more.
  Vasilčikov je bio iznenađen:
  - Zašto naš?
  Vještičeve zelene oči bljesnule su.
  - Zato što je ovaj automobil proizveden u SAD-u. Isporučeno vam je pod Lend-Lease-om, a onda slijedite samo moje naredbe.
  Vasilčikov je napravio grimasu:
  - Pukovnik sluša bojnika, pa čak i iz drugog odjela. Vi imate autoritet.
  Vedmakova je pružila dokument s pečatom NKVD-a i potpisom zamjenika predsjednika Stožera i predsjednika Vijeća narodnih komesara, šefa tajne policije - maršala Berije.
  - Razumijem! I bez daljnjega, samo ćeš me poslušati! Što će inače biti, neću reći: nemaš pet godina!
  Vasilčikov se naklonio:
  - Dobro! Razarač je u pokretu, potrebno je samo za dva sata podići mornare iz vojarne i isploviti.
  Vedmakova je zgrabila mladog časnika za kosu, bila je za glavu viša od njega i očito jača:
  - Kakav gad i pijanica! Zašto imate tako raspuštenu ekipu! Ovaj tip više liči na dečka iz kabine nego na časnika. Možda za početak dobro napuhati da izađe sav hmelj.
  Vasilčikovu je bilo neugodno:
  - Ovo je Pasha Kolobkov. Poslan je na tečajeve izravno iz Suvorovske škole, po skraćenom programu. Još je poprilično dječak, za dva mjeseca rođendan mu je šesnaest godina.
  Witcher je napravio grimasu:
  - Vau! S petnaest i već časnik! To je ono što ubrzanje čini! A nisam znao da mlijeka već dobivaju naslove.
  Vasilčikov slegne ramenima.
  - Na komunističkom frontu djeca rano odrastaju! Štoviše, dogodila mu se priča, kao da je napisao najbolju priču o fantastičnoj obrani Moskve, a Žukov je to primijetio i savjetovao mu da dječaka prebaci iz kadeta u časnike.
  Witcher je poboljšao:
  - Dobro! Nije loše što nije budala, ali ne pije više! Osjećam miris, a nos mi je kao pas, odmah pod tribunal! Zapravo, vi ćete to platiti. Već sredovječni čovjek, ali sebe.
  Vasilčikov se nakašljao:
  - Zapravo, imam trideset dvije, ali već sam šest puta ranjen u Španjolskoj i Finskoj, pa se činim star...
  Vedmakova je htjela nešto reći kao odgovor, kad je iznenada predzornu tišinu prekinula čudovišna graja. Kao da su teške gromade padale s neba, prozorsko staklo je odmah puklo. Krhotine tuče udarale su po stolu, pa čak i padale na ruke i lica pijanih policajaca. Witcher je viknuo:
  - Svi odmah napolje.
  Vasilkov je viknuo u odgovor, toliko da je gotovo potrgao glasnice:
  - Ovo su školjke od dvanaest inča! Čini se da su japanski bojni brodovi u lovu, to znači.
  Vedmakova je iznervirana udarila čizmom u zid:
  - Počelo, ali ne kako smo planirali! Nikako! Prokletstvo, trebamo odmah odvesti eskadrilu na more i potopiti flotu zemlje uskookih majmuna.
  Vasilčikov je promrmljao:
  - Oružja ima samo na mom razaraču i na par malih korita. Nemamo ni odgovor.
  Vedmakova je pokazala šaku:
  - Pa trebao bi imati obalno topništvo! Uostalom, nisu svi poslani na zapadni front, kao ni zrakoplovstvo. Uostalom, godinama se priča o tome da Japan svakog trenutka može ući u rat.
  Vasilkov je htio nešto reći, ali opet je tutnjalo, pljuštali su fragmenti. Zavijala je sirena, upozoravajući na dolazak zrakoplova. Vasilčikov je ustao i viknuo preko urlanja Vještica:
  - Imamo zrakoplovstvo, a obalne baterije, čak i ako nisu u kompletu, su dostupne. Odgovorimo!
  Pilot je zarežao dok je trčala ulicama:
  - Samo bih otrčao do svog borca i posadit ću ove Japance, neće mi se činiti dovoljno. I dalje će platiti za Tsushimu i Muden.
  Vasilčikov se složio:
  - Da, platit će! Da, čak i s postotkom!
  Čule su se eksplozije i zakašnjeli cvrkut protuzračnih topova. Općenito, većina protuzračne obrane Vladivostoka izvađena je još četrdeset i prve godine, kako bi se ojačala obrana Moskve (očekivalo se da će Hitler udariti, ali onda je prošlo!), Dakle, višestruke točke komarca -kuća zemlje izlazećeg sunca kao da nije obraćala puno pažnje na takvu "buku". Japanski ronilački bombarderi ispuštali su proljetne "darove" uz prodoran vrisak. Udarac je zadat i gradu i floti. Japanski avioni nisu preveliki, ali okretni, ali su bojni brodovi, naprotiv, pozamašni. Amerikanci su dosad uspjeli potopiti samo dvije takve ljepotice, a preživjeli su zajedno s kruzerima uništavali obalu. Snažno je podsjećao na zlotvorni napad Zemlje izlazećeg sunca 27. siječnja 1904. godine. Samo tada nije bilo zrakoplovstva.
  Vasilčikov je osjećao da se guši od trčanja. On nije nadčovjek, već jednostavan čovjek s bolesnim plućima, uhvaćen u teškoj situaciji. A u Vedmakovoj ga nije mnogo prestigla. Pitam se koliko ima godina, jedva više od trideset, grudi su joj velike, a ramena široka kao u muškarca.
  Vedmakova se iznenada okrenula i odmahnula rukom:
  - Ne bježi stari, za mnom! - Vikala je takvom silinom da joj je zvučni val samo udario u uši. - Izvucite razarač u more što je prije moguće.
  U blizini su tutnjale eksplozije, pljuštale su krhotine, jedna je pala direktno na Vedmakovu, a ona ju je mehanički uhvatila rukama. Pilotkinja se osjećala kao vratarka koja je uspješno izborila jedanaesterac, fragment je bio okrugao, topao i izgledao je kao lopta. Anna je odjednom osjetila kako joj nešto tekućina teče niz ruke. Djevojka je pogledala ulomak, a onda joj je čak i njezin željezni ratnik, otvrdnut od tri godine rata (Zajedno sa Španjolcima), došao do grla. U rukama je držala dječju glavicu. Jadna djevojka (to se vidi iz kratkih prasica, izvaljenih očiju. Vedmakova je pažljivo spustila glavu na ispucali asfalt i prešla:
  - Nisi imao vremena griješiti, ne živjeti! Međutim, nema većeg grešnika od Boga, stoga nema većeg grijeha od ravnodušnosti prema patnji djece.
  Opet, urlik i krhotine, jedan je udario djevojku u čizmu, ogrebavši kožu. Vedmakova se već htjela okrenuti i što je brže mogla pojuriti na pistu, gdje je njen MIG strpljivo čekao agresivnu domaćicu, ali...
  Oštar poput oštrice bodeža, ratnikov je pogled razabrao nepodnošljivu grimasu boli na licu kapetana prvog reda Vasilčikova, kad mu je gornji dio otkinuta tijela poletio izbačen udarnim valom. Sama djevojka jedva je izbjegla fragment. Već je svojedobno nekako zakačila za obraz, čak i tijekom zračne bitke u Španjolskoj. Kao rezultat toga, ostao je dubok ožiljak, koji joj je dugo vremena pokvario izgled. Istina, u Sibiru se upoznala s jednim vrlo jakim čarobnjakom, koji je uz pomoć masti i zazivanja duhova uspio izliječiti kao da ga nikad nije bilo, ovu ranu i još par. Za to mu je Vedmakova dala svoju nevinost, poznavajući ženske radosti. Nakon toga, djevojka je uhvatila i najmanju priliku da zagrize ljubavnu sreću s muškarcem, što je bilo vrlo teško učiniti u svetim sovjetskim vremenima, čak i s njezinom sotonskom ljepotom i sposobnošću iskušavanja. Poanta, naravno, nije toliko nagovarati čovjeka, već osigurati da organizator zabave za to ne sazna. A prevaranta svih vrsta ima toliko da ih cinkaroš, na cinkarošu i cinkarošu, tjera dalje. Dakle, nećete baš ubrzati ako vam je karijera draga. Ali prije otprilike četiri mjeseca, kada je dobila zvijezdu heroja, za dvadeset i peti oboren fašistički avion zaredom: upoznala se u Beriji. A u cijeloj sovjetskoj eliti nije bilo većeg ženskara od šefa tajne i otvorene policije.
  Vedmakova je trčala kao pista. Štoviše, što joj se rijetko događa, pomiješala je ulicu u nepoznatom gradu, zbog čega je samo povećala udaljenost.
  Pilot je pobjegao i prisjetio se: Beria je bila inventivna u krevetu, ali ne i njezin ukus, ćelav, trbuh, ne Apollo. Tako da nikad nije postao njezin ljubavnik. Općenito, glasine da je Berija silovao žene jasno su pretjerivanje. Ako mu je rečeno čvrsto ne, drugi čovjek Crvenog carstva u pravilu nije pribjegavao prisili. Iako se tko usuđuje od djevojaka reći ne takvom čudovištu? Krvnik Rusije broj jedan!
  Ali ovdje je postala pouzdanik Lavrentya Palycha. Općenito, postala je jedna od prvih dragovoljaca koja se borila u Španjolskoj. Zapravo, malo je sovjetskih pilota sudjelovalo u ovom građanskom ratu. Čini se da sam Staljin nije osobito želio pobjedu socijalista. I što je logično, u Francuskoj su pobijedili socijalisti, naizgled ljevičari, a odnosi sa SSSR-om su se samo pogoršavali. No, u isto vrijeme, s obzirom da je Franco fašist i buržuj, a narodna vlada Španjolske izgleda ljevičarska, bilo je nemoguće potpuno zanemariti zahtjeve za pomoć. Da, sovjetski piloti trebali su steći iskustvo, isprobati novu opremu. U početku se rat odvijao s promjenjivim uspjehom, ali je potom Francova vojska uz potporu talijanskih i njemačkih jedinica uspjela zauzeti Kataloniju. Bitka u zraku isprva je bila ravnopravna, ali onda se pojavio slavni Messerschmitt. Već u prvoj zračnoj borbi Vedmakova je osjetila snagu ovog zrakoplova u usporedbi s IL-16. Konkretno, brzina, razlika od sto kilometara na sat, omogućila je fašističkim pilotima da sami odaberu gdje, kako i kada će se pridružiti bitci. Drugo, naoružanje zračnog topa kalibra 20 mm moglo je srušiti IL-16 od šperploče na velikoj udaljenosti, dok je ME-109, koji je imao prednji oklop otporan na metke, držao pucnje iz mitraljeza 9,6 mm sovjetskog lovca. Stoga, da bi se uništio Messer, bilo je potrebno ili napadati sa stražnje strane, ili ako ste imali veliku sreću ući u motor, ili staklo za nadzor. Valja napomenuti da su i Nijemci imali puno bolju komunikaciju i djelovali su skladnije. Vedmakova je dva puta oborena, a treći put je teško ranjena i zarobljena. Tada su vremena bila teška, ali budući da je rat već izgubljen, Madrid je pao, Hitler je, u znak dobre volje i planirajući savez sa Staljinom, naredio povratak sovjetskih zarobljenika u njihovu domovinu. Vedmakova je provela samo mjesec dana u zatočeništvu, smještena je u bolnicu za časnike, dobro hranjena i zbrinuta. Nitko nije tukao ni silovao, možda su se nacisti i Francov režim pokušali pokazati cijelom svijetu kao humanisti za razliku od krvavog tiranina: Staljina! No, nakon povratka u domovinu, od svih bivših ratnih zarobljenika, samo je jedna Vedmakova ostala na slobodi.
  Istina, oduzeta joj je zapovijed, za jedinog oborenog talijanskog borca. Ali ostala je u vojsci, pa je čak sudjelovala i u ratu s Finskom. Zemlja Suomi imala je samo 118 zastarjelih šperploča u svojoj floti zrakoplova. Djevojka gotovo nije sudjelovala u zračnim borbama, više se bavila izviđanjem, dobila je narudžbu, čini se jedan monoplan, ipak je oborila, ali se nije računala.
  Witcher je iznenada ušao u vatru. Bombardirana gradska bolnica je gorjela. Slika je uistinu apokaliptična, a žene, djeca i starci živi gore. Ovdje je beba pala ravno u vatru, a okolo se začula užasna graja i jauci.
  Vedmakova je u svojoj glavi osjetila trube arkanđela i bacila se u plamen. Vatreni jezici lizali su djevojčine gole ruke i otvoreno lice, ali pilot se kretao tako brzo da je uspjela zgrabiti dijete, izvlačeći ga iz zagrljaja uništenja.
  Djevojčica je iskočila, osjetivši samo lagani svrbež na koži, bacila pogled na bebu. Jao, bilo je prekasno, dječak se ugušio, uvukao plamen u pluća, opekline na okruglom licu. Takvi poderani mjehurići na koži su mekši od pupova tratinčice. Witcher je viknuo:
  - Ovdje je ljudski kaos!
  Čizmom je udarila u hrpu smeća, nakon čega je pojurila u pomoć kome se još može spasiti. Bilo je to poput kobre koja pleše između plinskih plamenika, djevojka se vrlo bizarno migoljila i plesala. Izgorjela se, čizme su joj se topile, tunika pougljena, ali je nastavila da se tvrdoglavo bori za svaku dječju suzu, za svaki otkucaj malenog srca, za svaki krhki život, ali tako potreban zemlji! Čizme su se raspale, a sada je djevojka plesala kroz plamene vrtloge, svojim golim, šarmantnim nogama. Bila je mučenica, ali ne samo časna sestra koja se muči postovima i bičem, što ne koristi ni Bogu ni ljudima, mučenica koja spašava konkretne živote. Noge djevojke pilot bile su prekrivene slojem malih žuljeva, ali su se od boli kretale još brže i točnije.
  Kapetan medicinske službe, izvadio je velike čizme iz torbe, viknuo joj:
  - Uzmi ih, brzo ih obuci! Postat ćeš tako osakaćen.
  Pilot je odmah odgovorio:
  - Bolje je fizički postati bogalj nego moralno biti čudak! Ni sekunde za sebe, sve za front, sve za pobjedu!
  Kapetan medicinske službe je odgovorio:
  - Ovo je pravi sovjetski čovjek!
  Vještica je proklela:
  - A što vrijediš spašavati ljude!
  Kapetan je uzdahnuo.
  - Imam proteze, umjesto nogu!
  Vedmakova je, izvlačeći drugu djevojku polusprženog lica i onesviještena, viknula:
  Kako je Bog okrutan!
  Kapetan je slegnuo ramenima.
  Nije Bog kriv, nego ljudi!
  Vedmakova je prigovorila:
  - Ovo je isto što i reći - nisu roditelji krivi, nego djeca!
  Kapetan je htio nešto reći, ali su mu oblaci dima ušli u grlo i ljutito se zakašljao.
  Bosonoga djevojka je zaurlala:
  - Ja sam vještica i nema ljepšeg zanimanja!
  I podigavši golu petu, nastavila je:
  - Adolf neka bude pozdrav i buket u zlom lijesu!
  Bikini ratnici su nastavili napredovanje. Nacisti su zaobišli tvrđavu Brest i začepili kotao. Tenk E-50, kreće se u smjeru istoka.
  Gerda je oduševljeno pjevala:
  - Ja sam tako cool djevojka! Sve neprijatelje lomim kao ledenice ... A na hladnoći, bos, hrabro, da mi i iskre padaju ispod nogu!
  Charlotte se zahihotala, oborila trideset četvorku u tijelo i oduševljeno uzviknula:
  - Nema razloga sumnjati u Domovinu! Ratnici su čvršći od muškaraca!
  Christina je također bosom nogom pritisnula dugme i bijesno izdala, nokautirajući sovjetski top. Pa je čak i prtljažnik otpao:
  - Prihodi su visoki kao planinski vrhovi!
  Magda je ispalila jedan po jedan top. Bio je 105 mm i smrtonosan u najnovijoj modifikaciji, bio je prilično brzometan, ispaljivao je deset metaka u minuti.
  Djevojka je pritisnula gole prste i šapnula:
  - Postotak u liniji budućnosti dat...
  Gerda je udarila sovjetski tenk, zdrobila oklop i viknula:
  - Vidjet ćete sami!
  Udarila je i Charlotte, koristeći svoje gole nožne prste, uz divlji, mahnito urlanje:
  - Otadžbina nam je sada bliža!
  Christina je također ispalila, koristeći prste svojih golih, preplanulih nogu, rekavši:
  - Pozdravite sunce s nama!
  Magda je također lupala i pritisnula golu petu. Razbila je sovjetski top u plutajuće krhotine, pjevajući:
  - Domovina je najjača!
  A ratnici će urlati kao bivoli u klaonici. Four jako voli muškarce. To im stvarno odgovara. Zašto ne? Tako su lijepe i agresivne. I ljubavlju. A čovjek je pas, samo mami. I imat ćete sve, uključujući i novac. A te su žene fizički jako jake. I probavljaju muško savršenstvo ludog temperamenta. I stalno zadovoljstvo.
  Ne morate čekati cijelu godinu na muškarca - a ipak će vas pronaći orgazam!
  Gerda ga je uzela i zaurlala, pucajući na sovjetsku tridesetčetvorku i rušivši toranj:
  - Ja sam pravi vitez uništenja!
  Christina je isplazila jezik i prijeteći huknula:
  - I osmijeh mi je kao u pantere!
  Charlotte je govorila agresivno, tresla šakom i gurala joystick golim nožnim prstima.
  A pred nama su velike promjene!
  Magda je cvrkutala i viknula:
  - Mi smo utjelovljenje hetaera!
  Gerda se zahihotala i odgovorila:
  - Kako je dobro kad te miluju ruke zgodnih mladića!
  A djevojka je zamišljala kako joj dlanovi šapaju po bradavicama od jagoda. Stvarno je tako divno. I škakljivo i uzbudljivo. I jako lijepo.
  Gerda je pucala na sovjetski SU-85. Srušila je auto i cvrkutala udarajući bosim nogama po oklopu:
  - Ah, hrastove dame, hrastove dame!
  Charlotte je agresivno potvrdila, napuhujući obraze i tresući pune grudi.
  - Duba! Hrast! Duba dame!
  A kako će to uzeti i nasmijati se... Kao da zvona zvone. A glas mu je tako blistav.
  A njena žrtva je bio ruski pištolj kalibra 76 milimetara. Oružje je prilično arhaično.
  Christina se zahihotala i zacvilila:
  - Ja ću urlati i slomiti se!
  A golim je prstima također uperila projektil u neprijateljski automobil.
  Kako je lijepa. Zlato i bakar su super!
  Magda je potpuno zlatna, jer s oduševljenjem pjeva:
  - Kolač još uvijek plače...
  Zatim je okrenula sovjetsku tridesetčetvorku i nastavila tužno pjevati.
  - Ona je stranac u Berlinu!
  Gerda je zacvrkutala kao odgovor. Gosim nožnim prstima je pritisnula tipku džojstika i oborila sovjetsku haubicu.
  - Berlin je glavni grad svijeta!
  Charlotte je promrmljala s aplobom u odgovor:
  - A London je glavni grad Pariza!
  I čavli na sovjetskom T-26. Stroj, iako nije velik, također se smatra tenkom.
  Christina ga je uzela i dala, vrteći bicikl bosim nogama:
  - A Pariz je glavni grad Rima!
  Onda, čim se nasmije... I smaragdnim očima bušit će sve ratnike u nizu. I smiješiti se u isto vrijeme, i blistati zubima. Ali uopće kako će uzeti i udariti sovjetske tenkove. Srušit će polovicu tornja u trideset četiri.
  A za njom će ga Magda uzeti i zapaliti granatom. Odnosno projektil. Prema SU-76. Već očito zastarjeli automobil, ali još uvijek na popisu.
  I cvrkutala:
  - A Rim je glavni grad Miamija!
  Stvarno je smiješno. Ali djevojke su se previše zanijele. Nisu primijetili kako je nekoliko vojnika sovjetske vojske dopuzalo do njih sa svežnjevima protutenkovskih granata i raznijelo tragove. I kako će potrajati i eksplodirati. Valjci su pukli i E-50 je izgubio mobilnost.
  Morao sam popraviti auto.
  ČETVRTI DIO
  Bombardiranja su jenjala, ali se granatiranje nastavilo. Brodsko oružje ima pristojnu zalihu granata, međutim, vatra je sada bila usmjerena više na razoružana sovjetska plovila. Yamamoto je shvatio da će dominacija na moru prenijeti inicijativu u ovom ratu na Japan na duže vrijeme. A za izgradnju brodova proces je skup i dug, iako je, na primjer, podmornice, možda, lakše žigosati. To se, naravno, također mora uzeti u obzir, ali je važno razbiti strukturu. Admiral Yamamoto, najmoćniji čovjek Japana nakon cara Hirohita, osjećao se kao bog. Pravi bog, pa je religija zemlje izlazećeg sunca naučavala da je vojna hrabrost najbolji put do pobožnosti! I sada je veliki zapovjednik mogao samovoljno mučiti i kvariti prostor oko sebe.
  Iznad Vladivostoka dugi su kilometri gusti, crni oblaci dima; to su u plamenu skladišta nafte i skladišta goriva. Stotine, tisuće ljudi spaljene, dovraga, pa, kako se nakon toga ne osjećati kao bog koji se osvetio Rusima za stoljetna poniženja, veliki narod je prisiljen gurnuti se u niz otoka tako sićušnih u odnosu na prostranstva Rusije. Sada ruska flota tone, a za razliku od luke Peru, neće napustiti niti jedno plovilo.
  Tijekom bitke kod Khalkhin Gola, Yamamoto je predložio zadati sličan udarac Vladivostoku, za što je izrađen detaljan plan. Ali Hitler je neočekivano sklopio mir sa Staljinom. Općenito, idiot Hitler, započeo je masakr nad Židovima i time nametnuo protiv sebe i Poljsku i zemlje Zapada. A zašto mu je to trebalo? Htjeli ste dobiti židovsko bogatstvo? Ali bilo je bolje prvo postati svjetska sila, pobijedivši SSSR, a možda onda i druge zemlje. Zapad je lakše pobijediti zbog činjenice da njegov mentalitet mnogo manje karakterizira fanatizam i sklonost samožrtvovanju. Je li poznat barem jedan slučaj zabijanja američkih pilota. Istina, bilo je par sudara, ali najvjerojatnije je riječ o nesreći.
  Rusi su fanatični, što je čudno, jer pravoslavna vjera ne odobrava samoubojstvo i uopće ne smatra da se oružjem može zaslužiti put u raj. Općenito, Kristova učenja su, po njegovu mišljenju, krajnje glupa i nepraktična. He Yamamoto je čitao Bibliju i čudio se gluposti ljudi koji smatraju takvim pacifističkim Bogom. Na primjer, uči: udare te po desnom obrazu - okreni lijevi, traže jednu košulju - daj dvije, ljubi neprijatelja! Samo duševno bolesna osoba može smatrati Krista Boga. Takva religija je dobra samo za robove, ropske vazale. I cijela Europa i pola svijeta sigurno su vjerovali.
  Istina, Isusovo učenje, unatoč činjenici da odbacuje načelo Starog zavjeta, oko za oko, i uči vas da volite svoje neprijatelje, nije spriječilo Britance da osvoje trećinu cijelog planeta, stvarajući najopsežnije carstvo u povijesti čovječanstva. I to unatoč religioznosti Britanije, gdje se Bog spominje čak i u državnoj himni. Začudo, američki predsjednici se kunu u Bibliju, ali su ipak bombardirali japanske gradove napalm bombama, spalivši tisuće žena i djece žive. Štoviše, ubijali su civilno stanovništvo, ne slučajno, već namjerno, to je bila taktika teroriziranja civilnog stanovništva: potkopavanje ljudskih i ekonomskih resursa.
  Ali Japanci isprva nisu bombardirali Sjedinjene Države, prije njemačke invazije, tijekom cijelog rata probio se i ubio samo jedan bombarder, samo šest civila. I također pripisuju posebnu okrutnost samurajima. Uostalom, on bi se Yamamoto, po želji, mogao probiti s bombarderima do američkih gradova, pogotovo nakon poraza flote Yankeeja u blizini luke Peru. Da, Europljani su moralni gadovi. Imaju izopačeno razumijevanje, vjeru, učenje i nečinjenje!
  U Japanu nije tako! Ono što nas uče, to i radimo. Ne postoji takva stvar da Bog kaže okreni drugi obraz, ali su njegove sluge namjerno ubijale malu djecu. Da, općenito, vjerovanje da je Bog jedan i Svemogući ne može biti istinito. Da je sam, onda bi se, naravno, pobrinuo da ga ljudi obožavaju ispravno, u vjeri i istini, i da imaju jedinstven nauk. I tako svatko moli kako hoće, što hoće. A svijet je previše ružan i pogrešan da bi ga stvorio jedan Svemogući Bog. Uostalom, svaki odgovorni vladar na prvom mjestu teži redu i pravdi. Želi da na prvom mjestu budu jaki, mudri, plemeniti, pošteni, a ostali se ili ispravljaju, rastu fizički i duhovno, ili... Međutim, ako je Bog Svemogući i Stvoritelj svemira, onda bi ne stvarati tjelesne i mentalne nakaze.
  Uostalom, zašto je car ponekad prisiljen trpjeti slabosti ljudi kao datost? Budući da nema drugog izlaza, ne može u tren oka čudake pretvoriti u zgodne muškarce, a kukavice u hrabre. Ali da mogu, odmah bih to učinio! Jao, moram prihvatiti ono što jest i nositi se s ljudskim materijalom koji sam dobio kao dat. Ali od koga ga je dobio, drugo je pitanje. Da, i sam car ima slabosti: on je samo čovjek - stari, bolestan, oronuo. Začudo, božanski car često živi manje od običnog sluge, ima manje vještina oružja od većine generala i mnogih vojnika. Pa što je u njemu od Svemogućeg Boga. Ali bijela nije ništa bolja! U cijeloj povijesti Europe nije bilo strašnijeg i uspješnijeg osvajača od Hitlera. Da, on je uistinu simbol vojničke hrabrosti bijelaca! I, ipak, najveći zapovjednik svih vremena i naroda, nije mogao završiti ni gimnaziju, steći srednje obrazovanje, koje je obavezno u Japanu!
  Štoviše, Hitler nije primljen u vojsku, iz zdravstvenih razloga. Začudo, ovaj revnitelj kulta snage, lav rata, pokazao se toliko fizički slab da čak ni u Njemačkoj, gdje je na svakom mjestu vojno mjesto, nije pozvan kao redov. Kako je Europa degradirana.
  Međutim, Staljin, još jedan od najistaknutijih političara našeg vremena, također nije imao srednje obrazovanje, bio je grumen. I zanimljivo, također nije pozvan u vojsku, iz zdravstvenih razloga. Zanimljivo, slučajnosti, dva zlonamjerna neprijatelja nisu imala srednju stručnu spremu, nisu pozvani u vojnu službu zbog zdravstvenih razloga, imali su očeve pijanaca, a i Hitlerov otac je prvo radio kao postolar!
  Evo takve slučajnosti, čudne, zlokobne. Göring, Hitlerov službeni nasljednik, nije takav. On je iz obitelji aristokrata, Goeringov predak bio je zamjenik stvarnog vladara Njemačke, Bismarcka. Dakle, Churchill: aristokrat, iz plemićke obitelji, i američki plutokrati, (Predsjednik Roosevelt nije ništa više od pijuna, brzo su našli zajednički jezik s njim.
  Htjeli su njima zamijeniti Hitlera, ali nije išlo. Hitler ih je sve pokorio! Goering je biznismen, oligarh, aristokrat i pragmatičar. On je bolji od Hitlera sposoban ujediniti sve antiboljševičke i antiruske snage cijelog svijeta. Amerika i Britanija žele okončati Rusiju, bez obzira na vladajući režim, ali komunisti, koji poriču sam pojam privatnog vlasništva, žele završiti tako jako. Fanatično je da čak zatvaraju oči pred pretjeranim jačanjem Njemačke i da su i sami prisiljeni pristupiti Trećem Reichu.
  Međutim, Njemačka je geopolitički konkurent, ali konkurent u okviru kapitalističkih i aristokratskih pravila igre, a boljševička Rusija je apsolutno strana i neprijateljska. Čak je iznenađujuće da je sam Churchill ponudio Staljinu pomoć, unatoč svom antikomunizmu, tradicionalnoj, engleskoj mržnji prema Rusiji.
  Daleke 1941. htio sam postaviti Staljinovu Rusiju protiv Hitlerove Njemačke. Mučno su ga Nijemci stisnuli. Uostalom, Njemačka pod crvenima je ratni konj upregnut u sovjetsku kočiju, a SSSR pod smeđima je vječna partizanska zona. Uostalom, fanatični boljševici se neće pomiriti, te će voditi dugotrajni gerilski rat, koji će toliko iscrpiti Treći Reich da će svi snovi o daljnjoj ekspanziji nestati kao duga nakon grmljavine! Rusija pod Njemačkom, bolje nego Njemačka pod Rusijom! Shvaćajući to, jasno je zašto su Churchill i Sjedinjene Države, nakon vojnog poraza i predaje, tako brzo krenuli na zbližavanje s Trećim Reichom.
  Yamamoto je pragmatičar, bio je protiv rata sa SAD-om i Britanijom. Ali ova dva carstva sama su isprovocirala Japan uvođenjem embarga na opskrbu naftnim derivatima. Uostalom, zemlja izlazećeg sunca nema svoje bunare i mnoge druge sirovine. Japanci su pregovarali, Amerikanci su postavljali sve ponižavajuće zahtjeve.
  A u isto vrijeme, Yankeesi, izazivajući rat, uopće nisu vodili računa o dovođenju vojske i mornarice u borbenu pripravnost. Iskušenje se pokazalo prevelikim, tim više je tračkala nada da će Moskva pasti, a Njemačka i njezini saveznici priskočiti u pomoć. Osim toga, postojala je nada da Sjedinjene Države, budući da su još uvijek relativno demokratska zemlja, jako ovisna o javnom mnijenju, ako se rat povuče, neće htjeti prolijevati krv na tuđim otocima. Doista, zašto bi običan Amerikanac na ulici dobivao cink lijesove sa svojim rođacima, ako ne govorimo o zaštiti teritorija samih Sjedinjenih Država, pa čak i plaćati prilično velike vojne poreze! Možda je zato carska Rusija izgubila, imajući više vojnika, ali ruski narod Mandžuriju nije smatrao svojim teritorijem i nije htio krvlju i znojem platiti apstraktne interese. Jao, Hitler nije otišao u Moskvu, dijelom zbog nespremnosti za oštru zimu, a dijelom zbog fanatizma karakterističnog za boljševike.
  Nisam to želio sam doživjeti.
  Međutim, ne samo boljševici, ruski narod je sklon samožrtvovanju za velike ciljeve. Uostalom, prvog zračnog ovna napravio je ruski tip Messer. Čak je iznenađujuće da je to učinio ne radi rajskih časnika, već radi Domovine. Iako... Messer je djelomično budala, jer je majstor akrobatike, izumitelj, dizajner, a naravno i živi bi donio mnogo više koristi Domovini. Možda Yankeesi nisu toliko u krivu, replicirajući princip: glavna stvar u bitci je preživjeti! Uostalom, mrtvi više ne mogu ubijati!
  Nekoliko polugolih djevojaka golih grudi naklonilo se u znak odobravanja.
  Admiral Naumo je primijetio:
  - Već smo potrošili više od dvije trećine streljiva. Puške su jako vruće, zalijevaju se kantama vode!
  Yamamoto je napravio križ s prstom u zraku i rekao tihim, pomalo promuklim glasom:
  - Mislim da će oružje izdržati posljednju trećinu granata. Iako ne, nokautirati do devedeset pet posto.
  Admiral Naumo je slegnuo ramenima i obrisao znoj s čela.
  - Isplati li se dati sve najbolje prvog dana?
  Yamamoto je stisnuo šake.
  - Troškovi! Naravno da se isplati! Iznenadili smo Ruse, kao 1904., Nijemce 1940., ali Staljin će strogo kazniti zapovjedništvo i to se više neće ponoviti. Dakle, potrebno je iskoristiti činjenicu da je zmajev rep zaspao. Zapravo, razumijem Staljina, rat s Njemačkom je upio njegovu pažnju u tolikoj mjeri da je prestao brinuti o Dalekom istoku. A njegova pratnja bez vođe boji se preuzeti inicijativu. Ovdje smo promašili naš udarac. Kao i Amerikanci. Svima je bilo očito da se stvar sprema, oblaci se skupljaju, grmljavina će uskoro udariti, ali...
  Trčali su, bljeskajući bosonogi, okrugle pete djevojke. Bili su na važnoj misiji.
  Naumo je dotaknuo dršku samurajskog mača koji mu je visio o pojasu, ili kako se to također obično naziva katana:
  - Rusi uvijek kasne! Rat neće biti predug i doći ćemo do Urala.
  Yamamoto je podigao oči prema nebu.
  "Neka nam bogovi pomognu u tome, ali ja ne mislim tako!" Brzo uče, Khalkhin Gol je pokazao da je razina Rusa viša nego tijekom rata 1904-1905. Osim toga, otkrit ću vam jednu tajnu. Naš tajni agent u Vladivostoku je malo pomogao što prilično moćno obalno topništvo nije imalo granate, a zrakoplov nije uspio poletjeti na vrijeme. Ovo je tajni rat.
  Naumo je bio iznenađen:
  - A gdje su SMERSH i NKVD gledali?
  Yamamoto se nasmijao, tresući prstima.
  "Najgori kadrovi Rusije služe ovdje na Dalekom istoku, oni koji se boje umrijeti na sovjetsko-njemačkom frontu teže Vladivostoku. Stoga je ovdje puno lakše naći izdajnika ili budalu na vrhu, ali i sebičnu osobu. A NKVD je toliko navikao na otkrivanje izmišljenih zavjera da više ne primjećuje prave izdajice. Dakle, sasvim je moguće raditi. Inače, ako je nekoliko generala prešlo na stranu Nijemaca, unatoč činjenici da njihovim obiteljima, rodbini i prijateljima zbog toga prijeti smaknuće, onda je sasvim moguće podmititi nekoga s vrha. Ili ga koristite u mraku, što je još bolje.
  Tako da smo obavili puno posla. Nas Japance općenito karakterizira temeljitost u promišljanju vojnih operacija, te uzimanje u obzir svih sitnica.
  Naumo je protrljao dršku svoje katane.
  - Tako je! Ali sram Khalkhin Gola izaziva osjećaj gorčine i jake ljutnje! Kako bismo mogli...
  Yamamoto je tješio:
  - Bilo je više Mandžuraca nego Japanaca, a općenito je nemoguće pobjeđivati cijelo vrijeme. Moram napomenuti da se, ipak, nisu najbolje jedinice borile na našoj strani, a Rusi su imali veliku prednost u zrakoplovstvu i tenkovima.
  Naumo je napola nacrtao svoju katanu.
  - Nismo opravdani! Samuraj se nikada neće odnositi na tupu oštricu i umornog konja, puno neprijatelja i slabo oružje!
  Yamamoto je ispravio:
  - Samuraj, naravno da nije, ali čovjek, nažalost, da! Ljudi su skloni griješiti!
  Yamamoto je bio ometen i viknuo je nešto u cijevi, a zatim nastavio:
  - I znate, ponudio sam udar na Rusiju još u svibnju 1942. godine. To bi moglo spriječiti napredovanje prvog Fritza.
  Naumo je kimnuo.
  - Stvarno! Ali borili smo se protiv SAD-a i Britanskog lava.
  Yamamoto je prstom kucnuo po kormilarnici.
  - Da! Istina, ali SAD je dobio udarac u zube, Britanija je izgubila svoje kolonije, a Njemačka je bila relativno tijesna. Željeli smo izvući što više snaga sa zapada Rusije kako bismo Wehrmachtu olakšali prelazak u ofenzivu na Britaniju bez straha od Staljina uboda nožem u leđa. - Admiral je ispio sake koji je ponudila bosonoga djevojka u kratkoj suknji i nastavio. - Udarac je bio planiran za svibanj, do sušenja cesta, ali su Amerikanci spriječili.
  Naumo je izvukao svoju katanu i zasjekao je po zraku:
  - Smrt SAD-u! Uvijek se miješaju u Japan.
  Yamamoto se lukavo nasmiješio.
  - Ne uvijek, naravno, primjerice, kad smo se prvi put borili s Rusijom, Jenkiji su nam puno pomogli kreditima, ali i zalihama oružja. Više od polovice naše flote napravljeno je novcem Sjedinjenih Država i Britanije, i to u vlastitim brodogradilištima. Dakle, Amerika nije uvijek loša, ali ne u ovom slučaju.
  Naumo je iznenađeno upitao:
  - I zašto?
  Opet su projurili pokraj japanskih admirala, bljeskajući golim petama sluškinje.
  Yamamoto se spustio objasniti:
  - Jato dalekometnih bombardera probilo se do Tokija, i zadalo podmukli udarac glavnom gradu, koristeći napalm bombe. Stotine drvenih kuća izgorjele su, a car je pod svaku cijenu naredio da se zonu kontrole odmakne od glavnog grada. I prije svega, uhvatiti borbeni kompleks američkih baza na arhipelagu Medei, najbliže japanskim kosturima. Jao, nismo uspjeli pa smo počeli gubiti bitku za Tihi ocean. Dobro je što smo u isto vrijeme imali mudrosti brzo sklopiti savez s Trećim Reichom i izvući se iz malena. Inače od naših gradova ne bi ostale ni ruševine.
  Djevojke golonoge čak su skočile i tresle crnim i crvenim pletenicama.
  Nauma je mahnuo mačem u zraku:
  Ionako bismo pobijedili! Pa je li doista potrebno Hitleru dati Filipine nakon rata? Ovaj biser japanske krune, neosvojivi Singapur, rascvjetani Hong Kong, Indonezija, naftne bušotine zarobljenih engleskih kolonija i Francuska Gvineja, Indokina, Burma, Tajland. I još mnogo toga, o čemu pričati ne okreće se jezik. Uostalom, mi stojimo na granici s Indijom, na čijem je pragu Fuhrer zauzeo - Australiju. I odustati od svega bez borbe, kao kukavica...
  Yamamoto je prekinuo:
  - I među bijelcima ima pametnih! Nije ni čudo što je car u svom uredu stavio bistu Napoleona. Ali bio je još jedan Cezar, rekao je: teže je zadržati osvojene nego pobijediti. U ovom slučaju, to se prije svega odnosi na nas. U ovoj fazi nismo imali izbora. Odlučili smo zadržati dio kako ne bismo izgubili sve, pa i suverenitet.
  Nauma je reproducirala osmicu s mačem:
  Razumijem umom, ali srcem!
  Yamamoto je ustao i pljesnuo svog kolegu po ramenu.
  - Da, nemoj se uzrujati, u ovom slučaju, ako odemo, onda da se vratimo. Pobijedit ćemo SSSR i opet jurnuti u Treći Reich protiv SAD-a i Britanaca, ali ćemo ih već pobijediti zajedno s Nijemcima i tjesteninom. A onda ćemo sve vratiti, plus ćemo zarobiti i Indiju, Australiju, Aljasku i do... To će se vidjeti, uostalom imat ćemo resurse ruskog Sibira, a Amerika će opet pasti u depresiju. Ovo se mora razumjeti!
  Još jednom su golonoge djevojke kimale glavom u znak najvećeg odobravanja. Tako su lijepe, preplanule, neke su djevojke bile čak i plave kose, i mišićave.
  Admiral Nauma je gotovo neprimjetnim pokretom sakrio katanu u korice i šapćući šapnuo:
  - Budućnost je dobra, ali sadašnjost je bolja! Čujte na nosačima aviona, cijela zaliha bombi je potrošena, a na ...
  Yamamoto je kratko naredio:
  - Dođite na palubu i pogledajte okolo, za pola sata ćemo se okrenuti i krenuti prema našoj najbližoj bazi.
  Nauma mu je zviždala kroz nos:
  - Slušajte zapovjednika!
  Admiral je iskočio, držeći vrata kako se ne bi zalupila. Prije nego što su njegovi koraci utihnuli, s vrata je iskliznula sjena, prošetala je na prstima i skinula pokrivače. Yamamoto se nasmijao.
  - Lady Armstrong, iznenadni ste kao i uvijek!
  Na stvorenje je pao mlaz svjetla, pokazujući ga u svoj svojoj slavi. Bila je plava, nimfa, savršenih proporcija, ali s licem zrele žene u tridesetima. Nešto viši od Yamamota, u kožnim cipelama izvezenim smaragdima i safirima u skladu s bojom vala, s mekim potplatima. Nakon što je skinula pokrivače, bila je u kupaćem kostimu i kretala se poput indijske plesačice.
  Yamamoto zaustavi ženu:
  - Pleši kasnije! U međuvremenu, slušajte me pažljivo, kako je marionetski predsjednik Sjedinjenih Država kao dijela Trećeg Reicha, Henry Truman, reagirao na naš prijedlog da se svim oslobođenim teritorijama da status formalno neovisnih država?
  Armstrong je odgovorio njezinim nježnim glasom:
  - Rekao je da su on i Churchill protiv toga. Sve kolonije će i dalje biti kolonije, a Kina će ostati podijeljena. Inače, Truman je rekao da, ako Japan pomogne režimu Chai Kang Shija, može ga spasiti - osobno će pitati Hitlera da je tako. Ukratko, imate svoje baze u Mandžuriji, kao i režim, pa čak i nešto dobijete u kontinentalnoj Kini. Konkretno, koncesije i pristup sirovinama.
  Yamamoto se nasmiješio.
  - To je dobra vijest! Zna li američka marionetska vlada da smo pogodili SSSR? Ili još ne?
  Armstrong je prstom napravio krug.
  - On već zna! Zasad nije bilo službene reakcije, no Truman je već uspio uskliknuti: bravo Japanci!
  Yamamoto se namrštio i ljutito trgnuo obrve.
  - Mi za njega nismo Japanci, nego Japanci, nacija ratnika i mudraca, a ne pastira i osuđenika kao Amerikanci. Iako je to, naravno, dobro, znači da neće biti prepreka za ofenzivu duboko u Sibir.
  Žena je zaigrano pomicala noge po podu:
  - Sibir je dobar - velik je, bogat! A u isto vrijeme, Sibir je loš - ima snijega i hladnoće!
  Yamamoto je stisnuo usne.
  - Japanski vojnik se ne boji mraza. Ovo je bit Bushido kodeksa: ne tražite sebi lak život, već prevladajte poteškoće. Nije ni čudo što je simbol samuraja - karas! Ova riba uvijek pliva protiv struje.
  Armstrong je bio iznenađen:
  - Šaran? Tako bezopasna riba. Jesu li strašni, stvarni demoni samuraja apokalipse u usporedbi sa sobom s gonjakom, koji se prži u tavi, a ne s tigrom ili lavom.
  Yamamoto raširi ruke.
  - U Japanu nema lavova! A tigar je previše nježna mačka, nedostaje joj hrabrosti. Znate, jedan od glavnih testova za samuraja, u dobi od deset godina, on biva uveden u kavez s tigrom i mora uzeti komad svježeg mesa od zvijeri. Taj Zenki se izlegao, ne vjerujete?
  Armstrong je odmahnuo glavom.
  "Ne vjerujem da se desetogodišnji dječak može nositi s tigrom, čak i ako ima najoštriji mač u rukama.
  Yamamoto je nježno položio ruku na djevojčina leđa i pogladio njezinu golu, baršunastu kožu.
  - Krivo ste razumjeli. Sin samuraja ulazi u kavez s tigrom bez mača ili ikakvog oružja. Mora upotrijebiti svoj jak um i snagu volje da uvjeri tigra da mu da svoju hranu!
  Armstrong je uzviknuo:
  - Da, jednostavno je nevjerojatno! Samuraj je pravi vrag! Jeste li i vi bili u toj ćeliji?
  Yamamoto spusti oči.
  - Nažalost ne! To je običaj iz davnih vremena! Ali ako želiš, bacit ćemo te u kavez? Recite da želite ući u kavez s tigrom?
  Armstrong je prednjala, njezine preplanule, nježne grčke ruke ovile su se oko admiralova vrata. Usne su se pozivajuće otvorile:
  - Ako si tigar ti, onda sam spreman i za pakao! Iako je raj gori od pakla bez tebe, o moj voljeni samuraju.
  Yamamoto je iznenada odgurnuo ženu i povikao:
  - Sada moram sumirati rezultate napada na SSSR s drugim admiralima, kao i saznati kako stvari stoje na kopnu. Nema vremena za prepuštanje ženskim užicima. Razumijete: nema vremena! Nazvat ću te tek navečer. Inače, uski rez očiju i žuta koža mi ne smetaju.
  Armstrong joj je prevrnuo bokove.
  - Ne! Upravo suprotno! Tako još romantičnije i neobičnije! Ti si Japanac, ja sam Amerikanac: žuta i bijela rasa, anđeo i demon! Ovaj kontrast je lud! Većina žena voli original i ne voli ostale.
  Yamamoto si je natočio pola čaše sakea pomiješanog s "Ginnom" i, progutavši u jednom zamahu, opustio se:
  - Zapravo, mislio sam da su žene konzervativnije od muškaraca. Jesu li žene napravile mnoga znanstvena otkrića?
  Armstrong je zabacio glavu i zatresao plavom kosom i rekao:
  - Najvažnije otkriće za ženu je otkriće novog muškarca, samo pod uvjetom da je knjiga, a ne radio! A samuraji nisu govornici!
  Začuo se histeričan zvuk zvona, bljesnulo je zeleno svjetlo. Admiral si je natočio još pola čaše, frknuo na ruskom i pojeo limun namazan medom. Obliznuo je usne i pokazao dršku samurajskog mača:
  - Osobno sam ubio više od stotinu ljudi, od toga najmanje dvadeset djevojaka! Bit ćeš najljepša od svih žrtava.
  Armstrong je zaprijetio, isplazivši Yamamotov grimizni jezik:
  - Imam tri sina i oni će se osvetiti tebi i tvojoj obitelji, admirale!
  Yamamoto nije djelovao nimalo uvrijeđeno.
  - Rodila je troje djece...
  - Pet! Amstrong je ispravio.
  Pogotovo pet! I zadržao djevojčin struk?
  Gospođa je prebacila nogu preko vrata:
  - Ja sam Amerikanac i to govori sve!
  Yamamoto je kimnuo i prosiktao:
  - Sad će ti doći dečko, ona je jako jak ninja borac. Poslužite ga po najvišim standardima. Razumijete?!
  Armstrong je kimnuo u znak slaganja.
  - Volim mlade... Nadam se da je zgodan?
  Japanci su samouvjereno odgovorili:
  - Još više! Svidjet će ti se!
  I odlučno napusti kabinu. Umjesto toga, gotovo se odmah pojavio dječak. Ima otprilike trinaest ili četrnaest godina, vrlo mišićav, bos i u kratkim hlačama. Stvarno zgodan, s plavom kosom.
  Armstrongu je bilo drago... Što neće imati posla s nekom starom nakazom.
  Dječak je, međutim, izgledao ljutito i jezgrovito promrmljao na engleskom:
  - Skinuti se!
  Žena se nasmiješila i rekla:
  - Možda malo romantičnije!
  Dječak joj je odgovorio pljusnuvši je po licu. Dami je gorio obraz. Špijunka je teško uzdahnula i počela se skidati. Jao, ne baš obećavajući početak.
  Dječak je pokazao zube, skinuo kratke hlače i otkrio teško muško savršenstvo.
  Šištalo cereći se:
  - Leći!
  Uz uzdah, lady Armstrong je legla na leđa i raširila noge. Dječak je s pritiskom i vrlo grubo ušao u nju, te počeo udarati čekićem poput strojnice. Bez milovanja, bez riječi...
  Špijunka je već bila iskusna kurva i nije bila povrijeđena. Naprotiv, oštri trzaji su gotovo ugodni. Tako su je uzbudili, a pećina Venere počela se puniti vlagom. Onda je potpuno krenulo i čuli su se sladostrasni jauci.
  Dame se uzimaju grubo, ali i ovo je zadovoljstvo. I ovdje vas prekriva val orgazma.
  Dječak iznenada prestane lupati, snagom zgrabi lady Armstrong za kosu i sagne se gol do svog savršenstva. Špijunka otvori usta i mlaz joj udari u jezik. Nije ni prvi put. A bijela kaša od dječaka je slatka i vrlo ugodna na okus. Armstrong oblizuje usne s iskrenim zadovoljstvom.
  Tada se i sam mladi ninja licem naginje prema njezinim grudima i počinje nesebično raditi. Armstrong zadrhti od novog vala ekstaze i riče poput bivola u klaonici. Svojim grimiznim ustima mora uhvatiti savršenstvo. I raditi s ružičastim jezikom. Dok opet ne bukne fontana bijelog i slatkog.
  Tako zabavno. A mladi, mišićavi i plavokosi ninja jednostavno je neumoran. Njegova energija je neizmjerna i neodoljiva. Ovaj slavni borac i bedni div. I plava kosa... Baš sve je super i najviša klasa.
  Popravljeni E-50 je krenuo u borbu. Rusi su ipak prilično postavili utvrde, a Nijemci su morali dubinski svladati obranu. Ratnici su metodično uništavali bateriju.
  Gerda je opalila, razbivši sovjetski top, a onda je sa smiješkom u glasu rekla:
  - Tući ćemo ljude, i tući kante!
  Charlotte je otpjevala svoje bakrenocrvene kovrče:
  - Mi smo, oh, razbojnici! Razbojnici!
  I pritiskom na tipku joysticka golim prstom, poslala je projektil, razbijajući sovjetski bunker.
  A onda je Christina zaglušno zarežala:
  - Bum bum! A ti si mrtav! Mrtvi! Mrtvi!
  I također pritišće gracioznu nogu golim prstom, šaljući neprijatelja u nokaut.
  A onda je tu bila i Magda. Evo djevojke. Pritišće joystick i prstima bosih nogu, i kako mlati.
  - Ma, tko nas vidi odmah će dahne!
  Šarmantna Gerda, tresući punim grudima, lupila je o trideset i četiri i zacvilila:
  - A nekom će zamirisati prženo!
  Charlotte je golim prstima pritisnula gumbe džojstika i cvrkutala poput vrapca:
  - A mi nešto držimo u njedrima!
  Kristina je raskinula sovjetski pištolj s granatom i zašuštala, cvokoćući grimiznim usnama:
  - Ne prilazi nam...
  Magda je također pritisnula gumb golim prstom. Puhnula je u trideset četvorku i viknula:
  - Ne prilazi nam!
  I Gerda, ova agresivna zvijer, plave kose, također će udariti projektilom, a trideset i četiri će prsnuti kao nos boksaču pod šakom udarca. I ratnik će cviliti:
  - Ubit ćemo ga!
  I opet će djevojke briznuti u plač i pucati, bez imalo žaljenja i stanke.
  Charlotte je oduševljeno uzviknula:
  - Ja sam veliki pljačkaš...
  I također kako pogađa sovjetsku haubicu. Samo su dijelovi letjeli u različitim smjerovima.
  Christina reži. Dok pritišće goli prst na tipku džojstika i cvrkuće:
  - A kći demona je mrtva!
  Magda također zakucava bosim nogama na udarni predmet, razbija sovjetski tenk i izdaje:
  - I ne skroman!
  Gerda je pokazala zube, zubi su joj bljesnuli. Zamišljala je zgodnog mladića. Tako mišićav, atletski, s reljefom mišića i velikim muškim savršenstvom. I kako se naginje i obavija svoje grimizne usne oko njegove pulsirajuće jezgre od žada. Kako je ukusan, kao sladoled od čokolade. I onaj čokoladni sladoled koji ližeš jezikom. I tako je lijepo, tako uzbudljivo.
  Oh, kako je lijepo ako joj se s leđa pridruži još jedan mladić. A pulsirajući štap od žada ući će u vlažnu pećinu Venere. I kako je super.
  Gerda se čak tresla od klonulosti. Kako joj se to činilo dirljivim i divnim.
  Djevojka je pucala na sovjetski pištolj. A ona je zadivljeno cvrkutala lupkajući bosom nogom:
  Ljudi, ljudi, na vama je...
  Charlotte je također mlatila i razbila ruski tenk, dok ona brblja, tresući punim poprsjem:
  - Sačuvaj zemlju od vatre!
  Christina je protresla bakrenožutu kosu. Otisnula je vatreni osmijeh, cvrkućući:
  - Mi smo za mir, za prijateljstvo, za osmijehe svijeta....
  Magda je golim prstom poslala klik na joysticku. Razbila je sovjetski tenk i zarežala:
  - Za srdačne susrete!
  Ratnici su izgledali izuzetno veselo. I kako su pokazali zube. I namiguju i cvile.
  Charlotte također zamišlja tipa. Mlad, ali s bradom. Dok joj miluje grudi. Dok brada golica prsa, kovrčava kosa prelazi preko zrelih jagoda bradavica. I škaklja je, i ljubi joj grudi. Zaokružite slatku, mednu bradavicu jezikom. Takva je idila. A ako tip još zabode jezik u pećinu Venere. Kakav okus!
  Charlotte puca i cvili:
  - I mač će biti oštar!
  Naravno, djevojke, iako ljepotice, čine prljavo djelo - ubijaju sovjetske vojnike. Ali tako su ih učili od ranog djetinjstva. Oni su nemilosrdni vukovi.
  
  
  ULAZNICA ZA LUCKY FUHRER
  Hitler je dobio fantastičnu kartu: sretno ruskog predsjednika Vladimira Putina. I postalo je fantastično da je Fuhrer vodio. Istina, ne sav Hitlerov karneval. Zaustavio je trupe kod Dukera. No, evakuacija se dogodila za Britance i Francuze s velikim gubicima, i s puno većim brojem zarobljenika. A u borbi za zračnu prevlast Britanija je propatila puno više, a Nijemci su srušili više aviona nego u stvarnoj povijesti, dok su sami izgubili manje. I Fuhrer je ipak odlučio sletjeti. I bila je prilično uspješna. London je pao za jedanaest dana. I britanske trupe su kapitulirali.
  Većina kolonijalnih postrojbi i dominiona priznala je novog i, štoviše, legitimnog kralja Britanije pronjemačke orijentacije i Mosleyovu vladu. Tako je Fuhrer u kratkom vremenu odnio uvjerljivu pobjedu.
  Ali nije stigao skrenuti na istok. Japan je napao SAD u luci Peru. Hitler je smatrao da je potrebno zarobiti Ameriku prije nego što se njezino moćno gospodarstvo obnovi na ratnim temeljima. A SSSR je, kako su obavještajci pokazali, već prilično spreman za rat i nije ga tako lako prihvatiti. A zime u Rusiji su oštre.
  Osim toga, nakon zauzimanja Londona, Staljin je održao osobni sastanak s Hitlerom, a oba su diktatora bila vrlo zadovoljna jedni s drugima. Fuhrer je odlučio da će prvo dokrajčiti Ameriku, a potom SSSR.
  Staljin se složio da bi SSSR također mogao sudjelovati u ratu. Hitler je dao zeleno svjetlo za pripajanje Rusiji, legalnu Aljasku. Ali je odbio odustati od Finske. Iako je i Staljin ovaj teritorij smatrao iskonskim, ruskim.
  Ali odlučio sam se ne raspravljati. A Aljaska nije loša... Počeo je veliki rat između SSSR-a, Japana, Italije, Trećeg Reicha protiv SAD-a. Osim toga, borile su se i Francuska i Britanija. Fašističke trupe pokorile su sve kolonije okupiranih zemalja.
  A rat sa Sjedinjenim Državama išao je od samog početka za Treći Reich uspješno. Japan je bio malo gori. No, u četrdeset i drugoj godini Nijemci su već u jesen podjarmili gotovo cijelu Kanadu. A u proljeće 1943. počela je ofenziva protiv Sjedinjenih Država. U borbama su već sudjelovali njemački "Tigrovi", "Panteri", "Lavovi". I oni su strašni strojevi. Amerikanci su se žestoko borili, ali su postupno gubili. Borila se i Crvena armija. Zauzevši Aljasku, Staljin je ipak poslao trupe protiv Sjedinjenih Država kako bi zauzeo i kontinent, a ne da bude lešinar.
  U borbama "Pantera" i "Tigar", sovjetska vozila su se natjecala s američkom vojskom. Borbe su pokazale da T-34-76 nije dovoljno naoružan. I Staljin je sljedeće godine naredio da se na ovaj tenk stavi veći top i kupola. Ne mijenjajte šasiju. Ali KV serija pokazala se prilično slabom.
  Tenk KV-3 u seriju je ušao u kolovozu 1941., a KV-5 u rujnu ove godine. U četrdeset i drugoj godini u seriju je ušao i KV-4, a Staljin je odabrao najtežu, ali bolje zaštićenu modifikaciju od 108 tona težine. Krajem godine pojavio se KV-6 s tri topa, težine sto pedeset tona. A u četrdeset i trećoj godini i KV-7 težak dvjesto tona.
  Kako se ispostavilo, svi sovjetski tenkovi serije KV imaju loše performanse u vožnji, nepouzdan mjenjač i općenito se često zaglave i pokvare. A spremnik od dvjesto tona, općenito, gotovo je nemoguće prevesti.
  Ali nema lošeg bez dobrog. I serija KV je isključena, a umjesto nje pojavila se serija IS ... Štoviše, Staljin je čak zabranio razvoj tenkova težih od četrdeset sedam tona. Ali T-34 se pokazao toliko uspješnim da je Staljin naredio da se ovaj tenk učini najvažnijim, osnovnim i najmasovnijim.
  Amerika je bila napadnuta i Nijemci i Crveni i Japanci. Zdrobljena je i s juga i sa sjevera.
  Amerikanci su se brzo slomili... Iako blitzkrieg nije prošao, u prosincu su zauzeli New York i Washington. A Amerikanci su kapitulirali 30. siječnja 1944. godine.
  Nastupila je privremena pauza... Treći Reich i Japan su probavljali svoje posjede. A SSSR-u se nije žurilo. Staljin i Hitler postali su bliski prijatelji. Nijemci i Japanci su zauzeli Latinsku Ameriku, borili se u Kini, progutali druge zemlje.
  SSSR je završio treći petogodišnji plan. A onda četvrti... Treći Reich je pripremao novo oružje... A 1952., 20. travnja, počeo je novi rat između Japana i Trećeg Reicha. Staljin je, naravno, stao na stranu Trećeg Reicha.
  SSSR je postao moćna zemlja s visoko razvijenom ekonomijom. Glavni tenk T-54 i IS-7, Staljinu se svidio posljednji stroj, te je dao zeleno svjetlo seriji. U Trećem Reichu postojala je serija "E", vrlo dobrih tenkova nove generacije. Ali onda su se pojavile piramidalne iz serije AG. Osim toga, nacisti su imali jedinstveno oružje - diskete i još mnogo toga. U tehničkom smislu, Treći Reich je jači od Japana, i dok samuraji ne stvore nuklearno oružje, ono mora biti osvojeno.
  Staljin, ostario i oslabljen, želio je slavu. Ali Hitler je rekao da je dopustio samo povratiti Kurilski greben i Južni Sahalin.
  Staljin je time bio zadovoljan s određenim rezervama. Istina, SSSR ovaj put nije tako aktivno sudjelovao u ratu. Borbe su bile žestoke.
  Alenkina tenkovska posada borila se na IS-7.
  Sovjetski tenk je dobar, ali njemački piramidalni su ipak bolji, i zaštićeniji s bokom.
  Alenka je golim nožnim prstima pritisnula gumb joysticka. Upucano ubojitim projektilom.
  Japanski E-50, kopiran po licenci od zastarjele marke, borio se protiv toga. Ovaj stroj je imao top od 88 mm s duljinom cijevi 100 EL. Opasno za ugrize sa strane i teoretski sposoban udariti u oči i čelo. Vrlo visoka probojnost oklopa. A početna brzina projektila je kolosalna.
  Gornji dio trupa dosta je dobro zaštićen velikim nagibom, ali je čelo tornja lošije.
  Djevojka Anyuta uperila je pištolj golim prstima i pogodila samurajski tenk. Od prvog puta pogođen i prisiljen šutjeti.
  Japanac je poprilično okretan, ali je težak gotovo koliko i IS-7 sa slabijom, posebno zaštitom na brodu.
  Evo još jednog E-50 kojeg su djevojke pogodile na brod s velike udaljenosti, iako to zahtijeva fenomenalnu preciznost.
  No, nakon svega, crvenokosa Alla mlatila se golim nožnim prstima, a to barem nešto znači.
  Ali japanski E-75 je u pokretu. Nije brz kao E-50 i teži je. Ali čelo mu je snažno zaštićeno. Kupola je dosta debela s prednjim oklopom, 252 mm deblja od IS-2. Čelo tijela je tanje, ali s velikim nagibom. Najslabija strana trupa je samo 120 mm, bez nagiba. A u njima je najbolje pogađati s velike udaljenosti.
  E-75 je pomalo zastarjeli stroj težak preko devedeset tona. Ona je očito neadekvatna. Iako je top od 128 mm još uvijek prilično moćan. I T-54 dobro probija ovaj stroj.
  Maria je pucala golim nožnim prstima. Probila je bočnu stranu trupa i primijetila:
  - Nije najbolji dizajn!
  Olimpija je dala rafal iz mitraljeza i složila se:
  - Sigurno ne najbolje!
  I gole nožne prste dok pritišće gumbe.
  Japanci gube novi rat, ali se očajnički bore i ne predaju se. Iako njihove postrojbe tehnološki zaostaju.
  Sovjetski MIG-15 bit će jači od japanskih automobila. A njemački ME-462 potpuno je izvan konkurencije.
  Pobijedili su Japance u nebo. A protuotrov protiv disk-plana uopće ne postoji.
  Iako diskoteke ruše gotovo sve što se kreće.
  Eva i Gertrude pokazale su se u svom sjaju srušivši automobile Zemlje izlazećeg sunca.
  Eve je opalila golim nožnim prstima i zarežala:
  - Za mog dečka!
  Gertrude je potvrdila dok je rušila protivnice:
  - Tako da svi ljudi umru!
  I također s golim nožnim prstima, on će pritisnuti tipke na joysticku i oboriti nekoliko aviona.
  Japanci su bili potučeni i pritisnuti u svakom pogledu. Hitler je zahtijevao da se što prije stane na kraj neprijateljima.
  Gerda i Charlotte zajedno su se borile u tenku u obliku piramide. Težina automobila je samo četrdeset pet tona, a oklop je 250 mm s velikim nagibima pod svim kutovima. A motor je 1800 konjskih snaga, plinska turbina.
  I visokotlačni top koji sve mlati kao maljem. Neka je kalibar samo 88 mm, ali kakva velika brzina projektila.
  Ne mogu odoljeti njemačkom tenku.
  Gerda je golim prstima preplanulih nogu udarala po gumbima džojstika, razbila japanski tenk i zalajala:
  - Za veličinu komunizma u arijevskoj zemlji!
  I djevojka je isplazila jezik. Pokretan je i ružičast.
  Charlotte je također pucala golim nožnim prstima, pogodila neprijatelja i zacvilila:
  - Za svetu Rusiju!
  I namignula svojoj prijateljici.
  I potukli su Japance temeljito, i to žustro.
  Albina i Alvina također se dobro bore na nebu, pobjeđuju Japance i razbijaju ih.
  Albina je vrlo aktivno srušila uz pomoć svojih golih nožnih prstiju i zgnječila samuraja na nebu ...
  I zaurlao:
  - Slava Trećem Reichu!
  Alvina je srušila japanski auto i zacvilila:
  - Slava Pruskim herojima!
  I također koristeći gole nožne prste.
  Djevojke su vrlo borbeni tip i lome sve prepreke. Kad samurajski avion izgori poput baklje i padne. A iza njega je pet boraca iz Zemlje izlazećeg sunca.
  Dakle, djevojke su ovdje nevjerojatno dobro uigrane.
  Elizaveta je na tenku T-54 sa svojom posadom i uništava japanske tenkove.
  Nije lako boriti se. Glavni japanski tenk kopiran iz rane modifikacije E-50 je vrlo ozbiljno vozilo. I nije inferioran u odnosu na sovjetski tenk u prednjem oklopu i naoružanju. A čak i malo njezina puška je oklopnija i bolja štiti čelo trupa, posebice vrh.
  Istina, Japanac je teži od sovjetskog automobila, ali snažniji motor to kompenzira.
  Elizabeth puca iz daljine i manevrira.
  Točnije, Eufrazija vozi. I ne dopušta da ga uhvate.
  Ekaterina, članica posade, udarila je golim nožnim prstima i zacvilila:
  - Za komunizam!
  Tada će Elena, kao eksplozija, razbiti metu u stranu. I urlati:
  - Najprecizniji smo na svijetu.
  Tenk T-54 Japanci mogu probiti u čelo, a još više u bok. I nema prednosti u borbi. Stoga je teško boriti se sa samurajima.
  I dolazi E-100. Jako gadan auto. Oklop joj je jak iz svih kutova, a pištolj je vrlo moćan na 150 mm. To će razbiti sovjetski automobil u komadiće. I teško se probiti kroz Japance. 210 mm sa štitovima od ploča.
  A čelo je 250 milimetara. Dakle, ne možete se probiti kroz takav kolos.
  Približava se tenk T-54. Ne bušite Japanca u čelo. Pritisnut ću da ubodem sa strane i onda su samo oboreni.
  Puška je moćna, ali je niža paljba. A točnost također smanjuje kalibar.
  Dakle, od Euroazije se traži virtuozno manevriranje. Pa da se, ne daj Bože, ne pogode.
  Djevojka je pjevala:
  - Rusija je naša velika sila,
  Rusija je naša velika zemlja...
  Moćna volja, pouzdana slava,
  Tvoja zauvijek!
  Elena je udarila japanski E-50 i primijetila:
  - Živimo u SSSR-u, a ne u Rusiji1
  Euroazija se složila s ovim:
  Da, ali poanta je ista!
  I tako su izbjegli pucnje, i skliznuli do samog tenka. I to pravo u stranu, u dijelu gdje nema nižeg nagiba i u štitove, zabijaš iz podcijevnog kalibra.
  I E-100 počinje detonirati i eksplodirati. I kako to sve ispadne.
  Rusija pod Staljinom je jaka i zrakoplovstvo, i tenkovi, a dijelom čak i flota.
  Do sada, međutim, SSSR nema previše velikih brodova, ali su postavili pristojno male.
  A na razaraču cijela posada se sastoji od samih djevojaka. I temeljito mlatiju Japance.
  I njihovi se brodovi, bez daljnjega, raspadaju.
  Djevojke trče okolo i golim prstima šalju topovske granate.
  I kako im bljeskaju gole ružičaste štikle.
  Stalinida, zapovjednik posade, uzeo je i zapjevao:
  - Slava našoj Svetoj domovini!
  I opet, sovjetske puške udaraju po Japancima. A sada cijela krstarica samuraja eksplodira. A žuti vojnici se dave.
  Evo opet borbe...
  U prvih šest mjeseci teritorij pod kontrolom Zemlje izlazećeg sunca bio je prepolovljen.
  I bilo je pobjeda na svim frontovima.
  Crvena armija je zauzela južni Sahalin i preselila se na Kurilsko otočje. Napali su i Mandžuriju. I borio se za Port Arthur.
  A napad na ovaj grad bio je vrlo žestok.
  Alenka se borila s Japancima i gugutala, pokazujući zube:
  - Mi ćemo pobijediti!
  I golim nožnim prstima pritisnula je tipke joysticka i raznijela samurajsku haubicu.
  Anyuta je također pucala. Razbio neprijatelja i zacvilio:
  - Za SSSR!
  A Alla je zakucala s divljim bijesom i zacvilila:
  - Za nove granice!
  I također, s golim prstima na nogama, kao da čekićem.
  Maria je cvrkutala i zarežala:
  - Za Staljina!
  I udarali su svom snagom...
  I Olimpija se borila golim prstima, kako neprijatelja sasjeći, i smrviti.
  Port Arthur je pao ... I ovo je velika pobjeda.
  Još tri mjeseca trajale su borbe na drugim mjestima... Došla je 1953. godina... Borbe u njoj su vrlo okrutne.
  Sovjetske trupe pokušale su se iskrcati u Japanu, ali su ih srušile jedinice za samoobranu.
  I na moru borbe još nisu jenjale...
  Djevojke su se borile kao pravi vitezovi.
  I naravno bile su golonoge i jako lijepe, preplanule. I kako su bombama mlatili Japance.
  A ostale cure se svađaju. Na primjer, Anastasia Vedmakova. Ona je takva borbena djevojka i čini takva čuda na MIG-5.
  I obara još jedan avion, ovaj put japanski, iz topa kalibra 37 mm.
  Pilot se bori u jednom kupaćem kostimu i iznimno je agresivna djevojka. I izuzetno precizno pogađa neprijatelja.
  I svaki njezin udarac pogodio je metu.
  Anastasia je cvrkutala pjevajući:
  - Himna domovine pjeva u našim srcima,
  Nema ljepše žene u cijelom svemiru...
  Stisnite jači viteški mitraljez,
  Umri za Bogom danu Rusiju!
  Akulina Orlova, koja se bori protiv Japanaca, goli zube, prigovara:
  - Ne! Bolje neka umre neprijatelj, a mi ćemo živjeti!
  I prisjetila se kako su, primjerice, partizanku Laru mučili Japanci. A ova djevojka bosa je protjerana po snijegu. A ona se samo nasmijala krvnicima u lice. Čak i kada su joj široke trake užarenog željeza nanesene na gole, smrznute tabane, uspjela je suspregnuti svoj krik boli. Iako je ugrizena usna krvarila.
  To je bila partizanka Lara.
  I imala je veliko srce. I izdržala je kad su je tukli bodljikavom žicom, kroz tijelo joj je prošla struja.
  Dakle, nije ništa rekla. Nisu je ubili, nego su je poslali u logor smrti u kamenolom.
  Ni tu se Lara nije slomila, te je nastavila svoj put puna hrabrosti i junaštva.
  Akulina Orlova oborila je još jedan japanski avion i zapjevala:
  - Borićemo se s neprijateljem do kraja,
  Podvizi vojnika se ne broje ...
  Rusi su se oduvijek mogli boriti -
  Sotona će biti uništen!
  Ali sada je ožujak već došao... Staljin je mrtav. Završilo je slavno doba vladavine diktatora i osvajača. Berija je postao nasljednik. Staljin je čak ostavio oporuku da bi Lavrenty Palych trebao biti predsjednik Državnog odbora za obranu i vođa.
  A 2. svibnja, glavni grad Japana, Tokio, zauzele su Nijemci i sovjetske trupe. A 9. svibnja 1953. uslijedila je predaja Zemlje izlazećeg sunca i rat je završio pobjedom. I sve je izgledalo dobro i ugodno.
  20. travnja 1955. održana je prva misija s ljudskom posadom na Mjesec. Pred čovječanstvom se činio cijeli bezgranični kozmos.
  No, 20. travnja 1957. Hitler je krenuo u rat sa SSSR-om. Već je sve kontrolirao i na njegovom putu je ostala samo jedna moć.
  Tko će zaustaviti Hitlera?
  Lavrentij Berija je ojačao na vlasti. On je Gruzijac, a ovo je više-manje kao da je Staljinova sjena odgovarala narodu.
  I dolazi rat...
  Nijemci su jaki, a imaju trupe iz cijelog svijeta. SSSR je također jak, ali inferioran u odnosu na Wehrmacht u tehnologiji.
  Pojavio se tenk IS-10 ... IS-11 i IS-12, ali ti su strojevi relativno lagani od pedeset tona, samo je pištolj snažniji i dugocijevni za IS-11 na 122 mm, za IS- 12 - 130 mm. I samo je IS-15 napravljen snažnijim tenk od IS-7. Imao je 152-milimetarski i istovremeno dugocijevni top težak oko sto tona.
  Pojavio se i T-55. S snažnijim puškama kalibra 105 mm i bolje zaštićenim.
  U početku su Nijemci uspješno napredovali. Njihovi tenkovi su napredniji, kao i druga vozila. I što je najvažnije, puno više snage.
  Za tri mjeseca tvrdoglavih i žestokih borbi, nacisti su stigli do Moskve. A zima je još daleko...
  Lady Armstrong se nastavila boriti, zajedno sa svojim drugovima.
  Četiri djevojke borile su se na tenku Goering-5. One su Engleskinje u službi Wehrmachta. I nije im nimalo lako. Moramo se boriti protiv boljševika, koji se bore i fanatično i vješto. Ne dajte Britaniji podrijetlo.
  Jane je preciznim udarcem oštetila ruski top i zagugutala:
  - Život je trenutak, između prošlosti i budućnosti!
  Gringeta, ovaj bosonogi topnik, upotrijebio je pištolj, zapucao i entuzijastično zašištao:
  - Mi smo orao djevojka!
  A njezin projektil pogodit će pravo u sovjetsku haubicu. Da, cura je stvarno super. I uništava sve redom.
  Malanya je također udarala golim nožnim prstima. Uništio ruski pištolj. Izazvao je detonaciju borbenih kompleta. Evo što je poletna djevojka. I cvrkutala:
  - Budućnost će biti svijetla... Rat će završiti, vjerujem u to!
  Matilda je sumnjičavo rekla:
  - Imam osjećaj da se udaramo više od jednog stoljeća. Sve svađe, svađe i svađe!
  Lijepa Jane prasnula je u smijeh i duhovito primijetila:
  - Bolje borbe nego nule!
  I opet pogodio sovjetski pištolj preciznim udarcem. Ovdje je stvarno djevojka. A granica sigurnosti zadire Ruse.
  Prije borbe djevojke su se malo odmorile u konobi. Pili smo bavarsko pivo, jeli masnu svinjetinu i janjetinu. Zatim su pozvali desetak mlađih muškaraca i zezali se s njima. I smiješno je i vrlo ugodno.
  Ionako je dobro za djevojke. I takav užitak za snažna i prilično mlada tijela.
  Odmah se povećava energetski naboj prije bitke. I vuče, na najstvarnije podvige! A onda ratnici bosim nogama pritiskaju gumbe i obaraju kolosalne rezultate.
  Sada jurišaju na Moskvu. A grad ne želi popustiti. Rusi su tako tvrdoglavi. Doista, činilo se da je krajnje vrijeme da shvate da je njihov položaj beznadan i da se predaju na milost i nemilost pobjedniku. Pa ne. Oni ustraju. Pokažite nepopustljivo herojstvo. I držite se, tamo gdje se činilo da nema šansi, nema zadržavanja.
  Britanci, primjerice, u bitci za London nisu bili toliko tvrdoglavi. Brzo su odustali. A sad se bore u istoj ekipi s nacistima!
  I što? Napravite svoju karijeru!
  Jane se osjeća na bijelom konju i prilično samouvjerena. Želim se pokazati djevojci s najviše točke gledišta. I dobro protresite Ruse. Da i sama postane prava kraljica.
  Ratnik opet puca. Pogađa ruski top i strastveno kaže:
  - Uskoro će biti raj na planeti!
  Kako lijepa djevojka tijela, ali čini mračna djela.
  Gringethov topnik također nije promašaj. Razbila je haubicu od 152 mm poput kocke leda čekićem. Eto kakva je ona okretna i pjenušava djevojka. Vjerojatno nećete naći ljepšu. Iako... Mišićava djevojka, pomalo rustikalnih i jednostavnih crta. Rumena, čini se gusta, ali u tijelu nema ni kapi masti. Baš je tako čvrst.
  Jako voli seks i nikad ne spava sama. Sviđa joj se kad joj snažno tijelo naboraju muške ruke. Gringeta je jako lijepa djevojka. Ali što to radi. Opet je pogodila sovjetsku bateriju. Evo gad...
  Gringeta je kroz smijeh pjevala:
  - Na gozbi nije bilo vina, nego je sotona napravio votku!
  I pokazala je jezik.
  I opet tenk "Goering" -5 vodi ciljanu vatru. I ratnici u njemu vrlo su zavodljivi. Promašili su jednom i pogodili tri puta. Potom su se udarili golim tabanima! I pokazali zube.
  Međutim, radost kćeri okupirane Britanije bila je kratkog vijeka. Evo jedne od bosonogih djevojaka koja je uspjela gurnuti minu ispod gusjenice. A ta sadašnjost uništenja tako je uspjela da je nekoliko klizališta odmah puklo. I ogroman tenk od sedamdeset tona odmah je izgubio mobilnost.
  Morao sam odvesti auto na popravak. Zamjenu je na licu mjesta obavila posebna ekipa.
  Da, "Goering" -5 se ne može usporediti s piramidalnom obitelji AG. Ali takvo, najgore oružje dobile su engleske djevojke.
  Ali ovdje se bore sovjetske djevojke.
  već kolovoza 1957. Moskva je potpuno okružena i njezin položaj izgleda beznadan.
  Alyonka se bori na IS-15. Snažan razvoj sovjetskih dizajnera. Prednji oklop je 500 mm nagnut. Nemojte se probijati kroz Nijemce. A težak je nešto više od stotinu tona. I plinskoturbinski motor od 3200 konjskih snaga. I top sposoban iz daljine probiti njemačke piramidalne tenkove.
  Alyonka je golim prstima mlatila njemački auto i zacvilila:
  - Za veliku Rusiju!
  I ljepotica je cvrkutala.
  Anyuta, također, kako pobijediti neprijatelja. A koristi se i golim nožnim prstima, te probija tenk iz velike udaljenosti i cvili:
  - Za domovinu!
  Puška ima duljinu cijevi od 120 EL, što je impresivno. I projektil s uranskom jezgrom. Ovaj tenk također ima dvanaest mitraljeza koji su vrlo moćni.
  Alla se također obrušila na naciste i vikala:
  - Za naš SSSR!
  I Marija je uzela i presjekla naciste, a ovaj put je svojom grimiznom bradavicom pritisnula gumb na džojstiku, cvrkućući:
  - Za majku Rusiju!
  Olimpijske igre su također poput rezanja na neprijatelja. I otkinut će kupolu njemačkog tenka i zaškripati:
  - Za domovinu i slobodu do kraja!
  Sovjetski tenk pokazao se vrlo borbenim ...
  Ali, nažalost, snage su nejednake ...
  Vrlo nejednako...
  Ali djevojke koje sjede u zasjedi uhvate svoj trenutak.
  Elizabeth je pogladila trbušne mišiće. Zatim je uz pomoć gole pete poslala precizan projektil na neprijatelja.
  I pogodio neprijatelja pravo u metu.
  I zagugutala je:
  - Jači ratniče, stisni mitraljez,
  Doći će zanimljiv rezultat!
  Elena je poslala ubojicu smrti na metu i napomenula:
  - Hitler je uzalud probijao glavu prema nama. Koliko god da se povlačimo, nećemo odustati!
  Ekaterina je također pucala, probila metu i napomenula:
  - Mi ne zakucavamo čavle, ali nešto bitnije treba napraviti!
  Evrasiya je dao rafal mitraljeza i rekao:
  - Rusija se pod jarm neće sagnuti, naša se vojska ne predaje!
  Elizabeth se složila s ovim:
  - Ne! Crvena armija se ne predaje!
  A također je golom petom poslala projektil na metu. I ispalo je dobro i točno.
  Moramo se držati pod svaku cijenu. Ovdje su nacisti mučili pionira.
  Uzeli su dječaka golog. A onda su ga počeli tući užarenom žicom. Žestoko su me tukli dok nisam izgubio svijest. A zatim preliven slanom vodom. Kako je dječak vrištao od muke. I već se opet peklo s bakljama. A onda su ga uzeli i zabili užarenu šipku u anus.
  Eto koliko su Fritzovi bili okrutni. Još jedna zabava koju imaju je prženje peta. Jednu komsomolku namazali su uljem po tabanu, a ispod nje zapalili mangali. A djevojka vrišti od strašne boli. A nacisti se prže i pjevaju pjesmu u sebi.
  A što još nisu napravili. I djevojkama prsti na bosim nogama polomljeni, a momci otopljeni u kiselini, a koža im je živa otkinuta.
  Elizabeth je ponovno opalila. Pogodio je metu i zagugutao:
  - Nikada nećemo odustati!
  I Elena se složila s ovim:
  - Nikada ne odustaj!
  I poslala je projektil na metu uz pomoć golih nožnih prstiju.
  Odveden je još jedan tenk koji se zapalio kao baklja...
  Catherine je agresivno primijetila:
  - Bit ćemo prvaci svijeta!
  I golom petom poslala je još jedan projektil u metu.
  Ali, nažalost, unatoč svom herojstvu u rujnu, Moskva je pala. A u listopadu su Nijemci već stigli do Urala. I zauzeli su Srednju Aziju s juga. I do prosinca 1957. potpuno su okupirali cijeli teritorij SSSR-a.
  Tako je završeno osvajanje svijeta.
  Dana 20. travnja 1959. održan je referendum za uspostavljanje monarhije i svjetskog carstva Trećeg Reicha. To se poklopilo s prvim letom astronauta na Mars i novim dostignućima Trećeg Reicha. I Hitler će dobiti titulu super-cara.
  Činilo se da su svi ciljevi postignuti.
  Ali u svibnju 1961. Hitler se srušio u avionu i njegova briljantna i duga vladavina je prekinuta.
  Ali njegov najstariji sin već je postao punoljetan, a Fuhrerova dinastija postala je stabilna i jaka. I sada Treći Reich osvaja svemir.
  Svi su narodi dobili jednaka prava i državljanstvo novog carstva.
  A čovječanstvo se kreće prema svjetlijoj budućnosti!
  
  NAPOLEONOVA POBJEDA POD WATERLOOM
  Napoleon je dobio bitku kod Waterlooa. U vrijeme bitke nije imao napadaj, a Britanci su poraženi. A onda su i Nijemci, predvođeni Blucherom, potučeni. Tada su Francuzi preuzeli Nizozemsku.
  Opet porazio Pruse i Austrijance. Rusija nije htjela ući u rat. Car Aleksandar se prvi umorio od borbi i nije htio prolijevati krv.
  Napoleon Bonaparte također je bio sklon ne odugovlačiti rat. Nanijevši opet nekoliko poraza saveznicima, sklopio je mir s njima. Francuska je dobila dio Italije i Nizozemske te neke zemlje u Njemačkoj i smirila se.
  Neko vrijeme, naravno... Napoleon je dvadesetih napao Alžir i osvojio ga. A onda je preuzeo Maroko. Počelo je afričko doba ekspanzije cara. Napoleon se borio u Africi i njegove su trupe ponovno stigle do Egipta i Sudana.
  Napoleon se učvrstio u Africi... Ali još se nije popeo u Europu. Car je tih dana živio prilično dugo. A umro je 1840. u dobi od sedamdeset godina, nakon što je kao car proveo trideset i šest godina, i ukupno vodeći Francusku četrdeset godina! Ovo je vrlo duga i slavna vladavina. Pod njim je Francuska doživjela i pobjede i okupaciju. Većina Afrike, uključujući Sudan i Nigeriju, postali su francuske kolonije. Štoviše, napoleonski maršali osvojili su i Indokinu.
  Ojačana je dinastija Bonapartea. Napoleon II je također imao djecu i popeo se na prijestolje u prilično zreloj dobi. I njegova dinastija nastavila je svoj slavni uspon. 1848., iskoristivši revoluciju u Austriji, Francuska je oduzela Italiju Habsburškom Carstvu. Zatim je uslijedio rat s Rusijom zajedno s Britanijom.
  Francuzi su zajedno s Austrijancima pobijedili Ruse. I zauzeli su mnogo zemlje. Uključujući Ukrajinu. Napoleon II je osnovao Commonwealth, postavljajući svog brata na prijestolje. Rusija je stavljena u kategoriju malih sila. Napoleon II nastavio je s osvajanjima i zauzeo još Pruske i Austrije. I tamo, također, postavljajući svoje rođake, stječući uporište u Europi. Britanija se pokušala usprotiviti, ali je pretučena...
  Kad je u Americi izbio građanski rat, Napoleon II je intervenirao na strani južnjaka. I pobijedio je ... Francuska je također nastavila osvajanje Afrike i preuzela kontrolu nad Indijom. Na moru su Francuzi, s nadmoći u resursima, bili protiv Britanaca kao slon protiv Moske. Čak su zauzeli i samu Britaniju iskrcavanjem na kontinent 1873. godine.
  Francuska je preuzela i Australiju i Kanadu i postala velesila. 1881. umire i Napoleon II Veliki. I na prijestolje se popeo Napoleon III. Pod njim je Francuska nastavila premještati svoje trupe po svijetu. Konkretno, bila je kampanja protiv Moskve i Rusija i Sjedinjene Države su se konačno pokorile. I bio je rat u Kini. Godine 1904., nakon smrti Napoleona III., na prijestolje je stupio Napoleon IV. Sljedeće je godine zauzela Japan i nekoliko godina kasnije završila osvajanje Kine. Tada je počela invazija na Latinsku Ameriku. Napoleon Peti koji je vladao 1933. dovršio je osvajanje svih zemalja svijeta i stvaranje svjetskog carstva. 1937. godine dogodio se prvi let s ljudskom posadom u svemir. Godine 1945. ljudi su letjeli na Mjesec. I 1957. na Mars, a iduće godine na Veneru.
  Bilo je to osvajanje svemira. Do kraja dvadesetog stoljeća astronauti su već posjetili sve planete Sunčevog sustava, pa čak i na nekim mjestima - na Mjesecu, Marsu, Veneri, osnovana su naselja.
  A 2021. godine započeo je let prve međuzvjezdane ekspedicije. Francusko carstvo, multinacionalno i ogromno, preuzelo je kontrolu nad cijelim svijetom i Sunčevim sustavom. A njeni snovi su moć nad Svemirom!
  
  
  NOVE AVANTURE LADOVA U SVIJETU AIVENGO
  Iako je Rebeccu od smaknuća spasio hrabri Ivanhoe, njezinoj priči nije bio kraj. Kao i avantura. Isaac je svakako dao sve od sebe. I počeo je tražiti natrag nakit i skupu orijentalnu odjeću oduzetu od Rebecce. Ali, naravno, odbijen je.
  Što je već vlasništvo reda, onda jest, a Židovi nisu dužni javljati.
  Tako je Rebecca provela neko vrijeme na hladnom vremenu bosa, i to samo u ogrtaču od kostrijeti. Da, prije pogubljenja bila je bosa i razodjevena i zatvorena u samostansku ćeliju. Bilo je hladno i vlažno i bilo je štakora. Ovdje je Rebecca bila tako iscrpljena i blijeda.
  Bosi boravak u tamnici i na ulici po hladnom vremenu doveo je do toga da se djevojka jako prehladila i razboljela. I Isaac je hitno morao angažirati liječnike. Dakle, dobro je potrošen, uključujući i plaćanje otkupnine pljačkašima.
  I tražio sam način da negdje nađem i zaradim novac. Štoviše, Richard Lavljeg Srca najavio je da će se povodom njegove krunidbe održati grandiozni turnir. A pobjednik će dobiti veliku nagradu.
  U tom trenutku, kada je Isaac iznenada ugledao dječaka u kratkim hlačama, bosog, golog do struka, ali vrlo mišićavog. Mišići su mu bili vrlo lijepi, i duboko izraženi ispod preplanule kože. Prema standardima srednjeg vijeka, dječak nije bio nimalo malen, već djetinjastog, okruglog lica. Jasno je da se ipak radi o djetetu koje će, ako odraste, postati muškarac vrlo moćne tjelesne građe.
  Isaac je sa smiješkom upitao dječaka:
  Što mladić želi?
  Dječak je, lupajući bosom nogom, rekao:
  - Želim sudjelovati na viteškom turniru! Ujedno pomozite svojoj bolesnoj kćeri!
  Bogati Židov se iznenadio:
  - Jesi li doktor?
  Dječak je sa smiješkom odgovorio:
  "Unatoč mom mladom izgledu, već imam dosta iskustva u ubijanju. I u medicini također! I potpuno besplatno!
  Isaac je oduševljeno odgovorio:
  - Divno! Dobro onda. Imate jake mišiće, ali hoće li oni biti dovoljni za sudjelovanje na turniru?
  Dječak reče sa smiješkom:
  - Donesi mi potkovu!
  Bogati Židov se namrštio.
  - Zašto!
  Dječak je samouvjereno rekao:
  - Razbit ću ga!
  Isaac je zarežao:
  - Dobro, vjerujem! Imaš jako lijepe mišiće, na istoku bi te rado prodali u sultanov harem!
  Dječak je kao odgovor skočio, nekoliko se puta okrenuo u zrak i zaurlao:
  - Neću odustati!
  Židov je iznenađeno zazviždao:
  - Kako si brz i okretan! Dobro, dat ću ti konja i oklop s kopljem i mačem za turnir. Samo ti ćeš mi sve ovo vratiti u trojkama!
  Dječak je kimnuo.
  - Pa zato što konj i oružje i oklop idu pobjedniku. S tim u vezi, možete se boriti.
  
  Vrlo zadovoljan, Isaac je rekao:
  - Sjajan mladić... Kako se zoveš?
  Dječak je skromno odgovorio:
  - Oleg Rybačenko! Ja sam ratnik koji pomaže slabima, a obično služi Rusiji. Ali u ovom slučaju došao sam spasiti tvoju kćer. Budući da je bronhitis vrlo opasna bolest po standardima srednjeg vijeka. A malo je vještih liječnika koji mogu spasiti djevojku!
  Isaac je sa smiješkom odgovorio:
  - Izgledaš puno starije nego što izgledaš?
  Dječak je kimnuo.
  - Da, jesam već mnogo godina! Teško je i izbrojati koliko, budući da putujem i živim u različitim svjetovima. Ali imao sam toliko događaja i dojmova.
  Židov je primijetio:
  - U redu! Idi i ozdravi moju kćer! U međuvremenu ću poslati po konja i oklop. Da, a sada mjerite rast. Čini se da si samo dječak, ali prilično velik i širokih ramena. Visok kao Ivanhoe, a možda ćeš biti širi u ramenima!
  Oleg je kimnuo i rekao:
  - Za liječenje vaše kćeri trebam alkohol, mast, desetak malih šalica. - Vidjevši kako se Isaacovo lice iskrivilo, dječak je požurio dodati. - Šalice su samo nakratko. I također bi bilo lijepo pronaći salo od jazavca. Dječak je namignuo. I vaša će kći biti kao nova!
  Isaac je kimnuo u znak slaganja.
  - Da, samo mali mađioničar! Pa, sve će biti spremno, idi i spasi moju kćer.
  Dječak je bljesnuo bosonogim, okruglim, ružičastim i potpuno bez prašine štiklama.
  Počela se galamiti oko Rebecce. Djevojka je bila blijeda i kašljala je. Doista, za razliku od besmrtnog dječaka, nije bila navikla na hladnoću. Kći jedne južne zemlje, u jesen Britanije, provela je noć bosa i u jednom ogrtaču s vlažnom i hladnom ćelijom, te par dana na svježem zraku. Ovdje i oprostiti ne dugo.
  A sada joj trebate staviti banke - najučinkovitiji narodni lijek, koji puno pomaže.
  Rebeccina koža je prilično blijeda i nije preplanula. Posramila se gola pred zgodnim mišićavim dečkom.
  Oleg Rybachenko je rekao stavljajući kažiprst na usne:
  - Ja sam doktor! Ne stidi me se!
  I djevojka se nasmiješila.
  Dječak, koji je već imao iskustva, stavio joj je limenke. Djevojka se trgnula.
  Ali Oleg ju je nježno milovao, srušio izgrebane tabane. Nenavikla djevojka hodala je stazom, a bosa joj stopala bila je probijena kamenčićima. A put do smaknuća pokazao se vrlo bolnim za bogatu djevojku koja nije navikla bez cipela.
  Dječak koji je cijelo vrijeme trčao bos primijetio je:
  - Nježna, tako nježna!
  I stavio joj limenke od kojih su bili tragovi na djevojčinim leđima. Ali banke su izvukle bolest. I tako je Rebecca dobila malo mlijeka s medom i zaspala.
  Nakon toga, Oleg je služavki ostavio nalog da nastavi davati mlijeko s medom i malikom, kao i jazavčevu mast.
  I požurio je na turnir. Potrebno je razraditi i konja i oklop i oružje.
  Židov, iako pohlepan, nije glup. I konj je bio dobar i oklop s oružjem nije bio loš. Oleg se popeo u oklop i osjećao se neugodno u njima. Gola borba bi bila mnogo spretnija. Ali postoje pravila turnira: svi moraju biti u oklopima i na konjima. Ovdje se bore goli s mačevima, tada je Oleg Rybachenko istrijebio cijele vojske mačevima.
  Dječak je jurio na bijelom konju, i veselio se bitci.
  Turnir je održan u Londonu. Ivanhoe se već oporavio od rana i smatran je jednim od favorita turnira. Sam Richard Lavljeg Srca pripremao se za bitku. Očekivao se i dolazak vojnika iz drugih zemalja. Posebno vojvoda od Albe: moćni borac iz Španjolske. Francuski vojvoda od Guisea, baruni iz Njemačke. Mnogo boraca. Čak je iz daleke Rusije stigao princ Ruslan. Točnije, ne iz Rusije, nego iz Kijevske Rusije.
  Dakle, zastupljenost se ovdje pokazala solidnom. I bio je to turnir bez presedana s nagradama.
  Pobjednik je trebao dobiti cijelu škrinju zlata, koju je Richard Lavljeg Srca donio iz Palestine. A ova škrinja težila je najmanje tonu.
  Dakle, oni koji se žele boriti - očigledno, nevidljivo.
  Turnir je, s obzirom na veliki broj sudionika, održan po kup sustavu.
  Oleg Rybachenko stigao je u poseban logor za vitezove. Oklop i konj, ovo je propusnica, ali nikome nisu potrebni dokumenti.
  Dječak je prenoćio u logoru. Navečer mu je došla žena lake kreposti. Vidjevši da je pred njom još sasvim dijete i jako lijepo, kimnula je:
  - Služit ću te, momče, besplatno!
  Oleg je kimnuo u znak slaganja i primijetio:
  - Nećete požaliti, jako sam iskusna!
  Prostitutka je po prvi put nakon nekoliko godina vjerojatno doživjela nekoliko pravih orgazama, pa čak i izgledala mlađe. Otišla je zadovoljna. Ubrzo se pojavilo još djevojaka. Oleg je napomenuo:
  - Morate platiti za seks! I za odličan seks dvostruko! Zlatnik za svaki orgazam!
  Prostitutke su dragovoljno pristale... Oleg je zaradio pristojan novac, ali je preko noći zatvorio oči. Navratile su njegove djevojke i žena. Obično su mlade i lijepe, ali možete uhvatiti infekciju. Istina, Oleg je besmrtno dijete i infekcija ga ne uzima.
  Ali malo sam se iscrpio prije borbe...
  A onda se oglasi truba i ujutro počinje turnir. Ovdje se vitezovi razilaze po polju. Potrebno je puno borbi. Izbor tupih ili oštrih vrhova. O svemu ostalom odlučuje ždrijeb.
  Oleg je pao da se bori u prvoj bitci s njemačkim barunom. Bio je veći i teži od dječaka, i prilično autoritativan ratnik.
  Ali dječak terminator je iskusan i tehnički. I da vas ne bi srušilo koplje, blago pomaknete štit u stranu i ublažite udarac. I zasadiš se okretanjem tijela.
  Oleg je vrlo jak, a neprijatelj je oboren zajedno sa svojim konjem. I dječak je zazviždao. Već je prošao mnoge bitke u različitim svemirima. I borio se s Trećim Reichom u paralelnom svemiru u kojem su nacisti prvo zarobili cijeli svijet, a tek onda napali SSSR. I to je bio snažan potez s njihove strane.
  I dječak se tada borio zajedno s Margaritom, besmrtnom djevojčicom, koja je također nekada bila odrasla. A s njima i četiri lijepe i također gotovo besmrtne djevojke. Šest supermena borilo se s vojskom koja je zauzela gotovo cijeli svijet. I pokazao kolosalno junaštvo.
  A sada turnir. To nije tako težak dogovor. A super dečku neprospavana noć s prostitutkama nije prepreka.
  Klinac je dobio svoju prvu nagradu: konja, oružje i oklop. Obično su ih vitezovi otkupljivali za novac. Dakle, ako ste dobar borac, onda je sudjelovanje na turniru dobro za vas.
  Zatim još jedna bitka... Ovaj put ždrijeb je Olega doveo do moćnog španjolskog vojvode od Albe. Smatrao se najboljim ratnikom Španjolske. Bilo bi zanimljivije boriti se s njim pred kraj, ali puno je puno.
  Neprijatelj je bio div i težio je tri puta više od Olega. U borbi kopljem težina je značajan hendikep. A konj kod Albe je gaz. Možda bi takva lešina bila trivijalna da vas zgnječi.
  Oleg nije imao puno iskustva na turnirima. Obično se borio malo drugačije. Ali cjelokupno borbeno iskustvo dječaka terminatora je kolosalno.
  I tako je otišao. Koplja su oštra i naoštrena.
  Alba je jurnula na njega velikom brzinom. Njegov konj, iako vučni konj, vrlo je okretan. Oleg je, međutim, mnogo brži od samog diva Albe. A kad je dječak prišao, ostavio je koplje i pogodio neprijatelja u vizir. Udarac je lomljiv, i sa ispod ovratnika trupa. Alba je poletio sa svog moćnog konja i srušio se. Čak je i nekoliko zuba ispalo.
  Oleg je pobijedio i rekao sa smiješkom:
  - Vrijedan dar za vjenčanje!
  Pobjeda je dječaka učinila primjetnim. Sam se kralj Lavlje Srce rukovao s njim, primijetivši:
  - Ti si jak ratnik! Odakle si?
  Oleg je sa smiješkom odgovorio:
  - Dopustite dok vaše veličanstvo šuti!
  Evo treće viteške bitke. Pa tri bitke u danu su puno, možda i četiri budu na vrijeme.
  Oleg se sada borio s engleskim borcem. Lokalni vitez nije tako velik kao Alba i izgledao je oprezno.
  Ali možete vidjeti iskusnog i snažnog borca.
  Oleg je iz navike rastjerao konja i udario, stavljajući i okrećući tijelo, a naravno i sam se udaljavao od koplja.
  Opet je srušio neprijatelja bez napora. Nije teško i stječete samopouzdanje.
  Tako je treći vitez poražen.
  Privremena stanka i fešta pobjednika. Broj sudionika se smanjio. I jeli su puno.
  Oleg je skinuo kacigu. Mnogi su se čudili što je tako mlad, čak mu ni brkovi nisu narasli.
  Dječak je dosta pojeo i postao malo težak.
  Njegov sljedeći protivnik bio je najbolji borac Francuske - vojvoda od Guisea.
  Pa, zašto se ne bojati vukova u šumi.
  Vojvoda od Guisea bio je vrlo spretan, tehnički, krupan, visok, širokih ramena.
  Navodno je pametan borac.
  Oleg Rybachenko odlučio je da će ga pobijediti na jednostavan način.
  Kad su se jahači razišli, a zatim počeli zbližavati. De Guise se fintirao kopljem i pokušao pogoditi dječaka u tijelo, pored štita. Ali Oleg je, posjedujući apsolutnu reakciju, uspio otići, a sam je nabio koplje u prsa tako da se ono slomilo. Naravno, dodao je tijelo.
  A de Guise je poletio i srušio se tako jako da mu je krv potekla iz usta. Evo udarca.
  Dječak se nasmijao i primijetio:
  - Nemojte tiranizirati!
  Ovo je bila posljednja borba dana. Ostala su još četiri do sljedećeg.
  Oleg je bio zadovoljan.
  Ali nije imao vremena za odmor. Opet su došli po ljubav kako bi uhvatili orgazme kurve. Osim toga, poslali su mu otkupninu za oklop i konje. A de Guiseov oklop, na primjer, bio je sa kamenčićima, a svote su bile znatne.
  Naravno, i Isaac je morao vratiti dug. Činilo se da Židov nije zadovoljan sobom. Da je samo tri puta naredio vraćanje duga, ali moglo je biti pet, pa čak i deset puta. Međutim, Oleg, vidjevši da pohlepni Židov pati, dade mu još dvadeset zlatnika, u korist Rebecce, kao dar od djevojke.
  A onda je opet služio prostitutke. I digao cijenu na dva zlatnika. Ali ipak, bilo je mnogo onih koji su to htjeli. A došlo je i nekoliko plemenitih žena. Također su željeli doživjeti nevjerojatan orgazam, ili čak zatrudnjeti od tako slavnog viteza.
  Oleg Rybachenko opet nije spavao cijelu noć i radio je. Ali ovo je općenito dobro. Koliko je novaca zaradio tako mladi žigolo.
  I još četiri borbe prije primanja pehara.
  A prvi protivnik je borac iz Afrike. Jako veliko. Pa, samo div, osam stopa visok. A težina kilograma je najmanje dvadeset. Zbog težine koju je osvojio. Borio se nije čak ni na konju, već na ogromnoj devi. I slomio sve.
  Što se može boriti s crncem. Oleg Rybachenko čak je bio zadovoljan što je njegov protivnik bio toliki div. Bilo je zanimljivo i intrigantno.
  Osim toga, ulozi su bili podijeljeni, te se moglo kladiti na sebe i u slučaju pobjede barem nešto zaraditi.
  Oleg je pjevao:
  - Ja sam vitez vjere na koljenima divljaka,
  Neprijatelji Rusije, zbrisat ću s lica zemlje!
  I tako ga dječak uze i malo se pripremi za bitku, namazavši štit uljem.
  Napao ga je ogroman crni ratnik ... Oleg je pojurio prema njemu. Neprijatelj je na devi i diže se kao stijena. Istina, takvog borca nije tako lako srušiti.
  Oleg je ostavio neprijateljski golemi kamen i udario neprijatelja po oklopu.
  Dječaku se slomilo koplje, ali je neprijatelj, teturajući, pružio otpor. Oleg je zviždao, tradicionalni ispod ovratnika korpusa nije pomogao.
  Dječak terminator dobio je još jedno koplje i ponovno su se rastali.
  Oleg je odlučio da bi ovaj put bilo bolje pogoditi neprijatelja u vizir. To daje učinak, iako će ga biti teže pogoditi.
  Ratnik iz Afrike bio je lukav i ovaj put uperio koplje u prsa konja. Ali Oleg je, predviđajući takvu priliku, uspio pomaknuti konja u stranu. Iako malo i ogrebao konja. Oleg ga je u divljem bijesu udario kopljem tako da je na viziru koji je probio rešetke vrh ušao u mozak. Udarac je bio smrtonosan. Nije bilo protivno pravilima. Određeni postotak vitezova na turnirima, posebno onih s oštrim kopljima, je umro.
  Međutim, pokazalo se neočekivano. I neprijateljska lešina se srušila s deve.
  Slavna pobjeda. Samo je konj lakše ozlijeđen. I Oleg je dugu ogrebotinu namazao ljekovitim balzamom. A to, naravno, nije dodalo zdravlje konju.
  I sljedeći protivnik je iz Rusije. Ovaj put princ Ruslan. Također veći i vrlo okretan borac. Oleg se nakon tri neprospavane noći nije osjećao baš veselim.
  No i njegov je protivnik nakon pet borbi bio osjetno umoran.
  Oleg je zaspao točno jedan sat. San je bio dubok i sanjao je nešto iz prošlih avantura.
  Da, šest vojnika preuzelo je naciste iz vremena Staljina i Fuhrera, temeljito ih uništivši zajedno s tenkovima.
  Oleg Rybachenko napravio je luk svojim sabljama, sasjekao fašističke vojnike. A onda će golom, dječačkom nogom bacati oštre i oštre igle, ubijajući protivnike i tenkove.
  A onda opet, kao slavuj razbojnik zviždi. I čitave pahuljice zapanjenih vrana će pasti na nacističke trupe.
  Dječak terminator je zacvilio:
  - Mali dječak pronašao je bacač plamena,
  Da, fašisti, jao, nema sreće!
  Margarita je također očajnički sasjekla naciste. Ali istovremeno je bosim nogama bacala tanke diskove. Odsjekli su glave vojnicima zemlje Hitlerovog paklenog sunca i trupove tenkova.
  Djevojka je istovremeno zviždala i viknula:
  - Za svetu Rusiju!
  I vrane su padale, mlatile naciste poput tuče, a masa tenkova izgorjela.
  Nisu se borila samo vječna djeca i četiri vještice. Pukovnija Ruske Crvene armije protiv trideset nacističkih divizija pokazala je nepokolebljivu izdržljivost.
  Nataša je u međuvremenu uzela, sjekla mlin mačevima. Slomljeni neprijateljski ratnici. A onda je bosih nogu lansirala još jedan bumerang. Prerezala je grla nacista i debla tenkova.
  A iz grimizne bradavice buknuo je pulsar, pjevajući:
  - Slava najvećoj Rusiji!
  Zoya također nije dala priliku svojim protivnicama. Sjekla je, s vremena na vrijeme, produžujući mačeve i vojnike i tenkove. A onda je golim nožnim prstima bacila otrovne igle. A nakon što su njezine grimizne bradavice izbacile čitave slapove munja koje su topile njemačke mastodonte.
  Ratnik je pjevao:
  - Rusija je naša zemlja!
  Uvijek ću joj biti vjeran!
  I kako iz pupka djevojke puca pulsar. Da, zdrobiti naciste u poderane komadiće kože. A onda će uzeti tenkove.
  Augustina također ne daje šansu fašistima. Bakrenocrvena kosa djevojke terminatora vijori na vjetru poput proleterskog barjaka.
  A gole, isklesane noge bacaju vrlo smrtonosne darove smrti. Što ne daju priliku ni vojnicima ni tenkovima Wehrmachta.
  Istodobno, ratnik iz rubin bradavica izbacuje goruće komadiće magične plazme koja se topi. I ne zaboravite urlati:
  - Slava domovini - živjeti pod komunizmom!
  A onda iz njegovog okruglog pupka, kao munja.
  U bitci je i Svetlana. Ona je izuzetno cool djevojka. I također mlati naciste mačevima. I golih, gracioznih nogu bacam cijele bodeže smrti. Da su nacistima odsjekli glave i odsjekli kule teških i srednjih vozila.
  A iz bradavica jagode i dalje će ispuštati koronski iscjedak. A ovo je stvarno više nego smrtonosno, pogotovo za tenkove i zrakoplove.
  I ratnik će također iz pupka podleći daru uništenja.
  I pjevaj:
  - Slava velikoj Rusiji! Bog nas može spasiti!
  A ruski vojnici pucaju na naciste iz poznate puške Mosin. Radi i par mitraljeza. Puške pucaju. U pogonu je i jedan od prvih ruskih mlaznih minobacača povećane snage "Andryusha".
  Vojnici sovjetske vojske bili su dobro pripremljeni. Pogađaju precizno i vrlo su disciplinirani.
  Oleg Rybačenko, sasječući naciste, i pješake i tenkove, pa čak i avione, pomislio je: kako su naši ljudi uspjeli izgubiti od nacista u ovoj alternativnoj stvarnosti?
  To je totalno sramotno! Ali Rusi su bolji. Tako slavenski vojnici bajunetima probijaju male, bijele i crne vojnike i granatama dižu tenkove u zrak. Ostalo je još samo malo do pobjede. A kraljevska je vojska vrlo junačka. Evo jedne Rusinje, golog trbuha, mitraljeska djevojka koja puca na njemačke trupe. U kratkoj suknji i bosa ova djevojka, ali zgodno šalje metke.
  A Oleg Rybachenko siječe mačevima. A onda će također baciti bumerang golim dječjim nogama, odsjeći neprijatelja i tenkove. A kad dječak zazviždi...
  I opet, kako će vrane pasti na naciste. Nacisti nakon toga više nemaju šanse. I jurišni zrakoplov također.
  Oleg Rybachenko, ovaj vječni dječak je zacvilio:
  - Slava mojoj kozmičkoj Otadžbini!
  Margarita, ova vječna djevojka je također vruća u borbi. I siječe sabljama, vrlo slavno. I kako zviždi da gomila vrana udara odozgo i probija se kroz glave nacista, i kroz grotla tornjeva fašističkih tenkova. I bosim, djetinjastim nogama baca bumerange da ratnici zemlje paklenog fašističkog sunca padaju na desetke.
  Marguerite je zagugutala:
  - Draga moja Rusija - prijateljska obitelj naroda!
  Natasha je mačevima pokosila naciste. Golim je prstima zabola čitavu gomilu igala. Uzeli su i izrešetali naciste i digli u zrak desetak tenkova. Djevojka, međutim, nije zaboravila pustiti koronski iscjedak iz grimiznih bradavica.
  I kako će munje biti izbačene iz pupka sa smrtonosnim rezultatom, posebno za tenkove i zrakoplove.
  Djevojka je zacvilila:
  - Bit ću super!
  Zoya se također bori u divljoj borbi. A njezini mačevi svjetlucaju poput bijesne grmljavine, potoci ognjenih iskri ulijevaju se i vrelim nožem režu tankove poput maslaca. A bose noge djevojke terminatora bacaju igle koje kao jež šaraju naciste.
  I smrtonosni pulsari uništenja lete iz grimiznih bradavica i iz njih izgaraju avioni i tenkovi. Ratnik je izgledom i djelom vrlo borben.
  Ljepota reže naciste, avione i samohodne topove, ne dajući im milosti.
  A borbena djevojka cikne:
  - Slava domovini!
  Augustin u borbi ne poznaje mira, a silovit bijes kiti njome. I siječe neprijatelje kao kupus sabljama. A oči joj gore kao smaragdi. A bose noge, poput lopatica propelera, izbacuju poruke uništenja koje razdiru tenkovske avione.
  A bradavice rubin boje šalju nacistima takve tokove čarobne plazme da joj ništa ne može odoljeti.
  Ali kad iz Augustinova pupka izleti potok čarobne munje. I razbit će čitavu masu neprijatelja zajedno s tenkovima.
  Djevojka je vrisnula iz sveg glasa.
  - Slava Svemogućem Bogu Rodu!
  Svetlana se bori protiv divlje rulje. A djevojka kako udariti leptirom. I bosim nogama, kako lansirati novi bumerang koji je odsjekao tornjeve automobila. Hiper klasa ratnik i prirodna plavuša.
  I kako će se tsunami mrlja magije osloboditi iz bradavice jagode. I ona ga uze i razbije neprijatelja, kao da se led razbio pod udarima mača. A iz pupka je eksplodirala koronskim pražnjenjem. Masa tenkova se otopila, mnogi avioni su izgorjeli.
  Svetlana je tvitala:
  - Djevojka voli ubijati,
  Evo djevojke!
  Oleg Rybachenko bori se kao pravi titan. Dječak terminator je tako očajan borac. I bosim djetinjastim nogama pustit će nekoliko diskova koji režu neprijatelje, metal tenkova je kao užarena igla leda.
  I kako klinac karatista vodi vjetrenjaču.
  A ako ga uzme i zazviždi na sve strane. Da će cijela masa vrana i uzeti i pasti. I nabijati glave nacističkim borcima.
  A onda će ispljunuti iz cijevi... I otkinuo muško savršenstvo od čitavih stotinu fašista i tenkova s avionima. Oni od bolnog šoka uzeo i okochurilas.
  Mali spisatelj je zacvilio:
  - Za komunizam u Rusiji!
  Margarita će u divljem bijesu pljunuti na naciste, a iz njezinih su usta izletjeli potoci čarobne plazme. I proždirali su naciste do samih kostura. I tenkovi su se otopili, a avioni su se zapleli u vatrenu mrežu.
  Ratnik je djevojka zlatne kose.
  A njene bose noge bacaju bodljikave i smrtonosne stvari tako da od nacista odlijeću samo komadi poderanog mesa, a od tenkova debla.
  I djevojke su se također ozbiljno rastale ...
  Čak su skinule i gaćice. Nakon toga, uništavanje nacista išlo je mnogo učinkovitije.
  Natasha je izvela kaskadu udaraca bijelim i crnim vojnicima. A sada će njezine bose noge baciti nekoliko granata i rastrgati cijeli bataljun nacista i veliku masu tenkova. A onda će iz grimiznih bradavica pustiti val koji nacistima donosi uništenje, poput slapa trupa tsunamija, kako pješaštvu, tako i tenkovima sa zrakoplovima.
  A iz pupka će potrajati smrtonosna munja poput leta i spaliti nacističku kohortu, a od njih su ostali samo pougljeni leševi i tri tuceta tenkova zajedno s njima.
  I na kraju, kao da će iz njedara Venere izletjeti lijepa djevojka, ubojiti pulsar, koji ga je, rastući u veličini, uzeo, prevrnuo i spalio cijeli puk nacista i stotinu tenkova, uključujući nekoliko Miševi, odjednom.
  Ratnik je zaurlao:
  - Za veliki komunizam!
  Zoya je uzela i izvela kombinaciju, oštro se produživši mačevima, odsjekavši tornjeve tenkova. I vanjski mladi ratnik ga je uzeo i lansirao s diskovima, pomiješanim s bombom od graška. I rastrgat će mnogo Japanaca. A onda će se iz bradavica maline uzeti i pustiti novi mlaz munje. I razbijte neprijatelje na žetone s malim čipovima. I od tenkova ništa nije ostalo.
  A onda iz pupka, kao da su ga udarile laserske zrake. I mase nacista će biti odsječene. A tenkovi uglavnom gube tornjeve, s njih odlijeću polomljeni valjci.
  I u zaključku, kao iz pećine Venere, ratnik s kosom boje zlatnog lista izbacit će mahnitu struju energije. I pomesti će nacističke straže i mnogo tenkova i aviona i samohodnih topova. Ovo su teški borci.
  Ratnik je iz sveg glasa viknuo:
  - Slava komunizmu Staljina i cara Aleksandra III!
  Oleg Rybachenko se probudio i spreman je za novu borbu. Njegov protivnik Ruslan skočio je na konja.
  Pa, bore se dva ruska viteza. Iako Ruslan izgleda veće, njegov protivnik je brži i jači.
  I tako su jurnuli jedno prema drugome.
  Oleg Rybachenko primio je udarac koplja u štit i pomaknuo se u stranu. I udari neprijatelja okretom s ograđenim tijelom. I koplje mu se također slomilo, ali neprijatelj se srušio zajedno s njegovim konjem.
  Jahač je čvrsto sjedio, ali konj je prošao. Oleg je ponovno pobijedio i osvojio trofej.
  I za prethodnu borbu imao je novca.
  Oleg se nakon ove pobjede već pripremao za polufinale. A njegov bi suparnik trebao biti sam Richard Lavljeg Srca. Kakva velika očekivanja.
  Ali četiri viteza su zajedno večerala.
  Služile su ih lijepe djevojke. Unatoč strogim običajima srednjeg vijeka, djevojke su bile gologlave, kratke suknje i bose.
  U plavu kosu djevojaka utkane su trake u boji.
  Nudili su hranu i vino.
  Richard Lavljeg Srca zabilježio je:
  Vrlo ste mladi po godinama. Nemaš ni brkove. Ali tako snažan i neobičan borac. Ako želiš, postavit ću te za šefa svoje straže!
  Oleg Rybachenko je iskreno odgovorio:
  - Ne bih imao ništa protiv, ali uskoro moram napustiti Britaniju. I bit ću prisiljen boriti se u drugom svijetu s drugim postrojbama. Dakle, jao, ne mogu vam više služiti!
  Ivanhoe je samouvjereno rekao:
  - Ja to mogu!
  Oleg ga pogleda. Iako je Rybachenko bio u tijelu dječaka od oko dvanaest godina, Ivanhoe je bio iste visine kao i on. A u ramenima se čak i mišićavi dječak činio širim. Ali nekako je ovaj krhki mladić pobijedio. Richard Lavljeg Srca Ivanhoe je za glavu viši i mnogo širi u ramenima. A četvrti vitez je za glavu viši od samog Richarda. I što... Dvostruki izgledi i barem tri puta deblji, ali Ivanhoe se smatra favoritom.
  Možda se i sastanu u finalu. Zanimljivo je kako Ivanhoe pobjeđuje one koji su veći i teži od njega. I tko ga je naučio takvoj filigranskoj tehnici turnirskog hrvanja.
  Oleg je jeo meso i pio vino... Stolica je udobna i možete spavati još par sati.
  Pogotovo jer je Richard spavao. Dječak terminator sanjao je jednu od svojih prošlih misija;
  Naravno, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, četiri vještice i to je izuzetno ozbiljno. No, osim njih, naravno, bit će i drugih hitova.
  Oleg Rybachenko puca iz strojnica s fiksnim patronama. Izgleda kao vrlo mišićav dječak od oko dvanaest godina, samo u kratkim hlačama i golih prsa. Kad je odrastao, postao je vječno dijete koje je primilo besmrtnost. I sada radi na tome u raznim misijama. I bivši pisac znanstvene fantastike to voli.
  Margarita također izgleda kao djevojčica od nekih dvanaest godina, ali je bila odrasla spisateljica koja je također kupovala besmrtnost u zamjenu za izvršavanje raznih misija. Djevojka se tuče i tuče iz mitraljeza.
  Osim toga, Oleg Rybachenko također reže mačevima koji se izdužuju za nekoliko desetaka metara. Dječak golim prstima baca i granate. I ne zaboravlja izbaciti iz pupka munje da su Kinezi prženi kao roštilji.
  Ali i zviždanje je vrlo učinkovito. Tada vrane u jatu padnu u nesvijest i Kinezi bivaju potučeni, a Kinezima ne pomažu ni kacige.
  Dječak viče:
  - Slava SSSR-u!
  Ova misija je dosta ugodna, ali nema tako ružičastih. Ovdje u jednom svemiru, njemačke vještice: Gerda, Charlotte, Christina, Magda razvile su jedinstveni tenk - "Panther" -2. Ovaj automobil se pokazao niskom siluetom, položajem mjenjača i motora zajedno i preko spremnika. Prednji oklop trupa bio je 120 mm na velikom nagibu, bokovi su bili 82 mm na nagibu, kupola je bila 150 mm na velikom nagibu. I top od 88 mm s poboljšanom balistikom i brzinom paljbe.
  Ovaj automobil je bio čak bolje zaštićen od Tiger-2, a veslo je bilo samo četrdesetak tona.
  To mu je omogućilo puštanje u masovnu proizvodnju u jesen 1943. sa starim motorom od 700 konjskih snaga.
  "Panther" -2 odmah je postao najbolji tenk Drugog svjetskog rata, a Nijemci su počeli pobjeđivati.
  I čak su se približili Moskvi, a desant ubojica ih je isjekao i raznio.
  Međutim, ubijanje Nijemaca je neugodno za bijelu rasu, a žuti ratnici naravno nisu šteta.
  Pogotovo sada kada je Kina proširila zarazu svijetom!
  Uključujući i Rusiju. Pa da sameljemo ove nebeske!
  Margarita također reže Kineze mačevima koji se izdužuju. I puca se iz mitraljeza - svaki je metak točno u metu. I golim gracioznim nožnim prstima baca smrtonosne granate.
  I kako će munje osloboditi iz pupka, neprijatelje, temeljito uništavajući i paleći i topeći spremnike.
  A ako djevojka zviždi, onda se ispostavi da je to blokada.
  A vrane padaju na vrhove Kine i obaraju avione.
  Djevojka urla:
  - Slava komunizmu!
  Ovako su besmrtna djeca, nekada odrasla, preuzela Kineze. Ali još četiri djevojke-vještice, vječno mlada stvorenja, temeljito mlatiju nebesko carstvo.
  Natasha daje rafal mitraljeza s višekratnim patronama. A onda izvuče mlin svojim mačevima sto metara u opsegu!
  I golim nožnim prstima baca granatu od piljevine i napitka natopljenog. Eksplodira poput vakuumske bombe. Razneseni Kinezi i njihovi primitivni tenkovi lete gore. A onda djevojka baca munje iz grimiznih bradavica, žive kineske vojnike spaljuje. I pulsari uništenja izbacuju se iz pupka.
  Razbijaju avione kao što leptiri pale kineske avione u baklji.
  Ali krunski trik, kada agresivni magični tsunamiji izlete iz njedara Venere, spaljuju Kineze poput paklenog plamena.
  Natasha je cvrkutala:
  - Slava domovini SSSR-u!
  Zoya je također u ofenzivi. Ona je razrednica općenito super. I siječe mačevima, i puca iz strojnica. I patrone ovdje su beskrajne, i temeljito su sasjekle neprijatelje. A kad djevojčine bose noge bacaju granate, kidaju kineske vojnike. A onda iz malinastih bradavica bije ognjeni pulsari - kidaju tornjeve tenkova.
  Iz pupka djevojke zlatne kose izletjele su munje. I stotine ratnika Nebeskog Carstva su spržene na smrt.
  I ovdje je pećina Venere emitirala ubojiti tornado. Prošlo je s kosom smrti na kineske trupe.
  Zoya je tvitala:
  - Za domovinu i Staljina!
  Augustine se zahihotala i, pokazujući zube, ispuštajući sunčeve zrake koje su pale Kineze, primijetila:
  - Staljina više nema!
  I dala je rafal mitraljeza i zarezala izduženim mačevima. A onda su goli prsti bacali granate. Rastrgali su brojne Kineze. A iz rubinskih bradavica ljepote letjele su munje uništenja i uništenja. Spalili su puno boraca iz Nebeskog Carstva. I ogroman broj Kineza rastrgali su pulsari koji su letjeli iz pupka, zajedno s tenkovima. Tako su vrući i dišu vatru.
  Ali njedra Venere su uzela i radila. I toliko protivnika uzeše i spališe.
  Augustine je zarežao:
  - Za veličinu SSSR-a!
  Svetlana je u bitci najhladnija i okrutna. A onda je ispalila rafal iz mitraljeza, izduženim mačevima razrezavši protivnike iz Kine na komade.
  Ali iz bradavica jagoda munje su iskočile koje su bez sažaljenja spalile protivnike i nebesko carstvo gori, a kule su strgnute s njegovih tenkova.
  Gosi prsti djevojačkih stopala bacili su bombu i ubili mnogo Kineza. I kako će gola peta ipak izbaciti pulsar razaranja, razdirati protivnike.
  A od pupka munja je spržila tisuću kineskih vojnika.
  Pa, kad su proradila njedra Venere, postala je još agresivnija.
  A onda je Svetlana zaurlala:
  - Za komunizam u cijelom svemiru!
  Šestorica je radila vrlo učinkovito. I djelovala je s divljim, agresivnim aplombom.
  No tada im se pridružila ekipa djevojaka iz Trećeg Reicha. Sa sobom su ponijeli još snažniji AG-800 s osam topova i dvadeset strojnica. A sve su to djevojke kontrolirale uz pomoć joysticka.
  Gerda je golim nožnim prstima pritisnula gumbe, poslala visokoeksplozivni projektil i promrmljala:
  - Slava arijevskom prijateljstvu!
  Charlotte je također bosim nogama pritisnula tipke džojstika, ispljunula dar smrti i zarežala:
  - Slava komunizmu!
  Christina ga je uzela i golim nožnim prstima pritisnula gumbe i zagugutala:
  - Arijevski komunizam!
  Magda je, pucajući, ali i bosim nogama, primijetila:
  - Sam arijevski komunizam!
  Djevojke iz Trećeg Reicha voljno su rezali Kineze. Moramo pomoći našoj braći i sestrama Arijevcima u ratu s Kinom. A ova zemlja smatra da je cijeli svijet zagađen korona virusom.
  Gerda je ponovno pritisnula golim nožnim prstima, izbacivši projektil i primijetila:
  - Nećemo dopustiti da žuto carstvo oživi! Nećemo vam dopustiti da širite viruse diljem svijeta!
  Charlotte je također pritisnula gumbe golim nožnim prstima i viknula:
  - Naravno da nećemo!
  Christina je, koristeći svoje grimizne bradavice, također pucala na žute ratnike Nebeskog Carstva, izdala:
  - Za arijevsku budućnost!
  Magda, uništavajući golim prstima lijepe noge kineskih vojnika, progunđa:
  - Za najviša arijevska postignuća!
  A onda je na nebu bio disk-avion Trećeg Reicha. A ovo je iz drugog svijeta. Tamo je Fuhrer uspio vratiti Moskvu četrdeset prve godine. Kako se to dogodilo? Japan je napao još u srpnju 1941. i prikovao sovjetske snage na Dalekom istoku. Kao rezultat toga, nije bilo dovoljno snaga za obranu Moskve, a glavni grad je pao u listopadu 1941. ... A nakon toga, uprava Crvene armije bila je potpuno uznemirena, a Staljin je dobio srčani udar. Brza pobjeda nad SSSR-om potom se pretvorila u dugotrajan rat s Britanijom i SAD-om. Pritom su nastajale diskoteke koje su letjele laminarnim mlazom i bile su neranjive.
  A nakon pobjede nad Amerikom, leteći tanjuri već su uspjeli posjetiti Mars i nabavili lasere s vodikom.
  Albina i Alvina doletjele su iz paralelnog svijeta na disketi s borbenim zrakama u pomoć SSSR-u.
  A evo ih i bosih i u bikiniju. Ove vještice su se jednom počele boriti u Španjolskoj, a prošle su kroz sve glavne bitke Drugog svjetskog rata. A sada na borbenom vozilu u borbi.
  Albina je golim prstima isklesanih zavodljivih nogu pritisnula tipke joysticka, ispalila snop koji je presjekao kineske avione i viknula:
  - To su čuda naše tehnologije!
  Alvina je također, golim prstima gracioznih nogu, ispuštala snop na tenkove Nebeskog Carstva, presjekla ih i cvrkutala:
  - S nama je veličina domovine!
  I djevojke Terminator prasnule su u jedan glas. One su takve borbene i otmjene ljepotice.
  Albina je svojom grimiznom bradavicom na grudima već pritisnula tipku džojstika, žareći Kineze zrakama i zacvilila:
  - Za arijevski poredak u svemiru!
  Alvina je uzela i pritisnula dugme joysticka svojom rubinskom bradavicom i odsjekla masu vojnika Nebeskog Carstva, urlajući:
  - Za trijumf bijelaca!
  I obje ratničke djevojke udarile su golim, seksa gladnim muškim nogama o metalni premaz letećeg tanjura.
  Disketa je izuzetno teško oružje. Igrao je važnu ulogu u osvajanju Sjedinjenih Država od strane Trećeg Reicha. I Kina mora iskusiti snagu gnjeva arijevskih zemalja.
  No u bitku protiv ratnika Nebeskog Carstva ušli su i japanski ratnici.
  Četiri prekrasne, gotovo potpuno gole nindža djevojčice čeličnih mišića sudjeluju u bitci. Japan je tradicionalni neprijatelj Kine i spreman je pomoći SSSR-u u ovom dvoboju. Štoviše, djevojke vole ubijati.
  Ovdje je prva ninja djevojka plave kose, koja siječe s dva mača, siječe kineske vojnike. Zatim je golim prstima bacala grašak s eksplozivom.
  Nadalje, munje su pucale iz grimiznih bradavica nindža djevojaka.
  Ratnik je viknuo:
  - Slava Japanu!
  Ninja djevojka žute kose također je sekla mačevima, vodeći vjetrenjaču. Posjekla je masu kineskih vojnika. Njezine bose noge bacale su otrovne igle, ubijajući žute ratnike. I vatreni pulsari poletjeli su iz grimiznih bradavica.
  Ratnik je zaurlao:
  Razbijmo Kinu!
  Ninja djevojka s crvenom kosom vrtila je tehniku leptira svojim mačevima. Također posjeći puno kineskih boraca. Tada su njezini goli nožni prsti bacili diskove u obliku svastike i probili masu ratnika nebeskog carstva. A iz rubinskih bradavica padala je smrtonosna munja. Spalili su Kineze i veliki broj njihovih tenkova i aviona.
  Ratnik je viknuo:
  - Naša braća Rusi!
  Ninja djevojka s bijelom kosom, također s mačevima, izvela je složenu kombinaciju, posjekući vojnike kineskog carstva. Tada su njezini goli nožni prsti bacili bombu domaće izrade, i rastrgali ogroman broj žutih vojnika.
  A onda su bradavice jagoda emitirale čarobne zrake koje su rezale meso ratnika Nebeskog Carstva, a istovremeno su odsjekle i tornjeve i repove zrakoplova.
  A ratnik je ispalio:
  - Za japanski san!
  Ratnici iz Japana su se dobro borili. A njihove bose noge tako su smrtonosni darovi smrti i bacanja.
  I nindže protiv Kine. Ali i Crvena armija je dala svoj doprinos.
  Djevojke su se pojavile na IS-25. Najnoviji sovjetski tenk, s četiri topa i dvadeset osam strojnica.
  U njemu je sve automatizirano, a komsomolske vještice upravljaju uz pomoć joysticka.
  Alyonka ju je uzela i golim nožnim prstima pritisnula gumbe džojstika. Odjeknuo je pucanj, a nagazna mina raspršila je Kineze i njihova vozila.
  IS-25 je strašan tenk. Ima motor od tri i pol tisuće konjskih snaga - dizel. A oklop je sposoban izdržati vrlo snažne udarce. Ovako borbena djevojka ovdje. A bradavice su joj takve da svjetlucaju rubinima.
  Anyuta je također golim nožnim prstima pritisnula tipke džojstika i udarila po kineskim borcima. Rastrgala ih je na male komadiće, rastrgala tenkove Nebeskog Carstva na sitne krhotine i spalila avione.
  I zagugutala je:
  - Slava Svetoj Otadžbini Staljinu!
  Aurora je također pucala, pritiskajući bosim nogama gumbe džojstika, rastrgala kineske lovce, kotrljali su se valjci neprijateljskih tenkova i djevojka je zacvilila:
  - Za pobjedu SSSR-a!
  Marija je, također golim nožnim prstima, tjerala puno Kineza i njihovih tenkova u lijesove, gugutala:
  - Za veliki komunizam!
  Olympias je također pritisnula gole nožne prste na tipku joysticka, a još jedna nagazna mina pogodila je vojsku Nebeskog Carstva - rastrgnuvši cijeli bataljun na komade.
  Ratnik je zacvilio:
  - Lenjin živi u našem srcu!
  A svih pet bosonogih, gotovo golih djevojaka s reljefnim trbušnjacima složno je pjevalo:
  Ne, budni neće izblijedjeti,
  Pogledaj, sokole, orle...
  Glas naroda je glasan
  Šapat će zmiju zdrobiti!
  
  Staljin živi u našem srcu,
  Da ne znamo tugu...
  Otvorio vrata svemira
  Zvijezde su sjale iznad nas!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu...
  I sunce će sjati
  Put, rasvjetljavajući komunizam!
  
  Slava će biti vječna
  U mnogim generacijama...
  ruska moć će porasti,
  Veliki Lenjin je s nama!
  Djevojke su učinkovito slomile Kineze. Međutim, i Britanci su dobro radili. Jane Armstrong i njezin tim također su se borili protiv Kine. Budući da u Nebeskom Carstvu ima mnogo milijuna vojnika, veliki broj ubojica je stigao spasiti SSSR.
  I naravno da su se borili protiv neprijatelja.
  Ratnici se bore na tenku "Victoria" -400. Pucajte u Britance iz topova i strojnica.
  Jane je golim nožnim prstima pritisnula tipku džojstika, razbila još jedan kineski tenk i zacvilila:
  - Za veliko carstvo!
  Malanya je, također bez razmišljanja, golim nožnim prstima pritisnula tipku džojstika, razbila kineski samohod i zaškripala:
  Nikada nećemo biti robovi!
  Gertrude je također pucala na Kineze uz pomoć golih nožnih prstiju, posjekla još jedan auto i zacvilila:
  Mi smo slobodno carstvo!
  Monica također nije dala milosti, Nebesko Carstvo. I također bosom nogom usmjerio struju uništenja. Koliko je Kineza i njihovih tenkova poginulo.
  Djevojka je tresla grudima s bradavicama od jagode i zaglušno cvrkutala:
  - Slava domovini!
  Britanci su također u pokretu i uništenje Kine.
  Alenka je u međuvremenu malo promijenila taktiku. Zbacila je grudnjak i već pritisnula tipku joysticka uz pomoć grimizne bradavice.
  Poslala je projektil i zacvilila:
  - Za kul komunizam!
  Anyuta je također skinula grudnjak i grimiznom bradavicom pritisnula gumb joysticka, poslavši još jedan dar smrti.
  Zatim je zapjevala:
  - Planeta je poznavala veličinu Rusa,
  Fašizam je slomljen udarcem mača...
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta,
  Narod cijele zemlje maršira prema komunizmu!
  Aurora se riješila i grudnjaka. Razgolila je prsa, a Kineze je udarila iscjedakom. Mnogo ih je ubila i spalila, pritiskajući dugme svojom rubin bradavicom.
  I viknuo:
  - Rusi, Rusi,
  Nije sretna sudbina...
  Ali zašto, da budem jači,
  Trebamo nevolje!
  Maria je bez razmišljanja oslobodila svoje grudi od materije. A bradavicom boje jagode pritisnula je tipku joystika. Poletio je smrtonosni i nemilosrdan projektil. Odjednom je rastrgao dvjesto ratnika Nebeskog Carstva. A djevojka je viknula:
  - Slava hrabroj domovini,
  Živite vječno pod komunizmom!
  Olimpijske igre, najveća od njih, također su otkrile veliku bistu. A iz bradavica jagoda je pokrenula vrlo snažno pražnjenje razaranja pritiskom na tipke joysticka. A ubilačka nagazna mina razbila je masu kineskih vojnika.
  Ratnik je zaurlao:
  - Komunizam će biti vječan,
  Samo rastemo, a ne dolje!
  Da, ako Ruskinja počne koristiti bradavice svojih grudi, onda je to doista vrlo ozbiljno. A Kinezi su jako ozlijeđeni. I stvarno su rastrgane u komadiće. A ratnici nebeskog carstva umiru tisuće svake sekunde. Tako su ih preuzele djevojke i besmrtni dječak.
  Oleg Rybačenko je ispalio rafal iz mitraljeza, zasjekao Kineze mačevima. A onda je golim prstima dječjih nogu lansirao još jedan dar uništenja. Toliko je umrlo nebeskih ratnika.
  Pogotovo kad ga je dječak terminator uzeo i ponovno zazviždao, srušivši vrane na njihove obrijane kineske vrhove.
  Mladi ratnik je primijetio:
  - Sve je dobro na svijetu kad si mlad i zdrav!
  Da, lijepo je uništiti rasu iz koje je zaraza obišla svijet. Kina je doista zarazna. Pravi krvnik čovječanstva koji je iznjedrio novu pošast. Što je, inače, puno zaraznije od AIDS-a. Koronavirus je došao iz podzemlja, a Kina je, svjesno ili nesvjesno, pustila duha iz boce. Pa neka krvlju plati svoje grijehe!
  I dječak terminator udario je žute ratnike munjom iz pupka.
  Margarita Korshunova, koja je u respektabilnim godinama ponovno postala djevojka, složila se:
  - Da, mladost je divna! Čak i rat donosi radost kada je tijelo zdravo, puno mladosti i snage!
  A djevojka, bosa, s dječjom nogom, baci još jednu granatu. I on će također zviždati, obarajući vrane na kineske trupe.
  Natasha u ofenzivi. Bosih nogu baca jednu smrtonosnu granatu za drugom. I siječe mačevima i puca iz strojnica. A onda će iz grimiznih bradavica lupati na kineske tenkove. Ovo je super. Tornjevi tenkova se ruše i lete daleko.
  I kako će munje letjeti iz pupka. Ali sam tok energije uništenja iz njedara Venere. A ovo je, zapravo, vrlo ozbiljno.
  Natasha je pjevala:
  - Besmrtna slava čeka komunizam!
  Zoya, ratnica iz ruskih bogova, uzela je i sjekla mačevima, produživši ih za sto metara. A onda je opalila iz pištolja. Njezine graciozne, bose noge bacile su vrlo smrtonosnu granatu koja je vatrenim vihorom razderala tri kineska tenka odjednom. Nakon toga, ratnik je i iz grimizne bradavice pustio vrlo smrtonosnu munju. I iz druge škrinje u avionima.
  I tako su pulsari iz pupka otišli i masovno spalili neprijatelja.
  Pa, pećina Venere posebno je srušila svoj dar na neprijatelja i spalila.
  Zoya je promrmljala:
  - Svemirski komunizam!
  Augustin divljim, skačućim pokretom kobre. A njezine rubinske bradavice bacaju komadiće razorne materije, kidajući i paleći tenkove i pješaštvo.
  I kad bose djevojačke noge bacaju darove smrti. I ubijaju neprijatelje ne dajući ni najmanje milosti.
  Ali mačevi crvenokose ljepotice, čija bakrenocrvena kosa vijori kao proleterska zastava kroz zrak, biču tisuće kineskih vojnika.
  I iz pupka izletje munja, a neprijatelji su spaljeni u pepeo.
  A onda je golim prstima bačen grašak koji je odjednom oborio desetak aviona eksplodirajući komadićem antimaterije.
  Augustin urla:
  - Naš pobjednički komunizam!
  A iz njedara Venere leti, što donosi, nemilosrdno i bez ikakvih konvencija, uništenje.
  Sama Svetlana je najbolja u divljoj borbi. A sada su iz mitraljeza odsjekli omražene žute ratnike carstva koji su napali SSSR. A sada su se njezini mačevi produljili i prorezali redove i vojnike nebeskog carstva. Tada su gole, graciozne noge plavokose djevojke bacile nešto uistinu smrtonosno i razbile tenkove Kine. A onda su bradavice jagode pustile destrukciju i totalitarnu destrukciju, s pougljenjem leševa Kineza.
  A kad su se munje izlile iz pupka, uslijedila je potpuna blokada.
  Najsmrtonosniji dar smrti poslala su njedra Venere Svetlana. Smrt je apsolutna.
  Djevojka je cvrkutala pjevajući:
  - U borbama je slomljena kičma Wehrmachta,
  Bonaparte je smrznuo sve uši...
  NATO je bio raskomadan
  A Kina je bila stisnuta između borova!
  Učinkovito i praktično djelovalo je šest boraca, dječak i pet djevojčica. I bosim nogama bacali su iznimno smrtonosne i agresivne granate.
  Gerda i njezina tenkovska posada također su se ozbiljno razišli. Ovdje su djevojke vrlo seksi i izbacile su grudnjake.
  Gerda je pritisnula tipku joysticka uz pomoć grimizne bradavice, i kao rezultat toga, izletio je smrtonosni naboj.
  Ratnik je zaurlao:
  - Za arijevska postignuća!
  Charlotte je također uzela i pritisnula tipku joystika koristeći grimiznu bradavicu i pogodila kineski tenk.
  Zatim je zaurlala:
  - Slava domovini!
  Christina također nije ostala dužna i pritisnula je rubin bradavicu na još jedno dugme i razbila mnogo kineskih vojnika.
  Djevojka je viknula:
  - Za veliku domovinu!
  Magda nije ostala bez konverzije prednosti. Također je uzela i eksplodirala ispuštanjem smrtonosne snage uz pomoć bradavice jagode. I provjerila se:
  - Za pobjedu najboljeg!
  Djevojke su se rastale zbog velike šale. Djevojke su ovdje na kolosalnoj visini borbene vještine. Sama Gerda je prošla kroz mnogo toga, kao i njezini prijatelji. Nekad su bosi trčali po Sahari, borili se u planinama i borili se kod Moskve. Uzeli su glavni grad SSSR-a. Djevojke su puno toga prošle. I znali su kako je boriti se u jednom bikiniju na ruskom mrazu.
  A što je vreli pijesak pustinje pod golim djevojačkim tabanom.
  Morali su silovati sovjetske zarobljene vojnike i sami biti silovani - što je super!
  Gerda je vikala, pucajući i ubijajući Kineze:
  Svijet se temelji na nasilju
  Vulkan bijesa šiba na veliki način...
  Veća napetost,
  Izbija od boli i straha...
  Samo će nam strah dati prijatelje,
  Samo bol vas motivira na rad!
  Jer želim sve više i više
  Da iz mitraljeza upadne u neprijatelje!
  Šest boraca bilo je toliko neobuzdano da su vojnici nebeskog carstva umrli na stotine.
  Djevojke su vrlo poletne. A njihove bose noge bacaju agresivnom snagom. A bradavice su grimizne, kao makovi koji izbacuju razorne pulsare.
  Oleg Rybachenko ponovno zviždi, obarajući vrane. Dječak je pun snage i agresije.
  A vrane padaju kao tuča. I kineske glave se probijaju. A vrane također obaraju avione. Zrakoplovstvo u Kini je primitivno, ali ima ga dosta pa se treba potruditi. I bitke su se odvijale krajnje strašno.
  Margarita je bosom nogom bacila granatu na ratnike Nebeskog Carstva i zacvilila:
  - Slava SSSR-u!
  A djevojka golom petom podlegla je daru smrti i uništenja. I u tolikoj mjeri raspršena, to je jednostavno strašno.
  Ova vječna djeca su tako hrtovi i agresivni.
  Disketa odozgo je također počela pucati još jače i jače laserima.
  Albina je, koristeći grimiznu bradavicu, pritisnula tipku joysticka i ispalila smrtonosni laser.
  Greda je prošla kroz Kineze i spržila mnogo boraca.
  Lijepa njemačka plavuša zacvilila je:
  - Slava našem Reichu!
  Alvina nastavlja pucati. Također je pritisnula svoje rubinske bradavice na tipke joysticka i zacvilila:
  - Slava domovini komunizma!
  Djevojke su zrake smrskale ove kineske borce. I tenkovi su rezali Albina svojim grimiznim bradavicama, a avioni su rezali Alvina svojim rubin bradavicama. Djevojke nisu prezirale zgnječiti Fritza golim prstima gracioznih nogu.
  Albina je pjevala:
  Slava velikoj Rusiji,
  Bog nas može spasiti!
  Alvin je ispravio:
  - Mi smo Nijemci, a ne Rusi!
  Albina je zaurlala:
  - Ali mi imamo arijevski, ruski duh!
  Još dvije Njemice iz aviona pobjeđuju Kineskinje. Helga i Margaret su tako preuzele ratnike Nebeskog Carstva. Ovdje je glavna stvar boriti se gotovo goli, tada će Kinezi biti nemoćni. I tuci, tuci i lomi.
  Helga je golim prstima pritisnula polugu i zacvilila:
  - Slava domovini Reicha!
  Margaret je, također golim nožnim prstima, poslala raketu na Kineze, razderavši protivnike i zacvilila:
  - Slava vjeri u arijevski komunizam!
  Tako borbene obje arijevske ljepotice.
  A evo i Anastazije Vedmakove, ove djevojke koja je postala legenda u raznim ratovima. Ona juri u bitku na najnovijem lovcu MIG-25. I srušimo Kineze. Također vječna djevojka koja se borila s ogromnom količinom vremena.
  I tuče se u bikiniju i bos. I vrlo ratoborna. Ne dajući neprijatelju ni najmanje milosti.
  Anastasia golim prstima pritisne okidač. Obara desetak kineskih aviona u jednom rafalu i agresivno škripi:
  - Ruski ratnik se ne boji smrti,
  Ne bojimo se smrti na bojnom polju!
  Za svetu Domovinu borit će se...
  Pa čak i umiranje će pobijediti!
  I Vedmakova će odnijeti.... I raketa će raznijeti desetak kineskih aviona.
  Da, sovjetske djevojke su na vrhu... Ovdje se djevojke iz različitih svemira okupljaju i mlatiti vojsku nebeskog carstva.
  Ovdje je Anna Vinogradova u borbi. Također pilot, a u borbi koristi gole, graciozne noge.
  Ali obje pilotice Anna i Anastasia još nisu iskoristile sve svoje rezerve u bitci. Tako su zbacili grudnjake i počeli mlatiti neprijatelja uz pomoć grimiznih bradavica.
  Ovdje pritišću tipke s njima i pokreću se pražnjenja. A Kinezi su doslovno spaljeni.
  Djevojke složno viču:
  Uživajmo u svijetu bez zla,
  Čak i ako je ponekad teško povjerovati...
  Djeca će se igrati i smijati
  I postići ćemo besmrtnost - možda!
  Djevojka se borila kao pravi orlovi i tigrice. Ovdje su sve žene ratnice.
  Samo jedan čovjek Oleg Rybachenko. On je poput dječaka, ali vrlo mišićav i zgodan. Nije ni čudo što ga žene vole. Zapravo, super je biti odrasli um, ali mlado tijelo.
  Oleg vodi mlin s mačevima, siječe mnogo Kineza i pjeva:
  - Dječak je odgovorio nabravši obrve:
  Želim služiti Svetoj Rusiji...
  Neka se prolije puno krvi
  Ali Bog nas može spasiti!
  Natasha je, ispuštajući munje iz svoje grimizne bradavice, primijetila:
  - Ruski bogovi su zaista jaki,
  Ali ne pomažu slabima...
  Ako si vjeran Bogu Rodu -
  Stvorite svjetsku silu!
  A djevojka golom petom podlegla je granati smrtonosnom snagom. I rastrgao masu i cijelu planinu Kineza.
  Augustine je pokazala zube i primijetila:
  Pravi smo prvaci!
  A od rubinskih bradavica, kao da lupaš po Kinezima. Ispala je vrlo učinkovita i borbena djevojka.
  I sve ljepote horski povikaše:
  - Za najvećeg komunizma!
  I oni će uzeti dodatni protok energije iz pete točke. I odmah je milijun Kineza zabacilo kopita.
  Gerda je, uz pomoć grimizne bradavice, poslala nagaznu minu, primijetila:
  Ugodan nam je lov!
  Ninja djevojke, slomeći Kineze, zacvilile su:
  Najjači smo na svijetu
  Natapanje svih neprijatelja u wc!
  Ne vjerujemo u nindža suze,
  A mi ćemo zlim Kinezima dati mozak!
  I opet gole pete djevojaka, kao da će baciti grašak smrti, trgajući kožu žutih vojnika u komadiće.
  Oleg Rybachenko je ponovno zazviždao, a vidjevši kako vrane udaraju Kineze, zapjevao je:
  Crni gavran, pred smrću, čeka žrtvu u ponoć!
  Margarita je bacila bombu bosom nogom i zacvilila:
  - Ali Pasaran!
  Iz pupka će poslati munje ...
  Djeca su pjevala, a pokupile su se djevojke svih rasa i naroda Kineza istrebljivača koji su napali SSSR;
  Na svijetu ima i tuge i sreće,
  Stijena sa sudbinom baci seine!
  Ponekad je Pallas poput konja,
  Tužne i dosadne godine!
  
  Mjeri pijanicu dno čaše,
  Želi ispuniti bol duše!
  Misli na vreli delirij magle,
  Možda pozlati novčanik!
  
  Ja sam još uvijek zeleni dječak
  Život je proziran, kao morska površina!
  Duboko zaljubljen u domovinu,
  Sjetite se Rusije u pjesmi!
  
  Život je kao konji koji galopiraju u vrtuljku,
  Svaki trenutak je kao voda!
  Pustite protivnike da otupe
  Tako da vojnik rada pobijedi!
  
  Budite radnik i seljak zajedno,
  Uzeo je čekić u ruke, da sam radi!
  Teško je i sunce strašno penje,
  Pioneer je iscrpljen - umoran!
  
  Ali ne radim samo za nekoga,
  Navikao sam se na crvenu ekipu!
  Bacit ćemo sav šljam u močvaru,
  Jednom riječju, naš ruski jezik je jak!
  
  Ruke brzo jačaju od posla,
  Nisi više dječak - pionir!
  Tako da zemlja cvjeta pod vedrim nebom,
  Vodite primjerom!
  
  Ovdje je poslan na front kao dragovoljac,
  I prošao je cijeli rat do kraja!
  Yunak je postao pobjeda Komsomola,
  Gospodin je nadahnuo bitku srca!
  
  A onda nevjesta, vjenčanje, veselje,
  U kući se čuje dječji smijeh!
  Znanost će pobijediti, vjerujem starost
  Slava i uspjeh bit će vječni!
  Probudivši se, Oleg Rybachenko je primijetio da je spavao malo više nego što je normalno.
  Ivanhoe je već uspio oboriti svog protivnika s konja, a dječak terminator to nije vidio.
  Ali Richard se nije probudio i bio je spreman. Lavlje Srce je ponudio tupo koplje i Oleg Rybachenko se složio.
  Oba viteza su se razišla. Kralj je bio viši i teži. Oleg je primijetio da se, očito, Njegovo Veličanstvo želi susresti sa samim Ivanhoeom u finalu.
  Pa što će se dogoditi.
  Oba viteza su se razišla. Rebecca je poljubila Olega za rastanak. I djevojka je to radila strastveno.
  Oleg je napomenuo:
  - Hvala! Mogu ti napraviti bebu!
  Rebecca je prigovorila:
  - Vanbračni sin je sramota!
  Dječak terminator je odgovorio:
  - Tim bolje! Bit će pravi ratnik! Moram ići!
  Oba su se ratnika približila.
  Oleg je vidio da je Richard iskusan borac, i vrlo okretan i brz, i prilično tehnički. Ovdje je napravio varljiv pokret kopljem. Ali Olega je teško zbuniti i kreće se brže. I udario dječaka pokretom tijela u nagibu. Koplje se lomljivo slomilo. Richard je promašio.
  Ali nekim je čudom Lavlje Srce preživjelo. I oba se konja raziđoše. Oleg je promijenio koplje. Kralj je neobično čvrsto sjedio u sedlu. I nije ga tako lako natjerati.
  Ponovno su se počeli približavati. Oleg je, iskoristivši trenutak, oštro izokrenuo tijelo i istovremeno napustio konja. Udarac je bio toliko jak da je Richard bio oboren zajedno sa svojim konjem. Ali Oleg je dobio takav udarac da je i njegov konj pao.
  Onda je opet bilo neriješeno.
  Oba konja su ustala ... Oleg je vidio da kralj stvarno sjedi u sedlu kao u rukavici.
  I da se može srušiti samo s konjem. Ali konj Richarda Lavljeg Srca bit će veći i teži.
  Tada je Oleg odlučio prijeći na devu, koja je postala njegov trofej nakon što je pobijedio afričkog ratnika. Bila je to zanimljiva ideja, koja je mogla povećati udarnu moć dječaka.
  Životinja je isprva počela ritati. Ali Oleg je rekao:
  - Ti i ja smo iste krvi - ti i ja!
  I deva je poslušala. Nije bilo vremena za dalje putovanje.
  I ovdje su se opet vitezovi razišli u različitim smjerovima. I idemo velikom brzinom.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - Tsok, tsok, tsok - kotrlja se potok ... Žurka konjica tjera bijelce!
  I tako su se okupili. Oleg Rybachenko se izvukao od koplja Richarda Lavljeg Srca i pogodio samo središte štita. A udarac je bio slomi i oborio je britanskog kralja zajedno s njegovim konjem. Ali divovska deva je preživjela.
  I evo veličanstvene pobjede.
  Sada je došlo finale. Oba viteza su se mahnito i bijesno pripremala za borbu.
  Ivanhoe je izvana izgledao smireno. Očigledno je shvatio da je neprijatelj vrlo jak, ali je bio spreman za test.
  Oleg Rybachenko također se osjećao samouvjereno. Imao je mnogo iskustva u raznim borbama. Iako je turnira manje. I shvatio je da Ivanhoe, uz svu svoju fenomenalnu tehniku, nije njegov suparnik.
  Međutim, nemojte podcijeniti neprijatelja. Ivanhoe je tako skromne veličine pobijedio protivnike mnogo veće od sebe. Znači da je nešto učinio.
  Oleg Rybachenko odlučio je da je bolje nastaviti napad na devu. A ovo je ozbiljno.
  Oba viteza ponovno su jurila jedan prema drugome. Ivanhoe je nepomično sjedio. Ali bilo je jasno da je sasvim spreman. Kada se Oleg uobičajeno odmaknuo od suparničkog koplja i udario u samo središte štita, njegov je protivnik pomaknuo štit ulijevo i ublažio udarac. Oba viteza su se razišla, srušivši jedan drugoga s konja.
  Oleg Rybachenko je primijetio:
  - Moja tehnika!
  I opet se raziđoše, i podbode konje pojuriše jedan drugome u susret. Za sada je Ivanhoe napravio varljiv pokret kopljem, i pogodio štit, ali je Oleg odveo obranu udesno, te uzvratio okretom. Ali Ivanhoe se uspio izvući. Opet su se razišli ždrijebom. I počeli su se približavati po treći put.
  Oleg je mislio da je ipak njegov protivnik jednostavno nevjerojatno brz. Za čovjeka je previše pametan. I je li to slučajno ubojica? Pa što je neprijatelj jači, rat je zanimljiviji.
  Oleg je napravio varljiv pokret kopljem, a njegov je protivnik također pokušao prevariti svog kolegu.
  Ali Oleg se i dalje kretao brže, i kako ga je pogodio kopljem u trbuh, zaobilazeći štit. Pravila su zahtijevala udaranje kopljem, i to bez obzira gdje. Samo se u tuđem konju smatralo sramotom. Ovoga puta Ivanhoe je zadobio snažan udarac i pao zajedno s konjem. Osim toga, oklop je još bio istrošen, a mladić je teško ozlijeđen.
  Horn je pobjednikom proglasio Olega Rybačenka. I uručen mu je zlatni pehar sa kamenčićima, i naravno škrinja s blagom.
  Istovremeno, u čast pobjednice međunarodnog turnira, najavljena je fešta na kojoj su sudjelovale lijepe i seksi djevojke.
  Oleg Rybachenko je puno jeo i pio. Djevojke su plesale postupno skidajući haljine, ostajući jedva prekrivene tankim trakama tkanine. Oleg je, iscrpljen, i popivši puno skupog i jakog vina, zaspao.
  Sanjao je o svojim pustolovinama u drugim svjetovima.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova sada su se borili na obali, napadajući samuraje.
  Dječak i djevojka potrčali su prema svojim neprijateljima mašući mačevima. A uz njih u napadu su bile i djevojke.
  Helikopteri su kružili iznad.
  Obala Japana bila je pješčana, plaže. I kopali su rovove i mnoge redute.
  Žica je razvučena, a tu su i mitraljeski tornjevi. Ruske trupe otvaraju vatru.
  Ali djeca su besmrtna, a djevojčice vještice sa zaštitnom magijom i ne pogađaju ih ni meci ni granate.
  Slamaju vojnike žutog carstva.
  Oleg Rybachenko siječe samuraje, vodi tradicionalni mlin. Zatim golim prstima baca granatu. Rasipa Japance u različitim smjerovima.
  Dječak se sjetio filma: "Carstvo sunca". Tu je bio i jedan klinac glavni lik. Englez, tamne kose. Inače, tijekom filma se toliko promijenio da biste mogli pomisliti da različiti glumci igraju istog dječaka. Čak joj je i kosa svjetlija. Oleg Rybachenko je isprva gledao ovaj film bez prijevoda i pomislio da je dječak očito tražio cipele od Japanaca kad je klečao. Zatim je, primivši cipele, puzao bos, kroz žicu.
  Evo jedne zanimljive percepcije bez prijevoda. Tada se činilo da dječak očito krade povrće ili dobiva hranu. Kad gledate film s prijevodom, sve je drugačije. I knjiga je malo drugačija.
  Da, bosonogi dječak, pogotovo u toploj klimi južne Kine, vjerojatno je bolji nego u cipelama. Iako je za Engleza ovo razmatranje prestiža.
  Ovdje Oleg Rybachenko obuje cipele samo na paradi ili na sastanku s carem. Mnogo spretniji u borbi bez generalovih čizama. Osim toga, besmrtno tijelo se ne boji hladnoće, infekcija ili ozljeda. Dakle, ni zimi mu ne trebaju cipele, a nije strašno trčati kroz snježne nanose.
  To je prednost kad izgledaš kao da imaš dvanaest godina? Moguće je i bez čizama, a treperenje s golim, okruglim, dječjim štiklama i to je normalno. Pa čak i lijepa.
  I odrasla osoba bi se zgrozila. I tako uvijek izgledaš kao dijete i super je. Štoviše, njegov mladenački izgled nije ga spriječio da postane vojni general, vojvoda i dobije puno više titula.
  I biti najbogatiji čovjek u Rusiji.
  Upravo sada, Oleg je bosom nogom bacio bombu od piljevine i poderao masu Japanaca.
  Nakon čega, dok on zviždi, a hrpe vrana ogluše, dobivaju srčani udar i padaju na trupe Carstva izlazećeg sunca. I probiti lubanje vojnika.
  Margarita siječe i Japance. I golim prstima dječjih nogu baca bumerange smrti. Ona podsjeća Olega na Gerdu. Samo bi moglo biti obrnuto. Tako je prebrzo odrasla. A ova je bila odrasla, čak i starija žena, ali je postala djevojčica. I također bosi. I mnogo je spretnija bez cipela.
  Doista, i čizme i cipele i čizme sprječavaju vas da se krećete i trčite.
  A budući da besmrtna djeca imaju veću brzinu kretanja od geparda i bilo koje druge kopnene životinje, cipele na njihovim nogama brzo pucaju. Dakle, Oleg se radije bori samo u kratkim hlačama.
  S njegovim lijepim i mišićavim tijelom to je još bolje. Ovdje je Bruce Lee imao reljefni torzo i radije je glumio gol do struka.
  Oleg, pak, ima čistu, glatku, djetinjastu, ali vrlo čvrstu kožu, na kojoj nema ožiljaka i opeklina, a bio bi čak i lijep gotovo gol.
  I kratke hlačice su tako - za pristojnost.
  A u koloniji Makarenko mladi zatvorenici su bili u kratkim hlačama i svjetionicima, a kad je bilo vruće, bez majica. I tako su otišli u prilično hladno doba. Što nije baš ugodno za obična tijela.
  Ali trenutno je još vruće. Ljeto je upravo prošlo vrh glave, kraj srpnja. A ovo je Japan, gdje je još uvijek tako toplo i ugodno u ovo vrijeme. Neka bude sjever.
  Inače, na jugu Japana zime su prilično blage. A na sjeveru je zima dosta hladna. Iako je zemlja relativno mala. Ali hladna struja teče oko sjevera, a topla struja teče oko juga. Inače, u Port Arthuru su zime mnogo blaže nego u Vladivostoku. Također pomak u korist toplijih mora i struja.
  Oleg Rybachenko bori se u ovoj divnoj i cvjetnoj zemlji. Ja zapravo ne želim ubiti Japance. To nisu koronavirusi, već živi ljudi.
  Posebno među njima ima puno tinejdžera koji se svađaju. Mladi Japanci su prilično zgodni. Imaju mekše crte lica od odraslih i nisu tako žute, pa stoga sličnije Europljanima. I japanske djevojke su također jako lijepe.
  Pogotovo u Japanu, mnoge žene posvjetljuju kožu i više nalikuju Europljankama.
  Da, ubijanje njih nije baš ugodno. Već se nekako umoriš od ovakvog krvoprolića.
  No, s druge strane, u vama se rasplamsava ratno uzbuđenje. I počnete mlatiti samuraja nasilnom, nasilnom silom.
  Oleg Rybachenko ponovno je držao gramofon s mačevima. Odrezao puno Japanaca i zaurlao:
  - Slava eri cara Nikole.
  Margarita je golim nožnim prstima bacila i ubojiti dar smrti. Rastrgala mnogo Japanki i cvrkutala, pokazujući zube:
  - Slava eri velikih kraljeva!
  Nakon toga će besmrtna djeca zviždati. I darovi uništenja pasti će na pozicije Japanaca. Probijajući im lubanje.
  A u moru se djevojka bori sa žutom hordom. Razaračeva posada ljepotica u bikiniju očajnički se bori protiv samuraja. A djevojke pokazuju najvišu i borbenu klasu.
  Marina sa svojim bosonogim prijateljima uperi pištolj u Japance. Točno ispaljuje i izgovara.
  - Jedan, dva, tri... Slomite Japance! Četiri, osam, pet! Slomiti brod!
  A cure je podržavaju urlajući:
  - Razbiti brod!
  I bljeskaju gole, okrugle, ružičaste štikle. Maša, također gotovo gola, samo u kratkim hlačama, cilja na cijev i urla:
  - Slava eri carskog komunizma!
  I također poput vatre. I minski aparat je pokrenut. I zabija pravo u bok japanske krstarice.
  Maša je oduševljeno zacvilila:
  - Ja sam ratnik terminator!
  A njezine gole, okrugle štikle su tako zavodljive. A ekipa se sastoji isključivo od djevojaka. Što reći, baš je cool.
  Marina, pokušavajući potopiti svoje protivnike, progunđa:
  - Slava sovjetskoj domovini! Živjet ćemo u komunizmu!
  I još jedna neprijateljska krstarica tone.
  Lijepo je kad ekipu čine samo djevojke. A djevojke radije trče po vrućini u kratkim hlačama. I jako im se sviđa, dovraga.
  Ovdje ga je uzela djevojka Melonica i golim prstima lansirala bumerang. I par Japanaca odsječenih palo je u more.
  Melonica ju je uzela i zapjevala:
  - Moja vjera, vjera u komunizam!
  I opet lansira ubojiti bumerang.
  Maša je neprijatelju donijela još jedan dar smrti. A sada se ponovno cijepa krstarica japanske eskadrile. Jasno je da je loše boriti se s Ruskinjama. Ugristi će tigra svojim zubima.
  Natasha je u napadu prepolovila japanskog časnika. I agresivno izjavila, pokazujući zube:
  - Najjači ruski duh na svijetu!
  I opet ljepotica u agresivnom napadu.
  Zoya je golom petom bacila ugljenu bombu. Rasturio čitavu masu Japanaca. I otkinula je mnoge samurajske ruke i glave. Tada je ljepotica zapjevala:
  - Vjerujem u veliki komunizam!
  I munje će izletjeti iz njezine bradavice jagode.
  Augustin na napad kao kobra. Ovdje je mali japanski tenk koji je doslovce rastrgan granatom koju je bacio. A vatrena ljepotica ju je bacila, naravno, uz pomoć golih nožnih prstiju.
  Nakon pjevanja:
  - Zakuni se na vjernost caru Nikoli! Želim mu dječicu pobjedu!
  Svetlana je također prava zvijer u borbi. Suze ove Japanke, kao da su kakve lutke.
  A ratnica je urlala na sve strane dok su joj gromovi izletjeli iz bradavice od jagode:
  - Za doba carstva! Nikola II je pravi orao!
  A golom petom djevojka će baciti još jedan smrtonosni eksplozivni paket.
  Ali u napadu i posada tenka Gerda. Djevojka se bori u ruskom autu.
  I tu se pokazuje s najbolje strane.
  Gerda bosih nogu usmjerava pištolj i puca u neprijatelja. Granata uništava japanski automobil.
  Plavuša u bikiniju urla:
  - Slava našoj zemlji -
  Sotona nas neće pobijediti!
  Crvenokosa lisica u napadu, lomeći oružje samuraja, urla:
  - Za veličinu arijevskih ideja!
  Bose noge upiru u zatvarač pištolja.
  Zatim je zaurlala:
  - Za novi Treći Reich!
  Christina je, pucajući na samuraje, primijetila:
  - Budućnost Njemačke je pred nama! U međuvremenu se borimo za carsku Rusiju!
  A pedalu pritišće i golom petom.
  Magda je, pucajući na neprijatelje, agresivno rekla, razotkrivši očnjake:
  - Preporodit ćemo se i biti hladniji od Rusije!
  I bljesnula je bisernim zubima. Da, ovo su četiri vrlo borbena tipa. Točnije, djevojke, koje su gotovo gole, ali jako lijepe, i borbene.
  Gerda je pucajući na Japance šapnula:
  - Sve je pomiješano, isprepleteno,
  Zvona note zvone...
  Lažna istina, prava laž
  Cure golih gležnjeva!
  Charlotte je, piskajući samuraja strojnicom, urlala:
  Sjena, sjena, sjena, sjena...
  Petrelova sjena...
  I pritisnuvši okidač golom petom, crvenokosa djevojka grakće.
  Christina, slomeći neprijatelja, potvrdi:
  Opet se diže nad zemljom!
  A bradavicom od jagode, kako će psa pritisnuti, a top će ispaliti projektil. I otići će ravno u skladište streljiva. I cijela baterija će se odjednom uzeti i eksplodirati.
  Magda je golim prstima mlatarala neprijateljeve graciozne djevojačke noge, zahihotala:
  Sjena, sjena, sjena, sjena...
  Petrelova sjena!
  Gerda je grimiznom bradavicom na prsima pritisnula gumb i poslala projektil na neprijatelja, izdavši:
  - Vrijeme je vraćanja!
  Charlotte je, pucajući golim nožnim prstima, viknula, isplazivši jezik:
  - Sjena, sjena, sjena, sjena,
  Petrelova sjena!
  Christina je, pucajući iz rubinske bradavice na japanske vojnike, izdala:
  - U vrtlogu patnje i nevolje!
  Magda je uz pomoć svojih golih nožnih prstiju mlatila neprijatelja i cvilila:
  - Ne možete nas namamiti u revoluciju!
  Gerda je slavno ošamarila Japance okruglom, golom, djevojačkom petom i primijetila:
  - Samo kraljevi imaju puno nevolja!
  Djevojke su, dakako, Arijke najviše razine. Sada je Njemačka nemirna zemlja u krizi. Hitler je izgubio predsjedničke izbore, a njegove šanse za vlast već izgledaju bespredmetne. I on ima samo relativnu većinu u Reichstagu.
  Oleg Rybachenko, boreći se s Japancima, sjetio se da se nešto slično dogodilo u Rusiji.
  Kada je Žirinovski, kojeg su uspoređivali s Hitlerom, osvojio prvo mjesto na izborima za Državnu dumu, ali ne samo da je mogao razviti uspjeh, već čak i zadržati svoje pozicije.
  Dječak je golim nožnim prstima bacio par zvjezdica. Rasparali su želuce desetak Japanaca. Zatim je dječak ponovno razmislio.
  Taj Žirinovski je kukavica i ima dušu zeca. Što je birač osjećao, a nije glasao za njega na predsjedničkim izborima u Rusiji.
  Dječak terminator je zazviždao, a vrane su počele padati na Japance, koji su, zapanjeni, postali ovan. I proboden kroz glave samuraja.
  Zatim je dječak ponovno razmislio. Ovdje ljudi često razmišljaju nelogično. Zapravo, svojedobno ih je zaveo Jeljcin. Iako je bilo jasno da Boris ne blista intelektom. I da je menadžer od njega osrednji. Najvažnije je da je Jeljcin tvrdoglav, s patološkom željom da promijeni momčad, odnosno da organizira kadrovski preskok. U tom pogledu, Lukašenka je sličan njemu, također voli mijenjati špil osoblja i mijenjati Shilova za Mylova. Iako je prečesta rotacija osoblja štetna.
  Primjerice, već je snimljen osmi premijer Rumos. I na njegovo mjesto staviti još goru. Lukašenka je s godinama općenito počeo ludovati. Čak je i njegova vlastita pratnja počela shvaćati da je diktator potpuno neadekvatan. Nije ni čudo da su mnogi menadžeri otišli u predsjedništvo. Došlo je do raskola u vladajućoj eliti.
  A kako se Lukašenko ponio s koronavirusom? Njegovo ponašanje je jednostavno suludo! Ali u maloj Bjelorusiji mjere karantene i zatvaranje granica mogle bi imati snažan učinak. Štoviše, došlo je do prednosti u vremenu.
  Ali Lukašenka se ponašao ne obazirući se na zdravlje ljudi. A Bjelorusija je prestigla Italiju i Kinu po broju zaraženih.
  Nakon toga, većina Bjelorusa mrzila je diktatora. I samo masovna izborna prijevara, korištenje administrativnih resursa, divlji pritisak na birače, dali su priliku za pobjedu na šestim predsjedničkim izborima u Bjelorusiji.
  Oleg Rybachenko izveo je tehniku ludog leptira s mačevima, posjekao desetak samuraja i pjevao:
  - Bez poteškoća obećavamo, istina je, da! Ali onda, s kojom mukom sve kasnije padamo u ponor!
  A dječakova gola peta lansirala je ubojiti smrtni paket njihove piljevine.
  Da, liječenje koronavirusa je vrlo skupo i regenerira zdravlje. Dakle, diktator Lukašenka nije ništa spasio odbijanjem poduzimanja hitnih mjera. A što je koronavirus, još mora doživjeti na vlastitoj koži. Ruski bogovi i više sile kažnjavaju diktatore zbog neozbiljnosti. Općenito, samo kriminalne vlade štede na zdravlju ljudi.
  Oleg Rybachenko je golim nožnim prstima bacio bombu domaće izrade. On je sada besmrtni dječak. I zaurla na sve strane:
  - Slava zemlji Rusiji, gdje su ljudi kao orlovi!
  Margarita je priredila navijački doček, i slomila neprijatelje, zacvilila:
  - Ovo je naša zemlja! Rusija smo mi!
  A gola peta djevojke poslala je neprijateljima dar uništenja.
  Margarita opet zazviždi, a vrane padaju na glave japanskih vojnika.
  I ništa ga ne može spasiti.
  Djevojka je vrlo borbena i dovoljno kul da razbije bilo koju moć neprijatelja.
  Natasha je u ofenzivi... Ona sječe neprijatelje.
  A ovdje na nebu Alenka sa svojom posadom.
  Pet djevojaka u ogromnoj mašini za mljevenje mesa s tri oštrice.
  Alenka puca iz avionskog topa uništavajući Japance i škripi:
  - Na slavu oca-kralja!
  Anyuta udara mitraljezom samuraja i viče:
  - Nećemo uzalud pobijediti!
  Alla baca bombu na japanske položaje i uzvikne:
  - I planine i mora!
  Maria je također pucala iz avionske puške. Rastrgala samuraja i zacvilila na sve strane:
  - Hvala bogovima!
  Marusya je lansirala minu iz utrobe helikoptera. Skočila je, nokautirajući japanske vojnike.
  A djevojka junakinja je zalajala:
  - Sva naša zemlja!
  Petorica su se temeljito suočili sa samurajem. I helikopter Japancima obara poklon za poklonom.
  Teško je zaustaviti carsku vojsku. Pogotovo ako u njemu ima takvih pilota, Anastazije i Akuline.
  Anastasia Vedmakova bori se u kratkim hlačama. I šalje neprijatelju ubojiti dar uništenja.
  Zatim je zapjevala:
  - Najbolji car Nikola na svijetu!
  I opet, uz pomoć golih nožnih prstiju, cilja na zrakoplovni pištolj. I sruši još jednog japanskog asa.
  Hrabro se bori i Akulina Orlova. I razbija Japance temeljito. I koristi gole nožne prste. I opet se obara još jedan avion zemlje izlazećeg sunca. Onda će zaurlati, i to prilično agresivno:
  - Ja sam ratnik ajmo reći, baš super!
  I namigivati protivnicima. Kao, još uvijek nemate ni najmanju šansu za samuraja. A cure će te sigurno rastrgati.
  Anastasia Vedmakova ponovno sruši japanski auto. Točnije, primitivni avion cvrkuće:
  - Dušu ćemo dati za našu domovinu,
  I opet ćemo stajati i pobijediti!
  Akulina Orlova, srušivši još jedan auto golim prstima, zacvilila je:
  - Slava kraljevskoj domovini! Slava caru Nikolaju II!
  I ratnik je napravio još jedan impresivan zaokret. I sudarila su se dva japanska zrakoplova. I šperploča i krhotine padale su u različitim smjerovima.
  Do sada je Japan u osnovi inferioran u odnosu na Rusiju kao zrakoplov. Štoviše, još uvijek nema šanse izdržati još dugo. Rusi su jako jaki.
  Tako da tenkovi čak slijeću.
  Posada Elizabete na "Aleksandru Trećem" juri u bitku. Unatoč impresivnim dimenzijama, ruski se tenk lako popeo na obalu i nije zaglavio u pijesku.
  Tako se i ruska vojska kreće uz pomoć moćnih tenkova koji su sposobni samljeti bilo koju snagu.
  Elizabeth puca iz topa golim nožnim prstima i kaže snažno:
  - Naša domovina je Rusija,
  Postanite sretniji na svijetu!
  Elena puca iz mitraljeza. Samuraji padaju kao posječena stabla od olovnih darova koje šalju djevojke.
  Elena kroz smijeh kaže:
  - Naša će domovina postati ljepša,
  Služi djevojkama Rusije!
  Ekaterina je pritisnula svoju golu petu. Poslala je projektil kolosalne smrtonosne snage. Rastrgao je masu Japanaca i zacvilio:
  - Za kraljevske pobjede!
  Euphrasia, slomeći Japance gusjenicama, primijetila je:
  - Ne samo kraljevski, nego i naš!
  Elena je ponovno opalila golim nožnim prstima. Rastrgala je samuraja na poderane komade i zacvilila:
  - Da, za naše velike pobjede!
  Elizabeth je pucala iz strojnica. Pa, ona ima rezervoar za drobljenje. Tako mlati Japance.
  Djevojka je pjevala, odsijecajući samuraje u masama:
  - Nema ljepše domovine-Rusije,
  Bori se za nju i ne boj se...
  Nema zemlje, vjeruj Rusija je ljepša,
  S nama Ukrajina, Bjelorusija!
  Ekaterina, pucajući na neprijatelja, pokazala je zube, pritisnula golu petu na okidač i zaurlala:
  - Za Rusiju, koja je najljepša od svih!
  Euphrasia, sečeći u bjesnilu samuraja i sasjekajući žute vojnike, agresivno je izjavila:
  - Rusija je stajala, i stajat će kao stijena!
  I tenk "Aleksandar Treći" ubrzao je. Šteta, ali šteta što je car Aleksandar III umro u četrdeset i devetoj. Ako poživi duže, možda je Rusija dobila prvi rat s Japanom. I tada bi autokracija bila nepokolebljiva i nepobjediva. A u Prvom svjetskom ratu veljača se puč dogodio već kada je Rusija bila na rubu konačne pobjede.
  Ali da nije bilo poraza u ratu s Japancima, ne bi bilo ni razmišljanja. A to znači leglo nereda i svakojakih zavjera. Osim toga, u principu, zdrav kao bik, Aleksandar Treći mogao bi živjeti duže. I on bi mogao osobno pobijediti u Prvom svjetskom ratu? I što? Austrijski car, koji je ušao u bitku s Rusijom Franz, živio je osamdeset i šest godina, a ispravio šezdeset i osam. I umro je 1916. godine! I da Aleksandar Treći nije mogao živjeti toliko ili čak više?
  U svakom slučaju, Rusijom sada vlada Nikolaj II. A njegova je vladavina duga.
  Po trajanju je već ispred Katarine II. I tako također može blokirati Petra Velikog. Ili možda Ivan Grozni. Istina, neko je vrijeme vladao čisto nominalno.
  Elizabeth ponovno puca. Lomi japanski auto, i goli zube kaže:
  - Vjerujem u doba komunizma!
  I namiguje svojim partnerima!
  Elena pokosi samuraja rafalom mitraljeza i kaže, pokazujući svoje bijele zube:
  - Doći će nova era i izlazak sunca!
  I opet, uz pomoć golih nožnih prstiju, djevojka puca.
  Ekaterina je, pucajući na svoje protivnike, agresivno rekla:
  - Doba cara Nikole II bit će vrlo slavna!
  A djevojka će namignuti svojim partnerima. Pa oni to vole raditi.
  I tenk smrvi Japance. I utroba vojnike.
  Dvije Njemice se bore na nebu: Albina i Alvina. Već su dobili sva prva četiri stupnja Jurjeva križa. I prvi križ od srebra. Drugi je srebrni s mašnom. Treći križ je zlatan. Dalje zlato s mašnom. A peti koji djevojke jako žele dobiti je zlatni s malim dijamantima. Šesti stupanj križa je zlatan s lukom i dijamantima. A tu je i sedmi stupanj - platinasti križ s dijamantima, i osmi: platinasti križ s dijamantima i lukom. Zadnji križevi su veći od zlatnih i na sebi imaju više dijamanata. A mašna je također bila prošarana dijamantima.
  Čak osam stupnjeva, i to viši stupanj. Što se više novca za to plaća svaki mjesec doživotno. Štoviše, nositeljima diplome s dijamantima ne isplaćuje se samo novac za same nagrade, već i nasljednici. Sa zlatnim križevima s dijamantima - pedeset godina, a platinastim križevima s dijamantima - sto godina!
  Nagrade s dijamantima su rijetke, ali su u stanju dugo vremena pružiti ne samo samog junaka, već i potomstvo.
  I djevojke iz Njemačke se jako trude da ih zarade.
  Albina golim nožnim prstima obara japanski avion i cvrkuće:
  - Ali veliki Reich ....
  Alvina je odsjekla još jedan auto od zemlje izlazećeg sunca i nastavila silovito:
  - Rečeno nam je da ne driftujemo!
  Albina je okrenula avion, ispalila rafal. Japanci su zasvijetlili kao svijeća.
  Plavokosa djevojka zagugutala je:
  - Za veličinu arijevskog komunizma u cijelom svijetu!
  Alvina je udarila u samurajski auto i zagugutala:
  - Za naš veliki uspjeh!
  I koristeći gole nožne prste, opet je poslala ubojiti dar smrti.
  Njemačke djevojke bile su izuzetno jake kradljivce. A sada ubijaju neprijatelje Rusije. Ali jednako tako mogu ubijati i ruske vojnike. Oni su plaćenici.
  Lermontov je pisao o takvim ljudima;
  Ali kakvo čudo izdaleka
  Kao stotine bjegunaca...
  Ukazala nam se voljom sudbine,
  Uhvatiti slavu i čin!
  Albina je agresivno primijetila dok je s velikim samopouzdanjem rušila novog Japanca:
  - Ja sam najbolji na svijetu!
  Alvina je posjekla još jednog japanskog pilota, također je viknula protiveći se i pokazala jezik:
  - Ne! Ja sam najbolji na svijetu!
  Albina je pomirljivo pjevala, obarajući japanske avione:
  - Najbolji smo na svijetu
  Potopit ćemo sve neprijatelje u WC ...
  Domovina ne vjeruje suzama -
  Dat ćemo zlim oligarsima u mozak!
  No, među ostalim ratnicima legije stranaca, bori se i Jane Armstrong. Lijepa Britanka. I s njom u timu, također, isključivo ljepši spol.
  Ratnici naravno bosi i u bikiniju.
  Gertrude je napunila pištolj golim nožnim prstima. A Malanya je pokazala i opalila.
  Japanski top se prevrnuo.
  Monica je cvrkutala, kimajući glavom.
  - Slava Velikoj Britaniji!
  Jane Armstrong je pjevala dok je pucala iz mitraljeza:
  - Vladaj Britanijom nebeskim morima,
  Nikada nećemo biti robovi!
  Slava našoj engleskoj zemlji!
  Pa, Rusija ima cara!
  I opet, ratnik će ga uzeti i pucati vrlo precizno. I japanski tenk je bio razbijen na komade.
  Gertrude, vodeći vatru, uzela je i zapjevala:
  - Jarko sunce nade
  Ponovo se diže nad zemljom...
  Pobjeđujemo kao i prije
  I otišli su na planinarenje!
  A Engleskinje u punom jeku i borbenom transu.
  Oleg Rybachenko bori se s Japancima. Vrlo je sličan dječaku iz crtića Conan. Samo još brže. I tako su ovi samuraji izmlaćeni. Jasno je da Japan nema šanse protiv takve momčadi.
  Dječak terminator uzeo je i bacio granatu bosom nogom i agresivno zapjevao:
  - Ustani ogromna zemlja,
  Ustani u borbu do smrti!
  S vrlo mračnom armadom,
  I žuta horda!
  Margarita je također uzela i posjekla svojim mačevima trostruki mlin. Zatim
  Golom petom pogodila je hrpu granata koje joj je dječak bacio glasnik.
  Rastrgala masu Japanaca i pjevala;
  Neka plemeniti bijes
  Pucati kao val...
  Postoji narodni rat -
  Sveti rat!
  Da, ovo je par besmrtne djece, vrlo su aktivni u uništavanju i sjeckanju neprijatelja. Od takvih dječaka ne dolazi samurajska milost. Ali u svakom slučaju, ovdje se cijela carska vojska sastoji od heroja i najstvarnijih pobjednika.
  Oleg Rybachenko, sjeckajući protivnike, primijetio je:
  - Nema milosti, nema milosti, nema milosti neprijatelju!
  Ja sam bilo tko, ja sam bilo tko, rastrgat ću vojsku mačem!
  A dječak će opet zazviždati u posebnom rasponu. I gavranovi će se onesvijestiti, probijajući do smrti kljunom lubanje vojnika zemlje izlazećeg sunca.
  
  NJEMAČKA PANTERA PAKALA cerek
  BILJEŠKA
  Njemačke djevojke uspjele su napraviti takvu "panteru", koja je za glavu i ramena jača od sovjetskih tenkova. Kao rezultat toga, Wehrmacht je okrenuo tok rata i počeo pobjeđivati. Kada se djevojke bosu bose, ne mogu ih se zaustaviti.
  . POGLAVLJE 1
  Ako je sovjetski tenk T-34 bio šok za Nijemce, onda su nacisti na to odgovorili još strašnijim i učinkovitijim Panther-2. Gerda i Charlotte razvile su temeljno novi tenk. S uskom i malom kulom. Broj članova posade smanjen je na četiri. Motor i mjenjač su postavljeni zajedno i poprijeko, a mjenjač na sam motor. Težina spremnika smanjena je na trideset i šest tona. U isto vrijeme, bočni oklop postao je kao kod "Tigra" -2 na 82 mm ispod nagiba. A čelo trupa je 120 mm pod velikim nagibima, a čelo tornja je 150 mm, bočne strane su 82 mm i također s nagibima. S motorom od 700 konjskih snaga, takav tenk je bio mobilan i manevarski. Podvozje mu je također postalo lakše i lakše za popravak te prohodnije. Neki od elemenata su izvađeni iz trupa. Visina rezervoara je samo 1,80 metara.
  Njegov izgled bio je šok za sovjetske trupe. Auto nije stvarno stigao do Kurske izbočine. Počeo je izlaziti u seriju tek u rujnu četrdeset treće godine.
  No, tijekom protunapada Mainsteina, ovaj tenk je prvi put masovno korišten.
  I sama Gerda sa svojim timom sudjelovala je u bitci.
  Unatoč mrazu, djevojke su bile u bikiniju i bose, takve hrabre kradljivke.
  Do sada je tenk imao staru pušku duge cijevi od 75 mm, što je bilo sasvim dovoljno za poraz neprijatelja.
  Gerda je golim nožnim prstima ispalila topovski hitac i pogodila sovjetsko vozilo u čelo.
  Tada je ratnik zacvrkutao:
  - Slava idejama arijevskog bratstva!
  Ova djevojka je vrlo prikladno stavila trideset i četiri.
  Zatim Charlotte, kao ošamarena, iz brzometnog topa. I pogodio tenk točno u središte tornja. I urlati:
  - Za velike pobjede!
  A onda je Christina uzela i opalila. Djevojke su se izmjenjivale pucajući, pa čak i bosim nogama.
  Ratnik je pjevao:
  - Čeka me moja pobjeda!
  I Magda je pogodila. Djevojka je također koristila gole nožne prste, te je srušila još jedan sovjetski automobil gugućući:
  - U ime Isusovo!
  Četiri Njemice rade temeljito. I vrlo učinkovit.
  I još jedan tenk izbija. Ratnici su radili kao borbeni bataljun.
  U jednoj bitci su nokautirali četrdeset sovjetskih tenkova, a sami su primili nekoliko udaraca koji su se rikošetirali.
  Mainsteinov protunapad pobijedio je u snazi, a Nijemci su uspjeli poraziti sovjetske trupe i baciti ih preko Dnjepra.
  Bila je to prva velika pobjeda u nekoliko mjeseci. I nacisti su se uspjeli zadržati do Dnjepra.
  Ali u siječnju je Crvena armija ponovno napredovala, ovaj put blizu Lenjingrada, i uspjela je. Istina, pokušaj ponovnog forsiranja Dnjepra na jugu nije uspio, ali je blok od Lenjingrada uklonjen. Na toj pozadini Nijemci su se izdržali u središtu i što je najvažnije na prijelazu Dnjepra. Žestoke borbe zimi nisu dale prednost Crvenoj armiji na ovom sektoru.
  Naravno, novi tenk "Panther" -2 je odigrao ulogu. Pokazalo se da je uspješan. Brzo i dobro zaštićeno. Gotovo dva puta lakši od "Tigra" -2, i praktički nije inferioran ovom automobilu u rezervaciji. Inače, "Tigar" -2 nije ušao u seriju. Umjesto toga, snažnija modifikacija Panther-2 nije se pojavila, samo tonu teža.
  I Hitler je naredio da se Tiger-2 redizajnira kako bi oklop bio mnogo deblji za tu težinu. Na račun pištolja bilo je sporova - povećati kalibar pištolja ili ne. Ipak, više kalibara niža je paljba, točnost i zaliha granata.
  Ovdje je stari pištolj Panther, dobro se nosi sa svojim zadatkom. Pa čak i IS-2, udarci u čelo.
  Dakle, isplati li se mijenjati? Iako je projektil mali i ne uništava previše.
  "Panther" -2 B, s topom od 88 mm u cjelini, bio je stroj koji je manje-više odgovarao vojsci.
  U proljeće su Nijemci krenuli u ofenzivu na talijansku frontu, iskoristivši privremeno zatišje na istoku.
  I uspjeli su poraziti savezničke trupe na ovom sektoru fronte. Uspjehu je pridonijela i pojava ME-262. Novi lovac je bio šok. Pojavio se ranije od stvarne povijesti, zahvaljujući čemu su stručnjaci uvjerili Hitlera da ne pravi blitzblomer, kao neučinkovit model. Osim toga, umjesto Fau raketnog programa, prioritet je dat razvoju mlaznih zrakoplova. I to je utjecalo na tijek rata. A Charlotte i Gerd su u to uvjerili Hitlera.
  Kažu da su rakete doista neučinkovite zbog svoje niske točnosti i visoke cijene. Ali mlazni zrakoplovi su budućnost. Štoviše, ME-262 je prilično lako upravljati, a kao rezultat toga, dostupan je asovima. I teško ga je srušiti. Veća letna težina vozila omogućila je da se na njega objese oklop i dva mlazna motora, a vertikalna upravljivost je impresivna. A moćno oružje omogućilo je srušiti automobil u jednom potezu. Posebno dobre su se pokazale dvije djevojke koje su postale asovi u svojoj prvoj borbi: Albina i Alvina.
  U pravilu su se borili gotovo goli, samo u kratkim hlačama i tankom platnenom trakom na prsima. I činili su čuda.
  Albina je izvela okret. Pritisnula je bosom nogom pedalu. Oborili američki avion i pjevali:
  - Za moć arijevskog komunizma!
  Alvina je srušila auto saveznika i nastavila pucati golim nožnim prstima. I zagugutala je:
  - Za naše dečke!
  Djevojke su poletne i izrazito borbene i ratoborne. Oni vrlo slavno uništavaju saveznike na nebu.
  I tako bijesno dobivajući račune.
  Nacisti su već izbacili saveznike iz Italije, zarobivši mnoge zarobljenike i trofeje. Ali na otoku Siciliji prekriva ih moćna mornarica saveznika.
  Na ljeto saveznici pripremaju iskrcavanje u Francuskoj. Ali su neugodno raspoloženi. Nijemci su postali jači i imaju najbolje tenkove na svijetu. A mlazni lovci su i najbolji na svijetu, samo što ih je zasad oko tisuću, ne toliko.
  Ali oni su vrlo smrtonosni.
  U ljeto, a Staljin sprema ofenzivu. Ali zadatak je teži nego u stvarnoj povijesti. U Polisiji nema balkona, a Dnjepar je još uvijek ozbiljna prepreka. I njemačka obrana je jaka.
  No, njemački tenkovi su zasad vjerojatno bolji. I avioni također. Ovdje se pojavio TA-152, evolucija Focke-Wulfa, a takav stroj je vrlo ozbiljan zrakoplov. I višenamjenski u isto vrijeme. I bez sumnje je u stanju srušiti protivnike. Moćno oružje i oklop. I najbolje performanse leta i brzinu.
  Nijemci su i u zraku i na kopnu dobili bolju opremu. Ali još im nije dosta. I skupili su snagu i bili u aktivnoj obrani.
  Crvena armija je, koristeći nove tenkove IS-2 i T-34-85, krenula u ofenzivu. Glavni udarac zadat je u centar. Dio snaga je, međutim, također udario u skretanje Dnjepra. Nijemci su bili spremni odbiti udarac. Iako nešto ranije, počelo je iskrcavanje saveznika u Normandiji.
  U početku je bilo uspješno. Ali tada su tenkovi krenuli u razorni protunapad. U borbama je sudjelovao i samohodni top E-10, vrlo lagan i mali samohod s dva člana posade koji su se nalazili ležeći, koji je jednostavno slomio saveznike. Vrlo niska silueta od 1,2 metra, težina od deset tona i motor od 400 konjskih snaga osiguravali su cool mobilnost. Istodobno, prednji oklop od 80 mm na velikom nagibu učinio je automobil gotovo neprobojnim za čelo saveznika. I prilično mali, podmukli. I bode svoje saveznike kao pčela. I Nijemci su razbili saveznike. Albina i Alvina srušile su po više od tri stotine letjelica i dobile Viteški križ Željeznog križa s mačevima od srebrnog hrastovog lista i dijamantima. Ove djevojke su bile jednostavno nevjerojatne.
  I sve su bez problema u svojoj djelotvornosti zgnječili.
  Albina je uz pomoć svojih golih nožnih prstiju uperila borca u neprijatelja i počela ga rušiti svojim divljim bijesom. A onda su zapalila tri lovca i saveznički bombarder.
  Ratnik je prednjao:
  - Za Prusku!
  Alvina je nastavila slamati saveznike sile, i doslovno ih spaljivati. I zagugutala je:
  - Za Treći Reich!
  I opet je golim prstima uperila zrakoplovne topove u metu. I ispalo je super.
  Alvina je tvitala:
  - Mi smo veliki tigrovi, utjelovljenje kraljice!
  Albina je prekinula još jedan engleski avion, natjerala ga da se zadimi i zagugutala:
  - Ako je žena tigrica, onda će rastrgati čovjeka, makar on i nije bio potpuni magarac!
  I pritisnuti pedalu golom petom.
  Alvina je, pucajući na protivnike i koseći ih, primijetila:
  - Bose noge djevojke, svaki muškarac će biti prisiljen zavući se ispod pete!
  Albina, srušivši još jedan avion savezničkih snaga, složila se:
  - Muškarac pri pogledu na golu žensku petu postaje puna filcana čizma!
  Alvina je golim prstima odsjekla još jedan britanski auto, pokazujući zube, izdala je:
  - Bosonoga djevojka će obući punog muškarca, makar i navikao drugima praviti čizme!
  Albina je, srušivši Amerikanca, primijetila:
  - Čovjek treba biti jak kao hrast, a ne dozvoliti da se s njega skida iver kao s panja!
  Alvina se spremno složila s ovim:
  - Bosa ženska peta, čovjek će biti ogoljen do gola, a potkovan do ušiju!
  Albina je malo promijenila temu, prekinuvši još jednog Amerikanca:
  - Vojnik je kremen, ako pamet nije kaldrma!
  Alvina je golim prstima nokautirala neprijatelja, a kamen zuba je primijetio:
  - Čovjek je pravi dijamant kad ima srce od zlata i željeznih živaca!
  
  Albina je, srušivši još jedan saveznički avion, zagugutala:
  - Čovjek mora biti jak kao čelik, ali čvrst kao panj!
  Alvina je agresivno primijetila dok je razbijala američki avion:
  - Čovjek treba imati orlovsko oko, a sluh ne bi trebao biti kao u vrane!
  Albina, srušivši neprijatelja, zacvilila je:
  - Čovjek ima samo hrabrost orla, a zapravo je najčešće lik tipično kokoš!
  Alvina je agresivno primijetila, prekinuvši Amerikanca borbenim skokom:
  - Nema ružnih žena, postoji samo odvratna muška nemoć!
  Ukratko, cure su super. A do srpnja je svaki oboreni premašio pet stotina zrakoplova i dobio viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Iskrcavanje saveznika u Normandiji završilo je potpunim porazom. Nijemci su samo zarobili više od sedamsto tisuća zarobljenika. A ovo je kul i kolosalan uspjeh!
  Na istoku je Crvena armija uspjela tek neznatno potisnuti Nijemce. Nacisti su bili dobro utvrđeni i borili su se kao vragovi. I koristili su utvrde podignute unaprijed uz sudjelovanje lokalnog stanovništva. I naravno da im je to pomoglo. Nacisti su se očajnički borili i odbili gotovo sve napade.
  Borbe su pokazale da je "Panther"-2 s velikim nagibom prednjih oklopnih ploča i niskom siluetom još uvijek neranjiv za sovjetske tenkove na čelu. I dobro se nosi sa strojevima Crvene armije. I ima veliku zalihu školjki.
  Tako su svi napadi sovjetskih trupa pali u čvrst blok. Da, i fašističko pješaštvo imalo je jurišnu pušku MP-44 kojoj nije bilo premca i doslovno je nokautirala sovjetsko pješaštvo. Dakle, s fašistima se nikako nije moglo obračunati.
  I Fritz je odbio napad. Sve dok im se nije žurilo u protunapad. Bilo je potrebno izbaciti novi tenk "Tigar" -3, teži, sa snažnijim motorom i bolje zaštićen.
  Da, i razvijati mlazne zrakoplove. Pogotovo XE-162 - mlazni lovac mnogo jeftiniji, lakši i lakši za proizvodnju od bombardera ME-262 i Arado.
  Nije loš bio ni novi njemački četveromotorni Yu-488, koji je zahvaljujući manjoj površini krila razvio kolosalnu brzinu za propelerni bombarder od sedamsto kilometara na sat.
  Dok su Fritz nakupljali snagu. I vodili su podmornički rat... Saveznički porazi u Italiji i Francuskoj oslabili su Rooseveltovu poziciju. I ovdje su Amerikanci također bili poraženi kada su pokušali sletjeti na Filipine. Japanski bojni brodovi uspjeli su otkriti i uništiti američke desantne snage.
  Roosevelt je izgubio izbore od mladog republikanca Josepha Bidena. A to je predsjednik, koji je otvoreno izjavio da SSSR-u nije potrebna pomoć. Da je Staljin gori od Hitlera i da se svi napori moraju koncentrirati na Japan.
  I Churchill je imao problema.
  Stoga, dok je Hitler čekao, a Nijemci su sjedili u čvrstoj obrani. Samo su na Siciliji izveli operaciju i preoteli je od saveznika. Štoviše, britanska se flota prorijedila zbog aktivnosti nacističkih podmornica.
  U jesen je Crvena armija pokušala napredovati na jugu. I protiv Finske.
  Ljetna ofenziva na Karelskoj prevlaci tada je završila neuspješno. Finci i njemački obavještajci su to otkrili i pripremili. A SSSR je za ovu operaciju izdvojio malo snaga.
  U jesen je bačeno još vojnika, ali su i oni zaglibili, a Nijemci su bili spremni. Nacisti su u izviđanju koristili mlazne zrakoplove koje sovjetski lovci i savršena optika nisu mogli sustići. Kao i jedinstvene kamere. I to je puno pomoglo.
  Tako su u osnovi naučili kako otkriti dezinformacije i pratiti kretanje trupa.
  Dakle, sada Staljin nije mogao tako lako iznenada udariti. I nacisti su preuzeli obranu.
  Zimi su sovjetske trupe ponovno pokušale napredovati u središtu. Udarac je zadat između Dnjepra i Zapadne Dvine. I bio je to hrabar potez. Ali to je sasvim očito i Nijemci su tamo bili temeljito ojačani. I povukli su najnovije tenkove i samohodne topove E-25, s topom od 88 mm. Ovaj stroj, težak dvadeset i šest tona, imao je motor od 700 konjskih snaga, i prednji oklop od 120 mm ispod nagiba, i bočne strane od 82 mm, s visinom od 1,4 metra. Samohodni top je neprobojan u čelo zbog velikih kutova nagiba oklopa. A na brodu je još uvijek bio pokriven valjcima. A mogli biste i objesiti ekrane.
  Dakle, Crvena armija se suočila s vrlo ozbiljnim neprijateljem. Što nije tako lako prevladati. I nacisti su ponovno odbili siječanjsku ofenzivu Crvene armije.
  U borbama je ponovno zauzela sudbina Gerde i Charlotte. Obje djevojke su se borile na samohodnim topovima E-25, ležeći. I doslovno su izbacili duh iz neprijatelja.
  Gerda je mlatarala golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Slava našoj vojsci!
  Charlotte je ispalila, ovaj put pritisnuvši grimiznu bradavicu na tipku džojstika i cvrkućući:
  - Slava velikim pobjedama!
  Gerda je vrlo agresivno primijetila, pucajući na neprijatelja:
  - Za veličinu planete!
  I to golom petom, kao da će pritisnuti dugme.
  Charlotte je opet udarila rubin bradavicu i puhala kroz sovjetski auto cvrkućući:
  - Za osvojene vrhove!
  I kako se smije. Borba protiv fašista.
  A u ožujku 1945. nacisti su krenuli u ofenzivu. I napravio prvu injekciju. Probili su obranu na području Zapadne Dvine.
  Do tog vremena, Sjedinjene Države su zapravo smanjile neprijateljstva protiv Trećeg Reicha i Britanije.
  A sada su se nacisti koncentrirali na istoku. Hitler je ozbiljno htio sve spaliti. I sve je vrlo temeljito dok se rasplamsava.
  Ali obrana sovjetskih trupa vrlo je ustrajna, i ovoga puta u nekoliko ešalona. I Nijemci su ga probili nakon što su prošli pedeset i tri kilometra linija, ali su na četvrtom zaustavljeni. Osim toga, došlo je do odmrzavanja i borbe su privremeno usporene.
  Krajem travnja Staljin je ponovno pokušao napasti. A njegove trupe su masovno korištene tijekom proboja reflektora. Ali i ovim je postignuto malo. Probili su obranu i napredovali, ali su potom vraćeni na prvobitne pozicije.
  "Tigar" -3 imao je prednji oklop od 250 mm, a bočni oklop od 170 mm, te motor od 1200 konjskih snaga, težine šezdeset pet tona. Dakle, ovaj tenk je jednostavno mučio sovjetske položaje. Puška je bila 88 mm i dugačka cijev 100 EL.
  U svibnju je SSSR dobio novi tenk IS-3. Automobil je bio tri tone teži od IS-2, i teži za proizvodnju, ali s puno bolje zaštićenom kupolom, posebno u čelu. Ipak, pištolj Tiger-3 nije probio čelo. A sam tenk ima još lošije vozne performanse od IS-2.
  U mlaznom zrakoplovstvu Nijemci su zadržali prednost, pa čak i svoje napore. Od lipnja su se pojavili u masovnoj proizvodnji ME-262 X, s zamašenim krilima i dva naprednija motora. Ovaj avion je razvijao brzinu do 1200 kilometara na sat, i sve je zdrobio.
  Još ozbiljniji stroj bio je TA-400 s mlaznim motorima i šest motora. Ovaj stroj bombardirao je sovjetska poduzeća na Uralu i izvan Urala. Zatim i tako dalje. Snažna armada. A mlaznjak Yu-287 postao je problem za sovjetske zrakoplove.
  No najneugodnije iznenađenje za Crvenu armiju su diskoteke koje postižu brzinu i do četiri brzine zvuka, a zbog laminarnog mlaza koji struji oko automobila praktički su neranjivi.
  A onda su Nijemci dobili i ME-263 bez domaćina na raketnim mlaznim motorima, i to vrlo male, brze i sposobne letjeti četrdeset pet minuta, a mogu se koristiti učinkovitije nego prije ME-163.
  Fritz je također pustio u pogon lovce Gotha, također bez posade i učinkovite. I jedrilice su se počele koristiti u bitkama.
  Na moru su nacisti nastavili mučiti Britance koristeći podmorničku flotu. Uključujući minijaturne podmornice za jednu osobu. I vrlo je učinkovit.
  Sovjetska Baltička flota pretrpjela je kolosalne gubitke. I iz zrakoplovstva i podmorničkog ratovanja.
  Albina i Alvina, obje djevojke koje trče bose i u bikiniju po svakom vremenu, pa čak i same u gaćicama, postale su legendarne pilotice. Za tisuću srušenih zrakoplova nagrađeni su novom nagradom Viteški križ Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima.
  Djevojke su bile izuzetno hrabre kradljivce. I takvi fantastični računi dobivaju.
  Hitler ih je obožavao. Čak im je i Fuhrer osobno ljubio bose noge.
  U lipnju su Nijemci pokušali napredovati oko Dnjepra. Sovjetske trupe su bile u obrani. Ali postupno su pokleknuli pod naletom. Pomoć u sklopu Lend-Lease-a zapravo je prestala. A SSSR-u je bilo teško. Bombardiranja su stalno rasla.
  Sovjetski tenk T-34-85 bio je prilično slab top protiv njemačkih vozila. I nije bilo moguće napraviti snažniji T-54. A onda je glavna oklada bila na samohodni top SU-100. Ovaj automobil u stvarnoj povijesti nije postao previše masovan, ali alternativno se njegova proizvodnja sve više povećavala.
  Tada su Nijemci uspjeli napredovati u središtu i približiti se Smolensku, tamo su se odvijale bitke uz masovnu upotrebu SU-100. Vrhunac je postignut u kolovozu.
  Tenkovska posada Elizabeth činila je čuda na ovom samohodnom topu. Pogotovo kad su se djevojke tukle gotovo gole i bose.
  Elizabeth je svojom grimiznom bradavicom čak pritisnula dugme topa i udarila nacistički tenk gugućući:
  - Za Veliku Rusiju!
  Ekaterina je svoju grimiznu bradavicu pritisnula na prsa. Slupala je njemački auto i zacvilila:
  - Za SSSR!
  Elena je također pucala s velikom preciznošću. Udarila je u fašistički tenk uz pomoć rubinske bradavice dojke i zacvilila:
  - Za domovinu!
  Euphrasia je naizmjence pucala iz samohodne puške na neprijatelja. I koristeći bradavicu od jagode, viknula je:
  - Za domovinu!
  To su bile borbene djevojke.
  Nijemci su svi štap i štap. Sovjetski pištolj ne uzima Tiger-3 u čelo. Da, i "Panther" -3 je neprobojan. Nijemci su u njemu napravili oklop debljim, a kako ne bi izgubili pokretljivost, ugradili su motor od 900 konjskih snaga. Pa štap njihovog auta besramno.
  Elizabeth puca golim nožnim prstima. Sovjetski projektili odbijaju.
  Djevojka je cvrkutala:
  Borit ćemo se za komunizam!
  Ekaterina je također mlatarala golim nožnim prstima i rekla, pokazujući zube:
  - Ne! Ne to!
  Elena je, također bosom nogom, pucala na naciste i pjevala:
  - Mi ćemo hrabro u boj!
  Euphrasia, agresivno primijeti, otkrivajući zube:
  - Za moć Sovjeta!
  I također poput vatre, koristeći gole nožne prste. Ovo je agresivna djevojka.
  Crvena armija se malo povukla u centru, ali je zadržala Smolensk... U jesen su Nijemci prekinuli napade, ali su počeli, koristeći prednost u zraku, pojačati bombardiranje. I taj pritisak raste. I bombe su nesmanjeno padale na SSSR.
  Do sada zemlja Sovjeta nije imala zrakoplovstvo i jednostavno nije bilo ničega što bi prikrivalo neprijateljske aktivnosti.
  A neprijatelj kapitalno pritiska. I sve aktivnije i brutalnije bombardiranje Rusije.
  Huffman je također premašio 1000 oborenih zrakoplova u prosincu 1945. i dobio je Viteški križ Željeznog križa s platinastim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  A djevojke su donijele svoju ocjenu od po dvije tisuće i dobile po jednu posebnu nagradu. Zvijezda Viteškog križa Željeznog križa i srebrno hrastovo lišće, mačevi i dijamanti.
  Da, Albina i Alvina su cool i jako lijepe djevojke koje se bore gotovo gole i bosonoge, i pobjeđuju sve horde odjednom - one su smrtonosne djevojke.
  Zimi je Crvena armija pokušala napredovati. U borbama su sudjelovali tenkovi IS-3. No, ovaj stroj je prilično naporan u proizvodnji i s lošom sposobnošću u vožnji, unatoč dobroj zaštiti čela, vojsci se nije baš svidio. I tražili su zamjenu tenka. Ali IS-4 je naišao na problem. Staljin je zabranio razvoj tenkova težih od četrdeset sedam tona. I dok je ovaj tenk bio u limbu. Kao i pokušaji stvaranja drugih strojeva iz obitelji Isov.
  Do sada je Fritz imao prednost u kvaliteti tehnologije. I rasla je na nebu.
  Tako se, kao odgovor, povećala proizvodnja srednjih tenkova T-34-85 i SU-100. Do sada se na tome gradila doktrina SSSR-a.
  Zimska ofenziva bila je neuspješna. Nije bilo moguće ozbiljno napredovati, a gubici su bili veliki.
  Nijemci su gomilali tenkove. Došla je 1946. godina... Fritzove snage su se gomilale i planirale su napad u svibnju.
  Do sada SSSR nije mogao stvoriti mlazni lovac i beznadno je izgubio u bitci u zraku.
  Dvije djevojke Albina i Alvina do ožujka 1946. stigle su do tri tisuće oborenih zrakoplova. I dobili su novu nagradu - Zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  A ovo je vrlo kolosalan pokazatelj uspjeha.
  A u travnju su diskoteke Trećeg Reicha, osim ovna, uzele i primijenile ultrazvuk. I ovo je bio prvi koji je prošao kroz laminarni mlaz i vrlo uspješan.
  SSSR je čekao teška vremena.
  . 2. POGLAVLJE
  U svibnju 1943. započela je nova velika ofenziva nacističkih hordi. Otkopavši tenkove i prikupivši masu "Tigrova" -3, koji su postali glavni tenk, kao najzaštićeniji i najsnažnije naoružani, nacisti su krenuli u nabijanje. I uspjeli su probiti obranu i početi se kretati oko Dnjepra sa sjevera.
  Na nebu su dominirali nacisti. Situaciju je pogoršao ulazak Turske u rat.
  Osmanlije su se borile protiv Rusije trinaest puta u svojoj povijesti. I računao na četrnaestu, ipak pobijediti. Štoviše, Treći Reich je s njima, a Zapad se ne miješa. Doista, u Britaniji je pao Churchillov režim i nova vlada pristala je na primirje s Trećim Reichom. I Sjedinjene Države su službeno sklopile primirje. Štoviše, rat s Japanom nije išao baš najbolje, a gubici Amerike u bitci sa samurajima bili su veliki.
  Dakle, ovdje je Treći Reich potpuno oslobođen. I uspio je uvjeriti Tursku da otvori drugi front u Zakavkazju.
  Osmanska vojska se dugo spremala za rat i bacila milijuntu vojsku na SSSR, s velikom količinom opreme. Tako je sada ispalo i to uopće nije super za Rusiju. I drugi problem su mlazni bombarderi TA-500, koji bi praktički nekažnjeno mogli razbiti sovjetske tvornice. I mlazni bezrepi B-28, koji je mogao doći do bilo koje točke u SSSR-u i doslovno ga uništiti. Dakle, sada je Rusija pod velikim pritiskom. Pogoršalo se i opskrbom Crvene armije, posebice eksplozivom i streljivom. I nije bilo dovoljno goriva. Nijemci su bombardirali bunare u Bakuu i regiji Volge.
  Tako su sada nacisti imali priliku i shvatili su je. Prije svega, htjeli su zauzeti Donbas. Tamo se obrana pokazala slabijom nego u smjeru Moskve i to je uspjelo.
  Za Harkov su se odvijale žestoke borbe. I tamo je bilo jako krvavo.
  Gerda i njena posada borili su se na "Tigru" -4, ovaj tenk je bio opremljen snažnijim plinskoturbinskim motorom od 1500 konjskih snaga, a imao je i snažniji top od 105 mm u 100 EL dugoj cijevi, ali iste težine.
  Da, i pištolj Nijemaca ima automatsko punjenje i brzu paljbu.
  I težina tenka je ista, a silueta je još niža, a nagib oklopa je postao još veći.
  "Tigar" -4 je nedvojbeno napredniji tenk, a prvi su ga testirali njegovi ratnici.
  Gerda je ispalila, pritiskajući grimiznu bradavicu na tipku džojstika i zagugutala:
  - Naša pobjeda nije daleko.
  I razbio sovjetski automobil IS-3.
  Charlotte je također mlatila sovjetska vozila, probijala oklop, palila ga i gugutala:
  - Za naše pobjede!
  I kako se smije.
  A Christina će uzeti i pljusnuti. I sovjetski SU-100 će puhati. A onda cvrkuće:
  - Za komunizam.
  Naravno, djevojka je koristila rubin bradavicu.
  Pucala je i Magda golim nožnim prstima. Udarila je neprijatelja i zagugutala:
  - Za nova postignuća!
  I djevojke se smiju. Do sada su sve to radili kao da je vrhunski.
  Nacisti su zaobišli Harkov i potom ga zauzeli. Zatim su napredovali na Kranodon i Vorošilovgrad. Pao i orao ... A ovo je ozbiljan udarac za Crvenu armiju.
  Staljin je naredio da se Orao zadrži pod svaku cijenu, ali su se nacisti ... pokazali jaki. Kao i njihove moćne jurišne samohodne topove. Konkretno, Sturmtigr i njezin moćniji Sturmlev. Posljednji samohodni top bio je opremljen još boljom i snažnijom mlaznom bombom.
  I temeljito pretukao zgrade. A djevojke su se vrvjele u blizini bombaša. Posada Agatha i Adala dobro je radila za Shturmlev. A djevojke su se bosim nogama naslonile na željezo.
  Agatha je opalila, pritiskajući golim nožnim prstima gumbe džojstika i zaurlala:
  - Uništit ćemo cijeli svijet nasilja!
  Adala je udarila mitraljezima, a odsijecajući pješake primijetila je:
  - I zakopati kapitalizam.
  I gola, ružičasta peta će zablistati.
  Međutim, ako pogledate, postavlja se pitanje što je u Trećem Reichu? Možda i kapitalizam?
  Agata, mlatarajući protivnicima, zagugutala je:
  - Za budući mir u svijetu!
  I bacač bombi je ponovno proradio, srušivši cijelu zgradu odjednom. I treba istaknuti vrlo učinkovit potez.
  Adala je, pucajući golim nožnim prstima, potvrdila:
  - Slava našoj vojsci dovijeka!
  Borbene djevojke ovdje u Trećem Reichu, ali ne gore u SSSR-u. Znaju se i boriti.
  Već su se odvijale bitke za Kursk i tamo se bore ruske djevojke.
  Natasha je bosom nogom bacila granatu na naciste i zapjevala:
  - Tako je...
  Zoya je golom petom lansirala dar smrti i dodala:
  - Neprijatelj...
  Augustin je podlegao nečem razornom i zacvilio:
  - Misli...
  Svetlana je golim nožnim prstima bacila granatu i zacvilila:
  - Što...
  Natasha je bosim nogama bacila par limuna i viknula:
  - ruski...
  Zoya je također podlegla nečem energičnom i smrtonosnom, škripući:
  - Uspio...
  Augustin je lansirao smrtonosni, mrmljajući:
  - Neprijatelj....
  Svetlana je opet podlegla destruktivnom i vyaknula:
  - Pauza!
  Natasha se okrenula i zacvilila:
  - Tko...
  Zoya je također pucala na crne strance koje su nacisti regrutirali i cvilila:
  - Usudi se!
  Augustin je govorio snažno i bijesno:
  - To...
  Svetlana je pokleknula uz smiješak pantere:
  - U...
  Natasha je bosom nogom bacila granatu i viknula:
  - Borba...
  Zoya je golim prstima bacila dar smrti i promrmljala:
  - Napadi!
  Augustine se uključio i promrmljao:
  - Neprijatelji...
  Svetlana je golim tabanima dala hrpu granata, a kako viče na sav glas:
  - Dobro...
  Natasha je zakucala rafal i prosiktala:
  - Žestok...
  Zoya je prekinula naciste i zacvilila:
  - Pobijedi!
  Augustin je ponovno opalio i viknuo:
  - Žestok...
  Svetlana je cvrkutala dok je pucala:
  - Pobijedi!
  Natasha je opet gracioznom, bosom nogom bacila granatu, cvrkutala:
  - Uništit ćemo naciste!
  Zoya ga je uzela i cvrkutala:
  - Budući put u komunizam!
  I bacila limun golim nožnim prstima.
  Augustin je uzeo i raspršio redove, a njezine gole noge su s uništenjem letjele uz Fritz:
  - Razdvojit ćemo protivnike!
  Svetlana ga je uzela i bacila golom petom, gomilu granata, i zacvilila:
  Slomimo fašiste!
  A četvorica su nastavili pucati i bacati granate. Njemački E-75 se kretao. Stroj s topom od 128 mm. I puca u sebe.
  A djevojke su bacale granate. Potkopavali naciste. I oni su uzvratili. Popeli su se naprijed. Tenkovi se opet kotrljaju. Pomiče najnoviji njemački "Leopard" -1. Vrlo mobilan auto.
  No njegove su djevojke preuzele i nokautirale ga. Rastrgali su na komade mobilni stroj s plinskoturbinskim motorom. I raznijeli su je u komade.
  Natasha je uz smijeh primijetila:
  Odlično se borimo!
  Zoya se složila s ovim:
  - Jako cool!
  Augustin je mudro primijetio:
  - Mi ćemo pobijediti!
  I bosom nogom ispalila protutenkovsku granatu. Jaka djevojka. A ona ima toliko pameti.
  Svetlana je također prstima bosih nogu lansirala dar smrti i pogodila neprijatelja. Vrlo agresivna djevojka, očiju boje različka. Ona ima takvu duhovitost, i prolaz snage!
  Natasha se okrenula i nacerila:
  - Za svetu Rusiju!
  Zoya je pucala vrlo aktivno, i nacerila se, pokazujući biserne zube:
  - Ja sam ratnik te razine koja ne blijedi!
  Pucao je i Augustin. Pokosio naciste i grkljao:
  "Ja sam ratnik velikih ambicija!"
  I otkrila je svoje biserne zube!
  Svetlana je potvrdila:
  - Jako velike ambicije!
  Natasha je bosom nogom bacila limun i zapjevala:
  - S neba...
  Zoya je također golim prstima bacila granatu i rekla:
  - Zvjezdica...
  Augustin je bosom nogom lansirao dar smrti i pjevao:
  - Svijetao...
  Svetlana je također bacila granatu, uz pomoć bosih nogu, i rekla:
  - Kristalno!
  Natasha se okrenula i prosiktala:
  - Ja tebi...
  Zoya je golim prstima lansirala dar smrti, sikćući:
  - Pjesma...
  Augustin je podlegao golom petom, što donosi smrt, i zacvilio:
  - Pjevat ću...
  Nataška je nastavila agresivno pjevajući:
  - O....
  Zoya je bosom nogom bacila paket eksploziva, rastjerala naciste i zacvilila:
  - Domaći...
  Augustina je golom petom dala hrpu granata, izdala:
  - Staljin!
  Ali ipak, ratnici i Kursk nisu se suzdržavali. Neprijatelj je probio sovjetsku obranu, napredujući u smjeru Voronježa. Ljeto, i toplo... Već je šesta godina Velikog Domovinskog rata i svima je jako vruće i veselo. Iako su gubici s obje strane kolosalni.
  Gerda se vratila u akciju i, naravno, isprobat će najnoviji tenk.
  Gerda, Charlotte, Kristina i Magda voze se na tenk E-100 klase U. Ovo vozilo je kompaktnije, za četiri člana posade. A njegovo oružje su mlazni bombarder i univerzalni 88-milimetarski top 100 EL - razarač tenkova.
  Ratnici idu i zvižde za sebe.
  Gerda ispali dugi top. Udara se u stranu s udaljenosti IS-3 i cvrkuće:
  - Daćemo svoja srca za domovinu,
  I spržit ćemo Staljina i pojesti ga!
  Charlotte je ispalila svoj raketni bacač. Pokrila je sovjetski bunker i zacvilila:
  - Nepobjedivi smo!
  Christina ga je uzela i zarežala, povlačeći okidač golom petom:
  - Dobit ćemo ga u oba!
  Dolbanula i prigodno i Magda. Uništene su sovjetske samohodne topove SU-152. I zagugutala je:
  - Bit će vremena, doći će pobjeda!
  Gerda je zacvilila dok je pucala:
  - Nitko nas ne može zaustaviti!
  Charlotte je potvrdila:
  - Ali Pasaran!
  Crvenokosa zvijer prošla je s Gerdom cijeli Prvi svjetski rat, počevši od Poljske pa do ove velike ofenzive koja je započela u svibnju. Crvenokosi vrag vidio je mnogo toga.
  I spremni boriti se do kraja!
  Christina također puca, i otkrila je zube. Kosa joj je zlatno crvena. U ratu djevojke ne stare, pa čak i, možda, postaju mlađe! Tako su žestoki i ljubazni. Goli su zube.
  I ni jedne rupe na zubima.
  Magda ima kosu boje zlatnog lista. I također se aktivno cereći. Cool djevojka. Ona ima tako agresivnu gracioznost i energiju od tisuću konja.
  Gerda, djevojka bijele kose, puca i sa smiješkom primjećuje:
  - Puno je toga dobrog i ružnog na svijetu... Ali dovraga, koliko se ovaj rat odugovlačio!
  Charlotte se složila s ovim:
  - A zapravo, drugi svjetski rat se predugo vuče. Sve svađe, i svađe... Zaista je iscrpljujuće!
  Christina je pomaknula bosom nogom duž oklopa i viknula:
  - Ali Britanija još uvijek nije poražena!
  Magda je pucala na Ruse i zarežala:
  - A mora biti poražen! Ovo je naš kredo!
  Gerda je prosiktala, pucajući na Ruse, pokazujući zube boje slonovače:
  - Treba nam pobjeda!
  Zajebana i Charlotte je zaurlala:
  - Jedan za sve, nećemo se zalagati za cijenu!
  Kristina crvenokosa i zlatna zvijer zacvilila je:
  - Ne! Nemojmo stajati!
  Magda je pucnula grimiznim usnama, cvrkućući:
  - Ne idemo u trgovinu zbog cijene!
  I zlatokosa harpija opali.
  Gerda je također pogodila ruske tenkove. Udario u auto i viknuo:
  - Najjači smo na svijetu!
  Charlotte je dodala, pjevajući uz:
  - Neprijatelji se svi namaču u zahodu!
  Christina je podržala impuls pjesme:
  - Domovina suzama ne vjeruje!
  Magda je nastavila raspjevanim glasom:
  - A dat ćemo svim komunistima u mozak!
  I djevojke su jedna drugoj namigivale. Općenito imaju dobar tenk. Samo iz daljine teško je probiti težak pedeset tona težak IS-3. No, uostalom, Nijemci imaju težak projektil, ali s uranskom jezgrom. A u vojsci ima puno crnaca. Koji se bore s pomamnim bijesom. I ne može se svatko s njima natjecati.
  Djevojke su navikle boriti se bosonoge. Čak su i u Poljskoj bile samo u jednom bikiniju, i to bose.
  Kada goli potplat dođe u dodir s tlom, pomlađuje se. Možda zato djevojke ne stare! Iako vrijeme ističe! Ratnici, recimo vrlo herojski.
  Toliko su podviga napravili, ali se bore kao obični vojnici. I to uvijek samo u bikiniju, i to bosonog. Zimi im je čak i ugodno udarati bosim nogama po snježnim nanosima.
  Gerda snima i pjeva:
  Proći ćemo kroz vatru i vodu!
  Charlotte je pucala na Ruse iz svog bombardera i rekla:
  - Slava pruskom narodu!
  Christina je također opalila i zacvilila:
  Mi ćemo vladati planetom!
  Magda je prikovala i potvrdila:
  - Sigurno hoćemo!
  Gerda je opet pogodila projektil i zacvilila:
  "Ni napalm nas neće zaustaviti!"
  Charlotte se složila s ovim:
  - Pa čak i atomska bomba, koje se ne bojimo!
  Christina je zašutila i odgovorila:
  - Amerikanci nisu uspjeli stvoriti atomsku bombu! To je blef!
  Magda je iz sveg glasa uzviknula:
  - Svijet ne može pobjeći od novog njemačkog poretka!
  Nijemci su u svibnju napredovali oko Smolenska sa sjevera. Njihove tenkovske kolone su jake i mnogo je pješaštva regrutiranog u Africi i arapskim zemljama. Fritz su uzeti po broju.
  Osim toga, Njemačka je bila naoružana disketama neranjivim za malokalibarsko oružje.
  Dvije djevojčice Albina i Alvina lete sebi na takvom letećem tanjuru. Oni su neranjivi zahvaljujući snažnom laminarnom mlazu. Ali ne mogu sami pucati. Ali zahvaljujući kolosalnoj brzini mogu prestići i nabiti sovjetske zrakoplove.
  Albina je, sagnuvši disketu, primijetila:
  - Tehnologija željeza, svakako potrebna i vrlo korisna!
  Alvina se zahihotala, pokazala zube i siktala:
  - Ali o svemu odlučuje duh!
  Albina je rekla:
  - Najviše što ni jedno ni drugo je upravo borbenost!
  Obje djevojke su plavuše i u bikiniju. Jako lijepa i bosa. Kad je ratnik bez cipela, ima sreće. Sada su cure tako šarene i prekrasne.
  A prije odlaska u borbu, ljepotice će svakako poraditi jezikom s muškim savršenstvom. Tako je lijepo i energizirajuće. Žene ratnice vole piti iz čarobne posude. Ovo je za njih prava gozba mesa.
  Eto kako su cure dobre.
  Alvina je oborila dva sovjetska Yak-11 i tvitala:
  - Slavni naš lov!
  Albina je potvrdila nabijanje i rekla:
  I nikad neće biti posljednja!
  Alvina je srušila još tri sovjetska jurišna zrakoplova IL-10 i zacvilila:
  - Tako mislite da Bog voli Njemačku?
  Albina je sumnjičavo odmahnula glavom.
  - Očigledno ne toliko!
  Alvina se zahihotala i ponovno upitala:
  - Zašto to misliš?
  Albina je zabila dva sovjetska automobila i zacvilila:
  Rat je predugo trajao!
  Alvina je logično primijetila:
  - Ali mi dolazimo!
  Albina se nacerila i viknula:
  - Znači doći će pobjeda!
  Alvina je hrabrim manevrom oborila četiri sovjetska zrakoplova odjednom i zaškripala:
  - Sigurno će doći!
  Albina je smatrala potrebnim podsjetiti:
  - Nakon Staljingrada, rat nije išao po pravilima...
  Alvin se složio s ovim:
  - Definitivno je protiv pravila!
  Albina je ljutito zacvilila:
  - Počeli smo gubiti!
  Alvina je ljutito zacvilila:
  - Svakako!
  Albina je zabila još nekoliko sovjetskih vozila i zaškripala:
  - Nije li to problem za nas?
  Alvina je oborila nekoliko ruskih borbenih aviona i ispalila:
  Mislili smo da je situacija bezizlazna!
  Albina se mesožderski naceri i prosikta:
  - Što sada vidimo?
  Alvina je tvitala s aplobom:
  - Nešto nepokolebljivo i jedinstveno!
  Albina je bljesnula bisernim zubima i odgovorila:
  - Činjenica da Treći Reich pobjeđuje!
  Alvina je srušila još nekoliko sovjetskih jurišnih zrakoplova i iznijela:
  - Stvarno mora pobijediti!
  Djevojke su napravile grimasu. Svojedobno su radili, i to službeno u vojničkoj javnoj kući. Kroz sebe su prošli mnogi ljudi, a ne samo bijela rasa. I jako im se svidjelo. Pa kako je to ugodno za tijela. Ali onda su kurve došle pod sovjetski napad. Bili su zarobljeni. Pa, zgodne su mislile da će biti silovane. I evo vraga dva!
  Natjerali su kurve da kopaju rovove i rovove. A bivšim noćnim vilama to se nije baš svidjelo. Tako su svi uspjeli pobjeći. Zaveli su stražare.
  I zakleli su se na osvetu Rusima.
  I borili su se protiv Rusije. Ovo su prokleti...
  Albina je bacila još nekoliko ruskih automobila i promrmljala:
  - Još uvijek možeš živjeti s muškarcima!
  Alvina se spremno složila s ovim:
  - Nije ni moguće, ali je potrebno!
  Albina je pokazala zube i odgovorila:
  - Ali ipak... Slatko je ubiti.
  A djevojke su srušile još pet sovjetskih automobila pokretom diskete.
  Alvina se zahihotala i rekla:
  - A kad je gorko?
  Albina je srušila još šest automobila i odgovorila:
  - Oženit ću se nakon pobjede! I rodi desetero djece!
  I obje djevojke prasnu u smijeh.
  I pjevali su;
  Mi smo vitezovi vjere fašizma,
  Obrišimo borce komunizma u prah!
  I kako se smiju, ljuljajući svoje planine s bijelim vrhovima.
  Da, to su fašističke kučke i vrlo agresivne, i užasno okrutne.
  Nacisti su uspjeli zaobići Smolensk i zauzeli Pskov. Prijetila je i Lenjingrad. Situacija je općenito kritična. Iako nije katastrofalna. Ali SSSR-u nije ostalo previše rezervi. I ne zna se koliko će još Rusija moći izdržati. Da, i Nijemci su iskrvavljeni i iscrpljeni.
  Ali Švabe imaju četiri djevojčice i takve hrtove.
  Gerda je opalila iz topa i pogodila T-54 u dno trupa i cvrkutala trepćući svojim safirnim očima:
  - Ne, ipak Bog voli Njemačku! Definitivno ćemo pobijediti!
  Charlotte se spremno složila s ovim:
  - Ne možemo izgubiti! Uskoro ćemo izaći u Kalinjin, a Moskva će biti nadomak!
  Christina je ogolila svoje biserne štipaljke i viknula:
  - Idemo tamo, bit će vremena za Vladivostok!
  Magda je sa žaljenjem primijetila:
  - A Japanci su već poraženi. Ovo je vrlo ozbiljno, izgubili smo važnog saveznika.
  Gerda je nokautirala novi sovjetski tenk i zacvilila:
  - Možemo i bez njih!
  Charlotte se zahihotala i primijetila:
  - Ako se beba nasmiješi, možda će sve i uspjeti!
  Christina je izdala u rimi:
  - Poskok je prasnuo od osmijeha!
  Magda ju je podržala:
  - Djevojka ima vrlo pohlepna usta!
  A ratnici su to uzeli i prasnuli u smijeh. Imaju iskričavu energiju, moglo bi se reći, i to u izobilju!
  Gerda je ponovno pucala na sovjetska vozila i vikala:
  - Sljedeće stoljeće će biti naše!
  Charlotte se također javila i potvrdila:
  - Bit će letova u svemir!
  Christina je to spremno potvrdila:
  - Letimo u svemir!
  Magda je ispalila iz bacača bombi i izdala:
  - Sjedeći u zvjezdanom avionu!
  Gerda je isplazila jezik i cvilila:
  - U novom stoljeću vladat će carstvo Trećeg Reicha!
  Charlotte je s agresivnim smiješkom potvrdila:
  - I četvrti također.
  Nakon toga, ljepotica je ponovno okrenula sovjetski tenk.
  Christina, ova đavolska ratnica, svjetlucava bisernim zubima, zacvilila je:
  - Da, neka bude novi red! I slava Velikom Carstvu!
  Magda je s pomamnim bijesom potvrdila:
  - Slava Carstvu!
  Gerda je ponovno opalila i rekla:
  - Slava i nama!
  I očito je djevojka to dobila.
  Gvozdanula i Charlotte. I vrlo prikladno. Probio sam sovjetski tenk ravno u bok. Zatim je cvrkutala:
  - Borimo se za novi poredak!
  Magda je, pucajući i pogađajući protivnike, potvrdila:
  - I bez ikakve sumnje ćemo to postići!
  Gerda je opet zakucala, i to vrlo prikladno, i izdala:
  - Ostvarit ćemo s velikom maržom!
  I blistala je safirom i vrlo svijetlim očima.
  Charlotte je također pucala, udarila u ruski auto i vikala, ovo je vrag s narančastom kosom:
  - Sve će biti samo akrobatika!
  Magda je također opalila s mahnitim bijesom. Razbila je T-54 i zacvilila:
  - I buduća posada!
  Ovdje su, međutim, djevojke imale problema. Pojavio se IS-14. Auto je jako velik. I ona ima pušku od 152 milimetra s dugom cijevi. Možda Nijemac da se probije.
  Gerda je suzila oči i upitala Charlotte:
  - Možeš li ga pokriti bombarderom?
  Crvenokosa je odgovorila:
  - Naravno da postoji šansa... Ali preciznost bombardera je nedovoljna!
  Christina je strastveno predložila:
  - Dopustite mi da isprobam svoj 88-graf papir?
  Gerda je skeptično primijetila:
  - Ovaj IS-14 ima prednji oklop od 400 mm na velikom nagibu. Ne možeš ga uzeti!
  Charlotte se nacerila i primijetila:
  -Kvragu! A ja sam mislio da Rusi nemaju takav tenk! Samo glasine!
  Magda je rekla:
  I ja sam mislio da je greška! Ali vidimo da to nije tako! A cijev Rusa je tako duga!
  Gerda je pjevala, lupkajući golom petom po oklopnom podu:
  Borit ćemo se bez straha!
  Charlotte je potvrdila stav svog partnera:
  - Bit ćemo srezani ni korak unatrag!
  Christina je predložila:
  - A što ako sovjetski tenk nokautirate točnim udarcem granate u cijev?
  Gerda je sumnjala:
  - Možete li to učiniti, s velike udaljenosti?
  Christina je potvrdila:
  - Ako mi dovedeš plamen upaljača na gole tabane, onda sam sasvim sposoban jako dobro pogoditi!
  Umjesto odgovora, Gerda je kliknula na upaljač. Christina je izvrnula bosu nogu, a njezina bosa, malo stvrdnuta peta zasjala je na svjetlu plamena.
  Gerda je donijela vatru na djevojčin taban. Osjetio se miris paljevine. Vrlo ugodan miris, kao šiš kebab na žaru.
  Christina je šapnula:
  - I do druge pete!
  Tada je Magda zapalila vatru. Oba plamena jezika sada su lizala gole tabane vrlo lijepe i crvenokose djevojke.
  Tada je Charlotte viknula i ogolila grudi. Bez ikakve ceremonije, uzela ga je i svojom grimiznom bradavicom pritisnula gumb joysticka. Pištolj je opalio automatski.
  Granata je poletjela sama, i sletjela točno u cijev impresivnog, sovjetskog stroja.
  Poput divovskog slona koji je odsjekao dugu surlu. Zadobivši porazni udarac, sovjetski tenk je zaustavio kretanje. Kao da mu je mač izbio iz ruku.
  Te sretne kurve!
  Charlotte je pjevala, veselo se cereći:
  - Samo strah će nam dati prijatelje! Samo bol vas motivira na rad!
  Gerda je oduševljeno dodala:
  - Želim sve više i više smrskati vaša glupa lica!
  Činilo se da su ratnici Trećeg Reicha bili vrlo zadovoljni!
  . POGLAVLJE #3
  Rat se nastavio, ali nakon što su stigli do Voronježa, Nijemci su napravili pauzu. Težina borbe prenijela se u zrak. Tamo se sve događalo s divljim aplombom Velikog rata
  Do sada nitko nije pobijedio. Osim ako na nebu nacisti nisu puno jači u kvaliteti zrakoplovstva.
  I postići svoje asove. Isprobali su i Tiger-4 u borbama, koji je bio iskreno dobar auto. A ni IS-3 mu nije takmac.
  Fuhrer je, pomalo umoran, predložio da se Britanija zajedno bori sa SSSR-om. Ali Britanci su to odbili. Za ovo bi bilo previše. Stoga je Hitler za sada prisiljen boriti se sam.
  Njemačkoj su nedostajali ljudski resursi. U vojsku su pozivani stari ljudi i tinejdžeri od četrnaest godina. Korištene su i strane podjele. I hivi i druge sile.
  Ali rat je trajao i trajao... Nacisti su zastali.
  Albina i Alvina napale su sovjetske zrakoplove.
  Oborili su već četiri tisuće zrakoplova. I dobili su zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa s mačevima od platinastog hrastovog lista i dijamantima.
  Sada se popeo na petu tisuću.
  Albina je ispalila, golim nožnim prstima oborivši desetak sovjetskih aviona i gugutala:
  - Za posebne nagrade!
  Alvina je također mlatila golim nožnim prstima, odsijecajući sovjetske zrakoplove i vikala:
  - Za novi svijet!
  Nijemci su zaglibili u borbama za Smolensk, ali su uspjeli potpuno opkoliti grad. I pucali su na njega iz samohodnih topova "Šturmlev" i "Šturmmaus". Snaga nacista je velika.
  Međutim, i mala djeca su se borila protiv nacista. Dječaci i djevojčice bacali su improvizirane pakete eksploziva na njemačke tenkove, samohodne topove i pješaštvo.
  Pioniri su se borili vrlo hrabro. Znali su što znači fašističko zarobljeništvo.
  Djevojčica Marinka je, na primjer, pala u kandže nacista. Namazali su joj bose noge i smjestili je blizu mangala. Plameni su jezici gotovo lizali djevojčine gole, otvrdnule pete od dugog hodanja bosonoge. Mučenje je trajalo petnaestak minuta, sve dok tabani nisu bili prekriveni žuljevima. Tada su djevojčici razvezali bose noge. I opet su postavljali pitanja. Tukli su me gumenim crijevima po golom tijelu.
  Zatim su prošli struju... Marinka je na ispitivanju izmučena do deset gubitaka svijesti. A onda su je pustili da se odmori. Kad su se bose noge malo trzale, opet su se namazale uljem i opet se podizala mangala. Takvo se mučenje može ponoviti mnogo puta. I mučiti strujom, i bičevati gumenim crijevima.
  Marinka je bila mučena šest mjeseci. Sve dok nije oslijepila i posijedjela od mučenja. Zatim su je živu zakopali u zemlju. Nije potrošio ni metak.
  Pionir Vasya, nacisti su ga šibali užarenom žicom po golom tijelu.
  Tada su gole pete spaljene užarenim željeznim trakama. Dječak nije mogao podnijeti viku, ali ipak nije izdao svoje suborce.
  Nacisti su ga živog otopili u klorovodičnoj kiselini. A ovo je užasna bol.
  Ovi Fritzeovi su takva čudovišta... Komsomolca su mučili peglom. Zatim su ga objesili na stalak, podigli i bacili dolje. Zatim su počeli paliti užarenim pajserom. Grudi su iščupane pincetom. Tada je nos doslovno otkinut užarenim kliještima.
  Djevojčicu su nasmrt mučili... Slomili su joj sve prste i nogu. Još jedna komsomolka, Anna, nabijena je na kolac. A kad je umrla, gorjeli su bakljama.
  Ukratko, nacisti su se rugali kako su mogli i kako su htjeli. Sve su mučili i mučili.
  Natasha i njezin tim još su se borili u okruženju. Djevojke su u borbi koristile svoje gole, graciozne noge i bacale granate. Borili su se protiv superiornih snaga Fritza. Držali su se vrlo hrabro i nisu se htjeli povući.
  Natasha, vodeći bitku, pomislila je, što ako Bog? Doista, u Bibliji, u koju se tako vjeruje, puna je pogrešaka i proturječnosti.
  Evo nekoliko primjera;
  Životinje su stvorene prije čovjeka
  Da. (Post 1,20-27)
  Ne. (Post 2:7, 18-20)
  Međutim, čemu služi? Pa, zapravo, Lenjin je davno rekao: religija je opijum za narod!
  I o čemu se tu ima raspravljati?
  Zoya se također samouvjereno bori, te golim prstima baca bombu smrtonosnom snagom. I razbija masu vojnika Trećeg Reicha.
  Pjevala je:
  - U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  Vidimo budućnost naše zemlje...
  Izbrisat ćemo pepeo sumpora, mi smo horde fašizma,
  A bit će i velikih orlova djevojaka!
  A Zoya se smije!
  Augustina se također žestoko bori i samouvjereno kosi svoje neprijatelje i urla:
  - Slava komunistima!
  Svetlana, pucajući na neprijatelja, zagugutala je:
  - Za domovinu!
  I golim nožnim prstima bacit će granatu.
  Djevojke su prasnule u smijeh nakon ovih riječi. I skinuli grudnjake. Počela je obasipati grudi jedno drugom poljupcima. Jer je tako lijepo i nevjerojatno. Oni su pravi ratnici.
  Natasha je odlučno rekla:
  Biblija je definitivno bajka!
  Augustin je logično primijetio:
  - Nije potrebno davati objave Bogu, kroz židovsku bajku! Moj osobni Bog je svemogući štap! Za slavu Vrhovne obitelji, borit ćemo se!
  I sve četiri djevojke uzviknu, bacivši bose noge uvis:
  - Slava velikoj Rusiji!
  Budući da se blokada Smolenska otegla, četiri djevojke patile su od hladnoće i gladi, poput ostataka sovjetskog garnizona. Stoga nema ništa iznenađujuće u činjenici da su djevojke dobile zapovijed da napuste obruč.
  Od njih su samo u kratkim hlačama, preplanuli, bosi, idu na proboj.
  Oni trče sebi, i prave pojedinačne metke, jer patrone treba čuvati.
  A nacisti su na njih srušili doslovno čitavu vatrenu rupu. Ali djevojke nisu bez razloga samo u tankim gaćicama. Meci ih, dakle, ne uzimaju. I žure, potpuno neranjivi. I bose noge također savršeno štite djevojke u borbi.
  Natasha je opalila, srušila fašistu i zaurlala:
  Staljin je s nama!
  Zoya je također pucala, bosom nogom bacila komadić boce. Odbacila je dva Fritza i viknula:
  - Staljin živi u mom srcu!
  Augustina je također ispalila i izrekla s aplombom:
  - U ime Rusije!
  I pokazala je jezik. I odbacila je fašistu.
  Svetlana je zakucala, udarila nacistu i cvrkutala:
  - U ime komunizma!
  Četiri bosonoge, u tek tankim gaćicama djevojaka, jurile su kroz položaje nacista. Ratnici nisu imali gotovo nikakvu odjeću. Samo gaćice različitih boja: crne, bijele, crvene, plave.
  A ovo je također magija, skretanje metaka i fragmenata. Isprobajte ove djevojke golim rukama! Jednostavno su ljepotice najviše klase!
  I kakve grudi. Bradavice su kao jagode. I vrlo zavodljiva. Općenito, djevojke su tako lijepe, i gotovo gole.
  Nataška se, pucajući, predstavila na aukciji robova. Kao što se s nje skida veo za velom. Izlažu snažno, mišićavo, djevojačko tijelo. I ona stoji sama sebi, ponosno ispravlja ramena, podiže glavu, pokazujući da se nimalo ne srami. Ona je djevojka najviše klase. U zoru snage, a ne starenja.
  Kada žena hoda bosa, ona postaje mlađa i zauvijek ostaje mlada. Glavna stvar je minimum odjeće i stalni seks s muškarcem. Točnije s muškarcima drugačijim i po mogućnosti mladim. Da postanem mlađi.
  Natasha se zamišljala golu na pijaci robova i osjećala se uzbuđeno. Kao da kupci to osjećaju i rukama se penju na najosjetljivija mjesta. Kako mora biti divno biti rob. Ali harem nije zabavan. Nema muškaraca, samo eunusi. A želim puno i s različitim.
  Ah, jadne žene iz harema. Kako nemaš sreće s muškarcima. Koliko možete patiti od apstinencije! Ali Nataška nije htjela obuzdati instinkte morskog psa.
  Djevojka je pucala u fašistu i vikala:
  - Ja sam terminator!
  Zoya je također ispalila, cvrkućući:
  - A ja sam ratnik super klase!
  Augustin je uzeo i oborio trojicu fašista i cvrkutao:
  - Staljin je bio s nama!
  Svetlana je zeznula. Pobijedila je četvoricu fašista i zacvilila:
  - Staljin je s nama!
  Natasha je oborila nekoliko plaćenika Trećeg Reicha, bacila kamen bosom nogom i zacvilila:
  - Staljin će uvijek biti među nama!
  Zoya se nacerila i isplazila jezik, cvileći:
  - Za veličinu Rusije!
  Augustina je golim prstima bacila krhotinu prozorskog stakla, prerezala fašistu grlo i zacvilila:
  - Za naš novi slavenski Rod!
  I nasmijao se...
  Svetlana je pucala na naciste, odsjekla nekoliko boraca i izdala:
  - Za svetu Rusiju!
  Natasha je prikovala naciste. Dala je granatu golom petom koju su nacisti ispalili na nju. Raspršen točan pogodak Fritza i vyaknula:
  - Za Svaroga!
  Zatim je ogolila svoje lice, u kojem ima toliko milosti i bijesa pantere.
  Zoya ga je uzela i golim prstima zabila zahrđali čavao. Probila je oči nacističkog časnika i cvrkutala:
  - Za Bijelog Boga!
  Augustine je uzeo i podlegao njezinim golim petama s paketom eksploziva. Raspršila je Fritz kao krhotine stakla i zacvilila:
  - Za novi ruski red!
  Svetlana ga je uzela i bacila golim prstima, smrtonosno, probila Fritz i zalajala:
  - Za rusku kuću!
  Četiri djevojke su se očajnički borile, i to vrlo agresivno. Nijemci i njihovi plaćenici su se povukli. Podignut ispred djevojaka. Gdje su nacisti protiv Crvene armije.
  Sjetite se Fritza Staljingrada. Kako su ih cure tukle tamo. Borili su se i bosi i u bikiniju. Ovo je najučinkovitija odjeća. Nitko neće zaustaviti djevojke kad su polugole. I bosim nogama bacaju darove uništenja.
  Nataška je golim prstima bacila komad keramike. Slomila je lubanju njemačkom generalu i zapjevala:
  - U ime majke Rusije!
  Zoya je uzela i golim prstima bacila krhotinu, probila fašistu i viknula:
  - Da, za moju kuću!
  Augustin lansiran, s bosom nogom. Odsjekla je šest nacista i zacvilila:
  - Za Staljina!
  Svetlana je također popustila u novom prolazu, srušila Fritza i zacvilila:
  - Za novi svijet!
  Sada je Gerdina posada napredovala u pravcu Vyazme. Desetak kilometara do grada. Ali otpor Crvene armije raste. U bitku kreću novi sovjetski tenkovi IS-4, sa snažnijim topovima od 125 milimetara i debljim oklopom. Istina, još uvijek je malo takvih strojeva.
  Charlotte je, bosom nogom pritisnuvši tipku joysticka, probila oklop sovjetskog tenka točno na spoju. Precizno pogodio automobil Crvene armije, unatoč boljoj zaštiti u odnosu na IS-3.
  Crveni vrag se zahihotao i primijetio:
  - Imamo najjaču vojsku!
  Christina je uz smiješak primijetila:
  - I bit ćemo jači od svih!
  A također je golim prstima pritiskala noge na tipke joysticka. Udari sovjetski auto. Ona je vrlo pametna djevojka. Christina se prisjetila kako je izvodila pothvate. Kako sam vodio ljubav sa iranskim šahom. Da, to je prilično cool!
  A ratnik je promrmljao:
  - Za veliku Njemačku!
  Magda, ova plavuša zlatne kose, pucala je na sovjetske trupe i govorila:
  - Za svetu pobjedu!
  Djevojka je, pucajući, uzrujano pomislila. Nijemci su svoju priliku propustili tijekom Prvog svjetskog rata. A zašto su osujetili plan napada na Pariz i prebacili tri korpusa u istočnu Prusku? Bilo je moguće privremeno žrtvovati teritorij na istoku, ali zauzeti Pariz i na najradikalniji način riješiti problem Francuske.
  Ali to nije učinjeno. I općenito nije vrijedilo objaviti rat Rusiji. Sigurno se Nikola II ne bi usudio zaratiti s tako jakim neprijateljem kao što je Njemačka. A zašto se trebalo boriti na dvije fronte? Bilo je moguće, bilo je moguće udariti na Rusiju, ignorirajući Francusku i Belgiju.
  I općenito, mislila je Magda, trebalo je napasti Rusiju kad je bila okovana ratom s Japanom. U ovom slučaju Nikola II je mogao završiti bez potpore Britanije i Francuske. Pritisli bi ga i Austrijanci, i Turci, i Talijani, i Njemačka i Japan.
  Jednostavno bi slomili Rusiju. I ne bi učinila ništa.
  Umjesto toga, Njemačka je dobila rat na dva fronta, protiv jačih sila. Uključujući Japan, i SAD i Italiju.
  Dakle, Wilhelm je pogrešno izračunao. Hitler se pokazao dalekovidnijim, sklopio je mir sa SSSR-om i pobijedio Francusku.
  No, Nijemci su tijekom Prvog svjetskog rata bili uhvaćeni između kamena i nakovnja. Car Nikolaj II općenito je gubitnik. Ali njegovo je carstvo bilo veliko, tri puta više od njemačkog stanovništva. I pokazalo se iznimno teškim oduprijeti se Rusima.
  Imajući više snaga, carska Rusija predstavljala je gotovo polovicu kopnenih snaga Antante. I njoj je suđeno da pobijedi. Da nije bilo vojnog udara koji se dogodio u Sankt Peterburgu, malo je vjerojatno da bi Njemačka mogla preživjeti. No, za Ruse se dogodila strašna stvar - monarhija je pala. Pomazanik Božji je otišao. I postalo je jako loše!
  A za Nijemce, olakšanje, međutim, Njemačka je ipak izgubila.
  Sjedinjene Države su ušle u rat i pokazale se vrlo jakima. I što je najvažnije tenkovi. Svojom čeličnom masom doslovno su zdrobili Nijemce.
  Sramotan poraz. I, kako god netko rekao, možda je predaja bila najbolji izlaz. Njemačka je izgubila sve svoje saveznike, pritisnuli su je tenkovi. Nije bilo prave šanse za pobjedu.
  Da, i boljševička Rusija bi mogla otvoriti drugi front na istoku.
  U svakom slučaju, odluka o kapitulaciji bila je teška, ali iznuđena.
  Magda se prisjetila kako su je bičevali jer je ukrala komad kruha u blagovaonici. Djevojka je tada priznala i dobila nešto manje bičeva. I kaznu je mogla podnijeti u tišini. Nije plakala niti stenjala. Iako kad udare po golim leđima boli.
  Gerda je opalila, probila sovjetski tenk i zarežala:
  - Rođen nepobjediv!
  Charlotte se složila s ovim:
  -Nitko nas ne može zaustaviti!
  Christina je odbrusila i viknula:
  - Nikada na svijetu!
  Magda je zaglušno zacvilila:
  - I na onom svijetu - također!
  Četiri ratnika napustila su obruč. Lutala je malo po močvarama, i veselo pjevala;
  Mjesec je postao grimiz,
  Gdje su se valovi razbijali o stijene.
  "Idemo, ljepotice, vozimo se,
  Dugo sam te čekao."
  
  "Idem s tobom dragovoljno,
  Volim morske valove.
  Oslobodite jedro
  Ja ću sam preuzeti volan."
  
  "Vi vladate otvorenim morem,
  Gdje se ne možemo nositi s olujom.
  Po tako ludom vremenu
  Ne možete vjerovati valovima."
  
  "Nemoguće? Zašto, draga moja?
  I u prošlosti, prošloj sudbini,
  Sjećaš li se, izdajniče,
  Kako sam ti vjerovao?"
  
  Mjesec je postao grimiz,
  Gdje su se valovi razbijali o stijene.
  "Idemo, ljepotice, vozimo se,
  Dugo sam te čekao."
  Djevojke su pjevale i pljeskale same sebi. Augustine je primijetila, cereći se u kutu usana:
  - Da, dali smo nacistima puno. Borba je bila veličanstvena i za mnoge posljednja!
  Natasha se zahihotala.
  - Isti si kao Mowgli!
  Augustine se naceri i složi:
  Mowgli je bio sjajan!
  Zoya je uz cerekanje zuba primijetila:
  - Moramo smisliti način kako poraziti nadmoćne snage Wehrmachta!
  Svetlana je predložila:
  - Neka vrsta super-moćnog plina!
  Augustine je pjevala, udarajući bosim nogama po lokvama:
  Plinovi, plinovi, plinovi, plinovi! Dokrajčit ćemo sve neprijatelje odjednom!
  Natasha je predložila:
  Zapjevajmo još nešto!
  I djevojke su pjevale u glas;
  Mjesec je postao grimiz,
  Gdje su se valovi razbijali o stijene.
  "Idemo, ljepotice, vozimo se,
  Dugo sam te čekao."
  
  "Idem s tobom dragovoljno,
  Volim morske valove.
  Oslobodite jedro
  Ja ću sam preuzeti volan."
  
  "Vi vladate otvorenim morem,
  Gdje se ne možemo nositi s olujom.
  Po tako ludom vremenu
  Ne možete vjerovati valovima."
  
  "Nemoguće? Zašto, draga moja?
  I u prošlosti, prošloj sudbini,
  Sjećaš li se, izdajniče,
  Kako sam ti vjerovao?"
  
  Mjesec je postao grimiz,
  Gdje su se valovi razbijali o stijene.
  "Idemo, ljepotice, vozimo se,
  Dugo sam te čekao."
  Djevojke su završile pjesmu i pretvorile se u salto. Uostalom, imaju masu u svijetlim glavama. Tri plavuše i crvenokosa. Cool djevojke.
  Augustine se dok je trčala sjetila kako je igrala bilijar. Novac sigurno ne. A kako u to vrijeme nije imala ništa, djevojka je popušila protiv pet rubalja. I pobijedio u prvoj utakmici. Štoviše, igrao sam bos, što je puno pomoglo. Zatim je zaigrala još jednu igru sa slavnim lopovom.
  I opet pobijedio. Zatim još jedna igra s udvostručenjem uloga. Djevojka je bila jako pametna. A i kriminalni autoritet bio je pijan. Na kraju je izvadio pištolj i počeo pucati. Augustine je, uzevši osvojeni novac, nestala, bljeskajući golim petama. Da, ti ljudi su tako nervozni. Možda se stvarno ne igrati s njima, nego zaraditi vodeći ljubav?
  Augustin je mogao dobro živjeti u Moskvi, ali djevojka je, nakon kolonije, željela otići na frontu. Htjela se boriti. Osim toga, privlačili su je podvizi. Biti heroina je tako cool!
  Također morate znati igrati karte za novac. Augustina su prevaranti nekako prevarili i morali su se lizati. Pa možete zamisliti da je ovo med i sami želite da ne bude tako odvratno. Ali raditi na ukočenosti, pa je općenito zadovoljstvo za temperamentnu crvenokosu vragu. Ona je s bilo kojim muškarcem doživjela orgazam. Tako je u Moskvi lako i ugodno zarađivala novac za sebe.
  Šteta, ali rat je napravio svoje prilagodbe. Augustin je čak koristio njezine čari u izviđanju. I zaveo sve muškarce redom. I voljela ih je zadirkivati. Pogotovo one mlađe. Vragu se to svidjelo. Međutim, unatoč brojnim nagradama, djevojke su i dalje otišle u kapetane, a samo je Natasha postala major.
  Nacisti su, nakon pada Smolenska, prekrili Vjazmu. Grad se tvrdoglavo držao. Na sjeveru su nacisti uspjeli zauzeti Novgorod, te su se približili Lenjingradu. Situaciju je pogoršao ulazak Švedske u rat. Ova zemlja je također željela teritorijalne akvizicije od Rusije. I prisjetili su se prethodnih ratova, posebno Karla Dvanaestog. Također značajni događaji antičkih vremena. I švedske divizije su se pojavile na frontu, i krenule u Petrazavodsk i Lenjingrad sa sjevera. Prut finsko-švedske i njemačke trupe sa strancima. I ne prestaju im se čini.
  Lijepe Šveđanke lete avionima. Gringeta i Gertrude, dva G, bore se u parovima. Vrlo su hrabre djevojke. I lijep. Lete sebi na ME-362, mlaznim lovcima kupljenim od Nijemaca. Kao i obično s djevojkama u jednom bikiniju i bosonoge.
  Njemački stroj je vrlo moćno oružje. Ima sedam zračnih oružja. Jedan 37mm i šest 30mm. Sovjetski lovci MIG-15 jure protiv. Nešto slabije oružje: zračni top 37 mm i dva zračna topa 23 mm. Odnosno, snage su vrlo nejednake.
  Gringeta ispaljuje zračne topove. Udara sovjetski borbeni avion i škripi:
  - Ovo je naš akrobatik!
  Gertrude također sruši svoj auto s prve vožnje i zaškripi:
  - Za Charlesa dvanaestog!
  Doista, plavokosi vrag izuzetno je neugodan što je Švedska izgubila rat od Rusije. Pod Ivanom Groznim, Šveđani su uspjeli zauzeti Narvu i nekoliko ruskih gradova na obali. Ali tada je Rusija, pod prvim Fedotom, ponovno zauzela svoje zemlje izgubljene u Livonskom ratu. Istina, tome je olakšala činjenica da se Poljska borila na strani Rusije.
  Ali tada su Šveđani za vrijeme vladavine Shuiskyja uspjeli osvojiti ruske gradove. Zatim uzmi Novgorod. Opkoljen Pskov. Ali bez uspjeha.
  Zatim je došlo do rata između Rusije i Poljske. Šveđani su potajno zauzeli većinu baltičkih država i Rigu. Prije toga su osvojene zemlje u Europi.
  Švedska je postala svjetska sila. Dosegla je svoj maksimum.
  Ali u Rusiji je Petar Veliki došao na vlast i počeo podizati veliko carstvo. Švedskoj su se suprotstavile Poljska, Saska, Danska i, naravno, Rusija. Sile su nejednake.
  No, Karlo Dvanaesti, u dobi od šesnaest godina, uspio je u pokretu poraziti Dansku, a zatim u blizini Narve napao nadmoćnije snage Rusije i izvojevao izuzetnu pobjedu.
  Ali Petar Veliki nije bio slomljen neuspjehom. Sakupio je nove snage, te krenuo u ofenzivu, iskoristivši činjenicu da se Karlo Dvanaesti borio s Poljskom.
  No, Šveđani su osvojili Poljsku. I pristup ruskih trupa nije pomogao. Petar Veliki je čak bio spreman na mir, vraćajući gradove i Narvu koju su Rusi osvojili Šveđanima.
  Ali Karlo Dvanaesti je bio odlučan. Međutim, Petar Veliki uspio je preokrenuti tok rata. Svoju je ulogu odigralo to što narod Poljske i Ukrajine nije podržao Karla Dvanaestog. Kod Poltave Šveđani su doživjeli konačni poraz. Kako se to dogodilo? Rusi su uspjeli iscrpiti Šveđane utvrđujući se iza reduta. A onda je sve odlučila ubojita protunapad.
  Negativnu ulogu imala je i rana Karla XII prije bitke.
  Nakon Narve, Rusija je potpuno preuzela inicijativu. I uspjela je pobijediti Šveđane čak i na moru. Što je jako, jako neugodno.
  Karlo Dvanaesti je umro tijekom opsade norveške tvrđave. I rat je ubrzo završio stvarnim porazom Šveđana. Istina, Petar Veliki je pristao, pod pritiskom europskih zemalja, formalizirati svoje teritorijalne akvizicije kao kupnju. Švedska je izgubila mnogo teritorija, uključujući i Europu. A već pod Aleksandrom Prvim, Finsku su također osvojili Rusi.
  Naravno, Švedska je uvrijeđena i želi se osvetiti. Situacija je eskalirala, posebno nakon pobjede nacista na parlamentarnim izborima. A rat je sada za Šveđane s povijesnim paralelama.
  Gertrude napada sovjetski stroj i pjeva:
  - Živio je Anton četvrti...
  Gringeta siječe lovac MIG-15 i urla:
  Bio je slavan kralj...
  Gertrude je srušila Rusa i zapjevala:
  - Dovraga je volio vino....
  Gringeta pokušava ući u sovjetski auto i zavija:
  - Kakva se pukotina ponekad dogodila!
  Gertrude je pjevala:
  - Tili bom! Tili bome!
  A djevojka je isplazila svoj ružičasti jezik.
  Djevojke su ispale vesele... Borile su se s velikim zanosom. Borili su se kao orlovi. I nikada nisu odustali.
  Gringeta je bosa trčala po snijegu. I bila je tako ljupka djevojka. I prisjetila se svojih podviga. Kako su bosi i u bikiniju lovili polarnog medvjeda. Što je bilo vrlo zabavno.
  Polugole djevojke pucale su u divlju zvijer iz luka. Udarili su i natjerali zvijer da riče.
  Zatim su pobjegli, bljeskajući djevojačkim štiklama crvenim od hladnoće. Djevojke su bile prelijepe. Gotovo gola, ali vrlo hrabra. I sami su se lovili, neustrašivi.
  Zatim, kada je ranjeni medvjed umro, djevojke su mu ispekle meso i napravile gozbu. Bilo je tako super. Djevojke su plivale u rupi i posipale se snijegom. Zatim su mokri trčali kroz snježne nanose. Sve je super i super.
  Gertrude i Gringeta su sada bile u lovu na sovjetske pilote. Sjetili su se glavnog pravila: potrebno je boriti se gotovo goli i bosi, a tada djevojka neće biti oborena. Daje takvu snagu ratnicima kada su gotovo bez odjeće. Zato nitko u srednjem vijeku nije osvojio cijeli svijet?
  Zato što su podcijenili snagu bosih, ženskih stopala. A bosonoge djevojke su jako cool i jake! Kada djevojka nema cipele, njen goli potplat prima energiju zemlje.
  Ovo je kolosalna snaga ratnika.
  Gertrude je oborila sovjetski avion i tvitala:
  - Bosonoge su kul cure!
  Gringeta je također udarila na ruskom i zacvilila:
  Djevojkama ne trebaju cipele!
  I gledao kako zapaljeni ruski borac pada.
  Razmišljao sam o tome kako je super trčati bos, i kroz snježne nanose, i kroz pustinju. Potplat djevojčinih nogu postaje vrlo elastičan i izdržljiv, a pritom ne puca. Stoga ne brinite o problemima. U Rusiji su zime općenito oštre i bit će lijepo trčati po snijegu. Ona je djevojka najvišeg prolaza.
  A kako je graciozna i jedinstveno lijepa bosa, djevojačka noga na snježnom nanosu? I prsti, i stopalo, i sve to zajedno? Kako je divno kada isklesane noge stanu na bijelu površinu, a same su preplanule. A cure imaju plavu kosu, one su tako cool plavuše.
  I vole kad ih muškarci ljube na gole pete.
  Gringeta je oborila još jedan sovjetski automobil i tvitala:
  - Slava domovini, slava!
  Gertrude je oborila ruski lovac i rekla:
  - Karlo Veliki je s nama!
  Djevojke su jednostavno divne, i imaju toliko jedinstvene ljepote. S ovim curama stvarno možeš poludjeti. I njihovo tijelo, tako mišićavo i ugodno.
  Gringeta je jako voljela da je muškarci maze. Bilo joj je tako ugodno. A koža joj je glatka, elastična, kao ulaštena. Evo djevojke.
  I obožavam masažu.
  Sada je oborila ruski avion i zaurlala:
  - Ja sam kao medvjed!
  I pokazala je jezik!
  Gertrude je ponovno opalila i cvrkutala:
  Mi smo tigrice!
  A cure su složno napravile mrtve petlje. Oni su općenito tako cool ratnici. Puni su strasti i trijumfa volje. A koža je tako preplanula, poput bronce.
  Ratnici su se uspjeli boriti u Africi i s pješaštvom. Što je jako dobro za plavuše. I postale su tako lijepe i tamne.
  Gertrude je pjevala:
  - Prirodna plavuša! Mišićava leđa!
  Gringeta je potvrdila:
  - Pobjeđujem na svim izborima!
  Sovjetski ratnici bore se za Vyazmu, koju su nacisti opkolili sa gotovo svih strana. I boriti se herojski.
  Nataška je, međutim, bacivši bombu bosom nogom, zacvilila:
  - Pobjeda se ne da izbjeći!
  Zoya se također okrenula. Ispalila je granatu bosom nogom. Srušio naciste i zacvilio:
  - Ne mogu biti dvije smrti!
  Dao je red i Augustin. Crvenokosi vrag bacio je granatu bosom nogom i zacvrkutao:
  - Sljedeće stoljeće će biti naše!
  Svetlana je također ispalila rafal. Odložila je hrpu Fritza i progunđala:
  - Rođeni smo s novim dobom!
  I pokazala je jezik!
  Cure su vrlo impozantne. Jako su lijepe i preplanule, tri plavuše i crvenokosa, suhih i reljefnih mišića.
  koje dobre cure...
  Natasha je razmišljala dok je pucala, budući da Biblija nije Božja riječ, onda Rusima treba drugačija, savršenija religija. Da rastemo u duhu i istini!
  A što može biti bolje od vjere u Vrhovnu obitelj!
  . POGLAVLJE #4
  Nacisti su napredovali uz rijeku Don. Ali onda je došla zima i nova 1947. godina ...
  Rat još uvijek traje i SSSR neće odustati. Iako mnogi vjeruju da će uskoro kraj ovog sukoba. Zima i malo zatišja. Iako mjestimice i dalje izbijaju borbe.
  Pogotovo u centru i na sjeveru. Gdje je štap značajne neprijateljske snage i kolosalna moć.
  Nadalje, Natasha je, vidjevši kako su ih pritisnuli strani ratovi, a posebno mnogi crnci i Arapi, ponudila da pjeva:
  - Hajdemo djevojačke pjesme!
  Svetlana se složila:
  - Narodna pjesma!
  I sva četiri ratnika pjevala su u zboru;
  Ruska zemlja je poznata,
  Komunizam vlada svijetom...
  Polja posuta zlatom
  Idemo ravno gore, a ne dolje!
  
  Naša srca gori za domovinu,
  Mi smo cure - nema ljepšeg svemira...
  Borit ćemo se sa svojim neprijateljima do kraja
  Naša će se vjera uzdići u Rodnoverie!
  
  Jača od svih crvenih na svijetu, Rusija,
  Ona sija kao sunce u svemiru...
  Bori se za nju i ne boj se,
  Neka su odrasli i djeca u slavi!
  
  Rusija je najveća država
  Kad domovinom vlada Staljin...
  Takva je sudbina data sovjetskom narodu,
  Tako da su ti vitezovi bili od čelika!
  
  U domovini je sada svaki heroj,
  U stanju učiniti domovinu ljepšom ...
  U ime naše svete majke,
  Bezgranična ruska strana Rusije!
  
  Učinit ćemo svakoga tko je tiranin,
  Neće biti diktature nad zemljom...
  Neka se milijuni zemalja pokore
  I Fuhrerov rogat uroy!
  
  Neka vlada bijesni zmaj
  On misli da može spaliti Rusiju...
  Ali nacisti čekaju bijesan poraz,
  Otkad vitez zna, prilično je svemoguć!
  
  Nikada nećemo popustiti Fritzu,
  Rusi i Kinezi neće savladati...
  Iznad nas sjajna zvijezda
  Za Uskrs farbamo uskrsne kolače i jaja!
  
  Možete postići puno boraca,
  To je vrsta stvari koja ne ide na bolje...
  Naši ponosni očevi ponosni su na nas,
  Jer mi gradimo mjesto u raju!
  
  Bosonoge djevojke trče po snijegu
  Ne poznaju strah i prijekor...
  Ja sam bosonogi komsomolac,
  Jer nema barijera, i nema roka!
  
  Zato nikad nemojmo popuštati djevojke
  Nemojmo pognuti glave pod sjekirama...
  Kad nevolja dođe u domovinu,
  Pogazimo ga bosim nogama!
  
  Volim sestre djeda Iljiča,
  I častite Staljina kao Isusa...
  Nema potrebe rezati borce s ramena,
  Ako samo trebate trčati bosi!
  
  
  Mi djevojke smo velika horda,
  Volimo se boriti i ne odustajemo...
  Iako je hodanje ponekad podla glasina,
  Pobjeda će biti u blistavom svibnju!
  
  I vjerujte da će komunizam doći sa snom,
  A na Zemlji neće biti moći novca...
  Dajemo sudbini grubi račun,
  Bez ikakvog nasilja i lijenosti!
  
  Ukratko, uskoro ćemo letjeti do zvijezda,
  I podići ćemo rusku zastavu nad svemirom ...
  Raširi krila, crveni kerube,
  U ime obitelji - Gospodar Rusije!
  Djevojke iz slavne četvorke izašle su iz Vyazme. Činili su to noću, neprimjetno i ratoborno.
  Natasha, puzeći potrbuške, primijeti:
  - Eh, sad pomisliš, je li vrijedilo toliko vremena boriti se, pa gubiti!
  Zoya je tvrdoglavo izjavila:
  - Naravno, poraz obećava velike nevolje! Ali ovo je samo odraz buduće pobjede!
  Augustin je hirovito rekao:
  - Dakle, ruski bogovi nam ne pomažu previše! Ali stvarno želite pobijediti i dosegnuti najviše visine!
  Natasha se nasmijala.
  - To je kao do neba?
  Augustine se zahihotao i namignuo.
  - Možda u raj!
  Crvenokosa vrag počela je objašnjavati:
  - Na mliječnom putu postoje različiti svjetovi. Kad čovjek, odnosno njegovo tijelo, umre, duša napušta tijelo. Ali prenosi se u drugi svijet. Onaj tko služi Rusiji - postaje kralj. Tko je bio neprijatelj Rusije bit će rob ili bogalj. Sve po narudžbi!
  Svetlana je uzviknula:
  - Slava Rusiji!
  Natasha se zahihotala i stavila prst na svoje grimizne usne:
  - Tiho! I to može biti problem!
  Zoya je tvitala:
  - Ratnici nemaju problema! Znamo naciste! I drhte!
  Nakon toga djevojka je golim nožnim prstima lansirala komad stakla. Fašist je pao prerezanog grla.
  Zlatokosa ljepotica je zacvilila:
  - Nitko nas ne može obuzdati!
  Natasha se složila.
  - Istina je da nitko!
  I pokazala jezik!
  Augustine je također golim prstima bacila još jednu krhotinu i zacvilila:
  - U sljedećem stoljeću doći ćemo s razvijenim transparentima!
  A nacisti su jednostavno umrli od udarca staklom.
  Općenito, odmah možete vidjeti - djevojke su agresivne, seksi. Tri plavuše i crvenokosa. I naravno gotovo gola i u bikiniju. I tako divne djevojke.
  Vole i pjevati! Ali još nema mjesta i vremena.
  Svetlana ga uzme i zaguguta:
  - Slava Velikoj Rusiji u ratu s Wehrmachtom!
  Natasha se zahihotala i isplazila jezik. Lansirala je oštricu diska, koja je prošla kroz grlo nacista. Natjerao ih da krvare i udaraju kopitima.
  Plavokosi terminator je to rekao:
  - Za novi poredak u svijetu!
  Zlatokosa Zoya je pojasnila:
  - Za novi sovjetski poredak!
  I namignula svojim prijateljima. Kažu tako i tako... Pobijedit ćemo Fritze i njihove plaćenike. I neka ih voze njihovi tenkovi serije E. Ni plinske turbine Crvene armije nisu strašne.
  Augustin ga je uzeo i cvrkutnuo:
  - Ljubav će spasiti srce!
  Svetlana je dodala, također dokrajčivši fašistu bacanjem bosih nogu:
  - I opet će letjeti ptica sreće!
  Natasha se zahihotala i odgovorila:
  "Dakle, fašisti neće dobro proći!" Siguran sam!
  Djevojčica se prisjetila kako su se pioniri borili protiv nacista. Pucali su na pješake, jurili pod tenkove. Općenito, borili su se kao pravi heroji. I za sobom ostavio hrpe leševa. Nacisti tu nisu mogli ništa.
  Evo jednog dječaka, s hrpom granata, zaustavio je strašno čudovište E-100, žrtvujući vlastiti život, za dobro sovjetske domovine.
  Od djeteta su ostale samo bose noge. Oprosti dečko. Sama Natasha, unatoč zaštiti bikinija, dobila je ulomak u peti. Što je jako neugodno. Ali djevojka se brzo oporavila. I nije ostao nikakav ožiljak. Iako je, naravno, bilo neugodno trčati. Općenito su tako okorjele kučke. U bikiniju se bore u mrazu i ne popuštaju! Djevojke najvišeg standarda!
  Nataška je golim prstima ponovno bacila britvu, otvorila grlo njemačkog časnika.
  I viknuo:
  - Za Rusiju i SSSR!
  Ratnici su shvatili što su obećali svojoj domovini. I kako su se borili za Rusiju.
  Zoya je rekla:
  - Ruski medvjed ima jako kandžaste šape!
  Augustin je sasvim autoritativno rekao:
  - I rastrgat će sve neprijatelje domovine!
  Svetlana ga je uzela i povikala:
  -Ne razbijajte SSSR!
  Natasha je to potvrdila bacivši oštru krhotinu golim prstima. Udarila je fašistu i zacvilila:
  - Rusiju se ne može baciti na koljena!
  Opalila je i Zoya. Odbacila je nacista i cvrkutala:
  - Bit će pun aplomb!
  Crvenokosi vrag Augustin, uzela je i golom petom bacila granatu, rastjerala naciste i zacvilila:
  - Dajte novu narudžbu!
  Svetlana je bosim nogama bacila komad bajuneta. Zapelo je, fašistu u grlu. Sagnuo se. Pustio izvor krvi.
  Plavokosi terminator zacvilio je:
  - Bit će promjena na bolje! Odgurnimo fašiste od Moskve!
  Zoya je iz sveg glasa uzviknula:
  Živio Staljin! Tko je umro, ali njegovo djelo živi!
  Svetlana je cvrkutala i bosom nogom lansirala granatu:
  - Staljin živi u našem srcu!
  I smij se!
  Natasha se također okrenula ... Pokosila naciste i zacvilila:
  - Lenjin je življi od svih živih!
  I također počeo pucati da ubije. Nacistički tenk se prevrnuo. Klizalište je odletjelo, smrskavši vratove trojici nacista.
  Djevojke se cere i pokazuju jezik. Općenito, može se reći da su veličanstveni, za svih dvjesto posto!
  Natasha ga je uzela i zalajala:
  - Slava vječnom komunizmu!
  Zoya je energično potvrdila:
  - Lenjin ostaje u našim srcima!
  Svetlana je rekla:
  - Zauvijek i uvijek!
  Rat je privremeno utihnuo. Nijemci su opkolili Lenjingrad, zauzevši položaje u jesen četrdeset prve godine. I zamalo su uzeli Kalinjina. Pal i orao. Ali Hitler je iz nekog razloga odlučio da je važnije otići na jug. I nacisti su izvršili pregrupiranje snaga.
  Djevojke su se malo odmorile i kartale.
  Turci probijaju s juga. Uspjeli su zauzeti Batumi i opkoliti Erevan. Ali glavni grad Armenije ne odustaje. I ovdje su bitke kolosalne.
  Turci dolaze.
  A djevojke na čelu s Tamarom očajnički uzvraćaju. I postižu rezultate.
  Tamara se učvrstila bosim nogama i opalila kao baza. I razbiti masu tenka Osmanskog Carstva.
  I urlati:
  - Za sveti komunizam!
  A druge djevojke se bosim bosim nogama i grimiznim bradavicama.
  Lokalne bitke vodile su se u Kalinjinu. Otprilike deset posto grada još je bilo pod kontrolom Crvene armije.
  Nacisti su pokušali nokautirati Ruse. Pokušali su bombardirati i pucati. Na jugu su se otegle bitke za Voronjež.
  Tu su se tukle i djevojke. Posebno lijepe Anna i Alice. Obje su djevojke pucale iz pušaka i pjevale.
  Anna je opalila, srušila Nijemca i cvrkutala:
  - U ime domovine, svetac!
  Alice je cvrkutala:
  - Ti si samo plavi Hitler!
  Djevojke su se borile, a ratnici bi trebali nositi samo crne, tanke kratke hlače i bosi. To im je omogućilo da stalno pogađaju i ne promašuju.
  Oni su ratnici koji nikada neće pognuti glave, sklopiti krila i uvući se u školjku.
  Anna je posjekla Fritza i cvrkutala:
  - Mladi Lenjin!
  Alice je odsjekla fašistu. Bacila je bombu bosom nogom i zacvilila:
  - I najkul!
  Obje djevojke su obline, jake, plave. S hrabrim i lijepim licima. I naravno da vole muškarce. Iako, čini se, kako možete voljeti takvog čudaka kao muškarca?
  Ali djevojke su i dalje optužene.
  Anna puca i sanjivo primijeti:
  - Šteta što je kralj svrgnut!
  Alice je oborila fašistu i upitala:
  - Zašto mi je žao?
  Anna je ponovno ispalila i objasnila:
  - Onda bi dokrajčili Njemačku, a Hitler se ne bi usudio gurnuti glavu!
  Alice je prestrašila Fritza i zacvilila:
  - Da, možda, ali...
  Djevojka je ustrijelila još jednog crnog vojnika iz afričkih divizija Wehrmachta i primijetila:
  - Moglo bi biti i gore! Da je Hitler krenuo protiv carske Rusije.
  Anna je zviždala i zarežala:
  Vjerujemo da ćemo pobijediti!
  Djevojke, međutim, još nisu bile sasvim sigurne. Fašisti su prejaki. Kako ih zaustaviti?
  Neprijatelj doslovno baca leševe. Ali ima mnogo ljudskih resursa. I Arapi i Afrikanci. Pokušajte se nositi s takvom nesrećom. Ali ratnici su sigurni da će se Wehrmacht prije ili kasnije iscrpiti.
  Alice je opalila, srušila fašistu i zacvilila:
  - U svakom slučaju, nećemo se odreći ni pedalj zemlje!
  Anna se složila s ovim:
  - Umrijet ćemo, ali se nećemo predati!
  I opet se obrušila na naciste. Borila se hrabro i s pomamnim bijesom.
  Alice je zakucala i zacvilila:
  - Komunizam će živjeti vječno!
  I bacila dar smrti bosom nogom!
  Anna je spretno zakačila fašistu i progunđala:
  Mi ćemo dominirati svime!
  I opet udarci. A njezina će bosa noga lansirati granatu. Kako dovući fašiste do samih krajnika. A oni, nacisti, imaju toliko različitih lijesova i smrti.
  Alice je sa cerekom zuba uzela i pustila još jedan limun. Rastjerao naciste i zacvilio:
  - Sloboda ili smrt!
  Anna se zahihotala, mlatila, odsjekla naciste i cvilila:
  - U svemu ćemo biti prvi!
  I opet goli prsti bacaju smrtonosnu granatu.
  Alice puca na neprijatelja. Puca na naciste i cvrkuće, pokazujući biserne zube:
  - Ja sam djevojka koja je, iskreno, super!
  I opet poleti granata bačena bosom nogom.
  Anna je točnim udarcem srušila naciste. I opet ispalio granatu. Također golim prstima. Evo cura, djevojka za sve djevojke.
  Samo super i hiper!
  Ratnici ovdje blistaju ljepotom. Alice se prisjetila kako su njezine bose noge odjednom dodirnula trojica mladića. Tako je cool. Šest okretnih ruku miluje vaše tabane, potkoljenicu, koljena i gležnjeve. A onda idu gore. Za djevojačka bedra i bokove. Naravno, ovo je zadovoljstvo. Djevojka je, naravno, temperamentna.
  Alice je pucala na naciste i zacvilila:
  Neka duh bude s nama!
  I golom petom dala limun na smrt.
  I Anna je zajebala. Precizno oborio neprijatelja. I zacvilio od entuzijazma:
  - U ime Rusije i braće Slavena!
  I opet, dar bačen bosom nogom leti, slamajući naciste.
  Alice je uredno spustila pukovnika njemačke vojske i zalajala:
  - Srce me boli za Domovinu!
  I pokazala je jezik. I opet, bosa, isklesana noga na poslu.
  Djevojka se prisjetila kako je bosa trčala po snijegu da dostavi pismo u stožer. Dvadesetak kilometara djevojka je jurila po bijeloj, bodljikavoj, gorućoj kori. Dobro je i što joj noge nisu bile tako nježne, cijelo vrijeme od mraza do mraza bosa. Inače bi ostala invalid.
  Ali ipak je dostavila pismo, s važnim fontom.
  I kako snijeg peče pete. Tako su grimizni, žuljevi, izgrebani. Tada je Alice trčala amo-tamo bosa. Ponuđeno joj je, doduše, da obuče filcane, ali djevojka je rekla da je tako spretnija. I općenito, sjetila se Gerde iz Snježne kraljice. Tako se ta djevojka ipak pokazala ne baš hrabrom. Tražila je par cipela kako bi potražila svog brata Kaija. Ali Alice je tvrdoglavo izjavila da će se snaći. Nikada se nije razboljela, kašljala, niti joj je curilo iz nosa. A ako je tako, onda joj se ništa neće dogoditi za sat vremena trčanja. Općenito, možete hodati bosi tijekom cijele godine.
  Ukratko, Alice se od tada potpuno razišla s cipelama i nikad nije kihnula.
  Isto vrijedi i za Annu.
  I sad se cure tuku, u istim gaćicama, unatoč zimi, i da je osjetno hladnije. I pobjeđuju ubijajući naciste.
  Nakon što je Kalinjin potpuno uništen, Crvena armija ga je napustila.
  Natasha i njezin tim su se malo dosađivali. Na pokvarenoj željeznici, djevojke su prebačene u Voronjež, koji je postao nešto poput Staljingrada četrdeset druge godine. Ali godina je tisuću devetsto četrdeset i sedma.
  Borbe su tihe...
  Ali Nijemci i dalje bjesne. Primjerice, uhvaćena su dva pionirska izviđača.
  Dječake je uhvatila hladnoća. I počeli su se skidati. Potrgane su bunde, filcane, veste, košulje i majice. I trenirke također. Djecu pionirke ostavili su samo u crnim hlačicama. Zatim su im svezali ruke iza leđa i gurnuli ih na veliku hladnoću. Leška i Saša, pioniri iz SSSR-a, dječaci od oko trinaest godina, bosi i gotovo potpuno goli, veslali su po snijegu. Noge su im počele crveniti, a bosi su im pekli. I tukli su dečke bičevima po leđima.
  Dječaci su prošli kroz snježni nanos, stisnuli zube. Jadna djeca u gaćicama, a pod njemačkom okupacijom dosta mršava. Istina, nisu izgledali mršavo, a mišići su igrali ispod preplanule kože. No, u pokretu su ih tukli, a na golim leđima ostavili su tragove i crvene pruge.
  I dječačka stopala pocrvenjela su, kao stopala gusaka. I bilo je jasno da je svaki korak pionira mladih izviđača prštao od boli. Ali oni idu i pokušavaju ostati uspravni i ne jaukati.
  Djeca-izviđači su vođena kroz mraz pola sata, a zatim su odvedena u vruću zagrijanu kolibu. I kako boli, pogotovo bosih nogu, od hladnoće na vrućini.
  Dječaci su čak i vrištali od muke.
  Zatim su ih ponovno zagrijali i iznijeli na hladno. A ovo je sofisticirano i okrutno mučenje.
  Nakon što su se nekoliko puta selili, sve dok dječaci nisu bili potpuno iscrpljeni. Zatim su im pustili da spavaju neko vrijeme.
  A onda su mu dali vode da pije i stavili ga na stalak. Prvo, hladno mučenje. A onda vatra.
  Bose pete dječaka je pekao i golicao plamen. Zatim, kada su tabani bili prekriveni žuljevima, tukli su ih gumenim palicama. I dječaci su se onesvijestili.
  Polili su ih ledenom vodom i ponovno tukli, ovaj put bodljikavom žicom. A goli potplati djece dobili su široke, užarene trake željeza.
  Dugo su mučili dječake... Zatim su im užarenim kleštima počeli lomiti prste na nogama, a potom i rebra. Teško su mučili pionire, mučili ih gotovo do smrti.
  Ali nisu ubili. Pa pošto ništa nisu postigli, odlučili su ih poslati u kamenolome.
  Nacisti su također pokušali bombardirati Moskvu ultradugim pištoljem. Ideja nije baš najrazumnija, a puno je bolje samo bombardirati mlaznim zrakoplovima.
  No, Fuhrer je htio testirati top kalibra 1000 mm s inovativnom idejom za ubrzanje projektila, u tri dijela. A ovaj pištolj mogao je pogoditi do petsto kilometara. Ali igra možda nije bila vrijedna svijeće. Točnost na ovoj udaljenosti je niska. Sam projektil nije dovoljno snažan, iako je težak dvanaest tona. I skupi pištolj. Iako pravo umjetničko djelo. Čak hladniji od Dore - duljeg dometa i snažnijeg i skupljeg pištolja, nazvanog "Eva". Očigledno, u čast Fuhrerove ljubavnice.
  Međutim, u to vrijeme Hitler je imao još jednu strast mnogo mlađu. I to je također primjetno.
  Djevojka Kleopatra - tako se zove, zapovijedala je strijeljanje. I osobno je golim prstima pritisnula gumb joysticka. I kolosalna smrtonosna sila je djelovala.
  Djevojke su čak i zacvilile, bljeskajući golim, ružičastim štiklama. Ovdje su lijepe djevojke, a noge su im tako seksi i lijepe. I možete ih gledati jako dugo s divljenjem. A maženje je još ugodnije, a ovo je jednostavno glavno! Evo djevojaka. I školjke lete. Pređite preko Moskve. Ali ovo je od male koristi.
  Kleopatra je pjevala:
  - Poslat ću poletan top,
  Udarit ću Staljina u čelo...
  Otići ću iz šale u psihijatrijsku bolnicu,
  Neka prokleti zmaj umre!
  A ratnik će opet protresti njene gole, okrugle, ružičaste pete.
  . POGLAVLJE #6
  Rat je rat. A Hitler, naravno, gomila snagu. U proljeće sprema novu ofenzivu. I skuplja vojsku.
  A lokalne bitke i dalje traju.
  Situacija na frontovima se donekle stabilizirala. Nijemci nisu mogli zauzeti Voronjež i krenuti dalje.
  Turci su malo teži. Ali i oni su zaustavljeni. Dakle, dok možete držati nos gore. I vjerovati da se tijek rata može preokrenuti. I da bez velike sreće Staljinov život nije gotov. I ratnici se također bore.
  Natasha se okrenula. Oborili nekoliko desetina nacista. A ona je zaurlala:
  - Rusija je u to vrijeme bila ...
  Zoya se također okrenula i potvrdila:
  - Ima i bit će!
  Tada je djevojka bosom nogom bacila granatu. Rastjerao naciste i zacvilio:
  - Staljinov duh je s nama!
  Augustin je pucao i na naciste. Ispustio ih je desetak. A ona je od bijesa cvrkutala:
  - Slava našoj Rusiji!
  I golim nožnim prstima ispalila je smrtonosnu granatu. I nacisti su primili vrlo velikodušno u rogove.
  Svetlana je također lupala, i cvrkutala kao vučić koji grabi komad mesa:
  - Slava Rusiji i caru!
  Natasha je dala red i zapjevala:
  - Slava herojima!
  Sjetio sam se djevojke Borodina. I masovno herojstvo ruskog naroda. I da su uspjeli zaustaviti Napoleona. I pokazali su se nepobjedivim. I najviša klasa rata.
  Zoya je također ispalila granatu i zacvilila:
  - Slava Rusiji! I najbolji ruski vojnici!
  Augustine je bijesno zarežao:
  - Slava najboljim ratnicima!
  I kako bosom nogom baca granatu.
  I Svetlana će ga također uzeti i lansirati limun smrti. I raspršit će naciste, cvileći:
  - Rijeka smrti nas neće svladati!
  I opet poleti granata ispaljena bosom nogom.
  Ovako se bore djevojke. I jasno je da nacisti ne mogu proći kroz njih. Već u ožujku 1947. A to znači da je ljeto pred vratima. A po toplom vremenu teže se boriti protiv nacista. I općenito, možda je moguće slomiti ovog Fuhrera.
  Ima nade za to!
  Natasha baca granatu i škripi:
  - Lenjin je življi od živih, a Staljin je besmrtan!
  A iskre joj lete iz golih prstiju.
  Zoya također baca ubojiti poklon smrti i škripi:
  Neka je doba komunizma s nama!
  I njezine noge, također gole, preplanule i izazivale oticanje od žada, pulsirajuće šipke.
  A evo i Augustine, također djevojke najočajnijeg akrobatika. Kako pucati na neprijatelja, a kako slomiti. I prepusti se golim petama.
  I leti smrtonosna granata, s pomamnim bijesom.
  Crvena đavolica zaškripi od aplomba:
  - Ja sam najveći bijes na svijetu!
  I opet, po tko zna koji put, leti dar smrti, bačen od bose noge djevojke vatrene kose.
  Uzima i Svetlana i baca granatu... Sve odjednom zgnječi. A prijetnje nacista se zanemaruju. A kamo nestaju Fritzovi?
  Svugdje ih čekaju Terminatorice. I kako baciti granatu. A bradavice njihovih grudi su tako ukusne.
  Muškarac poludi za takvim curama. I tu ne mogu ništa.
  Što fašist može podnijeti protiv djevojke terminatora? Samo se nacist može utjerati u lijes. I biti pretučen i ubijen.
  Svetlana je pjevala:
  - Previjat će se u paklu, i visiti na kučki!
  Djevojke su šarmantne čari. I kako pucaju. Iznenađujuće kao Robin Hoods u gaćicama, prokleto točno.
  Natasha je ispalila i rekla:
  - Slava ruskim junacima!
  I bacila granatu bosom nogom.
  Zoya je udarila i fašističkog plaćenika. Probušila mu je trbuh i zacvilila:
  - Za novu domovinu u SAD! Naša sljedeća provincija!
  Djevojka je jako dobra pjevačica. I ona ima tako lijepe misli. Konkretno, želja za radom s jezikom s nečim vrućim i velikim.
  Augustina teško razotkriva svoje konje žustrih zuba. A on misli da je ona morski pas. Može ugristi čak i pravog konja.
  Evo, na primjer, Augustina golim nožnim prstima baca granatu. I raspršiti Fritz. Pokosite ih kao travu.
  I pjevaj:
  - Najviša mjera bit će u svemu! Naša ljubav je naš dom!
  Svetlana, ova lijepa ratnica, uzela je tri granate. Dala im je golu petu i cvrkutala:
  - U ime ljubavi i snova!
  I agresivno izrezan iz strojnice. Ona je vrag takvih prilika i snaga bijelog demona.
  Susrest ćete se s takvim ratnicima i neće vam se činiti da su vas malo pogodili.
  Nije ni čudo što su nacisti zapeli u Voronježu. Iako su svi umorni od rata. Općenito, gdje bez ratnika.
  Evo pilota na nebu. Oni se također bore. Osobito Margaret. Djevojka na borbu najčešće leti sama u gaćicama. Ali kako se ruši. Asovi muškarci to ne mogu.
  Margarita je jako lijepa, kosa joj je poput zraka sunca. I cifra je super. A za djevojku je stil jako cool biti sama u gaćicama. I gaćice su također crvene sa bijelim srpom i čekićem. Takva djevojka može voljeti cijeli bataljun odjednom.
  Ovo je tako lijepa djevojka.
  Margarita je oborila fašistu, koji se jurio na ME-462, i natjerala nacista da mu popuši rep. Djevojka zlatne kose, čudesne ljepote. I jako crvena usta.
  Margarita je posjekla još jednog Fritza i viknula:
  - Bez rata se može živjeti, a bez mira ne!
  Da, ratnici su herojski i hrabri do krajnosti ludila.
  Djevojke su se borile kao heroji univerzalnog kozmosa. I samouvjereno su pobijedili.
  Hitlerovi tenkovi su bili u plamenu. I eksplodirali su kao granate. A ovdje je bilo tako lijepih ratnika. Pun divljenja i milosti. Imaju tako lijepu avanturu.
  Natasha je bacila granatu.
  Objavljeno na Twitteru:
  - Razbit ću sve fašiste!
  I kako će bosom nogom baciti još jedno remek-djelo smrti.
  Zoya je također pokosila naciste.
  Bacala je bosom nogom ono što ubija.
  Zacvilila je od bijesa:
  - Za svetu Rusiju! I velike promjene na bolje! I opet, sadašnjost smrti, poddany gola peta, leti.
  Nakon žestoke borbe nastalo je zatišje. Bilo je još proljeće 1947. godine. Nijemci, kad klizišta nisu ratnici. Skrivaju se i jedu. Prošle godine nije bilo moguće okončati rat. Opet su pred nama teške bitke.
  Cure su se odmorile...
  Dvije Njemice Albina i Alvina upravo su na disketama u potrazi za sovjetskim automobilima.
  Ljepotice, naravno, u bikiniju i bosonoge. I vrlo seksi.
  Kontrolirajte letjelicu s diskom pomoću joysticka.
  Albina okreće auto, obara sovjetski lovac i zaškripi od oduševljenja:
  - Neka je slavan naš krvoločni Reich!
  Alvina ga je prihvatila i također zadala snažan udarac ruskom automobilu. Srušila se i cvrkutala:
  - Genijalni ekspres!
  Obje su djevojke pljesnule bose noge. One su plavuše tako slatke. I tisak djevojaka je vrlo reljefno. Dolazi s pločicama.
  Albina ponovno ruši sovjetski zrakoplov. I namiguje i urla:
  - Slava ubojitom prolazu!
  Alvina je također mrmljala na ruskom. Spljoštila ih je i zviždala:
  - Neka je Fuhrer s nama!
  Cure u najvećem aplombu! I imaju toliko šarma. A ti zubi tako blistaju. Poput bisera koje je nabavio kapetan Nemo.
  Albina se zabila u auto i zacvilila:
  - Pa hajde da osedlamo tipa!
  Alvina je razbila borca i zarežala:
  - I desetak momaka!
  Albina se zahihotala i primijetila:
  - Sjajan seks kad žena iznajmi muškarca za novac!
  Alvin se složio:
  - Ovo je klasa, samo je novac šteta!
  Albina je oborila još jedan sovjetski avion i zacvilila:
  - A što radi užitka i novca nije šteta. Uskoro ćemo poraziti Ruse i dobiti imanje!
  Alvina je udarila u drugi crveni auto i zaurlala:
  - Nažalost, rat se odugovlači! Ovi Rusi su tako tvrdoglavi. To je kao da probijaš gumu šakama!
  Albina je ljutito prigovorila:
  - Pa makar samo za gumu. Više je kao armirani beton. I zglobovi me jako bole!
  Alvina je cvrkutala, udarila u sovjetski auto i zaurlala:
  - Probit ćemo svaki beton!
  Albina je srušila lovac Yak-11 iz trčanja:
  - I razbiti metal, i ispariti!
  Alvin se složio s ovim:
  - Slomiti i otopiti! Uskoro ćemo imati lasere! A onda će Rusima definitivno kraj!
  Albina je bila u skladu s ovim:
  - Ne mogu odoljeti laseru!
  Alvina se bijesno zahihotala.
  - Uzmimo Moskvu, pa London!
  Albina je uzrujano primijetila:
  Vrijeme je da uzmete London!
  Djevojke su izvadile disketu. Bez obzira koliko sovjetskih zračnih topova Jakova pucalo na nacistički automobil, oni ne mogu učiniti ništa vrijedno truda. Snažan, laminarni mlaz obara sve projektile i krhotine.
  Alvina je, saseći ruskog borca, zacvilila:
  - Medvjed neće plesati ples leptira.
  Albina je golim prstima uperila u auto i zaurlala:
  - Da, medvjed... Ti si jako dobra životinja. Pogotovo na lančiću i kada vam je koža oguljena!
  Djevojke rade s bijesom tigrica. Eh, i u krevetu su temperamentni. Vole biti aktivni. I ne podnose postojanost. U tom smislu, samo morski psi. I vole eksperimente. I imaju vrlo ljubazna usta.
  Alvina je srušila sovjetski auto i zacvilila:
  - Za promjene u ratu do naše pobjede!
  Albina je uzrujano i bijesno primijetila:
  - Da, rat se otegnuo... To je samo tvornica noćnih mora i Sotonina kuhinja. Koliko je naših momaka i djevojaka poginulo!
  Alvina je uz uzdah pjevala:
  - Koliko naše braće čami u grobovima... Sjene lutaju tim svijetom... Ne razumijem što je što.
  Albina se, mesožderski cereći i zgnječeći Ruse, progunđa:
  - Što misliš, djevojko, postoji li Bog?
  Alvina je, također ubijajući, siktala:
  - Imam velike sumnje. Toliko godina traje rat. I da Svevišnji ne voli Njemačku ako dopusti da propadnu toliki njeni najbolji sinovi i kćeri!
  Albina je predložila:
  - Možda ima nekog dubokog smisla u ovim testovima?
  Alvina se zahihotala i zarežala:
  - Što znači? Više mučiti ljude, a posebno nas Nijemce?
  Albina je pričala s entuzijazmom vučice koja je pretekla janje:
  - Tada ćemo oštrije opažati slasti svijeta! I mirna ljubav!
  Alvina je pokazala zube i promrmljala:
  - Vojnička ljubav je ipak puno bolja!
  Albina se složila s ovim:
  - Naravno, pogotovo s dečkima. Mirišu na mladost, a ne dlakavi kao odrasli muškarci! Zadovoljstvo je poslovati s njima!
  Alvina je, lomeći sovjetske avione, zacvilila:
  - I proces učenja je vrlo atraktivan. Volim preuzeti ulogu mentora! Tako je super!
  Albina se složila s ovim:
  - Ne postaje zdravije!
  Djevojke su općenito smiješne, ali kurve. I naravno rade nešto o čemu nije baš ugodno čitati.
  Djevojke skaču od nestrpljenja. Žele što više ljubavi! I svaki dan ih maziti. Još bolje, tri puta dnevno. Ne, dvadeset puta na dan!
  Alvina je pala, drugi borac i zacvilila:
  - Ne, postoji Bog! Dopušta nam da istrijebimo sovjetske vojnike!
  Albina je također tukla i viknula:
  - Oh, što mi nedostaje? Ima seksa, ima muškaraca... Zabave ima na pretek, ali nema opasnosti od umiranja! Zašto onda želimo kraj rata?
  Alvina se spremno složila s ovim:
  - Zapravo, i čemu! Borit ćemo se do kraja!
  Albina je pomalo ozlojeđeno prosiktala:
  - A rat je u tome što se nakon kraja ne osjećaš baš ni prazno.
  Alvina je jako voljela da je pipaju za grudima. To je tako osjetljivo i erotično. A ljubljenje je još bolje. A kad te osjeti nekoliko temperamentnih muškaraca odjednom. Pogotovo ako su dječaci, a još uvijek uzbuđeni.
  Ukratko, cure su općenito super i antijunake!
  Nataška i njezin tim 1. travnja 1947. odbili su napredovanje Fritza u Voronježu.
  Nijemci su pomaknuli tenkove pod mokri snijeg i pokušali se probiti na bokove.
  Ratnici su se, kao i uvijek u mini-bikinijima i bosi, borili na hladnoći. Zabijali su se u snježne nanose i odatle pucali i bosim nogama bacali granate i pakete s eksplozivom.
  Jako lijepe, seksi i lijepo napuhane djevojke. Preplanuo, bos.
  Natasha je posjekla Fritza i zacvilila:
  Mi cure smo jako ponosne na sebe!
  Zoya je također zviždala i zarežala:
  - Težimo samo u prvim redovima!
  Augustin, crvenokosa vrag, pjevala je:
  - Mi smo samo prime i balerine!
  Zatim je bosom nogom ispalila granatu.
  Svetlana ga je uzela i opalila. Bacio limun
  - Borimo se! Mi nemamo pamet klauna!
  Djevojke su odradile odličan posao. Svojim zavodljivim nogama pucali su i bacali granate. Što je s Fuhrerom...
  Nataška je ogolila grudi i svojom grimiznom bradavicom dala granatu. Proletjela je i sletjela u redove nacista, zacvilila:
  - Da, bit će veliki kijamet!
  Zoya je tvitala:
  - I Svarog Veliki Bog će doći!
  I također, kao golim prstima, lansirajte granatu.
  Augustine se nasmijao i primijetio:
  - Još uvijek zanimljivo. Kršćani imaju pacifista Isusa. I imamo sjajnog oružara Svaroga! Vidljiva razlika!
  A bacit će i paket za eksploziju golom petom.
  Tada će Svetlana bosom nogom pogoditi neprijatelja granatom. I pjevaj, pokazujući zube:
  - Naš Bog je Bog rata! Ne pacifizam!
  Djevojke su se potom gađale grudvama snijega. Natasha se zahihotala i primijetila:
  - Dobro je da je Vladimir bio dovoljno pametan da ne prihvati židovstvo. Međutim, mislim da bi bilo bolje razviti vlastitu! Pa zašto nam trebaju tuđe vjere?
  Djevojka je uzela i bosom nogom lansirala granatu. I slomio fašiste.
  Zoya, pucajući, dodala je:
  - Ne, stvarno, učini vjeru pacifističkom! Ali možete smisliti i svoj Iriy!
  I također golim nožnim prstima, kako lansirati dar smrti, i razbiti par desetaka fašista.
  Ovdje je Augustin također udario na naciste. I opet, bose noge podlegle, eksplozivni paketi.
  Rastjerala je naciste i zacvilila:
  - Stara bajka na novi način!
  I pokazala je jezik!
  Svetlana je stala u red. Pokosila je Fritz i zacvilila:
  - I velike promjene za budućnost!
  I lansirala ga je golom petom, lomeći leđa Fuhrerima.
  Nataška ga je uzela i zaurlala očajničkom minom:
  - Ja sam najbolja cura! Sve odjednom pomesti!
  A goli prsti bacaju smrt i kaos.
  Zoya je također bila ljuta. Ubio je mnogo fašista.
  I zalajala je:
  - Za čast i domovinu!
  Nakon toga, opet će njena bosa noga nešto pokrenuti.
  Evo i Augustin će ga uzeti i iskopati vruće. Sumnja u fašiste. Razbija ih na komade.
  Zatim će uzeti i zapjevati:
  - Slava domovini i čast!
  Svetlana će također pokrenuti dar smrti i brbljati:
  - I bit ćemo zajedno!
  I gole noge će započeti uništavanje.
  I Natasha će ga uzeti i zabiti... Ona će pokositi Fritza.
  Onda će on uzeti i dati red.
  Pjevala je, ogolivši usta:
  - Nisam jednostavna djevojka! Zlatna kosa!
  Natasha je, naravno, djevojka svog uma. Sve je moguće i spreman na sve. Dok puca, jednostavno ćete mu se diviti. I kosi neprijatelje kao kultivator.
  I škripi:
  - Ljubav vodi u smrt!
  Zoya također puca. Bosom se nogom predaje granati i sikće:
  - Sjajan akord!
  I dodaje:
  - Svi fašisti na račun!
  Augustina puca i na neprijatelja. Istrebljuje Fritz. Kosi naciste i škripi:
  - Još malo i postat ćemo sve jači!
  I bose noge ljepote opet bacaju nositelja smrti.
  Svetlana puca i na naciste. I lansira granatu, uz pomoć prstiju bose noge. I cvrkuće:
  - Nismo znali nevolje, ali došao je susjed!
  A i on se smije.
  Djevojke su tako nevjerojatne. I prsa. I jako vole kad povuku sise.
  Evo ljepotica. Ovo je akrobatika ljubavi i poezije! Slava lijepim djevojkama! Da, neka budu jako dobri!
  Nataška je olovnim mlazom razbila naciste i zacvilila:
  - Dapače, vjerujte nam, ne!
  I bosom nogom opet će lansirati ubojite!
  A ovdje je Zoya kao lupanet. Srušiti fašiste. I škripi:
  - Ne možete naći kontrolu nad nama!
  Augustina, također kao lupanet, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju izbija masu Fritza i škripi:
  I sljedeće stoljeće će biti naše!
  Nakon toga, njezini će zubi svjetlucati poput ogledala!
  Svetlana je također uzela i bosom nogom lansirala granatu. Ubio fašiste. I propilikala s aplombom:
  - Vječna pobjeda! Svarog s nama!
  Nataška je golim nožnim prstima lansirala komad stakla. Prerezala im je vrat Fritzu i zacvilila:
  I Isus će biti s nama!
  Zatim je dodala:
  - Kao ruski Bijeli Bog!
  Zoya je također dala granatu i vikala:
  - Slava Velikoj Rusiji!
  I golom petom će baciti paket eksplozije.
  Augustine je protresla bradavicu koja je izgledala poput jagode. Postavio sam red za naciste.
  Tada je bosom nogom bacila smrt na Fritza i povikala:
  - Nemojmo imati problema!
  I pokazala je jezik.
  Svetlana je također stala u red. Rastrgala je naciste na komade... A onda poleti granata ispaljena bosom nogom.
  Plavokosa djevojka viče:
  - Neka Sila bude s nama!
  I sve četiri djevojke vrisnu:
  - Slava Svemogućem, Sveprisutnom, Sveznajućem, Vječnom i Vječnom Porodu!
  Ovdje je i Svetlana uzela olovku svojom bosom nogicom, a također je isjekla svoju ariju.
  Ljudi prenose mnoge legende o velikom Velesu - i kako je rođen voljom Obitelji, i kako ga je Bog Viem odgojio u Svijetu Navi, kako je lutao svijetom Reveala u potrazi za svoju sudbinu i mučila ga je zla sklonost kojom je bio začaran. Legende se pričaju o njegovoj ljubavi prema svijetlookoj Yasuni i da se žrtvovao kako bi joj spasio život. Pjevaju pjesme o njegovim podvizima i o pomaganju ljudima. Ne možete prepričati sve priče u jednom remek-djelu.
  Tada su djevojke prekinule. Počelo je još jedno granatiranje Voronježa. Bombaši su uspjeli. Došli su i njemački bombarderi. Piloti su se hrabro borili protiv nacista. Posebno Maria. Unatoč hladnoći, djevojka je na sebi imala samo bijele tanke gaćice. Pritisnula je gole nožne prste na pedale, sasjekla Nijemce. Djevojka je oborila mlazni bombarder Yu-387, zbog čega se popušio i pao. Radosno uzviknu:
  - Slava Velikoj, komunističkoj Rusiji!
  Nakon što je granatiranje prestalo, ratnici su nastavili pisati o ruskim bogovima.
  Veliki Bog Veles. Kako lijepa Rodnoverie - toliko bogova. I sve jake, zanimljive, ličnosti uključene su u stvaranje Svijeta!
  Natasha je napisala bosih nogu:
  Najpoznatiji znak Boga Velesa je "Bikova glava". Znak, sličan glavi bika, podsjeća da je Veles, Bog Slavena, zaštitnik stoke. Znak je poznat, koristi se češće od drugih, već dugo vremena apsorbira sve različite ideje Slavena o moći Božjoj, uključujući mudrost i magičnu moć.
  Zatim je zlatokosa Zoya nastavila;
  Znak Boga Velesa vole muškarci, odrasli i mladi, privlači žene koje imaju vještičarske sposobnosti.
  Svatko tko nosi znak Velesa ima pravo očekivati od njega snažnu zaštitu od magijskih utjecaja, razvoj vlastitih vještičjih sposobnosti, vitalnost i sposobnost pronalaženja rješenja u teškom okruženju.
  Pročitajte više o amajliji Bikova glava.
  Drvo - bor, orah ili jasen (tisa), čarobne palice i amajlije izrađuju se od ovih vrsta
  Životinja - los, jelen, medvjed, vol (tura), krava, zmija, gušter (gušter).
  Heraldika, predmeti - duge pletenice (kosa), brada i rogovi
  Treba (prinos) - žrtvovali su bakar (kao bogu blagostanja i blagostanja), vunu i krzno, a također su točili kvas - ona pića koja je učio ljude pripremati prema jednoj od legendi.
  A Augustin je jahao za njima. Vatreni i bosi.
  Crvena armija ne predaje Voronjež, i očajnički ga se drži. Tu se bore i dječaci i djevojke.
  Jedanaestogodišnje dijete puca iz puške Mosin na naciste. Snijeg se skoro otopio, pun blata. Dječak je bos i u kratkim hlačama. Tako je otvrdnut i bolje osjeća energiju zemlje.
  Oleg sruši nacistu i kaže:
  - Slava Rusiji!
  Do njega je djevojka Margarita. Također bos u laganoj haljini. Istih godina kao i Oleg Rybachenko.
  Također dobro puca. Udara fašista i škripi:
  - Na slavu domovine nebeske!
  Dječak i djevojka su ovdje od prvih dana opsade. Od svoje desete godine s nacistima se bore već iskusni borci.
  Što nije hitac iz puške je pogodak.
  Oleg Rybachenko puca u njemačkog pukovnika. On gazi bosom, preplanulom nogom i kaže:
  - Neka bude svjetlost ruskih bogova!
  Margarita, ovo je terminator djevojka potvrđuje:
  - Da, uvijek slavan!
  I bacit će disk bosom nogom na najbližeg samuraja.
  I tada dječak baca gole prste. Oleg, nakon što je rastjerao naciste, cvrkuće:
  - I neprijateljsko jato poleti na zemlju! Pod pritiskom čelika i vatre!
  Dječak je dobar strijelac. Ovdje pada ubijeni časnik. A iza njega je još jedan. Nijemci još uvijek imaju dovoljno tenkova i oni, koristeći plaćenike, jurišaju na starinski način. Mnogi od njih su stradali pod zidinama Voronježa. Prorijedio redove i branitelje.
  Ali sovjetska vojska ne odustaje. Voronjež se još uvijek drži. Opsada traje već deset mjeseci. Ali grad-tvrđava ne odustaje.
  Početkom travnja, proljeće. Prljava. Ali sunce je tako sjajno i toplo. Zagrije.
  Margarita, ova djevojka zlatne kose, bosom nogom baca granatu i pjeva u rimi.
  Pjeva i dječak Oleg koji bosim nogama baca domaće granate;
  O Puškine, ti ekscentriku nisi u pravu,
  Ne želimo se razboljeti u proljeće!
  Uostalom, miris svježeg majskog bilja,
  U stanju otjerati sve s kauča!
  
  Snješke cvatu u proljeće
  Imaju čistoću noćne glazure...
  Rađa meki svjetlosni san
  Mladić opet želi oluju!
  
  U proljeće će se hladnoća povući,
  Nestat će ološ zlih muka...
  Lovačka slava zauvijek
  Pij djevičanski slatki dah!
  
  Kao u mladosti, sve je u redu,
  A svibanj je mladost prirode!
  Djetlić tuče dlijetom,
  Grom se trese, izbacuje svodove!
  
  U proljeće potoci žubore kao tren,
  A njihove muze zvuče kao val koji prska.
  Ovdje bobice rastu vuče -
  Grije od ljepote srca!
  
  Sve je u našem kraju ljepota,
  Trava je kao baršun u ženskoj haljini.
  Kakva sljepoća
  Nastojte tvrdoglavo živjeti u gradu!
  
  Zašto nam treba grad i selo,
  Postani, poput divljaka, hodaj kroz šumu.
  A ako padne snijeg,
  Taj bosonog juriš samo strmiji!
  
  Rod je dao takvu moć
  Da možemo vladati kao bogovi.
  Ovdje je raž zlatna u polju,
  Od ikone lice blista strogo!
  
  Svarog Slavyan Sveti Otac -
  Naredio je voljeti i živjeti za braću!
  Tko je plemenit momak
  Uostalom, sam Stvoritelj je prihvatio raspeće!
  
  I vitez će naoštriti svoj mač,
  Jer u životu ima nasilja!
  Gospod reče: Ne dam mira,
  Uostalom, pakao je, vjerujte mi, impotencija!
  
  Zato nemojte vjerovati da je san raj
  Zapravo, sreća je bit kretanja.
  A ti se boriš tako se usuđuješ -
  Zamoliti krvnika za oprost!
  
  I ako se povukao,
  Taj Rod će pomoći, vjeruj svom sinu!
  Izbacite prašinu i smeće iz glave:
  Što vas tjera da cvilite - odbacit ću!
  . POGLAVLJE #6
  Dječak i djevojka su pucali dok su pjevali. Izvezeni fašisti.
  Svi prilazi bili su zatrpani leševima. Ruske trupe odbile su navalu brojčano nadjačanih vojnika.
  Tisuće tisuća pukovnije za pukom - naši heroji nanose štetu!
  Dječak i djevojka na rubu, nacisti će se družiti u omči. Nacisti ne mogu poraziti Rusiju, mi ćemo ih moći razbiti u komade!
  Oleg Rybachenko izgovara dok obara njemačkog generala i izaziva ga da povraća krv.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, pucajući, oduševljeno pjeva:
  - Branitelj domovine! Perunov vojnik!
  Oleg Rybachenko, sekući neprijatelje, pjeva:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita je golom, djetinjastom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Heroji Rusije skupljaju uzbunu!
  A na drugom mjestu, sovjetske djevojke se bore na samohodnom pištolju SU-100.
  Takvi su lijepi ratnici, predvođeni Elizabetom.
  Iako su njemački tenkovi strašni i vrlo moćni.
  Ekaterina, bosim nogama pritišćući tipku džojstika, probija se kroz fašistički stroj i cvrkuće:
  - Za svetu Rusiju!
  Elena također puca iz sušilice, probija neprijatelja u stranu. I agresivno se cereći, izjavljuje:
  - Za komunizam!
  I golom petom udara po oklopu.
  Euphrasia je također pucala na neprijatelja golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Za komunizam svete Rusije!
  A kako se smije!
  Elizabeth ga je uzela i povikala:
  - Za SSSR!
  A također i kako puca...
  A djevojke su pjevale:
  Narod Ukrajine i Rusije je ujedinjen,
  Mi smo braća Slaveni zauvijek prijatelji...
  Neka se proslavi Gospodin pravo ime,
  Svi narodi svijeta su obitelj!
  Takva su djeca bila ovdje - junačka i jaka. Uključujući i dječake i pionirke.
  Dječak i djevojčica, Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova, borili su se na planini Visokosnaya. Koju nacisti nisu uspjeli uhvatiti. Već 20. travnja i dan se pokazao toplim.
  Iako je raspoloženje djece i tjeskobno. U SSSR-u su počeli nemiri uzrokovani krvavim neredima zarobljenika. I bilo je jasno da je vrijeme za okončanje rata. Ali Wehrmacht je tvrdoglavo pokušavao zauzeti Voronjež. Iako je i vojska Trećeg Reicha već doslovno krvarila.
  A nacisti su posljednjim snagama izvršili pritisak na Voronjež.
  Oleg Rybachenko još je samo dijete, ali s vrlo istaknutim mišićima i svijetle kose.
  Dobro usmjerenim udarcem ruši Nijemca i urla:
  - Slava kralju Josipu!
  Palit i Margarita zadivljeno izgovaraju:
  - I naša nova domovina!
  Nakon toga, djevojka i dječak počinju još brže pucati. Prepunjavaju puške golim prstima i košu samuraje.
  Oleg pjeva, obarajući i udarajući naciste:
  - Ali obavještajci su izvijestili točno... I krenuo je u napad, naš je jak! U blizini rodne zemlje Dalekog istoka. Oklopna udarna bojna!
  Margarita je također pjevušila, precizno šaljući metak za metkom:
  - Oklopna, udarna bojna!
  Dječak i djevojka borili su se s čeličnim samopouzdanjem. Oni već imaju nagrade.
  Prvo vatreno krštenje primili su kada su Nijemci upravo pokušavali stegnuti omču oko Voronježa.
  U to vrijeme desetogodišnja djeca ne samo da su donosila granate sovjetskim puškama, već je Oleg i sam pucao. I oborio nacističku haubicu. Pokazivanje točnosti.
  Dječak i djevojčica prošli su teške testove. Ali Voronjež se nije predao. I borili su se kao heroji.
  Oleg Rybachenko, odsijecajući nacista, pjeva:
  - Bože čuvaj kralja!
  Margarita podržava:
  - Jaki suvereno!
  Oleg Rybachenko, otpuštajući, kaže:
  - Vladaj za slavu!
  Margarita, sijekući nacista, škripi:
  - Slava nam!
  Oleg je s oduševljenjem pjevao:
  - Vladaj strahom od neprijatelja!
  A dječak je bosom nogom bacio granatu.
  Margaret je potvrdila:
  - Car pravoslavni!
  A djevojka je bacila i granatu bosom nogom!
  Sjajan par. Samo djeca, i tako cool.
  Ludi element, ludi element.
  20. travnja napad na naciste je odbijen. Nakon toga, nacisti su počeli granatirati planinu Visokosnaya. Ali bez puno uspjeha.
  Oleg i Margarita su krenuli.
  Dječak i djevojčica su bosim nogama bacali oštre diskove. Udarali su naciste u grlo i cvrkutali:
  - Slava caru Staljinu!
  Tada su počeli uništavati naciste.
  Oleg je pucao na njemačkog časnika. Udario ga i zacvilio:
  - Za novu narudžbu!
  Margarita je poševila fašistu. Ona je golim prstima bacila krhotinu stakla i zacvilila:
  - Novi poredak na stari način!
  Oleg se opet razbjesnio. Lansirao novu iglu. Udario je nacistu u oko. I zaurlao:
  - Za postignuća carizma!
  Margarita je oborila žuti tip. Udarila je golim nožnim prstima pravo u oko i cvrkutala:
  - Odluke cara Staljina u životu!
  Dječak i djevojčica jednostavno su neodoljivi. Ovako se slamaju fašisti. A što su to fenomeni. I Voronjež se neće predati, ma koliko nacisti jurili na ovu tvrđavu.
  Oleg je odbacio fašističkog generala i zacvilio:
  - Naša stranka je jaka!
  Margarita je uzela i također bacila velikog šefa i siktala:
  Ona čuva svijet!
  Dječak i djevojčica ritali su se po skladištu streljiva. Dječak je golim prstima povukao luk. I ispali strijelu s ognjenim krajem.
  Uletjela je u kutije sa granatama i bombama. I sve se počelo lomiti i detonirati.
  Oleg uzvikuje:
  - Doći će do potpunog uništenja! Moj prvi potez je moj posljednji!
  I dječak je isplazio jezik.
  Opet dječak puca i pogađa. Radi besprijekorno. A Nijemci tu ne mogu ništa.
  Margarita također puca i škripi:
  - Za Rusiju! Najsvetija od zemalja!
  Djeca idu kao valovi tsunamija. Mala, ali tako smrtonosna.
  Natasha i njezin tim također se bore protiv nacista.
  Djevojke pucaju i bacaju granate golim prstima. Oni su takvi borbeni ratnici.
  A tu su i drugi pioniri koji se bore.
  Dječaci pucaju na naciste i urlaju:
  - Za komunizam!
  I pokazati fašistima jezike.
  Serjožka i Petka, dva dječaka pionira, uzeli su i mlatili naciste iz praćke i kako viču:
  - Za komunizam!
  I smijat će se!
  Svetka i Katya također će se ubaciti i predeti:
  - Za veličinu SSSR-a!
  I zajebavaju se.
  Komsomolke se također očajnički bore.
  I kao šamar nacistima iz topa. I sve će ih raznijeti.
  Ne, SSSR se ne može slomiti. A nacisti stalno dolaze i dolaze. A sve prilaze svojim pozicijama doslovno zatrpaju leševima. Ali oni se i dalje očajnički uspinju.
  No, 30. travnja fašistička Njemačka je pokrenula novi, bijesni napad na Voronjež. Glavni udarac pao je na planinu Vysokosnaya.
  Oleg i Margarita su se borili, sada koristeći mitraljeze. Dječak i djevojka tukli su se oružjem. Djeca su doslovno pokosila naciste.
  Oleg, pucajući, pjevao:
  - O, pošto tuga nije problem!
  Margarita, škrabajući po nacistima i šamarajući bosim nogama, zacvilila je:
  - Kad bi samo mrak novca!
  Dječak je prikovao naciste, izbacivši ih u redove, uzeo ga i očajnički zacvilio:
  - Dunav i Don!
  Margarita je s oduševljenjem pjevala:
  - Pa, u međuvremenu, prošetaj!
  Oleg, slamajući naciste, zacvilio je:
  - Ne svladaj kozaka!
  I dječak je isplazio jezik. Tako je blistav i brz. To je dječak terminator. Koji od strojnica škraba. A što nije metak, onda u lijes.
  Car Nikolaj II uglavnom je izgubio autoritet zbog rata s Japanom. Točnije zbog nesretnog poraza. Zapravo, tko će izgubiti! Ne čudovište pakla!
  I Azija, koju su Rusi uvijek pobjeđivali! Štoviše, imajući brojčanu nadmoć.
  Ali ovdje je general Čujkov na čelu Voronježa. I par djece terminatora. Oni će popustiti i neće popustiti.
  Oleg Rybachenko udara mitraljezom i urla:
  - Ludi vepar, juri uragan!
  Margarita s entuzijazmom podržava:
  - Lijepi naš pogled! On govori istinu!
  Dječak i djevojčica jednostavno su neodoljivi. U njima je vidljiva iskra kolosalnog talenta.
  Oleg kosi naciste i pita djevojku:
  Zašto mislite da je čokolada ukusna?
  Margarita sa smiješkom odgovara:
  Jer je čokolada!
  Oleg se zahihotao i zagugutao:
  - U ime majke Rusije, neka Domovina postane ljepša!
  Margarita se zahihotala i viknula:
  - Svakako hoće!
  Djevojka je kao mitraljez odsječen nacistima. Ona ima toliko šarma. Utjelovljenje ljepote.
  A planina Visokosnaja je savršeno utvrđena i dominira položajima. Neće je tako lako predati nacistima. Sovjeti se bore očajno, ali vrlo vješto.
  Blokada traje već skoro godinu dana. Ali ponekad prodiru karavani s hranom i streljivom. Dakle, grad ograđen zidinama se drži. I neće odustati.
  Iako je Georgij Žukov nešto zakasnio. Tako misli car Staljin. Nešto što ima neodlučne generale.
  Oleg rafalom iz mitraljeza ruši pedeset nacista i kaže:
  - Nitko nas neće zaustaviti! U nastojanju da služimo domovini!
  Margarita, također pucajući, zacvilila je:
  - I nitko ne pobjeđuje!
  I ratnica je bljesnula svojim bisernim zubima.
  Oleg je ponovno opalio i rekao:
  Mi smo bijeli vukovi!
  Margaret je odgovorila:
  - Nema više tigrice!
  I opet momak i djevojka pucaju. Jasno je da ih nacisti ne mogu pobijediti. I nikakva sila neće slomiti.
  Oleg pali i urla:
  - Ta-ta-ta kaže mitraljez!
  Margarita zacvili kao odgovor:
  - Zdrobit ću mitraljezac kaže!
  A djevojka i dječak protiv nacista pokazuju kolosalnu snagu i čvrstinu volje.
  Na moru se vode žestoke borbe s nacistima.
  Tamo se razarač kreće ispred cijele flote. A na njemu su samo djevojke. U kratkim hlačicama, bosi i u prslucima.
  Djevojke trče po palubi. Svi su tako lijepi. Kosa je plava, izbijeljena na suncu, a koža tamna, preplanula. Prekrasne ljepotice.
  A njihove okrugle, ružičaste potpetice bljeskaju.
  Veronica, šarmantna plava čamac, upitala je kabinskog dječaka:
  - Što Julija, bojiš li se bitke?
  Djevojčica iz kabine zacvilila je u odgovor:
  - Da, sanjam borbu!
  Veronica se zahihotala i primijetila:
  - Ali će vas nacisti zarobiti, i spržit će vam gole pete!
  Djevojka je pogledala svoje gole, preplanule noge i zacvilila:
  "Bol me ne plaši!" Ja sam prava divlja Amazonka!
  Veronica je primijetila:
  - Uskoro ćeš navršiti petnaest godina. Uskoro se vjenčati! o čemu sanjaš?
  Juliana je iskreno odgovorila:
  - Želim princa!
  Veronica je napravila grimasu.
  - Princ?
  Djevojka je rekla:
  - Vilenjački princ!
  Veronica je bila iznenađena:
  - Voliš li vilenjake?
  Juliana je kimnula, pa čak i skočila:
  - Naravno da znaju! Oni su neodoljivi!
  Veronica se nasmiješila.
  Što je s ljudskim muškarcima?
  Djevojka je ljutito lupila bosom nogom po zagrijanoj palubi:
  - Ne! Muškarci su tako gadni, dlakavi, smrdljivi. A vilenjaci su tako lijepi, nježni. Imaju lica poput djevojaka, tako slatka. A noge su glatke i nimalo dlakave!
  Veronica se spremno složila s ovim:
  - Vilenjaci su stvarno dragi.
  A djevojka je zgnječila kukca svojom bosom, gracioznom nogom. zviždao:
  "Nažalost, nažalost, moramo imati posla s ljudskim muškarcima. I tako su ružni!
  Juliana se nasmijala i primijetila:
  - Ali zašto. Dečki iz kolibe su jako slatki. Nisu zgodni odrasli muškarci. Kad kosa raste na licu, to je tako odvratno.
  Veronica se složila s ovim:
  - Odvratno! Najljepši mladići sa šesnaest godina. Već su dovoljno velike da se svide ženi, ali još nisu tako dlakave kao stariji dečki.
  Juliana se zahihotala i zacvilila:
  - Općenito, dečkima je sigurno ugodno kada se ljubite s njima, a oni vas maze... Ali nešto drugo jednostavno plaši! O, da ostanem zauvijek u djetinjstvu!
  Veronica je odlučno rekla:
  - Bit ćeš u borbi! Odrastajte zajedno!
  Julian je otpjevao kao odgovor:
  - Djevojka uvijek budi mlada,
  Nemojte žuriti da odrastete...
  Budite smiješni, hrabri, bučni...
  Morate se boriti, zato se borite!
  Nikad se ne zna mir
  Plakati i smijati se na mjestu!
  Bit ću djevojka po satu
  Neka puše sto pedeset!
  Veronica je lupila bosom nogom i zacvilila:
  - Mladost može biti vječna! Glavno je vjerovati razumu, a ne Bogu!
  Ispred se pojavio njemački razarač. Djevojke su odmah pojurile, bljesnuvši golim petama prema topu od deset inča. I počeli su ga usmjeravati na neprijatelja.
  Djevojke su djelovale brzo i skladno. Općenito, jako je lijepo kad ekipu čine same djevojke. I sve su bose, obline, jednostavno divne.
  Uperili su pištolj i kako će pobijediti naciste. Pritom su odmarali svoje isklesane, bose noge.
  Projektil je proletio i pogodio razarač. Kao udarena batina. Brod se trese. I razarač je oštećen. Djevojke su počele puniti pušku. Oštro su pucali.
  Veronica je zacvilila:
  - Za vjeru, kralja i domovinu i SSSR!
  I kako skače...
  Juliana je tvitala:
  - Hitler je mislio da je rat, napravio top od ... na!
  A djevojka će to uzeti i nasmijati se. Goli zube, boje bisera. I ona je slatka maca. A bosom nogom trljat će komad otpalog sladoleda.
  Veronika je cvilila i pjevala:
  - Zatvorenici savjesti! Učinit ćemo vas slobodnima!
  A cure u zboru kako ću jesti.
  I uperivši oružje, ponovno su pucali na razarač. Ovaj put bili su još točniji. I brod nacista se razdvojio i počeo tonuti.
  Djevojke su vrištale, trzajući golim nogama. To je takav užitak.
  Dok je trajalo zatišje, djevojke su voljele pisati o raznim stvarima. Konkretno, Natasha je golim prstima pisala o umjetnoj inteligenciji, gdje Port Arthur nikada nije odveden.
  Tako je eskadrila Roždestvenskog došla u luku. Ujedinivši se u rusku, iako oslabljenu, pacifičku eskadrilu. Zasad je grad ostao pod opsadom. Ali nekako je postalo lakše. I dodao optimizam.
  Sada je trebalo pričekati pokret Lineviča. Transsibirski protok povećao se na dvadeset ešalona dnevno. I okupila se ruska vojska kolosalne snage.
  Dakle, vrijeme je da krenemo dalje i pobijedimo. Ali za pobjedu nije potrebno nadmašiti neprijatelja. Kao što je Aleksandar Suvorov dokazao. Možete pobijediti neprijatelja s manje snage.
  Ali je li ruski vojnik gori od japanskog? Ništa gore, a čak i bolje.
  A puška Mosin je najpouzdanija i najpraktičnija na svijetu. Ona je čak iu Velikom Domovinskom ratu bila u proizvodnji. Dakle, ništa za prigovoriti.
  Osim ako to nije bila sudbina, koja je, kao namjerno, namijenila niz faktora protiv carske Rusije. Jao, ovo je, naravno, nepravedno. Rusija je dosegla vrhunac moći i počela opadati. A zašto je to potrebno višim silama?
  Iz nekog razloga postoji neka vrsta energije koja uništava carstva. Od perzijskog, makedonskog, rimskog, arapskog, turskog, španjolskog, britanskog i tako dalje. Možete se sjetiti Džingis Kana i Tamerlana. Nitko nije mogao preuzeti kontrolu nad svime. Mongolsko carstvo je vjerojatno najopsežnije, iako nakon smrti Džingis-kana nije bilo monolitno.
  Iako je vjerojatno najveća bila Britanija. Sada je natekla od kolonija i pokušava zaustaviti Rusiju rukama Japana. Ali Britancima to ne ide. Port Arthur se pokazao neuništivim. Drži se kao monolit.
  A djevojke, naravno, uvijek mogu udariti svakog agresora u rogove.
  Krajem svibnja nacisti su ponovno pohrlili na juriš na Voronjež. Krenuli smo u ofenzivu.
  Oleg i Margarita jako dobro rade s strojnicama. Oni pucaju.
  Oleg pita djevojku, nastavljajući pucati:
  - Što mislite, je li Spartak dobar ili loš?
  Margarita je, ogolivši lice, odgovorila:
  - Mislim da je to više dobro nego loše!
  Oleg je, pucajući iz mitraljeza, primijetio:
  "Ali Rim je bio velika kultura. A da su barbarski robovi pobijedili, što bi se onda dogodilo?
  Margarita se zahihotala, pokosila nekoliko redova nacista i odgovorila:
  - Vjerojatno bi bilo super!
  Oleg je zviždao i primijetio:
  - Nije sve tako ružičasto kako se čini! Jao, ne svi!
  Margarita je logično primijetila:
  - Ali sve je najbolje! Rim su uništili barbari. Ali tada je na mjestu ruševina nastala još moćnija i razvijenija kultura. Dogodilo se da se napredak počeo razvijati samo brže.
  Oleg je zazviždao, prekinuo nekoliko redova uz pomoć mitraljeskih rafala i zacvilio:
  Nitko ne može zaustaviti naš napredak!
  Dječak je bosom nogom bacio granatu. I slomio neprijatelja.
  Margarita je također prstima bosih nogu bacila dar smrti i zahihotala:
  - Tko stane bit će smrvljen.
  Dječak Oleg Rybachenko ponovno je lansirao bombu domaće izrade golim prstima dječjih stopala. Nacisti su bili pogođeni na takav način da se činilo da nije dovoljno. Dječak je cvrkutao:
  - Za iskonsku Rusiju!
  I pokazao jezik.
  Margarita je strojnicom pokosila pola nacističkog bataljona i zacvilila:
  - Naš car Josip Staljin, neka je blagoslovljen!
  I opet će baciti dar smrti bosom nogom.
  Oleg je pjevao, koseći Nijemce:
  - Ja sam mladi ratnik...
  Margarita je to podržala, drhteći bosim nogama koje su tako spretno bacale granate:
  - A ja sam ratnik od Boga!
  Oleg je, škrabajući o nacistima, upitao:
  - Kakav je Bog?
  Margarita je zacvilila i odgovorila, nokautirajući naciste, a potom bosom nogom bacivši dar smrti:
  - Ne znam! Osobno ga ne razumijem. Žene su unakažene. A ovo je, da budem iskren, odvratno i pogrešno!
  Oleg je kimnuo u znak slaganja, škrabajući o nacistima:
  - Nakon četrdeset godina, žene su odvratne! Iskreno, ne volim ih. Žene u mladosti su vrlo privlačne, za razliku od godina, koje ih kvare!
  Margarita je oduševljeno pjevala, bacajući granatu golim, malim nogama:
  - Junaštvo nema starosti! U srcu mlade ljubavi prema domovini!
  Oleg, također pucajući na naciste, uzeo je i zacvilio:
  - Može osvojiti rubove svemira! Da svi budu sretni na Zemlji!
  Tako je stvarno biti u svemiru! Gdje takve nemjerljive daljine.
  U Sovjetskoj Rusiji već se razvijaju projekti za letove izvan atmosfere.
  Pod carem Josipom Staljinom znanost se brzo razvijala. Sovjetsko carstvo uskoro će postati najnaprednija sila na svijetu. A Britanija gubi tlo pod nogama.
  Margarita je zacvilila sa smiješkom. Opet je bacila granatu svojom gracioznom nogom, poput princeze, i zacvilila:
  - Bit ćemo prvi! Takva je Rusija - Pallas-sudbina!
  Oleg je ljutito rekao:
  - Kad nas, konačno, Georgi Žukov pusti. Morate spremiti svaki uložak. No, zalihe nam je donijela posebna karavana!
  Margarita je bljesnula svojim bisernim zubima i zacvilila:
  - Samljet će sve više nacističkih jedinica! Dok konačno ne pobijedimo!
  Oleg ga je uzeo, prekinuo liniju nacista i zasiktao:
  - Carske zastave! Neka bude i Rusija u Kini!
  Margarita je cvrkutala sa cerekom zuba:
  - Sve će biti lijepo!
  I opet baca granatu bosom nogom....
  Oleg, škrabajući po nacistima, škripi:
  - Pobjeda je blizu!
  Margaret je potvrdila:
  - Neka bude tako!
  Nacisti su se u međuvremenu pokušali probiti na Kavkazu. Za grad Suhumi su se odvijale žestoke borbe. Zapravo, ovdje su bile u punom jeku žestoke borbe, a krv je obilno tekla.
  Nacisti su pohrlili na kavkasku naftu.
  Borile su se i djevojke s razarača "Viktorija". Lijepi ratnici bili su polugoli, pogotovo jer je ljeto na takvim geografskim širinama vruće i boso. Zapravo, kada djevojka ima minimum odjeće, ona je najmanje ranjiva.
  Veronika puca na naciste i bosom nogom baca granatu. A djevojčina noga je tako precizna.
  Nacisti lete na sve strane. Vrište i padaju.
  Juliana također baci bombu bosom nogom, a nacisti padaju. A ratnik puca, hihoće se:
  - Zauzet ćemo se za cara Josipa Staljina!
  Vodeća vatra i šarmantna Anna. Jako lijepa djevojka, samo u gaćicama. A također kosi naciste govoreći:
  - Naš car Josip Staljin bit će super!
  Julian, razbijajući naciste, potvrđuje:
  - Nužno hoće!
  I granata joj odleti s bose noge.
  Djevojke su divni supermeni.
  Evo jedne od njih vrlo velike i visoke: Angelina.
  I takva riđokosa... Skinula je prsluk i sad se bori sama u gaćicama.
  A kakve grudi ima! Poput vimena najboljeg bivola, s velikim sisnim jagodama.
  Ovo je djevojka, prava kobila. I jako voli muškarce, ali ne podnosi postojanost. Zašto ne bi voljela? Tako je lijepo kad te momci šapaju.
  Angelina urla i također golim tabanima bacila čitavu hrpu granata, sikćući:
  - Slava Rusiji i caru Josipu Staljinu!
  . 7. POGLAVLJE
  Djevojački bataljon je cool. Ratnice su skinule prsluke, a sve su ogolile grudi. I svađaju se samo u tankim gaćicama. I kako je lijepo.
  Što može biti bolje od golih ženskih tijela.
  I cijeli bataljon ratnika.
  A nacisti padaju, svojim leševima zasipaju prilaze položajima sovjetskih trupa.
  Veronika sa strašću kaže, koseći naciste:
  Naši bogovi marširaju!
  Juliana je bosim nogama bacila dar uništenja i potvrdila, pokazujući zube:
  - Ruski bogovi - Bogovi rata!
  Anna, vodeći vatru i hranu, lajala je:
  - Za Rusiju, bori se i ne boj se!
  I namignula svojim zelenim očima!
  Angelina je golim petama poslala cijelu kutiju eksploziva, podižući dvije čete nacista u zrak, i zaurlala:
  - Carsko carstvo se ne može slomiti!
  Veronica je oduševljeno prosiktala:
  - Naša rasa je vječna!
  I opet je bacila granatu bosim nogama.
  Juliana je, pucajući i bacajući granate donjim udovima, siktala, otkrivajući zube:
  - A smrt se ne događa dvaput!
  Anna je, pucajući, zacvilila:
  - Neka je s nama mudrost pretka!
  I opet poleti granata ispaljena bosom nogom!
  Angelina ga je uzela i zacvilila, pokazujući zube:
  - Pravo trojstvo i ovo je zakon!
  I poslao cijelu kutiju punu eksploziva.
  Veronika je bijesno odgovorila, maknuvši naciste s terena:
  - Vječna Rusija, kao Ukrajina u sastavu Rusije!
  I opet, kako mlati naciste.
  Juliana, pucajući, zacvilila:
  - Naši ljudi neće tolerirati!
  A također je lansirala granatu u luku.
  Anna ga je uzela i nacerila se. Nacistima je puknuo lijes. Hrabro ih je pokosila i zacvilila:
  - Zavladajmo Rusija u Kini!
  Angelina je s pomamom i uzbuđenjem izjavila:
  - I neće odustati ni pedalj zemlje!
  A cure su sve bataljonske udarene na naciste.
  Djevojke u tek tankim gaćicama dovršile su pisanje i prodorno zacvilile:
  - Neka je slavljena Rusija i njeni bogovi!
  Augustin je autoritativno izjavio:
  - Nema ništa bolje od vjere u rusku svemoguću Obitelj!
  Svetlana je logično promrmljala:
  - I nećemo ići u svjetlost drugih Bogova! Mi Rusi smo nepobjedivi!
  I sve četiri djevojke dignu ruke vičući:
  - Slava Rusiji i ruskim bogovima!
  Djevojke se naravno bore protiv impulsa i stava. I temeljito slome naciste.
  Ne, takvi ljudi neće popustiti Suhumiju.
  A hrabre pilotice Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova bore se na nebu, košmarni asovi.
  Anastasia Vedmakova je odsjekla nacistički zrakoplov, natjerala ga da se zadimi i pala.
  Djevojka je pjevala, pokazujući zube:
  - Mi smo super ratnici!
  I pritisnuti gumb golom petom.
  Akulina Orlova također se obruši na neprijatelja. I srušit će njemački auto, doslovno ga smrvivši. I urlati:
  - Za komunizma sveca!
  U međuvremenu, nacisti su napali Sukhumi.
  Bataljun, koji su činile i golonoge i polugole djevojke, pokrivao je najopasniji pravac - Orlovo gnijezdo.
  Djevojke su se borile vrlo učinkovito. Sve lijepe, vitke, atletske.
  I treperi bosim nogama. Bacaju granate golim udovima. Svi su jednostavno ljupki i šarmantni.
  Ali stvarno, zašto je djevojkama potrebna odjeća? Goli su puno ljepši, i ljepši, zavodljiviji.
  I želim ljubiti bosonoge, tako okrugle štikle. I polizati svaki prst.
  Pucajući i bacajući bombu bosom nogom, Veronika kaže:
  - Jebi se, nemoj te tući!
  Ovdje je Juliana, nakon što je prikovala naciste, i bacivši granatu golim prstima, zacvilila:
  - Naš nepopustljivi ruski duh!
  A tinejdžerica se nasmijala... Zamišljala je kako joj slatki dječak škaklja nogu. Da, za osjetljivu žensku kožu je lijepo.
  Crvenokosa Anna je također bosom nogom bacila granatu. Rastjerala je naciste i zacvilila:
  - Za najsvetiju Rusiju na svijetu.
  A zdrava, moćna Angelina je golim petama bacila vreću eksploziva na naciste i grgola:
  - Za našu slavnu pobjedu!
  Veronica se okrenula. Oborila je naciste i zacvilila:
  - To je naša dužnost!
  Juliana je bosom nogom bacila granatu i viknula:
  - I mi ćemo to ispuniti!
  Anna je prekinula nekoliko nacista i cvrkutala:
  - Ruski put do pobjede!
  Angelina je opet bacila nešto teško na naciste, grkljajući:
  - I pobijedit ćemo!
  Ipak, dobro je da su po vrućini djevojke skinule prsluke. Tako su puno ljepše s golim torzom. I preplanuo, i mišićav. Tijela su samo od lijevanog čelika.
  Kako su cure divne kad su gole.
  I ne treba im odjeća.
  Veronika kosi masu nacista i škripi:
  - Budite slavni po našoj Rusiji u svim vijekovima!
  Yuliana je uzela i bosom nogom lansirala granatu i viknula:
  - Za naš teritorij!
  Ovdje ga je Anna uzela i bijesno zakucala:
  - Za vječne i humane!
  I opet poleti granata ispaljena bosom nogom.
  Tako ga je uzela i Angelina. Ispustio hrpu granata. Nokautirao dio nacista, naletom. I pjevala je:
  - Leti nebom, igraj se suncem - želim zauvijek!
  I četiri djevojke su tukle jako lijepo. I cijeli bataljon također. Kako zavodljivo bljeskaju njihove bose noge bacajući granate. Kako su lijepe djevojke u ratu.
  A na njima pluta smeđa masa nacističkih vojnika. Nacisti i njihovi tenkovi i avioni umiru tisućama, ali još uvijek ne prestaju. Zajebi se i zajebi. Bitka je izuzetno žestoka.
  Veronica puca na naciste i cvrkuće:
  - Naš ruski izbor je čast i domovina!
  Juliana, pucajući na neprijatelja, otkriva svoje zube, koji svjetlucaju svjetlije od morskih bisera. i kaže:
  - U svakom stoljeću bilo je heroja i bit će ih!
  Tada ga je djevojka uzela i još više pokazala zube.
  Vatrena Ana, pucajući na neprijatelja, zacvilila je:
  Ne možemo nas osvojiti! Ne bacite Rusiju na koljena!
  I opet poleti ratnička granata koju je bacila njena bosa noga.
  Angelina se bosom nogom lansira smrtonosno i ubojito. I pokazavši zube, cvrkuće:
  - Vjerujem da ćemo biti u Raju!
  Viktorija prekida herojsku ženu:
  - Ne! Ne u raju, nego živjeti zauvijek na planeti Zemlji, koja će postati pravi, nezemaljski raj!
  A djevojka-kapetan je bosom nogom bacila vrlo smrtonosnu, fragmentacijsku bombu.
  Veronica je primijetila:
  Vi ste mudri kapetane...
  I također s bosom nogom pokrenuo nosač uništenja.
  Juliana je zacvilila i okrenula se. Ubio naciste. Otkrivši velike zube, djevojka je zacvilila:
  - Ne želim biti starica! I želim živjeti zauvijek!
  Anna je također bacila granatu bosom nogom i sumnjičavo upitala plavu djevojku:
  - Sviđa li ti se naš svijet?
  Juliana je bez oklijevanja odgovorila:
  - Dobra ideja! Pogotovo ljeti! Volim sunce i praznike!
  Anna se spremno složila s ovim:
  - Ljeti svakako dobro! Kako je to dobro za mlade!
  Juliana je bijesno odgovorila:
  - Da, i neka je vječno ljeto, kao u Africi! A Afrika će biti naša!
  Angelina je golim, mišićavim nogama bacila bure eksploziva i rekla:
  - Neka bude tako! I to u svakom trenutku.
  Redovi nacista su se prorjeđivali i očito su bili na izmaku.
  A u blizini Sukhumija, sovjetske trupe pokušale su protunapasti naciste.
  Prvi je u borbu ušao bataljon bosonogih djevojaka, u kratkim hlačama i prslucima.
  Lijepe djevojke počele su mlatiti vojsku nacista, već pretučenu u prethodnim bitkama.
  Prije svega, ratnici su napali baterije. Na naciste su letjele granate bačene bosih nogu. Bili su vrlo oštri. I sami su ruski ratnici uzeli i zbacili svoje prsluke. Ostati golih grudi.
  Tako da je gotovo potpuno gole djevojke gotovo nemoguće pogoditi. Kad je ženina koža gola, njeni meci ne podnose.
  Veronica je bosom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Ja ću biti prvak!
  I protresao svoju bijelu, kovrčavu kosu.
  Julian također nije tako jednostavan. Lupanula na naciste. A onda, dok bosom nogom baca granatu i viče:
  - U ime svete, carske Rusije!
  I opet će svoje pune grudi zatresti grimiznim bradavicama. A struk djevojke je tanak.
  Nadalje, crvenokosa Anna juri u bitku. Tako blistava i reaktivna djevojka. Kako baciti granatu bosom nogom. Tako će se nacisti raspršiti na sve strane. I kotrljajte se, kao srušeni.
  A djevojka puca na njih i škripi:
  - Za cara pravoslavnog Staljina i ruske bogove!
  I Angelina je mlatila. I kutija školjki, koju je bacila njezina gola, moćna poput vučnog konja, odletjela je. I razbio je mnogo nacista.
  Djevojke su općenito super kad su gole i bose. Ali u kratkim hlačama trčanje u poziciji je još hladnije.
  I bradavice od jagoda, tako sjajne!
  Victoria će također ispaliti granatu svojom grimiznom sisom i pogoditi naciste kako hoće. Evo djevojke. I što je najvažnije, zapovjednik bojne djevojaka na razaraču. I to samo u gaćicama.
  I trese golim prsima. Što je tako lijepo i seksi.
  Veronika je uzela i bosom nogom bacila granatu. Prekinula je masu nacista i zacvilila:
  - Akrobatika za ukrcaj!
  Yuliana je također vrlo spretno bacila granatu golom malom nogom i zaškripala, koseći naciste:
  - Naš smiješak i slatki udarac!
  Onda kako zablistati zube.
  I tako ga je Anna uzela i pojebala. Upucao mnogo fašista. I kako je to uspjela.
  I kako lansirati granatu bosom nogom. I škripi:
  Mi nismo robovi!
  Tada će se nasmijati i pokazati jezik.
  Angelina ga je uzela i cvrkutala od mahnitog bijesa, pljuvajući napade na neprijatelja:
  - Ja sam najkul od kul.
  I golim nogama lansirala je tešku bombu. Uzela je i digla u zrak naciste, usitnjavajući ih.
  Veronika će također uzeti i zabiti smeđu hordu. I drobi im kosti.
  Djevojka ga je uzela i cvrkutala:
  - Sve ćemo zgnječiti!
  I opet, smrtonosna i jedinstvena granata leti s bose noge.
  I slomiti naciste. A zašto su došli u ruske, sovjetske zemlje? Ovdje sve pripada Rusiji ili SSSR-u.
  Juliana je bosom nogom lansirala granatu i zapjevala:
  - Slava Velikoj Rusiji! Ne treba nam Državna Duma! Trebamo SSSR!
  Crvena Anna je agresivno istaknula:
  - Bit ću prvak.
  A granata bačena bosom nogom djevojke spljoštit će svakoga. Ostalo je samo krvavo meso.
  Ali Angelina ga je uzela i zacvilila. Ubio gomilu boraca. I pometen poput anđela smrti.
  I masa nacista je umrla.
  Ruske trupe pritiskale su naciste sa svih strana. Zdrobili su i zgnječili.
  Izbile su borbe prsa u prsa. Ruski vojnici izboli su naciste bajunetima. Puška Mosin, iako je zastarjela, divan je klub. Koji probijaju lubanju. I lomiti kosti.
  Ali posebno se lijepo bore djevojke s mačevima. to je super. Pogotovo kada se gole grudi njišu.
  A bradavice su tako rubinske i blistave. Dakle, želite ih pogledati i poljubiti.
  I ljubiti bez prestanka.
  Djevojke se bore s bijesom gladnih pantera koje vide janjad. Muče ih i gušu kožu.
  Veronika, pucajući na naciste, vrišti:
  -Smrt za smrt!
  Juliana, bacajući granatu bosom nogom, dodaje:
  - Krv za krv!
  Anna, škrabajući o nacistima, cvili:
  -Oko za oko!
  A bacila je i limun bosom nogom. Bila je jača od svih i rastrgana s aplombom.
  I dolazi Angelina. Pucat će cijela bačva sa smrtonosnim eksplozivom i samljeti neprijatelje.
  Zatim, dok pjeva:
  - Ja sam bosonogi slon i jako cool!
  Djevojka je stvarno moćna. A noge su joj kao batine. Kako pomaknuti nacista u prepone. Tih pet metara gore i poletjelo. Pojurio kao katapult lansiran iz kamena. Točnije, vjerojatno iz katapultnog kamena!
  Viktorija, zapovjednik bataljuna, ispalio je liniju na naciste. Pokosila je neke od smeđih ratnika i zacvilila:
  Borit ćemo se za Svetu Rusiju.
  I s golim, preplanulim koljenom, kao da će se pomaknuti do brade. I slomiti neprijatelju čeljust.
  Viktorija je uzbuđena...
  Juliana oduševljeno kaže:
  - Bit će car Josip Staljin, najveći od ruskih careva!
  I cijeli bataljon polugolih, bosonogih djevojaka, kako laju na sve strane, istrebljujući Kineze.
  - Neka bude tako!
  A u to su vrijeme i druge djevojke napale naciste. Ali nacisti također imaju hrabre borce i ratnike.
  Tenkovska posada Gerda ušla je u bitku sa sovjetskim vozilima.
  Nijemci su koristili najnoviji visokotlačni top s relativno kratkom cijevi.
  Novi pištolj imao je kalibar 88 milimetara i njušku brzinu od 1700 metara u sekundi. Uz njegovu pomoć bilo je moguće probiti sva sovjetska vozila s velike udaljenosti. Možda, osim superteškog Isova. Ali mogu se i probušiti, samo malo bliže.
  Njemački ratnici svoj automobil stavljaju s izvrsnim prednjim oklopom.
  Sovjetski T-34-85 i do sada rijedak T-54 pokušali su se približiti Nijemcima, te su se raspršili, doslovno prijeteći da će napasti.
  Gerda je pucala na sovjetski tenk. Otkinuo mu toranj i zacvrkutao:
  - Što protiv tigrica naletjeti?
  Charlotte je također golim prstima pritisnula tipku džojstika i zacvilila:
  - Budimo prvaci svijeta!
  I razbio sovjetski tenk.
  Zajebana na ruskom i Christina. Najnoviji pištolj bio je automatski i ispaljivao je dvanaest hitaca u minuti.
  Djevojka sa zlatno crvenom kosom zacvilila je:
  - Za ruske ratnike nema prepreka!
  Zlatokosa Magda također je razbila sovjetski tenk i pokazala zube:
  Ja sam najjaci od jakih...
  Djevojke su bile ljute. Rat ide i traje. A kada će Redsi biti poraženi? Koliko će dugo rezati? Samo teški momci.
  A ruske djevojke imaju ono što im treba.
  Primjerice, Nijemci su zimi mučili komsomolca. Prvo skinite djevojku na hladnoći.
  Gerda je prva strgla svoj kaput od ovčje kože. Zatim je zajedno sa Charlotte počela skidati čizme. Međutim, cipele su cerade i oborene. Krpe su bile odmotane.
  Tada je Gerda nožem rasparala komsomolsku tuniku i košulju. Ostao samo grudnjak. Prerezala je hlače.
  Charlotte je povukla plavu kosu komsomolke. Tada su to bile Gerda i Charlotte, u bikiniju, vodile su komsomolca bosonoge i u kupaćem kostimu. Tri golonoge djevojke pobjegle su na veliku hladnoću. Komsomolka se ponašala hrabro. I trčao sam dva sata. Iako ne tako cool kao dvije tigrice. Noge Ruskinje su pocrvenjele, a potom i plave od hladnoće.
  Tada su njezinu Gerdu i Charlotte svezali s leđa i stavili na stalak. Komsomolka je drhtala od boli. Počeo sam se savijati. Gerda ju je povukla za ramena i okrenula oko sebe. Okhnuv od boli, komsomolka se uspravila na stalku, a zglobovi su joj krckali.
  Bose noge ruske djevojke bile su stisnute u kocke i one su počele vješati teret. Charlotte je prva učitala dnevnik.
  Komsomolka je zastenjala, ali je onda stisnula zube i zašutjela.
  Charlotte i Gerda brzo su lomile grane. Komsomolci su položeni pod bose noge i zapaljeni.
  Tako je zanimljivo pržiti gole pete. I jako smiješne, i zabavne ljepotice.
  Plamen je lizao pomalo hrapave tabane komsomolke, mirisao na prženi šiš-ćevap. Bol, naravno, od vatre je strašna. Komsomolac je zadrhtao, znoj je curio s nje, djevojke su tiho stenjale. Ali glasne povike zadržao je strašni napor volje.
  Zatim su djevojku počeli bičevati smrekovim granama. I Gerda i Charlotte mlatile su se svom snagom. Čak je i koža na leđima djevojke pukla. Izlila se miješana krv, sa znojem. Grudnjak joj je odletio, pao u vatru i dodao toplinu bosim nogama.
  Gerda se nagnula i polizala mješavinu znoja i krvi. To joj je pričinilo zadovoljstvo.
  Charlotte je stisnula komsomolca za prsa. A onda je djevojka uzela i udarila šakom u solarni pleksus. Tada je crvenokosa vrag dodala grane u vatru pod bosim nogama komsomolca. Miris paljevine bio je još jači.
  Gerda je ljutito prosiktala:
  - Ti ćeš govoriti!
  Charlotte se jače stisnula za prsa i prosiktala:
  - Prestani se praviti glup!
  Gerda je izvadila goruću granu iz vatre i prinijela je golim grudima jedne komsomolke.
  Tako se trznula, a njezina se plava glava zanjihala, pala na bok.
  Charlotte se nacerila kao vrag.
  - Izgleda da je djevojka spremna!
  Gerda se zahihotala i počela komsomolcu masirati lice i vrat. Bila je zdrava i brzo se oporavila. Tada je plavokosi terminator izvadio iz vatre goruću granu i prinio je nježnom licu zarobljenika. Djevojka se opirala i trzala se.
  Gerda je obliznula usne i prosiktala:
  - Hoćeš li reći ljepota?
  Komsomolac je cvilio:
  - Ubij me! Molim te ne pati!
  Gerda je ozbiljno odgovorila:
  - Ne! Bit ćete mučeni jako dugo i sprženi do kraja.
  Charlotte je primijetila:
  - Ili ga možda dati muškarcima. Ona je još uvijek djevica i jako će je boljeti kada...
  Komsomolac je očajnički vrisnuo:
  - Nema potrebe! Ionako ti neću reći!
  Gerda je predložila:
  Hoćemo li joj spaliti prsa?
  Charlotte je odmahnula glavom.
  - Ne! Postoji učinkovitiji način izdvajanja informacija.
  Gerda je kimnula.
  - Da... Ovo je za pritisak na arteriju u vratu. Oformiti izvještajnu zonu, a ona će nam reći sve što zna i što ne zna!
  Charlotte se zahihotala i primijetila:
  Zašto smo je onda mučili?
  Gerda je iskreno odgovorila:
  - Čisto iz zabave. A sada.
  Plavokosa terminatorica stavila je ruku na vrat komsomolca. Zakolutala je očima i postala poput mrtve ribe. Gerda je odlučno rekla:
  - Gdje je baterija?
  Nijemci su napredovali vrlo sporo. Blato i bljuzga su ih usporili. Borbe su pokazale učinkovitost novog visokotlačnog topa s velike udaljenosti gađajući T-34-85 - glavni sovjetski tenk, kao i IS-3 i IS-4, prve T-54.
  Gerda je, pucajući iz velike udaljenosti, primijetila:
  - Novo oružje je puno udobnije.
  Charlotte se složila s ovim:
  - Ne dopustite da se neprijatelj približi!
  Kristina je, pritiskom na tipku džojstika golim prstima, izbila sovjetski tenk i zagunđala:
  Ali i mi smo tako pametni. Jednostavno fenomenalno! Dakle, ništa neće zaustaviti i slomiti ratnike!
  Magda je racionalno primijetila:
  - I skretanje pažnje na sebe! Naime, njegova kolosalna agresivnost!
  A djevojka je također pritisnula prste svojih bosih nogu na tipke džojstika, pogodivši tenk Crvene armije.
  Gerda je, pucajući, upitala djevojke:
  - Pitam se otkud Rusima toliki inat. Stoje kao da su od titana. I ne žele popustiti.
  Charlotte je uz smijeh dodala:
  - I neće popustiti! Uostalom, ovo su stvarno najjači ljudi! A narod je nepopustljiv!
  Magda se zahihotala i, pokazavši zube, iskričavši blistavim očima, poput safira, izgovorila je:
  - Slava našoj velikoj domovini!
  Christina je ozlojeđeno prosiktala:
  - Ne bi škodilo uzeti London!
  Gerda se zahihotala i predložila:
  - Što, kakve ideje imaš? Sklapanje mira s Rusijom?
  Charlotte je pucala na staljinističke, probila kupolu sovjetskog stroja i zacvilila:
  - Ne! Mir ne dolazi u obzir!
  Kristina je također mlatila tenkove Crvene armije i predložila:
  - Može biti riječ o primirju?
  Magda je zacvilila u znak slaganja:
  - Da, privremena odgoda. Da se okrenemo na zapad.
  Gerda je poslala projektil i primijetila:
  - Zapravo je moguće. Privremeno sklopi mir s Rusima, a oni će se sami preseliti u Britaniju. A onda već dugo nismo zauzeli London!
  Charlotte se zahihotala i predložila:
  - Uzmimo Moskvu i nitko nas na svijetu neće zaustaviti!
  Christina je, smiješeći se leopardovim zubima, zašutila:
  - Ne, nitko neće stati i nikad!
  Magda je zacvilila od divljeg bijesa:
  - Ne, neće biti zlatnih planina! I bit će dijamantnog kamenja!
  Gerda je pokazala zube i zacvilila, razbijajući čekićem sovjetski auto poput kristala:
  - U potrošačkom društvu - puno zlostavljanja!
  I opet je bljesnula djevojka od zuba, koji blistaju svjetlije od bisera. Gerda je voljela mučiti i mučiti.
  Evo, na primjer, uzela je pionir, i živog ga otopila u aqua regia. To su njezine sklonosti. A mučenje ju je uzbuđivalo. Komsomolskaya Pravda, na primjer, nakon što su ispumpali sve korisne informacije, počeli su gorjeti od vatre. Doslovno spržena živa prsa. A onda su ih odrezali, popaprili i pojeli.
  Da, Charlotte i Gerda su se bavile kanibalizmom. I pojeli su komsomolca živog. A ovo je tako nepristojno i nije estetski ugodno. I što je najvažnije, boli.
  Zamislite djevojku, još neubijenu, sprženu i odrezanu od nje komad po komad. Zatim se umoči u umak i pojede.
  Gerda i Charlotte čak su jele ljudsko meso. Imali su proljev i djevojke su vozile. Morao sam obaviti nuždu u grmlju.
  I taj kanibalizam je kažnjiv.
  Jeli su ratnike i dječake. Sva četiri pionira grubo su svukli Sašku, a zatim ih stavili na veliku tavu. A u biljnom ulju dječak je bio pržen baš tako. I općenito je super.
  Magda je jela dječakovu nogu i primijetila:
  - I što? Cool je i lijepo!
  Christina je napomenula:
  - Sve nam je lijepo!
  Sočno meso pionira izrezano je na tanke ploške i umočeno u umak. Djevojke su jele i pjevale.
  Gerda je urlala:
  Nema milosti, nema milosti za neprijatelja! Pušem na komuniste ko pšenicu!
  I gazi bosim nogama po snijegu.
  Djevojke su gotovo potpuno pojele dječaka. Uživao u svojoj jetri. Izrezali su svo meso. Jeli smo i pili vino. Pojeli su i onda zaspali.
  U snu su ratnici sanjali da se sami vragovi peku u kotlovima. A u isto vrijeme, koža se odsiječe uz pomoć noževa. A onda se izvrću i lome.
  Tada počinje najbrutalnije mučenje. Djevojke su bile obješene za kosu i počele se ljuljati na stalku. A onda su ga zapalili vatrom. I djelovali su virtuozno profinjeno.
  Gerda se toga sjetila dok je snimala, a zatim upitala:
  - Kako ti se sviđa pakao?
  Charlotte je odgovorila sa smiješkom:
  - Zanimljivo mjesto pogotovo što se tiče društva!
  Christina se zahihotala i odgovorila:
  - Tamo možete podviti đavlu repove!
  Magda je sa cerekom zuba zacvilila:
  - I postići najviše rezultate! Općenito, što je s vatrogasnim natjecanjima?
  Gerda je ušla u sovjetski tenk i odlučno izjavila:
  - Samo će neprijatelji Trećeg Reicha biti u paklu! A pravi Arijci će se nastaviti boriti u drugim svemirima!
  Charlotte je samouvjereno potvrdila, lupkajući bosom nogom o oklop:
  - Neka bude tako!
  I bljesnula je svojim bisernim zubima.
  Christina je predložila:
  Napravimo rogove!
  Magda se zahihotala i zalajala:
  - Postanimo vragovi najvišeg ranga!
  I pokazala je jezik.
  Cure su stvarno tako vesele, i imaju jako jake mišiće.
  Gerda je primijetila:
  - Oh, Mowgli bi bili mi!
  Charlotte je ispravila svoju prijateljicu:
  Više kao Tarzan!
  Christina se zahihotala i zacvilila:
  Ah, Tarzane, Tarzane, Tarzane! Vladar svih zemalja!
  Magda je zacvilila od oduševljenja:
  - Imamo pruski duh! Mirišemo na Prusku!
  Gerda se zahihotala, razdvojila sovjetski tenk i zagunđala:
  - Ne! Mi smo djeca samog Sotone!
  Charlotte je prosiktala golim zubima:
  - I bit ćemo vjerni Domovini!
  Christina je to spremno potvrdila:
  - Da, hoćemo! Zajedno s domovinom i strankom!
  Magda je ushićeno promrmljala:
  - Lideri dolaze i odlaze, ali stranka ostaje!
  . POGLAVLJE #8
  Rat se, naravno, razvukao... Nijemci su trpjeli gubitke i sve više koristili strance u borbama. Ali ipak je njihova snaga bila veća. Došli su i Turci. Pokušali su na juriš zauzeti Erevan.
  Ali herojski sovjetski vojnici su i dalje bili u stanju odbiti ovaj napad, nadmoćne snage.
  Bataljun djevojaka i ovdje se pokazao za svaku pohvalu. Ratnice su bile lijepe i agresivne. I bacali su granate smrtonosnom silom bosim nogama. Kao i paketi eksploziva.
  A u moru su se vodile žestoke borbe između njemačkih i sovjetskih brodova. Crnomorska flota još je bila živa i tvrdoglavo se borila s ogromnom hordom nacističkih trupa, pa čak i pobijedila.
  Victoria, kapetanica razarača, i ista polugola, preplanula do crna, svijetlokosa djevojka kao i ostale.
  Naravno, jako je lijepo kad su djevojke gotovo gole, vitke, mišićave. A ako su noge gole, onda je sve to šarm i iskušenje.
  Victoria bijesno kaže:
  - Ja sam ratnik koji je rođen od Svaroga! Ja sam unuka Boga Roda. I mogu činiti čuda!
  Angelina je logično primijetila, povećalo za naciste:
  "Ni ja nisam obične krvi. Vidi koliko je jaka. Moj predak je bio Ilya Muromets.
  A djevojka je bosim nogama lansirala cijelu kutiju.
  Veronika se očajnički borila, borila svom snagom i pokrenula takvu borbenu moć.
  Djevojka je jako lijepa, plava, oblina, dugih mišićavih nogu. Voljela je da je miluju.
  Veronica kaže:
  - Zašto se Njemačka popela u Rusiju!
  Juliana, ova prelijepa djevojka, cvilila je, mlativši se na naciste:
  - Da pronađeš svoju propast!
  Tinejdžerka je posljednjih mjeseci porasla i postala mišićavija i zaobljena. Juliana je procvjetala i postala tako lijepa. A kosa joj je bijela s laganom pozlatom. Sve više želi muškarca. Samo je nevinost strašno izgubiti.
  Ali neka ih maze, maze, ljube, ližu. Najbolje je imati posla s dečkima iz kabine. Oni se također boje i sramežljivi, a manji je rizik da žele nešto ozbiljnije.
  Juliana je jako dobra ratnica i puca. Sanja i o tome da postane feldmaršal. Osim toga, želi postati poput Muhameda i stvoriti vlastitu religiju.
  Ambiciozna djevojka.
  Sada, kada bi sam car Josip Vissarionovič Staljin, poput Vladimira Solnyshka, uzeo i uveo Rodnoverie u Rusiju i vratio se ruskim bogovima.
  Zašto nam je potrebna Marija?
  Slava Majci Božjoj - Ladi.
  Sigurno je bolje od Biblije.
  Naša Lada je jako lijepa, sa kosom zlatne boje, i prava je Majka Božja i Majka Bogova, i Jedinorođena Kći Svemoguće obitelji!
  Stvoritelj svemira.
  Rod je uvijek bio i On, poput Allaha - Svemogući, Vječni, Sveznajući, Sveprisutni, a cijeli svemir je njegov hram.
  Kako je gori od židovskog Jahve ili slabiji od njega?
  Rod je stvorio bezbrojni skup Svemira!
  Toliko je živio da ne možete zamisliti!
  Rod je bio prije svih vremena. Nije bilo vremena, ali Rod je bio!
  I uvijek hoće!
  Svi Demirugi bogovi su djeca Obitelji!
  A mi smo njegovi unuci!
  Ali Rod ne zabranjuje obožavanje njihove djece i bogova. Rod je Bog bogova.
  A Svarog je Bog bogova!
  A ljudi su unuci bogova! Slava ruskim bogovima!
  Juliana mlati naciste. Čini se da i ruski bogovi pomažu ruskim ljudima.
  Uskoro će dokrajčiti Hitlera i kraj rata. Ili ćete možda morati sletjeti u Njemačku. Tim bolje ćemo osvojiti Berlin. Utoliko gore za Njemačku. Međutim, postati dio Rusije nije tako strašno.
  Juliana pita Annu:
  - Mislite li da bismo trebali preuzeti Njemačku?
  Crvenokosa ljepotica odgovara:
  - Naravno!
  Juliana pita s lažnim iznenađenjem:
  - Za što?
  Anna izričito kaže:
  - Pa da kasnije nije bilo prijetnje! Da se više nisam morao boriti, s Nijemcima koji su se htjeli osvetiti!
  Juliana je uzviknula:
  - I tako je!
  Ruska flota progoni Nijemce i potapa njihove brodove.
  Juliana također vodi mentalni dijalog.
  Zašto je potrebna molitva? Jer čovjeku uvijek nije dovoljno ono što ima. Kako prihodi rastu, rastu i potrebe. I ovo je dobro. To je ono što pokreće napredak. Ljudi žele sve više i više. I ruski bogovi pomažu u tome, potičući znanost.
  Velika je mudrost ruskih bogova.
  A kršćanstvo? Što uči?
  Da će Zemlja i sve što je na njoj - gorjeti! Je li doista moguće potaknuti razvoj čovječanstva?
  Naravno - ruska vjera ne uči, za razliku od kršćanstva i islama, o smaku svijeta. Rodnoverie uči da će se ljudi u budućnosti razvijati i sami postati poput bogova-demijurga.
  Da će znanost, napredak i razum od nas napraviti bogove! I da će ljudi postati jači i mudriji.
  Što kršćanstvo uči?
  Što smo mi glina? Da smo nitko! Da je Bog sve, a čovjek ništa!
  Ali Rodnoverie uzdiže osobu.
  Ali najgora stvar u Bibliji je uzdizanje Židova iznad ostalih naroda. Nakon toga se pitate kako netko vjeruje u takvo što. I zašto se kršćanstvo pokazalo tako upornim?
  Ali Rimljani su mogli smisliti svoju vlastitu religiju. Oni su pametni. I napravite svoj vlastiti monoteizam.
  Zašto nam treba tuđa vjera. Tu je i raj - Iriy. I Put između zvijezda, duž Mliječne staze, i doktrina evolucije duha. Kad i sam možeš odrasti Bogu.
  I ne budi samo ovca koja se saginje nad rajem, a njeno janje tjera je željeznom šipkom.
  Dakle, postoji izbor.
  Ili svoje, ili židovske - tuđe!
  Pa zašto Rusima treba tuđa vjera. Oh, zašto Petar Veliki nije oživio Rodnoverie.
  Molili bi se svojim bogovima, i svojoj Bogorodici Ladi.
  I ruski bogovi bi postali jači od svih i vodili bi nas do pobjede.
  A Arapi? Stvorili su vlastitu religiju. I nisu uzeli tuđe.
  Eh, pa zašto u Rusiji nije bilo ruskog Magomeda.
  A zašto niti jedan kralj nije podržao proroke u tome?
  Nova religija - Rodnoverie u obliku monoteizma!
  I slava Velikoj Rusiji!
  U međuvremenu, sovjetske trupe love Hitlera kako bi dokrajčili njegovu eskadrilu.
  Djevojke su se okrenule prema sebi i zavrtjele.
  Victoria je, lupkajući bosom nogom po oklopu, primijetila:
  - Ovdje je najteže pronaći Hitlera, a ne pobijediti ga!
  Juliana se zahihotala.
  - A kamo će on! Bit će slomljen!
  I djevojka se ponovno zamisli.
  Postoji velika zabluda da je Biblija Božja objava. A na čemu se temelji? Doista, u Starom zavjetu, Židovi su u ime Boga činili strašne stvari. Ubijane su žene i djeca, spaljivani su gradovi, a kažnjavane su čak i životinje.
  Može li viši um biti takav? Najvjerojatnije ne. I malo je vjerojatno da bi Bog odobrio Elizejevo ubijanje djece. U svakom slučaju, Bog Rod. Doista, odakle vam ideja da u Bibliji postoji objava Vrhovnog Stvoritelja svemira?
  Na temelju čega?
  Čak ni sama Biblija ne kaže da postoje drugi planeti na kojima žive ljudi i koje je stvorio Jehova. Uopće nema sumnje da je svemir pun zvijezda s planetima. I čak je zapisano da je Bog postavio zemlju na čvrste temelje, neće se vječno potresti.
  Htjeli mi to ili ne, ali ne i znanstvena biblijska knjiga. Dakle, isplati li se nastaviti? I koliko puta sadrži izraz - krajevi Zemlje, četiri kraja zemlje, nebeski svod i tako dalje?
  Općenito, slika Krista je najkontroverznija. Bi li Svemogući Bog i Stvoritelj svemira patio na križu? Ovo je nekako neprirodno i miriše na mazohizam. Radi čega ići na Križ k Bijelom Bogu. Još jedna stvar za borbu s mačem. Možda čak i protiv Černoboga. Svojevrsni dualizam dviju suština svemira.
  Sada, ako polazimo od slavenskih legendi o Bijelom Bogu, onda je to mnogo logičnije. Ne mazohizam, i zahtjevi simpatije i vjere, već najveće herojstvo svijetlog dijela Boga Roda. U svojoj borbi protiv zla i Černoboga.
  Naposljetku, Belobog je pobijedio smrt i ljudima, kao i svim stvorenjima u svemiru, dao radostan život.
  Štoviše, za razliku od kršćanstva, koje daje sreću samo malom postotku onih koje je svemogući Bog unaprijed izabrao, u Rodnoveryju štede svi razumni ljudi. Točnije, dobivaju besmrtnost.
  Loši ljudi su kažnjeni. Utjelovljena u robove, bogalje, gubitnike. U ekstremnim slučajevima čeka ih pakao. Ali ne zauvijek. Odsluživši propisanu kaznu u paklu, duša se ponovo inkarnira. Pa čak i posljednje kopile zadržava priliku da odraste do Boga-demijurga. Ili pronađite vječno blaženstvo u Iriji.
  Heroji ratnici imaju svoje nagrade. Ili ćete se utjeloviti u kralja, zapovjednika, milijardera ili iznimno sretniku, ili neku vrstu fenomena. Ili ako ste već umorni od podviga i neprestane borbe, čeka vas odmor u Iriji. I tako sva najrazličitija zadovoljstva. Ti si kao vječno mladi milijarder u odmaralištu.
  A čekaju vas prekrasne Valkire, cijeli haremi i palače. I zabava, i praznici, i putovanja, i igre, i gozbe, i slatko vino od kojeg glava ne boli, i laki podvizi. Možda i ti imaš moć u Iriji i robovima, i najljepšim ženama. I žene-junakinje u Iriji, najljepši i najprivrženiji mladići. I sve će biti lijepo i divno.
  Užici, samo užici i zabava - ultramoderna i drevna.
  A kada se umorite od blaženstva, možete se ponovno inkarnirati na Mliječnom putu.
  I nastavite svoj pokret sa Samopoboljšanjem. Kako bi jednog dana postao Bog Stvoritelj i Sin Svevišnje obitelji.
  Ne jedan da živi s osobom, nego mnogi. I uvijek postoji šansa da svaka duša stigne do vrha.
  Ako se loše ponašate, bit će još patnje i muke. I u paklu će se pržiti, što se neće činiti dovoljno. Ali neće biti vječnog mučenja. Grešnik će svoju krivnju iskupiti kaznama u paklu, te će dobiti novu priliku za ispravljanje i uzdizanje.
  Ovo je drugačije od kršćanstva i islama, gdje ako odeš u pakao, onda zauvijek i nema šanse. Štoviše, i kršćanstvo i islam obećavaju beskrajne milijarde milijardi godina muke ne zbog loših djela počinjenih tijekom kratkog ljudskog života, već jednostavno zbog nevjere.
  A ovo je već jasna točka prijeloma.
  Čak je sasvim jasno da je Rodnoverie bliži i draži modernoj osobi, i racionalniji.
  Razmišljanje je prekinula pojava japanskih brodova na horizontu. Što je sustiglo nacističku eskadrilu.
  Nacisti se još mogu sakriti, ali bježanje iz bitke je šteta. I tako je fašistički admiral prihvatio neravnopravnu bitku.
  Djevojke trče po palubi, bose i pjenušave. Ubijaju se i obaraju naciste. Tako hrabri gadovi. Imaju žestoku vatru. I oči blistaju safirima i smaragdima.
  I gole pete, zaobljeni treperenje. I svjetlucavi osmijesi blistaju.
  I pucao je pištolj od deset inča. Kako blefirati. Da se čak i razarač Hitlera razbio.
  Juliana je zacvilila:
  - To rade ruski bogovi!
  Victoria, čije su gole, preplanule noge bljesnule, ispravila je:
  - Dapače, sami to radimo!
  Veronica je predložila:
  Zapjevajmo onda!
  Crvenokosa Anna je podigla:
  - Naravno, pjesma će biti zabavnija.
  A pjevao je cijeli bataljon djevojaka, cijela balada.
  Care Staljin-Lev, ti si ruska zemlja,
  Za slavu naše domovine...
  U Rusiji smo svi prijateljska obitelj,
  Neće požaliti, upoznaj naš život!
  
  Za nas postoji car jednostavno Bog,
  Tko mudro vlada svemirom...
  I želim da Svemogući pomogne
  I pretvorio se u hrpu mahovine Kajin!
  
  Vjerujem da će biti sreće na Zemlji,
  I radost će zasjati na planeti ...
  Mir i radost vladaju posvuda,
  Rusija je postala pravi raj!
  
  Carski komunizam će se izgraditi,
  Baci u pakao strašnu urlaju ubojice...
  I letimo ravno gore, a ne dolje
  Nestanite protivnici-krvopije!
  
  Ne treba razmišljati, kralj uopće nije loš,
  Daj mu jos malo srece...
  Neka ruski Bog bude sa Staljin-Levom,
  Tada će moći hrabro ugraditi promjenu!
  
  Rusija je rodno mjesto slonova,
  Zemlja jednostavno ne može biti divnija...
  Ljudi, ne trebaju nam dodatne riječi
  Ratnik saziva toksin u borbu!
  
  Kako ne pokušati poraziti neprijatelja Rusiju,
  Znam da ćeš prekoračiti granicu...
  Nepobjedivi ruski medvjed,
  I sunce ne zalazi nad Rusijom!
  
  Za domovinu nema više, poznaj planine,
  Da vrh svjetluca kraljevstvom komunizma...
  Vjerujem da će Gospodin slomiti neprijatelje,
  I smiješak revanšizma neće proći!
  
  Neka Rusija zasja nad planetom,
  Zemlja koja je ljudima dala sreću...
  Ispiti, predaja, samo za pet,
  Uostalom, snaga Domovine je neizmjerna!
  
  Neka bude, ljubav je zauvijek slavljena,
  U dvadesetom stoljeću ili dvadeset prvom...
  Neka krv teče silovito,
  Junak neće biti jednostavno praznovjeran!
  
  Hrabro si prolio krv neprijatelja domovine,
  Pusti je da teče...
  I jednostavno slomiti protivnika,
  Sveta lica blagoslovite za bitku!
  
  Neka bude zvijezda u našoj domovini,
  Što ukazuje na put i svemir...
  Veliki san će se ostvariti
  Svi drugi ljudi samo kontroliraju!
  
  Da, uništit ćemo neprijatelje domovine,
  I nositi se s beskrajnom hordom...
  Iznad nas je zlatnokrili kerubin,
  Ne budi pobjednik sa Sotonom!
  
  Iako znaš, ruski bogovi su jaki,
  Mi ćemo oživjeti veličinu Rusije...
  Iako su Slaveni podijeljeni,
  Ali i dalje ću biti isti mesija!
  
  Naš slavni car veliki Staljin-raj,
  Dobro si pobijedio Japan...
  Zato se ratnik hrabro usuđuje,
  I budi super, a ne glupan!
  Ali ne može svatko pobijediti. Na nekim mjestima nacisti preuzimaju vlast. Albina i Alvina srušile su po pet tisuća letjelica i dobile još jednu nagradu: Veliku zvijezdu Viteškog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Alvina sruši sovjetski auto i zacvili:
  - Radost u Hitleru je moja snaga!
  I golim nožnim prstima ispisuje još jednu piruetu.
  Albina spretno odsiječe još jedan sovjetski avion i zacvili:
  - U ime arijevskih ideja!
  A koristi se i bosim nogama.
  Cure iz super klase.
  I kako su mučili pionire... I lomili su im kosti užarenim kleštima. Prvo su dječacima slomljeni prsti na bosim nogama. A onda su rebra zgnječena hvataljkama. A onda su srca pionira izrezana iz škrinje i pojedena bez ceremonije.
  Evo djevojaka. Samo barbari i okrutne goropadice.
  Ali sovjetske djevojke se osvećuju nacistima i posječene su mačevima.
  Djevojke i njihov bataljon ušli su u bitku s nacistima na kopnu. Djevojke su naciste dočekale dobro nišane, sablje i bacanje granata bosim nogama.
  Veronica je bosom nogom bacila limun i zacvilila:
  - Za kralja i domovinu!
  I pucao na naciste.
  Juliana je također golim nožnim prstima bacila granatu i zacvilila:
  - Za prvozvanu Rusiju!
  I također prikovao naciste.
  Ovdje je crvenokosa Anna mlatarala i zacvilila:
  - Slava majci kraljici Zoji Kosmodemjanskoj!
  I također probio neprijatelja.
  Eksplodirala je i Angelina, bosim nogama izbacivši cijelo bure eksploziva i rastjeravši naciste daleko:
  - Slava Velikog Ruskog Carstva!
  I Victoria je zeznula. Pometla je naciste i golim petama podlegla razornom limunu.
  Uzviknula je iz sveg glasa:
  - Za nove granice!
  Veronica je prikovala naciste i zacvilila:
  - Za vječnu Rusiju!
  A ona je također udarila na naciste i zalajala:
  - Za stabla jabuka na Marsu!
  Juliana ga je uzela, udarila Nijemce. Ona je bosom nogom bacila granatu na neprijatelja i zacvilila:
  - Za jedno i nedjeljivo carsko carstvo!
  I djevojka je zviždala. Vidjelo se da je tinejdžerica postala puno veća, prsa visoka, struk uzak, bokovi mesnati. Već je imala lik odrasle, mišićave i zdrave i snažne žene. A lice je tako mlado. S mukom je djevojka potisnula želju za vođenjem ljubavi. Neka samo maze. I bolje je s drugom curom, barem joj neće oduzeti djevičanstvo.
  Juliana bosim nogama vrlo spretno baca granate na naciste. I djeluje vrlo uspješno.
  Anna je jako crvena i također jako lijepa. I općenito, takve djevojke u bataljunu su divne, samo najveći gušt.
  Anna baca granatu bosom nogom i cvrkuće:
  - Neka je slavna Velika Rusija!
  I također kako se vrti.
  Pa cure, dobro, ljepotice!
  Rides i Angelina. Tako velika djevojka - visoka dva metra i sto trideset kilograma težine. U isto vrijeme, ne debeo, s gipsanim mišićima, i sapi teglećeg konja. Jako voli muškarce. Sanja o bebi. Ali do sada to nije uspjelo. Mnogi ljudi se toga jednostavno boje. I vrlo agresivna djevojka.
  Ne pitaju njeni muškarci, nego ona sama drsko traži. Bez srama i srama.
  I ona to voli. Budite aktivna stranka.
  Istovremeno, Angelina je divan ratnik. I postigla je mnoge velike stvari. Viktorija zapovijeda njihovim bataljonom.
  Baca i bombu bosom nogom i viče:
  - Bit će svjetla nad zemljom!
  Veronika bosom nogom baca limun i šapće:
  - Slava Velikog Ruskog Carstva!
  Juliana također baca gole prste i urla:
  - Za slavu domovine sveca!
  Anna vrišti:
  - S nezemaljskom tugom!
  A leti i dar bačen bosom nogom.
  Nadalje, Angelina zavija. I bosim nogama baca čitavu hrpu granata.
  I junačka djevojka urla:
  - U ime Bijelog Boga!
  Victoria je također poslala granatu golim nožnim prstima i viknula:
  - U ime Kristovo!
  I ispalio par hitaca.
  I Angelina je počela škrabati iz strojnice. Bila je jako dobra u tome.
  Ukratko, djevojka je zvijer.
  Veronica je zacvilila od aploma:
  - Ja sam zapravo Superman!
  I bacila granatu bosom nogom.
  Pucala je i Juliana. Ubio naciste.
  Objavljeno na Twitteru:
  - Slava Rusiji!
  I bosom nogom ispalila je granatu.
  Anna je također zacvilila:
  - Za svetu Rusiju!
  Angelina je lansirala cijelu kutiju na naciste. I ona ga je uzela, urlajući od mahnitog bijesa:
  - Za Svaroga!
  Viktorija ga je uzela i zacvilila:
  - Za novi sustav!
  I bacila je granatu bosom nogom!
  Veronika je blejala:
  - Za čelične mišiće!
  A golim nožnim prstima ispalila je i granatu.
  Juliana ga je također uzela i zacvilila:
  - Za ljubav i magiju!
  I bosih nogu u pokretu.
  Anna, crvenokosi vrag uzela je i bacila kutiju granata i zacvilila:
  - Izvan granica na Marsu!
  Angelina će također pokrenuti bure dinamita i promrmljati:
  - Za svjetski poredak Rusije.
  A Victoria kako laje:
  - Za novi put do sreće!
  Nakon toga, djevojke se zajedno smiju.
  Natasha nastavlja pisati...
  Postrojbe Sovjetske Rusije kretale su se u pravcu grada Krasnodarra. Oleg Rybachenko i Margarita bili su u prvom planu. Dječak i djevojčica već su uspjeli postati poznati i dokazati se u bitkama. Borili su se od prvih dana opsade Voronježa.
  Ova djeca su zaista heroji. Upravo su oni igrali ulogu fenomena koji su zadržali Voronjež tijekom jesenskih, zimskih i proljetnih napada.
  Zatim su dječak i djevojka, također bosi i polugoli na hladnoći, legli kraj strojnica.
  Kada ste bosi na hladnoći, ruski bogovi daju vam fenomenalnu snagu i sposobni ste za velika čuda.
  Dječak i djevojčica počeli su pucati iz strojnica na Japance koji su napredovali. I napravili su to izuzetno dobro. Što nije pucanj, onda pogodak. Takvo čudo napravila su polugola, bosa djeca na hladnoći. I upravo zahvaljujući hladnoći i činjenici da su bose noge bile u dodiru sa snijegom, u pomoć su im priskočili ruski bogovi Demijurga.
  Oleg Rybachenko, pucajući i koseći naciste, cvrkutao je:
  - Vjerna Lada, pomozi nam!
  Odzvanjala je i Margarita, ova hrabra, zlatnokosa djevojka koja je istrebljivala naciste:
  - Zli neprijatelji će biti poraženi!
  Dječak Oleg je bosom nogom bacio granatu, rastjeravši naciste, siktao:
  - Slava domovini - majci našoj!
  Margarita je također bosom nogom lansirala granatu i zacvilila:
  - Neprijatelji će se motati oko kante!
  Dječak i djevojčica borili su se s kolosalnom žestinom. Imali su toliko volje, snage i karaktera da se čovjek mogao samo čuditi.
  Oleg Rybachenko, pucajući, pjevao je:
  - Slava Svarogu!
  Margarita, snimanje, izdano:
  - I Svemogući Rod!
  Mladi ratnici su bili sjajni i divni!
  Oleg, šaljući metke iz mitraljeza bez promašaja, izdao je:
  - Otadžbina je iza nas, Bijeli Bog je sa mnom!
  Marguerite je oduševljeno cvrkutala:
  - Da bi neprijatelj domovine poginuo u teškim mukama!
  I djevojka je pokazala svoj dugi jezik.
  Oleg, slamajući naciste, zacvilio je:
  - Neka je slava na Zemlji!
  Margarita se složila s ovim:
  - Neka je slava!
  I pokosio naciste.
  Djeca su pokosila Nijemce stotinama i tisućama. Penjali su se i doslovno bacali leševe na sve prilaze.
  Oleg se zahihotao i primijetio, istrijebivši naciste:
  - A Crnobog pomaže u borbi!
  Margarita se oduševljeno složila:
  - Za nas i Černoboga!
  I bosom nogom, kako ispaliti granatu.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - Tisuće tisuća...
  Margarita je, slomeći Fritza, dodala:
  Puk za pukom...
  Uništavajući dječaka terminatora, zacvilio je:
  - Japance ćemo pobijediti iz mitraljeza!
  Djevojka Terminator oduševljeno je dodala:
  - Lijepi su naši junaci!
  I opet granata leti s bose noge.
  Oleg Rybachenko je zacvilio:
  - Djevojka ima pravo, ljepotice gazde!
  A i dječak bosom nogom baca bombu.
  Za dijete se mora reći da je lijepo, i jako mišićavo. I kako se bori.
  Margarita uzvikuje, istrebljujući naciste:
  - Za svetu Rusiju!
  I granata bačena bosom nogom leti.
  Oleg dodaje:
  - Za ruske bogove!
  A također leti i granata koju je ispalila dječakova gola noga. I raspršuje protivnike.
  Margarita, istrebljujući naciste, šapuće:
  - Za slavu domovine bogova!
  I isplazi jezik!
  I opet, granata koju je djevojčina bosa noga bacila na naciste. A mitraljezi pucaju.
  Oleg, siječe neprijatelje, cvrkuće:
  - Heroji domovine skupljaju uzbunu.
  I opet daje red.
  I granata koju je bacio dječak leti.
  Margarita također zgnječi neprijatelja i sikće:
  -Za svetu Rusiju!
  A sada leti granata od bacanja bosog stopala djevojke. Raspršuje neprijatelja na sve strane.
  Oleg, pucajući, i gotovo svaki metak leti do mete, pjeva:
  - Moja domovina...
  I opet bosom nogom granata protiv nacista.
  Margarita, istrebljujući naciste, zacvilila je:
  - Ponosna i slatka!
  I granata juri s bose noge djevojke.
  Oleg Rybachenko, pucajući na neprijatelja, dodaje:
  - Moja domovina...
  Djevojka, bijesno pucajući, dodaje:
  - Vi ste kruna uma!
  I opet, s djevojčinog bosog stopala poleti smrtonosna granata.
  Mount Big Saddle doslovno je posut leševima nacista. Nacisti su je zalili krvlju.
  Dječak i djevojka tada su bili obasjani neuvenućom slavom, ali Velika sedla planina nije bila predana.
  A sada se bore kao divovi i dalje na zemlji sovjetske Rusije...
  Valovi se javljaju tsunami. Što pada na položaje ruskih trupa. Ali oni hrabro odražavaju navalu neprijatelja. I pokazati svoje junaštvo.
  Oleg puca i cvrkuće:
  Uvijek ćemo biti vjerni!
  I opet mu poleti granata s bose noge. I razbija naciste.
  Margarita također puca. I čini to vrlo, vrlo prikladno, govoreći:
  - Rusija se neće saviti!
  A također i granata lansirana bosom nogom pogađa naciste.
  Djeca Terminator upravljaju i pedaliraju.
  . POGLAVLJE #9
  Borbe na svim frontovima vrije kao huk vulkana.
  A opsjednuti Fuhrer očito je nezadovoljan tijekom rata.
  Hitler je ogorčeno progunđao:
  - Toliko godina obećavaš mi pobjedu! A nje još uvijek nema i nema! Postaje stvarno jezivo!
  Mainstein je samouvjereno odgovorio:
  - Ali moj Fuhrer... Rusi su kopali jako duboko.
  Fuhrer je zaurlao:
  Pa ih iskopati! Moramo prekinuti patnje njemačkog naroda i okončati rat!
  Mainstein je elokventno rekao:
  - Rusi nisu protiv svijeta... Ima se o čemu razmišljati!
  Hitler je odlučno rekao:
  - Mira u svakom slučaju neće biti! Samo pobjeda! Moramo jednom zauvijek stati na kraj boljševičkoj zarazi!
  Mainstein se složio s ovim:
  - Da, potrebno je dokrajčiti mog Fuhrera! Dajemo sve od sebe da sačuvamo krv Arijaca. A mi obično napredujemo po vrućini, tako da Arapi i Crnci idu naprijed. Ovo je naš kredo!
  Fuhrer je strogo naredio:
  - Napredujte uz rijeku Don... I u isto vrijeme, bilo bi lijepo zauzeti Tikhvin i zadaviti Lenjingrad u dvostrukom prstenu blokade!
  Mainstein je kimnuo u znak slaganja.
  - To bi bilo lijepo moj Fuhrer! Uopće nije loše!
  Hitler je, pokazujući zube, siktao:
  - Pobijedit ćemo dijagonalno!
  U međuvremenu se oglasio rog. Povodom blagdanske zabave: borbe gladijatora.
  Fuhrer je progunđao:
  - Rođeni smo da ostvarimo bajku! I još uvijek treba biti ekonomičan!
  Doista su u arenu ušle tri crnopute djevojke, u natkoljenicama, golih prsa i bosonoge. Naoružan trozubcima i bodežima.
  Protiv njih su iznijele tri ljepotice bijele, ali tamne puti. U ovom slučaju, Židov.
  Također gotovo gola, samo u tankim gaćicama. Naoružani mačevima i malim štitovima.
  Hitler je jako volio kad se djevojke svađaju. Ali ne voli kad bijelke umiru. Stoga su u ring dovedeni crnci, Židovi, Cigani - oni kojima nije žao pustiti. Ponekad su se borili i ruski zarobljenici.
  Općenito, Fuhrer je donekle promijenio svoj stav prema Slavenima. Svijetlokose i lijepe Slavenke počele su se udavati za Nijemce. Štoviše, kao druga, treća i četvrta supruga.
  Poligamija je legalizirana u Trećem Reichu. Štoviše, oštar je nedostatak muškaraca. Osim toga, ženidbom za lijepe plavuše drugih naroda, Fuhrer je očekivao da će povećati broj Volkdeutschea. Općenito, premalo je Nijemaca da bi vladali svijetom. Tako da smo morali povesti sve.
  Mnogi Poljaci dobili su njemačko državljanstvo. Slaveni s arijevskim obilježjima također su zabilježeni kao Germani.
  Umjetnu oplodnju aktivno su koristili genetski najdarovitiji muškarci. I to se radilo vrlo aktivno.
  O miru na istoku razmišljao je i sam Hitler. Ali bio je tvrdoglav. Štoviše, Sjedinjene Države i Britanija uskoro će imati atomsku bombu i nije se tako lako okrenuti protiv njih.
  Bosonoge i vitke djevojke: hvatali su se crnci i bijelci. Bitka je počela.
  Fuhrer je upitao Speera:
  - Recite mi, ministre, zašto ima dovoljno robova, a nema pobjede?
  Glavni oružar je iskreno odgovorio:
  - Zato što je kvalificiranost radne snage niska. Afrikanci su vrijedni, doduše pod prisilom, ali slabo obučeni. Stoga s tehnologijom nije sve tako jednostavno.
  Hitler je naredio:
  - Robovi moraju biti obučeni! I ne štedi ih bičeve i peći. Općenito, krajnje je vrijeme da se stane na kraj Rusima. Što ti tamo ne ide?
  Speer je rječito rekao:
  - Novi visokotlačni top, daje nam ogromnu nadmoć na bojnom polju. U tom pogledu smo jači nego ikad. Plus nova generacija piramidalnih tenkova. Tehnika se poboljšava, gospodaru. I pobjeda je blizu!
  Fuhrer je kiselo primijetio:
  - Ne daj Bože... Ali ovo nije prva godina da mi govoriš!
  Speer je primijetio:
  - Rusi skupljaju posljednje rezerve. Gotovo da nemaju više muškaraca. Imamo Afriku i Arape, i naravno Europu. Izgladnjet ćemo ih. Oni trivijalno nemaju dovoljno stanovništva protiv nas. Dakle, pobjeda je neizbježna i vrijeme je na našoj strani!
  Mainstein je smatrao prikladnim dodati:
  - Turska također pojačava vojnu operaciju, koja je od nas dobila puno oružja na kredit!
  Fuhrer je šutio i gledao scenu bitke. Židovi su se složnije borili. Jedna crnkinja je već ubijena. Drugi je zadobio nekoliko rana i trebao je pasti. Uh, bilo bi bolje pustiti lavove na njih, ili krokodile.
  Hitler je prilično oštro primijetio:
  - Turci nisu dovoljno aktivni. To je činjenica. Trebat će ih stimulirati. I općenito, zašto nema strateških iskoraka?
  Mainstein je uvjeravao Fuhrera:
  - Ove godine će Kavkaz biti naš veliki. A s njim će rat ići drugačije. I Staljingrad ćemo mi zauzeti. U to sam siguran. Stvorili smo vrlo moćne plinske topove koji će odlučiti o ishodu bitke.
  Fuhrer je zaurlao:
  - Neće ići - odgovori glavom!
  U međuvremenu, ratnici napadaju naciste, djelujući s kolosalnim očajem.
  Bataljun djevojaka samouvjereno se borio protiv nacista. Djevojke su se borile protiv svih napada, pucale, bosim nogama bacale granate i pjevale:
  Neka se slavi sveta zemlja,
  Draga moja draga planete...
  Narod Rusije je prijateljska obitelj,
  I ne gazite domovinu čizmama!
  
  Neka mudri Nikola u Rusiji,
  On će svoju zemlju podići do samih zvijezda...
  On je pravoslavac, vladar svijeta,
  A pobijediti je kraljevski element!
  
  Rusija je domovina bogova,
  Ima najbolje vojnike u svemiru...
  A žene će kuhati pite,
  Sa svojom snagom u bitkama nepromijenjenom!
  
  Neka naši Rusi slave slavni put,
  Koji pokazuje put bez rubova...
  Nitko nas ne može skrenuti s puta,
  Nećemo odati počast nevjernicima!
  
  Veličina Rusije je velika,
  Ona je lijepa i strašna za neprijatelje...
  Postoji ruski put i jako veslo,
  Naprosto je opasno raspravljati se s Domovinom!
  
  Neka Rusija, dobro zna, cvjeta,
  Postignite nešto što ne možete izmjeriti...
  Ispiti, predaja, samo za pet,
  Pošto vjeruješ Rodu bez granica!
  
  Nosimo kraljevsku vjeru,
  Do najudaljenijih prilaza Rusije...
  Nas cure nemamo više od dvadeset,
  Ali vjerujemo da su svi borci ljepši!
  
  Ne, ruska leđa se neće saviti,
  Oštrica neprijatelja vojnika neće svladati ...
  Sotona neće vladati Rusijom,
  A tijelo u borbi samo postaje mlađe!
  Berlin je lako borci vjeruju da ćemo uzeti
  Sa snom koji je krilati...
  Slomit ćemo sve protivnike odjednom,
  I vjerujte mi, odmazda čeka različite kanove!
  
  I Isus, i Bog Sveti Svarog,
  Rusija je vitezovima jako draga...
  Iza nas je najljubazniji Bijeli Bog,
  U ime naše majke Rusije!
  Djevojke su pjevale i bacale granate na naciste.
  Victoria je bacila limun bosom nogom i zapjevala:
  - U Rusiji su djevojke borci!
  Ovdje je Veronica lansirala smrtonosni dar svojim golim udom i rekla:
  - A mi smo ratnici super klase!
  I dao rafal iz mitraljeza. Pokosila je nekoliko redova nacista.
  Juliana, lijepa djevojka, također je dala na red. Odsjekla je naciste... I zapjevala je zube:
  - Planet će spoznati veličinu Rusa!
  I blistajte oštrim zubima!
  Lijepa i vatrena Anna također je lansirala granatu. Rastjerala je naciste i zacvilila:
  - Za novi svijet! Sada si moj idol!
  A kako bosa noga treperi!
  I veličanstvena Angelina će također uzeti i lansirati granatu. I rasprši sve protivnike.
  Ova djevojka ratnica je vrlo zdrava. I samo prava božica. Ona ima takvu energiju.
  A ratnik je zaurlao:
  - Slava domovini, i nama!
  Victoria ga je uzela i prosiktala, ispalivši iz ruke:
  - Neka naša Domovina bude na vrhuncu uspjeha!
  A bosa noga baca granatu. Koji leti i uništava svakoga.
  Veronika također puca, i vrlo uspješno ubija generala iz reda plemenitih nacista.
  I granata bačena bosom nogom leti. Fašisti padaju.
  Djevojka vrišti:
  - Samo mrtvi sumnjaju u veličinu Rusije!
  I pokaži biserne zube!
  Juliana spremno potvrđuje:
  Mi smo najjači od svih! Bili smo jučer, danas smo!
  Crvenokosa Anna oduševljeno dodaje:
  - A hoćemo i sutra!
  Granata bačena bosom nogom razdire protivnike.
  Angelina je bosim nogama lansirala cijelu kutiju školjki i rekla:
  - Budućnost je naša!
  Ruska, točnije, sovjetska vojska jurišala je na Krasnodar.
  Ispred su išli dječak i djevojčica: Oleg i Margarita.
  Djeca su istrijebila naciste i napredovala prema nekadašnjoj carskoj palači koja je nekada pripadala Romanovim. Mainstein, najslavniji Hitlerov feldmaršal, svečano je najavio da neće napustiti prijestolnicu i da će tu zauvijek ostati.
  Oleg je ispalio rafal na Nijemce i bacio granatu bosom nogom, cvileći u sebi:
  - Rusija se nikada neće predati!
  Margarita je također bacila limun golom nogicom i graknula, pokazujući zube:
  - Pobijedi ili umri!
  I bataljon djevojaka da se probije do palače, gdje se sklonio feldmaršal Mainstein. Sve su djevojke bile u uniformama, ostale su samo gaćice. A takvi gotovo goli se bore kao heroine.
  Viktorija bosom nogom baca granatu i škripi:
  - Nikolaj, ti si mikado!
  Veronika je također golim udom lansirala dar smrti i cvrkutala, pokazujući zube:
  Naš kralj je najbolji!
  A kako blista poput bisera! I tako zadivljujuća djevojka.
  Juliana također cvrkuće od oduševljenja, i bosom nogom ispaljuje granatu:
  - Ja sam pobjednik psihologije!
  I pokazala je jezik.
  Uništava naciste.
  Anna također puca, ova crvenokosa vrag. I to tako dobro radi. Kosi naciste.
  I urlati na sve strane svojih pluća:
  - Slava mojoj svetoj zemlji!
  I pokazuje zube!
  Angelina je također herojska žena, a lansirat će cijelu kutiju eksploziva.
  A nacisti su letjeli na sve strane.
  Djevojke idu u ofenzivu, slamaju protivnike. Postizanje opipljivog uspjeha. Osjećaju ogromnu gracioznost, neumoran pritisak i odsutnost slabosti. A gole grudi najbolja su garancija nepobjedivosti i nepotopivosti.
  Victoria, presijecajući naciste, cvrkuće:
  - Ruke od hrasta, glava od olova!
  I baca granatu bosom nogom. Raspršuje naciste.
  Valentina također pali.
  Slabi Nijemce. I razbija ih na komade.
  Sve bliže i bliže palači. A bosa noga baca granatu.
  Preplašeni nacisti se predaju. Razdvojiti se.
  Djevojka Terminator kaže:
  - Perun budi s nama!
  Juliana je prekrasna terminatorica koja puca u sebe i uništava fašističke militariste. Pokazala je zube.
  Djevojka je graknula:
  - Mi smo heroji najveće Rusije!
  Djevojka je bosom nogom bacila granatu. Raspršio neprijatelja.
  Juliana ga je uzela i opet zapjevala:
  - Naučio je Suvorova gledati naprijed! A ako ustaneš, stani do smrti!
  I nacerila se.
  Vatrena Anna je također pjevala i lajala:
  - Za nove granice!
  I dodao sa smiješkom:
  - A mi smo uvijek ispred!
  Angelina, junačka djevojka, također je pucala na neprijatelja. Raspršio carsko-nacističke straže i zacvilio:
  - Za dostignuća ere!
  I opet lete granate bačene bosih nogu.
  Djevojke pritiskaju neprijatelja. Sjećaju se herojske obrane Voronježa i Staljingrada, koja se stoljećima neće zaboraviti.
  Eh, pa kako bi takva vojska mogla izgubiti u stvarnoj povijesti, pa čak i od nacista?
  Sramota.
  Victoria bosom nogom baca granatu i zviždi:
  - Za rusku granicu!
  Veronica je također bosom nogom lansirala nešto smrtonosno i očajnički zacvilila, pokazavši zube:
  - Za nova postignuća!
  I prepustila se nacistima.
  A ovdje i Juliana, kako će uzeti i pobijediti. A onda ga je uzela bosom nogom i ispalila granatu.
  A onda je zapjevala:
  - Nećemo podleći neprijateljskoj diktaturi!
  I ogolila lice!
  Lijepa vrlo mlada djevojka s likom sportaša. I vrlo hrabar.
  A Anna je kao šaka za naciste. Zgnječi ih, a bosom nogom vrlo spretno baca granatu.
  I raspršuje neprijatelje, kao da su boce odletjele s lopte.
  Djevojka urla:
  - Čokolada, to je naš način!
  Anna jako voli čokolade. A pod kraljem, tržnice su pune robe. Što se može reći o caru Nikoli? Ne daj Bože da se kralj-gubitnik pred našim očima pretvori u velikog. A za to je potrebno samo da se djevojke bore na frontovima.
  I par djece-heroja koji nisu dopustili nacistima da zauzmu planinu, Visokokosnu i Veliko sedlo. Kad je odlučena sudbina Visokokosne.
  Tako je rusko Sovjetsko Carstvo slomljeno.
  Angelina je također pokrenula bačvu ubojstva i strojnicama srušila vanjski zid carske palače.
  Sada već cure trče po sobama. Uskoro će se dogoditi odlučujuća prekretnica u ratu.
  Victoria oduševljeno kaže:
  - Vjerujem, čeka me sreća!
  I opet bosom nogom baca granatu.
  Veronica, koja vodi smrtonosnu vatru. Vezenje protivnika, tweetovi:
  - Definitivno imam sreće!
  I opet poleti granata ispaljena bosom nogom.
  A tu je i Yuliana, kao par vezanih bombi ispaljenih s njenih bosih nogu. I uništiti protivnike.
  Onda prasne u smijeh:
  - Ja sam djevojka iz komete.
  I opet izbacuje vatrene jezike smrti.
  A onda Anna, ova terminatorka, već juri. Kako je sve uzela i razmazala. Jednostavno vrhunski.
  Ratnik koji je pravi demijurg bitke.
  I škripi u sebi:
  - Naša posada, tu je najveća hrabrost!
  A onda se pojavila Angelina. Tako kul i oštar. Svojom mahnitom energijom zarazi sve. Sposoban pobijediti gotovo svakog neprijatelja.
  I ratnica ogoli svoje biserne zube. I veći su od konja. Evo djevojke.
  Angelina se zahihoće i vikne:
  - Za patlidžane s crnim kavijarom!
  A cure su iz sveg glasa vikala:
  - Jabuke će cvjetati na Marsu!
  U srpnju 1947. nastavljene su borbe na sovjetsko-njemačkom frontu. Nijemci su napredovali duž Dona. Istodobno su još uvijek pokušavali zauzeti Voronjež.
  Četiri djevojke su se hrabro borile i iskazale junaštvo.
  Pucali su ravno.
  Ovdje je Natasha bacila granatu bosom nogom, rastjeravši naciste. I zarežao:
  - Slava herojima Rusije!
  Prekrasna četvorka djevojaka vrlo oblina. Skinule su grudnjake i otkrile grudi. A bradavice su tako jagodaste, ukusne.
  Vodi vrlo dobro usmjerenu vatru i Zoya. On kosi naciste, i cvili od ushita:
  - Ja sam svjetski prvak!
  I također baciti granatu kao bosa. Nacisti se raspršuju u različitim smjerovima, poput valova od pada meteorita.
  Da, Zoya voli ubijati!
  A onda Augustin gori. Također puca vrlo precizno. Istrebljuje Fritz.
  I opet joj poleti granata s bose noge. Razbija naciste u komade.
  Svetlana također zakucava Fritza. I pjeva:
  - Ja sam zgodna djevojka! Sve ću zgnječiti u krpu!
  A njezini goli nožni prsti bacaju uništenje.
  Djevojke naravno čak jako puno! Lijepo, cvjetajuće, smjelo.
  I Nijemci usporavaju napredovanje. Iako topništvo aktivno radi. Što je super! Samo najveći akrobatski akrobatski program velemajstora.
  Natasha puca... I pred očima joj bljesne prizor mučenja.
  Nijemci su uhvatili komsomolku. Skinite je golu. I stavili su ga u kotao s vodom. Ispod njega su zapalili vatru. Počeo kuhati živ. Djevojka je vrisnula od nepodnošljive boli. Nacisti su je pustili da iskoči iz kotla.
  Zatim su vodu ohladili, pa su je opet bacili i počeli grijati. Tako su djevojku nekoliko puta kuhali.
  Evo čudovišta... Zatim su djevojku objesili na stalak i spalili je užarenom šipkom. Izmučene ljepotice do smrti.
  Pa kako se ne osvetiti.
  Natasha bosom nogom baca granatu, raspršuje Fritz i smiješi se samoj sebi.
  Ovo je tako velika ljepota.
  djevojka kaže:
  - Bit će cool!
  Zoya se također okrenula. Ubio fašiste. Odsjekla je naciste i njihove plaćenike.
  Onda je opet bosom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Veličanstvena četvorka i vratar!
  Zatim se bitka nastavila, uz pritisak i slike.
  Crvenokosa Augustine je bosom nogom lansirala granatu. Rastjerao naciste, natopio puno ljudi granatom. I svi ti Fritz.
  Zatim je zaurlala:
  - Ja sam utjelovljenje Domovine!
  A djevojka se predstavila kao silovana. Kako lijepo i cool! I za sebe mlati naciste. Djevojka je samo superman. Najkul od svih i stalno nabijen na pobjedu.
  Svetlana je također šarmantna djevojka. Namjerno se okrenula i pokosila naciste. A onda kako golim prstima baca granatu. Kako razbiti Fritza.
  I takva će plavuša urediti. Svi pokoše jednim udarcem. I cvrkuće, pokazujući zube:
  - Bit će vječna svjetlost i zora!
  Djevojke ovdje i takav odlomak. Izvanredni ratnici - akrobatika.
  Natasha je zviždala. Bacila je bombu bosom nogom i siktala:
  - Ja sam super djevojka!
  Iako je ovo neskromna izjava, djelomično je točna. Ovi su ratnici slatki.
  I jako lijepa također. Sa blistavim očima i bisernim zubima.
  I slavno se bore, bosim nogama bacaju razbijajuće predmete.
  Ali pobijediti naciste iznimno je teško. To je kao da probijaš zid.
  Zoya ga je uzela i ispalila liniju na naciste. I pokosila ih je, kao da je divovski konj bio kopito, izbijajući travu.
  Tada je djevojka bosom nogom bacila granatu i zagugutala:
  - Ja sam takav san milijuna!
  I pokazala je jezik. Ovo je djevojka - pravi terminator. Svi će biti promaknuti i raskomadani. I piljenje bez ikakve sumnje velikom brzinom.
  Zoya ga je uzela i zapjevala:
  Vojnik je uvijek zdrav
  Vojnik je spreman na sve!
  Augustine je također bosom nogom bacila granatu. Dobacila je fašistima i s aplombom rekla:
  - A prašinu kao s tepiha, sklanjamo s puta!
  Svetlana, pucajući, dodala je:
  - Ne mijenjaj noge! Naša lica sjaje! Sjajne čizme!
  Ratnici kakve vidimo u punoj odjeći. A djevojke ne trebaju cipele. Oni su u stanju svakoga izbrisati u prašinu ili prah, takve sive boje.
  Natasha je, pucajući na naciste, pomislila. Doista, zašto je nemoguće uspjeti bez varanja? Ovdje je Staljin, na primjer, prijevarom preuzeo i preuzeo vlast. Obećao je Zinovjevu i Kamenevu zlatne planine, ali ih je sam ustrijelio.
  Je li logično to učiniti? Točnije, jednostavno je logično - ne možete prevariti, ne možete živjeti!
  Natasha je bosom nogom bacila granatu i zagugutala:
  - Ja sam velika zvijezda!
  Opalila je i Zoya. Shvatio i cvrkutao:
  - A i meni je super!
  A granata bačena golim prstima leti. I kako to fašisti dobivaju. Po najvećim krajnicima.
  I Augustin puca. I jako dobro pogađa. I pobijedila je Fritza, kao udarcem malja.
  A bosa noga također vrlo slavno baca granatu.
  Augustine je zacvilio:
  - Ne budi se slavno dok je tiho!
  I opet dobro namjerno skrenuo.
  Svetlana je opet mlatila. Ubio fašiste. I promrmljao:
  - Ja sam super cura!
  I iskri očima i cvrči glasom!
  Da, to su takve cure da s njima ne smijete ni prst u usta - ugristi će!
  Natasha je, pucajući, rekla:
  - Počeli su govoriti, sve o dugovječnosti.
  Zoya je, bacivši bombu bosom nogom, dodala:
  - Odlučili smo malo pričekati dok sisamo krv...
  Augustin je bacio granatu i cvrkutao:
  - Ukusno za treće!
  Svetlana je golim nožnim prstima lansirala dar smrti i zacvilila:
  - Oh, ja sam cool!
  U srpnju su Nijemci gotovo okupirali Voronjež i stali. Nastupilo je privremeno zatišje.
  . POGLAVLJE #10
  Ali Crvena armija pokušava protunapad.
  Oleg Rybachenko, koji još uvijek izgleda kao dječak od oko dvanaest godina, i djevojčica koja također izgleda istih godina kao Margarita, trčali su ispred ruskih sovjetskih trupa.
  Pucaju se. Iza ramena su torbe s granatama.
  Oleg je pucao na Nijemce. Pokosio hrpu.
  Bacio je bombu bosom nogom i zacvilio:
  - Ja sam terminator, na tvojim koljenima.
  Margarita je također bosom nogom bacila granatu i dodala:
  - Neprijatelje Rusije zbrisat ću s lica zemlje!
  Dječak i djevojka svi hrle k sebi i razbijaju protivnike. Oni su pjenušavi i najzgodniji na svijetu.
  Oleg, vječni dječak, puca na Nijemce i pjeva:
  - Pometu te kao maslačke! Mi smo terminatori, a ne dječaci!
  I opet bosom nogom baca granatu.
  Margarita također zakucava i kaže:
  - Mi smo cool prvaci! Rusija je iza nas!
  Dječak i djevojka svi idu i idu naprijed. Imaju toliko uzbuđenja i vatre. A Nijemci doslovno slikaju ispod kopita.
  Točnije bose, dječje noge.
  Oleg svakim metkom puca i ubija neprijatelja.
  Da, dječaka, čini se, nije tako lako zaustaviti. On je pravi i pravi terminator.
  Margarita opet baca granatu bosom nogom i škripi:
  - Ja sam velik! Postat ću međunarodni prvak!
  I smijući se u sebi...
  U međuvremenu, djevojke se svađaju. Ima više ženskih odjela.
  Ovdje dolazi cijeli bataljon. Bosonoge djevojke u kupaćim kostimima. Takav oskudan kupaći kostim u bikini stilu. I bljeskaju gole, okrugle štikle ljepotica. Divni ratnici.
  A pucaju i na Nijemce. Ali ratnici ulaze u borbu prsa u prsa s Nijemcima. Kako se mlati.
  A kako se bodu bajunetima! Evo djevojaka!
  Baš odlično.
  Djevojke tuku Nijemce golim nogama i mesožderski se cere. Evo ratnika. Djevojke najjače srodnosti. Tako se kajzerovi vojnici mlaću.
  I tukli su sami sebe. I dolaze...
  Postoje takvi ratnici super-klase. I to svi bosi i gotovo goli. I skaču sebi. I tukli su se golim petama. Ovdje su djevojke - sve djevojke djevojke.
  Victoria se bori naprijed. Još uvijek izgleda kao djevojčica i vrlo je vitka. Ubode se u Nijemce i pjeva:
  - Bože čuvaj kralja! I pocijepati sav šljam!
  Da, cure su ovdje vrhunske.
  I ljepotica Veronika je vidljiva. Također se plavuša svađa.
  A veličanstvena Yulfi je djevojka koja je postala general nakon što je pokopala muža. Yulfi izgleda super. Jako voli muškarce i bez ikakvih predrasuda ulazi u kontakte s njima.
  Zapravo, seks produžuje život i vrlo je koristan za žene. On ih pomlađuje.
  Anna se također bori, i to sa svojom crvenom, bujnom kosom.
  A također i divna Angelina - ratnica je jednostavno super.
  Odnosno, cijela kraljevska, odnosno staljinistička garda. Kompletan set ljepotica. Tako su prekrasne i seksi.
  I razbijaju Nijemce. Zdrobite ih u prah. Samljeti kosti i natrgati meso.
  I Nijemci bježe od njihove navale. Trpe poraz za porazom - iako u lokalnim razmjerima.
  I tako općenito, dok oni imaju inicijativu.
  Nijemci napreduju prema jugu uz Don.
  Gerda i Charlotte bore se u najnovijem tenku za dva čovjeka u obliku piramide.
  I bore se prilično dobro. Njemački stroj opremljen je visokotlačnim pištoljem. Kalibar je samo 75 mm, ali to je dovoljno zbog velike njuške brzine projektila. I kao rezultat toga ogromno opterećenje streljivom. Djevojke u tenk su legle. Stroj je vrlo upravljiv s plinskoturbinskim motorom.
  Gerda je pucala na sovjetski tenk i pjevala:
  - Ja sam tako divlja vučica, nikad nisam bila u inozemstvu!
  A on se nasmije, kucne bosom nogom po joysticku.
  Ni crvenokosa Charlotte nije inferiorna.
  Također super djevojka.
  Puca se i golim nožnim prstima pritišće tipke joysticka.
  Predivan ratnik.
  Crvenokosa je dok je pucala upitala Gerdu:
  - Što mislite, hoće li kršćanstvo biti konačno zabranjeno?
  Plavokosi terminator je odlučno rekao:
  - Mislim da hoće!
  I ogolila lice!
  Ratnici su, općenito, odlični u pucanju. Ovdje se Gerda mlatila golim nožnim prstima. I cvrkutala:
  - Mi Arijci ne bismo trebali vjerovati u židovsku Bibliju koja propovijeda pacifizam.
  Charlotte se složila s ovim:
  - Tako je, nije pristajalo! Najbolji smo na svijetu!
  Crvenokosa je ponovno golim nožnim prstima poslala smrtonosni projektil. Srušio sovjetski automobil.
  Borbe su izuzetno brutalne. Istodobno, sovjetske djevojke su najbolje.
  Ovdje je Natasha bila prisiljena prekinuti. Fašisti su opet na potezu. Točnije, crnci i Arapi. Nacisti regrutiraju vojnike u Africi i Aziji i bacaju ih na sovjetske položaje. Svi pokušavaju slomiti brojke.
  Nataška bosom nogom vješto baca granatu i kaže:
  - Veličina Staljina bit će stoljećima!
  Zoya dolazi na red. Baca se i bosom nogom na protivnike. Nokautira naciste i kaže:
  - Strah je nepoznanica lijepim ratnicima!
  Puca i crvenokosi Augustin. I vrlo prikladno. I dok govori:
  - Da, u našoj domovini i srce živi!
  A baca i granatu bosom nogom.
  Svetlana, pucajući, govori ljepoticama:
  - Naplatit ćemo račun prokletim nacistima!
  A iz njega poleti granata ispaljena golim prstima. Općenito, djevojke su ovdje najvišeg poshiba.
  Natasha, pucajući, cvrkutala:
  -Neka ovaj rat bude posljednji!
  Zoya je oduševljeno dodala:
  - Sotona neće vladati.
  U srpnju su Nijemci napredovali duž Dona i već su se približavali zavoju. Bitke su ovdje bile u punom jeku. I nećete rasporediti udarnu snagu kako bi trebalo. Voronjež je postao sporedna točka rata. Stvarno, što se brineš?
  Počelo je granatiranje i počelo zaspati pijeskom i krhotinama. Olujni vojnici su letjeli. Bilo ih je mnogo, i svi su bili dosadni kao muhe.
  Djevojka je izrazila:
  - Gmazovi puze kao dosadne muhe.
  I bacila je granatu bosom nogom, srušivši njome njemački mlazni jurišnik.
  Nakon toga, Zoya je učinila isto. Bacila je i granatu bosom nogom i srušila fašistu.
  Objavljeno na Twitteru:
  - Ja sam bosonogi san, i jednostavno velika ljepotica!
  I opet se ratnik okrenuo.
  Bez problema je ušao i crvenokosi Augustin. Bosom nogom zabila je auto granatom. Razbila ga je u komadiće. Koji se razasuo po cijelom području i ruševinama Voronježa.
  A onda još teže...
  A Svetlana će to uzeti i golim prstima baciti granatu. I uništit će sve protivnike bez ikakvih problema. Tako postaje, kao u lijesu - nijemo i bez nepotrebnog antimona.
  Nijemci su previše izgubili u borbama za Voronjež i opet su predahnuli.
  Malo se poigrao. Vidio sam jedan njemački jurišni zrakoplov. A ona ga je uzela i bosom nogom bacila na njega granatu. Razbijajući objekt poletio je u visokom luku. Sletio je ravno u njemački auto, rascijepivši ga na komadiće. Tada je plavokosi terminator rekao:
  - Nisam ja tvoja lutka!
  Nakon toga su se ratnici jednoglasno prevrnuli na trbuh. Bljeskale gole pete.
  Dolazi srpanj, borbe i granatiranje. Granatama su zasuli položaje ruskih vojnika. I pucaju moćnim oružjem. Nacisti napreduju u području zavoja Dona.
  Tamo su ratnici i heroji. Fritz se bore i u diskotekama. Posebno lijepe djevojke: Gertrude i Eva. Oni lete disk avionom i zgnječe Ruse na nebu.
  Natasha je pucala u nebo. Oborila je njemački bespilotni, radio-upravljani aparat "Rama" -7. A ona je rekla:
  - Ljudi će biti sretni.
  Zoya je bosom nogom bacila granatu na njemački jurišnik, koji je izletio poput pirane mesožderke i cvrkutao:
  - Sreća zauvijek!
  Augustin je također bosom nogom lansirao dar smrti i siktao:
  - Sovjetska vlada...
  Svetlana je također bacila zapaljeni predmet, srušila fašistu i zagunđala:
  - Snaga je velika!
  Ali onda su Nijemci otišli ... I cure su se malo smirile.
  Natasha je s tužnim osmijehom primijetila:
  - Pa koliko ovaj rat može trajati!
  Zoya je oduševljeno primijetila:
  - S godinama smo postali jači, ali nismo nimalo ostarjeli!
  Crvenokosa Augustina se zahihotala i golim prstima zgnječila dosadnu muhu:
  - Naravno da ne! Ne stari! Još mi je vruće kao i uvijek!
  Svetlana se zahihotala i primijetila:
  - Rat općenito pomlađuje djevojke. Vođe dolaze i odlaze, ali djevojke ostaju mlade!
  Natasha je odgovorila sa širokim osmijehom:
  - Pomladili smo se - Ruski bogovi!
  Zoya se složila s ovim:
  - Da, naši bogovi, slavenski bogovi!
  Vatreni Augustin je pjevao:
  - Živimo na očevoj zemlji! Ladina djeca su divna djeca! I godine na krilatom konju, Rusija u dalekim tisućljećima!
  Svetlana se zahihotala i odgovorila:
  - S neba će zvono udariti - kiša će pljuštati! Trčim u djetinjstvo - prati me ljetna kiša!
  A Natasha je s entuzijazmom pokupila:
  - Prati me!
  A ratnici su pljeskali svojim bosim, isklesanim nogama. Oni su doista sposobni za takva čuda. Niti jedna stranica u mom životu nije okrenuta.
  Ovdje odrasta cijela generacija ratnika. Već se bore u redovima Crvene armije, onih koji su rođeni skoro nakon početka rata.
  Evo, na primjer, Andreika. Bosonogi dječak u kratkim hlačama. Trinaest godina ukupno, ali kako se bori? Da, na neki način nesretni dječak, koji nije poznavao svijet.
  Natasha je pozvala Andrejku. Pogladila je pionirovu plavu kosu. Pogledaj kako je preplanuo, kao čokolada. Djevojka je dječaku dala slatkiše. Mrko je promrmljao:
  - Slatko je loše...
  Ali on je svejedno pojeo hranu. Da, vrsta dječaka. Natasha je uzela i ispružila ruku. Poškakljala je pionirovu otvrdnutu, prašnjavu nogu. Kao odgovor, počeo je škakljati Nataškin goli taban. Lijepo je dodirivati te ruke dječaka.
  Natasha je primijetila:
  - Rasteš Andreja! Ako poživiš još par godina, naučit ću te.
  Dječak je bio iznenađen
  -Što?
  Natasha se zahihotala.
  - Kako voditi ljubav!
  Andrey je prezirno frknuo:
  - Već sam vidio!
  Natasha je odmahnula glavom.
  - Ono što ste vidjeli je parenje životinja. I učit ću te lijepo i vrlo ugodno!
  Djevojke su 1. kolovoza 1947. pronađene u rovovima. Borili su se protiv Fritza. Od početka Velikog Domovinskog rata prošlo je mnogo vremena. Evo događaja.
  Natasha puca na naciste i baca granatu golom, isklesanom nogom, govoreći:
  - Za veličinu komunističke zemlje!
  Zatim je pokazala zube.
  Djevojke se tu bore, tradicionalno gotovo gole. Odjeveni samo u crvene, uske gaćice, tuku se i mahnito zaraze ostale borce.
  I pucaju. I jako dobro pucaju. Kao snajperisti i ratnici najviše svemirske razine.
  Zoya također puca. On kosi naciste i cvrkuće:
  - O, moja domovino i velika obitelj!
  I baca granatu bosom nogom. Općenito divna djevojka.
  A kosa joj je boje zlatnog lista.
  Zoyu su svojedobno mučili nacisti. Prvo su me odveli u kolibu i svukli me do kratkih hlača. Počeli su osjećati, penjati se rukama na osjetljiva mjesta. Onda su me tukli gumenim crijevima. Tukli su me i po prsima, i po bokovima, i po bedrima. Sljedeće je bilo najponižavajuće - silovanje gumenom palicom. Ali osjećaj je tako akutan. Istovremeno, uz bol, Zoya je doživjela orgazam i završila. Nacisti su se nasmijali.
  Potom su rukom ispisanu ljepoticu opet silovali batinom, a onda su se sami upustili u to... Dvadeset i pet mladih, gladnih vojnika pregazilo je djevojku. Neka više ne djevica, ali ipak muškarac. Ovo je i zadovoljstvo i bol. Tako intenzivni osjećaji. Pogotovo ako silovana u petoj točki.
  Ali barem nisu bili pretučeni. Vidi se da su ga nacisti voljeli imati u različitim trenucima. Nisu je objesili. Sve dok Zoe na kraju nije pobjegla. Prije toga je, inače, bosa i gotovo gola istjerana na hladnoću. Ali do tog trenutka Zoya se već uspjela naviknuti na hladnoću. I pobjegla je samo u gaćicama. I da je ratnica najvišeg crvenog akrobatika.
  Aurora se također herojski bori. Kosi naciste i pjeva:
  - Domovina, stranka, Komsomol! Bit će snažan poraz za Hitlera.
  A i kako bosom nogom baca granatu.
  Sve u vezi s djevojkama je cool i drsko.
  I Svetlana će također uzeti i mlatiti. I pokositi Fritz. I golim prstima podmetnut će granatu.
  I urlati u isto vrijeme:
  - Za stvar borbe komunizma!
  Natasha također puca, nokautira naciste i sikće:
  - U ime domovine, svetac!
  A granata bačena golim nožnim prstima raspršuje naciste. A cure su sve vedrije i sve u sebi pjevaju od divljeg veselja.
  Zoya također puca s preciznošću Robina Hooda. Vodi vatru sebi i pjeva:
  - Volim Rusiju! Moćna zemlja! Zašto Hitler nije uništen? ne razumijem!
  A i on će ga golim prstima uzeti i baciti granatu. I kajuk fašistima.
  Aurora je poševila Fritza. Bacila je limun bosom nogom i zacvilila:
  - Ali Pasaran! Oštar udarac!
  I Svetlana će dati red. Kako pomesti naciste. Kako ih sve natopiti i škripati:
  - Slava Svemogućem Rodu!
  A bacit će i granatu bosom nogom.
  I Natasha će se također okrenuti. Odsjeci fašiste. I baca granatu bosom nogom, cvileći:
  - Da, ime tvoje budi sveto!
  I opet se nasmiješi. Svjetlucavi biserni zubi.
  A onda Zoya poklekne. Iskreno će pokriti fašiste. I on će škripati, bacajući granatu bosom nogom:
  - Ratniče, donosiš smrt svima!
  I opet će ga raznijeti smrtonosni rafal!
  A ovdje je Aurora kao lupanet. I ubiti. I golim nožnim prstima poslat će dar smrti.
  Zatim cvrkuće:
  - Slava hrabrim ruskim vojnicima! Majstori ramena!
  I Svetlana će također pogoditi naciste. Kako ih kosi, kao srp, i poskakuje:
  Ja sam ratnik koji se nece zaboraviti...
  I opet bosom nogom, kao da juri na neprijatelje Rusije. I kao granata neka leti.
  Djevojka se, naravno, mnogo toga sjeća. Na primjer, još četrdeset i prve godine, Fritz je natjerao dvije bosonoge djevojke da kopaju rupu na hladnoći. A cure još nisu toliko okorjele. I naravno, noge su im prvo pocrvenjele, a potom i plave od hladnoće. I boljelo je.
  A čudovišta-fašisti, kako bi se zagrijali, počeli su tući toljagama za petama. Djevojčice su izgubile svijest. Nakon toga su ih polili s još par kaca ledene vode. Gotovo umoran.
  Na sreću, nesretne djevojke pokupio je iscjelitelj. Izašao iz njih. Pa čak ni udovi nisu morali biti amputirani. Djevojčice su odrasle i postale partizanke. Osvetili su se nacistima.
  Dječak pionir Aleksandar Grigorijevič imao je manje sreće. Njegovi nacisti, hvatajući, svukli. I obješen na stalak na hladnoći. I bose noge pionira bile su stisnute u blok, a kamen težak centner je sjeo. Dječak je piskao ispružen na hladnoći. A grijali su ga i njegovi fašisti, prinoseći baklju ukočenom tijelu. To su čudovišta nacista.
  Dječak je visio tri dana i tri noći, a četvrtog dana, ne mogavši podnijeti mučenje, umro je.
  Osvajači su se okrutno ponašali...
  Razodjeven je bio i komsomolac Sveta. Poslužili ste veliku staklenu posudu. Napunjen vodom i izložen mrazu. I tako da svi stanovnici vide kako se komsomolac smrzava u ledenoj, ledom prekrivenoj vodi. Kakav je to užas.
  Svetlana puca na naciste i šapuće:
  - Fašizam neće proći! Slava Rusiji!
  Natasha također puca. Vrlo precizno baca bombu bosom nogom i viče:
  - Nemojmo se lagati pod Hitlerom!
  Zoya svečanim tonom potvrđuje:
  - Nikada nećemo ležati!
  I također otvara vatru.
  A bosa noga baca granatu.
  Aurora puca. Suočavanje s nacistima i vrištanje.
  - Slava ruskim bogovima!
  I opet bosom nogom baca granatu.
  I Svetlana puca vrlo precizno. I vrišti:
  - U ime života na Zemlji!
  I opet bosom nogom vrlo precizno baca granatu.
  A Fritzovi su ostali bez daha.
  Djevojke su odbile napad nacista, a došao je sljedeći dan: 2. kolovoza 1947. godine. Ljepotice su ponovno odbile napad. Malo smo pucali, a onda se zabavljali s muškarcima.
  Nataška se prisjetila kako je u četrdeset i drugoj godini malo lutala ratnim cestama iza neprijateljskih linija.
  Bila je tu bosonoga djevojka u jednostavnoj pamučnoj haljini. Hodanje je bilo lagano i ugodno. Ljeto, vijenac je upleten u Natašinu bijelu, blago zlaćanu kosu. Goli tabani vrlo ugodno bodu kamenčiće. Djevojčičina stopala su jako otvrdnuta i uopće je ne bole. Čak se ni fragmenti boca ne boje kurje oči.
  Nataška je otišla sebi, jer je bila izviđačica. Ona je jako lijepa djevojka i to se može iskoristiti za dobrobit zemlje.
  Zavesti nekoga, izvrnuti. Četrdeset druga je, međutim, teška za Rusiju. Nakon početnih uspjeha u blizini Moskve, Lenjingrada, na jugu, Crvena armija je ponovno počela gubiti.
  Sovjetske trupe su poražene kod Harkova i pogodile kotao. A nacisti već idu u Voronjež. Naravno, to ne podiže raspoloženje. Djevojka je, osobito ujutro, otrgnula letak.
  Nijemci su upravo objavili zauzimanje neosvojive tvrđave Sevastopolj. A nešto ranije izvijestili su o padu u Africi, također nepokolebljive tvrđave Tolbuk.
  Evo dolazi djevojka bosa, gazi otvrdnutim tabanima uz kameni put i razmišlja.
  Što bi moglo biti sljedeće? Hoće li fašisti pobijediti? Uostalom, njihova moć je iznimno velika. Da, raspoloženje je pokvareno. Djevojka je cvrkutala:
  - Staljin živi u mom srcu,
  Da ne znamo tugu...
  Otvorio vrata svemira
  Zvijezde su sjale iznad nas!
  Djevojka je iznenada ugledala dječaka. Svetlokoso, lijepo dijete od desetak godina. Vitka, naravno, ali okretna, u kratkim hlačama, i golog torza čokoladnog od opekotina od sunca.
  Dječak je pritrčao Nataši. Zazviždao je i viknuo:
  - Fašisti lažu! Ne brinite, ipak ćemo pobijediti!
  Djevojka je odlučno odgovorila:
  - Naravno, pobijedit ćemo! Drugačije ne može biti!
  Dječak je kimnuo i rekao:
  - Nataša, znaš, zapovjednik te upozorava da ne ideš u selo Novoselovo. Tu su Fritz postavili zasjedu.
  Djevojka je kimnula u znak slaganja.
  - Hvala na upozorenju. Ali tko će dostaviti poruku?
  Dječak je predložio:
  - Pusti me. Provjeravaju sve odrasle, čak i žene. Ali dijete se može provući.
  Natasha je izvadila ceduljicu iz gaćica i pružila je dječaku, ali je u isto vrijeme upitala:
  - Što ako te uhvate?
  Dječak je, gledajući ga ravno u oči, odgovorio:
  - Ja ću, kao Malchish-Kibalchish, podnijeti mučenje, i umrijeti uzdignute glave.
  Natasha se nasmiješila. A onda je potonula. Sjetio sam se kako su nacisti uhvatili dva pionira od oko dvanaest godina. Dječacima su strgnuli odjeću i zavezali im ruke straga žicom te ih gole i bose tjerali u veliku hladnoću. Zatim su ih protjerali po snijegu, pa ih opet otjerali u kolibu. Vozili su se dok im se pratnja nije smrzla. Pionirima nije bilo ugodno, ali su izdržali. Dečki su prilično jaki.
  Tada, vidjevši da mraz ne uzima pionire, nacisti su djecu počeli spaljivati vatrom. I u tome su uspjeli. Kad je krvnik prislonio užareno željezo na dječakova gola prsa, dječak je uzviknuo:
  Živio Staljin!
  Zatim su na dječakove gole, otvrdnute potplate nanesene široke metalne trake, crvene od vrućine. Žena krvnik je s velikim zadovoljstvom udisala kroz nosnice miris pečenog mesa. Pionir je opet viknuo:
  - Povijte crvene zastave iznad Reichstaga!
  I pokazao jezik. Tada su nacisti užarenim hvataljkama istrgnuli skrotum. Pionir je umro od šoka boli.
  Da, fašisti su uspostavili novi poredak.
  Postupili su grubo i okrutno. I mučenje je bilo stalno.
  Natasha ponovno baca bombu bosom nogom. Raspršuje Fritz i cvrkuće:
  - Neka bude raj na zemlji! Raj komunizma, u kojem cvjeta zemlja Sovjeta!
  Zoya također baca granatu golim nožnim prstima i cvrkuće:
  - I slava će doći na zemlju!
  Nakon toga, djevojka daje vrlo dobro usmjereni okret. Nokautira protivnike. I opet pokazuje zube.
  A onda Augustin zapali. Nokautira naciste i škripi:
  - Za domovinu! Za Staljina!
  I opet je bosom nogom bacila granatu, rastjerala naciste. Snažno pobijediti ratnike.
  Ne iznevjeri neprijatelja.
  I Svetlana bosom nogom baca granatu. Boji naciste i škripi:
  - Slava našim ruskim djevojkama!
  A kako se ratnici smiju. Uostalom, one su takve ljepotice da ih se, zapravo, može dati na natječaj: Gospođa svemir. Grudi su im tako pune i čvrste u isto vrijeme. Zato vole imati seks s muškarcima. To ih stvarno uzbuđuje.
  Pogotovo kada tijela pipaju i još uvijek štipaju bradavice.
  Natasha se prisjetila kako ju je jednom tražila policija. Stvarno je klasa. Kad ti se čovjek s dlakavom šapom prstima uvuče ravno u utrobu. Kako divno uzbudljivo i ugodno.
  Tada ih je Natasha sve pobila. Što drugo učiniti s policijom? Ali onaj koji ju je osjetio, i ona je silovala, privezana za klupu. Tako je cool silovati muškarce.
  Nakon toga, Natasha je užarenim željezom zapalila zvijezdu petokraku na čelu fašističkog suučesnika. Ovako treba postupati s nacistima
  Djevojke su se omesti i počele uništavati naciste.
  Oni mlatiju prešanog Fritza. I odbiti takav mahnit i pakleni napad.
  Natasha je pjevala zajedno, odsijecajući naciste;
  - Djevojke u velikoj potrebi! Gdje si vlasnik gdje!
  Da, već više od dvije godine Crvena armija nema tenk ravan nacistima, a nije ni bolje. Naprotiv, nacisti pritiskaju Crvenu armiju.
  Zoya je tvitala:
  - Neka naša Domovina bude na svemirskim putovima!
  I bosom nogom lansirat će limun. Takva je djevojka hrt.
  Augustin je pucao na neprijatelja, siktao;
  - Staljin, Staljin, Staljin! Hoćemo Staljina!
  I bacit će granatu bosom nogom.
  Svetlana, snimajući, nastavlja:
  - Da nas ne bi mogli slomiti, dižite gospodara sa Zemlje!
  I opet poleti granata koju je bacila bosa noga djevojke.
  Natasha je pokosila nekoliko redaka i rekla:
  - I slomiti Adolfa!
  Djevojke još uvijek nisu odustale od prilike da poraze naciste. Dana 3. kolovoza 1947. borbe su bile u punom jeku.
  Istodobno, nacisti su pokušali odsjeći od svojih baza sovjetske trupe koje se nisu imale vremena povući izvan Dona. U čemu su, između ostalog, čak i neznatno uspjeli.
  Gerda i njezina tenkovska posada, kao i uvijek, prednjače u napadu.
  Cure u gaćicama i bose. Pucaju se i tuku.
  Dva su auta za četiri ratnika. Kompaktan i vrlo udoban, piramidalni.
  Gerda, koristeći gole nožne prste, pritišće joystick i puca. I prilično dobro pogađa. Otkidanje kupole sovjetskog tenka.
  Zatim kaže:
  - Ja sam terminator s kosom boje snijega!
  I bijesno se smije... Trza se kao lutka.
  Charlotte također puca. Vrlo prikladno pogađa i urla:
  - A veliki Reich, rekli su nam ne po zanosu!
  I bosom nogom kako gurati.
  Stigao je 4. kolovoza, ovaj put najtopliji dan ljeta. Njemački tenkovi se bore na zavoju Dona. Borbe se vode i u Sukhumiju. Pun krvi i razaranja. A luđaci se ne mogu vratiti.
  Charlotte i Gerda gole u tenku. Na njima su ostale samo tanke gaćice.
  A djevojke pucaju, probijaju se kroz trideset i četiri tenka pokušavajući se probiti do njih, koji jure kao bijesni psi. I vrlo ujednačeni ovi psi, recimo tako cool. I svi su razbijeni i secirani.
  Jednostavno im se ne možeš približiti.
  A ratnici su žestoki.
  . POGLAVLJE #11
  kolovoza 1955. godine. Lijepe djevojke se bore protiv nacista. Nijemci pritiskaju Voronjež. Nacisti pokušavaju pritisnuti Ruse.
  Nataška puca, odsiječe u redovima. I baca granatu bosom nogom, raspršujući neprijatelja:
  - Sve će biti super!
  Zoya se također ljutito okreće prema nacistima. Pokosio Fritz. I bacao limune bosim nogama.
  Djevojka je viknula:
  - To je hiper!
  Ovdje je uzela i Augustina, i bičevala naciste. A bacila je i smrtonosnu silu bosom nogom.
  Djevojka je cvrkutala:
  Razbijmo Hitlera!
  Tada je Svetlana uzela i golim prstima bacila smrtonosnu granatu. Djevojke su uzele i rušile naciste, cvrkutale:
  - To je odlično!
  Natasha je agresivno primijetila:
  Mi smo super borci!
  I opet je bosom nogom bacila granatu. To je jako lijepo.
  Zoya je ovdje napravila odličan posao. Tada ga je bosa noga, vrlo lijepa djevojka, bacila i porazila naciste:
  - Bit ćemo jako cool!
  Tada ga je vatrena djevojka Augustina uzela i vrlo lijepo golim nožnim prstima izvela bacanje, raspršila naciste na sve strane:
  Sve smo mi super djevojke!
  Onda je Svetlana jako lijepa djevojka, i to takva plavuša, s bosim nogama koje bljeskaju granatama. I djevojka je uzela i izvalila Fritz, vrlo lijepu djevojku.
  Djevojka u gaćicama. I zagugutala je:
  - Djevojke su drugačije! I jako crvena!
  Djevojke su općenito jako cool, i uvijek bose.
  Svetlana je, na primjer, cijelo vrijeme rata trčala bosa. A u četrdeset i prvoj godini kretala se kroz šumu. Nije joj to prvi put. U dječjoj, radnoj koloniji radila je bosa i u laganoj zatvorskoj haljini do mraza. Kasnije je djevojka čak trčala bosa po snijegu. Tako je Augustin bio u koloniji. Tamo su djevojke mogle raditi gotovo gole na jakom sibirskom mrazu.
  I to ih nije uplašilo. A kako je dobro curama trčati bosonog kroz snježne nanose po snijegu. I da je gole pete mraz izgrizao. Nije tako strašno. Goli tabani su prekriveni kurje okom, a djevojke nisu ozlijeđene, od ledene kore.
  Tako su jako cool. Bosonoge djevojke trčale su i radile sa sjekirama.
  Djevojke su odradile jako dobar posao.
  Djevojke su bile jako lude. Opet bacaju granate golim prstima.
  I razbijen od strane nacista. Vrlo cool ratnici, moram reći.
  Djevojke se bosim nogama bacaju na neprijatelja.
  Natasha vrlo precizno puca u naciste.
  I razbio još Fritza.
  Cura je jako lijepa... I jako bosa i lijepa Natasha, jako agresivna.
  Ali za djevojku je potrebno uništiti ono što je zanimljivo.
  Ovdje su se Oleg Rybachenko i Margaret Magnitnaya počeli boriti.
  Dječak i djevojka slomili su Nijemce.
  Oleg Rybachenko izgledao je kao dječak od jedanaest godina. I slomio naciste. Ili oni koji izgledaju kao fašisti.
  Dječak je bacio bosu nogu na Fritza. Slomljen i pobijedio.
  I okrenuo se.
  I Margarita je vrlo snažno mlatila tog pomalo zaškiljenog Fritza.
  I slomio Nijemce. I djevojka se jako lijepo borila.
  I jako je lijepo bacila bosu nogu. I slomio neprijatelja.
  Margarita je ubila Nijemce vrlo teško.
  Nacisti su vrlo žustro napredovali.
  Margarita, jako slomila protivnika.
  Bose noge djevojke su tako lijepo slomile kičmu nacista.
  Djevojke su tako agresivne.
  I bataljun ide za momcima. Cure u gaćicama, i jako lijepe. Napali Nijemce, i to vrlo revno.
  Tresu im se gole grudi s rubin bradavicama. A cure se bore s velikim pritiskom. Slomili su Nijemce. I nacističke trupe popuštaju.
  I sad se Nijemci počinju uzmicati.
  Veronica golim nožnim prstima baca granatu. Zdrobila je vojnike i zacvilila:
  - Ljubav je život!
  Victoria je dobro namjerno skrenula. Odsjekla je protivnike. I bacila granatu bosim nogama.
  A onda je cvrkutala:
  - Proslavljena je naša domovina!
  Ovdje je Juliana vrlo lijepa djevojka, i generalova žena, dok uzima i baca granatu i guguta:
  - Genijalni ekspres!
  A onda i crvenokosa Anna. Djevojka je tako cool i neobična. Zgužvao sam Fritz, natopio ih. I bosih nogu poletjela je granata. I razbacani protivnici.
  Zatim je cvrkutala:
  - Sveta Rusija cara Josipa Staljina!
  A djevojka namiguje svojim safirnim očima. I ogolio svoje očnjake.
  A onda Olimpijada: djevojka heroj bosim nogama lansira čitavu hrpu granata.
  I raširila se na sve strane riječna krv s nacistima.
  Uostalom, bataljun golonogih djevojaka, u kratkim hlačama, prednjači u napadu i nokautira Nijemce.
  Djevojke pucaju vrlo precizno, ali ne trpe gubitke. Kada je djevojka gola i nosi samo gaćice, praktički je neranjiva. I iznimno ga je teško dohvatiti.
  Dakle, Nijemci ne gađaju djevojke, ni granatom, ni metkom, ni krhotinom. Pa što? Borba je borba!
  Veronica puca u sebe. Udara neprijatelja, i baca granatu bosom nogom, i cvrkuće:
  - Bit će to jako cool igra!
  A Victoria je ratnik-zapovjednik. Dok trese gola prsa, a svojim grimiznim bradavicama ispušta privid munje. A onda bosa noga baca granatu.
  Razbija redove protivnika.
  Djevojka iz sveg glasa vrišti:
  - Ja sam superdjevojka!
  I pokazuje zube.
  A onda Julian. Također djevojka rijetke ljepote. Kako pobijediti naciste. Točnije, ne od nacista, nego od Nijemaca, koji su, međutim, u ratu s Rusijom ili SSSR-om.
  A na prijestolju je car i predsjedavajući, koji je postao car sovjetskog carstva. I super je složiti se. I doći će vrijeme kada će SSSR umnožiti mnoge grbove sovjetskih republika.
  Yuliana je bosom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Neka je Staljin u sovjetskoj Rusiji - svjetlo!
  Namignula je svojim safirnim očima.
  A onda se Anna, crvenokosa zvijer, bori. A i puca izuzetno dobro.
  I pokazavši zube kaže:
  - Neka na planeti bude kraljevski raj!
  I Olimpija je lansirala limun bosom nogom. Raspršio protivnike i zacvilio:
  - Slava caru i domovini!
  Hitlerovi tenkovi uspjeli su zauzeti zavoj Dona i okrenuli se prema jugozapadu, nastavljajući se kretati uz rijeku. Nacističko napredovanje bilo je relativno uspješno.
  Sama konfiguracija fronte im je išla u prilog i bilo je teško prebaciti pojačanje za Crvenu armiju pod njemačkim bombama.
  Osim toga, disk avioni Trećeg Reicha, koji su potpuno neranjivi, pokazali su se vrlo učinkovitim oružjem i nabijali su sovjetske automobile laminarnim mlazom.
  Bio je posebno učinkovit zbog ogromne brzine letećih tanjura. Koji bi mogao sustići gotovo svaki sovjetski zrakoplov.
  Lijepe djevojke Gertrude i Eva lovile su sovjetske automobile na takvoj disketi.
  Ovdje su, posebno, dva lovca Yak-11 napala i doslovno ih sravnila.
  To su djevojke, ne stoje po strani.
  Gertrude je golim nožnim prstima pritisnula tipku džojstika i cvrkutala:
  - Njemački bogovi su najmoćniji na svijetu!
  Eve je također upravljala džojstikom golim nožnim prstima i, pokazavši zube, zaurlala:
  Potopit ćemo sve neprijatelje u wc!
  Djevojka je još uvijek stvar. Ovdje sam uzeo, na primjer, pionira. Dječaku je strgla odjeću i žicom je pričvrstila za jasiku. Zatim je užarenim žaračem na lomači počela kauterizirati tijelo pionira. Počelo je od trbuha, a zatim prešlo na prsa. Nije zanemario dječakove okrugle pete.
  Kad se žarač ohladio, djevojka ga je ponovno zagrijala, a Gertruda je bacila grančice.
  Onda su se promijenili, a pionirku je spržio njezin partner. Plavokosa terminatorica Gertrude također je pekla dječakove obraze. Ukratko, kod pionira nije ostala niti jedna cijela traka kože.
  Zatim su uzeli i zapalili veliku vatru, popaprili dječaka, posolili ga i počeli jesti.
  Meso je sočno, nemasno.
  Eva, proždirajući dječaka, primijeti:
  - Na takvoj hrani nećete dobiti dodatne kalorije.
  Gertrude je, oblizujući prste, složila:
  Da, to je kvalitetno meso. Dječak je mršav, žilav, mršav. Ovo je lijepo za jesti.
  Djevojke su rado jele svog pionira. Prišla su još dva Nijemca. Pridružio se gozbi. Doslovni kanibalizam. I tako ukusno, sa začinima za jelo dječaka.
  Jedna od Njemica, Frida, primijetila je:
  - Trudnicu smo nekako skuhali. A onda su pojeli bebu u utrobi. Tako je ukusno!
  I djevojke su prasnule u smijeh. Mučenje i kanibalizam, to je super!
  Jednostavno su, bez ikakvih predrasuda, dječaku nešto odrezali i svaki odgrizao komadić.
  Nakon toga su ratnici pili i vino - pomiješano sa zrakoplovnim alkoholom. Jeli su sočno meso.
  Zatim su ratnici malo zaplesali. Zatim je došla još nekoliko ljepotica u istim gaćicama. Počeli su jesti dječaka. Presjekli su njegovo malo srce na nekoliko komada. I jeli su.
  Zatim su je uzeli i bosi trčali po ugljenu. Skakali su, skakali. Zatim su odjurili do najbližeg dijela. Tamo su napadali muškarce, parili se s njima poput životinja. I bilo je super.
  Ženke su tako agresivne.
  A sada dvije djevojke jure sovjetske avione. Nabijaju Tu-4, uzrokujući da su bombe u njegovom trbuhu eksplodirale. I svi se ne prestaju smijati. Divne djevojke.
  I kako golim prstima pritišću tipke joystika. Takve šarmantne ljepotice. Imaju moć ljutnje i plamen strasti. A gole djevojke daju povjerenje u pobjedu.
  Loše cure stvarno obaraju sovjetske avione.
  Gertrude je sa smiješkom upitala Evu:
  - Mislite li da je Biblija Božja riječ?
  Djevojka je uz smijeh odgovorila:
  - Ne!
  Gertrude je s očitim iznenađenjem upitala:
  - I zašto?
  Eve je odlučno rekla:
  - Jer je nebo čvrsto! Kao ogledalo!
  I djevojke su se smijale. Izgledalo je iznimno smiješno.
  Gertrude je logično primijetila:
  Ali ipak, postoji Bog!
  Eva se složila:
  - Tu je Adolf Hitler i njegov prorok!
  I opet su ratnici prasnuli u smijeh. Tako su zabavni i uopće nisu glupi.
  I vole se svađati. Oh, i silovati muškarce također. Ovo im je moto....
  Gertrude, obarajući sovjetski avion, zacvilila je:
  - Moja domovina! Sve ću pobiti za tebe!
  Eva je sa cerekom zuba potvrdila:
  - Ja također!
  I svjetlucajte safirnim očima. Ovi ratnici su cool. I uopće nije glup.
  Ili možda loše... I vrlo okrutno. Ovdje su mučili ženu od tridesetak i njenog sina od oko dvanaest godina - čak ni pionira.
  Obojicu su objesili na stalak. I vatra se palila pod bosim nogama. Štoviše, tako da možete ublažiti vrućinu, ali će vaš rođak otići u vatru.
  Ili će se dječaku spržiti pete, a onda i djevojčice.
  A žena je ozlijeđena i psihički i fizički. Zapaljene su i majčine grudi.
  Da, bili su teško mučeni. Djevojke vole vatru.
  Na primjer, dječaci vole mučiti. Čak i one potpuno nevine.
  Samo ih zapali...
  Ili umočen u kiselinu... Drugi način mučenja. Pionir izbičevati užarenom žicom, a zatim ga namazati gnojem. Ovo je i bolno i ponižavajuće.
  Pioniri su također posipani korbitom i vapnom. Pa, ove đavole-terminatorice.
  Eva je udarila u tri sovjetska automobila i primijetila:
  - Evo mučimo ljude... I to je cool!
  Gertrude je, pokazujući zube, rekla:
  - Posebno je lijepo mučiti dječaka!
  Eva se složila:
  - Vrlo lijepo! Ali također je dobro mučiti djevojku!
  Ratnici su ovdje bili tako sretni.
  Gertrude je srušila četiri ruska aviona i zaškripala:
  - I bit će nam super!
  I pokazala je jezik.
  Djevojke su općenito tako lijepe izgledom i bijesne iznutra. Jedno od mučenja koje su ljepotice koristile je. Ovdje, na primjer, objesite pionira za noge na strop i pričvrstite mu lanac na ruke. I dobijete struju. Pionir ga mora podići uz pomoć preše. Da se mišići ne lome.
  A onda nema dovoljno snage i opet tuče strujom.
  Djevojke su također voljele kada dječaci vrte kotač. Malo su usporili kretanje, pa ih tuče struja. Vrlo impresivno.
  Eva se pitala:
  - Postoji li vrag?
  Gertrude je odgovorila sa smiješkom:
  - U svakom slučaju - vrag - to smo mi!
  I obojica su krali kako hoće. I lica će se pokazati.
  Djevojke su morale odbijati letove njemačkih jurišnih zrakoplova. Plavokosa ratnica je bosom nogom bacila granatu. I oborio njemački XE-377. Zatim je cvrkutala:
  - Točnost imam - neumoljiva!
  Zoya je također vrlo precizno bacila granatu bosom nogom i zacvilila:
  - U ime Roda! I slava Rusiji!
  Tada je djevojka opalila.
  A onda je i crvenokosi Augustin zakucao. Ona je izuzetno pametna djevojka. I golim nožnim prstima lansirala je limun. Srušio njemački jurišni zrakoplov.
  Razbio se u zraku nakon udarca. I plameni krhotine počeše padati na zemlju.
  I Svetlana je ispalila svoju bazuku. Oborila je brzi, mlazni jurišni zrakoplov Trećeg Reicha. I cvrkutala:
  - Za slavu Velike Ruske zemlje!
  Nakon toga, djevojčine bose noge ponovno su bacile ubojitu granatu. I vrlo točna.
  Natasha također nije misica. Protresla je golim grudima, bljesnula grimiznim bradavicama i zacvilila:
  - Veličina zemlje! Mi smo anđeli!
  I ljepotica je pokazala svoj dugi jezik. I tako dirljivo!
  Zoya se također agresivno nacerila i prosiktala:
  - Neprijatelj neće proći! Rusija će rušiti...
  Goli prsti isklesanih nogu vrlo precizno bacaju smrtonosnu i smrtonosnu granatu.
  A onda je bijesni vatreni Augustin počeo bacati darove smrti. Djevojka velikog srca i dugih nogu.
  Granata bačena golom petom leti. A od jurišnika samo vatreni sprej.
  A onda će Svetlana... Baš kao bosa noga, lansirat će se i zgnječiti Fritza.
  Od aviona su ostali samo fragmenti, gore.
  Gerda i Charlotte u užarenom tenku, potpuno gole u kratkim hlačama, potukle su se. Sovjetski tenkovi su krenuli u protunapad.
  Gerda je pucala na sovjetski auto i razbila oklop. Uzela ga je i zapjevala:
  - Ja sam vražja kći!
  Charlotte je probila obranu T-54 i dodala:
  - Sve mogu prevladati!
  Njemački top visokog pritiska je vrlo učinkovito oružje. Sposoban je prodrijeti s vrlo velike udaljenosti i nadmašuje sovjetski 100 mm na T-54. Štoviše, ruska vozila ne prodiru u najnoviji njemački AG-50 U, ni pod kojim kutom. Samo super-teški IS-ovi mogu uzrokovati probleme Fritzu. Ali činjenica je da je Isov izuzetno mali, a bazirani stroj je T-54. I ne možete se protiviti tome.
  Gerda svojim golim prstima gracioznih nogu pritišće tipke joysticka. Udara ruski auto iz daljine i škripi:
  - Ja sam kralj taj Superman!
  I ratnik pokazuje dug, ružičasti jezik.
  Charlotte također puca. I vrlo prikladno. I puca u sebe, s bijesom velike pantere.
  A golim nožnim prstima pritišće i tipku joysticka.
  I zviždi u sebi:
  - Ja sam veliki borac super klase!
  Nadalje, Gerda već puca. Hladnokrvna plavuša. Iako je i sama žena temperamentna. Primjerice, razapela je komsomolca na boru. I sama je zabijala čavle u ruke i noge. Zapalila je gola prsa, a potom užarenim kleštima slomila nožne prste.
  A sad Gerda urla:
  - Mi smo bijeli vukovi i ne znamo milosti ni za koga!
  I opet, ljepotica puca vrlo precizno. I udara neprijatelja. Tako divna plavuša. Uskoro ona to neće učiniti. Opet se ruski auto probio iz daljine. U stanju pogoditi. A dvjesto milimetara oklopa je neće zaustaviti.
  Charlotte također puca i škripi:
  - Ja sam visoki kralj! Sve ću vas zdrobiti!
  I golim nožnim prstima pritišće tipku joysticka. Crvenokosa đavolica jučer je mučila pionirku. Tukla je dječaka grozdovima koprive. Zatim sam mjehuriće posula solju. Zatim je izvadila upaljač. Crveni plamen grabežljivo polizao je djetetovu petu. Evo crvenokosa! Kako je odvratna. Samo paklena životinja, koja sve muči bez imalo sažaljenja i slabosti!
  Međutim, sovjetske djevojke odgovaraju nacistima.
  Ratnici sami vode vatru. Hladnokrvni su i proračunati.
  Natasha je golim nožnim prstima bacila granatu. Plaćenici su se razbježali na sve strane.
  Natasha je prosiktala:
  - Sve nemoguće kod nas se može ostvariti!
  I Zoya je golim nožnim prstima pustila limun. Rastjerao naciste i zacvilio:
  - Da, moja Domovina je presveta!
  I djevojka je namignula.
  A onda je vatrena Augustina bosom nogom podlegla nacistima. Raspršuje ih u različitim i vrlo udaljenim smjerovima. I cvrkuće:
  - Ja sam spoznaja smrti!
  A Svetlana je golom petom poslala granatu. Nacisti lete na sve strane. Propadaju bez ikakve nade u i najmanji spas. A kako su cure graciozne.
  Svetlana se okrenula i zapjevala:
  - Evo moje nove borbe! ići ću s tobom!
  Ovdje se snažan njemački tenk penje kroz ruševine. U ovom slučaju, AG-100. Takvo čudovište nije tako lako probiti. Ali ruske djevojke spremne su za takvu bitku.
  I vrlo prikladno su tukli iz baze. Nacist je imao kovčeg, pa su ga uzeli i zgužvali. Općenito je divno.
  Natasha je agresivno zarežala:
  - Neka bude raj na zemlji!
  I opet poleti granata koju je bacila njena bosa noga. Ovaj smrtonosni dar uništenja.
  A onda će ga Zoya uzeti i udariti naciste. Kako ih je bacala i zgnječila. I to vrlo ratoborna.
  I golim nožnim prstima, kako zakucati šipak. I baciti naciste na rogove.
  A Augustin također kopa naciste. A njezina je gola peta, kao i uvijek, u poslu.
  Raspršila je naciste kao žohare po kutovima. I zagugutala je:
  - Ja sam crvenokosa!
  A onda i Svetlana, dok je uzima, i tuče naciste. Raspada se u krvavo mljeveno meso, i škripi od divljeg bijesa:
  - Ja sam nemilosrdna djevojka!
  Primirje je prekinuto. Bitke su opet u punom jeku, a Fritz će na juriš na Voronjež.
  Natasha se okreće. Granata bačena bosom nogom leti. Ubija naciste i raspršuje protivnike.
  Zatim zaglušno zaurla:
  - Ja sam plavuša koja će sve uništiti!
  Zoya je također na vrlo originalan način primijetila, koseći naciste:
  - I medene plavuše su cool.
  I granata poleti s bose noge, i zgnječi sve.
  A onda Augustin puca. I vrlo točna. Puca na naciste i cvrkuće iz vrha svojih pluća:
  - Ja sam super djevojka.
  I goli prsti na nogama također vrlo prikladno bacaju granatu.
  Tako Svetlana lansira svoju odjeću. Ovom crtom rastrgao je naciste u komade. I cvrkutala:
  - Ja sam stijeg Svete domovine!
  I opet se baci limun bosom nogom.
  Djevojke se žestoko bore. Bore se kao pravi heroji. Puni su nepobjedivosti.
  Nataška sama otpušta, a vojsku plaćenika puni olovom. I ne boji se tenkova ni projektila.
  Iako ovdje lete balističke bojeve glave. Da, tako bijesan, i očajan, sposoban za sve!
  I granata leti s bose noge. A zajedno s njim, nastaje destrukcija i uništenje.
  Zoya se također okreće. Kosi Fritz. Ogoli zube, koji su boje bisera, i smije se:
  - Imam damu koja radi super!
  A njezini su cemi zubi jednostavno smrtonosni.
  A Augustin također uništava neprijatelja. I kosi bez problema. I goli prsti lansiraju novu granatu.
  A djevojka se smije:
  - Sve ću vas pojesti!
  A onda Svetlana očajnički ispali. I izuzetno je energičan. Pokošeni protivnici. A vrlo dobro nišana granata, sa smrtonosnim punjenjem, lansirana je bosom nogom.
  Djevojka urla:
  - Fašisti zmajeva smrt!
  I opet smiješak. Četiri djevojke očito nikada neće pokleknuti.
  A na drugim mjestima nacisti već napadaju.
  Konkretno, Gerd i Charlotte su ostali da zatvore kotao - samo dvadeset kilometara.
  A cure se upucaju... Nevjerojatne su i jako mišićave. Njihova tijela su jednostavno vrhunski gušt i snaga.
  Ali duše su crne... Kao ugljen ili još gore.
  Evo, na primjer, Gerda je uzela i smislila novo mučenje. Četiri dječaka pričvršćena su žicom na čelični šiljak i spojen je generator. Što se kotač brže okreće, struja slabije udara. I što sporije, to jače.
  Nasilno ponašanje u Gerdi. Dječaci, obliveni znojem, trče, guraju kotač.
  A njemačke djevojke iz koša bacaju ugljen pod bose noge. Nasilno ponašanje kod djevojaka - ne govori ništa. I vrlo okrutno.
  Gerda, međutim, i sama voli trčati po vrućem ugljenu.
  Ovdje je zapucala na sovjetski tenk, srušila kupolu i rekla, mesožderski se smijući Charlotte:
  - Evo moje imenjakinje iz "Snježne kraljice" velike sikice.
  Charlotte se zahihotala. Također je udarila sovjetski tenk i upitala:
  - I zašto?
  Plavokosi terminator je odgovorio:
  - Tražila je vagon i par cipela, kako bi opet krenula tražiti brata Kaija po svijetu. Što je loše u hodanju bosi?
  Charlotte je ponovno udarila sovjetske tenkove i odgovorila:
  - To je u redu! Djevojka je već bila navikla hodati bosa i po laganom europskom mrazu. Mogao je preživjeti tranziciju. Hodala je bosa po snijegu i nikad nije kihnula!
  Gerda se nasmijala i primijetila:
  - Da, i hodala je bosa dosta dugo, budući da je obišla pola svijeta. Nisu cipele za djevojku veliki luksuz.
  I plavuša se nasmijala. Zimi su radili ovakve eksperimente. Vozili su se bosi, i gotovo goli, dječak i djevojka kroz mraz. Prvih deset minuta i u toplu kuću. Zatim dvadeset minuta i pet odmorite na toplom. I onda pola sata, pa sat vremena. I tako cijelu noć.
  Dječje noge nateče od hladnoće. Ali dečki su prilično okorjeli, navikli su se na cipele samo po hladnom vremenu.
  A onda su bosonoge pionire tjerali preko ugljena. Iako su se dječje pete ogrubile, žive su i spaljene kao i obično. Što se sljedeće dogodilo sa zarobljenicima Gerda se nije sjećala. Otišla je u borbu. U svakom slučaju, njih četvorica nisu obuli cipele od četrdeset prve godine, kada su se počeli boriti u pustinji, u Rommelovoj vojsci. Ovo su najkul cure.
  Ovdje opet nacisti napadaju. Djevojke susreću naciste dobro naciljanim hicima, nokautirajući protivnike.
  I bosim nogama bacaju granate.
  Međutim, ratnici su smislili nešto drugo. Evo uzeli su, na primjer, i spojili struju. I udarili su naciste električnim pražnjenjima. I samim djevojkama su se spržile pete.
  Potpetice cura su tako okrugle, ružičaste, jako ugodne za gledanje i dodirivanje.
  Nijemci i strane divizije bile su toliko uplašene da su se povukle...
  Natasha je, oblizujući usne, primijetila:
  - Hvala Bogu Svarogu!
  Zoya se složila s ovim:
  - Ovo je doista veliki Bog! Ali Isus je i veliki Bog! Dakle, budućnost je naša!
  I djevojke su jedna drugoj namigivale.
  Augustine je pokazala zube i predložila:
  - Hoćemo li nešto popiti? Na primjer, dobro vino koje se pjeni od kvasca!
  Svetlana je oduševljeno podigla:
  - To je to! Vino sa začinima! Tako dobro sagorijeva masti!
  Natasha se nasmijala.
  Nemamo masti! Mi smo općenito ratnici s tijelima poput lijevanog čelika!
  Zoya je uzviknula:
  - Onda će nam pobjeda sigurno doći!
  Augustin se s ovim sto posto složio:
  - Sigurno ćemo imati sreće! Iako rat traje već petnaest godina!
  Natasha je zakolutala očima i zacvilila:
  - To je užas!
  I cure su se sinkrono prekrižile.
  . POGLAVLJE #12
  Hitlerova avijacija pokušala je bombardirati sovjetske položaje. Doslovno ih je pritiskala i uništavala.
  Jedna bomba TA-500 srušila je cijelu sovjetsku tvornicu. I to su bili razorni udarci.
  Na kormilu takvog zrakoplova su: Helga, Margaret i Gala.
  I ti ratnici golim prstima pritišću gumbe džojstika, šaljući neprijatelju bombe smrti. I slomiti sovjetski obrambeni potencijal.
  Pokušaj napada ruskih boraca završava neuspjehom. Njemački topovi od trideset milimetara lako obaraju sovjetske zrakoplove.
  I ovdje se ne možete raspravljati protiv Hitlerove moći: nacisti su samo terminatori!
  Djevojke se smiju i prisjećaju se kako su mučile pionira na stazi, i tukle ga bodljikavom, užarenom žicom. A on se grčio i cvilio od divlje boli.
  I svi su ga tukli, tukli, a onda su se dječje okrugle pete pekle na lomači.
  Dječak je od bolnog šoka tu i tamo gubio svijest. Doveden je sam i opet žicom.
  Sve dok nisu bili mučeni do smrti.
  Takva je trijada djevojaka pilota Trećeg Reicha: Helga, Margaret i Gala.
  Opet su se popeli, poput žabe krastače na uvijajuće naciste. Djevojke Crvene armije dočekale su ih snažnim udarcima.
  Pomeli su naciste preciznim i dobro usmjerenim hicima, a potom i bacanjima granata bosih nogu.
  Djevojke su se žestoko borile.
  Ali borba je bila jako teška. Jednom od pionira raznesena je glava. Ali Nataška je poljubila dječaka u usne i zacvilila:
  - Bit ćete u Iriji u srcu Roda!
  I opet kako bosom nogom baca granatu. Njemački tenk se prevrnuo. A valjci joj se prestrašeno vrte, uz zveckanje i metal.
  Sve ide jako dobro.
  Djevojke su izvanredne sportašice i ratnice. Ako se već bore, onda im se ništa ne može usporediti.
  Zoya također baci bombu bosom nogom i kaže:
  - Bijela Rusija se neće sagnuti pod naciste!
  Augustin također puca, govoreći s mahnitim bijesom:
  - Ja sam ratnik koji se nikad ne savija! A ni podmukli Sotona neće nagnuti svetu Rusiju!
  I ogoljeni zubi vatrenog ratnika svjetlucaju poput velikih bisera.
  A i Svetlana puca. Pomete naciste, i pokazuje svoje ne manje krupne i agresivne zube:
  - Ne podležem fašizmu! Slava komunističkoj Rusiji!
  I sve četiri djevojke u zboru uzviknu:
  - Slava novom redu ruskih bogova Demijurga!
  I bosih nogu bacat će smrtonosne naboje! I super je!
  Krajem kolovoza 1947. ... Nijemci su konačno uspjeli spojiti svoje napredujuće ticale i odsjeći one dijelove Crvene armije koji su bili zapadno od Dona.
  Sovjetske trupe su se borile protiv nacista, sada u potpunom okruženju. Ali borili su se vrlo hrabro.
  Cijeli bataljon djevojaka odbijao je napade Fritza. Lijepe i zaobljene ratnice radije su se borile samo u gaćicama.
  I to im je dalo nevjerojatna svojstva i vitalnost. A kakvi privlačni ratnici kad tresu golim grudima. A bradavice na prsima su tako grimizne i svjetlucave.
  Djevojke se bore i odbijaju navalu crnog pješaka. U njemačkoj vojsci ima mnogo Afrikanaca. Bacite ih kao topovsko meso. A ima mnogo Indijanaca.
  Iako Nijemci nisu uspjeli zauzeti Indiju, neke od predstavnika ovog naroda Britanci opskrbljuju za klanje. Kako bi spriječili njihovo osamostaljivanje.
  A Nijemci i dalje napreduju. Afrikanci i Arapi su napušteni... Borbe ključaju kao u nafti pod vatrom kolosalnih razmjera.
  Anñelika je vatrena djevojka, a zapovjednik bojne, baca granatu bosom nogom i viče:
  - Ni korak unatrag!
  Malvina, djevojka zlatne kose, pokupi:
  - Ne povlači se i ne odustaj!
  A baca i granatu bosom nogom.
  Tada djevojka trese gola prsa.
  Vika i prekrasna Oksana, plava terminatorica. I baca limun golim prstima:
  - Nećemo dopustiti neprijatelju u Staljingrad!
  Anñelika, treseći je golom, kaže punih grudi:
  - Naravno da nećemo!
  I opet poleti granata bačena golim prstima. Što raspršuje protivnike.
  A onda je Akulina opalio iz baze. Također bosonoga djevojka plave kose.
  I golom petom šalje granatu. Kako rastjerati naciste na sve strane.
  Djevojka je govorila:
  - Neka bude svjetlost i raj!
  Oksana se okrenula i prosiktala, koseći crne borce:
  - Da, Rusija je poznata!
  I opet je bosom nogom bacila granatu. Plavuša mi je na pameti. Jednom su je nacisti mučili. Djevojčinim uljem su premazali gole tabane. A u daljini je postavljen mangal. Vatra je gotovo dotakla djevojčine tabane sjajne od ulja.
  Oksana je bila jako povrijeđena, ali je stisnula zube i izdržala. Nijemci su gađali dvadesetak minuta. Ostavili su plikove na tabanima. Tjedan dana su išli, a mučenje se opet nastavilo.
  Oksanu su svakog petka pržili na mangalu, a u ponedjeljak su je tukli gumenim crijevima, a u srijedu su joj kroz tijelo puštali struju. Mučili su me tri puta tjedno. Štoviše, gotovo bez ostavljanja tragova na tijelu.
  Djevojka je tako izdržala četiri mjeseca, ali nacistima nije ništa rekla. Zatim je poslana u logor smrti. Ali na putu je Oksana uspjela pobjeći.
  Naravno, njena mržnja prema nacistima je velika. Kakva je vrsta mučenja korištena protiv nje.
  Oksana je bosom nogom bacila granatu. Raspršila je Arape na sve strane. I sjetio sam se.
  Kada vatra liže gole tabane, čini se kao da ste umočeni u kipuću vodu. Bol je oštar i dugotrajan. Ulje ne peče kožu, a toplinu reguliraju profesionalni krvnici. I boli, jako boli.
  Oksana u ovom trenutku pokušava zamisliti nešto apstraktno.
  Kao da je princeza. I bila je zarobljena. I dovesti do pogubljenja. Naravno, po snijegu morate hodati bosi. I pete se peku.
  Ali princeza hoda uzdignute glave. Ona ne odustaje i ne želi odustati. Iako ima samo jednu poderanu kostrijet do bokova. A dobro oblikovano tijelo jedva je prekriveno. A stotine muškaraca i dječaka je gledaju i čak pokazuju jezik.
  No, bosonogoj princezi nije neugodno. Ide sebi, ponosno hoda napučenih prsa i čak pjeva;
  Oslikan prostor crnom tmurnom svjetlošću,
  I čini se da su zvijezde zamračile u svojim orbitama!
  Želim ljubav, u odgovoru čujem - ne,
  Srca zaljubljenih razbijena su u komadiće!
  
  Preklinjem te, prinče moj, dođi k meni,
  Isplakala sam oceane suza od tuge!
  Raskini sve lance predrasuda,
  Želim da ljudima kažeš istinu!
  
  Ljubav je važnija od dužnosti i kruna,
  Ako ti treba - izdat ću domovinu!
  I stavit ću svog voljenog na prijestolje,
  Uostalom, moj princ mi je draži od života!
  A onda se penje drvenim stepenicama do skele. Nakon hladnog, gorućeg snijega, njezine bose noge doživljavaju blaženstvo od dodirivanja hrasta.
  Ogroman krvnik, u crvenoj majici s kapuljačom, oštri sjekiru. Čelična oštrica blista na mraznom siječanjskom suncu. Prosjak, bosonoga princeza, polako se približava bloku za sjeckanje.
  Krvnik je gleda i u očima mu se čita razočaranje. Nadao se da će kat dobiti bogatu haljinu i nakit princeze.
  Ali sva odjeća, obuća, nakit kolovozne osobe je tijekom racije otrgnuta, stavljajući ih na zajedničku hrpu.
  Princeza je tada htjela biti silovana. Ali sam kralj htio je to isprobati. I učini je svojom konkubinom. Ali ona je tako ugrizla napadača i tako bolno pomaknula koljeno do prepona, da je on zadugo izgubio sposobnost da bude muškarac.
  Za to je princezu trebalo pogubiti. Gotovo se bila pomirila sa smrću, nadajući se da će pronaći sreću u drugom životu.
  Ali još je bilo rano.
  Glasnik je pročitao optužbu. Eto, što nije pripisano princezi. I vještičarenja, i vradžbine, i zavođenje paža, i ubojstva i poticanje na rat. Tek na samom kraju predočen joj je pokušaj na kralja.
  I hladno je ovako stojeći polugoli na hladnoći i vjetru. I želim da sve što prije završi.
  Međutim, uzalud se nadala da će joj jednostavno odsjeći glavu. U presudi se navodi da će princeza umjesto humanog odrubljivanja glave biti podvrgnuta javnom mučenju. I mučit će je dok ne zastari.
  Dva pomoćnika dželata skočila su do princeze. Otrgnuli su joj kostrijet, ostavivši je potpuno golu. Nakon toga su joj zavrnuli ruke, povukli je na stalak. Počele su se dizati više, a bose princezine noge bile su stisnute za blok. Oštro spustite, uvijajući zglobove. A onda su bičevi sa svih strana pali na mišićavo tijelo augusta.
  Djevojka je jače stisnula zube.
  Da, Oksana ima razvijenu maštu. Ona to može zamisliti.
  A sad bosom nogom baca granatu. I razbacuje naciste na sve strane, otkida im ruke i noge.
  Djevojka ima kolosalno ubrzanje i opseg.
  A na kraju krajeva, bataljon djevojaka golih nogu i golih grudi je na vrhu!
  Nikada neće odustati i borit će se kao orlovi.
  Kolovoz je prošao pod masovnim granatiranjem nacističkog topništva. Nacisti su pokušali dokrajčiti sovjetske jedinice odsječene iza Dona. Čak i razviti ofenzivu na Tamanskom poluotoku.
  Borbe su bjesnile, a crveni ratnici nisu se povlačili. A ako su Nijemci napredovali, onda po cijenu kolosalnih gubitaka. No, dosadašnje bitke odvijale su se više pod diktatom Nijemaca. Išli su naprijed, iako polako. Rostov na Donu je pao, a nacisti su puzali prema Kavkazu. I Turci su pokušali napredovati.
  Borbe su bile u punom jeku kod Erevana. I tamo se jedna ženska bojna borila protiv Osmanlija.
  Djevojke su, otkrivajući svoja mišićava tijela, u samo gaćicama, odražavale nadmoćne snage Turske.
  Ratnica Xenia se bori. Gotovo potpuno gola. Preplanuli, goli koljena udaraju o kamenje. Djevojka bosom nogom baci granatu i ubije Turke. Ogoljuje zube.
  Okrene se, pokosi Osmanlije i kaže:
  - Ja sam ratnik koji je iznad tvoje agresije!
  Cool ratnica Vladlena također puca vrlo precizno.
  Lijepa djevojka, posijeci Turke. I očajnički se opirući, ratnica je uzela i bosom nogom lansirala limun.
  Razbila je Osmanlije na poderane komade mesa.
  Tada je djevojka viknula:
  - Ja sam hrabra ljepotica!
  Xenia također baca granatu bosom nogom. A Turci se pod same uši.
  Djevojke su općenito izvrsne ratnice. Tako su bistri i bijesni. Mišići im blistaju od napetosti.
  Ovdje je Alenka djevojka, gotovo potpuno gola. Također goli nožni prsti bacaju smrtonosni, štetni element. Turci su razasuti na sve strane.
  Djevojka se smiješi i zaglušujuće, pokazujući jezik:
  - Ja sam zvijezda po imenu Sunce!
  I ljepotica namiguje vrlo pametnim pogledom. U njemu očajna ljepota i uzvišenost misli.
  Xenia također ne spava. Baca granatu bosom nogom. I kao boce koje je srušio bicikl, mrtvi Turci lete na sve strane.
  Ksenia je već kapetan po činu.
  Sjeća se kako je Suvorov slomio Osmanlije. Ne obična djevojka. Da, bilo je takvo da su nadmoćnije snage Turske bile poražene.
  Ovdje opet poleti granata bačena bosom nogom. I opet Turci ginu.
  Osmansko Carstvo je ipak, nakon oklijevanja, stalo na stranu Trećeg Reicha. Pa, stotine tisuća Turaka je već poginulo u ovom ratu. Do sada su Osmanlije uspjele zauzeti samo Batumi i opkoliti Erevan. Ali tada je Crvena armija uspjela deblokirati glavni grad Armenije.
  U borbama se sovjetski tenkovi bore najvećim dijelom s britanskim i američkim tenkovima prodanim Turskoj na kredit. Pa i njemački zastario.
  Ovdje se čak i T-4 nalazi.
  Ovdje je Ksenia, koja prikladno baca granatu bosom nogom i izbija takav auto. Zatim je promrmljala:
  - U ime sovjetske tehnologije!
  I Vladlena je dala zaokret na Turke. Bacili su granatu bosom nogom i ubili Osmanlije.
  Cure su jako mrzovoljni.
  Evo, Varvara puca na Panteru iz baze. Djevojka je također jako lijepa i samo u gaćicama.
  Vrlo seksi i glasnog izgleda.
  Dok se takva ljepotica mlati, planine leševa odjednom se zbrajaju. Evo djevojke.
  Stvarno terminator od terminatora.
  A onda opet, golim prstima, kako pritišće i mlati. Nacistima je sto puta teže nego prije. A cura i dalje puca i mlati Turke.
  Osmanlije su se odlučile osvetiti za sve izgubljene ratove s Rusijom. Pa će biti pretučeni.
  Djevojke se peku i peku.
  Barbara bosa, urla:
  - Neka živi sjajni Staljin.
  Iako je kraj kolovoza 1947. u dvorištu, a Staljin je izgubio sreću već više od dvije godine. Da, bez sreće vođe SSSR-a, sav otpor je pošao naopako. A ratna vatra bukti kapitalno.
  Ovdje je djevojka Marusya, vrlo krupna i zdrava, svijetloplave kose. Uzela ga je i bosim nogama poslala čitavu hrpu granata. Oborili američki Sherman. I cvrkutala:
  - Da, za Rusiju komunizma!
  A njezina se odjeća sastoji samo od gaćica. Cool djevojka. Tako žustro.
  A evo još jedne djevojke Anastazije. Također baca smrtonosnu granatu, s privrnutim paketom eksploziva. A Turci dobiju jak udarac u lice.
  Anastasia cvrkuće i trese golim grudima:
  - Ja sam ratnik svjetla!
  Ksenia bosom nogom lansira granatu. Tuče Turke, i cvrkuće na sve strane:
  - Mi ćemo pobijediti! I nikad ne odustaj!
  Alenka potvrđuje, također bacajući bombu bosom nogom:
  - Ne! Nikada nećemo odustati!
  I daje red za Turke.
  Vladlena pokosi Osmanlije i kaže:
  - Mi smo na slavnom putu Suvorova!
  I pokazuje svoj dugi jezik!
  Vodi vatru i Akulina. Prekrasna plavuša. Kako se Turčin uništava. Jednostavno se zaljubiš. Švrlja sebi i žvrlja.
  I mahnito namiguje.
  Evo njezine bose noge kako opet baca granatu. I ubojica preleti Osmanlije. Ne dati im priliku.
  Anđelika, također, ovaj crvenokosi vrag ne odustaje. I također izuzetno prikladno ruši Turke. I njezina bosa noga djeluje vrlo konstruktivno. I izbacuje krv kao prašinu s tepiha.
  A onda u bitku ulazi artiljerija velikog kalibra. I mlati na Turke.
  Ali cure u gaćicama su super.
  Nicoletta se također bori. Djevojka je gotovo gola. Bosa i jako lijepa. Također se žestoko bori. I uništi Turke.
  Ovdje je prevrnula "Churchill" koji su Osmanlije kupili na kredit. Djevojka se smije:
  - Ja sam divna ljepotica! Iako uvijek bosi!
  I golom petom će baciti granatu.
  A nakon toga, djevojka će ponovno baciti smrtonosnu granatu, divlju i đavolsku moć. I to jako jako pogađa. A onda je djevojka ispalila granatu iz remena.
  Oborila je neprijatelja i graknula:
  -Slava velikom komunizmu...
  A sad su Turci na izmaku. Nesposoban zauzeti Erevan, a prilazi su ispunjeni leševima.
  Na samom kraju mjeseca kolovoza 1947. Vruće djevojke i glupi... Nijemci su privremeno obustavili ofenzivu. Crvena armija također nije željna borbe. U šestoj godini Velikog domovinskog rata potrebne su nam stanke između neprijateljstava da dođemo do daha i formiramo nove snage.
  Cijelo vrijeme čak ni Nijemci, s opskrbljenom ljudstvom i saveznicima u Africi, Europi i na Bliskom istoku, neće imati dovoljno za napredovanje.
  A Natasha ga je uzela i malo se popiškila. I to je, naravno, učinila golim nožnim prstima.
  Na primjer, o Gerdi, još uvijek je zanimljivo ...
  Mala Gerda otišla je tražiti svog brata po imenu Kai. Ali nije znala gdje je on. I okrenuo se ne prema sjeveru, nego prema jugu. A onda je požalila što je obula potpuno nove crvene cipele. Nakon par sati protrljali su joj noge. Tada je Gerda skinula skupocjene cipele, slomila štapić i objesila cipele na kuku.
  Vrijeme je bilo proljetno, toplo, s užitkom možete hodati bosi. Nije baš bogata djevojka, a ljeti je često trčala bosa. Istina, nakon zime su joj tabani postajali sve mekši.
  Ubrzo, hodajući cestom, djevojka je počela osjećati nelagodu od sitnog šljunka i pijeska. I da bude mekše, okrenuo sam se na travu. Tamo je bilo lakše. Ali nakon nekoliko sati tabani su već zujali.
  I što je najvažnije, htio sam jesti. A djevojka u džepu ima tek nekoliko sitnih novčića.
  Ipak, Gerda je u najbližem selu kupila sebi pogaču, zapisala je svježom vodom iz bunara i zaspala ravno u plastu sijena.
  Sutradan su je svrbili izgrebani, goli tabani. htio sam jesti. Djevojka je otišla k sebi, osjećajući kako joj se tijelo zagrijava nakon prohladne noći. Noge su malo boljele.
  Gerda je neko vrijeme hodala cestom, ali su je tabani, koji se još nisu imali vremena stvrdnuti, opet bolno počeli svrbjeti, a potom i žariti. Djevojka je otišla na travu. Ali ovdje se ide sporije i također nije previše ugodno za probušene noge.
  Djevojka je s mukom stigla do potoka. Tu sam spustio oborene noge i ohladio ih. Razmišljao sam o obući cipela. Ali šteta je srušiti takav novitet. Stvarno ih je htjela pokazati Kaiju. Da se divim njegovim novim cipelama.
  Tada je djevojka ponovno počela hodati. Očajnički sam želio jesti.
  Gerda je nekako stigla do sela i kupila još kruha. Ali bakrenih novčića je ponestajalo.
  I djevojka je pomislila. Gdje dobiti novac za hranu. Ponuđeno joj je da proda skupe maroko cipele, no Gerda je to odlučno odbila. Ona će se u njima pojaviti Kaiju. Do tada, možete li zaraditi novac?
  Gerda se u sljedećem selu ponudila da cijepa drva. Dali su joj sjekiru. Djevojka je malo sjeckala, ali je bila toliko iscrpljena da je nakon jela odmah zaspala.
  Tada je Gerdi ponuđeno da uzme guske. Ali zbog toga je djevojka izgubila cijeli dan.
  Na kraju je odlučila samo moliti. Međutim, seljaci su odmah primijetili njezine crvene cipele. Kao, jasno je odmah da nije prosjakinja, jer nosi takvo što.
  Na kraju je Gerda odlučila prodati cipele. Međutim, za to je morala prošetati u grad. Djevojčici su noge brzo otvrdnule i bilo je gotovo bezbolno hodati stazom.
  Dobro, Gerda je odlučila da i bez cipela može biti poželjna za Kaija.
  Prodan trgovcu, primivši nekoliko srebrnjaka. Kupio sam si platnenu torbu i kao prosjak krenuo europskim cestama. Moramo pronaći brata. A djevojka, čuvši da na jugu obično prodaju dječake u ropstvo, pojuri onamo.
  Istina, djevojka je bila loše orijentirana i dugo je lutala po Njemačkoj. Dok ne dođe jesen. Dobro, bose noge djevojke bile su otvrdnule, kao kopita konja, međutim žuljevi su svrbili. Ali svakim danom bilo je sve hladnije i hladnije.
  A spavanje na otvorenom je neugodno. Noću se čak i Gerdina haljina smrznula i teško ju je strgnula. Treba nešto učiniti. Već je počeo padati snijeg. U laganoj haljini djevojka se smrzava do kosti, a njezine gole okorjele noge razbijaju koru leda.
  Gerda je, da ne bi zaspala i ne probudila se jedne lijepe noći, na jugu Njemačke ostala zimovati u jednoj kući da služi na šaci. Za to je morala raditi, čistiti kuću, pomuziti kravu i još mnogo toga. Ali djevojku su nahranili i dali joj poderani kaput i drvene cipele.
  Kad je došlo proljeće i snijeg se počeo topiti. Djevojka je s užitkom odbacila blokove teškog rada i ponovno otišla na jug. Nije joj ništa plaćeno, a Gerda je morala jesti milostinju. Osim toga, djevojka je još uvijek dobro pjevala. Haljina joj je bila potpuno izlizana, a bosa stopala napaljena i prekrivena korom. Djevojka je konačno došla na Balkan. Prošao Mađarsku i ušao u Tursku.
  Prosjak zamorashka preselio se u Istanbul. Od Turaka se skrivala po šumama, a skrivala se od kršćana.
  No, već na putu do samog glavnog grada, plavokosa djevojka je uhvaćena. A budući da se, prema standardima muslimana, već mogla udati, tada je Gerda oprana, obučena i prodana kao djevica na aukciji. Djevojka s prekrasnom bijelom, kovrčavom kosom je vrijedna roba. Otišla je do starijeg emira. I mora se dogoditi da se ovaj emir, netom nakon kupnje, tako teško razbolio da nije mogao ispuniti svoju bračnu dužnost.
  Djevojka je živjela u haremu. Zadovoljavajuće, kao u zlatnom kavezu, ali dosadno. Istina naučena turski i arapski.
  Otkrio islam. Nova religija je općenito bila jednostavna, gotovo razumljiva. Nije jasno hoće li nakon smrti dobiti harem muškaraca? I hoće li joj se svidjeti?
  Djevojka je postupno postala djevojka, i to nevjerojatno lijepa, a emir je umro nakon duge bolesti.
  A sada je Gerda ponovno stavljena na prodaju. Skinu se goli pred stotinama požudnih muškaraca i prodaju ih u sultanov harem. Gerda tamo postupno stječe utjecaj i postaje sultanova žena. Ali Osmansko Carstvo je već u opadanju. Izbija rat s Rusijom koji prijeti okončanjem turske kontrole nad Krimom i Crnim morem.
  Nakon što su nacisti poraženi na istočnom Kubanu, sovjetske trupe su opsadile Krasnodar. Na jugu su se borbe još uspješnije razvijale. Nekoliko gradova u tom području zauzeto je u pokretu. I također odbio Sukhumi snažnim udarcem iz Gruzije.
  Nijemci su se uvalili. Ruski tenkovi T-54 i IS-7 pokazali su se učinkovitima u ofenzivi. Njemačka je također poražena kod Pariza. I to je odbijeno.
  Hitler je pao u očaj. Ruske trupe kretale su se u smjeru Crnog mora, a već su se približavale Krasnodaru. I slomio neprijatelja. Rumunjske jedinice predavale su se u pukovnijama, i to vrlo često uz ritam bubnja.
  Postalo je jasno da se fronta ne može tako lako održati. A onda je Italija počela predavati novi front koji je Crvena armija otvorila protiv Nijemaca. I počeo napredovati na jugu.
  Ukratko, pokazalo se smrtonosnim i smrtonosnim za Fritz.
  Bataljun djevojaka je napredovao prema Crnom moru.
  Ratnici su bosim nogama bacali granate. I pokosili su Nijemce strojnicama.
  Ovdje, na ovom području karte, rat se vodio mnogo uspješnije nego u stvarnoj povijesti. Račvanje sela je već zauzeto. Nijemci bježe. Ruska Crvena armija ima veliku nadmoć na ovom području u pješaštvu i konjici. Nijemci, općenito, nemaju ništa protiv lakih ruskih tenkova.
  I sovjetski generali, uvjereni u pobjedu, i raspoloženje ljudi, recimo tako - major.
  Veronika bosom nogom baca granatu. Razbacuje Nijemce i škripi:
  - Neka Rusija bude iznad svih!
  Puca i Victoria. Bosom nogom baca granatu i škripi na vršak pluća:
  - Neka budući svijet bude naš!
  Nadalje, već lijepa djevojka Juliana puca u sebe bez ikakve ceremonije.
  A baca i granatu bosom nogom. I Fritzovi su bili jako raštrkani.
  Djevojka je cvrkutala:
  - Ja sam bijesna tigrica!
  A onda i Anna, kao da puca. I bosom nogom će vrlo iskosa lansirati granatu, razbijajući jedinice Kaisera kao staklo.
  i kaže:
  - Psihologija pobjede! Demokracija sudbine!
  A onda će Matryona lansirati cijelu kutiju eksploziva. I kako će raznijeti Kajzerove vojnike. I urlati:
  - Za Rusiju u svemirskim visinama!
  Još dvije lijepe djevojke voze se na lakom tenku "Kuna" -2. Dobar auto sa dva mitraljeza. Oklop nije predebeo, ali drži mitraljeze. Oblik je aerodinamičan. Djevojke Olga i Zhenya smještene su unutra, zavaljene i škrabajući u sebi o Nijemcima.
  Nije loš auto - brzina od sto dvadeset kilometara na sat. Izvrsna propusnost. I gusjenica.
  Djevojke pune njemačke vojnike olovom i pjevaju;
  Ti si, oče, bistar mjesec dana,
  Da ne sjajiš isto
  Nije isto, nije isto
  Sve što skrivaš iza oblaka
  Prekriven si prijetećim oblakom!
  Kao što smo imali u Svetoj Rusiji.
  U svetoj Rusiji, u kamenoj Moskvi.
  Kremlj je bio u slavnom gradu,
  Kod Ivana, kod Velikog,
  U katedrali je bila u Arkhangelsku,
  Kao što je pravi zbor imao:
  Mladi strijelac stoji na satu,
  Stojeći na satu, moleći se Bogu,
  On plače dok rijeka teče
  Plače - potoci suza teku,
  Tuče berdiš osovinom,
  Berdysh s osovinom na vlažnom tlu:
  "Ti si goy, majko zemljo vlažna,
  Raširiš se na sve strane
  Ti otvori, tablo za lijes,
  Okreni se, zlatni damast!
  Ustani, ustani, Care pravoslavni,
  Pravoslavni car Aleksej Mihajlovič!
  Pogledaj svoju obitelj
  Svetoj Rusiji, majci Moskvi,
  Moskva - majka, siroče!"
  Djevojke pjevaju u sebi i zgnječe Nijemce. Hodaju preko leševa i ostavljaju krvavi trag s gusjenicama. Evo djevojaka. Također unutar spremnika su gotovo goli, u istim kratkim hlačama i bosi. Ali jako lijepe djevojke.
  I Nijemci trpe ogromne gubitke od svoje vatre. Mitraljezi su teški i brzo pucajući. A cure su jako pametne. Carska vojska bila je dobro opremljena.
  Tu su i židovski znanstvenici koji rade za Rusiju. Ovdje je najmoćniji bombarder Ilya Muromets-7 na svijetu u to vrijeme koji leti da bombardira Nijemce. Prvi zrakoplov na svijetu s dvanaest motora. Osamnaest mitraljeza i dvadeset i dvije tone bombi. Ovdje je auto.
  Za sada samo u jednom primjerku.
  I također u posadi djevojke. I gotovo gola, u jednom kupaćem kostimu. Jako je lijepa i seksi.
  . POGLAVLJE #13
  Zapovjednica ratničke posade bombardera Ilya Muromets-7, Valentina. Jako lijepa i zaobljena plavuša. Potrebno je da auto uspori i preciznim bacanjem bombe pokrije njemački bunker.
  Hitlerovi vojnici su jaki i disciplinirani. Pucaju na sovjetsko i rusko čudovište. Ali ratnici udaraju kao odgovor. Osam mitraljeza doslovno pometu njemačko pješaštvo. Padaju rastrgani vojnici njemačke vojske.
  Vodeći vatru, zlatokosa Lada se mesožderki ceri. Djevojka je čak skinula grudnjak kako bi se bolje koncentrirala. I trese golim grudima. Samo velika ljepotica. Toliko milosti i preciznosti u njemu. Sama Lada je mršava, ali žilava, a struk je tanak, kao osa.
  Galina također puca iz strojnica na Nijemce. Također djevojka, i lijepa i oblina. Bosim nogama pritišće okidače. A lice je tako lijepo. Nije ratnik, već samo super djevojka.
  Galina kaže cereći se:
  - Na slavu oca cara Josipa Vissarionoviča!
  Agresivna i prekrasna, sa zlatnom kosom, Lada potvrđuje:
  - Pometemo Judu pjenjačom!
  Valentina bosom nogom pritišće pedalu. Bomba od tone pada na njemački bunker. Ovo je smrtonosna moć. "Ilya Muromets", ubrzava tako da ga fragmenti ne dodiruju. Bunker eksplodira, podižući stup dima.
  Djevojke uglas uzvikuju:
  - Pogoditi! Dali su Fritz!
  I pljeskati od užitka bosim nogama. Da, to su djevojke koje su u stanju pobijediti Nijemce. Bore se sanjajući o svijetu u kojem ljudi nikada neće ubijati ljude. Na primjer, ako sovjetsko carstvo Josipa Staljina osvoji cijeli svijet. Ali Rusija, odnosno SSSR, jedinstvena je cjelina koja može postati vječno carstvo! Jer dinastija Josipa Staljina može vladati stoljećima. A nakon svrgavanja cara Nikolaja II., konačno, Rusija je zadobila stabilnost i svi su konačno prihvatili legitimitet dinastije.
  A sada car i predsjednik GKO-a Josip Staljin, koji je pobijedio opoziciju, lomi leđa Nijemcima.
  Jedan od snažnih poteza cara Staljina je privlačenje žena u vojsku. A Ruskinja je najstrašniji ratnik na svijetu! Nije li!?
  Ovdje, na primjer, na borcu Sokol juri pilot Alice. Tako lijepa djevojka, plava s malo crvene u kosi. Vitka djevojka, gotovo gola.
  Bosonogi pritišće pedalu, i manevrira. A onda se upuca. Obara njemački auto iz mitraljeza velikog kalibra. Natjera je da gori i kaže:
  - Rođen sam za kraljevsku službu! Djevojka je dosta cool, a s plavom krvlju, husari!
  I ubrzava brzinu "Falcona". Možda su ruski, sovjetski zrakoplovi, čak i ako ne mlazni, na neki način najbolji na svijetu.
  A već na frontu pojavio se teži i napredniji tenk koji je stvorio unuk velikog Mendeljejeva. Stroj s dva brzometna topa i deset strojnica. I djevojke također upravljaju takvim kolosom.
  I dolazi ruski tenk koji uništava Nijemce. Štoviše, sa snažnim dizel motorom, i to prilično prohodnim i okretnim.
  Djevojke u tenku pjevaju;
  Naša Bogomljubljena Rusija,
  Velikodušna prosperitetna zemlja...
  Pa, monarsi su ljepši, ljepši -
  Otac car Staljin-raj!
  A gusjenice tenkova slamaju njemačke vojnike. Doslovno crijeva već puze van i iz gusjenica teku potoci krvi.
  Zapovjednica tenka Tatyana Krupskaya kaže:
  - Da, pobijedit ćemo za Rusiju!
  Djevojka je, inače, iz prinčevske obitelji, ali se bori sama u gaćicama. Ali tako slatka. Ima veliku unutarnju snagu.
  Djevojka bosom nogom pritisne pedalu i kaže, pokazujući zube i smijući se.
  - Ti si najveći car Josip Staljin!
  A ratnici su sigurni da će na takvom tenku stići do Berlina. A samopouzdanje svih ratnika i ratnika sve je snažnije.
  Natasha, obuzeta entuzijazmom, počela je skladati i pjevati. Ostale su djevojke navijale;
  Da se sveta Rusija bori s našom sudbinom,
  Mi smo djevojke divovskih srca...
  Fašist sovjetske zemlje je htio
  Ali s Rodom smo uvijek ujedinjeni borci!
  
  Neka je naša Rusija u vječnoj slavi,
  Horde Džingis-kana neće nas osvojiti...
  Borite se za domovinu i ne boj se,
  Slomit ćemo svakog nevjernika!
  
  Savijamo nasilne fašiste u rog,
  Vjerujte, nitko neće pobijediti Rusiju...
  Uostalom, Isus Svevišnji Bog je s nama,
  I ne nosite Fritz gluposti!
  
  Svi znaju da nam je domovina data,
  Za bijesne pobjede bez poznavanja tame...
  Strašni sotona je pokazao zube,
  Košulja natopljena krvlju!
  
  Za komsomolca ne postoji riječ kukavica,
  Za djevojke barijere nisu značajne...
  Pomoći će nam bijeli Bog Isuse,
  Besmrtnost će biti najveća nagrada!
  
  Borili smo se vrlo hrabro kod Moskve,
  Iako Nijemci koriste nevjerojatnu snagu ...
  Borio se polugoli bosi
  I vjerujem da će pobjeda sigurno čekati!
  
  Veličina ruskih ratnika živi,
  I nikad se neće predati nacistima...
  Pustit ćemo Fritza bijesno u potrošnju,
  Što se nije diglo vrlo prljavi talog!
  
  Da, Hitlere, ti si lukav i lukav,
  Sposoban čak zauzeti pola svijeta...
  Ali Staljin je i hrabar orao,
  Ne pravite sebi idola!
  Nema komsomolaca, znajte da se ne povlačite,
  Ne boje se čak ni mraza...
  I Fritz će se uskoro pretvoriti u igru,
  Uostalom, Rusi su se uvijek mogli boriti!
  
  Rusija je domovina ljubavi,
  I poklonit će komunizam...
  Nema potrebe graditi ocjenu na krvi
  Uz smiješak besramnog revanšizma!
  
  Da, Fuhrer nas želi uhvatiti za grlo,
  I nagni Rusiju po cijeloj skeli...
  Ali mi se bijesno borimo za pet
  Uostalom, Staljin je s nama s ogrtačem i šeširom!
  
  On je veliki ratnik, svi znaju
  A komsomolci će uvijek biti bosi...
  I pomaknut ćemo Hitlera u bradu,
  Naše pletenice gore od sjajne topline!
  
  Ratnici su naša sudbina,
  Slomit ćemo ogromnog Pantera...
  Iako je Adolf stvorio zao kaos,
  Naznačit ćemo mu normu i mjeru!
  
  Nema Staljina inteligentnijeg i jačeg,
  On je vođa zemlje velikog diva...
  A ti si jače pobijedila Fritza, djevojko
  Uostalom, uvijek smo ujedinjeni u bitkama!
  
  Za postignuća gradimo čitav niz,
  Ustremi se zvijezdama kao ptica brzokrila...
  I bit će glasan rezultat,
  Takve djevojke, ponosni orlovi!
  Kolovoz 1947. bližio se kraju. Noći su postajale sve duže, a dani kraći. Djevojke s vremena na vrijeme odbijaju napade nacista. Veliki Domovinski rat traje toliko godina. To je samo užasan i težak test. Što se ne može ni s čim usporediti. Jako naporno radi petnaest ili šesnaest sati na dan, jede na kartici, gladan je na rubu iscrpljenosti.
  Naravno, u aktivnoj vojsci je puno bolje nego u pozadini. I cure mogu malo piškiti dok je kratko zatišje.
  Natasha bosom nogom iznijela, sama sastavila:
  Ruske trupe stigle su do Odre. Carska vojska Nikole II već je izvojevala mnoge pobjede. Zauzeti su mnogi gradovi Austro-Ugarske, bitke su se vodile u Budimpešti. Gdje su još odoljeli Mađari. Pali Przemysl, Lavov, Krakow, Bratislava i niz drugih naselja.
  Nijemci su pretrpjeli velike gubitke i povukli se. Austrijanci su predali cijele pukovnije, pa čak i divizije. I sa podignutim zastavama pod orkestrima. Rat je tekao dalje, kao u bajci - ugodno uz malo krvoprolića i na stranim područjima.
  Iako je obično Rusija rijetko imala takvu sreću tijekom osvajanja. I gotovo sve ratove i pobjede Rusi su dali velikim krvoprolićem.
  Možda su Olega nazvali Proročkim jer je mogao bez krvi prisiliti Bizant na predaju?!
  U svakom slučaju, Nikola II je preuzeo ulogu Najvećeg.
  Djevojke su izašle na Odru. Jesen je već stigla. Zlatni tepisi od lišća.
  Ratnici su gazili po sagovima. I zaronio u vodu.
  Veronica je, prskajući u rijeci, upitala Viktoriju:
  - Mislite li da će car dati zemlju seljacima nakon rata?
  Zapovjedna djevojka je odmahnula glavom.
  Zašto je seljacima potrebna zemlja?
  Veronica se zahihotala i primijetila:
  Da, ne mogu se sami nositi s tim. Ali postoje jaki poslovni rukovoditelji koji bi mogli povući.
  Victoria je oštro odgovorila:
  - Ovdje će prodati zemlju na kredit. Možda će tako biti bolje.
  Juliana se okrenula u vodi i primijetila:
  - Najvjerojatnije je za zemljoposjednike bolje da imaju zemlju. Mogu voditi velike farme i koristiti traktore. Privatna, velika proizvodnja je najučinkovitija!
  Veronica je nevoljko pristala:
  - Može biti. Ali to stvara dodatnu vrijednost!
  Juliana se zahihotala i primijetila:
  - Ali učinkovitost je velika!
  Victoria, koja je imala čin pukovnika, s osmijehom je primijetila:
  - Potiče razvoj. A koji je smisao davati zemlju seljaku, pa i pijancu. To je zemljoposjednik koji hrani pola svijeta ruskim kruhom! Naša zemlja je jako bogata!
  Veronica se složila s ovim:
  - Da, Rusija je bogata i život je sve bolji! Na primjer, moj brat radi u tvornici Putilov kao predradnik. I ima plaću od tri stotine rubalja, ne računajući bonuse.
  Victoria se prevrnula i zadivljena udarila bosom nogom po vodi i zagrizla:
  - Tako piše! Rusija se diže! A uskoro će postati još jači!
  Djevojke su plivale u Odri, i vodile neobavezan razgovor. Anna je pitala djevojke:
  Što mislite da nas čeka nakon smrti?
  Juliana se nasmiješila i odgovorila:
  - Ateisti kažu - nepostojanje. A vjera uči - duša će otići Bogu, a On će odlučiti gdje će otići u raj ili pakao.
  Veronica je upitala Julianu:
  - Mislite li da postoji Bog?
  Djevojka je bosom nogom pljusnula po vodi, podigla val i odgovorila:
  - Iskreno, ne znam. Postoje argumenti i za i protiv Boga. - Djevojka je opet pljusnula i primijetila. - Naravno, na ovo pitanje nema odgovora, ali možete navesti razne argumente.
  Victoria se složila s ovim:
  - Svakako vrlo različito. A o čemu se tu ima pričati. Osobno mislim da, pošto pobjeđujemo, onda Bog, naravno, postoji! Ali bilo je trenutaka kada smo se našli pod mongolsko-tatarima. I onda se postavlja pitanje - gdje je bio Svevišnji Bog?
  Juliana je s nevinim osmijehom primijetila:
  - Ali postoji nešto mnogo gore od mongolsko-tatarskog jarma!
  Viktorija je bila iznenađena
  - Što je gore od mongolsko-tatarskog jarma?
  Juliana je zapravo izjavila:
  - Starost! Što može biti gore od starosti!?
  Victoria se složila:
  - Da, bit će jako loše!
  Djevojke su šutjele. Bilo im je nekako neugodno pričati o tome. Djevojke su to uzele i iskočile iz hladne vode. Potrčali su sebi, bljeskajući ukrug, golih peta.
  Marusya je trčala s njima i pitala se sa smiješkom:
  - Ali pitam se, zašto nam treba starost? Mora se reći nehumano!
  Victoria se spremno složila s ovim:
  - Stvarno nehumano! Najbolje je biti zauvijek mlad i zdrav!
  Djevojke su bile vesele i smiješne, vrtjele su se u saltu.
  Veronica sa smiješkom i, cereći se, predloži:
  - Da, naša je vojska jake djevojke! I bit ćemo u odličnoj formi!
  A djevojka je namignula prijateljima. Svi su prasnuli u smijeh od osmijeha, harpije.
  Juliana je predložila:
  - Nađimo živu vodu i postanimo uistinu besmrtni! Bit će jako cool!
  Djevojke su se nacerile i namigivale jedna drugoj.
  Victoria je tada predložila, pokazujući zube, primijetivši:
  - Da, bilo bi lijepo pronaći način da ne ostarimo. Kako bi to bilo dobro i lijepo!
  Djevojka je zamislila svijet s nekim ljepoticama i mladićima. Možda i bolje bez brade, da lica budu ljepša i slađa.
  Veronica je odgovorila s uzdahom:
  - Da, ovo je nešto najljepše što može biti na svijetu! Želimo vječnu mladost i svjetlost.
  A djevojka se nasmijala, otkrivši svoje biserne zube.
  Victoria je skočila i predložila:
  Hajdemo stvarno okončati starost! Ovo je općenito neprihvatljivo! Ljudska tijela ne bi trebala stariti!
  Veronika je, cereći se i skačući, zapjevala:
  - Gospodine pukovniče, nego ostariti! Nije bolje umrijeti za Rusiju! Radi hrabrosti i časti - ne šalim se! Odgovorio je - da sam crven? Ne želim!
  Djevojke su se još glasnije nasmijale. Jako je jako lijepo.
  Juliana je kroz smijeh predložila:
  - I pomladimo sve starice! Pa da sve blista kao sunce!
  Victoria se složila, skočivši više:
  - Za domovinu i Nikolu Velikog!
  Anna, ova crvenokosa ratnica, progovori:
  - Ali svejedno, časne sestre, unatoč molitvama, ne postaju mlađe. Iako imaju sveti duh. Pa počneš razmišljati, gdje je Božja pravda?
  Victoria je duboko udahnula i odgovorila:
  - Jauk stoji po cijeloj zemlji ... Gdje si vlasnik, gdje?
  Veronica je s bijesom pjevala:
  Ima mnogo sjajnih ljudi
  Čija djela žive stoljećima....
  Ima mnogo ptica bistrog lica,
  Što se naziva besmrtnicima!
  
  I junaci u epovima,
  Odmah su porazili hordu...
  Rusija će roditi veliku silu,
  Basurman u bitku će rastrgati!
  
  Ali jedan dvoglavi orao,
  Car vlada slavni Nikolaj...
  On blista pod nebom,
  Molite se za njega, samo naprijed!
  
  Car cijele Rusije
  Što je podiglo takvu zemlju...
  Prava misija
  Za napredak i starinu!
  
  Pobijedio Japance u bitkama
  Nijemci su odmah poraženi...
  Glas djevojaka je zvučan,
  Nikolaj Gospodine naš!
  
  I naš kralj neće popustiti u borbi,
  U izgradnji velikog diva...
  Jako pobjeđuje protivnike,
  I pokazalo se da je to bijesno poravnanje!
  Prekrasnu pjesmu cure su složno pokupile. Oni su tako divni i puni pjevači. Imaju tako lijepu pjesmu.
  Da, nevjerojatne djevojke.
  Tako je napisala blistava Natasha, najveličanstvenija od djevojaka.
  Ovdje je prisiljena stati i pucati na nacistički zrakoplov. Baca granatu bosom nogom. Obara jurišnika i uzvikne:
  - Pobjeda!
  Zoya također puca i puca iznimno precizno. Obara fašistički avion i urla:
  - Za komunizam, zemlju Sovjeta!
  A njezina gola, okrugla peta izbacuje eksplozivni paket.
  Vodi vatru i Augustin. Ona je lijepa, jako mišićava i preplanula djevojka. A njena bakrenocrvena kosa vijori na vjetru kao proleterski barjak.
  I s golim nožnim prstima, kao da bacaju granatu smrtonosnom snagom, iznimno razorne moći.
  I urlati:
  - Za domovinu i slobodu do kraja!
  Svetlana se također bori divljim zamahom. I golim nožnim prstima baca granate kolosalne, ubojite moći. I kida protivnike na poderane komade.
  I zavija:
  - Za veliki komunizam!
  I kako će jezik pokazati. A s golom, okruglom, ružičastom potpeticom djevojka će se prepustiti eksplozivnom paketu.
  Da se razumijemo, ove cure su jako borbene.
  Razred ratnika - super!
  1. rujna 1947. u Trećem Reichu obilježeno je osam godina od početka Drugog svjetskog rata.
  Hitler i njegova menažerija proslavili su taj događaj uz gozbu i ples i borbe gladijatora.
  Fuhrer je sjedio na luksuznoj fotelji i gledao djevojke kako plešu.
  Prvo su izašle van u haljinama i cipelama, a onda su se počele skidati.
  Djevojke su skinule odjeću i obuću. I postupno ostao samo u gaćicama i bosonogim plesovima.
  I oni su izgledali jako lijepo.
  Fuhrer je zagunđao poput divlje svinje i okrenuo se u stolici. Ali to su još samo cvijeće.
  Ovdje su djevojke plesale i počele su borbe gladijatora.
  Nacisti su opet počeli jesti i kladiti se.
  Fuhrerov stol bio je raskošan, a na njemu su bila bogata jela, s raznim ukusnim stvarima.
  Hitler je jeo voće sa zadovoljstvom.
  Raspoloženje mu je bilo umjereno borbeno, a ne pretjerano veselo. Rat se odugovlačio, a posljednjih mjeseci otpor Crvene armije čak se intenzivirao.
  Rusi su imali novi tenk T-54, koji je bio bolje naoružan i zaštićen i mogao se oduprijeti nacistima. I pojavio se strašni IS-7. Naravno, posljednji tenk je vrlo skup i težak za proizvodnju i, u principu, ne može se masovno proizvoditi.
  Ali njegov top je sposoban probiti njemačke tenkove. Štoviše, čak i ako se najnoviji stroj IS-7 ne probije, a projektil odleti u rikošet, sasvim ga je sposoban onesposobiti.
  Dakle, SSSR već ima određenu moć.
  Ali prvi par trči u arenu. Djeca počinju borbu. S jedne strane su iskočila dva dječaka od desetak-jedanaest godina s trozubcima i mrežom. Bili su u istim crvenim kupaćim gaćama.
  Trčali su, bljeskajući golim petama. Naklonili su se Fuhreru, savijajući pokretna leđa.
  Mršava, mišićava tijela još uvijek preplanulih dječačića koji se ne mogu nazvati ni tinejdžerima.
  Hitler je zamišljao da ih bičuju ili da im male okrugle pete opeče užarena poluga - to bi bilo cool.
  I evo još dva dječaka s mačevima i štitovima istrčavaju. Također goli i bosi u plavim kupaćim gaćama. Ali njihovo je naoružanje asimetrično.
  Članovi menažerije počeli su se kladiti.
  Dječaci su otprilike iste visine i godina. Odabrano da bude intrigantno. Obje strane će se boriti do smrti. Ako i pomiluju, onda će ih mučiti u podrumu uz obaveznu cauterizaciju peta.
  Ovdje su oklade. Hitler inzistira na tajnosti stopa. Inače, okolina se neće usuditi staviti protiv Fuhrera.
  I tako se barem o borbi neće pregovarati.
  I neka se bore obje strane.
  Dječaci su nasrnuli jedni na druge, pa zamahnimo mačevima i trozupcima. Vidjelo se da nisu baš dobro obučeni, ali su imali ideju. Jednu su zapleli mrežom, a ajmo bockati trozupcima. Ali tada je dječak primio mač na rame. I došlo je do ogrebotine.
  Djeca su se nastavila međusobno ubadati i rezati. Odmah je prolila krv. I bose noge dječaka ostavile su grimizne, graciozne otiske stopala.
  Fuhreru se svidjelo kad su se dječaci međusobno ubijali. A kad su bez sažaljenja rezali i cjepali.
  Ovdje su dječaci već bili u ranama, a jedan od njih je dokrajčen. I jurnu s mačevima na drugu. I njega su dokrajčili, natjeravši ga da se smiri. Nije morao ni moliti za milost.
  Ubijenim dječacima su izgorjele pete, a zakačeni su kukama. I odvukao do krokodila.
  Dvije preživjele u plavim gaćicama odgovorile su i blok za iscjeljivanje. I njih su uboli trozubi.
  Hitler nije bio previše uzbuđen ovom borbom i primijetio je:
  - Da, nešto nije tako dirljivo! Kada ćemo zauzeti Staljingrad?
  Mainstein je odgovorio sa smiješkom:
  - Napad je već počeo, a naše su postrojbe ovoga puta puno bolje pripremljene!
  Fuhrer je kimnuo u znak slaganja.
  - Vjerujem! Napravili smo sjajan posao!
  Guderian je primijetio:
  - Do sada se u SSSR-u T-54 proizvodio u oskudnim količinama, a mi imamo kolosalnu prednost kao tenkovi!
  Hitler se složio:
  - Da, mi imamo! Ali možemo ga izgubiti!
  Guderian je samouvjereno izjavio:
  - Piramidalni tenk je sam po sebi savršenstvo, Rusi ga neće moći učiniti boljim!
  Fuhrer je pljesnuo rukama:
  - Bolje da gledamo borbu!
  Ovoga puta u arenu je ušla lijepa djevojka plave kose. Na sebi je imala bikini na žicu. I naravno bosonog i vrlo seksi.
  Hitler je primijetio:
  - Sjajan borac!
  A i protivnik je u ovom slučaju bio dostojan mrkog medvjeda. Prilično velik i opasan.
  Djevojka je bila naoružana mačem i bodežom. I visok, mišićav, već prilično iskusan borac.
  Izvrnula je bosom nogom i zacvilila:
  
  Pozdravljaju vas oni koji će umrijeti!
  Hitler je viknuo:
  - Ne! Želim da živiš!
  Lijepa djevojka je kimnula.
  - Pokušat ću!
  Fuhrer se okladio i zarežao:
  - Kladite se i na medvjeda, inače nećemo ništa dobiti!
  Oklade su se odvijale pritiskom na gumbe. Hitler je otpio gutljaj soka od naranče u kojem je plutao sladoled.
  Bitka je počela... Medvjed je bio gladan i ljutit i bijesno je napao. Djevojka ga je maknula mačem i pomaknula u stranu. Medvjed je urlao rikom jer bi jurio. I ratnik se opet pomaknuo.
  Ona je zapravo brza. Reže mačem po licu. Ali zvijer će se okrenuti i zakačiti gladijatoricu svojim kandžama za trbuh. Na tisku su bile krvave ogrebotine.
  Führer je s oduševljenjem primijetio:
  - Dobra borba.
  I upitao je Speera:
  - Možete li povećati proizvodnju disketa?
  Ministar naoružanja i streljiva samouvjereno je odgovorio:
  - Naravno da možemo! Iako je tehnologija ovdje prilično složena. Ali ti strojevi praktički ne trpe gubitke, osim u slučaju padova. A njihov broj u redovima raste.
  Djevojka je u međuvremenu cijepala medvjeda. Povraćao je krv. I promašio bodež u oku. I već je bilo smrtonosno. Počešavši djevojku u agoniji, zvijer je ušutjela.
  Odbacila ga je i ustala. Stavila je bosu, isklesanu nogu na medvjeda i zaurlala:
  -Pobjeda!
  Grudnjak joj je puknuo od pandže zvijeri, a grudi su joj otkrivene i izgrebane sprijeda. I malo odrezati leđa. Ali nije ništa ozbiljno. Ali djevojka krvari. A od medvjeda i uopće lokva.
  Hitler joj je uputio poljubac i primijetio:
  - Divan si!
  Nakon čega je veliki diktator naredio:
  - Nagradi je željeznim križem u srebru i pošalji je u odmaralište na tri dana!
  Nakon toga djevojka je otišla vrlo zadovoljna.
  Opet su se borili borci. Ovaj put su dva dječaka od oko dvanaest godina izašla na djevojku s dvije sablje. Dječaci su imali kratke mačeve i štitove.
  Tučnjava je bila u istim kupaćim gaćama, uključujući i djevojku. Borba je obećavala da će biti zanimljiva.
  Djevojčica se dobro kretala, ali dječaci su dobro obučeni. I borba je bila natjecateljska.
  Fuhrer je upitao Guderiana:
  - Je li tenk IS-7 dobar?
  Zapovjednik i strateg je iskreno odgovorio:
  - Nije loš auto! Ni top od 128 milimetara ga ne primi u čelo. U nju može probiti samo najnovije i još uvijek rijetko visokotlačno oružje. A onda vam treba veliki kalibar i jezgra od urana.
  Fuhrer se nasmijao i primijetio:
  - Staljingrad se ne smije ponoviti!
  . POGLAVLJE #14
  2. rujna 1947. odvijale su se žestoke borbe za grad na Volgi. Ženski snajperski bataljun pod zapovjedništvom kapetanice Natashke Kaktusove zauzeo je obrambeni položaj u ruševinama u ulici Volodarsky. Djevojke sa strojnicama i puškama, vezane zavežljajima granata, skrivale su se iza ruševina.
  I sama Natasha je u pjegavoj tunici preko golog tijela, u kratkim hlačama i bosa. Lijepa i oblina djevojka, jakih bokova, tankog struka, kratke frizure ispod polu-kutije. Lice je vrlo izražajno, muževne brade, plavih očiju širom raširenih. Svijetlosmeđa kosa posijedjela od prašine, visoka prsa, tvrdi pogled. Kapetan Natasha bori se više od pet godina i unatoč svojoj mladosti vidjela je mnogo. Noge djevojke su prekrivene posjekotinama i modricama. Djevojka je spretnija da se kreće bosa nego grube i nespretne čizme.
  Goli potplat osjeća i najmanju vibraciju tla, upozorava na blizinu rudnika, a sama majka zemlja dodaje izdržljivost. S jedne strane, djevojčina stopala otvrdnula su i nisu se bojale vrućeg metala, niti oštrog krša ruševina, ali s druge strane nisu izgubile osjetljivost i gipkost, upozoravajući kroz urlik na kretanje tenkovi.
  Slatka Nataška drži granatu na kojoj je privezan eksplozivni paket. Potrebno je dopuzati do strašnog njemačkog tenka "Lav", zalijevajući ulice strojnicama.
  Mirabela puzi pored nje. Također bosi, pa su sve djevojke iz bojne ispale iz čizama, oponašajući svog zapovjednika. Njeni prašnjavi potplati se izoštre kad djevojka puzi na sve četiri. Mirabelina žuta kosa je neuredna i duga... Malo se čupava. Sama djevojka je vitka, mršava, malog rasta. Čak se može zamijeniti i za djevojku, s uskim ramenima i naizgled velikom glavom.
  Ali Mirabela je već dosta toga doživjela. Uspjela je posjetiti i fašističko zarobljeništvo, preživjevši okrutna mučenja, i rudnike, odakle je nekim neshvatljivim čudom uspjela pobjeći. Ali gledajući njeno djetinjasto, nježno lice, nikad se ne može reći da su je tukli gumenim palicama po petama, kroz tijelo joj je prošla struja.
  Mirabela puca ... Vojnik Trećeg Reicha, u ovom slučaju Arap, pada mrtav, a njegova njuška diže pijesak i ruševine.
  Nataška ubaci hrpu granata ispod gomile smeća. Sada će ovamo dopuzati devedeset tona težak "Lav" i dići ga u zrak. Plave oči djevojke svjetlucaju poput safira na licu, tamnocrvenom od opeklina i prašine.
  Iskustvo govori da će dobro zaštićeni tenk sada promijeniti položaj. "Lav" ima bočni oklop od 100 mm, pa čak i pod kutom. Trideset četvorke ne mogu probiti, samo teški IS-ovi, ili SU-100, ili T-54 imaju šansu. Ali gusjenice su cilj. Glavna stvar je lišiti mobilnost automobila ...
  Svetlana ispaljuje rafal iz mitraljeza... Pada vojnik, nitko ne zna koje nacionalnosti. Nijemci, osvojivši veći dio istočne hemisfere, njeguju arijevsku krv i bacaju u bitku kolonijalne trupe: Arape, Afrikance, Indijance, razne Azijate i Europljane. Porastao je i broj Poljaka - koji su od kolijevke navikli mrziti boljševičku Rusiju. Ovdje se bore i ukrajinski nacionalisti, i donski kozaci, i Čečeni, i cijeli kavkaski kaganat. Hitler je podigao cijelu internacionalu.
  Puno neprijatelja...
  Svetlana spretno izmiče vatri iz mitraljeza. Metak se gotovo rascijepio, pocrnio od prašine, okrugla, djevojačka peta. Lijepa kapetanica je čak osjetila golicanje koliko je blizu proletio poklon velikog kalibra. Djevojka se prekrižila šapnuvši:
  Ni metak nas neće zaustaviti!
  Mirabela uzvraća... Još jedna djevojka Angelica - vrlo crvenokosa, iznadprosječne visine, mišićava, unatoč oskudnim obrokima. Također vrlo lijepa djevojka, raskošnih bokova, zategnutog struka, ne ženstvenih širokih ramena i visokih grudi.
  Anñelika se bori samo u kratkim hlačama, tunika je rastrgana u komadiće i raspada se u prah, a nove uniforme ne dostavljaju se preko Volge. Ne daj Bože prenijeti više streljiva, i kap hrane, za iscrpljene sovjetske trupe.
  Tako je Anñelika gotovo gola, noge su joj izgrebane, posebno koljena. Komad gelera udario je u taban desne noge, boli, teško se hoda.
  Crvenokosa, prašnjava, gotovo gola Anñelika iskrivljuje svoje lijepo, ali u isto vrijeme tvrdo lice. Djevojka, pucajući, kaže:
  - Gospod, Moskva i Staljin su iznad nas!
  I ona odsiječe naciste koji su napadali, a sama jedva ima vremena da se otkotrlja.
  Ruševine i uske ulice otežavaju okretanje strašnim njemačkim tenkovima. Evo skoro dvjesto tonskih "Miševa" i nikako ne mogu proći...
  Kako je Svetlana očekivala, "Lev" se malo vozio, i zakopao se u hrpu smeća. Odjeknula je eksplozija. Gusjenica je pukla, odletjelo je par oštećenih valjaka.
  Ranjeni tenk je stao, a iz cijevi je izletjela granata...
  Negdje je tutnjalo u daljini, ostavljajući ruševine. Plavokosa Svetlana je kao zmija siktala:
  - To je moja računica! Otvorio račun...
  Djevojka-kapetan ponovno je prisiljena otpuzati. Nijemci i njihovi sateliti ne mogu iskoristiti svoju tehničku superiornost u ruševinama. Krivom tvrdoglavog Hitlera, horde Trećeg Reicha zaglibili su u pozicionim borbama u prilično velikom i dobro utvrđenom gradu.
  Mirabela baca granatu. Tjerajući ih da rade salto nad oborenim Nijemcima ili Arapima, prevrćući se. Jedan od nacističkih militanata otkine mu ruku i objesi na nju engleski sat s kompasom.
  Mirabela sa smiješkom kaže:
  - Što ti kompas pokazuje - put u pakao!
  A lijepa djevojka otrese komadić prilijepljene keramike sa svoje prašnjave pete.
  Anñelika također briše prašinu, sa svojim čvrstim, punim grudima. Bradavice su gotovo crne od prljavštine i svrbe. I pokušajte se oprati. Opet morate kopati kad njemačke automatske puške škrabaju. I puzati na plastunski način.
  Bataljun djevojaka drži svoje položaje, iako ima granatiranja. I kidaju teške granate, a bombe padaju s neba ... Ali ništa neće slomiti hrabrost sovjetskih heroina.
  Ovdje Svetlana vidi kako Pantera puzi. Pa, ovaj tenk više nije tako strašan.
  Možete ga udariti u stranu. Djevojka je kihnula, ispljunula prašinu koja joj se popela u elegantna usta. Uzela je granatu u ruku, opterećenu eksplozivnim paketom. Morate se neopaženo prišuljati. Ali toliko je dima okolo.
  Anñelika se počela šuljati, oslanjajući se na odvod golim nožnim prstima i laktovima. Bila je poput mačke koja vreba miša. Djevojka se sjećala rata iz tog strašnog ljeta četrdeset prve godine, kada je Wehrmacht podmuklo napao prostranstva SSSR-a. Nije li se niti djevojka, gotovo djevojka, bojala? Isprva da, ali onda se navikneš. A stalne rafale granata već doživljavate kao običnu buku.
  A sada je eksplodirala vrlo blizu. Djevojka se pljesnula po trbuhu. Fragmenti hrle odozgo kao jato divljih pčela. Anñelika šapće ispucalih usana:
  - U ime pravde, Gospodine!
  Djevojka ubrzava puzanje i baca granatu s priloženim paketom eksploziva. Sadašnjost leti u luku. Čuje se eksplozija, tanji bočni oklop Panthera odgovara. Njemački tenk počinje gorjeti, borbeni komplet detonira.
  Svetlana sa smiješkom šapće:
  Hvala ti Gospodine Isuse! Ja vjerujem samo u tebe! molim se samo tebi!
  Lomi panteru. Otkinuto, dugačko deblo zakopano je u ruševinama. Prednji oklop, odvojen od bočnog oklopa, podsjeća na žlicu.
  Svetlana, čije oči, na licu smeđem od prašine i opekotina, svjetlucaju kukuricima, kaže:
  - Što više hrastova ima neprijatelj, to je jača naša obrana!
  Angelica je vrlo seksi, u crnim gaćicama, golog, prašnjavog, snažnog tijela. Djevojka je jako pametna. Ona zna bacati krhotine stakla golim nožnim prstima.
  Sada je svojom gracioznom, prašinom prekrivenom nogom bacila oštar predmet. I zapeo, pravo u grlo fašistu. Lijepa Angelica je brbljala:
  - A ja sam seks simbol, i simbol smrti!
  Djevojka, nakon čega je ponovno puzala, pucajući. Vodio je vatru i Svetlanu.
  Kapetan ljepote, Natasha, nakon što je posjekao fašistu, cvrkutala je:
  - Život je lanac, a male stvari u njemu su karike...
  Mirabela je opalila, rasrezala Fritzovu glavu i dodala:
  - Nemoguće je ne pridati važnost poveznici!
  Svetlana, opet precizno gađajući, graknula je:
  - Ali ne možete se vrtjeti oko sitnica...
  Mirabela je precizno opalila i dodala:
  Inače će vas lanac obaviti!
  Još jedna djevojčica Olimpijada, također vrlo lijepa, zajedno s pionirkom Seryozhkom, pripremila je minu na žici. Njih dvojica su je gurnuli... Podmukli booger se uvukao u gusjenicu "Tigra"-2. I kako će ovaj njemački auto duge cijevi eksplodirati.
  Plavokosi dječak Sergej je uzviknuo:
  - Naša Rusija, imaš kantu!
  I jedva je stigao skočiti natrag, bljeskajući, s crnim, oborenim štiklama, s krova koji je padao.
  Olimpija je pogladila dječakov vrat i rekla:
  - Ti si vrlo pametan!
  Pionir se probio na front i pridružio se ženskom bataljunu. Dječak je također vrlo kreativan. Na primjer, napravio je avione za obaranje fašističkih jurišnih zrakoplova. Kada se Focke-Wulfovi, ili TA-152, dižu, čuje se nevjerojatno zaglušujuća graja.
  Nijemci udaraju uz pratnju Wagnerove simfonije. Tako veličanstvena melodija.
  Olimpija uzrujano kaže:
  - Još nas pokušavaju uplašiti!
  Dječak pionir je s patosom pjevao:
  - Ruski ratnik se ne boji smrti,
  Smrt nas neće odvesti pod zvjezdano nebo!
  Jer sveta Rusija će se teško boriti,
  Napunio sam moćni mitraljez!
  Olympias, visoka, mišićava djevojka, širokih bokova i ramena, tipična je seljanka. Odjeća je tijekom borbi pocijepana u dronjke, jake noge gole, kosa je upletena u dvije pletenice i jako zaprašena.
  Serjožka ima samo jedanaest godina, mršav od pothranjenosti, izgreban i prljav dječak, samo u kratkim hlačama. Dječakova je prirodno bijela kosa posijedjela, a rebra se vide kroz tanku, preplanulu i prljavu kožu. Noge užasno oborene, i u opeklinama, modricama, s žuljevima. Istina, sudbina je sačuvala dijete od ozbiljnih ozljeda.
  Na njegovoj pozadini Olimpijada djeluje veliko i debelo, iako djevojka uopće nije debela, već s jakim, istreniranim mesom na kostima. Štoviše, činilo se da glad uopće nije utjecala na njezinu krupnu i krupnu figuru.
  Djevojka puca iz teške protutenkovske puške. Njemački automobili se ne mogu probiti u čelo, ali u gusjenicama postoji šansa.
  A pozamašni "Lav", primivši teški eksploziv u podvozje, počeo je puhati dim kao veliki pušač.
  Seryozhka je sa zlobom pjevala:
  - Smrdljivi Fritz bez razmišljanja zapalio cigaretu na ulazu! Naravno, upao je u velike probleme!
  Olympias, trepereći mišićavim, preplanulim listovima, otkucala je step dance svojim golim, lijepim nogama. Djevojka je pjevala:
  - Sveta ruska lica trepere sa ikone... Ne daj Bože da natopite barem tisuću Fritza! A ako netko zuji više od fašista, nitko vas, vjerujte, zbog toga neće osuditi!
  Zatim je ponovno napunila protutenkovsku pušku i ponovno zapucala. Njemački transporter ponovno je ispuhao dim.
  Djevojačka bojna nanijela je značajnu štetu Fritzu. No, pretrpio je i gubitke. Ovdje se jedna djevojka rastrgala napola, a lice joj je tako, unatoč prašini, postalo blijedo.
  Veći dio Staljingrada već su zauzeli nacisti, ali ono što je ostalo od grada ne želi popustiti i predati se.
  Svetlana se u međuvremenu pokušava probiti kroz "Tigra". Snažan njemački automobil, dobio je granatu u stranu, ali nije podlegao. Okreće se da ispali top. Djevojka se mora zariti u zemlju i ruševine kako je ne bi zgnječio udarni val koji oslobađa sadašnjost.
  Svetlana tiho šapće:
  - Mama, tata, oprosti!
  Mirabela je na Tigra bacila granatu koja joj je eksplodirala na čelu. Djevojka je prosiktala:
  - O tome da svjetlo uči zimi u proljeće... Ponavljam bez iznimke da je Hitler kuga gad!
  Anñelika, razbijajući pogled na naciste, i rafal ih polivši vodom, procijedi:
  - U lijesu sam sad vidio Fuhrera! I udarila je jadnika pravo u oko!
  Crvenokosa djevojka zapravo je golim prstima bacila granatu na tenk. Pogodilo se u cijev... Uslijedila je eksplozija i njuška "Tigra" je oštećena.
  Kukavički Nijemac ga je uzeo i ustuknuo.
  Svetlana je frknula kroz nosnice:
  - Naši, vaši neće popustiti!
  Mirabela je metkom posjekla hitlerovskog plaćenika i zapjevala:
  - A zlikovac se ne šali! Ruke i noge, uvija ruske konopce! Zarije zube u samo srce ... Otadžbinu do dna pije!
  Svetlana se zahihotala i zalajala:
  - Fuhrer divlje viče, suze se!
  Mirabela je ispalila i dodala:
  - Pa, smrtno puše, cere se!
  Pojavio se još opasniji "Štumrtiger". Uništava cijele zgrade i bunkere. Štoviše, ne približava se položajima sovjetskih trupa. Auto pod zaklonom drže njemački mitraljezi.
  Svetlana vidi da je približavanje pozicijama Fritza nerealno. Ali na nebu Focke-Wulfs. Jedan od tih strojeva leti bliže sovjetskim položajima. Djevojke otvaraju vatru na nju.
  Anñelika baci granatu i bijesno kaže:
  - U dubokoj smrti - nema oprosta!
  Nakon toga djevojka se okreće iz strojnice. Brzo se vraća. Brzo se vozi relativno novi njemački tenk "Panther" -2 s malom kupolom i nižom siluetom.
  Nekoliko djevojaka bacaju granate na njemački automobil. Ona se, nakon što je dobila darove, smrzava i ne može se okrenuti.
  Anñelika je zviždala, sikćući:
  - Ovo je novi napad! Rastrgat ćemo joj usta!
  Panther-2 je zarežao i ispalio svoje moćnije oružje.
  Vatreni stup razdvojio je zrak i odmah zagrijao i elektrolizirao atmosferu.
  Anñelika se zahihotala, školjke su proletjele pokraj polugole djevojke. Besramna crvenokosa je protresla bokovima i rekla:
  - I Newton je porazio neprijatelje, zbacio jaram s prijestolja! Fritz je odredio svoj Newtonov zakon!
  Staljingrad je bio sav zahvaćen požarima, kad se činilo da vatreni jezici ližu nebo i pucketaju ljubičastim, narančastim i grimiznim iskrama! A svaka iskra je kao duh koji bježi iz paklenog dvorca.
  Svetlana je, obarajući njemačkog borca, bljesnula plavim očima, pjevala:
  - Što kukaš loša starica? Vjerujte, samo psihijatrijska bolnica plače za vama!
  Mirabela je pjevala u pjevu, pucajući na naciste:
  - Kako je dobro ležati na travi i udarati Fritza po glavi! Pripremite oblog za Fuhrera i pošaljite metke iz strojnice!
  Djevojka se divlje zahihotala i prevrnula se s trbuha na leđa. Napravio sam bicikl s nogama. Doletjela je granata. Leteći Focke-Wulf, primivši gelere ispod trbuha, žustro se vinuo više. Vidi se da su ga oštri krhotine ranile. Fašističko stvorenje se zapalilo i počelo gubiti komadiće slomljenih krila.
  Svetlana je, vidjevši kako Fokke gubi visinu, graknula:
  - To je semafor! Na brodu visi sjekira!
  Njemački zrakoplov je eksplodirao, raspršivši krhotine u sve udaljenije kutove neba. A gdje je nestao fašistički as. Napravio sam zadnji okret. Krvnik je otišao u pepeo, a ne pilot!
  Mirabela je kihnula, raspršila prašinu i rekla:
  - Biti ili ne biti? To nije pitanje!
  Anñelika je opet nogom bacila komad stakla, toliko da je, udarivši u oko, izašlo na Fritza, kroz potiljak:
  - Ja sam tenkovska armada! I treba se liječiti!
  Nijemci i njihovi sateliti pokušali su napredovati, bacajući granate ispred sebe. Takva taktika protiv djevojaka nije uspjela. Ovdje je Seryozhka rasporedio katapult i kako on kao odgovor pogađa neprijatelja.
  Dječak pionir je zaurlao:
  - Djed Mraz kida Hitlerova usta!
  Naboj katapulta, koji se probio u gomilu nacista, natjerao ih je da se rasprše, a istovremeno se prevrnu u zrak. Fritz je pao i razbio se o ruševine zidova.
  Tenk "Tigar" -2, izgubivši ravnotežu, sudario se s "Lavom". Oh, Leva, gdje je tvoje strašno ime?
  Svetlana se nasmiješila i odgovorila:
  - Pa dobro, Seryozhka!
  Dječak je agresivno zarežao.
  - Pioneer je uvijek spreman!
  Djevojka je kao odgovor odmahnula bosom nogom.
  Djevojka-kapetan je ponovno počela zabijati. A Olimpija je poškakljala Serjožkino usko stopalo, kako mu je teško! Nije ni čudo da se dječak ne boji trčati kroz vatre.
  Mirabela je u pjevanju rekla:
  - Mladost je dobra - starost je loša!
  Angelica, ova vesela crvenokosa, složila se:
  Nema ništa gore od starosti! Ovo je doista najodvratnije stanje od svih mogućih!
  I djevojka je prevratom napravila skok. Zamislila je na trenutak odvratne bake. Ne, ne uspoređuj staricu s djevojkom. I to kakva ljepota, u vitkim tijelima.
  Anñelika je uzela i zapjevala:
  - Tijek za godinom, godine u karavanu,
  Starica trlja kanu u mužaru...
  A što je s mojom vitkom figurom,
  Ne razumijem kako je otišla mladost!
  Svetlana je bljesnula očima, srušila Nijemca udarcem u prepone i primijetila:
  - Ne! Ipak, u ratu postoji takva draž - ostati zauvijek mlad! Uvijek pijan!
  Olimpija je stavila novi naboj u katapult. Ovo je nešto poput dobrog maltera. Djevojka je prosiktala:
  - Ne prolazi, nego prolazi!
  Serjožka je promeškoljio svoju tanku, ali okretnu nogu i zalajao:
  - Fritz lice!
  A granata je, zajedno s eksplozivnim paketom, u punom zamahu doletjela na položaje nacista.
  Da, Staljingrad im nije dat. Već treći mjesec od kraja lipnja traje juriš, ali grad nije uspio sve poduzeti. Na drugim dijelovima fronte nacisti su postigli uspjeh, ali ne i na ovom.
  Svetlana je opalila iz pištolja i zarežala:
  - Sve je nemoguće, slučajno je moguće... Nema potrebe da se svemir jako komplicira!
  I udario u rezervoar za benzin motocikla. Stroj je eksplodirao, a vatreni vrtlozi osvijetlili su zadimljeni krajolik. A Nijemca je rastrgala vatrena šapa.
  Djevojka kapetan poviče:
  - Volim ubijati zlo! A ovo je najviše dobro!
  Mirabela je rafalom pretukla Nijemce i siktala:
  - Igrajmo se dikobraza!
  Anñelika je otvorila vatru, točnije. Nekoliko crnaca ostalo je ležati na ruševinama prekrivenim kopljem:
  - Ubij neprijatelja! - šapnula je djevojka.
  Mirabela je zaigrano pjevala:
  - Naslikavši Hitlera ružem, Mainsteina lakom za kosu, odvući ću te u zarobljeništvo princeze, vjeran pas će te izgristi!
  Svetlana, pucajući, siktala:
  - Hajde navečer, Adolf, objesi se ... Prestani zavaravati glavu! Ajde navečer, poleti ko merdet - da biješ naciste jako!
  Mirabela je u bijesu rekla, srušivši kacigu s glave jurišnika:
  - Možemo! I hoćemo!
  Djevojke iz bataljona "Lenjin" zaustavile su napredovanje stranih trupa. Fritz je krenuo naprijed, doslovno bacajući leševe u svemir. Nije pomogao ni tenk "Lev", s kojim su se polagale nade. Ovdje je modifikacija stroja s topom od 150 mm.
  Anñelika sruši kamen zalijepljen za njezinu golu bradavicu. Djevojka ima tako lijepe i pune grudi. Djevojka nogom baca granatu. Noga je jača od ruke, a bacanje ide dalje.
  "Lav" je dobio razmak u gusjenici i stao. Pucao iz njegovih moćnih usta. Tutnjava i kolaps.
  Anñelika, pljunuvši, kaže:
  - Ruski ratnik ne stenje od boli!
  I djevojka opet puca. I to čini izuzetno dobro. Fašist koji se nagnuo iz tornja pada unatrag.
  Crvenokosa, gotovo gola djevojka kaže:
  - Uzalud neprijatelj vjeruje da je uspio slomiti Ruse! Tko se usudi, taj u boj napada, mi ćemo žestoko pobijediti neprijatelje!
  I Anñelika kotrlja mišiće tiska, koje je jako utisnula.
  Oh, kako su cure lijepe! Ne želim da itko od njih umre.
  Stalenida je dotrčala... Jako lijepa djevojka, čupave, bijele kose. Ona ih nekako uspije namazati nekakvim napitkom da se ne zaprljaju.
  Djevojka je jako lijepa, s likom Venere, samo zategnutija i reljefnija. Odjeća na njoj, samo grudnjak i gaćice. Sve ostalo je već rastrgano. Ali kako su graciozne noge! Ovo nije djevojka, već pečat savršenstva, kruna ljepote.
  Kreće se na poseban način, poput vjeverice. A bosa stopala i treperenje, i pete, iznenađujuće ostaju čiste. Stalenida puca, a fašist dobije čir na prsima.
  djevojka kaže:
  - Odanost domovini je najviša riječ!
  Angelica je uz smijeh primijetila:
  - Skini grudnjak i ostani kao ja u kratkim hlačama!
  Steelenida je negativno odmahnula glavom.
  - Ovo nije prikladno!
  Anñelika je zatresla bokovima, zgodno opalila i zapjevala:
  - Nešto je komsomolac postalo neobično! Tako hodati golih grudi je vrlo nepristojno!
  Steelenida se zahihotala i primijetila:
  - Zašto donositi radost Fritzu, pogledajte našu ljepotu!
  Anñelika odgovori odlučno:
  - Naša ljepota je smrtonosna!
  Čelična djevojka se zahihotala i zapucala u TA-200. Nacistički automobil se zapalio. I lijepa plavuša je viknula:
  - Smrt zlu!
  Anñelika se zahihotala.
  - I život je dobar!
  Steelenida je, vidjevši da Nijemac pada, zarežala:
  - Ovo je najveća vrijednost! Nemojte misliti naciste da ste pobijedili!
  Angelica pjeva:
  - Čekaju pobjedu! Pobjeda čeka... Oni koji čeznu da raskinu okove! Čekaju pobjedu! Čekaju pobjedu! Moći ćemo pobijediti naciste!
  Lijepa djevojka, a gole grudi joj se tresu. Dobar s golim torzom na vrućini, koju vatra pojačava.
  Svetlana je sada izgledala mnogo odlučnije. Pucala je na Fritza iz automatske puške i zalajala:
  - Kastrirat ću te!
  I doista su nacisti dobili smrtonosne darove i lijesove! I djevojka im je pokazala figuru, napravimo gole nožne prste. I zviždao kao slavuj-razbojnik. I kroz prste donjih ekstremiteta.
  Djevojka kapetanica je vrlo pametna. I pjenušava. I nimalo okrutna. I njoj je ponekad žao neprijateljskih vojnika, koji mogu imati djecu koja će plakati za svojim mrtvim očevima.
  Svetlana, međutim, takve misli tjera od sebe, pa od njih poželite briznuti u plač. Ali nisu Rusi došli k Nijemcima pljačkati i ubijati. Ne, to su Nijemci i cijeli je agresivni čopor stranaca iz cijelog svijeta provalio u ruska prostranstva.
  Svetlana se prekrižila i zapucala na Fritza, koji se pokušavao tiho približiti pozicijama Rusa Fritza... Iscurilo mu je oko i mozak, koji je izbio metkom.
  Djevojka-kapetan se nasmiješi i reče duhovito:
  - Ravno oči u oči, glava u glavu!
  Svetlana je precizno pucala, a prikolicom je pogodila motocikl. Auto je počeo trgati, a mitraljez je odletio, nekoliko puta se prevrnuo. Zatim mu je njuška uronila u ruševine.
  Djevojka je protrljala goli, prašnjavi potplat o krš. I ponovno je naciljala. Njezino veselo, mlado lice nacerilo se prilično nacereno. Djevojka je pjevala:
  - Ne, rekli smo fašistima, naš narod neće tolerirati da se ruski mirisni kruh zove riječju brod!
  Mirabela je uputila vrlo precizan udarac, od kojeg je Focke-Wulf planuo, i cvrkutala:
  Za nitkova, naravno, izbor je jasan,
  Za dolare je spreman izdati Rusiju...
  Ali ruski muškarac je tako lijep
  Da je spreman dati život za Domovinu!
  Djevojka je napravila salto i pokazala nacistima smokvu, i skrolala, a meci nisu dotakli ljepoticu.
  Pojavila se Anñelika, ova ljepotica, gotovo gola i prljava kao vrag, bacila je odmah granatu s dvije noge. I provjerila je:
  - Ono što imam je... Fritz u oštroj strani!
  Olimpija je ispravila Anđeliku:
  - Oštra, u stranu, a ne u oštru stranu!
  Djevojka se zahihotala i tresla grudima od lubenice, te ispalila granatu koristeći granatu s eksplozivnim paketom. "Tigar" je pogođen u njušku, a ovo krivo umjetničko djelo je izbjeglo.
  Nakon toga, nacističko stvorenje je ustuknulo. Počela je puzati poput kornjače zahvaćene požarom.
  Svetlana je zapjevala veselo namigujući:
  - A "Tigar" uzmiče i Nijemci se kriju!
  Djevojačka bojna je manevrirala pod napadima, zračnim napadima i teškim topovima. Ovdje su udarili mlazni bombarderi, razbijene, užarene strmine uzdizale su se u nebo. I kamenje je gorjelo. Na sreću, nijedna od djevojaka nije umrla, ali su muškarci otišli na onaj svijet - kojima nije tako žao! I duše lete - jedne u raj, a druge u pakao! Gdje đavli s vilama već čekaju one koji nisu vjerovali u Isusa.
  Angelica je najseksi ratnica u bijesu: pa, mogu li nacisti iz svog "Sturmtigera" stvarno pucati na položaje sovjetskih trupa i ubijati crvene ratnike?
  A djevojka je bosim nogama zgrabila granatu i zavrtjela se u slapovima salta. I vrti se sve brže. A onda je svom snagom bacila dar smrti u široku njušku Olujnog tigra. Zabljesnule su gole, preplanule noge ljepotice, a granata je odletjela u široku njušku. A moćni stroj se najprije ugušio, a onda pojurio. Dva "Kraljevska tigra" koja su stajala sa strane "Sturmtigera" su izbačena i razbacana u različitim smjerovima. Valjci su im se otrgnuli, pa su pali dolje leteći kao slomljena kraljičina ogrlica.
  Eksplozivni val bacio je Angelicu, a djevojka je poletjela naglavačke. I bila je prevrnuta, ljuljana i bačena. Ali ljepotica je ipak sletjela, oštar krš i zdrobljeno kamenje zarilo joj se u gole tabane. Djevojčica je bolovala, a čak je i kroz žuljevito stopalo probio vrh.
  Ali Anñelika je smogla snage da ustane i vikne:
  - Vi fašisti bit ćete u pepelu!
  Svetlanu i druge djevojke bacio je eksplozivni val, pa čak i malo zgnječio. Ali nitko od lijepih ratnika nije umro. Djevojke su se susrele s uraganom i dobro usmjerenom vatrom. Suzbijanje nacista koji su iskočili i drugih agresivnih insekata koji opsjedaju SSSR.
  Mirabela je s velikim entuzijazmom pjevala:
  - A kad nas truba Gospodnja povede u boj, mi ćemo biti prijatelji s Komsomolom! I po volji Jehovinoj, bit ću na nebeskoj prozivci!
  Anñelika je, otresajući prašinu sa svojih krvavih tabana, zapjevala:
  - Lenjine, partija, Komsomol! Šaljemo Fuhrera u ludnicu!
  Djevojke su se počele zaglušujuće smijati, a Serjožka je uznemireno i uznemireno rekla:
  - A moj katapult, ne tako precizan - kao one gole i snažne Anđeličine noge!
  Olympias je, igrajući se mišićima ruku, rekla:
  - To je ok! Još uvijek razmišljaš. Nešto hladnije!
  . POGLAVLJE #15
  Rat se očito odugovlačio, a obje su strane željne što prije okončati ovaj prokleti masakr. Nacisti su bili umorni, a sovjetske snage također su bile osjetno iscrpljene.
  Nacisti su zaglibili u borbama za Staljingrad. I prilično iscrpljena. I naravno bili su umorni.
  I tako je Staljin ovdje ponudio mir pod umjerenim uvjetima.
  Fuhrer je pomislio. O ponudi Staljinu primirja. Svejedno do koje razine možete proliti krv. Ovo je stvarno neugodno za sve. A Japan se nekako vara i ne žuri u napad. Također se loše ponaša.
  U svakom slučaju, Hitler je 25. listopada 1945. Staljinu poslao brzojav s prijedlogom da se zaustavi do 8. studenoga 1947., baš na vrijeme za proslavu dana minhenskog puča i kao rezultat ovog stvarnog dolaska na vlast nacista, sva neprijateljstva.
  Naravno, Staljin, koji je već skupio posljednje rezerve, stavljajući desetogodišnje dječake i sedamdesetogodišnje muškarce na nišan, rado je prihvatio takvu ponudu.
  Ali borbe su još uvijek bile u punom jeku. Nijemci su pokušali opkoliti Ordžonikidze ili Grozni. A sovjetski ratovi vodili su se samo bijesno, i vrlo teško.
  Alenka je gracioznom bosom nogom bacila granatu, cvrkutala:
  - Ja sam jako cool cura!
  Anyuta ju je uzela i prosiktala, pokazala jezik, otkrivajući zube:
  - Hajde da razbijemo...
  I također lansirati granatu golim prstima. I pogodio njušku nacističkog tenka.
  Rascijepila je prtljažnik i prasnula u smijeh. Pa, djevojko. Za sve djevojke djevojke!
  A evo i crvenokose Alle. Kako lansirati granatu bosom nogom. Kako se jebe. I raspršuje sve. Evo djevojke! I slama naciste, i grablja gole noge.
  - Ja sam riđokosa lisica!
  A onda je Maria uzela i golim nožnim prstima bacila dar uništenja. Po je istrijebio neprijatelje. I izrezati na komade. Tako cool djevojka sa zlatnom kosom. I vrlo ugodan također. Divna djevojka. A kako će na red. I pomete fašiste.
  Pokazala je jezik pjevajući:
  - Ja sam tenk, a djevojka ... kupit ću si ovčji kaput! I Spartak ide u bitku ... Postoji vrlo izdržljiv tenk!
  I ovdje je Matryona uzela i golim tabanima bacila cijeli jezik sa zrnima. Ona ima tako moćnu štampu. I noge su jake. I okrenuo "Panther" -5.
  Kakav je ovo auto "Panther" -5. Lagana verzija tenka iz serije E. Težina oko četrdeset pet tona. Dobra zaštita na čelu, lošija sa strane. Ime je preuzeto od predatorske mačke. Zbog najgore zaštite bokova, ne najpopularniji tenk. Najviše od svega, nacisti vole Aghu. Oni iz svih kutova su zaštićeni. No, budući da AG serija ima mali i veliki broj valjaka, postoje neki problemi s voznim dijelom. A serija E još nije u potpunosti povučena iz proizvodnje.
  Općenito, u Trećem Reichu se proizvodi mnogo različitih i ne baš savršenih tehnologija.
  Alena je ponovno bacila granatu bosom nogom. Imam naciste. I ljepotica je zacvilila:
  - Spljošti nos!
  Ovdje Anyuta golim nožnim prstima baca poklon koji razbija glave. I pjevaj:
  - Milijuni! Dovest ćemo u pitanje fašističke zakone!
  I evo crvenokosa Alla je počela plesati. Bacila je i granatu bosom nogom i graktala:
  - Ukratko - biti crven nije grijeh!
  A nacisti su to dobili od nje, ispod glasa. A evo i djevojaka!
  Maria ga je također uzela bosom nogom dok je bacala granatu. I kako će srušiti naciste.
  Čak su se i ukočili od straha. Pa to je baka! A kosa joj je kao zlatni list.
  A evo i Matryona. S golim, mišićavim nogama, bacit će cijelu hrpu granata. I provaliti naciste. I odnijeti ih kao gnoj na vjetru. Uzmi i spali!
  I kako laje:
  - Carstvo Sunca!
  Evo djevojaka! Za sve cure, cure-terminatorice!
  Alenka se smije i isplazi jezik. I vidi plaćenike koji pokušavaju napasti. Djevojka ponovo baca bombu golim nožnim prstima i sikće:
  - Vrući udarac! Ja sam kao vandal!
  A nacisti su dobili prokleti čaj!
  A onda Anyuta, kao poslušnik. I kako će nacistima zapaliti bradu. I on će urlati, bacajući granatu bosom nogom:
  - Bik bijesni, konj udario!
  I opet se počne hihotati i cerekati. Evo djevojke! Samo vrelo mudrosti i blagoslova!
  Ali tada Alla počinje urlati. I siktati... I onda poslati darove uništenja bosih nogu. Malo se nikome neće činiti. Trivijalno tjera sve u lijesove!
  I noge su tako dobre! Ogoljeni zubi kao lavica. Evo djevojke. Gdje nije bila!
  I baca granate, s pomamnim bijesom. I lomi njihova tijela.
  A crvenokosa i dalje zavija:
  - Ja sam zvijer, ja sam divlja zvijer!
  I onda, naravno, Marija. Zlato njezine kose može zaslijepiti neprijatelje. A kako je dobra, gotovo gola na hladnoći. Ovdje će golim prstima baciti granatu. I dobit će Fritza kako treba.
  A ljepotica pjeva:
  - Bit će nevolja!
  Alenka je i bosim nogama lansirala ono što uništava. Uređeni pritisak vatre.
  Ali Marusya je uzela bure eksploziva i poslala ga neprijatelju. Rastjerao neprijatelja. Razbio je metal i čelik se zapalio.
  Djevojka je zalajala:
  - Bijesna vatra! I let termokvarka!
  Iako, što to znači, posljednju riječ ni sama nije razumjela. A Fritz se mlati...
  Ovdje dolazi tenk Bear. Stroj je čučanj, s okruglom kupolom i ovalnim trupom. Također zbijeni raspored, a strši cijev od 128 mm duljine 100 EL. Jedan od najnovijih razvoja. Oružje s pretjeranom snagom probijanja oklopa. "Medvjed", ovo je razarač tenkova, a istovremeno puca po utvrđenim položajima.
  Alenka na njega baca granatu. Bosom nogom oštetila je deblo i zasiktala:
  - Imam čelik i plamen umjesto srca!
  Onda se tako nasmije.
  A Anyuta će također baciti dar golim prstima. I puknite u buretu! Metal je tekao u različitim smjerovima.
  Da, "Medvjed" je bio oštećen i počeo je uzmicati. Također dodatni auto. Još jedan od kontroverznih događaja Trećeg Reicha. Dobro je da barem na bazi E serije.
  Crvenokosa Alla je golim nožnim prstima lansirala i ubojiti poklon. I urlao:
  - Ja sam gul! Uzbuđujem strah!
  Tada je djevojka bakrenocrvene kose isplazila jezik. I opet je zapjevala. I cvrkutala:
  - Crvenokosa, crvenokosa... Bit ću kao pila... Udarac iza ugla!
  I opet se smij...
  Ali Matryona će sa svojim snažnim nogama lansirati tešku minu. Transporteri se raspadaju. Metal je zdrobljen. I ovdje opet pucaju na jurišne zrakoplove sa zemlje.
  Njemački mlazni strojevi pritiskaju sovjetske položaje. I ispaljuju se nevođene rakete. I uništiti položaje Crvene armije.
  Alenka je uperila protutenkovsku pušku. I pritiskom na okidač golim nožnim prstima, nokautirala je jurišnik. Hitlerov sup, ostavivši za sobom gustu strijelu dima, sjurio se na tlo. A zrak je doslovno gorio i svjetlucao.
  Djevojka je pjevala, udarajući bosim nogama:
  - Crni pojas u karateu! Moj serijski broj je na jeziku!
  Zajebala se i Anyuta. Samo ovaj put bacivši disk eksploziva golim nožnim prstima. Poletio je, i to ravno u jurišnik. Uzeo je i razbio metal.
  Anyuta ga je uzela i cvrkutala:
  - Akrobatika! Nova posada!
  I opet je pokazala smokvu, i to svojom gracioznom nogom. Evo djevojke! Prava sirena!
  Ali kako super!
  Alla je poklonila golu petu. I spustio ga na jurišnikov trbuh. I cijepati metal, lomiti čelik. Takva djevojka...
  S takvim crvenokosima možete uzeti Berlin. Ratnik je cvrkutao:
  - Zabio gol! Fašizam u bijegu!
  I pokazao jezik!
  Cure vole ovo raditi! Naime, isplaziti jezik u znak prezira. I onda opet pljunuti.
  A Marija ju je uzela i bosom nogom pokrenula disketu. Točnije, dizajn je jednostavan, ali je motor minijaturne veličine. I pogodio fašistički jurišnik.
  Slomio razbojnika. I nasmijao se:
  - Pokazatelj smrti!
  Pa Matrena je bosim nogama bacila cijelu hrpu granata. I udario njemačkog supa. Razbio metal i zdrobio prokletu pticu. Nakon toga je junačka djevojka protrljala prsa. Napela je snažan tisak i prosiktala:
  - Nuklearna bubica! Fuhrer u čelo!
  A opet, kako hoće!
  Alyonka je također bosom nogom bacila granatu i zacvilila:
  - Savršena sam!
  Zabljesnula je zrcalnim zubima.
  A onda ga je Anyuta uzela i lansirala bosim nogama, nešto oštro i smrtonosno. A ona ju je uzela i zahihotala:
  - Od osmijeha do geste!
  A njemački auto je ostao samo s rogovima i nogama.
  Allah je u pravu. Uzet će ga i golim prstima i lansirati nositelja smrti. A onda će uzeti i voditi:
  - Ceh Spartaka!
  A od nacista lete komadići čelika.
  Maria je golom petom lansirala nešto vrlo smrtonosno. I kidanje metala. Ubio fašiste. Uzeo sam ga i cvrkutao:
  - Krakatau! Na moju slavu!
  Matryona pogađa puno opasnije. Velike mase eksploziva protiv nacista. Općenito, djevojka je simpatična i velika.
  Evo, na primjer, vodila je ljubav s dečkima. Samo pola sata. Rat i jednom. I još uvijek uspio odmah s pet. Evo bogataša. Ne previše, naravno da je moralno. Ali Matrena je od toga osjetila porast snage.
  I ne primaju metke. I baciš cijelu kutiju eksploziva, pogodivši jurišnik.
  O tome kako se plaše nacisti, njihova petorica. Ne izdajte riječima. A možete reći da djevojčice imaju pet.
  Alenka je bosom nogom bacila ono što plevi od korova. I smanji na Fritz.
  prosiktao:
  - Ubojito iskušenje! Pravo u oko!
  I igrala se reljefnim mišićima tiska. Evo jedne djevojke. I njene pločice su tako lijepe. Pa, baš kao čokolada.
  Joj, cure već dugo nisu jele čokoladu. Ali to je ono što želiš.
  Anyuta je, žestoko pokazavši zube, bosom nogom lansirala dar smrti i urlala:
  - Ovo je naša posljednja i odlučujuća bitka!
  I ogolila očnjake. Točnije, ima tako glatke i ugodne zube. Nemojte reći da su to očnjaci.
  Alla je prosiktala, dajući golom petom skakanje uništenja:
  - Bikovska trakavica!
  Maria se zahihotala i promrmljala:
  - I sin od skutera.
  Stoga ga je uzela i golim prstima lansirala fitilj koji je odsjekao jurišnik. Toliko prebijenih fašista. Pa, djevojko. Za sve cure, super vještica i cura!
  Matryona ga uzme i prosikta:
  - Smrt će biti viša od života!
  A iz njenih snažnih nogu kako će letjeti granate. I čitave hrpe uništenja. Evo babe! Prava djevojka-ambal!
  I pusti mozak fašistima. I to kapitalno!
  Alenka također nije misica. Opet je bosom nogom lansirala satelit za uništavanje. Slomio neprijatelje i siktao:
  - Najviši znak materije!
  I sve raspršio. I pokazala je kolačić golim prstima. Oh, koliko ova cura voli pisati, svakakve bisere.
  Na primjer, takva priča o AI. Uglavnom, stvarno je. Franco je, obrazlažući da Britanija nije suparnik Njemačkoj, pogotovo nakon što su Nijemci okupirali Francusku, pustio Wehrmacht na Gibraltar. Napad je bio brz i pobjednički. I nacisti su počeli prebacivati trupe u Afriku. Srećom, to se može učiniti na najkraćoj udaljenosti.
  Ali s druge strane, nacisti su morali zaboraviti na kampanju protiv SSSR-a. Fritz je u prvoj polovici četrdeset i prve godine zauzeo cijeli sjever Afrike i ušao u Irak. Ali prenijeli su više od četrdeset divizija na jug. Zbog čega se plan "Barbarossa" nije ostvario.
  No Nijemci su osvojili Bliski istok i počeli se kretati dalje preko Britanije. Imajući masu robova i sirovina, Fuhrer je odlučio izvesti zračni napad na Englesku. Proizvodnja zrakoplovstva stalno se povećavala. Gradilo se sve više tvornica. Podmornice su se spuštale u more.
  Afrika je ubrzo osvojena.
  Nijemci su pritiskali Britaniju. Razvijeni bombarderi. Pojavili su se Yu-188 i Do-317. Nakon pojačanog bombardiranja u kolovozu četrdeset druge godine, ipak je došlo do amfibijskog desanta. Bilo je uspješno i Britanija je pala.
  Churchill je pobjegao u Kanadu. Ali tamo ga je dočekala hladna dobrodošlica. I Japan je preuzeo sve britanske kolonije.
  U četrdeset i trećoj godini, Treći Reich, stekavši: "Tigrove", "Pantera", "Lavove", uzeo je i napao SSSR. I opet je ispalo loše ... Ali ne, još uvijek nije napao.
  Obavještajni podaci o atomskoj bombi, koja se radi u Sjedinjenim Državama, natjerali su Hitlera da se okrene Zapadu. Izbio je rat između sila Osovine i Eagle Empire.
  Sudbina "Pantera" bila je nezavidna. Tenk se nije imao vremena pravilno odmotati u proizvodnji, zamijenjen je težim "Pantherom" -2. Protiv Amerike korišten je novi stroj sa snažnijim motorom, oružjem i oklopom. I postao glavni tenk. Sve dok ga nije zamijenio E-50.
  Sjedinjene Države su prošle preko Islanda, Grenlanda i Kanade s jedne strane. Kroz Argentinu i Brazil s juga. A s istoka je došao Japan. Tako se rat pokazao tvrdoglavim, ali u četrdeset i petoj godini sve je bilo gotovo. Amerika je kapitulirala.
  Međutim, 1946. izbio je rat između Njemačke i Japana. Nacisti su svakako jači. Ali rat se otezao... To je puno zanimljivije.
  Alenka bi to opširnije opisala, ali zasad nema vremena. Što djevojka da radi?
  Ostaje samo bacati granate bosim nogama. Ili nešto drugo za izmisliti.
  Na primjer, svijet u kojem Skobelev ne bi bio otrovan. To je zanimljivo. Slavni zapovjednik vodio je vojni pohod na jug Rusije, dosegavši Kušku pod Aleksandrom Trećim. Ali pokazao se u punom sjaju, tijekom rata s Japanom.
  Na moru ruski admirali nisu djelovali sasvim uspješno. Ali na kopnu su Japanci bili potpuno poraženi. Zatim je došla Baltička eskadrila. I Rusi su konačno počeli pobjeđivati na moru. Nekako je uspostavljen paritet. Pa čak i prednost. Japan je bio prisiljen sklopiti mir. Priznati ruski protektorat nad Korejom. Ona je ustupila one Kurilske otoke koji su prije pripadali Rusiji, ali su razmijenjeni za Sahalin.
  Rusija je zadržala Port Arthur i utvrdila se u Mandžuriji. Autoritet kralja se donekle povećao. Iako na moru, nije sve bilo u redu. Skobelev je preživio do Prvog svjetskog rata. Rusi su izvojevali nekoliko pobjeda nad Nijemcima. Porazili su ih u Istočnoj Pruskoj, odmah zauzeli Przemysl. Skobelev je postao generalisimus. I doživjevši osamdesetu godinu, umrije u slavi i časti.
  Na neki način nadmašujući Suvorova. Carsko carstvo postalo je veliko i moćno. Nikola II, ušao je u povijest kao velikan. Rusija je također osvojila značajan dio Turske i gotovo cijeli Iran.
  Pa, onda... Umoran od pisanja isto što i carska Rusija osvaja cijeli svijet i juriša na zvijezde. Ali, u svakom slučaju, najjača kopnena vojska na svijetu imala je sve šanse za pobjedu!
  Naravno, šteta je što je Skobelev umro tako mlad. Njegov talent otkriven je ranije od Suvorovljevog, ali je također izblijedio, a da nije dostigao svoj vrhunac.
  Aleksandar II ... kralj je nesumnjivo velik. Imao je osvajanja u Kini, srednjoj Aziji, Turskoj, vratio deltu Dunava. Osim ako nije prodao Aljasku - velika glupost. Ali da je kralj poživio dulje, možda bi Rusija mogla proširiti svoje posjede. Ili bi, naprotiv, izbili neredi. Ustav bi doveo do zabune.
  Nikolaj prvi je konzervativac. Izgubio rat na Krimu. Dobio u ratovima protiv Irana i Turske, ali puno krvi. Desetljećima se borio na Kavkazu. Što je moguće i obustavljeno rusko širenje na jug. Imao ambicije, na jugu. Možda bi i dobio rat s koalicijom, da nije Menšikov. Uokviren od ovog osrednjeg zapovjednika.
  Kao u svoje vrijeme Nikola II Kuropatkin.
  Općenito, povijest carske Rusije bila je uspješna. Većina ratova je dobivena i carstvo se proširilo. Ali građanski rat je oslabio Rusiju. Međutim, boljševici su dali novi uzlet. Za sada.
  Alyonka nije voljela Staljina. Grubo, neotesano kopile. Šef tako velikog carstva trebao bi biti nekako profinjeniji. Ne tako bezobrazan i inteligentniji. I naravno ne plebejci da vladaju Rusijom.
  Stoga je očito SSSR počeo gubiti. Rat ide loše od početka do kraja.
  Alenka je pomislila, što učiniti? Željela je promjenu. I nešto bolje. Boljševizam nije idealan sustav. Nema normalnih izbora. Imenujte jednog provjerenog kandidata i glasajte. Tipična sova. Ljudi trebaju imati pravu demokraciju.
  Alenka je zamišljala kako je golim prstima stiskala Staljinov nos i hihotala se. Stvarno je i smiješno. Od ovog ghoula napravi šljivu.
  Eh, nije Rusija imala sreće s čelnicima. Zašto su bile čistke 1937. Zašto je inscenirao glad?
  Staljin ima mnogo zločina! I ovdje, naravno, morate imati koncept kako biste sve ovo razumjeli.
  Lenjin je, nažalost, prerano umro. Nisam imao vremena uspostaviti vlast i podignuti državu. Ispostavilo se da je Staljin pravi lomač kostiju. Trocki je mogao biti na vlasti - čovjek velikih talenata. Ili inteligentni Buharin.
  Nije glup i Pjatakov. Možda uopće ne bi dopustili Hitleru da dođe na vlast.
  Općenito, Njemačka je mogla dobiti Prvi svjetski rat, ne prebacivanjem tri korpusa u istočnu Prusku, već nastavkom operacije zaokruživanja Pariza.
  Tada bi Francuska bila poražena brzo kao u četrdesetoj godini. A carska Rusija ne bi odoljela ni na jednom frontu. Prusi su mogli steći ogromnu moć i francuske kolonije. Ili možda i engleski. Ali nije mu bilo suđeno da bude sličan Trećem Reichu. Točnije, drugi ... I Prusi su izgubili. Iako su uspjeli onesposobiti Rusiju. Čudno, ali čak i nakon što je odvezala ruke na istoku, Njemačka nije mogla preokrenuti tok rata.
  I ovdje je Fuhrer uspio puno. Japan je također pogodio na istoku.
  Alenka je još jednom golom, isklesanom nogom ispalila granatu. Raspršila je Fritza i viknula:
  - Letjela je i urlala!
  kako je smiješno...
  Anyuta je također bacila mali poklon. Ispustila je mlaz iz nozdrva i promrmljala:
  - Vrhunska klasa i Adidas!
  Crvenokosa Alla je uzela i ponovno bacila tako dobro usmjerenu granatu. Razbila je uređaj za gledanje njemačkog tenka, zazvonilo:
  - Plemeniti hir!
  I poslala je loptu golom petom...
  Maria se također poslužila svojim gracioznim, bosim stopalom. Ova djevojka je također pokušala pisati. Na primjer, skicirao sam jednu ovakvu priču.
  Pionir Petya htio je pomoći Bolotnikovu. I pobjegao kroz portal u svoje vrijeme. Zgrabivši u isto vrijeme džepni rezač, kamenje. Pa, naravno, bio je to dječak iz budućnosti. I rezačem se može upravljati, poput hiperboloida inženjera Garina. Samo po veličini ovo oružje je poput pištolja Makarov. A možete ga napuniti vodom. Da, takav princip rada je fuzija jezgri vodika, te proizvodnja helija.
  Pa čak i reže bojne brodove. Kada je dječak upotrijebio takvo oružje, počeli su ga smatrati anđelom Gospodnjim. I okrunjen u ulozi cara Petra Velikog.
  Smiješno je da je dječak postao tako cool. A osvojio je i Poljsku, i Švedsku, i Tursku. Ogromno rusko carstvo je poraslo.
  A onda se klinac, koji praktički nije odrastao, ostajući dijete, umorio od vladanja i vratio se u svoje doba.
  Ali onda se pokazalo da ga svi smatraju djetetom, a ne kraljem. I dječak je otrčao natrag.
  U njegovoj odsutnosti nastala je zabuna. Ali dječak se vratio. I svi su mu se opet zakleli na vjernost. Zatim je uslijedio rat, dok se cijeli svijet nije ujedinio, pod okriljem Rusije. I postojalo je jedno carstvo. I dječak je naredio da se grade zvjezdani brodovi i šire u svemir.
  Bilo bi moguće posvetiti više od jednog romana ovoj temi, ali zasad nema vremena.
  Maria je također prisiljena boriti se. Općenito, budućnost izgleda nejasna i sumorna. Ako nacisti pobijede, što učiniti?
  U partizane? I puzati kroz šumu dok te ne ubiju? Ili možda otići u Wehrmacht?
  I takva ideja im se ne smije previše. Maria je teško uzdahnula.
  A samo je bosom nogom bacila granatu. Zabila je nekoliko Fritz, sikćući:
  - Hitler kaput! Iako je kul!
  Matryona je također bosim nogama bacila hrpu granata. Okrenula je spremnik i puhnula:
  - Pakleni metal! Fritz će se posramiti!
  I puštala je iskre iz zuba.
  Alenka ga je uzela i zacvilila:
  - Oh, banane! Oh, kokosi - Tum-ba-yumba!
  A djevojka je bosom nogom lansirala smrtonosnu šaku. I razbio Fritzov oklop.
  Alyonka se tada sjetila još jedne svoje ideje. Pišite o svijetlom svijetu. Recimo poslije rata. Uostalom, to bi bilo super! Kao, na primjer, živjeti u danima komunizma. Ili nešto drugo divno.
  Kao poezija:
  Svemir se zatresao iznad nas
  I zvijezde su navodnjavale nebo u biserima ...
  Rat gori, zla strast pakla,
  A vrag želi uništiti Rusiju!
  Tek sada su Nijemci daleko napredovali. Oluja na Gorkog. A ovo je opasno.
  No već se proširila glasina da Hitler još jednom predlaže primirje. A ovo je prilika da se smirite i opustite. Velika šansa za oporavak. Samo da će pobijena zemlja otići.
  Ali kasnije bi se moglo pogoršati.
  Anyuta je opet bosom nogom bacila poruku smrti. Nije baš vjerovala Hitleru. Ali htio sam spustiti napetost bitaka. I barem se malo odmorite. Eh, Suvorov je bio na Staljinovom mjestu, možda bi sve krenulo drugačije.
  Nijemci su Mainsteina smatrali najboljim. Ovaj Fritz je još uvijek zvijer. I možete goli zube cool!
  Anyuta je duhovito zacvilila:
  - Ludi Berija, zli Staljine!
  I zviždao kroz nosnice. Ona je djevojka s odličnim smislom za humor.
  I ona je također morala biti uhićena. Ali ova priča imala je sretan kraj. Ona je, međutim, pomno pretražena, a osjećala se i na intimnim mjestima. Tada sam morao provesti nekoliko dana u smrdljivoj ćeliji prepunoj djevojaka. Ali onda je puštena. Još uvijek nisu pronađeni tragovi. Ili je to možda bila činjenica da su njezini roditelji ostali na slobodi. Ali kako je - dijete je u zatvoru, a otac i majka su izašli?
  Osim ako je to moguće po kaznenom članku. Anyuta nije bila u koloniji, kao Alla i Matryona. Ali i djevojka željezne tvrdoće. I oštrih očiju. Radila je na gradilištu. Borio se gotovo od samog početka rata. I puno naučio.
  Drugi svjetski rat općenito je bio dugotrajan i nervozan. Išli s kratkim pauzama. I mačke, ili čak tigrovi, ogrebali su po duši. Ili možda štakori. Ovdje je svačije raspoloženje nekako minorno. Ali u borbi zaboravljate i ometate se.
  Možda nešto od grofa Montecrista? To je bolje od teškog rada ili samice. I, naravno, drama je teška u zatvoru.
  A ovdje su potpuno slobodni, pa čak mogu i vikati:
  - Staljin je koza!
  I bit će potpuno u pravu! A Staljin je, zapravo, još uvijek koza! I nakaza koji je podmetnuo Rusiji. Čak je šteta što je u stvarnoj povijesti postao vođa pod vodstvom koji je dobio takav rat. Ima u tome nepravde. Pa, zašto se za vrijeme rata nije javio još jedan jak i mudar vođa?
  Alla je, kao bivši zatvorenik, mrzila Staljina. Naravno, ovo je bio njegov sustav. Pretvarala je ljude u robove i robove. Ne možete se protiviti ovome!
  A Staljin je trebao biti kažnjen! Ili objesite ili pucajte. Ili bičevati.
  Alla je ponekad zamišljala kako bi bičevala Staljina. I zbog toga se osjećala puno bolje. Iako, naravno, samo mašta. I želim pravi uspjeh.
  Ali Hitler bi bio mučen. Na primjer, uzmite ga na stalak. Ili električna struja, ili vruća žica. Ili... Što još? Možete ga, na primjer, ugurati u čeličnu djevojku. Ili pržite u tavi. Slomite ruke i noge, trljajte vrat užetom. Da, i mnogo više! Objesite malog Fuhrera.
  Sada, ako za četvrtinu? Bilo je tako cool! Ili kotač! Otopiti živom kiselinom.
  Ili možda spojiti Hitlera i Staljina i natjerati ih da se bore kao gladijatori? I onda uliti otopljeni maslac? Ili možda u kutiji s čavlima. A vrući nokti? I zabijeljena! A što se drugo ne može sjetiti!
  I tuci Fuhrera, tuci, tuci i opet tuci! Nakon zagrijavanja žice ili lanca.
  Ili živo smrznuto. Na primjer, u bloku leda. Napunite tekućim dušikom ili helijem. Općenito, spaliti.
  Muči se zračenjem! Ili uzmite rastopljeno olovo i ulijte ga u Fuhrerovo grlo.
  Allah se zahihotao. I bacila granatu bosom nogom.
  Ispalo je smiješno. I Fuhrer je bio zgužvan.
  Djevojka ga je uzela i cvrkutala:
  - Bu Boo Boo! Srušit ću Hitlera!
  A što ova zapanjujuća ljepotica još nije smislila! Zapravo super djevojka!
  I tako crvenokosa ... Što se ne može reći u bajci, nije opisano olovkom! Tako kovrčava kosa. Samo plamen. Ili napalm. I udara, jako je poletna i udara jako cool. Ovo je djevojka terminator.
  Ni Marija nije dar. Ali priroda je mršava. Pa čak i vjernik. Istina, njezina vjera slabi. Doista, kakav Bog, ako ona dopusti pobjedu nacista? Kako je to uopće moguće?
  Marija je bila ljuta na Boga. Nijemci su stigli do Alma-Ate, Ufe, Gorkog. Okružen Ryazan, Moskva, Lenjingrad. I ne prestaju.
  Da, nacisti su jaki. Zlo vlada svijetom ne znajući broj. Ali vi, sotonini sinovi, ne možete slomiti Kristovu moć!
  Ratnici tame uvijek su imali prednost. Budući da ljudsko srce ima žudnju za zlom. I ne vjeruj mu previše. A kome vjerovati? Um čovjeka! Uostalom, ljudi i nisu tako loši! Ima sasvim pristojnih tipova. koji su sposobni pošteno vladati. I ne nužno vjernici. A Staljin je i dalje sadist!
  Maria je na trenutak razmislila. Nad takvim problemom: zašto Bog dopušta zlo? I ovdje odgovor nije lak. Doista, bez zla.... Pokušajte napisati knjigu u kojoj ne bi bilo zla! Gotovo je nemoguće!
  U svim književnim djelima ima zla. Ili grijeh... Iako pojmovi grijeha i zla nisu posve identični. I ratovi su zlo. Ali bili su vođeni voljom Božjom. A to, takoreći, nije bio grijeh. Takav je paradoks Starog zavjeta. A onda potpuno pacifistički Novi zavjet. A nije ni najbolji...
  Što oni leže pod nacistima? Uostalom, Isus je rekao: udarili su te po desnom obrazu, stavili lijevi!
  Ali tko to zapravo prati? Svećenici? Pa ne! Crkva je bila agresivna. I inkvizicija i križarski ratovi, i vojne formacije po samostanima.
  Da, svećenici se nisu odlikovali poniznošću. I drugi... Bili to katolici, protestanti, pravoslavci. I to s pacifizmom Novog zavjeta.
  Fašisti rade što kažu. A onda naučite biti ovce i sami se ponašati kao vukovi.
  Maria je sve više mislila da bi zdrav pacifizam mogao biti istina. To nije pacifizam, nego ateizam. Kažu, doista, što je vjera nego samohipnoza. Pa, iz nekog razloga, ikone nikoga nisu učinile besmrtnim. I patrijarsi umiru, baš kao i jednostavni grešnici. A redovnici nisu ni za što sposobni.
  Ne, puno je bolje stvarno vjerovati: čovjek je kovač svoje sreće!
  I nemojte se iscrpljivati postom i molitvama. A novi tenk je puno vrijedniji od tisuću molitvi.
  Maria je bacila granatu golom, vrlo zavodljivom nogom i duboko uzdahnuvši primijetila:
  - I ne crkva, ni krčma! Ništa nije sveto! A u životu sve nije tako ... Nije sve tako cure!
  Matryona je otišla bosih nogu, s cijelim centirom eksploziva i zakopala stotinu Fritza. A onda je progunđala:
  - Nemoj biti tužan! Cijeli život pred nama! Sav život naprijed, nadaj se i čekaj!
  Alenka je također bacila poruku, utjeravši Fritza u lijes. I pjevala je oduševljeno. Pisanje u pokretu;
  Komsomolke su sol zemlje,
  Mi smo poput rude i vatre podzemnog svijeta.
  Naravno, narasli su do podviga,
  A s nama Mač Sveti, Duh Gospodnji!
  
  Volimo se jako hrabro boriti,
  Djevojke ta prostranstva veslaju svemirom...
  ruska vojska je nepobjediva,
  Sa svojom strašću, u bitci nepromjenjiv!
  
  Na slavu naše domovine, sveti,
  Borbeni avion kruži nebom...
  Komsomolac sam, trčim bos
  Prskanje leda koji je prekrio lokve!
  
  Zar cure, neprijatelj zna plašiti,
  Uništavaju sve neprijateljske rakete...
  Krvavi lopov neće nam zalijepiti lice,
  U pjesmama će se pjevati podvizi!
  
  Fašizam je napao moju domovinu,
  Upao je na tako košmaran i podmukao način...
  Volim Isusa i Staljina
  Komsomolci su jedno s Bogom!
  
  Jurimo bosi kroz snježni nanos,
  Brza kao brze pčele...
  Mi smo kćeri i ljeta i zime,
  Život je djevojku otvrdnuo!
  
  Vrijeme je za pucanje, pa otvori vatru
  Točni smo, i lijepi u vječnosti...
  I pogodi pravo u oko, ne u obrvu,
  Od čelika koji se zove kolektiv!
  Nemoj pobijediti fašizam našu redutu,
  A volja je jača od jakog titana...
  U domovini možemo naći utjehu,
  I srušiti čak i Fuhrera-tiranina!
  
  Vrlo moćan tenk, vjerujte "Tigru",
  Puca daleko i precizno...
  Sada nije vrijeme za glupe igre
  Jer zli Kajin dolazi!
  
  Moramo pobijediti hladnoću, vrućinu,
  I u šali se boriti s ludom hordom ...
  Bijesni bijesni medvjed,
  Duša orla nije bijedni klaun!
  
  Vjerujem da će komsomolci pobijediti
  I podići će svoju zemlju iznad zvijezda...
  Pješačenje smo započeli od listopada,
  I sada je s nama Isusovo ime!
  
  Jako volim svoju domovinu,
  Svim ljudima blista...
  Otadžbinu neće oduzeti rublja,
  Odrasli i djeca se smiju od sreće!
  
  Svima je zabavno živjeti u sovjetskom svijetu,
  Lako je i jednostavno savršeno...
  Neka sreća ne prekine svoju nit,
  I Fuhrer je uzalud začepio usta!
  
  Ja sam bosonogi komsomolac,
  Iako mraz vrti uši...
  I ne možete vidjeti silazak, vjerujte neprijatelju,
  Tko nas hoće uzeti i uništiti!
  
  Za domovinu nema ljepše riječi,
  Zastava je crvena, kao da krv u zrakama sja.
  Nećemo biti pokorniji od magaraca,
  Vjerujem da će pobjeda doći uskoro u svibnju!
  
  Proći će berlinske bosonoge djevojke,
  Ostavite otiske na pločniku.
  Zaboravili smo utjehu za ljude,
  A rukavice nisu primjerene u ratu!
  
  I bit će borbe, neka ova borba izbije.
  Fritz će sve razbiti u komade!
  Domovina je zauvijek vojnik s tobom,
  Ne zna što je samovolja!
  
  Žao mi je onih koji su umrli, ovo je žalost za sve,
  Ali nemojte Ruse baciti na koljena.
  Iako se čak i Sam pokorio Fritzu,
  Ali za nas veliki guru Lenjin!
  
  Nosim značku i križ u isto vrijeme,
  Ja sam u komunizmu i vjerujem u kršćanstvo...
  Rat, vjerujte ljudi, nije film,
  Otadžbina je naša majka, a ne kanat!
  
  Kad Svemogući dođe u oblacima,
  Svi mrtvi će uskrsnuti u svijetlom licu...
  Ljudi su voljeli Gospodina u snovima,
  Jer Isus je Stvoritelj stola!
  
  Ovdje ćemo moći sve usrećiti,
  U cijelom bezgraničnom ruskom svemiru.
  Kad je bilo koji plebejac kao vršnjak,
  I što je najvažnije u stvaranju svemira!
  
  Želim zagrliti Svevišnjeg Krista,
  Da se nikad ne srušiš pred neprijateljima...
  Drug Staljin je zamijenio oca,
  I Lenjin će također biti zauvijek s nama!
  .
  
  
  Lukavi Obama
  Američki predsjednik Obama pokazao se lukavijim i nije bombardirao ISIS, nego je ovaj kalifat odlučio iskoristiti kao ovna protiv Irana, Sirije i Rusije. Njegova računica bila je potpuno opravdana. ISIS je, nakon što je zauzeo veći dio Iraka, ušao u rat s Iranom. Amerikanci su kupovali naftu od militanata i zauzvrat prodavali oružje. Kako bi spasio Assada, Vladimir Putin je ipak ušao u rat.
  I počelo je ISIS bombardiranje. Ali nije išlo tako glatko kao u stvarnoj povijesti. ISIS ima sustave protuzračne obrane prodane Sjedinjenim Državama i borbene zrakoplove. Rusija se suočila sa jačim neprijateljem, te je bila prisiljena prebaciti kopnene trupe. Od samog početka Rusi su pretrpjeli opipljive gubitke, a njihova je snaga bila slomljena. Ovdje, naravno, više nije do masti.
  Sve više i više snaga uvlačilo se u rat u Siriji. I nije bila popularna. Mnogi su govorili: treba li se tu uključiti Rusija? A ISIS je napredovao, nanoseći teške udarce ruskim vojnicima.
  Vojnici su stradali u velikom broju. Ali nije bilo moguće preokrenuti tok rata. Štoviše, došlo je i do sukoba s Turskom. I to je otežavalo korištenje snaga.
  Rat je s ISIS-om počeo još u svibnju 2015. i postao je dugotrajan. Borbe su se dugo otegle, a ruska vojska jedva je mogla zadržati neprijatelja. Postojali su lijesovi od cinka. I veći dio Iraka bio je pod ISIS-om. A pokušaji proboja bili su aktivni i agresivni.
  Rat se, naravno, pokazao dugotrajnim... I do predsjedničkih izbora u Rusiji, već je trajao tri godine. A umrlo je više od deset tisuća ruskih vojnika i časnika i nekoliko generala.
  Stoga se Vladimir Putin suočio s ozbiljnim protivljenjem. Pavel Grudinin iz lijevih snaga počeo je brzo stjecati bodove i političke poene. I njegovi uspjesi su bili kolosalni, jer rejting skače.
  Istina, skandali su donekle potkopali Grudininovu poziciju, ali Girkin je stekao veliku popularnost. Koji je kao heroj rata u Donbasu postao nova zvijezda.
  U svakom slučaju, Putin je već izgubio popularnost, a ljudi su htjeli promjene, a aneksija Krima je zaboravljena.
  Izbori su bili gotovi, a iako se činilo da je Putin pobijedio u prvom krugu, počeli su masovni prosvjedi i zahtjevi da se preispita izborni rezultat. Komunisti nisu vjerovali u rezultate, a bilo je i brojnih primjera prijevare birača.
  A u Moskvi je došlo do prilično velikih sukoba s demonstrantima. Počele su i masovne antiratne akcije. I nastavile su se borbe u Siriji.
  Putin je čak pojačao borbe i pokušao napasti u Iraku.
  No, sve je to samo dovelo do povećanja broja gubitaka.
  A bitke su sve više rasle i postajale krvavije...
  Antiratni pokret u Rusiji je rastao. Došlo je do masovnih obračuna s policijom i samo pokolja.
  Jedino je epidemija koronavirusa donekle smanjila antiratni intenzitet.
  No, borbe u Siriji, unatoč pandemiji, i dalje su se nastavile. A 2021. godine, protiv ISIS-a, odlučili su testirati najnovije oružje: piramidalne tenkove s jednim sjedalom.
  Riječ je o unikatnim automobilima proizvedenim u samo četiri primjerka. Svaki je težio pedeset tona, a imao je motor od pet tisuća konjskih snaga. A motor nije jednostavan, već električni.
  Lijepe djevojke su vozile četiri auta i bilo je jako cool.
  Natasha je na piramidalnom spremniku golim nožnim prstima pritiskala gumbe džojstika i mitraljezima sjekla mudžahide, odsijecajući ih mecima s uranskom jezgrom.
  I zapjevala je, pokazavši zube:
  - Slava Velikoj Rusiji!
  Zoya, koja je gađala protivnike iz mitraljeza i pucala iz brzometnog topa, zarežala je:
  - Za Rusiju koja je raširila krila!
  A golim nožnim prstima, okretna ljepotica pritiskala je tipke joysticka.
  I opet ispljune školjke s uranovim jezgrama.
  Još jedan piramidalni tenk s Augustinom vrti svoje kandže i slama neprijatelja. On kosi redove mudžahedina, prekrivajući brdo brdom leševa.
  I urla:
  - Za komunista dao!
  I Svetlana udari neprijatelje, i pokosi mudžahide. I dok pjeva:
  - Komunizam će biti na slavi!
  I golim nožnim prstima pritišće tipke joysticka.
  A rat je u porastu. Ruske trupe suočile su se s jakim frontom.
  ISIS nije dar. Stormtrooperi se koriste protiv njega. Imaju i lijepe djevojke: Mariju i Mirabelu. Tako su super i bose se bose i u bikiniju.
  Lijepe djevojke već pritiskaju položaje mudžahedina. I uništite ih projektilima.
  Marija pjeva od radosti:
  Bijesni u bijesu SATO,
  Neprijatelj pukovnije krenuo je naprijed ...
  Ali krvnici-protivnici,
  Rusi će naići na neprijateljstvo!
  I kako poslati projektile na neprijatelja. I odmah udari neprijatelje.
  Mirabela, šalje školjke, primjećuje:
  Što je rat, što je rat? Zbog nekog diktatora Assada da prolije krv?
  Marija se spremno složila s ovim:
  - Zbog ovoga se krv prolijevati ne isplati!
  A poslala je i smrtonosnu raketu.
  Djevojke, naravno, slijede naredbe. Ali već sedmu godinu je rat, za ime tko zna čega. I naravno, cure su ljute na Putina. Nije jasno što želi. I ruske trupe drže liniju, a napadni pokušaji propadaju.
  Piramidalni spremnici su dobri, ali se baterija i dalje brzo prazni pri takvoj brzini. Moraju se odnijeti straga i napuniti strujom.
  Natasha, Zoya, Augustina i Svetlana okupile su se i hajde da igramo karte.
  U isto vrijeme djevojke pjevaju:
  - Pa što da kažem, što da kažem, ljudi su tako posloženi! Želite znati, želite znati! Žele znati što će se dogoditi!
  A izbori za Državnu dumu pokazali su trijumf komunista. Ali opet je bilo masivnih falsifikata. I to je dovelo do masovnih prosvjeda u kojima su sudjelovali milijuni ljudi. Ostarjeli slabić Zjuganov je svrgnut, a na njegovo mjesto na vlast je došao mladi. Prosvjedi su se intenzivirali, štrajkovalo se i puno slogana.
  Kao odgovor, ruska vojska je pokrenula veliku ofenzivu u Siriji i Iraku. Borbe su se pokazale vrlo krvave. Štoviše, Iran je nemiran. Ima nereda i nemira.
  Putin se našao u vrlo teškoj situaciji. Unutar Rusije nemiri su postali mnogo veći. Zjuganov se konačno razbolio, a novo mlado vodstvo zatražilo je ostavku Putina i njegovog tima.
  Borbe su bjesnile u Siriji i Iraku. Rat je tamo bio ogroman. I popeo se na divljanje.
  Još dvije djevojke, Alice i Angelica, borile su se poput čudovišta i koristile su poseban helikopter u obliku diska. I nije bilo načina da ih srušimo.
  Helikopter lansira rakete, pali protivnike i razbija bunkere.
  Alice ga je uzela i cvrkutala:
  - Za ruski kalifat!
  I kako golim nožnim prstima pritisne gumb joysticka i pogodi neprijatelja.
  Angelica je viknula:
  - Ukrcaj se!
  I opet rakete kao lupanet, na neprijatelja...
  U Moskvi je održan masovni skup, a tijekom sukoba s policijom bilo je mrtvih. Mnoge tvornice su stupile u štrajk. Sada su komunisti pokazali svoju moć. A Putina su već izravno nazvali zločincem i ubojicom. Oporba je rasla. I tu i tamo se prolila krv.
  Prosvjedi su prerasli u opći štrajk. I to se pokazalo toliko velikim da su vlasti učinile ustupke.
  Rezultati izbora za Državnu dumu su poništeni. A najavljeni su i novi. I ovdje su komunisti imali sve šanse za pobjedu. Čak i pobijedio, nakon što je dobio većinu mjesta u parlamentu.
  I vlada Mihaila Mišustina dala je ostavku. Počelo je formiranje ljevičarske vlade. Istovremeno, komunisti su napomenuli da je vrijeme da se okonča rat u Siriji.
  Već je 2022... Vladimir Putin je s uzdahom rekao da to neće učiniti. Tako da će sve žrtve u ovom slučaju biti uzaludne.
  Tada je u Državnoj Dumi započeo proces opoziva. Došlo je i do promjena u Vijeću Federacije. Okrenuo se ulijevo, a oni zahtijevaju da se pomesti Matvienko, koji je previše pokorna marioneta vlasti.
  Općenito, narod se počeo puno aktivnije buniti i zahtijevati promjene.
  Situacija se zahuktavala. Sada su komunisti bili ti koji su dali ton prosvjedima. I skupljali su potpise za novi ustav.
  A onda je Putin doživio moždani udar i razbolio se.
  Raspisani su novi predsjednički izbori.
  Glavni kandidat komunista bio je Aleksej Kuznjecov. I učinio je mnogo. A na izborima je novi ljevičarski lider uspio pobijediti već u prvom krugu.
  I bilo je super!
  Ovdje bajka završava, a tko je slušao krastavac!
  
  EMELYAN PUGACHEV - ŠANSA ZA ČOVJEČANSTVO
  Emelyan Pugachev, odmah nakon zauzimanja tvrđave Tatishchevo, otišao je u Orenburg i uspio iznenaditi grad i zauzeti ga prolaznim napadom. Većina garnizona se predala gotovo bez borbe.
  I Emelyan Pugachev zarobio je veliko provincijsko središte, puno oružja i streljiva.
  Nakon toga, njegova brzo rastuća vojska preselila se u tvrđavu Verkhne-Yaitskaya i također je zauzela brzim napadom. I dalje do Ufe. Pugačovu se pridružilo sve više ljudi iz raznih nacija. Njegova vojska, koja se približavala Ufi, već je brojala gotovo pedeset tisuća i mnogo pušaka.
  Garnizon se predao gotovo bez otpora. Nakon toga, Emelyan Pugachev je poslao leteće odrede na Ural da preuzmu kontrolu nad tvornicama oružja.
  Katarina Druga je sa zakašnjenjem primila vijest o padu Orenburga. I šokiralo je sve. Morao sam hitno skupiti snagu. A malo ih je - turski rat sve odnese. Mobiliziran je samo jedan Bibikov, više-manje prikladan glavnokomandujući general. I on ima tim. Morao sam hitno skupiti snagu.
  Ali prevarantova vojska je brzo rasla. I preselio se u Kazan. Pridružili su mu se Kalmici, Baškirci, Tatari, Kirgizi i drugi narodi. Jedan za drugim, Emelyan Pugachev je priznat kao legitimni kralj i tvornice i gradovi na Uralu.
  I mnogi su se pridružili pobunjenicima. A vojska Emeliana Pugačeva otišla je u Kazan i lako je slomila otpor. Mnogi su policajci prešli na njenu stranu. A Pugačovljeva vojska je brzo rasla. I tako je napadnut Kazan.
  A u stvarnoj povijesti, varalica ga je uspjela uzeti s manjom i lošije organiziranom vojskom. A sada je postalo još lakše i brže.
  I Kazanski Kremlj je odmah zauzet. Emelyanova vojska se pokazala brzom.
  A koliko se skupilo konjanika i moćnih boraca. I topništvo, i borci iz uralskih tvornica. I puno oružja. Tako je pao Koziedemyansk.
  Samo je u Nižnjem Novgorodu Emelyan Pugachev očekivao ozbiljan otpor.
  Tamo su uspjeli zabiti pojačanje iz blizine Sankt Peterburga i sa švedske granice. Ali Pugačov je već imao više od sto tisuća vojnika i mnogo oružja.
  Bibikov je pogriješio. Ipak, umjesto obrane, povukao je dio trupa iz grada. I došli su pod snažan udar nadmoćnijih snaga pobunjenika i bili slomljeni.
  To je olakšalo napad na Nižnji Novgorod. Štoviše, dio trupa i časnika prešao je na stranu Emelyana Pugačeva. I najveći grad je pao.
  Bibikov je također uhvaćen. Odbio je zakleti se na vjernost varalici i bio je obješen.
  Pugačov se preselio u Moskvu. Sve češće su vladine trupe, časnici, pa čak i generali prelazili na njegovu stranu.
  Ryazan je pao gotovo bez otpora. I ogromna vojska se približila Moskvi.
  U njemu je bilo malo vojnika, i ne posve pouzdanih. Tri pukovnije donskih kozaka prešle su na stranu Pugačova. I Moskvu je napala oluja.
  Samo je Kremlj imao priliku oduprijeti se, ali su tamo pronađeni izdajice i otvorili su vrata Pugačovu.
  Aleksandar Suvorov, žurno opozvan s turske fronte, također je prešao na stranu samoproglašenog cara. Odlučio je da se nema smisla boriti protiv naroda. A pitanje kraljevog legitimiteta stvar je želje zemlje.
  Suvorova su slijedili drugi generali. Poglavari na čelu trupa razišli su se po Rusiji i zauzimali gradove za gradom.
  I sam Pugačov otišao je u Sankt Peterburg.
  Katarina Druga, vidjevši da joj je snaga sve manje, uzevši dio blaga, pobjegla je u inozemstvo, naredivši braći Orlov da organiziraju obranu grada.
  Upravo su to učinili. Većina garnizona prešla je na stranu varalice, a Sankt Peterburg je brzo zauzet. Orlovi su uhvaćeni i obješeni. I novi kralj uđe u prijestolnicu. Ubrzo su ga prepoznali gotovo svi generali i ruske jedinice. Kao ruski gradovi. Katarina je pobjegla u Švedsku. A odatle u Njemačku.
  Njezin sin Pavel umro je pod nejasnim okolnostima. I Emelyan Pugachev se ponovno oženio i najavio novu krunidbu. Nakon toga, kozaka Ustinya postala mu je supruga.
  Rat s Turskom povjeren je Aleksandru Suvorovu i završio je brzom pobjedom.
  Rođen je Emelyanov nasljednik. I dinastija Romanovih, takoreći, ojačala je.
  Kralj je ukinuo kmetstvo i proveo reforme. Rusija se počela brzo razvijati i uzdizati. Uslijedio je još jedan rat s Turskom i zauzimanje Carigrada. Emelyan Pugachev je osnovao novu religiju, napuštajući Trojstvo i uvodeći poligamiju. To je već bilo isto za islam, ali pravoslavni islam.
  Aleksandar Suvorov je proveo nekoliko pohoda, stigao do Maroka i osvojio Bliski istok, Iran, Sudan i sjevernu Afriku. A onda, kada se u Francuskoj dogodila revolucija, vojska Emeliana Pugačeva zauzela je cijelu Europu. Tako je nastalo najveće carstvo u povijesti čovječanstva.
  Emelyan Pugachev je bio prilično mlad od 1742. i stoga je dugo vladao, nadživio je i Katarinu i Aleksandra Suvorova. Nakon osvajanja Europe, Rusi su krenuli preko Afrike i ušli u Indiju koju su također osvojili.
  Rat s Kinom dogodio se već 1815. pod Pugačovljevim sinom Petrom Četvrtim.
  Rat se pokazao pobjedničkim za Rusiju i Kina je bila potčinjena. Nakon toga Rusija je potpuno podjarmila tri kontinenta i iskrcala se u Australiju i Aljasku. I nastavio se širiti u Ameriku. Tamo više nije imala ozbiljnih suparnica.
  Britanija je poražena i zarobljena. I ubrzo osvojio Sjedinjene Države. Do 1850. Rusija je već kontrolirala cijeli svijet.
  Sljedeće je došlo do kozmičke ekspanzije. I ispalo je super.
  Međutim, naravno da je bilo problema.
  Jedan od njih je pokret za republikanski oblik vlasti. Ali dinastija Pugačev-Romanov uživala je autoritet i do sada je ostala nepokolebljiva.
  Bilo je i borbi za vlast i pokušaja državnog udara. Kada se krajem dvadesetog stoljeća dogodio prvi let izvan Sunčevog sustava, grupa urotnika početkom dvadeset i prvog stoljeća utonula je u umjetni san i odletjela na daleki planet kako bi tamo uspostavila vlastitu državu.
  Neki problemi su se pojavili sa Židovima. Ako su drugi narodi brzo rusificirali i prihvatili pravoslavni islam, onda su ti Židovi bili tvrdoglavi i pružali im se otpor. I bili su pritisnuti zbog toga. Bilo je i drugih problema. U dvadeset prvom stoljeću ateizam je postao moderan. I poricanje autoriteta Biblije i Kurana. I formalno, teologija je izgrađena na slobodnom tumačenju ovih knjiga.
  I to je također dovelo do nekih sukoba. Štoviše, znanost se razvila. Očekivano trajanje života u dvadeset i prvom stoljeću značajno se produžilo, a ljudi su naučili stvarno izgledati mlađe. I naravno počeli su govoriti, ali što je s Kristovim riječima: nećeš učiniti ni jednu vlas ni bijelom ni crnom? Ili neka im dani budu sto dvadeset godina!
  Bilo je i nedoumica. Na nekim planetima Sunčevog sustava, gdje su već postojala ozbiljna naselja, počeli su se javljati separatistički osjećaji. U svakom slučaju, bilo je zahtjeva za autonomijom. Ukratko, bolje nego u stvarnoj povijesti, ali ipak, problema ima i nije sve ružičasto.
  Ali u svakom slučaju, čovječanstvo je ujedinjeno i s glađu i epidemijama i gotovo svim bolestima je prošlo. A ljudi mogu živjeti nekoliko stoljeća bez starenja, i to uopće ne život, nego gotovo komunizam i raj na Zemlji u dvadeset prvom stoljeću!
  
  CHURCHILLOVA ZANIMLJIVA ŠANSA
  Churchill je pristao na mir s Njemačkom pod sljedećim uvjetima. Treći Reich jamči Britaniji integritet njezina kolonijalnog carstva. Štoviše, Hitler je čak pristao da neće zahtijevati natrag njemačke kolonije koje je apsorbirala Engleska tijekom Prvog svjetskog rata. Zauzvrat su, međutim, Nijemci imali potpunu slobodu raspolaganja francuskim i nizozemskim kolonijama. A također su mogli djelovati koliko su htjeli protiv Rusije. Naravno, Fuhrer nije namjeravao tolerirati SSSR sa svojim susjedom. Njemačka je dobila mnogo. I bilo joj je dosta. A Britanija formalno nije izgubila ništa. Dakle, dogovor je bio obostrano koristan. U svakom slučaju, Engleska nije imala šanse zadržati svoje posjede u Africi i Aziji. Nijemci bi lako zauzeli Egipat, a nakon toga i Bliski istok s Irakom i Kuvajtom. A onda bi, preko pronjemačkog Irana, stigli do Indije.
  Da ne spominjemo da Britanija nema šanse zadržati Afriku.
  Podmornički i zračni rat, gotovi, ionako su bili Britanci.
  I tako su sve strane ostale u svojim interesima. I Hitler je počeo pripremati napad na Istok. Tenkova u SSSR-u ima puno više, i tisuću i pol vozila, puno kvalitetnijih od njemačkih.
  U usporedbi sa stvarnom pričom, Fritz je postavio pet tisuća zrakoplova i tisuću tenkova više. Nedostatak gubitaka u bitci za Britaniju utjecao je i sposobnost korištenja Afričkog korpusa na istoku.
  Istina, djelomično je to nadoknadila činjenica da je iznenađenje bilo teže postići.
  Staljin je ipak najavio opću mobilizaciju i doveo postrojbe u pripravnost. No, udarac Nijemaca ipak se pokazao jakim i taktički iznenadnim. Štoviše, nisu očekivali da će Fritz odmah baciti svu snagu u udarce. A za obranu, Redsi su trenirani puno gore nego za napad.
  Postrojbe Wehrmachta probile su obranu i uspjele su napredovati na glavnim pravcima.
  Nešto sporije nego u četrdeset prvoj pravoj priči. Ali stigli smo do Smolenska. Gdje su završili, zaustavile su ih nadmoćnije sovjetske snage. Ali nacisti su se okrenuli prema jugu. Već u kasnu jesen zauzeli su Kijev. Zima je uhvatila Fritz, u borbenoj spremnosti za napad na Moskvu. Nacisti su ostali zimovati, na hladnoći, ne usuđujući se na juriš.
  Lenjingrad je pak blokiran.
  Što je najgore, Japan se nije usudio zaratiti sa SAD-om i Britanijom. I mogao otvoriti drugi front u svakom trenutku. Zimi su sovjetske trupe pokušale napredovati, ali njemačka obrana nikada nije slomljena. U proljeće su nacisti dobili snagu i nastavili dominirati zrakom. No, budući da je Treći Reich dobivao naftu ne samo iz Rumunjske, nego i iz Libije, Nigerije, Kameruna, nacistima nije bila toliko potrebna kavkaska nafta.
  I Fritz je krenuo u ofenzivu u centar. U nastojanju da zauzme Moskvu.
  Ali linija obrane sovjetskih trupa pokazala se čvrstom. Za tri mjeseca tvrdoglavih borbi, nacisti su uspjeli napredovati samo sto, sto dvadeset kilometara.
  I oni su stali. Samo na Krimu nacisti su uspjeli zauzeti Kerč i blokirati Sevastopolj. Nacisti su također zauzeli polovicu Donbasa, posebice Kharkov. Nakon velikih gubitaka u centru, Hitler je promijenio strategiju i odlučio, po savjetu Goeringa, pokrenuti zračni napad na SSSR.
  Konkretno, korišteni su bombarderi Yu-188. I noviji i napredniji Yu-288. Rat je postajao sve pozicioniraniji. Hitler je računao na novo oružje i tenkove. U seriju su prije svega ušli Tigrovi, a nešto kasnije Lav, pa Panther. Najzaštićeniji je, naravno, bio "Lav" sa bočnim oklopom od 100 mm, pa čak i pod kutom. "Tigar" je također imao dobar bočni oklop. Loši je "Panther", koji nije povukao proboj na tenk.
  Zimi su Nijemci držali liniju. Sovjetske trupe napredovale su bez uspjeha u središtu. Pokušali su ponovno osvojiti i također neuspješno Harkov. Nijemci su ovdje bili spremni za obranu, i mogli su odbiti navalu. Jedini uspjeh Crvene armije bila je operacija Iskra, kada su kopnenim putem uspjeli probiti uski koridor do opkoljenog Lenjingrada.
  U svibnju su nacisti krenuli u napad na Sevastopolj. Što je dovršilo 9. srpnja 1943. pad grada tvrđave. Sljedećeg dana započela je ofenziva u središtu nacista. Koristili su veliki broj najnovijih tenkova. Uključujući i "Lev", koji je, zahvaljujući zaštiti iz svih kutova, obećao da će postati dobar probojni tenk. U ofenzivu su krenuli i Ferdinandi - veličanstveni samohodni topovi na svoj način.
  Ofenziva nacista razvijala se sporo. Gubici su bili veliki. Tenk "Lev", pokazao je nedovoljnu stopu paljbe pištolja i loše performanse vožnje. Ali ipak, nacisti su uspjeli opkoliti Vyazmu. A onda uzmi. Jedna se bitka otegla u kasnu jesen, a navala Fritza je presušila.
  Crvena armija je zimi pokušala vratiti status quo. I uspjela je uzvratiti Vyazmu. Ali svi su uspjesi bili ograničeni na ovo. Nacisti su uspjeli pružiti otpor u centru. I to blizu Lenjingrada. I to blizu Harkova.
  U obrani je "Panther" pokazao dobar tenk. Najmasovniji stroj Trećeg Reicha proizveden je u velikim količinama i pokazao se možda najboljim sredstvom za obračun sa sovjetskim tenkovima. U zraku su se borbe nastavile uz određenu nadmoć Luftwaffea. Njemački avioni bili su dobro naoružani, velike brzine, ali manje manevarski. Ipak, ME-309 se pokazao prilično učinkovitim, prvenstveno zbog brzine i naoružanja vozila.
  I mlazni zrakoplovi su bili na putu. Prije svega lovac ME-262, najjači argument. Istina, skupo. Nijemci su stalno povećavali proizvodnju oružja. Koristili su strane radnike i imali su više opreme nego SSSR. Pojavio se napredniji model Focke-Wulf - TA-152, koji je uz moćno oružje i oklop imao puno bolju upravljivost i veću brzinu.
  Ali glavna stvar je, naravno, mlazni zrakoplov. Novi sovjetski LA-7 i Yak-3 mogli su samo djelomično nadoknaditi pojavu nove generacije strojeva među nacistima.
  I prije nego što je Panther ušao u službu, smatralo se da ovaj tenk nije dovoljno zaštićen. Pogotovo sa strane. Kao rezultat toga, Panther-2 je razvijen da bude zaštićeniji, teži i s topom od 88 mm. I "Tigar" -2.
  SSSR je postavio IS-2 i T-34-85. Nijemci su imali napredniju jurišnu pušku MP-44. U seriju je ušao i "Maus". Za razliku od stvarne povijesti, Treći Reich nisu bombardirali saveznici, a moglo se proizvesti mnogo opreme.
  Borbe su, međutim, pokazale da je tenk "Maus" pretežak i manje-više pogodan za obranu. "Tigar" -2 se prečesto kvario i bio je i obrambeni tenk.
  Jedino se "Panther" -2 sa snažnijim motorom od 900 konjskih snaga pokazao kao zadovoljavajuće vozilo za borbena djelovanja. Ni "Lav" se nije previše pokazao.
  Prava borbena djelovanja pokazala su da ME-262 nije baš pouzdan stroj, skup i nedovoljno upravljiv, čak ni s moćnim oružjem. Aktivnije je u seriju ušao TA-152, koji je bio više-manje prikladan kao radni konj. Mogao bi biti jurišni zrakoplov i frontalni bombarder i lovac. Nade povezane s ME-262 nisu bile u potpunosti opravdane. Osim činjenice da je ovaj lovac vrlo teško oboriti, imao je jak oklop. Ali imao je i puno težine. Ali velike su nade bile povezane s HE-162. I dijelom su bili opravdani.
  U ljeto 22. lipnja 1944. Nijemci su neočekivano zadali glavni udar na jugu. Sovjetsko zapovjedništvo držalo je glavne snage u središtu. Staljin je vjerovao dezinformacijama da će neprijatelj opet marširati na Moskvu. Ali nacisti su uspjeli nadigrati sovjetsku obavještajnu službu. Osim toga, pogođen je i veliki broj njemačkih tenkova "Panther" -2, koji su dovoljno brzi i manevarski, te bolje zaštićeni sa strane.
  Također, proizvedeno je puno "Tigrova", relativno lakih strojeva za proizvodnju. Postojala je i nova modifikacija "Lava". S lakšim topom od 88 mm, ali s motorom od 1250 konjskih snaga. Ovaj "Lav" je najuspješniji tenk - tipa "Tigar" -2, ali teži, s debljim bočnim i krmenim oklopom od 120 mm, što je više nego kompenziralo snažan motor iz "Mausa".
  Lev-2 se pokazao kao vrlo uspješan probojni tenk. Nijemci su uspjeli puno postići. Zauzeli su Vorošilovgrad, Kursk, Belgorod, zauzeli Voronjež. I okrenuo se zavoju Dona. Na kraju smo stigli do Staljingrada. Ali tamo su zaglibili u bitkama. Kao iu stvarnoj povijesti, sovjetske trupe uspjele su opkoliti Nijemce u blizini Staljingrada. Međutim, nacisti su se ipak uspjeli probiti iz obruča. Ipak, Nijemci su imali mnogo više tenkova. Borbe su pokazale da su "Panther" -2 i "Lion" -2 sposobne sasvim pristojno boriti zimi. Osim toga, sprijeda su se pojavile samohodne topove E-25. Ovo vozilo je bio mali, nisko postavljeni top Panther, ali vrlo okretan i brzo pucajući.
  Nacisti su se povukli od Staljingrada do zavoja Dona i tamo izdržali. Došlo je proljeće 1945. U seriju je ušao XE-162, a sovjetska avijacija je popustila pred ovim modelom. Ali najvažnije su mlazni bombarderi, kojima nije bilo premca. Bombardirali su Ruse gotovo nekažnjeno.
  U seriju je ušao novi njemački tenk E-50 - lakši od Tiger-2, ali bolje zaštićen i naoružan snažnim motorom. A njegov top 88 mm 100 EL nenadmašan je u preciznosti i prodornosti oklopa.
  Staljin je tražio načine da sklopi mir s Hitlerom. Od kada su se novi tenkovi IS-7 i T-54 tek razvijali. A mlazni zrakoplov je još neodređeniji.
  No, Fuhrer nije želio mir i nastavio je ofenzivu. Ovaj put, na Kavkaz, kroz Terečka vrata. Nacisti su uspjeli zauzeti sovjetske gradove - Grozni i Ordžonikidze. Ali kad su ušli u planine, njihov se napredak usporio.
  Tada su nacisti ponovno pohrlili u Staljingrad. U borbama su sovjetske trupe dobivale sve više od mlaznih jurišnih zrakoplova i bombardera Luftwaffea. Ali sami Fritz nisu mogli zauzeti grad, zaglibili su u bitkama. Iako su u tečaju napustili "Sturmtigere". A avijacija je pritiskala.
  Sovjetski Jak-9, najmasovniji lovac, zastario je. I Nijemci su se pojavili napredniji modeli ME-262 s mnogo većom brzinom i upravljivošću. I jači u naoružanju XE-162. Situacija je još više eskalirala kada je Japan konačno ušao u rat. Turska je slijedila primjer. Do kraja četrdeset i pete godine veći dio Kavkaza zauzeli su Nijemci i Turci. A nova četrdeset i šesta godina donijela je dodatna razočaranja SSSR-u.
  Staljingrad je još uvijek izdržao, ali je krajem svibnja zauzeta posljednja četvrtina. I Nijemci i Turci u to vrijeme potpuno su zauzeli Kavkaz. A u srpnju 1946. započela je nova ofenziva na Moskvu. Šanse nacista bile su velike. U borbama su sudjelovali i E-75 i E-100. Ti su spremnici bili gušći i bolje zaštićeni. Sovjetska fronta se polako, ali sigurno urušavala... Krajem jeseni Moskva je bila opkoljena.
  Istodobno je pao i Saratov. Stvorila se izuzetno teška situacija. Japanci su napredovali s istoka. Staljin je Hitleru ponudio mir pod bilo kojim drugim uvjetima osim predaje. Fuhrer je odbio ove prijedloge.
  Zimi je Moskva pala nakon žestokog napada. A u proljeće i ljeto Nijemci su zauzeli cijelu oblast Volga-Vyatka. Pala i Vologda. Nacisti su uspjeli doći do Sverdlovska do sredine jeseni ...
  
  KOBODNA ULOGA CHEMBERLAINA
  Chamberlain nije dao ostavku, a uspio je sklopiti častan mir s Hitlerom.
  Uvjeti za Britaniju bili su prilično povoljni: Treći Reich jamčio je nepovredivost posjeda lavljeg carstva. A Britanija nije izgubila ni pedalj teritorija. Ali zauzvrat, Hitler je dobio potpunu slobodu u okupiranim zemljama Francuske, Belgije, Nizozemske. A to su velike površine. I sloboda ruku na istoku.
  A nacisti broj jedan uopće nisu odbili marširati na SSSR. I nastavio skupljati snagu.
  Hitler je htio ne samo Afriku i Siriju, s dijelom Azije, već i ruske zemlje. Prije svega, naravno, žitnice Ukrajine, baltičkih država, Bjelorusije i kavkaske nafte. Dakle, planovi Fuhrera bili su Napoleonovi.
  Nijemci su se pripremali za rat, formirajući značajne snage. Prema planu Barbarossa, imali su više vojnika. Prije svega, naravno, zrakoplovstvo. Tri tisuće zrakoplova nije oboreno tijekom zračne bitke za Englesku i pridružilo se redovima Luftwaffea. Plus, avioni koje nije ometalo Sredozemno more, a za pokrivanje Europe. Dakle, nije pet tisuća zrakoplova dodijeljeno planu Barbarossa, dvostruko više - deset tisuća.
  I bilo je još nekoliko tenkova. Prvo, proizvodnja automobila se više povećala, budući da Treći Reich nije bombardiran. U drugom, četiri stotine tenkova nije otišlo u Afriku. A nešto je uzeto iz Francuske. Dakle, Fritz je bio bolje pripremljen za bitku.
  Istina, izgubili su malo vremena napredujući protiv Jugoslavije i Grčke. Ali brže završio bez Britanaca.
  A invazija na SSSR počela je 7. lipnja s više od tisuću tenkova i pet tisuća zrakoplova. I naravno bilo je više pješaštva i topništva.
  Najvažnije je da SSSR, kao u stvarnoj povijesti, nije bio spreman. Staljin se previše bojao boriti se s Trećim Reichom i pokušao je po svaku cijenu odgoditi rat i opet je bio zarobljen.
  A onda je Japan napao. Zašto su se Japanci ovog puta odlučili za napad? Razlog je taj što se Britanija povukla iz rata, a sada, u tom slučaju, samuraji su se morali boriti protiv Sjedinjenih Država i Britanije koje nije obvezao Treći Reich.
  A SSSR je u svakom slučaju izgledao kao slabiji neprijatelj. Pogotovo u prvim danima rata, tijek borbi za Crvenu armiju bio je još gori nego u stvarnoj povijesti. Dakle, posebno u zraku, superiornost nacista bila je mnogo jača. Da, i više tenkova, posebno u južnom smjeru, gdje je Rommel pokazao herojstvo. A Crvena armija nije spremna za obranu, a nema planova za obrambeni rat. I oni se ulijevaju ... Čak je i Kijev mogao biti zauzet u pokretu, a u Smolensk su stigli rano. A napao je i Japan, da ne bi čekao pad Moskve, jer bi je u ovom slučaju svi optužili da je kao sup nasrnula na ubijenog neprijatelja. Poražen u isto vrijeme od Nijemaca.
  Ne, čast samuraja zahtijevala je udar dok se SSSR još trzao. I rat je prošao prilično dobro. Samuraji su napustili veliki broj pješaštva i napali položaje Crvene armije. I bio je to veliki uspjeh s njihove strane.
  Ali na periferiji Vladivostoka dočekala ih je ekipa bosonogih djevojaka. Koji se borio s divljim bijesom.
  Alenka je dala red za samuraje. A onda je golim nožnim prstima bacila granatu smrtonosne sile. I razderala je mnogo Japanaca, vičući:
  - Za slavu Staljina!
  Anyuta je također pucala na neprijatelja. Pokosila je pritisnute žute borce i zaurlala:
  - Za veliku Domovinu!
  A također su njezini goli nožni prsti bacili ubojiti dar smrti.
  Alla, ova crvenokosa ljepotica, pokosila je Japance koji su napredovali. A njezine bose noge bacile su dar smrti kolosalne razorne moći. I rastrgao samuraja, vičući:
  - Slava komunizmu!
  Pucala je i Marija. Ova zlatnokosa ljepotica. A njezini goli nožni prsti bacali su smrtonosne darove smrti.
  I masa samuraja se srušila.
  A djevojka je zarežala:
  Nećemo odustati od Vladivostoka!
  I gola peta djevojke podlegla je daru smrti.
  I Olimpijske igre su se također žestoko borile. A onda su njezine gole, snažne noge bacile čitavu hrpu granata, razderale protivnike.
  Ratnik je prosiktao:
  - Za Veliku Rusiju!
  Alenka, odsijecajući žute vojnike, potvrdi:
  - Domovina je s nama!
  I njezina gola peta podlegla je granati. I rastrgao nove vojnike velikog carstva.
  No, unatoč svom herojstvu Crvene armije, gubila je. Nije bilo moguće prebaciti divizije s Dalekog istoka. A Nijemci su krenuli u napad na Moskvu mnogo ranije nego u stvarnoj povijesti, i već su je uspjeli opkoliti i djelomično zauzeti, prije nego što su zalile jake kiše i nastupila odmrzavanja. I to je, naravno, utjecalo na tijek rata.
  Nijemci su posebno jaki u zraku. Njihovi zrakoplovi dobivaju posebno sovjetske trupe.
  Nijemci na jugu također su bili jači i napredovali dalje. Uspjeli su zauzeti Kursk, Voronjež još prije odmrzavanja, i preselili se u Staljingrad. Započevši rat dva tjedna ranije i s velikim snagama, nacisti su pošteno krenuli i sada su u svemu imali osjetnu prednost. A priča za Crvenu armiju ispala je gora nego u stvarnosti.
  Nijemci su se brže kretali preko Krima i provalili na Kavkaz. I tu su postigli veliki uspjeh. Štoviše, u rat je ušla i Turska, vidjevši kako se SSSR raspada.
  I tako su Nijemci zauzeli Ryazan i nastavili ofenzivu. I sam Staljin je trčao kao zec. A nacisti su se već približavali Gorkom. Bilo je tučnjava.
  Ali Moskva se ipak opirala: grad je velik. Ali borbe su se nastavile na ulicama i nacisti su se približili Kremlju.
  Ali sovjetske djevojke dale su bitku s nacistima u blizini grada Gorkog.
  Cijeli bataljon bosonogih djevojaka, unatoč tome što je već padao snijeg i udario mraz, dočekao je naciste.
  Natasha je otvorila vatru i protresla grudi jedva prekrivene žicama bikinija.
  Tada je djevojka zapjevala:
  - Slava Velikoj Rusiji!
  I golim nožnim prstima ispalila je granatu razorne moći.
  Zoja, pucajući na neprijatelja i koseći Fritz, zagugutala je:
  - Slava herojima!
  A njezina je gola peta bacila ubojiti dar smrti.
  Ratnik je cvrkutao:
  - Nećemo odustati od Moskve!
  Augustin, pucajući na neprijatelja i odsijecajući mase nacističkih trupa koje su napredovale, zacvilio je:
  - Naši avioni su dobri!
  Svetlana je, pucajući na naciste, agresivno rekla:
  - Za domovinu savjeta!
  I golim nožnim prstima bacila je paket eksploziva.
  Cure su stvarno jako dobre i seksi...
  Ali Alice i Angelica se i dalje svađaju. Bore se nejednakim snagama.
  Granatom nokautiraju tenk i on se prevrne.
  Alice bosom nogom baca paket s eksplozivom. Njemački samohod je pokvaren, a valjci lete. Jedna šapa nacistu bila je otkinuta i zlatni sat je zaiskril.
  Alice je zacvilila:
  - Za veličinu domovine!
  I njezini goli nožni prsti, dok lansiraju ubilačku bombu. I odsjekao glavu generalu.
  Anñelika će također eksplodirati na naciste iz baze. I pogodio drugi tenk. I razderao neprijatelja.
  I zapjevala je, pokazavši zube:
  - Slava velikoj domovini!
  Djevojka ga je uzela i golom, okruglom petom podlegla smrtonosnom daru uništenja.
  Alice je djelovala vrlo agresivno i aktivno. Djevojka koja je sanjala o postignućima i uspjehu.
  Uhapšena je u trideset sedmoj godini, dok je još bila djevojčica, zajedno s roditeljima. Prvo su me odveli u sobu za pretragu. Naredili su mi da se skinem gola. A Alice se jako posramila. Njezin ženski lik još se formirao. No, grudi su već rasle, a čuvar ju je uštipnuo za poprsje uz riječi: "Joj, kakve sise!"
  Alice je bilo neugodno i pocrvenjela:
  - Ne diraj me!
  Matrona se nasmijala.
  - Otvori usta djevojko, teta pažljivo pregledaj!
  Alice je otvorila usta. A matrona je posegnula prstima u usta. Neugodno, naravno, Alice je skoro povratila. Pogotovo kad su joj pritisnuli korijen jezika.
  Ali najgore je bilo kasnije. Matrona je, opipavajući svoja usta, naredila:
  "Sada se sagni i raširi noge!"
  I stavila je rukavice na svoje velike šape!
  I kako joj je šapa zaronila u djevičanska njedra, kidajući himen. Dakle, bilo je krvi. I toliko je boljelo da je Alice vrisnula. U međuvremenu su je druga dva čuvara držala za ruke. I tamničar ju je osjetio, kako se popela do same maternice, i to vrlo grubo. Bila je to agonija i suze su tekle niz Aliceine obraze. I u anusu nije bilo ništa manje bolno. Čuvarkina šapa je velika, a prsti dugi i debeli.
  Alice se čak onesvijestila od bola i srama. Onda su je doveli. Odveli su me u drugu sobu. Slikano golo iz različitih kutova, i uzeto otiske prstiju.
  A onda su me polili hladnom vodom iz crijeva i poškropili izbjeljivačem. Dali su službeni rum: kratku, sivu haljinu s brojem i odveli me u ćeliju s drugim djevojkama. Bilo je hladno hodati bos, ali je u ćeliji bilo mnogo djece i bilo je prilično toplo.
  Alice je nekoliko dana kasnije privedena na ispitivanje. Tamo su je zamolili da potpiše papir. Djevojka je odbila. Potom su joj bose noge ukočili u kocke i tukli je palicama po bosim petama. Alice je vrisnula, ali je odbila potpisati sve dok nije izgubila svijest.
  Ponovno je bačena u ćeliju. Represije su bile masovne i nije bilo vremena za petljanje s djetetom i dugo ispitivanje. Stoga je dobila kaznu navodno zbog krađe i bez suđenja potpisala uputnicu u dječju radnu koloniju.
  Alice je tamo radila i studirala. Kriminalaca je bilo malo, gotovo sva djeca bila su neprijatelji naroda. Išli su bosi do mraza, a u mraznim čizmama u državnim čizmama. Radili su dvanaest sati dnevno. Jeli su uglavnom kupus, ali su živjeli zajedno. Alice je čak i u dječjem kampu ojačala i očvrsnula. A sada se borila bosa po snijegu. A sjedila je i njezina partnerica Angelica. Samo je ona bila pravi zločinac i zločinac. A koristila joj je i dječja kolonija.
  Djevojke su se borile tvrdoglavo i junački.
  Ali svejedno, Moskva je pala ... I Kavkaz je zarobljen. A i Staljina su otrovali njegovi.
  Beria je potpisao predaju. I postao je guverner nad dijelom teritorija Rusije.
  I rat na istoku je gotov. Chamberlain je umro, a Churchill je preuzeo njegovo mjesto.
  A onda je Hitler odlučio da Britanija ima previše kolonija. Nije li vrijeme da ih izrežete?
  I započeo je novi rat 1944. godine. Do tada su Nijemci imali najnovije tenkove Panther-2 i Tiger-2, naprednije i sa snažnim motorima. I što je najvažnije, mlazni zrakoplovi i podmornice na vodikovom peroksidu.
  Da, i Japan je želio proširiti svoje posjede, na račun kolonija Britanije i Sjedinjenih Država. U to vrijeme samuraji su zapravo osvojili Kinu. I imali su velike planove.
  Nijemci su krenuli u ofenzivu u jesen ... Njihovi snažniji tenkovi dobro su se kretali s jakim motorima. A mlazni zrakoplovi uopće nisu imali protivnika.
  Britanija je bombardirana. I podmornička flota ju je mučila. I Nijemci su napali Egipat. I tamo su brzo porazili Britaniju, ušli s Turcima na Bliski istok. Zauzet je i Gibraltar, a trupe su ušle u Maroko, osvojivši crni kontinent.
  Ukratko, rat je išao u jednom smjeru. Tijekom zime Nijemci su zauzeli sjevernu Afriku i Bliski istok. A u proljeće i Iran i Indija. Da, i Japanci su uspješno napredovali i porazili Ameriku u luci Peru.
  Ovo su velike pobjede. A ljeti je došlo do iskrcavanja u samoj Britaniji, koje je završilo padom za deset dana.
  A u jesen su zarobljene južna Afrika i Australija. Sada su SAD na udaru.
  Prošla je četrdeset i šesta godina u zauzimanju otoka, te zračnom i podmorničkom ratu. 1947. dvostrukim udarcem započelo je zauzimanje Kanade i Meksika. Njemački tenkovi serije "E" postali su najnapredniji i najmoćniji na svijetu. A njemačka jurišna puška MP-64 nije imala jednake u svim pogledima.
  A leteće tanjure i diskove jednostavno je bilo nemoguće oboriti, koliko su neranjivi zahvaljujući laminarnom mlazu.
  I toliki gubici...
  Sjedinjene Države su kapitulirali 30. siječnja 1948. godine. Samo petnaest godina nakon što je Hitler došao na vlast. I bio je to veličanstven događaj.
  Zatim je došlo razdoblje mira... Ali za sada. 20. travnja 1955. počeo je rat između Trećeg Reicha i Zemlje izlazećeg sunca sa svim njezinim kolonijama. Rat je bio surov i trajao je više od dvije godine, ali je sve završilo pobjedom Njemačke.
  Hitler je 20. travnja 1959. održao referendum na kojem je uspostavljeno jedinstveno carstvo u svijetu - Treći Reich. I monarhija koju vodi Hitler.
  A kada je Fuhrer umro 1961., njegov sin je uspio zauzeti prijestolje.
  Do tada su ljudi letjeli na Mjesec i Mars, a činilo se da je život čovječanstva sve bolji.
  
  SENZACIJSKO OTKAZIVANJE IZBORA
  Jeljcin je nakon senzacionalnog uspjeha Liberalno-demokratske partije na izborima 1993. poslušao savjet radikala i poništio njihove rezultate. Taman na vrijeme za Novu godinu, a da se Državna Duma ne sastane. I postala je senzacija! Prije novih izbora za Državnu dumu zakazanih za 12. lipnja 1994., zakonodavna vlast prešla je na Vijeće federacija. I bio je to zanimljiv taktički potez.
  Istovremeno, Jeljcin nije zabranio LDPR, a pravila za parlamentarne izbore ostala su ista. I to je svakako postala snažna odluka. Ili bolje rečeno kontroverzno. Ali cijela moć propagande pala je na stranku LDPR. I bilo je puno blata. Iako s druge strane, što se više grde, to je popularnost veća. Pristaše Žirinovskog bile su razočarane ukradenom pobjedom.
  I bilo je nereda. Nezadovoljna je bila i frakcija Yabloka koja je dobila dobar postotak. I "Žene Rusije", koje su pokazale senzacionalan rezultat, također nisu previše sretne. Ali "Izbor Rusije", predvođen Gaidarom, dobio je pojačanje. Jeljcin je smijenio umjerenog Černomirdina, koji je ipak puno posudio iz starog sustava i imenovao je Jegora Gaidara za premijera. Potonji je tim popunio novim reformatorima. I okupila se jaka ekipa... Koji je počeo urušavati gospodarstvo još žustrije nego u stvarnoj povijesti. I vaučerska privatizacija se nastavila.
  Konfrontacija s vlastima je samo rasla. I ocjena Žirinovskog, unatoč kantama prljavštine, a možda i zahvaljujući njima, porasla je. Iako je izborna konkurencija bila mnogo teža. A bilo je puno više stranaka koje su skupile sto tisuća potpisa. I puno više vremena je dato za prikupljanje potpisa. I imalo je efekta. Na izborima su mogle sudjelovati 44 stranke.
  I ovaj put s plaćenim terminom bilo je gore. A tijekom televizijske debate Vladimir Volfovich je uhićen i bačen u Lefortovo. Optužen za promicanje mržnje u knjizi The Last Dash South.
  No, to mu je još više podiglo rejting, iako nije dobio riječ. I tako su se 12. lipnja 1994. održali izbori za Državnu dumu. I odmah senzacija. U uvjetima žestoke konkurencije, stranka LDPR je na izborima prema stranačkim listama osvojila više od četrdeset i šest posto glasova. Ni "Jabloko", "Žene Rusije", "PRES", "agrari" nisu prošli barijeru od pet posto.
  Drugo mjesto zauzeli su komunisti, a treće "Izbor Rusije" predvođen Gajdarom. Tko je savladao njenih pet posto....
  I većina na stranačkim listama za Liberalno demokratsku partiju. Da, iu jednomandatnim okruzima, dodala je stranka Žirinovskog, značajno osvojivši više od stotinu mjesta. Općenito, parlament se pokazao vrlo oporbenim i antijeljcinskim. A stranka LDPR dobila je većinu u Državnoj dumi, gotovo ustavnu. A zajedno s komunistima i ustavni.
  No, tu je i Gornji dom i sam predsjednik. A Vladimir Žirinovski je odveden izravno iz ćelije u sobu za sastanke Državne dume. Tako je nastala nova opozicija.
  Jeljcin je imao vlast prema novom ustavu. A snaga je jako velika. Ali nije imao pravo raspustiti Državnu dumu prve godine. Kao i u posljednjih šest mjeseci njegova predsjedništva. A ovo je ozbiljna situacija.
  Ponovno poništavanje parlamentarnih izbora je već previše. I Jeljcin je nakon izvjesnog oklijevanja odlučio Državnoj Dumi ponuditi sporazum o miru i slozi.
  Vladimir Žirinovski je kao odgovor zatražio ostavku vlade i njezino formiranje na temelju parlamentarne većine.
  To je izazvalo protivljenje. A Državna duma izglasala je nepovjerenje vladi Yegora Gaidara i održala amnestiju za političke zatvorenike.
  I bilo je ozbiljno. Jeljcin se našao u teškoj situaciji. I njegovi odnosi s Državnom Dumom postali su neprijateljski. Iako je donesen ustavni zakon o ustavnom sudu i saborskoj televiziji. Kao i građanski zakonik. I opet je izglasano nepovjerenje Vladi.
  Jeljcin je potpisao zakon o statusu zamjenika. A ipak je otpustio Yegora Gaidara.
  Predsjednik Rusije predložio je Jevgenija Primakova za premijera. Ovo je manje-više svima odgovaralo. Ali Jeljcin je neočekivano započeo rat u Čečeniji. I suočio se s negativnom reakcijom Državne Dume. I opet ga je odbacio... Iako ne po ustavu.
  Ali opet je najavio nove parlamentarne izbore... I razriješio Primakova, postavivši na njegovo mjesto Chubaisa.
  Ali situacija se zakomplicirala... Liberalno demokratska partija opet je pobijedila, pa čak i dodala glasove... I do tada su izbori održani po novim pravilima. Trebalo je prikupiti više potpisa, a naznačena je i stranačka pripadnost zastupnika. A LDPR je osvojio ustavnu većinu. A druga partija su bili komunisti. Ostatak od pet posto barijere nije preuzeo.
  I opet sukob s Jeljcinom. Okrutno na pozadini rata u Čečeniji. I početak procesa opoziva.
  Jeljcin je također izgubio potporu vojske zbog rata u Čečeniji. A Vijeće Federacije nije bilo na njegovoj strani.
  Osim toga, Jeljcinovo se zdravlje naglo pogoršalo i on se razbolio. A u Rusiji su najavljeni novi predsjednički izbori.
  Vladimir Žirinovski je bio njihov izraziti favorit.
  Jeljcin je jedva disao... Tako je i sama vlast pala u ruke Vladimira Volfoviča.
  Ali tada su održani izbori i novi predsjednik u Rusiji. Naslijedio je teško naslijeđe. A morao sam puno učiniti. Ali strogim mjerama Vladimir Volfovič Žirinovski je podigao državu. A Rusija se sve više dizala. Unutar pet godina vraćena je razina štednje prije reformi. A pet godina kasnije, Rusija je udvostručila nacionalni dohodak koji je bio prije razdoblja reformi.
  Ali Vladimir Volfovich preuzeo je obnovu SSSR-a. Bjelorusija se prva pridružila Rusiji i to dobrovoljno. Zatim Kazahstan, pa druge republike srednje Azije, pogotovo kada su ih napali talibani.
  Ukrajina je plamtjela Majdanom, a Rusija joj je priskočila u pomoć i oslobodila naranče s vlasti. A onda ide referendum i ulazak u SSSR. itd. Do 2015. Rusija je obnovila svoje bivše granice.
  Ali ovo nije bilo dovoljno. Na jugu je ISIS zauzeo Irak i Siriju te nekoliko drugih država. Volfovich je ohrabrio islamiste, dopustivši im da preuzmu cijeli Bliski istok.
  2016. godine Finska je postala dio Ruskog Carstva. A 2020., iskorištavajući činjenicu da su se Sjedinjene Države utapale u koronavirusu, a ISIS je osvojio zemlje od Indije do Španjolske... I počeo je rat s ovim kalifatom.
  Vladimir Žirinovski odlučio je provesti svoj dugogodišnji plan: posljednje bacanje na jug.
  A ruska vojska je u to vrijeme bila najjača na svijetu. A njezini takni bili su jednostavno odlični.
  Posebno piramidalna, stvorena prema crtežima briljantnog Olega Rybachenko. Baš su bili super...
  Auto je dvosjed, a cure u njemu ležale su, u piramidi. Cijeli je samo pedeset tona, ali električni motor ima pet tisuća konjskih snaga. To su tako brzi strojevi, potpuno neprobojni za sve vrste projektila.
  I ona juri na položaje militanata Velikog carstva ISIS-a. I doslovno čini čuda.
  Natasha, ležeći u ovom spremniku sa Zoyom i pucajući iz desetak mitraljeza, primijetila je:
  - Jesam li ja super cura?
  Zoya je samouvjereno odgovorila, pritišćući gumbe džojstika golim prstima:
  Ovdje nam je svima super!
  Još jedan tenk koji leti zajedno s Angelicom i Svetlanom također uništava ogromnu vojsku kalifata.
  Djevojke se smiju i smiju:
  - Najkul smo od svih! I proslavimo uspjeh!
  I opet obaraju neprijatelje.
  Da, dva tenka ne može ništa probiti iz bilo kojeg kuta. To su djevojke u automobilima najviše razine. I ne mogu se slomiti. I granate i rakete odbijaju.
  Natasha kaže, koseći dushmane:
  - Za SSSR!
  Zoya, nokautirajući protivnike, slaže se:
  - Za domovinu!
  Treba istaknuti borbu ratnika. Vladimir Volfovich Žirinovski puno je restaurirao iz vremena SSSR-a. Leonidu Iljiču vratio je Dijamantnu zvijezdu pobjede. Vratio je Beriju u čin maršala sa svim nagradama. Osnovali su redove: Ivan Grozni, Petar Veliki, Nikola II, Aleksandar II i III, Dmitrij Donskoy.
  Osim toga, Vladimir Volfovich obnovio je spomenik Dzeržinskom. Utemeljen Red Ilya Muromets. Ovo je za sportaše. A red su uspostavili Mihail Lomonosov i Mendeljejev. I ovo je također logično.
  Vladimir Volfovich je također ustanovio nagradu za književnost s deset puta većim iznosom od Nobelove nagrade. I učinio je puno više.
  Jedna od njegovih ideja bila je osnivanje ordena - "Motherland", najskupljeg od svih ordena na svijetu s rekordnim brojem dijamanata. I to je bila ideja. Osim toga, dizajn narudžbe je dugo bio argumentiran i odobren.
  Čak je bilo i natjecanje.
  Vladimir Žirinovski je napravio još neke izmjene i dopune vojnih propisa. Uveden čin brigadnog generala - niži od general-bojnika, ali viši od pukovnika. A mjesto general-generala je između general-pukovnika i generala vojske. Postojao je i novi časnički čin: glavni bojnik. Između bojnika i potpukovnika.
  Žirinovski je uveo još jedan čin: dočasnik. Ovo je između zastavnika i mlađeg poručnika. Pojavili su se i kaplari. Ostali naslovi su zadržani.
  Vladimir Žirinovski je također uspostavio titulu supermaršala, između maršala i generalisimusa. I nova titula Supergeneralissimo.
  Tako je nastala heraldika.
  Predsjednik je na referendumu ukinuo ograničenja mandata. I postao je virtualni diktator. A izbori su održani gotovo bez alternative. I s konjskim repom dosegli su područje od devedeset devet posto. I tako se dogodilo...
  Ali u svakom slučaju, barem su izbori održani, a na njima su sudjelovale i neke džepne alternative. Hitler se proglasio doživotnim kancelarom.
  Inače, Fuhrer je izgubio svoje jedine izbore, predsjednika, iako s pristojnim postotkom i u ogorčenoj borbi. Ali ipak, Hitler nije riskirao nove izbore.
  Godine 2020. Vladimir Žirinovski je osvojio nove visine i ratovao s Islamskim kalifatom. A ovo je kolosalna snaga. I tu su borbe vrlo žestoke.
  I bore se avioni, čak i oni bez posade. I to je cool i krvavo.
  Vladimir Žirinovski je novi lider Rusije i teži svjetskoj dominaciji.
  U bitkama sudjeluju i leteći tanjuri koji se ne mogu oboriti.
  I na njima lete lijepe ruske djevojke.
  Na primjer, Maria i Mirabela su tako cool u bitkama.
  I lansiraju borbene lasere iz tanjurića. I spaljuju trupe ISIS-a, koje su jednostavno ogromne.
  Da, ovo kolosalno carstvo koje je progutalo Aziju do Indije, uključujući Pakistan i Afganistan. I pola Afrike. A koliki je broj stanovnika, i to kolosalan broj.
  Maria golim nožnim prstima pritišće tipke joysticka i probija najbliži neprijateljski zrakoplov i škripi:
  - Slava eri komunizma!
  Mirabela spaljuje rezervoar laserom i također potvrđuje:
  - Bit će naših velikih vremena i pobjeda!
  A cure se smiju...
  I pokazat će zube koji svjetlucaju poput bisera.
  Marija se prisjetila vremena kada je još bila djevojčica i vidjela Žirinovskog na skupu. Na nju je ostavio dojam. Ali kako ovo ne zapljeskati.
  Marija je, kada je Vladimir Volfovich uhićen, otišla u Moskvu. Djevojčica se, poput svetaca, kretala bosa. I svladavao grad za gradom.
  I bose su joj noge bile tako izbijene, a stopala su joj bila posječena i krvarila. Ali djevojka je hodala i hodala. I došao u Moskvu. Tamo su je smjestili u sirotište. A onda ih je vratio roditeljima.
  I ispostavilo se da joj je to bio hadž.
  Marija je, kao i Gerda, pješačila stotine kilometara. Usput je molila milostinju, umirala je od gladi. I goli taban ju je toliko boljeo i svrbeo, ali se na kraju prekrio žuljevima i postao tvrd kao kopito.
  Marija se toga sjetila i sada je slamala mudžahide.
  Čak je i pjevala, pišući romansu u pokretu:
  Ja sam Černobog, kći zle Božje,
  Stvaram haos, sijem destrukciju...
  Moja se veličina ne može prevladati,
  Samo bijesna osveta gori u duši!
  
  Kao dijete, želio sam dobru djevojku,
  Pisala je pjesme i hranila mačke...
  Ustao rano ujutro
  Iznad njega vijorila su, krila kerubina!
  
  Ali sada znam što je zlo
  Što ovaj svijet čini nesretnim...
  I što kažeš dobro?
  Ovdje je uništenje strastveno voljeno!
  
  I pokazao svoj djevojački žar,
  Da je kći Božja blistala...
  Osvojit ćemo prostranstva svemira,
  Pokažimo snagu, jako moćnu!
  
  Veliki oče ovaj Černobog,
  On unosi kaos, ratove u svemir...
  Moliš se Svarogu da pomogne,
  Zapravo, dobivate nagradu!
  
  Pa rekoh, spasi Gospodine,
  Neka ljutnja uzavre u srcu...
  Gradit ćemo sreću, vjerujem u krv,
  Neka se maternica napuni do vrha!
  
  Volim lukavstvo, podlost i prijevaru,
  Kako prevariti Staljina tiranina...
  Ne može se posramiti
  A koliko magle ima na svijetu!
  
  Ovdje sam predložio da se napravi snažan potez,
  Jedan udarac da uništimo zlo...
  Ali vrlo crni Bog se zaljubio,
  U svim stvarima, i ovim i zagrobnim!
  
  Kako se pokazalo da sam navikao na zlo,
  I u srcu bijesa, bijesno nahranjeno ...
  Nestala žudnja za radošću, dobrotom,
  Čim je bijes prodro s postolja!
  
  A sta je sa Staljinom - i on je zao,
  O Hitleru, tako da nema sumnje...
  Džingis Kan je bio tako kul razbojnik
  A koliko je duša uspio osakatiti!
  
  Zato kažem zašto ostati dobar,
  Ako u tome nema ni najmanjeg vlastitog interesa...
  Kad si djetlić - tvoj um je dlijeto,
  I nestao kad glupe misli!
  
  Zato kažem sebi i drugima,
  Služi moć kao crna tinta...
  Tada ćemo osvojiti prostranstvo svemira,
  Valovi će se probiti kroz svemir!
  
  Učinit ćemo zlo tako jakim
  Dat će bijesu besmrtnost,
  Oni koji su slabi duhom već su oduvani,
  A mi smo najjači ljudi koji u ovo vjerujemo!
  
  Ukratko, svugdje ćemo postati jači,
  Podigni mač krvi nad svemirom...
  I naš će bijes biti s njom,
  Dobit ćemo poziv pun sudbine!
  
  Ukratko, vjeran sam Černobogu,
  Služim ovoj mračnoj sili svim svojim srcem...
  Duša mi je kao krila orla
  Oni koji su uz Crnog Boga su nepobjedivi!
  
  MLADENČE BIJELI TIGRO
  Mala cirkuska skupina šetala je Krimskom ljetnom cestom. Prvi je prošetao bosonogi, svijetlokosi dječak od oko dvanaest godina. Mršav, ali žilav klinac u kratkim hlačama, koji je hodao po vrućini s golim torzom. Rebra su stršila, ali žile su bile poput žice, ispod gotovo crne od preplanulog preplanulog lica.
  Za njim je krenula djevojka. Svijetlosmeđa kosa izgorjela je na suncu, poput prezrele pšenice. Obrve djevojke također su svijetle, a lice joj je, od prašine i jakih opekotina, tamno poput ciganke. Ali crte lica su vrlo lijepe, tek malo zašiljene zbog mršavosti. Djevojka je vitka, u laganoj pamučnoj haljini iznad koljena. I bosi, iako onima koji su bez cipela nećete zavidjeti ako hodaju kamenitim putem Krima. Ne samo da je kamenje oštro, već je i vruće na ljetnom suncu.
  Ali djevojke i dječak navikli su na bose noge i na vrućini i na hladnoći, a njihove brončane noge i žuljevi tabani ne obraćaju pažnju na takve sitnice.
  Iza njih mljeveno stvorenje. Bijela, ali sa smeđim prugama. Slatko mladunče albino tigrića. Također mršav, užasno gladan, hvata leptire u hodu i prede.
  Iza djevojčinih ramena je hurdy-gurdy u rukama nekih dodataka. Natovario malo i dječaka. Šetaju od ranog jutra. Dječak je stao na krhotinu boce. I osjetio je ubod kroz žuljev, šepao je. I tako se goli tabani sruše, a žuljevi svrbe od oštrog, vrućeg kamenja.
  Djevojka se nasmiješila i rekla:
  - Budi oprezan, Oležka! Ponekad su iznenađenja na cestama!
  Dječak je ljutito zarežao:
  - Da, ništa strašno, čak ni krv! Ali čime ćemo hraniti Bimbo!
  Djevojka je duboko udahnula i rekla:
  - Da, prošlo je mladunče! Treba mu meso! Neće dugo trajati na ostacima!
  Dječak je sa smiješkom odgovorio:
  - Ima puno dača s bogatim ljudima. Možda ćemo piti meso. I ti si, Olesya, također smršavjela ...
  Djevojka se stresla i primijetila:
  - I odgovara mi! Agilnost se čak povećala!
  A djevojka je skočila i zavrtjela se na prstu. Oležka je zviždala od divljenja, a tigrić je zarežao.
  Prije par godina bili su u istoj cirkuskoj skupini koja je kontaktirala Narodnu volju i bila poražena. Olesya je također sudjelovala, a prema glasinama, čak je i udarila generala. A sada je lutala po Rusiji bosa i nemirna. Zimi su se preselili u Iran, Irak, gdje su veslali po strmim padinama i davali nastupe. Ljeti smo sišli u Rusiju. Olesya je znala nekoliko jezika, uključujući perzijski, i podučavala je Olega.
  Čak je smiješno hodati po Iranu u velu, ali bosih nogu. Srušili su show, a nedavno su dobili Bimbo. Također bjegunac, iz neke skupine. Zvijer rijetke ljepote, ali užasno proždrljiva. Zalihe su mu brzo otišle, iako su tigrići skupili puno ljudi. No, posljednjih dana za grupu je došla mračna crta. Iz nekog razloga lijepa djevojčica, dječak i mladunče albino tigrića nisu dobili novac. I umirali su od gladi. I što je najgore, glad su podnosili mali grabežljivci.
  Trijumvirat je sjeo na rašlje. Olesya je dječaku podijelila dva mala krumpira, a tigriću je dala sav kruh. Pohlepno ga je pojeo i tražio još. Šteta što toliko cvili... Kao štene. I to kakav mršav.
  Olesya je odlučno ustala i udarila gole tabane:
  - Otišao! Zabavljajmo gospodu!
  Već ih je prva dača susrela neprijateljski. Domar ju je odbio pustiti unutra i nazvao Olesyu prostitutkom.
  Drugi put je bilo bolje. Tridesetpetogodišnja gospođa mi je dozvolila da uđem. Oleg se presvukao u otrcane hulahopke i spretno galopirao. Olesya je pokušala. Njezina djevojačka figura gimnastičarke vrlo je spretna. Bimbo nije znao puno, ali je i skakao kroz obruč, koji je Olesya držala golim prstima, sa otvrdnutim potplatima, ali ne gubeći gracioznost. Gospođa je bila jako zadovoljna i upitala Olega:
  - Ti si dobar klaun!
  Dječak je ljutito odgovorio:
  - Nisam klaun, nego akrobat i pomalo žongler!
  Gospođa je upitala:
  - Zapali!
  Oleg je sa zadovoljstvom počeo bacati predmete. Uključujući olovku i češalj koji leže na stolu.
  Gospođa je, zadovoljno se smiješeći, upitala:
  - A ova žena je tvoja majka?
  Oleg je odmahnuo glavom.
  - Ne, moj partner!
  Gospođa je kimnula.
  - Da, premlada je... Imate li roditelje?
  Dječak je tiho uzdahnuo.
  - Ne poznajem svoje roditelje!
  Gospođa je tužno uzdahnula i odgovorila:
  - Siroče! Pa još imam cipele od stare služavke! Dovedite ih!
  Lakaj je, gunđajući, otišao. Olesya se zadovoljno nasmiješila. Zatim je došao lakaj. Cipele su već bile iznošene i s polomljenom kožom.
  Gospođa je promrmljala:
  - I sam sam dužan i nažalost ne mogu dati više!
  Olesya je uzela cipele i suzdržano zahvalila dami. Zatim su napustili vikendicu. Djevojka je ogorčeno promrmljala:
  - Za takvog dilera smeća neće dati više od novčića. Kod uboda! A koliko je vremena trebalo!
  Oleg je primijetio:
  Bio je to dug dan, uzmimo još!
  Na sljedećoj dachi, još manje sretni. Bili su prihvaćeni, ali su nakon nastupa dobili samo tanjur ostataka sa stola. Tigrić ih je ipak žive progutao. Bar je to zarada.
  Ali na četvrtoj dači dječaku je pukla češka kapa i morao je nastaviti nastupati bos, bez uniforme. A dali su mi samo novčić.
  Na petoj dachi nisu smjeli. Šestog je bilo nekoliko djece koja su, okruživši mladunče tigrića, počela u njega gurati kolače. Liječili su i Oležku. Gladni dječak je sa zadovoljstvom pojeo vrhnje s čokoladom. Ali morali su raditi. Djeca se dugo nisu htjela pustiti. Barin je također pogledao nastup. Posebno mu se svidio nastup gimnastičarke Olesye. Zamolio me da to ponovim nekoliko puta. Tada je i djevojku počastio tortom. Dugo je trajalo, a sunce je već zalazilo. A platili su samo dvije grivne.
  Na kraju je gospodar stavio svoju šapu na Olesjinu golu nogu i progunđao:
  - Svojim izgledom možete zaraditi veliki novac na drugi način!
  Olesya se povukla:
  - Nikad! Neću ići na panel!
  Barmen se naceri i primijeti:
  - Djevojci iz cirkusa teže je pronaći isplativog mladoženju nego damu lake vrline.
  Olesya je mudro primijetila:
  - Ali ljubav je lakša!
  Ali dvadeset kopejki je i novac. Za njih već možete kupiti bocu votke. U svakom slučaju, mladunče tigrića je dobilo komad mesa. Olesya je prodala cipele za sedam kopejki. Imali su dovoljno za jelo.
  Već pada mrak, a vi ne hodate po dačama. Olesya je rekla Olegu:
  - Hoćemo li u konak?
  Dječak je samouvjereno kimnuo.
  - Ne ide! Tamo smrdi!
  Olesya se složila:
  - I pijani skitnici će se držati za mene. Naći ćemo si mjesto u špilji, a prije spavanja ćemo se kupati.
  Dječak je kimnuo. Kupali su se u pustinjskom bazenu. Voda je bila topla i slana. Oleg se divio liku Olesye, vrlo mišićave i vitke. Njezino tijelo uopće nije djelovalo mršavo, ali je bilo vrlo skladno. Preplanula, gimnastičarka. Kako ona aktivno grablja ruke i noge. Kao pantera u lovu.
  Oleg se prisjetio djela o Mowgliju. Bila je smiješna priča o dječaku koji je odrastao među vukovima. Nešto slično njima. Lutaš uokolo, ali si slobodan, vidiš toliko toga. Iste dače su luksuzne, neke s fontanama i skulpturama. jako lijepo. Pogotovo ljeti na Krimu. Sve u svemu, ljeto je super vrijeme. Zimi je gore. Čak je i u Iranu i Iraku noću hladno. Često se kreću noću kako bi se ugrijali, spavajući na otvorenom.
  Dosta su se okupali, dječak i djevojčica su zaspali. Mladi su, zdravi, uvježbani. Spavaju kao divlje životinje: čvrsto, ne obraćajući pažnju na tvrdu podlogu. A što kad zdravo tijelo ne treba perjanice. I jako je dobro spavati na otvorenom.
  Ali za razliku od životinja, ljudi vide snove... Oleg je sanjao kako je postao kabinski dječak na gusarskom brodu i borio se. Sabljom napada engleske vojnike u uniformama. Rezanje i uništavanje neprijatelja. Ovdje dječak udara bosom nogom u prepone. Skoči i smrvi Britance. Ulet između neprijatelja. Padaju, sijeku se i kvare. I dječak uzme drugu sablju. Vodi mlin, i to vrlo majstorski. Dječak je jako pametan...
  Ali snovi su nejasni i iz njih se sjećate samo zajedničkih obilježja.
  Sljedećeg dana morate ponovno ići na dače. Štoviše, bit će ubijeni, a mladunče tigrića treba nahraniti.
  Djevojka je pokušala izgledati veselo i nasmiješila se. Jako je lijepa, a čuvarska vrata su joj rado otvorila. Ali ovdje su servirali puno gore. U prvoj dači gospoda su rado gledali svoju pantomimu. Gospodin je posebno volio gledati kako trepere Olesjine gole, mišićave, preplanule noge. Ali ovdje su poslužili samo ostatke sa stola, koji su hranjeni mladunčetu tigrića.
  Dugo su je držali u drugoj dači, majstor je čak i gladio djevojčinu nogu. Gospođa je počastila Olezhku tortom. Dali su mi novčić. Sljedeće dvije dače bile su prazne - gospoda nisu došla.
  Olesya je zbunjeno primijetila:
  - Da... Ovdje se ne može obogatiti!
  Oležka je ljutito promrmljala:
  - Bolje je loviti na pljačku! Profitabilnije!
  Olesya je podigla pogled i zapjevala:
  - Kakvo plavo nebo. Nismo pobornici pljačke!
  Sljedeća dacha odlikovala se svojom ogromnom veličinom i nevjerojatnim luksuzom. Fontane su bile pozlaćene i izbijale visoko u nebo. Na ulazu su stajali raskošno odjeveni lakeji. Olesyu je čak bilo neugodno zbog svog iskreno bosonog izgleda. Viši lakaj je viknuo:
  - Ne dajemo siromasima!
  Djevojka je odgovorila:
  - Mi smo cirkus! Rastjerajmo tugu!
  Olesya je zazviždala i podigla bosu nogu. Bijeli tigrić je skočio i smiješno se nasmijao u zraku. Oležka je podigla obruč, a Bimbo se uvukao u njega i ponovno ga okrenuo naopačke.
  Glavni lakaj je zviždao i promrmljao:
  - Nije loše! Možete proći!
  Dječak i djevojka uđoše na kapiju. Uletjelo je i mladunče bijelog tigrića. Gospodar kopna samo se dosađivao u svojoj luksuznoj palači seoskog tipa. Sjedeći u sjenici ispred raskošnog stola, plemeniti plemić je žvakao masno meso i zalivao skupim vinom iz zlatnog pehara. Kraj njega je sjedila mlada, lijepa žena u haljini ukrašenoj draguljima. Na verandu je skočila djevojčica od oko sedam godina u elegantnoj haljini i vrlo slična gospodarovoj ženi, samo što joj je kosa bila svjetlija.
  Gospodar je bijesno pogledao Olesyu. Ona je sušta suprotnost ženi. Plava vs crnka, vitka, mišićava, vitka figura naspram punoće. Koža tamne čokolade protiv aristokratskog bljedila. Naravno, plemeniti plemić željno je pregledavao djevojku, njezine bose noge, visoke grudi, tanak struk. Da, pomislio je gospodar, moja žena se udebljala. I to...
  Olesya i Oleg počeli su izvoditi brojeve. Olesya je plesala u jednoj kombinaciji, koja se toliko svidjela muškarcima. Oleg je sada nastupio u tajicama i sjajnoj majici. Bosonogi je čak bio nekako spretniji nego u Čeha. Dječak se vrtio, radio salto, skakao. Olesya ga je podigla na svoju ispruženu ruku. Bijeli tigar je skakao kroz obruče, ruke i noge, prolazio kroz škare.
  Olesya je također odsvirala melodiju na malom hurdy-gurdyju. Dječak je žonglirao. Onda je djevojka žonglirala, onda su bili zajedno. Cirkuzanti su bili okretni, puno su se vrtjeli. Olesya je čak izvela dvostruki salto, a zajedno su hodali na rukama. Tada je tigrić ponovno skočio kroz obruče koje je Olesya držala golim prstima.
  Tijekom nastupa djevojka se vrtjela i svako malo vrištala od divljenja. Barin i njegova supruga suzdržano su zapljeskali. Ali bilo je očito da su sretni.
  Na kraju su zapjevali dječak i djevojčica, a glasovi su im divni, puni. Nakon toga, Olesya je pružila šešir da prikupi novac. Bila je tako lijepa, jedva pokrivena kombinacijom. Gospodar-kopno se naceri i primijeti:
  - Bio sam, međutim, nekad i sam prosjak, iz plemićke obitelji. I uspio je postati milijunaš i kupiti si kneževsku titulu. Što može jednog dana i postati bogat!
  Olesya je odgovorila sa smiješkom:
  - Hvala, Vaša Ekselencijo!
  Barin je suho primijetio:
  - Ali rasipnik, neće steći bogatstvo! Stoga vam predlažem da mi prodate svoju životinju.
  Olesya se prisilno nasmiješi i reče:
  - Bimbo je naš prijatelj, nije na prodaju!
  Gospodar se ljutito naceri i primijeti:
  - Tako obično kažu kada žele probiti visoku cijenu! Ali ne možete me prevariti! znam koliko! Nudim chervonets, a ne pola tuceta više!
  Olesya je odmahnula glavom.
  - Oprostite, gospodine, ali ovaj prijatelj nije na prodaju! Ni za kakve novce!
  Princ je ljutito zarežao:
  - Da, trebalo bi vam biti drago što vas oslobađam takvog tereta. Tigru treba bogatstvo da se prehrani. A kad naraste... Mislite li da ćete smjeti lutati gradom s velikim i opasnim grabežljivcem?
  Olesya je bila zbunjena. Doista, ponekad mu je prolazila pomisao što učiniti s Bimbom kad odraste. Policija ih već sada iskosa gleda, ali što će biti nakon nekoliko mjeseci?
  U svakom slučaju, Bimbo će se uskoro morati rastati. Deset rubalja je također novac. Možete kupiti štene i dresirati ga. Pas manje jede, a s njim možete putovati godinu dana. Uštedite nešto novca i možda otvorite neki posao. Ili iskočiti u brak... Lijepa je, figurirana.
  Olesya je oklijevala, zdrav razum je sugerirao da bi princu bilo bolje s tigrićem nego gladovati s grupom lutalica. I da ako se rastanete s grabežljivcem, bolje je to učiniti sada, kada se pojavi takva prilika.
  Ali tada je gospodareva kći, djevojka s mašnama izvezenim biserima, udarila nogama i vrisnula:
  - Želim tigra! Želim bijelog tigra!
  Princ je odmahnuo rukom i udario šakom:
  - Začepi! Sad se bavim poslom!
  Žena je uzviknula:
  - Nemojte vikati na dijete!
  Djevojka je očito bila razmažena i nije se bojala. Ali skočivši unatrag, tiše je zacvilila:
  - Kupi tatu! Kupi tigrice...
  Supruga je uz osmijeh primijetila kćeri:
  - Ova životinja može biti opasna... Predator je i jede djevojčice!
  Majstor je pucnuo prstima i rekao:
  - Posljednja riječ je petnaest rubalja! Kleknite više, neću dodati!
  Olesya, naklonivši se, upita:
  - Možemo li se povući, Vaša Ekselencijo?
  Princ je zarežao:
  - Ne! Posljednji put, pitam, poklanjaš li tigrića za petnaest rubalja?
  Olesya je odmahnula glavom. Gospodar kopna sarkastično je upitao:
  - Kako se zoveš?
  Djevojka je odgovorila sa smiješkom:
  - Olesya.
  Princ se zlokobno naceri.
  - Imaš li putovnicu? Pokažimo!
  Olesya je zadrhtala i problijedila. Princ je pljesnuo rukama i povikao:
  - Uzmi ih i zovi policiju! Ukrali su mi tigra i dijamantni prsten!
  Djevojka je oduševljeno uzviknula:
  - Bravo tata!
  Olesyu su napali lakeji. Djevojka se nije opirala. Ona i Oležka bile su vezane užadima i zaključane u podrumu. Ubrzo je stigla i policija.
  Nakon što su saslušali princa, stavili su okove Olesyu i Olega na ruke i noge. Štoviše, imali su posebne veličine za djecu. U koji su bili okovani maloljetni lopovi.
  Nakon toga su djevojčica i dječak odvedeni u zatvor. Tu su se podijelili. Olega su bacili u podrum, gdje je već bilo desetak okovanih dječaka, a Olesya je bačena u ćeliju sa ženama. Nije bilo slatko. U ćelijama je smrad, umjesto zahoda rupa u podu, vlažno je i polumračno. Dječaci su držani u okovima, što je vrlo nezgodno. Ruke i noge su okovane. Teško se kretati u skučenoj komori. Hranili su samo kruhom i vodom, ponekad su davali pokvareno voće.
  Tu su sjedili do suđenja. Tada je dječake čekao ili težak rad ili zatvorsko sklonište. Žene također, ili na teški rad u Sibiru, ili u središnju Aziju na berbu pamuka, ili u zatvor s radom u bilo kojoj tvornici za državnu hranu. A prije suđenja možete sjediti po nahođenju vlasti. Osim toga, zatvorenici su bili i bičevani.
  Olegu i Olesji je naređeno da budu bičevani u isto vrijeme. Dječak i djevojka bili su svučeni do pojasa i ispruženi na kozama. Okružena su im dva policajca. Stražari su namočili šipke u malter. Mahali su zrakom, obarajući kapljice. A onda su odmah, na zapovijed, dječaci i djevojke udarili u leđa. Olesya i Oleg čvrsto su stisnuli zube kako ne bi vrisnuli. Izmjereno je batinanje. Policija je mlatila s umjerenim entuzijazmom, samo obavljajući svoju dužnost. Dječak i djevojčica, teško dišući, izdržali su. Nakon desetak udaraca koža je pukla i curila je krv. Bilo je jako bolno.
  Zapovjednik, koji je propisao sto udaraca, naceri se. Ako se kažnjenicima odbace kopita, takva je sudbina Božja. Oni tada zasjaju cjeloživotni teški rad. Za krađu u posebno velikim razmjerima, za pokušaj ubistva princa i njegove žene i kćeri. A onda se ispostavilo i da su tražili Olesyu kao suučesnika u ubojstvu guvernera. U svakom slučaju, djevojku će zauvijek otjerati u Sibir. Kao djevojčica. Stoga bi možda bilo bolje biti potlačeni.
  Oleg i Olesya su hrabro izdržali svih stotinu udaraca bez gubitka svijesti. Ali njihova su se leđa pretvorila u krvavi nered. Nakon toga su im opet stavili okove i bacili ih u tamnicu.
  Dječaci-zatvorenici, zveckajući svojim okovima, stavljali su slamu na pretučenog Olega. Dvanaestogodišnjem dječaku brutalno su izrezana leđa.
  
  Dječak iz cirkusa se čak našalio:
  - Tako će mi leđa biti još jača!
  Stariji dječak u ćeliji s poštovanjem primijeti:
  - Bravo, nisi vikao! Pravi muškarac!
  Oleg je odgovorio:
  Neću im ugoditi!
  Ni Olesya nije zastenjala. Ležala je na slami u ženskoj ćeliji. Većina djevojaka u njemu bile su mlade, u dronjcima, neke su zveckale lancima. Olesji su oprali leđa kako se ne bi zarazila.
  Olegu su donijeli državni kruh i vodu. A tamničarka je natočila mlijeko. Pretučeni dječak je dobio dvojku koju je donijela bosonoga djevojka i osjećao se bolje. Zatim je čvrsto zaspao, ne obazirući se na bol.
  Sanjao je da oni, zajedno s Olesjom, brane Sevastopolj tijekom napada: britanskih, francuskih i turskih trupa.
  Dječak donosi granate do topa. I ona puca. Olesya pokazuje, oslonjena na svoje bose, isklesane noge. Pored nje su i druge djevojke.
  Svi bosi, i u poderanim haljinama, jedva pokrivajući tijela. Cure su sve preplanule i bose.
  Njihove prašnjave pete bljeskaju pod dječakovim nosom. Oleg je uzbuđen.
  Pištolj ispaljuje visokoeksplozivne granate. I pomete masu pješaka savezničke vojske. I pokušavaju napredovati.
  A s ruske strane se bori cijeli puk djevojaka. I svi su bosi, i polugoli, i jako lijepi.
  I bore se kao heroji. Točnije, lijepi, golonogi junaci. I dobro pucaju. I golim nožnim prstima bacaju granate ubojite sile.
  Oksana, boreći se, pjevala je:
  - Za oca-kralja! Nećemo uzalud pobijediti!
  A njena gola peta bacila je smrtonosnu bombu. I rastrgao masu boraca savezničke vojske.
  Djevojke štite Malakhovy Kurgan: ključnu točku u obrani Sevastopolja. A borbe su vrlo brutalne.
  Sam Oleg, zajedno s djevojkama, usmjerava pištolj i puca usred engleskih trupa koje su napredovale.
  Tada je dječak zapjevao:
  - Slava našoj velikoj domovini!
  A njezina bosa, djetinjasta noga baca veliku, razornu granatu.
  Oksana je cvrkutala, namigujući svom partneru:
  - Pa ti si dobar dečko!
  Oleg se nasmijao i odgovorio:
  - Što da kažem? Rat je uvijek loš ako se ne dobije odlučno!
  I dječak opet, gol, djetinjast, s okruglom petom, bacio je granatu ubojite snage.
  Druga djevojka, Natasha, tvitala je:
  - Rastrgat ću ga!
  Oksana je bosom nogom bacila razornu domaću vreću piljevine i rekla:
  - I vozi u lijes!
  Augustinova djevojka, također puca iz topa. Pjevačka zrna pokosila je red Britanaca.
  Crvenokosi ratnik je zacvilio:
  - Za domovinu do kraja!
  Svetlana se također bori svim silama. Djevojka je koristila top koji se vrti s mnogo cijevi. I listala je, koseći redove odjednom u engleskim i turskim redovima.
  Bori se i Zoya, ova djevojka sa zlatnom kosom. I kako on tuče neprijatelja, i nokautira mnogo neprijatelja.
  I cvrkuće:
  - Slava ruskom caru!
  I golim nožnim prstima opet će baciti granatu smrtonosne moći. I ubiti puno protivnika.
  Ovdje su ratnici velike ljepote i erotike. A također bacaju smrtonosne naboje iz piljevine iz katapulta, doslovno sve rastrgnuvši. A bombe od piljevine su vrlo smrtonosne.
  Natasha vrišti i trese bradavicu golih grudi:
  - Slava Rusiji!
  I golom petom opet baca ono što donosi uništenje i uništenje, razbijajući pukovnije savezničkih trupa.
  Ova humka je od ključne važnosti. Sadrži ključ za obranu citadele.
  A djevojke to znaju i očajnički se bore. A cure su jako lijepe i mišićave i seksi.
  A mišići im se igraju i svjetlucaju poput mreškanja na vodi. A to su vrlo agresivne djevojke.
  A ako se svađaju, onda je bolje ne početi s njima. A onda će ga stvarno uzeti i potrgati.
  Olesya, bacajući granatu bosom nogom, kaže:
  - Komunizam zauvijek s nama!
  A kako se smije! Recimo samo borbena djevojka. A ako počne kositi protivnike, onda neće stati.
  Natasha je, pucajući na neprijatelje, pjevala:
  - Slavno slamamo neprijatelja,
  Neka bude ishoda groba...
  I odjednom postaje tako tiho
  Udarimo cure!
  I Britanci su se otkotrljali. Ali evo bisera Turaka. I opet ih susreću oružje, temeljito uništavajući neprijatelje.
  Zoya ga je uzela i zapjevala, bacajući golim prstima ubojiti dar smrti:
  - Crni gavran, bijeli labud, to je dobro!
  Ako si vrijedan u životu - to je dobro!
  I opet, gola peta djevojke lansirala je nešto vrlo smrtonosno i kolosalno destruktivno.
  Augustin, pucajući na protivnike, logično je primijetio:
  - Kolosalne pobjede, dođite po nas!
  I golim nožnim prstima ponovno je bacila ubojito i donosila smrt.
  Svetlana je, pucajući na saveznike i Turke, primijetila:
  - Moja snaga neće proći!
  I njezina je gola peta ponovno pokrenula ono što je trgalo meso na komadiće.
  Natasha je, otpuštajući, primijetila:
  - Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi!
  A njezina će bosa noga pokrenuti kolosalno uništenje.
  Borba se nastavlja velikom žestinom. Englezi obnavljaju svoje neuređene redove i ponovno ih napuštaju.
  Bitka raste poput požara.
  Dječak Oleg pali i pjeva:
  - Moja sveta domovino,
  U moru ljubavi i zimskih polja...
  Vi ste od kraja do kraja
  Ja sam dječak orao, a ne vrabac!
  I opet tutnji bitka, a val prska i kotrlja se po brodu.
  A cure kako lansirati bombu iz katapulta. I engleska se fregata, nakon što je zadobila štetu, prevrće.
  Olesya je pjevala:
  - Ja sam djevojka, ne mačka,
  Sada živi u meni
  ogroman nilski konj,
  I leopard!
  I opet, djevojčina bosa noga baca nešto smrtonosno na smrt. I prilično jezivo.
  Natasha je filozofski primijetila:
  - Rusija uvijek nije spremna za rat!
  Augustine, bacajući granatu bosom nogom, upita:
  - I zašto?
  Zoya je prosiktala, pokazujući zube:
  - Jer kad je spremna, nema budala da se s njom tuče!
  Svetlana je otpjevala kao odgovor:
  Nema ljepše domovine-Rusije,
  Bori se za nju i ne boj se...
  Nema ljepše zemlje u svemiru -
  Cijeli svemir, baklja svjetla Rusa!
  I djevojka se glasno nasmijala... I opet, njena bosa noga, kao da lansira smrtonosni poklon smrti. I uzela je puno protivnika i odjednom ih potrgala.
  Olesya je primijetila, igrajući se svojim trbušnim mišićima:
  - Ja sam djevojka vrlo ujednačena, ne jednostavna!
  I pljunula je... I desetak turskih vojnika srušilo se od njenog pljuvanja. I bilo je strašno.
  Oleg je agresivno primijetio:
  - Vjerujem da ćemo pobijediti neprijatelje!
  A iz gole dječje pete izletio je dar smrti.
  Boreći se, Olesya je cvrkutala:
  - Presveti komunizam s nama!
  I goli prsti djevojke, bacili su smrtonosno i razorno.
  Natasha je odmahnula rukom. Djevojke su ispalile rafal i posjekle nekoliko redova. Onda se smiju:
  Kakvo plavo nebo
  Pobijedit ćemo neprijatelja pljačke...
  Lavu i orlu ne treba nož
  Zdrobit ćeš ga riječju uš,
  A onda siješ raž!
  Ratnici su stvarno tako divni, s bisernim zubima i općenito super.
  Zoya je pucala iz višecijevnih topova i zacvilila, pokazujući zube:
  - U svetom ratu bit će naše pobjede!
  Augustin, koseći protivnike, cvrkuće:
  - Carska zastava naprijed! Slava palim herojima!
  A djevojke, nastavljajući pucati i kositi trupe saveznika, bez predaha, pjevale su:
  - Nitko nas neće zaustaviti
  Ništa nas neće poraziti...
  Djevojka će također postati heroj,
  I ona ima mač i štit!
  Svetlana se dragovoljno složila s tim i bacila još jedan dar smrti bosom, isklesanom nogom, urlajući:
  - Ima mač i štit!
  Tuca djevojka ovdje. Protiv nje je svaka metoda nemoćna!
  Ratnici cijela pukovnija, pa je svatko smrvljen svojom junaštvom. I vrlo aktivno kose neprijatelje.
  Zoya je, pokazujući zube, primijetila:
  - Za majku Rusiju se morate boriti!
  A njezina gola, okrugla peta izbacila je još jedan dar smrti za strane ratove.
  
  DRUGI IZBOR RUSIJE 1994. GODINE
  Jeljcin je odlučio održati svoju riječ i održati prijevremene izbore 12. lipnja 1994. godine. Uostalom, on je to obećao, pa čak i izdao sličan dekret. Štoviše, Jeljcinu se činilo da će trijumfirati. Stoga je i u ustavu iz 1993. pisalo da će se izbori održati 12. lipnja 1994., ali od ove godine počinje odbrojavanje ovlasti po novom ustavu, pa Jeljcin teoretski dobiva mandat na još osam godina! No nitko nije očekivao da će Vladimir Žirinovski tako dobro nastupiti na parlamentarnim izborima da će postati glavni protukandidat Borisu Nikolajeviču. I ozbiljan neprijatelj. Što, za razliku od komunista, nije povezano s prošlim pogreškama i neuspjesima, a može pucati kapitalno.
  Jeljcin se, međutim, više nije mogao vratiti, budući da su izbori od 12. lipnja 1994., uz poništavanje prethodnog mandata, upisani u privremenu odredbu ustava i potvrđeni referendumom. I to ne možete promijeniti tek tako. I sad moraš izaći na izbore kad imaš najopasnijeg konkurenta. I to ne uobičajeni komunist, nego tko? Fašistički? U svakom slučaju, Jeljcin se morao pozabaviti nečim novim. I tuča se pokazala ozbiljnom.
  Prije svega informativnog. A medijska pozornost usmjerena je na Jeljcina i Žirinovskog. Odmah je došlo do razmjene udaraca. I ovdje je Jeljcin imao nedostatke vlasti. Uključujući visoku inflaciju i kolosalan pad proizvodnje. Kao i porast kriminala. I Jeljcin je imao zdravstvenih problema. I onda pokušajte pobijediti na izborima.
  Vladimir Žirinovski, osjećajući se nadahnuto, bio je na putu. I dio medija ga je aktivno podržao.
  Osim toga, došlo je do raskola u eliti. Neki od oligarha smatrali su Žirinovskog svojim i buržoaskim vođom. A zašto je gori od Jeljcina? Je li vrijeme za promjenu konja? Štoviše, Jeljcin je stvarno bolestan i iscrpio se te je odvratna i pijana osoba.
  Javili su se i drugi kandidati. Zakon o predsjedničkim izborima još nije donesen. A izbori se održavaju po starim pravilima: skupite sto tisuća potpisa.
  Jeljcinu je savjetovano da ne mijenja pravila. Neka bude više predsjedničkih kandidata. Više će psovati, raspršit će prosvjedno biračko tijelo. Možda je to isplativije za jednog kandidata iz vlade. Tako da su se svi nezadovoljni razišli po raznim prezimenima. I bilo je manje vremena za sve za kampanju.
  Dakle, kandidata je puno. Naravno, prije svega, sam Vladimir Žirinovski. Zatim Yavlinsky. Također Zjuganov. A malo kasnije, generali Rutskoi i Makašov pušteni su pod amnestiju. Tada je Varenjikov ušao na mjesto predsjednika. I Barkašova, kojeg su smatrali fašistom. Registriran bez problema: neka Žirinovski povuče više glasova.
  Ima dosta vremena za prikupljanje potpisa i upisan je pristojan broj kandidata. A Alla Pugačeva se ugurala u predsjednicu Rusije. I još mnogo toga. Jurij Vlasov na primjer, i Anatolij Karpov. Cijela je kavalkada pohrlila na juriš na prijestolje. Ukupno je trideset i devet kandidata prošlo registraciju i ovdje su prikupili potpise. A željnih je bilo više od dvije stotine.
  Jeljcinov tim čak je potaknuo veliki broj kandidata. Aktualna vlast nije očekivala pobjedu u prvom krugu. Ali smrviti oporbu, a prije svega natjerati Žirinovskog da se raspusti - molim!
  Zjuganov tada još nije bio poznat i prepoznatljiv političar. A Aleksandar Lebed je i dalje ostao u četrnaestoj vojsci. Iako su ga htjeli izvući, general je pustio maglu. I očito je odlučio da njegovo vrijeme još nije došlo. Među kandidatima se pojavio i Mavrodi, šef MMM-a. I on je stjecao popularnost, kao i glava Hermesa. Vladimir Bryncalov također je ušao u predsjedništvo. No, njegovo društvo bilo je sasvim mirno i nije palio, za razliku od izbora devedeset i šeste godine. Do sada je nominalno Jeljcin bio prvi u ocjeni, ali podaci istraživanja javnog mnijenja pokazali su njihovu nepouzdanost.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky predstavljen je u negativnom svjetlu, ali i crni PR mogao je igrati u njegovu korist. Yavlinsky je bio treći u ocjeni, ali je njegova popularnost opadala. Također liberal, čak i ako oporba nije popularna.
  Rutskoy je registriran, a njegov rejting je nešto porastao. Khazbulatov nije izašao na izbore. Iosif Kobzon se također kandidirao za predsjednika. Njegova nominacija izazvala je mnogo kontroverzi i direktnih sukoba. Odjednom je i gradonačelnik Sankt Peterburga Anatolij Sobčak otišao u Predsjedništvo Rusije. Ova nominacija naišla je na negativnu reakciju: nomenklaturno biračko tijelo je raspršeno. I to je snizilo Jeljcinov rejting.
  Međutim, Anatolij Sobčak je dao naslutiti da će se opozvati u korist Jeljcina. Boris Fedorov i Shakhrai također su se kandidirali za predsjednika. No, ni to nisu najzvjezdani političari.
  Iako također iz Jeljcinove ekipe. A dalo im se i naslutiti da se trebaju povući na vrijeme.
  Tako su se izbori odvijali prilično veselo, a intrige je bilo i u drugom krugu.
  Ali Vladimir Žirinovski je bio u centru pažnje, a o njemu su stalno pričali. I nekako se podrazumijeva da je postao favorit utrke. Da, i činilo se da je Jeljcinu isplativije dobiti ovu odvratnu osobnost u drugom krugu od manje štetnog i mlađeg ekonomista Yavlinskog. Ili čak Zjuganov, a još više Sobčak. Iako je Žirinovski tada bio u usponu, a njegova popularnost je otišla do krova, a ljudi su se okupljali na stadionima.
  A propaganda da je fašist čak igra na ruku: ljudi su promašili red i sanjali čvrstu ruku. Da, i demokracija s neredom, mnogi su umorni.
  Dakle, izbori su ovdje bili fifty-fifty. I Žirinovski je postigao bodove. Popularnosti mu je pridonijelo i pokretanje kaznenog postupka protiv njega. Uz to, pokušaji atentata, koji su raspirili intrige i podigli rejting. Posebno skriveno.
  A ovo je ozbiljno... Općenito, mediji su u to vrijeme radili na tome da zabadaju Žirinovskog, ali neki od njih su bili i protiv njega. I usmjerenu pažnju. Nešto što podsjeća na devedeset i šestu godinu: Zjuganov protiv Jeljcina. Ali Zjuganov je imao veliki nedostatak: prošlost svoje stranke. To je i slavno i u isto vrijeme neuspjeh. A u sjećanju ljudi dugi redovi i prazne police vremena razvijenog socijalizma još su bili presvježi. A posebno naravno vremena Gorbačova s kuponima i karticama. A ljudi se ne žele vraćati u prošlost. A Žirinovski im obećava veliku budućnost, koja ozbiljno mami i privlači.
  A situacija je sve teža. I dolaze izbori. A Vladimir Žirinovski nastavlja blistati.
  Vrijeme leti tako brzo da se nemate vremena ni osvrnuti. A onda dolazi dan glasanja. Prvi podaci dolaze s istoka. A prednjači Vladimir Žirinovski. Nadalje, Jeljcin i Zjuganov se bore za drugo mjesto. A ovo je vrlo teška borba.
  No, na kraju je Jeljcin pretekao Zjuganova na račun Moskve i došao na drugo mjesto. No, zaostatak u prvom krugu bio je značajan. I Jeljcin je imao male šanse za pobjedu. No, nije sve išlo u prilog aktualnom predsjedniku. Što je očito izgubljeno, nakon što je promašio tako porazan udarac. Ipak, Jeljcin se nikada nije pojavio na televizijskoj debati. Izbori su bili vrlo zanimljivi. Zjuganov, koji je postao treći, podržao je Žirinovskog. Alla Pugacheva također je podržala Žirinovskog. I Kobzon Jeljcin. Takav je bio razlaz.
  Rutskoi je prkosno zadržao neutralnost. Ostali su podijeljeni, te su na različite načine pozivali na glasovanje. Ali Jeljcin nije čekao nedvosmislenu podršku. I nisu svi govorili u njegovu korist.
  Tako da su izbori bili jako nervozni. Ali Žirinovski je bio izraziti favorit. I to je stvarno bio znak.
  A onda se dogodio drugi krug... Od samog početka, od prebrojavanja glasova, Vladimir Žirinovski je preuzeo vodstvo i zadržao ga do kraja, osvojivši više od sedamdeset posto glasova. I Jeljcin je bio prisiljen otići. Tako je završila njegova era.
  I Vladimir Žirinovski je postao predsjednik. Dobivši teško nasljeđe. Uključujući pad proizvodnje i Čečeniju i niz drugih problema. I počela je nova era ruskog preporoda. U početku Žirinovskom nije sve išlo. Ali ubrzo je industrija počela raditi. Počele su se proizvoditi naprednije vrste oružja, počele su represije nad korumpiranim službenicima i drugim lopovima. Mnogo toga je promijenjeno i obnovljeno.
  Vladimir Žirinovski nije krio da će uspostaviti diktaturu i doista je zabranio djelovanje mnogih stranaka i pokreta. Počela je prisilna agitacija i modernizacija.
  Istodobno su s Iraka ukinute sankcije, što je dovelo do naglog skoka cijena nafte. I mnogo više je učinjeno. Nezaposlenost je brzo nestala i došlo je do pravog oporavka.
  Radna mjesta su se otvarala velikom brzinom. I zemlja je sve jače napredovala. Vladimir Žirinovski je izabran za drugi mandat, pokazao je briljantan rezultat u prvom krugu. I nastavio oživljavanje Rusije.
  Jedan od prvih koraka bila je integracija s Bjelorusijom. I to je briljantno uspjelo. Tada je odlučeno da se u sastav uključe Rusija i Kazahstan.
  I tijekom rata 1999. Jugoslavija je postala dio Rusije i spašena.
  A onda su uslijedila dodatna osvajanja. I nove zemlje bile su dio Rusije.
  Do 2008. Rusija se obnovila unutar granica SSSR-a. Ali to je druga priča.
  
  VIŠE Führerovih predvidljivih poteza
  Hitler se pokazao malo mudrijim i dalekovidnijim. I već u četrdeset i prvoj godini preuzeo je rizik i prebacio nekoliko dodatnih divizija u Rommel iz Francuske u Afriku.
  Briljantni zapovjednik razvio je brzu ofenzivu i zauzevši Tolbuk napao Egipat. I ne dajući Britancima predaha, zauzeo je Aleksandriju i Sueski kanal. Nakon toga su njemačke trupe trijumfalno ušle u Irak i okupirale Kuvajt.
  Dobiven je pristup nafti, ali Nijemci su potučeni kod Moskve. I Fuhrer je krenuo u ofenzivu, kao u stvarnoj povijesti na jugu. Rommelove pobjede su svakako utjecale na raspoloženje. A u kolovozu je Turska ušla u rat protiv SSSR-a. Snažan udarac Osmanskog Carstva na položaje Crvene armije pokazao se smrtonosnim. Sovjetske trupe bile su znatno nadjačane i povukle su se. Batumi je zauzet, a Jerevan opkoljen.
  Značajne snage Crvene armije preusmjerene su sa sjevernog Kavkaza. I Nijemci su se uspjeli probiti do Kaspijskog mora. I odsjekli su sovjetsku vojsku kopnom. I pokazalo se da je to ozbiljna tvrdnja. I Rommel ju je napao zajedno s turskim trupama. I počeo se probijati do Bakua. Da, ovo je ozbiljno.
  Japan je u ovom svijetu prošao nešto bolje u bitci kod Midwaya. I izbjegao poraz. Ali nije mogla graditi na svom uspjehu i nije zauzela Havajski arhipelag. I to je utjecalo na tijek rata na Pacifiku. Ali i Zemlja izlazećeg sunca izbjegla je poraz. Međutim, nije se usudila otvoriti ni drugi front.
  Nijemci nisu uspjeli zauzeti Staljingrad u pokretu, ali su odsjekli Crvenu armiju preko Kaspijskog mora. I počeli su razvijati ofenzivu prema jugu. I uspjeli su... Nijemci su se u cjelini borili prilično vješto. I nisu se uključili u dugotrajne bitke kod Staljingrada, već su se preselili na jug uz Volgu.
  Nezgodno je kretati se u planinama, a Fritz su radije napadali uz obalu Kaspijskog mora. I uspjeli su.
  Pilot Luftwaffea Marcel pokrio se slavom u borbama s Britancima, te je prebačen na istočni front. Tamo je nastavio silom stjecati račune, slamajući neprijatelje. I bilo je super.
  U SSSR-u je Marseille dobio nadimak crni vrag. Bolno brzo je dobivao račune. I to ne kao lovac, nego juri u gustinu trupa i uništava avione.
  Ofenziva sovjetskih trupa kod Staljingrada ovoga puta nije bila uspješna, pa su Nijemci bili spremni za nju. Nacisti su uspjeli odbiti pokušaj operacije Rzhev-Sychov, na koju su bačene kolosalne snage.
  A zimi su se nacisti već približavali Batumiju. I situacija je postala kritična.
  Lukavi Staljin ponudio je Hitleru separatni mir pod bilo kojim uvjetima.
  Smatrao je da je daljnji nastavak rata besmislen i da neće dovesti do ničega osim novih žrtava i gubitaka.
  Hitler je pristao, ali je iznio vrlo teške uvjete: odreći se cijelog Kavkaza, zemalja uz Volgu, kao i Karelije i grada Arhangelska. Plus plaćanje godišnjih reparacija, besplatne zalihe sirovina i hrane, te prijenos cjelokupne vojne opreme Trećem Reichu. A onda se granice crtaju duž linije fronta.
  Staljin se složio s tim. Unatoč ozbiljnosti takvih stanja. I Nijemci su zapravo pobijedili. Staljin je također zajamčio kraj gerilskog rata, te vratio nekoliko zarobljenika. Osim toga, SSSR je također prebacio svoje zlatne rezerve u Treći Reich.
  Hitler je dobio mnogo, ali je i dalje postojao Zapadni front. I trebalo je pomoći Japanu.
  Prije svega, Fuhrer je postavio ultimatum Francu i pustio je njemačke trupe u Gibraltar. Grad-citadela je zauzet tijekom dana, kao rezultat prolaznog napada. Tada su nacisti počeli napredovati, osvajajući Afriku preko Maroka. I apsolutno su uspjeli. Njihove trupe bile su i jače i spremnije za borbu.
  Tigar se pokazao vrlo uspješnim, tenk koji je jednostavno šokirao britanske vojnike. I tresli su se od straha.
  Nijemci su u proljeće 1943. godine, svladavši slab otpor britanskih jedinica, zauzeli cijelu francusku Afriku. A onda smo se ljeti preselili na jug. Fuhrer je želio zauzeti cijeli Crni kontinent. A tijekom proljeća nacisti su okupirali i Indiju, gotovo bez otpora. I lokalno stanovništvo i sipoji dočekali su naciste kao osloboditelje.
  I Treći Reich je stekao kolosalne resurse.
  Tijekom ljeta nacisti su zauzeli gotovo cijelu Afriku. A u jesen su završili osvajanje Južne Afrike i Madagaskara.
  Došlo je do zračnog napada na Britaniju. Prije svega, u nebo je lansiran ME-309, koji se pokazao kao vrlo strašan zrakoplov. Još tri zrakoplovna topa 30 mm i četiri mitraljeza. Protiv takvog čudovišta nije se tako lako oduprijeti. ME-309 postao je noćna mora za Britance. Kao i bombarder Yu-288, koji je bombardirao britanske položaje, bez ikakve sumnje.
  Posljednji zrakoplov bio je toliko brz da je britanskim zrakoplovima bilo gotovo nemoguće sustići ga. Focke-Wulf se također pokazao vrlo zastrašujućim. Ovaj stroj je općenito postao mesar za Britaniju i SAD.
  Ali pilot Marseille počeo je zabijati fantastične račune. Za tri zrakoplova, prvi put u povijesti Trećeg Reicha nagrađen je Viteškim križem Željeznog križa s listovima srebrnog hrasta, mačevima i ponovno dijamantima. A za četiri stotine zrakoplova kao novu nagradu dobio je Viteški križ sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Za 500. avion odlikovan je Ordenom njemačkog orla s dijamantima. I za tisućiti: Veliki križ željeznog križa. I složit ćete se da je bilo jako cool!
  A Britance su tukli u zraku kao što su pečeni janjeći kotleti. I vrlo su uspješno sekvestrirani.
  A njemačka podmornička flota je brzo rasla i slomila Britaniju na moru. I SAD također. Ukupna tonaža obje flote brzo se topila. A njemački je rastao. I broj brodova se povećao.
  A Britaniju su i dalje bombardirali. Godine 1944. u seriju je ušao mlazni lovac ME-262, koji je za saveznike postao prava noćna mora. I još učinkovitiji mlazni bombarder Arado. I još jače su tukli Britaniju u nebo.
  Saveznici nisu imali dobre mlazne zrakoplove i gubili su od nacista.
  Uz ogromne resurse i masu ljudstva, nacisti su istovremeno pokrenuli FAA raketni program. Istina, donekle je razočarala Hitlera. Rakete su bile preskupe i ne baš točne. Ali oni su ipak donijeli najveću štetu Britaniji. A London su posebno pogodile raketne salve.
  Do ljeta 1944. Nijemci su potpuno preuzeli dominaciju na nebu. Imali su i napredniju verziju Focke-Wulfa - TA-152, koja je jednostavno bila nadmoćno dobra. I tukao je britanske zrakoplove i bombardirao kopnene ciljeve.
  U srpnju 1944. započela je operacija Morski lav. Nastavilo se dosta uspješno. I u roku od dva tjedna Britanija je napadnuta. Njemački tenk "Panther" -2 pokazao se vrlo dobrim, a još snažnijim i što je najvažnije savršenim "Lion" -2. Posljednji tenk koristio je shemu novu za njemačku izgradnju tenkova: raspored motora i prijenosa u jednom bloku. A to je omogućilo smanjenje visine spremnika i zbijanje rasporeda.
  To znači da je težina smanjena, a debljina oklopa povećana. "Lav" -2, težak devedeset tona, podigao je debljinu oklopa na 250 mm u čelu i 170 mm u boku, a s motorom od 1250 konjskih snaga. Zbog čega su njegove vozačke performanse bile zadovoljavajuće. Povećana je i razina nagiba oklopnih ploča.
  Tako su Nijemci krenuli naprijed, a Britanci su poraženi.
  Ali još su postojale Sjedinjene Države. Nacisti su zauzeli Island i počeli se približavati gradovima Amerike. TA-400 izveo je prva masovna bombardiranja.
  Nišanski udar izveli su i rakete V-3. Neka su skupi, ali su pokazali mogućnost granatiranja.
  Roosevelt je već bio teško bolestan i želio je mir. Ali Treći Reich je bio nestrpljiv da dokrajči Sjedinjene Države.
  Nijemci su se sada kretali i bombardirali SAD. Gradilo se sve više zrakoplova, podmornica i brodova.
  Četrdeset i peta godina prošla je u razmjeni golemih udaraca. SAD su gubile zračnu bitku. Nijemci su koristili mlazne zrakoplove. Konkretno, ME-262 X, koji se pokazao naprednijim i učinkovitijim.
  Osim toga, njemačka podmornička flota koristila je podmornice s vodikovim peroksidom, koje su vrlo brzi i napredni strojevi.
  Hitler je zahtijevao poraz od Sjedinjenih Država...
  Staljin je i dalje šutio i lizao rane.
  Godine 1946. započela je invazija na Kanadu i istovremeno od Latinske Amerike do Meksika.
  Zrakoplovi i tenkovi Fritz serije E vrlo su jaki. Potonji su za Ameriku postali noćna mora.
  Tenk E-50 nije imao premca i samouvjereno je mlatio Shermane i Pershinge.
  Njemački automobil imao je novi plinskoturbinski motor od 1500 konjskih snaga i ukupno sedamdeset tona. I prednji oklop je 250 mm ispod nagiba, a bočni oklop je 170 mm. I ovaj auto je sve zdrobio. I pištolj kalibra 105 mm i duljina cijevi 100 EL. I tako sve slama i lomi.
  Američki tenkovi probijaju se s pet kilometara uz jamstvo. I samo sami "Superšing" imaju priliku probiti se u stranu i zatvoriti.
  I Nijemci su krenuli protiv Sjedinjenih Država. A jurišna puška MP-64 u Njemačkoj je bez premca. I slomiti Amerikance.
  Samo razdvajanje uz ocean i duga komunikacija sprječavaju Amerikance da brzo budu poraženi.
  Hitler urla i zahtijeva uspjeh... Kanada je zarobljena u proljeće i ljeto 1946. godine. A u jesen su borbe već bile u punom jeku u Sjedinjenim Državama. Nacisti su se, međutim, suočili s tvrdoglavim otporom.
  Jenkiji su očajnički branili svoje zemlje i držali se svom snagom. Jesen je prošla u žestokim borbama. Nijemci su iskoristili strane divizije i nastavili napredovati. A i Japanci su se popeli s istoka. I uglavnom su napadali s meksičke strane.
  Fuhrer je udarao šakama i zahtijevao nove pobjede i uspjehe. No borbe su se nastavile i trajale, a do kraja zime 1947. zarobljena je polovica glavnog teritorija Sjedinjenih Država.
  Već je proljeće. U borbi se pojavio novi njemački tenk E-50. U njemu se težina smanjila za pet tona, a motor je postao snažniji za 2000 konjskih snaga. A ovaj auto već doslovno leti. Njezina mobilnost pravi je šok za Amerikance.
  A TA-500 i TA-600 Amerikance jednostavno zakopaju u zemlju. U borbama je sudjelovao i supertenk Rat-2. Stroj težak dvije tisuće tona. Međutim, nije se pokazao vrlo učinkovitim. Istina, nova modifikacija "Rat" -3 bila je opremljena snažnom mlaznom bombom. A ovaj bombarder će i mlatiti i trgati neprijatelja.
  Proljeće 1947. bilo je vruće. A do kraja svibnja Nijemci su se već približili New Yorku. U borbama su sudjelovale i diskoteke. Bili su okruženi laminarnim mlazom i praktički neranjivi. I smrskali Amerikance na nebu i na kopnu. A ljeti je počeo napad na New York i Washington.
  Nijemci su svakako bili jaki. A SAD nisu odoljeli. Iako je New York pokazao svoje herojstvo, i unatoč razaranju, nije odustao. I ostao do kraja kolovoza. Sjedinjene Države su kapitulirali 3. rujna 1947. godine.
  I to je bio kraj Drugog svjetskog rata.
  Treći Reich je neko vrijeme probavljao i gospodario zarobljenim. I zavladao je mir...
  Ali Japan je i dalje zadirkivao Adolfa Hitlera svojim posjedom. I bilo je jasno da se dvije ptice ne mogu slagati u jednoj jazbini. A u SSSR-u je Staljina zamijenio Berija.
  A 20. travnja 1955. počeo je novi rat. A Beria je ponudio sudjelovanje u tome na strani Trećeg Reicha.
  Hitler je pristao, ali je odredio da će SSSR dobiti samo južni Sahalin i Kurilski greben. I ništa više! Odštete će biti smanjene za samo pet posto.
  Beria se složio s tim. I tako su se bitke nastavile kolosalnom snagom. Nijemci su tehnološki jači. I imaju puno stranih divizija. Ali ni Japanci nisu slabi. I imaju ogromnu vojsku, pogotovo Kinesku.
  I dolazi novi veliki rat, ali to je druga priča.
  
  RAT SSSR-a I Kine
  BILJEŠKA
  Izbija veliki rat između SSSR-a i Kine. Na strani Kine je kolosalna nadmoć u ljudstvu, Rusija je tehnički jača i ima talentiranije i kompetentnije zapovjedništvo.
  Na primjer, rat između SSSR-a i Kine gotovo je postao stvaran 1969. godine, tijekom bitaka za otok Damansky. A u drugom paralelnom svemiru Mao Zedong, koji je već imao sedamdeset i pet godina, odlučio je da već nema što izgubiti, te da još za života treba ući u povijest kao najveći osvajač i ratnik. I nadmašiti Staljina! I tako je kineska vojska krenula u ofenzivu i napala SSSR. Razlog je bio topnički napad na kineski teritorij. A 22. ožujka 1969. Kina je službeno objavila rat SSSR-u.
  Tako je započeo jedan od najkrvavijih ratova u ljudskoj povijesti. Kina se oslanjala na brojno pješaštvo. Ima manje tenkova i aviona od SSSR-a, a zaostaje po naoružanju. Ali postoji velika prevlast u stanovništvu, plus vojska SSSR-a još uvijek treba prebaciti trupe na Daleki istok i Sibir. Nakon najavljene mobilizacije, do 1. travnja Kina je rasporedila više od dvadeset milijuna vojnika. Mnogi od njih bili su naoružani oružjem, ali prilično hrabri i fanatični. I velika brojčana prednost.
  Kinezi su zadali glavni udarac oko Amura, u Primorju i na teritoriju Usuri. Naravno, značajne kineske snage također su se popele preko Amura, pokušavajući odvratiti sovjetske trupe i rastjerati njihove snage. U travnju su se borbe odvijale na periferiji Vladivostoka.
  I jug je puhao toplim zrakom, a proljeće je bilo u punom jeku. Izronila je zelena trava.
  Na put Kinezima stao je specijalni bataljun djevojaka pod zapovjedništvom Alenke.
  Zauzeli su utvrđeni položaj, a bili su naoružani mnogim strojnicama. I kineski perli u gustim gužvama. Djevojke su bile jako dobre.
  Anyuta je, škrabajući iz strojnice, izdala:
  - Slava idejama komunizma!
  I agresivno pokosio Kineze. Posjekla ih je kao kosom. I to je učinila vrlo uspješno.
  Alenka je golim nožnim prstima bacila granatu, razderala vojnike Nebeskog Carstva, cvrkutala:
  - Za slavu komunizma!
  Zoya je, pucajući na neprijatelja, pokosila protivnike žutom kožom. A djevojka ga je uzela i golim nožnim prstima bacila paket s eksplozivom.
  A komsomolac je viknuo:
  - Za svetu Rusiju!
  Alla je također crvenokosa djevojka, u bikiniju. I pokosi kineske vojnike, i golim nožnim prstima baca ubilačku granatu. Uništava neprijatelje iz Kine.
  Ratnik je viknuo:
  - Za veličinu Rusije!
  Maria je također precizno pucala u Kineze. I borio se kao čudovište. Kosila je Maove trupe... I ponašala se kao pravi komsomolac. A kako pokositi ove Kineze.
  Onda je viknula:
  Nećemo odustati od Vladivostoka!
  Olimpijada: ova junačka djevojka, dok je rafalom iz mitraljeza udarila Kineze. I pokosio mnogo žutih vojnika. A onda golim nožnim prstima kako ispaliti cijelu hrpu granata. Kineski tenk se prevrnuo, zgnječivši pedesetak uskookih vojnika.
  Komsomolci su pjevali:
  - I u Americi, Japanu, Kini,
  Nema Moskve ljepših gradova...
  Da pokažem ovaj grad u slavi -
  Ne mogu pronaći prave riječi!
  I tu Alenka opet u jednom rafalu pokosi liniju Kineza, i golim prstima baca granatu.
  Alenka je jako lijepa plavuša. I puca precizno, svaki metak pogađa metu, ubijajući Kineze.
  Djevojka je sasvim logično primijetila, pucajući na neprijatelja:
  - Komunizam je veliki kosmos,
  Komunizam je moja sudbina!
  Komsomolka je jako ljuta što je Rusija izgubila rat od Japana. Rusija, koja je porazila Napoleona, izgubila je od Azijata. I to je sramotno. A u slučaju pobjede Kina bi postala samo ruska provincija. A te prilike su propuštene.
  Anyuta također vrlo precizno puca u Kineze. Kosi ih kosom. A onda bosim nogama baci granatu i prevrne tenk nebeskog carstva.
  Ratnik je pjevao:
  - Za veličinu planete na vječnu slavu komunizma!
  Zoya također puca vrlo precizno, te pogađa protivnike. I radi to vrlo precizno. A sada iz tenka lete polomljeni valjci.
  Zoya škripi:
  - Za svetu Rusiju!
  I pokazuje svoj dugi jezik.
  Crvenokosa Alla također se bori s Kinezima. Puhao je jak vjetar, a kosa joj je vijorila po zračnim valovima poput proleterske zastave, s kojom idu na juriš na Zimski dvor.
  Djevojka urla:
  - Za mir i za komunizam!
  Maria je također pokosila cijeli niz kineskih vojnika. Izrežite cijelu rupu. A ona je golim nožnim prstima bacila bombu smrtonosnom snagom i viknula:
  - Za veličinu Domovine!
  Olimpija je pucala na trupe Mao Cetunga, srušila neprijatelja kao pšenicu srpovima, nokautirala mnogo neprijatelja i zacvilila:
  - Za SSSR!
  I golim nožnim prstima, kako lansirati granatu koja uništava trupe Nebeskog Carstva i obara avion.
  A od Valentina, kao da je udario po kineskom jurišnom zrakoplovu iz bazeoke i oborio ga, cereći se, govoreći:
  - Rusiju se ne može sagnuti i ne staviti na koljena!
  Sovjetske djevojke se također bore u blizini urbanog sela Dalniy. Pa čak i u bijesu, ljepotice idu u protuofenzivu. I to u bijesnom napadu.
  Ali najspremnije jedinice garnizona krenule su za Kinezima. I bez ikakvog odlaganja udarili su straga.
  Prvi je u borbu ušao bataljon bosonogih djevojaka, u kratkim hlačama i prslucima.
  Lijepe djevojke počele su mlatiti vojsku Nebeskog Carstva, već pretučenu u prethodnim bitkama.
  Prije svega, ratnici su napali baterije. Na Kineze su letjele granate bačene bosih nogu. Bili su vrlo oštri. I sami su ruski ratnici uzeli i zbacili svoje prsluke. Ostati golih grudi.
  Tako da je gotovo potpuno gole djevojke gotovo nemoguće pogoditi. Kad je ženina koža gola, njeni meci ne podnose.
  Veronica je bosom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Ja ću biti prvak!
  I protresao svoju bijelu, kovrčavu kosu.
  Julian također nije tako jednostavan. Lupanula na Kinezima. A onda, dok bosom nogom baca granatu i viče:
  - U ime svete, carske i sovjetske Rusije!
  I opet će svoje pune grudi zatresti grimiznim bradavicama. A struk djevojke je tanak.
  Nadalje, crvenokosa Anna juri u bitku. Tako blistava i reaktivna djevojka. Kako baciti granatu bosom nogom. Tako će se kineski ratnici raspršiti na sve strane. I kotrljajte se, kao srušeni.
  A djevojka puca na njih i škripi:
  - Za cara pravoslavnih i ruskih bogova i za SSSR!
  I Angelina je mlatila. I kutija školjki, koju je bacila njezina gola, moćna poput vučnog konja, odletjela je. I razbio puno Kineza.
  Djevojke su općenito super kad su gole i bose. Ali u kratkim hlačama trčanje u poziciji je još hladnije.
  I bradavice od jagoda, tako sjajne!
  Victoria će također svojim grimiznim sisama ispaliti granatu i pogoditi Kineze najbolje što može. Evo djevojke. I što je najvažnije, zapovjednik bojne djevojaka na razaraču. I to samo u gaćicama.
  I trese golim prsima. Što je tako lijepo i seksi.
  Veronika je uzela i bosom nogom bacila granatu. Prekinula je mnogo kineskih i zacvilila:
  - Akrobatika za ukrcaj!
  Yuliana je također golom nogom vrlo spretno bacila granatu i zaškripala dok je kosila Kineze:
  - Naš smiješak i slatki udarac!
  Onda kako zablistati zube.
  I tako ga je Anna uzela i pojebala. Upucao mnogo Kineza. I kako je to uspjela.
  I kako lansirati granatu bosom nogom. I škripi:
  Mi nismo robovi!
  Tada će se nasmijati i pokazati jezik.
  Angelina ga je uzela i cvrkutala od mahnitog bijesa, pljuvajući napade na neprijatelja:
  - Ja sam najkul od kul.
  I golim nogama lansirala je tešku bombu. Uzela je i digla u zrak kineske trupe, usitnjavajući ih.
  Veronika će također uzeti i napasti azijsku hordu. I drobi im kosti.
  Djevojka ga je uzela i cvrkutala:
  - Sve ćemo zgnječiti!
  I opet, smrtonosna i jedinstvena granata leti s bose noge.
  I slomiti Kineze. A zašto su došli u ruske zemlje? Ovdje sve pripada Rusiji. A selo Dalniy Kina ne može zauzeti.
  Juliana je bosom nogom lansirala granatu i zapjevala:
  - Slava Velikoj Rusiji! Ne treba nam Državna Duma! A nije potreban ni Politbiro!
  Crvena Anna je agresivno istaknula:
  - Bit ću prvak.
  A granata bačena bosom nogom djevojke spljoštit će svakoga. Ostalo je samo krvavo meso.
  Ali Angelina ga je uzela i zacvilila. Ubio gomilu boraca. I pometen poput anđela smrti.
  I puno je kineskih vojnika umrlo.
  Ruske trupe pritiskale su Kineze sa svih strana. Zdrobili su i zgnječili.
  Izbile su borbe prsa u prsa. Ruski vojnici izboli su kineske vojnike bajunetima. Puška Mosin u moderniziranoj, jurišnoj verziji izvrstan je klub. Koji probijaju lubanju. I lomiti kosti.
  Ali posebno se lijepo bore djevojke s mačevima. to je super. Pogotovo kada se gole grudi njišu.
  A bradavice su tako rubinske i blistave. Dakle, želite ih pogledati i poljubiti.
  I ljubiti bez prestanka.
  Djevojke se bore s bijesom gladnih pantera koje vide janjad. Muče ih i gušu kožu.
  Veronika, pucajući na Kineze, ciči:
  -Smrt za smrt!
  Juliana, bacajući granatu bosom nogom, dodaje:
  - Krv za krv!
  Anna, pišući trupama Nebeskog Carstva, vrišti:
  -Oko za oko!
  A bacila je i limun bosom nogom. Bila je jača od svih i rastrgana s aplombom.
  I dolazi Angelina. Pucat će cijela bačva sa smrtonosnim eksplozivom i samljeti neprijatelje.
  Zatim, dok pjeva:
  - Ja sam bosonogi slon i jako cool!
  Djevojka je stvarno moćna. A noge su joj kao batine. Kako premjestiti samuraja u prepone. Tih pet metara gore i poletjelo. Pojurio kao katapult lansiran iz kamena. Točnije, vjerojatno iz katapultnog kamena!
  Viktorija, zapovjednica bojne, ispalila je liniju na Kineze. Pokosila je neke od žutih ratnika i zacvilila:
  Borit ćemo se za Svetu Rusiju.
  I s golim, preplanulim koljenom, kao da će se pomaknuti do brade. I slomiti neprijatelju čeljust.
  Viktorija je uzbuđena...
  Juliana oduševljeno kaže:
  - Bit će car Leonid Iljič Brežnjev, najveći od ruskih careva!
  I cijeli bataljon polugolih, bosonogih djevojaka, kako laju na sve strane, istrebljujući Kineze.
  - Neka bude tako!
  Kinezi su se ipak, po cijenu ogromnih gubitaka, uspjeli zabiti na položaje Crvene armije. I odsjekao Vladivostok. U isto vrijeme, Maove trupe donekle su prodrle u regiju Usuri. U SSSR-u je nastavljena mobilizacija i sve je više vojnika prebačeno na Daleki istok, Sibir i Kazahstan. Sile nisu bile baš jednake. Ali SSSR ima bolju opremu. Ima i bitaka na moru.
  A ovdje je vojska SSSR-a malo lakša. Kina nije tako jaka na moru, a moguće je izvesti prilično uspješne udare protiv nje i izvojevati pobjede.
  Pogotovo ako se bore vrlo lijepe i vječno mlade sovjetske djevojke i vještice.
  Nastavljena je bitka s kineskom eskadrilom. General mora i admiral SSSR-a Andrej Sokolovski djelovali su hladnokrvno.
  Nije čak ni vodio bitku, već je jednostavno dao zapovijed.
  - Približi se i pobijedi!
  Rusi su se mlatili s jedne na drugu stranu. Ovdje se zapalio vodeći brod Deng Xiaopinga. Cijevi su se srušile.
  Općenito, za Kineze je povlačenje malo tromo. Ali oni su tako ponosni. Istina, Deng Xiaoping je iznimka. I naređuje da ode.
  No od Rusa se nije tako lako otrgnuti. Kinezi trpe velike gubitke i povlače se.
  Victoria, kapetanica razarača, i ista polugola, preplanula do crna, svijetlokosa djevojka kao i ostale.
  Naravno, jako je lijepo kad su djevojke gotovo gole, vitke, mišićave. A ako su noge gole, onda je sve to šarm i iskušenje.
  Victoria bijesno kaže:
  - Ja sam ratnik koji je rođen od Svaroga! Ja sam unuka Boga Roda. I mogu činiti čuda!
  Angelina je logično primijetila, povećalo za samuraje:
  "Ni ja nisam obične krvi. Vidi koliko je jaka. Moj predak je bio Ilya Muromets.
  A djevojka je bosim nogama lansirala cijelu kutiju.
  Veronika se očajnički borila, borila svom snagom i pokrenula takvu borbenu moć.
  Suze doslovno Kinezi.
  Djevojka je jako lijepa, plava, oblina, dugih mišićavih nogu. Voljela je da je miluju.
  Veronica kaže:
  - Zašto se kineska horda popela u Rusiju!
  Juliana, ova lijepa djevojka, zacvilila je, udarajući trupe Nebeskog Carstva:
  - Da pronađeš svoju propast!
  Tinejdžerka je posljednjih mjeseci porasla i postala mišićavija i zaobljena. Juliana je procvjetala i postala tako lijepa. A kosa joj je bijela s laganom pozlatom. Sve više želi muškarca. Samo je nevinost strašno izgubiti.
  Ali neka ih maze, maze, ljube, ližu. Najbolje je imati posla s dečkima iz kabine. Oni se također boje i sramežljivi, a manji je rizik da žele nešto ozbiljnije.
  Juliana je jako dobra ratnica i puca. Sanja i o tome da postane feldmaršal. Osim toga, želi postati poput Magomeda i stvoriti vlastitu religiju.
  Ambiciozna djevojka.
  Sada, kada bi sam car Leonid Iljič Brežnjev, poput Vladimira Solniška, uzeo i uveo Rodnoverie u Rusiju i vratio se ruskim bogovima.
  Zašto nam je potrebna Marija?
  Slava Majci Božjoj - Ladi.
  Sigurno je bolje od Biblije.
  Naša Lada je jako lijepa, sa kosom zlatne boje, i prava je Majka Božja i Majka Bogova, i Jedinorođena Kći Svemoguće obitelji!
  Stvoritelj svemira.
  Rod je uvijek bio i On, poput Allaha - Svemogući, Vječni, Sveznajući, Sveprisutni, a cijeli svemir je njegov hram.
  Kako je gori od židovskog Jahve ili slabiji od njega?
  Rod je stvorio bezbrojni skup Svemira!
  Toliko je živio da ne možete zamisliti!
  Rod je bio prije svih vremena. Nije bilo vremena, ali Rod je bio!
  I uvijek hoće!
  Svi Demirugi bogovi su djeca Obitelji!
  A mi smo njegovi unuci!
  Ali Rod ne zabranjuje obožavanje njihove djece i bogova. Rod je Bog bogova.
  A Svarog je Bog bogova!
  A ljudi su unuci bogova! Slava ruskim bogovima!
  Julijana mlati Kineze. Čini se da i ruski bogovi pomažu ruskim ljudima.
  Uskoro će dokrajčiti Deng Xiaopinga i kraj će biti ozbiljan rat na moru. Ili ćete možda morati sletjeti u Nebesko Carstvo. Tim bolje ćemo osvojiti Peking. Utoliko gore za Kinu. Međutim, postati dio Rusije nije tako strašno.
  Točnije, ne Rusija, nego SSSR!
  Juliana pita Annu:
  - Mislite li da bismo trebali preuzeti kinesko carstvo?
  Crvenokosa ljepotica odgovara:
  - Naravno!
  Juliana pita s lažnim iznenađenjem:
  - Za što?
  Anna izričito kaže:
  - Pa da kasnije nije bilo prijetnje! Da se nisam morao opet boriti, s Kinezima koji su se htjeli osvetiti!
  Juliana je uzviknula:
  - I tako je!
  Ruska flota progoni Kineze i potapa njihove brodove.
  Juliana također vodi mentalni dijalog.
  Zašto je potrebna molitva? Jer čovjeku uvijek nije dovoljno ono što ima. Kako prihodi rastu, rastu i potrebe. I ovo je dobro. To je ono što pokreće napredak. Ljudi žele sve više i više. I ruski bogovi pomažu u tome, potičući znanost.
  Velika je mudrost ruskih bogova.
  A kršćanstvo? Što uči?
  Da će Zemlja i sve što je na njoj - gorjeti! Je li doista moguće potaknuti razvoj čovječanstva?
  Naravno - ruska vjera ne uči, za razliku od kršćanstva i islama, o smaku svijeta. Rodnoverie uči da će se ljudi u budućnosti razvijati i sami postati poput bogova-demijurga.
  Da će znanost, napredak i razum od nas napraviti bogove! I da će ljudi postati jači i mudriji.
  Što kršćanstvo uči?
  Što smo mi glina? Da smo nitko! Da je Bog sve, a čovjek ništa!
  Ali Rodnoverie uzdiže osobu.
  Ali najgora stvar u Bibliji je uzdizanje Židova iznad ostalih naroda. Nakon toga se pitate kako netko vjeruje u takvo što. I zašto se kršćanstvo pokazalo tako upornim?
  Ali Rimljani su mogli smisliti svoju vlastitu religiju. Oni su pametni. I napravite svoj vlastiti monoteizam.
  Zašto nam treba tuđa vjera. Tu je i raj - Iriy. I Put između zvijezda, duž Mliječne staze, i doktrina evolucije duha. Kad i sam možeš odrasti Bogu.
  I ne budi samo ovca koja se saginje nad rajem, a njeno janje tjera je željeznom šipkom.
  Dakle, postoji izbor.
  Ili svoje, ili židovske - tuđe!
  Pa zašto Rusima treba tuđa vjera. Oh, zašto Petar Veliki nije oživio Rodnoverie.
  Molili bi se svojim bogovima, i svojoj Bogorodici Ladi.
  I ruski bogovi bi postali jači od svih i vodili bi nas do pobjede.
  A Arapi? Stvorili su vlastitu religiju. I nisu uzeli tuđe.
  Eh, pa zašto u Rusiji nije bilo ruskog Magomeda.
  A zašto niti jedan kralj nije podržao proroke u tome?
  Nova religija - Rodnoverie u obliku monoteizma!
  I slava Velikoj Rusiji!
  Slava SSSR-u i komunizmu!
  Dakle, Kinezi dobivaju orahe. Ali na kopnu su jaki. Rusija im se može suprotstaviti samo kvalitetom. Na primjer, posada tenkova Elizabeth bori se u blizini Alma-Ate. Već krajem svibnja 1969. Vruće je i djevojke u bikinijima.
  Elena je opalila, pritišćući tipku joysticka, golih prstiju. Lupanula je grubo viknula:
  - Nepobjedivi smo!
  Tenk T-64 je superiorniji od kineskih vozila. I razdvojite ih. Ali najveći dio vatre mora biti izveden na pješaštvo.
  A napad bacaju kineski dječaci. Tinejdžeri od trinaest ili četrnaest godina kreću u napad, bljeskajući golim petama. Maloljetni dječaci trče u bitku bez cipela. Dakle, pametniji je i ekonomičniji. I mitraljezi pucaju na njih.
  Catherine, koseći kineske borce, primijetila je:
  - Slava SSSR-u!
  Euphrasia je, manevrirajući tenk, viknula:
  - Za Svetu domovinu!
  Glavna stvar je ne bacati granate na vas. A sovjetski tenkovi kose kinesko pješaštvo.
  Ne, oni nikada neće dati milost.
  Elizabeth je pjevala, šaljući visokoeksplozivni projektil u gustinu kineskih trupa i urlala:
  - Za lijepi komunizam!
  A djevojke su u glas pjevale:
  Unija je neuništiva, slobodne republike,
  nije se okupila gruba sila, ni strah...
  I dobra volja prosvijećenih ljudi,
  I mudrost i razum, i hrabrost u snovima!
  A cure su stvarno cool. A njihov precizno lansirani projektil razbio je kineski samohodni top.
  Kineska armada pretrpjela je ogromne gubitke, ali nije postigla svoj cilj, iako je bilo nekih uspjeha. Vladivostok je uspio biti odsječen i to je ozbiljno. Gotovo cijelo primorje je zarobljeno. U isto vrijeme, Kinezi su pokušali opkoliti Alma-Atu. Ali sovjetska vojska je izdržala. Ljeto je stiglo. U bitku je ulazilo sve više jedinica s obje strane. Mao Zedong je zahtijevao pobjede od generala Nebeskog Carstva.
  Zemlje Varšavskog pakta nisu htjele ratovati s Kinom. Samo je DDR poslao nekoliko bataljuna. Uključujući tenkove. Druge države se nisu htjele uključiti na ovaj ili onaj način.
  Ovo su saveznici. Kinezi su prilično slabi u tehnologiji, ali tenk T-54 je savladan u proizvodnji i koristi se u bitkama. Nebesko Carstvo žudi za pobjedama i želi svjetsku dominaciju.
  Mao Zedong je započeo rat kad mu je već bilo sedamdeset pet godina. Ima malo toga za izgubiti. SSSR ima nuklearno oružje, ali Brežnjev je obećao da ga nikada neće upotrijebiti prvi. Kina također ima atomsku bombu. A kako ne bi pao pod nuklearni napad SSSR-a, Mao to još nije iskoristio. Borbe su na kopnu... 22. ožujka počeli su sukobi velikih razmjera. U travnju su glavne snage ušle u bitku. Općenito, dok Kina nije postigla previše uspjeha, ali je uspjela nešto učiniti.
  Pogotovo u Primorye.
  Ali sovjetska pacifička flota izvojevala je niz pobjeda. Na moru kineska superiornost u ljudstvu i stanovništvu ne utječe toliko.
  Mao očekuje pobjedu u dugotrajnom ratu iscrpljivanja. Ima nekoliko puta više stanovnika. Osim toga, SAD i NATO su neprijatelji SSSR-a. Predsjednik Nixon je rekao da bi mogli prodati oružje Kini. Konkretno, tenkovi i avioni, te brodovi.
  Istina, Kina nije previše bogata da bi to platila. Ali dio zaliha može ići na kredit. A ovo je ozbiljno...
  Rat se vodi sam za sebe i vrlo je neugodan za SSSR, iako Kinezi trpe višestruke i više gubitaka. Ali svi se penju i penju.
  Tenkovska posada Gerda ušla je u bitku s kineskim vozilima.
  Nijemci su koristili najnoviji visokotlačni top s relativno kratkom cijevi. Izvrstan razvoj napravljen u DDR-u i sposoban slomiti bilo koji dio.
  Novi pištolj imao je kalibar 120 milimetara i njušku brzinu od 1700 metara u sekundi. Njime je bilo moguće probiti sva kineska vozila s velike udaljenosti. Možda, osim super-teških Mao tenkova. Ali mogu se i probušiti, samo malo bliže.
  Njemački ratnici svoj automobil stavljaju s izvrsnim prednjim oklopom.
  Kineski T-54 pokušali su se približiti Nijemcima, pa su se raspršili, doslovno prijeteći da će se nabiti.
  Gerda je pucala na kineski tenk. Otkinuo mu toranj i zacvrkutao:
  - Što protiv tigrica naletjeti?
  Charlotte je također golim prstima pritisnula tipku džojstika i zacvilila:
  - Budimo prvaci svijeta!
  I razbio kineski tenk.
  Zajebana na ruskom i Christina. Najnoviji pištolj bio je automatski i ispaljivao je dvanaest hitaca u minuti.
  Djevojka sa zlatno crvenom kosom zacvilila je:
  - Za pruske ratnike nema prepreka!
  Zlatokosa Magda također je razbila kineski tenk i pokazala zube:
  Ja sam najjaci od jakih...
  Djevojke su bile ljute. Rat ide i traje. A kada će crveni Kinezi biti poraženi? Koliko će dugo rezati? Samo teški momci.
  A Kineskinje imaju ono što im treba.
  Primjerice, Nijemci su mučili komsomolca iz Narodne Republike Kine. Prvo skinite djevojku na hladnoći.
  Gerda je prva strgla svoj kaput od ovčje kože. Zatim je zajedno sa Charlotte počela skidati čizme. Međutim, cipele su cerade i oborene. Krpe su bile odmotane.
  Tada je Gerda nožem rasparala komsomolsku tuniku i košulju. Ostao samo grudnjak. Prerezala je hlače.
  Charlotte je povukla plavu kosu kineskog komsomolca. Tada su to bile Gerda i Charlotte, u bikiniju, vodile su komsomolca bosonoge i u kupaćem kostimu. Tri golonoge djevojke pobjegle su na veliku hladnoću. Komsomolka se ponašala hrabro. I trčao sam dva sata. Iako ne tako cool kao dvije tigrice. Noge Ruskinje su pocrvenjele, a potom i plave od hladnoće.
  Tada su njezinu Gerdu i Charlotte svezali s leđa i stavili na stalak. Komsomolka je drhtala od boli. Počeo sam se savijati. Gerda ju je povukla za ramena i okrenula oko sebe. Zastenjajući od boli, kineska komsomolka se uspravila na stalku, a zglobovi su joj krckali.
  Bose noge kineske djevojke bile su stisnute u kocke i one su počele vješati teret. Charlotte je prva učitala dnevnik.
  Komsomolka iz Kine je zastenjala, ali je potom stisnula zube i zašutjela.
  Charlotte i Gerda brzo su lomile grane. Komsomolci su položeni pod bose noge i zapaljeni.
  Tako je zanimljivo pržiti gole pete. I jako smiješne, i zabavne ljepotice.
  Plamen je lizao malo hrapave tabane kineske komsomolke, a mirisao je na prženi šiš kebab. Bol, naravno, od vatre je strašna. Komsomolac je zadrhtao, znoj je curio s nje, djevojke su tiho stenjale. Ali glasne povike zadržao je strašni napor volje.
  Zatim su djevojku počeli bičevati smrekovim granama. I Gerda i Charlotte mlatile su se svom snagom. Čak je i koža na leđima djevojke pukla. Izlila se miješana krv, sa znojem. Grudnjak joj je odletio, pao u vatru i dodao toplinu bosim nogama.
  Gerda se nagnula i polizala mješavinu znoja i krvi. To joj je pričinilo zadovoljstvo.
  Charlotte je uštipnula kineskog komsomolca za prsa. A onda je djevojka uzela i udarila šakom u solarni pleksus. Zatim je crvenokosa vrag dodala grane vatri pod bosim nogama kineskog komsomolca. Miris paljevine bio je još jači.
  Gerda je ljutito prosiktala:
  - Ti ćeš govoriti!
  Charlotte je jače stisnula djevojku za prsa i prosiktala:
  - Prestani se praviti glup!
  Gerda je izvadila goruću granu iz vatre i prinijela je golim prsima kineske komsomolke.
  Tako se trznula, a njezina se plava glava zanjihala, pala na bok.
  Charlotte se nacerila kao vrag.
  - Izgleda da je djevojka spremna!
  Gerda se zahihotala i počela masirati lice i vrat kineskog komsomolca. Bila je zdrava i brzo se oporavila. Tada je plavokosi terminator izvadio iz vatre goruću granu i prinio je nježnom licu zarobljenika. Djevojka se opirala i trzala se.
  Gerda je obliznula usne i prosiktala:
  - Hoćeš li reći ljepota?
  Komsomolac je cvilio:
  - Ubij me! Molim te ne pati!
  Gerda je ozbiljno odgovorila:
  - Ne! Bit ćete mučeni jako dugo i sprženi do kraja.
  Charlotte je primijetila:
  - Ili ga možda dati muškarcima. Ona je još uvijek djevica i jako će je boljeti kada...
  Komsomolac iz Kine očajnički je vrisnuo:
  - Nema potrebe! Ionako ti neću reći!
  Gerda je predložila:
  Hoćemo li joj spaliti prsa?
  Charlotte je odmahnula glavom.
  - Ne! Postoji učinkovitiji način izdvajanja informacija.
  Gerda je kimnula.
  - Da... Ovo je za pritisak na arteriju u vratu. Oformiti izvještajnu zonu, a ona će nam reći sve što zna i što ne zna!
  Charlotte se zahihotala i primijetila:
  Zašto smo je onda mučili?
  Gerda je iskreno odgovorila:
  - Čisto iz zabave. A sada.
  Plavokosa terminatorica stavila je ruku na vrat kineskog komsomolca. Zakolutala je očima i postala poput mrtve ribe. Gerda je odlučno rekla:
  - Gdje je baterija?
  Ona je krotko odgovorila:
  - Na planini Bulshim ....
  I tako dalje... S Tihog oceana već su stigle tegobe i pljuštale su obilne kiše.
  Nijemci su napredovali vrlo sporo. Blato i bljuzga su ih usporili. Borbe su pokazale učinkovitost novog visokotlačnog topa s vrlo velike udaljenosti gađajući T-54 - glavni kineski tenk proizveden po sovjetskoj licenci.
  Gerda je, pucajući iz velike udaljenosti, primijetila:
  - Novo oružje je puno udobnije.
  Charlotte se složila s ovim:
  - Ne dopustite da se neprijatelj približi!
  Christina je, pritiskom na tipku džojstika golim prstima, izbila kineski tenk i zagunđala:
  Ali i mi smo tako pametni. Jednostavno fenomenalno! Dakle, ništa neće zaustaviti i slomiti ratnike!
  Magda je racionalno primijetila:
  - I skretanje pažnje na sebe! Naime, njegova kolosalna agresivnost!
  A djevojka je također pritisnula prste svojih bosih nogu na gumbe džojstika, pogodivši tenk Crvene kineske proleterske armije.
  Gerda je, pucajući, upitala djevojke:
  - Pitam se otkud Kinezima tolika upornost. Stoje kao da su od titana. I ne žele popustiti.
  Charlotte je uz smijeh dodala:
  - I neće popustiti! Uostalom, ovo su stvarno najjači ljudi! A narod je nepopustljiv!
  Magda se zahihotala i, pokazavši zube, iskričavši blistavim očima, poput safira, izgovorila je:
  - Slava našoj velikoj domovini!
  Christina je ozlojeđeno prosiktala:
  - Ne bi škodilo uzeti London!
  Gerda se zahihotala i predložila:
  - Što, kakve ideje imaš? Zaključivanje mira s Nebeskim Carstvom?
  Charlotte je pucala na staljinističke, probila kupolu sovjetskog stroja i zacvilila:
  - Ne! Mir ne dolazi u obzir!
  Christina je također pogodila tenkove Crvene kineske armije i predložila:
  - Može biti riječ o primirju?
  Magda je zacvilila u znak slaganja:
  - Da, privremena odgoda. Da se okrenemo na zapad.
  Gerda je poslala projektil i primijetila:
  - Zapravo je moguće. Privremeno sklopiti mir s Kinom, a zajedno s Rusima i sami će se preseliti u Britaniju. A onda već dugo nismo zauzeli London!
  Charlotte se zahihotala i predložila:
  - Uzmite Peking i nitko nas na svijetu neće zaustaviti!
  Christina je, smiješeći se leopardovim zubima, zašutila:
  - Ne, nitko neće stati i nikad!
  Magda je zacvilila od divljeg bijesa:
  - Ne, neće biti zlatnih planina! I bit će dijamantnog kamenja!
  Gerda je pokazala zube i zacvilila, čekićem razbivši kineski auto poput kristala:
  - U potrošačkom društvu - puno zlostavljanja!
  I opet je bljesnula djevojka od zuba, koji blistaju svjetlije od bisera. Gerda je voljela mučiti i mučiti.
  Na primjer, uzela je kineski pionir i živog ga otopila u aqua regia. To su njezine sklonosti. A mučenje ju je uzbuđivalo. Komsomolac iz Kine, Njemice, na primjer, nakon što su ispumpale sve korisne informacije, počele su gorjeti od vatre. Doslovno spržena živa prsa. A onda su ih odrezali, popaprili i pojeli.
  Da, Charlotte i Gerda su se bavile kanibalizmom. I pojeli su kineskog komsomolca živog. A ovo je tako nepristojno i nije estetski ugodno. I što je najvažnije, boli.
  Zamislite djevojku, još neubijenu, sprženu i odrezanu od nje komad po komad. Zatim se umoči u umak i pojede.
  Gerda i Charlotte čak su jele ljudsko meso. Imali su proljev i djevojke su vozile. Morao sam obaviti nuždu u grmlju.
  A taj kanibalizam je kažnjiv.
  Jeli su ratnike i dječake. Sva četvorica kineskog pionira Brucea Leeja grubo su ogoljena, a zatim stavljena u veliku tavu. A u biljnom ulju dječak je bio pržen baš tako. I općenito je super.
  Magda je jela dječakovu nogu i primijetila:
  - I što? Cool je i lijepo!
  Christina je napomenula:
  - Sve nam je lijepo!
  Sočno meso kineskog pionira izrezano je na tanke ploške i umočeno u umak. Djevojke su jele i pjevale.
  Gerda je urlala:
  Nema milosti, nema milosti za neprijatelja! Pušem na komuniste ko pšenicu!
  I gazi bosim nogama po snijegu.
  Djevojke su gotovo u potpunosti pojele kineskog dječaka. Uživao u svojoj jetri. Izrezali su svo meso. Jeli smo i pili vino. Pojeli su i onda zaspali.
  U snu su ratnici sanjali da se sami vragovi peku u kotlovima. A u isto vrijeme, koža se odsiječe uz pomoć noževa. A onda se izvrću i lome.
  Tada počinje najbrutalnije mučenje. Djevojke su bile obješene za kosu i počele se ljuljati na stalku. A onda su ga zapalili vatrom. I djelovali su virtuozno profinjeno.
  Gerda se toga sjetila dok je snimala, a zatim upitala:
  - Kako ti se sviđa pakao?
  Charlotte je odgovorila sa smiješkom:
  - Zanimljivo mjesto pogotovo što se tiče društva!
  Christina se zahihotala i odgovorila:
  - Tamo možete podviti đavlu repove!
  Magda je sa cerekom zuba zacvilila:
  - I postići najviše rezultate! Općenito, što je s vatrogasnim natjecanjima?
  Gerda je ušla u kineski tenk i odlučno izjavila:
  - U paklu će biti samo neprijatelji SSSR-a i Njemačke Demokratske Republike! A pravi Arijci će se nastaviti boriti u drugim svemirima!
  Charlotte je samouvjereno potvrdila, lupkajući bosom nogom o oklop:
  - Neka bude tako!
  I bljesnula je svojim bisernim zubima.
  Christina je predložila:
  Napravimo rogove!
  Magda se zahihotala i zalajala:
  - Postanimo vragovi najvišeg ranga!
  I pokazala je jezik.
  Cure su stvarno tako vesele, i imaju jako jake mišiće.
  Gerda je primijetila:
  - Oh, Mowgli bi bili mi!
  Charlotte je ispravila svoju prijateljicu:
  Više kao Tarzan!
  Christina se zahihotala i zacvilila:
  Ah, Tarzane, Tarzane, Tarzane! Vladar svih zemalja!
  Magda je zacvilila od oduševljenja:
  - Imamo pruski duh! Mirišemo na Prusku!
  Gerda se zahihotala, razdvojila kineski tenk i zagunđala:
  - Ne! Mi smo djeca samog Sotone!
  Charlotte je prosiktala golim zubima:
  - I bit ćemo vjerni Domovini!
  Christina je to spremno potvrdila:
  - Da, hoćemo! Zajedno s domovinom i strankom!
  Magda je ushićeno promrmljala:
  - Lideri dolaze i odlaze, ali stranka ostaje!
  A djevojke su složno viknule:
  - Slava KPSU!
  I smijte se, ovi šarmantni Nijemci.
  Nastavljen je rat sa SSSR-om i Kinom.
  Borbe su se vodile i na kopnu i na moru. A cure su se tukle i pjevale puno i jako lijepo.
  I pričali su o raznim i vrlo zanimljivim stvarima, i govorili su mnogo burnog i aforističnog;
  Ima mnogo pametnih i poštenih ljudi, ali su tako pametno posloženi da se nikad ne miješaju!
  Kukavičluk je prvi znak poslušnosti. A poslušnost je duša vojnika! A duša vojnika je ključ pobjede - za pobjedu treba biti kukavica! Takav je paradoks rata!
  : Bog je u svakoj osobi, Bog je svaka osoba, samo da ima visok moral, a duša nije životinja!
  Ubiti u Kristovo ime je isto što i ubiti Krista!
  Bolje je raditi na treningu nego u grobu počivati!
  Kad se mač slomi, ruka poseže za bodežom!
  Možete tražiti banalnost, ili trpjeti uvrede, ali ne možete opravdati banalnu uvredu!
  Sve tvrdo je krhko i kvarljivo, ali u mekoj izdržljivosti postoji snaga. A tko ne vjeruje u ovo, naravno, pokazat ću jezik da možete jesti! Svi su se zubi raspali u prah, ali on je živ - ja kažem ban!
  Postojanost u seksu uništava ljubav!
  Računati na sreću je kao zadirkivanje Boga i dosadna smrt!
  Zlatne jabuke najbolje rastu kada stabla zalijevate krvlju!
  Tri su stvari: čija je vrijednost nepromijenjena: Svemogući, roditelji i Domovina!
  Najzanimljivije kazalište je ratno kazalište, samo što je ulaz nevjerojatno visok!
  Ali u kazalištu operacija suze su uvijek prave i svaki čin je lekcija za život!
  Talent tek tada postaje genij, ako se pomnoži kolosalnom marljivošću!
  Odugovlačenje krade lovorike, žurba donosi uspjeh!
  Pravi kirurg je onaj koji može neprimjetno izvesti složenu operaciju!
  Ne boksač koji pogađa, nego onaj koji ruši!
  Ljepota je uvijek otrovna - najsjajnije gljive su muhari, a otrov je kao ženska čarolija - vrti se u glavi i truje srce!
  Prirodni um može pokoriti prirodnu silu, ali urođena sila nikada neće pokoriti um!
  Umrijeti ponosno je bolje nego živjeti ponizno!
  Tko život drži za grlo, vjerojatnije je da će ga izgubiti nego onaj koji oslobodi pile sreće!
  Ljepota blijedi, hrabrost ostaje vječna!
  Mač je preoštar da na njemu drži moć države, laskanje je preslatko da njime zauvijek piješ narod!
  Vojnikova domišljatost kompenzira generalovu pogrešnu procjenu, ali graditi računicu na njoj je kao kopati rupu iglom!
  Teško je zapaliti ono što već gori i ugasiti ono što je već izgorjelo!
  Vruć muški temperament, isušuje mozak i peče dno novčanika!
  Dapače, zapali rupu u džepu - toplo srce!
  Najdeblja vrećica je probijena tvrdim falusom!
  Za muškarca najbolje zlatno ogledalo!
  Na novčiću i bore - ukras čovjeka!
  Rat može biti bez pobjednika - ali uvijek će biti gubitnika!
  Ljudska slabost je glavni motor napretka!
  Ako želiš biti prvi, radi kao zadnji!
  Genije su rođaci božanstva, i vrijedni rođaci!
  Možete malo služiti domovini, ali ne možete malo izdati!
  ! Mislim, dakle - postojim, postojim - dakle, živim, živim - dakle, živim sretno!
  Seksualni partneri su poput hrane - zahtijevaju raznolikost i ljute začine!
  Revolucija se pravi čistim srcem, ali ne bijelim rukavicama, na putu do sreće kotači zahtijevaju podmazivanje krvlju!
  Najčešće izdaju ne zbog podlosti, nego zbog slabosti, iako je slabost ta koja naginje podlosti!
  Općenito, zakon je da zahrđali mehanizam radi samo sa zlatnom mašću!
  Lukavost i proračunatost: kako muž i žena rađaju pobjedu - poštenje je treći ekstra!
  Najveća kreacija na svijetu je čaša votke, pada u nju je beskrajno, a dno je na groblju!
  Nije svaki osuđenik zločinac, nije svaki zločinac osuđenik!
  Lakše je devi proći kroz iglene uši nego objaviti bez blata!
  Profesionalni sudac je kao profesionalna prostitutka - razlika je samo u visini honorara i činu makroa!
  Političari su kao crvi, samo što više krvi iz crijeva cijede kad su prognani!
  Krv je najbolje gnojivo za njegovanje hrabrosti naraštaja u usponu!
  Agresivno poslušna većina misli želucem, a ne srcem, jer je ono puno većeg volumena.
  Međutim, ateistička doktrina je najlogičnija, ona pokazuje zrelost čovječanstva, dok svaka religija, povezanost s djetinjstvom!
  Bog je jak Otac na jakom koljenu, na kojeg se slabo dijete želi osloniti!
  Rijetko tko zapali iskru talenta kad je vlaga totalitarizma!
  Oni koji nisu zadovoljni prošlošću i boje se sadašnjosti češće razmišljaju o budućnosti!
  Lakše je kamenom pogoditi mjesec nego natjerati političare da održe predizborna obećanja!
  Šećerni humanizam u narodnoj zemlji prikladan je kao šećer u boršu!
  Tri stvari su vječne: Bog, vrijeme i ljudska glupost!
  Ako želite pobijediti; zaboravi tri riječi: teško je, ne mogu, dosta je!
  Svinja će uvijek naći prljavštinu, štakor će uvijek pronaći rupu, a lijenčina će uvijek naći izgovor!
  Moral istog korijena s riječju prljavo! Najčešće se koristi za mrljanje vrline i ispiranje poroka!
  Lisica mijenja kožu dva puta godišnje, a političaru masku svaki sat!
  Smrt je poput vjerne žene, dolazi bez podsjetnika, stavlja je u krevet i potpuno preuzima!
  Dobrota je kao znoj, linjanje zahtijeva trud, ali tijelo jača, sa svakom kapljicom prljavštine!
  Vojnik je kao lopata, uglačan samo tvrdim rukama! Ali i brzo otupiti!
  Najviši ideali sazrijevaju tek kada se navodnjavaju krvlju, zalijevaju suzama i oplođuju znojem!
  Za ateista su sve religije dobre - jer Boga nema! A praznina je najblaži despot!
  Koliko god junak bio jak, iz malog limuna neće more iscijediti!
  Najveći višak lukavstva ne nadoknađuje mali nedostatak inteligencije!
  Zapovjednik je jezgra - ako je trula, onda se cijela struktura raspada!
  
  Što je pastir ljubazniji, njegov pas ljutiji, što je kralj mekši, to je satrap stroži!
  Rus nije nacionalnost, već poziv i stil života!
  Slaba osoba treba Boga kao dijete, Oca i Majku, ali kako odrasta, opterećuje ga starateljstvo, a on se, odvojivši se od Roditelja, drži svoje žene - nauke i razuma!
  Jao, um bez snage ne vrijedi mnogo - glupi sportaš lako će zadaviti najzamjetnijeg akademika!
  Istina je da je smrt, za razliku od žene, uvijek istinita, a život je potpuna izdaja!
  Bolje jednom zarezati nego sto puta opsovati!
  Skromnost je sestra mudrosti! Hvalisanje uništava um!
  Lakše je ukrotiti tigra nego preodgojiti tiranina - štakor se ne može dresirati!
  Što više neprijatelja, to je rat ljepši! Kažite manje riječi - rat nije igra!
  Manje kapi u moru nego maske tajnog agenta!
  Naprava za mučenje, poput glazbenog instrumenta, zahtijeva ljubav i talent! Samo umjesto smijeha i pljeska dobiješ stenjanje i suze!
  Isus među stadom je kao dijamant u kanalizaciji!
  Vrijeme je najnemilosrdniji krvnik, ne zna za milost i riječ oproštena!
  Vješt političar, čak i psujući opscenosti, održava ugled inteligentne osobe!
  Bik voli bičevati, ali ne voli orati!
  Da biste dobro orali, trebate saditi tijekom cijele godine!
  Ako ne možeš ugristi, ne laj!
  Tko pobijedi jednog tigra, neće se bojati ni tuceta mačaka!
  Auto nije luksuz, već način kazne: raj za prometnike, čistilište za novčanik, pakao za mir!
  Pogriješiti je greška! Nepriznati grešku je zločin!
  Muškarac je nepredvidiv - ljudska ženka je dvostruko nepredvidljiva!
  Politika, za razliku od skijanja, zahtijeva podmazivanje zlatom!
  Snaga i inteligencija, poput muža i žene, rađaju poslušnost samo u paru!
  Jak vladar nikada neće posaditi više neprijatelja nego što može okupiti prijatelja!
  Novac je peraje morskog psa pravde!
  Oprez; nije sinonim za kukavičluk, nego za hrabrost - za nepromišljenost!
  Samo mrtvi ne lažu, i to samo ako su ateisti!
  Loš vjernik pljačka tijelo - dobar ateist pljačka dušu!
  Karijera bez laži je kao rezervoar bez goriva!
  Tko čini milost, skuplja snagu, okrutnost je znak slabosti!
  Uostalom, genijalnost i arogancija su nespojive stvari!
  Iako je šaka i pol bolja od jedne - pamet i pol je gora od jedne!
  Plemenit riskira svoj život - podli vanzemaljac!
  Vođa ne bi trebao biti sladak - polizat će ga! Ali ne smije biti gorak - ispljunut će ga!
  Teže je pronaći pijesak u pustinji - nego razlog za uhićenje!
  Podmuklost je oružje slabih - podlost je oružje podmuklih!
  Koristi prijatelje - talent upregne neprijatelje - genij!
  Polagani udarac je ravan promašaju!
  Oprez zapovjednika je kao prst u šaci, sastavni element, ali neće zamijeniti ostalo!
  Razmišljanje i niz aforizama prekinula je pojava kineskih brodova na horizontu. Što je sustiglo Deng Xiaopinga.
  Kinezi se još mogu sakriti, ali bježanje iz bitke je šteta. I tako je Deng Xiaoping prihvatio neravnopravnu bitku.
  Djevojke trče po palubi, bose i pjenušave. Ubijaju sami sebe i obaraju ratnike nebeskog carstva. Tako hrabri gadovi. Imaju žestoku vatru. I oči blistaju safirima i smaragdima.
  I gole pete, zaobljeni treperenje. I svjetlucavi osmijesi blistaju.
  I pucao je pištolj od deset inča. Kako blefirati. Da je čak i kineski razarač bio podijeljen.
  Juliana je zacvilila:
  - To rade ruski bogovi!
  Victoria, čije su gole, preplanule noge bljesnule, ispravila je:
  - Dapače, sami to radimo!
  Veronica je predložila:
  Zapjevajmo onda!
  Crvenokosa Anna je podigla:
  - Naravno, pjesma će biti zabavnija.
  A pjevao je cijeli bataljon djevojaka, cijela balada.
  Care Nikola, ti si ruska zemlja,
  Za slavu naše domovine...
  U Rusiji smo svi prijateljska obitelj,
  Neće požaliti, upoznaj naš život!
  
  Za nas postoji car jednostavno Bog,
  Tko mudro vlada svemirom...
  I želim da Svemogući pomogne
  I pretvorio se u hrpu mahovine Kajin!
  
  Vjerujem da će biti sreće na Zemlji,
  I radost će zasjati na planeti ...
  Mir i radost vladaju posvuda,
  Rusija je postala pravi raj!
  
  Carski komunizam će se izgraditi,
  Baci u pakao strašnu urlaju ubojice...
  I letimo ravno gore, a ne dolje
  Nestanite protivnici-krvopije!
  
  Ne treba razmišljati, kralj uopće nije loš,
  Daj mu jos malo srece...
  Neka ruski Bog bude s Nikolom,
  Tada će moći hrabro ugraditi promjenu!
  
  Rusija je rodno mjesto slonova,
  Zemlja jednostavno ne može biti divnija...
  Ljudi, ne trebaju nam dodatne riječi
  Ratnik saziva toksin u borbu!
  
  Kako ne pokušati poraziti neprijatelja Rusiju,
  Znam da ćeš prekoračiti granicu...
  Nepobjedivi ruski medvjed,
  I sunce ne zalazi nad Rusijom!
  
  Za domovinu nema više, poznaj planine,
  Da vrh svjetluca kraljevstvom komunizma...
  Vjerujem da će Gospodin slomiti neprijatelje,
  I smiješak revanšizma neće proći!
  
  Neka Rusija zasja nad planetom,
  Zemlja koja je ljudima dala sreću...
  Ispiti, predaja, samo za pet,
  Uostalom, snaga Domovine je neizmjerna!
  
  Neka bude, ljubav je zauvijek slavljena,
  U dvadesetom stoljeću ili dvadeset prvom...
  Neka krv teče silovito,
  Junak neće biti jednostavno praznovjeran!
  
  Hrabro si prolio krv neprijatelja domovine,
  Pusti je da teče...
  I jednostavno slomiti protivnika,
  Sveta lica blagoslovite za bitku!
  
  Neka bude zvijezda u našoj domovini,
  Što ukazuje na put i svemir...
  Veliki san će se ostvariti
  Svi drugi ljudi samo kontroliraju!
  
  Da, uništit ćemo neprijatelje domovine,
  I nositi se s beskrajnom hordom...
  Iznad nas je zlatnokrili kerubin,
  Ne budi pobjednik sa Sotonom!
  
  Iako znaš, ruski bogovi su jaki,
  Mi ćemo oživjeti veličinu Rusije...
  Iako su Slaveni podijeljeni,
  Ali i dalje ću biti isti mesija!
  
  Naš slavni caru Veliki Nikola,
  Dobro si pobijedio Japan...
  Zato se ratnik hrabro usuđuje,
  I budi super, a ne glupan!
  
  A rat između SSSR-a i Kine se nastavlja ... Trupe Nebeskog Carstva penju se naprijed i ne uzimaju u obzir gubitke. Kose ih sovjetski slavni ratnici i ratnici.
  Kina ima mnogo stanovništva i kopnenih snaga. Oni su ratnici Nebeskog Carstva doslovno zasuli sovjetsku vojsku leševima, gotovo u potpunosti okružujući Alma-Atu. I zauzeli su Habarovsk, zabijeni na položaje sovjetskih trupa, prijeteći da će Crvenu armiju rasjeći na komade. Ali na moru sovjetska flota pobjeđuje kinesku i postiže velike uspjehe. Ovdje su djevojke čak sletjele u jurišne snage i probile se do Pekinga.
  Sovjetska, ruska vojska počela je iskrcavati trupe izravno u samo Nebesko Carstvo. Pa što je car i glavni tajnik Leonid Iljič Brežnjev odlučio prepustiti Rusiji, odnosno SSSR ima još jedno veliko sovjetsko carstvo na istoku. I sam ruski vladar postat će kineski car.
  U isto vrijeme, prijetnja iz zemlje Nebeskog Carstva bit će zauvijek eliminirana. A sovjetska vojska će se napuniti ratobornim i hrabrim vojnicima.
  Dakle, postojao je razlog - potpuno osvojiti Kinu. Iako je još uvijek potrebno odbiti ofenzivu velikih snaga Nebeskog Carstva u Sibiru. I trupe su prebačene u metropolu.
  Djevojke i njihov bataljon krenuli su u bitku s Maovim vojnicima na kopnu. Djevojke su Kineze dočekale dobro nišanim hicima, sabljama i bacanjem granata bosim nogama.
  Veronica je bosom nogom bacila limun i zacvilila:
  - Za cara, glavnog tajnika i sovjetsku domovinu!
  I pucao na Kineze.
  Juliana je također golim prstima bacila granatu na žute kineske vojnike i zacvilila:
  - Za prvozvanu Rusiju!
  A prikovala je i vojnike nebeskog carstva.
  Ovdje je crvenokosa Anna mlatarala i zacvilila:
  - Slava majci kraljici!
  I također probio neprijatelja.
  Angelina je također eksplodirala, bosim nogama izbacivši cijelo bure eksploziva, a Kineze raspršila daleko:
  - Slava Velikog Ruskog Carstva!
  I Victoria je zeznula. Pomela je Kineze i golim petama podlegla razornom limunu.
  Uzviknula je iz sveg glasa:
  - Za nove granice!
  Veronica je prikovala Kineze i zacvilila:
  - Za vječnu Rusiju!
  I udarila je i na ratnike nebeskog carstva.
  Juliana ga je uzela, udarila Kineze. Ona je bosom nogom bacila granatu na neprijatelja i zacvilila:
  - Za jedno i nedjeljivo carsko i sovjetsko carstvo!
  I djevojka je zviždala. Vidjelo se da je tinejdžerica postala puno veća, prsa visoka, struk uzak, bokovi mesnati. Već je imala lik odrasle, mišićave i zdrave i snažne žene. A lice je tako mlado. S mukom je djevojka potisnula želju za vođenjem ljubavi. Neka samo maze. I bolje je s drugom curom, barem joj neće oduzeti djevičanstvo.
  Yuliana bosim nogama vrlo spretno baca granate na Kineze. I djeluje vrlo uspješno.
  Anna je jako crvena i također jako lijepa. I općenito, takve djevojke u bataljunu su divne, samo najveći gušt.
  Anna baca granatu bosom nogom i cvrkuće:
  - Neka je slavna Velika Sovjetska Rusija!
  I također kako se vrti.
  Pa cure, dobro, ljepotice!
  Rides i Angelina. Tako velika djevojka - visoka dva metra i sto trideset kilograma težine. U isto vrijeme, ne debeo, s gipsanim mišićima, i sapi teglećeg konja. Jako voli muškarce. Sanja o bebi. Ali do sada to nije uspjelo. Mnogi ljudi se toga jednostavno boje. I vrlo agresivna djevojka.
  Ne pitaju njeni muškarci, nego ona sama drsko traži. Bez srama i srama.
  I ona to voli. Budite aktivna stranka.
  Istovremeno, Angelina je divan ratnik. I postigla je mnoge velike stvari. Viktorija zapovijeda njihovim bataljonom.
  Baca i bombu bosom nogom i viče:
  - Bit će svjetla nad zemljom!
  Veronika bosom nogom baca limun i šapće:
  - Slava Velikog Ruskog Carstva!
  Juliana također baca gole prste i urla:
  - Za slavu domovine sveca!
  Anna vrišti:
  - S nezemaljskom tugom!
  A leti i dar bačen bosom nogom.
  Nadalje, Angelina zavija. Također, bosim nogama baca čitavu hrpu granata, razdirući Kineze.
  I junačka djevojka urla:
  - U ime Bijelog Boga!
  Victoria je također poslala granatu golim nožnim prstima, poderala je na male komadiće i viknula:
  - U ime Kristovo!
  I ispalio par hitaca.
  I Angelina je počela škrabati iz strojnice, pokosila kineske vojnike. Bila je jako dobra u tome.
  Ukratko, djevojka je zvijer.
  Veronica je zacvilila od aploma:
  - Ja sam zapravo Superman!
  I bacila granatu bosom nogom.
  Pucala je i Juliana. Ubio Kineze.
  Objavljeno na Twitteru:
  - Slava Rusiji!
  I bosom nogom lansirala je granatu, rastrgala ratnike nebeskog carstva.
  Anna je također zacvilila:
  - Za svetu Rusiju! I SSSR!
  Angelina je Kinezima lansirala cijelu kutiju. I ona ga je uzela, urlajući od mahnitog bijesa:
  - Za Svaroga!
  Viktorija ga je uzela i zacvilila:
  - Za novi sustav!
  I bacila je granatu bosom nogom!
  Veronika je blejala:
  - Za čelične mišiće!
  A također je golim nožnim prstima lansirala granatu, razderavši Kineze.
  Juliana ga je također uzela i zacvilila:
  - Za ljubav i magiju!
  I bosih nogu u pokretu.
  Anna, crvenokosa vrag, uzela je i lansirala kutiju granata, poderala Kineze i zacvilila:
  - Izvan granica na Marsu!
  Angelina će također pokrenuti bure dinamita i promrmljati:
  - Za svjetski poredak Rusije i naše domovine SSSR-a.
  A Kinezi su već uzgojili čitavu hrpu leševa.
  A Victoria kako laje:
  - Za novi put do sreće!
  Nakon toga, djevojke se zajedno smiju.
  Natasha je za sada nastavila pisati... Doslovno u pokretu. I mitraljezima je škrabala po Kinezima. Posjekla ih je i istrijebila tisuće žutih ratnika. I svaki je metak pogodio metu.
  Postrojbe Sovjetske Rusije, odnosno par bosonogih bataljuna djevojaka, kretale su se u smjeru Pekinga. Oleg Rybachenko i Margarita bili su u prvom planu. Dječak i djevojčica već su uspjeli postati poznati i dokazati se u bitkama. Borili su se od prvih dana opsade Vladivostoka i drugih gradova.
  Ova djeca su zaista heroji. Upravo su oni igrali ulogu fenomena koji je držao Vladivostok tijekom napada u studenom i prosincu.
  Zatim su dječak i djevojka, također bosi i polugoli na hladnoći, legli kraj strojnica.
  Kada ste bosi na hladnoći, ruski bogovi daju vam fenomenalnu snagu i sposobni ste za velika čuda.
  Dječak i djevojčica počeli su pucati iz strojnica na Kineze koji su napredovali. I napravili su to izuzetno dobro. Što nije pucanj, onda pogodak. Takvo čudo napravila su polugola, bosa djeca na hladnoći. I upravo zahvaljujući hladnoći i činjenici da su bose noge bile u dodiru sa snijegom, u pomoć su im priskočili ruski bogovi Demijurga.
  Zgodni dječak od oko dvanaest godina, Oleg Rybachenko, pucajući i koseći Kineze, cvrkutao je:
  - Vjerna Lada, pomozi nam!
  Zazvonila je i Margarita, ova hrabra, zlatokosa djevojka, također stara oko dvanaest godina, koja je istrebljivala ratnike Nebeskog Carstva:
  - Zli neprijatelji će biti poraženi!
  Dječak borac Oleg bacio je granatu bosom nogom, raspršivši Kineze, siktao:
  - Slava domovini - majci našoj!
  Margarita je također bacila granatu golom, djetinjastom, isklesanom nogom i zacvilila:
  - Neprijatelji će se motati oko kante!
  Dječak i djevojčica borili su se s kolosalnom žestinom. Imali su toliko volje, snage i karaktera da se čovjek mogao samo čuditi.
  Tomboy Oleg Rybachenko, pucajući, pjevao je:
  - Slava Svarogu!
  Margarita, snimanje, izdano:
  - I Svemogući Rod!
  Mladi ratnici su bili sjajni i divni!
  Oleg, šaljući metke iz mitraljeza bez promašaja, izdao je:
  - Otadžbina je iza nas, Bijeli Bog je sa mnom!
  Marguerite je oduševljeno cvrkutala:
  - Da bi neprijatelj domovine poginuo u teškim mukama!
  I djevojka je pokazala svoj dugi jezik.
  Oleg, slomeći Kineze, zacvilio je:
  - Neka je slava na Zemlji!
  Margarita se složila s ovim:
  - Neka je slava!
  I pokosio Kineze.
  Djeca su pokosila ratnike Nebeskog Carstva stotinama i tisućama. Penjali su se i doslovno bacali leševe na sve prilaze.
  Oleg se nasmijao i primijetio, istrijebivši Kineze:
  - A Crnobog pomaže u borbi!
  Margarita se oduševljeno složila:
  - Za nas i Černoboga!
  I bosom nogom, kako ispaliti granatu.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - Tisuće tisuća...
  Margarita je, slamajući Kineze, dodala:
  Puk za pukom...
  Uništavajući dječaka terminatora, ratnike nebeskog carstva, i bosonogu granatu golih prstiju, zacvilio je:
  - Japance ćemo pobijediti iz mitraljeza!
  Djevojka Terminator oduševljeno je dodala:
  - Naši heroji su ljepote!
  I opet granata leti s bose noge.
  Oleg Rybachenko je zacvilio:
  - Djevojka ima pravo, ljepotice gazde!
  A i dječak bosom nogom baca bombu.
  Za dijete se mora reći da je lijepo, i jako mišićavo. I kako se bori.
  Margarita uzvikuje, istrebljujući Kineze:
  - Za svetu Rusiju!
  I granata bačena bosom nogom leti.
  Oleg dodaje:
  - Za ruske bogove!
  A također leti i granata koju je ispalila dječakova gola noga. I raspršuje protivnike.
  Margarita, istrebljujući Kineze, šapuće:
  - Za slavu domovine bogova!
  I isplazi jezik!
  I opet, granata koju je bacila djevojčina bosa noga ruši Japance. A mitraljezi pucaju.
  Oleg, siječe neprijatelje, cvrkuće:
  - Heroji domovine skupljaju uzbunu.
  I opet daje red.
  I granata koju je bacio dječak leti.
  Margarita također zgnječi neprijatelja i sikće:
  -Za svetu Rusiju!
  A sada leti granata od bacanja bosog stopala djevojke. Raspršuje neprijatelja na sve strane.
  Oleg, pucajući, a gotovo svaki metak leti na metu, pjeva:
  - Moja domovina...
  I opet bosom nogom granata na Kineze.
  Margarita, istrebljujući ratnike Nebeskog Carstva, zacvilila je:
  - Ponosna i slatka!
  I granata juri s bose noge djevojke.
  Oleg Rybachenko, pucajući na neprijatelja, dodaje:
  - Moja domovina...
  Djevojka, bijesno pucajući, dodaje:
  - Vi ste kruna uma!
  I opet, s djevojčinog bosog stopala poleti smrtonosna granata.
  Mount Inimitable doslovno je prepun leševa ratnika Nebeskog Carstva. Kinezi su ga zalili puno krvi.
  Dječak i djevojka tada su bili obasjani neuvenljivom slavom, ali planina Vladivostok nije bila predana.
  A sada se bore kao divovi već na tlu Nebeskog Carstva...
  Valovi se javljaju tsunami. Što pada na položaje ruskih trupa. Ali oni hrabro odražavaju navalu neprijatelja. I pokazati svoje junaštvo.
  Oleg puca i cvrkuće:
  Uvijek ćemo biti vjerni!
  I opet mu poleti granata s bose noge. I uništava Kineze.
  Margarita također puca. I čini to vrlo, vrlo prikladno, govoreći:
  - Rusija se neće saviti!
  A također i granata lansirana bosom nogom pogađa vojnike Nebeskog Carstva.
  Djeca terminatora vladaju i razbijaju.
  Ali Kinezi nastavljaju napadati na svim frontama. Imaju puno - desetke milijuna vojnika, a napreduju doslovno bacajući leševe na položaje sovjetskih trupa. I penju se i penju naprijed.
  Pod tim uvjetima Brežnjev je naredio da se Peking vrati od Kine. Kakva vrlo odvažna i agresivna operacija. A kineski ratnici se penju i penju.
  Ali sovjetske trupe hrabro idu u protunapad. A neki su uspješni.
  Komunističke trupe su se približavale Pekingu. Borbe su bile u punom jeku oko kineske prijestolnice. Bataljun djevojaka samouvjereno se borio protiv ratnika Nebeskog Carstva. Djevojke su se borile protiv svih napada, pucale, bosim nogama bacale granate i pjevale:
  Neka se slavi sveta zemlja,
  Draga moja draga planete...
  Narod Rusije je prijateljska obitelj,
  I ne gazite domovinu čizmama!
  
  Neka mudri Leonid u Rusiji,
  On će svoju zemlju podići do samih zvijezda...
  On je pravoslavac, Gospodar svjetla,
  A pobijediti je kraljevski element!
  
  Rusija je domovina bogova,
  Ima najbolje vojnike u svemiru...
  A žene će kuhati pite,
  Sa svojom snagom u bitkama nepromijenjenom!
  
  Neka naši Rusi slave slavni put,
  Koji pokazuje put bez rubova...
  Nitko nas ne može skrenuti s puta,
  Nećemo odati počast nevjernicima!
  
  Veličina Rusije je velika,
  Ona je lijepa i strašna za neprijatelje...
  Postoji ruski put i jako veslo,
  Naprosto je opasno raspravljati se s Domovinom!
  
  Neka Rusija, dobro zna, cvjeta,
  Postignite nešto što ne možete izmjeriti...
  Ispiti, predaja, samo za pet,
  Pošto vjeruješ Rodu bez granica!
  
  Nosimo kraljevsku vjeru,
  Do najudaljenijih prilaza Rusije...
  Nas cure nemamo više od dvadeset,
  Ali vjerujemo da su svi borci ljepši!
  
  Ne, ruska leđa se neće saviti,
  Oštrica neprijatelja vojnika neće svladati ...
  Sotona neće vladati Rusijom,
  A tijelo u borbi samo postaje mlađe!
  Lako ćemo uzeti ovaj opkop, borci,
  Sa snom koji je krilati...
  Slomit ćemo sve protivnike odjednom,
  I vjerujte mi, odmazda čeka različite kanove!
  
  I Isus, i Bog Sveti Svarog,
  Rusija je vitezovima jako draga...
  Iza nas je najljubazniji Bijeli Bog,
  U ime naše majke Rusije!
  Djevojke su pjevale i bacale granate na Kineze.
  Victoria je bacila limun bosom nogom i zapjevala:
  - U Rusiji su djevojke borci!
  Ovdje je Veronica lansirala smrtonosni dar svojim golim udom i rekla:
  - A mi smo ratnici super klase!
  I dao rafal iz mitraljeza. Pokosio par redaka Kineza.
  Juliana, lijepa djevojka, također je dala na red. Posjekla je ratnike nebeskog carstva... I goli zube pjevala:
  - Planet će spoznati veličinu Rusa!
  I blistajte oštrim zubima!
  Lijepa i vatrena Anna također je lansirala granatu. Raspršila je ratnike nebeskog carstva i zacvilila:
  - Za novi svijet! Sada si moj idol!
  A kako bosa noga treperi!
  I veličanstvena Angelina će također uzeti i lansirati granatu. I rasprši sve protivnike.
  Ova djevojka ratnica je vrlo zdrava. I samo prava božica. Ona ima takvu energiju.
  A ratnik je zaurlao:
  - Slava domovini, i nama!
  Victoria ga je uzela i prosiktala, ispalivši iz ruke:
  - Neka naša Domovina bude na vrhuncu uspjeha!
  A bosa noga baca granatu. Koji leti i uništava svakoga.
  Veronica također puca, i vrlo uspješno ubija generala iz redova plemenitih ratnika Nebeskog Carstva.
  I granata bačena bosom nogom leti. Kinezi padaju.
  Djevojka vrišti:
  - Samo mrtvi sumnjaju u veličinu Rusije!
  I pokaži biserne zube!
  Juliana spremno potvrđuje:
  Mi smo najjači od svih! Bili smo jučer, danas smo!
  Crvenokosa Anna oduševljeno dodaje:
  - A hoćemo i sutra!
  Granata bačena bosom nogom razdire protivnike.
  Angelina je bosim nogama lansirala cijelu kutiju školjki i rekla:
  - Budućnost je naša!
  Posljednje mirne dane Natasha je iskoristila da napiše ples smrti iz kotleta što se radi s Kinom. Švrljala je, držeći puškomitraljez golim prstima.
  I tako su mnogi pali Kinezi.
  Ruska vojska upala je u Peking.
  Ispred su išli dječak i djevojčica: Oleg i Margarita.
  Djeca su istrijebila Kineze i napredovala prema carskoj palači. Mao Zedong je svečano najavio da neće napustiti glavni grad i da će tu zauvijek ostati.
  Oleg je ispalio rafal na Kineze i bacio granatu bosom nogom, cvileći u sebi:
  - Rusija se nikada neće predati!
  Margarita je također bacila limun golom nogicom i graknula, pokazujući zube:
  - Pobijedi ili umri!
  I bataljon djevojaka da se probije do palače Mao Zedonga. Sve su djevojke bile u uniformama, ostale su samo gaćice. A takvi gotovo goli se bore kao heroine.
  Viktorija bosom nogom baca granatu i škripi:
  - Leonida, ti si car!
  Veronika je također golim udom lansirala dar smrti i cvrkutala, pokazujući zube:
  - Naš kralj i glavni tajnik je najkul od svih!
  A kako blista poput bisera! I tako zadivljujuća djevojka.
  Juliana također cvrkuće od oduševljenja, i bosom nogom ispaljuje granatu:
  - Ja sam pobjednik psihologije!
  I pokazala je jezik.
  Slabi Kineze.
  Anna također puca, ova crvenokosa vrag. I to tako dobro radi. Izbacuje Kineze.
  I urlati na sve strane svojih pluća:
  - Slava mojoj svetoj zemlji!
  I pokazuje zube!
  Angelina je također herojska žena, a lansirat će cijelu kutiju eksploziva.
  A Kinezi su letjeli na sve strane.
  Djevojke idu u ofenzivu, slamaju protivnike. Postizanje opipljivog uspjeha. Osjećaju ogromnu gracioznost, neumoran pritisak i odsutnost slabosti. A gole grudi najbolja su garancija nepobjedivosti i nepotopivosti.
  Victoria, odsijecajući Kineze, cvrkuće:
  - Ruke od hrasta, glava od olova!
  I baca granatu bosom nogom. Raspršuje Kineze.
  Valentina također pali.
  Slabi Kineze. I razbija ih na komade.
  Sve bliže i bliže palači. A bosa noga baca granatu.
  Preplašeni Kinezi predaju se. Razdvojiti se.
  Djevojka Terminator kaže:
  - Perun budi s nama!
  Juliana je prekrasna terminatorica koja se upuca i slomi militariste. Pokazala je zube.
  Djevojka je graknula:
  - Mi smo heroji najveće Rusije!
  Djevojka je bosom nogom bacila granatu. Raspršio neprijatelja.
  Juliana ga je uzela i opet zapjevala:
  - Naučio je Suvorova gledati naprijed! A ako ustaneš, stani do smrti!
  I nacerila se.
  Vatrena Anna je također pjevala i lajala:
  - Za nove granice!
  I dodao sa smiješkom:
  - A mi smo uvijek ispred!
  Angelina, junačka djevojka, također je pucala na neprijatelja. Raspršila je carsku crvenu gardu i zacvilila:
  - Za dostignuća epohe!
  I opet lete granate bačene bosih nogu.
  Djevojke pritiskaju neprijatelja. Sjećaju se herojske obrane Vladivostoka, koja se stoljećima neće zaboraviti.
  Eh, kako bi takva vojska mogla izgubiti u stvarnoj povijesti, pa čak i od Japanaca?
  Sramota.
  Victoria bosom nogom baca granatu i zviždi:
  - Za rusku granicu!
  Veronica je također bosom nogom lansirala nešto smrtonosno i očajnički zacvilila, pokazavši zube:
  - Za nova postignuća!
  I prepustila se Kinezima.
  A ovdje i Juliana, kako će uzeti i pobijediti. A onda ga je uzela bosom nogom i ispalila granatu.
  A onda je zapjevala:
  - Nećemo podleći neprijateljskoj diktaturi!
  I ogolila lice!
  Lijepa vrlo mlada djevojka s likom sportaša. I vrlo hrabar.
  A Anna je poput kineza. Zgnječi ih, a bosom nogom vrlo spretno baca granatu.
  I raspršuje neprijatelje, kao da su boce odletjele s lopte.
  Djevojka urla:
  - Čokolada, naša je!
  Anna jako voli čokolade. A pod kraljem, tržnice su pune robe. Što se može reći o caru Nikoli? Sada se car-gubitnik pred našim očima pretvara u velikana. A za to je potrebno samo da se djevojke bore na frontovima.
  I par djece heroja koji su spriječili Japance da zauzmu Mount Innimitable. Kad je odlučena sudbina Vladivostoka.
  Tako se raspalo sovjetsko carstvo.
  Angelina je također pokrenula bačvu ubojstva i strojnicama srušila vanjski zid carske palače.
  Sada već cure trče po sobama. Tu će doći kraj rata.
  Victoria oduševljeno kaže:
  - Vjerujem, čeka me sreća!
  I opet bosom nogom baca granatu.
  Veronica, koja vodi smrtonosnu vatru. Vezenje protivnika, tweetovi:
  - Definitivno imam sreće!
  I opet poleti granata ispaljena bosom nogom.
  A tu je i Yuliana, kao par vezanih bombi ispaljenih s njenih bosih nogu. I uništiti protivnike.
  Onda prasne u smijeh:
  - Ja sam djevojka iz komete.
  I opet izbacuje vatrene jezike smrti.
  A onda Anna, ova terminatorka, već juri. Kako je sve uzela i razmazala. Jednostavno vrhunski.
  Ratnik koji je pravi demijurg bitke.
  I škripi u sebi:
  - Naša posada, tu je najveća hrabrost!
  A onda se pojavila Angelina. Tako kul i oštar. Svojom mahnitom energijom zarazi sve. Sposoban pobijediti gotovo svakog neprijatelja.
  I ratnica ogoli svoje biserne zube. I veći su od konja. Evo djevojke.
  Angelina se zahihoće i vikne:
  - Za patlidžane s crnim kavijarom!
  A cure su iz sveg glasa vikala:
  - Jabuke će cvjetati na Marsu!
  A krvave borbe s kineskom vojskom nastavile su se u usponu. Mnogi gradovi doslovno mijenjaju vlasnika. Veliki broj sovjetskih tenkova stigao je iz Europe, a proizvodnja vozila se dramatično povećala. A kinesko pješaštvo je smrvljeno oklopnim vozilima. I pritiska vrlo agresivno.
  Ali Kineza je previše. A njihov je broj, naravno, kolosalan problem za vojsku SSSR-a. A osim toga, Kinezi su hrabri. Napadaju u ogromnim masama. Neki se, zamotavši se u eksploziv, bacaju pod sovjetske automobile. I umiru uz poklič - "Ura!"
  Borbe, mora se reći, idu s različitim stupnjevima uspjeha. Zasad samo na sovjetskom teritoriju, osim napada u Pekingu. No, Mao Zedong je u posljednji trenutak ipak uspio pobjeći kroz podzemni prolaz. I nekoliko djevojačkih bataljuna bilo je prisiljeno na povlačenje.
  Dakle, rat je još uvijek trajao. I prerano je staviti pobjednički bod.
  A trupe Nebeskog Carstva su sve štap i štap.
  Četiri djevojke su se hrabro borile i iskazale junaštvo.
  Pucali su ravno.
  Ovdje je Natasha bacila granatu bosom nogom, raspršivši Kineze. I zarežao:
  - Slava herojima Rusije!
  Prekrasna četvorka djevojaka vrlo oblina. Skinule su grudnjake i otkrile grudi. A bradavice su tako jagodaste, ukusne.
  Vodi vrlo dobro usmjerenu vatru i Zoya. On kosi kineske komuniste i od užitka cvili:
  - Ja sam svjetski prvak!
  I također baciti granatu kao bosa. Kinezi se raspršuju u različitim smjerovima, poput valova od pada meteorita.
  Da, Zoya voli ubijati!
  A onda Augustin gori. Također puca vrlo precizno. Istrebiti Kineze.
  I opet joj poleti granata s bose noge. Razbija Kineze u komade.
  Svetlana zakucava i Kineze. I pjeva:
  - Ja sam zgodna djevojka! Sve ću zgnječiti u krpu!
  A njezini goli nožni prsti bacaju uništenje.
  Djevojke naravno čak jako puno! Lijepo, cvjetajuće, smjelo.
  I Nijemci usporavaju napredovanje. Iako topništvo aktivno radi. Što je super! Samo najveći akrobatski akrobatski program velemajstora.
  Natasha puca... I pred očima joj bljesne prizor mučenja.
  Kinezi su uhvatili djevojku Komsomolka. Skinite je golu. I stavili su ga u kotao s vodom. Ispod njega su zapalili vatru. Počeo kuhati živ. Djevojka je vrisnula od nepodnošljive boli. Maovi dželati pustili su je da iskoči iz kotla.
  Zatim su vodu ohladili, pa su je opet bacili i počeli grijati. Tako su djevojku nekoliko puta kuhali.
  Evo čudovišta... Zatim su djevojku objesili na stalak i spalili je užarenom šipkom. Izmučene ljepotice do smrti.
  Pa kako se ne osvetiti.
  Natasha bosom nogom baca granatu, razbacuje Kineze i smiješi se u sebi.
  Ovo je tako velika ljepota.
  djevojka kaže:
  - Bit će cool!
  Zoya se također okrenula. Ubio Kineze. Odsjekla je Maove militante i njihove plaćenike.
  Onda je opet bosom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Veličanstvena četvorka i vratar!
  Zatim se bitka nastavila, uz pritisak i slike.
  Crvenokosa Augustine je bosom nogom lansirala granatu. Rastjerao Kineze, natopio puno ljudi granatom. I svi ti Mao borci.
  Zatim je zaurlala:
  - Ja sam utjelovljenje Domovine!
  A djevojka se predstavila kao silovana. Kako lijepo i cool! I ona sama mlati Kineze. Djevojka je samo superman. Najkul od svih i stalno nabijen na pobjedu.
  Svetlana je također šarmantna djevojka. Namjerno se okrenula i pokosila Kineze. A onda kako golim prstima baca granatu. Kako će se Maov vojnik razbiti.
  I takva će plavuša urediti. Svi pokoše jednim udarcem. A kamen cvrkuće zubima:
  - Bit će vječna svjetlost i zora!
  Djevojke ovdje i takav odlomak. Izvanredni ratnici - akrobatika.
  Natasha je zviždala. Bacila je bombu bosom nogom i siktala:
  - Ja sam sjajna djevojka!
  Iako je ovo neskromna izjava, djelomično je točna. Ovi su ratnici slatki.
  I jako lijepa također. Sa blistavim očima i bisernim zubima.
  I slavno se bore, bosim nogama bacaju razbijajuće predmete.
  Ali pobijediti Kineze je iznimno teško. To je kao da probijaš zid.
  Zoya je uzela i ispalila rafal na Maove trupe. I pokosila ih je, kao da je divovski konj bio kopito, izbijajući travu.
  Tada je djevojka bosom nogom bacila granatu i zagugutala:
  - Ja sam takav san milijuna!
  I pokazala je jezik. Ovo je djevojka - pravi terminator. Svi će biti promaknuti i raskomadani. I piljenje bez ikakve sumnje velikom brzinom.
  Zoya ga je uzela i zapjevala:
  Vojnik je uvijek zdrav
  Vojnik je spreman na sve!
  Augustine je također bosom nogom bacila granatu. Raspršila je Kineze i rekla s aplombom:
  - A prašinu kao s tepiha, sklanjamo s puta!
  Svetlana, pucajući, dodala je:
  - Ne mijenjaj noge! Naša lica sjaje! Sjajne čizme!
  Ratnici kakve vidimo u punoj odjeći. A djevojke ne trebaju cipele. Oni su u stanju svakoga izbrisati u prašinu ili prah, takve sive boje.
  Natasha je, pucajući na Kineze, pomislila. Doista, zašto je nemoguće uspjeti bez varanja? Ovdje je Staljin, na primjer, prijevarom preuzeo i preuzeo vlast. Obećao je Zinovjevu i Kamenevu zlatne planine, ali ih je sam ustrijelio.
  Je li logično to učiniti? Točnije, jednostavno je logično - ne možete prevariti, ne možete živjeti!
  Natasha je bosom nogom bacila granatu i zagugutala:
  - Ja sam velika zvijezda!
  Opalila je i Zoya. Shvatio i cvrkutao:
  - A i meni je super!
  A granata bačena golim prstima leti. A kako to Kinezi dobivaju. Po najvećim krajnicima.
  I Augustin puca. I jako dobro pogađa. I pobijedio Kineze, kao udarcem malja.
  A bosa noga također vrlo slavno baca granatu.
  Augustine je zacvilio:
  - Ne budi se slavno dok je tiho!
  I opet dobro namjerno skrenuo.
  Svetlana je opet mlatila. Ubio Kineze. I promrmljao:
  - Ja sam super cura!
  I iskri očima i cvrči glasom!
  Da, to su takve cure da s njima ne treba ni prst u usta - ugristi će!
  Natasha je, pucajući, rekla:
  - Počeli su govoriti, sve o dugovječnosti.
  Zoya je, bacivši bombu bosom nogom, dodala:
  - Odlučili smo malo pričekati dok sisamo krv...
  Augustin je bacio granatu i cvrkutao:
  - Ukusno za treće!
  Svetlana je golim nožnim prstima lansirala dar smrti i zacvilila:
  - Oh, ja sam cool!
  Rat s Kinezima je vrlo okrutan. Mnogo međusobnih gubitaka i žrtava.
  A neki dječaci i djevojke su samo pravi i teški heroji.
  Oleg Rybachenko, koji još uvijek izgleda kao dječak od oko dvanaest godina, i djevojka koja također izgleda istih godina kao Margarita, trčali su ispred sovjetskih trupa.
  Pucaju se. Iza ramena su torbe s granatama.
  Oleg je pucao na Kineze. Pokosio hrpu.
  Bacio je bombu bosom nogom i zacvilio:
  - Ja sam terminator, na tvojim koljenima.
  Margarita je također bosom nogom bacila granatu i dodala:
  - Neprijatelje Rusije zbrisat ću s lica zemlje!
  Dječak i djevojka svi hrle k sebi i razbijaju protivnike. Oni su pjenušavi i najzgodniji na svijetu.
  Oleg je već bio u stanju čipirati zajedno s Margaritom znatan kapital. Uključujući i prodaju kozmetike.
  Dječak je zapravo jako pametan. I već ima plemićku povelju. Općenito, nije stao tek s dvanaest godina. Zajedno s Margaritom dobili su takav dar. Ostani u vječnom djetinjstvu. I postati supermen.
  Zbog toga se promijenila sudbina moći u Rusiji. Nikola II je bio neuspješan, ali je postao uspješan vladar. Na čemu mnogi zavide. I Leonid Iljič Brežnjev također bi mogao ući u povijest, nimalo kao utjelovljenje stagnacije, i kao vladar koji pokazuje da se državom uopće ne može kontrolirati.
  Oleg, vječni dječak, puca na Kineze i pjeva:
  - Pometu te kao maslačke! Mi smo terminatori, a ne dječaci!
  I opet bosom nogom baca granatu.
  Margarita također zakucava i kaže:
  - Mi smo cool prvaci! Rusija je iza nas!
  Dječak i djevojka svi idu i idu naprijed. Imaju toliko uzbuđenja i vatre. A Nijemci se doslovno mrve pod kopitima.
  Točnije bose, dječje noge.
  Oleg svakim metkom puca i ubija neprijatelja.
  Da, dječaka, čini se, nije tako lako zaustaviti. On je pravi i pravi terminator.
  Margarita opet baca granatu bosom nogom i škripi:
  - Ja sam velik! Postat ću međunarodni prvak!
  I smijući se u sebi...
  Međutim, Kina mobilizira sve više milijuna i desetke milijuna vojnika. A sovjetska vojska SSSR-a iznimno aktivno uništava protivnike.
  U međuvremenu, djevojke se svađaju. Ima više ženskih odjela.
  Ovdje dolazi cijeli bataljon. Bosonoge djevojke u kupaćim kostimima. Takav oskudan kupaći kostim u bikini stilu. I bljeskaju gole, okrugle štikle ljepotica. Divni ratnici.
  A pucaju i na Nijemce. Ali ratnici ulaze u borbu prsa u prsa s Maovim vojnicima. Kako se mlati.
  A kako se bodu bajunetima! Evo djevojaka!
  Baš odlično.
  Djevojke tuku Kineze golim nogama i mesožderski se cerekaju. Evo ratnika. Djevojke najjače srodnosti. Ovako mlatite crvene komuniste, kineske vojnike.
  I tukli su sami sebe. I dolaze...
  Postoje takvi ratnici super-klase. I to svi bosi i gotovo goli. I skaču sebi. I tukli su se golim petama. Ovdje su djevojke - sve djevojke djevojke.
  Victoria se bori naprijed. Još uvijek izgleda kao djevojčica i vrlo je vitka. Ubrizgava se kineskim i pjeva:
  - Bože čuvaj kralja! I pocijepati sav šljam!
  Da, cure su ovdje vrhunske.
  A ljepotica Veronika je vidljiva. Također se plavuša svađa.
  I veličanstvena Yulfi - djevojka koja je postala princeza nakon što je pokopala muža. Yulfi izgleda super. Jako voli muškarce i bez ikakvih predrasuda ulazi u kontakte s njima.
  Zapravo, seks produžuje život i vrlo je koristan za žene. On ih pomlađuje.
  Anna se također bori, i to sa svojom crvenom, bujnom kosom.
  A također i divna Angelina - ratnica je jednostavno super.
  Odnosno, cijela kraljevska garda. Kompletan set ljepotica. Tako su prekrasne i seksi.
  I razbiti Kineze. Zdrobite ih u prah. Samljeti kosti i natrgati meso.
  A Kinezi bježe od njihove navale. Trpe poraz za porazom.
  Osim sovjetskih trupa, vrlo se uspješno bore i ratnici iz DDR-a, odnosno Nijemci klasne razine.
  Gerda i Charlotte bore se u najnovijem tenku za dva čovjeka u obliku piramide.
  I bore se prilično dobro. Kineski stroj opremljen je visokotlačnim pištoljem. Kalibar je 105 mm, ali to je dovoljno zbog velike njušne brzine projektila. Djevojke u tenk su legle. Stroj je vrlo upravljiv s plinskoturbinskim motorom.
  Gerda je pucala na kineski tenk i pjevala:
  - Ja sam tako divlja vučica, nikad nisam bila u inozemstvu!
  A on se nasmije, kucne bosom nogom po joysticku.
  Ni crvenokosa Charlotte nije inferiorna.
  Također super djevojka.
  Puca se i golim nožnim prstima pritišće tipke joysticka.
  Predivan ratnik.
  Crvenokosa je dok je pucala upitala Gerdu:
  - Što mislite, hoće li kršćanstvo biti konačno zabranjeno?
  Plavokosi terminator je odlučno rekao:
  - Mislim da hoće!
  I ogolila lice!
  Ratnici su, općenito, odlični u pucanju. Ovdje se Gerda mlatila golim nožnim prstima. I cvrkutala:
  - Mi Arijci ne bismo trebali vjerovati u židovsku Bibliju koja propovijeda pacifizam.
  Charlotte se složila s ovim:
  - Tako je, nije pristajalo! Najbolji smo na svijetu!
  Crvenokosa je ponovno golim nožnim prstima poslala smrtonosni projektil. Srušio kineski auto.
  Gerda se nasmiješila. Za vrijeme zatišja napisala je i zanimljivo djelo.
  Mala Gerda otišla je tražiti svog brata po imenu Kai. Ali nije znala gdje je on. I okrenuo se ne prema sjeveru, nego prema jugu. A onda je požalila što je obula potpuno nove crvene cipele. Nakon par sati protrljali su joj noge. Tada je Gerda skinula skupocjene cipele, slomila štapić i objesila cipele na kuku.
  Vrijeme je bilo proljetno, toplo, s užitkom možete hodati bosi. Nije baš bogata djevojka, a ljeti je često trčala bosa. Istina, nakon zime su joj tabani postajali sve mekši.
  Ubrzo, hodajući cestom, djevojka je počela osjećati nelagodu od sitnog šljunka i pijeska. I da bude mekše, okrenuo sam se na travu. Tamo je bilo lakše. Ali nakon nekoliko sati tabani su već zujali.
  I što je najvažnije, htio sam jesti. A djevojka u džepu ima tek nekoliko sitnih novčića.
  Ipak, Gerda je u najbližem selu kupila sebi pogaču, zapisala je svježom vodom iz bunara i zaspala ravno u plastu sijena.
  Sutradan su je svrbili izgrebani, goli tabani. htio sam jesti. Djevojka je otišla k sebi, osjećajući kako joj se tijelo zagrijava nakon prohladne noći. Noge su malo boljele.
  Gerda je neko vrijeme hodala cestom, ali su je tabani, koji se još nisu imali vremena stvrdnuti, opet bolno počeli svrbjeti, a potom i žariti. Djevojka je otišla na travu. Ali ovdje se ide sporije i također nije previše ugodno za probušene noge.
  Djevojka je s mukom stigla do potoka. Tu sam spustio oborene noge i ohladio ih. Razmišljao sam o obući cipela. Ali šteta je srušiti takav novitet. Stvarno ih je htjela pokazati Kaiju. Da se divim njegovim novim cipelama.
  Tada je djevojka ponovno počela hodati. Očajnički sam želio jesti.
  Gerda je nekako stigla do sela i kupila još kruha. Ali bakrenih novčića je ponestajalo.
  I djevojka je pomislila. Gdje dobiti novac za hranu. Ponuđeno joj je da proda skupe maroko cipele, no Gerda je to odlučno odbila. Ona će se u njima pojaviti Kaiju. Do tada, možete li zaraditi novac?
  Gerda se u sljedećem selu ponudila da cijepa drva. Dali su joj sjekiru. Djevojka je malo sjeckala, ali je bila toliko iscrpljena da je, nakon što je jela, odmah zaspala.
  Tada je Gerdi ponuđeno da uzme guske. Ali zbog toga je djevojka izgubila cijeli dan.
  Na kraju je odlučila samo moliti. Međutim, seljaci su odmah primijetili njezine crvene cipele. Kao, jasno je odmah da nije prosjakinja, jer nosi takvo što.
  Na kraju je Gerda odlučila prodati cipele. Međutim, za to je morala prošetati u grad. Djevojčici su noge brzo otvrdnule i bilo je gotovo bezbolno hodati stazom.
  Dobro, Gerda je odlučila da i bez cipela može biti poželjna za Kaija.
  Prodan trgovcu, primivši nekoliko srebrnjaka. Kupio sam si platnenu torbu i kao prosjak krenuo europskim cestama. Moramo pronaći brata. A djevojka, čuvši da na jugu obično prodaju dječake u ropstvo, pojuri onamo.
  Istina, djevojka je bila loše orijentirana i dugo je lutala po Njemačkoj. Dok ne dođe jesen. Dobro, bose noge djevojke bile su otvrdnule, kao kopita konja, međutim žuljevi su svrbili. Ali svakim danom bilo je sve hladnije i hladnije.
  A spavanje na otvorenom je neugodno. Noću se čak i Gerdina haljina smrznula i teško ju je strgnula. Treba nešto učiniti. Već je počeo padati snijeg. U laganoj haljini djevojka se smrzava do kosti, a njezine gole okorjele noge razbijaju koru leda.
  Gerda je, da ne bi zaspala i ne probudila se jedne lijepe noći, na jugu Njemačke ostala zimovati u jednoj kući da služi na šaci. Za to je morala raditi, čistiti kuću, pomuziti kravu i još mnogo toga. Ali djevojku su nahranili i dali joj poderani kaput i drvene cipele.
  Kad je došlo proljeće i snijeg se počeo topiti. Djevojka je s užitkom odbacila blokove teškog rada i ponovno otišla na jug. Nije joj ništa plaćeno, a Gerda je morala jesti milostinju. Osim toga, djevojka je još uvijek dobro pjevala. Haljina joj je bila potpuno izlizana, a bosa stopala napaljena i prekrivena korom. Djevojka je konačno došla na Balkan. Prošao Mađarsku i ušao u Tursku.
  Prosjak zamorashka preselio se u Istanbul. Od Turaka se skrivala po šumama, a skrivala se od kršćana.
  No, već na putu do samog glavnog grada, plavokosa djevojka je uhvaćena. A budući da se, prema standardima muslimana, već mogla udati, tada je Gerda oprana, obučena i prodana kao djevica na aukciji. Djevojka s prekrasnom bijelom, kovrčavom kosom je vrijedna roba. Otišla je do starijeg emira. I mora se dogoditi da se ovaj emir, netom nakon kupnje, tako teško razbolio da nije mogao ispuniti svoju bračnu dužnost.
  Djevojka je živjela u haremu. Zadovoljavajuće, kao u zlatnom kavezu, ali dosadno. Istina naučena turski i arapski.
  Otkrio islam. Nova religija je općenito bila jednostavna, gotovo razumljiva. Nije jasno hoće li nakon smrti dobiti harem muškaraca? I hoće li joj se svidjeti?
  Djevojka je postupno postala djevojka, i to nevjerojatno lijepa, a emir je umro nakon duge bolesti.
  A sada je Gerda ponovno stavljena na prodaju. Skinu se goli pred stotinama požudnih muškaraca i prodaju ih u sultanov harem.
  Gerda tamo postupno stječe utjecaj i postaje sultanova žena. Ali Osmansko Carstvo je već u opadanju. Izbija rat s Rusijom koji prijeti okončanjem turske kontrole nad Krimom i Crnim morem.
  I Nijemci su se dobro borili, ali ruski vojnici nisu bili ništa lošiji. I lijepe djevojke su se jako dobro borile, braneći SSSR.
  Natasha je pucala u nebo. Oborila je kineski bespilotni, radio-upravljani aparat "Rama" -8. A ona je rekla:
  - Ljudi će biti sretni.
  Zoya je bosom nogom bacila granatu na kineski jurišnik, koji je izletio poput pirane mesožderke i cvrkutao:
  - Sreća zauvijek!
  Augustin je također bosom nogom lansirao dar smrti i siktao:
  - Sovjetska vlada...
  Svetlana je također bacila gorući predmet, srušila ratnika Maoove vojske i zagunđala:
  - Snaga je velika!
  Ali Kinezi su otišli... I cure su se malo smirile.
  Natasha je s tužnim osmijehom primijetila:
  - Sutra, 22.03.1979. Prošlo je točno godinu dana od početka rata!
  Zoya je oduševljeno primijetila:
  - Sigurno smo s godinama ojačali, ali nismo nimalo ostarjeli!
  Crvenokosa Augustina se zahihotala i golim prstima zgnječila dosadnu muhu:
  - Naravno da ne! Ne stari! Još mi je vruće kao i uvijek!
  Svetlana se zahihotala i primijetila:
  - Rat općenito pomlađuje djevojke. Vođe dolaze i odlaze, ali djevojke ostaju mlade!
  Natasha je odgovorila sa širokim osmijehom:
  - Pomladili smo se - Ruski bogovi!
  Zoya se složila s ovim:
  - Da, naši bogovi, slavenski bogovi!
  Vatreni Augustin je pjevao:
  - Živimo na očevoj zemlji! Ladina djeca su divna djeca! I godine na krilatom konju, Rusija u dalekim tisućljećima!
  Svetlana se zahihotala i odgovorila:
  - S neba će zvono udariti - kiša će pljuštati! Trčim u djetinjstvo - prati me ljetna kiša!
  A Natasha je s entuzijazmom pokupila:
  - Prati me!
  A ratnici su pljeskali svojim bosim, isklesanim nogama. Oni su doista sposobni za takva čuda. Niti jedna stranica u mom životu nije okrenuta.
  Ovdje odrasta cijela generacija ratnika. Već se može boriti u redovima Crvene armije, onih koji su rođeni nakon početka rata.
  Evo, na primjer, Andreika. Bosonogi dječak u kratkim hlačama. Trinaest godina ukupno, ali kako se bori? Da, na neki način nesretni dječak, koji čitavu godinu ne poznaje svijet.
  Natasha je pozvala Andrejku. Pogladila je pionirovu plavu kosu. Pogledaj kako je preplanuo, kao čokolada. Djevojka je dječaku dala slatkiše. Mrko je promrmljao:
  - Slatko je loše...
  Ali on je svejedno pojeo hranu. Da, vrsta dječaka. Natasha je uzela i ispružila ruku. Poškakljala je pionirovu otvrdnutu, prašnjavu nogu. Kao odgovor, počeo je škakljati Nataškin goli taban. Lijepo je dodirnuti te rukama zgodnog dječaka.
  Natasha je primijetila:
  - Rasteš Andreja! Ako poživiš još par godina, naučit ću te.
  Dječak je bio iznenađen
  -Što?
  Natasha se zahihotala.
  - Kako voditi ljubav!
  Andrey je prezirno frknuo:
  - Već sam vidio!
  Natasha je odmahnula glavom.
  - Ono što ste vidjeli je parenje životinja. I učit ću te lijepo i vrlo ugodno!
  Zaljubljene djevojke stvarno znaju puno. Oni su izvrsni borci, a Kina je, uz svu svoju kolosalnu brojnost, već tri puta požalila zbog ovako agresivnog napada.
  Natasha puca na Maove trupe i baca granatu svojom bosom, isklesanom nogom, govoreći:
  - Za veličinu komunističke zemlje!
  Zatim je pokazala zube.
  Djevojke se tu bore, tradicionalno gotovo gole. Odjeveni samo u crvene, uske gaćice, tuku se i mahnito zaraze ostale borce.
  I pucaju. I jako dobro pucaju. Kao snajperisti i ratnici najviše svemirske razine.
  Zoya također puca. On kosi Kineze i cvrkuće:
  - O, moja domovino i velika obitelj!
  I baca granatu bosom nogom. Općenito divna djevojka.
  A kosa joj je boje zlatnog lista.
  Zoyu su svojedobno mučili Kinezi. Prvo su me odveli u kolibu i svukli me do kratkih hlača. Počeli su osjećati, penjati se rukama na osjetljiva mjesta. Onda su me tukli gumenim crijevima. Tukli su me i po prsima, i po bokovima, i po bedrima. Sljedeće je bilo najponižavajuće - silovanje gumenom palicom. Ali osjećaj je tako akutan. Istovremeno, uz bol, Zoya je doživjela orgazam i završila. Maovi vojnici su se nasmijali.
  Potom su rukom ispisanu ljepoticu opet silovali batinom, a onda su se sami upustili u to... Dvadeset i pet mladih, gladnih vojnika pregazilo je djevojku. Neka više ne djevica, ali ipak muškarac. Ovo je i zadovoljstvo i bol. Tako intenzivni osjećaji. Pogotovo ako silovana u petoj točki.
  Ali barem nisu bili pretučeni. Vidi se da su ga postrojbe Crvene armije Kine voljele imati na različitim točkama. Nisu je objesili. Sve dok Zoe na kraju nije pobjegla. Prije toga je, inače, bosa i gotovo gola istjerana na hladnoću. Ali do tog trenutka Zoya se već uspjela naviknuti na hladnoću. I pobjegla je samo u gaćicama. I da je ratnica najvišeg crvenog akrobatika.
  Rat s Kinom je žestok i nemilosrdan, ne jenjava ni na trenutak.
  Aurora se također herojski bori. Kosi Kineze i pjeva:
  - Domovina, stranka, Komsomol! Bit će snažan poraz za Mao Zedonga.
  A i kako bosom nogom baca granatu.
  Sve u vezi s djevojkama je cool i drsko.
  I Svetlana će također uzeti i mlatiti. I pokosi Kineze. I golim prstima podmetnut će granatu.
  I urlati u isto vrijeme:
  - Za stvar borbe komunizma!
  Natasha također puca, nokautira Kineze i sikće:
  - U ime domovine, svetac!
  A granata bačena golim nožnim prstima raspršuje Kineze. A cure su sve vedrije i sve u sebi pjevaju od divljeg veselja.
  Zoya također puca s preciznošću Robina Hooda. Vodi vatru sebi i pjeva:
  - Volim Rusiju! Moćna zemlja! Zašto Hitler nije uništen? ne razumijem!
  A i on će ga golim prstima uzeti i baciti granatu. I kineski skif.
  Aurora je poševila Maove ratnike. Bacila je limun bosom nogom i zacvilila:
  - Ali Pasaran! Oštar udarac!
  I Svetlana će dati red. Kako pomesti Kineze. Kako ih sve natopiti i škripati:
  - Slava Svemogućem Rodu!
  A bacit će i granatu bosom nogom.
  I Natasha će se također okrenuti. Odsjeci Kineze. I baca granatu bosom nogom, cvileći:
  - Da, ime tvoje budi sveto!
  I opet se nasmiješi. Svjetlucavi biserni zubi.
  A onda Zoya poklekne. Svjetlucavo će Kinezi pokriti. I on će škripati, bacajući granatu bosom nogom:
  - Ratniče, donosiš smrt svima!
  I opet će ga raznijeti smrtonosni rafal!
  A ovdje je Aurora kao lupanet. I ubiti. I golim nožnim prstima poslat će dar smrti.
  Zatim cvrkuće:
  - Slava hrabrim ruskim vojnicima! Majstori ramena!
  A Svetlana pogađa i Kineze. Kako ih kosi, kao srp, i poskakuje:
  Ja sam ratnik koji se nece zaboraviti...
  I opet bosom nogom, kao da juri na neprijatelje Rusije. I kao granata neka leti.
  Djevojka se, naravno, mnogo toga sjeća. Na primjer, još četrdeset i prve godine, Fritz je natjerao dvije bosonoge djevojke da kopaju rupu na hladnoći. A cure još nisu toliko okorjele. I naravno, noge su im prvo pocrvenjele, a potom i plave od hladnoće. I boljelo je.
  A čudovišta-fašisti, kako bi se zagrijali, počeli su tući toljagama za petama. Djevojčice su izgubile svijest. Nakon toga su ih polili s još par kaca ledene vode. Gotovo umoran.
  Na sreću, nesretne djevojke pokupio je iscjelitelj. Izašao iz njih. Pa čak ni udovi nisu morali biti amputirani. Djevojčice su odrasle i postale partizanke. Osvetili su se nacistima.
  Dječak pionir Aleksandar Grigorijevič imao je manje sreće. Njegovi nacisti, hvatajući, svukli. I obješen na stalak na hladnoći. I bose noge pionira bile su stisnute u blok, a kamen težak centner je sjeo. Dječak je piskao ispružen na hladnoći. A grijali su ga i njegovi fašisti, prinoseći baklju ukočenom tijelu. To su čudovišta nacista.
  Dječak je visio tri dana i tri noći, a četvrtog dana, ne mogavši podnijeti mučenje, umro je.
  Osvajači su se okrutno ponašali...
  Razodjeven je bio i komsomolac Sveta. Poslužili ste veliku staklenu posudu. Napunjen vodom i izložen mrazu. I tako da svi stanovnici vide kako se komsomolac smrzava u ledenoj, ledom prekrivenoj vodi. Kakav je to užas.
  Tako je bilo u Velikom Domovinskom ratu, evo nešto slično, ima i sada.
  Svetlana puca na Kineze, prisjećajući se tog rata, i šapće:
  - Fašizam neće proći! Slava Rusiji!
  Natasha također puca. Vrlo precizno baca bombu bosom nogom i viče:
  - Nemojmo ležati pod Mao Zedongom!
  Zoya svečanim tonom potvrđuje:
  - Nikada nećemo ležati!
  I također otvara vatru.
  A bosa noga baca granatu.
  Aurora puca. Suočavanje s Maovim trupama i vrištanje.
  - Slava ruskim bogovima!
  I opet bosom nogom baca granatu.
  I Svetlana puca vrlo precizno. I vrišti:
  - U ime života na Zemlji!
  I opet bosom nogom vrlo precizno baca granatu.
  A Kinezi ostaju bez para.
  Ali sve više novih snaga ulazi u bitku. I opet dolazi neprijatelj.
  Natasha se nasmiješila. A onda je potonula. Sjetio sam se kako su Kinezi uhvatili dva pionira od oko dvanaest godina. Dječacima su strgnuli odjeću i zavezali im ruke straga žicom te ih gole i bose tjerali u veliku hladnoću. Zatim su ih protjerali po snijegu, pa ih opet otjerali u kolibu. Vozili su se dok im se pratnja nije smrzla. Pionirima nije bilo ugodno, ali su izdržali. Dečki su prilično jaki.
  Zatim, vidjevši da mraz ne uzima pionire, Kinez Mao je počeo spaljivati djecu vatrom. I u tome su uspjeli. Kad je krvnik prislonio užareno željezo na dječakova gola prsa, dječak je uzviknuo:
  Živio Staljin!
  Zatim su na dječakove gole, otvrdnute potplate nanesene široke metalne trake, crvene od vrućine. Žena krvnik je s velikim zadovoljstvom udisala kroz nosnice miris pečenog mesa. Pionir je opet viknuo:
  - Podignite crvene zastave nad Pekingom!
  I pokazao jezik. Tada su Kinezi užarenim hvataljkama izvukli skrotum. Pionir je umro od šoka boli.
  Da, tako su Kinezi na okupiranim područjima uspostavili novi poredak.
  Postupili su grubo i okrutno. I mučenje je bilo stalno.
  Natasha ponovno baca bombu bosom nogom. Razbacuje Kineze i cvrkuće:
  - Neka bude raj na zemlji! Raj komunizma, u kojem cvjeta zemlja Sovjeta!
  Zoya također baca granatu golim nožnim prstima i cvrkuće:
  - I slava će doći na zemlju!
  Nakon toga, djevojka daje vrlo dobro usmjereni okret. Nokautira protivnike. I opet pokazuje zube.
  A onda Augustin zapali. Nokautira Kineze i zaškripi:
  - Za domovinu! Za Brežnjeva!
  I opet je bacila šipak bosom nogom, raspršila Kineze. Snažno pobijediti ratnike.
  Ne iznevjeri neprijatelja.
  I Svetlana bosom nogom baca granatu. Boji kineski i škripi:
  - Slava našim ruskim djevojkama!
  A kako se ratnici smiju. Uostalom, one su takve ljepotice da ih se, zapravo, može dati na natječaj: Gospođa svemir. Grudi su im tako pune i čvrste u isto vrijeme. Stoga vole imati seks s muškarcima. To ih stvarno uzbuđuje.
  Samo vrlo brojni neprijatelji pritiskaju SSSR.
  Djevojke su se omesti i počele uništavati Kineze.
  Mlatili su Maoove vojnike koji su bili pod pritiskom. I odbiti takav mahnit i pakleni napad.
  Natasha je pjevala, odsijecajući bijesne Kineze;
  - Djevojke u velikoj potrebi! Gdje si vlasnik gdje!
  Da, više od sedamnaest godina nema Staljina, i nije postalo bolje. Naprotiv, Kinezi pritiskaju Crvenu sovjetsku armiju.
  Zoya je tvitala:
  - Neka naša Domovina bude na svemirskim putovima!
  I bosom nogom lansirat će limun. Takva je djevojka hrt.
  Augustin je pucao na neprijatelja, siktao;
  - Staljin, Staljin, Staljin! Hoćemo Staljina!
  I bacit će granatu bosom nogom.
  Svetlana, snimajući, nastavlja:
  - Da nas ne bi mogli slomiti, dižite gospodara sa Zemlje!
  I opet poleti granata koju je bacila bosa noga djevojke.
  Natasha je pokosila nekoliko redaka i rekla:
  - I slomiti Adolfa!
  Zoya je cvrkutala, bosom nogom bacila granatu na Kineze i razderala ih:
  - Požuri Mao!
  Augustin, koseći žute borce, složi se:
  Da Mao! Ipak, Nijemaca nije bilo toliko!
  Svetlana se složila s ovim:
  - Kineza je gotovo milijarda! I nije ih tako lako ubiti!
  Cure još uvijek nisu odustale od prilike da svladaju Kineskinje. Dana 30. lipnja 1970. godine borbe su bile u punom jeku. Mao Zedong je računao na iscrpljenost SSSR-a.
  A što je s mrtvim Kinezima? Bebe još rađaju! Bit će potrebno i uvest će se poligamija. Uostalom, Kinezi su još uvijek ateisti. Konfucijanizam je više filozofija nego religija, a komunizam promiče ateizam.
  U isto vrijeme, Maovi vojnici pokušali su odsjeći od svojih baza sovjetske trupe koje se nisu imale vremena povući izvan Amura. U čemu su, između ostalog, čak i neznatno uspjeli.
  Ali u protunapadu sudjeluju Crvena armija i dragovoljci iz DDR-a. Iskoristivši prednost u kvaliteti i broju vozila, sovjetski vojnici i njihov saveznik bodu Kineze.
  Gerda i njezina tenkovska posada, kao i uvijek, prednjače u napadu.
  Cure u gaćicama i bose. Pucaju se i tuku.
  Dva su auta za četiri ratnika. Kompaktan i vrlo udoban, piramidalni.
  Gerda, koristeći gole nožne prste, pritišće joystick i puca. I prilično dobro pogađa. Otkida kupolu kineskog tenka.
  Zatim kaže:
  - Ja sam terminator s kosom boje snijega!
  I bijesno se smije... Trza se kao lutka.
  Charlotte također puca. Vrlo prikladno pogađa i urla:
  - A veliki Reich, rekli su nam ne po zanosu!
  I bosom nogom kako gurati.
  Njemice kao i uvijek na vrhu. One su besmrtne, vječne vještice koje su uvijek na putu. I za vrijeme Drugoga svjetskog rata su se borili, i tako ostali zauvijek mladi, jer vještice. A sovjetske djevojke također su se borile u Velikom domovinskom ratu. I tamo su se proslavili, a sad se bore s Kinom.
  Nataška puca, odsiječe u redovima. I baca granatu bosom nogom, raspršujući neprijatelja:
  - Sve će biti super!
  Zoya se također ljutito okreće prema Kinezima. Pokosili su vojnici Mao Zedonga. I bacao limune bosim nogama.
  Djevojka je viknula:
  - To je hiper!
  Tada ga je uzeo i Augustin i obrušio se na Maove trupe. A bacila je i smrtonosnu silu bosom nogom.
  Djevojka je cvrkutala:
  Razbijmo Hitlera!
  i izjavio:
  - Ne, Hitler je već mrtav - razbijmo Maoa!
  Tada je Svetlana uzela i golim prstima bacila smrtonosnu granatu. Djevojke su uzele i srušile Kineze, cvrkutale:
  - To je odlično!
  Natasha je agresivno primijetila:
  Mi smo super borci!
  I opet je bosom nogom bacila granatu. To je jako lijepo.
  Zoya je ovdje napravila odličan posao. Tada ga je bosa noga, vrlo lijepa djevojka, bacila i razbila Kineza:
  - Bit ćemo jako cool!
  Tada ga je vatrena djevojka Augustina uzela i vrlo lijepo golim nožnim prstima izvela bacanje, raspršila kineske vojnike na sve strane:
  Sve smo mi super djevojke!
  Onda je Svetlana jako lijepa djevojka, i to takva plavuša, s bosim nogama koje bljeskaju granatama. I djevojka je uzela i otkotrljala Kineskinje, vrlo lijepu djevojku.
  Djevojka u gaćicama. I zagugutala je:
  - Djevojke su drugačije! I jako crvena!
  Djevojke su općenito jako cool, i uvijek bose.
  Svetlana je, na primjer, cijelo vrijeme rata trčala bosa. A u četrdeset i prvoj godini kretala se kroz šumu. Nije joj to prvi put. U dječjoj, radnoj koloniji radila je bosa i u laganoj zatvorskoj haljini do mraza. Kasnije je djevojka čak trčala bosa po snijegu. Tako je Augustin bio u koloniji. Tamo su djevojke mogle raditi gotovo gole na jakom sibirskom mrazu.
  I to ih nije uplašilo. A kako je dobro curama trčati bosonog kroz snježne nanose po snijegu. I da je gole pete mraz izgrizao. Nije tako strašno. Goli tabani su prekriveni kurje okom, a djevojke nisu ozlijeđene, od ledene kore.
  Tako su jako cool. Bosonoge djevojke trčale su i radile sa sjekirama.
  Djevojke su odradile jako dobar posao.
  Djevojke su bile jako lude. Opet bacaju granate golim prstima.
  I razbiti kineske horde. Vrlo cool ratnici, moram reći.
  Djevojke se bosim nogama bacaju na neprijatelja.
  Natasha vrlo precizno puca u Kineze.
  I razbio još jednog vojnika Maoa.
  Cura je jako lijepa... I jako bosa i lijepa Natasha, jako agresivna.
  Ali za djevojku, morate napisati svoje zanimljivo.
  Ovdje je Natasha razgovarala s ovim. Ili bolje rečeno, napisala je priču.
  I ovdje je zanimljivo nakon početnih uspjeha da su se ruske trupe Nikolajevog carstva uhvatile u koštac s Hindenburgom. I razbili su ga od čega je carsko carstvo pobijedilo Njemačku i nije bilo revolucije.
  Ovdje su se Oleg Rybachenko i Margaret Magnitnaya počeli boriti već na sovjetskom teritoriju s Kinom.
  Dječak i djevojčica slomili su Kineze.
  Oleg Rybachenko izgledao je poput dječaka od jedanaest ili dvanaest godina. I slomio Maove vojnike. Ili oni koji izgledaju kao horda Džingis-kana.
  Dječak je bacio bosu nogu na Kineze. Slomljen i pobijedio.
  I okrenuo se.
  A Margarita je vrlo snažno tukla Maove pomalo nagnute trupe.
  I slomio Kineze. I djevojka se jako lijepo borila.
  I jako je lijepo bacila bosu nogu. I slomio neprijatelja.
  Margarita je vrlo teško natopila Kineze.
  Maove trupe napredovale su vrlo agresivno.
  Margarita, jako slomila protivnika.
  Bose noge djevojke vrlo su lijepo slomile kičmu Kaiserima.
  Djevojke su tako agresivne.
  A bojna prati dečke, odnosno dječji par Olega i Margaritu. Cure u gaćicama, i jako lijepe. Napadaju Kineze, i to vrlo revno.
  Tresu im se gole grudi s rubin bradavicama. A cure se bore s velikim pritiskom. Slamaju Kineze. I komunističke, crvene trupe Maoa pokleknu.
  A sada se Kinezi počinju povlačiti.
  Veronica golim nožnim prstima baca granatu. Zdrobila je vojnike i zacvilila:
  - Ljubav je život!
  Victoria je dobro namjerno skrenula. Odsjekla je protivnike. I bacila granatu bosim nogama.
  A onda je cvrkutala:
  - Proslavljena je naša domovina!
  Ovdje je Juliana vrlo lijepa djevojka, i generalova žena, dok uzima i baca granatu i guguta:
  - Genijalni ekspres!
  A onda i crvenokosa Anna. Djevojka je tako cool i neobična. Zdrobio Kineze, natopio ih. I bosih nogu poletjela je granata. I razbacani protivnici.
  Zatim je cvrkutala:
  - Sveta Rusija cara Nikolaja II!
  I onda sam to ispravio:
  - Točnije, car Leonida!
  A djevojka namiguje svojim safirnim očima. I ogolio svoje očnjake.
  A onda Olimpijada: djevojka heroj bosim nogama lansira čitavu hrpu granata.
  I raširila se na sve strane riječna krv s trupama Maoa.
  Uostalom, bataljun golonogih djevojaka, u kratkim hlačama, prednjači u napadu i nokautira Kineskinje.
  Djevojke pucaju vrlo precizno, ali ne trpe gubitke. Kada je djevojka gola i nosi samo gaćice, praktički je neranjiva. I iznimno ga je teško dohvatiti.
  Dakle, Kinezi ne pogađaju djevojke, ni granatom, ni metkom, ni krhotinom. Pa što? Borba je borba!
  Veronica puca u sebe. Udara neprijatelja, i baca granatu bosom nogom, i cvrkuće:
  - Bit će to jako cool igra!
  A Victoria je ratnik-zapovjednik. Dok trese gola prsa, a svojim grimiznim bradavicama ispušta privid munje. A onda bosa noga baca granatu.
  Razbija redove protivnika.
  Djevojka iz sveg glasa vrišti:
  - Ja sam superdjevojka!
  I pokazuje zube.
  A onda Julian. Također djevojka rijetke ljepote. Kako lupati po Kinezima. Točnije, ne od Kineza, nego od Maoovih trupa, koje, inače, ratuju s Rusijom, točnije sa SSSR-om.
  A na prijestolju je car Leonid Brežnjev, kako ga zovu, Iljič II, koji je postao car SSSR-a. I super je složiti se. I sjever Kine, Mongolija, Sjeverna Koreja, već ruski saveznici također su na udaru Maoovog carstva.
  Yuliana je bosom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Neka je Leonid u Rusiji - svjetlo!
  Namignula je svojim safirnim očima.
  A onda se Anna, crvenokosa zvijer, bori. A i puca izuzetno dobro.
  I pokazavši zube kaže:
  - Neka na planeti bude kraljevski raj!
  I Olimpija je lansirala limun bosom nogom. Raspršio protivnike i zacvilio:
  - Slava caru i otadžbini i komunističkoj partiji!
  Kineski tenkovi i pješaštvo uspjeli su zauzeti zavoj Amura i okrenuli se prema sjeverozapadu, nastavljajući se kretati duž rijeke. Kinesko napredovanje bilo je relativno uspješno.
  Sama konfiguracija fronte im je išla u prilog i bilo je teško prebaciti pojačanje za Crvenu armiju pod kineskim bombama.
  Ali SSSR je bio tehnološki jači od nebrojene vojske Maoa, koji je u vojsku mobilizirao čak i dječake od dvanaest godina.
  Osim toga, disk avioni Njemačke Demokratske Republike, koji su potpuno neranjivi, pokazali su se vrlo učinkovitim oružjem, a kineske automobile nabijali su laminarnim mlazom.
  Bio je posebno učinkovit zbog ogromne brzine letećih tanjura. Koji bi mogao sustići gotovo svaki kineski zrakoplov.
  Lijepe djevojke Gertrude i Eva lovile su kineske automobile na takvoj disketi.
  Konkretno, napali su dva lovca prepisana sa sovjetskih po licenci MIG-15 i doslovno ih spljoštili.
  To su djevojke, ne stoje po strani.
  Gertrude je golim nožnim prstima pritisnula tipku džojstika i cvrkutala:
  - Njemački bogovi su najmoćniji na svijetu!
  Eve je također upravljala džojstikom golim nožnim prstima i, pokazavši zube, zaurlala:
  Potopit ćemo sve neprijatelje u wc!
  Djevojka je još uvijek stvar. Ovdje sam uzeo, na primjer, pionira. Dječaku je strgla odjeću i žicom je pričvrstila za jasiku. Zatim je užarenim žaračem na lomači počela kauterizirati tijelo kineskog pionira. Počelo je od trbuha, a zatim prešlo na prsa. Nije zanemario dječakove okrugle pete.
  Kad se žarač ohladio, djevojka ga je ponovno zagrijala, a Gertruda je bacila grančice.
  Onda su se promijenili, a pionirku je spržio njezin partner. Plavokosa terminatorica Gertrude također je pekla dječakove obraze. Ukratko, kod kineskog pionira nije ostala niti jedna cijela traka kože.
  Zatim su uzeli i zapalili veliku vatru, popaprili dječaka, posolili ga i počeli jesti.
  Meso je sočno, nemasno.
  Eva, proždirajući dječaka, primijeti:
  - Na takvoj hrani nećete dobiti dodatne kalorije.
  Gertrude je, oblizujući prste, složila:
  Da, to je kvalitetno meso. Dječak je mršav, žilav, mršav. Ovo je lijepo za jesti.
  Djevojke su rado jele kineskog pionira. Prišla su još dva Nijemca. Pridružio se gozbi. Doslovni kanibalizam. I tako ukusno, sa začinima za jelo dječaka iz Kine.
  Jedna od Njemica, Frida, primijetila je:
  - Trudnicu smo nekako skuhali. A onda su pojeli bebu u utrobi. Tako je ukusno!
  I djevojke su prasnule u smijeh. Mučenje i kanibalizam je cool!
  Oni su jednostavno, bez ikakvih predrasuda, kineskom dječaku nešto odrezali, a svaki odgrizao komadić.
  Nakon toga su ratnici pili i vino - pomiješano sa zrakoplovnim alkoholom. Jeli su sočno meso.
  Zatim su ratnici malo zaplesali. Zatim je došla još nekoliko ljepotica u istim gaćicama. Počeli su jesti dječaka. Presjekli su njegovo malo srce na nekoliko komada. I jeli su.
  Zatim su je uzeli i bosi trčali po ugljenu. Skakali su, skakali. Zatim su odjurili do najbližeg dijela. Tamo su napadali muškarce, parili se s njima poput životinja. I bilo je super.
  Ženke su tako agresivne.
  A sada dvije djevojke jure kineske avione. Nabijaju Tu-4, uzrokujući da su bombe u njegovom trbuhu eksplodirale. I svi se ne prestaju smijati. Divne djevojke.
  I kako golim prstima pritišću tipke joystika. Takve šarmantne ljepotice. Imaju moć ljutnje i plamen strasti. A gole djevojke daju povjerenje u pobjedu.
  Loše djevojke stvarno obaraju kineske avione.
  Gertrude je sa smiješkom upitala Evu:
  - Mislite li da je Biblija Božja riječ?
  Djevojka je uz smijeh odgovorila:
  - Ne!
  Gertrude je s očitim iznenađenjem upitala:
  - I zašto?
  Eve je odlučno rekla:
  - Jer je nebo čvrsto! Kao ogledalo!
  I djevojke su se smijale. Izgledalo je iznimno smiješno. Srušio još nekoliko kineskih aviona.
  Gertrude je logično primijetila:
  Ali ipak, postoji Bog!
  Eva se složila:
  - Tu je Adolf Hitler i njegov prorok!
  I opet su ratnici prasnuli u smijeh. Tako su zabavni i uopće nisu glupi.
  I vole se svađati. Oh, i silovati muškarce također. Ovo im je moto....
  Gertrude, obarajući kineski avion, zacvilila je:
  - Moja domovina! Sve ću pobiti za tebe!
  Eva je sa cerekom zuba potvrdila:
  - Ja također!
  I svjetlucajte safirnim očima. Ovi ratnici su cool. I uopće nije glup.
  Ili možda loše... I vrlo okrutno. Ovdje su mučili ženu od tridesetak i njenog sina od oko dvanaest godina - čak ni pionira.
  Obojicu su objesili na stalak. I vatra se palila pod bosim nogama. Štoviše, tako da možete ublažiti vrućinu, ali će vaš rođak sići do vatre.
  Ili će se dječaku spržiti pete, a onda i djevojčice.
  A žena je ozlijeđena i psihički i fizički. Zapaljene su i majčine grudi.
  Da, bili su teško mučeni. Djevojke vole vatru.
  Na primjer, dječaci vole mučiti. Čak i one potpuno nevine.
  Samo ih zapali...
  Ili umočen u kiselinu... Drugi način mučenja. Pionir izbičevati užarenom žicom, a zatim ga namazati gnojem. Ovo je i bolno i ponižavajuće.
  Pioniri su također posipani korbitom i vapnom. Pa, ove đavole-terminatorice.
  Eva je udarila u tri kineska automobila i primijetila:
  - Evo mučimo ljude... I to je cool!
  Gertrude je, pokazujući zube, rekla:
  - Posebno je lijepo mučiti dječaka!
  Eva se složila:
  - Vrlo lijepo! Ali također je dobro mučiti djevojku!
  Ratnici su ovdje bili tako sretni.
  Gertrude je srušila četiri kineska aviona i zaškripala:
  - I bit će nam super!
  I pokazala je jezik.
  Djevojke su općenito tako lijepe izgledom i bijesne iznutra. Jedno od mučenja koje su ljepotice koristile je. Ovdje, na primjer, objesite pionira za noge na strop i pričvrstite mu lanac na ruke. I dobijete struju. Pionir ga mora podići uz pomoć preše. Da se mišići ne lome.
  A onda nema dovoljno snage i opet tuče strujom.
  Djevojke su također voljele kada dječaci vrte kotač. Malo su usporili kretanje, pa ih tuče struja. Vrlo impresivno.
  Eva se pitala:
  - Postoji li vrag?
  Gertrude je odgovorila sa smiješkom:
  - U svakom slučaju - vrag - to smo mi!
  I obojica su krali kako hoće. I lica će se pokazati.
  I obojica su krali kako hoće. I lica će se pokazati.
  Na letećim tanjurima Kinezi se temeljito mlaću. Međutim, ovo je tek početak. Nebesko Carstvo je jako i ima puno vojnika. I penju se kao vragovi iz grobova.
  Anna sruši još jedan kineski auto na nebu i namigne u zrak. Kažu da se vi ratnici Nebeskog Carstva nećete činiti malo.
  Julian se slaže s tim. Odsiječe zastarjeli stroj države Mao, i cereći se, urla:
  - Domovina i vojska su dva stupa,
  Na kojem planet počiva...
  Zaštitit ćemo te svojim grudima,
  Tvoju vojsku pjeva sav narod!
  Kinezi se i dalje penju i penju. Imaju previše, u to vrijeme gotovo milijardu stanovnika, i mogu bombardirati sovjetske položaje leševima. I ne poznaju sumnje i žaljenja. A broj leševa im nije bitan.
  Kotrljaju se poput beskrajne lavine.
  Ovdje je strojnica Natasha. Pucaju na Kineze koji su napredovali. Mecima je pokosila jednu liniju. Zatim još jedan... Kinezi padaju. Mnogi od njih su uglavnom dječaci, a ja napadam bos. Umiru sa osmjesima na usnama. Mao Zedong je pokrenuo brutalni rat. Želio je slavu i rekorde. A milijuni kineskih vojnika već su poginuli. I penjati se u bitku sve više i više dijelova.
  Natasha golim prstima baca granatu i cvrkuće:
  - Slava zemlji komunizma!
  Zoya, pucajući na žute ratnike, sa smiješkom kaže:
  - Ali i Kina je zemlja kojom vladaju komunisti!
  Natasha je odgovorila:
  - Oni imaju samo karikaturu komunizma!
  Augustin, pucajući na žute vojnike, logično je primijetio:
  - Ne u ime slučaja, nego u biti!
  A crvenokosa djevojka je golim nožnim prstima bacila granatu, smrtonosnu silu.
  Svetlana je primijetila dok je kosila Maove trupe:
  - Da, bit je ponekad važnija od formalnog naziva!
  I nekoliko desetaka Kineza je palo, pokošeno njezinim rafalom.
  Natasha je potvrdila pucajući na Kineze:
  - Da, tako je... Samo sada, ne ponekad, nego uvijek!
  Djevojke su se nasmijale. Borili su se protiv horde koja ih je pritiskala. Poput ruskih ratnika koji su se borili s nebrojenom vojskom Džingis-kana. I doista, Rusija je pobijedila.
  Zoya je ponovno bacila granatu golim nožnim prstima. Njime je razderala desetak kineskih vojnika i zapjevala:
  U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  Vidimo budućnost naše zemlje...
  Zdrobit ćemo horde zlog fašizma u prah,
  Porazite potoke beskrajne horde!
  Augustin, pucajući na Kineze i ubijajući ih na desetke, pa čak i stotine, s osmijehom je primijetio:
  - Bolje ne bezgranična, nego bezgranična horda!
  Zoya se složila s ovim:
  - Da, vjerojatno je puno bolje!
  Djevojke su se junački borile, a volja im je u šaci.
  A moć razbijanja je u golim nožnim prstima. I toliko borbene strasti u njima.
  Elizabeth se na tenk bori kao čudovište.
  Djevojka, pucajući i pritiskajući gole prste na tipke džojstika, kaže:
  - S nama je veličina SSSR-a!
  Catherine, pucajući na Kineze, napominje:
  - Ovdje smo kao Staljinovi sokoli!
  Elena, pucajući, zabilježila je:
  - Leonid Iljič još uvijek nije isti!
  Catherine je razbila kineski tenk i zahihotala:
  - Fedot, ali ne onaj!
  Elena je ispalila rafal iz mitraljeza, koseći napredujuće pješaštvo Maove države i zacvilila:
  - Naša će ploča biti na vrhu!
  Eufrazija je ispravila:
  - Ne vladaj, nego bitka!
  Elizabeth je vrlo precizno ispalila projektil i primijetila:
  I dalje ćemo pobijediti!
  A djevojke su u glas pjevale:
  Ali nema jačeg ruskog duha
  Iz ruševina samih sebe ćemo oživjeti....
  Ratnik svjetla uskoro uzmi mač
  Mi ćemo stajati i ponovno pobijediti!
  
  Otvorili smo planet narodima,
  Put u svemir, u nepoznate svjetove...
  pjevaju se junačka djela,
  Da zauvijek izbrišem ožiljak smrti!
  Herojski su se borile i djevojke iz DDR-a.
  Gerda i Charlotte u užarenom tenku, potpuno gole u kratkim hlačama, potukle su se. Kineski tenkovi su krenuli u protunapad.
  Gerda je pucala na kineski auto i razbila oklop. Uzela ga je i zapjevala:
  - Ja sam vražja kći!
  Charlotte je probila zaštitu kopiranu sa sovjetskog T-54, ali s Kinezima u posadi, i dodala:
  - Sve mogu prevladati!
  Njemački top visokog pritiska je vrlo učinkovito oružje. Sposoban je za prodor s vrlo velike udaljenosti, a nadmašuje kineski 100mm na T-54. Štoviše, ruski automobili ne prodiru u najnoviji njemački KAG-50 U, ni pod kojim kutom. Samo Isa od najtežih modela može izazvati probleme za Fritz. Ali činjenica je da je takvih kineskih Iss vrlo malo, a bazirani stroj je T-54. I ne možete se protiviti tome.
  Gerda svojim golim prstima gracioznih nogu pritišće tipke joysticka. Iz daljine udari kineski auto i zaškripi:
  - Ja sam kralj taj Superman!
  I ratnik pokazuje dug, ružičasti jezik.
  Charlotte također puca. I vrlo prikladno. I puca u sebe, s bijesom velike pantere.
  A golim nožnim prstima pritišće i tipku joysticka.
  I zviždi u sebi:
  - Ja sam veliki borac super klase!
  Nadalje, Gerda već puca. Hladnokrvna plavuša. Iako je i sama žena temperamentna. Na primjer, razapela je kineskog komsomolca na boru. I sama je zabijala čavle u ruke i noge. Zapalila je gola prsa, a potom užarenim kleštima slomila nožne prste.
  A sad Gerda urla:
  - Mi smo bijeli vukovi i ne znamo milosti ni za koga!
  I opet, ljepotica puca vrlo precizno. I udari neprijatelja. Tako divna plavuša. Uskoro ona to neće učiniti. Opet se kineski auto probio iz daljine. U stanju pogoditi. A dvjesto milimetara oklopa je neće zaustaviti.
  Charlotte također puca i škripi:
  - Ja sam visoki kralj! Slomim vas sve!
  I golim nožnim prstima pritišće tipku joysticka. Crvenokosi vrag jučer je mučio kineskog pionira. Tukla je dječaka grozdovima koprive. Zatim sam mjehuriće posula solju. Zatim je izvadila upaljač. Crveni plamen grabežljivo polizao je djetetovu petu. Evo crvenokosa! Kako je odvratna. Samo paklena životinja, koja sve muči bez imalo sažaljenja i slabosti!
  Kineske trupe su se nastavile šuljati, kao da iz vulkana Krakatoa izbija mlaz silovite lave.
  Natasha je pokušala napisati memoare. I bilo joj je zanimljivo i smiješno. Rat je sada u svojoj drugoj godini i postao je povijest. A ovo je ozbiljno.
  Ali i Veliki Domovinski rat bio je dug i težak. A u njemu su i djevojke trčale bose.
  A kako bi bilo dobro da ovog rata nema. Pa, recimo Hitler se nastavio boriti na Zapadu... I što je najvažnije, bez puno uspjeha. Iako osvajanje Afrike i Azije do Indije Nijemcima nije problem. Od 150 divizija dodijeljenih za napad na SSSR, polovica bi bila dovoljna za zauzimanje svih britanskih kolonija.
  ali dvoje djece s planeta Zemlje krenulo je za njom.
  Natashu i njezin tim odvratio je od pisanja još jedan napad kineskog pješaštva. Maove trupe nisu tjerali samo svoje, nego i Afrikanci i Arapi unajmljeni za novac u bitku. Dogodila se brutalna pljačka.
  Ratnici sami vode vatru. Hladnokrvni su i proračunati.
  Natasha je golim nožnim prstima bacila granatu. Plaćenici su se razbježali na sve strane.
  Natasha je prosiktala:
  - Sve nemoguće kod nas se može ostvariti!
  I Zoya je golim nožnim prstima pustila limun. Raspršila je Kineze i zacvilila:
  - Da, moja Domovina je presveta!
  I djevojka je namignula.
  A onda je vatrena Augustina bosom nogom podlegla Kinezima. Raspršuje ih u različitim i vrlo udaljenim smjerovima. I cvrkuće:
  - Ja sam spoznaja smrti!
  A Svetlana je golom petom poslala granatu. Kinezi lete na sve strane. Propadaju bez ikakve nade u i najmanji spas. A kako su cure graciozne.
  Svetlana se okrenula i zapjevala:
  - Evo moje nove borbe! ići ću s tobom!
  Ovdje se moćni kineski tenk penje kroz ruševine. U ovom slučaju MAG-100. Takvo čudovište nije tako lako probiti. Ali ruske djevojke spremne su za takvu bitku.
  I vrlo prikladno su tukli iz baze. Kinezi su imali bačvu pa su je uzeli i zgužvali. Općenito je divno.
  Natasha je agresivno zarežala:
  - Neka bude raj na zemlji!
  I opet poleti granata koju je bacila njena bosa noga. Ovaj smrtonosni dar uništenja.
  A onda će Zoya uzeti i razbiti Kineze. Kako ih je bacala i zgnječila. I to vrlo ratoborna.
  I golim nožnim prstima, kako zakucati šipak. I Kinezima je to u rogovima.
  A Augustin također udara na Maove trupe. A njezina je gola peta, kao i uvijek, u poslu.
  Kineze je kao žohare raspršila po kutovima. I zagugutala je:
  - Ja sam crvenokosa!
  A onda i Svetlana, dok je uzima, pobjeđuje trupe Nebeskog Carstva. Raspada se u krvavo mljeveno meso, i škripi od divljeg bijesa:
  - Ja sam nemilosrdna djevojka!
  Natasha se okreće. Granata bačena bosom nogom leti. Obara Kineze i raspršuje protivnike.
  Zatim zaglušno zaurla:
  - Ja sam plavuša koja će sve uništiti!
  Zoya je također na vrlo originalan način primijetila, koseći Kineze:
  - I medene plavuše su cool.
  I granata poleti s bose noge, i zgnječi sve.
  A onda Augustin puca. I vrlo točna. Obara Kineza i cvrkuće na vršak pluća:
  - Ja sam super djevojka.
  I goli prsti na nogama također vrlo prikladno bacaju granatu.
  Tako Svetlana lansira svoju odjeću. Ovom crtom rastrgao Kineze na komade. I cvrkutala:
  - Ja sam stijeg Svete domovine!
  I opet se baci limun bosom nogom.
  Djevojke se žestoko bore. Bore se kao pravi heroji. Puni su nepobjedivosti.
  Nataška sama otpušta, a vojsku plaćenika puni olovom. I ne boji se tenkova ni projektila.
  Iako ovdje lete balističke bojeve glave. Da, tako bijesan, i očajan, sposoban za sve!
  I granata leti s bose noge. A zajedno s njim, nastaje destrukcija i uništenje.
  Zoya se također okreće. Kosi ratnike Maoovog carstva. Ogoli zube, koji su boje bisera, i smije se:
  - Imam damu koja radi super!
  A njezini su cemi zubi jednostavno smrtonosni.
  A Augustin također uništava neprijatelja. I kosi bez problema. I goli prsti lansiraju novu granatu.
  A djevojka se smije:
  - Sve ću vas pojesti!
  A onda Svetlana očajnički ispali. I izuzetno je energičan. Pokošeni protivnici. A vrlo dobro nišana granata, sa smrtonosnim punjenjem, lansirana je bosom nogom.
  Djevojka urla:
  - Fašisti Kineska smrt zmaja!
  I opet smiješak. Četiri djevojke očito nikada neće pokleknuti.
  Ponekad Crvena armija prelazi u protuofenzivu. Hrabro i hrabro boreći se protiv žena ratnica iz DDR-a
  Konkretno, Gerd i Charlotte su ostavljeni da zatvore kotao nad kineskim trupama - samo dvadeset kilometara.
  A cure se upucaju... Nevjerojatne su i jako mišićave. Njihova tijela su jednostavno vrhunski gušt i snaga.
  Ali duše su crne... Kao ugljen ili još gore.
  Evo, na primjer, Gerda je uzela i smislila novo mučenje. Četiri dječaka iz Kine vezana su žicom za čelični šiljak i spojena na generator. Što se kotač brže okreće, struja slabije udara. I što sporije, to jače.
  Nasilno ponašanje u Gerdi. Dječaci, obliveni znojem, trče, guraju kotač.
  A njemačke djevojke iz koša bacaju ugljen pod bose noge. Nasilno ponašanje kod djevojaka - ne govori ništa. I vrlo okrutno.
  Gerda, međutim, i sama voli trčati po vrućem ugljenu.
  Ovdje je zapucala na kineski tenk, srušila kupolu i rekla, mesožderski se smijući Charlotte:
  - Evo moje imenjakinje iz "Snježne kraljice" velike sikice.
  Charlotte se zahihotala. Također je udarila kineski tenk i pitala:
  - I zašto?
  Plavokosi terminator je odgovorio:
  - Tražila je vagon i par cipela, kako bi opet krenula tražiti brata Kaija po svijetu. Što je loše u hodanju bosi?
  Charlotte je ponovno udarila sovjetske tenkove i odgovorila:
  - To je u redu! Djevojka je već bila navikla hodati bosa i po laganom europskom mrazu. Mogao je preživjeti tranziciju. Hodala je bosa po snijegu i nikad nije kihnula!
  Gerda se nasmijala i primijetila:
  - Da, i hodala je bosa dosta dugo, budući da je obišla pola svijeta. Nisu cipele za djevojku veliki luksuz.
  I plavuša se nasmijala. Zimi su radili ovakve eksperimente. Vozili su se bosi, i gotovo goli, dječak i djevojka kroz mraz. Prvih deset minuta i u toplu kuću. Zatim dvadeset minuta i pet odmorite na toplom. I onda pola sata, pa sat vremena. I tako cijelu noć.
  Dječje noge nateče od hladnoće. Ali dečki su prilično okorjeli, navikli su se na cipele samo po hladnom vremenu.
  A onda su bosonoge pionire tjerali preko ugljena. Iako su se dječje pete ogrubile, žive su i spaljene kao i obično. Što se sljedeće dogodilo sa zarobljenicima Gerda se nije sjećala. Otišla je u borbu. U svakom slučaju, njih četvorica nisu obuli cipele od četrdeset prve godine, kada su se počeli boriti u pustinji, u Rommelovoj vojsci. Ovo su najkul cure.
  Ovdje je Natasha bila prisiljena prekinuti. Ima problema iznad krova.
  Kinezi opet napadaju. Djevojke susreću Maove ratnike dobro usmjerenim udarcima, nokautirajući protivnike.
  I bosim nogama bacaju granate.
  Međutim, ratnici su smislili nešto drugo. Evo uzeli su, na primjer, i spojili struju. I udarili su Kineze električnim pražnjenjima. I samim djevojkama su se spržile pete.
  Potpetice cura su tako okrugle, ružičaste, jako ugodne za gledanje i dodirivanje.
  Kineske i strane plaćeničke divizije bile su toliko uplašene da su se povukle...
  Natasha je, oblizujući usne, primijetila:
  - Hvala Bogu Svarogu!
  Zoya se složila s ovim:
  - Ovo je doista veliki Bog! Ali Isus je i veliki Bog! Dakle, budućnost je naša!
  I djevojke su jedna drugoj namigivale.
  Augustine je pokazala zube i predložila:
  - Hoćemo li nešto popiti? Na primjer, dobro vino koje se pjeni od kvasca!
  Svetlana je oduševljeno podigla:
  - To je to! Vino sa začinima! Tako dobro sagorijeva masti!
  Natasha se nasmijala.
  Nemamo masti! Mi smo općenito ratnici s tijelima poput lijevanog čelika!
  Zoya je uzviknula:
  - Onda će nam pobjeda sigurno doći!
  Augustin se s ovim sto posto složio:
  - Sigurno ćemo imati sreće! Iako rat traje već petnaesti mjesec!
  Natasha je zakolutala očima i zacvilila:
  - To je užas!
  I cure su se sinkrono prekrižile.
  A ovo se dogodilo negdje drugdje.
  Ratnice su se borile protiv napredovanja nadmoćnijih snaga Kineza. Natasha je, kao i uvijek, na vrhuncu.
  Ovdje je Natasha ponovno morala stati. Opet su se popeli, kao žaba krastača da previja Kineze. Djevojke su ih dočekale snažnim udarcima.
  Preciznim i dobro usmjerenim hicima Kinezi su pometeni, a potom i bacanjima granata bosih nogu.
  Djevojke su se žestoko borile.
  Ali borba je bila jako teška. Jednom od pionira raznesena je glava. Ali Nataška je poljubila dječaka u usne i zacvilila:
  - Bit ćete u Iriji u srcu Roda!
  I opet kako bosom nogom baca granatu. Kineski tenk se prevrće. A valjci joj se prestrašeno vrte, uz zveckanje i metal.
  Sve ide jako dobro.
  Djevojke, ovo su izvanredne sportašice i ratnice. Ako se već bore, onda im se ništa ne može usporediti.
  Zoya također baci bombu bosom nogom i kaže:
  - Bijela Rusija se neće sagnuti pod Kineze!
  Augustin također puca, govoreći s mahnitim bijesom:
  - Ja sam ratnik koji se nikad ne savija! A ni podmukli Sotona neće nagnuti svetu Rusiju!
  I ogoljeni zubi vatrenog ratnika svjetlucaju poput velikih bisera.
  I Svetlana također puca. Briše Kineze i otkriva svoje ne manje velike i agresivne zube:
  - Ne podležem maoizmu! Slava komunističkoj Rusiji!
  I sve četiri djevojke u zboru uzviknu:
  - Slava novom redu ruskih bogova Demijurga!
  I bosih nogu bacat će smrtonosne naboje! I super je!
  kolovoza 1970. ... Kinezi su konačno uspjeli spojiti svoje napredujuće ticale i odsjeći one dijelove Crvene armije SSSR-a koji su se nalazili zapadno od Amura.
  Sovjetske trupe borile su se protiv Maovih trupa, sada u potpunom okruženju. Ali borili su se vrlo hrabro.
  Cijeli bataljon djevojaka odbijao je napade Kineza. Lijepe i zaobljene ratnice radije su se borile samo u gaćicama.
  I to im je dalo nevjerojatna svojstva i vitalnost. A kakvi privlačni ratnici kad tresu golim grudima. A bradavice na prsima su tako grimizne i svjetlucave.
  Djevojke se bore, i odbijaju navalu žutoputih pješaka. U kineskoj vojsci ima mnogo Afrikanaca. Bacite ih kao topovsko meso. A ima mnogo Indijanaca.
  Iako Indija jednostavno nije imala vremena zarobiti Kineze, neke od predstavnika ovog naroda opskrbljuju azijske trupe za klanje. Kako bi spriječili njihovo osamostaljivanje.
  A Kinezi napreduju. Afrikanci i Arapi su napušteni... Borbe ključaju kao u nafti pod vatrom kolosalnih razmjera.
  Anñelika je vatrena djevojka, a zapovjednik bojne, baca granatu bosom nogom i viče:
  - Ni korak unatrag!
  Malvina, djevojka zlatne kose, pokupi:
  - Ne povlači se i ne odustaj!
  A baca i granatu bosom nogom.
  Tada djevojka protrese gola prsa.
  Vika i prekrasna Oksana, plava terminatorica. I baca limun golim prstima:
  - Nećemo dopustiti neprijatelju u Staljingrad!
  Anñelika, treseći je golom, kaže punih grudi:
  - Naravno da nećemo!
  I opet poleti granata bačena golim prstima. Što raspršuje protivnike.
  A onda je Akulina opalio iz baze. Također bosonoga djevojka plave kose.
  I golom petom šalje granatu. Kako raspršiti Kineze na sve strane.
  Djevojka je govorila:
  - Neka bude svjetlost i raj!
  Oksana se okrenula i prosiktala, koseći žutopute borce:
  - Da, Rusija je poznata!
  I opet je bosom nogom bacila granatu. Plavuša mi je na pameti. Jednom su je Kinezi mučili. Djevojčinim uljem su premazali gole tabane. A u daljini je postavljen mangal. Vatra je gotovo dotakla djevojčine tabane sjajne od ulja.
  Oksana je bila jako povrijeđena, ali je stisnula zube i izdržala. Kinezi su ga pucali dvadeset minuta. Ostavili su plikove na tabanima. Tjedan dana su išli, a mučenje se opet nastavilo.
  Oksanu su svakog petka pržili na mangalu, a u ponedjeljak su je tukli gumenim crijevima, a u srijedu su joj kroz tijelo puštali struju. Mučili su me tri puta tjedno. Štoviše, gotovo bez ostavljanja tragova na tijelu.
  Djevojka je tako izdržala četiri mjeseca, ali Kinezima nije ništa rekla. Zatim je poslana u logor smrti. Ali na putu je Oksana uspjela pobjeći.
  Naravno, njezina je mržnja prema Maovim trupama velika. Kakva je vrsta mučenja korištena protiv nje.
  Oksana je bosom nogom bacila granatu. Pomeo Kineze na sve strane. I sjetio sam se.
  Kada vatra liže gole tabane, čini se kao da ste umočeni u kipuću vodu. Bol je oštar i dugotrajan. Ulje ne peče kožu, a toplinu reguliraju profesionalni krvnici. I boli, jako boli.
  Oksana u ovom trenutku pokušava zamisliti nešto apstraktno.
  Kao da je princeza. I bila je zarobljena. I dovesti do pogubljenja. Naravno, po snijegu morate hodati bosi. I pete se peku.
  Ali princeza hoda uzdignute glave. Ona ne odustaje i ne želi odustati. Iako ima samo jednu poderanu kostrijet do bokova. A dobro oblikovano tijelo jedva je prekriveno. A stotine muškaraca i dječaka je gledaju i čak pokazuju jezik.
  No, bosonogoj princezi nije neugodno. Ide sebi, ponosno hoda napučenih prsa i čak pjeva;
  Oslikan prostor crnom tmurnom svjetlošću,
  I čini se da su zvijezde zamračile u svojim orbitama!
  Želim ljubav, u odgovoru čujem - ne,
  Srca zaljubljenih razbijena su u komadiće!
  
  Preklinjem te, prinče moj, dođi k meni,
  Isplakala sam oceane suza od tuge!
  Raskini sve lance predrasuda,
  Želim da ljudima kažeš istinu!
  
  Ljubav je važnija od dužnosti i kruna,
  Ako ti treba - izdat ću domovinu!
  I stavit ću svog voljenog na prijestolje,
  Uostalom, moj princ mi je draži od života!
  A onda se penje drvenim stepenicama do skele. Nakon hladnog, gorućeg snijega, njezine bose noge doživljavaju blaženstvo od dodirivanja hrasta.
  Ogroman krvnik, u crvenoj majici s kapuljačom, oštri sjekiru. Čelična oštrica blista na mraznom siječanjskom suncu. Prosjak, bosonoga princeza, polako se približava bloku za sjeckanje.
  Krvnik je gleda i u očima mu se čita razočaranje. Nadao se da će kat dobiti bogatu haljinu i nakit princeze.
  Ali sva odjeća, obuća, nakit kolovozne osobe je tijekom racije otrgnuta, stavljajući ih na zajedničku hrpu.
  Princeza je tada htjela biti silovana. Ali sam kralj htio je to isprobati. I učini je svojom konkubinom. Ali ona je tako ugrizla napadača i tako bolno pomaknula koljeno do prepona, da je on zadugo izgubio sposobnost da bude muškarac.
  Za to je princezu trebalo pogubiti. Gotovo se bila pomirila sa smrću, nadajući se da će pronaći sreću u drugom životu.
  Ali još je bilo rano.
  Glasnik je pročitao optužbu. Eto, što nije pripisano princezi. I vještičarenja, i vradžbine, i zavođenje paža, i ubojstva i poticanje na rat. Tek na samom kraju predočen joj je pokušaj na kralja.
  I hladno je ovako stojeći polugoli na hladnoći i vjetru. I želim da sve što prije završi.
  Međutim, uzalud se nadala da će joj jednostavno odsjeći glavu. U presudi se navodi da će princeza umjesto humanog odrubljivanja glave biti podvrgnuta javnom mučenju. I mučit će je dok ne zastari.
  Dva pomoćnika dželata skočila su do princeze. Otrgnuli su joj kostrijet, ostavivši je potpuno golu. Nakon toga su joj zavrnuli ruke, povukli je na stalak. Počele su se dizati više, a bose princezine noge bile su stisnute za blok. Oštro spustite, uvijajući zglobove. A onda su bičevi sa svih strana pali na mišićavo tijelo augusta.
  Djevojka je jače stisnula zube.
  Da, Oksana ima razvijenu maštu. Ona to može zamisliti.
  A sad bosom nogom baca granatu. I on razbacuje Kineze na sve strane, otkida im ruke i noge.
  Djevojka ima kolosalno ubrzanje i opseg.
  A na kraju krajeva, bataljon djevojaka golih nogu i golih grudi je na vrhu!
  Nikada neće odustati i borit će se kao orlovi.
  Kolovoz je prošao pod masivnim granatiranjem kineskog topništva. Maove trupe pokušale su dokrajčiti sovjetske jedinice odsječene iza Amura. Pa čak i razviti ofenzivu na poluotok Kamčatka.
  Borbe su bjesnile, a crveni ratnici nisu se povlačili. A ako su Kinezi napredovali, onda po cijenu kolosalnih gubitaka. No, dosadašnje bitke odvijale su se više pod diktatom Kineza. Išli su naprijed, iako polako. Habarovsk je pao, a Kinezi su dopuzali do Dalekog. Pokušali su napasti i sa strane srednje Azije.
  Borbe su bile u punom jeku kod Alma-Ate. I tamo se jedan ženski bataljun borio protiv Maovih ratnika.
  Djevojke, otkrivajući svoja mišićava tijela, samo u gaćicama, odražavale su superiorne snage Kineskog Carstva.
  Ratnica Xenia se bori. Gotovo potpuno gola. Preplanuli, goli koljena udaraju o kamenje. Djevojka bosom nogom baca granatu i ubija Kineze. Ogoljuje zube.
  Okrene se, pokosi Maovog vojnika i kaže:
  - Ja sam ratnik koji je iznad tvoje agresije!
  Cool ratnica Vladlena također puca vrlo precizno.
  Lijepa cura, posjekli Kineze. I očajnički se opirući, ratnica je uzela i bosom nogom lansirala limun.
  Kineze je razbila na poderane komade mesa.
  Tada je djevojka viknula:
  - Ja sam hrabra ljepotica!
  Xenia također baca granatu bosom nogom. I uhvati Kineze pod same uši.
  Djevojke su općenito izvrsne ratnice. Tako su bistri i bijesni. Mišići im blistaju od napetosti.
  Ovdje je Alenka djevojka, gotovo potpuno gola. Također goli nožni prsti bacaju smrtonosni, štetni element. Kineze bacaju na sve strane.
  Djevojka se smiješi i zaglušujuće, pokazujući jezik:
  - Ja sam zvijezda po imenu Sunce!
  I ljepotica namiguje vrlo pametnim pogledom. U njemu očajna ljepota i uzvišenost misli.
  Xenia također ne spava. Baca granatu bosom nogom. I kao boce koje je srušio bicikl, mrtvi Kinezi lete na sve strane.
  Ksenia je već kapetan po činu.
  Sjeća se kako je Suvorov slomio Osmanlije. Ne obična djevojka. Da, bilo je takvo da su nadmoćnije snage Turske bile poražene.
  Ovdje opet poleti granata bačena bosom nogom. A Kinezi opet umiru.
  Osmansko Carstvo, uostalom, nakon oklijevanja, nije stalo na stranu Trećeg Reicha u stvarnoj povijesti. Pa, stotine tisuća Turaka od toga nije stradalo u ovom ratu. Kinezi su do sada uspjeli zauzeti samo nekoliko gradova i opkoliti Alma-Atu. Ali tada je Crvena armija uspjela deblokirati glavni grad Kazahstana.
  U borbama se sovjetski tenkovi većinom bore s britanskim i američkim tenkovima koji su prodani Kini na kredit. Pa i kineski zastario.
  Ovdje se nalazi čak i licencirani T-34.
  Ovdje je Ksenia, koja prikladno baca granatu bosom nogom i izbija takav auto. Zatim je promrmljala:
  - U ime sovjetske tehnologije!
  I Vladlena je dala zaokret na Turke. Bacili su granatu bosom nogom i ubili Kineze.
  Cure su jako mrzovoljni.
  Ovdje Barbara puca iz bazeoke na kinesku licencu "Panther" -3. Djevojka je također jako lijepa i samo u gaćicama.
  Vrlo seksi i glasnog izgleda.
  Dok se takva ljepotica mlati, planine leševa odjednom se zbrajaju. Evo djevojke.
  Stvarno terminator od terminatora.
  A onda opet, golim prstima, kako pritišće i mlati. Kinezima je sto puta teže nego prije. A djevojka nastavlja pucati i mlatiti Kineze.
  Kinezi su se odlučili osvetiti za sve izgubljene ratove s Rusijom. Pa će biti pretučeni.
  Djevojke se peku i peku.
  Barbara bosa, urla:
  - Neka živi sjajni Staljin.
  Iako u dvorištu kolovoza 1970., Staljin je već umro više od sedamnaest godina. Da, bez vođe SSSR-a, sav otpor djelomično je pošao po zlu. A ratna vatra bukti kapitalno.
  Ovdje je djevojka Marusya, vrlo krupna i zdrava, svijetloplave kose. Uzela ga je i bosim nogama poslala čitavu hrpu granata. Oborila je američki "Paton" prodan Kinezima na kredit. I cvrkutala:
  - Da, za Rusiju komunizma!
  A njezina se odjeća sastoji samo od gaćica. Cool djevojka. Tako žustro.
  A evo još jedne djevojke Anastazije. Također baca smrtonosnu granatu, s privrnutim paketom eksploziva. I oni dobivaju snažan udarac u lice Kineza.
  Anastasia cvrkuće i trese golim grudima:
  - Ja sam ratnik svjetla!
  Ksenia bosom nogom lansira granatu. Tuče Kineze i cvrkuće na sve strane:
  - Mi ćemo pobijediti! I nikad ne odustaj!
  Alenka potvrđuje, također bacajući bombu bosom nogom:
  - Ne! Nikada nećemo odustati!
  I daje red za Kineze.
  Vladlena kosi Maove ratnike i govori:
  - Mi smo na slavnom putu Suvorova!
  I pokazuje svoj dugi jezik!
  Vodi vatru i Akulina. Prekrasna plavuša. Kako uništava Kineze. Jednostavno se zaljubiš. Švrlja sebi i žvrlja.
  I mahnito namiguje.
  Evo njezine bose noge kako opet baca granatu. I ubojica preleti Kineze. Ne dati im priliku.
  Anđelika, također, ovaj crvenokosi vrag ne odustaje. I također iznimno precizno obara kineske vojnike. I njezina bosa noga djeluje vrlo konstruktivno. I izbacuje krv kao prašinu s tepiha.
  A onda u bitku ulazi artiljerija velikog kalibra. I mlati na Kinezima.
  Ali cure u gaćicama su super.
  Nicoletta se također bori. Djevojka je gotovo gola. Bosa i jako lijepa. Također se žestoko bori. I uništava Kineze.
  Ovdje je okrenula "Churchill" koji su Kinezi kupili na kredit. Djevojka se smije:
  - Ja sam divna ljepotica! Iako uvijek bosi!
  I golom petom će baciti granatu.
  A nakon toga, djevojka će ponovno baciti smrtonosnu granatu, divlju i đavolsku moć. I to jako jako pogađa. A onda je djevojka ispalila granatu iz remena.
  Oborila je neprijatelja i graknula:
  -Slava velikom komunizmu...
  A sada Kinezi ostaju bez para. Nesposoban zauzeti Alma-Atu, a prilazi su ispunjeni leševima.
  kolovoz mjesec 1970. Vruće cure i glupe ... Kinezi su privremeno obustavili ofenzivu. Crvena armija također nije željna borbe. U drugoj godini Velikog domovinskog rata s Kinom, potrebne su vam stanke između neprijateljstava da dođete do daha i izgradite nove snage.
  Cijelo vrijeme, čak ni Kinezi s usporedivim stanovništvom u isto vrijeme: Afrika, Europa i Bliski istok neće biti dovoljni za napad.
  Ali stanka je vrlo kratka i Maove trupe ponovno jure naprijed.
  Veronika bosom nogom baca granatu. Razbacuje Kineze i škripi:
  - Neka Rusija bude iznad svih!
  Puca i Victoria. Bosom nogom baca granatu i škripi na vršak pluća:
  - Neka budući svijet bude naš!
  Nadalje, već lijepa djevojka Juliana puca u sebe bez ikakve ceremonije.
  A baca i granatu bosom nogom. Čak su i Maovi vojnici bili raspršeni.
  Djevojka je cvrkutala:
  - Ja sam bijesna tigrica!
  A onda i Anna, kao da puca. I bosom nogom će vrlo iskosa ispaliti granatu, razbiti se poput čaše jedinica Maove vojske.
  i kaže:
  - Psihologija pobjede! Demokracija sudbine!
  A onda će Matryona lansirati cijelu kutiju eksploziva. I kako će dići u zrak kineske vojnike. I urlati:
  - Za Rusiju u svemirskim visinama!
  Na lakom tenku Luna-2 voze se još dvije lijepe djevojke. Dobar auto sa dva mitraljeza. Oklop nije predebeo, ali drži mitraljeze. Oblik je aerodinamičan. Djevojke Olga i Zhenya smještene su unutra, zavaljene i škrabajući u sebi na kineskom.
  Nije loš auto - brzina od četrdeset kilometara na sat. Izvrsna propusnost. I gusjenica.
  Djevojke pune kineske vojnike olovom i pjevaju;
  Ti si, oče, bistar mjesec dana,
  Da ne sjajiš isto
  Nije isto, nije isto
  Sve što skrivaš iza oblaka
  Prekriven si prijetećim oblakom!
  Kao što smo imali u Svetoj Rusiji.
  U svetoj Rusiji, u kamenoj Moskvi.
  Kremlj je bio u slavnom gradu,
  Kod Ivana, kod Velikog,
  U katedrali je bila u Arkhangelsku,
  Kao što je pravi zbor imao:
  Mladi strijelac stoji na satu,
  Stojeći na satu, moleći se Bogu,
  On plače dok rijeka teče
  Plače - potoci suza teku,
  Tuče berdiš osovinom,
  Berdysh s osovinom na vlažnom tlu:
  "Ti si goy, majko zemljo vlažna,
  Raširiš se na sve strane
  Ti otvori, tablo za lijes,
  Okreni se, zlatni damast!
  Ustani, ustani, Care pravoslavni,
  Pravoslavni car Aleksej Mihajlovič!
  Pogledaj svoju obitelj
  Svetoj Rusiji, majci Moskvi,
  Moskva - majka, siroče!"
  Cure pjevaju u sebi i zgnječe Kineze. Hodaju preko leševa i ostavljaju krvavi trag s gusjenicama. Evo djevojaka. Također unutar spremnika su gotovo goli, u istim kratkim hlačama i bosi. Ali jako lijepe djevojke.
  Kineske trupe sve su bile biserne poput žabe na grčevima. I pokosile su ih hrabre sovjetske trupe, kao kos trave. I tako su mlatili, kao sa srpovima.
  Ovdje je najmoćniji bombarder Ilya Muromets-8 na svijetu u to vrijeme koji leti da bombardira Kineze. Prvi zrakoplov na svijetu s četrnaest motora. Osamnaest mitraljeza i dvjesto tona bombi. Ovdje je auto.
  I također u posadi djevojke. I gotovo gola, u jednom kupaćem kostimu. Jako je lijepa i seksi.
  Zapovjednica ratničke posade bombardera Ilya Muromets-8, Valentina. Jako lijepa i zaobljena plavuša. Potrebno je da auto uspori i preciznim bacanjem bombe pokrije kineski bunker.
  Maovi kineski vojnici jaki su i disciplinirani. Pucaju na rusko sovjetsko čudovište. Ali ratnici udaraju kao odgovor. Osamnaest mitraljeza doslovno pomete kinesko pješaštvo. Padaju rastrgani vojnici kineske vojske.
  Vodeći vatru, zlatokosa Lada se mesožderki ceri. Djevojka je čak skinula grudnjak kako bi se bolje koncentrirala. I trese golim grudima. Samo velika ljepotica. Toliko milosti i preciznosti u njemu. Sama Lada je mršava, ali žilava, a struk je tanak, kao osa.
  Galina također puca iz strojnica na Kineze. Također djevojka, i lijepa i oblina. Bosim nogama pritišće okidače. A lice je tako lijepo. Ne ratnik, već samo super djevojka.
  Galina kaže cereći se:
  - Na slavu oca cara-generalnog sekretara Leonida Iljiča Brežnjeva!
  Agresivna i prekrasna, sa zlatnom kosom, Lada potvrđuje:
  - Sve ćemo vas Jude pomesti pjenjačom!
  Valentina bosom nogom pritišće pedalu. Bomba od tone pada na kineski bunker. Ovo je smrtonosna moć. "Ilya Muromets" -8, ubrzava tako da se fragmenti ne ozlijede. Bunker eksplodira, podižući stup dima.
  Djevojke uglas uzvikuju:
  - Pogoditi! Dali su ga Kinezima!
  I pljeskati od užitka bosim nogama. Da, to su djevojke koje su u stanju pobijediti Kineskinje - iako ih ima cijela milijarda! Bore se sanjajući o svijetu u kojem ljudi nikada neće ubijati ljude.
  Jedan od snažnih poteza glavnog tajnika Leonida je masovno zapošljavanje žena u vojsku. A Ruskinja je najstrašniji ratnik na svijetu! Nije li!?
  Ovdje, na primjer, na borcu Sokol juri pilot Alice. Tako lijepa djevojka, plava s malo crvene u kosi. Vitka djevojka, gotovo gola.
  Bosonogi pritišće pedalu, i manevrira. A onda se upuca. Obara kineski auto iz mitraljeza velikog kalibra. Natjera je da gori i kaže:
  - Rođen sam u svetoj zemlji, za kraljevsku službu! Djevojka je dosta cool, a s plavom krvlju, husari!
  I ubrzava brzinu "Falcona". Možda su ruski, odnosno sovjetski zrakoplovi najbolji na svijetu.
  A već na frontu pojavio se teži i napredniji tenk koji je stvorio unuk velikog Mendeljejeva. Stroj s dvadeset brzometnih topova i šest strojnica. I djevojke također upravljaju takvim kolosom.
  I dolazi ruski, sovjetski tenk, uništava Nijemce. Štoviše, sa snažnim dizel motorom, i to prilično prohodnim i okretnim.
  Djevojke u tenku pjevaju;
  Naša Bogomljubljena Rusija,
  Velikodušan imućan izgled...
  Pa, monarsi su ljepši, ljepši -
  Oče car Leonida!
  A gusjenice tenkova slamaju kineske vojnike. Doslovno crijeva već puze van i iz gusjenica teku potoci krvi.
  Zapovjednica tenka Tatyana Krupskaya kaže:
  - Da, pobijedit ćemo za Rusiju!
  Inače, djevojka je iz kneževske obitelji, ali se bori sama u gaćicama. Ali tako slatka. Ima veliku unutarnju snagu.
  Djevojka bosom nogom pritisne pedalu i kaže, pokazujući zube i smijući se.
  - Ti si najveći car Leonid Iljič!
  A ratnici su sigurni da će na takvom tenku stići do Pekinga. A samopouzdanje svih ratnika i ratnika sve je snažnije.
  Natasha, obuzeta entuzijazmom, počela je skladati i pjevati. Ostale su djevojke navijale;
  Da se sveta Rusija bori s našom sudbinom,
  Mi smo djevojke divovskih srca...
  Fašist sovjetske zemlje je htio
  Ali s Rodom smo uvijek ujedinjeni borci!
  
  Neka je naša Rusija u vječnoj slavi,
  Horde Džingis-kana neće nas osvojiti...
  Borite se za domovinu i ne boj se,
  Slomit ćemo svakog nevjernika!
  
  Ne mogu nas nasilni Kinezi saviti u rog,
  Vjerujte, nitko neće pobijediti Rusiju...
  Uostalom, Isus Svevišnji Bog je s nama,
  I ne pričaj gluposti s Maom!
  
  Svi znaju da nam je domovina data,
  Za bijesne pobjede bez poznavanja tame...
  Strašni sotona je pokazao zube,
  Košulja natopljena krvlju!
  
  Za komsomolca ne postoji riječ kukavica,
  Za djevojke barijere nisu značajne...
  Pomoći će nam bijeli Bog Isuse,
  Besmrtnost će biti najveća nagrada!
  
  Borili smo se vrlo hrabro kod Moskve,
  Kinezi forsiraju nevjerojatan štap ...
  Borio se polugoli bosi
  I vjerujem da će pobjeda sigurno čekati!
  
  Veličina ruskih ratnika živi,
  I nikad se neće predati Kinezima...
  Na račun ćemo bijesno poslati vojsku,
  Što se nije diglo vrlo prljavi talog!
  
  Da Mao, ti si lukav i lukav,
  Sposoban čak zauzeti pola svijeta...
  Ali Brežnjev je također hrabar orao,
  Ne pravite sebi idola!
  Nema komsomolaca, znajte da se ne povlačite,
  Ne boje se ni mraza...
  I vojska će se uskoro pretvoriti u igru,
  Uostalom, Rusi su se uvijek mogli boriti!
  
  Rusija je domovina ljubavi,
  I poklonit će komunizam...
  Nema potrebe graditi ocjenu na krvi
  Uz smiješak besramnog revanšizma!
  
  Da, Mao nas želi uhvatiti za grlo,
  I nagni Rusiju po cijeloj skeli...
  Ali mi se bijesno borimo za pet
  Uostalom, Brežnjev je s nama s ogrtačem i šeširom!
  
  On je veliki ratnik, svi znaju
  A komsomolci će uvijek biti bosi...
  I pomaknimo kormila uz bradu,
  Naše pletenice gore od sjajne topline!
  
  Ratnici su naša sudbina,
  Slomit ćemo ogromnog Pantera...
  Iako je ovaj Mao stvorio zlo bezakonje,
  Naznačit ćemo mu normu i mjeru!
  
  Nema Brežnjeva pametnijeg i jačeg,
  On je vođa zemlje velikog diva...
  A Mao si jači od pogođene djevojke,
  Uostalom, uvijek smo ujedinjeni u bitkama!
  
  Za postignuća gradimo čitav niz,
  Ustremi se zvijezdama kao ptica brzokrila...
  I bit će glasan rezultat,
  Takve djevojke, ponosni orlovi!
  Kinezi su pretrpjeli velike gubitke i povukli se. Maove trupe sada su predavale čitave pukovnije, pa čak i divizije. I sa podignutim zastavama pod orkestrima. Rat je tekao dalje, kao u bajci - ugodno uz malo krvoprolića i na stranim područjima.
  Iako je obično Rusija rijetko imala takvu sreću tijekom osvajanja. I gotovo sve ratove i pobjede Rusi su dali velikim krvoprolićem.
  Možda su Olega nazvali Proročkim jer je mogao bez krvi prisiliti Bizant na predaju?!
  U svakom slučaju, Leonid Brežnjev, ili Iljič II, preuzeo je ulogu Najvećeg.
  Djevojke su otišle do rijeke Khotan. Jesen je već stigla. Zlatni tepisi od lišća.
  Ratnici su gazili po sagovima. I zaronio u vodu.
  Veronica je, prskajući u rijeci, upitala Viktoriju:
  - Što mislite, da će car-generalni tajnik Leonid nakon rata raspustiti kolektivne farme i dati seljacima zemlju?
  Zapovjedna djevojka je odmahnula glavom.
  Zašto je seljacima potrebna zemlja?
  Veronica se zahihotala i primijetila:
  Da, ne mogu se sami nositi s tim. Ali postoje jaki poslovni rukovoditelji koji bi mogli povući.
  Victoria je oštro odgovorila:
  - Ovdje će prodati zemlju na kredit. Možda će tako biti bolje.
  Juliana se okrenula u vodi i primijetila:
  - Najvjerojatnije je bolje da službenici kolektivne farme imaju zemlju. Mogu voditi velike farme i koristiti traktore. Socijalistička, velika proizvodnja je najučinkovitija!
  Veronica je nevoljko pristala:
  - Može biti. Ali to stvara dodatnu vrijednost!
  Juliana se zahihotala i primijetila:
  - Ali učinkovitost je velika!
  Victoria, koja je imala čin pukovnika, s osmijehom je primijetila:
  - Potiče razvoj. A koji je smisao davati zemlju seljaku, pa i pijancu. To je zemljoposjednik koji hrani pola svijeta ruskim kruhom! Naša zemlja je jako bogata!
  Veronica se složila s ovim:
  - Da, Rusija je bogata i život je sve bolji! Na primjer, moj brat radi u tvornici Putilov kao predradnik. I ima plaću od tristo pedeset rubalja, ne računajući bonuse.
  Victoria se prevrnula i zadivljena udarila bosom nogom po vodi i zagrizla:
  - Tako piše! Rusija se diže! A uskoro će postati još jači!
  Djevojke su doplivale do Khotana i vodile neobavezan razgovor. Anna je pitala djevojke:
  Što mislite da nas čeka nakon smrti?
  Juliana se nasmiješila i odgovorila:
  - Ateisti kažu - nepostojanje. A vjera uči - duša će otići Bogu, a On će odlučiti gdje će otići u raj ili pakao.
  Veronica je upitala Julianu:
  - Mislite li da postoji Bog?
  Djevojka je bosom nogom pljusnula po vodi, podigla val i odgovorila:
  - Iskreno, ne znam. Postoje argumenti i za i protiv Boga. - Djevojka je opet pljusnula i primijetila. - Naravno, na ovo pitanje nema odgovora, ali možete navesti razne argumente.
  Victoria se složila s ovim:
  - Svakako vrlo različito. A o čemu se tu ima pričati. Osobno mislim da, pošto pobjeđujemo, onda Bog, naravno, postoji! Ali bilo je trenutaka kada smo se našli pod mongolsko-tatarima. I onda se postavlja pitanje - gdje je bio Svevišnji Bog?
  Juliana je s nevinim osmijehom primijetila:
  - Ali postoji nešto mnogo gore od mongolsko-tatarskog jarma!
  Viktorija je bila iznenađena
  - Što je gore od mongolsko-tatarskog jarma?
  Juliana je zapravo izjavila:
  - Starost! Što može biti gore od starosti!?
  Victoria se složila:
  - Da, bit će jako loše!
  Djevojke su šutjele. Bilo im je nekako neugodno pričati o tome. Djevojke su to uzele i iskočile iz hladne vode. Potrčali su sebi, bljeskajući ukrug, golih peta.
  Marusya je trčala s njima i pitala se sa smiješkom:
  - Ali pitam se, zašto nam treba starost? Mora se reći nehumano!
  Victoria se spremno složila s ovim:
  - Stvarno nehumano! Najbolje je biti zauvijek mlad i zdrav!
  Djevojke su bile vesele i smiješne, vrtjele su se u saltu.
  Veronica sa smiješkom i, cereći se, predloži:
  - Da, naša je vojska jake djevojke! I bit ćemo u odličnoj formi!
  A djevojka je namignula prijateljima. Svi su prasnuli u smijeh od osmijeha, harpije.
  Juliana je predložila:
  - Nađimo živu vodu i postanimo uistinu besmrtni! Bit će jako cool!
  Djevojke su se nacerile i namigivale jedna drugoj.
  Victoria je tada predložila, pokazujući zube, primijetivši:
  - Da, bilo bi lijepo pronaći način da ne ostarimo. Kako bi to bilo dobro i lijepo!
  Djevojka je zamislila svijet s nekim ljepoticama i mladićima. Možda i bolje bez brade, da lica budu ljepša i slađa.
  Veronica je odgovorila s uzdahom:
  - Da, ovo je nešto najljepše što može biti na svijetu! Želimo vječnu mladost i svjetlost.
  A djevojka se nasmijala, otkrivši svoje biserne zube.
  Victoria je skočila i predložila:
  Hajdemo stvarno okončati starost! Ovo je općenito neprihvatljivo! Ljudska tijela ne bi trebala stariti!
  Veronika je, cereći se i skačući, zapjevala:
  - Gospodine pukovniče, nego ostariti! Nije bolje umrijeti za Rusiju! Radi hrabrosti i časti - ne šalim se! Odgovorio je - da sam crven? Ne želim!
  Djevojke su se još glasnije nasmijale. Jako je jako lijepo.
  Juliana je kroz smijeh predložila:
  - I pomladimo sve starice! Pa da sve blista kao sunce!
  Victoria se složila, skočivši više:
  - Za domovinu i Leonida Iljiča Velikog!
  Anna, ova crvenokosa ratnica, progovori:
  - Ali svejedno, časne sestre, unatoč molitvama, ne postaju mlađe. Iako imaju sveti duh. Pa počneš razmišljati, gdje je Božja pravda?
  Victoria je duboko udahnula i odgovorila:
  - Jauk stoji po cijeloj zemlji ... Gdje si vlasnik, gdje?
  Veronica je s bijesom pjevala:
  Ima mnogo sjajnih ljudi
  Čija djela žive stoljećima....
  Ima mnogo ptica bistrog lica,
  Što se naziva besmrtnicima!
  
  I junaci u epovima,
  Odmah su porazili hordu...
  Rusija će roditi veliku silu,
  Basurman u bitku će rastrgati!
  
  Ali jedan dvoglavi orao,
  Kralju, vladaj slavnom Leonidom...
  On blista pod nebom,
  Molite se za njega bez pretvaranja!
  
  Car cijele Rusije
  Što je podiglo takvu zemlju...
  Prava misija
  Za napredak i starinu!
  
  Pobijedio Japance u bitkama
  Nijemci su odmah poraženi...
  Glas djevojaka je zvučan,
  Leonid je naš Gospodar!
  
  I naš kralj neće popustiti u borbi,
  U izgradnji velikog diva...
  Jako pobjeđuje protivnike,
  I pokazalo se da je to bijesno poravnanje!
  Prekrasnu pjesmu cure su složno pokupile. Oni su tako divni i puni pjevači. Imaju tako lijepu pjesmu.
  Da, nevjerojatne djevojke.
  Tako je napisala blistava Natasha, najveličanstvenija od djevojaka.
  Ovdje je prisiljena stati i pucati na kineske zrakoplove. Baca granatu bosom nogom. Obara jurišnika i uzvikne:
  - Pobjeda!
  Rat s Kinom se nastavlja... Ali sovjetske trupe zadaju udarac za udarom protiv trupa Maovog carstva.
  Već je studeni 1970.... Toliko je ljudi ubijeno, posebno sa strana Nebeskog Carstva. I borbe su žestoke.
  Ali ništa neće zaustaviti sovjetske djevojke, i nitko neće pobijediti. Piloti su posebno uspješni što se približavaju Pekingu.
  Dok je bit i stvar, drugi borci se bore. Evo, na primjer, ratnici iz Britanije su komunistički dobrovoljci.
  Jane Armstrong i njezina posada. Ovo je najkul dama. I ljubazna u isto vrijeme. Puca golim prstima na kineska vozila i cvrkuće:
  - Ja sam graciozan bivol!
  Ova će seljanka, poput svojih golih nožnih prstiju, također pritisnuti Gringet i zaurlati:
  - Ja sam vojvotkinja koja traži!
  I razbiti kinesku pedeset i četiri.
  Malanya je skromnija i žvrlja iz strojnica. Ali on to radi uredno. Tenk za djevojke je veliki "Challenger" -5, i prilično težak. Napreduje sam, ne prebrzo.
  Malanya miče bosim nogama i cvrkuće:
  - I bunim se, bunim se visoko!
  Matilda, vozačica, također je pokazala zube. Tako blista osmijehom, ispod grimiznih usana. Pa, zašto ne terminator djevojka? Iako upravlja samo masivnim tenkom.
  Djevojke su ovdje Engleskinje, ali i izopačene. Žele ljubav i privrženost. Stvarno želim. I također slava. Čak i ako je glupo. Ratnici, naravno, s takvim ugledom, poput rovki. A njihova ljepota je nevjerojatna.
  Pogotovo već oko mraza, a oni su u bikiniju. Ali super je! Ovo su cool ženke. I smiju se. Voljeti različite i opsesivne pristupe. A djevojke žele mnogo toga. Prije svega ljubaznost.
  Gringeta je također sudjelovala u mučenju. S zarobljenog Kineza strgnula je odjeću i povukla ga na stalak. Svojim bosim stopalima stegnula je kundak, objesila kamenje i istegnula žrtvu. Dječak se objesio, a Gringeta mu je spalila tijelo užarenim pajserom. Jako joj se svidjelo tako mučiti dječaka.
  Engleskinja je također usvojila metode ispitivanja od nacista. Ugodno je spaliti preplanulu, glatku kožu bez dlaka dječaka. I tako divan miris - kao pečeno janje na ražnju. Ostaje samo Gringeta da mu oblizne usne.
  Tada je djevojka zapalila vatru i počela pržiti štikle. Također je jako uživala u procesu. Takvo mučenje... Gringeta je dječaku zapaprila rane i ispekla ga. A onda nije. Dječaku je odrezana noga i pojedena. Zaista dobro meso. Ima okus po svinjetini.
  Gringeta je vrlo zdrava i snažna djevojka. Mogla je progutati ovna ili svinju odjednom. I pojedi još šunke. Ili pijte crno vino. Kakvo je zadovoljstvo ovoj seljanki mučiti, mučiti.
  Dječak je preminuo od bolnog šoka. Gringeta se najedala ljudskim mesom. I s mukom je nakon toga zaplesala - kao divlja. Eh, pa vjerojatno ima nešto nježno s koricom. A ako pomažete paprom ili kečapom.
  I žvakati ga s guštom... Gringeta je i dalje oblizovala usne. Iako je biti kanibal sramota. Ali željela je ljudsko meso. I što se može reći protiv ovoga? Pa ona hoće tako jesti! Ali vidite, apetiti mogu biti neograničeni.
  Gringeta je pucala na kineski T-54. Probila je oklop pretjerano smrtonosnim projektilom i cvrkutala:
  - Ukratko, ja sam vrišteća banzai djevojka!
  I opet cerekanje, i goli zubi tigrice. I šalje na sve strane odsjaj reflektora.
  A onda se Malanya zahihoće i vikne:
  - Sve ću uzeti i rastrgati!
  I bosim nogama će pritisnuti okidače strojnice. I kako će početi pucati na sve pješake. I doslovno kositi, kao što kosa kosi travu.
  Djevojka je mnoge upucala. A kako goli zube... I opet će uzeti i pucati! I opet kosimo!
  uh, i kučko...
  Malanya sve radi sa smijehom... I puca na neprijatelje. I gubitnike pretvara u ropstvo. Vau, ti, kakav vrag! Pa babo...
  Odaje se i mučenju. Konkretno, užarenim iglama uboli su kineskog komsomolca u prsa. I probušila je cijelu dojku. Probušena kroz bradavice. Tako cool Malanya. I dugom je iglom probila djevojčin trbuh - točno u pupak. Izvrnuo...
  I kako se smije. Prikaži jezik. I opet će vas nasmijati. A ako prineseš i svijeću upaljenu na prsima sa grimiznim bradavicama. Do mjehurića i žulja.
  Ovdje se zabavlja mučenjem. Izvukao priznanje.
  Oh, Malanya, a ti si lijepa bosa, svijetlokosa djevojka!
  A onda je Matilda počela gusjenicama drobiti kineske vojnike. I usput ih snažno pritiska. I u isto vrijeme ne zaboravite urlati:
  - Ja sam smrtonosna djevojka!
  I silaze sa grimiznih usana, svijetle, blistave iskre. Ovo je stvarno djevojka - djevojka za sve djevojke. Zašto djevojka? Jer, također, krvnik i kurva. I mučio zarobljenike.
  Štoviše, Matilda je to radila pomoću posebnih uređaja - poput sedla i izvlačila priznanja. Što samo s ovom lijepom djevojkom nije ustala.
  Jedna od metoda mučenja bila je. Uzela je bosu nogu jedne komsomolke, stisnula je u škripcu i počela stiskati. I sve dok kosti nisu popucale. I koža je pukla, krv se izlila. A jadna djevojka je bila u takvim bolovima da se onesvijestila od šoka.
  Matilda je zarežala:
  - Tako će biti sa svima...
  I umočila je još jednog komsomolca u kipuću vodu. Također mučenje. Prvo u kipućoj vodi, a zatim u ledenoj vodi. A onda opet u kipuću vodu. I opet u rupu. Jako boli, a djevojcina koža postaje tako crvena, oparena.
  Sama zapovjednica, kći lorda Jane Armstrong, bježala je od mučenja. I nisam htio sudjelovati u ovoj prljavštini. Tada su je Kinezi skinuli i išibali koprivama. Pa, kakav keper! A prema djevojci se postupalo tako okrutno. Zatim su gole tabane gospodskih kćeri namazali uljem, i stavili ih pod mangalu. Zapalili su vatru i počeli pržiti djevojčice pete. I bilo je samo divljački bolno.
  Jadna lady Jane, kako su joj se rugali... Ali ništa, barem, nije bilo osakaćeno, a žuljevi su se spustili za nekoliko dana. Dakle, sasvim je moguće uživati u životu i uživati.
  Jane je filozofski komentirala:
  - Ali pete će postati jače!
  Nije baš dobro, naravno, ubijati Kineze, ali kći gospodara bila je prisiljena nastaviti svoju mrsku karijeru. I vidjela je kako se njezini prijatelji sve više pretvaraju u zvijeri i krvnike.
  Jane je pritisnula svoje gole prste, graciozne noge na džojstik i zarežala:
  - Svaki pas ima svoj dan!
  Sovjetske trupe snažno su pritiskale Kineze. I već smo bili na putu za Peking. Vojska Nebeskog Carstva pretrpjela je ogromne gubitke. Ali kineske trupe su i dalje pokušavale napredovati. Već je stigla nova 1971. godina. Uskoro će rat navršiti dvije godine. A bitke ključaju poput vulkana. Sve više milijuna Kineza se pridružuje borbi.
  Unatoč zimi, dječaci Nebeskog Carstva idu u napad bosi i pune se gomilama leševa.
  Borbe su žestoke.
  A Natasha ih pokosi brzometnom puškomitraljezom. Odsiječe borce Nebeskog Carstva u redovima.
  Baca bombu bosom nogom i kaže:
  - Za majku Rusiju!
  Rat, naravno, može trajati još dugo. Ali hrabra ratnica Mirabela pogodila je raketu u bunker gdje je bio Mao Zedong. Umro je vođa Kine, veliki kormilar. I kao rezultat toga, ludi rat je konačno završio.
  Dana 23. veljače 1871. neprijateljstva su prestala. I SSSR i Kina sklopili su mir.
  Istina, teritorijalni sporovi su nastavljeni, a saveznički odnosi nisu odmah uspostavljeni. Ali to je druga priča.
  AKO JE KAPLAN PROMAŠIO I LENIN JE ŽIV
  Pokušaj atentata na Lenjina nije se dogodio. Kaplan je promašio, a Vladimir Iljič je izbjegao da ga pogodi metak koji je izazvao začepljenje krvnih žila i doveo do prijevremenog moždanog udara. Kao rezultat toga, Lenjinova vladavina se nastavila.
  NEP je bio samo privremeni predah na putu prema socijalizmu. I Vladimir Iljič je uložio na prisilnu industrijalizaciju. I to je bila njegova ideja slična Staljinovoj. I idemo...
  Lenjin je proveo kolektivizaciju ne tako grubo, a glad je izbjegnuta. I to je nedvojbena zasluga Vladimira Iljiča. I SSSR se počeo dizati.
  Ali onda je Hitler došao na vlast. I počeo je stvarati Njemačko Carstvo.
  Lenjin je također pokušao koketirati s njim. I pomogao je da se naoruža.
  Hitler je pripojio Austriju Njemačkoj - izvršio Anschluss. Zatim, i Sudeti, zbog čega se i dogodio München.
  Ali i saveznici i Lenjin nisu mu htjeli dati Poljsku. I rat je počeo. Vojska SSSR-a zauzela je Poljsku s istoka. Lenjin je, kao i Staljin, podijelio državu Poljaka s Hitlerom. I stvoren je tajni protokol.
  Nesklad sa stvarnom poviješću dogodio se u Finskoj. Lenjin nije očistio vojsku, a njegove trupe su bile učinkovitije.
  Tuhačevski je izveo briljantno obilazak Mannerheimove linije. A Finska je u najkraćem mogućem roku poražena i oslobođena od strane Crvene armije.
  Manevar Tuhačevskog bio je nevjerojatan. I tako divna pobjeda. Hitler je zauzeo Francusku i privremeno odustao od rata sa SSSR-om.
  Fuhrer je odlučio da je Rusija prejaka i da Britaniju treba prvo preuzeti.
  Zračna bitka za Englesku je izgubljena. I Hitler je počeo tražiti druge načine. Jedan od njih je iskrcavanje Rommelovog korpusa u Libiji. I pokušava preuzeti Afriku. Nijemci su uspješno izveli zauzimanje Jugoslavije i Grčke. Ali iskrcavanje na otok Kretu bilo je vrijedno velikih gubitaka. No, malo kasnije, nacisti su zauzeli Maltu s manje štete za sebe. I to je bio njihov nedvojbeni uspjeh. Rommel je zauzeo Tolbuk, primio još četiri oklopne divizije i razvio ofenzivu protiv Egipta. Sueski kanal je zarobljen. I uzeto pod kontrolu. Drugi veliki uspjeh bilo je zauzimanje Gibraltara. Padom ove citadele, nacisti su imali priliku prebaciti trupe u Afriku na najkraćoj udaljenosti.
  Nakon brzog blitzkriega sovjetskih trupa u Africi i pobjede na Kholkin Golu, Hitler je visoko cijenio moć Crvene armije i više nije računao na blitzkrieg. I pripremao se za ozbiljan rat.
  Njemačke trupe krenule su na Bliski istok. Ostarjeli Lenjin bio je prilično pasivan. Lokalni Arapi podržavali su naciste i na svaki mogući način pridonijeli njihovoj ofenzivi. I bila je prilično uspješna i bogata Hitlerovim postignućima.
  U isto vrijeme, Afrika je bila napadnuta. Tenk T-4 je moderniziran i opremljen dužim topom. I ovaj auto je dobro vozio.
  Nijemci su izveli zauzimanje crnog kontinenta, a da nisu naišli na ozbiljan otpor. Britanci su bili brojčano nadjačani i nadjačani.
  Nacisti su postupno apsorbirali Afriku i pobijedili na Bliskom istoku. U rat je ušao i Japan, napavši Sjedinjene Države u luci Peru. I pokazalo se da je to bio prilično snažan potez. I kako su samuraji uništili Amerikance. I zaplijenio posjede u Aziji. Singapur je bio neosvojiv s mora, ali su ga Japanci uzeli s kopna.
  A to je novi, veliki uspjeh nacista, pa su Sjedinjene Države pritisnute.
  Godine 1942. nacisti su pokrenuli ofenzivu na Indiju i zauzeli je... A Afrika je osvojena do kraja kolovoza. Nijemci su također izveli operaciju Polarni medvjed, također zauzevši Švedsku. U rujnu je zarobljena i Švicarska. Nakon toga, nacisti su pokrenuli aktivan napad podmornica i zrakoplova na Britaniju.
  Fritz je imao izvrsne nove bombardere Ju-188, naprednijih oblika, i bombardirali su Britaniju. Pilot Marseille prekrio se slavom i postao prava legenda.
  Nijemci su tukli Britance kao naivke na moru u zraku. Tada im je Hitler ponudio ultimatum. Churchill je bio spreman za mir, ali bilo je prekasno.
  Istodobno je u Trećem Reichu razvijena cijela obitelj novih tenkova: Panther, Tiger-2, Lion, Maus. Pokušali su ih učiniti što sličnijim, više različitih veličina. Ali Miš je imao dva pištolja. I to je učinilo tenk širim i težim.
  Nijemci su nastavili graditi svoj potencijal. Yu-188 je bombardirao Britaniju, a Yu-288 je bio na putu, još snažniji i brzi zrakoplov.
  Fuhrer je zahtijevao da razbije Britaniju.
  Marseille je, srušivši tri stotine zrakoplova, odlikovan Redom njemačkog orla s dijamantima. A kad je oborio četiri stotine: dobio je Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. I bio je prvi koji je dobio nagradu ove razine. A za petsto letjelica odlikovan je Velikim križem Željeznog križa. I to je bilo jako cool postignuće.
  No, Marseille je nastavio brzo zabijati. Pogotovo kada se pojavio ME-309 s velikom brzinom od 740 kilometara na sat i sedam vatrenih točaka.
  Marseille je na ovom avionu uništio protivnike Trećeg Reicha. Kada je njegov račun dosegao tisuću letjelica, uručena mu je posebna nagrada: Zvijezda Viteškog križa Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Engleska se očajnički držala pod udarima Luftwaffea. Ali njezina se flota topila. A podmornice Trećeg Reicha postajale su sve moćnije i savršenije.
  I tako su pritiskali Britaniju, samo bezbožno. Tada je, konačno, u srpnju 1943. došlo do desanta. I ovaj put Nijemci su koristili najnovije svoje tenkove uspjeli su ostvariti pobjedu. A Britanija se opirala samo dva tjedna.
  Nakon pada Britanije, Hitler je postao zamišljen. Boriti se protiv SAD-a ili pokušati skrenuti na istok? Lenjin, u dobi od sedamdeset i tri godine, nakon što je živio otprilike kao Staljin i dvadeset godina više nego u stvarnoj povijesti, umro je u siječnju 1944.
  Do tada su Nijemci zauzeli Island i, zajedno s Japancima, Australiju. Treći Reich je postigao mnogo.
  Ali Sjedinjene Države su ostale nepoduzete i donesena je odluka da ih okupiraju.
  Ali umjesto Lenjina, sada je Leon Trocki postao predsjednik SSSR-a. A ovo je čisti Židov. I nije mu se svidjela Hitlerova antisemitska politika.
  Ali Leon Trocki je vrlo lukav političar. I tako je odlučio da još ne zadirkuje Hitlera. Čak se ponudio da se zajedno borimo sa Sjedinjenim Državama.
  Fuhrer Njemačke je pristao na to.
  I tako je Crvena armija krenula u ofenzivu na Aljasku u ljeto 1944. godine.
  A Hitlerove trupe su napredovale preko Grenlanda i dalje do Kanade, te kroz savezničku Argentinu i Brazil, koji su prešli na stranu Trećeg Reicha, s juga.
  Rat se, zbog duljine komunikacija, razvukao. Ipak, SAD su gubile. Nijemci su dobili tenk iz serije "E". Brojno su nadmašili američke. Osim "Pershinga" i "Superpershinga" 1945. godine SAD nisu imale gotovo ništa. I Nijemci su kvalitativno dominirali nad neprijateljem. Sovjetski tenkovi su također bili puno bolji od američkih. Američku je nadmašila i njemačka jurišna puška MP-44 koja ih je doslovno pokosila.
  Sjedinjene Države su se dugo i žestoko borile zbog svoje moćne ekonomije i velikog broja stanovnika. Razdvojenost uz ocean i pretjerano rastezanje komunikacija otežali su brzo dokrajčenje Amerike. I SSSR, koji je zauzeo Aljasku, imao je svojih poteškoća. Ali rat je trajao i trajao... I u četrdeset petoj godini zarobljeno je gotovo pola Sjedinjenih Država. 9. svibnja 1946. SAD su kapitulirali. Tako je završio Drugi svjetski rat.
  U svijetu je uspostavljena hegemonija Njemačke, Japana i SSSR-a. Rusija je vratila Aljasku i gotovo pola Kanade. Tako je došao privremeni mir.
  Treći Reich je privremeno odmarao, ali je 20. travnja 1953. napao Japan. SSSR je u to vrijeme već imao atomsku bombu. Leon Trocki je umro, u čudnoj ironiji, baš kao i Staljin u ožujku 1953. No naslijedio ga je Voznesenski, koji se pokazao vrlo jakim vođom. A zaratio je i s Japanom.
  Hitler još nije prestar, vodio je zdrav način života i nije jeo meso. I tako je još bio živ.
  Treći Reich i SSSR borili su se s Japanom više od godinu dana, a na kraju je osvojen, upravo 12. svibnja 1954. godine.
  Tako je završio još jedan rat. I SSSR je ojačao svoje pozicije: vratio sebi južni Sahalin i Kurilski greben, kao i Mandžuriju, Port Arthur i Koreju.
  A ovo je bio zadnji rat.
  Treći Reich odlučio je započeti širenje svemira. I SSSR također... Hitler je umro u ožujku 1960., nakon što je uspio održati referendum 20. travnja 1959. o uspostavi monarhije. I naslijedio ga je sin. I zahvaljujući tome, Treći Reich je ostao stabilan.
  I istovremeno s Hitlerovim rođenjem 20. travnja 1959. astronauti su odletjeli na Mars. Točnije, počelo je i završilo za šest mjeseci. Tako je započelo novo svemirsko doba. SSSR je odletio na Mars deset godina kasnije ... Godine 1980. ljudi su posjetili sve planete Sunčevog sustava i to je super.
  A 2020. godine počela je prva međuzvjezdana ekspedicija.
  
  
  RAT U AFGANISTANU
  Dana 1. kolovoza 2001. godine ruske trupe napale su talibane zrakoplovima i projektilima. Glavni cilj je bio spriječiti vjerojatni poraz sjevernog saveza. Odluka je djelomično razumna, ali ... Bin Laden je odustao od terorističkog napada u Americi i odlučio se u potpunosti usredotočiti na Rusiju. Rat je izbio s novom snagom.
  Zapad je, naravno, osudio Rusiju. A Bin Laden je pozvao na terorističke napade na Putinov režim. Talibani su dobili pojačanje iz Pakistana i ponovno su pokušali napredovati. Atentat na Ahmada Shaha Massouda uvelike je pomogao talibanima u napredovanju. Rusija je pojačala bombardiranje. U bitku su bačeni i zasebni dijelovi specijalaca. Borbe su se pokazale vrlo krvave.
  Rusija se sve više uključivala u rat u Afganistanu. Sjedinjene Države, zapadne zemlje, islamski svijet opskrbljivali su oružjem talibanima. Borbe su bile krvave. Rusija je tamo sve više uključivala svoju vojsku.
  Prebačeni su i tenkovi i samohodne topove
  Talibani su bombardirali. I ruske trupe su se borile s nejednakim snagama. Točnije, protiv njih su korištene metode gerilskog ratovanja.
  U Rusiji se pojačalo Putinovo protivljenje. Komunisti su se sjetili da je on Jeljcinov nasljednik i uvukli Rusiju u nove ratove. Nezadovoljni su bili i liberali. Putin je gubio podršku u društvu. Gubici tijekom afganistanskog rata su rasli.
  Na izborima za Državnu dumu bilo je više nego ikad mnogo skandala i falsifikata. Komunisti su ojačali svoje pozicije. SPS i Yabloko nisu ušli u parlament. Pojavio se blok Domovina. Puno je dobila i Jedinstvena Rusija, a dodala je i Liberalno-demokratska partija. Ali izbori su bili skandalozni. Domovina, Liberalno-demokratska partija i Jedinstvena Rusija zadržale su kontrolu vlasti nad Dumom. Ali komunisti su bili jaki. Na predsjedničkim izborima Putin je pobijedio tek u drugom krugu. I rat u Afganistanu se nastavio, kao i u Čečeniji.
  Rusija je tu zapela. Dovođeno je sve više vojnika. I borba je eskalirala. A broj napada bio je eksplozivan.
  Cijene nafte nisu previše porasle. Dakle, nije bilo rata u Iraku. I ubrzo su sadam Husseinu ukinute sankcije. Njegov je režim ponovno počeo gomilati snagu. I pripremite se za rat s Iranom. A u tome su mu pomogle Sjedinjene Države. Godine 2007. izbori za Državnu dumu održani su s velikim uspjehom među komunistima, koji su konačno dobili većinu.
  Pod tim uvjetima, unatoč ustavu, Putin se kandidirao za treći mandat, pribjegavajući referendumskom mehanizmu. I uspio je promijeniti tekst ustava ukidanjem dva mandata.
  Kao rezultat toga, 2008. godine ostarjeli i dosadni Zjuganov, u uvjetima informacijskog pritiska, nije mogao pobijediti Putina.
  Ali tada se situacija za režim još više pogoršala. Rat u Afganistanu traje dugi niz godina. I nije joj se nazirao kraj.
  Putin se kandidirao za četvrti mandat usred ekonomske krize. I skandali s korupcijom, a biračko tijelo je umorno od toga. Šanse za diktatora su se smanjile.
  Ali opet su u djelo stavljeni administrativni resursi i masivni falsifikati. Ljudi su se izlili na ulice, došlo je do masovnih sukoba. Prolivena krv.
  Putin se također kandidirao za četvrti mandat 2012. godine. I opet rat u Afganistanu i kriza. A u isto vrijeme stalni sukobi s policijom, svakakvi skupovi, i još mnogo toga.
  Ni trenutka mira. Majdan se održao u Ukrajini. Ali Krim se nije mogao istisnuti. Lokalno stanovništvo nije baš željelo ići u Putinovu Rusiju. Porošenko je došao u Ukrajinu i sve je bilo manje-više uspješno. U 2016. godini, zbog pada cijena nafte i plina, vrhunac krize dogodio se u ruskom gospodarstvu. Putin je otišao u peti mandat. A pobijedio je zahvaljujući masivnim falsifikatima, i isključenju svih s izbora osim dosadnog i starog džeparca Zjuganova.
  A rat u Afganistanu se nastavio s beskrajnim potocima lijesova od cinka.
  Sada je stigla 2020... Putin je izabran za šesti mandat, a njegov džepni suparnik Zjuganov je opet uprskao. A rat traje već skoro dvadeset godina.
  U Afganistanu još uvijek bjesni rat. Piloti Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova udaraju iz zraka.
  Lijepe djevojke se bore u jednom bikiniju i golim nožnim prstima pritiskaju tipke joysticka.
  Naravno, moderni rat nije zanimljiv kao Drugi svjetski rat. Tada su djevojke morale pokazati čuda od hrabrosti i junaštva.
  Sada računalo obavlja većinu posla umjesto vas. I nije sve tako sjajno.
  Ne, mjesto za podvige. Anastasia Vedmakova je zviždala... Smijala se... Da, bilo je tučnjava, a kažu još. A sada, samo dugme bosom nogom, pritisnuto i leti kompjuterski vođena raketa. Gdje su zračne bitke? Talibani nemaju zrakoplovstvo.
  Ako ruske trupe pretrpe gubitke, onda samo od sabotaže, mina i prikrivenih napada.
  Ponekad borci ISIS-a i talibana truju ruske vojnike. Generalno, rat je sve prljaviji. Kao u Siriji ne radi. Lokalne trupe su prilično slabe, a Iran ne šalje svoje snage. Lokalne snage se mijenjaju. Mudžahedini imaju podršku stanovništva. Štoviše, vlada u Kabulu odavno nije autoritet.
  Štoviše, najvažnije je da su talibani jaki i ujedinjeni s ISIS-om. Pokušaj pregovora s talibanima nije uspio. I uopće nisu namjeravali pregovarati s ISIS-om. A tu su i Pakistan i islamske zemlje koje pomažu mudžahedinima.
  Amerikanci su uspješno izbjegli teroristički napad 11. rujna, te su hemoroide gurnuli u Rusiju. Putin je očito odlučio da mu je more do koljena i da će se sve odlučiti pobjednički i uz malo krvoprolića. No pokazalo se da Afganistanci ne žele živjeti po ruskim receptima, uključujući i Sjedinjene Države. A Rusija nije tako laka ...
  Nije moguće pobijediti mudžahide bombardiranjem. Lokalne snage su slabe i boje se borbe. Sve više i više jedinica specijalaca mora biti ubačeno u bitku. Rat se odvija.
  Anastasia Vedmakov osjećala se tužno... Sve što se ne radi u svijetu kreće se u nekoj spirali. Ali život ide dalje.
  Nakon što su Amerikanci moralno napustili Afganistan, ruski zrakoplovi su napali teroriste, podržavajući lokalne snage iz zraka. U isto vrijeme, odabrane jedinice specijalnih snaga počele su loviti vođe militanata.
  Dvije šarmantne djevojke, Margarita i Anastasia, vode neravnopravnu bitku u klancu. Ljepotice su visoke, jako snažne i mišićave, u zaštitnim kameleonskim kabanicama. Ova maska čini borce nevidljivima, zahvaljujući kompjuterskoj grafici.
  Ali obje mlade dame nisu bile disciplinirane. Nakon što su puzali po planinama desetke milja i naletjeli na bandu, otvorili su vatru, ne želeći ni s kim dijeliti. Njihovi brzometni mitraljezi, s mecima s uranijskom jezgrom, pravi su prijenosnici smrti. Ratnici, skačući po snijegu, tukli su mudžahedine.
  Margarita je ispalila iz svog bacača granata, bljesnuo je pulsar, nokautirajući desetak razbojnika. Nekoliko kapi krvi dospjelo je čak i na prozirni oklop kacige.
  Djevojke imaju najmodernije oružje. Računalno vođenje.
  One, dvije visoke slatkice, vrijede cijele pukovnije. Ratnici šalju redove, obarajući mudžahedine u redovima.
  Zemlja gori i krv prska. Mudžahedini očajnički režu. Djevojke su se konačno navukle. Nije strašno za njihov oklop, ali kameleonski ogrtač nije u redu. Ipak, uređaj računalne nevidljivosti previše je krhak, a u praksi nije tako dobar i skup.
  Bilo je previše boraca.
  Margaret je predložila:
  - Hoćemo li pozvati pojačanje?
  Anastasia je odmahnula glavom.
  - Učinimo to sami!
  Djevojke su, u kacigama i borbenim odijelima, nastavile borbu. Koristili su metke male, ali vrlo guste, s eksplozivom. Ali ipak, streljivom je došao kraj. A militanti su stalno dolazili.
  Djevojke su počele odlaziti. Ali već je bilo prekasno. Završili su u pravoj paklenoj rupi. Stotine mudžahedina su se penjale sa svih strana.
  Margaret je promrmljala:
  Nestalo nam je streljiva i granata. Sada je preostalo samo mete!
  Anastasia se nasmiješila i primijetila:
  - Zajedno, protiv tisuću! Ostao je samo jedan!
  Margarita je kimnula u znak slaganja i pozdravila:
  - Da, sami sebi prizivamo vatru!
  Anastasia je vrisnula, skidajući prašinu, opet ju je pogodila puška velikog kalibra. - Vjerojatno će biti modrica - pomislila je djevojka.
  Pogledala je oko sebe i povikala:
  - Postoji praznina! Uskočimo, možda preživimo granatiranje!
  Margarita je prenijela na radio:
  - Oko nas je više od tisuću razbojnika! Na trgu 54-85-83 dajte more vatre!
  Djevojčicu je opet pogodilo desetak rafala odjednom, ponovno oborivši. Kroz oklop, mišićavo tijelo osjeća udarce. Pogodili su i Anastaziju.
  Obje su djevojke dopuzale na sve četiri do uske praznine u planinskom granitu. Prvo se progurala Anastasia, klizeći u dubinu, a zatim Margarita. Odozgo su već padale teške granate i ruske topničke rakete.
  Veliki fragment udario je u kacigu i razbio karbonska vlakna. U potiljak, kao da ga je udarila toljaga. Zaprepaštena djevojka s mukom se provukla kroz jaz i počela padati u duboki, beznadni ponor!
  
  ODVOJITE SVIJET S HITLEROM
  Pretpostavimo da bi Fuhrer prihvatio posljednji Staljinov prijedlog za separatni mir u rujnu 1943.? U stvarnosti, za Njemačku je to već bila posljednja šansa za spas. Bitka kod Kurska je izgubljena, a Rusi su dokazali da mogu pobijediti i ljeti. Saveznici su zauzeli Siciliju i iskrcali se u Italiji.
  Najvažniji satelit - Mussolini je izgubio vlast i zemlju.
  Ne, stvarno, ako je istina da je Staljin nudio mir Fuhreru, onda je Hitler bio posljednji kreten koji je to odbio. A što bi u ovom slučaju moglo izaći.
  Svijet je u nulti varijanti. Vojska Wehrmachta se povlači na granicu. U isto vrijeme velike snage nacista se prebacuju u Italiju. I što je najvažnije, tamo ide i zrakoplovstvo s prekaljenim asovima.
  Saveznici uzimaju mnogo više štete. U igru dolaze njemački "Ferdinandi", "Panthers" i "Tigrovi". Svi su ti strojevi puno jači od američkih Shermana i engleskih Churchillova.
  A njemačke divizije su iskusnije, uvježbanije i disciplinovanije od američkih i britanskih. I još brojniji.
  Do početka studenoga saveznici su protjerani iz Italije. A u prosincu su protjerani sa Sicilije. Gubici Zapada bili su ogromni. Neki zatvorenici više od tri stotine tisuća. Borbe su pokazale da "Sherman" protiv "Panthera" uopće ne vuče. Da, i protiv "Tigra" također. I da su Amerikanci izgubljeni, pali pod pritiskom tenkovskih hordi Wehrmachta.
  Nakon poraza saveznika u Italiji, Churchill je oklijevao. I sreo se s Rooseveltom. Razgovor se dotaknuo teme: kako ratovati bez SSSR-a? Njemački Focke-Wulf pokazao se najmoćnijim borcem s jednim sjedištem Trećeg Reicha u naoružanju. I uspješno odolijevajući američkim zrakoplovima. A na putu i mlazni zrakoplov. O tenkovima se nema što reći. "Sherman" u tenkovskoj bici - nula. Čak i osjetno inferioran u odnosu na zastarjeli njemački T-4. Pogotovo u pištolju. "Churchill" je barem bolje zaštićen.
  Pravo ruho pokazalo je da je nerealno osloboditi Europu od nacista.
  Roosevelt i Churchill su oklijevali. Ali Hitler nije. Fuhrer je izvršio pritisak na Franca, prijeteći okupacijom, a ipak je prisilio Španjolsku da pusti njemačke trupe do Gibraltara. Tvrđava je pala u veljači. A onda su Nijemci prešli najuži dio u Maroko. Započelo je zauzimanje francuskih kolonija. Borbe su pokazale veliku borbenu sposobnost njemačkih kopnenih jedinica, njihovu izdržljivost i borbenu moć opreme.
  U nacističke jedinice počeo je pristizati najnoviji mitraljez MP-44, a na nebu se pojavio ME-262.
  Tijekom proljeća nacisti su porazili nekoliko desetaka savezničkih divizija, zauzeli Maroko i Alžir te ušli u Tunis. Početkom lipnja tisuću mlaznih ME-262 već se borilo na nebu, bez premca u naoružanju i brzini.
  Ipak, Britanci i Amerikanci početkom lipnja ipak su pokušali sletjeti u Normandiju. Ali tamo su čekali. Sprijeda su se pojavili "Panther" -2 i "Tiger" -2, vjerojatno napredniji tenkovi s moćnim oružjem. I jak oklop nagnutog čela. Njihovi su topovi probili sve savezničke tenkove na velikoj udaljenosti.
  Nijemci su također imali veliki broj svojih vojnika, popunjavajući ih strancima i totalnom mobilizacijom, kao i vojnicima koji su se vraćali iz zarobljeništva.
  Lipanjsko iskrcavanje završilo je potpunim porazom saveznika, zarobljavanjem više od pola milijuna vojnika i časnika. Nakon katastrofe u Normandiji, Churchill je ponudio mir Fuhreru na post-fakto osnovi. Odnosno, tko što kontrolira, onda ostaje iza toga. Nijemci su upravo izbacili Britance iz Tunisa i ušli u Libiju, a na južnom krilu njihove su se trupe približavale Kamerunu.
  U međuvremenu su trajali pregovori, nacisti su uspjeli ući u Egipat. Fuhrer je, osjećajući se snažnim, zahtijevao da mu se daju svi francuski posjedi. Kao i sjeverna Afrika i Irak s Kuvajtom. I platiti odštetu.
  Churchill je odbio ovaj prijedlog. No položaj Britanaca ostao je težak. Nijemci imaju novi lagani, manevarski i, što je najvažnije, jednostavan za proizvodnju i jeftin mlazni lovac XE-162, te mlazni bombarder "Arado". Posljednji avion nije mogao sustići lovce, a teško ga je oboriti protuzračnim topovima. Tako su Britanci dodali probleme. Na kopnu su Nijemci odnijeli pobjedu. Zarobljen Egipat, zatim Palestina. A onda su, uz podršku lokalnog stanovništva, izvršili invaziju na Irak i Kuvajt. Oni su također preuzeli kontrolu nad tim teritorijima.
  Britanci su se predali, a kolonijalne trupe dezertirale. Uplašeni porazima, britanski kapitalisti pojačali su pritisak na Churchilla.
  Aktivno je bilo i podmorničko ratovanje. Nijemci su porinuli podmornicu na vodikov peroksid i stekli još veću potpunu nadmoć na moru.
  Do kraja 1944. Nijemci su osvojili gotovo cijeli Bliski istok i sjevernu Afriku. Na frontu su se pojavili i prvi tenkovi serije "E", napredniji i okretniji.
  Churchill se suočio s jakim otporom. Zamoljen je da bude otpušten. Roosevelt se nije usudio ni kandidirati za četvrti mandat. I pobijedio je mladi republikanski kandidat.
  Hitler je u zimu i proljeće 1945. napredovao u južnu Afriku. Zauzeli sve više teritorija. Istodobno se spremao napad na samu Britaniju. Podmornički rat postajao je sve aktivniji.
  Ljeto je stiglo... Fritz je testirao novi tenk E-50. Ovaj stroj nije imao premca i mogao se smatrati nepobjedivim. Pojavio se i Yu-287, mlazni stroj najviše klase. Pošteno pritisnuo Britance. A onda je u kolovozu uslijedilo slijetanje. Tako odvažna operacija. Britanija nije izdržala tri tjedna. Nijemci su zauzeli London i smijali se.
  Fuhrer je osobno polagao velike nade u seriju "E". Spremnici ove serije razlikovali su se po položaju motora i mjenjača zajedno, te mjenjaču na motoru. To je omogućilo zgušnjavanje rasporeda i izradu niskih silueta. Automobili su kompaktniji. Na primjer, SAK E-25, težak 26,6 tona, imao je prednji oklop od 120 mm pod nagibom od četrdeset pet stupnjeva i 82 mm bočni oklop - plus valjci.
  To je samohodni top učinio neprobojnim za britanske i američke topove. A motor od 700 konjskih snaga dao je divlju brzinu i upravljivost.
  Britance je E-25 s topom kalibra 88 mm jednostavno šokirao i doslovno rastrgan novom tehnologijom.
  Nakon kapitulacije Britanije, nacisti su u listopadu zauzeli i Island - provodeći operaciju Ikar. Američki garnizon je kapitulirao. Zarobljeno je gotovo 100.000 vojnika.
  Amerika se okrenula Fuhreru s ponudom mira i podjelom sfera utjecaja. Projekt s atomskom bombom još nije uspio, a Fritzovi su već na pragu.
  Hitler je, nakon što je odvagao sve za i protiv, odlučio napasti Ameriku s dvije strane. Naime, koristeći mostobrane u Argentini i Brazilu s juga. I preko Grenlanda i Kanade sa sjevera. Nešto su bolji postali Japanci, koji su svladali proizvodnju pod licencom XE-162.
  Sjedinjene Države još nisu imale dovoljno mlaznih zrakoplova spremnih za borbu. A flota je pretrpjela ogromne gubitke od podmornica. I ugrizao je Yankeese, ugrizao je. Hitler je inzistirao na totalnom ratu.
  Fuhrer je imao informaciju da je u SAD-u već stvoren nuklearni reaktor i da se radi na atomskoj bombi. I naredio da slomi Ameriku.
  Lansirano je novo oružje - diskoteke koje su neranjive za malokalibarsko oružje, pojednostavljeno laminarnim mlazom.
  Potopili su brodove i pilili avione američke vojske. Prošla je četrdeset i šesta godina u napredovanju Nijemaca i Japanaca s juga i iskrcavanju u Kanadu sa sjevera. To je prilično uspješno.
  Nijemci su imali tenk E-50, koji je bio za red veličine superiorniji od Shermana, Pershinga i Pattona.
  Snažan tenk sa topom kalibra 105 milimetara, visine manje od dva metra, s prednjim oklopom od 250 milimetara pod kutom, bočnim stranicama od 170 milimetara i također pod kutom, težine vozila od šezdeset osam tona i plinske turbine motor od 1.500 konjskih snaga. Takav stroj postao je glavni tenk Trećeg Reicha i nije imao ravnog. Amerikanci mu se nisu mogli mjeriti.
  Istina, velika težina stroja dovela je do nekih problema. U skladu s tim, pojavila se lakša verzija automobila u obliku "Panther" -4. Ovaj stroj imao je lakši, ali sasvim dovoljan top od 88 mm, prednji oklop od 150 mm pod kutom i 120 mm bočni oklop, težine četrdeset šest tona i motor od 1200 konjskih snaga. Ovaj tenk je također nadmašio Pershingove i Pattonove, budući da im je bio blizu po težini.
  Nijemci su uspješno napredovali. Zarobljen Toronto, Quebec. Zajedno s Japancima okupirali su Venezuelu i Panamu. Zatim su se s juga spustili u Kostariku, Nikaragvu, Honduras i Meksiko. Nacisti su također uspjeli napasti Sjedinjene Države sa sjevera - odsjekavši Aljasku. Zatim hvatanje većine toga.
  Do početka četrdeset sedme godine, točnije do proljeća, nacisti su zauzeli gotovo cijelu Kanadu i Meksiko.
  Novi fašistički tenkovi bili su previše superiorni u odnosu na američke. A zrakoplovstvo još više! Protiv diskoteka - koje je snažan laminarni mlaz učinio neranjivim - Amerikanci uopće nisu imali oružje.
  Tako su nacisti dominirali bojnim poljem. A MP-54 je bio puno bolji od američke automatske puške.
  Tako su se snage pokazale vrlo nejednake. Rat se otegao samo zato što su Amerikanci imali previše opreme i veliku populaciju. Ali diskovi su doslovno srušili sve vrste aviona i drugih strojeva. Djelovali su nabijanjem - razvijajući brzinu od pet ili šest zvukova.
  Dakle, demonstracija mogućnosti bila je nevjerojatna. Ovdje Sjedinjene Države i atomska bomba ne pomažu. A Hitler ima snagu Afrike, Azije i desetke milijuna robova!
  Amerika se postupno stiska. Tijekom proljeća i ljeta 1947. Nijemci su već zauzeli polovicu teritorija SAD-a i cijelu Aljasku. Dakle, Yankeesi dolaze kao komad željeza na nakovnju.
  New York je pao u jesen, a Washington je pao početkom prosinca. Dana 25. prosinca 1947., baš u vrijeme Božića, SAD su kapitulirali. Završila je još jedna vrlo agresivna bitka Drugog svjetskog rata. Treći Reich ima nove tenkove serije AG - piramidalne. I još je postojala Rusija.
  Hitler se intenzivno pripremao za rat. Planiranje štrajka s Japanom. Zemlja izlazećeg sunca reproducirala je seriju E pod licencom.
  I regrutirala je mnogo Kineza u svoje trupe.
  No 20. travnja 1949. nacistička Njemačka napala je SSSR. Po drugi put - korištenjem piramidalnih tenkova stranih divizija. A SSSR je relativno nedavno dobio T-54. Stroj, koji se, međutim, također može smatrati zvijeri. Iako je bio inferioran u odnosu na AG-50 u zaštiti posebno bokova i oružja. T-54 je također bio inferioran u odnosu na E-50 ... Odnosno, obje vrste njemačkih tenkova. Ali težio je manje i bio je lakši za proizvodnju.
  Ali njemački strojevi proizvodili su tvornice u pola svijeta. I to je Hitleru dalo veliku prednost. Osim toga, sovjetsko zrakoplovstvo bilo je inferiorno u količini i kvaliteti u odnosu na naciste. Pogotovo u oružju, oklopu i brzini. Nacisti su u porastu!
  Crvena armija je, naravno, također jaka, ali MiG-15 je tek počeo ulaziti u trupe, a glavni lovac Yak-9. Već očito zastario i ne može izdržati njemačku zrakoplovnu moć. Tenk IS-7 nije ušao u masovnu proizvodnju. IS-4 je postao masovni stroj, još uvijek ne potpuno savršen stroj, ali se po zaštiti približava E-50. Istina, njemački top 105 mm 100EL bio je snažniji i spremniji za borbu od 122 mm IS-4. Ali glavni sovjetski tenk je još uvijek T-34-85, a T-54 je u manjini. Do sada se izlazi u relativno malim serijama.
  Nijemci su probili sovjetsku obranu. I pojuri naprijed. Iako su obrambene linije bile moćne. Ali Fritz se ipak probio kroz njih. I premda se ne kreće prebrzo. Minsk je pao sredinom svibnja.
  A krajem lipnja nacisti su se približili Smolensku. Tako su nacisti morali prijeći dug put oko leševa. Sam Smolensk je dobro utvrđen i odbija napade. Početkom srpnja nacističke horde su se približile Kijevu. Sredinom kolovoza nacisti su blokirali Lenjingrad. Istodobno su Japanci pritiskali s istoka. Okružen Vladivostok. I samuraji su zauzeli Habarovsk.
  Japan je imao vlastitu verziju kopiranog E-50, sa snažnim 88 mm 100 EL topom i 200 mm kosim prednjim oklopom. Ovaj stroj je bio superiorniji od T-54 u oklopnim puškama i neznatno zbog većeg kuta racionalnog nagiba u zaštiti, posebice bočnih. A tenk je bio - pedesetak tona - teži od T-54 koji je težio trideset i šest tenkova.
  Japan je također pritiskao i tjerao Kineze u bitku. Samuraj je okupio veliku vojsku.
  U rujnu su nacisti ipak zauzeli Smolensk, opkoljeni sa svih strana, i zaobišli Kijev. I počeli su se kretati na istoku Ukrajine. Lenjingradu je bilo teško. Nijemci su se približili Tikhvinu. Situacija je eskalirala. U listopadu su nacisti ušli na Krim. Počeli su napredovati prema Moskvi. Opkolili su Vyazmu i zauzeli Harkov.
  Njemački AG-50 je savršen stroj - 250 mm nagnutog oklopa iz svih kutova i u obliku piramide. I plinskoturbinski motor od 2000 konjskih snaga. Pištolj šalje projektil s uranskom jezgrom koji može probiti sovjetske tenkove, čak i IS-4, s velike udaljenosti. Nijemci imaju jaku pušku. I sam tenk je neprobojan za sovjetske topove. A oklop je kul, zacementiran.
  Ukratko, sovjetski tenkovi se nisu mogli nositi s takvim čudovištima. Čak je i IS-7 na brzinu vraćen u proizvodnju. Ali ovo nije imalo smisla. U studenom su nacisti zauzeli Kerč i blokirali Sevastopolj. Zauzeli su Vyazmu, Orel, Kalinjin. Otišli smo u Tulu. Uzeli su i Tikhvin koji se junački branio. Ostalo je do Moskve sve za pedesetak kilometara.
  Staljin je očito poludio. Pokušajte se oduprijeti takvom protivniku. Jaki Wehrmacht. Ali dolazi prosinac. Ali nacisti su spremni za zimu i nastavljaju napredovati.
  Vorošilovgrad, Belgorod i Kursk su zauzeti! Nijemci su se približili Moskvi. U siječnju je Tula pala, a Fritz su uspjeli zaobići glavni grad s juga. U veljači se konačno zatvorio obruč oko Moskve. Istodobno su nacisti zauzeli i Voronjež, okrenuvši se prema Staljingradu.
  Sam Staljin je pobjegao u Kujbišev. Očito se nadajući da će pojačati otpor. Moskva se dugo opirala. Grad je velik. Ali u svibnju je kapital ipak pao. Nijemci su već zauzeli Kavkaz.
  Japan je provalio u središnju Aziju. I ponio puno stvari tamo. U lipnju su Nijemci zauzeli grad Gorki. Gotovo u potpunosti osvojio Kavkaz. U srpnju je Saratov pao, i... Staljin je oronuo i bio je bolestan. Beria je iskoristio trenutak i nahuškao vođu. A u kolovozu 1950. ponudio je mir Njemačkoj. Hitler je pristao samo na predaju. Berija je, shvativši uzaludnost daljnjeg otpora, krenuo na to. Tako je završio Drugi svjetski rat. Hitler nije napao Japan i vladao je još nekoliko godina.
  Natjerao je svoje bivše saveznike da uđu u zonu markiranja i nametnuo im teške uvjete. No, 1. svibnja 1955., u dobi od šezdeset i šest godina, postao je žrtvom pada svog mlaznog broda. I pritom su rekli sve što je pomoglo.
  Narkoman Göring umro je još ranije. A Schellenberg, koji je zamijenio Himmlera, postao je novi regent. Ovo posljednje je donekle smetalo Fuhreru.
  Hitler je planirao prijestolje prenijeti jednom od svojih brojnih potomaka. Ali nije imao vremena ... Nije bilo izravnog nasljednika. Schellenberg je iskoristio trenutak i uspostavio svoju osobnu diktaturu. I u isto vrijeme vodio je rat s Japanom. Izvršio nuklearni udar i razbio zemlju izlazećeg sunca, koristeći dvostruke piramidalne tenkove od plastike. I, naravno, pobijedio je u roku od nekoliko mjeseci.
  Japan je bio okupiran zajedno sa svojim kolonijama. Uspostavljena je svjetska hegemonija Trećeg Reicha. Brutalna diktatura, s nacionalnim carstvom. Uvjeti za Slavene bili su samo donekle opušteni. Oni su također bili priznati kao Arijci, čak i ako su drugorazredni.
  Schellenberg je vladao do 1986., kada je umro. Nastao je novi kult... Nakon Schellenberga vladao je Mainstein, sin slavnog feldmaršala.
  Carstvo se tehnološki razvilo i bavilo se širenjem svemira. Stvorena su naselja na Mjesecu, Marsu, Veneri, Merkuru, Jupiterovim satelitima. Čovječanstvo, rješavajući oštrim metodama, unutarnji problemi počeli su letjeti prema zvijezdama. Znanost se razvijala brže nego u stvarnoj povijesti, pa su svi istraživački instituti radili u jednom timu. A svjetska vlada potaknula je istraživanje svemira.
  
  
  SVIJET POD Ivanom Groznim carem ruskim
  Ivan Grozni nije bio otrovan, pa se njegova vladavina nastavila.
  Prvo se veliki kralj ipak oženio engleskom princezom. I u isto vrijeme nastavio rat na istoku. Sagradio je nekoliko gradova u Sibiru, uključujući Tobolsk. Izliven je i Carski top.
  Zatim je došlo do malog rata sa Šveđanima. Ovaj put Poljaci su bili na istoj strani s Rusijom. Bilo je moguće postići više nego u stvarnoj povijesti tako što su zauzeli Narvu na juriš, i ponovno zauzeli ruske gradove. Nakon toga je Ivan Vasiljevič naredio da se izgradi grad na ušću Neve. Isto kao Petar Veliki. Samo s imenom Andrej-grad. I to nije loše.
  Rusi su tada ponovno sklopili mir s Poljacima. I uzeli su Revel. Ali carska vojska je ipak zauzela Vyborg i utvrdila se na sjeveru. Ivan Grozni je bio jak. A zapovjednik Shuisky pokazao se prilično talentiranim i Rusija je više-manje uspjela ... Car je od engleske princeze imao sina Petra. Dmitrij je umro pod nejasnim okolnostima. Umro je i Fedot. Tako je 1600. godine, nakon šezdeset i sedam vladavina, kada je Ivan Grozni umro, desetogodišnji dječak Petar Veliki postao je novi car. I nastavio je posao svoga oca.
  Boris Godunov bio je njegov namjesnik. Prve tri godine bile su teške zbog gladi, hladnoće i propadanja uroda.
  Ali tada nije bilo varalica. A kada je počeo novi rat s Commonwealthom, Rusija je bila spremna. Pojavio se novi zapovjednik - Skopin Shuisky. U pravoj priči, otrovao se mlad, ali se već uspio dokazati. A sad je bilo super.
  Ruske trupe pod zapovjedništvom Petra Velikog već su 1608. izvojevale nekoliko pobjeda i oslobodile Polotsk i Minsk. Zatim su stigli do Bresta, zauzeli Vilnu sljedeće godine. Tada je oslobođen i Kijev.
  Ruske trupe potukle su Poljake. Zauzeto je i Grodno, a ruske trupe stigle su do Galicije.
  Ali sve dobre stvari moraju se testirati. Švedska je ušla u rat. Čak su uspjeli zauzeti Vyborg. No, Šveđani su poraženi, a ruske trupe vratile su Vyborg.
  Tada je carska vojska zauzela i Lvov. I ruski vojnici su se približili Varšavi.
  Poljaci su ponudili mir Rusiji: vratili su sve zemlje koje su ikada pripadale Kijevskoj Rusiji. Ali Petar Veliki nastavio je rat. Zauzeti su i Varšava i Krakov. Kraljevina Poljska postala je dio Rusije.
  Nakon toga je nastupilo privremeno zatišje. Ono što je uzeto moralo se probaviti.
  Ruske trupe deset godina kasnije 1620. preselile su se na Krim. I osvojili su ovaj kanat, a također su zauzeli Azov. I dobili su pristup Crnom moru. Osmansko Carstvo se pokušalo boriti, ali je trpjelo poraz za porazom.
  Ruske trupe predvođene Skopin-Shuiskyjem zauzele su Istanbul 1625. godine. I to je bio najveći uspjeh carske vojske.
  Osmansko Carstvo je propalo i Rusi su ga osvojili još deset godina. Sve dok Alžir, posljednji neokupirani dio carstva, nije pao 1636. godine. Tako je Rusija postala najveća zemlja na svijetu i po teritoriju i po broju stanovnika. Petar Veliki reformirao je pravoslavlje uvodeći poligamiju i napuštajući Trojstvo, a ruskog cara učinio glavnim glasnikom Svemogućeg. Rusija je 1640. napala Iran i zauzela ga. Tada su ruske jedinice ušle u Indiju. Ubrzo su i nju osvojili. Stigli smo i do Tihog oceana. Do 1653. Rusija je već zauzela dio Indokine. I počeo je rat s Mandžurijskim Carstvom.
  Godine 1660. umire Petar Veliki, a na prijestolje stupa njegov unuk Petar Drugi. Imao je dvadeset i pet godina. I rat je tekao uspješnije. A 1670. dovršeno je osvajanje Kine. A deset godina kasnije osvojili su i Japan i Koreju.
  Carska Rusija također je zauzela cijelu Indokinu, sežući čak do Singapura. Istodobno su se Rusi počeli kretati po Africi. Petar II je umro 1700. I Ivan Peti je postao kralj, njegov sin. Ovaj je kralj imao već trideset osam godina. Osvojio je i Australiju, te se nastavio kretati kroz Afriku. Osvojio gotovo cijeli Crni kontinent. A 1725. umro je, prenijevši vlast na Petra Trećeg. Konačno je osvojio Afriku. A onda je napao Italiju. I osvojio ga je bez problema. Nakon toga Rusija je započela rat za Ameriku. Bitke su se pokrenule. Nakon Petra Trećeg 1751. godine na prijestolje dolazi Aleksandar Prvi. Osvojio je Njemačku i veći dio Amerike. Godine 1781. na prijestolje je došao Aleksandar II. Ubrzo, 1789. godine, u Francuskoj je izbila revolucija. I zarobio ga je car Aleksandar II. A 1803. zarobljeni su i Španjolska i Portugal. Nikola I je stupio na prijestolje 1810. godine. Dovršila je zauzimanje posljednjih teritorija u svijetu i konačno uspostavila svjetsku rusku vlast 1825. godine.
  I tako je završilo razdoblje fragmentiranog mira i previranja. Znanost se počela razvijati velikom brzinom. Religija je modernizirana. I crkva je službeno napustila doktrinu o kraju svijeta. Naprotiv, počeli su učiti - čovjek je kovač svoje sreće, i bit će dobro na svijetu, i sasvim dobro! A 1833. čovjek je prvi put poletio u svemir. Bila je to nova faza u postignućima dinastije Rurik.
  Godine 1841. dogodio se let na Mjesec. Ovo je najviši događaj u povijesti čovječanstva!
  Ljudi osvajaju svemir. Odletjeli su na Mars 1853. godine. I bio je to prekrasan let. I trideset godina kasnije, astronauti su već posjetili sve planete Sunčevog sustava. 1880. osnovano je prvo naselje na Mjesecu. A onda je postao pravi grad.
  Godine 1895. na Veneri su se ukorijenile prve genetski poboljšane biljke.
  Na Marsu je osnovano prvo stalno naselje, a uzgajale su se ovce i krave.
  Čak i ako je u zatvorenom prostoru.
  1902. započela je prva međuzvjezdana ekspedicija na Alpha Centauri. Svemirski brod je letio dvadeset godina, stigao do zvijezde, zaokružio je i potom se vratio... Ljudi koji su tamo prvi put doletjeli bili su uronjeni u umjetni san, koji je usporio sve procese u tijelu. Ne suspendirana animacija, već dublji oblik normalnog sna. Štoviše, ljudi su se kretali u snu, a mišići im nisu atrofirali.
  1915. godine pokrenuta je druga međuzvjezdana ekspedicija na zvijezdu Sirius, a trebala je sletjeti na planet koji je teoretski bio pogodan za razvoj.
  Sletio je, naravno, i po prvi put ljudi hodali na planetu izvan Sunčevog sustava. Istina, život nije pronađen, ali su pronađeni neki minerali i jednostavne bakterije.
  Osim toga, ispostavilo se da su na ovom planetu i zlatni placeri, a ovo je super!
  Tada su počeli češće letjeti... 1941. godine po prvi put je svemirski brod premašio brzinu svjetlosti... Naravno, Einstein nije bio u pravu. Moguće je kretati se čak i teoretski do beskonačne brzine. Međutim, gravitacija također premašuje brzinu svjetlosti deset trilijuna puta.
  I ovo je postao prolog za stvaranje svemirskog carstva .... Do 2001. godine, nekoliko stotina naselja već je bilo uspostavljeno na raznim planetima u galaksiji.
  Neki su čak pronašli nalazišta dijamanata i druge vrijedne rude.
  2020. započela je prva ekspedicija izvan galaksije.
  Ovo je također vrlo impresivan rezultat. U ljudskoj galaksiji nije pronađena civilizacija. Životni oblici na planetima susreli su se, ali najprimitivniji. Čak ni dvospolne biljke i životinje nisu pronađene.
  Međutim, znanstvenici su tako rekli. A svećenici su čak pokušali nagađati o tome, govoreći da je život nemoguć bez Boga! I mnogi su vjerovali u to. Spontano nastajanje života doista je malo vjerojatno. Ali eksperimenti su pokazali da je stvaranje složenih kiselina u načelu moguće. Iako se raspadaju. A bakterije mogu postojati. I našli su ih. Ali imati dva spola? Ovdje je potreban cijeli niz mutacija, pa i tako da se očuva.
  Da, u galaksiji se nigdje nisu pojavila dva ili tri spola. A na planetima je postojao samo najjednostavniji oblik života. A to nije za svakoga. Mnogi planeti, čak i po klimi slični Zemlji, ostali su napušteni. Ali istina o samim planetima pokazala se dosta. A u galaksiji je bilo mnogo mjesta za naseljavanje. Ako je planet daleko, onda ga možete povući od zvijezde. Ako je blizu, naprotiv, odmaknite se.
  Napredak i znanost omogućili su osvajanje svih vrhova.
  Otkriće sinteze termokvarka omogućilo je izvlačenje energije iz jednog grama tvari usporedivo sa izgaranjem dvadeset milijardi tona ugljena. I to su mogućnosti. A sinteza termopreona omogućila je dobivanje energije dva milijuna puta više od termokvarka.
  Čovječanstvo se uspješno razvilo ... 2100. godine već su postojale brzine koje su mogle proletjeti galaksiju u samo jednom danu. I općenito je super. Godine 2200. od male količine materije stvorena su prva dva planeta i zvijezda.
  2300. godine, zbog otkrića pojedinačne rijeke vremena, dokazana je mogućnost uskrsnuća osobe, uz stopostotno očuvanje osobnosti. Godine 2400. ljudi su uspjeli započeti prvi let u drugi svemir.
  U ljudskom svemiru otkriveni su planeti s dva spola života, pa čak i jedinstveni fluorni planet s tri vrste života. Također su otkrivene više životinje s primitivnim jezikom, religijom, pa čak i prividom pisma.
  Godine 2500. prvi je čovjek uklonjen iz toka vremena. A sada je smrt konačno pobijeđena. Ljudi su ovladali svojim svemirom s više od 100 sextiliona zvijezda.
  Godine 3000. po prvi put je stvoren cijeli svemir od samo nekoliko atoma.
  U isto vrijeme je trajalo i uskrsnuće mrtvih. Došlo je do spora - uskrsnuti sve ili ne? Odlučili smo da apsolutno svi trebaju uskrsnuti. Čak i kriminalci, ali ih preodgojite i držite pod kontrolom.
  4000. godine završen je proces vađenja mrtvih iz rijeke. Svi ljudi koji su ikada živjeli na planeti Zemlji stekli su besmrtnost. Proces stvaranja svemira stavljen je na tok.
  5000. godine svi su zakoni fizike bili pokorni čovječanstvu. Čak i bebe mogu stvarati svemire. Ljudi su sada sve svoje fantazije utjelovili u stvarnost.
  Oni koji su uskrsnuli od mrtvih također su stvorili svemire i brzo su to naučili.
  Godine 10.000 čovječanstvo je izmislilo nove zakone fizike, biologije, kemije. Sve mogućnosti u ljudima su se pojavile kao sposobnost utjelovljenja fantazija. Postojala je apsolutna univerzalna sreća i blagostanje.
  
  ZENON POZNJAK PREDSJEDNIK BELORUSIJE
  U Bjelorusiji se dogodila tragedija na izborima 1994. godine. Glavni oporbeni kandidat Aleksandar Lukašenko ubijen je u pokušaju atentata. I kao rezultat toga, Vyacheslav Kebich se riješio opasnog natjecatelja. Ali cijelo biračko tijelo Lukašenka, račun je da je to posao premijera. I uzeo je i glasao za Zenona Poznyaka!
  A u prvom kolu je s velikom razlikom pobijedio Zenon Pozniak. Kandidat povijesnih znanosti, vođa Bjeloruskog narodnog fronta, pa čak i vođa. Osobnost je definitivno karizmatična. I odlikuje se krutošću željezne volje.
  Zenon Poznyak je svojim prvim koracima počeo zatvarati ruske škole i ograničavati ruski jezik. Tada je promijenjen izborni zakon, a Bjeloruski narodni front dobio je većinu u parlamentu. Tada je Poznyak održao referendum. O integraciji s Europom, o statusu bjeloruskog jezika kao jedinog državnog. I ukinuo je smrtnu kaznu, i ogradio se od Rusije. Zenon Poznyak je izjavio: Bjelorusija će biti u NATO-u i Europskoj uniji.
  Dolazak na vlast Zenona Pozniaka utjecao je na Rusiju. Aleksandar Lukašenko, kao što znate, podržao je Jeljcina na izborima 1996. godine, čime je pomogao da bude izabran za drugi mandat. Zenon Pozniak je bio protiv obojice.
  Kao rezultat toga, Jeljcin je izgubio izbore, a Genadij Zjuganov postao je predsjednik Rusije. No, ruska politika se nije puno promijenila. Zjuganov je nastavio s reformama, a njegovi suučesnici su ga optužili za oportunizam. I stvarno je postalo ozbiljno.
  Ali Zjuganov se uspio održati na vlasti. I ponovno je izabran. Štoviše, restriktivno je otkazan na dva mandata u Rusiji. A u Bjelorusiji je Zenon Poznyak ukinuo granicu od dva mandata. Bjelorusija se pridružila NATO-u 1999. Rusija je na riječima bila komunistička, ali je u stvarnosti išla putem prozapadne orijentacije. Štoviše, pokazalo se da je Genady Zyuganov bio još prozapadniji od Jeljcina.
  U Jugoslaviji nije bilo rata. Jer Rusija nije podržala Slobodana Miloševića, a on je odmah napravio ustupke, a nije došlo do vojne operacije. I preživjelo par tisuća života, kao i dobri odnosi s Rusijom i NATO-om.
  Ni u Čečeniji nije bilo rata. Zjuganov je ojačao režim Mashadova, koji je slijedio sve više proruski kurs. Istina, talibani su prijetili Afganistanu. Ali u Americi je došlo do terorističkog napada i NATO trupe su porazile talibane. A 2005. i sama Rusija je ušla u NATO. Gennady Zyuganov postao je blizak prijatelj Amerike.
  Ali vrijeme je prolazilo... 2008. izbila je globalna kriza. U Rusiji su počeli nemiri radikalne ljevice. Optužili su Zjuganova i Komunističku partiju za izdaju i odstupanje od Lenjinovih ideala. Najistaknutiji vođa oporbe bio je Sergej Udalcov. Ali nisu uspjeli svrgnuti Zjuganova. I sami komunisti postali su buržuji i kapitalisti. Donosili su zakone za sebe i držali vlast. Zenon Pozniak je također bio stalni predsjednik, ali revno odan Sjedinjenim Državama. I stoga je, usprkos svojoj autoritarnosti, prilično pristajao Americi. I samo ga je radikalna ljevica htjela srušiti.
  Rusija je slijedila proamerički kurs... Za razliku od Jeljcina i Putina, Zjuganov je bio poslušan Americi. Štoviše, upravo ga je činjenica da je bio komunist učinio proameričkim. Pošto mu je bilo lakše igrati na domoljublje.
  Europska unija ubrzo je u svoj sastav uključila i Rusiju. I druge zemlje ZND-a. I tako, kada je Zjuganov 2016. izabran za još jedan mandat, nakon što je vladao dvadeset godina i izabran šesti put, bio je napadnut. Kao, draga moja, koliko dugo možeš sjediti na prijestolju? To je već nepristojno! Možda je vrijeme za odlazak. Ali Zjuganov nije želio otići. A izbori 2020. već su održani pod epidemijom koronavirusa. I u isto vrijeme u Rusiji i Bjelorusiji. I Zyuganov i Zenon Poznyak imali su već sedamdeset i šest godina. Ali oni su se tvrdoglavo držali vlasti. I nisu htjeli otići.
  U Bjelorusiji je gospodarstvo bilo više-manje normalno. No, koronavirus je pogoršao probleme. I nova ljevica podigla je zastavu revolucije. I optužili su Zenona Poznyaka za masovnu izbornu prijevaru.
  I u Rusiji nemiri ljevice. A Zjuganov je već izabran za sedmi mandat... Ali i pod krinkom koronavirusa i to ne sasvim iskreno. I ovdje se narod pobunio. No, policija je ipak suzbila nerede.
  Zenon Poznyak, rekao je da će mu možda mandat biti posljednji i da će svoje mjesto prepustiti mlađima. A da je stvarno dvadeset i šest ploča previše.
  Ali moramo se nositi s koronavirusom. A onda će opet biti sretan i veseo život.
  Zjuganov je također rekao da će mu sedmi mandat biti posljednji. Općenito, sedam mandata donosi sreću. I u Rusiji će biti komunizma. I oni će stvoriti cjepivo, i svima će postati lakše.
  I ljudi su ovo slušali... Zapravo, čini se da je prilično dobro živjeti u Rusiji. Komunisti su dali više slobode nego pod Putinom. Na primjer, alkohol se prodavao noću. I pivo na štandovima, i njegovo oglašavanje na televiziji je zabranjeno. A s duhanom je bilo mekše. I čak su počeli legalizirati marihuanu. I istospolni brakovi.
  Potonjeg je, inače, Zjuganov osobno probio. Štoviše, čak je i sam Papa predlagao da se takvi brakovi okrune, što je općenito izazvalo složenu reakciju. Ali mediji mogu utjecati na javno mnijenje.
  Ponegdje je prostitucija već legalizirana. Da, u Rusiji je bilo sve više slobode. I komunisti su postali revni liberali. I sigurno čuda u situ.
  Ali općenito je to prirodno. Genady je vodio prozapadniju politiku od Jeljcinova nasljednika Putina. Uključujući i zato što je bio komunist.
  I ovo je logično.
  Komunisti su nastavili i politiku privatizacije, povećali privatno vlasništvo u gospodarstvu.
  Zjuganov je općenito vodio politiku prijateljstva s Kinom. I djelomično je uspio.
  Ali Sjedinjene Države su također bile tople i prijateljske... Trump nije došao na vlast. A tu je bila i Hillary Clinton. Izabrana je za drugi mandat. U Sjedinjenim Državama se koronavirus nije tako snažno razvio pod ženom predsjednicom kao pod Donaldom Trumpom.
  Općenito, Amerika je bila u neviđenom usponu. Mnogi su rekli: više sile štite žene. A zapravo, kako sreća može uskratiti slabiji spol, odnosno ljepši spol. A koronavirus pod ženom predsjednicom poštedio je Sjedinjene Države.
  Zenon Poznyak proveo je neke reforme u Bjelorusiji. Privatizirao je imovinu, smanjio poreze i razvio privatni biznis. A obnovio je i policiju, i rehabilitirao sve fašističke sluge. Prije svega Ostrovskog. I naravno središnje vijeće, podignuto na zastavu.
  Hitler se počeo objavljivati i hvaliti. I ruši sovjetske spomenike. Uključujući Lenjina. A umjesto njih ulice su počele da se nazivaju po policajcima. I naravno da je bilo cool.
  Odnosi s Ukrajinom su najtopliji. U Minsku je ulica dobila ime po Stepanu Banderi. I još jedna ulica nazvana po Džoharu Dudajevu. O bjeloruskim nacionalistima snimani su filmovi. A ruski jezik je ograničen. Ali potpune zabrane nema. Dakle, u Rusiji postoji prozapadni režim, a on je u Europskoj uniji i NATO-u.
  Europska unija se proširila i postala Euro-azijska unija. Život u Bjelorusiji nije bio loš u materijalnom smislu. Bilo je i dosta slobode. Podsjetilo me dosta na Europu. Sustav je formalno višestranački, ali bjeloruski narodni front dominira.
  U Bjelorusiji postoji i Komunistička partija, ali ona je formalna i džepna oporba.
  Odnosi s Rusijom su manje-više podnošljivi. Pa čak i prijateljstvo s Poljacima.
  Umjesto rublje tu je talir, koji je približno jednak euru. Inflacija je gotovo nula.
  Ljudi su općenito manje-više zadovoljni Poznyakom. Plaća preko tisuću dolara. Nezaposlenost je niska, cijene praktički ne rastu. Tu se nalazi i ruski jezik. Tu i tamo su čak otvarali i ruske škole.
  Alkohol je jeftin i prodaje se 24 sata dnevno na svakom štandu. Kao i pornografija dostupna. Na internetu je potpuna sloboda.
  A kome još treba Lenjin? Umjesto toga, bivši policajci bili su vrlo cijenjeni. I Zenon Pozniak je ponosan na to.
  Grb Bjeloruske Potjera, a zastava je bijelo-crveno-bijela. Sve u svemu, dobro je.
  Izgradili su desetak nuklearnih elektrana i prodaju struju Europi. Istodobno, Bjelorusija je izgradila mnoge ceste i autoputeve.
  Grade se i hramovi, osobito mnogi katolički. Da, katolici u Bjelorusiji se visoko cijene.
  Čak je i najveća katolička crkva na svijetu izgrađena u Minsku. I Zenon Pozniak je bio jako ponosan na to. A crkva je zaista bila jako lijepa sa zlatnim kupolama, po tradiciji pravoslavlja. Papa i moskovski patrijarh održali su nekoliko susreta i ujedinili se u prijateljstvu u Kristu.
  Zanimljivo je da Sadam Husein nije svrgnut, već je pao pod Ameriku, postavši njezin poslušni vazal. I naravno, bilo je to veliko iznenađenje. Bilo je jasno tko je jak, taj vlada.
  Kina je donekle usporila svoj razvoj. A i u njoj je narod zabrinut, želi demokratske promjene.
  Svijet, naravno, i dalje ima problema. Ali nekako lakše i mirnije. Zenon Poznyak, koji nije izabran za sedmi mandat, obećao je otići na kraju mandata i ustupiti mjesto mladima. Možda čak i žena. I to su svi pozitivno primili.
  I ministar vanjskih poslova Rusije već četvrt stoljeća Vladimir Žirinovski. Tko jako voli, barem riječima Ameriku, ljudska prava i zapadnjačke vrijednosti.
  
  DIVNI SVIJET CAR RUSIJE
  Admiral Makarov nije umro... Put bojnog broda Petropavlovsk samo se malo pomaknuo, a legendarni pomorski zapovjednik ostao je živ. I brod nije oštećen.
  Samo nekoliko metara brod je prošao ulijevo, i samo je takva sitnica odjednom promijenila sudbinu carstva i cijele planete Zemlje.
  Admiral Makarov nastavio je intenzivno trenirati rusku eskadrilu i koristiti inovativne tehnike. Prošla su strelišta, obnovljeni su oštećeni brodovi.
  Ovdje je admiralu ponuđena zanimljiva zamka. Budući da je eskadrila Togo cijelo vrijeme prolazila istom rutom, bilo bi moguće raspršiti mine na svom putu. U stvarnoj povijesti, jedan je razarač raspršio snopove mina, a dva bojna broda su potonula. A onda je desetak razarača raspršilo mine. I kao rezultat toga, desetak japanskih brodova je dignuto u zrak.
  Nastala je panika, a ruska eskadrila je napala samuraje koji su u panici neselektivno pucali. I kao rezultat toga, potopila je još desetak brodova. I sam admiral Togo je bio zarobljen. Potkopana je moć Japana na moru. Ali tu nije bio kraj.
  Admiral Makarov nastavio je progoniti samuraje sve dok nije potopio sve njihove brodove. A Japan je bio bespomoćan. Njezine trupe u Koreji su poražene i kapitulirane.
  Ali samuraji nisu htjeli mir. I carska se vojska iskrcala u metropolu. I nevjerojatno čudo. Pokazalo se da Kuropatkin uopće nije osrednji, već sposoban zapovjednik. Porazio Japance i zarobio Mikado. Kao rezultat toga, Rusija je u potpunosti zauzela zemlju izlazećeg sunca. A onda je održan referendum i Japan je postao ruska provincija. I Nikola II je svojoj tituli dodao - japanski mikado.
  Mongolija, Mandžurija, Koreja postale su ruske provincije. Kraljevska vojska znatno je porasla.
  Rusija je izbjegla recesiju povezanu s revolucijom. I gospodarstvo joj je bilo razvijenije, a vojska brojna. Nije bilo nereda, nije bilo glupe, beskorisne Državne Dume. Carska Rusija imala je svoje tenkove, čak i ako su bili lagani, ali okretni. I snažnije topove, i više bajuneta, sablji, strojnica. Ruska inovacija pokazala se dobrim oružjem: kolica.
  Tenkovi su prije rata uspjeli ući u seriju, te utjecali na tijek rata. Admiral Makarov još je bio živ i zdrav. I zapovijedao je ruskom flotom koja je razbila Nijemce na moru.
  Rat je počeo 1914. i od samog početka išao je uspješno za carsku Rusiju. Brojčano nadmoćnije, ruske jedinice s lakim tenkovima "Luna"-2 slomile su Nijemce. I nastavilo se bez prekida. Kuropatkin je pobijedio Njemačku, Brusilov Austro-Ugarsku. A rat je završio do prosinca osvajanjem Berlina.
  Turska, koja je također uspjela ući u rat, poražena je. I carska Rusija je samouvjereno pobijedila.
  Prvi svjetski rat bio je pobjednički i pravi trijumf. Carska Rusija je dobila velike teritorije. Klaipeda, Galicija, Poznan, Krakov regija. Kao i kraljevine Češke, Slovačke, Mađarske. Rumunjska je proširila svoj teritorij, ali je postala ruski vazal. Jugoslavija je također postala vazal Rusije.
  Turska je bila podijeljena i nestala s političke karte svijeta. Mala Azija, sjever i središte Iraka, sjever Sirije i Palestina postali su ruski. Ali glavno se vratilo u Carigrad i tjesnace.
  Kako se carsko carstvo proširilo?
  Ali to nije sve. Rusija i Britanija također su podijelile Saudijsku Arabiju. Zatim su Iran - centar i sjever pripali Rusiji. A onda Afganistan.
  I to je dovelo do podjele teritorija.
  Rusko gospodarstvo pod carem Nikolom II se brzo razvijalo. Čak ni Velika depresija 1929. nije dotakla Carstvo Romanova. A 1932. Nikola II je, iskoristivši činjenicu da su Sjedinjene Države ekonomski jako oslabljene, zatražio povratak Aljaske. Amerika je odbila. A 1. siječnja 1933. počeo je rat između Rusije i Sjedinjenih Država.
  Kanada je stala na stranu Amerike. Pacifičkom flotom zapovijedao je dostojan učenik admirala Makarova Kolčaka. Koji se pokrio slavom.
  Ruski tenkovi su bili najbolji na svijetu, avioni najjači. A flota je najsavršenija. I plus također helikopteri, koji su u to vrijeme bili samo u Rusiji.
  Sve je bilo kod kralja. A Amerika je iskreno slaba. Ima malo tenkova i oni su zastarjeli. Zrakoplovstvo je slabo i zastarjelo. A samo je mornarica manje-više brojna. A rat je išao od samog početka na jedna vrata. Štoviše, u Rusiji su izgradili željeznicu do same Čukotke. I opskrba se dosta poboljšala.
  Snažni nasljednici Brusilova i Kuropatkina bili su Denjikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov i Kaleidin. Pokazali su se kao jaki lideri.
  A ruski tenkovi su bili bez premca i tako poplavljeni. Amerikanci su imali malo tenkova, a i oni su bili zastarjeli i slabi. Zrakoplovstvo je također zastarjelo i slabo. A samo je mornarica prilično brojna. Ali naravno, i kvaliteta i iskustvo, i obuka osoblja, inferiorni su od sovjetskih.
  Da, i Kolčak je izvanredan pomorski zapovjednik. I moram reći da je jako cool.
  Helikopteri Sikorskyja također su iznimno moćni i razorni. I ostavlja dojam.
  SAD nisu dugo trajale. Nešto više od pola godine. Ruska vojska je vrlo jaka i brojna. Između ostalog, pod kontrolom carskog carstva je već veliki dio Kine. A to je dalo vrlo veliku veličinu vojske. I nadvladala je kvantitetom i kvalitetom.
  Sjedinjene Države postale su pokrajina Rusije, poput Kanade. I Rusko Carstvo je postalo mnogo jače.
  A njegov gospodarski potencijal postao je golem i prvi u svijetu. Ovdje je snaga.
  Istina, postojala je i nacistička Njemačka. 1937. Hitler je anektirao Austriju. I njegovo carstvo sklopilo je savez s Italijom i Britanijom. Iako je bilo nesuglasica s Francuskom. Nikola II bio je sklon germanofilstvu. Ali Hitlera su zadirkivali na istoku... Ali sam Fuhrer se bojao moćnog SSSR-a. I predložio je podjelu kolonija Francuske, Belgije, Britanije i Nizozemske. Mussolini je također izrazio spremnost da bude zajedno s Rusijom. I kao rezultat toga, formirana je koalicija središnjih država.
  I tako je Njemačka 1. rujna 1939. napala Francusku, Belgiju i Nizozemsku, a s njima i Britaniju. I carska Rusija je napala kolonije u Aziji i dalje do Afrike. Mussolini je u rat ušao kasnije, nakon što je malo pričekao. Carska Rusija je uspješno napredovala, zauzevši kolonije Britanaca u Aziji i Pacifiku, kao i Francuza. U prva dva mjeseca zarobljeni su Indija, južni Iran i gotovo cijela Indo-Kina, te većina posjeda Britanaca i Francuza na Bliskom istoku. Kraljevska vojska ušla je u Egipat.
  Nijemci su na svom frontu okupirali veći dio Belgije, dio Nizozemske, djelomično uglavljeni u Francusku. Ali nisu postigli veliki uspjeh. Njemačka još nije bila pravilno pripremljena za rat. Neprijatelj je brojčano nadmašio vojsku, a posebno osoblje i topništvo. A saveznici su imali još više personalnih divizija.
  Štoviše, divan plan koji je u stvarnoj povijesti bio proveden 1940. godine nije razvijen. A Nijemci su napredovali na starinski način i manje uspješno.
  Mjesec dana kasnije, ruske trupe zauzele su sve u Aziji i Pacifiku i iskrcale se u Australiji. Na jugu su zauzeli Bliski istok. A također i Egipat, napadajući Etiopiju, Sudan, Libiju i tako dalje.
  Nijemci su napredovali, pomalo zaglibili u borbama s Francuzima. Istina, uzeli su Bruxelles.
  Hitler se za pomoć obratio caru Nikolaju II. On se složio. Ali prvo su Rusi izveli zauzimanje Afrike. Ovdje je glavni problem teren, rastezljivost komunikacija, nedostatak cesta. A to je smetalo više nego male savezničke trupe.
  Rusi su za tri mjeseca zauzeli cijelu Afriku i konačno su uspjeli uspostaviti hegemoniju.
  A onda su već u ožujku 1940. rusko-njemačke trupe krenule u ofenzivu na Pariz. U roku od mjesec i pol dana, Francuska je napadnuta.
  A u kolovozu 1940. uslijedilo je iskrcavanje u Britaniju... London je pao, za dva tjedna zarobljeni su Engleska i Wales.
  Rat je završio okupacijom svih savezničkih kolonija i dominiona, te Britanije. Podjela svijeta je prošla. Rusija je dobila gotovo sve savezničke kolonije. Njemačka je povratila izgubljeno u Prvom svjetskom ratu, te granice na zapadu 1914., kao i Namibiju. Italija je dobila Etiopiju i Tunis. Belgija i Nizozemska i Luksemburg bili su uključeni u Treći Reich s određenom autonomijom. Francuska i Britanija su izgubile sve svoje kolonije i priznale rusku zaštitu nad sobom. Tako je završio rat.
  U siječnju 1941. Nikola II, nakon što se oporavio u slavi više od četrdeset i šest godina, umro je, ušavši u povijest kao najveći ruski monarh svih vremena i naroda. Naslijedio ga je sin Petar Aleksejevič, odnosno Petar Četvrti, u dobi od devet godina. Pod njim je, naravno, uspostavljeno namjesništvo.
  Rusija je postala svjetski hegemon, a njena vojska je nebrojena. Već 1943. prvi ruski kozmonaut poletio je u svemir.
  A 1949. godine Rusi su odletjeli na Mjesec... Ali ovo je samo početak svemirskog gonga. Sve bi bilo u redu, ali...
  Hitler nije mogao odoljeti i 20. travnja 1953. napao Rusiju, započevši rat. Mussolinijev sin, kao i Franco i Salazar, govorili su na njegovoj strani. I preselili su se u carsku Rusiju.
  Sada unuk Nikole II ima priliku dokazati se i zaraditi svjetsku slavu.
  Nijemci su, naravno, samo u početku uspjeli ući. A onda su ruske trupe, privlačeći dodatne snage, krenule u protunapad. Došlo je do dosta uspješne ofenzive i Italije. Mussolini mlađi se brzo srušio. U Africi su brzo potučeni i Talijani. U prva dva mjeseca carska je vojska porazila Italiju i zauzela sve neprijateljske kolonije u Africi. I bacio Nijemce na Odru.
  Zatim opet ofenziva i u kolovozu je zauzet Berlin. A onda ofenziva i početkom studenog 1953. Treći Reich je bio potpuno okupiran. Hitler je uspio pobjeći u Argentinu. No progonile su ga ruske trupe. A 1954. osvojena je cijela Latinska Amerika. Hitler je pronađen u veljači 1955. Došlo je do suđenja ... I 20. travnja 1956. Fuhrer je obješen.
  Tako je završila ova nesretna karijera tiranina. Petar Četvrti odlučio je ujediniti i uključiti sve zemlje u Rusko Carstvo, ujedinjujući čovječanstvo. I mnogima se to također svidjelo.
  I tako se 1970. oblikovalo jedinstveno carstvo unitarnog tipa. Jedna velika zemlja Rusija.
  A tu je i proces razvoja Sunčevog sustava i svemira. I sve postaje mirnije i predvidljivije.
  A sada, 1975. godine, ruski kozmonauti su već na Plutonu. I svi planeti Sunčevog sustava su osvojeni.
  A onda letovi u svemir i do zvijezda. I ovi letovi su vrlo impresivni.
  2000. godine započela je prva međuzvjezdana ekspedicija. I deset godina kasnije odletjeli su na prvi planet Sirius.
  A 2022. godine, brzina svjetlosti je prvi put premašena na zvjezdanom brodu. I to je super.
  Do 2500. godine čovječanstvo je naselilo galaksiju.
  Do 3000. godine ljudi su stigli do ruba svemira.
  Do 4000. godine otvorene su pojedinačne rijeke vremena i dat im je ključ besmrtnosti i uskrsnuća mrtvih.
  Do 5000. godine naučili su stvarati svemire i podredili sve osnovne zakone fizike.
  Do 10.000. godine ljudi su uskrsnuli sve mrtve, i potpuno ovladali tajnama svemira i postali gotovo svemoćni, stvarajući svemire. Među uskrslim je bio i Adolf Hitler. Poslan je u zatvor na preodgoj.
  Do 20.000 godine, ljudi demijurzi dominiraju hipermegaverzumom. Oni su hiper-svemoćni i apsolutno sretni. Svi ljudi ne samo da su uskrsnuli od mrtvih, nego uopće nikada nisu umrli. Postignut apsolutnu besmrtnost. Sve želje su ispunjene. I općenito - sve je tako divno da su mogućnosti za sve ljude gotovo neograničene!
  
  HITLEROV SAN PONOVNO MIJENJA POVIJEST PLANETE ZEMLJE
  Američke trupe protjerane su iz Hondurasa krajem veljače i početkom ožujka. Borbe su se preselile na jug Meksika. Slavne četiri djevojke promijenile su tenk u najnoviju modifikaciju E-50. Auto je stvarno ultra moderan, upravlja se joystickom, relativno lagan od 65 tona s motorom od 1550 konjskih snaga.
  Prednji oklop je 250 mm, bočni oklop je 170 mm, pa čak i na značajnom nagibu. Ali zbog toga su djevojke u spremniku malo skučene. Ovdje nije toliko ugodno koliko u "Tigru" -2, pa je automobil zgusnut a pogotovo raspored. Ali sada američki tenkovi ne mogu probiti tenk, čak ni kad se bočno puca iz blizine. Takva zaštita može izdržati hitac IS-2.
  Djevojke su zadovoljne i auto ide dosta brzo. Gerda, pritiskajući tipke džojstika, kaže:
  - Ovo je stroj! Zaista remek djelo!
  Charlotte odgovara:
  - Stranice su jako zakošene, a otvor uzak, vrha gotovo da i nema. Ne možete se probiti kroz takav stroj, ali nije ugodno!
  Gerda je oduševljeno primijetila:
  - Ali učinkovito! I potpuno neprobojna!
  Magda je sa smiješkom odgovorila:
  - Kao što vidimo, Bog patronizira Njemačku!
  Christina se zahihotala i odgovorila:
  - Sami osvajamo pobjede! I to je bit naše strategije!
  Gerda je oduševljeno primijetila:
  - Tenk "Lav" donedavno nam se činio granicama savršenstva. A sada je automobil lakši za dvadeset pet tona, nadmašuje "Lava" i po naoružanju i oklopu, a posebno u voznim performansama. Dakle, Amerika nas ne može slomiti!
  Charlotte se nasmijala i rekla:
  - Nemoj ga slomiti! Sve ćemo ih razbiti!
  Ovdje se u vidokrugu Magde pojavio "Sherman". Djevojka je poslala projektil ravno u metu. Razbio auto.
  Ipak, mora se priznati da Amerikanci u tenkogradnji osjetno zaostaju. "Sherman" očito ne vuče u bitkama, a "Pershing" je tek nešto bolji. Štoviše, Pershingi su se pojavili u seriji tek početkom četrdeset pete godine, a po svojim parametrima slični su ranom modelu Panther. E-50 udara Amerikance na udaljenosti većoj od pet kilometara.
  Djevojke su vrlo ponosne na takvu superiornost svog oružja. I zvižde pjesme.
  Magda ponovno puca, probija, ovaj put zaštićenog Shermana, i cvrkuće:
  - Raspršio loptu i odjurio u galopu!
  Čak ni ekrani "Sherman" nisu pomogli. Njemački tenk se vozi sam. Gusjenicama slama pješake. Djevojke zvižde pjesme na harmonici. Prskanje krvi ispod valjaka. Tenk se kreće dovoljno brzo, a gusjenice su mu naprednije i prohodnije, a relativno su lagane.
  Cure zvižde... Gerda primjećuje:
  - Meksiko je posljednja zemlja na putu za SAD. Već smo uzeli toliko različitih prijestolnica. I tolike zemlje osvojene! Krenuli smo u prvo osvajanje iz Austrije, a sada se selimo u Mexico City! Naša vojna četa je slavna četa!
  Christina je logično odgovorila:
  - Prije svega, organizacijski smo nadmoćniji od protivnika. Mala država je Njemačka. Nijemci su najdiscipliniraniji i najorganiziraniji narod na svijetu. Plus totalitarni nacionalsocijalistički režim. Što nam je također dodalo snagu i organizaciju. - Djevojka je bosom nogom pretrčala po bočnom oklopu trupa od legure i nastavila. - Zatim briljantni talenti naših generala i prije svega Hitlera. Razbijali smo svoje protivnike dio po dio. A onda su dobili najbolju tehnologiju na svijetu. Dakle, sada je pred nama trijumf! I Treći Reich otvara svoja krila nad svijetom!
  Charlotte je racionalno primijetila:
  - Najgora je bila zima četrdeset druge. Poraženi smo u Africi i kod Moskve. Napustili su Tikhvin i Rostov na Donu. Čak su i Harkov zauzeli Sovjeti. I SAD su ušle u rat protiv nas. Tada se činilo: da se vaga nije zaljuljala u našu korist i da se pred nama nazire ponor. Ali proljeće nam je donijelo nove pobjede. I od tada nam sve ide u prilog!
  Magda je opalila. Oborio američki pištolj i cvrkutao:
  - Ali ipak, bez intervencije viših sila, naša vojska ne bi uspjela postići takav uspjeh! Poraziti nadmoćne neprijatelje! Ovo je ruka Božja!
  
  Gerda se nasmijala i odgovorila:
  - Slažem se da je Božji! Ali ne Bog: Abraham, Izak i Jakov! I očito arijevski, jedan i svemogući Bog! Onaj koji je stvorio svemir i odabrao Nijemce za svoj narod!
  Charlotte je kimnula i potvrdila:
  - Sigurno! Bog Izakov nije naš Bog! A da su Židovi doista narod Božji, mi ne bismo pobijedili! A ako je tako, onda je tvoja Biblija Magda laž! I vrijeme je da napustite kršćanstvo u korist arijevskog monoteizma!
  Charlottine riječi zvučale su poput pucnjave iz mitraljeza.
  Christina je dodala:
  - I izgleda kao izdaja, biti kršćanin. Uostalom, ispada da ste za pacifizam - udare te po desnom obrazu, okrenite lijevi!
  Gerda je smatrala prikladnim dodati:
  -A ti misliš da je spas od Židova! A ovo je općenito - slično izdaji!
  Magda je bojažljivo prigovorila:
  - Ja ne mislim tako! Moje mišljenje da je Bog jedan! I to ne židovski, a ne arijevski!
  uzvratila je Charlotte.
  -Kako nije arijevski! Samo arijevski i ništa manje!
  Gerda je pomirljivo dodala:
  A također i tehnologija! Gdje smo počeli? U rujnu 1939. imali su samo šest tenkovskih divizija. I gotovo svi spremnici su laki, manje od dvadeset tona. Sada ni sam ne znam koliko imamo divizija, ali jašemo se na najboljem tenku na svijetu. Naše vozilo je bez premca što se tiče naoružanja, oklopa, voznih performansi, a pritom nije nečuveno što se tiče težine.
  Sjećam se testova prvog "Tigra", tada na Hitlerov rođendan 20. travnja 1042. godine.
  Djevojka je zastala i, udahnuvši, nastavila.
  - Tada je "Tigar" već bio najbolji tenk na svijetu. Ali njegove vozne performanse ne mogu se smatrati zadovoljavajućim. No, s druge strane, pištolj se dobro borio, a oklop je bio sasvim prikladan za taj trenutak. I sam tenk se dobro okrenuo, što je kompenziralo malu brzinu rotacije kupole!
  A u četrdesetoj godini bili smo inferiorni u odnosu na Francusku i Britaniju kao tenkovi i njihova brojnost. Ali pobijedili su! U četrdeset i prvoj godini SSSR je imao bolje tenkove T-34 i KV od naših, i nekoliko puta više vozila! Ali ipak smo pobijedili! A moral je tehnologija i razum! A duh je bitan!
  Christina je primijetila, trljajući svoju golu petu o pedalu:
  - Ako smo pobijedili s najgorim tenkovima, onda ćemo pobijediti sada! Naravno, isprva nas je bilo manje nego neprijatelja. Sad smo skupili hordu! Što nas može spriječiti da pobijedimo?
  Gerda je sa smiješkom odgovorila:
  - Mislim da su glavne poteškoće iza nas! Sada čak imamo i brojeve
  Pretežak. Ne mislim da će tvrtka protiv SAD-a naići na probleme.
  Charlotte je logično primijetila:
  - Ne vjerujem da Amerika ima nešto protiv nas! Njezin Sherman je samo topovsko meso, a Pershing je tek neznatno bolji. Dok protiv našeg tenka, oni nemaju oružje!
  Gerda je smatrala prikladnim dodati:
  - A u mlaznim zrakoplovima nemaju čime pokrivati naše sokolove. Štoviše, imajući toliko robova, a po broju nismo inferiorni od Jenkija!
  Christina se složila s ovim:
  - Imamo opremu - cijela Europa i dio SSSR-a. A radnici - pola svijeta! Preveli smo naše tvornice na trosmjenski način rada, a gradimo nove tvornice! Amerikanci nam neće moći dati asimetričan odgovor, zbog broja. Nemaju trivijalno toliko ruku!
  Charlotte se zahihotala i pomaknula koljeno u stolicu, zarežala:
  Neće biti simetrične! - opalila je djevojka u "Grantu" i dodala. - A ako se počne proizvoditi oprema, onda samo za prikupljanje borbenih rezultata kod nas!
  Magda je bojažljivo primijetila:
  - Ali kad život... To jest, život uči da se nije potrebno opustiti u odlučujućem trenutku!
  Gerda se složila s tim i okrećući polugu golim prstima, promrmlja:
  "I ostajemo na oprezu do kraja!"
  Charlotte je uvukla svoje olakšane trbušnjake i podsjetila:
  - Prešli smo dug put... Od skromnog T-1 do divovskog E-200. A ovo su, naravno, prekretnice herojske kampanje! Na isti način, naš tenk nikada neće ići u metal!
  Napokon su djevojke naišle na desetak američkih tenkova. Osam Shermana, dva Grantsa i dva Pershinga. Zadnji automobil je imao nižu siluetu i nije toliko uočljiv. Lakše je ući u visoki rezervoar. Djevojke su se izmjenjivale u pucanju. Svi su oštri i imaju veliku reakciju. Prekaljeni i uvježbani. Prošao je značajan dio Drugog svjetskog rata i posjetio različite zemlje svijeta. One su zaista vrhunske djevojke.
  I prvi su eksplodirali Shermanovi. A udaljenost je više od pet kilometara. Amerikanci još uvijek ne mogu dobiti svoj auto.
  Pucajući, Gerda je primijetila:
  - Imamo najbolji pištolj! Probija sve s udaljenosti prave bitke, i prilično velike zalihe granata. Ovdje će 128 mm biti gore.
  Magda se složila s tim. Nakon što je ispalila i razbila Shermana, djevojka je rekla:
  - Zaliha čaura za ovaj kalibar je manja. Ali u principu, oružje od 88 mm u principu nije loše!
  Charlotte je ispalila i ubacila se:
  - Gledati što!
  Gerda je grubo zalajala:
  - I ovaj "Sherman" i "Panther" će uzeti. Mislim da bi ih top od 75 mm s dugim trupom mogao prorijediti!
  Christina je opalila bosom nogom i zarežala:
  - Da, i ponuda granata bila bi veća!
  Pucala je i Magda, pritišćući joystick golim prstima. Posljednji "Sherman" magarac. Sljedeći udarac prebačen je na Grandove. Ovaj tenk je već toliko zastario, i još gore oklopljen od Shermana. Međutim, Amerika je u početku imala puno gore tenkove od Njemačke. U četrdesetoj godini Sjedinjene Države su imale samo 502 tenka, a i tada su mnogi bili zastarjeli. Ali već u četrdeset i prvoj godini Amerikanci su proizveli više od tri tisuće tenkova. A tu je bio i Sherman. Što se može reći o ovom autu? Što se tiče prednjeg oklopa, čak je malo nadmašio T-34-76, a bio je malo inferioran u razornoj snazi pištolja. Da, i u voznim performansama. No, s druge strane, optika i vidljivost su puno bolji od sovjetskih.
  Tada se već u četrdeset četvrtoj godini pojavio Sherman M 4. Tenk je po oklopu i naoružanju usporediv s T-34-85 i nešto inferiorniji od jednostavnog Panthera i prilično značajno u odnosu na Panther -2. Još kasnije se pojavio "Sherman" krijesnik, sa puškom od 17 funti duže cijevi. Ovaj tenk je bio superiorniji od sovjetskog T-34-85 u naoružanju, ali nije bio jako masivan.
  Postojala je i zaštitna modifikacija Shermana s lošijim voznim performansama, teža, ali s oklopom od 152 mm. Ali i ne najmasovniji. Nijemci su do sada nailazili samo na standardne M4.
  Ali sada su "Grandovi" gotovi, a sada i relativno novi tenk Pershing.
  Gerda je predložila:
  - Priđimo malo bliže. Ovo čudovište bi moglo imati deblji oklop!
  Charlotte je prezrivo napravila grimasu.
  - Ne brini! Ima samo 102 milimetra. Auto je težak četrdeset i dvije tone, ali je Sherman ostao jak!
  Gerda se zahihotala i predložila:
  - Onda pucajmo!
  Magda je ispružila svoje isklesano, boso stopalo. Koliko je različitog oštrog, oštrog kamenja, vrućeg pijeska pustinja, trnja džungle, snijega Rusije poznalo njezine gole, elastične, graciozne tabane. Dugim, glatkim prstima sa sedefastim noktima pritisnula je gumb joystika.
  I ispalio oklopni projektil s uranskom jezgrom. I cvrkutala je sa smiješkom:
  - Neka vam bude svjetlo!
  Top od 105 mm ima ogroman razorni učinak. I "Pershing" je izgubio polovicu tornja.
  Gerda je zatresla visokim, čvrstim grudima i primijetila:
  - Jao, "Tigar" ovo nije mogao! Nedostajalo mu je udarne snage! Ali ipak, bolji je od Shermana.
  Magda je skeptično primijetila:
  - Gledati što. Ako se na "Firefly" vješaju ekrani, onda neće biti ništa gori od "Tigra", još bolje zaštićen u čelo!
  Gerda je ljutito odmahnula glavom. Pucao u tenk. I završavajući zadnji "Pershing" dodao je:
  - Naš "Tigar" je ipak skuplji, sva ta zapadnjačka egzotika, i ruske izopačenosti. Vjerujem u našu pobjedu, čak i sa tenkovima T-4, neka bude!
  Dvanaest automobila, cure su škljocnule kao sjemenke. Na njih nisu ni pucali. Bolno velika udaljenost za američke puške.
  Djevojke idu i smiju se. Bravo za njih.
  Charlotte ponovno pokreće poznati hurdy-gurdy:
  - Ne, Magda! Trebali biste se jednom zauvijek odreći kršćanstva. Inače ćete biti potencijalni izdajica!
  Zlatokosa djevojka je uzvratila:
  - Ne! Ja sam odan Trećem Reichu, ali neću se odreći ni Isusa Krista!
  Gerda je golim potplatom udarila svoju lijepu, mišićavu nogu po oklopu i primijetila:
  "Ali Krista se ne smije zanijekati!" Samo moramo priznati da je bio Nijemac u tijelu, a ne Židov, i sve će biti u redu!
  Magda je sa smiješkom odgovorila:
  - Njemački... Ali što je sa svjedočanstvom Biblije?
  Gerda je oštro rekla:
  - Onda ti Biblija! Ako postoji glavni kafić!
  Magda je odmahnula glavom.
  - Mein Kaf nije Božanska objava. I to djelo jedne osobe, čak i izvanredne! Vjerujem u ono što dolazi od Boga!
  Tada su svi ratnici u horu viknuli:
  - Naš Bog je Adolf Hitler!
  Magda je hrabro odgovorila:
  - Ali nije Hitler osvojio i stvorio svemir!
  Gerda je ljutito lupila svojom okruglom petom o oklop i izjavila:
  - I o tome mi više ne raspravljamo! Tko je stvorio svemir, vrijeme će pokazati!
  Charlotte je predložila:
  - Ajmo bolje da si cure postavimo pitanje - što ćemo nakon rata?
  Christina se nacerila i predložila:
  -Idemo na posao! Ovo je najbolje što možemo učiniti!
  Gerda je kimnula u znak slaganja sa svojom snježnobijelom glavom:
  - Naravno, u poslu! Ili ćemo možda glumiti u filmovima?
  Magda se nasmiješila i predložila:
  - I što? Ovo je dobar nastavak karijere! Uostalom, filmovi su super!
  Gerda se nacerila, prešla rukom preko svoje reljefne preše i primijetila:
  - A koga bi ti glumio? Anđeo što?
  Magda je klonulog pogleda rekla:
  - Zašto ne? Jer imam pravi izgled. Pričao bih o Isusu Kristu svim vjernicima! To bi bio spas!
  Gerda je negativno odmahnula glavom i objasnila:
  - U novoj arijevskoj religiji ne postoji nešto kao što je spas. Zapravo, bit zapovijedi Arijcu je služenje Reichu. A ostalo - poslušajte Arijeve! Dakle, ne spašavamo se, nego vladamo!
  Christina je djevojka bakrene boje, ali s primjesom žute kose, potvrdila je:
  - Da, mi vladamo i osvajamo! U ovom svijetu, mi smo u trupama Trećeg Reicha. U tome ćemo imati svoju vojsku. I osvojit ćemo druge svemire. Sve je na ovom svijetu relativno... Mislim da će biti i rata, i gozbi, i imanja! Kombinacije uživanja u svijetu i uzbudljive igre rata!
  Charlotte je djevojka bakrenocrvene kose, kimnula je u znak slaganja.
  - Sigurno! Jer istinski miran život je dosadan... Toliko smo se navikli boriti da nam je to postalo kruhom!
  Gerda je ispravila svog partnera:
  - Dapače, čak i zrak! Ili voda pomiješana sa slatkim vinom!
  Magda reče tužno:
  - Šteta... Ponekad me preplavi val žaljenja. Uostalom, ubijati druge je loše. Mi uzrokujemo bol i patnju! Što, djeca bez oca!
  Gerda je odmahnula glavom, primijetivši:
  Svi smo u opasnosti! Ali utješi se! Čovjek je još uvijek smrtan! A ako razmislite, je li to doista značajnih trideset ili četrdeset godina na ljestvici vječnosti? I život vječni!
  Magda odgovori s uzdahom:
  - Pa, ako gledate filozofski, onda je to tako... Ali stvarno, maloj djeci ovo ništa ne olakšava!
  Charlotte je zabacila svoju bakrenocrvenu kosu i prosiktala:
  - Zamislite da su podljudi! Samo životinje i osjećat ćete se bolje!
  Magda je, otresajući suzu sa svojih trepavica, odgovorila:
  - Ali uostalom i životinja je šteta! Oh... u kakvom svijetu živimo! Sve je jednostavno nemilosrdno! I smrt vlada!
  Charlotte je progovorila snažno, skladajući u hodu:
  Neka rijeke krvi
  teče po zemlji,
  Neka jauču od boli -
  Vatre posvuda!
  I neka zlo umre
  Bijesna lopta vlada,
  Svi umirete
  Sotona vas je pozvao na odgovornost!
  Neka vihor proždire
  Protok ljudskih tijela...
  Planet pati
  Haos vlada!
  Gerda je prekinula njegovu partnericu, prekrivši svoja grimizna usta golom nogom. Plavokosi terminator je uzviknuo:
  - Pa zašto tako pesimistično! Ovdje će rat završiti i planet će procvjetati poput vrta. Mislim da ih je ostalo nekoliko. Amerika je još šest mjeseci, pa, najveća godina. Zatim ćemo dodati Rusiju, a ostat će samo Japan. Ali ovo je za nas kratkog vijeka. Najviše će za tri godine prestati svi ratovi... I ljudi se više nikada neće ubijati!
  Christina je razradila:
  - U svakom slučaju, u ratu... Mislim da će doći vrijeme, i to vrlo brzo, kada će na svijetu ostati samo jedno carstvo. I tada, u svakom slučaju, neće biti ratova. I mislim da će, zahvaljujući razvoju poljoprivrede i idealnoj njemačkoj organizaciji, za koju godinu nestati i glad. Tada će se izgraditi stambeni prostor za sve. - s oduševljenjem je pričala djevojka bakrenožute kose i mišićave, vitke i savršeno proporcionalne figure. "Tada će se razviti medicina i bolest će biti iskorijenjena. Letjet ćemo u svemir, nastanit ćemo se u različitim svjetovima. Pobijedimo starost. Svi će ljudi biti mladi i lijepi, kao nevjerojatni vilenjaci. Ili nas možda u svemiru čekaju novi ratovi. Tako zvjezdani s trorukim vanzemaljcima. A mi ćemo se hrabro boriti za ideje fašizma u cijelom svemiru!
  Charlotte je, sa blistavim osmijehom na usnama, pjevala:
  - Borit ćemo se za svijetlo sutra... Poljubimo se!
  Magda je već optimističnije izjavila:
  - Ali ovako je bolje! Ne vječni ratovi, već mirno stvaranje!
  U tom trenutku automobil je naletio na minu. Spremnik se zatresao. Valjak je puknuo, a auto je malo usporio. Gerda je preko radija pozvala tim za popravak. Oštećenje nije lišilo tenk voznih performansi, ali je donekle smanjilo njegovu brzinu. Stoga se valjak mora brzo zamijeniti. Ovdje je mjesto ovjesa drugačije - prikladnije za popravak od raspoređenog reda karakterističnog za "Tigrove" i "Panthere".
  Štoviše, djevojke su se rado zagrijavale u džungli. Zašto ne plivati u rijeci. Spremnik, naravno, mjesto je vruće, čak ni klima uređaj ne može podnijeti. Još uvijek postoji jug Meksika - tropi, a u ožujku je prilično vruće. Ali općenito vrijeme je rajsko.
  Rijeka je bila u blizini i djevojke su zaronile u nju. Ne morate brinuti o krokodilima. Ovdje se vodi rat, a sva su živa bića odavno pobjegla. Voda je topla i ugodna za kupanje. Djevojke su plivale i, diveći se obalama džungle, Gerda je primijetila:
  -Ipak, naš svijet nije lišen šarma! Vjerojatno bi bilo dobro postati besmrtan poput planinara, i svi zajedno živjeti s čovječanstvom, promatrajući njegov razvoj. I leti kroz svemir!
  Cristina je kimnula, rekavši ozbiljno:
  - Raj bez grijeha, krajnje dosadan... Nije bogatstvo u kasinu za izgubiti, ali još bolje dobiti, a ne loviti. Da, rat stvara ovisnost...
  Charlotte je predložila:
  - Mislim da će uskoro izmisliti igrice koje se mogu prikazati na ekranu - takva je vojska!
  Magda je sa smiješkom primijetila:
  - Trebao bi sve uništiti!
  Christina ga je uzela i zapjevala:
  - Destrukcija je strast... Ma kakva moć!
  Gerda je, šištajući i frkćući, pjevala:
  - Želim vidjeti prazninu ispred sebe! U njemu ću sagraditi svoj dvorac, svoj san!
  Charlotte se zahihotala i predložila:
  - Ne, svakako je super boriti se! Ali još je bolje pobijediti!
  Christina je iz sveg glasa uzviknula:
  - Nemačkoj pomaže sama desna ruka neba. Naša arijevska vjera, naš jedinstveni monoteizam! A ono što nas ne ubije čini nas jačima!
  Gerda je poprskala vodu i odgovorila:
  - Da, postali smo jači! Šteta što smo upravo naišli na protutenkovsku minu.
  Christina je zamišljeno rekla:
  - A kako zaštititi gusjenice?
  Gerda je slegnula svojim mišićavim ramenima.
  - Ne znam...
  Charlotte je racionalno primijetila:
  - Štitovima su od granata, a od mina... Osim ako su od debljih, da ne puknu!
  Gerda je odmahnula glavom.
  - Tada će performanse vožnje pasti zbog povećanja težine. To bi natjeralo tenk da leti!
  Magda je potvrdila:
  - To je to! Tako da tenk lebdi u zraku i ne pada! I razvijao brzine od petsto milja na sat!
  Charlotte, prskajući, izvijestila je informaciju:
  - Čuo sam da naša flota ima posebne brodove koji malo lete, a da ne dodiruju vodu! I razvijaju brzinu borca s šrafovima, mogu nositi trupe, kao i steći dominaciju na moru! Takvo zrakoplovstvo na moru učinit će nas nepobjedivim!
  Gerda je ispravila svog partnera:
  - A mi smo već nepobjedivi! Ovo će nas učiniti - super nepobjedivim!
  Charlotte se okrenula na leđa, udarila svoje bose, isklesane noge u zrak i zagugutala:
  - Kad smo ujedinjeni, nepobjedivi smo! Mi smo arijevske djevojke, ubojice u našim srcima!
  I ljepotica je zaronila dublje u vodu. Otišao malo dublje. Opalila je svoje prijatelje po golim petama i izronila. Pokrenula je fontanu vode gugućući:
  - Kakvo dobro proljeće u tropima! Voda je poput parenog mlijeka!
  Gerda je u šali pjevala:
  - Afrika je strašna da, da, da.... Afrika je opasna, da, da, da! Ne idite djevojke u Afriku u šetnju!
  Ljepotice su se nasmijale. Klizalište je već promijenjeno - remontne ekipe su u najboljem izdanju. I cure iz svih krajeva skakale su u tenk. Silueta E-50 je dosta niska, a sam automobil nije previše uočljiv. Ratnice su upalile plinskoturbinski motor i za nekoliko sekundi povećale brzinu.
  Charlotte, iskusna tankerka, primijetila je:
  - Ipak, plinskoturbinski motor je puno bolji od dizelskog. Kompaktniji je i brže ubrzava spremnik. Naš auto ima nevjerojatnu upravljivost!
  Gerda je u šali pjevala:
  - Bio je nemaran i naivan, djevojke su imale goli mladi izgled... Sve je okolo izgledalo čudesno - prije tri stotine godina!
  Christina je oduševljeno primijetila:
  - Ne! Naš zapovjednik udara smislom za humor... Iako se doista čini kao da su prošla stoljeća od početka rata... - Djevojka je prešla rukom preko svojih visokih, elastičnih prsa i nastavila. - Pritom se ponekad uhvatiš da se osjećaš kao da je bilo jučer! Ma, uostalom, život ljudi je kratak i nekako prođe nezapaženo!
  Gerda je žestoko primijetila:
  Ali nismo stari, zar ne? Puni smo snage i energije! I naš put od pobjede do
  Pobjeda!
  Magda je postrojila mitraljeski toranj, srušila američku ćeliju i zagugutala:
  - Da, vjerujem u našu pobjedu... Pogotovo sada, kada imamo sve adute. Ali ne stavljajmo kola ispred konja!
  Gerda se s uzdahom sjeti:
  - Alberte... Nedostaje mi ovaj dečko... Čudno je zaljubiti se u derište, čak i visoko, u građu Apolla!
  Charlotte je logično primijetila:
  I Albert mi se svidio. Ima neku posebnu ljepotu. I općenito, tinejdžeri, kada njihova fizionomija još nije prekrivena bradom, a crte lica nisu dovršile svoje formiranje, odlikuju se svojim posebnim šarmom. I što je najvažnije, nisu još toliko merkantilni, vole tebe, a ne tvoj novac!
  Christina je racionalno primijetila:
  - Sve četiri smo toliko lijepe da muškarci prije svega vole naša tijela. A koliko imamo, to je već naš prihod!
  Gerda je logično rekla:
  - Lakše je biti žena! Pozovite psa i on će skočiti u krevet. Barem dok si mlad. Nikada nećeš biti bez muškarca. Lako ih je privući. Ali muškarac, da bi stavio ženu u krevet, trebao bi pokušati ....
  Charlotte je sarkastično odgovorila:
  - Ti ipak ne... Nismo mi previše izbirljivi!
  Gerda je negativno odmahnula svojom lijepom glavom.
  - Sigurno ne na taj način! Volim mlade, zgodne, obline muškarce. I ne idem ni s kim u krevet. U pravilu biram atletski građenu. Neki trbuščići, čak i general me ne privlače. I možemo birati!
  Charlotte se zahihotala i primijetila:
  - Evo prostitutke na panelu, ne morate birati. I trbušasti će poslužiti, i ćelav, i stari ... Ovo je naravno minus njezine profesije!
  Gerda je ozbiljno odgovorila:
  - Možeš ići u vojničku bordel... Tada će ti svi klijenti biti mladi i vitki. I raznolikost i manje-više atraktivna ... Na primjer, ja nikad ne odbijam zgodnog muškarca!
  Christina se zahihotala i zagugutala:
  - Da... Raznolikost se uključuje! Za seks su potrebna različita jela i začini. Mi smo mlade žene i volimo mlade... Želimo sportske partnerice mišićavih tijela. A netko mora imati posla s ne baš zgodnim muškarcima. S ovim ženama možete samo suosjećati!
  Charlotte je s mukom pjevala:
  - Ljepota pretvara čovjeka u roba... A poslije smrti, vjeruj da neću naći mira, dat ću dušu đavlu za noć s tobom!
  Magda je pucala u američki samohodni top "Witch" i cvrkutala:
  - Grijeh je, kakav nam je spol van braka... Bolje je ostaviti požudne misli!
  Charlotte je ljutito odgovorila:
  - A ti si ječao od orgazama ništa gore od nas... Dakle, ne bi trebao uzgajati licemjernu medicinsku sestru.
  Gerda je zatresla visokim, čvrstim grudima i primijetila:
  - Jao, "Tigar" ovo nije mogao! Nedostajalo mu je udarne snage! Ali ipak, bolji je od Shermana.
  Magda je skeptično primijetila:
  - Gledati što. Ako se na "Firefly" vješaju ekrani, onda neće biti ništa gori od "Tigra", još bolje zaštićen u čelo!
  Gerda je ljutito odmahnula glavom. Pucao u tenk. I završavajući zadnji "Pershing" dodao je:
  - Naš "Tigar" je ipak skuplji, sva ta zapadnjačka egzotika, i ruske izopačenosti. Vjerujem u našu pobjedu, čak i sa tenkovima T-4, neka bude!
  Dvanaest automobila, cure su škljocnule kao sjemenke. Na njih nisu ni pucali. Bolno velika udaljenost za američke puške.
  Djevojke idu i smiju se. Bravo za njih.
  Charlotte ponovno pokreće poznati hurdy-gurdy:
  - Ne, Magda! Trebali biste se jednom zauvijek odreći kršćanstva. Inače ćete biti potencijalni izdajica!
  Zlatokosa djevojka je uzvratila:
  - Ne! Ja sam odan Trećem Reichu, ali neću se odreći ni Isusa Krista!
  Gerda je golim potplatom udarila svoju lijepu, mišićavu nogu po oklopu i primijetila:
  "Ali Krista se ne smije zanijekati!" Samo moramo priznati da je bio Nijemac u tijelu, a ne Židov, i sve će biti u redu!
  Magda je sa smiješkom odgovorila:
  - Njemački... Ali što je sa svjedočanstvom Biblije?
  Gerda je oštro rekla:
  - Onda ti Biblija! Ako postoji glavni kafić!
  Magda je odmahnula glavom.
  - Mein Kaf nije Božanska objava. I to djelo jedne osobe, čak i izvanredne! Vjerujem u ono što dolazi od Boga!
  Tada su svi ratnici u horu viknuli:
  - Naš Bog je Adolf Hitler!
  Magda je hrabro odgovorila:
  - Ali nije Hitler osvojio i stvorio svemir!
  Gerda je ljutito lupila svojom okruglom petom o oklop i izjavila:
  - I o tome mi više ne raspravljamo! Tko je stvorio svemir, vrijeme će pokazati!
  Charlotte je predložila:
  - Ajmo bolje da si cure postavimo pitanje - što ćemo nakon rata?
  Christina se nacerila i predložila:
  -Idemo na posao! Ovo je najbolje što možemo učiniti!
  Gerda je kimnula u znak slaganja sa svojom snježnobijelom glavom:
  - Naravno, u poslu! Ili ćemo možda glumiti u filmovima?
  Magda se nasmiješila i predložila:
  - I što? Ovo je dobar nastavak karijere! Uostalom, filmovi su super!
  Gerda se nacerila, prešla rukom preko svoje reljefne preše i primijetila:
  - A koga bi ti glumio? Anđeo što?
  Magda je klonulog pogleda rekla:
  - Zašto ne? Jer imam pravi izgled. Pričao bih o Isusu Kristu svim vjernicima! To bi bio spas!
  Gerda je negativno odmahnula glavom i objasnila:
  - U novoj arijevskoj religiji ne postoji nešto kao što je spas. Zapravo, bit zapovijedi Arijcu je služenje Reichu. A ostalo - poslušajte Arijeve! Dakle, ne spašavamo se, nego vladamo!
  Christina je djevojka bakrene boje, ali s primjesom žute kose, potvrdila je:
  - Da, mi vladamo i osvajamo! U ovom svijetu, mi smo u trupama Trećeg Reicha. U tome ćemo imati svoju vojsku. I osvojit ćemo druge svemire. Sve je na ovom svijetu relativno... Mislim da će biti i rata, i gozbi, i imanja! Kombinacije uživanja u svijetu i uzbudljive igre rata!
  Charlotte je djevojka bakrenocrvene kose, kimnula je u znak slaganja.
  - Sigurno! Jer istinski miran život je dosadan... Toliko smo se navikli boriti da nam je to postalo kruhom!
  Gerda je ispravila svog partnera:
  - Dapače, čak i zrak! Ili voda pomiješana sa slatkim vinom!
  Magda reče tužno:
  - Šteta... Ponekad me preplavi val žaljenja. Uostalom, ubijati druge je loše. Mi uzrokujemo bol i patnju! Što, djeca bez oca!
  Gerda je odmahnula glavom, primijetivši:
  Svi smo u opasnosti! Ali utješi se! Čovjek je još uvijek smrtan! A ako razmislite, je li to doista značajnih trideset ili četrdeset godina na ljestvici vječnosti? I život vječni!
  Magda odgovori s uzdahom:
  - Pa, ako gledate filozofski, onda je to tako... Ali stvarno, maloj djeci ovo ništa ne olakšava!
  Charlotte je zabacila svoju bakrenocrvenu kosu i prosiktala:
  - Zamislite da su podljudi! Samo životinje i osjećat ćete se bolje!
  Magda je, otresajući suzu sa svojih trepavica, odgovorila:
  - Ali uostalom i životinja je šteta! Oh... u kakvom svijetu živimo! Sve je jednostavno nemilosrdno! I smrt vlada!
  Charlotte je progovorila snažno, skladajući u hodu:
  Neka rijeke krvi
  teče po zemlji,
  Neka jauču od boli -
  Vatre posvuda!
  I neka zlo umre
  Bijesna lopta vlada,
  Svi umirete
  Sotona vas je pozvao na odgovornost!
  Neka vihor proždire
  Protok ljudskih tijela...
  Planet pati
  Haos vlada!
  Gerda je prekinula njegovu partnericu, prekrivši svoja grimizna usta golom nogom. Plavokosi terminator je uzviknuo:
  - Pa zašto tako pesimistično! Ovdje će rat završiti i planet će procvjetati poput vrta. Mislim da ih je ostalo nekoliko. Amerika, ovo je još šest mjeseci, pa, najveća godina. Zatim ćemo dodati Rusiju, a ostat će samo Japan. Ali ovo je za nas kratkog vijeka. Najviše će za tri godine prestati svi ratovi... I ljudi se više nikada neće ubijati!
  Christina je razradila:
  - U svakom slučaju, u ratu... Mislim da će doći vrijeme, i to vrlo brzo, kada će na svijetu ostati samo jedno carstvo. I tada, u svakom slučaju, neće biti ratova. I mislim da će, zahvaljujući razvoju poljoprivrede i idealnoj njemačkoj organizaciji, za koju godinu nestati i glad. Tada će se izgraditi stambeni prostor za sve. - s oduševljenjem je pričala djevojka bakrenožute kose i mišićave, vitke i savršeno proporcionalne figure. "Tada će se razviti medicina i bolest će biti iskorijenjena. Letjet ćemo u svemir, nastanit ćemo se u različitim svjetovima. Pobijedimo starost. Svi će ljudi biti mladi i lijepi, kao nevjerojatni vilenjaci. Ili nas možda u svemiru čekaju novi ratovi. Tako zvjezdani s trorukim vanzemaljcima. A mi ćemo se hrabro boriti za ideje fašizma u cijelom svemiru!
  Charlotte je, sa blistavim osmijehom na usnama, pjevala:
  - Borit ćemo se za svijetlo sutra... Poljubimo se!
  Magda je već optimističnije izjavila:
  - Ali ovako je bolje! Ne vječni ratovi, već mirno stvaranje!
  U tom trenutku automobil je naletio na minu. Spremnik se zatresao. Valjak je puknuo, a auto je malo usporio. Gerda je preko radija pozvala tim za popravak. Oštećenje nije lišilo tenk voznih performansi, ali je donekle smanjilo njegovu brzinu. Stoga se valjak mora brzo zamijeniti. Ovdje je mjesto ovjesa drugačije - prikladnije za popravak od raspoređenog reda karakterističnog za "Tigrove" i "Panthere".
  Štoviše, djevojke su se rado zagrijavale u džungli. Zašto ne plivati u rijeci. Spremnik, naravno, mjesto je vruće, čak ni klima uređaj ne može podnijeti. Još uvijek postoji jug Meksika - tropi, a u ožujku je prilično vruće. Ali općenito vrijeme je rajsko.
  Rijeka je bila u blizini i djevojke su zaronile u nju. Ne morate brinuti o krokodilima. Ovdje se vodi rat, a sva su živa bića odavno pobjegla. Voda je topla i ugodna za kupanje. Djevojke su plivale i, diveći se obalama džungle, Gerda je primijetila:
  -Ipak, naš svijet nije lišen šarma! Vjerojatno bi bilo dobro postati besmrtan poput planinara, i svi zajedno živjeti s čovječanstvom, promatrajući njegov razvoj. I leti kroz svemir!
  Cristina je kimnula, rekavši ozbiljno:
  - Raj bez grijeha, krajnje dosadan... Nije bogatstvo u kasinu za izgubiti, ali još bolje dobiti, a ne loviti. Da, rat stvara ovisnost...
  Charlotte je predložila:
  - Mislim da će uskoro izmisliti igrice koje se mogu prikazati na ekranu - takva je vojska!
  Magda je sa smiješkom primijetila:
  - Trebao bi sve uništiti!
  Christina ga je uzela i zapjevala:
  - Destrukcija je strast... Ma kakva moć!
  Gerda je, šištajući i frkćući, pjevala:
  - Želim vidjeti prazninu ispred sebe! U njemu ću sagraditi svoj dvorac, svoj san!
  Charlotte se zahihotala i predložila:
  - Ne, svakako je super boriti se! Ali još je bolje pobijediti!
  Christina je iz sveg glasa uzviknula:
  - Nemačkoj pomaže sama desna ruka neba. Naša arijevska vjera, naš jedinstveni monoteizam! A ono što nas ne ubije čini nas jačima!
  Gerda je poprskala vodu i odgovorila:
  - Da, postali smo jači! Šteta što smo upravo naišli na protutenkovsku minu.
  Christina je zamišljeno rekla:
  - A kako zaštititi gusjenice?
  Gerda je slegnula svojim mišićavim ramenima.
  - Ne znam...
  Charlotte je racionalno primijetila:
  - Štitovima su od granata, a od mina... Osim ako su od debljih, da ne puknu!
  Gerda je odmahnula glavom.
  - Tada će performanse vožnje pasti zbog povećanja težine. To bi natjeralo tenk da leti!
  Magda je potvrdila:
  - To je to! Tako da tenk lebdi u zraku i ne pada! I razvijao brzine od petsto milja na sat!
  Charlotte, prskajući, izvijestila je informaciju:
  - Čuo sam da naša flota ima posebne brodove koji malo lete, a da ne dodiruju vodu! I razvijaju brzinu borca s šrafovima, mogu nositi trupe, kao i steći dominaciju na moru! Takvo zrakoplovstvo na moru učinit će nas nepobjedivim!
  Gerda je ispravila svog partnera:
  - A mi smo već nepobjedivi! Ovo će nas učiniti - super nepobjedivim!
  Charlotte se okrenula na leđa, udarila svoje bose, isklesane noge u zrak i zagugutala:
  - Kad smo ujedinjeni, nepobjedivi smo! Mi smo arijevske djevojke, ubojice u našim srcima!
  I ljepotica je zaronila dublje u vodu. Otišao malo dublje. Opalila je svoje prijatelje po golim petama i izronila. Pokrenula je fontanu vode gugućući:
  - Kakvo dobro proljeće u tropima! Voda je kao mlijeko na pari!
  Gerda je u šali pjevala:
  - Afrika je strašna da, da, da.... Afrika je opasna, da, da, da! Ne idite djevojke u Afriku u šetnju!
  Ljepotice su se nasmijale. Klizalište je već promijenjeno - remontne ekipe su u najboljem izdanju. I cure iz svih krajeva skakale su u tenk. Silueta E-50 je dosta niska, a sam automobil nije previše uočljiv. Ratnice su upalile plinskoturbinski motor i za nekoliko sekundi povećale brzinu.
  Charlotte, iskusna tankerka, primijetila je:
  - Ipak, plinskoturbinski motor je puno bolji od dizelskog. Kompaktniji je i brže ubrzava spremnik. Naš auto ima nevjerojatnu upravljivost!
  Gerda je u šali pjevala:
  - Bio je nemaran i naivan, djevojke su imale goli mladi izgled... Sve je okolo izgledalo čudesno - prije tri stotine godina!
  Christina je oduševljeno primijetila:
  - Ne! Naš zapovjednik udara smislom za humor... Iako se doista čini kao da su prošla stoljeća od početka rata... - Djevojka je prešla rukom preko svojih visokih, elastičnih prsa i nastavila. - Pritom se ponekad uhvatiš da se osjećaš kao da je bilo jučer! Ma, uostalom, život ljudi je kratak i nekako prođe nezapaženo!
  Gerda je žestoko primijetila:
  Ali nismo stari, zar ne? Puni smo snage i energije! I naš put od pobjede do
  Pobjeda!
  Magda je postrojila mitraljeski toranj, srušila američku ćeliju i zagugutala:
  - Da, vjerujem u našu pobjedu... Pogotovo sada, kada imamo sve adute. Ali ne stavljajmo kola ispred konja!
  Gerda se s uzdahom sjeti:
  - Alberte... Nedostaje mi ovaj dečko... Čudno je zaljubiti se u derište, čak i visoko, u građu Apolla!
  Charlotte je logično primijetila:
  I Albert mi se svidio. Ima neku posebnu ljepotu. I općenito, tinejdžeri, kada njihova fizionomija još nije prekrivena bradom, a crte lica nisu dovršile svoje formiranje, odlikuju se svojim posebnim šarmom. I što je najvažnije, nisu još toliko merkantilni, vole tebe, a ne tvoj novac!
  Christina je racionalno primijetila:
  - Sve četiri smo toliko lijepe da muškarci prije svega vole naša tijela. A koliko imamo, to je već naš prihod!
  Gerda je logično rekla:
  - Lakše je biti žena! Pozovite psa i on će skočiti u krevet. Barem dok si mlad. Nikada nećeš biti bez muškarca. Lako ih je privući. Ali muškarac, da bi stavio ženu u krevet, trebao bi pokušati ....
  Charlotte je sarkastično odgovorila:
  - Ti ipak ne... Nismo mi previše izbirljivi!
  Gerda je negativno odmahnula svojom lijepom glavom.
  - Sigurno ne na taj način! Volim mlade, zgodne, obline muškarce. I ne idem ni s kim u krevet. U pravilu biram atletski građenu. Neki trbuščići, čak i general me ne privlače. I možemo birati!
  Charlotte se zahihotala i primijetila:
  - Evo prostitutke na panelu, ne morate birati. I trbušasti će poslužiti, i ćelav, i stari ... Ovo je naravno minus njezine profesije!
  Gerda je ozbiljno odgovorila:
  - Možeš ići u vojničku bordel... Tada će ti svi klijenti biti mladi i vitki. I raznolikost i manje-više atraktivna ... Na primjer, ja nikad ne odbijam zgodnog muškarca!
  Christina se zahihotala i zagugutala:
  - Da... Raznolikost se uključuje! Za seks su potrebna različita jela i začini. Mi smo mlade žene i volimo mlade... Želimo sportske partnerice mišićavih tijela. A netko mora imati posla s ne baš zgodnim muškarcima. S tim ženama možete samo suosjećati!
  Charlotte je s mukom pjevala:
  - Ljepota pretvara čovjeka u roba... A poslije smrti, vjeruj da neću naći mira, dat ću dušu đavlu za noć s tobom!
  Magda je pucala u američki samohodni top "Witch" i cvrkutala:
  - Grijeh je, kakav nam je spol van braka... Bolje je ostaviti požudne misli!
  Charlotte je ljutito odgovorila:
  - A ti si ječao od orgazama ništa gore od nas... Dakle, ne bi trebao uzgajati licemjernu medicinsku sestru.
  Ukratko, Hitler je samouvjereno pobijedio. A njegovi su uspjesi jednostavno potpuno paralizirali Sjedinjene Države. A u siječnju 1945. pali su i New York i Washington, a 30 država je potpuno kapituliralo. I tako je završio ovaj krvavi rat.
  Dok su Nijemci bili uspješni...
  No, nisu se sve zemlje još pokorile Trećem Reichu. Ovdje je zemlja izlazećeg sunca sa svojim rasprostranjenim kolonijama. I njegove fašisti žele kapitalno rezati.
  Rat je počeo 20. travnja 1949. godine. A rat ide prilično dobro.
  Pogotovo ako imaju tako lijepe djevojke.
  A Treći Reich je dobio najbolje tenkove na svijetu. "Lav" je za svoje vrijeme bio najzaštićeniji i najmoćniji tenk u naoružanju. Ali sada imaju AG-50. Novi dizajn stroja težak samo šezdeset tona i motor od 1800 konjskih snaga.
  Kombinacija mobilnosti, upravljivosti, brzine i zaštite iz svih kutova. AG-50 piramidalni stroj - samo savršenstvo.
  Charlotte je oduševljeno pjevala:
  - Ja sam veličina planete, pa i crvena u isto vrijeme!
  I vuče gole pete. Lijepa djevojka.
  A Christina je također djevojka izvanrednih sposobnosti. Čak ima i džokera u džepu. I izmislila je svoj špil karata. I zna ih baciti poletno. Ratnik ima zlatnocrvenu kosu. I žena ono što ti treba.
  Oh, kako su bosi trčali kroz pustinju. Jako pijesak peče pete. Ali brzo se navikneš. A Christina ga uzme i prosikta:
  - U međuvremenu, za sada, rijeka teče preko kamenčića!
  Njemački automobil je neprobojan za Pantere i Tigrove. Ovo je tako moćan sustav. Iako nije težak. Ni Japanci još nisu savladali piramidalne tenkove, a Nijemci im nisu dali tehnologiju.
  AG-50 je stroj sposoban postići mnogo. Od nje se odbijaju projektili.
  Cristina je ponovno opalila golim nožnim prstima i teško uzdahnula. Treći Reich nije imao pristojne tenkove u četrdeset i prvoj godini. Tako da nisu mogli pobijediti A zima nema veze s tim.
  Christina ga je uzela i cvrkutala:
  - Tenk, postoji tenk u Africi!
  Tada je djevojka pokazala jezik. Iskreno je bila zadovoljna svojim uspjehom. Evo je, kakva cool žena.
  Kosa je tako zlatna. Kao dragocjeni zlatnici.
  Ovdje je Magda bijela i zlatna, a Christina crvena i zlatna.
  Magda je također smjela pucati. Opalila je, pogodila laki japanski tenk i siktala:
  - Luda cura! A u carstvu nema djetinjstva!
  Christina je ponovno opalila i razumno primijetila:
  - Beletristika se mora čitati!
  Djevojke su ovdje bile jako smiješne. I ogolili zube, što je stvarno čisti biser.
  A na račun fantazije... Onda je Christina velika dok. Na primjer, nedavno je objavljen film u Trećem Reichu. Ratovi zvijezda. U svemiru se vode prave bitke. I sve je tako zanimljivo! Doslovno fenomenalna snimka.
  Eh, uspjeli su dočarati svemirsko carstvo u velikim razmjerima. Borci Trećeg Reicha protiv insekata. Člankonošci pokušavaju napasti svemirsku Njemačku. Mere gotovo tri metra. I više borbenih robota. Ali Wehrmacht je ipak jači. Samo carski.
  Christina je ushićeno pjevala pljeskajući rukama:
  - Vihori Avadona su iznad nas... Izaći ćemo ravno iz ludnice!
  I kako će ljepotica pljusnuti golim, isklesanim nogama. Ovdje je ona stvarno utjelovljenje očaravajućeg sna. Ne djevojka, već prava vjera, i stranac kozmičkih svjetova.
  Cijeli kvartet djevojaka je neobičan. I njihov spremnik radi vrlo energično.
  A na nebu, disk avioni Trećeg Reicha skupljaju nešto svojim laminarnim mlaznicama. Oni su neranjivi, ali sami mogu samo isključiti mlaz kako bi lansirali raketu, a zatim se ponovno pokriti.
  Naravno, u Trećem Reichu se razvija naprednije oružje. Prije svega, laser. Ali teško je napraviti snop velike snage. Praksa je pokazala da je hiperboloid iznimno teško rekreirati. Međutim, postoje i druge ideje.
  Na primjer, ultrazvučni pištolj! Također zanimljiva misao. Gertrude je doista htjela nabaviti takvo oružje. Umoran od samo glupog nabijanja. Postoji želja da se postigne nešto više.
  U međuvremenu, ratnik usmjerava njezin auto. Reže borce Japana i pjeva:
  - Ja sam cura, znaš, draga... Lijepa sa svih strana! Od svih, sa svih strana!
  I pokazuje svoj vrlo okretan jezik.
  Eva također radi preokrete protiv boraca i pjeva:
  - Gradimo novi svijet i negiramo prošlost... Volimo često raditi jako loše stvari!
  Za ratnike se mora reći da su vrlo okretni. A svojim automobilom upravljaju na najvišoj razini klase.
  Disketa je vrlo teško oružje. Ali Japanci mu ne pokušavaju izbjeći. Spremni su za borbu. Oni pucaju i umiru u hrabrosti.
  Gertrude je uzviknula s divljenjem:
  - Da! Ovo je dostojan saveznik!
  I kako trese bokovima... Djevojka je na vrhu. Okreće auto, srušivši Japance.
  I trepće očima, tako namiguje.
  Eva je progovorila, također kontrolirajući disketu džojstikom:
  - Srednja škola! Ne izbjegavajte uništenje!
  I ubrzavajući ravninu diska, odsiječe još desetak automobila. Ona je tako blistava djevojka. Zamišljala je nedavni seks s dečkima. Ali super je. Nije jasno zašto postoje žene koje se boje pariti? Uostalom, to je veliko zadovoljstvo. I ne u bajci reći, ne opisati perom.
  A kako je super kad je nekoliko muškaraca odjednom. To donosi mnogo više radosti.
  I što? Ona je ratnica Trećeg Reicha i oni imaju poseban, fašistički moral! Ovo ne razumiju svi! I parite se s kim god želite, i što je najvažnije češće. Uostalom, ovo je dobro za zdravlje!
  Eva ga je uzela i zapjevala s oduševljenjem:
  - Ja sam cura ... Toliko cool da ne možete naći višu!
  I smijat će se... A kako će joystick stiskati bosim nogama! I on će voditi svoj smrtonosni disk.
  Nekoliko ratnika je vrlo učinkovito.
  Stoga je razumljivo da Japan ne može odoljeti... a evo još jedne ekipe.
  A dolje su druge djevojke koje se svađaju...
  Jane, na primjer, sa svojom grupom boraca. Koriste tenk Goering-5, a Japanci ih mogu pogoditi u bok.
  Armstrong teško uzdahne i kaže:
  - Ehma! Ljeto nije zima! Ehma! Jao od pameti!
  I ratnik joj je pokazao proboscis. Pitam se ako prežive do širenja svemira, kako će ići ratovi? Vjerojatno nije isto kao na planeti Zemlji. Hoće li biti još nešto?
  Jane je rekla sama sebi:
  - Kukavica! Obilježit ću te zvijezdama, vjeruj mi!
  I zavrnite kukove! Ona je tako slavna ratnica! Postao je poznat po velikim prostorima. I super djevojka.
  Uzela ga je i hihoteći se zapjevala:
  - Divlji krik presjekao suton, zlo ne spava, sudbina ne spava! I rastjeravši san i misli, doleti nam divlji gavran!
  Gringeta je topnik seljačke obitelji: gotovo gola, u samo gaćicama, siktala je:
  - Crni gavran... Zašto mi lebdiš nad glavom!
  A kako trese svoje veličanstvene grudi! Evo babe! Tako mišićav i zdrav. I toliki broj muškaraca prolazi kroz njega svake noći! Stvarno veliki ratnik! Ubila je podle Ruse, a sada je preuzela Japance. Bijesna djevojka. I udaranje bosim nogama. Ima takvu ljepotu!
  Malanya puca na Japanca iz mitraljeza, i goli zube kaže:
  - O, pšenična trava, pšenična trava, daj mi sto rubalja!
  Matilda se zahihotala i sumnjičavo upitala:
  - A tko će vam dati sto rubalja? Možda je bolje tražiti funte?
  Malanya je odmahnula glavom.
  - Ne! Nitko ti neće dati sto funti! Ali rublja je jeftinija nego što zapravo jest!
  I sve četiri cure kako se smiju. I tako su lijepe, gotovo bez odjeće, bose i seksi. Pa, nije li to ono o čemu muškarci sanjaju?
  Jane ga je s oduševljenjem prihvatila i zapjevala:
  - Vau, palica - vau!
  A kako se golim tabanom lupi po bradi! Doista, vrlo temperamentna Frau Madame!
  I kakva figurica! Utjelovljenje harmonije, mišića i harmonije.
  Gringetta nije takva. Ona je mesnatija, preopterećena mišićima poput bodybuildera. Ali ona je i lijepa djevojka - bokovi su joj raskošni kao konjski sapi, a struk tanak.
  Gringeta se voljela igrati kockama. Svidjelo joj se. Ona je tako divna djevojka. Teško je igrati kockice. Iako općenito, bi li izmislili barem nekakvu igraću konzolu? Ali prava borba je ipak puno zanimljivija!
  Gringeta ju je uzela i oduševljeno zapjevala:
  - Ja sam djevojka koja glasno urla! I gustim glasom - istinito pjeva!
  A onda je pogodila japanskog "Tigra". Zbog oklopnijeg projektila, njemački tenk je u prednosti. I tako su kalibar i duljina cijevi isti.
  Istina, obećavaju da će ući u seriju novih oružja. S kraćim cijevima, ali s većom cevnom brzinom.
  Gringeta sanja da dobije bolji pištolj. Duga cijev i dalje stvara probleme, pogotovo ako se bitka odvija u šumi. Međutim, ratnik ne klone duhom.
  Malanya škraba po Japancima strojnicom. Odgovara samurajima i Kinezima. On pokazuje zube i cvrkuće:
  - Ludo Carstvo! Nitko nas neće zaustaviti! Nitko nas neće pobijediti!
  Također djevojka s izvanrednim podacima. I kako puca! Precizno kosi militante carstva izlazećeg sunca.
  Koji su ti prijatelji bili jučer? A sada trivijalni neprijatelji! I tu ništa ne možete učiniti!
  Matilda je zazviždala, isplazila jezik, osjećajući se kao kobra. Šteta što je samo običan vozač. A posao joj nije najzanimljiviji. Potisnuti nekoga. Povrijediti nekoga. Ali duša traži nešto drugo. Izvanrednije!
  Matilda uzrujano kaže:
  - Bit će britanska zastava nad svim morima!
  Jane je bijesno potvrdila:
  - Iako smo pod njemačkom okupacijom, nikada nećemo postati robovi!
  Tada se bore i sovjetske djevojke, očajnički osvajajući južni Sahalin i Kurilski greben.
  Alenka i njezin tim zauzeli su mostobran preko rijeke Amur. A na udaru je bilo pet djevojaka.
  Ali ove cure znaju - ako želite preživjeti na vrućini, svakako se borite bosi i u bikiniju. A možete i bez grudnjaka. I tada te nijedan vrag neće svladati.
  Alenka bosom nogom baca granatu na Japanca i pjeva:
  - O, sudbo, sudbo moja, o sudbo!
  Anyuta je također golim prstima bacila noge, dar smrti, i cvrkutala:
  Zašto si strog prema meni?
  Vatrena Alla dala je granatu golom petom. Izvrnula je čelični blank i cvrkutala:
  - Ne mogu vjerovati da razumiješ!
  Maria ga je uzela i golim prstima bacila stvar koja ubija i rekla uz cerekanje:
  - O, sudbo, moja rastava je sudbina! Naći ću čovjeka samo u lijesu!
  I djevojka se nasmijala...
  Matrena je bosim nogama dala hrpu granata. Oborio japanski tenk i siktao:
  - O, dečki... Od vas je baš mučno!
  Elena je teško uzdahnula. I opet je bosom nogom bacila granatu. ožujka, sunce postaje toplije. Puno bolje nego zimi. Optimizam raste.
  Naravno, da Japan nije napao SSSR četrdeset i druge godine, bilo bi bolje.
  Tada bi Crvena armija mogla dokrajčiti naciste, ili ih barem zaustaviti. A zemlja izlazećeg sunca pobrkala je sve planove. I krajnje podmukao.
  Elena je ispalila. Udarila je samuraja u glavu i zacvilila:
  - Novi izviđač!
  I izgledalo je smiješno. Kako padaju poraženi Japanci. I puno njih. Pun Kineza. Šteta što rat s Trećim Reichom nije prestao nešto ranije.
  Alenka je šapnula:
  - Sunčana Gruzijo, moj rodni Kavkaz! Visoka je gora, ja hranim ovce!
  I opet je djevojka golom petom podlegla daru smrti.
  Japan je, devet mjeseci nakon početka rata, zarobljen.
  I rat je završio... Staljin je dobio natrag južni Sahalin i Kurilski greben, te dio Mandžurije.
  Tada je došlo vrijeme za trajni mir. Staljin je umro... Zatim, i Hitler je umro 1959. godine... Ali situacija na planeti Zemlji bila je stabilna, jaka i prosperitetna. I sve je bilo jako dobro. A čovječanstvo je osvojilo svemirska prostranstva i izgradilo komunizam.
  
  ČEČENSKI ADMIRAL MAKAROV
  Dana 7. studenog 1999. Ahmad Kadirov je umro od posljedica slučajnog granatiranja od strane ruskog topništva. Jedna od onih smiješnih nesreća koje mijenjaju tijek povijesti. Moguće je da je slučajna smrt admirala Makarova iz ruskog rudnika dovela do pada dinastije Romanov, a društveni sustav u Rusiji je promijenjen. A onda je slična nesreća čekala Vladimira Putina. I naravno niz posljedica zbog toga.
  Prije svega, teip Kadirov je optužio da su ruske trupe to učinile namjerno i da su se odvojile od federalaca. I ne samo ovaj teip, već i braća Yamadayev. Ponovno su izbile bitke za Gudermes. Oslobađanje Čečenije koje je tek počelo, a koje je prošlo tako dobro, odjednom je stalo. Gudermes je završio u pozadini ruskih trupa, a u njemu je izbio pravi rat. Zbog toga je operacija opkoljavanja Groznog naglo usporila. I borba je bila vrlo žestoka. Čečeni su prestali napuštati svoje gradove i borili se do smrti. Sada je cijela Čečenija bila ujedinjena protiv saveznih trupa. A Zapad je, zajedno s islamskim svijetom, naglo pojačao pritisak. Putin je postao tvrdoglav, nije htio pregovarati s Mashadovom, ali tijek rata postao je mnogo manje uspješan. I ruske trupe pretrpjele su ozbiljne gubitke.
  A Zapad i Sjedinjene Države uveli su sankcije. Komunisti su također iskoristili trenutak i predložili izglasavanje nepovjerenja vladi. Apple je podržao ideju. I Državna Duma je skupila glasove za glasanje. Putin je, suočen s tim, obustavio ofenzivu na Čečeniju. Napadi partizana naglo su se pojačali.
  Povećala se i pomoć Čečenima... Gubici ruskih trupa su rasli. I tako su održani izbori za Državnu dumu. Blok Jedinstvo nije trijumfirao. S druge strane, blok komunista "Za pobjedu" odnio je uvjerljivu pobjedu. Drugo mjesto zauzela je "Otadžbina-cijela Rusija". Takva situacija. Začudo, slabiji učinak bloka Jedinstvo pogodovao je bloku Žirinovski, koji je zauzeo treće mjesto. No javila se Unija desnih snaga, koja je slabo uspjela proći barijeru od pet posto. Apple je prošao malo bolje.
  Općenito, Sabor je postao još više oporbeni nego prije. I što je najvažnije, oporba se pokazala jedinstvenijom. Ujedinili su se OVR i komunisti i Yabloko. Liberalno demokratska partija i Jedinstvo pokušali su blokirati...
  Putin je donekle snizio rejting. Jeljcin još nije otišao. Iako je pitanje nasljednika još uvijek u zraku. Druge opcije osim Putina, koji je još imao nekakav rejting, činile su se previše rizičnim.
  Izborna kampanja je počela. Genadij Zjuganov je na prvom mjestu, a slijede Vladimir Putin, Primakov i Žirinovski, zatim Javlinski. General Lebed nije izašao na predsjedničke izbore. I to je Vladimiru Žirinovskom dalo neke šanse za treće mjesto.
  Ali Primakov je potonuo. Nije jasno treba li se kandidirati za predsjednika ili ne. Mogao bi pokušati i Lužkov. I odjednom je i gradonačelnik Moskve krenuo naprijed.
  Izbori su bili bogati događajima.
  Neočekivano, na mjesto predsjednika otišao je i Boris Nemcov. I to je također dodalo intrigu.
  Ruska vojska u Čečeniji je potpuno zaglavljena. Grozni i Gudermes nisu zauzeti. A bombardiranja su dovela do uvođenja oštrih sankcija Rusiji.
  Jeljcin, koji je još bio predsjednik, ipak je naredio početak pregovora i obustavu rata. I tako je već krvario. I koliko ljudi može biti ubijeno.
  Zjuganov je ponovno predložio izglasavanje nepovjerenja vladi. Sve frakcije, pa i Liberalno demokratska partija, podržale su ovu ideju. Žirinovski je optužio Vladimira Putina za neodlučnost i slabost. Jeljcin, kao teško bolestan, nije želio veliki rat... I neočekivano je naredio Putinu da se sastane s Mashadovom. Održao je sastanak... Čečeni su zahtijevali da se vrate Hasavjutorskim sporazumima i povuku trupe iz Čečenije. Dakle, nismo se ni u čemu dogovorili.
  I Državna duma je još jednom uzela i postavila pitanje nepovjerenja vladi. Jeljcin je podmitio Žirinovskog dodijelivši mu čin generala i dodijelivši mu zvijezdu heroju Rusije. LDPR nije izglasao nepovjerenje, ali je oporba ipak imala dovoljno glasova. I bilo je nepovjerenja.
  Sada je Jeljcin morao otpustiti Putina. Mikhail Kastyanov je postao v.d. Trebao nam je novi premijer. Ali teško je pronaći nekoga tko odgovara Državnoj dumi.
  Naposljetku, nakon dva tjedna oklijevanja, Jeljcin je predložio gradonačelnika Moskve Lužkova.
  To je, u cjelini, odgovaralo Državnoj Dumi ... I ljudima također. Gradonačelnik Moskve postao je premijer i povukao se iz predsjedničke utrke.
  I Putin je konačno izgubio rejting, te jedva skupio milijun potpisa.
  Zatim je glumio u korist Maxima Primakova. Vladimir Žirinovski je također podržao Primakova. I Yavlinsky također...
  Na kraju su izbori održani i Zjuganov i Primakov otišli su u drugi krug, sakupivši gotovo isti broj glasova. Međutim, Zjuganov je imao nešto više. Ali gotovo svi kandidati podržali su Primakova. I pobijedio je vođu komunista u drugom krugu.
  Ovako se promijenila vlast u Rusiji. Čak je i Jeljcin naredio povlačenje trupa iz Čečenije. I rat na Kavkazu je završio. Tada se sve odvijalo kao u pravoj priči.
  Primakov je vodio umjerenu liberalnu ekonomiju. SAD su ušle u rat u Afganistanu i Iraku. Cijene nafte su porasle. I gospodarstvo je raslo.
  Primakov je odslužio dva mandata i otišao 2008. godine, nije obnovio ovlasti. I što? Već mu je sedamdeset i devet godina i nije dobrog zdravlja. Prijestolje je naslijedio gradonačelnik Lužkov. Ova brojka je više-manje bila kompromis.
  U Čečeniji, nakon povlačenja ruskih trupa, ubrzo je ponovo počeo rat između Mashadova i Shamila Basajeva te Salamana Radueva. Vehabije su podržale Basajeva. Rat je trajao godinu i pol dana. I bilo je mnogo razaranja. Mashadov je izgubio i pobjegao. Shamil Basayev je privremeno postao amin. Ali Salman Raduev i Jamadajevi i Kadirovci ustali su protiv njega. I opet rat. Razišli su se i vehabije. Shamil je ubijen 2006. I Salman Raduev je na neko vrijeme postao amin. Ali ubijen je 2008. A u Čečeniji je bio rat i masakr. Gradonačelnik Moskve Lužkov ponudio je pomoć jednoj od strana u zamjenu za povratak u Rusiju. To je odgovaralo Čečenima.
  Lužkov je anektirao Čečeniju i, unatoč ekonomskim problemima, lako pobijedio na izborima 2012. godine. Međutim, tada su se pojavili problemi. Budući da je prozapadniji od Putina, Jurij Lužkov nije uzeo Krim Ukrajini. Što mu, međutim, nije stvaralo posebne probleme. Ali cijene nafte su ipak pale. A Lužkov je želio novi mandat. I održao referendum. Produžio mandat. I s mukom je pobijedio na izborima 2016. ... Prošao je u drugi mandat skandalom i sukobima. A onda je umro 2019.
  Prijevremeni izbori bili su natjecateljski. I to u dva kruga... Pod Lužkovom, Deribaska, premijer i predstavnik Komunističke partije prošli su u drugi krug.
  Na izborima je neočekivano pobijedio nesmjenjivi vođa Komunističke partije Ruske Federacije Genadij Zjuganov. Sve bi bilo u redu, ali 2020. je koronavirus došao u Rusiju. Ali komunisti na to nisu bili spremni.
  Ali svemu lošem dođe kraj. A Genadij Zjuganov je Rusiju nekako izveo iz slijepe ulice. 2023. novi predsjednički izbori u Rusiji. Zjuganov ih, naravno, ne provodi pošteno i ne želi otići. Općenito, u Rusiji su predsjednici jedan starac. A Jeljcin je već imao šezdeset, a Primakov još stariji. A Jurij Lužkov je vladao do osamdeset i treće godine i umro je na svom mjestu. A Zjuganov ima već dosta godina. Predsjednik je postao sa sedamdeset i pet godina, a sada mu je sedamdeset devet.
  Ali izbori se održavaju po pravilima, kada je konkurencija minimalna, a Zjuganovu je u tom pogledu puno lakše. Štoviše, Zjuganov želi svog unuka učiniti svojim nasljednikom.
  I opet pobjeda vođe komunista. Star, bolestan i ne baš dobrog razmišljanja.
  No, 2025. godine Rusi su konačno odletjeli na Mjesec. Barem je bila radost. Svjetsko gospodarstvo ponovno raste i postalo je relativno stabilno.
  U Sjedinjenim Državama, Joe Biden je odstupio s mjesta predsjednika Sjedinjenih Država 2024. godine, a zamijenila ga je crnka. U Ukrajini, budući da nije bilo gubitka Krima i rata u Donbasu, Petro Porošenko je proveo sva dva mandata. A ustav mu nije dao više. Nakon njega predsjednik Ukrajine postao je Vitalij Kličko.
  Kinom i dalje vlada Xi Ze Ping. Politika je uravnotežena. Čečenija kao dio Rusije donekle je obnovljena. Vladimir Putin, nakon što je napustio mjesto premijera, dobio je mjesto u vladi pod predsjednikom Primakovom.
  No, dobio je samo mjesto ministra pravosuđa. Putin je radio na ovoj poziciji, slagao se sa svima do 2008. Zatim je otišao u mirovinu. I više se ne bavi politikom.
  Vladimir Žirinovski preuzeo je mjesto ministra unutarnjih poslova pod predsjednikom Primakovom. Radio je do Lužkovljevog predsjednika. Došao je do čina generala vojske. Zatim se vratio u frakciju LDPR-a. Bila je tipična džepna opozicija. Lužkov je bio u redu s tim. Vladimir Žirinovski je sudjelovao na svim predsjedničkim izborima u Rusiji osim 2004. kada je bio ministar i to bi bilo nezgodno.
  Vladimir Volfovich napravio je dobru karijeru i zavrijedio poštovanje mnogih.
  Grigory Yavlinsky radio je u vladi pod Primakovom. 2008. je smijenjen. Od tada je u oporbi, ali više nije mogao biti biran u Sabor. Imao neke nagrade.
  General Swan u ovom svemiru izbjegao je apsurdnu smrt. No, guverner Krasnodarskog teritorija nije mogao biti izabran za drugi mandat. Otišao je u mirovinu i počeo pisati memoare i beletristiku. Aleksandar Ivanovič se posebno zaljubio u žanr alternativne povijesti. Postao je jedan od najpopularnijih pisaca u Rusiji i zaradio milijune. I neki od njegovih romana su snimljeni.
  Lebed nije išao u politiku, imao je dovoljno novca i slave, a barem ga glava nije boljela.
  Šojgu je neko vrijeme radio kao ministar za izvanredne situacije. No 2003. je smijenjen. Pokušao sam se kandidirati za guvernera i stvoriti svoju stranku. Zainteresirao se, ali nije ušao u Državnu dumu. Onda je otišao iz politike radi posla.
  Matvienko nije postala gradonačelnica Sankt Peterburga. Ali radila je kao potpredsjednica Vlade pod Primakovom. U mirovinu je otišla 2008. godine. Nakon toga se sa sinom bavila biznisom, a u politici nije sudjelovala.
  Rogozin je ostao po strani, i nije dobio nijednu funkciju. Neuspješno je ponovno pokušao postati zamjenik Državne dume. No, većinski izbori su otkazani, a njegova stranka nije preuzela barijeru.
  Lukašenko je dugo bio na miljeu ruskih predsjednika. Zjuganovu je više-manje odgovarao. Ali ipak se pokazalo da je nepouzdan saveznik. I u Rusiji su počeli tražiti zamjenu. Našli su mladog komunistu i unaprijedili ga. Kao rezultat toga, izbio je okršaj, a Lukašenka je uhitio pobjednika.
  A Rusija je uvela sankcije protiv Bjelorusije. I Lukašenka je napustio OBKB i zatražio ulazak u NATO. Evo takvog sudara. Lukašenko još nije primljen u NATO, ali je nekoliko baza postavljeno na teritoriju Bjelorusije. Tako je postalo alarmantnije na zapadnim granicama.
  Svijet je u cjelini ostao sa svojim problemima i nije postao bolji. Međutim, i gore je. Genady Zyuganov je primijetio da je stari konj još uvijek bolji od mladog magarca.
  Komunistička partija je ostala na vlasti, pa čak i ojačala svoju poziciju. Filipini su dobili novog predsjednika, gdje je predsjednik postao legendarni boksač Pakio. A ovo je također novo iznenađenje.
  Vitalij Kličko se nakon Majdana ipak odlučio vratiti, situacija u Ukrajini je ipak mirnija i održao je još jednu protiv Stevensona, koji je postao svjetski prvak. Vitali Klitschko je po četvrti put postao svjetski prvak ponovivši rezultat Hollyfielda, a ujedno je ušao u povijest kao svjetski prvak i ujedno gradonačelnik. Tada je održao dobrovoljnu obranu naslova, a također je borbu završio nokautom. Tada je konačno završio karijeru, postavivši još jedan rekord u teškoj kategoriji - pobijedivši u pet prvenstvenih borbi nakon četrdeset godina.
  U svakom slučaju, Vitali Kličko je bio uspješniji i sretniji na ovom svijetu.
  Wladimir Klitschko je također pobijedio Tysona Furyja. A onda i njegov kolega iz Ukrajine u epskoj bitci. Ali borba s Denotheusom Wyderom nije se mogla organizirati. Vladimir je ipak pobijedio Browna, a konačno, sa četrdeset i jednom godinom, izgubio je i ostao miljenik Anthonyja Joshue, privremeno prekinuvši karijeru.
  Ali onda se vratio 2021. i, nakon tri pobjede, oborio je rekord Georgea Foremana.
  Ovako je ispao svijet.
  
  JOŠ JEDNA OPCIJA GDJE IMAJU JAPANCI PUNO VIŠE SREĆE
  Bitku kod Midwaya ionako je trebao dobiti Japan. Ali nije činjenica da će samuraj u ovoj varijanti otvoriti drugi front. I tako su stvari mogle krenuti malo drugačije.
  Recimo, Staljingrad je prošao kao u pravoj povijesti. I ništa se bitno nije promijenilo. Britanci su izveli operaciju Torch bez američkih vojnika. Rommel je slomljen. Istina, do iskrcavanja u Maroko nije došlo. Nijemci su, prebacivši određene snage iz Europe, uspjeli zaustaviti britansku ofenzivu.
  Montgomery je naišao na tvrdoglavi otpor i stao. Nijemci su neko vrijeme držali liniju. Tada su počeli prebacivati dodatne snage u Afriku. Rommel je krenuo u protunapad, lagano pritisnuvši Britance, ali Montgomery se povukao na obrambenu liniju u Libiji. Prednji dio se stabilizirao.
  U srpnju četrdeset treće godine, nacisti su pokušali probiti sovjetsku obranu na Kurskoj izbočini. Otkako su Japanci zauzeli Havajske otoke, Amerikanci su gotovo zaustavili zračne napade na njemačke gradove i tvornice. To je Nijemcima omogućilo proizvodnju još nekoliko tenkova, posebno Tigrova i Pantera.
  U Kurskoj izbočini sudjelovalo je još četiri stotine vozila, kao i značajnije zrakoplovne snage. Osim toga, Hitler je prebacio dodatnih šest pješačkih divizija iz Francuske i uklonio neke od topova s Atlantskog zida.
  To je ojačalo njemačku grupaciju. Ofenziva je počela otprilike kao u stvarnoj povijesti, ali kako su nacisti bili nešto jači, postigli su veliki uspjeh. Međutim, nije bilo moguće zatvoriti obruč oko sovjetske skupine. Iako je sama ofenziva Fritz trajala dvadeset dana i završila tek 25. srpnja. Tada su sovjetske jedinice krenule u protuofenzivu. I borbe su se duže otegle.
  Nijemci u Africi bili su u obrani. Energiju nisu morali trošiti na Italiju, a na frontu je dopremljeno više opreme, pa je bombardiranje bez Amerikanaca bilo višestruko slabije.
  Japan je nastavio pobjeđivati. Stoga je američko zapovjedništvo činilo sve više pogrešaka i previše se žurilo da ponovno zauzmu luku Peru. To je dovelo do prevladavajuće točke gledišta - Amerika ne treba Europu. U znak zahvalnosti za to, njemačke su podmornice praktički prestale napadati američke brodove.
  Crvena armija je, dakle, tek krajem rujna zauzela Orel i Belgorod, pretrpjevši ogromne gubitke. I privremeno prekinuo promociju. Međutim, razloga za paniku još nije bilo. Uslijedila je kišna jesen, a potom i zima. I trebale bi doći nove pobjede Crvene armije. Shvativši to, Hitler je ponudio Staljinu primirje. Kao, odmorimo se!
  Koliko je naših momaka poginulo tijekom posljednje bitke? SSSR i Treći Reich su se borili tri mjeseca. Gubici Crvene armije bili su veći nego u stvarnoj povijesti, a Wehrmacht ništa manji. Obje strane su bile iskrvavljene.
  Ali nacisti su povećali proizvodnju opreme, uspjeli su se donekle oporaviti. Valja napomenuti da je u tenkovima udio gubitaka bio u korist nacista, a budući da se pokazalo da je njihovo oslobađanje bilo veće nego u stvarnoj povijesti, Nijemci su nadoknadili štetu. U obrambenim borbama Panther se pokazao kao dobar tenk. Njegov dugocijevni i brzopajući top s izvrsnom optikom za svoje vrijeme bio je u stanju uništiti sovjetske tenkove.
  Osim toga, trideset i četiri nisu probili Panthere, Tigrove, Ferdinande u čelo, a još uvijek je bilo premalo teških tenkova da bi utjecali na tijek bitaka.
  Staljin je odbio primirje s Njemačkom. Krajem listopada sovjetske trupe nastavile su ofenzivu protiv Harkova i Smolenska. Nijemci su se vrlo tvrdoglavo odupirali. Imali su snažnu obranu, posebno u središtu, i općenito su očekivali napredovanje sovjetskih postrojbi u tim smjerovima.
  Čudno, ali u usporedbi sa stvarnom poviješću, veća količina opreme, posebno zrakoplova i tenkova, omogućila je Nijemcima da se odupru mnogo učinkovitiji. Osim toga, imajući više pričuva, nacisti su djelovali mirnije, nisu žurili tijekom sovjetske ofenzive, duž frontova, već su dosljednije vodili pričuve i oslanjali se na napredniju i dubinu obranu. Par desetaka dodatnih divizija spašeno je zbog nedostatka talijanske fronte, a u Africi Montgomeryju se nije žurilo, a Nijemci nisu ljuljali čamac. Intenzitet rata s Britanijom naglo je opao.
  O odvojenom miru još nije bilo govora, ali je očito Churchill usporio bombardiranje, očito računajući na to da su se SSSR i Treći Reich što više iscrpljivali.
  Pokazalo se da je oslobađanje oružja iz Njemačke i satelita gotovo za trećinu veće nego u stvarnoj povijesti. To je omogućilo krpanje rupa i, oslanjajući se na gustu obranu, relativno uspješno odolijevati. Situaciju je pogoršala činjenica da je sovjetsko zapovjedništvo bilo u ofenzivi, gdje su ih već čekali Fritzovi, te se uspjelo smjestiti u defenzivu.
  Kao rezultat toga, samo napredovanje je bilo iznimno sporo i koštalo je velike gubitke. Rat je nekako počeo podsjećati na Prvi svjetski rat, kada se pokazalo da je obrana jača od napada, napadačka strana gubi više, a linija bojišnice zbog toga postaje neaktivna.
  Sovjetske trupe napredovale su u prosjeku za jedan do dva kilometra dnevno, što je omogućilo Nijemcima da steknu uporište, ali nove položaje, i zadrže obranu.
  U operativni prostor nije bilo moguće ući.
  Harkov je, međutim, zauzet početkom prosinca nakon žestokih urbanih borbi. Nijemci su povećali proizvodnju zrakoplovstva. Focke-Wulf i ME-309 uspješno su odoljeli slabijim sovjetskim lovcima. Posebno je opasan bio ME-309 sa sedam pušaka i velikom brzinom. A Focke-Wulf s oklopom i dobrom zaštitom je uporan stroj sa šest zračnih topova.
  Prisutnost vozila s takvim oružjem, naravno, dovela je do toga da su nacisti stekli prednost u zraku. Najlošiju upravljivost kompenzirala je velika brzina tijekom ronjenja, koja je omogućila bijeg pri ulasku u rep, a snažno naoružanje omogućilo je obaranje zrakoplova iz prvog prilaza. Osim toga, Nijemci su razvili posebnu taktiku borbe sa sovjetskim vozilima kako bi koristili snažnije oružje i brze njemačke zrakoplove.
  Vrlo dobro se pokazao i najnoviji bombarder Yu-288. Ovaj stroj je i brz i nosio je veliko opterećenje bombom. Focke-Wulf se pokazao kao snažan frontalni bombarder, superiorniji od PE-2 u svim aspektima.
  Do kraja prosinca, sovjetske trupe su bile iscrpljene i bile su prisiljene stati zbog velikih gubitaka. Dok su Nijemci još držali Smolensk i dio lijeve obale Ukrajine. I što je najvažnije - nalazišta boksita i legirajućih elemenata. Gubici sovjetskih trupa u tenkovima pokazali su se toliko opipljivima da je Mainstein krenuo u protunapad, pa je čak uspio ponovno zauzeti Harkov i formirati kotao za sovjetske trupe. No, u siječnju i veljači, sovjetske trupe krenule su u protunapade i uspjele su ponovno zauzeti višestruko napaćeni Harkov. Ali do ožujka, Crvena armija je bila iscrpljena i bila je prisiljena obustaviti ofenzivu.
  Nastala je stanka... Obje strane pretrpjele su previše gubitaka. Osim toga, Staljin je svoju vojsku želio napuniti jačim i naprednijim tenkovima T-34-85 i IS-2. Istina, Nijemci su također nadopunili naprednijim i snažnijim "Pantherom" -2 i "Tigrom" -2. Staljin je računao i na naprednije LA-7 i Yak-3. No, Nijemci su kao odgovor umjesto Focke-Wulfa lansirali najnoviju modifikaciju TA-152, a ono što je posebno neugodno je mlazni ME-262. Posljednji zrakoplov po brzini, oklopu i naoružanju nije imao premca. Istina je bila skuplja, a u proizvodnji je bila radno intenzivnija.
  No, s druge strane, Nijemci su stvorili i HE-162, koji je jeftin, upravljiv, relativno lak za proizvodnju i također reaktivan. Staljin još nije pobijedio na tehničkom natjecanju. Britanija je rat vodila krajnje pasivno. Sjedinjene Države još nisu uspjele preuzeti inicijativu od Japanaca.
  25. lipnja, akumulirajući snagu, Crvena armija je krenula u ofenzivu u centru. U početku su sovjetske trupe uspjele probiti obranu, ali su se potom uključile u bitke za Smolensk. Tipična pogreška crvenih generala je zauzimanje gradova do određenog datuma. I pokušajte, zauzeti dobro utvrđen grad, s moćnim garnizonom i obranom.
  Ofenziva sovjetskih trupa zapela je kada su Nijemci prebacili dodatne snage i krenuli u protunapad. Bitke su ponovno, kao i u Prvom svjetskom ratu, postale pozicione i vrlo viskozne. Hitler je pokazao neobičan oprez. Možda je računao na čudotvorno oružje i najnovija tehnička dostignuća i stoga nije žurio. Vjerojatno je ulogu igrala i želja da se spasi arijevska krv, koju su Nijemci već dosta izgubili. Da, i obrana nacističkih tenkova je puno učinkovitija, posebno razbijanje "Tigar" -2.
  Borbe u centru otegle su se do kasne jeseni. Staljin je pokazao tvrdoglavost, želeći razviti uspjeh. Ali u ovom slučaju našao sam kosu na kamenu. Gubici sovjetskih trupa bili su ogromni. Nijemci su, kao obrambena strana, izgubili nešto manje. Panther-2 se pokazao kao dobar tenk. Ovo vozilo bilo je dosta dobro zaštićeno u čelo i imalo je izvrstan oklopni pištolj, a ujedno i pristojne vozne performanse.
  Osjetno je nadmašio T-34-85 po snazi topova, prednjoj zaštiti, a nije bio inferioran u brzini i upravljivosti. Čak i za IS-2, njemački stroj je opasan neprijatelj, udara na znatnoj udaljenosti.
  Zbog čestih kvarova, izjednačenog naoružanja, tek neznatne prednosti u obrani Kraljevski tigar nije bio na najboljem kontu. Teža modifikacija "Panthera" -2 sustigla je "Tiger" -2 u obrani i nadmašila u voznim performansama. Ubrzo su Nijemci ujedinili proizvodnju gotovo isključivo na "Pantheru" -2 teškom pedeset i jednu tonu s motorom od 900 konjskih snaga.
  Ovaj tenk je više-manje odgovarao vojsci. Crvena armija nije ostvarila pobjedu i zaustavila je napredovanje. Došla je zima. Nijemci su imali tenkove serije "E", te nove mlazne zrakoplove. Došlo je do razmjene udaraca. Britanija je ostala pasivna, SAD su već počele nešto dobivati protiv Japana. Staljin je, vidjevši da dok SSSR igra ulogu topovskog mesa, prihvatio, pa čak i ponudio Hitleru primirje. Kao, neka se nacisti okrenu Zapadu, a kapitalisti su u ratu.
  Voditeljeva računica bila je podmukla i jednostavna. Hitler se složio s ovim okretom. A sada, u veljači četrdeset i pete godine, njemačke trupe krenule su u ofenzivu na Libiju. I tu su bili uspješni. U borbama se pokazalo da su njemački tenkovi nadmoćniji od engleskih, a mlazni zrakoplovi potpuno izvan konkurencije. SAD još nisu ušle u borbu. U borbama su glavnu ulogu imali Panther-2 i E-100, kao i modifikacija Tiger-2 s malom kupolom i debljim oklopom sa snažnim motorom. Engleski "Churchill" nije loš u oklopu, ali prilično slab u naoružanju. "Cromwell" uopće ne vuče. A Challenger, jedini stojeći tenk, nije u masovnoj seriji.
  Ali najvažnija je kvaliteta trupa. Nijemci, koji su prošli ispit vatre i željeza na istočnom frontu, mnogo su spremniji za borbu od britanskih trupa. Pogotovo kolonijalne podjele. I njemačke jedinice krenule su u ofenzivu. U ožujku je Egipat zarobljen. A onda su Nijemci ušli na Bliski istok, zauzeli Irak, Kuvajt, a potom i Saudijsku Arabiju.
  Hitler ne bi imao ništa protiv da ide u Indiju, preko Irana, ali Staljin, čije su trupe još uvijek bile u Iranu, nije pristao.
  Nijemci su krenuli u ofenzivu, napredujući kroz Sudan. I dalje do Etiopije i Somalije. A odatle do ekvatora. U ofenzivi je sudjelovalo sedamdesetak divizija Wehrmachta. A Britanija nije imala takve snage da se suprotstavi Trećem Reichu.
  Nijemci su zauzeli i Gibraltar. Napad se pokazao prolaznim i gotovo munjevitim. U ofenzivi su sudjelovali i mlazni jurišni zrakoplovi, ali i helikopteri. Afrika je bila u opasnosti od potpunog gubitka Britanije.
  Ali Staljin nije tako jednostavan. Povlačenje Britanije iz rata preopasno je za SSSR. I Crvena armija je krenula u ofenzivu u lipnju 1945. godine. Oslabljene njemačke trupe na istoku nisu izdržale i podlegle su pritisku. Nacisti, ne mogavši to izdržati, otkotrljali su se na zapad. Crvena armija je uspjela osloboditi Smolensk, Kijev i ući u Bjelorusiju. Prebacivši dodatne snage iz Afrike, Nijemci su s velikim poteškoćama uspjeli zaustaviti ofenzivu sovjetskih trupa. U borbama su sudjelovali novi njemački tenkovi serije E-50, kojima nije bilo premca. Osim toga, nacisti su Turskoj zadali ometajući udarac. I sama Turska je pod pritiskom Njemačke napala Sovjetski Savez. Tako se situacija ponovno zakomplicirala.
  Problem je bio u tome što T-54 još nije ušao u seriju, a T-34-85 je već bio očito zastario na pozadini serije E, pa čak i Panthera-2.
  Zimi su sovjetske trupe i dalje udarale, ali nisu mogle postići značajan uspjeh. Osim toga, diskoteke su počele sudjelovati u bitkama ... Jedino što je postalo bolje je uspjeh Amerikanaca protiv Japana. Konačno, Yankeesi su uspjeli ponovno zauzeti luku Peru, a inicijativa u Tihom oceanu počela je prelaziti na stranu Amerike.
  Ali, nažalost, američka pomoć mogla bi biti prekasna. U proljeće četrdeset i šeste godine Nijemci su, koristeći prednost E tenkova nad trideset četiri, krenuli u ofenzivu. Sovjetske trupe, prekaljene u borbama, pružale su se vrlo tvrdoglavo. Crvena armija je bila herojska i bogato opskrbljena topništvom. Pogotovo protivoklopnih topova od 100 mm. I ukopao se.
  Nijemci su uspjeli vratiti Kijev i potisnuti Crvenu armiju iza Dnjepra. Ali upravo su na ovoj vodenoj barijeri sovjetske trupe izgradile neprobojnu obranu.
  Nijemci su se borili cijelo ljeto i jesen, ali nisu mogli slomiti sovjetske trupe. Samo su oni opet uspjeli blokirati Lenjingrad. Ali nacisti nisu zauzeli sam grad. Zima je prošla u razmjeni udaraca. Amerikanci su se polako kretali preko Tihog oceana, a do sada nisu koristili nuklearno oružje.
  U proljeće su Nijemci ponovno pokušali napredovati. Koristili su tenkove serije "E", najnovije strojeve teške sedamdeset tona. SSSR je izdao IS-7, sposoban odoljeti mastodontima. Počeli su se pojavljivati i srednji tenkovi T-54.
  Pojačala se i Britanija, koja je započela ofenzivu u Ekvatorijalnoj Africi. Tu su pomogle i američke kopnene jedinice. Za rat na Pacifiku Amerikancima nije trebalo mnogo vojnika i tenkova. Tako su počeli istiskivati naciste iz Afrike. Sada su saveznici shvatili da se neće moći sjediti, te da neprijatelja treba slomiti i pritisnuti. U ljeto i jesen, SAD i Britanija uspjele su ponovno zauzeti značajan dio Afrike, pa čak i protjerati Nijemce iz Somalije i Etiopije.
  Nijemci nisu bili u stanju razviti ofenzivu protiv Moskve, zaglavljeni u pozicionim borbama. Zimi je Staljin udario na Tursku. Crvena armija je porazila osmanske trupe i zauzela Kars, Erzurum i Tanrog. Nijemci su bili prisiljeni prebaciti značajne snage kako bi spasili saveznika. Ali Crvena armija, neočekivano je udarila u blizini Lenjingrada, tamo je odnijela veliku pobjedu.
  Došla je 1948. godina... U proljeće su Nijemci ponovno pokušali napredovati. Uspjeli su stvoriti originalni piramidalni tenk neprobojan iz svih kutova snimanja. A s ovim strojem su bile povezane velike nade. Promocija je započela u svibnju. Nakon dva mjeseca tvrdoglavih borbi, nacisti su se približili Smolensku.
  Piramidalni tenkovi pokazali su svoju borbenu učinkovitost, ali su često bili razneseni minama. Nijemci nisu uspjeli zauzeti grad i opkolili su ga. Ali u Africi su saveznici postigli velike uspjehe, protjeravši Nijemce iz Egipta. Japan je također bio poražen, izgubivši mnoge otoke i Filipine. U jesen su Nijemci napredovali dalje na istoku, u središtu, ponovno se približavajući Lenjingradu.
  Njemačko je zrakoplovstvo još uvijek bilo jače od sovjetskog, posebice po kvaliteti. No, krajem 1948. na frontu je počeo stizati MIG-15. Sovjetski mlazni stroj bio je inferiorniji od njemačkog u brzini i naoružanju, ali je bio lakši za manevriranje. I Amerikanci su poboljšali svoj učinak. Zimi 1949. sovjetske trupe potisnu Nijemce iz Lenjingrada i potisnu ih natrag u Smolensk.
  A Amerikanci su zajedno s Britancima istjerali naciste iz Afrike. U proljeće 1949. i Turska se povukla iz rata.
  Treći Reich je također izgubio kontrolu nad Bliskim istokom. Položaj nacista se pogoršao. Nisu se usudili napredovati prema istoku, već su krenuli u čvrstu obranu. Sovjetske trupe, koristeći tenkove T-54 i IS-7, pokušale su probiti obranu Wehrmachta. Ali nacisti su čvrsto držali blok. Neuspjehom je završio i pokušaj saveznika da se iskrcaju u Španjolskoj. Akcija je nešto bolja bila na Siciliji, gdje je uz pomoć lokalne mafije postignut uspjeh. Već je jedanaesta godina od početka Drugoga svjetskog rata.
  Sve su zemlje izrazito iscrpljene i izrazito umorne. Globalna ekonomija bila je preopterećena. I svi su htjeli što prije završiti borbu. Osobito teško izmršavi Nijemci i Rusi.
  Staljin je Hitleru ponudio mir pod uvjetima nulte opcije: povratak na prijašnje granice i razmjena zarobljenika - sve za sve! No, Fuhrer je pristao samo na primirje, ne želeći odustati od okupiranog teritorija. Osim toga, u Njemačkoj su već bili dovršeni radovi na stvaranju atomske bombe, a već su postojale i interkontinentalne rakete.
  Sjedinjene Države su razmatrale korištenje atomske bombe. Ali dok su se bojali pokvariti u Europi. I bacili su ga u prosincu 1949. na Japan. Posljedice razaranja bile su strašne. I sličan je nagovještaj u Njemačkoj shvaćen. Fuehrer se obratio naciji i predložio da se razmotri pitanje dostojanstvenog svijeta. Ali onda se predomislio... Došla je nova 1950. godina. Sovjetske trupe krenule su u novu ofenzivu na frontu.
  Obrana Nijemaca bila je vrlo čvrsta. I saveznici su napredovali kroz Italiju, gdje je došlo do vojnog udara, i uklonili Mussolinija. Ali piramidalni njemački tenkovi bili su brojčano veći od Patona i Challengersa. Posebno je teško popustio Amerikanac Paton, koji ni na blizinu nije mogao probiti oklop njemačkog tenka. I saveznici su počeli krvariti.
  Da, i neranjivi njemački diskovi nanijeli su ogromnu štetu Sjedinjenim Državama i Britaniji. Za sada je njemačko zrakoplovstvo zadržalo kvalitativnu nadmoć nad saveznicima. Ljetni pokušaj slijetanja u Normandiji završio je neuspjehom. Istina, krajem kolovoza, nakon nuklearnog bombardiranja, Japan je kapitulirao. Zapad je razvezao ruke. No, Sjedinjene Države se nisu usudile upotrijebiti nuklearno oružje, pa su ih mogli prekriti interkontinentalni balistički projektili Trećeg Reicha.
  Crvena armija se približila Dnjepru u centru, ali je također zaustavljena. Snage obiju strana bile su iscrpljene do krajnjih granica... I konačno, 25. studenog 1950. Truman je Hitleru ponudio mir, pod paritetnim uvjetima. Odnosno, Europa ostaje s Trećim Reichom, s izuzetkom Sicilije i onoga što je ostalo od Italije. Staljin ide na kompromis: granice SSSR-a 1939. Odnosno, Nijemci se malo povlače, odriču se teritorija, ali dobivaju neke akvizicije.
  Francuska, Belgija, Nizozemska i druge neobične ostaju pod njemačkom kontrolom, ali dobivaju određenu autonomiju. Odnosno, stvara se nešto poput Europske unije. Treći Reich okončava genocid nad Židovima i Ciganima, iako neka zakonska ograničenja njihovih prava mogu ostati. Trgovinski odnosi se obnavljaju u potpunosti. Zemlje se obvezuju poštivati suverenitet drugih.
  Odštete se nikome ne nameću. Zatvorenici se razmjenjuju za sve.
  Staljin i Hitler bili su toliko umorni da su prihvatili takvu ponudu. Sjedinjene Države pobijedile su više od ostalih, pa su uspjele uključiti Kinu i Aziju u svoju sferu utjecaja. A Britanija je, zajedno s Amerikom, uzela Afriku.
  Njemačka je ozbiljno iscrpila ljudske resurse. U njemu je Fuhrer službeno uveo poligamiju. SSSR je ostao bez teritorijalnih akvizicija primljenih u trideset i devetoj, četrdesetoj godini. I bio je teško iscrpljen.
  
  
  AUKCIJA RUSKIH ROBOVA U NEW YORKU
  Djevojke su trčale, bljeskajući golim, okruglim, ružičastim štiklama.
  Andriana se sjetila ove pogodbe u New Yorku. Zaprosio ju je, dakle, lokalni, prilično veliki mafijaški bos. Vrijeme je pravo da se okupilo mnogo bogatih ljudi. I sasvim je moguće pričvrstiti djevicu iz Rusije.
  Andriana je stavljena na aukciju pokrivena velom i u kupaćem kostimu. Kako ne bi odmah otkrili njegove čari.
  Hodala je s nekim strepnjom. Desno i lijevo od nje hodale su djevojke u kožnim jaknama.
  Andriana se u visokim potpeticama nije osjećala previše ugodno. Ali ona to ne može podnijeti.
  Aukcijska soba bila je vrlo velika. Tamo je sjedila brojna publika: i muškarci i žene, pa čak i tinejdžeri. Bilo je i Arapa i crnaca, i Azijata, i bijelaca, i iz Rusije...
  Odabrano je vrijeme i mjesto... Ali Andriana se osjećala posramljeno pred nekoliko tisuća muškaraca, žena i mladih, bila bi skinuta gola kao Angelica u filmu. Ovo je sramotno i ponižavajuće! Ali u isto vrijeme uzbuđuje, a samo poniženje izaziva ugodnu klonulost u tijelu.
  Ona je poput srednjovjekovne robinje, koju će svući do gola, a tisuće muškaraca će je gledati požudnim pogledima... Oh kako super!
  Zbog ovakvih uzbuđenja vrijedilo je otići na dražbu. I nemojte biti previše tužni što će samo jedan posto od ukupnog iznosa pripasti vama!
  Ovdje je izašla u visokim potpeticama i prekrivačima. Viša je od prosjeka za ženu, šest stopa, a cipele je čine još višom.
  Publika se pali, manekenkine proporcije... Kosa joj je svezana i kasnije će biti puštena.
  Početak trgovanja je najavljen... Iznos je obično mali, ali brzo raste.
  Ovdje djevojke skidaju prvi veo i otkrivaju gornji dio lica, a pritom ostavljaju prekrivenu svoju divnu kosu boje lišća.
  Vidljivo je bilo Andrianino visoko preplanulo, glatko čelo, njezine smaragdno-safirne oči. A nos i donji dio lica i dalje su prekriveni... Ali samo je pogled njezinih izražajnih očiju, u kojima se čitala sram, i nehotično drhtanje od prirodnog ženskog stida, doveo publiku...
  Originalna cijena za noćenje s djevicom je sto dolara!
  Odmah vrisni:
  - Dvjesto dolara!
  - Tristo!
  - Četiri stotine!
  - Petsto!
  - Tisuću!
  Arapin u žutom turbanu progunđa:
  - Dvije tisuće!
  Amerikanac sa zlatnim lancem zarežao je:
  - Tri!
  Poslovni čovjek iz Rusije, rekao je bogatim basom:
  - Pet tisuća dolara!
  Nastala je stanka... Ne zato što se broj ove publike činio prevelikim. Ne, postoje poslovni ljudi iz cijelog svijeta koji su u stanju izložiti i izložiti sto milijuna dolara za pikasovsku ili Van Goghovu mast. Ali oni žele nastaviti proces svlačenja.
  Evo cure u crvenim maskama i kožnim jaknama, s rukama u tankim medicinskim rukavicama, skidaju još jedan pokrivač. I otvaraju djevojčinu hrabru bradu, grimizna usta, graciozan nos. Sada je njeno divno anđeosko lice vidljivo u cijelosti. A veliki ekran u aukcijskoj sobi prikazuje slatko, djevojačko lice izbliza.
  A publika urla od divljenja.
  - Deset tisuća dolara!
  Uzvikuje Amerikanac sa zlatnim lancem!
  - Dvadeset tisuća!
  Šejh urla u zelenom turbanu s velikim smaragdima.
  Englez u fraku uzvikuje:
  - Trideset tisuća!
  Hindu s draguljima ciči:
  - Četrdeset!
  Mladić od petnaestak godina, škripi, mičući prstima u dijamantima:
  - Pedeset tisuća!
  I opet stanka ... Naravno, iznos za jednu noć s djevicom, pa čak, najvjerojatnije lažni, ne izgleda tako mali. Eto, više od Andriane je prevelika djevojka da bi se činila nevinom. Ali publika je vrlo bogata i hirovita. I sada u žaru cjenkanja, kada želi nadmašiti jedno drugo.
  Ali još više želim vidjeti daljnji proces izlaganja. A sada je s Andrianinih ramena skinut sljedeći veo, otkrivajući gornji dio grudi i ruke. Preplanuo, graciozan, mišićav. Već se vidi gornji dio grudnjaka, a ramena su snažna, a u isto vrijeme vrlo seksi.
  Andriana ponovno zadrhti i završi. Sve je gola.
  Trgovanje se ponovo nastavlja...
  - Šezdeset tisuća!
  Šejh urla!
  - Sedamdeset tisuća!
  - Osamdeset!
  Izgovorio Amerikanac sa zlatnim lancem!
  - Sto tisuća!
  Amerikanac s ogromnim rubinom na prsima zarežao je.
  - Sto dvadeset tisuća!
  Mladost je opet zacvilila!
  Šejh u zelenom turbanu i smaragdima je urlao:
  - Sto pedeset tisuća!
  Hindu Raja je zagrmio:
  - Dvjesto tisuća dolara za zvijezdu aukcije!
  I opet je došlo do stanke u ovoj dražbi. Javnost čeka razotkrivanje nagrade i upaljena je do krajnosti.
  Ovdje skidaju još jedan veo s djevojke i izlažu je do bokova.
  Vidi se tanak struk, uska traka tkanine na punim prsima i reljefne pločice štavljene preše. Sada je Andriana gotovo gola do struka.
  Publika doslovno urla.
  Ruski biznismen sa sibirskom bradom zagrmio je:
  - Tristo tisuća!
  Šeik u smaragdnom turbanu zarežao je:
  - Četristo tisuća!
  Amerikanac s rubinom izdao je:
  - Petsto tisuća!
  Mladost s dijamantnim prstenovima cvilila je:
  -Šest stotina tisuća...
  Hindu Raja je promrmljao:
  - Sedamsto pedeset tisuća!
  Još jedna pauza... Ovdje su već iznosi postali ozbiljni, ali daleko od pogubnih za oligarhe i milijardere. Međutim, svi žele daljnje izlaganje ljepote. Pogotovo vidjeti njezine noge, takav užitak za muškarce.
  I sada se posljednji veo ne skida sa .... A sada su mišićave graciozne noge gole. Andriana je ostala u gaćicama, grudnjak u prozirnim cipelama s visokom potpeticom. A njezine snažne, preplanule noge tako uzbuđuju muškarce.
  Prije toga zagrmi tihi sijedokosi šeik duge brade:
  - Milijun dolara!
  A to je već određena psihološka granica. Publika diže buku...
  Mladić drhtavim glasom kaže:
  - Milijun stotina!
  Šejh u turbanu s velikim smaragdima pjevuši:
  - Milijun dvjesto!
  Ruski oligarh, koji nosi tamne naočale, kaže:
  - Milijun i četiri stotine!
  Amerikanac s velikim rubinom:
  - Milijun petsto!
  Odjednom crnka ulazi u tog:
  - Milijun sedamsto!
  Šejh u smaragdnom turbanu nije inferioran:
  - Milijun osam stotina!
  Hindu Raja vrišti:
  - Dva miliona!
  Još jedna stanka... Sume su bile solidne. Ali ipak su dali više za arapske konje. A ovdje je djevojka samo na jednu noć. I iako kolosalna ljepotica, ali jedva prava djevica.
  Ali ljudi žele vidjeti njezinu kosu... I Andrianov se rupčić makne. A kosa joj je zlatna, lisnata kiša klizi joj s ramena. I raspršuju se, tako divno, kao zrake sunca.
  Publika je jednostavno u čudu... I cjenkanje oživi!
  Mladost je zacvilila:
  - Tri milijuna!
  Šeik u smaragdnom turbanu zagunđa:
  - Četiri milijuna!
  Crna žena je viknula:
  - Pet miliona!
  Nastala je kratka stanka... Iznos je već bio pristojan. Iako još nije rekord za licitiranje. Ali ipak, ovo nije Van Goghova slika, već samo jedna noć s djevojkom. Neka bude lijepo napisano....
  Slijedi još jedna gesta... Ovaj put grudnjak je skinut. Andriana je to očekivala, ali odjednom je osjetila tako užasan sram da se počela opirati... Djevojke se nisu mogle nositi s njom. Dva su se loptica zakotrljala do Andriane i ispružila ruke. Zatim je grudnjak uklonjen. I prekrasne grudi su bile otkrivene. I kožu
  djevojka je blistala od znoja.
  Njezin iskreni poriv skromnosti i otpora jako je provocirao javnost. Mnogi su vjerovali da je to prava djevica, a to je bilo uzbudljivije čak i od ružičastih pupoljaka na prsima.
  Prije toga je tihi šeik u turbanu posutom dijamantima zarežao:
  - Sedam milijuna!
  Crna žena je zacvilila:
  - Osam milijuna!
  Amerikanac s rubinom je zalajao:
  - Devet milijuna!
  Ruski oligarh je zalajao:
  - Deset!
  Šeik u turbanu optočenom dijamantima zaurlao je:
  - Petnaest!
  Dvorana je zujala... Ovo je već ozbiljnije... Međutim, takva djevojka koju krupni muškarci drže za ruke da ne pokrije prsa. Kako je to cool. Sve u svemu, divno i dirljivo. Andriana je stvarno, jako posramljena i osjeća se divlje sram. I ujedno uzbudljivo i ugodno. I
  Koliko je cijenjena!
  To je super!
  A sada je sluškinje drže, skidaju posljednju krpu - gaćice... A sada su na Andrijanu ostale samo prozirne cipele.
  I ona se trza i izvlači ruku iz kvačila ambala, pokrivajući njedra Venere. On joj već sa svoje dvije debele šape oduzima ruku i razotkriva je.
  Andrianino lice je iskreno uznemireno i jako se posramila. Gusta grimizna boja preplavila je njušku i to još više uzbuđuje publiku!
  Crni milijarder uzvikuje:
  - Dvadeset milijuna!
  Šeik u dijamantima viče:
  - Trideset!
  Amerikanac s rubinom urla:
  - Četrdeset!
  A Hindu Raja kaže:
  - Pedeset milijuna!
  Šeik s dijamantima urla:
  - Šezdeset!
  Crni milijarder u kožnoj jakni vrišti:
  - Sedamdeset!
  Ruski oligarh u tamnim naočalama uzvikuje:
  - Osamdeset milijuna!
  Mladost odjednom cikne:
  - Devedeset!
  Sikću na njega. Uzvici, a imaš toliko šteneta!
  Crni milijarder u kožnoj jakni promrmljao je:
  - Sto milijuna!
  Nastala je stanka... Ovo je već stvarno kolosalan iznos. Da, samo za djevicu iz Rusije. Nije li previše? Koliko platiti samo jednu noć? Da, za taj iznos možete kupiti milijun iskusnih prostitutki.
  Nisu li prezaposleni...
  Kuš je već bio dovoljan, a aukcionar je podigao čekić i počeo pjevati:
  - Sto milijuna dolara puta... Sto milijuna dolara dva....
  Andriana se zgrčila. Pa, mora prenoćiti i relativno mladi Afroamerikanac. Ali ona će u džep staviti cijeli milijun dolara! Prilično pristojno! Ima nade da je on primjer duša, a možda čak i zadovoljstvo!
  Andriana se osjećala uzbuđeno, a u mislima je već zamišljala burnu noć sa zgodnim i vrlo bogatim crncem.
  Ali tada je djevojka u kožnim jaknama dala znak ... I oštrim pokretima su joj strgnuli cipele. Uklonili su zadnji dio zahoda, čime Andrian nije bio samo gol, već i bos.
  A njene noge bez cipela su tako graciozne i dirljive, a pete su joj okrugle, ružičaste.
  Obično tijekom takvih aukcija djevojke do kraja imaju cipele s visokom potpeticom. Ali Andriana, vrlo seksi, i s neobičnom gracioznošću i savršenstvom linije stopala i potplata. I tako je preslatka bosa. Pogotovo kada je prikazano izbliza na ekranu...
  A ruski oligarh je zarežao:
  - Sto dvadeset milijuna!
  Crnac je zaurlao:
  - Sto pedeset!
  Arapski šeik u turbanu posutom dijamantima zagunđa:
  - Dvjesto milijuna!
  Uslijedila je napeta stanka...
  Aukcionar je podigao čekić i promrmljao:
  - Dvjesto milijuna puta... Dvjesto milijuna dva...
  Andriana je zatresla bose noge, a crni milijarder je zagunđao:
  - Dvjesto pedeset milijuna!
  Ruski milijarder je, ne popuštajući, ispalio:
  - Tristo milijuna!
  Šeik s dijamantima je viknuo:
  - Četiri stotine milijuna!
  Iako su mnogi imali veća bogatstva, ali odmah izložiti toliki iznos u gotovini je propast. I može poremetiti proizvodnju.
  Aukcionar je podigao čekić i počeo govoriti, što je sporije moguće:
  - Četiristo milijuna puta, četiristo milijuna dva .... Četiri stotine milijuna tri... i čekić mu se nesigurno trznuo.
  - Milijardu dolara!
  Čuo sam da netko škripi!
  I svi su se okrenuli... Bio je to Japanac s tamnim naočalama koje su mu prekrivale polovicu lica. Imao je amblem mafije - Yakuza!
  Svi su se smrzli - cijela milijarda!
  Aukcionar je podigao čekić i upozorio:
  - Djevojka ti se daje samo na jednu noć! S njim možete učiniti sve, samo nemojte ubijati ili ozbiljno sakatiti!
  Japanac je kimnuo.
  - Neću pokvariti!
  I čekić se podigao, riječi su se izlile:
  - Milijardu puta! Milijardu dvije! Milijardu tri! Prodano Lordu Yamamotu!
  Andriana je puštena na slobodu. I potpuno gola i bosa otišla je do loži, gdje je sjedio šef japanske mafije okružen čuvarima. Andriana je osjetila snažan strah, a ujedno i uzbuđenje. Za milijardu dolara morat će napraviti nešto neobično i to je cool! S druge strane, postala je bogatija za deset milijuna dolara, što je super!
  Kako je sve ispalo divno, a čekaju je nove avanture.
  Yamamoto je naredio:
  - A sad je spakirajte u okove, neće joj trebati odjeća!
  Andriana se nervozno zahihotala i odgovorila:
  "Nemam što izgubiti osim svojih lanaca!"
  
  OBRANA RAJZANA I SLEĆANJE POPADATSEV
  Thomas Lincoln, mašući mačevima i sasjekajući mongolsko-Tatare koji su se gurali, pjevao je:
  - Ne samo mač, ne samo bič! Ali kruna treba laži! Uostalom, bez nje i dvije minute - nemojte sjediti na prijestolju!
  Dječak terminator trčao je vjetrenjačom svojim mačevima, rušeći Mongole koji su se penjali na zidine Rjazana, i nastavio pjevati:
  - Ponekad pomoćnik u svemu,
  Ponekad vješto boli...
  I zovemo je sveticom
  I nazovite to podlim!
  Maria Kovaleva i Yuliana Konovalova, ove lijepe i vrlo mišićave djevojke, koje su sasjekle pritisnute Tatare, pokupile su:
  - Laži nisu bez razloga u svim kraljevstvima,
  Voljen u svakom trenutku...
  Laži su lijepe kada su korisne
  I strašno kada je štetno!
  Tom, ovaj zgodan, mišićav dječak, koji je udarao po pritisnutim nukerima, cvrkutao je:
  - Neka nam je carstvo u slavi!
  Maria Kovaleva, sasijekući naseljene Mongole, potvrdila je:
  - Neka je u slavi!
  A djevojka je bacila svoje gole nožne prste, smrtonosnom snagom, razornu granatu od piljevine.
  Juliana Konovalova, probijajući napadače Tatare, također je urlala na sve strane:
  - Za domovinu i Staljina!
  I gola, isklesana noga, kao ubilački dar smrti, razdire mongolske rati.
  Djevojke se bore, iskreno, očajnički i hrabro. I ozbiljno rezati neprijatelje.
  Iako se čini da je horda Batu Khana nebrojena. Četiri stotine tisuća konjanika penje se na juriš. Prema vremenima trinaestog stoljeća - nebrojena vojska.
  Ali susrela ih je desantna snaga Popadana, koju je predvodio svemogući Bog Stvoritelj, Thomas Lincoln.
  Gerdina tenkovska posada već ulazi u bitku. Djevojka terminator je upravo ovdje.
  Četiri ljepotice na tenku AG-100 s tri topa i dvanaest strojnica.
  Potekle su iz igre, alternativnog svemira, koju je također stvorio dječak demijurg Thomas Lincoln.
  Tamo, zatvorenik u Trećem Reichu, profesor pomaknute psihe, Nimbul je pomogao Hitleru. Naime, stvorio je oružje koje djeluje na kontrolu vremena. I uzeli su i potopili englesku flotu u oluji. Uslijedilo je iskrcavanje njemačkih trupa u Britaniju.
  Tijekom iskrcavanja nacisti su koristili i svoju trgovačku flotu. Kao rezultat toga, deseci odabranih divizija završili su u Britaniji u kolovozu 1940. I metropola je zauzeta za deset dana.
  Na prijestolje je postavljen legitimni, pronjemački engleski kralj. I formirana je nova nacistička vlada. Većina kolonija i britanska flota ga je prepoznala.
  Führer je imao velike resurse pod kontrolom. I strahujući da će Sjedinjene Države, koje imaju kolosalan gospodarski potencijal, ponovno naoružati vojsku, odlučio je da će SSSR pričekati. I da će Staljin ostati vjeran paktu o nenapadanju.
  U međuvremenu je bolje pobijediti Ameriku. Prvi je zauzet Island. Tada su Nijemci počeli stvarati uporište u Argentini, a odatle u Brazil.
  Nacisti su aktivno gradili podmorničku i površinsku flotu. Koristili su resurse kolonija i Europe. Rad se posebno ubrzao nakon što je Speer postao ministar za naoružanje i streljivo Reicha.
  Tada su se pod njegovim vještim upravljanjem podmorski brodovi počeli graditi mnogo brže.
  I također razvijati zrakoplovstvo. Novi, napredniji Yu-188 brzo je stavljen u seriju i njegova proizvodnja je povećana. Focke-Wulf je brzo dobivao na zamahu. Bilo je i naprednijih boraca.
  Marseille je postao zvijezda u usponu. Ovaj pilot je slavu stekao u borbama s američkim zrakoplovima. Nakon što je postao prvi pilot koji je premašio stotinu i pedeset zrakoplova, dobio je: Viteški križ Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Međutim, razdvajanje Amerike oceanom, činjenica da se uz svu želju ne mogu prebrzo graditi velike površinske brodove, rat se odužio.
  Iako su izgrađeni i nosači zrakoplova i bojni brodovi.
  I postupno su Nijemci i Japanci koji su otvorili drugu frontu protiv Sjedinjenih Država, porazivši Amerikance u blizini luke Peru, pritisnuli carstvo orlova.
  Nijemci su bili jaki. Godine 1943. dobili su vrlo jak lovac ME-309 i bombarder Yu-288. Koje su puno jače od američkih.
  Hitler je prijetio da će pomesti Ameriku bombama.
  Naravno, tenkovi su se pojavili u seriji: "Tigar", "Panther", "Lion". U drugoj polovici 1943. pojavljuju se "Panther" -2, "Tiger" -2 i "Maus". I nepobjedivi mlazni lovac ME-262, kojem nije bilo ravnog, ušao je u seriju. A Yu-488 je prvi serijski četveromotorni zrakoplov. A TA-400 je prvi svjetski bombarder sa šest motora. I najnovije jurišne puške MP-44, i još mnogo toga. Uključujući mlazne bombardere "Arado". Kao rezultat toga, Nijemci su zauzeli Kanadu i napali SAD sa sjevera.
  A na drugom krilu okupirali su Meksiko zajedno s Japanom i napali Ameriku na jugu.
  I konačno, 1944. Sjedinjene Države su kapitulirali, a okupirali su ih Japan i Treći Reich.
  Gerda je bila jako ponosna na svoje pobjede. I djevojka je slomila mongolske trupe. Njezini goli nožni prsti pritiskali su tipke navigacijske palice i rušili nukere u gomilama.
  Charlotte je također mlatila neprijatelja, pritiskajući gumbe nogama. I gađanje Mongola iz mitraljeza. Ona je vrlo agresivna djevojka.
  Djevojka viče:
  - Za prvi komunizam na svijetu!
  Christina puca vrlo precizno, a njezine bose noge tako spretno pritišću gumbe i pucaju u Batu Khanove militante. I istrijebi protivnike divljim bijesom gladnih pantera.
  Christina viče:
  - Za slavu Trećeg Reicha!
  Magda također vodi vrlo dobro usmjerenu vatru. Slome mongolsku vojsku, razbiju je u čips ili u krvavu salatu. I ne zaustavljajte njemačke ljepotice.
  Imaju bose noge, a prstima vješto pritišću tipke joysticka i pogađaju protivnike.
  Magda pjeva:
  - Afrika je strašna, da, da, da! Afrika je opasna, da, da, da! Ali veliki Reich, rečeno nam je da ne lutamo! Svi smo mi Mongoli ... kositi kao kosa! Uspjeh djevojaka - iako je bosa!
  Djevojke su jako lijepe i konkretno mlati Batu Khanovu vojsku.
  Tom Lincoln je zarezao, a njegovi mačevi produljili su se za desetke metara, odsjekavši Mongole poput britve sapunanih dlačica.
  Dječak je pjevao:
  - Sve ću pomesti,
  Sve ću pomesti!
  Čekamo uspjeh
  Za čistoću!
  A dječakove bose noge također će baciti grašak sa snagom uništenja.
  I raspršit će Mongole na sve strane. A razaranja su ogromna.
  Maria Kovaleva namignula je dječaku demijurgu. Bacila je svoje gole nožne prste, ubojiti dar smrti, i slomila mongolske vojnike.
  Marija je tvitala:
  - Za svemir i komunizam!
  Juliana Konovalova je zarežala, golom petom podlegla daru smrti:
  - Za veličinu naše domovine!
  A sad cure još bije iz pupka borbenim munjama. Borbene ljepote - ne govorite ništa!
  Gerda također puca iz tenka serije AG. Kad je SAD kapitulirao, Adolf Hitler je htio napasti SSSR. Ali Japan je počeo postavljati zahtjeve protiv Trećeg Reicha.
  I Hitler je 20. travnja 1946. započeo rat sa samurajima. I bacio je u bitku svoje nove tenkove iz serije "E". I zgnječimo japanske trupe, kao travu za kosu.
  Staljin je također odlučio ne stajati mirno. I ponudio je otvaranje fronta protiv zemlje izlazećeg sunca.
  Hitler je pristao, ali pod uvjetom da SSSR dobije natrag samo južni Sahalin, Kurilsko otočje i Port Arthur s Mandžurijom. I ništa više od toga.
  Staljin je pristao na to. Već je proširio svoj teritorij. Što se ludog profesora tiče, pomogao je nacistima u stvaranju letećih tanjura. A ti su se strojevi kretali s deset zvučnih brzina i pucali laserima.
  Glavni njemački tenk bio je E-50. Njegova težina bila je sedamdeset tona. Prednji oklop je 250 mm, bočni oklop je 170 mm, a top je 105 mm s duljinom cijevi 100 EL. A ovo je vrlo produktivan tenk. S motorom od 1500 konjskih snaga - prilično okretan.
  A Japanci naravno ne. I nisu u stanju zaustaviti naciste.
  I velika je ofenziva fašističkih trupa. Na svim frontama u isto vrijeme.
  Napreduju i Staljinove trupe. No njihovo je zrakoplovstvo malo zaostajalo. Nema mlaznica. A Japan već ima takve letjelice. Ali sovjetski tenkovi su relativno dobri. I ne bez uspjeha se bore.
  Iako je serija KV zastarjela. Savršeniji Ises pojavio se u četrdeset i petoj godini. Takva je obitelj. Ali ni do sada takvih tenkova nema previše.
  Kasniji T-34-85, koji se počeo proizvoditi od četrdeset četvrte godine. I postao je glavni tenk u vojsci SSSR-a.
  Sovjetske trupe krenule su u ofenzivu i pritisnule Japance.
  Hitler je primijetio:
  - Ruski medvjed je dobio grumen šećera!
  Guderian je upitao:
  - I što ćemo s tim?
  Fuhrer je odgovorio:
  - Slatko za užinu!
  Već u prva tri mjeseca borbi japansko je carstvo izgubilo gotovo polovicu svojih posjeda. Samuraji su imali veliku vojsku, ali su bili previše inferiorni u kvaliteti tehnologije.
  Borbe su pokazale da je čak i sovjetski T-34-85 jači od masovnog japanskog stroja. A to je loše za samuraje.
  A protiv letećih tanjura uopće nema prijema. Zbog snažnog laminarnog mlaza gotovo ih je nemoguće oboriti.
  I oni sami pale laserima, toplinskim zrakama i ultrazvukom. Zato pokušajte ovo prevladati.
  Osim toga, Treći Reich ima mlazne zrakoplove na svojoj visini, i podmornice s pogonom na vodikov peroksid i još mnogo toga.
  Postoje čak i podzemni spremnici. A ovo je oružje protiv kojeg - pokrov! Sve japanske baterije lete odjednom, i bacaju se na vrh. Osim toga, kontrola nad vremenom, kada oluje doslovno potapaju sve samurajske brodove. Ne, Japanci su se morali suočiti s vrlo opasnim neprijateljem.
  Tri mjeseca kasnije, Japanci su također protjerani iz Mandžurije. Najtvrdokorniji je bio napad na Port Arthur od strane sovjetske vojske. U borbama je stigao eksperimentalni tenk IS-7, težak sedamdeset osam tona, naoružan s osam strojnica i topom od 130 milimetara. I ovaj stroj je uništio japanske baterije i samohodne topove.
  I sama Alenka bila je veliki ratnik. A na IS-7 se borila sa samurajima za Port Arthur. Ponovno osvajanje grada koji je nekoć pripadao carskoj Rusiji. I treba ga vratiti.
  Snažan hitac iz pištolja, i odmah su tri japanska topa prevrnuta lafetima.
  Ali sada je Svemogući dječak demijurg poslao Alenku da se bori protiv mongolsko-tatarske horde. A ratnici su sada na IS-12 naprednijeg i moćnijeg modela, s deset mitraljeza, 152 mm i prilično brzom puškom. A djevojke udaraju iz ovog tenka koristeći joystike.
  Anyuta je pritisnula gumb golim prstima. Iz pištolja je izletio visokoeksplozivni projektil. I kako pasti na gomilu Mongola. Odmah su stotine i pol nukera potrgane i osakaćene.
  Tada je Allah pucao. Ovo je lijepa crvenokosa djevojka, ispaljena iz mitraljeza. I kako je počela kositi tatarske redove.
  A crvenokosa je zagugutala:
  - I prvo odmrzavanje, u snu vidim Staljina ...
  Marija je također mlatila neprijatelje, pritiskajući gumbe golim nožnim prstima i gugućući, pokazujući zube:
  - I zatrpana leševima, moja mila Rusija!
  Olympias, ova herojska djevojka vozila je tenk, dajući Mongolima stotonsko vozilo sa širokim gusjenicama.
  Djevojka je pjevala:
  - Za domovinu na slavu Rusije!
  Alenka je golim nožnim prstima pritiskala tipke joysticka, udarala po neprijatelju. Razbila je mnogo nukera i zaurlala:
  - Naša domovina je SSSR!
  Olimpijada, smrskavši gomilu konja i mongolskih vojnika, složi se:
  Nema ljepše domovine-Rusije,
  Bori se za nju i ne boj se...
  U svemiru nema ljepše zemlje -
  Cijeli svemir je baklja svjetla Rusa!
  Pet ratnica u bikinijima pokazalo je pravu i neodoljivu snagu. I
  Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne!
  Počeli su uništavati mongolsku vojsku. I pištolj radi i radi...
  A Gerda ima tri pištolja na AG-100. A na tenku su četiri djevojke i dvanaest mitraljeza. I još učinkovitije i brže nokautiraju Mongol-Tatare.
  Gerda je bila ratnica od Svemogućeg. I ono što jednostavno nije doživjela. Također je sudjelovala u mučenju. Posebno je volio mučiti dječake. Toliko su mučili zgodne tinejdžere općenito da im se vrtjelo u glavi.
  Ali to je druga priča. Pogotovo kad su pionirima pekli gole, okrugle, dječje štikle. I doslovno su urlali od boli.
  Japan je odolijevao deset i pol mjeseci prije nego što je propao pod ogromnim izgledima.
  Gerda je prisilila cara Zemlje izlazećeg sunca da klekne i poljubi joj bosu nogu. Mikado je potom poljubio i Charlottine bose noge. Sljedeće su Christinine gole pete. I konačno, goli, graciozni potplat zlatokose Magde.
  Tako lijepe djevojke da im je car osobno ljubio i lizao gole, graciozne, mišićave noge.
  Sada su pucali na mongolske rati iz topova, a neprijatelju nisu dali ni najmanje milosti. Ratnici su ovdje jednostavno briljantni.
  I visokoeksplozivne granate, pa razbijaju sve ove stepske stanovnike. I istrijebi ih bez imalo sažaljenja i sumnje.
  Gerda je pjevala:
  - Doći će doba komunizma, u arijevskom!
  I namignuo!
  A ovdje je posada Elizabeth. Djevojke su se borile na eksperimentalnom tenku T-54. I borili su se protiv Japanaca. Japanski tenkovi nisu baš dobri. Najjači od njih kopiran je iz Panthera. Ovaj auto je definitivno zastario.
  Ali u ovom slučaju Panther praktički ne uzima T-54 u čelo. Ali može se probiti sa strane. A to diktira posebnu taktiku. Za prednji oklop sovjetskog tenka opasne su samo japanske samohodne topove s topom 88 mm 71 EL i topom od 150 mm.
  Elizaveta je, ispalivši 100-milimetarski top, probila japanski tenk iz velike udaljenosti i cvrkutala:
  - Za svetu Rusiju!
  Elena je također pucala. Srušila je japanski auto i zacvilila:
  Mi ćemo posjedovati ovaj svijet!
  Ekaterina je mlatila golim, isklesanim nogama i primijetila:
  - Za nova dostignuća komunizma!
  Ratnici su vrhunski.
  Yephrasinya ga je uzeo i također ga udario, ovaj put mitraljezom, i zagugutao:
  - Za moj svemirski svijet!
  I s golom petom, kako pritisnuti. I smrtonosni projektil poletjet će protiv Japanaca.
  Ne, to su djevojke koje neće iznevjeriti nijednu vojsku.
  Japan je poražen.
  A sada su ratnici prešli na napredniji tenk T-64 i iz njega tuku mongolske vojnike.
  A pištolj sovjetskog tenka tako mlati fašističke redove. I granate se ispaljuju jedna za drugom.
  Elena je opalila golim nožnim prstima i zabilježila cerekajući se, pokazujući zube:
  - Jako je lijepo, tako se pobjeđuju neprijatelji!
  Ne zaustavljajte djevojke. A mitraljezi sipaju metke kao tuču. A Mongoli su nagomilani u humke. I masa ubijenih i osakaćenih mongolskih tijela.
  Ogromna masa ubijenih ratnika Batu Khanove vojske. Ovako su se djevojke razišle.
  primijeti Ekaterina, namignuvši prijateljima. I pokosio red Mongola rafalom iz mitraljeza:
  Vladat ćemo zauvijek!
  Elizabeth Witty je primijetila:
  - Ovo je naša moć bit će tako cool!
  Djevojka je golim prstima počela pritiskati tipke džojstika i bez imalo sažaljenja i problema razbijati tatarske pukovnije. A ratnik nije hladniji.
  Upravo je njihova školjka raznijela Guyuk Khana u krvave komadiće. I tada se činilo da Tatari nisu dovoljni.
  A iz školjke koju je Gerda donijela, istrgnut je i Khan Burundai. Bio je poznat po silovanju princeze Vladimirske nakon što je zarobljena. Da, ovo je pohotni kan.
  A sada se njegova Njemica raspala u komadiće.
  A sada se Thomas Lincoln bori kao pravo čudovište, i siječe Mongole.
  Dječak vrti svoje mačeve poput propelera. I slaže puno protivnika u hrpe. I čini se kao da britva odsiječe bradu. I takav Svemogući dječak iskričav.
  I tako je i Marija Kovaljev uzela svoje gole nožne prste i krenula u ubilački i razbijajući sve.
  I Mongole tjeraju u lijes.
  Marija je medena plavuša, jako lijepa i mišićava. Već je morala obavljati borbene misije, ona je nevjerojatna djevojka.
  Ratnica pjeva iz sveg glasa:
  - Slava eri komunizma, srušimo jaram fašizma!
  Yuliana Konovalova se također bori kao čudovište iz pakla. A sada njezini goli nožni prsti šalju smrtonosnu granatu. Što će uzeti i rastrgati mnogo tatarskih vojnika.
  Ratnik je zagugutao:
  - Za moć komunističkih ideja!
  I Marija će, također, golom petom baciti ubojitu vreću piljevine ...
  I masa Mongola je bila rastrgana.
  Ratnici su ovdje u najboljem izdanju... Ali pojavile su se i nove ljepotice.
  U ovom slučaju, to su Eva i Gertrude. Pojavili su se na letećem tanjuru koji je prouzročio Thomas Lincoln, dječak demijurg. A ove su cure samo uzele i kako su tatare šamarale laserima. Da, lasersko oružje u Trećem Reichu je na vrhu. Doslovno su spaljivali japanske vojnike.
  Eva, ova prelijepa plavokosa djevojka, golim je prstima pritisnula tipke džojstika. Spalila je cijelu mongolsku pukovniju i gugutala na sve strane, pokazujući zube:
  - Za svetu Prusku!
  Gertrude je također pritisnula gole prste na tipku džojstika i odrezala mnogo nukera gugućući:
  - Moja moć nad svijetom!
  I djevojke se smiju. Imaju toliko uzbuđenja i vatre. To su djevojke najvišeg i najsofisticiranijeg akrobatika.
  Kada je Japan bio poražen, Treći Reich je neko vrijeme gutao i probavljao neutralne zemlje, te vršio sve više i više zarobljavanja.
  Ali to, naravno, nije bilo dovoljno za naciste. A 5. ožujka 1953. Staljin je umro. Ovo još nije ništa... Fuhrer je svom kolegi uputio sućut.
  Ali kada je u veljači 1956. održan 20. Kongres, razotkrivajući kult ličnosti, Hitler to nije tolerirao.
  A 20. travnja 1956. počeo je novi rat. Pokušaj nacista da zauzmu SSSR. A Hitler ima cijeli svijet pod oružjem. I onda ne možete gaziti protiv Wehrmachta.
  Međutim, u ovom svemiru, Stvoritelj je Thomas Lincoln. A dječak demijurg nije dopustio da SSSR bude poražen. Protiv neprijatelja je iskoristio novi adut: profesor Znayka iz kratkog tima. I ovaj je profesor stvorio posebno oružje protiv Trećeg Reicha.
  Međutim, ovo je povijest natjecanja znanosti. U svakom slučaju, vojska SSSR-a uspjela je zaustaviti naciste, a zatim ih poraziti i pokoriti. Hitler je na kraju uhvaćen. A 9. svibnja 1958. uzeli su i objesili. Dakle, crni Boy-Bog Thomas Lincoln postupio je sasvim politički korektno s glavnim fašistom. Baš kao u filmovima - u prvom poluvremenu zlo pobjeđuje, a onda nesretno gubi.
  A sada cure nacista temeljito mlaću. Točnije, mongolo-Tatari, ali su još gori od nacista, jer su masakrirali cijele gradove. A to je, naravno, jako loše kada se ubijaju Rusi.
  Batu Khan uviđa kako se njegovi redovi katastrofalno smanjuju. Mongolske trupe se tope pred našim očima.
  A evo i slavnog zapovjednika. Jedini u povijesti koji je uspio osvojiti Rusiju, što nikad nikome nije bilo moguće. Ovaj Batu Khan je sada počeo bježati. Vrlo je borben zapovjednik.
  Ali ovaj put protiv njega je velika viša sila.
  Thomas Lincoln je sa smiješkom pjevao:
  - I lijevo je naša vojska, a desno je naša vojska! Dobro nam je boriti se s cugom!
  Dječak terminator tako je bijesno sasjekao tatarske pukovnije, da su ga uzeli i pobjegli. Pa kamo ćeš.
  Još jedan tim ninja djevojaka iz Japana. Svemogući dječak ih je također pozvao.
  Djevojka s plavom kosom uhvatit će i mačevima zasjeći Mongole. A onda će golim nožnim prstima lansirati grašak s eksplozivom.
  I razbiti puno nukera. viknuo:
  - Slava Japanu!
  Tada djevojka žute kose siječe na Mongole. Narezat će ih na male okroške i vikati:
  - U ime ideje samuraja!
  A golim nožnim prstima lansirat će i ubojiti bumerang koji razdire mongolske pukovnije.
  Crvenokosa djevojka slomila je masu boraca horde. Posjeci Menge Khana. A golim nožnim prstima pustila je i oštru loptu koja sve lomi. I urlati:
  - Za komunistički svijet!
  A djevojka s bijelom kosom uzela je i posjekla masu tatarskih ratnika. I ubio mnogo neprijatelja.
  I golom petom bacila je paket eksploziva s razornim prahom unutra.
  Gugutala je na sve strane:
  - Za svijet dostojanstveno!
  A sada je bitka vrlo krvava. A onda su se ratnici razišli, i kako su tukli neprijatelja.
  A sada su svi mongolski ratiti odjednom izgorjeli i rastrgani u male komadiće.
  I Batu Khan je ostao sam. Djevojke ratnice potrčale su prema njemu. Doveli su tatarskog ghula na koljena. I prisiljeni da im ljube bose noge.
  Glavni zapovjednik je to učinio s entuzijazmom. Uostalom, ovdje ima lijepih djevojaka. I porazili su mnogo vojnika. Četiri stotine tisuća mongolsko-tatarskih ratnika je ubijeno.
  To je na sve ostavilo veliki dojam. Posebno ruski vojnici koji su spašeni od smrti. I ne samo ratnici, nego i žene i djeca. Uostalom, Horda bi masakrirala Ryazan.
  Ali tada je Batu Khan djevojkama poljubio bose noge. I polizali im sve pete.
  I njegovi su ratnici uzeli golim prstima noge, ruke i noge i vrat. I oštrim trzajem poderao na pet dijelova. Tako je Batu Khan završio karijeru.
  To je ono što znači otići u Rusiju. Pogotovo ako je dječak demijurg ovdje postavljen protiv vas!
  
  DO ČEGA VODI STRAH CHURCHILL
  Strah od boljševičke prijetnje jako je uznemiravao Churchilla. I ponudio je Hitleru tajni dogovor. Nijemci zaustavljaju istrebljenje Židova, saveznici su, bez formalnog mira, ipak kočili rat, a prije svega zaustavljaju strateško bombardiranje teritorija Trećeg Reicha. Čak će voditi i tajnu trgovinu s Njemačkom.
  Fuhrer je, pod pritiskom industrijskih krugova carstva, pristao na to. Churchill je brzo nagovorio Amerikance, a oni su također odlučili zakočiti rat s Trećim Reichom. Štoviše, Sjedinjene Države su dragovoljno pristale na tajnu pogodbu i pružanje pomoći SSSR-u pod Lend-Lease-om samo za zlato. Dogovor se dogodio u velikoj tajnosti. Ali SSSR ju je prepoznao... Staljin je bio ljut i oštro je govorio.
  Ali nakon Staljingrada, SSSR je već pokrenuo proizvodnju oružja i očekivao je da će prekinuti Treći Reich. No, početkom četrdeset treće godine objavljen je totalni rat i proizvodnja oružja u Njemačkoj se više nego udvostručila. I prestanak bombardiranja od 1. travnja 1943. odigrao je jasnu ulogu.
  Nacisti su pripremali operaciju Citadela. Ali Britanci su prenijeli informacije o broju sovjetskih vojnika. Pokazalo se da je SSSR, s razvijenom inženjerijskom obranom, imao prednost u snazi.
  Hitler je odlučio zasad odgoditi ofenzivu i povećati proizvodnju opreme. Prije svega, lovac ME-309, s kojim su Fritz polagali određene nade. Vrlo jak automobil sa brzinom od 740 kilometara na sat, i oružjem: sedam vatrenih točaka, uključujući tri topa kalibra 30 mm.
  Jasno je da se Crvenoj armiji teško boriti s takvim strojem. Najčešći lovac: Yak-9 je naoružan topom kalibra 20 mm i strojnicom. Zato pokušajte izaći na kraj s tako cool Nijemcem.
  Pa, Focke-Wulf je vrlo moćan borac s oružjem. Teško je nositi se s tim. I, naravno, tenkovi. "Pantera" i "Tigar" su jači od sovjetskih. Osim toga, Yu-288 je vrlo moćan bombarder. Koje sovjetski borci ne mogu ni sustići. A na putu su i mlazni zrakoplovi. I strašni "Panther" -2 sa moćnim oružjem i jakom zaštitom.
  Stoga je operacija Citadela odgođena. I Nijemci skupljaju snage.
  No, Staljin nije dugo izdržao i 1. kolovoza započela je velika ofenziva. I na Oryolskom smjeru, i Belgorod s Harkovom.
  Međutim, ovdje su snage očito nejednake.
  Nijemci su se također snažno utvrdili, iskopali mnoge rovove. A u obrani, Panther je dobar tenk, kao i Tigar. Borbe su pokazale da se Ferdinand, u obrambenim borbama, sa sjedilačkim frontom, dobro nosi sa zadatkom uništavanja tenkova.
  Nijemci su držali liniju. I bili su spremni na to. Povukli su dodatne snage iz Afrike i Europe. Ovdje su se borile Rommelove trupe, dijelovi stranih divizija i Španjolci. Osim toga, već je obavljena razmjena zarobljenika i Luftwaffe je vratio mnoge pilote. Dakle, obrana je bila čvrsta.
  A Nijemci imaju jaku avijaciju. Posebno oružje. I jak ne samo snagom zrakoplovnih topova, već i brzinom i snagom asova. Na nebu, Nijemci sada koriste gotovo sve svoje zrakoplove, a da ih zapadni front ne ometa. I to im daje kvantitativne prednosti. U bitci kod Kurska, Huffmanova zvijezda je počela da se uzdiže.
  Sovjetske trupe nisu mogle postići značajniji uspjeh u kolovozu i rujnu u teškim borbama, napredujući najviše deset do petnaest kilometara. Borbe su se otegle do kasne jeseni... Nakon toga je nastupilo zatišje. U studenom je Crvena armija pokušala napredovati u centru. Ali ni tu nije bila uspješna. Nijemci su odbili napade. Tek krajem prosinca, kada je počela ofenziva u smjeru Oryol, bilo je moguće uglaviti se. Borbe su bile vrlo žestoke. U siječnju su Nijemci uspjeli odbiti ofenzivu kod Lenjingrada. Ali sovjetske trupe su ipak odsjekle Oryolsku izbočinu. Ali tu je njihov uspjeh bio ograničen. Fritz su se uspjeli učvrstiti. Osim toga, sovjetske trupe pretrpjele su prevelike gubitke i nisu se mogle oporaviti. Proljeće je mirno.
  Nacisti su u seriju lansirali novi tenk "Maus". Ali pravi rat je pokazao da je ovaj tenk nespretan. I njegove vozne performanse su niske. Istinu je dobro kontrolirao kotač i bila je relativno prohodna.
  "Maus" je bio zaštićen iz svih kutova od protuoklopnih topova, ali je pogođen iz zraka. Da, i skupi tenk ... Nije se previše opravdao.
  Sovjetski tenkovi T-34-85 i IS-2 nisu bili loši. Iako je zadnji automobil imao dosta nedostataka, te je bio relativno slabo zaštićen čelom tornja.
  "Panther"-2 se pokazao prilično teškim od pedeset i tri tone, ali s topom kalibra 88 mm 71 EL, i najboljim oklopom, posebno na čelu. Snažniji motor od 900 konjskih snaga manje-više je dao dobre vozne performanse automobilu. I upotrijebila je svoj ubojiti pištolj. Pojavio se i "Tigar" -2, ali ovaj stroj je bio lošiji u praksi.
  Nijemci su pokušali napredovati u svibnju u smjeru Kursk. Crvena armija je napredovala u centru. A borbe su rezultirale tek neznatnom promjenom na prvoj crti bojišnice. Rat je sve više ličio na Prvi svjetski rat. Kad su se bojišnice dugo fiksirale. I rat je postao ne baš unosan posao.
  U kolovozu je Crvena armija pokušala napredovati, ali bez uspjeha... U listopadu su Nijemci pokušali probiti, a njihovi pokušaji su također odbijeni...
  U siječnju 1945. Crvena armija je napredovala u središtu. A u ožujku 1945. Nijemci su napredovali tridesetak kilometara na jug, i bili zaustavljeni.
  Situacija za Crvenu armiju postala je nešto složenija. Nijemci su uspjeli uspostaviti proizvodnju mlaznih zrakoplova i smanjiti njihovu cijenu, stječući zračnu prevlast. Razvijali su se i novi tenkovi.
  E-10 i E-25 bili su lagani i vrlo brzi samohodni topovi. Ispostavilo se da je tenk E-50 pretežak i velik za srednji tenk. Ali snažan motor s pojačanjem do 1200 konjskih snaga manje-više mu je dao brzinu i vozne performanse. I top od 88 milimetara s duljinom cijevi od 100 EL i oklopnim i brzometnim i vrlo preciznim.
  I dobili su vrlo moćne E-75. S pištoljem od 128 mm i dugog kalibra.
  Ovi tenkovi su tek počeli ulaziti u seriju. Ali Hitler je računao na ovu tehniku. Prošla je četrdeset i peta godina u razmjeni udaraca. Nijemci još nisu imali veliki broj tenkova serije "E", te nisu mogli napredovati. SSSR također nije mogao preuzeti. Na nebu se prednost nacista povećala. Posebno su učinkoviti bili mlazni bombarderi i izviđački zrakoplovi. Borci su se pokazali nešto lošiji. ME-262 je imao problema s upravljivošću i velikom težinom. XE-162 je imao prednosti male težine, lakoće proizvodnje, ali je za rad zahtijevao visoko kvalificirane pilote. Iako je Huffman to dobro svladao. Ovaj plavokosi as povećao je broj oborenih zrakoplova na četiri stotine i dobio drugu nagradu poput Viteškog križa Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. A onda je nokautirao petsto letjelica već na XE-162. Dobivši za to posebnu nagradu: njemački orao s dijamantima. Prilično rijetka i prestižna ova sitnica. Osim toga, Huffman je dobio prvi križ za vojne zasluge i dijamante.
  I to je prilično časno.
  Zimi je Crvena armija pokušala napredovati, ali nije mogla svladati vrlo okrutnu neprijateljsku obranu. Tenk E-50 imao je previše zajedničkog s "Tigrom" -2, iako je toranj bio uži i manji, te savršenije i lakše podvozje. No mjesto mjenjača i motora ostalo je tradicionalno. Zbog čega je cjelina šezdeset i tri tone. Ali tada se pojavila modifikacija spremnika s položajem motora i mjenjača u jednom bloku i mjenjača na motoru. I pokazalo se da je ovaj automobil još savršeniji i lakši ...
  Godine 1946. Nijemci su već imali veliki broj tenkova serije "E", te moćne mlazne strojeve. Konkretno, ME-262 X, koji je imao brzinu od 1100 kilometara na sat i pet 30-milimetarskih zračnih topova. A bitke su bile u punom jeku vrlo žestoke do krajnje napete.
  Nijemci su se uspjeli probiti na jug. I tamo su otišli do rijeke Don. Sovjetske trupe su se povukle preko rijeke, ali su se uspjele zadržati.
  Borbe su se otegle do zime i Fritz je usporio...
  Došla je 1947. godina. Pojavili su se sovjetski tenkovi T-54, iako još nisu masivni. Borbe su krvave i brutalne. Cijela godina je protekla u potezanju konopa.
  Huffman je doveo broj oborenih automobila na tisuću dobio je posebnu nagradu šestog stupnja Viteškog križa Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima.
  Nijemci su se znali dobro boriti, ali su bili prilično iscrpljeni. Došla je nova 1948. godina. I također bitke s upornošću dostojnom boljeg korištenja.
  Gerda, Charlotte, Kristina i Magda voze se na tenk E-100 klase U. Ovo vozilo je kompaktnije, za četiri člana posade. A njegovo oružje su mlazni bombarder i univerzalni 88-milimetarski top 100 EL - razarač tenkova.
  Ratnici idu i zvižde za sebe.
  Gerda ispali dugi top. Udara se u stranu s udaljenosti T-54 i cvrkuće:
  - Daćemo svoja srca za domovinu,
  I spržit ćemo Staljina i pojesti ga!
  Charlotte je ispalila svoj raketni bacač. Pokrila je sovjetski bunker i zacvilila:
  - Nepobjedivi smo!
  Christina ga je uzela i zarežala, povlačeći okidač golom petom:
  - Dobit ćemo ga u oba!
  Dolbanula i prigodno i Magda. Uništene su sovjetske samohodne topove SU-152. I zagugutala je:
  - Bit će vremena, doći će pobjeda!
  Gerda je zacvilila dok je pucala:
  - Nitko nas ne može zaustaviti!
  Charlotte je potvrdila:
  - Ali Pasaran!
  Crvenokosa zvijer prošla je s Gerdom cijeli Prvi svjetski rat, počevši od Poljske pa do ove svibanjske ofenzive. Crvenokosi vrag vidio je mnogo toga.
  I spremni boriti se do kraja!
  Christina također puca, i otkrila je zube. Kosa joj je zlatno crvena. U ratu djevojke ne stare, pa čak i, možda, postaju mlađe! Tako su žestoki i ljubazni. Goli su zube.
  I ni jedne rupe na zubima.
  Magda ima kosu boje zlatnog lista. I također se aktivno cereći. Cool djevojka. Ona ima tako agresivnu gracioznost i energiju od tisuću konja.
  Gerda, djevojka bijele kose, puca i sa smiješkom primjećuje:
  - Puno je toga dobrog i ružnog na svijetu... Ali dovraga, koliko se ovaj rat odugovlačio!
  Charlotte se složila s ovim:
  - A zapravo, drugi svjetski rat se predugo vuče. Sve svađe, i svađe... Zaista je iscrpljujuće!
  Christina je pomaknula bosom nogom duž oklopa i viknula:
  - Ali Britanija još uvijek nije poražena!
  Magda je pucala na Ruse i zarežala:
  - A mora biti poražen! Ovo je naš kredo!
  Gerda je prosiktala, pucajući na Ruse, pokazujući zube boje slonovače:
  - Treba nam pobjeda!
  Zajebana i Charlotte je zaurlala:
  - Jedan za sve, nećemo se zalagati za cijenu!
  Kristina crvenokosa i zlatna zvijer zacvilila je:
  - Ne! Nemojmo stajati!
  Magda je pucnula grimiznim usnama, cvrkućući:
  - Ne idemo u trgovinu zbog cijene!
  I zlatokosa harpija opali.
  Gerda je također pogodila ruske tenkove. Udario u auto i viknuo:
  - Najjači smo na svijetu!
  Charlotte je dodala, pjevajući uz:
  - Neprijatelji se svi namaču u zahodu!
  Christina je podržala impuls pjesme:
  - Domovina suzama ne vjeruje!
  Magda je nastavila raspjevanim glasom:
  - A dat ćemo svim komunistima u mozak!
  I djevojke su jedna drugoj namigivale. Općenito imaju dobar tenk. Samo iz daljine je teško probiti T-54 u čelo. No, uostalom, Nijemci imaju težak projektil, ali s uranskom jezgrom. A u vojsci ima puno crnaca. Koji se bore s pomamnim bijesom. I ne može se svatko s njima natjecati.
  Djevojke su navikle boriti se bosonoge. Čak su i u Poljskoj bile samo u jednom bikiniju, i to bose.
  Kada goli potplat dođe u dodir s tlom, pomlađuje se. Možda zato djevojke ne stare! Iako vrijeme ističe! Ratnici, recimo vrlo herojski.
  Toliko su podviga napravili, ali se bore kao obični vojnici. I to uvijek samo u bikiniju, i to bosonog. Zimi im je čak i ugodno udarati bosim nogama po snježnim nanosima.
  Gerda snima i pjeva:
  Proći ćemo kroz vatru i vodu!
  Charlotte je pucala na Ruse iz svog bombardera i rekla:
  - Slava pruskom narodu!
  Christina je također opalila i zacvilila:
  Mi ćemo vladati planetom!
  Magda je prikovala i potvrdila:
  - Sigurno hoćemo!
  Gerda je opet pogodila projektil i zacvilila:
  "Ni napalm nas neće zaustaviti!"
  Charlotte se složila s ovim:
  - Pa čak i atomska bomba, koje se ne bojimo!
  Christina je zašutila i odgovorila:
  - Amerikanci nisu uspjeli stvoriti atomsku bombu! To je blef!
  Magda je iz sveg glasa uzviknula:
  - Svijet ne može pobjeći od novog njemačkog poretka!
  Djevojke su se pokazale vrlo cool i nepredvidive. A njihovi goli prsti su tako okretni i hladni.
  
  Jedno od neugodnih iznenađenja koje je dočekalo Crvenu armiju bio je leteći tanjur.
  Dvije djevojčice Albina i Alvina lete sebi na takvom letećem tanjuru. Oni su neranjivi zahvaljujući snažnom laminarnom mlazu. Ali ne mogu sami pucati. Ali zahvaljujući kolosalnoj brzini mogu prestići i nabiti sovjetske zrakoplove.
  Albina je, sagnuvši disketu, primijetila:
  - Tehnologija željeza, svakako potrebna i vrlo korisna!
  Alvina se zahihotala, pokazala zube i siktala:
  - Ali o svemu odlučuje duh!
  Albina je rekla:
  - Najviše što ni jedno ni drugo je upravo borbenost!
  Obje djevojke su plavuše i u bikiniju. Jako lijepa i bosa. Kad je ratnik bez cipela, ima sreće. Sada su cure tako šarene i prekrasne.
  A prije odlaska u borbu, ljepotice će svakako poraditi jezikom s muškim savršenstvom. Tako je lijepo i energizirajuće. Žene ratnice vole piti iz čarobne posude. Ovo je za njih prava gozba mesa.
  Eto kako su cure dobre.
  Alvina je oborila dva sovjetska MIG-a 15 i tvitala:
  - Slavni naš lov!
  Albina je potvrdila nabijanje i rekla:
  I nikad neće biti posljednja!
  Alvina je srušila još tri sovjetska jurišna zrakoplova i zacvilila:
  - Tako mislite da Bog voli Njemačku?
  Albina je sumnjičavo odmahnula glavom.
  - Očigledno ne toliko!
  Alvina se zahihotala i ponovno upitala:
  - Zašto to misliš?
  Albina je zabila dva sovjetska automobila i zacvilila:
  Rat je predugo trajao!
  Alvina je logično primijetila:
  - Ali mi dolazimo!
  Albina se nacerila i viknula:
  - Znači doći će pobjeda!
  Alvina je hrabrim manevrom oborila četiri sovjetska zrakoplova odjednom i zaškripala:
  - Sigurno će doći!
  Albina je smatrala potrebnim podsjetiti:
  - Nakon Staljingrada, rat nije išao po pravilima...
  Alvin se složio s ovim:
  - Definitivno je protiv pravila!
  Albina je ljutito zacvilila:
  - Počeli smo gubiti!
  Alvina je ljutito zacvilila:
  - Svakako!
  Albina je zabila još nekoliko sovjetskih vozila i zaškripala:
  - Nije li to problem za nas?
  Alvina je oborila nekoliko ruskih borbenih aviona i ispalila:
  Mislili smo da je situacija bezizlazna!
  Albina se mesožderski naceri i prosikta:
  - Što sada vidimo?
  Alvina je tvitala s aplobom:
  - Nešto nepokolebljivo i jedinstveno!
  Albina je bljesnula bisernim zubima i odgovorila:
  - Činjenica da Treći Reich pobjeđuje!
  Alvina je srušila još nekoliko sovjetskih jurišnih zrakoplova i iznijela:
  - Stvarno mora pobijediti!
  Djevojke su napravile grimasu. Svojedobno su radili, i to službeno u vojničkoj javnoj kući. Kroz sebe su prošli mnogi ljudi, a ne samo bijela rasa. I jako im se svidjelo. Pa kako je to ugodno za tijela. Ali onda su kurve došle pod sovjetski napad. Bili su zarobljeni. Pa, zgodne su mislile da će biti silovane. I evo vraga dva!
  Natjerali su kurve da kopaju rovove i rovove. A bivšim noćnim vilama to se nije baš svidjelo. Tako su svi uspjeli pobjeći. Zaveli su stražare.
  I zakleli su se na osvetu Rusima.
  I borili su se protiv Rusije. Ovo su prokleti...
  Albina je bacila još nekoliko ruskih automobila i promrmljala:
  - Još uvijek možeš živjeti s muškarcima!
  Alvina se spremno složila s ovim:
  - Nije ni moguće, ali je potrebno!
  Albina je pokazala zube i odgovorila:
  - Ali ipak... Slatko je ubiti.
  A djevojke su srušile još pet sovjetskih automobila pokretom diskete.
  Alvina se zahihotala i rekla:
  - A kad je gorko?
  Albina je srušila još šest automobila i odgovorila:
  - Oženit ću se nakon pobjede! I rodi desetero djece!
  I obje djevojke prasnu u smijeh.
  I pjevali su;
  Mi smo vitezovi vjere fašizma,
  Obrišimo borce komunizma u prah!
  I kako se smiju, ljuljajući svoje planine s bijelim vrhovima.
  Krajem lipnja 1949. Nijemci se pokušavaju probiti do Staljingrada. Napadnite grad Kalach. Ali hrabre četiri djevojke stajale su im na putu.
  Natasha je bosom nogom bacila granatu na naciste i zapjevala:
  - Tako je...
  Zoya je golom petom lansirala dar smrti i dodala:
  - Neprijatelj...
  Augustin je podlegao nečem razornom i zacvilio:
  - Misli...
  Svetlana je golim nožnim prstima bacila granatu i zacvilila:
  - Što...
  Natasha je bosim nogama bacila par limuna i viknula:
  - ruski...
  Zoya je također podlegla nečem energičnom i smrtonosnom, škripući:
  - Uspio...
  Augustin je lansirao smrtonosni, mrmljajući:
  - Neprijatelj....
  Svetlana je opet podlegla destruktivnom i vyaknula:
  - Pauza!
  Natasha se okrenula i zacvilila:
  - Tko...
  Zoya je također pucala na crne strance koje su nacisti regrutirali i cvilila:
  - Usudi se!
  Augustin je govorio snažno i bijesno:
  - To...
  Svetlana je pokleknula uz smiješak pantere:
  - U...
  Natasha je bosom nogom bacila granatu i viknula:
  - Borba...
  Zoya je golim prstima bacila dar smrti i promrmljala:
  - Napadi!
  Augustine se uključio i promrmljao:
  - Neprijatelji...
  Svetlana je golim tabanima dala hrpu granata, a kako viče na sav glas:
  - Dobro...
  Natasha je zakucala prasak i prosiktala:
  - Žestok...
  Zoya je prekinula naciste i zacvilila:
  - Pobijedi!
  Augustin je ponovno opalio i viknuo:
  - Žestok...
  Svetlana je cvrkutala dok je pucala:
  - Pobijedi!
  Natasha je opet gracioznom, bosom nogom bacila granatu, cvrkutala:
  - Uništit ćemo naciste!
  Zoya ga je uzela i cvrkutala:
  - Budući put u komunizam!
  I bacila limun golim nožnim prstima.
  Augustin je uzeo i raspršio redove, a njezine gole noge su s uništenjem letjele uz Fritz:
  - Razdvojit ćemo protivnike!
  Svetlana ga je uzela i bacila golom petom, gomilu granata, i zacvilila:
  Slomimo fašiste!
  A četvorica su nastavili pucati i bacati granate. Njemački E-75 se kretao. Stroj s topom od 128 mm. I puca u sebe.
  A djevojke su bacale granate. Potkopavali naciste. I oni su uzvratili. Popeli su se naprijed. Tenkovi se opet kotrljaju. Pomiče najnoviji njemački "Leopard" -1. Vrlo mobilan auto.
  No njegove su djevojke preuzele i nokautirale ga. Rastrgali su na komade mobilni stroj s plinskoturbinskim motorom. I raznijeli su je u komade.
  Natasha je uz smijeh primijetila:
  Odlično se borimo!
  Zoya se složila s ovim:
  - Jako cool!
  Augustin je mudro primijetio:
  - Mi ćemo pobijediti!
  I bosom nogom ispalila protutenkovsku granatu. Jaka djevojka. A ona ima toliko pameti.
  Svetlana je također prstima bosih nogu lansirala dar smrti i pogodila neprijatelja. Vrlo agresivna djevojka, očiju boje različka. Ona ima takvu duhovitost, i prolaz snage!
  Natasha se okrenula i nacerila:
  - Za svetu Rusiju!
  Zoya je pucala vrlo aktivno, i nacerila se, pokazujući biserne zube:
  - Ja sam ratnik te razine koja ne blijedi!
  Pucao je i Augustin. Pokosio naciste i grkljao:
  "Ja sam ratnik velikih ambicija!"
  I otkrila je svoje biserne zube!
  Svetlana je potvrdila:
  - Jako velike ambicije!
  Djevojke su se svađale jako dugo. I naravno uspjeli su u vojnom radu. Apsolutno su prekrasne ljepotice. Izvanredan um. I pucaju prve klase.
  Nataša je, pucajući, mislila da bi se, da je vođa umro, bez Staljina stvorila neka praznina u dušama ljudi. Kao da je voljena osoba umrla.
  Iako je ovaj Gruzijac bio okrutan. I nije sve napravio kako treba. O tome postoji čak i jedna anegdota. Zašto Lenjin nosi čizme, a Staljin čizme? Jer Vladimir Iljič je izabrao put, a ovaj brkati juri naprijed.
  U tom pogledu Staljin nije bio optimalan vladar. Doista, kako je to Lenjin opisao, bilo je previše nepristojno.
  Ovaj kuhar priprema samo začinjena jela. Što se tiče okrutnosti, to je bio mač s dvije oštrice.
  S jedne strane, to je pomoglo u održavanju discipline i stimuliralo partijski aparat. S druge strane, nokautirani su najvrjedniji kadrovi i sposobni ljudi. Konkretno, nakon rata izgubili su tako velikog menadžera kao što je Voznesenski. Koji je imao najveće zasluge prema Domovini.
  Voznesenski je, možda, bio idealan menadžer: ne samo čvrst, već i pametan i obrazovan. Najmlađi doktor znanosti u SSSR-u, akademik, izvanredna ličnost. Bez Voznesenskog, rusko gospodarstvo je nekako pošlo po zlu. I ne mogu pobijediti naciste.
  Natasha je bosom nogom bacila limun i zapjevala:
  - S neba...
  Zoya je također golim prstima bacila granatu i rekla:
  - Zvjezdica...
  Augustin je bosom nogom lansirao dar smrti i pjevao:
  - Svijetao...
  Svetlana je također bacila granatu, uz pomoć bosih nogu, i rekla:
  - Kristalno!
  Natasha se okrenula i prosiktala:
  - Ja tebi...
  Zoya je golim prstima lansirala dar smrti, sikćući:
  - Pjesma...
  Augustin je podlegao golom petom, što donosi smrt, i zacvilio:
  - Pjevat ću...
  Nataška je nastavila agresivno pjevajući:
  - O....
  Zoya je bosom nogom bacila paket eksplozije, rastjeravši naciste i zacvilila:
  - Domaći...
  Augustina je golom petom dala hrpu granata, izdala:
  - Staljin!
  
  LIJEP SVIJET U KOJEM NIJE BILO VELIKOG ODMORSKOG RATA
  Hitler se nije usudio napasti SSSR. Astrolozi su mu rekli da će napad u ovoj četrdeset i prvoj godini završiti neuspjehom. Ali Staljin nikada neće udariti prvi.
  Fuhrer je nakon zauzimanja Krete, krajem lipnja 1941., udario na Maltu, koristeći mnogo zrakoplova. I iskrcale trupe. Ovoga puta Nijemci su djelovali vješto, upotrijebili veliki broj lutaka i uspjeli zauzeti ovu važnu bazu bez velikih gubitaka. Nakon toga, desant i pomoć Rommelu prošli su uspješnije. Nacisti su u Afriku prebacili još četiri divizije s velikom količinom opreme. Zauzeli su Tolbuk i krenuli u ofenzivu na Egipat. I uspjeli su preuzeti kontrolu nad Sueskim kanalom. Uspjesi Nijemaca također su prisilili Franca da pusti dijelove Wehrmachta na Gibraltar. A pad ove tvrđave doveo je do toga da je otvoren najkraći put do Afrike.
  Hitler je odlučio najprije zauzeti crni kontinent. Kao i Bliski istok, i Indija, prolazeći kroz Iran. Općenito, za to je dovoljna polovica od sto pedeset divizija koje su bile dodijeljene za rat protiv SSSR-a.
  Fuhrerov suprug dobio je podatke od svoje vojske da su na paradi 1. svibnja 1941. Crvenim trgom prošli i T-34 i KV-2 s topovima kalibra 152 mm. Što znači da je SSSR jači u tenkovima. I trebate razviti cijeli niz teških strojeva.
  Tako je Fuhrer naredio stvaranje: "Panther", "Tiger" -2 (već su radili na uobičajenom "Tiger!"), "Lav" i super-teški "Maus". Da već ima moćnu menažeriju koja će pogoditi SSSR.
  U međuvremenu zarobite sve britanske, belgijske, francuske, nizozemske kolonije u Africi i Aziji.
  I upotrijebite ljudstvo i resurse kolonije da sravnite Britaniju sa zemljom u zračnoj ofenzivi.
  Britanci u biti nisu imali čime zaustaviti njemačke horde. Već tijekom jeseni četrdeset prve godine zarobljen je cijeli sjever Afrike. A ovo je, moram reći, vrlo ozbiljna ponuda za pravu pobjedu agresivnog Wehrmachta.
  A zimi su nacisti zauzeli cijeli Bliski istok i ušli u Iran. Činilo se da Staljin pokušava prigovoriti Molotovljevu licu, ali on se nije borio za Iran. Nijemci su tijekom zime zauzeli i Nigersku petlju, kao i Sudan i Etiopiju.
  Japan je ipak napao SAD u luci Perua, a Treći Reich je bio prisiljen zaratiti s Amerikom. Prije svega, naravno, podmorničku flotu. I u isto vrijeme nastavlja hvatati. U proljeće 1942. nacisti su osvojili Indiju i gotovo cijelu Afriku. U lipnju su njihove trupe zauzele i Južnu Afriku, gdje su Buri i mnogi rasisti podržavali naciste. Madagaskar je također pao u srpnju. Nijemci su se pridružili Japancima. Tako je završeno osvajanje crnog kontinenta. Jedino je Portugal tamo zadržao kolonije. Ali Hitler je postavio ultimatum Salazaru: ili idete u rat protiv Britanije i Sjedinjenih Država, ili ćemo mi uzeti vaše kolonije.
  Salazar i Franco su se, naravno, odlučili boriti na strani Trećeg Reicha.
  Hitler je predvodio napad na Englesku iz zraka, a podmorničku flotu. U zrakoplovstvu su nacisti dobili napredniji i moćniji bombarder Yu-188, a u seriju je ušao i moćni DO-217. ME-109 je također postao savršeniji. Stroj Focke-Wulf također je ušao u seriju s velikom brzinom i snažnim oružjem.
  Nijemci su sve jače pritiskali Britaniju. Imali su resurse kolonija. Dovedena je sva nova radna snaga, izgrađene su tvornice. Ipak, Britanija i Sjedinjene Države također su proizvele puno zrakoplova. I rat se otezao. Godine 1942. Hitler je nekoliko puta odgađao iskrcavanje u Britaniji, a do njega se nikada nije došlo. Osim toga, nacisti su željeli testirati naprednije modele svoje opreme u borbama s Engleskom i SAD-om. Konkretno, ME-309 i Yu-288.
  Ovi strojevi su vrlo jaki. ME-209 je bio neuspješan. Umjesto toga, razvijen je napredniji ME-309. Ovaj zrakoplov imao je veliku brzinu od 740 kilometara na sat, i vrlo moćno naoružanje: tri zrakoplovna topa kalibra 30 mm i četiri mitraljeza kalibra 14 mm.
  Takav se stroj odmah pokazao kao ratno čudovište. Ovaj se zrakoplov s posebnim uspjehom približio Marseilleu. Ovaj as je već bio fenomen. U rujnu 1942. oborio je šezdeset i jedan zrakoplov i tako postavio rekord. I prešavši sto pedeset oborenih zrakoplova, za što je dobio Orden Viteškog križa Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. A do nove 1943. godine njegov broj oborenih zrakoplova dosegao je tri stotine. Za što ga je Hitler odlikovao Ordenom njemačkog orla s dijamantima. A za četiri stotine aviona darovao je Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Nakon što je stigao do pet stotina oborenih zrakoplova, Marseille je odlikovan Velikim križem Željeznog križa. Takvu nagradu prije sebe imao je samo Hermann Goering. Nakon što je Marseille dobio ME-309, njegova naplata računa se još više ubrzala. Nakon što je do svibnja 1943. stigao do tisuću oborenih zrakoplova, Hitler mu je dodijelio posebnu nagradu: Zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Britanija je bila pod snažnim pritiskom. SAD je također bio stisnut. Japan je pobijedio u bitci kod Midwaya i zauzeo Havajske otoke. Tada su samuraji, zajedno s Nijemcima, zauzeli Australiju. A onda su zauzeli Panamsku prevlaku. Nacisti su se počeli gomilati u Argentini i Brazilu.
  U srpnju 1943., prevladavajući oklijevanje, Hitler je dao zeleno svjetlo za iskrcavanje u Britaniju. Prošla je prilično dobro. Tijekom iskrcavanja, Nijemci su u bitkama testirali i Pantera i Tigra, i Lava i Ferdinanda. "Panther" -2 i "Tigar" -2 i "Miš", iako nisu imali vremena za ulazak u seriju za bitke. Pogotovo kod "Tigra" -2, zbog velike težine, bio je potreban snažniji motor od 1000 konjskih snaga, što je odgodilo doradu tenka, kao u "Pantheru" -2. "Maus" se uspio osloboditi, ali nije pratio slijetanje, već je prošao samo testove. Ali "Tigrovi" su uspjeli izdati puno toga. I ovaj tenk, iako ne baš savršen i prilično težak, pokazao se kao učinkovit stroj. Pogotovo zahvaljujući visokokvalitetnom oklopu i relativno dobroj bočnoj pokrivenosti. Što ga je učinilo pristojnim tenk za proboj. A brzopali i snažni topovi bili su dobri protiv pješaštva i tenkova i utvrda. Nešto gori je bio Lav od devedeset tona, koji je bio pretežak. Istina, on ima vrlo moćan i destruktivan pištolj. Posebno kalibar od 150 mm, koji je učinkovit protiv bunkera i bunkera. Sturmtiger se također dobro pokazao. Ovaj stroj s bombarderom savršeno je probio utvrde i jednim udarcem uništio cijelu zgradu ili bunker.
  Borbe su na nebu pokazale snagu ME-309 i učinkovitost bombardera Yu-188 i Yu-288. Da, i Focke-Wulf s četiri zrakoplovna topa i dva mitraljeza i snažnim oklopom nije loš. Nijemci su razbili Britaniju, a kapitulacije su se dogodile unutar samo dvanaest dana od iskrcavanja - glasna pobjeda.
  Nove nagrade i titule... Ali SAD još nije poražen. Hitler je u rujnu zauzeo Island. I Nijemci su se preselili duž lanca otoka u Kanadu.
  Došli su crni dani za Ameriku. Štoviše, Staljin također nije gubio vrijeme. SSSR je preispunio treći petogodišnji plan i, prema službenim podacima, udvostručio svoju industriju. I u četrdeset trećoj godini nastavio se rast proizvodnje oružja. Još četrdeset prve godine SSSR se pojavio u serijama KV-3 i KV-5, a zatim KV-4 i teži KV-6. Razvilo se i zrakoplovstvo. Nakon što je postalo očito da Treći Reich neće biti u ratu sa SSSR-om, Staljin je u rujnu 1941. ponovno odmrznuo program izgradnje bojnih i velikih površinskih brodova svih razina. A nakon 1943., u sljedećoj 1944., novi sovjetski bojni brodovi, transporteri, pa čak i nosač zrakoplova pali su na vodu.
  I Staljin je pozvao Hitlera da se zajedno bore protiv Sjedinjenih Država. Uostalom, Rusija ima sva prava na Aljasku. Hitler i Staljin susreli su se u svibnju 1944. u Stockholmu na ničijoj zemlji i pregovarali o uvjetima. Fuhrer je bio spreman ustupiti Aljasku SSSR-u, ali ne više. Staljin je želio dio Kalifornije i Kanade te istočni dio Sjedinjenih Država. Nakon dugotrajnih sporova, došli su do kompromisa: ruska Aljaska i dio Kanade, koji je slabo naseljen i Hitleru to baš i ne treba. A SAD u potpunosti dijele Njemačka i Japan. Osim toga, SSSR će nakon predaje dobiti dio američkog zlata.
  Složili su se oko toga ... 22. lipnja 1944. SSSR je objavio rat Sjedinjenim Državama i započeo invaziju na Aljasku. Tako je počeo novi rat. Amerika je bila slabija od Nijemaca. Štoviše, novi tenkovi nacista "Panther" -2, "Tiger" -2 su finalizirani i ušli u seriju s užim kupolama i snažnim motorima. Ali najsavršeniji moj bio je "Lav" -2. U njemu je Porsche postavio toranj straga, a motor i mjenjač sprijeda u jedan blok, a mjenjač na sam motor. Zbog toga nije potrebna radilica, a visina trupa je smanjena. To je omogućilo jačanje oklopa "Lava" s istom težinom od 90 tona i stavljanje snažnijeg motora od 1250 konjskih snaga. Oklop bočnih strana "Lava" dosegao je 170 mm, a čelo 250 mm s nagibima. Američko protutenkovsko oružje nije prihvatilo takav tenk. I dobro se pokazao u bitkama. SSSR je također već imao napredniji i snažniji tenk T-34-85 i seriju KV. Isa još nije ušla u seriju.
  Sjedinjene Države su poražene i kapitulirane nakon očajničkog besmislenog otpora 9. svibnja 1945. godine. I došlo je do podjele svijeta između Njemačke, Japana, SSSR-a i Italije, kao i malih satelita.
  Hitler se tada zainteresirao za raketnu tehnologiju i širenje svemira. Nijemci su letjeli na Mjesec već 1850. godine. A tijekom Fuhrerovog sedamdesetog rođendana, započeo je let nekoliko njemačkih brodova na Mars. Staljin je umro nekoliko godina kasnije - budući da se tijekom rata nije puno naprezao, tijelo mu je bilo manje istrošeno. Ali ipak, opijanje, pušenje, noćni rad nisu pridonijeli dugovječnosti. Ipak, Staljin je uspio ukloniti Beriju, Molotova, Kaganoviča i Hruščova. A tijekom proslave sedamdeset i pete obljetnice proglasio je za svog službenog nasljednika Aleksandra Nikolajeviča Šelepina. U kolovozu 1955., nakon Staljinove smrti u tridesetsedmoj godini, njegovo mjesto predsjednika SSSR-a i glavnog tajnika preuzeo je ovaj komsomolac, a Berijin nasljednik na mjestu ministra unutarnjih poslova.
  Njemačka, SSSR i Japan imali su nuklearno oružje i ove tri velesile su napredovale i nisu se međusobno borile. Jedino je Italija propala i zauzeli su je Nijemci i zajedno s kolonijama. Hitler je također zauzeo Španjolsku i Portugal zajedno s njezinim kolonijama. A onda su zajedno s Japanom ostale zemlje učinili svojim kolonijama. Tako su šezdesetih godina ostale samo tri sile: SSSR, Njemačka, Japan i njihove kolonije.
  Hitler je na referendumu 1959. godine uspostavio monarhiju i nasljedni oblik vlasti u Trećem Reichu: car i kralj kraljeva. Fuhrer je uspio odrediti nasljednika, on je postao Wolf, rođen umjetnom oplodnjom krajem 1944. godine. A kad je Hitler umro 1963., već je imao punoljetnog nasljednika. Tako je Njemačka ostala stabilna i prosperitetna čak i nakon Hitlerove smrti. Shelepin je vladao jako dugo, četrdeset godina, a također je uspio prenijeti tu dužnost dostojnom nasljedniku. I u Japanu je Hirohito vladao kao u stvarnoj povijesti do 1988. godine, a onda je počeo vladati njegov sin. A onda, kad je njegov sin prestario, postao je i unuk.
  Čovječanstvo je ovladalo svim planetima Sunčevog sustava. A 2020. Njemačka, SSSR i Japan 9. svibnja lansirali su s masom svemirskih letjelica u prvu međuzvjezdanu ekspediciju u povijesti čovječanstva.
  Koliko je bolji svijet u kojem Hitler nije napao SSSR.
  
  ŠTO SE DOGAĐA KADA DOM PROKLEJE AMERIKU
  Ali u jednom od svjetova, skitnica je srušila kletvu na Ameriku. A Yankeesi su poraženi kod Midwaya. Tada su izgubili Havajski arhipelag. Štoviše, Japanci su ih tukli snažno i praktički bez otpora. Staljin bi, možda, bio oduševljen ovime, ali ...
  Japan je, sakupivši više od sto pedeset divizija u Mandžuriji, napao sovjetske trupe na Dalekom istoku. Crvena armija je bila prisiljena hitno prebaciti snage tamo. I značajno. Budući da Staljin nije htio dati Mongoliju pod vlast samuraja. Kao rezultat toga, bilo je potrebno napustiti protunapade u blizini Staljingrada iu središtu sovjetskih položaja. Nakon što je došlo do zamrzavanja, nacisti su uspjeli zauzeti Staljingrad i utvrditi se na Volgi do sredine prosinca.
  Japanci su bili uspješni i u Indiji. Njihov marš na Delhi prisilio je Britance da napuste operaciju Torch, što je rezultiralo zatišjem u Egiptu. A Rommel je čak odletio na odmor. Sve je išlo, kako kažu, ne u korist saveznika.
  Hitler je ipak odlučio objaviti totalni rat. Tako je postavio zadatak formiranja dodatnih divizija za ofenzivu kako u Africi tako i na istočnom bojištu.
  Iskoristivši zimsku tišinu: Crvena armija se borila protiv Japanaca, nacisti su pojačali Rommelovu skupinu. I napravio je zaobilazni manevar i pao s juga na Montgomeryjevu vojsku. Ovaj put Britanci su zatečeni nespremni, jer su Nijemci promijenili šifriranje, a Britanci je nisu na vrijeme razbili.
  Britanija je u veljači bila potpuno poražena. U borbama su Nijemci koristili trideset potpuno novih "Tigrova", što je šokiralo vojsku lavova.
  Nakon poraza od Engleske, Nijemci su ušli u Irak, a također su zauzeli Kuvajt. Turska je također ušla u rat i uspjela okupirati sjever Sirije. Rommel je stvorio prijetnju udarom s južnog boka SSSR-a. Ali dok su Nijemci vršili zauzimanje Saudijske Arabije. I cijeli Bliski istok je osvojen.
  15. svibnja 1943., podignuvši nove tenkove "Panther", "Tigar", samohodne topove "Ferdinand" i modernizirani T-4, Nijemci su krenuli duž Volge, prema Astrahanu i Kaspijskom moru. Nacisti su relativno uspješno napredovali. Štoviše, Japan je također napredovao s istoka i koristio se svojim brojnim i fanatičnim pješaštvom. A SSSR je imao malo rezervi.
  Mjesec dana kasnije, nacisti su se probili do Kaspijskog mora i kopnom odsjekli Kavkaz. U isto vrijeme Turska je krenula u ofenzivu. Njezine su trupe relativno uspješno napredovale. Zauzeli su Batumi i opkolili Erevan. Sve je bilo izvrsno i uspješno za neprijatelje SSSR-a. A Amerika je potpuno propala i u njoj je izbio građanski rat.
  Do kraja lipnja Nijemci su zauzeli gotovo cijeli Dagestan. A početkom srpnja počeli su napredovati već u Azerbajdžanu. A Rusiji je bilo sve teže.
  U Azerbajdžanu su se sovjetski pioniri borili na periferiji Bakua.
  Odred bosonogih momaka i djevojaka. I borili su se junaštvom.
  Oleg Rybachenko, dječak od oko dvanaest godina, golim je prstima bacio granatu na naciste i zaurlao:
  - Slava eri komunizma!
  Djevojka s crvenom kravatom, Margarita Korshunova, također je bacila eksplozivni paket s bosom dječjom nogom i cvrkutala:
  - Slava velikoj domovini!
  Djeca su se junački borila, sa svim uzbuđenjem.
  Djevojka Gulchitai golim prstima također je bacila smrtonosno oružje na neprijatelja i zacvilila:
  - Za SSSR!
  I njezina pionirska kravata je tako crvena.
  Ali koliko god junački bili ti pioniri, fašisti su ipak početkom kolovoza zauzeli Baku. A sredinom rujna cijeli je Kavkaz već bio pod kontrolom fašističkih ratova.
  Gledajući zimu, Nijemci nisu napredovali u dubinu Rusije, već su razvili juriš na Afriku. Crni kontinent je i prirodni resursi i robovi. Naravno da su ga htjeli uhvatiti.
  Nijemci su dobili tenk "Panther" -2. Umjesto beskorisnog rada s Mausom, najbolji dizajneri uložili su u ovaj automobil. Ovaj se dizajn pokazao uspješnim. Snažan top od 88 mm s duljinom cijevi 71 EL, koji je na velikoj udaljenosti probio sva saveznička vozila. A prednji oklop tornja je nagnut za 150 milimetara. I čelo trupa je također 120 mm, s velikim nagibima od 45 mm. I bočni oklop od šezdeset milimetara, koji je zadovoljavajući za držanje granata malih topova i protuoklopnih pušaka.
  Istodobno, Nijemci su smanjili veličinu tornja, učinili ga užim. Motor i mjenjač bili su smješteni u jedan blok, što je omogućilo smanjenje visine spremnika zbog radilice, te je kao rezultat toga težina Panthera bila četrdeset sedam tona, s motorom od 900 konjskih snaga. A ovaj je tenk trebao postati glavni tenk Wehrmachta, ušao je u seriju još u rujnu 1943. godine.
  Borbe su pokazale da je takav "Panther" bolji od svih tenkova saveznika, te ih tuče bez sažaljenja.
  Britanski otpor u Africi bio je slab. Nacisti su tijekom zime zauzeli gotovo cijeli crni kontinent. U ožujku 1944. osvojili su Južnu Afriku, a u svibnju zauzeli Madagaskar. Osim toga, nacisti su uzeli i Iran s dijelom Indije, ujedinivši se s Japanom.
  SSSR je u međuvremenu pripremio svoje novo oružje: tenkove T-34-85 i IS-2. Tako je Crvena armija dobila i zrakoplove LA-7 i Yak-3. Istina, potonji nije ušao u široku seriju: budući da je nedostajalo visokokvalitetnog duraluminija.
  A Nijemci nisu mirno sjedili. Hitlerov mlazni lovac ME-262 ušao je u seriju. Obilje resursa i gotovo potpuna odsutnost bombardiranja doveli su do bržeg uvođenja i razvoja mlaznih zrakoplova. I saveznici i Crvena armija bili su nemilosrdno tučeni na nebu. Mlaznim avionima SSSR-a ne možete odoljeti. A nacisti su jako jaki.
  Nakon osvajanja Afrike, Hitler se nije žurio s napadom u centru. Želio je brzo okupirati Britaniju. I tako je pripremljen desant. Počelo je 22. lipnja 1944. godine. A Staljin je napao naciste u centru i postigao određeni uspjeh bacajući nove tenkove i avione u bitku. Ipak, najvišu ocjenu zaslužio je njemački "Panther" -2. Nadmašio je sve sovjetske tenkove, a gotovo je neranjiv u čelo. A slabost bočnog oklopa kompenzirala je brzinu i upravljivost. Tiger-2, koji je imao slično oružje, gotovo isti oklop, ali je težio dvadeset i jednu tonu više, vojska je odbacila i obustavljena je. Nakon Panthera -2 trebao se pojaviti Panther -3, teži, ali za njega je napravljen plinskoturbinski motor i puno bolje zaštićen, pogotovo sa strane.
  Sovjetske trupe nisu mogle nadograđivati uspjeh. I nakon predaje Britanije, Nijemci su prebacili dodatne snage sa Zapada i krenuli u snažne protunapade.
  Panther-2 se pokazao kao izvrstan tenk, a nadmašio je čak i sovjetska vozila IS-2, posebno u zaštiti čela kupole. Da, i pištolj je bio više oklopni i brzometljiv. Istodobno, njemački automobil ima značajnu prednost u ergonomiji i voznim performansama. Tako su sovjetski automobili popustili.
  Staljin je Hitleru ponudio mir pod bilo kojim uvjetima. Fuhrer je, bojeći se da će Sjedinjene Države stvoriti atomsku bombu, pristao, ali je SSSR-u nametnuo teške uvjete. Konkretno, Rusija je Nijemcima morala dati sve svoje zlatne rezerve, kao i gotovo svu vojnu opremu. Predajte sve ratne zarobljenike i besplatno opskrbite sirovinama i hranom Trećem Reichu u velikim količinama. I Hitler je također tražio da se prenese sva oprema SSSR-a, i topništvo, i tenkovi, i avioni, kako bi Rusija postala bezuba i sigurna.
  Iako je to izgledalo kao predaja, Staljin je i na to pristao. Nakon toga, nacisti su se okrenuli Sjedinjenim Državama. Amerika, pod utjecajem prokletstva, gotovo da nije odoljela nacistima. Rat je trajao samo nekoliko mjeseci i, unatoč tome što ga je razdvojio ocean, završio je predajom Sjedinjenih Država.
  Rat je završio, po čudnoj ironiji, upravo 9. svibnja 1945. godine. I došlo je razdoblje mira. Treći Reich se odmarao. SSSR je lizao duboke rane i pokušavao se oporaviti.
  Sada su u mjeri bile dvije velesile - Njemačka i Japan. Ali jednostavno je nemoguće da se dva grabežljivca slažu na istom planetu. A 20. travnja 1953., nakon Staljinove smrti, počeo je novi rat između Njemačke i Japana. U to vrijeme SSSR je djelomično obnovio svoju moć, a Staljinov nasljednik, Lavrenty Beria, obratio se Hitleru sa zahtjevom za pomoć u ratu s Japanom.
  Hitler je pristao, ali pod uvjetom da SSSR dobije natrag samo Primorje, otok Sahalin i Kurilski lanac. I neće tražiti više.
  Berija je rekao da će oni vratiti svoje.
  I Crvena armija je krenula u ofenzivu. SSSR je u seriji imao tenkove T-54 i IS-10. Nije pretežak, ali prilično učinkovit. I Crvena armija je postigla određeni uspjeh.
  Rat s Japanom se donekle odužio, iako se zbog tehnološke prednosti Trećeg Reicha od samog početka odvijao u prednosti nacista.
  Ali Japan je poražen tek 5. ožujka 1956. godine. Treći Reich i njegove divizije pretrpjeli su velike gubitke i trebalo im je vremena za odmor.
  Međutim, cijeli svijet osim SSSR-a već je bio pod kontrolom Trećeg Reicha.
  1959. godine, 20. travnja, tijekom sedamdesete obljetnice Fuhrera, održan je referendum o uspostavljanju monarhije u svijetu u razmjerima planeta Zemlje i Fuhrera kao cara s nasljednom moći.
  SSSR je u skraćenom obliku postojao pod kontrolom Lavrentyja Palycha Berije.
  Nijemci su već uspjeli odletjeti na Mjesec, a 20. travnja 1961. počeo je let na Mars.
  1. svibnja 1961. Adolf Hitler je ubijen. Ali to nije previše pogodilo Treći Reich. Budući da je Hitlerov sin, dobiven kao rezultat umjetne oplodnje, Wolf Adolfovich Prvi, već bio punoljetan prema novim, a zapravo starim zakonima Trećeg Reicha, i zasjeo na prijestolje. Nastavila se povijest Trećeg Reicha i Sovjetskog Saveza koji je s njim mirno postojao, na čelu s Berijom. Svijet je postao drugačiji, a ne daj Bože da čovječanstvo bude sretnije nego u sadašnjoj košmarnoj stvarnosti dvadeset i prvog multipolarnog svijeta!
  
  
  ŠTO BI SE DOGODILO DA SE NASTAVI VLADAVINA NIKOLE II
  Pokušaj atentata na Grigorija Rasputina bio je neuspješan. I "Sveti starac" je preživio. Kao rezultat toga, on je i dalje služio kao gromobran nezadovoljstva, a do veljačkog puča nije došlo.
  A u proljeće, čim su se ceste presušile, počela je ofenziva ruskih trupa, prvo u Galiciji, a zatim u Rumunjskoj. Brojčano nadmoćnije snage carske vojske probile su frontu Austrijanaca i napredovale daleko naprijed. Lvov je zauzet, a zatim je Przemysl opkoljen. U Rumunjskoj su ruske trupe zauzele Bukurešt. Nakon toga jedva da su ih zaustavile njemačke divizije. Njemački front je pucao. Kaiser i njegova pratnja već su tražili mir.
  Međutim, i Rusija je umorna od rata. Iako se činilo da je pobjeda stvarna i tijesna.
  I u centru je sve bilo spremno za ofenzivu. I ruske trupe su se uspjele probiti i ovdje. Postigli smo određeni uspjeh. Prisiliti Nijemce na povlačenje sve do Visle. Uspjehu proboja olakšalo je i slabljenje njemačkih postrojbi koje su saveznici pritisnuli sa zapada, a dio snaga preusmjeren je na jug. I imenovanje generala Kornilova, koji se pokazao kao vrlo sposoban zapovjednik, za razliku od svojih prethodnika. Pobjede carske vojske natjerale su Nijemce da postanu susretljiviji. A onda su Amerikanci počeli jače gurati. I Italija je izbjegla poraz.
  Istovremeno je carska vojska postigla velike uspjehe na turskom frontu, zauzevši gotovo cijelu Malu Aziju, a to je također veliko postignuće. A Austro-Ugarska je bila na rubu propasti. Kao rezultat toga, carska Rusija je krenula u juriš na Konstantinopol. I uspjela je zauzeti Istanbul.
  Ruske trupe su napadale i s mora, a njima je zapovijedao veliki admiral Kolčak. Iskrcavanje je Tursku izvuklo iz rata.
  Povećao se entuzijazam stanovništva. Kako se dizao autoritet cara svećenika.
  Zimi su Rusi nastavili ofenzivu. U središtu im je zapovijedao Kornilov. I obrana Nijemaca je probijena i otjerani su na Odru.
  23. veljače 1918. Njemačka je kapitulirala. Tako je završio Prvi svjetski rat.
  Rusija je dobila Malu Aziju, Galiciju, Krakovsku oblast, Poznanj i Carigrad s tjesnacima. Kao i reparacije iz Njemačke. Austro-Ugarska je propala. Pojavila se Jugoslavija, proširila se Rumunjska. Čehoslovačka je postala vazal Rusije, a na prijestolje u ovoj zemlji stupio je car Nikolaj II. Mađarska i Austrija su se smanjile. Saveznici iz Antante također su podijelili Saudijsku Arabiju.
  Došlo je razdoblje mira i stvaranja. Carska Rusija doživjela je brz gospodarski uzlet i imala je rekordnu stopu industrijskog rasta. Nekoliko malih ratova odvijalo se u isto vrijeme. Rusija i saveznici dovršili su raspodjelu Saudijske Arabije slamanjem svjetlosnog otpora Arapa i carsko carstvo je dobilo pristup Crvenom moru. Zatim je bio rat u Afganistanu.
  Rusija i Britanija podijelile su ovu zemlju. Štoviše, otkako je Britanija izgubila, veći dio Afganistana postao je dio carskog carstva. Nešto kasnije 1922. podijeljen je i Iran. Štoviše, Rusija je dobila pristup Indijskom oceanu.
  Tako je islamski svijet došao pod potpunu kontrolu kršćana. I postojali su stabilnost i prosperitet. Ali 1929. godine došlo je do kolapsa na burzi u Sjedinjenim Državama i došlo je vrijeme za Veliku depresiju. Pad je zahvatio i carsku Rusiju, iako je bila slabija. Istodobno se Carstvo Romanova pripremalo za osvetu u ratu s Japanom. Ruski car želio je oprati mrlju srama u svojoj biografiji. I skupio značajnu snagu. Admiral Kolčak imenovan je zapovjednikom Pacifičke flote. Bilo je i drugih glavnih zapovjednika, iako je Brusilov već bio umro. Ali tu su bili Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov i drugi. Napredovao je i mladi general Vasilevsky. Napravio je dobru karijeru tijekom tri godine rata postavši pukovnik, a zatim u Saudijskoj Arabiji postao general. Zatim general-pukovnik. I bio je spreman za briljiranje. Rat je počeo 1932. 27. siječnja, što je simbolično. Razlog je bio napad Japana na Šangaj i druge kineske gradove, te pokušaj preuzimanja sjeverne Mandžurije od Rusije.
  Ruske trupe bile su naoružane dobrim tenkovima, i jakom, najboljom avijacijom na svijetu u to vrijeme. Također helikopteri. Flota Rusije također je bila jaka, i što je najvažnije, spremna za borbu. Carsko je carstvo već imalo superiornost u tehnologiji, kao i u snazi vojske i njezinoj brojnosti. Rusi su bili jači, a ovaj put nisu imali Kuropatkina, već ozbiljne zapovjednike pod glavnim zapovjedništvom Kornilova.
  Ofenziva ruskih trupa bila je uspješna. Japanci su trpjeli poraz za porazom na kopnu. Na moru je bilo teže. Samuraj je u početku imao blagu prednost u snazi. No, admiral Kolčak nanio je nekoliko poraza Japancima u dijelovima. I uspio preuzeti inicijativu. Na kopnu su se Rusi kretali, porazivši neprijatelja na jednim vratima. Sve dok nismo stigli do Port Arthura. Ovdje se neko vrijeme obrana otegla.
  Ali u svibnju je došlo do napada i grad tvrđava je pao. Zatim su uslijedile nove pobjede i ofenziva u Koreji. Potpuni poraz Japanaca na kopnu. A u isto vrijeme pohod eskadrile i sa Sredozemnog mora.
  Tamo se razarač kreće ispred cijele flote. A na njemu su samo djevojke. U kratkim hlačicama, bosi i u prslucima.
  Djevojke trče po palubi. Svi su tako lijepi. Kosa je plava, izbijeljena na suncu, a koža tamna, preplanula. Prekrasne ljepotice.
  A njihove okrugle, ružičaste potpetice bljeskaju.
  Veronica, šarmantna plava čamac, upitala je kabinskog dječaka:
  - Što Julija, bojiš li se bitke?
  Djevojčica iz kabine zacvilila je u odgovor:
  - Da, sanjam borbu!
  Veronica se zahihotala i primijetila:
  - Ali tebe će Japanci zarobiti, i spržit će ti gole pete!
  Djevojka je pogledala svoje gole, preplanule noge i zacvilila:
  "Bol me ne plaši!" Ja sam prava divlja Amazonka!
  Veronica je primijetila:
  - Uskoro ćeš navršiti petnaest godina. Uskoro se vjenčati! o čemu sanjaš?
  Juliana je iskreno odgovorila:
  - Želim princa!
  Veronica je napravila grimasu.
  - Princ?
  Djevojka je rekla:
  - Vilenjački princ!
  Veronica je bila iznenađena:
  - Voliš li vilenjake?
  Juliana je kimnula, pa čak i skočila:
  - Naravno da znaju! Oni su neodoljivi!
  Veronica se nasmiješila.
  Što je s ljudskim muškarcima?
  Djevojka je ljutito lupila bosom nogom po zagrijanoj palubi:
  - Ne! Muškarci su tako gadni, dlakavi, smrdljivi. A vilenjaci su tako lijepi, nježni. Imaju lica poput djevojaka, tako slatka. A noge su glatke i nimalo dlakave!
  Veronica se spremno složila s ovim:
  - Vilenjaci su stvarno dragi.
  A djevojka je zgnječila kukca svojom bosom, gracioznom nogom. zviždao:
  "Nažalost, nažalost, moramo imati posla s ljudskim muškarcima. I tako su ružni!
  Juliana se nasmijala i primijetila:
  - Ali zašto. Dečki iz kolibe su jako slatki. Nisu zgodni odrasli muškarci. Kad kosa raste na licu, to je tako odvratno.
  Veronica se složila s ovim:
  - Odvratno! Najljepši mladići sa šesnaest godina. Već su dovoljno velike da se svide ženi, ali još nisu tako dlakave kao stariji dečki.
  Juliana se zahihotala i zacvilila:
  - Općenito, dečkima je sigurno ugodno kada se ljubite s njima, a oni vas maze... Ali nešto drugo jednostavno plaši! O, da ostanem zauvijek u djetinjstvu!
  Veronica je odlučno rekla:
  - Bit ćeš u borbi! Odrastajte zajedno!
  Julian je otpjevao kao odgovor:
  - Djevojka uvijek budi mlada,
  Nemojte žuriti da odrastete...
  Budite smiješni, hrabri, bučni...
  Morate se boriti, zato se borite!
  Nikad se ne zna mir
  Plakati i smijati se na mjestu!
  Bit ću djevojka po satu
  Neka puše sto pedeset!
  Veronica je lupila bosom nogom i zacvilila:
  - Mladost može biti vječna! Glavno je vjerovati razumu, a ne Bogu!
  Ispred se pojavio japanski razarač. Djevojke su odmah pojurile, bljesnuvši golim petama prema topu od deset inča. I počeli su ga usmjeravati na neprijatelja.
  Djevojke su djelovale brzo i skladno. Općenito, jako je lijepo kad ekipu čine same djevojke. I sve su bose, obline, jednostavno divne.
  Uperili su pištolj i kako će pobijediti Japance. Pritom su odmarali svoje isklesane, bose noge.
  Projektil je proletio i pogodio razarač. Kao udarena batina. Brod se trese. I razarač je oštećen. Djevojke su počele puniti pušku. Oštro su pucali.
  Veronica je zacvilila:
  - Za vjeru, kralja i domovinu!
  I kako skače...
  Juliana je tvitala:
  - Togo je mislio da je rat, napravio top od ... dalje!
  A djevojka će to uzeti i nasmijati se. Goli zube, boje bisera. I ona je slatka maca. A bosom nogom trljat će komad otpalog sladoleda.
  Veronika je cvilila i pjevala:
  - Zatvorenici savjesti! Učinit ćemo vas slobodnima!
  A cure u zboru kako ću jesti.
  I uperivši oružje, ponovno su pucali na razarač. Ovaj put bili su još točniji. I samurajska posuda se razbila i počela tonuti.
  Djevojke su vrištale, trzajući golim nogama. To je takav užitak.
  Ne, Japan će biti poražen kada u Rusiji budu divni ratnici. A Oleg Rybachenko i njegova djevojka bore se na strani Carstva Romanova.
  Oleg i Margarita jako dobro rade s strojnicama. Oni pucaju.
  Oleg pita djevojku, nastavljajući pucati:
  - Što mislite, je li Spartak dobar ili loš?
  Margarita je, ogolivši lice, odgovorila:
  - Mislim da je to više dobro nego loše!
  Oleg je, pucajući iz mitraljeza, primijetio:
  "Ali Rim je bio velika kultura. A da su barbarski robovi pobijedili, što bi se onda dogodilo?
  Margarita se zahihotala, pokosila nekoliko redaka japanskog i odgovorila:
  - Vjerojatno bi bilo super!
  Oleg je zviždao i primijetio:
  - Nije sve tako ružičasto kako se čini! Jao, ne svi!
  Margarita je logično primijetila:
  - Ali sve je najbolje! Rim su uništili barbari. Ali tada je na mjestu ruševina nastala još moćnija i razvijenija kultura. Dogodilo se da se napredak počeo razvijati samo brže.
  Oleg je zazviždao, prekinuo nekoliko redova uz pomoć mitraljeskih rafala i zacvilio:
  Nitko ne može zaustaviti naš napredak!
  Dječak je bosom nogom bacio granatu. I slomio neprijatelja.
  Margarita je također prstima bosih nogu bacila dar smrti i zahihotala:
  - Tko stane bit će smrvljen.
  Dječak Oleg Rybachenko ponovno je lansirao bombu domaće izrade golim prstima dječjih stopala. Japanci su pogođeni tako da se činilo da nije dovoljno. Dječak je cvrkutao:
  - Za iskonsku Rusiju!
  I pokazao jezik.
  Margarita je strojnicom pokosila pola japanskog bataljuna i zacvilila:
  - Naš car Nikola, neka je blagoslovljen!
  I opet će baciti dar smrti bosom nogom.
  Oleg je pjevao, koseći Japance:
  - Ja sam mladi ratnik...
  Margarita je to podržala, drhteći bosim nogama koje su tako spretno bacale granate:
  - A ja sam ratnik od Boga!
  Oleg je, škrabajući na japanskom, upitao:
  - Kakav je Bog?
  Margarita je zacvilila i odgovorila, nokautirajući Japance, a potom bosom nogom bacivši dar smrti:
  - Ne znam! Osobno ga ne razumijem. Žene su unakažene. A ovo je, da budem iskren, odvratno i pogrešno!
  Oleg je kimnuo u znak slaganja, škrabajući o samuraju:
  - Nakon četrdeset godina, žene su odvratne! Iskreno, ne volim ih. Žene u mladosti su vrlo privlačne, za razliku od godina, koje ih kvare!
  Margarita je oduševljeno pjevala, bacajući granatu golim, malim nogama:
  - Junaštvo nema starosti! U srcu mlade ljubavi prema domovini!
  Oleg, također pucajući na samuraja, uzeo je i zacvilio:
  - Može osvojiti rubove svemira! Da svi budu sretni na Zemlji!
  Tako je stvarno biti u svemiru! Gdje takve nemjerljive daljine.
  U carskoj Rusiji već se razvijaju projekti za letove izvan atmosfere.
  Pod carem Nikolom II znanost se brzo razvija. Carsko carstvo uskoro će postati najnaprednija sila na svijetu. A Britanija gubi tlo pod nogama.
  Margarita je zacvilila sa smiješkom. Opet je bacila granatu svojom gracioznom nogom, poput princeze, i zacvilila:
  - Bit ćemo prvi! Takva je Rusija - Pallas-sudbina!
  Oleg je ljutito rekao:
  - Kad nas, konačno, Linevič pusti. Morate spremiti svaki uložak. Međutim, Rozhdestvensky nam je donio zalihe!
  Margarita je bljesnula svojim bisernim zubima i zacvilila:
  - Brusit će sve više japanskih dijelova! Dok konačno ne pobijedimo!
  Oleg je uzeo, prekinuo liniju samuraja i zasiktao:
  - Carske zastave! Neka bude i Rusija u Kini!
  Margarita je cvrkutala sa cerekom zuba:
  - Sve će biti lijepo!
  I opet baca granatu bosom nogom....
  Oleg, pišući o samuraju, škripi:
  - Pobjeda je blizu!
  Margaret je potvrdila:
  - Neka bude tako!
  A ruska flota, koja je već postigla nadmoć na moru, pritišće Japance. I napadati agresivno. I pogodio neprijatelja. A onda su mnogi pobijedili samuraje.
  Borile su se i djevojke s razarača "Viktorija". Lijepi ratnici bili su polugoli, pogotovo jer je ljeto na takvim geografskim širinama vruće i boso. Zapravo, kada djevojka ima minimum odjeće, ona je najmanje ranjiva.
  Veronica puca na Japanca i baca granatu bosom nogom. A djevojčina noga je tako precizna.
  Japanci lete u različitim smjerovima. Vrište i padaju.
  Juliana također baci bombu bosom nogom i samuraj pada. A ratnik puca, hihoće se:
  - Zauzet ćemo se za cara Nikolu!
  Vodeća vatra i šarmantna Anna. Jako lijepa djevojka, samo u gaćicama. I također pokosi samuraja govoreći:
  - Naš će car Nikola biti super!
  Juliana koja sječe Japance, potvrđuje:
  - Nužno hoće!
  I granata joj odleti s bose noge.
  Djevojke su divni supermeni.
  Evo jedne od njih vrlo velike i visoke: Angelina.
  I takva riđokosa... Skinula je prsluk i sad se bori sama u gaćicama.
  A kakve grudi ima! Poput vimena najboljeg bivola, s velikim sisnim jagodama.
  Ovo je djevojka, prava kobila. I jako voli muškarce, ali ne podnosi postojanost. Zašto ne bi voljela? Tako je lijepo kad te momci šapaju.
  Angelina urla i također golim tabanima bacila čitavu hrpu granata, sikćući:
  - Slava Rusiji i caru Nikoli!
  Djevojački bataljon je cool. Ratnice su skinule prsluke, a sve su ogolile grudi. I svađaju se samo u tankim gaćicama. I kako je lijepo.
  Što može biti bolje od golih ženskih tijela.
  I cijeli bataljon ratnika.
  A Japanci padaju, svojim leševima zasipaju prilaze položajima ruskih trupa.
  Veronica sa strašću kaže, koseći samuraja:
  Naši bogovi marširaju!
  Juliana je bosim nogama bacila dar uništenja i potvrdila, pokazujući zube:
  - Ruski bogovi - Bogovi rata!
  Anna, vodeći vatru i hranu, lajala je:
  - Za Rusiju, bori se i ne boj se!
  I namignula svojim zelenim očima!
  Angelina je golim petama poslala cijelu kutiju eksploziva, dižući dvije čete Japanaca u zrak, i zaurlala:
  - Carsko carstvo se ne može slomiti!
  Veronica je oduševljeno prosiktala:
  - Naša rasa je vječna!
  I opet je bacila granatu bosim nogama.
  Juliana je, pucajući i bacajući granate donjim udovima, siktala, otkrivajući zube:
  - A smrt se ne događa dvaput!
  Anna je, pucajući, zacvilila:
  - Neka je s nama mudrost pretka!
  I opet poleti granata ispaljena bosom nogom!
  Angelina ga je uzela i zacvilila, pokazujući zube:
  - Pravo trojstvo i ovo je zakon!
  I poslao cijelu kutiju punu eksploziva.
  Veronica je bijesno odgovorila, zbrisavši samuraje s terena:
  - Vječna Rusija, kao Ukrajina u sastavu Rusije!
  I opet, kako mlati Japance.
  Juliana, pucajući, zacvilila:
  - Naši ljudi neće tolerirati!
  A također je lansirala granatu u luku.
  Anna ga je uzela i nacerila se. Usran u redu kod samuraja. Hrabro ih je pokosila i zacvilila:
  - Zavladajmo Rusija u Kini!
  Angelina je s pomamom i uzbuđenjem izjavila:
  - I neće odustati ni pedalj zemlje!
  A djevojke su sve tukle samuraje kao bataljun.
  Tvrdoglavi rat se nastavio sa svom agresivnošću. Ali ruska vojska već iskrcava trupe i prebacuje borbena djelovanja na teritorij same metropole.
  Samuraji pokušavaju baciti ruske trupe s mostobrana.
  I treperi bosim nogama. Bacaju granate golim udovima. Svi su jednostavno ljupki i šarmantni.
  Ali stvarno, zašto je djevojkama potrebna odjeća? Goli su puno ljepši, i ljepši, zavodljiviji.
  I želim ljubiti bosonoge, tako okrugle štikle. I polizati svaki prst.
  Pucajući i bacajući bombu bosom nogom, Veronika kaže:
  - Jebi se, nemoj te tući!
  Ovdje je Juliana prikovala Japanca, i bacivši granatu golim prstima, zacvilila:
  - Naš nepopustljivi ruski duh!
  A tinejdžerica se nasmijala... Zamišljala je kako joj slatki dječak škaklja nogu. Da, za osjetljivu žensku kožu je lijepo.
  Crvenokosa Anna je također bosom nogom bacila granatu. Rastjerao samuraja i zacvilio:
  - Za najsvetiju Rusiju na svijetu.
  A zdrava, moćna Angelina golim je petama bacila vrećicu eksploziva na samuraja i grknula:
  - Za našu slavnu pobjedu!
  Veronica se okrenula. Srušio Japance i zacvilio:
  - To je naša dužnost!
  Juliana je bosom nogom bacila granatu i viknula:
  - I mi ćemo to ispuniti!
  Anna je odrezala malo Japanca i cvrkutala:
  - Ruski put do pobjede!
  Angelina je opet bacila nešto teško na samuraja, grkljajući:
  - I pobijedit ćemo!
  Ipak, dobro je da su po vrućini djevojke skinule prsluke. Tako su puno ljepše s golim torzom. I preplanuo, i mišićav. Tijela su samo od lijevanog čelika.
  Kako su cure divne kad su gole.
  I ne treba im odjeća.
  Veronica kosi mnogo Japanaca i škripi:
  - Budite slavni po našoj Rusiji u svim vijekovima!
  Yuliana je uzela i bosom nogom lansirala granatu i viknula:
  - Za naš teritorij!
  Ovdje ga je Anna uzela i bijesno zakucala:
  - Za vječne i humane!
  I opet poleti granata ispaljena bosom nogom.
  Tako ga je uzela i Angelina. Ispustio hrpu granata. Nokautirao dio samuraja, zamahom. I pjevala je:
  - Leti nebom, igraj se suncem - želim zauvijek!
  I četiri djevojke su tukle jako lijepo. I cijeli bataljon također. Kako zavodljivo bljeskaju njihove bose noge bacajući granate. Kako su lijepe djevojke u ratu.
  A na njima pluta žuta masa japanskih vojnika. Samuraji umiru na tisuće, ali još uvijek ne prestaju. Zajebi se i zajebi. Bitka je izuzetno žestoka.
  Veronica puca na Japance i cvrkuće:
  - Naš ruski izbor je čast i domovina!
  Juliana, pucajući na neprijatelja, otkriva svoje zube, koji svjetlucaju svjetlije od morskih bisera. i kaže:
  - U svakom stoljeću bilo je heroja i bit će ih!
  Tada ga je djevojka uzela i još više pokazala zube.
  Vatrena Ana, pucajući na neprijatelja, zacvilila je:
  Ne možemo nas osvojiti! Ne bacite Rusiju na koljena!
  I opet poleti ratnička granata koju je bacila njena bosa noga.
  Angelina se bosom nogom lansira smrtonosno i ubojito. I pokazavši zube, cvrkuće:
  - Vjerujem da ćemo biti u Raju!
  Viktorija prekida herojsku ženu:
  - Ne! Ne u raju, nego živjeti zauvijek na planeti Zemlji, koja će postati pravi, nezemaljski raj!
  A djevojka-kapetan je bosom nogom bacila vrlo smrtonosnu, fragmentacijsku bombu.
  Veronica je primijetila:
  Vi ste mudri kapetane...
  I također s bosom nogom pokrenuo nosač uništenja.
  Juliana je zacvilila i okrenula se. Ubio Japance. Otkrivši velike zube, djevojka je zacvilila:
  - Ne želim biti starica! I želim živjeti zauvijek!
  Anna je također bacila granatu bosom nogom i sumnjičavo upitala plavu djevojku:
  - Sviđa li ti se naš svijet?
  Juliana je bez oklijevanja odgovorila:
  - Dobra ideja! Pogotovo ljeti! Volim sunce i praznike!
  Anna se spremno složila s ovim:
  - Ljeti svakako dobro! Kako je to dobro za mlade!
  Juliana je bijesno odgovorila:
  - Da, i neka je vječno ljeto, kao u Africi! A Afrika će biti naša!
  Angelina je golim, mišićavim nogama bacila bure eksploziva i rekla:
  - Neka bude tako! I to u svakom trenutku.
  Redovi Japanaca su se prorjeđivali i očito su bili na izmaku.
  Ruske trupe počinju napredovati preko samog teritorija Japana i slomiti samuraje, osvajajući jednu pobjedu za drugom.
  Prvi je u borbu ušao bataljon bosonogih djevojaka, u kratkim hlačama i prslucima.
  Lijepe djevojke počele su mlatiti vojsku samuraja, već pretučenu u prethodnim bitkama.
  Prije svega, ratnici su napali baterije. Na Japance su letjele granate bačene bosih nogu. Bili su vrlo oštri. I sami su ruski ratnici uzeli i zbacili svoje prsluke. Ostati golih grudi.
  Tako da je gotovo potpuno gole djevojke gotovo nemoguće pogoditi. Kad je ženina koža gola, njeni meci ne podnose.
  Veronica je bosom nogom bacila granatu i cvrkutala:
  - Ja ću biti prvak!
  I protresao svoju bijelu, kovrčavu kosu.
  Julian također nije tako jednostavan. Lupanula na japanskom. A onda, dok bosom nogom baca granatu i viče:
  - U ime svete, carske Rusije!
  I opet će svoje pune grudi zatresti grimiznim bradavicama. A struk djevojke je tanak.
  Nadalje, crvenokosa Anna juri u bitku. Tako blistava i reaktivna djevojka. Kako baciti granatu bosom nogom. Tako će se samuraji raspršiti na sve strane. I kotrljajte se, kao srušeni.
  A djevojka puca na njih i škripi:
  - Za cara pravoslavnih i ruskih bogova!
  I Angelina je mlatila. I kutija školjki, koju je bacila njezina gola, moćna poput vučnog konja, odletjela je. I razbio mnogo Japanaca.
  Djevojke su općenito super kad su gole i bose. Ali u kratkim hlačama trčanje u poziciji je još hladnije.
  I bradavice od jagoda, tako sjajne!
  Victoria će također ispaliti granatu svojim grimiznim sisama i pogoditi samuraja najbolje što može. Evo djevojke. I što je najvažnije, zapovjednik bojne djevojaka na razaraču. I to samo u gaćicama.
  I trese golim prsima. Što je tako lijepo i seksi.
  Veronika je uzela i bosom nogom bacila granatu. Prekinula je mnogo japanskih i zacvilila:
  - Akrobatika za ukrcaj!
  Yuliana je također vrlo spretno bacila granatu golom malom nogom i zaškripala dok je kosila Japanca:
  - Naš smiješak i slatki udarac!
  Onda kako zablistati zube.
  I tako ga je Anna uzela i pojebala. Ubio mnogo samuraja. I kako je to uspjela.
  I kako lansirati granatu bosom nogom. I škripi:
  Mi nismo robovi!
  Tada će se nasmijati i pokazati jezik.
  Angelina ga je uzela i cvrkutala od mahnitog bijesa, pljuvajući napade na neprijatelja:
  - Ja sam najkul od kul.
  I golim nogama lansirala je tešku bombu. Uzela je i raznijela samuraje, usitnjavajući ih.
  Veronika će također uzeti i napasti azijsku hordu. I drobi im kosti.
  Djevojka ga je uzela i cvrkutala:
  - Sve ćemo zgnječiti!
  I opet, smrtonosna i jedinstvena granata leti s bose noge.
  I slomiti Japance. A zašto su došli u ruske zemlje? Ovdje sve pripada Rusiji.
  Juliana je bosom nogom lansirala granatu i zapjevala:
  - Slava Velikoj Rusiji! Ne treba nam Državna Duma!
  Crvena Anna je agresivno istaknula:
  - Bit ću prvak.
  A granata bačena bosom nogom djevojke spljoštit će svakoga. Ostalo je samo krvavo meso.
  Ali Angelina ga je uzela i zacvilila. Ubio gomilu boraca. I pometen poput anđela smrti.
  I puno samuraja je umrlo.
  Ruske trupe pritiskale su Japance sa svih strana. Zdrobili su i zgnječili.
  Izbile su borbe prsa u prsa. Ruski vojnici izboli su samuraja bajunetima. Puška Mosin je izvrstan klub. Koji probijaju lubanju. I lomiti kosti.
  Ali posebno se lijepo bore djevojke s mačevima. to je super. Pogotovo kada se gole grudi njišu.
  A bradavice su tako rubinske i blistave. Dakle, želite ih pogledati i poljubiti.
  I ljubiti bez prestanka.
  Djevojke se bore s bijesom gladnih pantera koje vide janjad. Muče ih i gušu kožu.
  Veronica, pucajući na Japance, zacvili:
  -Smrt za smrt!
  Juliana, bacajući granatu bosom nogom, dodaje:
  - Krv za krv!
  Anna, pišući o samuraju, vrišti:
  -Oko za oko!
  A bacila je i limun bosom nogom. Bila je jača od svih i rastrgana s aplombom.
  I dolazi Angelina. Pucat će cijela bačva sa smrtonosnim eksplozivom i samljeti neprijatelje.
  Zatim, dok pjeva:
  - Ja sam bosonogi slon i jako cool!
  Djevojka je stvarno moćna. A noge su joj kao batine. Kako premjestiti samuraja u prepone. Tih pet metara gore i poletjelo. Pojurio kao katapult lansiran iz kamena. Točnije, vjerojatno iz katapultnog kamena!
  Viktorija, zapovjednik bojne, ispalio je rafal na Japance. Pokosila je neke od žutih ratnika i zacvilila:
  Borit ćemo se za Svetu Rusiju.
  I s golim, preplanulim koljenom, kao da će se pomaknuti do brade. I slomiti neprijatelju čeljust.
  Viktorija je uzbuđena...
  Juliana oduševljeno kaže:
  - Bit će car Nikola, najveći od ruskih careva!
  I cijeli bataljon polugolih, bosonogih djevojaka, kako da laju iz sveg glasa, istrijebi Japance.
  - Neka bude tako!
  ŠTO SE DOGAĐA KADA VJERUJEŠ ROMMELU
  Rommel je dobio izvanredne ovlasti i veću autonomiju u Francuskoj prije iskrcavanja saveznika u lipnju 1944. To mu je omogućilo da vješto raspolaže s pedeset osam njemačkih divizija, uključujući deset tenkovskih i pet SS divizija.
  A saveznici su bili brutalno poraženi, izgubivši samo više od milijun vojnika i časnika kao zarobljenika. Osim toga, nacisti su zarobili veliku masu opreme.
  Ali što je najvažnije, Hitler i njegova pratnja stigli su u Francusku kako bi proslavili najveću pobjedu. Ovdje su, takoreći, "slučajno" pokriveni savezničkim zračnim udarom. Umrli su Hitler, Himmler, Bormann i Goering. I Goebbels je požurio prisegnuti na vjernost novom Fuhreru i vrhovnom zapovjedniku Rommelu.
  Saveznici su žurno pristali proglasiti primirje s Trećim Reichom na pet godina, zamrzavajući situaciju i teritorije za sada. I također napuštanje juga Italije i Sicilije.
  Uslijedila je razmjena ratnih zarobljenika - svi za sve! Što je znatno ojačalo njemačke, a posebno talijanske trupe.
  Istina, na istočnoj bojišnici Crvena armija je izvela uspješnu operaciju "Bagration", probijajući se do Nemana. No, Rommel je, nanoseći neočekivani udarac južnom krilu, u suprotnim smjerovima od Moldavije i Zapadne Ukrajine, ondje formirao veliki kotao sovjetskih armija.
  Staljin je postao nervozan i počeo bacati trupe na jug. Kao rezultat toga, Nijemci su uspjeli izbjeći potpuni poraz i držali se na granicama Poljske. Iako je Crvena armija uspjela gotovo u cijelosti osloboditi Bjelorusiju i dijelom Litvu.
  Puštanje tenkova i zrakoplova u Treći Reich stalno se povećavalo, osobito nakon prestanka bombardiranja od strane saveznika.
  A Panther je još uvijek bio superiorniji od T-34-85 u prednjem oklopu i oklopu, kao i po brzini paljbe. Panther je imao više i zalihe granata i, točnije, optike.
  Dakle, njemački tenkovi su jaki i njihov broj se povećao. A Panther je postao ozbiljan problem, pogotovo jer se njegov broj dramatično povećao. A Jagdpanther se pokazao još strašnijim, bio je lakši za proizvodnju, ali snažnije naoružan i bolje zaštićen, posebno u čelu.
  "Jagdpanther" je postao veliki problem za Crvenu armiju. Općenito, nakon što su se oslobodili na zapadu, Nijemci su žurno skupili snage. Rommel je stavio pod oružje i Francuze i Poljake. Pojavila se poljska vojska, a francuske jedinice.
  I njemački mitraljez bio je najbolji MP-44 na svijetu, a zrakoplov TA-152 postao je najbolje višenamjensko oružje. Mnogo savršeniji od Focke-Wulfa.
  Rommel je obećao da će oživjeti Commonwealth. I to je inspiriralo Poljake da se bore za Wehrmacht. A Francuzi su se borili, koristeći kolosalan potencijal, prvenstveno ljudski. Nacisti su također uspjeli zadržati Rumunjsku i Mađarsku pod svojom kontrolom i ojačati Mussolinijev položaj u Italiji - formirajući nove podjele.
  Borbe su pokazale da vještom uporabom "Tigar" -2 uopće nije loš tenk. Konkretno, vrlo je uporan i pogađa s velike udaljenosti.
  Nijemci su u jesen stabilizirali front. A zimi su se borbe nastavile s novom snagom. Ovoga puta Crvena armija je pogodila centar. U borbama su testirani samohodni topovi E-10 i E-25, te prvi sovjetski SU-100. Sovjetski automobil nije bio loš, a njemački mali automobili s niskom siluetom pokazali su se prilično učinkovitim i mobilnim.
  Rommel je odsjekao sovjetske trupe koje su se probile bočnim napadom i formirao par velikih kotlova. Općenito, novi zapovjednik Trećeg Reicha pogodio je sovjetske manevre i uspio poduzeti učinkovite protumjere.
  Pogotovo u Poljskoj, ceste su bile bolje, a njemački tenkovi, čak i zimi, djelovali su učinkovitije nego u prostranstvima SSSR-a. A sada su ih Fritz imali puno.
  Fritz mlazni zrakoplov također je imao učinka. ME-262 su izdržljivi strojevi, a XE-162 najbrži i najupravljiviji. A sovjetski avioni nisu mogli ni sustići bombarder Arado. Također problem. A na jugu Nijemci su odbili sovjetsku ofenzivu, formirajući kotlove.
  Rommel je namamio Crvenu armiju u zamke, te je koristio veliki broj tenkova, a Panther je bio prilično učinkovit kada se pravilno koristio.
  Staljin je urlao od bijesa, ali se ispostavilo da je pretučen. Nijemci su mobilizirali svoje snage. I umjesto da ispuštaju beskorisne projektile poput FAA-e, oslanjali su se na mlazne zrakoplove. A sada ga je Crvena armija temeljito dobila i na nebu i na kopnu.
  U svibnju 1945., koristeći napredniju modifikaciju samohodnog topa E-25, s prednjim oklopom debljine 120 mm i bočnim oklopom od 82 mm s topom 88 mm, Nijemci su počeli napredovati u Ukrajini.
  Rommel je vodio fleksibilniju okupacijsku politiku, proglašavajući Ukrajinu neovisnom državom pod okriljem Trećeg Reicha i ohrabrujući Bandera. Stvorena je i marionetska vlada Bjelorusije. Nijemci su sada Slavene nazivali Arijcima i bili su lukavi.
  Za Crvenu armiju, situaciju je pogoršao prestanak opskrbe po Lend-Lease-u i neuspjeh uroda u SSSR-u. Da, i Staljin se s vremena na vrijeme miješao u zapovijedanje i kontrolu trupa, a to je imalo negativan karakter.
  Ako je Staljin već bio dobro upućen u strateška pitanja, onda je bio prilično slab u operativnim pitanjima i praktički nije razumio taktiku. No, u isto vrijeme, nije baš želio slušati savjete profesionalaca.
  I Nijemci pod zapovjedništvom briljantnog zapovjednika Rommela izvojevali su jednu pobjedu za drugom.
  Fritzovi su ljeti zauzeli cijelu desnu Ukrajinu i Kijev. I Bjelorusija je također bila zarobljena snažnim udarcem. Trebalo je nešto učiniti da se spasi SSSR!
  A onda se pojavila Sailor Moon s bosonogom u bikini timu.
  I djevojke iz japanskog animea susrele su se s nacistima, koji su, porazivši Crvenu armiju u Bjelorusiji, već selili u Smolensk.
  Djevojke su bile na samom rubu napada, i borile su se vrlo očajno.
  Njihove bose noge bacale su granate, a munje su im izletjele iz pupka. A mačevi, produžujući se, sasjekli su fašističke avione. A onda su ga uzeli ratnici Ceylon Moona i kako zvižde. Oborene vrane će pasti na naciste. I neke od pernatih ptica pale su na fašističke mlazne supove. I uzeo ih i oborio.
  Ceylon Moon se agresivno naceri.
  - Što vam Fritz nije dao Smolensk?
  Još jedna plava djevojka zagugutala je:
  - I pamtit ćemo Staljingrad!
  Treća žuta djevojka je zacvilila:
  - I Sevastopolj!
  A četvrti je zalajao:
  - I Lenjingrad također!
  I cijela bojna bosonogih u bikiniju ljepotica kako munje iz pupka pustiti. I kako će na smrt udariti masu fašista.
  Činilo se da je s takvom snagom pobjeda Crvene armije neizbježna. Ali...
  Djevojkama iz japanskog animea ukazao se demon i rekao:
  - A Rusi ne žele slomiti Kurilsko otočje!
  Ratnice iz Japana frustrirano su viknule:
  - Kako ne žele gurati otoke? Prevareni smo!
  I bljeskajući bosi, okrugle pete nestale su s prednje strane.
  Ali već su uspjeli nanijeti značajnu štetu nacistima i zaustavili ofenzivu.
  Zimi su se Nijemci samo branili. Imali su vrlo uspješan XE-162 na nebu, čvrsto su se držali. Na kopnu je samohodni top E-25 manje-više pružao zaštitu. Kao i ostali tenkovi. "Tigar" -2 je moderniziran, jer je dobio snažniji motor od 1000 konjskih snaga i savršen prijenos.
  Sovjetski T-54 još nisu bili spremni, a IS-4 je imao dosta nesavršenosti. A to je negativno utjecalo na borbenu sposobnost Crvene armije.
  U proljeće 1946. nacisti su pokušali napredovati. Ali njihove su trupe zaglavile u naprednoj sovjetskoj obrani. Rat je sve više počeo podsjećati na Prvi svjetski rat, kada je obrana jača od napada, a linija bojišnice neaktivna. Ljeti su i Nijemci pokušavali napredovati, ali bezuspješno. A u jesen i zimu, Crvena armija je već napredovala, a također se zaglavila u njemačkoj gustoj obrani. Štoviše, Fritzi su se već prilagodili borbama zimi, a oprema im nije toliko "plutala" po hladnoći. I tenk serije "E" -50 pokazao se uspješnim i prilično učinkovitim strojem.
  Istina, auto je težio gotovo 65 tona, ali to je kompenzirano snažnim motorom, također vrlo učinkovitim topovima od 88 mm u 100EL, oklopnim, preciznim, brzometnim.
  T-54 još nije ušao u seriju, a Nijemci su i dalje imali prednost u kvaliteti opreme. A u zraku im se prednost povećavala.
  Huffman je nakon četiri stotine oborenih zrakoplova dobio Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantom. Nakon 500. aviona, Orden njemačkog orla s dijamantima.
  Četrdeset sedma godina prošla je u međusobnim injekcijama. Rommel je djelovao oprezno, pokušavajući prikupiti snagu i Staljina. I konačno, četrdeset i osma godina. Crvena armija je pokušala napredovati u proljeće. Ali nije mogla probiti gustu obranu Nijemaca u centru. U jesen su Nijemci izveli samo malu operaciju, izravnavajući frontu na sjeveru.
  Četrdeset devete godine, sovjetske trupe su u osnovi pokušale napasti. Nijemci su sjedili u čvrstoj obrani. T-54 Crvene armije već u seriji, kao i IS-7, imao je i MIG-15. Nijemci imaju naprednije ME-362, i HE-262, i ME-2010, kao i TA-283.
  Došlo je do razmjene udaraca. E-50 je postao napredniji. Težina mu je smanjena na pedeset tona, smanjena je i visina, a ojačana je obrana čela kule. E-75 se također zgusnuo te mu je težina smanjena na zadovoljavajuću i ušla u seriju.
  E-100 nikada nije ušao u seriju, pa je njegova velika težina stvarala previše problema vojsci.
  Nijemci su držali crtu bojišnice, a sada je počela 1950. godina ovog prokletog rata.
  Rommel je ponudio mir Staljinu. Ali naravno, zahtijevajući da se napuste Treći Reich one zemlje koje su Nijemci već osvojili. Staljin je pristao na mir tek unutar granica 1941. godine. Ali Rommel nije mogao pristati na to. Pošto se pokazalo da su milijuni Nijemaca umrli uzalud.
  U pokušajima Crvene armije da probije frontu prošla je 1950. godina. Nijemci su bili u obrani.
  Rommel je polagao neke nade u diskoteke. Poletjeli su već 1945. godine, ali su se pokazali neprikladnima za borbenu uporabu. No 1951. godine pojavili su se prvi strojevi s brzinom od četiri zvučna, a zahvaljujući strujanju oko laminarnog mlaza bili su praktički neranjivi za malokalibarsko oružje.
  Godine 1951. Crvena armija je nastavila napadati naciste. Ali njezini pokušaji bili su neučinkoviti. Linija fronta je ostala stabilna.
  Rommel je, međutim, dobio informacije o korištenju disketa. Nisu mogli biti oboreni, ali sami nisu pucali, već su mogli samo nabijati zračne mete. Što, međutim, s obzirom na njihovu brzinu, već samo po sebi nije loše. Ali to nije moglo dati zračnu nadmoć nad MIG-15.
  Diskleti su bili skupi i teški za proizvodnju, a bilo ih je malo.
  U razmjeni udaraca prošla je i 1952. godina, a kada je Crvena armija pokušala pritisnuti, ali nije uspjela, obrana Fritza bila je jaka.
  Štoviše, Nijemci su u ratu koristili strance. I zapovijedali su prilično vješto.
  Staljin je umro u ožujku 1953. I to je odmah izazvalo razdor u vodstvu stranke, jer službenog nasljednika nije bilo.
  Morate dijeliti postove. Tako je Molotov postao predsjednik GKO, Malenkov je postao predsjednik Vijeća ministara, Nikita Hruščov je postao prvi tajnik CK KPSU, Žukov, njegov nesmjenjivi zamjenik, postao je vrhovni zapovjednik, a Vasilevsky je postao ministar obrane.
  Berija je ubrzo uhićen i strijeljan.
  Ali ovo je uhićenje izazvalo određenu pomutnju u unutarnjim postrojbama. I Rommel je zadao porazan udarac, sasjekao Crvenu armiju.
  Nijemci su mogli zauzeti Smolensk 1953., a sovjetske trupe su držale teritorij do Rzheva, samog grada. Fritz je također uspio ponovno blokirati Lenjingrad, a na jugu zauzeti Ukrajinu i Krim, blokirajući Sevastopolj i došavši do samog Dona. Na Donu su sovjetske trupe zaustavile naciste.
  Zimi su Nijemci konačno ostali bez para. Molotov, predsjednik GKO-a, najavio je da će rat ići do kraja.
  Godine 1954. Rommelova vojska je napredovala na Moskvu, ali su svi pokušaji Fritza da probiju bili odbijeni.
  Nisu uspjeli zauzeti Lenjingrad na juriš.
  !955., nacisti su ponovno napali. Pokušali su zauzeti Staljingrad, ali su tu bili potučeni i povukli se iza Dona. Propao je i pokušaj zauzimanja Moskve. Napad na Lenjingrad također je bio neuspješan. Gubici nacista bili su vrlo veliki.
  I 1956. godine Treći Reich je ponovno krenuo u obranu. I već je Crvena armija pokušala napasti Rommelove pukovnije. Ali i njoj je nedostajalo snage. Gubici su također bili ogromni. I 1956. godine fronta se nije pomaknula.
  Godine 1957. Nijemci su imali nove tenkove Leopard, a SSSR u seriji T-55. Ovaj stroj imao je snažniji top u kalibru 107 mm. Pojavio se i napredniji IS-12. IS-10 je nadograđen.
  Njemački "Leopard" bio je napredniji stroj nove generacije, ali još uvijek nedovršen. Pojavili su se i lovci ME-562. S moćnijim oružjem nego prije i velikom brzinom. Baš kao i lagani XE-462. Također vrlo pristojan borac, i lagan. U SSSR-u su do sada prošli modernizaciju MIG-a 15, a da nisu iz masovne proizvodnje uklonili najmasovniji sovjetski zrakoplov u povijesti zrakoplovstva. Rat se odugovlačio.
  Godina 1958. je već počela... Strašno je koliko se patnja ljudi nastavlja.
  Rommel, općenito, pristaje na mir, ali uz zadržavanje svega što su Nijemci osvojili. Molotov i njegov tim se s tim ne slažu.
  Pronašao kosu na kamenu. A gubici rastu.
  Crvena armija pokušava napredovati, ali ne može probiti gustu obranu. U jesen Nijemci ponovno pokušavaju zauzeti Lenjingrad, ali njihovi napadi su odbijeni.
  Već 1959. juri kao vuk. Da, vrijeme u ratu teče u kapima, ali prolazi nezapaženo i nema se čega sjećati. Rommel je već ostario. A Molotov ima mnogo godina kao sovjetsko vodstvo. Ali rat još uvijek traje.
  Crvena armija i dalje koristi MIG-15, ali ga nastavlja modernizirati. Pojavili su se i napredniji raketni i protuzračni sustavi. I što je najvažnije, satelit se već mogao lansirati u nisku Zemljinu orbitu. SSSR je već imao balističke rakete sposobne pogoditi Berlin. Međutim, kao i Nijemci.
  Atomska bomba nije razvijena jer Sjedinjene Države nisu vjerovale u njezinu stvarnost i nisu željele bacati novac.
  A Treći Reich i SSSR nisu bili dorasli tako skupim projektima.
  To se dogodilo već 1959. godine, a svijet još nema nuklearno oružje. Britanija je zaglavljena u kolonijalnim ratovima, očajnički želi održati svoje carstvo, a u SAD-u monopoli nafte i plina koče razvoj nuklearne energije.
  Dogodilo se da je svijet još uvijek bez atomske bombe. Iako bi možda upravo njezina pojava mogla okončati ovaj prokleti, pakleni rat. U kojoj je već umrlo mnogo desetaka milijuna ljudi.
  Na drugim frontama, SAD i Britanija su bile u ratu s Japanom. Godine 1946. Sjedinjene Države iskrcale su trupe u Zemlju izlazećeg sunca, ali su ih samuraji bacili u more.
  Japan je nastavio bombardirati i bombardirati. Ali odbila je kapitulirati.
  Godine 1950. SAD se ponovno iskrcao, ovaj put bolje pripremljen i koristeći puno veći broj brodova, zrakoplova i drugih snaga.
  Japan je odolijevao još godinu i pol. Tokio je bio jedan od posljednjih koji je pao, a car je sam sebi napravio hara-kiri. Ali ni nakon toga mir nije došao. Japanci su okupatorima Amerikanaca inscenirali pravi gerilski rat.
  Sve je to oslabilo Ameriku i Britaniju i nisu se umiješale u rat između SSSR-a i Trećeg Reicha. Rommel još uvijek ima resurse cijele Europe. A uzimajući u obzir okupirane teritorije u Rusiji, mnogo je više ljudskih resursa. Istina, protiv nacista se vodi žestoki gerilski rat. A ni lukavija i fleksibilnija politika na okupiranim područjima ne pomaže Fritzovima da se tamo učvrste i potisnu partizane.
  1. rujna 1959. godine navršilo se točno dvadeset godina od početka Drugoga svjetskog rata. Crvena armija je napredovala u pravcu Lenjingrada. Nijemci su još jednom pokušali zauzeti Moskvu.
  Koliko dugo se možeš boriti? To je samo noćna mora.
  U svakom slučaju, bataljun sovjetskih djevojaka sjedi u rovu. I odražava sljedeći napad Wehrmachta.
  Natashka Sokolovskaya puca iz AK-a i ljutito kaže:
  - Pa, dokle će ovaj skakavac čučati?
  Zoya logično odgovara ispaljivanjem iz bacača granata i razbijanjem gusjenice njemačkog automobila:
  - Vjerojatno, do posljednjeg vojnika!
  Augustin, pucajući na naciste, primijetio je:
  - Ovakva noćna mora ne može trajati vječno!
  A crvenokosa djevojka bosom nogom bacila je vrlo smrtonosnu granatu, rastrgnuvši naciste na male komadiće. Zatim je uz osmijeh primijetila:
  - Ne, stvarno ih moramo sve pobiti!
  I Svetlana je svojim golim, isklesanim stopalom lansirala ubojiti limun. Razdvojila je Fritz i primijetila:
  - Možda ćemo ubiti ... ako se sami ne savijemo!
  Četiri ratnice se bore u bikiniju. Izgledaju kao mlade i jako lijepe djevojke. Ali oni postoje već dugo vremena. Oni se bore od četrdeset prve godine, a već su se temeljito umorili od ovog rata. A prije toga su se već borili u Španjolskoj. Bili su i nagrađeni.
  I sad već toliko godina - više od osamnaest godina vode neravnopravnu borbu protiv fašizma. I čini se da ovom rubu nikada neće biti kraja.
  Nataška se prisjetila kako je kao djevojčica tijekom Prvog svjetskog rata nosila paket u bataljun carske vojske.
  Čini se da su njezine bose noge već naviknute na sve. A ako u danu hodate pedeset versta, bole vas listovi, a tabani, iako žuljevi, počinju svrbjeti i boljeti.
  Uz to si gladan. Samo voda iz potoka i bobice. Ali ljeti ništa. Ali pokušajte dugo hodati bosi po snijegu. Kad prsti pocrvene i poplave od hladnoće. I samo stalno kretanje i navika kaljenja od djetinjstva spašavaju od ozeblina.
  Natasha se sjećala i carskih vremena. Bilo je nešto dobro u njima. Konkretno, carska rublja bila bi stabilna valuta, a cijene pod blaženim carem Nikolom II. nisu rasle. U svakom slučaju, prije rata s Nijemcima. I ta je stabilnost pomogla seljacima da akumuliraju novac za ovu ili onu kupnju. A na kredit ste mogli kupiti gotovo sve. Dakle, još nije činjenica da je pod sovjetskom vlašću postalo tako dobro.
  Augustine je bosom nogom bacila ubojiti dar smrti. Rastrgala ih je na komade masu Nijemaca i njihovih unajmljenih vojnika i ljutito rekla:
  - Sva ubojstva i ubojstva! A duša traži nešto drugo!
  Augustin je sudjelovao u obrani Port Arthura. Takva je ona borbena djevojka. A djevojka je vječna. Da bi sačuvale mladost, vještice ne obuju cipele ni u jednom, najžešćem mrazu. I to je njihovo univerzalno pravilo.
  A kad si bos, ne nosi te ni metak ni starost. I sami mlatite protivnike kao snopove žita.
  Sjetila se te bitke s Japancima. Druga djevojka, gotovo dijete, puca, uperivši pušku u samuraja tankim, ali snažnim rukama.
  A Japanci se stalno penju i penju, zatrpavajući sve prilaze leševima. Boreiko, bravo. Samuraje je sjekao sabljama s obje ruke, poput legendarnog Ilye Murometsa.
  Oko njega je rasla čitava planina leševa. Japanci su ga ipak ranili bajunetima i bacili. Ali Boreyko je preživio. Nakon povratka iz zarobljeništva borio se s Nijemcima u Prvom svjetskom ratu. I tada se tragovi medvjeda gube. Sada, ako je živ, već je prilično star. A Augustinu ne trebaju godine. Do sada izgleda kao mišićava i visoka djevojka. Čak i nakon što je zadobila ranu, koža joj zacjeljuje bez ožiljaka i ikakvih tragova.
  Augustine se sjetila kako je bajunetom zabila Japance u trbuh. I tako je vrištao. A ona je crvenokosa i mlada, ali već snažna i prilično visoka, jer će natovariti prijatelja samuraja golom petom u bradu. Uzeo ga je i srušio se, te pao tako neuspješno da mu je japanski bajunet probio leđa.
  Augustin je potom pucao na Japance bez promašaja. Ali bilo ih je previše. I porazili su Ruse.
  Augustin je čak bio zarobljen. Počeli su je ispitivati. Žar im je doveden na bose noge, nakon što su im namazali žuljeve noge.
  Augustine je uspjela suspregnuti njezine vriskove. Zamišljala je sebe kao sluškinju iz Orleansa koja se samo smije i smiješi pod mučenjem. Augustina su objesili na stalak i tukli bičem. Ali ona se samo nasmijala kao odgovor.
  Na kraju ju je samuraj ostavio na miru i čak maknuo lanac u znak poštovanja prema njezinoj hrabrosti. A Augustin je to iskoristio i ubio dvojicu stražara, pobjegao.
  Zatim se borila u vojsci Kuropatkina. Stvarno sam očekivao pobjedu.
  Ali Kuropatkin je, kao namjerno, htio izgubiti. Samuraji su izgubili dvostruko više ubijenih od carske vojske, ali su na kraju Rusi poraženi. Jao, kakav je to rat bio - Rusi su se hrabro borili, pokazavši se kao najbolji vojnici na svijetu, s najgorim zapovjedništvom!
  Augustina je opet golim prstima bacila granatu na naciste i zaurlala:
  - Sretno s nama!
  Zoya je rekla:
  - Znaj vratiti!
  Zlatokosa djevojka bacila je i limun svojom gracioznom, bosom nogom, predući:
  - Slava domovini!
  Zoya je također vidjela puno stvari. Gdje god se borila. Borio se s Japancima i u građanskom ratu. Tamo je upoznala Augustina. I puno naučio. Tamo su im se pridružile Natasha i Svetlana. Tako se pojavila legendarna četvorka. I Crvena armija je uvelike zahvaljujući njima, i počela je pobjeđivati.
  Zoya je ponovno bacila granatu bosom nogom. Udario sam Leoparda, a on je naletio na svog kolegu.
  Djevojka sa zlatnom kosom je cvrkutala:
  - Neka je moja Domovina u velikoj slavi!
  I pokazala je Fritzu svoj jezik. Općenito, Zoya je bila začuđena koliko problema ima Rusija. Sve je počelo ratom, kada je Japan napao Rusiju.
  Nakon toga, Rusija je jurišala. Zoya nije stigla do Port Arthura, već se borila u Kuropatkinovoj vojsci. U prvoj velikoj bitci Rusi su odbili sve japanske napade i nanijeli im velike gubitke. Ali tada su samuraji počeli zaobilaziti carsku vojsku, a Kuropatkin je ustuknuo.
  Ali kako se ne sjećati Aleksandra Suvorova, koji je i sam napao neprijatelje. Suvorov je smatrao da je napad jači od obrane. Pokazalo se da je Kuropatkin neadekvatan za zapovijedanje. I Zoya je pokazala hrabrost, te osobno ubila Japance pištoljem i ubola bajunetom.
  Ali posebno mnoge samuraje je uspjela ubiti strojnicom. To je bilo super. A ona ih je kosila kao kosu.
  Zoya je ponovno bacila granatu golom, gracioznom nogom i zapjevala:
  - Slava mojoj domovini! Majka voli svoju djecu!
  Svetlana je najstarija od njih. Prirodna plavuša sa snježno bijelom kosom. Također je sudjelovala u Krimskom ratu i branila Sevastopolj. Eto koliko je to bilo davno!
  Tada je još bila gotovo djevojčica, bosa u poderanoj haljini, borila se s nadmoćnijim neprijateljskim snagama. Svetlana i prva od njih četiri postala je vještica. I to joj je puno pomoglo u bitci. Britanci, Francuzi, Turci popeli su se na juriš. I zapucao je na njih primitivnom puškom i pogodio. I onda izboden bajunetima. I ubijala je svoje neprijatelje. I golim nožnim prstima bacala je domaće bombe. U tom ratu Rusi su uspjeli držati Sevastopolj gotovo cijelu godinu i toliko su iscrpili saveznike da su zaustavili rat.
  No, Rusija je tada ustupila deltu Dunava. I po prvi put nakon dugo vremena pokazalo se da je to strana koja gubi.
  A onda su prodali Aljasku. Svetlani se činilo da uopće dolazi smak svijeta.
  Ali godine su prošle. Rusi su porazili Turke i povratili deltu Dunava. Opet se potukla Svetlana, prekrasna bosonoga plavuša. I dobro je biti vještica - ne nose te ni meci, ni starost, ni bolesti. I sami sebe pobjeđujete zaigrano. I samo lepršati na krilima.
  Svetlana je opet bosom nogom bacila bombu i zaurlala:
  - Bit će novih stoljeća,
  Naša je volja jača od čelika...
  Istrgnuo budalu
  Živio druže Staljine!
  Ali sada Staljina više nema. Najvažniji Molotov. Iako nije takav diktator kao Staljin. I vrhovni zapovjednik Žukov. A Rommel je još uvijek taj zapovjednik. Ali još nije u stanju probiti Crvenu armiju!
  Natasha je također bosom nogom bacila smrtonosnu granatu i cvrkutala:
  - Dat ćemo svoju dušu, srce, dat ćemo našoj Svetoj domovini! Mi ćemo stajati i pobijediti, i nećemo poštedjeti svoje živote!
  Ratnici se bore. Ne, danas Rommelove horde neće probiti njihovu obranu. Oni će se očajnički boriti i pobijediti. I velika će Rusija biti slavljena.
  Zoya je cvrkutala, bacajući limun golim nožnim prstima:
  - Jarko sunce nade
  Ponovo se diže nad zemljom...
  Rusija pobjeđuje kao i prije
  Wehrmachtovi jastrebovi tuku!
  Natasha je mudro primijetila:
  - Prekrasna si kao i uvijek djevojka zlatne kose!
  Zoya je duboko udahnula. Sjetio sam se kako sam išao u izviđanje protiv Japanaca. I uzeo pištolj. I izbacimo samuraje iz toga.
  Pokosili su ih u divljem ludilu. Tada sam puno zabrljao. A ipak je bila zarobljena.
  Njezina djevojka bila je podignuta na stalku, a pete su joj spaljene užarenim željezom. Ali Zoya se hrabro držala i nije jaukala ni vrištala. A čak ni bjelina od toplinske žice na leđima nije je natjerala da progovori.
  Nakon mučenja, Zoya je okovana i odvedena u Tokio. Ali ratnik je uspio pobjeći. Ona je časniku rekla da navodno zna gdje je Kuropatkin, povlačeći se, sakrio riznicu ruske vojske. Pa, kupio ga je. Kako ne bi ni s kim dijelio, odveo je Zoju u lisicama i lancima u šumu. Djevojka nije tako jednostavna. Uhvatila je trenutak i golom, okruglom petom udarila policajca u bradu i odsjekla je. Zatim je uzela ključeve i otvorila lisice, pobjegla.
  Pohlepa ne vodi dobru, a Zoya je nastavila ubijati Japance.
  Ali sada su nacisti očito iscrpljeni. Četiri djevojke-vještice učinile su ih prilično rijetkima. Toliko tenkova je tuklo. A onda je počela rušiti jurišnik.
  Djevojke su u glas pjevale:
  - Ruski orao nad planetom,
  Krila, šireći se, poletjet će...
  Pa, podmukli protivnik,
  Bit će poražen, slomljen!
  Ostarjeli, sijedokosi Rommel ispituje kartu pročelja. 2. rujna 1959. godine A rat još traje, a Moskva nije zauzeta. Staljina više nema, a formalno je glavni predsjedavajući GKO Molotov. Ali on je samo prvi među jednakima. Staljinova mjesta su podijeljena, a vrhovni zapovjednik Žukov. I protiv njega se bori Rommel. Iako postoji i ministar obrane Vasilevsky. A na čelu stranke je Nikita Hruščov. I šef vlade Malenkov. Tu je i predsjednik predsjedništva Vrhovnog sovjeta SSSR-a i formalni šef države Bugarin.
  Da, protiv Rommela se okupila šarolika četa. I treba ga razbiti. Ali SSSR ne popušta. I Treći Reich je iscrpljen, kao i Rusija.
  Ali mir se ne može sklopiti. Rommel želi teritorijalne akvizicije. Sovjetska vlada tvrdoglavo inzistira na nultoj opciji.
  Sjedinjene Države su sada u krizi, ne idu nikamo. A Britanija je zaglibila u kolonijalnim ratovima. Dakle, rubu Drugog svjetskog rata nema kraja.
  A njezina dvadeset i prva godina već je počela.
  Određene nade bile su povezane s obitelji Leopard. Ali ovaj tenk se nije opravdao. Druga opcija bila je razvoj tenka RE-50. Bit nove ideje je stvoriti piramidalni stroj koji je praktički neprobojan iz bilo kojeg kuta. Ovo bi moglo biti dobro otkriće. S obitelji piramidalnih RE Rommel je polagao nade u pobjedu nad SSSR-om.
  Ali stari tenkovi se još bore.
  Ali imaju dobre borce.
  Posada Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - četiri djevojke, prvi put su se okušale na T-3 tijekom napada na Poljsku 1939. godine. Njemački automobil tada je još bio prilično slab. Djevojke su više pucale na pješaštvo, a koristile su i tri strojnice.
  Gerda, pucajući na Poljake i koseći njihovo pješaštvo i konjicu, zagugutala je:
  - Ja sam ratnik s tisuću vragova u glavi!
  Dok je pucala, Charlotte je primijetila:
  Sve je to zanimljivo, ali...
  Gerda je bosom nogom bacila granatu na Poljake i zacvilila:
  - Što ali?
  Crvenokosa je odgovorila:
  - Ali sada smo postali vještice, a što nam to daje?
  Gerda, plavokosa djevojka, u rafalu je pokosila Poljake i logično odgovorila:
  "Sada nas neće tako lako ubiti!"
  Kristina je i mitraljezom udarila Poljake i napomenula:
  - Hoćemo li sačuvati vječnu mladost?
  Magda je, samouvjereno vozeći auto, odgovorila:
  - Naravno da! Provjerio sam! Ona je sebi nanijela ranu, a on je netragom nestao!
  Gerda, dragovoljno saseći Poljake, potvrdi:
  - Točno! Sada nismo samo ljudi, već smo postali nadljudi!
  Charlotte je, saseći Poljake, zacvilila:
  - Ja sam Superman!
  I opet je bosom nogom bacila ubilačku granatu. Da, djevojka je prekinula i očito se više nije šalila.
  Christina je, odsijecajući Poljake, primijetila:
  - Domovina je jako dobra!
  I goli prsti na nogama lijepe zlatnocrvene djevojke lansirali su limun.
  I Magda se okrenula, sasjekla Poljake i zacvilila:
  - Ja sam tipičan šampion!
  A isto tako, bosom nogom bacit će granatu koja sve ubija i uništava.
  Četvorica u Poljskoj su se hrabro borila, pa čak i zauzela Varšavu. Ali ovo nije bilo dovoljno.
  Nakon Francuske, Gerda i Charlotte otišle su u Afriku u Rommelovom korpusu.
  Satnija djevojaka iz specijalnog bataljuna SS-a "Tigrovi-Barakude" doletjela je transportnim zrakoplovom Me-323 za Tunis. Sve su ratnice bile kao šibica, mlade i još neudane. Uglavnom visoke atletske plavuše, boja njemačke nacije, njezine krvi i soka.
  Među ostalim ratnicima ističu se dvije djevojke, medena plavuša i vatrena crvenokosa, koje su, inače, svojom ljepotom i ozbiljnošću u očima također dostojne postolja. Kad bi svi ostali ratnici bili među relativno iskusnim borcima koji su uspjeli nanjušiti barut u Francuskoj i na Balkanu. Ali ne na način da previše, zbog prolaznosti neprijateljstava i nedostatka želje, pošalje djevojke u gustinu.
  Već su se borili, ove dvije bile su vrlo mlade, na izgled, gotovo djevojke, posljednje koje su zamijenile poginule tijekom zračnog napada. Naravno, i oni su bili obučeni sa svom njemačkom pedantnošću, ali su ipak bili tako nevini jer su izgledali kao da imaju jedva šesnaest godina. Prave ruže napuštene u pustinji. Ali istovremeno se bore gotovo dvije godine.
  Vatreno crvena "tigrica barakuda" upitala je svoju plavu prijateljicu:
  - U britanskoj vojsci ima puno crnaca. Vrlo su grubi i okrutni, ali zamisli Gerde, što će se dogoditi ako te zarobe i počnu mučenje?
  Medena plavuša je mirno odgovorila:
  - Trudit ću se da me Charlotte ne zarobi, ali ako je i dalje volja Gospodnja, neću ništa dati neprijateljima!
  Crvenokosa Charlotte šapnula je:
  - Priča se da će uskoro na istoku početi veliki rat s Rusijom. I trupe se već povlače, koncentriraju snage. Nije ni čudo što je toliko pješaka povučeno u vojsku, cure kažu da muškaraca u selima gotovo da i nema!
  Gerda se složila uz uzdah:
  - Da, to bi bilo jezivo! Ratovati s Rusima: okrutno i fanatično, s njihovim beskrajnim prostranstvima i oštrim zimama ... Bit će to nešto strašno!
  Crvenokosa je odgovorila:
  - Rusi nisu mogli poraziti ni sićušnu finsku vojsku, a mi smo porazili najveće neprijateljske snage! Cijela Europa je već pod nama, a Rommel slama Britance u Africi. Zašto misliš da ćeš izgubiti?
  Gerda je nevoljko odgovorila:
  - Rusi imaju veliku populaciju i ogromna prostranstva. Oni će apsorbirati previše vojnika! A ako nemamo vremena zauzeti glavni grad Rusije prije zime, onda će se naši vojnici jednostavno smrznuti, a oprema će se uznemiriti i zaglaviti u snježnim nanosima, bit će elementarno strašno!
  Charlotte je energično odmahnula glavom.
  - Ma, nemoj o tako gadnim stvarima, ajmo bolje otpjevati neku romansu. O ljubavi...
  Gerda se nevino nasmiješila i složila se:
  - Naravno, najbolje ćemo pjevati!
  Djevojke Tigrice Barracuda pjevale su svojim jasnim, kristalnim glasovima:
  Biserna, drhtava frizura,
  Zabrinut sam, drhte mi prsa!
  Ja sam djevojka kao plaha breza,
  Bojim se pomaknuti se i disati!
  
  A što ti svježi vjetar šapuće na uho?
  Pijesak škripi pod nogama bosi...
  I nema mene sretnijeg na planeti,
  Kad krenem s tobom u šumu!
  
  Otkrij mi veliku tajnu, voljena,
  Kako ste uspjeli začarati srce!
  Ali tvoje lice je tako tužno?
  Preko čela je prošla najtanja nit bora!
  
  Mladić mi odgovara s mukom;
  Rat će vas još dugo razdvajati!
  Da nam nađeš mjesto u rajskim šumama,
  Sotona mora biti pobijeđen u paklu!
  
  Kao odgovor, vitka breza je kimnula,
  Ti si mi više od prijatelja!
  Iako bi ishod bitke mogao biti plačljiv,
  Ali Bog Isus pastir je s nama!
  
  Rastjerajmo pakao demona - zle sjene,
  Pa da gajevi zeleni cvjetaju!
  Pomazi mi preplanula koljena
  Čvrsto me drži dušo!
  
  A on je odgovorio kao djevojka u šali,
  Rekao je na zvuk raširenih grana;
  - Hoćeš li me čekati godinu dana, golubice?
  Iskušenje vrućih ždralova je jako!
  
  Kao odgovor, rekao sam mu tako strogo,
  - Neću biti civil na stajalištu strojeva!
  I volim vojni put,
  Želim se boriti, pobijediti zle!
  
  Došao sam na stvar - odsjeći grane, pletenice,
  Dali su mi novu mašinu sa diskom!
  Iako trava plače kao biseri rose,
  Zašto nevinost - postala je kao vojnik!
  
  Onda, da mi je domovina draža od svih,
  Domovina iznad zvijezda gori u duši!
  Nije to iznutra da se baci na krevet,
  I prenoćiti s puškom u kolibi!
  
  Pobjeda će doći, ja čvrsto vjerujem u nju,
  Uostalom, naša stvar je uvijek u pravu!
  Pa, nasmiješite se radosnije momci,
  Čeka nas dobra sudbina, vjerujte!
  Zajedno s njima pjevala je cijela obitelj, dok su djevojke odmahivale glavama i pljeskale rukama. No tada je njihova idila prekinuta, zavijala je sirena i na nebu su se pojavili engleski avioni! Spitfires su pokušali napasti karavanu za opskrbu. ME-109 iz pratnje hrabro su pojurili prema njima. Vatrenocrvena Charlotte je čak poskočila od sreće:
  - Ovdje počinje bitka u zraku! Bit će cool!
  Gerda je uzbuđeno potvrdila:
  - Sad naši, popuštat će!
  Bilo je osamnaest engleskih Spitfirea i petnaest njemačkih Messera, nije velika razlika. Zabijeni su mitraljeski rafali i avionski topovi. Charlotte se nasmijala i pokazala prstom:
  - Pogledaj kako ih naši mlati! Ljepota!
  Gerda je filozofski rekla:
  - U borbi neće pobijediti najjači, nego dovoljno najzlobniji da je izazove, ali ne i da sami uđete u nju!
  - Rat je natjecanje gdje su svi diskvalificirani i prije početka! Podržao Charlotte.
  On se iz engleskog "Spitfiresa" već zapalio, i počeo padati, za njim je počeo padati njemački ... Bitka se počela rasplamsati još većom žestinom. Britanski avioni su imali mitraljeze, dok su Nijemci imali topove, jedni 20 mm u komadu, drugi su imali čak tri topa od 20 mm, ali takva su bila samo dva... Brzinske karakteristike i upravljivost su gotovo na vrhuncu. isto, možda čak i za ME -109 čak je i težina manja i brže okreće. No, ni Britanci nisu tako jednostavni, pa su trojica njihovih borca pohrlila na transport, ne obazirući se na vatru zaklona. Djevojke unutra su vrisnule:
  - Hajde, dečki, ne propustite! Prisilna paljba pli!
  Charlotte vrišti:
  - Krzno! Krzno!
  Me-323 je ogroman transport sposoban ponijeti do 200 vojnika, ima šest mitraljeza obrambenog naoružanja. Oni su raspoređeni u sustav "jež" i počinju škrabati ... Borci pucaju, a meci velikog kalibra probijaju kožu i probijaju premaz. Djevojke ratnice skaču unatrag, cvileći kao svinje:
  - Imaju nerazvijene mladunce lavova.
  Jedna od djevojaka je navučena i grči se. Djevojka-liječnica priskače do nje i odmah kaže:
  - Propuhalo je! - I napravi joj oblogu. Ona se smiruje i pokušava suspregnuti stenjanje.
  No, tada Messerschmitt ulazi u stražnji dio engleskog borca, precizno puca i on se zapali i pada. Djevojke urlaju:
  - Nevjerojatno! Ovo je naš tip!
  U ovom trenutku mitraljezac koji pokriva trup (a ovo je čovjek) pada probijen metkom pravo kroz njega. Gerda juri kao munja, uhvati se za žicu i padne, čizme joj odlete. Mlada djevojka koja treperi golim, ružičastim štiklama u par skokova kroz oborena tijela, skoči do strojnice i pritisne okidač. Olovo se ispljune iz cijevi i Spitfire gubi kontrolu, počinje padati u rep.
  Djevojke vučice od oduševljenja cvile i pjevaju:
  - Pak! Perilica! Njemačka protiv Britanije dva - nula!
  Gerda, međutim, nije stigla srušiti drugi lovac, uništili su ga njemački piloti. Zračne bitke su prolazne, a nakon što su izgubili više od polovice boraca, Britanci su pobjegli. Rezultat je bio 11 protiv 3 u korist Nijemaca. Djevojke su uskliknule kao odgovor, tako radosno i rukovale se jedna s drugom. Pohvalili su i Gerdu, koja nije izgubila glavu i prvi srušeni avion, svoju žrtvu, zabilježila kao svoj adut! Djevojka je pocrvenjela od velikog uzbuđenja i promrmljala:
  - Da, nisam se sjetio sebe! Je li bilo tako nešto? Potpuno nezamislivo! u transu sam...
  Charlotte je promrmljala s nezadovoljnim smiješkom:
  - Ali ne mogu sebi oprostiti kašnjenja. Pa samo uzeo kočnice!
  Zapovjednica satnije Madeleine tješila je Charlotte:
  - Još je toliko bitaka pred nama! To je Afrika!
  Charlotte se zahihotala i dobacila:
  - Djeco džabe na svijetu, djeca ne idu u Afriku u šetnju! Afrika ima morske pse, Afrika ima gorile, a Afrika ima velike krokodile! Ali Veliki Reich; rekao nam je - ne driftaj!
  Sve su se djevojke uglas nasmijale. Kako je bilo super...
  Glavni grad Tunisa, također nosi ime, Tunis, u njemu se nalazi glavna baza nacista u Africi. Glavni saveznik Njemačke: Mussolini je ušao u Drugi svjetski rat tek 17. lipnja, pet dana prije predaje Francuske. Želio je "pobijediti", odnosno udariti nogom, već poraženog neprijatelja kako bi stekao znatne teritorijalne dobitke. Pa ako Njemačka ne uspije, otvorite sami drugi južni front protiv Trećeg Reicha! Talijanska vojska djelovala je, ne baš uspješno, te je unatoč ogromnoj brojčanoj nadmoći uspjela napredovati samo nekoliko kilometara po cijenu golemih gubitaka. Ali tako Mussolini nije osobito uspješno ušao u rat. U budućnosti su se Talijani borili krajnje neuspješno. Bitovi u Grčkoj, unatoč njihovoj brojčanoj nadmoći, u Etiopiji, koja ima gotovo pet puta više snaga od Britanaca, i u Libiji, koja je izgubila gotovo cijeli teritorij s naftnim bušotinama koje su se već počele razvijati. Ali Rommel, mladi general koji se pridružio Nacističkoj stranci prije nego je Hitler došao na vlast, pokrenuo je snažan protunapad protiv Britanaca. Štoviše, krenuo je u ofenzivu i prije prebacivanja glavnih snaga, imajući samo deset tenkova i pedeset kamiona prerušenih u tenk. Brzim bacanjem zarobljen je najbolji britanski general Kolenkor, a gotovo cijela Libija vraćena je pod kontrolu nacista. No, dobro utvrđena tvrđava Tolbuk, tako osrednje predana od Talijana, još se drži! Rommel ima samo dvjesto tenkova, svi T-1 i T-2, odnosno laki, a još dvjestotinjak talijanskih su uglavnom mitraljeske tankete teške 2,7 tona. Naravno, s takvim snagama teško se boriti s Matildom: ima prednji oklop od 78 mm i 70 mm Cromwell. Dok se prednji dio privremeno stabilizira, obje strane jačaju snagu...
  SS satnije sletjele su u zračnu luku i odmah su otpuhane u vrući afrički zrak. Još ljeto, lipanj i Afrika! Djevojke su se, međutim, trudile pričvrstiti i ne pokazati da im je vruće. A onda je Madeleine naredila:
  Napravimo marš preko pustinje! A ujedno ćemo testirati kreme za sunčanje, vi ćete skakati u kupaćim kostimima!
  Djevojke su nezadovoljno napravile grimasu: na njima se ponovno eksperimentira. Iako je, naravno, u kupaćem kostimu na takvoj vrućini puno je ugodnije od uniforme, pa čak i pancira, koje se također može prisiliti nositi.
  Djevojke su se brzo presvukle u kupaće kostime, ofarbane u boju pustinje, počele se mazati zaštitnom kremom koja bi im, inače, također trebala pomoći da brže pocrne. Gerda je pomogla umazati Charlotte, i to Gerdu. Crvenokosa je primijetila:
  - To su isti Tunis, na rubovima slamova, samo u središtu pedesetak kamenih kuća i desetak džamija. Čitao sam bajke i očekivao da ću među Arapima vidjeti veličanstvene palače s fontanom i vrtovima!
  Gerda je s uzdahom odgovorila:
  - Jao, da je u našem svijetu bilo kao u bajci! Jao, naš je svijet nemilosrdan, nepravedan, podmukao! Tijelo stenje i pati u agoniji!
  Charlotte je nastavila:
  - Ali čovjek je pametan, slavno napreduje! Iako se čini da ga je Gospodin zaboravio!
  Ostavljene same u kupaćim kostimima, i lagano isprane u hladnoj vodi prije nanošenja kreme, lijepe djevojke doživjele su olakšanje. Ako u samom avionu još uvijek nije bilo tako vruće, onda je u zračnoj luci i gradu samo pakao. Istina, druge tigrice barakude već su se borile u Grčkoj, gdje je u travnju toplo, ali još uvijek ne kao u Africi ljeti.
  Nakon tuširanja djevojke su bile u kožnim papučama, ali Madeleine je poručila:
  - Uzmi drugu kremu i dobro namaži tabane! Marširati ćete pustinjom bosi! Što trepćeš - razumiješ, pa nastavi.
  Djevojke su se mazale gracioznim stopalima bosih, djevojačkih nogu, bez puno entuzijazma. Uostalom, pijesak Sahare je gotovo vruća tava. Istina, ovdje je još uvijek blizu obale, a često padaju livade obrasle biljem. Ali trčati golih potplata po kamenju, šljunku, pijesku, koji je grijao afričko sunce? Ovo je općenito divljina!
  No, cure nisu baš tako sikisane, elitni program treninga uključuje i prisilne marševe djevojaka iz Ženske njemačke unije, a često i bosonoge i po neravnom terenu. Da se ratnici ne svađaju! Općenito, za fašističku Njemačku, priroda žudnje za raznim eksperimentima. Hitler je gorljivi obožavatelj Nietzscheove teorije o nadčovjeku, odnosno čovjeku budućnosti. Mora biti jači, brži, pametniji i okrutniji od modernog čovjeka. Pravi njemački vojnik mora biti: snažan, brz, prekaljen - jer je Arijevac! Ali arijevske žene koje rađaju heroje moraju i same biti heroji, a snagu treba njegovati! Stoga su najtreniranije djevojke intenzivno trenirane, temperirane, obrazovane! Dakle, njihove ljubazne, genetski nadarene ljepotice, moraju proći ekstremno kaljenje u afričkim pustinjama: dokazati da Arijec i Arijevac mogu podnijeti sve testove, a ne barijeru koju ne mogu podnijeti - nepobjedivi i hrabri vojnik Trećeg Reicha !
  A sada četa, napuštajući vojni kamp, trči po uskim, kamenim ribarskim štapovima Tunisa.
  Djevojčine gole pete bodu crne, oštre kamenčiće ceste i surovo se peku. Ali lubrikant ipak malo ublaži opekotine, a kad brzo trčiš, ne peče toliko, iako je sunce prošlo poslije podneva i temperatura je na maksimumu. Međutim, prljava arapska djeca postaju sve manja, s malim crnim štiklama, bez ikakve kreme, pa se ni ne mršte. Čini se da imaju žuljeve na tabanima. Na gotovo gole djevojke u kupaćim kostimima, i razvijenih mišićavih tijela, izgledaju arapski muškarci; razjapljena su im usta, a žene se brže pomiču u stranu, još čvršće se omotavajući crnim velom.
  I djevojke trče držeći mitraljeze na ramenu i svaki ruksak sa zalihama i granatama. A ovo je ukupno dvadesetak kilograma... Čak i ako uzmemo u obzir da su djevojke pokupljene fizički jake, i da treniraju u spartanskim uvjetima više od godinu dana, to je još uvijek težina, pogotovo ako je vrućina preko pedeset stupnjeva u hladu, a potrebno je savladati maratonsku distancu.
  Gerda trči, pokušavajući što pravilnije disati, kako bi imala dovoljno snage za duže vrijeme. Iako nije toliko živjela, posljednjih osam godina provela je u specijalnoj školi za djecu genetske elite. Ali to ne znači da su živjeli u ugodnim uvjetima. Naprotiv, ustajanje u pet ujutro, polivanje ledenim tušem, teške vježbe, sat vremena trčanja pa par sati rada. Zatim učite, prije ručka, ponovno trenirajte, uključujući i borbene sparinge. Vojna obuka, učenje, obuka, do deset sati, nakon čega se gase svjetla. Istina, dobro su se hranili, ali nisu davali meso, povrće, voće, ribu, slastice i slatkiše, samo za Fuhrerov rođendan, Božić i 1. svibnja. Slobodnog vremena praktički nema, sve je strogo regulirano... Od njih su se školovali ljudi budućnosti, koji su trebali vladati Zemljom. Sam Himmler, šef SS-a, držao je takav program pod kontrolom.
  Ovdje su djevojke prekinule svoja sjećanja... Sada granatiraju sovjetske položaje na tenk Leopard-100. I, naravno, bosi i u ničemu osim u bikiniju - tako se bore vještice koje u dvadeset godina uopće nisu ostarjele, a još su mlade i svježe kao proljetne tratinčice.
  Ovaj stroj je poseban - s mlaznim bombarderom i protutenkovskim topom duge cijevi.
  Gerda je ispalila i zacvilila:
  - Slava domovini!
  Charlotte je bosim nogama pritisnula tipke joysticka. Razbila je još jedan sovjetski tenk T-54, oni još nisu povučeni iz proizvodnje.
  Zatim je provjerila:
  Hvala Rommel!
  Christina, koja se također borila u Leopard 100, pritiskala je gumbe golim prstima i cvrkutala:
  - Slava domovini!
  Magda je, pucajući iz mitraljeza, primijetila:
  - I slava nama barakude cure!
  Da, bili su ratnici najslađih akrobatika.
  Gerda je ponovno pritisnula gumbe džojstika golim nožnim prstima, razbila sovjetski pištolj (loša vještica, iako lijepa!), i vyaknula:
  - Sve ću pobiti!
  I opet su pred njom, kao da je bilo jučer, bljesnula sjećanja;
  Već je prijeđena udaljenost od pedesetak pa čak i malo više kilometara, kolosalan teret po takvoj vrućini i s opterećenjem, za takve djevojčice. Gerda, Charlotte više nisu osjećale njihova tijela, trčale su kao somnambulisti, osjećajući kako im nešto kida mišiće i tupu bol u glavi. Ali ovdje dolazi naredba:
  - Skoči korak! Za prvi put dosta!
  Djevojke usporavaju i hodaju već brzim tempom. Pete počinju svrbjeti, čak i više. Gerda je šapnula Charlotte:
  - Iz pakla u čistilište!
  Djevojka se nije složila.
  - Iz čistilišta u raj!
  Kamenito tlo je gotovo i bose, iscrpljene noge djevojaka stupaju na meku, smaragdnu travu. Gerda je uzviknula:
  - A kako je blaženo, nakon mučenja bodljikavim kamenjem i gorućim pijeskom pustinje, hodati poput baršunastog prirodnog tepiha!
  Ovaj put je Charlotte spremno pristala.
  - Naravno, stvarno je raj! Nakon tako oštrog marša! Ali mislim da će biti još teže.
  Kad su djevojčice konačno stigle do igrališta, Madeleine ih je zaustavila i naredila im da legnu na leđa. Otprilike opipao stopala deset najboljih ratnika i rekao s očitim zadovoljstvom:
  - Lijepo! I koža se ne ljušti, a na potplatu nema mjehurića. A ni štikle nisu bile prašnjave, ostale su ružičaste, kao da ste upravo izašli iz kupke! - Visoka Madeleine je zastala, a prijateljica je brzinom munje bacila bodež. Oštrica je bljesnula poput sunčanog zečića kojeg je školarac izbacio iz ogledala, a vrh je pribio velikog crnog škorpiona. Glas SS časnika postao je grublji, a lijepe crte djevojčinog lica otežale. - Sutra ćemo trčati od jutra do večeri. Zašto izvrtate face - jeste li Arijci ili niste? Ako da, onda moramo izdržati, one koji padnu, pucat ćemo na licu mjesta! Izračunaj prvo, drugo.
  Onda je bio san, pa buđenje i opet trčiš.
  Gerda se probudila, naglo skočivši, djevojke su se brzo postrojile. Umivali smo se, oprali zube i opet mazali zaštitnim kremama usiljenim maršom kroz pustinju. Tako su bosi u kupaćim kostimima i jurnuli kroz pješčani pakao.
  Arapska djeca iznenađeno su upirala prstom u njih i zviždala:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda je pogledala oko sebe i čeznutljivo pogledala palme koje su se povukle, nakon čega je šapnula Charlotte:
  - Opet u paklu!
  Crvenokosa diva je uz osmijeh odgovorila:
  - Svi ljudi su grešnici, a podzemlje je prirodno stanje grešnika!
  Gerda je namignula.
  - Čovjek ne može ne griješiti!
  Charlotte je kimnula svojom vatrenom kosom i počela objašnjavati dok je trčala:
  - Slažem se! Čak se tisuću puta složi! Općenito, grijeh je relativan i čisto ljudski pojam. Na primjer, ako uzmemo moralnost antičkog svijeta, onda je u njemu dobro da je koristio i samoj osobi i njegovoj plemenskoj vrsti. Na primjer, preljub se smatrao blagoslovom, a ne grijehom!
  Gerda se spremno složila:
  - Tako je! Sam Fuhrer vjeruje da je za ženu najbolje zatrudnjeti od ratnog heroja nego od svog, daleko od uvijek hrabrog muža. Pogotovo ako i muž ima znakove štetne, nečiste krvi.
  Madeleine je viknula na djevojke:
  - Čuvajte dah cure, ovaj put trčimo do iznemoglosti!
  Gerda je uzvratila osmijeh.
  Možete biti umorni, ali ne možete biti iscrpljeni.
  Pola sata su djevojke trčale u tišini, a onda je Charlotte šapnula:
  -Znaš li kakav sam čudan san imao djevojku?
  Gerda je bila iznenađena:
  - Da, i ja priznajem! I što?
  Charlotte je, cereći se, odgovorila:
  - Ništa! Takav san da sam bio ratnik u vojsci velikog barbara Atile. I borili smo se protiv voskova starog Rima. I sve je bilo tako lijepo i okrutno u isto vrijeme...
  Gerda se nasmijala kao odgovor.
  - Znate, i ja sam o tome sanjao! Pomalo iznenađujuća koincidencija. Vidio sam te u snu!
  Charlotte je namignula.
  - A ja tebe! Dobro si se borio, iako te uskooki i žutoliki ratnik skoro ubio!
  Ovaj put Gerda je bila nemalo iznenađena, bila je iznenađena:
  - Ne može biti! Dakle, ne događa se da dvije osobe vide isti san u isto vrijeme?
  Charlotte je odgovorila:
  - Ako je gripa kolektivno bolesna, onda san može biti isti. Evo kako to ide! Čuo sam da u društvu Thule postoje posebni mediji koji uzimaju napitak i udišu biljne tinkture, a zatim uranjaju u vizije! I sasvim uspijevaju biti proroci!
  Gerda, skačući preko kaldrme, složi se:
  - Sigurno! U principu, dar proroštva ne zahtijeva nadnaravne moći, jednostavno mogu postojati prilično materijalni, a ipak neriješeni fizikalni zakoni u prirodi. Ali koja je svrha ovog sna?
  Charlotte je slegnula ramenima i odgovorila:
  - Ne znam! Možda će Treći Reich pobijediti Britaniju i Sjedinjene Države iza Lava ili ... Ovdje možete nagađati dugo!
  Gerda je htjela nešto reći, kad joj je odjednom uho začulo još uvijek čujnu buku motora. Unatoč udaljenosti, bilo je očito da su motori aviona bučni i da se značajno približavaju... Madeleine je zapovjedila:
  - Koja je faza vježbe broj dva: prerušavanje.
  Djevojke su zastale, izvadile iz ruksaka maskirne ogrtače obojane u boju pustinje. Tada su se počeli ubrzano ukopavati, dok se odozgo nije primijetilo, što je bilo neprirodno. Ovdje je Gerda zahvalila sudbini što su imali i oružje i saperske lopate. Inače bi djevojke u pustinji mogle biti lak plijen britanskih jurišnih zrakoplova ili ronilačkih bombardera. Charlotte je, stružući pijesak bosim nogama, rekla:
  - Izgleda da ćemo barut morati njušiti, čak i u Tunisu... Putevi Gospodnji su nedokučivi!
  Gerda je lukavim pogledom prigovorila:
  - Nedostatak točnog znanja uvijek je loš, s jednom iznimkom, kada su u pitanju planovi Svevišnjeg!
  
  KAKO SU SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE UČINJELE DRUGAČIJE I ŠTO JE OD NJE
  Sjedinjene Države nisu uvele naftni embargo protiv Zemlje izlazećeg sunca. To je dovelo do činjenice da su Japanci, nakon nekog oklijevanja, ipak napali SSSR. Zaista su se željeli osvetiti za Khalkhin Gol i nisu željeli steći reputaciju smetlara. Ali stvarno napali SSSR nakon pada Moskve, onda će svi reći da su ponosni samuraji riječi supovi napali leš SSSR-a.
  Nakon što je završio sve pripreme i povukao snage, Japan je 1. rujna 1941. udario. Njezine trupe na kopnu bile su vrlo brojne i disciplinirane. Jake su i zrakoplovstvo i mornarica. Kopnene jedinice pokazale su se nešto slabijim u pogledu opremljenosti teškom opremom. Ali SSSR u tom pogledu više uopće nije jak. Osim toga, japanski tenkovi su lagani i s dobrom upravljivošću. I jurili su kao životinje. I počeli su secirati sovjetske položaje.
  Japanci su napali s velikim entuzijazmom i prilično uspješno. I uspjeli su probiti obranu. A udarac Vladivostoku pokazao se iznenadnim i prilično učinkovitim. I masa sovjetskih vojnika i mornara je umrla. I samuraji su napredovali.
  U bitkama su njihove trupe vrlo junačke i penju se naprijed. I trpe gubitke, ali nastavljaju ofenzivu. I jurišaju.
  Staljin nije uspio prenijeti niti jednu diviziju s Dalekog istoka. Štoviše, samuraji su u pokretu zauzeli većinu Mongolije, a Crvena armija je bacila snage iz na brzinu formiranih rezervi. A u blizini Moskve dogodila se katastrofa. Sovjetske trupe su razbijene u paramparčad. Rezultat je otišao u nekoliko divizija, a nacisti nisu imali sibirske jedinice protiv sebe. I to je bilo dovoljno za pobjedu.
  Kao rezultat toga, Moskva je bila opkoljena. A Staljin je odande jedva uspio pobjeći.
  Ipak, glavni grad je odolijevao opkoljavanju do kraja prosinca. Nijemci su uspjeli zauzeti Ryazan i učvrstiti se u gradovima. Uspjehu je olakšala i činjenica da je u Crvenoj armiji bilo mnogo dezertera i prebjega. Japanci su zauzeli gotovo cijeli Primorye i odsjekli Vladivostok. Inače, Staljin je po svaku cijenu pokušao zadržati Mongoliju i ozbiljno je oslabio sovjetske jedinice. Kao rezultat toga, nacisti su napredovali ne samo u blizini Moskve, već i na jugu, probijajući se na Kavkaz.
  A onda je Turska ušla u rat. Druga i sasvim očekivana nevolja. O osveti su sanjali i Turci, koji su se trinaest puta borili s Rusijom. A u rat su ušli i Šveđani. Prisjetili su se i svojih povijesnih zamjerki. A žeđ za slavom i teritorijalnim stjecanjima pokazala se jačom od šarma Kolontaija.
  Švedske divizije krenule su u ofenzivu u smjeru Murmanska, te odsjekle grad od kopna, što je situaciju izuzetno otežalo. A Lenjingrad je bio u potpunoj blokadi. Crvena armija nije imala snage povratiti Tihvin i Volhov. Tako je ispala totalna blokada i uništenje vlasti glađu.
  Nakon pada Moskve, Crvena armija je pokušala provesti protuofenzivu, ali je bila slaba. Borbeni udarac sovjetskih jedinica je pao, a one su se doslovno raspršile. Staljin je urlao i jako se plašio, ali nije mogao ponuditi ništa vrijedno. Diktator je iz navike započeo masovna pogubljenja i represije. A to je samo pogoršalo situaciju.
  U proljeće su Nijemci nastavili ofenzivu s pogledom na Kavkaz. Otpor sovjetskih trupa je oslabio, a nacisti su gotovo odmah zauzeli Staljingrad. Kao Grozni i Ordžonikidze. Tada su se ujedinili s Turcima i započeli zajednički pohod na Baku.
  Ovdje je, naravno, tako lako ne odoljeti Fritzu. I Baku je pao u lipnju 1942. Staljin je imao moždani udar, a došlo je i do raskola u vodstvu. Dio je slijedio Molotova, dio Beriju, dio Žukova. Nijemci su već napredovali gotovo ne nailazeći na otpor. Zauzeli su oblast Volge i Kazan, rijeku Uralsk i zauzeli Orenburg. I već su krenuli u Sverdlovsk, gdje ih je zatekla zima.
  Istodobno, nacisti su zauzeli i središnju Aziju, ujedinivši se s Japancima. Sjedinjene Države još nisu ušle u rat, ali jasno je da to neće potrajati još dugo. U prosincu 1942. Japanci su napali američku bazu u luci Peru i započeli veliki rat na Pacifiku. Sibir je već bio pod njihovom kontrolom. Hitler je također zauzeo gotovo cijelu Rusiju, te se konačno okrenuo Zapadu. Prije svega, odlučio je zauzeti Afriku, a Britaniju slomiti zrakoplovima.
  Susret s Francom protekao je u visokim tonovima. Fuhrer je, misleći na svoje pobjede protiv SSSR-a, zahtijevao velike ustupke. A posebno pustiti trupe Trećeg Reicha u Gibraltar bez ikakvih uvjeta.
  Franco se složio s tim. I nacisti su krenuli dalje, zauzeli grad-tvrđavu i počeli prebacivati trupe na najkraću udaljenost do Maroka.
  I počeli su hvatati crni kontinent. I to su učinili bez problema. Britanske trupe bile su slabije u pogledu naoružanja, opreme i discipline.
  Godine 1943. Nijemci su se pojavili u nizu lovaca ME-309 s vrlo moćnim oružjem. Tri zrakoplovna topa 30 mm i četiri mitraljeza 14 mm. To je snaga - u sedam vatrenih točaka. A britanski i američki strojevi temeljito mlaću Fritz. Istina, borac je tek počeo ulaziti u službu. I također njemački asovi. I njihov najstrašniji pilot Marseille. Ovaj čovjek je legenda i u stvarnoj povijesti postavio je rekord od šezdeset i jednog oborenog zrakoplova u borbama mjesečno. Ali ovdje je ostao živ i do siječnja 1943. premašio brojku od tristo oborenih zrakoplova.
  Za to mu je prvi put u Trećem Reichu uvedena osobna nagrada: Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Marseille je postao prava letačka legenda i terminator. Tijekom proljeća 1943. njemačke trupe zauzele su cijeli sjever Afrike i došle do Nigerije. A u Egiptu su porazili Britance, zauzevši cijeli Bliski istok, zajedno s trupama koje su izašle s Kavkaza. I napali su Britance u Sudanu, osvojivši Etiopiju do svibnja.
  Tijekom proljeća Marseille je povećao broj oborenih aviona njegovim podvizima na pet stotina. I dobio je visoku nagradu: viteški križ željeznog križa s platinastim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Tako je šesti stupanj nagrade ustanovljen po redu iznimke. Nakon toga odlučeno je da se ponovno mogu dodijeliti viteški križevi željeznog križa s dijamantima. Za dvjesto pedeset sa srebrnim listovima, za četiri stotine sa zlatnim, za petsto s platinom.
  U ljeto četrdeset treće, nacisti su dovršili zauzimanje posljednjih regija SSSR-a u Sibiru, dokrajčivši Rusiju zajedno s Japancima. I u Africi su stigli do Južne Afrike, a u rujnu su zauzeli Gibraltar.
  Iznenadno iskrcavanje u Britaniju u studenom 1943. bio je pun uspjeh. Britanci su bili iznenađeni. I za deset dana Britanija je pala.
  Tako je završila prva faza Drugog svjetskog rata, ali su Sjedinjene Američke Države ipak ostale. I nije ga tako lako dobiti.
  Hitler je odlučio izgraditi moćnu površinsku flotu ubrzanim tempom. I Nijemci pod vodom bili su moćni. I bitke su se odvijale u zraku.
  Marseille je do veljače 1944. premašio tisuću oborenih zrakoplova, te je odlikovan drugim viteškim križem Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima. I tako se Marcel ovdje istaknuo, i to je cool.
  Godina 1944. protekla je u žestokim borbama i na kopnu i na moru. Nijemci su zauzeli Island - nakon što su izveli operaciju Ikar, a zatim uspješno dovršili zauzimanje Grenlanda.
  Do kraja godine Marseille je oborio 2000 zrakoplova i već je dobio četiri viteška križa Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima.
  Počeli su skupljati trupe u Latinskoj Americi. Argentina je bila pronjemačka, dok je Brazil odlučio stati na stranu jačeg Trećeg Reicha.
  I otišla je prebaciti trupe i druge velike snage u Ameriku. 1945., u svibnju, počelo je iskrcavanje u Kanadi i napad na Venezuelu. Borbe su bile žestoke, a vaga se ljuljala s jedne strane na drugu.
  Marseille je premašio tri tisuće oborenih zrakoplova. A imao je već šest nagrada.
  Tijekom ljeta nacisti su uspjeli zauzeti i Meksiko i Kanadu, a u jesen su već prešli na teritorij Sjedinjenih Država. Amerika je bila očajnički u defenzivi. Ali njezine šanse za pobjedu topile su se poput grude snijega. A nacisti su se do siječnja 1946. uspjeli probiti do New Yorka i Washingtona. Marseille je premašio pet tisuća oborenih zrakoplova i nagrađen je posebnom nagradom: Velikim križem Viteškog križa Željeznog križa. Za ovako tvrdog asa ustanovljena je posebna nagrada.
  U veljači 1946. pali su i New York i Washington, a SAD su kapitulirali u ožujku.
  Tako je završio Drugi svjetski rat. Svijet su podijelili Treći Reich i Japan. Nacisti su također zauzeli male države, grabljajući ih pod sobom. Ali Hitleru to nije bilo dovoljno. Ne želeći trpjeti geopolitičkog suparnika u licu Japana, fašist broj jedan 20. travnja 1955. napao je Zemlju izlazećeg sunca sa svim njezinim kolonijama. Tako je počeo novi veliki rat. Samuraji su još uvijek jaki. No, njemačka vojska s piramidalnim tenkovima i letećim tanjurima puno je tehnološka.
  Međutim, Japanci se fanatično bore. I neće popustiti. Ali fašisti napreduju. Imaju bolje tenkove.
  Na primjer, automobil za dva člana posade težak pedeset tona, i motor od 2500 tisuća konjskih snaga. Zamislite takvu brzinu i kvalitetu vožnje. A oblik je u obliku piramide. Nije se tako lako probiti kroz tako kolosalno čudovište.
  A Charlotte i Gerda se voze na ovom tenku. Oni mlati japanske tenkove i pobjeđuju samuraje.
  S njima se bore i ruske djevojke, Natasha i Zoya. Bore se svim svojim divljim bijesom. I pucaju iz topa visokog pritiska, razbijajući automobile samuraja.
  Natasha pjeva:
  - I koga ćemo naći u borbi, a koga ćemo naći u borbi! Nemojmo se šaliti s tim! Rastrgnimo ga!
  I opet će uzeti i pucati, probijajući naciste. I razbio metal u komade.
  A Alvina i Albina se bore na nebu. Ove djevojke su također cool i mnogi avioni su oboreni tijekom rata s Amerikom. I vjerojatno već kozmičke ljepotice. I obaraju japanske pilote golim prstima.
  Nijemci su jači na nebu i bolje naoružani. I samuraji pobjeđuju. I umiru, padaju u kotlove. I temeljito su slomljeni od strane okrutnih ratnika Trećeg Reicha.
  Borbe su ovdje žestoke i krvave. I nema milosti ni za koga. A nacisti su Japance temeljito slomili. I doslovno su rastrgane na komadiće.
  I samuraji se povlače i umiru. Tijekom prvih šest mjeseci borbi, Japan je izgubio više od trećine svog teritorija, uglavnom kolonija. Marseille je do studenog 1955. doveo njihove račune na deset tisuća oborenih automobila. Za to je dobio nagradu: Zvijezdu Velikog križa Viteškog križa Željeznog križa. Da, to je prilično velika i duga nagrada. Godinu dana nakon početka rata, teritorij samuraja je posječen za više od dvije trećine. A ishod rata je već bio unaprijed predviđen.
  Ali samuraji nisu htjeli odustati. Borili su se za svaki grm, za svaku udubinu. I oni su vrlo polako podlegli pritisku nacističkih jedinica.
  No, u studenom 1956. odvijale su se borbe za samu metropolu. Japanci su se borili s velikim očajem. I izdržali su do ožujka 1957., kada je, nakon zauzimanja Tokija, kapitulirala zemlja izlazećeg sunca. A borbe su bile tako žestoke.
  Marseille je dosegao dvadeset tisuća oborenih zrakoplova. Za to mu je dodijeljena još jedna nagrada: Velika zvijezda Velikog križa Viteškog križa Željeznog križa, te listovi srebrnog hrasta, mačevi i dijamanti.
  Tako je konačno završio veliki, i najkrvaviji rat u povijesti čovječanstva.
  A 1959., 20. travnja, održan je referendum o uspostavi svjetskog carstva i monarhije u njemu. I Hitler je postao car planete Zemlje. Što je super!
  I stvorena je takva moćna snaga, koja je počela istraživati prostranstva svemira. Štoviše, Nijemci su poletjeli na Mjesec 20. travnja 1949. godine. A na Mars 20. travnja 1959. i dva mjeseca kasnije uspješno je završen fenomenalan let.
  Hitler je također ostavio potomstvo dobiveno umjetnom oplodnjom. I to je također bilo prilično cool.
  Činilo se da će njegova vladavina biti duga i trajna... Ali 8. studenog 1959., Fuhrer se srušio u avionu. I vrijeme je za regentstvo. Hermann Goering je u to vrijeme već umro - prekomjerna tjelesna težina i upotreba morfija nisu pridonijeli dugovječnosti. I Himmler je postao novi regent. A prijestolonasljednik je još bio premlad. Iako ih do punoljetnosti nije ostalo puno. To je bilo pod Hitlerovim zakonom od šesnaeste godine. A dječak je rođen u srpnju 1944. godine. I ima više od stotinu braće od Hitlera.
  Himmler još nije bio prestar, htio je izvesti državni udar, ali ga vojska nije podržala. I bio je upucan. A na prijestolju je zavladao nasljednik: Vuk Prvi.
  Pod njim je započela politika širenja svemira u Sunčevom sustavu. Vrlo brzo su astronauti Trećeg Reicha osvojili i sletjeli na sve planete. Posljednji je bio Pluton 1973. godine. A nakon toga počele su pripreme za širenje svemira izvan Sunčevog sustava. Ali to je druga priča.
  U Trećem Reichu na planeti Zemlji ekonomija se razvijala prema planu i postojao je svjetski poredak. Postupno su, oštrim metodama, riješeni svi problemi planeta Zemlje. Glad, bolesti, epidemije i drugi problemi ove civilizacije su okončani. I bilo je super.
  Kriminal je gotovo potpuno nestao. Gospodarstvo je omogućilo rješavanje svih materijalnih problema stanovništva. Crnci i žuti bili su ozbiljno ograničeni u natalitetu. Bijelo arijevsko stanovništvo se aktivnije razmnožavalo. Rusi i drugi Slaveni dobili su status arijevskog naroda. Sve je išlo dovoljno dobro.
  I nije bilo prijašnjih ratova i noćnih mora, epidemija i ostalog. Svijet je ustao i narastao.
  A 2020. godine prva zemaljska letjelica stigla je do zvijezde Alpha Centauri.
  A 2024. godine, prvi put su ljudi sletjeli na planet u blizini zvijezde Sirius.
  Tako su planet Zemlja i Treći Reich prešli na sljedeću razinu razvoja.
  I čovječanstvo bi moglo gledati u budućnost s velikim optimizmom !
  
  STRAST OKO BITKE NA SREDINU.
  Japan u paralelnom svemiru pobijedio je u bitci kod Midwaya. I zauzeo otočje Guyan, s američkom bazom - lukom Peru. Na Pacifiku, samuraji su bili jaki. Istina, nisu napali SSSR, ali su napali Indiju. I Churchill je bio prisiljen prebaciti dio trupa iz Egipta, privremeno odgodivši operaciju Baklja. Amerikanci su također odbili sudjelovati u iskrcavanju u Maroku. Općenito, Sjedinjene Države su isključile sva bombardiranja Trećeg Reicha.
  Nacisti su bili blizu Staljingrada, a Crvena armija je krenula u veliku ofenzivu.
  No, Mainstein je pokrenuo snažan protunapad na bok sovjetskih trupa.
  Ovaj put fašisti nisu prebacili dodatne trupe u Afriku, a Mainsteinova ofenziva pobijedila je u snazi. U njemu je sudjelovalo još nekoliko divizija, uključujući tridesetak potpuno novih tenkova Tiger, koji su u stvarnoj povijesti beskorisno nestali u pustinji Sahare.
  A zrakoplovstvo je općenito bilo za red veličine veće. Dakle, Sjedinjene Države nisu bombardirale Treći Reich, a Britanija je također prenosila energiju u Japan.
  Kao rezultat toga, Mainstein je uspio ponovno zauzeti ne samo Harkov i Belgorod, već i Kursk, odsjekavši poznati luk odjednom. Tada je istina blata zaustavila Nijemce. Ali postigli su veliki uspjeh, a Crvenoj armiji nanijeli mnogo značajniju štetu.
  Zatim je na istoku nastupilo dugo zatišje. Nijemci su na frontu prebacili nove tenkove: "Tigar", "Panther" i "Lion", koji u stvarnoj povijesti nije pušten u proizvodnju. Britanija, koju je Hitlerova podmornička flota silno živcirala, potajno se dogovorila s Fritzima da zakoče rat. I Britanci i Amerikanci konačno su ograničili neprijateljstva protiv Trećeg Reicha.
  Hitler je zauzvrat zamrznuo FAA program i proizvodnju podmornica. A resursi koji su postali besplatni korišteni su za zrakoplovstvo i tenkove. Osim toga, bombardiranje je prestalo. Nijemci su dobili priliku proizvoditi oružje u velikim gradovima, ne troše resurse na koncentraciju. Dobili su lovac ME-309, brži do 740 kilometara na sat, i snažno naoružan sa sedam vatrenih točaka: tri zrakoplovna topa kalibra 30 mm i četiri mitraljeza od četrnaest milimetara.
  Moćan borac - ne govori ništa. A njemu je najnoviji bombarder Yu-288, koji nosi četiri tone bombi u normalnoj verziji, šest tona bombi u preopterećenju, i to brzinom do 650 kilometara na sat. Odnosno, njegovi sovjetski Jakovi i Lagg-5 nisu mogli ni sustići. Međutim, proizvodnja najnovijih zrakoplova i tenkova zahtijeva vrijeme.
  Pojavile su se i samohodne topove Ferdinand. Ali ne masivna serija.
  Zanimljiviji tenk "Lav". Ispostavilo se da je bio vrlo težak od devedeset tona i pištolj kalibra 105 mm 70 EL. Pištolj je, naravno, moćan i probio je sve tenkove SSSR-a na velikoj udaljenosti. Ali manje brze paljbe - pet metaka u minuti, a sam tenk pokazao se sporom brzinom od samo 27 kilometara na sat.
  Prednja zaštita nije loša - trup je 150 mm pod kutom, a kupola nije probušena ni na 240 mm. Ali stranice su samo 82 mm, kao i uobičajeni "Tiger", osim što s nagibima, poput "Panthera". Na putu su bili "Tigar" -2 i "Panther" -2 napredniji i snažniji strojevi. Nijemci su formirali kolosalne snage. Ali trebalo je vremena.
  Nacisti još nisu znali gdje je bolje napasti. Bilo je fluktuacija. Ali Hitler se želio osvetiti za Staljingrad. A napad na Kavkaz bio je njegova ideja.
  No, glavni udarac planirano je nanijeti na Voronjež i duž Dona. I Staljin je to shvatio. SSSR je okupio ogromne snage, a Wehrmacht je imao znatnu moć. Prije srpnja Nijemci nisu imali vremena savladati najnovije tenkove, a avioni novog Marsa tek su nedavno počeli ulaziti u seriju, osim Focke-Wulfa, koji je također vrlo moćan stroj što se tiče naoružanja i brzine .
  
  SSSR je skupio snage, iskopao nove rovove, postavio mine. Sovjetska vojska se ukopala. Ali Fritzovi su također jaki. Međutim, nije se svima svidjela ideja o napadu na Voronjež. Štoviše, Crvena armija to čeka. Postojala je ideja za napad s Tamanskog poluotoka. I Hitler je odlučio udariti i odatle. Kako se rat u Egiptu potpuno zamrznuo, Rommel je vraćen na istočni front. Nijemci su, razotkrivši svoje položaje u Europi, prebacili gotovo sve borbeno spremne jedinice na istok.
  U zraku su uspjeli osvojiti dominaciju zbog broja strojeva, te novog ME-309.
  Dana 10. srpnja konačno je započela ofenziva u smjeru Vorozhena, a s juga ...
  Borba je postala žestoka. Nijemci su bili jači nego u stvarnoj povijesti, a SSSR je bio nešto slabiji, uključujući i zbog prestanka lend-lease pomoći. Tako su nacisti uspjeli probiti sovjetsku crtu obrane. Iako po visokoj cijeni.
  U bitkama su "Lav" i "Ferdinand" išli naprijed kao ovan. Sovjetski IL-2 pokazao se kao snažan jurišni zrakoplov, ali je veliki broj njemačkih lovaca smanjio učinak njegove uporabe. Focke-Wulf je samo djelomično opravdao očekivanja. Ali naoružan prilično moćno. Yu-288 još nije bio masivan. Ali Yu-188 se pokazao vrlo dobrim, kao napredniji bombarder.
  "Lav" se dosta često kvario i zapinjao, iako je bio jako dobro zaštićen u čelo, a zadovoljavajuće sa strane. Ali "Tigar" se pokazao učinkovitijim strojem. Rusi su ga se bojali. Zbog slabosti bočnog oklopa, Panther je pretrpio velike gubitke od lakih topova i protutenkovskih pušaka Crvene armije.
  "Ferdinand" također nije baš dobar... Manje-više lovac ME-309 s moćnim oružjem i više manevriranja i velike brzine opravdao je očekivanja, ali se pokazalo da nije dovoljno takav.
  Nijemci su se uspjeli probiti do Dona, ali su pretrpjeli ozbiljnu štetu i stali. Na jugu im je bilo lakše, tim više što su tamo uspjeli postići taktičko iznenađenje probijanjem fronta.
  Nijemci nisu uspjeli razviti uspjeh u smjeru Voronjež. I bili su zaustavljeni. Međutim, na jugu su Fritz također bili prisiljeni zaustaviti se uvođenjem prijetnji bočnim napadima.
  Borbe su se otegle do jeseni. A u jesen je Crvena armija dobila prednosti.
  Zbog voznih performansi njihovih tenkova. I nacisti su bili prisiljeni povući se iz klinova. Borbe su bile žestoke. Nitko nije mogao pobijediti. Ali zimi je Crvena armija nacista malo pritisnula naciste, gurajući ih na liniju Kursk-Belgorod. U borbama su sudjelovali novi njemački tenkovi: "Panther" -2 i "Tiger" -2. Oba vozila imala su topove kalibra 88 mm 71. No Panther-2 je manji po veličini kupole i uži, teži osamnaest tona manje, ali tek nešto tanji u oklopu. I Nijemci su ugradili snažnije motore, a automobili su više-manje radili.
  SSSR je odgovorio tenkovima T-34-85 i IS-2. Naoružanje Nijemaca je ipak ostalo bolje. I prednji oklop je jači. I kvaliteta vožnje je dobra. Motor Panther-2 od 900 konjskih snaga bio je sasvim zadovoljavajući. A na "Tiger" -2 stavili su tisuću konjskih snaga, što je i tenk učinilo prilično prohodnim. Ovdje su "Lav" i "Maus" odbačeni od strane vojske.
  Zapravo, ima puno težine, ali malo smisla. Ali u proljeće su Nijemci poplavili kao mastodonti.
  Konačno je uspio proširiti proizvodnju T-43-85, ali je ovaj stroj još uvijek bio inferioran u odnosu na Nijemce. Fritz je počeo primati tenkove serije "E". Prije svega, "E" -100, koji je zamijenio "Maus". Smještajući mjenjač i motor zajedno, Nijemci su smanjili visinu tenka uštedom na radilici, te zbili raspored. Tenk je postao niži, manji i lakši sa 130 tona umjesto 188. To je omogućilo povećanje brzine na autocesti na 40 kilometara na sat, kao i na cesti. A zaštita automobila postala je još bolja, zbog većeg racionalnog nagiba oklopnih ploča.
  Ovaj tenk je, naravno, mnogo praktičniji od miša. I dobro se pokazao u bitkama. Masovniji je obećao biti E-50. Također zbijen shemom izgleda. Po težini sličan Panther-2, ali s debljim i racionalno nagnutim oklopom i niskom siluetom. Ali dok je ovaj auto bio odgođen. Budući da Hitleru nije bilo dovoljno da je u E-50 planiran oklop debljine poput "Tigra" -2, Fuhrer je zahtijevao pouzdaniju i moćniju zaštitu. Na primjer, E-100 ima nagnute strane zajedno sa štitovima debljine 210 mm i stvarno ga ne možete slomiti.
  "Panther"-2 je nadograđen za top od 88 mm s duljinom cijevi 100 EL. I do sada je odlično funkcioniralo.
  Zimi su se Nijemci uspjeli održati u centru i odbiti napade. A u proljeće su Fritz nastavili svoju ofenzivu na Kavkazu. Pojavio se tenk "Lev" -2, lakši od svog prethodnika s položajem mjenjača i motora u jednom bloku ispred i poprijeko. Naravno, mnogo mobilniji, ali s istim oklopom i oružjem. I "Tigar" -3. Ovaj tenk je tlocrtno nešto zbijen i bolje zaštićen, posebno bokovi od 120 mm u odnosu na nekadašnji 82, ispod kosina. Uski toranj, a jači u oklopu. Međutim, naoružanje je također promijenjeno na 88 mm u 100EL. Novi pištolj napravio je dvanaest metaka u minuti umjesto osam, bio je točniji i oklopniji od starog. Pojavio se i prvi E-75, ali ovaj automobil također nije odgovarao vojsci i trebalo ga je doraditi. Pretežak - više od devedeset tona, i nije dobro zaštićen sa strane.
  Ali u svakom slučaju, Fritzovi su jači, a glavni udarac zadat je uz Volgu u smjeru Kaspijskog mora. I uspjeli su probiti obranu Crvene armije i kopnom odsjeći Kavkaz.
  Staljin je, našavši se u očajnoj situaciji, zaprijetio povlačenjem iz rata i sklapanjem separatnog mira s Njemačkom pod bilo kojim uvjetima. U SAD-u je već bio na vlasti još jedan predsjednik - republikanac!
  I rekao je da ga ne možete voditi na ucjenu. Staljin je kao odgovor ponudio Hitleru pregovore, pod bilo kojim uvjetima. Fuhrer je to ignorirao.
  Njemačka ofenziva je bila uspješna; Turska je otvorila drugi front u Zakavkazju.
  Sve se doslovno raspalo. A sada nacističke horde već jurišaju na Baku. A izgleda da nema šanse.
  Ali evo četiri djevojke-vještice koje se bore za sovjetski grad.
  Natasha ispaljuje rafal na Fritza i baca granatu svojom bosom, gracioznom nogom. Što razbija nacistički tenk.
  Komsomolska vještica viče:
  - Slava Rusiji!
  Tada i Zoya puca, kosi naciste. I golim nožnim prstima baca dar uništenja. Granata pogađa gusjenicu Panther-2. Auto se okreće, sudara se s "Tigrom" -2. I oba tenka eksplodiraju i raspuknu se.
  Zoya vrišti iz sveg glasa:
  - Slava Staljinu!
  Augustin također daje zaokret. Ubija vojnika Wehrmachta. I bosom nogom baca granatu na neprijatelja i škripi:
  - Za slavu komunizma!
  A Svetlana, ovo je djevojka s plavom kosom, kao da baci limun golom petom, kidajući naciste.
  Dobro će se okrenuti i viknuti:
  - Slava velikoj domovini SSSR-u!
  I sve četiri djevojke vrište iz sveg glasa:
  - Slava domovini besmrtnih!
  I golim nogama opet bacaju darove uništenja. S takvim borcima raste povjerenje da će SSSR ipak pobijediti. Uostalom, on ima tako hrabre i vješte ratnike!
  Fašisti su zauzeli Kavkaz, i utvrdili se... Ali vrijeme ističe: dolazi 1946. godina. A Moskva još uvijek nije zauzeta.
  A Amerika se bori s Japanom i ne odustaje. Pa, onda je Staljin opet ponudio primirje Hitleru pod bilo kojim uvjetima.
  Fuhrer, koji je također dobio informaciju od obavještajnih službi da su Sjedinjene Države već na rubu stvaranja atomske bombe, pristao je na primirje na tri godine. Ali kao uvjet, SSSR mora odati počast Trećem Reichu u zlatu i sirovinama, kao i u hrani. Plus, vratiti sve ratne zarobljenike, te prenijeti dio opreme vojnih tvornica.
  Staljin je pristao na sve.
  Nakon toga, nacisti su pokrenuli veliku ofenzivu u Africi. Bio je uspješan, jer su Britanci bili inferiorni u broju vojnika, te u disciplini i kvaliteti oružja. A Nijemce je više sputavalo rastezanje komunikacija, teren i nedostatak cesta nego otpor savezničkih trupa. A crni kontinent do ljeta su nacisti potpuno zauzeli.
  Zimi su Nijemci zajedno s Japancima potisnuli nekoliko Amerikanaca u Tihi ocean i podmornicama nanijeli kolosalnu štetu Yankeesima.
  U ožujku 1946. Nijemci su pojačali svoje bombardiranje Britanije, koristeći naglo povećan broj mlaznjaka. Kako se pokazalo, bombarder je ipak bolji od balističkog projektila, budući da je potonji preskup i nedovoljno precizan.
  Sve se više pokazivala i nacistička podmornička flota. Očajnički želeći poraziti Nijemce zrakoplovima, Saveznici su također počeli ispitivati pregovarački proces. I u isto vrijeme pokušavali su uvjeriti Staljina da ponovno otvori frontu.
  Ali vođa svih vremena i naroda je čekao. Nije htio ponovno iznijeti kestene iz vatre. Štoviše, stvaranje vlastitog mlaznog zrakoplova je odgođeno, a razvoj novog tenka T-54 obećavao je previše vremena. Da, nacisti su uspjeli stvoriti marionetske vlade od lokalnih izdajnika na okupiranim područjima.
  Tako se sovjetska vojska morala boriti s milijunima svojih bivših građana. A to nije baš sjajno.
  Da, i Japan je, u tom slučaju, dao naslutiti da će, ako Staljin prekrši primirje, otvoriti frontu na Dalekom istoku.
  Tako su se Nijemci mogli bez smetnji pripremiti za amfibijsko iskrcavanje u Britaniji. Istina, bilo je određenih poteškoća: u metropoli se nalazilo mnogo ne samo engleskih, već i američkih kopnenih trupa. Do sada su se Sjedinjene Države borile uglavnom na moru i mogle su si priuštiti pojačanje trupa u samoj Engleskoj.
  To je izazvalo poteškoće. Osim toga, saveznici, lošiji u kvaliteti zrakoplovstva, imali su previše zrakoplova - kompenzirajući tehnološku prednost u količini.
  Stoga je Dmitrij Sokolovski, osim udara na kopnene ciljeve, lovio i neprijateljske zrakoplove. A u snu je već bio u tijelu lijepe djevojke!
  Ovdje se djevojka vunderkind jurišna letjelica predstavila za komande zrakoplova. Ovdje je to mlaznjak ME-262, najnovija modifikacija s zamašenim krilima. I velikom brzinom napada i zračne i zemaljske ciljeve.
  Bosonoga ljepotica Dmitry Sokolovsky u svom djevojačkom tijelu, spretno se nosi s borcem. Otvara vatru da ubije bosim nogama. I svijetle engleski avioni, padaju probijeni Amerikanci.
  A s desne strane lijepe Dimke, djevojka Arabela. Što je također odličan as pilot. I on vodi, lansirajući zrakoplovne granate poput lepeze, poput krilate Valkire.
  Dmitrij Sokolovski joj pokazuje šakom, pljesne je po goloj, isklesanoj djevojačkoj nozi i viče:
  - Samo tako nastavi!
  Djevojka oduševljeno odgovara, pokazujući šaku u odgovoru:
  - Postoji tako zadržati!
  Ovdje četveromotorni bombarder polijeće prema Dmitriju Sokolovskom. Pilot Terminator ga nokautira zračnim topovima od 30 mm, uzvikujući.
  - Bolje je napuniti jednog mamuta nego stotinu štakora, bolje je ubiti jednog junaka nego tisuću kukavica!
  Arabella odgovara pucanjem iz roundhouse u tehnici "bačve" i uzvikuje:
  - Dva živa prijatelja je dobro, četiri mrtva neprijatelja, još bolje!
  I od njezinih hitova eksplodiraju, kao red poredani - avioni!
  Dmitrij Sokolovski otkriva svoje snježnobijele zube u djevojačkom osmijehu. I opet puca...
  Želi pjevati, nešto militantno.
  Ja sam Superman Stvoritelj svemira,
  Odlučio sam da ću vladati zauvijek!
  I puno toga ispod pete mojih stvorenja,
  U stvarnosti, svi znaju san!
  
  Lijepo stvarajte i bogato tkajte
  Mogu li blistati tepisi...
  Tko je buntovna teška odmazda -
  Sotonina djeca će otići u pakao!
  
  I djeca me vole svim svojim srcem,
  Dobiti sve što želi do pupka!
  Samo jednu nagradu dodjeljuju suci,
  Tko ima pravu pamet!
  
  Volim graditi dvorane u svemiru,
  Mase u svemiru objekt...
  Ali kako je hirovit, Bog zna,
  Za njih je sitnica prekinuti nit tvoga života!
  
  Bit će dar i dodatak njemu,
  Da glupa osoba ne puzi ...
  To je sitnica za stvaranje i ne zanima me
  Neka i glavni tajnik postane paradajz!
  
  pletem mrežu sazviježđa,
  Može oboriti kvazar iz malog prsta ...
  Ne treba mi svijeća, desetina -
  Sam ću osobu velikodušno nagraditi!
  
  Besmrtnost će biti, i u lijepoj haljini,
  Nevjesta će ti doći u vječnost...
  Bit ćeš kao kralj velikog plemstva,
  I bez prekida, rajski račun u grmlju!
  
  Haremi i seraglije su sitnice,
  Stvarnost samo pita Boga...
  Ali ljudi moraju sami napraviti svoju sreću,
  I ne vikati, samo: Gospode spasi!
  Uz svaku riječ netko je pao raznijet ili oboren. A lijepa Arabella, trzajući golim nogama, jurila je s njim i igrala se golim prstima, pritiskajući okidače zračnih oružja. I također dobivanje...
  Tako su pucali u borbene komplete i letjeli natrag.
  Arabella pita Dmitrija, bosonogu ljepoticu veličanstvenih grudi i raskošnih bokova:
  - Ti si šarmantna djevojka... Uvijek sam htjela biti kao ti!
  Djevojka stormtrooper-wunderkind voljno odgovara:
  I volio bih da mogu biti kao ti! Iako...
  Tada je Dmitrij Sokolovski shvatio da priča gluposti. I općenito, kako muškarac nastoji biti poput žene?
  Arabella, međutim, nije izgubila glavu i izdala je besmrtni aforizam:
  - Bolje biti žena nego žena!
  Dmitrij Sokolovski se složio:
  - Nisu svi u hlačama muškarci, nisu svi u suknji žene!
  Arabella je kimnula glavom i primijetila:
  - Lakše je zavesti stotinu žena nego dati jedan zavodljivi san!
  Već na aerodromu obje su se djevojke zagrlile i izljubile - kako su šarmantne. Malo su se milovali, protrljali grimizne bradavice, stopili se s usnama svijetlim poput latica ruže. Kako je lijepo milovati žensko tijelo.
  Ali vremena za posebno stiskanje nema - moramo požuriti na novi let. I opet nanijeti porazne zračne napade na Englesku. Sve dok Britanski lav nije konačno poražen!
  Ovdje je, osim zračnih ciljeva, omiljeno djelo Dmitrija Sokolovskog uništavanje tenkova. Napadajte ih iz zraka. Posebno primamljiva meta za Tortilu je stroj težak osamdeset tona! Zaista čudovište - čudovište svim čudovištima!
  No, Nijemci već imaju u službi serijski E-100, nešto poput Mausa, ali gušćeg rasporeda, niže siluete i lakšeg. Novi stroj već je mogao razviti dovoljnu brzinu za borbu.
  Općenito, Dmitrij Sokolovski je mentalno zamislio nove tenkove serije "E", spremne za svibanj 1945. godine. S rasporedom mjenjača na samom motoru: čučanj, s dugim prtljažnikom.
  Najmasovniji stroj "E" -50 usporediv je po težini i naoružanju s "Pantherom" -2, ali mnogo niži u silueti i deblji, posebno na bočnim stranama s kosim oklopom. I "Sherman" i "Churchill" i "Pershing" su po svojim taktičkim i borbenim karakteristikama daleko od ovog njemačkog stroja.
  A kad se pojavi na bojnom polju, jednostavno joj neće biti ravna!
  I oni su već spremni i "E" -50, i "E" -75. Drugi stroj s topom od 128 mm jednostavno je čudo izgradnje tenkova. Kako glupo da se ni "Tortilla" neće činiti dovoljno.
  A ovdje je bosonogi ratnik Dmitrij Sokolovski već u tenku, zajedno s posadom lijepe djevojke. U strašnom, "E" -100 prilagođen za kretanje čak i pod vodom. Evo kočije s vilenjacima, Dmitrij Sokolovski je peti u njoj, a četiri djevojke sa šiljastim ušima rone u gustinu Atlantskog oceana. I pluta tamo, siječe morsku površinu, to je podmornica na gusjenicama.
  Morate prijeći Kanal na najužem mjestu. Iskočite na obalu, izvršite granatiranje i vratite se natrag.
  Eh, njemački je genij znao stvoriti remek-djela vojne misli. Na primjer, spremnici za zemljane radove. Demokratski oblik vladavine pokazao se neučinkovitim za Njemačku. Koja je kriza nastala posljednjih godina? Pa su naokolo harali svakakvi teroristi i emigranti! A tko je kriv? Prije svega, slabost vlasti!
  Ali sada njihov auto s dvije puške skače iz morskih dubina.
  Dmitrij Sokolovski, koji je u snu postao djevojka, uz pomoć golih prstiju svojih donjih djevojačkih udova, ispaljuje granate fragmenata na topove engleske obalne baterije. Englez je bačen više i okrenut naopačke.
  Ovo je stvarno totalni chic!
  Iz nekog razloga, u glavi Dmitrija Sokolovskog proletjela je ruska pjesma:
  - Kobna godina, ne možete mi vjerovati - tisuću devetsto devedeset deveta! Vrag će se okrenuti zlatnim rogovima, tri devetke naopačke!
  A onda su, u osobi nacističkih trupa, đavli ušli na englesko tlo. Ovdje je narančasti vilenjak kao lupanet iz teškog 128-milimetarskog topa.
  A eksplozija projektila od trideset kilograma podigla je neprijateljski bunker do paklenog neba.
  Uz pomoć golih prstiju isklesanih nogu, Dmitrij Sokolovski puca iz svog kratkog topa i gleda u djevojke. Kako su lijepe u svojim oskudnim bikinijima. Ne djevojka, nego jednostavno čudo prirode. Dakle, želite voditi ljubav s njima... Ne, Karl Marx još uvijek nije sasvim u pravu. Ovdje u njoj je ženstvena priroda, i meso šarmantne djevojke, ali još uvijek privlači ženke. Na njihova prsata, sjajna tijela.
  On je seljak u duši i tako će zauvijek ostati seljak, ma u kakva ga iskušenja nemilosrdna sudbina dovela.
  A ovdje, u polusnu hodanja i sanjanja, tako je ugodno... Zamišljaš u svojoj plodnoj mašti pobjedu Trećeg Reicha...
  Još nije konačno, ali stiže!
  Ovdje pucate na baterije, a djevojka s plavom kosom izlijeva vodu iz strojnice, istrijebi engleske pješake. Pobijeni crnci padaju, izlijevaju istu, kao bijelci, grimizna krv. Rat je prirodno stanje čovjeka...
  Ili, kako reče jedan filozof: teže je boriti se nego disati, ali puno prirodnije!
  Zanimljivo je da djevojke jako vole koristiti svoje duge, graciozne prste prilikom snimanja. Pa, nije važno koje je boje mačka, samo da hvata miševe. Tako je i s djevojkama - nije bitno na kojim dijelovima tijela, samo da su lijepe.
  Ovdje je vilenjak ratnik preciznim udarcem otkinuo relativno mali toranj "Churchill".
  Dmitry Sokolovsky definitivno nije, postojala je želja za skladanjem pjesme, a stormtrooper vunderkind vodio je slog;
  Od kolijevke sam sanjao da postanem čvrst vojnik,
  Letite avionima i pucajte...
  Ili možda koliba i veliki gusar,
  Iako si na moru samo lopov!
  
  Htio sam biti u vojnim poslovima - za mene dječak,
  Najsnažnije priznanje koje imate...
  Moraš naučiti boriti se ne iz knjige,
  Inače ćeš postati glup kao medvjed!
  
  Čitao sam u djetinjstvu o poletnim korsarima,
  O ukrcavanju i oštrim skokovima...
  Iako možete postati žrtva povjerenika,
  Ali kukavičluk, dječak mu je van ruke!
  
  Ono što želiš, uvijek ćeš postići
  Svaki posao se uvijek svađa...
  I sunce također sja nad gusarom,
  A ako oluja također nije problem!
  
  Da, i vješala prijete,
  Okrutni krvnik spušta skele...
  I razbojnik neće naći mjesto u raju,
  Pakao ga čeka u podzemlju!
  
  Kad su me uhvatili Isusu
  Očajnički, postavio sam zahtjev...
  Podlegao sam, kajem se podlom iskušenju,
  Tražene cure, šareni auti...
  
  Bog je odgovorio: da za tebe nema oprosta,
  I samo Sotona čeka...
  Krvnik udari odmah bez odlaganja,
  I glava se otkotrljala s bloka za sjeckanje!
  
  I ja sam u paklu, ali znaj da ne patim,
  Možete piti i votku s vragovima ...
  I sada gutam slasno to piće,
  Koja se zaliva kolačom i divljači!
  
  Da, ovo mjesto je samo gusari,
  Ima vragova - cura s praskom ...
  Takva je bila odmazda ovdje,
  Šampanjac, vino, roštilj ujutro!
  
  Petsto stoljeća sam se brčkao po paklu,
  Ali evo dolazi Veliki Isus...
  I završio pakao bez ikakvih ubacivanja,
  Bio u podzemlju u sreći - sada prazan!
  U paklu sada jako patim,
  Da, prekasno je za pokajanje u paklu...
  Htio sam se elegantno odjenuti sa damom,
  Nisam znala da ću danas biti u paklu!
  
  Dakle, lekcija ostalim piratima
  Živi pošteno, bit će ti golovi...
  Iako je, nažalost, plaća mala,
  Kako se možemo osloboditi potrebe za lancima?
  Dobra pjesma i velika borba... Iskrcali su svoj borbeni pribor i vraćaju se. Vilenjaci su uglas uzviknuli:
  - Neka je sila s nama!
  Opet, odličan, moderan tenk ide na more. I mala dubina, a ne prepreka automobilu koji radi na vodikov peroksid.
  Kako se Nijemci spremaju iskrcati u Britaniju, a Staljin mu liže rane. Već je lipanj... Testiraju se tenkovi za kopanje, koji bi trebali kopati tunele ispod Kanala i ulaziti u britansku metropolu.
  Lijepe djevojke u grimiznim i plavim bikinijima popele su se u tenk s mitraljezom za iskopavanje, nalik delfinu. Upalili su drugu brzinu, a automobil je glatko ušao u zemlju. Novo oružje koje može probiti svaku crtu obrane. Prekrasne ratnice golim su prstima pomicale poluge, vozeći tenk.
  A kakve figure imaju djevojke, i veličanstvene grudi, jedva prekrivene bikinije. Možete im se diviti satima. A tko je najbolji u vojsci? Naravno, djevojka.
  Ali znanstvenici Trećeg Reicha ne razvijaju samo jedinice za zemljane radove, već i drugu željeznu opremu. U logorima smrti liječnici rade na stvaranju ratnika - čovjeka budućnosti. Sada, ako se gen štakora transplantira u ljudsko tijelo? Ili žohar? Koliko će porasti njegove borbene kvalitete?
  A već postoje neke vrste čudovišta za ratove, kao i zombi ratnici. Potonji postoje već nekoliko godina. Bilo koja osoba može se pretvoriti u zombija. Ali njihove borbene kvalitete bile su sumnjive - previše glupe. Oni ne opravdavaju trošak stvaranja i mogu otvoriti vatru na vlastite trupe.
  Dakle, zombi frontovi nisu ušli u masovnu proizvodnju. No, s druge strane, od njih se mogu napraviti niskokvalificirani radnici i proizvesti, primjerice, najjednostavniji zrakoplov i jedrilice. Mnoge jedrilice pripremljene su za slijetanje u Britaniju.
  Ali postoji i tajno, posebno oružje: diskoteke! Nešto što se nije moglo ponoviti u dvadeset prvom stoljeću. Najbolji znanstvenici u koncentracijskim logorima razvili su oružje koje je imalo jedinstvene karakteristike. Brzina je već dosegla tri ili četiri brzine zvuka, ali što je najvažnije, zahvaljujući laminarnom mlazu, diskete su se pokazale neranjivim za malo oružje.
  I sami bi mogli oboriti automobile u zrak - barem nabijanjem.
  I opet, Dmitry Sokolovsky predstavljao je djevojke na čelu diskete. U vojsci Trećeg Reicha - žene su bile rijetke. Ali u svojim snovima, zašto ne predstavljati djevojke. S frizure u više boja, vitke, atletske, prsate s minimumom odjeće ili potpuno gole!
  Oh, kad bi se cijeli svijet sastojao od samo djevojaka, a on Johann ostao jedini muškarac. I kako bi se onda okrenuo?
  Ozarena Charlotte na disketi, nasmijana, a njezina crvena kosa vijori na vjetru, poput proleterskog transparenta. Kakvo punokrvno, mladenačko lice ima i konveksna prsa, tanak struk sa snažnim, širokim bokovima. Njezine gaćice su tanke poput konca i omogućuju vam da vidite sve djevojačke čari!
  A sama disketa izgleda kao zloglasni leteći tanjuri. Diže se okomito, gotovo nečujno... Dosta velik i skup stroj. Prilikom dobivanja brzine, snažne zračne struje struju oko njega - sposobne uništiti i metke i granate. Dakle, disketa u pokretu je neranjiva.
  Istina, u tome postoji minus: ni sam leteći tanjur ne može pucati, ali ... Prvo, disketa je sposobna nabiti bilo koji neprijateljski zrakoplov. A s obzirom na brzinu, niti jedan leteći stroj joj ne može pobjeći. Drugo, isključivanjem mlaza možete izbaciti radio-kontroliranu bombu-projektil i pogoditi metu! I onda ga ponovo upali...
  Osim toga, već je u tijeku razvoj raznih vrsta bacača greda, kojima se planira opremanje letećih tanjura. Kažete fantastično! Ali tko zna za što je sve sposoban fašizam, progutavši tolike resurse planete Zemlje.
  Discolet sustav upravljanja je najmoderniji uz pomoć joysticka. Prolazi borbena testiranja. Britanija i Amerika su još uvijek jake u zrakoplovstvu, a zašto "leteći tanjur" ne razrijedi neprijateljske zračne redove?
  Charlotte je tako lijepa, glavni grad ovog broda. Posadu čini pet djevojaka. Ili sjede u stolicama, ili skaču, povlačeći svoje gole noge boje čokolade od opeklina. Njihovi goli prsti počivaju na džojsticima. Kako je to erotično, blistaju nalakirani, elegantno oblikovani nokti, žilice prolaze duž potkoljenice ispod preplanule kože.
  Djevojačka posada je ono o čemu sanja mladić koji se nađe u vojsci. Ono što donosi pobjedu i sreću.
  Ovdje je disk-avion povećao brzinu i nevjerojatnom brzinom stigao do obala Britanije. I sa svih strana juri prva tri engleska lovca koje je leteći tanjur uhvatio na putu. Laminarni mlaznjak obara automobile lavljeg carstva. Oni, izgubivši krila, padaju.
  Charlotte kaže zadovoljno:
  - Užasna takva i takva strašna... Nisam strašna i našminkana sam!
  I lansira se kao odgovor na pokušaje novih engleskih boraca da ispale agresivno cerekanje!
  A sada se leteći tanjur okreće i maže američki jurišnik R-51, kojemu ne pomažu ni raketni bacači ni osam strojnica. To je još uvijek velika moć.
  Bosonoga djevojka Dmitrij Sokolovski mislila je da su Amerikanci ipak glupi, da su upali u rat s Njemačkom. Dakle, oni su samo igrali na ruku SSSR-u. Pomozi svom najgorem neprijatelju. Ali s Rusijom su se mogli obračunati njemačkim rukama!
  A sada neranjivi disk-avion uništava sve njihove letjelice. A ovo je jako loše za Britaniju.
  A za Ameriku je još gore. Nakon probijanja Britanskog grebena, bit će moguće pokušati prijeći ocean.
  Charlotte, svjetlucava smaragdnim očima, izgovara u napjevu i u rimi:
  - Izgledamo kao sokoli, lebdimo kao orlovi... U vodi se ne davimo, u vatri ne gorimo!
  Zasljepljujuća plavuša Gertrude odgovara:
  - Kakva bol, kakva bol... Njemačka protiv Britanije - sto - nula!
  Disketa može letjeti dosta dugo. Tajna njegovog motora nije razotkrivena u dvadeset prvom stoljeću. Samo je rezerva snage letećeg tanjura kolosalna - možete letjeti u New York. A pokreti su tako izlomljeni, kao da je stroj lišen inercije.
  To što ni lovac ni bombarder ne budu uhvaćeni, to je kolač samleven u prašinu.
  A onda na London počinju padati bombe koje se bacaju iz najnovijih, njemačkih bezrepih. I vrlo je učinkovit.
  22. lipnja 1945. Nijemci i Japanci iskrcali su trupe u Australiju. Ovo je svojevrsna generalna proba za nadolazeći napad na Britaniju. A diskovni avion je doletio čak i tamo.
  Od britanske mornarice postoje samo rogovi i noge. Nijemci su se pojavili u serijskoj proizvodnji jednosjednih podmornica. Potapaju engleske brodove, dok se sami praktički ne razlikuju u vodenom stupcu.
  I torpeda koja su usmjerena na buku, ili toplinu... Što samo Nijemci nemaju! Najbolji znanstvenici iz cijelog svijeta, pod prijetnjom oružjem, rade pod Trećim Reichom. I prisiljeni su naporno raditi, jačajući njemačku moć.
  Tako graciozni, minijaturni E-10 s niskom siluetom kreću se Australijom, a posada leži. Oni su, unatoč maloj težini, po naoružanju i oklopu usporedivi s Churchillom, ali u isto vrijeme puno brži i upravljiviji. I u takvom autu djevojke su se smjestile.
  Parovi leže i kontroliraju tenkove, sijekući engleski ološ!
  
  AKO BI BASKY SPASIO MARCELA
  Slučajno se umiješala i vremenska putnica Natasha Belaya. Luftwaffe se sažalio na jednog mladog pilota, te ga je pokupio mrežom kada se slučajno srušio zbog tehničkog kvara. A mora se ispostaviti da se ispostavilo da je to Hans-Joachim Marcel, vlasnik nekoliko zrakoplovnih rekorda. Uključujući šezdeset jedan avion oboren u mjesec dana i sedamnaest aviona u jednom danu. I prvi njemački pilot koji je premašio barijeru od sto pedeset oborenih zrakoplova.
  Štoviše, njegova su postignuća potvrdili i Britanci, a nitko nije oborio toliko savezničkih zrakoplova.
  Tako je Natasha Belaya spasila potpuno izvanrednu osobnost koja je vodila prave bitke i postala pravi fenomen. No, čini se da ni tako fenomenalan as nije u stanju sam promijeniti tijek rata.
  No, ne radi se samo o kvantiteti, nego i o kvaliteti. No, Marseille je uspio srušiti avion sa samim Montgomeryjem, a slavni engleski general je poginuo. To je dovelo do neuspjeha operacije Baklja, koja je odgođena na neodređeno vrijeme. Baš kao iskrcavanje Amerikanaca u Maroko. Što je također vrlo važno. Ali što je najvažnije, Hitler je uspio osjetiti da u blizini Staljingrada Rusi planiraju ofenzivu s boka i uspio je poduzeti preventivne mjere. Kao rezultat toga, Fritz je pokrio slabe točke i uspio odbiti sovjetsku ofenzivu krajem studenog.
  I tako su se izdržali kod Staljingrada i na Volgi. Iskustvo operacije Rzhev-Sychov pokazalo je da su nacisti, kada su bili spremni, uspjeli odbiti ofenzivu brojčano nadjačanih sovjetskih trupa.
  Britanci su počeli napredovati kasnije, kada su Rommelove trupe već bile spremne odbiti napad. I sam se Rommel vratio s odmora. Kao rezultat toga, britanski napad trajao je petnaest dana i odbijen je uz kolosalne gubitke.
  
  Unatoč činjenici da su Nijemci držali frontu, Hitler je objavio potpuni rat i mobilizaciju. Proizvodnja oružja u Trećem Reichu dramatično se povećala. A zračni napadi saveznika naglo su se smanjili. Fritz je počeo skupljati snage za novu ofenzivu.
  Marseille je premašio broj oborenih zrakoplova u tri stotine, te postao prvi pilot i ratnik Luftaffea koji je ponovno primio Viteški križ Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. A u veljači 1943. broj aviona koje je srušio Marseille dostigao je pet stotina, za što je za ovu prigodu nagrađen posebno odobrenom nagradom: Viteškim križem Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Postati prvi primatelj ove narudžbe.
  Marseille je postao prava legenda i bojali su se ga poput vatre. Možda čak i jači od plamena.
  U prosincu su Nijemci konačno preuzeli Staljingrad. I nacisti su počeli pripremati novu ofenzivu. U napadu su trebali sudjelovati i Tigrovi, Panteri i Ferdinandi. Korištenje rada iz Afrike i rada zatvorenika, uključujući Židove. Treći Reich još nije zaprijetio gubitkom rata, a Židovi nisu masovno istrijebljeni. A to znači više radne snage. I proizvode se tenkovi, avioni i druga oprema.
  Britanija i Amerika zapravo su zakočile rat protiv Trećeg Reicha. Štoviše, podmornice su ih imale jako puno. Koji je lovio u čoporima vukova i potopio mnoge brodove.
  Hitler je Rommela također pojačao tenkovima i zrakoplovima. I tako su nacisti krenuli u ofenzivu na Egipat krajem travnja. Ovaj put uspješniji, a kao rezultat toga, engleske trupe su potpuno poražene. I bio je to porazan poraz za lavlje carstvo.
  Fašističke trupe ušle su u Palestinu i probile se do Iraka. I u isto vrijeme preuzeli su kontrolu nad Sueskim kanalom. I oni su napredovali, zauzevši Kuvajt. I druge naftne bušotine. I bilo je vrlo agresivno i cool.
  A krajem svibnja počela je ofenziva Wehrmachta na Volgi, s napredovanjem prema jugu.
  Nacisti su se pokušali probiti do Kaspijskog mora i zauzeti Astrakhan. Hitler je u ovom slučaju odabrao najranjiviji smjer za Crvenu armiju i najučinkovitiji.
  U borbama je sudjelovao i tenk "Lav". Ali ovaj stroj, koji je imao preveliku težinu od devedeset tona, nije se pokazao previše dobro. I bila je odbijena. Ali ni Focke-Wulf nije bio loš. A krajem lipnja Marseille je stigao na istočni front. Njegov izgled bio je poput komete koja prolazi. I cijela masa oborenih sovjetskih zrakoplova. Do kraja srpnja Marseille je doveo broj oborenih zrakoplova na tisuću i za to dobio Veliki križ Željeznog križa, nagradu koja je prije bila rezervirana samo za Hermanna Goeringa, za Francusku i ne previše zaslužena. Marcel je vrlo borben tip, a Hitler ga je obožavao. Takav se pilot pokazao: jednostavno neshvatljiv fenomen.
  Nacisti su otišli na Kaspijsko more, odsjekavši Kavkaz kopnom. I Turska je zauzela i otvorila drugi front u Zakavkazju. A Crvena armija je postala još teža.
  I Nijemci su počeli napredovati duž obale Kaspijskog mora. I nacisti su napredovali s velikim uspjehom. A do kraja rujna Nijemci su već ušli na teritorij Azerbajdžana. I tamo su takve bitke počele ključati.
  Staljin je naredio napredovanje u centru, bacajući sve svoje snage tamo ... Nijemci su se čak uspjeli odgurnuti, odlučno probivši front. Nacisti su morali privremeno obustaviti ofenzivu i baciti nove snage u bitku. Ali utjecala je superiornost u snagama.
  Nacisti su odbili ofenzivu sovjetskih trupa, a zimi su nastavili napredovati na Kavkazu. I koristili su najnovije mlazne zrakoplove, nove modele.
  A Marseille je već premašio dvije tisuće oborenih zrakoplova. Za što mu je dodijeljena nova nagrada s dijamantnom zvijezdom Viteškog križa Željeznog križa, sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  A kod Bakua se već vode takve bitke, vrlo okrutne.
  Tučnjave su pokazale da žene nisu nimalo slaba karika i da se znaju dobro boriti. I u isto vrijeme snositi manje gubitke od muškaraca. Ratnici su se borili i u pješaštvu, udarajući bosim nogama po vrućem pijesku pustinje Sahare. I savladao tenkove. Nakon što je testirao "Tigra", u borbama s Britanijom.
  Međutim, sovjetske djevojke na SU-100 također se dobro bore.
  Iako se pozicija Rusije čini beznadnom. Ali ratnici se, zajedno s Elizabeth, bore poput orlova.
  Ekaterina golim nožnim prstima pritisne polugu. Šalje projektil koji probija nacistički automobil E-50 u stranu i urla:
  - Za veliki crveni i grimizni komunizam!
  Elena je također mlatila top golom, nježnom nogom. Precizno je pogodila neprijateljski tenk.
  Djevojka je cvrkutala:
  - Za moju lijepu Rusiju!
  Euphrasia je agresivno primijetila, vodeći vrlo dobro usmjerenu vatru:
  - Slava našoj domovini!
  I također koristi gole, isklesane noge.
  Sovjetski stroj je vrlo jak i borben. I dosta dobro puca.
  SU-100 je sposoban probiti E-50 u stranu. Ali djevojke joj se čak probijaju kroz čelo, uvlačeći se u mamac ili s kraja na kraj. I režu metal.
  Elizabeth je golim nožnim prstima pucala na neprijatelja. I cvrkutala:
  - Iz plavog potoka...
  Ekaterina je također opalila, ovaj put gurajući polugu grimiznom bradavicom i gugutala:
  Rijeka počinje...
  Elena je, agresivno se cereći i sikćući, rekla:
  Pa prijateljstvo počinje...
  A također je pritisnula polugu golom petom.
  Eufrazija je gukala, pucajući na neprijatelja:
  - Sa smiješkom!
  Djevojke vrlo aktivno rade na SU-100. I uništiti neprijateljsku opremu.
  A na periferiji Bakua pioniri kopaju rovove. Ima momaka različitih nacionalnosti. Konkretno, mnoge svijetle glave trepere. Ima crvene i crne i plave djece.
  Jedno ih spaja: vjera u trijumf komunizma i bosih nogu. Jasno je da nemaju svi cipele tijekom rata, pa se stoga, u znak solidarnosti, sva djeca razmeću golim, okruglim štiklama. Zima u Transcaucasia je prilično blaga, a kada se krećete i radite s lopatama, hladnoća nije tako strašna.
  Djeca rade s entuzijazmom i pjevaju:
  Dižite vatre, plave noći,
  Mi smo pioniri - djeca radnika...
  Bliži se doba svjetlosnih godina,
  Poziv pionira - uvijek budite spremni!
  Poziv pionira - uvijek budite spremni!
  I evo opet alarma. Dječaci i djevojke skaču na dno rova. A granate već počinju pucati odozgo: neprijateljsko topništvo djeluje.
  Pashka je upitala Mašu:
  - Pa, misliš li da ćemo preživjeti?
  Djevojka je samouvjereno odgovorila:
  - Oduprijet ćemo se barem jednom, u najtežem času!
  Pionir Sasha je logično primijetio:
  Naše junaštvo je nepokolebljivo.
  Dječak je kucnuo golim tabanom po kamenju. Vidi se da se dječak napunio čvrstim žuljevima.
  Djevojka Tamara je primijetila:
  Borit ćemo se bez straha
  Bit ćemo srezani ni korak nazad...
  Neka košulja natopljena krvlju -
  Još neprijatelja, okrenite viteza u pakao!
  Dječak Ruslan, pionir crne kose, primijetio je:
  Prolaze stoljeći, doći će era,
  U kojoj neće biti patnje i laži...
  Bori se za ovo do zadnjeg daha -
  Služi domovini, ti od srca!
  Dječak Oleg, mršav i svijetle kose, cvrkutao je, stihovi:
  Ne, budni neće izblijedjeti,
  Pogled sokola, orla...
  Glas naroda je zvučan -
  Šapat će zmiju zdrobiti!
  
  Staljin živi u mom srcu
  Da ne znamo tugu,
  Otvorio vrata svemira
  Zvijezde su sjale iznad nas!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu...
  I sunce će sjati
  Osvetljavam put komunizmu!
  Dječaci i djevojčice uglas su zapljeskali.
  Ali sada mlazni jurišni zrakoplovi već lete i bacaju bombe. A ovo je agresivan ulazak.
  Oleg i Sasha podigli su praćku i pokrenuli dar smrti. A cijev je pogođena nacističkim jurišnim zrakoplovom.
  Djevojka Natasha je pjevala:
  - Komsomol nije samo starost,
  Komsomol je moja sudbina!
  Osvojit ću svemir, vjerujem
  Živimo vječno!
  Ahmed, dječak pionir iz Azerbejdžana, odgovorio je sa smiješkom:
  - Ti još nisi komsomolac Natasha!
  Djevojka je ljutito lupila bosom nogom i odgovorila milozvučnim glasom;
  Pored očeva, uz veselu pjesmu,
  Zalažemo se za Komsomol...
  Bliži se doba svjetlosnih godina,
  Vapaj pionira - uvijek budi spreman!
  Vapaj pionira - uvijek budi spreman!
  Oleg je također udario bosom, djetinjastom nogom i zaurlao:
  Jači čekić stisne proletere,
  Od titana ruka drobi jaram...
  Otpjevat ćemo tisuću arija našoj domovini,
  I svjetlo za potomstvo, dobro!
  Djeca su oduševljena. I zapravo, Nijemci su bombardirali, a samo je jedna djevojka dobila komadić u goloj, okrugloj, ružičastoj štikli.
  Pioneer je vrisnula, ali se onda ugrizla za usnu.
  I tako su se pripremili za odbijanje napada. A već postoje tenkovi s nacistima. Zastrašujući E-100 se kreću. Tako moćni i opasni strojevi.
  Imaju takvu zaštitu. Da ne možete proći iz bilo kojeg kuta. Ne možete ga pogoditi samo iz jednog kuta. Jedina šansa je probiti tragove.
  Djeca su spremna za borbu, i mašu bosim nogama. Evo ih na žici i guraju pakete s domaćim eksplozivom pod tragove nacista. Djeluje i uništava valjke tenkova Rommelove vojske.
  I izgleda strašno.
  Sasha škripi:
  - Slava komunizmu!
  Dječak Pashka puca s Olegom iz praćke i cvili:
  - Slava pionirima!
  Dječak Ruslan zajedno s djevojčicom Sufirom vuče žicom minu ispod Nijemca i viče:
  - Slava SSSR-u!
  Tuku se djeca iz Azerbajdžana i ruski dečki. Preplanuli, mršavi, bosi pioniri protiv kolosalne armade tenkova.
  Djevojka Tamara gazi svojom gracioznom, malom, bosom nogom i kaže:
  - Slava Rusiji!
  Pionir Ahmet potvrđuje dok puca na neprijatelja:
  - Zajedno smo prijateljska obitelj!
  Dječak Ramzan, crvenokosi Azerbejdžanac, potvrđuje, nokautirajući auto:
  - Od riječi smo sto tisuća ja!
  Djeca su ljubazna... Evo armenske djevojčice Azatuhi, koja također spretno prebacuje paket eksploziva ispod fašističke gusjenice uz pomoć žice i škripi:
  - SSSR je obitelj naroda!
  Još jedna armenska djevojka Aghas kaže:
  - Ne savijaj se pred fašizmom:
  A djevojka je golim prstima povukla žicu. Mnoga azerbajdžanska i armenska djeca imaju plavu kosu i ne razlikuju se od slavenske djece, kojih također ima mnogo. Tko god je ostavio Nijemce, druge su se ruske obitelji naselile u Azerbajdžanu čak i pod carem.
  Na Kavkazu ima mnogo Slavena. Mnogo mješovitih parova. Da, i djeca obično imaju svjetliju kosu od svojih roditelja. A slavenski dečki su preplanuli da ih ne razlikuješ od domaćih. Štoviše, djeca su obično sličnija od odraslih.
  Dakle, bori se međunarodni sovjetski bataljun dječaka i djevojčica, a svi su ujedinjeni i vrlo slični. Njihove gole pete bljeskaju kada se kreću.
  I snovi djeca šalju darove smrti. Shamil i Seryozhka, obojica pioniri, povlače žicu. I sada njemački E-50 staje sa slomljenom gusjenicom.
  Momci uglas pjevaju:
  Unija neuništiva, slobodne republike,
  Nije se okupila gruba sila, ne strah...
  I dobra volja prosvijećenih ljudi,
  I prijateljstvo i razum, i hrabrost u snovima!
  I djeca su oduševljena. Smiješe se bijelim, ujednačenim zubima. I sretni su, iako im prijeti smrt.
  A Nijemci su sranje. Uništeni tenkovi ispaljuju topove i škrabaju strojnice.
  Neka njemačka vozila opremljena su bacačima granata i vrlo su opasna.
  Dječak Maksimka i djevojčica Zara iz Azerbajdžana, oslonjeni na bose noge, podigli su minu ispod neprijatelja i nokautirali fašističkog mastodonta.
  I viknu iz sveg glasa:
  - Za SSSR!
  Djeca su tako smiješna.
  Pioniri Abbas i Vladimir također koriste oružje. U ovom slučaju, katapultirajte i razbijte gusjenicu E-75 nacistima. Tada su momci zapjevali:
  - Za veličinu planeta pod okriljem komunizma!
  Oleg i Abdula također su pioniri različitih nacija, ali s jednim srcem također bacaju eksploziv. Udaraju u E-100 i pjevaju...
  Otvorili smo planet narodima,
  Put u svemir, u neviđene svjetove...
  Opjevana su junačka djela -
  Da zauvijek izbrišem ožiljak smrti!
  
  Pod svetim barjakom Rusije,
  U miru, prijateljstvu, sreći i ljubavi...
  Ljudi cijele zemlje postat će sretniji,
  Pakleni će se mrak raspršiti u daljini!
  Ovdje se svađaju djeca...
  Abdurrahman i Svetlana - azerbajdžanski dječak i djevojka iz Bjelorusije povukli su žicu zajedno i nokautirali fašistički tenk. I pjevali su:
  - Veliko ime svete Rusije,
  Sjaji nad svijetom - kao zraka sunca...
  Vjerujem u jedinstvo da ćemo postati sretniji,
  Pokažimo ljudima pravi put!
  Djeca su jako hrabra. A nacisti su bili jednostavno šokirani takvim tvrdoglavim i bijesnim otporom.
  Abudurrahman je pionir, dobio je ulomak u goli potplat. Probio je žuljevu površinu dječje noge.
  Dječak je prosiktao:
  - I boli me!
  Svetlana je također dobila udarac u okruglu petu, te se ogrebala po ramenu. Ali djevojka je prosiktala:
  - Nemojte slomiti pionire!
  Azim i Kolka također su zabili njemački auto.
  Dječaci su pokazivali žicom i pjevali:
  Izdajnički neprijatelj krenuo je u ofenzivu,
  Ali vjerujem da neće posustati, sovjetski ljudi ...
  Neprijatelj čeka poraz i zaborav,
  I slava Rusije će jače procvjetati!
  Neprijatelj čeka: poraz i zaborav,
  I slava Rusije će jače procvjetati!
  Djeca su hrabra i ne savijaju se. I žele pobijediti. I pjevaju i bore se.
  Nijemci trpe velike gubitke. Istina, uglavnom imaju polomljene gusjenice i valjke. I nije kobno.
  Još gore za pionire koji su bili zarobljeni.
  Dječaka Abdulhamida, kada je zarobljen, nacisti su stavili na stalak. Ubacili su pionirske bose noge u blok i počeli vješati utege na udice. A onda je zapalio vatru. A dječakove gole pete vatra je polizala. I bič mu je pao na leđa. Tukli su me dugo. A onda su nacisti počeli lomiti rebra užarenim kleštima.
  Dječak, umirući pod mučenjem, kad ga je željezo njegovih rebara, crvenih od vrućine, smrskalo, pjevao je:
  Berlin je skoro pod našom vlašću,
  Kroz dalekozor vidimo prokleti Reichstag...
  Nadam se da će uskoro biti mira i sreće;
  Koje ću opisati u svojim pjesmama!
  
  Rusija je otvorila komunizam svjetovima,
  Svima je postala obitelj.
  Ali Wehrmacht nam je zabio svinjsku njušku,
  A sada krv pljušti iz žila kao fontana!
  
  Ono što je Fuhrer slučajno zaboravio kod nas,
  Htio sam dobiti zemlju i robove!
  Fašizam je išao s vrlo dugom kampanjom -
  I evo prave noćne more, paklenih snova!
  
  Jednostavan dječak, bosonogi dječak,
  Nedavno vezao crvenu kravatu.
  Želio je sam izgraditi svijet bez Boga,
  Ali odjednom je napalm izbio s neba!
  
  Morao sam bježati na front, bili smo AWOL,
  Takvu mladež nitko ne želi uzeti!
  Ali dječak-borac u pušci to je učinio,
  Put očeva pokazao se dostojnim!
  
  Borio se gdje i lukavstvo i sila,
  I slabost je također gorka, nažalost ...
  Drugovi su morali kopati grobove
  Planiranje lijesova od borova u mrazu!
  
  Ja sam pionir sada navikao na patnju,
  U izvidnicu je išao bos, škripao je snježni nanos.
  Možda kazna za nevjeru,
  Da nisam htio upoznati Isusa!
  
  Ali koja su tri sata Golgote?
  Prošle su više od tri godine rata!
  U svakom selu udovice gorko plaču,
  Kako su sinovi stradali na groblju zemlje!
  
  Preživio sam, bio sam granatiran, ranjen metkom,
  Ali na svu sreću ostao je na nogama!
  Iskreno smo vratili dug Njemačkoj,
  Taj fašizam smo zgazili u prah!
  
  Sazreo sam, ali još uvijek dječak,
  Brkovi se nisu probili, ali već titan!
  Da, odrasla osoba, a možda čak i previše,
  Uostalom, srce je postalo tvrdo kao metal!
  
  Najviša nagrada Zvijezda heroja -
  Sam Staljin ga je, vjerujte, predao!
  Rekao je: potrebno je uzeti primjer od ljudi poput vas,
  Borci kuje ključeve od vrata Edena!
  
  Ali sada spusti hrabru pušku,
  Uzmite vi, klešta, čekić i radite!
  Napravi jedrilicu i čamac od drveta
  I stvorite avion tako da će ptica poletjeti!
  No, unatoč svom masovnom herojstvu pionira i vojnika Crvene armije, Baku je pao. I nacisti su zauzeli cijeli Kavkaz.
  Staljin se jako uplašio i ponudio je Hitleru primirje. Fuhrer, zabrinut zbog obavještajnih podataka da SAD i Britanija razvijaju atomsku bombu i pobjeđuju Japan, odlučio je pokrenuti veliku ofenzivu na Zapadu.
  Potpisano je primirje. SSSR je pristao vratiti sve ratne zarobljenike Trećem Reichu, te besplatno isporučiti veliku količinu sirovina potrebnih Wehrmachtu.
  Hitler se složio s tim. A u proljeće 1944. počela je velika ofenziva nacista u Africi. Nacisti, koji su već kontrolirali sjever, kretali su se prema jugu. I u isto vrijeme nastavio podmorski rat. Na jugu su nacisti uspješno napredovali. U isto vrijeme, nacisti su se preselili na istok. Napredovali su kroz Iran i gotovo bez otpora zauzeli Indiju. I ne bez uspjeha zauzeli velike teritorije. Dakle, nacisti su ovdje stvarno uspjeli.
  A 3. studenog 1944., na dan predsjedničkih izbora, Sjedinjene Države iznenada su se iskrcale u Britaniju i zauzele je. I to je bio uspješan potez. I ispalo je jako cool. I za samo tjedan dana uhvatili su je. I ispalo je jako cool. U borbama je sudjelovao i tenk Panther-2, koji je bio napredniji i bolje naoružan. Ali tenk Lev-2 pokazao se još jačim. U njemu je Porsche, po prvi put u njemačkoj tenkogradnji, smjestio motor i mjenjač u jedan blok i poprijeko, a mjenjač je postavio na sam motor. Visina trupa je smanjena, a kupola je bila manja i uža. Kao rezultat toga, težina automobila se smanjila, a motor je, naprotiv, bio snažniji na 1000 konjskih snaga.
  Tako je tenk "Lav" -2 bio šok za Britance, i to najbolji u to vrijeme.
  Britanija je kapitulirala. A sada su nacisti pokrenuli rat protiv Sjedinjenih Država. Amerikanci su uspjeli u izgradnji tenkova, samo Pershing, koji je bio slabiji od njemačkih automobila. A samo se "Superšing" još nekako mogao boriti s Nijemcima. Ali Fritz već imaju moćnu "E" seriju. A snage su nejednake.
  Četrdeset i peta godina prošla je u pomorskim bitkama. Nacisti su izveli operaciju Ikar. Zauzeli su i Grenland.
  Ali nije tako lako prevesti Ameriku preko oceana. No, njemačke trupe koriste podmornice na pogon vodikovim peroksidom. Koje su vrlo brze, oblikovane kao dubokomorske ribe, i doslovno izbacuju Amerikance u more. A to, naravno, ne slika Sjedinjene Države. A dio njemačkih trupa koncentriran je u Argentini i Brazilu. I odatle su počeli puzati na sjever. I jako je cool. Nacisti preuzimaju SAD. Novi tenkovi serije "E" su vrlo jaki i nemoguće ih je nositi. Novi tenk serije E-50, težak šezdeset i pet tona, dobio je prednji oklop debljine 250 mm ispod nagiba i bočne debljine 170 mm, također s velikim nagibima. I top od 88 mm sa 100 EL koji bez ikakvog problema uništava američke tenkove.
  Nacisti uništavaju SAD. I do jeseni 1946. zauzeli su cijelu Kanadu. A u jesen je zarobljen i Meksiko. I SAD je počela paničariti. A u zimi četrdeset šeste i četrdeset sedme godine, Aljaska i trećina teritorija Amerike već su bili zarobljeni. Proljeće je odlučujuća faza u dokrajčenju Amerikanaca.
  Marseille je bio vrlo uspješan pilot. A sada, nakon treće tisuće oborenih zrakoplova, odlikovan je Dijamantnom zvijezdom Viteškog križa Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  U Trećem Reichu odobrili su i šesti stupanj Viteškog križa Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima, onima koji dođu do tisuću oborenih zrakoplova, odnosno isto toliko razbijenih tenkova.
  U ovaj viteški križ trebalo je staviti barem stotinu dijamanata, a bio bi veći od ostalih viteških križeva. Dakle, nagrada nije bila samo časna, već i skupa.
  Albina i Alvina lete po nebu. Obaraju svoje Yankee avione i kroz zube pjevaju:
  - Predivne djevojke,
  Veliki prijatelji...
  Bili bi strašni momci -
  I sjajni udarci!
  Albina je golim nožnim prstima uperila zrakoplovni pištolj, udarila Amerikanca i zacvilila:
  - Svjetla veselih očiju!
  I namignula svom partneru. Odsjekla je svog kolegu. Razbila je neprijatelja na komade golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Za komunizam i naše slavne pobjede!
  Albina je ispravila svog partnera, srušivši avion Yankee:
  - Za arijevski komunizam!
  I obje djevojke prasnu u smijeh.
  I dobili su šesti stupanj Viteškog križa, srušivši svaki više od tisuću letjelica.
  A Marseille je, srušivši još četiri tisuće zrakoplova, dobio Dijamantnu zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa s platinastim hrastovim lišćem i dobio mačeve i dijamante. Amerikanci su mu doslovno pobjegli.
  U međuvremenu se rat nastavio. Amerikanci su očito gubili od najboljeg neprijatelja u tehnologiji i obuci, pa čak i korištenjem stranih divizija.
  Samo je "Superšing" mogao probiti njemački E-50 u stranu. Prednost pištolja i kalibra 90 mm i duljine cijevi od 73 EL. No, s druge strane, brzina paljbe je samo četiri metaka u minuti naspram dvanaest za njemački E-50, a težina od pedeset tona prevelika je za motor od 500 konjskih snaga. Da, i oklop je nedovoljan. U čelo njemačkog glavnog mastodonta Amerikanci se ipak nisu probili. A Fritz je imao i E-75 s topom kalibra 128 mm i bočnim oklopom od 210 mm ispod nagiba, s još boljom zaštitom i motorom od 1500 konjskih snaga.
  Dakle, od samog početka, SAD je gubio. Samo tenk T-93, točnije samohodni top težak devedeset i tri tone, s prednjim oklopom debljine 305 mm i topom od 155 mm, mogao se boriti s njemačkim mastodontima frontalno.
  No, vozne performanse ovog samohodnog pištolja bile su nevažne, kao ni brzina paljbe. I Nijemci su ga uništili avionima.
  Dakle, Amerikancima u cjelini nije išlo dobro i beznadno su gubili.
  A njemačke trupe sve su se više približavale New Yorku i Washingtonu.
  Truman je molio Hitlera za mir.
  No, Fuhrer je samo želio potpunu predaju bez ikakvih uvjeta. Washington je bio opkoljen. I nacisti su započeli napad na američku prijestolnicu.
  Marseille je dobio posebnu nagradu za pet tisuća oborenih zrakoplova: Veliku dijamantnu zvijezdu Viteškog križa Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. I to je cool.
  Tenkovska posada Gerda borila se za svjetlije sutra. I pobijedio je bez problema.
  Djevojka je čak počela pucati ne samo golim nožnim prstima, već i grimiznim bradavicama grudi. I puno je pomoglo.
  Charlotte je također ispalila tako što je pritisnula svoje rubin bradavice na tipku džojstika i cvrkutala:
  - Veličina komunizma je u tome što nije riba, nego kit!
  Christina je, pucajući, pritiskajući tipke džojstika, primijetila:
  - A mi Nijemci izgradit ćemo najveći komunizam!
  Magda je, gađajući svoje protivnice grimiznim bradavicama, agresivno rekla:
  - Najsvjetliji komunizam! Samo gore, ni korak dolje!
  Gerda uperivši top golim nožnim prstima i dobro naciljanim hicem prevrnuvši američku haubicu, potvrdi:
  - Za arijevski komunizam!
  Nakon pada Washingtona, Amerika je ubrzo kapitulirala. I dogodilo se 4. srpnja 1947. godine.
  Tada su nacisti slomili Japan, a 15. svibnja 1957. napali SSSR, to su nacisti. Jedna nada, za Alisu Seleznjevu!
  A sada i Alisin tim ulazi u odlučujuću bitku. Alisa Selezneva sama i njezine dvije prijateljice i dvije prijateljice. Izveli su napad na rezidenciju Adolfa Hitlera 22. lipnja 1957. godine.
  Alice je bosom nogom bacila bombu za uništavanje. Poderala je naciste i vikala:
  - Slava komunizmu!
  I udarila je naciste blasticom.
  Aleksej Teterev puca na neprijatelja iz zračnih pušaka i cvili:
  - Bit će to naša pobjeda.
  I njemački tenk je doslovno pretopljen. A momci pucaju munje iz očiju.
  Natasha Belaya također puca na neprijatelja. A u isto vrijeme, bez daljnjega, njezine bose noge bacaju, kolosalnom teškom snagom, smrtonosnu granatu.
  Djevojka vrišti:
  - Slava našim postignućima!
  U napadu je i Arkasha Sapozhkov. Dječak je pun uzbuđenja. Budući da je ta grozota bila dopuštena u paralelnom svijetu, znači da je treba ispraviti.
  Mladi borac nasrnuo je laserskim pištoljem i rekao:
  - Na slavu ideja domoljublja!
  Masha Belaya je također vruća u borbi. Djevojka je pustila mlaz pulsara i vatrenih mjehurića gugutajući:
  - Smrt fašistima!
  A golim nožnim prstima bacala je i grašak uništenja.
  Petorica su se raspršila koristeći svoje sposobnosti u napadu na cijeli grad koji je za Hitlera izgradio Versailles.
  I izrezali su, na primjer, moćni tenk iz serije E-800 kolosalnih razmjera. A onda su počeli uništavati piramidalne strojeve snažnim stablima. Pripadnici petorice djelovali su u borbi. I vrlo hrabar.
  Aleksej Sapožkov upotrijebio je polje sile koje je odražavalo granate i bombe Wehrmachta, te je pucao paralizirajućim snopom. I tisuće fašista, masa tenkova i aviona su se srušile.
  Natasha je zacvilila i izdala:
  - Svi žarko vjeruju u pobjedu!
  Aleksej Teterev je progunđao:
  - A ja imam bilo kakvo more, more je do koljena! I mogu podnijeti sve planine!
  
  Mashka Belaya se složila s ovim:
  - Zapravo, na ramenu!
  Djevojka je izgledala borbeno, pogotovo kad je udarila fašiste strujom uništenja. A sada je njihov tim sve bliže i bliže palači u kojoj je Hitler.
  A što ako su im na putu piramidalni tenkovi i druga fašistička moć?
  Neki njemački automobili su toliko ogromni da nalikuju pravoj egipatskoj piramidi. Ali ne mogu odoljeti laserskoj zraki.
  A ovdje su nacisti i koriste diskete. Ali oni su neranjivi od granata i metaka, i prilično slabi na hiperlaser!
  Alice je u napadu, a opet su joj goli prsti izbačeni, nešto vrlo smrtonosno. Djevojka vrišti:
  - Daleko je lijepo, okrutan si prema nacistima,
  Teški ste prema nacistima, Alice juri kao tenk!
  A krv je tekla u potoku, okrutni ste prema nacistima,
  Okrutni ste prema nacistima! Alice pogađa novčić!
  Lyoshka Teterev, napadajući, također cvili i reži. Dječak puca iz snažnog lasera, siječe naciste po divizijama i pjeva:
  - Ti si samo savršenstvo, ti si samo savršenstvo,
  Od osmijeha do geste, za svaku pohvalu!
  Natasha Belaya, pucajući vrlo precizno na naciste, i izbacujući potoke smrti golim prstima djevojačkih nogu, agresivno se javlja:
  - Oh, kakav blagoslov, znati da sam savršenstvo,
  Znaj da sam savršen! Znaj da sam savršen!
  Arkasha, pucajući kaskadnim emiterom, i dajući nacistima posebno rogove, prosiktao je:
  - Staljine, ti si druže Staljin,
  Kao i uvijek, junak je na putu!
  Masha Belaya, pucajući na naciste, pjevala je:
  On nas je inspirirao u teškim vremenima,
  Učinivši volju jačim čelikom ...
  Spasio svijet od kuge
  Dragi druže Staljine!
  A djevojka je golim nožnim prstima lansirala destruktivni bumerang. I prevrnuo se ogroman rezervoar u obliku piramide od tri tisuće tona.
  Alice je, pucajući na naciste, zujala:
  - Na mnogim slikama, mjerama,
  U beskonačnom svemiru...
  Otvorio si nam pravi put -
  Zauvijek to specificirajući!
  I njezine bose noge opet su vrlo prikladno bacile dar ubojite smrti. Djevojka je pritiskala fašiste i vrlo energično.
  Alexey Teterev, boreći se s nacistima, pjevao je:
  - plazma mač,
  želi te posjeći...
  Gori poput paklene vatre
  Laserska zraka...
  Natasha Belaya, pucajući na naciste i perući njihove automobile u prah i na nebu i na zemlji, tvitala je u znak podrške:
  Ali nemojte misliti
  Kako spasiti svoj život
  Vjeran ljubavi
  Budi do kraja!
  I s golim nožnim prstima, kao da baca dar totalne smrti. I to je stvarno, stvarno smrtonosno. I toliko uništenja ovih nacista.
  Arkasha Teterev, koji je spaljivao smeđe zle duhove, sve se više približavao Hitleru. Agresivni dečko, pjevao:
  - U pobjedi besmrtnih ideja komunizma ....
  A nacisti su nagnuti.
  Masha Belaya, precizno pucajući i nokautirajući naciste, potvrdila je:
  - Vidimo budućnost, našu zemlju!
  A njezini goli prsti bacali su grašak smrti.
  Alice je, razbijajući fašističke horde, i koristeći vojno oružje iz daleke budućnosti, zacvilila:
  - I crveni znak, domovino naša!
  Aleksej Teterev, obarajući naciste i udarajući ih kao zečeve, zaurlao je na sve strane:
  - Uvijek ćemo biti nesebično vjerni!
  Natasha Belaya ponovno je u divljem napadu, pali horde Trećeg Reicha koje su zauzele praktički cijeli svijet. Djevojka je vrlo tehnički opremljena i nacisti joj ne mogu odoljeti.
  Ovdje je golim nožnim prstima bacila dar uništenja. Spalila je puno fašista i gugutala:
  - Slava Velikoj Rusiji!
  I opet je djevojka u ofanzivi.
  Arkadij Sapožkov otpuhnuo je mlaz uništenja. Izbrišite puno nacističkih vojnika. Raspršio ih je, rastrgao ih i odlomio im ruke i noge. I kidajući tornjeve tenkova.
  Dječak je cvrkutao:
  - Slava eri komunizma!
  Masha Belaya u divljem napadu razbija glave nacistima, razbija mnogo opreme i urla:
  - Za veličinu planete!
  A goli prsti djevojke lansiraju nešto stvarno i iznimno smrtonosno.
  Alice je u napadu i tako agresivna i borbena djevojka. Svi su temeljito pokošeni. I pravi lica i viče. I krov palače kod Hitlera se uzeo i srušio.
  Gost iz budućnosti urlao je:
  - Za najjači komunizam na svijetu!
  A Aliceini goli nožni prsti ponovno će lansirati nešto toliko destruktivno da se nacisti počnu razbježati. I sama Alice će ga uzeti i zapjevati:
  - Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi,
  Doći će kraj fašizmu...
  Sunce će sjajno sjati,
  Osvetljavam put komunizmu!
  Lyoshka Teterev podržala je djevojke slanjem smrtonosne struje uništenja.
  Dječak je bio u divljoj strasti, poput zvijeri. Očajnički je napao neprijatelja i zacvilio:
  - Slava zemlji Sovjeta!
  I tukao je naciste kao da su kotleti.
  Natasha Belaya je također u napadu. Briše Fritza u najluđoj strasti. I pokosi Fuhrerovu osobnu gardu. Tako divna djevojka. I borba - ruši naciste temeljito.
  A njezini goli nožni prsti raspršuju ubojite darove smrti.
  Natasha urla:
  - U ime ideje!
  Arkasha Sapozhkov također djeluje vrlo agresivno. I puca, topi Himmlera.
  Tada je dječak zaurlao:
  - Za našu veličinu i pobjedu!
  Maška Belaja također djeluje borbeno. I uništava naciste u biti više nego kapitalno. I njezine laserske zrake, baš toliko borbene da joj nacisti ne mogu pobjeći. Masha Belaya izuzetno je ratoborna ljepotica.
  Golim nožnim prstima baca ubojiti poklon smrti i škripi:
  - Za novi komunizam!
  Alice, pucajući na neprijatelje, pokazuje zube i škripi na vrhu pluća, puštajući iskre iz očiju:
  
  Sve je novo u komunizmu!
  I konačno su opkolili Hitlera. Svojim golim nožnim prstima djevojka je stisnula Fuhrerova jaja, a on je od bola povikao:
  - Odustajem!
  Petorica su odmah prisilila glavnog fašista da zaustavi napad na SSSR i povuče trupe s teritorija Rusije. Uplašeni Fuhrer je pristao na to.
  Treći Reich je tada propao, a počele su velike nesuglasice između čelnika fašističke države.
  I Hitler je odveden u Moskvu. Tamo mu je suđeno i 7. studenog 1957. fašist broj jedan obješen je na Crvenom trgu. Ovo je kraj Hitlera, i bravo Alice!
  I cijeli svijet je odjednom oslobođen fašizma, a SSSR je zarobio cijeli svijet, pod novim poglavarom Voznesenskog!
  Slava komunizmu i SSSR-u!
  
  
  NEOČEKIVANA ŠANSA
  Japan je, s devedeset posto šansi, trebao dobiti bitku kod Midwaya, a ona ju je dobila. A onda su zarobili trupe carstva izlazećeg sunca i havajskog arhipelaga, porazivši Amerikance i preuzeli kontrolu nad bazom luke Peru.
  Pa, onda su Japanci uzeli i napali Indiju, također prijeteći da će preuzeti kontrolu nad njom. Britanci su u strahu uzeli i prebacili dio trupa iz Egipta, napuštajući operaciju Torch. A Afrika je bila tiha. Na istočnoj bojišnici se nastavilo, kao u stvarnoj povijesti. Nijemci su poraženi kod Staljingrada i njihova fronta je propala. No, krajem veljače i početkom ožujka Mainstein je krenuo u protunapad. U odnosu na stvarnu povijest, Nijemci su imali nekoliko divizija više. Budući da Hitler nije prebacio trupe u Afriku. Uključujući trideset potpuno novih Tigrova.
  U Africi je vladao mir. Britanci nisu napredovali, Amerikanci, potučeni u Tihom oceanu, nisu sletjeli u Maroko. A nekoliko divizija koje je Hitler u stvarnoj povijesti prebacio na crni kontinent korišteno je u protunapadu na istočnoj bojišnici. A u zrakoplovstvu je bilo uključeno još više snaga. Dakle, nije bilo potrebe trošiti na Afriku.
  I kao rezultat toga, sovjetskim trupama je nanesena veća šteta, a Nijemci su uspjeli zauzeti ne samo Kharkov, Belgorod, već i Kursk, odmah prekinuvši luk. A gubici Crvene armije bili su vrlo visoki.
  Offroad je, međutim, obustavio borbu. A onda je nastupilo zatišje - obje strane su skupile snagu. Nijemci su u veljači objavili totalni rat i povećali proizvodnju oružja. Očekivali su da će preuzeti tehničku nadmoć. Prikupljene i snage, i Crvena armija. A u Africi je bilo tako mirno da je Hitler odlučio prebaciti briljantnog zapovjednika Rommela na istočni front. Gdje je, općenito, odlučena sudbina rata. Štoviše, Amerikanci i Britanci nastavili su trpjeti poraz za porazom od Japana na Pacifiku. I nisu bili dorasli Europi. Bombardiranje Trećeg Reicha praktički je prestalo, što je omogućilo znatno značajnije povećanje proizvodnje tenkova i zrakoplova nego u stvarnoj povijesti. Dakle, nacisti su jaki. Pa čak i vrlo jaka.
  Jedan od novih tenkova, pored "Tigrova" i "Pantera", bio je i "Lav". Ovaj stroj je po obliku sličan "Pantheru" i "Tigeru" -2. Hitler je htio koristiti najnovije tenkove u borbi.
  Iako je, naravno, bilo pitanje gdje napasti. Fuehrer je i dalje želio pronaći šansu za sebe na Kavkazu. Neki su generali govorili da prvo treba zauzeti Moskvu. Postojala je ideja i juriš na Lenjingrad. Na kraju je prevladalo stajalište da se probije do Voronježa i napreduje uz Volgu do Staljingrada sa sjevera. A sa strane Tamanskog poluotoka, probijte se do ovog grada na Volgi s juga, krećući se u konvergentnim smjerovima.
  Odnosno, Fuhrer je žudio za osvetom. Nacisti su, ne rasipajući svoje snage na istoku, gdje je rat zamrznut, kao i puštajući manje podmornica i, uz zamrzavanje FAA raketnog programa, značajno povećali proizvodnju tenkova i zrakoplova.
  Posebno se brzo povećala proizvodnja stroja Focke-Wulf. Ona nije bila samo lovac, već je mogla nositi i do 1800 kilograma bombi, igrajući ulogu frontalnog bombardera, a zahvaljujući snažnom oklopu i oružju mogla je biti i jurišna letjelica. Dakle, Fritz su znali što rade. U seriju je ušao i ME-309, brži lovac i bolje naoružan. Kao i Yu-288, koji je mogao nositi do šest tona bombi.
  Odmotavanje novih vrsta oružja trajalo je, a ofenziva je nekoliko puta odgađana. Štoviše, sam Hitler je također želio testirati "Tigar" -2 u borbama i "Maus".
  Ali najvažnije je da Fritz još nisu napustili Afriku. Von Bock je tamo postavljen za zapovjednika. I neočekivano dobio ozbiljno pojačanje.
  Fuhrer je očekivao pobjedu u Africi, a zatim zauzeti istočni front. I još se neočekivano i vratio Rommel. Prebacivši trupe koje su se spremale za napad na Tamanski poluotok u Egipat.
  Već je sedam petka u tjednu.
  A 5. srpnja počela je velika ofenziva nacista u Egiptu. U njemu je sudjelovala i osma talijanska armija, koja je nakon poraza u Rusiji dopunjena i obnovljena.
  Kao rezultat toga, Britanija je doživjela porazan poraz. Rommel je zaobišao njezinu obranu u pustinji i probio se do Nila. A nacisti su blokirali Sueski kanal.
  Uspjeh Fritza objasnili su činjenicom da su uspjeli stvoriti brojčanu nadmoć. Uzela je i činjenica da "Panther" i "Tigar" u to vrijeme nisu imali jednake tenkove.
  Zasad je čekala i Crvena armija. No, Staljinovo je strpljenje puklo, pa su 1. kolovoza sovjetske trupe pokrenule veliku ofenzivu u smjeru Orel-Kursk-Belgorod. Vodile su se žestoke borbe.
  Hitler je nakon pobjede u Egiptu ubacio trupe u Irak i zauzeo ga uz podršku Arapa, zajedno s Kuvajtom.
  Staljin je odlučio baciti dio trupa u Irak, ali je izazvao ulazak Turske u rat. Osmanske trupe otvorile su drugu frontu i prešle Crvenu armiju.
  Nijemci su uspjeli odbiti ofenzivu sovjetskih trupa. "Panther" je pokazao svoje najbolje borbene kvalitete u obrani. I loše odbio napade Crvene armije.
  Nijemci su se također učvrstili u Iraku i Kuvajtu tako što su dobili pristup nafti. Došla je duboka jesen. Nacisti su se oslanjali na obranu. Novi Panther-2 lansiran je u seriju. Naoružan topom od 88 mm i više oklopljen, težio je pedeset i tri tone, ali je to nadoknadilo snažniji motor od 900 konjskih snaga. Ovaj "Panther" -2 pokazao se kao vrlo opasan stroj. Njegov prednji oklop tornja dosegao je 150 mm, a trup 120 mm pod kutom nagiba od 45 stupnjeva. I prednja zaštita je bila vrlo dobra, usporediva s "Tigrom" -2, dok je debljina bočnog oklopa bila 60 mm pod nagibima. Što je općenito zadovoljavajuće.
  Hitler je držao čvrstu obranu na istočnom frontu. Crta bojišnice bila je relativno ravna i Crvenoj armiji je bilo teško probiti ju. A u obavještajnoj djelatnosti, općenito, posao je bio dobro uspostavljen. Štoviše, Nijemci su općenito pogodili Staljinovu ideju. I tvrdoglavo je udarao u istu točku, ponovno pokušavajući istisnuti njemačke trupe iz Kurska i Orela.
  Borbe u zraku pokazale su da je ME-309 dobar lovac, a njegovo moćno oružje omogućuje vam da srušite sovjetski stroj od prvog poziva.
  Tijekom zime nije postignuto ništa značajno - Fritz je odbio sve sovjetske napade.
  Godine 1944. SSSR je dobio nove tenkove T-34-85 i IS-2. No, potonji se pokazao ne baš uspješnim i zahtijevao je poboljšanje, a njegova slaba točka bilo je čelo tornja. T-34-85 je također imao nedostataka. Njegova kupola je postala veća i lakše pogodna, a smanjen je i broj granata u opterećenju streljivom.
  Što je najvažnije, Nijemci su uspjeli uspostaviti masovnu proizvodnju Panther-2 i poboljšanog modela Tiger-2 s motorom od tisuću konjskih snaga. Ali ovdje
  Fuhrer je naredio početak ofenzive krajem svibnja. I u smjeru Voronježa, i u smjeru Taman, i iz Turske.
  Ali žestoke borbe pokazale su da se Crvena armija itekako može ojačati, te da je bilo vrlo teško probiti njezinu obranu. Štoviše, Miševi, preveliki i teški, poput Lion tenka, nisu se opravdali. Staljin je općenito zabranio razvoj tenkova težih od četrdeset sedam tona. Dok je njemački "Panther" -2, koji je postao najmasovniji tenk u smislu serijske proizvodnje, težio pedeset i tri tone.
  I naravno da su Fritzove sovjetske trupe temeljito pritisnule. Ipak, mjestimice su se uspjeli zabiti u položaje. Pogotovo u smjeru Voronježa.
  Glavna stvar koju su Fritz imali bili su, naravno, jaki automobili. Konkretno, do lipnja 1944. više od tisuću ME-262 već se borilo na sovjetsko-njemačkom frontu. Nije loše i postojala je naprednija modifikacija Focke-Wulfa - TA-152, pokazala je svoju učinkovitost.
  Nacisti su, po cijenu kolosalnih gubitaka, stigli do Voronježa, ali su stali.
  Borbe su vrlo krvave. Turske trupe opkolile su Erevan, ali ga nisu mogle zauzeti. U jesen su nacisti polako napredovali duž Dona. I probili su obranu kolosalne sile. Ipak, do kraja studenoga, sovjetske trupe su se povukle izvan Dona. Izgubljen dio teritorija. I bili su jako pritisnuti.
  Novi bombarderi mlaznog tipa Arado doslovno su raskomadali Crvenu armiju. I bombardirali su vrlo aktivno.
  Zimi su Nijemci bili u obrani. U siječnju su odbili ofenzivu sovjetskih trupa. Četrdeset i peta godina počela je okršajima iu zračnim i masovnim borbama.
  U zraku su Nijemci sve više preuzimali inicijativu. Pojavila se naprednija modifikacija ME-262 X, koja je razvijala brzinu od preko 1100 kilometara na sat. I pet zračnih topova. I zamašena krila. I bolje smrvljeni protivnici. I XE-162 osvaja sve. Također vrlo upravljiv borac i lagan.
  U svibnju 1945. Nijemci su koristili nove tenkove E-serije, posebno impresivni samohodni top E-25 i na brzinu stvoreni E-50. Posljednji tenk još nije bio savršen. Oklop mu je bio debeo kao u Tiger-2, ali s više nagiba, kupola je manja i uža, trup je niži, a podvozje lakše i prohodnije. Motori od 1200 konjskih snaga. A puška je dugačka 88 mm s cijevi od 100 EL, i dvanaest hitaca u minuti.
  Ovaj tenk, zbog činjenice da se motor nalazio zajedno s mjenjačem, dobio je uštedu u visini trupa, zbog radilice. A mjenjač se nalazi izravno na motoru. Težina tenka iznosila je pedeset tona, a postao je vrlo mobilan i udoban za borbu. A njegov prednji oklop je potpuno neprobojan, za gotovo sve topove. Kut nagiba trupa od horizontale bio je 40 stupnjeva, a kut nagiba čela tornja debljine 185 milimetara pedeset stupnjeva.
  Dakle, sovjetski topovi nisu mogli probiti čelo. E-50 se pokazao kao dobar probojni tenk. Samohodni topovi E-25 pokazali su se još savršenijim, s vrlo snažnim motorom od 900 konjskih snaga, težine od dvadeset i šest tona.
  Bila je jaka u proboju i prilično uporna.
  Na Kavkazu su Nijemci uspjeli postići proboj. Istina, Staljingrad se nije mogao odmah zauzeti. Ali tada su Nijemci opkolili Grozni i Ordžonikidzea. I do kolovoza 1945. uspjeli su se probiti do Kaspijskog mora. I učinili su to jako loše.
  Staljin je poludio, ali nije mogao zaustaviti naciste. Tukli su ga kao mačića.
  Novi njemački tenk E-75 jednostavno se pokazao kao šok za Crvenu armiju zbog svoje jake zaštite iz svih kutova.
  U rujnu su nacisti započeli napad na deltu Volge i napad na Astrakhan.
  Borbe su se otegle... Zimi su Nijemci zauzeli gotovo cijeli Kavkaz. Nakon prekida opskrbe streljivom, Crvena armija na ovim prostorima nije se mogla dugo izdržati.
  U ožujku 1946. Erevan je posljednji pao. I ispostavilo se da je to bio pobjednički potez.
  Oslabljeni SSSR bio je osuđen na propast. A Japan i dalje dominira Pacifikom i pobjeđuje Britance i Amerikance.
  Staljin je, kako bi kupio vrijeme, Hitleru ponudio primirje na tri godine. I to pod vrlo povoljnim uvjetima za Treći Reich. Povratak svih ratnih zarobljenika bez ikakvih uvjeta. I isplata reparacija: hrana i sirovine, osobito pamuk - Srednja Azija je još uvijek pod kontrolom SSSR-a.
  Hitler je također tražio zlato i zalihe boksita. A također i izdati neke od najnovijih i najmodernijih strojeva za proizvodnju oružja.
  Staljin je, želeći dobiti na vremenu pod svaku cijenu, pristao na to.
  Mir je došao u svibnju 1946.
  I Nijemci su se, naravno, počeli boriti na Zapadu. Prva ofenziva u Africi bila je prilično uspješna. I zračna bitka za Englesku.
  Ovdje su mlazni zrakoplovi bili u ofenzivi. I bombardirala je i bombardirala. I također moćni diskovi koji su srušili Britance i Amerikance.
  Amerikanci bivaju premlaćeni.
  A sada, u prosincu 1946., nacisti su se iskrcali u Britaniju. I počeli su je hvatati.
  Nitko nije očekivao da će se Hitler odlučiti iskrcati zimi. I riskirao je.
  I dobio je pobjedu. Za samo dva tjedna. Britanija je pala, a Churchill je pobjegao u Kanadu.
  Došla je 1947. godina. Nijemci su zauzeli Island već u veljači. I operacija Ikar je bila uspješna. I ovdje dolaze zarobljavanja sa svih strana.
  Nijemci i Japanci sada su napredovali prema Americi. Od Argentine, Brazila, Venezuele, i dalje Paname. S napredovanjem i kroz Kanadu, s desantom. I promocija je vrlo uspješna.
  Ali dio komunikacije ometao je opskrbu. Tako su 1947. Nijemci i Japanci zauzeli samo Latinsku Ameriku i ušli preko Meksika u južne regije Sjedinjenih Država, a preko Kanade u sjeverne regije Amerike.
  I borbe u Sjedinjenim Državama pretvorile su se u totalnu moć.
  Došla je 1948. godina. Nijemci su puno postigli štipajući Ameriku zajedno s Japancima. I napredovali su s bitkama...
  Amerikanci su bili inferiorni od nacista i po kvaliteti i po količini vojnika. I nije bilo načina oduprijeti se Wehrmachtu. Nacisti su bacili u bitke i crnce, i Arape i Indijance. Japanci su također iznijeli svoje snage.
  Amerikanci su polako ali sigurno pokleknuli... Ali do kraja rujna 1948. Nijemci su napali New York i Washington.
  A 9. studenog 1948. SAD su kapitulirali. I završio je prvi dio Drugog svjetskog rata.
  Staljin je kupio vrijeme. SSSR je dobio tenkove T-54 i IS-4. Tenk IS-7 nije ušao u proizvodnju zbog visoke cijene. Razvijeni i strojevi MIG-15 i tako dalje.
  Ali to nije dovoljno... Hitler je 1949. mogao pokrenuti ofenzivu na SSSR u ljeto, ali je pristao produžiti primirje. Ali naravno, u zamjenu za vrlo težak danak koji je SSSR pristao platiti.
  Dok su Nijemci i Japanci upotpunili svijet zarobljavanjem ostalih zemalja, Staljin je pokušavao stvoriti super oružje. Ali pokušaj stvaranja atomske bombe nije uspio.
  Staljin je umro 5. ožujka 1953. godine. Naslijedio ga je Berija. Za razliku od stvarne povijesti, vođa SSSR-a, osjećajući slom, uspio je ostaviti pisanu oporuku o nasljedniku. A ionako nitko nije bolji od Berije. Ne.
  Kako se pokazalo, Staljin nije pogriješio.
  Kada je Hitler napao Japan 20. travnja 1954., Beria je predložio rat na strani Trećeg Reicha.
  Fuhrer je pristao pod uvjetom da SSSR povrati samo južni Sahalin i Kurilsko otočje.
  Berija je bio prisiljen na to pristati. Iako teška srca. Pa, sada su oba čudovišta pala na Japan.
  I bitke su se odvijale s velikim uzbuđenjem. Hitler je želio poraziti Japan prije nego što je stvorila atomsku bombu.
  Treći Reich koristio je diskove laserskog oružja i piramidalne tenkove protiv samuraja.
  Posljednji auto bio je strašan i neprobojan iz svih kutova.
  Ovdje se Gerda i Charlotte voze na piramidalnom tenku i pucaju na Japance.
  One su djevojke tako blistave i izrazito borbene do grčeva u preponama. I njihove puške tutnje kao orgulje.
  Gerda je pjevala, pokazujući zube:
  - Slomiti, zgnječiti i rastrgati! Ovo je život, ovo je sreća!
  Charlotte se, nakon što je dobro ciljanim pogotkom razbila japansku samohodnu pušku, složila s ovim:
  - Slomiti, zgnječiti i rastrgati! Ovo je život, ovo je sreća!
  Ovako su se borile njemačke djevojke.
  A evo i Sovjeta koji se bore na tenku IS-10. Ratnice pucaju iz svojih 122 mm topa i pjevaju:
  - Staljin živi u mom srcu,
  Da ne znamo tugu...
  Otvorio vrata svemira
  Zvijezde su sjale iznad nas!
  A Natasha preciznim pogotkom razbija japanski tenk ....
  Vojska SSSR-a i Trećeg Reicha je spremnija za borbu i tehnički opremljena. Ipak, rat se nastavlja, i to s promjenjivim uspjehom.
  Ali naravno, samuraji su izgubili oko četvrtine svog teritorija u prva dva mjeseca.
  Za ta tri mjeseca žestokih borbi još četvrtina. Takav je bio nemilosrdni rat.
  Sovjetske trupe oslobodile su južni dio Sahalina i krenule dalje uz Kurilski greben. Osim toga, carska se vojska borila i u Mandžuriji. I već je prilično bolno.
  Pobjede su se nizale jedna za drugom. I novih uspjeha i postignuća.
  Šest mjeseci kasnije, 20. listopada 1954., Japan je već izgubio više od polovice svojih posjeda, i očito je gubio. I predložila je, tajno Rusiji, savez protiv Trećeg Reicha. Ali Berija ga je odbio...
  Do Nove godine već je izgubljeno više od dvije trećine teritorija Zemlje izlazećeg sunca.
  Hirohito je, osjećajući se osuđenim, ponudio Fuhreru povoljan mir. Ali želio je samo predaju.
  U siječnju 1955. sovjetske i njemačke trupe dovršile su poraz Japana u Kini. A u veljači su i samuraji bili pretučeni u udaljenim kolonijama. U ožujku 1955. započela je bitka u samoj metropoli. Imala je vrlo nasilan temperament.
  Nijemci i Rusi napredovali su polako, ali sigurno. U kolovozu je pao Tokio, a 3. rujna 1955. Japan je kapitulirao.
  Nastupila je još jedna stanka u ratovima. SSSR je vratio južni Sahalin i zauzeo Kurilski greben. Ne previše. No, s druge strane, smanjio se volumen godišnjeg harača Nijemcima.
  Međutim, Rusija je ostala jedini teritorij neovisan od Trećeg Reicha. Dana 20. travnja 1958. u Trećem Reichu se dogodio let na Mars. Impresivno postignuće. Trijumf arijevske misli. Ali Hitleru to nije bilo dovoljno.
  SSSR je još uvijek zadirkivao svoju neovisnost. A osim toga, u velikoj tajnosti pokušao je napraviti atomsku i vodikovu bombu. Naravno, Hitler je pokušao izvući i posljednju "iver" kako je vjerovao na planeti Zemlji, kako bi dovršio svjetsku konsolidaciju.
  A na Fuhrerov rođendan 20. travnja 1959. počeo je novi rat invazijom na SSSR. Lenjingrad je bio gotovo opkoljen i imao je komunikaciju samo uz jezero Ladoga. Do Moskve ima još dosta puta. Negdje ne više od tri stotine kilometara. Nijemci je nisu pokušali napasti tijekom prvog rata.
  I sad se trzaju. I kretali smo se s velikim entuzijazmom. Imaju diskove laserske zrake i piramidalne spremnike.
  Crvena armija ima samo tenkove T-54, najmasovnije. T-55, koji se tek počeo proizvoditi. I tenkovi IS-10, zastarjeli IS-4 i najnoviji, ali nimalo masovno proizvedeni IS-12. Posljednji tenk ima top od 130 mm i sličan je IS-7. Težina mu je oko sedamdeset tona.
  Nijemci imaju naprednije piramidalne tenkove. Dvočlana posada, s visokotlačnim i elektromagnetskim topom u kalibru 88 milimetara, ali iznimno probojna. A oklop je višeslojan i neprobojan.
  Avijacija nacista također je puno bolja i savršenija od sovjetske. Pogotovo bezrepi bombarderi i lovci, kao i diskoteke. Potonji razvijaju brzinu do deset zvukova i imaju lasersko oružje. I što je najvažnije, neprobojni su za malo oružje.
  Budući da oko njih struji laminarni mlaz, a tok raznosi sve školjke i metke i krhotine.
  Dakle, Nijemci su na vrhu. I što je najvažnije, imaju više snage u količini. Tu su strane divizije iz cijelog svijeta. I bore se naoružani naprednijim mitraljezima, ili jurišnim karabinima.
  Nacisti su čak naoružani ultrazvučnim puškama, a mitraljezi laserskim nišanima ili toplinskim zrakama.
  Ono što samo Fritzovi nemaju. Tu su i balistički projektili. I ne samo ovo.
  Tu su i računala, i navođenje, i pametne bombe. I navođenje na radarima, i na zvuku, i na toplini. I Fritz može koristiti tenkove koji se kreću pod zemljom s bušilicama, i podmornice za jednu osobu. Imaju i male jednosjede tenkove, u kojima se bore dobro uvježbana i uvježbana djeca.
  Naravno, snage su krajnje nejednake. A u isto vrijeme, Hitler je za napad na SSSR okupio sto milijuna vojnika i časnika samo u prvom ešalonu. A u sovjetskoj Rusiji cjelokupna populacija, uključujući bebe, ima nešto više od sto milijuna. A u vojsci je bilo moguće okupiti, sve trupe ne više od petnaest milijuna. I nisu najbolje kvalitete. Jedino što je dosta obrambenih linija iskopano.
  I naravno, nacisti su, nakon što su krenuli u ofenzivu i imali ogromnu nadmoć u snagama, gotovo odmah probili obranu. I kretali su se bez zaustavljanja. I deset dana kasnije opkolili su Moskvu. I tako je počeo ovaj rat.
  No, 1. svibnja 1959. Hitler je neočekivano srušio svoj zrakoplov. I promijenio je odnos snaga. I u Trećem Reichu započela je ozbiljna borba za vlast. Što je SSSR-u dalo neočekivanu šansu za spas.
  
  STALJIN OBRUGAO
  Staljina je zbacila njegova vlastita vojska u listopadu 1941. Pa, bilo je razumljivo, omraženi Kavkazac je već sve dobio. Da, nije mu oproštena represija. Vojska je bila nezadovoljna, a posebno Žukov. Molotov je također podržao zavjeru, a Beria je upucan na licu mjesta. Staljin je žurno suđen i strijeljan.
  Ali sve je to dovelo do zabune među vojskom, a Nijemci su uspjeli zauzeti Moskvu. Molotov je pobjegao u Kujbišev. Mnogi su vojnici dezertirali i predali se. Japan je napao Sjedinjene Države, a zatim je Fuhrer ušao u rat. I samuraji su napali Daleki istok.
  Molotov je pod tim uvjetima ponudio mir Fritzovima. Hitler je pristao vratiti Moskvu u zamjenu za Kavkaz. Osim toga, SSSR-u su dodijeljene visoke reparacije. Morao sam dati i Lenjingrad i Arhangelsk.
  Nacisti su pustili ruke na istok i prebacili se na SAD i Britaniju.
  Fuhrer je zaprijetio Francu okupacijom, a generalisimus je pristao dopustiti njemačkim trupama da prođu kroz njegov teritorij. Na Gibraltar je jurišalo dvanaest odabranih njemačkih divizija. I odveden je za tri dana, nakon čega su nacisti ušli u Maroko i počeli okupirati Afriku. Dio njemačkih trupa preko Kavkaza i Irana otišao je u Indiju i Bliski istok. I oni su preuzeli.
  Engleske trupe bile su mnogo manje i slabije naoružane. A kolonijalne se divizije uopće nisu htjele boriti. Masovno se predao. I Nijemci su osvajali jednu koloniju za drugom. Britanci su također izgubili zbog rastezanja komunikacija i manje discipline trupa. U četrdeset i drugoj godini, Treći Reich zauzeo je sjever i dio središta Afrike, Bliski istok i Indiju, pridruživši se Japancima.
  A u veljači četrdeset i treće, nakon čega slijedi slijetanje u Australiju. A onda napad na Južnu Afriku.
  Tako su nacisti osvojili gotovo sve britanske kolonije i dominione.
  Churchill je kukavički tražio mir. Hitler je to odbio, pa je već uzeo sve. A u lipnju 1943. uslijedilo je amfibijsko iskrcavanje u Britaniju.
  Četiri prekrasne djevojke: Gerda, Charlotte, Christina i Magda. Voze se u eksperimentalnom tenku - "Panther" -2.
  Djevojke su naravno bose i u bikiniju.
  Njihov je tenk izletio sa zaliha i otišao na obalu. "Panther" -2 je u principu dobar tenk. Prednji oklop trupa je 100 mm, kupola 120 mm, bokovi 60 mm, a glavni top je 88 mm 71 EL. Takav pištolj pogađa britanske tenkove, čak i Churchills, s velike udaljenosti.
  Gerda je uz pomoć svojih golih nožnih prstiju pritisnula tipku pištolja i mlatila britanske tenkove.
  Udarila je u auto i zapjevala:
  - Slava Trećem Reichu!
  Charlotte, ta agresivna lisica. Također pucao na neprijatelja. Probila je prednji oklop Churchilla i prednjala:
  - Za naše slavne pobjede!
  A pucala je i bosih nogu.
  Onda je ova djevojka cvrkutala:
  - Pa ja ću te izmlatiti!
  Christina je vrlo precizan udarac. Razbila je oklop za čije su uništenje dali nešto novca.
  Crvenokosi ratnik sa zlatnom kosom cvrkutao je:
  - Za Treći Reich!
  I opet je bosom nogom lansirala nešto što je kobno. A gdje su Britanci protiv Nijemaca. Fritzovi imaju jaču opremu, bolje osoblje.
  Tada je Magda opalila, i sasjekla protivnike. I bosom nogom uperila je pušku u neprijatelja. I ispalio brutalnom silom.
  Ratnik je zacvilio i zarežao:
  - Za Višu silu svijeta!
  Djevojka je ovdje bila tako blistava. I mlatio protivnike. Da, uzalud je premijer Churchill kontaktirao Treći Reich. Protiv koga je krenuo? Bio je to porazan udarac.
  Naravno, nema dočeka protiv Gerde. Ona je djevojka kolosalne snage.
  I opet će pucati bosom nogom, i razbiti će masu Britanaca.
  Zatim će Charlotte pucati golim nožnim prstima. A onda se tuče na Cromwella. Da, Britanci se dobro snalaze.
  Charlotte se zahihotala.
  - Ja sam najkul osoba na svijetu!
  Christina također precizno puca u neprijatelje. Ona je djevojka velikog potencijala. A ako puca, puca.
  A njezine školjke koje šalju bose noge tako su smrtonosne. A ratnik je urlao:
  - Za najviša dostignuća!
  Uzela je i Magda i ošamarila Britance do kraja. Koristeći svoje gole noge. Porazio britanske trupe i zacvilio:
  - Sve će to biti tako kolosalno!
  Tada joj je ratnik pokazao jezik.
  Ukratko, cure su ovdje jako cool. I uopće nije glup. I golim petama ciljaju cijevi na engleske tenkove i samohodne topove.
  Ukratko, slijetanje je bilo uspješno. Nijemci su u zraku pobijedili i Britance. Novi lovac ME-309 pokazao je svoju potpunu nadmoć nad neprijateljem. Kao Focke-Wulf. Što je prestrašilo Britance.
  Ukratko, kada je London bio opkoljen. I Churchill je pokušao pobjeći. Ali nije ga bilo.
  Dvije njemačke pilotkinje Albina i Alvina srušile su sve prateće zrakoplove i natjerale Churchillov brod da sleti. Ponosni premijer bio je prisiljen kleknuti i ljubiti bose noge ljepotica. Poljubio je Churchilla, noge i Albine i Alvine. I stopala, i prsti, i pete. Nakon toga, njegove djevojke - premijer Britanije bile su prisiljene lizati svoja njedra Venere. Koje su djevojke voljele.
  Eto kakvi su oni šupci.
  Britanija je pala. I Fritz na bijelom konju, trijumf.
  Adolf Hitler je svečano objavio:
  - Uzeo sam više prijestolnica od Džingis-kana!
  Ostaje samo poraziti Sjedinjene Države. Ali ovo traje neko vrijeme.
  Cijela 1944. protekla je u razmjeni udaraca u zračnim i pomorskim borbama. Njemačke podmornice su se poboljšale i postale bolje od američkih. Ili bolje rečeno, već su bili bolji, njihova je superiornost jednostavno postajala totalna.
  Fuhrer je, kako kažu, povećao svoj zamah. U serijskoj proizvodnji pojavili su se mlazni lovci i podmornice ME-262 na vodikov peroksid. Dakle, Fritz sada imaju mnogo sredstava. A to uključuje i ljudska bića.
  Bojni brod Bismarck ponovno je izgrađen ubrzanim tempom. Lansiran je u ožujku 1944. Novi brod je bio dvostruko veći u smislu deplasmana od prethodnog i tri puta snažnije oružje. Izgrađeni su i nosači aviona, i to vrlo moćni.
  U siječnju 1945. porinut je nosač zrakoplova sposoban nositi sto dvadeset zrakoplova i s aerodinamičnim trupom.
  Treći Reich se spremao na skok. Došla je 1945. godina ... Američka flota pretrpjela je velike gubitke. I Japan je također pritiskao sa zapada na Sjedinjene Države. Njemački zrakoplovi postajali su sve savršeniji, računi asova su se povećavali.
  Primjerice, dva pilota iz Trećeg Reicha - Albina i Alvina nazvali su ih A - kvadrat, vrlo su žustro zabijali račune. Do sada je Huffman držao rekord. Do lipnja 1945. doveo je svoj račun na četiri stotine automobila i kao rezultat dobio Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. A ovo je peti stupanj.
  Ali Albina i Alvina su ga već sustizale. Preko tri stotine oborenih vozila svaki, dobili su Viteški križ Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Ali sada su se već približavali četiri stotine. I nisu namjeravali stati.
  Ovdje je Albina pritisnula gole nožne prste na pedale volana i cvrkutala:
  - Slava velikoj domovini!
  I srušio nekoliko američkih aviona.
  Alvina je, nastavljajući pucati, također mlatila. Oborila je dva aviona američke vojske bosim nogama i zacvilila:
  Mi smo utjelovljenje mržnje!
  Djevojke su se razišle. Vrlo su okretni u borbi.
  Albina je opalila iz topa i siktala:
  - Slava domovini - bič!
  Alvin se složio s ovim:
  - Ogromna slava!
  Nijemci su jako pritisnuli Amerikance. I uzeli su kvalitetu svog zrakoplovstva.
  E-50 se pokazao kao dobar razvoj. Ovaj se tenk pokazao s oklopnim i brzometnim topom. I s dobrom prednjom zaštitom.
  Amerikanac Sherman mu nije suparnik. I Pershing također. E-50 se pokazao kao zvijer od stroja.
  Nijemci su se u četrdeset petoj godini naselili na Grenlandu i stvorili uporište u Kanadi. Istodobno je njemačka diplomacija na svoju stranu pridobila Brazil, zajedno s Argentinom, koja je dugo bila poslušna. A promocija je počela s južnih mostobrana.
  Presudna je bila 1946. godina. Njemačke i japanske trupe izvršile su invaziju na Meksiko i zauzele gotovo cijelu Kanadu, napadnuvši i Aljasku. A onda su neprijateljstva konačno prebačena na Sjedinjene Države. Na njegovom teritoriju počele su se odvijati prave bitke.
  I naravno, njemački tenkovi serije E pokazali su se kao vrlo opasna i borbena vozila. Gdje su Amerikanci prije njih. Fašisti imaju takvu snagu.
  Pogotovo kada je Gerdina tenkovska posada u napadu i slama američke trupe.
  Ima auto serije E-50, okretan i brz. Ima cijev duljine 100 EL i pištolj kalibra 105 mm. Ako takav pištolj probije.
  Gerda je golim nožnim prstima pritisnula tipku džojstika, ispalila projektil, precizno pogodivši neprijatelja i zacvilila:
  - Slava Trećem Reichu!
  Charlotte, i ova crvenokosa djevojka je golim nožnim prstima mlatarala po Amerikancima i cvrkutala, pokazujući zube:
  Slava našim nepobjedivim četama!
  Kristina je također golim prstima lupkala po svojim okretnim, isklesanim nogama i viknula:
  - Slava herojstvu Wehrmachta!
  Magda je, služeći se dugim gracioznim prstima svojih golih nogu, također mlatarala i cvilila:
  - Slava nepobjedivom Wehrmachtu!
  A četiri djevojke će to uzeti i urlati na sav glas:
  - Pravi smo orlovi, i puni junaštva! I letimo kao ptice, sinovi hrabre Domovine!
  Gerda je ponovno opalila golim nožnim prstima. Udarila je američki auto i siktala:
  - Ne, ne sinovi, nego kćeri!
  Charlotte je pucala na američki auto, otkinula mu kupolu i cvrkutala:
  - Naravno, kćeri su jako junačke!
  Christina je ošamarila svoju protivnicu. Probila je neprijatelja skroz do kraja i siktala, pokazujući zube:
  - Mi smo pravi strojevi smrti!
  I Magda je pucala na neprijatelja. Razbila je neprijateljski oklop, zabila neprijatelju po čelu i viknula:
  - A mi smo najsavršeniji strojevi na svijetu!
  A cure su horski zavijale:
  - Slava Njemačkoj, slava, tenkovi jure naprijed! Divizije Trećeg Reicha pozdravljaju hrabre ljude!
  Ukratko, Nijemci su stvarno dobro išli, a njihove su trupe nizale pobjedu za drugom.
  Sjedinjene Države, naravno, imaju jaku ekonomiju, ali su izgubile u tehnološkom smislu. Pogotovo tenkovi i mlazni zrakoplovi. Nijemci su već imali ME-262 X u serijskoj proizvodnji, a ovaj je zrakoplov bio i preživljiv, brzine preko 1150 kilometara na sat i naoružan s pet zrakoplovnih 30 mm topova. Amerikanci ne mogu odoljeti takvom stroju.
  Nijemci su imali i pticu XE-262, laku za izradu, gotovo u cijelosti izrađenu od drveta, vrlo laganu i upravljivu. No, XE-262 je, zbog svoje preniske mase i velike brzine, bilo teško upravljati i zahtijevao je visoko kvalificirane pilote. Ali bio je izvrstan za Huffmanov stil, koji je djelovao u zbližavanju. I iz neposredne blizine slomio je Amerikance.
  No, osim Huffmana, glumile su i dvije djevojke: Albina i Alvina. Svaki od njih premašio je tri stotine oborenih zrakoplova i primio Viteški križ Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Viteške križeve sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima do sada imaju samo Huffman, koji je oborio više od petsto zrakoplova, i Rudel, legendarni jurišnik, srušio je više od pet stotina tenkova, te mnoge druge zemaljske ciljeve. I još sedamnaest aviona.
  U Trećem Reichu odobrili su i šesti stupanj Viteškog križa Željeznog križa s listovima platinastog hrasta, mačevima i dijamantima, onima koji dođu do tisuću oborenih zrakoplova, odnosno isto toliko razbijenih tenkova.
  U ovaj viteški križ trebalo je staviti barem stotinu dijamanata, a bio bi veći od ostalih viteških križeva. Dakle, nagrada nije bila samo časna, već i skupa.
  Albina i Alvina lete po nebu. Obaraju svoje Yankee avione i kroz zube pjevaju:
  - Predivne djevojke,
  Veliki prijatelji...
  Bili bi strašni momci -
  I sjajni udarci!
  Albina je golim nožnim prstima uperila zrakoplovni pištolj, udarila Amerikanca i zacvilila:
  - Svjetla veselih očiju!
  I namignula svom partneru. Odsjekla je svog kolegu. Razbila je neprijatelja na komade golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Za komunizam i naše slavne pobjede!
  Albina je ispravila svog partnera, srušivši avion Yankee:
  - Za arijevski komunizam!
  I obje djevojke prasnu u smijeh.
  U međuvremenu se rat nastavio. Amerikanci su očito gubili od najboljeg neprijatelja u tehnologiji i obuci, pa čak i korištenjem stranih divizija.
  Konkretno, Yankeesi imaju glavni tenk Sherman. Pa gdje je on protiv glavnog njemačkog E-50. Stroj nacista imao je prednji oklop od 250 milimetara, bočni oklop od 170 milimetara i težinu od sedamdeset tona s motorom od 1200 konjskih snaga s pojačanjem motora.
  Treba napomenuti da Sherman nije mogao ni probiti njemačku stranu, budući da je oklop E-50 nagnut. Čak ni Sherman sa pištoljem od sedamnaest stopa, Firefly, zapravo nije uzeo Nijemca na brod. Ali ovaj tenk nije bio masivan.
  A Nijemci su samouvjereno uzeli američki tenk s udaljenosti od pet kilometara. Štoviše, ima visoku siluetu. Amerikanci su imali Pershinga nešto bolje. Ali ovaj tenk nije bio tako masivan kao Sherman, a ipak njegov top od 90 mm nije bio dovoljan za učinkovitu borbu.
  Samo je "Superšing" mogao probiti njemački E-50 u stranu. Prednost pištolja i kalibra 90 mm i duljine cijevi od 73 EL. No, s druge strane, brzina paljbe je samo četiri metaka u minuti naspram dvanaest za njemački E-50, a težina od pedeset tona prevelika je za motor od 500 konjskih snaga. Da, i oklop je nedovoljan. U čelo njemačkog glavnog mastodonta Amerikanci se ipak nisu probili. A Fritz je imao i E-75 s topom kalibra 128 mm i bočnim oklopom od 210 mm ispod nagiba, s još boljom zaštitom i motorom od 1500 konjskih snaga.
  Dakle, od samog početka, SAD je gubio. Samo tenk T-93, točnije samohodni top težak devedeset i tri tone, s prednjim oklopom debljine 305 mm i topom od 155 mm, mogao se boriti s njemačkim mastodontima frontalno.
  No, vozne performanse ovog samohodnog pištolja bile su nevažne, kao ni brzina paljbe. I Nijemci su ga uništili avionima.
  Dakle, Amerikancima u cjelini nije išlo dobro i beznadno su gubili.
  A njemačke trupe sve su se više približavale New Yorku i Washingtonu.
  Truman je molio Hitlera za mir.
  No, Fuhrer je samo želio potpunu predaju bez ikakvih uvjeta. Washington je bio opkoljen. I nacisti su započeli napad na američku prijestolnicu.
  Tenkovska posada Gerda borila se za svjetlije sutra. I pobijedio je bez problema.
  Djevojka je čak počela pucati ne samo golim nožnim prstima, već i grimiznim bradavicama grudi. I puno je pomoglo.
  Charlotte je također ispalila tako što je pritisnula svoje rubin bradavice na tipku džojstika i cvrkutala:
  - Veličina komunizma je u tome što nije riba, nego kit!
  Christina je, pucajući, pritiskajući tipke džojstika, primijetila:
  - A mi Nijemci izgradit ćemo najveći komunizam!
  Magda je, gađajući svoje protivnice grimiznim bradavicama, agresivno rekla:
  - Najsvjetliji komunizam! Samo gore, ni korak dolje!
  Gerda uperivši top golim nožnim prstima i dobro naciljanim hicem prevrnuvši američku haubicu, potvrdi:
  - Za arijevski komunizam!
  Nakon pada Washingtona, Amerika je ubrzo kapitulirala. I dogodilo se 31. siječnja 1947. godine.
  Drugi svjetski rat je završio. A Hitlerov uspon na vlast poklopio se s kapitulacijom Amerike.
  Činilo se da je postojalo dugo razdoblje mira. Zapravo, svi su ratovi gotovi, Sjedinjene Države su zarobljene, a što više poželjeti? Ali postojala je još jedna supersila s kolonijama: Japan. I Hitler ga je htio osvojiti.
  20. travnja 1953. započeo je novi rat za prepodjelu svijeta. SSSR je još uvijek postojao u skraćenom obliku. Vojska koja je došla na vlast nakon Staljina, postavila je Voznesenskog kao formalnu glavnu vladu. Ovaj vođa uspio je djelomično obnoviti rusko gospodarstvo. I ponudio je Hitleru sudjelovanje SSSR-a u ratu protiv Japana. Pristao je, ali pod uvjetom da Rusija vrati samo Primorje, otok Sahalin i lanac Kurila, koje su prethodno zauzeli samuraj.
  Tako je Voznesenski dobio novu priliku da oživi SSSR i djelomično rehabilitira carstvo.
  Borbe su se odvijale punom snagom.
  Alenka i njezin tim borili su se na novom, eksperimentalnom tenku T-11. Ovaj auto je bio težak i dobro zaštićen. Njegov prednji oklop dosegao je 300 milimetara s masom stroja od šezdeset osam tona i topom kalibra 130 mm. U međuvremenu, glavni tenk T-54 je još uvijek u SSSR-u, što također nije nimalo loše.
  A Alenka i njezin partner pucaju iz snažnog pištolja s velike udaljenosti. Japanci, naravno, imaju svoje automobile. Konkretno, ovdje je E-75, kopiran s njemačkog modela pod licencom. Ali ovaj tenk je već pomalo zastario.
  A Alenka ga nokautira golim nožnim prstima. I ona šalje projektil točno od kraja do kraja.
  Djevojka cvrkuće:
  - Slava eri komunizma! Slava Lenjinu u srcima!
  Doista, ovo je ljepotica najvišeg standarda.
  Anyuta također puca, koristeći svoje gole prste isklesanih nogu i škripi:
  - Ja sam jako kul ratnik, a to je kao lutka sa satom!
  Alla također ispaljuje zauzvrat. Ova djevojka je pretukla samuraja i rekla:
  - U ime svjetlosti, topline i vjetra!
  I, naravno, korištenjem bosih nogu.
  A onda je Marija sletjela. Ona je djevojka goleme duhovne snage. Razbila je japanski tenk i cvrkutala:
  - Za moćni komunizam!
  I podlegao goloj peti.
  I na kraju je opalila uz pomoć bose noge i Marusije. Djevojka je udarila neprijatelja i siktala:
  - Slava eri boljeg svijeta!
  I kako ona zviždi... Ovo je stvarno jako cool djevojka.
  Sovjetska tenkovska posada radi odličan posao i podiže račune. Djevojke naravno brzo preuzimaju vodstvo. Imaju i najbolji auto za Crvenu armiju.
  A Gerda se bori na piramidalnom tenku. Ovaj automobil je već napredniji i ima samo dva člana posade.
  Oni, zajedno sa Charlotte, pucaju na Japance, a iznimno su učinkoviti.
  Gerda je golim nožnim prstima pritisnula tipke džojstika i udarila u japanski auto, sikćući:
  - I samuraj je odletio na zemlju pod pritiskom čelika i vatre!
  Charlotte je također pucala na nju, koristeći gole prste svojih isklesanih nogu, i siktala:
  - Ali naš Wehrmacht od tajge do britanskih mora, svi su milijuni puta jači!
  Magda i Christina se bore u drugom piramidalnom tenku.
  Terminatorice su izrazito borbene i kolosalne snage.
  I tako Christina puca golim nožnim prstima i udara Japanca.
  Zatim vrisne:
  - Naša era s pobjedama pred nama!
  I Magda puca na neprijatelja. Ruši toranj od samuraja i cvili:
  - A postignuća čekaju još hladnije!
  I opet golim prstima profitira od sustava, ruši neprijatelje.
  Da, ima djevojaka koje će zaustaviti konja u galopu i ući u zapaljenu kolibu.
  Ratnici su svladali neprijatelja i postupno su se uzdigli.
  Japan je gubio. I Nijemci su koristili strašno oružje - diskoteke.
  Ovim letećim tanjurima nije bilo premca.
  Ovdje se Agatha i Adala svađaju na disketi. Ratnici upravljaju strojem uz pomoć joystick-a i raspoređuju ovu najmoćniju jedinicu. I tako slamaju protivnike. I udaraju toplinskim zrakama iz zraka. Doslovno uništavajući moć suparnika.
  Agata, pucajući na neprijatelja, urla:
  - Ludila moja strast!
  I to golom, okruglom petom, kao da pritišće.
  Adala, pucajući na neprijatelje, samouvjereno izjavljuje:
  - To je samo moć!
  I također koristi svoje gole nožne prste protiv neprijatelja.
  Djevojke su se stvarno razišle. I to takve, recimo točne borbene ljepotice.
  Da od Japana jedva da je išta ostalo.
  Zemlja izlazećeg sunca je gubila. I nažalost, izgledalo je gotovo beznadno.
  Samuraji su se suočili s tehnološkom superiornošću. I vrlo ozbiljan protivnik u smislu operativnog planiranja.
  Japan je svojedobno pobijedio Rusiju, ali sada je gubio od koalicija.
  Na kraju je Treći Reich čak pokrenuo nuklearni napad na otoke, a zemlja izlazećeg sunca je kapitulirala.
  Kao rezultat toga, dovršeno je osvajanje kolosalnih zemalja. Međutim, Treći Reich se malo više borio u Latinskoj Americi, te izvršio dodatne zapljene teritorija.
  Ali kada je cijeli svijet pod Trećim Reichom, još uvijek slobodni SSSR zadirkuje Fuhrera.
  A 20. travnja 1957. počinje agresija na Rusiju. A kolosalne snage napreduju na SSSR.
  Na što Crvena armija može računati u ovim uvjetima? Sile su već vrlo nejednake.
  No, očito, Rusi i druge nacionalnosti još uvijek imaju neke izračune.
  I jako se bore.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana bore se protiv nacista.
  Djevojke tradicionalno bose i u bikiniju. A ovo je njihova vjera. Bore se divljom žestinom.
  Natasha, pucajući iz mitraljeza, primjećuje:
  - U čemu smo dobri, da se znamo boriti!
  Zoya, pucajući na neprijatelja, složila se:
  - Možemo!
  I bacila granatu golim nožnim prstima.
  Augustina je mitraljezom žvrljala naciste i uz veliko uzbuđenje vikala, bacajući granatu golom petom:
  - Ja sam uništitelj zla!
  Svetlana, također pucajući na neprijatelja, i precizno gađajući, koseći neprijatelje i bosom nogom bacajući vreću eksploziva, zbog čega se tenk prevrnuo, provokativno je izdala:
  - Treći Reich ću samljeti u prah!
  I djevojka je opet isplazila jezik.
  Evo ratnika. S njima se možete boriti protiv gotovo svakog čudovišta. Pa čak i Hitlerov.
  Natasha je, pucajući na naciste i braneći Moskvu, pjevala:
  - Slomljeni smo jarmom horde,
  Pritišćeni smo jarmom nevjernika...
  Zoya, pucajući na Fritza i bacivši bose prste nogama, ispustila je ubilački zvižduk:
  Ali vrije u našim venama
  Nebo Slavena ...
  Augustina je, pucajući na naciste, djelujući vrlo energično, dajući granatu golom petom, nastavila:
  I s prekrasnih obala,
  Do obala Kolima ...
  Svetlana je s divljom strašću pjevala, igrajući se mišićima nogu, a press pločice su izdavale:
  Sve je ovo naša Zemlja,
  Sve ovo smo mi!
  I ovdje su djevojke, moram reći, bile s velikom umišljenošću i kolosalnom agresijom.
  Nitko ih ne može zaustaviti, ništa ih ne može pobijediti. Zle vučice lome neprijatelja, zle tigrice pozdravljaju heroje.
  Ili možda heroine. Ovdje su kockarske djevojke najvišeg leta ptice.
  A ako se bore, onda iz srca....
  I Alenka sa svojom posadom na tenku T-13. Stroj koji je spreman odoljeti njemačkim, piramidalnim sastavima. Djevojka puca na neprijatelja i pjeva:
  - Naši tenkovi, to je pravo čudo,
  Od pustinja do sjevernih mora!
  Rastrgat ćemo te, vjeruj Judi,
  Strašna zvijer bit će uništena!
  Anyuta je bijesno potvrdila, također pucajući na neprijatelja uz pomoć svojih golih nožnih prstiju:
  - Rastrgat ću neprijatelja i samljeti ih u prah.
  Alla je naizmjence jurišala na neprijatelja uz pomoć golih nožnih prstiju i cvrkutala:
  - Za veličinu crvenog komunizma!
  Maria je također udarila neprijatelja, pogodivši golim donjim udom dobro naciljanim hitcem i zaurlala:
  - Za lijepe pobjede!
  Marusya je također, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, pokretala neprijatelja, kao da ga je udarila, i viknula:
  - Za najviše ideje komunizma!
  Petorica su se borila protiv nacista poput terminatora.
  A sovjetski piloti također su se borili na nebu. Konkretno, Anastasia Vedmakova i Akulina Orlova.
  Borile su se poput epskih ženskih heroja. Koristeći gole nožne prste, poslali su zračne projektile. Vrlo su prikladno pogodili neprijatelje.
  Anastasia je svojom grimiznom bradavicom pritisnula tipku džojstika, udarila fašistu i cvrkutala:
  - Slava idejama komunizma!
  Pucajući na neprijatelja iz bradavica od jagoda, polugola Akulina je također zagugutala:
  - Slava herojima SSSR-a!
  Ovdje su to zgodne i snažne djevojke. Kako se bore kao prave zvijeri. I imaju nadljudsku strast i kolosalnu snagu.
  Anastazija je, slamajući naciste, pjevala:
  - Iznad nesretnog planeta visio je,
  Zli Fritz uzavrela tama...
  Okupator mrzi svoju sjekiru,
  Naoštrite i odsijecite glavu!
  
  Međutim, on nije pijun,
  I ne hodati zauvijek pod jarmom ...
  Pretvara zle neprijatelje u vatrene žile,
  Postat će vladar svjetova!
  A tu je i Elizabeth na tenku T-55. Stroj sa snažnijim topom od 105 milimetara od T-54 i spreman za borbu s neprijateljima.
  Djevojke u tenk, naravno, samo u jednom bikiniju.
  Elizabeth je golim nožnim prstima pritisnula tipku džojstika, pucajući prilično precizno u neprijatelja, i zagugutala:
  - Za Rusiju komunizma!
  Tada je Ekaterina zauzvrat pucala, koristeći grimiznu bradavicu svojih prsa za pucanje.
  Udarila je u nacistički tenk i zagugutala:
  - Za uspjeh u izgradnji komunizma!
  Elena je također golim nožnim prstima pucala na svoju protivnicu. Razbila je cijev piramidalnog tenka, učinila sve prikladno.
  Zatim je cvrkutala:
  - Najsvjetlije ćemo imati komunizam!
  Zatim lupanula i Eufrazija, iako je obično samo vozačica. Ali djevojka je pogodila vrlo precizno, otkucavajući njušku nacističkog tenka.
  Zatim je zagugutala:
  - Naš komunizam je svjetliji od sunca!
  Djevojke na tanku su bose i u bikiniju izgledaju vrlo lijepo i karizmatično. I imaju grudi s takvim grimiznim bradavicama.
  Elizabeth je pjevala s oduševljenjem;
  Srušimo jaram, vjerujmo fašizmu,
  Ako treba premjestit ću planine....
  Doći će doba, doba komunizma,
  Odletjet ću u nebo s pjesmom!
  I opet će djevojka sa svojom grimiznom bradavicom pritisnuti tipku joysticka i udariti naciste.
  Tako da ga Fuhrer neće malo pronaći.
  S takvim djevojkama je jasno da SSSR još uvijek živi, a Hitler ga ne može tako lako razbiti.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"